مشاهده نسخه کامل
: Alan Wake
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
عزیزم کاری به ناراحت شدن نداره.
دیروز 1 ضد حال اساسی زدی و . . .
به هر حال دیگه تموم شد.
موفق باشی.
آره والا . open world یک امتیاز بسیار بالا واسه این بازی بود.چی میشد حالا رو پی سی هم میدادن.مگه ضرری داست؟به نظر من باعث فروش چند برابر ویندوز7 میشد.مایکروسافت داره بیش از حد جاه طلبی میکنه.
aghamajid1369
14-07-2009, 13:11
آره والا . open world یک امتیاز بسیار بالا واسه این بازی بود.چی میشد حالا رو پی سی هم میدادن.مگه ضرری داست؟به نظر من باعث فروش چند برابر ویندوز7 میشد.مایکروسافت داره بیش از حد جاه طلبی میکنه.
رفیق کی گفته برای pc نمیاد؟؟؟؟
ما داریم 1 ساعت درباره همین بحث میکنیم.
هیچ کس نگفته این بازی برای pc نمیاد.
آقا یکی جواب منو بده
این اتفاقات یعنی چی؟
بعد حالا بعد از این همه وقت کار کردن روی بازی open world حذف شد
آخه مگه وقتشون کم بوده یا مشکلی بوده
نابود کردن بازی رو
یکی جواب اون سوال منو بده؟
آقا اگه open world بازی حذف بشه ,بازی مثل Alone in The Dark میشه یا اینکه بدتر از این حرفاست !!!؟؟؟
آقا یکی جواب منو بده
این اتفاقات یعنی چی؟
بعد حالا بعد از این همه وقت کار کردن روی بازی open world حذف شد
آخه مگه وقتشون کم بوده یا مشکلی بوده
نابود کردن بازی رو
یکی جواب اون سوال منو بده؟
علت اصلیش اینکه سیستم x360 برای بازی با این وسعت پایینه.
رفیق کی گفته برای pc نمیاد؟؟؟؟
ما داریم 1 ساعت درباره همین بحث میکنیم.
هیچ کس نگفته این بازی برای pc نمیاد.
خدا کنه بیاد.من که منتظرشم.آخه بعضیان میگن میاد بعضیا میگن نمیاد.ما چیکار کنیم بالاخره؟
علت اصلیش اینکه سیستم x360 برای بازی با این وسعت پایینه.
این دلیل درستی نیست
اگه این طور بود می گفتن این حالت فقط برای xbox 360 اتفاق افتاده و برای pc در بازی open world وجود داره!
بعدم کی گفته سیستم xbox 360 پایینه؟؟؟
اگه پایین بود این بازی رو برای xbox 360 نمی دادن!
فکر نکنم دیگه لازم باشه اینجا یک بار دیگه سیستم 360 رو توضیح بدیم؟لطفا ارزش های یک کنسولو این طوری نیارید پایین!
این دلیل درستی نیست
اگه این طور بود می گفتن این حالت فقط برای xbox 360 اتفاق افتاده و برای pc در بازی open world وجود داره!
بعدم کی گفته سیستم xbox 360 پایینه؟؟؟
اگه پایین بود این بازی رو برای xbox 360 نمی دادن!
فکر نکنم دیگه لازم باشه اینجا یک بار دیگه سیستم 360 رو توضیح بدیم؟لطفا ارزش های یک کنسولو این طوری نیارید پایین!
عزیز من چرا ناراحت میشی؟من فقط چیزی رو که یه جا خونده بودم گفتم.کی گفته سیستمش پایینه.خیلی هم بالاست.
ای بابا.:19:
Saman.CLs
14-07-2009, 17:26
دوستان يك خبر بد دارم برا كساني كه ميخوان با pc اين گيم رو اجرا كنن :
بازی Alan Wake برای PC منتشر نمیشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت خبری Edge Online طی خبری اعلام کرد طبق گفته شرکت Remedy ممکن است بازی Alan Wake برای PC منتشر نشود. این درحالی ست که پیش از این مسئولین این شرکت قول داده بودند که این بازی برای PC نیز منتشر شود. اما در حال حاضر بر اساس صحبت های Sam Lake، یکی از تولید کنندگان این بازی، این پروژه در حال حاضر معلق است و استودیو کاملا بر روی نسخه X360 بازی در حال کار است و قصد دارد هرچه سریعتر این نسخه را به اتمام برساند. ساخت این بازی از پنج سال پیش آغاز شده است و در نمایشگاه E3 امسال تریلرهایی از آن پخش شد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان این بازی رو پی سی میاد چرا ؟
چون از 31 می 2005 تا 2009 حداقل روی نسخه پی سی کار کردند و هزینه دادند و ... پس نمیان زحماتشون رو به باد بدن فقط برای اینکه نسخه 360 براشون مهم تر هست فعلا کار پی سی رو تعطیل کردن تا بعد خود سم هم گفت که بعد از ریلیز شدن در 360 درباره
نسخه پی سی اقدام میکنیم ...
در ضمن همین اواسط مرداد ماه هم یه کنفرانس رمیدی داره که گفته در اون پروژه جدیدش رو معرفی میکنه !!!
با پیوستن کریستین مارکوزن معروف به تیم سازنده موسیقی این عنوان منتظر یک موسیقی فوق العاده در Alan Wake باشید ..........
با نزديک شدن به ماه سپتامبر هر دو شرکت سوني و مايکروسافت در حال پي ريزي و در واقع مقدمه چيني براي شروع رقابتي سخت در اين ماه هستند و هر يک در حال تبليغ و معرفي ويژگي هاي جديد عناوين انحصاري خود که قرار است در ماه سپتامبر عرضه شود هستند.
جديدترين خبر عرضه شده و يا در واقع جديدترين سورپرايز عرضه شده متعلق به شرکت مايکروسافت و در مورد عنوانAlan Wake است.....
اقاي هافمن يکي از مسئولين ساخت پروژه Alan Wake با اشاره به اين موضوع که کار ديگر بخش هاي صدا گذاري بازي کم کم در حال به اتمام رسيدن است و تيم سازنده به زودي به سراغ ساخت موسيقي هاي بازي مي رود اعلام کرد که طی قرار دادي جديد , کريستين مارکوزن معروف که در واقع يکي از اهنگ سازان ماهر و مشهور هاليوود به حساب مي ايد به عنوان رئيس و طراح تيم ساخت قسمت موسيقي بازي از اين به بعد با تيم سازنده همکاري خواهد کرد .
شايان ذکر است علاوه بر فيلم هاي هاليوودي متعددي که اقاي مارکوزن ساخت موسيقي ان ها را به عهده داشته است از بازي هاي مشهوري که اقاي مارکوزن ساخته موسيقي ان را بر عهده داشته اند مي توان از عنوان هايي همچون Halo , Lost Odsey , Army of Two و Dark Sector نام برد.
شرکت microsoft در اظهار نظری جالب عنوان کرده بازی alan wake به بهترین بازی سال تبدیل خواهد شد.
alan wake را که ديگر همه ميشناسند عنواني که توسط تيم سازنده بازي مکث پين يعني Remedy ساخته ميشود ناشر بازي نيز شرکت مايکروسافت است . اين بازي که در انحصار 360 و pc ميباشد قرار است در زمستان امسال عرضه شود اما مهمترين نکته اي که باعث شد اين بازي به شهرت و اوازه زيادي دست پيدا کند اين بود که در کنفرانس اينتل اين بازي بر روي سيستمي با 4 پردازنده به نمايش در امدکه تعجب همگان را بر انگيخت اما به تازگي و در همين رابطه شرکت مايکروسافت اعلام کرده که قصد دارد با همکاري Remedy کاري کند تا اين بازي عنوان بهترين بازي سال 2008 را تصاحب کند اين در حالي است که مسئولان سوني نيز چند وقت پيش اعلام کرده بودند که قصد دارند کيلزون 2 را به بهترين بازي سال 2008 تبديل کنند .
Saman.CLs
14-07-2009, 19:05
خداييش اين گيم سيستم خيلي خيلي توپي مي خواد مثلا CUP 4 هسته اي مي گن بايد داشته باشي ؟
کشتید مارو بالاخره واسه پی سی میاد یا نه؟:31:
mf.designing
14-07-2009, 19:56
دموهاش که تو E3 جزو بهترینها بوده ، حالا باید منتظر نشست . به نظر من که بازم تاخیر میخوره !!
resident_evil
14-07-2009, 20:00
کشتید مارو بالاخره واسه پی سی میاد یا نه؟:31:
صحبت دقیق و قطعی مبنی بر اینکه بازی برای PC نمیاد نکردن ! فقط گفتن با تاخیر ! تو همون IGN هم از کلمه ی شاید استفاده کرده بود ! شاید نیاد ! ولی میاد ...
Saman.CLs
14-07-2009, 20:01
کشتید مارو بالاخره واسه پی سی میاد یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
مياد ولي با تاخير همچنين سيستم بايد خيلي قوي باشه كه بتوني تو بهترين مود بازي كني
مياد ولي با تاخير همچنين سيستم بايد خيلي قوي باشه كه بتوني تو بهترين مود بازي كني
از نظر سیستم مشکلی نیست.ولی خداییش open world رو حذف کردن بد نشد؟خیلی کیف میداد با اون گرافیک بالا تو شهر می چرخیدی.با تشکر از resident_evil جان مارو امید وار کردن.:11::40:
Noemal Mapping,High Dynamic Range,Pixel Shader,Bloom به خوبی استفاده کرده اند.موتور بازی توسط خود شرکت Remedy طراحی شده است و در آن 4 عنصر اصلی رندینگ سیستم صوتی فیزیک و Streaming نقش اساسی دارند.یک دنیای واقعی فقط از طریق تصاویر واقعی قابل حس کردن نیست بلکه در کنار آن باید درک درستی از فیزیک دنیای واقعی هم بازیباز داشته باشدو این نکته هم نزد سازندگان بازی و این نکته هم نزد سازندگان از اهمیت بالایی برخوردار بوده است.تا جایی که سازندگان بازی ادعا کرده اند AW از فیزیک حیرت انگیزی برخوردار است و این مساله به لطف Havo 4.0 ممکن شده است.و آنها برای اجرای بازی با تمام قابلیت های فیزیکی پیشنهاد یک پردازنده ی دو هسته ای (با قدت پردازش 3.7 Ghz در هر هسته)را کرده اند.در ضمن محاسبات فیزیکی علاوه بر پردازنده ی مرکزی بر عهده ی پردازنده ی کارت گرافیک (GPU) نیز خواهد بود.در یکی از تریلر ها یک گرد و غبار عظیم قابلیت های فیزیکی بازی را به خوبی نمایش داد.این گرد و غبار به صورت واقع گرایانه هر چه در پیش رویش بود به سمت خود جذب می کرد.خواص فیزیکی آب نیز در نوع خود فوق العاده است.جزر ومد دریا و موج های کوتاه همگی در نوع خود پردازش فیزیکی دارند.ازط طرف دیگر برای اجرای بازی علاوه بر پردازنده ی ذکر شده نیازمند یک کارت گرافیک7900GTX هستید و کارت های گرافیکی پایین تر به خوبی قادر به اجرای بازی نخواهند بود.بعد از آنکه مشخص شد مایکرو سافت انتشار بازی را به عهده گرفته آنها بازی را به ویندوز ویستا منتقل کردند تا سازندگان بازی بتوانند از قابلیت های ویستا و DX10 نیز استفاده کنند ضمن اینکه مایکرو سافت با انجصاری کردن نسخه ی کنسولی بازی به XBOX 360 یک عنوان بزرگ دیگر را به مجموعه ی بازی های خود اضافه کرد.طراحان بازی معتقدند XBOX 360 با قدرت مناسبی که دارد می تواند پا به پای PC پیش برود.یک دلیل دیگر آنها نیز این بوده که XBOX 360 از تمام تکنیک های روز سود می برد..ساتفاده ی شگفت انگیز از Depth Of Field (با استفاده از این تکنیک اشیا دور رندر نشده و تا دیده می شوند)نمونه ی جالبی از قدرت گرافیکی بازی است.در AW استفاده ی ماهرانه ای از این تکنیک شده است.اگر چه تمامی مناظر دور دست تار دیده می شوند اما کیفیت تصاویر بهتر بسیار بهتر است.همچنین استفاده از Shader Model4.0 باعث شده تا سایه زنی ها واقعی تر به نظر برسند.البته بازی با کارت گرافیک هایی که از SM3.0 پشتیبانی می کنند نیز به راحتی اجرا می شود.با توجه به اینکه ویندوز ویستا از DirectX10 پشتیبانی می کنند و با کیفیت و سرعت بهتری اجر اخواد شد(همان طور که در E3 06 هن اعلام شد کارت های شرکت ATI بهترین گزینه برای لذت بردن از بازی است)طاحان معتقدند که ویندوز ویستا امکانات بسایر بالایی را در اختیارشان قرار می دهد و با هدف (بهترین بودن و عرضه ی محصول با کیفیت) مطابقت دارد.در دمویی که ما مشاهده کردیم استفاده از تکنیک Soft Shadowing (این تکنیک برای نرم کردن لبه ی سایه ها مانند واقعیت استفاده میشود)به خوبی آشکار بود.اگر چه هنوز طاحان به طور رسمی استفاده از این تکنیک را اعلام نکرده اند.اما ساتفاده از آن به وضوح مشخص بود.ایجاد مه آن هم به صورت هم زمان (Real Time) در شهر برایت فالز یکی از مشکلات بزرگ طراحان محسوب می شد که انجام آن شگفتی بعضی از بازیباز ها و کارشناسان را به دنبال داشت.استفاده از HDR نیز زیبایی بازی را دوچندان کرده استبه نحوی که اثر بازتاب نور به همراه جابه جایی آنها واقعا دیدنی است.یکی دیگر از سرپرایز های Remedy بزای بازیباز ها موسیقی بازی است.سازندگان حضور گروه معروف اشعار پاییز (Poest Of The Fal ) را تایید کرده است و این گروه راک فنلاندی وظیفه ی ساخت موسیقی و تم اصلی بازی را به عهده گرفته است.اگر دومین قسمت ازبازی مکس پین را بازی کرده باشید تم انتهایی و تاثیر گذار آن را با نام آخرین وداع (Late Goodbye) را به یاد دارید.سم لینک نویسنده ی داستان آن قطعه شعر را نیز سروده بود.( متن از خودم:این آهنگ رو به خوبی به یاد دارم واقعا غمگین دوست داشتنی و تاثیر گذار بود.فوق العاده زیبا بود. شاید این موضوع به ما می فهماند که AW پایانی دراماتیک دارد!).شرکت Remedy همواره در آثارش بر موسیقی متن تاکید بسیار زیادی داشته و باز هم سعی کرده تا موسیقی را د ر بطن داستان بازی جاری کند و به بازیباز حس واقعی وفیلم گونه بدهد.صدا پیشگی الن را به احتمال زیاد به کلی مک لکن (Kyle Maclachlan) خواهد بود.اگر چه این موضوع هنوز به طور رسمی از طرف Remedy اعلام نشده است.مک لکن آثاری چون The Trail,Beautiful Girls,The Doors را در کارنامه ی خود دارد.طاحان تاکید کردند در بازی به هیچ عنوان از سلاح های فوق سنگین استفاده نخواهد شد و می توانید چند نوع کلت و اسلحه ی فوث سنگین را به کار ببرید.اسلحه ی اصلی شما چراغ قوه خواهد بود و با توجه به اینکه دائما به رویا و کابوس سفر می کنید انتظار نداشته باشید که یک انسان شیک پوش همراه با کت و شلوار مقابل شما قرار بگیرد.بلکه در کابوس عموما دشمنان اهریمنی و بد شکل شما را به مبارزه دعوت می کنند و با کمک چراغ قوه ی خود می توانید آنها را آزار دهید.از طرفی گاهی در رویا به سر نمی برید با دشمنان انسانی نیز برخورد خواهید کرد که باید با استفاده از سلاح کمری آنها را از بین ببرید.تیم طراح بازی (همان تیم زبده ی مکس پین)با استفاده از قدرت بالای فیزیکی Havok4.0 و فناوری موشن کپچر انیمیشن های پویایی را به شکلی واقعی و طبیعی شبیه سازی کرده اند.یکی از چالش های بازی های سوم شخص نداشتن دید خوب نسبت به اسلحه در دست شخصیت است.این مشکل در مکس پین 1 نیز دیده میشد اما در نسخه ی دوم بازی تا حدودی مشکل حل شد.طراحان با استفاده از مدل های واقعی اسلحه ها آن ها را به صورت سه بعدی شبیه سازی نکرده اند.بلکه عینا عکس های اسلحه را بدون هیچ تغییری در بازی قرار داده اند(مانند مکسس پین 2)این مساله باعث می شود تا سلاح شخصیت اصلی به وضوح و با کیفیت بالا دیده شود.تاکنون بخش چند نفره باری بازی طراحی نشده است و احتمال میرود بازی از این بخش پشتیبانی نکند!در کل این بازی از پتانسیل بالایی برخوردار است و در لیست انتظار تمام سایت ها و مجله ها قرار گرفته است.باید دید که آیا پروزه ی 7 میلیون دلاری آلن ویک می تواند تحسین بازیباز ها را بر انگیزد یا خیر.به نظر می رسد این بازی توان خلق یک شگفتی دیگر مانند مکس پین را دارد.امیدواریم که سازندگان این بازی در زمان عرضه به تمام وعده های خود عمل کنند.
خداييش اين گيم سيستم خيلي خيلي توپي مي خواد مثلا CUP 4 هسته اي مي گن بايد داشته باشي ؟
این متنی رو که گذاشتم بخونید لابه لاش به سیستم بازی اشاره شده
milky way
15-07-2009, 00:06
صحبت دقیق و قطعی مبنی بر اینکه بازی برای PC نمیاد نکردن ! فقط گفتن با تاخیر ! تو همون IGN هم از کلمه ی شاید استفاده کرده بود ! شاید نیاد ! ولی میاد ...
نویسنده ارشد تیم Alan Wake گفته بعد از تموم شدن نسخه Xbox360 میشنن تازه تصمیم میگیرن که بازی رو برای PC عرضه کنن یا نه، ولی تو صفحات قبل بود فکرکنم که یکی از دوستان خبری مبنی بر تأیید سمی کنسل شدن بازی گذاشته بود.
aghamajid1369
15-07-2009, 00:29
نویسنده ارشد تیم Alan Wake گفته بعد از تموم شدن نسخه Xbox360 میشنن تازه تصمیم میگیرن که بازی رو برای PC عرضه کنن یا نه، ولی تو صفحات قبل بود فکرکنم که یکی از دوستان خبری مبنی بر تأیید سمی کنسل شدن بازی گذاشته بود.
هیچ جا تصمیمی نبوده.
فقط 1 لینک هومان از فروم بازی گذاشته بود که فقط شایعه شده بود.
همین.
نویسنده ارشد تیم Alan Wake گفته بعد از تموم شدن نسخه Xbox360 میشنن تازه تصمیم میگیرن که بازی رو برای PC عرضه کنن یا نه
این جمله درسته.
نظر قاطع Remedy در مورد Alan Wake( نسخه PC)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخیرا از گوشه و کنار صحبتهایی در مورد سونوشت نامعلوم Alan Wake برای PC شنیده میشد. امروز Remedy لب به سخن گشود و تایید کرد که Alan Wake اکنون انحصاراً برای X360 در دست ساخت میباشد و هر گونه تصمیمی برای نسخه PC، بر عهده ناشر آنها یعنی مایکروسافت میباشد.
Remedy گفت:" از علاقه و حمایت پیاپی شما از Alan Wake قدردانی میکنیم. ما هماکنون منحصرا بر روی نسخه X360 این بازی کار میکنیم. نسخه PC هنوز جای بحث دارد و بنابراین میتوانید مطمئن باشید که انتشار نسخه PC همزمان با X360 اتفاق نخواهد افتاد. بازیهای PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان میباشد".
منبع : بازی سنتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Khashayar King
15-07-2009, 18:35
"بازیهای PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان میباشد".به این میگن یک بازی ساز عالی ! راه خودشو میدونه ! میدونه چه طور بزرگ شد ! و اینکه چه قدر به هوادارانش اهمیت میده !
میدونستم همش زیر سر این مایکرو سافت قدرنشناسه ! :دی من نه ادای کنسول گیمر دارم نه PC گیمر ! من مولتی پلتفرمرم هستم
واسه همین خیلی خوشحالم که Remedy نظرش مثبت هست !
با تشکر ، خشایار
halflife g
15-07-2009, 20:21
"Alan Wake اکنون انحصاراً برای X360 در دست ساخت میباشد و هر گونه تصمیمی برای نسخه PC، بر عهده ناشر آنها یعنی مایکروسافت میباشد."خوب ديگه مثه اينكه .......... نميخوام پيش بيني كنم ولي امكان ارايه اين بازي واسه pc اومد زير 50 درصد.چون تازگيها هم مايكروسافت ادعا كرده اين بازي بهترين بازي سال خواهد شد در نتيجه خيلي رو console seller بودن اين بازي حساب وا كرده.
EASPORTS-FIFA
15-07-2009, 21:06
زدن تو ذوق pc بازا:31:ولی فکر کنم بعدا برا pc بیادا،مگر این که این مایکروسافت واقعا بخواد پی سی گیمرا رو بکوبونه:13:
پ.ن.آخه چرا؟:19:
خوب ديگه مثه اينكه .......... نميخوام پيش بيني كنم ولي امكان ارايه اين بازي واسه pc اومد زير 50 درصد.چون تازگيها هم مايكروسافت ادعا كرده اين بازي بهترين بازي سال خواهد شد در نتيجه خيلي رو console seller بودن اين بازي حساب وا كرده.
به نظر من مایکروسافت واستاده ببینه فروش ویندوز7 چطوره.اگه بد باشه شاید واسه پی سی هم بده.
Masoud King
15-07-2009, 22:09
اخیرا از گوشه و کنار صحبتهایی در مورد سونوشت نامعلوم Alan Wake برای PC شنیده میشد. امروز Remedy لب به سخن گشود و تایید کرد که Alan Wake اکنون انحصاراً برای X360 در دست ساخت میباشد و هر گونه تصمیمی برای نسخه PC، بر عهده ناشر آنها یعنی مایکروسافت میباشد.
Remedy گفت:" از علاقه و حمایت پیاپی شما از Alan Wake قدردانی میکنیم. ما هماکنون منحصرا بر روی نسخه X360 این بازی کار میکنیم. نسخه PC هنوز جای بحث دارد و بنابراین میتوانید مطمئن باشید که انتشار نسخه PC همزمان با X360 اتفاق نخواهد افتاد. بازیهای PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان میباشد".
الیته همچین خبری رو سایت vg247.com با عنوان شایعه مطرح کرده!
Rumor: Alan Wake on PC is up to Microsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
joey jordison
15-07-2009, 22:29
اصلا ندن رو PC با اون بازی تاریک و مسخرشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadaliarmin
15-07-2009, 22:39
خدا کنه شایعه باشه و برا پی سی هم بیاد
اصلا ندن رو PC با اون بازی تاریک و مسخرشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بازی ترسناک هست.بازی ترسناک رو که نمی ذارن تو باغ لواسون.
joey jordison
15-07-2009, 22:53
عزیز بازی ترسناک هست.بازی ترسناک رو که نمی ذارن تو باغ لواسون
خوب شد که شکلک را ته پستم گذاشتم والا ترورم میکردید
mohammadaliarmin
16-07-2009, 17:30
آقا هم IGN و هم Gamespot این خبر رو تایید کرده بودن پس مطمئن باشید که شایعه نیست تو Gamespot هم از واژه ی TBD اسنفاده کرده بود برا انتشارش هیشکی می دونه یعنی چی ؟
بخوره تو سرشون این همه ملت رو سرکار گذاشتن بعد هم میگن به ms بستگی داره!
واقعا خوب چیزی رو گفتی ولی رمیدی از اون شرکت هایی بوده که همیشه هوای پی سی رو داشته الن ویک هم داشته اما الان نمیدونم چی شده من با این حال میگم باز نسخه پی سی مییاد !!!
در ضمن در اواسط مرداد کنفرانسی رمیدی داره که پروژه جدیدش رو معرفی میکنه ....
google_boy07
26-07-2009, 10:55
جدیدترین ویدیو بازی .................
dr.vampire
27-07-2009, 00:14
کاش واسه پی سی هم بیاد
اما هنوز نا امید نیستیم!!!!!!!!!!!!!
ali_ranger22
27-07-2009, 10:51
این بحث پی سی رو ولش کنین همون طور که سر RE5 هم شرط بستم گفتم برای پی سی میاد تو تاپیکش اینجا هم میگم ! بازی قطعا برای پی سی میاد ، با تاخیر چند ماهه
Turok-71
27-07-2009, 11:02
داشتم تاپیک GeOw 2 رو میدیدم شما اونجا هم گفته بودی که GeOw 2 برای Pc میاد ولی حالا.......
hosseincode2008
27-07-2009, 11:08
چون Microsoft Game Studios پشت بازي Geow 2 هم بود و نذاشت براي PC بياد پشت اين بازي هم هست و نمذاره بياد ... كليف گناهي نداره!
كسي اين تريلر جديده رو ديده ؟ چيز خاصي از گيم پلي نشون داده ميشه ؟
ali_ranger22
27-07-2009, 11:19
داشتم تاپیک GeOw 2 رو میدیدم شما اونجا هم گفته بودی که GeOw 2 برای Pc میاد ولی حالا.......
راستش بنده هنوزم معتقدم این بازی خواهد آمد برای پی سی ! یادتون باشه هنوز 1 سال از اومدن بازی نگذشته !!
وقتی MS بفهمه بازی فروش کامل خودش رو روی 360 کرده دیگه چه دلیلی داره انحصاری نگهش داره ؟
این بازی رو هم خودمم یکم شک دارم ولی حداقل از اونجایی که Remedy قطعا برای ساخت نسخه ی پی سی پافشاری خواهد کرد بعید نیست که MS اجازه بده
این بحث تموم شه لطفا
havas_1980
27-07-2009, 13:28
قبلا هم صحبت کرده بودم که در مورد بدی و خوبی کنسول و پی سی صحبت دارین تو تاپیک بازی عنوان نکنین.
یک گروه اجتماعی برای این کار موجوده و بایستی حرفاتون در این مورد رو اونجا بزنین. حتی یه نفر هم نگفت که جای این صحبت اینجا نیست و فقط تشدید شد! همه اینجا مقصر بودن به نوعی... در نتیجه به خاطر یه پست کلی پست هم پشت سرش ردیف شد و به ناچار پاک شد. البته خودم صحبتهای کسی که بدی کنسول رو برشمرد اصلا قبول ندارم. باید سعی کنین خودتون رو کنترل کنین. هیچ دوست نداشتم این حرف رو بگم ولی در صورت تکرار این جور مطالب, بر خلاف میلم, با شروع کننده کار برخورد میشه.
موفق باشین! :46:
saeed_cpu_full
27-07-2009, 14:20
خدا رحم كرد من نبودم وگرنه ... :31:
بابا گروه من خوابيده ... بياين اونجا كل كل كنيد ... تاپيك هارو از بين نبريد
ممنون :11:
قبلا هم صحبت کرده بودم که در مورد بدی و خوبی کنسول و پی سی صحبت دارین تو تاپیک بازی عنوان نکنین.
یک گروه اجتماعی برای این کار موجوده و بایستی حرفاتون در این مورد رو اونجا بزنین. حتی یه نفر هم نگفت که جای این صحبت اینجا نیست و فقط تشدید شد! همه اینجا مقصر بودن به نوعی... در نتیجه به خاطر یه پست کلی پست هم پشت سرش ردیف شد و به ناچار پاک شد. البته خودم صحبتهای کسی که بدی کنسول رو برشمرد اصلا قبول ندارم. باید سعی کنین خودتون رو کنترل کنین. هیچ دوست نداشتم این حرف رو بگم ولی در صورت تکرار این جور مطالب, بر خلاف میلم, با شروع کننده کار برخورد میشه.
موفق باشین! :46:
ببینم مگه اینجا جای بحث و به اشتراک گذاشتن اطلاعات نیست !!!!؟؟؟؟
اگه اینجوره که شما میگی پس بهتره همه ID همدیگرو بگیرن و بعدشم بگن گور بابای هر چی فروم و پست که بخوایم توش وقت بزاریم و پست بدیم و بعدش یکی مثل جناب عالی بیاد پاکش کنه !!!!
کجای P30world درسته که این یه کارش درست باشه !!!! تمام انجمن رو مطالب Spam گرفته !!!! شما که مدیریت رو قبول کردی به جای نشستن و گیر دادن به بچه ها یکم به اوضای کل فروم برسید خواهشا !!!!
amir_rafie
27-07-2009, 16:06
اين بحث رو من امروز شروع کردم ، چيزی هم که نوشته بودم هم در مورد
xbox بود و هم در مورد alan wake ,,, همون طوری هم که گفتم توی خود فروم alan wake هم يه همچين بحثی به راه افتاده ،حتی نظر سنجی هم گذاشتن ، ولی با هيچ کس برخورد نميشه ،،، البته اينجا ايرانه و همه چيمون بهم مياد ،,,,, بگذريم ،،، delete شد ديگه !!! فقط يه سوال دارم؟ چه طوری ميتونم بفهمم ساير دوستان در جواب پست من چی نوشتن؟ هر چند که اينجور که پيداست همه طرفدار xbox هستن،،، در هر صورت نظر همه برای من محترمه و دوست دارم بدونم چی جواب دادن ؟ انصافا کسی فحش نداد که ؟!؟!!!!!! :31: :41:
alan wake هم بسيار بازيه توپيه ،،، ايشالا فقط برای xbox ميآد ، اينقدر بازی کنيد تا 3 چراغه بشيد ، بترکيد!!!! :31: :10:
در پايان از دوستانی که در جواب من چيزی نوشتن و پستشون delete شده عذرخواهی ميکنم، چه اونهايی که با من موافق بودن و چه اونهايی که با من مخالف بودن و چه اونهايی که احيانا بد و بيراه گفتن ...
saeed_cpu_full
27-07-2009, 19:06
اين بحث رو من امروز شروع کردم ، چيزی هم که نوشته بودم هم در مورد
xbox بود و هم در مورد alan wake ,,, همون طوری هم که گفتم توی خود فروم alan wake هم يه همچين بحثی به راه افتاده ،حتی نظر سنجی هم گذاشتن ، ولی با هيچ کس برخورد نميشه ،،، البته اينجا ايرانه و همه چيمون بهم مياد ،,,,, بگذريم ،،، delete شد ديگه !!! فقط يه سوال دارم؟ چه طوری ميتونم بفهمم ساير دوستان در جواب پست من چی نوشتن؟ هر چند که اينجور که پيداست همه طرفدار xbox هستن،،، در هر صورت نظر همه برای من محترمه و دوست دارم بدونم چی جواب دادن ؟ انصافا کسی فحش نداد که ؟!؟!!!!!! :31: :41:
alan wake هم بسيار بازيه توپيه ،،، ايشالا فقط برای xbox ميآد ، اينقدر بازی کنيد تا 3 چراغه بشيد ، بترکيد!!!! :31: :10:
در پايان از دوستانی که در جواب من چيزی نوشتن و پستشون
delete شده عذرخواهی ميکنم، چه اونهايی که با من موافق بودن و چه اونهايی که با من مخالف بودن و چه اونهايی که احيانا بد و بيراه گفتن ...
ايشاالله برای PC هم بياد ... اگر بياد چيزی از ما كنسول دار ها كم نميشه فقط تعداد بيشتری از اين بازی لذت ميبرن
ايشاالله برای PC هم بياد ... اگر بياد چيزی از ما كنسول دار ها كم نميشه فقط تعداد بيشتری از اين بازی لذت ميبرن
چرا یک چیز کم میشه ........ اینکه دوباره از SONY عقب میمونیم :دی
چرا یک چیز کم میشه ........ اینکه دوباره از SONY عقب میمونیم :دی
از چیه سونی عقب میفتیم؟مگه سونی چی داره .یدونه متال داشت اونم از دستش رفت.در ضمن اگه واسه ویندوز بده ضرر نمی کنه که.ویندوز هم ماله خودشه.
ببینم مگه اینجا جای بحث و به اشتراک گذاشتن اطلاعات نیست !!!!؟؟؟؟
اگه اینجوره که شما میگی پس بهتره همه ID همدیگرو بگیرن و بعدشم بگن گور بابای هر چی فروم و پست که بخوایم توش وقت بزاریم و پست بدیم و بعدش یکی مثل جناب عالی بیاد پاکش کنه !!!!
کجای P30world درسته که این یه کارش درست باشه !!!! تمام انجمن رو مطالب Spam گرفته !!!! شما که مدیریت رو قبول کردی به جای نشستن و گیر دادن به بچه ها یکم به اوضای کل فروم برسید خواهشا !!!!
عزیز حرف شما درسته ولی تو چنتا پست توهین به یکدیگر بود که این قابل قبول نیست.
aghamajid1369
27-07-2009, 21:09
از چیه سونی عقب میفتیم؟مگه سونی چی داره .یدونه متال داشت اونم از دستش رفت.در ضمن اگه واسه ویندوز بده ضرر نمی کنه که.ویندوز هم ماله خودشه.
این هم 1 لیست خوشکل از لیست بازی های اختصاصی ps3 و دلیل عقب افتادن xbox
که البته یکی از دوستان گفت چون من نمیدونستم.
Uncharted
Uncharted 2
Metal Gear solid 4
kill zone 2
infamous
heavenly sword
ninja gaiden sigma
ninja gaiden sigma 2
heavy rain
god of war 3
resistance fall of man
resistance 2
motor storm
full auto 2
این لیست آپدیت خواهد شد. :دي
نگا کن کار من pc gamer به کجا کشیده :دي
البته تا 2 ثانیه دیگه پاک میشه.
بحض رو هم ادامه ندیم بهتره.
تاپیک نابود شد.
Uncharted
Uncharted 2
Metal Gear solid 4
kill zone 2
infamous
heavenly sword
ninja gaiden sigma
ninja gaiden sigma 2
heavy rain
god of war 3
resistance fall of man
resistance 2
motor storm
full auto 2
تاپیک نابود شد.
درسته مجید جان.من عصبانی بودم یه چیزی گفتم شما جدی نگیر.
halflife g
27-07-2009, 21:41
Uncharted
Uncharted 2
Metal Gear solid 4
kill zone 2
infamous
heavenly sword
ninja gaiden sigma
ninja gaiden sigma 2
heavy rain
god of war 3
resistance fall of man
resistance 2
motor storm
full auto 2
تاپیک نابود شد.
اين كه دليل نمبشه از اين طولانيترش براي xb360 هم هست
اجازه بده ناتال بياد اونوق 5 برابر اين ليست هم ياراي مقابله باهاش رو نداره
ali_ranger22
27-07-2009, 21:48
ببینین دوستان بنده از روی محبت و برای اینکه خیر شما رو می خوام این حرفو می زنم ! :31:
فن بوی بودن برای ما ایرانی ها (حداقل ) هیچ فایده ای جز وقت تلف کردن نداره ... با اینکه من اکثرا MS رو به سونی ترجیح می دم ولی برام این چیزا مهم نیست
اگه می بینین یه آمریکایی فن بوی بازی واسه MS در میاره چون MS هم کلی بهشون حال میده ولی به ما چی می رسه ؟
با اینکه الان پلتفرم اصلی من پی سیه ولی واقعا دنبال موقعیت می گردم که بتونم بازیهای انحصاری کنسول ها رو هم بازی کنم
برای من حداقل مهم گیمش هست بازی ای که خوب باشه باید بازی کرد چه مال سونی باشه چه MS
این یه نصیحتیه که بالاخره بخاطر تجربم بدست آوردم !
aghamajid1369
27-07-2009, 21:59
اين كه دليل نمبشه از اين طولانيترش براي xb360 هم هست
اجازه بده ناتال بياد اونوق 5 برابر اين ليست هم ياراي مقابله باهاش رو نداره
مراد گفتم ادامه ندین دیگههههههههههههههه.
حالا اون لیست طولانی رو رو کن ببینم کلک :دي
تازه ائن لیستی که من گذاشتم کامل نبود
اینقدر ناتال ناتال نکنین.
دیگه همتون میدونید ناتال برای pc هم میاد.
البته تاکید نشده که حتما برای بازی باشه و نگفتن هم نیست باید ببینیم چی پیش میاد.
دیگه بحث رو تموم کنین که آقا مدیر جدید گفته اخطار میدم :دي
البته فکر کنم من دیگه اخطار رو شاخمه. :دي
ببینین دوستان بنده از روی محبت و برای اینکه خیر شما رو می خوام این حرفو می زنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن بوی بودن برای ما ایرانی ها (حداقل ) هیچ فایده ای جز وقت تلف کردن نداره ... با اینکه من اکثرا MS رو به سونی ترجیح می دم ولی برام این چیزا مهم نیست
اگه می بینین یه آمریکایی فن بوی بازی واسه MS در میاره چون MS هم کلی بهشون حال میده ولی به ما چی می رسه ؟
با اینکه الان پلتفرم اصلی من پی سیه ولی واقعا دنبال موقعیت می گردم که بتونم بازیهای انحصاری کنسول ها رو هم بازی کنم
برای من حداقل مهم گیمش هست بازی ای که خوب باشه باید بازی کرد چه مال سونی باشه چه MS
این یه نصیحتیه که بالاخره بخاطر تجربم بدست آوردم ! من این رو کاملا قبول دارم.
اون لیست هم فقط دادم تا حقیقت مشخص بشه نه اینکه من فن ps3 یا sony یا MS یا Xbox باشم.
وگرنه تقریبا فکر کنم همه بدونن که من pc gammer هستم و قبولش هم دارم. همین.
پس دیگه بیخیال شین.
هدف من کل کل نبود.
فقط میخواستم واقعیت رو نشون بدم.
موفق باشید.
پست بعد از خودم رو اینجا ویرایش میکنم که پست ندم الکی.
يه ليست ديگه هم از بازيهايي هس كه واسه xbox360 و pc اومده ولي واسه ps3 نيومده :بازی اختصاصی بازیی هست که فقط مثلا برای xbox اومده باشه.
نه اینکه برای pc و xbox اومده باشه.
این از این.
alan wake رو هم جدا کن قربون دستت.
کل کل ها که یادت نرفته. وقتی 100% شد بیاین همچین چیزی بگین.
من بازی های درجه 1 رو گقتم.اگه قرار بود بزنيم تو کار بازي هايي مثل benjo
پس نگا کن:
FLOW
F1 CHAMPIONSHIP
SHIROKISHI MONOGATARI
CODED ARMS : ASSAULT
UNKNOW REALMS
PROJECT SYLPHEED
GUNDAM MOUSO
راستی GRAN TURISMO 5 رو هم یادم رفت تو اون پست بذارم.
halflife g
27-07-2009, 22:10
مراد گفتم ادامه ندین دیگههههههههههههههه.
حالا اون لیست طولانی رو رو کن ببینم کلک :دي
اینقدر ناتال ناتال نکنین.
دیگه همتون میدونید ناتال برای pc هم میاد.
البته تاکید نشده که حتما برای بازی باشه و نگفتن هم نیست باید ببینیم چی پیش میاد.
.
حالا اينم بگم بعد تموم:
اين تعداد كمي هستش كه من ميدونم و خاطرم هست تازه اونهايي هستن كه واسه pc هم فعلا نيومدن :
gears of war2
fable2
forza3
alan awake
halo3
halo odst
halo reach
halo wars
ninja gaiden2
ninja gaiden3
banjo
.
.
. .يه ليست ديگه هم از بازيهايي هس كه واسه xbox360 و pc اومده ولي واسه ps3 نيومده :
gears1
fable1
forza2
c&c
halo2
mass effect
و ..
در كل ms تو اين وقت كمش تونسته تو محصولاي انحصاري موفق باشه .
خوب ديگه همين جا تمومش كنيم كافيه
finish
اين تعداد كمي هستش كه من ميدونم و خاطرم هست تازه اونهايي هستن كه واسه pc هم فعلا نيومدن :
gears of war2
fable2
forza3
alan awake
halo3
halo odst
halo reach
halo wars
ninja gaiden2
ninja gaiden3
banjo
.
AW برای PC میاد و 100% هم میاد .
resident_evil
27-07-2009, 22:19
جالبه هرکی نظرشو میده بعد میگه دیگه تمومش کنیم ! بابا یکی مردونگی کنه بیخیال شه ! بزرگ شدید دیگه !
mohammadaliarmin
27-07-2009, 22:53
آره راست میگه ولی خدا کنه آلن ویک برا پی سی بیاد :31:(مزاح)
عزیز حرف شما درسته ولی تو چنتا پست توهین به یکدیگر بود که این قابل قبول نیست.
من حرف اول و آخرم کلی بود !!!
کاری به بحث های بچه گانه ی بعضی از دوستان ندارم.(البته دور از جونه شما)
آره راست میگه ولی خدا کنه آلن ویک برا پی سی بیاد :31:(مزاح)
سلام دوست عزیز این بازی قرار هسته که برای pc بیاد اما بعد از نسخه کنسولی طبق گفته خود ناشر بازی
این خبر هم کاملا صحت داره :10:
این خبر هم مربوط به 5 ماه پیش میباشد قبل از این که تصمیمشون عوض بشه
در طی تماسی با Remedy سوالاتی در مورد سیستم مورد نیاز برای اجرای AW از مسئولین پرسیده شد که بدین گونه جواب دادند:
آیا Alan Wake فقط بر روی ویندوز ویستا اجرا میشود؟ اگر اینگونه است، چرا؟
مسئولین Remedy بدین گونه جواب دادند:" ما تایید میکنیم که Alan Wake بازی انحصاری Vista و X360 میباشد. ما میدانیم که برخی از افراد واکنشهای تندی نسبت به این موضوع انجام خواهند داد اما این یک تصمیم کلیدی برای ما بود که به ما کمک میکند بهترین بازی ممکن را بسازیم.
تمرکز بر روی پاتفرمهای کمتر بدین معنیاست که بازی بهتری عرضه خواهد شد. با رفتن به سمت ویستا ما دیگر مجبور نیستیم که بازی را برای هر PC با مشخصات پایین نیز سازگار و هماهنگ کنیم. این تمرکز، تکنولوژی و کیفیت طراحی بازی را بالاتر میبرد".
چه سیستمی برای اجرای بازی Alan Wake نیاز است؟
" فعلا مشخصات دقیقی وجود ندارد ولی شما به یک PC قدرتمند و البته ویندوز ویستا نیاز دارید. Remedy گفت که یک سیستم با CPU Intel Core 2 که تا 3.73Ghz اورکلاک شده باشد، در کنار یک GeForce 7900GTX میتوانند بازی را با تنظیمات نسبتا معمولی اجرا کند.
Remedy گفت:" قطعا Alan Wake بر روی هیچ پردازنده تک هستهای اجرا نخواهد شد. پایین آوردن تنظیمات تا درجه آخر و اورکلاک کردن CPU نیز نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه بسیار خطرناک بوده و تجربه زیبای بازی را نیز حرام میکند.
این بازی محاسبات فیزیکی بسیار بالایی دارد. از انجایی که از موتور فیزیک Havok استفاده کرده است، این بازی از کارت فیزیک جداگانه استفاده نخواهد کرد و همه پردازشها بر عهده CPU میباشد. مارکوس گفت حتی در یک CPU دوهستهای، تقریبا بیش از 80 درصد یکی از هستهها برای پردازش فیزیک بازی استفاده میشود.
ما قویا پردازشگرهای 4 هستهای را برای اجرای این بازی پیشنهاد میکنیم. بسته به موقعیت بازیباز در Brightfalls، گرافیک در برخی از مراحل به شدت سنگین میشود. بهرحال تا انتشار سیستم قطعی باید صبر کنید."
saeed_cpu_full
29-07-2009, 08:13
از كاربران محترم ميخوام يه بار ديگه عنوان تاپيك رو بخونن !!
از كاربران محترم ميخوام يه بار ديگه عنوان تاپيك رو بخونن !!
چرا دوست عزیز :10:
saeed_cpu_full
29-07-2009, 10:01
اينجا بحث Alan Wake هست نه مقايسه ی بازی های انحصاری كنسول ها !!
راست میگه دیگه.خستمون کردید از بس گفتید نمیاد.این چندمین بار شما اون مطلبرو گذاشتی.دیگه همه میدونن واسه pc نمیاد.
راست میگه دیگه.خستمون کردید از بس گفتید نمیاد.این چندمین بار شما اون مطلبرو گذاشتی.دیگه همه میدونن واسه pc نمیاد.
اینجا مگر قسمت اخبار بازیها نیست اگه هست پس چی میگید منم خارج از بحث چیزی نگفتم ای بابا :19:
اینجا مگر قسمت اخبار بازیها نیست اگه هست پس چی میگید منم خارج از بحث چیزی نگفتم ای بابا :19:
مگه شما اخطار هوس خان رو نخوندی؟گفت دیگه بحث کنسول pc xbox نکنید.
aghamajid1369
29-07-2009, 11:30
دوستمون گفت معلوم نیست. نگفت نمیاد
اينجا بحث Alan Wake هست نه مقايسه ی بازی های انحصاری كنسول ها !! سعید دوستمون بحث نکرد که.
فقط گفت نگین بازی برای pc نمیاد. همین.
این کجاش کل کله؟؟؟
مگه شما اخطار هوس خان رو نخوندی؟گفت دیگه بحث کنسول pc xbox نکنید. احتمالا شما اخطار هومان رو نخوندی یا بد برداشت کردی.
در مورد بدی و خوبی کنسول و پی سی صحبت دارین تو تاپیک بازی عنوان نکنین.هومان گفت سر این که کدوم پلتفورم بهتره و مزایا و معایبشون رو شمردن بحث نکنین.
نه اینکه حتی نیایم در مقابل کسانی که میگن بازی برای pc صد درصد نمیاد هیچی نگیم.
خوب شاید هم نیاد. ولی هر وقت قطعی شد بیاین بگین.
این هم لینکش توی Game spot لطفا به تاریخ توجه کنید که TBA هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس دیگه نیاین بگین که نمیاد.
مجید جان من که خودم pc باز هستم.اما به نظرم ms برای رقابت با سونی اینو هرگز واسه pc نمیده اگه بده هم 1 2 سالی طول میکشه.
اخه رمیدی کی گفته نمیاد ؟ اصلا کسی همچین حرفی زده ؟ .... که دوستان میادن با قاطعیت میان میگن نمیاد .......
aghamajid1369
29-07-2009, 11:45
مجید جان من که خودم pc باز هستم.اما به نظرم ms برای رقابت با سونی اینو هرگز واسه pc نمیده اگه بده هم 1 2 سالی طول میکشه.
میدونم سینا جان.
ولی از روی حدس و گمان که نمیشه بیای اینجا بگی نمیاد.
آره خب. خیلیا میگن نمیاد برای پی سی. منم خودم شک دارم که بیاد.
ولی بذار 100% بشه. اون وقت بیاین هرچی خواستین بگین.
اگه من چیزی گفتم بیاین هرچی عشقتون میکشه به من بگین.
saeed_cpu_full
29-07-2009, 11:48
سعید دوستمون بحث نکرد که.
فقط گفت نگین بازی برای pc نمیاد. همین.
این کجاش کل کله؟؟؟
من به شما بودم آقا مجيد ... عنوان تاپيك رو بخون ...
aghamajid1369
29-07-2009, 12:00
من به شما بودم آقا مجيد ... عنوان تاپيك رو بخون ...
حرفت رو 2 تا نکن.
اگه میخوای چیزی بگی نقل قول کن که راحت حرفت رو عوض نکنی.
در ضمن 1 بار دیگه پست ها رو بخونی میبینی کی بحث رو شروع کرد.
من فقط اسم بازی اختصاصی رو در جواب نوشتم که دیگه شماها طاقت نیاوردین.
چرا بحث راه انداختین من یک خبر گذاشتم که بر گرفته از سایت گیم اسپات بود که به گفته remedy فعلا بازی برای pc
به صورت معلق درآومده این که دیگه بحث نداره دوستان
saeed_cpu_full
29-07-2009, 12:02
حرفت رو 2 تا نکن.
اگه میخوای چیزی بگی نقل قول کن که راحت حرفت رو عوض نکنی.
در ضمن 1 بار دیگه پست ها رو بخونی میبینی کی بحث رو شروع کرد.
من فقط اسم بازی اختصاصی رو در جواب نوشتم که دیگه شماها طاقت نیاوردین.
اون گفتش چرا بحث نكنيم منم جوابش رو دادم ... خودت برو يه بار ديگه بخون
اومدن يا نيومدن بازی بستگی به كل كل ما نداره
بستگی به نظر ناشر داره ... ناشر هم به كل كل ما توی اين تاپيك توجه نميكنه
در نتيجه تاپيك رو با بحث كردن های الكی و بيخود به فنا نديد
ممنون ...
اون گفتش چرا بحث نكنيم منم جوابش رو دادم ... خودت برو يه بار ديگه بخون
اومدن يا نيومدن بازی بستگی به كل كل ما نداره
بستگی به نظر ناشر داره ... ناشر هم به كل كل ما توی اين تاپيك توجه نميكنه
در نتيجه تاپيك رو با بحث كردن های الكی و بيخود به فنا نديد
ممنون ...
عزیز بذار یکم بحث کنیم خودمونو خالی کنیم.همه ی ما از انتخاب ... (خودتون میدونید کیه) عصبی هستیم.لا اقل بیایم اینجا یکم بحث کنیم.مگر نه همه ما با هم دوستیم و اصلا هدمون دعوا کردن نیست.:31::40::11:
عزیز بذار یکم بحث کنیم خودمونو خالی کنیم.همه ی ما از انتخاب ... (خودتون میدونید کیه) عصبی هستیم.لا اقل بیایم اینجا یکم بحث کنیم.مگر نه همه ما با هم دوستیم و اصلا هدمون دعوا کردن نیست.:31::40::11:
خب من میگم بازی برای pc می آد دوست دارم بحث کنم دلیلشم اینه که مایکروسافت که ناشر بازیه
حتما به خاطر فروش ویندوز 7 یا ویستا برای اینکه این بازی فقط روی دایرکت ایکس 10 اجرا میشه رو میده بیرون :21:
milky way
29-07-2009, 12:55
خب من میگم بازی برای pc می آد دوست دارم بحث کنم دلیلشم اینه که مایکروسافت که ناشر بازیه
حتما به خاطر فروش ویندوز 7 یا ویستا برای اینکه این بازی فقط روی دایرکت ایکس 10 اجرا میشه رو میده بیرون :21:
اگر میخواست این کار رو بکنه باید با چندین عنوان دیگه بازی اختصاصی Xbox هم این کار رو میکرد که نکرد نمونش Geow2، در ضمن ویندوز 7 ربطی به DX10 نداره ویندوز 7 چون DX11 پشتیبانی میکنه و وقتی ویندوز 7 بیاد که همون زمان ها هم حالا یکمی بعدترش این بازی میاد، دیگه DX10 قدیمی حساب میشه.
اگر میخواست این کار رو بکنه باید با چندین عنوان دیگه بازی اختصاصی Xbox هم این کار رو میکرد که نکرد نمونش Geow2، در ضمن ویندوز 7 ربطی به DX10 نداره ویندوز 7 چون DX11 پشتیبانی میکنه و وقتی ویندوز 7 بیاد که همون زمان ها هم حالا یکمی بعدترش این بازی میاد، دیگه DX10 قدیمی حساب میشه.
این دلیل نمیشه منم حدس زدم در ضمن اونها در وهله اول قصد این کار رو داشتن ما که خبر از برنامه های مالی مایکروسافت نداریم که چه هدفی داره
اونها فقط به فکر money هستن هر وقت بخوان و بدونن بازی براشون درامد زا هستش این کار رو میکنن البته کشور ما که فقط زرر براشون داره تا سود :31:
saeed_cpu_full
29-07-2009, 13:51
این دلیل نمیشه منم حدس زدم در ضمن اونها در وهله اول قصد این کار رو داشتن ما که خبر از برنامه های مالی مایکروسافت نداریم که چه هدفی داره
اونها فقط به فکر money هستن هر وقت بخوان و بدونن بازی براشون درامد زا هستش این کار رو میکنن البته کشور ما که فقط زرر براشون داره تا سود :31:
عزيزان همه چيز دست ناشره ... اين بحث ها الكيه همتون هم خوب ميدونيد آخرش دعوا ميشه و تاپيك قفل ميشه
دوستان میشه این بحث ها رو تموم کنید از روزی که نسخه ی pc این بازی رفته رو هوا توی این تاپیک 2 تا پست مفید هم دیده نشده.شاید 4 نفر بخوان از این تاپیک استفاده کنن! چرا این قدر یه بحثو کشش می دین.حتما باید تاپیک بسته بشه؟!نمیشه تمومش کنید؟تا این مسائل تموم میشه دو روز دیگه یکی میاد شروع می کنه دیگه پشت بندش همین طور پست میاد!لطفا رعایت کنید.یه کاری نکنید که این تاپیک تا روز انتشار بازی بسته بشه
mohammadaliarmin
04-08-2009, 15:13
سلام دوستان پی سی بازهای طرفدار این بازی یه سایت زدن که توش میشه امضا کنی (برای معلوم شدن وضعیت پی سی این بازی )
اینم سایت شما هم برید تو این سایت و به خاطر این وضعیت امضا کنید
قسمتی از FAQ Alan WAKE
چه زمانی AWعرضه میشود؟
این بازی قرار است در فصل بهار سال 2010 عرضه شود.
آیا نسخه دمو برای بازی در نظر گرفته شده است؟
در این زمان هنوز برای نسخه دمو تصمیمی گرفته نشده است.
AW بر روی چه پلتفورمهایی عرضه میشود؟ پلتفورم اصلی بازی کدام است؟
هر چند که در ابتدا این بازی برای PC و X360 رونمایی شد ولی در حال حاضر Remedy منحصرا بر روی نسخه 360 بازی کار میکند.
Remedy:" X360 پلتفورم اصلی ماست."
Remedy:" بازیهای PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان( مایکروسافت) میباشد".
در صورت وجود نسخه PC، بازی بر روی چه ویندوزی خواهد رفت؟
نسخه PC بازی در وضعیت روشنی به سر نمیبرد. تریلرها و شاتهای اخیر تقریبا همه مربوط به نسخه Xbox 360 بازی هستند. وقتی از Remedy در مورد نسخه PC بازی پرسیده شد آنها گفتند که فعلا با مایکروسافت فقط در مورد نسخه X360 بازی مذاکره کردهاند و هیچ خبری در مورد نسخه PC بازی وجود ندارد. ( شاید مایکروسافت قصد دارد که این بازی را بر روی Windows 7 عرضه کند. زیرا در ابتدا قرار بود AW با ویستا منتشر شود که این امر عملی نشد).
آیا گروه Poets of the Fall( یک گروه موسیقی فنلاندی که در ساخت موزیکهای مکسپین 2 نقش بسزایی داشت) در این بازی نیز حضور دارند؟
ما هنوز آمادگی صحبت در مورد موسیقی بازی را نداریم ولی گروه Poets of the Fall از دوستان ما هستند، پس هر اتفاقی ممکن است بیفتد...
چرا ساخت بازی این همه به طول انجامیده است؟
Remedy:" در واقع " کیفیت" چیزی است که باعث طولانی شدن ساخت بازی شده است. ساخت چنین بازی مسلم است که وقت گیر میباشد و با توجه به کوچک بودن تیم Remedy در مقابل استدیوهای دیگر، امری عادی است. تمام تیم، آرزوهای و اهداف بزرگی برای بازی دارند که به انجام رسانیدن آنها وقتگیر است."
ناشر بازی چه کسی است؟
Microsoft Game Studios ناشر این بازی میباشد.
یک PC برای اجرای Alan Wake به چه مشخصاتی نیاز دارد؟( در صورت وجود نسخه PC بازی)
در مورد مشخصات، نظر قطعی داده نشده است اما شما به یک PC قدرتمند نیاز خواهید داشت.
Markus از Remedy در این مورد میگوید:" Alan Wake تقریبا بر روی هیچ CPU تک هستهای اجرا نخواهد شد، گرچه ممکن است با شگردهایی مانند آورکلاک کردن، این امر ممکن شود ولی در این صورت کیفیت به شدت افت کرده و تجربه بازی را خراب خواهد کرد."
همچنین این بازی از موتور فیزیک Havok استفاده میکند و تمام محاسبات فیزیکی بر عهده CPU میباشد. به گفته مارکوس، در یک CPU دوهستهای، 80 درصد یکی از هستهها برای محاسبات فیزیکی استفاده میشود.
Markus Maki از Remedy میگوید:" بازی بر روی سیستمهای چهار هستهای بسیار نرمتر و روانتر از دو هستهای اجرا میشود. بسته به موقعیت شما در بازی، مقدار استفاده از CPU گاهی اوقات زیاد و یا کم میشود.
آیا بازی زیرنویس دارد؟
" سعی ما بر این است که بازی را هرچه بیشتر در دسترس بازیبازان قرار دهیم. این بازی نیز مانند مکسپین 2 از زیرنویس کامل بهره میبرد. همچنین به عنوان یکی از مزایای کار کردن با مایکروسافت، این بازی زبانهای مختلف بسیاری را ساپورت میکند".
سرعت فریم بازی چگونه خواهد بود؟
Alan Wake حداقل با 30 فریم بر ثانیه بر روی Xbox 360 اجرا خواهد شد. دمویی که در E3 2009 به نمایش گذاشته شد از پرجزییاتترین مناطق بازی بود و همانطور که مشاهده کردید، هیچگونه افت فریمی در آن وجود نداشت.
چرا Alan wake بر روی PlayStation 3 منتشر نمیشود؟
Markus Maki :
1- ما هیچگاه پلتفورمی برای بازی مشخص نکردیم به جز" کنسولهای نسل جدید". بله، کلمه کنسول اشتباها جمع بسته شده و من میفهمم که این کج فهمیها از کجا ناشی شده است. بنابراین به خاطر هر گونه ناامیدی، عذرخواهی میکنم.
2- مایکروسافت برای گرفتن حق انتشار بازی هیچ فشاری بر روی Remedy وارد نکرد.
" در سال 2005 که تصمیم بر ساخت این بازی گرفته شده، بازیسازی بر روی PS3 برای شرکت مستقلی مثل Remedy امری بسیار ناشناخته و دشوار بود. هر چند امروزه این کنسول بازیهای خوب زیادی دارد اما هنوز نیز از بسیاری از بازیسازان باسابقه میشنویم که بازیسازی بر روی PS3 در مقابل 360 بسیار پرهزینهتر و کندتر انجام میشود. حرکت به سمت مایکروسافت یک قدم بسیار مهم بود که فکر میکنم هم به سود بازی و هم به سود خودشرکت میباشد."
p3yman_xl
17-08-2009, 21:15
دموی 5 دقیقه ای جدیدی از این اثر هنری در سایت Eurogamer قرار گرفته...
گیم پلی عجیب و منحصر به فرد بازی در کنار گرافیک فوق العاده اون من رو شدیداً به این بازی و آینده امیدوار کرده..
Remedy هیچ وقت نا امید نمیکنه..
لینک دمو :
pedram_sad
17-08-2009, 22:26
پیمان جانی بی خود نیست که این بازی فعلا exclusive هست
از سیاست های microsoft بر می اومد که چیست دلیل ecxlusive گشتن موقت بازی ...
ساخت بازی به اتمام رسید.
دیروز سایت vg247 به نقل از سایت joystiq پایان ساخت بازی Alan Wake را اعلام کرد. Matias Myllyrinne مدیر عامل رمدی اعلام کرد:" که ساخت بازی کاملا به اتمام رسیده و ما در حال انجام آخرین مراحل و پیدا کردن نقاط ضعف و بهبود آن هستیم."
اطلاعات بیشتر در سایت موجود است.
(خوب اگه تموم شده برای پی سی کاری بکنید !!!!)
amir_rafie
18-08-2009, 14:53
پیمان جانی بی خود نیست که این بازی فعلا exclusive هست
از سیاست های microsoft بر می اومد که چیست دلیل ecxlusive گشتن موقت بازی ...
ساخت بازی به اتمام رسید.
دیروز سایت vg247 به نقل از سایت joystiq پایان ساخت بازی Alan Wake را اعلام کرد. Matias Myllyrinne مدیر عامل رمدی اعلام کرد:" که ساخت بازی کاملا به اتمام رسیده و ما در حال انجام آخرین مراحل و پیدا کردن نقاط ضعف و بهبود آن هستیم."
اطلاعات بیشتر در سایت موجود است.
(خوب اگه تموم شده برای پی سی کاری بکنید !!!!)
عالی شد ... این بازی اونقدر طرفدار داره که اگه خود remedy هم برای PC کاری نکنه ، آدم هایی هستن که روی PC پورتش کنن و یه دهن کجی هم به مایکروسافت نشان بدن ... مثل کاری که با GTA IV: Lost and damned کردن !!! اونم فعلا روی xbox live میشه بازی کرد و حتی DVD برای xbox نیومده هنوز !ولی روی PC پورت شد !!!!!!!!
عالی شد ... این بازی اونقدر طرفدار داره که اگه خود remedy هم برای PC کاری نکنه ، آدم هایی هستن که روی PC پورتش کنن و یه دهن کجی هم به مایکروسافت نشان بدن ... مثل کاری که با GTA IV: Lost and damned کردن !!! اونم فعلا روی xbox live میشه بازی کرد و حتی DVD برای xbox نیومده هنوز !ولی روی PC پورت شد !!!!!!!!
فکر نمی کنم اینطوری بخوان بکنن الکی که نیست یکی بیاد پورت کنه باید مجوزی چیزی داشته باشه که بتونی همچین کاری رو بکنه وگرنه عوابق فوق العاده سختی رو داره!
aghamajid1369
18-08-2009, 17:02
فکر نمی کنم اینطوری بخوان بکنن الکی که نیست یکی بیاد پورت کنه باید مجوزی چیزی داشته باشه که بتونی همچین کاری رو بکنه وگرنه عوابق فوق العاده سختی رو داره!
عوابقی فکر نمیکنم داشته باشه.
از کجا بفهمن کار کی بوده؟؟؟البته اگه بخواد پرت بشه 1 افتضاح به تمام معنا واسه pc میشه.
منظورم پرتی هست که 1 ناشناس بخواد بزنه.
از کجا بفهمن کار کی بوده؟؟؟البته اگه بخواد پرت بشه 1 افتضاح به تمام معنا واسه pc میشه.
مجید جان اولا که معمولا هر شرکتی که پورت کنه اینقدر معروف باید باشه که تواناییه اینکار رو داشته باشه!
دوما هم اینکه معمولا یک نشانی از خودشون میزارن!
سوما! هم اینکه اصلا فکر نکنم بازی ها رو بتونن شرکت هایه دیگه پورت کنن! شاید Patch یا چیزایه دیگه رو بشه! اما بازی رو نمیشه! نمیدونم شرکت سازنده فقط میتونه همچین کاری رو بکنه! اگه همچین کاری ممکن بود که بازیه GeOW 2 که از تمام بازی هایه سوم شخص قشنگ تر هست! پس اونو باید 120% پورت می کردند!
aghamajid1369
18-08-2009, 17:28
مجید جان اولا که معمولا هر شرکتی که پورت کنه اینقدر معروف باید باشه که تواناییه اینکار رو داشته باشه!
سوما! هم اینکه اصلا فکر نکنم بازی ها رو بتونن شرکت هایه دیگه پورت کنن! شاید Patch یا چیزایه دیگه رو بشه! اما بازی رو نمیشه! نمیدونم شرکت سازنده فقط میتونه همچین کاری رو بکنه! اگه همچین کاری ممکن بود که بازیه GeOW 2 که از تمام بازی هایه سوم شخص قشنگ تر هست! پس اونو باید 120% پورت می کردند!
خوب من هم به همین خاطر میگم که 1 افتضاح میشه این پورت.
چون که من خودم چند تا لینک از بازی re5 واسه pc دیدم.
همینطور هم شیراز چند جا رو دیده بودم که میگفتن Gears of war 2 برای pc اومده.
حالا به نظر تو کی میفهمه که کی این پورت ها رو توی اینترنت گذاشته؟؟؟
درسته.شرکت بزرگی نمیاد همچین کاری بکنه ولی 1 عده گم نام هستن که بخوان این کار رو بکنن و هیچکس نفهمه.
amirpers
18-08-2009, 18:28
تو گیم اسپات اگه اشتباه نکنم گفته شده که نسخه PC بعد از X360 منتشر خواهد شد.
amir_rafie
18-08-2009, 18:35
خوب من هم به همین خاطر میگم که 1 افتضاح میشه این پورت.
چون که من خودم چند تا لینک از بازی re5 واسه pc دیدم.
همینطور هم شیراز چند جا رو دیده بودم که میگفتن Gears of war 2 برای pc اومده.
حالا به نظر تو کی میفهمه که کی این پورت ها رو توی اینترنت گذاشته؟؟؟
درسته.شرکت بزرگی نمیاد همچین کاری بکنه ولی 1 عده گم نام هستن که بخوان این کار رو بکنن و هیچکس نفهمه.
دوستان حتما نباید یک شرکت اینکارو بکنه !!!! ممکنه یک نفر در یک فروم این کارو کرده باشه !!! ظاهرا به حرف هایی که من در مورد GTA IV: Lost and Damned زدم اصلا دقت نکردید !!!! اینجارو ببینید:
یک نفر این بازی رو که هنوز دی وی دیشم نیومده و فقط میشه روی xbox live بازی کرد برای PC پورت کرده !!
aghamajid1369
18-08-2009, 18:46
دوستان حتما نباید یک شرکت اینکارو بکنه !!!! ممکنه یک نفر در یک فروم این کارو کرده باشه !!! ظاهرا به حرف هایی که من در مورد GTA IV: Lost and Damned زدم اصلا دقت نکردید !!!! اینجارو ببینید:
یک نفر این بازی رو که هنوز دی وی دیشم نیومده و فقط میشه روی xbox live بازی کرد برای PC پورت کرده !!
خوب من هم خیر سرم دارم همینو میگم دیگه :دي
ولی این شایان میگه که فقط شرکتای بزرگ بازی ها رو پرت میکنن.
milky way
18-08-2009, 23:51
دوست عزیز یه چیز میگیا، این فقط یک MOD برای GTA4 هست.
aghamajid1369
19-08-2009, 03:46
دوست عزیز یه چیز میگیا، این فقط یک MOD برای GTA4 هست.
آره ولی RE5 و Gears of war 2 اینجوری نیستن.
NEW PIC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی
دوستان این بازی برای ps2 ارزش خریدن رو داره ؟
shakerifar
20-08-2009, 09:46
اولا که هنوز نیومده
دوما ps2???
برای 360 و pc قرار بود منتشر بشه که فعلا pc کنسل شده
بله ps2
من رفته بودم بازی ps2 بخرم ، توی بسته کلی پاکت بازی alan wake هم بود
saeed_cpu_full
20-08-2009, 11:06
بله ps2
من رفته بودم بازی ps2 بخرم ، توی بسته کلی پاکت بازی alan wake هم بود
سلام ... اونا همش الكی هست !
جديدا اكثر مغازه دار هایی كه پرينتر دارن يه كاور از يه بازيه معروف چاپ ميكنن بعدش DVD يه بازيه ديگه رو ميزارن تو اون كاور
شما به اين چيزا توجه نكنيد ... اين بازی به هيچ عنوان برای PS2 نخواهد آمد
پی اس 2 تا سال 2010 فقط ساپورت بازی میشه و تا سال 2010 که چند ماه هم بیشتر نمونده اکثرا بازی های ورزشی براش میاد و بس ..
شما برید با Ps3 Slim حال کنید جیگرا :دی(گرچه برای اون هم Alan WAKE نمیاد:دی)
اینم برای هزار بار بازی فعلا فقط انحصارXbox هستش تا ببینییم بعد از انتشار چی میشه
ولی خود alan wake بودش
ولی فکر کنم اسم روی جلدش alone wake بود
این 2 تا اسم با هم فرق میکنن ؟
saeed_cpu_full
20-08-2009, 11:28
ولی خود alan wake بودش
ولی فکر کنم اسم روی جلدش alone wake بود
این 2 تا اسم با هم فرق میکنن ؟
احتمالا اسمش Alone in the dark نبوده ؟!
احتمالا اسمش Alone in the dark نبوده ؟!
فکر کنم همین بود که میگی
حالا مگه فرقی میکنن ؟ این بازی که میگی عکسش با عکس های این تاپیک شبیه به همه
saeed_cpu_full
20-08-2009, 11:41
فکر کنم همین بود که میگی
كجاش شبيه همه !!
اين Alone in The Dark هست اينجا تاپيك Alan Wake هست !!
فکر کنم همین بود که میگی
دوست عزیز چرا شما دقت نمیکنی این بازی alone in the dark هستش که یک سال و نیم پیش انتشار
یافت و برای ps2 هم بود خواهش میکنم دیگه ادامه ندید که همش اسپم به حساب میاد:10:
Little Sparrow
24-08-2009, 18:11
دو تا screenshot جدید:
اگه خواستید بگید همه اسکرین شات ها رو در یک پست براتون بزارم.
موفق باشید.
hosseincode2008
24-08-2009, 18:14
ويديو گيمر اينارو زده به عنوان اسكرين شات جديد ولي جديد نيستن كه! از همون تريلر E3 گرفته شده . شايدم من اشتباه ميكنم ؟!
خیلی میبخشید که سوال (به احتمال زیاد) تکراری میپرسم.
سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده؟
a.salireza
25-08-2009, 15:18
خیلی میبخشید که سوال (به احتمال زیاد) تکراری میپرسم.
سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده؟
بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه ) :19::19:
چرا این بازی تو نما یشگاهgamescom تحویل گرفته نشد.حتی تو بهترین بازیهای xbox360هم نامزد نشد.
بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه )
آی نامردا.من کلی برا این بازی خط ونشون کشیده بودم.
DJ POLESTAR
28-08-2009, 22:10
بازی قرار نیست برای Pc عرضه بشه . چند وقت پیش برای Pc خط خورد . فعلآ فقط قراره برای Xbox 360 بیاد تا ببینن چی میشه ! ( متاسفانه ) :19::19:
نه داداش برای PC عرضه میشه بطور 1000000% منتها کمی دیرتر از Xbox!
منبع: مجله بازی رایانه (یکی از مجله های مطرح در ایران)
چرا این بازی تو نما یشگاهgamescom تحویل گرفته نشد.حتی تو بهترین بازیهای xbox360هم نامزد نشد.
اما تو E3 2009 خیلی تحویل گرفته شد و همه را با گرافیک و دیگر مخلفاتش حیرت زده :18: کرد!
saeed_cpu_full
28-08-2009, 22:49
اما تو E3 2009 خیلی تحویل گرفته شد و همه را با گرافیک و دیگر مخلفاتش حیرت زده :18: کرد!
حالا فعلا خبری نيست ... منم فكر كنم برای PC بياد ولی يه كم ديرتر حالا بهتره اين بحث اينجا تموم بشه ...
میشه یک منبع برای این ادعا معرفی کنید؟
درسته برای pc نمی یاد
خود نویسنده بازی گفته که بعد از انتشار بازی به xbox برای pc
بعرضه خواهد شد.
به نظر من re5 رو بعد از چند ماه انتظار هنوز به pc
ندادند alan awak هم این طوری میشه.
milky way
29-08-2009, 00:38
عجب منبع معتبری. :31:
vahidreza2007
29-08-2009, 00:44
كي مياد اين بازي ؟
:10:
این خبر هم مربوط به 5 ماه پیش میباشد قبل از این که تصمیمشون عوض بشه
در طی تماسی با Remedy سوالاتی در مورد سیستم مورد نیاز برای اجرای AW از مسئولین پرسیده شد که بدین گونه جواب دادند:
آیا Alan Wake فقط بر روی ویندوز ویستا اجرا میشود؟ اگر اینگونه است، چرا؟
مسئولین Remedy بدین گونه جواب دادند:" ما تایید میکنیم که Alan Wake بازی انحصاری Vista و X360 میباشد. ما میدانیم که برخی از افراد واکنشهای تندی نسبت به این موضوع انجام خواهند داد اما این یک تصمیم کلیدی برای ما بود که به ما کمک میکند بهترین بازی ممکن را بسازیم.
تمرکز بر روی پاتفرمهای کمتر بدین معنیاست که بازی بهتری عرضه خواهد شد. با رفتن به سمت ویستا ما دیگر مجبور نیستیم که بازی را برای هر PC با مشخصات پایین نیز سازگار و هماهنگ کنیم. این تمرکز، تکنولوژی و کیفیت طراحی بازی را بالاتر میبرد".
چه سیستمی برای اجرای بازی Alan Wake نیاز است؟
" فعلا مشخصات دقیقی وجود ندارد ولی شما به یک PC قدرتمند و البته ویندوز ویستا نیاز دارید. Remedy گفت که یک سیستم با CPU Intel Core 2 که تا 3.73Ghz اورکلاک شده باشد، در کنار یک GeForce 7900GTX میتوانند بازی را با تنظیمات نسبتا معمولی اجرا کند.
Remedy گفت:" قطعا Alan Wake بر روی هیچ پردازنده تک هستهای اجرا نخواهد شد. پایین آوردن تنظیمات تا درجه آخر و اورکلاک کردن CPU نیز نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه بسیار خطرناک بوده و تجربه زیبای بازی را نیز حرام میکند.
این بازی محاسبات فیزیکی بسیار بالایی دارد. از انجایی که از موتور فیزیک Havok استفاده کرده است، این بازی از کارت فیزیک جداگانه استفاده نخواهد کرد و همه پردازشها بر عهده CPU میباشد. مارکوس گفت حتی در یک CPU دوهستهای، تقریبا بیش از 80 درصد یکی از هستهها برای پردازش فیزیک بازی استفاده میشود.
ما قویا پردازشگرهای 4 هستهای را برای اجرای این بازی پیشنهاد میکنیم. بسته به موقعیت بازیباز در Brightfalls، گرافیک در برخی از مراحل به شدت سنگین میشود. بهرحال تا انتشار سیستم قطعی باید صبر کنید."
سلام دوستان عزیز مثل اینکه این بحث دوباره شروع شد بحث دعوا بر سر کنسولها دوستان همونطورکه قبلا گفته شد اگر خبری موجود هست لطف کنید منبع اون رو ذکر کنید و خبرهای بیخود که باعث به انحراف کشیدن تایپیک و در نهایت قفل شدن اون باعث میشه که ما از روند بازی بی اطلاع باشیم لطف کنید این بحث رو همین جا تموم کنید این پستی که در بالا میبینید مربوط به یک ماه نیم پیش میباشد که ترجمه کامل از سایت game spot هستش و در مصاحبه ای که با سازنده بازی داشته اند:10:
Torch Bearer
30-08-2009, 10:29
عجب منبع معتبری.
اول از همه بگم که مجلش خیلی معتبره و مجله ی کشکی نیست.
ولی در شماره 30(خرداد و تیر 88)که شماره مخصوص E3 2009 بود گفته نسخه PC منتشر نخواهد شد.
saeed_cpu_full
30-08-2009, 12:03
دوستان عزيز اين بحث كه واسه PC مياد يا نمياد رو تموم كنيد
فعلا خبر نيومدنش قطعی نيست يعنی بازم احتمال داره با تأخير برای PC بياد
الكی تاپيك رو با اين بحث ها شلوغ نكنيد ... هر وقت خبر بيشتری ازش اومد ميشه نظر قطعی رو داد
CG 09 : Director Interview
اين بازي براي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد كه تنها تفاوت اين دو تاريخ انتشار اوناست
5 تصویر جدید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
halflife g
25-11-2009, 21:19
يه شات جديد از بازي ديدم كه گفتم حيف اينجا هم نذارم اين عكس به احتمال بسيار زياد ingame هستش عجب نورپردازي داره :18::
resident_evil
25-11-2009, 21:27
به هر حال الكي نيست من دارم ميگم سال بعد مال 360 هستش !
pedram_sad
25-11-2009, 21:29
يه شات جديد از بازي ديدم كه گفتم حيف اينجا هم نذارم اين عكس به احتمال بسيار زياد ingame هستش عجب نورپردازي داره :18::
بله in game هست و trailer هاش هم موجود
این تازه گوشه ای از قدرت عظیم 360 هست
گوشه ای از شاهکار بزرگ یعنی Alan WAKE و استودیو Remedy ....
يه شات جديد از بازي ديدم كه گفتم حيف اينجا هم نذارم اين عكس به احتمال بسيار زياد ingame هستش عجب نورپردازي داره :18:
خوب به خاطر همین سازندگان بازی تاکید داشتند که فاکتور اصلی در این بازی نور هست!
(البته منظور در اینجا یشتر گیم پلی بازی بوده تا گرافیک) ولی بازم تاثیر خودش رو میگذاره.
mojtaba007
26-11-2009, 22:44
یه سوال
مگه قرار نبود این بازی رقیبی باشه برای کریسیس
و همینطور نشون دادن قدرت ویندوز 7
پس چرا میگید نمی ایه برای کامپیوتر
کریسیس که رقیبی جز خودش نداره!
سیستم عامل های ویندوز در رندر و اجرای بازی تفاوتی ندارند. تفاوتشون در نسخه ی DirectX ــه.
ما نمی گیم. remedy میگه.
احتمالا مثل GeOW حالا حالاها واسه PC نیاد. احتمال زیاد هیچ وقت نیاد. XBOX 360 به بازی های انحصاری مثل AW برای رقابت با PS3 نیاز داره.
یه سوال
نه مثله اینکه نظرشون عوض شده میخوان با PS3 و بازی هایه شاهکار Sony رقابت کنن! ( فعلا که انصاریه 360 هست احتمالا بازی میاد 1 سال بعدشم برا PC میاد )
Turok-71
17-12-2009, 04:49
من یه تریلر طولانی از بازی بدیدم:
واقعا نورپردازی در سطح فوق العاده ای قرار داره و حس تنهایی و تاریکی جنگل رو بدجوری القا میکنه
نقته قوت دیگه بازی صداگذاری محشر بازیه و تا کسی نشنیده باشه نمی فهمه من دارم چه میگم یه جایی بود که یه چیزی شبیه
به هیولا به پلیس هایی که دنبال آلن بودن حمله میکنه که اوج صدا گذاری اونجاست صدای برگی درختها و شکستن شاخه هاشون واقعا رعب آور هستش.
در آخر هم بگم که بازی یه ترس جدید رو به دنیای گیم وارد کرده که قبلا نبوده سردمداران بازیهای ترسناک با خون زامبی ما رو میترسونن ولی آلن ویک ما رو با علم روانشناسی که همنطور که گفتم یه ترس جدید برای ما به حساب میاد می ترسونه...
Turok-71
18-12-2009, 04:30
Des 15 2009
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم صداگذاری این بازی دقیقا مطابق با جو بازی هست و بسیار عالی کار شده
ali_ranger22
18-12-2009, 12:25
یکی از کسایی که برای صدا گذاری با گروه همکاری کرده Terry QQuin بید که نقش جان لاک توی لاست رو بازی می کنه
صداش فوق العاده است من که خیلی خوشم میاد از صداش
DJ POLESTAR
18-12-2009, 14:16
به نظر من هم صداگذاری این بازی دقیقا مطابق با جو بازی هست و بسیار عالی کار شده
از چه لحاظ اونوقت؟؟؟
مگه بازی کردین؟؟؟
انم از اون اسپمها بود؟؟؟!
pedram_sad
18-12-2009, 14:29
از چه لحاظ اونوقت؟؟؟
مگه بازی کردین؟؟؟
دوست عزیز ایشون منظورش چیزی بود که تو trailer های بازی نمایان بود
aghamajid1369
18-12-2009, 14:35
از چه لحاظ اونوقت؟؟؟
مگه بازی کردین؟؟؟
دوست عزیز. 2 تا پست بالاتر از پستی که شما نقل قول کردی البرز هم از نور پردازی و صدای خوب بازی گفته. مگه البرز بازی کرده؟!
خوب تریلر های بازی رو که میبینن به این نتیجه میرسن. ;)
اتفاقا به نظر من خیلی خوبه بچه ها نظرشون رو راجع به تریلر بگن. چون حداقل اونایی که نمیتونن یه تریلر از بازی رو ببینن یه چیزی از بازی دستگیرشون میشه. نمونش خودم :دی
------
ویرایش: با پست بالایی همزمان شد.(با موبایل هم سرعت تایپ داغونه هاااا :دی)
از چه لحاظ اونوقت؟؟؟
مگه بازی کردین؟؟؟
بروبچ زورتر از من گفتن...................شما اگه تریلر رو ببینی دستت میاد
برای بازی کردن این بازی یک لامپ اتاق خواب کوچولو با نور قرمز بخرید که نور خیلی ملایمی داشته باشه
شب که شد در اتاق رو ببندید لامپمون رو روشن کنید در تاریکی نور خوب قرمز رنگ برید
لن بدید روی تختی چیزی...خفن برید توی بازی ...
وای چه حالی میده...یه ابمیوه هم کنارتون داشته باشید تا محیط زیاد ترسناک نباشه.
بعد تا صبح بازی کنید ....روش بازی کردن به سبک خودم برای این بازی شاید فوقلعاده خیلی کم باشه براش.
---------------------------------------------------
فکر می کنم یکجور مسائل عشقولانه هم توی بازی باشه.
Turok-71
19-12-2009, 06:33
برای بازی کردن این بازی یک لامپ اتاق خواب کوچولو با نور قرمز بخرید که نور خیلی ملایمی داشته باشه
شب که شد در اتاق رو ببندید لامپمون رو روشن کنید در تاریکی نور خوب قرمز رنگ برید
لن بدید روی تختی چیزی...خفن برید توی بازی ...
وای چه حالی میده...یه ابمیوه هم کنارتون داشته باشید تا محیط زیاد ترسناک نباشه.
بعد تا صبح بازی کنید ....روش بازی کردن به سبک خودم برای این بازی شاید فوقلعاده خیلی کم باشه براش.
---------------------------------------------------
فکر می کنم یکجور مسائل عشقولانه هم توی بازی باشه.
قلیون یا چایی هم بدم خدمتت حامد جون.:دی
خوب گفتی ولی محیط بازی به حدی درگیر کننده هست که هرچی هم درو ورت باشه نمی فهمی.:دی
من با تریلر بازی رفتم داخلش حالا چه برسه به بازی کردنش.:21:
کلا واسه بازی کردن محیط که توش هستی زیاد تاثیری نداره اما برای فیلم دیدن 50% جریانه!
Alireza.M67
19-12-2009, 23:12
حالا ما که اینترنتمون روغنیه و نمیتونیم تریلر ها رو ببینیم ولی عکسها رو دیدم کف کردم .:18:
عکسها منو یاد alone in the dark میندازن که یکی از بهترین بازی هایی بود که پارسال بازی کردم ...
حالا تاریخ دقیق انتشارش معلوم شده ؟ (البته ببخشید من اینو میپرسم چون 3 ماهه از دنیای بازی دورم و تا 2 ماه دیگه هم ادامه داره ...)
ولی خداییش به microsoft امیدوار شدم . مردیم از بس این پلی استیشنیا پز uncharted و GOW و heavy rain رو دادن .
حالا ما پز alan wake و splinter cell و fable 3 رو میدیم تا از اونجا بسوزن :31:
.....
تاریخ دقیقش معلوم نیست............فکر کنم بهار تا تابستان سال آینده
یه جا خوندم 192 روز دیگه..............یعنی 29 ژون 2010.............اما با این حال همیشه تو کار بازی ساز ها تاخیر زیاد پیش میاد
این تصویر سه یعدی هم از alan wake:
این تصویر سه یعدی هم از alan wake:
این چی میگه؟
تا حالا تو مجلات تصویر 3بعدی ندیدی؟
stereo grams
اینم راهنمایی:
- تصوير را جلوي چشمان خود در فاصله نزديك قرار دهيد.سپس به آن نگاه كنيد در اين حالت شما تصوير را به صورت تار مشاهده خواهيد نمود.حال در اين وضعيت به آرامي تصوير را از چشمانتان دور كنيد.مراقب باشيد حالت نگاه شما عوض نشود.اين كار را به قدري ادامه دهيد تا يك تصوير سه بعدي در جلوي چشمان شما ظاهر گردد.
2 - به تصوير نگاه كنيد، بدون آن كه به آن خيره شويد.خيلي ساده تصوير را زير نظر به گيريد.پس از چند لحظه احساس خواهيد كرد كه واقعه اي رخ مي دهد.تصوير رفته رفته تغيير مي كند.تصوير دور مي شود اما شما همچنان به تماشا كردن ادامه دهيد.اگر حوصله داشته باشيد چشمان شما تصوير را تنها خواهد يافت. ( تنها تصوير مربوط را خواهند ديد ). هنگامي كه اين امر براي اولين بار رخ مي دهد در ابتدا فقط بخش كوچكي را خواهيد ديد. اگر به تماشا كردن ادامه دهيد بزودي تصوير گسترش خواهد يافت.
3 - در يكي از تصاوير درخشان يك انعكاس را جستجو كنيد بدين ترتيب در ابتدا به نظر شما ناواضح مي آيد.چشمان خود را آسوده بگذاريد،صبور باشيد، آرام آرام متوجه خواهيد شد كه واقعه اي رخ مي دهد چشمان خود را در وضعيت روش دوم قرار دهيد تصوير ظاهر خواهد شد.
4 - براي يك لحظه به دور دست ها نگاه كنيد سپس كتاب را در ميدان ديد خود وارد كنيد . ( يا صفحه نمايش ) . تصوير باز ناواضح خواهد شد اگر همچنان به نگاه كردن در همان حالت قبلي ادامه دهيد چشمان شما تصوير سه بعدي را از كل طرح باز خواهند يافت . در اين روش نيز بايد بسيار آرام وريلكس باشيد. چنانچه شما روش فوق را فراگرفتيد ، مي توانيد يكبار هم به روش ذيل امتحان كنيد. در اين حالت به جاي آن كه نگاه پشت تصوير قرار گيرد، در جلوي تصوير فوكوس مي شود. امتحان كنيد كه با كدام روش به بهترين وجه تصوير سه بعدي را مي توانيد ببينيد. همه اين روش ها به شما كمك خواهد كرد كه شما تصوير را در ابتدا غير دقيق ببينيد و به آن خيره نشويد. چنانچه با اولين تلاش موفق نشديد دست از كار نكشيد بلكه به تمرين ادامه دهيد به چشمان خود فشار نياوريد و به اين امر توجه داشته باشيد كه ريلكس باقي بمانيد. چنانچه پيشرفته تر شديد و تمامي اين تصاوير را مشاهده نموديد مي توانيد موارد زير را امتحان كنيد:
در مواردي اين امر صادق است كه مي توان در آن ها بطور عميق تري تعمق نمود . در ابتدا اجازه دهيد تصوير سه بعدي ظاهر شود سپس سعي كنيد در اين تصوير قسمتي را بيابيد كه بزرگ و مسطح باشد. با استفاده از يكي از چهار روش ذكر شده بگذاريد كه اين قسمت ناواضح شود.با گذشت زمان ( رفته رفته ) يك تصوير سه بعدي ظاهر خواهد شد تصوير دور مي شود و به نظر شما بسيار عميق تر خواهد آمد. صبور باشيد زيرا اين روش ها نيازمند تمركز حواس زيادي است . چنانچه به اين سطح دست يابيد، خوشحال خواهيد شد كه باز هم جلوتر برويد.
تذكر1- در صورتي كه در شروع ديدن تصاوير كمي حالت تهوع به شما دست داد نگران نباشيد چون اتفاقا" به حالت ديدن تصوير نزديك شده ايد و به زودي از اين مرحله مي گذريد و به دنياي لذت بخش تصاوير سه بعدي پا مي گذاريد.
تذكر2- ديدن تصاوير سه بعدي براي كساني كه با كامپيوتر كار مي كنند مضر نيست بلكه مفيد مي باشد و خستگي چشم را بر طرف مي كند.
هر کار کردم نشد..........ولی به نظر باید جالب باشه
Masoud King
20-12-2009, 21:55
این چی میگه؟
فکر کنم حتما باید با عینک های مخصوص آبی و قرمز نگاه کنی!
Alireza.M67
20-12-2009, 22:15
این چی میگه؟
خیلی جالب بود .
عکس یه مرده کنار یه درخت و یه اسلحه هم تو دستشه ...
آره دیگه،اون مرده آلن هست،اونم چراغ قوه معروفشه تو دستش
من نتونستم ببینم زود زود پلک میزنم.:41:
فکر کنم حتما باید با عینک های مخصوص آبی و قرمز نگاه کنی!
نه،نیازی ندارین به عینک مخصوص.به نکته هایی که گفتم دقت کنین.
سختیش به دفعه اوله.دفعه های بعد آسون می شه.
اول از نزدیکه نزدیک به عکس خیره بشین،بعد سعی کنین چشماتونو چپ کنین و آروم از صفحه دور شین :31: من خودم اینجوری می بینم
Khashayar King
20-12-2009, 23:01
نه،نیازی ندارین به عینک مخصوص.به نکته هایی که گفتم دقت کنین.
سختیش به دفعه اوله.دفعه های بعد آسون می شه.
اول از نزدیکه نزدیک به عکس خیره بشین،بعد سعی کنین چشماتونو چپ کنین و آروم از صفحه دور شین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم اینجوری می بینم
من دو ساعت میخواستم ببینم نشد اخر سر دیدم !
با همین روش ! خیلی جالبه ! بچه حتما امتحان کنید ! هوورا بلاخره دیدم !
مرسی saladii جان خیلی جالب بود کلی کیف کردم که دیدم :31:
هزار تا شکل دیدم..............از قابلمه گرفته تا دمپاییو اژدهای هفت سر..............اما بلاخره یه شکل دیدم که به نظر Alan بود......................نیمتنه بالایی یه مرد.................نمیدونم درست دیدم یا نه!
یک مرد که کنارش یک درخته(آلن).یک چراغ قوه دستشه
CATALONIA
27-12-2009, 00:23
دیدم که تاپیک خوابیده و منم هیچ کاری رو مثله کپی کردن دوست ندارم
گفتم این مصاحبه رو از بازی سنتر کپی کنم اینجا تا بقیه بیان بگین که کپی نکنین
بازی در سال 2005 معرفی شد . ولی آن چیزی که مسلم هست این است که مدت زیادی تکمیل این پروژه سنگین طول کشیده است . بعد از معرفی این عنوان بزرگ در E3 آن سال , Remedy سازنده بازی برای مدت طولانی سکوت کرد تا اینکه در E3 سالی که سپری کردیم با نمایشی خارق العاده استعداد خود را در بازی سازی دوباره به رخ همگان کشید . گویا بازی آماده است تا از بین سایه ها پدیدار شود تا در کوارتر دوم سال بعد به صورت انحصاری برای ایکس باکس 360 عرضه شود .
بازی Alan Wake که آخرین بازی این شرکت بعد از Max Payne می باشد در مورد یک نویسنده به نام آلن ویک است که به شهر مه آلود و خفناک Bright Falls سفر کرده است تا کمی با خود خلوت کند. سبک بازی به صورت Action Thriller ( اکشن هیجانی ) با پیچ و تاب های روانی است که واقعیت و خیال را با هم مخلوط کرده تا برای آلن کابوس های وحشتناکی را به ارمغان آورد . بازی در مراحل پایانی ساخت خودبه سرمی برد بنابراین ما سعی بسیاری کردیم تا بتوانیم با Sam Lake, کرگردان و نویسنده بازی ملاقاتی را داشته باشیم که بیشتر برای ما در مورد بازی صحبت کند .
گیم اسپات : الان شش سالی هست که از معرفی بازی می گذرد و به نظر می رسد که به زمان انتشار آن لحظه به لحظه نزدیک تر می شویم و با توجه به اخبار اخیر گویا بازی تا اواخر کوارتر دوم سال بعد عرضه خواهد شد . آیا از این موضوع عصبی هستید که این مدت زمان طولانی ساخت بازی باعث بالا رفتن سطح انتظارات بازیکنان شده است ؟
سم لیک : در واقع هم عصبی و هم هیجان زده هستم . صادقانه بگم , همین طور آسوده خاطر . شش سال زمان زیادیست برای انجام یک پروژه طی شش سال حتی امکان دارد اتفاقات زیادی روی بدهد که روند زندگیتون رو تغییر دهد . مانند هر پروژه بزرگ دیگری , پروژه ی ما هم دارای فراز و نشیب ها و تلاش های زیاد برای انجام کارهای سخت بود . در چند ماه اخیر واقعا برای ما هم بسیار شگفت انگیز بود تا آلن ویکی را که مناطق مختلف آن کنار یکدیگر قرار گرفته اند و به زیبایی پولیش داده شده است را مشاهده کنیم . من مطمئنم که بزرگترین و ریزبین ترین منتقد بازی خود ما هستیم . من واقعا خوشحال و مسرور هستم از اینکه بازیبازها این تجربه ناب را تا مدتی دیگر امتحان می کنند ولی , طبیعتا کمی هم نا آرام و عصبی هستم . ما واقعا سختی های بسیاری کشیده ایم تا بازی را با بهترین کیفیت عرضه کنیم , و امیدوارم بازیبازها هم متوجه این مطلب شوند .
شخص پشت سر آلن کیست
گیم اسپات : از آلن ویک به عنوان یک بازی Psychological Thriller قوی یاد می شود ولی با مشاهده بازی ما متوجه شدیم که بازی به سمت ترسناک بودن هم سوق داده شده است . چگونه تعادل میان این دو را حفظ کردید ؟
سم لیک : به غیر از بازی ها در بیشتر جاها ترسناک بودن به معنی وجود خون , گوشت بریده و هیولاها است . ولی در آلن ویک اوضاع فرق می کند . ما سعی کردیم با وجود جو سنگین و گیرا بازی محکمی را درست کنیم که صد در صد باعث ترسناک شدن آن می شود . ولی ترسناک بودن برای ما دارای معنی متفاوتی است . ترس در بازی گره سختی با داستان بازی خورده است و قسمتی از آن را نکات مرموز بازی تشکیل می دهد . ما فکر کردیم اگر سبک بازی را هیجانی بنامیم بسیار مناسب تر است . ما در بازی اکشن را نیز وارد کرده ایم که در بسیاری از اوقات یا مورد حمله قرار می گیرید یا باید خود را در جنگل ها گم و گور کنید تا از دست افراد سایه گونه ای که همراه خود تبر دارند در امان باشید . مطمئنم اگر این بازی یک فیلم بود حتما سبک آن را با توجه به المان هایی که در خود نهفته است Horror ( ترسناک ) می نامیدید ولی ما هنوز هم بر این عقیده ایم که سبک Thriller انتخاب بسیار مناسبی برای نام گذاری آن است با توجه به آنچه بازی ارائه می دهد .
گیم اسپات : از ساخت مکس پین چه تجربه هایی را به دست آوردید و چگونه آنها را به آلن ویک وارد کردید ؟
سم لیک : مکس پین بازی بود که در آن به وفور صحنه های زیبای اکشن سینمایی مشاهده می کردید . ولی آلن ویک نقطه مقابل آن است .ولی باز هم با این وجود صحنه های سینمایی جایگاه بسیار ویژه ای در بازی دارند . همچنین بازی مکس پین دارای شخصیت اولی بسیار ساخته و پرداخته و باور پذیری بود . این برای ما بسیار اهمیت دارد . کل داستان آلن ویک بر روی شخصیت اول آن متمرکز شده است . یک نویسنده به نام آلن ویک . داستان بازی حول و حوش این شخصیت می گذرد مانند : گذشته اش, هویت و شخصیتش , مشکلاتش , و موقعیت هایی که خود را درگیر آن می بیند . به طور کل , این شهر , انعکاسی است وابسته به شخصیت بازی و کابوس هایش . من فکر می کنم نکات مشترک بین این دو بازی را می توانید خودتان تشخیص دهید . ما تصویری نیک از خود با عنوان مکس پین به جا گذاشتیم که می توانید تا حدی متوجه شوید عنوان های رمدی چگونه است . به عنوان یک گروه ما افتخارات زیادی را کسب کرده ایم . و بازی آلن ویک را به همراه داستانی زیبا و بکار بستن نکات تکنیکی فراوان عرضه می کنیم اما , ما حتم بها نکاتی که به عنوان میراث ما شناخته می شوند پایبند می مانیم , نکاتی که ما را به اینجا که الان ایستاده ایم رسانده است .
محیط های ترسناک و وهم آور بازی را مشاهده می کنید
گیم اسپات : در دمویی که نشان دادید قابلیت آهسته کردن زمان قرار داشت . می توانید بیشتر در مورد این قابلیت صحبت کنید ؟ که چطوراین قابلیت در بازی مورد استفاده قرار می گیرد ؟
سم لیک : این صحنه های سینمایی در بازی گنجانده شده اند وبیشتر در مبارزات مهم و سخت شاهد آنها خواهید بود که باعث پیروزی های لذت بخشی می شوند . آنها در بازی زمانی اجرا می شوند که در موقعیت خوبی قرار گرفته باشید . اگه دوست داشته باشید آن را لحظه های طلایی می نامیم .
گیم اسپات :در مورد چگونگی قرار گرفتن آلن ویک بر محوریت داستان و ابهامات و حوادثی که در طول بازی برای او روی می دهد توضیح دهید ؟
سم لیک : این یک بازی Psychological Thriller است پس باید داستان قویا پیرامون شخصیت اول و چیزهایی که در سرش می گذرد متمرکز باشد . مانند این سوالات که چه اتفاقی برای آلیس همسر آلن افتاده ؟ چه بلاهایی بر سر آلن دارد می آید ؟ آیا واقعا داستان رمان گمشده اش در دنیای واقعی در حال وقوع است ؟ یا اینکه او دیوانه شده است ؟ آیا شهر جای بخوصوصی است ؟ تمام این سوالات در طول بازی پرسیده و جواب داده می شود برخی از این جواب ها به کرات و هر دفعه به یک شکل پاسخ داده می شود .
محیط آرام و رمز آلود بازی را در طی روز مشاهده می کنید
گیم اسپات : بار ها در مورد محیط بازی و تاثیر آن بر روی روند بازی ( شخصیت بازی و دشمنان ) صحبت شده است . اگر امکانش هست بیشتر در مورد تاثیرات دینامیک بازی توضیح دهید ؟
سم لیک : نور یکی از فاکتورهای کلیدی بازی هست . بیشترین تاثیر در روند بازی روشنایی و تاریکی هست . نور و روشنایی نوید ساعاتی توام با آرامش و راحتی را به شما می دهد . ولی اوضاع در تاریکی و شب برای شما تغییر می کند و بیشتر محیط بازی ترس و کابوس های شما در آن دنبال می شود . دشمنان در تاریک منتظر شما هستند . نور برای شما یک سلاح و مکانی امن است . محیط حتی در بهبود سلامتی شما در هنگام درگیری ها مهم است . شما سلامتی خود را در جایی که نور هست خیلی سریعتر از تاریکی بدست می آورید .
گیم اسپات : طبق گفته شما نور یکی از فاکتور های کلیدی بازی هست , که حتی برای استفاده راه دور از آن می توانیم از چراغ قوه یا منور استفاده کنیم . آیا می توانید در مورد تنوع چراغ قوه ها و مصارف دیگر آنها صحبت کنید ؟
سم لیک : صورت و هویت دشمنان توسط نیروی تاریکی محافظت می شود که آنها را تسخیر کرده است . فقط نور می تواند آن لایه حفاظتی دشمنان را بردارد و آن ها را تضعیف کند . آلن به نظر می رسد که بتواند با روشن کردن منابع نوری باعث روشن تر شدن محیط شود که در نتیجه لایه ذکر شده زودتر ازبین می رود ( این میتواند ترکاندن یک کپسول گاز یا موارد دیگر باشد ) . استفاده از این منابع محدود هست . مثلا یا محدود به مدت زمان خاصی هستند یا باید باطری آنها مجددا شارژ شود . تعدادی چراغ قوه مختلف در بازی قرار دارد . چراغ قوه های قوی تر لایه مذکور را سریعتر از بین می برد . قویترین این ها نورافکن یا پروژکتورهایی هستند که از نظر ما MachineGun های بازی را تشکیل می دهند و به قدری قوی هستند که به راحتی انبوهی از دشمنانتات را از پای در آورد .
گیم اسپات : ما در آخرین بار شاهد این بودیم به جای اینکه آلن به نور پناه ببرد در حال فرار از آن بود . آیا از این نوع صحنه های معکوس در طی بازی به کرات مشاهده می کنیم یا نه این صحنه یک استثنا بوده ؟
سم لیک : نور و تاریکی تم هایی از بازی هستند که ما به آنها انعطاف زیادی داده ایم . آلیس همسر آلن از ترس و تاریکی رنج می برد و آنچه که آلن در طول بازی تجربه می کند شبیه به مفهوم ترسی است که همسرش برایش قبلا تعریف کرده است و وقتی که روشنایی با خودش احساس امنیت و آرامش را برای آلن به همراه می آورد رویا گونه یا حداقل ماورا طبیعی بودن ماجرا را بیشتر در ذهن بازیباز نمایان می کند .
عکسی از قسمت رانندگی در بازی
گیم اسپات : آلن ویک بدون شک شباهت هایی را با اثرTwins Park دارد. آیا این عادلانه هست که آنرا یکی از منابع الهام گیرنده برای ساخت بازی نامید ؟ از چه منابعی ( کتاب , سریال , فیلم ) دیگری بهره بردید ؟
سم لیک : Twins Parkیک اثر کلاسیک هست و به نظر من این عادلانه است که بگویید شهر Bright Falls انعکاساتی از آن اثر را در خود دارد . منبع دیگرمان سری تلویزیونی لاست هست که اخیرا پخش می شود . آن هم یکی منابع بزرگ ما بود . استیفن گینگ اغلب اوقات در کتاب های ترسناکش شخصیت اولش را یک نویسنده می گذاشت . و از نوشته نویسنگان خوبی مانند : Bret Easton Ellis و Paul Auster نیز استفاده کرده ایم .
گیم اسپات : نظرتان در مورد عرضه بسته هایی در آینده برای بازی چیست ؟
سم لیک : ما قبلا راجع به این موضوع حرف زده ایم ( با رسانه ها ) با توجه به استیل بازی که به صورت اپزیودی هست کاملا منطقی هست که می توان بسته هایی را عرضه کرد . ولی تا به الان تصمیمی در این مورد نگرفته ایم . ما هم اکنون بر روی پولیش کردن بازی و شیپ کردن آن تمرکز کرده ایم . تا بعد شاید نظرمان عوض شد .
پایان
از اون کسی هم که این مطلب رو توی بازی سنتر ترجمه کرده کمال تشکر رو دارم
آخیش راحت شدم یه چند ردزی بود چیزی کپی نکرده بودن یه کم ناراحت بودم
چش و چالمون دراومد:24: ولی هنوز موفق نشدیم اون تصویر 3 بعدی رو کشف! کنیم :31:
چش و چالمون دراومد:24: ولی هنوز موفق نشدیم اون تصویر 3 بعدی رو کشف! کنیم :31:
باید زیاد دقت کنی .... :31:
چند تا تصویر جدید :
qwerty2322
07-02-2010, 23:29
به عنوان اولین نفر اعلام می کنم(اختصاصی)
تاریخ عرضه بازی : 23 آپریل 2010
Masoud King
12-02-2010, 01:36
مایکروسافت تنها اعلام کرد که بازی در اروپا May 21 و در آمریکا May 18 منتشر خواهد شد!
گویا microsoft اعلام کرده که Alan Wake هرگز برای PC منتشر نخواهد شد.
aghamajid1369
12-02-2010, 17:59
ترجمه:
بعضی از بازی ها با خصوصیت pc سازگار هستن و بعضی از بازی ها رو باید بشینی روی مبل و جلوی یه تلوزیون بزرگ بازی کنی.
ما فهمیدیم که بهترین روش برای تجربه کردن Alan wake اینه که اونو روی 360 بازی کنید و سعی کردیم که این بازی رو به یه بازی اختصاصی تبدیل کنیم.
هم مایکروسافت و هم رمدی (Remedy) گذشته دور و درازی با PC دارن.
این تصمیم به خاطر مَچ کردن یه بازی مخصوص با پلتفورم درست تر (مطابق تر ) گرفته شد.
بعضی از بازی ها با خصوصیت pc سازگار هستن و بعضی از بازی ها رو باید بشینی روی مبل و جلوی یه تلوزیون بزرگ بازی کنی.
ما فهمیدیم که بهترین روش برای تجربه کردن Alan wake اینه که اونو روی 360 بازی کنید و سعی کردیم که این بازی رو به یه بازی اختصاصی تبدیل کنیم.
هم مایکروسافت و هم رمدی (Remedy) گذشته دور و درازی با PC دارن.
این تصمیم به خاطر مَچ کردن یه بازی مخصوص با پلتفورم درست تر (مطابق تر ) گرفته شد.
کاملا درسته مجید جان مثلا dragon age اصلا رو کنسول حال نمی داد اما واسه alan حتما باید با x360 تجربش کرد
مجید جون من که میگم تابلوئه چرا فقط برای 360 Xbox میاد...
اگر دقت کنید در ابتدای کار وقتی دو کنسول وارد بازار ده بودند همه کنسولی رو به عنوان leader میشناختند که از نظر سخت افزاری قوی تر باشه هر کدوم از تولید کننده کنسولها هم ادعاشون میشد که کنسول ما مثلا در فلان جهات قویتر از کنسول رقیبه ولی با گذشت زمان معلوم شد که هیچ کدوم از این کنسولها مزیت خاص سخت افزاری(بحث من سر ناتال یا موشن کنترل نیست)نسبت به کنسول رقیب نداره و حتی خیلی از ادعاهای سازنده ها هم دروغ از آب در اومد!!!
ولی حالا با گذشت نه تنها بین گیمرها بلکه بین منتقدان هم عرف شده که کنسولی رو به عنوان leader میشناسند که بازیهای انحصاری درست حسابی بیشتری داشته باشه...خوب مایکروسافت هم نمی خواد این برگ برنده رو به هیچ وجه از دست بده مخصوصا وقتی که سونی داره عنوان بزرگی رو همچون heavy rain رو به بازار میده اگر هم دقت کنید مایکروسافت هم فعلا بازی که بتونه با heavy rain مخصوصا از نظر داستان پردازی رقابت کنه توی بساط نداره خوب اونم میاد این بازی رو انحصاری میکنه و تا جایی که می تونه روش مانور میده تا از بازار رقابت عقب نمونه!!!
این وسط هم مایکروسافت نمی تونه بگه که ما به خاطر رقابت با ps3 این کار روکردیم چون هم به pc بازها بر میخوره وهم توی بازار رقابت ناشیانه ست به خاطر همین میاد میگه alane رو xbox چیز دیگه است:31:
aghamajid1369
12-02-2010, 19:29
اره مهدی. این که کاملا درسته. من اون متن رو فقط ترجمه کردم تا بچه ها خبر رو ببینن.
وگرنه این که کاملا درسته. مایکروسافت داره با سونی رقابت میکنه.
بعبارت دیگر: جنگ بین Heavy Rain و Alan Wake به کنسل شدن نسخه PC از بازی Alan Wake انجامید.
:sad:
به جهنم، من که هیچ وقت کنسول نمی خرم.
افت داره واسه من بشینم جلوی تلویزیون گیم پد بگیرم دستم. (آبروریزی میشه جلوی جمع)
حیف چقدر واسه این بازی انتظار کشیده بودم (از سال 2006 )
امیدوارم این مایکروسافت پول پرست از خر کنسول پایین بیاد (یعنی میاد؟)
aghamajid1369
12-02-2010, 21:10
بعبارت دیگر: جنگ بین Heavy Rain و Alan Wake به کنسل شدن نسخه PC از بازی Alan Wake انجامید.
:sad:
به جهنم، من که هیچ وقت کنسول نمی خرم.
افت داره واسه من بشینم جلوی تلویزیون گیم پد بگیرم دستم. (آبروریزی میشه جلوی جمع)
حیف چقدر واسه این بازی انتظار کشیده بودم (از سال 2006 )
امیدوارم این مایکروسافت پول پرست از خر کنسول پایین بیاد (یعنی میاد؟)
برادر اینجوری نگو که الان کنسول بازا شهیدت میکنن :دی
کنسول مزیت خودش رو داره. PC هم مزیت خودش ;)
کنسول باید روی بازی های اختصاصیش مانور بده
مایکروسافت از خر کنسولش پایین نمیاد. به جز اینکه یه تکنولوژی جدید تر بیاد که دنیای بازی رو متحول کنن
M A X I M U M
12-02-2010, 21:11
بازي براي PC كنسل شد ؟!
اي واي چه تصميم بدي از مايكروسافت بعيد بود
بازي براي PC كنسل شد ؟!
اي واي چه تصميم بدي از مايكروسافت بعيد بود
خوب یه x360 بگیر . دی: الان طرفدارا میریزن به جون هم.دی:
اینم چنتا عکس:
Microsoft تعدادي از شات ها بازي Alan Wake ر وعرضه كرد .
خبر ديگر از اين بازي كه ديشب اعلام شد عرضه ي نهايي بازي در 18 مي در آمريكا و 21 مي در انگلستان بود .
تريلر جديد اين بازي هم ديشب به نمايش گذاشته شد كه بسيار باعث تعجب و شگفت آور بود ! ( همون چيزي كه نويد جان گفت )
A new trailer was also released last night. It looked amazing
ميتونيد تريلر رو از اينجا ببينيد .
کد:
شات هاي جديد از بازي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد:
آقا از پست من برداشت بد نکنید من خودم رو گفتم ، مخلص کنسول بازها هم هستیم
چون جو خونه ما و همچنین سن و سالمون یجوریه که اجازه کنسول خریدن بهمون نمیده اینو گفتم وگرنه کنسول بازها نوش جونشون این بازی
ما هم که باید بسوزیم و بسازیم :41:
امیدوارم با این خبر خواص دی: به جون هم نیفتن:
مایکروسافت رسما تایید کرد: نسخه PC آلن ویک لغو شد
مسوولان کمپانی مایکروسافت در تماس با سرویس خبری ویجی247 از لغو شدن پروژه ساخت و تولید بازی آلن ویک برای پلتفرم رایانههای شخصی خبر دادند.
پیش از این تصور میشد نسخه رایانههای شخصی بازی آلن ویک در پی انتشار نسخه ایکسباکس360 تایید و با فاصله چند ماه پس از آن منتشر خواهد شد، اما مایکروسافت امروز در تماس با خبرگزاریهای ویجی247 و استراتژیاینفورمر از لغو پروژه ساخت و توسعه نسخه رایانههای شخصی خبر داد تا بار دیگر جمعیت میلیونی بازیکنندههای پیسی با خبری ناخوشایند مواجه شوند.
در ادامه میتوانید بیانیه مایکروسافت در خصوص لغو نسخه رایانههای شخصی را مطالعه کنید:
"بعضی از عناوین ذاتا برای رایانههای شخصی ساخته شدهاند و برخی دیگر مناسب برای اتاق نشیمن و تلویزیونهای بسیار بزرگ (عناوین کنسولی). ما سرانجام به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه برای تجربه بازی آلن ویک از طریق کنسول ایکسباکس360 خواهد بود، از اینرو تمام برنامههای خود را بر روی ساخت این بازی برای این پلتفرم، متمرکز کردیم. مایکروسافت و استودیو رمدی، هر دو سابقهای طولانی در خلق عناوین رایانههای شخصی دارند. هدف از این تصمیم تطبیق این بازی خاص با پلتفرم مناسب بود."
شب گذشته در جریان همایش X10 مایکروسافت، مسوولان این کمپانی هجدهم مه سال جاری میلادی (28 اردیبهشت 1389) را بهعنوان تاریخ انتشار نسخه آمریکای شمالی آلن ویک، معرفی کردند. نسخه اروپایی بازی نیز سه روز بعد در تاریخ بیستویکم مه (31 اردیبهشت 1389) منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alan Wake
سازنده: Remedy Entertainment
ناشر: Microsoft Game Studios
سبک: اکشن سومشخص ترسناک
پلتفرم: انحصاری Xbox360
تاریخ انتشار: 28 اردیبهشت 1389
منبع:Dbazinews
joey jordison
12-02-2010, 23:01
خاک بر سر ماکروسافت
تاریخ انتشار: 28 اردیبهشت 1389
اي به خوشكي شانس. من گفتم عيد مياد بازي مي كنيم.
نشد مي مونه ميريم خدمت برگشتني بازي ميكنيم.
باید صبر کرد و دید بازی چه طور از آب در میاد بعد از این همه هیاهو و التیماتم که اوایل
ساخت این بازی چقدر برای pc برنامه چیده بودن که بازی فقط برای ویستا میاد که اون
زمان هنوز سون نبود حالا شاید حداقل بازی فروش کنسول رو بالا ببره بالاخره باید به
مایکروسافت حق داد تا یک نسخه انحصاری داشته باشه تا بتونه جلوی ps3 خودی نشون بده
فقط امیدوارم این همه انرژی هدر نره
rasoolyas
14-02-2010, 10:47
پس این چیه؟؟/
SIMON137
14-02-2010, 12:00
اینا آخرشم آدم نمیشن ، یعنی از تاریخ درس عبرت نمی گیرن ؟
پس این چیه؟؟/
دوست عزیز این یک چاخان بیشتر نیست باید به سایتهای معروف وقابل
اعتماد مراجعه کنی که همشون مهر کنسلی برای pc زدن :31:
mohammad_twe
14-02-2010, 14:23
oh my god
این عجب تریلری بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددد
اخرشششششششششششششششششششش :18:
نکنه الن یک داستان نویس باشه :31::31::18: تو کفمون گذاشت تریلرش :41: :5:
اخی بروبچه های pc باز هم که ضدحال خوردن دوباره :41:
اول خیلی میگفتن سی پی یوی چهار هسته ای و ویستا و ..... من میگم به احتمال زیاد الان نسخه ی پی سی وجود داره ولی به صورت نا تمام ولی $M هست که این قدر ضد حال میزنه و نمیزاره یه مدت دیگه وقتی فروشش رو کرد رو 360 و بازار خوابید بعد به احتمال زیاد شاید نسخه ی پی سی بزنه ولی فکر نکنم حداقل تا بین 1.5 تا 2 سال دیگه خبری بشه.
sam_sali
15-02-2010, 01:28
به نظر من کاملا بستگی به فروش نسخه 360 داره.اگه کم فروش کنه،حتما برای PC با تاخیر زمانی میاد!دقیقا مثل Dark Sector ، Ninja Blade و خیلی بازی های کم فروش دیگه که انتظار میرفت فروششون بالا باشه و نشد!اگه این هم انتظارات رو تو مقدار فروش برآورده نکنه ، حتما میاد!
تا الان 14399 امضا برای عرضه ی نسخه ی PC جمع آوری شده. البته فکر نمی کنم microsoft توجهی کنه :
mohammad_twe
15-02-2010, 19:53
100% اگه نسخه pc رو اول کار با xb پخش کنه ضرر زیادی میبینن !!من باشم همچین ریسکی نمیکنم!
به احتمال زیاد برای pc هم میاد اما بعد از چند ماه ...
البته میدونم احتمالاً این خبر رو تو بخشهای دیگه هم گذاشتین ولی از IGN هم بشنویم.
نسخه PC بازی Alan Wake به طور رسمی اوراق شد!
...
سخنگوی Microsoft اعلام کرد "بعضی از بازیها خیلی بیشتر با خصوصیات PC مناسبت دارند اما ماباقی خیلی بهتر روی مبل و روبروی تلویزیون بزرگ بازی میشوند. ما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه برای تجربه بازی Alan Wake بر روی پلتفرم Xbox360 خواهد بود؛ برای همین ما تمرکزمون رو برروی ساخت یک Alan Wake اختصاصی Xbox360 کردیم. هر دو کمپانی ماکروسافت و Remedy تاریخچه درازی در بازیسازی برای PC دارند اما این تصمیم در مورد انتخاب یک بازی خاص برای پلتفرم مناسب بود."
البته میدونم احتمالاً این خبر رو تو بخشهای دیگه هم گذاشتین ولی از IGN هم بشنویم.
این خبر در بخش های دیگه نیست. بلکه در همین تایپیک حداقل 2 بار قرار داده شده در دو صفحه ی اخیر.
این خبر در بخش های دیگه نیست. بلکه در همین تایپیک حداقل 2 بار قرار داده شده در دو صفحه ی اخیر.
منظور از IGN بود.
mohammadaliarmin
15-02-2010, 23:11
لینک این سایتو من خیلی وقت پیش تو این تاپیک گذاشتم ولی کسی تحویلم نگرفت
فکر نکنم خیلی ازش استقبال بشه اون لینکی هم که مپل همین برا جهنم دانته هستش
کلا فیلتره
لینک این سایتو من خیلی وقت پیش تو این تاپیک گذاشتم ولی کسی تحویلم نگرفت
فکر نکنم خیلی ازش استقبال بشه اون لینکی هم که مپل همین برا جهنم دانته هستش
کلا فیلتره
اگر منظورت لینک IGN که خبر برای همین امروزه.
دوستان خواهشنا بس کنید این بحث ها هیچ فایده ای نداره چند وقتی یک بار
باید سر این موضوع بحث بشه لطف کنید اگر خبری قابل اعتماد با ذکر منبع دارید بزارید
اینجا این بحث های کلیشه ای فقط از ارزش تایپیک کم میکنه فقط باید صبر کرد و دید
بازی رو xbox چه طور در میاد آیا واقعا ارزش اینو داره که بازی فقط کنسولی باشه
halflife g
16-02-2010, 10:34
دوستان خواهشنا بس کنید این بحث ها هیچ فایده ای نداره چند وقتی یک بار
باید سر این موضوع بحث بشه لطف کنید اگر خبری قابل اعتماد با ذکر منبع دارید بزارید
اینجا این بحث های کلیشه ای فقط از ارزش تایپیک کم میکنه فقط باید صبر کرد و دید
بازی رو xbox چه طور در میاد آیا واقعا ارزش اینو داره که بازی فقط کنسولی باشه
براي اين بازي فك نكنم مايكروسافت منتظر ميزان فروشش باشه.....كه اگه بد بفروشه يا بد از آب دربياد واسه pc هم بده يا اگه خوب بفروشه واسه pc نياد........ .
كلا اين بازي بهانه اي براي معرفي بيشتر كنسول x360 هستش و اصلا مايكروسافت با ميزان فروش و.....اش كاري نداره.
كاري كه سوني هم با بعضي از بازيها مي كنه..مثه killzone2 كه سرجمع فقط 2ميليون نسخه فروش كرد و كلي ضرر به بار آورد براي سوني...ولي اصلا براي سوني مهم نبود چون با اسم اين بازي كنسول ps3 رو مشهورتر كرد........... .
سلام دوستان یک سوال داشتم قراره بوسیله این بازی از حداکثر قدرت XBOX استفاده بشه
حالا اگه درسته در شرایط ایده آل یک کنسول XBOX چند فریم بر ثانیه میتونه بده بستگی
به چه چیزی داره
سلام دوستان یک سوال داشتم قراره بوسیله این بازی از حداکثر قدرت XBOX استفاده بشه
حالا اگه درسته در شرایط ایده آل یک کنسول XBOX چند فریم بر ثانیه میتونه بده بستگی
به چه چیزی داره
بستگی به n تا چیز داره دقیقاً مثل PC تصویر با تصویر یا فریم با فریم فرق میکنه، البته رزولوشن بکار رفته هم رابطه مستقیم با فریمریت داره یعنی همیشه میشه با کم یا زیاد کردن رزولوشن با فریمریت بازی کرد، تو خیلی از بازیهای 360 برای اینکه به فریمریت مناسب برسن مثلاً رزلوشون رو از حد استاندارد هم کمتر کردن نمونش Halo 3 یا کم و زیاد کردن AA هم همینطور. بعد بازیهایی که از حداکثر توان 360 در جاهایی استفاده کرده باشن بدون شک تعدادشون کم نیست و از تعداد انگشتان دست بیشتر هستن نمونش معروفش Modern Warfare 2.
joey jordison
17-02-2010, 14:55
یعنی میگید Mw 2 از حد اکثر قدرت X360 استفاده کرده؟MW 2 که کلا چیز خاصی نبود
halflife g
17-02-2010, 15:06
یعنی میگید Mw 2 از حد اکثر قدرت X360 استفاده کرده؟MW 2 که کلا چیز خاصی نبود
نه ايشون منظورش اينه كه در قسمتهايي از mw2 اين اتفاق افتاده......... .
ولي تا اونجايي كه من شنيدم بازي كه بيشترين استفاده رو تا بحال از قدرت x360 انجام داده(در كل قسمتهاي بازي به صورت ميانگين) gears of war2 هستش كه سازندهاش ميگفتن از 65 درصد كنسول قدرتش استفاده شده....... .
کلاً اینکه از همه قدرت کنسول استفاده شده مفهوم دقیقی نیست چون اگر برفرض قدرت یه کنسول رو cpu و gpu اون فرض کنیم، مشابه کامپیوتر تو بازیها صحنههای متفاوتی وجود داره و شما هیچوقت در همه جا از 100٪ توان cpu و gpu استفاده نمیکنید ولی خوب بازم بازی با بازی فرق میکنه شکی نیست در خیلی از قسمتهای مختلف بازیهای مختلف این اتفاق میفته و از 100٪ قدرت CPU و GPU استفاده میشه، MW2 هم جزو بازیهایی بود که تیم سازنده تلاش زیادی کرد که با توان این کنسول بتونه این بازی رو همسان کنه و بعضی از محیطهای سنگین فریمریت افت شدید نکنه.
GearsofWar 2 هم بازی سنگینی بود طوری که برای رسیدن به فریمریت مناسب تو این بازی کلاً مجبور شدن AA رو از بازی حذف کنن تا 360 بتونه بازی رو در فریم ریت قابل قبولی بازی کنه.
کلاً از نظر گرافیکی دیگه این کنسولهای فعلی به حد خودشون رسیدن و نباید انتظار گرافیک فرایی یا بیشتری در آینده از بازی جدیدی روی این کنسولها داشته باشید، همونطور که روی PS3 شاید GodofWar3 نمونه خوبی برای نمایش میزان حد گرافیک بازیهای این نسل باشه روی 360 هم بازی مثل Halo Reach یا همین Alan Wake میتونه حدی باشه که تازه شکی نیست گرافیک متحیر کنندهای نسبت به قبل ارائه نمیدن و شاید با کمی پیشرفت فقط همراه باشه.
همونطورم که میبینید برای آینده نزدیک یعنی 1-2 سال آینده هم سونی و هم ماکروسافت برای رسیدن گرافیک بالاتر در بازیها عکسالعملی نشون ندادن بلکه جفتشون رفتن به سمت GamePlay متفاوت که همون کنترلهای تخیلیشون هست در اصل همون کاری که نینتندو کرد.
درجه بندی سنی Alan Wake توسط ESRB مشخص شد : Teen
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو چند تصویر تازه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5 دقیقه ی ابتدای بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیش نمایش مجلهی Edge :
BOX ART رسمی :
halflife g
20-02-2010, 21:46
به گفته:
براي اين بازي از 4xaa استفاده كردند كه در بين بازيهاي كنسول x360 و كلا بازيهاي امروزي به نوعي بينظير (خود uncharted2 هم بيش از 2xaaنبود):18::18:
منبع خبر:بازي سنتر
Rohallah_tavakoli
21-02-2010, 09:59
شما صبر کنید تا crysis برای xbox360 عرضه بشه تازه به قدرت این کنسول پی خواهید برد!!!
براي اين بازي از 4xaa استفاده كردند كه در بين بازيهاي كنسول x360 و كلا بازيهاي امروزي به نوعي بينظير (خود uncharted2 هم بيش از 2xaaنبود)به جاش فریم ریت روی 30 قفل شده و Vsynce هم نداره.
masoud93
21-02-2010, 18:05
بازی چه سبکی هست و بیشتر شبیه چه بازی هست؟
halflife g
21-02-2010, 20:31
به جاش فریم ریت روی 30 قفل شده و Vsynce هم نداره.
بله درسته كه روي 30 فريم در ثانيه هستش ولي اين بازي بازي نيستش كه نيازمند 60 فريم در ثانيه باشه......خود بايونتا يا اون خفنيش 60 فريم در ثانيه نبود و حدود 30 فريم در ثانيه بود...در نتيجه فك نكنم اين خيلي تداخلي با 4xaa داشته باشه........ .
يكي هم اينكه لطفا منبع اين خبر رو كه گفتين vsync نداره بگين چون من هرچي گشتم اين مطلبو پيدا نكردم.... .
بله درسته كه روي 30 فريم در ثانيه هستش ولي اين بازي بازي نيستش كه نيازمند 60 فريم در ثانيه باشه......خود بايونتا يا اون خفنيش 60 فريم در ثانيه نبود و حدود 30 فريم در ثانيه بود...در نتيجه فك نكنم اين خيلي تداخلي با 4xaa داشته باشه........ .
يكي هم اينكه لطفا منبع اين خبر رو كه گفتين vsync نداره بگين چون من هرچي گشتم اين مطلبو پيدا نكردم.... . اگه کنسول می کشید، حتما فرم ریت بالاتر از این حرف ها بود و فریم ریت بالاتر هم تجربه و لذت دو چندانی داره و اگر برای شما فرقی بین فریم ریت 30 و 60 نیست، برای من هست! البته این به معنای بد بودن فریم ریت 30 نیست.
منبع من همون منبع شماست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVsync رو خوب شد اشاره کردید. تو همون منبع شما سوال کننده در مورد این مشکل پرسیده و پاسخ گرفته که :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه برداشت من اینه که این بازی Vsync نداره.
halflife g
21-02-2010, 21:41
اگه کنسول می کشید، حتما فرم ریت بالاتر از این حرف ها بود و فریم ریت بالاتر هم تجربه و لذت دو چندانی داره و اگر برای شما فرقی بین فریم ریت 30 و 60 نیست، برای من هست!
منبع من همون منبع شماست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVsync رو خوب شد اشاره کردید. تو همون منبع شما سوال کننده در مورد این مشکل پرسیده و پاسخ گرفته که :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه برداشت من اینه که این بازی Vsync نداره.
به نظرمن كه 30 فريم با 60 فريم در اين بازي فرقي نداهر چون بازي نبس كه خيلي درگيري خفني داشنه باشه........ و محيط شلوغ بشه..... .
همونطور كه مثلا فريم ريت بازي god of war3 به گفته سازندش متغير .....يعني تو صحنه هاي نسبتا خلوت كم و تا حدود 30 فريم ريت هستش ولي در صحنه هاي شلوغ و اكشن به 60 فريم در ثانيه هم ميرسه.............
حالا به نظرتون بازي مثه alanwake كه تقريبا در 80 درصد مواقع محيط نسبتا خلوت و حتي اكشناشم خيلي شلوغ نيستن قفل شدن رو 60 فريم ريت لازمه؟؟؟
در مورد vsync مطمينيد كه اين جمله اين معني رو ميده؟؟؟؟
در مورد vsync مطمينيد كه اين جمله اين معني رو ميده؟؟؟؟
نه! نظر شما در مورد معنیش چیه؟
aghamajid1369
21-02-2010, 22:19
يكي هم اينكه لطفا منبع اين خبر رو كه گفتين vsync نداره بگين چون من هرچي گشتم اين مطلبو پيدا نكردم.... .
مراد جون برام جالبه الان یه نفر تو تاپیک دانته میگفت بایونتا تعداد دشمنا که بیشتر از 6 تا بشه فریم ریت میاد روی . . . !!
halflife g
21-02-2010, 23:00
مراد جون برام جالبه الان یه نفر تو تاپیک دانته میگفت بایونتا تعداد دشمنا که بیشتر از 6 تا بشه فریم ریت میاد روی . . . !!
اينو كه ميدونم مجيد جان......من خودم تو نقدم در مورد دانته هم نوشتم كه برعكس بايونتا رو 60 فريم نگهداشته شده.....
بايونتا اكثرا رو 30 فريم اجراش كردن...تو همين سايتاي خبري بگردين پيداش ميكنين.......... .همين بايونتا هم به غير از بعضي مواقع خيلي شلوغ دچار افت فريم نميشه......يا همين god of war3 كه تو پست قبليم توضيحشو دادم....... .
من اصلا در مورد اينكه كنسول محدوديت سخت افزاري داره يا نه بحث نمي كنم(كه قبول مي كنم محدوديت هم داره)ولي ميخوام بگم واسه هر بازي 60 فريم در ثانيه لازم نيس و حتما بودن 60 فريم در ثانيه نشانگر برتري بازي نيس.... .
تو همين دانته از گرافيكو و تكسچر بريدن تا به فريم بدن ولي تو alanwake برعكس.....حالا تو دانته اينكار لازمه چون بازي شديدا شلوغه....ولي تو alanwake اين شلوغي نيس و 30 و 60 اش فكر نكنم خفن فرقي بكنه......... .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو alan wake مطمئنید محیط شلوغ نیست؟ من ویدیوهایی از این بازی مشاهده کردم که همزمان به صورت real time تعداد زیادی از اشیای محیط در حال حرکت و تخریب شدن هستند به علت گردباد.
Masoud King
22-02-2010, 00:53
خوبه این پست هم دیده بشه در مورد بایونتا با اینکه که جاش اینجا نیست:
این vsync هم گویا غیر فعاله و دلیلش همون ثابت موندن فریم ریت بازی هستش که رو 30 ثابت باشه!
این پست ها کاملا میگه این موضوع رو :
مثلا همین ME 2 هم رو 30 قفل شده بود... تو بازی و هنگام اکشن این 30 و 40 و.... ذهن رو درگیر نمیکنه ولی افت فریم خیلی راحت به نظر میاد و رو اعصاب میره.... مهم اینه که افت نداشته باشه و فریم ریت 30 هم کم نیست!
مطمئنا کیفیت بیشتر خیلی بیتشر به چشم میاد تا تفاوت فریم ریت بالای 30
کلا آدم باید از هر چیز قد همون انتظار داشته باشه... مطمئنا آدم از بنز انتظار سرعت بوگاتی رو نباید داشته باشه!
halflife g
22-02-2010, 01:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو alan wake مطمئنید محیط شلوغ نیست؟ من ویدیوهایی از این بازی مشاهده کردم که همزمان به صورت real time تعداد زیادی از اشیای محیط در حال حرکت و تخریب شدن هستند به علت گردباد.
آره اينا رو ديدم...ولي فك نكنم بازي با اينا به مشكلي بخوره و كند بشه..........در كل اين نظر منه كه 30 فريم براي اين بازي بد نيس...حالا بايد تا زمان عرضه منتظر بمونيم
تا ببينيم حرفم درست از آب درمياد يا نه........ .
این vsync هم گویا غیر فعاله و دلیلش همون ثابت موندن فریم ریت بازی هستش که رو 30 ثابت باشه!در مورد vsync هم بنا به تاييدات مسعود ...به نظر من اشتباه كردم و حق با شما بوده ......قبول دارم.
DJ POLESTAR
22-02-2010, 01:23
آی نامردا:31:
دارین Alan Wake بازی میکنین رو کنسول و حال میکنین!
آخرش این Microsoft لعنتی به PC نداد، خدا بگم ورشکستشون کنه.
حال میکنین دیگه نه:8:
هنو که نیومده مونده واسه اخرهای اردیبهشت...
halflife g
22-02-2010, 01:35
اينم دقيقا حرفاي من كه در مورد فريم ريت بايونتا گفتم:
با وجود اینکه نسخهی ایکسباکس360 توان پردازش تصاویر در حالت 60 فریم در ثانیه را دارد، در اکثر مواقع بطور متوسط با سرعت 46 فریم در هر ثانیه پردازش میشود. البته نسخهی پلیاستیشن3 وضعیت بهتری ندارد. این نسخه حداکثر در حالت 30 فریم در ثانیه اجرا میشود اما در اکثر قریب به اتفاق لحظات بازی سرعت پردازش تصاویر از 26 فریم در هر ثانیه تجاوز نمیکند.
DJ POLESTAR
22-02-2010, 01:38
هنو که نیومده مونده واسه اخرهای اردیبهشت...
مگه قراره بیاد؟
aghamajid1369
22-02-2010, 01:59
این vsync هم گویا غیر فعاله و دلیلش همون ثابت موندن فریم ریت بازی هستش که رو 30 ثابت باشه!
مسعودی حرفت یه کم عجیب به نظر میاد ! (البته شاید من دارم اشتباه میکنم. اگه اشتباه میکنم بگید تا یه چیزی یاد بگیرم )
لینک هات رو که نتونستم ببینم.نمیدونم چرا باز نمیشد ؟! فکر کنم باید با قیلتر شکن میرفتم که حسش نبود (شیرازی!) :دی
کار vsync چیه؟؟
فریم ریت رو با رفرش ریت مانیتورت میزون میکنه. یعنی یه جورایی فریم ریت رو ثابت نگه میداره برات.
همیشه میگن اگه میخوای فریم بالاتری بگیری Vysinc رو off کن ( نه اینکه با سیستمت داری 20 فریم میگیری آف کنی فریم بره بالا. یعنی یه جایی قفل شده آف که کنی تا بالاتر هم میتونه بره). بعضی وقتا بازی تیکه تیکه میشه ! باید vsync روشن باشه تا درست بشه.
حالا نمیدونم چجوریه که میگی vsync رو off کردن که بازی فریم ثابتی داشته باشه.
فریم ریت 30 کم نیست ولی مرز لگ زدن و نزدنه ( کافیه).
در ضمن بحث ما اصلا مقایسه عملکر فلان بازی توی 2 تا کنسول نبود. ما 360 رو با ps3 مقایسه نمیکردیم. گفتیم بایونتا بعضی جاهاش لگ داشته.
مگه قراره بیاد؟ نه دوست من. واسه pc نمیاد.
konami-pes
22-02-2010, 10:17
این بازی انحصاری Xbox360 هستش یا واسه PC هم میاد؟ آخه شنیده بودم این بازی انحصاریه.
aghamajid1369
22-02-2010, 10:24
این بازی انحصاری Xbox360 هستش یا واسه PC هم میاد؟ آخه شنیده بودم این بازی انحصاریه.
عزیز همین 1 خط بالاتر گفته بودم واسه pc نمیاد :دی
انحصاریه ;)
konami-pes
22-02-2010, 11:19
خب چرا صفحه اول تایپک زده شده واسه PC ؟ من به اون خاطر گیج شدم. جدیدا صفحات اول تایپکها اشتباهات زیادی داره. تایپک Dante هم صفحه اول نوشته مولتی پلتفورم در حالی که فقط واسه PS3 و 360 اومده
خب چرا صفحه اول تایپک زده شده واسه PC ؟ من به اون خاطر گیج شدم. جدیدا صفحات اول تایپکها اشتباهات زیادی داره. تایپک Dante هم صفحه اول نوشته مولتی پلتفورم در حالی که فقط واسه PS3 و 360 اومده
هردو بازی چون اول قرار بوده برای PC هم بیان ولی بعدش برای جفتشون کنسل شده، حالا باید کشایشگر تاپیکها اصلاح کنه این اطلاعات رو.
Masoud King
22-02-2010, 12:30
مسعودی حرفت یه کم عجیب به نظر میاد ! (البته شاید من دارم اشتباه میکنم. اگه اشتباه میکنم بگید تا یه چیزی یاد بگیرم )
لینک هات رو که نتونستم ببینم.نمیدونم چرا باز نمیشد ؟! فکر کنم باید با قیلتر شکن میرفتم که حسش نبود (شیرازی!)
کار vsync چیه؟؟
فریم ریت رو با رفرش ریت مانیتورت میزون میکنه. یعنی یه جورایی فریم ریت رو ثابت نگه میداره برات.
همیشه میگن اگه میخوای فریم بالاتری بگیری Vysinc رو off کن ( نه اینکه با سیستمت داری 20 فریم میگیری آف کنی فریم بره بالا. یعنی یه جایی قفل شده آف که کنی تا بالاتر هم میتونه بره). بعضی وقتا بازی تیکه تیکه میشه ! باید vsync روشن باشه تا درست بشه.
حالا نمیدونم چجوریه که میگی vsync رو off کردن که بازی فریم ثابتی داشته باشه.
فریم ریت 30 کم نیست ولی مرز لگ زدن و نزدنه ( کافیه).
در ضمن بحث ما اصلا مقایسه عملکر فلان بازی توی 2 تا کنسول نبود. ما 360 رو با ps3 مقایسه نمیکردیم. گفتیم بایونتا بعضی جاهاش لگ داشته.
نقل قول:
خود سم گفته بود که بعضی جا ها فریم میاد پائین واسه همین مجبورن از پارگی تصاویر استفاده کنن تا فریم کم نشه مثه گیرز.... فکر کنم کار همین یارو vsync هم این بید که تصاویر پارگی نداشته باشه دیگه!
آخه می گفت بعضی صحنه ها خیلی سنگین هستن و نیاز به کار خیلی زیادی داره... ولی قول داده بود که اصلا افت فریم نداشته باشع بازی!
من منظورم مقایسه نبود کنسولا نبود مجبد جون دلبندم:دی ... همون فریم ریت میانگین مد نظرم بود....
سلام.
تفاوتهايي بين سبك هاي thriller و horror وجود داره. Remedy Entertainment سازنده ي بازي Alan Wake (كه البته هنوز منتشر نشده.) ميخواد كه اين نكته رو روشن كنه.من اخيرا نشستي براي بحث در مورد ساختن يك بازي در سبك psychologically challenging action داشتم. ساختن يه thriller خيلي چزاي بيشتري نسبت به يه بازي كه در اون سطل , سطل خون وجود داره, هست.
Sam Lake نويسنده ي ارشد Remedy , در مورد فرايند تفكرات در مورد بازي گفت:'' ما يك thriller در طرف مقابل يك عنوان horror مي خواستيم , چون اغلب در بازي هاي كامپيوتري , سبك horror در خون و هيولا خلاصه ميشه.اما ما يه چيزي با سبك خاص مي خواستيم.چيزي با رمزو راز و atmosphere ''.
من با هر كسي از Remedy صحبت كردم به فلسفه ي مشابهي در طراحي اشاره كرد و اون هم اين بود ; خارج شدن از مسيري كه همه دارن اون رو طي ميكنن .اونها به خارج از بازي هاي كامپيوتري نگاهي انداختند و به جاي به تصوير كشيدن مستقيم فرهنگ آن, الهام گرفتن از آن را انتخاب كردند.اين ميتونه يه بازي منحصر به فرد رو به وجود بياره ولي در آن طرف هم ميتونه اينكه تيم دنبال چه هدفي هست رو هم دچار دردسر بكنه.سم توضيح ميده: ''ما كار هاي خودمون رو انجام ميديم اين يه چالش براي توضيح دادن هست و ملت اينو ميفهمن. اين يه psychological action thriller هست.ما فك ميكنيم كه جمعا بازي خيلي عالي هست.ولي شما بايد نگاه عميقتري بندازيد كه معني ما از يك thriller چيه يا معني ما ازيه بازي action چي هست.اين يه تركيب 2 تا چيز متفاوت هست.
Need a montage? We got it.
به واسطه ي Remedy اطمينان كامل وجود داره. اين بازي يك شخصيت مركزي قوي و يك اكشن سينمايي داده.از اينجا بازي ميتونه ساخته بشه.سم توضيح داد كه چگونه يك بازي با سبك thriller با وجود يك شخصيت محكم و قوي ميتونه بيشتر thrilling و لرزاننده باشه.سم:"ما يك شخصيت مركزي كه هدايت كننده ي داستان باشه رو نياز داريم. ما ميخواهيم از المان هايي كه دوست داشتيم و خواهيم داشت در بازي ها ببينيم در بازي دراستفاده كنيم.در آلن ويك المان هاي ماورائ الطبيعي زيادي وجود دارد ولي زمينه و اساس آن واقعي خواهد بود.يك نويسنده كه مشكلاتي در كارش دارد.وچيز هاي انساني كه اغلب در هيچ بازي اكشني نميبينيد. براي ما خيلي نمايش اين المان ها و دادن يك نقش بزرگ به آنها مهم بود.
او ادامه داد:''ما يه قهرمان اكشن نميخواهيم.ما كسي را ميخواهيم كه در اين نقش پرورش پيدا كند ... يك شخصيت واقعي با مشكلات واقعي''.
كاركتر اصلي بدون صحنه پردازي و تنظيمات هيچ چيز نيست.كاركتر اصلي در يك سفر در تعطيلات در Bright Falls است. شهر Pacific Northwest جاييست كه ويك و همسرش براي جفت و جور كردن رابطيشان و همچنين آزاد شدن ذهن آلن تصميم گرفتند كه بيايند.Remedy از يك فلسفه ي مشابه و بر اساس واقعيت براي خلق اين مكان خيالي استفاده كرده.هزازان عكس مرجع گرفته شده.ملت به جنگل اعزام شدن و كمپ زدن تا صداي محيط پيرامونشون رو ضبط كنن.حتي صداي پاي آلن روي چمن بر اساس تنوع محيطي مدل سازي شده. ''همه چيز در Pacific Northwest واقعيست ...اين مساله فقط مربوط به چمن نيست.'' اين جمله رو Saku Lehtinen كارگردان هنري در Remedy گفت.
نمود و جنبه هاي يك thriller به اين بستگي داره كه شما چطور با صحنه پردازي ها وتنظيمات واقع گرايانه خودتون رو درگير كنيد.براي آلن ويك تيم سازنده تصميم گرفت كه نور و روشنايي رو عامل هدايت كننده در پشت اكشن بازي و تم قرار بده.Jay Ranki , Producer اين بازي در مورد اينكه چگونه اساس ترس انسان وابسته به روشنايي و تاريكيست , صحبت كرد.
''براي يك بازي از Remedy ما به يك داستانسرايي خوب و اكشن سينمايي نياز داريم.ما براي اين بازي يك نبرد بين روشنايي و تاريكي مي خواستيم.(ترس اوليه ي ما انسان ها) از بين ترس از تاريكي و ترس از يه چيز ناشناخته يا از دست دادن كسي شما دوست داريد از , از دست دادن عقلتون بترسيد.''
''در هر جاي اين بازي تاريكي خطرناك و روشنايي امن و دوست شماست.ولي ما بازي رو كه كلا اكشن باشه رو نمي خوايم ما يه لحظه هايي رو ميخوايم كه شما واقعا احساس كنيد فرار بهترين راهه.''
Lake در مورد تم آلن ويك كه تا چه اندازه از جايي كه تيم كار ميكنه الهام گرفته شده صحبت كرد.''با توجه به تمركز ما روي گيم پلي و تم تاريكي و روشنايي ,اين چيزيه كه به طور آشكار شما اون بيرون (فنلاند) ميبينيد....وقتي كه هيچ برفي اون بيرون نيست , در طول 2ماه خيلي تاريك و مرطوب هست...اين تقريبا آدمو ديوونه ميكنه.از طرف ديگه تو تابستون خورشيد به سختي غروب ميكنه !!من به شخصه فك ميكنم اين موضوع تاثيري رو تم انتخابي ما داشته.''
Lehtinen در مورد اينكه چرا اين تم در يك thriller اينقد خوب عمل ميكنه گفت:"نور و روشنايي يك يك حالت خيلي خوب روحي و رواينيه...واقعيت بروني هر چيز بوسيله ي فاعليت ذهني و دروني فردديده ميشه"'. در Alan Wake نور و روشنايي چيزي بيشتر از يه روش برا نوراني كردن صحنه است.نور وروشنايي يك واقعيت است و ايجاد صدا ميكند (وقتي حركت ميكنه).
Remedy همه ابزارخودش را براي زنده كردن Alan Wake خودش ساخت. Lake:'' البته اين سوال عام وجود داره كه چقدر از اين اتفاقات واقعا اتفاق ميوفته و چه توضيحي براي اتفاقات وجود داره.'' Player در بازي تلويزين هايي را پيدا ميكند كه اتفاقات گذشته رو باز گو ميكنن.ميشه فهميد كه اينها live-action videos هستند ''همچنين player اغلب قابليت ديد فلش مانندي از طريق اين تلويزين ها دارد كه آلن در حال كشمكش با نوشته هاي خود در زمان رويداد هاي مرموز است.....حتي ما اين سوال را ميپرسيم كه چه چيز حقيقت دارد و چه چيزي حقيقت ندارد. كدام سمت اين پرده ي نمايش حقيقت دارد؟
همه اينها باعث ميشه كه عرضه ي يك thriller واقعگرايانه زمان ببره, و اگه شما Alan Wake رو دنبال ميكرديد , ميدونيد كه Remedy مدت زمان طولاني هست كه داره روي اين پروژه كار ميكنه.ليك در مورد چگونگي ساختن يك بازي احساسي كه مبارزات منحصر به فردي رو بوجود مياره صحبت ميكنه.''در مقايسه با فيلم ها, چيزاي بزرگ مثل انفجار ها بي ارزش و پايين هستند, ولي از طرف ديگه فعل و انفعالات انسان ها, حلات مختلف صورت, احساسات, حتي برداشتن يك ليوان قهوه طبق معمول خيلي سخت هستند, داره راحت تر ميشه و هميشه داريم پيشرفت ميكنيم ولي هنوز هم زمان ميبره كه كاملش كنيم''
قبل از اينكه گرافيك وجود داشته باشه, فيلم نامه بود.
'' از نظر سازنده ها شما هميشه به آينده نگاه ميكني.تكنولوژي با سرعت عالي, سريع داره پيش ميره .اين فرايند هميشه وجود داره.خيلي از ايده هايي كه ما در Alan Wake پياده كرديم در زمان آغز پروژه امكان پذير نبود''
در همون زمان اين حدو مرز هايي كه جلو كارمون رو گرفته بود به ما در فرايند design كمك كرد."وقتي شما يه مرز روشن از محدوديت ها داريد اين همون جايي هست كه مجبوريد كه خلاق باشيد." ليك يه مثال خاص زد:''وقتي كه فيزيك بازي باگ هايي داشت كه موجب ميشد اشيا به شدت تكون بخورن و اگه به اونها نزديك ميشديد باعث مرگ شما ميشد.اون واقعا ترسناك بود.پس ما با خودمون فك كرديم اين رو در بازي اصلي قرار بدبم. و اين همو جايي بود كه poltergeist objects بوجود اومدن.
ولي اين نكته اين وسط باقي ميمونه كه بايد ديد همه ي اين كار ها چقدر موفق خواهند بود.حتي Remedy هم اكنون نيز داره در مورد ادامه ي داستان Alan Wake برنامه ريزي ميكنه .Lake :'' ما خيلي وقت پيش در مورد Alan Wake به عنوان چيزي بزرگ تر از يك بازي فكر ميكرديم.وجود يه همچين چيزي به اين معني هست كه من قويا معتقدم كه شروع يك season خوب از يك سريال تلويزيوني –چيزي كه در مورد زمانبندي و خط داستانيشو بحث ميكنيم-ميتونه به نتيجه برسه.....همزمان بايد يه داستان جالب و باحال و هم بايد يه در به داستاني بزرگتر باشه.''
منبع:بازی سنتر
aghamajid1369
22-02-2010, 14:13
خود سم گفته بود که بعضی جا ها فریم میاد پائین واسه همین مجبورن از پارگی تصاویر استفاده کنن تا فریم کم نشه مثه گیرز.... فکر کنم کار همین یارو vsync هم این بید که تصاویر پارگی نداشته باشه دیگه!
آخه می گفت بعضی صحنه ها خیلی سنگین هستن و نیاز به کار خیلی زیادی داره... ولی قول داده بود که اصلا افت فریم نداشته باشع بازی!
ووی جیگل سم رو من بخولم :دی
درسته. کار vsync اینه که پارگی تصاویر رو نداشته باشیم. ولی بازم من متوجه نشدم. پس اینجوری که تو میگی ممکنه مشکل افت فریم نداشته باشین ولی به جاش پارگی تصاویر داشته باشین !!
من منظورم مقایسه نبود کنسولا نبود مجبد جون دلبندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همون فریم ریت میانگین مد نظرم بود.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
Masoud King
22-02-2010, 14:30
ووی جیگل سم رو من بخولم
درسته. کار vsync اینه که پارگی تصاویر رو نداشته باشیم. ولی بازم من متوجه نشدم. پس اینجوری که تو میگی ممکنه مشکل افت فریم نداشته باشین ولی به جاش پارگی تصاویر داشته باشین !!
خود سم بازم گفته بود که اگه تو بازی پارگی تصاویر دیدین مربطو به همین vsync هستش!
خلاصه باید اینقدر بازی رو بالا پائین کنن تا جور در بیاد دیگه ;)
Masoud King
22-02-2010, 14:31
ووی جیگل سم رو من بخولم
خود سم بازم گفته بود که اگه تو بازی پارگی تصاویر دیدین مربطو به همین vsync هستش!
خلاصه باید اینقدر بازی رو بالا پائین کنن تا جور در بیاد دیگه ;)
Fatman 37
22-02-2010, 16:16
بابا پس بازی کی قراره منتشر بشه.تا چند وقت دیگه باید تو کفش بمونیم!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
halflife g
22-02-2010, 17:00
بابا پس بازی کی قراره منتشر بشه.تا چند وقت دیگه باید تو کفش بمونیم!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
تا ارديبهشت ماه...اونم فقط براي x360.
don mohsen
23-02-2010, 13:55
بازم ميگم با اينكه واسه pc 100% نمياد اما بازم يكم بگذره خودشون عقلشون سر جاشون مياد!!!بعد مي بيني واسه pc پورت شدش
اومد بيرون.از xbox 360 به pc همين اسپلينتلرسل جديد گفتند فقط واسه xbox 360 مياد اما وقتي بازي موبايلشو كردم نوشته بود
اولش همچنين بر روي pc و xbox 360
mohammadaliarmin
25-02-2010, 15:20
نمی دونم این تو تاپیک هست یا نه ولی میزارم امیدوارم نباشه ولی آخر نوره
mohammad_twe
25-02-2010, 17:16
وای نگا کن :19: این نور خورشیده چی چیه که اینقدر زیباست :31:
masoud93
25-02-2010, 18:34
برای یه بازی عالیه ولی تو واقعی هیچ وقت اینجوری نمیشه خیلی نور شدیدی هست.
Alireza.M67
25-02-2010, 19:08
سیستم نور پردازی تو این بازی خودش یه انقلاب به حساب میاد .
mohammad_twe
25-02-2010, 19:23
واقعی هم اگه صبح زود از خوونه تو تابستون بزنی بیرون افتاب مایل اینجوری میزنه ! البته برای خطای دید چشمه که خستست
halflife g
25-02-2010, 19:29
منبع اون نور تو بازي خورشيد نيس.....پس لزومي نداره مثه واقعيت باشه...احتمالا منبعش يه چيز تخيليه كه مربوط به داستان بازي و در نتيجه شدت درخششش منطقيه.. .
mohammad_twe
25-02-2010, 21:58
مثل هاله نور :دی
masoud93
25-02-2010, 22:52
منبع اون نور تو بازي خورشيد نيس.....پس لزومي نداره مثه واقعيت باشه...احتمالا منبعش يه چيز تخيليه كه مربوط به داستان بازي و در نتيجه شدت درخششش منطقيه.. .
خب قربونت من اینو نمیدونستم.
حتما بازی مشتی میشه.
alan wake، با antialiasing4xAA گرافیک کنسولی را بالاتر خواهد برد!
در طی سخنانی که از سوی remedy زده شد، مشخص شد که alan wake با فریم 30 اجرا خواهد شد که دلیل این امر، پایدار کردن فریم ریت بازی اعلام شد. البته در بعضی از مناطق نیز بازی دارای فریم ریت 60 خواهد بود.یکی از دلایل این امر، گرافیک بالای بازی است به طوری که این بازی دارای antialiasing4xAA در تمام محیط است.پیش از این رکورد دار گرافیک کنسولی بدست uncharted2 با antialiasing2xAA بود اما ظاهرا alan wake قصد دارد تا گرافیک جدیدی را در کنسول به نمایش بگذارد.
بازی سنتر
در طی سخنانی که از سوی remedy زده شد، مشخص شد که alan wake با فریم 30 اجرا خواهد شد که دلیل این امر، پایدار کردن فریم ریت بازی اعلام شد. البته در بعضی از مناطق نیز بازی دارای فریم ریت 60 خواهد بود.یکی از دلایل این امر، گرافیک بالای بازی است به طوری که این بازی دارای antialiasing4xAA در تمام محیط است.پیش از این رکورد دار گرافیک کنسولی بدست uncharted2 با antialiasing2xAA بود اما ظاهرا alan wake قصد دارد تا گرافیک جدیدی را در کنسول به نمایش بگذارد.
معیار سنجش گرافیک که فقط aa نیست. نمیشه گفت چون AA یک بازی بالاتره پس گرافیکش هم بالاتره.
تو فروم remedy کاربری بنام Rancio تو یکی از مراسمی که توسط remedy در مادرید اسپانیا بوده مطالبی را نوشته که به طور کلی اطلاعاتی که بدست اورده و کسانی که بازی را تجربه داشتند و نظراتشون را گفتند و مصاحبه ها که شده بخشی را نوشته که جالبه :
بخشی از این مصاحبه هم به زبان اسپانیایی بوده که طرف ترجمش کرده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیک بازی بسیار خوب و گیج کننده , وسیع , با عظمت . بعضی ها معتقد هستند که بهترین گرافیک را در این نسل داره . شکی نیست!
صدا در بازی به همون خوبیه گرافیک هست . حقیقتا عالی به طور کلی گیرا . soundtrack تمام عیار و بی عیب هستند .
شما میتونید رادیو گوش کنید تلویزیون نگاه کنید و با مردم دهکده صحبت کنید .
هنگام روز بازی بسیار بسیار زیباست و هنگامی که شب میرسه شما ترس را احساس میکیند .
خوندم که نسخه special edition بازی به صورت ناچیز فقط 5 یورو بهاتر از نسخه معمولیست . درسته ؟ این چیزی که remedy پاسخگوست .
تمام کسان خوش شانسی که بازی را تجربه داشتند میگیند که بازی بهترین در این نسله و بسیار تحت تاثیر گذار و بهتر از اونی که فکرش را میکردند .
و بخشی از حرفهای Oskary Hakkinen در مصاحبه گفته :
-داستان بازی بسیار گیرا و گسترده هست .
-ایا بازی ارزش دوبار تکرار را داره ؟ alan wake طوری هست که شما باید دنبال اطلاعات و وسایلی باشید که اونا را گم کردید . در Bright Falls المنتهایی هست که شما باید اونا را پیدا کنید .
-این بازیsandbox نیست و همچنین خطی هم نیست . شما میتوانید بازی را دنباله روی کنید یا در Bright Falls دنبال اکتشافات باشید به طور کلی ALAN WAKE چیزی مابین یه بازی sandbox و بازی خطی است .
-در بازی شرایط آب هوایی مثل باران و باد و مه هست .
alan wake در بازی پازلهایی را داره اما اون شبیه به Resident Evil یا Silent Hill نیست . معما ها در نبر و اکشن های بازی قرار داده شده شبیه به اینکه میخواید سخره ها را فتح کنید و چه چیزهایی را برای این کار لازم دارید .
alan wake شما را در شرایط تحت تاثیر گذاری قرار میده . دویدن و رساندن راه رفتن و......بعضی وقت ها ریزش زمین وقتی که شما از دست یه دشمن یا شبیه به اون فرار میکنید . منظورش اتفاقاتی که تو محیط در هنگام نبرد می افته هست .
-بازی تماما در 30 فریم ثابت هست و پایدار و بازی بسیار روان اجرا خواهد شد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدjoystiq م یه گزارش داشته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصاویر بیشتر از مراسم:
منبع:بازی سنتر
میشه یه کم در مورد دشمنان تو بازی بگین مثلا تو چه تیپایین این دشمنا تو بازی.غول مولن.؟؟
واسه pc کی میاد؟
میشه یه کم در مورد دشمنان تو بازی بگین مثلا تو چه تیپایین این دشمنا تو بازی.غول مولن.؟؟
واسه pc کی میاد؟
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یه چیزی تو مایه های زامبی مامبی هستن (البته استادان و خدایان گیم 100% بهتر از بنده اطلاع دارن) و ممکنه باس ماس هم داشته باشه ...
واسه pc هم قرار بود بیاد که دیگه الان قرار نیست بیاد ...
Vahidking.75
02-03-2010, 01:09
واسه pc کی میاد؟
دشمن ها : دشمنان ممکن است هر چیزی باشند ممکن است انسان باشند یا ممکن است از اشیا باشند
کلا هرچیز که به تاریکی بخواد میتونه دشمن شما باشه:21:
نسخه pc نیست این بازی تمام و کمال در اختیار xbox 360 است:8:
halflife g
04-03-2010, 13:02
(Alan Wake Preview)
توضیح:ترجمه به دلیل کمبود وقت خیلی خلاصه و فقط مربوط به توضیحات در مورد گرافیک بازی هست.
... در کنفرانس سال پیش مایکروسافت یک نمایش متوسط از این بازی به ما نشان داده شد...
الان ویک مارا شگفت زده کرد ... آشکارا هیچکدام از عنوانهای فعلی 360 قابلیت مقایسه با این بازی رو ندارن , همینطور بر روی PS3 که عنوانهای اختصاصی بیشتری داره پیدا کردن معادلی برای این بازی سخت هست.
Killzone 2, Uncharted 2, Crysis, اینها چند بازی هستند که میتوانند با این بازی رقابت کنند.از سایه هایی که به طور ریل تایم بر اثر چراغ قوه به وجود میان , فقدان لبه های دندونه دندونه , نورپردازی نفس گیر و واقع گرایانه , محیطهای پهناور , تغیرات آب و هوا , تعداد زیاد اشیاء در حال حرکت , پوشش گیاهی متعامل نسبت به رفتار شخصیتها و باد , و تعداد فریمهای رضایت بخش (با میزان کمی گسستگی در فریمها که باید در نسخه نهایی بر طرف شود) و بسیاری دیگر از افکتهای گرافیکی و اثرات فیزیکی A.W به این راحتیها شگفت زده کردن شما را متوقف نمیکند.
با وجود این برتریهای تکنیکی ما تعجب میکنیم که چرا مایکروسافت تعداد بیشتری بازیهای انحصاری واقعی برای این کنسول منتشر نمیکند, تا با آن نشان دهد که چقدر 360 قدرتمند هست و چقدر انجینهای مولتی پلتفرم بد عمل میکنند.
90 دقیقه اول...!
از اینجا به بعد مقاله در مورد داستان و گیم پلی بازی و تا حد زیادی اسپویل هست دوستان اگه خواستن میتونن برن تو لینک اصلی و مطالعه کنن.
منبع:بازيسنتر
"روحم را به رويا مي فروشم تا تو بيدار باشي"-Poets Of The Fall
درود.
به تازگي يك Preview از Alan Wake نوشته كه حاصل تجربه ي آنها از انجام اين بازي است.
Alan Wake ما را از مراحل ساخت گرفته تا اتمسفر حيرت زده كرد. گذشته از اينها ، AW يك شاهكار تكنيكي است. Remedy موتور قدرتمند خود را به رخ همه كشيد . صادقانه بگويم هيچ يك از بازيهاي حال حاضر Xbox 360 حتي توانايي رقابت با گرافيك AW را ندارند ؛ حتي بازيهاي PS3 هم كه از گرافيك بيشتري برخوردارند ، تعداد كمي از آنها به AW مي رسند. تنها بازيهايي مثل Killzone 2 ، Uncharted 2 و Crysis توانايي رقابت با اين بازي را دارند.
از سايه زني هاي Real Time كه توسط چراغ قوه شكل مي گيرد گرفته، تا نبود Aliasing و افكت هاي بي نظير نور ، چيزهايي هستند كه شما را حيرت زده خواهند كرد. اجسام ريز درشت بسياري در محيط حركت مي كنند و باد روي صورت الن و گياهان اثر مي گذارد. فريم ريت بازي بسيار قابل قبول و خوب كار شده .
اين بازي براي مايكروسافت نشان گر اين است كه قدرت Xbox 360 واقعا به چه اندازه است و ضعف موتورهاي بازيهاي مولتي پلتفرم را نشان مي دهد.
اولين اپيسود بازي را كه امتحان كرديم ، يك سويچ بسيار خوب بين اكشن در شب و صحنه هاي ماجراجويي در روز بود. سازندگان سعي كرده اند بار زيادي از اطلاعات بازي را در حين مكالمه ها و صحبت با شخصيت هاي ديگر بگنجانند. الن در واقع هم شخصيت اصلي و راوي داستان بازي است.
اولين اپيسود بازي در شب آغاز مي شود كه در واقع Tutorial بازي است و مخاطب نحوه كنترل را در آن ياد مي گيرد. اين سكانس بسيار هيجاني است و الن از يك گردباد بزرگ كه همه چيز را در سر راه خود خراب مي كند فرار كرده و هر طور شده مي خواهد جان خود را نجات دهد. در يك سكانس ديدني ناگهان اين صحنه متوقف مي شود و الن با صداي همسر خود Alice از خواب بيدار مي شود ، الن بيدار مي شود و مي بينيم كه آنها با يك قايق به Bright Falls رسيده اند. آيا اين صحنه يك رويا بود ؟ ... اين چيزي است كه در آينده در بازي به آن پي خواهيم برد. وقتي به Bright Falls مي رسيد فرصت خوبي است كه به زيبايي اين شهر پي ببريد و با اليس و افراد درون قايق صحبت كنيد. وقتي به شهر مي رسيد به يك رستوران امريكايي مي رويد و كليد ويلايي كه كرايه كرده بوديد را مي گيريد. در اين رستوران شهروند هاي BF را مي بينيد و خواهيد ديد كه مردم چگونه الن را به خاطر شهرتش با دست نشان مي دهند كه مي فهميم الن همانند استفن كينگ يك نويسنده بزرگ است.
وقتي طي يك صحنه سينمايي به ويلا مي رسيم ، مي فهميم كه اليس از تاريكي مي ترسد. اتفاقات اين قسمت خيلي در داستان مهم است.
پس از يك صحنه اسرار آميز ، اليس غيبش مي زند و الن هفت روز بعد از تصادف با ماشين در نيمه شب بيدار مي شود. او يادش نمي آيد چه بر سر اليس آمده . اليس دست نوشته هايي از خودش پيدا مي كند كه اصلا به خاطر نمي آورد آنها را نوشته باشد . الن پس از خواندن اين نوشته ها پي مي برد كه اين داستان دقيقا شرح حال بي نقصي از موقعيت حال حاضر او است.
پايان اين اپيسود در واقع تركيبي از اكشن و اكتشافات است كه در آخر به يك تندر عظيم روي سد ختم مي شود.
در قسمت گيم پلي بازي ما همانند بقيه TPS هاي ديگر هنگام تيراندازي دوربين را رويه شانه خود مي بينيم . چراغ قوه جدا از اين كه يكي از مهم ترين سلاح هاي شما است در واقع نشانه گر اسلحه هم است. با چراغ قوه تاريكي از را از دشمن محو مي كنيد و با ضعيف شدن قدرتش ، او را مي كشيد. در مواقعي كه كار سخت تر مي شود مي توانيد با منور همه جا را روشن كنيد كه با يك صحنه Slow-Motion هم همراه است. كنترل كردن خود در موقعيت هاي اضطراب آور امري مهم است. مثلا در يكي از صحنه ها بايد همراه با دونفر ديگر موج عظيمي از دشمنان را تا زمان باز شدن درهاي آسانسور عقب برانيد كه در واقع خيلي شبيه به استانداردهاي سبك دلهره در بازي هايي مثل Left 4 Dead و Resident Evil است.
جاي خالي دادن هم حركتي مهم است كه مي توانيد در مواقع دويدن هم براي جلوگيري از برخورد اجسامي كه دشمنان پرت مي كنند استفاده كنيد.
سوالي كه پيش مي آيد اين است كه : آيا قسمت Adventure بازي ، جذابيت كافي براي ادامه دادن را دارد ؟ ، با توجه به داستان و اتمسفر فوق العاده AW ، شكي نيست كه اين بازي تا آخر شما را هيجان زده خواهد كرد ، همانند يك سريال فوق العاده تلوزيوني.
Alan Wake در 21 May امسال به صورت انحصاري براي Xbox 360 عرضه خواهد شد.
Be Awake.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی سنتر
mohammad_twe
05-03-2010, 13:21
ای بابا داستان رو داره میگه خوب متن رو پنهان کن یا یه هشدار بده دیگه داداش !!!! ضایع شدیم اولش تابلو شد
ای بابا داستان رو داره میگه خوب متن رو پنهان کن یا یه هشدار بده دیگه داداش !!!! ضایع شدیم اولش تابلو شد
چشم دوست عزیز.واقعا معذرت میخوام.(ولی خداییش اصلا ربطی به داستان نداشت اکثرش توضیح بود که تو تریلر ها هم دیدیم)
halflife g
07-03-2010, 20:17
يك عكس gif بسيار خفن از بازي:
vahidgame
07-03-2010, 22:34
دوست عزیز میشه بگی کجای این عکس خفن هستش؟
یه وقت فکر نکنید که قصد خاصی دارم فقط میخواستم اینو بدونم:20:
konami-pes
07-03-2010, 22:47
تاریخ دقیق انتشار این بازی چه روزیه؟
Masoud King
07-03-2010, 22:50
تاریخ دقیق انتشار این بازی چه روزیه؟
May 18, 2010
pedram_sad
07-03-2010, 22:51
مراد جان دستت درد نکنه
فوق العاده بود
گرافیک و نورپردازی فوق العاده و کم نظیر بازی تو همین gif با همین size و همین time کاملا مشخص و نمایان کننده قدرت بود
دوست عزیز میشه بگی کجای این عکس خفن هستش؟
یه وقت فکر نکنید که قصد خاصی دارم فقط میخواستم اینو بدونم:20:
خوب معلومه دیگه وحید جان همونطور که معلومه عکس gif هست اگه خوب نگاه کنی اون نورو که ماله هلی کوپتر هست رو میبینی که خیلی باحاله
vahidgame
08-03-2010, 12:35
دوستان چند تا سوال داشتم:
1-چرا بازی برای pc لغو شدش؟
2-بازی دقیقا سبکش چیه؟ اکشن ماجرایی هستش؟
3-تقریبا شبیه بازی رزیدنت اویل هستش؟
4-ویژگی های بازی به طور خلاصه چی هستش؟
5-بازی بخش معمایی و فکری هم داره؟
ببخشید دوستان که سوالها زیاد شد. چون من از بازیهای کنسولی زیاد اطالاعات ندارم می خواستم اینارو بدونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.