PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Alan Wake

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7

shab_2008
08-03-2010, 12:47
دوستان چند تا سوال داشتم:
1-چرا بازی برای pc لغو شدش؟
2-بازی دقیقا سبکش چیه؟ اکشن ماجرایی هستش؟
3-تقریبا شبیه بازی رزیدنت اویل هستش؟
4-ویژگی های بازی به طور خلاصه چی هستش؟
5-بازی بخش معمایی و فکری هم داره؟

ببخشید دوستان که سوالها زیاد شد. چون من از بازیهای کنسولی زیاد اطالاعات ندارم می خواستم اینارو بدونم.

1:به دلیل سیاست MS

2:اکشن ماجراجویی ترسناک!:31:

3:تقریبا!

4:منظور کدام ویژگی بازی هست؟ گیم پلی داستان یا ... ؟

5:یه بخش پازل مثل اینکه داره ولی معما بودن یا نبودنش را دیگه نودونم!

pcali
08-03-2010, 12:48

ببخشید دوستان که سوالها زیاد شد. چون من از بازیهای کنسولی زیاد اطالاعات ندارم می خواستم اینارو بدونم.

بازی برای pc برای این کنسل شد مایکروسافت اعلام کرد بهتر میدونه تمام انرژی
رو صرف xbox کنه چون که بهتر میدونه این بازی فعلا انحصار کنسول باشه و خودشون میگن
این بازی رو کنسول بهتر از همه لحاظ جواب میده بازی در سبک ترس و معمایی هستش
تنها تشابهش فکر کنم با بازی alone in the dark باشه

S.Y.K
08-03-2010, 12:53

سلام دوست عزیز

1- در اصل مهم ترین دلیلش اینه که Xbox 360 برای رقابت با PS3 به بازی مثل Alan Wake احتیاج داره
2-بازی یک بازی سوم شخصه که سام لیک سازنده ی چیره دست بازی سبکی جدید به نام Psychological Action Thriller در بازی گنجونده ( روانشناسانه ) در این بازی تجربه ای فراتر از ترس به شما منتقل میشه.هیجان بازی هم فوق العادس
3-خود سازندگان بازی اعلام کردن که مخالف این هستند که بازی مثل RE باشه و یک مرتبه چند تا زامبی به شما حمله کنن.گفتن که دشمنان شما در بازی هر چیزی می تونه باشه
4-یک بازی هست با مناظر دیدنی و در شهر برایت فالز انجام میشه که در اون می تونید با مردم صحبت کنید و البته بخش هیجان انگیز بازی شب شروع میشه
5-بله چون کلا سبک بازی Action Adventure معرفی شده

** دوستان متاسفانه هر 3 پست با هم شد !

resident_evil
08-03-2010, 13:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راست تو چپ !

halflife g
09-03-2010, 17:56
wow:18:
يه تريلر جديد از بازي كه به همه پيشنهاد مي كنم دان كنن:

حدود يك دقيقه هستش اين تريلر و كاملا هم ingame هستش ...از محيط مزرعه در شب و مبارزه با يه كمباين.... .

sinak3
09-03-2010, 18:06
wow:18:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحدود يك دقيقه هستش اين تريلر و كاملا هم ingame هستش ...از محيط مزرعه در شب و مبارزه با يه كمباين.... .

با اجازت در ادامه مطلب ترجمه vg247 رو هم بذارم.

آلن ویک:مردی که در حال جنگ همراه با چراغ قوه هست

مایکروسافت یک تریلر جدید از آلن ویک به نمایش گذاشته است که در آن یک عالمه بدبختی نشان داده میشود. نمایش چراغ قوه و یک مزرعه دار عصبانی.که آنرا پس از قطع کردن بدست می آورید
رمدی قاطعانه میگوید که این یک بازی ترسناک نیست بلکه یک اکشن هیجان انگیز روانشناختی هست که اتفاقات آن شبیه به به اتفاقات اخیر در لندن است که شما میتوانید آنرا برای خود ببینید .این قسمت از ویدئو تکه هایی بیرون میدهد که در آن قسمت های دیگری هست که تا 16 مارچ ممنوع الپخش هستند.
منبع:

resident_evil
09-03-2010, 18:37

بسيار زيبا بود حتما دان كنيد و ببينيد ! 4 مگ حجمشه .

sinak3
09-03-2010, 18:58
سایت gamescares مصاحبه‌ای را با میکا رینی، مسئول امور مالی Remedy، ترتیب داده. نکات مهم این مصاحبه را در زیر می‌خوانید. در پایان مصاحبه میکا به نکته جالبی اشاره می‌کند.

دقیقا الان در چه مرحله‌ای از پولیش و تکمیل بازی هستید؟

ما سخت در حال کار و تلاشیم تا از تمام پتانسیل بازی استفاده کنیم. داستان مدتی پیش تکمیل شده است. در این روز‌های آخر در حال بهینه‌سازی و تکمیل جزییات گرافیکی، از بین بردن باگ‌های احتمالی محیط، تنظیم درجه سختی و ... هستیم.

با توجه به حذف حالت free roam از بازی، در روز چقدر می‌توانیم به گشت و گذار بپردازیم؟

برخی از مکان‌های بازی بسیار وسیع هستند. مثلا شما نوری را در پایین دره می‌بینید و می‌دانید که باید به آن‌جا بروید. به انتخاب خودتان می‌توانید پای پیاده و یا با ماشین به آن‌جا بروید. بهرحال برخی مناطق نیز کوچک و بسته طراحی شده‌اند. در کل طراحی مراحل به این بستگی دارد که در هر کدام از آن‌ها چه اتفاقاتی قرار است آشکار شود.

از سال 2005 تا کنون چقدر داستان بازی دستخوش تغییرات شده است؟

فکر می‌کنم هسته داستان مقداری تغییر کرده. شخصیت Alan Wake به عنوان یک نویسنده و راوی داستان از ابتدا در داستان بود. همچنین یک شهر کوچک با ساکنان عجیب و غریب آمریکایی و تم نور و تاریکی نیز از ایده‌های اولیه بازی بود. با این حال بسیاری از جزییات تغییر کردند تا ایده‌های بازی به بهترین شکل در کنار هم قرار گیرند. بازیبینی‌ها و تجدید‌نظر‌های بسیار زیادی بر روی داستان اعمال شده است.

چند دنباله برای بازی در نظر دارید؟ آیا موفقیت نسخه اول بر روی این تعداد تاثیر دارد؟

به هیچ وجه تعداد خاصی را مد نظر نداریم. در واقع ما ماده‌ خام کافی را در اختیار نویسندگان قرار می‌دهیم تا بر روی آن کار کنند. از نظر گیم‌پلی هم همیشه ایده‌‌های نو و جدید می‌توانند وارد دنباله‌ها شوند. تفاوت دنباله‌ بازی‌های خوب با دنباله فیلم‌ها همینه: همیشه از نظر تکنیکی، گیم‌پلی و ایده‌های کلی شاهد پیشرفت هستیم.

شما قطعا بازی را امتحان کردی. فکر می‌کنی چقدر ترسناک باشه؟

خوب... عرق دستام هنوز خشک نشده. مشخصه که تجربه من از بازی با کسی که برای اولین بار داره اونو بازی میکنه فرق داره. با تکرار بازی جزییات بیشتری از کاراکتر‌ها و داستان دستگیرتون میشه که تجربه متفاوتی به شما میده. درست مثل تماشای فیلم‌های مورد علاقتون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه یه چیز جدید از بازی بهمون بگی که تابحال هیچ کس نمی‌دونسته؟

یک تشکیلات سرّی در شهر Bright falls هست با رمز عبور "Night Springs"
منبع:بازی سنتر

mohammad_twe
09-03-2010, 19:37
اقا پس الن داره داستان مینویسه که میری تو توهم :دی یه تریلر هم قبلا دبدم که داشت داستان مینوشت یهو ذهنش میرفت یه جای خفن

Masoud King
09-03-2010, 21:47

کد:

حدود يك دقيقه هستش اين تريلر و كاملا هم ingame هستش ...از محيط مزرعه در شب و مبارزه با يه كمباين.... .

کد:

بسيار زيبا بود حتما دان كنيد و ببينيد ! 4 مگ حجمشه .
چند روز میشه این تریلر اومده ولی هر چی گشتم فیلتر بود... خدا خیرتون بده از تو کف در اومدیم : دی

ولی این ترسناک نیست چیه اونوقت؟!

خدایی تم تاریک برای بازی بهترین فکر میتونست باشه..

sinak3
09-03-2010, 21:56
چند روز میشه این تریلر اومده ولی هر چی گشتم فیلتر بود... خدا خیرتون بده از تو کف در اومدیم : دی

خدایی تم تاریک برای بازی بهترین فکر میتونست باشه..

مسعود جان هرکاری کردم واسه من دانلود نشد که نشد.ای خدا لعنت کنه اینایی که باعث شدن ما اینجوری دانلود کنیم.کسی لینکه درست و حسابی داره؟

halflife g
09-03-2010, 22:19
مسعود جان هرکاری کردم واسه من دانلود نشد که نشد.ای خدا لعنت کنه اینایی که باعث شدن ما اینجوری دانلود کنیم.کسی لینکه درست و حسابی داره؟

سينا اين لينك hotfileرو هم كه من دادم واست قيل....ر ؟؟

sinak3
09-03-2010, 22:27
سينا اين لينك hotfileرو هم كه من دادم واست قيل....ر ؟؟

آره.اه اه :19::13::13::41: یه لینک خوب داری مثلا از game trailer

mohammad_twe
09-03-2010, 23:52
منم تو RAPIDSHARE اپلود کردم

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

به جای خط ها بنویسین B A Z I C E N T E R حروف به هم چسبیده باشه

resident_evil
10-03-2010, 01:25

اوج هيجان و استرس !
خدايي اتمسفر بازي بي نظيره .

RAMB0o0
10-03-2010, 14:58
سلام بلاخره چی شد اینو واسه پی سی میدن یا نه؟اگه ندن که خیلی نامردن:41:

mohammad_twe
10-03-2010, 16:48
نمیدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددن

jb.NY
10-03-2010, 17:17
سلام بلاخره چی شد اینو واسه پی سی میدن یا نه؟اگه ندن که خیلی نامردن:41:

میگم دادا...............فقط تو رادیو سراسری نگفتن! :31: ................ واسه پی سی نمیاد:46:

RAMB0o0
10-03-2010, 17:45
پس خیلی نامردن -----------------------:22:

resident_evil
10-03-2010, 18:11

mojtaba007
10-03-2010, 20:42
یعنی برای pc می ایه با این عکس ها؟

halflife g
10-03-2010, 20:51
ممنون نويد جان... .

عكسها در يك كلمه شاهكارن عجب draw distance خفني..عجب سايه هايي.....تا ارديبهشت ماه جون به لب ميشيم ما... .

jb.NY
10-03-2010, 21:12
Alan Wake..................فکر کنم تو تاریخ ثبتش کنن :31:

halflife g
10-03-2010, 21:17
Alan Wake..................فکر کنم تو تاریخ ثبتش کنن :31:مطمين باش اين بازي دقيقا تاثيري كه مكس پين رو دنياي بازي گذاشت رو تكرار خواهد كرد(البته اين باز به نظر به مراتب قويتر از قبل)

كلا اين remedy استاد ساختن ip هاي جديد و خلاقانس.....

sinak3
10-03-2010, 21:27
Alan Wake..................فکر کنم تو تاریخ ثبتش کنن :31:

بازی که از حدود 5 سال پیش ساختش آغاز شده صد در صد همینطور میشه.همه میدونیم رمدی بازی بیخود بیرون نمیده

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

این عکس داره منو میکشه خدااااااا

resident_evil
10-03-2010, 21:31
خيلي جالبه كه اين تصاوير فوق العاده بهتر از اون چيزيه كه قبلا ديديم !
كلا ازين به بعد تازه ميشه قدرت 360 رو ديد . البته توي بازي هاي انحصاري چون به شدت دارن روي گرافيك بازي هاي انحصاري كار ميكنن . كلا يه گروهي رو گذاشتن براي همين كار تا بتونن كيفيت فوق العاده بهتري داشته باشن ! نمونش همين بازي . در آينده هم بقيه بازي هاي انحصاري و گل سر سبدشون كه ميشه Reach !

mohammad_twe
10-03-2010, 21:35
یعنی برای pc می ایه با این عکس ها؟
چه ربطی داره ؟؟ مگه اون مانیتور pc هست ؟ یا case داره ؟؟ با 360 دارن بازی میکنن

vahidgame
10-03-2010, 22:11
این عکس داره منو میکشه خدااااااا
این واقعا عکس از بازی هستش:18:
دیگه واجب شد که یه Xbox360 بگیرم. هم الانش هم خیلی بازیهارو از دست دادم. من الان Alan Wake میخوام :45: جدای از گرافیکش کلا باید بازی فوق العاده ای باشه.
راستی دوستان این remedy چه بازی های دیگه قبلا ساخته؟

Masoud King
10-03-2010, 22:16
Remedy Entertainment خالق سری Max Payne هستش یعنی نسخه 1 و 2 این بازی رو زده.

الانم که این Alan Wake رو داره میسازه...

این عکس ها هم خیلی با اون یکی های قبلی فرق کرده.. واقعا گرافیک بازی عالی شده.. خدا کنه گیم پلی هم همینقدر زیبا باشه ;)

resident_evil
10-03-2010, 23:11
خدا کنه گیم پلی هم همینقدر زیبا باشه

اين بازي كلا به خاطر گيم پلي و اتمسفر خفنشه كه همه رو كشته . داستانش هم بسيار زيباست ! گرافيك هم كه روز به روز داره بهتر ميشه .

pcali
11-03-2010, 09:03
این واقعا عکس از بازی هستش:18:
دیگه واجب شد که یه Xbox360 بگیرم. هم الانش هم خیلی بازیهارو از دست دادم. من الان Alan Wake میخوام :45: جدای از گرافیکش کلا باید بازی فوق العاده ای باشه.

آره این شد یک چیزی اونها هم همینو میخواستن اصلا بازی انحصاری
یعنی همین:31: شما رو به طرف کنسول بکشونن تا اون رو بخری این کنسول
نیست که مهمه مهم بازیهایی که براش میاد تا شما رو تشویق به خریدش بکنه:21:

S.Y.K
12-03-2010, 19:13

تصاویر جدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sinak3
12-03-2010, 19:29
عجيبه ... اين اتفاقي كه الان افتاد خيلي برام آشنا بود... مردم اون رو Deja vu مي نامند ، ولي اين يكي خيلي واقعي تر بود... فكر كنم قبلا اين اتفاق رو توي يكي از دست نوشته هام نوشتم.

درود.

سايت 1up به تازگي مصاحبه اي با Matias Myllyrinne و Oskari Häkkinen در رابطه با بازي زيباي Alan Wake داشته كه بسيار جذاب شده.

شما قبل از اين مصاحبه اعلام كرده بوديد كه اين بازي يك "درام تعليقي" است.چگونه اين عمل به مرحله اجرا در آمد؟. منظورتان از دو واژه ي "previously on" و "tonight on" در دموي E3 چه بود؟

Matias Myllrinne: ما گفته ها و سورپرايزهاي زيادي داشتيم.بعضي افراد آن را "كليشه" مي نامند، ما خيلي دوست داريم در مورد آن خيلي خوب فكر كنيم و روايت داستان به سبك يك سريال تلوزيوني واقعا يك مد سازي است. روايت تعليقي داستان يك امر جدايي ناپذير از بخش داستان است. ما همانند سريالهاي تلوزيوني از واژه هاي "آنچه گذشت" و "امشب اتفاق خواهد افتاد" در بازي استفاده كرده ايم كه در اين بخش شما بعضي قسمتهايي كه در آينده اتفاق خواهد افتاد را خواهيد ديد.

اين قضيه به ياداوري كردن داستان براي بازيباز خيلي خوب است به خاطر اينكه چرخه داستاني ما خيلي طولاني و پيچيده است. در واقع در اين بخش نكات برجسته ي داستان بيرون كشيده شده و اهميت آنها مشخص مي شود. مثل واژه هايي مانند: "به ياد داشته باش در هر صورت اين اتفاق افتاده" يا "اين اتفاق واقعا افتاده".

Oskari Hakkinen: من مي توانم بگويم اين يك فرصت براي بازيبازهايي است كه هر روز بازي نمي كنند ،‌ممكن است براي سه يا چهار روز دست به كنترلر نزنند ، وقتي پس از سه يا چهار روز شما كنترلر را دوباره به دست مي گيريد مي توانيد "آنچه گذشت" حوادثي كه بازي كرده ايد را ببينيد و آن را ادامه دهيد.

MM: ولي من اميدوارم كه مخاطبان فقط روي مبل خود بنشينند و همانند چيزي كه من در طي ديدن مجموعه "Lost" مي گفتم بگويند: "فقط يك اپيزود بيشتر... فقط يك اپيزود".

آيا مي توانيد آنها را واقعا "Episodes" (قسمت) بناميد؟

بله ما واقعا به اين بازي به عنوان "فصل اول" نگاه مي كنيم.

من شنيده ام بعضي از مردم اين بازي را با Alone in the Dark مقايسه مي كنند. همچنين بحث اين اپيزودها . آيا در مورد اين مقايسه ها نگران هستيد؟

ما واقعا به بازيهاي ديگر به عنوان منبع الهام و تقليد نگاه نمي كنيم ، من فكر مي كنم از فرهنگ مردم الهام گرفتيم . ما فيلمها،كتابها،موسيقي هاي و مجموع هاي تلوزيوني(سريال) هاي زيادي ديده ايم. Twin Peaks يكي از مجموعه هاي مورد علاقه من است. اگر به مكانها نگاه كنيد چيزهاي جالبي را خواهيد ديد، محله هاي كوچك ، رازهاي تاريك مخفي... پس از سرگرميهاي زيادي الهام گرفته ايم و واقعا ايده به واقعيت پيوستن نوشته هاي يك نويسنده يك ايده خيلي عالي بود.

من شنيده بودم اين بازي ابتدا با هدف يك بازي Open world پايه گذاري شده بوده ولي الان اين طور نيست. در مورد آن توضيح مي دهيد؟

ما يك فضاي خيلي بزرگ داريم ولي مي خواهيم روايت داستان را در يك مسير از پيش ساخته شده قرار دهيم. ولي در اين جا پي برديم كار جديد ما خيلي خيلي خيلي بهتر و هيجان انگيز تر از قبل است. در حال حاظر نسخه اي از بازي داريم كه كاملا Open World است . آن را بازي كرديم ولي مشاده كرديم كه تاثيير دراماتيك زياد خوب نيست و ما كنترل مناسبي روي آن نداريم.

OH: چيزي كه در داستان بازي براي ما خيلي مهم بود ، هدايت آن توسط خود بازيباز بود.ولي مخاطبان هرگز احساس دست بسته بودن نمي كنند ، و هم اكنون اكتشافات زيادي در بازي وجود دارد ، مسيري كه آنها طي خواهند كرد خيلي گسترده است ، پس آنها هيچ وقت احساس بسته بودن و خطي بودن نمي كنند.

وقتي بازي از يك Open World به يك بازي كمي خطي تر تبديل شد آيا چيز ديگري در اين ميان دست خوش تغييرات شد؟

MM: نه... فكر مي كنم ما خيلي به هسته اصلي نزديك هستيم . هنوز هم با يك عنوان "روانشناسانه" و هيجان انگيز و گيم پلي عالي وابسته به نور طرف هستيم ، پس من فكر مي كنم ما خيلي نزديك به اهداف اوليه خود هستيم . ايده اوليه را اصلاح كرديم، آن را تكرار كرديم و سعي كرديم چيزهاي جديد زيادي به آن اضافه كنيم. اين راهي بود كه انجامش داديم. بازيبازها در مقابل پولي كه براي بازي مي پردازند با يك تجربه فوق العاده طرف هستند.

آيا چرخه روز و شب در بازي وجود دارد ؟

MM: بله.چرخه شب و روز يكي از شبيه سازي هاي ما است . با كنترل روز تجربه يك موقعيت درام را ايجاد كرده ايم و استفاده از نور در اين ميان يك امر خيلي مهم است. همينطور كه در ادامه هوا كم كم تاريك مي شود ، تاريكي به چيزي تبديل مي شود كه بايد از آن دوري كنيد.

OH: نور يك وسيله ي مبارزه براي بازيبازها است . چراغهاي ماشينها ، ژنراتورهاي برق و... همه اسلحه شما هستند و شما مي توانيد استفاده هاي هوش مندانه اي از نور بكنيد.

آيا مهمات در اين موقعيت كم خواهد بود ؟

MM: نياز به نگراني براي مهمات و داراي ها نيست ، ولي بعضي اوقات ممكن است در يك موقعيت خطر ناك شما هيچ مهماتي نداشته باشيد كه در اين حال مي توانيد دشمنان خود را گول بزنيد و با اسلحه خالي آنها را تحديد كنيد. Alan Wake يك انسان معمولي است كه همانند Harrison Ford جوان مي ماند كه در موقعيت هاي خطر ناكي قرار مي گيرد.

OH: در واقع Wake عقيده دارد با استفاده از نور مي تواند از خود دفاع كنيد. او يك انسان معمولي است كه وحشت زده مي شود و وقتي ترس بر او غلبه مي كند ، او فكر مي كند كه مي توان از نور براي دور كردن تاريكي از خود استفاده كند. آيا اين ها همه توهمات او است يا واقعيت .... اين بستگي به تصميمات بازيباز دارد.

MM: داستان و موقعيت هايي كه در آن هستيد يا واكنش اشيا اطرافتان ممكن است همه تصورات Alan باشد ... ما با اين موضوع بازي جالبي كرديم.

آيا معماهاي پيچيده اي در اين بازي وجود دارد يا اينكه بازي سراسر Action است؟

MM: چيزهاي مختلفي براي بازي كردن داريم كه آنها Minigame هاي اصلي خواهند بود. اما در مورد معماها ، آنها خيلي پيچيده نيستند .

OH: استفاده درست از نور در موقعيت هاي مختلف ، همه در جاي خود به تنهاي يك معما به وجود مي آورند.

shab_2008
12-03-2010, 23:58
امروز از سوی ESRB درجه سنی بازی اعلام شد و این درجه Teen یا خشن و بین 13 تا 19 سال میباشد.
جالبه که ماهه پیش IGN این درجه سنی را منتشر کرده بوده!

source

pcali
13-03-2010, 08:43
امروز از سوی ESRB درجه سنی بازی اعلام شد و این درجه Teen یا خشن و بین 13 تا 19 سال میباشد.
جالبه که ماهه پیش IGN این درجه سنی را منتشر کرده بوده!

source

اصلا چنین درجه بندی به بازی میخوره با اون سبک و جو بازی :18:

mohammad_twe
13-03-2010, 11:58
+20 :دی
de javu یه جورایی میخوان با این بازیشون انگار مارو روانی کنن :19:

sinak3
15-03-2010, 22:31
DLC هاي alan wake بيش از يك عدد همين امسال

Remedy تائيد كرد كه بسته هاي الحاقي براي بازي در سال 2010 وجود خواهد داشت.
Matias Myllyrinne گفته كه :
" ما امسال بيش از يك اِپيزود براي بازي خواهيم داشت. "

او همچنين تصريح كرد كه بازي قالب تلويزيون گونه داره اين چيزي هست كه شركت خيلي روش تاكيد داره.

"اين خيلي به تماشاچي و مخاطب بستگي داره , ولي مطمئنا ما خواهان اين هستيم و اگر موفق بشه ما حتما يك قسمت دوم بزرگ رو براي بازي در نظر داريم."
قسمت دوم همون يك بازي ديگه هست!

resident_evil
16-03-2010, 13:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راست تو چپ !

sinak3
19-03-2010, 10:49

دوستان BBFC’s سن بازی رو 15 سال اعلام کرد.بازی قرار 18may منتشر بشه.متاسفانه اطلاعات بیشتری منتشر نشده.
منبع:

resident_evil
31-03-2010, 15:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy iran
31-03-2010, 17:37
این بازی من رو یاد مکس پین خدا بیامرز میکنه

خیلی شبه اون هست امیدوارم جذاب و معمائی تر از پین باشه :40:

sinak3
01-04-2010, 21:05
دوستان مژده مژده.یک خبر بسیار عالی و خوشحال کننده این بازی همین الان 100 درصد واسه pc تایید شد و گفته شد 10 برابر کنسول بهتره.متن کامل خبرو حتما تو اسپویل بخونید:

هههه دروغ آپریلی بود

hosseincode2008
01-04-2010, 21:23
ميشد حدس زد همه اين خبر رو واسه April Fool انتخاب ميكنن ! حالا اميدوارم اين شوخي ها فروم رو نتركونن :46:

779
02-04-2010, 19:06
این بازی اگه واسه PC بیاد من مستقیمن میرم یک PS3 بخرم...:13:
این مایکروسافتم مارو مسخره کرده... فکر کردم آدم شده! اما میبینم نه! حتی یک دونه بازیه انحصاری هم نمیتونه بده!
لابد Gears of War 3 هم واسه PC میاد1:19:

A M I R 1 1 0
02-04-2010, 20:04
بابا این الن ویک چیه اینجوری واسه هم سر و کله میشکونید گرافیکش که به گرد انچارتد 2 نمیرسه بازیش چرت میشه میبینید !!!
برای پی سی هم نیاد من با ایکس باکس میرم..

mohammad_twe
02-04-2010, 20:29
این بازی اگه واسه PC بیاد من مستقیمن میرم یک PS3 بخرم...
این مایکروسافتم مارو مسخره کرده... فکر کردم آدم شده! اما میبینم نه! حتی یک دونه بازیه انحصاری هم نمیتونه بده!
لابد Gears of War 3 هم واسه PC میاد1
جان من حالا جوش نیار :دی
میدونی که بعضی دوستان یهو میان تنها پست شمارو میبینن میفکرن یه خبرایی قطعی شده شروع میکنن اسپم بازی :دی
تاپیک رو با ..... 1 سان میکنن :دی

حتی یک دونه بازیه انحصاری هم نمیتونه بده!
پس forza چی بود ؟؟ یا halo 3 ??? halo odst ?? یا gears of war 2 ؟؟؟
جلل خالق :دی

779
02-04-2010, 21:01
Forza که ریسنیگه:31: اونا هم که قدیمین ( 2007 و 2008 ) الانو میگم :دی

بابا این الن ویک چیه اینجوری واسه هم سر و کله میشکونید گرافیکش که به گرد انچارتد 2 نمیرسه بازیش چرت میشه میبینید !!!
برای پی سی هم نیاد من با ایکس باکس میرم..
:18::18::18::18:
چی داری میگی! در حاله حاضر بهترین گرافیک رو رویه کنسول ها و اگه Crysis 2 امسال نیاد کلا امسال داره! تازه نورپردازیشم ممکنه حتی از کرایسیس بهتر باشه ( که هست ).
این بازی با 4XAA اولین بازیه کنسولی با این Anti Alaising هست ( البته تا اونجا که یادمه ).

djmd
03-04-2010, 12:54
Forza که ریسنیگه:31: اونا هم که قدیمین ( 2007 و 2008 ) الانو میگم :دی

:18::18::18::18:
چی داری میگی! در حاله حاضر بهترین گرافیک رو رویه کنسول ها و اگه Crysis 2 امسال نیاد کلا امسال داره! تازه نورپردازیشم ممکنه حتی از کرایسیس بهتر باشه ( که هست ).
این بازی با 4XAA اولین بازیه کنسولی با این Anti Alaising هست ( البته تا اونجا که یادمه ).

ّبله کاملا مشخصه که گرافیک خوفی داره :27: فقط آب ها و دریاچه ای که ما تو بازی دیدم در حد بازی های 2 سال پیش بود ! حتی به خودشون زحمت ندادن ocean simulation به آب بدن که یکم حرکت طبیعی تر داشته باشه یه تکسچر با کیفیت انداختن به جای آب ! نور پردازی هم تا اونجایی که من می دونم crysis 2 برای اولین بار داره از تکنولوژی Global illumination در یک بازی استفاده می کنده که رفلکت و رفلکس نور چندین برابر حالت معمولی طبیعی تر خواهد بود که البته FPS چندانی هم از بازی نمی گیره , یعنی افکت سنگینی هم نیست ... (tech demo های تاپیک کرایسسی رو چک کنید متوجه میشید .)

vahidgame
07-04-2010, 19:37
Trailer جدید از بازی:

halflife g
07-04-2010, 19:40
تریلری جدید از بازی که مفصل و حجمش هم 11 مگ هستش........پیشنهاد می کنم حتما این تریلر رو ببینید ..در یک کلام فوق العاده هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کیفیت hd همون تریلر:

sinak3
07-04-2010, 19:59

خوب ساخت بازی هم امروز تموم شد.واقعا خوشحالم.الان تو استدیو بازی یه پارتی گرفتن حال میکنن.به همه دوست داران این بازی تبریک میگم.بازی قراره May 14 منتشر بشه.

منبع:

میتونید تصاویر این جشنو اینجا ببینید:

Alireza.M67
07-04-2010, 21:56
از بعد از Resident evil 5 تا حالا واسه ی هیچ بازی ای انقدر منتظر نبودم .
امیدوارم وقتی که بازی میکنم از این انتظارم پشیمون نشم .

resident_evil
07-04-2010, 22:30
تبريكات فراوان ! از دوستاني كه علاقه دارن اين بازي رو اوريج خور كنن ميتونن به من اطلاع بدن تا بگم نحوه ي اوريج خور كردنش به چه صورت هستش .

Guts
07-04-2010, 23:17
خوب ساخت بازی هم امروز تموم شد.واقعا خوشحالم.الان تو استدیو بازی یه پارتی گرفتن حال میکنن.به همه دوست داران این بازی تبریک میگم.بازی قراره May 14 منتشر بشه.

منبع:

میتونید تصاویر این جشنو اینجا ببینید:

شامپاین میترکوننا خوشبحالشون. بعد گندست شامپاینه‌ها اینطوری نگاش نکنید.

amirpers
08-04-2010, 09:20
از بعد از Resident evil 5 تا حالا واسه ی هیچ بازی ای انقدر منتظر نبودم .
امیدوارم وقتی که بازی میکنم از این انتظارم پشیمون نشم .

ما هم چند سال منتظر مونديم تا آخرش براي PC كنسل شد و مونديم تو كف.

ضمنا شامپاين خوردن خوش به حالشون داره ؟ گريه داره.

Guts
08-04-2010, 10:44
ما هم چند سال منتظر مونديم تا آخرش براي PC كنسل شد و مونديم تو كف.

ضمنا شامپاين خوردن خوش به حالشون داره ؟ گريه داره.
تو شامپاین میخوری گریه میکنی؟ چرا؟

resident_evil
08-04-2010, 12:34
حتما چون حرام هستش گريه داره ! lol

djmd
08-04-2010, 15:14
جون هر کی دوست دارین بحث های اعتقادی راه نندازین بابا .. بیکارین ؟! اون دوست داره اونطوری فک کنه خوب بکنه .. شما هم اینطوری فک می کنی خب بکن :دی (البته نکن ولی بکن :دی) ... خلاصه این وضع پیش بره آینده خوبی نداره , چون قبلا پیش اومده می گم ... نظرتون هم بهم تحمیل نکنین آقایون دموکراسی باشین :دی ... لول ... آزادیه دیگه ارواح عمه اون یارو که به جای اسمش باید نقطه گذاشت ! :46:

Turok-71
08-04-2010, 16:53
یه سوال برام پیش اومده:
این بازی چرا وقتی که روزه گرافیک خیلی ضعیفی داره؟

Alireza.M67
08-04-2010, 17:48
یه سوال برام پیش اومده:

بیخیال رفیق ...
اینجوری ک شما میگی خیلی ضعیف ، هرکی ندونه خیال میکنه گرافیک نسل قبله .
گرافیکش همونه فقط تو شب چون نور پردازیش بیشتر به چشم میاد ، آدم خیال میکنه گرافیکش بالاتره .:10:

mohammad_twe
08-04-2010, 21:15
یا خداونگار مصر:18: :دی
یا متجیه عالم :18:
یکی از بچه ها الان یه تریلر جدید داد تماشا کردیم ( یا خدا )
این چی بود ؟ ای وای ! این بود؟؟ کی بود ؟؟
ترس تو بازی پاهام رو به لرزه دراورد !:18:
گرافیک اینه ؟ این که رویاییه:18:
دمشون گرم
واقعا خوف کردم , جا خوردم !!
حتما همه دانلود کنین ببینین و لذت ببرین ! بدجور بیتابی میکنم تا 24 اردیبهشت تا بازی بیاد
دانلود :

halflife g
08-04-2010, 22:58
یه سوال برام پیش اومده:

اتفاقا گرافیک روزش خیلی باحاله......اگه به اون عکسایی که منتشر شده بودن و الن رو تو جنگل نشون میداد(تو روز)دقت میکردین واقعا گرافیکش وحشتناک عالی بود....... .

در کل احساسی که از دیدن تریلرها به آدم دست میده بسیار عالیه...فقط یه مشکل داره و اونم اینه که گاهی احساس می کنم حرکات بدن کمی خشک و غیر عادیه چرا؟؟(با وجود اینکه از موشن کپچر هم استفاده زیادی شده)

mojtaba007
08-04-2010, 23:11
بلاخره برای کامپیوتر می ایه؟

sinak3
08-04-2010, 23:21
بلاخره برای کامپیوتر می ایه؟

نه.از نظر من امکان نداره.شاید چند سال دیگه ولی فعلا هرگز

mohammad_twe
09-04-2010, 02:22
نوشته شده توسط Turok-71
یه سوال برام پیش اومده:
حتما این تریلر جیدی که گذاشتم رو ببین , سکته میزنی :دی

pedram_sad
09-04-2010, 13:29
یا خداونگار مصر:18: :دی
یا متجیه عالم :18:
یکی از بچه ها الان یه تریلر جدید داد تماشا کردیم ( یا خدا )
این چی بود ؟ ای وای ! این بود؟؟ کی بود ؟؟
ترس تو بازی پاهام رو به لرزه دراورد !:18:
گرافیک اینه ؟ این که رویاییه:18:
دمشون گرم
واقعا خوف کردم , جا خوردم !!
حتما همه دانلود کنین ببینین و لذت ببرین ! بدجور بیتابی میکنم تا 24 اردیبهشت تا بازی بیاد
دانلود :

منم نسخه HD رو دانلود کردم با حجم 117 مگ
واقعا شاهکاره گرافیک بازی به خصوص Lighting

بی خود نبود که خیلی از comment ها زیرش نوشته بودن :

best looking game of all time

B3HZ@D
09-04-2010, 23:33
تا چند وقت پیش که قرار بود این بازی برای pc بیاد...حالا چی شد که کنسل شد؟!
خبر صحت داره؟!

mohammad_twe
09-04-2010, 23:39
خیلی وقت پیش کنسل شد ; حدود 5/6 ماه پیش ...
فعلا سازنده ها بهانه کردن تیمشون برای ساخت بازی برای pc کمه که دل بربکس pc باز نشکنه !
این بازی خیلی برای ماکرو مهمه همینطور برای کنسولش, احتمالش 1 به 50 هست که برای pc بیاد .!

Big-Boss
09-04-2010, 23:48
خیلی وقت پیش کنسل شد ; حدود 5/6 ماه پیش ...
فعلا سازنده ها بهانه کردن تیمشون برای ساخت بازی برای pc کمه که دل بربکس pc باز نشکنه !
این بازی خیلی برای ماکرو مهمه همینطور برای کنسولش, احتمالش 1 به 50 هست که برای pc بیاد .!

البته واسه ویندوز
اگه واسه مک و .. هم اومد میشه گفت واسه pc

B3HZ@D
09-04-2010, 23:51
این هم از شانس ماست...
حالا که قرار بود یک بازی درست و حسابی توی این سبک و ژانر برای PC منتشر بشه همه چیز کنسل شد
امیدوارم برای pc هم منتشر بشه...چون با این تریلرها و عکس هایی که از بازی دیدم و داستان بازی و خیلی چیزهای دیگه میتونه یک سوپرگیم بشه
فعلا که ما باید توی کف این بازی بمونیم

HORROR
15-04-2010, 23:24
سلام
آقایون دلتونو صابون بزنید چون احتمالش زیاده برای pc بیادش چون اگه بازی به این باحالی رو فقط برای یه کنسول ضرر میکنن و اگه اینم دلیلش نباشه بازم میادش من به شما قول میدم مردهو قولش:8:

mehdi30nema
16-04-2010, 11:26
سلام
آقایون دلتونو صابون بزنید چون احتمالش زیاده برای pc بیادش چون اگه بازی به این باحالی رو فقط برای یه کنسول ضرر میکنن و اگه اینم دلیلش نباشه بازم میادش من به شما قول میدم مردهو قولش:8:
با این حساب احتمالا برای psp و ds و... هم ممکنه عرضه کنن .

CATALONIA
16-04-2010, 11:31
سلام

با این حساب احتمالا برای psp و ds و... هم ممکنه عرضه کنن .

فعلا كه همه ي  سايت هاي معتبر  اين بازي را به صورت كاملا exclusive فقط براي XBOX 360 قرار دادند . 
در قبل ممكنه كه خبر از نسخه ي PC بوده باشه ولي سازندگان اين ادعا رو رد كردند . 
در ضمن ساخت بازي هم تموم شده و فكر نكنم ديگه بازي براي PC هم عرضه بشه .... 
براي ds و psp هم به نظر من احتمال عرضش چيزي حدود 0 در صد هست !‌

Guts
16-04-2010, 11:36
این بازی رو بعید میدونم ماکروسافت بزاره برای PC بیاد همونطور که Gears 2 و Halo 3 یا Fable 2 رو برای PC عرضه نکرد و نمیکنه این بازی هم به جمع این کلکسیون Exclusive‌های 360 می‌پونده البته خوده Remedy علاقه زیادی به عرضه این بازی برای PC نشون داده حداقل در ظاهر که فَن‌ها خیلی ناراحت نشن ولی خوب ماکروسافته دیگه.

Masoud King
16-04-2010, 12:52
تصاویر جدید از بازی:

779
16-04-2010, 12:53
سلام

مایکروسافت فروش کنسولش رو ول کنه بره دنبال فروش بازی هایه PC که 90% جهان کپی بازی میکنن؟:13:
مگه عقلشو از دست داده... این بازیها فروش کنسول 360 رو خیلی بالا می برن و سودی که از این فروش میشه خیلی بیشتر از سوده دادن بازی برایه PC یه! بعدا که بازی اومد شاید برایه PC بیرون بده.

vahidgame
16-04-2010, 18:36
این بحث ها رو ول کنید...
فکر کنم به احتمال خیلی زیاد این بازی برای PC نمیاد. چون الان اگه نگاه کنید بازی های انحصاری PS3 داره بیشتر از 360 میشه. اگه این بازی هم برای PC باید دیگه بازی های انحصاری 360 خیلی کم میشه.
کلا نباید منتظر این بازی برای PC بود.یه Xbox 360 بخرید خودتون رو راحت کنید:46:

halflife g
16-04-2010, 19:27
خدایا...................... .عجب بازی هستش این بازی.

من تریلر 10 دقیقه بازی رو دیدم واقعا خارق العاده بود از اونی که انتظار داشتم بسیار بسیار فراتر و بهتر بود...........بافتها تقریبا نزدیک به عالی هستن..ولی نور پردازی بی نظیره انصافا زیباس صحنه جالب و کلا اتمسفریکش هم عالیه مثه اون چشم تو tv

اگر خواستین با حجم کمتر-76مگ- ببینین از لینک پایینی استفاده کنین:(البته این sd هستش)

Bs_panzer
16-04-2010, 20:59
مایکروسافت فروش کنسولش رو ول کنه بره دنبال فروش بازی هایه PC که 90% جهان کپی بازی میکنن؟

همچین میگی انگار خودت Pirate نیستی :34:

halflife g
16-04-2010, 21:02
مایکروسافت فروش کنسولش رو ول کنه بره دنبال فروش بازی هایه PC که 90% جهان کپی بازی میکنن؟:13:
مگه عقلشو از دست داده... این بازیها فروش کنسول 360 رو خیلی بالا می برن و سودی که از این فروش میشه خیلی بیشتر از سوده دادن بازی برایه PC یه! بعدا که بازی اومد شاید برایه PC بیرون بده.

بالاخره IP این بازی دست رمدی هستش و میشه گفت مالکشه ....ولی 100 درصد مایکرو اجازه نخواهد داد این بازی رو pc منتشر بشه مگر در یک شرایط خاص اون هم اینکه فروشش رو x360 ناراضی کننده باشه که اونم تقریبا محال ........البته اگه به فرض محال هم این اتفاق بیفته تقریبا چند ماه بعد از عرضه بازی رو کنسول خواهد بود.

البته وقتی رمدی حرف از انتشار dlc واسه همچین بازی که داستانش بسیار مهمه میزنه نشوندهنده اینه که رو فروش dlc ها هم بدجوری حساب باز کرده و همیشه کنسول ها در عرضه dlc بازیها موفقتر بودن(از لحاظ فروش و امنیت فروش)در نتیجه نشون میده از این نظر هم فقط رو کنسول زوم کرده.

hosseincode2008
16-04-2010, 21:55
همچین میگی انگار خودت Pirate نیستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif

ايشون هم نسخه ي ارجينال بازي رو نميگرن ولي مهم اينه كه به خاطر اين بازيها يك 360 ميگيرن

sasanjfr
17-04-2010, 09:57
شایعه: Alan Wake در نیتیو رزولوشن 547p!!
------------------------------------------------

آیا بلاک باستر مایکروسافت در کیفیت sub-HD عرضه خواهد شد؟

MazingerDude،شخصی که پیش از انتشار نسخه Xbox 360 بازی Final Fantasy XIII و همچنین Splinter Cell: Conviction خبر از 547p بودن رزولوشن ان دو بازی داده بود پستی را در فروم NeoGAF قرار داده و در آن به آنالیز Alan Wake پرداخته است.او که برای Eurogamer Digital Foundry division نیز کار می کند مدعی شده است که Alan Wake در رزولوشن 547 × 960 اجرا خواهد شد یعنی پایین تر از کیفیت 720p)HD)!

برای دیدن پست این شخص درفروم NeoGAF می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید:

هنوز شخصی از Remedy و مایکروسافت به این خبر واکنش نشان نداده است.باید دید آیا این خبر صحت خواهد داشت یا خیر.

-------------
منبع:

n4g.com/xbox360/NewsCom-509880.aspx?CT=1

Masoud King
17-04-2010, 12:16
ساسان جان فکر نکنم همچی چیزی صحت داشته باشه چون واقعا هم خیلی ضایع هست و هم اینکه تو سایت xbox.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تو صفحه مربوط به این بازی رزولوشن رو HDTV 720p نوشته!

resident_evil
17-04-2010, 12:35
Things are about to change now, as we are seeing games such as Alan Wake equaling or surpassing PS3 exclusives in term of visuals. And the most impressive thing is: Alan Wake is running on a $199 console with limited storage capacity (DVD9)

اين تريلر 11 دقيقه اي كه منتشر شده هركي ديده كف خون قاطي كرده . من خودم 3 دقيقه اولش رو ديدم واقعا عالي بود . سنگ تموم گذاشتن براي اين بازي و قدرت 360 رو به نمايش گذاشتن تا يه سري بازي multi شاخ نشن : دي .
يه چيز ديگه ! اين بازي كلا هيچ وقت روي گرافيك مانور نداد و هيچ تبليغي نكرد كه بگه ما بهترين گرافيك روي كنسول رو داريم يا درصد گيري كنه يا بگه استاندارد جديدي رو آورديم و ازين حرفا . همه چي رو در عمل نشون دادن . كمتر از 1 ماه ديگه به انتشار اين ابر شاهكار مونده .

pedram_sad
17-04-2010, 12:57
تایید میشه اساسی
واقعا این همه سال تاخیر خوردن نشون داد که داشتن چه میکردن developer ها !

S@nti@go_s&k
17-04-2010, 13:03
اين تريلر 11 دقيقه اي كه منتشر شدهسلام

لینک یوتوبشو میزارید

ممنون.

ali_ranger22
17-04-2010, 14:46
Remedy تایید کرد که بازی در حالت 720P اجرا میشه

djmd
17-04-2010, 15:46
حرکت هوشمندانه رمیدی در این نسخه این بود که به جای اینکه بیاد از تعداد پلیگانهای خیلی زیاد استفاده کنه تا اجسام خیلی نرم تر و طبیعی تر به نظر برسند , از نور پردازی واقع گرایانه تر که معمولا فشار کمتری رو به سیستم میاره (تا پردازش چند ضلعی ها) استفاده کرد و اکثر بازیکنان هم بیشتر از همه تحت تاثیر همین نور پردازی نظرات خودشون رو ارائه می دن ... ولی گفتن این مطلب که بهترین گرافیک نسل فعلی کنسولهاست رو بهتره به دست فن ها و سایت ها پشتیبان 360 , بدیم ... چون بالاخره (به قول دوستمون) Blah Blah کردن معمولا کار فنهاست:46: ...

Masoud King
17-04-2010, 16:36
یه عالمه تصویر از بازی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر شده و بعضی هاش هم تکراری بود!
گذاشتن همه همت زیادی رو طلب می کرد که از عهده من خارج بود واسه همین لینک گذاشتم خودتون برین ببینید : دی

sasanjfr
17-04-2010, 17:05
خوب خدا رو شکر رزولوشن 720p تأیید شد.من خودم هم که با دیدن تریلرهای بازی کف کرده بودم خیلی تعجب کردم.حیف بود اگه یک چنین بازی ای رزولوشن 547p می داشت.هرچند حتی اگه این رزولوشن رو هم می داشت باز هم به خاطر جو سینمایی عالی،افکت های صوتی فوق العاده،voice acting حرفه ای و داستان پرکشش یک must buy در روز اول انتشار می بود.
اگه شما 360 بازها یه کوچولو واسه زحمت 5 ساله remedy ارزش قائل بشید باید نسخه اریجینال بازی رو بخرید.از اون بازی هایی هست که وقتی نسخه کپیش رو بازی کنی شبا کابوس میبینی!(من تو این 3-2 ساله اخیر موقع بازی کردن نسخه کپی بایوشاک،the witcher و GTA IV دچار این مشکل شده بودم! :31:)

sinak3
17-04-2010, 19:59
این عکسو ببینید یه کم کف کنید تا بازی بیاد خود کشی کنید ( به قول نوید ابر شاهکار ) دی:
یکی به آلن باتری بده.( باتریاش شارژی نیست؟ ) دی:
عکس:

بزرگ نمایی:

بزرگنمایی:

راستی به محمود گیر بدید با من طرفیدا میندازمتون کهر............ .....

Layken
18-04-2010, 14:35
خب خیلی ناراحت هستم که نمی تونم در زمان عرضه بازی در کنار دوستان بکوبیم بازیو بیایم اینجا در کنار هم
لذت ببریم از این بازی که حتما شاهکار خواهد شد.
ولی این بازی سبک نوینی از ترس را در دنیای گیم ایجاد خواهد کرد.
بعد از 5 سال Xbox 360 تکونی به خود خواهد داد و همرده با بازی های Ps3 خواهد شد.
پس باید بگیم Wake Xbox

jb.NY
18-04-2010, 15:37

مطمئنی که همرده خواهد شد؟! مرد حسابی این بازی اگه منتشر بشه کل بازیای ps3 رو جمع میکنه !
این بازی نیست... یه اثر هنریه!

F.A7
18-04-2010, 15:47
مطمئنی که همرده خواهد شد؟! مرد حسابی این بازی اگه منتشر بشه کل بازیای ps3 رو جمع میکنه !
درسته شاهکاره ولی نه در اون حد که بازی های انحصاری PS3 :40:ترکوندن.
درضمن این فقط یه عنوانه که به چنین موفقیتی دست پیدا میکنه!

Bs_panzer
18-04-2010, 18:07

Heavy Rain بازی نکردی به این میگی اثر هنری :2:

sinak3
18-04-2010, 18:28

میگم یهدادی الان فنای ps3 و x360 میریزن این تو همدیگرو ترور میکنن.دی:

sinak3
18-04-2010, 20:15
یک سری Screenshot جدید هم هست که میذارم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بزرگنمایی:

mehdi30nema
18-04-2010, 20:51

درسته این اثر هنری نیست بلکه شاهکار هزاره سوم در دنیای گیم هست .

pedram_sad
18-04-2010, 20:56
خب خیلی ناراحت هستم که نمی تونم در زمان عرضه بازی در کنار دوستان بکوبیم بازیو بیایم اینجا در کنار هم
لذت ببریم از این بازی که حتما شاهکار خواهد شد.
پس باید بگیم Wake Xbox
ای بابا حامد جان ما هم دیر یا زور به این درد دچار خواهیم گشت :10:
اون دوران هم شما یک سری بازی هایی مثل Gears of war 3 میزنی و ما نیستیم:31:

در مود wake شدن هم خوب PS3 که 4 سال اصلا بحثش نبود تا 2009 که با uncharted 2 و god of war 3 بحثش شد و 1 سالی اومد بالا
اره دیگه x360 بعد از 1 سال وقت wake شدنس بود :31:

mohammad_twe
18-04-2010, 20:56
خدایی از حق نگذریم , این عکس ها توهم داره یا من توهم گرفتم که اینقدر گرافیک بالاست ؟؟ نوور پردازی رو ببین جون من :18:

jb.NY
18-04-2010, 21:00
HR هم بازیه بزرگیه...قبول اما اگه این آلن واقعا با این گرافیکی باشه که در دمو ها به نمایش گذاشتن ، حتی از heavy rain هم برتره

درسته شاهکاره ولی نه در اون حد که بازی های انحصاری PS3 :40:ترکوندن.
درضمن این فقط یه عنوانه که به چنین موفقیتی دست پیدا میکنه!

من خودم عشق بازیایی مثل کیل زون بودم و هستم اما این بازی واقعا یه چیز دیگست رفیق
اما باید این بازی رو هم تجربه کنیم تا تفاوتش با بقیه بازی ها رو متوجه بشیم

S A M S U N G
18-04-2010, 21:13
سلام .

دوستان من آخر نفهمدیم این بازی واسه PC میاد یا نه ؟

تو پست اول زدین PC ولی بعضی جاهاخوندم که واسه PC نمیاد .

مخلصیم .

CATALONIA
18-04-2010, 21:15
سلام .

مخلصیم .
فعلا قرار نيست براي PC بياد 

پست اول هم آپديت نشده ... 
چون در ابتدا قرار بود بازي براي pC هم بياد ولي بعدا كنسل شد 

Guts
18-04-2010, 21:16
با اینکه این بازی خیلی مثل اینکه کشته مرده داره منم از کلاً از بازی بدم نمیاد مخصوصاً که ساخت Remedy هست بدون شک بازی خوبی میشه ولی یجورایی با این قسمت استفاده از نور و چراغ قوه و مهتابی ... این بازی خیلی حال نمی‌کنم. کلاً هم از اول اول هم همینو گفتم تم و ته مایه این بازی شبیه Resident Evil هست کمی.
در مورد گرافیک هم خیلی شگفت زده نشید همین اتفاق بارها و بارها در بازی‌های مختلف افتاده که عکس‌ها و یا حتی ترلیرها گرافیک عجیبی رو نشون میدادن نمی‌گم دروغه ولی یجوری بیشتر این چیزها تفکرات بازی‌باز رو به بازی می‌گیره، در حالی که این کنسول‌ها واقعاً ظرفیت گرافیکی خودشون رو نشون دادن و یدفعه نمیشه انتظار معجزه گرافیکی رو داشت یا چیزی که تا حالا نمونش رو ندیدی.

halflife g
18-04-2010, 21:16
سلام .
مخلصیم .

نه دوست من نمیاد............ .انحصاری x360 هستش.

و اما یه خبر کوچولو :

منتقد مجله Daily Telegraph UK، که نسخه Review بازی دستشه، بعد از بازی کردن دو اپیزود اول گفته: " Alan Wake به طرز باور نکردنی زیباست! "

منبع : بازیسنتر

Guts
18-04-2010, 21:18
نه دوست من نمیاد............ .انحصاری x360 هستش.

و اما یه خبر کوچولو :

منتقد مجله Daily Telegraph UK، که نسخه Review بازی دستشه، بعد از بازی کردن دو اپیزود اول گفته: " Alan Wake به طرز باور نکردنی زیباست! "

گفته به شکل باورنکردنی خوبه.

halflife g
18-04-2010, 21:25
گفته به شکل باورنکردنی خوبه.

بابا حالا شما هم بیخیال:31:....من عین ترجمه خبر رو نقل قول کردم و منبع انگلیسیشو نخووندم........ ولی براساس منبع اصلی خبر حق با شماست:

Alireza.M67
18-04-2010, 21:34
پس باید بگیم Wake Xbox

واقعا من یکی دیگه خسته شدم از بس این PS گیمرها پز بازیهاشون رو دادن .
خداییش از بعد از Gears 2 & Fable 2 دیگه 360 بازی انحصاری ای نداشت که من باهاش حال کنم ولی بدجوری به این Alan Wake امیدوارم.
آدم این عکسها رو که میبینه دهنش وا میمونه اینجوری میشه : :18:
2 تا تریلر هم که بچه ها گذاشته بودن دیدم و باید بگم تا حالا تو عمرم با تریلر هیچ گیمی اینطوری حال نکرده بودم .
البته هنوز یکم زوده واسه نظر دادن ولی فکر کنم این بازی در کل دومین بازی مورد علاقه ی من بشه ( اولیش که سری Resident Evil ه و عمرا هیچی جاشو نمیگیره :31: )

pedram_sad
18-04-2010, 22:23
خدایی از حق نگذریم , این عکس ها توهم داره یا من توهم گرفتم که اینقدر گرافیک بالاست ؟؟ نوور پردازی رو ببین جون من :18:
تازه اینا که همش عکس و trailer هست
تصور کن خود بازی رو روی یک tv با سایز 40 اونم full hd با صدای 5.1 surround چه شود ! :31:

B3HZ@D
18-04-2010, 22:51
البته همیشه تبلیغات قبل از انتشار بازی کیفیت خیلی بالایی داشتن و توی اسکرین ها و تریلرهایی که منتشر میشه شاهد کیفیت خیلی بالایی هستیم ولی وقتی خود گیم به دستمون میرسه مشاهده می کنیم که بازی اون چیزی که توی تریلرها و اسکرین ها نشون میداد نیست
البته منظور این بازی نیست و دارم کلی صحبت میکنم...
ولی یادمه پرو استریت قبل از اینکه منتشر بشه تریلرهای خفنی داده بود بیرون ولی بعدش چی شد؟!
ولی امیدوارم این بازی بترکونه...هر چند که ما PC بازها از تجربه اون محروم میشیم

djmd
18-04-2010, 23:01
البته همیشه تبلیغات قبل از انتشار بازی کیفیت خیلی بالایی داشتن و توی اسکرین ها و تریلرهایی که منتشر میشه شاهد کیفیت خیلی بالایی هستیم ولی وقتی خود گیم به دستمون میرسه مشاهده می کنیم که بازی اون چیزی که توی تریلرها و اسکرین ها نشون میداد نیست
البته منظور این بازی نیست و دارم کلی صحبت میکنم...
ولی یادمه پرو استریت قبل از اینکه منتشر بشه تریلرهای خفنی داده بود بیرون ولی بعدش چی شد؟!
ولی امیدوارم این بازی بترکونه...هر چند که ما PC بازها از تجربه اون محروم میشیم

خوب مشخصا این بازی با اون پرواستریت که خیلی فرق داره ولی خوب سخن شما هم بسیار امثالش دیده شده ...
ازونجایی که رو داستان این بازی و روند گیم پلیش کار شده تا گرافیکش امید هست بازیکنان رو بخودش جذب کنه واسه همینه که خودشون هم زیاد رو گرافیک بازی تاکیدی نکردن چون بعضی صحنه ها به جای نزدیک بودن به واقعیت بیشتر شبیه خواب و رویا هست که همه چیز زیادی پر ملات شده ...

B3HZ@D
18-04-2010, 23:37
بله میدونم با پرو استریت فرق داره...
من هم گفتم که کلی صحبت کردم و منظورم بازی خاصی نیست...بیشتر صحبت من در مورد همین تبلیغات و مانورهای قبل از انتشار بازیه که بعضی هاشون تو زرد از آب در میاد و وقتی بازی دستت میرسه بعد از چند دقیقه تست اون می فهمی که اون چیزی که انتظار داشتی و توی تبلیغات دیدی نیست
ولی مثل این که ما هم باید بریم یک کنسول بگیریم...اینطوری به هیچ وجه فایده نداره
هر چی میخوایم تحمل کنیم می بینیم هر چی عنوان خوبه بصورت انحصاری منتشر میشه
Heavy Rain - Alan Wake - Gears Of War - Metal Gear و خیلی بازی های دیگه
حالا بدبختی اینجاست که ادم نمیدونه کدوم یکی رو بخره؟! هر کدوم یک عنوان منحصر به فرد و شاهکار داره
دیگه صحبتهام بی ربط شد
شرمنده...

این عکسو ببینید یه کم کف کنید تا بازی بیاد خود کشی کنید ( به قول نوید ابر شاهکار ) دی:
یکی به آلن باتری بده.( باتریاش شارژی نیست؟ ) دی:
عکس:

بزرگ نمایی:
کد:

بزرگنمایی:
کد:

راستی ما که نتونستیم این عکس ها رو ببینیم...یکی از دوستان زحمتش رو بکشه و اونا رو یک جای دیگه آپ کنه

masoud93
19-04-2010, 12:39
این عکسا کجاشون خفن بود؟

sinak3
19-04-2010, 12:51
راستی ما که نتونستیم این عکس ها رو ببینیم...یکی از دوستان زحمتش رو بکشه و اونا رو یک جای دیگه آپ کنه

اینجا همه ی عکسا هست:

Layken
19-04-2010, 16:46
درسته شاتها هيچ وقت نمي تونه اون واقعيتي رو كه در خود بازي هستش و نشون بده.
براي همين من خيي كم توجه مي كنم به تصاوير و عكس ها.
مثلا همين تكن 6 خود بازي بسيار سر تر از شاتهايي بود كه در مدت نشون داده بود.
يا خداي جنگ چيزي فراتر از عكس ها نشون ميداد.
اين بازي هم 70 درصد از اون چيزي رو كه داره نشون ميده. و حتما بسيار بالا خواهد بود. نظر شخصي.
كل كل نكنيد درگير گرافيك بازي نشيد اين خوبه اون بده ...رو بيخيال بشيد بازي كنيد حال كنيد تو دنياي گيم. بياييد اينجا
راهنمايي كنيد بحث در مورد جزييات بازي ها داشته باشيد.
امروزه زمان ديگه گرافيك همه بازي ها خوب هستش. 10 سال قبل مگه با اون اوضاع گرافيك بازي نمي كرديم.
حالا نه گرافيك همه معيارها مهم هستش.
از اين پست
تشكر هم نكنيد نقل و قول هم نكنيد. ادامه هم ندهيد. اين بحثارو.
فداتون

mohammad_twe
19-04-2010, 17:38

:18::18::8::42::3:
نکته انحرافی : :22:

mehdi30nema
20-04-2010, 10:22

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:18::18::8::42::3:
نکته انحرافی : :22:

گرافیک این بازی واقعا بی نظیره .

resident_evil
20-04-2010, 13:17
Gamersyde :

To be clear, none of the existing Xbox 360 games even compares to it, and even on PS3, which have more real exclusive titles, it's hard to find an equivalent. Killzone 2, Uncharted 2, Crysis, these are the few games which can compete with it.

..........................

Hunter lord
20-04-2010, 13:36
یقینا بازی فوق العاده ای از نظر گرافیکی و گیم پلی و ... خواهد بود .

ولی به نظرم خیلی شبیه Uncharted بود . مخصوصا زمین خوردنش و همینطور چهره ALAN هم شبیه ناتان هستنش.
گرافیکش هم عالی بود ولی به پای Uncarted نمی رسید .

حیف که من نمی تونم این بازی رو انجام بدم چون یک PS3 FAN BOY واقعی هیچ وقت به کنسولش خیانت نمی کنه .

pedram_sad
20-04-2010, 13:53
یقینا بازی فوق العاده ای از نظر گرافیکی و گیم پلی و ... خواهد بود .

ولی به نظرم خیلی شبیه Uncharted بود . مخصوصا زمین خوردنش و همینطور چهره ALAN هم شبیه ناتان هستنش.
گرافیکش هم عالی بود ولی به پای Uncarted نمی رسید .

حیف که من نمی تونم این بازی رو انجام بدم چون یک PS3 FAN BOY واقعی هیچ وقت به کنسولش خیانت نمی کنه .
شما دیگه زیادی تعصب درگیرت کرده از پست هات و امضات و ...
این کنسول ها هم مثل 6 نسل قبل میان و میرن زیاد خودت رو درگیر نکن
در ضمن این بازی از uncharted گرافیک بالاتری داره به خصوص تو AA چون اون 2 بود و این 4

4870x2
20-04-2010, 13:59
حیف شد کاش چند تا پایان داشت ارزش بازی مجددش بالا بودش
راستی به نظرتون game spot چند بهش میده؟
نظر من 9.6 هستش: دی

sinak3
20-04-2010, 14:20

این که گیم اسپات چند میده اصلا اهمیت نداره.هر چی میخواد بده.ما که بازیرو میگیریم. ولی فک کنم 9 بده.

Hunter lord
20-04-2010, 14:31
من که انتظار 10 از این بازی دارم . 5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .

ولی به نظر من از سایت های معتبر بالای 9 بگیره . مثلا 9.5

vahidgame
20-04-2010, 14:35
گیم اسپات به تازگی دیگه امتیازهایی مثل 9.6 و 9.7 نمیده. یعنی به صورت 0.5 امتیاز میده و دیگه خبری از امتیاز دادن به اون صورت نیست.یعنی مثلا به جای 9.6 یا 9.7 باید 9.5 بده.
این بازی احتمالا 9 یا 9.5 می گیره.

sinak3
20-04-2010, 14:43
من که انتظار 10 از این بازی دارم . 5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .

ولی به نظر من از سایت های معتبر بالای 9 بگیره . مثلا 9.5

ما که نفهمیدیم شما طرفدار x360 هستی یا ps3 چون اگه واقعا فن ps3 بودی این حرفو نمی زدی.......

resident_evil
20-04-2010, 15:58
5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .

5 سال زحمت كشيدن يا 5 سال سر كار گذاشتن ؟
فعلا كه بازي رو خلق كردن كه ميتونه بهترين بازيه كنسولي باشه ! بازي رو كنسول 199$ـي كه از DVD9 استفاده ميكنه !
در كل از بازي و كنسولي كه اين بازي براش منتشر ميشه خوشت نمياد كسي مجبورت نكرده بياي تو اين تاپيك بچه هارو مستفيض كني !
نظرات قشنگت رو براي خودت نگه دار . با پست هات تاپيك رو به هم نريز .

Hunter lord
20-04-2010, 16:05
ما که نفهمیدیم شما طرفدار x360 هستی یا ps3 چون اگه واقعا فن ps3 بودی این حرفو نمی زدی.......

Please delet

معلوم نیست من چی گفتم تو این تاپیک که همه گیر دادن . مگه من از این بازی بد گفتم !

حالا خوبه صفحه قبل گفتم این بازی قشتگ و زیباست و امتیاز بالای 9 می گیره .

نکنه از امضای بنده دوستان داغ کردن ! :31:

sinak3
20-04-2010, 17:17
Please delet

معلوم نیست من چی گفتم تو این تاپیک که همه گیر دادن . مگه من از این بازی بد گفتم !

حالا خوبه صفحه قبل گفتم این بازی قشتگ و زیباست و امتیاز بالای 9 می گیره .

نکنه از امضای بنده دوستان داغ کردن ! :31:

شما انقدر تفرقه و نفاق و توطئه و خیانت و جنگ نرم و دسیسه و همکاری با مستکبرین و فعالیت علیه x360 کردی که فنای x360 کلا هر چی بگی باهات مشکل دارن............

4870x2
20-04-2010, 18:58
بابا ول كنين شما هنوز به فن بوی ها عادت نكردين؟
راستی كسی اماری از طرح كاور و DVD نداره؟

halflife g
20-04-2010, 19:07

واسه بازی مثل این که موضوعش خیلی مهمه و ادامه دار هم خواهد بود و بازی فقط روی یک شخصیت استوار یک پایان مناسبتره تا چند پایان.

به احتمال بسیار زیاد 9 خواهد گرفت ولی اگه یه موقع اومد 9.5 گرفت مطمین باشید که میانگین امتیازات بازی یه چیزی حول و حوش 96 یا 97 خواهد بود(که به نظرم بعید)

4870x2
21-04-2010, 15:04
خوب شما حساب كنین
تو گرافیك كه یحتمل 10 میگیره
تو بخش گیم پلی كه بازی كولاك كرده جو ترسناك و داستان زیبا بگیم 10 نگیره 9.5 رو شاخشه: دی
تو بخش صدا میگم اون گروه افسانه ای كه روی مكس پین كار كردن روی این بازی هم كار كردن

4870x2
21-04-2010, 15:04
پاك شود!
..............

halflife g
21-04-2010, 15:25
خوب شما حساب كنین
تو گرافیك كه یحتمل 10 میگیره
تو بخش گیم پلی كه بازی كولاك كرده جو ترسناك و داستان زیبا بگیم 10 نگیره 9.5 رو شاخشه: دی
تو بخش صدا میگم اون گروه افسانه ای كه روی مكس پین كار كردن روی این بازی هم كار كردن

درسته ولی تا یک بازی رو بازی نکنی نمیتونی نظر قاطع بدی....heavy rain هم اینایی که شما میگی کم و بیش داشت ولی 8.5 گرفت چرا؟؟؟چون مثلا تو تریلر ها که شما از باگ های بازی اطلاع ندارین که یا مثلا نمیدونین که داستان تا آخرش جذاب یا نه؟؟گیم پلی تکراری میشه یا نه؟؟؟اینا رو باید تا آخر بازی کنی بعد............ .
ولی چیزی که میشه قاطعانه گفت اینه که بازی صد درد صد امتیازهای بالایی خواهد گرفت و مهمتر از اون مثل مکس پین(ساخته قبلی همین remedy)تاثیر بسیاز زیادی در صنعت گیم و بازیهای هم سبکش خواهد داشت.

shab_2008
21-04-2010, 17:53
میگم عجب داستانی شده این رزولوشن بازیا!!!:31:

فروم Remedy سر این موضوع ریخته به هم!!

یکی میاد میگه 720P هست یکی دیگه میاد میگه 540p هست و دلایلی میارن که مثلا 540p بهتر و واضح تر از 720p هست!

توصیه میکنم که چند صفحه از تاپیک مربوطه رو مطالعه کنید که خیلی اموزنده هست!!:31:

اصلا معلوم نیست کی راست میگه و کی دوروغ میگه!:31:

اما رزولوشن هرچی میخواد باشه مهم نیست و مهم اینه که بازی یه بازیه بزرگ و بی نظیر خواهد شد و شکی درش نیست.

halflife g
21-04-2010, 19:00
میگم عجب داستانی شده این رزولوشن بازیا!!!:31:

فروم Remedy سر این موضوع ریخته به هم!!
یکی میاد میگه 720P هست یکی دیگه میاد میگه 540p هست و دلایلی میارن که مثلا 540p بهتر و واضح تر از 720p هست!
توصیه میکنم که چند صفحه از تاپیک مربوطه رو مطالعه کنید که خیلی اموزنده هست!!:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلا معلوم نیست کی راست میگه و کی دوروغ میگه!:31:
اما رزولوشن هرچی میخواد باشه مهم نیست و مهم اینه که بازی یه بازیه بزرگ و بی نظیر خواهد شد و شکی درش نیست.

خود رمدی گفته که بازی روی 720p هست:

البته منظور رمدی اینه که بعضی از آبجکتهای مهم تو بازی 720p هستن و بقیه که خیلی مهم نیستن 540p ..که البته این ویزگی قبلا در بازیهایی مثه killzone2 هم استفاده شده..........در نتیجه همه بر این باور هستن که 720p هست ولی اینکه کدوم آبجکتها و چقدر از تریلر دارای این رزولوشن فعلا داره روش بحث میشه........ولی در کل اینکه 720p هست تایید شدس.

برای اطلاعات بیشتر و علمی تر در مورد رزولوشن این بازی پیشنهاد می کنم که به تاپیک این بازی در فروم همسایه bc مراجعه کنید.

mohammad_twe
21-04-2010, 19:11
میگم عجب داستانی شده این رزولوشن بازیا!!
جان خودتون نزارید مثل فروم همسایه با بحث رزولیشون اینجا به *** کشیده بشه :دی
رمدی تائید کرده 720p رو

djmd
21-04-2010, 22:20
اگر دوستان ناراحت نمی شوند و به بنده حقیر اجازه صحبت کردن می دن , این مطلب و بخونن اگر هم که کلا آدم حساب نمی کنین آدمو که هیچی skip کنین کلا راحت تره ...
.
.
اصلا بحث رزلوشن که دوستان دارن اینقدر هی روش بالا پایین می رن اونقدر تعیین کننده نیست مخصوصا تو رزلوشن های پایین 720 دیگه چیه که بخواد با 540 فرق خاصی بکنه تازه اونم تو LCD/LED TV ... بخاطر Tv بودنش حتی همون 4xAA بودن یا 2xAA بودن هم زیاد فرقی محسوسی رو ایجاد نمی کنه , دوستان کافیه یه بازیه معمولی رو تو PC تون اجرا کنید و 2x رو 4x مقایسه کنید ... واقعا فرق خاصی حتی تو Monitor LCD که تراکم پیکسل ها بیشتره زیاد احساس نمی کنید ... شما وقتی می تونی رو یکی از خواص گرافیکی بازی مانور بدی که مثلا بجای سایه های معمولی که تو اکثر بازیهای امروزی هست مثلا از soft shadow استفاده شده باشه .. آره این مزیت حساب میشه ولی 4x و 2x بودن که بیشتر بخاطر رفع گوشه های تیزه ( مثلا لبه طولی یه میزه که با زاویه دار شدن تکه تکه دیده میشه ) نمیشه اونقدر گفت مثلا آنچارتد چون 2 بود و این چون 4 هست حتما این گرافیکش خیلی بالاتره , این خاصیت بیشتر مثل یه روکش حساب میشه که یه مقدار اون گوشه ها کمتر تو چشم بیان .... تو اون 2 عکس هم دوستمون قرار داده بود تکسچرینگ خوده آلن واقعا خوب بود ولی محیط زیاد جالب نیست مخصوصا تو عکس دوم که کنار رودخونه بود شما تصویر رو بصورت کلی وقتی نگاه می کنی چشم نواز هست , وقتی به دور دستهای عکس نگاه می کنی درخت ها در واقع به زبان ساده تشکیل شده از دو ورق کاغذ که مثلا شکل درخت باشن هستن ... خوب آب رودخانه اونقدر تکسچر بزرگی براش استفاده شده که واقعا نمی دونم اسمشو چی باید گذاشت , در هر صورت نمی دونم چرا بازیها تازگی ها اینقدر عجیب شدن همین اسپلینتر سل یا assassins هم کیفیت خوده آدم ها یا لباسهاشون خوب بود ولی کیفیت بافتها یا تکسچرهای صحنه به نظرم در بعضی جاها فاجعه بود ... ولی در مقابل همین بازیهای معروف , همین Metro 2033 واقعا نشون داد که کیفیت محیط یعنی چی ! وقت موجودات متحرک تو صحنه مهم نیستند و نورپردازی محیط هم به تنهایی کافی نیست تا تصویر عالی داشته باشید بافتهای در و دیوار و محیط خیلی به حس واقعی بودن کمک می کنند ...
شرمنده سره دوستانی رو که مطالعه کردن درد آوردم ...

mohammad_twe
21-04-2010, 23:48
اصلا بحث رزلوشن که دوستان دارن اینقدر هی روش بالا پایین می رن اونقدر تعیین کننده نیست مخصوصا تو رزلوشن های پایین 720 دیگه چیه که بخواد با 540 فرق خاصی بکنه تازه اونم تو LCD/LED TV ... بخاطر Tv بودنش حتی همون 4xAA بودن یا 2xAA بودن هم زیاد فرقی محسوسی رو ایجاد نمی کنه , دوستان کافیه یه بازیه معمولی رو تو PC تون اجرا کنید و 2x رو 4x مقایسه کنید ... واقعا فرق خاصی حتی تو Monitor LCD که تراکم پیکسل ها بیشتره زیاد احساس نمی کنید ... شما وقتی می تونی رو یکی از خواص گرافیکی بازی مانور بدی که مثلا بجای سایه های معمولی که تو اکثر بازیهای امروزی هست مثلا از soft shadow استفاده شده باشه .. آره این مزیت حساب میشه ولی 4x و 2x بودن که بیشتر بخاطر رفع گوشه های تیزه ( مثلا لبه طولی یه میزه که با زاویه دار شدن تکه تکه دیده میشه ) نمیشه اونقدر گفت مثلا آنچارتد چون 2 بود و این چون 4 هست حتما این گرافیکش خیلی بالاتره , این خاصیت بیشتر مثل یه روکش حساب میشه که یه مقدار اون گوشه ها کمتر تو چشم بیان .... تو اون 2 عکس هم دوستمون قرار داده بود تکسچرینگ خوده آلن واقعا خوب بود ولی محیط زیاد جالب نیست مخصوصا تو عکس دوم که کنار رودخونه بود شما تصویر رو بصورت کلی وقتی نگاه می کنی چشم نواز هست , وقتی به دور دستهای عکس نگاه می کنی درخت ها در واقع به زبان ساده تشکیل شده از دو ورق کاغذ که مثلا شکل درخت باشن هستن ... خوب آب رودخانه اونقدر تکسچر بزرگی براش استفاده شده که واقعا نمی دونم اسمشو چی باید گذاشت , در هر صورت نمی دونم چرا بازیها تازگی ها اینقدر عجیب شدن همین اسپلینتر سل یا assassins هم کیفیت خوده آدم ها یا لباسهاشون خوب بود ولی کیفیت بافتها یا تکسچرهای صحنه به نظرم در بعضی جاها فاجعه بود ... ولی در مقابل همین بازیهای معروف , همین Metro 2033 واقعا نشون داد که کیفیت محیط یعنی چی ! وقت موجودات متحرک تو صحنه مهم نیستند و نورپردازی محیط هم به تنهایی کافی نیست تا تصویر عالی داشته باشید بافتهای در و دیوار و محیط خیلی به حس واقعی بودن کمک می کنند ...
شرمنده سره دوستانی رو که مطالعه کردن درد آوردم ...
حرفت رو دقیقا تائید میکنم نظرت هم عالی بود ...
اره خوب طراحی همه چیز مهمه و دلیل خوب بودن بازی فقط نورپردازی و اینچیزا نیست...
اما واقعا تو این عکس ها گرافیک پرمعنا نیست چون من تریلر hd رو دیدم فوق تصورم بود
( راستش وقتی عکس هارو دیدم یه کمکی خورد تو ذوقم که این همه داریم فن بازی در میاریم سره این بازی حالا ...)طراحی محیط کیفیته پایینی داشت تو عکس اما تو تریلر 11 دقیقه ای دقیقا برعکس بود که اگه واقعا همونطور باشه این بازی یعنی میشه زندگی , نوآوری ...
دوباره به حس اولم برگشتم بعد دیدن تریلر...

halflife g
22-04-2010, 09:55
امروز 2 خبر بسیار جالب از بازی براتون دارم:

1-

یک سازمانی برای تست میزان تاثیرگذاری بازی، 6 نفر استرالیایی رو به یه مکان مجهز در سیدنی برده که اونجا این افراد Alan Wake بازی کنند. دوربین ها و تجهیزاتی که تعبیه شده اونها رو زیر نظر میگیرند و نهایتا نتیجه رو به محققان این سازمان گزارش میدن! گزارشاتی مثل نوار مغزی طرف، ضربان قلب، تاثیرات روحی و واکنش و ....

اولین نتیجه این آزمایش هم 30 آپریل (مصادف با 10 اردیبهشت)، اعلام میشه.اینم عکساش:

2-

سايت capsulecomputers يه مصاحبه با Matias Myllyrinne داشته و ميگه اون داشت يكي از مراحل بازي را انجام ميداد كه ديدن و اينو گفتن :

Graphically the game looks absolutely amazing, the attention to detail is outstanding.
The story feels like it has a purpose and is very solid,
Alan also has a support staff of NPC’s that help him through the game at certain parts with combat but also provide great storytelling
and dialog conversations which breathes even more life into the game.

Most importantly the game-play is outstanding.

منبع:بازیسنتر

mohammad_twe
22-04-2010, 11:39
عجبا : دی این بازی همه رو درگیر کرده که حتما میخوان تست کنن ببینن طرف خل و چل میشه یا نه ( ایشالا بشه :دی )
متن اسپویل زیبا بود :40:

Big-Boss
22-04-2010, 12:37
پیش فروشش شروع شده :46:
الان آمازون تو دو ادیتشن استاندارد به قیمت 59.99$ و لیمیتد به قیمت 79.00$ گذاشته.

hosseincode2008
24-04-2010, 12:42
مجله ي اسپانيايي Hobby Consolas اولين امتياز رو به بازي داده و بازي تونسته از 100 امتياز 93 بگيره . همچنين طبق گفته هاي دو منتقد طول بازي بين 10 تا 16 ساعت متغير هست . اسكن هاي مجله :

منبع :

ويرايش : اين خبر در فروم خود بازي :

بحث هاي جالبي توش شده ، براي مثال برخي از اسپانيايي ها گفتند كه اين مجله طرفدار سوني هست و جالبه يك نفر هم گفته كه اگر يك مجله ي طرفدار سوني به اين بازي اين امتياز رو بده سايت هاي ديگه بهش چند ميدن ؟

sinak3
24-04-2010, 14:25
ویژگیهای بازی رو حال کنید:

-محيط بزرگ كه همراه شده با جزئيات بی شمار
-به درختان نگاه كنيد در حال حركت هستند به خاطر اينكه از بادی كه در حال وزيدن است لذت ميبرند.
- نور پردازی شگفت انگيز
- يك بازی بسيار عالی در سبك ابقاء ترس كه به بهترين شكل با حالت سايلنت هيل مخلوط شده!! با مبارزات سرگرم كننده و شخصيت پردازی عالی
- محيط بازی بسيار حيرت آور است و شما را خواهد ترساند (خدا كنه!)
- داستان بسيار عالی با ريتمی هيجان انگيز
- نمايشنامه در حد ممتاز
- موسيقی بی نظير به همراه صداگذاری بی نقص

halflife g
24-04-2010, 16:49
آقا اون امتیاز 9.3 رو که گرفته بی خیال شین اصلا قابل استناد نیس چرا؟؟؟؟؟؟چون مثلا بعضی از امتیازای دیگه این مجله رو هم ببینید:

RE5 : 9.6
KZ2 : 9.4
MGS4 : 9.6
GTA 4 : 9.6
Dark saiders : 9.3 :18:

یعنی alanwake با دارکسایدر یکیه؟؟؟؟

یکی هم اینکه تفاوت امتياز گرافيكي Alan Wake با Splinter Cell: Conviction از ديد اين مجله 0.1 است .:27:در نتیجه کلا این امتیازو بی خیال شید درسته امتیاز خیلی خوبه ولی منبع خیلی نامعتبره............. .

منبع:بازیسنتر با کمی تخلص:31:

Guts
24-04-2010, 16:53
آقا اون امتیاز 9.3 رو که گرفته بی خیال شین اصلا قابل استناد نیس چرا؟؟؟؟؟؟چون مثلا بعضی از امتیازای دیگه این مجله رو هم ببینید:

RE5 : 9.6
KZ2 : 9.4
MGS4 : 9.6
GTA 4 : 9.6
Dark saiders : 9.3 :18:

یعنی alanwake با دارکسایدر یکیه؟؟؟؟

یکی هم اینکه تفاوت امتياز گرافيكي Alan Wake با Splinter Cell: Conviction از ديد اين مجله 0.1 است .:27:در نتیجه کلا این امتیازو بی خیال شید درسته امتیاز خیلی خوبه ولی منبع خیلی نامعتبره............. .

منبع:بازیسنتر با کمی تخلص:31:
شما که بازی نکردی چرا با اطمینان همچین حرفی میزنی.

resident_evil
24-04-2010, 17:23
خدارو شكر امتياز اين بنده خدا هيچ جا ثبت نميشه و كلا كسي به هيچ جاييش نميگيره اين امتياز رو !

halflife g
24-04-2010, 17:48
شما که بازی نکردی چرا با اطمینان همچین حرفی میزنی.

آخه میدونی من splinter رو بازی کردم و 10 دقیقه اول alan رو دیدم فرق گرافیکشون از آسمون تا زیرزمین در نتیجه اختلاف 0.1 برای گرافیک این دو بازی خیلی خیلی عجیبه........... .

تازه وقتی امتیازای دیگش مربوط به بازیها رو هم می بینیم متوجه میشیم که چقدر این مجله معتبر........... .

تازه به قول نوید امتیازای این مجله اصلا تو "متا" هم ثبت نمیشه تا تو میانگین کل امتیازا تاثیر بذاره و این خودش باز نشون میده چقدر این سایت و امتیازاش معتبره:31:

Turok-71
24-04-2010, 18:22
مراد دارک سایدرز که بازی خوبیه!:دی
کلا خودتون رو درگیر امتیازات نکنید داآشا...

و

این بازی منتشر نشد؟!

و

وصیت نامه من به بچم (کامران)::دی
کامران فرزندم الان که این وصیت رو می کنم احتمالا تو داری داخل جنگلای آلن ویک گشت میزنی
و داری از دستا مامورا فرار می کنی و کف از سمت چپ دهنت سراریز شده و هر 5 دقیقه یک بار
به نوه ام (بیژن) می گی که پسرم ببین عجب گرافیکی داره.:18: حیف شد که پدر بزرگت (البرز)
نتونست این شاهکار رو بازی کنه بیچاره دق مرگ شد.
غرض از این وصیت اینه که زیادی با ایکس باکس 720 آلن ویک بازی نکن هر چند سخته ولی ممکنه
کنسولت شیش چراغه بشه (پیشرفت علم = از سه چراغ به شیش چراغ).
نامردی نکن پسرم حداقل دیگه پنجشنبه آخر سال رو بیا سر قبر بابات و برام تعریف کن چند مرحله رفتی و
چی به سر الن اومده.
دوستار تو.....البرز پدرت.

resident_evil
24-04-2010, 20:59

لذتشو ببريد

Guts
24-04-2010, 21:12
آخه میدونی من splinter رو بازی کردم و 10 دقیقه اول alan رو دیدم فرق گرافیکشون از آسمون تا زیرزمین در نتیجه اختلاف 0.1 برای گرافیک این دو بازی خیلی خیلی عجیبه........... .

تازه وقتی امتیازای دیگش مربوط به بازیها رو هم می بینیم متوجه میشیم که چقدر این مجله معتبر........... .

تازه به قول نوید امتیازای این مجله اصلا تو "متا" هم ثبت نمیشه تا تو میانگین کل امتیازا تاثیر بذاره و این خودش باز نشون میده چقدر این سایت و امتیازاش معتبره:31:
هیچ وقت از روی عکس‌ها و ترلیرها نمیشه در مورد گرافیک یه بازی نظر داد، Heavy Rain هم همین بود همه می‌گفتن گرافیک در حد فیلمه! کلاً من که اینو گفتم روی این نسل کنسول‌ها نمیشه انتظار یه شگفتی یا جهش گرافیکی رو دیگه داشت.

pedram_sad
24-04-2010, 21:13
نوید جان من دانش کردم نزدیک به 5 مگ بود
میتونیم بگم خداست گرافیک بازی
از این تصویر تو این سایز از monitor to monitor
وای کی میشه این بیاد live تجربه کنیم !

mohammad_twe
24-04-2010, 21:41
پدرام نگفته بودی لایو میای :دی ای شیطون گیمرتگت رو به ما نمیدی پس : دی
ویرایش : منظورت از لایو چیز دیگه بود فهمیدم : دی

resident_evil
24-04-2010, 22:43

اتفاقي جالب و نادر كه براي اين بازي هم اتفاق آفتاده . يوزرها ها قبل ازينكه سايت ها امتياز بدن تونستن امتياز بدن !
احتمال ميره كار فن هاي سوني باشه كه اگر باشه بايد به Remedy تبريك گفت كه تونسته چنين سوزشي رو به وجود بياره با بازيش

halflife g
24-04-2010, 23:07
هیچ وقت از روی عکس‌ها و ترلیرها نمیشه در مورد گرافیک یه بازی نظر داد، Heavy Rain هم همین بود همه می‌گفتن گرافیک در حد فیلمه! کلاً من که اینو گفتم روی این نسل کنسول‌ها نمیشه انتظار یه شگفتی یا جهش گرافیکی رو دیگه داشت.

دوست عزیز مثه اینکه شما منظور منو متوجه نشدید...........گرافیک splinter در حد شوت ........و گرافیک alan اگه نصف همینهایی که تو تریلر دیدیم باشه از گرافیک splinter بهتره........... .تازه جریان alan با heavy rain فرق داره از alan تریلر 10 دقیقه ای پخش شده و دهها تریلر دیگه که اگه حتی گرافیکش از این تریلرها کمتر هم باشه بازم بسیار عالیه.

تازه من که نگفتم جهش خارق العاده ای داره.فقط گرافیکش نسبت به بقیه بازیها فوق العادس همین.

بهر حال وایمیسیم تا سایتای معتبر نقداشونو بذارن اونوقت در مورد گرافیک هم مطمین میشیم....... .

ali_ranger22
24-04-2010, 23:19
یه چیزی بگم درباره ی گرافیک بازی
من خیلی عکسا و تریلر های بازی توی روشنایی رو ندیدم ولی تو همونایی که دیدم نمی شد گرافیک رو شاهکار دونست درسته خیلی عالیه ولی دیگه اونطوری که ازش تعریف می کنن نیست
تنها تو شب بخاطر نور پردازی فوق العاده ، گرافیک خیلی قشنگه فیزیک خیلی خوب محیط هم به این قضیه خیلی کمک می کنه
اما مثلا چهره ی کاراکتر ها نسبت به آنچارتد 2 یا HR و یا حتی کیلزون 2 نیست
گرافیک بازی عالیه در این شکی نیست ولی باید بیاد تا کامل مقایسه بشه بین بازی های دیگه ببینیم واقعا سزوار این همه تعریف و تمجید هست یا نه

mohammad_twe
24-04-2010, 23:20
کمتر از 20 روز مونده ...
و اون فیلم داستانی لایو هم که برای این بازی میخوان بزارن 2 روز دیگه روی لایو میاد
وای داریم نزدیک میشیم به این رویا

توی روشنایی رو ندید
علی جون حتما باید اون تریلر 11 دقیقه ای رو ببینی تا بتونی نظره قاطع بدی , با کیفیت hd باشه حتما...
کلا همه چیز دستت میاد ;) از طراحی کاراکتر بازی گرفته تا ...
حتما ببینن دوستانی که ندیدن...:46:

ali_ranger22
24-04-2010, 23:29
این لعنتی ها هم که زدن گیم تریلرز رو فیل کردن اعصاب نمونده واسمون
این لینک 11 دیقه اول بازی کجا بید ؟

halflife g
24-04-2010, 23:34
یه چیزی بگم درباره ی گرافیک بازی
من خیلی عکسا و تریلر های بازی توی روشنایی رو ندیدم ولی تو همونایی که دیدم نمی شد گرافیک رو شاهکار دونست درسته خیلی عالیه ولی دیگه اونطوری که ازش تعریف می کنن نیست
تنها تو شب بخاطر نور پردازی فوق العاده ، گرافیک خیلی قشنگه فیزیک خیلی خوب محیط هم به این قضیه خیلی کمک می کنه
اما مثلا چهره ی کاراکتر ها نسبت به آنچارتد 2 یا HR و یا حتی کیلزون 2 نیست
گرافیک بازی عالیه در این شکی نیست ولی باید بیاد تا کامل مقایسه بشه بین بازی های دیگه ببینیم واقعا سزوار این همه تعریف و تمجید هست یا نه

تا حدی موافقم ولی نه کامل گرافیک عالیه ولی خوب بهترین این نسل نیست(البته نورپردازیش جدا)اگه اون تریلر 10 دقیقه ای رو دیده باشی یا تو تریلرهای دیگه قیافه الن و همسرش رو مطمینا خیلی نظرت در مورد گرافیک بازی تغییر می کنه........همونطور که خیلی از مجلات معتبر با نقدهایی که از بخشهای اول و دوم بازی کرده بودن به گرافیک فوق العادش اشاره کردن......... .

در کل فعلا بحث کردن در این مورد چندان جالب نیس چون شاید بعد از عرضه چیز دیگه ای ببینیم (که به احتمال بسیار زیاد اینطور نخواهد بود)در نتیجه صبر میکنیم.

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

این لعنتی ها هم که زدن گیم تریلرز رو فیل کردن اعصاب نمونده واسمون
این لینک 11 دیقه اول بازی کجا بید ؟

بیا علی جان دان کن این 76 مگ (کم حجم:31:):

vahidgame
25-04-2010, 00:00
اتفاقي جالب و نادر كه براي اين بازي هم اتفاق آفتاده . يوزرها ها قبل ازينكه سايت ها امتياز بدن تونستن امتياز بدن !
احتمال ميره كار فن هاي سوني باشه كه اگر باشه بايد به Remedy تبريك گفت كه تونسته چنين سوزشي رو به وجود بياره با بازيش
من یه جا خوندم به شدت از این قضیه انتقاد کرده بود. نوشته بود که:
هیج راهی وجود نداره که این بازی بد باشه. واقعا این بازی یکی از بهترین بازی های Xbox 360 امسال خواهد بود. ولی به طور واضح fanboy های سونی احساس می کنن که به طور جدی توسط این بازی انحصاری Xbox 360 مورد تهدید قرار گرفتن و به خاطر همین هست که با این کار می خوان اون بازیو خدشه دار کنن.چه طور 56 کاربر بازیی رو که هنوز منتشر نشده نقد کردن و بهش امتیاز دادن.Metacritic نقد یوزرها برای این عنوان رو تا تاریخ عرضه بازی قبول نمی کنه.

منبع:

خلاصش کردم. ولی کلی هم پیغام های جالب در مورد این نوشته شده بود که توی اونا چند تا فحش تپل به اون یوزرها داده بودن.خیلی جالبه خودتون برید بخونید. از گذاشتن فحش ها معذورم:31:

Turok-71
25-04-2010, 09:10
بچه ها به نظرتون این بازی در طراحی و جزییات صورت شخصیت ها در حد
هوی رین هست؟
(این سوال فن بازی و مغرضانه نیست ها فقط می خواستم بدونم)

halflife g
25-04-2010, 09:45
حذف شود...... .

mehdi30nema
25-04-2010, 12:18
شمارش معکوس : 18 روز تا انتشار بازی

Alireza.M67
26-04-2010, 22:22
شمارش معکوس : 18 روز تا انتشار بازی

یعنی میشه ما تا اون موقع زنده باشیم و اینو بازی کنیم ؟
------------------------------------------------------------------
اونطور که تو تریلر دیدم سیستم هدف گیری اینجوریه که چراغ قوه رو میگیره زیر اسلحه و هدف میشه تیر چراغ قوه .
یه چیزی مثل رزیدنت ایول خودمون که نور لیزر زیر اسلحه هدف رو مشخص میکرد.
به نظر منم این نوع هدف گیری واقعی تره و مخصوصا توی جو این بازی تاثیر خوبی میذاره .

vahidgame
27-04-2010, 11:05
نقشه بازی اعلام شد. این نقشه کامل بازی هست:

mohammad_twe
27-04-2010, 11:48
نقشه بازی اعلام شد. این نقشه کامل بازی هست:
عجب عظمتی داره ! خیلی وسیع هست دشت و کویر و دره و اینا زیاد داره انگاری :دی اما جدی جدی محیط بازی مثل farcry2 خیلی بزرگه

resident_evil
27-04-2010, 12:39

halflife g
27-04-2010, 19:08
یک سری عکس بسیار خوف و وحشتناک از بازی رسیده ببینید و لذت ببرید :

نظر شخصی: علاوه بر اینکه گرافیک بازی بسیار زیباس یک عامل دیگه هم در هر چه زیباتر به نظر رسیدن گرافیک این بازی کمک می کنه و اون هم طراحی زیبای محیط بازییه.......محیط بازی خیلی به زیباتر دیده شدن بازی کمک کرده........ .

pedram_sad
27-04-2010, 19:29
مراد جان فکر کنم از هر عکسی 2 تا گذاشتی :31:

راستی این بازی مگه demo یا چیزی ازش اومده ؟
پس اینها چطوری دارن بازی میکنن ؟
البته نوشته هاش ژاپنی هست

halflife g
27-04-2010, 19:37

ای بابا همش تقصیر این alan دیگه:31: ....اینقدر قشنگه که آدم قاطی می کنه..درستش کردم.

اینا مثه اینکه کسایی هستن که بازی رو تست کردن..... .

pcali
27-04-2010, 19:38
یک سری عکس بسیار خوف و وحشتناک از بازی رسیده ببینید و لذت ببرید :

نظر شخصی: علاوه بر اینکه گرافیک بازی بسیار زیباس یک عامل دیگه هم در هر چه زیباتر به نظر رسیدن گرافیک این بازی کمک می کنه و اون هم طراحی زیبای محیط بازییه.......محیط بازی خیلی به زیباتر دیده شدن بازی کمک کرده........ .

منم با شما موافقم اینقدر محیط بازی جالبه که از همین چند تا تصویر میشد فهمید واقعا چقدر
کنسول خودش رو در این مواقع خوب نشون میده واقعا نهایت پیشرفت کنسول رو نشون میده
دیگه جو بازی باید برای خودش خدایی باشه:18:

halflife g
27-04-2010, 19:51
خوب تریلر جدید رو هم برید ببینید و بیش از پیش کف کنید:31::

حجم:17 مگ

hosseincode2008
27-04-2010, 20:30

مشاهده و خريد ديگر محصولات ( نظير تي شرت ، كيف ، شورت بوكس ، مچ بند و پوستر ) از فروشگاه رسمي بازي به آدرس :

Big-Boss
27-04-2010, 20:38
خوب تریلر جدید رو هم برید ببینید و بیش از پیش کف کنید:31::

حجم:17 مگ

وقتی داشت از روی کنده درخت میرفت اونطرف یه مشکل فیزیک جالب داشت. (نمیدونم میشه گفت در حد باگ یا نه)
ببینید کجا ایستاده اونهم با چه تعادلی ! :21:

sinak3
27-04-2010, 21:04
امروز همه مارو با این بازی تو کف میذارن.بازی قراره یکی دو هفته ای بیاد + امتحانا که داریم باید تا تیر تو کف باشیم که= مرگ

تورو خدا چراغ قوه رو ببین:

halflife g
27-04-2010, 21:15
وقتی داشت از روی کنده درخت میرفت اونطرف یه مشکل فیزیک جالب داشت. (نمیدونم میشه گفت در حد باگ یا نه)
ببینید کجا ایستاده اونهم با چه تعادلی ! :21:

مشکل فیزیکی نبود میشه گفت در حد یه مینی باگ بود........ .کلا همه بازیها تو این مورد رد شدن از روی چیزای کوچیکی مثه نرده و کنده و ...مشکل دارن هیچوقت نرمال از آب درنمیاد............
ولی موشن کپچر و فیزیک بازی از اونی که فکر میکردم خیلی بهتر حرکتها و دویدنهای آلن واقعا روونه....... .

resident_evil
27-04-2010, 21:32

پدرام اين عكس ها مال تور remedy هستش كه رفته بودن كُره اونجا هم دادن اين بنده خداها بازي كنن لذتشو ببرن

اين 2 تا gif سنگين اما حيرت انگيز !

يا خدا ! اين gif اولي رو ببينين . طراحي آب حداقل توي كنسول بي نظيره ! واقعا نميدونم چي بگم در مورد گرافيك و عظمت اين بازي !
اون يكي هم كه نورپردازي تركونده !
بهترين گرافيك كنسولي كه تا الان ديدم

mohammad_twe
27-04-2010, 22:10
اين 2 تا gif سنگين اما حيرت انگيز
جان خودم ایجوری دیگه تو کف نرفته بودم !!! اوووووووووه خفن بود واقعا !
خداییش تو عکس های معمولی گرافیک رو اصلا نمیشه تشخیص داد !!

ali_ranger22
27-04-2010, 23:11

پسر عجب سویشرتیه !

resident_evil
28-04-2010, 12:31
Alan Wake Hands On Preview

دشمنان بر خلاف چيزي كه تا الان ديده بوديم سرعت بسيار بالايي دارن ! تو يه صحنه اصلا نميشد ديدش با سرعت سلاحي كه دستش بود رو ميكشيد زمين ( جرقه هم ميزد با خاطر كشيده شدن روي زمين ) و زژه ميرفت جلوي ما ! برخورد گلوله ها به سنگ بسيار جالب بود و كلا گيم پلي بسيار سريعي داره

B3HZ@D
28-04-2010, 14:01
يا خدا ! اين gif اولي رو ببينين . طراحي آب حداقل توي كنسول بي نظيره ! واقعا نميدونم چي بگم در مورد گرافيك و عظمت اين بازي !

مگه قراره برای pc هم عرضه بشه؟!
ولی از بین بقیه محصولاتی که به همراه بازی عرضه میشه این سویشرته بدجور چشمم رو گرفته...!
خیلی باحال و خفنه!

hosseincode2008
28-04-2010, 17:03
مگه قراره برای pc هم عرضه بشه؟!

منظور ايشون نسبت به بازيهاي ديگه بود .

بين محصولات عرضه شده ، از همه جالب تر شورت بوكس بود !

shaaheen
29-04-2010, 11:02
بابا چه كارا كه واسه اين بازي نميكنن :31:
ما كه 360 نداريم.يه نفر جاي من يه بار ديگه بازي كنه وقتي اومد.دارم وسوسه ميشم xbox بگيرمااااااااا!!!!!:27:

vahidgame
29-04-2010, 11:19
Achievement های بازی اعلام شد. همه اونارو می تونید از اینجا ببنید:

به نظر می رسه Achievement های متنوعی داشته باشه. بعضی های اونم جالبن مثل نابود کردن بولدوزر.

resident_evil
29-04-2010, 15:15

O_o

IGN
thrilling ,moody , AND GORGEOUS

COMPLEX
.....A SPELLBING PLOT THAT ONE-USP TV

ESPN .COM
ALAN WAKE IS A STORY TAHET CANT HALP BUT PULL YOU IN"

TIME TECHLAND BLOG
"ALAN WAKE IS AN EARLY CONTENTER FOR GAME OF THE YEAR

pedram_sad
29-04-2010, 15:41
نوید دان کردم
بسی لذت بردیم
چیز هایی که گفتن وقعا حقیقته

کم کم دارم خسته میشم از بس Shot و Trailer اومده از بازی
دیگه جواب نمیده باید خودش بیاد :31:

Turok-71
29-04-2010, 18:39

resident_evil
29-04-2010, 23:24

pedram_sad
29-04-2010, 23:34
نوید عکس از داخل بازی هست ؟
عنوان بازی چیه ؟
Night چی چی ؟ :31:

resident_evil
29-04-2010, 23:40
نوید عکس از داخل بازی هست ؟
عنوان بازی چیه ؟
Night چی چی ؟ :31:

Night Springs : دي
والا نميدونم از كجاي بازيه ديدم جالب بود گفتم بزارم اينجا : دي
ماشاالله يه LED 3D هم انداخته كنار كنسول لامذهب : دي

sinak3
29-04-2010, 23:44

اون TV اصلا به X360 نمی خوره.دی:
فک کنم HD رو هم ساپورت کنه.:31:

تو عکسا این دو تا خیلی به هم حال داد :

pedram_sad
29-04-2010, 23:57
Night Springs : دي
والا نميدونم از كجاي بازيه ديدم جالب بود گفتم بزارم اينجا : دي
ماشاالله يه LED 3D هم انداخته كنار كنسول لامذهب : دي
خیلی عجیب , باحال و جدید هست اگه از داخل بازی باشه
در این که اون tv یک LED هست و 3D Compatible هیچ تردید نیست ! :31:
اما خداییش خیلی ها هستن از همین استفاده میکنن برای 360
نه تنها تو مملکت خودمونا
اینی که میگم رو دیدم !

resident_evil
30-04-2010, 01:23

اينم عكس هاي جديد از آخرين تريلر بازي

vahidgame
30-04-2010, 01:47

اينم عكس هاي جديد از آخرين تريلر بازي
میگم نوید جان این نصف شبی مارو بدجوری غافلگیر کردی. این عکس ها دیگه چی بود!
شب خواب آلن رو می بینم:31: برید خوش باشید ما که باید با تاخیر بازیش کنیم:31:
این بازی هر چی امتیاز بالا و جایزه بگیره حقشه.

djmd
30-04-2010, 08:08
S.t.a.l.k.e.r 2007

Alan Wake 2010

لطفا فنهاهای کنسولهای مختلف و پلتفرمهای مختلف این پست رو ادامه ندن فقط یه مقایسه کوچیک بود
برداشتهای مختلفی میشه از این مطلب داشت , لطفا با رفتاری تندرو با این موضوع برخورد نشود

sinak3
30-04-2010, 08:31
اينم عكس هاي جديد از آخرين تريلر بازي با اجازه ی نوید جان من عکسارو بذارم حیفه از دست بدید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بزرگنمایی:

shab_2008
30-04-2010, 10:44
واقعا بازی اوج هیجان و وحشت را به گیمر القا میکنه!!

گیم پلی سریع (مخصوصا حرکت سریع اون جنگولکا!) در این بازی یک امتیاز بزرگ براش محسوب میشه که زیبایی بازی رو دو چندان میکنه!

گرافیک هم که ...!

hamed_dij
30-04-2010, 13:19
واقعا اين بازي واسه pc ريليز ميشه چون تو صفحه اول نوشته كه واسه pc هم مياد..
اي ول.
تاريخ انتشارش كي هست ؟

sinak3
30-04-2010, 13:27
واقعا اين بازي واسه pc ريليز ميشه چون تو صفحه اول نوشته كه واسه pc هم مياد..
اي ول.
تاريخ انتشارش كي هست ؟

نه.نمیشه.قبلا قرار بود بشه واسه همین صفحه اول گذاشتن واسه PC ولی بعدا انحصاری شد و 14 May منتشر میشه.

Turok-71
30-04-2010, 14:48
اولین نقد از آخرین ساخته‌ی رمدی

مجله‌ی اسپانیایی زبان Hobby Consolas اولین نقد از آلن ویک، عنوان انحصاری ایکس‌باکس360 که مدت زمان زیادی را در مراحل ساخت سپری کرده، منتشر کرد.

این مجله امتیاز 93 از 100 را برای این بازی در نظر گرفته و در قسمتی از این نقد و بررسی، در ستایش از این عنوان می‌نویسد: "نورپردازی خیره‌کننده، فضاسازی و جلوه‌های صوتی مناسب در کنار صحنه‌های هراس‌آور و ریتم بی‌نقص داستان عواملی هستند که از ابتدا تا انتها مانع جدایی شما از بازی خواهند شد." نکته‌ی جالب توجه دیگر که نویسنده به آن اشاره کرده، به طول انجامیدن بازی در زمانی بین 10 تا 16 ساعت است.

resident_evil
30-04-2010, 15:17
اينكه قديميه جيگر كلا معلوم شد هيچ كس تو دنيا اين بنده خدارو آدم حساب نميكنه كلي هم بحث بود تو تمام فروم ها !

اينم ببينين يكم كف خون قاطي كنين .

Turok-71
30-04-2010, 16:36
قدیمی و مدیمی و عتیقه و زیر خاکی و از این حرفا نداریم!
تاپیک باید بالا باشه من حالیم نیست.:دی

resident_evil
01-05-2010, 12:43

اين بنده خدا به بازي امتياز كامل 10 داد0 ( A+ ) البته تو Twitterـش چون نقد كامل بازي ها قرار 5 مِي به بعد بياد

sinak3
01-05-2010, 19:42
یه کپی کوچک از BC بزنیم ( چه کنیم AW برامون زندگی نذاشته )

مدت زیادی تا انتشار بازی نمانده است. ساخت بازی به اتمام رسیده و حالا تیم Remedy وقت دارند تا به سوالات جانبی نیز بپردازند. اطلاعات زیر، نقل قول از اعضای Remedy می‌باشد.

توضیح RMD در مورد لودینگ ها:
فقط در دو حالت صفحه لودینگ را می‌بینید. وقتی Alan بمیرد و وقتی می‌خواهید بازی Save شده خود را لود کنید. در بقیه موارد، بازی در حال پخش کات‌سنس‌ها بارگذاری می‌شود ( البته یک حالت سوم نیز وجود دارد. اگر کات سنس‌ها را Skip کنید).

در مورد کات سنس‌ها:
برای راحتی بازیباز، بازی در هر حالتی که باشد با فشار Start، وارد حالت Pause می‌شود. اگر بخواهید یک کات‌سنس را رد کنید ابتدا یکی از دکمه‌ها را فشار داده و روی صفحه یک B ظاهر شده که با فشار B، کات سنس Skip می‌شود. اگر بطور اتفاقی کات سنسی را رد کردید جای نگرانی نیست. در قسمت منوی بازی می‌توانید همه کات‌سنس‌های قبلی را تماشا کنید.

نصب بر روی H.D.D
بازی به صورتی بهینه شده است که در سریعترین زمان ممکن از روی DVD لود شود. اگر بازی را نصب کنید، زمان لود بعد از مردن یا شروع دوباره چک‌پوینت‌ها حتی سریع‌تر هم می‌شود( گرچه از روی DVD هم بسیار سریع هستند).

همچنین Petri Alanko، نوازنده موزیک‌های بازی از همکاری با Remedy ابراز خوشنودی کرده و اظهار داشته است که اگر هنگام دیدن کات‌سنس‌های بازی، اشکی بر روی صورت بازیباز جاری نشود، او حتما در کارش اشتباهی داشته است.

منبع:

اینم ببینید:

resident_evil
01-05-2010, 19:46
در پی درخواست‌هایی که اعضای فروم Remedy به این تیم ارائه کرده بودند، یک مجموعه زیبا در قالب Alan Wake Fan-site Kit برای طرفدارن این بازی عرضه شد.

این مجموعه شامل موارد زیر است:

لوگوی Alan Wake با کیفیت بالا

عکس‌هایی از Alan و Barry با کیفیت بالا

تعداد قابل توجهی اسکرین‌شات، بک گراند و والپیپر در سایز بزرگ

اينم تو همون تاپيك بود !
حتما دان كنين خيلي زيباست

sinak3
01-05-2010, 20:34
یه یارویی تو فروم AW میگه این دو تارو واسه Iphone ساخته.هر چی باشه گذاشتیمش واسه آواتار:

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

دی: ( خداییش تاپیک به این باحالی ندیده بود )

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

Alireza.M67
01-05-2010, 20:52
دی: ( خداییش تاپیک به این باحالی ندیده بود )

موافقم .
فقط خسته شدم از انتظار، نمیدونم چرا این بازی leak نمیشه .:31:

sinak3
01-05-2010, 20:55
فقط خسته شدم از انتظار، نمیدونم چرا این بازی leak نمیشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قشنگیش به همین انتظاره.جالبه ها 14 may میشه جمعه. یعنی این جمعه میاد؟ یعنی میاد؟:20:
دعای فرج Aw رو بخونید.دی: ( شوخی )

این فروم AW هم خیلی باحاله ها.تازه کشفیدمش.دی:

CATALONIA
01-05-2010, 21:29
جالبه كه تو Gamespot صفحه اي با عنوان Alan Wake PC قرار داده شده !!!‌:‌

vahidgame
01-05-2010, 21:47
جالبه كه تو Gamespot صفحه اي با عنوان Alan Wake PC قرار داده شده !!!‌:‌

این صفحه هست ولی توی تاریخ انتشارش زده کنسل شده.
خیلی وقته این صفحه هستش. منم چند وقت پیش اینو دیده بودم اولش فکر کرده بودم منتشر میشه. نباید اصلا به این دل خوش بود:46:

sinak3
01-05-2010, 21:52
چقد من امروز آلنی شدما..... دی: ببخشید بازم کپی از BC : ( چی کار کنم خوب درس داریم نمیشه چیزی ترجمه کرد :20:)

Microsoft روز به روز به انتشار یکی از بزرگترین بازی های سال 2010 و مسلما یکی از برجسته ترین عناوین انحصاری کنسول خانگی خود یعنی Alan Wake نزدیک می شود. محصول استدیو خوش آوازه Remady، تیمی که توسعه و ساخت Max Payne را بر عهده داشت . Alan Wake با یدک کشیدن سبک psychological-thriller بازیکنان را به سر حد تجربه از ترس و تاریکی می برد و عمق ذهن و روح آن ها را هدف قرار می دهد.

با آمیزشی از Action و اکتشاف، Remady با تیزبینی خاصی بیشتر طرفداران XBOX 360 را که به بازی های تیراندازی و Action علاقه دارند، هدف قرار داده است. همچنین وجود محیط های وسیع و القا شدن حس کنجکاوی و جستجو، باعث زیبا تر شدن این تجربه و بیشتر شدن زمان آن می شود، چیزی که می توان آن را مسبب تکرارپذیری بازی قلمداد کرد. در این پیش نمایش ما فقط می توانیم راجع به جنبه های قسمت اول بازی صحبت کنیم، پس قطعا کوتاه و مختصر خواهد بود.
همانطور که می دانید Alan Wake یک رمان نویس است که در حیطه رمان های ترسناک فعالیت می کند _ همانند استفان کینگ _ . Alan در حین کار بر روی اخرین رمان خود مبتلا به یک بیماری روحی می شود، طوری که حتی نمی تواند قلم خود را برای نوشتن کلمه ای دیگر آغشته به جوهر کند.، به همین دلیل Alan برای جدایی از این حالت روحی، با همسر خود Alice تصمیم می گیرند برای مدتی به Bright Falls سفر کنند و روی جنبه های دیگر زندگی خود تمرکز کنند. هنگامی که آن ها برای اولین بار پای در Bright Falls می گذارند، شهری معمولی است که غباری ساحلی آن را پوشانده است.

تلفیقی از المان های تیراندازی و جستجو در محیط های باز و وسیع، دروازه جدیدی از سبک سوم شخص را برای شما به ارمغان می آورد. در حالی که می توان شباهت بازی با سری Uncharted را حس کرد اما Alan Wake در این حوزه به مراتب گسترده تر است. نور و تاریکی نقش بینادی را در بازی از ابتدا تا انتها آن ایفا می کنند اما این استفاده از نور در لحظات نخستین بازی آشکار تر و ملموس تر است. برای مبارزه با موجودات تاریکی، Alan به یک اسلحه کمری اتوماتیک و یک چراغ قوه مجهز شده است. نور، منبع پایان ناپذیر Alan است که با آن تاریکی را از پای در می آورد. گاهی اوقات با نور دشمنان را ضعیف و ضعیف تر می کند و با یک تیر آن ها را نابود می کند. همچنین در بازی اسلحه های گوناگونی وجود دارد، از اسلحه کمری تا اسلحه آتش زا از Alan در برابر تاریکی محافظت می کنند. نکته قابل توجه این که گاهی اوقات ممکن است Alan تنها به یک چراغ قوه مجزه باشد، در حالی که میان تراکم درختان اسیر و دربند تاریکی قدم بر می دارد.

نور به عنوان منبع اصلی سلامتی Alan نیز به حساب می آید. او با پیدا کردن پناهگاه های امن و جذب نور سلامتی خود را بازیابی کند. در همان محیط ابتدایی بازی منابعی مانند ژنراتور ، چراغ سیل و سایر مرجع های نور وجود دارد که به Alan در بازیابی سلامتی خود و پیگیری مبارزه با موجودات تاریکی کمک می کند. در بسیاری از موارد شما باید این نقاط را به کمک چراغ قوه خود پیدا کنید، جایی که نقاشی هایی برای رسیدن به این نقاط روی صخره ها و یا درختان وجود دارد. دنبال کردن این نقش و نگار ها شما ره به پناهگاه های امن و جعبه های ابزار و مهمات می رساند، جایی که می توانید باتری، مهمات و یا حتی اسلحه های جدید پیدا کنید.

در حالی که در مبحث نور و حیطه و نقش آن در بازی قرار داریم، نورپردازی بازی بسیار خارق العاده است. با نیم نگاهی به آسمان می توانید ماه و زیبایی های آن را با تمام وجود حس کنید و تلالو نور آن میان شاخ و برگ های درختان همانند جادویی است که شما را جذب می کند و به عمق تاریکی می کشد. از دیدگاهی دیگر به محیط زیست بازی می توان به تاثیر صدا در بازی اشاره کرد، چیزی که جزیی جداناپذیر از جنگل ها و محیط های پر ترس و وهم دنیای Alan Wake است. شنیدن صدای تک تک برگ ها و جهت گیری آن ها اضطراب را به رگ های شما تزریق می کند، چیزی که ماحصل آن عرق سردی است که مهمان پیشانی شما می شود. شما هرگز نمی دانید که چه اتفاقی در پشت شما در حال رخ دادن است که هر آن ممکن است موجودی به شما حمله ور شود. Alan Wake مانند فیلم های ترسناک شما را نمی ترساند، بلکه در عوض به ابتدایی ترین حس ترس شما حمله می کند و شما را مانند کودکی که در برابر تاریکی روی یک لبه را می رود، قرار می دهد. شما به این امر واقف هستید که ممکن است هر لحظه به شما حمله شود ولی به علت تزریق همین حس ابتدایی به شما، شروع به فکر کردن می کنید که موجودی در حال تماشا کردن شماست، یا اینکه وهم انعکاس نور بر روی تخته سنگ ها و درختان شما را به عقب می کشاند تا از امن بودن محیط اطمینان حاصل کنید. شاید جیغ نکشید ولی ترس ثانیه ای شما را آسوده نمی گذارد.

Alan Wake هجدهم ماه جاری میلادی به طور انحصاری برای XBOX 360 منتشر خواهد شد. چراغ ها را خاموش کنید، صدای موسیقی را زیاد کنید و چراغ قوه را فراموش نکنید زیرا Alan Wake بازی است که تمام مدت با مغز و روح شما درگیر خواهد شد. Alan Wake بسیار خوب است و شما را خواهد ترساند.

منبع:

resident_evil
02-05-2010, 13:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

resident_evil
03-05-2010, 18:08
Peterocc's Reaction Playing Alan Wake: Episode 1

بيچاره كم مونده سكته كنه . به هيچ وجه از دست ندينش .

resident_evil
03-05-2010, 20:40
واقعا ببخشيد كه پست ها پشت هم ميشن چي كار كنم خو ؟ !

تو فروم AW شايعه شده كه مجله ي GamePro به بازي 87 داده ! به گرافيك 10 داده و به صداگذاري 9 و بعد 87 داده !

كلا روزهاي جنجالي رو پيش رو داريم !

sinak3
03-05-2010, 21:12
نوید اگه گذاشتی ما برم امتحان بدیم!!!!!!
الله اکبرا......... آخرش تو ورقه ها به جای جوابا AW مینیویسم.

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

در باره ی بازی اینارو گفته:

Graphics:
+
Landscapes
Locations
Special effects

-
Animations (WTF)
some strong Tearing

10/10
////////////////////////////////////////////////// ///////////////

Sound:

+
very coherent music
good space
good Bass
English dubs included

-
poor German Synchro

9/10

////////////////////////////////////////////////// ///////////

Pro and Contra

+
Setting coherent
exciting story to think along
TV-Series Flair
many chekpoints
-
in a playful way not much Highlights
many forest walks
Camera in battles not optimal

////////////////////////////////////////////////// //////

CONCLUSION
Beautiful Mystery trip into the land of Stephen King and Co. For hardened terror fans to soft

توضیح: البته خیلیا گفتن در حد شایعه و فیک و اینجور چیزاست.ببینیم چی میشه.

mohammad_twe
03-05-2010, 21:21
بيچاره كم مونده سكته كنه . به هيچ وجه از دست ندينش .
ای موفتشون بشه :41: مرتیکه کچل رو ببین :دی دارن بازی میکنن بعد ما ..... :41: اگه تونستم این رو که نوید گذاشته یه جا اپلود میکنم دوستانی که مشکل دارن دانلود کنن به راحتی ببینن کپ کردن مرتیکه کچل رو :دی

sinak3
03-05-2010, 21:24
ای موفتشون بشه :41: مرتیکه کچل رو ببین :دی دارن بازی میکنن بعد ما ..... :41: اگه تونستم این رو که نوید گذاشته یه جا اپلود میکنم دوستانی که مشکل دارن دانلود کنن به راحتی ببینن کپ کردن مرتیکه کچل رو :دی

محمد جان چنتا عکس بگیر بذار . ( از جاهای خوبش بذار )

sinak3
03-05-2010, 21:55
دوستان بحث شدیدا در BC جریان داره ( چه جمله ای گفتم دی: )
فردا نقده بازی از IGN بیرون میاد.هم چنین امتیاز ها.
اینم داستان بازی که خطر لو رفتن داستان وجود داره و توصیه نمیشه:

mohammad_twe
03-05-2010, 21:58
محمد جان چنتا عکس بگیر بذار . ( از جاهای خوبش بذار )
دادا سینا فقط فیلم از بازی کردن طرف هست از روی مانیتور فیلم نمیگیرن نا مردا :دی فقط یارو هی قفل میکنه , هنگ میکنه , بعد میخنده :دی
واقعا ثانیه شماری میکنم برای این نقد ign چه هیاهویی به پا کرده این بازی!
ویرایش : این تریلر که سینا گذاشته الن عجب وینچستری دستش گرفته :18:
ویرایش 2 : عجب قلطی کردم تریلر رو دیدم ! اقا نبینین سینا گفته بود لو رفتن داستان هستا اما باز دیدم !! نبینین اقا نبینین !ضده حال خوردم :41:

sinak3
03-05-2010, 22:19
ویرایش 2 : عجب قلطی کردم تریلر رو دیدم ! اقا نبینین سینا گفته بود لو رفتن داستان هستا اما باز دیدم !! نبینین اقا نبینین !ضده حال خوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داستان واست لو رفت.دی::20:
از این وینچستره عکس میگیری جیگر؟

mohammad_twe
03-05-2010, 22:57
بیا داداش , اما کیفیتش زیاد خوب نیست ...

تو این تریلر هیجان بازی خیلی بالاست ! از تریلر معلومه ببین بازی چی بشه !

amirpers
03-05-2010, 23:25
خدا لعنت کنه این مایکروسافت رو . این همه سال منتظر موندیم و PC رو کنسل کردند. اونقدر عکسهای این بازی و تریلرهاش رو دانلود کردم که خوابش رو می بینم.دیشب خواب بازی رو دیدم اما حیف که نمی تونم بازی کنم.

دوستان حالا کنسول XBOX360 چنده ارزونترین مدلش که هیچ امکاناتی هم نداشته باشه و فقط بازی رو اجرا کنه ؟

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

خدا لعنت کنه این مایکروسافت رو . این همه سال منتظر موندیم و PC رو کنسل کردند. اونقدر عکسهای این بازی و تریلرهاش رو دانلود کردم که خوابش رو می بینم.دیشب خواب بازی رو دیدم اما حیف که نمی تونم بازی کنم.

دوستان حالا کنسول XBOX360 چنده ارزونترین مدلش که هیچ امکاناتی هم نداشته باشه و فقط بازی رو اجرا کنه ؟

mohammad_twe
03-05-2010, 23:46
امیر جان به این تاپیک برای قیمت مراجعه کن :40:

mohammad_twe
04-05-2010, 10:56
شرمنده من اولین بار هست که از یک سایت خبر کپی میکنم ! :دی دیگه هیجان رو نمیشه کاری کرد :دی :10:

خب مثل اینکه لینکهای بازی هم اومد...........
در سایت xbox360iso.com یکی از اعضای سایت لینکهای بازی رو گذاشته و لینکهای دیگش هم در حال اپلود هستش........برای اطلاعات بیشتر میتونید به ادرس زیر برید(منتها باید عضو باشید)

این هم عکسی که از تست ABGX گرفته شده:

من خودم هنوز موندم orginal بگیرم یا کپی :دی صبر ندارم تا 12 تا 20 روز دیگه برای orig گرفتن صبر کنم :41: :دی

Yi Yi
04-05-2010, 11:25
من خودم هنوز موندم orginal بگیرم یا کپی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صبر ندارم تا 12 تا 20 روز دیگه برای orig گرفتن صبر کنم
تو ایران مگه اریجینالش گیر میاد؟
نسخه ی ارجینال این بازی مزیت خاصی نسبت به نسخه ی کپی شده داره؟

mohammad_twe
04-05-2010, 11:43
تو ایران مگه اریجینالش گیر میاد؟
نسخه ی ارجینال این بازی مزیت خاصی نسبت به نسخه ی کپی شده داره؟
چون تعدادی از دوستان میخوان بگیرن از جمله همین اقا نوید خودمون میشه گیر اورد ! یا بیارن تعداد محدودی !
مزیت خاصی نداره , اما زحمات زیادی برای این بازی کشیده شده و یه عنوان انحصاری بزرگ برای 360 هست کم لطفی هست این زحمت رو با 4 هزار به باد بدیم :دی
( البته من که میدونم طاقت نمیارم تا 20 روز دیگه همین کپی شده رو تا پس فردا میگیرم :41: :دی )

sinak3
04-05-2010, 12:58

mohammad_twe
04-05-2010, 13:34
یه تاپیک دیگه توی xbox360iso باز شده که لینک کامل بازی رو گذاشته ! اما میگن fake هست !؟!؟!

اما اینطور که معلومه حداکثر تا شب لینک های بازی همه جا بریزه !

sinak3
04-05-2010, 13:45
یه تاپیک دیگه توی xbox360iso باز شده که لینک کامل بازی رو گذاشته ! اما میگن fake هست !؟!؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اینطور که معلومه حداکثر تا شب لینک های بازی همه جا بریزه !

میگم داداشی مگه 14 may نبود؟ چه زود لینکا ریخت بیرون.

یه نقل قول از BC:

یه سایتی یکی از نکات منفی این بازی رو این نوشته بود که بازی خیلی زیادی ترسناکه،خوب اگه اینجوری باشه که این نکته مثبته و خیلیم حال میده

بنده خدا راست میگه ها.دی:

mohammad_twe
04-05-2010, 14:09
میگم داداشی مگه 14 may نبود؟ چه زود لینکا ریخت بیرون
بعضی فروشگاه ها زودتر برای فروش گذاشتن !

خیلی زیادی ترسناک
باور کنید راست میگه ! من تو تریلرهای صفحه قبل که سینا گذاشته بود ترس رو احساس کردم ببین بازی چی میخواد بشه !! :18: هیجان + ترس + گرافیک + فیزیک + موزیک (این یکی ترس رو بیشتر کرده بود , یهو صدای دلنگ پیانو زد فر خوردم :دی ) چه شود :10:

sinak3
04-05-2010, 14:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4870x2
04-05-2010, 14:59
پرتو های خورشید دارد می تابد
خروس بر فراز تپه ای تاریك در حال خوندن است
الن بیدار شو
صبحانه حاضر است

Big-Boss
04-05-2010, 15:39
جزء اولین سوالات بخش اخبار بازی ها
جالبه :46: :

halflife g
04-05-2010, 18:00
خوب دیگه لینکهای بازی بصورت رسمی اومد free Region هم هستش.....(عجب نامردی...ببین تا 14 می چند روز مونده که بازی پخش شد:41:)

برای گرفتن لینکهای متعدد برید اینجا:

mohammad_twe
04-05-2010, 18:16
سلام
اینم لینک از سایت xbox360iso که اولین نفری بود که زحمت اپلود رو کشید !

1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
Password: pudding

sinak3
04-05-2010, 18:34
بی مراما یکم مرام داشته باشید.مگه مسلمون نیستید.من به خاطره امتحانا نمی تونم بازی کنم شما ها هم نباید بازی کنید.به مسعود میگم تاپیکو تا وقتی منم بازیو بگیرم قفل کنه.هههههههههه.
دی:

mohammad_twe
04-05-2010, 18:37
شما ها هم نباید بازی کنید
من که طاقت نمیارم فردا میرم میگیرم بازیرو :دی
واسط داستان رو تعریف میکنم که نیاز به بازی کردن نداشته باشی :دی

vahidgame
04-05-2010, 18:37
اونایی که بودجشون می رسه حتما باید اورجینال بازی رو بخرن.
خیلی بی انصافیه بازی که این همه براش زحمت کشیدن رو خیلی راحت بدون پرداخت هیچ هزینه خاصی دانلود و بازی کردش.

sinak3
04-05-2010, 18:40
من که طاقت نمیارم فردا میرم میگیرم بازیرو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسط داستان رو تعریف میکنم که نیاز به بازی کردن نداشته باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت میبرمت به اعماق داستان AW شبا کابوس ببینی منو بیادت بیاری.صبحش که بیدار شی کلا بازی رو بذاری کنار.دی:
اوریجش چن در میاد؟ شاید ما هم گرفتیم.

mohammad_twe
04-05-2010, 19:14
فکر نکنم بیشتر از 80/70 تومان بشه ! البته اگه با اون تعدادی که میخوان بگیرن ما هم مچ بشیم و بخریم !
اما فعلا فردا کپی رو میگیرم :دی ولی حتما تا 20 روز دیگه میرم با برنامه بکس orig خر ( خر نه :دی بخر ) orig هم میگیرم که جاودانه داشته باشمش :دی

sinak3
04-05-2010, 19:29
آقا ما منتظر نقده IGN هستیم.خبری نشد؟ امتیازا نیومد؟

halflife g
04-05-2010, 19:32
آقا ما منتظر نقده IGN هستیم.خبری نشد؟ امتیازا نیومد؟هیچ امتیاز درست و حسابی که تو "متا" هم ثبت بشه نیومده.......... .
فعلا باید منتظر موند.

pedram_sad
04-05-2010, 20:04
من از امروز دیگه رسما به این تاپیک سر نمیزنم :31:
الان در گیرم با
dead to rights 3
splinter cell conviction
FIFA 2010 world cup

و حدودا 30 تا فیلم و 5 تا سریال که باد کردن

mohammad_twe
04-05-2010, 20:06
من از امروز دیگه رسما به این تاپیک سر نمیزنم
الان در گیرم با
dead to rights 3
splinter cell conviction
FIFA 2010 world cup

و حدودا 30 تا فیلم و 5 تا سریال که باد کردن
پدرام جان , شما باید به جز conviction همه بازیها و فیلم هارو بندازی اونور و اول از همه alan wake رو بازی کنی :دی :27::46:

sinak3
04-05-2010, 20:26
منم که به خاطره درس و مدرسه هیچی ندارم.24+ فرار از زندان + حدودا 30 تا بازی رو دستم موندن.
امیدوارم هر کی زود تر از من اینو بازی میکنه اینطوری شه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==== [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی:

گویا اینا هم لینکه بازیه :

mehdi30nema
04-05-2010, 22:06
کسی این لینک هایی که اومده را امتحان کرده ؟
نسخه کامل هست ؟

Bs_panzer
04-05-2010, 22:24
سینا لینکارو مطمئنی بگیرم من ؟

mohammad_twe
04-05-2010, 22:32
لینک های سینا از warez360 هست و مطمئنن کامله! بگیر !
سینا جان فقط ببین پسورد نداشته باشه!

Yi Yi
04-05-2010, 23:05
خیلی بی انصافیه بازی که این همه براش زحمت کشیدن رو خیلی راحت بدون پرداخت هیچ هزینه خاصی دانلود و بازی کردش.
بازی های دیگه هم براشون زحمت کشیده میشه بخصوص Dragon Age ! پس شما هم بی انصاف نباشید و بقیه بازی ها رو هم original بخرید.

halflife g
04-05-2010, 23:15
خوب اولین امتیاز معتبر برای این بازی اومد از یه مجله فنلاندی سختگیر:

pelit magazine=83

این بازی به mgs4 هم امتیاز 85 رو داده بود............ .

vahidgame
04-05-2010, 23:17
بازی های دیگه هم براشون زحمت کشیده میشه بخصوص Dragon Age ! پس شما هم بی انصاف نباشید و بقیه بازی ها رو هم original بخرید.
این درسته:20:
برای این بازی هم بیش از 5 سال زحمت کشیدن ولی من گفتم کسانی که بودجشون می رسه. من خودم حتی بودجم نمی رسه که سیستم خودمو ارتقا بدم تا بازیو بتونم در آخرین کیفیت بازی کنم چه برسه اورجینال بخرم.
اینو واقعا قبول دارم که این کار خوبی نیست که یه بازی که این همه زحمت می کشن رو کپی اونو بازی کرد و شرکت بازی هیچ پولی بهش نرسه. ولی کاری نمیشه کرد:41:
من منظورم این هست که حداقل کسانی که می تونن نسخه اورجینال بازی Alan wake رو بخرن و بودجه اونا می رسه حتما این کارو بکنن. حتی اگه یکمی بازی دیرتر به دستشون برسه.
البته خودشون می دونن. من خودم که فعلا اونو نمی تونم بازی کنم:20: