مشاهده نسخه کامل
: Alan Wake
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
mohammad_twe
04-05-2010, 23:19
!!!delet pls
halflife g
04-05-2010, 23:22
خوب امتیاز دوم هم اومد از Gaming Trend
Gaming Trend=95
نفدش هم در لینک زیر هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیازش به بخشهای مختلف بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resident_evil
04-05-2010, 23:36
GamingTrend:
Alan Wake is definitely art, and is well written enough to keep my wife and I on the edge of our seats from beginning to end. If I can admit something, and give Alan Wake the biggest compliment I can bestow, I’d tell you that I had a nightmare about the game the night after I completed it. No horror game has ever managed that feat or even come close. It may have taken them five years to kick it out of the door, but Remedy has created a masterpiece
Big-Boss
04-05-2010, 23:45
تشکر از دوستانی که رعایت میکنن.
یه تاکید درباره لو ندادن داستان بازی !! خیلی ها شاید بازی رو با فاصله کمی از لانچ نتونن شروع کنن.
اگه فکر میکنید حتی راهنمایی گرفتن بازی تو داستانش تاثیر میزاره حتما از تب اسپویلر استفاده کنید.
مثلا : اونجا که اون کارکتر بعد از اون ماجرا میاد باید چیکار کنم؟؟!!! (همین کارکتر و اینکه تو اون ماجرا بوده و اون ماجرا چی بوده خودش یه لو رفتن داستانه) و مثال های زیادی از این قبیل
کافیه این گزینه یا کد رو انتخاب کنید:
resident_evil
05-05-2010, 01:58
خُب يه شوك اساسي بهتون وارد كنم لذتشو ببرين . البته فكر نميكنم كسي زياد توجهي كنه !
Eurogamer 7/10
NZGamer 8.5/10
Pelit 87/100
براي كساني كه انتظاراتشون زيادي بالا نبرده بودن و يا امتيازها كلا براشون مهم نيست اينا مشكل ساز نيست اما بقيه ممكنه قاطي كنن !
ولی یه چیز جالب درباره ی این امتیاز یوروگیمر! خانم Ellie Gibson این بازی رو نقد کرده که میتونید امتیازهای بسیار زیباش رو اینجا ببینید مثلا به SC: Chaos Theory امتیاز 5 داده
منبع Dreadlord از BC !
halflife g
05-05-2010, 09:01
مقادیری دیگر از امتیازات خوب:
IGN=9
gametrailers=9.2
x360 achivements=9.2
planet x360=9.2
gaming today=9.1
computer and video games uk=9
video gamer=9
justpushstar=4.5/5
meristation=9
game planet=9
Destructoid=9
IGN au=8.5
1up=83
euro gamer spain=8
gaint bomb=8
gamekult=8
ali_ranger22
05-05-2010, 09:40
شخصا توقع امتيازاي بالاتري رو از اين بازي داشتم اينطوري ميانگين بازي مياد روي 9 يا احتمالا زير 9 كه واسه اين بازي زياد جالب نيست
منتظر امتيازاي گيم اسپات و IGN مي مونيم
halflife g
05-05-2010, 09:50
شخصا توقع امتيازاي بالاتري رو از اين بازي داشتم اينطوري ميانگين بازي مياد روي 9 يا احتمالا زير 9 كه واسه اين بازي زياد جالب نيست
منتظر امتيازاي گيم اسپات و IGN مي مونيم
علی جان امتیاز IGN اومده و من تو اون پستم نوشتم برای اینکه تاپیک پشت سر هم با امتیازا شلوغ نشه من همه امتیازا رو جمع کردم تو پست زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر امتیاز جدیدی هم که میاد تو همون پست میذارم.
در مورد اینکه چرا امتیازا اینطوریه؟؟اکثر سایتا از اینکه بازی "ارزش تکرارش" کمه و علاوه بر اون بازی کوتاهیه خیلی گلایه کردن(و البته اینکه بعد مدتی تکراری میشه).......برای نمونه همین IGN به همه بخشهای بازی اعم از گرافیک و صدا و گیم پلی 9 داده ولی به قسمت جاذبه و ارزش تکرار بازی 7 داده.......... .
ali_ranger22
05-05-2010, 09:57
چي بگم ، حداقل 9.5 رو توقع داشتم از IGN
ببينيم گيم اسپات چه مي كنه يه دفعه ديدي 9.5 داد :دي
masoud93
05-05-2010, 10:36
گیم اسپات به احتمال زیاد 8.5
vahidgame
05-05-2010, 11:00
الان اومدم دیدم که IGN به بازی امتیاز 9 داده یکمی شوکه شدم. آخه دیگه این سایتو همه می شناسن به بازی ها امتیازهای بالاتر از سایتهای دیگه میده. حتی به یه بازی معمولی هم امتیاز خیلی بالا میده.
انتظار من امتیاز بالای 9.5 از IGN بود. حالا باید منتظر امتیاز گیم اسپات باشیم. احتمالا اون سایت امتیاز 9 یا 8.5 میده.
halflife g
05-05-2010, 11:11
الان اومدم دیدم که IGN به بازی امتیاز 9 داده یکمی شوکه شدم. آخه دیگه این سایتو همه می شناسن به بازی ها امتیازهای بالاتر از سایتهای دیگه میده. حتی به یه بازی معمولی هم امتیاز خیلی بالا میده.
انتظار من امتیاز بالای 9.5 از IGN بود. حالا باید منتظر امتیاز گیم اسپات باشیم. احتمالا اون سایت امتیاز 9 یا 8.5 میده.
IGN به heavy rain هم 9 داده بود......امتیازای این بازی هم تقریبا شبیه heavy rain هستش میانگین اون 87 بود میانگین اینم فکر کنم در نهایت و بعد از اعلام همه امتیازا در همین حدود 87 خواهد بود......... .
کلا مثه اینکه این سبک بازیها که کمی متمایل به سینماتیک شدن هستن نمره کمی میگیرن البته ایرادهایی که از این بازی گرفته مربوط به تکراری شدن و نداشتن ارزش تکرار و ایناس که باید بگیریم ببینیم چجوریاس راس میگن یا نه............... .
resident_evil
05-05-2010, 11:19
ارزش تكرار به نظر من يه چيز كاملا سليقه اي هستش . مثلا ممكنه همه يه بازي رو 5 6 بار تموم كنن اما من فقط 1 بار تموم كنم يا برعكس . در مورد امتياز هم برادر بالايي حرف خوبي زد و اينجور بازي ها امتياز بگير نيستن با اينكه با تمام بازي ها متفاوت هستن
در مورد سابقه ي اون خانوم تو Uerogamer هم بد نيست بدونين :
Dead or Alive: Paradise - psp
Muscle March - wii
Super Monkey Ball: Step & Roll - wii
Plants vs. Zombies - iphone
Dante's Inferno - 360
Matt Hazard: Blood Bath and Beyond - 360
Critter Crunch - ps3
Tony Hawk: RIDE
We Sing - wii
Buzz!: Quiz World - ps3
Jambo! Safari - wii
Jak & Daxter: The Lost Frontier - psp
LittleBigPlanet - psp
Take That Singstar - ps3
Not sure if Ellie is the right person to review a game like alan wake from previous allocations?
The more i think about this it must be a placeholder, ellie had reviewed 98% casual games
halflife g
05-05-2010, 11:23
ارزش تكرار به نظر من يه چيز كاملا سليقه اي هستش . مثلا ممكنه همه يه بازي رو 5 6 بار تموم كنن اما من فقط 1 بار تموم كنم يا برعكس . در مورد امتياز هم برادر بالايي حرف خوبي زد و اينجور بازي ها امتياز بگير نيستن با اينكه با تمام بازي ها متفاوت هستن
در مورد سابقه ي اون خانوم تو Uerogamer هم بد نيست بدونين :
Dead or Alive: Paradise - psp
Muscle March - wii
Super Monkey Ball: Step & Roll - wii
Plants vs. Zombies - iphone
Dante's Inferno - 360
Matt Hazard: Blood Bath and Beyond - 360
Critter Crunch - ps3
Tony Hawk: RIDE
We Sing - wii
Buzz!Take That Singstar - ps3
Not sure if Ellie is the right person to review a game like alan wake from previous allocations?
The more i think about this it must be a placeholder, ellie had reviewed 98% casual games
تایید میشه برادر پایینی....:31:.
این خانومه هم فک کنم چون خیلی ترسیده این نمره رو به بازی داده چون لیست بازیهایی که نقد کرده نشوندهنده لطیف بودن بیش از حد ایشون....:31:
vahidgame
05-05-2010, 11:25
IGN به heavy rain هم 9 داده بود......امتیازای این بازی هم تقریبا شبیه heavy rain هستش میانگین اون 87 بود میانگین اینم فکر کنم در نهایت و بعد از اعلام همه امتیازا در همین حدود 87 خواهد بود......... .
کلا مثه اینکه این سبک بازیها که کمی متمایل به سینماتیک شدن هستن نمره کمی میگیرن البته ایرادهایی که از این بازی گرفته مربوط به تکراری شدن و نداشتن ارزش تکرار و ایناس که باید بگیریم ببینیم چجوریاس راس میگن یا نه............... .
آخه جالبه به Splinter cell:conviction امتیاز 9.3 داده! بعد جالبه که میانگین امتیاز یوزهای IGN تا به الان 7.5 هست!!!
باید اینو هم در نظر بگرید که سایتهای خارجی به بخش آنلاین بازی خیلی اهمیت میدن.اگه بازی بخش آنلاینش خیلی خوب باشه توی امتیازش تاثیر زیادی داره.Alan wake فکر نکنم بخش آنلاین داشته باشه.
resident_evil
05-05-2010, 11:37
امسال فقط بايد منتظر Reach موند و ديد در زمينه ي امتياز گيري چه ميكنه
Gamereactor 7/10
gamezone 9/10
graphics 9
Sound 9
Controls: 9
Gameplay 10
در مورد Max Payne 1 & 2 هم بگم كه اونا هم ميانگينشون 89 و 86 شد اما هنوز هم براي خيلي ها شايد بهترين بازي عمرشون باشن ! كنترل نكردن انتظارها از يه بازي بعضي اوقات اينجوري ميشه ديگه
انتظارها از Remedy بالا بود. خیلی ها انتظار داشتند که این بازی مثل Max Payne یک عنوان انقلابی باشه و نوآوری هایی ارائه کنه که تا سال ها از روی این نوآوری ها بازی های زیادی ساخته بشه. ولی گویا Remedy حداقل در این زمینه موفق نبوده.
ولی هنوز هم به عنوان یک بازی ساخت Remedy ارزش زیادی داره و پر از جزئیات ریز و درشته،
بازی، داستان محوره و این باعث میشه در کنار گیم پلی جذاب و هیجان بالا، محتوای باارزشی هم برای فکر کردن به گیمر داده بشه.
شخصیت پردازی کاراکتر اصلی و دیگران عمیقه و پر از نکات جذاب و دوست داشتنیه،
سیستم combat نوآورانه است و تجربه ی جدید و منحصربفردیه.
گرافیکش هم که بهترین در XBOX 360 محسوب میشه و از لحاظ افکت های نور هیچ بازی ای به پاش نمی رسه.
از صداگذاری بازی بسیار تعریف شده بخصوص soundtrack ها و موزیک های لایسنس شده. [ در این زمینه خوشبختانه فهمیدم چجوری میشه آهنگ های بازی های XBOX 360 رو استخراج کرد. البته نه همشون رو! ]
mohammad_twe
05-05-2010, 11:42
من فعلا دهنم بند اومده نمیتونم چیزی بگم ! اگه تا امروز بازی نکنم خود کشی میکنم :دی همین الان که از خواب بیدار شدم خواب دیدم رفتم nextgen بازیرو بگیرم :دی :18:
فقط موندم بعضی سایت ها چرا امتیاز بالا دادن بعضی ها هم امتیاز های پایین ! :20:
halflife g
05-05-2010, 11:51
انتظارها از Remedy بالا بود. خیلی ها انتظار داشتند که این بازی مثل Max Payne یک عنوان انقلابی باشه و نوآوری هایی ارائه کنه که تا سال ها از روی این نوآوری ها بازی های زیادی ساخته بشه. ولی گویا Remedy حداقل در این زمینه موفق نبوده.
ولی هنوز هم به عنوان یک بازی ساخت Remedy ارزش زیادی داره و پر از جزئیات ریز و درشته،
بازی، داستان محوره و این باعث میشه در کنار گیم پلی جذاب و هیجان بالا، گیمر محتوای باارزشی هم برای فکر کردن بهش داشته باشه.
شخصیت پردازی کاراکتر اصلی و دیگران عمیقه و پر از نکات جذاب و دوست داشتنیه،
سیستم combat نوآورانه است و تجربه ی جدید و منحصربفردیه.
گرافیکش هم که بهترین در XBOX 360 محسوب میشه و از لحاظ افکت های نور هیچ بازی ای به پاش نمی رسه.
از صداگذاری بازی بسیار تعریف شده بخصوص soundtrack ها و موزیک های لایسنس شده. [ در این زمینه نگران نباشید! چون فهمیدم چجوری میشه آهنگ های بازی های XBOX 360 رو استخراج کرد. البته نه همشون رو. ]
البته نمیشه با این امتیازا به این مساله پی برد که بازی انقلابی بوده یا نه.......... .چون مثلا همین مکس پین با اینکه تحول بزرگی تو گیم ایجاد کرد ولی به گفته نوید امتیازش 86 بوده............. .یا همین heavy rain که کلا ذاتش انقلابی بود چه امتیازایی گرفت؟؟مجموع 87..... .
در نتیجه نمیشه با امتیاز به این نکات پی برد(البته خوب در اینکه امتیازا از حد انتظار کمی پایین بوده شکی نیست)
در نتیجه نمیشه با امتیاز به این نکات پی برد(البته خوب در اینکه امتیازا از حد انتظار کمی پایین بوده شکی نیست)
من از امتیازات این بازی به این نتیجه نرسیدم. بلکه از خوندن چند تا نقد فهمیدم که بازی نوآوری آن چنانی ارائه نمیده که بشه بهش عنوان انقلاب داد.
IGN هم تو Review گفته:
بازی شاید اونطوری که بعضیا انتظار داشتن انقلابی نیست با این حال بازم یه بازی و سرگرمیه عالیه. رمدی دنیای رو ساخته که محدوده خارقالعادهای، پیچیده در سایهها و واقعیتهاست با این وجود اصالت و واقعیتش رو حفظ کرده.
طراحی فوقالعاده محیط و ویژویالها و صدای عالی هوش از سرتون میندازه، و اون کوههای پوشیده به نظر واقعی و زنده میان.
با تمام این اوصاف دوربین میتونه مشکل ساز بشه و داستان تخیلی بازی به اندازه سوالاتی که بوجود میاره جالب نیست و....
1 روز نبودیم تاپیک 5 صفحه بالا رفتا!!!!!!!!!! خیلیا گله میکنن از امتیاز و اینجور چیزا. این اصلا کاره درستی نیست.هرکی واقعا فنه بازی باشه امتیازو میندازه دور میره همین حالا بازی رو میگیره.دی: ولی امتیازه Eurogamer خیلی مسخرست.یعنی چی 7 !!!!!! ولی 7 عدد قشنگیه . دی:
یه کپی از BC :
"آنجايي كه همه در خواب هستند مردي در بيداري با حقيقت مي جنگد تا شايد روياها بازگردند"-خودم
عنوان تاپيك را درست ديده ايد !. شايد بپرسيد Alan Wake كه يك شخصيت مجازي است ، ولي تصميم گرفتم با Ilkka Villi بازيگر نقش Alan Wake مصاحبه اي بكنم كه واقعا بايد بگويم Ilkka فراتر از چيزي بود كه تصور مي كردم. هوش بالا و حرفه اي بودن در كارش از خصوصيات شخصيتي او است و بدون هيچ ترسي مي گويم چهره Alan بدون او غير ممكن بود كه انقدر جذاب باشد.
Ilkka Villi در فنلاند به دنيا آمده و آنجا زندگي مي كند. حرفه او بازيگري در فيلم ، سريال و تئاتر است و به تازگي نقش اول بازي جديد Remedy يعني Alan Wake را اجرا كرده.
Ilkka همچنين به طور مسلط به زبانهاي انگليسي ، اسپانيايي و فنلاندي صحبت مي كند و همچنين كمي هم سوئدي و آلماني بلد است . او علاقه زيادي به زبانهاي خارجي دارد و من پيشنهاد كردم فارسي هم ياد بگيرد. Ilkka در جواب مي گويد علاقه دارد روزي هم زبانهاي آسياي را ياد بگيرد ولي فعلا مشغول كار كردن روي فرانسوي است.
كار را خلاصه مي كنيم و در يك بعد از ظهر بهاري مصاحبه اي با Ilkka Villi انجام مي دهيم.
اين روزها چطور هستي Ilkka ؟ Alan Wake نزديك عرضه شدن است و همه او را با چهره تو مي شناسند.
خيلي خوبم ، ممنون.تنها يك هفته تا عرضه بازي مانده و من خيلي در مورد آن هيجان زده هستم.
تقريبا شش سال است كه Alan Wake معرفي شده. در حال حاظر چه حسي نسبت به الن داري ؟
به شخصه حدود پنج سال و نيم با Remedy روي Alan Wake كار كرده ام و واضح است كه اين به چيزي خيلي استثنائي براي من تبديل شده. اما كار اصلي و بزرگ من سال پيش بود و واقعا كار كردن با Remedy را دوست دارم. آنها خيلي با استعداد ، بلند پرواز ، خوش قلب و فوق العاده براي كار كردن هستند . تنها و تنها حسي كه در حال حاضر دارم خوشبختي است كه جزوي از Alan Wake بوده ام.
چه تفاوتي بين بازي در فيلم و يك بازي است ؟ كدام يك سخت تر است ؟
هر دوي آنها در جاي خود خيلي سخت هستند. بزرگترين كاري كه من براي Alan Wake انجام دادم صحنه هاي سينماي آن بود كه واقعا شبيه به يك فيلم بود. اما بايد بازيگري در يك بازي كار خيلي تكنيكي است ، كارهاي زيادي را بايد در نظر بگيريد . خيلي شبيه به يك پازل است ، نتيجه نهايي از تكه هاي خيلي ريز آن ساخته مي شود. ما Motion-Capture بدن و صورت را به صورت جداگانه انجام داديم . همچنين من بايد بازي خود را با صداي يك بازيگر ديگر (Matthew Poretta) هماهنگ مي كردم . بازيگري هميشه در يك استوديو بسته انجام مي شد و خيلي از اوقات من به تنهايي آنجا بودم ، پس در چنين حالتي تخيل خيلي زيادي نياز است . كليد اصلي براي من اين بود كه براي هرصحنه و شات خيلي خوب آماده بشوم. اگرچه تكنولوژي بازي ها امروزه خيلي پيشرفته و فوق العاده است ولي به طور كاملا نمي تواند ريز ترين احساسات آدم را منتقل كند ؛ خيلي جالب است ببينيم در آينده اين موضوع چطور مي شود.
اين سخت نيست كه با وجود كلي وسيله روي صورت ، Facial Motion-Capture را انجام داد ؟ چطور با اين موضوع كنار آمدي ؟
ماركر هاي Motion-Capture روي صورت خيلي هم سخت نبود. همه چيز را در سوال قبلي گفتم . سخت ترين قسمت ضبط حركات صورت براي كساني بود كه صبح زود آنها را روي صورت من نصب مي كردند و بعد از يك روز طولاني آنها را برمي داشتند.
خيلي جالب است كه تو هم يك نويسنده هستي ، مثل Alan Wake . معمولا چه چيزهايي مي نويسي ؟
خب من خودم را اين روزها يك نويسنده نام نمي برم . من قبلا در سمت يك خبرنگار براي تلوزيون مي نوشتم ولي اين روزها كاملا روي بازيگري تمركز كرده ام ولي در آينده شايد يك سناريو فيلم بنويسم. يكي دو تا چيز در مورد موانع يك نويسنده را از الن مي دانم كه از آنها زجر مي كشد .... .
آيا شباهتي با Alan داري ؟
Hmm . جدا از موانع يك نويسنده ؟ خب فكر مي كنم كه ما كاملا شبيه به هم هستيم. شايد مثل Alan خيلي كم حوصله هستم و كمي هم مانند او شوخ طبع. ولي به طور كلي فكر مي كنم خوشبختانه خيلي شاد تر از Alan هستم و آزاد تر از Alan بيچاره .
چطور شد كه نقش Alan Wake را گرفتي ؟
من توسط يك سازمان بازيگري در فنلاند انتخاب شدم كه كارشان پيدا كردن بازيگر براي فيلم و سريال است. پس از آن Sam Lake با من تماس گرفت و من هم به ملاقات او در Remedy رفتم. اين طور بود كه كار را آغاز كرديم.
كار كردن با Remedy چطور است ؟
همانطور كه گفتم فوق العاده است !.آنها يك گروه فوق العاده از افراد با استعداد هستند و روح و قلبشان را روي كاري كه انجام مي دهند مي گذارند . آنها خيلي خوب با من رفتار و از كارم خيلي قدرداني كردند.
آيا بازي هاي كامپيوتري انجام مي دهي ؟ مي تواني در موردش صحبت كني ؟
حقيقت اين است كه تا به الان يك Gamer بزرگ نبودم ، اگرچه بازي هاي Max Payne را انجام داده ام ولي مطمئن هستم Alan Wake را به زودي بازي خواهم كرد !.
بزرگ ترين تفاوت بين بازي هاي كامپيوتري و فيلم چيست ؟
به نظر مي آيد هميشه آنها در حال نزديك شدن به هم هستند . بازي ها امروزه خيلي شبيه به فيلم ها شده اند . خيلي از بازيها از روي فيلم و بالعكس ساخته شده اند. چيزي كه بازي ها را خيلي استثنائي مي كند تاثير پذيري و فعل و انفعالي بودن آنها است. مي توانيد خود را جاي كركتر اصلي گذاشته و آن را كنترل كنيد. ولي به شخصه طرفدار فيلم هستم . عاشق ديدن يك فيلم به صورت دست جمعي روي پرده سينما هستم و دوست دارم با تمام مخاطبان كه يك نفس فيلم را تماشا مي كنند باشم.
در مقابل بازي ها معمولا تنها انجام داده مي شوند ، ولي بايد بگويم تا به حال در سينما نديده ام كه مردم انقدر ديوانه بازي ها باشند ، مانند Alan Wake براي مثال. مردم در مورد بازي ها و ريز ترين جزئياتشان سال ها قبل از اين كه حتي عرضه بشوند صحبت مي كنند . فكر مي كنم اين فوق العاده است.
سال پيش سال بسيار خوبي براي تو بود. روي 3 پروژه كار مي كردي (اگر درست بگويم) . در حال حاضر مشغول چه كاري هستي ؟
من خيلي خوش شانس بوده ام كه در نقش ها مختلفي در طول زندگي كاريم شركت كرده ام. اخيرا چند تئاتر انجام داده ام و چند پروژه فيلم هم در آينده در دست كار دارم.
اخيرا قسمت اول سري Bright Falls را مشاهده كردم. چرا تو داخل آن بازي نكرده اي؟ Harry Garrett Show فوق العاده بود.
تنها چيزي كه در مورد سري Bright Fall مي توانم بگويم اين است كه بايد تمام 6 قسمت آن را ببيني. فكر مي كنم كارهاي فوق العاده اي با آن انجام داده اند و يك Prequel خيلي خوب براي بازي است.
كار كردن با Sam Lake چطور است ؟
سم آدم فوق العاده اي است ، همچنين خيلي باهوش. خيلي هم درد و بامزه اي است. به عنوان يك نويسنده واقعا او را تحسين مي كنم و فكر مي كنم او چيزي استثنائي با Alan Wake خلق كرده است. ما صحبت هاي زيادي در مورد Alan با هم داشتيم.
Ilkka تو فنلاندي ، انگليسي و اسپانيايي بلد هستي. تا به حال به كار كردن خارج از فنلاند فكر كرده اي ؟
مهم تر از همه چيز من بيشتر دوست دارم خيلي خوب بازي كنم. شخصيت هاي چند بعدي و عميق. اگر چنين طرز بازي كردني خارج از فنلاند هم باشد زياد برايم مهم نيست.
در آخر بايد بگويم ، تبريك مي گويم ، تو يكي از بهترين بازيگري ها را در صنعت بازي انجام داده اي و فيلم هايت هم فوق العاده است. برايت آرزوي موفقيت مي كنم.
خيلي ممنونم. خيلي خوشحال هستم كه كارهاي من را تشويق مي كنيد. اميدورام همه از بازي كردن Alan Wake لذت ببرند و بدانند كه اين بازي ارزش اين همه مدت صبر كردن را داشته.
منبع:
بازی شاید اونطوری که بعضیا انتظار داشتن انقلابی نیست با این حال بازم یه بازی و سرگرمیه عالیه
از بابت اسپم معذرت میخوام ولی این جمله یه ضد حاله اساسی بود.با اینکه واسم حرفه اینا اهمیت نداره ولی اصلا حرفه جالبی نزده.خودشون 5 سال با 40-50 تا آدم بازی میساختن بهشون این حرفو میزدن خوششون میومد!!!!!!
Mostafa NBA
05-05-2010, 13:55
تاریخ انتشار بازی در گیم اسپات 18 می اعلام شده اونوقت چطوری الان سایت های گیم دارن به این بازی نمره میدن ؟
resident_evil
05-05-2010, 14:03
تاریخ انتشار بازی در گیم اسپات 18 می اعلام شده اونوقت چطوری الان سایت های گیم دارن به این بازی نمره میدن ؟
تمام بازي ها اينجوري هستن ! معمولا 2 هفته زودتر امتياز داده ميشه بهشون
الان به Split/Second و MadNation Racers هم امتياز داده شده است .
Mostafa NBA
05-05-2010, 14:11
تمام بازي ها اينجوري هستن ! معمولا 2 هفته زودتر امتياز داده ميشه بهشون
الان به Split/Second و MadNation Racers هم امتياز داده شده است .
اینو میدونستم ولی معمولا این اتفاق برای سایت های معتبری مثل IGN نمی افتاد و بیشتر مجله ها نمره ها رو زودتر میدادن یعنی من تا جایی که یادم میاد, سایت های معتبر همیشه بعد از انتشار رسمی بازی نمره میدادن و یا وقتی دموی بازی برای دانلود عرضه میشد !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میدونستم ولی معمولا این اتفاق برای سایت های معتبری مثل IGN نمی افتاد و بیشتر مجله ها نمره ها رو زودتر میدادن یعنی من تا جایی که یادم میاد, سایت های معتبر همیشه بعد از انتشار رسمی بازی نمره میدادن و یا وقتی دموی بازی برای دانلود عرضه میشد !
نه همیشه خوده شرکت سازنده، چند روز قبل از عرضه، بازی رو در اختیار سایتها و مجلهها قرار میده.
Alireza.M67
05-05-2010, 22:34
من امروز رفتم انقلاب و بازی رو خریدم ، گفتم تا داغه بیام یه نقد کوتاهی بنویسم .
البته من فقط نزدیک به نیم ساعت بازی کردم و اینی که مینویسم حاصل همین نیم ساعته :
نکات مثبت :
1 – گرافیک بازی به شکل خارق العاده ای چشم نوازه . واقعا از زیبایی طبیعت ، نورپردازی و جزئیات پیش بینی شده لذت میبرید .
2 – سیستم هدف گیری نوآورانه و جالبه و شما واقعا با اون راحت هستید .
3 – حرکات کاراکتر بسیار زیبا و طبیعی طراحی شده مثلا زیاد که میدوید واقعا به صورت طبیعی به نفس نفس زدن میفته .
4 – (مهم) بازی واقعا ترسناکه و ترسش هم از نوع ترس واقعی است نه کاذب یعنی اینجوری نیست که مثلا واسه ترسوندن شما بخوان یهو یه هیولا رو وسط صفحه ظاهر کنن و در این بازی واقعا شما هیجان زده میشید .
5 – چراغ قوه خیلی خوب طراحی شده . من که با اون چراغ قوه ش خیلی حال کردم . البته از وصف خارجه ایشالا خودتون بازی میکنید میفهمید چی میگم.
6 – داستان بازی به شکل خیلی خوبی دنبال میشه و واقعا انگار که دارید فیلم سینمایی میبینید .
نکات منفی :
1 – دیگه زیادی تخیلیه . اینکه موجودات عجیب و غریب داره خب قابل هزمه و خیلی از بازیها از این چیزا دارن ولی مثلا اول بازی یه جایی هست که نور میاد و پله های خراب شده رو روی هم میچینه که این قسمتش خیلی به مزاج من خوش نیومد .
2 – گیم پلی بازی یکم مشکل داره . چطور بگم ؟ یکم انگاری دوربینش لقه .
دیگه مشکلی به چشمم نیومد و باید بگم واقعا مشخصه که روی این بازی خیلی خوب کار شده چون نواقصش خیلی کمه .
در کل :
اصلا به این امتیاز های عجیب و غریب توجه نکنید ، بازی فوق العادست و مطمئن باشید که ازش لذت میبرید و شاید یکی از بهترین بازیهای عمرتون باشه .
اگه بخوام امتیاز بدم 9.5 خوبه .
من نمیدونم همه مشکل دوربین دارن...
تویه IGN و Eurogamer و ... هم نوشته بودند!
حالا تخیلی بودن بازی که سره جاشه چون معلومه که ... ( یک کلمه از داستان هم نباید بگم :دی )
وقتی علیرضا که عاشق RE4 هست بگه بازی عالیه دیگه چیزی واسه گفتن نمیمونه :دی
در ضمن نامردا بازی نکنید دیگه بزار بازیه اصل ما هم بیاد بعد بازی کنید :دی : دی
Bs_panzer
05-05-2010, 22:58
اینایی که تو عکسن زامبین ؟
mohammad_twe
05-05-2010, 23:05
اینایی که تو عکسن زامبین ؟
اسمشون رو زامبی نمیشه گذاشت ! مگه اویله :دی
pedramgolchin
06-05-2010, 00:34
من امروز رفتم انقلاب و بازی رو خریدم ، گفتم تا داغه بیام یه نقد کوتاهی بنویسم .
البته من فقط نزدیک به نیم ساعت بازی کردم و اینی که مینویسم حاصل همین نیم ساعته :
نکات مثبت :
1 – گرافیک بازی به شکل خارق العاده ای چشم نوازه . واقعا از زیبایی طبیعت ، نورپردازی و جزئیات پیش بینی شده لذت میبرید .
2 – سیستم هدف گیری نوآورانه و جالبه و شما واقعا با اون راحت هستید .
3 – حرکات کاراکتر بسیار زیبا و طبیعی طراحی شده مثلا زیاد که میدوید واقعا به صورت طبیعی به نفس نفس زدن میفته .
4 – (مهم) بازی واقعا ترسناکه و ترسش هم از نوع ترس واقعی است نه کاذب یعنی اینجوری نیست که مثلا واسه ترسوندن شما بخوان یهو یه هیولا رو وسط صفحه ظاهر کنن و در این بازی واقعا شما هیجان زده میشید .
5 – چراغ قوه خیلی خوب طراحی شده . من که با اون چراغ قوه ش خیلی حال کردم . البته از وصف خارجه ایشالا خودتون بازی میکنید میفهمید چی میگم.
6 – داستان بازی به شکل خیلی خوبی دنبال میشه و واقعا انگار که دارید فیلم سینمایی میبینید .
نکات منفی :
1 – دیگه زیادی تخیلیه . اینکه موجودات عجیب و غریب داره خب قابل هزمه و خیلی از بازیها از این چیزا دارن ولی مثلا اول بازی یه جایی هست که نور میاد و پله های خراب شده رو روی هم میچینه که این قسمتش خیلی به مزاج من خوش نیومد .
2 – گیم پلی بازی یکم مشکل داره . چطور بگم ؟ یکم انگاری دوربینش لقه .
دیگه مشکلی به چشمم نیومد و باید بگم واقعا مشخصه که روی این بازی خیلی خوب کار شده چون نواقصش خیلی کمه .
در کل :
اصلا به این امتیاز های عجیب و غریب توجه نکنید ، بازی فوق العادست و مطمئن باشید که ازش لذت میبرید و شاید یکی از بهترین بازیهای عمرتون باشه .
اگه بخوام امتیاز بدم 9.5 خوبه .
به من گفتن اگه قبل از ریلیز شدن بازی ،نسخه کپی شده اونو که الان تو بازار هستش رو بازی کنم توی live بن میشم
این درسته؟:41:
یعنی حتی اگه تا اون موقه توی لایو نرم و بعد از ریلیز شدن برم لایو بازم ین میشم؟
resident_evil
06-05-2010, 01:36
یعنی حتی اگه تا اون موقه توی لایو نرم و بعد از ریلیز شدن برم لایو بازم ین میشم؟
اگر وقتي آنلاين هستين بازي رو اجرا نكنين خطري شمارو تهديد نميكنه چون اطلاعات آفلاين كنسول شمارو نميتونن بازيابي كنن
به افتخار alan wake تصویر نه چندان زیبای زیر رو درست کردم. امیدوارم خوشتون بیاد!
resident_evil
06-05-2010, 01:43
به افتخار alan wake تصویر نه چندان زیبای زیر رو درست کردم. امیدوارم خوشتون بیاد!
نه چندان زيبات اينه پس چندان زيبات چيه ؟
خيلي خوب شده
ببخشید این بازی پشت شهردای اومده بریم بگیریم حال کنیم.:40:
ببخشید این بازی پشت شهردای اومده بریم بگیریم حال کنیم.:40:
بله من دیروز عصر از اونجا گرفتم .
واقعا بازی خدایی تشریف دارن ایشون (جناب آقای Alan Wake):31:
pedramgolchin
06-05-2010, 10:05
اگر وقتي آنلاين هستين بازي رو اجرا نكنين خطري شمارو تهديد نميكنه چون اطلاعات آفلاين كنسول شمارو نميتونن بازيابي كنن
یعنی آفلاین بازی کنم و بعدا که بازی ریلیز شد برم آنلاین دیگه بن نمیشم؟
آخه اچیومنت هایی که در بازی ثبت میشه وقتی که آنلاین بشم نشون میده که تاریخ اونا قبل از ریلیز بازی هستش و یجورایی نسخه دزدی میزنه دیگه،نه؟؟؟؟؟؟
joey jordison
06-05-2010, 11:44
نمردیم و این بازی هم داره میاد یعنی اون چیزی که دوستان گفتن اومده امتیازاتش از مجلات خارجی اونطور که انتظارش را میکشیدیم نبود ولی بازم میگم گور بابای هر چی سایت و مجله هست!
جو بازی چطور هست؟
mohammad_twe
06-05-2010, 12:01
یعنی آفلاین بازی کنم و بعدا که بازی ریلیز شد برم آنلاین دیگه بن نمیشم؟
دوست عزیز برای اطمینان کامل یه پروفایل دیگه بساز و بازی کن , و با این پروفایل جدیدت که این بازی رو میکنی لایو نرو ! چون اچیومنت ها تاریخ میخوره باز هم شاید مشکل ساز بشه !
Alireza.M67
06-05-2010, 12:33
من نمیدونم همه مشکل دوربین دارن...
تویه IGN و Eurogamer و ... هم نوشته بودند!
حالا تخیلی بودن بازی که سره جاشه چون معلومه که ... ( یک کلمه از داستان هم نباید بگم :دی )
وقتی علیرضا که عاشق RE4 هست بگه بازی عالیه دیگه چیزی واسه گفتن نمیمونه :دی
در ضمن نامردا بازی نکنید دیگه بزار بازیه اصل ما هم بیاد بعد بازی کنید :دی : دی
RE4 رو اصلا با هیچ گیمی مقایسه نکنید .:31:
ولی این بازی یکم تو اون حال و حوای RE میچرخه .
حالا 2 تا اپیزود رو رفتم که نوشته هام رو تصحیح و کامل میکنم :
1 - اون ایرادی که در مورد دوربین به بازی گرفتم رو فراموش کنید . در نگاه اول شاید دوربینش خوب به چشم نیاد ولی الآن میگم که این دوربین واسه این بازی واقعا لازمه چون در قسمتهایی احتیاج به حرکت های سریع دارید (مثل زدن پرنده ها) .
2 - یه ایراد دیگه ای به گیم پلی هست و اون اینه که تو این 2 تا اپیزود یکم تکراریه . یعنی چیز جدیدی رو نشده . البته امیدوارم اینطور نباشه و در ادامه شاهد تنوع باشیم .
3 - داستان بازی معرکه ست . شیوه ی روایتش هم معرکه ست . واقعا انگار دارید یه سریال خفن میبینید . بعد از هر اپیزود هم یه آنچه گذشت داره .
4 - جا داره یه بار دیگه از گرافیک بازی تعریف کنم . طراحی محیط واقعا چشم نواز و باور نکردنیه .
vahidgame
06-05-2010, 12:51
امتیازهای بازی تا به الان:
IGN 9 / 10
1UP B+
GameZone 8 / 10
Worth Playing 9 / 10
Eurogamer 7 / 10
VideoGamer9 / 10
Giant Bomb 4 / 5
Gameplanet 8.5 / 10
Game Revolution A-
Planet Xbox 360 9.2 / 10
411mania 9.1 / 10
XboxAddict 9.3 / 10
Gametrailers 8.6 / 10
GamingTrend 95 / 100
NZGamer 8.5 / 10
Computer & Video Games UK 9 / 10
Official Xbox Magazine 9 / 10
Game Informer 8.5 / 10
Official Xbox Magazine UK 8 / 10
GamePro 4 / 5
میانگین امتیازها حدود 8.6 هست. بعضی سایت ها هم امتیاز جالب دادن مثل Eurogamer که نمی دونم چه فکری کردن که اینجوری امتیاز دادن!
Eurogamer 7 / 10
من داشتم نقده اینو میخوندم 4 صفحه بود.طرف انقد خسته بوده نفهمیده چی داده.دی:
آخه 4 صفحه هم نقد مینیویسن!!!!!
*Alucard*
06-05-2010, 16:19
DVD بازی امروز به دستم رسید و دارم بازی میکنم گفتم یه سری به این تاپیک بزنم ببینم نظر دوستان چیه...
خوب هر کسی نظر خودشو داره که محترمه , به نظر من بازی یکی از بهترین جلوه های بصریو داره اما گیم پلی بازی یه جورایی Run & Gun میزنه به نظرم بعد از 5 سال کار کردن روی بازی باید یکم به این موضوع بیشتر توجه میکردن.
اگر دنبال یه بازی میگردین که وقتی تو کنسولتون بازی میکنید هر کی میبینه بگه عجب گرافیکی داره بازیو حتما بخرید!
Darkness Inside
06-05-2010, 16:36
می دونید چیه.عصبانی نشید ها!
حالا که Alan Wake واسه پی سی نمیاد، امیدوارم ، ببخشید ها! یه افتضاح باشه تا یادشون نره اوایل قرار بود فقط برای پی سی بیاد
و بعدا شاید بر روی 360 پورت بشه!
تازه.هنوز که منتشر نشده شما درباره ی چی صحبت می کنید ؟!
چرا دوست عزیز منتشر شده ! همه دارن بازی میکنن من هم همینطور:46:
ایشالا برا پی سی هم بیاد که شما هم بتونی بازی کنی:20:
می دونید چیه.عصبانی نشید ها!
حالا که Alan Wake واسه پی سی نمیاد، امیدوارم ، ببخشید ها! یه افتضاح باشه تا یادشون نره اوایل قرار بود فقط برای پی سی بیاد
و بعدا شاید بر روی 360 پورت بشه!
دوست عزیز هر شرکتی برای فروش بیشتر کنسوله خودش مجبوره چنتا بازیه انحصاریه خوب واسش درست کنه.نمونش AW هست که من خیلیارو میشناسم که به خاطره این بازی X360 میخوان بخرن.در ضمن بازی هیچ مشکلی نداری.فقط کمی به گیم پلی ایراد میگیرن و کنترل بازی که با کمی بازی کردن عادت میکنن.
در ضمن تقریبا همه میگن از نظر داستانی ، گرافیک ، موسیقی و صدا گذاری شاهکاره.
Darkness Inside
06-05-2010, 17:02
ای بابا،مگه امروز 6 می نیست؟؟؟
آخه همه جا نوشته بازی 18 می منتشر میشه!!!
ای بابا،مگه امروز 6 می نیست؟؟؟
آخه همه جا نوشته بازی 18 می منتشر میشه!!!
قضیه اینه که این بازی زود تر روی نت لیک شده ! به همین سادگی:31: پدر صاب بچه در اومده(سازنده بازی) :46:
Masoud King
06-05-2010, 17:46
سلام سلام
دیروز عصری بازی رو گرفتم.. باید بگم که واقعا بازی خوب هستش.
گرافیک بازی حرف نداره اما عالی تر از اون صدا گذاری بازیه... واقعا محو صدای بازی میشین... توی جنگل که راه میری انگار احساس میکنی زیر پات یه چیزایی دارن میشکنن و صدا باید و تکون خودن گیاها و صدای جانورای جنگل و موزیک های زیبایی که پایان هر قسمت پخش میشه همگی عالی عالی هستن!
همیشه باید دنبال نور باشین وقتی کلی موجود محاصرتون کردن فقط باید دنبال چراغ ها باشین تا در امان بمونین.
داستان بازی هم روایت خیلی خوبی داره... هر قسمت که تموم میشه بعد که خلاصه هم اول قسمت بعدی میگه.
خوب هر کسی نظر خودشو داره که محترمه , به نظر من بازی یکی از بهترین جلوه های بصریو داره اما گیم پلی بازی یه جورایی Run & Gun میزنه به نظرم بعد از 5 سال کار کردن روی بازی باید یکم به این موضوع بیشتر توجه میکردن.
نه با این موافق نیستم.. چون آلن اصلا یه قهرمان بازیهای اکشن مثه مارکوس فینیکس نیست...Gears اینطوریه ولی آلن ویک رو نمیشه همچین چیزی براش تصور کرد چون بازی شوتر نیست و اکشنه ;)
برای کسیکه همچین بیماری ای داره این فضای تاریک و کابوس های اینچنین با ماهیت اکشن خیلی ایده جالبی هستش.
با اینم موافق نیستم.. دلیلش رو نمیشه گفت شاید بعضیا می خوان بازی براشون کاملا تازه باشه... و گرنه این تخیلی بودن بازی کاملا منطقیه و نمیشه بهش ایراد گرفت.
ولی من موندم این 7 که یورو گیمر داده بر چه اساس بوده؟!؟!؟؟
mehdi30nema
06-05-2010, 18:27
منم امروز بازی رو گرفتم و دو تا چپتر بازی کردم .
باید بگم واقعا با شاهکار تاریخ بازی های رایانه ایی روبرو هستیم .
گرافیک فوق العاده
داستان پردازی وحشتناک قوی
صداگذاری محشر
واقعا نمیشه روی این بازی ایراد گرفت .
قضیه اینه که این بازی زود تر روی نت لیک شده ! به همین سادگی:31: پدر صاب بچه در اومده(سازنده بازی) :46:
باور نکردنیه!!
واقعا برای xbox دارها خوشحالم که آخر به این شاهکار که مدتها منتظرش بودند رسیدند:20:
ولی دیگه واقعا داره دلم به حال سازنده های بازی می سوزه(نه خود مایکروسافت چون اینقدر داره که اینا براش پول تو جیبی هم نیست!!)چون ایندفعه دیگه واقعا بازی خیلی زود اومد توی بازار(دو هفته زودتر!!)فکر کنم تا اون موقع حداقل نصف گیمرها این بازی رو گرفته باشند مگر اون عده فنهایی که واقعا حامی مایکروسافت و xbox 360 هستند...
سلام
دوستان خوبيد خوشيد...
اين چند روز شدم حامد تنهايي خوشا به حالتون. اون طور كه از تعاريف دوستان مي خونم با يك شاهكار به تمام معنا مواجهيم. لذت ببريد. جاي ما رو هم خالي كنيد.
سلام دوستان نسخه PC
ALAN WAIK کی ریلایز میشه و میاد من که از GAMESPOT نفهمیدم کی ریلیز میشه ممنون میشم بگید کی به تهران میرسه :31:
Turok-71
06-05-2010, 19:54
سلام دوستان نسخه PC
ALAN WAIK کی ریلایز میشه و میاد من که از GAMESPOT نفهمیدم کی ریلیز میشه ممنون میشم بگید کی به تهران میرسه :31:
این عنوان انحصاریه و قرار نیست برای پی سی بیاد!
mohammad_twe
06-05-2010, 20:45
بلاخره موفق شدم بازی به دستم رسید :دی
نمیخوام تعریفی کنم , دوستان گفتنی هارو در مورد بازی گفتن , یک کلمه میگم و تمام ...
تمام انتظاراتم رو براورده کرده ... فوقالعادست...مخصوصا جو ترسناک بازی !
بلاخره موفق شدم بازی به دستم رسید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام تعریفی کنم , دوستان گفتنی هارو در مورد بازی گفتن , یک کلمه میگم و تمام ...
تمام انتظاراتم رو براورده کرده ... فوقالعادست...مخصوصا جو ترسناک بازی !
ای بی معرفت.باید بعد از من میگرفتی......:13:دی:
مثلا قرار بود همه اوریج بگیرن.اوریج نگرفتید که هیچ بازی نیومده هم خریدیش...دی:
:13::13::13:
mohammad_twe
06-05-2010, 22:39
من هنوزم میگم orig بیاد میگیرم ! طاقت نیاوردم بازی نکنم :دی اما تا 20 روز دیگه orig میگیرم
Alireza.M67
06-05-2010, 23:14
تقریبا همه میگن از نظر داستانی ، گرافیک ، موسیقی و صدا گذاری شاهکاره.
بله شاهکاره ولی فقط یه ایرادی به صدا گذاریش میشه گرفت ، اونم اینه که صداش کمه .
نمیدونم شاید اینی که من بازی میکنم مشکل داره (البته احتمالش نزدیک به صفره ) ولی من تو هر بازی صدای تلویزیون رو روی 10 میذارم قشنگ میشنوم ولی اینو رو 20 باید بذارم تا صداش در بیاد . (شایدم مشکل شنوایی پیدا کردم):31:
بله شاهکاره ولی فقط یه ایرادی به صدا گذاریش میشه گرفت ، اونم اینه که صداش کمه .
نمیدونم شاید اینی که من بازی میکنم مشکل داره (البته احتمالش نزدیک به صفره ) ولی من تو هر بازی صدای تلویزیون رو روی 10 میذارم قشنگ میشنوم ولی اینو رو 20 باید بذارم تا صداش در بیاد . (شایدم مشکل شنوایی پیدا کردم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما یه 10 تا باند بگیر بذار حالشو ببر.هدفن هم خوبه ها:20:
2 تا تصویر دیگه درست کردم. امیدوارم از این ها خوشتون بیاد :
رزولویشن بالاتر تصویر بالا :
سلام
ممنون خیلی عکس های جالبی هست
راستی Alan wake فیلم سینمایی هم داره یا فقط بازی هستش ؟
mohammad_twe
07-05-2010, 10:31
راستی Alan wake فیلم سینمایی هم داره یا فقط بازی هستش
فیلم سینمایی که نداره , اما چند اپیزود میخوان در لایو بزارن , که اونم میشه به صورت سریال نه سینمایی:8:
در ظمن :دی سینا جان پامیشی فردا میری بازی رو میگیری , مفهومه ؟؟؟:4::29:
alane wake رو به درس فروختی ؟؟ دلت میاد ؟؟؟ انشالاه الن به خوابت بیاد بعد ... :4:
خیلی زیباست :دی بیشتر از همه چی من تو کفه حس و حال ترسناک بازیم که بدجور دیشب تو یه قسمت رفتم تو کف :دی :eh:
در ظمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سینا جان پامیشی فردا میری بازی رو میگیری , مفهومه ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alane wake رو به درس فروختی ؟؟ دلت میاد ؟؟؟ انشالاه الن به خوابت بیاد بعد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زیباست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر از همه چی من تو کفه حس و حال ترسناک بازیم که بدجور دیشب تو یه قسمت رفتم تو کف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :eh:
محمد جان تقریبا تو همین هفته 12 تا امتحان دارم. روزی دوتا. فردا هم هندسه + ریاضی امتحان دارم.تقریبا باید برم رگمو بزنم.
mohammad_twe
07-05-2010, 11:15
محمد جان تقریبا تو همین هفته 12 تا امتحان دارم. روزی دوتا. فردا هم هندسه + ریاضی امتحان دارم.تقریبا باید برم رگمو بزنم.
اسپم : بزن وگرنه الن میاد پیشت :46: :دی
دوست خوبم atheistboy عکسات خیلی باحاله.میشه یه انحصاری واسه امضا برا من بسازی؟
Hunter lord
07-05-2010, 12:59
این نمراتی که دادن زد تو حال ما !
من X360 رو برای Alan خریدم .
حیف الان امتحاناته وگرنه همین الان می خریدمش .
این نمراتی که دادن زد تو حال ما !
نمره رو وللش.همه میگن خوبه.به نمره اهمیت نده.
Alireza.M67
07-05-2010, 13:36
شما یه 10 تا باند بگیر بذار حالشو ببر.هدفن هم خوبه ها:20:
به جان تو دیگه شپش ها دارن کف جیبم خونه میسازن .:31:
Advanced Ali-001
07-05-2010, 13:41
پلتفورم: Xbox 360 و PC
برای PC داره یعنی اومده تو بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
havas_1980
07-05-2010, 13:45
برای PC داره یعنی اومده تو بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه پی سی فعلا پا در هواست. شاید بیاد شاید هم نیاد...
الان برای 360 بازیش تو تهران پیدا میشه؟؟
..پایتخت پیدا میشه بریم بگیریم
الان برای 360 بازیش تو تهران پیدا میشه؟؟
..پایتخت پیدا میشه بریم بگیریم
آره بابا.همه جا ریختن.تو اینترنت هم زیاده
اینجا تصاویر زیبای زیادی از بازی گذاشته .
نمونش :
آدرس:
بچه ها یه خبر خیلی بد که حالم گرفته شد.نسخه ی pc این بازی cancel شد:41:
اینم خبرش:
resident_evil
07-05-2010, 21:04
بچه ها یه خبر خیلی بد که حالم گرفته شد.نسخه ی pc این بازی cancel شد
خيلي وقته كنسل شده دوست عزيز .
mehdi30nema
07-05-2010, 21:04
بچه ها یه خبر خیلی بد که حالم گرفته شد.نسخه ی pc این بازی cancel شد:41:
اینم خبرش:
نسخه pc که خیلی وقته کنسل شده .
only on xbox360
جدی:31:
من نمیدونستم.چون دیدم داره چند وقت دیگه منتشر میشه رفتم دنبال نسخه ی pcایش ولی مثل اینکه................
خب اشکال نداره زیاد با دموی بازیش حال نکردم و همچنین محیط بازیش.همش زامبی بود:20:
Bs_panzer
07-05-2010, 21:35
خب اشکال نداره زیاد با دموی بازیش حال نکردم و همچنین محیط بازیش.همش زامبی بودگربه دستش به گوشت نمی رسه میگه پیف پیف بو میده :دی
halflife g
07-05-2010, 21:51
جدی:31:
من نمیدونستم.چون دیدم داره چند وقت دیگه منتشر میشه رفتم دنبال نسخه ی pcایش ولی مثل اینکه................
خب اشکال نداره زیاد با دموی بازیش حال نکردم و همچنین محیط بازیش.همش زامبی بود:20:
دمو؟؟؟؟؟زامبی؟؟؟؟...داداش تاپیکو اشتباه نیومدی؟؟؟این بازی کجا دمو داده بود ؟؟؟زامبیش کجا بود؟؟
بیاین جو میدین ادم میره میگیره دیگه زرتی....وپسر یکی به من بگه این بازیه یا فیلم خدایش عالیه..بی انصافی میکنین میگین دوربینش بده ها..کجا بده نوع بازیش این طور ایجاب میکنه...انصافا افکت هاش عالیه وقتی اول بازی میری تو اون خونه کم کم خرابش میکنه خیلی باحاله.
.
پ.ن: ربطی نداره من بازی هامو میگیرم 5تومن.کسی ارزونتر سراغ نداره !!!
vahidgame
07-05-2010, 22:02
حالا دوستان عزیز بی خیال این چیزا بشید. یه خبر خیلی داغ:
سایت گیم اسپات امتیاز 8.5 به بازی داد:
جالبه گیم اسپات چیزهای بد یا مشکلات بازی رو به این صورت نوشته:
Lacks surprising, memorable gameplay moments
سایت گیم اسپات امتیاز 8.5 به بازی داد:
پس همه چی دیگه حله.8.5 رو به HR هم داده بود.:20:
این Euro gamer مسخره بره گاو بچرونه.دی: خجالت نمیکشه 7 میده.بازی نمی فهمن یعنی چی.عقده ای ها.:13:
Advanced Ali-001
07-05-2010, 22:43
ناراحت نشو جناب سینا این سایته کلا همرو نمره کم میده!!!!!!!:
این واسه الان ویک
اینم واسه لاست پلنت!!!!!!!!
پس همه چی دیگه حله.8.5 رو به HR هم داده بود.:20:
این Euro gamer مسخره بره گاو بچرونه.دی: خجالت نمیکشه 7 میده.بازی نمی فهمن یعنی چی.عقده ای ها.:13:
عجب نفهمیه این سایت......این بازی 10 کمشه به نظرم:5:
گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه پیف پیف بو میده :دی
دمت سرد با کسی که اولین بار میاد تو این تاپیک اینطوری برخورد میکنی؟؟؟
میتونستی خیلی بهتر پست بدی.
Advanced Ali-001
07-05-2010, 22:57
عجب نفهمیه این سایت......این بازی 10 کمشه به نظرم:5:
حالا کجاشو دیدی به جاست کاس7داده!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم به این کرایسیس2همه نمره10بدن این نمره8!!!!!!!!!!!!!!
یا به ساکر2011نمره10بدن این9بده!!!!!!!!!!!!!!
واقعا عجب سایت مسخره اییه فاکتوراش واسه نمره دادن فکر کنم خیلی مسخرس!!!!!
موفق باشید!:11:
علی.
دمت سرد با کسی که اولین بار میاد تو این تاپیک اینطوری برخورد میکنی؟؟؟
میتونستی خیلی بهتر پست بدی.
همیشه گفتم.با فنای کنسولا در نیفتید.مخصوصا تو این فروم. چپ به کنسول نگاه کنید چپتون میکنن.:46:
اصلا این سایت گیم اسغات کلا مشکل دارن.... بازی به این باحالی حیف نیست؟:41: دوستان بیایین یه سایت درست کنید شما به بازی امتیاز بدین تا روی این عقب افتاده ها کم شه:22:
Advanced Ali-001
07-05-2010, 23:27
دوستان این الان ویک داستانش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اکشنه رزمیه داستانیه من شنیدم داستان یه نویسندس درسته؟
ممنون علی.
دوستان این الان ویک داستانش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اکشنه رزمیه داستانیه من شنیدم داستان یه نویسندس درسته؟
ممنون علی.
داستان نویسندس که نوشته هاش تبدیل به حقیقت میشه
vahidgame
07-05-2010, 23:43
صلا این سایت گیم اسغات کلا مشکل دارن.... بازی به این باحالی حیف نیست؟ دوستان بیایین یه سایت درست کنید شما به بازی امتیاز بدین تا روی این عقب افتاده ها کم شهاین قدر از گیم اسپات بد گفتید که این سایت هم الان به مقام شهادت نائل شد:27: یعنی الان ف ی ل ت ر ه.
خیلی جالبه تا حدود یه ساعت پیش که من رفتم و امتیاز Alan wake رو دیدم این سایت بسته نبودش ولی نمی دونم یه دفعه چی شدش. فکر کنم به خاطر این امتیاز الان این سایت ف ی ل ت ر ه:31:
این قدر از گیم اسپات بد گفتید که این سایت هم الان به مقام شهادت نائل شد:27: یعنی الان ف ی ل ت ر ه.
خیلی جالبه تا حدود یه ساعت پیش که من رفتم و امتیاز Alan wake رو دیدم این سایت بسته نبودش ولی نمی دونم یه دفعه چی شدش. فکر کنم به خاطر این امتیاز الان این سایت ف ی ل ت ر ه:31:
انصافا برای منم ف ی ل ت ر شدا.....داداش تو که این قد خوبی ببین من چنتا بد خاه دارم برای اوناهم دوتا فاتحه بخون ف ی ل ت ر شن..ماشاالله چشم..:31:
همیشه گفتم.با فنای کنسولا در نیفتید.مخصوصا تو این فروم. چپ به کنسول نگاه کنید چپتون میکنن.:46:
حالا چرا جوش آوردی من خودم میخوام کنسول بخرم
halflife g
08-05-2010, 00:29
خوب مقادیری بازی کردیم............:
گرافیک عالیه ولی 10 نمی گیره.(ای کاش کمی بیشتر رو موشن کپچر و انیمیشن ها کار میکردن-کمی هم رو بافتها)
داستان تا حالاش که خوبه کمی گنگه ولی خوبه
صداگذاری واقعا 10 میگیره........... .عالیه
گیم پلی و هیجانش اولاش خیلی طوفانی و قشنگ بود..ولی احساس می کنم کمی افتاده در ورطه تکرار......... .
در کل به نظر من امتیاز ign و gamespot که 9 و 8.5 بود برای این بازی مناسب البته تا آخرش نرفتم شاید آخراش فوق العاده بشه.....
(ولی در کل از رمدی انتظار بیشتر از اینو داشتم بازی عالیه ولی شاهکار نیست:13:)
دوست خوبم atheistboy عکسات خیلی باحاله.میشه یه انحصاری واسه امضا برا من بسازی؟
انحصاری برای شما !
اگه خوشتون نیومد بگید تا یکی دیگه بسازم.
حالا چرا جوش آوردی من خودم میخوام کنسول بخرم
من کی جوش زدم!!!! من گفتم تو فروم فن متعصب زیاده واسه همین باهاشون در گیر نشو. مگرنه من که با شما کاری ندارم.!!!!!
من کی جوش زدم!!!! من گفتم تو فروم فن متعصب زیاده واسه همین باهاشون در گیر نشو. مگرنه من که با شما کاری ندارم.!!!!!
منم منظور خاصی نداشتم ما که با هم رفیقیم تو این فروم.منم میخوام چند وقت دیگه کنسول بخرم و به جمع شما بپیوندم:20:
mehdi30nema
08-05-2010, 11:24
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
انصافا معلومه رو بازیش کار کردن...داستانش اهنگهاش نور پردازیش واقعا شاهکاره اما این همه سال چی کار میکردن!!!!!!!!!!!
Alireza.M67
08-05-2010, 12:50
قابل توجه کسانی که هنوز بازی نکردن :
قبل از اینکه بخواید بازی کنید حتما خودتون رو از لحاظ روحی آماده کنید چون بازی به شدت اعتیاد آوره و اصلا دلتون نمی خواد رهاش کنید و گذر زمان رو هم احساس نمیکنید .
داستان بازی به شدت گیرا و جذابه و از 100 تا فیلم سینمایی بهتره .
قبل از اینکه بازی رو تو کنسول بذارید یاد این حرف من بیفتید که :
"شاید یکی از بهترین و بزرگترین بازی های عمرتون باشه"
یه سوال:
این بازی مگه 18 may release نمیشه؟
پس چطوری شما دارید بازی میکنید؟
Alireza.M67
08-05-2010, 13:08
یه سوال:
این بازی مگه 18 may release نمیشه؟
پس چطوری شما دارید بازی میکنید؟
18 می نسخه اصلی میاد .
نسخه کپی از سه شنبه هفته پیش تو نت بود .
18 می نسخه اصلی میاد .
نسخه کپی از سه شنبه هفته پیش تو نت بود .
فرقش تو چیه؟تو مراحل بازیه؟یا هیچی؟:20:
Alireza.M67
08-05-2010, 13:21
فرقش تو چیه؟تو مراحل بازیه؟یا هیچی؟:20:
هیچ فرقی ندارن .
فقط اون اصله و این کپی .
مگه بقیه ی بازیهای 360 که کپیشو میخری با اصلش فرق داره ؟:31:
هیچ فرقی ندارن .
فقط اون اصله و این کپی .
مگه بقیه ی بازیهای 360 که کپیشو میخری با اصلش فرق داره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم داداش شما بازی میکنی نظرت راجع به دوربینش چطوری؟
هیچ فرقی ندارن .
فقط اون اصله و این کپی .
مگه بقیه ی بازیهای 360 که کپیشو میخری با اصلش فرق داره ؟:31:
ممنون ولی من 360 ندارم:41:
ممنون ولی من 360 ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روز ها همه 360 میخرند شما چطور؟
این روز ها همه 360 میخرند شما چطور؟
ما هم همینطور:20:میخرمش
Hunter lord
08-05-2010, 15:38
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه . ( با توجه به چیزایی که خوندم خیر . :41:)
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
من توی dbazi خوندم که بازی توی دو تا حجم منتشر شده رو نت کسانی که بازی می کنن مشکلی با بازی داشتن .
Masoud King
08-05-2010, 15:55
سلام
دیروز عصری بازی تموم شد... واقعا داستان بازی خیلی گیرایه و اونطور که که معلومه بازی میتونه ادامه دار باشه چون بعضی چیزا اصلا معلوم نشد... دیشب موقع داشتم به بازیش و این چیزا فکر می کردم که خوابش رو دیدم البته خدا رو شکر تو خواب هم داشتم بازی می کردم و نقش توش نداشتم : دی
+
این دوربینش هم مشکل خاصی نداره.. خوبه.. تو جنگیدن هم مشکلی ایجاد نمیکنه...
+
صحنه های سینمایی داره یا نه ؟
بازی یه عنوان فوق العاد سینمایی هستش و صحنه های سینماتیک هم داره.
یکی میتونه برام نقد گیم اسپات رو پیغام خصوصی کنه؟
ممنون.
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COM:18: فیلتر شده :13:
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید :10:
Turok-71
08-05-2010, 17:06
Planet Xbox 360: 9.2/10
Gameinformer: 8.5/10
Gametrailers: 8.6/10
Gameplanet: 8.5/10
Videogamer: 9.0/10
Xboxaddict: 9.3/10
Eurogamer: 7.0/10
GameZone: 8.0/10
Gamespot: 8.5/10
411Mania: 9.1/10
NZGamer: 8.5/10
IGN: 9.0/10
بچه ها یک خبر بسیار داغ و بسیار بد
سایت GAMESPOT.COM[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلتر شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.صبح بخیر.دی:
خوب شد که شد خوب کاری کردن.باید این سایت های بر انداز قیلتر شه.
شما هم میتونید ایمیل اعتراض بزنید
ایمیل بزنیم بیان دستگیرمون کنن به جرم همکاری؟
mehdi30nema
08-05-2010, 19:00
حالا کسانی که بازی کردن بگن گرافیکش به Uncharted 2 می رسه
در یک کلام باید گفت گرافیک uncharted در برابر این هیچ حرفی برای گفتن نداره .
دوستان یه نکته .
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
اول اپیزود 4 تو یکی از اتاق ها یک xbox 360 و گیم alan wake روی میز قرار گرفته . نمیدونم کسی دیده یا نه ؟
آره . نوید عکسشو گذاشته بود.پیش یه LED TV بود.دی:
halflife g
08-05-2010, 19:07
کاملا مخالف هستم........شاید گرافیک این بازی در نگاه اول و از لحاظ بصری بهتر باشه(اندکی) ولی اونقدر ایرادای گرافیکی داره که باعث میشه گرافیکش نتونه به اون میزان در مقابل uncharted2 قد علم کنه........ .
پارگی تصویر.....گاها کم بودن بافت بصورتی بسیار عجیب..تخریب پذیری بسیار کم.....موشن کپچرهای ضعیف....... .
فقط میشه گفت از لحاظ نورپردازی از همه بازیهای تاریخ سرتر ولی از لحاظ گرافیک کلی.......نه هنوز جا داره تا برسه به uncharted2
:46:
mehdi30nema
08-05-2010, 19:08
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
بعد اینکه من یک جا گیر کردم .
توی اپیزود 4 اونجا که یک گوی به سمتمون حرکت میکنه نمیدونم باید چی کار کرد . یعنی یه کاری میکنم به دره بخوره که بشکنه ولی نمیشکنه .
چی کار کنم ؟
مراد جان گفتن یه پتچ میدن که اینارو رفع میکنه.+ در ضمن هنوز خوده بازی که منتشر نشده شاید تو اون اینا رفع شه
Bs_panzer
08-05-2010, 19:22
دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن ;)
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
همینن الان بازی رو شروع کردم تایم بگیرید ببینم تا کی تموم میشه :دی
نهایت پس فردا !؟
شروع بازی تا بحال خوب بوده
alireza2099
08-05-2010, 20:01
دیشب Review سایتgametrailers رو باحجم 200مگ دان کردم . گیم پلی بازی بسیار عالیه. گرافیک هم حرف نداره . نورپردازی این بازی رو داخل بازیهای کنسولی ندیده بودم واقعا عالی بود .
ماکه کنسول نداریم . کوفتتون بشه الهی:31:
Alireza.M67
08-05-2010, 20:50
میگم داداش شما بازی میکنی نظرت راجع به دوربینش چطوری؟
ببین دوربینش یکم هرزه .
یعنی زیاد میره اینور و اونور .
شما اول بازی ممکنه که از این دوربین عصبانی بشید ولی یکم که برید جلو عادت میکنید .
به علاوه شما در قسمتهایی از بازی احتیاج به حرکتهای سریع دارید که این دوربین به دردتون میخوره .
(ولی شما همه ی اینا رو ول کنید بچسبید به داستانش، واقعا مثل یه سریال تلویزیونیه و شما رو معتاد میکنه که برید و ادامشو ببینید)
اگه بچه ها بخوان میتونم یخورده در مورد داستانش توضیح میدم ؟
توی اسپویلر پلیز..........:31::46:
چطوره با مدیرا هماهنگ کنیم یه تاپیک Alan Wak Spoiler بزنیم.منم فردا پس فردا میرم بگیرم ( گور بابای درس )
mohammad_twe
08-05-2010, 21:16
خوب من دیروز ظهر بازیو تموم کردم ...
در یک کلام بگم که واقعا روی اعصاب و روان خیلی اسکی میره این بازی !! من هنوز تو توهم به سر میبرم خداییش !!ضربان قلب هی میرفت بالا :دی یهو خاموش میکردم میگفتم دیگه بازی نمیکنم بعد 5 دقیقه دوباره xbox رو روشن میکردم :دی
گرافیک که حرف نداره این هیچ ...
اما داستان واقعا درگیرکننده بود :18: اخر بازی یه حسی داشت که داشت گریم میگرفت :45:
Alireza.M67
08-05-2010, 21:26
توی اسپویلر پلیز..........:31::46:
به روی چشم .:31:
البته خودم میخواستم این کار رو بکنم ولی خوب اینی که تو اسپویلره هم چیزی از داستان رو لو نمیده و همه میتونن بخونن:
شما در نقش یه نویسنده هستید که خیلی مشهور والبته محبوبه و رمانهای تخیلی هم خوراکشه .
آلن طبق معمول یه کتاب تخیلی نوشته که اینبار اتفاقهای توی داستان در واقعیت واسش اتفاق میفته و شما شاهد این اتفاقات و موجودات عجیب هستید .
موجوداتی به نام TAKEN که تاریکی توشون نفوذ کرده و به شدت از نور فراری هستن .
داستان از اینجا شروع میشه که شما یه کابوس میبینید و خانومتون از خواب بیدارتون میکنه . (البته این کابوس مستقیما به داستان ربط داره)
شما به اتفاق همسرتون به یه جزیره کوچک وسط دریاچه کالدرون میرید و اونجا باهاش حرفتون میشه و از کلبه میزنید بیرون و بعد از چند قدم دور شدن از کلبه صدای جیغ و درخواست کمک همسرتون رو می شنوید و ...
Alireza.M67
08-05-2010, 21:32
چطوره با مدیرا هماهنگ کنیم یه تاپیک Alan Wak Spoiler بزنیم.منم فردا پس فردا میرم بگیرم ( گور بابای درس )
فکر خوبیه .
اینجوری بچه ها از تمام زوایای داستان هم باخبر میشن .
فقط یه چیزی به عنوان یه برادر از من به تو نصیحت : هیچ چیز حتی ALAN WAKE ارزش اینو نداره که بخوای به خاطرش درس و تکلیف و مهمتر از اون آینده ت رو خراب کنی .
بذار یه وقتی بازی کن که خیالت راحت باشه .
دوستان اگه میخوان تویه تاپیک حرفی از داستان بزنن بهتره بنویسن تا Episode چند! ( مثلا این تیکه از داستان ماله Episode 1 هستش! )
البته علیرضا جان داستانی که نوشته نه چون اصلا نمیدونه که این داستان ها از کجا میاد و در واقع داره اتفاقاته بعدی رو قبل از اینکه اتفاق بیفته برات گویا میکنه هرچند که من بازی رو 3 تا اپیزود بیشتر نرفتم به خاطره همینم نمیدونم چی هست این داستانش آیا قبلا نوشته و یادش نیست یا اینکه بعدا نوشته و الان داره براش میاد ! ( یک موقعه به این سوالم جواب ندینا :دی ترجیح میدم خودم پیداش کنم :دی )
Alireza.M67
08-05-2010, 22:08
شایان جان دمت گرم منو هم منو از سر در گمی در آوردی هم بدتر گیجم کردی .
اینو بخون : (خطر لو رفتن داستان برای بقیه)
اپیزود 2 و 3
پس چرا تو اپیزود 2 یا 3 رفت پشت ماشین تحریر که داستان رو بنویسه اما نمیتونست ؟
من فکر کنم داستان رو خودش نوشته و میخواست درستش کنه اما نشد.
تازه یه جایی هم که اون دختره پیشخدمت بهش زنگ زد گفت بیا کاغذهاتو پیدا کردم .
پس فکر کنم خودش این داستان رو قبلا نوشته .
ولی رو حرف تو هم میشه فکر کرد ، شاید بعدا نوشته .
من اپیزود 4 هستم مشتاق شدم برم ادامه بدم ببینم چی میشه.
دوستان بی زحمت یه نگاه به اینجا بکنید: ( نقده بازی )
mohammad_twe
08-05-2010, 22:45
من اپیزود 4 هستم مشتاق شدم برم ادامه بدم ببینم چی میشه.
ادامه بده اپیزود 5 یک چیزایی دستگیرت میشه ! اما اپیزود 6 دیگه کلا همه چی رو میفهی !بفهمی مثل من شوک تمام وجودت رو میگیره ! میدونی که چندتا اپیزود داره ؟
Samsam2010
08-05-2010, 22:51
برای پی سی منتشر شده ؟؟؟
ممدی داداش یه بار دیگه داستان لو بدی به POP ( تازه گیا از پاپ درومده ملا شده دی: ) میگم بنت کنه ها....
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
برای پی سی منتشر شده ؟؟؟
نوچ:20::41:
mohammad_twe
08-05-2010, 23:38
ممدی داداش یه بار دیگه داستان لو بدی به POP ( تازه گیا از پاپ درومده ملا شده دی: ) میگم بنت کنه ها....
تو اسپویلر گذاشتم که لو نره دیگه :دی تو زیاد کنجکاوی هی باز میکنی میخونی :دی
( بگی بن کنه میگم چه عکس هایی داریا :27::29: )
انصافا دوربینش که خوبه خیلی بدرد بخوره چرا میگین بده؟؟
یه جاهایش خیلی باحاله مثلا جاخالی میدی یهو صحنه اهسته میشه!!!
داستانش خیلی جالبه . مخصوصا مثل سریالهه انچه گذشت داره!
باگ هم تا حدودی داره ولی کمه
resident_evil
09-05-2010, 00:50
EDGE 7/10 .
Big-Boss
09-05-2010, 00:52
دوستان بی زحمت یه نگاه به اینجا بکنید: ( نقده بازی )
جالبه پایان ضعیف رو به عنوان نکته منفی بازی ذکر کرده! (از I.G.N بود ویدئو. )
mehdi30nema
09-05-2010, 08:45
دوستانی که بازی نکردن لطفا نظر ندن
:41: ........... :41:
amaranth_silent
09-05-2010, 09:35
اقا راه دیگهای نداره جز تفنگ دشمنارو بکشیم؟مثلا جا خالی بدیم یا راهی باشه که تو مصرف تفنگ صرفه جویی کنیم؟؟
mohammad_twe
09-05-2010, 10:25
اقا راه دیگهای نداره جز تفنگ دشمنارو بکشیم؟مثلا جا خالی بدیم یا راهی باشه که تو مصرف تفنگ صرفه جویی کنیم؟؟
جا خالی بده فرار کن به سمت نور : دی
amaranth_silent
09-05-2010, 13:14
جا خالی بده فرار کن به سمت نور : دی
خب اگه بری تو نور فقط خودت در امانی دشمنا که نمیان تو نور نابود بشن اگه فشنگ تموم کنی راه کشتن دشمنا چیه؟؟
Alireza.M67
09-05-2010, 14:09
خب اگه بری تو نور فقط خودت در امانی دشمنا که نمیان تو نور نابود بشن اگه فشنگ تموم کنی راه کشتن دشمنا چیه؟؟
نه دیگه .
اون موقع باید فقط فرار کنی .
ادامه بده اپیزود 5 یک چیزایی دستگیرت میشه ! اما اپیزود 6 دیگه کلا همه چی رو میفهی !بفهمی مثل من شوک تمام وجودت رو میگیره ! میدونی که چندتا اپیزود داره ؟
آخر اپیزود 4 همه چیز معلوم شد .:10:
البته نمیدونم چند تا اپیزود داره و ترجیح میدم که ندونم .:31:
morrigan_neit
09-05-2010, 14:17
این بازی واسه pc میاد؟
این بازی واسه pc میاد؟
نه فعلا که نسخه pc کنسل شده:13:
Hunter lord
09-05-2010, 15:31
الان داشتم توی یک سایتی یک چیزی می خوندم یک آدم ... آخر داستان بازی رو نوشته بود . واقعا آدم چی می تونه به این جور آدم ها بگه .
پایان به این قشنگی اون موقع دیگه ما که تازه می خوایم بازی کنیم می دونیم پایانش چیه !
الان داشتم توی یک سایتی یک چیزی می خوندم یک آدم ... آخر داستان بازی رو نوشته بود . واقعا آدم چی می تونه به این جور آدم ها بگه .
پایان به این قشنگی اون موقع دیگه ما که تازه می خوایم بازی کنیم می دونیم پایانش چیه !
رامتین مگه اون آدم گفت بیا داستان رو بخون.
من به کنسولم خیانت کردم پس اگر کریتوس از آسمان ها بیاید و مرا ببرد سزاوارم .
تو خجالت نمی کشی خیانت میکنی؟ دی:
این بازی واسه pc میاد؟
صبر داشته باش رفیق... به دلم افتاده میادش... دیر یا زود داره اما سوختو سوز نداره:40:
مطمئنی؟یا به دلت افتاده؟
آخه تو خدابیامرز گیم اسپات نوشته بود تاریخ release کنسل شده:41:
Bs_panzer
09-05-2010, 22:33
فکر می کردم امروز تموم شه ولی این قدر خسته بودم خوابم برد
تازه اپیزود 2 ام :دی
دوستان برین تو تنظیمات حساسیت استیک هارو کم کنید بهتر میشه دوربین
ببینم این لیوانهای قهوه ای که تو بازی هستن به چه دردی میخوره!!!
Bs_panzer
09-05-2010, 22:44
منظورت اوناست که باید 100 تا جمع کنی ؟
(هیچی ! اچیومنت !)
مطمئنی؟یا به دلت افتاده؟
آخه تو خدابیامرز گیم اسپات نوشته بود تاریخ release کنسل شده:41:
بنا به دلایل معنوی فکر کنم میادش... اخه چند شبه خوابشو میبینم:31:
اون خدا بیامرزم یه چیزی گفته شما جدی نگیر:46:
من از ساعت 9 شب تا 1 با دهان کاملا باز در تاریکی کامل بازی میکردم در قسمت اول بازی جای که alan با alice رفته
بودن به کلبه من فقط مجذوب غروب خورشید و امواج رودخانه بودم که بسیار چشمگیر بود اینقدر این بازی اعتیاد آور
هستش که اصلا گذر زمان رو متوجه نمیشید جو بازی و حالت سینمایی بازی بسیار زیبا طراحی شده بیخود این بازی
انحصار نشد واقعا نهایت سعی و تلاش در ساخت بازی انجام شده و زحمت بسیار زیادی کشیده شده دیگه هر چی از
این بازی بگم کم گفتم من نقد بازی رو میسپارم به دوستان اهل این کار واقعا دست REMEDY با Microsoft درد نکنه.
در پایان The Best Game I Have Ever Seen
p3yman_xl
10-05-2010, 09:39
یه چیز تو مایه های همون دونه دونه کاغذ هایی هستش که جمع میکنی طی روند مرحله ها و بازی
جزوی از داستان بازی نیست لزومی هم نداره که حتما جمعشون کنی ولی
به درک بیشتر داستان کمک میکنه
vahidgame
10-05-2010, 11:12
بازی چند تا امتیاز خیلی عالی جدیدا گرفته:
Xboxygen 5/5
Jeuxvideo 5/5
Gamer365 9.5/10
mohammad_twe
10-05-2010, 11:52
البته این لیوانها بر میگرده به 2سال قبل که الن یک خاطره با قهوه داره که با این لیوانها میخوره , طی روند بازی یک فلش بک میری 2سال قبل که کاملا قضیه روشن میشه ...
hamhami_333
10-05-2010, 12:24
برم 360 بخرم ؟ نمیاد واسه PC ؟
pedram_sad
10-05-2010, 12:26
برم 360 بخرم ؟ نمیاد واسه PC ؟
نه دوست عزیز نمیاد
اپسیلون احتمالی هم که هست که اگه مثلا 6 ماه یا 1 سال دیگه بیاد مطمنا تجربه بازی مثل Console رو نخواهد داشت
مثل 80 درصد بازی های دیگه که نابود میشن
Masoud King
10-05-2010, 14:10
Alan,wake up!!
Masoud king
Alan Wake بالاخره داره به روز های انتشارش خیلی نزدیک میشه. عنوانی اکشن که روحیات شما رو در مواجهه با صحنه های گوناگون با چالش رو به رو میکنه و این تجربه ی خوبی است که قهرمان اکشن این بار یک نویسنده باشه. بازی یک اکشن سوم شخصه که شما در اون نقش alan wake رو بر عهده دارید و صورت یک سریال 6 قسمتی دنبال میشه که در پایان هر قسمت شما خلاصه ای کلی از اونچه در بازی رخ داده رو مشاهده خواهید کرد درست مثله سریال های تلوزیونی و البته نکات کلیدی ای رو در بازی میبینید که از که از اونها الهام گرفته شده و Remedy هم استاد خلق عناوین سینمایی محسوب میشه. همیشه ترس از تاریکی و موجودات ساخته اون رو احساس خواهید کرد اما در قسمتی برای فرار از دست انسانها باید به همون تاریکی پناه ببرید تا زنده بمونید. بازی 5 سال زمان برد تا تموم بشه البته طبق اونچه گفته شده بیشتر این وقت صرف موتور بازی شده ولی خوب این 5 سال زمان زیادی هستش و معمولا از بازی هایی که این چنین ساختشون طول میکشه همیشه انتظار ها فراوان بوده که باید دید Alan Wake تونسته انتظار ها رو برآورده که یا نه؟
Alan Wake بیشتر در شب جریان داره چیزیکه خیلی برای آلن سخت هستش چون تو تاریکی باید با موجودات ساخته تاریکی مواجه بشه که بضعی هاشون واقعا سر سختن. همیشه باید دنبال نور باشید تا زنده بمونید چون نور تنها دشمن تاریکی محسوب میشه. بازی زیاد بین واقعیت و رویا جریان داره و گاهی اوقات شما گیج میشین و نمیتونین دقیق تشخصی بدین که آلن الان داره خواب میبینه یا تو دنیای واقعی هستش.
ابتدا قرار بود که بازی به صورت open-world باشه اما بعدا این حالت حذف شد. البته نه اینکه شما نتونین در دنیای بزرگ Alan Wake به گردش و جست و جو بپردازین ولی مثه GTA شما اون آزادی کامل رو ندارین. آلن مسافت های طولانی رو نمیتونه به دوه و یا پرش های بلندی نداره که البته اینها برای یک نویسنده عادیه ولی یکی از مشکلات بازی انیمیشن های مربوط به پرش آلن هستش که صورت خوش نداره و زیاد جالب به نظر نمیاد.
طراحی چهره های کاراکتر ها و مدل های اونا بسیار واقعی هستش
همونطور که گفتم بازی دوربینش به صورت سوم شخص هستش و شما در تصویر چیزی به عنوان نشانه رو دائم نمی بینید ولی هنگام نشانه گیری , تیر به پر نور ترین قسمتی که چراق قوه نشون میده بر خورد خواهد کرد و مشکلی توی این قسمت وجود نداره و دوربین بازی هم مشکل خاصی نداره و در مجموع کنترل بازی خیلی خوب و روون هستش. اگه زمان زیادی برای پر کردن مجدد تفنگتون ندارید میتونید تند تند X رو بزنید تا سلاح سریع تر پر بشه. Alan Wake یک HUD مختصر و مفید هم داره که یک mini map درسمت چپ بالای تصویر وجود داره و دور اون به صورت یک نوار نیم دایره ی قرمز میزان سلامتی نشون داده میشه. در بازی پک های سلامتی برای بهبود وجود نخواهد داشت اما سلامتی آلن به مرور بازیابی میشه و اگه در زیر نور چراغ برق باشید این بازیابی سریع تر انجام میشه.
اولین سلاحی که در بازی با اون آشنا میشین یک چراغ قوه هستش که شما باید توسط اون رو روی دشمناتون نور بندازین تا تاریکی ای که اونا رو در برگرفته از بین بره و بعد با شلیک گلوله اونا رو از پا در بیارین و مطمئنا شلیک به سر بیشترین آسیب رو به اونا وارد میکنه و زودتر از بین میرن. دشمنان شما موجوداتی شبیه انسان با صورتی تاریک هستن که قوی ترین اونا فردی هستش که اره برقی به دست داره که واقعا سخته جنگیدن با اون و در آواخر بازی شما باید با چنتا از اونا یک جا مبارزه کنید!!
البته همیشه دشمناتون اینطوری نیستن بلکه گاهی اوقات یه کمباین یا بشکه و شیئ های دیگه به شما حمله ور میشن که شما باید نور اونا رو از بین ببرید. همچنین پرنده ها هم شما رو بی نصیب نمیزارن و در جا هایی به شما حمله خواهند کرد که باید با نور حمله اونا رو دفع کنید.
شما در بازی سلاح های متونعی دارین که اولین اونا یه چراغ قوه به همراه کلت هستش. بعد شما شات گان و منور و نارنجک های نوری پیدا میکنید که از هر کدوم باید در شرایط مناسب استفاده کنید. مهمات هم در محیط به اندازه کافی وجود داره و شما اگه درست از اونا استفاده کنید مطمئنا با مشکل مواجه نمیشید. چراغ های برقی که در سر راه قرار داره مکان هایی هستش که بازی اونجا سیو میشه و وقتی شما وارد اون قسمت های میشین دشمنا ناپدید میشن و مکان های بسیار مناسبی برای فرار هستش مثلا وقتی چراغ نوری رو میبینید و دشمنا شما رو احاطه کردن فرار بهترین راه هستش.و کلا وقتی میبنین میتونین فرا کنین حتما این کار رو بکنید چون از جنگیدن خیلی بهتره.
مبارزات خیلی نفس گیر و جذاب انجام میشه و دشمنان هم از هوش بالایی بر خوردارن. مثلا وقتی که گروهی حمله میکنن سعی نمیکنن فقط از جلو شما رو مورد هجوم قرار بدن بلکه اکثر اوقات شما رو دور میزنن و از گوشه ها و پشت حمله میکنن. بعضی موقع ها برای دفع حملات باید ژنراتور های برق رو روشن کنید که اغلب خیلی صحنه ی پر هیجانی هستن چون اگه کمی تعلل کنین مردین. اشکالی که اینجا وجود داره تکراری شدن این جرکاته اما چون زمان بازی تقریبا متوسط هست شما زیاد این تکراری بودن زیاد به چشم نمیاد.
هچنین در بازی حالت ملتی پلیر نیز وجود نخواهد داشت که به گفته سازندگان بازی: ما ترجیح میدیم که یه single-player عظیم رو به بازیکنان ارائه بدهیم تا یک single-player و multiplayer متوسط. که تو زمینه موفق هم بودن. در مجموع گیم بازی بازی واقعا خوب هستش و مشکلات آزار دهنده ای رو درش نمیبینید.
منور ها بهترین سلاح بازی برای مقابله با تاریکی محسوب می شوند
هنگام وزش باد علف ها و درختان به حرکت در میان و هنگامیکه قراره به شما حمله ای بشه مه غلیظی همه جا در بر میگیره و شما حس میکنین که اتفاق ناخوشایندی قراره رخ بده. البته همیشه اینطور نیست و بعضی وقتا حمله های ناگهانی نیز به شما میشه که باید مراقب باشید. اتمسفر بازی واقعا حیرت آوره و بازیکن رو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کاملا تاریکی شب و اون فضای سنگین و وحشتناک جنگل های Bright Falls رو میتونید لمس کنید. دنیای Alan Wake واقعا بزرگ هستش و خیلی خوب و واقعی طراحی شده. البته نگران نباشید شما میتونید با ماشین این مسافت های طولانی رو طی کنید و امنیت بیشتری داشته باشید. هندلینگ ماشین ها متوسطه البته بینشون فرق هم داره ولی برای یک بازی این چنینی کافیه و همچنین رانندگی در شب های پر مخاطره ی آلن خالی از لطف نیست. موتور پیشرفته بازی محیط فوق العاد واقعی رو مها میکنه که از جنگل های همیشه سر سبز گرفته تا خیابان ها و ساختمان های شهر بطور شگفت آوری واقعی هستند و همچنین عمق دید بسیار عالی در بازی وجود داره . بازی روی نور می چرخه و نور پردازی دینامیک این بازی هم یکی از بهترین ها هستش. منو های بازی هم طراحی خیلی خوبی دارن و یه جورایی من تاحالا پیش زمینه متحرکت برای منو در بازیها ندیده بودم که این پیش زمنیه بر اساس قسمتی که در اون قرار دارید تغییر خواهد و کلا همه چیز در بازی متحرک هستش!
تغییرات محیطی و آب و هوایی خیلی خوب انجام میشه و Alan Wake طبیعت پویایی داره. در قسمتی از بازی شما گردبادی رو میبیند که از میان یه خونه رد میشه و اجسام دور گردباد رو میبیند که چگونه خانه رو محاصره کردن و یا هنگام افتادن یک درخت ذرات معلق در هوا به خوبی نمایان میشن و همچنین هنگام وزش باد درختان و علف ها تکون می خورن و چرخه روز و شب رو هم در بازی شاهد خواهید بود که این موضوعات باعث میشه که شما دنیای Alan Wake زنده و پویا ببینید.
یه سری مشکلات هم توی انیمیشن های بازی وجود داره که بعضی جا ها نا خوشاینده مثلا انیمیشن های مربطو به پرش آلن و همچنین انیمیشن های چهره. بعضی لحظات باید شما متعحب میشین که چرا چهره آلن به موقعیت هایی که تو اونا هستش نمیخوره.. یه جا باید متعجب و وحشت زده باشه اما انگار نه انگار و همچنین موقع صحبت کردن هم زیاد جالب نیست اگه به اون تریلر بازی کراسیس 2 که قسمت پایانیش مربوط به انیمیشن چهره باشه رو نگاه کنید کاملا منظورم رو متوجه میشین. تو اون تریلر اگه صدا رو قطع کنین میشه حدس زد که طرف داره چی میگه. انیمیشن های چهره در Alan Wake زیاد باب طبع نیست ولی این موضوعات دلیل نمیشه که مدل های عالی کاراکتر ها رو ندیده بگیریم. اونا واقعا عالی و طبیعی ساخته شدن.
روشنایی همیشه شما رو درست هدایت خواهد کرد
Alan Wake یکی از بهترین صداگذاری ها رو داره. شما حتی میتونین صدای باید که از میون علف ها رد میشه و یا صدای خرد شدن و له شدن اونا رو در زیر پاتون بشنوید و همچنین صدای درون جنگل خیلی طبیعه و شما واقعا احساس بودن در جنگل بهتون دست میده. در آخر هر قسمت هم موزیک های زیبایی پخش میشه که آرامش خوبی به آدم میده و خستگی از تنش در میاد. صدا گذاری شخصیت ها هم عالی هستش ولی نه همشون. در مکان های حساس آهنگ بازی تند تر و تند تر میشه که هیجان خیلی زیادی به شما میده که همیشه این هیجان با ترس همراه خواهد بود. از ریز ترین صدا ها گرفته تا صدا های کلی واقعی به نظر میان.
Alan Wake به صورت یک سریال تلوزیونی دنبال میشه که شما در اون 6 قسمت رو باید بازی کنید یا بهتر بگم باید ببینید. آلن با دختری با اسم آلیس آشنا میشه و کتابش رو بر اساس رویا های خودش مینویسه که پر فروش ترین کتاب میشه و محبوبیت و آوازه ی اون حتی تا شهر دور افتاده ی Bright Falls هم میره. اگه می خواین داستان بازی براتون کاملا تازه باشه این قسمت رو نخونین بهتره!
اونا برای تعطیلات به Bright Falls سفر میکنند. آلن دیگه نمیتونه بنویسه و بی خوابی اونو فرا گرفته. سپس همسرش بدون هیچ اثری ناپدید میشه. رویاهای کابوس وارش شروع میشه و شهر Bright Falls تغییر شکل پیدا میکنه به مکانی خوف ناک. در طول بازی شما با شخصیت های گوناگونی مواجه میشید. مرموز ترین اونها زنی سیاه پوش هستش که از همون اول شما رو دچار دلهره خواهد کرد. در همان ایتدای بازی که آلن به همراه آلیس دارن به Bright Falls میرن کابوس های آلن شروع میشه. اونا وارد شهر میشن و کلید خانه ای که قراره اونجا باشن رو میگیرن. هنگام شب به اونجا میرسن و آلیس برای آلن یک سورپرایز داره و اون ماشین تایپ هستش گه آلن اصلا از دیدن اون خوشحال نمیشه و کلی هم عصبانی میشه!!
سپس برق خانه قطع میشه و آلن میره که درستش که و ناگهان صدای جیغ آلیس رو میشنوه و وقتی میاد توی خونه اونو نمیبینه و اون ناپدید شده. از اینجا به بعد داستان بازی به سمت پیدا کردن آلیس میره. آلن دچار یک داستانی میشه که خودش اونو نوشته ولی یادش نمیاد و اون داره تبدیل به واقعیت میشه. پایان بازی هم خیلی خوب ساخته شده و البته شما با جمله ی alan wake up در آخر بازی مواجه میشین که خیلی سوالات دیگه رو در ذهن پدیدار میکنه و همه چیز برای شماره دوم این بازی آماده و مهیا هستش. داستان بازی به صورت بسیار عالی روایت میشه و شما میتونید از طریق دست نوشته ها و برنامه های تلوزیونی و رادیویی به خوبی به عمق داستان پی ببرید. بازی صحنه های سینمایی جذابی هم داره که در آخر شما میتونید همه اونا رو ببینید. در کل یکی از سینمایی ترین بازی های اکشنی که منتشر شده رو در پیش رو داریم.
در تاریکی به هیچ کس اطمینان نکنید!!
داستان بازی شاید ابتدا براتون گنگ و مبهم باشه ولی هرچه جلو تر میرین سوالات قبلی جواب داده میشه ولی نهایتا سوال های دیگری هم براتون مطرح میشه که جوابش شاید تو DLC ها و یا قسمت بعدی بازی باشه. Sam Lake نویسنده ی بازی واقعا خلاقیت های زیبا و منحصر به فردی رو در خلق داستان بازی ارائه داده که تونسته بازی رو از این نظر بی نظیر کنه.
Alan Wake شما رو وارد دنیایی پویا و فوق العاد واقعی میکنه و صحنه های دلهره آور رو تصویر میکشه اما آلن حاضر میشه برای همسرش تمام این مسائل رو تحمل کنه. نور پردازی منحصر به فرد و صدا گذاری عالی و داستان گیرا شما رو وادار میکنن که از اول تا آخر بازی مبهوت اون بشین. اما چیز های زیادی برای برگشتن و دوباره بازی کردن Alan Wake وجود نداره و شاید از این نظر بشه بهش ایراد گرفت ولی چیزیکه روشنه شما از اول بازی تا آخر اصلا دوست ندارید اونو کنار بزارید. Remedy نشون داده همیشه برای خلق عناوین سینمایی تبحر خاصی داره و این کار رو به بهترین نحو در Alan Wake انجام داده. بازی انتظارات رو برآورده کرده و این همه صبر ارزش همچین عنوانی رو داشته ولی حیف اینقدر کوتاه بود.
نمرات بازی:
داستان.......................10
گرافیک........................9
گیم پلی ......................9
صدا گذاری................9.75
ماندگاری و جذابیت ........8.5
-------------------------
نمره ی کل: 9.1
خوب منم بازی رو تموم کردم ( تا بازیه اصل بیاد بریم Nightmare رو تمومش کنیم :دی ) یک سری سوالات واسم پیش اومد:
خوب در آخر بازی میبینیم که Alice از آب میاد بیرون ولی اثری از کلبه نیستش!!
سوالی که پیش میاد اینکه کلبه کجا رفته؟ دومین سوالی که برام پیش اومد اینکه اون موجودی که پره نوره یک چیزی شبیه Big Daddy تویه BioShock هستش چیه؟ :دی
سومش اینکه اون زنه که Alice رو گرفته بود چیکاره ی اصلا!!
چهارم :دی اینکه آخر بازی وقتی داستان رو تموم میکنه یک جمله میگه که اونم اینکه میگه این یک دریاچه نیست بلکه یک اقیانوس هست!!! منظور از این چیه؟ :دی
داستان بازی هم کاملا ادامه داره چرا؟
1 : اینکه آخره بازی آلن به جایه یک نقطه که اولش میزاره 3 نقطه میزاره...
2 : جمله ی بسیار مبهم Alice که میگه Alan ... Wake Up که نشان دهنده ی معنی هایه مختلفی است از جمله اینکه بازی کلش خواب بوده یا بعدش آلن رو بیدارش کردن و یا ...
3 : تویه Credit بازی هم کاملا به ادامه دار بودن AW اشاره کرده بود.
سازنده ی بازی گفته ساخت نسخه ی دوم این بازی را شروع خواهیم کرد:20:
سازنده ی بازی گفته ساخت نسخه ی دوم این بازی را شروع خواهیم کرد:20:
سورس؟؟؟:20:
سورس؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفته قراره بسازه . گفته پتانسیل اینو داره که ساخته بشه.و گفته که هروقت تایید شه به صورت راز در نمیاد. ( حالا بزارید یکشو بازی کنیم )
Rohallah_tavakoli
10-05-2010, 19:38
ما هم بازی رو تموم کردیم..... واقعا اعتیاد آوره... گرافیک و نورپردازی چشم نواز !!! واقعا چنین منظره هایی در هیچ بازی ندیده بودم...
خیلی هم یاد مرحوم مکس پین افتادم... خیلی الهامات هم از مکس پین گرفته شده بود مثل مرحله آخر که شبیه ردپای خون در مکس پین بود!!!
در یک کلام واقعا محشر....
بی صبرانه منتظر نسخه ی بعدی هستم.
والا من هر جا میرم میگه دو هفته مونده بازی بیاد.یکی نیست حالیشون کنه.حالا کسی هست واسه ما بفرسته؟پخ کنه.
mohammad_twe
10-05-2010, 20:08
سینا جان از اینجا سفرش بده 360shop.ir
بچه کار درستیه , پست پیشتاز بزن زود بیاد دستت
vahidgame
10-05-2010, 21:28
امروز بازی یه امتیاز خیلی جالب گرفتش.چیزی نگم بهتره:20:
Guardian 3/5
از 10 حساب کنید یعنی امتیاز 6 گرفته که فکر کنم پایین ترین امتیاز این بازی باشه.
جالبه Remedy به تازگی اعلام کرده بازی موفقیت خیلی چشمگیری داشته و این که بازی 8 امتیاز کامل گرفته و بیش از 40 امتیازم 9 یا بالاتر بوده خیلی عالیه و همچنین گفته اینکه حدود 7 تا از امتیازای بازی پایین تر از 8 بوده اصلا مهم نیست و همیشه آدمایی هستن که هیچ وقت راضی نمیشن.
به نظرم حرف خیلی درستی زده. اگه این هفت هشت تا امتیاز پایین رو حساب نکنید بازی میانگین امتیازش بالای 9 میشه.
اگه اشتباه نکنم منبع اون خبر این جا هستش:
من موندم چرا این سایتو با Euro gamer هیتلر نمی کنن.اهههه
hamhami_333
10-05-2010, 22:01
نه دوست عزیز نمیاد
اپسیلون احتمالی هم که هست که اگه مثلا 6 ماه یا 1 سال دیگه بیاد مطمنا تجربه بازی مثل Console رو نخواهد داشت
مثل 80 درصد بازی های دیگه که نابود میشن
من اینقدر گفت 3 چراغخ 3 چراغه میترسم بخرم جایی هست که شما منو راهنمایی کنید کدوم مدلو بگیرم که اینطوری نشه میخواستم 300 بدم ارتقاع سیستم میدم 360 ئیگیرم :)
mohammad_twe
10-05-2010, 22:09
من اینقدر گفت 3 چراغخ 3 چراغه میترسم بخرم جایی هست که شما منو راهنمایی کنید کدوم مدلو بگیرم که اینطوری نشه میخواستم 300 بدم ارتقاع سیستم میدم 360 ئیگیرم
جاش اینجا نیست ولی خوب ....
اولا عزیز الان دیگه خبری از 3 چراغ نیست ! بردهای جاسپر خیلی قویتر شدن و کلا دستگاه مشکل حرارت و 3 چراغ شدن رو نداره ...
برای راهنمایی بیشتر برین این تاپیک :
Turok-71
11-05-2010, 00:57
از روی کاغذ تا واقعیت
تخیل انسان ها اگر زنده بشود می تواند فاجعه به بار آورد: شخصیت اصلی بازی (آلن ویک) در کتابی که دو سال پیش منتشر کرد و این کتاب تونست بیشترین فروش رو داشته باشه ، درد ، رنج ، ترس و وحشت رو روی کاغذ برد و در تخیل خودش فکر می کرد که دیگه از این بدتر به سر یک انسان نمی تونه بیاد.اما گذشت زمان باعث شد تا بفهمه نخیر خیلی بدتر از این هم می تونه به سر یک انسان بیاد که قلم آلن قدرت اوردن اون رو روی کاغذ نداره.داستان این بازی به یک شهر کوچک خلاصه شده است اما همین شهر کوچک و موجوداتش به کابوسی مرگبار برای آلن تبدیل می شوند.تاریکی و ترس این بازی برای هر کسی که ژانر وحشت رو تجربه کرده باشه آشناست ولی وجه تمایز این بازی با این ژانر و بازی هایش این است که داستان اون به شکلی جدید روایت میشود و حتی میشه گفت که بی نظیره.من می تونم بگم که این نوع داستان سرایی به نوعی هویت آلن ویک هست.
ترس شاعرانه
شما در یک محیط ترسناک قرار دارید اما نه محیط ترسناکی که در رزیدنت اویل یا سایلنت هیل دیدید بلکه یک ترس شاعرانه رو تجربه می کنید.آره درست شنیدید یک ترس شاعرانه و فراطبیعی که شما رو تا اعماق به دنبال خودش می کشه.به چه دلیل می گم شاعرانه به این دلیل که: طبیعت انگار که خودش رو در اختیار شما گذاشته تا شما به هدف که همسرتون هست برسید.طبیعت با شما همدردی می کنه و هیچگاه شما تنها نخواهید موند.تاریکی ترسناک ترین دشمن شماست ، یک سایه در ذهنتون به یک غولآخر شبیه میشه که باید باهاش مبارزه کنید بله این بار طبیعت در مقابل شما قرار می گیره هر چی که از منبع نور فاصله بگیرید این غولآخر برای شما بزرگتر میشه! وقتی در حال راه رفتن در جنگل هستید صداهای گنگی رو در پشت خودتون احساس می کنید ترس سراسر وجود شما رو در بر می گیره به عقب بر می گردید و با چراغ قوه درخت به درخت رو دید می زنید و ماشه رو با انگشت خودتون حس می کنید ، آماده شلیک هستید ، اما این صدا چیزی نبوده جز شکستن چند شاخه ی درخت. خب اسم این ترس رو چیزی جز شاعرانه نمیشه گذاشت ذهن ما عادت کرده که با دیدن یک موجود خونخوار بترسیم ولی کی فکرشو می کرد با دوتا شاخه ی درخت بشه آدم رو بسیار بیشتر ترسوند؟! شما می تونید با استفاده از
رادیو و تلویزیون از جزییات بیشتر داستان خبردار بشید به خصوص برنامه های تلویزیون که جذاب تر هم هستند.
چراغ قوه خورشید زندگی!
در کنار داستان سرایی فوق العاده یک سیستم مبارزه جذاب و عالی قرار داره که در طول حدود دوازده ساعت بازی کردن به جرئت می تونم بگم که لحظه ی کسل کننده ای رو نخواهید داشت و در هر لحظه درگیر یک ماجرا هستید.بهترین راه مقابله شما با دشمنانتان چراغ قوه ی شماست که نورش ضامن ادامه ی حیات آلن هست.این امر دلیلی نداره جز این که دشمنانتون از چیزی جز نور بی زار نیستن ، نور برابر با مرگ حالاست که چراغ قوه به خورشید زندگی شما بدل میشه.با گرفتن چراغ قوه در دست چپ می تونید سریع عمل کنید و به لطف مکانیزم دوربین بازی این عمل برای شما خیلی آسونتر شده.وقتی که در حلقه ی محاصره گیر میفتید باید به میزان مساوی به سایه ها نور بزنید و نزارید که حلقه تنگ تر بشه در چنین لحظاتی در اوج هیجان قرار دارید.البته مهمات در بازی زیاده و سیستم سلامتی خود ترمیم و به خوشبختانه به جعبه ی کمک های اولیه نیاز ندارید ، در کل به ندرت میشه که تسلیم سایه های معمولی بشید ولی با این حال باز هم هیجان بی نظیری رو تجربه می کنید.شما می تونید در جنگل وسیع بازی به اکتشاف و جستجو بپردازید و انبار پنهانی سلاح ها رو کشف کنید و راحت تر به جنگ سایه ها برید.سلاح های بازی به غیر از چراغ قوه: تپانچه معمولی ، سلاح شکاری و شاتگان که برای مسافت های نزدیک کاربرد داره استفاده کنید و هم چنین یک سری منور که برای پرتاب طراحی شدن که می تونید یا برای دیدن جلوی خودتون ازش استفاده کنید یا با پرتابش به سمت سایه ها اونا رو ذوب کنید.یک تقریبا نو آوری در این بخش از بازی مربوط میشه به پر کردن خشاب و اون اینه که اگه در یک موقعیت خاص یا خطرناک بودید می تونید با پشت سرهم زدن دکمه X عمل بارگذاری خشاب رو سریعتر انجام بدید.یک چیز تقریبا سلاح دیگه هم ژنراتور های برق هستن که با انرژی خودشون لامپ ها رو روشن می کنند و باعث دور شدن سایه ها میشن.یک به نظر ضعف بازی در اینه که یک خط قرمز یا مرزی بین رویا و واقیعت وجود نداره و گاهی اوقات شما سردرگم می شید و یکی دیگه این که در بعضی از نقاط یکم زیادی در بازی غلو میشه که برای گیمر خوشایند نیست.
نور پردازی زیبا
یکی از نکاتی که شما رو تا آخر بازی مبهوت خودش می کنه نور پردازی فوق العاده بازیه.یک مه غلیظ سراسر جنگل رو فرا گرفته که باعث میشه یک فضای بی روح و سرد به وجود بیاد.در تاریکی مطلق جنگل وقتی که نور چراغ قوه رو به فضایی خالی می ندازید به زیبایی شاهد رگه های نور و ذرات معلق در هوا هستید که واقعا شگفت آوره.در کل اگر با دقت به اطراف خود نگاه کنید بیشتر متوجه دقت طراحی و این زیبایی خواهید شد.وقتی که سایه ها مثل دایناسورهای گوشت خوار دور شما حلقه زدن یک موسیقی جذاب پخش میشه که یه جور حس پیروزی و امید به برنده شدن رو به شما القا میکنه که فکر می کنید بر روی لبه مرگ و زندگی قرار دارید و یک لغزش برای شما سرنوشت سازه.
زیر تیغ
در مجموع باید گفت که نقطه ی قوت این بازی داستان سرایی فوق العاده اونه که هر لحظه پر از تنش و اتفاق خوب و بده.شما ممکنه با دیدن اتفاق های عجیب و غریب اطرافتون پرسش های زیادی در طول بازی در ذهنتون به وجود بیاد اما که کم کم که جلوتر برید به جوابشون می رسید و اگه بخواید جزییات بیشتری بدونید باید پای رادیو و تلویزیون بشینید! داستان سرایی بسیار خوب در کنار جو دلگیر بازی و ساختمان ترس این بازی که از موسیقی و محیط اطرافش تشکیل شده که یک سیستم مبارزه ای خوب هم چاشنی اون هست در کنار هم باعث شدن که این عنوان تا آخر شما رو به مانتیور بچسبونه و شما از اون به عنوان یک شاهکار یاد کنید.البته ضعف هایی هم داره ولی این رو هم بدونید که این نسخه اول این سریه و قطعا در نسخه های بعدی پیشرفت های چشمگیر تری رو خواهیم دید...
خوب:
* داستان سرایی به روش های جالب در محیطی فراطبیعی.
* سیستم مبارزات.
* نور پردازی قوی ، موسیقی متن زیبا ، ایجاد فضای تنش.
mohsen3544
11-05-2010, 09:46
آقا آخره توهمه این بازی.منم دارم بازی میکنم دیشب موقع خواب همش تو فضای تاریک خودمو احساس میکردم و دنبال نور و چراغ قوه بودم:31:
Hunter lord
11-05-2010, 14:11
والا من هر جا میرم میگه دو هفته مونده بازی بیاد.یکی نیست حالیشون کنه.حالا کسی هست واسه ما بفرسته؟پخ کنه.
منم هر جا می رم می گن نیومده هنوز !
یک سوال : نسخه ای که دو هفته ی دیگه منتشر می شه با این نسخه ای که توی بازار هستش فرق داره ؟
amaranth_silent
11-05-2010, 14:13
عجب گيري افتاديمااا تو مرحله 2 اشسفشئ تفنگم تموم شده فرارم ك نميتونم كنم ؟؟يعني راهي نداره ك من بدون تفنگ دشمنارو بكشم؟؟اون لحظه اي كه جا خالي ميديم صحنه اهسته ميشه نميشه يه حركت بدلي بزنيم؟؟
چوبي چماقي چيزي نداره بزنيم تو فرق سر دشمنا؟؟فشنگ تموم كنم چه جوري بكشمشون؟؟
Bs_panzer
11-05-2010, 14:19
عجب گيري افتاديمااا تو مرحله 2 اشسفشئ تفنگم تموم شده فرارم ك نميتونم كنم ؟؟يعني راهي نداره ك من بدون تفنگ دشمنارو بكشم؟؟اون لحظه اي كه جا خالي ميديم صحنه اهسته ميشه نميشه يه حركت بدلي بزنيم؟؟
چوبي چماقي چيزي نداره بزنيم تو فرق سر دشمنا؟؟فشنگ تموم كنم چه جوري بكشمشون؟؟
press RB button to use flares :دی
بازي براي PC کي مياد و چه سيستمي لازم داره ؟!
گوگل نتيجه اي نداشت !
pedram_sad
11-05-2010, 14:35
گوگل نتيجه اي نداشت !
برای PC نمیاد
Cancel شده
همین صفحه قبلی صحبت شده بود
vahidgame
11-05-2010, 14:36
گوگل نتيجه اي نداشت !
برای pc کنسل شده و احتمالش کمه ساخته بشه.
یک سوال : نسخه ای که دو هفته ی دیگه منتشر می شه با این نسخه ای که توی بازار هستش فرق داره ؟
فرق خاصی نداره. فقط اینی که دارن بازی می کنن کپی هستش.ویژگی دیگه ای نداره.
amaranth_silent
11-05-2010, 14:56
press RB button to use flares :دی
درسته rb جا خالي ميده ميگم فشنگام تمومه بايد چي كار كنم فقط تا اخرش هي بايد جا خالي بدم؟؟راه كشتن نداره تو رو خدا درست ج بدين
Masoud King
11-05-2010, 15:26
درسته rb جا خالي ميده ميگم فشنگام تمومه بايد چي كار كنم فقط تا اخرش هي بايد جا خالي بدم؟؟راه كشتن نداره تو رو خدا درست ج بدين
نه دیگه وقتی فشنگ نداری نمیشه کشت... باید هی نور بندازی تو صورتشون و جا خالی بدی و یا از این flare ها بندازی و خودت فرار کنی تا برسی به چراغ نوری یا ژنراتوری چیزی که در امان باشی...
خوب منم بازی رو تموم کردم ( تا بازیه اصل بیاد بریم Nightmare رو تمومش کنیم :دی ) یک سری سوالات واسم پیش اومد:
آخه اونجایی که از آب میاد بیرون جای کلبه نیست که.. نمیبینی پله داره میاد بالا.. اصلا جای کلبه همچین چیزی نبود.
اون موجود هم شاید اون نویسندهه باشه که آلن فکر میکنه داستان رو نوشته.
زنه رو منم نفهمیدم قضیش چیه :دی
در مورد اونجمله آلن هم شاید منظورش داستان بازی باشهیعنی اینکه خیلی بیشتر از اینا هستش!!
+
100 درصد نسخه بعدی به همه جواب میده البته اگه باز سوالات جدیدی خودش ایجاد نکنه
ولی عجب تو کف میزارن آدمو... کلی صبر میکتی تا بازی بیاد بعد تو داستانش میپیچوننت:دی
ولی عجب تو کف میزارن آدمو... کلی صبر میکتی تا بازی بیاد بعد تو داستانش میپیچوننت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مسعود داداشی اگه نپیچونن که قسمت دومی در کار نمیشه.دی:
محتوای مخفی: Episode 6
یه بار دیگه داستان لو بدی با من طرفیا. من ثبات ندارم اسپویلارو میخونم.دی:
halflife g
11-05-2010, 18:59
خوب تموم شد.
نظر شخصیمو در مورد بازی میگم...فقط نظر شخصی:
گرافیک:نورپردازی دیوانه کنندس....وحشتناک مخصوصا تو دو صحنه تو اپیزود 3...مربوط به هلیکوپتر و قطار......جزییات و تکنیکهای گرافیکی تو شب بیداد می کنن....
ولی
گرافیک روز در حد شب نبس مخصوصا مکانهای بسته مثل داخل ساختمونها از کمبود بافت شدیدا رنج میبرن........ .
انیمیشنها بعضیهاشون خوب و بعضیهاشون ضعیف ..در کل ای کاش بیشتر رو این مورد کار میکردن.
پارگی تصویر رو که می گفتن من به شخصه متوجه نشدم.....رزولوشن هم درسته اندکی کمه ولی اونم خیلی مشکل بزرگی حداقل برای فضای این بازی نیست.
کلا گرافیکش عالیه...ولی بهترین گرافیک این نسل نیست...........(احمتالا بهترین گرافیک x360 هم نخواهد بود چون geow3 در راه)
--------------------------
صداگذاری و موزیک: خارق العادس.....فقط کافیه یک اپیزود رو با هدست جلو برین تا ببینید صداگذاری یعنی چی.....موزیکاهم کاملا متناسب با جو بازی و زیبا هستند
گیم پلی: بزرگترین ضعف این بازی.....ای کاش همه اپیزودهای بازی مثه اپیزود 3 بودند....گیم پلی بازی قشنگه ولی اتفاقات تو بازی کمه و به غیر از اپیزود سه که نفسها در سینه حبس میشه بقیه اپیزودها خسته کننده هستند.(ولی اتمسفر بازی فوق العادس ...خیلی جالبه)
یکی هم اینکه بازی اون جو ترسناکو به نظر من خیلی نداره..بیشتر مثه یه اکشن سوم شخصه...این خودش برای همچین بازی نقطه ضعف بزرگیه.....ای کاش تو یه اپیزود مثلا آلن چراغ قوه نداشت و فرم بازی تغییر میکرد یا مثلا تو یه مرحله اسلحه نداشت.....ولی افسوس
راستی بازی رو اگه رو نرمال برین خیلی سخت نیس بهتره hard برین............
داستان: خیلی زیباس....مخصوصا روایت داستان ...به غایت زیبا کار شده ..ایرادی به داستان نمیشه گرفت(اتمسفر محشر بازی هم خیلی مدیون روایت داستان عالیشه)
گرافیک:9
صدا: 10
گیم پلی: 8
داستان: 10
امتیاز نهایی: 9.2
بالاخره بازی خوبه یا نه!!!!! ای بابا.
بگیریم؟
mohammad_twe
11-05-2010, 19:56
بالاخره بازی خوبه یا نه!!!!! ای بابا.
بگیریم؟
یعنی سینا اگه بهت بگن نه خوب نیست میخوای نگیری؟؟؟ این که سوال نداره !
حتما بگیر
یعنی سینا اگه بهت بگن نه خوب نیست میخوای نگیری؟؟؟ این که سوال نداره !
حتما بگیر
جنگ روانیه دیگه چه میشه کرد.دی:
از پسته پیشتاز سریعتر داریم.؟ من سفارش بدم پیشتاز 1 ماهه میاره.
Iman Bala
11-05-2010, 20:12
این بازی قراره همش تو جنگل باشه؟
این که خیلی خسته کندست .من 2 تا اپیزد رفتم از نظر گرافیک و داستان خوبه ولی این که ادم تو جنگل بره و بکشه بد یه مدتی خسته کننده میشه.
mohammad_twe
11-05-2010, 20:47
از پسته پیشتاز سریعتر داریم.؟ من سفارش بدم پیشتاز 1 ماهه میاره.
1 ماه ؟؟؟!!! نه بابا حداکثر 3 روز !
گیم پلی: بزرگترین ضعف این بازی.....ای کاش همه اپیزودهای بازی مثه اپیزود 3 بودند....گیم پلی بازی قشنگه ولی اتفاقات تو بازی کمه و به غیر از اپیزود سه که نفسها در سینه حبس میشه بقیه اپیزودها خسته کننده هستند.(ولی اتمسفر بازی فوق العادس ...خیلی جالبه)
یکی هم اینکه بازی اون جو ترسناکو به نظر من خیلی نداره..بیشتر مثه یه اکشن سوم شخصه...این خودش برای همچین بازی نقطه ضعف بزرگیه.....ای کاش تو یه اپیزود مثلا آلن چراغ قوه نداشت و فرم بازی تغییر میکرد یا مثلا تو یه مرحله اسلحه نداشت.....ولی افسوس
راستی بازی رو اگه رو نرمال برین خیلی سخت نیس بهتره hard برین............
نه مراد جان من نمی تونم اینو قبول کنم!!!
اتفاقا برایه من بهترین Episode اپیزوده 5 بود که واقعا جایی که به اون سد میرسی فوق العاده ی ...
( هرچند که تمام اپیزود هایه بازی فوق العاده اند همین Episode 3 هم خیلی قشنگه ... )
در ضمن در همین اپیزود 3 وقتی که پلیس ها دنبالت میان تو هیچی نداری... واقعا اگه رویه Nightmare بری اینا رو درک میکنی... فکر نمیکنم کسی اینجا رفته باشه؟؟!
جوه بازی رو هم من نمی دونم چطوری میگی ترسناک نیست اما اگه یک سینما خانگی رو حتی رویه درجه ی 20 تنظیم کنی و زمانی رو هم که بازی میکنی در شب و چراغ ها خاموش باشه واقعا از نظره من نمیتونه هیچ بازی ای به این اندازه ترسناک باشه...
از نظره من بزرگترین مشکل گیم پلی بازی پرش هایه بسیار بده آلن از پایین به بالا است! ( چون از بالا به پایینش که خیلی خوب درست کرده بودند )
البته میتونیم تنوع محیط رو هم قرار بدیم با اینکه محیط بازی تقریبا از نظره من مناسب بود...( هرچند که محیط بیشترش تویه جنگا بود اما همون که بالایه کوه و دشت و مزرعه و شهر متروکه و سد و ... میری خودش یک تنوع محیطه ! )
بهترین لحظه ای که در گیم پلی بازی به یادم مونده اون لحظه ای هست که تویه تلکابینین... خیلی زیباست...
امتیاز من به این بازی :
گرافیک : 9.2
صداگزاری : 10
گیم پلی : 9
داستان : 10
جذابیت : 8
امتیاز کل : 9.5
واقعا اگه از نظره فنی بازی رو نگاه کنیم امتیازی نزدیک 8.5 یا 9 میگیره اما اینقدر بازی سبکش نوین و قشنگ بود که از نظره من گیم پلی بازی میتونست 10 بگیره چون در واقع امتیاز ها به همین نوین بودن سبک و این جور چیزا بستگی باید داشته باشه تا اشکالات گیم پلی همچون دوربین و پرش و ... ! تو هیچ بازی ای همچین چیزی رو مشاهده نکرده بودیم در حالی که خیلی از بازی هایه امروزی گیم پلیی تکراری دارند اما از سایت ها 9.5 یا 9 به بالا رو راحت میگیرند!
اصلا به امتیاز ها توجه نکنین هرچند که بازی واقعا نمره ی 9 حقشه ( از نظر فنی ) ولی از نظر گیمر پسند اینقدر زیباست که خیلی ها این بازی رو به عنوان بهترین بازیه عمرشون یاد کردند ( مثل خودم ). مثلا اینقدر داستان بازی گیراست که چجوری بگم عین یک ماشینی میمونه که موتور فوق العاده قوی ای داشته باشه اما با ظاهر و امکاناتی کم... در این بازی هم یک Element مانند داستان رو اینقدر قویش کردند که بازی باز محو بازی میشه... اینقدر داستان پردازیه زیبایی در این بازی به کار رفته که هیچ کس نمیتونه ازش ایراد بگیره... واقعا فوق العاده ی...
halflife g
11-05-2010, 21:30
نه مراد جان من نمی تونم اینو قبول کنم!!!
اتفاقا برایه من بهترین Episode اپیزوده 5 بود که واقعا جایی که به اون سد میرسی فوق العاده ی ...
( هرچند که تمام اپیزود هایه بازی فوق العاده اند همین Episode 3 هم خیلی قشنگه ... )
در ضمن در همین اپیزود 3 وقتی که پلیس ها دنبالت میان تو هیچی نداری... واقعا اگه رویه Nightmare بری اینا رو درک میکنی... فکر نمیکنم کسی اینجا رفته باشه؟؟!
جوه بازی رو هم من نمی دونم چطوری میگی ترسناک نیست اما اگه یک سینما خانگی رو حتی رویه درجه ی 20 تنظیم کنی و زمانی رو هم که بازی میکنی در شب و چراغ ها خاموش باشه واقعا از نظره من نمیتونه هیچ بازی ای به این اندازه ترسناک باشه...
از نظره من بزرگترین مشکل گیم پلی بازی پرش هایه بسیار بده آلن از پایین به بالا است! ( چون از بالا به پایینش که خیلی خوب درست کرده بودند )
البته میتونیم تنوع محیط رو هم قرار بدیم با اینکه محیط بازی تقریبا از نظره من مناسب بود...( هرچند که محیط بیشترش تویه جنگا بود اما همون که بالایه کوه و دشت و مزرعه و شهر متروکه و سد و ... میری خودش یک تنوع محیطه ! )
آخه میدونی شایان بازی با این سبک رو خیلی به اکشن سوم شخص تبدیل کردن........مبارزه توش زیاده..همین باعث خسته کنندگیش میشه.....روی درجه hard که من بازی رو تموم کردم اینجوری بود(دیگه nightmare بی انصافیه:31:)
درسته تو اپیزود 3 از دست پلیسا فرار می کنی ولی ترس نداره...(یه لحظه به فرار از دست nemesis تو re3 فکر کن آدمو دیوونه می کنه-یا مثلا خاموش شدن چراغا تو halflife2 episode1 موقعی که آسانسور میاد بالا و باید تو همون تاریکی مبارزه کنی ......یا اون تعقیب و گریزای سایلنت هیلی)
حداقل واسه من که بازی ترسناک نبود چون همیشه دست به تجهیزات بودم.
ولی در کل بازی عالی بود هر کسی که این کنسولو داره باید این بازی رو تجربه کنه.
sam_sali
12-05-2010, 01:38
سلام
بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم.در یک کلمه میشه گفت شاهکار!
اگه یه منتقد بخواد نظر بده،بازی قطعا بدون ایراد نیست،اما از دید یه گیمر که فقط واسه لذت از بازی،بازی میکنه،ایرادهاش بدون شک قابل چشم پوشیه.
پس اگه میخواید از یه بازی با داستان عالی لذت ببرید،تو خریدنش حتی 1 لحظه شک نکنید!(حتی اگه تو ایران به قیمت جهانی هم فروخته میشد،ارزش خرید داشت.چه برسه به این که 3-4 تومن میخوایم پول بازی بدیم،شک هم میکنیم!!!!)
masoud93
12-05-2010, 09:52
خیلی بازیه خوبی هست مخصوصا از نظر گرافیک ولی چند ساله دارن رو بازی کار میکنن یه لول سختی easy برا بازی درست نکردن خیلی بازیه سختیه :19:
Masoud King
12-05-2010, 12:09
خیلی بازیه خوبی هست مخصوصا از نظر گرافیک ولی چند ساله دارن رو بازی کار میکنن یه لول سختی easy برا بازی درست نکردن خیلی بازیه سختیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
همون نرمالش نزدیک به easy هستش.
یه بار دیگه داستان لو بدی با من طرفیا. من ثبات ندارم اسپویلارو میخونم.دی:
مشکل از تو بید تقصیر من چیه : دی
+
خیلی جالبه گیم اسپات به بازی Editors' Choice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نداده!!
خیلی بازیه خوبی هست مخصوصا از نظر گرافیک ولی چند ساله دارن رو بازی کار میکنن یه لول سختی easy برا بازی درست نکردن خیلی بازیه سختیه :19:
نه دوست عزیز سخت نیست اینقدر امکانات گیم پلی بازی خوب طراحی شده که
جوابگو هستش شما باید دستت عادت کنه:27: و باید تمرکز داشته باشی به نظر
من وقتی میخواهی بازی کنی هیچ کس دور برت نباشه بهتره:31:
vahidgame
12-05-2010, 12:20
خیلی جالبه گیم اسپات به بازی Editors' Choice رو نداده!!
فکر کنم بازی هایی که امتیاز 9 یا بالاتر بگیرن بهشون Editors' Choice میده.
halflife g
12-05-2010, 18:02
شما احتمالا فرم درست بازی کردنو نمیدونی..............منم اولای بازی مثه شما بودم ولی بعدش یاد گرفتم:وقتی چراغ قوه رو رو اون موجودا زوم می کنی بذا اونقدر روشون بمونه تا روی اونا یه جرقه بزرگ زده بشه(با اینکار خیلی ضغیف میشن)بعدش یکی دو تا به سرش بزن مردن............ .
فکر کنم بازی هایی که امتیاز 9 یا بالاتر بگیرن بهشون Editors' Choice میده.
کاملا درسته................. .
harrypotter
12-05-2010, 20:32
بچه ها اين بازي براي PC هم اومده يا فقط 360
pedram_sad
12-05-2010, 20:35
بچه ها اين بازي براي PC هم اومده يا فقط 360
فقط برای 360
گرچه حیف سیستم خفن شما شد ( تو امضاتون ) :31:
Alireza.M67
12-05-2010, 22:02
پیشنهاد های من واسه شماره ی 2 این بازی :
(البته میدونم کمتر از اونی هستم که بخوام پیشنهاد بدم ولی شما به روم نیارید:20: )
1 - جای QTE واقعا تو این بازی خالی بود و فکر می کنم با QTE گیم پلی هیجانی تر و جذاب تر میشه .
2 - یکم تنوع رو تو محیط بازی بیشتر کنن . البته محیطهای خوبی در بازی بود ولی اکثر بازی تو جنگل بود .
3 - روی چهره ی کاراکتر ها بیشتر کار کنن .
4 - اسلحه ها متنوع تر بشه و سیستم آپگرید اسلحه رو هم پیاده کنن .
5 - اچیومنت ها رو یکم بهسازی کنن . به نظر من بعضی اچیومنت های بازی اصلا علمی نبود مثلا یه اچیومنت واسه پیدا کردن 25 تا فلاسک قهوه بود یه اچیومت واسه همش . در صورتی که میتونستن یه اچیومنت واسه 50 تا و یکی واسه 75 تا بذارن . چون اینجوری اگه حتی 1 دونه رو هم ازدست بدی دیگه امیدی واسه جمع کردن بقیش نداری چون میدونی که قطعا اچیومنتش رو نمیگیری .
البته بازم هست ولی اینایی که نوشتم از بقیه مهم تر بودن مخصوصا اولی .
halflife g
12-05-2010, 23:15
پیشنهاد های من واسه شماره ی 2 این بازی :
یکی هم اینکه تکلیفشونو با مخاطب مشخص کنن منظورم اینکه بگن سبکش "فیزیکال تریلر" هستش یا "اکشن سوم شخص ترسناک" چون من که به شخصه با مورد دوم بیشتر مواجه شدم تا اولی........ .:31:
راستی بازی چند تا نکته جالب داشت:
1- اول اپیزود چهار کنار tv یه x360 بود با دیسک بازی night spirits
2-تو اول اپیزود چهار که با دکتر صحبت می کنه یه بیمار رو می بینن که دکتر در مورد بیماری اون یارو واسش تعریف می کنه و میگه که زیاد گیم بازی می کنه ..............و میگه: He playes video games..Its trash..you khnow
3-فک کنم اول اپیزود شش بود که berry زنگ میزنه به آلن و میگه برو tv رو روشن کن داره مصاحبه آخرین کتابتو نشون میده....وقتی مصاحبه رو تا آخر نگاه می کنید مجری سم لیک رو هم نشون میده و معرفیش می کنه که کنار آلن تو اون برنامه نشسته
mohammad_twe
12-05-2010, 23:34
مراد اسپویل کن الان بکس میریزن سرت :دی
Bs_panzer
12-05-2010, 23:40
من یه لحظه چشم افتاد نخوندم بقیش رو :دی
دوستان من اونجام که میرم تو Farm ـه اون 2 تا پیرمرد چه قدر دیگه مونده ؟
halflife g
13-05-2010, 09:24
من یه لحظه چشم افتاد نخوندم بقیش رو :دی
دوستان من اونجام که میرم تو Farm ـه اون 2 تا پیرمرد چه قدر دیگه مونده ؟اپیزود 4 هستی دیگه........دو تا اپیزود دیگه مونده.
از ماکروسافت و xbox متنفر شدم.با این کاراش...
John Haughm
13-05-2010, 12:29
دوستان من اولای اپیزود دو هستم و اونجام که یکی از پشت بام می پره پایین و باید زدش که هی اینور اونور می ره و بعدش دو نفر دیگه میان...
من اینجا همش تیر کم میارم...آخه همش مشکل دارم با زوم کردن رو آون آقایون و وقتی هم که زوم میشه باید همینطور تیر بزنی که باز هیچیشون نمیشه...راهی نیست که زودتر بمیرن؟!
Masoud King
13-05-2010, 12:36
دوستان من اولای اپیزود دو هستم و اونجام که یکی از پشت بام می پره پایین و باید زدش که هی اینور اونور می ره و بعدش دو نفر دیگه میان...
من اینجا همش تیر کم میارم...آخه همش مشکل دارم با زوم کردن رو آون آقایون و وقتی هم که زوم میشه باید همینطور تیر بزنی که باز هیچیشون نمیشه...راهی نیست که زودتر بمیرن؟!
همون اول که نور میندازی نباید تیر بزنی... چون نمیمیرن... وقتی نور میندازی رو هر کدوم میبینی که دایره میاد کوچیک میاد که هرچی نور رو بیشتر نگه داری کوچیک تر میشه تا وقتی از بین میره... وقتی اون دایره رفت به دوتا تیر توی سر میتونی بکشیش
دوست عزیز شما اول باید بوسیله چراغ قوه اون حالت تاریکی شون رو بگیری
بعدش وقتی تازه شکل آدم شدن :31:بوسیله تیر کلکشون رو بکنی هر کدومشون
دو تا جون دارن تا با چراغ قوه روشون زوم نکردی و از اون حالت درشون نیاری تیر زدن فایده ای نداره
حالا جلو تر رفتی به غیر از تفنگ فلش خود فلش رو برای ایجاد نور دریافت میکنی اون وقت که ده نفری
میریزن سرت و شما باید از این فلشها استفاده کنی تا دور بشن آخه دشمنشون نور هستش بعدش تا زمانی که فلش
روشنه یکی یکی به حسابشون برسی:27:
Turok-71
13-05-2010, 15:59
آقا آقا نمی گید اینجا زن و بچه رد میشه؟:دی
یه اسپویلی یه هشداری خطری خوبه والا...
John Haughm
13-05-2010, 16:04
دوست عزیز شما اول باید بوسیله چراغ قوه اون حالت تاریکی شون رو بگیری
بعدش وقتی تازه شکل آدم شدن :31:بوسیله تیر کلکشون رو بکنی هر کدومشون
دو تا جون دارن تا با چراغ قوه روشون زوم نکردی و از اون حالت درشون نیاری تیر زدن فایده ای نداره
حالا جلو تر رفتی به غیر از تفنگ فلش خود فلش رو برای ایجاد نور دریافت میکنی اون وقت که ده نفری
میریزن سرت و شما باید از این فلشها استفاده کنی تا دور بشن آخه دشمنشون نور هستش بعدش تا زمانی که فلش
روشنه یکی یکی به حسابشون برسی:27:
ولی اینجوری که مشکل کمبود باتری هم به کمبود تیر اضافه میشه!!:41:
مرسی دوستان ببینیم چیکار می کنیم!:31:
Bs_panzer
13-05-2010, 17:19
یک اشتباه :دی
تو اپیزود 5 وقتی برق رفته و سارا داره برق رو درست می کنه شما میرید بالا تلویزیون روشن میشه (night springs) :دی حالا با چه انرژی خدا می دونه :دی
Bs_panzer
13-05-2010, 17:30
یکی کمک کنه
همین جا که الان گفتم میگه find the helicopter key
نمی دونم باید چی کار کنم رفتم بالا اون یارو که از سقف پرید تو هم کشتم یه flare gun هم اونجا بود ربطی به این داره ؟
راهنمایی کنید
ویرایش : حل شد باید میرفتم پایین :دی
Alireza.M67
13-05-2010, 21:13
ولی اینجوری که مشکل کمبود باتری هم به کمبود تیر اضافه میشه!!:41:
مرسی دوستان ببینیم چیکار می کنیم!:31:
تنها چیزی که تو این بازی با کمبودش مواجه نمیشی باتریه .
به وفور یافت میشه + خودش پر میشه .
Bs_panzer
13-05-2010, 23:11
دوستان موسیقی آخر اپیزود 5 میدونید چیه ؟
فقط اسمشو گیر بیارم یا لینک دانلود
پیشاپیش ممنون
mohammad_twe
13-05-2010, 23:30
دوستان موسیقی آخر اپیزود 5 میدونید چیه ؟
فقط اسمشو گیر بیارم یا لینک دانلود
پیشاپیش ممنون
برو اون قسمت توی منو که موزیک هارو کامل میاره ببین
Bs_panzer
13-05-2010, 23:37
قبل این که بگی رفتم تو extras > Soundtrack
اسم آهنگ این بود
poets of the fall : war
اسم آهنگ این بود
یه موزیک به همین نام توی نت هست ببین خودشه:
yoosef_st
14-05-2010, 10:07
آقا یه سوالاتی واسه من پیش اومده:
این مایکروسافت که انقدر خودش رو کشت با این بازی، میمرد اگر یه ذره بیشتر رو ظاهر کاراکترها کار میگرد؟
رو حرکات لب و دهنشون کار میکرد؟!
خداییش GTA که مال 2 سال پیشه تو این زمینه ها بهتره.
فیزیک حرکت اتومبیل رو که دیگه اصلا صحبت نکنیم بهتره!
اما در کل به نظرم بازی خیلی خوبیه.
من الان 2 تا اپیزود رفتم، شیوه روایت داستان و موسیقی متن و گیم پلی و... به نظرم خیلی خیلی خوب اومده.
کلا چند اپیزوده؟
mehdi30nema
14-05-2010, 10:35
منم دیشب موفق شدم این بازی فوق العاده را تمام کنم .
در مورد داستان که هیچی نمیشه گفت ، واقعا از نظر داستان پردازی فوقا لعاده بود و حتی میشه گفت از خیلی از فیلم های هالیوودی هم سر تر بود .
گرافیک و نور پردازی هم جای خودش .
صدا گذاری هم که از همه بهتر . من اپیزود 6 را کلا با هدست گوش بازی کردم و واقعا لذت بردم .
فقط یکی از دوستان میتونه در مورد آخری بازی کمی توضیح بده ؟ چون نقاط گنگ زیاد داشت .
من نفهمیدم اونجا که آلن زنش از دریاچه نجات پیدا میکنه چرا آلن رو صدا میزنه آلن نمیاد ؟ یعنی آلن مرد ؟
halflife g
14-05-2010, 10:35
آقا یه سوالاتی واسه من پیش اومده:
این مایکروسافت که انقدر خودش رو کشت با این بازی، میمرد اگر یه ذره بیشتر رو ظاهر کاراکترها کار میگرد؟
رو حرکات لب و دهنشون کار میکرد؟!
خداییش GTA که مال 2 سال پیشه تو این زمینه ها بهتره.
فیزیک حرکت اتومبیل رو که دیگه اصلا صحبت نکنیم بهتره!
اما در کل به نظرم بازی خیلی خوبیه.
من الان 2 تا اپیزود رفتم، شیوه روایت داستان و موسیقی متن و گیم پلی و... به نظرم خیلی خیلی خوب اومده.
کلا چند اپیزوده؟
در مورد ظاهر کاراکترها دست مایکرو نبوده که ...انیمیشن ها و موشن کپچر به عهده خود شرکت رمدی بوده...یه جایی هم خووندم که رمدی برای موشن کپچر شخصیتها از یه استودیوی سوییسی کمک گرفته(که ای کاش نمی گرفت)
در مورد ماشینها به نظرمن که عالیه چون برای بازی با این سبک انتظار زیادی نمیره.
بازی کلا 6 تا اپیزوده
masoud93
14-05-2010, 14:29
منم امروز بازیو تموم کردم.
دست اون کسی که کفت چراغ قوت رو روشون نگه دار تا یه جرقه بزرگ بزنه درد نکنه.
Big-Boss
14-05-2010, 14:43
اسم آهنگ این بود
چه جالب. این یه گروه فنلاندیه که آهنگ Late Goodbye تم اصلی مکس پین 2 هم کار همین گروه بوده.
halflife g
14-05-2010, 16:17
من نفهمیدم اونجا که آلن زنش از دریاچه نجات پیدا میکنه چرا آلن رو صدا میزنه آلن نمیاد ؟ یعنی آلن مرد ؟
راستش آلن اون لحظه تو اون فضای توهمی اون کلبه داشت نویسندگی میکرد و در نتیجه کنار آلیس نبود (چون کلبه ای نبود)ولی من هم ندونستم که سرنوشت آلن چی شد...نامردا بد موقعی نگهش داشتن واسه 2.:31:
چه جالب. این یه گروه فنلاندیه که آهنگ Late Goodbye تم اصلی مکس پین 2 هم کار همین گروه بوده.
اینا همون آهنگسازای مکس پین هستن دیگه....سم لیک سازنده بازی با اونا دوستی نزدیکی داره در نتیجه واسه هر دو این بازیها اونا آهنگسازی کردن.
halflife g
14-05-2010, 16:25
این عکسها مربوط به اولین روز عرضه بازی(یعنی امروز 14 می) هستش:
yoosef_st
14-05-2010, 16:48
این عکسها مربوط به اولین روز عرضه بازی(یعنی امروز 14 می) هستش:
این یارو که داره امضا میکنه کیه؟
مگه آلن ویک واقعا یه آدمه؟
amin 2010
14-05-2010, 16:55
بازیگر الن هستش
Bs_panzer
14-05-2010, 17:07
خب منم امروز ظهر بازی رو تموم کردم
نکات + : داستان قوی - گرافیک نسبتا خوب - نورپردازی خوب - لیک شدن بازی :دی
نکات - : آدماش مثل زامبی های resident evil 5 بودن هم از نظر حرف زدن هم راه رفتن هم تبر پرت کردن ! و حال منو خیلی بد کرد :2:
ولی در کل به نظرم قشنگ ترین بازیه انحصاری 360 بود.....
راهنمای کامل و جامع بازی فقط در اینجا.بفرمایید تقدیم به همه ی دوستانم:20::
یکی اگه میتونه داستانه کامل بازی رو بزاره بفهمیم جریان هر اپیزود چی بوده
.
چجوریاس بازی تازه منتشر شده ما ها رفتیمش تا اخر...
A M I R 1 1 0
14-05-2010, 21:28
بازی را در یک کلمه توصیف کنیم پایین تر از حد انتظار !
7 سال برای چنین گرافیکی ؟ ( تو جنگل واقعا شاهکار بود مابقی را میگم ! ) 7 سال برای پایانی ناقص ؟ !
تنها چیزی که در حد انتظارم بود موزیک های فوق العاده ی این بازی بودند که خیلی بهم حال میداد گیم پلیش هم ترسناک بود بسی و لی 10 ساعت بود که برای بار دوم 5 ساعت میشد ! واقعا 7 سال زیاد بود به سرش !
halflife g
14-05-2010, 22:32
بازی را در یک کلمه توصیف کنیم پایین تر از حد انتظار !
7 سال برای چنین گرافیکی ؟ ( تو جنگل واقعا شاهکار بود مابقی را میگم ! ) 7 سال برای پایانی ناقص ؟ !
تنها چیزی که در حد انتظارم بود موزیک های فوق العاده ی این بازی بودند که خیلی بهم حال میداد گیم پلیش هم ترسناک بود بسی و لی 10 ساعت بود که برای بار دوم 5 ساعت میشد ! واقعا 7 سال زیاد بود به سرش !
اولا 7 سال نه...5 سال.
دوما این 5 سال فقط صرف ساخت این ویرایش بازی نشده بلکه بعد از ساختن بازی بصورت open world منصرف شدن و بازی رو خطی ساختن (یعنی کلی اتلاف وقت)
موتور بازی هم کلا توسط رمدی (شرکتی که فقط 45 تا کارمند داره )ساخته شده این شرکت نه امکانات و موتور epic رو داره که هر دو سال یه بار یه gears بیرون بده و نه قدرت و توان سازنده های gow رو که دو سال یه بار یه کریتوس بیرون بدن و نه مثه شرکت nauthy dog که اون همه امکانات صرف بازی کرده باشه و یا killzone 2 که هزینه ساختش سر به فلک کشیده باشه
من خودم از لحاظ گیم پلی و بعضی نکات گرافیک با بازی مشکل جدی دارم ولی دیگه نباید ندونسته و تحقیق نکرده زحمت یک عده رو با حرفامون به باد بدیم............ .
pedram_sad
14-05-2010, 23:29
خوب دوستان این movie رو حتما ببینید
با عنوان
alan wake technology
حدودا 2:56 زمانش و 16 مگ حجمش هست
و کلا در مورد گرافیک بازی و قدرت 360 و تکنیک های جدید و فوق العاده ای که remedy استفاده کرده تو بخش های مختلف صحبت میکنه
یک کلام
It's AMAZING
تو اپیزود 4 داستان مشخص میشه..جالب بود که چی شد..
.
بعضی جا ها افت فریم داشت برام!!!!!!!!! منور میزدم و بولدوزر بهم حمله میکرد همزمان یه کم گیر میزد...
سلام
دوستان چطوريد خوبيد ؟؟
يه 3 روز مرخصي گرفتم بيام تمومم كنم برم.....
mohsen3544
15-05-2010, 20:31
من تو قسمتی که بولدزر میاد گیر کردم.نمیتونم رفته رو اعصابم.دوستان چی کار کردین؟
resident_evil
16-05-2010, 01:11
شاهكاري تكرار نشدني از Remedy . نورپردازي و صدا گذاري بي نظير تنها اشكال بازي از نظر من انيميشن ها بود . داستان فوق العاده جداب و گيرا و بسي پيچيده . گيم پلي بسيار فراتر از انتظار و فوق العاده جذاب و سريع . استفاده بسيار عالي از نور و هرچيزي كه نور داشت ! كلا از اول تا آخر بازي فقط لذت برديم . بهترين بازي اين نسل تا به اينجا براي من . واقعا Remedy براي اين بازي سنگ تموم گذاشت بار ديگه قدرت خودش رو نشون داد . امتيازي هم كه به بازي ميدم 9.7 هستش .
با عنوان
alan wake technology
و کلا در مورد گرافیک بازی و قدرت 360 و تکنیک های جدید و فوق العاده ای که remedy استفاده کرده تو بخش های مختلف صحبت میکنه
یک کلام
It's AMAZING
دستت درد نکنه پدرام جان واقعا نشون دادن که این بازی برای طراحی محیط و حرکات
کارکتر ها چقدر زحمت کشیده شده واقعا محیط پویا و زنده ای داره همه چیز یک جورایی
تکون میخوره ولی جنگلهای اونجا خرس و گوزن زیاد داره :31:اگر این ها رو هم برای زیبایی
محیط استفاده کرده بودن طبیعی تر بود به هر حال این عنوان انحصاری تونست سر بلند بیرون بیاد.
yoosef_st
16-05-2010, 08:35
با عنوان
alan wake technology
یک کلام
It's AMAZING
اینو چجوری دانلود کنیم؟
khalabane javan
16-05-2010, 09:37
اینو چجوری دانلود کنیم؟
دانلود کردنی نیست باید برید توی صفحش بعد انلاین ببینین
pedram_sad
16-05-2010, 09:39
اینو چجوری دانلود کنیم؟
من که IDM دارم هر سایتی برم که فایل Flash برای پخش داشته باشه یک گزینه میاد بالاش مینویسه دانلود و دانش میکنه
من تو قسمتی که بولدزر میاد گیر کردم.نمیتونم رفته رو اعصابم.دوستان چی کار کردین؟
یه علامت به شکل مثلث خطر که قرمز رنگ هم هست روی کمباین ( بولدوزر اصلا هر چی که هست :دی ) هست بعد از ثابت شدنش یه شلیک به اون بکن و .........
p3yman_xl
16-05-2010, 10:33
اینو چجوری دانلود کنیم؟
vahidgame
16-05-2010, 11:09
یه سایت Alan Wake و Uncharted 2 رو از نظر گرافیکی در یک ویدئو با هم مقایسه کرده. می تونید از اینجا اونو ببینید:
Bs_panzer
16-05-2010, 11:34
این که مقایسه نداره معلومه uncharted 2 قشنگ تره !
کی یک بازی editor's choice رو با بازی که 8.5 گرفته مقایسه می کنه ؟ :34:
ویرایش : خب از نظر گرافیک هم uncharted بهتر بوده (تجربه شخصی)
vahidgame
16-05-2010, 11:53
پاک شود...
halflife g
16-05-2010, 11:57
این که مقایسه نداره معلومه uncharted 2 قشنگ تره !
کی یک بازی editor's choice رو با بازی که 8.5 گرفته مقایسه می کنه ؟ :34:
امتیاز چه ربطی به گرافیک داره بهداد؟؟؟
کلا اشتباهات خود رمدی باعث کم آوردن گرافیکش در روز نسبت به uncharted2 شد.....اشتباهاتی مثه 4aa و......... .
A M I R 1 1 0
16-05-2010, 12:58
اولا 7 سال نه...5 سال.
دوما این 5 سال فقط صرف ساخت این ویرایش بازی نشده بلکه بعد از ساختن بازی بصورت open world منصرف شدن و بازی رو خطی ساختن (یعنی کلی اتلاف وقت)
موتور بازی هم کلا توسط رمدی (شرکتی که فقط 45 تا کارمند داره )ساخته شده این شرکت نه امکانات و موتور epic رو داره که هر دو سال یه بار یه gears بیرون بده و نه قدرت و توان سازنده های gow رو که دو سال یه بار یه کریتوس بیرون بدن و نه مثه شرکت nauthy dog که اون همه امکانات صرف بازی کرده باشه و یا killzone 2 که هزینه ساختش سر به فلک کشیده باشه
من خودم از لحاظ گیم پلی و بعضی نکات گرافیک با بازی مشکل جدی دارم ولی دیگه نباید ندونسته و تحقیق نکرده زحمت یک عده رو با حرفامون به باد بدیم............ .
حالا شما کردیدش پنج سال هیچی ! خوب پروفسور من منظور گفتم هفت سال سال 2003 که ایکس باکس نقطه نداشت! :31: اینایی که میگی درست ولی اون همه کمک مالی که از طرف مایکروسافت به این شرکت شد هیچی ؟؟ تازه 45 تا کارمند چیه مایکروسافت بهترین بازی ساز های جهان را برای کار بر روی بازی به این شرکت استخدام کرد !
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند :31:
2 ساعت رفتیم جلو تا اینجا که عالیه لذت بردنیه حتی تو روز روشن که بازی می کنی ترس در وجود ادم پیدا میشه.
صدای درها و مدل راه رفتنش دقیقا مثل مکس پین هستش.
فقط یه موردی که منو ازار میده اینه که من می خوام دوربین همیشه از روی شونه راست باشه اما هی میره روی شونه چپ
که خب مشکلی نیست.
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند
ببخشید ولی من منظورتونو از این حرف متوجه نشدم! منظوره شما مقایسه ی سبکیه یا داری بازی رو مسخره میکنی؟
اگه مورده اوله که باید بگم خوب ایشون اصلا مقایسه نکرده ایشون خرجی که برایه این بازی ها شده رو داره میگه... اما اگه مورده دومه که باید بگم سخت در اشتباه هستی ( احتمالا شما Fan PS3 این ) چون بازی اینقدر قشنگ بودش که من خودم شخصا بازی ای به این زیبایی با این سبکه نو ندیده بودم.
نمراته سایت ها هم که بحثشون جدایه ( یک بار برین Gamespot و Review این بازی رو ببینین میفهمین! )
vahidgame
16-05-2010, 17:21
ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند
فکر کنم به جز جدا کردن انجمن PC با کنسول باید انجمن Xbox 360 با PS3 هم جدا بشن:rolleye:
آخه اون دو تا بازی چه شباهتی به Alan Wake دارن؟ بعد تازه مقایسه اون در این تاپیک جاش نیست. این فن بازی ها رو می تونید توی گروه ها انجام بدید نه توی یه تاپیک که باعث به هم ریختن اون بشه...
Bs_panzer
16-05-2010, 19:46
خب از نظر گرافیک مقایسه کنید کسی که دیده باشه خودش می فهمه کدوم بهتره ;)
مثلا بعضی دوستان میگن heavy rain گیم پلی نداره :34: کاملا نشون میدن که بازی کردن ;)
فن هم کسایی هستن که تو تایپیک همه چیز دو مورد ps3 به عملکرد کنسول بسیار ضعیف دادن ! می تونید برید مشاهده کنید :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.