ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی و عمومی شبكه

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

SALMAN_LOOLOO
16-07-2008, 05:08
Gabana عزیز میشه لینک یا آدرس سایت هایی که مقاله انگلیسی خوب در مورد شبکه دارن معرفی کنید

با تشکر

سلام دوست عزیز ببین من کلی سایت راجب این مسائل میشناسم ولی چون که در خواست شما به شخص آقای Gabana :10:هستش من بی ادبی نمی کنم و چیزی نمی گم..... :27:

Cleeev
16-07-2008, 18:00
خیلی از دوستان میان توی مباحث مختلف در مورد اینکه "طول USB و یا LAN رو که زیاد میکنم دیگه کار نمیکنه یا قطع و وصل میشه" و یا میپرسن که "حداکثر طول برای USB و LAN چقدره" و... منم جواب یکی از دوستان رو با همین اطلاعات دادم... و یه سرچ کردم دیدم که کسی تا حالا چیزی در این باره نگفته... منم اومدم اینجا این مطلب رو بنویسم تا یه جای خاص باشه تا دیگه هر کسی مشکلی داشت بیاد و همینا رو بخونه و دیدم که یه تاپیک برای مباحث شبکه هستش به همین خاطرم اینا رو اینجا نوشتم... :20:

من اینجا در مورد دو نوع از کابل ها توضیح میدم... یکی USB که هم برای اتصال بعضی قطعات شبکه استفاده میشه و هم برای اتصال چیزای دیگه... و یکی هم Ethernet که یکی از کابل های پر استفاده در شبکه ها هستش و اکثر دستگاه های شبکه (مثل مودم ها و پرینترها و...) معمولا این پورت رو دارن و بعضی هم کنارش پورت USB هم دارن... خیلی از دوستان طول این کابل ها رو زیاد میکنن و بعدش توی رد و بدل اطلاعات مشکل پیدا میکنن... :20:

کابل Ethernet علاوه بر سرعت بیشتر از USB طول بیشتری هم میتونه پشتیبانی کنه... USB بیش از 3 و 5 متر به هیچ وجه نمیتونه کار کنه ولی Ethernet میتونه تا 100 و 150 متر هم برسه... در اینجا من فقط کابل های پر استفاده رو معرفی میکنم... نام کابل رو از روش میتونید بخونید... البته در مورد USB کابل ها تفاوتی نمیکنن...

در حال حاضر اکثر مادربرد های جدید بر روی خودشون پورت های Ethernet رو دارن و اگر هم مادربرد شما نداره میتونید برید به بازار و کارت های شبکه با پورت Ethernet رو با قیمت 5 تا 6 هزار تومن برای 10/100Mbps (مگابیت بر ثانیه) و قیمت های بالاتر برای انواع گیگا بیتی تهیه کنید و بر روی یکی از پورت های PCI مادربردتون نصب کنید...

در موارد عادی و مودم های DSL و همچنین کارت های شبکه معمولی از کابل های Ethernet مدل UTP و RJ45 استفاده میشه... پس شما میزان طول کابلی که میتونی استفاده کنی رو در سه Ethernet اولی جستجو کن... که توی هر سه تاش 100 متر هستش... البته این مقدار یه مقدار استاندارد هستش و ممکنه که به دلایل مختلف در حالت واقعی نتونید به 100 متر برسید...

در ضمینه USB هم سه نوع داریم که قدیمی ترینشون Low-Speed هستش که بعدش Full-Speed اومد و حالا هم از High-Speed استفاده میشه که تمامی مادربردهای دو سه سال اخیر از مدل High-Speed استفاده میکنن... شما با توجه به ورژن USB سیستمتون یا دستگاهتون میتونید بفهمید که چه طولی کابل USB میتونید استفاده کنید... :20:

حداکثر طول ها برای کابل های USB و Ethernet :
* عبارت Max Len همون Maximum Length به معنای "حداکثر طول" هست که بر حسب متر (و فوت و اینچ در USB) هستش... *

USB

USB1.1 (Low-Speed USB - 1.5Mbps)
Max Len: 3 meters (9 feet 10 inches)

USB1.1 (Full-Speed USB - 12Mbps)
Max Len: 5 meters (a little under 16 feet 5 inches)

USB2.0 (Hi-Speed USB - 480Mbps)
Max Len: 5 meters (a little under 16 feet 5 inches)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ethernet

Gigabit Ethernet (over copper), 1000baseT
Speed: 1000 Mbps
Max Len: 100 Meters
Cable: UTP, RJ-45 connectors

Fast Ethernet, 100baseT
Speed: 100 Mbps

Twisted Pair Ethernet, 10baseT
Speed: 10 Mbps

Thin Ethernet , 10 base 2
Max Len: 185 Meters
Cable: RG-58 type coax, 50 ohm impedance

Thick Ethernet, 10 base 5
Max Len: 500 Meters
Cable: RG-58 type coax, 50 ohm impedance

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خسته نباشم... :11:

amirtoty
16-07-2008, 19:00
خسته نباشی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حوصله خوندن اون اولاش و نداشتم!

M A R S H A L L
16-07-2008, 19:16
خسته نباشيد

يه مشكلي برام پيش اومده ممنون ميشم كمكم كنيد چون خيلي فوريه.
من يه مدتيه ADSL گرفتم اما از همون روز اول با تلفن مشكل داشتم.
بدجوري Noise ميندازه رو تلفن البته اين گوشي كه به خود مودم وصل كردم مشكلش نسبتاً كمتره(ميشه بالاخره باهاش يه جوري حرف زد و شماره هم ميندازه) اما گوشي هاي ديگه اصلاً.يعني عملاً با ورود ADSL تلفنمون تعطيل شده.
مي خواستم ببينم راهكاري،ترفندي چيزي هست كه بتونم با خيال راحت از اينترنت استفاده كنم؟ضمناً اينم بگم كه گوشيهاي ديگه ي خونمون Caller ID شون از كار افتاده يعني وقتي وصلم اصلاً شماره طرفو نميندازه و حتي يه چندين باري كه گوشي تلفن اون اتاقو برداشتم DC شدم از اينترنت.
ممنون ميشم اگر دوستان متخصص هرچه سريعتر يه راه حلي بهم بدن.
قربون شما

amirtoty
16-07-2008, 19:29
خسته نباشيد

بدجوري Noise ميندازه رو تلفن البته اين گوشي كه به خود مودم وصل كردم مشكلش نسبتاً كمتره(ميشه بالاخره باهاش يه جوري حرف زد و شماره هم ميندازه) اما گوشي هاي ديگه اصلاً.يعني عملاً با ورود ADSL تلفنمون تعطيل شده.
مي خواستم ببينم راهكاري،ترفندي چيزي هست كه بتونم با خيال راحت از اينترنت استفاده كنم؟ضمناً اينم بگم كه گوشيهاي ديگه ي خونمون Caller ID شون از كار افتاده يعني وقتي وصلم اصلاً شماره طرفو نميندازه و حتي يه چندين باري كه گوشي تلفن اون اتاقو برداشتم DC شدم از اينترنت.
قربون شما
خوب برای هر تلفنی که وصل کردی باید یک Spliter بخری

Cleeev
16-07-2008, 20:00
خسته نباشيد

قربون شما

اضافه بر اینکه دوستمون گفتن که باید برای هر پریزی که تلفن بهش وصله یک Splitter بخری من بهت پیشنهاد میکنم اسپیلیتر D-Link رو بخری که 3500 تومنه... درسته که 1000 تومن از مشابهان چینیش که به صورت فله توی بازار ریختن گرون تره، ولی به 1000 تومن گرونتریش می ارزه... خیلیم می ارزه... :19:

در ضمن حواست به اینکه تلفن رو به پورت Phone و ADSL رو به پورت DSL وصل کنی باشه... چون اگه تلقنی (هر جای خونه) رو به پورت DSL روی اسپیلیتر وصل کنی باعث میشه که مودمت توی کارش تداخل ایجاد بشه و یا حتی از کار بیفته... در ضمن، مودم هیچ نیازی به Splitter نداره، فقط تلفن ها به Splitter نیاز دارن... چون مودم فرکانس های خودش رو میدونه و این تلفن هستش که نمیتونه حد خودش رو بشناسه و زیاده روی میکنه... :27:

M A R S H A L L
16-07-2008, 20:05
جداً ممنون از هر دوي شما.
فردا ترتيبش رو ميدم.

zeus7610
17-07-2008, 09:33
سلام دوست عزیز شما اول از همه بشین کتاب های دوره MCSE رو بخون بعدش اگه دلت خواست شبکه راه بندازی با همون یه دونه کامپیوترت می تونی از Virtual PC استفاده کنی اصلا به کارت شبکه هم احتیاج نداری .... حله....:46:
آقا جون مطلبو کامل بخون بعد جواب بده. من حداقل 50 تا شبکه بستم. هم workgroup هم domain model. این چیزایی که شما گفتی رو ما 5-6 سال پیش انجام دادیم.من چیزهای تخصصی می خواستم.

zeus7610
17-07-2008, 09:36
سلام دوست عزیز اگه English خوب بلدی یع سری به این لینک بزن اگه نه که هیچی ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایمنم لینک های فارسی ....

بابا تو چقدر کارت درسته؟ تا حالا کجا بودی؟ توی google سرچ کردی؟
خواستم از زحمات بی دریغتون تشکر کنم.... با وجود شما دیگه کسی مشکلی براش پیش نمی یاد. خدا خیرت بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keshish
17-07-2008, 11:00
آهان پس اینطوری میشه از یه کابل بدون دخالت هاب سوئیچ دوتا انشعاب گرفت!!!!بسته دیگه راه حل ندین.نمی دونم از کدومشون استفاده کنم.
بابا یه راه حلی یه راهنمایی...
ممنون

new_boys333
17-07-2008, 13:19
سلام دوست عزیز ببین من کلی سایت راجب این مسائل میشناسم ولی چون که در خواست شما به شخص آقای Gabana :10:هستش من بی ادبی نمی کنم و چیزی نمی گم..... :27:
سلام سلمان جان . من تو صفحه اول این تاپیک دیدم Gabana جان گفتن
راستي در مورد مقالات مربوط به شبكه انگليسي اگر خواستيد بنده هم در خدمتم . منم از این جهت از ایشان کمک خواستم .
اگر ممکنه شما هم سایت ها یا انجمن هایی که در این زمینه فعالیت دارن و به سوالات پاسخ میدن یا آموزش دارن و مقاله هایی در این زمینه ارائه میدن لطفا معرفی کنید

خیلی خیلی ممنون میشم

mohammad0681
17-07-2008, 14:22
بچه ها منم هستم هر كاري بتونم انجام مي دم.

mohammad0681
17-07-2008, 14:27
يه جيزايي از شبكه بلدم.

amirgozali
18-07-2008, 15:35
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم. وقتی تو شبکه می خوام از طریق remote به اون یکی کامپیوتر وصل بشم نمی تونم اول IP رو میدم ولی بعدش یه username و password می خواد.:13:
این username و password دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:

SALMAN_LOOLOO
18-07-2008, 21:51
سلام سلمان جان . من تو صفحه اول این تاپیک دیدم Gabana جان گفتن منم از این جهت از ایشان کمک خواستم .
اگر ممکنه شما هم سایت ها یا انجمن هایی که در این زمینه فعالیت دارن و به سوالات پاسخ میدن یا آموزش دارن و مقاله هایی در این زمینه ارائه میدن لطفا معرفی کنید

خیلی خیلی ممنون میشم

سلام دوست عزیز من این سایت که به شما می دم خیلی کارش 20 ته و همیشه آپدیت هستش امید وارم استفاده ببری .....:5:

یا حق

SALMAN_LOOLOO
18-07-2008, 21:59
بچه ها منم هستم هر كاري بتونم انجام مي دم.

اقا خیر مقدم عرض من کنم .....:20::10:

SALMAN_LOOLOO
18-07-2008, 22:01
نوشته شده توسط zeus7610
سلام و با تشکر از دوستان
میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب اول شما که ماشاالله حرفه ای هستی لطفا اگه ممکنه در مورد CA یه توضیح کوچولو بدید استفاده ببریم و بگو چه طوری میشه یه سایت SSL راه اندازی کرد ....... واقعا ممنون می شم داداش اگه بهتون بر نمی خوره .....

و .....

zeus7610
20-07-2008, 13:57
نوشته شده توسط zeus7610
سلام و با تشکر از دوستان
میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب اول شما که ماشاالله حرفه ای هستی لطفا اگه ممکنه در مورد CA یه توضیح کوچولو بدید استفاده ببریم و بگو چه طوری میشه یه سایت SSL راه اندازی کرد ....... واقعا ممنون می شم داداش اگه بهتون بر نمی خوره .....

و .....
من یکسری مطالب آموزشی می خواستم شما داری تست میگیری؟
هدفت از عضو شدن در این سایت چیه؟ شما آخرشی هیشکی هم بهت نمیرسه. خوش باشید. سوالاتی که شما پرسیدین هیچ ربطی به مسائلی که من مطرح کردم نمی شود. شما 100 برابر بیشتر اطلاعات دارین.
از بقیه دوستان اگه کسی مطلب آموزشی مفیدی داره لطف کنه و لینکشو بزاره ممنون

zeus7610
20-07-2008, 14:00
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم. وقتی تو شبکه می خوام از طریق remote به اون یکی کامپیوتر وصل بشم نمی تونم اول IP رو میدم ولی بعدش یه username و password می خواد.:13:
این username و password دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
بدون username , password نمی تونید به یک سیستم به صورت remote وصل بشین...
برای administrator یه پسورد بزارید و از طریق admin وارد بشید...

SALMAN_LOOLOO
21-07-2008, 05:27
راستش منم نظرم همینه ولی شما خودت گفتی که infra 1 , 2 رو داری چطور نمی دونی بعدشم 50 تا شبکه بستی درست ولی من م 4 تا شبکه بستم ( بیمارستان کوثر - بهداری شرکت نفت - و .... )‌مسئله جدیدی نبوده .. خب مطلب در چه ضمینه ای می خوای ..... منم سعی می کنم مطلب رو درست بگم .....

zeus7610
21-07-2008, 08:13
راستش منم نظرم همینه ولی شما خودت گفتی که infra 1 , 2 رو داری چطور نمی دونی بعدشم 50 تا شبکه بستی درست ولی من م 4 تا شبکه بستم ( بیمارستان کوثر - بهداری شرکت نفت - و .... )‌مسئله جدیدی نبوده .. خب مطلب در چه ضمینه ای می خوای ..... منم سعی می کنم مطلب رو درست بگم .....
شما تاپیک اول رو یک بار دیگه بخون. من گفتم infra1,2 نرفتم و مطالب هم در همین زمینه می خواستم.
در ضمن من توی 50 تا شبکه کارهای کافی نت و گیم نت هم حساب کردم. برای کارهای بزرگتر هم با تیم کار می کنیم. البته اگه از نظر شما مشکلی نباشه....

هوشنگ پیشدادی
21-07-2008, 12:01
Www یعنی چی ؟ البته Word Wide Web رو خودم می دونم ؟ آیا فقط برای پروتکل Http به کا ر می ره ؟ منظورم ارتباط این کلمه است با پروتکل ها ؟
یعنی آیا فقط توی شبکه هایی که از پروتکال Http استفاده می کنند این کلمه به کار می ره و اصلا بهخ چه درد می خوره ؟

SALMAN_LOOLOO
22-07-2008, 02:28
تا حالا بهش فکر نکرده بودم ........................................ ولی فکر کنم جزو DNS باشه و برای هر Domain اینترنتی یه دونه www حالت Cname درست کنند .... اگه کسی چیز دیگه می دونه بگه لطفا ..

undertaker_ss
24-07-2008, 10:37
آهان پس اینطوری میشه از یه کابل بدون دخالت هاب سوئیچ دوتا انشعاب گرفت!!!!بسته دیگه راه حل ندین.نمی دونم از کدومشون استفاده کنم.
بابا یه راه حلی یه راهنمایی...
ممنون
مطمئنی که میشه؟
اگه بشه که کابل می شه half-duplex و کارایی اش کم می شه
من تا حالا ندیدم ولی شاید بشه از اون دوتا سیمی که واسه send و دوتایی که واسه receive هست واسه هر انشعاب یکی رو استفاده کرد

MeHrDaD_MeNaY
25-07-2008, 21:30
Www یعنی چی ؟ البته Word Wide Web رو خودم می دونم ؟ آیا فقط برای پروتکل Http به کا ر می ره ؟ منظورم ارتباط این کلمه است با پروتکل ها ؟
یعنی آیا فقط توی شبکه هایی که از پروتکال Http استفاده می کنند این کلمه به کار می ره و اصلا بهخ چه درد می خوره ؟
www یه name resolution هست و واسه پروتوکل خاصی نیست
مثلا برای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بکار میره

c0dest0rm
26-07-2008, 15:36
سلام.
من دو تا کامپیوتر دارم. یک دسکتاپ با ویندوز اکس پی سرویس پک سه و یک لپ تاپ با ویستا سرویس پک یک.
دسکتاپم با ای دی اس ال به اینترنت وصله.
من دو تا رو با هم شبکه کردم، و اینترنت رو Share کردم تا روی هر دو اینترنت داشته باشم. ولی یک دقیقه کار میکرد 6 ساعت کار نمیکرد!!! یکی از دوستان گفت ممکنه به این خاطر باشه که سرویست یک کاربره هست که منطقی به نظر میاد.
مشکل اینجاست که حالا که دیگه اینترنت رو share نکردم، وقتی دو تا رو به هم وصل میکنم، اینترنت هنگ میکنه! از کار میوفته و کلا مشکل دار میشه. باید ارتباط رو قطع کنم، شبکه رو قطع کنم، مودم رو ری استارت کنم تا دوباره درست بشه.
مشکل از کجاست؟!

ebilove
26-07-2008, 18:21
با سلام

دوستان عزیز

میخواستم اگه از دوستان کسی با سیستم بیسیم اشنایی داره از مشکلاتش برام بنویسه

البته منهای سکیوریتی

ارزومند ارزوهایتان
ابی

SALMAN_LOOLOO
27-07-2008, 14:33
سلام.
من دو تا کامپیوتر دارم. یک دسکتاپ با ویندوز اکس پی سرویس پک سه و یک لپ تاپ با ویستا سرویس پک یک.
دسکتاپم با ای دی اس ال به اینترنت وصله.
من دو تا رو با هم شبکه کردم، و اینترنت رو Share کردم تا روی هر دو اینترنت داشته باشم. ولی یک دقیقه کار میکرد 6 ساعت کار نمیکرد!!! یکی از دوستان گفت ممکنه به این خاطر باشه که سرویست یک کاربره هست که منطقی به نظر میاد.
مشکل اینجاست که حالا که دیگه اینترنت رو share نکردم، وقتی دو تا رو به هم وصل میکنم، اینترنت هنگ میکنه! از کار میوفته و کلا مشکل دار میشه. باید ارتباط رو قطع کنم، شبکه رو قطع کنم، مودم رو ری استارت کنم تا دوباره درست بشه.
مشکل از کجاست؟!

سلام خدمت شما دوست عزیز

اول بگو چه جوری شبکه کردی 2 تا کامپیوترت رو ....

و از Firewall یا چه Antivirus استفاده کردی ؟

ولی یک دقیقه کار میکرد 6 ساعت کار نمیکرد ? << منظور شما (Lapto or PC)

c0dest0rm
27-07-2008, 15:45
سلام خدمت شما دوست عزیز

اول بگو چه جوری شبکه کردی 2 تا کامپیوترت رو ....

و از Firewall یا چه Antivirus استفاده کردی ؟

ولی یک دقیقه کار میکرد 6 ساعت کار نمیکرد ? << منظور شما (Lapto or PC)
سلام دوست عزیز،
با کابل به هم وصلشون کردم (از طریق کارت شبکه).
آی پی دسکتاپ رو دادم 192.168.10.10
با سابنت 255.255.255.0
دی ان اس رو خالی گذاشتم.
آی پی لپتاپ رو دادم 192.168.10.11 با همین سابنت. به اینم دی ان اس ندادم.
والا اون موقع که کار شبکه با مشکل کار میکرد مثل الان هیچ آنتی ویروسی نداشتم ( فکر کنم البته!)
الان ناد 32 ورژن سه روی لپ تاپ و بیت دیفندر روی دسکتاپ دارم.
کلا مشکل به این صورت هست که :
وقتی شبکه بین دو کامپیوتر برقرار میشه، در حالی که اینترنت شیر نیست، اینترنت هر چند وقت یکبار از کار میوفته.
برای اینکه دوباره وصل بشه ری استارت کردن مودم کافی نیست، باید شبکه قطع بشه وگرنه اینترنت کار نمیکنه.
از روی لپ تاپ هم که میخوام فایل های دسکتاپ رو ببینم، گاهی st0rm (اسم دسکتاپم) هست گاهی نیست!!!

SALMAN_LOOLOO
27-07-2008, 20:49
مشکل شما 100٪ از نرم افرار Antivirus هستش .. البته احتمالات دیگه هم هست ببین اکثر اقات یا عوض کردن IP کار درست میشه این دفغه شما از یه کلاس دیگه از IP ها استفاده کن و وقتی خواستی که تست کنی درست شده اول Ping کن هم از طرف Laptop و همین طور از طرف desktop .... بیین من خوم با یه Firewall کار می کنم که به اسم Outpost Firewall Pro که کارش خیلی 20 ته و من واسه شبکه کردا 2 تا کامپیوترم باید رنج IP آدرس کامپیوتر رو بدم تا احاره بده هر نوع اطلاعاتی رد و بدل بشه .. شما هم باید همین کار رو روی هر جفت کامپیوترت انجام بدی .... ببین چی میشه خبرش رو بده ....

SALMAN_LOOLOO
27-07-2008, 20:54
و اینکه هر چند وقت یه بار هم از کار میوقته واسه اینه که ممنکنه مشکل از Isp باشه .... شاید چون این مورد رو قبلا داشتم

shayanlhm
03-08-2008, 22:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب آموزشی هک شبکه های بی سیم

mona65
04-08-2008, 14:15
:10:من در باره نرم افزار opnet کمک ميخواستم....کسي هست کمکم کنه؟

c0dest0rm
04-08-2008, 14:30

کتاب آموزشی هک شبکه های بی سیم

دوست عزیز، این کاری که شما کردی خلاف قوانین هست.
لینک مستقیم بدید به کتاب.
معرفی وبلاگ هم جای خاص و بخش مخصوص داره.
در ضمن، هر جا که کمله هک اومد لزوما به معنای نفوذ نیست.
اینجا به معنی تکنیک های استفاده بهتر با دستکاری هست نه نفوذ.
شاد باشید.

iranian_ boy
04-08-2008, 21:10
سلام.
من میخواستم دو تا کامپیوتر رو از طریق wireless به هم وصل کنم .برای بازی میخوام. چکار باید کنم؟ چه وسایلی میخواد؟
خواهشا کامل توضیح بدید.

MeHrDaD_MeNaY
06-08-2008, 08:33
سلام.
من میخواستم دو تا کامپیوتر رو از طریق wireless به هم وصل کنم .برای بازی میخوام. چکار باید کنم؟ چه وسایلی میخواد؟
خواهشا کامل توضیح بدید.
2 تا مودم wireless و اگه فاصله دور بود access point هم لازمه

iranian_ boy
06-08-2008, 13:43
2 تا مودم wireless و اگه فاصله دور بود access point هم لازمه

فاصله حدود 800 متر است. میشه؟ یعنی اگر از access point استفاده کنم این فاصله رو جواب میده؟

MeHrDaD_MeNaY
06-08-2008, 15:13
فاصله حدود 800 متر است. میشه؟ یعنی اگر از access point استفاده کنم این فاصله رو جواب میده؟
be tovre motevaset faseleye 100 metro poshesh mide

iranian_ boy
07-08-2008, 17:15
be tovre motevaset faseleye 100 metro poshesh mide
من پرسیدم یارو گفت آنتن باید بزاری و هر چی بزرگتر باشه بیشتر پوشش میده. درست میگه؟ آنتی که میگه چیه؟ از کجا گیر بیارم؟

P A R M I S
13-08-2008, 11:07
سلام
تا فردا عصر مي خوام يه مختصر اطلاعات درمورد شبكه بندي بالينوكس بدست بيارم درمورد اطلاعات اوليه ونحوه اتصال اين جورچيزا
ميشه مقاله اي مبحثي ...روبه من تواينترنت معرفي كنيد

tahoora001
13-08-2008, 11:28
خیلی خوبه من می تونم در زمینه قیمت ها کمک کنم
CISCO , ASUS wireless , ADSL

khob man az shoma k khodet Cisco kar hasti miporsam,baraye kar dar zmine network pishnehad mikonid k dar 2re haye CCNA sherkat konam ya behtare aval MCSE ro emtehan konam vase shore kar
mamnun

undertaker_ss
13-08-2008, 17:35
khob man az shoma k khodet Cisco kar hasti miporsam,baraye kar dar zmine network pishnehad mikonid k dar 2re haye CCNA sherkat konam ya behtare aval MCSE ro emtehan konam vase shore kar
mamnun
میشه من راهنمایی کنم:31:
به نظر من شما اول باید یه سری چیزای اولیه رو بدونی تا از CCNA سر در بیاری
من خودم MCSE دارم میرم Infra هستم اما یکی از دوستام اول رفت CCNA اما خیلی پشیمونه چون هیچی نفهمیده

خلاصه اینکه باید یه نموره سطحت بالا باشه واسه اینکه از CCNA چیزی یاد بگیری
راستی لازم نیست همه دوره های MCSE رو بری یه چندتا که رفتی راه می افتی بعد می تونی بری CCNA

MaSoOd
13-08-2008, 18:52
دوست عزیزم شما که داری این کلاس رو میری اونجا کورس اول و دوم رو با چه کتابی آموزش میدن ؟

به نظرت من برک کتابش رو بگیرم و خودم بخونم بعد برم امتحان بدم چطوره ؟

undertaker_ss
13-08-2008, 21:00
دوست عزیزم شما که داری این کلاس رو میری اونجا کورس اول و دوم رو با چه کتابی آموزش میدن ؟

به نظرت من برک کتابش رو بگیرم و خودم بخونم بعد برم امتحان بدم چطوره ؟
اولش Netowrk+ خوندم که اون منبع خاصی نداشت ولی کار عملی داره

بعد کتاب window xp professional که خیلی قطوره و پر از نکته است به نظر من نمی تونی همه نکاتش رو در بیاری
من خودم چندبار تستهای امتحانات Microsoft رو مرور کردم و به نظر من خودت نمی تونی نکات امتحان رو بخونی

دوره بعد کتاب Windows Server 2003 Environment
و حالا Windows Server 2003 Network Infrastructure

کلا اگه خواستی امتحان بدی راحت ترینش Server هست و سخت ترین Infra
موفق باشی

tahoora001
14-08-2008, 11:56
khbo shoma koja miri MFT.....hame 2re haro guzarundi ya emtehanye har levelo dadio khodet khondin
migan refrence haye khode microsoft khob nis
rasti ghable CCNA ye 2re has precisco k fk nemiikoni vase pishnyaz khob bashe

undertaker_ss
14-08-2008, 20:18
khbo shoma koja miri MFT.....hame 2re haro guzarundi ya emtehanye har levelo dadio khodet khondin
migan refrence haye khode microsoft khob nis
rasti ghable CCNA ye 2re has precisco k fk nemiikoni vase pishnyaz khob bashe
من کلاس می رم اصفهان هم هستم
گفتم که من دوره سوم هستم
آره امتحان هاش با کتاب یه کم فرق داره و سخت تره
راجع به این دوره که می گی چیزی نشنیدم

mkoleiny
18-08-2008, 22:52
undertaker_ss جان. ببخشیدا چه طوری میگین SERVER آسونترینه؟
عزیزم SERVER و ACTIVE DIRECTORY سخت ترین امتحانای MCSE هستن و XP آسونترینش.

undertaker_ss
19-08-2008, 15:45
undertaker_ss جان. ببخشیدا چه طوری میگین SERVER آسونترینه؟
عزیزم SERVER و ACTIVE DIRECTORY سخت ترین امتحانای MCSE هستن و XP آسونترینش.
با حرف تون موافق نیستم
اگه شما xp رو فقط خونده باشید و بخواهید امتحان بدید واقعاً خیلی سخته شاید منظور شما بعد از گذروندن کل دوره ها باشه

همه کسایی که امتحان دادند می گن سرور از همه آسون تره
سوالاش رو هم که نگاه کنید کاملا واضحه که خیلی آسونه

Virtual.Boy
19-08-2008, 17:26
من هم باهاتون موافقم

با حرف تون موافق نیستم
اگه شما xp رو فقط خونده باشید و بخواهید امتحان بدید واقعاً خیلی سخته شاید منظور شما بعد از گذروندن کل دوره ها باشه

همه کسایی که امتحان دادند می گن سرور از همه آسون تره
سوالاش رو هم که نگاه کنید کاملا واضحه که خیلی آسونه

دوره سرور یکی از راحت ترین کورس های MCSE هستش ...

البته منظورم Actice Directory نیستش.

Virtual.Boy
19-08-2008, 17:38
ببخشید این پست اشتباهی شد!

mkoleiny
19-08-2008, 20:41
دوستای عزیزم. جسارت نشه ها. من مدارک MCP,MCSA,MCSE,MCTS رو دارم و امتحاناشون رو هم توی ترکیه دادم که میتونید پروفایلم رو رو این لینک ببینید :
Transcript ID (753205) and the Access Code (mkoleini)

undertaker جان. من نگفتم کورس بلکه گفتم امتحانش چون توی امتحان 290-70 از بقیه کورس های MCSE نیز سوالاتی میاد و بیشتر از 80% سوالاتشو به هیچ وجه توی کتاب سرور نمیبینید.

VIRTUAL جان: XP فوق العتده راحته. اگر میگن سخته شاید به خاطر استرسی باشه که داری وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره. من خودم یه بار تو ایران سال 84 امتحان XP رو دادم و 900 شدم.تازه کورسشو تموم کرده بودم. و توی ترکیه هم که امتحان سومم بود 936.

توضیح: 2بار امتحان دادنم به خاطر این بود که اونی که تو ایران امتحان دادم بعد از 8 ماه پروفایلم بلوکه شد.

paranoid_android
19-08-2008, 20:49
مثل اینکه اینجا بحث به طرف مدارک شبکه سوق پیدا کرد، پس من هم فرصت رو غنیمت میشمرم و یه سوال می پرسم:31:
با این وضعیت تحریم و مشکلاتی که برای ایرانیها وجود داره و سخت گیری های اخیر کمپانی VUE و ترس و واهمه ای که تست سنتر های کشورهایی مثل هند و ترکیه و امارات و ... نسبت به برگزاری امتحانات آن لاین بعنوان واسطه به عنوان همکار خیلی از مراکز برگزاری آزمون های مایکروسافت و سیسکو و ... پیدا کردن مثل کهکشان، مجتمع فنی و ... ظاهرا دیگه امیدی به شرکت در آزمون ها و گرفتن مدارک مربوطه در داخل کشور نیست:41: وضعیت سیسکو که کاملا مشخص شده مثلا همین چند وقت پیش طی تماسی که با موسسه کهکشان یکی از مهمترین مراکز برگزاری آزمون ها و دوره های شبکه داشتم علنا گفتن که باید برای برگزاری آزمون های سیسکو باید بری خارج از کشور مثلا ارمنستان! اما در مورد مدارک مایکروسافت مثل MCSE با شک و تردید امتحانات رو برگزار میکنن! بارها شاهد مواردی هم بودم که برخی از دوستان که مدارک رو از طریق همین موسسات گرفتن و همین موسسات هم paper و Transparent ID و سایر مواردی که certificate بودن فرد رو مشخص میکنه تایید کردن ولی توی سفارت کشور خارجی موقع مهاجرت و ... تقلبی بودن مدارکشون اثبات شده و...
با این اوضاع تکلیف منی که الان دوره های MCSE رو شروع کردم و این 7 تا کورس چی میشه؟ اینجا آزمون بدم یا نه؟ واقعا بلاتکلیفم، توروخدا یه همفکری بکنید ببینیم چه گلی باید به سرمون بگیریم!
ممنون.

Virtual.Boy
19-08-2008, 21:11
محمد جان من مرتضی هستم .(فولادی اسبق)(Secure بلاک شده)

خوب از یه لحاظ حق باهاته .اکس پی برای این میگم سخته که دانشجو اول راهه وگرنه برای کسی که میاد ADکانفیگ از اون ورم میاد بهش cert میده از یه ور دیگه ipsec را میندازه با یه ISA وسطش خوب معلومه دیگه XP بچه بازیه براش.

من تو اکس پی 975 گرفتم 25 هم برای اشتباهی بود که هر دفعه که اشتباه میکردیم 25 میرفت.

Paranoid جان شمام با آقای ذریه صحبت کن مطمئن باش مشاور خوبیه برات و دلسوز تز از این استاد پیدا نمیکنی ...

MeHrDaD_MeNaY
19-08-2008, 21:53
محمد جان من مرتضی هستم .(فولادی اسبق)(Secure بلاک شده)

خوب از یه لحاظ حق باهاته .اکس پی برای این میگم سخته که دانشجو اول راهه وگرنه برای کسی که میاد ADکانفیگ از اون ورم میاد بهش cert میده از یه ور دیگه ipsec را میندازه با یه ISA وسطش خوب معلومه دیگه XP بچه بازیه براش.

من تو اکس پی 975 گرفتم 25 هم برای اشتباهی بود که هر دفعه که اشتباه میکردیم 25 میرفت.

Panaroid جان شمام با آقای ذریه صحبت کن مطمئن باش مشاور خوبیه برات و دلسوز تز از این استاد پیدا نمیکنی ...
به به آقای secure :10:
بچه ها کسی کرک VCE رو نداره؟

Virtual.Boy
19-08-2008, 22:34
مهرداد جان کلی براتون تو جوملا دردسر دارما .مزاحمتون میشم. :20::10:

SALMAN_LOOLOO
20-08-2008, 06:11
به به سلام آقا مرتضی عزیز از اینکه برگشتی کلی خوشحال شدم من که وقتی User شما Block شد خیلی ناراحت شدم .... آقا خیر مقدم عرض می کنم ....

Virtual.Boy
20-08-2008, 07:05
به به سلام آقا مرتضی عزیز از اینکه برگشتی کلی خوشحال شدم من که وقتی User شما Block شد خیلی ناراحت شدم .... آقا خیر مقدم عرض می کنم ....
ممنون دوست عزیز.

enrico_ils
20-08-2008, 20:42
باسلام خدمت تمام مشبكين گرامي. ميخام بدونم اين مسيري كه تو اين قسمت ميديم:

user properties--> Dial_in Tab--> Add Static route--> static route

به چه دردي ميخوره جرا مثل بقيه مسيردهي ها آدرس اينتر فيس نميخاد

Virtual.Boy
20-08-2008, 23:35
دوست عزیز شما وقتی برای یک User بخش static Route رو تنظیم کنید به محض Logon اون کاربر به دومین این Static route به کاربر اعلام میشه

وقتی Static route یه کاربر اعمال شد مسیر دیفالت پکت های نتورک کاربر به یک شبکه خاص (یک سابنت خاص)هدایت میشه .

ای روش بیشتر در وی پی ان ها ی Anti F i l t e r انجام میشه .

چه طور ؟ وقتی اکانت --- رو کانکت میکنید تمامی پکت های بلفرض اینترنتی کاربر به سمت --- هدایت میشه .

enrico_ils
21-08-2008, 11:14
خوب جا نيافتاد. يعني براي اين يوزر تمام پكت ها بدون در نظر گرفتن اطلاعات مسير يابي ديگه , رو static Route
ي كه تعريف كرديم حركت ميكنه.پس تكليف جدول مسير يابي و روتر هاي سر راه چي ميشه. بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم

ardalan_zapata
21-08-2008, 11:44
سلام
یه سوال داشتم
آقا من قبلا مودمم با 192.168.1.1 لود میشد ولی الان نمیشه
بعد ویندوز که عوض کردم الان وقتی لاگین میشم به ویندوز یه کانکشن میاد مال روتر هستش که وقتی ایپی نگاه میکنم اینو نوشته

چطور میتونم به حالت سابق برش گردونم ؟

undertaker_ss
21-08-2008, 12:06
سلام
یه سوال داشتم
آقا من قبلا مودمم با 192.168.1.1 لود میشد ولی الان نمیشه
بعد ویندوز که عوض کردم الان وقتی لاگین میشم به ویندوز یه کانکشن میاد مال روتر هستش که وقتی ایپی نگاه میکنم اینو نوشته

چطور میتونم به حالت سابق برش گردونم ؟

منظورتون اینه که IP مودم عوض شده؟
الان یه IP تو رنج مودمتون مثلاً 192.168.1.2 به این Connection بدید ببینید کار می ده

MeHrDaD_MeNaY
21-08-2008, 12:12
فکر میکنم اگه گزینه obtain ip automatically رو بزنی درست بشه
gateway رو هم باید از isp بپرسی

ardalan_zapata
21-08-2008, 12:15
ممنون
ولی من قبلا این مشکل نداشت ویندوز که عوض کردم اینطور شد
این کارایی هم که گفتین کردم نشد
در حال حاضر واسه من مهمه که بخام برم تو منوی مودمم و Upsteam و Down steam رو نگاه کنم
راه دیگه واسه دیدن این دو گزینه وجود نداره /؟

enrico_ils
21-08-2008, 13:20
دوست عزیز شما وقتی برای یک User بخش static Route رو تنظیم کنید به محض Logon اون کاربر به دومین این Static route به کاربر اعلام میشه

وقتی Static route یه کاربر اعمال شد مسیر دیفالت پکت های نتورک کاربر به یک شبکه خاص (یک سابنت خاص)هدایت میشه .

ای روش بیشتر در وی پی ان ها ی Anti F i l t e r انجام میشه .

چه طور ؟ وقتی اکانت --- رو کانکت میکنید تمامی پکت های بلفرض اینترنتی کاربر به سمت --- هدایت میشه .

يعني براي اين يوزر تمام پكت ها بدون در نظر گرفتن اطلاعات مسير يابي ديگه , رو static Route
ي كه تعريف كرديم حركت ميكنه? .پس تكليف جدول مسير يابي و روتر هاي سر راه چي ميشه. بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم

lordisoh
22-08-2008, 14:43
چطوری میشه یه کامپیوتر رو به یه secure network وصل کرد؟
چه طوری باید ip ,gateway , dns رو تنظیم کرد.
من جستجو کردم تو تاپیک ولی نمی دونم فارسی secure network چی میشه واسه همین به هیچ جا نرسیدم.

undertaker_ss
23-08-2008, 13:29
چطوری میشه یه کامپیوتر رو به یه secure network وصل کرد؟
چه طوری باید ip ,gateway , dns رو تنظیم کرد.
من جستجو کردم تو تاپیک ولی نمی دونم فارسی secure network چی میشه واسه همین به هیچ جا نرسیدم.

روی کانکشن شبکه رایت کلیک کن
پراپرتیز رو بزن
برو توی تی سی پی/ آ پی
دوباره پراپرتیز رو بزن و حالا مقادیر خواسته شده رو وارد کن

caspian
24-08-2008, 16:59
اگر امکان داره یکی گام به گام و کامل من را راهنمایی کنه که چه کار باید بکنم
من می خواهم کامپیوترم را با لپ تاپم که هر دو کارت وایرلس دارم شبکه کنم اما بلد نیستم.
لپ تاپ ویستا روش نصبه و اون کامپیوتر ایکس پی
یه مودم adsl که دارای پرت usb و ethernet هست دارم
همچنین می خوام فایل بین دو کامپیوتر هم ترانسفر بتونم بکنم
همچنین کسی غیر از خودم نتونه وارد شبکه بشه و امنیتش بالا باشه
می خوام لپ تاپ از adsl به صورت وایرلس استفاده کنه
اگه یکی لطف کنه کامل و گام به گام من را راهنمایی کنه ممنون میشم

lordisoh
24-08-2008, 20:11
این کارو کردم. حتی رفتم توی set up a home .. زدم add a computer to (masalan x) network بعدشم کول دیسک گذاشتم و همه ی ستینگ روی اون ذخیره شده, بعدهم کول دیسک رو به access point و سایر سیستم ها وصل کردم و ستینگ رو روشون ریختم ولی به جای اسنکه درست بشه. ارتباط همشون با شبکه قطع شد.

benial
25-08-2008, 11:03
دوستان سلام،
من از يك شبكه LAN استفاده ميكنم و مسئولين شبكه محدوديت هايي را براي كاربران ايجاد كردند كه از آن جمله فقط مي توانيم فايلهاي PDF،Powerpoint و HTML را دانلود كنند و ساير فايلها مثل rar, Zip, EXE و ...رو اجازه دانلود نميدن. آيا راهي وجود داره كه اين محدوديت ها رو بشه دور زد و اونا هم متوجه نشن.در ضمن من ادمين هستم.

undertaker_ss
25-08-2008, 13:39
اگر امکان داره یکی گام به گام و کامل من را راهنمایی کنه که چه کار باید بکنم
من می خواهم کامپیوترم را با لپ تاپم که هر دو کارت وایرلس دارم شبکه کنم اما بلد نیستم.
لپ تاپ ویستا روش نصبه و اون کامپیوتر ایکس پی
یه مودم adsl که دارای پرت usb و ethernet هست دارم
همچنین می خوام فایل بین دو کامپیوتر هم ترانسفر بتونم بکنم
همچنین کسی غیر از خودم نتونه وارد شبکه بشه و امنیتش بالا باشه
می خوام لپ تاپ از adsl به صورت وایرلس استفاده کنه
اگه یکی لطف کنه کامل و گام به گام من را راهنمایی کنه ممنون میشم

من با اکس پی بلدم ولی حالا روالش رو می گم امیدوارم کمک کنه
اول باید دو تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنید
وایرلس دوتاشو روشن کنید و دو تا آی پی تو رنج هم بهشون بدید
حالا کامپیوترتون رو به مودم وصل کنید
حالا روی کانکشن اینترنت کامپیوتر رایت کلیک کنید و پراپرتیز بگیرید و در تب advanced مارکر allow other network users to connect... رو بزنید
حالا خودش اتوماتیک Ip رو عوض می کنه که طبیعیه

undertaker_ss
25-08-2008, 13:48
این کارو کردم. حتی رفتم توی set up a home .. زدم add a computer to (masalan x) network بعدشم کول دیسک گذاشتم و همه ی ستینگ روی اون ذخیره شده, بعدهم کول دیسک رو به access point و سایر سیستم ها وصل کردم و ستینگ رو روشون ریختم ولی به جای اسنکه درست بشه. ارتباط همشون با شبکه قطع شد.

من کلا اعتقادی به این روش ندارم هیچ موقع ندیدم کار بده (set up a home...)

یه دفعه دیگه همه چیز رو چک کن
یکی از دوستای من همین مشکل رو داشت بعد متوجه شد کارت شبکه اش درست نصب نشده

||SIAVASH||
25-08-2008, 18:22
سلام دوستان !! من الان دارم از وایرلس برای share کردن اینترنت استفاده میکنم !! میخواستم بدونم راهی هست که روی PC اصلی کاری کرد که پر*و*کس*ی تشکیل بشه و دیگه سیستم های دیگه هم بتونن از ف*ل*تر رد بشن ؟؟

hashem_wolf
26-08-2008, 00:00
سلام دوستان !! من الان دارم از وایرلس برای share کردن اینترنت استفاده میکنم !! میخواستم بدونم راهی هست که روی PC اصلی کاری کرد که پر*و*کس*ی تشکیل بشه و دیگه سیستم های دیگه هم بتونن از ف*ل*تر رد بشن ؟؟
بله
میشه شما باید یک تونل بزنید مثلا با ssh یا ---
بعد بقیه کلاینت ها تو lan setting
ip server
رو ست میکنند
در واقع داری یک ------ سرور میزنی این وسط
روش های دیگری هم هست

benial
26-08-2008, 13:40
دوستان سلام،
من از يك شبكه LAN استفاده ميكنم و مسئولين شبكه محدوديت هايي را براي كاربران ايجاد كردند كه از آن جمله فقط مي توانيم فايلهاي PDF،Powerpoint و HTML را دانلود كنند و ساير فايلها مثل rar, Zip, EXE و ...رو اجازه دانلود نميدن. آيا راهي وجود داره كه اين محدوديت ها رو بشه دور زد و اونا هم متوجه نشن.در ضمن من ادمين هستم.

دوستان عزيز، اساتيد گرامي
لطفاً در صورت امكان راهنمايي فرمائيد. شديداً نيازمند كمك شما هستم
با احترام و تشكر

||SIAVASH||
26-08-2008, 19:50
اگه میشه بیشتر توضیح بدید !

undertaker_ss
27-08-2008, 19:26
دوستان عزيز، اساتيد گرامي
لطفاً در صورت امكان راهنمايي فرمائيد. شديداً نيازمند كمك شما هستم
با احترام و تشكر

تا جایی که سواد من قد می ده فکر نمی کنم بشه
حالا از کسایی که می دونند واسه ات سوال می کنم شاید اونا بلد باشند

||SIAVASH||
29-08-2008, 11:20
اگه میشه یکی راه دیگه ای بگه !!!!!!!

من الان دارم از وایرلس برای share کردن اینترنت استفاده میکنم !! میخواستم بدونم راهی هست که روی PC اصلی کاری کرد که پر*و*کس*ی تشکیل بشه و دیگه سیستم های دیگه هم بتونن از ف*ل*تر رد بشن ؟؟

undertaker_ss
29-08-2008, 11:27
اگه میشه یکی راه دیگه ای بگه !!!!!!!

من الان دارم از وایرلس برای share کردن اینترنت استفاده میکنم !! میخواستم بدونم راهی هست که روی PC اصلی کاری کرد که پر*و*کس*ی تشکیل بشه و دیگه سیستم های دیگه هم بتونن از ف*ل*تر رد بشن ؟؟

می شه یه کم توضیح بدی؟
منظورت کدوم فیلتره؟
یعنی می خوای بقیه کامپیوترها از طریق اون کامپیوتر اصلی به اینترنت وصل بشند؟

||SIAVASH||
29-08-2008, 11:54
خوب منظورم از ف*ی*لتر !! فی*لتره دیگه !! سایت های فی*لتر شده !

در ضمن الان وسایل دیگه به اینترنت وصل هستند با وایرلس ولی میخوام کاری کنم که اینترنتی که از روی کامپیوتر اصلی به صورت وایرلس میاد بیرون اینترنت بدون محدودیتی باشه که باهاش بشه هر سایتی رو ((حتی سایت های فی*لتر)) بدون هیچ برنامه ای باز کرد !

SALMAN_LOOLOO
29-08-2008, 14:16
خوب منظورم از ف*ی*لتر !! فی*لتره دیگه !! سایت های فی*لتر شده !

در ضمن الان وسایل دیگه به اینترنت وصل هستند با وایرلس ولی میخوام کاری کنم که اینترنتی که از روی کامپیوتر اصلی به صورت وایرلس میاد بیرون اینترنت بدون محدودیتی باشه که باهاش بشه هر سایتی رو ((حتی سایت های فی*لتر)) بدون هیچ برنامه ای باز کرد !

سلام دوست عزيز شما نميتونيد همچين كاري رو روي Client انجام بدي منظورم Windows Xp هستش
شما بايد Windows Server 2003 يا بالاتر رو داشته باشي كه بتوني اين كار رو , انجام بدي .

farzadsw
31-08-2008, 00:02
سلام!
همونطور که میدونید به علت تحریم ،بعضی از سایتهای خارجی اجازه دسترسی به کاربران ایرانی را نمیدن از جمله قسمت repositories سایت maemo.org .
من یه pda دارم که روش لینوکس نصبه و برای نصب نرم افزار تقریبا تنها راه استفاده از repositories سایت یاد شده هست.ولی وقتی وصل میشه ارور ۴۰۴ رو میده.
اینترنت از طریق یه adsl router در دسترسه و خود دستگاه هم از طریق wifi به اون وصل میشه.با استفاده از vp n تونستم فایل ها رو دانلود کنم ولی روی خود دستگاه v pn client نصب نیست.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.

ADuser
01-09-2008, 07:18
سلام

سوالی داشتم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

یه فولدری که توش فایلهای اکسلی هست را در روی شبکه Share کردم به یه یوزر هم دسترسی خواندن و نوشتن رو دادم ولی حذف رو ازش گرفتم

حالا اون یوزر هر بار که میخواد فایل اکسل رو Save کنه یه فایل دیگه ای رو ایجاد میکنه که نامی براش میذاره بدون پسوند .

میخواستم ببینم چه پرمیشنی رو باید بهش بدم تا این موردم حل بشه فول کنترل هم کردم ولی بازهم داره این فایل رو ایجاد میکنه

italodance
01-09-2008, 14:42
سلام!
همونطور که میدونید به علت تحریم ،بعضی از سایتهای خارجی اجازه دسترسی به کاربران ایرانی را نمیدن از جمله قسمت repositories سایت maemo.org .
من یه pda دارم که روش لینوکس نصبه و برای نصب نرم افزار تقریبا تنها راه استفاده از repositories سایت یاد شده هست.ولی وقتی وصل میشه ارور ۴۰۴ رو میده.
اینترنت از طریق یه adsl router در دسترسه و خود دستگاه هم از طریق wifi به اون وصل میشه.با استفاده از vp n تونستم فایل ها رو دانلود کنم ولی روی خود دستگاه v pn client نصب نیست.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.

PROXY

:31:

farzadsw
02-09-2008, 00:00
خیلی ممنون italodance جان !
ولی اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین چه جوری proxxy رو روی n810 تنظیم کنم؟

farzadsw
02-09-2008, 00:11
ببخشید قصد اسپم ندارم!
مثل اینکه سرور P30world امشب قاطی کرده ، همه ی پستام ۲تا ۲ تا میشه!

italodance
02-09-2008, 01:03
خیلی ممنون italodance جان !
ولی اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین چه جوری proxxy رو روی n810 تنظیم کنم؟

khob

mitoni

1 ip proxy bedi rosh

2 ba proxy inja az maemo repo download kon va copy kon to mmc hat va install kon

farzadsw
02-09-2008, 07:21
khob

mitoni

1 ip proxy bedi rosh

2 ba proxy inja az maemo repo download kon va copy kon to mmc hat va install kon
بازم ممنون. ولی من یه ISP پیدا کردم که گوش نوکیا کر ! عادی وصل میشه و IP یش ----- نیست.:31:
حالا میتونم مثل بچه آدم هر نرم افزاری رو که بخوام نصب کنم!:31::31::31:

Moshfegh
02-09-2008, 08:15
با سلام :
من خيلي وقته كه عضو اين انجمن شده ام اما متاثفانه پسوردم و يوزرم رو فراموش كرده بودم كه بر حسب اتفاق امروز پيداش كردم :
اول يه سوال :
من در شبكه ام آيزا سرور 2004 داشتم كه به 2006 ارتقا دادم الآن بعد از مدتي آمدم بك آپ هاي قديمي رو باز كنم كه متاثفانه پسورد رو فرا موش كرده ام آيا امكان بازيابي پسورد فايلهاي XML هست يا خير .
و دوم اينكه در مورد شبكه هاي LAN , WAN و انواع تپولوژي نيز من ميتونم در حد خودم كمك كنم فقط به محيط آشنا نيستم نميدونم چطور بايد شروع كنم و چطور آموزش دهم اگه يكي از دوستان مرا راهنمايي كند ممنون ميشوم آدرس بنده هم IT@Tamintablo.com است اميدوارم بتونم مشكل بعضي از دوستان را رفع كنم .

caspian
04-09-2008, 12:45
ایا می توان در یک شبکه کامپیوتری از طریق کامپیوتر خود بقیه کامپیوتر ها را خاموش کرد؟اگر میشه چه جوری؟

||SIAVASH||
04-09-2008, 13:09
با برنامه های شبکه میتونی ! برات میگردم بهت میگم

ADuser
07-09-2008, 06:59
ایا می توان در یک شبکه کامپیوتری از طریق کامپیوتر خود بقیه کامپیوتر ها را خاموش کرد؟اگر میشه چه جوری؟

با دستور shutdown /s /f /m \\ computer name
میتونی اینکار رو انجام بدی مثل اب خوردن یه برنامه ای هم هستش اسمش remshutdn.exe هست میتونی دانلودکنی دارمش اینم لینکش

caspian
08-09-2008, 02:30
با دستور shutdown /s /f /m \\ computer name
میتونی اینکار رو انجام بدی مثل اب خوردن یه برنامه ای هم هستش اسمش remshutdn.exe هست میتونی دانلودکنی دارمش اینم لینکش
دستوره که کاری نکرد
نرم افزار هم وقتی می خواهی باهاش کامپیوتر دیگه را خاموش کنی ارور میده که نمیشه!

ADuser
08-09-2008, 10:04
نباید چنین باشه اول ببین میتونی اون سیستم رو Ping کنی یا نه ؟

دستور ؟ Shutdown رو همینطوری بنویس کل سویچ های اون دستور رو برات میاره یه تستی بکن

راستی اینو بایستی تو CMD می نوشتی ها !

اون برنامه هم همین الانش دارم ازش استفاده میکنم ، میتونی از ارور یه تصویری بذاری ؟

caspian
08-09-2008, 10:41
نباید چنین باشه اول ببین میتونی اون سیستم رو Ping کنی یا نه ؟

دستور ؟ Shutdown رو همینطوری بنویس کل سویچ های اون دستور رو برات میاره یه تستی بکن

راستی اینو بایستی تو CMD می نوشتی ها !

اون برنامه هم همین الانش دارم ازش استفاده میکنم ، میتونی از ارور یه تصویری بذاری ؟

آره در cmd نوشتم
با نرم افزار که میرم این ارور را میده
coonection failed
maybe you have no administrative right to selected computer
do you wish to logon to this remote computer now
وقتی میگم اره یه پنجره واسه یوزر و پسورد میاد.اما من هر یوزر و پسی که میزنم میگه غلطه.با اینکه اصلا اون کامپیوتر پسورد نداشت.براش ساختم بازم میگه غلطه
شبکه ad hoc ساختم وایرلس
اما ping نمیکنه

ADuser
09-09-2008, 07:38
خوب اگه PIng نداری ، اول اینو حلش کن بعد
راستی Domain هستی ؟

bahareh655
09-09-2008, 14:38
با سلام
من يك فايل رو در شبكه بين چند كامپيوتر به اشتراک گذاشتم.مي خوام تنظيمات permission , security را طوري اعمال كنم كه فايل مورد نظر قابل حذف نباشه اما قابل ويرايش و ذخيره كردن باشه.
لطفاً کمکم کنین

farshif
09-09-2008, 15:01
با سلام
من يك فايل رو در شبكه بين چند كامپيوتر به اشتراک گذاشتم.مي خوام تنظيمات permission , security را طوري اعمال كنم كه فايل مورد نظر قابل حذف نباشه اما قابل ويرايش و ذخيره كردن باشه.
لطفاً کمکم کنین
1. اولا درایوت باید ntfs باشه
2. باید simple file sharing رو غیر فعال کنی برو tools > folder option > view از اونجا تیک گزینه آخر یعنی simple file sharing رو وردار
3. رو فولدری که میخوای شیر کنی رایت کلیک کن برو به properties بعد برو به تب security بعد advance رو بزن دکمه edit رو بزن تیک full control رو وردار تیک modify بزن و تیک delete رو وردار

undertaker_ss
09-09-2008, 15:31
دستوره که کاری نکرد
نرم افزار هم وقتی می خواهی باهاش کامپیوتر دیگه را خاموش کنی ارور میده که نمیشه!

ممکنه کامپیوتر طرف مقابل توی group policy اش این قابلیت رو غیر فعال کرده باشه واسه همین command کار نمی ده

AABB
09-09-2008, 15:45
1. اولا درایوت باید ntfs باشه
2. باید simple file sharing رو غیر فعال کنی برو tools > folder option > view از اونجا تیک گزینه آخر یعنی simple file sharing رو وردار
3. رو فولدری که میخوای شیر کنی رایت کلیک کن برو به properties بعد برو به تب security بعد advance رو بزن دکمه edit رو بزن تیک full control رو وردار تیک modify بزن و تیک delete رو وردار
مشکل اینجاست که این روش رو کامپیوتر های Workgroup کار نمی کنه.
راهی هست که بشه رو این نوع شبکه فایل رو شیر کرد؟

farshif
09-09-2008, 16:35
مشکل اینجاست که این روش رو کامپیوتر های Workgroup کار نمی کنه.
راهی هست که بشه رو این نوع شبکه فایل رو شیر کرد؟
خوب برای workgroup مشکل اینه که چون هر سیستمی security database خودش رو داره user های یه سیستم در سیستم دیگه شناخته شده نیست پس نمیشه برای user های کامپیوتر دیگه permission تعریف کرد. البته فک کنم وقتی یه محدودیتی رو برای every one تعیین میکنی این محدودیت برای user های سیستم دیگه هم صادق هست .

caspian
10-09-2008, 03:18
ممکنه کامپیوتر طرف مقابل توی group policy اش این قابلیت رو غیر فعال کرده باشه واسه همین command کار نمی ده
خوب باید چه کار کنم؟

undertaker_ss
11-09-2008, 11:30
خوب باید چه کار کنم؟

اگه می تونید برید سر کامپیوتر اون طرف برید این کار رو انجام بدید

برید توی grouppolicy اش (gpedit.msc رو در run بزنید)
این مسیر رو ظی کنید:
windows setting -> security settings-> local policies-> user right assignment

حالا در پنجره سمت راست گزینه زیر را پیدا کنید

force shutdown from a remote system

حالا گزینه Add user or group رو بزنید و بعد advanced و بعد find now حالا user خودتون رو پیدا کنید و add کنید

mo.mo
12-09-2008, 10:06
ببخشد دوستان میشه فرق بین workgroup و domain رو توضیح بدین؟

Wisdom
12-09-2008, 10:53
ببخشد دوستان میشه فرق بین workgroup و domain رو توضیح بدین؟

mo.mo
14-09-2008, 08:57
سلام دوستان.
من 5 تا pc به هم متصل کردم و چند تا از درایو هاشون رو شیر کردم و یه اینترنت شیرینگ واسشون تعریف کردم در حالی که روی کامپیوتری که مستقیما به اینترنت وصل میشد ویندوز xp بود ولی هیچ مشکلی به وجود نیومد حالا میخواستم بدونم فرق این جور شبکه کردن با دیگر شبکه ها چیه؟
چون از هرکی پرسیدم گفت که بدون ویندوز سرور نمیشه شبکه راه اندازی کرد.

shadi_h
14-09-2008, 11:55
سلام دوستان.
من 5 تا pc به هم متصل کردم و چند تا از درایو هاشون رو شیر کردم و یه اینترنت شیرینگ واسشون تعریف کردم در حالی که روی کامپیوتری که مستقیما به اینترنت وصل میشد ویندوز xp بود ولی هیچ مشکلی به وجود نیومد حالا میخواستم بدونم فرق این جور شبکه کردن با دیگر شبکه ها چیه؟
چون از هرکی پرسیدم گفت که بدون ویندوز سرور نمیشه شبکه راه اندازی کرد.

سلام
در صورتی که از نظر امنیتی مشکلی ندارین و به سرویس های خاص مثل dns و dhcp ,... نیازی ندارین می شه از ویندور xp به عنوان سرور در اینجا استفاده کنید. مشکلی پیش نمیاد
موفق باشین:11:

Heliyom
17-09-2008, 22:34
با اجازه دوستان یک سوال کوچک ولی بزرگ!

آیا در این فروم کسی چیزی دربارهController area Network میداند؟

Heliyom
28-09-2008, 05:41
بابا شما خیلی حرفه ای هستین.

تو این مدت خودم فهمیدم چیه حالا اگه می خواین بگین براتون بگیم

benial
28-09-2008, 14:16
دوستان عزيز سلام
من قبلاً يك سوال در مورد امكان دانلود فايلهايي كه در يك شبكه lan به علت محدوديت ايجاد شده نمي توان آنها را دانلود كرد پرسيده بودم(page 85) ولي متاسفانه كسي جواب نداد.

حالا يه مشكل ديگه دارم و اون اينه كه من يه فولدري را كه حاوي يك سري فايلهاي شخصي بوده را Encrypt كردم و بعد رمزگذاريش كردم ولي حالا كه ميخوام استفاده كنم رمز اونو فراموش كردم. فايل رمز هم از نوع key.pfx مي باشد. آيا راهي وجود داره كه من به اون رمز دسترسي پيدا كنم؟
متشكرم

ADuser
29-09-2008, 11:04
نچ خدا رحمت کنه

sharifi1984
02-10-2008, 09:49
اگر کسی یه منبع کامل از کارهایی که میشه تو run انجم دبد بزاره ممنون میشم.

mo.mo
06-10-2008, 10:46
سلام دوستان من دارم تو یه شبکه با اینترنت کار میکنم و با مدیر سایت یکم خورده حساب شخصی دارم میخواستم یکم سر به سر مدیر سایت بزارم (یه جورایی سرور و هک کنم) البته کلی هم سرچ کردم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم اگه ممکنه کمک کنید.
در ضمن شبکه از نوع ادمین هست.

saeed258s
07-10-2008, 15:25
با دروود
نمی دانم سوالم را در جای مناسب مطرح می کنم یا خیر!
می خواستم بپرسم که کبل شبکه خوب(برای 2-3تا کامپیور و تو خونه!!)چیه؟
سپاس

mo.mo
07-10-2008, 15:35
سلام دوستان من دارم تو یه شبکه با اینترنت کار میکنم و با مدیر سایت یکم خورده حساب شخصی دارم میخواستم یکم سر به سر مدیر سایت بزارم (یه جورایی سرور و هک کنم) البته کلی هم سرچ کردم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم اگه ممکنه کمک کنید.
در ضمن شبکه از نوع ادمین هست.
دوستان موضوع خیلی مهمه لطفا هرکی هر چی بلده رو کنه.

MeHrDaD_MeNaY
07-10-2008, 17:08
با دروود
سپاس
2.3 تا کامپیوتر رو با چی می خوای شبکه کنی؟
آیا device هم داری مثل hub یا switch یا می خوای بدون اینا شبکه کنی؟

saeed258s
07-10-2008, 19:10
دروود
3تا یا بیشتر رو که بدون هاب یا سویچ که نمیشه!میشه؟؟
ولی 2تا رو بدون هاب و یا سویچ،در ضمن یه سوال،هاب و سوییچ برای 2 3 تا کامپیوتر،تنها برای بعدها است که اگه بخوایم شبکه رو گسترش بدیم؟؟

undertaker_ss
10-10-2008, 11:37
دوستان موضوع خیلی مهمه لطفا هرکی هر چی بلده رو کنه.
اگه می شه یه کم بیشتر توضیح بدید
مثلا شما admin هستید یا نه
از طریق اینترنت فقط می تونید به سرور وصل شید یا شبکه داخلی دارید؟

undertaker_ss
10-10-2008, 11:39
اگر کسی یه منبع کامل از کارهایی که میشه تو run انجم دبد بزاره ممنون میشم.
اگه منظورتون command هاست که توی help and support می تونید پیدا کنید جای دقیقش :
tools رو پیدا کنید توی help and support می شه 6 امین فلش سبز توی صفحه
حالا command line سمت چپ توی tools هست پیداش کنید
سومی از آخر هست

undertaker_ss
10-10-2008, 11:42
با دروود
سپاس
بستگی داره که چه سرعتی می خواید شبکه داشته باشه
اگه می خواید 1 گیگ باشه cat5e اما اگه 100مگ بسه cat5
معمولا cat5 استفاده می کنند چون cat5e یه کم گرونه

undertaker_ss
10-10-2008, 11:47
دروود
3تا یا بیشتر رو که بدون هاب یا سویچ که نمیشه!میشه؟؟
ولی 2تا رو بدون هاب و یا سویچ،در ضمن یه سوال،هاب و سوییچ برای 2 3 تا کامپیوتر،تنها برای بعدها است که اگه بخوایم شبکه رو گسترش بدیم؟؟
البته دیگه الان کسی از hub استفاده نمی کنه همه از سوئیچ استفاده می کنند
بله برای وصل کردن کامپیوترهای بیشتر به هم از سوئیچ استفاده می کنند

saeed258s
11-10-2008, 13:30
بستگی داره که چه سرعتی می خواید شبکه داشته باشه
اگه می خواید 1 گیگ باشه cat5e اما اگه 100مگ بسه cat5
معمولا cat5 استفاده می کنند چون cat5e یه کم گرونه

دروود
حالا قیمت این کابلهای CAT 5 چنده؟این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟من بالاترین سرعت رو می خوام با کمترین هزینه...
اما میشه بدون سوییچ 3 تا سیستم رو شبکه کرد؟؟!!

saeed258s
11-10-2008, 13:49
[ براي اتصال دو رايانه به صورت مستقيم نياز به كابل شبكه كراس اورداريم با اين كابل مي توان مستقيم با كمك كارت شبكه هاي دو سيستم , آنها را به هم وصل كرد ولي در غير اين صورت اگر از كابل هاي كلاس آ بهره ببريم نياز به سوييچ خواهيم داشت كه خرج كار را بالا مي برد. در صورتي هم كه مي خواهيد كابل مخصوص اين كار را سفارش بدهيد بايد تقاضاي كابل " كراس اور " كنيد كه البته با نام بردن " كراس " نيز منظور را مي رسانيد.

یک سوال دیگر
منظور از این گفته چیست؟یعنی اینکه برای وصل کردن کامپیوتر ها به سوییچ کابل جداگانه هست و برای وصل کردن مستقیم آندو به هم یک کابل جدا؟؟؟!!
در آموزشی که دوستان قرار داده بودند،برای تنظیم آی پی سرور و کلاینتها،از یک هکی استفاده شده بود که می بایستی ازروی عکس تنظمیم می شدند...
آیا در این صورت با تشابه آی پی های چند شبکه،مشکلی بوجود نمی آید؟

paranoid_android
11-10-2008, 14:25
دروود
حالا قیمت این کابلهای CAT 5 چنده؟این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟من بالاترین سرعت رو می خوام با کمترین هزینه...
اما میشه بدون سوییچ 3 تا سیستم رو شبکه کرد؟؟!!
دوست عزیز اگه دو تا کامپیوتر رو میخوای با هم شبکه کنی نیازی به سوئیچ نداری و یه کابل Cross کارتو راه میندازه، کابل کراس هم دقیقا مثل کابل CAT ه فقط ترتیب جفت سیمهاش عوض شده تا بشه عمل send و recieve رو مستقیما بین دو کامپیوتر انجام داد. تمامی مغازه های فروش تجهیزات شبکه این کابل رو دارند. اما اگر میخوای بیشتر از 2 کامپیوتر رو با هم شبکه کنی چه 3 تا و چه 100 تا از سوییچ استفاده میکنی. چون 3 تا کامپیوتر داری یه سوئیچ 4 پورت بگیر هر مارکی که دوست داری Dlink یا SMC یا...
3تا کابل CAT 5 میگیری تا هر کامپیوتر رو به پورت LAN سوئیچ وصل کنه و به این ترتیب اتصال فیزیکیت برقرار میشه و حالا باید تنظیمات TCP/IP رو رو هر 3 تای این کامپیوتر های انجام بدی. به همین راحتی.
در ضمن کابل CAT5e برای ارتباطات گیگابیت اترنت استفاده میشه زمانی که حجم ترافیک بین کامپیوترهات خیلی زیاده. اگه میخوای فایل های حجیم ویدئویی بین کامپیوترهات ردوبدل کنی برات مفیدتر خواهد بود در غیر اینصورت هزینه اضافی بت تحمیل میکنه. دقت کن که اگه از این نوع کابل استفاده میکنی کارت شبکت هم توانایی پشتیبانی تا 1 Gbps رو داشته باشه و همینطور سوئیچت، چون اگه فقط یکی از کامپیوترهات یا سوئیچت با سرعت پایینتر از 1 Gbps کار کنه این کابل ها به دردت نخواهد خورد و حداکثر سرعت تبادل داده بین کامپیوترهات و سوئیچ 10/100 Mbps خوهد بود.

saeed258s
11-10-2008, 15:22
دروود
دوست گرامی،من مین بودم ازشبکههای گیگابیتی پشتیبانیمی کنه،اما نیاز به یک کارت شبکه گیگابیتی هم دارم با این حساب...
اما من منظورتون رو از جفت سیم ها نمی فهمم(ببخشید خوب تازه کارم:دی)اگر می شود در این باره بیشتر توضیح بدیهد و تفائتشون در هر نوع سیم،و سبب چه چیزی میشه این تفاوت؟؟
و پاسخ این سوالم رو ندادید...:
این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟

undertaker_ss
12-10-2008, 08:06
یک سوال دیگر
منظور از این گفته چیست؟یعنی اینکه برای وصل کردن کامپیوتر ها به سوییچ کابل جداگانه هست و برای وصل کردن مستقیم آندو به هم یک کابل جدا؟؟؟!!
در آموزشی که دوستان قرار داده بودند،برای تنظیم آی پی سرور و کلاینتها،از یک هکی استفاده شده بود که می بایستی ازروی عکس تنظمیم می شدند...
آیا در این صورت با تشابه آی پی های چند شبکه،مشکلی بوجود نمی آید؟

دوست عزیز کارت شبکه های فعلی هوشمند شده اند و برای وصل کردن دو تا کامپیوتر به هم هم می تونید از کابل کراس استفاده کنید و هم استریت straight)
اما قبلا برای وصل کردنم دو تا کامپیوتر به صورت مستقیم به هم فقط می شد از کابل کراس استفاده کرد البته این رو بگم که اگه دو تا کامپیوتر رو با کابل استریت cat5e به هم وصل کنید سرعت 1 گیگ رو بهتون نمی ده و همون 100 مگ رو می ده
سوال دوم تون رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدید

undertaker_ss
12-10-2008, 08:18
دروود
دوست گرامی،من مین بودم ازشبکههای گیگابیتی پشتیبانیمی کنه،اما نیاز به یک کارت شبکه گیگابیتی هم دارم با این حساب...
اما من منظورتون رو از جفت سیم ها نمی فهمم(ببخشید خوب تازه کارم:دی)اگر می شود در این باره بیشتر توضیح بدیهد و تفائتشون در هر نوع سیم،و سبب چه چیزی میشه این تفاوت؟؟
این کابلهایی که خودشون سوکت دارند و در بسته بندی هستن.رنگی ها...از چه نوعی هستند؟
پس از همون Cat5 استفاده کنید
ببینید برای درست کردن کابلها دو روش وجود داره در واقع هر کابلی از چند رنگ تشکیل شده که ترتیب قرار گرفتن این رنگها کنار هم مهمه
برای همین دو تا استاندارد وجود داره که باید از اونها برای کنار هم گذاشتن رنگها استفاده کرد
اگه استانداردهای دو سر کابل تفاوت داشته باشند می شه کابل کراس
منظورتون از رنگی چی هست؟ کابلهای سبز رو می گید؟ روی خود کابل نوعش رو می نویسند

mo.mo
12-10-2008, 10:19
اگه می شه یه کم بیشتر توضیح بدید
مثلا شما admin هستید یا نه
از طریق اینترنت فقط می تونید به سرور وصل شید یا شبکه داخلی دارید؟
ما دومین هستیم از طریق اینترنت میتونیم به سرور وصل بشیم.

paranoid_android
12-10-2008, 13:57
دروود
پس با این حساب استفاده از CAT5e مزیتی برات به حساب نمیاد و باید یه کارت شبکه جدید رو سیستم هات نصب کنی که 1Gbps support باشه.
منظور از جفت سیم کابل twisted pair هستش که دو سیم مثلا نارنجی سفید و نارنجی بهم تابیده شدن. کابل های UTP و STP از این فناوری استفاده میکنن که اینکار برای جلوگیری از موارد مربوط به noise یا cross-talk داخل سیم ها هستش. داخل کابل UTP هشت تا سیم بصورت چهار جفت وجود داره که بهم تابیده شدن که دو جفت برای transmit و recieve و دو جفت بعدی unused هستش که به دلیل تابیده شدن سیم ها بهم نیازی به استفاده از سیم یا سیم هایی برای ground نیست و از چهار جفت بعدی میشه برای مواردی چون (PoE (power over ethernet یا حتی دو خط تلفن مجزا (voice) استفاده کرد.
در مورد کابل های رنگی بعضی از کابل های سوکت دار هستن که به عنوان patch cord و اتصال دهنده بین سوییچ و patch panel مورد استفاده قرار میگیرن که پوشش کابل های اونا رنگ های مختلفی دارن. سوکت های این کابل ها تو کارخونه رو کابل زده میشه و قابل تفکیک از کابل نیست. این کابل ها رو با کابل های معمولی UTP اشتباه نگیرین.

SALMAN_LOOLOO
12-10-2008, 21:56
با سلام :
من خيلي وقته كه عضو اين انجمن شده ام اما متاثفانه پسوردم و يوزرم رو فراموش كرده بودم كه بر حسب اتفاق امروز پيداش كردم :
اول يه سوال :
من در شبكه ام آيزا سرور 2004 داشتم كه به 2006 ارتقا دادم الآن بعد از مدتي آمدم بك آپ هاي قديمي رو باز كنم كه متاثفانه پسورد رو فرا موش كرده ام آيا امكان بازيابي پسورد فايلهاي XML هست يا خير .
....

بله دوست عزیز همچین کاری رو میشه انجام داد من خودم یه بار خیلی وقت پیش این کار رو انجام دادم

آدرسی ازش ندارم فقط چون توی بسته Astalavista همین سایت دیدم پیشنهاد می کنم این بسته رو بخری ...

undertaker_ss
13-10-2008, 19:47
ما دومین هستیم از طریق اینترنت میتونیم به سرور وصل بشیم.
شرمنده سوادم قد نمی ده
اگه مستقیم از طریق شبکه داخلی به سرور وصل بودید یه کارهایی بلد بودم
امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند

ninjavb
16-10-2008, 19:58
با سلام
فرق بین Isp و Icp چیه ؟ اگه میشه یه تو ضیح کامل بدید.
با تشکر

paranoid_android
16-10-2008, 21:34
Icp ها از طرف مخابرات مجوز دارن تا پهنای باند به شرکت ها و Isp ها ارائه بدن.

ninjavb
17-10-2008, 12:35
ممنون ولی میشه بیشتر توضیح بدید یا یه سایتی در این باره معرفی کنید که اصطلا حات شبکه رو به طور کامل توضیح بده.
مثل همین isp و icp وaccourting و...

kelark
19-10-2008, 12:59
دوستان ببخشید من یک سوال ابتدایی داشتم .

می خواستم بپرسم کامپیوتر هایی که از روتر به عنوان مودم استفاده میکنند استفاده از Lan سرعت بیشتری داره یا استفاده از USB ?
روتر من یک خروجی USB هم داره می خوام بدونم کدومش برای استفاده از اینترنت سریعتر وصل میشه و یا سریعتر هست از همه نظر ....

paranoid_android
19-10-2008, 13:22
خب از نظر تئوری اگه از استاندارد USB 2.0 استفاده کنی ماکزیمم Data Rate برابر 480 Mbps خواهد بود که در مقایسه با سرعت معمول استاندارد اترنت (LAN) یعنی 100 Mbps مقدار بیشتریه.

mo.mo
20-10-2008, 10:15
شرمنده سوادم قد نمی ده
اگه مستقیم از طریق شبکه داخلی به سرور وصل بودید یه کارهایی بلد بودم
امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند
از این که توجه کردین ممنون .
حالا اگه ما با شبکه ی وایر لس بتونیم به مرکز وصل بشیم راهی وجود داره که بتونیم سرور و هک کنیم و از اینترنت استفاده کنیم.

هوشنگ پیشدادی
21-10-2008, 15:44
سلام .
1- این پورت 1000 چیه؟
2- از کجا می شه بفهمیم کدوم پورت از سوییچمون پورت 1000 هست؟
من یه سوییچ 3com دارم که 16 تا پورت داره و بهم گفتند که پورت 1000 اش خرابه چطوری می تونم بدون استفاده این سوییچ در شبکه اون رو تست کنم و بفهمم که پورت 1000 خرابه یا نه ؟

saeed258s
21-10-2008, 20:38
با دروود رابطه سرعت انتقال اطلاعات ,قانون شانون چی هستند؟؟

undertaker_ss
22-10-2008, 10:17
از این که توجه کردین ممنون .
حالا اگه ما با شبکه ی وایر لس بتونیم به مرکز وصل بشیم راهی وجود داره که بتونیم سرور و هک کنیم و از اینترنت استفاده کنیم.
خواهش می کنم من که نتونستم کاری بکنم
ببینم شما فقط می خوای به اینترنت از طریق سرور وصل بشی؟
آیا از طریق اون سرور به اینترنت توی شرکت دسترسی هست؟ یعنی سرور اینترنت ارائه می ده؟
اگه این طور باشه با پیدا کردن IP سرور اون رو gateway اعلام کنید و به اینترنت وصل بشید

undertaker_ss
22-10-2008, 10:27
با دروود رابطه سرعت انتقال اطلاعات ,قانون شانون چی هستند؟؟

به سرعت ربطی نداره به پهنای باند ربط داره
بحث اش خیلی مفصله
یه خلاصه ای واست می گم
اول یه آدمی به اسم نایکویست یه قانون رو کشف کرد که بر اساس اون میشد پهنای باند رو تا هر جایی که می خواستیم زیاد کنیم اما به خاطر نویز این کار در عمل امکان پذیر نبود
واسه همین شنون یه قانون دیگه کشف کرد و گفت که به این راحتی ها هم نمی شه پهنای باند رو زیاد کرد و خیلی متغییر ها رو باید در نظر گرفت
اینم قانونش:
(B=H log (1+ S/N
B : حداکثر پهنای باند داده است
H: ماکزیمم فرکانسه
S: توان سیگنال
N: توان نویز
اگه خیلی علاقمندی کتاب شبکه های کامپیوتری تنن باوم رو بخون فصل 2 فکر می کنم

saeed258s
22-10-2008, 11:19
آیا از طریق اون سرور به اینترنت توی شرکت دسترسی هست؟ یعنی سرور اینترنت ارائه می ده؟
اگه این طور باشه با پیدا کردن IP سرور اون رو gateway اعلام کنید و به اینترنت وصل بشید
دروود
دوست گرامی،من هم یک همچینکاری رو میخوام انجام بدم اما با کمی تفاوت...
ما اینجا از طریق وی پی ان،وصل میشیم به اینترنت،یعنی اول وصل میشیم به یه سرور مرکزی،بعد اینترنت!حالا می خواستم ببینم آیا راهی هست که بدون استفاده از کارت،وصل شد؟؟:31::11:

mo.mo
22-10-2008, 12:35
بله ما از طریق سرور تو شرکت به اینترنت وصل میشیم .
میشه کامل تر توضیح بدین و نرم افزار های مورد نظر برای این کار رو معرفی کنید.

omid moosavi
22-10-2008, 20:34
شبكه شها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

undertaker_ss
22-10-2008, 20:48
بله ما از طریق سرور تو شرکت به اینترنت وصل میشیم .
میشه کامل تر توضیح بدین و نرم افزار های مورد نظر برای این کار رو معرفی کنید.
اگه با یه شبکه محلی وصل بشید به سرور و DNS توی شرکت داشته باشید د که خیلی راحت می شه IP سرور رو به دست آورد
توی محیط command prompt تایپ کنید net view
hostname همه کامپیوترهایی که توی یه شبکه با شما هستند رو می ده
بعد اگه DNS دارید تایپ کنید nslookup hostname به جای hostname اسم سرور رو بنویسید
اون وقت IP رو می ده
اما یه نرم افزاری هست که خیلی راحت می تونید باهاش IP ها رو پیدا کنید اما اسمش یادم نیست
ولی یکی از بچه ها از سایت pctips.ir چند هفته پیش دانلود کرده بود

undertaker_ss
22-10-2008, 20:56
دروود
دوست گرامی،من هم یک همچینکاری رو میخوام انجام بدم اما با کمی تفاوت...
ما اینجا از طریق وی پی ان،وصل میشیم به اینترنت،یعنی اول وصل میشیم به یه سرور مرکزی،بعد اینترنت!حالا می خواستم ببینم آیا راهی هست که بدون استفاده از کارت،وصل شد؟؟:31::11:
شما هم اگه بتونی IP سرور رو گیر بیاری حله
البته تو این جورجاها معمولا user رو محدود می کنند که نتونه IP رو عوض کنه

SALMAN_LOOLOO
22-10-2008, 21:25
اصلا این کار جواب نمی ده 100 % .

شاید از طریق ست کردن Proxy بتونی این کار رو انجام بدی.

SALMAN_LOOLOO
22-10-2008, 21:28
کسی که V P N Server راه اندازی می کنه حتما یه Policy هم میزاره که کاربرای دیگه نتونن از اینترنت استفاده کنند و فقط اون های که V P N دارن بتونن.

مگه اینکه ....:9:

saeed258s
23-10-2008, 09:59
کسی که V P N Server راه اندازی می کنه حتما یه Policy هم میزاره که کاربرای دیگه نتونن از اینترنت استفاده کنند و فقط اون های که V P N دارن بتونن.

مگه اینکه ....:9:]
دروود
آخه بعضی وقتها یهو می بینی از همون لن،به نت وصله!!!اینجام خیلی نمی تونن امنیت رو برقرار کنن!!!

شما هم اگه بتونی IP سرور رو گیر بیاری حله
البته تو این جورجاها معمولا user رو محدود می کنند که نتونه IP رو عوض کنه
دروود
مهم همینه!!چطوری؟؟اول که در صورتیی که همه چی عدی باشه،سیستمها محدوده و داس و اینا نیست!!
اما اگه بتونی با یه یوزر دیگه ای وارد شی محدودیتش خیلی کمتره...
اما آی پی رو چطور؟:11:

undertaker_ss
23-10-2008, 20:03
]
دروود
آخه بعضی وقتها یهو می بینی از همون لن،به نت وصله!!!اینجام خیلی نمی تونن امنیت رو برقرار کنن!!!

دروود
مهم همینه!!چطوری؟؟اول که در صورتیی که همه چی عدی باشه،سیستمها محدوده و داس و اینا نیست!!
اما اگه بتونی با یه یوزر دیگه ای وارد شی محدودیتش خیلی کمتره...
اما آی پی رو چطور؟:11:
اسم نرم افزارش رو نمی دونم
فکر کنم اگه همین جا درخواست بدی بچه ها داشته باشند
البته اگه user محدود باشه که عملا فایده ای نداره

ninjavb
24-10-2008, 14:19
با سلام
تفاوت bps و baudچیه ؟ لطفا یه توضیح کامل بدید!
ممنون

saeed258s
24-10-2008, 19:59
خوب راهی نیست تحت دامین،یه یوزر ادمین ساخت یا پسورد ادمین رو پیدا کرد؟

undertaker_ss
24-10-2008, 20:17
خوب راهی نیست تحت دامین،یه یوزر ادمین ساخت یا پسورد ادمین رو پیدا کرد؟
واسه user ساختن باید خودتون حتما ادمین باشید (یا user ای با اختیارات ادمین)
بازم آخرش IP سرور رو می خواهید حتما
درخواست دادید؟

mo.mo
26-10-2008, 10:35
اگه با یه شبکه محلی وصل بشید به سرور و DNS توی شرکت داشته باشید د که خیلی راحت می شه IP سرور رو به دست آورد
توی محیط command prompt تایپ کنید net view
hostname همه کامپیوترهایی که توی یه شبکه با شما هستند رو می ده
بعد اگه DNS دارید تایپ کنید nslookup hostname به جای hostname اسم سرور رو بنویسید
اون وقت IP رو می ده
اما یه نرم افزاری هست که خیلی راحت می تونید باهاش IP ها رو پیدا کنید اما اسمش یادم نیست
ولی یکی از بچه ها از سایت pctips.ir چند هفته پیش دانلود کرده بود
من ip سرور رو هم دارم میخوام بدونم بعدش باید چیکار کنم.

saeed258s
26-10-2008, 17:14
واسه user ساختن باید خودتون حتما ادمین باشید (یا user ای با اختیارات ادمین)
بازم آخرش IP سرور رو می خواهید حتما
درخواست دادید؟
دروود
چی رو درخواست بدم؟برنامه رو؟نه!آخه نمی دونمکجا باید درخواست رو بدم:41:

saeed258s
27-10-2008, 11:02
راستی از داس نمیشه کاری کرد؟

bahar5358
27-10-2008, 12:41
سلام نميدونم جاي طرح اين سوال اينجاست يا نه ولي چطور ميشه ip كسي كه داري باهاش چت ميكني رو فهميد يا اصلا چطوري پي به ip ادم ميبرند؟

undertaker_ss
27-10-2008, 15:15
دروود
چی رو درخواست بدم؟برنامه رو؟نه!آخه نمی دونمکجا باید درخواست رو بدم:41:
من به جای شما درخواست دادم اما انگار کسی نداره
یا شایدم داره نمی خواد بده:46:

undertaker_ss
27-10-2008, 15:17
من ip سرور رو هم دارم میخوام بدونم بعدش باید چیکار کنم.
ip سروری که اینترنت ارائه می ده رو دارید؟
شما هم می خواستید از طریق سرور به اینترنت وصل بشید؟
اگه آره که ip سرور رو به عنوان gateway اعلام کنید اینترنت وصل می شه

undertaker_ss
27-10-2008, 15:24
سلام نميدونم جاي طرح اين سوال اينجاست يا نه ولي چطور ميشه ip كسي كه داري باهاش چت ميكني رو فهميد يا اصلا چطوري پي به ip ادم ميبرند؟
اکثرا از نرم افزارهای مخصوص استفاده می کنند ولی تا وقتی که شما جواب طرف رو ندی نمی تونه ip رو به دست بیاره
با این دستور هم می شه netstat -a اون سطری رو نگاه کن که 5050 نوشته
این در واقع پورت yahoo messenger هست
اما تا وقتی که طرف pm نداده نمی شه ip اش رو فهمید
این رو هم بگم این روش همیشه کار نمی کنه:31:

saeed258s
28-10-2008, 17:00
دروود
آیااز راه داس،نمیشه فهمید آپی رو؟؟یااصلن،مگه نهاینکه وی پی نی کهمی زنیم،بههمون سرور متصلمیشه..خوب اون آپی روکه وی پی ان باهاش وصل میشه رو پیدا می کنم...میشه؟؟

undertaker_ss
28-10-2008, 21:24
دروود
آیااز راه داس،نمیشه فهمید آپی رو؟؟یااصلن،مگه نهاینکه وی پی نی کهمی زنیم،بههمون سرور متصلمیشه..خوب اون آپی روکه وی پی ان باهاش وصل میشه رو پیدا می کنم...میشه؟؟
از راه داس رو بلد نیستم
اگه اون IP رو بتونید پیدا کنید که حله
اما اکثرا این جور جاها connection مالV P N از قبل ساخته شده و برای شما روی سرور user و pass تعریف شده و به این راحتی ها نمی شه IP سرور رو پیدا کرد

undertaker_ss
28-10-2008, 23:11
یه راهی به ذهنم رسید واسه IP
از داخل شرکت که به اینترنت وصل هستید داخل command prompt بزنید
tracert yahoo.com بعد IP اولی یا دومی می شه IP سرور ای که اینترنت ارائه میده
فقط امیدوارم user شما limited نباشه که احتمالا هست

saeed258s
29-10-2008, 10:26
دروود بر شما
من می تونم از داس و ران استفاده کنم،و آی پی ها رو هم بدست آوردم،اما خوب،چون لیمیت هست نمیتونم تو کانکشن دست ببرم!!آیا میشه یه کاری کرد؟یا باید حتمن با یه یوزری که لیمیت نیست بیایم؟؟
سپاس

mo.mo
29-10-2008, 13:45
ip سروری که اینترنت ارائه می ده رو دارید؟
شما هم می خواستید از طریق سرور به اینترنت وصل بشید؟
اگه آره که ip سرور رو به عنوان gateway اعلام کنید اینترنت وصل می شه
چه جوری میشه سرور و getway اعلام کرد.

saeed258s
29-10-2008, 15:01
باید از قسمت پروتکلها،پروتکل Tcp/ip رو بیارید و تغییرات رو اعمال کنید!

undertaker_ss
29-10-2008, 20:36
دروود بر شما
من می تونم از داس و ران استفاده کنم،و آی پی ها رو هم بدست آوردم،اما خوب،چون لیمیت هست نمیتونم تو کانکشن دست ببرم!!آیا میشه یه کاری کرد؟یا باید حتمن با یه یوزری که لیمیت نیست بیایم؟؟
سپاس

نمی دونم
اگه هم باشه من بلد نیستم
یه چیزایی راجع به set کردن پ ر و ک س ی شنیدم اما نمی دونم چه جوریه

undertaker_ss
29-10-2008, 21:10
چه جوری میشه سرور و getway اعلام کرد.

روی کانکشن شبکه دوبار کلیک
بعد properties
بعد tcp/ip رو از اون وسط انتخاب کنید
حالا دوباره properties
حالا توی قسمت gateway باید ip سرور رو وارد کنید

SALMAN_LOOLOO
30-10-2008, 22:25
دروود بر شما
سپاس

RUN رو هم میشه آورد

با نوشتن یه دستور توی فایل Text و بعد ...

undertaker_ss
31-10-2008, 10:58
RUN رو هم میشه آورد

با نوشتن یه دستور توی فایل Text و بعد ...

می شه بیشتر توضیح بدید؟

SALMAN_LOOLOO
01-11-2008, 14:53
خوب می دونی عزیز این کار رو من جایی ندیدم که تا حالا راجبش بحث شده باشه به همین دلیل در این جا در این باره صحبتی نمی کنم و به دلیل اینکه شاید این کار ضرر بزرگی واسه مدیران شبکه باشه لطف کنید دیگه در مورد این مسائل صحبتی نکنید ... ممنونم ..

Masoud.Neshat
01-11-2008, 17:07
سلام. میشه یه کتاب خوب به من معرفی کنین که خواننده رو با مفاهیم پایه و عملی شبکه آشنا کنه. منظورم جزئیات حرفه ایش نیستا، کلا بگه اجزای شبکه رو، مفاهیم سخت افزاری و نرم افزاریش .ممنون میشم
:7:

undertaker_ss
01-11-2008, 20:27
من به جای شما درخواست دادم اما انگار کسی نداره
یا شایدم داره نمی خواد بده:46:
سعید جان دوستان لطف کردند جواب دادند
به این جا یه سری بزن یه نرم افزار توپ داره
IP Scanner

undertaker_ss
01-11-2008, 20:35
سلام. میشه یه کتاب خوب به من معرفی کنین که خواننده رو با مفاهیم پایه و عملی شبکه آشنا کنه. منظورم جزئیات حرفه ایش نیستا، کلا بگه اجزای شبکه رو، مفاهیم سخت افزاری و نرم افزاریش .ممنون میشم
:7:

به نظر من بهترین کتاب شبکه های کامپیوتری تنن باوم هست اما 7 فصله و خیلی مفصل گفته اگه فقط در حد آشنایی می خواید هر چی کتاب +Netrwork باشه خوبه
یکی هست (+Network)ماله خود مایکروسافت که ترجمه هم شده ترجمه اش هم بد نیست اما اسم مترجمش یادم نیست

Masoud.Neshat
02-11-2008, 00:05
به نظر من بهترین کتاب شبکه های کامپیوتری تنن باوم هست اما 7 فصله و خیلی مفصل گفته اگه فقط در حد آشنایی می خواید هر چی کتاب +Netrwork باشه خوبه
یکی هست (+Network)ماله خود مایکروسافت که ترجمه هم شده ترجمه اش هم بد نیست اما اسم مترجمش یادم نیست

تونستم از رپیدشیر اینارو بگیرم:

MS Press - Network+ Certification Training Kit - 2001
Network+.2005.In.Depth.Tamara.Dean

ولی گویا 2007 network+ هم هست چیزی. شما سراغ ندارید؟

salman.ba
02-11-2008, 00:07
ببخشید من یه مقاله می خوام در مورد استفاده از پردازنده چند کامپیتر برای پردازش محاسبات سنگین که فکر کنم اسمش clusttering باشه اگه لطف کنید و مقالاتی رو در این مورد بهم معرفی کنید واقعا ممنون میشم.

undertaker_ss
02-11-2008, 12:42
تونستم از رپیدشیر اینارو بگیرم:

MS Press - Network+ Certification Training Kit - 2001
Network+.2005.In.Depth.Tamara.Dean

ولی گویا 2007 network+ هم هست چیزی. شما سراغ ندارید؟

من اولی رو دیدم کتاب خوبیه
واسه شروع خوبه .
همینه که گفتم ترجمه اش هم هست
نه من چیز دیگه ای سراغ ندارم
موفق باشید

babak_deghat
02-11-2008, 19:03
سلام
من میخوام یک شبکه ی محلی(lan)بین یک کامپیوتر رومیزی و یک لپتاپ درست کنم.مثلا برای انتقال اطلاعات و فایلها یا بازی کردن گیمها به صورت 2 نفره.هر دو کامپیوتر دارای کارت شبکه و ویندوز ویستا میباشند.حالا چجوری این 2 تا رو باید به هم وصل کرد؟لطفا اگر کابل به خصوصی هم باید بخرم بگید.

undertaker_ss
02-11-2008, 20:50
سلام
من میخوام یک شبکه ی محلی(lan)بین یک کامپیوتر رومیزی و یک لپتاپ درست کنم.مثلا برای انتقال اطلاعات و فایلها یا بازی کردن گیمها به صورت 2 نفره.هر دو کامپیوتر دارای کارت شبکه و ویندوز ویستا میباشند.حالا چجوری این 2 تا رو باید به هم وصل کرد؟لطفا اگر کابل به خصوصی هم باید بخرم بگید.

شما باید یه کابل کراس بخرید و دوتا کارت شبکه ها رو به هم وصل کنید بعد به دوتا کامپیوتر IP توی یه رنج بدید.مثلا یکی 192.168.100.20 یکی 192.168.100.21 همین
البته نوع کابل هم cat5 باشه بهتره. اگه سرعت 1 گیگ می خواید واسه شبکه کابل cat 5 e بخرید اما اگه 100 مگ بسه همون cat5 رو بخرید

mo.mo
03-11-2008, 10:11
یه راهی به ذهنم رسید واسه IP
از داخل شرکت که به اینترنت وصل هستید داخل command prompt بزنید
tracert yahoo.com بعد IP اولی یا دومی می شه IP سرور ای که اینترنت ارائه میده
فقط امیدوارم user شما limited نباشه که احتمالا هست
از کمکتون ممنونم من به همین روش ip سرور رو پیدا کردم.
ممکنه مرحله به مرحله این روش ها رو یه جا ارائه بدین.

mo.mo
03-11-2008, 10:35
سعید جان دوستان لطف کردند جواب دادند
به این جا یه سری بزن یه نرم افزار توپ داره
IP Scanner

من نرم افزار ip scanner رو دانلود کردم ولی وقتی یه سیستم رو scan میکنه port های بازش رو نشون نمیده ممکنه یه راهنمایی کنید.

dkhx2000
03-11-2008, 11:35
سلام به همه
من یه مشکل جدیداً پیدا کردم که خیلی ممنون میشم کمک کنید
من قبلا یه گیم نت راه انداختم (بدون استفاده از اون نرم افزار مخصوص) یعنی اینطوری که هر کی میومد بازی می کرد و بعدش هم به همون اندازه ای که بود پول می داد و می رفت

ولی حالا یه چند تا سیستم دارم که همشون به هم شبکه هستند و می خوام با اونا یه بازی راه بندازم (battelfield vietnam)
خب حالا مشکل : از لحاض گروه هیچ مشکلی نداره اومدم برای همشون یه گروه ساختم و پسورد آدمین اونها رو هم یکی کردم و از طریق run تست کردم دیدم که به هم دسترسی دارند و هیچ مشکلی در ارتباط اونا وجود نداره ولی متاسفانه بازی ها همدیگه رو نمی شناسند چند تا بازی رو هم تست کردم ولی جواب نمی ده
از طریق به اشتراک گذاشتن اقدام کردم بدون اینکه برای یوزرها پسورد بزارم باز سیستم ها همدیگه رو براحتی میشناسند ولی بازی ها نه
از طریق آدمین پسورد گذاشتم و اشتراک پیش فرض سیستم رو روشن کردم ولی باز جواب نداده، فایروال و آنتی ویروس هم پاک کردم ولی ...

آخرش اینه که همه چی درسته ولی این بازی های نامرد همدیگه رو نمی شناسند
* یه نکته اونوقتا که گیم نت به راه بود از ویندوز ایکس پی 2003 استفاده می کردم ولی حالا از سرویس پک 2 (باید بهتر بشه بدتر شده)

undertaker_ss
03-11-2008, 19:02
از کمکتون ممنونم من به همین روش ip سرور رو پیدا کردم.
ممکنه مرحله به مرحله این روش ها رو یه جا ارائه بدین.

منظورتون کدوم روش هاست؟
ببینم user شما limit هست یانه؟
تونستید به اینترنت وصل بشید؟

undertaker_ss
03-11-2008, 19:06
من نرم افزار ip scanner رو دانلود کردم ولی وقتی یه سیستم رو scan میکنه port های بازش رو نشون نمیده ممکنه یه راهنمایی کنید.

واسه پورت های باز باید از یک برنامه دیگه استفاده کنید
اسمش super scan هست

saeed258s
04-11-2008, 16:36
دروود
نخست اینکه پس اون برنامه ایکه به من دادید برای چی بود؟؟؟پورت اسکنر مگه نبود؟این برنامه ای رو هم که گفتید گرفتم،اما شوربختانه یوزرم لیمیت هست!!!
دوم اینکه من چطور می تونم کابل کراس بسازم؟

ninjavb
04-11-2008, 20:33
با سلام
من شنیده بودم که اگه یه ip به برنامه remote desktop بدیم میتونیم صفحه کامپیوتر طرف مقابل رو ببینیم. اما هر چی ip رو بش میدم هی این پیغام رو میده یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

paranoid_android
04-11-2008, 21:22
با سلام
من شنیده بودم که اگه یه ip به برنامه remote desktop بدیم میتونیم صفحه کامپیوتر طرف مقابل رو ببینیم. اما هر چی ip رو بش میدم هی این پیغام رو میده یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا user account شما که تو کامپیوترتون تعریف کردید رو به گروه Remote Desktop Users از کامپیوتری که میخواید بهش remote وصل بشید تعریف شده؟ باید یه اکانت برای خودتون تو کامپیوتر طرف مقابل بسازید و اونو به گروه Remote Desktop Users اد کنید. همینطور تو تنظیمات فایروال کامپیوتر طرف مقابل و تب Exceptions دقت کنید که تیک Remote Desktop خورده باشه. همینطور تو بخش My Computer>> Properties>> Remote قسمت مربوط به Remote Desktop باید تیک گزینه Allow Users to... فعال باشه. یوزر خودتون رو هم پایینش به عنوان کسی که اجازه Remote شدن به این کامپیوتر رو داره باید نوشته باشه. همه این کارها رو باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام بدید تا بتونید به کامپیوترش Remote کنید.

undertaker_ss
04-11-2008, 22:24
دروود
نخست اینکه پس اون برنامه ایکه به من دادید برای چی بود؟؟؟پورت اسکنر مگه نبود؟این برنامه ای رو هم که گفتید گرفتم،اما شوربختانه یوزرم لیمیت هست!!!
دوم اینکه من چطور می تونم کابل کراس بسازم؟

نه سعید جان اون IP Scanner بود و انگار پورتهای باز رو نشون نمی ده.من باهاش کار نکردم جناب Mo mo گفتند
برای ساختن کابل کراس باید دو تا RJ45 بخری با یه انبر مخصوص و یه کابل

بعد یه طرف کابل رو از استاندارد 568ََA و یکی هم از 568B استفاده کنی خلاصه که خیلی طولانیه. فرق این استانداردها هم توی ترتیب رنگهای کابله
اگه کابل کراس می خوای راحت تری که بخری:31: اما اگه می خوای یاد بگیری تا بیشتر توضیح بدم

به این جا یه سر بزن واسه limit بودنت

mo.mo
05-11-2008, 12:18
منظورتون کدوم روش هاست؟
ببینم user شما limit هست یانه؟
تونستید به اینترنت وصل بشید؟
همون tracrt دیگه.
user ما هم limit .
به یه جاهایی رسیدم ولی هنوز نتونستم کانکت شم.

saeed258s
05-11-2008, 16:02
نه سعید جان اون IP Scanner بود و انگار پورتهای باز رو نشون نمی ده.من باهاش کار نکردم جناب Mo mo گفتند
برای ساختن کابل کراس باید دو تا RJ45 بخری با یه انبر مخصوص و یه کابل

بعد یه طرف کابل رو از استاندارد 568ََA و یکی هم از 568B استفاده کنی خلاصه که خیلی طولانیه. فرق این استانداردها هم توی ترتیب رنگهای کابله
اگه کابل کراس می خوای راحت تری که بخری:31: اما اگه می خوای یاد بگیری تا بیشتر توضیح بدم

به این جا یه سر بزن واسه limit بودنت

دروود
من می خوام یاد بگیرم(جز درسمونه،اما سر کلاس نفهمیدم!)اگه میشه هردو استاندارد رو خودمونی تر توضیح بدید سپاسگزارمیشم:11:

iAR11
05-11-2008, 17:35
سلام دوستان؛
نمیدونم کسی تابحال این مشکل رو مطرح کرده یا نه.
ولی به هر حال... من یه سیستم‌های یه کافی‌نت رو شبکه کردم، ولی فقط از طریق سرور میتونم با دادن IP وارد سیستم‌های شبکه بشم و از طریق network places و یا workgroup نمیشناسه. البته سیستم‌های خود شبکه همدیگرو میشناسن ولی سرور رو نه.
البته این رو هم بگم که اینها از طریق شبکه به اینترنت متصل هستند و تنها مشکل بزرگ من اینه که میخوام نرم‌افزار مدیریت کافی‌نت نصب کنم و نمیشه. یعنی اینکه نرم‌افزار حالا یا به صورت اتوماتیک یا دستی نمیشناسه و منم نمیتونم بشناسونم.
در ضمن تو بعضی از نرم‌افزارها که دستی باید این کارو انجام بدم از من IP میخواد که میدم ولی یه آدرس Port رو هم میخواد که اون‌رو نمیدونم چی باید بدم.
لطفا کمک کنید.
ممنون و ببخشید که طولانی شد.

ninjavb
05-11-2008, 21:39
آیا user account شما که تو کامپیوترتون تعریف کردید رو به گروه Remote Desktop Users از کامپیوتری که میخواید بهش remote وصل بشید تعریف شده؟ باید یه اکانت برای خودتون تو کامپیوتر طرف مقابل بسازید و اونو به گروه Remote Desktop Users اد کنید. همینطور تو تنظیمات فایروال کامپیوتر طرف مقابل و تب Exceptions دقت کنید که تیک Remote Desktop خورده باشه. همینطور تو بخش My Computer>> Properties>> Remote قسمت مربوط به Remote Desktop باید تیک گزینه Allow Users to... فعال باشه. یوزر خودتون رو هم پایینش به عنوان کسی که اجازه Remote شدن به این کامپیوتر رو داره باید نوشته باشه. همه این کارها رو باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام بدید تا بتونید به کامپیوترش Remote کنید.

با سلام
اینا رو که شما گفتید باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام داد ولی من شنیدم که میشه بدون اجازه ی طرف مقابل remoteکرد پس چه طوری میشه این همه کار رو بدون اجازه او انجام داد .
باتشکر

paranoid_android
05-11-2008, 22:05
با سلام
اینا رو که شما گفتید باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام داد ولی من شنیدم که میشه بدون اجازه ی طرف مقابل remoteکرد پس چه طوری میشه این همه کار رو بدون اجازه او انجام داد .
باتشکر
بله باید این کارها رو رو کامپیوتر طرف مقابل انجام بدید. تا جایی که من اطلاع دارم و با استفاده از نرم افزار Remote Desktop Connection نیاز به انجام همه این کارها دارید.

undertaker_ss
06-11-2008, 17:04
همون tracrt دیگه.
user ما هم limit .
به یه جاهایی رسیدم ولی هنوز نتونستم کانکت شم.

اگه توی command promt همین دستور رو با /؟ بزنید(اول / بعد ؟) توضیح براتون می ده

undertaker_ss
06-11-2008, 17:21
دروود
من می خوام یاد بگیرم(جز درسمونه،اما سر کلاس نفهمیدم!)اگه میشه هردو استاندارد رو خودمونی تر توضیح بدید سپاسگزارمیشم:11:
ببین کلا تویه یه کارت شبکه از 8 تا پایه دوتاش برای ارسال داده و دوتاش برای دریافت هست(1و2 برای ارسال و 3و6 برای دریافت)
توی هر کابل هم 8 تا رنگ هست که برای این 8 تا پایه استفاه می شه و هر رنگ به یه پایه مربوط می شه
حالا توی استاندارد 568A گفته شده که این ترتیب رنگها استفاده بشه 1- سبز سفید 2- سبز 3- نارنجی سفید 4- آبی 5- آبی سفید 6- نارنجی 7- قهوه ای سفید 8- قهوه ای
اما توی 568B گفته شده که این ترتیب رعایت بشه: 1- نارنجی سفید 2- نارنجی 3- سبز سفید 4- آبی 5- آبی سفید 6-سبز 7-قهوه ای سفید 8- قهوه ای
این که از کجا بفهمیم کدوم باید شماره اش 1 باشه هم : باید زائده Rj45 به سمت پایین باشه و پشتش به طرف خودت اولی از چپ می شه 1
اگه بازم سوالی بود در خدمتم

parya_shilan
07-11-2008, 20:00
لطفا براي ايجاد شبكه وايرلس بين چهار تاسيستم راهنمايي بكنيد؟
كارت هاي شبكه : اي بيت
اكسس پوينت : دلينك
تعداد سيستم :4 عدد
سيستم عامل :ويندوز اكس پي سرويس پك 2
اطلاعات كاربر:مقدماتي
با تشكر از توجه شما دوستان عزيز .!

saeed258s
07-11-2008, 22:11
دروود
خوب تفاوتی هم در کارکرد این استانداردها هست؟

Gamexland
08-11-2008, 10:22
سلام...
من یه مشکلی داشتم اگر دوستان می تونن کمک کنن....

من 3 تا سیستم دارم + 1 هاب و 1 مودم ای دی اس ال... یوزر نیم و پسورد رو توی مودم سیو کردم و یک خروجی از مودم به هاب دادم و از هاب 3 تا خروجی به 3 تا سیستم دادم... ای پی ها رو به ترتیب روی سیستم 1 تا 3 این جوری ست کردم :
192.168.1.10
بعدی
192.168.1.20
بعدی
192.168.1.30
اینترنت به درستی کار می کنه اما هیچ کدوم از سیستما با هم شیر نیستن ! چه طوری باید شیر بشن که بشه فایل ارسال کرد؟...

undertaker_ss
08-11-2008, 10:36
دروود
خوب تفاوتی هم در کارکرد این استانداردها هست؟

نه فقط اگه یه سر کابل رو از یه استاندارد استفاده کنی و یه سر دیگه رو از یه استاندارد دیگه می شه کابل کراس
اما اگه هر دوتاش یه استاندارد باشه می شه استریت)straight)

undertaker_ss
08-11-2008, 10:38
سلام...
من یه مشکلی داشتم اگر دوستان می تونن کمک کنن....

من 3 تا سیستم دارم + 1 هاب و 1 مودم ای دی اس ال... یوزر نیم و پسورد رو توی مودم سیو کردم و یک خروجی از مودم به هاب دادم و از هاب 3 تا خروجی به 3 تا سیستم دادم... ای پی ها رو به ترتیب روی سیستم 1 تا 3 این جوری ست کردم :
192.168.1.10
بعدی
192.168.1.20
بعدی
192.168.1.30
اینترنت به درستی کار می کنه اما هیچ کدوم از سیستما با هم شیر نیستن ! چه طوری باید شیر بشن که بشه فایل ارسال کرد؟...
دوست عزیز از کجا می گی که share کار نمی کنه؟
سیستم ها همدیگه رو ping می کنند؟
اگه نه چه پیغامی می ده؟

ADuser
08-11-2008, 14:20
دوستان یه سوال

یه موردی داشتم که خواستم اینجا مطرحش کنم

یه Workgroup دارم . با 3 تا سیستم .

قراره سیستم شماره یک اینترنت داشته باشه . و دو سیستم دیگر با اون شبکه بشن تا بتونن از فولدر Share شده از سیستم شماره یک استفاده کنن .

در ضمن یه IP Valid نیز دارم .

بخاطر اینکه هم شبکه باشن و هم سیستم شماره یک اینترنت داشته باشه همه سیستم ها رو تو رنج IP valid دادم همشون همدیگر رو ینگ میکنن و هیچ موردی نداره .و Getway سیستم شماره یک رو IP روتر دادم .

توGetway اون دو تا سیستم دیگه هم IP سیستم اولی رو دادم .

تا اینجا درست اما بعد از مدتی کار ، اون دو تا سیستم دیگه نمیتونن سیستم شماره یک رو پینگ کنن و فولدر Share شده رو باز کنن .
در سیستم شماره یک علامت Share شده که همان دست معروف هستش ناپدید میشه و در کلیک سمت راست هم اثری از Sharing and security نیست .
وقتی سیستم شماره یک رو ریست میکنم همه چیز درست میشه .

اما با یه IP های دیگه مثلا10.1.1.1 این مشکل رو ندارم .

چرا ؟

Gamexland
09-11-2008, 11:14
دوست عزیز از کجا می گی که share کار نمی کنه؟
سیستم ها همدیگه رو ping می کنند؟
اگه نه چه پیغامی می ده؟

توی run زدم :
ping 192.168.1.10 تایم اوت داد...

با اون سیستم 20 رو زدم داد... کلا قاطی شده ! یه سیستم شیره یکی نیست !...... ضمنا منظورم از شیر نیست یعنی Share Doc های هم دیگه رو نمی شناسن !.... 2 تا از سیستم ها XP هستن یکی ویستا.....

undertaker_ss
10-11-2008, 13:06
توی run زدم :
ping 192.168.1.10 تایم اوت داد...

با اون سیستم 20 رو زدم داد... کلا قاطی شده ! یه سیستم شیره یکی نیست !...... ضمنا منظورم از شیر نیست یعنی Share Doc های هم دیگه رو نمی شناسن !.... 2 تا از سیستم ها XP هستن یکی ویستا.....

firewall ها روی همه سیستمها غیر فعاله؟
اکثر اوقات وقتی دلیل منطقی برای یه مشکل پیدا نمی شه تنها گزینه ویروسی بودن سیستمه :31: و یا اینکه ویندوزش مشکل داره. تا حالا خیلی به این موارد برخورد کردم

Gamexland
10-11-2008, 21:01
firewall ها روی همه سیستمها غیر فعاله؟
اکثر اوقات وقتی دلیل منطقی برای یه مشکل پیدا نمی شه تنها گزینه ویروسی بودن سیستمه :31: و یا اینکه ویندوزش مشکل داره. تا حالا خیلی به این موارد برخورد کردم

تا حالا 1 بار توی عمرم نتونستم این 3 تا سیستم رو درست و حسابی شیر کنم !!!!!!!!!!!!!!! :13:

کمک کنید !.....

elvish
10-11-2008, 21:07
تا حالا 1 بار توی عمرم نتونستم این 3 تا سیستم رو درست و حسابی شیر کنم !!!!!!!!!!!!!!! :13:

کمک کنید !.....
سلام.
من چیزه زیادی بلد نیستم.
تو cmd تایپ کنید.
netsh int ip reset
تا تنظیمات tcp/ip ریست بشه، شاید از اثرات جانبی برنامه های دیگر است.............................

SALMAN_LOOLOO
10-11-2008, 21:10
دوستان یه سوال

یه موردی داشتم که خواستم اینجا مطرحش کنم

یه Workgroup دارم . با 3 تا سیستم .

قراره سیستم شماره یک اینترنت داشته باشه . و دو سیستم دیگر با اون شبکه بشن تا بتونن از فولدر Share شده از سیستم شماره یک استفاده کنن .

در ضمن یه IP Valid نیز دارم .

بخاطر اینکه هم شبکه باشن و هم سیستم شماره یک اینترنت داشته باشه همه سیستم ها رو تو رنج IP valid دادم همشون همدیگر رو ینگ میکنن و هیچ موردی نداره .و Getway سیستم شماره یک رو IP روتر دادم .

توGetway اون دو تا سیستم دیگه هم IP سیستم اولی رو دادم .

تا اینجا درست اما بعد از مدتی کار ، اون دو تا سیستم دیگه نمیتونن سیستم شماره یک رو پینگ کنن و فولدر Share شده رو باز کنن .
در سیستم شماره یک علامت Share شده که همان دست معروف هستش ناپدید میشه و در کلیک سمت راست هم اثری از Sharing and security نیست .
وقتی سیستم شماره یک رو ریست میکنم همه چیز درست میشه .

اما با یه IP های دیگه مثلا10.1.1.1 این مشکل رو ندارم .

چرا ؟

سلام دوست عزیز من یه پیشنهاد می کنم و توضیحی نمی دم چرا چون توی یک صفحه هم نمیشه توضیح داد ...

شما 2 تا کارت شبکه روی کامپیوتر اول نصب کن یکیش رو بزار واسه اینترنت دومی واسه شبکه داخلیت .......

Gateway سیستم اول >>>> کارت شبکه اول واسه اینترنت هر IP که ولید داری ست کن ...
Gateway سیستم اول >>>> کارت شبکه دوم واسه شبکه داخلیت هر IP که دوست داری با هر سانتی که دوست داری ...

Gateway سیستم دوم >>>> بزار IP کارت شبکه دوم سیستم اول واسه شبکه داخلیت
Gateway سیستم سوم >>> بزار IP کارت شبکه دوم سیستم اول واسه شبکه داخلیت

خوش باشی ...

ADuser
11-11-2008, 08:00
سلام دوست عزیز من یه پیشنهاد می کنم و توضیحی نمی دم چرا چون توی یک صفحه هم نمیشه توضیح داد ...

شما 2 تا کارت شبکه روی کامپیوتر اول نصب کن یکیش رو بزار واسه اینترنت دومی واسه شبکه داخلیت .......

Gateway سیستم اول >>>> کارت شبکه اول واسه اینترنت هر IP که ولید داری ست کن ...
Gateway سیستم اول >>>> کارت شبکه دوم واسه شبکه داخلیت هر IP که دوست داری با هر سانتی که دوست داری ...

Gateway سیستم دوم >>>> بزار IP کارت شبکه دوم سیستم اول واسه شبکه داخلیت
Gateway سیستم سوم >>> بزار IP کارت شبکه دوم سیستم اول واسه شبکه داخلیت

خوش باشی ...

اتفاقا دیروز عصر همین کار رو کردم و کارم راه افتاد مرسی از لطفت چاره ای جز این نبود

هرچی هست زیر سر اینip Valid هسش . با ای پی های دیگه مشکلی ندارم دوتا ای پی واسه یه کارت جواب میده

undertaker_ss
11-11-2008, 10:03

کمک کنید !.....

دوست عزیز بذار همه چیز رو از اول امتحان کنیم
اول از همه مطمئن شو که سیستم ها ویروسی نیستند
بعد فایروالها خاموش هستند
حالا دو تا دو تا کامپیوتر ها رو با هم شبکه کن ببین اصلا کار می ده یا نه. این طوری راحت تر می شه مشکل رو فهمید
خبرش رو بده
من منتظرم

mo.mo
17-11-2008, 11:11
سلام.
میخواستم بدونم راهی وجود داره که user و pass کامپیوتری رو بدست بیاریم که بشکل domain به اون متصلیم.

saeed258s
17-11-2008, 12:19
بادروود
اگرامکان دارد مقاله و یا منبعی کامل و یا خودتان، پیرامون تهدیدهای امنیتی در یک شبکه،و نیز روشهای مقابله با آن معرفی نمایید..

MeHrDaD_MeNaY
18-11-2008, 14:42
سلام.
میخواستم بدونم راهی وجود داره که user و pass کامپیوتری رو بدست بیاریم که بشکل domain به اون متصلیم.
پسوورد دومین کنترلر؟ نمیشه به هیچ وجه امنیت بسیار بالاست

MeHrDaD_MeNaY
18-11-2008, 15:24
بادروود
اگرامکان دارد مقاله و یا منبعی کامل و یا خودتان، پیرامون تهدیدهای امنیتی در یک شبکه،و نیز روشهای مقابله با آن معرفی نمایید..
یه مقاله در همین موضوع اینجا گذاشتم

saeed258s
18-11-2008, 19:50
مقاله اي با جزئيات كاملتر نيست؟انواع تهديدات از جمله ؟....
Interruption

Interception

Modification

Masquerade

:13:

mo.mo
19-11-2008, 09:32
پسوورد دومین کنترلر؟ نمیشه به هیچ وجه امنیت بسیار بالاست
منظور من user و pass یه کامپیوتر تو شبکه است نه پسورد دومین کنترلر .

P A R M I S
19-11-2008, 17:30
سلام دوستان
‏‪(‫کسی درمورد Network Neighborhood که چی هست اطلاعاتی درحد یه یا دوتاجمله
میتونه به زبان فارسی توضیح بده

paranoid_android
19-11-2008, 20:40
سلام دوستان
‏‪(‫کسی درمورد Network Neighborhood که چی هست اطلاعاتی درحد یه یا دوتاجمله
میتونه به زبان فارسی توضیح بده

اگه یادم مونده باشه در ویندوز 95 و 98 و NT اسم فولدری بود که کامپیوترها و پرینترها و بقیه منابعی که به شبکه LAN متصل بودن رو لیست می کرد که بطور پیش فرض روی دسکتاپ کامپیوتر هم آیکونش وجود داشت. معادل My Network Places در ویندوز XP و Server 2000 و 2003.

undertaker_ss
20-11-2008, 10:25
منظور من user و pass یه کامپیوتر تو شبکه است نه پسورد دومین کنترلر .

به این راحتی ها نیست
نرم افزار مخصوص می خواد
فکر کنم توی انجمن آموزش هک از پایه زودتر به نتیجه برسی

saeed258s
20-11-2008, 12:29
بادروود
دوستان،این دستگاههای شبیه سازی که برایانتقال داده ها در شبکه های کامپیوتری از کابلهای برق استفاده می کنند چطوریه؟آیا میشه برای انتقال داده های اینترنت هم ازش استفاده کرد؟

fujin
20-11-2008, 15:14
آقا من یه سوال فنی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ما تو خونمون 2 تا سیستم داریم که یکی سیستم خودم هست که روش vista نصب هست و ان یکی xp.
اینترنت ADSL از خط تلفن میاد تو کامپیوتر من و از کامپوتر من میره تو اونیکی سیستم.(اینترنت از سیستم من شیر شده)
سیستم دوم (همونی که XP داره) همیشه باید به یه --- تو اینترنت وصل باشه که وصل میشه و مشکلیم نداره ..
حالا سوال من اینجاست که اگه من هم بخوام به یه --- دیگه تو ایترنت وصل شم آیا تو --- سیستم دوم تاثیر میزاره ؟؟
اگر میذاره چه روشی هست که --- من برای خودم کار کنه و تاثیری تو اویکی --- نذاره ؟؟؟؟؟؟
مدومم هم USB هست...
با تشکر .

MeHrDaD_MeNaY
20-11-2008, 15:22
آقا من یه سوال فنی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ما تو خونمون 2 تا سیستم داریم که یکی سیستم خودم هست که روش vista نصب هست و ان یکی xp.
اینترنت ADSL از خط تلفن میاد تو کامپیوتر من و از کامپوتر من میره تو اونیکی سیستم.(اینترنت از سیستم من شیر شده)
سیستم دوم (همونی که XP داره) همیشه باید به یه --- تو اینترنت وصل باشه که وصل میشه و مشکلیم نداره ..
حالا سوال من اینجاست که اگه من هم بخوام به یه --- دیگه تو ایترنت وصل شم آیا تو --- سیستم دوم تاثیر میزاره ؟؟
اگر میذاره چه روشی هست که --- من برای خودم کار کنه و تاثیری تو اویکی --- نذاره ؟؟؟؟؟؟
مدومم هم USB هست...
با تشکر .
جاهایه خالی وی پی انه؟
اگه منظورت وی پی انه تأثیری نمیذاره
شما با ICS اینترنت رو share میکنی و فکر نمیکنم اگه وصل باشید به وی پی ان فرقی کنه

fujin
20-11-2008, 17:32
جاهایه خالی وی پی انه؟
اگه منظورت وی پی انه تأثیری نمیذاره
شما با ICS اینترنت رو share میکنی و فکر نمیکنم اگه وصل باشید به وی پی ان فرقی کنه

بله V*P*N هست :31:
ممنون از جوابتون ولی من از یکی که پرسیدم میگفت تاثیر داره :9:

undertaker_ss
21-11-2008, 10:54
بله V*P*N هست :31:
ممنون از جوابتون ولی من از یکی که پرسیدم میگفت تاثیر داره :9:
دوست عزیز احتمالا می خواسته سرکارت بذاره یا اینکه واقعا نمی دونسته:31:
ببین V P N مثله یه لوله است که کامپیوتر مبدا و مقصد رو بهم وصل می کنه و به وسط راه کاری نداره

ZEDEHAL DEGE
21-11-2008, 13:58
سلام من سرعت اينترنتم پايينه چكار بايد بكنم تا بتونم برنامه ها و بازيها و كلا همه چيز با حجم بالا رو از اينترنت دانلود كنم؟چه روشهايي وجود داره و كدوم بهتره؟

MeHrDaD_MeNaY
21-11-2008, 14:17
سلام من سرعت اينترنتم پايينه چكار بايد بكنم تا بتونم برنامه ها و بازيها و كلا همه چيز با حجم بالا رو از اينترنت دانلود كنم؟چه روشهايي وجود داره و كدوم بهتره؟
تنها راهش اینه که بری isp محلتون درخواست یه سرویس پر سرعتش رو بدی :41:
یا اگه خیلی مایه داری از مخابرات یه خط اختصاصی بگیری:46:

m_shahsavan
21-11-2008, 14:31
سلام
یه سوال
من کافی نت زدم اما توی محدودیت یوزرها مشکل دارم کسی میتونه کمکم بکنه
باتشکر

Benygh
21-11-2008, 14:37
یا اگه خیلی مایه داری از مخابرات یه خط اختصاصی بگیری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه ی این کار چند در میاد ؟ سرعت و پشتیبانی چطوره ؟
ISP ها که چیزی حالیشون نیست !

devil_ff2008
22-11-2008, 18:35
سلام
یه سوال
من کافی نت زدم اما توی محدودیت یوزرها مشکل دارم کسی میتونه کمکم بکنه
باتشکر
شما سوالتو بپرس اساتید هستن که جوابتون رو بدن

akhoond
23-11-2008, 23:12
سلام دوستان
دوستان ، فاصله 2 تا سیستم که می خوایم شبکه کنیم ، چقدر باید باشه ، ماکسیمم ؟ ( مثلا 2 نفر که دارن از یه مودم دی اس ال استفاده می کنن ) یکی می گفت تا 100 متر هم می شه ، اما دیگه کیفیت می آد پایین ، درسته ؟
راهی هست برای فاصله های بیشتر ، مثلا 250 ، 300 متر ؟ ( برای شیر کردن دی اس ال می خواییم استفاده کنیم )

مرسی

devil_ff2008
23-11-2008, 23:31
بستگی به کابلتون داره
البته با Repeater میتونی همچین کاری کنی
ولی Repeater رو باید وسط راه بزاری

akhoond
24-11-2008, 05:33
بستگی به کابلتون داره
البته با repeater میتونی همچین کاری کنی
ولی repeater رو باید وسط راه بزاری

شما با بنده بودید ؟ :10:
حداقل یه کوت می کردید :31:
می شه بیشتر توضیح بدید ؟ تا چند متر می شه با این ریپیتر کار کرد ؟
آیا افت کیفیت و این حرف ها پیش نمیاد ؟

مرسی

mkoleiny
24-11-2008, 15:37
akhoond جان با DSL میشه تا 8 کیلومتر متصل کنی
با کابل UTP Cat 5 میتونی تا 100 متر
در کل بسته به نوع کابل و تکنولوژی اتصال داره. شما بگو کدو نوع مد نظرت هست که بگم

akhoond
24-11-2008, 16:17
akhoond جان با dsl میشه تا 8 کیلومتر متصل کنی
با کابل utp cat 5 میتونی تا 100 متر
در کل بسته به نوع کابل و تکنولوژی اتصال داره. شما بگو کدو نوع مد نظرت هست که بگم

ببینید ، مشکل اینه که بعضی دوستان ما ، خط اشون پی سی ام هست ، یا فیبره ، نمی تونن دی اس ال بگیرن ، اگه بره با نزدیک ترین همسایه اش که می تونه دی اس ال بگیره ، صحبت کنه ، اون همسایه دی اس ال بگیره ، از خونه اون همسایه ، بیاره برای خودش ، می خواییم ببینیم بهترین راه ، و به صرفه ترین راه چیه ، یکی بود که با پوینت تو پوینت ، این کار رو کرده بود ، اما پوینت تو پوینت هزینه اش زیاده ، دنبال یه راه خوب ، هم از نظر کیفیت ،هم از نظر هزینه هستیم . شما راهنمایی کن .
( تنها راهی که به ذهنمون رسید همینه ، باز پی سی ام رو می شه کاریش کرد ، اما فیبر رو هیچ کاریش نمی شه کرد )

مرسی از لطف تون :46: :10: :11:

یا حق

mkoleiny
24-11-2008, 16:53
فاصلتون چقدره؟ از نزدیکترین همسایه تا همون جایی که میخواین. هزینه مطلوبتون چقدره؟ اینارم بگین تا عرض کنم خدمتتون

devil_ff2008
24-11-2008, 17:07
شما با بنده بودید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل یه کوت می کردید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه بیشتر توضیح بدید ؟ تا چند متر می شه با این ریپیتر کار کرد ؟
آیا افت کیفیت و این حرف ها پیش نمیاد ؟

بازم بستگی داره به ریپیترش ولی فکر کنم با یکی کارتون راه بیفته
یعنی 100 متر کابل یه ریپیتر و باز 100 متر کابل دیگه
افت کیفیت که زیاد نه ولی بالاخره یکم کاهش سرعت رو دارین
البته همونطوری که گفتم باید ریپیتر رو وسط راه بزاری

akhoond
24-11-2008, 17:07
فاصلتون چقدره؟ از نزدیکترین همسایه تا همون جایی که میخواین. هزینه مطلوبتون چقدره؟ اینارم بگین تا عرض کنم خدمتتون

راستش نمی دونم ، عرض کردم ، مشکل دوستان هست ، مشکل من نیست . فاصله هم از کم ممکنه باشه تا زیاد ... :13:
شما راهکار کلی بدید . اصلا می شه ؟ شدنی هست ؟

بازم بستگی داره به ریپیترش ولی فکر کنم با یکی کارتون راه بیفته
یعنی 100 متر کابل یه ریپیتر و باز 100 متر کابل دیگه
افت کیفیت که زیاد نه ولی بالاخره یکم کاهش سرعت رو دارین
البته همونطوری که گفتم باید ریپیتر رو وسط راه بزاری

خب با این حساب شد 200 متر ، و اگه بیشتر بود فاصله چی ؟
و ضمنا ، این ریپیتر چند هست ؟
می شه یه رابطه بین فاصله و هزینه بگید ؟

mkoleiny
24-11-2008, 17:16
AKhoond جان Repeater همون Hub , switch هست و الان دیگه چیزی به نام Repeater وجود نداره.
راهکار کلی هم نمیشه داد چون صورت مسئله ناقص. اول اطلاعات رو تکمیل کنید تا بگم.

akhoond
24-11-2008, 17:18
akhoond جان repeater همون hub , switch هست و الان دیگه چیزی به نام repeater وجود نداره.
راهکار کلی هم نمیشه داد چون صورت مسئله ناقص. اول اطلاعات رو تکمیل کنید تا بگم.

اوکی
حق با شماست ، شما فرض رو بذار روی 400 متر ، و هزینه رو هم تا جایی که جا داره پایین بگیر ، ما بیشتر از 10 % دیگه افت نداشته باشه . الان صورت مسوله کامله ؟

مرسی

mkoleiny
24-11-2008, 18:03
بله. البته 400 متر خیلی زیاده.
ولی 2 تا راه پیشنهاد میدم
1- با کابل کواکسیال کابل بکشید ، سرعت 10 Mb/s هزینه تقریبا 100 تومان البته زیاد روش جالبی نیست
2- وایرلس ، 2تا اکسس پوینت 2 تا رادیو میشه 2 تا 75 تومان 2 تا 55 تومان. این روش بهترین روش با هزینه کم

akhoond
24-11-2008, 18:33
بله. البته 400 متر خیلی زیاده.
ولی 2 تا راه پیشنهاد میدم
1- با کابل کواکسیال کابل بکشید ، سرعت 10 Mb/s هزینه تقریبا 100 تومان البته زیاد روش جالبی نیست
2- وایرلس ، 2تا اکسس پوینت 2 تا رادیو میشه 2 تا 75 تومان 2 تا 55 تومان. این روش بهترین روش با هزینه کم

wow
چه راه پرهزینه ای ...
من دست بالا گرفتم که ماکسیمم دستم بیاد چجوریه اوضاع .... :13:
شما یه لطفی کن ، برای فواصل زیر هم نسخه می پیچی ؟ اون 100 تومان ، یا 2 تا 130 تومان ، هزینه زیادیه ...
تا 200 متر ؟
تا 300 متر ؟

مرسی

zed2
24-11-2008, 21:49
دوستت دو تا خط داره؟
اگر داره نیازش با 128 جواب می ده؟
اگر میده می تونی بهش isdn هم پیشنهاد بدی

akhoond
24-11-2008, 22:19
دوستت دو تا خط داره؟
اگر داره نیازش با 128 جواب می ده؟
اگر میده می تونی بهش isdn هم پیشنهاد بدی

سلام عرض شد خدمت زد 2 عزیز :10:
نه زد 2 جان ، فیبر ، مشکلی که هنوز نشده باهاش دست و پنجه نرم کرد :13:
شما اگه چیزی می دونی ، راهنمایی کن :11:

مرسی از توجهت :10:

zed2
24-11-2008, 23:29
Adsl نگفتم گفتمisdn
ارتباط با دو دایل اپ همزمان که با دو تا خط می تونه وصل شه .
اگر دایل اپ کار کنه isdn هم احتمالا کار می کنه.

mkoleiny
25-11-2008, 07:47
isdn متاسفانه توی ایران اصلا خوب ارائه و پشتیبانی نمیشه
128 هم حداکثر پهنای باندشه ولی اکثر مواقع خیلی کمتر جواب میده.

Akhoond جان برای 100 متر با کابل Cat5e یا cat6 تقریبا 30-40 تموم میشه. ولی برای 300 متر فرقی نمیکنه همون 2 تا راه قبل.

saeed258s
25-11-2008, 09:55
دروود
آخرین رده از سری کابلهای cat چیست؟و مشخصات آن چیست>؟

undertaker_ss
25-11-2008, 18:02
دروود
آخرین رده از سری کابلهای cat چیست؟و مشخصات آن چیست>؟
منظورت از آخرین رده چیه؟
اگه توی دسته بندی رو می گی cat7 هست که از هر 8 تا سیمش واسه send و Receive استفاده می شه

akhoond
25-11-2008, 19:56
adsl نگفتم گفتمisdn
ارتباط با دو دایل اپ همزمان که با دو تا خط می تونه وصل شه .
اگر دایل اپ کار کنه isdn هم احتمالا کار می کنه.
ممنون زد 2 عزیز :10:
عرض ارادت :11: :10:
آره دیگه ، بابا آی اس دی ان دیگه منسوخ شده ، تازه ، هزینه اش هم زیاده ، فایده نداره :13:
به هر حال مرسی

isdn متاسفانه توی ایران اصلا خوب ارائه و پشتیبانی نمیشه
128 هم حداکثر پهنای باندشه ولی اکثر مواقع خیلی کمتر جواب میده.

Akhoond جان برای 100 متر با کابل cat5e یا cat6 تقریبا 30-40 تموم میشه. ولی برای 300 متر فرقی نمیکنه همون 2 تا راه قبل.

اوکی ، پس تا 100 متر جواب می ده ، مرسی ازت امیدوارم بتونم حداقل مشکل چند نفری این جوری حل بشه ، امیدارم

منونم از راهنمایی شما

( می خواستم در اصل تشکر کنم ، بابت اسپم شرمنده :11: :11: )

مرسی
یا حق

saeed258s
26-11-2008, 09:55
منظورت از آخرین رده چیه؟
اگه توی دسته بندی رو می گی cat7 هست که از هر 8 تا سیمش واسه send و receive استفاده می شه
دروود،بله،اگر ممکن است بیشتر توضیح بفرمایید:11:

undertaker_ss
26-11-2008, 10:59
دروود،بله،اگر ممکن است بیشتر توضیح بفرمایید:11:
شرمنده تا همین قدر می دونستم:31:
اگه سرچ کنی اطلاعات کافی به دست می آری

devil_ff2008
26-11-2008, 12:21
دروود،بله،اگر ممکن است بیشتر توضیح بفرمایید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

SuB
29-11-2008, 16:14
با سلام
برای راه اندازی یك شبكه بی سیم نیازبه چه تجهیزاتی است؟

البته می خواستم علاوه بر شبكه بودن قابلیت استفاده از اینترنت رو هم داشته باشند.