PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی و عمومی شبكه

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14

hashem_wolf
20-07-2009, 15:48
سلام. چطوری میتونم از شر ادمین رها بشم . توی شرکت هر برنامه ای که میخوام نصب کنم از من مجوز ادمین رو میخواد. لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

اگر اینگنه باشد دیگر تنظیمات و سیاست های مدیریت شبکه بی معتی میشه

هرگونه محدویت از سوی ادمین دلیلی دارد

hashem_wolf
20-07-2009, 15:50
سلام
من 2 تا کامپیوتر را شبکه کردم و مشکلی نداره
من وقتی از توی این کامپیوتر میرم تو اون کامپیوتر مثلا یک آهنگی را باز می کنم روی این کامپیوتر باز میشه و اجرا میشه اما من می خوام روی اون کامپیوتر باز بشه و احرا بشه .باید چه کار کنم؟

از ریموت دسکتاپ برای این منظور میتونید استفاده کنید!:5:

hashem_wolf
20-07-2009, 15:54
یه سوال؟
من ip 192.168.1.1 رو تو اکسپلورر میدم ولی بعضی وقتها صفحه تنظیمات مودم خودم باز نمیشه.
صفحه تنظیمات یه مودم دیگه باز میشه من تعجب میکنم ؟آخه این مودم کیه که به کامپیوتر من وصل شده یعنی ممکنه هک شده باشم ؟

نه هک نشدی!

ولی تمام پوشه های اشتراکی شما توسط سایر مشترکان اون شبکه Adsl
قابل دیدن است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم پوشه های اشتراک دیگران رو مبینید

به دلیل نداشتن تنظیمات درست روی isp این اتفاق افتاده

برای رهای ا ز این مشکل ای پی مودم خودتون رو از طریق وب بیس کانفیگ به یک رنج دیگر مثل :10.10.10

تغییر بدهید!

hashem_wolf
20-07-2009, 15:56
من 2 تا کامپیوتر را شبکه کردم و مشکلی نیست و نوشته با سرعت 12M متصل هست اما وقتی می خوام فایل از این کامپیوتر به اون یکی منتقل کنم با سرعت 300k بیشتر انتقال پیدا نمی کنه.علت چیه؟

تنظیماتی که اعمال کردید و نوع اتصالات خود را ذکر کنید تا خطا یابی بشه!:5:

hashem_wolf
20-07-2009, 15:59
سلام
من یک شبکه workgorup دارم
چرا وقتی یک سری فایل از حالت sharing خارج میکنم باز داخل my network place هست؟
refrech زدم ولی درست نشد!

کش شده در سیستم عامل

hashem_wolf
20-07-2009, 16:01
در شبکه های workgroup یک فایل چگونه به اشتراک گذاشته شود که فقط یک سری کاربر خاص قادر به دیدن فایل share باشند؟
با اعمال پرمیشن بندی روی فایل ها و تعیین یوزر
و قرار دادن یوزر و پسورد برای پوشه ها

hashem_wolf
20-07-2009, 16:06
با سلام خدمت همه دوستان فعال در زمینه شبکه
چرا در اکثر سرور ها از subnetmask 255 استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟
چه مزیتهایی داره؟

مطالب زیر رو مطالعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مطالعه مبانی شبکه هم توصیه میشود )network+

camry
20-07-2009, 16:35
سلام
من دو تا لپ ناپ دارم که می خوام اینا رو بهم شبکه کنم و بتونم با اونا بازی رو آنلاین بازی کنم با توجه به اینکه خود لپ تاپ ها بلوتوس و ... دارن
لازم به ذکر است که من قبلا یک نفر رو اوردم تا کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کنه(برای آنلاین و با هم بازی کردن و در حقیقت تحت شبکه بازی کردن) اون فرد نه کابلی آورد و نه کابلی و نه هیچ سیمی وصل کرد و به طور کلی اصلا هیچ کار سخت افزاری انجام ندا و فقط از طریق یک سری کار های نرم افزاری کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کرد حالا مشکلم اینجاست که میخوام همین لپ تاپ رو با یک لپ تاپ دیگه شبکه کنم با توجه به اینکه یکی از اونها همون طور که گفتم تحت شبکه است اما اون یکی نه
آیا نیاز به کابل و سیمی هست یا نه باید کار های دیگه ای انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

hashem_wolf
20-07-2009, 16:40
سلام
من دو تا لپ ناپ دارم که می خوام اینا رو بهم شبکه کنم و بتونم با اونا بازی رو آنلاین بازی کنم با توجه به اینکه خود لپ تاپ ها بلوتوس و ... دارن
لازم به ذکر است که من قبلا یک نفر رو اوردم تا کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کنه(برای آنلاین و با هم بازی کردن و در حقیقت تحت شبکه بازی کردن) اون فرد نه کابلی آورد و نه کابلی و نه هیچ سیمی وصل کرد و به طور کلی اصلا هیچ کار سخت افزاری انجام ندا و فقط از طریق یک سری کار های نرم افزاری کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کرد حالا مشکلم اینجاست که میخوام همین لپ تاپ رو با یک لپ تاپ دیگه شبکه کنم با توجه به اینکه یکی از اونها همون طور که گفتم تحت شبکه است اما اون یکی نه
آیا نیاز به کابل و سیمی هست یا نه باید کار های دیگه ای انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید

با تشکر

با استفاده از کارت شبکه بی سیم دو لب تاپ
این کار رو انجام داد
مشکلی نیست خودت هم میتونی انجام بدی تو انجمن بگرد زیاد هست تاپیک در این مورد

camry
20-07-2009, 17:24
آیا این کار میتونه کار منو راه بندازه یا نه

ابتدا از کنترل پنل خود پنجره Network Connection را بازکنید.

سپس Wireless Network Connection را بازکنید.

در سمت چپ این پنجره گزینه Chenge the order of Preferrednetworks را کلیک کنید.

حال گزینه Use Windows to configure my wireless network setting را به حالت فعال در آورده.
کلید Advanced را بزنید

گزینه Computer-to-computer (ad hoc) network only را انتخاب کرده و گزینه Automatically connect to non-preferred networks را نیز به حالت فعال در آورده و کلید Close را بزنید.

کلید Add را در پایین پنجره بزنید تا پنجره Wireless network properties باز شود

در این پنجره در قسمت Network Name یا همان SSID نام شبکه خود را وارد کنید.
در قسمت Network Authentication گزینه Open و در قسمت Data encryption گزینه Disabled را انتخاب کنید.

اگه نمیشه لطفا خودتون به طور کامل توضیح بدی یا حداقل یک جایی که آموزش داده بهم معرفی کنید که چه جوری می تونم این دو لپ تابم رو شبکه کنم (با توجه به توضیحاتی که قبلا دادم)

با تشکر فراوان

mohammadsahand
22-07-2009, 17:49
سلام
کسی میتونه منبعی رو معرفی کنه تا بتونم با اون یک شبکه بر اساس دامین راو پیاده سازی و مدیریت کنم

خیلی وقته که دنبال یک منبع می گردم
اهل حال ها یه کمکی بکنند

باتشکر
Mo-So

mohammadsahand
22-07-2009, 17:51
سلام کسی هست که بتونه یه منبع خوب برای پیاده کردن و مدیریت شبکه بر اساس دامین معرفی کنه

افراد اهل حال یه کمکی بکنند

باتشکر
Mo-So

ebinem173
30-07-2009, 16:07
سوالی دارم اینه که مودمی که هم lan داره هم usb میشه از هر کدوم از اینها به یک کامپیوتر adsl داد؟
دوست من این کارو کرده ولی میگه برای ارتباط با اینترنت فقط یکی در آن واحد جواب میده و اونیکی رو در اون لجظه باید فیشش رو بکشی
راهی وجود داره که هر دو وصل باشن در یک لحظه؟

aranbarkhuan
31-07-2009, 00:36
سلام.......این پولی شدن فریگیت یعنی چی؟ کی پول می گیره؟

gonbad city
31-07-2009, 01:37
دوستان آیا راهی هست که سه تا کامپیوترو بدون هاب شبکه کرد
و لطفا نحوه شبکه کردن سه تا کامپوترو با هاب از ساده ترین راه و وارد کردن آآی پی ها توضیح دهید

caspian
31-07-2009, 05:15
یه سوالی داشنم
من تو خیابون یه جایی اینترنت وایرلس رایگان دیدم با موبایلم بهش وصل شدم و ایمیلم را چک کردم(وارد سایت یاهو نشدم،از طریق آپشنی که گوشی نوکیا واسه چک کردن ایمیل pop3 داره میل یاهو را چک کردم.آیا از لحاظ امنیتی مشکلی داره؟اون شرکت به یوزر و پسورد من میتونه دسترسی پیدا کنه؟می تونه میلهام را ببینه؟مرسی

aref.moradi
31-07-2009, 16:31
از دوستان كسي ميتونه تنظيمات مودم وايرلس DSL-2640Uرو بگه مرسي

aref.moradi
31-07-2009, 19:16
سلام.......این پولی شدن فریگیت یعنی چی؟ کی پول می گیره؟

ultrasurfرو نصب كن

suse2
01-08-2009, 09:21
سلام . من دارم در مورد انواع سیستم عامل لینوکس در تجهیزات شبکه مقاله ای می نویسم . و نیاز فوری به مطلب در این باره دارم اگر بتونین در این زمینه به من کمک کنید و یا سایتی را معرفی کنید که بتونم ازش برادرم ممنون می شم. خیلی search کردم اما چیز مفیدی پیدا نکردم.

ebilove
01-08-2009, 14:33
سلام
کسی میتونه منبعی رو معرفی کنه تا بتونم با اون یک شبکه بر اساس دامین راو پیاده سازی و مدیریت کنم

خیلی وقته که دنبال یک منبع می گردم
اهل حال ها یه کمکی بکنند

باتشکر
Mo-So
تو همین انجمن میتونی پیدا کنی

یه سر به قسمت مقالات بزن
قسمت اموزش های الکترونیکی هم کتاب های خیلی خوبی هست
اگر مشکل داشتی هم همینجا بگو

دوستان آیا راهی هست که سه تا کامپیوترو بدون هاب شبکه کرد
و لطفا نحوه شبکه کردن سه تا کامپوترو با هاب از ساده ترین راه و وارد کردن آآی پی ها توضیح دهید

اره میشه باید رو هر سیستم 2 تا کارت شبکه داشته باشی
از روش مش

یه سوالی داشنم
من تو خیابون یه جایی اینترنت وایرلس رایگان دیدم با موبایلم بهش وصل شدم و ایمیلم را چک کردم(وارد سایت یاهو نشدم،از طریق آپشنی که گوشی نوکیا واسه چک کردن ایمیل pop3 داره میل یاهو را چک کردم.آیا از لحاظ امنیتی مشکلی داره؟اون شرکت به یوزر و پسورد من میتونه دسترسی پیدا کنه؟می تونه میلهام را ببینه؟مرسی

خوب البته بستگی داره ولی معمولا کسی حال این کار ها رو نداره
ادمین که بیکار نیست

سلام . من دارم در مورد انواع سیستم عامل لینوکس در تجهیزات شبکه مقاله ای می نویسم . و نیاز فوری به مطلب در این باره دارم اگر بتونین در این زمینه به من کمک کنید و یا سایتی را معرفی کنید که بتونم ازش برادرم ممنون می شم. خیلی search کردم اما چیز مفیدی پیدا نکردم.

یه سر کتاب فروشی ها بزن
یا اینکه برو سراغ تمامی مقالان برای هر توزیع از تو اونا میتونی یه چیزایی برای شبکه پیدا کنی
من که میگم بهتره رو یه توزیع کار کنی مثلا ردهت

موفق باشید

Moahammad_sdt
03-08-2009, 18:35
دوستان من می خواستم شبکه یاد بگیرم در حد اینکه دو تا کامپیوتر رو به صورت Server و Client یا اینکه VirtualPc رو با کامپیوتر خودم شبکه کنم یا اینکه سر از کار شبکه ADSL در بیارم
می خواستم ببینم از کجا شروع کنم
اگر کتابی یا تاپیکی معرفی کنید ممنون می شم

hamed182001
04-08-2009, 03:29

mefmef
08-08-2009, 13:02
دوستان سلام
می خواستم بدونم چطور می شه یه کلاینت رو تو شبکه join کرد و اگر پسورد ادمین را نداشته باشیم امکان این کار وجود دارد ؟

Moahammad_sdt
10-08-2009, 13:24
سلام
دوستان اگر طریقه ساخت کابل cross رو آموزش بدن(همراه عکس لطفا) ممنون می شم

star462
11-08-2009, 09:01
سلام
دوستان اگر طریقه ساخت کابل cross رو آموزش بدن(همراه عکس لطفا) ممنون می شم

به لینک زیر مراجعه کنین

mefmef
12-08-2009, 11:12
دوستان سلام
می خواستم بدونم چطور می شه یه کلاینت رو تو شبکه join کرد و اگر پسورد ادمین را نداشته باشیم امکان این کار وجود دارد ؟

من هنوز منتظرم

idlemail
13-08-2009, 10:07
های
آیا استفاده از بخش DSL از Modern ADSL filter/splitter برای مودم dial up نقصی در splitter وجود نمی آورد؟
اگر خیر که فبها وگر بله آیا نقص splitter فقید بر کارکرد مودم ADSL و سلامت ایشان تاثیری نمیگذارد؟
نیز بفرمایید صحیح تر این نیست که قسمت PHONE از splitter را برای مودم dial up اختصاص دهیم. این را هم متذکر بشویم که حال خط بحالت، رانژه نیست ولی بغایت خواهد شد.
ایام بکام

4DR0!T
13-08-2009, 12:06
سلام
اساتيد محترم لطفا جواب بدين

من مي خواهم دو كامپيوتر كه در فاصله 40 متري قراردارند و در يك طبقه هستند را با وايرلس شبكه كنم نياز به چه وسايلي دارم ؟
اگر ميشود از سير تا پيازش رو برام بگين !باتشكر

mehrabooni
13-08-2009, 13:23
سلام
اساتيد محترم لطفا جواب بدين

من مي خواهم دو كامپيوتر كه در فاصله 40 متري قراردارند و در يك طبقه هستند را با وايرلس شبكه كنم نياز به چه وسايلي دارم ؟
اگر ميشود از سير تا پيازش رو برام بگين !باتشكر

fire.angle
15-08-2009, 23:22
سلام دوستان
من با استفاده از دستور Net Send بصورت Net Send 192.168.0.2 salam میخواهم پیغامی در شبکه ارسال کنم ولی با خطای زیر مواجه میشوم ... لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ....
ممنون میشم
C:\>net send 192.168.0.2 salam
An error occurred while sending a message to 192.168.0.2.

The message alias could not be found on the network.

More help is available by typing NET HELPMSG 2273

fire.angle
16-08-2009, 00:00
سلام دوستان
من با استفاده از دستور Net Send بصورت Net Send 192.168.0.2 salam میخواهم پیغامی در شبکه ارسال کنم ولی با خطای زیر مواجه میشوم ... لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ....
ممنون میشم

alireza20202003
16-08-2009, 12:52
سلام دوستان
ممنون میشم

اين روش رو امتحان كنيد :
آخرين windows messenger رو دانلود كرده و service مربوط به مسنجر رو در حالت اتوماتيك قرار بديد و ويندوز رو ريست كنيد. اين روش رو من روی ويندوز 2003 امتحان كردم و جواب داده.
در كل استفاده از net send توصيه نميشه جون امنيت شبكه رو پايين مياره. اين دستور در ويندوزهای جديد كلا حذف شده(2008 و vista و 7).
لطفا سوالات مربوط به شبكه رو فقط همينجا بپرسيد و تاپيك جداگانه ايجاد نكنيد.

Moahammad_sdt
16-08-2009, 21:40
سلام
دوستان من می خواستم یک شبکه Server Client با VMware ایجاد کنم می خواستم ببینم اصلا با این نرم افزار می شه این کارو کرد یا نه ؟

alireza20202003
16-08-2009, 22:07
بله امكان پذيره. با استفاده از vmware workstation ميشه همچين كاری رو انجام داد و چند سيستم مجازی ساخت و به يك سرور متصل كرد.

great_amin2002
17-08-2009, 13:10
با سلام يه سؤال در مورد share كردن بانك اطلاعاتي دارم ميخوام تو برنامه اي كه نوشتم 2 يا 3 كاربر روي يك database كار كنند و اطلاعاتي كه ثبت ميكنن database مركزي ذخيره و بازيابي شه. لازم به ذكره كه تو برنامه از قابليت شبكه اي استفاده نكردم (بلد نبودم :d- در اين مورد هم اگه جايي رو ميشناسيد راهنمايي كنيد) ممنون ميشم اگه كمك كنيد.

hasti-k
19-08-2009, 23:15
سلام بر همه دوستان. لطفا یکی به من بگه چطوری با کامپیوتر مجازی نصب شده بر سیستمم شبکه درست کنم. پدرم دراومد هر کاری می کنم نمیشه مادر بردم کارت شبکه داره.

Moh3en_DDD
19-08-2009, 23:23
سلام
یه سوال دارم

دو تا لپتاپ داریم که هر دوتاشون وایر لس دارن و همینطور کارت شبکه .
یه کامپیوتر هم داریم که فقط کارت شبکه داره .

میشه بدون هاب این 3 تا رو با هم شبکه کرد ( یعنی دو تا لپتاپ با وایر لس باشن و یکی از لپتاب ها با کارت شبکه به کامپیوتر ) ؟ ( جواب خودم : فکر نکنم بشه : دی )

ebilove
19-08-2009, 23:46
سلام
یه سوال دارم

دو تا لپتاپ داریم که هر دوتاشون وایر لس دارن و همینطور کارت شبکه .
یه کامپیوتر هم داریم که فقط کارت شبکه داره .

میشه بدون هاب این 3 تا رو با هم شبکه کرد ( یعنی دو تا لپتاپ با وایر لس باشن و یکی از لپتاب ها با کارت شبکه به کامپیوتر ) ؟ ( جواب خودم : فکر نکنم بشه : دی )

هر سه رو نه نميتوني
اما 2 به دو ميشن

a69ali
23-08-2009, 09:53
سلام دوستان،
وقتی Domain و اکتیو دایرکتوری از کار میوفتن و معیوب می شن و مشکل پیدا میکنن چطوری میشه زنده اشون کرد.فرض کنید Backup ی نداریم.
یا یه سئوال کلی تر وقتی یه سرور 2003 مشکل پیدا کنه آیا راهی برای برگردوندن اون به حالت قبل وجود داره؟

arminhalen
23-08-2009, 15:30
چجوری میشه در شبکه از محدودیت های ccproxy عبور کرد ؟

alireza20202003
23-08-2009, 22:00
سلام دوستان،
وقتی Domain و اکتیو دایرکتوری از کار میوفتن و معیوب می شن و مشکل پیدا میکنن چطوری میشه زنده اشون کرد.فرض کنید Backup ی نداریم.
یا یه سئوال کلی تر وقتی یه سرور 2003 مشکل پیدا کنه آیا راهی برای برگردوندن اون به حالت قبل وجود داره؟

جواب سوال كلی :
در صورتيكه system restore رو نصب كرده باشين ميشه سيستم رو به حالت استيبل برگردوند.

P‌C
24-08-2009, 00:43
همونطور که میدونید برای وارد کردن اطلاعات سرویس adsl و همینطور AP و رمز اون به یک مودم وایرلس ، نیاز به اتصال مودم به یک کارت شبکه( با کابل) هست.
حالا من یک مودم وایرلس asus am-604g گرفتم که میخوام با استفاده از یک آداپتور وایرلس یو ای بی d-link اینترنتش رو روی کامپیوتر بگیرم. اما برای تنظیمات اولیه ی مودم وایرلس، کارت شبکه ای ندارم. میتونم با شبکه کردن این مودم با آداپتور یو اس بی d-link ، اطلاعات لازم رو توی مودم وایرلس وارد کنم؟ اگر امکانش هست چطور باید انجامش بدم؟

m.mobki
24-08-2009, 12:24
لینوکس به دلیل امنیت فوق العاده

Moahammad_sdt
28-08-2009, 03:54
سلام
دوستان می خواستم بدونم که برد Wi Fi تا چقدره می خواستم ببینم توی یک ساختمون 2 طبقه از طبقه پایین به بالا رو ساپورت داره یا نه

alireza20202003
28-08-2009, 22:25
سلام
دوستان می خواستم بدونم که برد Wi Fi تا چقدره می خواستم ببینم توی یک ساختمون 2 طبقه از طبقه پایین به بالا رو ساپورت داره یا نه

بله به اندازه سقف برد داره اما اگه تعداد ديوارها بين دو دستگاه زياد بشه ممكنه با افت سرعت روبرو بشيد.

Moahammad_sdt
29-08-2009, 04:22
سلام
دوستان فرق وایرلس و وای فای چی هست

alireza20202003
29-08-2009, 16:11
وای فای معمولا به ارتباط تحت استاندارد IEEE 802.xx گفته ميشه اما هر نوع ارتباط بيسيم رو بهش ارتباط وايرلس ميگن.
ولی معمولا منظور از جفتشون يكيه !

mahmood
30-08-2009, 10:21
با عرض سلام خدمت اساتید ما یک شبکه داخلی داریم با اینترنت سکوریتی نود 4 که خیلی خوب کار میکرد ولی اخیرا با مشکل برخوردیم ، سیتم بعد از مدتی کامپیوترها در شبکه را نمیبیند و ارتباط قطع میشه و باید حتما سیستم ریستارت شه تا بتونیم مجددا همه چی به حالت اول برگردد و بتونیم کامپیوترهای شبکه را ببینم و بعد از ساعاتی دوبار ارتباط قطع میشه، میگن ویروس نتورک کانفیگور گرفتیم کسی اطلاعی داره به ما کمک کنه و راه حلی ارائه شود ممنون میشم.

msn66
30-08-2009, 11:28
سلام اطلاعاتی میخوام برای ساخت پروفایل روم که بعضی از تنظیمات کاربران شبکه یکسان باشد
متشکر میشم اگر اطلاعاتی بدین

Moahammad_sdt
01-09-2009, 22:40
سلام
دوستان من بین دوتا کامپیوتر شبکه کردم (peer to peer) اما در اینجا یوزرهای کامپیوتر دیگه رو نشون نمی ده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیکار کنم اینجا user های کامپیوتر دیگه رو نمایش بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Moahammad_sdt
02-09-2009, 16:27
سلام
دوستان من بین دوتا کامپیوتر شبکه کردم (peer to peer) اما در اینجا یوزرهای کامپیوتر دیگه رو نشون نمی ده

دوستان ،لطفا راهنمایی Help !!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوال دوم اینکه سرعت 1394 چقدر هست

sima_6600
02-09-2009, 17:49
400MB مال من که اینطوره.

mostafait
03-09-2009, 23:50
سلام...

دوستان عزیز من چندین کامپیوتر دارم که یکیش سرور هستش و سی دی درایو داره و بقیشون هم کلاینت هستند که سی دی درایور ندارن!!! (برای گیم نت هستش)

می خواستم بدونم که آیا راهی هستش که من در سی دی درایو کامپیوتر سرور سی دی ویندوز قرار بدم و در یکی از کامپیوترهای کلاینت اون سی دی رو بوت کنم و شروع کنم به نصب ویندوز بر روی اون کامپیوتر؟!

اصغر انتظارریحانی
06-09-2009, 23:26
با سلام من با لبتاب مدل 1530 دل و با سیستم عامل ویستا می خوام از طریق adsl و با وایرلس وصل شم به اینترنت ولی جواب نمی ده مشکل از کجاست مدل مودم هم tp-link td-w8901g هستش تازه خریدم تا حالا هرکاری کردم نشد که نشد چیکار کنم دوستان لطف کنن به طور کانل راهنماییم کنن

AmirAkkas
12-09-2009, 22:06
سلام

فکر می‌کنم اینجا با وجود اساتید شبکه مکان مناسبی برای طرح این سوال باشه. من مودم ipw (وایرلس) داتک دارم که از طریق USB به کامپیوتر وصل میشه. مشکل من اینه که میخوام یه اکسس‌پوینت داشته باشم و بدون حضور یک کامپیوتر، از مودم خودم تو خونه آزادانه استفاده کنم. مشکل اینه که مودم خروجی لن‌نداره و به اکسس‌پوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابل‌هایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار می‌کرده. میخوام بدونم کهخ این کابل‌ها اصلاً گیر میاد؟ و در صورت موجود بودن میشه باهاشون یه اکسس پوینت ساخت؟ یعنی مودم رو به اکسس‌پوینت وصل کرد؟ راه دیگری سراع دارید؟

hashem_wolf
13-09-2009, 00:25
اگر مودم شما داری گزینه وایرلس هست بله میتونید

کافی یک بار کانفیگ کنید و بهد آزادانه همه جا حرکت کنید

bijibuji
13-09-2009, 23:05
سلام

فکر می‌کنم اینجا با وجود اساتید شبکه مکان مناسبی برای طرح این سوال باشه. من مودم ipw (وایرلس) داتک دارم که از طریق USB به کامپیوتر وصل میشه. مشکل من اینه که میخوام یه اکسس‌پوینت داشته باشم و بدون حضور یک کامپیوتر، از مودم خودم تو خونه آزادانه استفاده کنم. مشکل اینه که مودم خروجی لن‌نداره و به اکسس‌پوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابل‌هایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار می‌کرده. میخوام بدونم کهخ این کابل‌ها اصلاً گیر میاد؟ و در صورت موجود بودن میشه باهاشون یه اکسس پوینت ساخت؟ یعنی مودم رو به اکسس‌پوینت وصل کرد؟ راه دیگری سراع دارید؟

چیزی که دنبالش هستید رو می تونید اینجا گیر بیارید:

bijibuji
13-09-2009, 23:09
با سلام من با لبتاب مدل 1530 دل و با سیستم عامل ویستا می خوام از طریق adsl و با وایرلس وصل شم به اینترنت ولی جواب نمی ده مشکل از کجاست مدل مودم هم tp-link td-w8901g هستش تازه خریدم تا حالا هرکاری کردم نشد که نشد چیکار کنم دوستان لطف کنن به طور کانل راهنماییم کنن

شما باید وارد پنل مودم بشید.
برید به قسمت Advanced Setup و در بخش WAN یک کانکشن از نوع PPPoE بسازید.
برای تنظیماتش نیاز به دو مقدار VPI و VCI دارید که باید از ISP تون بپرسید.

بقیه مقادیرش رو به طور پیشفرض رها کنید.
از username و password که ISP بهتون داده در این قسمت باید استفاده کنید.

هیچ کانکشنی رو ویستا غیر از همون Wireless LAN نیاز ندارید. پس کانکشن Broadband یا ADSL که احتمالا ساختید اربتاطی به قشیه نداره.

موفق باشید.

bijibuji
13-09-2009, 23:25
سلام...

دوستان عزیز من چندین کامپیوتر دارم که یکیش سرور هستش و سی دی درایو داره و بقیشون هم کلاینت هستند که سی دی درایور ندارن!!! (برای گیم نت هستش)

می خواستم بدونم که آیا راهی هستش که من در سی دی درایو کامپیوتر سرور سی دی ویندوز قرار بدم و در یکی از کامپیوترهای کلاینت اون سی دی رو بوت کنم و شروع کنم به نصب ویندوز بر روی اون کامپیوتر؟!

نصب پیشرفته ویندوز از سه طریق امکان پذیره:

1- با استفاده از (Remote Installation Services (RIS که راه حل مد نظر شما این راه هستش.
2- با استفاده از ابزار System Preparation Tool
3- ایجاد یک Answer File با استفاده از Windows Setup Manager

برای کسب اطلاع در مورد Remote Installation Services می تونید به منابع زیر مراجعه کنید:

Remote Operating System Installation از سایت Technet مایکروسافت

How to Deploy Windows XP Images from Windows 2000 RIS Servers از سایت Microsoft Help

موفق باشید.

bijibuji
13-09-2009, 23:30
سلام

پسر خوب. اینجا کاربران کامپیوترهای دیگه رو نشون نمی ده و نباید هم بده.
شما دقت کن ببین از مجا وارد این کنسول شدی؟ از My Computer که روش کلیک راست کردی و Manage رو زدی.
پس فقط باید کاربران کامپیوتر خودت رو ببینی.
در حقیقت در سیستم شبکه WorkGroup اوضاع به همین منواله.

موفق باشید.

bijibuji
13-09-2009, 23:32
سوال دوم اینکه سرعت 1394 چقدر هست

اطلاعات جامع در مورد این نوع اینتر فیس :

موفق باشید.

bijibuji
13-09-2009, 23:36
با عرض سلام خدمت اساتید ما یک شبکه داخلی داریم با اینترنت سکوریتی نود 4 که خیلی خوب کار میکرد ولی اخیرا با مشکل برخوردیم ، سیتم بعد از مدتی کامپیوترها در شبکه را نمیبیند و ارتباط قطع میشه و باید حتما سیستم ریستارت شه تا بتونیم مجددا همه چی به حالت اول برگردد و بتونیم کامپیوترهای شبکه را ببینم و بعد از ساعاتی دوبار ارتباط قطع میشه، میگن ویروس نتورک کانفیگور گرفتیم کسی اطلاعی داره به ما کمک کنه و راه حلی ارائه شود ممنون میشم.

وقتی که ظاهرا قطع هستید، با آدرس IP می تونید هم رو پینگ کنید یا دسترسی به شیر فولدر ها داشته باشید ؟

bijibuji
13-09-2009, 23:41
سلام

به دو چیز (و خیلی چیزای دیگه که نمی شه گفت) مرتبطه.

- استاندارد ارتباطی شبکه بیسیم.
- فرکانس مورد استفاده در استاندارد.

به عنوان یک قاعده کلی، ضریب عبور امواج با فرکانس پایین تر از محیط های صلب بیشتره، اگر پارامترهای دیگه رو ثابت فرض کنیم.

در زمینه WiFi شما بهتره از فرکانس 2.4 گیگاهرتز روی استانداد 802.11b/g استفاده کنید.

عموما این استاندارد تا 30 متر ساپورت اتصال با نرخ قابل قبول خطا داره. البته سرعت و کیفیت اتصال کاملا به پروتکل های ارتباطی شبکه تون وابسته هستش.

موفق باشید.

bijibuji
13-09-2009, 23:46
همونطور که میدونید برای وارد کردن اطلاعات سرویس adsl و همینطور AP و رمز اون به یک مودم وایرلس ، نیاز به اتصال مودم به یک کارت شبکه( با کابل) هست.
حالا من یک مودم وایرلس asus am-604g گرفتم که میخوام با استفاده از یک آداپتور وایرلس یو ای بی d-link اینترنتش رو روی کامپیوتر بگیرم. اما برای تنظیمات اولیه ی مودم وایرلس، کارت شبکه ای ندارم. میتونم با شبکه کردن این مودم با آداپتور یو اس بی d-link ، اطلاعات لازم رو توی مودم وایرلس وارد کنم؟ اگر امکانش هست چطور باید انجامش بدم؟

یعنی خود مودم وایرلس تون پورت LAN نداره یا کامپیوتر تون پورت LAN (کارت شبکه LAN) نداره یا کابل شبکه ندارید؟

اگر هر سه تا رو دارید با کابل متصل اش کنید و کانفیگ اش کنید.
مدل مودم تون و مادر بورد تون چیه؟ آخه کمتر مادر بوردی پیدا بشه که LAN روی خودش نداشته باشه. مودمتون هم که اگه وایرلسه حتما داره.
می مونه کابل شبکه!!!!!

موفق باشید.

MrGee
15-09-2009, 09:48
چه جوری می شه از شبکه کامپیوتر های دیگه رو بوت کرد؟

hashem_wolf
15-09-2009, 14:05
چه جوری می شه از شبکه کامپیوتر های دیگه رو بوت کرد؟

گزینه د wake on Lan رو از بایوس فعال کنید

از برنامهای مثل lan helper بعد از فعال سازی استفاده کنید :5:

MrGee
15-09-2009, 21:20
گزینه د wake on Lan رو از بایوس فعال کنید

از برنامهای مثل lan helper بعد از فعال سازی استفاده کنید :5:

ممنون
ولی اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شم.

AmirAkkas
15-09-2009, 22:35
چیزی که دنبالش هستید رو می تونید اینجا گیر بیارید:

ممنون از راهنمایی ولی همون طور که عرض کردم مشکل من کوتاه بودن کابل نیست،‌من میخوام به صورت وایرلس و بدون کابل از مودم خودم استفاده کنم.

در جواب اون دوست دیگری که پیش‌نهاد روشن بودن یک کامپیوتر و نت‌بوک را دادند، این کار برایم امکان پذیر نیست.

bijibuji
16-09-2009, 12:59
ممنون از راهنمایی ولی همون طور که عرض کردم مشکل من کوتاه بودن کابل نیست،‌من میخوام به صورت وایرلس و بدون کابل از مودم خودم استفاده کنم.

در جواب اون دوست دیگری که پیش‌نهاد روشن بودن یک کامپیوتر و نت‌بوک را دادند، این کار برایم امکان پذیر نیست.

خواهش می کنم.
البته تا جایی که من یادم میاد شما مشکلتون این بود:

مشکل اینه که مودم خروجی لن‌نداره و به اکسس‌پوینت وصل نمیشه. یه زمانی کابل‌هایی عرضه میشده که USB به LAN بوده و ظاهراً کار می‌کرده. میخوام بدونم کهخ این کابل‌ها اصلاً گیر میاد؟

من هم پاسخ این خواسته تون رو دادم.

ICEBOYS
19-09-2009, 00:14
من با گوشی نوکیا که قابلیت وایرلس داره تو منطقه خودمون سرچ زدم چنتا اکانت وایرلس پیدا کرده که ولی رمز گذاری شده و موقعی که میخوای کانکت بشی پسورد میخواد

آیا برنامه ای هست که بشه باهاش پسورد این اکانت را به دست آورد به قول معروف هکش کرد ؟؟؟؟

bijibuji
19-09-2009, 04:29
خداییش خیلی رو داری!
ضمنا این خواسته شما بر خلاف قوانین انجمنه.
امیدوارم ناظمین در اسرع وقت باهاتون برخورد کنن.

ICEBOYS
20-09-2009, 02:44
خداییش خیلی رو داری!
ضمنا این خواسته شما بر خلاف قوانین انجمنه.
امیدوارم ناظمین در اسرع وقت باهاتون برخورد کنن.

سلام

فکر نکنم طرز برخوردت درست باشه در ضمن این که تو آرزو کنی با من برخورد کنن یا نکن فکر نکنم تو حیطه وظایف شما باشه و مورد بعد اینکه من فقط میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه هک کرد یا نه ؟

اگر اطلاعات دارید لطف میکنید در اختیار قرار میدید اگر ندارید که هیچ ..........

:5::5::5:

bijibuji
20-09-2009, 05:17
عزیزم آرزو که حیطه وظایف نداره
آرزو بر جوانان ....
ضمنا خودت هم می دونی که قانون اجازه نمی ده توضیحی داده بشه در مورد هک کردن افراد ...
پس جدال نکن با واقعیت.

oveiss
21-09-2009, 12:26
با سلام.
با اجازه از اساتید بزرگ شبکه منم یادگیری شبکه رو تازه شروع کردم. خیلی خوبه که یک همچین انجمن تخصصی راه بیافته.

undertaker_ss
21-09-2009, 22:11
با سلام.
با اجازه از اساتید بزرگ شبکه منم یادگیری شبکه رو تازه شروع کردم. خیلی خوبه که یک همچین انجمن تخصصی راه بیافته.

پیشنهاد خیلی خوبیه
همه جای دنیا هم دوره های آموزشی هک قانونی برگزار می شه (همین جا توی ایران هم داریم)
فکر نمی کنم آموزش اش مشکلی داشته باشه

mo.mo
27-09-2009, 12:26
سلام.
من دنبال نرم افزار netope میگردم. لطفا یه کمکی بکنید.
(لطفا rapidshare نباشه)
ممنون.

sama11
27-09-2009, 13:26
سلام من یک مبتدی تازه واردم که میخام بهم جند تا سایت فیلتر شکن معرفی کنین و بگین چه طوری باهاشون کار کنم در ضمن اونها چه طوری ازادن اما سایتهای معمولی نیستن مرسی از همتون

Farshadd
06-10-2009, 22:55
سلام.
چطوری میشه چه با سرور اختیار کلاینت ها رو زیاد یا کم کرد؟

مثلا اگه برنامه ای روی سرور نصب کردیم روی همه کامپیوترای دیگه که وصل به شبکه هستن ( کلاینت ها) بتونیم اجراش کنیم؟

ممنون

bey
07-10-2009, 23:22
سلام.نميگم راجع به بحث هاي تخصصي بحث نشه اما اين دوستمون كه اولين تاپيك رو گذاشتن احساس كردم ميشه ما هم توش 1ذره پيشرفت كنيم(البته من تازه عضو شدم اما تاپيك هارو از اول كه خوندم اميدوار كننده بود)
به نظرم اشكالي نداره اگه كسي چيزي بلده به قولتون رو اينترنت پابليش كنه.البته نه هر نوع دانسته اي اما ديگه بحث هاي پايه اي شبكه كه اين حرفارو نداره!!
خلاصه اينكه منم راجع به dns,forest,root,.....اينجور اصطلاحات چيزي نميدونم
خوشحال ميشم اگه دوستان منبعي معرفي كنن كه به قدر كافي معتبر و به درد بخور باشه يا لااقل توضيحاتي راجع به پايه شبكه بدن.مرسي

undertaker_ss
08-10-2009, 18:48
سلام.نميگم راجع به بحث هاي تخصصي بحث نشه اما اين دوستمون كه اولين تاپيك رو گذاشتن احساس كردم ميشه ما هم توش 1ذره پيشرفت كنيم(البته من تازه عضو شدم اما تاپيك هارو از اول كه خوندم اميدوار كننده بود)
به نظرم اشكالي نداره اگه كسي چيزي بلده به قولتون رو اينترنت پابليش كنه.البته نه هر نوع دانسته اي اما ديگه بحث هاي پايه اي شبكه كه اين حرفارو نداره!!
خلاصه اينكه منم راجع به dns,forest,root,.....اينجور اصطلاحات چيزي نميدونم
خوشحال ميشم اگه دوستان منبعي معرفي كنن كه به قدر كافي معتبر و به درد بخور باشه يا لااقل توضيحاتي راجع به پايه شبكه بدن.مرسي

اگه فقط راجع به اینا که گفتی مطلب می خوای کتاب اینفرا مایکروسافت خوبه تو همین انجمن هم بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن windows server 2003 network infrastructure فصل 4 و 5 و 6 اش کامل درباره dns هست
خوب هم گفته

iilliya
09-10-2009, 00:47
سلام
من یه مدم , اکسس پینت هر 2تی پی لینک دارم مدمم
TD-8841
و اکسس هم TL-WR941N_WR941ND

من میخوام اینا رو جوری تنظیم کنم که هم هر سیستمی آمد داخل از شر ها استفاده کنه هم از اینترنت الان اینترنت روی مدم شر هست با PPPoE می خوام به این وایر لس رو وصل کنم
من یه پی سی دارم که می خوام با کابل وصلش کنم به شبکه چند تا گوشی و لپ تاپ هم با وای فای
حالا کسی میتونه هم کمک کنه من اینا رو تنظیم کنم

کمک !!!

iilliya
09-10-2009, 15:54
کسی نبود به کمک من بیاد

راستی یه سال دیگه من 2تا کابل اترنت دارم یکیشو از روی مدم بداشتم یکیشم یه کی برام زد که طولش 5 متره 5متری رو که میزنم به لپ تپ پدرم انگار نه انگار اما با 1متری در جا وصل میشه

a6l3i
09-10-2009, 21:16
سلام
من یه مدم , اکسس پینت هر 2تی پی لینک دارم مدمم
TD-8841
و اکسس هم TL-WR941N_WR941ND

من میخوام اینا رو جوری تنظیم کنم که هم هر سیستمی آمد داخل از شر ها استفاده کنه هم از اینترنت الان اینترنت روی مدم شر هست با PPPoE می خوام به این وایر لس رو وصل کنم
من یه پی سی دارم که می خوام با کابل وصلش کنم به شبکه چند تا گوشی و لپ تاپ هم با وای فای
حالا کسی میتونه هم کمک کنه من اینا رو تنظیم کنم

کمک !!!

سلام
راستش من تاحالا همچین کاری نکردم. ولی راهنمای روتور شما رو از سایتش دانلود کردم. از صفحه 8 به بعد خیلی تر و تمیز توضیح داده که چطور اون رو به pc و مودم وصل کنید و بعدش هم چطور تنظیماتش رو انجام بدین.

طبق راهنمائی هاش پیش رفتین؟ به کجا رسیدین؟؟

راستی یه سال دیگه من 2تا کابل اترنت دارم یکیشو از روی مدم بداشتم یکیشم یه کی برام زد که طولش 5 متره 5متری رو که میزنم به لپ تپ پدرم انگار نه انگار اما با 1متری در جا وصل میشهشاید طرف ، کابل" کراس " واست ساخته که واسه وصل کردن دوتا سیستم بطور مستقیم بکار میره. تو عکس زیر تفاوت کابل cross و شبکه معمولی مشخصه:

ترتیب چیدن سیم های داخل کابل معمولی ، در دوسر اون یکسانه ولی تو کابل cross یکی نیستن. شما دو سر کابل رو بگیر کنار هم . اگه ترتیب چیدن سیم ها از راست به چپ یکی بود کابل معمولیه و اگه نبود باید ببری واست جابجاشون کنه.
ترتیب رنگ بالا استاندارده و حتما نباید مثل عکس بالا باشه. ولی نحوه جابجائب هاشون باید به همین ترتیب باشه.

iilliya
09-10-2009, 22:25
سلام
راستش من تاحالا همچین کاری نکردم. ولی راهنمای روتور شما رو از سایتش دانلود کردم. از صفحه 8 به بعد خیلی تر و تمیز توضیح داده که چطور اون رو به pc و مودم وصل کنید و بعدش هم چطور تنظیماتش رو انجام بدین.

طبق راهنمائی هاش پیش رفتین؟ به کجا رسیدین؟؟

شاید طرف ، کابل" کراس " واست ساخته که واسه وصل کردن دوتا سیستم بطور مستقیم بکار میره. تو عکس زیر تفاوت کابل cross و شبکه معمولی مشخصه:

ترتیب چیدن سیم های داخل کابل معمولی ، در دوسر اون یکسانه ولی تو کابل cross یکی نیستن. شما دو سر کابل رو بگیر کنار هم . اگه ترتیب چیدن سیم ها از راست به چپ یکی بود کابل معمولیه و اگه نبود باید ببری واست جابجاشون کنه.
ترتیب رنگ بالا استاندارده و حتما نباید مثل عکس بالا باشه. ولی نحوه جابجائب هاشون باید به همین ترتیب باشه.

اول کابل رو بگم که چک کرده بودم نه کراس نبود سر همین داستان هم تعجب کردم

خب وایر لس هم باشه تا سه شنبه من این 3روز دانشگام بعد دیگه حال ندارم تشکر

omidsh501
10-10-2009, 16:01
سلام
تو شرکت ما فایل های که رو Ftp هست بدون مشکل توسط کامپیوتر من باز میشه ولی فایل های شیر شیده یه کامپیوتر نمیتونم ببینم یعنی برای مثال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید vرو باز میکنه ولی 168.192.5.7// یعنی همون آدرس بدون Ftp رو باز نمیکنه میتونید راهنماییم کنید؟ لطفا

ALI16437
10-10-2009, 17:42
با سلام.
دوستان من قصد استفاده از یک نرمافزار خارجی رو داشتم که تو توضیحاتش نوشته بود
اگر موفق به نصب نشدید باید از IPv6 استفاده کنید منم کلی دنبال این IPv6 گشتم تازه
فهمیدم پرتکل نه برنامه.
خوب کلی مقاله درباره اون بود ولی هیچ کسی درباره
پیکربندی و نصبش توضیح نداده بود به سختی این چند سطر رو
پیداکردم حالا بعد از نصب باید برای پیکر بندی چیکار کنم.
یا این netsh چیکار میکنه میشه تیک پروتکل قبلی رو برداشت
با همین جدیده کار کرد.

براي نصب IPV 6 . مراحل زير را دنبال نمايد:
1- ابتدا به Control Panel وارد شده و دوباره روي آيکون Network Connection کليک نماييد.
2- بر روي آداپتور شبکه اي که قصد فعال ساختن IPV 6 را داريد کليک راست نماييد و گزينه Properties را انتخاب نماييد.
3- بر روي Install کليک نماييد.
4- از ليستي از انتخاب هاي نصب، گزينه Protocol را بپذيريد و بعد روي دکمه Add کليک نماييد.
5- مورد Microsoft TCPIP Version را بپذيريد و بعد روي دکمه OK کليک نماييد.
IPV 6 يک رابط گرافيکي تميز ارائه نمي دهد که مثل پيکربندي IPV 6 را از طريق يک پوشه خط فرمان جديد که netsh نام دارد تنظيم و پيکربندي نماييد. شما مي توانيد netsh را از طريق خط فرمان چه با گزينه (Option )‌ و چه بدون آن صدا بزنيد. وقتي از طريق گزينه ها فراخواني نموديد، Netsh عمليات خواسته شده شما را انجام مي دهد. احضار netsh بدون هيچ پارامتري شما را وارد پوشه اي مي کند که از ان مي توانيد يک ليست کامل از فرامين netsh را با تايپ علامت؟ به دست آوريد.

یا

ويندوز XP مجهز به نسخه IPv6 نسل جديد مي باشد.متاسفانه اين IP شما خيلي پيشرفته تر از خدماتي است كه ISP ها يا شركت هاي خدمات رساني اينترنتي در اختيار شما مي گذارند و كاربران مي توانند تنها در شبكه LAN خود ،از تمامي امكانات اين IP ها استفاده كنند و آن را تجربه كنند.كاربران مي توانند با ورود به بخش RUN وتايپ كلمه "IPV6 INSTALL" و سپس تايپ IPV6 /?"" در خط فرمان اطلاعات بيشتري در اين زمينه كسب كنند. اگر شما نمي دانيد IPV6چيست ، نگران نباشد و خود را اذيت نكنيد.
7- كاربران اين ويندوز مي توانند از بعضي از وظايف معمول ويندوز خود خلاصي يابند .كافيست تنها با ورود به قسمت RUN و تايپ TASKKILL/PID و وارد كردن شماره وظيفه ويندوز مورد نظر آن را از كار بياندازند.همچنين كاربران مي توانند با وارد كردن كلمه TASKLIST اطلاعاتي كامل در رابطه با تمامي وظايف ويندوز را بدست آورند.

mo.mo
11-10-2009, 10:01
سلام .
لطفا کمک کنید و اگه جای این سوال اینجا نیست راهنمایی کنید.
من تو دانشگامون میخوام gg بازی کنم ولی فایروال kerio اجازه نمیده. میخواستم ببینم چه جوری میشه این و از کار انداخت.
در ضمن به سرور هم دسترسی دارم.

Masoud.Neshat
11-10-2009, 22:16
سلام ، کارت شبکه گیگابیت چی بخرم؟ می دونم که اینتل بهترین هست! ولی تو ایران نیست اگه باشه 30 35 تومنه و میدونم که D-Link 530T که همه جا گیر میاد آشغاله! چون اولا CPU Load ش خیلی زیاده و ثانیا در عمل سرعتش در بهترین حالت حدود 500 mbps هستش! ( اون اینتل که گفتم Intel Pro 1000 GT و Intel Pro 1000 CT که بهترین هستن حدود 800 mbps ) تو مشهد اینا گیر میاد:
برپایه چیپ Realtek 8169S-32

این سه مدل هست:
20000 تومن -------------> CNet ProG-2000S

21000 تومن -------------> LevelOne GNC-0105T

22000 تومن -------------> SMC 9452TX

بر پایه چیپ IC + IP1000A LF

این یه مدل گیر میاد:
20000 تومن -------------> ASUS NX1101

p30pro
12-10-2009, 16:39
من کامپیوترم وایرلس نداره قطعه هست که بشه بهش وایرلس اضافه کرد ؟ قیمتش چه قدره ؟

undertaker_ss
13-10-2009, 08:25
من کامپیوترم وایرلس نداره قطعه هست که بشه بهش وایرلس اضافه کرد ؟ قیمتش چه قدره ؟

کارت شبکه وایرلس
قیمت رو نمی دونم فکر کنم 9 تومن

p30pro
13-10-2009, 13:44
کارت شبکه وایرلس
قیمت رو نمی دونم فکر کنم 9 تومن

می شه دقیقا اسمش رو بگید ؟ برم بگم چی می خوام ؟

n4vi4
15-10-2009, 00:04
saalm man mikham shabake bekhonam lotfan ye mossese khob va alyy ba emkanat va ba sabeghe moarefi konid manon misham esmeshoo begin age shomare va adres darin ham begin.

undertaker_ss
15-10-2009, 14:41
می شه دقیقا اسمش رو بگید ؟ برم بگم چی می خوام ؟

همین که قبلا گفتم
کارت شبکه وایرلس

undertaker_ss
15-10-2009, 14:43
saalm man mikham shabake bekhonam lotfan ye mossese khob va alyy ba emkanat va ba sabeghe moarefi konid manon misham esmeshoo begin age shomare va adres darin ham begin.

اولا خوش آمدید
دوما فارسی تایپ کنید
سوما قبلا توی همین انجمن در موردش بحث شده

saeed258s
16-10-2009, 00:14
با دروود
چند پرسش
نخست آیا در سرویس ای دی اس ال،با آی پی دینامیک،اگر بر روی روتر و یا کانکشن لن،DNS بگزاریم،هیچ تاثیری بر روی تندای باز شدن و بارگزاری تارنما(سایت)ها دارد؟
ست کردن DNS در یک شبکه داخلی ،برای چیست؟آیا داشتن یک DNS داخلی در شبکه ای بزرگ،مورد نیاز است؟
سپاس

undertaker_ss
16-10-2009, 17:28
با دروود
چند پرسش
نخست آیا در سرویس ای دی اس ال،با آی پی دینامیک،اگر بر روی روتر و یا کانکشن لن،DNS بگزاریم،هیچ تاثیری بر روی تندای باز شدن و بارگزاری تارنما(سایت)ها دارد؟
ست کردن DNS در یک شبکه داخلی ،برای چیست؟آیا داشتن یک DNS داخلی در شبکه ای بزرگ،مورد نیاز است؟
سپاس

1- نه نداره. حتی من امتحان کردم نشد Dns رو عوض کنم یعنی دیگه صفحه ای باز نمی کرد:31:
2- توی شبکه داخلی می تونه استفاده های مختلفی داشته باشه مثلا شما یه وب سایت داخلی راه می اندازی می خوای همه با اسمش بهش وصل بشن نه ip . یا اگه اینترنت توی شبکه share کرده باشی چون حتما باید روی کلاینتها Dns ست کنی می تونی توی شبکه داخلی یه dns server داشته باشی و اونو کلاینتها یه عنوان dns ست کنند
معمولا اونایی که domain دارند Dns هم نصب می کنند

golsorkh_navid
16-10-2009, 19:23
سلام آقا یکی به من کمک کن ؟/// من در رابطه با شبکه san و تکنولوژی اون و هر چی دیگه مطلب می خوام

saeed258s
17-10-2009, 15:53
1- نه نداره. حتی من امتحان کردم نشد Dns رو عوض کنم یعنی دیگه صفحه ای باز نمی کرد:31:
2- توی شبکه داخلی می تونه استفاده های مختلفی داشته باشه مثلا شما یه وب سایت داخلی راه می اندازی می خوای همه با اسمش بهش وصل بشن نه ip . یا اگه اینترنت توی شبکه share کرده باشی چون حتما باید روی کلاینتها Dns ست کنی می تونی توی شبکه داخلی یه dns server داشته باشی و اونو کلاینتها یه عنوان dns ست کنند
معمولا اونایی که domain دارند Dns هم نصب می کنند
دروود بر شما
چرا می فرمایید دیگر هیچی باز نمی شد؟؟!!اکنون که من همین کار را کرده ام،مشکلی ندارم،اما نمی دانم که DNS من کاری انجام می دهد یا خیر و تنها دی ان اس مرکز اینترنت هست!!
البته همانگونه که گفتم در تارنمای OpenDNS در باره آی پی های دینامیک و ست کردن دی ان اس گفته شده است،و نیز اکنون من با توجه به اینکه DNS روتر و لن سیستمم را با این مرکز هماهنگ کرده ام،می توانم Log ی از دامنه های جست و جو شده و درحواست شده را ببینیم!!!
البته اگر ممکن است در مورد دوم بیشتر روشنگری بفرمایید،من اصلا نمی توانم بفهمم منظور شما چیست!!
چرا زمانیکه اینترنت در یک شبکه داخلی است،به DNS server نیاز است؟؟اگر می شود بیشتر راهنمایی بفرمایید
با سپاس

undertaker_ss
17-10-2009, 22:08
دروود بر شما
چرا می فرمایید دیگر هیچی باز نمی شد؟؟!!اکنون که من همین کار را کرده ام،مشکلی ندارم،اما نمی دانم که DNS من کاری انجام می دهد یا خیر و تنها دی ان اس مرکز اینترنت هست!!
البته همانگونه که گفتم در تارنمای OpenDNS در باره آی پی های دینامیک و ست کردن دی ان اس گفته شده است،و نیز اکنون من با توجه به اینکه DNS روتر و لن سیستمم را با این مرکز هماهنگ کرده ام،می توانم Log ی از دامنه های جست و جو شده و درحواست شده را ببینیم!!!
البته اگر ممکن است در مورد دوم بیشتر روشنگری بفرمایید،من اصلا نمی توانم بفهمم منظور شما چیست!!
چرا زمانیکه اینترنت در یک شبکه داخلی است،به DNS server نیاز است؟؟اگر می شود بیشتر راهنمایی بفرمایید
با سپاس

خب مورد اول که بستگی به ISP تون داره
بعضی ها اجازه نمی دن عوض کنیم

ببینید درواقع در مورد دوم شما درخواستهای تبدیل اسم به ip رو میدید به dns داخل شبکه و اون از طریق تنظیماتی که داخلش هست می فرسته واسه روت سرورهای اصلی

saeed258s
17-10-2009, 22:28
ببخشید اما سرور های دی ان اس داخلی که دسترسی به اینترنت ندارند کمه بتوانند نام ها را به IP بازگردانند!!

undertaker_ss
17-10-2009, 22:47
ببخشید اما سرور های دی ان اس داخلی که دسترسی به اینترنت ندارند کمه بتوانند نام ها را به IP بازگردانند!!

وقتی شما توی شبکه داخلی اینترنت دارید به dns تون هم اینترنت میدید دیگه
اونم میره از توی تنظیماتش روت سرورها رو پیدا میکنه و از اونها برای resolve آی پی استفاده می کنه

saeed258s
18-10-2009, 11:00
وقتی شما توی شبکه داخلی اینترنت دارید به dns تون هم اینترنت میدید دیگه
اونم میره از توی تنظیماتش روت سرورها رو پیدا میکنه و از اونها برای resolve آی پی استفاده می کنه
دروود
پس یعنی سرور های داخلی،یک بار سنگین تری را از روی دوش سرور های خارجی برمی دارند..درست است؟در نتیجه شتاب بارگزاری اینترنت باید بیشتر شود...

undertaker_ss
18-10-2009, 16:59
دروود
پس یعنی سرور های داخلی،یک بار سنگین تری را از روی دوش سرور های خارجی برمی دارند..درست است؟در نتیجه شتاب بارگزاری اینترنت باید بیشتر شود...

بله دقیقا همین طوره

iman_n21
19-10-2009, 09:56
سلام
من از وايرلس استفاده ميكردم كه چند وقت پيش A.P مشكل پيدا كرد فرستادمش گارانتي
تعمير شد و اومد ولي حالا هر كاري ميكنم نميتونم به ISP پينگ كنم
رو كامپيوتر ديگه اي هم تست كردم مشكل نداشت
ظاهرا هيچ مشكلي نيست ولي همش time out ميده

king1362
19-10-2009, 22:27
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی سر آن فریم می آورد؟

king1362
19-10-2009, 22:30
سلام لطفا کمک
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی سر آن فریم می آورد؟

ShayaneZekr
20-10-2009, 20:30
در شبكه Workgroup ، آيا ISA مي‌تواند سيستم‌ها را از يكديگر تشخيص دهد و تنظيمات متمايزي براي آن‌ها درنظر گيرد؟ مثلاً آيا مي‌توان در چنين وضعيتي ISA را اينگونه پيكربندي نمود كه براي تعدادي از سيستم‌ها يك بازه زماني را اينترنت دهد و براي گروهي ديگر يك بازه زماني ديگر؟

من اين سوال را در حالي از مي‌پرسم كه اين كارها را انجام داده‌ام:

در Network Object و در قسمت Computer نام و IP آنها را تنظيم كرده‌ام.
در قسمت Schedule يك آيتم با مشخصات مورد نظر براي يك گروه را تنظيم كرده‌ام.
در BandWidth Splitter‌ يك Shape Rule براي كامپيوتر تعريف شده ايجاد كرده ام و همچنين Schedule مربوط را براي آن برگزيدم. و بعد نيز تيك سبز را براي اعمال تنظيمات زده ام.

ولي با تمام اين تنظيمات آن رول براي آن كلاينت اعمال نشد.

undertaker_ss
20-10-2009, 22:13
در شبكه Workgroup ، آيا ISA مي‌تواند سيستم‌ها را از يكديگر تشخيص دهد و تنظيمات متمايزي براي آن‌ها درنظر گيرد؟ مثلاً آيا مي‌توان در چنين وضعيتي ISA را اينگونه پيكربندي نمود كه براي تعدادي از سيستم‌ها يك بازه زماني را اينترنت دهد و براي گروهي ديگر يك بازه زماني ديگر؟

من اين سوال را در حالي از مي‌پرسم كه اين كارها را انجام داده‌ام:

در Network Object و در قسمت Computer نام و IP آنها را تنظيم كرده‌ام.
در قسمت Schedule يك آيتم با مشخصات مورد نظر براي يك گروه را تنظيم كرده‌ام.
در BandWidth Splitter‌ يك Shape Rule براي كامپيوتر تعريف شده ايجاد كرده ام و همچنين Schedule مربوط را براي آن برگزيدم. و بعد نيز تيك سبز را براي اعمال تنظيمات زده ام.

ولي با تمام اين تنظيمات آن رول براي آن كلاينت اعمال نشد.

اگه سیستمها کلاینت isa باشن بله میشه

king1362
21-10-2009, 13:22
سلام
خواهش میکنم جواب سئوال من رو جواب بدید
خوااااااااااااااااااااااا اااااااااهش:42::42::42::42::42::37::37: :37:

Farshadd
21-10-2009, 16:28
سلام.

در شبکه ما که فک کنم lan هم هست ( شبکه داخلی سایت دانشگاه) بعد از امدن لیست و نام کلاینت ها بر روی صفحه نمایش کلاینت ها برای وارد شدن به سرور user name و password میخواد.

به سرور هم دسترسی دارم از رو سرور میتونم فایل های قابل شیر روی هر کلاینت رو ببینم، ولی از کلاینت نمیتونم.

میخواستم بهم بگید از روی سرور یا هر جای دیگه چجوری میتونم پسورد رو بردارم یا اینکه تغییرش بدم یا ...

ممنون

undertaker_ss
21-10-2009, 22:19
سلام.

در شبکه ما که فک کنم lan هم هست ( شبکه داخلی سایت دانشگاه) بعد از امدن لیست و نام کلاینت ها بر روی صفحه نمایش کلاینت ها برای وارد شدن به سرور user name و password میخواد.

به سرور هم دسترسی دارم از رو سرور میتونم فایل های قابل شیر روی هر کلاینت رو ببینم، ولی از کلاینت نمیتونم.

میخواستم بهم بگید از روی سرور یا هر جای دیگه چجوری میتونم پسورد رو بردارم یا اینکه تغییرش بدم یا ...

ممنون

پسورد خود سرور رو می خوای برداری؟
2003؟

hrhgroup
22-10-2009, 00:42
سلام
نمدونم جای درستی دارم میپرسم یا نه، ولی بهر حال به شبکه مربوط میشه.
یکی از فامیلامون مودم وایرلس دارن که رو شبکه شون پسورد گذاشتن (WEP) منتها باز هم یک نفر داره از اکانتشون غیر مجاز استفاده میکنه،میخواستم ببنم اولا راهی هست که بشه فهمید چه کسی داره استفاده میکنه (مثلا اسم کامپوتر طرف مشخص بشه) دوم اینکه چجوری میشه امنیتش رو بالابرد و کاری کرد که کسه دیگه این نتونه غیرمجاز از شبکه شون استفاده کنه.
لطفا اگه این سوال مربوط به اینجا نمیشه بگین کجا باید بپرسم،چون چیزی پیدا نکردم
یا علی
ممنون

Farshadd
22-10-2009, 11:18
پسورد خود سرور رو می خوای برداری؟
2003؟

نه

ببین.

وقتی میخوایم مثلا فایل های share شده ی سرور رو به وسیله کلاینت ها ببینیم باید کلاینت رو به سرور وصل کنیم.

حالا در مورد ما وقتی با کلاینت ها میخواییم به سرور وصل شیم یوزرنیم و پسورد میخواد.

و ما این یوزرنیم و پسورد رو نمیدونیم. قبلا نداشت. نمیدونم چیکارش کردیم که الان داره. به نظرتون چجوری میتونیم یوزر نیم و پسورد رو بفهمیم.

در ضمن به سرور و تمامی شبکه دسترسی دارم.

ممنون

navaki
22-10-2009, 15:26
با سلام
من يه سوال داشتم
آيا مي شه بر روي يك كلاينت در شبكه دامين فايلي رو براي ديگران به اشتراك گذاشت(با فرض داشتن دسترسي هاي لازم )

mostafait
22-10-2009, 22:30
چه کارهایی رو میتوانم انجام بدم تا سرعت شبکه کامپیوترهای گیم نت در بهترین حالت ممکن باشند و شبکه قدرتمند باشد!!! یعنی برای بازی کردن عالی باشند؟!

undertaker_ss
22-10-2009, 22:49
نه

ببین.

وقتی میخوایم مثلا فایل های share شده ی سرور رو به وسیله کلاینت ها ببینیم باید کلاینت رو به سرور وصل کنیم.

حالا در مورد ما وقتی با کلاینت ها میخواییم به سرور وصل شیم یوزرنیم و پسورد میخواد.

و ما این یوزرنیم و پسورد رو نمیدونیم. قبلا نداشت. نمیدونم چیکارش کردیم که الان داره. به نظرتون چجوری میتونیم یوزر نیم و پسورد رو بفهمیم.

در ضمن به سرور و تمامی شبکه دسترسی دارم.

ممنون
تا جایی که من می دونم در دو حالت یوزر و پس می خواد: 1- یوزرها روی دوتا سیستم متفاوت باشن (username ها)
2- permission های مربوط به فولدر share شدهجوری باشه که اجازه دسترسی رو به همه نده
انگار اگه یوزر guest هم روی سیستم غیرفعال باشه یوزر و پس می خواد اما مطمئن نیستم:13:

undertaker_ss
22-10-2009, 22:57
با سلام
من يه سوال داشتم
آيا مي شه بر روي يك كلاينت در شبكه دامين فايلي رو براي ديگران به اشتراك گذاشت(با فرض داشتن دسترسي هاي لازم )

بله دوست عزیز میشه

4daneshjo
23-10-2009, 09:48
سلام به همه
من دو تا سیستم رو شبکه کردم با کابل شبکه
و اینترنت رو هم شیر کردم
حالا راهی هست یا برنامه که بشه باهاش از یک سیستم اون یکی سیتم دیگه رو کنترل کرد ؟ مثلا صفحه دسکتاپ اون رو ببینی یا موس رو اون رو کنترل کنی
اگه اره لطف کنید اوموزش یا لینک ازش بدید
من سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

undertaker_ss
23-10-2009, 10:24
سلام به همه
من دو تا سیستم رو شبکه کردم با کابل شبکه
و اینترنت رو هم شیر کردم
حالا راهی هست یا برنامه که بشه باهاش از یک سیستم اون یکی سیتم دیگه رو کنترل کرد ؟ مثلا صفحه دسکتاپ اون رو ببینی یا موس رو اون رو کنترل کنی
اگه اره لطف کنید اوموزش یا لینک ازش بدید
من سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

بله خیلی نرم افزار هست یکیش که کار باهاش هم خیلی ساده است team viewer هست
البته با remote desktop خود ویندوز هم میشه اما این نرم افزار راحت تره
فقط کافیه شما روی اون سیستم مقصد اجراش کنی برنامه رو و id و pass اش رو ببینی و بیاری توی برنامه سمت خودت وارد کنی فقط یادت باشه روی کامپیوتر مقصد نباید نرم افزار رو ببندی وگرنه نمی تونی وصل بشی

ShayaneZekr
24-10-2009, 23:11
اگه سیستمها کلاینت isa باشن بله میشه

يعني چي كلاينت ISA باشن. لطفا بيشتر توضيح بديد.

يعني اون كارهايي كه من نوشتم و انجام دادم سيستم‌ها را كلاينت ISA كرده بود يا خير؟

اگر كرده بود كه جواب نداد، اگر هم كه كلاينت كردن سيستم‌ها چيزي غير از آن كارها بود كه لطفا بفرماييد چگونگي انجام آن را.

با سپاس.

undertaker_ss
25-10-2009, 06:34
يعني چي كلاينت ISA باشن. لطفا بيشتر توضيح بديد.

يعني اون كارهايي كه من نوشتم و انجام دادم سيستم‌ها را كلاينت ISA كرده بود يا خير؟

اگر كرده بود كه جواب نداد، اگر هم كه كلاينت كردن سيستم‌ها چيزي غير از آن كارها بود كه لطفا بفرماييد چگونگي انجام آن را.

با سپاس.

ببیند سه جور کلاینت واسه isa داریم:
1- firewall client که سی دی خود isa رو میذاری و یه برنامه هست به همین اسم نصبش می کنی
2-secure NAT client که با دادن آی پی isa در gateway کامپیوترها ایجاد میشه
3- p roxy client که با دادن آی پی isa به عنوان pro xy در مرورگر ایجاد میشه

بیشتر مورد 2 استفاده میشه

ShayaneZekr
25-10-2009, 19:45
ببیند سه جور کلاینت واسه isa داریم:
1- firewall client که سی دی خود isa رو میذاری و یه برنامه هست به همین اسم نصبش می کنی
2-secure NAT client که با دادن آی پی isa در gateway کامپیوترها ایجاد میشه
3- p roxy client که با دادن آی پی isa به عنوان pro xy در مرورگر ایجاد میشه

بیشتر مورد 2 استفاده میشه

بله من هم مورد دو را پياده كرده‌ام. DHCP سيستم‌ها را IPدهي مي‌كند و IP سرور ISA را نيز Gateway قرار مي‌دهد. اصلاً من اين نكته را هم اضافه كنم كه سيستم‌ها اينترنت را هم از ISA مي‌گيرند.

مشكل من همانطور كه نوشتم بر سر تنظيم گروههاي مختلف براي آن‌ها در شرايط Workgroup هست.

undertaker_ss
25-10-2009, 23:24
بله من هم مورد دو را پياده كرده‌ام. DHCP سيستم‌ها را IPدهي مي‌كند و IP سرور ISA را نيز Gateway قرار مي‌دهد. اصلاً من اين نكته را هم اضافه كنم كه سيستم‌ها اينترنت را هم از ISA مي‌گيرند.

مشكل من همانطور كه نوشتم بر سر تنظيم گروههاي مختلف براي آن‌ها در شرايط Workgroup هست.

شما یک کاری کن توی firewall policy یه رول درست کن که اینترنت رو برای اون کامپیوترهایی که می خوای allow کنه
در واقع شما بیا موقع انتخاب from رنج ip کامپیوترهایی که می خوای رو یا این که یکی یکی خود کامپیوترها رو add شون کن و بعد همین کاری که کردی schedule براش بذار
و یه رول دیگه از همین نوع بساز واسه اون سیستمها و دوباره Schedule اش رو تنظیم کن نیاز به کار دیگه ای هم نیست ببین جواب میده

ShayaneZekr
26-10-2009, 06:45
شما یک کاری کن توی firewall policy یه رول درست کن که اینترنت رو برای اون کامپیوترهایی که می خوای allow کنه
در واقع شما بیا موقع انتخاب from رنج ip کامپیوترهایی که می خوای رو یا این که یکی یکی خود کامپیوترها رو add شون کن و بعد همین کاری که کردی schedule براش بذار
و یه رول دیگه از همین نوع بساز واسه اون سیستمها و دوباره Schedule اش رو تنظیم کن نیاز به کار دیگه ای هم نیست ببین جواب میده

از سرعت پاسخ گويي شما بسيار بسيار سپاسگذارم

نكته‌اي رو كه گفتيد رو بايد برم تست كنم. البته اميدوارم منظورتان از from همان Access roule source باشد كه من متوجه شدم.

خيلي متشكر اگر جواب نداد خبرش را حتما مي‌دهم.

undertaker_ss
26-10-2009, 19:51
از سرعت پاسخ گويي شما بسيار بسيار سپاسگذارم

نكته‌اي رو كه گفتيد رو بايد برم تست كنم. البته اميدوارم منظورتان از from همان Access roule source باشد كه من متوجه شدم.

خيلي متشكر اگر جواب نداد خبرش را حتما مي‌دهم.

خواهش میکنم
بله منظورم همین بود

ShayaneZekr
26-10-2009, 20:19
به زودي قرار است تا پيشنهاد شما را در شبكه تست كنم.

اما يك مشكل ديگر نيز گزارش شده...

از زماني كه كلاينت‌ها اينترنت را از ISA ميگيرند نمي‌توانند برخي از فايل‌ها را كه به ميل‌هايشان Attach شده است را دانلود كنند. مثلاً فايل‌هاي JPG را مي‌توانند بگيرند ولي فايل‌هاي XLS و ZIP را نيمتوانند دانلود كنند. به اين ترتيب كه هنگامي كه روي دانلود اين فايل‌ها كليك مي‌كنند هيچ اتفاقي نمي‌افتد و حتي هيچ پيغام خطايي نمي‌دهد. اضافه مي‌كنم كه كلاينت‌ها از Web Mail ياهو استفاده مي‌كنند. ضمنا اين مجموعه نرم افزار GFI web monitor را نيز روي سرور دارند (اين را از اين نظر مي‌گم كه شايد از آن باشد)

اگر در اين باره نيز اطلاعاتي داريد كه بفرماييد تا من به همراه پيشنهاد قبليتان روي شبكه تست انجام دهم.

ضمناً در خصوص توضيح قبليتان نيز من نتيجتاً بايد چنين كنم ديگه:

يك Rule با تنظيم Allow ميسازم
all outbound trafic
در قسمت Acceess rule source نام كامپيوترهايي كه درست كرديم را Add ميكنم
در قسمت Acceess rule destination گزينه All network
قسمت user گزينه All user
و بعد هم Apply و تمام

ببينيم چه ميشود...
با سپاس

undertaker_ss
26-10-2009, 20:34
به زودي قرار است تا پيشنهاد شما را در شبكه تست كنم.

اما يك مشكل ديگر نيز گزارش شده...

از زماني كه كلاينت‌ها اينترنت را از ISA ميگيرند نمي‌توانند برخي از فايل‌ها را كه به ميل‌هايشان Attach شده است را دانلود كنند. مثلاً فايل‌هاي JPG را مي‌توانند بگيرند ولي فايل‌هاي XLS و ZIP را نيمتوانند دانلود كنند. به اين ترتيب كه هنگامي كه روي دانلود اين فايل‌ها كليك مي‌كنند هيچ اتفاقي نمي‌افتد و حتي هيچ پيغام خطايي نمي‌دهد. اضافه مي‌كنم كه كلاينت‌ها از Web Mail ياهو استفاده مي‌كنند.

اگر در اين باره نيز اطلاعاتي داريد كه بفرماييد تا من به همراه پيشنهاد قبليتان روي شبكه تست انجام دهم.

ضمناً در خصوص توضيح قبليتان نيز من نتيجتاً بايد چنين كنم ديگه:

يك Rule با تنظيم Allow ميسازم
all outbound trafic
در قسمت Acceess rule source نام كامپيوترهايي كه درست كرديم را Add ميكنم
در قسمت Acceess rule destination گزينه All network
قسمت user گزينه All user
و بعد هم Apply و تمام

ببينيم چه ميشود...
با سپاس

برای امنیت بیشتر فقط http و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و dns و Ftp رو allow کنید
destination برای اینترنت باید external باشه (البته اونم که شما می گی درسته اما این محدود ترشه)
Schedule رو هم دست آخر تنظیم کن

برای اون مشکل دانلود هم روی رول مربوط به اینترنت رایت کلیک کن configure http رو بزن حالا توی تب extensions اگه مهم نیست که کاربرا چی دان کنند allow all extensions رو بزن
اگه می خوای چیزای مخصوصی را فقط دان کنند allow only specified extensions رو بزن و add و هر پسوندی می خوای add کن

habibsa
29-10-2009, 14:26
redundancy توی سرور چیه؟

mostafait
30-10-2009, 13:38
چه کارهایی رو میتوانم انجام بدم تا سرعت شبکه کامپیوترهای گیم نت در بهترین حالت ممکن باشند و شبکه قدرتمند باشد!!! یعنی برای بازی کردن عالی باشند؟!
سلام.

دوستان عزیز کسی نمیتونه در رابطه با پستی که نقل قول کرده ام راهنمایی کنه؟!

mostafait
30-10-2009, 13:43
راستی دوستان عزیز و گرامی!

هم اکنون در شبکه ی گیم نت رنج آی پی ها بر این اساس است: 192.164.10.1 و ...

می خواستم بدونم که آیا رنج آی پی هم نقش مهمی دارد و رنج های مخصوصی باید به کار برده بشه؟!
البته هم اکنون با این آی پی ها شبکه داره کار می کنه.

undertaker_ss
30-10-2009, 18:26
راستی دوستان عزیز و گرامی!

هم اکنون در شبکه ی گیم نت رنج آی پی ها بر این اساس است: 192.164.10.1 و ...

می خواستم بدونم که آیا رنج آی پی هم نقش مهمی دارد و رنج های مخصوصی باید به کار برده بشه؟!
البته هم اکنون با این آی پی ها شبکه داره کار می کنه.

نه رنج نقشی نداره چون شبکه شما خصوصیه
همین که گذاشتی خوبه
برای سرعت هم میشه کابل ها رو cat 5 e خرید و کارت شبکه رو جدیدترش کرد که از 1 گیگ ساپورت که و سوئیچهای گرونتر خرید
خلاصه من همینا رو بلد بودم:31:

nima_ir
31-10-2009, 19:30
با سلام:

دوستان عزیز اگه میشه سایتی معرفی کنید که آموزش شبکه و پرمیشن ها باشه.

و کار با سرور.(البته به زبان فارسی)

مواردی که مهم هستن و باید یاد گرفت

با تشکر

ShayaneZekr
31-10-2009, 21:18
برای اون مشکل دانلود هم روی رول مربوط به اینترنت رایت کلیک کن configure http رو بزن حالا توی تب extensions اگه مهم نیست که کاربرا چی دان کنند allow all extensions رو بزن
اگه می خوای چیزای مخصوصی را فقط دان کنند allow only specified extensions رو بزن و add و هر پسوندی می خوای add کن

اين نكته رو تلفني چك كردم. روي allow all extensions هست! نميدونم چيه مشكل.
البته اين نكته را هم اضافه كنم كه اين‌ها اساسا همه چيز رو از همه جا ميتونند دانلود كنند فقط از Attachmentهاي ميل نميتونند دانلود كنند و فقط Jpg رو مي‌توانند بگيرند.

روي سرورشان يك نرم‌افزار با نام GFI Web monitor نصب هست من حدس ميزنم مال اون باشه. ولي توي Settingهايش هرچه گشتم چيزي مرتبط با اين موضوع پيدا نكردم.

undertaker_ss
31-10-2009, 21:28
اين نكته رو تلفني چك كردم. روي allow all extensions هست! نميدونم چيه مشكل.
البته اين نكته را هم اضافه كنم كه اين‌ها اساسا همه چيز رو از همه جا ميتونند دانلود كنند فقط از Attachmentهاي ميل نميتونند دانلود كنند و فقط Jpg رو مي‌توانند بگيرند.

روي سرورشان يك نرم‌افزار با نام GFI Web monitor نصب هست من حدس ميزنم مال اون باشه. ولي توي Settingهايش هرچه گشتم چيزي مرتبط با اين موضوع پيدا نكردم.

پس مشکل از isa نیست مطمئن باشید
حالا اون نرم افزار کارش چیه؟
واقعا بودنش ضرورت داره؟:13:

nima_ir
01-11-2009, 18:18
با سلام:

دوستان عزیز اگه میشه سایتی معرفی کنید که آموزش شبکه و پرمیشن ها باشه.

و کار با سرور.(البته به زبان فارسی)

مواردی که مهم هستن و باید یاد گرفت

با تشکر

ای کاش یکی از دوستان ما رو هم راهنمایی میکرد:2:

undertaker_ss
01-11-2009, 19:22
ای کاش یکی از دوستان ما رو هم راهنمایی میکرد:2:

من سایت خاصی سراغ ندارم اگه سوالی داری بپرس تا برات توضیح بدم

nima_ir
01-11-2009, 20:41
من سایت خاصی سراغ ندارم اگه سوالی داری بپرس تا برات توضیح بدم

دوست عزیز در شرکتی کار می کنم (در قسمت سرور)

متاسفانه چیز زیادی در مورد شبکه نمی دونم مخصوصآ سرور

البته شبکه کردن ای پی دادن کانفیگ اکسس پوینت و سوکت زدن و اینا رو بلدم.

ولی با سرورها کار نکردم. یکی از دوستان که در اون بخش همکارم هستش گفت برو در مورد پرمیشن ها مطالعه کن با اینا خیلی کار داریم تو شبکه.

البته یه دوره MSCE رفتم ولی تا قبل از اینفرا ولش کردم(بخاطر مشکلاتی که داشتم) این موضوع هم مربوط میشه به سال 83. چون کار نکردم خیلی چیزا از مغزم پریده.

می خواستم در مورد پرمیشن ها و کارهای اصلی و اصطلاحتی که باید یاد بگیرم در مورد سرور راهنماییم کنید.

لطف کنید اگه آموزشی دارید که به زبان فارسی هستش دریغ نکنید.

undertaker_ss
01-11-2009, 21:28
دوست عزیز در شرکتی کار می کنم (در قسمت سرور)

متاسفانه چیز زیادی در مورد شبکه نمی دونم مخصوصآ سرور

البته شبکه کردن ای پی دادن کانفیگ اکسس پوینت و سوکت زدن و اینا رو بلدم.

ولی با سرورها کار نکردم. یکی از دوستان که در اون بخش همکارم هستش گفت برو در مورد پرمیشن ها مطالعه کن با اینا خیلی کار داریم تو شبکه.

البته یه دوره MSCE رفتم ولی تا قبل از اینفرا ولش کردم(بخاطر مشکلاتی که داشتم) این موضوع هم مربوط میشه به سال 83. چون کار نکردم خیلی چیزا از مغزم پریده.

می خواستم در مورد پرمیشن ها و کارهای اصلی و اصطلاحتی که باید یاد بگیرم در مورد سرور راهنماییم کنید.

لطف کنید اگه آموزشی دارید که به زبان فارسی هستش دریغ نکنید.

کتاب سرورت رو اگه داری خیلی خوبه بخونیش
اگه حوصله انگلیسی خوندن داری تا برم نگاه کنم ببینم کدوم بخشهاش به دردت می خوره
کلا اگه سرچ فارسی هم بزنی تو گوگل بد نیست

nima_ir
01-11-2009, 22:13
کتاب سرورت رو اگه داری خیلی خوبه بخونیش
اگه حوصله انگلیسی خوندن داری تا برم نگاه کنم ببینم کدوم بخشهاش به دردت می خوره
کلا اگه سرچ فارسی هم بزنی تو گوگل بد نیست

دوست عزیز در گوگل سرچ کردم ولی بیشتر تبلیغات واسم میاره.

الان یک کتاب دارم و بعضی وقتا مطالعه می کنم

اسم کتاب هست:

اصول مهندسی اینترنت

تالیف : مهندس احسان ملکیان

این هم فهرست هستش:

مفاهیم شبکه های کامپیوتری

لایه واسط شبکه

لایه IP در شبکه اینترنت

مسیریابی در شبکه اینترنت

لایه انتقال در شبکه اینترنت

سرویس دهنده های نام حوزه و اصول مدیریت شبکه

برنامه نویسی تحت شبکه اینترنت(Soket Progeramming)

پروتکل Telnetو پروتکلهای انتقال فایل

سیستم پست الکترونیک در شبکه اینترنت

تور جهانی در پروتکل HTTP

امنیت اطلاعات در شبکه

دوست عزیز لطف میکنی بفرمایید کدام بخش ها رو باید بخونم. تا بدرد کار با سرور بخوره.

kingmail
02-11-2009, 13:32
با عرض سلام خدمت جناب آقای undertaker_ss . داداش دمت گرم.امروز اومدم اینجا خیلی حال کردم.به دلایل زیر:
1.من از اون استقلالی های 2 آتیشم عکستا که دیدم حال کردم.
2.خودمم اصفهان زندگی میکنم از اصطلاح !!Half of the world خیلی خوشم اومد.
عزیز منم دانشجوی کامپیوترم سال سوم نجف آباد درس میخونم.میخوام شروع کنم دوره های مایکروسافت را برم .به کمکت خیلی احتیاج دارم . من email ام را میدم اگه میشه یه مایل برام بزن تا شمارم را بهت بدم بات تماس بگیرم یه 2 . 3 تا سوال دارم میخوام ازتون بپرسم.ممنونتون میشم . منتظر مایل شما هستم . kingmail_9@yahoo.com

saeed258s
02-11-2009, 19:21
با دروود
در داشنگاه ما،3 طبقه وحود دارد که روی هم رفته شاید بیش از 60 سیستم به یک سرور برای اینترنت متصل هستند.
این سستم ها از راه 5 سوییچ سرانجام به سرور می رسند.جالب اینجا است که در هنگام سیم کشی ساحتمان،نخست از اتاق سرور سیم به طقه 1 ساحتمان رفته و سپس به طبقه سوم!
حال پرسش اینجا است،در این شبکه اگر سرور را از هر جای ساختمان ping بدهیم،با پاسخ 1ms روبرو می شویم،که خوب بسیار خوب است!!
اما اگر از سیستم های طبقه دوم بخواهیم به اینترنت دسترسی نماییم،با شتابی بسیار بسیار بسیار پایین روبر و هستیم در صورتی که در طبقه نخست،همچین مشکلی وجود ندارد و به راستتی با هیچ گونه مشکلی به اینترنت در پیونذ هست!!
حال،آیا این مشکل می تواند از سوییچ های زیادی که استفاده شده است باشد؟ یا آنکه مشکل در سرور های DNS است؟و یا سرور توان پاسخگویی به اینهمه درخواست را ندارد؟
راستی،پهنای باند هم 256 است.
سپاس گزار خواهم شد اگر پاسخ بفرمایید

ShayaneZekr
02-11-2009, 20:18
پس مشکل از isa نیست مطمئن باشید
حالا اون نرم افزار کارش چیه؟
واقعا بودنش ضرورت داره؟:13:

بله مشكل از همان GFI بود. حذفش كردم مشكل حل شد.

اينها از مانيتورينگش استفاده مي‌كنند اينكه ببينند در حال حاضر چه كسي داره چه صفحه‌اي رو ميبينه و از اين دست كارها.

در خصوص مشكل Schedule نيز با همان توصيه شما دقيقا مشكل حل شد. بسيار متشكر.

حالا يك سوال ديگر... (حالا ميگه اين ول نميكنه!)

در ف*ي*ل*ت*ر*ي*ن*گ كه ISA انجا ميده صفحات خيلي خوب درابتدا مسدود شده‌اند، اما با نرم‌افزارهايي كه معمولا براي دور زدن اين قضيه استفاده ميشه، ISA را نيز مي‌توان دور زد. راهي وجود ندارد كه كاملا بشود يك آدرس را مسدود كرد؟

undertaker_ss
03-11-2009, 07:49
دوست عزیز در گوگل سرچ کردم ولی بیشتر تبلیغات واسم میاره.

الان یک کتاب دارم و بعضی وقتا مطالعه می کنم

اسم کتاب هست:

اصول مهندسی اینترنت

تالیف : مهندس احسان ملکیان

این هم فهرست هستش:

مفاهیم شبکه های کامپیوتری

لایه واسط شبکه

لایه IP در شبکه اینترنت

مسیریابی در شبکه اینترنت

لایه انتقال در شبکه اینترنت

سرویس دهنده های نام حوزه و اصول مدیریت شبکه

برنامه نویسی تحت شبکه اینترنت(Soket Progeramming)

پروتکل Telnetو پروتکلهای انتقال فایل

سیستم پست الکترونیک در شبکه اینترنت

تور جهانی در پروتکل HTTP

امنیت اطلاعات در شبکه

دوست عزیز لطف میکنی بفرمایید کدام بخش ها رو باید بخونم. تا بدرد کار با سرور بخوره.

این کتاب رو خودم دارم واسه درس مهندسی اینترنت بهمون درس دادن اما چیز عملی توش نیست:13:
نگفتین کتاب سرر رو دارین دم دست؟

undertaker_ss
03-11-2009, 07:54
بله مشكل از همان GFI بود. حذفش كردم مشكل حل شد.

اينها از مانيتورينگش استفاده مي‌كنند اينكه ببينند در حال حاضر چه كسي داره چه صفحه‌اي رو ميبينه و از اين دست كارها.

در خصوص مشكل Schedule نيز با همان توصيه شما دقيقا مشكل حل شد. بسيار متشكر.

حالا يك سوال ديگر... (حالا ميگه اين ول نميكنه!)

در ف*ي*ل*ت*ر*ي*ن*گ كه ISA انجا ميده صفحات خيلي خوب درابتدا مسدود شده‌اند، اما با نرم‌افزارهايي كه معمولا براي دور زدن اين قضيه استفاده ميشه، ISA را نيز مي‌توان دور زد. راهي وجود ندارد كه كاملا بشود يك آدرس را مسدود كرد؟

خواهش می کنم این چه حرفیه
فکر نکنم راهی داشته باشه وقتی بشه قیلترهای مخابرات که خیلی سفت و سخت هستن رو رد کرد دیگه چه توقعی از isa دارین:31:

undertaker_ss
03-11-2009, 07:58
با دروود
در داشنگاه ما،3 طبقه وحود دارد که روی هم رفته شاید بیش از 60 سیستم به یک سرور برای اینترنت متصل هستند.
این سستم ها از راه 5 سوییچ سرانجام به سرور می رسند.جالب اینجا است که در هنگام سیم کشی ساحتمان،نخست از اتاق سرور سیم به طقه 1 ساحتمان رفته و سپس به طبقه سوم!
حال پرسش اینجا است،در این شبکه اگر سرور را از هر جای ساختمان ping بدهیم،با پاسخ 1ms روبرو می شویم،که خوب بسیار خوب است!!
اما اگر از سیستم های طبقه دوم بخواهیم به اینترنت دسترسی نماییم،با شتابی بسیار بسیار بسیار پایین روبر و هستیم در صورتی که در طبقه نخست،همچین مشکلی وجود ندارد و به راستتی با هیچ گونه مشکلی به اینترنت در پیونذ هست!!
حال،آیا این مشکل می تواند از سوییچ های زیادی که استفاده شده است باشد؟ یا آنکه مشکل در سرور های DNS است؟و یا سرور توان پاسخگویی به اینهمه درخواست را ندارد؟
راستی،پهنای باند هم 256 است.
سپاس گزار خواهم شد اگر پاسخ بفرمایید

یه چیز رو نفهمیدم سرور کدوم طبقه است؟
اینترنت رو همون سرور داره می ده؟
اینترنت با وی پی ان کانکن می شین؟

undertaker_ss
03-11-2009, 07:59
با عرض سلام خدمت جناب آقای undertaker_ss . داداش دمت گرم.امروز اومدم اینجا خیلی حال کردم.به دلایل زیر:
1.من از اون استقلالی های 2 آتیشم عکستا که دیدم حال کردم.
2.خودمم اصفهان زندگی میکنم از اصطلاح !!Half of the world خیلی خوشم اومد.
عزیز منم دانشجوی کامپیوترم سال سوم نجف آباد درس میخونم.میخوام شروع کنم دوره های مایکروسافت را برم .به کمکت خیلی احتیاج دارم . من email ام را میدم اگه میشه یه مایل برام بزن تا شمارم را بهت بدم بات تماس بگیرم یه 2 . 3 تا سوال دارم میخوام ازتون بپرسم.ممنونتون میشم . منتظر مایل شما هستم . kingmail_9@yahoo.com

قربون شما
شما هر سوالی داری همین جا بپرس بنده در خدمتم

nima_ir
03-11-2009, 12:13
این کتاب رو خودم دارم واسه درس مهندسی اینترنت بهمون درس دادن اما چیز عملی توش نیست:13:
نگفتین کتاب سرر رو دارین دم دست؟

نه متاسفانه کتاب سرور رو پیدا نکردم.:41:

saeed258s
03-11-2009, 14:49
یه چیز رو نفهمیدم سرور کدوم طبقه است؟
اینترنت رو همون سرور داره می ده؟
اینترنت با وی پی ان کانکن می شین؟

دروود بر شما
اتاق رور در طبقه سوم ساختمان است،خیر به صورت شبکه محلی هر کامپیوتری که Gate way را ،سرور اعلام نماید،می تواند از اینترنت بهره بگیرد.
بله،سرور ،اکنون تنها به عنوان یک Gateway استفاده می شوود ،همین!
:11:

undertaker_ss
03-11-2009, 23:13
دروود بر شما
اتاق رور در طبقه سوم ساختمان است،خیر به صورت شبکه محلی هر کامپیوتری که Gate way را ،سرور اعلام نماید،می تواند از اینترنت بهره بگیرد.
بله،سرور ،اکنون تنها به عنوان یک Gateway استفاده می شوود ،همین!
:11:

با توجه به اینکه گفتین سرور پینگ خوب میده مشکل از سرور نیست
چون طبقه 1 هم راحت وصل می شم پس مشکل از اینترنت نیست
یا کابلهای بین طبقات مشکل دارند یا یه سوئیچ های میانی سرعتش کمه و نمی کشه

undertaker_ss
03-11-2009, 23:22
نه متاسفانه کتاب سرور رو پیدا نکردم.:41:
همین جا انجمن داره پی دی اف اش رو دانلود کنید

en-iman
12-11-2009, 21:00
سلام به همگی دوستان
آقا کسی هست که تا حالا ip cam نصب کرده باشه؟راستش من یه حرفی زدم که الان موندم چیکار کنم.:wac: من میخوام یه آی پی کمرا نصب کنم که که از بیرون هم بشه مونیتورش کرد.ولی نمیدونم چطور.اما میدونم که 2 تا ip valid میخوام یکی برای کارت شبکم ویکی برای سوئچ. حلا سوال:ip valid رو چطور بگیرم و چطور بکار ببرم و آیا اونجایی که ازش ip میگیرم میتونه کمکم کنه که ردیفش کنم یانه.فقط ممنون میشم که زودتر جوابم روبدین با تشکر از همه دوستان

undertaker_ss
13-11-2009, 17:18
سلام به همگی دوستان
آقا کسی هست که تا حالا ip cam نصب کرده باشه؟راستش من یه حرفی زدم که الان موندم چیکار کنم.:wac: من میخوام یه آی پی کمرا نصب کنم که که از بیرون هم بشه مونیتورش کرد.ولی نمیدونم چطور.اما میدونم که 2 تا ip valid میخوام یکی برای کارت شبکم ویکی برای سوئچ. حلا سوال:ip valid رو چطور بگیرم و چطور بکار ببرم و آیا اونجایی که ازش ip میگیرم میتونه کمکم کنه که ردیفش کنم یانه.فقط ممنون میشم که زودتر جوابم روبدین با تشکر از همه دوستان

از isp بگیر

mygonabad
15-11-2009, 21:56
سلام دوستان من یک شبکه راه اندازی کردم بصورت عکس زیر .خود شبکه هیچ مشکلی نداره اما در اتصال به اینترنت مشکلاتی دارم که می خواستم منو راهنمایی کنید
اگه دقت کنید دو طرف شبکه با دو عدد آنتن که یکیشون رو مد Client و دیگری رو مد AP است به همدیگه وصل شدند و شبکه بصورت DHCP به کامپیوتر ها ip میده DHCP Server من هم مودم ADSL است حالا مشکل من اینه که کامپیوتر های سمت مودم به اینترنت وصلند اما کامپیوترای سمت AP به اینترنت وصل نمی شند جالب اینجایه که این کامپیوترا مودمو پینگ میکنند اما ip ای اس پی رو پینگ نمیکنند با 4.2.2.4 هم امتحان کردم نشد
AccessPoint منم 4 تا پورت LAN داره با یک پورت WAN که ون وصله به مودم و یک lan وصله به system1 و دیگری وصله به Client در حال حاضر AccessPoint فقط به عنوان یک روتر عمل می کند.
اینو هم بگم که قبلا همین AccessPoint به عنوان DHCP Server عمل می کرد و در اون زمان حتی مودمو هم پینگ نمی کرد اما چون به نتیجه ای برای مشکل اینترنت نرسیدم گفتم بکنیمش مودم شاید درست شه که فقط یک مرحله پینگ اومد جلوتر و مودمو هم پینگ کرد ولی بازم اینترنت بی اینترنت
به نظر شما مشکل شبکه من چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوال دیگه ای در مورد تجهیزات و پیکربندی داشتید بگید بیشتر توضیح بدم

mygonabad
16-11-2009, 23:38
آقایون مهندس لطفا یکی جواب مارو بده
چرا هیچکی مارو تحویل نمیگیره؟

rozbeh85
17-11-2009, 12:55
کامپیوترهای سمت راست DefultGetway مودم را گرفتند؟

r_safir
17-11-2009, 15:18
لطفا در این مورد راهنمایی کنید
این که چطور Active directory رو طراحی کنم .
ما یه data center داریم و چند دانشکده

yashary
17-11-2009, 20:02
چگونه به سوئیچ لایه 2 باید ip بدهیم؟چگونه یک روتر را به پل تبدیل کنیم؟

Danial_4139
17-11-2009, 22:06
سلام دوستان من می خوام لپ تاپ رو به کامپیوتر خونه شبکه کنم ولی نمی دونم چه کارش کنم .

کلی اطلاعات حدود 250 گیگ اطلاعات روی کامیپتر دارم که می خوام بریزم رو لپ تاپ ، کابلش رو هم تهیه کردم و تو چند
تا آموزش که تو اینترنت پیدا کردم هر کاری گفته بودن رو کردم ولی نشد .

تنظیمات کانکشن و ای پی رو درست کردم ولی دیگه چه کاری باید انجام بشه ؟
یک سوال دیگه هم دارم این که چطور باید اطلاعات رو از PC به لپ تاپ انتقال بدم ؟

ویندوز کامپیوتر 7 هست و مال لپ تاپ XP ، ممنون میشم راهنمایی کنید .

mygonabad
17-11-2009, 22:43
کامپیوترهای سمت راست DefultGetway مودم را گرفتند؟

اره defualtgetway همه ip مودمه

undertaker_ss
18-11-2009, 09:57
اره defualtgetway همه ip مودمه

به نظر میاد مشکل از تنظیمات اکسس پوینتت باشه:13:
معمولا برای عیب یابی شبکه تیکه تیکه عمل می کنند
نهایتا اگه دیدی درست نشد شما هم همین کار رو بکن
یعنی فرض کن دوباره می خوای شبکه رو ببندی همه تنظیمات رو از اول تیکه تیکه چک کن

mygonabad
18-11-2009, 15:56
من از کسی شنیدم چون یک router سر راه دارم ممکنه سیستمای سمت راست نمی تونند عملیات broadcast رو انجام بدند
یعنی این عملیات از router عبور نمیکنه و باید --- بزنم --- هم که میدونید حتما باید یک سیستم همیشه روشن باشه
که اگه قرار باشه همیشه روشن باشه یک ISA نصب میکنم و خیال خودمو راحت میکنم
و شنیدم ممکنه NAT بتونه مشکل منو حل کنه که اونم فکر کنم تو شبکه LAN کار میکنه نه این شبکه درهم برهم من
که اگه کار کنه خوشبختانه router من NAT رو هم ساپورت میکنه فقط نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم اگه کسی درباره NAT میدونه لطف کنه انواع پارامترها و طریقه استفاده از این پارامترهارو بهم یاد بده شاید زدیمو کار کرد

undertaker_ss
18-11-2009, 16:03
من از کسی شنیدم چون یک router سر راه دارم ممکنه سیستمای سمت راست نمی تونند عملیات broadcast رو انجام بدند
یعنی این عملیات از router عبور نمیکنه و باید --- بزنم --- هم که میدونید حتما باید یک سیستم همیشه روشن باشه
که اگه قرار باشه همیشه روشن باشه یک ISA نصب میکنم و خیال خودمو راحت میکنم
و شنیدم ممکنه NAT بتونه مشکل منو حل کنه که اونم فکر کنم تو شبکه LAN کار میکنه نه این شبکه درهم برهم من
که اگه کار کنه خوشبختانه router من NAT رو هم ساپورت میکنه فقط نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم اگه کسی درباره NAT میدونه لطف کنه انواع پارامترها و طریقه استفاده از این پارامترهارو بهم یاد بده شاید زدیمو کار کرد

خب broadcast آره. اما چه ربطی به اینترنت داره:13:
NAT رو می خواید روی ap فعال کنید؟

mygonabad
18-11-2009, 16:18
اینم عکس از قسمتای مختلف تنظیمات ap:

mygonabad
18-11-2009, 16:24
خب broadcast آره. اما چه ربطی به اینترنت داره:13:
NAT رو می خواید روی ap فعال کنید؟

چه رو مودم چه رو ap هردوتاش nat رو دارن تا رو کدوم کار کنه ...

mygonabad
18-11-2009, 16:27
اینم تنظیمات NAT برای ap:

hadi hatafi
18-11-2009, 18:11
روش خطایابی crc

undertaker_ss
19-11-2009, 00:18
اینم تنظیمات NAT برای ap:

نمی دونم چرا نمی بینمش

mygonabad
19-11-2009, 00:47
شرمنده رو 4shared گذاشته بودم پریده بود:31:

undertaker_ss
19-11-2009, 20:13
شرمنده رو 4shared گذاشته بودم پریده بود:31:

اون port forwarding که به درد شما نمی خوره راستی تیکش رو بردار یه موقع دیدی درست شد:31:
اما اون virtual server به نظر میاد بیشتر ربط داشته باشه:13:
من هنوز هم مطمئن نیستم NAT بتونه مشکل رو حل کنه:13:
ولی به نظر من هر چی هست مشکل از تنظیمات APهست حالا کجاشه نمی دونم چون تا حالا کانفیگ نکردم:31:

nima23
23-11-2009, 09:03
سلام
ميخواستم بدونم اگه ما دو تا كارت شبكه وايرلس داشته باشيم تا چند متر با مانع جواب ميده . و سرعتش چه چجوري ميشه

jorj
23-11-2009, 15:02
سلام
آیا امکان این که در شبکه ایی روی یک سیستم ویندوز نصب(سیستم A) بشه و ما بقی سیستم ها بدون این که ویندوزی براشون نصب بشه از ویندوز سیستم A بوت بشن و از اون سیستم استفاده کنن.
ممنون

mygonabad
24-11-2009, 21:29
سلام
ميخواستم بدونم اگه ما دو تا كارت شبكه وايرلس داشته باشيم تا چند متر با مانع جواب ميده . و سرعتش چه چجوري ميشه

بستگی داره چه مانعی باشه ولی فکر نکنم نهایت بیشتر از 30 متر جواب بده :25:
هرچی میتونی اونا رو بیشتر روبروی هم قرار بده طی تجربه چند شبکه وایرلس فهمیدم حتی طریقه قرار دادن آنتن کارت وایرلس هم روی سیگنال تاثیر داره چه برسه مثلا کامپیوترتو یک متر به سمت دید بهتر جابجا کنی
درضمن امواج از شیشه و چوب و اینا راحت تر رد میشن تا دیوار یا سقف
سرعتم بستگی به همون سیگنال داره یعنی اگر بین 60 تا 100 درصد سیگنال داشته باشند معمولا سرعتش حد بالاشو داره:20: ولی از 60 به پایین سرعت افت میکنه:41:

mygonabad
24-11-2009, 22:10
سلام
آیا امکان این که در شبکه ایی روی یک سیستم ویندوز نصب(سیستم A) بشه و ما بقی سیستم ها بدون این که ویندوزی براشون نصب بشه از ویندوز سیستم A بوت بشن و از اون سیستم استفاده کنن.
ممنون

بعید میدونم چیزی که گفتی ممکن باشه
میتونی برای شبکه ات از TC یا همون thin client استفاده کنی دیگه برای کلاینتات نیازی به کیس نداری نقش کیس رو همین بازی میکنه
فقط یک سرور قوی میخوای که بتونه همه رو ساپورت کنه یعنی همشون بعد از یک بوت مختصر میرن رو حالت remote desktop
البته ایناهم قبلا میصرفید که قیمتش حدود 100000 تا 120000 بود ولی حالا چون امکاناتشو بیشتر کردن و به تبع اون گرون تر شده نمیصرفه و به جاش یک کیس میخری
شرمنده من با این اطلاعات مضخرف فقط گیجترت کردم:happy::45:

SR72
25-11-2009, 09:51
سلام ...

برای شبکه کردن 3 یا چهار سیستم از طریق وایرلس آیا نیازی به چیزی مثل ruter داریم ؟

و کلاُ برای شبکه کردن این چهار لب تاپ بهتیرن شیوه چی هست ؟

ممنون

hashem_wolf
29-11-2009, 21:35
سلام ...

برای شبکه کردن 3 یا چهار سیستم از طریق وایرلس آیا نیازی به چیزی مثل ruter داریم ؟

و کلاُ برای شبکه کردن این چهار لب تاپ بهتیرن شیوه چی هست ؟

ممنون

میتونید در حالت ad hoc هم شبکه کنید بدون نیاز به اکسس پوینت

new explorer
01-12-2009, 11:42
با سلام
من به تازگی دو تا پی سی توی خونمون که هر دو از ویندوز اکس پی استفاده می کنند رو با استفاده از Adsl router شبکه کردم و با شیر کردن هم آشنا شدم و از این طریق می تونم فایل انتقال بدم یا بخونم ...
اما چند تا سوال :
1-روی اون یکی سیستم یه دی وی دی رایتر نصب هست که با شیر کردنش و map کردنش در my computer خودم می تونم اگه دی وی دی داخلش بذارم ، بخونمش ، اما با راست کلیک روی درایوش در my computer خودم گزینه هایی که مربوط به یک پوشه هست نشون داده میشه و برای مثال امکان eject وجود نداره ، تازه هنوز امکان رایت کردن رو امتحان نکردم...
واقعا نمیشه از همین سیستمم سی دی/دی وی دی درایو اون یکی رو egject کنم ؟

2- اگر اون سیستم روشن نشده باشه یا log on نکرده باشه نمیشه به منابع مشترکش دسترسی داشت. آیا راهی وجود داره که حتی وقت سیستم خاموشه بشه مثلا به هاردش دسترسی داشت(که البته بعید میدونم ، چون باید برق مصرف کنن بنده های خدا - اما خب شاید بشه روشنشون کرد و توی ویندوز نرفته از منابعش استفاده کرد

فعلا همین بود،اگه خوب جواب دادین بازم مزاحمتون میشم :27:
:46:
با تشکر

undertaker_ss
01-12-2009, 16:19
با سلام
من به تازگی دو تا پی سی توی خونمون که هر دو از ویندوز اکس پی استفاده می کنند رو با استفاده از Adsl router شبکه کردم و با شیر کردن هم آشنا شدم و از این طریق می تونم فایل انتقال بدم یا بخونم ...
اما چند تا سوال :
1-روی اون یکی سیستم یه دی وی دی رایتر نصب هست که با شیر کردنش و map کردنش در my computer خودم می تونم اگه دی وی دی داخلش بذارم ، بخونمش ، اما با راست کلیک روی درایوش در my computer خودم گزینه هایی که مربوط به یک پوشه هست نشون داده میشه و برای مثال امکان eject وجود نداره ، تازه هنوز امکان رایت کردن رو امتحان نکردم...
واقعا نمیشه از همین سیستمم سی دی/دی وی دی درایو اون یکی رو egject کنم ؟

2- اگر اون سیستم روشن نشده باشه یا log on نکرده باشه نمیشه به منابع مشترکش دسترسی داشت. آیا راهی وجود داره که حتی وقت سیستم خاموشه بشه مثلا به هاردش دسترسی داشت(که البته بعید میدونم ، چون باید برق مصرف کنن بنده های خدا - اما خب شاید بشه روشنشون کرد و توی ویندوز نرفته از منابعش استفاده کرد

فعلا همین بود،اگه خوب جواب دادین بازم مزاحمتون میشم :27:
:46:
با تشکر

واسه eject; کردن باید بری توی run تایپ کنی mmc بعد اونجا از منوی فایل add remove snap in رو انتخاب کنی
بعد add رو بزن بعد دنبال removable storage management بگرد حالا توی صفحه ای که میاد another computer رو انتخاب کن حالا با دو تا بک اسلش ای پی اون سیتم که دی وی دی رایتر داره رو بزن بعد finish و بعد ok
حالا پلاسش رو باز کن فکر کنم توی library باید باشه پیداش کن روی رایتر رایت کلیک کن eject داره(این قسمت آخر رو الان نمی تونم دقیقش رو بهت بگم روی این سیستم ام باز نمی کنه ولی فکر می کنم همین باشه)

واسه سوال دوم هم یه امکان هست آفلاین یه جورایی سیو می شه رو سیستمت(مثله work offline توی مرورگرها) الان دقیق یادم نیست چی بود فقط اسمش یادمه:31: چک می کنم بهت می گم

djsohrab2007
05-12-2009, 00:55
سلام
یک مدیر شبکه یکی از ماشین های شبکه اش را چطوری ( با چه دستور یا روشی) می تواند خاموش یا روشن کند؟

لطفاً هم برای سرورهای linux بگویید و هم windows

با تشکر

hashem_wolf
05-12-2009, 11:29
سلام
یک مدیر شبکه یکی از ماشین های شبکه اش را چطوری ( با چه دستور یا روشی) می تواند خاموش یا روشن کند؟

با تشکر

از vnc میتونید استفاده کنید در هر 2 سیستم عامل

djsohrab2007
05-12-2009, 12:54
سلام
می شه این vnc را بیشتر توضیح بدید و طریقه ی استفاده از آن را نیز بگویید

D_z_z
05-12-2009, 23:38
سلام . چجوری میشه فهمید کارت شبکه کاملا سالمه یا نه؟ مثلا ما کابل سالم داریم ip درست داریم ولی شبکه نمیشه! میخوام بدونم چجوری باید تست کنم؟

undertaker_ss
06-12-2009, 10:19
سلام . چجوری میشه فهمید کارت شبکه کاملا سالمه یا نه؟ مثلا ما کابل سالم داریم ip درست داریم ولی شبکه نمیشه! میخوام بدونم چجوری باید تست کنم؟

کارت شبکه یه سیستمی که با بقیه شبکه میشه رو به جاش باید ببندی
فایروال خاموشه؟ انتی ویروسات فایروال دارند؟ پینگ نمی ده؟

undertaker_ss
06-12-2009, 11:06
سلام

با تشکر

واسه ویندوز، خاموش کردن این کامند کار می کنه

shutdown -s -m \\computer name

به جای اسم با ip هم میشه

D_z_z
06-12-2009, 14:59
کارت شبکه یه سیستمی که با بقیه شبکه میشه رو به جاش باید ببندی
فایروال خاموشه؟ انتی ویروسات فایروال دارند؟ پینگ نمی ده؟
فایروال خاموشه. آنتی ویروسامم فایروال ندارن! به هیچ وجه ping نمیده! کارت شبکه ی لپتاپو که نمیشه دراورد! هیچ راهه دیگه ای نیست!؟

undertaker_ss
06-12-2009, 23:42
فایروال خاموشه. آنتی ویروسامم فایروال ندارن! به هیچ وجه ping نمیده! کارت شبکه ی لپتاپو که نمیشه دراورد! هیچ راهه دیگه ای نیست!؟

نه دیگه :13:فکر نمی کنم
یه چیزی رو چک کن : وقتی کابل شبکه رو میزنی چراغ کارت شبکه ات روشن میشه؟

danial_crazy
07-12-2009, 02:41
..............................

D_z_z
07-12-2009, 02:44
نه روشن نمیشه! کارت شبکه لپتاپم سالمه ولی کارت شبکه دستکتاپم که بهش شک داشتم رو عوض کردم ولی بازم هیچ! به نظرت این مشکل مصخره چیه که اعصاب ما رو بهم ریخته؟

undertaker_ss
07-12-2009, 12:25
نه روشن نمیشه! کارت شبکه لپتاپم سالمه ولی کارت شبکه دستکتاپم که بهش شک داشتم رو عوض کردم ولی بازم هیچ! به نظرت این مشکل مصخره چیه که اعصاب ما رو بهم ریخته؟

ممکنه مشکل از درایورش باشه یه بار درایور کارت شبکه ات رو دوباره نصب کن
اون علامت شبکه توی تسک بار سیستم ات اصلا میاد؟

mansoor48
08-12-2009, 00:49
با سلام وخسته نباشید
ما در شبکه مدرسه دچار مشکل شدیم کامپیوتر سرور کلاینت ها را شناسایی نمی کند

D_z_z
08-12-2009, 03:36
مشکل از کابل بود که 1 ماه مارو الافه خودش کرد! از شما هم ممنونم!

D_z_z
08-12-2009, 03:37
یه سوال دارم اونم اینه که واسه شبکه کردن دو کامپیوتر با هم بدون هاب کابل کراس حد اکثر تا چند متر جواب گو هست؟

dreams4gotten
08-12-2009, 11:03
با سلام به دوستان.

من یه لپ تاپ دارم که بوسیله LAN به مودم adsl متصل شده. من میخام از طریق Wlan موبایل خودم رو به اینترنت متصل کنم.
موبایلم نوکیا 5530 هستش و wi-fi داره. لپ تاپ هم wi-fi داره.
ممنون میشم راهنمایی کنین.

sayan_se666
08-12-2009, 14:51
باسلام
من چهارتا كامپيوتر را با هاب شبكه كرده و اينترنت adsl را هم به هاب وصل كردم و تا ديروز كاملا هر چهارت كامپيوتر به اينترنت دسترسي داشتند ولي امروز كانكشن برقرار است ولي صفحه وبي باز نمي شود

mokhtari58
08-12-2009, 16:43
سلام
در مورد isa 2006 سوال دارم کجا مطرح کنم ؟
البته اینجا هم می پرسم .
یه اداره با 20 کامپیوتر و یه اینترنت adsl داریم که تونستم nat رو راه بندازم ولی میخوام isa رو راه بندارم نتونستم.
هر کاری میکنم انترنت share نمیشه . رو خود سرور هم اینتزنت باز نمیشه .
اگه میشه راهنماییم کنید خیلی فوریه .

undertaker_ss
08-12-2009, 19:26
سلام
در مورد isa 2006 سوال دارم کجا مطرح کنم ؟
البته اینجا هم می پرسم .
یه اداره با 20 کامپیوتر و یه اینترنت adsl داریم که تونستم nat رو راه بندازم ولی میخوام isa رو راه بندارم نتونستم.
هر کاری میکنم انترنت share نمیشه . رو خود سرور هم اینتزنت باز نمیشه .
اگه میشه راهنماییم کنید خیلی فوریه .

واسه اینترنت باید http و dns و ftp و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از internal و local host به External باز کنید
شما چکار کردید؟

mygonabad
09-12-2009, 23:51
با سلام به دوستان.

من یه لپ تاپ دارم که بوسیله LAN به مودم adsl متصل شده. من میخام از طریق Wlan موبایل خودم رو به اینترنت متصل کنم.
موبایلم نوکیا 5530 هستش و wi-fi داره. لپ تاپ هم wi-fi داره.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
باید لب تاپ و موبایلتو از طریق ad-hoc با هم شبکه کنی بعد کانکشن LAN یا (اگه broadband وصل میشی همون) رو با WLANبصورت bridge در بیاری یعنی هردورو انتخاب کن و راست کلیک کرده سپس گزینه Bridge Connections رو انتخاب کن
امیدوارم مشکلت حل شه

mygonabad
09-12-2009, 23:57
باسلام
من چهارتا كامپيوتر را با هاب شبكه كرده و اينترنت adsl را هم به هاب وصل كردم و تا ديروز كاملا هر چهارت كامپيوتر به اينترنت دسترسي داشتند ولي امروز كانكشن برقرار است ولي صفحه وبي باز نمي شود
با چه کانکشنی وصل میشی --- یاBroadband یا اصلا روی مودمت PPPOE ست کردی.که البته اگه آخری باشه که اصلا کانکشن نداری
در ضمن چند سوال:
1-میخوای همه در یک زمان وصل باشند؟
2-هیچ کدوم الان وصل نمیشن حتی اونی که کانکشن روشه؟

mygonabad
10-12-2009, 00:00
با سلام وخسته نباشید
ما در شبکه مدرسه دچار مشکل شدیم کامپیوتر سرور کلاینت ها را شناسایی نمی کند
بیشتر توضیح بده دقیقا چه مشکلی دارین

mygonabad
10-12-2009, 00:33
و حالا یک سوال دوستان به نظر شما مشکل شبکه من کجاست که حتی نزدیکترین node رو با TTL=64 پینگ میکنه حتی اونهایی که وایرلس نیستند
فایروال رو disable کردم نشد که نشد
نظرتون چیه؟؟؟؟؟

mygonabad
16-12-2009, 06:56
و حالا یک سوال دوستان به نظر شما مشکل شبکه من کجاست که حتی نزدیکترین node رو با TTL=64 پینگ میکنه حتی اونهایی که وایرلس نیستند
فایروال رو disable کردم نشد که نشد
نظرتون چیه؟؟؟؟؟
کجا غیبتون زد دوستان ؟

*K!nG*
16-12-2009, 22:29
ببخشید دوستان از کجا باید بفهمیم که مادربورد کارت شبکه داره ؟

ChaoticHead
16-12-2009, 23:48
ببخشید دوستان از کجا باید بفهمیم که مادربورد کارت شبکه داره ؟
آسونترین راه اینه که پشت کیس همون بغل جای KEYBORAD و MOUSE اینا باید یه پورت شبکه داشته باشه که سوکت شبکه بهش می خوره.

*K!nG*
17-12-2009, 08:27
خوب دوست عزیز حالا من چطوری می تونم نتورک کانکشنشو بسازم . می خوام لپ تاپم رو با کابل کراس به کامپیوتر وصل کنم

undertaker_ss
17-12-2009, 12:49
خوب دوست عزیز حالا من چطوری می تونم نتورک کانکشنشو بسازم . می خوام لپ تاپم رو با کابل کراس به کامپیوتر وصل کنم

cd مادربورد رو بذار و درایور کارت شبکه ات رو نصب کن

mshafiee
17-12-2009, 12:57
واسه اینترنت باید http و dns و ftp و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از internal و local host به External باز کنید
شما چکار کردید؟

آیا در مورد Isa server آموزش فارسی وجود دارد؟

*K!nG*
17-12-2009, 13:25
cd مادربورد رو بذار و درایور کارت شبکه ات رو نصب کن

موقع نصب این ارور رو میده

ChaoticHead
17-12-2009, 15:59
موقع نصب این ارور رو میده

کارت شبکه تون از توی bios بحالت disables تنظبم شده. بایداول برین توی bios فعالش کنین. مدل مادربوردتون چیه؟

*K!nG*
17-12-2009, 16:35
کارت شبکه تون از توی bios بحالت disables تنظبم شده. بایداول برین توی bios فعالش کنین. مدل مادربوردتون چیه؟

asus هست ولی مدل دقیقشو نمی دونم .

حالا این قسمتی که میگید کجاست که باید فعالش بکنم ؟

ChaoticHead
17-12-2009, 17:12
asus هست ولی مدل دقیقشو نمی دونم .

حالا این قسمتی که میگید کجاست که باید فعالش بکنم ؟

مدلش را برای همین پرسیدم که دقیق بهتون بگم چجوریه.
عموما باید کامپیوتر را ریستارت کنین و فورا کلید DEL را بزنین تا برین توی bios (معمولا یه صفحه آبی) . بعد توی قسمت Integrated Peripherals دنبال گزینه onboard Lan یا ethernet بگردین و فعالش کنین . بعد هم save & exit کنین و بیاین بیرون.

*K!nG*
17-12-2009, 21:57
مدلش را برای همین پرسیدم که دقیق بهتون بگم چجوریه.
عموما باید کامپیوتر را ریستارت کنین و فورا کلید DEL را بزنین تا برین توی bios (معمولا یه صفحه آبی) . بعد توی قسمت Integrated Peripherals دنبال گزینه onboard Lan یا ethernet بگردین و فعالش کنین . بعد هم save & exit کنین و بیاین بیرون.

خیلی خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی ممنون :10:

morteza4400
19-12-2009, 00:11
سلام
لطفا اگه آموزش کامل و دقيقي براي اتصال دوربين هاي تحت شبکه (ip camera) به اينترنت داريد
راهنمايي کنيد
ممنون

SR72
26-12-2009, 23:16
میتونید در حالت ad hoc هم شبکه کنید بدون نیاز به اکسس پوینت

سلام ...

ميشه يكم بيشتر توضيح بديد ؟

ممنون

saeed258s
26-12-2009, 23:38
با دروود
چگونه می توانیم بوسیله وی وی الف-ن به کیلاینت ها در یک شبکه ایننترنت بدهیم؟به گونه ای که تنها با وی پی امکان برقراری اتصال داشته باشند؟
(ویندوز 2003 سرور)
سپاس

mohsenfhm
28-12-2009, 14:08
با درود . يه سوالي داشتم . ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه . من يك اشتراك وايرلس در منزل دارم .بعضي روزها مي رم خونه مادر بزرگم بايد از دايل آپ استفاده كنم كه خيلي اذيتم مي كنه . آيا ميشه يه جوري اينترنت وايرلسمو رو خط تلفن خونمون share كنم بعد از خونه مادر بزرگم بهش وصل بشم . اگر چنين چيزي امكان نداره يك روش ديگر بهم بگيد ممنون

mostafait
28-12-2009, 15:46
کابل CAT6 متری چقدر است؟! آیا جدیدتر از CAT6 هم اومده؟!

سرعت شبکه با این کابل چقدر می شود؟!

راستی قیمت HUB که کابل و سرعت کابل CAT6 را پشتیبانی کند چقدر است؟!

|محمدی|
28-12-2009, 17:00
سلام
من دوتا سیستم دارم یکی ایکس پی و یکی سون
رو سیستمی که سون نصبه دو تا کارت شبکه دارم و
من طبق تنظیمات اینجا
کد:

فایل های Public
ویندوز سون رو به اشتراک گذاشتم
اما اینترنت رو سیستم اول برقراره اما سیستم دوم نه
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم ؟؟؟
مودم هم لن هستش که به سیستم اصلی یا همون سون نصبه که دو کارت شبکه داره
ممنون

mohsenfhm
28-12-2009, 20:27
كسي نيست جواب ما رو بده

infernalboy
31-12-2009, 19:57
من کارت شبکه مو نصب کردم.ولی نمیتونه شبکه مودم وایر لس م رو پیدا کنه.لب تاپم دل latitude d630 هستش.ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

ChaoticHead
31-12-2009, 21:02
من کارت شبکه مو نصب کردم.ولی نمیتونه شبکه مودم وایر لس م رو پیدا کنه.لب تاپم دل latitude d630 هستش.ممنون میشم یکی راهنماییم کنه
روی لپ تاپتون یه دکمه برای ارتباط وایرلس هست. اونو باید بزارین روی on . مودم وایرلستون چیه؟

mohsenfhm
01-01-2010, 22:53
جدي كسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال سختي پرسيدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

undertaker_ss
02-01-2010, 22:20
جدي كسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال سختي پرسيدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین یه راه هست به اسم ras اما سرعتش نمی دونم چقدره ولی می دونم زیاد نیست چون با خط تلفنه
یه ویندوز سرور می خواد و یه خط تلفن
با تلفن زنگ میزنی به کامپیوتر و ارتباط باهاش برقرار میشه
ولی باید سیستم توی خونه خودتون روشن باشه
در کل به نظر من که روش مزخرفیه :31:

mohsenfhm
03-01-2010, 10:23
ببین یه راه هست به اسم ras اما سرعتش نمی دونم چقدره ولی می دونم زیاد نیست چون با خط تلفنه
یه ویندوز سرور می خواد و یه خط تلفن
با تلفن زنگ میزنی به کامپیوتر و ارتباط باهاش برقرار میشه
ولی باید سیستم توی خونه خودتون روشن باشه
در کل به نظر من که روش مزخرفیه :31:

ممنون . خيلي لطف كردي .اگه ميشه يه زره بيشتر توضيح بديد .مرسي

gladiatur
04-01-2010, 21:30
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه

undertaker_ss
05-01-2010, 14:02
ممنون . خيلي لطف كردي .اگه ميشه يه زره بيشتر توضيح بديد .مرسي

خواهش میکنم
شرمنده فعلا با سرور نمی تونم بیام توی اینترنت
ولی در اولین فرصت مراحل کار رو نگاه میکنم بهت خبر میدم
بازم شرمنده:11:
راستی با hyper terminal هم میشه
من امتحانش نکردم اما میگن راحته

ChaoticHead
05-01-2010, 18:27
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه
با این پورت می تونین تلویزیون را به کامپیوتر شبکه کنین و فایلهای صوتی و تصویریتون از روی کامپیوتر روی تلویزون پخش کنین و حتی به اینترنت وصل بشین.
برای نحوه تنظیماتش هم دوستان اینجا برای تلویزیون سامسونگ گذاشتن.

برای تلویزیون خودتون یه سری به بخش تلویزیون بزنین شاید دوستان اونجا راهنمائیتون کنن.

mojtabaiyan
07-01-2010, 11:52
سلام به دوستان عزیز من تازه با این انجمن کار می کنم می خواستم بدونم تایپیک مخصوص کاربران وایرلس و اکانتیک اینترنت کجا باید دنبالش گشت

navid1981
07-01-2010, 21:07
سلام به همه دوستان
من یک ال ای دی جدید سامسونگ خریدم که می تواند از طریق پورت LAN به اینترنت وصل شود و وارد سایتهای طرف قرارداد با سرور سامسونگ شود(WIDGET),(connectedtv.yahoo.com)

اما متاسفانه این سرور از آی پی ایران پشتیبانی نمی کند. پس بدنبال راهی گشتم که تلویزیون را از طریق ------ یا --- وصل کنم. تنها راهی هم که امکانش هست این هست که تعریف --- یا ------ در خود روتر انجام شود زیرا در تلویزیون امکان این کار نیست. با کمی سرچ به گزینه --- Modem/ Router رسیدم. چندین مدل در دنیا وجود دارد مانند :
D-LINK DSL-G804V Wireless ADSL2/ 2+ --- Modem/ Router
اما آیا کسی این نوع مدلهای روتر که قابلیت تنظیم --- را دارد در ایران دیده یا با آن کار کرده.
لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
ممنون.

mehrradg23
07-01-2010, 22:27
سلام
من يه سيستم معمولي دارم که روش ويندوز xp هست و يه لبتاب دارم که روش ويندوز 7 هست که هر دو کارت شبکه دارن ميخواستم بدونم چطوري ميشه اين دو تا رو با هم با کابل کراس شبکه کرد؟؟؟؟؟؟
2- روي سيستم معمولي adsl دارم چطوري ميشه اينترنت رو از طريق همين شبکه شير کرد؟

ChaoticHead
07-01-2010, 22:39
سلام
من يه سيستم معمولي دارم که روش ويندوز xp هست و يه لبتاب دارم که روش ويندوز 7 هست که هر دو کارت شبکه دارن ميخواستم بدونم چطوري ميشه اين دو تا رو با هم با کابل کراس شبکه کرد؟؟؟؟؟؟
2- روي سيستم معمولي adsl دارم چطوري ميشه اينترنت رو از طريق همين شبکه شير کرد؟
کافیه local area connection روی هر دو را تنظیم کنین. توی قسمت tcp/ip شون مثلا بزنین:

برای کامپیوتر:
Ip: 192.168.1.16
Subnet: 255.255.255.0
gateway:192.168.1.1

برای لپ تاپ:
Ip:192.168.1.17
Subnet:255.255.255.0
gateway: 192.168.1.16
ِDNS: آدرسی که isp بهتون می ده

توی کانکشن اینترنت کامپیوتر هم برین توی properties و advanced و قسمت Allow other network users to connect through.. را تیک بزنین.

mehrradg23
07-01-2010, 22:56
کافیه local area connection روی هر دو را تنظیم کنین. توی قسمت tcp/ip شون مثلا بزنین:

برای کامپیوتر:
Ip: 192.168.1.16
Subnet: 255.255.255.0
gateway:192.168.1.1

برای لپ تاپ:
Ip:192.168.1.17
Subnet:255.255.255.0
gateway: 192.168.1.16
ِDNS: آدرسی که isp بهتون می ده

توی کانکشن اینترنت کامپیوتر هم برین توی properties و advanced و قسمت Allow other network users to connect through.. را تیک بزنین.

توي ويندوز هفت قسمت tcp/ip هم 6 داره هم 4 من روي 4 اين تنظيمات رو انجام دادم شبکه کانکت نشد

ChaoticHead
07-01-2010, 23:03
توي ويندوز هفت قسمت tcp/ip هم 6 داره هم 4 من روي 4 اين تنظيمات رو انجام دادم شبکه کانکت نشد
روی همون 4 باید انجام بدین. فایروال هر دو سیستم را موقتا قطع کنین. روی همون local area connection هایی انجام بدین که مربوط به کارت شبکه های متصل به کابلتونه.

mehrradg23
07-01-2010, 23:45
فايروال ها رو هم قطع کردم نشد
کابلم هم سالم هست
کارتهاي شبکم هم مشکلي نداره

ChaoticHead
08-01-2010, 08:10
فايروال ها رو هم قطع کردم نشد
کابلم هم سالم هست
کارتهاي شبکم هم مشکلي نداره
یعنی چی نشد. شما همینجوری دو تا مجسمه را هم با کابل شبکه به هم بزنی بالاخره یه چیزی از هم می شناسن:31: چه برسه به اینکه ip range مشترک هم بهشون داده باشی. چه پیغامی میده؟ آدرس یکی را توی اون یکی پینگ می کنی جواب میده؟ اصلا کانکشنهات enabled هستن؟!

mehrradg23
08-01-2010, 11:53
کتنکشنها اينيبل هستن توي سيستم اصلي اون دو تا چراغ که نمياد
و در ويندوز هفت يه تلوزيون مياد اون پايين که روش يه علامت تعجب داره
بعد از اينکه دو تا سيستم با هم شبکه شد بايد درايوها هر دو سيستم توي اون يکي باشه ديگه درسته؟؟؟

ChaoticHead
08-01-2010, 12:12
کتنکشنها اينيبل هستن توي سيستم اصلي اون دو تا چراغ که نمياد
و در ويندوز هفت يه تلوزيون مياد اون پايين که روش يه علامت تعجب داره
بعد از اينکه دو تا سيستم با هم شبکه شد بايد درايوها هر دو سيستم توي اون يکي باشه ديگه درسته؟؟؟
اون تلویزیونها را توی xp هم می تونی بیاری. کافیه بری توی properties کانکشن مربوطه، گزینه Show icon in notification area را تیک بزنی.

برای اینکه درایو ها را ببینی باید به اشتراک بزاریشون و یه workgroup درست کنی که دو تا کامپیوتر عضوش باشن.

اگر می خوای بیشتر بدونی از مراحل راهنمایی تاپیکهای مربوطه استفاده کن

ks.s
09-01-2010, 10:34
با سلاممی خواستم بدونم روی ویندوز سرور 2003 چه آنتی ویروسی از خوانواده نود میشه نصب کرد من یه نود 32 ورژن 3 دارم که موقع نصب ارور میگیره و میگه این ورژن برای این ویندوز مناسب نیست اگه لینک دانلودشو بزارید ممنون میشم

amirtoty
09-01-2010, 15:54
کسی شیر کردن اینترنت و توی Seven امتحان کرده!
هر کاری میکنم اینترنت شیر نمیشه!
با ویستا میشد
اما این سون و هر کاری میکنم رو اعصابه!
کسی میتون هتوضیحی در مورد نحوه شیر کردن بده؟؟
فایروالا خاموش! فایل هم شیر میشه! اما اینترنت .... :(

undertaker_ss
09-01-2010, 21:38
کسی شیر کردن اینترنت و توی Seven امتحان کرده!
هر کاری میکنم اینترنت شیر نمیشه!
با ویستا میشد
اما این سون و هر کاری میکنم رو اعصابه!
کسی میتون هتوضیحی در مورد نحوه شیر کردن بده؟؟
فایروالا خاموش! فایل هم شیر میشه! اما اینترنت .... :(

دی ان اس رو ست کردی؟

amirtoty
09-01-2010, 21:45
دی ان اس رو ست کردی؟
رو auto گزاشتم!
قبلا همینجوری تو ویستا بی مشکل شیر میشد!

amirtoty
09-01-2010, 22:04
الان هم DNS خودم ست کردم!
بازم شیر نشد :)

jamshidjap
09-01-2010, 22:32
دی ان اس روبزار 4.2.2.4 شاید درست شه ...

amirtoty
09-01-2010, 22:37
دی ان اس روبزار 4.2.2.4 شاید درست شه ...
:18:

اصلا این دوتا DNS چیکار میکنن؟

jamshidjap
09-01-2010, 22:48
امتحان کردی؟

amirtoty
09-01-2010, 23:06
ور رفتم یکم درست شد! :دی

mygonabad
10-01-2010, 09:54
اینم یک تجربه از من برای شیر اینترنت DNS کاممپیوترای دیگه رو بکن همون IP کامپیوتری که اینترنت رو شیر کرده
من تو چنتا کامپیوتر امتحان کردم جواب داده:31:

mefmef
11-01-2010, 08:47
دوستان سلام
join شدن یه کامیپیوتر تو شبکه چه معنی داره و چطور می شه یه کامپیوتر رو تو شبکه join کرد کامپیوتر من به یه شبکه وصل است و من از طریق اون به اینترنت وصل می شم ولی چند روز پیش برای استفاده از یه نرم افزار اداری مشکل داشتم مدیر شبکه مان گفت کامپیوترت در شبکه join نشده واین سوال برام پیش اومد ؟

undertaker_ss
11-01-2010, 12:21
دوستان سلام
join شدن یه کامیپیوتر تو شبکه چه معنی داره و چطور می شه یه کامپیوتر رو تو شبکه join کرد کامپیوتر من به یه شبکه وصل است و من از طریق اون به اینترنت وصل می شم ولی چند روز پیش برای استفاده از یه نرم افزار اداری مشکل داشتم مدیر شبکه مان گفت کامپیوترت در شبکه join نشده واین سوال برام پیش اومد ؟

منظور عضو domain شدن هست
برای اینکار کافیه روی my computer تون رایت کلیک کنید بعد properties بعد تب computer name انجا دکمه change رو بزنید member of domain رو انتخاب کنید و اسم domain رو بزنید
و برید توی تنظیمات کارت شبکه تون و ip مربوط به domain controler (dc ) رو به عنوان Dns انتخاب کنید
بعد یه صفحه میاد که باید یوزر و پس بزنید که باید این یوزر در dc قبلا تعریف شده باشه
اگه موفقیت امیز باشه پیغام welcom.... میاد و بعد یه Restart می خواد

mefmef
13-01-2010, 12:42
منظور عضو domain شدن هست
برای اینکار کافیه روی my computer تون رایت کلیک کنید بعد properties بعد تب computer name انجا دکمه change رو بزنید member of domain رو انتخاب کنید و اسم domain رو بزنید
و برید توی تنظیمات کارت شبکه تون و ip مربوط به domain controler (dc ) رو به عنوان Dns انتخاب کنید
بعد یه صفحه میاد که باید یوزر و پس بزنید که باید این یوزر در dc قبلا تعریف شده باشه
اگه موفقیت امیز باشه پیغام welcom.... میاد و بعد یه Restart می خواد
ممنون به جهت راهنمایی کاملتون

leira
16-01-2010, 12:55
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
می دونم این مساله مشکل خیلی ها بوده که حل شده ولی هرچقدر تو انجمن گشتم کسی راه حل اساسی نداده و بعدش گفتند حل شد ولی چطوریش رو نه
خیلی ممنون

mohsenfhm
17-01-2010, 14:51
سلام به همه دوستان .

من اينترنت وايرلس دارم و مي خواستم اين اينترنتو روي خط تلفن شير كنم و از جاي ديگه توسط اون خط به اين اينترنت به صورت دايل آپ وصل بشم . آيا چنين چيزي امكان داره ؟ ممنون ميشم اگر توضيح بدين.