مشاهده نسخه کامل
: بحث های تخصصی و عمومی شبكه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
ehsannet9003
22-01-2010, 23:22
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
می دونم این مساله مشکل خیلی ها بوده که حل شده ولی هرچقدر تو انجمن گشتم کسی راه حل اساسی نداده و بعدش گفتند حل شد ولی چطوریش رو نه
خیلی ممنون
دوست عزیز خیلی خوبه من که هرچه می کنم نوت بوکم به کامپیئتر های دیگه وصل نمی شه و نمی دونم چرا از مقتی که 7 رو نصب کردم موفق نشدم حتی یه کراس هم بندازم.
به نظر شما موشکل از درایور کارت شبکه نیست شاید درایور رو نمی شناسه؟؟؟
دوست عزیز خیلی خوبه من که هرچه می کنم نوت بوکم به کامپیئتر های دیگه وصل نمی شه و نمی دونم چرا از مقتی که 7 رو نصب کردم موفق نشدم حتی یه کراس هم بندازم.
به نظر شما موشکل از درایور کارت شبکه نیست شاید درایور رو نمی شناسه؟؟؟
فکر نکنم ، اگه اینطور بود من پوشه هم نمی تونستم به اشتراک بگذارم ولی مشکل من در ویندوز 7 فقط مربوط به اشتراک اینترنت هست :41:
undertaker_ss
23-01-2010, 10:59
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
می دونم این مساله مشکل خیلی ها بوده که حل شده ولی هرچقدر تو انجمن گشتم کسی راه حل اساسی نداده و بعدش گفتند حل شد ولی چطوریش رو نه
خیلی ممنون
dns رو ست کردی؟
اگه نه بذار 4.2.2.4
dns رو ست کردی؟
اگه نه بذار 4.2.2.4
می شه یه ذره بیشتر توضیح بدین؟ dns رو روی کلاینتها باید ست کنم؟ آخه من الان تو ویندوز 7 دو تا local area connection دارم tcp/ipv4 رو باید تغییر بدم یا tcp/ipv6?
undertaker_ss
23-01-2010, 12:25
می شه یه ذره بیشتر توضیح بدین؟ dns رو روی کلاینتها باید ست کنم؟ آخه من الان تو ویندوز 7 دو تا local area connection دارم tcp/ipv4 رو باید تغییر بدم یا tcp/ipv6?
توی کلاینت ها باید ست کنی
توی تنظیمات tcp ip شون
نه دست یه سرور نزن
خبر شو بده درست شد یا نه
توی کلاینت ها باید ست کنی
توی تنظیمات tcp ip شون
نه دست یه سرور نزن
خبر شو بده درست شد یا نه
نه متاسفانه درست نشد:41:
من تو تنظیمات perferred DNS server عدد 4.2.2.4 رو وارد کردم ولی همچنان شبکه کلاینتها زیرش نوشته limited or no connectivity ... بازم راهی هست؟
undertaker_ss
23-01-2010, 13:08
نه متاسفانه درست نشد:41:
من تو تنظیمات perferred DNS server عدد 4.2.2.4 رو وارد کردم ولی همچنان شبکه کلاینتها زیرش نوشته limited or no connectivity ... بازم راهی هست؟
ای پی ها مورد داره
احتمالا کانفلیکت کرده
یه بار همه ای پی ها رو چک کن
ای پی ها مورد داره
احتمالا کانفلیکت کرده
یه بار همه ای پی ها رو چک کن
وای ی ی می شه یه ذره سطح پایین تر حرف بزنید :20:
آخه من آی پی هام همیشه به صورت اتوماتیک تنظیم می شه و من کار بخصوصی نمی کنم یعنی تو xp که اینطوری بود
الان واقعا گیج شدم از بس انواع و اقسام روشها رو خوندم
بازم ممنون
undertaker_ss
23-01-2010, 14:05
وای ی ی می شه یه ذره سطح پایین تر حرف بزنید :20:
آخه من آی پی هام همیشه به صورت اتوماتیک تنظیم می شه و من کار بخصوصی نمی کنم یعنی تو xp که اینطوری بود
الان واقعا گیج شدم از بس انواع و اقسام روشها رو خوندم
بازم ممنون
ببخشید شرمنده :31:
خب شما یه توضیح بده سیستمهات چندتاست
مودمت ip اش چیه؟
برو توی تنظیمات مودم (توی مرورگر ای پی مودم رو بزن) ببین dhcp اش فعاله یا نه
یا یه کار دیگه بکن برو توی سیتمهایی که xp دارند روی کانکشن شبکه که هی میگه limited or no connectivity رایت کلیک کن status رو بزن برو توی support ببین اون بالا چی نوشته جلوی Address type اگه چیزی غیر از assigned by DHCP نوشته این کار ها رو بکن
اگه مثلا ایپی مودم 192.168.1.1 هست
به سیستم اول ip بده 192.168.1.2 به دومی بده 192.168.1.3 تا اخر
ببخشید شرمنده :31:
خب شما یه توضیح بده سیستمهات چندتاست
مودمت ip اش چیه؟
برو توی تنظیمات مودم (توی مرورگر ای پی مودم رو بزن) ببین dhcp اش فعاله یا نه
یا یه کار دیگه بکن برو توی سیتمهایی که xp دارند روی کانکشن شبکه که هی میگه limited or no connectivity رایت کلیک کن status رو بزن برو توی support ببین اون بالا چی نوشته جلوی Address type اگه چیزی غیر از assigned by DHCP نوشته این کار ها رو بکن
اگه مثلا ایپی مودم 192.168.1.1 هست
به سیستم اول ip بده 192.168.1.2 به دومی بده 192.168.1.3 تا اخر
خواهش می کنم شما باید ببخشید
این عکس اون قسمتی هست که شما گفتید تغییرش بدین البته با اون چیزی که شما گفتین که این فرق داره ولی من آدرس آی پی هم بهش دادم بازم تغییری نکرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه اینکه وقتی آی پی می دم لازمه که تو قسمت default geteway هم چیزی بنویسم ؟
من آی پی مودم رو هم که تو مرورگر وارد می کنم هیچی نشون نمی ده:19: فکر کنم اینا خیلی عجیب غریبند یا اینکه من زیادی فیلسوفم
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
undertaker_ss
24-01-2010, 20:16
خواهش می کنم شما باید ببخشید
این عکس اون قسمتی هست که شما گفتید تغییرش بدین البته با اون چیزی که شما گفتین که این فرق داره ولی من آدرس آی پی هم بهش دادم بازم تغییری نکرد
یه چیز دیگه اینکه وقتی آی پی می دم لازمه که تو قسمت default geteway هم چیزی بنویسم ؟
من آی پی مودم رو هم که تو مرورگر وارد می کنم هیچی نشون نمی ده:19: فکر کنم اینا خیلی عجیب غریبند یا اینکه من زیادی فیلسوفم
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم یعنی با ست کردن ip هم باز این ارور میاد؟دکمه repair رو هم یه بار بزنید
روی همه سیستمها این ارور میاد؟
default gateway رو بدید سیستمی که اینترنت رو share کرده ولی فعلا مشکل از ip هست
اگه بتونی یه عکس از تنظیمات ip تون هم بذارید خیلی خوب میشه
توی سیستمی که به مودم وصله توی تنظیمات کارت شبکه اش gateway رو بدید ip مودم
ip مودم رو عوض نکردید؟
وقتی ip مودم رو میزنید چی میگه؟ با دوتا اسلش هم امتحان کنیئ. قبلا می تونستید برید توی تنظیمات مودم؟
یه توضیح راجع به نحوه شیر کردن اینترنت تون می دید؟
fariask1999
24-01-2010, 22:31
دلیل این ترتیب رنگ در CAT 5e رو کسی میدونه؟؟؟اگه دو طرف کابل به یک ترتیب رنگی غیر از این استاندارد بسته بشه، امکان انتقال data وجود نداره؟؟؟:46:
ehsannet9003
24-01-2010, 23:13
فکر نکنم ، اگه اینطور بود من پوشه هم نمی تونستم به اشتراک بگذارم ولی مشکل من در ویندوز 7 فقط مربوط به اشتراک اینترنت هست :41:
اونوخت شما روی کامپیوتر رومیزی امنحان کردید یا لب تاپ
ببینم یعنی با ست کردن ip هم باز این ارور میاد؟دکمه repair رو هم یه بار بزنید
روی همه سیستمها این ارور میاد؟
default gateway رو بدید سیستمی که اینترنت رو share کرده ولی فعلا مشکل از ip هست
اگه بتونی یه عکس از تنظیمات ip تون هم بذارید خیلی خوب میشه
توی سیستمی که به مودم وصله توی تنظیمات کارت شبکه اش gateway رو بدید ip مودم
ip مودم رو عوض نکردید؟
وقتی ip مودم رو میزنید چی میگه؟ با دوتا اسلش هم امتحان کنیئ. قبلا می تونستید برید توی تنظیمات مودم؟
یه توضیح راجع به نحوه شیر کردن اینترنت تون می دید؟
سلام
اینا عکسا مال سیستمی هست که مودم بهش وصله
این آی پی رو من بهش ندادما خودش به صورت اتوماتیک بهش داده
اینم نحوه شیر کردن
اینم تنظیمات آی پی تو کلاینتی که xp روش نصبه
وقتی آی پی بهشون می دم دیگه اون اروره نمی یاد و می گه connected ولی بازم هیچ کار نمی کنه یعنی در اصل به اینترنت وصل نمی شه
آی پی مودم رو هم اینطوری که وارد می کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از این صفحه های unable to connect می یاد من قبلا هیچوقت وارد تنظیمات مودم نمی شدم :45:
اونوخت شما روی کامپیوتر رومیزی امنحان کردید یا لب تاپ
مگه فرق می کنه؟؟
undertaker_ss
25-01-2010, 11:16
سلام
اینا عکسا مال سیستمی هست که مودم بهش وصله
این آی پی رو من بهش ندادما خودش به صورت اتوماتیک بهش داده
اینم نحوه شیر کردن
اینم تنظیمات آی پی تو کلاینتی که xp روش نصبه
وقتی آی پی بهشون می دم دیگه اون اروره نمی یاد و می گه connected ولی بازم هیچ کار نمی کنه یعنی در اصل به اینترنت وصل نمی شه
آی پی مودم رو هم اینطوری که وارد می کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از این صفحه های unable to connect می یاد من قبلا هیچوقت وارد تنظیمات مودم نمی شدم :45:
خب شما توی سون رنج ip ات با xp ها فرق داره سون رو بذار 192.168.1.137
بعد الان این که اتوماتیک نیست دستی بهش داده شده
شما تنظیمات اون کارت شبکه ای که به xp ها وصله رو نگاه کن ببین ip سون چیه
بعد default gateway رو توی xp بده همون
gateway توی سون رو هم بده ای پی مودم
مطمئنی ip مودمت همینه؟
یه چیز دیگه ------ استفاده نمی کنی؟
خب شما توی سون رنج ip ات با xp ها فرق داره سون رو بذار 192.168.1.137
بعد الان این که اتوماتیک نیست دستی بهش داده شده
شما تنظیمات اون کارت شبکه ای که به xp ها وصله رو نگاه کن ببین ip سون چیه
بعد default gateway رو توی xp بده همون
gateway توی سون رو هم بده ای پی مودم
مطمئنی ip مودمت همینه؟
یه چیز دیگه ------ استفاده نمی کنی؟
ببینید تو ویندوز سون من هیچ آی پی وارد نکردم منظورم از اتوماتیک این بود که وقتی واسه اشتراک اینترنت local area connection 2 رو انتخاب می کنم این آی پی 192.168.137.1 بهش داده می شه طبق عکس ولی وقتی از اشتراک درش می یارم هیچ آی پی نیست حالا دلیلش رو نمی دونم چیه ؟ آی پی مودمم هم تو دفترچه اش بود دیگه
خودم که حسابی گیج شدم شما رو نمی دونم و خیلی مرسی از وقتی که گذاشتید
ببینید تو ویندوز سون من هیچ آی پی وارد نکردم منظورم از اتوماتیک این بود که وقتی واسه اشتراک اینترنت local area connection 2 رو انتخاب می کنم این آی پی 192.168.137.1 بهش داده می شه طبق عکس ولی وقتی از اشتراک درش می یارم هیچ آی پی نیست حالا دلیلش رو نمی دونم چیه ؟ آی پی مودمم هم تو دفترچه اش بود دیگه
خودم که حسابی گیج شدم شما رو نمی دونم و خیلی مرسی از وقتی که گذاشتید
دوست گرامی همونطوری که دوستمون چند بار ازتون پرسیدن لطف کنید در مورد نوع شبکتون یه کوچولو توضیح بدین تا بهتر بشه کمک کرد
آیا شما با استفاده از سویچ شبکه ایجاد کردین یا این که فقط دو تا کامپیوتر دارین یکی سون و یکی XP که با کابل شبکه کراس به هم متصل هستند؟
اینطوری که من از عکسهایی که گذاشتین متوجه شدم مودم شما با کابل USB به کامپیوتر سون متصل هست
در کل شما باید حتما ip مودمتون رو بدونید از چه رنجی هست یا این که مدل و اسمشو بگین تا من بهتون بگم البته اگه تنظیماتشو دستکاری نکرده باشین که احتمالا نکردین ! ببینید دوست گرامی واسه این که ریکوستهای(درخواست) اینترنتی شما بتونه از سیستمتون بیرون بره و پکتهاتون اون بیرون روت بشه و شما جواب مناسب در یافت کنید شما حتما باید ip مودمتون رو داشته باشین و در تنظیمات کارت شبکتون به عنوان ip دیفالت گت وی قرار بدین و اینکه ip سیستمتون هم از همون رنج ip مودمتون باشه تا بتونن با هم ارتباط برقرار کنن این که بعد از شر کردن اینترنت سیستم شما ip میگیره واسه اینه که ICS یا همون اینترنت کانکشن شرینگ یه شبه دی ان اس کوچیک درست میکنه که به سیستم شما ip میده ولی هیچ ایرادی نداره شما به راحتی میتونید اون رو ادیت کنید و از رنج ip مودمتون بهش ip بدین توجه کنید که اگه مثلا ip مودم شما 192.168.1.1 هستش شما با عوض کردن عدد اوکتت آخر به راحتی میتونید ip هایی از همون رنج بسازید که به راحتی با هم در ارتباط باشن مثلا
192.168.1.2
192.168.1.3
192.168.1.4
.
.
.
.
192.168.1.254
و دیگه این که آی پی Dns server رو هم باید حتما ست کنید کار این ip این هست که مثلا وقتی شما اسم یک سایت رو توی مرور گرتون تایپ میکنید درخواست ip اون سایت رو واستون به سرور دی ان اسی مناسب میبره و ip سایت رو واستون برمیگردونه تا شما بتونید به اون وبسایت دسترسی داشته باشین در کل گیجتون نکنم شما سعی کنید با شرکتی که ازش ADSL دارین تماس بگیرین و آی پی DNS های محلی اونا رو هم بپرسین البته آی پی های
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
آی پی های دی ان اس سرور شرکت سان هستش که تغریبا میشه گفت که دی ان اس مرجع دنیاست و بعد از آدرس دی ان اس محلی که از شرکت ADSL گرفتین یکی یا 2 تا از ای آی پی ها رو در قسمت دی ان اس کارت شبکتون وارد کنید جمع میبندیم :31: پس شما به تر تیب کار های زیر رو انجام بدین
1 آی پی مودمتون رو پیدا کنید و واسه این که ببینید درسته یا نه یا اون رو پینگ کنید ببینید ریپلای میگیرین یا نه ؟ یا این که اون رو در مرورگرتون وارد کنید و ببینید میتونید به مودمتون وصل بشین یا نه
2 به کارت شبکتون از رنج آی پی مودمتون آی پی بدین
3 آی پی مودمتون رو به عنوان دیفالت گت وی در قسمت گت وی کارت شبکتون وارد کنید
4 آی پی دی ان اس محلی و دی ان اس سان رو در قسمت دی ان اس کارت شبکتون وارد کنید
اگر همه این تنظیمات رو به درستی انجام بدین الان سیستم شما باید اینترنت داشته باشه لطفا فعلا قسمت شرینگ اینترنت رو غر فعال کنید اگر موفق به این کارها شدین خبر کنید تا با هم پله به پله بقیه تنظیمات شرینگ رو هم انجام بدیم
مهر افزون و کامیاب باشید :10::46:
دوست گرامی همونطوری که دوستمون چند بار ازتون پرسیدن لطف کنید در مورد نوع شبکتون یه کوچولو توضیح بدین تا بهتر بشه کمک کرد
آیا شما با استفاده از سویچ شبکه ایجاد کردین یا این که فقط دو تا کامپیوتر دارین یکی سون و یکی XP که با کابل شبکه کراس به هم متصل هستند؟
اینطوری که من از عکسهایی که گذاشتین متوجه شدم مودم شما با کابل USB به کامپیوتر سون متصل هست
در کل شما باید حتما ip مودمتون رو بدونید از چه رنجی هست یا این که مدل و اسمشو بگین تا من بهتون بگم البته اگه تنظیماتشو دستکاری نکرده باشین که احتمالا نکردین ! ببینید دوست گرامی واسه این که ریکوستهای(درخواست) اینترنتی شما بتونه از سیستمتون بیرون بره و پکتهاتون اون بیرون روت بشه و شما جواب مناسب در یافت کنید شما حتما باید ip مودمتون رو داشته باشین و در تنظیمات کارت شبکتون به عنوان ip دیفالت گت وی قرار بدین و اینکه ip سیستمتون هم از همون رنج ip مودمتون باشه تا بتونن با هم ارتباط برقرار کنن این که بعد از شر کردن اینترنت سیستم شما ip میگیره واسه اینه که ICS یا همون اینترنت کانکشن شرینگ یه شبه دی ان اس کوچیک درست میکنه که به سیستم شما ip میده ولی هیچ ایرادی نداره شما به راحتی میتونید اون رو ادیت کنید و از رنج ip مودمتون بهش ip بدین توجه کنید که اگه مثلا ip مودم شما 192.168.1.1 هستش شما با عوض کردن عدد اوکتت آخر به راحتی میتونید ip هایی از همون رنج بسازید که به راحتی با هم در ارتباط باشن مثلا
192.168.1.2
192.168.1.3
192.168.1.4
.
.
.
.
192.168.1.254
و دیگه این که آی پی Dns server رو هم باید حتما ست کنید کار این ip این هست که مثلا وقتی شما اسم یک سایت رو توی مرور گرتون تایپ میکنید درخواست ip اون سایت رو واستون به سرور دی ان اسی مناسب میبره و ip سایت رو واستون برمیگردونه تا شما بتونید به اون وبسایت دسترسی داشته باشین در کل گیجتون نکنم شما سعی کنید با شرکتی که ازش ADSL دارین تماس بگیرین و آی پی DNS های محلی اونا رو هم بپرسین البته آی پی های
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
آی پی های دی ان اس سرور شرکت سان هستش که تغریبا میشه گفت که دی ان اس مرجع دنیاست و بعد از آدرس دی ان اس محلی که از شرکت ADSL گرفتین یکی یا 2 تا از ای آی پی ها رو در قسمت دی ان اس کارت شبکتون وارد کنید جمع میبندیم :31: پس شما به تر تیب کار های زیر رو انجام بدین
1 آی پی مودمتون رو پیدا کنید و واسه این که ببینید درسته یا نه یا اون رو پینگ کنید ببینید ریپلای میگیرین یا نه ؟ یا این که اون رو در مرورگرتون وارد کنید و ببینید میتونید به مودمتون وصل بشین یا نه
2 به کارت شبکتون از رنج آی پی مودمتون آی پی بدین
3 آی پی مودمتون رو به عنوان دیفالت گت وی در قسمت گت وی کارت شبکتون وارد کنید
4 آی پی دی ان اس محلی و دی ان اس سان رو در قسمت دی ان اس کارت شبکتون وارد کنید
اگر همه این تنظیمات رو به درستی انجام بدین الان سیستم شما باید اینترنت داشته باشه لطفا فعلا قسمت شرینگ اینترنت رو غر فعال کنید اگر موفق به این کارها شدین خبر کنید تا با هم پله به پله بقیه تنظیمات شرینگ رو هم انجام بدیم
مهر افزون و کامیاب باشید :10::46:
به روی چشم :20: سعی می کنم کامل توضیح بدم
15 تا سیستم که بوسیله سوییچ به هم متصل هستند .
بله با کابل usb وصله
در کل شما باید حتما ip مودمتون رو بدونید از چه رنجی هست یا این که مدل و اسمشو بگین تا من بهتون بگم البته اگه تنظیماتشو دستکاری نکرده باشین که احتمالا نکردین !
مدلش asus am602 هستش !!
پس شما به تر تیب کار های زیر رو انجام بدین
من هر جا سرچ می کنم می گه آی پی این مودم 192.168.1.1 هست تو دفترچه اش هم همینو نوشته بود ولی نه پینگش جواب می ده و نه تو مرورگر که وارد می کنم ... پس من مراحل بعدی رو نمی تونم انجام بدم مگر اینکه شما بگین آی پی این مودم چنده بالاخره؟
خیلی خیلی ممنون و سپاسگزار:11:
بله با کابل usb وصله
در کل شما باید حتما ip مودمتون رو بدونید از چه رنجی هست یا این که مدل و اسمشو بگین تا من بهتون بگم البته اگه تنظیماتشو دستکاری نکرده باشین که احتمالا نکردین !
مدلش asus am602 هستش !!
من هر جا سرچ می کنم می گه آی پی این مودم 192.168.1.1 هست تو دفترچه اش هم همینو نوشته بود ولی نه پینگش جواب می ده و نه تو مرورگر که وارد می کنم ... پس من مراحل بعدی رو نمی تونم انجام بدم مگر اینکه شما بگین آی پی این مودم چنده بالاخره؟
دوست گرامی ip دیفالت مودم شما 192.168.1.1 هست حالا چند تا دلیل میتونه باشه که شما نمیتونید به مودمتون وصل بشین اول این که ممکنه شما آی پی مودمتون رو به صورت دستی تغیر داده باشین:13: و دوم این که چون رنج ip سیستمتون با مودمتون توی یک رنج نیستن شما نمیتونید به مودمتون وصل بشین که احتمال دوم قوی تره :27:من پیشنهاد میکنم از ip رنج مودمتون به سیستمتون ip بدبن و دوباره تست کنید 192.168.1.2.......192.168.1.254 به هردوی کانکشن هاتون از این رنج اما متفاوت ip بدین
و پیشنهاد دیگه واسه شبکه شما اینه که شما مودمتون رو به جای این که با usb به سیستمتون متصل کنید و بعد دردسر های شرینگ اینترنت رو داشته باشین مودمتون رو مستقیما با LAN Port به سوییچ وصل کنید و ip گت وی همه ی کلاینتها رو ip مودمتون ست کنید
راستی گه گاهی مودمها با پورت usb مشکل پیدا میکنن واسه این که خیالتون راحت باشه یک بار مودمتون رو با پورت lan به کارت شبکه سیستمتون متصل منید و حتما از رنج ip مودمتون به سیستم ip بدبن و سعی کنید بهش وصل بشین جوابشو همینجا بنویسید
undertaker_ss
26-01-2010, 21:27
بله با کابل usb وصله
مدلش asus am602 هستش !!
کاش زودتر این اطلاعات رو میدادین :31:
شما یه کار دیگه هم بکنید توی cmd مربوط به سون بنویسید ip config /all بعد یا عکسش رو بذارید یا اینکه ببینید چه ای پی هایی مودم تون داره
بعد هم منم با نظر دوستمون موافقم شما باید توی تنظیمات مودم توم به جای bridge گزینه PPPOE رو انتخاب کنید و اون طوری share کنید
البته این ماله مرحله بعده فعلا باید ای پی مودم رو پیدا کرد:31:
دوست گرامی ip دیفالت مودم شما 192.168.1.1 هست حالا چند تا دلیل میتونه باشه که شما نمیتونید به مودمتون وصل بشین اول این که ممکنه شما آی پی مودمتون رو به صورت دستی تغیر داده باشین:13: و دوم این که چون رنج ip سیستمتون با مودمتون توی یک رنج نیستن شما نمیتونید به مودمتون وصل بشین که احتمال دوم قوی تره :27:من پیشنهاد میکنم از ip رنج مودمتون به سیستمتون ip بدبن و دوباره تست کنید 192.168.1.2.......192.168.1.254 به هردوی کانکشن هاتون از این رنج اما متفاوت ip بدین
و پیشنهاد دیگه واسه شبکه شما اینه که شما مودمتون رو به جای این که با usb به سیستمتون متصل کنید و بعد دردسر های شرینگ اینترنت رو داشته باشین مودمتون رو مستقیما با LAN Port به سوییچ وصل کنید و ip گت وی همه ی کلاینتها رو ip مودمتون ست کنید
راستی گه گاهی مودمها با پورت usb مشکل پیدا میکنن واسه این که خیالتون راحت باشه یک بار مودمتون رو با پورت lan به کارت شبکه سیستمتون متصل منید و حتما از رنج ip مودمتون به سیستم ip بدبن و سعی کنید بهش وصل بشین جوابشو همینجا بنویسید
سلام
احتمال دومتون درست بود چون وقتی از رنج آی پی مودم به دو تا کارت شبکه هام آی پی دادم اونوقت خدا رو شکر پینگش جواب داد :20:
در مورد این قسمت خواهش می کنم بی خیال بشین و یه راه دیگه واسه کلاینتها پیشنهاد بدین چون فعلا اصلا امکاناتش نیست تازه باید از چهارپایه برم بالا :23: نکته دیگه اینکه من با ویندوز xp که می یام بالا هیچ مشکلی تو شبکه ام ندارم و همه سیستمها همدیگه رو می شناسندو به اینترنت وصلند این مشکلات رو فقط با ویندوز 7 سرورم دارم
من بی صبرانه منتظر شنیدن قسمت sharing هستم
بازم خیلی خیلی ممنون
سلام
احتمال دومتون درست بود چون وقتی از رنج آی پی مودم به دو تا کارت شبکه هام آی پی دادم اونوقت خدا رو شکر پینگش جواب داد :20:
در مورد این قسمت خواهش می کنم بی خیال بشین و یه راه دیگه واسه کلاینتها پیشنهاد بدین چون فعلا اصلا امکاناتش نیست تازه باید از چهارپایه برم بالا :23: نکته دیگه اینکه من با ویندوز xp که می یام بالا هیچ مشکلی تو شبکه ام ندارم و همه سیستمها همدیگه رو می شناسندو به اینترنت وصلند این مشکلات رو فقط با ویندوز 7 سرورم دارم
من بی صبرانه منتظر شنیدن قسمت sharing هستم
بازم خیلی خیلی ممنون
دوست گرامی بسیار خوشحالم که مشکل اولتون حل شد در مورد شر اینترنت من اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که از این روش استفاده کنی چون هر روز مشکل خواهی داشت به عنوان کسی که تمام این روشهای شرینگ رو توی سولوشنهای مختلف داشته و تجربش کرده بهت میگم که بهترین کار و روش همینه که مودمت به صورت استند الون (به تنهایی) کار کنه یعنی مستقیم به سوییچ وصلش کنی خواهی دید که اصلا یادت میره وظیفه ای هم در مورد شرینگ اینترنت داری مزیتش اینه که اولا اگه سرورت خاموش باشه بقیه سیستمهات به نت متصل هستن و این که اگه اتفاقی واسه سیستم عامل سرورت بیوفته به راحتی بقیه میتونن از نت استفاده کنن و مشکلی هم پیش نمیاد دیگه این که پرفورمنس شبکت بالا تر میره و پکتهای اضافه الکی تو شبکت نمیچرخه و وظایف مدیریتیت بسیار کم میشه هر روز دردسر اینو نداری که کلاینتهات نمیتونن از نت استفاده کنن و .... و این که اهزار مورد میتونه روی شرینگ نتت تاثیر بزاره مثلا مشکلات فایروالی مشکلات بافرینگ سرورت و کند شدن و هنگ کردنش مشکلات ویروسی و..... اصلا منطقی نیست که روی این سولوشن از روش کانکشن بیرجینگ استفاده کنی
ببخشید فعلا باید برم ولی اگه با توضیحات من قانع نشدی و دوست داری از روش دوم استفاده کنی توی تاپیکهای انواع روش شرینگ میتونی جوابتو بگیری و اگه دوست داشتی از روشی که من میگم استفاده کنی بگو تا توضیحاتش رو بدم
کامیاب باشی فعلا
:10:
دوست گرامی بسیار خوشحالم که مشکل اولتون حل شد در مورد شر اینترنت من اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که از این روش استفاده کنی چون هر روز مشکل خواهی داشت به عنوان کسی که تمام این روشهای شرینگ رو توی سولوشنهای مختلف داشته و تجربش کرده بهت میگم که بهترین کار و روش همینه که مودمت به صورت استند الون (به تنهایی) کار کنه یعنی مستقیم به سوییچ وصلش کنی خواهی دید که اصلا یادت میره وظیفه ای هم در مورد شرینگ اینترنت داری مزیتش اینه که اولا اگه سرورت خاموش باشه بقیه سیستمهات به نت متصل هستن و این که اگه اتفاقی واسه سیستم عامل سرورت بیوفته به راحتی بقیه میتونن از نت استفاده کنن و مشکلی هم پیش نمیاد دیگه این که پرفورمنس شبکت بالا تر میره و پکتهای اضافه الکی تو شبکت نمیچرخه و وظایف مدیریتیت بسیار کم میشه هر روز دردسر اینو نداری که کلاینتهات نمیتونن از نت استفاده کنن و .... و این که اهزار مورد میتونه روی شرینگ نتت تاثیر بزاره مثلا مشکلات فایروالی مشکلات بافرینگ سرورت و کند شدن و هنگ کردنش مشکلات ویروسی و..... اصلا منطقی نیست که روی این سولوشن از روش کانکشن بیرجینگ استفاده کنی
ببخشید فعلا باید برم ولی اگه با توضیحات من قانع نشدی و دوست داری از روش دوم استفاده کنی توی تاپیکهای انواع روش شرینگ میتونی جوابتو بگیری و اگه دوست داشتی از روشی که من میگم استفاده کنی بگو تا توضیحاتش رو بدم
کامیاب باشی فعلا
:10:
سلام
خیلی سپاسگزارم - من که از دانسته های شما واقعا استفاده کردم و فقط می تونم براتون آرزوی موفقیت کنم .
در مورد پیشنهادتون با توضیحاتی که دادین من حتما اونو عملی می کنم چون تا همین جاش هم همیشه دردسر شرینگ اینترنت داشتم و واقعا خسته کننده و اعصاب خرد کنه . پس ممنون می شم اگه مطلب خاصی در این مورد هست راهنمایی کنید.:11:
سلام
خیلی سپاسگزارم - من که از دانسته های شما واقعا استفاده کردم و فقط می تونم براتون آرزوی موفقیت کنم .
در مورد پیشنهادتون با توضیحاتی که دادین من حتما اونو عملی می کنم چون تا همین جاش هم همیشه دردسر شرینگ اینترنت داشتم و واقعا خسته کننده و اعصاب خرد کنه . پس ممنون می شم اگه مطلب خاصی در این مورد هست راهنمایی کنید.:11:
لطف دارین شما :11: دوست گرامی واسه اون روشی که من گفتم کافی کارهای زیر رو انجام بدین
1 من پیشنهاد میکنم که اولا به مودمتون وصل بشین و دنبال قسمت DHCP بگردین و DHCP server رو دیزیبل کنید چون شما یه شبکه کوچک اگه اشتباه نکنم 15 کامپیوتره ورک گروپ دارین و به نظر من منطقی نیست از DHCP server استفاده کنید همون طور که میدونید Dhcp server سرویس توزیع اتوماتیک ip در شبکه هست و اولا 15 تا کلاینت ست کردن ip روی اونها کار سختی نیست و این که گه گاهی سیستمها واسه ارتباط با هم دیگه با اسمهای نت بایوسی (مثل کامپیوتر نیم) مشکل پیدا میکنن و بهتره که ip ها ثابت باشه که مدیر شبکه و کلاینتهایی که کمتر شبکه میدونن به مشکل بر نخورن و این که سرویس dhcp روی مودمها معمولا خالی از اشکال نیست و با ریلیز تایم مشکل پیدا میکنه پس زحمت ست کردن ip روی 15 تا کلاینت رو به خودت بده و dhcp مودمتو دیزیبل کن و خیال خودتو راحت کن
2 شما مودمتو با یه کابل شبکه معمولی که معمولا روی خود مودم وجود داره (پچ کورد) به سوییچ شبکت وصل کن و روشنش کن
3 حالا شما باید کلاینتهاتو واسه استفاده از نت تنظیم کنی ببینید همونطور که میدونید ip مودم شما از رنج 192.168.1.1 با سابنت مسک 255.255.255.0 که این آی پی یکی از رنج های کلاس C هست در نتیجه شما میتونید به جز ip مودمتون 253 تا کلاینت دیگه رو از این رنج آی پی بدین که به راحتی با هم ارتباط داشته باشن یعنی از 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 پس شما به کلاینتهاتون از همین رنج ip میدین
4 در قسمت دیفالت گت وی همه کلاینتها آی پی 192.168.1.1 یعنی ip مودمتون رو ست میکنید در واقع شما با این کار به کلاینتها میفهمونید که ip های غیر هم رنج خودشونو که معمولا ip های ریکوئستهای اینترنتی و ip سایتها هستن رو از کجا به بیرون بفرستن که 192.168.1.1 مودمتون هست
5 ست کردن DNS ببینید کار DNS server این هست که اسم رو از شما میگیره و به شما ip برمیگردونه در نتیجه شما باید ip دی ان اس سرور های مورد نظر رو در قسمت DNS کارت شبکتون ست کنید که من توصیه میکنم حتما اول ip دی ان اسهای محلی رو از سرویس دهنده اینترنتتون دریافت کنید و ست کنید و بعد یکی یا دو تا یا سه تا !!! از ip های DNS شرکت سان رو ست کنید یعنی 4.2.2.2/4.2.2.3/4.2.2.4
بعد از انجام این کارها تمام کلاینتهای شما باید بتونن بدون مشکل به اینترنت دسترسی داشته باشن و خواهید دید که بعد از مدتی یادتون میره که وظیفه ای هم در مورد شر اینترنت داشتین :27::10:
موفق باشین:5:
سلام دوستان من یه سوال فنی دارم و خوشحال میشم که یکی از دوستان هم به زبان ساده اما فنی جواب بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من میخواستم بدونم نحوه send/Receive یاهو مسنجر چه جوریه؟ ایا امنه؟ ایا قابل ذخیره روی سرور ISP هست؟ این سوال رو واسه این میپرسم که میخوام بدونم ایا اطلاعات شخصی مخصوصا web cam قابل دستیابی توسط admin سرور هست؟
من از یه شبکه محلی wireless داخل محل کارم استفاده میکنم و این رو هم میدونم که سرور و شبکه ای که استفاده میکنن فایل هایی رو که download میکنیم رو به صورت temporary نگه میداره. ایا میتونن به این جور اطلاعات هم دست پیدا کنن؟
تشکر فراوان از فعالان این تاپیک. ببخشید اگه این سوال به اینجا نمیخوره اما شما اینجا به نظر من حرفه ایی ترید. لطفا همینجا جواب بدید. تشکر
Molibden
02-02-2010, 12:20
سلام دوستان من یه سوال فنی دارم و خوشحال میشم که یکی از دوستان هم به زبان ساده اما فنی جواب بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من میخواستم بدونم نحوه send/Receive یاهو مسنجر چه جوریه؟ ایا امنه؟ ایا قابل ذخیره روی سرور ISP هست؟ این سوال رو واسه این میپرسم که میخوام بدونم ایا اطلاعات شخصی مخصوصا web cam قابل دستیابی توسط admin سرور هست؟
من از یه شبکه محلی wireless داخل محل کارم استفاده میکنم و این رو هم میدونم که سرور و شبکه ای که استفاده میکنن فایل هایی رو که download میکنیم رو به صورت temporary نگه میداره. ایا میتونن به این جور اطلاعات هم دست پیدا کنن؟
تشکر فراوان از فعالان این تاپیک. ببخشید اگه این سوال به اینجا نمیخوره اما شما اینجا به نظر من حرفه ایی ترید. لطفا همینجا جواب بدید. تشکر
صد در صد هش میشه!
کرک کردنشم توی نسخه های جدید محاله
صد در صد هش میشه!
کرک کردنشم توی نسخه های جدید محاله
سلام دوست من ممنون که جواب دادید، اما من متوجه نشدم حالا محاله یا صد در صد هک میشه ؟! تشکر
undertaker_ss
02-02-2010, 19:45
سلام دوست من ممنون که جواب دادید، اما من متوجه نشدم حالا محاله یا صد در صد هک میشه ؟! تشکر
هش دوست عزیز نه هک
یه چیزی تو مایه های کدگذاری هست
یعنی تغییر داده میشه
وب کم محاله
saeed258s
02-02-2010, 21:45
با دروود
أيا استفاده از اىزا براي كش سرور درست است؟براي سرور ويندوزي كدام كش سرور بهتر است؟اساسا أيا نياز به كش سرور سخت افزاري است؟
هش دوست عزیز نه هک
یه چیزی تو مایه های کدگذاری هست
یعنی تغییر داده میشه
وب کم محاله
تشکر دوست عزیز ، موفق باشید:11:
sajjadkarimi
04-02-2010, 17:19
سلام.
در سايت دانشگاه ما سرعت اينترنت را محدود كردن نمي دونم چه جوري مي خواستم ببينم روشي يا نرم افزاري هست كه بشه اين محدوديت را برداشت.(اينترنت به صورت وايرلس مي باشد) و در سايت همه كامپيوترها شبكه اند
hooshtoolak
04-02-2010, 21:11
سلام به همه
من دو تا لپ تاپ دارم و می خواستم این دو رو با هم شبکه کنم البته با ((( وایرلس )))
هم برای اشتراک اینترنت و هم سند و ریسیو اطلاعات و هم بازی شبکه ای
لطفا من رو راهنمایی کنین ( آگه همراه با تصویر باشه خیلی خوبه )
البته لازم به ذکر که یکی از کامپیوتر ها Windows XP و دیگر Windows 7
خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین چون شدیدن گیر کردم و از طرفی من اتریش زندگی می کنم و اگه بخوام از شرکت های مربوطه کمک بگیرم باید حدود 200 یورو پیاده بشم
لطفا من رو راهنمایی کنین !!!!!
با سلا م بنده يه مودم ايسوس با يه پورت ن و 1 پورت يو اس بي دارم
1-ايا استفاده همزمان از دو پورت به مودم اسيب ميزنه ؟
2-براي استفاده دو رايانه به طور همزمان ميخام از هر دو پورت ان استفاده كنم ايا امكان دارد؟و يا از مودم هاي چند پورت اسفاده كنم بهتره؟و يا را ه ديگه؟
3-ايا استفاده همزمان از دو پورت در سرعت دانلود فال هاي ترنت تاثير ميگزاره؟
خيلي ممنون
new explorer
05-02-2010, 00:33
با سلا م بنده يه مودم ايسوس با يه پورت ن و 1 پورت يو اس بي دارم
1-ايا استفاده همزمان از دو پورت به مودم اسيب ميزنه ؟
2-براي استفاده دو رايانه به طور همزمان ميخام از هر دو پورت ان استفاده كنم ايا امكان دارد؟و يا از مودم هاي چند پورت اسفاده كنم بهتره؟و يا را ه ديگه؟
3-ايا استفاده همزمان از دو پورت در سرعت دانلود فال هاي ترنت تاثير ميگزاره؟
خيلي ممنون
جالبه
یه سری به آیتی ست بزنید :46:
hooshtoolak
05-02-2010, 00:57
کسی جواب ما رو نمیده ؟
اگه این قدر کیر نبودم و تو مملکت غربت گیر نکرده بودم ..... !
بابا جواب ما بی تجربه ها رو هم بدین !!!
hooshtoolak
05-02-2010, 01:10
ببخشيد يه سوال كوچولو
من دوتا سيستم دارم كه ميخوام با كابل كراس اونا رو بهم وصل كنم ولي ميخوام بدونم كه شبكه اي كه اينطوري تشكيل ميشه امكان اشتراك گذاري فايلها و چاپگر رو ميده يا نه؟
بله هیچ مشکلی هم نداره
میشه گفت ساده ترین شبکه به این صورته
موفق باشی
undertaker_ss
05-02-2010, 17:23
سلام به همه
من دو تا لپ تاپ دارم و می خواستم این دو رو با هم شبکه کنم البته با ((( وایرلس )))
هم برای اشتراک اینترنت و هم سند و ریسیو اطلاعات و هم بازی شبکه ای
لطفا من رو راهنمایی کنین ( آگه همراه با تصویر باشه خیلی خوبه )
البته لازم به ذکر که یکی از کامپیوتر ها Windows XP و دیگر Windows 7
خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین چون شدیدن گیر کردم و از طرفی من اتریش زندگی می کنم و اگه بخوام از شرکت های مربوطه کمک بگیرم باید حدود 200 یورو پیاده بشم
لطفا من رو راهنمایی کنین !!!!!
خب من تا حالا با ویندوز 7 کار نکردم
ولی احتمالا روالش همینه
شما باید یه شبکه Adhoc درست کنی و دوتا سیستام رو از اون طریق به هم وصل کنی
واسه share اینترنت هم کافیه کانکشن اینترنت رو share کنی
شما دقیقا بگو گیرت کجاست تا بهتر بشه راهنمایی ات کرد
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
سلام.
در سايت دانشگاه ما سرعت اينترنت را محدود كردن نمي دونم چه جوري مي خواستم ببينم روشي يا نرم افزاري هست كه بشه اين محدوديت را برداشت.(اينترنت به صورت وايرلس مي باشد) و در سايت همه كامپيوترها شبكه اند
اگه از p r o x y استفاده کنید یا وی پی ان ممکنه بشه
sajjadkarimi
05-02-2010, 22:00
خب من تا حالا با ویندوز 7 کار نکردم
ولی احتمالا روالش همینه
شما باید یه شبکه Adhoc درست کنی و دوتا سیستام رو از اون طریق به هم وصل کنی
واسه share اینترنت هم کافیه کانکشن اینترنت رو share کنی
شما دقیقا بگو گیرت کجاست تا بهتر بشه راهنمایی ات کرد
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
اگه از p r o x y استفاده کنید یا وی پی ان ممکنه بشه
سلام ميشه توضيح بدي .اگه از يه نرم افزار ----- شكن استفاده كنم جواب ميده.؟گه نه برام ------ جديد بذاري وبيشتر توضيح بدين ممنونمن
undertaker_ss
05-02-2010, 22:59
سلام ميشه توضيح بدي .اگه از يه نرم افزار ----- شكن استفاده كنم جواب ميده.؟گه نه برام ------ جديد بذاري وبيشتر توضيح بدين ممنونمن
بستگی به سواد ادمین شبکه تون داره :46:
ولی معمولا جواب میده
باید امتحان کرد
اون چیز پی ان ام پ خ میزنم
نمی تونم اینجا بذارم :31:
sajjadkarimi
05-02-2010, 23:23
خوب پس به shahab_tiyam159@yahoo.com بده بازم ممنونم
والا من شبکه توی 7/ویستا کار می کنم مشکلی ندارم ..
کمی ور برید ...
undertaker_ss
06-02-2010, 01:21
خوب پس به shahab_tiyam159@yahoo.com بده بازم ممنونم
پیغام خصوصی زدم برات
خواهش میکنم
البته فعلا مخابرات محدود کرده چیز پی ان رو :41:
ebinem173
06-02-2010, 01:41
آیا میشه دو لپتاپ رو بوسیله wifi خودشون (نه مودم وایرلس) با هم شبکه کرد و انتقال فایل انجام داد؟
با wifi موبایل چطور؟
undertaker_ss
06-02-2010, 02:33
آیا میشه دو لپتاپ رو بوسیله wifi خودشون (نه مودم وایرلس) با هم شبکه کرد و انتقال فایل انجام داد؟
با wifi موبایل چطور؟
بله شبکه adhoc درست کنید
موبایل رو نمی دونم
Moahammad_sdt
07-02-2010, 21:42
دوستان سلام
من یک نرم افزاری که بتونه سرعت دانلود و آپلود رو به من نشون بده و بگه چقد آپلود و دانلود داشتم رو می خواستم
amirtoty
07-02-2010, 22:07
با wifi موبایل چطور؟
چرا نشه؟
اصلا مودم این وسط به شبکه شما کاری نداره!
هر موبایلی File Sharing نداره
ebinem173
08-02-2010, 00:17
چرا نشه؟
اصلا مودم این وسط به شبکه شما کاری نداره!
هر موبایلی File Sharing نداره
موبایلم آیفون هست اگر میشه لطفا راهنمایی کنید خیلی سعی کردم
کانکت هم شدم اما برای انتقال فایل نمیدونم باید چیکار کنم
new explorer
08-02-2010, 02:02
دوستان سلام
من یک نرم افزاری که بتونه سرعت دانلود و آپلود رو به من نشون بده و بگه چقد آپلود و دانلود داشتم رو می خواستم
خیلی نرم افزارا هست
du meter یکیشونه...
ali312money
08-02-2010, 12:46
سلام و خسته نباشید.
تعداد آدرسهای شبکه کلاس A بالاخره چندتاست؟
126 تا ؟
یا 128 تا؟
منابع مختلف ارقام زیادی را عنوان داشته اند البته می دانم که loopback و نیز 0.0.0.0 ازش حذف میشه.
ولی خود لوپ بک را باید جز Class A به حساب آورد؟ یا نه؟مثلا اگر سوالی آمد که 127.0.0.0 جز کدام کلاس است چه باید گفت؟
معمولا این کتب فارسی هم گفتند 128 تا.عجیبه.
سیسکو و کتبش گفته اند 126 تا.(چون 2 - 128 ) که این 2 همان موارد بالاست که گفتم.
ولی می خواهم دقیقا مشخص کنید بالاخره کدومه.چون خیلی از منابع دیگه می زنه 128 تا.
و من نمی دونم چطوری به یک اجماع آرا رسید در این مورد.
پس بالاخره دقیقا کدوم میشه.
اگر ممکن است دلیلتان را با ذکر منبعی معتبر عنوان کنید)
پیشاپیش ممنونم از پاسختان.
tajrobenik
08-02-2010, 16:23
با سلام خدمت دوستانی که این جا فعالیت زیاد دارن.
یک سری مقاله خوندم در مورد شبکه
با هاب چه کارهایی می شه کرد؟
چند تا سوال
چرا بیشتر مثلا هایی که واسه آی پی هر سیستم داده شده بود بیشتر این شکلی بود
192.168.0.1
192.168.0.2
192.168.0.3
192.168.0.4
مثلا چرا اینا نباشن؟
185.152.24.1
185.152.24.2
185.152.24.3
185.152.24.4
سوال بعدی آیا نرم افزاری هست که همه کامپیوتر ها رو به طور اتومات تنظیم کنه؟
ویک سوال دیگه چه جوری می شه بازی ها رو به صورت شبکه بازی کرد؟
///
البته بازم سوال دارم ها فعلا اینا ها رو راهنمایی کنید تا بعد!
amirtoty
08-02-2010, 17:37
چند تا سوال
192.168.0.1
192.168.0.2
192.168.0.3
192.168.0.4
مثلا چرا اینا نباشن؟
185.152.24.1
185.152.24.2
185.152.24.3
185.152.24.4
///
هاب جهت شبکه کردن چند کامپیوتر کاربرد داره
IPها به دلخواه هستن!
و با عوض کردنشون مشکلی پیش بیاد
اگه خودت IP ندی خود ویندوز تمام IPهارو به طور اتوماتیک تنظیم میکنه
برای شبکه کردن تا به حال من تو تنظیم اتوماتیکش به مشکل بر نخوردم
فقط گاهی وقتها توی Internet Sharing مشکل میخوره
برای بازی کردن شبکه فقط کافیه از یک کابل شبکه استفاده کنید!
کافیه دو تا کامپیوتر و با کابل بهم وصل کنید! بقیش با خود ویندوز.... البته اگه مشکل دیگه ای نباشه!
amirtoty
08-02-2010, 17:51
چند تا سوال
192.168.0.1
192.168.0.2
192.168.0.3
192.168.0.4
مثلا چرا اینا نباشن؟
185.152.24.1
185.152.24.2
185.152.24.3
185.152.24.4
///
IPها به دلخواه هستن!
کافیه دو تا کامپیوتر و با کابل بهم وصل کنید! بقیش با خود ویندوز.... البته اگه مشکل دیگه ای نباشه!
amirtoty
08-02-2010, 18:03
موبایلم آیفون هست اگر میشه لطفا راهنمایی کنید خیلی سعی کردم
کانکت هم شدم اما برای انتقال فایل نمیدونم باید چیکار کنم
جهت File Sharing نرم افزار مخصوص داره
ولی برای نصب نرم افزار آیفن اول باید گوشی Unlock بشه و ... کلا دردسر زیاد داره!
IPها به دلخواه هستن!
سلام :20:
IP ها دلخواه نیستن بلکه کلاس بندی دارن و نمیشه هر IP به سیستم ها داد و اونها همدیگه رو شناسایی کنن .
اون IP های بالا برای کلاس C هستن که بیشتر در شبکه های کوچک با تعداد کامپیوتر کم استفاده میشن و شامل 3 قسمت NetID و قسمت آخر HostID میشه .
تا جایی که میتونید سعی کنید IP دستی وارد کنید و از اتوماتیک ویندوز استفاده نکنید با اینکه کار رو راه میندازه :46:
saeed258s
08-02-2010, 20:29
دروود
آیا در شبکه ای که IIS نصب باشد،می توان تنها با دادن یک آی پی ولید به یکی از سیستم ها،از آن سیستم به عنوان "هاست"استفاده کرد و سایتی را بر روی آن میزبانی کرد که تنها با آی پی بتوان به آن دسترسی داشت؟
:11:
saeedbnbn
12-02-2010, 14:20
با سلام و درود خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم كه بپرسم و جايي از p30world بهتر پيدا نكردم از همه عزيزاني كه مي تونن كمك كنن خواهش ميكنم كمكم كنن . از همگي ممنون .
1- مي خواستم بدوم hub switch des با dgs در برند dlink چه فرقي داره اصلا يه هاب سوئيچ 16 تايي خوب چيه؟ و چه مشخصاتي داره .
2- اگه بخوايم يه شبكه كوچيكو با يك مودم adsl2 داشته باشيم و يك سوئيچ كه توسط يه server مديريت بشه بهتره از پورت شبكه مودم استفاده بشه يا usb اگه از پورت شبكه مودم بشه بايد يه سوئيچ وصلش كنيم يا خود سرور. آخه سرور يه جاي كابل rj45 كه واسه شبكه هست كه بيشتر نداره اونوقت بايد 2 تا lan داشته باشيم؟
3- اكه بايد مودم به هاب وصل شه اينتوري همه كامپيوترا دسترسي ندارن؟ چجري فقط از طريق سرور كنترل ميشه تو سويچ بره كه به همه وصل. تورو خدا كمكم كنيد واقعا ديووه شدم انقدر گشتم.
تا عمري خدا بده دعاتون ميكنم
saeedbnbn
15-02-2010, 04:01
چند تا سوال داشتم كه بپرسم و جايي از p30world بهتر پيدا نكردم از همه عزيزاني كه مي تونن كمك كنن خواهش ميكنم كمكم كنن . از همگي ممنون .
1- مي خواستم بدوم hub switch des با dgs در برند dlink چه فرقي داره اصلا يه هاب سوئيچ 16 تايي خوب چيه؟ و چه مشخصاتي داره .
2- اگه بخوايم يه شبكه كوچيكو با يك مودم adsl2 داشته باشيم و يك سوئيچ كه توسط يه server مديريت بشه بهتره از پورت شبكه مودم استفاده بشه يا usb اگه از پورت شبكه مودم بشه بايد يه سوئيچ وصلش كنيم يا خود سرور. آخه سرور يه جاي كابل rj45 كه واسه شبكه هست كه بيشتر نداره اونوقت بايد 2 تا lan داشته باشيم؟
3- اكه بايد مودم به هاب وصل شه اينتوري همه كامپيوترا دسترسي ندارن؟ چجري فقط از طريق سرور كنترل ميشه تو سويچ بره كه به همه وصل. تورو خدا كمكم كنيد واقعا ديووه شدم انقدر گشتم.
T I G E R
15-02-2010, 22:23
دوستان مودم من Asus AM 602 هستش که بصورت کومبو روتر هستش یعنی میتونه و همزمان از دو درگاه USB و LAN به دو سیستم اینترنت بده
خب اینطوری نیازی به کامپیوتر سرور و یا سوئیچر نیست و یه راحتی اینترنت شیر میشه
البته گویا در این سبک شیر ، دو سیستم با هم شبکه میشند
خب اینجا یه مسئله ای هستش اینه که چطور میشه امکان دسترسی یه سیستم رو به سیستم دیگه کاملا قطع کرد و فقط ار اینترنت استفاده کرد
اینطوری هر کس مسئول سیستم خودشه و آدم خیالش جمع هستش که مثلا اگه سیستم دیگه ویروسی باشه به سیستم خودش منتقل نمیشه
یا اینکه اگه کسی در سیستم دیگه نشسته باشه ، قصد دخالت و ورود به درایوهای منو داشته باشه ، جلوش گرفته بشه
کسی از دوستان می تونه کمکم کنه
ممنون
tajrobenik
17-02-2010, 20:39
می گم الان هاب دارم و چند کام با هم شبکه هستن!!!
آپی ها رو هم ست کردم ....
چه کار هایی می شه از طریق شبکه انجام داد و جالب باشه؟
مثلا می شه یه چیزی شبیه سایت ساخت واسش ؟
یا sql یا بازی تحت شبکه یا هر کاره دیگه!
یا مثلا نظارت بر دستکتاپ های دیگه!
یا هم چین کار های جالبی ....
اگه مقاله ای سراغ دارین که بگین اگرم نه همین جا توضیح بدین حداقل کار های جالبی که خودتون انجام دادین!
saeed258s
17-02-2010, 23:35
می گم الان هاب دارم و چند کام با هم شبکه هستن!!!
آپی ها رو هم ست کردم ....
چه کار هایی می شه از طریق شبکه انجام داد و جالب باشه؟
مثلا می شه یه چیزی شبیه سایت ساخت واسش ؟
یا sql یا بازی تحت شبکه یا هر کاره دیگه!
یا مثلا نظارت بر دستکتاپ های دیگه!
یا هم چین کار های جالبی ....
اگه مقاله ای سراغ دارین که بگین اگرم نه همین جا توضیح بدین حداقل کار های جالبی که خودتون انجام دادین!
دروود بر شما
همه کارهایی که فرودید امکان پذیر است!
می توانید یک تارنمای داخلی برای خودتان راه اندازی نمایید،البته برای این نیازمند شبکه ای بر پایه کلاینت/سرور هستید،بر روی سرور می بایست با استفاده از IIS (که در جستاری به آن پرداخته شده است)،یک وب سرور شخصی راه اندازی نمایید(البته تتنها می توانید با آی پی به آن دست یابید)،می توانید بازی های تحت شبکه را نصب کنید..(همانند گیم نت ها)،می توانید با استفاده از برنامه های برسیاری که در زمینه مدیریت شبکه هستند،سیستم های دیگر را کنترل نمایید،(یکی از بهترین آنها برنامه Netsupport می باشد که امکان نمایش،کنترل و .... سیستم های موحود در شبکه را به شما می دهد).
saeed258s
17-02-2010, 23:40
با دروود
آیا اگر بوسیله ISA Server،آی پی های سیستم ها محدود شده باشند(به استفاده مقدار معینی از پهنای باند)،می توان از این محدودیت فرار کرد؟
سپاس
saeed258s
17-02-2010, 23:46
خب اینجا یه مسئله ای هستش اینه که چطور میشه امکان دسترسی یه سیستم رو به سیستم دیگه کاملا قطع کرد و فقط ار اینترنت استفاده کرد
اینطوری هر کس مسئول سیستم خودشه و آدم خیالش جمع هستش که مثلا اگه سیستم دیگه ویروسی باشه به سیستم خودش منتقل نمیشه
یا اینکه اگه کسی در سیستم دیگه نشسته باشه ، قصد دخالت و ورود به درایوهای منو داشته باشه ، جلوش گرفته بشه
با دروود
با اجازه برزگان این جستار،
شما می توانید از 2 راه استافده نمایید
1:آی پی هایی که به 2 سیستم می دهید،در یک رنج تعریف نکنید،اینگونه دیگر هیچکدام از سیستم ها به آن یکی دسترسی ندارند.
2:با استفاده از نرمافزار های امنیتی،دسترسی به سیستمتان را ببندید(یا هرکدام اس یستم ها را که خواستید.)
3:به صورت پیشفرض،در ویندوز ایک پی،همه درایو ها به اشتراک گذاشته شده اند،می توانید این اشتراک گذاری ها را بردارید،سپس با خیالی آسوده،2 سیستم را با هم شبکه کنید.
saeed258s
17-02-2010, 23:56
با دروود
با اجازه برزگان،
در مورد نخستین پرسشتان چیزی نمی دانم(شوربختانه!)
2:بینید شما زا شبکه تان چه چیزی را می خواهید و بر پایه چه فناوری می خواهید شبکه تان را پیاده سازی کینید؟
آیا نیزا به شبکه ای با ساختار کلاینت/سرور دارید؟که بتوانید با اسافتده از سیستم سرور،اینترنت را به اشتراک بگزارید؟
یا نیاز به شبکه ای با ساختار Peer 2 peer دارید ،و همه سیستم های درون شبکه،یک جور هستند؟!
اگر نیازی به ساختار Client/server ندارید،می توانید یک کابل ،از مودم(روتر)بهسوییچ پیوند کنید،آنگاه همه سیستم های درون شبکه می توانند از اینترنت استفاده کنند
در غیر اینصورت،شما نیازمند داشتن 2 کارت شبکه جدا هستید،یکی برای اتصال آن به مودم(روتر)،و دیگری برای اتصال سیستم سرور با سوییچ
در مورد پرسش سومتان،منظورتان را متوجه نشدم.
سلام دوستان
يه سئوال هستش كه تو كلاس server 2003 مطرح شده و به جوابش نمره ميدن! ;)
من تا نصفش رفتم، اميدوارم دوستان متخصص بقيش رو كمك كنن
سئوال اينه: توي يه دومين (ويندوز 2003) يك پرينتر رو شير مي كنيم و مي خوايم بدون وارد شدن تو تنظيمات يكي از كلاينت هاي دومين (منظورم control panel و بعدش printers هستش) و فقط از طريق command line پرينتر شير شده رو به بخش printers تو control panel اضافه كنيم
اولين كاري كه كردم دستور زير بودش كه successful بود
net use lpt1 \\192.168.56.11\HP /persistent:yes
اما آيكون پرينتري اضافه نشد
استاد گفتش كه يه كار ديگه هم بايد انجام داد و تنها راهنمايي كه كرد اين بود كه از دستور use بايد استفاده كرد
از دوستان كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
ممنون
tajrobenik
18-02-2010, 17:55
دروود بر شما
همه کارهایی که فرودید امکان پذیر است!
می توانید یک تارنمای داخلی برای خودتان راه اندازی نمایید،البته برای این نیازمند شبکه ای بر پایه کلاینت/سرور هستید،بر روی سرور می بایست با استفاده از IIS (که در جستاری به آن پرداخته شده است)،یک وب سرور شخصی راه اندازی نمایید(البته تتنها می توانید با آی پی به آن دست یابید)،می توانید بازی های تحت شبکه را نصب کنید..(همانند گیم نت ها)،می توانید با استفاده از برنامه های برسیاری که در زمینه مدیریت شبکه هستند،سیستم های دیگر را کنترل نمایید،(یکی از بهترین آنها برنامه Netsupport می باشد که امکان نمایش،کنترل و .... سیستم های موحود در شبکه را به شما می دهد).
ممنون من نرم افزار Net Control 2 رو دانلود کردم می رم توی همون شبکه ه تسب می کنم .....
ایشالاه باز می یام این جا سوال بعدی رو می پرسم ....
undertaker_ss
18-02-2010, 21:35
سلام دوستان
يه سئوال هستش كه تو كلاس server 2003 مطرح شده و به جوابش نمره ميدن! ;)
من تا نصفش رفتم، اميدوارم دوستان متخصص بقيش رو كمك كنن
سئوال اينه: توي يه دومين (ويندوز 2003) يك پرينتر رو شير مي كنيم و مي خوايم بدون وارد شدن تو تنظيمات يكي از كلاينت هاي دومين (منظورم control panel و بعدش printers هستش) و فقط از طريق command line پرينتر شير شده رو به بخش printers تو control panel اضافه كنيم
اولين كاري كه كردم دستور زير بودش كه successful بود
net use lpt1 \\192.168.56.11\HP /persistent:yes
اما آيكون پرينتري اضافه نشد
استاد گفتش كه يه كار ديگه هم بايد انجام داد و تنها راهنمايي كه كرد اين بود كه از دستور use بايد استفاده كرد
از دوستان كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
ممنون
اینجا رو یه نگاه بنداز ببین به دردت می خوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
undertaker_ss
18-02-2010, 22:15
دروود
آیا در شبکه ای که IIS نصب باشد،می توان تنها با دادن یک آی پی ولید به یکی از سیستم ها،از آن سیستم به عنوان "هاست"استفاده کرد و سایتی را بر روی آن میزبانی کرد که تنها با آی پی بتوان به آن دسترسی داشت؟
بله دوست عزیز میشه
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
با دروود
آیا اگر بوسیله ISA Server،آی پی های سیستم ها محدود شده باشند(به استفاده مقدار معینی از پهنای باند)،می توان از این محدودیت فرار کرد؟
سپاس
با روش های عادی نمیشه چون isa یکی از قوی ترین هاست
احتیاج به کمی معلومات سطح بالاتر داره که من بلد نیستم
ashkan1360
19-02-2010, 16:00
سلام
من یه شبکه ad hoc رو لپ تاپم ساختم تا اینترنتش رو توی گوشیم هم استفاده کنم
الان وقتی کانکت میشم از گوشیم به لپتاپ کانکشن رو unidentify میزنه
هم دستی بهش ip دادم هم auto گذاشتم
هیچ فرقی نکرده
تیک برای share کردن روی اینترنت اصلیم هم زدم
قبلا" با گوشی قبلیم درست بود و همین عملیات جواب میداد ولی الان نمیده
چکار کنم به نظر شما؟
networkman2010
22-02-2010, 00:20
سلام دوستان منم هستم هر کمکی و موردی باشه هستیم
aminjeddi
23-02-2010, 16:04
با سلام به دوستان عزیز.
من یه سوال دارم در مورد شبکه. چطوری میشه 4یا 5 کامپیوتر رو به ساده ترین شکل ممکن شبکه کرد.
اگه قبلا این سوال جواب داده شده لطفا آدرس بدید.
دوستان لطف کنن یه کم واضح توضیح بدن من تو زمینه شبکه مبتدی هستم.
mehdinetwork
24-02-2010, 14:41
سلام مهدی دباغیان هستم و به دنبال یه آموزش تصویری خوب از ویندوز سرور 2008 می باشم لطفا اگه از دوستان کسی سراغ داره معرفی کنه
با تشکر از همگی
Greatone
26-02-2010, 11:36
من میخوام کلایتم هم بتونه از اینترنت استفاده کنه هم من ریموتش کنم
اما وقتی بخواد از اینترنت شرینگ استفاده کنه ای پی رو باید براش اتوماتیک بزارم
و اگرم بخوام ریموتش کنم باید ای پی براش ست کنم
چیکار کنم؟
matin_vv
26-02-2010, 14:20
سلام دوستان.
من يه مشكلي دارم.
وقتي ميخوام از روي لپتاپ فايل ويديويي رو از روي كامپيوتر بخونم، فايل خونده ميشم ولي وسطش هي تصوير فريز ميشه! مدل روترم هم Linksys WAG120N هست.
به نظرتون ايراد از چيه؟
وقتی دو یا چند سیستم با هم شبکه شدن و یه پوشه رو شیر می کنم و طرف دیگه که تو شبکه هست می خواد به این پوشه دسترسی پیدا کنه خطا میده:
cannot access\\user در حالی که تمام محدودیت ها رو برداشتم
چرا؟
white_rose
01-03-2010, 16:47
با سلام خدمت همه دوستان
من از وایرلس دانشگاه برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم به این ترتیب که ابتدا به یک شبکه محلی که به اسم دانشگاهمون هست از طریق وایرلس و اکسس پوینت های موجود وصل میشیم و بعد از اون از طریق (وی پی ان) و وارد کردن یوزر و پسورد شخصی به اینترنت کانکت میشیم. من هیچ مشکلی برای این کار نداشتم اما چند روز مسافرت بودم و امروز که میخوام کانکت بشم، وایرلس کانکت میشه اما به صورت unidentified network و در واقع شبکه دانشگاهمون رو تشخیص نمیده و بنابراین (وی پی ان) هم ارور میده و من نمیتونم به اینترنت وصل بشم. میخواستم از دوستانی که اطلاعاتی دارند خواهش کنم راهنمایی کنند که چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟
ضمنا من از لپتاپ DELL vostro 1510 و ویندوز سون استفاده میکنم
با سلام به دوستان عزیز.
من یه سوال دارم در مورد شبکه. چطوری میشه 4یا 5 کامپیوتر رو به ساده ترین شکل ممکن شبکه کرد.
اگه قبلا این سوال جواب داده شده لطفا آدرس بدید.
دوستان لطف کنن یه کم واضح توضیح بدن من تو زمینه شبکه مبتدی هستم.
یک سوییج هشت پورت دلینک 28 هزار تومنی بخر
بزن به برق
از همه سیستم ها یه کابل 5 یا 6 بکش به سوییچ
خلاص
سلام مهدی دباغیان هستم و به دنبال یه آموزش تصویری خوب از ویندوز سرور 2008 می باشم لطفا اگه از دوستان کسی سراغ داره معرفی کنه
با تشکر از همگی
اموزش خوب برای 2008 پیدا نکردم
اما اگر کلا سرور کار نکردی حتما برو 2003 یادبگیر بعد بیا سراغ 2008
کتاب ابدیتش البته هست حتما
من میخوام کلایتم هم بتونه از اینترنت استفاده کنه هم من ریموتش کنم
اما وقتی بخواد از اینترنت شرینگ استفاده کنه ای پی رو باید براش اتوماتیک بزارم
و اگرم بخوام ریموتش کنم باید ای پی براش ست کنم
چیکار کنم؟
با استاتیک هم میتونی اینترنت داشته باشی
مشکلی نداره ؛ که در اون صورت مشکل ریموتت حل میشه
وقتی دو یا چند سیستم با هم شبکه شدن و یه پوشه رو شیر می کنم و طرف دیگه که تو شبکه هست می خواد به این پوشه دسترسی پیدا کنه خطا میده:
cannot access\\user در حالی که تمام محدودیت ها رو برداشتم
چرا؟
اگه از ایکس پی استفاده می کنی و ورک گروپ هست
هر دو هم عضو هستن باید به گروپ پالیسی ها یه سر یزن شاید مشکلت حل شد
اگه از ایکس پی استفاده می کنی و ورک گروپ هست
هر دو هم عضو هستن باید به گروپ پالیسی ها یه سر یزن شاید مشکلت حل شد
نه هردو 7 هستن و تمام محدودیت ها رو هم برداشتم
gpedit?
کدوم بخشش؟
دوستانی هستند که به اینترنت بدون فیلتر دسترسی دارند و Real IP دارند میخوان کامپیوتر خودشون رو بکنند فیل تر شکن با استفاده از برنامه Proxy AnalogX هرچه سعی کردیم نشد. اصولا برای این کار برنامۀ بهتری سراغ دارند،همراه با آموزش کار.
با تشکر
arian_pboy
15-03-2010, 01:34
سلام
ما دو تا پی سی با سیستم عامل ویندوز7 را با هم شبکه کردیم.
فایلها و فولدرها به خوبی شر شدن و مشکلی در این قسمت نیست
اینترنت هم شر شده اما کامپیوتر کلاینت در مشاهده صفحات وب و همچنین دانلود ، مشکل داره
در صفحات وب ، مطالب به صورت کاراکترهای زیر نمایش داده میشه :
mA�[h�]fj���n��3C��H�nV����m� �� ��>��# �f����U���Єt&�Х��!� �� ���=*78+�&�!��g3��V��� ��X 9�(�����1��hڇ�d�%l* �^ �T�P�_RadPanelbar1StyleSheetHolder" style="display:none">
عکسها هم ، بهم ریخته نمایش داده میشه (مثل پازل بهم ریخته)
و فایلها هم به صورت ناقص دانلود میشه و اگر هم کامل دانلود بشن درست اجرا نمیشن.
در حالی که با اتصال مستقیم سیستم به اینترنت و همچنین در کامپیوتر سرور ، همین فایلها ، درست دانلود و اجرا میشن و مشکلی هم در مشاهده صفحات وب نیست.
چطور میشه این مسئله رو رفع کرد؟
undertaker_ss
16-03-2010, 16:47
سلام
ما دو تا پی سی با سیستم عامل ویندوز7 را با هم شبکه کردیم.
فایلها و فولدرها به خوبی شر شدن و مشکلی در این قسمت نیست
اینترنت هم شر شده اما کامپیوتر کلاینت در مشاهده صفحات وب و همچنین دانلود ، مشکل داره
در صفحات وب ، مطالب به صورت کاراکترهای زیر نمایش داده میشه :
mA�[h�]fj���n��3C��H�nV����m� �� ��>��# �f����U���Єt&�Х��!� �� ���=*78+�&�!��g3��V��� ��X 9�(�����1��hڇ�d�%l* �^ �T�P�_RadPanelbar1StyleSheetHolder" style="display:none">
عکسها هم ، بهم ریخته نمایش داده میشه (مثل پازل بهم ریخته)
و فایلها هم به صورت ناقص دانلود میشه و اگر هم کامل دانلود بشن درست اجرا نمیشن.
در حالی که با اتصال مستقیم سیستم به اینترنت و همچنین در کامپیوتر سرور ، همین فایلها ، درست دانلود و اجرا میشن و مشکلی هم در مشاهده صفحات وب نیست.
چطور میشه این مسئله رو رفع کرد؟
یه کم توضیح میدید که اینترنت رو چطوری share کردید؟
vatanema
23-03-2010, 11:48
من یه شبکه لن دارم.از طریق مودم دی اس ال به سه تا پی سی اینترنت رسونده ام.میشه کاری کرد که ترافیک مصرفی یکی از پی سی ها محدود بشه؟ یعنی مثلن تعریف کنی فلان آی پی روزی 20 مگ بیشتر تبادل دیتا نداشته باشه.
rozbeh85
23-03-2010, 16:59
من یه شبکه لن دارم.از طریق مودم دی اس ال به سه تا پی سی اینترنت رسونده ام.میشه کاری کرد که ترافیک مصرفی یکی از پی سی ها محدود بشه؟ یعنی مثلن تعریف کنی فلان آی پی روزی 20 مگ بیشتر تبادل دیتا نداشته باشه.
چرا نمیشه، کاربردیترین نرم افزار آیزا هست ولی واسه کار شما یکم بگردی نرم افزار کوچیک خانگی هم پیدا میکنی
undertaker_ss
24-03-2010, 10:20
فکر کنم net limiter کارت رو راه بندازه
alipencia
25-03-2010, 13:02
با سلام.از اساتید میخوام وظیفه ی روتر رو به زبان ساده واینکه چه زمانی باید ازش استفاده بشه وکجای شبکه متصل میشه رو توضیح بدن.
روتر برای شبکه کردن دو شبکه استفاده میشه !!
فرض کن دو تا لن داریم اینا رو با روتر شبکه می کنیم !
alipencia
25-03-2010, 23:22
خوب کار روتر دقیقا چیه؟منظور از مسیربابی چیه؟
یعنی وقتی یه packet از سیستم ارسال میشه روتر ( مسیر یاب ) میاد از بهترین راه اون به pc مورد نظر می بره ( مسیر یابی ) !
که با استفاده از routing table روتر این کار انجام میشه !!
network+
mcse network essentials
home networking for dummies
مطالعه شود !
night lord
27-03-2010, 18:16
سلام دوستان من تو این تاپیک با مشکل روبرو شدم یه سر بزنید یه کمکی کنید
mohammad110
01-04-2010, 11:20
با عرض سلام
عيدتون مبارك دوستان
دوستان نمي دونم جاي سوالم اينجا هست يا نه... به هر حال
من دنبال يك سنتر براي امتحان CCNA و CCIP توي كشورهاي حاشيه خزر هستم. مثل اذربايجان.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چطوري پيداش كنم تو سايت VUE چيزي دستگيرم نشد
با تشكر و به اميد تخصصي شدن فروم هاي شبكه پي سي ورد
Transporter2009
01-04-2010, 12:05
من ميخوام يك گيم نت خانگي درست كنم يعني با 2 كامپيوتر باهم بازي كنيم.
چه كار بايد بكنم؟!
در ضمن شبكه مابين دو كتمپيوتر برقراره و فايل شِير ميشه ولي مثلا وقتي ژنرال ميخوايم بازي كنيم ارتباط برقرار نميشه!
لطفا هر چه زود تر كمكم كنيد ......
rozbeh85
01-04-2010, 13:44
با عرض سلام
عيدتون مبارك دوستان
دوستان نمي دونم جاي سوالم اينجا هست يا نه... به هر حال
من دنبال يك سنتر براي امتحان CCNA و CCIP توي كشورهاي حاشيه خزر هستم. مثل اذربايجان.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چطوري پيداش كنم تو سايت VUE چيزي دستگيرم نشد
با تشكر و به اميد تخصصي شدن فروم هاي شبكه پي سي ورد
امتحان های سیسکو رو ایرانی ها نمیتونن بدن که، حالا ماکروسافت رو دوز و کلک میشه ولی تا اونجایی که من میدونم واسه سیسکو رو نه!
امتحان های سیسکو رو ایرانی ها نمیتونن بدن که، حالا ماکروسافت رو دوز و کلک میشه ولی تا اونجایی که من میدونم واسه سیسکو رو نه!
واسه سیسکو هم میشه مشکلی نداره ! برید مجتمع فنی یا کهکشان نور !:5:
برای شبکه کردن دو تا سیستم میلیون ها باز خودم و دیگران توضیح دادن کافیست زحمت دیدن تاپیک ها های مربوط را به خود بدید !
Transporter2009
01-04-2010, 16:39
برای شبکه کردن دو تا سیستم میلیون ها باز خودم و دیگران توضیح دادن کافیست زحمت دیدن تاپیک ها های مربوط را به خود بدید !
بابا به خدا خوندم تمام اون كار ها رو هم انجام دادم. اتصال برقراره يعني ميتونيم پرينتر و فايل ها رو شر كنيم ولي بازي شبكه اي ( مثل ژنرالز ) نمي تونيم انجام بديم. وقتي وارد بخش مولتي پلير و نتورك ميشيم نه خبري از كامپيوتر من تو كامپيوتر اون نه خبري از كامپيوتر اون تو كامپيوتر من. انگار وصل نيست. اگر اين هم ترفند خاصي داره لطفا بگيد ...
undertaker_ss
01-04-2010, 16:53
نه دوست عزیز فکر نکنم دیگه بشه
مگه این که ملیت ات رو عوض کنی :41:
دیگه به ملیت ایرانی نمی دن
mohammad110
01-04-2010, 16:55
سلام
ممنون از جوابتون
امتحانات سيسكو رو ميشه تو بقيه كشورها داد.
توي مجتمع فني و كهكشان هم هيچكدام از امتحاناش ارزش نداره چون ريموت ميكنه و معلوم نيست با كدوم سنتر ريخته رو هم ... حالا چه مايكروسافت چه سيسكو
براي ايراني ها هم مشكل هست اما بايد مخ بزني در اونور آب ...
lموفق باشيد و گول مجتمع فني و كهكشان و ... نخوريد !!
الکی می خوای پول بدی که چی بشه ؟
بشین کتاب ها شو بخون و تمرین کن + کار عملی با شبیه ساز ها و از تست های مخصوص هر دوره هم استفاده کن !
mohammad110
01-04-2010, 17:01
نه دوست عزیز فکر نکنم دیگه بشه
مگه این که ملیت ات رو عوض کنی :41:
دیگه به ملیت ایرانی نمی دن
سلام
مهربان 3 روز نيست دوست من CCIE wr رو امتحان دادن و از دبي برگشتن !!
يك سري حرف ها هست اما فعلا جديدترين پالسي سيسكو فينگر پرينت هست كه يك نفر به جاي 100 نفر امتحان نده.
در مورد ايراني ها هم در VUE (اگر اشتباه نكنم) مي خوندم كه با ايراني مشكل نداره و با ايران مشكل داره و ايراني ها خارج از ايران مشكل امتحان ندارند. البته كمي سنگ جلوي پامون ميندازن (پول بيشتر مي خوان !!)
همانطوري كه گفتم خود مجتمع فني و كهكشان هم متخلف هستند كه با يك سنتر كه معمولا يا دبي هست يا تركيه ساخت و پاخت مي كنن و امتحان ميگيرن كه هر چند سال يكبار از طرف سيسكو كليه مدارك اون سنتر باطل ميشه!!
موفق باشيد
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
الکی می خوای پول بدی که چی بشه ؟
بشین کتاب ها شو بخون و تمرین کن + کار عملی با شبیه ساز ها و از تست های مخصوص هر دوره هم استفاده کن !
سلام
دوست عزيز من ساا 85 CCNA رو تموم كردم و كتاباش رو خوندم و تست هم زدم و تمرين هم كردم و الآن هم در يكي از بهترين شركت ها و در حال انجام پروژه هاي سنگين هستيم.
احتمالا نياز به مدرك دارم كه جويا شدم و سوال مطرح كردم.
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز
undertaker_ss
01-04-2010, 17:14
سلام
مهربان 3 روز نيست دوست من CCIE wr رو امتحان دادن و از دبي برگشتن !!
يك سري حرف ها هست اما فعلا جديدترين پالسي سيسكو فينگر پرينت هست كه يك نفر به جاي 100 نفر امتحان نده.
در مورد ايراني ها هم در VUE (اگر اشتباه نكنم) مي خوندم كه با ايراني مشكل نداره و با ايران مشكل داره و ايراني ها خارج از ايران مشكل امتحان ندارند. البته كمي سنگ جلوي پامون ميندازن (پول بيشتر مي خوان !!)
همانطوري كه گفتم خود مجتمع فني و كهكشان هم متخلف هستند كه با يك سنتر كه معمولا يا دبي هست يا تركيه ساخت و پاخت مي كنن و امتحان ميگيرن كه هر چند سال يكبار از طرف سيسكو كليه مدارك اون سنتر باطل ميشه!!
موفق باشيد
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز
جدن؟
ممنون دوست عزیز که گفتید
چون از چند نفر اینو شنیده بودم
پس شایعه بوده
ممنون
شما اگه مدرکت برات مهمه به نظر من ریسک نکن و برو یه کشور دیگه بگیر
هند هم مثله اینکه ارزونه
موفق باشی
mohammad110
01-04-2010, 18:04
جدن؟
ممنون دوست عزیز که گفتید
چون از چند نفر اینو شنیده بودم
پس شایعه بوده
ممنون
شما اگه مدرکت برات مهمه به نظر من ریسک نکن و برو یه کشور دیگه بگیر
هند هم مثله اینکه ارزونه
موفق باشی
درسته شايعه هست. من احتمال 99 درصد تابستان اقدام ميكنم(ان شاء الله)
همونطور كه شما اشاره كرديد هند هم از بهترين گزينه هاست.
به هر حال براي كار كردن در كشورهاي ديگه بايد مدارك رسمي داشت و متاسفانه اونها MFT و كهكشان رو قبول ندارند!
موفق باشيد
من یه دفعه فکر کنم کهکشان بود زنگ زدم در مورد ازمون security+ گفتند : تضمینی هست یکی به جای شما امتحان می ده و مدرک به نام شما صادر میشه !! عجب دو در بازی ای شده توی این ایران !!
UP-SNAKE
03-04-2010, 00:16
سلام من 2 تا کامپيوتر رو تو خونه lan کردم مشکلی نداريم ولی نميتونيم از فرمان net send استفاده کنيم با اين فرمان هم نميتونيم بريم تو pc های هم username\\ چيکار کنيم؟
UP-SNAKE
04-04-2010, 22:11
بچه ها برای اينکه خارج از کشور امتحان بديم بايد چيکار کنيم؟
paranoid_android
04-04-2010, 23:34
سلام من 2 تا کامپيوتر رو تو خونه lan کردم مشکلی نداريم ولی نميتونيم از فرمان net send استفاده کنيم با اين فرمان هم نميتونيم بريم تو pc های هم username\\ چيکار کنيم؟
چون سرويس messenger servise بطور پيش فرض روي windows xp sp2 غير فعال هست از اين كامند نميشه استفاده كرد. قبلا بايد اين سرويس رو روي كلاينت هاي XP تون فعال كنيد.
ابتدا Manual و بعد Start رو بزنيد تا سرويس براتون start شه:
saman625
05-04-2010, 07:18
دوستان عزيز سلام
فرض كنيد ما دو كامپيوتر را از طريق فيبر نوري ،شبكه كنيم.فاصله بين دو كامپيوتر زياد مي باشد.در اين حالت هر دو كامپيوتر همديگر را پينگ(ping) مي كنند با زمان time=1 ms.اما وقتي كامپيوتر سومي به شبكه وصل شد اين دو كامپيوتر 70درصد همديگر را Ping مي كنند.آن هم با Time بالاي 10 ميلي ثانيه.به نظر شما دوستان دليلش چي ميتونه باشه.
با تشكر فراوان
seied-taher
05-04-2010, 09:59
بالاترین برد اکسز پوینتهای موجود چند متره؟
من میخوام تو یک کارخونه یک شبکه وایر لس راه اندازی کنم....که از شر سیم و سیم کشی راحت بشم...
چیکار میتونم بکنم...
؟
paranoid_android
05-04-2010, 17:53
از دوستاني كه مي فرمايند تو شرايط فعلي ميشه امتحانات سيسكو رو داد چند تا سوال دارم،
شما مدارك سيسكو رو براي چي ميخوايد؟ براي داخل ايران يا براي خارج از ايران؟
اگه براي داخل ايران ميخوايد كه هيچ، ولي اگه براي اونور آب ميخوايد و تصميم داريد اين مدارك رو ضميمه رزومه كاريتون كنيد احتمالا ميدونيد كه برگزار كننده امتحانات سيسكو (VUE) مليت ايراني رو بصورت 100 درصد تحريم كرده. بر فرض شما يه تست سنتر خارجي رو راضي كرديد كه از شما امتحان بگيره.. مدرك هم براتون صادر شد.. حالا با اين مدرك پا شديد رفتيد يه كشور ديگه و ميخوايد كار گير بياريد... به نظر شما خارجي ها نميدونن كه ايراني ها از شركت در امتحانات سيسكو در هر كجاي دنيا كه باشن منع شدن؟! پس اين مدرك به چه دردتون ميخوره؟! گيريم كه شركت مربوطه گاگول! تشريف داشتن... آيا 3 سال ديگه كه بايد مدركتون رو تمديد كنيد به اين راحتي خواهيد تونست تست سنتر مربوطه رو مجاب كنيد كه ازتون امتحان بگيره؟!
حالا فرض كنيم كه تصميم به ترك ايران نداريد.. و ميخوايد از مزاياي بي شمار!! اين مدارك تو ايران استفاده كنيد، چند درصد شركت ها و سازمان هايي كه روزمه كاريتون رو به اونا ارائه خواهيد داد به داشتن مدارك شما اهميت خواهند داد؟! هوم؟!
ممنون ميشم بنده رو هم روشن بفرمائيد..
paranoid_android
05-04-2010, 18:07
بالاترین برد اکسز پوینتهای موجود چند متره؟
من میخوام تو یک کارخونه یک شبکه وایر لس راه اندازی کنم....که از شر سیم و سیم کشی راحت بشم...
چیکار میتونم بکنم...
؟
برد تجهيزات indoor معمولا اگه از سري N باشن ماكزيمم تا 250 متره. كه در اين بين تجهيزات Linksys بهترين كارايي رو دارن.
بهتره به فكر تجهيزات Outdoor باشيد.
seied-taher
05-04-2010, 20:58
برد تجهيزات indoor معمولا اگه از سري N باشن ماكزيمم تا 250 متره. كه در اين بين تجهيزات Linksys بهترين كارايي رو دارن.
بهتره به فكر تجهيزات Outdoor باشيد.
من خودم با لینکسیس وایر لس g کار کردم....
اما بردش خیلی کمه...
امکانش وجود داره دوتا اکسز پوینت رو به هم متصل کرد مثل یک بک بن کار کنن؟
paranoid_android
05-04-2010, 21:53
من خودم با لینکسیس وایر لس g کار کردم....
اما بردش خیلی کمه...
امکانش وجود داره دوتا اکسز پوینت رو به هم متصل کرد مثل یک بک بن کار کنن؟
بله ميشه. AP دوم رو بايد به عنوان يه Repeater پيكربندي كنيد.
اگه از Linksys سري g استفاده ميكنيد آموزشش رو اينجا گذاشتم:
از دوستاني كه مي فرمايند تو شرايط فعلي ميشه امتحانات سيسكو رو داد چند تا سوال دارم،
شما مدارك سيسكو رو براي چي ميخوايد؟ براي داخل ايران يا براي خارج از ايران؟
اگه براي داخل ايران ميخوايد كه هيچ، ولي اگه براي اونور آب ميخوايد و تصميم داريد اين مدارك رو ضميمه رزومه كاريتون كنيد احتمالا ميدونيد كه برگزار كننده امتحانات سيسكو (VUE) مليت ايراني رو بصورت 100 درصد تحريم كرده. بر فرض شما يه تست سنتر خارجي رو راضي كرديد كه از شما امتحان بگيره.. مدرك هم براتون صادر شد.. حالا با اين مدرك پا شديد رفتيد يه كشور ديگه و ميخوايد كار گير بياريد... به نظر شما خارجي ها نميدونن كه ايراني ها از شركت در امتحانات سيسكو در هر كجاي دنيا كه باشن منع شدن؟! پس اين مدرك به چه دردتون ميخوره؟! گيريم كه شركت مربوطه گاگول! تشريف داشتن... آيا 3 سال ديگه كه بايد مدركتون رو تمديد كنيد به اين راحتي خواهيد تونست تست سنتر مربوطه رو مجاب كنيد كه ازتون امتحان بگيره؟!
حالا فرض كنيم كه تصميم به ترك ايران نداريد.. و ميخوايد از مزاياي بي شمار!! اين مدارك تو ايران استفاده كنيد، چند درصد شركت ها و سازمان هايي كه روزمه كاريتون رو به اونا ارائه خواهيد داد به داشتن مدارك شما اهميت خواهند داد؟! هوم؟!
ممنون ميشم بنده رو هم روشن بفرمائيد..
خیلی جالب مطلب می نویسی ممنونم ! حرفت کاملا درست هست ! مدرک های سیسکو/ CompTia / Microsfot توی ایران فایده نداره دوستان الکی وقت نزارن برن کلاس و مدرک بگیرن ! تحریم ها شدید تر هم میشه !:21: خودمون خواستیم که اینجوری بشه هر جا میریم Not Available !!
بهترین راه استفاده از کتاب ها و ویدئو می باشد × من می خواستم 2 سال ازمون security+ بدم کهکشان گفت 420 هزار تومان فقط ازمون هست که می فرستیم دوبای !:18:
paranoid_android
05-04-2010, 22:06
خیلی جالب مطلب می نویسی ممنونم ! حرفت کاملا درست هست ! مدرک های سیسکو/ CompTia / Microsfot توی ایران فایده نداره دوستان الکی وقت نزارن برن کلاس و مدرک بگیرن ! تحریم ها شدید تر هم میشه !:21: خودمون خواستیم که اینجوری بشه هر جا میریم Not Available !!
بهترین راه استفاده از کتاب ها و ویدئو می باشد × من می خواستم 2 سال ازمون security+ بدم کهکشان گفت 420 هزار تومان فقط ازمون هست که می فرستیم دوبای !:18:
فعلا Prometric كه برگزار كننده آزمون هاي مايكروسافته مشكلي با شركت ايرانيها تو امتحاناتش نداره (البته خارج از مرز ايران و يك تست سنتر معتبر!)... حالا خدا ميدونه كي ممكنه Prometric هم سياستهاي خصمانه تري مثل VUE در پيش بگيره...
UP-SNAKE
05-04-2010, 23:14
چون سرويس messenger servise بطور پيش فرض روي windows xp sp2 غير فعال هست از اين كامند نميشه استفاده كرد. قبلا بايد اين سرويس رو روي كلاينت هاي XP تون فعال كنيد.
ابتدا Manual و بعد Start رو بزنيد تا سرويس براتون start شه:
سلام ما win 7 داريم نه xp بايد چيکار کنيم؟
paranoid_android
05-04-2010, 23:41
سلام ما win 7 داريم نه xp بايد چيکار کنيم؟
آهان.
netsend روي 7 استفاده نميشه و براي سيستم عامل هاي جديد يعني ويستا و 7 يه كامند منسوخ به حساب مياد. بجاي اون از ابزار msg استفاده كنيد. تو اين تاپيك توضيح دادم:
seied-taher
06-04-2010, 09:08
بله ميشه. AP دوم رو بايد به عنوان يه Repeater پيكربندي كنيد.
اگه از Linksys سري g استفاده ميكنيد آموزشش رو اينجا گذاشتم:
ممنونم/.
من 50% این عکس رو متوجه شدم....البته هنوز به اون آموزشه مراجعه نکردم...
میخوام خودتم یه توضیح کوچیک بدی که پیکر بندی دیپیتری بین دو تا AP چرا با WEP صورت گرته؟
به خاطر سکوریتی؟
؟؟
-چطوری میتونم شبکه وایر لسم رو مانیتور کنم ک چه HP و کامپیوتری بهش متصل هست؟
و به طور کلی امنیت رو بالا ببرم.........
paranoid_android
06-04-2010, 15:05
ممنونم/.
من 50% این عکس رو متوجه شدم....البته هنوز به اون آموزشه مراجعه نکردم...
میخوام خودتم یه توضیح کوچیک بدی که پیکر بندی دیپیتری بین دو تا AP چرا با WEP صورت گرته؟
به خاطر سکوریتی؟
؟؟
-چطوری میتونم شبکه وایر لسم رو مانیتور کنم ک چه HP و کامپیوتری بهش متصل هست؟
و به طور کلی امنیت رو بالا ببرم.........
همه چيز به سادگي توي اون آموزش نوشته شده..
بله، WEP يكي از الگوريتم هاي encryption در مورد wireless LAN هاست كه قديمي تره و WPA و WPA2 هم هستن كه جديدترن.. من رو مودم ADSL/Router خودم اونو رو WPA2-Personal گذاشتم و يه Pre-Shared Key بهش دادم:
براي بالا بردن امنيت، اولين كاري كه ميكنيد اينه كه SSID پيش فرض دستگاهتون رو تغيير ميديد كه به راحتي قابل شناسايي نباشه. چون در حالت پيش فرض AP امواج beacon كه حاوي اطلاعات SSID هستش رو broadcast ميكنه و هكرها با استفاده از ابزارهاي sniffer به راحتي ميتونن SSID رو كشف كنن. براي اينكه جلوي broadcast كردن SSID توسط AP رو بگيريد ميتونيد غيرفعالش كنيد كه تو تنظيمات مربوط به AP به راحتي قابل دسترسه.
وقتي اين امكان رو غيرفعال كنيد كامپيوترهاي شما كه كارت شبكه وايرلس دارن نميتونن با AP شما ارتباط برقرار كنن، در نتيجه بايد MAC آدرس هاي اونارو براي AP تعريف كنيد. اين كارو MAC Filtering ميگن كه كار فوق العاده مفيديه! يعني شما تنها به MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP رو ميديد كه قبلا براي AP تعريف كرديد.
تو شكل پايين تعريف ميكني كه چه MAC آدرس هاي توسط AP ف.يل.تر بشه و به چه MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP داده بشه:
بحث امنيت شبكه هاي وايرلس بحث مفصليه!
براي مونيتور كردن شبكه وايرلستون از بعضي از نرم افزارهاي مونيتورينگ مثل Cisco Network Magic ميتونيد استفاده كنيد.
seied-taher
07-04-2010, 08:54
بحث امنيت شبكه هاي وايرلس بحث مفصليه!
حالا چه کنم؟؟؟
اما وقتی لپ تاب میارن تو کافی نت ما اسم کانکشن یا همون ssid اکسز پوینتمون تابلوئه .. نمیشه یه کار کرد که sniff نشه و احتیاجی هم ب دادن مک ادرسا نباشه؟ چون اصلا حسش نیست برم مک آدرسای سیتما رو بنویسم وارد کنم...از اون گذشته من میخوام ارتباط موبایلی هم با شبکم برقرار کنم..... :دی
من کلاس ویندوز xp از آموزشهای mcse رو گذروندم ... میخوام برم دنبال ادامه کلاسا...
اما فهمیدم که ccnp یا یه همچین اسمی هم وجود داره که یه نوع آموزشه و مربوط به شبکه میشه... و ساختار سخت افزاری .....
با اینفراکچر چقدر تفاوت داره؟
paranoid_android
07-04-2010, 11:21
حالا چه کنم؟؟؟
اما وقتی لپ تاب میارن تو کافی نت ما اسم کانکشن یا همون ssid اکسز پوینتمون تابلوئه .. نمیشه یه کار کرد که sniff نشه و احتیاجی هم ب دادن مک ادرسا نباشه؟ چون اصلا حسش نیست برم مک آدرسای سیتما رو بنویسم وارد کنم...از اون گذشته من میخوام ارتباط موبایلی هم با شبکم برقرار کنم..... :دی
من کلاس ویندوز xp از آموزشهای mcse رو گذروندم ... میخوام برم دنبال ادامه کلاسا...
اما فهمیدم که ccnp یا یه همچین اسمی هم وجود داره که یه نوع آموزشه و مربوط به شبکه میشه... و ساختار سخت افزاری .....
با اینفراکچر چقدر تفاوت داره؟
اينكه چه كنيد رو تو همون پست توضيح دادم!
وقتي SSID اكسس پوينت رو تغيير ميديد، براي اينكه لپ تاپ يا بقيه كامپيوترهايي كه كارت شبكه وايرلس دارن بتونن با AP ارتباط برقرار كنن ميريد تو تنظيمات كارت شبكه وايرلس و اسم SSID اكسس پوينت رو بهشون ميديد تا بتونن با اون اكسس پوينت ارتباط برقرار كنن!
MAC Filtering هم يه solution اختياره!
CCNP رو كه بي خيال! براي شروع دوره هاي سيسكو بايد از CCNA شروع كنيد... اينكه CCNA چيه يه سرچ تو گوگل بزنيد همه چيز دستگيرتون ميشه..
Infra از كورس هاي MCSE/MCITP ه و در مورد استانداردها و پروتكل هاي شبكه و برخي از سرويس هاي Windows Server بحث ميكنه در حالي كه در دوره هاي سيسكو چيزي فراتر از اينا يعني مباحث سوييچينگ/روتينگ و كانفيگ كردن تجهيزات سيسكو و ... رو ياد خواهيد گرفت.
seied-taher
07-04-2010, 13:01
براي بالا بردن امنيت، اولين كاري كه ميكنيد اينه كه SSID پيش فرض دستگاهتون رو تغيير ميديد كه به راحتي قابل شناسايي نباشه. چون در حالت پيش فرض AP امواج beacon كه حاوي اطلاعات SSID هستش رو broadcast ميكنه و هكرها با استفاده از ابزارهاي sniffer به راحتي ميتونن SSID رو كشف كنن. براي اينكه جلوي broadcast كردن SSID توسط AP رو بگيريد ميتونيد غيرفعالش كنيد كه تو تنظيمات مربوط به AP به راحتي قابل دسترسه.
وقتي اين امكان رو غيرفعال كنيد كامپيوترهاي شما كه كارت شبكه وايرلس دارن نميتونن با AP شما ارتباط برقرار كنن، در نتيجه بايد MAC آدرس هاي اونارو براي AP تعريف كنيد. اين كارو MAC Filtering ميگن كه كار فوق العاده مفيديه! يعني شما تنها به MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP رو ميديد كه قبلا براي AP تعريف كرديد.
تو شكل پايين تعريف ميكني كه چه MAC آدرس هاي توسط AP ف.يل.تر بشه و به چه MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP داده بشه:
MAC Filtering هم يه solution اختياره!
پس بدون اینکه mac filtering انجام بدم متصل میشم.
سلام کسی جزوه فارسی ccna رو داره؟ممنون میشم اگه بزارین.:5:
قیمت هاب شبکه رو می خواستم
5 تایی هاش چنده ؟ چه مدل هایی تو بازار هست ؟
مودمم NAT رو پشتیبانی می کنه می تونم با وصل کردنش به هاب و وصل کردن بقیه سیستم ها هم به هاب هم internet sharing انجام بدم هم سیستم ها با هم شبکه بشند ؟
5 پورت دی لینک = 17 تومان !
Moahammad_sdt
12-04-2010, 14:32
سلام
دوستان من یک کامپیوتر ،لب تاپ ،xbox و مودم شبکه دارم
به این نحو می خواستم این ها رو شبکه کنم
کامپیوتر و لب تاپ بتونن از اینترنت استفاده کنند (در حالی که کامپیوتر خاموش هست هم این کار امکان پذیر باشه)
کامپیوتر بتونه به xbox وصل بشه (xbox مهم نیست بتونه اینترنت وصل بشه یا نه)
خودم به ذهنم رسید هاب بگیرم حالا با کمترین هزینه شما چی پیشنهاد می کنید
با تشکر :46:
می شه با تنظیمات مودم ترافیک رو محدود کرد ؟
مودمم symphony 602 هست
اینجا رو ببینید :
Outgoing IP Filtering Setup
By default, all outgoing IP traffic from LAN is allowed, but some IP traffic can be BLOCKED by setting up filters.
Name Protocol Source Address / Mask Source Port Dest. Address / Mask Dest. Port Remove
Incoming IP Filtering Setup
By default, all incoming IP traffic from WAN is blocked when the firewall is enabled, but some IP traffic can be ACCEPTED by setting up filters.
Name VPI/VCI Protocol Source Address / Mask Source Port Dest. Address / Mask Dest. Port Remove
سلام
من یه سوال دارم ؟
توی شبکه چطور می شه از پشت کلاینت فهمید که چه کسی و با چه آی پی رو سیستم ما ریموت کرده ؟چه در حال حاضر و چه قبلا؟
با تشکر ممنون می شم اگه جواب منو بدین
Amin.P30
17-04-2010, 12:16
دوستان سلام....
کسی اموزش تصویری از شبکه کردن 7 با XP را داره لطف کنه بزاره.....
یه جورایی شبکه ش کرد م ویندوز 7 فایل های SHARE شده XP را میبینه اما XP نمیتونه فایل های شیر شده 7 را ببینه......
هر جا گشتم نتونستم قسمتی را که مربوط به تغییر نام WORK GROUP هستش را پیدا کنم....
کسی یه فایل اموزشی یا اگر تجربه ای داره کمک کنه....اگر هم نه لطفا دقیق راهنمایی کنید....
ممنون...
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
سلام
من یه سوال دارم ؟
توی شبکه چطور می شه از پشت کلاینت فهمید که چه کسی و با چه آی پی رو سیستم ما ریموت کرده ؟چه در حال حاضر و چه قبلا؟
با تشکر ممنون می شم اگه جواب منو بدین
از پشت کلاینت فکر نکم بشه....فقط از روی سرورمیشه ...
شاید با نرم افزاری خاص بشه ...دقیقا نمیدونم.....
Amin.P30
17-04-2010, 14:34
مشکل بالا حل شد.....باید ورک گروپ را یکی میکردم...از control panel<system
فقط در share کردن فایل وقتی یه فایل را در 7 شیر میکنم در ویندوز xp وقتی میخام وارد بشم میگه accec denid....
در قسمت change advanced sharing setting گزینه های turn on sharing را انتخاب کردم و فایر وال هم خاموشه ...بازم نمیشه....مشکل از کجاست؟؟؟
hadi.EST
18-04-2010, 11:03
می شه با تنظیمات مودم ترافیک رو محدود کرد ؟
مودمم symphony 602 هست
اینجا رو ببینید :
Outgoing IP Filtering Setup
By default, all outgoing IP traffic from LAN is allowed, but some IP traffic can be BLOCKED by setting up filters.
Name Protocol Source Address / Mask Source Port Dest. Address / Mask Dest. Port Remove
Incoming IP Filtering Setup
By default, all incoming IP traffic from WAN is blocked when the firewall is enabled, but some IP traffic can be ACCEPTED by setting up filters.
Name VPI/VCI Protocol Source Address / Mask Source Port Dest. Address / Mask Dest. Port Remove
اولا" که مدم فقط مدمه! با روترهای سطح با لای سیسکو یا میکروتیکو... میتونید که هزینش بالاست.!
با نصب Microsoft ISA یا Kerio Firewall بر روی سیستمتون هم میتونید این کا رو بکنید :20: البته اگه با هاشون کار کرده باشید.:46:
hadi.EST
18-04-2010, 11:13
مشکل بالا حل شد.....باید ورک گروپ را یکی میکردم...از control panel<system
فقط در share کردن فایل وقتی یه فایل را در 7 شیر میکنم در ویندوز xp وقتی میخام وارد بشم میگه accec denid....
در قسمت change advanced sharing setting گزینه های turn on sharing را انتخاب کردم و فایر وال هم خاموشه ...بازم نمیشه....مشکل از کجاست؟؟؟
هر دوسیستم باید پسورد داشته باشن
فایروال ویندوز رو اگه نتونید پورتای Lan , Wan رو درش تنظیم کنید ، باید در هر دو سیستم کلا" خاموش کنید .
فایروال آنتی ویروستون رو هم باید غیر فعال کنید.
ورک گروپها در هر دو سیستم باید یکی باشند.
در قسمت Advanced sharing setings ویندوز 7 باید به یوزر دسترسی کامل رو بدید . خواندن و نوشتن و تغییر دادن و ...
Amin.P30
18-04-2010, 11:43
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش ....به سایتش هم نمیتونم وارد شم...
لطفا یکی 8811 را از سایت TP-LINK.COM بگیره و جای دیگه اپ کنه...حجمش خیلی زیاد نیست....ممنون
jeremy28
18-04-2010, 21:30
سلام دوستان
من اطلاعات شبکه ایم صفره!
راستش تو یه جایی کامپیوترم عضو دومین شده و الان به شبکه محلی وصلم، ولی پسوردم رو خودم انتخاب نکردم و administrator واسم یه پسورد انتخاب کرده.
سوال اولم اینه که آیا امکان داره که این پسورد رو عوض کنم؟
البته فکر کنم که باید به Admin بگم و خودم نمی تونم رو کامپیوتر خودم عوضش کنم، درسته؟
بعد، آیا این یوزر و پسوردی که واسه من ساخته شده در active directory ذخیره میشه؟
من کامپیوترم ویروسیه و خیلی کند شده و می خوام همه چی رو از اول و کامل روش نصب کنم. بعد از اینکه این کار انجام شد، آیا دوباره باید عضو دومینش کنم(با همون یوزر و پسوردی که الان دارم)؟ یا دوباره باید از اول واسم یوزر و پسورد بسازن؟
در مورد اینترنت هم آیا به طور جداگانه باید تنظیمات رو انجام بدم، یعنی IP رو دستی ست کنم یا اتوماتیک میتونه IP بگیره؟
اینترنت ما وایرلس هست.
در ضمن آیا این IP کامپیوترها وقتی برای اولین بار عضو دومین میشن تعیین میشه؟ واینکه اون رو کی بایدتعیین بکنه؟
ببخشید که اینقدر سوالام مسخره اس!
اگه ممکنه یه توضیحی راجع به سوالام بدین؟!
راستش اصلا وقت خوندن جزوه و مستندات و ... در این زمینه رو ندارم و فقط می خوام پاسخ سوالام رو به صورت مختصر و مفید بفهمم!
واقعا ازتون ممنون میشم اگه کمکم کنید...
Amin.P30
18-04-2010, 21:51
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش ....به سایتش هم نمیتونم وارد شم...
لطفا یکی 8811 را از سایت TP-LINK.COM بگیره و جای دیگه اپ کنه...حجمش خیلی زیاد نیست....ممنون
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
amir ringo
26-04-2010, 07:38
با سلام خدمت دوستان
يه سوال در مورد شبکه
شبکه محل کار ما به صورت اتوماتيک ip دهي شده بدون نصب ويندوز سرور و اينترنتمون هم 512 adslحالا چون از سرعت پائين مي ناليدن اومدن يه خط512 ديگه گرفتن باسه اينکه کاربرها رو جدا کنن؟ممکنه يا يه شبه سخت افزاري از دو تا مودم اينترنت بگيره!!! و کاربرها جدا بشن؟
البته مي بخشيد ip دستي داديم و ip gateway رو تغيير داديم.
با تشکر
BAHAR_SA
26-04-2010, 10:27
سلام دوستان .lanکامپیوترم send داره ولیrecieve نداره. روز قبل کار می کرد یه دفعه اینطوری شده.فایروال رو آف کردم انتی ویروس هم remove کردم رنج آی پی هم درسته کابل هم unpluged نیست.کارت شبکه رو هم remove کردم دوباره نصب کردم ولی همچنان مشکل دارم.شبکه هم از دو سه تا سوئیچ می گذره تا به این کامپیوتر برسه .ping هم که میکنم request timed out میده خواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی فوریه
Amin.P30
26-04-2010, 19:25
سلام...;کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
یه مشکلی داشتم با شیر کردن اینترنت از سرور که 7 نصبه به کلاینت ها که XP نصبه...اینترنت چند روز پیش به کلاینت میرسید اما امروز باز قطع شده...
در صورتی که در XP به XP مشکلی ندارم.GATEWAY کلاینت را هم ای پی سرور دادم...
7 کاملا رجیستر و اکتیو شده و اپ میشه...
درایور مودم هم SHARE کردم...در XP هیچ مشکلی نیست اما در 7 روز های اول وصل شد اما چند روز بعد قطع شد.
این عکس هم ای پی سروره:
این ای پی کلاینت:
این جا را هم نگاه کنید:
این IPV6 قضیه ش چیه:
Amin.P30
26-04-2010, 21:11
یه مشکلی داشتم با شیر کردن اینترنت از سرور که 7 نصبه به کلاینت ها که XP نصبه...اینترنت چند روز پیش به کلاینت میرسید اما امروز باز قطع شده...
درایور مودم هم SHARE کردم...در XP هیچ مشکلی نیست اما در 7 روز های اول وصل شد اما چند روز بعد قطع شد.
این عکس هم ای پی سروره:
این ای پی کلاینت:
این جا را هم نگاه کنید:
این IPV6 قضیه ش چیه:
چقدر اینجا خلوته بابا....
کسی این مشکل بالا را نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا هم یکی همین مشکل را داره که نمیدونم چطور حل کردش:
Amin.P30
27-04-2010, 09:51
این عکس هم ای پی سروره:
این ای پی کلاینت:
این جا را هم نگاه کنید:
این IPV6 قضیه ش چیه:
چقدر اینجا خلوته بابا....
کسی این مشکل بالا را نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا هم یکی همین مشکل را داره که نمیدونم چطور حل کردش:
استادای شبکه کجایید؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:19::19::19:
jeghele1010
28-04-2010, 07:11
با سلام
من یک شبکه lan به صورت workgruop دارم و یک درایو شیر کردم برخی از سیستمها سیستم مرا پیدا می کنند ولی نمی توانند وارد آن شوند سیستم مرا نیز ping دارند نمی دانم مشکل چیست حال همان سیستم اگر با یوزر administrator وارد شود مشکل حل می شود و می تواند به سیستم دسترسی داشته باشد خواهشمندم در این خصوص راهنمایی نمائید
Amin.P30
28-04-2010, 13:46
با سلام
من یک شبکه lan به صورت workgruop دارم و یک درایو شیر کردم برخی از سیستمها سیستم مرا پیدا می کنند ولی نمی توانند وارد آن شوند سیستم مرا نیز ping دارند نمی دانم مشکل چیست حال همان سیستم اگر با یوزر administrator وارد شود مشکل حل می شود و می تواند به سیستم دسترسی داشته باشد خواهشمندم در این خصوص راهنمایی نمائید
سیستم هایی که درایو را نمیشناسه ویندوزش چیه؟؟؟
کلا ویندوز 7 با xp با هم تو شبکه ت داری؟
Amin.P30
28-04-2010, 18:45
این عکس هم ای پی سروره:
این ای پی کلاینت:
این جا را هم نگاه کنید:
این IPV6 قضیه ش چیه:
؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:19::19::19:
کسی نیست این مشکل را تجربه کرده باشه و حلش کرده باشه...
اینجا هم یه همچین مشکلی داشته و حلش کرده؟؟؟
دوستان فقط یکی جواب بده حیاتیه...:19::19::19:
Amin.P30
29-04-2010, 14:30
سیم شبکه متری چنده؟
زیاد نیست...
سوکت هاش که 50&150 تومان بیشتر نیست..
کابل هم حدود 500.
smss.exe
29-04-2010, 22:23
سیم شبکه متری چنده؟
قيمت سوكت 50 تومنه
كابل هم از 200 به بالا
خوبشو بايد حدود 310 بخري يه رول 305 متري شو با اين قيمت بهت مي دن
سلام من فکر می کنم اول بهتره از آموزش network + شروع کنید نه اینکه منتظره سوال بچه ها باشید مگه چند نفر تو خونه با شبکه کار می کنن که براشون سوال پیش بیاد.
Amin.P30
30-04-2010, 07:44
اموزشش هم یه تاپیک پایین تر فکر کنم وجود داره...
دوستان کسی سوال منو بلد نیست جواب بده؟؟؟؟
Amin.P30
30-04-2010, 19:12
اقا من مودمو وصل کردم به هاب سویچ...
به کلاینتها که XP داره دفالت گت وی مودم را دادم یعنی در قسمت گت وی و dns کلاینت 192.168.1.1 را دادم به کلاینت اینترنت وصل شد ...
حالا همون کار را برا سرور که 7 داره کردم اینترنت وصل نمیشه..
ای پی سرور را هم تو همون رنج یعنی 192.168.1.3 تغییر دادم....
قبلا اینترنت را وصل نمیکرد حالا بهش وصل نمیشه..مشکل از چیه؟؟؟
تشکر..
amirtoty
30-04-2010, 22:05
اموزشش هم یه تاپیک پایین تر فکر کنم وجود داره...
دوستان کسی سوال منو بلد نیست جواب بده؟؟؟؟
توی اینترنت کانکشنت تیک Share گذاشتی؟
شما دوتا Local Connection داری!
یکیش به مودم وصله یکیش به کامپیوتر دیگه؟
یا جدیدا برنامه ای مثل HAMACHI یا تو این مایه ها نصب نکردی؟
اگه اینا مشکلت نیست، بعضی مواقع AntiVirus , FireWall هستن که مشکل ساز میشن! غیر فعالشون کن!
سلام خدمت دوستان.کسی میدونه که microsoft opersting manager چیکار میکنه؟
جزوش رو کسی داره؟
Amin.P30
01-05-2010, 07:16
توی اینترنت کانکشنت تیک Share گذاشتی؟
شما دوتا Local Connection داری!
یکیش به مودم وصله یکیش به کامپیوتر دیگه؟
یا جدیدا برنامه ای مثل HAMACHI یا تو این مایه ها نصب نکردی؟
اگه اینا مشکلت نیست، بعضی مواقع AntiVirus , FireWall هستن که مشکل ساز میشن! غیر فعالشون کن!
ics فعاله.....
یکی از کانکشن ها برای مودم که با usb وصله و یکی کارت شبکه هستش ....
فایر وال خاموشه و انتی ویروس هم nod4 نسخه خانگی هستش که مشکل ساز نیست....
الان مودم را به هاب وصل کردم به ای پی را تو رنج 192.168.1.3 گذاشتم...به کلاینت دفالت مودم را دادم ....
یه ریسیت کردم سرورو درست شد...
ولی از طریق خود سرور به کلاینت اینترنت میدادم خیلی راحت تر بودم.... هیچ راهی نداره من بیام مودم را به سرور وصل کنم بعد به کلاینت هام اینترنت بدم.. مثل xp از طریق ics....???? __________________
UP-SNAKE
04-05-2010, 12:17
برای share کردن اينترنت در win7 بايد اينجوری ip بدی 192.168.137 و آخرش هم که هرجور راحتی عدد بده آخری رو اين 137 خيلی مهمه ها
Amin.P30
04-05-2010, 14:17
برای share کردن اينترنت در win7 بايد اينجوری ip بدی 192.168.137 و آخرش هم که هرجور راحتی عدد بده آخری رو اين 137 خيلی مهمه ها
مودم به هاب وصل کردم و ای پی را 192.168.1.3 دادم بعد در سیستم ها ای پی مودم دادم وصل شد...
اما از خود سرور هر کار کردم به کلاینت وصل نمیشه..
ICS تیک هاش فعاله..137 هم کردم نمیشد...
چند بار وصل شد اما بعد از ریسیت کلاینت قطع شد باز..
به کلاینت در قسمت GATEWAY &DNS ایپی سرور میدادم درست میشد اما در 7 نمیشه..
هر چی هست از همین تنظیمات 7 هستش چون در XP مشکل نداشتم..
اما همه تنظیمات را چک کردم..فایر وال خاموش .گزینه های SHARING همه فعال..
ای پی را در هر رنجی دادم...
یکی 2 بار این گزینه ها 3 تا شدن که اینترنت وصل شد..بعد از ریسیت کلاینت باز قطع شد..
fedarasooli
06-05-2010, 08:49
سلام دوستان
اول از همه از از دوستان که همکاری میکنن و مشکلات ما را حل میکنند ممنونم
در شرکت کار میکنم که از سیستم شبکه های نظیر به نظیر استفاده میشه یعنی یک خط انترنیت مستقیم از ستلایت یا دیش به مودم آمده و از اونجا به وایرلس رفته و از وایرلس به سویچ و از سویچ هم به سایر یوزر ها ، و بنده به میث مدیر شبکه کار میکنم .
ولی بعضی از یوزر ها استفاده نا صحیح از انترنت میکنند و سرعت را تا اندازه بسیار زیادی کاهش میدن (دانلود میکنند) از اینکه ما از sever استفاده نمیکنیم چیطور میشه استفاده سایر یوزرها را محدود کرد . آیا میشه بدون نصب برنامه خاصی مثل team viower و امثال اون کنترول بر یوزر های دیگه داشت.
و چگونه میشه سرعت انترنت را فهمید .
از زیاد حرف من را به ببخشید.
منتظر جواب شما عزیزان هستم
shahramcat
07-05-2010, 17:12
سلام
من 2تا لپ تاپ و PC رو به هم شبکه کردم رو یکی 7 و یکی دیگه هم اکس پی نصب هست ....
همه چی درست هست یعنی در 7 میتونم سیستم اکس پی رو ببینم و بالعکس ... اما وقتی میخام از ویندوز 7 فولدری رو تو اکس پی ببینم روش که کلیک میکنم میزنه Not allow ! اما از اکس پی مشکلی ندارم و میتونم فولدرهای 7 رو ببینم .... فایروال هم جفت سیستمها خاموش هست .....
میشه من رو راهنمایی کنید ؟! ممنون
undertaker_ss
07-05-2010, 21:11
سلام
من 2تا لپ تاپ و PC رو به هم شبکه کردم رو یکی 7 و یکی دیگه هم اکس پی نصب هست ....
همه چی درست هست یعنی در 7 میتونم سیستم اکس پی رو ببینم و بالعکس ... اما وقتی میخام از ویندوز 7 فولدری رو تو اکس پی ببینم روش که کلیک میکنم میزنه Not allow ! اما از اکس پی مشکلی ندارم و میتونم فولدرهای 7 رو ببینم .... فایروال هم جفت سیستمها خاموش هست .....
شما یوزر Guest رو فعال کن توی xp ببین مشکلت حل میشه
undertaker_ss
07-05-2010, 22:27
سلام دوستان
اول از همه از از دوستان که همکاری میکنن و مشکلات ما را حل میکنند ممنونم
در شرکت کار میکنم که از سیستم شبکه های نظیر به نظیر استفاده میشه یعنی یک خط انترنیت مستقیم از ستلایت یا دیش به مودم آمده و از اونجا به وایرلس رفته و از وایرلس به سویچ و از سویچ هم به سایر یوزر ها ، و بنده به میث مدیر شبکه کار میکنم .
ولی بعضی از یوزر ها استفاده نا صحیح از انترنت میکنند و سرعت را تا اندازه بسیار زیادی کاهش میدن (دانلود میکنند) از اینکه ما از sever استفاده نمیکنیم چیطور میشه استفاده سایر یوزرها را محدود کرد . آیا میشه بدون نصب برنامه خاصی مثل team viower و امثال اون کنترول بر یوزر های دیگه داشت.
و چگونه میشه سرعت انترنت را فهمید .
از زیاد حرف من را به ببخشید.
منتظر جواب شما عزیزان هستم
نرم افزار که واسه این کار خیلی هست
یکیش فکر کنم net limiter باشه
Amin.P30
08-05-2010, 14:03
سلام
شما مشکلت در 7 هستش ..
برو advanced share و اون password protection را off کن....
بعد تمام گزینه ها را on کن..
درست میشه..
ببین اینترنت را اگر داری میتونی بین xp و7 شیر کنی....
از 7 به xp یعنی فقط مودم به 7 وصل بشه...بعد بدی به xp.
hadi.EST
09-05-2010, 13:37
سلام
در ایکس پی برنامه آنتی ویروس که فایروال هم داشته باشه دارید؟ غیر فعالش کنید.
در فولدر آپشنز simple file shrring رو غیر فعال کنید .
سیتماتون هر دو پسورد دارن؟
در ویندوز هفت یا ایکس پی در تنظیمات و محتویات کانکشناتون آیا file and printer sharing فعال هست؟
استفاده از یک آنتی ویروس بر روی سرورها از اهمیت حیاتی برخوردار هستش. آنتی ویروسی رو انتخاب کنید که تاییده مایکروسافت رو در خصوص نصب بر روی نسخه مورد نظر شما در اختیار داشته باشه. من در پروژه هام از Mcafee استفاده می کنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم. در ضمن مایکروسافت مقاله ایی منتشر کرده که در اون به نحوه تنظیمات نرم افزارهای آنتی ویروس بر روی سرورها اشاره شده. پیشنهاد می کنم که حتما اون رو بر روی سرورهاتون بکار ببندید.
موفق باشید.
سلام.دوست عزیز میشه لینک این مطلبی که گفتی رو بذاری؟
mehdiporbaba
11-05-2010, 12:29
سلام
من و دوستم هر 2 از یک ای سی پی اکانت گرفتیم و می خوایم یک کاری انجام بدیم،می خوایم برای استفاده از مولتی پلیر بعضی از بازی ها که بوسیله ی نرم افزار xlive کنترل میشن از طریق اینترنت به صورت لن بازی کنیم
از نرم افزار هایی مثل هاماچی هم استفاده کردیم اما محدودیت رکوئست داریم یعنی باید تایم اوت زیر 25 میلی پانیه باشه اما برای ما نهایت نزدیکیش 31 هست
می خام از دوستان بپرسم چه جوری میشه بدون استفاده از نرم افزار هایی مثل هاماچی و تحت خود ویندوز 2 تا سیستم رو تحت اینترنت به صورت لن بهم وصل کرد یا به عبارت دیگه چه راهکاری هست که بشه به نرم افزار نشون داد 2 تا ای پی شت سر هم و به صورت مجازی شبکه است؟
hamed22-24
14-05-2010, 15:14
سلام
لطفا شبکه کردن چند pc (مثلا 4 pc ) بصورت کامل توضیح بدید.
با تشکر.
با سلام .من توی شبکه یه گروپ پالیسی سث کردم(remove clock from taskbar...) ساعت سیتم مورد نظر پاک شد اما حالا میخوام که ساعت سر جای خودش برگرده. اما گروپ پایسی رو desable کردم و notconfigure کردم نشد حتی گروپ پالیسی رو delete کردم بازم نشد.حالا اومدم از روی کامپیمتر لوکال پروفایل یوزر مربوطه رو delete کردم و دوباره لاگین کردم درست شد.حالا سوال اینکه آیا همیشه gp ها به همین شکل عمل میکنند؟ یعنی فقط اعمال میشوند ودیگه به حالت اولیه برنمی گردن یا بعضی مثل این یکی اینجوری هستند.
واینکه آیا راهی هست که بدون پاک کردن پروفایل gp , desable بشه؟:41:
zeus7610
25-05-2010, 09:57
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. بهترین راهکار به نظر شما برای این مشکل چیه؟
من می خوام به یه سرور IP Valid بدم. اینترنت از طریق ADSL Modem برای این ساختمان تامین می شود. مودم اینترنت دارای dhcp است و بصورت اتوماتیک آی پی می دهد. (در کلاس 192.168.1,1x) آی پی ولید من در رنج کلاس A است. چطوری می تونم این آی پی رو اختصاص بدم به بهترین شیوه و حالت ممکن.
1- در صورت امکان DHCP Enable باشد و غیر فعال نشود.
2- بنا به دلایلی نمی خوام ISA Server نصب کنم.
3- قابلیت کنترل همه جانبه داشته باشد.
از همه دوستان تشکر و قدردانی می کنم.
باسلام
دوستان یه سوال دارم که ممنون می شم جواب بدید
من یه یوزر تو یه شبکه هستم فکرکنم شبکه ورک گروپه وویندوز مورد استفاده ام هم ویندوز 7 هست حالا می خوام کاری کنم که هیچ کدام از یوزر ها دسترسی به سیستم من نداشته باشند چه از طریق ریموت دسکتاپ چه از هر طریق دیگه حتی با نرم افزار های خاص ریموت چه تنظیماتی رو سیستمم باید ست کنم ؟ ضمنا اگه شبکه دامین باشه چطور می تونم مشکل رو حل کرد ؟
باسلام
من یه یوزر تو یه شبکه هستم فکرکنم شبکه ورک گروپه وویندوز مورد استفاده ام هم ویندوز 7 هست حالا می خوام کاری کنم که هیچ کدام از یوزر ها دسترسی به سیستم من نداشته باشند چه از طریق ریموت دسکتاپ چه از هر طریق دیگه حتی با نرم افزار های خاص ریموت چه تنظیماتی رو سیستمم باید ست کنم ؟ ضمنا اگه شبکه دامین باشه چطور می تونم مشکل رو حل کرد ؟
برای User خودتون رمز بزارید.
باسلام
سلام
در حالت default کسی نمی تونه به شما remote بزنه مگر اینکه تنظیمات رو توی properties my computer تغییر بدین
کار خاصی لازم نیست انجام بدین
تحت domain اگر باشید admin می تونه وارد سیستمتون بشه
اگر بتونید IP رو تغییر بدین (که توی یه domain خوب اجازه همچین کاری رو ندارید) از شبکه می پرید بیرون
چه طوری میشه تو شبکه دومین به کاربرا اجازه رایت سیدی/دیویدی داد.البته بدون نصب نرو برن رایت.چون نرو برن رایت فقط تو نسخه کامل نرو پیدا میشه که نصب اون هم خیلی طول میکشه منم معمولاً نرو میکرو نصب میکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
برای User خودتون رمز بزارید.
متاسفانه تو شبکه همه الزاما رمز یکسان دارند بنا به درخواست مدیر شبکه !!!
در حالت default کسی نمی تونه به شما remote بزنه مگر اینکه تنظیمات رو توی properties my computer تغییر بدین
کار خاصی لازم نیست انجام بدین
چه تنظیماتی رو ؟
باسلام
RUN>SECPOL.MSC>LOCAL POLICY>USER RIGHT ASIGNMENT>Deny access to this computer from the network
ADD EVERYONE
WORK ON BOTH WORKGROUP AND DOMAIN
do_minor
27-05-2010, 02:29
سلام دوستان. من 2 تا کامپیوتر دارم که هر دو با مودم adsl ای که روتر ام هست به شبکه وصل اند و هیچ مشکلی نداشتم تا چند وقت پیش.
منتاها چند روزیه گیرای الکی میده بهم ویندوز . مثلا تو کامپیوتر خودم هی گیر میده که "یه آپی دیگه ام تو شبکه هست مثه آی پی کامپیوترت" ( در صورتی که کامپیوتر دیگه آیپیش فرق میکنه)
یا مثلا کامپیوتر داداشم همه چیزش درسته اما هی اینترنتش که از طریق مودم داخل شبکه وصل هستش ، قطع میشه .یا حتی بعضی وقتا پینگ میشه ( یعنی وصله) ولی وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم وارد هیچ سایتی نمیشه.
مشکل از کجاست؟ چی شده که اینا به این حال و روز افتادن؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ببینم مشکل از کجاست؟
سلام به همه ی اساتید محترم
سوال) فرض کنیم که ما یک شبکه با آدرس 192.4.1.0 داشته باشیم اگر بخواهیم آن را به 32 بیت تقسیم کنیم حال مطلوب است .
الف) چندتا زیر شبکه داریم ؟
ب) در هر زیر شبکه چند تا کامپیوتر داریم ؟
ج) IP آدرس های سه عدد از زیر شبکه ها را بنویسید ؟
د) IP های نامعتبر در این زیر شبکه ها را بدست آورید ؟
ه) Subnet Mask تمامی زیر شبکه ها را مشخص کنید ؟
اگه کسی تونست جواب بده با راهنمایی کامل ... چون زیاد سر در نمیارم ازش؟
Email : Nima_7573@yahoo.com
متاسفانه تو شبکه همه الزاما رمز یکسان دارند بنا به درخواست مدیر شبکه !!!
چه تنظیماتی رو ؟
right click on my computer > properties > remote tab > box : allow other devices to remotly connect to this computer
این آدر برای win xp هست توی 7 هم سمت چپ نوشته remote settings از همونجا می تونی تیکی اگه هست برداری
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
سلام دوستان. من 2 تا کامپیوتر دارم که هر دو با مودم adsl ای که روتر ام هست به شبکه وصل اند و هیچ مشکلی نداشتم تا چند وقت پیش.
منتاها چند روزیه گیرای الکی میده بهم ویندوز . مثلا تو کامپیوتر خودم هی گیر میده که "یه آپی دیگه ام تو شبکه هست مثه آی پی کامپیوترت" ( در صورتی که کامپیوتر دیگه آیپیش فرق میکنه)
یا مثلا کامپیوتر داداشم همه چیزش درسته اما هی اینترنتش که از طریق مودم داخل شبکه وصل هستش ، قطع میشه .یا حتی بعضی وقتا پینگ میشه ( یعنی وصله) ولی وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم وارد هیچ سایتی نمیشه.
مشکل از کجاست؟ چی شده که اینا به این حال و روز افتادن؟ یکی لطفا راهنمایی کنه ببینم مشکل از کجاست؟
سلام
چک کنید ویروسی نشده باشید ، یه سری از ویروسا کارشون همین گیر دادن هاست
مورد دوم که ping می کنه ولی سایت باز نمی شه پیش میاد گاهی اوقات و اونم به خاطر در دست رس نبودن DNS Server هست که بیشتر به ISP تون مربوط می شه
رپدوست عزیز برنینگ رایت رو جدا هم میتونی پیدا کنی یه سرچ توی اینتر نت بکن.
دوستان عزیز اگر مشکلی در رابطه با راه اندازی NAS بود در خدمتیم:5:
moh.ka30r
02-06-2010, 19:02
سلام به همگی :
من هم می تونم به درخواست کاربرانی که در زمینه کتب دوره MCITP2008 تاپیک می دن ، تا حد توان کمک می کنم.
KA30r
رپدوست عزیز برنینگ رایت رو جدا هم میتونی پیدا کنی یه سرچ توی اینتر نت بکن.
من نتونستم پیدا کنم.شما اگه لینکی ازش داری بزار.ضمناً اگه گیر بیاد با همه نسخه ها کار میکنه یا نه
در کل راهی غیر از استفاده از burnrights واسه دادن مجوز رایت به یوزر ها با خود ویندوز وجود داره یا نه؟
من نتونستم پیدا کنم.شما اگه لینکی ازش داری بزار.ضمناً اگه گیر بیاد با همه نسخه ها کار میکنه یا نه
در کل راهی غیر از استفاده از burnrights واسه دادن مجوز رایت به یوزر ها با خود ویندوز وجود داره یا نه؟
برا ت upload میکنم لینکشو میذارم فعلا که سرعت بد پایینه
arsalan681
07-06-2010, 00:17
HOWTO: Bare-Metal Restores from Windows Server 2008 Backup
Using the Windows Recovery Environment on Windows Server 2008 you can perform a bare-metal restore to recover your server operating system or the entire server itself. An operating system restore will only recover critical drive volumes that contain system components. If you would like to restore all volumes, you will need to conduct a full server recovery.
Before attempting to complete an operating system or full server restoration from a drive image backup created with BackupAssist, make sure of the following:
You have a Windows Server 2008 setup/installation disc.
If you are recovering to a new hard disk, make sure the disk is at least as big as the disk that contained the volumes that were backed up, regardless of the size of those volumes. For example, if there was only one volume that was 100 GB on a 1 TB disk during backup, you should use a disk that is at least 1 TB when restoring.
If you are recovering just the operating system, make sure that you have a backup available that contains at least the critical volumes of the server. If you are recovering the full server, make sure that you have a backup available that contains all volumes of the server.
Performing a bare metal recovery - step by step
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the Windows Server 2008 from the installation media and select the appropriate settings for:
Language to install
Time and currency format
Keyboard or input format.
When you've selected your settings, click on the Next button.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the next window, select the Repair your Computer option from the lower left corner of the console.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the System Recovery Options window, you can choose to load any drivers required by your hard disk at this stage. After loading any necessary drivers, such as RAID drivers, click on the Next button.
Note that if you are performing a bare-metal restore to a brand new hard-disk, you will not see any Operating Systems listed as shown on the right.
If you are restoring a backup to a machine that already has Windows 2008, then it will be listed under Operating Systems.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the System Recovery Options window, select the Windows Complete PC Restore option. This will invoke the Windows Recovery Environment.
Windows will then scan your machine for available backups. Please ensure that the media with your backup is connected to the machine. If Windows Complete PC Restore is unable to find the backup, please try un-connecting and re-connecting the backup device.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] your backup disk has been detected, you may choose to restore the latest backup or another backup. Windows 2008 will automatically choose your latest backup by default.
Select the backup you want to restore from and click on the Next button.
In the Choose how to restore your backupwindow, you have the following options:
Install any drivers for the disk you are restoring to by clicking on the Install Drivers button.
Exclude disks that you don't want formatted by clicking on the Exclude disks button.
Choose to restart the computer after the restore process and to automatically check and update error information by clicking on the Advanced button.
Once you have added the extra options, click on the Next button.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the location of your backup and click on the Next button.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] your settings and click on the Finish button.
Windows Recovery Environment will ask you whether you want to let Windows Complete PC Restore format the disks and restore the backups you have chosen. Click on the OK button.
Your bare-metal restore of Windows Server 2008 should begin. Once done, your system should reboot and Windows will load. Congratulations - the procedure is complete!
ُلام من دوتا کامپیوتر به هم شبکه کردم اگه کوچکترین اتفاق واسه یکی از کامپیوتر ها بیفته شبکه بهم می ریزه
چیکار کنم تا اینطور نشه راستی فریز نمی خوام بکنم
سلام به همگی تا حالا کسی vmware esxi رو توی vmware workstation نصب کرده؟اگه میدو نید لطف میکنید مراحلش رو بگید.
من تا یه جاهایی پیش رفتم.وتونستم تا نصبش پیش برم اما یه ارور داخلی میه که نمدونم چیه.
سلام
این کار قابل انجامه. میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
میتونید install vmware esxi on vmware workstation رو تو سرچ بزنید. البته اگه ارور رو هم بهش اضافه کنید بهتره. و تو سرچ احتمالا میاد. اگر هم اینجا ارور رو می گفتید بهتر می شد کمکتون کرد
seied-taher
08-06-2010, 19:41
من تا یه جاهایی پیش رفتم.وتونستم تا نصبش پیش برم اما یه ارور داخلی میه که نمدونم چیه.
نرم افزارشو کرک کردی؟
من یه مدت که با این نرم افزار کار میکردم باهاش خیلی مشکل داشت... البته نسخه کرک شدش بود.
یه تعداد باگ میگیره...
باید نسخه اریجینالش رو داشته باشی................
ReziOnline
09-06-2010, 10:35
من از پارس آنلاین اینترنت می گیرم، می خوام با یک پی سی دیگه بصورت همزمان و شبکه از یک خط استفاده کنیم. دستگاه سوئیچ هم دارم و از طریق LAN به ADSL وصلیم، هم پی سی من هم کامپیوتر دیگه. فقط برای تنظیم آی پی مشکل دارم. در واقع اصلا نمیدونم چطوری باید تنظیم آی پی انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
نسخه اوریجینال لازم نیست . کرکش خوب کار می کنه. خیلی جاها با همین نسخه های کرک شده چندین سرور رو بالا آوردن و شبکه سازمانشون رو راه انداختن.
seied-taher
09-06-2010, 12:42
من از پارس آنلاین اینترنت می گیرم، می خوام با یک پی سی دیگه بصورت همزمان و شبکه از یک خط استفاده کنیم. دستگاه سوئیچ هم دارم و از طریق LAN به ADSL وصلیم، هم پی سی من هم کامپیوتر دیگه. فقط برای تنظیم آی پی مشکل دارم. در واقع اصلا نمیدونم چطوری باید تنظیم آی پی انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
غصه آی پی رو نخور...
ور my network place کلیک راست کن...
بعد local area connection مربوط به رو میبینی... روش کلیک راست کن ... properties بگیر....
تو قسمت properties بخش general روی internet protocol tcp ip دابل کلیک کن...
آی پی های سیستمتو میبینی...
اونوقت شما زحمت بکشید وضعیت ip روی obtain IP address automatically قرار بدید...
سیستمها خودشون Ip و dns رو از DHCP سرور خواهند گرفت...
اگر از یک نوع کانکشن دیگه استفاده میکنید هم دوباره میتونید همین کار رو انجام بدید...بگید تا یاریتون کنیم
موفق و موید باشید
ReziOnline
10-06-2010, 00:41
غصه آی پی رو نخور...
ور my network place کلیک راست کن...
ضمن تشکر از شما، متوجه شدم اصلا نیازی به آی پی نبود و مشکل از کم دقتی خودم بود. فقط با فعال شدن لوکال همه چی حل میشه.
باز هم ممنونم.
seied-taher
10-06-2010, 09:39
ضمن تشکر از شما، متوجه شدم اصلا نیازی به آی پی نبود و مشکل از کم دقتی خودم بود. فقط با فعال شدن لوکال همه چی حل میشه.
باز هم ممنونم.
100% ... خود پارس و xp.. روش ip گیری مودمها رو اینطوری تنظیم میکنن...
که حالت default خودش ip بگیره....
حالا ما هم احساس وظیفه کردیم....
خواهش میکنم...
سلام به همه
یه سوال در ضمینه ی dhcp دارم که ممنون میشم کمکم کنید
در یه شبکه می خوام طوری تنظیم کنم که یه گروه کامپیوتر از فلان آی پی تا فلان آی پی مثلا از 192.168.1.1 تا 192.168.1.20 و گروه دیگر کامپیوتر مثال از 192.168.1.21 تا 192.168.1.40 آی پی بگیرن!
seied-taher
10-06-2010, 23:27
سلام به همه
یه سوال در ضمینه ی dhcp دارم که ممنون میشم کمکم کنید
در یه شبکه می خوام طوری تنظیم کنم که یه گروه کامپیوتر از فلان آی پی تا فلان آی پی مثلا از 192.168.1.1 تا 192.168.1.20 و گروه دیگر کامپیوتر مثال از 192.168.1.21 تا 192.168.1.40 آی پی بگیرن!
اینی که شما میگید داستان مفصل نه ولی درازی داره که من این لینک رو بهتون پیشنهاد میکنم نگاه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظيمات سرور DHCP
تو این مبحث میتونبد جوابتون رو بگیرید....
اما اگر خواستید اطلاعات جامع تری بدست بیارید این لینک رو بهتون پیشنهاد میکنم:
موفق باشید
mehrdad_goleyakh
11-06-2010, 18:03
سلام
دوستان تو یه شبکه که اینترنت Share شده بود وقتی یک کامپیوتر رو به سوئیچ وصل میکردم سرعت اینترنت کل شبکه تقریبا صفر میشد،کابل رو عوض کردم فرقی نکرد مشکل از سوئیچ هم نیست،ممنون میشم کمک کنید.
Amin.P30
12-06-2010, 07:16
سلام
دوستان تو یه شبکه که اینترنت Share شده بود وقتی یک کامپیوتر رو به سوئیچ وصل میکردم سرعت اینترنت کل شبکه تقریبا صفر میشد،کابل رو عوض کردم فرقی نکرد مشکل از سوئیچ هم نیست،ممنون میشم کمک کنید.
سرعت که نباید صفر بشه..!!!
بسته به سرعت اینترنتتون پهنا بین سیستم هاتون تقسیم میشه...
اگر شبکه تون مشکل نداره از هاب سویچ و سیم هاتون نیست...
اصلا روی سیستم های دیگه اینترنت دارین؟؟؟سرعت اینترنت چقدر هست؟؟؟
ashkan22
12-06-2010, 17:25
با سلام خدمت اساتيد
من امروز روي سيستم دوستم يه برنامه اي رو ديدم كه آي پي همه كامپيوتراي متصل به شبكه رو همراه با اسم اون كامپيوتر نشون ميداد و البته ايشون آدمين هم نبودند و يه يوزر مهمولي شبكه هستش هرچي هم ازش اسم اون برنامخه رو پرسيدم بهم نگفت و بهونه آورد ممنون ميشم اگه اساتيد راهنمائيم كنند
mehrdad_goleyakh
12-06-2010, 20:22
سرعت که نباید صفر بشه..!!!
بسته به سرعت اینترنتتون پهنا بین سیستم هاتون تقسیم میشه...
اگر شبکه تون مشکل نداره از هاب سویچ و سیم هاتون نیست...
اصلا روی سیستم های دیگه اینترنت دارین؟؟؟سرعت اینترنت چقدر هست؟؟؟ اینترنت 1 مگ هستش 4 تا سیستم هم همزمان وصلن و مشکلی نیست فقط سیستم آخری رو که به سوئیچ وصل میکنم اینطوری میشه سرعت خیلی میاد پائین حتی گوگل رو هم بزور باز میکنه.
قله بلند
13-06-2010, 03:41
سلام دوستان. سوالی دارم که دوست دارم به زبانی ساده نه زبان کتاب ها برایم بگویید که این لایه ها و پروتکل های OSI چه کار می کنند؟ مثلاً از اولی که منِ کاربر به اینترنت وصل می شم، چه اتفاقی می افته تا پیامم بره و پاسخ برگرده؟ این کتاب ها دقیقاً مطلب رو روشن نمی کنن که این لایه مثلاً کاربرد حرف حسابش چیه یا لایه نشست به چه دردی می خوره و .....
seied-taher
13-06-2010, 08:11
دوستان تو یه شبکه که اینترنت Share شده بود وقتی یک کامپیوتر رو به سوئیچ وصل میکردم سرعت اینترنت کل شبکه تقریبا صفر میشد،کابل رو عوض کردم فرقی نکرد مشکل از سوئیچ هم نیست،ممنون میشم کمک کنید.ویندوز اون سیستم رو عوض کنید...صد در صد اشکال نرم افزاری اگر درست نشد کارت شبکه رو تعویض کنید.جوابشو بگیرید.
من احتمال قوی میدم سیستمتون ویروسی شده باشه.
من امروز روي سيستم دوستم يه برنامه اي رو ديدم كه آي پي همه كامپيوتراي متصل به شبكه رو همراه با اسم اون كامپيوتر نشون ميداد و البته ايشون آدمين هم نبودند و يه يوزر مهمولي شبكه هستش هرچي هم ازش اسم اون برنامخه رو پرسيدم بهم نگفت و بهونه آورد ممنون ميشم اگه اساتيد راهنمائيم كنندشاید تو MY NETWORL PLACE بوده
سلام دوستان. سوالی دارم که دوست دارم به زبانی ساده نه زبان کتاب ها برایم بگویید که این لایه ها و پروتکل های OSI چه کار می کنند؟ مثلاً از اولی که منِ کاربر به اینترنت وصل می شم، چه اتفاقی می افته تا پیامم بره و پاسخ برگرده؟ این کتاب ها دقیقاً مطلب رو روشن نمی کنن که این لایه مثلاً کاربرد حرف حسابش چیه یا لایه نشست به چه دردی می خوره و ..... عملکرد هر يک از لايه های مدل مرجع OSI :
لايه Application ( لايه هفتم )
□ ارائه سرويس های شبکه به برنامه ها ( نظير پست الکترونيکی ، ارسال فايل ها و ... )
□ تشخيص زمان لازم به منظور دستيابی به شبکه
لايه Presentation ( لايه ششم )
□ ايجاد اطمينان لازم در رابطه با قابل استفاده بودن داده برای سيستم دريافت کننده
□ فرمت داده
□ ساختمان های داده
□ توافق در رابطه با گرامر انتقال داده برای لايه Application
□ رمزنگاری داده
لايه Session ( لايه پنجم )
□ ا يجاد ، مديريت و خاتمه ارتباط برقرار شده بين برنامه ها
لايه Transport ( لايه چهارم )
□ در ارتباط با رويکردهای متفاوت حمل داده بين کامپيوترهای ميزبان
□ حمل مطمئن داده
□ ايجاد ، مديريت و خاتمه مدارات مجازی
□ تشخيص و برطرف نمودن خطاء
□ تقسيم داده به فريم و نسبت دهی يک دنباله عددی مناسب به هر يک از آنان
□ پروتکل های TCP، UDP و SPX در اين لايه قرار دارند .
لايه Network ( لايه سوم )
□ ارائه ارتباط و مسير انتخابی برای دو سيستم
□ حوزه روتينگ
□ پاسخ به سوالات متعددی نظير نحوه ارتباط سيستم های موجود در سگمنت های متفاوت شبکه
□ آدرس های مبداء ، مقصد ، Subnet و تشخيص مسير لازم
□ پروتکل های IP و IPX در اين لايه استفاده می گردند .
لايه Datalink ( لايه دوم )
□ انتقال مطمئن داده از طريق محيط انتقال
□ آدرس دهی فيزيکی و يا سخت افزاری ( MAC ) ، توپولوژی شبکه
□ فريم ها در اين لايه قرار دارند.
لايه Physical ( لايه اول )
□ کابل ها ، کانکتورها ، ولتاژها ، نرخ انتقال داده
□ ارسال اطلاعات به صورت مجموعه ای از بيت ها
منبع : articles.ir
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک به ساده ترین شکل ممکن توضیح داده...امیدوارم به دردتون بخوره.
hoomi_gta
13-06-2010, 10:37
با سلام خدمت اساتيد
من امروز روي سيستم دوستم يه برنامه اي رو ديدم كه آي پي همه كامپيوتراي متصل به شبكه رو همراه با اسم اون كامپيوتر نشون ميداد و البته ايشون آدمين هم نبودند و يه يوزر مهمولي شبكه هستش هرچي هم ازش اسم اون برنامخه رو پرسيدم بهم نگفت و بهونه آورد ممنون ميشم اگه اساتيد راهنمائيم كنند
نرم افزار Netsupport Notify علاوه بر اسم کامپیوتر های شبکه، IP و نوع سیستم عامل اونها را هم به شما نشون میده.
قله بلند
13-06-2010, 20:16
این لینک به ساده ترین شکل ممکن توضیح داده...امیدوارم به دردتون بخوره.سلام. ممنونم از زحمتی که کشیدید و توجهی که فرمودید ولی من دنبال این تعریف های کلاسیک نیستم. شما فرض کنید که من اصلاً از این چیزها بلد نیستم و شما می خواهید به زبانی ساده و عامیانه این 7 لایه را به من یاد بدهید.
دقیقاً من از همین روش برای کسانیکه با موضوعی آشنا نیستند استفاده می کنم و از مثال های عامیانه و قابل لمس استفاده می کنم.
فرض کنید من کامپیوتر خود را روشن کرده ام و به اینترنت متصل شده ام، حالا می خواهم میلی بزنم یا چت کنم یا فایلی را دانلود کنم. دقیقاً در پس پرده چه اتفاق هایی رخ می دهد؟
mehrdad_goleyakh
13-06-2010, 23:02
ویندوز اون سیستم رو عوض کنید...صد در صد اشکال نرم افزاری اگر درست نشد کارت شبکه رو تعویض کنید.جوابشو بگیرید.
من احتمال قوی میدم سیستمتون ویروسی شده باشه.
من کلا سیستم رو عوض کردم ولی بازم حل نشد،میشه از سوئیچ باشه؟
seied-taher
13-06-2010, 23:22
سلام. ممنونم از زحمتی که کشیدید و توجهی که فرمودید ولی من دنبال این تعریف های کلاسیک نیستم. شما فرض کنید که من اصلاً از این چیزها بلد نیستم و شما می خواهید به زبانی ساده و عامیانه این 7 لایه را به من یاد بدهید.
دقیقاً من از همین روش برای کسانیکه با موضوعی آشنا نیستند استفاده می کنم و از مثال های عامیانه و قابل لمس استفاده می کنم.
فرض کنید من کامپیوتر خود را روشن کرده ام و به اینترنت متصل شده ام، حالا می خواهم میلی بزنم یا چت کنم یا فایلی را دانلود کنم. دقیقاً در پس پرده چه اتفاق هایی رخ می دهد؟امیدوارم دوستان بتونن بهتون کمک کنن...
من کلا سیستم رو عوض کردم ولی بازم حل نشد،میشه از سوئیچ باشه؟ چند حالت داره...
سوکت سوئیچ رو عوض کنی...میفهمی که کامپیوترت تو چه وضعیه.
به همون سوکت چنتا کامپیوتر دیگه وصل کنی میفهمی سوکت و سوئیچ تو چه وضعین.
سیمها رو عوض کنی وضعیت سیمها رو مشخص میکنه
اگر بتونی یه سوئیچ دیگه گیر بیاری اونم میشه...
شما نرم افزار Trojan remover رو روی سیستمت نصب کن مطمئنم که یه ویروس پیدا میکنه....
این لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کرکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یه راه دیگه هم هست اونم اینه که سیستمت رو با یه سیستم دیگه پینگ کنی...ببینی سرعتش چطوره.
من این اتفاق رو تو چنتا کافی نت و شبکه دیدم افتاده...اکثرا که (اشکال از سیستمشون بوده) مشکلشون رفع شده....
انشا الله مشکل شمام رفع بشه...
قله بلند
14-06-2010, 14:25
سلام
امیدوارم دوستان بتونن بهتون کمک کنن...چرا؟ ماشاء الله شما که خیلی مطلع هستید. من فکر می کردم این مساله برای من حل می شه و بالاخره از دست حفظ کردن این لایه ها خلاص می شم.
seied-taher
14-06-2010, 23:35
سلامچرا؟ ماشاء الله شما که خیلی مطلع هستید. من فکر می کردم این مساله برای من حل می شه و بالاخره از دست حفظ کردن این لایه ها خلاص می شم.
شما لطف دارین ... منم در حال یادگیریم بعد از یادگیری کامل حتما مبحثی رو که خواستید براتون پیغام خواهم کرد...
اگر توفیق باشه و یاد بگیریم...به طور کامل.با دعای دوستان...
من تا جایی که دانشم یاری بده در خدمتتون هستم و چیزی رو کم نخواهم گذاشت...:11:
سلام چرا؟ ماشاء الله شما که خیلی مطلع هستید. من فکر می کردم این مساله برای من حل می شه و بالاخره از دست حفظ کردن این لایه ها خلاص می شم.
راستش من مفهومى كه از اين لايه ها دارم به اين صورت هستش ,مثلا:
كلاينت A ميخواهد به كلاينت B صحبت كنه (اينجاديدن يك وب سايت ),ما از لايه هفتم به طرف لايه اول پايين ميريم
Layer Seventh:Application
مثلا ما تو مرورگر مينويسيم forum.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و يك صفحه جديد با كلي اطلاعات و نوشته برامون ظاهر ميشه (البته اگه به اينترنت وصل باشيم ) اونم تو كمتر از يك ثانيه ,تنها كارى كه مرورگر ميكنه اينه كه اون داده مورد نظر رو از يه وب سرور (كه روى يك كامپيوتر ديگه قرار داره) در خواست ميكنه ,كارى كه مرورگر ميكنه فقط درخواست داده هست (اينجا وب سايت ) application layer داده درخواست شده رو به لايه پايينتر ميفرسته و اطلاعات به دست امده از لايه هاى پايينتر رو به برنامه مورد نظر بر مى گردونه و در پيدا كردن جواب نقشى نداره
Layer Sixth:Presentation
اين لايه سرو كارش با فورمت و حالت داده هستش,سيستم هاى مختلف ,فورمت هاى مختلفى دارند(مثلا , UNICODE يا EBCIDC و ...) كه اگه شما لايه ششم رو برداريد به جاى داده (اينجا وب سايت مورد نظر) به يه صفحه از اعداد و حروف نامفهوم بر خورد ميكنيد, اين لايه مسؤول تبديل داده از فورمت هاى قابل فهم براى سيستم ها به حالت و فورمت قابل فهم براى لايه application (مثل jpeg, pdf.mp3و غيره ) هست.روز گذارى و فشرده كردن داده هم جزء وظايف اين لايه محسوب ميشه
Layer Fifth: session مسؤول ايجاد,هماهنگى و قطع كردن تماس (sessions)بين دو سيستم(end user) هست.از پروتوكولهاى كه روى اين لايه وجود داره ميشه به ٌٌRPC ,NFS ,SQL اشاره كرد(در اينجامثلا جلسه بين كامپيوتر شما و وب سرور بر قرار ميشه )
Layer Fourth: Transport
مسؤوليتش شامل بخش بخش كردن داده هاىگرفته شده از لايه هاى بالاتر, ايجاد اتصال بين دو ماشين (end system) كه پارامتر هاى اتصال رو مشخص ميكنه و اطمينان از بدون خطا بدون و به ترتيب رسيدن داده ها به مقصد مينمايد,از پروتوكل هاى موجود ميشه به TCP,UDP,SPX نام برد
Third Layer:Network
مسؤوليتش شامل دو كار اساسى هستش :ادرس دهى و مسير دهى . شناسايى تك بودن سيستم توى شبكه و رسيدن از يك قسمت شبكه به قسمت ديگه بر عهده اين لايه هست,بيشتر تنظيمات شبكه در اين قسمت صورت ميگيره (چون پروتوكول هاى IP, IPx و تجهيزاتى مثل روتر )
نكته:اطمينان از سالم بودن داده هاى ارسالى ربطى به اين لايه نداره (كار اين لايه بيشتر شبيه اينه كه كجا برم و چجورى برم )
Second Layer: Data Link
اين لايه به شكل و فورمت داده (از طبقات بالاتر)كه براى انتقال روى شبكه يا شبكه ها داده شده مربوط است .براى مثال اگه شبكه شما اترنت هست اين لايه هم داده رو بر طبق اون شكل دهى و فورمت ميكنه . مثلا اگه مقصد جاى در روى اينترنت باشه ممكنه اين داده بسته به نوع شبكه به دفعات تغييرشكل وقالب بده (ethernet,token ring,ATM و غيره)تا به مقصد برسه.اين لايه از دو زير لايه به نام هاى MAC وLLC تشكيل شده
First Layer: Physical
اين لايه به قسمت سخت افزار شبكه مربوط ميشه كه نوع سخت افزار و مشخصات استفاده شده (كابل كشى,نوع كانكتور ,اندازه ولتاژ و غيره ) رو مشخص ميكنه.اين لايه تغييرى در داده واقعى ايجاد نميكند. هر چند ممكنه مكانيزم انتقال ,در مبحث انتقال خيلى متفاوت باشه (وايرلس ,فايبر).
جواب بدست امده از مقصد به صورت عكس از لايه اول به هفتم ميرسه
در هر صورت نميشه اين لايه ها رو تو يه جمله خلاصه كرد اما اگه بخواهيم اونو به زبون عاميانه تبديل كنيم (:21:)
Appication
يه چيزى كه شما معمولا ميتونيد با اون تو GUI يا CLI كار كنيد
Presentation
مسؤول ترجمه
Session
يه جور پليس ترافيك
Transport
اطمينان از قابل اعتماد بودن تحويل (TCP, UDP,SPx) مورد نظر
Network
اتاق مرتب سازى نامه ها (ادرس ها) , مسيردهى(IP,IPX )اونا
Data Link
كارهاى مربوط به لايه هاى زيرين LLC و MAC رو به عهده دارد
Physical
كابل كشى و سخت افزار ها
براى حفظ كردن هم ميتونيد با هر حرف يك كلمه بسازيد
7. Application - Away
6. Presentation - Pizza
5. Session - Sausage
4. Transport - Throw
3. Network - Not
2. Datalink - Does
1. Physical - Phil
يا اينكه
I learned:
Please
Do
Not
Tell
Secret
Passwords
Anymore
كه از پايين به بالا ميره
اميدوارم كه برات مفيد باشه :10:
قله بلند
15-06-2010, 21:28
سلام
ممنونم
چند تا سوال برام پیش اومد:
1-مودم یک سخت افزاره و کارش اینکه داده های دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل کنه که با خط تلفن بتونه عبور کنه و بالعکس. حالا این مودم جزء لایه اول هست؟
2-کار لایه شبکه این هست که "كار اين لايه بيشتر شبيه اينه كه كجا برم و چجورى برم ". وقتی می نویسیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ، یعنی یک آدرس رو داریم وارد می کنیم. این آدرس در مرورگر وارد می شه، چه جوری این آدرس می رسه به لایه شبکه؟
چه جوری برم هم یعنی اینکه از کدوم خط برم که به ترافیک نخورم؟
3-کار لایه انتقال: "ايجاد اتصال بين دو ماشين (end system) " و کار لایه نشست هم: "مسؤول ايجاد,هماهنگى و قطع كردن تماس (sessions)بين دو سيستم(end user) هست". من فرق بین end system و end user رو نفهمیدم.
4-لایه نمایش. شما فرمودید اگر این لایه رو برداریم، چیزهای نامفهومی می بینیم. مثلاً وقتی اصل یک صفحه وب رو در notepad ملاحظه می کنیم(صفحه HTML) اصلاً خوشایند نیست. منظورتون همین صفحه HTML هست که یک مشت آدرس و ....هست؟
5-اونوقت این مرورگر هیچ ربطی با لایه کاربرد نداره؟ و فقط یک ارتباط با سرور برقرار می کنه و درخواست داده می کنه؟ پس لایه کاربرد چه طوری به مرورگر کمک می کنه؟ مثلاً من می خوام میل بزنم، من می خوام فایل دانلود کنم.
راستی شما چه جوری این مفاهیم رو اینگونه درک می کنید؟
سلام
ممنونم
چند تا سوال برام پیش اومد:
1-مودم یک سخت افزاره و کارش اینکه داده های دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل کنه که با خط تلفن بتونه عبور کنه و بالعکس. حالا این مودم جزء لایه اول هست؟
2-کار لایه شبکه این هست که "كار اين لايه بيشتر شبيه اينه كه كجا برم و چجورى برم ". وقتی می نویسیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ، یعنی یک آدرس رو داریم وارد می کنیم. این آدرس در مرورگر وارد می شه، چه جوری این آدرس می رسه به لایه شبکه؟
چه جوری برم هم یعنی اینکه از کدوم خط برم که به ترافیک نخورم؟
3-کار لایه انتقال: "ايجاد اتصال بين دو ماشين (end system) " و کار لایه نشست هم: "مسؤول ايجاد,هماهنگى و قطع كردن تماس (sessions)بين دو سيستم(end user) هست". من فرق بین end system و end user رو نفهمیدم.
4-لایه نمایش. شما فرمودید اگر این لایه رو برداریم، چیزهای نامفهومی می بینیم. مثلاً وقتی اصل یک صفحه وب رو در notepad ملاحظه می کنیم(صفحه HTML) اصلاً خوشایند نیست. منظورتون همین صفحه HTML هست که یک مشت آدرس و ....هست؟
5-اونوقت این مرورگر هیچ ربطی با لایه کاربرد نداره؟ و فقط یک ارتباط با سرور برقرار می کنه و درخواست داده می کنه؟ پس لایه کاربرد چه طوری به مرورگر کمک می کنه؟ مثلاً من می خوام میل بزنم، من می خوام فایل دانلود کنم.
راستی شما چه جوری این مفاهیم رو اینگونه درک می کنید؟
سلام :10:
اول بگم كه من فارسى تايپ كردنم افتضاح هست و اگه هم اشتباه تايپى چيزى بود به بزرگى خودتون ببخشيد:31:
1- فكر كنم خودتون جواب خودتون رو داديد ,بله مربوط به لايه اول هست
2-شما اسم سايت رو ميزنيد (مقصد معلوم شد) و اينكه سريعترين و مطمئن ترين راه براى رسيدن به مقصد (وب سرور)
3-منظور همون end system بوده (اشتباه لپى بيد :31:)
4-نخير اون زبون برنامه نويسى هستش كه شما ميبينيد(شما برو و يك دفتر خاطرات دختر ژاپنى رو بدون مترجم بخون ,اين اون حالت رو داره )
5-عجب پس اين همه نوشتم باد هوا بود :19:
لايه كاربر از اسمش معلومه ديگه ,با كاربر به طور مستقيم در تماس هست تمام برنامه ها ى كه شما استفاده ميكنيد(كه در روى شبكه در جريان هستند) در لايه كاربر هستند(الان ساعت يك شبه اينجا خودم هم نميفهمم چى دارم مينويسم:13:)
فقط یک ارتباط با سرور برقرار می کنه و درخواست داده می کنه؟
تمام فعاليت هاى بالا در كمتر از يك ثانيه انجام ميگيره (بسته به سرعت اينترنت !!!)
قله بلند
16-06-2010, 21:17
سلام. مطمئن باشید باد هوا نیست. یکی از بدی های ترجمه ها اینه که خواننده، بعضی وقت ها به جای اینکه اصل مطلب رو درک کنه به بیراهه می ره و بعدش هم اینجوری مجبوره سوال کنه. اگر راهی بود که همه، کار عملی انجام می دادن شاید اوضاع فهم و درک این مطالب بهتر می شد.
حالا یه درخواستی دارم. امیدوارم خسته تون نکنم. هنوز یه جورایی حرف حساب لایه 7 رو کاملاً نفهمیدم. می شه یک بار دیگه توضیح بدید. هر جوری دوست دارید مثال بزنید. چون مثال باعث فهم بیشتر می شه.
در ضمن شما پاسخ ندادید که چه طوری مفاهیم شبکه رو فهمیدید و می فهمید.
hamed182001
16-06-2010, 22:33
معذرت از دوستان که من وارد بحث تون میشم ولی جوری که من خودم این قضیه را فهمیدم شاید به شما هم کمک کنه
در اصل کار دو لایه 6و7 اینه که صفر و یک ها را به یک چیز قابل فهم کاربر بکنه حالا اعم از گرافیکی، چاپی و ...
و کار لایه 6 اینه که صفر و یک های دریافتی را شناسایی و پس از ان به برنامه مربوطه ارسال کنه و لایه 7 اینه که صفر و یک ها را به تبدیل به موارد قابل فهم توسط کاربر بکنه.
مثلا در لایه 6 یک پک داده میاد که به اینصورته 0011100110011010110011000010010
لایه 6 می فهمه که این پک داده مربوط به فرمانی در برنامه internet explorer هست و اون را به صورت تفکیک کرده و قابل فهم برای برنامه میفرسته
مثلا به این صورت 00111001 10011010 1100110 00010010
و در آخر برنامه این کدها را گرفته ترجمه و اون را عمل کرده و نتیجه را نمایش میده.
مثلا با این چند کد تب فعال را میبنده.
امیدوارم تونسته باشه قضیه را روشن کنم.
موفق باشی
سلام، ببخشيد وسط حرفتون مي پرم! مي خواستم بدونم كسي مي تونه اين پروژه رو انجام بده:دستمزد 120 هزار تومن...
سلام به دوستان. من تویه یه شرکت 2 تا سوئیچ 3com(3c17300a دارم که هر کدوم 2 تا پورت 1000 داره.این دو سوئیچ 3 طبقه رو با هم شبکه کرده.حالا قراره 1 طبقه دیگه هم با 24 کلاینت (3 طبقه 48 یوزر داره) به network اضافه بشه من سه تا پیشنهاد دادم:1.یک عدد سوئیچ 3com دیگه به علاوه یک سوئیچ layer2 بخریم 2.سه عدد 3com 1000 و یک layer2 بخریم 3. 3 عدد سوئیچ cisco بخریم.
اتاق سرور طبقه 1 هست.کابل کشی طبقه های 1 تا 3 cat 5e هست .کابل کشی طبقه 4 cat6 هست.بیشتر موراودات طبقه 4 داخل همان طبقه هست.network طبقه 4 از طبقه 3 جداست چون یک شرکت دیگه الان اونجا هست که هفته دیگه داره میره.یعنی الان رک و سوئیچ و سرور جدا گانه داره که البته با خودشون میبرن.در اصل کابل کشی طبقه 4 از سایر طبقات جداست.کسی از دوستان نظری داره؟
نظر من این بود که دو سوئیچ پایین باشند یعنی ط 1 سوئیچ layer 2 هم پایین باشه و به وسلله یک کابل سوئیچ بالا رو به layer 2 وصل کنیم.یه سوال دیکه برای اینکه سرور ها با سر عت 1000 کار کنند میشه اونهارو به سوئیچ layer2 وصل کرد یا نه.
اگر پیشنهادی برای سوئیچ دارین باذکر نام و مدل لطفا بفرمایید.
اگر برای دیزان این network نظری دارین بفرمایید.
omidsh501
30-06-2010, 09:36
سلام
من دوتا کامپیوتررو شبکه کردم سرور میتونه کلاینت رو پینگ کنه ولی کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه درحالی که تو workgroup هاشون همدیگه رو میشناسن یعنی تو کلاینت اسم سرور هست و برعکس فقط کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه کسی میتونه راهنمایی کنه
undertaker_ss
01-07-2010, 22:43
سلام
من دوتا کامپیوتررو شبکه کردم سرور میتونه کلاینت رو پینگ کنه ولی کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه درحالی که تو workgroup هاشون همدیگه رو میشناسن یعنی تو کلاینت اسم سرور هست و برعکس فقط کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه کسی میتونه راهنمایی کنه
فایروال
آنتی ویروس
چیزی نداری؟
چه پیغامی میده؟ تایم اوت یا unreachable ؟
akamshabrandy
02-07-2010, 10:36
من میخوام چندتا کامپیوتر رو که با هم شبکه هستن دارای یوزر و پسور کنم بصورتی که به هر کدوم از اعضای شبکه یک یوزر و پسورد بدم که با اوم بتونن به هر کامپیوتری تو شبکه هست وارد شن و افراد غیر عضو نتونن از این کامپیوترها استفاده کنن
در ضمن من به سرور دسترسی ندارنم ،از این نرم افزارای کافی نت برای این کار میشه استفاده کرد ولی من اونارو نمی خوام چون من کارم رسمیه و واسه دانشگاه است یک نرم افزار خوب مدیریت شبکه که همچین کاری بکنه نمی شناسید؟
با تشکر
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم در خرید سیستم مورد نیاز طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
متشکرم
دوستان سلام
چطور تو یه شبکه ورک گروپ یه کامپیوتر بشکل سرور معرفی می شه البته وقتی از ویندوز 7 استفاده می کنیم ؟
omidsh501
02-07-2010, 18:45
فایروال
آنتی ویروس
چیزی نداری؟
چه پیغامی میده؟ تایم اوت یا unreachable ؟
تام اوت
قبلا هم بدون اشکال کار میکرده من خودم تنظیماتشو بهم زدم
اقا کسی نیست به ما کمک کنه
راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم 1- طریقه شبکه کردن 2-خرید سیستم مورد نیاز وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
akamshabrandy
02-07-2010, 22:02
من میخوام چندتا کامپیوتر رو که با هم شبکه هستن دارای یوزر و پسور کنم بصورتی که به هر کدوم از اعضای شبکه یک یوزر و پسورد بدم که با اوم بتونن به هر کامپیوتری تو شبکه هست وارد شن و افراد غیر عضو نتونن از این کامپیوترها استفاده کنن
در ضمن من به سرور دسترسی ندارنم ،از این نرم افزارای کافی نت برای این کار میشه استفاده کرد ولی من اونارو نمی خوام چون من کارم رسمیه و واسه دانشگاه است یک نرم افزار خوب مدیریت شبکه که همچین کاری بکنه نمی شناسید؟
سیستم های من xp pro هستن
اگه یه نرم افزار ساده باشه بهتره در ضمن میتونم یکی از سیتم هارو با همین سیتم عامل سرور برای این کاپیوتره قرار بدم؟
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم در خرید سیستم مورد نیاز طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
متشکرم
darkman.p
05-07-2010, 09:51
سلام
شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه
omidsh501
05-07-2010, 11:07
[QUOTE=darkman.p;5151768]شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه[/QUOTE
ویروس کشم نود هست
ولی قبلا بدون مشکل بوده
میدونید چطور میشه icmp vرو باز کرد؟ نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم
اقا این چه فرام است یکی نیست به ما یه جواب درست و حسابی بده
لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
متشکرم
سلام دوستان
من همین امروز عضو شدم.امیدوارم بتونم از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم. تو شرکت ما یه workgroup داریم تو rang 192.168.20.1 تا 192.168.20.80 .می خواهیم حسابداری شرکت به خاطر ایمنی از این رنج خارج بشه.موردی که هست اینه که مدیر شرکت میخواد تو شبکه اصلی باشه و بعضی وقتها به شبکه حسابداری هم متصل بشه.
چطور میشه یه کامپیوتر که یه کارت شبکه داره و تو یه workgroup 192.168.20.1 هست بتونه یه workgroup 192.168.0.1 nd'دیگه رو هم ping کنه و از منابعش استفاده کنه؟ چون وقتی ip وworkgroup حسابداری رو به قسمت advance local area connection اضافه میکنم. موقع دسترسی به حسابداری path not found میده.میشه بگین چطور به یه کارت شبکه دو تا workgroup با رنج متفاوت قابل دسترسی میشه؟؟
yebandeyekhoda
09-08-2010, 22:08
لطفا اطلاعات لازم و کامل برای remote access و remote log in توضیح بدین. اگه کسی پی دی اف یا مطلبی داره لینک بذاره....احتیاج فوری برای پروژه
++morteza
11-08-2010, 14:28
اقا يكي يه راه براي هك شبكه كافي نت پيدا كرده ؟
مي خرم از هر كي بلده
djmerikhi
12-08-2010, 13:15
دوستان يه سئوالي اگر هم نميشه در اينجا پاسخ داد لطفا در PM برايم پاسخ بفرستيد ..
در شركت بنده از آي پي استاتيك براي تمامي دستگاه ها استفاده ميشه و اكثر پورتهاي مربوط به اينترنت مثلا چت و FTP, اكثر سايتها دانلود بسته است ...
آيا امكان دور زدن اين موارد با روشي كه شناسايي نشوم وجود دارد ؟؟؟
پيشاپيش از همكاريتون ممنون ...
sima_6600
12-08-2010, 13:19
سلام من یک سری اداپتور شبکه دیدم که میشه از طریق برق کامپیوتر ها رو با هم شبکه کرد در فاصله 2 کیلومتری با سرعت 200 مگابیت میخاستم ببینم کسی میدونه قیمت شون چنده و ایا جای هست که بشه از این اداپتورها خرید یانه.
kasra2002
12-08-2010, 17:01
سلام
میخوام بدونم شبکه وایرلس ارزون برا 4 تا سیستم با فاصله 2 طبقه چی سراغ دارین
چجوری میتونم بفهمم آنتن میده یا نه
ممنون
MicrosoftH
15-08-2010, 14:35
خدایش کلافه شدم هزار بار سوال کردم کسی منابع MCITP Server Administration رو داره کسی جوا نمیده
تو سایت مایکروسافت هستش ولی چپر در قیچی منابع رو گذاشته هزار تا میشه
سلام دوستان
من همیشه یه کافی نت میام که هیچ برنامه ای نمیشه رو سیستماش نصب کرد صاحب کافی نت جلوشو گرفته شما راهی بلد نیستین بشه کاری کرد؟رو هر فایل exe که کلیک می کنم این پیغامو میده
the operatin has been cancelled due to restriction in effect on this computer.please contact your system administitor
yebandeyekhoda
15-08-2010, 22:54
در مورد remote logging ... سریع فوری
undertaker_ss
17-08-2010, 08:24
سلام دوستان
من همیشه یه کافی نت میام که هیچ برنامه ای نمیشه رو سیستماش نصب کرد صاحب کافی نت جلوشو گرفته شما راهی بلد نیستین بشه کاری کرد؟رو هر فایل exe که کلیک می کنم این پیغامو میده
the operatin has been cancelled due to restriction in effect on this computer.please contact your system administitor
user اش limited هست
تنها راه به دست آوردن پسورد admin هست
undertaker_ss
17-08-2010, 08:31
در مورد remote logging ... سریع فوری
اینو ببین خیلی خوب گفته
undertaker_ss
17-08-2010, 08:39
دوستان يه سئوالي اگر هم نميشه در اينجا پاسخ داد لطفا در PM برايم پاسخ بفرستيد ..
در شركت بنده از آي پي استاتيك براي تمامي دستگاه ها استفاده ميشه و اكثر پورتهاي مربوط به اينترنت مثلا چت و FTP, اكثر سايتها دانلود بسته است ...
آيا امكان دور زدن اين موارد با روشي كه شناسايي نشوم وجود دارد ؟؟؟
پيشاپيش از همكاريتون ممنون ...
برای دورزدن از پرو کسی می تونید استفاده کنید
این که کسی متوجه بشه یا نه به ادمین شبکه تون بستگی داره و کارهایی که انجام داده :46:
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
سلام
میخوام بدونم شبکه وایرلس ارزون برا 4 تا سیستم با فاصله 2 طبقه چی سراغ دارین
چجوری میتونم بفهمم آنتن میده یا نه
ممنون
برای تست آنتن دادن فقط باید تست عملی کرد
یعنی سیستمها رو بذاری توی محلهای مورد نظر و ببینی شبکه قطع میشه یا نه
به این عددهایی که روی جعبه هاشون نوشته متاسفانه اصلا نمی شه اعتماد کرد
djmerikhi
18-08-2010, 07:49
سلام
دوست عزيز از اينكه پاسخ داديد متشكرم ولي عرض كردم كه ip همه دستكاهها بصورت استاتيكهست و قابليت تغيير نداره چون اگر اينكار صورت بگيره از جوين شبكه خارج ميشي تمام برنامه ها هم مثل اولترا سورف و يا فري گيت بدليل همين موضوع كار نميتوانند كنند حتي ---
kasra2002
18-08-2010, 07:56
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
به این عددهایی که روی جعبه هاشون نوشته متاسفانه اصلا نمی شه اعتماد کرد
ممنون از شما فرکانسشو نمی شه با چیز دیگه ای مقایسه کرد مثلا تلفن بی سیم
saeidsmxo
18-08-2010, 10:38
سلام.
دوستان ما بین دو کامپیوتر با کابل کراس شبکه ایجاد شده ولی هر از گاهی شبکه قطع میشه و باید کامپیوتر مادر ریست بشه!
سریعا راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام دوستان
الان چند وقته اين مشكل واسم پيش اومده كه تو عكس زير مي بينيد
مدام مياد رو صفحه اگه ميشه راهنمايي كنيد كه مشكل از چيه و چيكار كنم كه رفع شه
ممنون
snowjonas101
18-08-2010, 12:25
با عرض سلام خدمت همه دوستانم من عضو جدید هستم و واقعا خوشحالم که این مباحث مطرح میشه
به امید خدا منم تا حدودی میتونم کمکتون کنم.
سلام دوستان
الان چند وقته اين مشكل واسم پيش اومده كه تو عكس زير مي بينيد
مدام مياد رو صفحه اگه ميشه راهنمايي كنيد كه مشكل از چيه و چيكار كنم كه رفع شه
ممنون
شما از اینترنت ADSL استفاده میکنید و IP سیستم شما با IP سیستم دیگهای در شبکه اینترنت یکسان شده و همین موضوع باعث اخطار دادن اینچنینی میشه.
با شرکت طرف قراردادتون تماس بگیرید و این مشکل رو به عرضشون برسونید.
شاد باشید :40:
saeidsmxo
19-08-2010, 11:20
با عرض سلام خدمت همه دوستانم من عضو جدید هستم و واقعا خوشحالم که این مباحث مطرح میشه
به امید خدا منم تا حدودی میتونم کمکتون کنم.
اگه میتونی اینو بگو...
بین دو کامپیوتر با کابل کراس شبکه ایجاد شده ولی هر از گاهی شبکه قطع میشه و باید کامپیوتر اصلی ریست بشه!
undertaker_ss
20-08-2010, 12:12
سلام
دوست عزيز از اينكه پاسخ داديد متشكرم ولي عرض كردم كه ip همه دستكاهها بصورت استاتيكهست و قابليت تغيير نداره چون اگر اينكار صورت بگيره از جوين شبكه خارج ميشي تمام برنامه ها هم مثل اولترا سورف و يا فري گيت بدليل همين موضوع كار نميتوانند كنند حتي ---
ip شما توی lan استاتیک هست درسته؟
اینا ip توی lan رو که عوض نمی کنند
شما اگه اختیارات یوزرتون اجازه می ده دستی برید توی browser تون ip مربوط به پ ر و کسی رو وارد کنید
undertaker_ss
20-08-2010, 12:18
ممنون از شما فرکانسشو نمی شه با چیز دیگه ای مقایسه کرد مثلا تلفن بی سیم
برای فهمیدن بردش؟
والا کسی رو می شناسم که 7-8 سال تجربه عملی داره اونم فقط با تست برد دستگاههاش رو امتحان میکنه
undertaker_ss
20-08-2010, 12:26
اگه میتونی اینو بگو...
فایروالی zone alarm ای چیزی نداری؟:31:
اگه نه احتمالا سیستم ات ویروسیه
djmerikhi
21-08-2010, 06:41
ip شما توی lan استاتیک هست درسته؟
اینا ip توی lan رو که عوض نمی کنند
شما اگه اختیارات یوزرتون اجازه می ده دستی برید توی browser تون ip مربوط به پ ر و کسی رو وارد کنید
با تشكر از پاسختون...
دوست عزيز براي دسترسي به اينترنت ما مي بايست دستی برید توی browser تون ip مربوط به اينترنت خودمون كه مربوط به كل شركت هست و ثابت وارد كنيم ....
اما كلا در پايين كل سيستمي كه داخل شركت ما هست را مي گذارم :
ابتدا براي Join به شبكه ما مي بايست MAC آدرس رو بويسله ادمين اصلي وارد Active dir كنيم بعد از اونجا ما هم ip , mac ادرس داخل شبكه ثبت ميشون بعد از اون اومدن داخل ACtive Dir يكسري نفرات خاص را دسترسي اينترنت دادن كه اگر شما جزو ليست باشين بعد از ورود با يوزر يا كد ويژه خودتون مي توننين برين داخل اينترنت در غير اينصورت نميشود ...
كلا شد سه مرحله Mac adress & Ip & User name
saeidsmxo
21-08-2010, 11:12
فایروالی zone alarm ای چیزی نداری؟:31:
اگه نه احتمالا سیستم ات ویروسیه
kaspersky Anti virus دارم و همیشه هم آپدیت هست.:46:
redevil6990
22-08-2010, 18:15
سلام دوستان.من اینترنت دانشگاهم پهنای باند ۳-۴ MBps به من میده من این رو با speedtest.net تست کردم ولی از هر سرور دانلود میکنم برای ۱۰ ثانیه با حدود 800KBps-1MBps دانلود میکنه ولی بعدش بلافاصله سرعت میره روی 67KBps و ثابت میشه در صورتی که قبلا با همین اینترنت من 1MBps هم دانلود کردم.پهنای باند توی ویندوز هم محدود نشده.من حدس میزنم ISP دانشگاه این محدودیت سرعت دانلود رواعمال میکنه. سوالم اینه که میشه این محدودیت رو برداشت ؟ راهی هست ؟
ممنون
سلام
دوستان اینترنت شرکت ما شبکه است میخوام بدونم آیا ادمین میتونه دسترسی ما رو کنترل کنه(چه سایتهایی رفتیم - چه فایلهایی دانلود کردیم-چه ساعاتی از اینترنت استفاد کردیم-چه مقدار استفاده کردیم و ...)
ممنو ن از لطفتون
اگه از برنامه هایی نظیر RAdmin استفاده کنه در لحظه می تونه بفهمه که کجا داری میری و چه استفاده ای از کامپیوتر می کنی که اصولا باید از قبل به client ها گفته بشه که عملیات اونها توسط admin کنترل می شه
اگه از برنامه هایی نظیر RAdmin استفاده کنه در لحظه می تونه بفهمه که کجا داری میری و چه استفاده ای از کامپیوتر می کنی که اصولا باید از قبل به client ها گفته بشه که عملیات اونها توسط admin کنترل می شه
ممنون از پاسخ شما
اینطور که می فرمایید فقط در لحظه ی استفاده میشود کنترل کرد
پس یعنی برنامه ای وجود نداره که بتونه ip سایتهایی که هر کسی رفته ذخیره کنه؟البته من بیشتر مشکلم با میزان استفاده است.
راستش رو بخوای اینترنت شرکت سرعتش در حدود 700kB هستش و من با استفاده از دانلود منیجر بعضی مواقع که شبکه خلوت باشه تمام این سرعت رو می کشم:31: . میخوام ببینم مشکلی برای شبکه پیش نمیاد.بعضی روزا در عرض 2 ساعت 3-4 گیگ دانلود میکنم
نیان بگن پدر اینترنتو در آوردی:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.