ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی و عمومی شبكه

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14

devil_ff2008
29-11-2008, 18:07
بستگی داره چند تا سیستم رو بخواین شبکه کنین
تا سه تا رو فکر کنم فقط کارت وایرلس کافی باشه

undertaker_ss
30-11-2008, 12:44
با سلام
برای راه اندازی یك شبكه بی سیم نیازبه چه تجهیزاتی است؟

البته می خواستم علاوه بر شبكه بودن قابلیت استفاده از اینترنت رو هم داشته باشند.

دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح بدید که چیکار می خوای بکنی
چند تا سیستمه
....

SuB
30-11-2008, 15:41
دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح بدید که چیکار می خوای بکنی
چند تا سیستمه
....

یک اینترنت نسبتاً پرسرعت هست که به چند کامپیوتر از طریق کابل شبکه و هاب متصل هست. حالا من می‌خوام که به این اینترنت دسترسی داشته باشم اونم به صورت وایرلس. در ضمینه وصل تجهیزات هم کاملاً مختار هستم.

برای دو حالتی که بدون واسطه کامپیوتر و با واسطه کامپیوتر بخوام از اینترنت استفاده کنم و بگید. البته به اگه بشه فایلها رو به اشتراک گذاشت دیگه عالی میشه!!

قله بلند
30-11-2008, 18:20
با سلام. رمزنگاری چه نقشی در امنیت سرویس های وب دارد؟

undertaker_ss
01-12-2008, 14:12
یک اینترنت نسبتاً پرسرعت هست که به چند کامپیوتر از طریق کابل شبکه و هاب متصل هست. حالا من می‌خوام که به این اینترنت دسترسی داشته باشم اونم به صورت وایرلس. در ضمینه وصل تجهیزات هم کاملاً مختار هستم.

برای دو حالتی که بدون واسطه کامپیوتر و با واسطه کامپیوتر بخوام از اینترنت استفاده کنم و بگید. البته به اگه بشه فایلها رو به اشتراک گذاشت دیگه عالی میشه!!
تا جایی که من می دونم خوب اگه بخواهید بدون واسطه کامپیوتر از اینترنت استفاده کنید باید مودم وایرلس داشته باشید(تاکید می کنم ممکنه راه دیگه ای هم باشه و من ندونم)
اگه می خواهید که کامپیوتر ها فایلها رو به اشتراک بگذارند باید کارت شبکه وایرلس براشون بخرید
اگه با واسطه بخواهید به اینترنت وصل بشید باید برای یکی از کامپیوتها کارت شبکه وایرلس بخرید و کانکشن اینترنت توی اون کامپیوتر رو share کنید.

undertaker_ss
01-12-2008, 14:22
با سلام. رمزنگاری چه نقشی در امنیت سرویس های وب دارد؟

ببین دوست عزیز اگه بخوام به صورت خودمونی بگم(البته جور دیگه ای بلد نیستم:31:) رمزنگاری به این درد می خوره که اگه موقع رو و بدل شدن اطلاعات بین client و Server یکی این وسط بیاد دزدکی گوش بده هیچی از اطلاعات نفهمه
در واقع امنیت کار می ره بالا

Zoolbia
01-12-2008, 17:26

راه اصلی برای دسترسی به شبکه وایر فعلی اضافه کردن یک Access Point است که در واقع نقش همان سوییج در شبکه وایر رو بازی می کنه .
با استفاده از Access Point درواقع یک شبکه وایرلس رو به شبکه فعلی اضافه می کنید و به این ترتیب کلیه کلاینتها (مثلا نوت بوک شما) قابلیت ارتباط با شبکه فعلی-استفاده از اینترنت- شیر شدن فایلها و ... را خواهند داشت
با استفاده از Access Point ده ها کلاینت جدید می تونند به شبکه وصل بشند.
در صورت استفاده از Access Point برای هیچکدام از کامپیوترهای فعلی(در شبکه وایر) نیازی به کارت شبکه وایرلس ندارید فقط کلاینتهایی که به شبکه وایرلس شما وصل می شند باید کارت شبکه وایرلس داشته باشند (مثل نوت بوکها )
اما در شبکه معمولا کمتر یک راه حل منحصر به فرد برای حل یک مسیله وجود داره و بسته به نیاز شما (اینکه واقعا به چند کلاینت وایرلس می خواهید سرویس بدید و بودجه و ...) ممکنه انتخاب های متعددی وجود داشته باشه.
شخصا برای شبکه خودم یک Access Point اضافه کردم چون ۳ نفر داریم که از نوت بوک استفاده می کنند و یک دسکتاپ هم هست دو طبقه پایین تر که کشیدن کابل براش خیلی دردسر داشت

قله بلند
01-12-2008, 23:48
ببین دوست عزیز اگه بخوام به صورت خودمونی بگم(البته جور دیگه ای بلد نیستم:31:) رمزنگاری به این درد می خوره که اگه موقع رو و بدل شدن اطلاعات بین client و Server یکی این وسط بیاد دزدکی گوش بده هیچی از اطلاعات نفهمه
در واقع امنیت کار می ره بالا

با سلام
خودمونی خیلی بهتره. مطلب جا می افته.ممنون
رمز نگاری یه جورایی همه چیز رو درهم و بر هم می کنه تا کسی که دارای کلید خصوصی هست بتونه اون پیام رو از نو بازسازی کنه. تا اینجا درسته؟
پس امضای دیجیتال چه کار می کنه؟ مسلماً امضا نباید چیزی رو در هم بر هم بکنه
اگر لطف کنید معنی کلید عمومی و خصوصی رو هم بگید ممنون می شم. کلید عمومی همون ID است و کلید خصوصی همان Password است؟
یعنی وقتی گفته می شه که با کلید عمومی رمزگذاری می شه و با کلید خصوصی از رمز خارج می شه ، همون میل هایی که ازشون استفاده می کنیم؟

undertaker_ss
02-12-2008, 13:24
با سلام
خودمونی خیلی بهتره. مطلب جا می افته.ممنون
رمز نگاری یه جورایی همه چیز رو درهم و بر هم می کنه تا کسی که دارای کلید خصوصی هست بتونه اون پیام رو از نو بازسازی کنه. تا اینجا درسته؟
پس امضای دیجیتال چه کار می کنه؟ مسلماً امضا نباید چیزی رو در هم بر هم بکنه
اگر لطف کنید معنی کلید عمومی و خصوصی رو هم بگید ممنون می شم. کلید عمومی همون id است و کلید خصوصی همان password است؟
یعنی وقتی گفته می شه که با کلید عمومی رمزگذاری می شه و با کلید خصوصی از رمز خارج می شه ، همون میل هایی که ازشون استفاده می کنیم؟
ببین دوست عزیز امضای دیجیتال باید جوری باشه که نه کسی بتونه امضا رو تقلید کنه نه امضا کننده انکار کنه و نه متن امضا شده را بشه تغییر داد. پس کسی که امضا می کنه یه کلید خصوصی داره که با اون امضای خودشو رمزنگاری می کنه تا کسی ازش سو استفاده نکنه. از طرفی هر کس با داشتن کلید عمومی می تونه از محتوای پیام امضا شده آگاهی پیدا کنه.

قله بلند
02-12-2008, 16:45
با سلام

با سلام
اگر لطف کنید معنی کلید عمومی و خصوصی رو هم بگید ممنون می شم. کلید عمومی همون id است و کلید خصوصی همان password است؟

ببخشید این قسمت رو یادتون رفت توضیح بدید.

ببین دوست عزیز امضای دیجیتال باید جوری باشه که نه کسی بتونه امضا رو تقلید کنه نه امضا کننده انکار کنه و نه متن امضا شده را بشه تغییر داد. پس کسی که امضا می کنه یه کلید خصوصی داره که با اون امضای خودشو رمزنگاری می کنه تا کسی ازش سو استفاده نکنه. از طرفی هر کس با داشتن کلید عمومی می تونه از محتوای پیام امضا شده آگاهی پیدا کنه.

چگونه این امضا اتفاق می افته؟ تا حالا شما از این جور امضا ها دیدید؟ آیا می شه این امضا رو دیدید؟

undertaker_ss
03-12-2008, 10:36
با سلام

ببخشید این قسمت رو یادتون رفت توضیح بدید.

چگونه این امضا اتفاق می افته؟ تا حالا شما از این جور امضا ها دیدید؟ آیا می شه این امضا رو دیدید؟

نمی دونم می شه به کلید عمومی گفت username یا نه. جایی ندیدم که از این تعبیر استفاده بشه.فقط در این حد می دونم که کلید عمومی چیزی هست که همه ازش اطلاع دارند.یه جایی خوندم که کلید عمومی یه عدده.اگه این طور باشه فکر نکنم بشه گفت که همون username هست.

اما راجع به امضای دیجیتال یه جایی خوندم که چون ما تحریم هستیم CA که مسئول صدور گواهی برای امضا های دیجیتال هست به کشور ما این گواهی رو نمی ده که بتونیم از امضای دیجیتال استفاده کنیم واسه همین من تا حالا ندیدم.
بیشتر از این هم راجع بهش نمی دونم
امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند

sadaf158
03-12-2008, 12:02
سلام.كامپيوتر من به شبكه lan وصل هستش.ولي يك مشكل دارم اين است آنچه ديگران share مي كنند آعم از پرينتر وفايل ، اصلاً قابل دسترسي نيست.در واقع روي هر كامپيوتر كه در my network places‌ كليك مي كنم پيغام خطا مي دهد ميني بر اينكه اجازه اين كار رو ندارم و يا ديگر اعضاي شبكه نمي تونن فايلهايي كه share ميكنم را استفاده كنند.(به طور كل اصلاً كامپوتر من در شبكه وجود ندارد، انگار از شبكه جدا افتاده است).اگر هم روي آيكون lan در پايين صفحه دسك تاپ كليك راست كنم و Repair ‌را انتخاب كنم خطايي به اين مضمون مي دهد كه با ريجيستر شدن بر روي DNS مشكل پيدا ميكند.همه اين ها در حالي است كه از VPN‌ شبكه و نرم افزارهاي نامه نگاري شركت بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم.واسه هر پرينت گرفتن هر فايلي بايد روي فلش اونه بريزم وبعد برم پرينت بگيرم.واقعاً حال گيريه.كسي راه حلي غير از نصب ويندوز سراغ داره!مسئول شبكه اومد نتونست درستش كنه گفت بايد ويندوز عوض شه.:

mahdicivic
03-12-2008, 23:43
سلام. خیلی از دوستای گلم ممنون که اینقدر برای این تاپیک وقت خرج میکنن. میخواسم بپرسم این آنتی ویروسها ی تحت شبکه دومین (حتی الامکان nod 32) چه فنتیاس. یعنی چه جوری کار می کنه ، آیا باید تنظیمات خاصی روی شبکه انجام داد؟ آیا نسخه free هم ازش وجود داره یا باید اورجینالش رو خرید؟ اگر از قیمتش هم اطلاعی دارید ما رو بی نصیب نزارید(حدودی). بسیار بسیار ممنون.

undertaker_ss
04-12-2008, 11:33
سلام.كامپيوتر من به شبكه lan وصل هستش.ولي يك مشكل دارم اين است آنچه ديگران share مي كنند آعم از پرينتر وفايل ، اصلاً قابل دسترسي نيست.در واقع روي هر كامپيوتر كه در my network places‌ كليك مي كنم پيغام خطا مي دهد ميني بر اينكه اجازه اين كار رو ندارم و يا ديگر اعضاي شبكه نمي تونن فايلهايي كه share ميكنم را استفاده كنند.(به طور كل اصلاً كامپوتر من در شبكه وجود ندارد، انگار از شبكه جدا افتاده است).اگر هم روي آيكون lan در پايين صفحه دسك تاپ كليك راست كنم و Repair ‌را انتخاب كنم خطايي به اين مضمون مي دهد كه با ريجيستر شدن بر روي DNS مشكل پيدا ميكند.همه اين ها در حالي است كه از VPN‌ شبكه و نرم افزارهاي نامه نگاري شركت بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم.واسه هر پرينت گرفتن هر فايلي بايد روي فلش اونه بريزم وبعد برم پرينت بگيرم.واقعاً حال گيريه.كسي راه حلي غير از نصب ويندوز سراغ داره!مسئول شبكه اومد نتونست درستش كنه گفت بايد ويندوز عوض شه.:
من چند تا سوال داشتم. اول اینکه user شما ادمین هست یا نه؟
دوم اینکه شما با IP کامپیوترها بهشون وصل میشید و erorr می ده یا با hostname شون؟
و آخر اینکه توی قسمت DNS کامپیوتر تون IP کامپیوتری نوشته شده یا نه؟(منظورم Properties از TCP/IP هست)

undertaker_ss
04-12-2008, 11:37
سلام. خیلی از دوستای گلم ممنون که اینقدر برای این تاپیک وقت خرج میکنن. میخواسم بپرسم این آنتی ویروسها ی تحت شبکه دومین (حتی الامکان nod 32) چه فنتیاس. یعنی چه جوری کار می کنه ، آیا باید تنظیمات خاصی روی شبکه انجام داد؟ آیا نسخه free هم ازش وجود داره یا باید اورجینالش رو خرید؟ اگر از قیمتش هم اطلاعی دارید ما رو بی نصیب نزارید(حدودی). بسیار بسیار ممنون.

فکر می کنم خودش تنظیمات داشته باشه. فکر نکنم کار خاصی غیر از شبکه کردن کامپیوترها باید انجام داد
نسخه free از nod32 رو نمی دونم باشه یا نه اما Mcafee که خیلی هست
قیمتش حدودا 2 میلیون فکر می کنم باشه

SuB
06-12-2008, 13:27
راه اصلی برای دسترسی به شبکه وایر فعلی اضافه کردن یک Access Point است که در واقع نقش همان سوییج در شبکه وایر رو بازی می کنه .
با استفاده از Access Point درواقع یک شبکه وایرلس رو به شبکه فعلی اضافه می کنید و به این ترتیب کلیه کلاینتها (مثلا نوت بوک شما) قابلیت ارتباط با شبکه فعلی-استفاده از اینترنت- شیر شدن فایلها و ... را خواهند داشت
با استفاده از Access Point ده ها کلاینت جدید می تونند به شبکه وصل بشند.
در صورت استفاده از Access Point برای هیچکدام از کامپیوترهای فعلی(در شبکه وایر) نیازی به کارت شبکه وایرلس ندارید فقط کلاینتهایی که به شبکه وایرلس شما وصل می شند باید کارت شبکه وایرلس داشته باشند (مثل نوت بوکها )
اما در شبکه معمولا کمتر یک راه حل منحصر به فرد برای حل یک مسیله وجود داره و بسته به نیاز شما (اینکه واقعا به چند کلاینت وایرلس می خواهید سرویس بدید و بودجه و ...) ممکنه انتخاب های متعددی وجود داشته باشه.
شخصا برای شبکه خودم یک Access Point اضافه کردم چون ۳ نفر داریم که از نوت بوک استفاده می کنند و یک دسکتاپ هم هست دو طبقه پایین تر که کشیدن کابل براش خیلی دردسر داشت

یعنی خریدن یک وسیله مثل این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کافیه؟

شما خودتون از چه مدل و مارکی استفاده کردین که این برد رو داره؟ چند تومن قیمتش بوده؟

Zoolbia
06-12-2008, 19:05
یعنی خریدن یک وسیله مثل این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کافیه؟

شما خودتون از چه مدل و مارکی استفاده کردین که این برد رو داره؟ چند تومن قیمتش بوده؟

بله با خرید یک اکسس پوینت می تونید از طریق کابل اترنت اون رو به سوییچ شبکه وایر وصل کنید و نیاز به وسیله دیگری در شبکه ندارید فقط کافیه کلاینتهایی که می بایست از طریق اکسس پوینت به شبکه وصل بشند دارای کارت شبکه وایرلس باشند (مثل نوت بوکها که در پست قبلی بهشون اشاره کردم)
من از مدل زیر استفاده می کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا این لحظه باهاش مشکلی نداشتم لطفا به این نکته دقت کنید که از انجایی که استانداردهای رمزگذاری بیسیم چندین بار تغییر کرده (استانداردهای قدیمی مثل wep به علت نقایصی که در الگوریتم اونها وجود داشته در عرض ۵ دقیقه هک می شن)محصولی رو انتخاب کنید که جدیدترین استانداردها و الگوریتم ها رو ساپورت کنه.اکسس پوینت از اون دسته محصولاتی است که دست دوم خریدنش اصلا صرف نمی کنه:46:
واگر کسی از دستگاهی قدیمی استفاده می کنه بد نیست که سری به سایت سازنده بزنه که اگر نسخه جدیدی از فیرمویر برای اون دستگاه اومده بود که احتمالا امکان استفاده از استانداردهای جدیدتر رو ممکن کنه فیرمویر رو اپدیت کنه
مسیله دیگری که به هنگام خرید می بایست بهش توجه داشته باشید برد دستگاه با توجه به نیاز شماست برد اسمی این دستگاهها در فضای ازاد به چند صدمتر می رسه و در فضای داخل ساختمان که دیوارها و سایر موانع برد رو کاهش می دهند تا صد متر هم میرسه
در مورد مدلی که استفاده می کنم تا بحال در چند ریویو خارجی انتقاداتی رو راجع بهش خوندم که بیشتر مربوط به فیرمویر های قدیمی تر این مدل می شد
برای اطلاع از حدود قیمت روز می تونید به فروشگاه های اینترنتی سخت افزار یه سری بزنید

undertaker_ss
06-12-2008, 22:40
بله با خرید یک اکسس پوینت می تونید از طریق کابل اترنت اون رو به سوییچ شبکه وایر وصل کنید و نیاز به وسیله دیگری در شبکه ندارید فقط کافیه کلاینتهایی که می بایست از طریق اکسس پوینت به شبکه وصل بشند دارای کارت شبکه وایرلس باشند (مثل نوت بوکها که در پست قبلی بهشون اشاره کردم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا این لحظه باهاش مشکلی نداشتم لطفا به این نکته دقت کنید که از انجایی که استانداردهای رمزگذاری بیسیم چندین بار تغییر کرده (استانداردهای قدیمی مثل wep به علت نقایصی که در الگوریتم اونها وجود داشته در عرض ۵ دقیقه هک می شن)محصولی رو انتخاب کنید که جدیدترین استانداردها و الگوریتم ها رو ساپورت کنه.اکسس پوینت از اون دسته محصولاتی است که دست دوم خریدنش اصلا صرف نمی کنه:46:
واگر کسی از دستگاهی قدیمی استفاده می کنه بد نیست که سری به سایت سازنده بزنه که اگر نسخه جدیدی از فیرمویر برای اون دستگاه اومده بود که احتمالا امکان استفاده از استانداردهای جدیدتر رو ممکن کنه فیرمویر رو اپدیت کنه
مسیله دیگری که به هنگام خرید می بایست بهش توجه داشته باشید برد دستگاه با توجه به نیاز شماست برد اسمی این دستگاهها در فضای ازاد به چند صدمتر می رسه و در فضای داخل ساختمان که دیوارها و سایر موانع برد رو کاهش می دهند تا صد متر هم میرسه
در مورد مدلی که استفاده می کنم تا بحال در چند ریویو خارجی انتقاداتی رو راجع بهش خوندم که بیشتر مربوط به فیرمویر های قدیمی تر این مدل می شد
برای اطلاع از حدود قیمت روز می تونید به فروشگاه های اینترنتی سخت افزار یه سری بزنید
دوست عزیز من تا حالا با اکسس پوینت کار نکردم.confige اش مشکله؟
اصلا کار خاصی باید انجام داد؟
می شه یه توضیح کوچیک بدید البته اگه زحمتی نیست

Zoolbia
06-12-2008, 23:44
دوست عزیز من تا حالا با اکسس پوینت کار نکردم.confige اش مشکله؟
اصلا کار خاصی باید انجام داد؟
می شه یه توضیح کوچیک بدید البته اگه زحمتی نیست

نه دوست عزیز کانفیگش مشکل نیست
معمولا تنظیمات از طریق یک مرورگر مثل اپرا یا از طریق برنامه ای که در سی دی همراه دستگاه هست انجام می گیرند
یعنی در address bar ای پی اکسس پوینت رو وارد می کنید و پس از وارد کردن یوزرنیم و پسورد می تونید تنظیمات رو انجام بدهید
من چون سرور لینوکس هست(برنامه داخل پک دستگاه تحت ویندوز هست و من هم هیچوقت امتحانش نکردم) و همچنین برای سهولت کار همیشه از مرورگر برای تغییر کانفیگ استفاده می کنم
برای داشتن یک شبکه وایرلس با حداقلی از امنیت و برخورداری از یک سرویس قابل قبول توجه به نکات مختلفی می تونه مهم باشه که البته هیچکدام به تنهایی چیز مهمی به حساب نمیان
فهمشون به هیچوجه مشکل نیست و می تونید به راحتی اونها رو در تنظیمات خودتون لحاظ کنیید
چون سوالتون خیلی کلی بود من هم وارد جزییات نشدم اما اگر نکته خاصی مد نظرتون هست در حد توان در خدمت هستم

sadaf158
07-12-2008, 09:04
من چند تا سوال داشتم. اول اینکه user شما ادمین هست یا نه؟
دوم اینکه شما با IP کامپیوترها بهشون وصل میشید و erorr می ده یا با hostname شون؟
و آخر اینکه توی قسمت DNS کامپیوتر تون IP کامپیوتری نوشته شده یا نه؟(منظورم Properties از TCP/IP هست)
ادمين هستش!
فرقي نمي كنه! اگه ip كامپوتر طرف رو تو قسمت سرچ بنويسم چيزي پيدا نميكنه.اگر از my network places هم كه قبلاً نام كامپيوترها رو مي ديدم نيز برم وصل نميشه
بله.هر دو تا فيلد داخلش IP‌متعلق به DNS رو نوشته

undertaker_ss
07-12-2008, 18:40
نه دوست عزیز کانفیگش مشکل نیست
معمولا تنظیمات از طریق یک مرورگر مثل اپرا یا از طریق برنامه ای که در سی دی همراه دستگاه هست انجام می گیرند
یعنی در address bar ای پی اکسس پوینت رو وارد می کنید و پس از وارد کردن یوزرنیم و پسورد می تونید تنظیمات رو انجام بدهید
من چون سرور لینوکس هست(برنامه داخل پک دستگاه تحت ویندوز هست و من هم هیچوقت امتحانش نکردم) و همچنین برای سهولت کار همیشه از مرورگر برای تغییر کانفیگ استفاده می کنم
برای داشتن یک شبکه وایرلس با حداقلی از امنیت و برخورداری از یک سرویس قابل قبول توجه به نکات مختلفی می تونه مهم باشه که البته هیچکدام به تنهایی چیز مهمی به حساب نمیان
فهمشون به هیچوجه مشکل نیست و می تونید به راحتی اونها رو در تنظیمات خودتون لحاظ کنیید
چون سوالتون خیلی کلی بود من هم وارد جزییات نشدم اما اگر نکته خاصی مد نظرتون هست در حد توان در خدمت هستم

خیلی خیلی ممنون
در همین حد می خواستم بدونم

undertaker_ss
07-12-2008, 22:44
ادمين هستش!
فرقي نمي كنه! اگه ip كامپوتر طرف رو تو قسمت سرچ بنويسم چيزي پيدا نميكنه.اگر از my network places هم كه قبلاً نام كامپيوترها رو مي ديدم نيز برم وصل نميشه
بله.هر دو تا فيلد داخلش IP‌متعلق به DNS رو نوشته
کارت شبکه رو تست کنید از این طریق: برید توی help and support بعد آخرین گزینه pick a task که توش tools داره رو انتخاب کنید . سمت چپ از قسمت tools این رو انتخاب کنید network diagnostics بعد scan your system
اگه از این تست هم موفق بیرون اومد یه احتماله دیگه هم هست این که سیستم تون ویروسی باشه
اگه ویروسی بوده چاره ای جز عوض کردن ویندوز نیست

sadaf158
08-12-2008, 08:54
quote=undertaker_ss;3249590]کارت شبکه رو تست کنید از این طریق: برید توی help and support بعد آخرین گزینه pick a task که توش tools داره رو انتخاب کنید . سمت چپ از قسمت tools این رو انتخاب کنید network diagnostics بعد scan your system
اگه از این تست هم موفق بیرون اومد یه احتماله دیگه هم هست این که سیستم تون ویروسی باشه
اگه ویروسی بوده چاره ای جز عوض کردن ویندوز نیست[/quote]
موقعي كه فقط به LAN‌ شركت وصله ا گزينه رو passe داد.ولي جلويDHCPEnabled ‌ و DNSEnabledForWINSResolution و IPXEnabled v رو False نوشته.
ولي وقتي به اينترنت وصل ميشه.يكي،دوبار جلوي كارت ها False‌ نوشت.
سيستم من آنتي ويروس kaspersky داره كه هر روزه با وصل شدن به سرور شركت آپديت مي شود.به همين دليل فكر نمي كنم احتمال ويروسي شدن سيستم وجود نداشته باشد.فكر مي كنم كه بيشتر از دست كاري خودم يا پاك كردن نخواسته فايل از سوي يكي از نرم افزارها اتفاق افتاده باشد.ممنون

undertaker_ss
08-12-2008, 18:45
موقعي كه فقط به lan‌ شركت وصله ا گزينه رو passe داد.ولي جلويdhcpenabled ‌ و dnsenabledforwinsresolution و ipxenabled v رو false نوشته.
ولي وقتي به اينترنت وصل ميشه.يكي،دوبار جلوي كارت ها false‌ نوشت.
سيستم من آنتي ويروس kaspersky داره كه هر روزه با وصل شدن به سرور شركت آپديت مي شود.به همين دليل فكر نمي كنم احتمال ويروسي شدن سيستم وجود نداشته باشد.فكر مي كنم كه بيشتر از دست كاري خودم يا پاك كردن نخواسته فايل از سوي يكي از نرم افزارها اتفاق افتاده باشد.ممنون

من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
به احتمال زیاد ویندوزتون مشکل داره
واسه منم چند دفعه اتفاق افتاده که وقتی هیچ دلیل منطقی واسه یه مشکل پیدا نمی شه ویندوز مشکل داره

sadaf158
10-12-2008, 12:47
من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
به احتمال زیاد ویندوزتون مشکل داره
واسه منم چند دفعه اتفاق افتاده که وقتی هیچ دلیل منطقی واسه یه مشکل پیدا نمی شه ویندوز مشکل داره
بهر حال ممنونم.i

hoomany
10-12-2008, 14:42
سلام دوستان

بیسوادی بنده رو به بزرگی خودتون میبخشید. نمیدونم این سوال به این تاپیک ارتباط داره یانه.

درهرصورت اجازه بدید مطرح کنم.

یه جایی دیدم نوشته بود:

"کارشناس noc زمینه کاری: پایش شبکه"

حالا میخواستم بدونم معنی این عبارات چیه؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم :11:

paranoid_android
10-12-2008, 17:03
NOC مخفف Network Operations Center هستش یعنی جایی که تجهیزاتی مثل سرور ها، روترها و ... اونجا قرار میگیرن و عملیات مدیریت و مونیتورینگ و troubleshooting و نگهداری شبکه توسط admin شبکه از این قسمت انجام میگیره. در مقیاس های بزرگ NOC ها به محل عملیات مربوط به دیتا سنترها و تجهیزات backbone شبکه هم گفته میشه. کلا میتونه از مقیاس campus network تا یه data center متغیر باشه. و کسانی که در این بخش ها مشغول به فعالیت هستن از همه موارد مدیریتی مربوط به یه شبکه داخلی تا مدیریت و نگهداری شبکه هایی که به ISP ها و نگهداری و سرویس به وب سرور ها و mail server ها و ... میتونن رنج فعالیتی داشته باشن، بستگی داره که تعریف شما از این NOC چی باشه.

hoomany
11-12-2008, 00:47
noc مخفف network operations center هستش یعنی جایی که تجهیزاتی مثل سرور ها، روترها و ... اونجا قرار میگیرن و عملیات مدیریت و مونیتورینگ و troubleshooting و نگهداری شبکه توسط admin شبکه از این قسمت انجام میگیره. در مقیاس های بزرگ noc ها به محل عملیات مربوط به دیتا سنترها و تجهیزات backbone شبکه هم گفته میشه. کلا میتونه از مقیاس campus network تا یه data center متغیر باشه. و کسانی که در این بخش ها مشغول به فعالیت هستن از همه موارد مدیریتی مربوط به یه شبکه داخلی تا مدیریت و نگهداری شبکه هایی که به isp ها و نگهداری و سرویس به وب سرور ها و mail server ها و ... میتونن رنج فعالیتی داشته باشن، بستگی داره که تعریف شما از این noc چی باشه.

سلام
خیلی ممنون دوست من.
درباره پایش شبکه چطور؟ معنی اون چیه؟

پیشاپیش ممنون

paranoid_android
11-12-2008, 01:20
سلام
خیلی ممنون دوست من.
درباره پایش شبکه چطور؟ معنی اون چیه؟

پیشاپیش ممنون
فکر میکنم همون نظارت و مانیتورینگ شبکه باشه

SuB
12-12-2008, 15:37

تا این لحظه باهاش مشکلی نداشتم لطفا به این نکته دقت کنید که از انجایی که استانداردهای رمزگذاری بیسیم چندین بار تغییر کرده (استانداردهای قدیمی مثل wep به علت نقایصی که در الگوریتم اونها وجود داشته در عرض ۵ دقیقه هک می شن)محصولی رو انتخاب کنید که جدیدترین استانداردها و الگوریتم ها رو ساپورت کنه.اکسس پوینت از اون دسته محصولاتی است که دست دوم خریدنش اصلا صرف نمی کنه:46:

با سلام

برد واقعی این اکسس پوینت شما در داخل ساختمان چقدر هست؟

از برد واقعی آداپتورهای وایرلس اطلاعی دارید؟ (آداپتورهای usb)

Zoolbia
12-12-2008, 20:50
با سلام

برد واقعی این اکسس پوینت شما در داخل ساختمان چقدر هست؟

از برد واقعی آداپتورهای وایرلس اطلاعی دارید؟ (آداپتورهای usb)

همونطور که در پست قبلی هم اشاره کردم برد اسمی دستگاه در فضای بسته و در صورت وجود موانع تا صد متر می رسه(بنابر گفته سایت سازنده که لینکش رو هم در پست قبل براتون گذاشتم)
اما به شخصه بیش از ۲۵ یا ۳۰ متر رو امتحان نکردم(بیش از این مورد نیاز من نیست)
در واقع من transmit power رو رو ۵۰ درصد قرار دادم که خوب بصورت نظری برد رو به نصف کاهش می ده
تا احتمال این که شخص غریبه ای خارج از این ساختمان بتونه سیگنال رو دریافت کنه کاهش پیدا کنه.
در مورد USB NIC من تا حدود پانزده متر(براورد تقریبی) امتحان کردم و بصورت نسبی راضی کننده بود .بهترین نقطه ای رو که در مجاورت دسکتاپ مورد نظر آنتن می داد پیدا کردم و همونجا قرارش دادم
برای اطلاعات بیشتر راجع به برد و سایر مشخصات و همچنین مقایسه یک محصول خاص با سایر محصولات کافیست به سایتهای شرکتهای سازنده مراجعه کنید

اگر به فکر خرید و راه اندازی یک شبکه وایر لس هستید فکر کنم این دو نکته هم بدردتون بخوره:
-هم در مورد اکسس پوینت و هم در مورد کارت شبکه وایرلس چنانچه در هنگام خرید قدری بیشتر هزینه کنید می توانید مدلهایی رو بگیرید که از super G mode پشتیبانی می کنند تجهیزات نسبتا قدیمی تر که در بازار هم ریخته و فاقد این قابلیت هستند حداکثر تا 54Mbs رو ساپورت می کنند(با این ویژگی سرعت انتقال تا دو برابر افزایش پیدا می کنه)
- اگر از لینوکس استفاده می کنید ممکنه برای نصب کارت ها ی شبکه وایرلس (بخصوص اگر usb باشند) دچار مشکلاتی بشید پیش از اینکه مدل خاصی رو برای خرید انتخاب کنید یه سرچ کوتاه برای پیدا کردن اموزش و How To مناسب و اطمینان از این که سایر کابران براحتی از این کارت در محیط لینوکس استفاده می کنند جلوی اعصب خرابی ها و درد سرهای احتمالی به هنگام نصب رو می گیره

lofboys
21-12-2008, 11:59
سلام دوستان ...من وايرلس دارم مدتيه وقتي كانكت رو ميزنم بعضي مواقع ارور 619 ميده :41:
به ساپورت كه گفتم گفتن كه همچين اروري وجود نداره!
كسي مشكل منو ميدونه؟:11:

undertaker_ss
22-12-2008, 16:35
سلام دوستان ...من وايرلس دارم مدتيه وقتي كانكت رو ميزنم بعضي مواقع ارور 619 ميده :41:
به ساپورت كه گفتم گفتن كه همچين اروري وجود نداره!
كسي مشكل منو ميدونه؟:11:
یه کم بیشتر توضیح می دید
اینترنت وایرلس دارید؟
مودم تون به کامپیوتر وصله؟
تازگی ها چه تغییراتی داده اید؟
این کار ها رو انجام بدید ببینید درست می شه

lofboys
22-12-2008, 23:29
یه کم بیشتر توضیح می دید
اینترنت وایرلس دارید؟
مودم تون به کامپیوتر وصله؟
تازگی ها چه تغییراتی داده اید؟
این کار ها رو انجام بدید ببینید درست می شه

وایرلس یه مودم داره که تو جعبه زیر دیش قرار میگیره ...یه آداپتور و کابل برق هم بش وصل میشه و یه کابل شبکه چیز دیگه نداره !
من تازگیا تغییری ندادم والله :41:......امروز فقط یه بار ارور داد ...
اون لینکی رو هم که دادی چیزی ازش نفهمیدم !

undertaker_ss
24-12-2008, 10:25
وایرلس یه مودم داره که تو جعبه زیر دیش قرار میگیره ...یه آداپتور و کابل برق هم بش وصل میشه و یه کابل شبکه چیز دیگه نداره !
من تازگیا تغییری ندادم والله :41:......امروز فقط یه بار ارور داد ...
اون لینکی رو هم که دادی چیزی ازش نفهمیدم !
اون لینکه نوشته این مراحل رو انجام بدید :
1- کامپیوتر رو restart کنید اگه هنوز مشکل دارید برید به مرحله دوم
2- کانکشن خودتون رو پاک کنید برای پاک کردن کانکشن اول یک کلیک راست کنید بعد delete رو بزنید.بعد یه کانکشن جدید دوباره نصب کنید. اگه مشکل حل نشد برید به مرحله 3
3- مودم رو دوباره نصب کنید اول remove اش کنید بعد کامپیوتر رو restart کنید خود ویندوز برای شما مودم رو نصب می کنه

نمی دونم این مراحل تا چه اندازه درسته. خودم تا حالا با یه همچین اروری برخورد نکردم امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند

a_laeini
24-12-2008, 12:08
سلام من سئوالی داشتم میخواهم دو مکان را که فاصله آنها از هم حدود 500 متر است را به هم ارتباط شبکه دهم چگونه این امکان میتواند فراهم شود.

saeed258s
27-12-2008, 23:44
با دروود
چند پرسش...
نخست اینکه آیا برای شبکه کردن 2 کامپیوتر در خانه،به چه کابلی نیاز است؟البته با توجه به اینکه یکی از سیستمها ،نسبتا قدیمی می باشند
و دیگر اینکه برای به اشتراک گذاری درایوها در سیستمها،به طوریکه بتوان آنها را از My Network Places ،یا My Computer ،دید چه باید کرد؟
آیا برای انتقال فایلها از سیستمی به سیستم دیگر،بهتر است از برنامه ویژه ای استفاده شود؟

undertaker_ss
28-12-2008, 10:25
با دروود
چند پرسش...
نخست اینکه آیا برای شبکه کردن 2 کامپیوتر در خانه،به چه کابلی نیاز است؟البته با توجه به اینکه یکی از سیستمها ،نسبتا قدیمی می باشند
و دیگر اینکه برای به اشتراک گذاری درایوها در سیستمها،به طوریکه بتوان آنها را از My Network Places ،یا My Computer ،دید چه باید کرد؟
آیا برای انتقال فایلها از سیستمی به سیستم دیگر،بهتر است از برنامه ویژه ای استفاده شود؟

1- معمولا از کابل cat5 استفاده می کنند. اما اگه بخواهید سرعت تا 1gig داشته باشید از cat5e باید استفاده کنید که خوب گرون تر هم هست. اما در کل cat5 مناسب ترین گزینه است.
2- دوست عزیز درایوها به طور پبش فرض share هستند.برای دسترسی به داریوهای کامپیوتر دیگر کافیه ip کامپیوتر مورد نظر رو با یه اسلش و اسم درایو با علامت $ در Address Bar در My computerتایپ کنید
مثال: درایو C از کامپیوتری با این ip: 192.168.100.17
\\192.168.100.17/c$
3- نه نیازی به نرم افزار خاصی نیست

saeed258s
28-12-2008, 11:05
دروود بر شما..
خیر،منظورم این بود که دیگر نیازی به دادن آی پی نباشد و بتوان مثلا از راه MY Computer و یا My Network Places آنها را یافت...

فاطـمه
28-12-2008, 11:20
دروود بر شما..
خیر،منظورم این بود که دیگر نیازی به دادن آی پی نباشد و بتوان مثلا از راه MY Computer و یا My Network Places آنها را یافت...
کافیه روی درایو مورد نظرت راست کلیک کنی و بعد گزینه propertise رو انتخاب کنی از پنجره باز شده به زبانه sharing برو و بعد گزینه Share this folder رو تیک بزن....
(البته این گزینه ها در صورتی فعالن که شما در folder option زبانه view گزینه use simple file sharing رو تیک نزده باشین)
این جوری از طریقه my network places بهش دست رسی خواهید داشت....

saeed258s
28-12-2008, 11:25
این زبانه،چه تغییری در روند به اشتراک گذاری پدید می آورد؟

undertaker_ss
28-12-2008, 13:46

اگه تیک simple file sharing خورده باشه نمی شه فایل رو share کرد
یعنی تب شیرینگ عوض می شه

undertaker_ss
28-12-2008, 14:01
کافیه روی درایو مورد نظرت راست کلیک کنی و بعد گزینه propertise رو انتخاب کنی از پنجره باز شده به زبانه sharing برو و بعد گزینه Share this folder رو تیک بزن....
(البته این گزینه ها در صورتی فعالن که شما در folder option زبانه view گزینه use simple file sharing رو تیک نزده باشین)
این جوری از طریقه my network places بهش دست رسی خواهید داشت....

نیازی به share کردن نیست
خود داریوها به طور پیش فرض share هستند
اگه این مراحل رو هم برید متوجه می شید که از قبل با اسم + $ share شدن

فاطـمه
28-12-2008, 14:26
نیازی به share کردن نیست
خود داریوها به طور پیش فرض share هستند
اگه این مراحل رو هم برید متوجه می شید که از قبل با اسم + $ share شدن
شما درست می فرمایید منم اینی که شما می گین بلدم
ولی وقتی Share می کنیم دیگه لازم نیست هر دفعه Ipوارد بشه و درایو Share شده تو my network نشون داده میشه
درسته؟:20:

فاطـمه
28-12-2008, 14:27
کدوم زبانه؟!

Ultimator
28-12-2008, 21:07
سلام 

حتما میدونید که تو mmc از snap in ـه shared folders میتونید کارهای بیشتری انجام بدید .. فولدر های share شده اطلاعات جالبی در مورد سشن ها و فایلهای باز و همینطور دسترسی به همین اطلاعات و حتی شیر کردن فایل در یک remote computer بدون ریموت دسکتاپ یا ... 

undertaker_ss
28-12-2008, 22:55
کدوم زبانه؟!
منظورشون همون simple file sharing هست

فاطـمه
29-12-2008, 15:46
سلام

حتما میدونید که تو mmc از snap in ـه shared folders میتونید کارهای بیشتری انجام بدید .. فولدر های share شده اطلاعات جالبی در مورد سشن ها و فایلهای باز و همینطور دسترسی به همین اطلاعات و حتی شیر کردن فایل در یک remote computer بدون ریموت دسکتاپ یا ...
mmc مخفف چیه؟

undertaker_ss
29-12-2008, 20:40
mmc مخفف چیه؟

Microsoft Managment Console

silverunicorn
29-12-2008, 23:49
سلام
کسی توضیحی از پروتوکل لایه فیزیکال یا لایه application رو داره؟

undertaker_ss
30-12-2008, 10:46
سلام
کسی توضیحی از پروتوکل لایه فیزیکال یا لایه application رو داره؟

لایه فیزیکی که پروتکل نداره
پروتکلهای لایه application بعضیهاش اینهاست:FTP,SMTP,Telnet,POP3و...
که اگه یه سرچ ساده بزنی راحت مطلب راجع بهش پیدا می شه

saeed258s
31-12-2008, 10:09
بادروود
دوستان،من یک کابل کراس دادم واسم درست کردن،حالا پشت هردوتا سیستم که می زنم،بعضی وقتها یکیشون نمیشناسه کابلو!!
و یکی دیگه هم اینکه وقتی همه اتصالهای فیزیکی به درستی برقرار هستند،این دو سیستم نمی توانند همو ببینیند!!!!
مشکل چیه؟
Work group هردو یکیه،اسم یکی PC1 و یکی دیگه PC2،آی پی یکی 192.168.0.1 و یکی دیگه192.168.0.2 !!!
مشکل از کجاها میتونه باشه؟

undertaker_ss
31-12-2008, 20:32
بادروود
دوستان،من یک کابل کراس دادم واسم درست کردن،حالا پشت هردوتا سیستم که می زنم،بعضی وقتها یکیشون نمیشناسه کابلو!!
و یکی دیگه هم اینکه وقتی همه اتصالهای فیزیکی به درستی برقرار هستند،این دو سیستم نمی توانند همو ببینیند!!!!
مشکل چیه؟
Work group هردو یکیه،اسم یکی PC1 و یکی دیگه PC2،آی پی یکی 192.168.0.1 و یکی دیگه192.168.0.2 !!!
مشکل از کجاها میتونه باشه؟
sharmande ke farsi type nemikonam
motmaen hastid ke cabletoon moshkel nadare
ye vasile hast ba hash cable ro test mikonan ama nemidoonam esmesh chie
be ehtemale ziad moshkel az cable hast

saeed258s
31-12-2008, 21:27
سپاس از شما...
نمی دونم من رفتم س.کت های سر کابل رو برام دگرگون(عوض)کرد،حالا می آزمایم نتیجه رو خدمتتان عرض می کنم..
اما خرابی کابل می تواند موجب شود که سستمها در یک گروه کاری نتوانند منابع بهاشتارک گذاشته شده هم رو ببینند؟؟

undertaker_ss
01-01-2009, 21:41
سپاس از شما...
نمی دونم من رفتم س.کت های سر کابل رو برام دگرگون(عوض)کرد،حالا می آزمایم نتیجه رو خدمتتان عرض می کنم..
اما خرابی کابل می تواند موجب شود که سستمها در یک گروه کاری نتوانند منابع بهاشتارک گذاشته شده هم رو ببینند؟؟

بله همه چیز امکان پذیره دوست عزیز
همیشه وقتی یه مشکلی توی یه شبکه نوپا به وجود میاد احتمال خرابی کابل از هر احتمال دیگه ای قوی تر است یعنی چک کردنش هم راحت تره :31:
اگه مشکل برطرف نشد بگید تا بقیه موارد رو بررسی کنیم

saeed258s
01-01-2009, 21:50
دروود
بنده هم سوکتهای کابل رو دگرگون کردم و هم ویندوز سیستمها رو،و مشکل برطرف شد...
اما یک پرسش اساسی از شما دارم،روشهای به اشتراک گذاری درایوها در ایکس پی،به همراه مزایا و معیاب هرکدام را اگر امکان دارد توضیح بدهید..
سپاس

undertaker_ss
02-01-2009, 11:35
دروود
بنده هم سوکتهای کابل رو دگرگون کردم و هم ویندوز سیستمها رو،و مشکل برطرف شد...
اما یک پرسش اساسی از شما دارم،روشهای به اشتراک گذاری درایوها در ایکس پی،به همراه مزایا و معیاب هرکدام را اگر امکان دارد توضیح بدهید..
سپاس
من فقط یه راه بلدم اونم از طریق IP هست:31:
البته یه راه دیگه هم هست از طریق remote desktop که دردسرش بیشتره

nasim3000
02-01-2009, 13:33
slam dostane aziz
man donbale maghale amozeshe shabke migardam , har site ham miram hame naghes tozih dadan
mamnoon misham age kesi site khob mishnase be man moarefi kone

nasim3000
02-01-2009, 13:43
pishnahad mikonam baraye ashnaee ba laye haye shabake be in address berid

فاطـمه
04-01-2009, 07:47
pishnahad mikonam baraye ashnaee ba laye haye shabake be in address berid

سلام دوست من
پیشنهاد میکنم قبل از شروع فعالیت به لینک زیر یه سری بزنید::5:
(تایپ فینگلیش اینجا ممنوعه!):20:

omidcom2000
11-01-2009, 12:13
باسام در ویندوز ویستا به راحتی یک adhoc بسازید بدون password بعد به اون کانکت می شید با همان کامپیوتر با دیگر کامپیوتر ها از ویستا - ستارت و کانکت تو می توانید اسم همان شبکه مجازی را دیده و به آن کانکت شوید فقط تنها نکته قابل توجه ست کردن آیپی ها در یک رنج (منظور دو عدد آخر شماره آی پی ) ونیز دیسکاور بودن اجزاء شبکه داخل نتورک شیرینگ سنتر است. any comments let me know

jeremy28
15-01-2009, 23:59
سلام
من می خوام توی شرکتی که اینترنت داره، لپ تاپم رو طوری تنظیم کنم که بتونم از اینترنت اونجا استفاده کنم،
علاوه بر وصل کردن کابل شبکه به پورت lan لپ تاپ، دیگه چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
مرسی:40:

undertaker_ss
17-01-2009, 19:57
سلام
من می خوام توی شرکتی که اینترنت داره، لپ تاپم رو طوری تنظیم کنم که بتونم از اینترنت اونجا استفاده کنم،
علاوه بر وصل کردن کابل شبکه به پورت lan لپ تاپ، دیگه چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
خوب اول باید IP اون کامپیوتری(یا مودم) که اینترنت ارائه می ده رو پیدا کنی
بعد توی تنظیمات کارت شبکه ای که به شبکه داخلی شرکت وصله یه ip توی رنج ارائه دهنده اینترنت بدی
و در آخر مقدار default gateway رو IP اون ارائه دهنده اینترنت بدی
اگه سوالی بود در خدمتیم

undertaker_ss
17-01-2009, 20:04
نمی دونم چرا دوتا شد :(
ببخشید این اضافه است............

jeremy28
17-01-2009, 22:31
خوب اول باید ip اون کامپیوتری(یا مودم) که اینترنت ارائه می ده رو پیدا کنی
بعد توی تنظیمات کارت شبکه ای که به شبکه داخلی شرکت وصله یه ip توی رنج ارائه دهنده اینترنت بدی
و در آخر مقدار default gateway رو ip اون ارائه دهنده اینترنت بدی
اگه سوالی بود در خدمتیم
ممنون که جواب دادی:46:
اگه واست امکان داره،تصویری بذاری(یعنی با شکل) بهتر می فهمم

خوب اول باید ip اون کامپیوتری(یا مودم) که اینترنت ارائه می ده رو پیدا کنی
اینو چه جوری باید پیدا کنم؟ یعنی از یه کسی که اونو می دونه، باید بپرسم؟ (ببخشید من اطلاعات شبکه ایم صفره!)

تنظیمات کارت شبکه ای کجاست؟ و رنجش چه جوری باید باشه؟

Mahdak
18-01-2009, 01:10
راحت ترین کار برای اینکه بخواهی ip مودم Adsl یا کامپیوتری که اینترنت رو share کرده پیدا کنی اینه که بری پای یکی از سیستم هائی که می دونی اینترنت داره بشینی و مراحل زیر رو انجام بدی :
1- روی آیکن connection شبکه که در taskbar پائین desktop قرار داره دو بار کلیک کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%5C1-1.jpg
اگه این آیکن رو در taskbar نمی بینی باید از مسیر زیر بری connection شبکه رو پیدا کنی
start>control panel>network connection
و روی اون راست کلیک کنی و properties بگیری
2-سپس در پنجره ی باز شده properties رو کلیک کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%5C1-2.jpg
3- در پنجره ی بعدی هم در tab ، General روی گزینه ی Internet Protocol (TCP/IP) دوبار کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%5C1-3.jpg
4- حالا اینجا باید ip ، subnet mask ، default gateway ، اگر DNS هم داشت همه رو یاداشت کنی تا روی laptop ات set کنی
همه ی اعداد رو عیناً وارد کنی به جز خانه ی مربوط به ip address که باید با این متفاوت باشه ولی همونطور که دوستموون گفتن توی یه رنج باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%5C1-4.jpg
حالا موضوع اینجاست که من نمی دونم اونجا ip ها چه رنجی دارن ولی یادت باشه که تا جائی که subnet mask (کادر دوم) عدد 255 هست شما هم باید عیناً بنویسی ( مثلاً اگر ip address بود 192.168.100.25 و subnetmask بود 255.255.255.0)اینجا سه قسمت از 4 قسمت subnet mask عدد 255 هست پس شما باید 3 تا قسمت اول ip توون مثل همین باشه یعنی 192.168.100 می مونه عدد قسمت آخر ip توون که اون باید یه عددی باشه که به بقیه ی کامپیوتر ها داده نشده باشه و یه عددی بین 1 تا 254 من بهت پیشنهاد می کنم که اول 254 بده چوون احتمال کمتری داره که به کامپیوتری داده باشن یا هر عددی دوست داشتی تو این بازه بده اگر قبلاً به کامپیوتری داده باشن بهت پیغام می ده که یکی از کامپیوتر ها این ip رو داره و شما می تونی یه عدد دیگه رو امتحان کنی.
من همه ی تلاشم رو کردم تا ساده توضیح بدم امیدوارم که بتونی به اینترنت وصل بشی :46:

ashkan_mc
19-01-2009, 16:56
با سلام به اساتید ...
من یه مشکلی دارم ...
ببینید من تو سایت دانشگاه ام لپ تاپم رو به شبکه وصل می کنم (lan) و به اینترنت وصل میشم ...
حالا یه مشکلی دارم ...
من چرا نمی تونم در این وضعیت از اکانت V P N که دارم تو این شبکه استفاده کنم ؟؟ یعنی V P Nمن وصل میشه ولی عمل نمی کنه ...
دلیلش رو می دونید ؟؟؟

نمی دونستم این کلمه اینجا ف ی ل تر ه ... ببخشید ...

undertaker_ss
19-01-2009, 17:24
با سلام به اساتید ...
من یه مشکلی دارم ...
ببینید من تو سایت دانشگاه ام لپ تاپم رو به شبکه وصل می کنم (lan) و به اینترنت وصل میشم ...
حالا یه مشکلی دارم ...
من چرا نمی تونم در این وضعیت از اکانت --- که دارم تو این شبکه استفاده کنم ؟؟ یعنی --- من وصل میشه ولی عمل نمی کنه ...
دلیلش رو می دونید ؟؟؟
اون جاهایی که نقطه چین شده رو با فاصله تایپ کن
فکر کنم v p n بوده نه؟

ashkan_mc
19-01-2009, 19:59
اون جاهایی که نقطه چین شده رو با فاصله تایپ کن
فکر کنم v p n بوده نه؟

بله درسته ... V p n ...
راهی برای مشکل من سراغ دارید ؟؟ :11:

kamairanl
20-01-2009, 17:17
با عرض سلام و خسته به شما فعالان در زمینه شبکه های کامپیوتر

kamairanl
20-01-2009, 17:20
با عرض سلام و خسته نباشید به همه فعالان درزمینه شبکه های کامپیوتر ی من در زمینه شبکه های lan و wanو man اطلاعاتی می خواهم لطفاً من را راهنمایی نمائید با تشکر

undertaker_ss
20-01-2009, 17:35
بله درسته ... V p n ...
راهی برای مشکل من سراغ دارید ؟؟ :11:
منظورتون از اینکه عمل نمی کنه چیه؟
یعنی به اینترنت وصل نمی شید؟

Mahdak
20-01-2009, 22:25
Kamairanl خیلی سئوالتوون کلیه !!!!!!!!!!!! در حده تعریف می خواهید بدونید؟

Whansinnig
24-01-2009, 10:40
سلام دوستان ...
اميدوارم جاي درستي رو براي مطرح كردن سوالم انتخاب كرده باشم راستش علي رغم جستجوهايم راه حل و مكان بهتري پيدا نكردم ، مي تونيد راهنمايي ام كنيد چه جوري مي تونم براي اينترنت پرسرعت " رمز " بگذارم يا اونو محدود كنم ؟( ممنون ميشم توضوحاتتون رو ساده بگيد ، چون اطلاعاتم در اين زمينه خيلي كمه )

undertaker_ss
24-01-2009, 10:56
سلام دوستان ...
اميدوارم جاي درستي رو براي مطرح كردن سوالم انتخاب كرده باشم راستش علي رغم جستجوهايم راه حل و مكان بهتري پيدا نكردم ، مي تونيد راهنمايي ام كنيد چه جوري مي تونم براي اينترنت پرسرعت " رمز " بگذارم يا اونو محدود كنم ؟( ممنون ميشم توضوحاتتون رو ساده بگيد ، چون اطلاعاتم در اين زمينه خيلي كمه )

روی کامپیوتر خودتون می خواهید محدودیت بگذارید یا روی کامپیوترهایی که از طریق شما به اینترنت وصل می شن؟

Whansinnig
24-01-2009, 11:14
روی کامپیوتر خودتون می خواهید محدودیت بگذارید یا روی کامپیوترهایی که از طریق شما به اینترنت وصل می شن؟

دوست عزيز ممنون كه پاسخ داديد .
روي كامپيوتر خودم .

z_m
24-01-2009, 11:29
با سلام
راستش مطالب اینقدر زیاده که نمیشه همش رو خوند
امیدوارم که سوالم تکراری نباشه
من یه هاست اختصاصی ویندوز دارم که تا پیش از این یک سایت به خوبی روی اون کار می کرده حالا قصد دارم که یک سایت دیگه به هاستم اضافه کنم
طبق دستور العمل در شاخه website مربوط به iis یک ویزارد برای ساختن یک سایت جدید باز کردم و در اون نام دامنه جدید و پورت جدید و IP و سایر توضیحات رو اضافه کردم و local root رو هم ست کردم
اما وقتی که آدرس سایت جدید رو در بروزر می زنم همون سایت قبلی بالا میاد
در تب web site سایت قبلی در قسمت advanced دیدم که دامنه ی سایت ست نشده وقتی Header جدید رو تعریف کردم حالا به جای هر دو تا سایت پیغام Bad Request (Invalid Hostname) ظاهر میشه
اگر کسی می دونه ممنون میشم بدونم اشکال کار از کجاست ؟

undertaker_ss
24-01-2009, 18:24
دوست عزيز ممنون كه پاسخ داديد .
روي كامپيوتر خودم .
خوب کانکشن adsl اتون فکر کنم یه pass داره اگه تیک save password تون رو بردارید دیگه save نمی شه
برای محدودیت باید user بسازید و از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید که یه کم پیچیده است

undertaker_ss
24-01-2009, 18:28
با سلام
راستش مطالب اینقدر زیاده که نمیشه همش رو خوند
امیدوارم که سوالم تکراری نباشه
من یه هاست اختصاصی ویندوز دارم که تا پیش از این یک سایت به خوبی روی اون کار می کرده حالا قصد دارم که یک سایت دیگه به هاستم اضافه کنم
طبق دستور العمل در شاخه website مربوط به iis یک ویزارد برای ساختن یک سایت جدید باز کردم و در اون نام دامنه جدید و پورت جدید و IP و سایر توضیحات رو اضافه کردم و local root رو هم ست کردم
اما وقتی که آدرس سایت جدید رو در بروزر می زنم همون سایت قبلی بالا میاد
در تب web site سایت قبلی در قسمت advanced دیدم که دامنه ی سایت ست نشده وقتی Header جدید رو تعریف کردم حالا به جای هر دو تا سایت پیغام Bad Request (Invalid Hostname) ظاهر میشه
اگر کسی می دونه ممنون میشم بدونم اشکال کار از کجاست ؟

سایت جدید رو که ایجاد کردید از نوع web site هست یا virtual ؟
یادمه اگه دوتا وب سایت با هم توی iis درست می کردیم کار نمی کرد حتما یکی اش باید virtual.... باشه(یادم نیست virtual web site بود یا virtual directory:31: اما virtual داشت)

summerson
24-01-2009, 18:34
با سلام وخسته نباشید

Whansinnig
24-01-2009, 19:47
خوب کانکشن adsl اتون فکر کنم یه pass داره اگه تیک save password تون رو بردارید دیگه save نمی شه
دوست عزيز راستش همونجوري كه گفتم اطلاعاتم راجع به اين زمينه خيلي پايينه ، ممنون مي شوم راهنمايي كنيد كجا مي تونم پيداش كنم ! بعد يك مشكل ديگه اگه قرار باشه رمزش رو تغيير بدهم يا تيك ذخيره را بردارم احتمالا بايد رمز اولي رو بدونم در حالي كه چون فرد ديگري برام وصل كرده نميدونم رمزش چيه ؟:37:
ممنون مي شوم تو اين زمينه بيشتر راهنمايي ام كنيد ...

برای محدودیت باید user بسازید و از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید که یه کم پیچیده است
براي اينكار چند تا نرم افزار ريختم اما متاسفانه همشون راه فرار داشتند وقتي من با اين اطلاعات كم بتونم دورش بزنم پس حتما نفر ديگه اي هم مي تونه اينكار رو .... !؟:24:

z_m
25-01-2009, 08:53
از کمک های وافرتون ممنونم
راستش چند وقتی میشه من تو سایت های فارسی دنبال روش استاندارد این کار می گردم ولی برای نمونه حتی یک مطلب درست و حسابی پیدا نکردم
دیروز خیلی اتفاقی یه مقاله انگلیسی دیدم که برای اینکه برای بعدی ها دیگه این مشکل بوجود نیاد اون رو ترجمه کردم و بزودی در همین تالار قرار میدم حتما آدرسش رو هم اینجا میذارم
در پناه حق باشید

z_m
25-01-2009, 09:30
این هم آدرس اون مطلب

gmuosavi
25-01-2009, 16:48
سلام !

توی شبکه داخلی امکان چت کردن یا یه چیزی مثل اون هست ؟

اگه می شه راهنمایی کنید

ممنون

Mahdak
25-01-2009, 19:10
سلام !

توی شبکه داخلی امکان چت کردن یا یه چیزی مثل اون هست ؟

اگه می شه راهنمایی کنید

ممنون

ساده ترین برنامه در این رابطه netmeeting هست که با نوشتن conf توی run پنجره ی نصب براتوون باز می شه و تنظیم خاصی نداره اگر کار با اون رو هم نمی دونستید بفرمائید براتوون توضیح می دم.

gmuosavi
25-01-2009, 21:16
ساده ترین برنامه در این رابطه netmeeting هست که با نوشتن conf توی run پنجره ی نصب براتوون باز می شه و تنظیم خاصی نداره اگر کار با اون رو هم نمی دونستید بفرمائید براتوون توضیح می دم.

ممنون
تا الان باهاش کار نکردم
الان هم شبکه نیستم که بتونم تست کنم
فردا خبرش رو میدم
ولی اگه کار خاصی داره بگید تا انجام بدم

ممنون

Ardavan
25-01-2009, 21:54
سلام.اقا من به یک مشکل بر خوردم.سیستمم این پیغام رو بهم میده وقتی که به اینترنت وصل هستم(اینترنتم ADSL هست)
"there is an IP addrress conflict with another system on the network"لطفا کمک!

Mahdak
25-01-2009, 23:15
ممنون
تا الان باهاش کار نکردم
الان هم شبکه نیستم که بتونم تست کنم
فردا خبرش رو میدم
ولی اگه کار خاصی داره بگید تا انجام بدم

ممنون

برای نصب فقط کافی است قسمتی که اطلاعات شما را می پرسد ( اسم و ایمیل و ...) را پر کنید مابقی را next کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1-بایستی ip کامپیوتری که می خواهید با او چت کنید را وارد کنید ، ( برنامه ی netmeeting بایستی در آن کامپیوتر هم run باشد )

2- بر روی آیکن گوشی تلفن کلیک کنید ، با این کار به کامپیوتری که ip آن را وارد کرده اید پیغامی ارسال می شود و از او برای ورود شما به meeting اجازه گرفته می شود . و با accept کردن توسط او شما وارد meeting می شوید .

3- در اینجا شما اسامی افرادی که با شما در meeting هستند را می بینید .

4- توسط این button شما می توانید برای افراد داخل meeting پیام ارسال کنید ، برای everyone یا یک فرد بخصوص با انتخاب فرد مورد نظر در قسمت Send to : در پنجره ی chat

بیشترین کاربرد netmeeting برای share کردن Desktop می باشد مثلاً در کلاس درس استاد می تواند Desktop خود را برای دانش آموزان share کند .

برای ورود به meeting ای که شما در آن قرار دارید فقط کافی است ip یکی از افرادی که در meeting هستند را وارد کرد یعنی لزومی نیست که همه یک ip یکسان را وارد کنند ( یا اصطلاحاً call کنند)

البته یه command خیلی ساده هم داریم net send که از اونم می تونید برای ارسال پیام استفاده کنید .

Mahdak
25-01-2009, 23:20
سلام.اقا من به یک مشکل بر خوردم.سیستمم این پیغام رو بهم میده وقتی که به اینترنت وصل هستم(اینترنتم ADSL هست)
"there is an IP addrress conflict with another system on the network"لطفا کمک!

ip مربوط به connection توون رو عوض کردین ؟ آیا کامپیوتر دیگه ای هم از اینترنت استفاده می کنه یعنی اینترنت توون با کامپیوتر دیگه ای هم share هست؟

Ardavan
26-01-2009, 05:08
سلام.نه من که ip رو عوض نکردم و share هم نیستم.نمیدونم باید چه کار کنم.لطفا کمک!میدونید من قبلا win vista داشتم اونجا بهم پیغام میداد که یک سیستم دیگر با همین ip شما online هست.بهد من ویندوز رو هم عوض کردم(الان Xp هست)این پیغام رو میده there is an IP addrress conflict with another system on the network

z_m
26-01-2009, 09:50
این پیغام معمولا برای کامپیوتر های یک شبکه ظاهر میشه و زمانی اتفاق می افته که دو تا کامپیوتر با نام ها ی متفاوت روی یک ip ست شده باشن
اگر حالت فوق درست باشه یعنی کامپیوتر شما عضو یک شبکه باشه من فکر می کنم احتمالا تو نصب های مختلف سیستم عاملتون هر بار یک اسم جدید به سیستمتون داید در حالی که dhcp همون ip قبلی رو بهتون میداده . بنابر این تو اکتیو دایرکتوری چند تا کامپیوتر با یکip تعریف شدن و باعث اشکال میشه
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

Mahdak
26-01-2009, 10:11
سلام.نه من که ip رو عوض نکردم و share هم نیستم.نمیدونم باید چه کار کنم.لطفا کمک!میدونید من قبلا win vista داشتم اونجا بهم پیغام میداد که یک سیستم دیگر با همین ip شما online هست.بهد من ویندوز رو هم عوض کردم(الان Xp هست)این پیغام رو میده there is an IP addrress conflict with another system on the network

اگر مطمئن هستید که هیچ تغییری خودتوون انجام ندادین به isp ای که Adsl توون رو ازش گرفتین زنگ بزنین و مشکلتوون رو مطرح کنید.

undertaker_ss
26-01-2009, 10:17
دوست عزيز راستش همونجوري كه گفتم اطلاعاتم راجع به اين زمينه خيلي پايينه ، ممنون مي شوم راهنمايي كنيد كجا مي تونم پيداش كنم ! بعد يك مشكل ديگه اگه قرار باشه رمزش رو تغيير بدهم يا تيك ذخيره را بردارم احتمالا بايد رمز اولي رو بدونم در حالي كه چون فرد ديگري برام وصل كرده نميدونم رمزش چيه ؟:37:
ممنون مي شوم تو اين زمينه بيشتر راهنمايي ام كنيد ...

براي اينكار چند تا نرم افزار ريختم اما متاسفانه همشون راه فرار داشتند وقتي من با اين اطلاعات كم بتونم دورش بزنم پس حتما نفر ديگه اي هم مي تونه اينكار رو .... !؟:24:
خوب فکر کنم اگه از ISP تون بپرسید pass رو بهتون می ده
کانکشن هم اینجاست:control panel->network connections

شاید نرم افزار خوبی پیدا نکردید
چون این جور نرم افزارها توی خیلی جاها دارند استفاده می شن و مشکلی هم وجود نداره شاید هم اطلاعات شما زیاده و خودتون رو دست کم می گیرید
متاسفانه منم اسم نرم افزارشو نمی دونم

Ardavan
26-01-2009, 21:41
salam,agha dastet dard nakone babat rahnamet,hala be sherkat ke internet gereftam tamas migiram bebina chi mishe.kheyli mamnon.tnx buddy.

Whansinnig
27-01-2009, 11:18
خوب فکر کنم اگه از ISP تون بپرسید pass رو بهتون می ده
کانکشن هم اینجاست:control panel->network connections

سلام دوست گرامي ، از اينكه پاسخ مي دهيد بسيار سپاسگذارم . ببخشيد اما درواقع متوجه نشدم بايد كجا بروم Uبه كانكشني كه گفتيد رفتم ولي متاسفانه بازهم متوجه نشدم !! ( راستش گفته بودم اطلاعاتم خيلي كمه ...شايد خنده دار باشه اگه از شما بخواهم لطف كنيد ساده تر از اين راهنمايي كنيد ...)

شاید نرم افزار خوبی پیدا نکردید
چون این جور نرم افزارها توی خیلی جاها دارند استفاده می شن و مشکلی هم وجود نداره .
متاسفانه منم اسم نرم افزارشو نمی دونم
ممنون احتمالا اشكال از نرم افزارها باشه ، تغييرشون ميدهم تا نتيجه ي بهتري بگيرم .

راستي يك مشكل ديگر ، از وقتي به كانكشن بالا رفتم هر چند دقيقه ، كامپيوتر پيام ميدهد كه از حالت online خارج شده و به حالت offline درآمده ام و مجددا با كليك بر گزينه ي try again به حالت اوليه بر مي گردم ! و دوباره پيام تكرار مي شود و ...
(البته دو يوزر در كامپيوترم دارم كه اين مشكل تنها در آن يوزري ديده مي شود كه با آن به آن كانكشن رفتم .)

ممنون مي شوم مجددا راهنمايي ام نماييد.

tahoora001
28-01-2009, 18:19
salam .alan k msg gahablimo mibinam fk mikonam advice khobi be man nashod be har.man 2re cisco roshoro kardam va be moshkeli bar nakhordam.be khosos ba komak abzar haye ITbase alan k amuzesh khili rahate.
MCSE va CCNA or else rabti be ham nadaran.albate man shayad chun narm mikhonam ino begam...any way.

mefmef
28-01-2009, 23:46
دوستان سلام
این عدد بعد از ادرس ای پی چه معنی داره 168.192.20.10/8

paranoid_android
29-01-2009, 01:59
دوستان سلام
این عدد بعد از ادرس ای پی چه معنی داره 168.192.20.10/8

تعداد بیت های 1 در subnet mask رو نشون میده. بجای نوشتن 255.0.0.0 میشه تعداد بیت های 1 اکتت اول رو بعد از سابنت مسک با استفاده از اسلش مشخص کرد.

undertaker_ss
29-01-2009, 13:27
سلام دوست گرامي ، از اينكه پاسخ مي دهيد بسيار سپاسگذارم . ببخشيد اما درواقع متوجه نشدم بايد كجا بروم uبه كانكشني كه گفتيد رفتم ولي متاسفانه بازهم متوجه نشدم !! ( راستش گفته بودم اطلاعاتم خيلي كمه ...شايد خنده دار باشه اگه از شما بخواهم لطف كنيد ساده تر از اين راهنمايي كنيد ...)

ممنون احتمالا اشكال از نرم افزارها باشه ، تغييرشون ميدهم تا نتيجه ي بهتري بگيرم .

راستي يك مشكل ديگر ، از وقتي به كانكشن بالا رفتم هر چند دقيقه ، كامپيوتر پيام ميدهد كه از حالت online خارج شده و به حالت offline درآمده ام و مجددا با كليك بر گزينه ي try again به حالت اوليه بر مي گردم ! و دوباره پيام تكرار مي شود و ...
(البته دو يوزر در كامپيوترم دارم كه اين مشكل تنها در آن يوزري ديده مي شود كه با آن به آن كانكشن رفتم .)

ممنون مي شوم مجددا راهنمايي ام نماييد.
ببخشید دیر جواب دادم
چی رو متوجه نشدید؟
کانکشن اینترنت تون رو پیدا کردید؟

Whansinnig
03-02-2009, 18:02
ببخشید دیر جواب دادم
چی رو متوجه نشدید؟
کانکشن اینترنت تون رو پیدا کردید؟

سلام ، شما هم بايد ببخشيد كه من دير جواب ميدم ،
بله كانكشن اينترنت رو پيدا كردم ، اما بعدش رو متوجه نشدم كه بايد چه جوري رمز رو ببينم و تغيير بدهم . راستش در اون قسمت همچين موضوعي نديدم ....احتمالا ايراد از اطلاعات كمه منه ، براهمين تقاضا كردم ، اگر مي تونيد ، لطف كنيد : بيشتر و ساده تر توضيح بدهيد .
از توجه و راهنماي هايتان ممنون .

undertaker_ss
03-02-2009, 18:06
سلام ، شما هم بايد ببخشيد كه من دير جواب ميدم ،
بله كانكشن اينترنت رو پيدا كردم ، اما بعدش رو متوجه نشدم كه بايد چه جوري رمز رو ببينم و تغيير بدهم . راستش در اون قسمت همچين موضوعي نديدم ....احتمالا ايراد از اطلاعات كمه منه ، براهمين تقاضا كردم ، اگر مي تونيد ، لطف كنيد : بيشتر و ساده تر توضيح بدهيد .
از توجه و راهنماي هايتان ممنون .
برای اینکه رمز عبور رو پیدا کنید باید از ISP که اینترنت رو از اون گرفتید بپرسید مثلا من خودم از شاتل گرفتم و user و pass ام رو توی یه فرم بهم همون اول دادند
برای تغییرش هم باید به سایت اون ISP مراجعه کنید

Whansinnig
04-02-2009, 10:27
برای اینکه رمز عبور رو پیدا کنید باید از isp که اینترنت رو از اون گرفتید بپرسید مثلا من خودم از شاتل گرفتم و user و pass ام رو توی یه فرم بهم همون اول دادند
برای تغییرش هم باید به سایت اون isp مراجعه کنید

سپاسگذارم دوست عزيز ، اكنون متوجه شدم !!!

dost1
08-02-2009, 10:53
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
من میخام چند پورت را توسط ISA Server 2004 بلاک کنم که شامل این برنامه ها میشه
Yahoo Messenger
MSN Messenger live and Windows Messenger
البته الان بیشتر هاشان را بلاک کردم یه سرچی کردم تو اینترنت ولی بعضی هاشان بلاک نشدن از جمله ویندوز مسنجر و یاهو ورژن جدید ورژن های قبل کار نمی کنند ولی ورژن جدید کار میکنه یعنی اینکه میتونند آن لاین بشن
من میخام که پورت هایی که این برنامه ها توسط شان کانکت میشه را بلاک کنم میشه یه کسی پورت های دقیق را بهم بده ؟؟؟

dost1
09-02-2009, 08:02
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید ببخشید یه سوال دیگه
من سروری دارم با بیش از 25 کلاینت که ISA SERVer هم انتسال است تازه یه دومین درست کردم ولی هنوز یوزرها را کانکت نکردم
میخام که وقتی همه یوزرها را کانکت کردم کاری کنم که بتونم از تمام فایلهای کلاینت ها یه بکاپ داشته باشم حالا نمیدونم چطوری باید این کار را بکنم میدونم تو سرور این کار میشه ولی دقیق نمیدونم شاید Home Folder باشه نمیدونم دقیق ولی اگر ممکنه دقیق توضییح بدید .

milad_mhb
12-02-2009, 01:33
سلام من يه مشكل دارم. من وقتي دوتا سيستم رو با هم به صورت معمولي شبكه مي كنم هيچ مشكلي از لحاظ سند و رسيو و پينگ و شير كردن ندارم.اما وقتي توي ادرس بار اينو تايپ مي كنم $c// پسورد مي هواد.يوزر نيم هم غير فعال و به اسم مهمان هست.چكار بايد بكنم كه ديگه پسوورد نخواد؟

dost1
12-02-2009, 14:32
سلام من يه مشكل دارم. من وقتي دوتا سيستم رو با هم به صورت معمولي شبكه مي كنم هيچ مشكلي از لحاظ سند و رسيو و پينگ و شير كردن ندارم.اما وقتي توي ادرس بار اينو تايپ مي كنم $c// پسورد مي هواد.يوزر نيم هم غير فعال و به اسم مهمان هست.چكار بايد بكنم كه ديگه پسوورد نخواد؟

عزیز درایو سی را به صورت عادی شیر کن یعنی اینکه علامت دلارش را بردار و شیر کن و رایت Every one و Network را بده تا بتونی به راحتی دسترسی داشته باشی الان چون مخفی است به خاطر همین ازت پسورت میخاد.:46:

SR72
14-02-2009, 10:59
سلام ....

سوال اینکه .. تو شبکه کردن دو تا سیستم ..

سیستم عامل هردو باید xp باشه ... حالا اگه یکی sp1 و اون یکی sp3 باشه ...مشکلی پیش میآد ...

( اگر اشتباه نکنم سرور باید پچش بالا تر باشه )

zed2
14-02-2009, 14:35
سلام ....

سوال اینکه .. تو شبکه کردن دو تا سیستم ..

سیستم عامل هردو باید xp باشه ... حالا اگه یکی sp1 و اون یکی sp3 باشه ...مشکلی پیش میآد ...

( اگر اشتباه نکنم سرور باید پچش بالا تر باشه )
تا انجا که من می دونم استاندارد شبکه به سیستم عامل ربط نداره به تنظیمات ربط داره.
تو ویندوز شرکت سازنده یک سری دستکاری ها ( برای متفاوت کردن نسخه هاش ) داده که ان هم به سرویس پک ربط نداره به home و پروفشینال بودن ربط داره
تا انجا که شنیدم ویندوز خانگی محدود شده که به عنوان سرور اصلی هیچ وقت کار نکنه ولی تو پروفشینال این امکان هست.

SR72
15-02-2009, 09:07
تا انجا که من می دونم استاندارد شبکه به سیستم عامل ربط نداره به تنظیمات ربط داره.
تو ویندوز شرکت سازنده یک سری دستکاری ها ( برای متفاوت کردن نسخه هاش ) داده که ان هم به سرویس پک ربط نداره به home و پروفشینال بودن ربط داره
تا انجا که شنیدم ویندوز خانگی محدود شده که به عنوان سرور اصلی هیچ وقت کار نکنه ولی تو پروفشینال این امکان هست.
راستشو بخای اینو من تو یکی از کتابای آموزش خوندم ...
البته فایر وال ها در سه نسخه با هم متفاوتند ...شاید به خاطر یه سری امکانات شبکه هست که گفته شده بود سرور باید sp بالاتر باشه ...

پس میشه sp ها با هم متفاوت باشه یا سرور از یه نسخه ی دیگه استفاده کنه ؟
مشکلی به هم نمیزنه ؟ ...
ممنون

zed2
15-02-2009, 21:34
راستشو بخای اینو من تو یکی از کتابای آموزش خوندم ...
البته فایر وال ها در سه نسخه با هم متفاوتند ...شاید به خاطر یه سری امکانات شبکه هست که گفته شده بود سرور باید sp بالاتر باشه ...

پس میشه sp ها با هم متفاوت باشه یا سرور از یه نسخه ی دیگه استفاده کنه ؟
مشکلی به هم نمیزنه ؟ ...
ممنون
نه فقط باید یکی از ویندوز xp هات پروفشینال باشه تا به مشکل بر نخوری.
تو ویستا هم فکر کنم نسخه های استارتر این محدودیت رو دارن...( البته برای اطمینان می تونی از ویستایی ها بپرسی)
اره می تونی .....( اگر قرار بود که چنین محدودیت هایی بر اساس sp باشه که این همه سرور با sp های مختلف تو اینترنت موجوده و تو نمی تونستی به خیلی هاشون وصل بشی چون اینترنت یک شبکه هم هست....)

Ardavan
16-02-2009, 09:50
با سلام.دوستان من یک سوال داشتم از خدمتتون.اقا من ADSL دارم و میخوام سیستممو share کنم،حالا ی سوال،من موقع خریدن کارت شبکه اصلا هواسم نبود که این 1 پورت داره،این از این،بعد من میتونم از مودم ADSL خودم که هم پورت usb هم ethernet داره استفاده کنم همزمان؟امیدوارم منظورمو درست گفته باشم.ممنون از شما.

undertaker_ss
16-02-2009, 22:13
با سلام.دوستان من یک سوال داشتم از خدمتتون.اقا من ADSL دارم و میخوام سیستممو share کنم،حالا ی سوال،من موقع خریدن کارت شبکه اصلا هواسم نبود که این 1 پورت داره،این از این،بعد من میتونم از مودم ADSL خودم که هم پورت usb هم ethernet داره استفاده کنم همزمان؟امیدوارم منظورمو درست گفته باشم.ممنون از شما.

آره داداش می تونی همزمان از usb و ethernet استفاده کنی.برای کامپیوتر دورتر از اترنت استفاده کن
اما برای استفاده از usb باید درایورش و نصب کنی که توی cd مودم هست
اگه بازم سوالی بود در خدمتم:11:

Ardavan
17-02-2009, 11:20
آره داداش می تونی همزمان از usb و ethernet استفاده کنی.برای کامپیوتر دورتر از اترنت استفاده کن
اما برای استفاده از usb باید درایورش و نصب کنی که توی cd مودم هست
اگه بازم سوالی بود در خدمتم:11:

اقا بسار بسیار ممنون و متشکر از راهنماییت.پس میتونم،خوب خیلی اینطور بهتر شد،چون میخواستم یک کارت شبکه دیگه هم بگیرم که لازم نیست دیگه.ممنون از جوابت.

dost1
18-02-2009, 15:52
سلام بچه ها
من یه جا یه سرور دارم که اینترنت آمده به Firewall PIX و بعد از اونجا آمده به Cisco Switch و بعد اینترنت را از یکی از پورت های سیویچ به سرورکانکت کردم
حالا چطوری میتونم از خارج از این نتورک با یک اینترنت دیگه بهش کانکت شوم؟؟؟
البته اینجا تو سایت مایکروسافت یه چیزهایی گفته

ولی میدونید مشکل اصلی من این است که سرور من آی پی پرایود دارد یعنی پاپلیک نیست آیا امکانش است که بهش کانکت شوم ؟؟

undertaker_ss
19-02-2009, 19:31
سلام بچه ها
من یه جا یه سرور دارم که اینترنت آمده به Firewall PIX و بعد از اونجا آمده به Cisco Switch و بعد اینترنت را از یکی از پورت های سیویچ به سرورکانکت کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی میدونید مشکل اصلی من این است که سرور من آی پی پرایود دارد یعنی پاپلیک نیست آیا امکانش است که بهش کانکت شوم ؟؟

تا جایی که من می دونم اگه سرور آی پی public نداشته باشه نمی شه از طریق اینترنت بهش وصل شد
اگه خیلی ضروریه واسش IP بخرید

Virtual.Boy
20-02-2009, 12:38
سلام بچه ها

ولی میدونید مشکل اصلی من این است که سرور من آی پی پرایود دارد یعنی پاپلیک نیست آیا امکانش است که بهش کانکت شوم ؟؟

دوست عزیز شما اگه خیلی نیاز هست میتونید روی سرورتون سرویس Remote Access رو به صورت Dial Up راه اندازی کنید .اینجوری علاوه بر اینکه به سرورتون دسترسی پیدا میکنید به سایر کلاینت ها هم دسترسی خواهید داشت .

البته باید بگم در اینصورت به صورت دیفالت فقط به شبکه لوکال دسترسی دارید و برای دسترسی به سرور یکسری تنظیمات نیاز هست که باید انجام بدین.

اما قبل از اون باید تنظیمات درستی هم روی PIX Firewall انجام بشه .

Remote Access رو ایجاد کنید . سعی کنید به سرور کانکت شین .اگه نشد این دو تا لینک به درتون میخوره (برای کانفیگ pix)

البته تو لینک دوم جای خط تیره ها که فی ل تر شده باید v p n بنویسد

enterastream.com/whitepapers/cisco/pix/pix-practical-guide.html

scribd.com/doc/2385680/Cisco-Pix-Firewall-And-----Configuration-Guide-Version-6-3

dost1
22-02-2009, 20:22
ممنون عزیز باشه اینو امتحان میکنم ببینم که چی میشه

فقط چند سوال دیگه دارم
اول اینکه چرا دستورات
ipconfig /release
ipconfig /renew در ویندوز ویستا کار نمیده ؟؟؟ چطوی باید آی پی را ریست کنم و رینیو کنم ؟؟؟
دوم: چطوری میتونم کاری کنم که از فولدر کلاینت ها به صورت اتومات کاپی بگیرم یعنی یک بکاپ ؟؟؟ یعنی از مای داکیومنت کلاینت ها از روی کامپیوترشان به روی سرور بکاپ بگیرم اتومات ؟؟
سوم: یادمه تو آموزشگاه زمانی که ایران بودم و تازه ویندوز دو هزار برای سرور استفاده میشد همه کارآموزان یک یوزر نیم و پسورد داشتند که وقتی وارد میشدیم فقط یک فولدر بود و هیچ چیز دیگری در کامپیوتر نبود نه درایوی نه چیزی اضافه ای و فقط برای هر یوزر 20 ام بی فضا گذاشته بودن ؟؟ چطوری میتونم این کار را بکنم که وقتی کلاینتی وارد یوزر و پسورد خود شد هیچ درایوی از کامپیوتر خود را نبینه حتی درایو سی و فقط یک فولدر باشه که روی سرور باشه ؟؟؟ و هر کاری که باشه روی همان فولدری که داره سیو بشه .
چهارم: من چطوری میتونم به یک کلاینت رموت کانکت شوم ؟؟ مثلا یک کامپیوتر است یک ادمین داره و یک یوزر دومین من میتونم به یوزر ادمین وارد بشم ولی هرچی گشتم تا یوزر دومین را در کامپیوتر ادد کنم که بتونم وارد کامپیوتر با یوزر دومین بشم نتونستم مثلا من از کامپیوتر خود میخواهم وارد PC1 بشم ولی با یوزر دومین وقتی یوزر و پسورد دومین را وارد میکنم نمیتونم خطا میده !!
یعنی میخواهم به PC1 به عنوان یک یوزر دومین وارد بشم نه به عنوان ادمین اون کامپیوتر !! حالا چطوری ؟؟

mefmef
22-02-2009, 21:47
دوستان سلام
آیا در یک شبکه لن لوکال که به اینترنت متصل نیست می شه از هر ادرس ip در هر کلاسی که باشه استفاده کرد (بجز ادرسهای خاص مثل ادرس تماما صفر وادرس تماما یک )

mefmef
22-02-2009, 21:53
مجددا سلام
یه سوال دیگه -- در پروتکل arp ما ادرس فیزیکی را می خواهیم بدست اوریم در اینحالت جواب در خواست ما بشکل چه بسته ایی بدست ما می رسه یا بعبارتی جواب ماشینی که ادرس فیزیکی اون همون ادرس مورد نظر ماست در قالب چه پروتکلی برای ما ارسال می شود ؟

undertaker_ss
24-02-2009, 10:51
دوستان سلام
آیا در یک شبکه لن لوکال که به اینترنت متصل نیست می شه از هر ادرس ip در هر کلاسی که باشه استفاده کرد (بجز ادرسهای خاص مثل ادرس تماما صفر وادرس تماما یک )
بله دوست عزیز می شه

undertaker_ss
24-02-2009, 11:01
مجددا سلام
یه سوال دیگه -- در پروتکل arp ما ادرس فیزیکی را می خواهیم بدست اوریم در اینحالت جواب در خواست ما بشکل چه بسته ایی بدست ما می رسه یا بعبارتی جواب ماشینی که ادرس فیزیکی اون همون ادرس مورد نظر ماست در قالب چه پروتکلی برای ما ارسال می شود ؟
ببین دوست عزیز پروتکل یه چیز دو طرفه است
یعنی وقتی قراره از یه پروتکل استفاده بشه باید دو طرفی که می خوان از اون اسنفاده کنند روی اون پروتکل به توافق رسیده باشند پس هر دو از یه پروتکل استفاده می کنند
حالا چند نوع بسته داریم که یکی از اونها بسته درخواست(request) و یکی دیگه پاسخ (Reply)هست و این بسته ها برای هر پروتکلی وجود داره
پس وقتی شما از کامپیوتری اطلاعاتی را می خواهید اونا را در قالب بسته reply یا (Ack) برای شما می فرسته

امیدوارم به جواب مورد نظرت رسیده باشی

undertaker_ss
24-02-2009, 11:18
ممنون عزیز باشه اینو امتحان میکنم ببینم که چی میشه

فقط چند سوال دیگه دارم
اول اینکه چرا دستورات
ipconfig /release
ipconfig /renew در ویندوز ویستا کار نمیده ؟؟؟ چطوی باید آی پی را ریست کنم و رینیو کنم ؟؟؟
دوم: چطوری میتونم کاری کنم که از فولدر کلاینت ها به صورت اتومات کاپی بگیرم یعنی یک بکاپ ؟؟؟ یعنی از مای داکیومنت کلاینت ها از روی کامپیوترشان به روی سرور بکاپ بگیرم اتومات ؟؟
سوم: یادمه تو آموزشگاه زمانی که ایران بودم و تازه ویندوز دو هزار برای سرور استفاده میشد همه کارآموزان یک یوزر نیم و پسورد داشتند که وقتی وارد میشدیم فقط یک فولدر بود و هیچ چیز دیگری در کامپیوتر نبود نه درایوی نه چیزی اضافه ای و فقط برای هر یوزر 20 ام بی فضا گذاشته بودن ؟؟ چطوری میتونم این کار را بکنم که وقتی کلاینتی وارد یوزر و پسورد خود شد هیچ درایوی از کامپیوتر خود را نبینه حتی درایو سی و فقط یک فولدر باشه که روی سرور باشه ؟؟؟ و هر کاری که باشه روی همان فولدری که داره سیو بشه .
چهارم: من چطوری میتونم به یک کلاینت رموت کانکت شوم ؟؟ مثلا یک کامپیوتر است یک ادمین داره و یک یوزر دومین من میتونم به یوزر ادمین وارد بشم ولی هرچی گشتم تا یوزر دومین را در کامپیوتر ادد کنم که بتونم وارد کامپیوتر با یوزر دومین بشم نتونستم مثلا من از کامپیوتر خود میخواهم وارد PC1 بشم ولی با یوزر دومین وقتی یوزر و پسورد دومین را وارد میکنم نمیتونم خطا میده !!
یعنی میخواهم به PC1 به عنوان یک یوزر دومین وارد بشم نه به عنوان ادمین اون کامپیوتر !! حالا چطوری ؟؟

جواب سوال اول: من خودم ویستا ندارم اما توی xp اگه می رفتید توی کانکشن شبکه یه گزینه Repair داشت که همین کار رو می کرد
جواب سوال چهارم: کامپیونر pc1 عضو دومین هست دیگه؟ چه خطایی می ده؟log on locally که احتمالا انجام نمی دید

جواب بقیه رو هم نمی دونستم شرمنده:31:

persian_lord88
24-02-2009, 19:38
سلام
من یک شمکل با isa server دارم.وقتی رو سیستم نصب می کنم اون صفحه آبی مرموز میاد که میگه دستگاه رم کم آورده.در صورتی که رم سیستم 1 گیگ هست و از ویندوز 2003 سرور استفاده کردم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چون خیلی به این برنامه نیاز دارم.

elia_m
25-02-2009, 01:21
سلام
من تازه واردم بچه ها
یه سوال داشتم
واسه نصب ویندوز سرور تو vmwareتنظیم خاصی لازمه؟
من اومدم نصب کنم ولی به قسمتی که بایدf8رو واسه تایید بزنیم رسد دیگه جلو نرفت
نمیدونم مشکل از کجاست

SALMAN_LOOLOO
25-02-2009, 21:59
سلام دوستان من یه مدت 200 سالی نبودم ... خواستم بگم که اگه کسی سوالی داشت ما هم کمکی از دستمون بر بیاد انجام می دیم البته بهتره تخصصی باشه .... اگه سواله معمولی بود یه سرچ توی فروم انجام بده همه چیز پیدا میشه ..... موفق باشید ...............................................س مان ................................................
ایمیل من :tps_800@yahoo.com

mefmef
25-02-2009, 22:32
دوست عزیز salman--looloo
چطوری همشهری !!!!!
سوال من اینه که چطوری پروتکل IGMP برای یک گروه از کامپیوترهای شبکه اطلاعات ارسال می کنه امیدوارم سوالم تخصصی باشه .

mefmef
25-02-2009, 22:37
دوست عزیز undertaker_ss
ممنونم از راهنمایی شما __ یه سوال دارم اونم اینکه در مدل tcp/ip لایه دوم یعنی لایه شبکه چطور به لایه اول اطلاع می ده که ادرس مقصد بسته اطلاعاتی یک شبکه دیگه است ولایه اول ادرس فیزیکی defult gateway را چطور بدست می اره ؟

undertaker_ss
26-02-2009, 18:31
دوست عزیز undertaker_ss
ممنونم از راهنمایی شما __ یه سوال دارم اونم اینکه در مدل tcp/ip لایه دوم یعنی لایه شبکه چطور به لایه اول اطلاع می ده که ادرس مقصد بسته اطلاعاتی یک شبکه دیگه است ولایه اول ادرس فیزیکی defult gateway را چطور بدست می اره ؟

خواهش می کنم دوست عزیز
ببین لایه فیزیکی از آدرس و این چیزا چیزی سر در نمی اره
توی لایه فیزیکی فقط با اتصال فیزیکی یعنی کابل و سیم و این چیزا کار انجام می شه حالا اطلاعات از طریق لایه فیزیکی ارسال می شه و هر کس که اطلاعات مربوط به اون بود خودش اطلاعات رو از روی شبکه بر می داره
چون توی هر بسته علاوه بر ادرس مبدا ادرس مقصد هم هست
پس توی لایه فیزیکی defult gateway اصلا معنی نداره چون این لایه از IP چیزی سر در نمیاره
ببخشید اگه بد توضیح دادم
اگه بازم سوالی بود در خدمتم

undertaker_ss
26-02-2009, 18:39
دوست عزیز salman--looloo
چطوری همشهری !!!!!
سوال من اینه که چطوری پروتکل IGMP برای یک گروه از کامپیوترهای شبکه اطلاعات ارسال می کنه امیدوارم سوالم تخصصی باشه .

با اجازه آقا سلمان من جواب رو می گم:31:
اگه hostid رو توی قسمتی از بسته ارسالی که باید آدرس آی پی مقصد رو بنویسی همه اش رو صفر بداری بسته برای کل کامپیوترهای توی شبکه که netid شون یه چیز مشخص مثلا 192.168.100
هست ارسال می شه
مثلا اگه بخوای یه بسته برای همه کامپیوترها با netid 192.168.100 ارسال بشه باید ادرس مقصد بسته رو 192.168.100.0 بگذاری

undertaker_ss
26-02-2009, 18:48
سلام
من تازه واردم بچه ها
یه سوال داشتم
واسه نصب ویندوز سرور تو vmwareتنظیم خاصی لازمه؟
من اومدم نصب کنم ولی به قسمتی که بایدf8رو واسه تایید بزنیم رسد دیگه جلو نرفت
نمیدونم مشکل از کجاست
داداش اینجا مشکلت رو مطرح کن شاید زودتر به جواب برسی

mefmef
26-02-2009, 21:10
با اجازه آقا سلمان من جواب رو می گم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اگه hostid رو توی قسمتی از بسته ارسالی که باید آدرس آی پی مقصد رو بنویسی همه اش رو صفر بداری بسته برای کل کامپیوترهای توی شبکه که netid شون یه چیز مشخص مثلا 192.168.100
هست ارسال می شه
مثلا اگه بخوای یه بسته برای همه کامپیوترها با netid 192.168.100 ارسال بشه باید ادرس مقصد بسته رو 192.168.100.0 بگذاری

ممنونم از جوابتون ولی سوال من این بود که چطور بشکل multicast اطلاعات را ارسال می کنیم ولی جواب شما در ارتباط با ارسال اطلاعات بشکل broadcast بود اختصاصا می خوام بدونم پروتکل igmp چطور اطلاعات رو ارسال میکنه ممنون می شم اگر راهنمایی کنید .

mefmef
26-02-2009, 21:15
خواهش می کنم دوست عزیز
ببین لایه فیزیکی از آدرس و این چیزا چیزی سر در نمی اره
توی لایه فیزیکی فقط با اتصال فیزیکی یعنی کابل و سیم و این چیزا کار انجام می شه حالا اطلاعات از طریق لایه فیزیکی ارسال می شه و هر کس که اطلاعات مربوط به اون بود خودش اطلاعات رو از روی شبکه بر می داره
چون توی هر بسته علاوه بر ادرس مبدا ادرس مقصد هم هست
پس توی لایه فیزیکی defult gateway اصلا معنی نداره چون این لایه از ip چیزی سر در نمیاره
ببخشید اگه بد توضیح دادم
اگه بازم سوالی بود در خدمتم
همونطور که شما گفتید لایه فیزیکی اطلاعات رو به ادرس مقصد ارسال می کنه سوال من این است که این اطلاعات مربوط به ادرس چطور به اطلاع لایه اول می رسه و این لایه ادرس های مقصد هر بسته را چطور بدست می اره چون در لایه اول باید ادرس فیزیکی مقصد رو داشته باشیم

mefmef
26-02-2009, 21:24
دوستان عزیز
کسی می دونه ipv4 چرا ویرایش چهارم نامیده می شه ومنظور از این عدد چهار چیه ؟

jeremy28
01-03-2009, 13:01
دوستان عزیز
تا اون جایی که من می دونم برای قالب IP ، دو تا استاندارد تعریف شده به نام IPV4 و IPV6 که ورژن 6 جدیدتره ولی اینکه چرا عدد 4 به این ورژن اختصاص داده شده، دقیق نمیدونم ولی پیشنهاد می کنم RFC791 که مربوط به IPV4 هست رو مطالعه کنی، شاید توی اون توضیح داده شده باشه، اینم آدرسش:

jeremy28
01-03-2009, 13:09
سلام
آیا امکان داره که وقتی تو یه شرکتی که اینترنت داره، به محض اینکه کابل شبکه رو به لپ تاپ وصل می کنیم، لپ تاپ خود به خود ip بگیره و به اینترنت وصل بشه؟
آخه من وقتی کابل شبکه رو به لپ تاپم وصل کردم، به طور اتوماتیک به اینترنت وصل نشد و نیاز داشت که دستی IP رو ست کنم(با تعریف subnet mask و default gateway و ...)
آیا این به مدل لپ تاپ بستگی داره یا کلا برای هر لپ تاپی باید تنظیمات خاصی رو انجام داد تا بتونه به طور اتوماتیک(یعنی به محض وصل کردن کابل شبکه!) ip بگیره؟

مرسی

Mahdak
01-03-2009, 15:03
دوستان عزیز

چون IPV4 از 4 بخش (octet) و ipv6 از 6 بخش تشکیل شده

Mahdak
02-03-2009, 00:49
سلام
آیا امکان داره که وقتی تو یه شرکتی که اینترنت داره، به محض اینکه کابل شبکه رو به لپ تاپ وصل می کنیم، لپ تاپ خود به خود ip بگیره و به اینترنت وصل بشه؟
آخه من وقتی کابل شبکه رو به لپ تاپم وصل کردم، به طور اتوماتیک به اینترنت وصل نشد و نیاز داشت که دستی IP رو ست کنم(با تعریف subnet mask و default gateway و ...)
آیا این به مدل لپ تاپ بستگی داره یا کلا برای هر لپ تاپی باید تنظیمات خاصی رو انجام داد تا بتونه به طور اتوماتیک(یعنی به محض وصل کردن کابل شبکه!) ip بگیره؟

مرسی

تا جائی که من می دونم تنظیمات رو نمی خواد هر بار انجام بدین مگه این کابلی که به لپ تاپ زدین قبلاً استفاده نمی شده یعنی به هیچ سیستمی وصل نبوده ، حتی اگر نبوده یک بار که شما ip رو با لپ تاپ set کنین دفعات بعدی باید رو همون مونده باشه البته خیلی مطمئن نیستم ولی من با یه لپ تاپ IBM فوق قدیمی همین کارو انجام دادم فکر نمی کنم به لپ تاپ مربوط باشه

shadgol
04-03-2009, 18:22
سلام
نمی دونم جای سوالم اینجاست یا نه...اما این بخش شبکه و اینترنت یه کم بی نظمه:)

من قبلا دوره ی network+ رفتم. الان میخوام برم CCNA اما قبلش احساس نیاز میکنم که یه دکم مباحث عملی رو تمرین کنم. اما نمیدونم چه جوری...اون موقع استادمون می گفت نرم افزار هایی در این رابطه وجود داره که بشه باهاشون راه اندازی و تنظیم شبکه ها رو تمرین کرد اما اسمشون یادم نمیاد...

میشه کمکم کنید...

ممنون

alikarimi4541
04-03-2009, 18:41
بابا زیر دیپلم صحبت کنید ماهم بفهمیم

Mahdak
04-03-2009, 22:04
سلام
نمی دونم جای سوالم اینجاست یا نه...اما این بخش شبکه و اینترنت یه کم بی نظمه:)

من قبلا دوره ی network+ رفتم. الان میخوام برم CCNA اما قبلش احساس نیاز میکنم که یه دکم مباحث عملی رو تمرین کنم. اما نمیدونم چه جوری...اون موقع استادمون می گفت نرم افزار هایی در این رابطه وجود داره که بشه باهاشون راه اندازی و تنظیم شبکه ها رو تمرین کرد اما اسمشون یادم نمیاد...

میشه کمکم کنید...

ممنون

فکر می کنم نرم افزاری که دنبالش هستین boson باشه خیلی شبیه ساز خوبیه و به طور کامل توی lab هائی که داره command های config کردن تجهیزات cisco رو یاد می ده

mefmef
05-03-2009, 22:39
چون ipv4 از 4 بخش (octet) و ipv6 از 6 بخش تشکیل شده

مطمئنی!!!!!!!!! به نظرم باید یک نگاه دیگه بکنی

mefmef
05-03-2009, 22:41
نقل قول:
با اجازه آقا سلمان من جواب رو می گم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
هست ارسال می شه
ممنونم از جوابتون ولی سوال من این بود که چطور بشکل multicast اطلاعات را ارسال می کنیم ولی جواب شما در ارتباط با ارسال اطلاعات بشکل broadcast بود اختصاصا می خوام بدونم پروتکل igmp چطور اطلاعات رو ارسال میکنه ممنون می شم اگر راهنمایی کنید .

دوستان جواب

mefmef
05-03-2009, 22:42
همونطور که شما گفتید لایه فیزیکی اطلاعات رو به ادرس مقصد ارسال می کنه سوال من این است که این اطلاعات مربوط به ادرس چطور به اطلاع لایه اول می رسه و این لایه ادرس های مقصد هر بسته را چطور بدست می اره چون در لایه اول باید ادرس فیزیکی مقصد رو داشته باشیم
دوستان جواب

shahneshin
06-03-2009, 09:51
من از استادان گرامی یه سوال داشتم چون من در این زمینه کاملا اماتورم وهیچی نمیدونم واین موضوع برای من خیلی خیلی مهم است واون اینکه من یک خط ADsl 128 دارم ومیخوام اونو بین چند کامپیوتر شبکه کنم طوری که یکی از این کامپیوترها مثلا سرور باشد وبقیه کامپیوترها ازان کامپیوتر دستور گرفته خلاصه این که کامپیوتر مذکور ادمین وبقیه کامپیوترها یوزر باشند وهمچنین میخام یه برنامه خوب واسان برای کنترل یوزر ها معرفی کنید طوری که یه سری محدودیتها از فبیل دانلود و رفتن به یک سری سایتها وهمچنین اطلاع کامل از کلیه فعالیتهای یوزرها داشته باشم فعلا من چیزی که از این کار میدونم فقط داشتن یه خط ویک هاب و چند کامپیوتر است اگه میشه یک راهنمای مفصل وقابل هضم که کلاس ان زیر دیپلم باشد به من بگید گفتم که این موضوع برام خیلی مهم است وهیچی هم در این رابطه نمی دونم ممنون میشم یک راهنمایی کنید

dreams4gotten
06-03-2009, 12:07
دوستان سلام

من نرم افزار شبیه ساز opnet 14 رو نصب کردم. VC++.net 2008 رو هم دارم. ولی موقع simulation خطای کامپایل میده.

کسی میتونه بگه چطوری میشه opnet رو برای کامپایل روی VC++ 2008 تنظیم کرد؟

mahmood_mn
06-03-2009, 15:24
دوستان عزیز سلام .
من خیلی به بحث شبکه علاقه دارم . می خوام تو شبکه پیشرفت کنم . اساتید عزیز چه پیشنهادی دارند از کجا شروع کنم ؟ باید چه کلاسهایی برم ؟ چه کتابهایی رو باید بخونم ؟ در ضمن شبکه lan رو می دونم تا حالا 10 تا کامپیوتر رو از طریق هاب تونستم شبکه کنم .

خیلی ممنون

Mahdak
06-03-2009, 21:48
مطمئنی!!!!!!!!! به نظرم باید یک نگاه دیگه بکنی

می بخشی دوست عزیز تو ذهنم چند نمونه از مثال های ipv6 که بدلیل صفر بودن کوتاه شده بودن بود باعث این اشتباه شد:11: دقیقاً دلیل نامگذاری رو جائی پیدا نکردم حالا اگه وقت داشتی یه سر به لینک زیر بزن شاید توش گفته باشه!

undertaker_ss
07-03-2009, 09:44

ببخشید دیر شد چند روزی کامپیوتر نداشتم
ببین دوست عزیز لایه فیزیکی با اتصال فیزیکی کار می کنه یعنی از ادرس و این چیزا سر در نمی آره
فقط با سیم و کابل و ... کار می کنه
یعنی بسته رو می فرسته روی سیم تا اون طرف برداره
حالا ممکنه که یه کامپیوتر بیشتر از یه اتصال فیزیکی داشته باشه این جاست که لایه های بالاتر باید اتصال مورد نظر رو تشخیص بدن و بسته رو بفرستن روی همون اتصال
امیوارم این دفعه بهتر توضیح داده باشم

niihat
08-03-2009, 19:13
بسلام و خسته نباشيد
من 2 هفته است كه دارم دنبال يه مطلبي ميگردم كه بتونم باهاش چند تا كامپيوتر رو توسط هاب شبكه كنم
و هنوزم كه هنوزه پيدا نكردم/تمام مطالب اين سايت رو باز كردم ولي به نتيجه نرسيدم
حالا از دوستان ميخوام كه منو راهنمايي كنند

البته يه مقدار ميدونم/مثلا كارت شبكه بگيرم نصب كنم/يا كابل تهيه كنم/.......
اصل مطلب اينجاست كه چجوري سيمهاي هاب رو بچينم؟ چجوري ip بدم؟
چجوري سرور انتخاب كنم؟
و هر مطلبي كه لازمه
البته به زبان ساده
ممنونم از همه ي دوستان
با تشكر

شبكه كردن 4 5 تا كامپيوتر به زبان ساده

dreams4gotten
08-03-2009, 20:16
ببخشید
از اساتید گرامی کسی در مورد نصب opnet اطلاعاتی داره؟

undertaker_ss
09-03-2009, 23:44
بسلام و خسته نباشيد
من 2 هفته است كه دارم دنبال يه مطلبي ميگردم كه بتونم باهاش چند تا كامپيوتر رو توسط هاب شبكه كنم
و هنوزم كه هنوزه پيدا نكردم/تمام مطالب اين سايت رو باز كردم ولي به نتيجه نرسيدم
حالا از دوستان ميخوام كه منو راهنمايي كنند

البته يه مقدار ميدونم/مثلا كارت شبكه بگيرم نصب كنم/يا كابل تهيه كنم/.......
اصل مطلب اينجاست كه چجوري سيمهاي هاب رو بچينم؟ چجوري ip بدم؟
چجوري سرور انتخاب كنم؟
و هر مطلبي كه لازمه
البته به زبان ساده
ممنونم از همه ي دوستان
با تشكر

شبكه كردن 4 5 تا كامپيوتر به زبان ساده

ببین باید ip همه کامپیوترها توی یه رنج باشه مثلا همه شون با 192.168.100 شروع بشن
منظورت از چیدن سیمها چیه؟کار خاصی لازم نیست انجام بدی
سرور برای چی می خوای؟
وقتی چندتا کامپیوتر رو شبکه می کنید و هدف اشتراک فایلهاست در هر لحظه هر کدوم می تونن سرور یا کلاینت باشن
حالا اگه بازم سوالی بود در خدمتم

mahyar49
10-03-2009, 13:47
سلام

وقتی که کاربران یک شبکه دامین می خواهند وارد سیستم شوند تو قسمتی که باید user name & password خود رو وارد کنند یه کادر هست به عنوان Log on to که می تونن مستقیم وارد سیستم خودشون بشن و وارد شبکه نشوند...

سوال من اینجاست چطوری میشه این قسمت رو غیر فعال کرد تا کاربرها بتونن فقط وارد شبکه دامین شوند؟

undertaker_ss
10-03-2009, 15:45
سلام

وقتی که کاربران یک شبکه دامین می خواهند وارد سیستم شوند تو قسمتی که باید user name & password خود رو وارد کنند یه کادر هست به عنوان Log on to که می تونن مستقیم وارد سیستم خودشون بشن و وارد شبکه نشوند...

سوال من اینجاست چطوری میشه این قسمت رو غیر فعال کرد تا کاربرها بتونن فقط وارد شبکه دامین شوند؟

از طریق group policy می شه این کار رو انجام داد
به این مسیر برید
- computer configuration->windows settings-> security settings-> local policies
user rights assignment
حالا با انتخاب آخرین قسمت در سمت راست یه گزینه هست به نام deny log on locally که این رو باید فعال کنید

aatbebfaes
10-03-2009, 17:24
سلام...ممنون از این قسمت خوبتون...من ویندوزمو ویستا کردم اما هیچ گزینه ای واسه join to domain شدن نداره انگار...چی کار باید بکنم...؟فقط workgroup هستش...

maverick3
10-03-2009, 20:21
سلام رفیق من یه آماتورم . در باره ی تنظیمات یک ویندوز2003 و استفاده یک کلاینت از آن سرور میخوام .تو یه شبکه که به اینترنت متصل نیست.بیشتر در باره ی اتصال یک کلاینت با ویندوز xp به سرور را میخوام ، اگه میشه کمکم کن پروژه ای که استاد سیستم عامل به من داده

maverick3
10-03-2009, 20:31
یک ویندوز 2003 را تنظیماتشو انجام دادم از جمله dhcp, ad که تو سرور درست کار میکنه و یک سیستم نمیدونم چه چوری بایدبه سرور وصل کنم میدونید چه کار کنم کمکم کنید منم تازه واردم ولی زود رشت میکنمما پس اگه میدونید بگید باشه

mahyar49
11-03-2009, 07:44
یک ویندوز 2003 را تنظیماتشو انجام دادم از جمله dhcp, ad که تو سرور درست کار میکنه و یک سیستم نمیدونم چه چوری بایدبه سرور وصل کنم میدونید چه کار کنم کمکم کنید منم تازه واردم ولی زود رشت میکنمما پس اگه میدونید بگید باشه
سلام

تمام اتصال ها رو هم وصل کن و برای کاربرات اکانت بساز...
بعد با ادمین وارد سیستم کاربرات شو و روی my computer کلیک راست کن و properties رو بزن بعد برو تو تب computer name و روی change کلیک کن تو صفحه ی که جدید باز میشه تیک Domain رو بزن تا کادرش فعال بشه بعد آدرس domain رو وارد کن و ok کن اگه سرور وصل باشه و تنظیمات dns و... درست باشه چند ثانیه بعد یه کادر میاد جلوت که نام کاربری و رمز رو باید بزنی بعد که ok کردی بهت خوش آمد میگه و به سرور وصل میشه...

موفق باشی

mahyar49
11-03-2009, 07:46
سلام رفیق من یه آماتورم . در باره ی تنظیمات یک ویندوز2003 و استفاده یک کلاینت از آن سرور میخوام .تو یه شبکه که به اینترنت متصل نیست.بیشتر در باره ی اتصال یک کلاینت با ویندوز xp به سرور را میخوام ، اگه میشه کمکم کن پروژه ای که استاد سیستم عامل به من داده
سلام
تو انجمن مقالات کتاب های pdf خوبی هست که می تونی استفاده کنی و مشکلت رو حل کنی اما اگه مشکلی داری که فکر می کنی با تجربه دیگران حل میشه بگو تا کمکت کنیم.

mahyar49
11-03-2009, 07:53
از طریق group policy می شه این کار رو انجام داد
به این مسیر برید
- computer configuration->windows settings-> security settings-> local policies
user rights assignment
حالا با انتخاب آخرین قسمت در سمت راست یه گزینه هست به نام deny log on locally که این رو باید فعال کنید
سلام
ممنون بخاطر جوابت اما مشکل من حل نشد و هنوز کادر log on to هستش و کاربرها می تونن به سیستم وارد شوند(با یوزرهایی که قبلا ساخته بودیم) من می خوام کلا این کادر بره و فقط بتونن وارد شبکه شوند...

یه مشکل دیگه هم هست اینکه وقتی سرور از دسترس خارج میشه باز هم کاربرها می تونن وارد شبکه شوند...
می خوام یه کاری کنم که فقط وقتی سرور روشنه بتونن وارد شوند و اگه سرور از دسترس خارج شد دیگه نتونن وارد شوند...

mortezaw810
11-03-2009, 08:32
با سلام و خسته نیاشید خدمت مدیرای عزیز و کاربرای این بخش...
یه مشکلی دارم که چند وقته برام سواله!:41:
سیستم سرور ادارمون ویندوز 2003 سرور R2 هستش.
کلاینت ها هم همشون ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 (Xp SP2 ) هستن.
تنظیمات شبکه رو هم دیفالت (Defult)نصب کردم و شبکه مونم کلایت - سرور هستش.. ( 5 تا کلاینت )
از رو کلاینت خیلی راحت میشه داخل پوشه های Share شده سرور رفت ولی از روسرور به هیچ وجه امکان رفتن رو پوشه های کلاینت نیست...
سرور،کلاینت ها رو پینگ (Ping) میکنه و برعکس و همچنین کلاینت ها تحت یه برنامه مالی ، دارن با دیتا بیس سرور کار میکنن....
چندین بار تنظیمات کلاینت رو چک کردم...ولی محدودیتی برای سرور نذاشتن...و فایروال کلاینت ها هم off هستش.تو فولدرآپشن (Folder Option) هم تو تب View تیک گزینه آخر(use simple file sharing ) برداشته شده..
از دوستان ممنون میشم نظرشونو در باره مشکلم بگن...:11:

aatbebfaes
11-03-2009, 08:36
چرا پس هیچکی جواب من رو نمیده؟ حالا اگه اصلا گزینه domain نداشته باشیم چی...؟توی ویندوز ویستا اصلا این گزینه نیستشا....!!!!!!!!!چی کار کنم من؟

undertaker_ss
12-03-2009, 10:39
سلام
ممنون بخاطر جوابت اما مشکل من حل نشد و هنوز کادر log on to هستش و کاربرها می تونن به سیستم وارد شوند(با یوزرهایی که قبلا ساخته بودیم) من می خوام کلا این کادر بره و فقط بتونن وارد شبکه شوند...

یه مشکل دیگه هم هست اینکه وقتی سرور از دسترس خارج میشه باز هم کاربرها می تونن وارد شبکه شوند...
می خوام یه کاری کنم که فقط وقتی سرور روشنه بتونن وارد شوند و اگه سرور از دسترس خارج شد دیگه نتونن وارد شوند...

بعد ار این کار group policy رو اپدیت کردی؟
با سوئیچ gpupdate /force
ببینم user ها روی یه کامپیوتر دیگه ساخته شدن یا روی همون ad?
منظور از دسترس خارج شدن چیه؟

undertaker_ss
12-03-2009, 10:55
با سلام و خسته نیاشید خدمت مدیرای عزیز و کاربرای این بخش...
یه مشکلی دارم که چند وقته برام سواله!:41:
سیستم سرور ادارمون ویندوز 2003 سرور r2 هستش.
کلاینت ها هم همشون ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 (xp sp2 ) هستن.
تنظیمات شبکه رو هم دیفالت (defult)نصب کردم و شبکه مونم کلایت - سرور هستش.. ( 5 تا کلاینت )
از رو کلاینت خیلی راحت میشه داخل پوشه های share شده سرور رفت ولی از روسرور به هیچ وجه امکان رفتن رو پوشه های کلاینت نیست...
سرور،کلاینت ها رو پینگ (ping) میکنه و برعکس و همچنین کلاینت ها تحت یه برنامه مالی ، دارن با دیتا بیس سرور کار میکنن....
چندین بار تنظیمات کلاینت رو چک کردم...ولی محدودیتی برای سرور نذاشتن...و فایروال کلاینت ها هم off هستش.تو فولدرآپشن (folder option) هم تو تب view تیک گزینه آخر(use simple file sharing ) برداشته شده..
از دوستان ممنون میشم نظرشونو در باره مشکلم بگن...:11:
اینو جدی می گم ها: تجربه به من ثابت کرده وقتی هیچ دلیل منطقی واسه یه چیزی وجود نداره مشکل از ویندوزه و باید دوباره نصب بشه به خصوص اگه کامپیوتر قبلا ویروسی شده باشه
این فقط به ذهنم رسید:31:
امیدوارم بقیه دوستان که اطلاعاتشون از من بیشتره راهنمایی کنند

undertaker_ss
12-03-2009, 10:56
چرا پس هیچکی جواب من رو نمیده؟ حالا اگه اصلا گزینه domain نداشته باشیم چی...؟توی ویندوز ویستا اصلا این گزینه نیستشا....!!!!!!!!!چی کار کنم من؟

من به شخصه ویستا بلد نیستم که کمکتون کنم
به نظر من سوالتون رو توی انجمن ویستا بپرسید زودتر به نتیجه می رسید

C. Breezy
12-03-2009, 19:22
خیلی ببخشید یهویی اومدم وسط بحثتون ، ولی برام ضروری و مهمه ... اگر تاپیک مخصوص داره راهنماییم کنید به اونجا... من و داداشم و پسر داییم می خوامی بین سه تا کامپیوتر شبکه راه بندازیم برای بازی ... دو تا لپ تاپ و یک پی سی ... چجوری میشه ؟

dreams4gotten
13-03-2009, 13:04
ببخشید دوستان دوباره مزاحم شدم.

من چند روز پیش در مورد نصب OPNET 14 سوال پرسیده بودم. چون کسی جواب نداد و من هم جوابم رو پیدا کردم خواستم یه ثوابی کرده باشم:

OPNET 14 فعلا فقط روی visual studio 2005 نصب میشه طریقه نصب رو هم در زیر قرار دادم که شامل 6 مرحله هستش:

1- نصب visual C++.net 2005
2- باز کردن محیط visual C++.net 2005
3- نصب فایلهای OPNET 14
4- وارد کردن یک سری Environment variable (مسیرهای قابل فهم برا ویندوز)که در زیر آمده.
5- کپی کردن مسیر فایلهای <opnet_dir>\sys\pc_intel_win32\bin\manifest درون پوشه <opnet_dir>\sys\pc_intel_win32\bin
(بطور مفصل در زیر آمده است)

6- کرک کردن OPNET 14

جزئیات انجام کار:

mortezaw810
14-03-2009, 11:16
اینو جدی می گم ها: تجربه به من ثابت کرده وقتی هیچ دلیل منطقی واسه یه چیزی وجود نداره مشکل از ویندوزه و باید دوباره نصب بشه به خصوص اگه کامپیوتر قبلا ویروسی شده باشه
این فقط به ذهنم رسید:31:
امیدوارم بقیه دوستان که اطلاعاتشون از من بیشتره راهنمایی کنند
ممنو دوست عزیزم از توجه شما...
در مورد تعویض ویندوز
این کارم چندین بار تست شده ولی متاسفانه تاثیری نداشت...
همچنان منتظر راهنمایی اساتید این بخش هستم..
بای:11:

Mahdak
15-03-2009, 23:14
ممنو دوست عزیزم از توجه شما...
در مورد تعویض ویندوز
این کارم چندین بار تست شده ولی متاسفانه تاثیری نداشت...
همچنان منتظر راهنمایی اساتید این بخش هستم..
بای:11:

دوست عزیز می شه بفرمائید وقتی در سرور داخل RUN می نویسید (مقصد)ip computer \\ با چه پیغامی روبرو می شید؟ یعنی وقتی می خواهید به کامپیوتری که فولدری درش share شده وصل بشید با چه پیغامی روبرو می شید؟ یا اگه در وصل شدن مشکلی ندارید و فولدر share شده رو می تونید ببینید ولی نمی تونید بازش کنید چه پیغامی میده؟

SARA1384
16-03-2009, 00:05
باسلام .چرا سایت بانک ملت با دایلاپ برام باز میشه ولی در شبکه نمیتونم اون رو ببینم .خیلی از تنظیمات رو هم انجام دادم

mortezaw810
16-03-2009, 09:05
دوست عزیز می شه بفرمائید وقتی در سرور داخل RUN می نویسید (مقصد)ip computer \\ با چه پیغامی روبرو می شید؟ یعنی وقتی می خواهید به کامپیوتری که فولدری درش share شده وصل بشید با چه پیغامی روبرو می شید؟ یا اگه در وصل شدن مشکلی ندارید و فولدر share شده رو می تونید ببینید ولی نمی تونید بازش کنید چه پیغامی میده؟
ممنون دوست گلم از توجه شما..
پیغامی که دقیقا نشون میده اینه::13:

در صورتی که تنظیمات کلاینت دیفالته...و حتی فایروال هم غیر فعاله و تنظیمات دیگه ای که تو پست قبلی توضیح دادم...
بازم ممنون و منتظر نظر و لطف دوستان:11:

mahyar49
16-03-2009, 11:31
بعد ار این کار group policy رو اپدیت کردی؟
با سوئیچ gpupdate /force
ببینم user ها روی یه کامپیوتر دیگه ساخته شدن یا روی همون ad?
منظور از دسترس خارج شدن چیه؟

سلامبله آپديت كردم ولي جواب ندادرو همون ad ساخته شدن.مثلا سرور خاموش باشه كاربرها نتونن وارد شبكه بشن...

Mahdak
16-03-2009, 20:39
ممنون دوست گلم از توجه شما..
پیغامی که دقیقا نشون میده اینه::13:

در صورتی که تنظیمات کلاینت دیفالته...و حتی فایروال هم غیر فعاله و تنظیمات دیگه ای که تو پست قبلی توضیح دادم...
بازم ممنون و منتظر نظر و لطف دوستان:11:

دوست عزیز شما به permission های فولدری که share می کنی روی یه کلاینت ،network رو هم add کن ببین مشکلت حل می شه یا نه

niccocha
17-03-2009, 10:30
از آقای mkoliney موسس این تاپیک خبری دارید؟

mortezaw810
17-03-2009, 13:48
دوست عزیز شما به permission های فولدری که share می کنی روی یه کلاینت ،network رو هم add کن ببین مشکلت حل می شه یا نه
ممنون دوست عزیز از بابت توجه شم...
من فولPermission به شبکه و ادمین و یوزرهای دیگه و...دادم ولی متاسفانه مشکل حل نشد...:19:
ممنونم از لطفتون و همچنان منتظر نظر اساتید..
تا بعد:11:

undertaker_ss
19-03-2009, 23:39
سلامبله آپديت كردم ولي جواب ندادرو همون ad ساخته شدن.مثلا سرور خاموش باشه كاربرها نتونن وارد شبكه بشن...

نمی دونم والا
من امتحان کردم جواب داد نمی دونم چرا برای شما جواب نمی ده:41:

undertaker_ss
19-03-2009, 23:45
ممنون دوست عزیز از بابت توجه شم...
من فولPermission به شبکه و ادمین و یوزرهای دیگه و...دادم ولی متاسفانه مشکل حل نشد...:19:
ممنونم از لطفتون و همچنان منتظر نظر اساتید..
تا بعد:11:
داداش من error ات رو سرچ کردم تو گوگل چیزای جالبی پیدا شد چون خیلی راه حلهای زیادی پیدا شد گفتم خودت سرچ کنی بهتره مثلا یکیش گفته ببین dns درست تعیین شده یا یکی دیگه گفته dc وجود داره یا نه
یه امتحانی بکن ببین مشکلت حل می شه
عینا error رو تایپ کن
اینجا یه سری بزن فکر کنم خوب باشه

mefmef
23-03-2009, 14:15
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم ادرسها ی ip از کلاس های a,b,c جزو ادرس های رایگان هستند

yasha_spinas
29-03-2009, 20:41
با عرض سلام
من ميخوام توي domain به يه سيستم ديگه remote بشم . نرم افزارهايي كه دارم روي اون سيستم لاگ ميندازه يه نرم افزار ميخوام كه روي سيستم لاگ نندازه . ممنون ميشم كمك كنيد . نرم افزار dameware و vnc manager رو دارم .

yasha_spinas
29-03-2009, 20:48
با عرض سلام
من ميخوام توي domain به يه سيستم ديگه remote بشم . نرم افزارهايي كه دارم روي اون سيستم لاگ ميندازه يه نرم افزار ميخوام كه روي سيستم لاگ نندازه . ممنون ميشم كمك كنيد . نرم افزار dameware و vnc manager رو دارم .

caspian
30-03-2009, 18:29
من یه شبکه ad hoc وایرلس درست کردم و اینترنت را share کردم
چگونه می تونم بفهمم که چه device هایی به شبکه من وصل هستند و از شبکه استفاده می کنند؟

keynet
30-03-2009, 21:38
من اينترنت کامپيوترم رو بوسيله کابل شر کردم .
فقط مشکلم اينه که سايت ها فقط با ip باز ميشن
اگه مي شه کمکم کنيد

خيلي ممنون

mefmef
01-04-2009, 14:09
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم ادرسها ی ip از کلاس های a,b,c جزو ادرس های رایگان هستند
پس چی شد ؟

keynet
01-04-2009, 16:12
کسي نيست جواب ما رو بده

Volkswagen Gol
01-04-2009, 17:00
من اينترنت کامپيوترم رو بوسيله کابل شر کردم .
فقط مشکلم اينه که سايت ها فقط با ip باز ميشن
اگه مي شه کمکم کنيد

خيلي ممنون

اگه سایت هات فقط با ip باز میشن و با اسم مشکل دارن، قطعا مسکل از dns است. یا درست تنظیم نشده یا پیداش نمیکند

keynet
01-04-2009, 18:10
Dns رو دادم 192.9.9.3

undertaker_ss
02-04-2009, 23:58
پس چی شد ؟

می خوای واسه چی؟
برای کاربردش می خوای یا همین طور می خوای بدونی؟
توی جزوه هام می گردم واست پیدا می کنم

saghar_say
03-04-2009, 19:51
سلام .من 2 تا اشکال دارم

1. زمانیکه می خوام وارد شبکه بشم و یوزر نیم را وارد می کنم می بینم که اون یوزرنیم های قبلیم هم که اشتباه وارد کرده بودم رو نشون میده با اون یوزرنیم اصلی .چیکار کنم دیگه اون چندتا یوزرنیم رو نشون نده
2.زمانیکه یوزرنیم و پسورد رو وارد می کنم و می خوام وارد برنامه ی در شبکه بشم اون یوزرنیم رو زخیره کرده ضمن اینکه هیچ گزینه ای برای چک مارک نداره که از اون طریق ذخییره شده باشه

lordsaber
04-04-2009, 14:43
سلام .من 2 تا اشکال دارم

1. زمانیکه می خوام وارد شبکه بشم و یوزر نیم را وارد می کنم می بینم که اون یوزرنیم های قبلیم هم که اشتباه وارد کرده بودم رو نشون میده با اون یوزرنیم اصلی .چیکار کنم دیگه اون چندتا یوزرنیم رو نشون نده
2.زمانیکه یوزرنیم و پسورد رو وارد می کنم و می خوام وارد برنامه ی در شبکه بشم اون یوزرنیم رو زخیره کرده ضمن اینکه هیچ گزینه ای برای چک مارک نداره که از اون طریق ذخییره شده باشه

سلام
1- توی internet option قسمت content باید auto complete رو غیر فعال کنید
2- بیستر توضیح بدید. برنامه ای در شبکه؟!؟

ambrosia1
05-04-2009, 07:30
سلام
من می خوام پرمیشن ها رو تعیین کنم اما تو کلیک راست و prpperties نمی تونم security رو پیدا کنم می دونید چطوری می تونم فعالشون کنم؟

Ultimator
05-04-2009, 10:16
سلام
من می خوام پرمیشن ها رو تعیین کنم اما تو کلیک راست و prpperties نمی تونم security رو پیدا کنم می دونید چطوری می تونم فعالشون کنم؟
سلام

درایوتون باید NTFS باشه و از mycomputer منو tools فولدر آپشن تب view گزینه آخر یعنی use simple file sharing غیر فعال باشه

saghar_say
06-04-2009, 22:39
سلام
مرسی از اینکه جواب سوالمو دادید.
واسه سوال دومم منظورم این بود که یه برنامه تحت شبکه هست که وقتی می خواهیم واردش شیم ازمون یوزرنیم و پسورد می گیره . واسه بار اول که وارد شدم بعد که یوزرنیم و پسورد رو وارد کردم یه پیغام اومد که من دقت نکردم اون چیه .بعد حالا هر بار که می خوام وارد بشم یوزرنیم رو که وارد می کنم پسورد رو خودش اتوماتیک میاره . این به خاطر چیه و چطوری میشه این پسورد رو هم ذخیره نکنه و خودمون تایپ کنیم .اینو هم بگم که اصلا توی برنامه گزینه ای وجود نداره که بگه می خوای پسوردت ذخیره بشه. اما همون اول کار یه پیغام اومد از ویندوز که من نفهمیدم چیه شاید در مورد ذخیره پسورد بوده

saghar_say
06-04-2009, 22:42
سلام
Lordsaber مرسی از اینکه جواب این سوالمو دادی فکر نمی کردم کسی بتونه جواب بده .مرسی از جوابت

om_omid
11-04-2009, 14:23
با سلام
من اين مشکلي رو که ميگم بارها بر خوردم و تا بحال کار خاصي براي برطرف کردنش نتونستم بکنم اگه ميشه لطفا کمک کنيد که چطور ميشه برطرفش کرد:
در شبکه هاي workgroup گاهي يک دستگاه مثلا از 10 دستگاهي که تو شبکه هستند(تو قسمت My Network Places) فقط چند تا شونو ميبينه و هر بار که اين قسمتو رفرش ميکني يکي دوتا دستگاه يا اضافه ميشه يا کم ميشه.در حالي که کنترل که کردم همه چيز هم درسته و مشکل نداره.مثلا گاهي با ريستارت کردن سيستم هم دقيقا همين اتفاق مي افته يعني يکي دو دستگاه اضافه يا کم ميشن.
نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه.همين شکل مشکل به همين صورت در يک شبکه مثلا با ده تا workgroup هم افتاده يعني بي دليل فقط چند تا رو ميبينه و با رفرش کردن هم اون تعداد کم و زياد ميشن
اگه ممکنه راهنمايي کنيد ممنونم

lordsaber
12-04-2009, 15:16
Lordsaber مرسی از اینکه جواب این سوالمو دادی فکر نمی کردم کسی بتونه جواب بده .مرسی از جوابت
خواهش می کنم..
وارد شدن خودکار pass رو هم توی همون صفحه ای که گفتم میتونی غیر فعال کنی.
توی internet options وارد بخش content میشی بعد از قسمت auto complete دکمه setting رو می زنی.
گزینه username and password on forms رو غیر فعال می کنی.
بعد برای اینکه user&pass هایی که قبلا رو سیستمت بوده رو پاک کنی از همون صفحه Internt Option وارد بخش general می شی. از قسمت browsing history دکمه delete رو می زنی و توی صفحه بعد دکمه delete passwords رو می زنی.

موفق باشید

senjin
13-04-2009, 13:12
سلام
یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بگم. در مورد اینترنت دانشگاهمه. چنتا سایتو ----- کرده . تورنت هم بسته . اینترنت پر سرعت داریم ولی فقط از راپیدشیر میشه داونلود کرد. راهی نداره که بشه با هکی چیزی از تورنت داونلود کرد؟
اگه هم جاش اینجا نیس راهنمایی کنید کجا بپرسم .
ممنون

cuc
13-04-2009, 20:59
لطفا یه توضیهی درباره راه اندازی شبکه --- بدهید چون با سرعت کنونی اینترنت تا آیند نزدیک دیگر قابلیت استفاده تنی پیدا یکند تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

caspian
15-04-2009, 05:57
من اینترنت را از طریق وایرلس شیر کردم
یک روز داشتم تست می کردم پسوردش را برداشتم.بعد متوجه شدم یکی در مجتمع ما وصل شده و داره از اینترنت من استفاده می کنه.
می خواستم ببینم چه شکلی میشه از طرف اطلاعاتی به دست آورد؟آیا میشه فهمید کجا رفته چه کار کرده؟

mahyar49
15-04-2009, 13:21
سلام
یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بگم. در مورد اینترنت دانشگاهمه. چنتا سایتو ----- کرده . تورنت هم بسته . اینترنت پر سرعت داریم ولی فقط از راپیدشیر میشه داونلود کرد. راهی نداره که بشه با هکی چیزی از تورنت داونلود کرد؟
ممنون
سلام
در دانشگاه ها و شبکه های متوسط و بزرگ برای کنترل اینترنت از نرم افزار آیزا سرور استفاده می کنند که دور زدنش امکان پذیر نیست بخاطر اینکه واقعا یک نرم افزار قوی است.
البته لازم به ذکره که اگه سرور ویندوز باشه این نرم افزار رو استفاده می کنند.

lordsaber
15-04-2009, 15:21
سلام
ممنون

می تونید از --- استفاده کنید که البته هزینه داره ولی جواب می ده مطمئنا.
توی تاپیکهای مربوز به تورنت و --- اگه بگردید زیاد مطلب هست.
موفق باشید

lordsaber
15-04-2009, 15:23
لطفا یه توضیهی درباره راه اندازی شبکه --- بدهید چون با سرعت کنونی اینترنت تا آیند نزدیک دیگر قابلیت استفاده تنی پیدا یکند تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوالتون نامفهومه :13:
منظورتون چه شبکه ای هست؟
لطفا بیشتر توضیح بدید.

lordsaber
15-04-2009, 15:29
من اینترنت را از طریق وایرلس شیر کردم
یک روز داشتم تست می کردم پسوردش را برداشتم.بعد متوجه شدم یکی در مجتمع ما وصل شده و داره از اینترنت من استفاده می کنه.
می خواستم ببینم چه شکلی میشه از طرف اطلاعاتی به دست آورد؟آیا میشه فهمید کجا رفته چه کار کرده؟

اگر log توی access point فعال باشه شاید بشه دید با چه IP بوده ، با کجا اتصال داشته و ... که البته این بستگی به access point هم داره که قابلیت این کار رو داشته باشه یا نه.
نرم افزارهای مونیتورینگ هم هستند( باز هم بسته به acess point) که یوزرهایی رو که از سیستم استفاده می کنند نشون می ده. حتی مکان تقریبی اونها رو هم مشخص می کنند.
موفق باشید

caspian
15-04-2009, 16:51
اگر log توی access point فعال باشه شاید بشه دید با چه IP بوده ، با کجا اتصال داشته و ... که البته این بستگی به access point هم داره که قابلیت این کار رو داشته باشه یا نه.
نرم افزارهای مونیتورینگ هم هستند( باز هم بسته به acess point) که یوزرهایی رو که از سیستم استفاده می کنند نشون می ده. حتی مکان تقریبی اونها رو هم مشخص می کنند.
موفق باشید

البته من access point ندارم .من یه شبکه ساده Ad-hoc درست کرده بودم
میشه کاری کرد؟

mefmef
17-04-2009, 20:32
می خوای واسه چی؟
برای کاربردش می خوای یا همین طور می خوای بدونی؟
توی جزوه هام می گردم واست پیدا می کنم
ممنون مي خوام بدونم ايا توي اين كلاسها ادرس رايگاني هست كه بشه با هاش به اينترنت وصل شد؟

lordsaber
18-04-2009, 15:30
البته من access point ندارم .من یه شبکه ساده ad-hoc درست کرده بودم
میشه کاری کرد؟
نه متاسفانه. یا حداقل من بلد نیستم. اگر چیزی پیدا کردم همینجا می گم.

undertaker_ss
19-04-2009, 19:49
ممنون مي خوام بدونم ايا توي اين كلاسها ادرس رايگاني هست كه بشه با هاش به اينترنت وصل شد؟

نه دوست عزیز برای وصل شدن به اینترنت باید حتما یه IP که public باشه داشته باشی
که اون هم پولیه
ip های private برای شبکه های داخلی ازشون استفاده می شه

ali_jigar
26-04-2009, 16:29
من هم می خوام با شما همکاری کنم تا جایی که بتونم من یه کافی نت دارم البته خودم هم یه مشکل بزرگ دارم که خود به خود ارتباط سیستم ها با سرور قطع میشه و بعضی مواقع با ری استارت کردن درست میشه ولی بعضی مواقع حتما باید ip رو عوض کنم در ضمن کارت های شبکه بعد از مدتی از کار می افتن اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم.

undertaker_ss
27-04-2009, 19:23
من هم می خوام با شما همکاری کنم تا جایی که بتونم من یه کافی نت دارم البته خودم هم یه مشکل بزرگ دارم که خود به خود ارتباط سیستم ها با سرور قطع میشه و بعضی مواقع با ری استارت کردن درست میشه ولی بعضی مواقع حتما باید ip رو عوض کنم در ضمن کارت های شبکه بعد از مدتی از کار می افتن اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم.

احتمالا سیستمها به شدت ویروسی هستن

ashrafi116
27-04-2009, 21:47
ببخشید که سوال ابتداییمو در یک تاپیک تخصصی میذارم . سیستم هاییی مثل کامپیوتر پرینتر و اسکنر و مودم adsl و تلویزیون چه مدت روشن باشند اشکال نداره ؟برای خاموش کردن باید دوشاخو از پریز کشید ؟ یا خاموش کردن با کنترل کافیه ؟

star462
28-04-2009, 07:37
سلام
من تازه دارم دوره mcse یاد میگیرم نیاز به یک شبیه ساز شبکه دارم
دوستان چی رو پیشنهاد میکنن؟ از کجا میتونم اینو پیدا کنم؟
Ni_nigc
28-04-2009, 07:44

سلام دوست عزيز
Hub رو چك كن . شايد مشكل از اون باشه كه هنگ مي كنه .

star462
28-04-2009, 09:39
یکی از دوستان چند وقت پیش این سوال پرسیده بود میشه اساتید لطف کنن این سوالو جواب بدن که من علاقه مند به دونستن جوابش هستم

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
من میخام چند پورت را توسط isa server 2004 بلاک کنم که شامل این برنامه ها میشه
yahoo messenger
msn messenger live and windows messenger
البته الان بیشتر هاشان را بلاک کردم یه سرچی کردم تو اینترنت ولی بعضی هاشان بلاک نشدن از جمله ویندوز مسنجر و یاهو ورژن جدید ورژن های قبل کار نمی کنند ولی ورژن جدید کار میکنه یعنی اینکه میتونند آن لاین بشن
من میخام که پورت هایی که این برنامه ها توسط شان کانکت میشه را بلاک کنم میشه یه کسی پورت های دقیق را بهم بده ؟؟؟

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید ببخشید یه سوال دیگه
من سروری دارم با بیش از 25 کلاینت که isa server هم انتسال است تازه یه دومین درست کردم ولی هنوز یوزرها را کانکت نکردم
میخام که وقتی همه یوزرها را کانکت کردم کاری کنم که بتونم از تمام فایلهای کلاینت ها یه بکاپ داشته باشم حالا نمیدونم چطوری باید این کار را بکنم میدونم تو سرور این کار میشه ولی دقیق نمیدونم شاید home folder باشه نمیدونم دقیق ولی اگر ممکنه دقیق توضییح بدید .

مرسی

star462
28-04-2009, 11:22
یه سوال دیگه
این برنامه نویسی تحت شبکه که میگن چیه؟ با چه زبانیه؟
اصلا زبان برنامه نویسی vb تو شبکه کاربرد داره؟

sanasama
28-04-2009, 11:36
سلام من یه سوال جدید در مورد trust در active directoryدارم.
شما میدونید چرا trusted user نمی تونه از resource های trusting dc استفاده کنه ؟

lordsaber
28-04-2009, 13:23
خوش اومدی
پورتهای سوییچ یا هاب رو چک کن. احتکال زیاد پورتها down می شند اگر با قطع و وصل کردن pachcable از پورت مشکل حل بشه مشکل از پورتها است.
اگر حل نشد مشکل از pc هست. یه ویروسیاب درست و حسابی بریز ایشالا حل می شه.

undertaker_ss
01-05-2009, 09:44
سلام
من تازه دارم دوره mcse یاد میگیرم نیاز به یک شبیه ساز شبکه دارم
دوستان چی رو پیشنهاد میکنن؟ از کجا میتونم اینو پیدا کنم؟
شما با VMvare اگه کار کنی از همه بهتره یعنی کامل تر از همه است
توی همین جا سرچ کن تاپیک داره پیداش می کنی

undertaker_ss
03-05-2009, 21:51
یه سوال دیگه
این برنامه نویسی تحت شبکه که میگن چیه؟ با چه زبانیه؟
اصلا زبان برنامه نویسی vb تو شبکه کاربرد داره؟

منظورت socket programing هست؟
اگه آره هم با# C می شه نوشتش هم با java
نمی دونم با vb می شه یا نه من خودم vb بلد نیستم

alirezabehzadi
09-05-2009, 02:00
با سلام حضور اساتيد. من اكنون در مجتمع فني تهران دوره نتورك پلاس را ميگذرانم البته تازه شروع كردم . ميتوانيد كتابي معرفي كنيد كه به عنوان كمك اموزشي باشد؟ در كلاس ما كتاب نتورك

alirezabehzadi
09-05-2009, 02:01
با عرض معذزت از ناقص بودن

alirezabehzadi
09-05-2009, 02:04
دركلاس ما نتورك پلاس انتشارات سايبكس تدريس ميشود.كه به زبان اصلي است. منظورم معرفي كتاب جامع و ترجمه شده است. ممنونم.

undertaker_ss
09-05-2009, 13:53
دركلاس ما نتورك پلاس انتشارات سايبكس تدريس ميشود.كه به زبان اصلي است. منظورم معرفي كتاب جامع و ترجمه شده است. ممنونم.

کتاب سایبکس خیلی خوبه
کتاب+ Network مایکروسافت هم خوبه
اما ترجمه ای که ازش شده ناقصه و بعضی قسمتها رو حذف کرده
اگه می خواهی خیلی جامع و آکادمیک یاد بگیری کتاب شبکه های کامپیوتری تنن باوم ترجمه دکتر پدرام خیلی خوبه
فقط ترجه دکتر پدرام خوبه بقیه اش خوب نیست

star462
09-05-2009, 21:25

البته ترجمه ی مهندس شهرام سبحانی هم هست
ترجمه شده ی کتاب network+ماکروسافت.

star462
09-05-2009, 21:29
منظورت socket programing هست؟
اگه آره هم با# C می شه نوشتش هم با java
نمی دونم با vb می شه یا نه من خودم vb بلد نیستم

آخه یجه من دیده بودم نوشته برنامه نویسی تحت شبکه با vb
فکر کنم منظورشون برنامه نویسی تحت وب باشه
undertaker_ss
10-05-2009, 13:36
البته ترجمه ی مهندس شهرام سبحانی هم هست
ترجمه شده ی کتاب network+ماکروسافت.

بله می دونم اما یه سری از قسمتها رو حذف کرده

duji
10-05-2009, 14:25
با سلام خدمت همه دوستان فعال در زمینه شبکه
چرا در اکثر سرور ها از subnetmask 255 استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟
چه مزیتهایی داره؟

mahyar49
10-05-2009, 20:57
با سلام خدمت همه دوستان فعال در زمینه شبکه
چرا در اکثر سرور ها از subnetmask 255 استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟
چه مزیتهایی داره؟
سلام
این مورد به نوع سرور مربوط نیست به کلاس ip مربوط میشه که باید ببینی Ip که به شبکه میدی از کدوم کلاسه تا ماسکش و هم تنظیم کنی...

alirezabehzadi
11-05-2009, 01:54
با سپاس از لطف اساتيد ارجمند به اعتقاد شما ايا با پشتوانه اتمام دوره نتورك پلاس ميتوان بصورت حرفه اي جايي مشغول بكار شديا حتما كل دوره ام سي اس سي را بايد گذراند تا به چشم يك متخصص حرفه اي به ادم نگاه كنند. چون من چند بار در روزنامه ها ديدم كه در صدد استخدام كسي كه دوره نتورك پلاس را گذرانده باشد بودند. به عبارتي غرض اينست كه در اين عرصه اميدي به داشتن كار خوب و روبراه هست يا خير؟ ممنونم.

undertaker_ss
11-05-2009, 08:46
با سپاس از لطف اساتيد ارجمند به اعتقاد شما ايا با پشتوانه اتمام دوره نتورك پلاس ميتوان بصورت حرفه اي جايي مشغول بكار شديا حتما كل دوره ام سي اس سي را بايد گذراند تا به چشم يك متخصص حرفه اي به ادم نگاه كنند. چون من چند بار در روزنامه ها ديدم كه در صدد استخدام كسي كه دوره نتورك پلاس را گذرانده باشد بودند. به عبارتي غرض اينست كه در اين عرصه اميدي به داشتن كار خوب و روبراه هست يا خير؟ ممنونم.

خوب بستگی به جایی داره که قراره استخدام بشی
بعضی جاها با + network کارشون راه می افته ولی بعضی جاها با level های بالاتر
مثلا اگه بخوای توی یه isp استخدام بشی باید حداقل تا اینفرا خونده باشی
اما مثلا یه شرکت معمولی ممکنه نتورک پلاس بسش باشه
مسلما هر چی level بالاتر باشه کار بهتر گیر ادم میاد و حقوق بهتر:46:

star462
12-05-2009, 10:49
توی Vmware , ویندوز xp نصب کردم
میگه به اندازه ی کافی memory فیزیکی موجود نیست ولی رفتم مقدار حافظه memory تا حد آخر زیاد کردم
ولی بازم error میده ویندوز بسته میشه

من مشکل سر چیه؟

mo.mo
12-05-2009, 12:35
سلام دوستان.
من تازه کار با شبکه رو شروع کردم و تازه دارم به چیزهای جالب میرسم.
میشه یه ip و port اسکنر خوب معرفی کنید.
و در ضمن من تو یه سرور چندتا port باز پیدا کردم ولی نمیدونم با هاشون چی کار میشه کرد.
اگه میشه در مورد port ها و باگ هاشون یه اطلاعاتی رو بدین.
ممنون.

amin123
13-05-2009, 11:35
سلام دوستان...........

من اینترنت adsl دارم و بر روی سیستمم 2 تا کانکشن یکی برای مصرف روزانه و یکی برای مصرف شبانه ( به خاطر اینکه شبانه و روزانه دارای 2 تا یوزرنیم جدا هستند) دارم..........

یک کارت wlan هم دارم که میخوام این اینترنت adsl را که از نوع pppoe هست روی این کارت وایرلس share کنم.... ولی چون 2 تا کانکشن دارم در هر زمان فقط یکی از آنها را میتونم share کنم و مثلا برای استفاده از کانکشن شبانه روی وایرلس باید به صورت دستی برم کانکشن را share کنم که یه پیغام مبنی بر اینکه اون یکی کانکشنتون share هست و ...... را میده......

خلاصه اینکه من میخوام بدون دخالت خودم هر دوی این کانکشن ها روی wlan به اشتراک گذاشته بشن..... چون کانکشن شبانه من به طور خود به خود شب ها ساعت 3 کانکشن نوع روزانه را قطع میکنه و خودش به اینترنت وصل میشه......

مودم من هم asus am602 هست و به صورت lan به سیستم وصل است........

ممنون میشم کمک کنید

duji
13-05-2009, 17:46
سلام
این مورد به نوع سرور مربوط نیست به کلاس ip مربوط میشه که باید ببینی Ip که به شبکه میدی از کدوم کلاسه تا ماسکش و هم تنظیم کنی...

سلام مهیار عزیز خیلی ممنون از اینکه به سوالم جواب دادی من یکمی خیلی زیاد مبتدی هستم و زیاد در این زمینه آشنایی ندارم میشه یه توضیح کامل بهم بدی
با تشکر از لطفت

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آدمی ساخته افکار خویش است. فردا همانی می شود که امروز می اندیشیده است

star462
13-05-2009, 21:08
سلام مهیار عزیز خیلی ممنون از اینکه به سوالم جواب دادی من یکمی خیلی زیاد مبتدی هستم و زیاد در این زمینه آشنایی ندارم میشه یه توضیح کامل بهم بدی
با تشکر از لطفت

سلام دوست عزیز
ما چهار تا کلاس ipداریم که با توجه به نوع اون کلاس, subnetmusk مینویسن
نوشتنsubnetmusk این جوریه که باید عدد255 نوشت
مثلا برای کلاس A داریم 255.0.0.0
برای کلاس B داریم 255.255.0.0
و برای کلاس C داریم 255.255.255.0

amin123
13-05-2009, 22:44
دوستان چرا کسی جواب من را نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

star462
14-05-2009, 11:31
سلام
من یک شبکه workgorup دارم
چرا وقتی یک سری فایل از حالت sharing خارج میکنم باز داخل my network place هست؟
refrech زدم ولی درست نشد!

star462
14-05-2009, 11:53
در شبکه های workgroup یک فایل چگونه به اشتراک گذاشته شود که فقط یک سری کاربر خاص قادر به دیدن فایل share باشند؟

undertaker_ss
14-05-2009, 19:13
دوستان چرا کسی جواب من را نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نمی کنم چنین کاری بشه کرد
چون همین طور که گفتید فقط می شه یه connection روshare کرد
اگه هم بشه من نمی دونم امیدوارم بقیه کمک کنند

undertaker_ss
14-05-2009, 21:52
در شبکه های workgroup یک فایل چگونه به اشتراک گذاشته شود که فقط یک سری کاربر خاص قادر به دیدن فایل share باشند؟

در صورتی که سیستم فایل NTFS باشدروی فولدر right click می کنید در قسمت properties
در تب security فقط اون افراد یا گروه هایی که می خواهید فایل رو ببینند add می کنید

zeus7610
18-05-2009, 10:39
سلام..
با یک اکسس پوینت به صورت وایرلس به لپ تاب ها اینترنت میدیم. (چطوری بدیم بهتره؟) چطوری میشه محدودیت ایجاد کرد که فقط لپ تابهای مورد نظر از اینترنت استفاده کنند و کسی غیر مجاز نتونه استفاده کنه. در ضمن لپ تاب ها به شبکه داخلی هم وصل هستند (یعنی می باید بتونند که بشن) و از شبکه داخلی کسی نباید به اینترنت وصل بشه و از طریق سویچ میشه به صورت وایرلس به شبکه داخلی وصل شد. حالا چطوری امنیت رو تامین کنیم که کسی از بیرون به شبکه داخلی ما دسترسی نداشته باشه؟ (بهترین راه حل که به نظرتون میرسه رو بگین.)

jooya
23-05-2009, 00:01
سلام ، من دوتا کامپویتر دارم و یه مودم 4 پورته ، اینا رو به مودم وصل کردم و یوزر guest رو هم فعال کردم ، و فایل هم شیر کردم و می تونم با دستور

وارد قسمت شیر شده بشم ولی وقتی می خوام با دستور

وارد یه درایو خاص ، فرضا C بشم ، کارد یوزر و پسورد میاد که یوزر guest به حالت پیش فرض انتخاب و قفل شده .

حالا می خواستم ببینم من چطور می تونم به درایو های شیر نشده دسترسی پیدا کنم ؟

راستی تنظیمات هم روی workgroup هست و DhCP هم فعال نیست و به صورت دستی تنظیم کردم .

راستی اینترنت هم دارم ها !

hamed182001
23-05-2009, 15:09
سلام
تیک simple file sharing را در تب folder option\view برداشتی؟؟
اگه برداشتی در cmd این دستور را بزن بعد دوباره تست کن
net use (اسم درایو) (اسم فولدر شیر شده) /user: اسم یوزر
example:
net use z: \\10.0.01\c$ /user:admin
که میتونی به جای ادمین هر یوزری را که میخوای بزنی البته باید تو اون سیستم تعریف شده باشد و حتما هم پسورد داشته باشه

hamed182001
27-05-2009, 22:28
کاش حداقل یکی که میومد سوال میپرسید و جواب میگرفت و میرفت یه زحمتی میکشید میومد میگفت که مشکلش حل شده یا نه. حالا تشکر و از این چیزا مهم نیست. یکم ادم دلگرم میشد برای جواب دادن به بقیه سوالای دیگر دوستان.

caspian
25-06-2009, 16:41
سلام
من 2 تا کامپیوتر را شبکه کردم و مشکلی نداره
من وقتی از توی این کامپیوتر میرم تو اون کامپیوتر مثلا یک آهنگی را باز می کنم روی این کامپیوتر باز میشه و اجرا میشه اما من می خوام روی اون کامپیوتر باز بشه و احرا بشه .باید چه کار کنم؟

farhad200
26-06-2009, 17:02
یه سوال؟
من ip 192.168.1.1 رو تو اکسپلورر میدم ولی بعضی وقتها صفحه تنظیمات مودم خودم باز نمیشه.
صفحه تنظیمات یه مودم دیگه باز میشه من تعجب میکنم ؟آخه این مودم کیه که به کامپیوتر من وصل شده یعنی ممکنه هک شده باشم ؟

NASER985
02-07-2009, 11:02
سلام دوستان
من یه شبکه دارم با 5 تا سیستم همه هم تو my network palce همدیگرو میشناسن ولی تو بازی های شبکه مثل کانتر server error میدن البته برای نرم افزارهای تحت شبکه مثل game port هم همین مسئله رو دارم میخواستم ببینم توی شبکه لن کوچیک کامپیوتری که به عنوان server انتخاب باید چه تنظیمات خاص داشته باشه اگه کسی این تنظیمات رو داره راهنمایی کنه مرسی

mohsenzare
08-07-2009, 11:00
با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از اینکه اطلاعات خودتون رو از دیگران دریغ نمیکنید
راستش من دارم یه مقاله در مورد مسیر یابی در شبکه های Ad hoc رو ترجمه میکنم که توی اون گیر اوفتادم
از دوستان تقاضای کمک دارم

III. TRAINING ALGORITHM
A. Algorithm Representation
As described above, all routing algorithms mostly optimize
the route found and pay less attention to the reduction of
complexity in routing. The protocol used should repeat the
routing every time that data transfer is required. Of course
some optimizations are done such in DSR [28] but the main
problem of these optimization methods is that they are just
specific for the protocol given. In the method used for
optimizing the DSR protocol, a cache is used for saving the
passed route and routing may be repeated for some times.
The algorithm that we suggest here is protocol-free. It can
be adjusted in all routing protocols and we can say it is high
level. It can also use different routing protocols in one
network. In fact we are training the network to learn from
routing and after doing the routing protocol for a few times
the nodes themselves know that from which route they should
transfer data. This is the time when the complexity of routing
for transferring data, reduces to "L" which is the exact route
distance from source to destination. In other words instead of
running O(V*E) times we run O(L) times which equals with
the number of the edges that should be passed. This is the
most optimized complexity a programmer or manufacturer
may seek for.
In addition, in this algorithm, not only we have thought
about the time cost, but also we have used a binary matrix in
training, that reduces the memory cost to minimum and helps
the training period of time to be spent so fast.
Before writing the algorithm, the suppositions at the
network are mentioned:
1- The network is supposed to be a graph with nodes and
edges.
2- Nodes are represented by numbers.
3- The edges from one node to its neighboring nodes are
numbered consequently. By giving a number for each node,
the ordering of edges becomes easier. Of course the number of
nodes related to one node needn't be serial.
4- Each node has an array for training and an array for
controlling bandwidth and traffic. The bandwidth array is not
used in training and it is just for controlling which increases
the transferring quality. Using table for saving the information
by most of the protocols makes the algorithm easy to setup.
5- There is one adjacent matrix for the whole graph.
6- "G" is the graph, "w" is the weight, "s" is the source, "d"
is the destination, "R" is the matrix for routing and "Ro" is the
route array.
Here is the code of Training Algorithm:
Training_Algorithm (G,w,s,d)
If ! R[d]
Ro = get_route_from_a_routing_algorithm(G,w,s,d)
send_update(G,Ro,0,d)
------------------------------------
Send_data(data,s,d)
Training_ Algorithm (G,w,s,d)
Transfer_data(data,s,d)
Transfer_data(data,s,d)
If s <> d
J=index_vertex(s, lg R[d])
Transfer(data,j,d)
Send_update(G,Ro,start,d)
If Ro[start] <> d
K=index_Edge(Ro[start], Ro[start+1])
R[d]=2^k
Send_update(G,Ro,start+1,d)
Index_Edge(i,j) As integer
K=0
Flag = false
While (flag)
Do
If A[i][k]
Counter=counter+1
K=k+1
If (counter=j)
Flag=false
Return counter
Index_vertex(i,k) As integer
K=0
Flag = false
While (flag)
Do
If A[i][k]
Counter=counter+1
L=L+1
If (counter=k)
Flag=false
Return L
As it is shown, before data transfer, first the algorithm
checks that if the graph is trained or not. If it is trained, then
data is sent, else it gets route as an array from a routing
protocol. After this, it trains the nodes by sending update
through the route given. In fact updating does the job of
training.
این یه قسمت از مقاله است که در مورد آموزش الگوریتم توضیح داده که چیزی سر در نمیارم.این الگوریتم یک نظریه در مورد شبکه های AD hoc است
اینم اصل مقاله:

از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی کنید

caspian
09-07-2009, 07:44
من 2 تا کامپیوتر را شبکه کردم و مشکلی نیست و نوشته با سرعت 12M متصل هست اما وقتی می خوام فایل از این کامپیوتر به اون یکی منتقل کنم با سرعت 300k بیشتر انتقال پیدا نمی کنه.علت چیه؟

mbsh
18-07-2009, 18:06
سلام دوستان
نمي دونم جاي اين سئوال اين جاست يا نه؟
من بايد بين دو تا كامپيوتر شبكه برقرار كنم و بعد با استفاده از darwin streaming server و پروتكل rtcp كامپيوتر c lient از server يه فايل ويديو و صدا درخواست كنه و بعد سرور هم اونو پخش كنه.
خيلي خيلي نياز به كمك و راهنمايي دارم. چون شبكه هم پاس نكردم و در مورد روش كار هم هيچي نمي دونم. و واقعا ممنون مي شم هر كي هر چقدر مي تونه راهنماييم كنه.
در ضمن اگه اين تاپيك جاش نيست لطف كنيد بگيد كجا بپرسم.

mbsh
20-07-2009, 14:27
سلام
چرا هيچ كي جواب منو نمي ده؟
راستي من مي خوام بين دو تا كامپيوتر تو خونه شبكه برقرار كنم. رو يكي كاراشو انجام دادم ولي اون يكي اصلا local area conection رو نداره. چه كنم؟

rrooxx
20-07-2009, 15:44
سلام. چطوری میتونم از شر ادمین رها بشم . توی شرکت هر برنامه ای که میخوام نصب کنم از من مجوز ادمین رو میخواد. لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

hashem_wolf
20-07-2009, 15:46
سلام دوستان
من یه شبکه دارم با 5 تا سیستم همه هم تو my network palce همدیگرو میشناسن ولی تو بازی های شبکه مثل کانتر server error میدن البته برای نرم افزارهای تحت شبکه مثل game port هم همین مسئله رو دارم میخواستم ببینم توی شبکه لن کوچیک کامپیوتری که به عنوان server انتخاب باید چه تنظیمات خاص داشته باشه اگه کسی این تنظیمات رو داره راهنمایی کنه مرسی

فایر وال ها رو غیر فعال کنید