مشاهده نسخه کامل
: بحث های تخصصی و عمومی شبكه
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SALMAN_LOOLOO
15-11-2006, 09:50
دوست عزيز فقط اين گزينه را فعال كردم تمام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر راه ديگه اي داره كامل توضيح بده تا مشكلي نداشته باشم ممنون
:blush:
سلام خدمته دوستان ... داداش من كه همچين حرفي زدم آخه اصلا با عقل جور در مياد كه شما بزني اكانت يه كامپيوتر رو ديسبل كني بدش كامپيوتره بازم جواب بده .... من اصلا همچين جوابي به شما ندادم لطفا ديگه تكرار نشه .... :angry:
SALMAN_LOOLOO
15-11-2006, 09:53
شما اگه IP به صورت دستي وارد كني كارت نميشه و بايد DHCP راه بندازي كه بتوني از Defeult Gatway اگه درست نوشته باشم استفاده كني .....
سلام. من يك شبكه wireless بين يك كامپيوتر و لب تاپ ايجاد كردم. كامپيوتر به يك مودم adsl وصله و من از طريق اين شبكه wireless ميخوام به اين كانكشن دسترسي داشته باشم. اين كار رو هم كردم ولي هر دفعه كه به هر دليلي كامپيوتر reset ميشه يا خاموش اين كانكشن قطع ميشه و پدر من در مياد تا دوباره وصلش كنم. حالا بايد چيكار كنم كه اين اتصال به اينترنت مرتب از بين نره؟
سلام خدمته دوستان ... داداش من كه همچين حرفي زدم آخه اصلا با عقل جور در مياد كه شما بزني اكانت يه كامپيوتر رو ديسبل كني بدش كامپيوتره بازم جواب بده .... من اصلا همچين جوابي به شما ندادم لطفا ديگه تكرار نشه .... :angry:
سلمان جان حالا چرا میزنی :blush: من توی چت ازت پرسیدم که چطوری میشه موقت قطع کرد گفتی توی اکتیو دایرکتوری باید دیسبل کنی یوزر را حالا شاید حرف شما درست باشه ولی شاید دی اچ سی پی یا چیز دیگر من مشکل داره که جواب نمیده عصبی نشو عزیز خوب نیست ;)
من که منظوری نداشتم :blink:
arshasb5
15-11-2006, 12:54
سلام. خيلي تاپيك قشتگي داريد.
dost1 شما یه خورده در حق آقای mkoleiny کم گزاشتین. توضیحات ایشون در مورد نت خیلی عالی بود. دقیقا چیزایی که باید بدونیم رو گفتن.
سلام. خيلي تاپيك قشتگي داريد.
dost1 شما یه خورده در حق آقای mkoleiny کم گزاشتین. توضیحات ایشون در مورد نت خیلی عالی بود. دقیقا چیزایی که باید بدونیم رو گفتن.
سلام دوست عزيز خوشحالم كه عضو شدي والله من منظوري نداشتم :blush: من از ايشان كه تشكري كردم
شما ميتونيد اين آدرس را هم يه بار چك كنيد البته ببخشيد ها
اينجا هم نت را توضيح داده ببينيد كدوم يكي كامل تره :blush: البته بازم ميگم ممنونم بابت توضيح آقاي mkoleiny ولی منظوری هم نداشتم از حرفم :blush:
یه چیزی خیلی برای من جالبه دوست عزیز که در اولین روز عضویتت و در اولین پستت مستقیم اومدی از من نقد کردی :blink: !!!! راستی میشه با چندین نام عضو شد نه :cool: البته خلاف قوانین به هرحال چیزی مهمی نیست
موفق باشی منتظر پست های بعدیتان هستیم :blush:
سلام دوستان عزيز بلاخره موفق شدم همه كامپيوتر را به وسيله DHCP اتومات آی پی بدم یا اینکه خودشان بگیرند ولی وقتی Routing and Remote Access را فعال میکنم و Nat را انتخاب میکنم اینترنت هیچ کدوم از کلاینت ها جواب نمیده مشکل چی است؟؟؟
میشه راهنمایی کنید. چندین حالتی که در Nat است امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد میشه بگید چی کار کنم :blink:
kaveh1589
18-11-2006, 21:15
سلام من اشتراك adsl دارم ولي چند روز يه با كاهش سرعت مواجه شدم , ناگفته نمونه تمام راهها رو امتحان كردم اما جواب نگرفتم از دوستان خواهش ميكنم اگه تو اين زمينه اطاعاتي دارن , راهنمايي كنيد . متشكرم
mkoleiny
19-11-2006, 22:31
dost1 جان ip هات رو چند دادی؟ با چی به اینترنت وصل شدی؟ اصلا topology شبکت رو بگو ببینم مشکلت چیه؟
kaveh1589 جان احتمالا مشکل شما از isp باشه. با اونها در میون بزار.
سلام من اشتراك adsl دارم ولي چند روز يه با كاهش سرعت مواجه شدم , ناگفته نمونه تمام راهها رو امتحان كردم اما جواب نگرفتم از دوستان خواهش ميكنم اگه تو اين زمينه اطاعاتي دارن , راهنمايي كنيد . متشكرم
دوست عزیز
شما از چه سرعتی استفاده میکنی؟
تلفن های توی منزل رو قطع کن ببین دوباره همینطوره ؟
از چه نوع مودمی استفاده میکنی ؟
درود
دوست عزیز
mkoleiny
شما چه مدرکی دارید ؟
من برای ادامه دادن در ضمینه ای تی به راهنمایی نیاز دارم
هنوز درک درستی نسبت به کلاس های که بعد از دوره های ISA
و security+
ندارم و در تصمیم گیری دچار مشکل شده ام
هر کس بتونه تصویر مشخصی از اینده دوره های MCSA /MSCE
و یا حتی CCNP و .........
به من بده ممنون میشم
درود
ویرایش
ضمنا یک چیزی شبیه این رو نمیخوام واسه پاسخ
پیشاپیش متشکرم
ارزومند ارزوهایتان
ابی
ebilove جان ..
بستگي به علاقه ات داره .
MCSE دو شاخه ميشه : Messaging و Security هر دوش هم بسيار پر كاربرد هست ولي بسته به علاقه مي توني يكي رو بري .
با وجود اينكه ISA و Security+ رو خوندي ميشه نتيجه گرفت كه تو MCSE:Security موفق تري - چرا كه هردوي اونها از مباحث اصلي Security هستن .
مي توني امتحانات رو طوري انتخاب كني كه MCSA رو هم بگيري ( با توجه به اينكه MCSA پايين تر از MCSE محسوب ميشه )
======
در مورد سيسكو هم اين توصيه رو مي كنم :
بدون توجه به هيچ كدوم از دوره هايي كه خوندي حتما بايد CCNA رو بري ( در درك بسياري از مسايل بهت كمك زيادي مي كنه و اصولا Concept جالبي خواهد داشت )
بعد از CCNA اگه خواستي مي توني CCNP رو هم بخوني .
======
ولي كلا اگه خواستي تو همون زمينه امنيت ادامه بدي اين شكلي هست :
بعد از MCSE:Security دوره CEH رو مي توني بگذروني
اگر مسير درستي رو پيش بگيري ظرف دو سال مدارك زير رو در اختيار داري :
MCSA:Security - MCSE:Security - Security - CEH
mkoleiny
28-11-2006, 17:57
سلام به دوستان.
با تشکر از gaban برای راهنماییشون.
ebilove جان من مدرک mcse و ccna و a+ رو دارم و الان دارم مدارک ccnp و ceh رو میگیرم و اگر خدا بخواهد مدرک RHE رو .
ببینید مدرک mcse از نظر بار علمی جزو مدارک منتخب شناخته میشه. مخصوصا چون دوره های infra1 و infra 2 رو میگذرونید از نظر درک تئوریکال در مورد سرویس های شبکه و طراحی زیرساخت های شبکه در سطح بالایی قرار دارید.
مجله pcworld متوسط حقوق افرادی که مدرک mcse رو دارند اعلام کرده که بین 60 هزار دلار سالانه در کشور های جهان سوم تا 92 هزار دلار در سال در newyork میباشد.
به نظر من شما برید سراغ مدارک سیسکو مثل ccna و ccnp تا ccie که مدارک بسیار معتبری بوده و متمم مدرک mcse شماست.
با سلام
دوستان منون از پاسختون
در مورد این یک سری اطلاعات میخوام
Rhe
ممنون از شما
بحث در مورد يادگيري شد من هم يك سوال بپرسم
خيلي تخصصي شبكه بلد نيستم و بهتر بشه گفت اصلاً بلد نيستم ، در حد اينكه چند تا سيستم رو كابل بكشي شبكه كني !!!
چند ماهي ميشه كه قصد كردم برم علمي آموزش ببينم ولي پشت گوش انداختم !
به نظرتون در درجه اول چه سطحي رو بايد آموزش ديد يك آموزشگاهي رو هم معرفي كنيد ( يا توي تاپيك يا پيغام خصوصي )
ممنون دوستان
با سلام
خوب دوست عزیز
شما باید از در مورد تمامی مباحث شبکه اطلاعات پیدا کنی سپس
به هر کدام که علاقه داری ادامه بدی
شما ابتدا netwok+ رو کلاس برو
سپس بقیه کمک کمک دستت میاد
موفق باشی
kaveh1589
29-11-2006, 22:49
سلام دوستان خواهش می کنم منو تو حل این مشکل پیچیده کمک کنید واقعا به کسانی که تو شبکه تخصص واطلاعات بالایی دارن نیاز مندم و اگه لطف کنید به شماره من 09177111589 یه تک زنگ بزنید من خودم بهتون زنگ میزنم و مشکلو به صورت کامل واستون شرح میدم
از توجه شما متشکرم
mohsen411
29-11-2006, 23:09
سلام به دوستان عزيزم .
همه admin ها ميدونند كه 50 % از مهارت مديريت Network آشنايي با Event ID هاست و امكان خيلي كمي داره كه براي يك admin موضوعات مختلفي در اين رابطه پيش بياد ،پس ميشه گفت اتفاقا بر عكس نظر دوستمون Share كردن اين تجربيات در دراز مدت باعث رشد اعضا ميشه .
در مورد سوال nightmare بايد بگم از نظر تئوري و عملي كه خودم بارها Trust رو پياده سازي كردم اون هيچ ارتباطي با Zone root نداشته .
شما بعد از اينكه root رو پاك كرديد dns اولي Forward كرديد ؟ و اگر اين طور بوده چه IP به اون داديد ؟
mkoleiny
30-11-2006, 12:14
ebilove جان rhe یعنی redhat engenier که یکی از مدارک معتبر در زمینه لینوکس میباشد.
mohsen411 جان شما فکر کنم رفتی صفحه اول رو خوندی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wisdom جان مجتمع فنی تهران به نظر من در زمینه شبکه خیلی خوبه.
بازم اگر سوالی هست در خدمتیم.
آقاي كليني شما مدارك بين المللي رو گرفتي يا فقط تو ايران خونديشون ؟
advence66
30-11-2006, 15:56
سلام من خوشحالم که شما رو پیدا کردم من دانشجوی نرم افزار کامپیوتر هستم اگه ممکنه منبعی برای توضیح ریز کش سرور تو Isp بهم بدین ممنون
mkoleiny
30-11-2006, 17:14
advence66 جان خوش آمد مخیگم بهت. چشم.
gabana جان من mcse رو بینالمللی گرفتم ولی بقیش فعلا وقت نشده امتحانات بینالمللی رو بدم.
با سلام
دوست عزیز امتحان بین المللی رو میشه بگی چه جوره ؟
شبیه همین جا میشینی پشت سیستم .و ..............
این هم یک مجموعه به روز از سوالات امتحان های مایکروسافت
همه جا هست اما نه مجانی
آقاي كليني ممنون ..
خب كجا امتحان دادي ؟
اين امتحانا اصولا Remote هستن و Testing Center هاي اونور هم ثبت نامي هاي ايران رو بين Testing Center هاي ديگه پخش مي كنن . گاهي اسمت تو دو جا هست يعني دو تا پروفايل برات مي سازن !! اونوقته كه دردسرت شروع ميشه .
گاهي هم بهت مي گن مثلا تو دبي افتاد ولي تو پروفايلت نوشته مالزي !!
اينا مشكل سازه -
من دنبال يه جاي معتبرم تا امتحان بدم ( غير از مجتمع فني !! ) چون اصلا كارشو قبول ندارم
جايي سراغ داري ؟؟
mkoleiny
30-11-2006, 23:23
ebilove جان بله. مثل simolation های خودمون میمونه. فقط استرسش خیلی فرق میکنه.
من مجتمع فنی امتحان دادم ولی اشتباه کردم. الانم پروفایلم block شده چون رفتم پسوردمو عوض کردم میگن دیدن آی پی gateway ایران block کردن.
میگن یه شرکت جدید داره به صورت کاملا رسمی !!!!!!!!!! امتحان برگزار میکنه. فقط نمیدونم کجاست چون هنوز رسما اعلام نکرده. من که از این به بعد میرم دبی امتحان میدم. فقط gaban جان منظورتو از remote متوجه نشدم.
mohsen411
09-12-2006, 01:44
سلام .
حق با شما بود من پيامهاي قبلي رو خونده بودم .
در مورد امتحان بايد بگم در ايران هيچ حايي نيست كه بتونه امتحانات رو رسما و با Profile iran بگيره .
در مورده اون دوستمون كه گفته بودند رفتند پسورد عوض كردن Block شدن ، والا من بارها اين كار رو كردم و مشگلي نبوده . دوستان اگر به هر دليلي Location خودتون رو عوض كنيد مشگل پيدا ميكنيد اون هم در صورتي كه كشورهايي رو انتخاب كنيد كه در ليست سياه هستند .
خوب من در نهايت راجب به اون مشكل Trust دوستمون چيزي دستگيرم نشد . چون واقعا Trust هيچ ربطي به root zone نداره . اگه اين پست رو خوند لطفا برام بگه dns خودشو Forward كرده بود ؟ و براي Name resolve NETBIOS چه كرده بودند ؟ replecate wins server هاشون Configure شده بود ؟
mkoleiny
15-12-2006, 23:41
آقا من سرم شلوغ بود چند روزی نبودم بقیه دوستا کجان پس؟
البته با عرض سلام.
SALMAN_LOOLOO
16-12-2006, 19:00
سلام خدمته دوستان عزیز من یه مدت نبودم کسی سواله خاصی داشت نپرسه !!!!
نه بابا شوخی کردم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .
SALMAN_LOOLOO
16-12-2006, 19:05
و اینکه بعد از مدت ها یه سوال فنی برای خودم پیش امده که مغزمو داره می خوره ..... کسی کار کردن کامل با دستور NtdsUtil رو بلده بگه ممنون میشم. من خودم با سرور کانکت میشم ولی نمی دونم چه کارایی دقیقآ میشه انجام داد ؟؟؟؟
هرکی بگه یه دعوت نامه Parsa Space.Com رو بهش میدم .... باج میدیم دیگه ........ :-)
mohsen411
17-12-2006, 21:50
عزيزم اين Command موارد كاربردي زيادي در AD داره ، از Master Operation ها گرفته تا Restore كردن AD براي مواقعي كه مثلا يكي از OU ها در ساختار DC شما پاك ميشه و حالا براي Restor كردن اون بايد USN اون رو بالا ببريد تا Replicaton روي ديگرDc رو با Ver جديد انجام گيرد .
خلاصه هيچ Admin سراغ ندارم كه بشينه همه Sub command اون رو كار كنه يا براش پيش بياد استفاده ازش . حتي تو تست هاي ماكروسافت هم چند مورد خاص براي Restore كردن AD رو اعم از Non Authoritive و Authoritive اون هست كه به كار برده ميشه . به هر تقدير هر قسمتش رو كه خواستي چون اين Command روي Support tools هست يه سري به Help خودش بزني فكر كنم از هر توضيحي كه من بخوام برات بنويسم كامل تره .
SALMAN_LOOLOO
19-12-2006, 09:09
سلام داداش من ممنونم از راهنمايي شما. ;-)
mohsen411
20-12-2006, 22:31
خواهش ميكنم
SALMAN_LOOLOO
23-12-2006, 09:32
يه سواله ديگه اينكه اگه ما يه شبكه داشته باشيم امنيت توي اين شبكه خيلي مهمه برامون و اينكه يه نرم افزار دارم كه بايد دسترسي Full Control داشته باشه ... اكثر نرم افزار هاي ايراني همين جوريه ... مي خوام بدونم چه راهه حلي شما پيشنهاد ميكنيد.... ؟؟؟؟
SALMAN_LOOLOO
26-12-2006, 09:12
كسي نبود جواب ما رو بده بابا ما كه نفهميديم اينو چي كارش كنيم اگه كسي مي تونه كمكم كنه ممنون ميشم..
يه Terminal Server مي تو ني Run كني
بعد به يوزر هات فقط دسترسي به Application رو بده .
فكر مي كنم خوب باشه - امنيت هم در حد معقول مي توني پياده سازي كني
mohsen411
27-12-2006, 11:37
دورود به همه عزيزان .
بله خيلي از برنامه هاي داخلي اين مشكل رو دارند كه براي اجرا شدن نياز به دسترسي بالا دارند .
اما متاسفانه بيشتر اين برنامه ها كه محصولات داخل هستند يا اصلا با ترمينال سرويس سازگار نيستند و يا اگر
هم به طور تئوري از اون پشتيباني كنند شما رو با هزار تا مشكل روبه رو خوهند كرد .
ولي براي خودم از اين مشكلات پيش اومده مثلا در نصب برنامه حسابدري تحت شبكه "هلو"
كاري كه من كردم اين بود كه اون كاربراني كه ميخواستم از اين برنامه استفاده كنند رو عضو Admin كردم و برنامه رو با اين سطح دسترسي نصب كردم . و در انتها اونها رو از اين گروه حذف كردم . حالا شايد كار منطقي به نظر نرسه ولي جواب ميده .
حداقل بهتر از هيچيه :) موفق باشي
یک سوال دوستان
شاید خیلی ساده و پیش پاافتاده باشه
ولی فرق کابل Cat 6 با Cat 5 چیه ؟ و این که کجا کاربرد دارن و کدوم بهتر هستش
SALMAN_LOOLOO
28-12-2006, 08:21
Salam KHedmate Hamaye Dostan Aziz Man Moshkeeelaaamo Peda kArdam Ke Che Jorii Halesh konam Age Kaaasi Mayel bood Begam ......
va mer30 az rahnemaaaayeton ;)
بگو آقا جون ببينيم چه ترفندي زدي !
mohsen411
29-12-2006, 11:08
بگو عزيز جون ، چي كار داري ميكني:)
یک سوال دوستان
شاید خیلی ساده و پیش پاافتاده باشه
ولی فرق کابل Cat 6 با Cat 5 چیه ؟ و این که کجا کاربرد دارن و کدوم بهتر هستش
کابلها را از نظر نوع کیفیت و سرعت به category های مختلف تقسیم بندی می کنیم
1- cat 1 در این نوع category کابلها از کیفیت پایینی برخوردارند و اغلب جهت ارسال صوت استفاده می شود مانند : کابل تلفن
2- Cat 2 : از این نوع کابل برای سرعتهای پایین که حداکثر آن 4 mb/s می باشد استفاده می کنیم .
3- Cat 3 : سرعت ارتباطی در این نوع category 10 mb/s و برای شبکه های bus استفاده می شود همچنین برای شبکه های star با سرعت 10mb/s استفاده میشود .
نکته : در ترکیبی خاص می توان از cat 3 برای سرعت 100mb/s استفاده نمود
4- cat 4 : سرعت در این category 16 mb/s و اغلب برای توپولوژی ring استفاده می شود
5- cat 5 : سرعت 100 mb/s برای توپولوژی star ( fast Ethernet )
6- cat 5e : سرعت ارتباطی در این نوع کابل تا 1000mb/s می تواند باشد ولی بهتر است برای سرعت 1000 ار cat 6 که دارای استانداردهای بالاتری است استفاده کنند .
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
من یک سرور با ده تا کلاینت دارم که سرور ویندوز دو هزار و سه و کلاینت ها هم اکس پی است
حالا از اکتیو دایرکتوری یه بکگروند روی سرور گذاشتم که همه به صورت مشترک استفاده کنند مثل عکس زیر
ولی بیشتر کلاینت ها بکگروند هایشان به این شکل است
مشکل من چی است
چی کار کنم که این مشکلم حل بشه:sad:
SALMAN_LOOLOO
03-01-2007, 12:25
سلام خدمت همه دوستان عزیز من یه چند وقت کارام گیر کرده بود ولی حالا سرم خلوط شده و اینکه من چی کار کردم ...
من Program Files یوزر User های مورده نظرم رو دسترسی Full Control دادم و توی قسمت Advanced .. هم Take Ownership رو روی قسمت Apply to گزاشتم روی This Folder And Sub Folders .....
همین.... :-)
راستی دوستان من از 2 شنبه هفته دیگه دارم میرم سربازی ..... که خیلی زده حاله خلاصه ما رفتیم جزو کچل شده گان.......
خداحافظ تا ساله آینده..
SALMAN_LOOLOO
03-01-2007, 12:27
من یک سرور با ده تا کلاینت دارم که سرور ویندوز دو هزار و سه و کلاینت ها هم اکس پی است
حالا از اکتیو دایرکتوری یه بکگروند روی سرور گذاشتم که همه به صورت مشترک استفاده کنند مثل عکس زیر
مشکل من چی است
شما دوسته عزیز می تونی مسیر آدرس عکست رو یه جای دیگه بدی بلکه درست بشه.;)
سلام دوست عزیز نشد جیگر جان
دیگه چی کار باید بکنم یه بار تمام پالیسی را پاک کردم و دو باره این کار را انجام دادم بازم نشد همینطوری میشه مشکل چی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ebrahim212
04-01-2007, 13:20
سلام
من آموزش برنامه نت ساپورت را می خواهم اگه کسی می تونه کمکم کنه
ebrahim212
04-01-2007, 13:26
سلام
من آموزش برنامه نت ساپورت را می خواهم اگه کسی می تونه کمکم کنه
mohammad madhani
10-01-2007, 21:35
با سلام آيا من مي توانم خط adsl را كه دارم را با دوستانم كه فاصله آنها با من بيش 200 متر است به اشتراك بگذارم .
اگر مي شود راه هاي آن را بنويسيد.
مي توني 200 متر سيم بگيري شبكه كني با دوستات ..!
يا نه وايرلس شبكه ات رو ايجاد كني و خط رو Share كني ..
البته اين دوميه منطقي تره !!
=======================
هر كدوم يه كات شبكه وايرلس مي خواين + اگه م خواي شبكه ات ايمن تر باشه يه Access Point هم لازمه ..
shiraz_net
11-01-2007, 01:41
من هم در زمینه شبکه کار کردم اگر بتونم کمک می کنم موفق باشید
borlandology
12-01-2007, 12:55
مشکل من چی است
سلام
اول یه بار مسیر فایلت رو چک کن
بعد
1. Allow only bitmapped wallpaper= enable
2. توی مسیر User Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Explorer گزینه Turn On classci shell رو disable کن
3.Enables Active Desktop=disable
حالا ببین مشکلت حل شده؟
amir aussie
20-01-2007, 13:34
سلام
من تو محل كارم 3 تا كامپيوترو شير كردم ( شبكه محلي -لن ) همه چيزش خوبه ولي موقعي كه به اينترنت وصل ميشم تو دو تا دستگاه ديكه ايكون كانكت شدن به اينترنت رو نشون ميده ولي از اينترنت اكسپلور نميشه وارد هيچ سايتي شد لطفا" راهنمائي كنيد
با تشكر
اگر ممکن است شماهم مثل دوست عزیزمان zaraoustra کلیه مطالی این تاپیک را در یک فایل pdf روی شبکه بگذارید.
پیشاپیش سپاسگزارم
mohsen411
01-02-2007, 13:02
سلام
من تو محل كارم 3 تا كامپيوترو شير كردم ( شبكه محلي -لن ) همه چيزش خوبه ولي موقعي كه به اينترنت وصل ميشم تو دو تا دستگاه ديكه ايكون كانكت شدن به اينترنت رو نشون ميده ولي از اينترنت اكسپلور نميشه وارد هيچ سايتي شد لطفا" راهنمائي كنيد
با تشكر
عزيز جان اگه امكان داره حداقلا بگو ببينيم تنظيمات dns , Gateway رو چطور ست كردي . شايد اين طوري بتونم يه كمكي كنم
ehsanema
01-02-2007, 17:31
با سلام
در محل کارم 2 تا کامپیوتر داریم که از شبکه مرکزی استفاده می کنند. هر دو کامپیوتر در یک ورک گروپ هستند و 2 پرینتر بین هر دو شیر می باشد دسترسی به اینترنت هر سیستم بدون نیاز به آی پی و مستقل از دیگری است . (مستقیم از شبکه). مشکلی که وجود دارد این است که دیگر همکاران از شیر بودن پرینتر ما سوءاستفاده می کنند.
آیا راهی است که پرینتر فقط بین این دو سیستم شیر شود و یا دسترسی به ورک گروپ ما فقط از طریق دستگاههای موجود در آن ورک گروپ انجام گیرد.(ترجیحا پس ورد روی ورک گروپ) البته دسترسی به سرور و مشخصات آن وجود ندارد (فقط می دانم که ارتباط اینترنت از طریق دیش است). احتمالا سطح دسترسی هر یک از سیستم ها ادمین است(چون ورک گروپ را بدون هیچ مشکلی خومان ایجاد کردیم).قرار دادن پس ورد روی ادمین و یا فعال کردن فایر وال باعث قطع ارتباط با اینترنت و یا از بین رفتن شیر پرینتر ها می شود.(دستور پرینت به سیستم دیگر نمی رسد.)
بسیار ممنون می شوم اگه سریع راهنمایی نمایید.(پدرمان درآمد انقدر برای دیگران پرینت گرفتیم!!!!!)
با تشکر
mshiraz.2006
10-02-2007, 16:34
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان.من یه سوال دارم؟
من با همسایمون یه شبکه دو سیستمی بستیم. آیا میشه از طریق هدفن و میکروفن با هم ارتباط برقرار کنیم؟
باتشکر.
به نام خدا
من با همسایمون یه شبکه دو سیستمی بستیم. آیا میشه از طریق هدفن و میکروفن با هم ارتباط برقرار کنیم؟
باتشکر.
بله دوست من
با نرم افزار Net Meeting - در Run تايپ كنيد Conf و مراحل تنظيماتش رو پيش بريد .
mshiraz.2006
11-02-2007, 11:48
بله دوست من
با نرم افزار Net Meeting - در Run تايپ كنيد Conf و مراحل تنظيماتش رو پيش بريد .
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز.
امیدوارم تنظیماتش راحت باشه.
اگه گیر کردم اطلاع میدم.
با سلام
من بدنبال كارت شبكه چند پرت هستم.
آيا از دوستان كسي در اين خصوص اطلاعي دارد كه از كجا مي تونم تهيه كنم ؟
كارت شبكه اي كه به هر پرتش بتونم آي پي خاصي بدهم.
ممنون
مرتضي سيستم
13-02-2007, 18:11
سلام
چطور ميشه يه كامپيوتر تو يه شبكه باشه ولي نتونه بقيه رو ببينه يا اونا ببيننش؟
ببينيد اينطوري بگم
تو كافي نت من سيستم اصلي يا به قولي سرورم از طريق HandyCafe بقيه سيستم ها رو ميبينه و روشون كنترل داره ولي از طريق NetworkPlaces هيچ كدوم ديده نميشن و در دسترس نيستن
يعني فقط از طريق handyCafe با اونا ارتباط داره و سيستمهاي ديگه ازش اينترنت ميگيرن.
سيستمم 2 كارت شبكه داره
يكي آنبرد و ديگري PCI كه كارت آنبردم وصل به هابه و كارت PCI وصل به مودم ADSL
راههاي كه ميشه كامپيوتر اصلي بتونه با بقيه ارتباط داشته باشه چيه؟؟
ممنون از همتون
mshiraz.2006
14-02-2007, 06:29
به نام خدا
باتشکر.
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز.
امیدوارم تنظیماتش راحت باشه.
اگه گیر کردم اطلاع میدم.
با تشکر.
دوست من ..
اينو ببين :
فقط دقت كن كه در صفحه اي كه Connetction رو انتخاب مي كني بايد Local Area Network رو بزني .
اگه باز به مشكلي خوردي بگو .
mshiraz.2006
15-02-2007, 04:56
دوست من ..
اينو ببين :
فقط دقت كن كه در صفحه اي كه Connetction رو انتخاب مي كني بايد Local Area Network رو بزني .
اگه باز به مشكلي خوردي بگو .
به نام خدا
با تشکر از شما دوست عزیز.
ما در مورد انجمنی در مورد آموزش این برنامه رو نداریم؟
golemangoli
15-02-2007, 17:26
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم که ممنون می شم اگه کسی می دونه بهم بگه:
می خواستم بدونم که چه طور می شه kerberos رو تو شبکه config کرد؟
golemangoli
15-02-2007, 17:31
.................................................
تنظیمات مربوط به اون رو میتونید از مسیر زیر پیدا کنید
DNS ------> forward lookup zone ---->Domain Name ------>Sites ---->Defult-first-site-name ---->tcp --->kerberose-----> R-click ---->Propetise
mkoleiny
16-02-2007, 16:58
salam bacheha. chakerim.
agha sharmande ke englisi type mikonam.chon inja aslan farsi nadare.
man baraie emtehanatam oomadam istanbul va baraie ie moddati nistam
jaie manam khali konid. va az bachehaiee ke peighame khosoosi zadan ham ozr mikham felan nemitoonam javab bedam.
ghorbane hameie shoma MK
mkoleiny
20-02-2007, 21:28
baba dametoon garm. cheghadram arezooie movafaghiat kardid baram.
ghorbane shoma. man nistam kam niareed bache ha :)
smb_mahdi
09-03-2007, 21:09
ببخشید من یک مقاله کامل در رابطه با شبکه بندی در linux می خاستم
لطف کنین هر چه سرع تر به امیل من بفرستید smb_mahdi@yahoo.com
ممنون
mkoleiny
11-03-2007, 05:22
سلام بچه ها.البته منظورم بزرگواران بود. من دوباره اومدم. امیدوارم بتونم کمکی هر چه کوچک بکنم.
راستی خیلی خوشحالم که بخش شبکه تشکیل شد و داره رونق پیدا میکنه.
ببخشید من یک مقاله کامل در رابطه با شبکه بندی در linux می خاستم
لطف کنین هر چه سرع تر به امیل من بفرستید smb_mahdi@yahoo.com
ممنون
منظورتون رو درست متوجه نمی شم
شبکه بندی که به لینوکس یا ویندوز ربطی نداره
ولی این سایت خیلی کمک می کنه :
ولی بهتره کتاب بخونید
master7218
11-03-2007, 15:49
سلام
من نرم افزار هندی کف نصب کردم ولی درست کار کردن باهاش رو بلد نیستم .:rolleye:
یعنی نمیدونم که هزینه ی روزانه رو چجوری در میاره ؟:exclamati
اگه کسی هست که در این زمینه میتونه منو راهنمایی کنه کمک بزرگی کرده .:thumbsup:
مقاله ای هم اگه در این زمینه داشته باشه که چه بهتر
:wub: :wub: :wub: :wub:
Gune Baxan
13-03-2007, 01:03
با سلام خدمت همه دوستان
من دنبال مطلب در مورد Interface ها در شبکه هستم. خیلی ممنون میشم اگر منابعی در این مورد به من معرفی کنید. فرقی نمیکنه انگلیسی باشه یا فارسی.
topfighter
16-03-2007, 12:44
سلام عزیزان چطورین ؟ انگاری اینجا همه پره پر هستن
صادق رشیدی هستم 20 سالمه
MCSE,CCNA,RHCE
اینارو خوب بلدم ابته CCNP هم با بیشتر بحساش کار کردم
هنوز تو لینوکس مشکل دارم
وایرلس و دیش هم کار کردم
به هر حال خیلی خوشحال هستم که تو جمع شما هستم خوشحال میشم بتونیم به همدیگه کمک کنیم
راستی اینجا کسی هست که لینوکس رو خیلی خوب بلد باشه؟
اگه کسی MRTG رو واسه SQUID را انداخته یه راهنمایی جامع به من بکنه ممنون میشم
وقتی SNMP رو میخوای ران کنی داخل SQUID باید از اول کامپای بشه ؟ یا فقط تنظیماتشه؟
وقتی که SNMP_port رو از 0 تغیر میدی یعنی فعالش میکنم دیگه Squid استارت نمیشه
مشکلم کجاس به نظر اساتید لینوکس؟
SALMAN_LOOLOO
21-03-2007, 16:36
Salam Khedmate HAmaye dostan Maaan Belakhare bar gashtam...
Age Kasi Soale Nesbatan Sakhti Dasht be porseee Dar khedmatim......
Sale Jadid Ro be hamaye dostanam Tabrik migam ...... makhsoosan Anjomane Shabake.....
با سلام
دوستان اطلاعاتی در مورد isa
یا :
Internet Authentication Service
میخوام هر چیزی که باشه ممنون از دوستان
با عرض سلام به همه p30 ها
آقا من تازه وارد اینجا شدم از از همون صفحه اول تا همین صفحه 33 خوندم واقعا بحث جالیه واقعا دارین زحمت می کشین دست همتون درد نکنه
حقیقتش من تا اینجا هرچی رو خوندم بجز بعزی موارد که حالا یا خیلی تخصصی بود یا ما با هاش برخورد نداشیم باقی چیزارو میدونستم وحقیقتا من یه سرور راه انداختیم با 15 تا کلاینت همه چیز کامله یعنی یه ویندوز 2003 سرور و یک dhcp , dns و vpn که اینا همه به خوبی کار مکنند و همه چیز عالیه حالا این وسط چند تا سوال هست اولا که من این vpn که راه انداختم به سیستم ها اینترنت میده (به جای شیر کردن) حالا اگه من بخوام روی همین سیستم ISA نصب کنم آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی با vpn تداخل پیدا نمی کنه و ایا اگه ایزا نصب کنم دیگه احتیاجی به وی پی ان ندارم و میشه همشو با هم روی یه سیستم نصب کرد چون در اصل انجوری که ما فهمیدیم یه سرور باید برای dhcp و dns داشته باسیم یکی برای ISA و یکی برای IIS ویکی برای vpn که اینا همه با هم به یه هاب وصل میشن و کلاینها به یه هاب دیگه که این دو هابم به هم و یه مشکل دیگه اینکه من به هر نفر یه یوزر و پسورد دادم و اینا میتونن هم زمان روی چند سیستم لوگین کنن در صورتی که من می خوام تا موقعی که از روی یک سیستم لوگ آف نکرده نتونه روی اون یکی لوگین کنه
یه سوال دیگه (امیدوارم خسته نشین از این سوالهای من وبخونید و جواب بدین ) من تو شهرستانم و چون شبکه رو به صورت تجربی کار کردم و از این اصطلاحات قلمبه سلمبه هم چیزی سرم نمیشه و می خوام اگه بهشه کلاس برم تا به صورت تئوری هم چیزی یاد بگیریم و اگه ممکن باشه یه مدرکی هم بگیریم باید توی تهران کجا برم کجا بهتره برای این کلاسا و کجا مدرک میدن آه خسته شدم امیدوارم حداقل یه نفر جواب بده:2:
با عرض سلام به همه p30 ها
آقا من تازه وارد اینجا شدم از از همون صفحه اول تا همین صفحه 33 خوندم واقعا بحث جالیه واقعا دارین زحمت می کشین دست همتون درد نکنه
حقیقتش من تا اینجا هرچی رو خوندم بجز بعزی موارد که حالا یا خیلی تخصصی بود یا ما با هاش برخورد نداشیم باقی چیزارو میدونستم وحقیقتا من یه سرور راه انداختیم با 15 تا کلاینت همه چیز کامله یعنی یه ویندوز 2003 سرور و یک dhcp , dns و vpn که اینا همه به خوبی کار مکنند و همه چیز عالیه حالا این وسط چند تا سوال هست اولا که من این vpn که راه انداختم به سیستم ها اینترنت میده (به جای شیر کردن) حالا اگه من بخوام روی همین سیستم ISA نصب کنم آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی با vpn تداخل پیدا نمی کنه و ایا اگه ایزا نصب کنم دیگه احتیاجی به وی پی ان ندارم و میشه همشو با هم روی یه سیستم نصب کرد چون در اصل انجوری که ما فهمیدیم یه سرور باید برای dhcp و dns داشته باسیم یکی برای ISA و یکی برای IIS ویکی برای vpn که اینا همه با هم به یه هاب وصل میشن و کلاینها به یه هاب دیگه که این دو هابم به هم و یه مشکل دیگه اینکه من به هر نفر یه یوزر و پسورد دادم و اینا میتونن هم زمان روی چند سیستم لوگین کنن در صورتی که من می خوام تا موقعی که از روی یک سیستم لوگ آف نکرده نتونه روی اون یکی لوگین کنه
یه سوال دیگه (امیدوارم خسته نشین از این سوالهای من وبخونید و جواب بدین ) من تو شهرستانم و چون شبکه رو به صورت تجربی کار کردم و از این اصطلاحات قلمبه سلمبه هم چیزی سرم نمیشه و می خوام اگه بهشه کلاس برم تا به صورت تئوری هم چیزی یاد بگیریم و اگه ممکن باشه یه مدرکی هم بگیریم باید توی تهران کجا برم کجا بهتره برای این کلاسا و کجا مدرک میدن آه خسته شدم امیدوارم حداقل یه نفر جواب بده:2:
ESMAIL2006
28-04-2007, 21:42
ببخشید اقا یه سوال داشتم میشه تو یه شبکه کابلی صدا هم انتقال داد
سلام به نظر شما الان برای یادگیری شبکه باید به کدام شرکت بریم سیسکو یا ماکروسافت و یا هر دو میخواستم کسانی که اینا رو خوندن یه نظر بدن و قیمت هاش هم بگن چه قدر میشه
سلام به تمامی دوستان عزیز انجمن
من در شبکه وایرلس به یک مشگلی بر خور کردم لطفا منو در این زمینه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یک مودم ADSL&ROUTER مدل SY800C دارم که از شرکت پارس آنلاین گرفتم من به این مودم یک Access Point D-link AP2100 از طریق Lan وصل کرده ام و 4 عدد کامپیوتر با این Access Point کار می کنند.حال باید چه تنظیماتی را بر روی ADSL&Router انجام بدم که کامپیوتر هایی که کارت شبکه وایرلس دارند بتونن از اینترنت استفاده کنند.شبکه به خوبی کار می کند مشگل فقط در تنظیمات برای اینترنت میابشد.
.میخواستم که بدونم توی برنامه متلب چطور میشه به پورت های کامپیوتر های توی شبکه وایرلس لن دسترسی داشت اکه تو متلب نمی شه با چه نرم افزار دیکه میتونم این کارو انجام یاحتی اینکه اکه سورس کد چنین برنامه هست بیشتر به کارم میاد.
البته من قبلا این کاروبا دسکتاب کنترول ویندوز انجام دادم ولی این مستلزم اینه که اون کامپیوتر لوگ اف باشه.
29/4/2007
Thanks a Lot naeem.titan@gmail.com
من هم در این مورد میتونم کمکتون کنم.البته من فقط DHCP رو تا بحال کار کردم و تو DNS میمونم.:42:
ولی ادامش میدم.سری به persiannetworks.com هم بزنید بحث های جالبی داره.:10:
اینم وبم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب نمده یا اینکه کسی نمی دونه شاید هم...
دوست عزیز علی 94 متچکرم ولی این اصلا جواب من نبو کار من یک پرو ژه تحقیقاتیه و باید جایی اون رو ارائه کنم به هر حال متچکرم که بی تفاوت نبودی.
Thanks a Lot naeem.titan@gmail.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اکه کسی نمیدونه برم جای دیگه بپرسم هر چند فکر نمی کنم کسی ندونه!!!
دوستان اکه کسی نمیدونه برم جای دیگه بپرسم هر چند فکر نمی کنم کسی ندونه!!!
pooya4875
01-05-2007, 19:04
سلام دوستان
كار قشنگي رو شروع كردين. فعلا نمي تونم كمكي بكنم چون تازه MCSE رو شروع كردم.
اگه براتون امكان داشته باشه خيلي ممنون مي شم جزوه اي راجع به +Network برام بفرستيد. نتونستم لينك هايي كه بچه ها آدرس دادن رو باز كنم!!!
اگه به ايميلم بفرسيتد ممنون مي شوم
pooya4875@yahoo.com
مرسي. قول مي دم هر وقت راه افتادم بيشتر كمك كنم.
انصافاً شرمنده شدم و از رو رفتم از بس دوستان به من محبت دارند.یک سئول کردم و این همه جواب برام رسید مرسی از همه به خصوص خرزو خان.
دوستان من به یک مقاله در مورد نوآوری های جدید درشبکه نیاز دارم به من کمک کنید
دوستان من به یک مقاله درمورد نوآوری های جدید در شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
دوستان من به یک مقاله در مورد نواوری های شبکه نیاز دارم به من کمک کنید
پست های پشت سر هم خلاف قوانین هست!
.میخواستم که بدونم توی برنامه متلب چطور میشه به پورت های کامپیوتر های توی شبکه وایرلس لن دسترسی داشت اکه تو متلب نمی شه با چه نرم افزار دیکه میتونم این کارو انجام یاحتی اینکه اکه سورس کد چنین برنامه هست بیشتر به کارم میاد.
البته من قبلا این کاروبا دسکتاب کنترول ویندوز انجام دادم ولی این مستلزم اینه که اون کامپیوتر لوگ اف باشه
[FONT=Calibri]naeem.titan@gmail.com
چقدر سوت و کوره یک هفتس خبری نیست قفل میشه هاااااااااا
majid_oonline
13-05-2007, 19:37
salam azize dele baradar chejori mishe baye laptop az internet wireless AP atrafesh estefade kard va be shabakeye oona nofooz kard
batashakkor mer30
majid_oonline
13-05-2007, 19:44
سلام ، چطوری میشه با لپ تاپ از اینترنت وایرلس اکسس پوینتای اطرافش استفاده کرد و به شبکه اونا نفوذ کرد
ممنون میشم اگه یکی از دوستان جواب بدن
با تشکر
ashkan1360
19-05-2007, 18:30
سلام
من یه اینترنت 512 از همیار نت شیراز گرفتم که از قبلی که 128 صبانت بود سرعت بازکردن صفحاتش کمتره
خودشون میگن برای اینه که ما کش نداریم ولی اونها داشتن
حالا من میخوام بدونم که :
1-آیا حرفشون درسته
2-اصولا" کش چیه ؟ چه کاربردی داره؟ و ....
سلام
من یه اینترنت 512 از همیار نت شیراز گرفتم که از قبلی که 128 صبانت بود سرعت بازکردن صفحاتش کمتره
خودشون میگن برای اینه که ما کش نداریم ولی اونها داشتن
حالا من میخوام بدونم که :
1-آیا حرفشون درسته
2-اصولا" کش چیه ؟ چه کاربردی داره؟ و ....
دوست من ببينيد وقتي توي يك شبكه Cache Server فعال باشه حالا مثلا به صورت TransParent Proxy وقتي كسي صفحه يا حتي فايلي رو از اينترنت در خواست مي كنه يك نسخه در اين سرور ذخيره مي شود و وقتي نفر بعدي همان چيز رو درخواست مي دهد بجاي اينكه برود و از اينترنت بياورد از روي سرور محلي خودشان آن صفحه يا فايل رو براي شما ارسال مي كند
ashkan1360
20-05-2007, 16:20
دوست من ببينيد وقتي توي يك شبكه Cache Server فعال باشه حالا مثلا به صورت TransParent Proxy وقتي كسي صفحه يا حتي فايلي رو از اينترنت در خواست مي كنه يك نسخه در اين سرور ذخيره مي شود و وقتي نفر بعدي همان چيز رو درخواست مي دهد بجاي اينكه برود و از اينترنت بياورد از روي سرور محلي خودشان آن صفحه يا فايل رو براي شما ارسال مي كند
خوب حالا برای این همیارنت که ادعا بهترین بودن ر داره نداشتن کش نقطه ضعفه یا قوت؟
و اینکه واقعا" باید سرعت دانلود ما با خط 512 پایین باشه
یه سوال دیگه اینکه من از بعضی سایتها با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میکنم ولی از بعضی دیگه مثل یاهو حتی زیر 10 است ، نظر شما چیست؟
خوب حالا برای این همیارنت که ادعا بهترین بودن ر داره نداشتن کش نقطه ضعفه یا قوت؟
و اینکه واقعا" باید سرعت دانلود ما با خط 512 پایین باشه
یه سوال دیگه اینکه من از بعضی سایتها با سرعت 60 کیلوبایت دانلود میکنم ولی از بعضی دیگه مثل یاهو حتی زیر 10 است ، نظر شما چیست؟
كش سرور چيز بدي نيست ولي به شرطي كه به خوبي كانفيگ شود سرعت دانلود شما هم بايد حدود 60 باشد ولي در مورد سرعت پايين دانلود از ياهو چيز منطقي به نظرم نمي رسه مگر آنكه آن شركت كار عجيبي كرده باشه ببينم شما براي اتصال از Broadband Connection استفاده مي كنيد؟
ashkan1360
21-05-2007, 08:32
كش سرور چيز بدي نيست ولي به شرطي كه به خوبي كانفيگ شود سرعت دانلود شما هم بايد حدود 60 باشد ولي در مورد سرعت پايين دانلود از ياهو چيز منطقي به نظرم نمي رسه مگر آنكه آن شركت كار عجيبي كرده باشه ببينم شما براي اتصال از Broadband Connection استفاده مي كنيد؟
منظورت از Broadband Connection کجاست؟ توی download manager ام ؟ یا جای دیگه
منظورت از Broadband Connection کجاست؟ توی download manager ام ؟ یا جای دیگه
نه دوست من منظورم از PPPOE يا PPPOA استفاده مي كنيد يعني وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنيد بايد كانكت شويد تا به اينترنت وصل بشيد
ashkan1360
21-05-2007, 10:46
نه دوست من منظورم از PPPOE يا PPPOA استفاده مي كنيد يعني وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنيد بايد كانكت شويد تا به اينترنت وصل بشيد
مودم من router داره و همیشه وصله و سیمش هم رفته به هاب تا بقیه از اون استفاده کنند.
ازPPPOE هم استفاده میکنه
آیا من روی شبکه خودم میتونم کش داشته باشم؟
کامپیوترهای شبکه من با هم به صورت share هستند و سرور نداره
نظر شما چیه؟
مودم من router داره و همیشه وصله و سیمش هم رفته به هاب تا بقیه از اون استفاده کنند.
ازPPPOE هم استفاده میکنه
آیا من روی شبکه خودم میتونم کش داشته باشم؟
کامپیوترهای شبکه من با هم به صورت share هستند و سرور نداره
نظر شما چیه؟
شما مي تواني وظيف Internet Sharing رو به يكي از كامپيوتر هات بدي در واقع مودم را از حالت Routing خارج كرده و آنرا به يكي از كامپيوتر هات وصل كني و با استفاده از ISA يا نرم افزار هاي مشابه هم اينترنت رو Share كني و همين كه با آن Cache هم داشته باشي
براي اين كار آن كامپيوتر نقش سرور رو در شبكه بازي مي كنه و بايد داراي دو كارت شبكه باشه كه يكي به مودم و ديگري به هاب (يا همان شبكه محلي شما وصل مي شود) البته براي اتصال به مودم از پورت USB مودم هم مي شود بجاي كارت شبكه استفاده كرد
ashkan1360
21-05-2007, 13:20
شما مي تواني وظيف Internet Sharing رو به يكي از كامپيوتر هات بدي در واقع مودم را از حالت Routing خارج كرده و آنرا به يكي از كامپيوتر هات وصل كني و با استفاده از ISA يا نرم افزار هاي مشابه هم اينترنت رو Share كني و همين كه با آن Cache هم داشته باشي
براي اين كار آن كامپيوتر نقش سرور رو در شبكه بازي مي كنه و بايد داراي دو كارت شبكه باشه كه يكي به مودم و ديگري به هاب (يا همان شبكه محلي شما وصل مي شود) البته براي اتصال به مودم از پورت USB مودم هم مي شود بجاي كارت شبكه استفاده كرد
1-ممنون
2-اگه نخوام این کار رو بکنم ، چی؟ راه دیگه ای نیست که با router بودن مودم این کهر بشه. آخه اصل اساسی کارم روی router بودن مودممه
3-اگه کاری که شما بگی بکنم ، cache رو از کجا باید ردیف کنم؟
1-ممنون
2-اگه نخوام این کار رو بکنم ، چی؟ راه دیگه ای نیست که با router بودن مودم این کهر بشه. آخه اصل اساسی کارم روی router بودن مودممه
3-اگه کاری که شما بگی بکنم ، cache رو از کجا باید ردیف کنم؟
راه ديگري هم است و آن استفاده از WCCP يا همان Web Cache Coordination Protocol است كه نياز به يك روتر كامل دارد و با مودم شما اين امكان مقدور نيست
اگر خواستيد يك كامپيوتر رو سرور كنيد مي توانيد با فعال كردن گزينه Caching در ISA از امكانات كش هم علاوه بر Share كردن خط بر خوردار شويد
doctor_alish
21-05-2007, 16:17
سلام یکی از دوستان می تونه یه متد ترکیبی از مدارک سیسکو مایکروسافت و... برای اموزش از پایه تا پیشرفته به من معرفی کنه
doctor_alish
21-05-2007, 16:29
سلام یکی از دوستان می تونه یه متد ترکیبی از مدارک سیسکو مایکروسافت و... برای اموزش از پایه تا پیشرفته به من معرفی کنه
doctor_alish
21-05-2007, 16:37
سلام
یکی جواب یه مبتدی رو میده
doctor_alish
21-05-2007, 16:43
مجید جان اشکان خان نوکرتونم می دونم این تاپیک مربوط به بحث تخصصی شبکه است ولی این تن بمیره یه نفر جواب ما رو بده
ashkan1360
21-05-2007, 18:28
راه ديگري هم است و آن استفاده از WCCP يا همان Web Cache Coordination Protocol است كه نياز به يك روتر كامل دارد و با مودم شما اين امكان مقدور نيست
اگر خواستيد يك كامپيوتر رو سرور كنيد مي توانيد با فعال كردن گزينه Caching در ISA از امكانات كش هم علاوه بر Share كردن خط بر خوردار شويد
آیا برای سروز شدن باید ویندوز سرور نصب بشه ، با xp که نمیشه؟
بعد اگه من یکی از کامپیوترها رو سرور کنم آیا مودمم باید به اون وصل بشه یا در همین حالت routerخودش باشه کفایت میکنه؟
یه سوال دیگه هم دارم ، توی شبکه من آیا اگه 4 نفر به طور همزمان شروع به دانلود کنند ، آیا باید سرعت بینشون مساوی تقسیم بشه و یا بایدی نداره ؟
دکتر جان شرمنده که من جوابتو نمیدونم وگرنه میگفتم
آیا برای سروز شدن باید ویندوز سرور نصب بشه ، با xp که نمیشه؟
بعد اگه من یکی از کامپیوترها رو سرور کنم آیا مودمم باید به اون وصل بشه یا در همین حالت routerخودش باشه کفایت میکنه؟
یه سوال دیگه هم دارم ، توی شبکه من آیا اگه 4 نفر به طور همزمان شروع به دانلود کنند ، آیا باید سرعت بینشون مساوی تقسیم بشه و یا بایدی نداره ؟
دکتر جان شرمنده که من جوابتو نمیدونم وگرنه میگفتم
براي نصب ISA بايد ويندوز سرور داشته باشي و بايد مودم رو از حالت روتر خارج كني و بايد مودم رو به كامپيوتري كه قراره سرور بشه وصل كني و اگر چند نفر به طور همزمان شروع به دانلود كنند لزوما سرعت به طور مساوي بين آنها تقسيم نمي شود
- مدرک CCNA
CCNA مخفف کلمه Cisco Certified Network Associate است که به معناي مدرکي است که دارنده آن را شرکت سيسکو بهعنوان همکار شبکه قبول دارد! اين مدرک به کسانی تعلق میگيرد که پس از گذراندن آن توانائی نصب و راه اندازی و خطايابی صد Node در شبکه را داشته باشند. همچنين طی گذراندن اين مدرک فرد مورد نظر با پروتکلهای پايه شبکه مثل IP - IPX - VLAN - GRP آشنائی پيدا میکنند ولی نه بطور اخص و حرفهای.
اما سرفصل های آموزشی :
الف) پروتکلهای WAN :
- تشريح عملکرد PPP و بستهبندی دادهها در روترهای سيسکو
- استفاده از دستورات مناسب جهت نا هنجاريهای شبکه
- تشريح مفاهيم پايهای Frame Relay و ويژيگیهای آن
- پيکربندی MAPها و LMIها و Subinerface هاست
- تبيين پروتکلهای ISDN و Working Group و Channels و نقاط ارتجاع
- تفاوت ميان سرويسهای مهم WAN مانند LAPB , Frame Relay , DDR , PPP ,HDLC , ISDN/LAPD
- پيکربندی ISDN BRI و مسيريابی DDR
- بررسی مدل مرجع OSI و ارتباطات بين لايهها
- بررسی مدل OSI با TCP/IP
- استفاده از مدل OSI بعنوان خطاياب شبکه (Network Troubleshooting )
- تطابق تجهيزات شبکه با لايههای مربوط در OSI
- تشريح نحوه کارکرد لايههای شبکه و علت پديد آمدن آنها
- بررسی عملکرد DATA ENCAPSULATION
- بررسی سرويسهای شبکهای ارتباط گرا و سرويسهای بدون ارتباط
ب) Bridging & Switching :
- مفهوم سوئيچينگ در شبکههای LAN
- َشرح عملکرد و فوايد VLAN
- بررسی نحوه عملکرد Spanning Tree Protocol روی سوئيچها
- طراحی و پيکربندی VLAN روی Switches
- طراحی و پيکربندی VTP و Trunking روی سوئيچها
- تفاوتهای Switches و Bridging
- نصب و پيکربندی يک سوئيچ
- بررسی نحوه کارکرد Spanning Tree Protocol روی سوئيچها
ج) Network Management و Support :
- بررسی حالتهای احراز هويت روی لينکهای PPP
- مديريت IOS و فايلهای پيکربندی ادوات سخت افزاري
- بارگزاری نرمافزار IOS از يک حافظه ROM يا TFTP Server يا Flash Memory
- پشتيبانی و بروزرسانی نرم افزار IOS
- استفاده از CDP برای تعيين همبندی شبکه
- LAN Troubleshooting
- Ethernet Collision ( امکان بروز تداخل در شبکههای اترنت )
- توضيح Half Duplex and Full Duplex in Ethernet Network
- تشريح عناصر يک روتر
- پيکربندی رمز عبور، Banner و Prompt و .... روی روتر
- پيکربندی ابتدائی روتر
- استفاده از راهنمای روتر
- استفاده از ICMP برای بررسی ارتباطات شبکه و رفع اشکالات احتمالی
د) پروتکلهای مسيريابی:
- شناخت کامل پروکلهای مسيريابی
- پيکربندی روتر برای ارتباطات VLAN
- پيکربندی آدرسهای IP و IP Troubleshooting
- بررسی عملکرد لايه انتقال و پروتکل TCP/IP و تعامل بين آنها
- تفاوت کلاسهای IP و مفهوم Subnetmask
و ...
- مدرک CCNP
CCNP مخفف عبارت Cisco Certified Network Professional است که معمولا افراد پس از گذراندن CCNA اقدام به گذراندن اين دوره CCNP میکنند. تفاوت عمده اين مدرک با CCNA اين است که فرد پس از گذراندن اين دوره توانائی شبکهبندی بين Nodeهای بيشتری ( از 100 نود تا 500 نود ) و افزوده شدن تعداد بيشتری پروتکلهای شبکه نظير PPP ,PSTN , ddr,x25 , isl ,isdn ,frame realy , ip , igrp , ipx, apple talk , rip,ip rip , vlsm , bgp , 802.10 , ospf , igrp دارد.
- ساير مدارک سيسکو
CCDA :
يکی ديگر از مدارک سيسکو که در ايران کمتر به آن توجه شده است، مدرک CCDA يا Cicso Certified Design Associate است. اين مدرک روی طراحی و مهندسی شبکه زوم نموده است.
CCDP :
مدرک CCDP يا Cicso Certified Design Professional يعنی طراح حرفهای شبکه مورد تائيد سيسکو.
CCIE :
بعد از گذراندن CCDP، شما میتوانيد مدرک CCIE را نيز اخذ کنيد. تفاوت اخذ اين مدرک با بقيه مدارک شرکت سيسکو در نحوه برگزاری آزمون آن میباشد، چون اين مدرک بصورت عملی و در لابراتوار برگزار میشود.
CCIP :
شرکت Cisco جديدا اقدام به برگزاری دوره CCIP نموده است که در آن بصورت محض روی مباحث IP , DSL پرداخته میشود.
WaTeRsTyLeR
25-05-2007, 12:30
اقا میشه بطور دقیق روش شبکه کردن دو تا کامپیوترو یاد بدین من فقط میخوام یک سری فایل بریزم تو اون یکی کامپیوتر.
اقا میشه بطور دقیق روش شبکه کردن دو تا کامپیوترو یاد بدین من فقط میخوام یک سری فایل بریزم تو اون یکی کامپیوتر.
بسيار بحث شده و با جستجو ميتونيد تاپيك هاي مختلف رو پيدا كنيد
چكيده و عنواين مطالب در :
از لين بالا به قسمت " آموزش شبكه كردن دو كامپيوتر " مراجعه كنيد
mehran2456
25-05-2007, 23:21
سلام به دوستان
من هم عضو جدید هستم مثل doctor alish در مورد مدارک cisco میخواستم بدونم چون سن من به دانشگاه رفتن نمیخوره .
1 . آموزشگاه های معتبری هست که آموزش رو بصورت خیلی عمیق نه سطحی یاد بده ؟
2 . آیا موقعیت شغلی خوبی نسبت به این مدارک در ایران وجود دارد ؟
3 . در مورد بحث شبکه آیا دونستن فقط آشنایی در سطح ویندوز برای تحصیل کافیه ؟
4 . مدرکی که این آموزشگاه ها میدن اعتبار در سطح دنیا داره ؟
5 . زبان انگلیسی تا چه حد مهمه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین اگه مطلبی هم هست که لازم من مبتدی که سوال نکردم بدونم حتما توضیح دهید.
با تشکر از دوستان
ashkan1360
28-05-2007, 11:11
بروبچز ، یه آموزش بدین که چطوری من میتونم از کامپیوتر خودم ، صفحه نمای بقیه رو ببینم و بفهمم چه میکنند!
از remote desktop هم نمیخوام برم ، چون اگه برم ، کامپیوتر طرف logoff میشه
mobiledead
28-05-2007, 14:59
بروبچز ، یه آموزش بدین که چطوری من میتونم از کامپیوتر خودم ، صفحه نمای بقیه رو ببینم و بفهمم چه میکنند!
از remote desktop هم نمیخوام برم ، چون اگه برم ، کامپیوتر طرف logoff میشه
باید از یه نرم افزار جانبی استفاده کنی من دوتا معرفی میکنم
مثل VNC
یا
NetSupport School
ashkan1360
29-05-2007, 10:48
باید از یه نرم افزار جانبی استفاده کنی من دوتا معرفی میکنم
مثل VNC
یا
NetSupport School
ممنون
ولی من یه نرم افزار میخوام که لازم نباشه روی کامپیوتر اونها نصب بشه و من بتونم بدون اجازه کامپیوترهای دیگه رو ببینم
ok?
mobiledead
29-05-2007, 12:49
فکر کنم باید با یه هکر مشورت کنی
راه حل ساده :
استفاده از یک تروجان مثل Sub 7 یا NetDevil
بهاره_عباس
03-06-2007, 08:36
سلام بچه ها :
مي خواستم بدونم منظور از Ip چيه ؟
ما كامپيوترامون شبكه هستند مي خواستم بيشتر راجع به شبكه كردن بدونم ممنون مي شم كمكم كنيد
اصلا Ip مخفف چيه؟
اصلا ربطي به شبكه داره ؟
چطوري مي شه به هش دسترسي داشت؟
Dast Sabz
09-06-2007, 12:54
سلام دوستان من برنامه نويسي تحت شبكه كار مي كنم كسي هست سوالات مرا در زمينه قفل ركورد و ترانزكت در جواب بده ؟ ممنون ميشمaccess 2003
سلام بچه ها :
مي خواستم بدونم منظور از Ip چيه ؟
ما كامپيوترامون شبكه هستند مي خواستم بيشتر راجع به شبكه كردن بدونم ممنون مي شم كمكم كنيد
اصلا Ip مخفف چيه؟
اصلا ربطي به شبكه داره ؟
چطوري مي شه به هش دسترسي داشت؟
منبع:سایت سخاروش
آدرس IP
برقراری ارتباط در يک شبکه ، مستلزم مشخص شدن آدرس کامپيوترهای مبداء و مقصد است ( شرط اوليه بمنظور برقراری ارتباط بين دو نقطه ، مشخص بودن آدرس نقاط درگير در ارتباط است ) . آدرس هر يک از دستگاه های درگير در فرآيند ارتباط ، توسط يک عدد منحصربفرد که IP ناميده می شود ، مشخص می گردند. آدرس فوق به هريک از کامپيوترهای موجود در شبکه نسبت داده می شود . IP : 10. 10.1.1 ، نمونه ای در اين زمينه است
انواع آدرس های IP
آدرس IP ، يک آدرس منطقی سی و دو بيتی است که می تواند يکی از انواع زير باشد :
Unicast . يک آدرس IP از نوع Unicast ، به يک اينترفيس شبکه متصل شده به يک شبکه مبتنی بر IP نسبت داده می شود. آدرس های IP از نوع Unicast در ارتباطات "يک به يک" ( One-To-One) استفاده می گردند .
Broadcast . يک آدرس IP از نوع Broadcast بمنظور پردازش توسط هر گره موجود بر روی سگمنت يکسان شبکه ، طراحی شده است . آدرس های IP از نوع Broadcast در ارتباطات از نوع "يک به همه " ( one-to-everyone ) ، استفاده می گردند .
Multicast . يک آدرس IP از نوع Multicast ، آدرسی است که يک و يا چندين گره را قادر به گوش دادن به سگمنت های مشابه و يا متفاوت می نمايد. آدرس های فوق ،ارتباط از نوع "يک به چند" (one-to-many ) را فراهم می نمايند .
نمايش آدرس IP
آدرس IP ، يک مقدار سی و دو بيتی است که کامپيوترها با مهارت خاصی از آن بمنظور انجام عمليات خود در يک شبکه کامپيوتری مبتنی بر TCP/IP استفاده می نمايند . انسان در مقابل استفاده از يک عدد باينری سی و دو بيتی که بخاطر سپردن آن همواره مشکل خواهد بود ، از سيستم دهدهی ، استفاده می نمايند . ( استفاده از سيستم دهدهی در مقابل سيستم باينری ) . بدين دليل برای نمايش يک آدرس IP از شکل دهدهی ( decimal ) آن استفاده می گردد.آدرس های IP سی و دو بيتی از بيت با ارزش بالا بسمت بيت با ارزش پائين ، به چهار واحد هشت بيتی ( گروه هشتگانه ) که به هر يک از آنان Octet گفته می شود ، تقسيم می شوند . آدرس های IP معمولا" بصورت چهار octet دهدهی که توسط يک نقطه از يکديگر جدا می گردند ، نوشته می شوند . مدل نمايشی فوق را Dotted Decimal می گويند . مثلا" آدرس IP : 00001010000000011111000101000011، پس از تقسيم به چهار Octet ( گروه هشتگانه ) ، بصورت زير نمايش داده می شود
kiana2007
11-06-2007, 13:22
سلام ، کسی می دونه چطور می شه از یک سیستم متعلق یه یک domain می خواهم به یک فولدر در یک سیستم دیگر در همان domain دسترسی داشته باشم. وقتی آدرس ip رو می زنم اجازه دسترسی به فولدر share شده رو نمی ده ولی وقتی با اسم سیستم وصل می شم . اجازه می ده . لطفاً راهنمایی کنید برایم خیلی عجیبه
kiana2007
11-06-2007, 13:32
اگر پسوورد admin رو داشته باشی می تونی به سیستمش بدون اینکه خودش بفهمه دسترسی داشته باشی
بهاره_عباس
14-06-2007, 09:36
از راهنماييتون واقعا" ممنونم
يه سئوال ديگه :
ما مي خوام تو شبكه مون طرح اتوماسيون اداري رو انجام بديم(paperless) من خودم برنامه نويسم ولي چيزي راجع به شبكه نمي دونم من به دلفي و اكسس فكر كردم با نوشتن برنامه اش مشكلي ندارم اما يه مسئله كه ميمونه اينه كه تويه شبكه امكان داره همزمان چند نفر بخوان از برنامه استفاده كنن انوقت مشكل ايجاد مي شه
به خيلي راهها فكر كردم مي خواستم بدونم كسي تاحالا اين كارو بدون برنامه نويسي و از يه راه آسون ترو كاربردي تر طراحي نكرده ؟
كسي مي تونه در رابطه با مشكل برنامه ي من تو شبكه كمكم كنه تا اونو حل كنم؟
(paperless) يه برنامه اي جهت نامه نگاري در سيستم هاي اداري به صورت حذف كاغذ در امور يعني يوزرها مي تونن با داشتن پسورد خودشون وارد شبكه بشن و نامه هاي مخصوص به خودشون و بخونن و مشخص بشه كه اين نامه از از طرف چه واحدي و همچنين در صورت باز شدن نامه مشخص بشه اون واحد مربوطه نامه به دسش رسيده (نامه خوانده شده)
من زیاد با اتوماسیون اداری آشنا نیستم ولی چرا یک Mail Server داخلی راه نمیندازید خیلی بهتر و کامل تره فکر کنم.
__Genius__
15-06-2007, 17:16
از راهنماييتون واقعا" ممنونم
يه سئوال ديگه :
ما مي خوام تو شبكه مون طرح اتوماسيون اداري رو انجام بديم(paperless) من خودم برنامه نويسم ولي چيزي راجع به شبكه نمي دونم من به دلفي و اكسس فكر كردم با نوشتن برنامه اش مشكلي ندارم اما يه مسئله كه ميمونه اينه كه تويه شبكه امكان داره همزمان چند نفر بخوان از برنامه استفاده كنن انوقت مشكل ايجاد مي شه
به خيلي راهها فكر كردم مي خواستم بدونم كسي تاحالا اين كارو بدون برنامه نويسي و از يه راه آسون ترو كاربردي تر طراحي نكرده ؟
كسي مي تونه در رابطه با مشكل برنامه ي من تو شبكه كمكم كنه تا اونو حل كنم؟
(paperless) يه برنامه اي جهت نامه نگاري در سيستم هاي اداري به صورت حذف كاغذ در امور يعني يوزرها مي تونن با داشتن پسورد خودشون وارد شبكه بشن و نامه هاي مخصوص به خودشون و بخونن و مشخص بشه كه اين نامه از از طرف چه واحدي و همچنين در صورت باز شدن نامه مشخص بشه اون واحد مربوطه نامه به دسش رسيده (نامه خوانده شده)
توضیح کامل بدین من network programming کار میکنم شاید بتونم کمک کنم ......
-----=------
__Genius__
15-06-2007, 17:25
اینجا در چه موردی بیشتر میشه بحث کرد ؟ عمومی میتونیم حرف بزنیم یا تخصصی یا هر دو ؟:19:
mahsanet
16-06-2007, 20:30
.
سلام. من در sql server یک table ساختم و روی آن یک trigger ساختم که هر موقع جدول insert شد trigger باید پیغامی روی سیستم دیگری در برنامه ای مثل #c یا ++visual c یا perl یا delphi ویا...بدهد.
که در trigger باید یک procedure ساخت که در آن ip و port و پیغام باشد . خودم این برنامه را در perl اجرا کردم ، لطفا اگر کسی می تواند در برنامه ی دیگری بنویسد بگه.
mkoleiny
18-06-2007, 10:08
__Genius__ جان اینجا بحث های تخصصی شبکست. اگه عمومی میخوای برو به بحث های ابتدایی شبکه.
بهاره_عباس
19-06-2007, 11:27
سلام ممنون كه مي خواين كمكم كنين
راستش من يه برنامه مي خواستم بنويسم تو ادارمون كه ديگه نامه نگاريا به صورت كاغذي كمتر بشه يا همون طرح اتوماسيون اداري
سيستم اتوماسيون اداري نرم افزارجهت انجام امور ادارى و چرخه مكاتبات و نيز ابزارى كارا جهت نظارت بر گردش كار در سازمان مى باشد، بطوريكه تمام اعمال همانند ورود نامه ، ثبت نامه، ارجاعات، رونوشت ها و حتى بازبينى نامه توسط سيستم ثبت شده و کنترل می گردد. در اين زمينه مى توان گزارشهاى ويژه اى را تهيه كرد تا راندمان كارى افراد و نيز گلوگاههاى مكاتباتى و كاركرد كاركنان براى مديريت روشن گردد تا قادر باشد جهت اصلاح ساختار ادارى از اين اطلاعات استفاده كند.
هدف اصلي اتوماسيون اداري بدون توجه به اينكه چه كسي آن رابكارمي برد، افزايش بهره وري مي باشد. اولين كاربرد اتوماسيون اداري واژهپرداز بود كه روشي استاندارد توليد اسنادچاپي مانند نامه ها، يادداشتها وگزارشها بود. نامه الكترونيكي ونامه صوتي، راهكارهايي بودند كه ارتباط تلفني رابه چالش طللبيدند. درهردومورد فوق، جعبه پستي كاربران درحافظه رايانه قراردارد. تقويم الكترونيكي شخص رادر شركت براي دسترسي به تقويمهاي ملاقات ديگران براي ملاقات وجلسه با آنان ياري مي كند.كنفرانس ازراه دور از ديگر امكانات اداره مجازي ميباشد .سه نوع كنفرانس ازراه دور وجود دارند:كنفرانس ازراه دورصوتي، تصويري ورايانهاي .لازمه كنفرانسهاي صوتي دسترسي شخص به تلفن ميباشد. كنفرانس ويدئويي دو عنصر صوت و تصوير را با هم تركيب ميكند. كنفرانس رايانهاي مشابه نامه الكترونيكي مي باشد به جزاينكه شركت كنندگان وموضوعات آنها خيلي محدودتر هستند. فاكس يك دستگاه كپي ازراه دورمي باشد كه مي تواند با استفاده از دستگاه فاكس يا رايانهها انجام شود. اگرچه فاكس يك برنامه باارزش براي اتوماسيون اداري است ولي عموميت آن از بوجودآمدن يك اداره بدون كاغذ جلوگيري مي كند. ويدئوتكست، موادمتني وگرافيكي رااز طريق حافظه رايانه قابل دسترس مي سازد. سيستم هاي تصويري مدرن برمحدوديتهاي كاغذ وذخيره ميكروفرم، بابهكاربردن OCR وفنآوريهايي ديسك فشرده غلبه كرده است. نشرروميزي برنامه كاربردي دراتوماسيون ادارات مي باشد كه توانايي توليد ارتباطات چاپي يا تصويري حرفهاي وتخصصي رادارد. اتوماسيون اداري مي تواند باارائه پيوندهاي ارتباطي به حل مشكل كمك نمايد. تركيب اتوماسيون اداري براي يك مدير براساس خصوصيات سازمان، سليقه هاي شخصي ومنابع قابل دسترسي شكل مي گيرد. بعضي برنامه هاي كاربردي اتوماسيون اداري، جايگزين هايي براي روشهاي ارتباطي سنتي هستند درحالي كه ديگر برنامه ها فرصتهاي جديدي راارائه مي دهند.
امروزه سيستم هاي اداري، سيستم هاي جهاني هستند كه وظيفه اصلي آنها ايجاد ارتباط و بهبود ارتباطات است. ارتباطات از لحاظ اطلاعات تجاري از اهميت بسزايي برخوردار است و رمز بقاي سازمانها و تداوم فعاليتهاي آنها مجهز شدن اين سازمانها به ابزارهاي رقابتي عصر اطلاعات ارتباطات؛ يعني سيستم هاي اطلاعاتي و فناوري اطلاعات است. در اين ميان از دهه 1960 كه جنبه هاي بيشتري از كاربرد و فعاليتهاي اداري و بازرگاني روبه گسترش گذاشت، وجود يك سيستم يكپارچه اداري مناسب كه حجم عظيم اطلاعات، مكاتبات را دربرگيرد به وضوح احساس شد. اين مقاله ضمن بررسي سيستم هاي اتوماسيون اداري ازجهات مختلف به بيان اهميت اطلاعات و اهميت سيستم هاي اطلاعاتي، تكامل انواع سيستم هاي اطلاعاتي و تكامل سيستم هاي اتوماسيون اداري و مزايا و معايب اتوماسيون اداري و ارگونوميك و تفاوت انواع سيستم هاي اطلاعاتي با سيستم اتوماسيون اداري پرداخته است.
سيستم هاي اطلاعات اداري (OFFICE INFORMATION SYSTEM=OIS) از امور اداري ازطــــريق فناوري اطلاعاتي حمايت مي كند. سيستم هاي اطلاعات مدرن ازجمله اجزا سيستم اطلاعاتي مديريت (MIS) است كه ابزارهايي را براي ارتباطات و هماهنگي مابين كارگران دانشي به وسيله ايجاد مديريت اثربخش اسناد و پيامها و جلسات الكترونيك فراهم مي كند. (ZWASS, 1992) اتوماسيون اداري عبارت است از كاربرد وسايل الكترونيك در فعاليتهاي دفتري به منظور افزايش كارايي؛ كارايي افزايش يافته ناشي از تكامل تبادل اطلاعات، در داخل دفتر و بين دفاتر و محيط آنها بوده و درنتيجه با ارائه اطلاعات بهتر براي تصميم گيري مي تواند به مدير سود برساند.
انواع كاربردها يا زيرسيستم هاي اتوماسيون اداري: از ديدگاههاي متعددي به انواع كاربردهاي اتوماسيون اداري پرداخته شده است كه در اين جا به دو نمونه از آنهـــــــا مي پردازيم. در يك ديدگاه انواع دستگاههاي مكانيزه اداري اصلي عبارتند از:
1 - در زمينه كسب اطلاعات و كپي كردن آنها: واژه پردازها، ماشينهاي كپي هوشمند، سندخوانها، سيستم هاي صوتي ديجيتالي، حروف چيني نوري.
2 - در زمينه ذخيره سازي اطلاعات: كشورهاي بايگاني الكترونيك، زير نگاشته ها (ميكرو گرافيك).
3 - در زمينه ارتباطات: سيستم تلفن رايانه اي، پست الكترونيك، ارسال فاكس، تسهيلات كنفرانس از راه دور.
از ديدگاه ديگر عناصر اصلي سيستم هاي مكانيزه اداري در شكل شماره يك آورده شده است.
حالا همه ي اينا كه ذكر شده با توجه به اينكه از كوتاه ترين روش بهش برسيم حتي استفاده از نرم افزارهاي افيس روي اون دارم فكر مي كنم منو همراهي كنيد ممنون مي شم
بهاره_عباس
26-06-2007, 09:41
سلام
مي خواستم بدونم در رابطه با مورد بالا كه گفتم كسي ميتونه كمكم كنه :19:
mkoleiny
26-06-2007, 09:52
بهاره_عباس عزیز :
1- اتوماسیون اداری بیسش رو شبکست و بحث های تخصصیش مربوط به برنامه نویسی میشه نه شبکه
2- میخوای کاری رو که خیلیا قبلا انجام دادن دوباره انجام بدی؟ برو دنبال تکمیل کردنشون
reza_40548
28-06-2007, 02:44
منمون از اطلاعاتتون ولی اگه بشه کلی تر و راحت تر توضیح بدید ممنون میشیم .از ابتدا شروع کنید
alireza220
28-06-2007, 11:12
با سلام و تشکر
می خواستم بدونم در windows server 2003 چه جوری می تونم یه user دیگه به جز administerator بسازم که اختیاراتش مثل administerator باشه و بشه با هاش log on شد
mohsen411
28-06-2007, 12:39
با سلام و تشکر
می خواستم بدونم در windows server 2003 چه جوری می تونم یه user دیگه به جز administerator بسازم که اختیاراتش مثل administerator باشه و بشه با هاش log on شد
من متوجه نشدم اين win2003 كه گفتيد Forest domain هست يا chid يا يه member serve يا يه Standalone سرور ؟
به طور طبيعي در 2003 و همچنين در 2000 در Grouppolicy ما گزينه اي دارم به نام Logon localy كه در صورتي كه مايل باشي User خاصي اختيار logon local داشته باشه right لازم رو بهش ميدي.
حالا واسه اينكه مثل admin باشه بايد ببينيم admin از نظر شما يعني چي ؟ admin يه user با right و autority و permission هاي خاص . ميتوني همرو براي يه يوزر در 2003 در Grouppolicy تعريف كني .
اگرم ميخواي admin باشه كه اون يوزر رو ميايي member ميكني در گروه administrator
اگه stand alone dh يا member server باشي . ---> كليك راست كن رو my computer .... بعد manage و user and group
اگرم domain باشي active directory user and group بعد در داخل هر ou كه حال كردي يا تو user dc .
mkoleiny
01-07-2007, 08:50
reza_40548 جان، چی رو راحت تر و از اول توضیح بدم؟
abbasialiakbar
01-07-2007, 08:57
سلام
مي خواستم بدونم در رابطه با مورد بالا كه گفتم كسي ميتونه كمكم كنه :19:
سلام
بنظر من بهترین راه اینه که ادارتون یک نرم افزار آماده که در بازار هم زیاد هست بخرد از نرم افزارهای خوب فارسی در این زمینه گام الکتریک و فایلرپرو ایران رایانه و همکاران سیستم را میشه نام برد
علی
without_all
03-07-2007, 10:40
سلام
من یه سوال داشتم از افراد ماهر
من دوتا کامپیوتر رو به هم شبکه کردم ولی هر کاری میکنم نمتونم adsl رو بینشون شبکه کنم اگه کسی میدونه لطفا دقیق راهنمایی کنه
با تشکر
mkoleiny
03-07-2007, 15:35
جناب آقای without_all همه فاروم رو پر کردیا!!!!!!!!!
:(
without_all
04-07-2007, 20:29
آخه کاربر فعال انجمن کسی جواب درست نمده ولی بازم باحالین آخه مارو نصفه نصفه میبرین جلو و هر کسی یه چیز میگه مایم یه لنگه هواییم
without_all
05-07-2007, 00:00
تونستم ولی داخل سایت نمیشه
mkoleiny
05-07-2007, 12:09
چیو تونستی؟ چی داخل سایت نمیره؟
without_all
05-07-2007, 18:42
کسی باور نمیکنه که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIMON137
10-07-2007, 00:10
سلام به تمامی عزیزان
من قصد دارم دو یا چند کامپیوتر رو به هم وصل کنم البته با فواصل مختلف تا حداکثر 2-3-4 کیلومتر...
حالا از شما راهنمایی می خوام ببینم چیکار کنم؟
اگر میشه یه توضیح کلی و کامل بدید:
-سخت افزار مورد نیاز
-قیمت
-نحوه ی نصب
-سرعت تبادل اطلاعات
-نحوه به اشتراک گذاشتن برنامه و فایل یا انجام بازی گروهی
-و...
با سپاس
mkoleiny
10-07-2007, 10:34
without_all جان قبلا هم گفتم default gateway سیستم دومی رو IP سیستم اولی بزار.
SIMON137 قبلا بحث شده.
SIMON137
10-07-2007, 13:43
Simon137 قبلا بحث شده
ببخشید اگر ممکنه بگویید در کدام صفحه است
متشکرم...
ببخشید اگر ممکنه بگویید در کدام صفحه است
متشکرم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي انجمن جستجو كنيد موارد بهتري هم پيدا ميكنيد :20:
sadjad.salimi
10-07-2007, 20:54
سلام
من روی کامپیوتر سرور ام ویندوز سرور 2003 رو نصب کردم ولی هیچ اثری از Active directory نمی بینم . آیا باید جداگانه اون رو نصب کنم ؟
mkoleiny
11-07-2007, 13:46
توی run بنویسید dcpromo و ....
active directory اینجوری نصب میشه. یعنی جداگونه
mkoleiny
19-07-2007, 12:30
سلام عرض شد، 2 روز نبودم این تاپیک رفت صفحه دوم فکر کنم 1-2 روز دیگه هم نمیومدم احتمالا دیگه به خاطره ها میپیوست، به خدا حیف این تاپیک رو با این همه زحمتی که همگی بابتش کشیدیم. یا علی مدد.
دوست عزیز کاش که قبل از هر کاری تاپیک های دیگه رو مطالعه کنید .تو یکی از تاپیک ها کامل توضیح دادم طریقه راه اندازی Domain رو.
oranoos_92
20-07-2007, 06:03
با سلام
آقا ضمن تشكر و خسته نباشيد يه سوال داشتم
من چهار تا سيستم رو با هم شبكه كردم ( با هاب سويچ ) تو شبكه كردن هيچ مشكلي نيست و همه چيز درست وعاديه . اما اين سيستم ها وقتي همزمان از WORD يا Exel استفاده مي كنن به مشكل مي خورن. واضح تر بگم وقتي تو يكي از سيستم ها برنامه word يا Exel بازه ( سيستمي كه اولين نفر برنامه رو باز مي كنه ) مشكلي نيست و به كارش ادامه ميده اما وقتي سيستم بعدي همون صفحه رو باز مي كنه اول يه پيغام مياد كه فقط مي توني اين صفه رو بخوني ( read only ) يعني نمي تونه تو اون صفحه تغيراتي بده اما وقتي سيستم اول صفحه رو مي بنده ، سيستم دوم مي تونه از صفحه كامل استفاده كنه ( ميتونه تغير هم بده )
حالا مي خواستم منو راهنمايي كنيد
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!
shohreh.p
21-07-2007, 01:41
سلام
یه سئوال داشتم من تو ویدوز اکس پی میخوام یه یوزر بسازم بعد تو تب security کلا همه یوزارو پاک کنم حالا add هست یا نه ؟
اگه هست چرا؟
اگه نیست چرا؟
mkoleiny
21-07-2007, 09:19
ببخشید shohre جان، متوجه نشدم.
1- شما توی اکس پی یه یوزر میسازی
2- security tab کجا؟ روی یه فولدر شیر شده؟
3- add هست یعنی چی؟ منظورت اینه که اعمال میشه یا نه؟
ببخشید shohre جان، متوجه نشدم.
1- شما توی اکس پی یه یوزر میسازی
2- security tab کجا؟ روی یه فولدر شیر شده؟
3- add هست یعنی چی؟ منظورت اینه که اعمال میشه یا نه؟
فکر کنم منظور ایشون این بود که رو تب secureity مربوط به permision تعریف کردن اگه از یک فولدری بیاد کلیه یوزر ها رو remove کنه ایا گزینه add میمونه که بخواد مثلا به یه user خاص بیاد و یه مجوز بده و سایرین نباشن .
اگه البته اشتباه متوجه نشده باشم .
ولی مبهمی بیشترش اون بحث پاک کردن user بود . به هر حال اگه این استنباطی که من کردم بوده باشه add باقی میمونه . و تا زمانی که useri موجود هست اعمال هم خواهد شد . ولی اگه منظورتون اینه که به یک فولدر پرمیژن تعریف کنی و همه رو از دسترسی به اون خارج کنی ایا کسی میتونه دسترسی داشته باشه یا نه باید بگم که در اون حالت فقط مالک اون پوشه یا همون owner میتونه روش تغییری اعمال کنه . ( البته admin( همواره قابلیت گرفتن مالکیت رو داره و به قول مایکروسافتیا take owner ship l میکنه .
اگه تست کنی قبل از ذخیره اون حالت خود ویندوز الرتی رو میده که میگه فقط owner میتونه دسترسی داشته باشه .
امیدوارم کافی بوده باشه .
oranoos_92
21-07-2007, 22:02
من چهار تا سيستم رو با هم شبكه كردم ( با هاب سويچ ) تو شبكه كردن هيچ مشكلي نيست و همه چيز درست وعاديه . اما اين سيستم ها وقتي همزمان از WORD يا Exel استفاده مي كنن به مشكل مي خورن. واضح تر بگم وقتي تو يكي از سيستم ها برنامه word يا Exel بازه ( سيستمي كه اولين نفر برنامه رو باز مي كنه ) مشكلي نيست و به كارش ادامه ميده اما وقتي سيستم بعدي همون صفحه رو باز مي كنه اول يه پيغام مياد كه فقط مي توني اين صفه رو بخوني ( read only ) يعني نمي تونه تو اون صفحه تغيراتي بده اما وقتي سيستم اول صفحه رو مي بنده ، سيستم دوم مي تونه از صفحه كامل استفاده كنه ( ميتونه تغير هم بده )
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!
mohsen411
21-07-2007, 23:15
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!
البته من دقيقا متوجه نشدم شبكه چيه ! شما domain يا work يا اصلا داري از terminal service استفاده ميكنيد
اما دقت كن اگر هم زمان دو تا از سيستم ها دارن رو يه فايل share كار ميكنن مطمئنا act يا Token براي سيستمي ميره كه زودتر اقدا به باز كردن يا used فايل كرده .اين تنها دليل يا بهتر بگم توجيه منطقي اين مشگله
تو رو خدا نظم تاپیک رو بهم نزنید .
من الان خودم قاطی کردم 2 تا پست قاطی دادم .
.
من چهار تا سيستم رو با هم شبكه كردم ( با هاب سويچ ) تو حالا مي خواستم منو راهنمايي كنيد
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!![/FONT]
دوست عزیز . لطف کنید با بیملاحظه گی های خودتون نظم تاپیک رو بهم نزنید .
1000 بار گفته شده قبل هر چیز سرچ کنید . در ضمن شما چند بار این پست رو میدی ؟
یه بار تاپیک باز کردی و فکر میکنخم secure عزیز جواب دادن .
لطفا نظم تاپیک رو بهم نظنید .
اگه هم پست میدی با سایز نرمال بدین نا این وضعیت .
oranoos_92
22-07-2007, 05:33
البته من دقيقا متوجه نشدم شبكه چيه ! شما domain يا work يا اصلا داري از terminal service استفاده ميكنيد
اما دقت كن اگر هم زمان دو تا از سيستم ها دارن رو يه فايل share كار ميكنن مطمئنا act يا Token براي سيستمي ميره كه زودتر اقدا به باز كردن يا used فايل كرده .اين تنها دليل يا بهتر بگم توجيه منطقي اين مشگله
اين فايل تو يكي از سيستمهاس و Share شده و سيستم هاي بعدي از طريق شبكه و اتصال به درايو مورد نظر به فايل دست رسي دارن و تو باز شدنش هم هيچ مشكلي نيست. فقط مشكل اينجاس كه فقطي همه همزمان مي خوان از از فايل ( صفحه ) استفاده كنن فقط سيستمي كه اول باز كرده مشكلي نداره و مي تونه چيز جديد اضافه وسيوو هم بكونه حالا فرق نمي كنه كدوم سيستمه ( شايد اون سيستمي باشه كه فايل تو هارد اون نباشه و از طريق شبكه به فايل دسترسي داره ) ساده بگم تو ارتباط بين سيستم ها مشكلي نمي بينم چون از هر سيستم به كليه اطلاعات ديگر سيستم ها قابل دسترسي است فقط مشكل تو سيوو كردن فقط سيستم اول مي تونه سيوو كنه و تو سيستم هاي ديگه read only يعني فقط به فايل دست رسي دارن و مي تونن بخونن ولي وقتي بخوام يه چيزي اضافه كنم ميشه!!! ولي وقي مي خوام سيوو كنم رو فايل اصلي سيوو نميشه و پيغام مي ده كه جاي رو معرفي كن براي save az .
در واقع دوست عزيز من مي خوام همه همزمان ، از هر سيستمها بتونن روي همون فايل save كنن.
اميد وارم منظورم فهميده باشي .خواهشن يكم مبتدي تر راهنمايي كني چون تجربه زيادي تو شبكه ندارم
بازم ازتون ممنون
شما احتمالا مشکل در Permission هاتون دارید .میدونید کدوم قسمت رو میگم؟
oranoos_92
22-07-2007, 20:10
سلام بچه ها من این مشکل را دارم:
تو يه شركت كار ميكنم كه شبكه lan دارم و دسترسي به نت نيز از طريق شبكه صورت ميگيرد به اينصورت كه من در قسمت lan setting مربوط به اينترنت كانكشن بايد يك ip address و port وارد كنم ( كه ادمين در اختيار ما قرار ميدهد) تا به نت وصل شوم . حالا ميخواستم بدونم كه چطور ميتونم دوستم را share كنم كه او نيز از طريق من بتونه نت داشته باشه.ضمنا" در قسمت network connection فقط local area connection دارم.
ويندوز اكس پي ميباشد. انتي ويروس هم كاسپر اسكاي است.
ضمنا من ميتونم بصورت locall بعنوان ادمين نيز logon بشم ( با يوزر و پسورد خودم خيلي محدوديت دارم ولي ميتونم local بصورت ادمين logon بشم )ايا با داشتن اين دسترسي اين توانايي را ميتونم داشته باشم كه بتونم دوستم را نيز share كنم براي اينكه به نت دسترسي داشته باشه.
ممنون از جواب قبلي شما
خوب مگه دوست شما به اون شبکه ای که کانکت هستید کانکت نیست؟
اگه محدودیتی برای User ها در مورده استفاده از اینترنت وجود نداشته باشه دوستتون هم میتونن همن ای پی و پورت رو وارد کنن و استفاده کنن.تو استفاده از اینترنت محدودیتی برای User ها تو دومین شما وجود داره؟
mkoleiny
23-07-2007, 09:18
secure جان میشه بگی چرا مشکل از پرمیشن ها میتونه باشه؟
خوب نمیشه دقیق گفت از کجای Permission هاست چون نمیدونم چجوری ست شده ولی میتونه از این قسمت هم باشه .به نظر شما نمیتونه؟؟
mkoleiny
23-07-2007, 13:32
فکر نکنم ، چون مربوط میشه به اینکه فایل های معمولی رو نمیشه روش عملیات multi writing انجام داد.
خوب اگه دقت کرده باشین بعدا به این موضوع هم اشاره کردم .
mohsen411
23-07-2007, 17:41
اين فايل تو يكي از سيستمهاس و Share شده و سيستم هاي بعدي از طريق شبكه و اتصال به درايو مورد نظر به فايل دست رسي دارن و تو باز شدنش هم هيچ مشكلي نيست. فقط مشكل اينجاس كه فقطي همه همزمان مي خوان از از فايل ( صفحه ) استفاده كنن فقط سيستمي كه اول باز كرده مشكلي نداره و مي تونه چيز جديد اضافه وسيوو هم بكونه حالا فرق نمي كنه كدوم سيستمه ( شايد اون سيستمي باشه كه فايل تو هارد اون نباشه و از طريق شبكه به فايل دسترسي داره ) ساده بگم تو ارتباط بين سيستم ها مشكلي نمي بينم چون از هر سيستم به كليه اطلاعات ديگر سيستم ها قابل دسترسي است فقط مشكل تو سيوو كردن فقط سيستم اول مي تونه سيوو كنه و تو سيستم هاي ديگه read only يعني فقط به فايل دست رسي دارن و مي تونن بخونن ولي وقتي بخوام يه چيزي اضافه كنم ميشه!!! ولي وقي مي خوام سيوو كنم رو فايل اصلي سيوو نميشه و پيغام مي ده كه جاي رو معرفي كن براي save az .
در واقع دوست عزيز من مي خوام همه همزمان ، از هر سيستمها بتونن روي همون فايل save كنن.
اميد وارم منظورم فهميده باشي .خواهشن يكم مبتدي تر راهنمايي كني چون تجربه زيادي تو شبكه ندارم
بازم ازتون ممنون
همون طور كه عرض كردم نميشه انتظار داشت كه هر دو طرف بتونن فايل رو دستكاري كنن.
البته بعضي از برنامه ها هستند كع با تعريف Evente تقدرم و تاخر ميتونن اين كارو انجام بدم ولي به شكل خام با امكانات 4 تا xp نميشه . درمورد اون سوالتون هم بگيد ببينيم اين شركت شما از Rras واسه اينترنت استفاده ميكنه يا ISA ؟ بعد ميگم خدمتتون
mkoleiny
25-07-2007, 11:57
من هم با mohsen411 موافقم،چون اصلا منطق قضیه اینو میگفت.
mkoleiny
29-07-2007, 15:41
mkoleiny
29-07-2007, 15:43
mkoleiny
29-07-2007, 16:00
mkoleiny
02-08-2007, 09:57
سلام، آقا من میخوام ویدیوکنفرانس رو روی لن راه بندازم البته ترجیحا با وب کم.
کسی میدونه چه طوری میشه؟ چه نرم افزار یا سخت افزاری میخواد؟
با media streaming server نمیشه این کار رو انجام داد ؟ تو این قسمت زیاد کار نکردم.ولی شاید بشه.
یه نگاهی هم به اینا بنداز
mkoleiny
04-08-2007, 11:52
سلام
ممنون دارم میرم چک کنم.
خیلی بهش نیاز دارم ، چون مجبورم اینکارو انجام بدم.
البته اگر با خط تلفن هم بشه خوبه، فقط نمیدونم چه جوری میشه!!!!!!!1
mohsen411
05-08-2007, 16:07
سلام، آقا من میخوام ویدیوکنفرانس رو روی لن راه بندازم البته ترجیحا با وب کم.
کسی میدونه چه طوری میشه؟ چه نرم افزار یا سخت افزاری میخواد؟
فكر كنم اين سوال رو اگر تو بخش Programer ها مطرح ميكرديد بهتر نتيجه ميگرفتيد .
mkoleiny
05-08-2007, 16:31
i will tet it
thank you
آقا شما از همين اول حرفه اي شرو كردي .من مي خوام نتورك بخونم ولي اصلا دي ان اس و اين حرفا نمي دونم چيه!!!
مي شه يه منبع رو معرفي كني؟ يا خودت زحمتشو بكشي!!!؟
مرسي.ممنون
واسه پيدا كردن يه ديد كلي راجب شبكه و مباحثي مثل انواع شبكه، توپولوژي ها،تجهيزات ساده مياني، كابلها، رسانه، و .... كتاب Network Essential Plus كمك خوبيه:cool:
mkoleiny ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1398750", true);
کاربر فعال انجمن شبکه
سلام
کار بر فعال شبکه اگه میشه عکس تو بردار ( خیلی خوشگلی ) عکستو هم گذاشتی :D
kimiya_1_14
08-08-2007, 08:25
با سلام
در شبکه از ups استفاده
kimiya_1_14
08-08-2007, 08:26
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها
kimiya_1_14
08-08-2007, 08:26
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها نمیتوانند از باتری استفاده کنند
kimiya_1_14
08-08-2007, 08:28
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها نمیتوانند از باتری استفاده کنند باتری سالم است علت چیست؟
Amir@net
08-08-2007, 09:00
با سلام من یک wireless lan در شبکه داشتم از وقتی که ان را جابه جا کردم و ریستش کردم دیگر نتوانستم وارد شبکه شوم خواهش میکنم در صورت امکان طریقه تنظیم این لن و تعریف مک آدرس را سرور توضیح دهید........................amir
8]با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها نمیتوانند از باتری استفاده کنند باتری سالم است علت چیست؟[/B]
فکر نمیکنم UPS به شبکه ربط داشته باشه
با سلام من یک wireless lan در شبکه داشتم از وقتی که ان را جابه جا کردم و ریستش کردم دیگر نتوانستم وارد شبکه شوم خواهش میکنم در صورت امکان طریقه تنظیم این لن و تعریف مک آدرس را سرور توضیح دهید........................amir
شما باید در explorer تون آدرسی شبیه به این
رو وارد کنین تا به panle اکسس پوینت دسترسی پیدا کنید .اگه ازتون پسورد خواست که حتما هم میخواد این هایی رو گفتم امتحان کنید :
username :admin password:admin
username:admin password:password
میتونید این قسمتی رو که بولد هست رو بزارید Defult بمونه !یعنی با این بخش کاری نداشته باشین.
بعد که وارد Panel شدین باید دنبال قسمتی مثل System Utility که تو شکل زیر هست بگردید و اونجا رنج ای پی که تو شبکه تون استفاده میشه رو بدین.
دقت کنید که ای پی آدرسی که من دادم یعنی 192.168.0.254 به خاطر Conflict اون با یه دستگاه دیگه تو شبکه بوده !
بعد باید دنبال قسمتی بگردید که بتونید توش ESID رو وارد کنید که برای من تو قسمت Basic Setting هست .
بعدش باید همسن تنظیمات رو روی کارت شبکه تون انجام بدین.یعنی یه رنج از ای پی که به Access Point دادین به کارت شبکتون بدین . و بعد یک wireless network connection با همون SID که به AP دادین بسازین.
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها نمیتوانند از باتری استفاده کنند
حالا جریانش چی بود ؟؟؟ چرا این پست 5 بار مطرح شد ؟!!:18:
mohsen411
09-08-2007, 00:16
دوستان سوال جالبي رو يكي از دوستانم از v53a 70-291 Testking برام فرستاد . همين ايده اي شد تا عرض كنم خوب ميشد ما هم با اساتيدي كه اينجا هستن سوالات اين چنيني رو كه جالب هم هستنShare كنيم . خوب اگر پيش بياد راجب اون بحث كنيم .
نطرتون رو بگيد
Mohsen_cia
09-08-2007, 00:51
با سلام
آقا ضمن تشكر و خسته نباشيد يه سوال داشتم
خیلی مهم است!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز مشخصه که وقتی یه نفر در حال استفاده از اون فایل هست ، بقیه فقط متونن ببینن تا وقتی که اون فرد فایل رو ببنده ... :20:
mkoleiny
09-08-2007, 11:42
هرچند لینکتو نتونستم بخونم ولی در حالت کلی موافقم. روی من حساب کنید.
mohsen411
09-08-2007, 12:21
فكر نميكنم لينك مشكل داشته باشه ؟ بقيه هم مشكل دارند ؟
فكر نميكنم لينك مشكل داشته باشه ؟ بقيه هم مشكل دارند ؟
نه . من مشکلی نداشتم .
تونستم باز کنم .
من یه پیشنهادی دارم ..
به صورت خصوصی به بعضی از دوستانم پی ام میدم . اگه موافقت شد تاپیکش رو راه میندازیم .
سلام
نمیدونم تاپیک تعطیله یا بچه ها فعالند ولی یه سوال داشتم در مورد شبکه وایرلس اگه کمکم کنین ممنون میشم
سه تا کامپیوتر دارم میخوام دوتاش رو از طریق اکسس پوینت و یکی اش رو از طریق کابل بهم متصلشون کنم حالا اون دوتا کامپیوتر که از طریق اکسس پوینت بهم وصل کردم همدیگه رو میبینند ولی یکی دیگه که میخوام از طریق کابل به یکی از اونا وصل شه نمیشه یعنی نمیتونه هیچکدوم از اونا رو ببینه تنظیمات خاصی میخواد یا ایراد از چیه ؟
سلام
نمیدونم تاپیک تعطیله یا بچه ها فعالند ولی یه سوال داشتم در مورد شبکه وایرلس اگه کمکم کنین ممنون میشم
سه تا کامپیوتر دارم میخوام دوتاش رو از طریق اکسس پوینت و یکی اش رو از طریق کابل بهم متصلشون کنم حالا اون دوتا کامپیوتر که از طریق اکسس پوینت بهم وصل کردم همدیگه رو میبینند ولی یکی دیگه که میخوام از طریق کابل به یکی از اونا وصل شه نمیشه یعنی نمیتونه هیچکدوم از اونا رو ببینه تنظیمات خاصی میخواد یا ایراد از چیه ؟
سلام دوست من .
در مرحله اول ممکنه اشکال از رنج ip تعریف شده برای کلاینت های شما در شبکه باشه . دقت کن که ip ]ا از یک رنج بوده باشند ...
در مرحله دوم باید دنبال اشکال فیزیکی از access point یا switch بوده باشه ... از جایی که access point اساسا در نقش یک translation bridge عمل میکنه و کارش تبدیل سیگنال های شبکه بی سیم به شبکه کابلی ه تمام شرایط مسافتی و محیطی هم میتونه بر روی این توپولوژی شما تاثیر گذار باشه ..
پس همه موارد رو به دقت چک کن .
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی ولی باید خدمتتون عرض کنم که:
رنج آی پی ها رو هم برای اکسس پوینتها و هم برای کارتهای شبکه هر سه کامپیوتر از یک رنج آی پی انتخاب کرده ام یعنی همش تو این رنجه: 192.168.4.000 انتخاب کرده ام اگر این سه تا کامپیوتر و ترتیب قرار گیری شون رو به ترتیب شماره در نظر بگیریم کامپیوتر شماره 1 و 2 و3 که کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر وسطی میباشد .من در کامپیوتر شماره 1و 2 دوتا کارت شبکه دارم از یکی از کارتهای شبکه برای اکسس پوینت وازیکی برای شبکه معمولیمون استفاده کرده ام اکسس پوینت ها تو کنار کامپیوتر 1و2 هستن .حالا این کامپیوتر های شماره 1و2 همدیگر رو میبینن یعنی هم اکسس پوینتها همدیگر رو میبینن هم کارتهای شبکه و از طرفی کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر شماره 3 رو میبینه هم کارت شبکه معمولیش رو هم اکسس پوینتش رو ولی کامپیوتر شماره 1 کامپیوتر شماره 3 رو نمبینه و برعکس در ضمن کامپیوتر 1کارت شبکه کابلیه کامپیوتر 2 رو هم نمبینه حالا اگه تونستین راهنمائی کنین و بگین مشکل از کجاست ممنون میشم .
mkoleiny
13-08-2007, 13:36
firewall اون کانکشن رو چک کن. کابلت رو هم چک کن. نوع سوییچت چیه؟ کارت شبکه ها چی؟
سلام
شما باید Bridge راه بندازین. این کار رو باید از تب Advanced توی Network Connection انجام بدین .گزینه ای به اسم Bridge هست .یعنی کارت شبکه وایرلس رو به کارت شبکه eternet ربط بدین.
گزینه Bridge Connection
mkoleiny
14-08-2007, 17:36
مطمئنی secur جان؟
راستی این تاپیک چرا اینجوری شده؟
راستش نه ولی فکر میکنم همین کارو باید بکنن.شنیده بودم یه جایی.
شما نظر دیگه ای داری؟
یعنی این بابا متوجه شد که باید اول 2 تا کانکشن هاش رو انتخاب کنه بعد راست کلیک و بریدج ؟؟؟
نمیدونم والا . شاید نگرفته باشه .
چه جوری شده ؟:10:
mkoleiny
15-08-2007, 08:37
نه، منم به چیز خاصی مطمئن نیستم. به خاطر همینم یه سری سوال پرسیدم که البته مثل اینکه رفته که رفته.
نقل قول:
نوشته شده توسط mkoleiny مشاهده تاپيک
چه جوری شده ؟
راستش دیروز هز کاری کردم این تاپیک درست لود نشد که نشد.
راستش دیروز هز کاری کردم این تاپیک درست لود نشد که نشد.
اره . الان هم کهدارم پست میدم با یک کم مشکل مود میکنه .
احتمالا در حال هک شدنه سرور هاشون !!!
vahidsport
15-08-2007, 12:28
سلام
من نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه
کسی گیم پورتی سراغ داره کی موقع ای که وقت تموم میشه Log off کنه ( من هرچی دارم ری استارت میکنه
mkoleiny
15-08-2007, 15:09
ببخشید دوست عزیز. منظورتون از گیم پورت چیه دقیقا؟
آره فکر میکنم همینه .منظورم کار Bridge
mohsen411
15-08-2007, 19:59
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتی ولی باید خدمتتون عرض کنم که:
رنج آی پی ها رو هم برای اکسس پوینتها و هم برای کارتهای شبکه هر سه کامپیوتر از یک رنج آی پی انتخاب کرده ام یعنی همش تو این رنجه: 192.168.4.000 انتخاب کرده ام اگر این سه تا کامپیوتر و ترتیب قرار گیری شون رو به ترتیب شماره در نظر بگیریم کامپیوتر شماره 1 و 2 و3 که کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر وسطی میباشد .من در کامپیوتر شماره 1و 2 دوتا کارت شبکه دارم از یکی از کارتهای شبکه برای اکسس پوینت وازیکی برای شبکه معمولیمون استفاده کرده ام اکسس پوینت ها تو کنار کامپیوتر 1و2 هستن .حالا این کامپیوتر های شماره 1و2 همدیگر رو میبینن یعنی هم اکسس پوینتها همدیگر رو میبینن هم کارتهای شبکه و از طرفی کامپیوتر شماره 2 کامپیوتر شماره 3 رو میبینه هم کارت شبکه معمولیش رو هم اکسس پوینتش رو ولی کامپیوتر شماره 1 کامپیوتر شماره 3 رو نمبینه و برعکس در ضمن کامپیوتر 1کارت شبکه کابلیه کامپیوتر 2 رو هم نمبینه حالا اگه تونستین راهنمائی کنین و بگین مشکل از کجاست ممنون میشم .
عزيزم شما بگو ببينيم كه از چه Accsess Pointe استفاده ميكني و آيا روي اون سيستم وسط كه هم lan داره هم Wlan اين دو تارو Bride كردي يا نه ؟ يه كم بيشتر بگو خلاصه مبهم حرفات
mkoleiny
16-08-2007, 08:50
فکر میکنم حق با شماست secure جان. احتمالا مشکل از bridge .
راستی در نظرسنجی هم شرکت کنید.
سلام دوستان
ممنون از راهنمائی های شما من مشکل رو از طریق بریج حلش کردم ولی الان یه مشکل دیگه هست اونم اینه که حالا من از طریق کامپیوتر کلاینت سرور رو کاملا میبینم و حتی به پوشه های Share شده دسترسی دارم و میتونم باهاشون کار کنم ولی برنامه هائی که با اس کیو ال سرور کار میکنن رو نمیتونم اجرا کنم یعنی نمیشه برنامه هاشون رو باز کرد.لطفا در این مورد هم کمک کنین.
mkoleiny
18-08-2007, 08:28
سلام
1- فایروال رو چک کن
2- odbc رو ساختی؟ دوباره چکش کن.
سلام
من نوت بوك را به شبكه Lan وصل كردم. اين نوت بوك به Ping جواب مبده و فايلهاي Share رو هم ميخونه ولي نميتونه از اينترنت استفاده كنه. تمام Firewall ها هم خاموش است. كسي ميتونه بگه بايد چكار كنم؟
ممنون
mvkhatib
18-08-2007, 12:42
همون طور که می دونید یه چیزی که توی شبکه خیلی مهم هست بحث IP Subnetting هست که در بعضی شبکه ها خیلی کاربرد داره و احتیاج به تمرین زیاد هم داره.
من یه برنامه پیدا کردم که عملیات Subnetting رو به راحتی برای ما توی یه محیط Simulate شده انجام میده و حجمش هم تقریبا 100 کیلوبایت هستش. می تونید از لینک زیر دانلود کنید:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید ;)
دوست عزیز ازت ممنونم من مشکلات زیادی با subneting دارم امیدوارم این نرم افزار کمکم کنه
میتونین یک مقاله یا کتاب معرفی کنید که به بحث subneting بپردازه ؟
من تمام کتابهای دوره mcse رو به صورت pdf دارم اگه کسی میخواد بگه براش میل میکنم
mvkhatib
18-08-2007, 12:45
سلام
من نوت بوك را به شبكه Lan وصل كردم. اين نوت بوك به Ping جواب مبده و فايلهاي Share رو هم ميخونه ولي نميتونه از اينترنت استفاده كنه. تمام Firewall ها هم خاموش است. كسي ميتونه بگه بايد چكار كنم؟
ممنون
رامین جان اول باید چک کنی که ip شما static هست یا اتوماتیک اگر static باشه باید حتما در قسمت getway شما باید ip کامپیوتری رو که اینترنت را share کرده را وارد کنید
mkoleiny
18-08-2007, 12:47
ramin54 جان، کانکشن اینترفیسی که داره اینترنت رو میگیره باید شیر بشه. یه جستجو همین جا بکنی چندین راه حل پیدا میکنی.
mvkhatib جان به شما هم کتاب pre cisco رو پیشنهاد میکنم.
mkoleiny جان ممنونم مشكلم حل شد. حالا ميشه راهنمائيم كنيم چطوري ميتونم از خونه به كامپيوتر محل كارم وصل بشم و از اينترنت محل كارم استفاده كنم. اينم ذكر كنم كه اين كار من با اجازه هيئت مديره مي باشد فقظ نمي دونم چطوري. منتظرت هستم.
mkoleiny
19-08-2007, 12:22
محل کارتون چقدر با خونه فاصله داره؟
اگر قرار بر استفاده از خط تلفن باشد مشکلی در میان هست؟ یا خیر؟
چرا از اینترنت محل کار میخواهید استفاده کنید؟
عزيز من چقدر سئوالهاي فلسفي ميپرسي. مگه نبايد براي كانكت شدن به Pc يوزر نيم و پسورد داشته باشي. خب من هم اينها رو دارم و هم اجازه. در مورد سئوالهاتم بايد بگم
1- فاصله 30 كيلومتر
2- براي دريافت و ارسال فايلهاي سنگين از جمله قرارداد
mkoleiny
19-08-2007, 13:41
اگه با فاصله 30 کیلومتر میخواین وصل شین (که اصلا توصیه نمیکنم) نیاز به تجهیزات گران قیمت wireless و یا خطوط مخابراتی دارید از جمله leads line .
به نظر من شما بهتره از اینتزنت محلی استفاده کنید تا اینکه وصل بشین به شرکت خودتون.
سوالات من فلسفی نیست. عرفیست.
به هر حال ممنونم از پاسخت
mkoleiny
21-08-2007, 09:00
خواهش میکنم. راستی نگفتی که برای چی میخواستی این کارو انجام بدی؟
johnthomas
28-08-2007, 07:49
با سلام
درخواست دارم كه مرا دررابطه با آموزش پايه شبكه براي مديران فني شبكه راهنمايي كنيد. مباحثي كه مدير فني هر شبكه بايد آموزش بگيرد.
پيشاپيش از همكاري و كمك شما تشكر ميكنم.
mkoleiny
28-08-2007, 09:40
جوابتون رو دادم
Amir@net
01-09-2007, 14:48
[/B]
فکر نمیکنم UPS به شبکه ربط داشته باشه
شما باید در explorer تون آدرسی شبیه به این
رو وارد کنین تا به panle اکسس پوینت دسترسی پیدا کنید .اگه ازتون پسورد خواست که حتما هم میخواد این هایی رو گفتم امتحان کنید :
username :admin password:admin
username:admin password:password
میتونید این قسمتی رو که بولد هست رو بزارید Defult بمونه !یعنی با این بخش کاری نداشته باشین.
بعد که وارد Panel شدین باید دنبال قسمتی مثل System Utility که تو شکل زیر هست بگردید و اونجا رنج ای پی که تو شبکه تون استفاده میشه رو بدین.
دقت کنید که ای پی آدرسی که من دادم یعنی 192.168.0.254 به خاطر Conflict اون با یه دستگاه دیگه تو شبکه بوده !
بعد باید دنبال قسمتی بگردید که بتونید توش ESID رو وارد کنید که برای من تو قسمت Basic Setting هست .
بعدش باید همسن تنظیمات رو روی کارت شبکه تون انجام بدین.یعنی یه رنج از ای پی که به Access Point دادین به کارت شبکتون بدین . و بعد یک wireless network connection با همون SID که به AP دادین بسازین.
خیلی ممنون وقت گذاشتی
Amir@net
01-09-2007, 15:10
با تشکر از دوستم secure من یک مدت غیبت داشتم و نتوانستم جوابتان بدهم ای پی ادرسها را در اکسپلور امتحان کردم ولی جواب نداد و اصلا نتوانستم وارد Panel Accsess Pointeشوم دوم میخواستم سوال کنم برای وارد شدن به Panel Accsess Pointe باید به اینترنت وصل باشم یا نه اصلا چند تا دسترسی دارد. در صورت امکان راهنماییم کنید
نه دوست من اگه نمیتونی وارد پنل شی حتما برای اون access point یه ای پی دیگه گذاشته شده .البته احتمالش هست که شما در حال استفاده از یک ------ باشید.
به هر حال به دفترچه راهنما مراجعه کنید ببینید ای پی AP چیه.
در ضمن نیازی به اتصال به اینترنت برای تنظیماتAP ندارید.
mkoleiny
04-09-2007, 17:53
سلام
چطوری میشه اون نطر سنجی بالا رو برش دارم. یا تغییرش بدم؟
Amir@net
05-09-2007, 10:40
[QUOTE=secure;1511250]نه دوست من اگه نمیتونی وارد پنل شی حتما برای اون access point یه ای پی دیگه گذاشته شده .البته احتمالش هست که شما در حال استفاده از یک ------ باشید.
به هر حال به دفترچه راهنما مراجعه کنید ببینید ای پی AP چیه.
در ضمن نیازی به اتصال به اینترنت برای تنظیماتAP ندارید.[/Q
با سلام با تشکر از راهنمایی شما
من ای پی access point را پیدا کردم ووارد پنل شدم با تنظیم ان مثل یکی از سیستم های شبکه وارد شبکه شدم و مشکلم حل شد فقط در موقع تنظیم فهمیدم که پنل به دو صورت access point و bridg با تنظیمات مختلف کار میکند در صورت امکان میخواستم بیشتر در مورد تفاوتهای این دو حالت بدانم قبلا" از کمک شما ممنونم.
با تشکر....................Amir
حالت Access Point فقط چند کامپیوتر رو به هم متصل میکنه ولی در صورتی که به عنوان Bridge باشه میتونه یک شبکه LAN ور به یک شبکه Wireless متصل کنه. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir@net
08-09-2007, 14:51
خیلی ممنون که جواب دادی بعدا" مزاحمتان میشوم. باتشکر از کمکهای شما..............Amir
سلام بچه ها ، من تقريبا كل اين تاپيك رو از صفحه اولش گرفتم خوندم.مطالب مفيدي توش بيان شد.
من علاقهمند به مباحث شبكه هستم و تقريبا تو بيشتر مواردي كه تو اين تاپيك مورد بحث قرار گرفت جسته گريخته يه سري اطلاعات دارم.حالا از دوستان يه خواهش داشتم و اون اينكه از افرادي كه در زمينه مدارك تخصصي شبكه سر رشته دارن و موفق به دريافت اين مدارك شدن يه سري راهنمايي ميخواستم :
اول اينكه چه منابعي اعم از فارسي يا انگليسي رو بايد مورد مطلاعه قرار بدم، ترجيحا اگه فارسي باشه كه چه بهتر
در ضمن من تو شهرستان زندگي ميكنم و دسترسي به كلاس هاي مرتبط با اين دوره ها رو ندارم .يعني به صورت
self learning بايد پيش برم.
براي برگزاري امتاحانات mcse اين سوال تو اكثر افرادي كه براي اولين بار ميخوان تو اين امتحان شركت كنن پيش مياد كه اگه بخواي مدرك بين المللي اين دوره رو بگيري بايد كجا امتحان بدي .اون طوري كه من شنيدم مي گن زياد نبايد به امتحاناتي كه ايران مي گيره دلخوش بود، چون به صورت ريموت برگزار مي شه و ريسكش بالاس .
اگر هم كه بخواي به صورت قانوني بري و امتحان بدي بايد به يه كشور مورد تائيد مايكروسافت بري كه تحريم و اينا تو كارش نباشه.مثل امارات (دبي). با توجه به تغيير و تحولاتي هم كه تو اين يكي 2 هفته اخير تو شركت هاي برگزار كننده امتحان به وجود اومده يكيشون(vue) مجري برگزار كننده امتحانات سيسكو شده و (prometric) هم مجري برگزار كننده امتحانات مايكروسافت شده.حالا با اين اوصاف خرج شركت در امتحان تو دبي تا حدودي بالا هست،یعنی واسه هر امتحان چیزی حدود 100 تومن البته بدون توجه به احتساب مالیات،حالا می خواستم بدونم با مالیات سرجمع هر 7 تا امتحانش چقدی تموم میشه؟درضمن ترکیه هر کدوم از امتحانا رو چیزی در حدود 65 تومن برگزار میکنه البته این هم بدون احتساب مالیات. حالا می خواستم اگه از دوستان کسی در این مودر اطلاعات دقیقی داره قيمت هاي دقيق اون رو به اطلاع برسونه و بگه کدوم یک از کشورهای همسایه مناسب تر هست.
در ضمن آيا همين بحث ها در مورد مدارك سيسكو و كامپتيا در مورد تحريم ايران صحت داره يا نه.
اگر که نه،و امکان برگزاری امتحانات سیسکو و کامپتیا در ایران به صورت قانونی هست لطف کنید و مراکز تحت تایید اون رو بیگید .ممنون
Amir@net
27-09-2007, 12:47
حالت Access Point فقط چند کامپیوتر رو به هم متصل میکنه ولی در صورتی که به عنوان Bridge باشه میتونه یک شبکه LAN ور به یک شبکه Wireless متصل کنه.
با سلام خدمت دوستم secure من دو تا Access Point در شبکه ام دارم که تنظیمات پنل هر دو انها را خودم انجام دادم اما با وارد کردن سومین Access Point ارتباط دومی قطع میشه و فقط میتونم دو تا از انها را یکجا در شبکه داشته باشم در صورت امکان راهنمائیم کنید.........................Amir
سلام
نمیدونم سوالمو باید اینجا مطرح کنم یا نه...
سوال اینه:در دانشگاه آیا رشته شبکه وجود داره؟ مقدماتش چیه؟
ممنون...
mkoleiny
29-09-2007, 23:36
توی ایران بعید میدونم ولی اصولا یکی از شاخه های IT شاخه Networking هستش.
The Punisher
01-10-2007, 17:40
می خوام 4 تا سیستم رو با هم شبکه کنم که فقط 2 تاشون از طریق هاب به هم وصل هستند و اون 2 تای دیگه دسترسی به هاب ندارند (توضیح اینکه سیستم ها 2 به 2 جدا از هم هستند یعنی 2 سیستم با 1 adsl در یک محل و2 سیستم با 1 adsl در یک محل دیگر) چطوری میتونم تمامشون رو با هم شبکه کنم بدون کابل کشی جدید.
اولا باید یکجوری او دو تا کامپیوتر دیگه رو با هم مرتبط کنی مثلا یه هاب دیگه برا اونا بزاری بعد یک کابل بین دو تا هاب بکشی تا 4 تا سیستم هم شبکه شن.
اولا باید یکجوری او دو تا کامپیوتر دیگه رو با هم مرتبط کنی مثلا یه هاب دیگه برا اونا بزاری بعد یک کابل بین دو تا هاب بکشی تا 4 تا سیستم هم شبکه شن.
فکر میکنم باعد باید اونها رو با هم bridge کرد .
hobgoblin
07-10-2007, 08:32
سلام
من يه شبكه Domain دارم كه حدودا" 30 تا client داره.
مشكل من اينه كه ميخوام رو كلاينتا بعضي نرم افزاراي نسبتا" قديمي مثل Mechanical 6.2 رو نصب كنم .
اينا نصب ميشن و با ادمين بدون مشكل اجرا ميشن ولي يوزرهاي غير ادمين كه مي خوان اين نرم افزار رو run كنن يه ارور رجيستري ميگيره و اجرا نميشه؟؟؟!!!!!
چيكار كنم؟ در ضمن نمي خوام به يوزرام دسترسي بيشتر از يه يوزر عادي بدم.
n.sharif
07-10-2007, 12:21
دوستان هر گونه سوال در مورد شبکه دارند مطرح کنند. همچنین اگر سووالی در مورد شبکه در لینوکس هست نیز در خدمتم. و همچنین بحث های شبکه ای رو نیز خواستاریم. ممنون.
آیا انتخاب لینوکس بجای ویندوز کار خوبی است یا نمی ارزد؟با تشکر.
camelia_f
11-10-2007, 03:33
سلام من 1 سوال دارم....
متدلوژی رایج در شبکه های lan چیست؟؟؟
البته با دلایل کافی
مرسی ;)
mohammad110
11-10-2007, 12:38
سلام؛
من چند تا سوال داشتم:
1- مثلا براي فهميدن اينكه بين ما تا سايت ياهو چندتا روتر وجود داره از چه دستوري استفاده مي كنيم ؟
2- روتر brodcast رو forward نميكنه. پس چطوري از يك كامپيوتر براي كامپيوتر ديگه ip تعريف كنيم ؟
3- وقتي ping ميكنيم، چطور بايد بفهميم طرف دستگاهش خاموشه و يا اينكه ارتباط سخت افزاري قطع شده ؟
با تشكر
mohammad110
11-10-2007, 12:38
سلام؛
من چند تا سوال داشتم:
1- مثلا براي فهميدن اينكه بين ما تا سايت ياهو چندتا روتر وجود داره از چه دستوري استفاده مي كنيم ؟
2- روتر brodcast رو forward نميكنه. پس چطوري از يك كامپيوتر براي كامپيوتر ديگه ip تعريف كنيم ؟
3- وقتي ping ميكنيم، چطور بايد بفهميم طرف دستگاهش خاموشه و يا اينكه ارتباط سخت افزاري قطع شده ؟
با تشكر
mohammad110
11-10-2007, 12:40
سلام؛
من چند تا سوال داشتم:
با تشكر
سلام من 1 سوال دارم....
متدلوژی رایج در شبکه های lan چیست؟؟؟
البته با دلایل کافی
مرسی ;)
شما این سوال رو در قسمت بحث های ابتدایی شبکه نیز مطرح کردین . این هم لینکش
فکر میکنم تو این تاپیک که بحث های تخصصی شبکه هست مطرح کردن این شوال اصلا صحیح نباشه ...
- مثلا براي فهميدن اينكه بين ما تا سايت ياهو چندتا روتر وجود داره از چه دستوري استفاده مي كنيم ؟
با تشكر
فکر میکنم جای این سوال هم اینجا نباید باشه ..ولی خوب ...
جواب اول : مثلا تو همون مثالی که زدی یاهو رو اسم بردی در cmd تایپ میکنی tracert yahoo.com
حالا جای یاهو هر i.p یا هاست دیگه ای میتونه باشه . مثلا من الان تست کردم تا درخواست من به خود یاهو برسه 17 پروسه انجام میشه ...:18:
سوال 2 رو متوجه نشدم / واضح نبود
سوال 3 : در صورت گرفتن پیغام destation host unrecable یا request time out یا مشکل سخت افزاری داری یا مقصد خاموشه .. البته در مورد destinition host unrecable مشکل فقط از شما میتونه باشه نه از مقصد حالا اشکال سخت افزاری سا نرم افزاری شو باید کشف کنی ...
mohammad110
12-10-2007, 11:17
فکر میکنم جای این سوال هم اینجا نباید باشه ..ولی خوب ...
سوال 2 رو متوجه نشدم / واضح نبود
سلام
ممنون از جوابتون،
منظورم از سوال دوم اينه كه چطور ميشه از يك pc به pc ديگه در NET وصل بشيم و به اون IP ديم. با اينكه بين ما يك router وجود داشته باشه و ما هم در يك VLAN نباشيم.
اگر هم سوال هام در حد اين تاپيك نيست لطفا آدرس يك تاپيك سطح پايين به من معرفي كنيد.
تشكر
camelia_f
12-10-2007, 22:28
شرمنده من تازه عضو شدم هنوز اونقدر تسلط پیدا نکردم
;)
mohammad110
13-10-2007, 08:27
شرمنده من تازه عضو شدم هنوز اونقدر تسلط پیدا نکردم
;)
سلام
اگر منظور شما توپولوژي هست كه بستگي به نوع device اي داره كه قصد استفاده از اون رو داريد. اما الآن به دليل استفاده از switch ها به جاي هاب تقريبا توپولوژي full mesh استفاده ميشه. يعني هر كسي به هر كسي ارتباط داره و ترافيكش به كس ديگه اي نميرسه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.