مشاهده نسخه کامل
: بحث های تخصصی و عمومی شبكه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
tajrobenik
31-05-2015, 15:22
سلام
خسته نباشید و دمتون گرم بابت این بخش ان شالله هرچه زود تر خودش یه انجمن بشه. چون واقعا نیاز هست:sq_13:
من یه مودم وایرلس D-Link DSL-2730U دارم، یک چند وقتی هست که وقتی وصل هست ییهو چراغ اینترنت(کره زمین) قطع میشه ولی چراغ adsl روشن میمونه! اینترنت قطع میشه ولی شبکه داخلی مشکل نداره!:sq_14: و فقط با خاموش، مکث و روشن کردنش دوباره وصل میشه!:sq_17:
الآن مشکل می تونه از کجاباشه؟
با تشکر
مودم رو ریست کنید دوباره کانفیگ کنید.
اگه درست نشد.
اگه مودم راحت باز میشه بازش کنید ببینید مشکل سخت افزاری نداره.
یک تنظیم هم بود که میگه اگه اطلاعات از یک مدتی ارسال نشد اینترنت رو قطع کن .. اما خوب توی اون نظیم اگه دوباره اطلاعات بخواد بره اینترنت مجدد وصل میشه : شاید این تنظیم باشه ولی درست عمل نمیکنه.
tajrobenik
01-06-2015, 13:03
اگه بخوایم یک شرکت Isp راه اندازی کنیم چه قدر هزینه داره؟ ( کم ترین هزینه )
tajrobenik
06-06-2015, 17:56
اون چیزی که دنبالش بودم رو دیدم::: یک ارتباط محلی!!! یعنی یک مودم ... یک احتمالا pppoe و یک ارتباط محلی به سیستم سرور................................. یعنی یک مودم و یک خط اختصالی برای کلاینت .... و سرور هم که نمیدونم که البته احتمالا هر چی که بخوایم سمت سرور ....................................:::::::::::::: :: میخوام بدونم یک همچین کاری اصلا شدنی هست برای یک شرکت معمولی و یا خیلی رابطه میخواد... و در کل چقدر هزینه داره؟
تا جایی که یادمه پارتی خیلی گردن کلفت میخواد isp مجوز گرفتن....
برای اینکار شما یه خط اینترنت خیلی سریع باید بگیری و نیاز به روتر داری... سرور و باز تعدادی روتر ظاهرا برای دادن نت به کلاینت ها....
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
tajrobenik
12-06-2015, 21:46
تا جایی که یادمه پارتی خیلی گردن کلفت میخواد isp مجوز گرفتن....
برای اینکار شما یه خط اینترنت خیلی سریع باید بگیری و نیاز به روتر داری... سرور و باز تعدادی روتر ظاهرا برای دادن نت به کلاینت ها....
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
من برای نت نمیخوام ... حالا شاید نت هم دادیم به کاربرها ...
بیشتر برای شبکه خصوصی میخوام ...
چه قدر هزینه داره صفر تا صدش...
مثلا صد میلون ...
یا میلیاردی هزینه اش...
یا با بیست میلیون هم میشه جمعش کرد....
بحث ارتباط ه هست . و نه تجهیزات و روتر و ...
یک ارتباط خصوصی ... یک خط تلفن یا خط خصوصی ... یک pppoe و وصل شدن به سروری که ما تعریف میکنیم....
با سلام
من یک مودم d link مدل DSL-2750U دارم که به نت وصله از لن 1 به سیستم وصل از لن 2 و 3 به دوتا مودم DSL-2740U (در طبقات دیگر )که کابلها به لن 4 اونها متصله و انها هم هر کدوم حداقل به یک سیستم وصل هست رو دارم
من به مودمی که به نت وصله ای پی ادرس 192.168.1.21 و به دو تای دیگه 31 و 41 رو اختصاص دادم همه چیز خوبه و همه از نت و شبکه استفاده میکنن تا زمانی که سیستمها خاموش نشن ولی بعد از راه اندازی مجدد به مشکل بر میخورم و مودمها درست به نت وصل نمیشن یکی وصل یکی وصل نیست و قاطی میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید ویندوز 8 هم مورد استفاده است:n13:
asheghe film divx
21-06-2015, 20:57
سلام دوستان
من یک گیم نت دارم که چهار تا سیستم (کلاینت) و یک سیستم (سرور ) رو با هم شبکه کردم
مشکلی که دارم اینه که بعد از اینکه سیستمها رو خاموش میکنم و دوباره راه اندازی میکنم دو باره تنظیمات بهم میخوره و سیستمهای کلاینت همدیگه رو نمیشناسن
و باید یکبار مودم رو تو تنظیمات desable و enable کنم تا دوباره همدیگه رو بشناسن چند باری تو تنظیمات ای پی رو به صورت دستی و اتوماتیک گذاشتم ولی فایده نداشته دوباره بعد از ریستارت بر میگرده به حالت اول:n34:
دوستان به نظرتون چیکار کنم؟:n13:
ضمنا ویندوزم سون 32 بیت هست میتونه از ویندوز باشه ؟
tajrobenik
22-06-2015, 01:00
سلام دوستان
من یک گیم نت دارم که چهار تا سیستم (کلاینت) و یک سیستم (سرور ) رو با هم شبکه کردم
مشکلی که دارم اینه که بعد از اینکه سیستمها رو خاموش میکنم و دوباره راه اندازی میکنم دو باره تنظیمات بهم میخوره و سیستمهای کلاینت همدیگه رو نمیشناسن
و باید یکبار مودم رو تو تنظیمات desable و enable کنم تا دوباره همدیگه رو بشناسن چند باری تو تنظیمات ای پی رو به صورت دستی و اتوماتیک گذاشتم ولی فایده نداشته دوباره بعد از ریستارت بر میگرده به حالت اول:n34:
دوستان به نظرتون چیکار کنم؟:n13:
ضمنا ویندوزم سون 32 بیت هست میتونه از ویندوز باشه ؟
جزییات مهم هست ...!
کلا خیلی از سوالات جزییات مهم هست... و شاید حضوری فقط مشکل رفع بشه...
اما خوب :
کلا این که بعد از خاموش روشن کردن سیستم ها تغییر کنن! یعنی یک نقص فنی! باید ببینید مشکل کجاست با خاموش روشن شدن چی تغییر می کنه ... و حتی امکان داره نرم افزار فیریز نصب باشه رو سیستم.
ولی در کل آی پی ها رو استاتیک بزارید... دی ان اس هم بزارید ... پنیگ دی ان اس و گیت وی رو هم بگیرید...
و پینگ بین سیستم ها رو هم بگیرید....
asheghe film divx
22-06-2015, 08:23
جزییات مهم هست ...!
کلا خیلی از سوالات جزییات مهم هست... و شاید حضوری فقط مشکل رفع بشه...
اما خوب :
کلا این که بعد از خاموش روشن کردن سیستم ها تغییر کنن! یعنی یک نقص فنی! باید ببینید مشکل کجاست با خاموش روشن شدن چی تغییر می کنه ... و حتی امکان داره نرم افزار فیریز نصب باشه رو سیستم.
ولی در کل آی پی ها رو استاتیک بزارید... دی ان اس هم بزارید ... پنیگ دی ان اس و گیت وی رو هم بگیرید...
و پینگ بین سیستم ها رو هم بگیرید....
سلام ممنون از کمک و راهنماییتون
ولی من مبتدیم ممنون میشم اگه امکانش هست مسیر این تنظیماتی که گفتید رو بهم بدید
ازکجا ای پی استاتیک و دی ان اس بزارم؟
tajrobenik
22-06-2015, 11:00
سلام ممنون از کمک و راهنماییتون
ولی من مبتدیم ممنون میشم اگه امکانش هست مسیر این تنظیماتی که گفتید رو بهم بدید
ازکجا ای پی استاتیک و دی ان اس بزارم؟
با سرچ : ip static for windows 7 در گوگل!
و بعضی از نتیجه های جست و جو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب منو نمیده:n03:
لطفا بگین تنظیماات مودم ها رو چطور باید انجام بدم که مشکل پیش نیاد
tajrobenik
27-06-2015, 04:01
با سلام
من یک مودم d link مدل DSL-2750U دارم که به نت وصله از لن 1 به سیستم وصل از لن 2 و 3 به دوتا مودم DSL-2740U (در طبقات دیگر )که کابلها به لن 4 اونها متصله و انها هم هر کدوم حداقل به یک سیستم وصل هست رو دارم
من به مودمی که به نت وصله ای پی ادرس 192.168.1.21 و به دو تای دیگه 31 و 41 رو اختصاص دادم همه چیز خوبه و همه از نت و شبکه استفاده میکنن تا زمانی که سیستمها خاموش نشن ولی بعد از راه اندازی مجدد به مشکل بر میخورم و مودمها درست به نت وصل نمیشن یکی وصل یکی وصل نیست و قاطی میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید ویندوز 8 هم مورد استفاده است:n13:
اگه مودم اول pppoe داخلش تنظیم شده و خودش به اینترنت وصل می شه...
امکان داره مشکل از مودم دوم و سوم باشه و دی اچ سی پی سرور براشون فعال هست...
تمام آی پی های سیستم ها رو استاتیک بزارید... دی ان اس هم بزارید...
سلام چن مدتیه که وقتی روی قسمت وایرلس کلیک می کنم همچین پیامی ظاهر شده ! چرا ؟ علت چیه ؟
منظورش چه اطلاعاتی هست ؟ قبلن ها که هم چین پیامی نمی دیدم که !!مرسی پیشاپیش
ArashMiniStar
30-06-2015, 20:54
سلام چن مدتیه که وقتی روی قسمت وایرلس کلیک می کنم همچین پیامی ظاهر شده ! چرا ؟ علت چیه ؟
منظورش چه اطلاعاتی هست ؟ قبلن ها که هم چین پیامی نمی دیدم که !!مرسی پیشاپیش
منظورش اینه ک این شبکه پسوردی نداره بخاطر همین اطلاعات شما ک رد و بدل میکنید(بین خودتون و اون مودم -روتر یا فرستنده وایرلس هر چی هست) توسط ی هکر میتونه باز و خونده بشه رمزگذاری wep هم تقریبا همین مشکل رو داره
سلام دوستان من میخوام داخل ساختمون یه سیم جداگونه بکشم برای اینترنت میخوام از سیمی استفاده کنم که نویز کمتری ایجاد کنه
خودم بین این دو نوع سیم گیر کردم
خواهشا راهنمایی کنید
سیم اولی سیم lمعمولی تلفن هست که به سیم خشک هم معروفه
سیم دومی از سیمهایی هست که برای سوکت زدن استفاده میشه و میخوره پست مودم و چندتا رشته نازک مسی داخل یه رشته سیم هستن
موندم کدومشو انخاب کنم که نویز کمتری داشته باشم
tajrobenik
02-07-2015, 17:34
سلام دوستان من میخوام داخل ساختمون یه سیم جداگونه بکشم برای اینترنت میخوام از سیمی استفاده کنم که نویز کمتری ایجاد کنه
خودم بین این دو نوع سیم گیر کردم
خواهشا راهنمایی کنید
سیم اولی سیم lمعمولی تلفن هست که به سیم خشک هم معروفه
سیم دومی از سیمهایی هست که برای سوکت زدن استفاده میشه و میخوره پست مودم و چندتا رشته نازک مسی داخل یه رشته سیم هستن
موندم کدومشو انخاب کنم که نویز کمتری داشته باشم
تست کنید.
مودم های ای دی اس ال یک قسمت دارن که نویز خط رو نشون میده.
هر دو تا کابل رو تست کنید ببیند کدوم یکی بهتر هست...
و اما بعد...
دو مدل کابل داریم.
کابل تک رشته با مفتولی
کابل رشته ای یا چند رشته
هر کدوم معایب و محاسن خاص خودش رو داره و کاربرد خاص خودش.
کابل رشته ای برای مکان هایی که جابهجایی هست استفاده میشه ... و معمولا اون قسمت ها کابل های کوتاهی استفاده میشه و از پریز هست تا سیستم.
و کابل مفتولی معمولی برای سیم کشی داخلی استفاده میشه..
تست کنید.
مودم های ای دی اس ال یک قسمت دارن که نویز خط رو نشون میده.
هر دو تا کابل رو تست کنید ببیند کدوم یکی بهتر هست...
و اما بعد...
دو مدل کابل داریم.
کابل تک رشته با مفتولی
کابل رشته ای یا چند رشته
هر کدوم معایب و محاسن خاص خودش رو داره و کاربرد خاص خودش.
کابل رشته ای برای مکان هایی که جابهجایی هست استفاده میشه ... و معمولا اون قسمت ها کابل های کوتاهی استفاده میشه و از پریز هست تا سیستم.
و کابل مفتولی معمولی برای سیم کشی داخلی استفاده میشه..
من حدودا 50 متر سیم میخوام از داخل رد کنم حالا نمیدونم از کدوم نوعش استفاده کنم که نویز کمتری داشته باشه و برام مقدور نیست که هر دو نوع رو تهیه کنم و امتحانش کنم
اگه راهنمایی کنید که برای سیم کشی داخلی کدام نوع کابل بهتره ممنون میشم قیمت کابل هم تا متری 1000 تومن مهم نیست فوقش 50 60 تومن کلا در بیاد
منظورش اینه ک این شبکه پسوردی نداره بخاطر همین اطلاعات شما ک رد و بدل میکنید(بین خودتون و اون مودم -روتر یا فرستنده وایرلس هر چی هست) توسط ی هکر میتونه باز و خونده بشه رمزگذاری wep هم تقریبا همین مشکل رو داره
مرسی ب این خاطر عجیبه چون همون طور که توی عکس هم هس دو تا شبکه بالا مال یه جای دیگس ، شبکه خودمون hidden هس , و پسورد داره و رمزگذاریش wep هم نیست واسه وصل شدن به شبکه خودمون باید روی other network کلیک کنم و یوزر پس بزنم که وارد شه ، این پیام منظورش اینه که حتی شبکه خودم هم امن نیست و اطلاعات شنود ممکنه بشه ؟؟؟؟!!! چرا روی other network اخه این پیامه اومده ؟!
من حدودا 50 متر سیم میخوام از داخل رد کنم حالا نمیدونم از کدوم نوعش استفاده کنم که نویز کمتری داشته باشه و برام مقدور نیست که هر دو نوع رو تهیه کنم و امتحانش کنم
اگه راهنمایی کنید که برای سیم کشی داخلی کدام نوع کابل بهتره ممنون میشم قیمت کابل هم تا متری 1000 تومن مهم نیست فوقش 50 60 تومن کلا در بیاد
کسی جواب سوال ما رو نمیده ؟:n13::n13::n13::n13:
sirerfankarimian
02-07-2015, 23:50
سلام من حدود 5 ماه تو یک شرکت معتبر اینترنتی و ISP
در استان اصفهان مشغول کار بودم
الان حدود 50 میلیون سرمایه با یه دفتر کار 100 متری تو بهترین نقطه اصفهان دارم
میخوام این 50 میلیون را شرکت فروش تجهیزات شبکه بزنم
اگرم بشه کنارش پنل اس ام اس و پنل یه شرکت اینترنتی هم بگیرم مثلا پشتیبانی شاتل !!
کسی هست مراحل ثبت شرکت را بگه و اینکه چطوری استارت بزنم
راهنمایی میکنید؟؟
tajrobenik
03-07-2015, 01:53
اگه سیم کشی داخلی هست و دو طرف هم پریز بزاید . کابل مفتولی.
و قصد خرید کابل رو دارید.
تو بازار برید و یک کابل خوب بگیرید.
.
مثلا کابل دو زوج یا چهار زوج تلفن....
.
اگه سیم کشی داخلی هست و دو طرف هم پریز بزاید . کابل مفتولی.
و قصد خرید کابل رو دارید.
تو بازار برید و یک کابل خوب بگیرید.
.
مثلا کابل دو زوج یا چهار زوج تلفن....
.
دستتون درد نکنه کابل 4 زوج رو میتونم تهیه کنم از نوع پیچشی و قطر 0.6 میلی متر از مس خالص
ولی میخوام سنگ تموم بزارم به نظر شما اگه از کابل هوایی استفاده کنم یا کابل cat5e بهتر نیست ؟ و بیام مثلا چهار تا رو به یک سیم ورودی و چهارتای دیگه رو به اون یکی سیم وصل کنم تا قوی تر بشه
tajrobenik
03-07-2015, 20:16
دستتون درد نکنه کابل 4 زوج رو میتونم تهیه کنم از نوع پیچشی و قطر 0.6 میلی متر از مس خالص
ولی میخوام سنگ تموم بزارم به نظر شما اگه از کابل هوایی استفاده کنم یا کابل cat5e بهتر نیست ؟ و بیام مثلا چهار تا رو به یک سیم ورودی و چهارتای دیگه رو به اون یکی سیم وصل کنم تا قوی تر بشه
اگه کابل شبکه دارین که خوب بهتر هست...
از یک رشته کابل cat5e استفاده کنید...
مثلا آبی و سفید آبی ...
اما این که چهار تا رو به یکی وصل کنید بعید می دونم بهتر بشه شاید بد تر هم بشه...
و اتصالاتی که استفاده می کنید این که درست اتصال داشته باشه و استاندارد باشه...
mahdi2059
11-07-2015, 07:37
سلام
دوستان یک راهنمایی میخوام.
یک مشکل در ادارات بی صبر و تحمل بودن مدیران هست. در browser ، بعد از زدن آی پی یک دوربین قسمت autentication میاد که یوزر و پسورد داده شده و تیک remember هم خورده و دوستان با زحمت زدن اینتر به خواستشون می رسن
سوال من اینه که چطور میشه همین قسمت رو هم حذف کرد ... یعنی بعد از ذخیره گردن یکبار یوزر و پسورد ... با کلیک مدیر روی شورتکات آدرس آی پی دوربین مستقیم به تصویر برسه ...
البته شبکه local هست و مسلما قسمت autentication هم نباید حذف بشه ... لطفا راهنمایی کنید
tajrobenik
12-07-2015, 04:27
سلام
دوستان یک راهنمایی میخوام.
یک مشکل در ادارات بی صبر و تحمل بودن مدیران هست. در browser ، بعد از زدن آی پی یک دوربین قسمت autentication میاد که یوزر و پسورد داده شده و تیک remember هم خورده و دوستان با زحمت زدن اینتر به خواستشون می رسن
سوال من اینه که چطور میشه همین قسمت رو هم حذف کرد ... یعنی بعد از ذخیره گردن یکبار یوزر و پسورد ... با کلیک مدیر روی شورتکات آدرس آی پی دوربین مستقیم به تصویر برسه ...
البته شبکه local هست و مسلما قسمت autentication هم نباید حذف بشه ... لطفا راهنمایی کنید
استفاده از نرم افزار به جای مرورگر.
hamidchi
01-08-2015, 15:42
سلام
دنبال این هستم که تصاویر دوربین مدار بسته رو از طریق اینترنت و بدون استفاده از آی پی استاتیک دریافت کنم.
دستگاه nvr از dns پشتیبانی میکنه
یه آموزش توی نت خوندم با اکانت سایت noip یاد داده بود ولی نشد
لطفا در صورتی که اطلاع دارید راهنمایی فرمایید
meshkiposh2200
05-08-2015, 00:51
سلام اینترنت من هیچ سایتی را غیر از پنل خود شرکت سرویس دهنده باز نمیکرد وای فای هم کار نمیکرد وصل میشد ولی هیچ کاری نمیکرد زنگ زدم به پشتیبانی و گفت کانشکن ویندوز را دی ان اس 8 8 8 8 و پایین دی ان اس زا 217 218 127 127 ست کن و همون وقت خوب شد هم سایت باز کرد هم وای فای کار کرد سوال من اینه که چطوری وای فای هم درست شد مگه دی ان اس کانکشن ویندوز روی مودم هم اثر داره یا اینکه مگه تنظیم دی ان اس از کانکشن ویندوز فقط واسه خود ویندوز کار نمیکنه؟؟؟
tajrobenik
05-08-2015, 11:11
سلام اینترنت من هیچ سایتی را غیر از پنل خود شرکت سرویس دهنده باز نمیکرد وای فای هم کار نمیکرد وصل میشد ولی هیچ کاری نمیکرد زنگ زدم به پشتیبانی و گفت کانشکن ویندوز را دی ان اس 8 8 8 8 و پایین دی ان اس زا 217 218 127 127 ست کن و همون وقت خوب شد هم سایت باز کرد هم وای فای کار کرد سوال من اینه که چطوری وای فای هم درست شد مگه دی ان اس کانکشن ویندوز روی مودم هم اثر داره یا اینکه مگه تنظیم دی ان اس از کانکشن ویندوز فقط واسه خود ویندوز کار نمیکنه؟؟؟
اصولا دی ان اس کامپیوتر نباید تاثیر مستقیم در موبایل داشته باشه...
امکان داره مودم با تنظیمات ی که داشته به اینترنت وصل نمی شده ..
و منتظر یک اتصال به اینترنت بوده تا درست بشه...
و اولین اتصال توسط کامپیوتر ایجاد شده.... و مودم به اینترنت وصل شده و درست شده...
- - -
سلام
یک وب سرور آپاچی! درست کردم .ای پی استاتیک هم دارم .port forwarding هم تنظیم شده رو مودم.از ر. یه خط دیگه هم ادرس رو وارد کنم تو مرورگر همه چی درست کار میکنه.ولی وقتی ای پی استاتیک رو تو مرورگر کامپیوتر خودم میزنم باز کنسول ست آپ مودم رو نشون میده! کسی میتونه کمک کنه راه حل چیه؟
tajrobenik
12-09-2015, 08:32
سلام
یک وب سرور آپاچی! درست کردم .ای پی استاتیک هم دارم .port forwarding هم تنظیم شده رو مودم.از ر. یه خط دیگه هم ادرس رو وارد کنم تو مرورگر همه چی درست کار میکنه.ولی وقتی ای پی استاتیک رو تو مرورگر کامپیوتر خودم میزنم باز کنسول ست آپ مودم رو نشون میده! کسی میتونه کمک کنه راه حل چیه؟
ای پی استاتیک رو از سیستم خودتون وارد میکنید یا از سیستمی خارج از شبکه محلی و از اینترنت. شاید تنظیمات درست باشه از شبکه اینترنت تست کنید.
و آی پی فورواردینگ : تعریف پورت هم داره این نکته رو در نظر داشته باشین.
تنظیمات مودم رو چک کنید شاید تنظیم دی ام زد داشته باشه. از اون هم میتونید استفاده کنید.
adeptroyal
01-10-2015, 01:15
سلام دوستان من از مودم tplinkاستفاده میکنم که روتر هم هست و سرعت گیگا بایتی داره و همینطور از hub swichاستفاده میکنم 16پورته که اون هم سرعت گیگا بایتی داره،مشکلی که دارم اینکه تا زمانی که تنظیمات مربوط به dnsبرای شبکه بین 8 کامپیوتر انجام ندادم در اینترنت مشکلی ندارم و علامت زرد مثلثی در روی آیکون اتصال به شبکه وجود نداره اما به خاطر استفاده از نرم افزارهایی که تحت شبکه کار میکنند مثل حسابداری و همینطور شبکه بودن در زمان قطع اینترنت مخابراتی باید tcp/icp4تنظیم کنم و dnsاعداد بدهم ،ip سیستم با استفاده از دستور ip config پیدا کردم درسته؟حالا موندم مناسبترین اعداد برای dnsاینترنت مخابراتی چیه که دوباره به مشکل بر نخورم؟ویندوز 7
mosY_runaway
06-10-2015, 23:25
سلام ، نمی دونم جای درستی دارم این سوال رو می پرسم یا نه...
دلیل ارور زیر برای چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
h_kh_1367
17-11-2015, 21:51
دوستان یه سوال :
من روی یه خط تلفن اینترنت adsl دارم .
می خوام روی یه خط دیگه هم یه سرویس adsl دیگه بگیرم !!
حالا سوال اینجاست که برای اینکه از هر دو تا خط بتونم همزمان تو چند تا دیوایس استفاده کنم و شبکه بینشون برقرار باشه باید چیکار کنم ؟
آیا مودمی هست که دو تا خط تلفن بهش وصل بشه ؟
تنظیمات خاصی داره ؟
لطفا راهنماییم کنید .
با تشکر
Netw0rks
30-12-2015, 08:42
سلام
چطوری میتونم همزمان رو یه سیستم هم اینترنت داشته باشم هم اینترانت ؟
tajrobenik
30-12-2015, 23:48
دوستان یه سوال :
من روی یه خط تلفن اینترنت adsl دارم .
می خوام روی یه خط دیگه هم یه سرویس adsl دیگه بگیرم !!
حالا سوال اینجاست که برای اینکه از هر دو تا خط بتونم همزمان تو چند تا دیوایس استفاده کنم و شبکه بینشون برقرار باشه باید چیکار کنم ؟
آیا مودمی هست که دو تا خط تلفن بهش وصل بشه ؟
تنظیمات خاصی داره ؟
لطفا راهنماییم کنید .
با تشکر
برای تبدیل ای دی اس ال خط تلفن به خطوط شبکه داخلی از مودم معمولی استفاده میشه
و برای استفاده از چند شبکه با هم از روتر و یا سرور استفاده میشه.
منم همین سوال را دارم میشه بیشتر توضیح بدید
h_kh_1367
31-12-2015, 10:07
منم همین سوال را دارم میشه بیشتر توضیح بدید
بله ، میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟
چه تجهیزاتی باید تهیه بشه ؟ دقیقا چیکار باید بکنم ؟
Amir Hossein
31-12-2015, 12:32
سلام بچه ها
یه سری نرم افزار ها هستن که یه شبکه مجازی درست میکنن تا بازی هایی که میشه به صورت lan بازی کرد رو با اون شبکه مجازی آنلاین بازی کرد.
اگه تا حالا ندیدین طرز کارشون مثل hamachi هستش. حالا من از tunggle استفاده میکنم جدیدا.
و مشکل اینجاس که میتونم Host بشم و بقیه بیان داخل بازی من. ولی من نمیتونم بازی بقیرو ببیم... :/
به نظرتون مشکل از کجاس؟ ممنون میشم راهنمایی کنین...
Netw0rks
31-12-2015, 15:40
سلام
Up ! :n41:
tajrobenik
03-01-2016, 17:07
سلام
اگه منظورتون از اینترانت شبکه خصوصی هست.
برای این منظور باید از روتر استفاده کنید.
اما اگه روتر ندارین فقط از ویندوزمیخواین استفاده کنید شاید این نرم افزار
قابلیتی که میخواین داشته باشه
Netw0rks
03-01-2016, 20:11
اگه منظورتون از اینترانت شبکه خصوصی هست.
برای این منظور باید از روتر استفاده کنید.
اما اگه روتر ندارین فقط از ویندوزمیخواین استفاده کنید شاید این نرم افزار
قابلیتی که میخواین داشته باشه
اجازه بدید کمی بیشتر توضیح بدم
شبکه من به این شکله :
میخوام سیستم شماره 3 همزمان هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت !
tajrobenik
06-01-2016, 00:41
اجازه بدید کمی بیشتر توضیح بدم
شبکه من به این شکله :
میخوام سیستم شماره 3 همزمان هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت !
اینترانت منظور چه نوع شبکه ی خصوصی هست.
و کارتون از اون شبکه چیه. البته در اصل اگه اینترنت هم باشه فرقی نداره!
و راه کاری که دارین احتمالا همون مواردی هست که گفتم.
از نرم افزاری که گذاشتم استفاده کردین٬ نشد؟
البته راه کارهای پیچیده و شاید زمان بر دیگه هم هست.
reza_dj25
18-01-2016, 15:37
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
برا اتصال 20 تا گوشی وای فای و یک کامپیوتر که به چه لوازمی احتیاج دارم با حداقل هزینه و آیا اینترنت نامحدود بگیرم یا حجمی ؟
tajrobenik
20-01-2016, 01:37
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
برا اتصال 20 تا گوشی وای فای و یک کامپیوتر که به چه لوازمی احتیاج دارم با حداقل هزینه و آیا اینترنت نامحدود بگیرم یا حجمی ؟
اینترنت حجمی و سرعت بالا.
و مودم خوب.
یا چند تا اکسس پوینت خوب.
سلام سال نو مبارک
یه مشکل عجیب از دومین روز عید برای کارت شبکه انبردم روی مادربرد h81m-s2pt
پیش اومده . قضیه این هست که یه دفعه بدون هیچ دلیل خاصی چراغ کارت شبکه ام که زمان اتصال کابل ،سبز رنگ میشد الان هرکار میکنم روشن نمیشه. البته زمانی که تمام کابل های کیس رو درمیارم و کابل رومیزنم وسیستم رو روشن میکنم اونم روشن میشه وکارمیکنه زمانی که میخام کیس رو سرجاش بذارم اینطوری میشه. البته دوتا پورت یو اس بی نزدیکش بود که اسکنر وپرینتر بودن جابجاشون کردم گفتم شاید بهش فشار میارن که نمیذاره روشن بشه ولی بازم همونطوریه. به نظرتون کارت شبکه انبرد داره میسوزه؟؟مادربردم جدیدا گرفتم هنوز 6 ماه نشده اینطوری شده. با کابل خود مودم ای دی اس ال تست کردم روشن نشد از سوییچ هم دراوردم روشن نشد به نظر میاد خود کارت شبکه مشکل دار شده. البته زماني كه يكبار كليد پشت كيس رو خاموش ودوباره روشن كنم روشن ميشه ولي همينكه سیستم رو خاموش یا ریستارت می کنم باز قطع ميشه نظرتون چیه؟
جستجوکردم چندتا تاپیک دیگه توانجمن های دیگه همینطوری بودن ولی کسی نتونست حلش بکنه.
محمد7966
24-03-2016, 17:59
سلام سال نو مبارک
یه مشکل عجیب از دومین روز عید برای کارت شبکه انبردم روی مادربرد h81m-s2pt
پیش اومده . قضیه این هست که یه دفعه بدون هیچ دلیل خاصی چراغ کارت شبکه ام که زمان اتصال کابل ،سبز رنگ میشد الان هرکار میکنم روشن نمیشه. البته زمانی که تمام کابل های کیس رو درمیارم و کابل رومیزنم وسیستم رو روشن میکنم اونم روشن میشه وکارمیکنه زمانی که میخام کیس رو سرجاش بذارم اینطوری میشه. البته دوتا پورت یو اس بی نزدیکش بود که اسکنر وپرینتر بودن جابجاشون کردم گفتم شاید بهش فشار میارن که نمیذاره روشن بشه ولی بازم همونطوریه. به نظرتون کارت شبکه انبرد داره میسوزه؟؟مادربردم جدیدا گرفتم هنوز 6 ماه نشده اینطوری شده. با کابل خود مودم ای دی اس ال تست کردم روشن نشد از سوییچ هم دراوردم روشن نشد به نظر میاد خود کارت شبکه مشکل دار شده. البته زماني كه يكبار كليد پشت كيس رو خاموش ودوباره روشن كنم روشن ميشه ولي همينكه سیستم رو خاموش یا ریستارت می کنم باز قطع ميشه نظرتون چیه؟
جستجوکردم چندتا تاپیک دیگه توانجمن های دیگه همینطوری بودن ولی کسی نتونست حلش بکنه.
سلام
سال نوی شما هم مبارک
برید سایت مادربردتون و درایو کارت شبکه رو آپدیت کنید ببینید حل میشه یا نه
سلام ممنون بابت راهنمایی ولی همون اول بایوس رو کاملا به نسخه جدیدش آپدیت کردم درایو شبکه رو باز از سایتش دانلود ونصب کردم (البته جدیدش نیومده بود برای 7)
داخل خود سوکت شبکه رو تمیز کردم باد هم گرفتم که یموقع گردوخاکی نباشه کابل دیگه ای رو تست کردم ولی مشکل همچنان پاپرجاست در حال حاضر با همین شبکه دارم جواب میدم ولی شک دارم بعداز ریست بالا بیاد!!
باید کلی باهاش ور برم تا فعال بشه.
اگه هم میخاست بسوزه نباید اصلا فعال بشه ولی اینطوری بیشتر رو اعصابه
Shabdisk
24-05-2016, 15:52
سلام به همه دوستان عزیز
راهکار ریموت زدن به کلاینتی که ریموتش غیرفعال هستش چیه؟
تا اونجایی که میدونم ی راه کامندی باید داشته باشه
سلام
به نظر شما سیم کشی داخل ساختمان رو پینگ چقدر اثر داره به عبارتی من الان پینگم تا 4.2.2.4 اکثر روزها روی 130 هست ایا با عوض کردن سیم های معمولی تلفن با سیم مرغوب مثل کابل شبکه و غیره میشه پینگ رو به زیر 100 رسوند
کلا چه روش هایی به غیر سرویس های کاهش پینگ وجود داره که پینگ رو بشه کم کرد
Aryana_b
10-06-2016, 17:43
سلام به همه دوستان عزیز
راهکار ریموت زدن به کلاینتی که ریموتش غیرفعال هستش چیه؟
تا اونجایی که میدونم ی راه کامندی باید داشته باشه
اگه اکتیو دایرکتوری دارین میتونین براش یه پالیسی بنویسین تا دسترسی ریموت کنترلش باز بشه
Aryana_b
10-06-2016, 17:52
سلام دوستان
یه شبکه با یه سرور (که دوتا سرور مجازی روش نصبه ) و حدود ۲۰ کلاینت داریم. دوتا از سیستم ها (که هردو رم ۸ گیگ + ویندوز۱۰ دارند ) سرعتشون تو بعضی از کارها مثل باز کردن مای کامپیوتر و word و excel اومده پایین و حتی گاهی سیستم سر همین باز کردن هنگ میکنه. روی یکی از سیستم ها کاربر با یوزر جدیدی وارد شد و مشکل کندی اول وجود نداشت ولی بعد از چند روز دوباره مثل قبل شد
یک هارد هم توسط یکی از کامپیوترها share شده. سرعت دسترسی به فایل های اون هارد هم به شدت پایینه
مشکل از چی میتونه باشه؟
از لحاظ سخت افزاری و رم و سی پی یو هردو سیستم مشکلی ندارن.یکی از طریق کابل و یکی از طریق وایرلس به شبکه وصله
tajrobenik
11-06-2016, 01:14
سلام
به نظر شما سیم کشی داخل ساختمان رو پینگ چقدر اثر داره به عبارتی من الان پینگم تا 4.2.2.4 اکثر روزها روی 130 هست ایا با عوض کردن سیم های معمولی تلفن با سیم مرغوب مثل کابل شبکه و غیره میشه پینگ رو به زیر 100 رسوند
کلا چه روش هایی به غیر سرویس های کاهش پینگ وجود داره که پینگ رو بشه کم کرد
امکان تاثیر داره.
زیرساخت شبکه خوب باشه پینک خوب میشه. که خوب بودن زیر ساخت . احتمالا مرتبط با آی اس پی های ملی هست که استفاده می کنید.
tajrobenik
11-06-2016, 01:21
سلام دوستان
یه شبکه با یه سرور (که دوتا سرور مجازی روش نصبه ) و حدود ۲۰ کلاینت داریم. دوتا از سیستم ها (که هردو رم ۸ گیگ + ویندوز۱۰ دارند ) سرعتشون تو بعضی از کارها مثل باز کردن مای کامپیوتر و word و excel اومده پایین و حتی گاهی سیستم سر همین باز کردن هنگ میکنه. روی یکی از سیستم ها کاربر با یوزر جدیدی وارد شد و مشکل کندی اول وجود نداشت ولی بعد از چند روز دوباره مثل قبل شد
یک هارد هم توسط یکی از کامپیوترها share شده. سرعت دسترسی به فایل های اون هارد هم به شدت پایینه
مشکل از چی میتونه باشه؟
از لحاظ سخت افزاری و رم و سی پی یو هردو سیستم مشکلی ندارن.یکی از طریق کابل و یکی از طریق وایرلس به شبکه وصله
اگه بعضی از نرم افزار های خاص سرعت کم دارن . احتمال داره همون ها مشکل داشته باشن و مثلا می خوان به نت وصل بشن اما نمیتونن بخاطر همین هنگ می کنن.
یا شاید چون ویندوز ها اورجینال نیست داره چک می کنه ببینه اورجینال هست یا نه.
یا ...
Aryana_b
11-06-2016, 15:09
اگه بعضی از نرم افزار های خاص سرعت کم دارن . احتمال داره همون ها مشکل داشته باشن و مثلا می خوان به نت وصل بشن اما نمیتونن بخاطر همین هنگ می کنن.
یا شاید چون ویندوز ها اورجینال نیست داره چک می کنه ببینه اورجینال هست یا نه.
یا ...
بیشتر آفیس و خود فایل اکسپلورر دچار مشکل میشه
ویندوز و آفیس همه ی سیتستم ها هم به یک شکل (مایکروسافت تولکیت) اکتیو شده
Aryana_b
11-06-2016, 15:12
یه مشکل عجیب دیگه اینکه فونت سیستم ها باهم تغییر کرده!!!:n04:
اسم فونتش رو نمیدونم ولی توی IE و corel از اون استفاده میشه. تغییر کرده و یه فونت عجیب غریب جایگزینش شده
کلاینت ها فونت رو از سرور میخونن مگه؟
akbarnet
17-06-2016, 13:31
اسم فونتش رو نمیدونم ولی توی IE و corel از اون استفاده میشه. تغییر کرده و یه فونت عجیب غریب جایگزینش شده
از چه سروري استفاده ميكني؟ سيستم عاملش چيه؟ طبق نوشته شما (IE) كلاينت ويندوز هس،
وارد تنظيمات Region and language شويد و ابتدا زبان Persian را در تب keyboard and language انتخاب كنيد و سپس در تب administrative روي گزينه change system local كليك كنيد و Persian رو انتخاب كنيد و يك بار ريستارت كنيد.
در اكثر برنامه ها نياز ب مورد آخر نيست و تنها اضافه كردن Persian كافيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
akbarnet
17-06-2016, 13:33
از چه سروري استفاده ميكني؟ سيستم عاملش چيه؟
فكر ميكنم زبان كلاينت بهم ريخته است.
طبق نوشته شما (IE) كلاينت ويندوز هس،
وارد تنظيمات Region and language شويد و ابتدا زبان Persian را در تب keyboard and language انتخاب كنيد و سپس در تب administrative روي گزينه change system local كليك كنيد و Persian رو انتخاب كنيد و يك بار ريستارت كنيد.
Aryana_b
25-06-2016, 21:44
از چه سروري استفاده ميكني؟ سيستم عاملش چيه؟
فكر ميكنم زبان كلاينت بهم ريخته است.
طبق نوشته شما (IE) كلاينت ويندوز هس،
سرور esxi هست که روش ویندوز سرور ۲۰۱۲ نصبه
بله روی کلاینت ها بهم خورده بود. تنظیمات فارسی رو انجام داده بودم.
مشکل از خانواده فونت های 'dara' بود. اونا رو که پاک کردم مشکل برطرف شد ولی هنوز نفهمیدم و برام جالبه که چرا یهویی باید این فونت خودش رو نشون بده (بعد دو سه هفته!!) :n13:
morteza0913
09-07-2016, 11:10
سلام من میخوام وارد کار شبکه بشم اما نمی دونم باید از کجا شروع کنم بنابراین فکر کردم یه کتاب میتونه جواب سوالام رو بده رفتم دنبال یه کتاب بهترین کتابی که بهم معرفی شد کتاب شبکه های کامپیتوری از LAN تا WAN سخت افزار نرم افزار و امنیت انتشارات ناقوس بود اما این کتاب هم به دوره بعدی اشاره نکرده میخوام ببینم بحث شبکه چقدر وسعت داره و بعد از این کتاب باید چقدر دیگه وقت بذارم و اصلا صرفه زمانی داره که بخوام وارد کار شبکه بشم در این کتاب این موارد اموزش داده شده
شبکه های کامپیوتری ( توپولوژی شبکه کامپیوتری ، شبکه های با سیم در مقابل بی سیم ، نمایش و کار با داده های دیجیتال ، پروتکل های ارتباطی و...)
تپولوژی ها ( توپولوژی فیزیکی و منطقی و انواع شبکه ها (کاملا متصل و ستاره و گذرگاه و ...) و ...)
سخت افزار شبکه ( کابل کشی اترنت ، کارت واسط شبکه ، هاب ، پل ، سیستم شبکه های ماهواره ای و... )
فناوری اترنت ( قالب فریم اترنت ، فاصله بین فریمی ، اترنت ده گیگابایت ، روش های عیب یاب و... )
فناوری TOKEN-RING و FDDI و دیگر شبکه ها ( شبکه TOKEN-RING ، توپولوژی TOKEN-RING ، قالب فریم TOKEN-RING، فناوری FDDI بلوتوث و...)
سناریو های طراحی و عیب یابی شبکه ( شبکه کردن دو کامپیوتر ، روش های دسترسی راه دور ، روش های عیب یابی و... )
پروتکل های سطح پایین ( ارتباط داده ای سریال پروتکل نقطه به نقطه یا PPPOE ،PPP ،زیر لایه LLC ، روش های عیب یابی و ...)
پروتکل های TCP/IP( پروتکل اینترنت ، RFCها،ادرس های UDP ،TCP ،IP ، پروتکل های پشتیبان ، تحلیل گر های پروتکل و...)
سایر پروتکل های شبکه و APPLETALK و IPX/SPX( پروتکل IPX/SPX ، مجموعه پروتکل های APPLETALK ، پروتکل SNA و...)
سوئیچینگ و مسیر یابی ( هاب ها و سوئیچ ها ، سوئیچینگ ذخیره و هدایت ، سوئیچینگ میان بر ، پروتکل های مسیر یابی ، پروتکل های مسیر یابی داخلی و خارجی ، روش های عیب یابی و خیلی غیره :V3: )
مدیریت و امنیت شبکه ( مدیریت شبکه ، ترمیم فاجعه ، امنیت شبکه و روش های عیب یابی و... )
نامه الکترونیکی ( قالب پیام های ایمیل ، نرم افزار سرویس گیرنده ، بدام انداختن بسته های ایمیل ، روش های عیب یابی و دوباره خیلی غیره )
TELENT و FTP ( سرویس گیرنده ها و سرویس دهنده های FTP ،سرویس گیرنده ها و سرویس دهنده های TELNET ، روش های عیب یابی )
شبکه های مالتی مدیا ( فایل های صوتی ، فایل های تصویری ، مکالمه دیجیتالی ، روش های عیب یابی و...)
اینترنت ( سیستم عامل ویندوز و اینترنت ، سایر سیستم عامل ها روی اینترنت ، زبان HTML و XHTML ، جاوا و جاوا اسکریپ شبکه های خصوصی مجازی یا VPN ، تنظیم یک وب سرور ، روش های عیب یابی و...)
برنامه نویسی تحت شبکه ( مدل سرویس دهنده و گیرنده ، سوکت ها ، زبان های برنامه نویسی شبکه ، تجهیزات شبکه ، روش های عیب یابی و ...)
مقدمه ای بر شبکه با ویندوز ( شبکه بندی ماکروسافت ، همسایگی شبکه ، چاپ در شبکه ، اشتراک فایل های بروی شبکه ، اتصال به اینترنت ، روش های عیب یابی و ...)
دامنه های ویندوز ( ورود به به سیستم عامل ویندوز ان تی ، جعبه دیالوگ امنیتی ، دامنه ها ، ویندوز 2000 ، ورود به یک شبکه ، امنیت ، ویندوز سرور 2008 ، روش های عیب یابی و این بار هم خیلی غیره )
UNIX و LINUX ( محیط لینوکس ، نصب و پیکر بندی نظارت و مدیریت و امنیت ، SAMBA ، سرویس های اطلاعاتی شبکه ، سرویس های فایل سیستم شبکه ، وب سرور APACHE ، روش های عیب یابی و...)
سایر سیستم عامل های شبکه ( سیستم عامل های NETWARE , OPENVMS , MACINTOSH OS , OS/2 WRAP ، روش های عیب یابی)
رمز گذاری و امنیت ( رمز گذاری متقارن و نامتقارن ، الگوریتم های رمز گذاری ، پنهان نگاری ، روش های عیب یابی و ... )
سخت افزار های امنیتی ( اسیب پذیر های رسانه ، سوئیچ های مدیریت شده ، دیوار های اتش ، سخت افزار IDS ، احراز هویت ، دستگاه های بیو ترمیک ، روش های عیب یابی و...)
نرم افزار های امنیتی ( ردیاب بسته ، پویش پورت ، شکستن کلمات عبور ، تشخیص نفوذ ، دسترسی های راه دور امن ، سیاست ها و رویه های امنیتی ، روش های عیب یابی و ...)
و چند ضمیمه (مانند مودم و فناوری اطلاعات و تحلیل گر پروتکل ETHEREAL)
ممنون منتظر جواب هستم
sarah.am
27-07-2016, 10:42
سلام به مهندسین عزیز یه سوال داشتم که فکرکنم به تایپکتون مرتبط نباشه ولی اگه کسی اطلاعاتش دقیقه جوابمو بده
فرض کنید خونه شما وایفا داشته باشه یک با گوشی یکی با کامپیوتر میره ممکنه اونی که با کامپیوتر بفهمه تو کدوم سایتی ایا این طور نرم افزاری هست که با اون بفهمه کدوم سایتی چکار میکنی اطلاعات شخصیتو ببینه
امکان داره هک کرده باشه هک کردن راحتهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟اگه امکان داره جوابمو بدین ممنون میشم:V12:
akbarnet
30-07-2016, 14:00
سلام به مهندسین عزیز یه سوال داشتم که فکرکنم به تایپکتون مرتبط نباشه ولی اگه کسی اطلاعاتش دقیقه جوابمو بده
فرض کنید خونه شما وایفا داشته باشه یک با گوشی یکی با کامپیوتر میره ممکنه اونی که با کامپیوتر بفهمه تو کدوم سایتی ایا این طور نرم افزاری هست که با اون بفهمه کدوم سایتی چکار میکنی اطلاعات شخصیتو ببینه
امکان داره هک کرده باشه هک کردن راحتهههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟اگه امکان داره جوابمو بدین ممنون میشم:V12:
اينو بهش ميگن مانيتورينگ شبگه
راه زياده برنامه زياده شدني است.
akbarnet
30-07-2016, 14:04
سلام من میخوام وارد کار شبکه بشم اما نمی دونم باید از کجا شروع کنم بنابراین فکر کردم یه کتاب میتونه جواب سوالام رو بده رفتم دنبال یه کتاب بهترین کتابی که بهم معرفی شد کتاب شبکه های کامپیتوری از LAN تا WAN سخت افزار نرم افزار و امنیت انتشارات ناقوس بود اما این کتاب هم به دوره بعدی اشاره نکرده میخوام ببینم بحث شبکه چقدر وسعت داره و بعد از این کتاب باید چقدر دیگه وقت بذارم و اصلا صرفه زمانی داره که بخوام وارد کار شبکه بشم در این کتاب این موارد اموزش داده شده
شبکه های کامپیوتری ( توپولوژی شبکه کامپیوتری ، شبکه های با سیم در مقابل بی سیم ، نمایش و کار با داده های دیجیتال ، پروتکل های ارتباطی و...)
تپولوژی ها ( توپولوژی فیزیکی و منطقی و انواع شبکه ها (کاملا متصل و ستاره و گذرگاه و ...) و ...)
سخت افزار شبکه ( کابل کشی اترنت ، کارت واسط شبکه ، هاب ، پل ، سیستم شبکه های ماهواره ای و... )
فناوری اترنت ( قالب فریم اترنت ، فاصله بین فریمی ، اترنت ده گیگابایت ، روش های عیب یاب و... )
فناوری TOKEN-RING و FDDI و دیگر شبکه ها ( شبکه TOKEN-RING ، توپولوژی TOKEN-RING ، قالب فریم TOKEN-RING، فناوری FDDI بلوتوث و...)
سناریو های طراحی و عیب یابی شبکه ( شبکه کردن دو کامپیوتر ، روش های دسترسی راه دور ، روش های عیب یابی و... )
پروتکل های سطح پایین ( ارتباط داده ای سریال پروتکل نقطه به نقطه یا PPPOE ،PPP ،زیر لایه LLC ، روش های عیب یابی و ...)
پروتکل های TCP/IP( پروتکل اینترنت ، RFCها،ادرس های UDP ،TCP ،IP ، پروتکل های پشتیبان ، تحلیل گر های پروتکل و...)
سایر پروتکل های شبکه و APPLETALK و IPX/SPX( پروتکل IPX/SPX ، مجموعه پروتکل های APPLETALK ، پروتکل SNA و...)
سوئیچینگ و مسیر یابی ( هاب ها و سوئیچ ها ، سوئیچینگ ذخیره و هدایت ، سوئیچینگ میان بر ، پروتکل های مسیر یابی ، پروتکل های مسیر یابی داخلی و خارجی ، روش های عیب یابی و خیلی غیره :V3: )
مدیریت و امنیت شبکه ( مدیریت شبکه ، ترمیم فاجعه ، امنیت شبکه و روش های عیب یابی و... )
نامه الکترونیکی ( قالب پیام های ایمیل ، نرم افزار سرویس گیرنده ، بدام انداختن بسته های ایمیل ، روش های عیب یابی و دوباره خیلی غیره )
TELENT و FTP ( سرویس گیرنده ها و سرویس دهنده های FTP ،سرویس گیرنده ها و سرویس دهنده های TELNET ، روش های عیب یابی )
شبکه های مالتی مدیا ( فایل های صوتی ، فایل های تصویری ، مکالمه دیجیتالی ، روش های عیب یابی و...)
اینترنت ( سیستم عامل ویندوز و اینترنت ، سایر سیستم عامل ها روی اینترنت ، زبان HTML و XHTML ، جاوا و جاوا اسکریپ شبکه های خصوصی مجازی یا VPN ، تنظیم یک وب سرور ، روش های عیب یابی و...)
برنامه نویسی تحت شبکه ( مدل سرویس دهنده و گیرنده ، سوکت ها ، زبان های برنامه نویسی شبکه ، تجهیزات شبکه ، روش های عیب یابی و ...)
مقدمه ای بر شبکه با ویندوز ( شبکه بندی ماکروسافت ، همسایگی شبکه ، چاپ در شبکه ، اشتراک فایل های بروی شبکه ، اتصال به اینترنت ، روش های عیب یابی و ...)
دامنه های ویندوز ( ورود به به سیستم عامل ویندوز ان تی ، جعبه دیالوگ امنیتی ، دامنه ها ، ویندوز 2000 ، ورود به یک شبکه ، امنیت ، ویندوز سرور 2008 ، روش های عیب یابی و این بار هم خیلی غیره )
UNIX و LINUX ( محیط لینوکس ، نصب و پیکر بندی نظارت و مدیریت و امنیت ، SAMBA ، سرویس های اطلاعاتی شبکه ، سرویس های فایل سیستم شبکه ، وب سرور APACHE ، روش های عیب یابی و...)
سایر سیستم عامل های شبکه ( سیستم عامل های NETWARE , OPENVMS , MACINTOSH OS , OS/2 WRAP ، روش های عیب یابی)
رمز گذاری و امنیت ( رمز گذاری متقارن و نامتقارن ، الگوریتم های رمز گذاری ، پنهان نگاری ، روش های عیب یابی و ... )
سخت افزار های امنیتی ( اسیب پذیر های رسانه ، سوئیچ های مدیریت شده ، دیوار های اتش ، سخت افزار IDS ، احراز هویت ، دستگاه های بیو ترمیک ، روش های عیب یابی و...)
نرم افزار های امنیتی ( ردیاب بسته ، پویش پورت ، شکستن کلمات عبور ، تشخیص نفوذ ، دسترسی های راه دور امن ، سیاست ها و رویه های امنیتی ، روش های عیب یابی و ...)
و چند ضمیمه (مانند مودم و فناوری اطلاعات و تحلیل گر پروتکل ETHEREAL)
ممنون منتظر جواب هستم
منبعي ب اين عظمت داخل يك كتاب؟؟
برادر من اينايي ك شما ليست كرديد هر كدوم يه كتاب و منبع بيشتر نياز داره
akbarnet
06-08-2016, 11:57
سلام دوستان، ميخوام راهنمايي ميخوام درمورد hotspot
مودم ايرانسل d100 گيرنده نت،
ميكروتيك 750
مودمtp link w8951nd9
ميخوام از ايرانسل نت بگيرم، با ميكروتيك hotspot مديريت كاربران
و با وايفاي مودم ب كاربران برسه،
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام دوستان عزیزم
یه سئوال داشتم ، بنده میخواستم هرکسی آی.پی سیستمم رو زد در شبکه داخلی ، به یه پیج html هدایت شه ، امکانش هست ؟؟؟؟
سلام دوستان عزیزم
یه سئوال داشتم ، بنده میخواستم هرکسی آی.پی سیستمم رو زد در شبکه داخلی ، به یه پیج html هدایت شه ، امکانش هست ؟؟؟؟
شرايط شبكه و مابقي اطلاعات رو نداديد؟
اما در كل امكانپذير هست.
با توجه به سيستم عامل شما راهحلهاي متفاوتي وجود داره.
شما نوع شبكه و شرايط ديگر رو بيان كنيد تا بشه راهنمايي بيشتري كرد.
شاد باشيد :n12:
سلام دوستان، ميخوام راهنمايي ميخوام درمورد hotspot
مودم ايرانسل d100 گيرنده نت،
ميكروتيك 750
مودمtp link w8951nd9
ميخوام از ايرانسل نت بگيرم، با ميكروتيك hotspot مديريت كاربران
و با وايفاي مودم ب كاربران برسه،
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شما در مورد HotSpot و تنظيمات اون تا چه اندازهاي اطلاعات داريد؟
شما بايد در اين مورد بيشتر جستجو كنيد.
راه حل كلي به اين صورت هست:
ابتدا ارتباط بين مودم و ميكروتيك.
از طريق منوي Winbox گزينه IP و سپس HotSpot و دكمه HotSpot Settings رو انتخاب نماييد.
بعد از تنظيمات AP رو به ميكروتيك وصل نماييد.
در ضمن HotSpot رو روي پورتي كه AP قرار گرفته تنظيم نماييد.
يه سرچي هم در مورد HotSpot بزنيد كلي مطلب براي راهنمايي به دست مياريد.
akbarnet
04-10-2016, 12:19
از طريق منوي Winbox گزينه IP و سپس HotSpot و دكمه HotSpot Settings رو انتخاب نماييد.
نشد! یعنی نتونستم،
و الان یه مودم ADSL دیگه اضافه کردم،
یعنی مودم ایرانسل و مودم adsl, گیرنده نت، میکروتیک اکانتینگ و هاتسپات و یک مودم برا فرستنده وایفای ب کاربرا،
اگه سناریو بهتری میشه انجام داد لطف کنید ممنون میشم
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
akbarnet
04-10-2016, 12:19
نشد! یعنی نتونستم،
و الان یه مودم ADSL دیگه اضافه کردم،
یعنی مودم ایرانسل و مودم adsl, گیرنده نت، میکروتیک اکانتینگ و هاتسپات و یک مودم برا فرستنده وایفای ب کاربرا،
اگه سناریو بهتری میشه انجام داد لطف کنید ممنون میشم
tajrobenik
13-10-2016, 13:26
سلام دوستان عزیزم
یه وب سرور html می خواین و یک ریدایرکت از مودم به وب سرور!
سرور می تونه ::: خیلی چیزا باشه. :« ماشین مجازی. یا ویندوز سرور یا لینوکس و ...
ریدایرک هم که تنظیمات مودم هست. برای آی پی و پورت تنظیم میشه ریدایرکت بشه
afshin b
20-01-2017, 11:02
سلام
چطور میتونم از مودم یک IP یا آدرس سایت رو بلاک کنم که دیگه قابل دسترسی نباشه؟
مودم من TPLink 8968 هست و از قسمت security - IP filtering و Parentel Control - URL Filter اقدام کردم ولی سایت یا IP باز هم در دسترس بود!
قبلا که مودم دیگه ای داشتم این کار انجام داده بودم ولی نمیدونم چرا روی این مودم جواب نمی گیرم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنن دوستان
amirtoudeh
08-02-2017, 18:10
خسته نباشید. من یه گوشی نوکیا دارم که از طریق بلوتوث پی سی و ساخت کانکشن از اینترنتش اسفاده می کنم، (البته بگم که از طریق کابل کار نمی کنه که نمی دونم چشه) ولی آموزشی که می خوام اینه که بتونم اینترنت گوشیمو از ویندوز به مودم تی پی لینکم بفرستم تا از طریق پخش اینترنت از طریق امواج وای فای، دیگر دستگاه ها هم از اینترنت برخوردار بشن. آیا امکانش هست؟
گوشی: C6-01 nokia
مودم: TP link TD-W8968
masood.ashoori789
08-02-2017, 19:17
خسته نباشید. من یه گوشی نوکیا دارم که از طریق بلوتوث پی سی و ساخت کانکشن از اینترنتش اسفاده می کنم، (البته بگم که از طریق کابل کار نمی کنه که نمی دونم چشه) ولی آموزشی که می خوام اینه که بتونم اینترنت گوشیمو از ویندوز به مودم تی پی لینکم بفرستم تا از طریق پخش اینترنت از طریق امواج وای فای، دیگر دستگاه ها هم از اینترنت برخوردار بشن. آیا امکانش هست؟
گوشی: C6-01 nokia
مودم: TP link TD-W8968
برای استفاده از کابل ، باید درایور کامل گوشی رو نصب کنید تا به عنوان یک مودم نصب بشه . بعد کانکشن دایل آپ میسازید و کانکت میشه.
برای وای فای ، نمیشه بدید به مودم خودتون، باید مودم پورت usb داشته باشه برای اینکار ، ولی میشه وایرلس لپ تاپ رو با نصب نرم افزار هات اسپات (سرچ کنید ) ، بین سایر مصرف کننده ها شیر کنید. لپ تام میشه مثل وای فای هات اسپات گوشی اسمارت ، شاید کمی گنگ باشه ، کمی سرت و آزمون خطا کنید متوجه میشید روال رو . سخت نیست
masood.ashoori789
08-02-2017, 19:20
سلام
چطور میتونم از مودم یک IP یا آدرس سایت رو بلاک کنم که دیگه قابل دسترسی نباشه؟
مودم من TPLink 8968 هست و از قسمت security - IP filtering و Parentel Control - URL Filter اقدام کردم ولی سایت یا IP باز هم در دسترس بود!
قبلا که مودم دیگه ای داشتم این کار انجام داده بودم ولی نمیدونم چرا روی این مودم جواب نمی گیرم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنن دوستان
احیانا سایت ssl نداره ؟ چون نمیشه اون ها رو فیلتر کرد ، با یک سایت معمولی تست کنید و اینکه بررسی کنید فیلترینگ و فایروال مودم روشن باشه .
amirtoudeh
10-02-2017, 01:52
ممنون، توضیحاتی که فرمودید بلد بودم. ولی فکر کنم راهی باشه چون تنظیمات این مدل مودم خیلی زیاده و گسترده. در مورد گوشیم هم وقتی در حالت هات اسپوت می زارم یه برنامه نصب می کنه و از طریق اون به اینترنت وصل میشه ولی بعد از حدودا 5 مگابایت ترافیک از کار می افته. البته روش شما رو هم تست می کنم که مطمئنم جواب میده
masood.ashoori789
10-02-2017, 02:18
ممنون، توضیحاتی که فرمودید بلد بودم. ولی فکر کنم راهی باشه چون تنظیمات این مدل مودم خیلی زیاده و گسترده. در مورد گوشیم هم وقتی در حالت هات اسپوت می زارم یه برنامه نصب می کنه و از طریق اون به اینترنت وصل میشه ولی بعد از حدودا 5 مگابایت ترافیک از کار می افته. البته روش شما رو هم تست می کنم که مطمئنم جواب میده
درسته. مودم خوبی هم هست، ولی پورت usb قابلیت اتصال اینترنت نداره، فلش و پرینتر و ...
نرم افزاره هم که گفتم اینه Connectify Hotspot
کار کردم قبلا ، بد نیست ، بدیش اینه باید لپ تاپ روشن بمونه
mehrdadb3
04-03-2017, 14:40
سلام دوستان
برای شرکت با حدودا 6 یا 7 کاربر میخوام شبکه با یک سرور راه بندازم البته الان شبکه هست به صورت معمولی میخوام سرور اضافه کنم
این سیستم کاره من راه میندازه
کیس مینی hp 8200
cpu intel ci5-3470 یا i5 2400
ram 4gb ddr3
hdd 250 gb
سرور هم برای فایل شرینگ و محدودیت دسترسی کاربرا میخوام و انتی ویروس تحت شبکه میخوام نصب کنم پرینتر هم که داریم 3 تا
اگر سیستم مناسب نیست یه سیستم مناسب معرفی کنید ممنون
alireza6622
30-03-2017, 15:49
با سلام سال نو مبارک ، دوستان آیا میشه با دیش و LNB و کانکتور ts5 با مودم huawei E3372 اینترنت 4G ایرانسل رو دریافت کرد؟
سلام.
یه سیستم جدید (کلاینت)به شبکه داخلی شرکت که تحت دامین هست joinکردم .نمیدونم کجارو اشتباه کردم که برای هر کاری نیاز به دسترسی یوزر پسوورد سرورداره.چه بخوای نرم افزار نصب کنی چه بخوای تنظیمات انجام بدی داعم اجازه سرور رو میخواد ؟؟؟!!!!
tajrobenik
29-05-2017, 23:38
سلام دوستان
برای شرکت با حدودا 6 یا 7 کاربر میخوام شبکه با یک سرور راه بندازم البته الان شبکه هست به صورت معمولی میخوام سرور اضافه کنم
این سیستم کاره من راه میندازه
کیس مینی hp 8200
cpu intel ci5-3470 یا i5 2400
ram 4gb ddr3
hdd 250 gb
سرور هم برای فایل شرینگ و محدودیت دسترسی کاربرا میخوام و انتی ویروس تحت شبکه میخوام نصب کنم پرینتر هم که داریم 3 تا
اگر سیستم مناسب نیست یه سیستم مناسب معرفی کنید ممنون
تا بیست سیستم ورک گروپ کافیه. لازم به دومین نیست.
البته اگه تخصص کار با سرور داشته باشین احتمالا راحت تر باشه/.
mamad.parsa
20-06-2017, 06:29
سلام بنظر منم اگه این انحمن راه بیفته خیلی هم خوبه سوالات اینجا پرسیده میشه و راهنمایی های انجام میشه که بدرد همه میخوره
mamad.parsa
20-06-2017, 06:31
شما یوزرت رو محدود نکردی؟؟با چه یوزری وارد میشی؟؟
من چند کامپیوتر را با یک مودم adsl وای فای بدون هیچ ای پی شبکه کردم و همینطور که می دونید بدون اعمال هیچ گونه تنظیم خاصی کامپیوتر ها شبکه می شن و البته اینترنت هم در همشون بر قرار می شه
حالا من میخام صرفا اینترنت را در برای یک کامپیوتر خاص برای یک مدت قطع کنم و بعد دو باره وصل کنم وقتی کارم تموم شد ، بدون اینکه شبکه و اشتراک گذاری قطع بشه.
و البته اینترنت و شبکه کامپیوتر های دیگر هم سر جاش باشه و البته ممکن برای هر چند کامپیوتر داخل شبکه این کارو انجام بدم برای همین ای پی فرق می کنه و چون همیشه یک کامپیوتر خاص رو نمی خام اینترنتشو قطع کنم برای همین نمی تونم از ای پی فیلتر خود مودم استفاده کنم و قطع کردن اینترنت نیز دائمی نیست و موقته مگر در موارد خاص
حالا اگه روشی و یا نرم افزار خاصی هست که به راحتی بتونه این کار را برای کامپوترهای مختلف شبکه انجام بده و هر وقت خاستم اینترنت رو قطع و وصل کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
در ضمن ویندوز همه کامپیوتر ها سون است و سرور ویندوز نداریم و نخواهیم داشت.:n05:
با سلام
دو کامپیوتر رو از طریق کابل شبکه میخواستم شیر کنم
کابل رو وصل کردم
ای پی کامپیوتر اول و دوم رو وارد کردم
پوشه مربوطه رو تنظیمات شیرش رو انجام دادم
تو کامپیوتر دیگه که جستجو میزنم این خطا رو میده
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
کابل رو وصل کردم
لطفا راهنمایی کنید
با این روش حلش کردم
1. Click the Start button and type gpedit.msc in the Search programs and files bar and hit enter.
2. At the left pane, go to Local Computer Policy > Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > Security Options
3. Look for “Accounts: Limit local account use of blank passwords to console logon only” and double click on it.
4. By default the Enable option is selected and all you need to do is select “Disable” and click OK.
zoro_yhv
17-05-2018, 00:06
سلام
دوستان اینجا کسی روی اینترنت مخابرات تونل IPSec داره؟
از شعبه مرکزی به 3 نقطه دیگه در شهر ارتباط داریم. روی اینترنت شاتل و آسیاتک مشکلی ندارم، ولی با اینترنت مخابرات اختلال شدیدی دارم
ضمنا در همه شعب از روتر های میکروتیک استفاده شده
shayganstaff
04-07-2018, 14:30
سلام دوست عزیز
علاوه بر اینکه می توانید به سایت های آموزشی در این زمینه سر بزنید من گذراندن دوره های کارآموزی هم براتون مفید می دونم می تونید به سایت shayeganco.ir سر بزنید شاید بتونید به عنوان کارآموز باهاشون همکاری داشته باشید...فایده کارآموزی این هستش که نه تنها هزینه مالی صرف نمی کنید بلکه به صورت عملی و کاربردی می آموزید
Netw0rks
24-01-2019, 15:35
سلام
یه سایت خاصی هست که روی مرورگر باز میشه ولی ازش ping ندارم
کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه ؟
yaghob.boss
09-04-2019, 20:53
سلام دوستان من یه مودم ایرانسل tk 2510 دارم و یه مودم adsl زایکس . اینترنت رو از مودم ایرانسل می گیرم با کابل میدم به زایکسل همچنین یه پرینتر هم با کابل لن به زایکسل وصله . 2 تا سیستم دارم با وای فای به زایکسل وصل هستن و اینترنت رو از اون میگیرن و پرینتر هم به همین صورت شر کردم . تا اینجا همه چیز عالیه . فقط 2 تا مشکل دارم کارتخوان رو به مودم زایکسل وصل میکنم کار نمیکنه در صورتی که مستقیم به مودم ایرانسل وصل میکنم کار میکنه و اینکه وقتی گوشی موبایل به زایکسل وصل میکنم برنامه های مثل اینستاگرام ایرانسل من و.... خیلی کند هستن یا اصلا باز نمیشه ولی وقتی به یک وی پی ان ( هیتلر شکن) وصل میشه همه برنامه ها خیلی خوب کار میکنن . لطفا راهنمایی کنید کجای کار مشکل داره توی مودم زایکسل
yaghob.boss
14-04-2019, 16:52
کسی نیست راهنمایی کنه
سلام دوستان من یه مودم ایرانسل tk 2510 دارم و یه مودم adsl زایکس . اینترنت رو از مودم ایرانسل می گیرم با کابل میدم به زایکسل همچنین یه پرینتر هم با کابل لن به زایکسل وصله . 2 تا سیستم دارم با وای فای به زایکسل وصل هستن و اینترنت رو از اون میگیرن و پرینتر هم به همین صورت شر کردم . تا اینجا همه چیز عالیه . فقط 2 تا مشکل دارم کارتخوان رو به مودم زایکسل وصل میکنم کار نمیکنه در صورتی که مستقیم به مودم ایرانسل وصل میکنم کار میکنه و اینکه وقتی گوشی موبایل به زایکسل وصل میکنم برنامه های مثل اینستاگرام ایرانسل من و.... خیلی کند هستن یا اصلا باز نمیشه ولی وقتی به یک وی پی ان ( هیتلر شکن) وصل میشه همه برنامه ها خیلی خوب کار میکنن . لطفا راهنمایی کنید کجای کار مشکل داره توی مودم زایکسل
شما به صورت دستی به دستگاهها IP میدی یا اینکه به صورت خودکار دریافت میکنند؟
با توجه به اینکه شما گفتید دستگاه POS شما با وصل کردن به مودم ایرانسل به درستی کار میکنه احتمال زیاد DHCP Server روی هر دو دستگاه فعال هست.
شما باید ایتدا DHCP Server روی مودم زایکسل رو غیرفعال کنید و IP مودم رو به رنج IP مودم ایرانسل تغییر بدی.
به احتمال زیاد با تغییر این مورد مشکلتون حل بشه.
شاد باشید:n12:
سلام
یه سایت خاصی هست که روی مرورگر باز میشه ولی ازش ping ندارم
کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه ؟
اینکه شما نمیتونید پینگی از اون سایت داشته باشید به خاطر تنظیماتی هست که روی هاست اون سایت صورت گرفته است.
برای مثال اگه فایروال در ویندوز شما روشن باشید دستگاهی در شبکه نمیتونه دستگاه شما رو Ping کنه و همه Request Timeout میشه.
با سلام
کابل رو وصل کردم
لطفا راهنمایی کنید
سیستم عامل شما بدون پسورد بودند که این اخطار رو دریافت کردید؟
من چند کامپیوتر را با یک مودم adsl وای فای بدون هیچ ای پی شبکه کردم و همینطور که می دونید بدون اعمال هیچ گونه تنظیم خاصی کامپیوتر ها شبکه می شن و البته اینترنت هم در همشون بر قرار می شه
حالا من میخام صرفا اینترنت را در برای یک کامپیوتر خاص برای یک مدت قطع کنم و بعد دو باره وصل کنم وقتی کارم تموم شد ، بدون اینکه شبکه و اشتراک گذاری قطع بشه.
و البته اینترنت و شبکه کامپیوتر های دیگر هم سر جاش باشه و البته ممکن برای هر چند کامپیوتر داخل شبکه این کارو انجام بدم برای همین ای پی فرق می کنه و چون همیشه یک کامپیوتر خاص رو نمی خام اینترنتشو قطع کنم برای همین نمی تونم از ای پی فیلتر خود مودم استفاده کنم و قطع کردن اینترنت نیز دائمی نیست و موقته مگر در موارد خاص
حالا اگه روشی و یا نرم افزار خاصی هست که به راحتی بتونه این کار را برای کامپوترهای مختلف شبکه انجام بده و هر وقت خاستم اینترنت رو قطع و وصل کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
در ضمن ویندوز همه کامپیوتر ها سون است و سرور ویندوز نداریم و نخواهیم داشت.:n05:
پیشنهاد من استفاده از Mikrotik هست.
شما بعد از مودم یه روتر میکروتیک میزارید و میتونید با اون همه کارهایی رو که نیاز دارید انجام بدید.
البته این روش هزینه دار هست.
شما میتونید با حذف Gateway از تنظیمات کارت شبکه دسترسی به اینترنت اون سیستم رو قطع کنید و با قراردادن مجدید اینترنتش رو برقرار کنید.
شاد باشید :n12:
سیستم عامل شما بدون پسورد بودند که این اخطار رو دریافت کردید؟
بله بدون پسورد هست
بله بدون پسورد هست
مسیر زیر رو برای سیستمی که اطلاعات اون رو به اشتراک گذاشتید برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milad8/4
06-05-2019, 01:06
سلام دوستان. من میخاستم اینترنت دو تا مودم 4g رو با هم ترکیب کنم.به نظرتون از چه دستگاهی استفاده کنم.
1-روتر میکروتک؟
2-load balancer دستگاهای؟
کدوم قوی تره فقط میخام نتیجه خوب باشه .
لطفا برای هرکدام مدل پیشنهادی خود را بنویسید.
و یه سوال دیگه ایا این روش برای افزایش سرعت اپلود هم موثر؟
سلام دوستان. من میخاستم اینترنت دو تا مودم 4g رو با هم ترکیب کنم.به نظرتون از چه دستگاهی استفاده کنم.
1-روتر میکروتک؟
2-load balancer دستگاهای؟
کدوم قوی تره فقط میخام نتیجه خوب باشه .
لطفا برای هرکدام مدل پیشنهادی خود را بنویسید.
و یه سوال دیگه ایا این روش برای افزایش سرعت اپلود هم موثر؟
قاعدتاً دستگاههای لودبالانسر برای جمع کردن دو پهنای باند بهتره.
اما میکروتیک رو هم میتونید به صورت مجازی روی سیستمتون بیارید بالا و باهاش کار کنید.
هزینه میکروتیک به مراتب کمتر از لودبالانسرهای سخت افزاری خواهد بود.
hamrahi.b
05-10-2019, 13:29
سلام دوستان
من یک شبکه دارم که در اون یک زیرگروه دارم که حدود 5 تا کامپیوتر در اون هست قرار هست این دوستان اطلاعات داخل سیستمشون به هیچ عنوان به جایی درز نکنه ولی اینترنت هم داشته باشند چون کارهای تحقیقی هم دارند و باید از برخی نتایج سرچشون استفاده کنند . ولی نتونن هیچ فایلی از توسیستمشون رو منتشر کنن. چه پورتهای یواس بی و سی دی چه ایمیل و...
راه حلی که به نظر ما رسید این بود که هر سیستم دو تا یوزر داشته باشه یک سیستم به شبکه دسترسی داشته باشه ولی اینترنت نداشته باشه بتونه فایل رو از طریق یه فولدر شیر از یوزر اینترنت بگیره ولی نتونه فایل داخلش بزاره
ویوزر دیگه اینترنت داشته باشه و به صورت محدود به فایلهای شبکه دسترسی داشته باشه که بتونه داخل فولدر شیر مذکور فایل بزاره ولی نتونه هیچ فایلی برداره.
مشکل برای اینکه یه یوزر اینترنت داشه باشه و دیگره نداشته باشه من نتونستم تنظیمات کارت شبکه برای هر یوزر رو جداگانه داشته باشم چون هر تنطیمی روی کارت شبکه اعمال میکنم به دیگری هم اعمال میشه .
بنابراین تصمیم گرفتم اینترنت رو از طریق میکروتیک روی IP ها ببندم و روی یکی از یوزر ها از طریق ویندوز VPN کانکشن تعریف کنم .
ولی مشکل اینجاس یوزر دیگر هم میتونه کانکشن vpn بزنه! از طریق رجیستری ویندوز هم این تنظیم prohibit access to the new connection wizard کار نمیکنه !
لطفا سولوشنی اگر هست بفرمایید.
سلام دوستان .
ما یه سرورتحت دامین داریم داخل شرکت که حدود۵۰کلاینت داره توی دوطبقه و با دوتا سوییچ .با رنج آی پی ۱۰۰که به صورت دستی می باشد.
بتازگی اینترنت vdslگرفتیم مودمم نزدیک سوییچ طبقه اول هست میخواستم بدونم میتونم با وصل کردنکابل Lan از مودم به سوییچ وست کردن Ipمودم روی گیت وی کلاینت اینترنت بگیرم ؟؟
mehrdadb3
17-01-2021, 23:18
سلام
دوستان من نت adsl چون قطعی زیاد داره یک مودم usb 4g هم گرفتم که هنگام قطع بودن adsl از اون استفاده کنم
حالا وقتی adsl قطع میشه و من مودم 4 جی رو کانکت میکنم نت وصل نمیشه و به محض اینکه مودم دی اس ال رو خاموش میکنم نت کار میکنه .
فهمیدم بخاطر تفاوت گیت وی مودم 4جی و دی اس ال هستش این موضوع . راه حل چی هستش که بتونه بدون خاموش کردن مودم دی اس ال وقتی قطع میشه از مودم 4 جی استفاده کنم
mehrdadb3
17-01-2021, 23:27
سلام
دوستان من نت adsl چون قطعی زیاد داره یک مودم usb 4g هم گرفتم که هنگام قطع بودن adsl از اون استفاده کنم
حالا وقتی adsl قطع میشه و من مودم 4 جی رو کانکت میکنم نت وصل نمیشه و به محض اینکه مودم دی اس ال رو خاموش میکنم نت کار میکنه .
فهمیدم بخاطر تفاوت گیت وی مودم 4جی و دی اس ال هستش این موضوع . راه حل چی هستش که بتونه بدون خاموش کردن مودم دی اس ال وقتی قطع میشه از مودم 4 جی استفاده کنم
بامدادنیکنفس
18-01-2021, 12:22
سلام
شما نوشتید که به خاطر تفاوت آی پی گیت وی هست این موضوع
در صورتی که این موضوع وقتی پیش میاد که گیت وی ها آی پی IP یکسان یا شبیه هم داشته باشن .
مگه اینکه مودم adsl شما 192.168.1.1. نباشه و به جاش آدرس دیگه بده و usb 4g شما هم آدرس مثل همون بده
اون وقت هست که تداخل IP پیش میاد .
راه حلش اینه که از تو تنظیمات مودم adsl ، آدرس گیت وی را تغییر بدید و یه چیز خیلی متفاوت با آدرس usb فور جی بگزارید مثلا 192.168.12.13
اون وقت دیگه تداخل آیپی پیش نمیاد .
برای مجکم کاری ارتقا بدید به آخرین ورژن ویندوز 10 نسخه 20H2 که کامل ترین امکانات شیکه را دارد
مثلا من الان مودم و مودم گوشی موبابل را هم زمان دارم و تداخل آی پی در کار نیست :
چون IP گیت وی ها کاملا متفاوت هستند .
mehrdadb3
18-01-2021, 15:10
شما نوشتید که به خاطر تفاوت آی پی گیت وی هست این موضوع
در صورتی که این موضوع وقتی پیش میاد که گیت وی ها آی پی IP یکسان یا شبیه هم داشته باشن .
مگه اینکه مودم adsl شما 192.168.1.1. نباشه و به جاش آدرس دیگه بده و usb 4g شما هم آدرس مثل همون بده
اون وقت هست که تداخل IP پیش میاد .
راه حلش اینه که از تو تنظیمات مودم adsl ، آدرس گیت وی را تغییر بدید و یه چیز خیلی متفاوت با آدرس usb فور جی بگزارید مثلا 192.168.12.13
اون وقت دیگه تداخل آیپی پیش نمیاد .
برای مجکم کاری ارتقا بدید به آخرین ورژن ویندوز 10 نسخه 20H2 که کامل ترین امکانات شیکه را دارد
مثلا من الان مودم و مودم گوشی موبابل را هم زمان دارم و تداخل آی پی در کار نیست :
چون IP گیت وی ها کاملا متفاوت هستند .
ممنون بابت توضیحات ولی گیت وی ها متفاوت هستش برای مودم 192.168.1.1 هستش و برای مودم 4جی 192.168.8.1 هستش
قبلا به گوشی موبایل وصل میکردم و از usb tethering استفاده میکردم این مشکل نبودش
سلام
در حال حاضر vpn دارم ولی وقتی میخام وارد سایتهای داخلی بشم(بانک یا تامین اجتماعی) یا دانلود کنم(به خاطر سرعت کم vpn ) مجبورم vpn رو خاموش کنم
راهی هست که با vpn فعال, یک مرورگر دیگه و دانلودمنیجرم از vpn استفاده نکنند؟
به طور ساده تر بگم کل سیستم با vpn وصل باشه و ترافیک از ------ رد بشه ولی دو برنامه microsoft edge و idm از اینترنت معمولی استفاده کنند
بامدادنیکنفس
20-02-2021, 18:26
سلام
در حال حاضر vpn دارم ولی وقتی میخام وارد سایتهای داخلی بشم(بانک یا تامین اجتماعی) یا دانلود کنم(به خاطر سرعت کم vpn ) مجبورم vpn رو خاموش کنم
راهی هست که با vpn فعال, یک مرورگر دیگه و دانلودمنیجرم از vpn استفاده نکنند؟
به طور ساده تر بگم کل سیستم با vpn وصل باشه و ترافیک از ------ رد بشه ولی دو برنامه microsoft edge و idm از اینترنت معمولی استفاده کنند
به این هم بستگی داره که
شما برای چه کاری از --- یا همون هیتلر شکن استفاده میکنید .
مثلا بعضی سایت ها با یه تغییر Dns ساده باز میشن .
ولی سایت های دیگه حتما ---- میخوان
به این هم بستگی داره که
شما برای چه کاری از --- یا همون هیتلر شکن استفاده میکنید .
مثلا بعضی سایت ها با یه تغییر Dns ساده باز میشن .
ولی سایت های دیگه حتما ---- میخوان
مشکل فقط سایتهای هیتلرشده از داخل نیست برای بعضی سایتها که ip ایران رو بستن هم مجبورم استفاده کنم
google ads
facebook ads
siteground
cloudflare
و ...
shahab1985
15-03-2021, 14:00
دوستان کسی در کانفیگ حرفه ای روتر میکروتیک تخصص داره اعلام کنه
هزینش هم پرداخت میکنم
سلام بر اساتید بزرگوار
من با یه مشکل عجیب در هنگام دانلود مواجه شدم زمانی که دارم فایلی رو دانلود میکنم با سرعت 1.500 در حال دانلود فایل هستش موقعی که اینترنت دانلود مننجر رو پایین میبرم و دوبازه بالا میارم سرعت تا حدود2 مگ هم افزایش پیدا میکنه لازم به ذکر هستش که این افزایش سرعت فقط هنگام استفاده از یک برنامه هستش که روی سیستم نصب هستش و موقع ای که این برنامه باز هست این جور میشه با هیچ برنامه دیگری این اتفاق صورت نمیگیره کنجکاو شدم بدونم علتش چیه
برای دورکاری با vpn به شرکت وصل میشم.در این حالت فقط به وبسایت شرکت و شبکه داخلی وصل میشم و اینترنت ندارم
با تغییر dns یا روش دیگه ای میشه کاری کرد که به اینترنت هم دسترسی داشته باشم؟
برای دورکاری با vpn به شرکت وصل میشم.در این حالت فقط به وبسایت شرکت و شبکه داخلی وصل میشم و اینترنت ندارم
با تغییر dns یا روش دیگه ای میشه کاری کرد که به اینترنت هم دسترسی داشته باشم؟
بستگی به تنظیمات شبکه VPN سرور شما داره.
شاید آره و شاید هم نه!
شاد باشید:»
سلام بر اساتید بزرگوار
من با یه مشکل عجیب در هنگام دانلود مواجه شدم زمانی که دارم فایلی رو دانلود میکنم با سرعت 1.500 در حال دانلود فایل هستش موقعی که اینترنت دانلود مننجر رو پایین میبرم و دوبازه بالا میارم سرعت تا حدود2 مگ هم افزایش پیدا میکنه لازم به ذکر هستش که این افزایش سرعت فقط هنگام استفاده از یک برنامه هستش که روی سیستم نصب هستش و موقع ای که این برنامه باز هست این جور میشه با هیچ برنامه دیگری این اتفاق صورت نمیگیره کنجکاو شدم بدونم علتش چیه
شما در مورد برنامهای که روی سیستم نصب هست چیزی نگفتید.
شما از چه طریقی اینترنت دریافت میکنید؟ ADSL, VDSL, FTTH, 4G, TD-LTE, Wireless, ...
از چه سایتهایی دانلود میکنید؟ آیا بر روی همه سایتها به همین صورت هست؟
دوستان کسی در کانفیگ حرفه ای روتر میکروتیک تخصص داره اعلام کنه
هزینش هم پرداخت میکنم
چه کانفیگی مدنظر هست؟
bargcompany
06-07-2022, 10:48
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و مهندسین عزیز .
سوالی داشتم بابت شبکه کردن نرم افزار حسابداری بین فروشگاه مرکزی و شعبه در دو شهر مختلف
من برای دو دفتر ای پی ثابت تهیه کردم و دو مودم روتر تی پی لینک هم تو هر دفتر هست مودم ها رو از طریق IPsec با هم تونل زدم و به هم متصل کردم . الان هم که ping از ip static ها که میگیرم مشکلی نیست و ping میدن .
الان تو این مرحله باید چیکار کنم که بتونم نرم افزار حسابداری رو که در شعبه نصب میکنم سرور رو پیدا کنه و بهش متصل بشه ؟
یا بتونم بین این دو تا سیستم فایل شر کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
الان سیستم های هر دو شعبه ping میکنند همدیگه رو .از این مرحله به بعد رو باید چیکار کنم که نرم افزار حسابداری بتونه به سرور متصل بشه ؟من فقط تنظیمات دوتا مودم رو انجام دادم از طریق IPsec و تا اینجاشو بلد بودم :9:
bargcompany
06-07-2022, 11:29
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و مهندسین عزیز .
سوالی داشتم بابت شبکه کردن نرم افزار حسابداری بین فروشگاه مرکزی و شعبه در دو شهر مختلف
من برای دو دفتر ای پی ثابت تهیه کردم و دو مودم روتر تی پی لینک هم تو هر دفتر هست مودم ها رو از طریق IPsec با هم تونل زدم و به هم متصل کردم . الان هم که ping از ip static ها که میگیرم مشکلی نیست و ping میدن .
الان تو این مرحله باید چیکار کنم که بتونم نرم افزار حسابداری رو که در شعبه نصب میکنم سرور رو پیدا کنه و بهش متصل بشه ؟
الان سیستم های هر دو شعبه ping میکنند همدیگه رو .از این مرحله به بعد رو باید چیکار کنم که نرم افزار حسابداری بتونه به سرور متصل بشه ؟من فقط تنظیمات دوتا مودم رو انجام دادم از طریق IPsec و تا اینجاشو بلد بودم :9:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
الان سیستم های هر دو شعبه ping میکنند همدیگه رو .از این مرحله به بعد رو باید چیکار کنم که نرم افزار حسابداری بتونه به سرور متصل بشه ؟من فقط تنظیمات دوتا مودم رو انجام دادم از طریق IPsec و تا اینجاشو بلد بودم
- - - Updated - - -
bargcompany
06-07-2022, 11:30
الان سیستم های هر دو شعبه ping میکنند همدیگه رو .از این مرحله به بعد رو باید چیکار کنم که نرم افزار حسابداری بتونه به سرور متصل بشه ؟من فقط تنظیمات دوتا مودم رو انجام دادم از طریق IPsec
bargcompany
06-07-2022, 11:32
- - - Updated - - -
bargcompany
06-07-2022, 11:33
dvb595959
27-11-2022, 19:20
درود
در محل کارم یک سرور و ده کلاینت وجود داره که از طریق کابل شبکه شده.
من از مباحث شبکه سر در نمیارم و فقط دنبال یک راه حل هستم برای حل مشکل زیر.
میخوام اگه امکانش باشه توی سرور یک پوشه اشتراکی بسازم که هر فایلی توی این پوشه قرار میدم برای همه کلاینت ها ارسال بشه.نمیخوام تک تک برای همه کلاینت ها این کار بکنم.میخام یک پوشه برای همه کلاینت ها باشه.سپاس
- - - Updated - - -
درود
در محل کارم یک سرور و ده کلاینت وجود داره که از طریق کابل شبکه شده.
من از مباحث شبکه سر در نمیارم و فقط دنبال یک راه حل هستم برای حل مشکل زیر.
میخوام اگه امکانش باشه توی سرور یک پوشه اشتراکی بسازم که هر فایلی توی این پوشه قرار میدم برای همه کلاینت ها ارسال بشه.نمیخوام تک تک برای همه کلاینت ها این کار بکنم.میخام یک پوشه برای همه کلاینت ها باشه.سپاس
punctilious
04-12-2022, 02:21
دوستان سلام وقت بخیر
آقا هر کاری کردم نتونستم مشکلمو حل کنم
مشکلم اینه که یه روتر دارم میخوام رووش vpn ست کنم که فقط پورتای pptp l2tp رو ساپورت میکنه تا ماهه پیش اوکی بود ولی قطع شده و هیچ جایی نمیفروشه این دوتا رو
نمیدونم چیکار کنم
روتر و باید عوض کنم یا راهی هست
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.