PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث های تخصصی و عمومی شبكه

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

hexman
20-07-2011, 21:37
یهنی نمیتونی سرویس Windows Firewall رو فعال کنی ؟

نه نميتونم ارور اكسس دينايد ميده.شماره ارور 5.
وفتي سيستم رو ري استارت ميكنم سرويس استارت ميشه ولي بعد يه مدت دوباره استاپ..خلاصه اين استاپ شدشن سرويس هاي ويندوز اعصاب منو بدجور خرد كرده.

Amir Varasteh
20-07-2011, 22:49
نه نميتونم ارور اكسس دينايد ميده.شماره ارور 5.
وفتي سيستم رو ري استارت ميكنم سرويس استارت ميشه ولي بعد يه مدت دوباره استاپ..خلاصه اين استاپ شدشن سرويس هاي ويندوز اعصاب منو بدجور خرد كرده.
یه عکس از Properties سرویس فایروال + ارروری که میده واسه من میزاری ؟

Netw0rks
21-07-2011, 00:19
سلام دوستان

یه سوال دارم که شاید با این تاپیک مرتبط نباشه !

یه مودم TP Link TD-W8950ND دارم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون سمت راست یه کلید QSS داره که با زدن اون شکل قفل کنارش فعال میشه !

اون QSS چیه و به چه کاری میاد ؟

rootnt
21-07-2011, 07:13
مخفف Quick Security Setup
با روشن شدنش ارتباطات با الگوریتم wpa رمزنگاری می‌شن

fzahedi
21-07-2011, 23:37
کی میدونهauthenticated usersتو گروپهای ویندوز 7 چیه و چه محدودیت هایی داره

Amir Varasteh
22-07-2011, 00:34
کی میدونهauthenticated usersتو گروپهای ویندوز 7 چیه و چه محدودیت هایی داره
سلام.

Authenticated Users شامل تمام کاربرایی میشه که با Username و Password معتبری به سیستم لاگین کردن.

Netw0rks
23-07-2011, 13:09
مخفف Quick Security Setup
با روشن شدنش ارتباطات با الگوریتم wpa رمزنگاری می‌شن

ممنون از پاسختون :11:

اما چرا با فعال کردنش بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه ؟

و اینکه با وجود اینکه روی مودم پسورد ست کردم ، باز هم نیازی به این QSS هست ؟

hadi.EST
23-07-2011, 19:39

در مودم شما 3 نوع رمز نگاری وجود داره
1- پسورد برای دسترسی به کنسول مودم
2- پسورد برای ارتباط با سرور PPP و اتصال به شبکه جهانی
3- پسورد برای کدینگ بسته های ارسالی و دریافتی که QSS از این نوع هست .

موفق باشید

masood.ashoori789
24-07-2011, 00:34

وقتی که واسه وایرلس پسورد ست میکنی . وقتی میخوای کانکت شی به وایرلس ازت اون پسورد رو میخواد . میتونی به جای وارد کردن پسورد اون دکمه رو بزنی .

worldm
24-07-2011, 05:53
دوستان یه نفر هم اگه میتونی به ماهم راهنمایی برسونه خوبه ها!اون بالا مشکلمو نوشتم

tekken god
24-07-2011, 17:55
دوستان من 2 عدد دستگاه دارم ،
یکی linksys wag 120n و یکی هم tp-link مدل TL-WR841ND !
حالا میخوام این دو تا دستگاه رو توی فاصله ی دوری بذارم و با کابل به هم وصلشون کنم ( فاصله دور از نظر ارتفاع :دی ) 30-35 متر کابل بیشتر نمیبره !
میخوام هر دو تا دستگاه اینترنت رو با وایرلس پخش کنن و هرکی به هر کدوم از دستگاه ها کانکت شد با بقیه افرادی که به هر کدوم از دو دستگاه وصل هستن و توی یه Workgroup هستن شبکه بشن ،
میشه همچین چیزی ؟:D

Amir Varasteh
24-07-2011, 18:04
سلام.

دو تاشون رو توی یک رنج IP بزار.

DHCP رو هم روی هر دو فعال کن که از یک رنج اما با IP های مختلف به سیستمها IP بدن.

دوتاشون رو هم با کابل به هم وصل کن.

tekken god
25-07-2011, 00:15
برای اینکه اینترنت توی هر دو تا پخش بشه باید مودم رو بذارم روی PPPOE ؟
بعد روتر رو روی چه تنظیماتی بذارم؟
الان مودم روی Bridge ـه و یوزر و پس رو دادم به روتر !

Amir Varasteh
25-07-2011, 00:19
برای اینکه اینترنت توی هر دو تا پخش بشه باید مودم رو بذارم روی PPPOE ؟
بعد روتر رو روی چه تنظیماتی بذارم؟
الان مودم روی Bridge ـه و یوزر و پس رو دادم به روتر !
ببین ، مودم رو باید بزاری روی PPPOE و وصل کنی به پورت WAN اکسس پوینت اولی و اکسس پوینت دومی رو هم بزنی به پورت LAN اکسس پوینت اولی.

tekken god
25-07-2011, 00:39
:-??
الان شما یه جور گفتی انگار من 3 تا دستگاه دارم :D
یک مودم وایرلس و یک اکسس پوینت ،
مودم رو میذارم روی PPPOE ، اکسس پوینت هم تنظیمات WAN داره خوب ! همینجوری وصل نمیشه ،
Dynamic IP - Static IP - PPPOE و چند تا گزینه دیگه که یادم نیست ! فکر کنم اگه هر کدوم باشه یکی از این سه تاست :D
روی حالت PPPOE باید یوزر و پس بدم که در این صورت مودم رو باید بذارم روی Bridge !

Amir Varasteh
25-07-2011, 06:57
مودم رو میذارم روی PPPOE ، اکسس پوینت هم تنظیمات WAN داره خوب ! همینجوری وصل نمیشه ،
Dynamic IP - Static IP - PPPOE و چند تا گزینه دیگه که یادم نیست ! فکر کنم اگه هر کدوم باشه یکی از این سه تاست :D
روی حالت PPPOE باید یوزر و پس بدم که در این صورت مودم رو باید بذارم روی Bridge !
آهان من فک کردم یه مودم ADSL و دوتا اکسس پوینت داری.

خب من این کار رو انجام دادم و اوکی هم شده. مودم رو PPPoE کن و کابلش رو بزن توی WAN اکسس پوینت.

الان مشکل دقیقا کجاست ؟

hraa
25-07-2011, 08:40
سلام
بين دو ساختمون شركتمون كه فاصله اي حدود 300 متر دارن از طريق نانو استيشن ارتباط بيسيم برقرار كردم، شبكه داخلي هر ساختمون بخوبي كار ميكنه، رنج آي پي شبكه هاي دو ساختمون هم يكي است، كار بخوبي پيش ميرفت ولي الان مدت يك هفته است كه ارتباط دو ساختمون قطع شده!!! براي جلوگيري از نويز كابل شيلد دار هم استفاده كردم ولي باز هم مشكل حل نشد! از سلامت آنتنها هم اطمينان دارم. ميشه لطف كنيد و بگين چطور اين مشكل رو حل كنم؟ خيلي فوريه...

rozbeh85
25-07-2011, 23:09
سلام
دوستان این دوست من از شرکت پتیاک اینترنت گرفته به صورت وایرلس که یه مودم گذاشته بالا پشته بان و یه سیم آمده پایین
اینها یه کانکشن PPPOE رو کامپیوترشان هست که با آن وصل میشن به اینترنت و کارت شبکه آی پی APIPA میگیره
حالا من یه اکسس پوینت روتر دی لینک واسه اینها گرفتم مدل DIR-600
بعد PPPOE رو روی اکسس پوینت ست کردم، به کارت شبکه شان هم آپی رنج اکسس پوینت دادم و دیفالت گت وی رو هم آی پی اکسس پویت
اول اینکه تو قسمت Status که میره که کانکت و دیسکانکت داره و زیرش آپی و ساینت و ... کانکشن PPPOE هست همه 0.0.0.0 هست و عدد نمیگیره ولی لینک به صورت ثابت در میاد و سبز
دوم اینکه اینترنت ندارن، کانکشن PPPOE رو از روی کلاینت پاک میکنند و به اکسس پوینت وصل میشن ولی اینترنت ندارن
میشه راهنمایی بکنید، اعصابم خورد شد

sinaxex
25-07-2011, 23:49
سلام
بين دو ساختمون شركتمون كه فاصله اي حدود 300 متر دارن از طريق نانو استيشن ارتباط بيسيم برقرار كردم، شبكه داخلي هر ساختمون بخوبي كار ميكنه، رنج آي پي شبكه هاي دو ساختمون هم يكي است، كار بخوبي پيش ميرفت ولي الان مدت يك هفته است كه ارتباط دو ساختمون قطع شده!!! براي جلوگيري از نويز كابل شيلد دار هم استفاده كردم ولي باز هم مشكل حل نشد! از سلامت آنتنها هم اطمينان دارم. ميشه لطف كنيد و بگين چطور اين مشكل رو حل كنم؟ خيلي فوريه...
یعنی الان تو اینترفیس هر دو نانون که میرید لینک برقرار هست؟
وارد رادیو بشید ببینید واقعا تروپوت شبکه دراید یا اصلا کلا شبکه نیست دو انتن به همدیگر

mshafiee
26-07-2011, 13:42
سلام دوستان
من مشکلی دارم که لازمه توضیح بدم این مشکل پس از قطع برق و خاموش شدن سرور اتفاق افتاده.
پس از روشن کردن سرور متوجه شدم که Remote بسته شده و در واقع میشه گفت Terminal Service از کار افتاده. البته ربطی به لایسنس نداره.از هیچ کدام از کلاینتهای موجود در شبکه نمیتوان به سرور Remote کرد.ویندوز 2003 سرور هست.آنتی ویروس را هم پاک کردم ولی مشکلی حل نشد.ظاهرا" پورت 3389 Listen نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Amir Varasteh
26-07-2011, 14:31
سلام دوستان
من مشکلی دارم که لازمه توضیح بدم این مشکل پس از قطع برق و خاموش شدن سرور اتفاق افتاده.
پس از روشن کردن سرور متوجه شدم که Remote بسته شده و در واقع میشه گفت Terminal Service از کار افتاده. البته ربطی به لایسنس نداره.از هیچ کدام از کلاینتهای موجود در شبکه نمیتوان به سرور Remote کرد.ویندوز 2003 سرور هست.آنتی ویروس را هم پاک کردم ولی مشکلی حل نشد.ظاهرا" پورت 3389 Listen نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.

فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.

اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.

mshafiee
26-07-2011, 14:34
روی این سرور اکتیو دایرکتوری نصب شده.اگر ترمینال سرویس و پاک کنم فکر نمی کنید مشکلی پیش بیاد؟

سلام.

فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.

اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.

Amir Varasteh
26-07-2011, 17:49
روی این سرور اکتیو دایرکتوری نصب شده.اگر ترمینال سرویس و پاک کنم فکر نمی کنید مشکلی پیش بیاد؟
نه مشکلی نیست.

به هم ربطی ندارن.

Netw0rks
26-07-2011, 23:33
سلام
روی سیستم سرور ویندوز سرور 2003 داریم !
که اونم به سرور مرکزی وصله !

2 تا سوال داشتم :
ممنون میشم راهنمایی کنید

1. قبل از ورود به ویندوز ( چه در حالت ریموت ، چه در حالت کنسول ) بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یه پنجره باز میشه که command و اینا میخواد ؛ اون چیه ؟

2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟

masood.ashoori789
26-07-2011, 23:33
نوشته شده توسط tekken god مشاهده تاپيک
.................................................. .................................................. ......................

آهان من فک کردم یه مودم ADSL و دوتا اکسس پوینت داری.

خب من این کار رو انجام دادم و اوکی هم شده. مودم رو PPPoE کن و کابلش رو بزن توی WAN اکسس پوینت.

الان مشکل دقیقا کجاست ؟

با عرض معذرت ولی این اشتباهه . مودم رو bridge کانفیگ کن و پورت ورودی اکسس پوینت رو وصل کن به لن مودم . حالا توی کانفیگ اکسس پوینت PPPOE رو انتخاب کن و user & pass رو اونجا وارد کن (توی اکسس پوینت ) . جفت دستگاه ها رو خاموش روشن کن . حله . اگه مودم ADSL وایرلس داره میتونی بیسیم وصل کنی به اکسس پوینت که اگه خواستی بگو توضیح بدم .

Amir Varasteh
26-07-2011, 23:51
سلام
روی سیستم سرور ویندوز سرور 2003 داریم !
که اونم به سرور مرکزی وصله !

2 تا سوال داشتم :
ممنون میشم راهنمایی کنید

1. قبل از ورود به ویندوز ( چه در حالت ریموت ، چه در حالت کنسول ) بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یه پنجره باز میشه که command و اینا میخواد ؛ اون چیه ؟

سلام.

متوجه این سوالت نمیشم. یعنی چی یه پنجره باز میشه که کامند میخواد ؟ میشه ازش عکس بزاری ؟

2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
این همون یوزر پس Active Directory هست که قبلش باید توی پراکسیت ستش کرده باشه که معمولا آیزا یا Forefront هست.

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

با عرض معذرت ولی این اشتباهه . مودم رو bridge کانفیگ کن و پورت ورودی اکسس پوینت رو وصل کن به لن مودم . حالا توی کانفیگ اکسس پوینت PPPOE رو انتخاب کن و user & pass رو اونجا وارد کن (توی اکسس پوینت ) . جفت دستگاه ها رو خاموش روشن کن . حله . اگه مودم ADSL وایرلس داره میتونی بیسیم وصل کنی به اکسس پوینت که اگه خواستی بگو توضیح بدم .
مسعود جان من خودم این کارو انجام دادم.

به هر حال امیدوارم من اشتباه کرده باشم:11:

Netw0rks
27-07-2011, 00:19
سلام.

متوجه این سوالت نمیشم. یعنی چی یه پنجره باز میشه که کامند میخواد ؟ میشه ازش عکس بزاری ؟

فعلا بهش دسترسی ندارم !
یه پنجره کوچیکه که نوع ارتباط رو انتخاب میکنی ؛ در پایینش هم یه قسمت هست واسه گذاشتن کامند و موضوع !

همون یوزر پس Active Directory هست که قبلش باید توی پراکسیت ستش کرده باشه که معمولا آیزا یا Forefront هست.

ساده تر میشه بگین ؟ :11:

Emad HD
27-07-2011, 07:58
با سلام
میخواستم بدونم که این مدل TL-WN722N میتونم اینترنت رو روی گوشیم شیر کنم یعنی این TL-WN722N گیرنده است یا فرستنده یا هر دوش
لطفا راهنمایی کنید
مرسی

Netw0rks
27-07-2011, 08:42
خواستم از اون صفحه عکس بگیرم اما دیگه نیومد !

Emad HD
27-07-2011, 17:04
با سلام
میخواستم بدونم که این مدل TL-WN722N میتونم اینترنت رو روی گوشیم شیر کنم یعنی این TL-WN722N گیرنده است یا فرستنده یا هر دوش
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
دوستان لطفا راهنمایی کنید

masood.ashoori789
31-07-2011, 01:08
مسعود جان من خودم این کارو انجام دادم.

به هر حال امیدوارم من اشتباه کرده باشم:11:

من جسارت نکردم عزیز . این چیزی که گفتی درسته . ولی با توضیحاتی که دوستمون داده از اون مدل اکسس پوینت هاست که bridge نمیشه کانفیگش کرد و فقط میتونه PPPOE یا AP repeater کانفیگ بشه . وگرنه راهنمایی شما درسته ولی مدل هایی وجود داره که این سیستم رو پشتیبانی نمیکنه .

danialnab
31-07-2011, 11:21
سلام دوستان شاید سوال من ابتدایی به نظر بیاد در این مورد عذر می خوام.
اما من یه مودم وایرلس linksys wag120n
دارم . اما چون خونمون 2 طبقه هست و مودم طبقه بالاست طبقه ی پایین جواب نمیده برای تقویت اون چه کار می تونم بکنم؟
البته در قسمتی از طبقه پاییین 50% آنتن هست آیا می شه یه اکسس پوینت اونجا گذاشت؟
اطفا راهنما یی کنید
مرسی:31:

Fusi0n
31-07-2011, 11:44
حذف شود اشتباه شوده

sinaxex
01-08-2011, 01:28
یک اکسس پونت طبقه بالایی بزارید که رو حالت WDS یا Repeater باشه این اکسس پوینت ثانویه کار اش این هست که شبکه شما رو تقویت میکنه در طبقه دوم اتون
فزاموش نکنید اکسس پوینت معمولی این حالت را ندارد باید حتما اکسس پوینت روتر باشه

tazevared2006
01-08-2011, 06:03
651 . مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است ) .

داداش گلم اینو که همه جا نوشته.. دلیلش چیه؟؟؟ راه حلش چیه؟؟ :31:

ahriman323
01-08-2011, 08:28
آموزش رفع Error 651

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

panther99
01-08-2011, 23:35
دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید . به هر جا که بگید زنگ زدم : پشتیبانی ADSL ، پشتیبانی وی پی ان هر کاری کردم نشد که نشد !!!!!
مشکل من ایـــــــــــــــنه : من تا تقریبا تا 2 ماه پیش هیچ مشکلی ، نه با اینترنتم نه با وی پی ان نداشتم اما تقریبا تو این مدت 2 ماه دسترسی به اینترتم خیلی سخت شده !!!! اوایل فکر میکردم به خاطر آنتی ویروسمه !!!!! یا از ویندوز ! ویندوز رو عوض کردم و آنتی ویروس رو هم نصب نکردم ! مشکلم برطرف شد اما بعد از اینکه وی پی ان رو دوباره نصب کردم کانکت نشدنهای من شروع شد . پشتیبانی اینترنتم که میگه از سمت خودته !!!!! من ارور 678 دارم !!!!! و با کابل لن هم وصل میشم . تقریبا برام محرض شده که وقتی از وی پی ان استفاده میکنم ISP اینترنتم اختلال ایجاد میکنه !! موقعی که وصل هستم نه . تو سرعت و غیره مشکلی ندارم . فقط موقع اتصال به اینترنت که گاها شده تا 1 ساعت و نیم من میخوام وصل بشم که ارور 678 میده !!! بیشتر موقعی هست که سیستم مثلا برای 2 ساعت یا حتی 1 روز خاموش بوده وبعد خواستم به اینترنت وصل بشم !!!! تاکید میکنم که فقط ارور 678 میده !!!! مودم هم ایسوس am602 هست و با کابل لن وصل هستم .
این رو هم بگم که تو run وقتی cmd رو منیزنم تا reply بگیرم گاها request timeout میده !!!!!!
اگه کسی واقعا کارشناسی ، میدونه ایراد از چیه بگه . ممنون میشم . یه جورایی اینترنتم رو هواست !!!! :41:

nedaii
02-08-2011, 13:46
دوست عزیز سلام
منم این مشکل را داشتم چراغ link مودمم روشن نمیشد و ارور تو رو میداد به شرکت پشتیبان تماس گرفتم چک کردن همه چی خوب بود ولی من مشکل داشتم در اخر شرکت توی مخابرات پورتم رو عوض کرد کارم راه افتاد

danialnab
02-08-2011, 15:17
ammma modem tabaghe balast

raha.net
02-08-2011, 17:40
با سلام
مشکلی با dhcp داشتم اکر کسی کمک کنه ممنون میشم.
یک سرور2003 دارم و یک لپتاپ با ویندوز7
لپتاپ عضو دامین شده و شبکه هستن باهم ولــــــــــی DHCP رو که نصب کردم عینأ طبق آموزشهای موجود (قبلأ هم نصب کرده بودم بدون مشکل) ، در قسمت services.msc هم server DHCP and client DHCP هردو started هستند و تیک DHCP هم سبزرنگه ولــــی به لپتاپ آیپی نمیده
با دستور net veiw در سرور ، لپتاپ شناسایی میشه ولی برعکسش نه ، یعنی net view در لپتاپ سرور را شناسایی نمیکنه.
دستور ipconfig/all در سرور هم میگه که DHCP Enabled............. yes
و ipconfig/release هم پیغام زیر رو میده :
the permision failed az no adapter is in the state permissible for this operation .

ضمنأإ در لپتاپ هم آیپی اتوماته و آیپی DNS رو هم آیپی سرور دادم. و اینکه اگر آیپی لپتاپ رو هم دستی بدم باهم شبکه میشند به راحتی.
مشکل کجای DHCP میتونه باشه ؟؟؟!!!
در ضمن DHCP مودم رو غیرفعال میکنم ولی بازهم آی.پی خارج از رنج میگیره و به نت وصل میشه
در کلاینت هم از قسمت services.msc میگه dhcp فعاله
دستورات netsh winsock reset catalog و netsh int ip reset رو هم در کلاینت زدم ولی اثری نداشته
اگر کسی راه حلی داره لطفأ بگه
پیشاپیش ممنون

Amir Varasteh
02-08-2011, 18:03
خب هم دیگه رو پینگ میکنن ؟

Netw0rks
03-08-2011, 09:27
سلام

اصولا در شبکه ای که دامین براش تعریف شده و سرور هم ویندوز سرور 2003 روش نصبه ، چرا کلاینت ها از workgroup استفاده میکنن ؟
همه کلاینت ها جزء گروه کاری workgroup هستن با اسم گروه های مختلف !
اسم چندتاشون همون WORKGROUP هست ، یه سریشون MSHOME ، یه سری چیزای دیگه !
هیچ کدومشون هم از Domain استفاده نمی کنن !

به نظرتون منطقیه این مدلی ؟

Amir Varasteh
03-08-2011, 10:15
سلام

اصولا در شبکه ای که دامین براش تعریف شده و سرور هم ویندوز سرور 2003 روش نصبه ، چرا کلاینت ها از workgroup استفاده میکنن ؟
همه کلاینت ها جزء گروه کاری workgroup هستن با اسم گروه های مختلف !
اسم چندتاشون همون WORKGROUP هست ، یه سریشون MSHOME ، یه سری چیزای دیگه !
هیچ کدومشون هم از Domain استفاده نمی کنن !

به نظرتون منطقیه این مدلی ؟
سلام.

اگه واقعا اونجا دومین راه اندازی شده که اینی که شما میگی به شدت غیر منطقیه.

همه ی سیستمها باید به یه دومین Join شده باشن.

Netw0rks
03-08-2011, 23:10
سلام.

اگه واقعا اونجا دومین راه اندازی شده که اینی که شما میگی به شدت غیر منطقیه.

همه ی سیستمها باید به یه دومین Join شده باشن.

پس حدسم درست بود !
ببینم میتونم به دومین متصلشون کنم !
باید روی سرور واسه همه سیستم ها یوزر تعریف کنم دیگه ؛ درسته ؟
فقط member of شون رو چی بذارم که دستریسشون محدود باشه ؟

البته چیزای غیر منطقی که زیاد داریم !
ما رو سرورمون حتی آنتی ویروس هم نداریم ! :13:

Amir Varasteh
04-08-2011, 08:28
پس حدسم درست بود !
ببینم میتونم به دومین متصلشون کنم !
باید روی سرور واسه همه سیستم ها یوزر تعریف کنم دیگه ؛ درسته ؟
فقط member of شون رو چی بذارم که دستریسشون محدود باشه ؟

البته چیزای غیر منطقی که زیاد داریم !
ما رو سرورمون حتی آنتی ویروس هم نداریم ! :13:
روی سرور نیازی نیست کاری انجام بدی.

فقط برای هر سیستم IP بده و دقت کن که IP DNS Server هم بدی تا بتونه دومین رو پیدا کنه.

وقتی به دومین Join شون کنی ، خودشون توی اکتیو دایرکتوری اکانت Computer میسازن.

ehsan_sabet62
04-08-2011, 12:01
سلام به همه دوستان شبکه ای ...
ورود به جمعتون رو پیشاپیش به خودم تبریک میگم :31:
-----------
سوال : چون صفحات خیلی بود نتونستم همشو بخونم ... می خواستم بدونم آیا تو این تایپیک از ویندوز سرور 2008 هم صحبت میشه و اینکه فقط اکتیوو کار می کنید؟ یا پسیوو هم اینجا بازارش گرمه ؟

Amir Varasteh
04-08-2011, 13:39
سلام به همه دوستان شبکه ای ...
ورود به جمعتون رو پیشاپیش به خودم تبریک میگم :31:
-----------
سوال : چون صفحات خیلی بود نتونستم همشو بخونم ... می خواستم بدونم آیا تو این تایپیک از ویندوز سرور 2008 هم صحبت میشه و اینکه فقط اکتیوو کار می کنید؟ یا پسیوو هم اینجا بازارش گرمه ؟
سلام و خوش اومدی.

اینجا بازار همه چی گرمه.:46:

hexman
04-08-2011, 20:02
سلام دوستان
من امروز كه به دفتر مركزي شركتمون رفته بودم با مشكل جديدي روبرو شدم اونجا يه دومين داريم كه سرورش ويندوز سرور 2003 و كلاينتها همه ويندوز ايكس پي هستند به استثنا يك سيستم كه ويندوز 7 روش نصب هست..
مكشلي براي اين سيستم پيش اومد به اين صورت كه اين كامپيوتر قادر نيست ديگه تحت دومين لاگين كنه و من با تعداد مختلفي اكانت تست كردم و ديدم با هيچ اكانتي قادر به لاگين نيستم و اروري كه ميده ميگه relationship بين كلاينت و سرور برقرار نيست trust وجود نداره و يه چيزي تو اين مايه ها..
من اومدم كابل شبكه رو كشيدم از كارت شبكه و با همون اكانت لاگين كردم رفت تو و بعد دوباره كابل رو زدم ديگه به شيكه دسترسي داره اما با محدوديت زياد..يعني ديگه يوزر ادمين نيست توي كامپيوتر خودش و حتي درايو سي هم براي يوزر read only شده..
توي ويندوز ايكس پي بعضي وقتها كه يوزر ها نيمتونن به دومين لاگين كنن من ميام با اكانت ادمين ميام بالا ميزارم ويندوز رو روي workgorup و دوباره روي دومين و مشكل حل ميشه اما چون اكانت ادمينسترتور توي ويندوز 7 بصورت ديفالت ديزيبل هست من نميتونم با اكانت ادمين بيام بالا و اين كار رو انجام بدم و اين اكانتي هم كه باهاش تونستن بالا بيام(بعد كشيدن كابل شبكه) مجوز اينيبل كردن اكانت ادمين رو نداره..
ميگيد چيكار كنم؟

hexman
05-08-2011, 09:14
ایشالا که نزده.

حالا فعلا اینو یه تست بزن تا بعد ببینیم چیکار کنیم با کاربرای شما :46:

ویرایش: آها درضمن الان یه چی یادم اومد. اون flushdns نیاز به دسترسی بالا داره که کاربر عادی نمیتونه اون رو بزنه.

سلام
من ديروز كخ دفتر بودم هم اين دستور رو زدم(ip config /displaydns) و هم هيستوري IE رو ديدم متوجه شدم كه ببببببببببببله..رفتن اينترنت..حالا چيكار كنم كه نتونن برن؟؟اينا خودشون ميرن دستي اي پي DG رو ميزارن اي پي مودم بعدش هم بر ميدارن من چيكار كنم كه دسترسي تغييرات اي پي كارت شبكه رو نداشته باشن؟

Amir Varasteh
05-08-2011, 13:51
سلام
من ديروز كخ دفتر بودم هم اين دستور رو زدم(ip config /displaydns) و هم هيستوري IE رو ديدم متوجه شدم كه ببببببببببببله..رفتن اينترنت..حالا چيكار كنم كه نتونن برن؟؟اينا خودشون ميرن دستي اي پي DG رو ميزارن اي پي مودم بعدش هم بر ميدارن من چيكار كنم كه دسترسي تغييرات اي پي كارت شبكه رو نداشته باشن؟
خب باید براشون Standard Account بسازی نه Administrator. اون موقع دیگه دسترسی ندارن.

hexman
05-08-2011, 15:43
خب باید براشون Standard Account بسازی نه Administrator. اون موقع دیگه دسترسی ندارن.

من برداشتم توي local users and gorup اينا رو جز گروه administrator كردم..حالا بيام چه كار كنم؟از ادمين بندازمشون بيرون؟

اون مشكلم با ويندوز 7 رو چه كار كنم؟

Amir Varasteh
05-08-2011, 15:45
من برداشتم توي local users and gorup اينا رو جز گروه administrator كردم..حالا بيام چه كار كنم؟از ادمين بندازمشون بيرون؟

آره دیگه حذفشون کن.

اون مشكلم با ويندوز 7 رو چه كار كنم؟
راستش اون کمی عجیب و نا مفهوم بود واسم وگرنه جواب میدادم همونجا.

hexman
05-08-2011, 16:15
يعني خلاصه بگم ميخوام با استفاده از يك يوزري كه سطحش ادمين نيست يوزر ادمين ويندوز 7 رو هم enable كنم هم روش پسورد بزارم.شدنيه؟

Amir Varasteh
05-08-2011, 16:27
يعني خلاصه بگم ميخوام با استفاده از يك يوزري كه سطحش ادمين نيست يوزر ادمين ويندوز 7 رو هم enable كنم هم روش پسورد بزارم.شدنيه؟
نه.

چون برای ایجاد تغییرات روی اکانتها نیاز به دسترسی بالا داری.

raha.net
06-08-2011, 15:43
خب هم دیگه رو پینگ میکنن ؟
بله پینگ میکنن

alimisaghian
07-08-2011, 19:00
سلام به همگی. کمک فووووریییییییییییییییی:13::1 8: یه شبکه راه انداختم به این صورت که اینترنت میاد توی یه سویچ 24 پورت D-link بعد با یه کابل 30 متری از سویچ 24 پورت میره توی یه سویچ 8 پورت Dlink و از این سویچ به یک دوربین ipcamera و یک کامپیوتر. حالا مشکل اینجاست که اینطوری نه کامپیوتر اینترنت داره نه دوربین و نه توی شبکه از سمت سویچ 24 پورت ping نمیشن. ولی وقتی کابلی که از سویچ 24 پورت اومده رو از سویچ 8 پورت میکشم و مستقیم میزنم به کامپیوتر اینترنت و شبکه و همه چیز درست میشه.:18: . گفتم شاید از سویچ 8 پورت باشه .... بردمش کنار سویچ 24 پورت و امتحانش کردم دیدم کار میکنه مثل بنز:27:. گفتم شاید از کابل 30 متری باشه با تستر امتحان کردم اونم به ظاهر درسته ..... :2: ، یکی کمکم کنه ..... یه هتله ...... کارم بدجوری گیره ....:18:

rootnt
07-08-2011, 19:51
کابلی که از یه سوئیچ به یه سوئیچ دیگه وصل می‌شه فرق می‌کنه
بهش می‌گن crossover یا کراس
رنگ بندیش فرق می‌کنه

Netw0rks
07-08-2011, 22:35
سلام

2 تا سوال :

1. فرقی داره مودم رو به کدوم قسمت سویچ وصل کنیم ؟

2. در مورد DHCP تقریبا یه چیزایی یاد گرفتم ؛ الان مشکل اینه که داخل تنظیمات مودم در قسمت DHCP جایی واسه اضافه کردن IP نداره و فقط یه IP رو میشه ست کرد !

Amir Varasteh
08-08-2011, 00:01
سلام

2 تا سوال :

1. فرقی داره مودم رو به کدوم قسمت سویچ وصل کنیم ؟

2. در مورد DHCP تقریبا یه چیزایی یاد گرفتم ؛ الان مشکل اینه که داخل تنظیمات مودم در قسمت DHCP جایی واسه اضافه کردن IP نداره و فقط یه IP رو میشه ست کرد !
سلام.

1- نه به یکی از پورتاش بزن فرقی نداره. میتونی به پورت گیگ بزنی.

2- فقط IP اول و آخر رنجی که میخوای بده رو باید بزنی.

Netw0rks
08-08-2011, 00:29
سلام.

1- نه به یکی از پورتاش بزن فرقی نداره. میتونی به پورت گیگ بزنی.

2- فقط IP اول و آخر رنجی که میخوای بده رو باید بزنی.

پس نمیشه چندتا ip مشخص رو بهش داد !

ممنونم :11:

alimisaghian
08-08-2011, 04:10
ممنون از راهنماییت. آخه من 2 تا سویچو کنار هم با این کابلای استاندارد که توی جعبه مودم هاست تست کردم جواب میده. ولی وقتی میره سر جاش (منظورم اون کابل 30 متری ) اینطوری قاط میزنه . راستی اینو بگم که 2 سر کابل 30 متری مادگیشبکه زدم (کیستون) و با 2تا کابل کوچک 10 سانتی به سویچ ها وصل میشه. توی کیستون ها هم هر دو طرفو با استاندارد B زدم .

ehsan_sabet62
08-08-2011, 14:02
پس نمیشه چندتا ip مشخص رو بهش داد !

ممنونم :11:
چرا میشه ...
هیچکاری نشد نداره ! :دی فقط یکم غیر منطقیه !:31:
اول باید رنج IP دلخواه خودت رو انتخاب کنی بعدش هم اون IP هایی که نمی خوای به کسی بدی رو فیلتر کن . همین :31:

alimisaghian
08-08-2011, 16:56
دوستان کسی نظر خاصی نداره درباره مشکل من ؟؟؟؟؟؟:13:

rootnt
08-08-2011, 21:58
دوستان کسی نظر خاصی نداره درباره مشکل من ؟؟؟؟؟؟:13:
گفتم دیگه
یه جستجو می‌کردی به جواب می‌رسیدی
مهم نیست کابلت چیه و چند متره
وقتی که ۲ تا سوئیچ یا ۲ تا کامپیوتر میخوان به همدیگه وصل بشن باید با کابل کراس شبکه کنی
اینو ببین:

رنگ بندی سمت چپ bt هست و سمت راست crossover
یه طرف کابلت باید کراس سوکت بخوره و سمت دیگه bt
1>3|3<1
2>6|6<2

Netw0rks
09-08-2011, 14:23
من همچنان مشکل دارم !

مودم ADSL رو به سویچ وصل کردم ؛ مودم TP-Link هست با آی پی 192.168.1.1 !
رو سیستم کلاینت هم که میخوام از اینترنت استفاده کنم با Properties روی کانکشن و از اونجا هم Properties روی Internet Protocol آی پی رو گذاشتم 192.168.1.3 که در محدوده IP مودم باشه ، Default Gateway و Prefered DNS Server هم IP مودم !

اما نمیتونه کانکت بشه !
اصلا نمی تونه به مودم وصل بشه !
تو مرورگر که IP مودم رو میزنم ، تنظیمات باز نمیشه !
اصلا IP مودم رو نمی تونه Ping کنه !

البته این رو بگم که به سویچ یه روتر و یه مودم دیگه هم وصله !

الان مشکلم چیه ؟

hexman
09-08-2011, 18:54
سلام.

یهنی نمیتونی سرویس Windows Firewall رو فعال کنی ؟

چه اروری میده ؟ ازش عکس بگیر بزار.

سلام اينم عكسش

rootnt
09-08-2011, 19:51
سلام
کسی اینجا هست که مودم asus am602 داشته باشه؟
به صورت pppoe بدون مشکل وصل می‌شه
اما bridge وصل نمی‌شه و مثلا توی ویندوز که کانکشن pppoe میسازم و میخوام وصل شم ارور می‌ده

hexman
09-08-2011, 20:08
سلام
کسی اینجا هست که مودم asus am602 داشته باشه؟
به صورت pppoe بدون مشکل وصل می‌شه
اما bridge وصل نمی‌شه و مثلا توی ویندوز که کانکشن pppoe میسازم و میخوام وصل شم ارور می‌ده

سلام من دارم
شما هر وقت ميخواي از حالت
pppoe به حالت بريج سوييچ كني بايد با isp تون تماس بگيري..

Amir Varasteh
10-08-2011, 07:36
سلام اينم عكسش

خب همینطوری که میبینی نوشته Access is denied یعنی دسترسی نداری.

باید با اکانت ادمین وارد شی.

Amir Varasteh
10-08-2011, 08:01
من همچنان مشکل دارم !

رو سیستم کلاینت هم که میخوام از اینترنت استفاده کنم با Properties روی کانکشن و از اونجا هم Properties روی Internet Protocol آی پی رو گذاشتم 192.168.1.3 که در محدوده IP مودم باشه ، Default Gateway و Prefered DNS Server هم IP مودم !

اما نمیتونه کانکت بشه !

الان مشکلم چیه ؟
سلام.

من نمیدونم والا چی بگم ... حتما یه جای کارت بی دقتی کردی اشتباه شده دیگه...

تنها موردی که باید رعایت شه اینه که هر چی به سوییچ وصله باید آی پی همشون تو یه رنج باشه.

Netw0rks
10-08-2011, 11:49
سلام.

تنها موردی که باید رعایت شه اینه که هر چی به سوییچ وصله باید آی پی همشون تو یه رنج باشه.

ربطی به این قضیه Workgroup و Domain اینا نداره ؟

بعدشم وقتی دو تا مودم به سویچ وصله مگه نباید رو سیستم ها دو تا کانکشن داشته باشیم ؟

ما الان رو سیستم هامون فقط یه دونه کانکشن داریم !

ehsan_sabet62
10-08-2011, 12:29
من همچنان مشکل دارم !

اما نمیتونه کانکت بشه !

الان مشکلم چیه ؟
شما با کابل LAN به مودم وصل میشی یا با وایرلس ؟
با وایرلس نمیتونی مودم رو کانفیگ کنی فقط باید با کابل به مودم وصل بشی
راستی می خوای به اینترنت کانکت بشی یا شبکه محلی؟
دقیق بگی شاید بشه یه جوری مشکلت رو حل کرد ...

سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ...:31:

keykavoos
10-08-2011, 12:35
سلام
دوستان ما یه شبکه Workgroup وایرلس داریم که روترش و کارتاش همه Dlink هست. همه تنظیمات شبکه میزون هست اما نمی دونم چرا بعضی از سیستم ها نمی تونن همدیگه رو پینگ کنن. تنظیمات IP رو هرجور تغییر میدم نمیشه که نمیشه. حتا رو حالت اتومات هم می ذارم بازم نمی شه. پیر شدم چن ساله دارم با این موضوع سر و کله می زنم درست نمیشه که نمیشه. توروخدا یکی راهنمایی کنه.

ehsan_sabet62
10-08-2011, 12:43
سلام
دوستان ما یه شبکه Workgroup وایرلس داریم که روترش و کارتاش همه Dlink هست. همه تنظیمات شبکه میزون هست اما نمی دونم چرا بعضی از سیستم ها نمی تونن همدیگه رو پینگ کنن. تنظیمات IP رو هرجور تغییر میدم نمیشه که نمیشه. حتا رو حالت اتومات هم می ذارم بازم نمی شه. پیر شدم چن ساله دارم با این موضوع سر و کله می زنم درست نمیشه که نمیشه. توروخدا یکی راهنمایی کنه.
یکم بیشتر توضیح بده و مشکلت رو دقیق بگو ... تنظیمات IP کلاینت ها و روتر چطوریه ؟

و بازهم شعار معروف من :
سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Netw0rks
10-08-2011, 12:46
شما با کابل LAN به مودم وصل میشی یا با وایرلس ؟
راستی می خوای به اینترنت کانکت بشی یا شبکه محلی؟
دقیق بگی شاید بشه یه جوری مشکلت رو حل کرد ...

سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ...:31:

مودم قبلا با PPPoE کانفیگ شده و مشکلی نداره ؛ با وایرلس میتونم به اینترنت وصل بشم ؛ ولی میخوام از LAN استفاده کنم و همزمان به هر دو مودم وصل باشم !
طوری که دو تا کانکشن داشته باشم !

keykavoos
10-08-2011, 12:57
یکم بیشتر توضیح بده و مشکلت رو دقیق بگو ... تنظیمات IP کلاینت ها و روتر چطوریه ؟

و بازهم شعار معروف من :
سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات آی پی روتر 192.168.1.1
کلاینت ها یی که لازم دارم در حال حاضر از 192.168.1.100 شروع کردم که لامصبا هیچکدوم به هم پینگ نمیشن. فعلا 100 و 101 رو برای تست یه نرم افزار مانیتورینگ میخوام که پینگ نمیشه. رو حالت اتوماتیک هم بازم پینگ نمیشه.
ip 192.168.1.100
subnet mask 255.255.255.0
default gateway 192.168.1.1
dns server 192.168.1.1
برای اینکه بعضی از کلاینت ها به اینترنت وصل نشه dns server نمیزنم که بازم فرقی نداره. بزنم یا نزنم بعضی سیستمها به هم پینگ نمیشه. ناگفته نمونه که تمام کلاینت ها رو طبق همین سیستم کانفیگ می کنم فقط 100 آخرش رو تغییر میدم. بعضی ها سالمن بعضی ها نه!:18:

Netw0rks
10-08-2011, 12:57
سلام.

نمی دونم چطوری ولی الان من میتونم با همین یه کانکشن با تعریف IP و Default Gateway به هر کدوم از مودم ها وصل بشم !
یعنی IP رو اتوماتیک که بذارم به مودم اولی و شبکه داخلی وصل میشه ، دستی بهش در رنج مودم IP بدم وصل میشه به مودم ADSL و میتونم از اینترنت استفاده کنم !

الان من چطوری میتونم به هردو تا مودم همزمان دسترسی داشته باشم ؟

ehsan_sabet62
10-08-2011, 13:00
مودم قبلا با PPPoE کانفیگ شده و مشکلی نداره ؛ با وایرلس میتونم به اینترنت وصل بشم ؛ ولی میخوام از LAN استفاده کنم و همزمان به هر دو مودم وصل باشم !
طوری که دو تا کانکشن داشته باشم !
شما اگه بخوای با LAN به اینترنت وصل بشی که نباید خودت دستی IP بدی !
منظورت رو روشن و دقیق بگو : یه جایی دوتا شبکه داره : 1-شبکه وایرلس 2-شبکه LAN
شما به وایرلس وصلی (شبکه وایرلس + اینترنت) حالا میخوای از طریق LAN به شبکه ات وصل بشی یا به اینترنت. اگه اینترنت که باید IP رو بذاری رو اتومات ، اگه هم اینترنت بخوای و هم به شبکه محلی بخوای وصل بشی باید IP رو بذاری رو اتومات و اون IP موردنظر تو شبکه محلی رو از به صورت Alternate configuration تعریف کنی ...
حالا منظورت همینه یا مشکل چیزه دیگه است؟

ehsan_sabet62
10-08-2011, 13:25
کلاینت ها یی که لازم دارم در حال حاضر از 192.168.1.100 شروع کردم که لامصبا هیچکدوم به هم پینگ نمیشن. فعلا 100 و 101 رو برای تست یه نرم افزار مانیتورینگ میخوام که پینگ نمیشه. رو حالت اتوماتیک هم بازم پینگ نمیشه.
ip 192.168.1.100
dns server 192.168.1.1
برای اینکه بعضی از کلاینت ها به اینترنت وصل نشه dns server نمیزنم که بازم فرقی نداره. بزنم یا نزنم بعضی سیستمها به هم پینگ نمیشه. ناگفته نمونه که تمام کلاینت ها رو طبق همین سیستم کانفیگ می کنم فقط 100 آخرش رو تغییر میدم. بعضی ها سالمن بعضی ها نه!:18:
دوست عزیز علی الظاهر که مشکلی نیست ... یه احتمال دیگه که میدم(شاید خنده دار باشه) اینه که مشکل از تنظیمات فایروال باشه ... اونا رو چک کردی ؟ در ضمن واسه این که به اینترنت وصل نشه بهتر اینه که Policy تعریف کنی

keykavoos
10-08-2011, 13:57
دوست عزیز علی الظاهر که مشکلی نیست ... یه احتمال دیگه که میدم(شاید خنده دار باشه) اینه که مشکل از تنظیمات فایروال باشه ... اونا رو چک کردی ؟ در ضمن واسه این که به اینترنت وصل نشه بهتر اینه که Policy تعریف کنی
همین که علی ااظاهر مشکلی نیست داره منو دیوونه می کنه دیگه. :grrr::weird::34: فایروال ویندوز خاموشه آنتی ویروس هم نود 32 هست که کلا اگزیت می کنم اما بازم مشکل همچنان پابرجاست. پالسی هم بلد نیستم تعریف کنم. دیوونه شدم. :4::45::39::2:

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

بدتراز اون اینه که بعضی از سیستم ها روشون که کلیک می کنیم یوزرنیم و پسوورد می خواد!!! :18: این دیگه نوبره! هیچ جا تاحالا پسوورد واسه هیچ سیستمی تعریف نشده اما میخواد!!!!

Amir Varasteh
10-08-2011, 14:20

ضمن تأیید بقیه ی حرفهای احسان،در این مورد باید بگم که از طریق وایرلس میشه مودم رو کانفیگ کرد.

Netw0rks
10-08-2011, 17:15
شما اگه بخوای با LAN به اینترنت وصل بشی که نباید خودت دستی IP بدی !
منظورت رو روشن و دقیق بگو : یه جایی دوتا شبکه داره : 1-شبکه وایرلس 2-شبکه LAN
شما به وایرلس وصلی (شبکه وایرلس + اینترنت) حالا میخوای از طریق LAN به شبکه ات وصل بشی یا به اینترنت. اگه اینترنت که باید IP رو بذاری رو اتومات ، اگه هم اینترنت بخوای و هم به شبکه محلی بخوای وصل بشی باید IP رو بذاری رو اتومات و اون IP موردنظر تو شبکه محلی رو از به صورت Alternate configuration تعریف کنی ...
حالا منظورت همینه یا مشکل چیزه دیگه است؟

من اصلا قرار نیست با وایرلس به اینترنت وصل بشم !
با وایرلس مشکلی ندارم و خیلی راحت میتونم از اینترنت استفاده کنم اما وایرلس رو غیرفعال کردم !

ببینید ...
یه شبکه داخلی داریم با یه سرور ، یه سویچ ، یه راک ، یه مودم و یه روتر که اون هم از طریق یه خط تلفن به یه شبکه بزرگتر وصله !
از این طریق هم میتونیم از شبکه داخلی استفاده کنیم ، هم به سرور وصل شیم ، هم اینکه از طریق یکی از سرورهای اون شبکه بزرگتر به اینترنت وصل بشیم که به خاطر فاصله ای که داره سرعتش اینترنت خیلی پایینه !
همه سیستم ها هم از روتر IP اتوماتیک میگیرن !
هر کدوم از کلاینت ها فقط کافیه با کابل وصل شه به سویچ تا خود به خود کانکشن LAN درست کنه و به شبکه متصل بشه !
خب تا اینجا مشکلی نداشتیم !

الان ما اومدیم یه مودم TP-Link گرفتیم و یه خط اشتراک ADSL رو روی یه خط تلفن جدا فعال کردیم !
مودم جدید رو کانفیگ کردم و بدون هیچ مشکلی میتونم از طریق پورت های شبکه ش از اینترنت استفاده کنم !
اما من میخوام از طریق همین شبکه ای که داریم به تعدادی از سیستمها اینترنت برسونم !
واسه همین اومدم مودم رو با کابل به سویچ وصل کردم !

الان روی کلاینت ها همون یه دونه کانکشن قبلی هست و کانکشن جدیدی ایجاد نمیشه !
خب الان اگر تنظیمات کانکشن رو دستکاری نکنم ، به شبکه وصله و از اون اینترنت کم سرعت استفاده می کنه !
اما وقتی IP رو میذارم در رنج IP مودم جدید و Default Gateway رو هم IP مودم جدید میذارم ، سیستم کلاینت وصل میشه به مودم جدید و از اون طریق اینترنت پرسرعت دارم اما دیگه به شبکه قبلی دسترسی ندارم !

چیزی که من میخوام راهیه که بتونم بر روی کلاینت همزمان هم از شبکه استفاده کنم ، هم اینترنت پرسرعت !
یا اینکه حداقل دو تا کانکشن داشته باشم تا هر کدوم رو جداگانه تنظیم کنم و هر زمان خواستم از هر کدوم استفاده کنم کانکشن مربوطه رو Enable کنم !

فکر کنم همه چی رو توضیح دادم ! :20:

Netw0rks
10-08-2011, 17:22
ضمن تأیید بقیه ی حرفهای احسان،در این مورد باید بگم که از طریق وایرلس میشه مودم رو کانفیگ کرد.

با جناب وارسته موافقم !

تا حالا با وایرلس چندتا مودم رو کانفیگ کردم بدون هیچ مشکلی !

اما فکر کنم جایی خوندم که یه سری از مودم ها رو با وایرلس نمیشه کانفیگ کرد !

hexman
10-08-2011, 18:05
خب همینطوری که میبینی نوشته Access is denied یعنی دسترسی نداری.

باید با اکانت ادمین وارد شی.

اتفاقا يوزم ادمينه..اگه يبار سيستم رو ري استارت كنم اونوقت ميتونم سرويس رو هر كاري كه ميخوام باهاش بكنم اما بعد يه مدت دوباره سرويس غير قابل دسترس ميشه

Amir Varasteh
10-08-2011, 18:32
اتفاقا يوزم ادمينه..اگه يبار سيستم رو ري استارت كنم اونوقت ميتونم سرويس رو هر كاري كه ميخوام باهاش بكنم اما بعد يه مدت دوباره سرويس غير قابل دسترس ميشه
عجیبه ... حالا چیز کن. توی Start سرچ کن Services.msc و روش کلیک راست کن و Run as administrator رو بزن و تست کن ببین اوکی میشه؟

راه دوم اینه که از Safe mode بری و سرویس رو روی Automatic بزاری.

hexman
10-08-2011, 18:35
عجیبه ... حالا چیز کن. توی Start سرچ کن Services.msc و روش کلیک راست کن و Run as administrator رو بزن و تست کن ببین اوکی میشه؟

راه دوم اینه که از Safe mode بری و سرویس رو روی Automatic بزاری.

ممنون از شما

البته startup type روي اتوماتيك هست ولي قادر يه استارت كردنش نيستم

Amir Varasteh
10-08-2011, 18:47
ممنون از شما

البته startup type روي اتوماتيك هست ولي قادر يه استارت كردنش نيستم
حالا Safe mode رو تست کن. من مغزم دیگه کار نمیکنه.

learnt
11-08-2011, 08:36
دوستان ببخشید
من گشتم پیدا نکردم . اگه تکراری هست لطف کنید نگید بگرد . یا لینک بدید یا دوباره یه توضیح کمی بدید

زیاد شبکه کار نکردم برای همین وارد نیستم !

4 تا کامپیوتر + یک لپتاپ داریم که همشون ویندوز سون هستند
یک اکسس پوینت dlink که کابل اینترنت مودم بهش وصل شده ! و با پورت لن به یکی از کامپیوتر ها !
بقیه کامپیوترها کارت شبکه بیسیم دارند
تنظیمات وایرلس اکسس پوینت درست انجام دادم و همه کامپیوتر ها به اینترنت وصل هستند !

الان میخوام بین اینها یه شبکه ایجاد کنم که بشه فایل و پرینتر را اشتراک گذاشت ! بدون قعطی

از Home Group ویندوز سون استفاده کردم . خوب میشه اشتراک گذاشت اما یه بار کار میکنه 10 بار اجازه دسترسی داخل شبکه را نمیده ! و پیام خطای

Windows cannot access \\SAM-PC

Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose.

وقتی دکمه Diagnose را میزنم باز درست نمشه.
حتی home Group را troubleshooter میکنم درست نمیشه !

من میخوام یه جور شبکه باشه که یه درایو در یکی از کامپیوتر ها به اشتراک بازم و بقیه بتونن از مطالب داخلش استفاده کنند

دسترسی وایرلس برای همه 100% هست به جز یک کامپیوتر که 75 تا هست !

ممنون میشم یک نفر بتونه کمککنه !

alimisaghian
11-08-2011, 09:28
دوستان ببخشید
من گشتم پیدا نکردم . اگه تکراری هست لطف کنید نگید بگرد . یا لینک بدید یا دوباره یه توضیح کمی بدید

یک اکسس پوینت dlink که کابل اینترنت مودم بهش وصل شده ! و با پورت لن به یکی از کامپیوتر ها !
تنظیمات وایرلس اکسس پوینت درست انجام دادم و همه کامپیوتر ها به اینترنت وصل هستند !

الان میخوام بین اینها یه شبکه ایجاد کنم که بشه فایل و پرینتر را اشتراک گذاشت ! بدون قعطی

از Home Group ویندوز سون استفاده کردم . خوب میشه اشتراک گذاشت اما یه بار کار میکنه 10 بار اجازه دسترسی داخل شبکه را نمیده ! و پیام خطای

Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose.

من میخوام یه جور شبکه باشه که یه درایو در یکی از کامپیوتر ها به اشتراک بازم و بقیه بتونن از مطالب داخلش استفاده کنند

دوست عزیز به کامپیوترات IP دستی تو رنج *.192.168.1 بده . اینطوری راحت پرینترت رو میتونی تحت شبکه نصب و استفاده کنی.
یکسری تنظیمات کوچولو هم باید تو قسمت sharing تو ویندوز سون انجام بدی تا دسترسی کامپیوترا به اون درایوی که میخوای راحت و بی دردسر انجام بشه. راستی وقتی ip دستی میدی حتما DNS های مربوط به ISP که ازش اینترنت گرفتی رو هم وارد کن تا اینترنت تو کامپیوترات بیاد. مثلا DNS صبانت ایناست 89.165.40.13 و 4.2.2.4

learnt
11-08-2011, 09:44
ممنون پاسخ دادید
خب کامپیوترا خودش اتوماتیک IP میده . مثلا تو تنظیمات روتر وایرلس میرم اسم کامپیوتر و آیپی را 192.168.0.100 و 192.168.0.101 و 192.168.0.102 اینحوری به همراه مک آیدی نشون میده نشون میده !
خب آیپی را که میزنم ارور اینجوری میشه

Windows cannot access \\192.168.0.102

مثلا الان من استفاده میکنم 10 دقیقه دیگه دسترسی ندارم . مشکل اینجاست . که یهو دسترسی قطع میشه

پرینتر یه بار وصله اما چند دقیقه بعد قطه میشه !

درایو را اشتراک گذاشتم بعضی وقتا میشه استفاده کرد اما بیشتر وقتها دسترسی نیست

مال من پار آنلاینه مشکلی با اینترنت ندارم
نه قطع میشه نه سرعتش میاد پایین . تنها مشکل اشتراک هست

alimisaghian
11-08-2011, 09:56
چون اتوماتیک ip میگیره بعضی وقتا قطع میشه. برو تو network and sharing بعد برو تو change adapter seting بعد ip version 4 اونجا از روی optain بردار خودت دستی به کامپیوتر ip بده . فقط ip هات با هم فرق کنه . هر سیستم یک ip ولی توی یک رنج . مثلا یکی 192.168.1.50 یکی دیگه 192.168.1.56 یکی دیگه 192.168.1.70 بعد اینطوری سیستم هات همیشه تو شبکه یه ip مشخص دارن و ارتباط قطع نمیشه.

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

راستی اگه ip روترت تو رنج *.192.168.0 است باید ip سیستماتو تو این رنج بدی. مثلا 192.168.0.50

learnt
11-08-2011, 10:01
تو قسمت change adapter seting فقط Local Area Connection حالا اسمش مهم نیست اما Option نداره .
بقیه کمپیوترها هم Local Area Connection را دارن و یکی هم که مال وایرلس هست ! اون هم Option نداره

اگه میشه یکمی کامل تر توضیح بدید . چه جوری دستی آی پی بدم

alimisaghian
11-08-2011, 10:14
درسته خودشه. همون local درسته . روش کلیک راست کن . properties بعد ip version 4

alimisaghian
11-08-2011, 10:25

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

البته یه نکته . subnet mask 255.255.255.0 , defualt gateway 192.168.0.1 بذار. بعد توی dns 89.165.40.13 , و alternate dns 4.2.2.4 بذار. چون وقتی دستی ip میدی باید اینارو هم بذاری تا اینترنت بیاد تو کامپیوترت

alimisaghian
11-08-2011, 10:36

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

اینم لینک عکسه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

liverpooli
11-08-2011, 17:03
درود.
چگونه بفهمیم پینگ تایممون چقدره؟
ممنون.

Amir Varasteh
11-08-2011, 17:58
درود.
چگونه بفهمیم پینگ تایممون چقدره؟
ممنون.
وقتی یه مقصدی رو Ping کنی یه قسمت داره به نام Time که عدد جلوش مقدار زمان پینگ شماست. مثلا:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=58

که اینجا پینگ تایم من 248 میلی ثانیه اس.

Netw0rks
11-08-2011, 18:31
من اصلا قرار نیست با وایرلس به اینترنت وصل بشم !
با وایرلس مشکلی ندارم و خیلی راحت میتونم از اینترنت استفاده کنم اما وایرلس رو غیرفعال کردم !

ببینید ...
یه شبکه داخلی داریم با یه سرور ، یه سویچ ، یه راک ، یه مودم و یه روتر که اون هم از طریق یه خط تلفن به یه شبکه بزرگتر وصله !
از این طریق هم میتونیم از شبکه داخلی استفاده کنیم ، هم به سرور وصل شیم ، هم اینکه از طریق یکی از سرورهای اون شبکه بزرگتر به اینترنت وصل بشیم که به خاطر فاصله ای که داره سرعتش اینترنت خیلی پایینه !
همه سیستم ها هم از روتر IP اتوماتیک میگیرن !
هر کدوم از کلاینت ها فقط کافیه با کابل وصل شه به سویچ تا خود به خود کانکشن LAN درست کنه و به شبکه متصل بشه !
خب تا اینجا مشکلی نداشتیم !

الان ما اومدیم یه مودم TP-Link گرفتیم و یه خط اشتراک ADSL رو روی یه خط تلفن جدا فعال کردیم !
مودم جدید رو کانفیگ کردم و بدون هیچ مشکلی میتونم از طریق پورت های شبکه ش از اینترنت استفاده کنم !
اما من میخوام از طریق همین شبکه ای که داریم به تعدادی از سیستمها اینترنت برسونم !
واسه همین اومدم مودم رو با کابل به سویچ وصل کردم !

الان روی کلاینت ها همون یه دونه کانکشن قبلی هست و کانکشن جدیدی ایجاد نمیشه !
خب الان اگر تنظیمات کانکشن رو دستکاری نکنم ، به شبکه وصله و از اون اینترنت کم سرعت استفاده می کنه !
اما وقتی IP رو میذارم در رنج IP مودم جدید و Default Gateway رو هم IP مودم جدید میذارم ، سیستم کلاینت وصل میشه به مودم جدید و از اون طریق اینترنت پرسرعت دارم اما دیگه به شبکه قبلی دسترسی ندارم !

چیزی که من میخوام راهیه که بتونم بر روی کلاینت همزمان هم از شبکه استفاده کنم ، هم اینترنت پرسرعت !
یا اینکه حداقل دو تا کانکشن داشته باشم تا هر کدوم رو جداگانه تنظیم کنم و هر زمان خواستم از هر کدوم استفاده کنم کانکشن مربوطه رو Enable کنم !

فکر کنم همه چی رو توضیح دادم ! :20:

راه حلی سراغ ندارین ؟ :13:

liverpooli
11-08-2011, 19:35
وقتی یه مقصدی رو Ping کنی یه قسمت داره به نام Time که عدد جلوش مقدار زمان پینگ شماست. مثلا:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=58

که اینجا پینگ تایم من 248 میلی ثانیه اس.

الآن این 248 میلی ثانیه خوبه؟ این اعداد رو از کجا میتونم ببینم؟

liverpooli
11-08-2011, 19:41

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

البته یه نکته . subnet mask 255.255.255.0 , defualt gateway 192.168.0.1 بذار. بعد توی dns 89.165.40.13 , و alternate dns 4.2.2.4 بذار. چون وقتی دستی ip میدی باید اینارو هم بذاری تا اینترنت بیاد تو کامپیوترت

سلام.
1.اگه مودم به صورتpppoeست شده باشه میشه به کامپیوتر به صورت دستی ip داد یا اینکه حتما باید مودم هم باید bridg بشه؟
2.اگه به صورت دستی آیپی دادیم نیازی به ساختن کانکشن هست؟(در صورتی که مودم به صورت pppoe ست شده است؟

Amir Varasteh
11-08-2011, 23:54
الآن این 248 میلی ثانیه خوبه؟ این اعداد رو از کجا میتونم ببینم؟
باید Command Prompt رو باز کنی و توش بزنی:

Ping IP و بجای IP ، اون IP مقصدت رو میزنی و اینتر میکنی و اگر ارتباط وصل باشه Reply میده.

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

سلام.
1.اگه مودم به صورتpppoeست شده باشه میشه به کامپیوتر به صورت دستی ip داد یا اینکه حتما باید مودم هم باید bridg بشه؟
2.اگه به صورت دستی آیپی دادیم نیازی به ساختن کانکشن هست؟(در صورتی که مودم به صورت pppoe ست شده است؟
1. میشه. فقط باید IP که میدی توی رنج IP مودم باشه.

2. نه IP دادن ربطی نداره. کلا اگه PPPoE باشه نیازی به ساخت کانکشن نیس.

موفق باشی.

reza_shaker
12-08-2011, 07:17
سلام.دوستان.من یه لب تاب دارم که از طریق مودم ADSL باهاش به اینترنت وصل میشم.ضمنا این لب تاب وایرلس هم داره.میخاستم بدونم میشه از طریق وایرلس اینترنت رو با گوشی موبایل به اشتراک گذاشت؟ (گوشی من c5-03 نوکیا هستش که قابلیت wifi رو داره) ممنون میشم راهنمایی ام کنید

EXTREME
12-08-2011, 09:11
سلام.دوستان.من یه لب تاب دارم که از طریق مودم ADSL باهاش به اینترنت وصل میشم.ضمنا این لب تاب وایرلس هم داره.میخاستم بدونم میشه از طریق وایرلس اینترنت رو با گوشی موبایل به اشتراک گذاشت؟ (گوشی من c5-03 نوکیا هستش که قابلیت wifi رو داره) ممنون میشم راهنمایی ام کنید
اگه مودم وایرلس داشته باشه بله میشه و مشکلی نداره
مودمتون روتر هم هست دیگه؟

liverpooli
12-08-2011, 09:24
باید Command Prompt رو باز کنی و توش بزنی:

Ping IP و بجای IP ، اون IP مقصدت رو میزنی و اینتر میکنی و اگر ارتباط وصل باشه Reply میده.

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

1. میشه. فقط باید IP که میدی توی رنج IP مودم باشه.

2. نه IP دادن ربطی نداره. کلا اگه PPPoE باشه نیازی به ساخت کانکشن نیس.

موفق باشی.

سلام. command prompt چطوری باز میشه؟ من توی run کلمه iping ip رو میزنم ولی یه صفحه سیاه میاد و زود میره . فکر کنم قبلش باید چیز دیگه ای بنویسیم؟

reza_shaker
12-08-2011, 09:29
مهردادجان مودم وایرلس نیست.من میخام با ADsl به اینترنت متصل بشم بعد با لب تاب اینترنت رو با گوشی share کنم.(از طریق وایرلس لب تاب و wifi گوشی)

hexman
12-08-2011, 11:07
سلام. command prompt چطوری باز میشه؟ من توی run کلمه iping ip رو میزنم ولی یه صفحه سیاه میاد و زود میره . فکر کنم قبلش باید چیز دیگه ای بنویسیم؟

سلام شما توي RUN دقيقا اينو بنويس:

ping ip -t

به جاي ip اي پي مقصد رو ميزني مثلا:

ping 4.2.2.4 -t

Amir Varasteh
12-08-2011, 12:02
سلام. command prompt چطوری باز میشه؟
توی Run بزن CMD و اینتر کن.

Netw0rks
12-08-2011, 15:11

فکر می کنم باید رو لپ تاپتون یه Ad-hoc ایجاد کنید !

alimisaghian
12-08-2011, 17:56
مهردادجان مودم وایرلس نیست.من میخام با ADsl به اینترنت متصل بشم بعد با لب تاب اینترنت رو با گوشی share کنم.(از طریق وایرلس لب تاب و wifi گوشی)
من تا حالا تونستم با بلوتوس لبتاپم به گوشیم اینترنت بدم. سرعتشم 110 کیلوبایته که برای کار کردن مناسبه . ولی با وایرلس لبتاپ نه . اگه گوشیت از ADHOC پشتیبانی کنه احتمالا بشه اینترنت داد تو گوشیت . قبلش باید یه ارتباط ADHOC با کارت وایرلس لبتاپت ایجاد کنی ، بعد با گوشیت وایرلس سرچ کنی اگه پیدا کرد از ADHOC پشتیبانی میکنه . بعدش احتمالا با یکسری تنظیمات بشه اینترنتو داد تو گوشیت

liverpooli
14-08-2011, 11:42
سلام.
توی سایت ping test پینگ من رو 340ms زده ولی توی command prompt که میزنم 1850 ms میزنه. اولا چرا این همه اختلاف؟ کدوم درسته؟ ثانیا توی سایت ping test پینگ مارو با کدوم سایت میزنه؟ 

mofo
14-08-2011, 15:44
درود
نميدونم چرا پرينتر سرور هي ميپره و بايد هر يكساعت از طريق كلاينتي كه ميخواد پرينت بگيره آي پي سرور رو زد و يوزر و پسورد رو وارد كرد تا وصل بشه؟!!!! آنتي ويروس آپديت هست .ويندوز هم يكبار عوض شده
با تشكر

liverpooli
15-08-2011, 09:59
سلام.
توی سایت ping test پینگ من رو 340ms زده ولی توی command prompt که میزنم 1850 ms میزنه. اولا چرا این همه اختلاف؟ کدوم درسته؟ ثانیا توی سایت ping test پینگ مارو با کدوم سایت میزنه؟

Amir Varasteh
16-08-2011, 14:01
سلام.
اینجا مقصد پینگت فرق داره برای همین عددها متفاوته.

توی سایت PingTest.net میتونی مقصد پینگت رو روی کره زمین خودت انتخاب کنی تا نسبت به اونجا سنجیده بشه.

keykavoos
16-08-2011, 17:14
ip 192.168.1.100
dns server 192.168.1.1
دوستان واسه بدبختی ما کسی راه حل پیدا نکرد؟

liverpooli
16-08-2011, 20:28
اینجا مقصد پینگت فرق داره برای همین عددها متفاوته.

توی سایت PingTest.net میتونی مقصد پینگت رو روی کره زمین خودت انتخاب کنی تا نسبت به اونجا سنجیده بشه.
متوجه نشدم .م یشه واضح تر توضیح بدین . بلاخره کدوم درسته؟ توی سایت یا توی cmd؟

alimisaghian
17-08-2011, 12:07
دوستان واسه بدبختی ما کسی راه حل پیدا نکرد؟
سلام . یه موقع فایروال فعال نیست رو سیستمات ؟؟ اگه از nod32 استفاده میکنی باید فایروالشو غیر فعال کنی .
(do not filer network traffic)
راستی سیتم عامل xp داری یا 7 ؟

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

دوستان کسی تا حالا باmode WDS و Mesh توی اکسز پوینت ها کار کرده ؟؟ چه تفاوتی با Bridge دارن ؟ اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم:5::31:

Amir Varasteh
17-08-2011, 12:29
متوجه نشدم .م یشه واضح تر توضیح بدین . بلاخره کدوم درسته؟ توی سایت یا توی cmd؟
پینگ زمان رفت و برگشت Data بین دو تا مقصد مختلف رو نشون میده.

توی کاری که شما کردی دو تا عدد داری که زمان رفت و برگشت بین دو مقصد متفاوت رو بهت نشون میده.

و به هم هیچ ربطی ندارن. هر کدوم مال یه مقصدیه.

learnt
17-08-2011, 12:32
درود

دوستان من قبلا مشکل را گفتم

دوستان ببخشید

دوست خوبمون alimisaghian راهنمایی کردند که آی پی دستی تعریف کنم
من آیپی دستی تعریف کردم و با توجه با ایپی روترم اینجوری گذاشتم
192.168.0.110 و 192.168.0.111 و 192.168.0.112
اما باز در بعضی مواقع ارتباط به بقیه کامپیوترها قطع میشه !
و ارور میده

Windows cannot access \\192.168.0.111

Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose
الان اگه کسی میتونه کمک کنه

چند دقیقه وصله و یهو قطع میشه و خود به خود بعدا میبنی وصل شده
الان من اگه نخوام به روش Ad-hoc شبکه ایجاد کنم کسی روشی داره بتونه کمکم کنه

4 تا کامپیوتر دارم
یه روترD-Link مدل DIR-600 دارم که به گفته فروشنه 15 تا کامپیوتر را ساپورت میکنه و بقیه کامپوترها هم مودم D-Link وایرلس دارند

کسی میتونه راهی برای ایجاد یه شبکه شرکتی کوچیک به غیر از Ad-hoc پیشنهاد بده .

میخوام همه کامپوترها به یک درایو کامپیوتر اصلی دتسرسی داشته باشند . و کارها را اونجا انجام بدن و همچنین از پرینتر استفاده کنند .

keykavoos
17-08-2011, 15:29
سلام . یه موقع فایروال فعال نیست رو سیستمات ؟؟ اگه از nod32 استفاده میکنی باید فایروالشو غیر فعال کنی .
(do not filer network traffic)
راستی سیتم عامل xp داری یا 7 ؟

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

دوستان کسی تا حالا باmode WDS و Mesh توی اکسز پوینت ها کار کرده ؟؟ چه تفاوتی با Bridge دارن ؟ اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم:5::31:
کلا نود ۳۲ رو اگزیت میکنم رو جفت سیستما اما درس نمیشه. سیستم عامل ها هم ایکس پی هست. ببخشید دارم با گوشی مینویسم.

JOOYAND
17-08-2011, 21:16
سلام
چون گفته بودید هر سوالی را بپرسید اومدم. وگرنه از همه دوستان حرفه ای از اینکه آماتور وارد شده پوزش میطلبم
- برای افزایش کارایی احساس میکنم بهتر است پرینتر را شیر کنیم تا همه بتوانند از پرینتر استفاده کنید و بهتره بتوانم امکان شیر بعضی فایلها را نیز پیداکنیم.
2-ضمنا امکان مدیرت بر عملکرد کامپیوتر شیر در شبکه یا افرادی که از اینترنت استفاده میکنند وجود دارد؟
3-من برنامه های آموزشی و آموزش نرم افزارهایی را در نظر دارم که اگر بتوانم از یک کامپیوتر بقیه کامپیوترها و عملکرد آنها را ببینم کارم بسیار آسانتر میشودو یعنی بتوانم ببینم هر کسی دقیقا چه کاری انجام میدهد.
حالا میخواهم ببینم با شبکه کردن این نیازها برطرف میشود؟
ضما اوج مشکل این است که من شبکه کردن را بلد نیستم. من نتوانستم جواب سوالم را در اینجا پیداکنم .ترجیحا کتاب نباشد.

یک مساله مهم. من باید تمام سوالات و مشکلاتم را تا هفته آخر شهریور تمام کنم. مشغول انجام کارهای عقب مانده هستم. الان همه تمام شده به جز این قضیه!
در حال حاضر از ویندوز xp استفاده میکنیم که در صدد تعویض آن با ویندوز7 هستم.
ممنون میشوم به نحوی جواب بدهید که من هم متوجه بشوم تا انشاالله کم کم به جمع دوستان حرفه ای بپیوندم
ممنون از همه

liverpooli
18-08-2011, 15:51
سلام. من یه لپ تاپ دارم که بد جوری ویروسی شده و تنها چاره اش فرمت ونصب مجدد ویندوز هست. حالا با استفاده از یک کامپیوتر دیگه ویک عدد کابل شبکه چطوری اطلاعات هارد لپ تاپ رو به کامپیوتر منتقل کنم؟ خواهشا مرحله به مرحله توضیح بدبد تا من مبتدی متوجه بشم .(ویندوز ها هر دو تا اکس پی هستند.)

Amir Varasteh
18-08-2011, 16:35
سلام. من یه لپ تاپ دارم که بد جوری ویروسی شده و تنها چاره اش فرمت ونصب مجدد ویندوز هست. حالا با استفاده از یک کامپیوتر دیگه ویک عدد کابل شبکه چطوری اطلاعات هارد لپ تاپ رو به کامپیوتر منتقل کنم؟ خواهشا مرحله به مرحله توضیح بدبد تا من مبتدی متوجه بشم .(ویندوز ها هر دو تا اکس پی هستند.)

درضمن از همون راه شبکه هم میتونی ویروس کشی کنی.

saam_metal5
18-08-2011, 17:12
سلام دوستان من یک نرم افزار مال ثبت نسخ در داروخانه که دارای قفل سخت افزاری میباشد رو میخوام بین دو کامپیوتر شبکه کنم که قفل سخت افزاری برای کامپیوتر دوم نیازی نباشه دفعه اول این دو کامپیوتر همینجوری بودن ولی وقتی ویندوز عوض کردیم دیگه از کا افتادن یعنی با هم دیگه شیر نیستن میشه کمکم کنیدالبته از نظر شبکه دوتا کامپیوتر فکر کنم شبکه باشن ولی برنامه جواب نمیده؟؟؟اگه نتونم این کارو انجام بدم آبروم میره بخدا

alimisaghian
18-08-2011, 21:15
درود

دوستان من قبلا مشکل را گفتم

دوست خوبمون alimisaghian راهنمایی کردند که آی پی دستی تعریف کنم
من آیپی دستی تعریف کردم و با توجه با ایپی روترم اینجوری گذاشتم
192.168.0.110 و 192.168.0.111 و 192.168.0.112
اما باز در بعضی مواقع ارتباط به بقیه کامپیوترها قطع میشه !
و ارور میده

Windows cannot access \\192.168.0.111

Check the spelling of the name. Otherwise , there might be a problem with your network. To try identify and resolve network problems, click Diagnose
الان اگه کسی میتونه کمک کنه

چند دقیقه وصله و یهو قطع میشه و خود به خود بعدا میبنی وصل شده
الان من اگه نخوام به روش Ad-hoc شبکه ایجاد کنم کسی روشی داره بتونه کمکم کنه

4 تا کامپیوتر دارم
یه روترD-Link مدل DIR-600 دارم که به گفته فروشنه 15 تا کامپیوتر را ساپورت میکنه و بقیه کامپوترها هم مودم D-Link وایرلس دارند

کسی میتونه راهی برای ایجاد یه شبکه شرکتی کوچیک به غیر از Ad-hoc پیشنهاد بده .

میخوام همه کامپوترها به یک درایو کامپیوتر اصلی دتسرسی داشته باشند . و کارها را اونجا انجام بدن و همچنین از پرینتر استفاده کنند .
اوووووووووووووووه :13:DIR 600 . یه وقتایی باهاش کار میکردم کلافم کرده بود.تو حالت روتر خیلی قاط میزد:31:. برو تو تنظیماتش تو گزینه هاش (الان دقیقا یادم نیست کجاش بود) یه گزینه داره AP که روترو میزاره تو مود اکسز پوینت اونو فعال کن. البته وقتی اینکارو میکنی دیگه 192.168.0.1 نمیره توش . فکر کنمip روتر به 192.168.0.50 تغییر پیدا میکرد.. من که اینطوری مشکلم حل شد.

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

سلام دوستان من یک نرم افزار مال ثبت نسخ در داروخانه که دارای قفل سخت افزاری میباشد رو میخوام بین دو کامپیوتر شبکه کنم که قفل سخت افزاری برای کامپیوتر دوم نیازی نباشه دفعه اول این دو کامپیوتر همینجوری بودن ولی وقتی ویندوز عوض کردیم دیگه از کا افتادن یعنی با هم دیگه شیر نیستن میشه کمکم کنیدالبته از نظر شبکه دوتا کامپیوتر فکر کنم شبکه باشن ولی برنامه جواب نمیده؟؟؟اگه نتونم این کارو انجام بدم آبروم میره بخدا

دوست عزیز مطمئن هستی که با هم شبکه هستن ؟ اگه نود 32 داری فایروالشو disable کن . بعد سیستماتو ping کن ببین همو میبینن.:46:..... اگه پینگ جواب داد که خوب شبکت سر پاست . اونوقت باید بری تو تنظیمات نرم افزارت و یه جایی تو تنظیماتش ip سیستمی که سرور هست رو بدی. البته من دقیق نمیدونم نرم افزارت چیه ولی اگه تحت شبکه جواب میداده حتمآ تنظیمات واسه server و client داره.

alimisaghian
18-08-2011, 21:25
کلا نود ۳۲ رو اگزیت میکنم رو جفت سیستما اما درس نمیشه. سیستم عامل ها هم ایکس پی هست. ببخشید دارم با گوشی مینویسم.
راستی سیستمات به صورت مجزا درست به شبکه متصل شدن ؟ منظورم اینه که اگه یه موقع با کابل lan وصل شدن ممکن که کابل خراب باشه . برای اینکه ازین بابت مطمئن بشی آیا سیستمات به صورت مجزا کاملآ دسترسی به اینترنت یه روتر یا مودمت دارن ؟؟؟
اگه ندارن که اشکال تو زیرساخت شبکه است ولی اگه دارن باید تو تنظیمات سیستمات دنبال ایراد بگردیم .
بعضی وقتا استفاده از ف یل تر شکن ها :31: به خصوص U و Freegate چون proxy رو فعال میکنن باعث میشه رتباط با شبکه داخلی قطع بشه. nod32 رو هم حتمآ فایروالشو disable کن. علی رغم خارج شدن از نود ممکن فایروالش هنوز فعال باشه.
راستی نوع شبکتو هم اگه بگی کمک میکنه . مثلآ با کابل lan یا وایرلس . مودم وایرلس داری یا مثلا مودم معمولی و اکسز پوینت:46:

liverpooli
18-08-2011, 22:01

درضمن از همون راه شبکه هم میتونی ویروس کشی کنی.

با کابل شبکه که مودم بهش وصله هم میشه یا حتما باید کابل کراس باشه؟
از راه شبکه چطور میشه ویروس کشی کرد؟

raminsat1
19-08-2011, 22:46
سلام
من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر

liverpooli
20-08-2011, 11:50
با کابل شبکه که مودم بهش وصله هم میشه یا حتما باید کابل کراس باشه؟
از راه شبکه چطور میشه ویروس کشی کرد؟

keykavoos
20-08-2011, 15:19
راستی سیستمات به صورت مجزا درست به شبکه متصل شدن ؟ منظورم اینه که اگه یه موقع با کابل lan وصل شدن ممکن که کابل خراب باشه . برای اینکه ازین بابت مطمئن بشی آیا سیستمات به صورت مجزا کاملآ دسترسی به اینترنت یه روتر یا مودمت دارن ؟؟؟
اگه ندارن که اشکال تو زیرساخت شبکه است ولی اگه دارن باید تو تنظیمات سیستمات دنبال ایراد بگردیم .
بعضی وقتا استفاده از ف یل تر شکن ها :31: به خصوص U و Freegate چون proxy رو فعال میکنن باعث میشه رتباط با شبکه داخلی قطع بشه. nod32 رو هم حتمآ فایروالشو disable کن. علی رغم خارج شدن از نود ممکن فایروالش هنوز فعال باشه.
راستی نوع شبکتو هم اگه بگی کمک میکنه . مثلآ با کابل lan یا وایرلس . مودم وایرلس داری یا مثلا مودم معمولی و اکسز پوینت:46:
شبکه مون وایرلس هست باکارت شبکه D-link Wireless G DWA510 مودم ها توی یکی از دفترها D-link و تو یکی دیگه (که الان من دارم روش کارمیکنم نزدیک ۲۰تا سیستم و لبتاپ رو میخام بش وصل کنم) zyxel p-660Hw-T1 v3 هست. سیستم ها هیتلرشکن ندارن و نمیدونم به روتر دسترسی دارن یا نه. پینگ که میکنم بعضی وختا جواب میاد بعضی وختا نه. خاموش کردن فایروال رو امتحان میکنم ببینم مشکل حل میشه یانه. آخه هرچی هم از بیرون متخصص (!) میاریم یا بدترش میکنه یا اگه درس کنه فردا باز همون آش و همون کاسه س. واقعا سرویس شدم. (آیکن اون یارو که داره موهاشو میکنه)

death_man
20-08-2011, 15:57
سلام دوستان
من به دلیل نوع کاری که دارم، تقریبا همیشه در سفر هستم و به خیلی از اطلاعاتی که روی کامپیوتر خونه است نیاز دارم. برای همین یه IP Static گرفتم از شرکت.
حالا 2 تا مشکل دارم.
یکی نمیدونم چجوری این IP روی مودم ست کنم ( مودم linksys WAG-54G2)

مشکل بعدی، مودم من به یک Access point TP-LINK WA601G هم متصل است، که خود همین access point به 3 تا کامپیوتر در ارتباط است.
تمام IP ها به صورت اتوماتیک تنظیم شدن. من این شبکه رو چجوری تنظیم بکنم که تمام سیستم ها دسترسی به اینترنت و فایل ها رو داشته باشند، هم اینکه خودم بتونم از طریق IP Static به سیستمم دسترسی داشته باشم

C0OPeR
20-08-2011, 16:17
سلام دوستان
من به دلیل نوع کاری که دارم، تقریبا همیشه در سفر هستم و به خیلی از اطلاعاتی که روی کامپیوتر خونه است نیاز دارم. برای همین یه IP Static گرفتم از شرکت.
حالا 2 تا مشکل دارم.
یکی نمیدونم چجوری این IP روی مودم ست کنم ( مودم linksys WAG-54G2)

مشکل بعدی، مودم من به یک Access point TP-LINK WA601G هم متصل است، که خود همین access point به 3 تا کامپیوتر در ارتباط است.
تمام IP ها به صورت اتوماتیک تنظیم شدن. من این شبکه رو چجوری تنظیم بکنم که تمام سیستم ها دسترسی به اینترنت و فایل ها رو داشته باشند، هم اینکه خودم بتونم از طریق IP Static به سیستمم دسترسی داشته باشم

تنظیمات سختی داره اگه قبلا مودم کانفیگ نکرده باشید به مشکل بر میخورید ...
ولی میتونید از نرم افزارteamviewer استفاده کنید . دیگه نیاز به آی پی ولید هم ندارید فقط کافیه سیستم به اینترنت متصل باشه ...

death_man
20-08-2011, 17:04
تنظیمات سختی داره اگه قبلا مودم کانفیگ نکرده باشید به مشکل بر میخورید ...
ولی میتونید از نرم افزارteamviewer استفاده کنید . دیگه نیاز به آی پی ولید هم ندارید فقط کافیه سیستم به اینترنت متصل باشه ...

تابه حال که کانفیگ نکردم
به شرکت زنگ زدم برای همین، گفت مودم و اکسس پوینت بیار اینجا تنظیم کنیم

مرسی برای نرم افزار، قبلا ازش استفاده می کردم، ولی یه جا خوندم که teamviewer امکان snif اطلاعات داره، برای همین ازش استفاده نمیکنم دیگه

کانفیگش خیلی سخته یا سخته؟
شما لینک مطلبی برای راهنمایی ندارین؟

alimisaghian
21-08-2011, 08:36
شبکه مون وایرلس هست باکارت شبکه D-link Wireless G DWA510 مودم ها توی یکی از دفترها D-link و تو یکی دیگه (که الان من دارم روش کارمیکنم نزدیک ۲۰تا سیستم و لبتاپ رو میخام بش وصل کنم) zyxel p-660Hw-T1 v3 هست. سیستم ها هیتلرشکن ندارن و نمیدونم به روتر دسترسی دارن یا نه. پینگ که میکنم بعضی وختا جواب میاد بعضی وختا نه. خاموش کردن فایروال رو امتحان میکنم ببینم مشکل حل میشه یانه. آخه هرچی هم از بیرون متخصص (!) میاریم یا بدترش میکنه یا اگه درس کنه فردا باز همون آش و همون کاسه س. واقعا سرویس شدم. (آیکن اون یارو که داره موهاشو میکنه)
icon انتن وایرلست چندتا روشن میشه ؟؟ امکان داره ارتباط وایرلست میپره . دفترتون چند متره ؟ چندتا اتاق داره ؟ فاصله مودم با سیستما چقدره ؟ ایا case سیستمات زیر میزن ؟(چون من یک جا با همچین مشکلی برخورد کردم کیساشونو گذاشتن رو میز قضیه حل شد:31: بعضی کارتای وایرلس وقتی اون زیر میرا هستن خوب انتن نمیدن....

moslem.b
21-08-2011, 09:22
من میخوام از یه سرویس دهنده وایرلس تهیه کنم

در حال حاظر ADSL دارم که با یکی از دوستام شبکه هستیم،مسافت بین خونه هامون تقریبا 100 متر میشه

برای اینکه بتونم از سرویس دهنده وایرلس بگیرم و مثل ADSL اونو بین دو یا چند تا pc به اشتراک بزارم نیاز به چه چیزهایی دارم ؟

C0OPeR
21-08-2011, 15:24
تابه حال که کانفیگ نکردم
به شرکت زنگ زدم برای همین، گفت مودم و اکسس پوینت بیار اینجا تنظیم کنیم

مرسی برای نرم افزار، قبلا ازش استفاده می کردم، ولی یه جا خوندم که teamviewer امکان snif اطلاعات داره، برای همین ازش استفاده نمیکنم دیگه

کانفیگش خیلی سخته یا سخته؟
شما لینک مطلبی برای راهنمایی ندارین؟

ببینید در مرحله اول شما باید آی پی ولید رو وارد مودم کنید .
اما آی پی ولید به چند صورت عرضه میشه . مثلا فقط یه آی پی به شما میدن نه ساب نت میدن نه گیت وی (بسته به اونجایی که ازش خدمات میگیرین) بعضی جاها هم یه رنج آی پی کامل به شما میدن که هزینشو هم میگیرن . در هر دو صورت شما باید در تنظیمات مودم در قسمت WAN گزینه add رو بزنید و یک کانکشن از نوع PPP over Ethernet (PPPoE) بسازید . و در این مرحله هستش که باید اون چیزی که به شما ارائه دادن رو درست وارد کنید تا آی پی ولید روی مودم ست شه .

وقتی آی پی ولید به مودم داده شد میرید به قسمت NAT و بعد Virtual Servers اینجا دو تا پورت رو باید وارد کنید
پورت 80 و 3389 . این دو پورت برای ریموت کردن استفاده میشه . وقتی دارید این دوتا رو تعریف میکنید باید آی پی داخل شبکه لپتاپ یا سیستمی که میخواید به اون ریموت شید رو وارد کنید . مثلا آی پی لپتاپ شما در شبکه داخلی 192.168.1.2 هستش .

در نهایت وقتی شما از طریق ریموت آی پی خودتون رو میزنید (به فزض 77.89.56.4) اول شما به مودم وصل میشید بعد مودم از طریق پورتی که تعریف کرده بودید شما رو به سمت لپتاپ (که آی پی اون 192.168.1.2) هدایت میکنه و شما به لپتاپ وصل میشید .

raminsat1
21-08-2011, 16:03
سلام
بابا دمتون گرم کسی نبود جواب پست قبلی مارو بده فکر نکنم مشکل پیچیده ای باشه که کسی ندونه . . .

من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر

death_man
22-08-2011, 04:57
ببینید در مرحله اول شما باید آی پی ولید رو وارد مودم کنید .
اما آی پی ولید به چند صورت عرضه میشه . مثلا فقط یه آی پی به شما میدن نه ساب نت میدن نه گیت وی (بسته به اونجایی که ازش خدمات میگیرین) بعضی جاها هم یه رنج آی پی کامل به شما میدن که هزینشو هم میگیرن . در هر دو صورت شما باید در تنظیمات مودم در قسمت WAN گزینه add رو بزنید و یک کانکشن از نوع PPP over Ethernet (PPPoE) بسازید . و در این مرحله هستش که باید اون چیزی که به شما ارائه دادن رو درست وارد کنید تا آی پی ولید روی مودم ست شه .

وقتی آی پی ولید به مودم داده شد میرید به قسمت NAT و بعد Virtual Servers اینجا دو تا پورت رو باید وارد کنید
پورت 80 و 3389 . این دو پورت برای ریموت کردن استفاده میشه . وقتی دارید این دوتا رو تعریف میکنید باید آی پی داخل شبکه لپتاپ یا سیستمی که میخواید به اون ریموت شید رو وارد کنید . مثلا آی پی لپتاپ شما در شبکه داخلی 192.168.1.2 هستش .

در نهایت وقتی شما از طریق ریموت آی پی خودتون رو میزنید (به فزض 77.89.56.4) اول شما به مودم وصل میشید بعد مودم از طریق پورتی که تعریف کرده بودید شما رو به سمت لپتاپ (که آی پی اون 192.168.1.2) هدایت میکنه و شما به لپتاپ وصل میشید .

خیلی ممنون از توضیح کامل و جامعی که دادین
راستش شرکت فقط به من یه IP داده. تماس که گرفتم گفتن IP به شما اختصاص داده شده.
ولی هربار که مودم خاموش روشن میکنم، IP تغییر پیدا میکنه:41:
در مورد تنظیمات Wan که نوشتین، مواردیکه ذکر کردینُ در پنل مودمم پیدا نکردم. 2 تا عکس از پنل گرفتم که دقیقتر راهنمایی کنید:10:
مودم من، مستقیما به یک Access point وصل شده، تنظیماتی هم برای اون لازم هست؟

raminsat1
22-08-2011, 12:20
جواب منو بدید ترو خدااااااااااااااااااااااا ااااا
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess (یادم نیست) نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر

Amir Varasteh
22-08-2011, 12:45
ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess (یادم نیست) نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
با تشکر
سلام.

خب حتما یه جایی اشتباهی کردی توی کانفیگ مودم.

الان من و خیلیای دیگه روی وایرلسمون رمز گذاشتیم و به راحتی داریم کار میکنیم.

C0OPeR
22-08-2011, 15:23
خیلی ممنون از توضیح کامل و جامعی که دادین
راستش شرکت فقط به من یه IP داده. تماس که گرفتم گفتن IP به شما اختصاص داده شده.
ولی هربار که مودم خاموش روشن میکنم، IP تغییر پیدا میکنه:41:
در مورد تنظیمات Wan که نوشتین، مواردیکه ذکر کردینُ در پنل مودمم پیدا نکردم. 2 تا عکس از پنل گرفتم که دقیقتر راهنمایی کنید:10:
مودم من، مستقیما به یک Access point وصل شده، تنظیماتی هم برای اون لازم هست؟

سلام
نیازی نیستش اکسس پوینت رو کانفیگ کنید اون در حقیقت نقش سوئیچ رو بازی میکنه و فقط یه رابط هستش .
از عکس بالا مشخصه به شما با یوزر و پسورد وصل میشین و به شما gateway , subnet , dns ندادن ...
البته کار شما اینطوری راحت تر میشه و نیاز شما هم فقط ریموت شدن بود .

شما همین تنظیمات رو داشته باشید و تغییر ندید . وقتی با این یوزر و پسورد وصل میشید اون آی پی که اجاره کرده بودید به مودم شما داده میشه . برای اینکه ببینید باید به قسمت مشخصات مودم برید (فکر کنم برای شما status باشه . یا device infi و یا summary ...) وقتی وارد این قسمت شدید گزینه wan داره . اونجا مشخصات کانکشن شما نوشته و همچنین آی پی آدرس .

خب وقتی مطمئن شدید آی پی شما روی مودم ست شده باید در تنظیمات مودم دنبال گزینه NAT یا Virtual Server بگردید . و در اونجا دوتا پروت اضافه کنید . فقط آی پی که در اینجا میزنید باید آی پی داخل شبکه خودتون باشه . مثلا 192.168.1.2 .
اگر هر بار آی پی شما در شبکه عوض میشه بخاطر این هستش که در مودم شما یا اکسس پوینت قابلیت DHCP فعاله و به صورت اتوماتیک به شما آی پی داده میشه . البته شما میتونید خودتون به صورت دستی به لپ تاپ یا سیستم خودتون یه آی پی بدید از همین رنج مثلا 192.168.1.15 که دیگه هر بار عوض نشه و پورت ها روی همین تنظیم شن .

البته در نظر داشته باشید قابلیت ریموت رو در ویندوز هم فعال کنید و اگر فایروال هم پورت ها رو بسته باید آزاد کنید.
برای تست هم نمیتونید از همین شبکه (اینترنت) خودتون استفاده کنید . باید از بیرون شبکه تست بگیرید .
امیدوارم مشکلتون حل شه .

alimisaghian
22-08-2011, 20:07
با تشکر
دوست عزیز نوع encryption که برای رمز تو مودم انتخاب میکنی چیه ؟ WEP , WPA یا WPA2 ممکنه کارت وایرلس لبتاپت از WPA2 پشتیبانی نکنه . شما از WPA استفاده کن.
ثانیا ممکنه اولین پسوردی که دادی تو حافظه ویندوزت باقی مونده باشه . من نمیدونم ویندوزت چیه ولی اگه سون داری برو تو network and sharing و بعد تو wireless بعد اسم شبکت(اسمی که تو مودم واسه شبکه دادی) رو از اونجا پاک کن. بعد سعی کن دوباره به شبکه متصل بشی . اگه دوباره ازت پسورد خواست که کارتو درست انجام دادی .
یه موضوع دیگه که ممکنه باعث این ایراد بشه اینه که ممکنه دستی به لبتاپت ip دادی و dns نداده باشی . برو تو تنظیمات ip و بزارش روی dhcp احتمالا درست بشه .
راستی اگه ویندوزت سونه از troble shooting استفده کن ببین چه پیغامی میده . اینجا مطرح کن کمکت کنیم.

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

در تکمیل فرمایشات دوست عزیزم باید بگم که تو مودم شما (linksys) تنظیمات nat توی منوی Application and gaming و سپس single port forwarding قرار داره .

sistani14
23-08-2011, 12:56
تو دفاتر ای سی تی روستایی از شبکه lanاستفاده میشه میخاستم بدونم میشه تجهیزاتی قرار داد که کل روستا رو تحت پوشش شبکه قرار بده روستاها متا سفانه تحت پوشش ای دی اس نیست.منظورم بیسیم بود که مردم از خونه هاشون به صورت وایرلس به شبکه لن ای سی تی وصل بشن.

alimisaghian
23-08-2011, 15:55
تو دفاتر ای سی تی روستایی از شبکه lanاستفاده میشه میخاستم بدونم میشه تجهیزاتی قرار داد که کل روستا رو تحت پوشش شبکه قرار بده روستاها متا سفانه تحت پوشش ای دی اس نیست.منظورم بیسیم بود که مردم از خونه هاشون به صورت وایرلس به شبکه لن ای سی تی وصل بشن.
اگه پهنای باند اینترنت دفتر بالا باشه براحتی با یه دکل و اکسز پوینت outdoor میشه اینکارو کرد. البته برای اینکه ارتفاع دکلت چقدر باشه و از چه تجهیزاتی استفاده کنی به میزان زیادی به شرایط جغرافیایی منطقه بستگی داره . مثلا روستا توی دشته ؟ یا خونه ها روی کوه و تپه است و اینجور چیزا.........

learnt
24-08-2011, 11:30
اوووووووووووووووه :13:DIR 600 . یه وقتایی باهاش کار میکردم کلافم کرده بود.تو حالت روتر خیلی قاط میزد:31:. برو تو تنظیماتش تو گزینه هاش (الان دقیقا یادم نیست کجاش بود) یه گزینه داره AP که روترو میزاره تو مود اکسز پوینت اونو فعال کن. البته وقتی اینکارو میکنی دیگه 192.168.0.1 نمیره توش . فکر کنمip روتر به 192.168.0.50 تغییر پیدا میکرد.. من که اینطوری مشکلم حل شد.

مرسی
توی قسمت تنظیمات اینرنتش بود . اما باز همونجوری هست .

راهی نیست که ارتباطشون قطع نشه . شبکه پیوسته وصل باشه .

مشکل روتر هست یا همه سیستمهای وایرلس همین مشکل را دارند ...

اگه مشکل روتر هست چه پیشنهاد میکند برم بگیرم

JOOYAND
25-08-2011, 23:44
سلام
چون گفته بودید هر سوالی را بپرسید اومدم. وگرنه از همه دوستان حرفه ای از اینکه آماتور وارد شده پوزش میطلبم
- برای افزایش کارایی احساس میکنم بهتر است پرینتر را شیر کنیم تا همه بتوانند از پرینتر استفاده کنید و بهتره بتوانم امکان شیر بعضی فایلها را نیز پیداکنیم.
2-ضمنا امکان مدیرت بر عملکرد کامپیوتر شیر در شبکه یا افرادی که از اینترنت استفاده میکنند وجود دارد؟
3-من برنامه های آموزشی و آموزش نرم افزارهایی را در نظر دارم که اگر بتوانم از یک کامپیوتر بقیه کامپیوترها و عملکرد آنها را ببینم کارم بسیار آسانتر میشودو یعنی بتوانم ببینم هر کسی دقیقا چه کاری انجام میدهد.
حالا میخواهم ببینم با شبکه کردن این نیازها برطرف میشود؟
ضما اوج مشکل این است که من شبکه کردن را بلد نیستم. من نتوانستم جواب سوالم را در اینجا پیداکنم .ترجیحا کتاب نباشد.

یک مساله مهم. من باید تمام سوالات و مشکلاتم را تا هفته آخر شهریور تمام کنم. مشغول انجام کارهای عقب مانده هستم. الان همه تمام شده به جز این قضیه!
در حال حاضر از ویندوز xp استفاده میکنیم که در صدد تعویض آن با ویندوز7 هستم.
ممنون میشوم به نحوی جواب بدهید که من هم متوجه بشوم تا انشاالله کم کم به جمع دوستان حرفه ای بپیوندم
ممنون از همه

sadegh11
28-08-2011, 13:34
با سلام
من از یک اکسس پوینت یا شایدم یک روتر microtec که دارای یک ورودی wan و چهار خروجی lan می باشد به وسیله کابل اینترنت را به محلی دیگر منتقل کنم.و برای این کار یک اکسس پوینت tp-link وایرلس با ورودی wan و چهار خروجی lan استفاده می کنم. ولی نمی توانم از اینترنت استفاده کنم. اگر می توانید من را راهنمایی کنید که کابل را به کدام پورت و تنظیمات tp-link چگونه تنظیم کنم . با تشکر

Netw0rks
30-08-2011, 10:00
سلام

مودم رو زدم به سویچ و IP سیستم ها رو دستی براشون تعریف کردم !

الان چند تا سوال :

1. اون آی پی 192.168.1.2 چرا آزاد نیست ؟ من نمی تونم IP هیچکدوم از سیستم ها رو بزارم 192.168.1.2

2. اون دو تا IP که اون پایین نوشته یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.7 از کجا اومدن ؟

3. وقتی IP رو دستی دادم به سیستم ها ، باید DHCP فعال باشه یا غیر فعال ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند :20:

Amir Varasteh
30-08-2011, 12:27
سلام

مودم رو زدم به سویچ و IP سیستم ها رو دستی براشون تعریف کردم !

سلام افشین خان.

اولا که اگه به سیستمها دستی میخوای IP بدی (که بهتره ندی) ، باید DHCP رو Disable کنی که توی این عکسی که دادی Enable هست.

1. اون آی پی 192.168.1.2 چرا آزاد نیست ؟ من نمی تونم IP هیچکدوم از سیستم ها رو بزارم 192.168.1.2چون توی جدل پایین میبینی که 1.2 از طریق DHCP به یک سیستم اختصاص پیدا کرده. قسمت DHCP Table رو ببین.

2. اون دو تا IP که اون پایین نوشته یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.7 از کجا اومدن ؟ همونطور که گفتم ، قسمت DHCP Table برای نشون دادن IP هاییه که از طریق DHCP به سیستمها اختصاص پیدا کرده. اینجا نشون میده که IP های 192.16.1.2 و 1.7 به دو تا سیستم اختصاص پیدا کردن(از طریق DHCP مودم)

3. وقتی IP رو دستی دادم به سیستم ها ، باید DHCP فعال باشه یا غیر فعال ؟همونطور که عرض کردم اگه میخوای دستی IP یدی باید DHCP غیرفعال باشه.

اما پیشنهاد من اینه که با DHCP به سیستمها IP بدی چون کارت راحت تر میشه. اما هرجور خودت دوس داری انجامش بده.

موفق باشی.:46:

Netw0rks
31-08-2011, 10:57
سلام افشین خان.

اولا که اگه به سیستمها دستی میخوای IP بدی (که بهتره ندی) ، باید DHCP رو Disable کنی که توی این عکسی که دادی Enable هست.

چون توی جدل پایین میبینی که 1.2 از طریق DHCP به یک سیستم اختصاص پیدا کرده. قسمت DHCP Table رو ببین.

همونطور که گفتم ، قسمت DHCP Table برای نشون دادن IP هاییه که از طریق DHCP به سیستمها اختصاص پیدا کرده. اینجا نشون میده که IP های 192.16.1.2 و 1.7 به دو تا سیستم اختصاص پیدا کردن(از طریق DHCP مودم)

همونطور که عرض کردم اگه میخوای دستی IP یدی باید DHCP غیرفعال باشه.

اما پیشنهاد من اینه که با DHCP به سیستمها IP بدی چون کارت راحت تر میشه. اما هرجور خودت دوس داری انجامش بده.

موفق باشی.:46:

ممنون جناب وارسته :10:

به این خاطر میخوام دستی به سیستم ها IP بدم ، چون قراره فقط چند تا از سیستم ها اینترنت داشته باشن !

الان چطوری بفهمم این دو تا IP به کدوم سیستم ها داده شده و چطوری باید IP ها رو آزاد کنم ؟

Amir Varasteh
31-08-2011, 16:33
ممنون جناب وارسته :10:

به این خاطر میخوام دستی به سیستم ها IP بدم ، چون قراره فقط چند تا از سیستم ها اینترنت داشته باشن !

الان چطوری بفهمم این دو تا IP به کدوم سیستم ها داده شده و چطوری باید IP ها رو آزاد کنم ؟
خواهش میکنم:40:

خب اینکه که اینترنت داشته باشه و نداشته باشه رو از توی خود مودم میشه تنظیم کرد. پیشنهاد میدم این روشی که میگم رو تست کنی که خودت هم یاد بگیری که چی به چیه. توی مودم یه قسمت داره به نام Access Control که از اونجا میشه مثلا ترافیک HTTP رو برای یه سری سیستمهای خاص Disable کرد.

برای اینکه بفهمی اون دو تا IP مال کدوم سیستمه, CMD رو باز کن و بزن:

Ping -a 192.168.1.5

بعد اینجا میفهمی که Computer Name اون سیستم با اون IP چیه.

Netw0rks
31-08-2011, 19:12
خواهش میکنم:40:

خب اینکه که اینترنت داشته باشه و نداشته باشه رو از توی خود مودم میشه تنظیم کرد. پیشنهاد میدم این روشی که میگم رو تست کنی که خودت هم یاد بگیری که چی به چیه. توی مودم یه قسمت داره به نام Access Control که از اونجا میشه مثلا ترافیک HTTP رو برای یه سری سیستمهای خاص Disable کرد.

برای اینکه بفهمی اون دو تا IP مال کدوم سیستمه, CMD رو باز کن و بزن:

بعد اینجا میفهمی که Computer Name اون سیستم با اون IP چیه.

باید تا شنبه منتظر بمونم ببینم میتونم Access control رو پیدا کنم ! :46:

اما چرا باید از 192.168.1.5 پینگ بگیرم ؟
این IP رو به یکی از سیستم ها دادم !

Amir Varasteh
31-08-2011, 19:55

اون IP رو به عنوان مثال گفتم.

از هر IP که دوس داری Ping -a بگیر تا بفهمی Computer Name ش چیه.:46:

javan
02-09-2011, 09:34
سلام دوستان
من سه تا کامپیوتر دارم که به وسله یه هاب اینترنت را شیر کردم
یکی از کامپیوتر ها گاهی اوقات نه همیشه اینترنتش کار نمی کنه یعنی شبکه را تشخیص می ده و می شه براش فایل از طریق شبکه ارسال و دریافت کرد اما اینترنت نداره.
و همچنین گاهی اوقات که کار می کنه بعضی از سایت ها نه همه سایت ها را باز نمی کنه مثلاً سایت سازمان سنجش و دانشگاه ازاد
ویندوزهام XP هستش
لگر امکان داره زیاد تخصصی توضیح ندهید
متشکرم

Netw0rks
03-09-2011, 08:25

خب ...

Access Management رو پیدا کردم اما کلا نفهمیدم چی به چیه !

دستور ping -a رو هم امتحان کردم اما اسم سیستم ها رو نتونستم ببینم ! :blink:

Amir Varasteh
03-09-2011, 10:31
خب ...

Access Management رو پیدا کردم اما کلا نفهمیدم چی به چیه !

دستور ping -a رو هم امتحان کردم اما اسم سیستم ها رو نتونستم ببینم ! :blink:
:19:

خب یه عکس از Access Management بگیر بزار اینجا ببینم همونه یا نه.

واسه Ping -a هم عکس زیر رو به عنوان مثال ببین :

Netw0rks
03-09-2011, 13:11
:19:

خب یه عکس از Access Management بگیر بزار اینجا ببینم همونه یا نه.

واسه Ping -a هم عکس زیر رو به عنوان مثال ببین :

:11:

این از پینگ :

این هم از Access Management :

javan
04-09-2011, 08:20
سلام دوستان
من سه تا کامپیوتر دارم که به وسله یه هاب اینترنت را شیر کردم
یکی از کامپیوتر ها گاهی اوقات نه همیشه اینترنتش کار نمی کنه یعنی شبکه را تشخیص می ده و می شه براش فایل از طریق شبکه ارسال و دریافت کرد اما اینترنت نداره.
و همچنین گاهی اوقات که کار می کنه بعضی از سایت ها نه همه سایت ها را باز نمی کنه مثلاً سایت سازمان سنجش و دانشگاه ازاد
ویندوزهام XP هستش
لگر امکان داره زیاد تخصصی توضیح ندهید
متشکرم

کسی نمخوا جواب مارو بده

siawash.s
04-09-2011, 20:54
salam bebakhshin wali linkaton hichkodom baz nashodan
mamnon misham age ye bar check konin

Netw0rks
06-09-2011, 22:48
یه شبکه با توپولوژی Star داریم تو ساختمون که سوکت های شبکه داخل همه اتاق ها هست !

از این سوکت ها تقریبا 60% شون کار می کنه !

اصلا سویچمون 24 تا پورت داره ، ولی تعداد سوکت ها بیشتر از ایناست !!!

الان دو تا سوال :

1. چطوری بفهمم کدوم سوکت به کدوم پورت سویچ وصله ؟

2. یه سویچ باید بگیرم تا این شبکه رو یه خورده مرتبش کنم !
سویچ چی پیشنهاد میدین و تنظمات خاصی داره یا کافیه به سویچ اولی وصل بشه ؟

:20:

Amir Varasteh
06-09-2011, 23:41
یه شبکه با توپولوژی Star داریم تو ساختمون که سوکت های شبکه داخل همه اتاق ها هست !

از این سوکت ها تقریبا 60% شون کار می کنه !

اصلا سویچمون 24 تا پورت داره ، ولی تعداد سوکت ها بیشتر از ایناست !!!

الان دو تا سوال :

1. چطوری بفهمم کدوم سوکت به کدوم پورت سویچ وصله ؟

2. یه سویچ باید بگیرم تا این شبکه رو یه خورده مرتبش کنم !
سویچ چی پیشنهاد میدین و تنظمات خاصی داره یا کافیه به سویچ اولی وصل بشه ؟

:20:
سلام.

1. باید Tester بگیری و یک سرشو بزنی تو پریز شبکه که توی اتاقاست و یک سرشو بزنی به این طرف و ببینی هر کدوم که سیگنال داد یعنی اون کابلیه که بهش Tester وصل کردی.

2. برای اضافه کردن سوییچ هم ، وقتی سوییچ گرفتی ، دو تا سوییچ ها رو با پورت 1000 شون به هم وصل کن و بقیه سیستمها رو بزن به بقیه پورتهای هر سوییچی که خواستی.

سوییچ هم پیشنهاد من D-Link هست که 28 پورتش با 4 پورت 1000 حدود 330 تومنه. البته مدل های دیگه ای هم هست که میتونی بری بازار و چک کنی.

پس از اینکه کابل ها رو به سوییچ وصل کردی ، فقط کافیه سوییچ رو بزنی به برق و کمی صبر کنی.

javan
07-09-2011, 10:10
بابا یکی به ما بگه چرا تو شبکه ما روی یوزر ها بعضی از سایت ها باز نمی شه
هیچ تنظماتی هم دستکاری نشده رو سیستم هم دیپ فریز نسبه قبلاً این جوری نبود تازگی اینجوری شده
یک هفته است یک سوال پرسیدیم ها

Netw0rks
07-09-2011, 10:25
سلام.

1. باید Tester بگیری و یک سرشو بزنی تو پریز شبکه که توی اتاقاست و یک سرشو بزنی به این طرف و ببینی هر کدوم که سیگنال داد یعنی اون کابلیه که بهش Tester وصل کردی.

2. برای اضافه کردن سوییچ هم ، وقتی سوییچ گرفتی ، دو تا سوییچ ها رو با پورت 1000 شون به هم وصل کن و بقیه سیستمها رو بزن به بقیه پورتهای هر سوییچی که خواستی.

سوییچ هم پیشنهاد من D-Link هست که 28 پورتش با 4 پورت 1000 حدود 330 تومنه. البته مدل های دیگه ای هم هست که میتونی بری بازار و چک کنی.

پس از اینکه کابل ها رو به سوییچ وصل کردی ، فقط کافیه سوییچ رو بزنی به برق و کمی صبر کنی.

پورت 1000 میشه کدوم ؟

سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد !

330 تومن هم خیلی زیاده !

70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن ! :13:

amirkhan_0o0
07-09-2011, 11:53
سلام دوستان
دانشگاه ما اشتراک IEEE رو خریده!
یعنی وقتی با سیستمی در دانشگاه به اینترنت وصل شیم می تونیم از مقالات استفاده کنیم
برای این که بتونیم از این اشتراک در منزل هم استفاده کنیم راهی وجود داره؟
می ش با تغییر آی پی این کار رو انجام بدیم؟؟

mehransw
07-09-2011, 13:48
با سلام به دوستان ... دقیقا نمیدونم درسته که این سوال رو اینجا مطرح میکنم یا نه ... در هر صورت ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

من سیستمم در یک شرکت داخل شبکه داخلی هست ... یعنی اینکه سیستم ها همه به سک سرور اتصال دارن و از طریق شبکه داخلی امکان اتصال به اینترنت فراهم شده ...من خودم یکی از مدیران شرکت هستم والبته یکی از دوستانم یه کاری کرده که فکر میکنه من با خبر نیستم ...
دوربین های مدار بسته شرکت از طریق دفتر مدیریت در شرکت قابل پیگیری هستن ... به تازگی یک نصاب برای ارتقاع سیستم به شرکت اومد که طبق گفته های یکی از دوستان از طریق شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلسمون یک آی پی استاتیک معرفی کردن و از طریق اون به وسیله اینترنت ایشون میتونه توی خونه هم دوربین های شرکت رو ببینه
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این آپی پی استاتیک رو به دست آورد و البته ایشون هم و حتی شرکت ارائه دهنده متوجه نشه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید :11:

Amir Varasteh
07-09-2011, 18:53
پورت 1000 میشه کدوم ؟

روی سوییچ رو که نگاه کنی ، رنگ پورتهای 1000 با بقیه فرق داره. البته اگر سوییچت پورت 1000 داشته باشه!

منظور از پورت 1000 پورتیه که سرعت انتقالش 1000 مگابیت بر ثانیه هست. معمولا سوییچ ها تعدادی پورت با سرعت 100 مگابیت دارن و دو تا هم پورت 1000 مگابیت.

330 تومن هم خیلی زیاده !

70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو مغازه ببین سوییچ اون قیمتی چی دارن. من قیمتها دستم نیس.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

با سلام به دوستان ... دقیقا نمیدونم درسته که این سوال رو اینجا مطرح میکنم یا نه ... در هر صورت ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

من سیستمم در یک شرکت داخل شبکه داخلی هست ... یعنی اینکه سیستم ها همه به سک سرور اتصال دارن و از طریق شبکه داخلی امکان اتصال به اینترنت فراهم شده ...من خودم یکی از مدیران شرکت هستم والبته یکی از دوستانم یه کاری کرده که فکر میکنه من با خبر نیستم ...
دوربین های مدار بسته شرکت از طریق دفتر مدیریت در شرکت قابل پیگیری هستن ... به تازگی یک نصاب برای ارتقاع سیستم به شرکت اومد که طبق گفته های یکی از دوستان از طریق شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلسمون یک آی پی استاتیک معرفی کردن و از طریق اون به وسیله اینترنت ایشون میتونه توی خونه هم دوربین های شرکت رو ببینه
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این آپی پی استاتیک رو به دست آورد و البته ایشون هم و حتی شرکت ارائه دهنده متوجه نشه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید :11:
سلام.

شما به اینترنت که وصل شی ، با همون IP Static ه هست. بنابراین ، وثتی وصل شدی به اینترنت برو به سایت زیر:

و ببین IP شما چنده.

درضمن، برفرض که شما IP رو داشته باشی ، فکر نمیکنم هر کسی اجازه ی دیدن دوربینها رو داشته باشه و برای یوزرهای خاصی تعریف شده...

به هر جال یه چک بکنین ببینین چی میشه.

P.30.MAN
08-09-2011, 16:58
سلام.
میخواستم بدونم کاربرد wirelles router ها چیه ؟؟؟و چه تفاوتی با مودمهای adsl وایرلس دارن؟؟
چون من بعضی جاها دیدم به جای اینکه از مودم وایرلس استفاده کنن .از یه مودم معمولی استفاده میکنن و بعدش برای wlan یه روتر وایرلس به اون مودم وصل میکنن!!

Netw0rks
10-09-2011, 19:22
یه سوال :

یکی از سیستم هامون سرعت انتقال فایل و اینترنتش خیلی پایینه !

چراغ های کارت شبکه ش فقط نارنجی روشن میشه که اون هم خاموش رو روشن میشه ؛ تقریبا هر 3-4 ثانیه یه بار چشمک میزنه !

وقتی هم که کانکت میشه سرعت کانکشن رو 10 Mbps نشون میده در حالی که بقیه سیستم ها 100 هستن !

البته فکر نمی کنم این سرعت 10 مگابیت محدود کننده باشه چون سرعت انتقال فایل خیلی کمتر از این حرفاست !

کسی میدونه مشکل چیه ؟

Amir Varasteh
10-09-2011, 19:31
یه سوال :

یکی از سیستم هامون سرعت انتقال فایل و اینترنتش خیلی پایینه !

چراغ های کارت شبکه ش فقط نارنجی روشن میشه که اون هم خاموش رو روشن میشه ؛ تقریبا هر 3-4 ثانیه یه بار چشمک میزنه !

وقتی هم که کانکت میشه سرعت کانکشن رو 10 Mbps نشون میده در حالی که بقیه سیستم ها 100 هستن !

البته فکر نمی کنم این سرعت 10 مگابیت محدود کننده باشه چون سرعت انتقال فایل خیلی کمتر از این حرفاست !

کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام.

کارت شبکه رو چک کردی ؟ شاید قدیمیه! همچنین کابل رو هم اگه میتونی عوض کن. از کامپیوتر به پریز شبکه.

Netw0rks
10-09-2011, 22:22
سلام.

کارت شبکه رو چک کردی ؟ شاید قدیمیه! همچنین کابل رو هم اگه میتونی عوض کن. از کامپیوتر به پریز شبکه.

کارت شبکه ش آنبورده !

سیستم هم قدیمی نیست !

بعید هم میدونم مشکل از کابل باشه !

دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ؟

Amir Varasteh
10-09-2011, 22:46
کارت شبکه ش آنبورده !

سیستم هم قدیمی نیست !

بعید هم میدونم مشکل از کابل باشه !

دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ؟

مشکل از وسایل ارتباطی میتونه باشه که میگی مشکلی نداره.

من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...

lurenzo
10-09-2011, 23:39
سلام.
چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟

Amir Varasteh
10-09-2011, 23:42
سلام.
چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟

سلام.

تلویزیون نمیدونم چطوریه اما مودم های LinkSys میشه روشون چیز پی ان ست کرد.

Netw0rks
11-09-2011, 13:22
مشکل از وسایل ارتباطی میتونه باشه که میگی مشکلی نداره.

من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...

فکر می کنم مشکل از ویندوز باشه که به شدت ویروسیه !

ویندوز رو عوض می کنم ببینم چی میشه !

ممنون از لطفتون :11:

EHHASSATNI
11-09-2011, 15:20
سلام دوستان من ویندوزXP دارم
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون

EHHASSATNI
11-09-2011, 15:21
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

Amir Varasteh
11-09-2011, 15:44
سلام.

بله باید درایورش رو نصب کنی. سی دی رو بزار و ببین Network Adapter کجاست تو سی دی و نصبش کن.

کار سختی نیس.

EHHASSATNI
11-09-2011, 17:41
سلام.

بله باید درایورش رو نصب کنی. سی دی رو بزار و ببین Network Adapter کجاست تو سی دی و نصبش کن.

کار سختی نیس.

CD مادر بورد رو ؟

lurenzo
11-09-2011, 18:15
سلام.

تلویزیون نمیدونم چطوریه اما مودم های LinkSys میشه روشون چیز پی ان ست کرد.

سلام.
ممنون.
کدوم مدلاش چنین قابلیتی دارن؟ چون من مدل WAG54G2 رو دارم ولی چنین قابلیتی نداره.

Amir Varasteh
11-09-2011, 19:12
CD مادر بورد رو ؟

آره. .

Netw0rks
13-09-2011, 12:50
سلام :11:

راهی هست که بشه از چند تا IP همزمان پینگ گرفت ؟

Netw0rks
13-09-2011, 13:42
یه سوال دیگه :

سیستم ها از طریق سرور IP اتوماتیک میگیرن !
تا حالا IP من یه چیز بوده الان خود به خود عوض شده !
دلیلش چیه ؟

یه درخواست هم دارم !
همون طور که قبلا هم گفتم بستر شبکه دامین برقراره اما هیچ کدوم از سیستم ها از دامین استفاده نمی کنه و همشون WorkGroup هستن !
آموزش تصویری ، مقاله ای چیزی میخواستم که بدونم اینا رو چطوری باید ببرم داخل دامین !
رو اکتیو دایرکتوری چطوری باید یوزر واسشون تعریف کنم که دسترسی شون محدود باشه ؟
یه دونه یوزر فول کنترل واسه خودم ساختم ولی واسه محدود باید چیا رو غیر فعال کنم ؟
ویندوز ها XP و ویندوز سرور هم 2003 هست !

:10:

Amir Varasteh
13-09-2011, 16:43
سلام :11:

راهی هست که بشه از چند تا IP همزمان پینگ گرفت ؟

سلام.

بله راهش اینه که چند تا CMD باز کنی:46:

Netw0rks
13-09-2011, 19:55
سلام.

بله راهش اینه که چند تا CMD باز کنی:46:

یعنی باید یکی یکی همه IP ها رو تست کنم ؟
تعداد IP ها زیادن !

Amir Varasteh
13-09-2011, 22:46
یعنی باید یکی یکی همه IP ها رو تست کنم ؟
تعداد IP ها زیادن !

خب مگه نمیگی میخوای چند تا IP رو پینگ کنی؟

اصن بگو میخوای چیکار کنی دقیق ؟ میخوای ببینی کدوم سیستم روشنه و فعاله ؟

Netw0rks
14-09-2011, 08:21
خب مگه نمیگی میخوای چند تا IP رو پینگ کنی؟

اصن بگو میخوای چیکار کنی دقیق ؟ میخوای ببینی کدوم سیستم روشنه و فعاله ؟

در مورد ارتباط بین پچ پنل و سوکت ها که کدوم سوکت به کدوم پورت پچ پنل وصله یه سوال پرسیدم قبلا ؛ گفتین که باید با تستر تستشون کنم !
منم که تجهیزات هیچی ندارم !

الان میخوام یه کیس بردارم ببرم به یکی از سوکت ها وصلش کنم !
بعد از همه ip ها پینگ می گیرم ببینم با کدوم ها ارتباط داره !
نتیجه این پینگ رو با نتیجه پینگی که قبل از وصل کردن کیس گرفتم تطبیق میدم !
اینجوری شماره پچ پنل مربوط به اون سوکت رو پیدا می کنم !

راه دیگه ای بلد نیستم ! :31:

Amir Varasteh
14-09-2011, 14:09
در مورد ارتباط بین پچ پنل و سوکت ها که کدوم سوکت به کدوم پورت پچ پنل وصله یه سوال پرسیدم قبلا ؛ گفتین که باید با تستر تستشون کنم !
منم که تجهیزات هیچی ندارم !

الان میخوام یه کیس بردارم ببرم به یکی از سوکت ها وصلش کنم !
بعد از همه ip ها پینگ می گیرم ببینم با کدوم ها ارتباط داره !
نتیجه این پینگ رو با نتیجه پینگی که قبل از وصل کردن کیس گرفتم تطبیق میدم !
اینجوری شماره پچ پنل مربوط به اون سوکت رو پیدا می کنم !

راه دیگه ای بلد نیستم ! :31:

اینجوری که پیر میشی :31:

بابا یه تستر بگو بگیرن ارزونه 5 6 تومنه. اینقدرم خودتو اذیت نکن.

Amir Varasteh
14-09-2011, 15:49
یه سوال دیگه :

سیستم ها از طریق سرور IP اتوماتیک میگیرن !
تا حالا IP من یه چیز بوده الان خود به خود عوض شده !
دلیلش چیه ؟

:10:
سلام.

اینکه IP ها بعد از یه مدت عوض میشن به این خاطره که هر IP ای که توسط DHCP اختصاص داده میشه یه عمری داره و بعد از اون Expire میشه و از DHCP دوباره درخواست IP میکنه.

سیستمهایی که میخوای IP شون ثابت باشه یا باید بطور دستی IP بدی یا اینکه توی DHCP یک Reservation براشون درست کنی.

برای Join کردن به دومین هم گوگل سرچ کن آموزشش هست.

learnt
21-09-2011, 08:32
سلام

من قبلا یه مشکل داشتم که با کمک یکی از دوستان حل شد !
که تو شبکه کردن بی سیم با روتر DIR-600مشکل داشتم و تو حالات اکسس پوینت درست شد

دیروز همه کامپیوترها درست کار میکردند اما مروز یکی از کامپیوترها اینترنتش قطع شد . هر کاری میکنم وصل نمیشه .
دوباره کل شبکه را بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت . برای همه کامپیوترها هم آیپی دستی تعریف کردم . شبکه بدون مشکل کار میکنه . و راحت پرینتر و فایلها را میشه اشتراک گذاشت اما فقط یکی از کامپیوترها اینترنت نداره

داخل قسمت نتظیمات شبکه میزنه وصله و این میزان ارسال و دریافت داشته اما اینترنتش وصل نیست .

home group هست اما اون کامپیورت قبول نمیکنه وارد home group بشه وقتی تو حالت Home Group را انتخاب میکنم میزنه آماده ساخت هست .
اما بقیه کامپیوترها میزنن آماده وصل شدن هستند . چون با این اسم قبلا یه Home Group روی کامیوتر میزبان ساختم

ممنون میشم راهنمایی کنید .

afshin113
01-10-2011, 09:01
سلام چند روز پیش یک دستور inurl در گوگل دیدم که با اون میتونستم دوربینهای تحت شبکه در سراسر دنیا؟ رو نظارت کنم
خواسم ببینم این امکان واسه مرکزی که خودم در اون کار میکنم هست یا نه
مرکز خودم 20تا دوربین مدار بسته با دی وی آر و متعلقاتش داره
به چی نیاز دارم? این مرکز اینترنت تحت شبکه هم داره که آی پی اونو دارم.
دستور خاصی میخواد؟یک توصیح راجع به فرامین زیر میخوام .ممنون

control/userimage.html
liveapplet
inurl:indexframe.shtml
inurl:"view/index.shtml"
inurl:"view/indexFrame.shtml"
inurl:view/view.shtml
inurl:/view/view.shtml?videos=
inurl:ViewerFrame?Mode=
inurl:ViewerFrame?Mode=Motion
inurl:ViewerFrame?Mode=Refresh
site:.viewnetcam.com -[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/view/index.shtml

Amir Varasteh
01-10-2011, 12:02
سلام چند روز پیش یک دستور inurl در گوگل دیدم که با اون میتونستم دوربینهای تحت شبکه در سراسر دنیا؟ رو نظارت کنم

control/userimage.html
liveapplet
site:.viewnetcam.com -[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/view/index.shtml

سلام.

من زیاد تو دوربین وارد نیستم اما روش کلیش باید ببینی اون سیستم دوربینت IP قبول میکنه یا نه.

بعد باید اون IP دوربینها Map شه روی IP Static شرکت که از هر جا که خواستی از طریق اینترنت وصل شی و دوربینهات رو ببینی.

afshin113
02-10-2011, 14:31
Amir Varasteh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lممنون

Xrender
03-10-2011, 17:33

control/userimage.html
liveapplet
/view/index.shtml

1. hatman password mikhad ke nadari
2.har sherkati narmafzar khodesho dare va az tu browser ham nemishe did chon bara amniiat port 80 mibandan

pcsoft
05-10-2011, 06:26
سلام دوستان خسته نباشید.
من می خواستم برم کلاس های آموزش شبکه CCNA و...می خواستم ببینم هزینه اش معمولا حدودا چقدره؟
چندماه طول می کشه؟
راستش بعضی وقت ها با خودم فکر می کنم که این همه با کامپیوتر کار کردی کدوم فن رو یاد گرفتی؟خلاصه این فکرا داره کلافم می کنه.
توی طراحی هم خیلی تلاش کردم ولی مث اینکه فایده نداره.. طراح شدنی نیستم.
نصب ویندوز و بک آپ گیری و.. این حرفا رو دیگه یه بچه هم بلده.. خواستم یکم حرفه ای تر بشم.
بعد این شبکه که یاد بگیرم بعدا واسه کار می تونه کمکم کنه؟
دانشجوی رشته کامپیوتر
کنجکاوی: 100%
تلاش و پشتکار:70%(اگر موضوع مورد علاقم باشه: 90%)
هوش:80%
استعداد:80%

amirkhan_0o0
05-10-2011, 08:57
دوستان من بین اکس باکس پی سی حد اکثر از یکی از اونها استفاده می کنم!
آیا برای اتصال هردو آنها به شبکه غیر از روتر اکسس پوینت هاب و سوئیچ، چیز دیگری هست که هردو همزمان به شبکه وصل باشد و من تنها با استفاده از یک کلید بتوان بین آنها سوئیچ کنم؟؟
یعنی می خواهم عملیات در آوردن پورت از یکی و گذاشتن آن در دیگری را تنها با یک کلید انجام بدم!

Amir Varasteh
05-10-2011, 19:06

سلام.

چی نوشتی نفهمیدم!؟

amirkhan_0o0
05-10-2011, 19:17
آیا برای اتصال هردو آنها به شبکه غیر از روتر اکسس پوینت هاب و سوئیچ، چیز دیگری هست که هردو همزمان به شبکه وصل باشد و من تنها با استفاده از یک کلید بتوان بین آنها سوئیچ کنم؟؟
یعنی می خواهم عملیات در آوردن پورت از یکی و گذاشتن آن در دیگری را تنها با یک کلید انجام بدم!
شرمنده
دوستان من بین اکس باکس(xbox) و پی سی (pc)حد اکثر از یکی از اونها استفاده می کنم!

Prince_M
06-10-2011, 11:10
سلام

یه روتر پیدا کردم این لینکشه:

به نظرتون این روتر به درد من میخوره؟ در ضمن ما 3 نفر هستیم :10:که شاید فاصله مون 800 مترم بشه. به نظرتون خط میده ای این روتر؟

بی زحمت هر چه زودتر جواب بدین که میخوام بگیرم.

به جای نقطه چینا digikala

Netw0rks
06-10-2011, 13:04
سلام

یه روتر پیدا کردم این لینکشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به نظرتون این روتر به درد من میخوره؟ در ضمن ما 3 نفر هستیم :10:که شاید فاصله مون 800 مترم بشه. به نظرتون خط میده ای این روتر؟

بی زحمت هر چه زودتر جواب بدین که میخوام بگیرم.

به جای نقطه چینا digikala

بعید می دونم این مودم بتونه تا 800 متر آنتن بده ! شاید حداکثر 300 متر !

این رو هم اضافه کنم که از این مودم زیاد راضی نیستم ! :13:

Prince_M
06-10-2011, 13:43
بعید می دونم این مودم بتونه تا 800 متر آنتن بده ! شاید حداکثر 300 متر !

این رو هم اضافه کنم که از این مودم زیاد راضی نیستم ! :13:

با تقویت سیگنال میشه بردش رو مثلا تا 2-3 کیلومتر افزایش داد ؟

معایبش چیه که شما راضی نیستی ازش؟

fmpr
06-10-2011, 20:35
سلام میشه راجع به توپولوژی باس استار و استار استار توضیح بدید برام ؟

Netw0rks
06-10-2011, 22:24
با تقویت سیگنال میشه بردش رو مثلا تا 2-3 کیلومتر افزایش داد ؟

معایبش چیه که شما راضی نیستی ازش؟

عیب اصلیش امکانات کمی هستش که در اختیارتون میذاره !

من الان با محدود بودن Access Management ش کلی مشکل دارم !

در همین رنج قیمت TP-Link - TD8950ND رو پیشنهاد می کنم !

Prince_M
07-10-2011, 16:51
عیب اصلیش امکانات کمی هستش که در اختیارتون میذاره !

من الان با محدود بودن Access Management ش کلی مشکل دارم !

در همین رنج قیمت TP-Link - TD8950ND رو پیشنهاد می کنم !

من فقط و فقط واسه شبکه شدن میخوام دیگر امکاناتش رو لازم ندارم. بازم مناسب نیست؟

Netw0rks
08-10-2011, 01:25
من فقط و فقط واسه شبکه شدن میخوام دیگر امکاناتش رو لازم ندارم. بازم مناسب نیست؟

فکر نمی کنم در این مورد مشکلی داشته باشه !

هر چند که فکر می کنم در آینده به امکاناتش نیاز خواهید داشت !

این تاپیک رو هم ببینید بد نیست :

Prince_M
08-10-2011, 18:33
فکر نمی کنم در این مورد مشکلی داشته باشه !

هر چند که فکر می کنم در آینده به امکاناتش نیاز خواهید داشت !

این تاپیک رو هم ببینید بد نیست :

تو مشخصاتش نوشته بود حداکثر برد تا 6 کیلومتر واسه شبکه کردن واقعا همینطوره؟

راستی واسه شبکه شدن و شبکه ای بازی کردن سرعتش خوبه؟ :5:

Netw0rks
09-10-2011, 19:33
تو مشخصاتش نوشته بود حداکثر برد تا 6 کیلومتر واسه شبکه کردن واقعا همینطوره؟

راستی واسه شبکه شدن و شبکه ای بازی کردن سرعتش خوبه؟ :5:

6 کیلومتر ؟؟؟

adamebikarr
10-10-2011, 09:57
سلام
آقایون من یه سرور دارم با آی پی ولید که توی شیراز هستش. یه فولدر توش شییر کردم.
حالا از بقیه دفتر های شهرستان همشون به این آی پی ولید پینگ دارن ولی فقط 2 تاشون دسترسی به فولدر مشترک که درس کردم دارن.و سه تای دیگه این ارور رو می ده the network path was not found

راستی. از Runآی پی ولید رو وارد می کنم.
فایروال سرور و کلاینت ها هم خاموشه.

mohammadjooon
11-10-2011, 01:11
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من یه شبکه وایرلس دارم . یه اکسس پوینت سیسکو و 10 تا کامپیوتر. یکی از این سیستما رو با lan به اکسس پوبنت وصل کردم . این سیستم همه سیستمای دیگه رو که با وایرلس وصلن میشناسه.(به جز یکی) اما سیستمای دیگه همدیگه رو نمیبینن. فقط اینو میبینن. چرا؟
یه سوال دیگه من بخوام این سیستم رو هم از lan جدا کنم و وایرلس وصل کنم ، چیکار کنم که لااقل این سیستم مثل سرور باشه و همه رو ببینه ؟
سوال بعد هم اینکه یکی از سیستما به هیچ صراطی مستقیم نسیت. تو قسمت شبکه هاش فقط اکسس پوینتو میشناسه. سیستم اصلی رو نمیبینه . حتی خودش رو هم اونجا اضافه نمیکنه. سیستم اصلی هم اینو نمیبینه.همه سیستم ها همه چیشون از قبیل نرم افزار و سخت افزار کاملا شبیه همه.
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید. با تشکر :11:

Prince_M
12-10-2011, 15:19
6 کیلومتر ؟؟؟

آره؛ تو مشخصات فنیش نوشته بود!!

farshadtizhoosh
13-10-2011, 10:56
سلام
يه سوال:
اگه بخوام تو يه شبكه كه مثلا 20تا كامپيوتر داره از يه كامپيوتر به جز سرور بك گراند همه كامپيوتر ها را عوض كنم ميشه يا نه؟ بايد چيكار كنم؟
ممنون:11:

Amir Varasteh
14-10-2011, 12:08
سلام
يه سوال:
اگه بخوام تو يه شبكه كه مثلا 20تا كامپيوتر داره از يه كامپيوتر به جز سرور بك گراند همه كامپيوتر ها را عوض كنم ميشه يا نه؟ بايد چيكار كنم؟
ممنون:11:
سلام.

به نظرم نمیشه. راهی که هست از طریق Group Policy روی سرور هست.

maryam665544
14-10-2011, 15:26
سلام
من یه دستگاه wi fi یو اس بی با مارک EDUP -N8508 خریدم که با اون بتونم PC رو با لب تابم شبکه کنم تاهم بتونم از اینترنت ADSL و هم بازی شبکه ای استفاده کنم اما نه از تنظیمات اون تو PC چیزی بلدم نه تو لب تابم
اگه میتونید منو راهنمایی کنید.
مودم من TP-link بدون وایرلسه!

Netw0rks
15-10-2011, 18:35
سلام دوستان

چطور باید بفهمم روس سرورمون ISA نصبه یا نه ؟

دسترسی کامل به سرور دارم ! :20:

Amir Varasteh
15-10-2011, 23:33
سلام دوستان

چطور باید بفهمم روس سرورمون ISA نصبه یا نه ؟

دسترسی کامل به سرور دارم ! :20:

سلام.

برو به منوی Start و All Programs ببین Microsoft ISA هست یا نه.اسم دقیقشو الان ISA ندارم که بهت بگم. از توی Control Panel و قسمت Add/Remove Programs هم میشه دید که آیا ISA نصبه یا نه.:46:

hadi.EST
17-10-2011, 18:30
سلام
آقایون من یه سرور دارم با آی پی ولید که توی شیراز هستش. یه فولدر توش شییر کردم.
حالا از بقیه دفتر های شهرستان همشون به این آی پی ولید پینگ دارن ولی فقط 2 تاشون دسترسی به فولدر مشترک که درس کردم دارن.و سه تای دیگه این ارور رو می ده the network path was not found

راستی. از Runآی پی ولید رو وارد می کنم.
فایروال سرور و کلاینت ها هم خاموشه.

این یعنی اصلا سیستم شیرینگ در سیستمها درست نیست ببینید ورک گروپها یکی باشه. ممکنه در یکی از گیت وی ها و یا روترهای بین استانی فایر والی باشه که پورتها درش بسته شده باشه. این موارد در بحث وی پی ان خیلی اتفاق میافته .

موفق باشید

sefrtime
18-10-2011, 03:46
سلام دوستان
من ویندوز سرور 2003 رو نصب کردم و دامین ساختم
وقتی جوین می کنم و کلاینت عضو دامین میشه زمان زیادی می بره که وارد بشه یعنی کلاینت لاگین کنه هر بار همین طوری هست
مشکل از کجا می تونه باشه ؟

rouzbeh_ziafati
18-10-2011, 18:36
من فعلا دنبال مدرک گرفتن نیستم ، کلاس هم نمی خوام برم ، قصد دارم خودم حداقل تا جایی که امکان داره در خونه و از روی کتابا و با دوتا سیستمی که دارم شبکه رو در حد پایه ای و نیمه حرفه ای یاد بگیرم
البته شبکه کردن بر مبنای کلاینت سرور در server 2008 و windows 7
برای شروع که همه network + رو پیشنهاد می دن ،
اما من دارم این کتاب رو برای شروع می خونم :
CompTIA Network+ Certification Study Guide, Fourth Edition 2009
آیا مناسب هست؟ ورژن جدیدترش اومده؟
بعد از اتمام این کتاب وارد چه مرحله ای باید بشم؟
با تشکر

p30worldtizhosh
18-10-2011, 18:59
سلام دوستان
من ویندوز سرور 2003 رو نصب کردم و دامین ساختم
وقتی جوین می کنم و کلاینت عضو دامین میشه زمان زیادی می بره که وارد بشه یعنی کلاینت لاگین کنه هر بار همین طوری هست
مشکل از کجا می تونه باشه ؟

درود
بیشتر توضیح بدید
پروفایل هاتون رو رومینگ کردید ؟؟
پوشه پروفایل رو تو سرورتون ساختید ؟؟
...

من فعلا دنبال مدرک گرفتن نیستم ، کلاس هم نمی خوام برم ، قصد دارم خودم حداقل تا جایی که امکان داره در خونه و از روی کتابا و با دوتا سیستمی که دارم شبکه رو در حد پایه ای و نیمه حرفه ای یاد بگیرم
البته شبکه کردن بر مبنای کلاینت سرور در server 2008 و windows 7
برای شروع که همه network + رو پیشنهاد می دن ،
اما من دارم این کتاب رو برای شروع می خونم :
CompTIA Network+ Certification Study Guide, Fourth Edition 2009
آیا مناسب هست؟ ورژن جدیدترش اومده؟
بعد از اتمام این کتاب وارد چه مرحله ای باید بشم؟
با تشکر

درود

هردو کتاب ها یکی هستن
ولی به نظر من زیاد درگیرش نشید چون تئوری هستن
و در ادامه به همشون برمیخوری
بهتره کانفیگ ویندوز 7 رو شروع کنید

hexman
18-10-2011, 19:23
سلام دوستان
من امروز كه به دفتر مركزي شركتمون رفته بودم با مشكل جديدي روبرو شدم اونجا يه دومين داريم كه سرورش ويندوز سرور 2003 و كلاينتها همه ويندوز ايكس پي هستند به استثنا يك سيستم كه ويندوز 7 روش نصب هست..
مكشلي براي اين سيستم پيش اومد به اين صورت كه اين كامپيوتر قادر نيست ديگه تحت دومين لاگين كنه و من با تعداد مختلفي اكانت تست كردم و ديدم با هيچ اكانتي قادر به لاگين نيستم و اروري كه ميده ميگه relationship بين كلاينت و سرور برقرار نيست trust وجود نداره و يه چيزي تو اين مايه ها..
من اومدم كابل شبكه رو كشيدم از كارت شبكه و با همون اكانت لاگين كردم رفت تو و بعد دوباره كابل رو زدم ديگه به شيكه دسترسي داره اما با محدوديت زياد..يعني ديگه يوزر ادمين نيست توي كامپيوتر خودش و حتي درايو سي هم براي يوزر read only شده..
توي ويندوز ايكس پي بعضي وقتها كه يوزر ها نيمتونن به دومين لاگين كنن من ميام با اكانت ادمين ميام بالا ميزارم ويندوز رو روي workgorup و دوباره روي دومين و مشكل حل ميشه اما چون اكانت ادمينسترتور توي ويندوز 7 بصورت ديفالت ديزيبل هست من نميتونم با اكانت ادمين بيام بالا و اين كار رو انجام بدم و اين اكانتي هم كه باهاش تونستن بالا بيام(بعد كشيدن كابل شبكه) مجوز اينيبل كردن اكانت ادمين رو نداره..
ميگيد چيكار كنم؟

دوستان بهترين روش جهت جلوگيري از وصل شدن يك سيستم به اينترنت در شبهچه روشي ميتون بشه؟يعنيويندوز تحت هيچ شرايطي نتونه وصل شه به اينترنت.

ممنون

Amir Varasteh
18-10-2011, 19:49
دوستان بهترين روش جهت جلوگيري از وصل شدن يك سيستم به اينترنت در شبهچه روشي ميتون بشه؟يعنيويندوز تحت هيچ شرايطي نتونه وصل شه به اينترنت.

ممنون

سلام.

بستگی به ساختار شبکت داره. بطور معمول اگه یه سیستم Default Gateway نداشته باشه نمیتونه به اینترنت وصل شه.

shafieimoh
19-10-2011, 09:26
من یه مودم وایمکس wifi دارم و با ویندوز 7 لب تاب براحتی وصل میشم و اینترنت دارم.
برای pc با ویندوز xp یه wifi usb خریدم تا بهش وصل بشم اما بعد از نصب، wifi رو پیدا میکنه اما برای اتصال ارور عدم sertificate میده. من رفتم توی propertise شبکه پیدا شده توی xp و تیک sertificate رو برداشتم. بعد از شناسایی دوباره، از من پسورد خواست که دادم .بعد ارور limit connection رو داد. از اون که properties گرفتم دیدم ip خاص میخود که دادم. بعد کاملا connect شد اما حالا هیچ اینترنتی رو نمیده.
کسی میتونه کمکم کنه باید چکار کنم.
البته رو همین pc که قدیمیه ویندوز 7 رو نصب کردم بدون هیچ اروری اینترنت رو داد اما تو xp اینهمه مشکل داره.

farshidn900
19-10-2011, 11:35
با سلام خدمت همه دوستان من یه سوال دارم ولی خواهشا نخدید
بچه ها ببینید من الان با استفاده از مودم adsl - wi fi از طریق کابل شبکه از اینترنت استفاده میکنم و تو کامپیوتر خمدم هم کاهی از طریق وی.....پی....ان.... کانکت میشم خواستم بدونم بینم نمیشه از طریق وایرلس مودم زمانی که من به وی....پی....ان... وصل هستم از طریق گوشیم هم که به وایرلس مودم وصل شده از وی.....پی....ان.... کامپیوتر استفاده کرد(به زبان ساده تر : امواجی که از مودم خارج میشه دیگه اینترنتش قیلتر نباشه.)

Amir Varasteh
19-10-2011, 20:55
با سلام خدمت همه دوستان من یه سوال دارم ولی خواهشا نخدید
بچه ها ببینید من الان با استفاده از مودم adsl - wi fi از طریق کابل شبکه از اینترنت استفاده میکنم و تو کامپیوتر خمدم هم کاهی از طریق وی.....پی....ان.... کانکت میشم خواستم بدونم بینم نمیشه از طریق وایرلس مودم زمانی که من به وی....پی....ان... وصل هستم از طریق گوشیم هم که به وایرلس مودم وصل شده از وی.....پی....ان.... کامپیوتر استفاده کرد(به زبان ساده تر : امواجی که از مودم خارج میشه دیگه اینترنتش قیلتر نباشه.)

سلام.

مودم شما چیه ؟ باید ببینی مودم شما از VP ان پشتیبانی میکنه یا نه. برو به تنظیمات مودم و ببین چیزی به نام Vپی ان هست اونجا یه نه.

farshidn900
19-10-2011, 22:12
سلام.

مودم شما چیه ؟ باید ببینی مودم شما از VP ان پشتیبانی میکنه یا نه. برو به تنظیمات مودم و ببین چیزی به نام Vپی ان هست اونجا یه نه.

دوست من مودم من مدلش اینه خداییش اگه میشه کمک کنید
Dlink
DSL-2640U

Amir Varasteh
20-10-2011, 00:08
دوست من مودم من مدلش اینه خداییش اگه میشه کمک کنید
Dlink
DSL-2640U

خب من که ندارم این مودمو. عرض کردم به کانفیگ یه نگاه بنداز ببین جایی برای کانفیگ وی پی-ان هست یا نه.

spider_woman
20-10-2011, 00:30
سلام خسته نباشید، میخاستم آیا سایتی یا فایل آموزشی یا نرم افزار خوبی برای ایجاد یک شبکه وجود داره یا نه ؟ چیزی که مراحل ایجاد شبکه رو قدم به قدم نشون بده و ....

farshidn900
20-10-2011, 12:30
خب من که ندارم این مودمو. عرض کردم به کانفیگ یه نگاه بنداز ببین جایی برای کانفیگ وی پی-ان هست یا نه.

منظور شما اینه که گزینه وی...پی...ان... توش باشه من نگاه کردم نبود البته اون جاهایی که بلد بودم نگاه کردم میشه بگید کدوم قسمت رو باید ببینم

Guts
20-10-2011, 13:11
دوستان یه سوال داشتم، کسی میدونه میشه از مودم وایرلس ADSL بجای Access Point هم استفاده کرد یا نه؟

Amir Varasteh
20-10-2011, 18:54
دوستان یه سوال داشتم، کسی میدونه میشه از مودم وایرلس ADSL بجای Access Point هم استفاده کرد یا نه؟

که چیکار کنی ؟

p30worldtizhosh
22-10-2011, 10:24
درود

چنتا لینک فارسی واسه آموزش Mandatory Profile میخواستم.

سپاس

shafieimoh
22-10-2011, 12:25
کسی نبود جوابمو بده؟

من یه مودم وایمکس wifi دارم و با ویندوز 7 لب تاب براحتی وصل میشم و اینترنت دارم.
برای pc با ویندوز xp یه wifi usb خریدم تا بهش وصل بشم اما بعد از نصب، wifi رو پیدا میکنه اما برای اتصال ارور عدم sertificate میده. من رفتم توی propertise شبکه پیدا شده توی xp و تیک sertificate رو برداشتم. بعد از شناسایی دوباره، از من پسورد خواست که دادم .بعد ارور limit connection رو داد. از اون که properties گرفتم دیدم ip خاص میخود که دادم. بعد کاملا connect شد اما حالا هیچ اینترنتی رو نمیده.
کسی میتونه کمکم کنه باید چکار کنم.
البته رو همین pc که قدیمیه ویندوز 7 رو نصب کردم بدون هیچ اروری اینترنت رو داد اما تو xp اینهمه مشکل داره.

erick belick
25-10-2011, 14:04
با سلام؛ من تو يه شرکت کار مي کنم که حدود 30 تا کلاينت(WinXP) داره که تحت domain به شبکه وصل میشن و از سرورها(ActiveDirectory و InternetServer) فقط همينو مي دونم که سيستم عاملش WinServer2003 هست و کلاينت ها از طريق DHCP آي پي مي گيرن.
حالا آیا راهی هست که بخوام به یکی از سرورها ریموت شم یا یه جوری کنترل سرور رو به دست بگیرم؟ اگه هست باید چی کار کنم؟
ضمناً با برنامه cain اسنیف کردم ولی جواب نداد (پسورد ادمین رو پیدا نکرد)

emadianali
26-10-2011, 11:45
سلام .
ضمن تشکر از زحمات شما .
من یک روتر mikrotik دارم . می خواستم اون رو سر راه یک سرور قرار بدم و چنتا از پورت هاش رو ببندم . شاید یکی از پورت هاش رو .
از نرم افزار winbox 2.2.1.0 استفاده می کنم .
اگر راهنماییم کنید ممنون می شم .
اگرم اطلاعاتی رو کم دادم بگین تا بنویسم .

akhoond
03-11-2011, 22:14
سلام

دوستانی که تجربه دارند ، می خواستم بپرسم در فاصله 27 _ 28 متری ، که تقریبا کابل برقی هم آن چنان در کنارش نیست ، آیا کابل شیلد دار بکشم بهتره یا خیلی تفاوتی نداره ؟
شیلد دار 800 متری ، عادی 400 ( تقریبا برای این فاصله شیلد دار 21 تومان ، عادی 10 تومان ) آیا 10 تومان در این شرایط ارزش هزنیه کردن داره یا نه ؟

مرسی

Amir Varasteh
04-11-2011, 01:05
سلام

دوستانی که تجربه دارند ، می خواستم بپرسم در فاصله 27 _ 28 متری ، که تقریبا کابل برقی هم آن چنان در کنارش نیست ، آیا کابل شیلد دار بکشم بهتره یا خیلی تفاوتی نداره ؟
شیلد دار 800 متری ، عادی 400 ( تقریبا برای این فاصله شیلد دار 21 تومان ، عادی 10 تومان ) آیا 10 تومان در این شرایط ارزش هزنیه کردن داره یا نه ؟

مرسی

سلام.

نه شیلد لازم نیست. همون FTP Cat5e تا 100 متر جواب میده.

siamak_mu
04-11-2011, 13:08
من میخوام 2 خط ADSL هر دو با سرعت 256 از یک ISP بگیرم و این دو تا رو بهم وصل کنم که سرعت بشه 512 حالا دلیلش مهم نیست. همزمان میخوام یک PC با کارت شبکه با سیم و یک یا 2 لپتاپ به صورت وایرلس بهش وصل بشن.
سؤال من اینه کم هزینه ترین راه چیه؟ لود بالانسینگ سخت افزاری؟ مودم وایرلسی هست که 2 خط تلفن بهش وصل بشه و خودش لود بالانسینگ هم انجام بده؟ چون هرچی سرچ کردم دیدم ظاهراً فقط روتر هستن و مودم نیستن.
الآن یه مودم ADSL وایرلس دارم روی یه خط. اگه برای PC یه کارت شبکه دیگه بگیرم با یه مودم دیگه و اون دوتا کارت شبکه رو تو ویندوز Bridge کنم میشه؟ یا تنها راه لود بالانسینگ هست؟

متشکرم.

navid.12.1234
05-11-2011, 10:57
سلام نميدونم اين سوال بايد توي اين تاپيك پرسيده بشه يا نه
من بين چند كامپيوتر يه پرينتر به اشتراك گذاشتم ويندوز 7 يكي از سيستم ها پرينتر توي شبكه رو ميبينه ولي موقع درخاست اشتراك ارورر ميده كه اسپولر يا ماشين رو بايد ري استارت كني
ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد
با تشكر از دوستان فعال:11:

Amir Varasteh
05-11-2011, 23:52
سلام نميدونم اين سوال بايد توي اين تاپيك پرسيده بشه يا نه
من بين چند كامپيوتر يه پرينتر به اشتراك گذاشتم ويندوز 7 يكي از سيستم ها پرينتر توي شبكه رو ميبينه ولي موقع درخاست اشتراك ارورر ميده كه اسپولر يا ماشين رو بايد ري استارت كني
ممنون ميشم كه راهنماييم كنيد
با تشكر از دوستان فعال:11:

سلام.

برو به Services و سرویس Print Spooler رو Start کن ببین درست میشه ؟

Netw0rks
07-11-2011, 18:20
سلام دوستان

چندتا سوال داشتم ؛ ممنون میشم راهنمایی کنید :

کامپیوترهای ما در شبکه به سویچ وصلن و از اون طریق با هم در ارتباط هستن !

شبکه ما با یه شبکه بزرگتر در یه شهر دیگه ارتباط داره !

یه روتر Linksys و یه مودم Tellaps هم داریم !

الان نقش روتر و مودم چیه این وسط ؟

کدومشون به سویچ وصله و کدوم به خط تلفن ؟

چطوری میتونم وارد تنظیمات روتر و مودم بشم ؟

اونا هم مثل مودم های معمولی IP دارن ؟

Amir Varasteh
07-11-2011, 20:32
الان نقش روتر و مودم چیه این وسط ؟

سلام.

نقش روتر اینه که امکان ارتباط دو تا شبکه ی شما رو فراهم میکنه.

مودم هم که اینترنت رو میاره تو شبکت.

کدومشون به سویچ وصله و کدوم به خط تلفن ؟
مودم به خط تلفن وصله و به سوییچ و از اونور هم سوییچ وصله به روتر.

چطوری میتونم وارد تنظیمات روتر و مودم بشم ؟

اونا هم مثل مودم های معمولی IP دارن ؟
بستگی داره.

مودم که IP داره هیچی. روتر هم اگه سیسکو باشه میتونی بهش Telnet بزنی یا با SSH یا با کابل بهش وصل شی و تنظیمات رو اعمال کنی.

Pedram_mrn
08-11-2011, 17:19
سلام دوستان من یه چند وقتیه که نمیتونم با لپتابم توسط روتر از کامپیوتر چیزی شیر کنم یا بلعکس میگه باید دسترسی ادمین داشته باشی و میگه باید پس داشته باشی من تنظیم کردم که پس نخواد ولی بازم ارور میده و نمیزاره فایل ها رو کپی کنم به نظرتون مشکل از کجاست هر دو در یک هوم گروپ هستند و پس ها هم درستن با کبلم امتحان کردم همین ارورو میده

ممنون

starpars
08-11-2011, 19:22
بچه ها توي group policy ويندوز xp از كدوم قسمتش ميشه دسترسي به فلش درايو و محدوديت read/write اون رو كنترل كرد؟
group policy ويندوز 7 داره ولي آيا در xp هم وجود داره؟

lahij_web
13-11-2011, 10:04
سلامــ ...
یه سوال دارم از دوستان با تجربهـ
شبکه ای با با تقریبا 40 یوزر رو در نظر بگیرید که با 2 تا سوییچ 24 پورت و 1 روتر و 1 مودم یه Lan رو تشکیل دادن .
مدتی هست فراخوانی اطلاعات از روی سرور کند و کندتر شده و داره تبدیل به معضل میشه. یعنی یه پروسس چند ثانیه ای چند دقیقه طول میکشه .
گفتم شاید بار ترافیکی زیاد باشه ، یا سوییچ افزایش ترافیک پیدا میکنه ...
نظر شما چیه ؟ دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ راه حل پیشنهادیتون چیه ؟
ممنون

resident
13-11-2011, 10:13
سلامــ ...
یه سوال دارم از دوستان با تجربهـ
شبکه ای با با تقریبا 40 یوزر رو در نظر بگیرید که با 2 تا سوییچ 24 پورت و 1 روتر و 1 مودم یه Lan رو تشکیل دادن .
مدتی هست فراخوانی اطلاعات از روی سرور کند و کندتر شده و داره تبدیل به معضل میشه. یعنی یه پروسس چند ثانیه ای چند دقیقه طول میکشه .
گفتم شاید بار ترافیکی زیاد باشه ، یا سوییچ افزایش ترافیک پیدا میکنه ...
نظر شما چیه ؟ دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ راه حل پیشنهادیتون چیه ؟
ممنون

سلام، من اونقدرها در این زمینه تجربه و اطلاعات ندارم؛ اما مهمترین و ارجح ترین موضوعی که باید بررسی بشه پویایی شبکه از نظر نرم افزاری هستش چون آسیب پذیرترین بخش شبکه رو تشکیل میده؛ سلامت سیستم عامل ها (امیدوارم xp نباشن، چون کند شدن سریعش و نیاز به از نو ریختنش واقعا یه دردسره)، پاک بودن شبکه از ویروس و کرم و تروجان و از جمله اسپم ها، و در آخر چک کردن پروسه های در حال اجرا.

lahij_web
13-11-2011, 10:57
سلام، من اونقدرها در این زمینه تجربه و اطلاعات ندارم؛ اما مهمترین و ارجح ترین موضوعی که باید بررسی بشه پویایی شبکه از نظر نرم افزاری هستش چون آسیب پذیرترین بخش شبکه رو تشکیل میده؛ سلامت سیستم عامل ها (امیدوارم xp نباشن، چون کند شدن سریعش و نیاز به از نو ریختنش واقعا یه دردسره)، پاک بودن شبکه از ویروس و کرم و تروجان و از جمله اسپم ها، و در آخر چک کردن پروسه های در حال اجرا.

ممنون دوست خوبم .
برام مشخصه که مشکل به احتمال زیاد نرم افزاری هست چون کاربرها موقع خوندن اطلاعات از روی اوراکل به این مشکل برمی خورن.
متاسفانه سیستم عامل Xp هست ...
البته یوزر ها رو Limited کردم تا نتونن زیاد تو نصب نرم افزار و .. دخالت داشته باشن .
روی سرور و کلاینت ها کسپر نسب هست که با یک سرور آنتی ویروس سیستم ها آپدیت میشن .
...
گفتم تو یکی از این زمان های کند شدن سوییچ ها رو خاموش روشن کنم و تست کنم . فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه .

hexman
16-11-2011, 20:41
درود
3تا پرسش داشتم:

1.در ويندوز سرور 2003 يه برنامه خيلي به درد بخور بود به نام network monitor كه در كامپوننت هاي ويندوز بود..ميخوام بدونم اين برنامه يا مشابه اش هم در ويندوز سرور 2008 هست يا نه؟

2. در مورد ip sec در ويندوز سرور 2008 راهنمايي ميخواستم..توي 2003 جزو پاليسي ها بود ولي گويا در 2008 با فايروال اميخته شده..لطفا راهنمايي بفرماييد.

3.در شبكه مون تعداي پرينتر هست ميخواستم بدونم هر كدوم در ماه چنتا كاغذ چاپ ميكنن..چطور ميتونم اين كار رو بكنم؟

ممنون

shirazit90
17-11-2011, 13:58
سلام
ببخشيد من يه سوال داشتم . 4 گزينه اي هم هست لطف كنيد جوابش رو برام توضيح بديد . :nerd:
در شبكه اي با تعداد n كامپيوتر و مبتني بر توپولوژي گراف كامل ؛ حداكثر چه تعداد لينك ارتباطي براي يك كامپيوتر قطع شود تا هنوز كامپوتر ارتباطش را از دست نداده باشد ؟

گزينه ها :

1- n-1

2- n-2

3- n

4- n ( n - 1 ) / 2

Amin4All
17-11-2011, 19:54
سلام.
از توی 7 فایل های اشتراک شده XP رو دارم.
اما از XP فایل های 7 رو ارر میده.
تمام اون گزینه های SHARING رو هم ON گذاشتم .
یک پوشه توی 7 بنام USER رو میشه توی XP دید بقیه ش رو ارر میده.

Amir Varasteh
17-11-2011, 23:20
درود
3تا پرسش داشتم:

1.در ويندوز سرور 2003 يه برنامه خيلي به درد بخور بود به نام network monitor كه در كامپوننت هاي ويندوز بود..ميخوام بدونم اين برنامه يا مشابه اش هم در ويندوز سرور 2008 هست يا نه؟

2. در مورد ip sec در ويندوز سرور 2008 راهنمايي ميخواستم..توي 2003 جزو پاليسي ها بود ولي گويا در 2008 با فايروال اميخته شده..لطفا راهنمايي بفرماييد.

3.در شبكه مون تعداي پرينتر هست ميخواستم بدونم هر كدوم در ماه چنتا كاغذ چاپ ميكنن..چطور ميتونم اين كار رو بكنم؟

ممنون

سلام.

1. Network Monitor توی سرور 2008 نیست و باید از مایکروسافت دانلود و نصب کنی.

2. توی 2008 هنوز هم توی Group Policy هستش. توی مسیر زیر:

3. نمیدونم.

Amir Varasteh
18-11-2011, 00:20
سلام
ببخشيد من يه سوال داشتم . 4 گزينه اي هم هست لطف كنيد جوابش رو برام توضيح بديد . :nerd:
در شبكه اي با تعداد n كامپيوتر و مبتني بر توپولوژي گراف كامل ؛ حداكثر چه تعداد لينك ارتباطي براي يك كامپيوتر قطع شود تا هنوز كامپوتر ارتباطش را از دست نداده باشد ؟

گزينه ها :

1- n-1

2- n-2

3- n

4- n ( n - 1 ) / 2

سلام.

n-2 میشه به نظرم. اگه شبکه n تا Node داشته باشه شما n-1 لینک داری به بقیه. اگه بخوای 1 دونه از اینا باقی بمونه، باید n-2 تاش رو قطع کنی.

Amir Varasteh
18-11-2011, 00:59
سلام.
از توی 7 فایل های اشتراک شده XP رو دارم.
اما از XP فایل های 7 رو ارر میده.
تمام اون گزینه های SHARING رو هم ON گذاشتم .
یک پوشه توی 7 بنام USER رو میشه توی XP دید بقیه ش رو ارر میده.

سلام.

چه اروری میده ؟