مشاهده نسخه کامل
: طرفداران HP dv6-6090ee
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
Master feed
31-07-2011, 20:52
اپدیتایی که از اچ پی ساپورت میاد نصب کردنشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
نه چه اشکالی ایجاد کنه :46:
alichalki
31-07-2011, 21:33
دوستان دو تا سوال :فقط اگر زودتر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
هر بازي كه توي 6090 اجرا ميشه توي 6080 هم با همون كيفيت اجرا ميشه؟
بين 6090 و gx680 به نظرتون كدوم بهتره؟
اره اجرا میشه کارت گرافیک کاملا یکیه , تفاوت تو هارد و بلوری و رم هست .
هر دو لپ تاپ های که گفتی به نوبه خودشون خوب هستن , بستگی به خودت داره ...
hamed2002a
31-07-2011, 23:41
سلام دوستان
راهی هست که بتونیم چک کنیم که باتری و شارژر اصل هست یا نه؟؟
چون میخواستم بگیرم دیدم اختلاف قیمتی که مغازه ها میدن زیاده . پرسیدم چرا اینجوریه مغازه ای که گرون میداد میگفت اونا باتریشو عوض میکنن . راست میگه یا میخواسته بندازه ؟
concordx
01-08-2011, 00:15
سلام دوستان.
یه نکته ای که جالبه بدونید اینه که 6099 دارای هارد 1.5 ترا هست که با 2 تا 750 گیگ ساخته شده که این خیلی جالبه .چرا؟؟
چون اون هاردی که روش ویندوز نصب نیست در موقع نصب ویندوز جدید یا برگرداندن ریکاوری یا ... اصلا دستخوش تغییر نمیشه که این خودش خیلی خوبه و دیگه نمی خواد هی اطلاعاتتون رو بعد از نصب هر ویندوز دوباره بریزید رو هارد.
اینم گفتم تا در جریان باشید.
babialex
01-08-2011, 01:22
در مورد ریکاوری اچ پی سوال دارم
من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم
با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟
من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم
ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم
3 4 هفته ای هست خریدم این مدل رو سوالی داشتین در خدمت ام :10:
دوستان من با 6050 بازی nfs را انجام دادم .دمای سی پی یو حداکثر 65 شد و دمای گرافیک هم 57 .
دما چطوره ؟
بد نباشه یه وخ :31:
کسی جواب نمیده :41:
این دما آسیب نمیزنه به لپ تاپ؟
omidrasool
01-08-2011, 08:44
ما که اخر نفهمیدیم این 6090 پورت eSATA داره یا نه ؟
راستی فرق 6090 با 6099 فقط توی هارد هست یا چیزه دیگه ای داره ؟پورت eSATA داره؟
نه عزیز ، دما مناسبه ، برای من تا 90 درجه هم میرسید
یک فن هم بگیری دیگه مشکلی پیش نمیاد
:46:
دوستان قیمتها مثل اینکه نسبت به یکماه پیش اومده پایین درسته ؟
6050 رو باسه یکی از آشناها 1040 با گارانتی خریدم اما الآن 950 قیمت دادن
کلا این سری چقدر کاهش قیمت داشته ؟
staracraft 2 بازی میکنم دما میشه 80 تا 90 :31::31::31::31:
بعد میگی با 60 ؟ :46:
کلا مشکلی پیش نمیاد 1155 داشتم دما نرمالش 70 بود :27::27:
نگران نباش hp بهترینه :40:
بچه ها من میخوام شماره سریال لب تا ب رو چک کنم ،کسی میدونه به چه آدرسی باید برم
spaceman1369
02-08-2011, 08:24
سلام دوستان
من سه تاسوال دارم اگه ممکنه جواب بدهید
1-تا حالا شده برای لپ تاپ hp تون مشکلی پیش بیاد که نداشتن گارانتی باعث بشه خیلی اذیت بشین؟
2-قضیه ی این لپ تاپای hp dv6-6091ee که جدیدا تو مغازه ها می بینم که با همون کانفیگ 6090 ارئه میشن چیه؟
3-چطور بفهمیم 6090 رو که می خریم ریفر نیست؟
دوستان ایا دکمه ای هست توی 6080 که به طور خودکار بین گرافیک سوئیچ کنه؟
من یک بار ریکاوری گرفتم. میخواستم بدونم اگه ریکاوری رو اجرا کنم و دوباره مثل اولش بالا بیاد بازم ریکاوری فعال میشه و میشه دوباره ریکاوری گرفت یا نه؟
amirpcp30
02-08-2011, 08:38
سلام
من با پاراگون پارتیشن منیجر درایو c رو 50 گیگ کردم الان که می خواهم بقیه ی فضای ازاد رو بزنم درایو جدید بسازه این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکارش کنم؟
ممنون
omidrasool
02-08-2011, 12:14
راستی فرق 6090 با 6099 فقط توی هارد هست یا چیزه دیگه ای داره ؟پورت eSATA داره؟
کسی جواب ما رو نمیده؟
دوست عزیز اینجا رو ببین مثل اینکه نداره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPorts
1 VGA; 1 HDMI; 2 headphone-out; 1 microphone-in; 2 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 RJ45
babialex
02-08-2011, 19:59
من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم
با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟
من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم
ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم
em0fab0y
02-08-2011, 20:51
ببینید دوست عزیز بسیار ضرورری هست زمانی که نوت بوک رو خریداری می کنین به فاصله کمی ریکاوری بگیرین ...
زمانی هم که این کار رو انجام دادین باید درایو D رو که حاوی تمام فایل ها و اپلیکیشن ها مربوط به ریکاوری هست کاملا Remove کنین...
ریکاوری فقط فایل هلی مریوط یه سیستم عامل و اپلیکیشن های نصب شده رو برمی گردونه و تغییرات اعمال شده خارج از این درایو رو شامل نمی شه...
پس می تونین برای حفظ تغییرات مورد نظر یا از طریق ویندوز بک آپ بگیرین یا برنامه هایی که برای این کار وجود دارن....
THE WORLD_IS MINE
02-08-2011, 21:00
مشخصات این laptop رو میخواستم
Pavilion dv6-6091
و تفاوتش با 6090ee تو چه چیزهایی هست
مرسی
em0fab0y
02-08-2011, 21:05
سلام
من با پاراگون پارتیشن منیجر درایو c رو 50 گیگ کردم الان که می خواهم بقیه ی فضای ازاد رو بزنم درایو جدید بسازه این ارور رو میده:
چیکارش کنم؟
ممنون
دوست عزیز به دلیل این که فرمت هارد Dynamic هست هیچ نرم افزار و حتی منوی کلاسیک نصب وبندوز هم قادر به شناختن کل ظرفیت هارد نیست و شما نمی تونین تغییری در پارتیشن به لحاظ ایجاد New Volume ایجاد کنین...
می تونین از طریق لینک زیر فرمت هارد رو به Basic تغییر بدین....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
من یک بار ریکاوری گرفتم. میخواستم بدونم اگه ریکاوری رو اجرا کنم و دوباره مثل اولش بالا بیاد بازم ریکاوری فعال میشه و میشه دوباره ریکاوری گرفت یا نه؟
بله دوست عزیز محدودیتی در در Restoring وجود نداره..................
em0fab0y
02-08-2011, 21:15
دوستان ایا دکمه ای هست توی 6080 که به طور خودکار بین گرافیک سوئیچ کنه؟
دوست عزیز اول گرافیک رو روی حالت High-Performance یا اختصاصی قرار بدین بعد کلیک راست کنین و وارد Graphic Properties بشین...
و از طریق Preference وارد Hot key بشین و تغییرات مورد نظر رو اعمال کنین....
em0fab0y
02-08-2011, 21:24
سلام دوستان
من اگر این لپتاپ رو برای بازی بخرم تا چند سال میتونم با اخرین تنظیمات بازی کنم ؟؟
تا اندی و 5 سال.......
em0fab0y
02-08-2011, 22:57
بایوس مربوط به تمام مدل های Dv6 و Dv7 به روز شده و تمام کسانی که این مدل ها رو دارن حتما فایل زیر رو Down کنن ....
بدون توجه به مدل....
amirpcp30
03-08-2011, 08:55
سلام
زمانی هم که این کار رو انجام دادین باید درایو D رو که حاوی تمام فایل ها و اپلیکیشن ها مربوط به ریکاوری هست کاملا Remove کنین...
چرا باید درایو رو ریموو کنیم؟
دوست عزیز به دلیل این که فرمت هارد Dynamic هست هیچ نرم افزار و حتی منوی کلاسیک نصب وبندوز هم قادر به شناختن کل ظرفیت هارد نیست و شما نمی تونین تغییری در پارتیشن به لحاظ ایجاد New Volume ایجاد کنین...
می تونین از طریق لینک زیر فرمت هارد رو به Basic تغییر بدین....
من در disk managment نگاهی انداختم قسمت type نوشته که basic هست
چیکارش کنم؟
ممنون
em0fab0y
03-08-2011, 10:39
سلام
چرا باید درایو رو ریموو کنیم؟
من در disk managment نگاهی انداختم قسمت type نوشته که basic هست
چیکارش کنم؟
ممنون
به دلیل این که بعد از گرفتن ریکاوری باید هارد رو پارتیشن کنین و دیگه دلیلی بر وجود چنین درایوی نیست....
ببینید دوست عزیز فقط درایو C یا primary به صورت Basic هست و بقیه ظرفیت هارد Dynamic هست...
به این دلیل هست که نمی تونین درایو جدیدی بسازین و فقط می تونین Size درایو C رو تغییر بدین....
amirpcp30
03-08-2011, 12:51
سلام
من نرم افزاری که گفتین دانلود کردم ولی هیچ درایو dynamic پیدا نکرد
حالا چیکار کنم؟
ممنون
em0fab0y
03-08-2011, 13:41
سلام
من نرم افزاری که گفتین دانلود کردم ولی هیچ درایو dynamic پیدا نکرد
حالا چیکار کنم؟
ممنون
چطور ممکنه؟؟؟
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....
این برنامه درایو Logical رو نمی تونه شناسایی کنه چون قبل از تغییر فرمت اصلا نمی تونین درایوی بسازین و فقط می تونه ظرفیت کل هارد رو بشناسه و فرمت اون رو تغییر بده....
با یک نرم افزار جدید پارتیشن چک کنین ببینین می تونه هارد رو بشناسه یا نه....
اگر Basic باشه باید بتونه بشناسه ....
از طریق منوی نصب ویندوز هم چک کنین ....
amirpcp30
03-08-2011, 13:47
بازم سلام
چطور ممکنه؟؟؟
منم تو همینش موندم
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....تنها کاری که من کردم درایو c رو گذاشتم 50 گیگ بقیش بدون پارتیشن بندی هست
می ترسم باز اینکار رو بکنم مثل بار قبل پارتیشن ها simlple بشن و دوباره کل هارد به هم بریزه
راه دیگه ای هست؟
:11:
THE WORLD_IS MINE
03-08-2011, 17:07
Pavilion dv6-6091
مرسی
Pavilion dv6-6091
مرسی
تفاوت خاصی نداره جز در :
رم هارد و بلوری....
.::E Z ! O::.
03-08-2011, 19:59
تفاوت خاصی نداره جز در :
رم هارد و بلوری....
6091 تکنولوژِی وای فای داره ولی 6090 نداره
omidrasool
03-08-2011, 22:03
[QUOTE=.::E Z ! O::.;6321515]6091 تکنولوژِی وای فای داره ولی 6090 نداره[/QUOTمنظور از WIFI چیه ؟6090 WIRELESS داره.
em0fab0y
03-08-2011, 22:23
Wireless Display یا WiDi جدید ترین تکنولوژی اینتل به منظور انتقال تصاویر به صورت بدون بی سیم هست....
بدین صورت که در دیوایس هایی دارای این تکنولوژی هستن دیگه نیازی به HDMI PORT نیست و انتقال تصاویر به راحتی صورت می گیره....
البته این دو نمی تونن تضادی در برابر هم ایجاد کنن وکاریرد خاص خودشون دارن....
em0fab0y
03-08-2011, 22:31
gggmail :
ببینید دوست عزیز کانفیگ و امکانات سخت افزاری سری 6 طوری هست که شما نیاز به تعریف دامنه ای برای نیازتون ندارین...
پس نمی تونین بگین چه انتظاری از این سری دارین به دلیل این که تمام خواستتون رو در جا برآورده می کنه....
خرید 6090 برای شما به هیچ عنوان درست نیست به دلیل این که نیاز شما حداقلی هست....
وشما هیچ وقت نمی تونین به هارد 1TB و رو 8 و درایو بلو ری نیاز پیدا کنین....
سعی کنین یا 6050 یای 6080 بخرین ...
به لحاظ Gaming و توان گرافیکی فرقی ندارن....
aliondvd
03-08-2011, 23:20
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال ؟برای من بعد از آپدیت بایوس وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم مثل قبل که فن یه لحظه با دور تند می چرخید دیگه اینطور نیست می خواستم ببینم برای شما هم همین طوریه؟
em0fab0y
04-08-2011, 09:39
دوستان عزیزی که بایوس جدید رو نصب کردن حتما متوجه شدن که هنگام روشن کردن سیستم دیگه صدای لحظه ای فن با دور بالا رو نخواهند شنید و این مساله کاملا برطرف شده و برای تمام مدل ها اعمال شده و جای هیچ گونه نگرانی نیست....
aliondvd
04-08-2011, 13:49
کسی می دونه این درایور (Intel PROSet/Wireless WiMAX Software for Best Buy) که توی سایت HP برای مدل 6090 زده مربوط به چیه ؟
سلام
من نرم افزار win 7 manager رو نصب کردم(یه نرم افزار optimizer )
L2 Cache رو 256KB نشون میده!!!
پس بقیش چی میشه؟؟
aliondvd
04-08-2011, 18:07
سلام
من نرم افزار win 7 manager رو نصب کردم(یه نرم افزار optimizer )
L2 Cache رو 256KB نشون میده!!!
پس بقیش چی میشه؟؟
اون 6 مگ کش مال L3 نه L2
اون 6 مگ کش مال L3 نه L2
واسه اینکه سرعت رو بالا ببریم چی؟؟
آخه مال من تو باز کردن برنامه ها مخصوصا 2010 Visual studio گیج میزنه ، دیر بازش میکنه!!
البته یه مقداریش هم ماله kaspersky 2011 هستش ، سنگینه!!
turbo boost رو از کجا میشه فعال کرد؟؟
اگه میشه کلا یه سری تنظیمات خوب از لپ تاپ بذارین
ممنون
دوستان من یه مشکلی دارم.
بیشتر بازیایی که روی خود لب تاب نصب هست غیر فعال هست و اونایی که فعال هست بعد چند بار بازی کردن غیر فعال میشه و میگه باید انلاین بشی ،این مشکل برای همه هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
من برنامه cpu zو gpu z نصب کردم اما درجه حرارت نشون نمیده؟
کدوم قسمتش درجه حرارت cpu و کارت گرافیک رو نشون میده؟
دوستان یک سوال برای اپدیت درایور ها باید تک تک از سایت اچ پی دانلود شن و نسب یا همین اچ پی support assistant کافیه ؟ اگه اره که خیلی از دراور ها تو لیست اپدیت اش نیست با توجه به اینکه تو خود سایت هست و من دانلود نکردم برای نمونه دراور چیپست ها یا گرافیک..... اگه میشه کامل راهنمایی کنین ممنون :20:
mohsenking
05-08-2011, 13:02
من پارتیشن بندی کردم و اشتباها درایو ریکاوری رو پاک کردم
ولی وقتی لپ تاپ رو گرفتم توی 4 تا DVD بکاپ گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی ویندوز بالا میاد با زدن F11 نمیتونم برم توی ریکاوری اون پایین میبینم نوشته F11 بزنین برین توی ریکاوری ولی هرچی میزنم نمیره
میشه یه درایو به اندازه همون درایو ریکاوری درست کنم و از یکی که محتویاتش رو داره بگیرم بریزم توش ؟ اینجوری درست میشه ؟
چطوری میتونم بکاپ رو ریستور کنم؟
من دوتا درایو Primary دارم که یکیش C هست و اون یکی System هست درایو سیستم 199 مگابایته و 3 تا هم درایئ Logical درست کردم
.
توی بازی ها بعضی وقتا کم میاره الان فهمیدم وقتی دماش میره بالا کم میاره و تیک میزنه ، فکنم باید یه کول پد بگبرم ، چه مارکی خوبه و قیمتش چنده ؟
amirpcp30
05-08-2011, 14:24
چطور ممکنه؟؟؟
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....
این برنامه درایو Logical رو نمی تونه شناسایی کنه چون قبل از تغییر فرمت اصلا نمی تونین درایوی بسازین و فقط می تونه ظرفیت کل هارد رو بشناسه و فرمت اون رو تغییر بده....
با یک نرم افزار جدید پارتیشن چک کنین ببینین می تونه هارد رو بشناسه یا نه....
اگر Basic باشه باید بتونه بشناسه ....
سلام
مشکل رو فهمیدم
چون 4 تا درایو primary بودن اجازه نمیداد پارتیشن جدید ایجاد کنم
em0fab0y
05-08-2011, 16:35
سلام
مشکل رو فهمیدم
چون 4 تا درایو primary بودن اجازه نمیداد پارتیشن جدید ایجاد کنم
واقعا خسته نباشین :31:
شما باید بک درایو Primary داشته باشین و بقیه ظرفیت هارد رو به صورت Extented partition در بیارین و درایو Logical بسازین....
دوستان من تصميم نهايي رو براي خريد اين لبتاب گرفتم
فقط مشكل هارد نداره؟؟؟
از كدوم گارانتي و فروشگاه بگيرم؟؟
THE WORLD_IS MINE
06-08-2011, 02:52
این اطلاعات درسته
Pavilion dv6-6091
رم 8گیگ اپ میشه تا 16 گیگ ... کارت گرافیگش Ati 2gb اپ تو 4 گیگ DDr5
6090ee
رم 8گیگ توانایی اپ شدن رو نداره... کارت گرافیگش Ati 1gb اپ تو 4 گیگ DDr5
من چندتا سوال دارم.
1-این وایرلسی که لب تاب داره اگه بخوام اینترنت وایرلس بگیرم دیگه نیازی به مودم نداره؟
همه جا میشه استفاده کرد یا فقط زیر دکلهای وایرلس؟
دوستان من یه مشکلی دارم.
بیشتر بازیایی که روی خود لب تاب نصب هست غیر فعال هست و اونایی که فعال هست بعد چند بار بازی کردن غیر فعال میشه و میگه باید انلاین بشی ،این مشکل برای همه هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
omidrasool
06-08-2011, 08:23
این اطلاعات درسته
Pavilion dv6-6091
6090ee
6091 رمش 6GIG هست ولی قابلیت اپدیت داره.
omidrasool
06-08-2011, 08:37
من تو سایت Notebookcheck 6091 گرافیکش AMD Radeon HD 6570Mزده بود.
مگه 6091 گرافیکش مثل 6090 ATI6770 نیست؟
فوریه
em0fab0y
06-08-2011, 10:30
من تو سایت Notebookcheck 6091 گرافیکش AMD Radeon HD 6570Mزده بود.
مگه 6091 گرافیکش مثل 6090 ATI6770 نیست؟
فوریه
نه خیر دوست عزیز 6750 هست...
omidrasool
06-08-2011, 11:16
کارت گرافیک 6750 با 6770 چه فرقی داره؟
کدوم بهتره؟
em0fab0y
06-08-2011, 11:36
من پارتیشن بندی کردم و اشتباها درایو ریکاوری رو پاک کردم
ولی وقتی لپ تاپ رو گرفتم توی 4 تا DVD بکاپ گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی ویندوز بالا میاد با زدن F11 نمیتونم برم توی ریکاوری اون پایین میبینم نوشته F11 بزنین برین توی ریکاوری ولی هرچی میزنم نمیره
میشه یه درایو به اندازه همون درایو ریکاوری درست کنم و از یکی که محتویاتش رو داره بگیرم بریزم توش ؟ اینجوری درست میشه ؟
چطوری میتونم بکاپ رو ریستور کنم؟
من دوتا درایو Primary دارم که یکیش C هست و اون یکی System هست درایو سیستم 199 مگابایته و 3 تا هم درایئ Logical درست کردم
.
توی بازی ها بعضی وقتا کم میاره الان فهمیدم وقتی دماش میره بالا کم میاره و تیک میزنه ، فکنم باید یه کول پد بگبرم ، چه مارکی خوبه و قیمتش چنده ؟
دوست عزيز شما به هرحال بايد درايو ريکاوري رو پاک مي کردين به دليل اين محتويات رو روي Dvd دارين و نيازي به داشتن روي هارد نيست.....
وارد نشدن به System Recovery به پارتيشن داراي مشکل شما برمي گرده و تا زماني که درست پارتيشن نکنين نمي تونين ريکاوري کنين البته خود ريکاور کردن هم کل پارتيشن هارد رو تغيير مي ده و به حالت اول باز مي گردونه....
اما با این حال چک کنین ببینین وقتی Disk 1 می زارین می تونه Run بشه یا نه.....
نه نمی تونین درایو ریکاوری درست کنین....
نیازی نیست از کسی بگیرین چون خودتون محتویات درایو ریکاوری رو دارین...
شما نمی تونین بیش از یک درایو Primary داشته باشین سعی کنین دوباره و خیلی درست از طریق منوی نصب ویندوز پارتیشن کنین.....
نه به هیچ وجه تو هیچ بازی مشکل نداره و اگر هم مشکلی باشه ممکن از تنظیمات باشه....
چک کنین ببینین تو Power Option تنظیمات Graphic تو چه حالتی هست....
اسم بازی رو بگین....
کول پد هم به هیچ عنوان تاثیری تو کمتر شدن گرما cpu و gpu و به طور کلی سیستم نداره و گاهی اوقات هم باعث افزایش گرما می شه....
em0fab0y
06-08-2011, 11:58
من چندتا سوال دارم.
1-این وایرلسی که لب تاب داره اگه بخوام اینترنت وایرلس بگیرم دیگه نیازی به مودم نداره؟
همه جا میشه استفاده کرد یا فقط زیر دکلهای وایرلس؟
دوستان من یه مشکلی دارم.
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
دوست عزیز اصلا نوع سوالتون درست نیست....
اگر شما بخواین از طریق مودم وایرلس تو خونه کانکت بشین فقط می تونین در یک محدوده خاصی این کار انجام بدین اما اگر بخواین از طریق یک Isp در محدوده شهر خودتون به صورت وایرلس کانکت بشین که مطمئنا نمی خواین این کار انجام بدین باید یک انتن بالای بام منزلتون نصب کنین.....
اما اگر منظورتون وایمکس هست نیاز به یک مودم ویژه دارین و فقط می تونین در یک شهر و محدوده ای یه گستره وسیعی از این امکان استفاده کنین....
خیر غیر فعال نمی شه و برای انجام بعضی از اون ها نیاز به اینترنت دارین....
این دو برنامه مربوط به مشخصات فنی Cpu و Gpu هست و برای چک کردن دما می تونین از برنامه Cpuid hardware monitor استفاده کنین...
وای خدا ..............
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
دوستان من تصميم نهايي رو براي خريد اين لبتاب گرفتم
فقط مشكل هارد نداره؟؟؟
از كدوم گارانتي و فروشگاه بگيرم؟؟
به هیچ عنوان کوچکترین مشکلی نداره و می تونین با نهایت اطمینان خرید کنین البته از یک فروشگاه خوب.....
به قسمت پیغام های بازدیدکنندگان من برید و آدرس فروشگاه رو ببینید....
binahayat_m
06-08-2011, 12:33
دوستان عزیزی که بایوس جدید رو نصب کردن حتما متوجه شدن که هنگام روشن کردن سیستم دیگه صدای لحظه ای فن با دور بالا رو نخواهند شنید و این مساله کاملا برطرف شده و برای تمام مدل ها اعمال شده و جای هیچ گونه نگرانی نیست....
من بایوس اپدیت کردم ف خودت لینک شو دادی بهم
اما هر دفعه که روشن می کنم اون صدای لحظه ای و سریع می یا د؟!
این اطلاعات درسته
Pavilion dv6-6091
6090ee
چرته. هر دو تاشون تا 16 گیگ قابلیت آپ شدن دارند.
em0fab0y
06-08-2011, 12:46
فقط مدل های سری 6100 نا 16 قابل ارتقا هستن....
دیگه هم اینجوری حرف نزنید.....
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
من بایوس اپدیت کردم ف خودت لینک شو دادی بهم
اما هر دفعه که روشن می کنم اون صدای لحظه ای و سریع می یا د؟!
ورژن F.14 رو نمی گم.....
ورژن F.1A رو نصب کن....
لینک رو به همه دادم...
دوباره نصب کن باید این تغییر اعمال بشه....
em0fab0y
06-08-2011, 14:04
همه کسانی که مدل های سری Dv6 و Dv7 سری 6 رو دارن می تونن دانلود کنن.....
em0fab0y
06-08-2011, 14:31
کارت گرافیک 6750 با 6770 چه فرقی داره؟
کدوم بهتره؟
واضح که 6770M قوی تره....
از لحاظ سرعت،حافظه و سایه زن بسیار بهتر هست.....
amirpcp30
06-08-2011, 15:06
سلام
شما باید بک درایو Primary داشته باشین و بقیه ظرفیت هارد رو به صورت Extented partition در بیارین و درایو Logical بسازین....
خود اچ پی اینطوری زده بود من دست نزدم
به خاطر اینکه ریکاوری هم یک درایو بوت هست ب همین دلیل از اول لاجیکال نبود
قربان من معذرت می خوام فکر کردم از این سایت های خرید لپتاپ کپی شده ;)
و در مورد آپگرید وقتی هر دو مدل یک چیپست و یک پردازنده دارند چه جوری می شه که حداکثر رمشون با هم فرق کنه
خود سایت HP هم حداکثر رم رو 8 گیگ برای 6100 ذکر کرده
ولی با این همه رم 16 هم روی جفتشون می شه گذاشت.
em0fab0y
06-08-2011, 15:42
قربان من معذرت می خوام فکر کردم از این سایت های خرید لپتاپ کپی شده ;)
و در مورد آپگرید وقتی هر دو مدل یک چیپست و یک پردازنده دارند چه جوری می شه که حداکثر رمشون با هم فرق کنه
خود سایت HP هم حداکثر رم رو 8 گیگ برای 6100 ذکر کرده
ولی با این همه رم 16 هم روی جفتشون می شه گذاشت.
شوخی کردم دوست من....
البته نه همه مدل های سری 6100....
بسته به پارت فرق می کنه....مثل 6091us.....
اما سری 6 در هر مدل و پارت فقط تا 8 ساپورت می کنه....
سلام دوستان
من می خوام hp 6090 رو بخرم چند تا سوال داشتم
1- کدوم پاساژ ارزون تره
2- کدوم گارانتی
3- کدوم فروشگاه
در ضمن داشتم این تاپیک رو می خوندم دو نفر هاردشون سوخته بود از این بابت به شک افتادم که بخرم یا نه
ممنون از دوستان که راهنمایی می کنند
اگر هم نمیشه اون سه تا سوال رو جواب بدین لطفا از طریق pm بهم بگید
em0fab0y
06-08-2011, 18:15
دوست عزیز gggmail
نه خیر دوست عزیز ....
تو این سری تا اون جا امکان داشته از بهترین قطعات استفاده شده و این مساله امکان خرابی رو به شدت پایین آورده اما باز هم طوری نیست که بشه با نظر قطعی در موردش صحبت کرد...به دلیل ماهیت دستگاه های الکترونیکی همیشه می شه درصدی رو به خرابی قسمت های مختلف نسیت داد اما این مساله طوری نیست که باعث نگرانی بشه با توجه به تجربه برند hp در تولید محصولات مختلف....
در مورد هارد هم به دلیل این که از برند Toshiba استفاده شده شده تقریبا می شه با اطمینان گفت که مشکلی در آینده نخواهید داشت مگر در موارد استثنا.....
این رو هم بگم که اگه کار خاصی جز Gameing ندارین بهتر هست 6050 رو بگیرین با پردازشگر i5 و گرافیک 6770m....
با این که پردازشگر دو هسته ای هست ولی واقعا فوق العاده هست ونمی تونین به راحتی فرقی بین این و نوع چهار هسته ای پیدا کنین...
من خودم قبل 6050 ،، 3052nr داشتم واقعا اون 4 هسته ای 6 مگ کش اصلا قابل قیاس با این دو هسته ای فرکانس بالا نیست....
پس بهتر هست نه شما و نه هیچ کس دیگه اسیر تبلیغات نشین و احساس نکنین که اگه الان 4 هسته ای داشته باشین دیگه سیستم پرواز می کنه نه به هیچ وجه این طوری نیست....
تصورات اشتباه نکنین چون به شخصه دوست ندارم کسی برای چیزی که مورد نیازش نیست پول اضافه بده...
پس حرف گوش بدین و 4 هسته ای رو به نظر من نخرین....
خرید 6080 با توجه به نیاز شما کار درستی نیست فقط 250T بی جهت از دستتون خارج می شه....
em0fab0y
06-08-2011, 18:23
راستی این هم بگم کسی به هیچ وجه تشکر یادش نره....
خودم دوست ندارم ولی داستان داره و این رو انجام بدین....
aminbadiee
06-08-2011, 19:17
6070 بلوري نداره رمش 4 گيگه و هاردش 500 گيگ اما دور بالاست 7200 دوره بقيه مواردش مثل 6090 هستش هر قابليتي 6090 داره 6070 هم داره براي خريدش بايد به سريال نامبرش بيشتر توجه كني كه اگه پستهاي قبلي رو بخوني جوابتونو دادن دوستان گارانتي هم تو ايران كشكه!!:5: هرچي دلت ميخواد بخر اما به نظرم ايران اچ پي معتبر تره اما گرونتر...موفق باشي:20:
سلام. ازتون چند سوال داشتم راجع به 6070 ولی لینک پیغام خصوصی بهتون برام بسته بود. میشه میلتون را بدید. میخواهم پسفردا بخرم
badiee.amin@yahoo.com
شرمنده این سوال ممکن است بچه گانه باشه
من الان اومدم 3درایو از طریق ویندوز درست کردم و همشون هم primary هستن !!!!
سوالم اینه که ، فقز درایو مربوط به ویندوز باید primary باشه ؟
چجوری دو درایو دیگه رو لاجیکال کنم ؟هرکاری میکنم دکمه ای برای لاجیکال کردن نمیبیینم
nightvision
06-08-2011, 19:45
پورت hdmi لبتاب فقط خروجی صدا و تصویر یا ورودی هم میشه؟
THE WORLD_IS MINE
06-08-2011, 19:57
دوستان من میخوام برم hp pavilon 6090 ee رو بگیرم ..به نظر شما قویترین انتخاب ممکن همینه؟؟؟ مدل دیگهای از Hp نیت که با این 6090ee برتری داشته باشه
em0fab0y
06-08-2011, 20:18
دوستان من میخوام برم hp pavilon 6090 ee رو بگیرم ..به نظر شما قویترین انتخاب ممکن همینه؟؟؟ مدل دیگهای از Hp نیت که با این 6090ee برتری داشته باشه
دوست عزیز اگر قرار هست چیزی در حدود 1.5m هزینه کنین بهتره همین کانفیگ رو که در 6090 مد نظر دارین در مدل دیگه از همین برند و سری کمی ارتقا بدین تو انتخابتون ....
می تونین 6091nr یا 6100 رو انتخاب کنین با قیمت به ترتیب 1390T و 1550T.....
البته 6091nr به دلیل این که پارت اروپایی هست کیبرد عربی نداره و ممکن هارد با برند دیگه ای در اون استفاده شده باشه که به نظر من بهتر هست.....
em0fab0y
06-08-2011, 21:01
دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد که در مورد پارتیشن و مدیریت فضای هارد پرسیده می شه و افراد زیادی با این مشکلات روبرو هستن لازم می بینم توضیحاتی رو هرچند مختصر بیان کنم.....
ببینید دوستان عزیز :
تمامی هارد دیسک ها دو حالت بیشتر ندارن یا Basic هستن و یا Dynamic ...
که هر کدام فرمت و حالت های مختلفی رو در پارتیشن قبول می کنن....
در نوع اول پارتیشن های Primary ، extended and logical وجود دارن که به صورت ابتدایی وخیلی ساده می تونیم از طریق اون مدیریت ظرفیت هارد را بر عهده بگیریم و کار با اون بسیار راحت هست...
اما در نوع دوم که Dynamic هست و بیشتر توسط کسانی مورد استفاده قرار می گیره که با حجم یسیار بالایی از Data روبرو هستن و به معنای واقعی نیاز به پویایی دیسک برای مدیریت اطلاعات خودشون دارن ....مثل سازمان ها و بسیاری از سرورهای بزرگ ....
در این حالت به دلیل جنبش و پویایی شدیدی که اطلاعات دارن دیگه چیزی به نام پارتیشن وجود نداره و جای خودش رو به Volume می ده که بسیار قدرت مانور و انعطاف پذیزی بالایی در مدیریت Data داره...
به طور مثال در فرمت Dynamic به راحتی می شه تمام Volume ها و ظرفیت ها رو به راحتی با هم به اشتراک گذاشت بدون رخ دادن اتفاقاتی که در مورد دیسک Basic می افته.....
پس تا اینجا متوجه شدین که چه فرق هایی دارن....
اما در مورد دیسک Basic به هیچ عنوان این قدرت و انعطاف وجود نداره و پارتیشن بندی با محدودیت هایی که البته در دامنه نیاز کاربر که همان دخیره عادی اطلاعات هست مواجه می شه.....
در این حالت چند گزینه و فرمت برای پارتیشن وجود داره.....
بدین صورت که کسانی که قصد دارن فقط 4 درایو داشته باشن می تونن فرمت هر 4 تا رو به صورت Primary و با فقط درایو C رو Primary و بقیه رو به صورت Logical در بیارن.....
اما کسانی که قصد دارن بیش از 4 درایو داشته باشن حتما باید این حالات را رعایت کنن....
بدین صورت که یاید حتما درایو C رو به صورت Primary و بقیه درایو ها رو به صورت Logical در بیارین تا بتونین ظرفیت درایو آخری رو به صورت متوالی تقسیم کنین....
یا این که سه درایو اول رو به صورت Primary و درابوآخری رو به صورت Logical دربیارین و اون به طور متوالی و تا جایی که می خواین به درایو های دیگه تقسیم کنین که البته محدودیت هایی هم داره....
به عبارت دیگه در حالت Primary نمی تونین بیش از 4 درایو درایو داشته باشین مگر این که درایو آخری Logical یاشه.....
em0fab0y
06-08-2011, 21:10
شرمنده این سوال ممکن است بچه گانه باشه
من الان اومدم 3درایو از طریق ویندوز درست کردم و همشون هم primary هستن !!!!
سوالم اینه که ، فقز درایو مربوط به ویندوز باید primary باشه ؟
چجوری دو درایو دیگه رو لاجیکال کنم ؟هرکاری میکنم دکمه ای برای لاجیکال کردن نمیبیینم
پاسخ به طور کلی داده شد....
اگر می خواین بیش از 4 درایو یداشته باشین باید درایو آخر به Logical تبدیل بشه اما اگر چنین قصدی ندارین همشون Primary یاشه بهتره......
توضیحاتتون بسیار کامل و مفید بود
ولی نگفتین که چگونه پرایمری را به لاجیکال تبدیل کنیم
em0fab0y
06-08-2011, 21:23
می تونین از برنامه Easeus Partition Master Home Edition استفاده کنین....
روی درایو دلخواه کلیک کنین و با استفاده از گزینه Advance روی convert to logical کلیک کنین تا عملیات تبدیل اتفاق بیوفته....
روی درایو دلخواه کلیک کنین و با استفاده از گزینه Advance روی convert to logical کلیک کنین تا عملیات تبدیل اتفاق بیوفته....
پس خود ویندوز همچین قابلیتی را نداره :13:
em0fab0y
06-08-2011, 21:30
ویندوز همه رو به صورت Primary در می آره و برای پارتیشن دلخواه نیاز به تبدیل هست.....
mohsenking
07-08-2011, 00:33
دوست عزيز شما به هرحال بايد درايو ريکاوري رو پاک مي کردين به دليل اين محتويات رو روي Dvd دارين و نيازي به داشتن روي هارد نيست.....
وارد نشدن به System Recovery به پارتيشن داراي مشکل شما برمي گرده و تا زماني که درست پارتيشن نکنين نمي تونين ريکاوري کنين البته خود ريکاور کردن هم کل پارتيشن هارد رو تغيير مي ده و به حالت اول باز مي گردونه....
اما با این حال چک کنین ببینین وقتی Disk 1 می زارین می تونه Run بشه یا نه.....
نه نمی تونین درایو ریکاوری درست کنین....
نیازی نیست از کسی بگیرین چون خودتون محتویات درایو ریکاوری رو دارین...
شما نمی تونین بیش از یک درایو Primary داشته باشین سعی کنین دوباره و خیلی درست از طریق منوی نصب ویندوز پارتیشن کنین.....
نه به هیچ وجه تو هیچ بازی مشکل نداره و اگر هم مشکلی باشه ممکن از تنظیمات باشه....
چک کنین ببینین تو Power Option تنظیمات Graphic تو چه حالتی هست....
اسم بازی رو بگین....
کول پد هم به هیچ عنوان تاثیری تو کمتر شدن گرما cpu و gpu و به طور کلی سیستم نداره و گاهی اوقات هم باعث افزایش گرما می شه....
من این برنامه رو دانلود کردم aseus Partition Master Home Edition وقتی زدم Converte to logocal زد که :
System or Boot Partition Cannot Be Converted!
چه کنم؟
الان امتحان کردم DVD 1 رو گذاشتم و رفت توی ریکاوری یعنی حله دیگه آره ؟
جدا کول پد تاثیری نداره و بدتر هم هست ؟ پس ک.ل پذ رو واسه چی ساختن؟ پس برای پایین آوردن دما باید چیکار کرد ؟
تنظیمات کارت گرافیک رو دستکاری کرده بودم الان دیفالتشون کردم
concordx
07-08-2011, 00:34
دوست عزیز اگر قرار هست چیزی در حدود 1.5m هزینه کنین بهتره همین کانفیگ رو که در 6090 مد نظر دارین در مدل دیگه از همین برند و سری کمی ارتقا بدین تو انتخابتون ....
می تونین 6091nr یا 6100 رو انتخاب کنین با قیمت به ترتیب 1390T و 1550T.....
البته 6091nr به دلیل این که پارت اروپایی هست کیبرد عربی نداره و ممکن هارد با برند دیگه ای در اون استفاده شده باشه که به نظر من بهتر هست.....
سلام .
em0fab0y داشتیم؟؟؟؟:31:
6099 رو نمیگی؟
باشههههههه.
باشههههه.
با تشکر از em0fab0y.
من یک سوال یاده دارم.
میخواستم بدونم لایت اسکیریپ رایتر با سی دی مخصوص کار میکنه یا هر سی دی بزاری روش چاپ میکنه؟
من با برنامه خود اچ پی تست کردم بهم گفت سی دی لایت ایکریپ بزار تو درایور
سلام به همه ی دوستان، واقعاً تاپیک مفیدی بود، من تا پیچ 26 این تاپیکو خوندم و کاملاً مجاب شدم که بهترین انتخاب همین 6090 هستش.
فقط یه مطلبی الان ذهنمو درگیر کرد، وقتی رفتمو صفحه ی آخر تاپیکو خوندم متوجه شدم که مدل های جدید تری هم هستش، می خواستم بدونم به نظر شما 6090 بهتره یا 6091nr و یا 6100؟؟؟
ممکنه یه زحمتی بکشید و کانفیگ های دو مدل 6090nr و 6100 رو بهم بگید؟؟؟
پیشاپیش ممنونم.
دوستان یک سوال برای اپدیت درایور ها باید تک تک از سایت اچ پی دانلود شن و نسب یا همین اچ پی support assistant کافیه ؟ اگه اره که خیلی از دراور ها تو لیست اپدیت اش نیست با توجه به اینکه تو خود سایت هست و من دانلود نکردم برای نمونه دراور چیپست ها یا گرافیک..... اگه میشه کامل راهنمایی کنین ممنون :20:
هیچکس دارای علم کافی برای پاسخ دادن به این سوال نیست ؟
em0fab0y
07-08-2011, 10:16
پورت hdmi لبتاب فقط خروجی صدا و تصویر یا ورودی هم میشه؟
نه دوست عزیز فقط خروجی هست....
برای انتقال دو طرفه تصاویر بین دیوایس های مختلف نیاز به WiDi هست....
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
با تشکر از em0fab0y.
من یک سوال یاده دارم.
میخواستم بدونم لایت اسکیریپ رایتر با سی دی مخصوص کار میکنه یا هر سی دی بزاری روش چاپ میکنه؟
من با برنامه خود اچ پی تست کردم بهم گفت سی دی لایت ایکریپ بزار تو درایور
درسته حتما باید Scribeable باشه....
em0fab0y
07-08-2011, 10:28
هیچکس دارای علم کافی برای پاسخ دادن به این سوال نیست ؟
نه خیر دوست عزیز شما باید تمام درایورها و اپلیکبشن های مورد نیازتون رو از طریق سایت hp بگیرین و از طریق Hp Assistant اونارو maintenance کنین....
support assistant کار آپدیت بعضی از درایورها و اپلیکیشن های مهم و کاربردی رو انجام می ده و شما نمی تونین فقط در این زمینه ازش انتنظار داشته باشین به دلیل این گستره عمل این برنامه خیلی وسیع تر از آپدیت کردن هست....
em0fab0y
07-08-2011, 10:42
سلام به همه ی دوستان، واقعاً تاپیک مفیدی بود، من تا پیچ 26 این تاپیکو خوندم و کاملاً مجاب شدم که بهترین انتخاب همین 6090 هستش.
فقط یه مطلبی الان ذهنمو درگیر کرد، وقتی رفتمو صفحه ی آخر تاپیکو خوندم متوجه شدم که مدل های جدید تری هم هستش، می خواستم بدونم به نظر شما 6090 بهتره یا 6091nr و یا 6100؟؟؟
ممکنه یه زحمتی بکشید و کانفیگ های دو مدل 6090nr و 6100 رو بهم بگید؟؟؟
پیشاپیش ممنونم.
6100:
cpu : Corei7-2630M
Ram : 8GB
Graphic Card : Amd Mobility Radeon 6770M 1GB GDDR5
Hard : 750GB
6091nr :
Cpu :2630M
Ram : 6GB
Graphic Card : Amd Mobility Radeon 6570M 1GB GDDR5
Hard : 1TB
دوستان دقت داشته باشن در بعضی جاها Graphic 6770M معرفی شده که Fake هست و 6750 درست هست....
sasansatio
07-08-2011, 12:11
سلام دوستان!! چند روز پیش رفتم 6090 بخرم گفتن ک دیگه تولید نمیشه...منظورشونو نفهمیدم...یعنی دیگه تو بازار گیر نمیاد؟؟
یه سوال دیگه:اگه فرض کنیم رم 6090 6 گیگ باشه کاردش مثل 6080 میشه؟منظورم اینه که کیفیت و کارکرد 6080 مثل 6090 هست یا نه؟؟یعنی اگه بلو ری نخوایم میشه بجای 6090 6080 خرید؟
نه دوست عزیز فقط خروجی هست....
برای انتقال دو طرفه تصاویر بین دیوایس های مختلف نیاز به WiDi هست....
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدین!!!!!!!
سلام دوستان
6100 فرقش با 6090 فقط در هارد و بلوری هست؟؟
سلام دوستان، یه راهنمایی می خوام
من بین Acer 5750 cori7 و Hp 6080 موندم کودمو بگیرم، اولش می خواستم HP 6090 بگیرم اما اینجا، یعنی توی شهر مااااااااا ( عشق است شاهین نجفی :دی ) قیمتش یک و هفتصده و من نمی خوام اینقدر خرج کنم!!!
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.
برقرار باشید و سبز.
از em0fab0y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بابت پاسخ کامل قبلیش ممنونم.
alichalki
07-08-2011, 16:20
سلام دوستان
دوستان من میخوام هارد لپ تاپ رو پارتیشن کنم ... لطفا یه برنامه معرفی کنید که کار باهاش راحت باشه و بدن فرمت بشه پارتشن کرد ...
ممنون :11:
binahayat_m
07-08-2011, 16:38
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
ورژن F.14 رو نمی گم.....،
ورژن F.1A رو نصب کن....
لینک رو به همه دادم...
دوباره نصب کن باید این تغییر اعمال بشه....
سلام
من f.1a دانلود کردم ، البته فکر کنم قبلا نصب کردم ، و قتی نصب کردم ، بعدش ریسیت شد و یه صفحه مشکی اومد و برای 30 دقیقه کاریش نداشتم و بعد ریسیت کردم خوشبختانه ویندوز بالا اومد
دفعه قبل که نصب کردم خودش همه کار ها کرد ، ولی این دفعه اینجوری شد
amirpcp30
07-08-2011, 19:18
سلام
نظرتون در مورد این کول پد ها چیه؟:
من یکی گرفتم 30 تومن ولی نمی دونم چطوری باید استفاده کنم روی خودش نوشته 3 تا 8 ساعت به طور مداوم کار مکی نه ولی نمی دونم باید چیکارش کنم
راستی این که من گرفتم یکم برای 6080 کوچیکه اندازه ی 6080 هم گیر میاد؟
ممنون
nima_negmis
07-08-2011, 19:47
سلام . من یه لپتاپ 6080 خریدم . سمت چپ کیبورد احساس می کنم که برآمدگی داره . طرفای دکمه s و d بالارفتگی است . می خوام بدونم که این مساله عادیه یا لپ تاپ من مشکل داره؟
سلام دوستان
6100 فرقش با 6090 فقط در هارد و بلوری هست؟؟
دوستان کسی جواب مارو نمی ده؟
mehdi fire
07-08-2011, 22:15
عملکرد 6080 تو autocad و 3dmax چجوره؟
em0fab0y
07-08-2011, 23:00
سلام
من یکی گرفتم 30 تومن ولی نمی دونم چطوری باید استفاده کنم روی خودش نوشته 3 تا 8 ساعت به طور مداوم کار مکی نه ولی نمی دونم باید چیکارش کنم
ممنون
ببینید دوست عزیز این پد بدین صورت کار می کنه که دانه های کریستالی که درون این پوشش قرار داره با گرفتن حرارت دستگاه شروع به یه حالتی شبیه به آب شدن می کنن و از این طریق گرما سیستم رو جذب می کنن....
اگر هوا گرم باشه می تونین اون رو در جای خنکی قرار بدین تا دانه های کریستال به فرم یخ مانند در بیان....
البته این به این معنی نیست که شما مجبورین همیشه این کار انجام بدین....
در دمای عادی هم این اتفاق می افته.....
رعایت بازه زمانی هم زیاد مهم نیست و سعی کنید مثل من همیشه زیر نوت بوک قرار بدین ....
نه کوچیک نیست و برای نوت بوک 15.6 طراحی شده.....
شما خیلی بیشتر از قیمت عادی خریدین....
قیمت اصلی 14T هست نه 30T.....
em0fab0y
07-08-2011, 23:19
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدین!!!!!!!
ببین داداش گلم همه HDMI Port الزاما ورودی و یا خروجی نیستن و رو دیوایس های مختلف فرق می کنن...
مثل خیلی از دیوایس ها که اصلا نبازی به ورودی ندارن و کاملا یک طرفه و خروجی هستن....
در مورد WiDi هم برای انتقال بدون سیم تصاویر بکار می ره و دیگه نیازی به HDMI POrt نیست...
البته این دو در برابر هم قرار ندارن و هر کدوم کاربرد خاص خودشون دارن که البته WiDi به دلیل تکنولوژی بالاتر گرون تر هست.....
amirpcp30
07-08-2011, 23:21
سلام
باید داخل فریزر گزاشته بشه؟ آخه فروشنده خودش هم دقیق نمی دونست چی به چیه
گفت 3 ساعت داخل فریزر باشه 3 ماه کار می کنه
اگه بخواهم این کول پد کامل زیر لپ تاپ رو بپوشه اندازه ی 3 سانت کوچیکتره
اندازه ی بزرگترش هم هست؟
em0fab0y
07-08-2011, 23:26
سلام . من یه لپتاپ 6080 خریدم . سمت چپ کیبورد احساس می کنم که برآمدگی داره . طرفای دکمه s و d بالارفتگی است . می خوام بدونم که این مساله عادیه یا لپ تاپ من مشکل داره؟
نه دوست عزیز به هیج عنوان عادی نیست و نوت بوک شما مشکل داره....
نیازی هم به گارانتی نیست ....
ببرین همون جایی که خریدین و بندازین جلوی فروشنده....
باید عوض کنه و یکی دیگه بهتون بده.....
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
سلام
من f.1a دانلود کردم ، البته فکر کنم قبلا نصب کردم ، و قتی نصب کردم ، بعدش ریسیت شد و یه صفحه مشکی اومد و برای 30 دقیقه کاریش نداشتم و بعد ریسیت کردم خوشبختانه ویندوز بالا اومد
دفعه قبل که نصب کردم خودش همه کار ها کرد ، ولی این دفعه اینجوری شد
نه نباید این اتفاقات می افتاد....
برو تو تنظیمات ببین این ورژن اعمال شده یا نه.....
فرقی از لحاظ پروسه نصب با ورژن های قبلی نداره.....
em0fab0y
07-08-2011, 23:33
سلام
باید داخل فریزر گزاشته بشه؟ آخه فروشنده خودش هم دقیق نمی دونست چی به چیه
گفت 3 ساعت داخل فریزر باشه 3 ماه کار می کنه
اگه بخواهم این کول پد کامل زیر لپ تاپ رو بپوشه اندازه ی 3 سانت کوچیکتره
اندازه ی بزرگترش هم هست؟
نه دوست عزیز نیازی نیست شما همیشه این کار رو انجام بدین....
فقط موقعی که احساس می کنین دانه های کریستال به اندازه کافی حالت جامد خودشون رو ندارن....
مزخرف گفته....
وای دوست عزیز مگه لباس که باید کاملا بپوشونه....
انذازه کاملا مناسب نوت بوک هست و اگر هم از گوشه کمی بیرون می زنه اصلا مهم نیست به دلیل این که اصلا طرفین دستگاه گرمایی نداره که نیاز به جذب شدن داشته باشه....
amirpcp30
07-08-2011, 23:41
انذازه کاملا مناسب نوت بوک هست و اگر هم از گوشه کمی بیرون می زنه اصلا مهم نیست به دلیل این که اصلا طرفین دستگاه گرمایی نداره که نیاز به جذب شدن داشته باشه....
بر عکس
اتفاقا سرف سمت چپ دستگاه (طرفی که فن داره) خیلی داغ هست اگه قرار باشه که این کول پد حرارت رو جذب کنه پس همون طرف رو باید کامل بگیره اگر هم یکم بیاریم کول رو به همون سمت یعنی سمت راست دستگاه 3 سانت خالی بشه در هنگام تایپ کمی لنگ میزنه که باعث میشه به هارد صدمه بزنه
در هر حال ممنون از شما
amirpcp30
07-08-2011, 23:49
بر عکس
اتفاقا سرف سمت چپ دستگاه (طرفی که فن داره) خیلی داغ هست اگه قرار باشه که این کول پد حرارت رو جذب کنه پس همون طرف رو باید کامل بگیره اگر هم یکم بیاریم کول رو به همون سمت یعنی سمت راست دستگاه 3 سانت خالی بشه در هنگام تایپ کمی لنگ میزنه که باعث میشه به هارد صدمه بزنه
در هر حال ممنون از شما
em0fab0y
07-08-2011, 23:55
بر عکس
در هر حال ممنون از شما
دوست عزیز طرفین دستگاه فقط طرف راست درست نزدیک فن نیست....
شما می تونین پد رو طوری قرار بدین که کامل سمت چپ دستگاه رو پوشش بده و کمی از طرف راست بیرون بزنه....
مشکلی هم برای تایپ ایجاد نمی کنه.....
من که 7 ماه دارم تاحالا مشکلی نداشتم شما که هیچ...یک هزارم من هم تایپ نمی کنی....
دوست عزیز لطفا اگه در مورد چیزی اطلاعات نداری الکی تز نده....
چطور ممکن به هارد صدمه بزنه مگه دارین تو Bus یا تو قطار استفاده می کنین....
ضمنا Hp Hard Protection به همین دلیل طراحی شده تا اگه زمانی دستگاه دچار تکان خیلی شدید شد بتونه با از کار انداختن هارد جلوی از بین رفتن اطلاعات رو بگیره....
sasansatio
07-08-2011, 23:55
سلام دوستان!! چند روز پیش رفتم 6090 بخرم گفتن ک دیگه تولید نمیشه...منظورشونو نفهمیدم...یعنی دیگه تو بازار گیر نمیاد؟؟
یه سوال دیگه:اگه فرض کنیم رم 6090 6 گیگ باشه کاردش مثل 6080 میشه؟منظورم اینه که کیفیت و کارکرد 6080 مثل 6090 هست یا نه؟؟یعنی اگه بلو ری نخوایم میشه بجای 6090 6080 خرید؟
اگه میشه جواب سوالمو بدین...خیلی خیلی ممنون میشم...
سلام دوستان
6100 فک کنم فقط اسم یه سری باشه.(البته مطمئن نیستم) چون توسایت hp زده بود که 6100 series . اگه غیر از اینه شما بگین
با تشکر
nima_negmis
08-08-2011, 01:53
نه دوست عزیز به هیج عنوان عادی نیست و نوت بوک شما مشکل داره....
نیازی هم به گارانتی نیست ....
ببرین همون جایی که خریدین و بندازین جلوی فروشنده....
باید عوض کنه و یکی دیگه بهتون بده....
بالای دکمه های f4 , f3 رو که فشار میدم کیبورد یکم میره تو در اصطلاح flex شده . اما سمت راست دستگاه فیکسه . اصلا برا شما اینجوری نیست ؟ می خوام الکی نرم پیشش
nima_negmis
08-08-2011, 02:22
اضافه کنم که این بالا اومدگی که میگم خیلی کوچیکه . حتی بعضی وقتا احساس می کنم خطای دید باشه . واقعا شک میکنم . برا همین خواستم از شما ها هم بپرسم . اخه راستش الکی دوست ندارم رو کالایی که خریدم جلو فروشنده عیب الکی بذارم .
اما فلکس بودن سمت چپش دیگه واضحه . وقتی دکمه های f و عددهای سمت چپ رو می زنم صفحه زیر دکمه ها هم کمی پایین میره. در صورتی که سمت راست اینجوری نیست .خواهشن دوستا هم یه امتحانی بکنن به من بگن عادیه یا مشکل داره؟ یا اگه مشکل داره چه قدر جدیه ؟ اصلا ارزش پیگیر شدن داره یا نه
سلام
ممنون
این نوع کول پد از لحاظ کاهش دما در مقایسه با فن دارها چگونه هستن ؟
بهترن یا نه ؟
میانگین دما با این نوع کول پد و بدون آن را لطفا قرار دهید
aliondvd
08-08-2011, 10:02
با سلام
من یه فیلم 3 بعدی دانلود کردم می خواستم ببینم اگه عینک مخصوص تلویزیون های سه بعدی رو بگیرم می تونم فیلم رو روی لپ تاپ به صورت سه بعدی ببینم چون همین طوری که با نرم افزار پاور دی وی دی فیلم رو پخش می کنم دوتا تصویر کنار هم با هم پخش می شه و وقتی گذینه ی 3D رو فعال می کنم تبدیل به یه تصویر می شه ولی تاره
با تشکر
mohsenking
08-08-2011, 11:50
من این برنامه رو دانلود کردم aseus Partition Master Home Edition وقتی زدم Converte to logocal زد که :
System or Boot Partition Cannot Be Converted!
چه کنم؟
الان امتحان کردم DVD 1 رو گذاشتم و رفت توی ریکاوری یعنی حله دیگه آره ؟
جدا کول پد تاثیری نداره و بدتر هم هست ؟ پس ک.ل پذ رو واسه چی ساختن؟ پس برای پایین آوردن دما باید چیکار کرد ؟
تنظیمات کارت گرافیک رو دستکاری کرده بودم الان دیفالتشون کردم
الو دوست عزیز فکنم این پست رو ندیدی جواب بدی
.
دو تا سوال دیگهم دارم :
1 : این قضیه پرینت کردن روی دیسک چیه؟ مگه پرینتر جوهر داره که چاپ بکنه ؟!
2 : چطور میشه از سختی تایپ کردن با کیبرد 6090 اومد بیرون چون حروفش عربیه مثلا باید "ی" رو بزنی تا "د" تایپ کنه ، نمیشه کلیداشو عوض کرد ؟ کاری میشه کرد ؟
سلام دوستان من ۱ مشکلی با کارت گرفیک ۶۷۷۰ دارم تو بعضی از بازیها مثل Mafia 2 , Dirt 3 وقتی که رو حالت فول اسکرین هستش بازی هنگ میکنه و ویندوز هم هنگ میکنه و مجبور میشم ریستارت کنمش ولی وقتی تو منوی بازی تو گرافیک آپشن فول اسکرین رو بر میدارم درست میشه ولی وقتی میزارم رو گرفیک اینتل و بازیرو اجرا میکنم رو فول اسکرین هم باشه مشکلی نداره و درست اجرا میشه مشکل از بازی هم نیستش چون این بعزیارو رو ۱ کامپیوتر خون نصب کردم درس اجرا میشد بدون اشکال و فول سکرین من تمام درایورهای این نوتبوک رو هم آپدیت کردم
و جدیدا ۱ چیزی فهمیدم که کامپیوتر هنگ نمیکنه بلکه صفحه فقط سیه میشه مثلا وقتی Alt+Ctrl+Delete و میزنم صفحه سیه هستش ولی تسک منیجر ران شده ، اینتر که میزنم میره تو سویچ یوزر ، به ویندوز که لاگین میکنم درس میشه بازی کلوز شده و صاف درس میشه !
تو فرومهای خارجییم خیلی سرچ کردم اینو بعضیها این مشکلو دارن ولی نتونستم جواب درست حسابی براش پیدا بکنم
همه میگفتن دریورهرو آپدیت بکنین ولی من همهٔ دریورم آپدیتِ و بازم مشکل بر طرف نشده ۱کی دیگه از دوستمم با این مشکل داره با نتبوکش که همین HP هم هستش
من 6080se دارم همه Driver هارو هم Update کردم به اخرین Version از جمله ATI Catalyst و Bios و ...
Catalyst Control Version : 2011.0412.2341.40734
Driver Packing Version : 8.83.6.2-110412a-117442C-HP
Winodws Home Edition 64 Bit
عزیزان اولین بوت لپتاپ 6080 یا مدل های کناریش چه جوری هست؟ مثل لنوو ها می نویسه که Setup is preparing your computer for first boot ؟
و همین طور اولش میاد که user account و ساعت و این چیز ها را درست کنید؟
A.IvI.I.N
08-08-2011, 20:37
سلام دوستان
یه جوانمرد با 6090 بنچمارک بگیره بزاره اینجا دعاش میکنم:11:
nima_negmis
08-08-2011, 21:03
اضافه کنم که این بالا اومدگی که میگم خیلی کوچیکه . حتی بعضی وقتا احساس می کنم خطای دید باشه . واقعا شک میکنم . برا همین خواستم از شما ها هم بپرسم . اخه راستش الکی دوست ندارم رو کالایی که خریدم جلو فروشنده عیب الکی بذارم .
اما فلکس بودن سمت چپش دیگه واضحه . وقتی دکمه های f و عددهای سمت چپ رو می زنم صفحه زیر دکمه ها هم کمی پایین میره. در صورتی که سمت راست اینجوری نیست .خواهشن دوستا هم یه امتحانی بکنن به من بگن عادیه یا مشکل داره؟ یا اگه مشکل داره چه قدر جدیه ؟ اصلا ارزش پیگیر شدن داره یا نه
یه جوان مرد نبود جواب بده؟ :31: نا سلامتی اینجا همه از این مدال ها داردنا
SIR.SA33D
08-08-2011, 21:13
سلام به همه
یه سوال
یکی از دوستان گفتن از فروشگاه یاس بخرید قیمتش مناسبه
این فروشگاه 35000 تومن برای گارانتی میگیره
به نظر شما میارزه؟
نظرتون برای خرید اینترنتی از این سایت چیه؟
به نظر شما میصرفه 100 تومن ارزون تر بخری ولی ریسک کنی و از یه سایت خرید کنی اونم لپ تاپ؟
سلام دوستان
یه جوانمرد با 6090 بنچمارک بگیره بزاره اینجا دعاش میکنم:11:
چه بنچمارکی می خواهید؟
اینو رو هم نگاه کنید که مدلش خیلی شبیه 6050 است:
malayeru
08-08-2011, 23:15
عزیزان اولین بوت لپتاپ 6080 یا مدل های کناریش چه جوری هست؟ مثل لنوو ها می نویسه که Setup is preparing your computer for first boot ؟
و همین طور اولش میاد که user account و ساعت و این چیز ها را درست کنید؟
سلام دوست من
اولين بوت اين سيستم با تنظينات ويندوزي و تاريخ و زمان و زبان و اطلاعات امنيتي و كاربري شروع ميشه اما چيزي رو install نميكنه
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
.
دو تا سوال دیگهم دارم :
2 : چطور میشه از سختی تایپ کردن با کیبرد 6090 اومد بیرون چون حروفش عربیه مثلا باید "ی" رو بزنی تا "د" تایپ کنه ، نمیشه کلیداشو عوض کرد ؟ کاری میشه کرد ؟
بهترين كار اينه كه حروف برگردان بگيري و حروف هاي درست رو روي كليد خودشون بچسبوني
دوستان من یک سوال دارم.
آیا میشه ارم اچ پی که پشت دستگاه هست رو خاموش کرد؟
.بضی وقتل وقتی دستگاه رو روشن میکنم روی مانیتور یک نقطه به اندازاه سر سوزن سبز رنگ هست و تا آخرش هم همینجوری میمونه اما وقتی بهش یه زربه میزنم درست میشه. ایت ایراد از چی هست؟
چه جوری میشه درستش کرد؟
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
.
دو تا سوال دیگهم دارم :
دوست عزیز با لیزر حک میکنه. جوهر نداره.
باید دیسک مخصوص بزاری که وقتی لیزر شروع به چاپ کرد دیسک خودش رنگ رو بسازه.
A.IvI.I.N
08-08-2011, 23:49
چه بنچمارکی می خواهید؟
اینو رو هم نگاه کنید که مدلش خیلی شبیه 6050 است:
همون بنچمارکی که خوده ویندوز 7 و ویستا داره دیگه.
مثه این:
nightvision
09-08-2011, 00:56
چرا در حالت عادی 1.5 تا 2 گیگ از رم در حال استفاده است ؟کجا مصرف میشه؟
amirpcp30
09-08-2011, 00:57
سلام
یک سوال برام پیش اومد خیلی سرچ کردم ولی چیز نفهمیدم
فرق این 4 لپ تاپ چی هست؟:
HP Pavilion dv6-6095ex
HP Pavilion DV6-tqe
HP Pavilion dv6-6080ee
HP Pavilion dv6-6080se
با سپاس
concordx
09-08-2011, 02:04
سلام.
عزیز لبتاپتون مشکل داره و باید ببرین پیش فروشنده.
این لپتاپه ها نه زولبیای ماه رمضون که کج و کولشم قبول باشه.
شما منتظر چه جمله ای هستی که بگیم تا خیالت راحت بشه.
عزیزم لبتاپت مشکل داره.
سلام دوست من
اولين بوت اين سيستم با تنظينات ويندوزي و تاريخ و زمان و زبان و اطلاعات امنيتي و كاربري شروع ميشه اما چيزي رو install نميكنه
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
بهترين كار اينه كه حروف برگردان بگيري و حروف هاي درست رو روي كليد خودشون بچسبوني
خیلی ممنون. پس ماله شما از اول یک یوزر نیم به نام Pavilion 6 تعریف شده نداشت؟
همون بنچمارکی که خوده ویندوز 7 و ویستا داره دیگه.
مثه این:
نمره اش دقیقا مثل همینی که در تصویر گذاشتید هست فقط گرافیک و گیمینگ گرافیک هر دو 6.9 است. مدل لپتاپ هم 6080
mohsenking
09-08-2011, 04:04
اين ديسك هاي مخصوص براي اينكه بشه روش برينت كردرو بخوام بكيرم اسمشون جيه؟↳
اين ديسك هاي مخصوص براي اينكه بشه روش برينت كردرو بخوام بكيرم اسمشون جيه؟↳
Lightscribe
یه جوان مرد نبود جواب بده؟ :31: نا سلامتی اینجا همه از این مدال ها داردنا
دوست عزیز اگه از زاویه های مختلف نگاه کنی احتمالا این برامدگی رو به خاطر بازتاب نو میبینی و خطای دید هست.
امابا فشار دادن دکمه ها نباید کیبرد بالا پایین بشه و مشکل داره.
احتمالا خارش شکسته.
مشکل سخت افزاری پیدا نمیکنی. اما ببر پیش اونی که ازش خریدی و عوزش کن
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
دوستان من یک سوال دارم.
.بضی وقتل وقتی دستگاه رو روشن میکنم روی مانیتور یک نقطه به اندازاه سر سوزن سبز رنگ هست و تا آخرش هم همینجوری میمونه اما وقتی بهش یه زربه میزنم درست میشه. ایت ایراد از چی هست؟
چه جوری میشه درستش کرد؟
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
6080 پورت sata داره؟
اگه داره با کدوم یکی از usb ها مشترک هست؟
aliondvd
09-08-2011, 10:55
با سلام
من یه فیلم 3 بعدی دانلود کردم می خواستم ببینم اگه عینک مخصوص تلویزیون های سه بعدی رو بگیرم می تونم فیلم رو روی لپ تاپ به صورت سه بعدی ببینم چون همین طوری که با نرم افزار پاور دی وی دی فیلم رو پخش می کنم دوتا تصویر کنار هم با هم پخش می شه و وقتی گذینه ی 3D رو فعال می کنم تبدیل به یه تصویر می شه ولی تاره
با تشکر
:question::question::question::question:
☼ Namvari ☼
09-08-2011, 13:28
سلام به تمام دوستان
HP Pavilion DV6-6090 بهتره يا Pavilion DV6t-6100 ؟
ميشه فرقهاي اين دو مدل رو بگيد؟
اگه از برندHP ، مدلي بهتر از 6090 با صفحه نمايش 15.6 سراغ داريد بگيد.
ممنون
سلام دوستان
من تصمیم خرید این لپ تاپ رو گرفتم فقط نیمدونم امکنش هست هارد SSD SATAIII را روش بزارم یا فقط SATA II رو پشتیبانی میکنه؟
چیپست Intel HM65 تو سایت زده شده SATA III رو پشتیبانی میکنه.
هاردی که می خوام جایگزین هارد اصلی کنم این هست:
SSD - OCZ / Vertex 3 SATA III 2.5" SSD 120GB
Max Read: up to 550MB/s
Max Write: up to 500MB/s
چون اگر SATAII رو فقط پشتیبانی کنه سرعتش نصف این هست و برام از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نیست.
اگر کسی از دوستان با این موضوع آشنایی داره ممنون میشم راهنمایی فرمایید .
hamidrezavictor
09-08-2011, 15:03
سلام منم امروز رفتم یک 6080 خریدم فقط 2 تا مشکل داره 1 اینکه طرف برام پارتیشن بندی کرده ولی نمیدونم از ویندوز بک اپ گرفته یا نه چیزی که بهم نگفت برای همین درایو d هم فرمت شده حالا چی کار کنم ؟ من نصف این فروم خوندم هرچی گفتین هم انجام دادم همه چیزش سالمه ... بعدم اینکه مطمئنم تازه از جعبه در اومده و نو هست ولی جلو من باز نکرد فکر کنم برای منو با یکی دیگه اشتباه گرفته بود برام چندتا برنامه هم ریخته بود :31: گفت اخه خودت گفتی گفتم من نگفتم گفت اگه بخوای پولتو پس میدم ولی من فکر کردم گفتی گارانتی داره مهم نیست :31: دکمه q هم یکم بد کار میکنه هرچند که اگه زیاد حساس باشیم بدتره فقط همون سوال 1 چی کار کنم برای بک اپ ؟
سلام به تمام دوستان
HP Pavilion DV6-6090 بهتره يا Pavilion DV6t-6100 ؟
ميشه فرقهاي اين دو مدل رو بگيد؟
اگه از برندHP ، مدلي بهتر از 6090 با صفحه نمايش 15.6 سراغ داريد بگيد.
ممنون
دقيقن
فرق اين دوتا مدل چيه!! منم اينو پرسيدم اما هيچ كس جواب نداد!
aminbadiee
09-08-2011, 17:43
سلام منم امروز رفتم یک 6080 خریدم فقط 2 تا مشکل داره 1 اینکه طرف برام پارتیشن بندی کرده ولی نمیدونم از ویندوز بک اپ گرفته یا نه چیزی که بهم نگفت برای همین درایو d هم فرمت شده حالا چی کار کنم ؟ من نصف این فروم خوندم هرچی گفتین هم انجام دادم همه چیزش سالمه ... بعدم اینکه مطمئنم تازه از جعبه در اومده و نو هست ولی جلو من باز نکرد فکر کنم برای منو با یکی دیگه اشتباه گرفته بود برام چندتا برنامه هم ریخته بود :31: گفت اخه خودت گفتی گفتم من نگفتم گفت اگه بخوای پولتو پس میدم ولی من فکر کردم گفتی گارانتی داره مهم نیست :31: دکمه q هم یکم بد کار میکنه هرچند که اگه زیاد حساس باشیم بدتره فقط همون سوال 1 چی کار کنم برای بک اپ ؟
سلام. من دیروز رفته بودم بخرم. ولی خوندن این فروم خیلی حساسم کرد. موقع تست دیدم دکمه z بد کار میکنه و اگر از جهت راست زده بشه نمیگیره. باعث شد نخرمو اومدم خونه. فعلا هم نرفتم. خیلی حساس شدم رو ایرادا.
aminbadiee
09-08-2011, 17:49
سلام. دیروز رفته بودم مدل 6070 بخرم. همون جا جلوم پلمپشو باز کرد و شروع کردم به تست کردن. همه چیش خوب بود و تست کردم مشکل نداشت فقط دکمه ی z اگر از سمت راست نسبتا گوشه زده میشد پله میکرد و تایپ میشد. سر همینم من گفتماینو نمیخوام.حتی رمشم برام اولش کرد8گیگ.
بچه ها به نظرتون زیاد وسواس بخرج دادم؟
چون اگر SATAII رو فقط پشتیبانی کنه سرعتش نصف این هست و برام از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نیست.
یکجایی خوندم که اگر south bridge B2 باشه به SATA II محدود شده وگرنه مشکلی نخواهم داشت.
از دوستانی که این لپ تاپ را دارن خواهش میکنم که با برنامه ای مثل CPU Z چک کنن که B2 هست یا B3 مرسی
از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نوشته B2 ولی
amin_g_p says:
ویرایش: اشتباه از بایوس از قبل تغییر داده شده هست و در اصل B3 می باشد که نرم افزارها اشتباه تشخیص می دهند.
لطف کنید یک چکی بکنید چون می خوام فردا بگیرم.
hamidrezavictor
09-08-2011, 20:42
سلام. دیروز رفته بودم مدل 6070 بخرم. همون جا جلوم پلمپشو باز کرد و شروع کردم به تست کردن. همه چیش خوب بود و تست کردم مشکل نداشت فقط دکمه ی z اگر از سمت راست نسبتا گوشه زده میشد پله میکرد و تایپ میشد. سر همینم من گفتماینو نمیخوام.حتی رمشم برام اولش کرد8گیگ.
سلام اگه چندتا دکمش بود اره ولی یکی مشکلی نداره فکر کنم... برای من نسبت به قبل خیلی بهتر شده... این نمیتونه مشکلی باشه که از خریدش صرف نظر کنیم به نظره هر چی حساس باشیم بدتره :31:
aliondvd
09-08-2011, 22:04
با سلام
با تشکر
:question::question::question::question:
سلام اگه چندتا دکمش بود اره ولی یکی مشکلی نداره فکر کنم... برای من نسبت به قبل خیلی بهتر شده... این نمیتونه مشکلی باشه که از خریدش صرف نظر کنیم به نظره هر چی حساس باشیم بدتره :31:
برای من که کیبوردش زیاد مهم نیست تو خونه که همیشه یک ماوس و کیبورد بی سیم بهش میزنم :21:و تو بیرون هم باهاش می سازیم :31:
قبلش یه CS16g داشتم باهاش راحت بودم انشالله این هم خوب باشه مشکلی نداشته باشه.
سلام عزیزیان خسته نباشید که تاپیکو جلو میبرید ببخشید که کم میام آخه میرم سره کار ....
میدونی مشکلت ماله چیه منم وقتی که خواتستم بگیرم برام پشت ویترینی اورد که مشکلات زیاد داشت گفتم عوضش کن... البته ببخشیدا چون ما این قدر فرهنگمونو بالا بردن که تا کسی نمیبینه خارشو .... بابا جلوی خودم یکی کلید کرد توی یه صفحه لمسی گوشی صاحاب مغازه هم نفهمید و به قوله خودش پلمپش کرد داد دست مشتری......
پس حواستون باشه ویترینی نگیرید.
با سلام
عزیز خوب تاریش ماله همینه دیگه چون دو تا تصویر داری میبینی با اختلاف زاویه 6 درجه که یکیش آبیه و یکیشم قرمز.
الان فقط یه عینکه سامسونگ کم داری شما.
حتما که نباید فیلم 3d باشه من با Power DVD 11 اون فیلم خوده ویندوز رو که اسبا دارن میدونو 3d کردم داشتن از صفحه دور میشدن خیلی فاز داد....:8:
THE WORLD_IS MINE
09-08-2011, 22:39
دقيقن
فرق اين دوتا مدل چيه!! منم اينو پرسيدم اما هيچ كس جواب نداد!
من 100 دفعه این جا این سوال رو پرسیدم کسی جوا ب نداد
فکر کنم 6100 گرافیک real ش 2گیگه و اپ میشه تا 4 ولی 6090 1 gb و اپ میشه تا 3gb فقط سوالم این جاست که هر دوتاشون DDr5 هستن؟؟؟
رم 6100 هم اپ میشه تا 16 گیگ ولی 6090 نمیشه درسته دوستان؟؟؟
سلام دوستان
دوستان من میخوام هارد لپ تاپ رو پارتیشن کنم ... لطفا یه برنامه معرفی کنید که کار باهاش راحت باشه و بدن فرمت بشه پارتشن کرد ...
ممنون
من با همشون کار کردم ولی به نظرم Arconis 11 از همشون خوش دست تر اومد.
طرفم شما نیستیا ولی خدا وکیلی از این پارتیشن بکشیم بیرون دیگه من داشتم میخوندم 10 صفحه فقط در مورده پارتیشن بحث بود اینجا مدیر نداره که اقلا خودمون به فکر باشیم.....
تازه اینم بگم که من چند صفحه قبل از اون بحث کامل در مورده مشکلشون توضیح داده بودم ولی نخوندن.....
داداش یه قیمت از این جونور به ما میدی؟؟
قیمتش حدود 380-350 تومانه.
تو این مدل میشه دو تا هارد گذاشت؟
اگه شما همین dv6 رو دارید به زحمتی بکش ببین south bridge اش b2 هست یا b3 .
می ترسم بگیرم ولی تا SATA II بیشتر سرعتش نرسه البته یکجا خوندم سرعت write نصف میشه ولی read باز بالا میمونه!
اگر کسی امتحان کرده بیاد تجربشو در اختیارمون بزاره.
روی XPS L502x میدونم جواب داده چون یه ویدئوشو امروز دیدم که توش اینو گزاشته بود و سرعت بوتش 5 ثانیه شد!!:21:
قیمت 64 اش هم 230 تومانه
A-DATA S596-128GB- 2.5" SATA II Solid State Drive
زیر 300 تومانه
اینجا میتونی چند تا از این مدلهاشو همراه قیمت ببینی:
من 100 دفعه این جا این سوال رو پرسیدم کسی جوا ب نداد
فکر کنم 6100 گرافیک real ش 2گیگه و اپ میشه تا 4 ولی 6090 1 gb و اپ میشه تا 3gb فقط سوالم این جاست که هر دوتاشون DDr5 هستن؟؟؟
رم 6100 هم اپ میشه تا 16 گیگ ولی 6090 نمیشه درسته دوستان؟؟؟
در اینکه رمه کارت گرافیکش 2 هست یا نه شک دارم. ولی می دونم که هر دو ddr5 هستن.
درسته 6100 تا 16 هم آپ میشه ولی 6090 فقط تا هشته
در ضمن هاردش 750گیگ 7200rpm هست. در کل بنظرم این مدل از 6090 بهتره. اگه قیمت 6100 از 6090 کم تر بود شک نکن که باید 6100 بگیری!!(با توجه به اینکه دو نفر در این تاپیک هادر 6090 سوزوندن)
اگر هم قیمت می خوای من احتمالن شنبه می رم پایتخت(احتمالن)
دوستان من یک سوال دارم.
چه جوری میشه درستش کرد؟
من وقتی با spid fan سی پی یو رو چک میکنم به من چهار هسته نشون میده.cor 0-cor1-cor2-cor3 من برای یکی از دوستان رو دیدم تا شماره 7 نشون میداد. موشکل از کجاست؟
راهنمایی کنید
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
من وقتی با spid fan سی پی یو رو چک میکنم به من چهار هسته نشون میده.cor 0-cor1-cor2-cor3 من برای یکی از دوستان رو دیدم تا شماره 7 نشون میداد. موشکل از کجاست؟
راهنمایی کنید
سلام
دوستان رو مدل 6080 میشه 2 تا هارد (یکی معمولی و یک SSD) انداخت ؟ (SSD واسه سیستم عامل و معمولی واسه آرشیو فایلها) ؟
موفق باشید :40:
اين نوع کول پد از لحاظ کاهش دما در مقايسه با فن دارها چگونه هستن ؟
بهترن يا نه ؟
ميانگين دما با اين نوع کول پد و بدون آن را لطفا قرار دهيد
روي يه دونه 18 تومنياش نوشته بود تا 5 درجه خنک تر از فن فروشنده هم همينو ميگفت ولي اينا همه حرفه.....
فکر ميکنم يکي باشن ولي چون کول پدا باعث ميشن هوا راحت تر رفتو شد کنه شايد بهتر باشه....
من خيلي زياد دنباله يه کول پد با فن سمت چپ بودم ولي هيچ مارکي نداشت.يه فنه خيلي عالي از کول مستر هم بود که خودت فنشو ميتونستي جابجا کني مدله U2 که از شانسم همه تموم کرده بودند ولي کسايي که ميتونن 38 پول بدن به شدت توصيه ميشه لا مصب توش لوله کشي داره:18:
آخرش خودم با وسواسه تمام يه Deep Cool دوفنه 7 اينچي قوي برداشتم 26 تومان لا مصب وسطه ظهر متوسطه دما رو روي 23 درجه ميبورد. ولي ويندوز رو که Ultimate کردم همون اول که روشنش ميکنم دما روي 48 نميدونم چرا عملکردهاي در حاله اجرا هم 65 تا بيشتر نيست و تنظيمات هم درسته:13:
چرا در حالت عادي 1.5 تا 2 گيگ از رم در حال استفاده است ؟کجا مصرف ميشه؟
منم تو همين موندم تازه اگه دقت کني وقتي ميزاري روي High Performance تا 4 گيگ هم ميگيره يکي هم نيست بگه اين همه رو ميخاي بزني تو سرت:31:
اين ديسك هاي مخصوص براي اينكه بشه روش برينت كردرو بخوام بكيرم اسمشون جيه؟
ميدوني اصلا فرقه اين LightScribe با معمولي چيه! اينه که فقط روش يه هولوگرام داره که يارو تشخيص بده کجاش بالاي دي وي ديه و اين که هيچي روش ننوشته همين....
concordx
10-08-2011, 00:45
سلام دوستان
من تصمیم خرید این لپ تاپ رو گرفتم فقط نیمدونم امکنش هست هارد SSD SATAIII را روش بزارم یا فقط SATA II رو پشتیبانی میکنه؟
سلام.
اصلا این کار رو انجام نده که جواب نمیده.
البته یه پست دیگه هم بود که براش توضیح دادم که نمیشه.
میتونی دنبالش بگردی تا جواب کاملو بگیری و فقط اینو بدون که لپ تاپ با این کار همش هنگ میکرد.
با همین هارد هم مشکلی نداری.
سلام.
اصلا این کار رو انجام نده که جواب نمیده.
البته یه پست دیگه هم بود که براش توضیح دادم که نمیشه.
میتونی دنبالش بگردی تا جواب کاملو بگیری و فقط اینو بدون که لپ تاپ با این کار همش هنگ میکرد.
با همین هارد هم مشکلی نداری.
سلام
ببخشید کل انجمنو گشتم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم.
مشکلش چی هست ؟
الان در خیلی از سری های SSD بجای هارد اصلی میزارن.
تو اینترنت چیزی رو پیدا نکردم که SSD در این سری گزاشته باشن ولی در برندهای دیگه مثله Dell XPS 15 و... زیاد بود و اکثرا راضی بودن.
اگر توضیح بدی ممنونت میشم.
concordx
10-08-2011, 01:11
سلام دوست من.
به نظر من اصلا وسواس که به خرج ندادی هیچ بلکه کار بسیار عاقلانه ای انجام دادی.
آدم تو این فروم یه چیزایی میخونه که مخش سوت میکشه.
طرف رفته لپ تاپ خریده ((چند پست قبل تر )) بعد رفته تحویل بگیره روش نرم افزار نصب بوده که فروشنده گفته فکر کردم خودت گفتی روش بریزم:31:
خوب بخاطر اینه فروشنده هر روز حد اقل 100 الی 200 تا از این مدل رو میفروشه و بنده خدا اشتباه کرده.
عزیز من بهت انداخته.
وقتی میبینی که کلیدشم مشکل داره یعنی استفاده شدس .
همون موقع ازش میپرسیدی چه نرم افزارایی ریختی روش میدیدی که اصلا نمیدونه.:13:
دوستان توجه داشته باشن که شرکت اچ پی هم مثل بقیه شرکتهای دیکه لب تاپشون رو تو یه کاور پلاستیکی میذارن که با یه نوار چسب با ارم اچ پی بسته شده ولی اچ پی این چسب رو خیلی قوی زده بطوریکه وقتی این نوار رو بر میداری یه تکه از پلاستیک زیر خودش رو هم میکنه و دیگه نمیشه چسبوندش که این میتونه تضمینی برا پلمب بودنش باشه.
به هر حال امیدوارم همه دوستان از خریدشون حسابی لذت ببرن و به مشکلی بر نخورن ولی ادم یه کم چششو باز کنه هم بد نیست.
همه موفق باشید.
سلام
دوستان رو مدل 6080 میشه 2 تا هارد (یکی معمولی و یک SSD) انداخت ؟ (SSD واسه سیستم عامل و معمولی واسه آرشیو فایلها) ؟
موفق باشید :40:
فکر کنم بشه چون دو تا جای SataIII داره که فکر کنم یکیش خالی باشه ولی نمیدونم جای خوده هارد یشه هرکی از خیره گارانتیش گذشت پشتشو باز کنه ببینه جایی برای هارد اضافه داره یا نه:5:
اگه شما همین dv6 رو دارید به زحمتی بکش ببین south bridge اش b2 هست یا b3 .
اون که B3 هست و مشکل SandyBridge روی ساتا ها تاثیر نمیذاره که شکی نیست چون تا حالا که کسی با DVD Rom مشکلی نداشته ماله من هم B2 نوشته....
این مطلبی که میگم خلاصه بحث صفحه های 5 تا 13 هست اگه صفحشو اشتباه نکنم فقط برای کمک بهت چیزیو که میدونم میگم چون هیچ کدومو با چشم خودم ندیدم بعد نیای بگی تو منو بد بخت کردی:31::
این برد 6 تا پرت ساتا داره که هارد روی پرت صفر و DVD روی پرت سوم هست. دو تا پرت اول Sata III و بقیه SataII هستند از اونجایی هم که میدونی SandyBriddge های معیوب هم فقط روی SataII تاثیر میذاشتن و خراب میکردن پس فکر نکنم هیچ مشکلی هم برای هاردت پیش بیاد.
من فقط با پولش مشکل دارم آخا آدم برای 6 ثانیه بوت کمتر 300 هزار تومان پول نمیده:13: البته بازم نطره خودته....
concordx
10-08-2011, 01:28
سلام
ببخشید کل انجمنو گشتم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم.
مشکلش چی هست ؟
الان در خیلی از سری های SSD بجای هارد اصلی میزارن.
تو اینترنت چیزی رو پیدا نکردم که SSD در این سری گزاشته باشن ولی در برندهای دیگه مثله Dell XPS 15 و... زیاد بود و اکثرا راضی بودن.
اگر توضیح بدی ممنونت میشم.
سلام.
معلومه که برات توضیح میدم .
فقط لطفا ممنونم نشو وفقط تشکر رو بزنی کافیه.:31::31:( شوخی بود .هر جور راحتی))
آقا من رفتم لپ تاپ HP بخرم دیدم طرف یه 6070 یه 80 و یه 90 رو باز کرده و میخواد جلو صاحباشون روش SSD بذاره و هی میگفت نمیشه.چون سرعت بسیار بالاست و خروجی هارد اچ پی به وسط خط باس وصله و کل خط رو میگیره و لب تاپ هنگ میکنه و ..... که اونا میگفتن ما ssd میخوایم.
به هر حال 3 ssd رو اول فروخت و بعد گذاشت رو لپ تاپ و نصب ویندوز و ...
آقا سرتو درد نیارم که دقیقا وسط لود ویندوز یا هنگ میکرد یا وسط نصب یا اونی که نصب شد بعد از 10 ثانیه هنگ کرد و همه مجبور شدن همون هارد خودشو بذارن روش ر اون یکی رو اکسترنال کنند.
فروشنده گفت سرعت این هارد های خودش از سری 5000 هست ولی چون و سط خط وصله خودش یه جورایی سری 7000 میشه وگرنه با این کانفیگ شرکت اچ پی عقلش میرسید یا ssd بذاره یا هارد سرعت بالا تر و همگی دقیقا به حرفش رسیدیم.
:10:
سوالی بود در خدمتم.
فروشنده گفت سرعت این هارد های خودش از سری 5000 هست ولی چون و سط خط وصله خودش یه جورایی سری 7000 میشه وگرنه با این کانفیگ شرکت اچ پی عقلش میرسید یا ssd بذاره یا هارد سرعت بالا تر و همگی دقیقا به حرفش رسیدیم.
منم تقریبا با این موافقم چون تا حالا جایی منو که لنگ نذاشته....
البته فقط کارای سبک معلوم نیست ولی توی کارای سنگین ..... مثلا یه بار320 گیگ فیلم ریختم روش 5 ساعت طول کشید:41:
هرکی راهشو پیدا کرد مارو هم بی نصیب نذاره. شرتکات ها به کمک این برنامه ست
sp53135 HP Quick Launch Software
مثلا fn+space چراغه دوره تاچ رو خاموش میکنه یا fn+ esc مشخصاته سیستمو نشون میده و غیره....
fn رو بگیرید همه دکمه ها رو امتحان کنید:27: خبرشو بدید منتظریم.
آخرش خودم با وسواسه تمام يه Deep Cool دوفنه 7 اينچي قوي برداشتم 26 تومان لا مصب وسطه ظهر متوسطه دما رو روي 23 درجه ميبورد. ولي ويندوز رو که Ultimate کردم همون اول که روشنش ميکنم دما روي 48 نميدونم چرا عملکردهاي در حاله اجرا هم 65 تا بيشتر نيست و تنظيمات هم درسته:13:
.
شما مطمینی 23 بوده :18:
چون من یک کولرمستر با قیمت 45 تومن گرفتم کوچکترین تاثیری نداره
hamidrezavictor
10-08-2011, 08:19
سلام دوست من.
به نظر من اصلا وسواس که به خرج ندادی هیچ بلکه کار بسیار عاقلانه ای انجام دادی.
آدم تو این فروم یه چیزایی میخونه که مخش سوت میکشه.
طرف رفته لپ تاپ خریده ((چند پست قبل تر )) بعد رفته تحویل بگیره روش نرم افزار نصب بوده که فروشنده گفته فکر کردم خودت گفتی روش بریزم:31:
خوب بخاطر اینه فروشنده هر روز حد اقل 100 الی 200 تا از این مدل رو میفروشه و بنده خدا اشتباه کرده.
عزیز من بهت انداخته.
وقتی میبینی که کلیدشم مشکل داره یعنی استفاده شدس .
همون موقع ازش میپرسیدی چه نرم افزارایی ریختی روش میدیدی که اصلا نمیدونه.:13:
دوستان توجه داشته باشن که شرکت اچ پی هم مثل بقیه شرکتهای دیکه لب تاپشون رو تو یه کاور پلاستیکی میذارن که با یه نوار چسب با ارم اچ پی بسته شده ولی اچ پی این چسب رو خیلی قوی زده بطوریکه وقتی این نوار رو بر میداری یه تکه از پلاستیک زیر خودش رو هم میکنه و دیگه نمیشه چسبوندش که این میتونه تضمینی برا پلمب بودنش باشه.
به هر حال امیدوارم همه دوستان از خریدشون حسابی لذت ببرن و به مشکلی بر نخورن ولی ادم یه کم چششو باز کنه هم بد نیست.
همه موفق باشید.
کلا شاید یکی دو نفر بخوان مدلشونو به دیگران بندازن دلیل نمیشه همه این کارو انجام بدن همه که دزد و نامرد نیستن هستن ؟ شما چطوری با قاطعیت این حرفو میزنی ؟ دوما دلیل اینکه بخواد نوت بوک بدون هیچ مشکلیو به من بندازه چیه ؟ چهارما رفتم سایت hp نوت بوک من به سفارش امارات و تا 2012 گارانتی داره پنجما تو دانشگاهمون تبلیغ میکرد ششما اون پلاستیکی هم که میگین برای من سالم سالم بود هفتما اینایی که میگی دلیلی بر انداختن نیست حالا اگه میتونی حرفتو با روش عملی ثابت کنی بگو انجام بدم ( نوت بوک من با یک ماه گارانتی تعویض ) 1. میشه برنامه های اصلی که روی نوت بوک hp هستو واسم بگی ؟ من دیروز خریدم تا 48 ساعت تست داره مگه غیر اینه ؟ 2.من کلی دقت کردم شاید از خیلیا بیشتر پس ..... 3. گوشی که وارد ایران میشه از جعبش درش میارن یعنی دست دومه ؟ 4.کلیه درایوراش نصبه ؟ 5. از کجا بفهمم ویندوزم ارجیناله ؟ لطفا سریع جواب بدین ممنون
راهنمایی کنید
6080 پورت esata داره یا نه؟
سلام.
آقا من رفتم لپ تاپ HP بخرم دیدم طرف یه 6070 یه 80 و یه 90 رو باز کرده و میخواد جلو صاحباشون روش SSD بذاره و هی میگفت نمیشه.چون سرعت بسیار بالاست و خروجی هارد اچ پی به وسط خط باس وصله و کل خط رو میگیره و لب تاپ هنگ میکنه و ..... که اونا میگفتن ما ssd میخوایم.
ولي اين جمله :خروجی هارد اچ پی به وسط خط باس وصله و کل خط رو میگیره و لب تاپ هنگ میکنه !! خيلي برام عجيب بود.
بر فرض كه ظرفيت باس پر بشه ، هنگ نميكنه فقط سرعت محدود به ظرفيت باس ميشه.
البته ناگفته نماند كه چند جا ديدم كه dv6 dv7 مشكل پيدا كردن ولي تو XPS داره خوب كار ميكنه
fariborz@shiraz
10-08-2011, 13:05
سلام
من بین این مدل و Pavilion DV6t-6100 موندم کدوم رو بخرم
یکی از دلایل انتخابم رنگ قهوای سوخته اون هست
کیفیت رنگ خوبه؟
قیمت؟
نقطه ضعفش چیه؟
☼ Namvari ☼
10-08-2011, 13:20
سلام
من بین این مدل و Pavilion DV6t-6100 موندم کدوم رو بخرم
یکی از دلایل انتخابم رنگ قهوای سوخته اون هست
کیفیت رنگ خوبه؟
قیمت؟
نقطه ضعفش چیه؟
اتفاقا من هم مشکل شما رو دارم!! بین 6090 و 6100 موندم!
بچه ها یه سوال
ati از physc (فک کنم درست نوشتم) پشتیبانی نمی کنه. پش یعنی ممکنه تو اجرای بازی ها کم بیاره؟؟ یا نتونه کیفیت خوبی اجراشون کنه؟
fariborz@shiraz
10-08-2011, 14:05
این T اختصار چیه؟
فقط کارت گرافیک و هارد تفاوت دارند دیگه؟
قیمتاش چی؟
ببین منم اول می خواستم 6090 بردارم ولی با توجه به قیمت دیدم 6080 خیلی به صرفه تر هست.....
اما اگه حالا می خواستم بردارم 6100 برمی داشتم. ببین همشون یه که که اند :31: چون همشون قهوه ای و خشکلند این شما را یاده چیزی نمیندازه:31:
گاهی اوقات یه صداهای عجیبی از زیره تاچ پد در میاد شما هم تا حالا شنیدید؟؟؟!!! باید گوشتو ببری نزدیک یا همه جا ساکت باشه...
fariborz@shiraz
10-08-2011, 14:36
ببین منم اول می خواستم 6090 بردارم ولی با توجه به قیمت دیدم 6080 خیلی به صرفه تر هست.....
اما اگه حالا می خواستم بردارم 6100 برمی داشتم ببین همشون یه که که اند :31: چون همشون قهوه ای و خشکلند این شما را یاده چیزی نمیندازه
گاهی اوقات یه صداهای عجیبی از زیره تاچ پد در میاد شما هم تا حالا شنیدید؟؟؟!!! باید گوشتو ببری نزدیک یا همه جا ساکت باشه...
لطفا با توجه به جدی بودن بحث لطفا از پارازیت انداختن خودداری کنید
چرا 6100 رو می گرفتی
راهنمایی کنید
6080 پورت esata داره یا نه؟
speedfan 4.4 تا 7تا هسته رو نشون میده ولی همون طور که میدونی در اصل اینا 4 تا هستس که هر کدوم به دوتا تقسیم میشه که میشه 8تا هسته یا در اصطلاح Treads که همه جا نوشتن حالا Speedfan4.44 که به راحتی میتونی از سایته خودش مفتی بگیری فقط همون 4 تا اصلی رو نشون میده....
گفتم حالا که بحث داغه این برنامه رو هم معرفی کنم شاید مفید باشه
Argus Monitor v2.0.13 Build 1310
تقریبا کارش مثله همونه ولی اینجاش قشنگه:
وقتی که روی Balanced باشی فرکانس هسته ها ثابته ولی وقتی سیستم روی High Performace باشه مثله اکولایزره آهنگ فرکانس هسته ها کم و زیاد میشه و TurboBoost میزنه که خیلی فاز میده...:27:
داداش هر کس برنامه مفید یا جالبی داره لطفا ارائه یا معرفی کنه تا بقیه هم استفاده کنند تا تاپیک از این حال و حوا در بیاد:5:
شما مطمینی 23 بوده
چون من یک کولرمستر با قیمت 45 تومن گرفتم کوچکترین تاثیری نداره
درسته بابا قبلا تا 11 درجه کم میکرد اما بعد که ویندوزو عوض کردم و Bios رو آپدیت دیگه فرقی نمی کرد نمی دونم چرا خودم هنوز با این موضوع مشکل دارم!!!!
هر وقت گرمم میشه ازش به عنوانه پنکه استفاده میکنم:31:
sasansatio
10-08-2011, 15:21
لطفا با توجه به جدی بودن بحث لطفا از پارازیت انداختن خودداری کنید
چرا 6100 رو می گرفتی
با اجازه ی بزرگان انجمن...
6090 با گرافیگ 1 گیگ تا 4 گیگ میره ولی این با 2 گیگ!!!این دو تا چ فرقی دارن؟
نام محصولنام مدلHP Pavilion DV6t-6100پردازندهنوع پردازنده
Intel Core i7-2630Mسرعت پردازنده
2.0 GHz up to 2.9 GHzحافظهحافظه نصب شده 8GB تکنولوژی ساخت DDR3 SDRAM هارد دیسکظرفیت هارد 750 GBسرعت چرخش هارد 5,400 RPM نوع هارد SATAدرایوهای نورینوع درایو نوری
Blu-Ray ROM
نمایشگرتکنولوژی ساخت LED widescreen /HDاندازه نمایشگر
15.6 اینچحداکثر رزولوشن (پیکسل)1366 x 768گرافیکپردازنده گرافیک
ATI Radeon HD 6770M Switchable Intel HD Graphics 256MBحافظه گرافیک نصب شده 4GB , 2GB Dedicatedسیستم عاملنام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bitباتریزمان کارکرد با یکبار شارژ نوع باتری 6Cell - Lithium Ion ابعاد و وزنعرض 37.8 سانتیمتر طول 24.5 سانتیمتر ارتفاع 3.3 سانتیمتروزن 2.6 کیلوگرم گارانتیمدت زمان گارانتی یک سالامکاناتدارای تکنولوژی های WIFI - HDMI - LAN - BT - USB3 - CAM - FP
با توجه به جدی بودن بحث لطفا از پارازیت انداختن خودداری کنید
چرا 6100 رو می گرفتی
داداش شما اعصابت خورده چرا منو دعوا میکنی گناه دارم آخه :10: ما که همش داریم گریه می کنیم اینجا هم که میخوایم یه ذره خوش باشیم شما میزنی تو حالمون...:41:
اگه از لحاظه فنیشم بخای همه پستام و حتی همون پست هم مطلبه مفید داشت و Spam محسوب نمی شد.
تازه من که اینجا بحث خیلی جدی ای هم نمی بینم شما میبینی !
سعی کردم با احترامه متقابل بنویسم همینجا ختمش کن و صلواته بلند ختم کن.
رفع اسپم/ هر چند اصلا اینجا جاش نیست و کسانی که مشاوره می خواستند بهم پخ دادند ولی این یه بارو میگم.
نسبت به 6080 خودم اینا رو میگم به دلایله زیر:
چون من به طوره تقریبا حرفه ای کاره گرافیک میکنم رم 6 کم اومده و در آینده قطعا 2 رو برمیدارم و یه 4 جاش میزارم که بشه 8 میبینی این مکافات ها رو هم داره ولی اگه از همین حالا 8 برداری راحتی.
یه گیگ رم اختصاصیه گرافیکه بیشتر نویده پردازشه سریع تره بازی ها رو میده.
هرچند بلوری خیلی مهم نیست ولی دو تا فیلم برام اومده نمی دونم چه کارشون کنم.
مجهز شده با آخرین فناوری شبکه داخلی Wi-Fi با پشتیبانی از شاخه Wireless-N که یه ذره از قبلی ها قوی تره.
و خیلی دیگه از معایبش که منو شما خبر نداریم ولی اچپی به خاطره حفظه اعتبارش حتما اونا رو توی سری جدید بر طرف کرده....
Mr.Mazmamfi
10-08-2011, 17:38
سلام دوستان
رفیقم میخواد مدل ایسوس N53 Sv رو بخره .
ولی من نظرم اینه که 6070 که همقیت این مدل هست رو بخره .
و تنها مشکلی که داریم اینه که گارانتی معتبری نداره . (گارانتی ایران hp خیلی گرونه )
میخواستم بدونم همه بچه هایی که از خانواده 6050 و 6070 و 6080 و 6090 گرفتن با چه گارانتی خریدن ؟
ممنون
hamidrezavictor
10-08-2011, 20:31
سلام من چطوری میتونم از گرافیک ati نوت بوک 6080 ام وقتی با باتری روشن میکنمش استفاده کنم ؟ حالت اتوماتیک داره برای تغییرش ؟ این مشکل sandy bridge یعنی چی از کجا باید فهمید نوت بوک همچین مشکلی داره ؟ چجوری باید دمای قطعات نوت بوکم ببینم چنده ؟ ممنون
بچه ها یه سوال
ati از physc (فک کنم درست نوشتم) پشتیبانی نمی کنه. پش یعنی ممکنه تو اجرای بازی ها کم بیاره؟؟ یا نتونه کیفیت خوبی اجراشون کنه؟
بچه ها میشه جواب ما رو هم بدین. این نکته خیلی باعث شد نظرم از hp برگرده
سلام.
معلومه که برات توضیح میدم .
فقط لطفا ممنونم نشو وفقط تشکر رو بزنی کافیه.:31::31:( شوخی بود .هر جور راحتی))
به هر حال 3 ssd رو اول فروخت و بعد گذاشت رو لپ تاپ و نصب ویندوز و ...
آقا سرتو درد نیارم که دقیقا وسط لود ویندوز یا هنگ میکرد یا وسط نصب یا اونی که نصب شد بعد از 10 ثانیه هنگ کرد و همه مجبور شدن همون هارد خودشو بذارن روش ر اون یکی رو اکسترنال کنند.
:10:
سوالی بود در خدمتم.
سلام
مشکل از فریمورهای OCZ بود و الان دیگه بر طرف شده.
با تشکر
سلام من چطوری میتونم از گرافیک ati نوت بوک 6080 ام وقتی با باتری روشن میکنمش استفاده کنم ؟ حالت اتوماتیک داره برای تغییرش ؟ این مشکل sandy bridge یعنی چی از کجا باید فهمید نوت بوک همچین مشکلی داره ؟ چجوری باید دمای قطعات نوت بوکم ببینم چنده ؟ ممنونروی صفحه راست کلیک کن.
روی گزینه gerafic swichکیلیک کن.
یه صفحه باز میشه،دوتا گزینه داره powerوhigh روی highکلیک کن مانیتور برای یک لحظه خاموش روشن میشه و پیام میده cheng رو بزن.
اگه میخای همیشه روی همین گرافیک باشه روی auto کلیک کن و تیکش رو بردار
روی صفحه راست کلیک کن.
روی گزینه gerafic swichکیلیک کن.
یه صفحه باز میشه،دوتا گزینه داره powerوhigh روی highکلیک کن مانیتور برای یک لحظه خاموش روشن میشه و پیام میده cheng رو بزن.
اگه میخای همیشه روی همین گرافیک باشه روی auto کلیک کن و تیکش رو بردار
سلام من چطوری میتونم از گرافیک ati نوت بوک 6080 ام وقتی با باتری روشن میکنمش استفاده کنم ؟ حالت اتوماتیک داره برای تغییرش ؟ این مشکل sandy bridge یعنی چی از کجا باید فهمید نوت بوک همچین مشکلی داره ؟ چجوری باید دمای قطعات نوت بوکم ببینم چنده ؟ ممنون
رقم 4 تا 6 سریال نامبر رو ببین زیر 108 باشه مشکل نداره.
با برنامه speed fan میتونی دما رو چک کنی
دوستانی که هنوز تنظیماته beats listening experience رو تغییر ندادن اگه میشه 3تا عکس از 3حالتش برام بزارید که برادرم اومده زده خرابش کرده دیگه صداش کیفیت نداره.
اگه بزارید ممنون میشم چون میدونید که ریست نمیشن توی تاپیک هم هرچی گشتم پیداش نکردم شایدم حذف شده نمی دونم....
رقم 4 تا 6 سریال نامبر رو ببین زیر 108 باشه مشکل نداره.
با برنامه speed fan میتونی دما رو چک کنی
درسته ولی تصحیح میکنم که باید بالای 108 باشه که اکثر افرادی که توی این تاپیک اعلام کرده بودند 111 بوده.
خیالتو راحت کنم مثله این که نسله خرابش اصلا توی ایران نیمده پس چشم بسته بخر خیالت راحت.
برای اینم که تاپیک شلوغ نشه بهتره دوستمون 10 صفحه اول رو بخونه همه چی دستش میاد.
سلام دوستان پاک
آقا من امروز صبح رفتم 6080 سفارش دادم و فردا صبح میرسه:8: ( موجود نداشتن سفارش دادن از تهران بیارن )
فقط یه مطلبی، فروشندهه میگفت بدون کیف و ماوس میدیم:18:، مگه کیف و ماوسو همراه با لپ تاپ نمیدن؟؟؟ :13:
یه سوال دیگه که فک میکنم تکراری باشه اما ممنون میشم جواب بدید.:20:
من فردا که لپ تاپو گرفتم اولین کاری که باس بکنم چیه؟؟؟ بزارم 16 ساعت تو شارژ باشه؟؟؟ بعدش چی؟؟؟ بک آپ بگیرم یا پارتیشن بندی کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه تمام مراحلی که باس بعد از خرید لپ تاپ انجام دادو از جمله تست قسمت های مختلف و همچنین کارهای که واسه راه اندازیش لازمه رو بهم بگید.:10:
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
مرسی:40:
concordx
11-08-2011, 00:28
کلا شاید یکی دو نفر بخوان مدلشونو به دیگران بندازن دلیل نمیشه همه این کارو انجام بدن همه که دزد و نامرد نیستن هستن ؟ شما چطوری با قاطعیت این حرفو میزنی ؟ دوما دلیل اینکه بخواد نوت بوک بدون هیچ مشکلیو به من بندازه چیه ؟ چهارما رفتم سایت hp نوت بوک من به سفارش امارات و تا 2012 گارانتی داره پنجما تو دانشگاهمون تبلیغ میکرد ششما اون پلاستیکی هم که میگین برای من سالم سالم بود هفتما اینایی که میگی دلیلی بر انداختن نیست حالا اگه میتونی حرفتو با روش عملی ثابت کنی بگو انجام بدم ( نوت بوک من با یک ماه گارانتی تعویض ) 1. میشه برنامه های اصلی که روی نوت بوک hp هستو واسم بگی ؟ من دیروز خریدم تا 48 ساعت تست داره مگه غیر اینه ؟ 2.من کلی دقت کردم شاید از خیلیا بیشتر پس ..... 3. گوشی که وارد ایران میشه از جعبش درش میارن یعنی دست دومه ؟ 4.کلیه درایوراش نصبه ؟ 5. از کجا بفهمم ویندوزم ارجیناله ؟ لطفا سریع جواب بدین ممنون
سلام دوست عزیز.
مقصود فقط این بود که دوستان بیشتر به این احوالات توجه داشته باشن و یه دفعه جو گیر نشن.
وگر نه منظور بدی نداشتم.
امیدوارم از لبتاپت راضی باشی و لذتشو ببری.
به امید موفقیت شما.
Mr.Mazmamfi
11-08-2011, 03:20
سلام دوستان
و تنها مشکلی که داریم اینه که گارانتی معتبری نداره . (گارانتی ایران hp خیلی گرونه )
میخواستم بدونم همه بچه هایی که از خانواده 6050 و 6070 و 6080 و 6090 گرفتن با چه گارانتی خریدن ؟
ممنون
این جوری که همتون جواب دادید :41: معلومه هیچ کس با گارانتی نگرفته . :25:
درسته ولی تصحیح میکنم که باید بالای 108 باشه که اکثر افرادی که توی این تاپیک اعلام کرده بودند 111 بوده.
خیالتو راحت کنم مثله این که نسله خرابش اصلا توی ایران نیمده پس چشم بسته بخر خیالت راحت.
برای اینم که تاپیک شلوغ نشه بهتره دوستمون 10 صفحه اول رو بخونه همه چی دستش میاد.
با عرض پوزش ،این دوستمون درست میگن باید بالای 108 باشه.
اشتباه تایپی بود
hamidrezavictor
11-08-2011, 09:23
این جوری که همتون جواب دادید :41: معلومه هیچ کس با گارانتی نگرفته . :25:
اقا به جای پیدا کردن گارانتی برو از یک جای معتبر خریدتو بکن گارانتی خاصی نداره ولی خودشون راهنماییت میکنن چی کار کنی بگو گارانتی میخوام خودش بقیه کاراشو انجام میده :20:
navid4558
11-08-2011, 11:02
سلام دوستان
من یک 6090 گرفتم از همون ابتدا که با ویندوز ارجینال خودش بالا اومد پیغام صفحه آبی می ده هرز گا و ریست میکنه ویندوزشم عوض کردم ولی بازم هرزگاهی پیغام صفحه آبی می ده و ریست می کنه بایوسشم آپدیت کردم ولی بازم فرقی نکرد . رم و هاردشم عوض کردم بازم فرقی نکرد.
با mini windows xp که بالا میام پیغام صفحه ابی میده و بالا نمیاد کسی می تونه کمک کنه ؟
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
اما اگه حالا می خواستم بردارم 6100 برمی داشتم. ببین همشون یه که که اند :31: چون همشون قهوه ای و خشکلند این شما را یاده چیزی نمیندازه:31:
6100 کجا می فروشن ؟
سلام دوستان پاک
آقا من امروز صبح رفتم 6080 سفارش دادم و فردا صبح میرسه:8: ( موجود نداشتن سفارش دادن از تهران بیارن )
فقط یه مطلبی، فروشندهه میگفت بدون کیف و ماوس میدیم:18:، مگه کیف و ماوسو همراه با لپ تاپ نمیدن؟؟؟ :13:
من فردا که لپ تاپو گرفتم اولین کاری که باس بکنم چیه؟؟؟ بزارم 16 ساعت تو شارژ باشه؟؟؟ بعدش چی؟؟؟ بک آپ بگیرم یا پارتیشن بندی کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه تمام مراحلی که باس بعد از خرید لپ تاپ انجام دادو از جمله تست قسمت های مختلف و همچنین کارهای که واسه راه اندازیش لازمه رو بهم بگید.:10:
من هنوز نخریدم
اما با توجه به پست هایی که داده بودند . باید اول کار باید تو 4تا dvd بک آپ بگیری بعد اگه می خوای پارتیشن بندی کنی بای اول هاردو به basic تبدیل کنی بعد پارتیشن بندیش کنی
نگفتید این لپ تاب ۸ گیگ رم داره یا تا ۸ ساپورت میکنه؟
نه دوست عزیز تا اونجایی که یادم میاد 6090 8 گیگ رم داره و یک اسلات ازاد هم داره که امکان ارتقاع بهگیگ را فراهم میکنه! 16
جالب که با وجود ظرفیت بالای باطری لبتاپ شارژ زود تر از ۵ ساعت تموم میشه البته دلیلش احتمالا استفاده مدام از وایفای:13:
5 ساعت!!:18: دوست عزیز یادم هستش فرمودین DV7 دارین !! فکر نمیکنید با یک اسکیرین 17 اینچی و باتری 9 سلولی کافی باشه! به نظر من بیچاره خیلم خوب کار میکنه!(راستس خیالت راخت زدم به تخته ها!!!:46:)
سلام میشه توضیح بدید این لپ تاپ سی پی یوش چنده
بله حتما دوست عزیز!
Processor Intel® Core™ i7-2630QM
2 GHz, 6 MB L3 cache
Chipset Intel HM65
کافی بود!؟:20:
سلام دوستان
اين مدل hp داغ نميکنه؟
آيا جواب گوي 6-7 ساعت کار يا بازي مداوم هست؟
از نظر من 6الی 7 ساعت بازی با این سری دستگاه ها چندان منطقی نیست چو این سری سری مالتی مدیا هستند نت گیم سلوشن اگه دنبال گیم سلوشن هستی بهتر کنسول هایی مثلPS3یا XBox 360و... را انتحاب کنی یا برین ار سری های گیم مثل
HP Envy
Dell XP or alienware
MIS G
ASUS G,...
این سری ها طراحی شدهن تا برای گیم خور ها شای افرین باشند!:31: البته قیمت هاشون هم یکمی...:18:
shima42000
11-08-2011, 19:46
سلام دوستان من hp 6090 دارم اصلا راضی نیستم اگه برگردم دیگه این اپ تاپ مزخرف رو نمیخرم حتی تو autocad از لپ تاب های سونی کرتودو ضعیف تره دست به هنگشم بد نیست.فقط یه سوال من اتوکد 2011 دارم امتحان کنید ببینید وقتی گزینه dynamic input رو on میکنید گیر میکنه و روونیشو از دست میده یا نه :((
سلام دوستان
من احتمالن شنبه میرم پایتخت (احتمالن)
اگه مدل خاصی رو می خواین بگین براتون قیمت بگیرم:5:
موفق باشین:40:
نه دوست عزیز تا اونجایی که یادم میاد 6090 8 گیگ رم داره و یک اسلات ازاد هم داره که امکان ارتقاع بهگیگ را فراهم میکنه! 16
تقریبا درسته ولی یکم اصلاحات میخواد:
تو 6090 از اسلات آزاد خبری نیست و بیشترینش همون 8 هستو بیشترم نمیشه 2تا 4 روشه ولی 6100هشت هست ولی تا 16 میتونی زیادش کنی..
سلام دوستان
من یک 6090 گرفتم از همون ابتدا که با ویندوز ارجینال خودش بالا اومد پیغام صفحه آبی می ده هرز گا و ریست میکنه ویندوزشم عوض کردم ولی بازم هرزگاهی پیغام صفحه آبی می ده و ریست می کنه بایوسشم آپدیت کردم ولی بازم فرقی نکرد . رم و هاردشم عوض کردم بازم فرقی نکرد.
با mini windows xp که بالا میام پیغام صفحه ابی میده و بالا نمیاد کسی می تونه کمک کنه ؟
6100 کجا می فروشن ؟
من این مشکلو با PC داشتم چون رمم کم میاورد ولی با این کارا شاید بهتر بشه برا من که از هر ساعت به دو هفته یه بار کاهش پیدا کرد این که دیگه 6090 و 8 گیگ رم عجیبه والا ولی اگه بازم نشد بهتره عوضش کنی....
از my computer propertice advance systeme seting رو باز کن توی تب ادونسد آخرین ستینگو باز کن ببین اون پایین روی kernel memory dump باشه اگه این بود ستینگ اولو باز کن برو تب دوم change رو بزن و برای هر درایوت یه page file به حجمه 2 گیگ بساز تا این فضا رو هم به رمت اضافه کنه.
این تکنیک برای همه مفیده و توصیه میشه البته فقط کسایی بلدن و سر در میارن گفتما.....
اگه بازم نشد تا قیمتش عوض نشده به نظرم بهتره عوضش کنی...
البته این مشکل با ویروسهwin32 هم پیش میاد که تنها راه پاک کردنش فرمته تمامه هاردهاست
و عامله دیگه داغ کردنه بیش از 115 درجه cpu هم هست که فکر نکنم این باشه...
هرچی بلد بودم گفتم دیگه.........
دوستانی که هنوز تنظیماته beats listening experience رو تغییر ندادن اگه میشه 3تا عکس از 3حالتش برام بزارید که برادرم اومده زده خرابش کرده دیگه صداش کیفیت نداره.
اگه بزارید ممنون میشم چون میدونید که ریست نمیشن توی تاپیک هم هرچی گشتم پیداش نکردم شایدم حذف شده نمی دونم....
اگه یکی از دوستان سریع تر جوابه این پست رو بده جبران میکنم.
SIR.SA33D
11-08-2011, 22:26
سلام دوستان
داداش یه امار کلی از 6080 بگیر
از گارانتی ها گرفته تا قیمت ها
ببین ارسال به شهرستان هم دارن
اگر قیمت خوب پیدا کردی شمارشون هم برام پ.خ کن
سلام دوستان من hp 6090 دارم اصلا راضی نیستم اگه برگردم دیگه این اپ تاپ مزخرف رو نمیخرم حتی تو autocad از لپ تاب های سونی کرتودو ضعیف تره دست به هنگشم بد نیست.فقط یه سوال من اتوکد 2011 دارم امتحان کنید ببینید وقتی گزینه dynamic input رو on میکنید گیر میکنه و روونیشو از دست میده یا نه :((
شاید درست میگی ولی ماله من که تاحالا هنگ نکرده چشش نکنیدا:21:
منم تقریبا حرفه ای کد کار میکنم کد 14 و کد 2008 و تا حالا که خوب جواب داده
البته 2011 هم دارم ولی حجمش زیاد و خیلی هم سنگین بود نصب نکردم خیلی دیگه سه بعدیش کرده البته اینا به ما چه:27: شاید بعدا نصب کردم
آخه 2 هسته از 4 هسته سرعتش بیشتر باشه با عقله من جور در نماد
البته اون dynamic input یستگی به سرعته هارد داره که یکم ضعیفه....
aliondvd
12-08-2011, 10:40
خدمت شما دوست عزیز
pic1
pic2
pic3
Pic4
Pic5
Pic6
ولی دوست عزیز اگه همون دکمه ی ریست که توی عکس 6 هست رو بزنی کامل تنظیمات برمیگرده به حالت اول یعنی حداقل برای من که اینجوریه
موفق باشی
shima42000
12-08-2011, 10:48
اخه من رفتم ما دوستام چک کردم حتی با 1510 باورم نمیشد بهتر کار کنن واقعا از خریدم پشیمونم 1557 و1558 و sony vpccw1 و سونی f113 و ul80 و 5010 و........ همه راحت کار میکنن جز این عتیقه وقتی گزینه dynamic input رو روشن میکنی همش گیر میکنه تصویر بریده بریده میشه. اما از من به کسایی که این تاپیک رو میخونن وصیت نخرید به خدا ارزش نداره.
shima42000
12-08-2011, 11:31
دوستان برای شما هم همینطوره؟؟تو برنامه cpu-z هیچ مشخصاتی نزده در حالی که هر لپتاپی رو دیدیم بود و اینکه در تنطیمات display اصلا اسمی از 6770 نبرده ولی برا بقیه دیدم.دیگه کلافه شدم مشکل کندیش تو کد و skechup از گرافیکشه.
☼ Namvari ☼
12-08-2011, 12:25
سلام دوستان
اگه میشه قیمت Pavilion DV6t-6100 بگیر.
حالا من نمی دونم 6100 رو بخرم یا Dell L502X. لطفا کمک کنید
ممنون
بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست
بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست
راستش من فکر میکنم عبارت SLI بعد کارت های 580و570 حذف شده باشه و در واقع چون از 2 تا 580 یا570 استفاده شده نسبت به 1عدد 590 قویتر هستش
برای رنکینگ GPU ها و همچنین CPU ها من سایت مشهور تامز هادور را پیش نهاد می کنم
در باره ورژن های مبایل چیپ هاهم درست گفته بودین چون به دلیل مصرف انرژی و حرارت تو مدل های مبایل از طراخی متفاوتی و با ترانزیستور کمتری استفاده میشه که بنابر ایم کار دهی کمتری دارن
اما در مورد شماره ها یا همان کدکردن محصولات !
الزاما کد با ععد بیشتر نشانه پرفورمنس بهتر نیست برای مثال در محصولات ان ویدیا
محصول 6800GT از 7400GT خیلی بهتر بود!!!
ولی برای فهمیدن برتری از روی کد باید نحوه کد کردن محصولات اشنا شد
ر مورد همین سری 6000 رقم هزار گان سری تولید هستش پس 6100 الی 6800 هم نسل هستند ولی رقم صدگان معرفی نوع محصول هستش! اگه رقم 100 گان زیر 5 باشه مثلا 6200 این محصول یک محصول ارزان قیمت و با کارایی پایین و برای محیط کاری با نیاز گرافیکی پایین هستش ولی اگه بالاتر باشه مثل 6800 برای کار های سنگین گرافیکی طراحی شده
خوب با این شرحی که گفتم می تونید کاملا درک کنید که چرا یک کارت با GPU 9500 در مقابل 8800 هیچ حرفی واسیه گفتن نداره
ایم مثله در ورژن های جدید یا همان X ها هم مصداق داره مثلا X450 از X520 قویتره
آقااین کدفعالسازیOffice2010که رولپ تاپ نصبه چیه؟لطفاراهنماییم کنید.....
دوست عزیز نورتون و افیس همراه نوت بوک فعال نمیشه و 60 روزه یا 90 روزه هستش!
بهتره حذف کنید و یک نسخه کرک شده بازار داخلی استفاده کنید!!:31::31:
البته تا اونجایی که من می دونم!:41:
hamidrezavictor
12-08-2011, 15:11
دوستان برای شما هم همینطوره؟؟تو برنامه cpu-z هیچ مشخصاتی نزده در حالی که هر لپتاپی رو دیدیم بود و اینکه در تنطیمات display اصلا اسمی از 6770 نبرده ولی برا بقیه دیدم.دیگه کلافه شدم مشکل کندیش تو کد و skechup از گرافیکشه.
من وقتی از باتری استفاده و بازی میکنم تیک داره بعضی جاهاش اما وقتی مستقیم به برق وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ... شما هم همین کارو انجام بده شاید جواب داد :20: گرافیکم که روی ati قرار بده
راستی توی این ورژن جدید بایوس از داخل خود ویندوز عملیات آپدیت صورت می گیره و دیگه برای آپدیت کردن سیستم رو ری استارت نمی کنه فقط بعد از پایان عملیات آپدیت کامپیوتر ری استارت می شه در ضمن زمانی که داره آپدیت می کنه با یک سرعتی فن کار می کنه که در هیچ زمانی به این سرعت کار نمی کنه کسی دلیلشو می دونه؟
کسی می تونه بگه دقیقا چه عیبهایی توی این ورژن برطرف شده؟
با تشکر
این باگ فیکس که خود hP اعلام کرده
Fixes an intermittent issue where the battery does not property recharge. - Adds support for switchable graphics fixed mode.
راستی توی این ورژن جدید بایوس از داخل خود ویندوز عملیات آپدیت صورت می گیره و دیگه برای آپدیت کردن سیستم رو ری استارت نمی کنه فقط بعد از پایان عملیات آپدیت کامپیوتر ری استارت می شه در ضمن زمانی که داره آپدیت می کنه با یک سرعتی فن کار می کنه که در هیچ زمانی به این سرعت کار نمی کنه کسی دلیلشو می دونه؟
کسی می تونه بگه دقیقا چه عیبهایی توی این ورژن برطرف شده؟
با تشکر
این باگ فیکس که خود hP اعلام کرده
Fixes an intermittent issue where the battery does not property recharge. - Adds support for switchable graphics fixed mode.
navid4558
12-08-2011, 16:48
اگه میشه قیمت Pavilion DV6t-6100 بگیر.
حالا من نمی دونم 6100 رو بخرم یا Dell L502X. لطفا کمک کنید
ممنون
اصلا 6100 تو بازار ایران نیست
navid4558
12-08-2011, 16:55
من این مشکلو با PC داشتم چون رمم کم میاورد ولی با این کارا شاید بهتر بشه برا من که از هر ساعت به دو هفته یه بار کاهش پیدا کرد این که دیگه 6090 و 8 گیگ رم عجیبه والا ولی اگه بازم نشد بهتره عوضش کنی....
از my computer propertice advance systeme seting رو باز کن توی تب ادونسد آخرین ستینگو باز کن ببین اون پایین روی kernel memory dump باشه اگه این بود ستینگ اولو باز کن برو تب دوم change رو بزن و برای هر درایوت یه page file به حجمه 2 گیگ بساز تا این فضا رو هم به رمت اضافه کنه.
این تکنیک برای همه مفیده و توصیه میشه البته فقط کسایی بلدن و سر در میارن گفتما.....
اگه بازم نشد تا قیمتش عوض نشده به نظرم بهتره عوضش کنی...
البته این مشکل با ویروسهwin32 هم پیش میاد که تنها راه پاک کردنش فرمته تمامه هاردهاست
و عامله دیگه داغ کردنه بیش از 115 درجه cpu هم هست که فکر نکنم این باشه...
هرچی بلد بودم گفتم دیگه.........
معمولا باید چقد باشه دمای ایده ال cpu ؟
دوستان من ويندوز اورجينالم پاك شد
مجبور شدم يكي ديگه نصب كنم
چطوري ميتونم كارت گرافيك رو از اينتل به ati تغيير بدم؟؟؟(6080)
hamidrezavictor
12-08-2011, 17:12
دوستان من ويندوز اورجينالم پاك شد
مجبور شدم يكي ديگه نصب كنم
چطوري ميتونم كارت گرافيك رو از اينتل به ati تغيير بدم؟؟؟(6080)
روی دسکتاپ کلیک سمت راست کن سوییچ گرافیک بزن بعد بیا پایین صفحه روی high......... کلیک کن.
em0fab0y
12-08-2011, 17:55
بچه ها خوش می گذره .....
آب هویج بستنی چیزی خواستین بگینا تعارف نکنبن یه وقت.....
دو روز ما نبودیم ببین چه اوضاعی درست کردن بعضی ها.....
حیف که امتحان دارم وگرنه می دونستم چی کارکنم....
راستی یه کاربر خانم هم داره خیلی بد می گه در مورد اچ پی ....
به جای این کار بهتره بری تنظیمات و برنامه های درست رو نصب کنی تا مجبور نباشی انقدر احساس پشیمونی داشته باشی....
em0fab0y
12-08-2011, 18:03
دوستان عزیز اگر کمکی از دستم بر بیاد فعلا فقط می تونم در حد پاسخ کوتاه و مختصر این کار رو بر عهده بگیرم به دلیل امتحان....
می بینم خیلی از سوالات کمی مهم و در حد متوسط هست و خیلی دوست دارم پاسخ بدم اما واقعا نمی تونم....
درک کنید دیگه انفدر پیغام خصوصی ندین بهم پررو می شم.....:31:
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
من وقتی از باتری استفاده و بازی میکنم تیک داره بعضی جاهاش اما وقتی مستقیم به برق وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ... شما هم همین کارو انجام بده شاید جواب داد :20: گرافیکم که روی ati قرار بده
دوست عزیز زمانی که می خواین در حالت on battery از گرافیک اختصاصی استفاده کنین باید تنظیمات Ati Graphic Power Setting رو در Power Option روی Maximum Performance قرار بدین....
em0fab عزيز من ويندوز اورجينالم پريده متاسفانه بك آپ هم نگرفتم
الان ميخوام ويندوز 7 سال 2009 رو نصب كنم ، نصب نميكنه و اگر هم بكنه وقتي كركش ميكنم ديگه بالا نمياد؟؟
em0fab0y
12-08-2011, 18:20
سلام دوستان پاک
همراه بودن موس و کیف به فروشنده بستگی داره و جزو Accessories نیست....
ببینید دوست عزیز توضیحات در مورد نحوه استفاده و شارژینگ باطری بسیار زیاد و غیر قابل بیان در بک پست....
نه به هیچ عنوان نیاز نسیت باطری زمان طولانی در شارژ باشه به دلیل ماهیت باطری های امروزی که از یون لیتیم ساخته شدن و پروسه شارژینگ کاملا با باطری های قدیمی که نیکل -کروم بودن فرق داره....
بار اول بزارین کاملا باطری تخلیه بشه تا یه cycle رو بتونه آغاز کنه ....
اما در دفعات بعدی به هیچ عنوان شارژ نباید زیر 20% بیاد به دلیل این که به سلول ها آسیب وارد می شه....
بسیار ضروری هست زمانی که ویندوز برای اولین بار بالا می آد نسیت به تهیه ریکاوری از طریق برنامه recovery manager اقدام کنین...
و سعی کنین محتویات فولدر Swsetup در درایو C رو که حاوی تمامی درایورها و اپلیکیشن های مورد نیاز برای سیستم هست رو در جایی Save کنین...
ووو بسیاری از مسائل که وقت برای گقتن ندارم .....
روی دسکتاپ کلیک سمت راست کن سوییچ گرافیک بزن بعد بیا پایین صفحه روی high......... کلیک کن.
من ويندوز اور جينال ندارم توي ويندوز عادي چنين گزينه اي وجود نداره
em0fab0y
12-08-2011, 18:41
em0fab عزيز من ويندوز اورجينالم پريده متاسفانه بك آپ هم نگرفتم
الان ميخوام ويندوز 7 سال 2009 رو نصب كنم ، نصب نميكنه و اگر هم بكنه وقتي كركش ميكنم ديگه بالا نمياد؟؟
اگر به دلیل پارتیشن تحت ویندوز این اتفاق افتاده سعی کنین از طریق بوت ویندوز و منوی دوباره پارتیشن کنین.....
مشکل نصب به خاطر عدم پارتیشن صحیح هست....
ویندوز 7 sp1 64-bit رو نصب کنبن نه 2009....
باید نصب کنه و می کنه...
در مورد کرک -- باید از Windows Loader استفاده کنین....
راستی خیلی داری بد عمل می کنی سعی کن همین جا Stop کنی چون ممکن به نوت بوک آسیب بزنی ....
درایور گرافیک نصب کن بعد اون گزینه رو می تونی ببینی....
em0fab0y
12-08-2011, 18:50
سلام
یک سوال برام پیش اومد خیلی سرچ کردم ولی چیز نفهمیدم
فرق این 4 لپ تاپ چی هست؟:
HP Pavilion dv6-6095ex
HP Pavilion DV6-tqe
HP Pavilion dv6-6080ee
HP Pavilion dv6-6080se
با سپاس
ببینید دوست عزیز به دلیل این که سیستم Distribution خاصی در کمپانی اچ پی اعمال می شه هر Region با منطقه با پسوند یا شماره خاصی نام گذاری شده و از هم قابل تفکیک هست ....
اما از لحاظ ساخت و کیفیت قطعات کاملا برابر هستن و تفاوتی ندارن....
مثل ef که مربوط به فرانسه و nr مریوط به نروژ ....
وووو.............
em0fab0y
12-08-2011, 19:02
سلام دوستان
ممنون
اولا آواتارت فوق العاده تهوع آوره نمی دونم ساندیسی هستی یا نه اما برش دار تا .....
اما در مورد گارانتی ....
به دلیل این که مملکت الله اکبر توسط ایادی استکبار و در راس آآآآآآآآان آمریکا خونخوار تحریم شده هیچ گونه گارانتی و ساپورت رسمی توسط این برند در ج.ه.ن.م ا.س.ل.ا.م.ی وجود نداره ....
اما به دلیل کیفیت بسیار بالای ساخت و استفاده از قطعات فوق العاده عالی در این سری مساله گارانتی کاملا بی اهمیت می شه و حتی در مواقع ضروری هم نمی تونه زیاد امکان خاصی رو از لحاظ فنی به کاربر ارائه بده....
پس نگرانی در این مورد کاملا بی مورد هست و شما می تونی با توجه به شریط فنی و انجام 140 تست وبیش از 95000 ساعت چک فنی رو این سیستم خرید مطمئنی داشته باشی....
em0fab0y
12-08-2011, 19:11
بچه ها خواهشن انقدر سوالای سطحی و کودکانه نپرسین...
خسته شدم ....
یه چیز بپرسین من به چالش یکشونین....
وای اعتماد به نفسو داری ...:27:
ها ها ها .....:31:
معمولا باید چقد باشه دمای ایده ال cpu ؟
قبلا تا 23 پایین اورده بودمش ولی حالا از 48 دیگه هنگامه کار پایین تر نمیاد
نمی دونم مشکل کجاست تمامه تنظیماتم درسته....
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه:11:
البته تا 75 جا داره ها چون Core i7 2630 تازه از 75 درجه خطای محاسباتیش شروع میشه که اونم یک نانو فلاپ در هر 32 گیگا فلاپ:18:
em0fab0y
12-08-2011, 19:29
بچه ها یه سوال
ببینید دوست عزیز تعداد بازی هایی که از تکنولوژی بی اهمیت Physics پشتیبانی می کنن بسیار کم هست و تصور شما در مورد تاثیر گذاری اون در بازی ها کاملا نادرست هست....
توضیح زباد اما اصلا نیاز به گفتن نیست....
ضمنا اگر قرار هست نظر کسی با هر چیز مسخره تغییر کنه واقعا باید نسبت به آینده اون شخص کاملا احساس شکست کرد....
ببخشین شما با این میگین لپتاپ!!!! این که یه سرور تمام عیاره!!!!
مادر جان 4 گیگ دی دی ار 5 برای 5010 ام!!!! 2920!!!!! 250اس اس دی!!!!
خداییش به درده دیتاسنتر میخوره!!! میشه سرور 3دی مکسش کرد!!!
جدی نگیر اختمالا یک هارد هم داره که جا افتاده!!!:46:
با چند تا کاره ساده و وب گردی این قدر بالا اومده دما:19:
[
اینم اون توربو بیشتر از 2 گیگا هرتز که سوال کرده بودند که خودش انجام میده.....
ببخشید هر کار کردم مثله آدم آپ نشد ارور میداد...
ببینید دوست عزیز تعداد بازی هایی که از تکنولوژی بی اهمیت Physics پشتیبانی می کنن بسیار کم هست و تصور شما در مورد تاثیر گذاری اون در بازی ها کاملا نادرست هست....
توضیح زباد اما اصلا نیاز به گفتن نیست....
ضمنا اگر قرار هست نظر کسی با هر چیز مسخره تغییر کنه واقعا باید نسبت به آینده اون شخص کاملا احساس شکست کرد....
ممنون که جواب دادی
اگه جمله آخرت رو با من بودی که باید بگم که 1.5 میلیون پوله... یکی دو هزار تومن نیست که آدم ازش راحت بگذره. باید بهترین چیزی که می تونه رو بخره با پولش و هر چی هم بررسی کنه بد نیست. دومن من نمی دونستم phiscs چیه ! چون تو یه فروم دیگه خوندم که بازیا نیاز به phiscs دارن و اون موقع phiscs برای من چیز مسخره ای نبود.گفتم خوب چه فایده داره گرافیکه به این قوی ای نتونه بازی رو اجرا کنه. سومن انقدر تو این تاپیک مشکل های جور واجور پیش اومده که آدم شک می کنم و باید به منی که با کلی زحمت این پولو جور کردم حق داد که نظرش عوض شه
em0fab0y
12-08-2011, 23:11
ممنون که جواب دادی
اگه جمله آخرت رو با من بودی که باید بگم که 1.5 میلیون پوله... یکی دو هزار تومن نیست که آدم ازش راحت بگذره. باید بهترین چیزی که می تونه رو بخره با پولش و هر چی هم بررسی کنه بد نیست. دومن من نمی دونستم phiscs چیه ! چون تو یه فروم دیگه خوندم که بازیا نیاز به phiscs دارن و اون موقع phiscs برای من چیز مسخره ای نبود.گفتم خوب چه فایده داره گرافیکه به این قوی ای نتونه بازی رو اجرا کنه. سون انقدر تو این تاپیک مشکل های جور واجور پیش اومده که آدم شک می کنم و باید به منی که با کلی زحمت این پولو جور کردم حق داد که نظرش عوض شه
ببینید دوست عزیز pysx یه موتور تجزیه و تحلیل فیزیکی و اختصاصی برای SDk ها هست....
به عبارت دیگه یک نوع شتاب دهنده شبیه سازی شده برای پردازش بسیاری از محاسبات گرافیکی هست ....
به این معنی که مثلا در ساخت یک بازی کدنویس دیگه مجبور نیست برای هر صحنه گرافیکی کدهای خاص و پیچیده ای بنویسه و این مساله رو بر عهده Physx قرار می ده و اون رو شبیه سازی می کنه....
در کارت های گرافیک Nvidia تمام این عملیات بر عهده Gpu هست اما در Amd/Ati gpu فقط شبیه سازی بر عهده Gpu هست و محاسبات رو Cpu انجام می ده....
حالا قسمت جالب این هست که شمایی که فکر می کنی باید از خرید Ati به دلیل نداشتن Physx منصرف شد کاملا در اشتباهی ....
به دلیل این که در کارت های Nvidia که تمام عملیات بر عهده Gpu هست فشار سنگینی رو روی پردازنده گرافیکی وارد می کنه و افت فریمی بسیار شدیدی رو در بازی ایجاد می کنه.....
اما در Ati اینطور نیست و فقط شبیه سازی عملیات بر عهده پردازنده گرافیکی هست و اجرای اون بر عهده Cpu.....
توضیح خیلی زیاد هست اجازه بدین تا همین جا بسنده کنم ....
فقط این رو هم بدونین تعداد بازی هایی که تکنولوژی Physx رو ساپورت می کنن بسیار کم هست و پشتیبانی و توسعه این تکنولوژی از رشد فوق العاده پایینی و در حد صفر برخورداره.....
با چند تا کاره ساده و وب گردی این قدر بالا اومده دما:19:
اینم اون توربو بیشتر از 2 گیگا هرتز که سوال کرده بودند که خودش انجام میده.....[/QUOTE]
دهنم ----- شد تا آپلود شد بلاخره
ببینید دوست عزیز pysx یه موتور تجزیه و تحلیل فیزیکی و اختصاصی برای SDk ها هست....
به عبارت دیگه یک نوع شتاب دهنده شبیه سازی شده برای پردازش بسیاری از محاسبات گرافیکی هست ....
به این معنی که مثلا در ساخت یک بازی کدنویس دیگه مجبور نیست برای هر صحنه گرافیکی کدهای خاص و پیچیده ای بنویسه و این مساله رو بر عهده Physx قرار می ده و اون رو شبیه سازی می کنه....
در کارت های گرافیک Nvidia تمام این عملیات بر عهده Gpu هست اما در Amd/Ati gpu فقط شبیه سازی بر عهده Gpu هست و محاسبات رو Cpu انجام می ده....
حالا قسمت جالب این هست که شمایی که فکر می کنی باید از خرید Ati به دلیل نداشتن Physx منصرف شد کاملا در اشتباهی ....
به دلیل این که در کارت های Nvidia که تمام عملیات بر عهده Gpu هست فشار سنگینی رو روی پردازنده گرافیکی وارد می کنه و افت فریمی بسیار شدیدی رو در بازی ایجاد می کنه.....
اما در Ati اینطور نیست و فقط شبیه سازی عملیات بر عهده پردازنده گرافیکی هست و اجرای اون بر عهده Cpu.....
توضیح خیلی زیاد هست اجازه بدین تا همین جا بسنده کنم ....
فقط این رو هم بدونین تعداد بازی هایی که تکنولوژی Physx رو ساپورت می کنن بسیار کم هست و پشتیبانی و توسعه این تکنولوژی از رشد فوق العاده پایینی و در حد صفر برخورداره.....
ممنون. حالا که فهمیدم چیزه مسخریه:31:.
من نظرم هنوز رو hp هست. اما یه جورایی از lenovo y570 هم خوشم میاد. البته اون هنوز نیمده
em0fab0y
12-08-2011, 23:42
در مورد بحث مالی باهات موافقم.....
منظور من این بود که اگه هر کسی قرار باشه فکر و تصمیمش با کوچکترین صحبتی از جانب افراد مختلف که ممکن صلاحیت صحبت داشته یا نداشته باشن تغییر کنه قطعا نمی تونه انتخاب خوبی در هر زمینه و موضوعی داشته باشه....
البته این به معنی نادیده گرفتن نظرات دیگران نیست فقط کمی تشخیص این که باید به چه کسی اعتماد کرد سخته...همین.
اگه هم می خوای 1.5m هزینه کنی بهتره 6090 نخری و مدل بالاتر با کانفیگی بهتر از 6090 تو سری 6 بخری....
em0fab عزيز ممنونم از راهنماييهايت
ويندوز رو نصب كردم
فقط بي زحمت يه تايپك معرفي كنيد براي آموزش پارتيشن بندي
em0fab0y
13-08-2011, 00:09
em0fab عزيز ممنونم از راهنماييهايت
ويندوز رو نصب كردم
فقط بي زحمت يه تايپك معرفي كنيد براي آموزش پارتيشن بندي
باید همون موقع که داشتی ویندوز نصب می کردی پارتیشن انجام می دادی.....
خیلی راحته....
به هیچ عنوان تحت ویندوز پارتیشن نکن چون نمی تونی دقیق این کار انجام بدی....
ریکاوری که گرفتی ؟؟؟؟
فولدر SWsetup تو درایو C حتما جایی Save کن نزنی پاک کنی.....
سلام
منم این لپتاپ رو دارم
مال من فنش اکثرا روشن هست حتی وقتی موسیقی گوش میدم
مال شما هم اینجوری هست؟
سلام یادمه شما گفته بودین که این سری درجه یک و دو داره وگفتین تخقیق می کنیدو جواب میدین!! نتجه چی شد !! ؟ میشه راهنمایی کنید ! منظور همون رفیر بودن بود!؟
fariborz@shiraz
13-08-2011, 09:16
اگه هم می خوای 1.5m هزینه کنی بهتره 6090 نخری و مدل بالاتر با کانفیگی بهتر از 6090 تو سری 6 بخری....
سلام
مثلا چه مدلی؟
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
آقا ما هنوز بین 6090 و 6100 موندیم
6090 هاردش بیشتر
اون رمش قابل ارتقا هست
دیگه چی؟
سلام دوستان یه سوال فوری و فوتی دارم، توروخدا جواب بدید
تفاوت hp dv6 6080 با Hp dv6 6000 چیه؟؟؟
من پنج شنبه رفتم لپ تاپ سفارش دادم قرار شد امروز برسه ( از تهران ) حالا یارو میگه به جای 6080، 6000 هزار فرستادن که کانفیگ و قیمتش دقیقاً همونه.
ممنون میشم اگه سریع تر جواب منو بدید.
☼ Namvari ☼
13-08-2011, 10:35
HP Pavilion DV6t-6100 تو بازار نیست. فقط سایت سرزمین رایانه (sarzamin.ir) این لپ تاپ رو دارن.
به نظر شما از این سایت خرید بکنم؟ قابل اعتماده؟
لطفا کمک کنید
em0fab0y
13-08-2011, 10:55
سلام دوستان یه سوال فوری و فوتی دارم، توروخدا جواب بدید
تفاوت hp dv6 6080 با Hp dv6 6000 چیه؟؟؟
من پنج شنبه رفتم لپ تاپ سفارش دادم قرار شد امروز برسه ( از تهران ) حالا یارو میگه به جای 6080، 6000 هزار فرستادن که کانفیگ و قیمتش دقیقاً همونه.
ممنون میشم اگه سریع تر جواب منو بدید.
دوست عزیز 6000 از لحاظ سی پی یو و کارت گرافیک کاملا با 6080 تفاوت داره و ضعیف تر هست و گفته های اون فروشنده کاملا اشتباه هست....
در مورد قیمت هم چیزی نزدیک به 200T اختلاف قیمت دارن و 6080 گرون تر هست....
em0fab0y
13-08-2011, 11:09
سلام
مثلا چه مدلی؟
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
آقا ما هنوز بین 6090 و 6100 موندیم
6090 هاردش بیشتر
اون رمش قابل ارتقا هست
دیگه چی؟
ببینید دوست عزیز به دلیل این که اچ پی هر 3 ماه یک بار تمامی مدل ها رو به روز می کنه شما می تونین از بین این مدل ها کانفیگی مشابه و حتی بهتر از 6090 انتخاب کنین....
خرید هر کدوم از این مدل ها بستگی به نیاز و انتظاری که ازشون دارین داره ...
اما بهترین انتخاب تو این سری می تونه بین 6091nr یا 6100 باشه.....
250G ظرفیت بیشتر چیز مهمی نیست که بخواد مبنای تصمیم برای خرید باشه...
رم 6090 قابل ارتقا نیست و Memory Layout دو Slot بیشتر نداره که با دو رم 4G پر شده....
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
HP Pavilion DV6t-6100 تو بازار نیست. فقط سایت سرزمین رایانه (sarzamin.ir) این لپ تاپ رو دارن.
به نظر شما از این سایت خرید بکنم؟ قابل اعتماده؟
لطفا کمک کنید
تو بازار هست اما باید بدونین کجا برین...
سایت خوب و قابل اعتمادیه می تونین خرید کنین....
اینم از قیمت های امروز(شنبه)
dv6 6090=1470
dv6-6080=1230
dm4 2000=1400
asus n53sn=1500
dell xps l502-h 1480
dv6-tqe = 1430
6100 هم هرچی پرسیدم گفتن نداریم
کلن توصیه من اینکه اگه 6090 می خواین بخرین 6080 بخریم و روش نهایتن 2g رم بندازین. چون یارو می گفت تا حالا چند نفر هارد 6090 رو پس اوردن(سوخته بود)
راستی گرافیک 6470 بهتره یا 6770؟؟
binahayat_m
13-08-2011, 13:27
سلام
من دیشب خواستم درایور گرافیک ورژن جدید دان کنم که 300 mb بی خیال شدم !
تغییر خاصی می کنه اگه اپدیت کنم؟
من همیشه از کارت گرافیک ATI استفاده می کنم ، چون کار گرافیکی می کنم ، مشکل خاصی که پیش نمی یاد ؟
em0fab0y
13-08-2011, 13:41
سلام
من دیشب خواستم درایور گرافیک ورژن جدید دان کنم که 300 mb بی خیال شدم !
تغییر خاصی می کنه اگه اپدیت کنم؟
من همیشه از کارت گرافیک ATI استفاده می کنم ، چون کار گرافیکی می کنم ، مشکل خاصی که پیش نمی یاد ؟
درایور گرافیک رو لازم نیست از سایت hp دانلود کنی ....
همون فولدر 300MB که تو swsetup هست رو نصب کن که البته کردی بعد فقط درایو Ati بگیر از این لینک....
فقط Accept کن....
navid4558
13-08-2011, 13:42
سلام
آقا کسی مدل Motherboard و chipsete Motherboard و یا کل اطلات 6090 داره ؟
em0fab0y
13-08-2011, 13:46
کلن توصیه من اینکه اگه 6090 می خواین بخرین 6080 بخریم و روش نهایتن 2g رم بندازین. چون یارو می گفت تا حالا چند نفر هارد 6090 رو پس اوردن(سوخته بود)
راستی گرافیک 6470 بهتره یا 6770؟؟
همون طور که گفتم اگر کسی قصد داره در حدود 1.5m هزینه کنه بهتر هست از مدل های سری 6000 انتخاب نکنه و 6100 رو مورد بررسی قرار بده....
خیلی مشخص که 6770M قوی تره به دلیل پردازنده و سایه زن بسیار قوی تر....
em0fab0y
13-08-2011, 13:51
سلام
آقا کسی مدل Motherboard و chipsete Motherboard و یا کل اطلات 6090 داره ؟
شما اصلا نیازی به این اطلاعات ندارین .....
مادربورد ساخت اچ پی و مدل 1657.....
چیپست هم HM65 با معماری Sandy Bridge....
navid4558
13-08-2011, 13:54
با 6080 مادر بردش فرق داره ؟
em0fab0y
13-08-2011, 13:57
با 6080 مادر بردش فرق داره ؟
دوست عزیز مادربورد تمام مدل های سری 6 عینا مشابه هم هست (البته به استثنای مدل 6000)....
fariborz@shiraz
13-08-2011, 13:58
ببینید دوست عزیز به دلیل این که اچ پی هر 3 ماه یک بار تمامی مدل ها رو به روز می کنه شما می تونین از بین این مدل ها کانفیگی مشابه و حتی بهتر از 6090 انتخاب کنین....
خرید هر کدوم از این مدل ها بستگی به نیاز و انتظاری که ازشون دارین داره ...
اما بهترین انتخاب تو این سری می تونه بین 6091nr یا 6100 باشه.....
250G ظرفیت بیشتر چیز مهمی نیست که بخواد مبنای تصمیم برای خرید باشه...
رم 6090 قابل ارتقا نیست و Memory Layout دو Slot بیشتر نداره که با دو رم 4G پر شده....[COLOR="Silver"]
من مصرف خونگی دارم یعنی کارایی در حد pc از سیستم می خوام پس احتمالا هارد بیشتر از رم به کارم میاد
بعد نمیشه مگه دو تا 4 6090 رو ورداشت و دو تا 8 گذاشت؟
یک نفر یه سایت (ترجیحا به جزئ فروشگاه که مدل های محدود دارن ) واسه مقایسه سراغ نداره؟
بچه هایی که تو قیمت هستند بگن قیمت های دو سه ما پس از عرضه و ورود به بازار با قیمت روز های اولیه چقدر فرق داره؟
navid4558
13-08-2011, 14:04
من اگه یه 6080 یه blue-ray و رم وهاردش 8ل و 1T کنم چه فرقی با 6090 میکنه ؟
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
من مصرف خونگی دارم یعنی کارایی در حد pc از سیستم می خوام پس احتمالا هارد بیشتر از رم به کارم میاد
یک نفر یه سایت (ترجیحا به جزئ فروشگاه که مدل های محدود دارن ) واسه مقایسه سراغ نداره؟
بچه هایی که تو قیمت هستند بگن قیمت های دو سه ما پس از عرضه و ورود به بازار با قیمت روز های اولیه چقدر فرق داره؟
6091nr رمش تا چند قابل ارتقا هست ؟
em0fab0y
13-08-2011, 14:10
نه ببینید دوست عزیز 250G کم یا زیاد نمی تونه برای کسی که حجم زیادی از اطلاعات رو ذخیره می کنه تفاوتی ایجاد کنه....
به عبارت دیگه شما نمی تونین به حد میانه یا متوسطی از ظرفیت هارد وابسته باشین به لحاط نگهداری Data....
ضمنا اون قدری که من اطلاعات ذخیره می کنم فکر نمی کنم شما حتی 1/5 اون هم بتونین این کار رو انجام بدین....
تازه من 6050 دارم با چند هارد اکسترنال مختلف....
نمی تونین این کار انجام بدین به دلیل این سیستم ساپورت نمی کنه....
می تونین از سایت notebookchek استفاده کنین....
چیزی در حدود 70-80....
سعی هم کنین وقتی سوالی می پرسین افراد دیگه ای رو مخاطب قرار ندین..
em0fab0y
13-08-2011, 14:18
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
6091nr رمش تا چند قابل ارتقا هست ؟
نیازی نیست شما این کار رو انجام بدین به دلیل اینکه اصلا درست و عقلانی نیست....
اچ چی به همین دلیل هست که مدل ها رو هر 3 ماه یک بار به روز می کنه تا افراد با توجه به نیازها و انتظارات که دارن بتونن انتخاب مناسب داشته باشن....
fariborz@shiraz
13-08-2011, 14:19
اینجوری که تمام سیستم ها با هم یکی میشن
فقط بدنه رو نگه داشتی:31:
دوستان دوباره سلام
من کلاً از خیر 6080 گذشتم و می خوام 6070 بخرم، فقط یه سوالی واسم پیش اومده، اونم اینکه از اونجایی که رم این مدل 4 هستش، ممکنه بعضی از بازی های سنگینو جواب نده؟؟؟
em0fab0y
13-08-2011, 14:33
دوستان دوباره سلام
من کلاً از خیر 6080 گذشتم و می خوام 6070 بخرم، فقط یه سوالی واسم پیش اومده، اونم اینکه از اونجایی که رم این مدل 4 هستش، ممکنه بعضی از بازی های سنگینو جواب نده؟؟؟
ببینید دوست عزیز با توجه به نیاز حداقلی که دارین تا حدودی تصمیم صحیح هست اما باید توجه کنید که بازم این انتخاب نمی تونه زیاد درست باشه....
اگر واقعا سنگین تری انتظاری که دارین اجرای بازی های سنگین با نمام جزییات هست بهتر 6050 بخرین ....
واقعا تو بین تمام مدل های سری 6 بهترین هست حتی از 4 هسته ای ها که شاید بعضی ها فکر کنن خیلی تفاوت پرفورمنس ایجاد می کنه اما در حقیقت به هیچ عنوان این طوری نیست مگر در اجرا برنامه ای تخصصی و سنگین....
در هر صورت بهترین انتخاب یا می تونه 6050 باشه یا 6080....
6070 انتخاب میانه هست ضمنا بلوتوث هم نداره.....
اینم از قیمت های امروز(شنبه)
dv6 6090=1470
dv6-6080=1230
dm4 2000=1400
asus n53sn=1500
dell xps l502-h 1480
dv6-tqe = 1430
6100 هم هرچی پرسیدم گفتن نداریم
داداش یه سوال
فرق 6080 با tqe چیه؟؟؟ من تو سایت digikala که نیگا کردم این دوتا هیـــــچ فرقی با هم نداشتن!
fariborz@shiraz
13-08-2011, 14:37
سعی هم کنین وقتی سوالی می پرسین افراد دیگه ای رو مخاطب قرار ندین..
متوجه منظورتون نشدم؟
------------------------------------------------------------------
دوستان 6100 فقط در زمینه رم برتری داره یا چیز دیگه ای هم هست؟
ممنون:11:، الان که گفتید 6070 بلوتوث نداره یکمی ته دلم خالی شد، من اینو نمیدونستم! :41:
میدونم این سوالو نباس اینجا بپرسم اما من یه لپ تاپ می خوام تا سقف یک و نیم میلیون، که گرافیکش اگه بیشتر از 6770 نباشه کمتر هم نباشه، تقریباً کانفیگش تو مایه های همین 6080 باشه، شما چی پشنهاد میدید؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.