ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران HP dv6-6090ee

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13

em0fab0y
13-08-2011, 14:54
ممنون:11:، الان که گفتید 6070 بلوتوث نداره یکمی ته دلم خالی شد، من اینو نمیدونستم! :41:

میدونم این سوالو نباس اینجا بپرسم اما من یه لپ تاپ می خوام تا سقف یک و نیم میلیون، که گرافیکش اگه بیشتر از 6770 نباشه کمتر هم نباشه، تقریباً کانفیگش تو مایه های همین 6080 باشه، شما چی پشنهاد میدید؟!

من بای کردم ولی باشه....
ببینید دوست عزیز با توجه به نیاز و انتظارات حداقلی که دارید هزینه 1.5M واسه نوت بوک فوق العاده کار اشتباهی هست....
بهترین انتخاب برای شما 6050 هست با قیمت 960T و کانفیگ فوق العاده بالا ....
مشکل شما این هست که فکر می کنی باید سی پی یو حتما 4 هسته ای باشه که کاملا تصور غلطی هست....
من خودم قبل این که 6050 بگیرم 3052 داشتم سی پی یو 4 هسته ای 6 مگ کش اما باید بگم پرفورمنسش حتی از سیستم دسکتاپ هم ضعیف تر بود و وقتی فروختم دیگه 4 هسته ای نگرفتم یرای این که برام واضح واقعا تو 95% برنامه فرقی با مدل های 2 هسته ای نداره....
ضمنا سی پی یو 6050 به دلیل فرکانس بالایی که داره بسیاربهتر از 4 هسته ای های فرکانس پایین کار می کنه چه نسل قدیم و چه جدید....
پس بی جهت هزینه بی جا نکنین و برای یک بار هم که شده قبل خرید این مساله رو متوجه بشین نه مثل بعضی ها که فکر می کنن باید بخرن تا متوجه حما قتشون بشن....
مطمئن باش اگر خوب بود من اولین نفری بودم که می رفتم 6090 یا 6080 می خریدم اما می دونم که اینطوری نیست....
بقیه پول رو هم بده HTC Sensation بخر .....
امیدوارم خودم بی جهت خسته نکرده باشم.........

atall
13-08-2011, 15:14
بازم ممنون، خیلی لطف کردید.:11:
آره حق با شماست، راستشو بخواین من می خوام cor i7 باشه، چون فک میکنم تا یکی دو سال دیگه که مطمئناً سی پی یو های قدرتمند تری وارد بازار میشه، دیگه cor i5 به چشم نمیاد و کارایی نداره، آخه میدونید من سرمایه ی آنچنانی ندارم که بخوام دو سال دیگه لپ تاپمو عوض کنم!
اما وقتی شما اینطور دلسوزانه و با صداقت تمام دارید راهنمایی می کنید، واقعاً آدم دچار تردید میشه.
من چند سوال دیگه می پرسم، ممنون میشم این هارو هم جواب بدید، دوست ندارم مزاحمتون باشم و هر وقت که وقت و حوصلشو داشتید جواب بدید.
تا حالا بازی یی بوده که شما نتونید روی 6050 اجراش کنید؟؟؟ اصلاً کلاً اهل بازی هستید؟؟؟ ممکنه چندتا از بازی های گرافیک بالایی که روش اجرا کردیدو نام ببرید.

من یکمی از کش 3mg و ram 4 این مدل میترسم، پس یعنی با این اوصاف و صحبت هایی که شما کردید، هیچ مشکلی تو اجرای بازی ها یا سرعت پردازش نرم افزارهایی در حد فتوشاپ یا کورل ( نه بیشتر ) پیش نمیاد؟؟؟

سوال آخرم یکمی بی ربطه :31: این HTC Sensation که گفتید چی هست؟؟؟ چه کاربردی داره؟؟؟

مطمئناً این پست ها و صحبت های شما کمک بزرگی به من خواهد کرد و شک نکنید که من از این پست ها نهایت استفاده رو می برم، پس مطمئن باشید که بی جهت خودتونو خسته نکرید و نمی کنید.

navid4558
13-08-2011, 15:23
6091nr چقد رم support می کنه ؟

em0fab0y
13-08-2011, 15:48
بازم ممنون، خیلی لطف کردید.:11:
آره حق با شماست، راستشو بخواین من می خوام cor i7 باشه، چون فک میکنم تا یکی دو سال دیگه که مطمئناً سی پی یو های قدرتمند تری وارد بازار میشه، دیگه cor i5 به چشم نمیاد و کارایی نداره، آخه میدونید من سرمایه ی آنچنانی ندارم که بخوام دو سال دیگه لپ تاپمو عوض کنم!
اما وقتی شما اینطور دلسوزانه و با صداقت تمام دارید راهنمایی می کنید، واقعاً آدم دچار تردید میشه.
من چند سوال دیگه می پرسم، ممنون میشم این هارو هم جواب بدید، دوست ندارم مزاحمتون باشم و هر وقت که وقت و حوصلشو داشتید جواب بدید.
تا حالا بازی یی بوده که شما نتونید روی 6050 اجراش کنید؟؟؟ اصلاً کلاً اهل بازی هستید؟؟؟ ممکنه چندتا از بازی های گرافیک بالایی که روش اجرا کردیدو نام ببرید.

من یکمی از کش 3mg و ram 4 این مدل میترسم، پس یعنی با این اوصاف و صحبت هایی که شما کردید، هیچ مشکلی تو اجرای بازی ها یا سرعت پردازش نرم افزارهایی در حد فتوشاپ یا کورل ( نه بیشتر ) پیش نمیاد؟؟؟

سوال آخرم یکمی بی ربطه :31: این HTC Sensation که گفتید چی هست؟؟؟ چه کاربردی داره؟؟؟

مطمئناً این پست ها و صحبت های شما کمک بزرگی به من خواهد کرد و شک نکنید که من از این پست ها نهایت استفاده رو می برم، پس مطمئن باشید که بی جهت خودتونو خسته نکرید و نمی کنید.

ببینید دوست عزیز این تصور که i7 ممکن نسبت به i5 بسیار بهتر باشه و نیاز به تعویض دستگاه رو کاهش بده یا جداقل به تاخیر بیندازه کاملا اشتباه هست....
به دلیل این هر دو به لحاظ طراحی و معماری ساخت عینا مشابه هم هستن و فقط مدل i7 چهار هسته و 6 مگ کش داره اما i5 دو هسته و سه مگ کش....
خوب مساله برای شما درست از همین جا شروع می شه و این که شما فکر می کنین که این دو تفاوت مرگباری باهم دارن در صورتی که به هیچ عنوان این طوری نیست....
این مساله هم که تصور کنید با به روز شدن سی پی یو ها از طرف اینتل یا ای ام دی شما هم مجبور هستین که سیستم رو تغییر بدین به هیچ وجه درست نیست به دلیل این که بحث اهداف تجاری یک شرکت با نیاز های کاربران کاملا دو چیز متفاوت هست....
نسل بعدی سی پی یو اینتل که Ivy bridge هست سال آینده معرفی می شه اما این مساله نمی تونه به این معنی باشه که دیگه کاری از دست سی پی یو های نسل قبل یعنی Sandy Bridge ساخته نیست و باید اون ها رو تعویض کرد....
شما باید به این مساله توجه داشته باشین که با توجه به نیاز و انتظار واقعی که دارین تصمیم بگیرین نه این حتما هر چی هسته بالاتر پس بهتر نه این تصور اشتباهه....
سی پی یو هه هم خیلی زود قدیمی می شن و جای خودشون به نسل بعد از خودشون می دن پس هزینه بالای 1M برای نوت بوک فوق العاده کار غلطی هست مثل کسانی 1.5M پول 6090 دادن اما الان مدل های جدیدتر سری 6100 اومده که تکنولوژی های جدیدتر داره مثل WiDi و.....
این رو هم بدونین که 90% برنامه نمی تونن از بیش از دو هسته برای پردازش استفاده کنن و ....
اجرای فتوشاپ یا کورل که چیزی نیست اصلا پردازش خاصی لازم نداره ...برای همین که می گم 4 هسته ای برای شما مناسب نیست.....
هههههه دوست عزیز بازی کنم عجب حرفی ....
من یه گیمر حرفه ای هستم البته اگه تعریف نباشه ...crysis 2 ، metro2033 ، Flight Simulator X ، Dirt 3 و....روش اجرا می کنم که سنگین ترین بازی ها هستن....
بازی واسه یه دقیقمه ...
کارایی باهاش می کنم که هیچ کسی تاحالا به مغزش هم خطورنکرده....
HTC Sensation گوشی هست....

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

6091nr چقد رم support می کنه ؟

تمام مدل های سری 6100 تا 16 ساپورت می کنن.....

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

کسی پیغام خصوصی داد؟؟؟
فکر کنم Del شد......

ArashMiniStar
13-08-2011, 16:19
سلام.یک سوال داشتم.کیبورد 6080 برای تایپ خوبه؟هاردش رو میشه عوض کردم اس اس دی گذاشت؟:11:

mohsenking
13-08-2011, 16:23
بچه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا

عاديه؟

كولپد بگيرم تاثير داره تو پایین آوردن دما؟
چه مارك و مدل كولپدي خوبه ؟

ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟

em0fab0y
13-08-2011, 16:29
سلام.یک سوال داشتم.کیبورد 6080 برای تایپ خوبه؟هاردش رو میشه عوض کردم اس اس دی گذاشت؟:11:

فوق العاده عالی هست و برای من که روزی چندین ساعت در حال تایپ کردن هستم مشکلی نداشته....
می تونین این کار انجام بدین اما باید توجه داشته باشین که ممکن هزینه اون شما رو از این کار منصرف کنه یا حداقل دامنه کاربری نوت بوک به لحاظ ذخیره Data براتون محدود کنه.....

aliondvd
13-08-2011, 19:43
با سلام
من ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2011 x64 را نصب کردم و با Windows Loader 2.0.5 کرک کردم
حالا می خوام ویندوز رو آپدیت کنم می خواستم ببینم دقیقا کدوم آپدیتها باعث از کار افتادن کرک ویندوز می شه که نصب نکنم

البته می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره ولی خاهشا اگه کسی می دونه جواب بده

اینم لیست آپدیتهایی که برای من فعاله

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

em0fab0y
13-08-2011, 19:54
با سلام
من ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2011 x64 را نصب کردم و با Windows Loader 2.0.5 کرک کردم
حالا می خوام ویندوز رو آپدیت کنم می خواستم ببینم دقیقا کدوم آپدیتها باعث از کار افتادن کرک ویندوز می شه که نصب نکنم

البته می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره ولی خاهشا اگه کسی می دونه جواب بده

تو عکس خیلی واضحه....
فقط اونی که خودش تیک کنارش رو برداشته 971033

atall
13-08-2011, 22:13
بازم ممنون دوست عزیز :11: حرفاتون کاملاً منطقی بود.:27:

من فردا میرم که 6050 رو بخرم، بعدش که گرفتم کلی سوال دارم که ازتون بپرسم، امیدوارم وقت و حوصله ی جواب دادنشو داشته باشید! :31:

em0fab0y
13-08-2011, 22:32
بازم ممنون دوست عزیز :11: حرفاتون کاملاً منطقی بود.:27:

من فردا میرم که 6050 رو بخرم، بعدش که گرفتم کلی سوال دارم که ازتون بپرسم، امیدوارم وقت و حوصله ی جواب دادنشو داشته باشید! :31:

از کجا کی می خوای بخری ؟؟؟
مطمئنی که فروشگاه خوبیه ؟؟؟
خوشحالم که تصمیم درست رو گرفتی ...
حالا وقتی خریدی بیشتر متوجه می شی که چقدر انتخاب فوق العاده ای کردی....
فقط با توجه به این گارانتی و ساپورت رسمی برای اچ پی تو ایران وجود نداره ضروری هست که تو انتخاب فروشگاه خیلی دقت کنی ....
اگه تهران هستی بگو بهت بگم از کجا بخری .....

☼ Namvari ☼
13-08-2011, 22:46
حالا بنظر شما من 6050 بخرم یا 6100؟:46:

atall
13-08-2011, 22:58
نه متأسفانه مشکل من اینه که از تهران نمیتونم خرید کنم، تقریباً بزرگترین فروشگاه کامپیوتری هستش که تو شهرمون وجود داره، و خودش یک سال گارانتی میکنه.

نظر شما راجع به خرید از سایت ها چیه؟؟؟ اگه موافقید چندتا سایت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟

راستی قیمت 6050 الان تو بازار تهران چنده؟؟؟

em0fab0y
13-08-2011, 23:01
حالا بنظر شما من 6050 بخرم یا 6100؟:46:

ببینید دوست عزیز تصمیم برای این که چه مدل و کانفیگ مورد نیازتون هست به نیازها و انتطارات از یک سیستم برمی گرده...
و این مساله چیزی نیست با حرف دیگران اتفاق بیوفته و یا مانع اون بشه....
اما با توجه به اون چیزی بنده کمی در موردش اطلاع دارم کاملا واضح هست که نیاز و انتظارات شما کاملا در حد متوسط هست در صورتی که شما قصد دارین چند برابر نیاز واقعی تون هزینه کنین و این مساله کاملا اشتباه هست وفقط بی دلیل توان مالی تون رو کاهش می ده....
پس بهتر مثل دوست عزیز قبلی کمی واقع بین تر باشین و اون چیزی رو انتخاب کنین که متناسب با نیازتون هست....
البته من به این هم اعتقاد ندارم به دلیل این که بازهم خیلی فراتر از نیاز واقعی شما هست....
6050 به نظر من بهترین مدل در سری 6 هست که واقعا پرفورمنس بالایی در اجرای اپلیکیشن ها و بازی ها داره و به قدری قوی هست که شما نمی تونین دامنه ای برای کاربری تون از این دستگاه تعریف کنین....
و به راحتی می تونین سنگین ترین برنامه ها و بازی ها رو Run کنین بدون کوچکترین مشکلی ....
پس به هیچ عنوان نیاز نیست 1.5M خرج 6090 یا 6100 کنین وقتی کاملا مشخص هست که نیازی بهش ندارین....

lvjan
13-08-2011, 23:11
دوستان یک سوال.
من رفتم سایت اچ پی درایورهای 6080 رو دانلود کنم اما همه مدلا بود 6080 نبود.
میخوام بدونم اگه 6090 رو دانلود کنم موردی نداره؟

maka2
13-08-2011, 23:11
اگه 6050 می خواین بخرین تو پایتخت تا 1m هستش

em0fab0y
13-08-2011, 23:18
نه متأسفانه مشکل من اینه که از تهران نمیتونم خرید کنم، تقریباً بزرگترین فروشگاه کامپیوتری هستش که تو شهرمون وجود داره، و خودش یک سال گارانتی میکنه.

نظر شما راجع به خرید از سایت ها چیه؟؟؟ اگه موافقید چندتا سایت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟

راستی قیمت 6050 الان تو بازار تهران چنده؟؟؟

اگه مطمئن هستین که فروشگاه خوبی هست بهتر به صورت حضوری خرید کنین....
سایت های فروش نوت بوک بسیار زیاد هستن که خودم به جندتاشون اعتماد دارم مثل Sarzamin و Rayansaba .....
اما همچنان خرید حضوری باید در اولویت باشه مگر در مواقع ضروری....
البته تو چند روز اخیر قیمت نوت بوک بین 40-30 افزایش یافته و این مساله تو شهرستان پررنگ تر هست....
آخرین قیمت 6050 تقریبا 970T....
موقع خرید سعی تمام قسمت های نوت بوک اعم از دکمه های کیبرد ( تمام کلید ها رو تک تک فشار بدین یه وقت سفت نیاشه)،لولای مانیتور،تاچ پد،وایرلس و بلوتوث، اسلات باطری،وووو رو با دقت تمام چک کنین نه به لحاظ این ممکن مشکلی به صورت ذاتی داشته باشه نه فقط ممکن فروشنده بخواد زرنگ بازی در بیاره و یا هنگام Shipping یا حمل و نقل مشکلی پیدا کرده باشه....

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

دوستان یک سوال.
من رفتم سایت اچ پی درایورهای 6080 رو دانلود کنم اما همه مدلا بود 6080 نبود.
میخوام بدونم اگه 6090 رو دانلود کنم موردی نداره؟

نه دوست عزیز فرقی نداره و کاملا مشابه مدل های دیگه هست.....
البته می تونین از لینک مربوط به 6080 استفاده کنین....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

☼ Namvari ☼
13-08-2011, 23:22
ببینید دوست عزیز تصمیم برای این که چه مدل و کانفیگ مورد نیازتون هست به نیازها و انتطارات از یک سیستم برمی گرده...
و این مساله چیزی نیست با حرف دیگران اتفاق بیوفته و یا مانع اون بشه....
اما با توجه به اون چیزی بنده کمی در موردش اطلاع دارم کاملا واضح هست که نیاز و انتظارات شما کاملا در حد متوسط هست در صورتی که شما قصد دارین چند برابر نیاز واقعی تون هزینه کنین و این مساله کاملا اشتباه هست وفقط بی دلیل توان مالی تون رو کاهش می ده....
پس بهتر مثل دوست عزیز قبلی کمی واقع بین تر باشین و اون چیزی رو انتخاب کنین که متناسب با نیازتون هست....
البته من به این هم اعتقاد ندارم به دلیل این که بازهم خیلی فراتر از نیاز واقعی شما هست....
6050 به نظر من بهترین مدل در سری 6 هست که واقعا پرفورمنس بالایی در اجرای اپلیکیشن ها و بازی ها داره و به قدری قوی هست که شما نمی تونین دامنه ای برای کاربری تون از این دستگاه تعریف کنین....
و به راحتی می تونین سنگین ترین برنامه ها و بازی ها رو Run کنین بدون کوچکترین مشکلی ....
پس به هیچ عنوان نیاز نیست 1.5M خرج 6090 یا 6100 کنین وقتی کاملا مشخص هست که نیازی بهش ندارین....

من میخوام یه لپ تاپی بگیرم که تا دو یا سه ساله دیگه نیازی به عوض کردنش نداشته باشم، با این حساب 6100 این نیاز منو می تونه برآورده کنه یا همون 6050 رو بردارم؟

atall
13-08-2011, 23:36
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز:thumbsup: من اسم شمارو نمیدونم اما واقعاً واسه این تاپیک یه نعمت هستید. :46:

من اگه بازم سوالی قبل و بعد از خرید واسم پیش اومد مزاحمتون میشم. :10:

برقرار باشید و سبز. :11:

em0fab0y
13-08-2011, 23:42
من میخوام یه لپ تاپی بگیرم که تا دو یا سه ساله دیگه نیازی به عوض کردنش نداشته باشم، با این حساب 6100 این نیاز منو می تونه برآورده کنه یا همون 6050 رو بردارم؟

ببینید دوست عزیز این تصور که کانفیگ بالا یا پایین می تونه در نیاز به تغییر سیستم تاثیر گذار باشه یا نباشه و یا اون رو به تاخیر بندازه یا نندازه کاملا اشتباه هست....
به این معنی که شما نمی تونین بگین اگر مدل 6100 رو انتخاب کنم تا 3 سال دیگه نیاز به تغییر سیستم ندارم اما اگر 6050 رو انتخاب کنم این تغییر نهایتا 1 سال دیگه باید رخ بده ...نه... کاملا اشتباه هست این تصور....
به دلیل این که عوامل و ویژگی هایی که 6100 رو بالاتر از 6050 قرار می ده طوری نیست که بتونه تاثیر فوق العاده ای تو تصمیم برای ارتقا سیستم بزاره....
مثلا 6100 8گیگ رم سی پی یو 4 هسته ای داره اما اما 6050 4گیگ و سی پی یو 2 هسته ای فرکانس بالا....
در این حالت شما نمی تونین بگین پس چون 6100 این ویژگی ها رو داره پس تا 3 سال آینده هم نیاز به تغییر سیستم ندارم یا بالعکس 6050 با این ویژگی ها نهایتا تا 1 سال دیگه باید تغییر کنه....
همین جا قاطعانه می گم که این تفکرات کاملا غلط هست و اگر کسی داره سعی کنه از ادامه دادن اون منصرف بشه.....
شما حتی اگر Elitebook رو هم بخرین با اون کانفیگ فضایی نمی تونین بگین تا 5 سال دیگه به تغییر سیستم نیاز ندارم به دلیل پیشروی فوق العاده بالای تکنولوژی.....
این رو هم بدونین تو 95% مواقع نمی تونین به راحتی تفاوتی بین 2هسته ای و 4 هسته ای پیدا کنین به دلیل این نیاز شما این مساله رو پیش نمی آره وگرنه در مواقع که کار سنگین و رندرگیری صورت می گیره تفاوت هایی وجود داره....

em0fab0y
13-08-2011, 23:48
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز:thumbsup: من اسم شمارو نمیدونم اما واقعاً واسه این تاپیک یه نعمت هستید. :46:

من اگه بازم سوالی قبل و بعد از خرید واسم پیش اومد مزاحمتون میشم. :10:

برقرار باشید و سبز. :11:

مرسی دوست عزیز ....
علی رضا هستم.
احساس خوبیه وقتی می تونی هر چند ناچیز به دیگران کمک کنی من افتخار می کنم به این کار....
به امید رهایی ایران از 3# سال نکبت و جنایت....

mohsenking
14-08-2011, 00:09

عاديه؟

ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟[

em0fab0y
14-08-2011, 00:14
بجه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا
عاديه؟ك
كولبد بكيرم تاثير داره ؟ج
جه مارك و مدل كولبدي خوبه ؟

بله عادی هست و مشکلی نیست زیاد حساس نیاشید....
همون طور که قبلا هم عرض کردم Coolpad تاثیری در پایین آوردن دمای سیستم نداره و گاهی اوقات دمای سیستم رو افزایش می ده به دلیل جهت نامناسب در هدایت هوا....

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

عاديه؟

ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟[

نیاز نبود دوباره بنویسی من پست رو دیدم :27:
بله فوق العاده مصرف بالایی داره طوری که من تقریبا هر ده روز یک بار باطری رو تعویض می کنم....
اگر چه باطری Rechargeable دارم اما برای موس استفاده نمی کنم....
با تمام این شرایط Wireless بگیرین بهتره....
من HP Original خریدم 70T....

em0fab0y
14-08-2011, 00:22
خوب حالا که همه جمعن برید هر چی تشکر مونده روی پست های من بزنید....آفرین
دست گلتون درد نکنه.....

hesabres1
14-08-2011, 04:50
سلام خدمت اساتید

ببخشید اگر سوالم بی ربط به این تاپیکه ولی لطفا اگر اطلاعی در این مورد دارین بگین چون خیلی داره اذیت میکنه

یه دو سه هفته ای میشه که یدونه hp pavilion dv6 6091 nr خریدم , تا حالا خوب بوده غیر از یک مورد که خیلی اعصاب خورد کن شده:

مشکل اینه که یه صدای ویز ویز و گاهی اوقات خش خش بد از قسمت چپ اسپیکر یا کیبورد میاد که حتی در بالا اومدن ویندوز, باز کردن سایت(مخصوصا سایتهایی که تبلیغات متحرک دارن), کوپچکترین کارهای پردازشی و خلاصه همه چیز به گوش میرسه

بردم گارانتی اول گفت مشکل از رم باید باشه رفت عوض کرد مشکل حل نشد, یه هفته گذاشتمش گفت مشکل از اسپیکرش بود که با یه چیزی در تماس بود(فکر کنم گفت با آی ولتاژ- درست یادم نیست) گفت یه حایل گذلشتیم بینش درست شد. حدود 10 دقیقه صداش کم شد ولی دوباره روز از نو روزی از نو...

خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی اعصابم را خورد کرده

sami-z
14-08-2011, 08:35
همون طور که قبلا هم عرض کردم Coolpad تاثیری در پایین آوردن دمای سیستم نداره و گاهی اوقات دمای سیستم رو افزایش می ده به دلیل جهت نامناسب در هدایت هوا....[COLOR="Silver"]
....

میشه بیشتر توضیح بدین؟! من چند وقت پیش به این پست شما برخوردم و رفتم امتحان کردم با 3تا لپ تاپ:
1.L502
2.یه وسترو که مدلش یادم نیست
3.مک بوک پرو

از 2 تا مدل کول پد هم استفاده کردیم و دما رو هم تست کردیم با speed fan و کاملا" توی خنک شدن سیستم تاثیر داشت مخصوصا" توی بازی ها

hermione
14-08-2011, 09:45
قیمت 6090 الان چقدره ؟ (لطفاَ شهری که قیمت گرفتید هم بگید)
مدل جدیدتری توی رنج قیمت (تا 1/500) نیومده از hp ؟

ArashMiniStar
14-08-2011, 10:49
سلام.بچه ها یک سوال دارم.هارد 6080 رو میشه برداشت SSD بذاریم؟
ساتا 2 هست یا 3؟
یعد اینا مشکل 6090 تو هارد سوختن هم داره یا نه؟
ممنون:11:

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

میشه بیشتر توضیح بدین؟! من چند وقت پیش به این پست شما برخوردم و رفتم امتحان کردم با 3تا لپ تاپ:
1.L502
2.یه وسترو که مدلش یادم نیست
3.مک بوک پرو

از 2 تا مدل کول پد هم استفاده کردیم و دما رو هم تست کردیم با speed fan و کاملا" توی خنک شدن سیستم تاثیر داشت مخصوصا" توی بازی ها
بچه ها کول پد چه مارکی خوبه؟ تا 40 تومان اینا؟:40:

mf_1361
14-08-2011, 11:22
ببینید دوست عزیز همون طور که عرض کردم تمام چیزهایی که ممکن بود تصور مشکل یا عیب در موردشون پیش بیاد در این سری برطرف شده و واقعا به سختی میشه مشکلی هر جند کوچک پیدا کرد...
قطعا تمام مدل هایی که برای دوستانتون خربداری کردین مربوط به سال 2009 و یا قبل ازاون میشه.... درست زمانی که اچ پی در سری dv6 از چیپ های گرافیکی Nvidia استفاده می کرد که گرمای بسیار بالایی تولید می کردن و پرفورمنس سیستم رو به شدت تحت تاثیر قرار می دادن...
این موضوع تاجایی پیش رفت که اعتبار برند اچ پی و سری dv6 رو به شدت زیر سوال برد و دیگه کمتر کسی حاضر می شد سمت اچ پی به خصوص این سری بره...
با تغییر رییس اچ پی و اومدن لئو اپوتکر بسیاری از سیاست های این کمپانی هم تغییر کرد و دقیقا بعد از اون بود که در بخش تولید کامپیوترهای این شرکت تغییرات بسیاری در استفاده از قطعات برای تولید نوت بوک پبش اومد و بکی از اون ها هم استفاده ازچیپ های گرافیکی ati/amd radeon در ساختار گرافیکی نوت بوک ها بود...
به دلیل گرمای بسیار کمتر،مصرف برق پایین تر ، ساپورت رنگ بالاتر ،پرفورمنس عالی و ......
پس می بیند که تغییرات زیادی در تولید بخش notebook/pc این شرکت اتفاق افتاده و ذهنیت قبلی شما در این مورد کاملا اشتباه هست و نیاز به بازنگری داره....توضیحات زیاد بزارین به همین مقدار بسنده کنم....
در مورد asus هم کاملا باهاتون موافقم...
برند فوق العاده عالی هست اما در بخش نوت بوک هنوز به پای بزرگان این عرصه نمی رسه و هنوز خیلی ظرفیت برای تکمبل شدن داره....
من برای خرید پیشنهاد نمی کنم نه به این دلیل که ممکن بد باشه نه فقط به این علت که با گزینه ها ومدل های بهتری روبه رو هستین...
در مورد گارانتی هم همون جور که می دونین اچ پی گارانتی و ساپورت رسمی تو ایران نداره اما چون شما یا یه برند حرفه ای و درجه 1 طرف هستین می تونین در مورد گارانتی کمی از نگرانی تون کم کنین چون واقعا احتمالش کم کار به استفاده از گارانتی برسه اگر چه هر چقدر هم ریسک خرابی کم باشه باز هم مهمه....
در مورد صفحه نمایش هم باید عرض کنم به دلیل تکنولوژی brightview که به کار رفته واقعا کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست ...
زاویه دید عالی نیست ولی به هیچ وجه طوری نیست که بشه بهش گفت عیب و مثل بقیه LED ها هست...
من که روزی 16 ساعت استفاده می کنم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده هست ....
از یک سری از بچه ها هم که گفته بودن صفحه نمایش افتضاحه خواهش می کنم زیاده روی نکنن:31: چون واقعا اینطوری نیست....
این رو هم بگم من نه تعصبی رو این برند ندارم و کلا بدم می آد از چیزی به نام تعصب...
هر چی گفتم اون چیزی بوده که دیدم و کاملا قابل لمس بوده برام واغراق تو کار نبوده.....
چقدر زیاد شد...:31:
سلام
عزیز تو یکی از پست هات گفته بودی یه مقاله در باره ساخت و طراحی سری جیدی خواندی ! میشه لینکش را برای منو سایرن هم بگذاری:20:

mf_1361
14-08-2011, 11:28
سلام دوستان من نهایتا چند روز دیگه به جمع شما ملحق میشم :10:
من بین hp 6090 و msi gx680 مردد بودم ولی دیروز با هر دوتاشون کار کردم....
نرمی کیبرد ها که مثل هم بود مشخصات هم مثل هم بود ولی msi رم 12 داشت ولی خیلی سنگین تر بود تازه ضاهرشم تقریبا دخترانه بود که نمی تونم ببرمش دانشگاه یقینا (hp) برمیدارم. :5:
وقتی خریدم هر سوالی باشه در خدمتم.....

تازه یه گارانتی خوب هم تو اصفهان پیدا کردم با این که 1530 میداد ولی کلی اشانتون مثل کیف و موس و غیره hp هم میداد و می گفت جلوی خودمون بزنش زمین خوردش کن اگه نشه درستش کنی 90 درصد پولتو برمیگردونیم. :27:
3 ساله دیگه میزنمش زمین و نوشو میگیرم. :21:

سلام میشه بگین از کجا می خواهید خرید کنید!؟ من هم دنبال یک شرکت خوب تو اصفهان هستم!؟

em0fab0y
14-08-2011, 11:45
سلام خدمت اساتید

ببخشید اگر سوالم بی ربط به این تاپیکه ولی لطفا اگر اطلاعی در این مورد دارین بگین چون خیلی داره اذیت میکنه

یه دو سه هفته ای میشه که یدونه hp pavilion dv6 6091 nr خریدم , تا حالا خوب بوده غیر از یک مورد که خیلی اعصاب خورد کن شده:

مشکل اینه که یه صدای ویز ویز و گاهی اوقات خش خش بد از قسمت چپ اسپیکر یا کیبورد میاد که حتی در بالا اومدن ویندوز, باز کردن سایت(مخصوصا سایتهایی که تبلیغات متحرک دارن), کوپچکترین کارهای پردازشی و خلاصه همه چیز به گوش میرسه

بردم گارانتی اول گفت مشکل از رم باید باشه رفت عوض کرد مشکل حل نشد, یه هفته گذاشتمش گفت مشکل از اسپیکرش بود که با یه چیزی در تماس بود(فکر کنم گفت با آی ولتاژ- درست یادم نیست) گفت یه حایل گذلشتیم بینش درست شد. حدود 10 دقیقه صداش کم شد ولی دوباره روز از نو روزی از نو...

ببینید دوست عزیز این مشکل می تونه دلایل متعددی داشته باشه اما دقت کنید نباید سر هر حدس که در مورد مشکل زده می شه فورا همون رو انجام بدین....
اولین کاری که ضروری هست انجام بدین این هست که بایوس رو آپدیت کنین ....
ممکن مشکل به راحتی حل بشه....
البته این مشکل ممکن دلایل متعدد دیگه ای هم داشته باشه اما شما باید سعی کنین متوجه بشین دقیقا مشکل کجاست بعد سعی کنین رفع کنین نه این که سر هر احتمال یک قسمت از سیستم مثل رم یا ....باز بشه....
احتمال مشکل در کارت صدا واسپیکر کم نیست وباید دقیقا چک بشه....
سعی کنین از برنامه Hp Assistant برای این کار استفاده کنین....
مساله دیگه این هست که ممکن مادربورد نویز حاصل از فعالیت رو به اسپیکرها انتقال بده که با توجه به این در حالت عادی این صدا شنیده می شه می تونه دلیل پررنگی باشه....
احتمال اتصال ناچیز درقسمت کارت صدا و اسپیکر بسیار بالا هست....
فراموش نکنین درایور کارت صدا و گرافیک رو به روز کنین....
مسائل دیگه ای هم هست که اول باید دید شما چی کار می کنین....

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

سلام
عزیز تو یکی از پست هات گفته بودی یه مقاله در باره ساخت و طراحی سری جیدی خواندی ! میشه لینکش را برای منو سایرن هم بگذاری:20:

شما داری پست های 2 ماه پیش میاری وسط من اصلا یادم نمی آد چی گفتم سعی کنین پست خودم رو بیارین....

em0fab0y
14-08-2011, 12:06
دوستان عزیز من برای 2 روز نیستم ساری....
شدیدا امتحان دارم...

ArashMiniStar
14-08-2011, 12:15
کسی جواب سوالام رو نمیدونه؟!

ArashMiniStar
14-08-2011, 14:40
تو رو خدا یکی بگه این لپ تاپ ساتا 3 ؟ میشه SSD Vertex 3 روش گذاشت؟:11:

maka2
14-08-2011, 15:39
قیمت 6090 الان چقدره ؟ (لطفاَ شهری که قیمت گرفتید هم بگید)
مدل جدیدتری توی رنج قیمت (تا 1/500) نیومده از hp ؟
من دیروز (شنبه) قیمت کردم 1420 بود با گارانتی(تهران)

مرسی دوست عزیز ....
علی رضا هستم.
احساس خوبیه وقتی می تونی هر چند ناچیز به دیگران کمک کنی من افتخار می کنم به این کار....
به امید رهایی ایران از 3# سال نکبت و جنایت..
ایول بابا من اول آواتارت رو که دیدم فک کردم دختر هستی:18:(تعجب کرده بودم.آدم دختر باشه و این همه اطلاعات کامپوتری)
ولی به هر حال از راهنمایی هات ممنون

omidrasool
14-08-2011, 18:34
روی 6090 هارد با سرعت 7200rpm میشه گذاشت؟SSD چطور؟

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

سلام میشه بگین از کجا می خواهید خرید کنید!؟ من هم دنبال یک شرکت خوب تو اصفهان هستم!؟

گارانتی رومینا خیابان هشت بهشت غربی

salar_aziz
14-08-2011, 21:51
سلام دوستان
من چند وقت قبل سوال پرسیدم در مورد بلوتوث لپ تاپم ولی جواب نگرفتم میخاستم دوباره بپرسم که اگه ممکن باشه جواب بگیرم
من 6090 دارم و بلوتوثش تو ارسال و دریافت مشکل داره از گوشی که دریافت نداره و از طریق لپ تاپ هم میخای بفرستی به گوشی این پیغام که در زیر عکسشو گذاشتم میده!!
اگه لازمه درایور بگیرم و نصب کنم لطفا لینک و روش نصب درایور رو هم(اگه ممکن باشه!!) بگین.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

em0fab0y
14-08-2011, 22:31
سلام دوستان
من چند وقت قبل سوال پرسیدم در مورد بلوتوث لپ تاپم ولی جواب نگرفتم میخاستم دوباره بپرسم که اگه ممکن باشه جواب بگیرم
من 6090 دارم و بلوتوثش تو ارسال و دریافت مشکل داره از گوشی که دریافت نداره و از طریق لپ تاپ هم میخای بفرستی به گوشی این پیغام که در زیر عکسشو گذاشتم میده!!
اگه لازمه درایور بگیرم و نصب کنم لطفا لینک و روش نصب درایور رو هم(اگه ممکن باشه!!) بگین.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ببینید دوست عزیز من قبلا در مورد این که تنظبملت بلوتوث باید چه جوری باشه توضیح دادم ...
می تونین به پست های قبلی مراجعه کنین....
وقت دوباره توضیح دادن رو هم ندارم....
اما همین رو بدونین برای این که با erro هنگام Send و Recieve چه با موبایل یا بالعکس مواجه نشید برنامه بلوتوث حتما باید در قسمت ُStartup فعال باشه....
در غیر این صورتerror دوباره ظاهر خواهد شد....
برای این کار کلید Windows+R رو بزنید و در قسمت Run Msconfig رو تایپ کنید ....
به تب Startup برین و تیک Bluetooth Software رو Mark کنید...

gggmail
14-08-2011, 22:41
em0fab عزیز
این مدل کول پد خوبه؟؟؟

دارای 2 فن Turbo با سرعت 1700 دور بر دقیقه
دارای پنل ضخیم و مشبک آلومینیومی (3 میلیمتر ) جهت تسهیل در خروج هوای گرم از زیر لپ تاپ
قابلیت تنظیم ارتفاع و تنظیم زاویه دید
دارای 2 پورت USB و کلید روشن و خاموش کردن فن ها
مناسب برای لپ تاپ های 17 اینچی
تغذیه توسط کابل USB
ابعاد : 45*309*400
وزن : 1452 گرم

em0fab0y
14-08-2011, 22:52
من چون دو روز Uni هستم به اینترنت خیلی پرسرعت دسترسی ندارم....
اکانت هم دارم تموم می شه عکس ها رو غیر فعال کردم نمی تونم ببینم چه طوریه اما از مشخصاتش به نظر می رسه خوب باشه....
ولی در کل با Coolpad مخالفم اما نه هر نوعش......

gggmail
14-08-2011, 22:53
من چون دو روز Uni هستم به اینترنت خیلی پرسرعت دسترسی ندارم....
اکانت هم دارم تموم می شه عکس ها رو غیر فعال کردم نمی تونم ببینم چه طوریه اما از مشخصاتش به نظر می رسه خوب باشه....
ولی در کل با Coolpad مخالفم اما نه هر نوعش......
شمت برای game چی پیشنهاد میکنید؟؟

☼ Namvari ☼
14-08-2011, 23:02
کسی تاحالا از سایت sarzamin.ir خرید اینترنتی کرده؟
من میخوام یه لپ تاپ (dv6t-6100) از طریق اینترنت سفارش بدم
به نظر شما به ریسکش می ارزه 1.5میلیون رو قبلش به حساب بریزم؟

yas44co
14-08-2011, 23:19
اول از همه یه رتبه بندی کنم چون چندتا پخ داده بودن:
1 6100
2 6091nr
3 6080
4 6050
به نظره من این بهترین ترتیب برای خریدن هست اما هر کس ممکنه نظره دیگه ای داشنه باشه.....

emofaboy چرا ملتو به طرفه i5 سوق میدی درسته خیلی فرق زیادی با هم ندارنا ولی بابا من از سرعته همین i7 هم راضی نیستم خیلی جاها کم میاره چون i7 mini chip بستن روش که برای لپ تاپ کوچیک باشه و در کل منو که راضی نمیکنه چه برسه i5.

malayeru
14-08-2011, 23:40
[QUOTE=gggmail;6363767]شمت برای game چی پیشنهاد میکنید؟؟[/QUOT
ميشه مدل لپ تاپتون رو بگين

hamidrezavictor
14-08-2011, 23:41
سلام نوت بوک hp dv6 6080 دارم معمولا فن طرف دکمه esc خیلی گرما میده و همون قسمت هم گرم میشه چه کول پدی میتونه این قسمتو خنک کنه چون دریچه خروج گرما بغل نوت بوکه نه زیرش

mohsenking
14-08-2011, 23:46
بچه ها 2 تا سوال :
وقتی میخوام بازی کنم گرافیک میبینم کم میاره بعد میرم توی ویندوز میبینم روی گرافیک اینتل هست ! مگه خودش نباید چنج کنه بره روی 6770 ؟ باید هر دفعه دستی بزنم بره؟
.
آنتی ویروس اینترنت سکوریتس آواست برای لپ تاپ خوبه ؟ چی خوبه ؟

malayeru
14-08-2011, 23:51
سلام نوت بوک hp dv6 6080 دارم معمولا فن طرف دکمه esc خیلی گرما میده و همون قسمت هم گرم میشه چه کول پدی میتونه این قسمتو خنک کنه چون دریچه خروج گرما بغل نوت بوکه نه زیرش

سلام
در اين مدل لپ تاپ با توجه با اينكه خروجي هوا در كنار سمت چپ سيستم تعبيه شده مدل خاصي از كول پد وجود نداره
اما من خودم همين مدل رو دارم و هنگام استفاده از كول پد بيشتر از حالت معمولي گرم ميشه و بدون كول پد دماي اون كاملا معموليه اين هم بخاطر عدم تهويه هوا هنگام استفاده از كول پد هستش فشار هواي كول پد مانع خروج تهويه شده و گرما درون سيستم حبس ميشه و بالا ميره
اگه گرماي سيستم شما عاديه پيشنهاد ميكنم از كول پد استفاده نكنيد

---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------

بچه ها 2 تا سوال :
وقتی میخوام بازی کنم گرافیک میبینم کم میاره بعد میرم توی ویندوز میبینم روی گرافیک اینتل هست ! مگه خودش نباید چنج کنه بره روی 6770 ؟ باید هر دفعه دستی بزنم بره؟
.
آنتی ویروس اینترنت سکوریتس آواست برای لپ تاپ خوبه ؟ چی خوبه ؟

در مورد كارت گرافيك كه بصورت اتوماتيك سويچ ميكنه اما در مورد آنتي ويروس من nod32 رو استفاده ميكنم به جهت سرعت و قدرت بالا كم حجم بودن و سهولت در آپديت (آفلاين و آنلاين)

yas44co
14-08-2011, 23:54
کلن توصیه من اینکه اگه 6090 می خواین بخرین 6080 بخریم و روش نهایتن 2g رم بندازین. چون یارو می گفت تا حالا چند نفر هارد 6090 رو پس اوردن(سوخته بود)
راستی گرافیک 6470 بهتره یا 6770؟؟

عزیز مگه الکیه یه 2 روش بندازی اینجا ایرانه...
یه 4 و یه 2 روشه که باید 2 رو بفروشی و یه 4 جاش بذاری.

بچه ها کول پد چه مارکی خوبه؟ تا 40 تومان اینا؟

بهترین مدله CoolPad رو قبلا هم گفته بودم بهتر بود چند صفحه قبلی رو گذری نگاه میکردین ولی هزار بار دیگه هم میگم :11:

چون سری 6 هواکشاش متمایل به چپه باید چیزی پیدا کنید که این جوری باشه ولی من همه اصفهانو گشتم نبود یه 26 تومانی برداشتم دو فنه بزرگ یه یکیش سمته چپ میوفته دیگه بلاخره...
ولی مناسب ترین مدل CoolMaster U2 هست خیلی قویه لامصب فقط 38 تومان...
البته از همه اینا مهم تر اینه که اونجا چکش کنید که نویز نداشته باشه فنا خیلی ها اجازشو نمیدن....

yas44co
15-08-2011, 00:08
با سلام

همشونو دان کن هیچ مشکلی پیش نماد من تضمین میکنم. خودم امتحان کردم بابا..:46:
اگه هم مشکلی داشتی من خودم 7 تا کرک سالم با روش های متفاوت حدوده 1mb برات آپ میکنم.

mohsenking
15-08-2011, 00:08
در مورد كارت گرافيك كه بصورت اتوماتيك سويچ ميكنه اما در مورد آنتي ويروس من nod32 رو استفاده ميكنم به جهت سرعت و قدرت بالا كم حجم بودن و سهولت در آپديت (آفلاين و آنلاين)[/QUOTE]

مشکل همین جاست که اتومات نیست برای اینکه اتومات عوض بشه باید چیکار کنم ؟
قبل ازینکه Uitimate بریزم اتومات بود
.
آها راستی اوتورانمم کار نمیکنه مثلا فلش وصل میکنم چیزی روی صفحه نمیاره !
راسته که مین هارد 6090 میسوزه ؟

yas44co
15-08-2011, 00:23
در مورد كارت گرافيك كه بصورت اتوماتيك سويچ ميكنه اما در مورد آنتي ويروس من nod32 رو استفاده ميكنم به جهت سرعت و قدرت بالا كم حجم بودن و سهولت در آپديت (آفلاين و آنلاين)

مشکل همین جاست که اتومات نیست برای اینکه اتومات عوض بشه باید چیکار کنم ؟
قبل ازینکه Uitimate بریزم اتومات بود
.
راسته که مین هارد 6090 میسوزه ؟[/QUOTE]

در هیچ ویندوزی اوتوماتیک نیست بعضی موقع ها حواست نبوده داشتی با 256 قوی ای که روشه بازی میکردی برای خودمم پیش اومده برای این کار باید به راحتی براش Hotkey یا ShortCut از طریقه خوده برنامه براش تعریف کنی که emofaboy قبلا توضیح داده ولی حتی توضیح هم لازم نداره....

yas44co
15-08-2011, 00:34

هیچ کول پدی جانم حالا بگو چرا چون اصلا اونجا نباید خنک بشه!
همون طور که میدونید هوا از زیر مکیده میشه و بعد چرخیدن توی کیس از چپ خارج میشه پس تنها کاری که میتونید بکنید وارد کردن حجم بیشتره هوا از زیره کیس هست....

yas44co
15-08-2011, 00:45
سلام خدمت اساتید

من خودمم قبلا گفته بودم نگا کن:

گاهی اوقات یه صداهای عجیبی از زیره تاچ پد در میاد شما هم تا حالا شنیدید؟؟؟!!! باید گوشتو ببری نزدیک یا همه جا ساکت باشه...

بقیه هم ببینن صدا میده یا نه اگه ماله همه باشه که مشکل نداره پس.....
یه دفه نگید صدا نمیده ها لطفا تمرکز کنید....
این صدا دقیقا از سمت چپه تاچ حدودا هر 20 دقیقه یه یه باز در میاد جایی که گرافیکه Ati هست....

yas44co
15-08-2011, 00:52
تو رو خدا یکی بگه این لپ تاپ ساتا 3 ؟ میشه SSD Vertex 3 روش گذاشت؟:11:

روی 6090 هارد با سرعت 7200rpm میشه گذاشت؟SSD چطور؟

گارانتی رومینا خیابان هشت بهشت غربی

من فقط میدونم که ساتا 3 داره و همه جور SSD هم روش میشه قرار داد ولی این آقا خیلی دنباله کاراش بود میتونید بهش پخ بدید سریع تر به نتیجه می ریسید

salar_aziz
15-08-2011, 02:06
ببینید دوست عزیز من قبلا در مورد این که تنظبملت بلوتوث باید چه جوری باشه توضیح دادم ...
می تونین به پست های قبلی مراجعه کنین....
وقت دوباره توضیح دادن رو هم ندارم....
اما همین رو بدونین برای این که با erro هنگام Send و Recieve چه با موبایل یا بالعکس مواجه نشید برنامه بلوتوث حتما باید در قسمت ُStartup فعال باشه....
در غیر این صورتerror دوباره ظاهر خواهد شد....
برای این کار کلید Windows+R رو بزنید و در قسمت Run Msconfig رو تایپ کنید ....
به تب Startup برین و تیک Bluetooth Software رو Mark کنید...
تیک رو زدم ولی فعال نشد!!
پستت رو هم تو صفحه ها پیدا نکردم.
اگه تو وقتت اونقد جا هست که آدرس صفحه پست رو بدی ممنون میشم.
اگه این دوستمون وقتش بهش اجازه نداد و دوستان دیگ فرصت پیدا کردن کار منو راه بندازن ممنونشونم

:10:

amirpcp30
15-08-2011, 08:09
1 6100
2 6091nr
3 6080
4 6050
به نظره من این بهترین ترتیب برای خریدن هست اما هر کس ممکنه نظره دیگه ای داشنه باشه.....

emofaboy چرا ملتو به طرفه i5 سوق میدی درسته خیلی فرق زیادی با هم ندارنا ولی بابا من از سرعته همین i7 هم راضی نیستم خیلی جاها کم میاره چون i7 mini chip بستن روش که برای لپ تاپ کوچیک باشه و در کل منو که راضی نمیکنه چه برسه i5.

سلام
منظورتون از سرعت چه سرعتی هست که راضیتون نمی کنه؟ کجا ها سرعتتون کمه؟
:11:

aliondvd
15-08-2011, 09:13
دوستانی که دنبال کول پد هستند یه نگاهی به این بندازن جالبه:20:

siap89
15-08-2011, 16:46
سلام ، من میخوام 6090 بگیرم .
از کجا میتونم تهیه کنم (شهرستانم ، از تهران میخوام خرید کنم ) ؟ کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید ؟
در حال حاضر حدودا قیمتش چنده ؟

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

6090 با 6090ee فرقی میکنه ؟

hamidrezavictor
15-08-2011, 17:02
من خودمم قبلا گفته بودم نگا کن:

بقیه هم ببینن صدا میده یا نه اگه ماله همه باشه که مشکل نداره پس.....
یه دفه نگید صدا نمیده ها لطفا تمرکز کنید....
این صدا دقیقا از سمت چپه تاچ حدودا هر 20 دقیقه یه یه باز در میاد جایی که گرافیکه Ati هست....

برای منم صدا میده... کلا یک صدایی همیشه هست ولی تا گوشتو نبری نزدیک نمیشنوی اما بعضی موقع ها یک صدای تیک هم میده که راحت میشه شنید

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

سلام دوستان یک پست بود که با چندتا تغییر تنظیمات cpu دمای سیستم پایین میومد الان هرچی میگردم نیست کسی میتونه کمکم کنه ؟

em0fab0y
15-08-2011, 22:28
1 6100
2 6091nr
3 6080
4 6050

تو که یه لپ تاپ خریدی عصمتشو آوردی جلو چشمش....
معلوم نیست با چی اشتباه گرفتبش...
با توجه به اون نیازها و انتظارات که اون دوستمون داشتن 6050 نهایت کانفیگ برای ایشون هست و این که بخوان بیش از 1M هزینه کنن کاملا اشتباه هست....
i5 به دلیل فرکانس پیش فرض بالاترنسبت به i7 پرفورمنس بالاتری در اجرای فوری اپلیکیشن ها و برنامه ها داره و تو 90% مواقع نمی شه تفاوت این دو رو به راحتی متوجه شد....
بساری از برنامه ها هم طوری نوشته شدن که عملا امکان استفاده از بیش از دو هسته رو ندارن و.....
البته این صحبت ها به این معنی نیست که تفاوت واقعی و قابل توجه ندارن...نه...فقط باید توجه داشت که کار تخصصی و سنگین که می تونه دلیل درست وعقلانی برای استفاده ار نوع 4 هسته ای ایحاد کنه نه صرفا اجرای چند بازی ها و برنامه های کاملا عادی....
تازه خودم با این همه دنگ و فنگ کاری 6050 دارم چه برسه به دیگران .....

lvjan
15-08-2011, 22:52
با سلام به دوستان.
من یه مشکلی پیدا کردم، وقتی روشن میکنم ومیخوام وارد ویندوز بشم وارد نویشه و روی صفحه welcoomمیمونه.
هیچ کاریم نکردم اپدیتم نکردم.
مجبور میشم باتری در بیارم و دوباره بیام بالا، که وارد ویندوز میشه.
چیکار کنم؟

malayeru
15-08-2011, 23:19
با سلام به دوستان.
من یه مشکلی پیدا کردم، وقتی روشن میکنم ومیخوام وارد ویندوز بشم وارد نویشه و روی صفحه welcoomمیمونه.
چیکار کنم؟

سلام
چند وقته خريدي؟
مدل لپ تاپ؟
برنامه چي نصب كردي؟
ريكاوري از ويندوز اورجينال گرفتي يا نه؟
ويندوزت هم كه عوض نكردي همون اورجينال خودشه ديگه نه؟

salar_aziz
16-08-2011, 00:31
اگه این دوستمون وقتش بهش اجازه نداد و دوستان دیگ فرصت پیدا کردن کار منو راه بندازن ممنونشونم

دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
کارم گیره ها!!!

masoud197
16-08-2011, 02:08
برای منم صدا میده... کلا یک صدایی همیشه هست ولی تا گوشتو نبری نزدیک نمیشنوی اما بعضی موقع ها یک صدای تیک هم میده که راحت میشه شنید

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

سلام دوستان یک پست بود که با چندتا تغییر تنظیمات cpu دمای سیستم پایین میومد الان هرچی میگردم نیست کسی میتونه کمکم کنه ؟

lvjan
16-08-2011, 06:54
سلام
چند وقته خريدي؟
مدل لپ تاپ؟
برنامه چي نصب كردي؟
ريكاوري از ويندوز اورجينال گرفتي يا نه؟
ويندوزت هم كه عوض نكردي همون اورجينال خودشه ديگه نه؟
2هفتس خریدم.
6080
ریکاوری گرفتم.
ویندوز اورجنال.
برنامه زباد نصب کردم،اما مشکلی نداشت . یک دفه اینجوری شد.

binahayat_m
16-08-2011, 17:28
سلام
میگم مارک رم لپ تاپ hp چی هست ؟
برای ارتقا مارک مدل های رم یکسان باشه؟
رم سامسونگ جنسش خوبه ؟
ممنونم

malayeru
16-08-2011, 20:44
سلام
میگم مارک رم لپ تاپ hp چی هست ؟
برای ارتقا مارک مدل های رم یکسان باشه؟
رم سامسونگ جنسش خوبه ؟
ممنونم

تا جايي كه اطلاع دارم هاردش toshiba و رمش king هست

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

2هفتس خریدم.
6080
ریکاوری گرفتم.
ویندوز اورجنال.
برنامه زباد نصب کردم،اما مشکلی نداشت . یک دفه اینجوری شد.

توي تاپيك hp گفتي كه آپديتش كردي درست شده ،قرار بود خبر نهايي رو بدي كه آيا مشكل حله يا نه!

mohsenking
16-08-2011, 22:24
با سلام به دوستان.
چیکار کنم؟

کنار آنتی ویروسی که روی خودش هست آنتی ویروسی نصب کردی ؟

hamidrezavictor
16-08-2011, 23:01

اقا دمت جيز خيلي حال دادي حدود 15 درجه دما كم شد:10:

em0fab0y
16-08-2011, 23:04

دوست عزیز شما اول باید درایو مربوط به بلوتوث رو نصب کنید....
بعد از انجام این کار Bluetooth Software به برنامه های موجود در منوی Start-up اضافه خواهد شد....
نکته مهم این که تیک این برنامه به هیچ عنوان نباید Unmark یشه در غیر این صورت هنگام Send و Recieve دوباره با Error مواجه خواهید شد....
درایور رو هم اگه ندارین از لینک بگیرین....

lvjan
17-08-2011, 00:26
تا جايي كه اطلاع دارم هاردش toshiba و رمش king هست

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

توي تاپيك hp گفتي كه آپديتش كردي درست شده ،قرار بود خبر نهايي رو بدي كه آيا مشكل حله يا نه!
بله درست شد.
البته الان دارم تمام درایورهای لبتاب رو از اچ پی دانلود میکنم که فردا به مشکل بر نخورم

malayeru
17-08-2011, 00:28
بله درست شد.
البته الان دارم تمام درایورهای لبتاب رو از اچ پی دانلود میکنم که فردا به مشکل بر نخورم
ميشه يه زحمتي بكشي و لينك دانلود درايور ها رو بذاري من هرچي ميزنم نميشه
ممنون ميشم

lvjan
17-08-2011, 00:30
کنار آنتی ویروسی که روی خودش هست آنتی ویروسی نصب کردی ؟
بله دوست عزیز nod 32نسب کردم.
یک مقداری سنگین میاد بالا.
قبلا چند بار سعی میکردم بعد میومد بالا اما وقتی وینذوز اپدیت کردم سنگین میاد بالا.
نورتون رو پاک کنم بهتر میشه؟

malayeru
17-08-2011, 00:41
قبلا چند بار سعی میکردم بعد میومد بالا اما وقتی وینذوز اپدیت کردم سنگین میاد بالا.

دوست من ميشه لينك دانلود درايور ها رو از سايت hp برام بذاري
ممنون ميشم

mehdi fire
17-08-2011, 01:23
عملکرد ۶۰۹۰ در نرم افزارهای autocad و 3dmax چطوره؟

saman_gh510
17-08-2011, 06:03
با سلام من قصد دارم ویندوز اورجینالشو پاک کنم و ultنصب کنم نمی دونم چرا ولی با اکثر بازیا مث dirt3.crisis3.f3ar مشکل داره.برا شما هم ایجوره
بعد اگه ult نصب کنم درایوdرو حذف کنم.در ریکاوری کردن مشکل ندارم؟
الان یک ویندوز ult 6 تومنی خریدم.ینظرتون نصب کنم؟

---------- Post added at 07:03 AM ---------- Previous post was at 07:01 AM ----------

تویه اتوکد خیلی معمولی ولی 3dmaxمتاسفانه کار نکردم

bbsbsbs2012
17-08-2011, 06:15

برو تو تسک های در حال اجرا(مخفیاش)
بعد روی بلوتوث راست کلیک کن
بعد Turn on adaptor رو بزن

hamidrezavictor
17-08-2011, 08:46
سلام روی my computer کلیک راست میکنیم properties بعد پایین مشخصات cpu زده rate مثلا 5.9 بعد که کلیک میکنی نوشته windows need to refreshing این چی هست حالا ؟

ArashMiniStar
17-08-2011, 09:35
سلام روی my computer کلیک راست میکنیم properties بعد پایین مشخصات cpu زده rate مثلا 5.9 بعد که کلیک میکنی نوشته windows need to refreshing این چی هست حالا ؟
یعنی دوباره باید ویندوز تست کنه Rate بده به قطعات.:20:

hamidrezavictor
17-08-2011, 09:38
یعنی دوباره باید ویندوز تست کنه Rate بده به قطعات.:20:

تنظیماتو که تغییر دادم بهم 5.5 داد :31:

malayeru
17-08-2011, 10:21

به راحتي اجرا ميكنه

lvjan
17-08-2011, 12:27
ممنون ميشم
حتما دوست عززیز براتون میزارم امشب.
اما این رو بگم که خیلی حجمشون بالاس،اگه میخوای وقتی من دانلود رو تموم کردم برات رایت کنم.
و یک سوال از دوستان.
من دیشب توقسمت دانلود درایورهای اچ پی ،تو قسمت وایرلس.یک چیزی دیدم که زده بود برای wi-fi lan wlan wimax که تاریخش برای برج 6 میلادی بود و بروزتر بود.
میخوام ببینم این درایو رو دانلود کنم که وایمکس داره یا درایو قبلیش رو؟
فرقشون چی هست؟

amirpcp30
17-08-2011, 12:46
سلام
به نظرتون هارد 5.400 لپ تاپ 6080 برای سی پی یو 2630 محدودیت ایجاد نمی کنه ؟ آخه سرعت این سی پی یو خیلی زیاده ولی هاردش سرعت خوبی نداره اینطور که معلومه
ممنون

ArashMiniStar
17-08-2011, 14:04
سلام
به نظرتون هارد 5.400 لپ تاپ 6080 برای سی پی یو 2630 محدودیت ایجاد نمی کنه ؟ آخه سرعت این سی پی یو خیلی زیاده ولی هاردش سرعت خوبی نداره اینطور که معلومه
ممنون
بنظر من هارد SSD بگیرین.نمونه خوبه 60 گیگش 200 به بالا هست!
اگه میخواین ببینین چه قدر سرعتتون بالا میره این فیلم رو تو یوتوب سرچ کنید :
SSD Boot & Multitasking - OCZ Agility 60GB - 3 month install
یا چیزی مثل این.سرعتتون رو وحشتناک میبره بالا.
چون واقعا حیفه برای CORE I7 همچین هاردی اونم 5400 PRM.:9::37:

yas44co
17-08-2011, 15:11
سلام
ممنون

از اون چیزی که فکرشو بکنی محدودیتش بیشتره:
یه 350 گیگ دیگه فیلم روش ریختم 14 ساعت طول کشید:13:
سرعته بوت سیستم هم به همین دلیل حدوده 10 ثانیه است.

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

هیچ مشکلی نداره با اینا ...
به نظرت اینا سنگین ترین برنامه های کامپیوترن:21:

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

این که خیلی واضحه بابا بیشترین هایی که سنگینن و سرعت رو میگیرند به ترتیب
1 Panda
2 norton
3 norton 360
4 McAfee
5 Symantic
.
.
.

چون ویندوز ها اول کار خالین و i7 داری این اوایله کار خیلی محسوس نیست ولی بعدا....
تازگیا مد شده اونایی که ADSL دارن اول ویندوز آپ میکنن نمی دونم چرا بابا به خدا اشتباست نکنید این کارو هیچ فایده ای نداره جز این که فایر والو آپ میکنه راهه نفوذه کرکرها ها رو کمتر میکنه مشکلاتیو که هر چندصد سال یه بار برای کسی پیش میادو به اسمه WinLoad Debog رفع میکنه...[COLOR="Silver"]

yas44co
17-08-2011, 15:27
ممنون ميشم

ممنون ميشم

با این که emofaboy شبیه اینو 5 صفحه قبل تر گذاشته بود من دوباره میذارم چون بهتون حق میدم چیزی پیدا کردن توی سایتش خیلی خیلی مکافاته و سایته بسیار مزخرفی هم داره....

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

سلام

جاهای خیلی کم:
استفاده از دو مانیتور هم زمان به بالا
استفاده از 4 تا 3D Desktop به بالا
لود اولیه بازی های سنگین نه گرافیکشا
مکث توی خوندنه سیستم های شبکه شده با کابل با وجوده Lan 750 دانشگاه
کندی در باز کردنه برنامه های جاوای ویندوز های قدیمی 98 و Meleniom
دیر تجزیه کردنه فایل های فوتوشاپ CS5 با پسونده PSD با وجوده CS5 64bit
خیلی طول کشیدنه تبدیله فایلای متحرک به اجرایی یا همان رندیرینگ در برنامه Maya
فراوان طول کشیدن هنگام عقب و جلو بردنه صدای فیلم و میکسه اوم توی برنامه Corel Studio
وقتی که نمایشه فیلم های Full HD 1080 رو روی Hardware Acceleration میذارم توی عقب و جلو بردنه فیلم دیر عمل میکنه.............

من که دیگه خسته شدم بقیشو دیگه خودت خودت پیدا کن شایدم بعدا نوشتم....
[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

yas44co
17-08-2011, 15:40

داداش من تقریبا 2 ماهی میشه که گرفتم این پست قدیمی هست ولی اشکالی نداره ...
رومینا خیلی عالی بود ولی گرون تر از حده معقول میداد با گارانتیه اطلس رایانه گرفتم از طالقانی

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

ممنون ميشم

ممنون ميشم

با این که emofaboy شبیه اینو 5 صفحه قبل تر گذاشته بود من دوباره میذارم چون بهتون حق میدم چیزی پیدا کردن توی سایتش خیلی خیلی مکافاته و سایته بسیار مزخرفی هم داره....

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

سلام

جاهای خیلی کم:
استفاده از دو مانیتور هم زمان به بالا
استفاده از 4 تا 3D Desktop به بالا
لود اولیه بازی های سنگین نه گرافیکشا
مکث توی خوندنه سیستم های شبکه شده با کابل با وجوده Lan 750 دانشگاه
کندی در باز کردنه برنامه های جاوای ویندوز های قدیمی 98 و Meleniom
دیر تجزیه کردنه فایل های فوتوشاپ CS5 با پسونده PSD با وجوده CS5 64bit
خیلی طول کشیدنه تبدیله فایلای متحرک به اجرایی یا همان رندیرینگ در برنامه Maya
فراوان طول کشیدن هنگام عقب و جلو بردنه صدای فیلم و میکسه اوم توی برنامه Corel Studio
وقتی که نمایشه فیلم های Full HD 1080 رو روی Hardware Acceleration میذارم توی عقب و جلو بردنه فیلم دیر عمل میکنه.............

من که دیگه خسته شدم بقیشو دیگه خودت خودت پیدا کن شایدم بعدا نوشتم....

yas44co
17-08-2011, 15:49

دوست عزیز شما اول باید درایو مربوط به بلوتوث رو نصب کنید....
بعد از انجام این کار Bluetooth Software به برنامه های موجود در منوی Start-up اضافه خواهد شد....
نکته مهم این که تیک این برنامه به هیچ عنوان نباید Unmark یشه در غیر این صورت هنگام Send و Recieve دوباره با Error مواجه خواهید شد....
درایور رو هم اگه ندارین از لینک بگیرین....

برو تو تسک های در حال اجرا(مخفیاش)
بعد روی بلوتوث راست کلیک کن
بعد Turn on adaptor رو بزن

عزیزان زحمت کشیدند توضیح دادند ولی منم یه توضیح دیگه میدم شاید فرجی شد و مشکل شما هم حل شد...
منم با این مشکل روبرو شدم این کارو کردم درست شد شما هم انجام بده احتماله درست شدن خیلی زیاده......
اول f12 رو بزن تا چراغش سفید بشه و آرمه بلوتوث بیاد اون پایین اگه آرمش نمیاد بهم بگید اون یه مشکله دیگست.

اگه تا حالا گوشیو اضافه نکردید این کارو بکنید: روی آرم کلیک راست AddDevice گوشی رو انتخاب رمز را در گوشی وارد کرده و صبر کنید... حال به PairedDevice گوشی رفته و Set as Unauthorised را بزنید..

دوباره روی آرم کلیک راست کرده و ShowBlueTooth Device را کلیک کنید دوبار روی بلوتوث گوشی خود کلیک کرده
و در قسمتهFileTransfer صفحه باز شده Browse the file on the phone را بزنید و فایل ها را انتقال بدید دیگه 100 درصد با هیچ اروری مواجه نخواهید بود...
دیگه از این بهتر نمی تونستم توضیح بدم جونه تو
اگه شد که هیچی اعلام کنید اما شاید به دلیله مشکلاته فنی نشد خدا را چه دیدی بازم یباید بگید تا هم فکری کنیم :11:

----------------------------------------------------

malayeru
17-08-2011, 16:26
اما این رو بگم که خیلی حجمشون بالاس،اگه میخوای وقتی من دانلود رو تموم کردم برات رایت کنم.
و یک سوال از دوستان.
من دیشب توقسمت دانلود درایورهای اچ پی ،تو قسمت وایرلس.یک چیزی دیدم که زده بود برای wi-fi lan wlan wimax که تاریخش برای برج 6 میلادی بود و بروزتر بود.
فرقشون چی هست؟

خيلي ممنون دوست عزيز
آخه چه جوري رايتي ها رو از شما بگيرم؟
حجمشون حدود چقدره؟
حالا شما يه زحمتي بكش اگه شد من ازتون بگيرم چه بهتر ،اگه نشد لينك ها رو برام بذارين
ممنون

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

سلام
ممنون

دوست عزيز هارد 6080 نوع 2+ هست يعني سرعتش 7200rpm

fariborz@shiraz
17-08-2011, 16:35
سلام
آقا این سوال ما داره به برداشت دهم می رسه
آقا به جز اسلوت خالی برای رم برتری 6100 نسبت به 6090 چی هست؟

malayeru
17-08-2011, 16:41
سلام
آقا این سوال ما داره به برداشت دهم می رسه
آقا به جز اسلوت خالی برای رم برتری 6100 نسبت به 6090 چی هست؟

سلام به جاي كلي نوشتن و اينكه شما به اطلاعات من اعتماد كننين من دو تا سايت زير رو معرفي ميكنم

وخود سايت hp

saman_gh510
17-08-2011, 17:20
با سلام من قصد دارم ویندوز اورجینالشو پاک کنم و ultنصب کنم نمی دونم چرا ولی با اکثر بازیا مث dirt3.crisis3.f3ar مشکل داره.برا شما هم ایجوره
الان یک ویندوز ult 6 تومنی خریدم.ینظرتون نصب کنم؟

ممنون میشم جواب بدین

lvjan
17-08-2011, 17:55
خيلي ممنون دوست عزيز
آخه چه جوري رايتي ها رو از شما بگيرم؟
حجمشون حدود چقدره؟
حالا شما يه زحمتي بكش اگه شد من ازتون بگيرم چه بهتر ،اگه نشد لينك ها رو برام بذارين
ممنون

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

این لینکش

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

نزدیک 600 مگابایت تا الان دانلود کردم
فکر کنم بالای 1گیگ باشه

mohammadme
17-08-2011, 18:22
دوستان من پس از دو هفته تحقیق و گشت و گذار تو اینترنت و پس از تقریبا 50، 60 ساعت تحقیق به این نتیجه رسیدم که 6080 رو بخرم. کل این تاپیک رو ازصفحه یک تا همین صفحه رو هم، 3 روزه خوندم. اما یک سوال داشتم :
همین که قصد قطعی پیدا کردم این مدل رو بخرم اچ پی یه مدل جدید داده به نام HP Pavilion DV6-6177 - USB3 - VGA 2GB که همه ی امکاناتش دقیقا عین 6080 هست فقط کارت گرافیکش شده دو گیگ. با این مدل خیلی مردد شدم که کدوم رو بخرم. الان قیمت 6080، تقریبا 1.180 هزار تومن هست و قیمت 6177 تقریبا 1.310 هزار تومن هست، به نظر شما ارزشش رو داره به خاطر کارت گرافیک 2 گیگ، 130 هزار تومن بیشتر پول بدم؟
امیدوارم که دوستان جواب این سوال رو بدند
با تشکر

amirpcp30
17-08-2011, 18:24
سلام
ممنون از همگی

ببخشید منظورتون رو نفهمیدم آخه همه ی سایت ها زدند که سرعتش 5400 هست
در مورد Ssd
من خودم سیستمم هم i7 هست همون اول یک ssd گرفتم براش ولی چون 32 بود کم می اورد فضا یک 32 دیگه هم گرفتم گذاشتم کنارش و رید 0 کردم ولی نمی دونم چرا سرعت خواندن تک فایلش کمه یعنی با این پولی که دادم اصلا به صرفه نیست تا اونجایی که یادمه هر کدوم رو 140 گرفتم مدل اولی a-data 32gb s591 دومی هم a-data 32gb s596 فک کنم بود هر کدوم سرعت خواندن تک فایلشون میبایست 250 باشه ولی با رید الان که تست می کنم 159 هست اینطوری که اصلا به صرفه نیست ولی اینم بگم سرعت باز کردن نرم افزار ها فوق العاده بالا هست همین طور بوت سیستم که خیلی وقت ها اصلا صفحه ی welcom رو نمی بینم
قبلا کمی سرعت ssd هام بالاتر بود ولی همین طوری کمتر شد اگه قرار باشه 200 بدم 60 گیگشو بگیرم باز اینطوری سرعت کم بشه و رید هم که نمیشه کرد در لپ تاپ که فایده نداره فقط خیالمون از ضربه خوردن و بد سکتور راحته ولی خدایش سرعتشون در فایل های کوچیک چند برابر هارده که خب بیشتر نرم افزار ها و همین طور سیستم عامل از فایل های کوچیک تشکیل شده نه یک تک فایل بزرگ
این تست رو خودم گرفتم: سمت راستی هارده سیگیت 7200 2 ترا هست و سمت چپ همون دو تا ssd که نوشتم و رید 0 هستند:
به نظر شما ارزش داره 200 تومان ssd برای این لپ تاپ؟ جدا اگه ارزش داره پول جمع کنم بخرم (پولی که اگه زود تر گذاشته بودم میشد 6090 خرید حالا به نظرتون ارزش 6080 + ssd بیشتر از 6090 هست که فقط به بلوریش مینازه؟)قبلشم می خواستم بلوری بزارم دیدم ارزش نداره دی وی دی رو بر می داشتند 115 هم می گرفتند حیف بود برای چیزی که اصلا استفاده هم نمیشه بعد باتری می خواستم بگیرم که دیدم خیلی خوبه 3-4 ساعت کار میکنه فقط داخل بازی یکم کمه که ssd بگیرم شاید بیشتر هم بشه عمر باتری چون کم مصرف تر هم هست
ممنون از همگی
با سپاس

ArashMiniStar
17-08-2011, 18:50
سلام
ممنون از همگی

ببخشید منظورتون رو نفهمیدم آخه همه ی سایت ها زدند که سرعتش 5400 هست
در مورد Ssd
من خودم سیستمم هم i7 هست همون اول یک ssd گرفتم براش ولی چون 32 بود کم می اورد فضا یک 32 دیگه هم گرفتم گذاشتم کنارش و رید 0 کردم ولی نمی دونم چرا سرعت خواندن تک فایلش کمه یعنی با این پولی که دادم اصلا به صرفه نیست تا اونجایی که یادمه هر کدوم رو 140 گرفتم مدل اولی a-data 32gb s591 دومی هم a-data 32gb s596 فک کنم بود هر کدوم سرعت خواندن تک فایلشون میبایست 250 باشه ولی با رید الان که تست می کنم 159 هست اینطوری که اصلا به صرفه نیست ولی اینم بگم سرعت باز کردن نرم افزار ها فوق العاده بالا هست همین طور بوت سیستم که خیلی وقت ها اصلا صفحه ی welcom رو نمی بینم
قبلا کمی سرعت ssd هام بالاتر بود ولی همین طوری کمتر شد اگه قرار باشه 200 بدم 60 گیگشو بگیرم باز اینطوری سرعت کم بشه و رید هم که نمیشه کرد در لپ تاپ که فایده نداره فقط خیالمون از ضربه خوردن و بد سکتور راحته ولی خدایش سرعتشون در فایل های کوچیک چند برابر هارده که خب بیشتر نرم افزار ها و همین طور سیستم عامل از فایل های کوچیک تشکیل شده نه یک تک فایل بزرگ
این تست رو خودم گرفتم: سمت راستی هارده سیگیت 7200 2 ترا هست و سمت چپ همون دو تا ssd که نوشتم و رید 0 هستند:
به نظر شما ارزش داره 200 تومان ssd برای این لپ تاپ؟ جدا اگه ارزش داره پول جمع کنم بخرم (پولی که اگه زود تر گذاشته بودم میشد 6090 خرید حالا به نظرتون ارزش 6080 + ssd بیشتر از 6090 هست که فقط به بلوریش مینازه؟)قبلشم می خواستم بلوری بزارم دیدم ارزش نداره دی وی دی رو بر می داشتند 115 هم می گرفتند حیف بود برای چیزی که اصلا استفاده هم نمیشه بعد باتری می خواستم بگیرم که دیدم خیلی خوبه 3-4 ساعت کار میکنه فقط داخل بازی یکم کمه که ssd بگیرم شاید بیشتر هم بشه عمر باتری چون کم مصرف تر هم هست
ممنون از همگی
با سپاس
والا من فیلمش رو که دیدم متعجب شدم.واقعا سریع اجرا میکرد.در ضمن دقت داشته باشید سرعت خوندن و کپی یک فایل مهم نیست! چون ویندوز وقتی اجرا میشه با نرم افزار ها کلی فایل هست.که بنظرم باید به سرعت اگه اشتباه نکنم 4K توجه کرد.در ضمن اون ای دیتا هم باید سرعتش پایین بوده باشه.وگرنه دلیلش چی میتونه باشه؟

em0fab0y
17-08-2011, 18:55
دوستان من پس از دو هفته تحقیق و گشت و گذار تو اینترنت و پس از تقریبا 50، 60 ساعت تحقیق به این نتیجه رسیدم که 6080 رو بخرم. کل این تاپیک رو ازصفحه یک تا همین صفحه رو هم، 3 روزه خوندم. اما یک سوال داشتم :
همین که قصد قطعی پیدا کردم این مدل رو بخرم اچ پی یه مدل جدید داده به نام HP Pavilion DV6-6177 - USB3 - VGA 2GB که همه ی امکاناتش دقیقا عین 6080 هست فقط کارت گرافیکش شده دو گیگ. با این مدل خیلی مردد شدم که کدوم رو بخرم. الان قیمت 6080، تقریبا 1.180 هزار تومن هست و قیمت 6177 تقریبا 1.310 هزار تومن هست، به نظر شما ارزشش رو داره به خاطر کارت گرافیک 2 گیگ، 130 هزار تومن بیشتر پول بدم؟
با تشکر

ببینید دوست عزیز به دلیل این که کمپانی اچ پی بزرگترین تولید کننده سیستم کامپیوتری و به خصوص نوت بوک هست سیاست بخش تولید و فروش کامپیوتر این کمپانی میتنی بر عرضه مختلف و پرتنوع محصولات و به روز کردن اون ها هر سه ماه یک بار هست....
به همین دلیل ممکن هست برای بسیاری از افراد این موضوع خوشایند یا ناخوشایند به لحاظ تصمیم در انتخاب باشه....
کانفیگ هر دو تقریبا یکی هست فقط 6177 مموری اختصاصی 2 گیگ داره که به هیچ عنوان برتری محسوب نمی شه و نمی تونه دلیل برجسته ای برای خرید باشه....
به عبارت دیگر از لحاظ پرفورمنس گرافیکی فرقی با مدل های دیگه نداره و نمی تونین صرفا به این دلیل برتری خاصی بهش نسبت بدین....
متاسفانه پهنای باند مموری هنوز 128بیت هست و به همین دلیل هست که تفاوت قابل توجه با سایر مدل ها نداره....
رنگ این مدل هم نقره ای و بدنه Aluminium Brush....

mohammadme
17-08-2011, 19:14
راستی دوستان مشخصات لپ تاپ 6177 رو می تونید تو سایت زیر مشاهده کنید :

اینم مشخصاتش توی یاس لپ تاپ :

راستی دوستان کارت گرافی AMD Radeon 6770M - 2GB up DDR5 مدل 6177 از لحاظ performance چقدر با AMD Radeon 6770M -1GB DDR5 مدل 6080 فرق داره؟ سایتی هست که پرفورمنس هاشون رو مقایسه کرده باشه؟
دوستان خواهشا من رو در مورد خرید 6177 یا 6080 کمک کنید . .

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

ببینید دوست عزیز به دلیل این که کمپانی اچ پی بزرگترین تولید کننده سیستم کامپیوتری و به خصوص نوت بوک هست سیاست بخش تولید و فروش کامپیوتر این کمپانی میتنی بر عرضه مختلف و پرتنوع محصولات و به روز کردن اون ها هر سه ماه یک بار هست....
به همین دلیل ممکن هست برای بسیاری از افراد این موضوع خوشایند یا ناخوشایند به لحاظ تصمیم در انتخاب باشه....
کانفیگ هر دو تقریبا یکی هست فقط 6177 مموری اختصاصی 2 گیگ داره که به هیچ عنوان برتری محسوب نمی شه و نمی تونه دلیل برجسته ای برای خرید باشه....
به عبارت دیگر از لحاظ پرفورمنس گرافیکی فرقی با مدل های دیگه نداره و نمی تونین صرفا به این دلیل برتری خاصی بهش نسبت بدین....
متاسفانه پهنای باند مموری هنوز 128بیت هست و به همین دلیل هست که تفاوت قابل توجه با سایر مدل ها نداره....
رنگ این مدل هم نقره ای و بدنه Aluminium Brush....

از راهنمایی شما ممنونم

ArashMiniStar
17-08-2011, 19:15
راستی دوستان مشخصات لپ تاپ 6177 رو می تونید تو سایت زیر مشاهده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم مشخصاتش توی یاس لپ تاپ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی دوستان کارت گرافی AMD Radeon 6770M - 2GB up DDR5 مدل 6177 از لحاظ performance چقدر با AMD Radeon 6770M -1GB DDR5 مدل 6080 فرق داره؟ سایتی هست که پرفورمنس هاشون رو مقایسه کرده باشه؟
دوستان خواهشا من رو در مورد خرید 6177 یا 6080 کمک کنید . .
اینجور که میفرمایید انگار 2 تاشون یک مدل هستند.ولی فرقشون تو حافظه اختصاصی گرافیک هست که اونم کم بیاره میتونه از رم کمک بگیره/مثلا Geforce 9500GT هم 512 هست هم 1 گیگ.فرقشون تو حافظه.فکر نکنم تفاوت دیگه ای داشته باشن!

omidrasool
17-08-2011, 20:33
تفاوت Chipset Intel® HM65 با Chipset Intel® HM67 چیه؟فرق خیلی مهمی دارند ؟
از 6090 کدوم یکیشونه؟
راستی بین 6090 و n53sn کدوم بهتره ؟
با دلیل بگید.به جز طراحی.

malayeru
17-08-2011, 20:48
با تشکر

دوست عزيز هر دو تا حدود 4GIG گرافيك ساپورت ميكنن به نظر من 6080 بگير

aliondvd
17-08-2011, 22:19
و یک سوال از دوستان.
فرقشون چی هست؟

دوست عزیز من اونو دانلود کردم ولی نصب نشد یعنی وقتی می خواد نصب کنه یه صفحه ی cmd باز می شه و بعد سریع می ره و چیزی نصب نمی کنه همینطور درایور قبلی که 95 مگه اونم دقیقا همین طوریه

الان یک ویندوز ult 6 تومنی خریدم.ینظرتون نصب کنم؟[COLOR="Silver"]

والا از نظر بازی که برای من اون ویندوز ارجینالش مشکل نداشت ولی خب عوض کردم
من که تمام درایو های مثل ریکاوری و فکر کنم دوتای دیگه هم بودو همشو پاک کردم اگه دی وی دی ریکاوری داری مشکلی نداره بعدا دوباره می تونی برگردونی
در مورد ویندوز هم من اینو Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2011-x64 نصب کردم اگه اینو دانلود و نصب کنی بهتره اینم لینکش که به جای ------- S o f t 98 .ir رو بزن

mohammadme
17-08-2011, 23:18
دوست عزيز هر دو تا حدود 4GIG گرافيك ساپورت ميكنن به نظر من 6080 بگير

یعنی گرافیک 6080 قابل ارتقا هست و بعدا می تونم ارتقا بدمش؟

atall
17-08-2011, 23:36
سلام دوستان پاک

بالاخره من لپ تاپمو خریدم :26: ( 6050 )

منتهی فردا باس برم بیارمش، امشب فقط رفتم دیدمش و همه چیزشو چک کردم که مشکلی نداشته باشه.:thumbsup:

می خوام کیف (کوله) لپ تاپو به صورت اینترنتی بخرم، چون اون چیزی که می خواستمو تو شهر خودمون پیدا نکردم! :41:

ممکنه آدرس چندتا سایت معتبر و مطمئنو بهم بدید؟؟؟:11:

malayeru
18-08-2011, 00:17
یعنی گرافیک 6080 قابل ارتقا هست و بعدا می تونم ارتقا بدمش؟
هر كارت گرافيكي يه حافظه اختصاصي يا real داره كه اون حداقل ساپورتشه مثلا براي 6080 حافظه real 1GIG هستش اما با اختصاص حافظه از رم و cpu‌ميتونه تا 4GIG‌ گرافيك رو ساپورت كنه

malayeru
18-08-2011, 00:22
سلام دوستان پاک

بالاخره من لپ تاپمو خریدم :26: ( 6050 )

منتهی فردا باس برم بیارمش، امشب فقط رفتم دیدمش و همه چیزشو چک کردم که مشکلی نداشته باشه.:thumbsup:

می خوام کیف (کوله) لپ تاپو به صورت اینترنتی بخرم، چون اون چیزی که می خواستمو تو شهر خودمون پیدا نکردم! :41:

ممکنه آدرس چندتا سایت معتبر و مطمئنو بهم بدید؟؟؟:11:
دوست من توي google سرچ كن سايت زياد هست اما يه نصيحت براي راحتي حمل و نقل
حتما كولي بگير چون وزني رو كه احساس ميكني در مقابل كيف دستي و يا كيف شوني خيلي كمتره و راحتي
هم اينكه بعضي يا اكثر كولي ها واقعا جا دار هستن
در ضمن اين پست كيف و كولي به اين تاپيك مربوط نميشه
موفق باشي
مباركت باشه

malayeru
18-08-2011, 00:30
راستي دوستاني كه Recovery گرفتين
حواستون باشه كه ريكاوري ها داراي Boot باشن وگرنه به هيچ دردي نميخورن
بايد بدونيد كه از كجا ريكاوري ها رو تهيه كنيد(منظورم اينه كه با كدوم برنامه از كجاي ويندوز)

commander.roger
18-08-2011, 04:49
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان اين فروم
من از صفحه ي 1 تا همين آخرهاي گفتگو ها رو خوندم و از قبل عاشق 6090 بودم كه با اين اوصاف ديوونش شدم، اما ديروز كه رفتم پايتخت قيمتش 1.550 بود كه همه ميگفتن به خاطر اينه كه كم شده تو ايران!!! در همين اثنا با يه مغازه داري صحبت كردم كه گفت صبر كن سري 6100 بياد كه گرافيكش بهتره!!! اين گذشت و رسيدم به يه مغازه ديگه كه طرف خيلي بچه باحالي بود و وارد كننده بود(مطمئنم) اون مدل 6177 رو داشت و البته با قيمت خيلي خيلي مناسب 1.370 كه عالي بود به نظرم. فقط هاردش 750 و رمش 4 كه گفت اگه خواستي يه 4 ديگه ميندازم كنارش كه 8 بشه اما گرافيكش همون چيپست 6770 بود با رم اختصاصي 2 گيگ! بدنه هم كه حتما خودتون ديديد نقره اييه. بقيه امكاناتش و حتي ظاهرش با سري 6000 يكيه. خواستم نظر دوستان رو بدونم چون با اين اوصاف فقط هاردش كمتره كه اونم با اكسترنال حله

amirpcp30
18-08-2011, 08:15
سلام
ممنون

والا من فیلمش رو که دیدم متعجب شدم.واقعا سریع اجرا میکرد.در ضمن دقت داشته باشید سرعت خوندن و کپی یک فایل مهم نیست! چون ویندوز وقتی اجرا میشه با نرم افزار ها کلی فایل هست.که بنظرم باید به سرعت اگه اشتباه نکنم 4K توجه کرد.در ضمن اون ای دیتا هم باید سرعتش پایین بوده باشه.وگرنه دلیلش چی میتونه باشه؟
دقیقا حرفتون درسته منم بالا گفتم ویندوز همین طور نرم افزار ها تک فالی نیستند و از فایل های کوچیک تشکیل شده اند در این صورت هم ssd چند برابر هارد به دلیل سرعت دسترسی بالا سرعت داره ولی نباید اینقد سرعت ssd رید شده کم باشه در حالت تک فایل و رایت البته فک کنم مشکل از ssd های من باشه ولی ار روز اولش همین طور بود البته روز اول بهتر بود چند وقت یکبار تست می کنم میبینم سرعت کمتر شده وقتی رید کردم سرعت رایت خیلی کم شد چون سرعت ssd دوم سرعت رایتش خیلی کم بود ولی زمانی که یک ssd داشتمسرعت همچینمم بالا نبود سرعتی که روش نوشته شده بود برای خواندن 250 بود ولی 170 می خوند خیلی کمتر از اون چیزی که روش بود
ولی دو چیز یادتون باشه
ssd ها هر چی بیشتر فضاشون اشغال شده باشند سرعت کمتری دارند هر چقدر هم بیشتر روشون رایت شده باشه سرعتشون کمتر میشد (منظورم اینه همش یک چیزی بریزید روش بعد پاک کنید)البته مدل های جدید ssd از trim بهره میبرند که این مشکلو تا حدودی حل کردند که حتما هم باید از ویندوز 7 استفاده کنید (من ssd دومم داره ولی چون اولی نداره و با هم رید هستند نمی توانم از بایوس فعالش کنم اگه فعال کنم ویندوز بالا نمی اد)

اما منظورم اينه که براي كارهاي گرافيكي و رزوليشن بالا بهتره از vaio استفاده كني
منم با شما موافقم واقعا فول اچ دی یک چیز دیگس ولی با این سایز مانیتور 15.6 رزولوشن 1366.768 به نظرم خوبه اگه بالاتر باشه در بازی ها زود تر با این گرافیک کم میاره و اگر هم رزولوشن رو کم کنیم کیفیت پایین میاد

معلومه که ارزش نداره حتی اگه 30 تومن هم بیشتر باشه بازم ارزش نداره
ببینید قدرت گرافیک در چیپست گرافیکیش هست نه فضای مموری - گذشت اون زمان که حافظه ی کارت گرافیک همش برا یبازی ها محدودیت ایجاد می کرد
اگه 2 گیگشو بخرید حتی 2 فریم هم بیشتر بهتون نمی ده فقط دلتون خوشه 2 گیگ فضا دارید
تا حالا به این فک کردید چرا برای قدرت گرافیکی بیشتر کامپیوتر 2 گرافیک یا بیشتر رو sli و crossfire می کنند با این فضای گرافیک هیچ فرقی نمی کنه؟ مثلا اگه هر دو گرافیک یک گیگ باشند بعد از نصب هر دو گرافیک باز هم یک گیگ فضا دارند

ArashMiniStar
18-08-2011, 11:11
الان اس اس دی های OCZ Vertex3 این قابلیت رو دارن؟

mohsenking
18-08-2011, 12:02

چون خودم این کارو کردم سنگین شد بعد پاک کردم خوب شد
بخاطر همین میگم
امتحان کن

malayeru
18-08-2011, 12:07
من از صفحه ي 1 تا همين آخرهاي گفتگو ها رو خوندم و از قبل عاشق 6090 بودم كه با اين اوصاف ديوونش شدم، اما ديروز كه رفتم پايتخت قيمتش 1.550 بود كه همه ميگفتن به خاطر اينه كه كم شده تو ايران!!! در همين اثنا با يه مغازه داري صحبت كردم كه گفت صبر كن سري 6100 بياد كه گرافيكش بهتره!!! اين گذشت و رسيدم به يه مغازه ديگه كه طرف خيلي بچه باحالي بود و وارد كننده بود(مطمئنم) اون مدل 6177 رو داشت و البته با قيمت خيلي خيلي مناسب 1.370 كه عالي بود به نظرم. فقط هاردش 750 و رمش 4 كه گفت اگه خواستي يه 4 ديگه ميندازم كنارش كه 8 بشه اما گرافيكش همون چيپست 6770 بود با رم اختصاصي 2 گيگ! بدنه هم كه حتما خودتون ديديد نقره اييه. بقيه امكاناتش و حتي ظاهرش با سري 6000 يكيه. خواستم نظر دوستان رو بدونم چون با اين اوصاف فقط هاردش كمتره كه اونم با اكسترنال حله

اگه اين تغييرات توسط نمايندگي هاي مجاز يا شركت ارائه دهند گارانتي اعمال بشه قطعا مناسب هست

bbsbsbs2012
18-08-2011, 12:16
سلام دوستان من حدود 1 ماهه که این لپ تاپ 6090 رو خریدم
با disk direcdtor home پارتیشن بندیش کردم درایو ریکاوری D رو هم پاک کردم چون تو dvd داشتمش
حالا یه چند روزیه که موقع بوت بعد از آرم ویندوز 7 صفحه سیاه میشه و درایو d رو میخواد چک کن(d=250GB) من دو سه بار گذاشتم این چک بشه از تو ویندوز هم یه چک برای error های درایو d کردم و با Hp support هم هارد رو چک کردم و گفت که باید Defrag بشه
منم درایو d رو که میخوام Defrag کنم آنالیز میکنه ولی defrag =0 و تموم می شه.
حالا شما به من چه پیشنهادری می کنید
در ضمن تمام درایور هام رو هم آپدیت کردم

☼ Namvari ☼
18-08-2011, 12:35
من تا امروز هم می خواستم Pavilion DV6t-6100 بخرم که متوجه شدم HP Pavilion DV6-6199 اومده،
حالا بنظر شما من Pavilion DV6t-6100 بخرم یا HP Pavilion DV6-6199 ؟؟؟؟؟؟
با وجود این همه تنوع در لپ تاپ من که حسابی گیج شدم:41:

Pavilion DV6t-6100 ----> sarzamin.ir
HP Pavilion DV6-6199--> yaslaptop.ir

دوستان لطفا کمک کنید

malayeru
18-08-2011, 12:39
سلام دوستان من حدود 1 ماهه که این لپ تاپ 6090 رو خریدم
با disk direcdtor home پارتیشن بندیش کردم درایو ریکاوری D رو هم پاک کردم چون تو dvd داشتمش
حالا یه چند روزیه که موقع بوت بعد از آرم ویندوز 7 صفحه سیاه میشه و درایو d رو میخواد چک کن(d=250GB) من دو سه بار گذاشتم این چک بشه از تو ویندوز هم یه چک برای error های درایو d کردم و با Hp support هم هارد رو چک کردم و گفت که باید Defrag بشه
منم درایو d رو که میخوام Defrag کنم آنالیز میکنه ولی defrag =0 و تموم می شه.
حالا شما به من چه پیشنهادری می کنید
در ضمن تمام درایور هام رو هم آپدیت کردم

اگه dvd ريكاوري از سيستمتون گرفتين حتما اونو ريكاوري كنيين
در اصل شما نبايد درايو D رو پاك ميكردين چون خود سيستم پيامي ميده مبتني بر اينكه اين درايو نبايد حذف يا انتقال و يا تغيير داده شود
با اين حساب اگه ريكاوري گرفتين اونو حتما برگردونيين به همون ريكاوري اين بهترين راه حله

siap89
18-08-2011, 12:51
من تا امروز هم می خواستم Pavilion DV6t-6100 بخرم که متوجه شدم HP Pavilion DV6-6199 اومده،

دوستان لطفا کمک کنید

چه جالب ، منم دقیقا مثل شما هستم بین این دوتا 2 دل هستم .

فعلا که بیشتر نظرم روی 6199 هستش حالا بازم از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو بگن .

6199 از 6100 جدید تر ه دیگه ؟

bbsbsbs2012
18-08-2011, 12:53
اگه dvd ريكاوري از سيستمتون گرفتين حتما اونو ريكاوري كنيين
در اصل شما نبايد درايو D رو پاك ميكردين چون خود سيستم پيامي ميده مبتني بر اينكه اين درايو نبايد حذف يا انتقال و يا تغيير داده شود
با اين حساب اگه ريكاوري گرفتين اونو حتما برگردونيين به همون ريكاوري اين بهترين راه حله

اگه بخوام ریکاوری رو برگردونم همه درایوام پاک میشه

malayeru
18-08-2011, 12:56
اگه بخوام ریکاوری رو برگردونم همه درایوام پاک میشه

بله اما ميتونيين با يه هارد اكسترنال اطلاعاتتون رو ذخيره كنيد بعد از ريكاوري انتقال بديد
در ضمن سعي نكنيد براي لپ تاپ بيش از 3 پارتيشن بسازيد چون اين كار باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشه

malayeru
18-08-2011, 13:05

دوستان لطفا کمک کنید

هركسي براي خريد به اين مرحله ميرسه كه بالاخره چي بخره اما
اگه قرارباشه اينجوري پيش برين تا باييد از بين اينا يكي رو انتخاب كنيد يه مدل جديد توي برند ها توليد ميشه كه باز شما رو وسوسه ميكنه
البته hp هم استاد اين كاره داره با تنوع محصول بازاريابي ميكنه
بنظر من هر دو مدل ميتونن نياز هاي شما رو برآوردهكنن اينو مطمئن ام اما شما دارين به سري موارد جانبي خيلي تمركز ميكنيد
اما بنظر من 6100 بگير چون ميدونم واقعا كارش عاليه

☼ Namvari ☼
18-08-2011, 13:07
این طور که من از سایت HP فهمیدم رم 6100 قابلیت ارتقا تا 16گیگ رو داره ولی 6199 قابلیت ارتقا تا 8گیگ رو داره،
رنگ بندی 6100: Dark Umber (قهوه ای مایل به تیره)
رنگ بندی 6199: Steel Gray

malayeru
18-08-2011, 13:10
این طور که من از سایت HP فهمیدم رم 6100 قابلیت ارتقا تا 16گیگ رو داره ولی 6199 قابلیت ارتقا تا 8گیگ رو داره،
رنگ بندی 6100: Dark Umber (قهوه ای مایل به تیره)
رنگ بندی 6199: Steel Gray

من بازم بهتون 6100 رو پيشنهاد ميدم
اما اگه خدا خواست و خواستين يه روزي بخرين يا از سرزمين رايانه بگيرين يا از شركت هماهنگ
چرا؟
چون هر دو
1 سال گارانتي معتبر
5 سال خدمات پس از فروش
1سال بيمه استثناء هاي گارانتي رو براي شما انجام ميدن
گارانتي هر شركت به اسم خود شركته اما بيمه هر دو بيمه ايران هستش كه
با سالي 10.000 تومن قابل تمديده

☼ Namvari ☼
18-08-2011, 13:16
میشه بگید فرق بیمه با گارانتی چیه؟

sinadeath
18-08-2011, 13:41
تفاوت Chipset Intel® HM65 با Chipset Intel® HM67 چیه؟فرق خیلی مهمی دارند ؟
از 6090 کدوم یکیشونه؟
راستی بین 6090 و n53sn کدوم بهتره ؟
با دلیل بگید.به جز طراحی.

چیپست HM67 با HM65 تقریبا هیچ تفاوتی ندارند فقط hm 67 جدیدتره و بهتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مقایسه این دو چیپست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتفاوتAsus n53sn با HP dv6 6090
در طراحی هر دو از آلومینیوم براش خورده استفاده شده ولی مسلما Asus طراحیش بهتره
تفاوت اصلیشون تو گرافیک هست gt550 در مقایسه با6770 مخصوصا در بازی های سنگین مثل Crysis 2 در حدود 35% ضعیف تر عمل میکنه ولی تو بازی ها ی سبک تر این تفاوت کمتر میشه و تفاوتشون در اکثر بازی ها بین 20 تا25 درصده

AMD-Radeon-HD-6770M

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNVIDIA-GeForce-GT-550M

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت تصویر Asus بهتر از HP هست و برایتنس بیشتری هم داره و دید تصویرش از کناره ها هم بهتر از HP هست
سرعت هارد asus 7200 که از 6090 بالاتره البته فقط تو این کانفینگ HP و مدل 6080.
من خودم 6070 دارم که سرعت هاردش 7200 هست . البته اگه سرعت هردو یک باشه یعنی 7200 اچ پی سرعت هاردش بیشتره در نتیجه هارد HP HITACHI از هارد ASUS Seagate عملکرد بهتری داره.

Asus از HP خنک تره
asus یه نمه سنگین تره
HP هنگام کار کردن صدای بیشتری داره
اسپیکر های HP از asus بهتره البته اسپیکر های asus هم بد نیستا ازش تعریف میکنن
و یک تفاوت مهم: باتری hp تقریبا5h 51minکار میکنه در حالت idle در مقابل :27:ASUS 3h 27min
hp دو پورت USB 2 و دو پورت USB 3 داره ولی asus سه پورت USB 2 و یک پورت usb 3 داره

در کل اگه بازی خیلی برات مهم نیست و گهگاهی بازی میکنیو لپ تاپت تو خونستو بیرون نمیری(به خاطر باتری) ASUS انتخاب بهتریه.
اینم لینک بررسی تخصصی ASUS N53SN

ArashMiniStar
18-08-2011, 13:49
چیپست HM67 با HM65 تقریبا هیچ تفاوتی ندارند فقط hm 67 جدیدتره و بهتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مقایسه این دو چیپست
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتفاوتAsus n53sn با HP dv6 6090
در طراحی هر دو از آلومینیوم براش خورده استفاده شده ولی مسلما Asus طراحیش بهتره
تفاوت اصلیشون تو گرافیک هست gt550 در مقایسه با6770 مخصوصا در بازی های سنگین مثل Crisis 2 در حدود 35% ضعیف تر عمل میکنه ولی تو بازی ها ی سبک تر این تفاوت کمتر میشه و تفاوتشون در اکثر بازی ها بین 20 تا25 درصده

AMD-Radeon-HD-6770M
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNVIDIA-GeForce-GT-550M
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت تصویر Asus بهتر از HP هست و برایتنس بیشتری هم داره و دید تصویرش از کناره ها هم بهتر از HP هست
سرعت هارد asus 7200 که از 6090 بالاتره البته فقط تو این کانفینگ HP و مدل 6080.
من خودم 6070 دارم که سرعت هاردش 7200 هست . البته اگه سرعت هردو یک باشه یعنی 7200 اچ پی سرعت هاردش بیشتره در نتیجه هارد HP HITACHI از هارد ASUS Seagate عملکرد بهتری داره.

Asus از HP خنک تره
asus یه نمه سنگین تره
HP هنگام کار کردن صدای بیشتری داره
اسپیکر های HP از asus بهتره البته اسپیکر های asus هم بد نیستا ازش تعریف میکنن
و یک تفاوت مهم: باتری hp تقریبا5h 51minکار میکنه در حالت idle در مقابل :27:ASUS 3h 27min
hp دو پورت USB 2 و دو پورت USB 3 داره ولی asus سه پورت USB 2 و یک پورت usb 3 داره

در کل اگه بازی خیلی برات مهم نیست و گهگاهی بازی میکنیو لپ تاپت تو خونستو بیرون نمیری(به خاطر باتری) ASUS انتخاب بهتریه.
اینم لینک بررسی تخصصی ASUS N53SN
کد:

HP Finger Print Reader هم داره :27:

commander.roger
18-08-2011, 14:31
اگه اين تغييرات توسط نمايندگي هاي مجاز يا شركت ارائه دهند گارانتي اعمال بشه قطعا مناسب هست

دوست عزيز شما كه بهتر از هر كسي ميدوني HP تو ايران گارانتي درست و حسابي نداره و خود فروشنده آپگريد ميكنه
بازم اگه نظرتونو بدونم ممنون ميشم:20:

commander.roger
18-08-2011, 14:37

دوستان ديگه هم ميشه تظرشونو بدن، خيلي خوشحال ميشم كه نظر همه رو بدونم:31:

atall
18-08-2011, 14:53
سلام دوستان

شرمنده من قبلاً این سوالو پرسیده بودم اما هرچی دنبال پستی که بهم جواب دادن می گردم پیداش نمیکنم، دیگه دارم دیوونه میشم!!!

ممکنه یه نفر لطف کنه بهم بگه که آیا باطری HP 6050 نیازی به شارژ اولیه داره یا نه؟؟؟

یه سوال دیگه، من آپدیت کارت گرافیکو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟ ممکنه بهم لینک بدید.

شرمنده میدونم جفت سوال ها تکراریه اما ممنون میشم اگه جواب بدید.

bbsbsbs2012
18-08-2011, 15:13
سلام دوستان
من تا چند روز پیش موقع ورود به سایت ها اثر انگشت ازم میخواست ولی الآن دیگه تو همون سایتا با IE9
که قبلا کار می کرد ار نمی کنه
Add on ش هم رو IE فعاله
ولی تو google chrome کار می کنه

sinadeath
18-08-2011, 15:52
دوستان ديگه هم ميشه تظرشونو بدن، خيلي خوشحال ميشم كه نظر همه رو بدونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HP Pavilion dv6-6177ee

رم این لپتاپ 6 gig هست احتمال زیاد مغازه داره ندونسته اشتباه آمار داده یا هم که ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتش بد نیست من تو فروشگاه های داخلی قیمتشو 1.355 دیدم .

sinadeath
18-08-2011, 16:24
سلام دوستان

شرمنده من قبلاً این سوالو پرسیده بودم اما هرچی دنبال پستی که بهم جواب دادن می گردم پیداش نمیکنم، دیگه دارم دیوونه میشم!!!

ممکنه یه نفر لطف کنه بهم بگه که آیا باطری HP 6050 نیازی به شارژ اولیه داره یا نه؟؟؟

یه سوال دیگه، من آپدیت کارت گرافیکو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟ ممکنه بهم لینک بدید.

راهنمای استفاده صحیح از باتری

آپدیت کارت گرافیک 6050

amirpcp30
18-08-2011, 16:41
الان اس اس دی های OCZ Vertex3 این قابلیت رو دارن؟
سلام
اگه منظورتون Trim هست بله داره:

amirpcp30
18-08-2011, 16:51
سلام

در یک پست دیگه توضیح داده بودم:

معلومه که ارزش نداره حتی اگه 30 تومن هم بیشتر باشه بازم ارزش نداره
ببینید قدرت گرافیک در چیپست گرافیکیش هست نه فضای مموری - گذشت اون زمان که حافظه ی کارت گرافیک همش برا یبازی ها محدودیت ایجاد می کرد
اگه 2 گیگشو بخرید حتی 2 فریم هم بیشتر بهتون نمی ده فقط دلتون خوشه 2 گیگ فضا دارید
تا حالا به این فک کردید چرا برای قدرت گرافیکی بیشتر کامپیوتر 2 گرافیک یا بیشتر رو sli و crossfire می کنند با این فضای گرافیک هیچ فرقی نمی کنه؟ مثلا اگه هر دو گرافیک یک گیگ باشند بعد از نصب هر دو گرافیک باز هم یک گیگ فضا دارند
اگه فقط فرق 6100 با 6000 اینه که 1 گیگ حافظه ی گرافیک رو بیشتر کردند و الکی دارند پول بیشتری میگیرند پس همون سری 6000 رو بگیرید
خودم فک می کنم چون خیلی ها هنوز اشتباه می کنند و گرافیک رو با حافظش میشناسند اینکار رو کرده تا مشتری جذب کنه
خودمم هم وقتی می خواستم 6080 بگیرم وقتی گفتم گرافیکش بهتره از xps 502 هست فروشنده می گفت نه اون دو گیگ حافظه داره اینطور نیست

mz0251
18-08-2011, 16:56
سلام دوستان
از اساتید سوالی داشتم
خوبیهای این مدل زیاده اما مهم ترین مورد مشکلاشه
اگر اونایی که این مدلو دارند لطف کنند
مشکلاتشو بگن
مثل auto cad 2012
3d max
بازی سنگین(کرایسیس و...)
فیلم فول HD
و...
پیشاپیش تشکر:33:

amirpcp30
18-08-2011, 17:21
سلام
با هیچ کدوم از اینها مشکل نداره
فقط هاردش به نظرم یکم سرعتش نسبت به سرعت خود لپ تاپ کمه و در بالا اوردن نرم افزار ها محدودیت ایجاد می کنه که می تونین ssd بزارین
البته بگم شاید فقط 10-15 درصد از سرعت هارد کامپیوتر با سرعت 7200 کمتر باشه فک نکنین دیگه خیلی کمه
اینم بگم که این که من گفتم برای دور 5400 بود نه 7200 لپ تاپ
یک مشکلی که همچینم مهم نیست اثر انگشت روی بدنه ی لپ تاپ می مونه
من دیگه مشکلی نمی بینم
ولی برای بعضی نرم افزار ها اگه فول اچ دی بود بهتر بود

malayeru
18-08-2011, 17:40
میشه بگید فرق بیمه با گارانتی چیه؟

گارانتش شامل يه سري از اشكال ها ميشه و شامل يه سري نميشه
مثلا شامل ضرب خوردگي -آب ديدگي _ولتاژ برق و ..... اينجور موارد نميشه
اما بيمه استثناءهاي گارانتي يعني اينكه مواردي رو كه گارانتس ساپورت نميكنه بيمه ساپورت ميكنه
حتي بيمه شامل سرقت دستگاه هم ميشه و با ارايه برگه سرقت همون دستگاه رو بهتون ميده بدونه هيچ هزينه اي

malayeru
18-08-2011, 17:48
دوست عزيز شما كه بهتر از هر كسي ميدوني HP تو ايران گارانتي درست و حسابي نداره و خود فروشنده آپگريد ميكنه
بازم اگه نظرتونو بدونم ممنون ميشم:20:
دوست عزيز در حال حاضر شركت هماهنگ كه از بزرگترين شركت هاي تامين سيستم و قطعات كامپيوتري هست داره hp رو 1 سال گارانتي 5 سال خدمات پس از فروش و 1 سال بيمه ميكنه
مشكله نداشتن گارانتي مربوط به 2 سال پيش بود اما در حال حاضر شركت هاي معتبر ديگه اي هم اين برند رو گارانتي ميكنن اما هماهنگ از همه معروفتر و بهتره

malayeru
18-08-2011, 17:58
سلام دوستان

باتري هاي نسل جديد نيازي به شارژ اوليه طولاني ندارن
شما از ميزان ظرفيت باتريت استفاده كن بعد اون شارژ كن
فقط هر 2 ماه يا 6 هفته يكبار اجازه بد كه باتريش كاملا دشارژ بشه و مجدد شارژ كن
لينكي هم دوستمون توي پست هاي قبل براي گرافيك شما گذاشتن driver گرافيك هستش شما ميتونيد از نرم افزار hp assistant استفاده كنيد

mz0251
18-08-2011, 18:00
متشکرم amirpcp30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malayeru
18-08-2011, 18:05
سلام دوستان
من تا چند روز پیش موقع ورود به سایت ها اثر انگشت ازم میخواست ولی الآن دیگه تو همون سایتا با IE9
که قبلا کار می کرد ار نمی کنه
Add on ش هم رو IE فعاله
ولی تو google chrome کار می کنه

دوست عزيز
اثر انگشت رو صرفا براي يادآوري طلاعات كاربري شما در سايت هايي كه احتياج به user و pass داشته باشه از شما درخواست ميكنه اما نه براي هر سايته
شما ميتونيد مرورگر IE8 و يا FireFox رو هم امتخان كنيد
نتيجه رو اعلام كنين

omidrasool
18-08-2011, 18:42
میشه 6090 با کایل HDMI به TV 47 اینچ وصل کرد و بازی کرد یا فیلم دید؟
کیفیتش چطور میشه؟پیکسل پیکسل نمیشه؟
گرافیک NVIDIA 550M چطور؟
با تشکر

sinadeath
18-08-2011, 18:56
میشه 6090 با کایل HDMI به TV 47 اینچ وصل کرد و بازی کرد یا فیلم دید؟
کیفیتش چطور میشه؟پیکسل پیکسل نمیشه؟
گرافیک NVIDIA 550M چطور؟
با تشکر
هر دو 6090 , n53sn خروجی HDMI دارن با بهترین کیفیت میتونی هم بازی کنی هم فیلم ببینی و مطمئن باش پیکسل به پیکسل نمیشه.

bas ali
18-08-2011, 18:56
جدیدا روش هارد با سرعت 5400 گذاشتن ؟
آخه مال من 7200 هست

arseh666
18-08-2011, 18:57
سلام دوستان
از اساتید سوالی داشتم
خوبیهای این مدل زیاده اما مهم ترین مورد مشکلاشه
اگر اونایی که این مدلو دارند لطف کنند
مشکلاتشو بگن
مثل auto cad 2012
3d max
بازی سنگین(کرایسیس و...)
فیلم فول HD
و...
پیشاپیش تشکر:33:

من خودم solid works و catia کار میکنم باهاش و مشکلی نداره و خیلی خوب جواب میده
گیم هم سنگینترین بازی ها رو زدم عین آب خوردن باز میکنه و درام حالشو میبرم (mafia 2 و call of duty black ops و need for speed آخرین ورژن)
این لپ تاپ برای دیدن فیلم فول اچ دی ساخته نشده . اگه لپ تاپ برای دیدن فیلم میخوای sony بخر .
ولی اگه کارایی - کیفیت ساخت - کارهای سنگین و گرافیکی و مهندسی میخوای hp این مدل رو بگیر
در ضمن مال من 6050 هست . میتونید این مدل رو بخرید و زیاد خودتونو تو خرج نندازید برای 6090 به دلایلی که گفتم .

binahayat_m
18-08-2011, 20:01
سلام
دوستان
جدیدا به مشکلی بر خوردم فکر کنم از موقعی که رم دستگاه کردم 8 گیگ !
تا به حال سه بار در بازه های زمانی 8 ساعت مثلا ، لپ تاپ یک باره ریسیت می شه و بدون هیچ اخطاری !
کسی می دونه دلیلش چیه؟ 2 روزه اینجوری شده

atall
18-08-2011, 20:42
سلام
با هیچ کدوم از اینها مشکل نداره
فقط هاردش به نظرم یکم سرعتش نسبت به سرعت خود لپ تاپ کمه و در بالا اوردن نرم افزار ها محدودیت ایجاد می کنه که می تونین ssd بزارین
البته بگم شاید فقط 10-15 درصد از سرعت هارد کامپیوتر با سرعت 7200 کمتر باشه فک نکنین دیگه خیلی کمه
اینم بگم که این که من گفتم برای دور 5400 بود نه 7200 لپ تاپ
یک مشکلی که همچینم مهم نیست اثر انگشت روی بدنه ی لپ تاپ می مونه
من دیگه مشکلی نمی بینم
ولی برای بعضی نرم افزار ها اگه فول اچ دی بود بهتر بود

داداش این اثر انگشت روی بدنه رو با چی پاک کنیم؟؟؟ خیلی تو چشمه خداییش!

atall
18-08-2011, 22:10
واقعاً حیفه که کاربر فعال و دلسوزی مثه em0fab0y رو بَن کردن، منکه خیلی از وجودش تو این تاپیک استفاده کردم و با بن شدنش این تاپیک تا حدود خیلی زیادی خوابیده!:41:

ArashMiniStar
18-08-2011, 22:13
چرا بن کردن؟:13:
چیز خاصی گفته؟!!

blueboy884
18-08-2011, 22:43

دوستان لطفا کمک کنید

به نظر من هم مدل 6100 بهتره ، از همین سایت سزمین میخوای بگیری ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟

Mahyar25
18-08-2011, 23:12
سلام دوستان
یکی دو هفته ای میشه 6080 گرفتم تاحالا 2 بار بلو اسکرین داده!!! پاور منیجر!
سیستمو رو استند بای گذاشتم ایجوری شد
مشکل داره؟

mohammadme
19-08-2011, 11:36
دوستان تاحالا کسی با 6070، 6080 یا 6090 یازی need for speed hot persuit رو روی آخرین رزولیشن بازی کرده؟
اگر تو آخرین رزولیشن بازی کرده، لپ تاپ کم نمی آره؟

nightvision
19-08-2011, 11:40
لیست درایورهای موجود در سایت hp ایناست.6090 چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]» HP Pavilion dv6-1005ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1010ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1013ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1050en Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1120sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1130sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1131ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1131sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1132sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1133ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1133sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1140ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1210sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1211sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1215sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1216sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1220sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1234nr Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1240ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1299ea Artist Edition Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1325sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1330ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1330sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1333sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1340ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1340sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-1407sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2010ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2010sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2020sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2030sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2040sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2060ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2103sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2105ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2106ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2108ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2108sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2110ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2111sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2112ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2112sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2113sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2114sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2115sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2116ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-2117sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3005sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3015sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3020sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3025sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3030sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3031sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3032sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3033sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3040sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3044sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3045sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3046sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3047sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3048sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3050sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3056sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3057sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3060sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3065ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3067ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3068ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3070ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3085ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3100sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3101sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3102sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3103sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3104sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3105ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3108ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3109ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3110ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3110sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3111sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3112sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3113sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3114sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3117sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3118sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3119sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3120sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3121sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3122sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3123sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3125sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3126ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3126sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3130sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3131sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3140sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3141ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3142ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3143sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3150sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3179sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3180ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3181ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3182ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3298ea Rossignol Edition Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-3299ea Rossignol Edition Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6001ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6001sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6002sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6004sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6005ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6005sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6051ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6052ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6052sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6054ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6102sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6103sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6104ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6107sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6152ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6153ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6154ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6155ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6156ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6157ea Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6161sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» HP Pavilion dv6-6176sa Entertainment Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

دوستان تاحالا کسی با 6070، 6080 یا 6090 یازی need for speed hot persuit رو روی آخرین رزولیشن بازی کرده؟

نه برادر 6090 با این چیزا کم نمیاره

malayeru
19-08-2011, 11:55
داداش این اثر انگشت روی بدنه رو با چی پاک کنیم؟؟؟ خیلی تو چشمه خداییش!
يه دستمال نخي نم دار بيار حل ميشه مشكلت
يا اسپري داشبورد ماشين بزن رو بدنش نه ديگه گردو غبار ميشينه روش نه جاي انگشت ميمونه

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

اصلا
خيالت راحت
6770 مگه كم گرافيكيه؟

commander.roger
19-08-2011, 12:52
HP Pavilion dv6-6177ee

رم این لپتاپ 6 gig هست احتمال زیاد مغازه داره ندونسته اشتباه آمار داده یا هم که ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتش بد نیست من تو فروشگاه های داخلی قیمتشو 1.355 دیدم .

پس ميتونم با اضافه كردن 2گيگ به حداكثر برسونمش؟ بيشتر از 8 هم ساپورت ميكنه؟
ممنون از راهنماييتون:31::20:

commander.roger
19-08-2011, 12:57
سلام

در یک پست دیگه توضیح داده بودم:

اگه فقط فرق 6100 با 6000 اینه که 1 گیگ حافظه ی گرافیک رو بیشتر کردند و الکی دارند پول بیشتری میگیرند پس همون سری 6000 رو بگیرید
خودم فک می کنم چون خیلی ها هنوز اشتباه می کنند و گرافیک رو با حافظش میشناسند اینکار رو کرده تا مشتری جذب کنه
خودمم هم وقتی می خواستم 6080 بگیرم وقتی گفتم گرافیکش بهتره از xps 502 هست فروشنده می گفت نه اون دو گیگ حافظه داره اینطور نیست

دوست عزيز ممنون از راهنماييت ولي فقط يه نكته ميمونه و اون اينكه الان چون 6090 تو بازار كمه قيمتش خيلي كشيده بالا حدود 1.550 اما اين مدل حتي به قول شما با 1گيگ گرافيك بيشتر 1.370
بازم شرمنده كه انقدر سوالاي مسخره ميپرسم
ممنون از لطفتون

commander.roger
19-08-2011, 13:02
دوست عزيز در حال حاضر شركت هماهنگ كه از بزرگترين شركت هاي تامين سيستم و قطعات كامپيوتري هست داره hp رو 1 سال گارانتي 5 سال خدمات پس از فروش و 1 سال بيمه ميكنه
مشكله نداشتن گارانتي مربوط به 2 سال پيش بود اما در حال حاضر شركت هاي معتبر ديگه اي هم اين برند رو گارانتي ميكنن اما هماهنگ از همه معروفتر و بهتره

من دكمه ي تشكرم غير فعاله پس : تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــكر
راستي من كارم با فتوشاپ و ايلوستريتور و كورل و ... است و بازي هم زياد ميكنمو خواستم بدونم سرد هارد كه 5400 هست خيلي با 7200 فرق ايجاد ميكنه؟ يعني وقتي مثلا يه فايل 300 مگي تو فتوشاپ داره سيو ميكنه تفاوتش با 7200 محسوسه؟
مرسي :11:

sinadeath
19-08-2011, 13:03
NEED FOR SPEED که چیزی نیست من METRO و DIRT 3 رو با دیتیل ULTRA بازی کردم آخ نگفت خیالت راحت :5:

atall
19-08-2011, 13:36
دوستان دوباره سلام

آقا من شنیدم وقتی که به برق دسترسی داریم از برق استفاده کنیم بهتره، و باطری رو هم نیاز نیست در بیاریم! این درسته؟؟؟ یا اینکه باس وقتی از لپ تاپ استفاده می کنیم به برق نزنیمش؟؟؟:20:

atall
19-08-2011, 14:01
یه سوال دیگه، وقتی من لپ تاپو میزنم به شارژ از کجا باس بفهمم که فول شارژ شده؟؟؟ چراغی؟؟؟ علامتی؟؟؟ چیزی؟؟؟ لپ تاپم 6050 هستش

n-95
19-08-2011, 14:10
وقتی شارژ کامل بشه ، اون چراغی که کنار کابل برق داره ؛ از نارنجی به سفید تغییر میکنه

nightvision
19-08-2011, 14:14
دوستان دوباره سلام

آقا من شنیدم وقتی که به برق دسترسی داریم از برق استفاده کنیم بهتره، و باطری رو هم نیاز نیست در بیاریم! این درسته؟؟؟ یا اینکه باس وقتی از لپ تاپ استفاده می کنیم به برق نزنیمش؟؟؟:20:

یه سوال دیگه، وقتی من لپ تاپو میزنم به شارژ از کجا باس بفهمم که فول شارژ شده؟؟؟ چراغی؟؟؟ علامتی؟؟؟ چیزی؟؟؟ لپ تاپم 6050 هستش

اگه همش کنار پریز هستی باتری رو در بیار چون اگه مدام باتری وصل باشه و از برق نکشی باتری اسیب میبینه
اگه نمیخوای باتری دربیاری باید حواست باشه تا باتری پر شد از برق بکشیش
توی taskbar پایین سمت راست علامت باتری هست که وقتی با موس روش وایسی میزان شارژ رو بهت میگه

☼ Namvari ☼
19-08-2011, 14:23
فرق هارد 7200rpm و 5400rpm چیه؟

commander.roger
19-08-2011, 14:25
اگه همش کنار پریز هستی باتری رو در بیار چون اگه مدام باتری وصل باشه و از برق نکشی باتری اسیب میبینه
توی taskbar پایین سمت راست علامت باتری هست که وقتی با موس روش وایسی میزان شارژ رو بهت میگه

تا جايي كه من ميدونم وقتي فول شارژ بشه باتري خودش اتوماتيك شارژ باتري رو قطع ميكنه و تا زماني كه شارژ باتري به 95% نرسيده دوباره شارژ نميشه پس ميتونه به برق باشه مثلا براي يه روز اما نه اينكه مثلا يه هفته به شارژ باشه چون باتري بعد مدتي كمكم خالي ميشه و اگه زود به زود شارژ بشه از عمرش كم ميشه . براي همينه كه ميگن باتري لپ تاپ و موبايل و ... رو بزاريد تا آخر خلي بشه بعد بزنيد به شارژ
اين نظر من بود چون تاحالا چندتا مطلب علمي درموردش خوندم اما اگه غلطه دوستان اصلاح كنن خوشحال ميشم:5:

ArashMiniStar
19-08-2011, 14:27
دور هارد هست.هر چی بیشتر باشه سرعت هارد بیشتره.:46:

commander.roger
19-08-2011, 14:27

prm مخفف دور در دقيقه هست دوست عزيز
يعني هاردي كه 5400 prm هست در هر دقيقه 5400 دور ميزنه و هارد 7200 در هر دقيقه 7200 دور. پس با يه استدلال ساده ميشه گفت هارد 7200 سرعتش از 5400 بيشت:27:ره

atall
19-08-2011, 14:34
دوستان چند تا سوال دیگه:

از کجا بفهمم ویندوزی که الان رو لپ تاپم نصبه، اورجیناله؟؟؟:45:

از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکمو ببینم؟؟؟ :43:

درایورهامو چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟

از کجا میتونم بفهمم الان دمای CPU چند هستش؟؟؟

ببخشید که سوالام اندکی کودکانه است! :11::20:

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

ممنون از راهنماییت داداش گلم، اما تو این پست حرف های دیگه ای زده شده:

☼ Namvari ☼
19-08-2011, 14:43
دور هارد هست.هر چی بیشتر باشه سرعت هارد بیشتره.:46:

میدونم سرعت دور هارده. منظورم اینه که سرعت هارد 7200 چقدر از 5400 بیشتره؟( برحسب مگابایت!)

nightvision
19-08-2011, 16:34
تا جايي كه من ميدونم وقتي فول شارژ بشه باتري خودش اتوماتيك شارژ باتري رو قطع ميكنه و تا زماني كه شارژ باتري به 95% نرسيده دوباره شارژ نميشه پس ميتونه به برق باشه مثلا براي يه روز اما نه اينكه مثلا يه هفته به شارژ باشه چون باتري بعد مدتي كمكم خالي ميشه و اگه زود به زود شارژ بشه از عمرش كم ميشه . براي همينه كه ميگن باتري لپ تاپ و موبايل و ... رو بزاريد تا آخر خلي بشه بعد بزنيد به شارژ
اين نظر من بود چون تاحالا چندتا مطلب علمي درموردش خوندم اما اگه غلطه دوستان اصلاح كنن خوشحال ميشم:5:

درست میفرمایید ولی اگه به برق باشه به محضی که شارژ شد اتوماتیک قطع میشه اما 1 دقیقه بعد که 1%شارژ کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه یعنی شارژ ...قطع...شارژ...قطع
ولی اگه 100% که شد بکشیش وقتی 20% شد میتونی دوباره وصل کنی .به نظر من اینجوری بهتر از اینه که کامل به برق باشه

sinadeath
19-08-2011, 16:57
میدونم سرعت دور هارده. منظورم اینه که سرعت هارد 7200 چقدر از 5400 بیشتره؟( برحسب مگابایت!)
بعضی از هارد های 5400 از هارد های 7200 هم سرعت نوشتن و خوندنشون بیشتره بستگی به عوامل مختلفی داره و عملکرد یک هارد فقط به سرعت چرخیدنش بستگی نداره ولی به طور کلی و در شرایط مساوی یک هارد 7200 از یک هارد 5400 بین 15 تا 25 % بهتر عمل میکنه و سرعت نوشتن وخوندنش بیشتره. اگرچه سر و صدای بیشتری هم تولید میکنه و باتری بیشتری هم مصرف میکنه و این اختلاف در انتقال فایل های سنگین بیشتر میشه .
اگه هاردتو زیاد پر وخالی میکنی 7200 خوبه و اگه مصرف کمتر باتری و تولید صدای کمتر برات مهمه 5400
کلا بستگی به نیازت داره دیگه . 6070 سرعت هاردش 7200 هست ولی خوب حجمش کمه و 500 هست که برای نیاز من کافیه و شاید نیاز شما جور دیگه ای باشه و البته بلو ری هم نداره و رمش از 6090 4 گیگ کمتره :31:
اگه بلو ری و هارد 1T و رم 8 میخوای 6090 بگیر. این دو تا لینک شاید بهت کمک کنه: اولین بنچ مارک مل سرعت خوندن و دومی سرعت نوشتن هست.

commander.roger
19-08-2011, 18:43
درست میفرمایید ولی اگه به برق باشه به محضی که شارژ شد اتوماتیک قطع میشه اما 1 دقیقه بعد که 1%شارژ کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه یعنی شارژ ...قطع...شارژ...قطع
ولی اگه 100% که شد بکشیش وقتی 20% شد میتونی دوباره وصل کنی .به نظر من اینجوری بهتر از اینه که کامل به برق باشه

ممنون از راهنماييت. آخه من شنيده بودم وقتي ميرسه به 95% شروع به شارژ ميكنه و مثلا وقتي شما لپ تاپت به شارژه بعد از پرشدن باتري ديگه از برق مصرف ميكنه و وقتي ام كه از برق مصرف كنه انگار شما باتريتو درآورديو گذاشتي كنار. پس ممكنه مدت زيادي طول يكشه تا باتري خود به خود خالي بشه و برسه به سطح 95%
شايدم من اشتباه ميكنم:20:

malayeru
19-08-2011, 20:42
راستي من كارم با فتوشاپ و ايلوستريتور و كورل و ... است و بازي هم زياد ميكنمو خواستم بدونم سرد هارد كه 5400 هست خيلي با 7200 فرق ايجاد ميكنه؟ يعني وقتي مثلا يه فايل 300 مگي تو فتوشاپ داره سيو ميكنه تفاوتش با 7200 محسوسه؟
مرسي :11:
دوست من سلام
نه اين تفاوت محسوس نيست
من خودم 6080 دارم و هاردش 7200 هست
بهتره اما زياد تفاوت نميكنه يعني جوري نيست كه شما رو نيازمند 7200 كنه ،خيالتون راحت كم نمياره

malayeru
19-08-2011, 20:53
دوستان دوباره سلام

سلام دوست عزيز
سوالت بسيار خوبه
چونكه ندونستن اين قضيه به شدت از عمر باتري كم ميكنه
شما وقتي سيستم رو به برق مستقيم وصل ميكنيد حتما باتري رو خارج كنيد چونكه اگه باتري باشه همزمان در حال شارژ و دشارژ شدن دائم قرار ميگيره و عمر باتري كم ميشه
اما زماني هم كه ميخوايين باتريتون رو شارژ كنيد حتما حتما دستگاه رو خاموش كنيد و در حالت خاموش شارژ كنيد
1 نكته حتما هميشه بذارين باتريتون شارژ كامل بشه بعد اونو درارين يا كابل برق رو جدا كنيد و تا زماني هم كه خود دستگاه پيامي مبتني بر درخواست شارژ باتري نداده اون شارژ نكنين
در يك كلام باتريتون رو نصفه از شارژ در نيارين يا شارژ مجدد نكنين اينو حتما رعايت كنيين
فقط هر 6-8 هفته بذارين باتري كاملا تموم بشه و اونو كاملا شارژ كنين
بازم تاكيد ميكنم نصفه شارژ نكنين يا در حال شارژ شدن بود نصفه اون رو درنيارين
اميدوارم مفيد بوده باشه

masouddaniali
19-08-2011, 21:08
نه اين تفاوت محسوس نيست
من خودم 6080 دارم و هاردش 7200 هست

آقا لپتابتو از کجا گرفتی
مگه 6080 فقط با دور 5400 نیست؟
اگه میشه آدرسو پخ کن

malayeru
19-08-2011, 21:09
دوستان کسی می دونه چرا em0fab0y بن شده ؟؟؟؟
واقعا بدون اون این تاپیک یه چیزی کم داره.....

بخاطر نوشتن آدرس براي محل سكونتش كه خلاف قوانيين سايت بود(البته به نظر مدير انجمن)

malayeru
19-08-2011, 21:26

دوست عزيز
دقيقا همون جايي كه كابل برق رو ميزني يه چراغي داره وقتيكه در حال شارژ كردن باشه نارنجي رنگه و وقتي فول شارژ ميشه سفيد رنگ ميشه
اما توي خود ويندوز هم روي نوار تسك تب باتري رو نشون ميده كه و قتي شارژش پر ميشه باتري كاملا سفيد رنگ ميشه و قسمت خالي نداره

masouddaniali
19-08-2011, 21:39
آقای malayeru
همشهری آدرسی که لپ تابتو گرفتی برام بفرس
شاید فردا رفتم گرفتمش

malayeru
19-08-2011, 22:31
آقای malayeru
همشهری آدرسی که لپ تابتو گرفتی برام بفرس
شاید فردا رفتم گرفتمش

آدرس رو براتون پ-خ كردم

atall
19-08-2011, 23:32

اما من شنیدم اینجوری عمر باطری خیلی کم میشه، چون مدام از باطری استفاده می کنیم!

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

ممنون از راهنماييت. آخه من شنيده بودم وقتي ميرسه به 95% شروع به شارژ ميكنه و مثلا وقتي شما لپ تاپت به شارژه بعد از پرشدن باتري ديگه از برق مصرف ميكنه و وقتي ام كه از برق مصرف كنه انگار شما باتريتو درآورديو گذاشتي كنار. پس ممكنه مدت زيادي طول يكشه تا باتري خود به خود خالي بشه و برسه به سطح 95%
شايدم من اشتباه ميكنم:20:
+1
من فک میکنم شما درست میگید و باهاتون موافقم، چون چندجا این مطلبی که شما گفتیدو خوندم و شنیدم.

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

دوستان با مرام لطف کنید جواب این سوال های منو بدین، خیلی برام مهمه که جوابشونو بدونم، ممنون.

از کجا بفهمم ویندوزی که الان رو لپ تاپم نصبه، اورجیناله؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکمو ببینم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درایورهامو چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟

از کجا میتونم بفهمم الان دمای CPU چند هستش؟؟؟

ببخشید که سوالام اندکی کودکانه است! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

atall
20-08-2011, 03:45
دوباره سلام

یه سوال دیگه، درایو C من 227 گیگابایته! فروشنده اش میگفت خود ویندوز 7 این پارتیشن بندی رو در نظر گرفته!
چطوری میتونم این درایو به دو یا سه درایو تقسیم کنم؟؟؟
لطفاً اگه نرم افزاری سراغ دارید که از توی خود ویندوز اینکارو انجام میده بهم معرفی کنید.
ممنون.

malayeru
20-08-2011, 03:55
اما من شنیدم اینجوری عمر باطری خیلی کم میشه، چون مدام از باطری استفاده می کنیم!

نه عمر مفيد باتري افزايش پيدا مبكنه.درواقع چرا خود لپ تاپ روي 20% پيام ميده كه باتري به شارژ نياز داره
چونكه بهترين زمان براي شارژ مجدد حساب ميشه
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------

+1
من فک میکنم شما درست میگید و باهاتون موافقم، چون چندجا این مطلبی که شما گفتیدو خوندم و شنیدم.

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

دوستان با مرام لطف کنید جواب این سوال های منو بدین، خیلی برام مهمه که جوابشونو بدونم، ممنون.

1) از کجا بفهمم ویندوزی که الان رو لپ تاپم نصبه، اورجیناله؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتونيد سريال ويندوز كه پشت دستگاه با برچسب زده شده با سريال ويندوز كه توي كنترل پنل قسمت sytem زده چك كنيد.در صورت همخواني ويندوز شما اورجيناله

2) از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکمو ببینم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتونيد هنگام روشن شدن سيستم يكبار دكمه Esc رو زده و وارد منوي bius بشين ومشخصات سخت افزاري و حتي تاريخ شروع گارانتي دستگاهتون رو بصورت دقيق و كامل ببينيد و هم در برخي از سيستم ها(اكثرا)در بخش كنترل پنل graphic properties مشاهده كنيد

3) درایورهامو چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟
اگه سيستم شما hp ست ميتونيد با خود برنامه hp assistant‌كه بطور اورجينال روي سيستم نصب شده اين كار رو انجام بدين
يا از خود سايت Hp دانلود كنيد

4) از کجا میتونم بفهمم الان دمای CPU چند هستش؟؟؟
براي اين كار نرم افزار هاي زيادي وجود داره كه كافي يه search كوچولو توي گوگل بكنيد

....)ببخشید که سوالام اندکی کودکانه است! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرسيدن عيب نيست ندانستن عيب است
اميدوارم درست پاسخ داده باشم و مفيد واقع شده باشه

malayeru
20-08-2011, 04:11
دوستان خواهش ميكنم براي نقد و برسي لپ تاپ مورد نظرتون حتما كانفيگش رو بنويسيد
اين موضوع هم باعث تسريع در پاسخ
هم باعث افزايش اطلاعات دوستان انجمن
وهم باعث تسريع در پيشرفت اين تاپك ميشه
باتشكر

commander.roger
20-08-2011, 05:01
دوستان در حمل اين لپ تاپ به مشكل نخورديد؟ منظورم از نظر وزنه
فكر كنم بايد يه كيف كوله براش خريد (خود لپ تاپ + شارژر + احتمالا يه هارد اكسترنال(البته درمورد خودم) )

binahayat_m
20-08-2011, 10:25
سلام
خیر سرم ،به خاطر کاری که بهم پیشنهاد شده بود و نیاز به رم بالا داشتم ، رفتم رم 6 تبدیل کردم به رم 8 !
برا اینکه مچ بشه ، فروشنده گفت باید از یک نوع باشه تا خوب کار کنه و هر دو تاش عوض کرد و یه دو تا رم 4 گیگ ، سامسونگ گذاشت ، مابه تفاو تشم 50 تومن خرج برداشت !
حالا مثلاخوشحال اومدم خونه که به کا رم برسم ، سیستم حدودا هر 6 ساعت یه بار ناگهانی ریسیت میشه و یا هنگ می کنه و صفحش به هم میرزه و مجبوری خاموشش کنی !!!؟؟؟
مدل لپ تاپم 6080 hp هست و تازه یک ما ه و نیم خریدم !
ممنون میشم راهنمایی کنید!

malayeru
20-08-2011, 10:44
دوباره سلام

یه سوال دیگه، درایو C من 227 گیگابایته! فروشنده اش میگفت خود ویندوز 7 این پارتیشن بندی رو در نظر گرفته!
چطوری میتونم این درایو به دو یا سه درایو تقسیم کنم؟؟؟
لطفاً اگه نرم افزاری سراغ دارید که از توی خود ویندوز اینکارو انجام میده بهم معرفی کنید.
ممنون.
سلام دوست عزيز
شما در منوي start قسمت search program and file كلمه partition رو تايپ كنيد از ليست برنامه هايي كه براتون جستجو ميكنه برنامه
create and format hard disk partition رو انتخاب و باز كنيد
در پنجره باز شده ليست داريو هاي موجود را به همراه نمايش استاتيكي(نمايش حجمي در وسط پنجره ) اونا ميتونيد ببينيد
در همين قسمت روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و گزينه Shrink Volume.... رو انخاب كنيد
كمي صبر كنيد تا ميزان حافظه اي رو كه ويندوز اجازه ميدهد از اين پارتيشن جدا كنيد رو شناسايي كند
حال در پنجره باز شده
گزينه اول total size(حجم كل پارتيشن رو نشون ميده)
گزينه دوم siz of available....(حجمي رو كه ميتونيد از پارتيشن جدا كنيد رو به نمايش ميذاره)
گزينه سوم enter the amount.....( ميزان حجمي رو كه شما بصورت دلخواه و با توجه به ماكزيمم حجمي كه در قسمت گزينه دوم به شما معرفي كرده ميتونيد وارد كنيد تا از پارتيشن مورد نظر جدا كرده و پارتيشن جديد بسازد)
در نهايت پس از وارد كردن حجم در قسمت سوم در پاييين پنجره روي گزينه Shrink كليك كنيد
در پنجره بعدي نام و مشخصات درايو جديد رو ازتون ميخواد ميتونيد تغييري ايجاد نكرده و گزينه هاي پيش فرض رو تاييد كنيد يا نه اطلاعات مورد نظر خودتون رو وارد كنيد
در آخر با زدن finish شما يك درايو جديد خواهيد داشت

يك نكته
ايجاد درايو براي هارد لپ تاپ بيش از 3 تا باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشود(البته كاهش چشمگيري نخواهد داشت)

اميدوارم مفيد بوده باشه

malayeru
20-08-2011, 10:58
سلام
خیر سرم ،به خاطر کاری که بهم پیشنهاد شده بود و نیاز به رم بالا داشتم ، رفتم رم 6 تبدیل کردم به رم 8 !
برا اینکه مچ بشه ، فروشنده گفت باید از یک نوع باشه تا خوب کار کنه و هر دو تاش عوض کرد و یه دو تا رم 4 گیگ ، سامسونگ گذاشت ، مابه تفاو تشم 50 تومن خرج برداشت !
حالا مثلاخوشحال اومدم خونه که به کا رم برسم ، سیستم حدودا هر 6 ساعت یه بار ناگهانی ریسیت میشه و یا هنگ می کنه و صفحش به هم میرزه و مجبوری خاموشش کنی !!!؟؟؟
مدل لپ تاپم 6080 hp هست و تازه یک ما ه و نیم خریدم !
ممنون میشم راهنمایی کنید!

دوست عزيز
رم خودش چه ماركيه؟
شايذ بتونيد با نصب رم هاي خودش مشكل رو حل كنيد
در اين مورد در بخش هاي مشكلات سخت افزاري لپ تاپ بيان كنيد بهتر به نتيجه ميرسيد
اما بدونيد كه همون 6 هم واقعا زياد بود كه شما 8 انداختي

binahayat_m
20-08-2011, 11:06
دوست عزيز
رم خودش چه ماركيه؟
شايذ بتونيد با نصب رم هاي خودش مشكل رو حل كنيد
در اين مورد در بخش هاي مشكلات سخت افزاري لپ تاپ بيان كنيد بهتر به نتيجه ميرسيد
اما بدونيد كه همون 6 هم واقعا زياد بود كه شما 8 انداختي

اینکه رم خودش چی بود ، همینجا بود و یکی از دوستا گفت ، احتمالا king باشه!
دوست من ، همش دارم کا گرافیکی سنگین می کنم ، می خواستم رو پایان نامه کار کنم که سیستم یه مقدار کم میاورد و به خاطر همین گفتم ارتقا بدم ، و بعدا به دردسر نخورم !

malayeru
20-08-2011, 11:12
دوست من ، همش دارم کا گرافیکی سنگین می کنم ، می خواستم رو پایان نامه کار کنم که سیستم یه مقدار کم میاورد و به خاطر همین گفتم ارتقا بدم ، و بعدا به دردسر نخورم !

نميخوام سرزنش كنم اما شما كه ديدي 8 نياز داري چرا 6090 نخريدي؟
اين حرفا رو بذاريم كنار
اما من تا جايي كه ميدونم با رم هاي خودش درست ميشه
اما به تاپيك زير هم يه سري بزن در مورد مشكلات سخت افزاري لپ تاپ هستش

binahayat_m
20-08-2011, 11:17
نميخوام سرزنش كنم اما شما كه ديدي 8 نياز داري چرا 6090 نخريدي؟
اين حرفا رو بذاريم كنار
اما من تا جايي كه ميدونم با رم هاي خودش درست ميشه
اما به تاپيك زير هم يه سري بزن در مورد مشكلات سخت افزاري لپ تاپ هستش

به خاطر اینکه اون موقع من می خواستم بخرم ، 200 تومن تفاوت قیمت داشت ،
و می تونستی با 50 تومن رم ارتقا بدی و هارد هم خیلی برام مهم نبود که 1 ترا باشه ، چون اطلاعات ارشیوی دارم !
اونجا هم مطرح کردم اماکسی نیست
ممنونم

malayeru
20-08-2011, 11:20
و می تونستی با 50 تومن رم ارتقا بدی و هارد هم خیلی برام مهم نبود که 1 ترا باشه ، چون اطلاعات ارشیوی دارم !
ممنونم

دوست عزيز
من هم براي شما در تاپيك هاي ديگه موضوع رو مطرح كردم و ميكنم
اميدوارم هرچه زودتر يه راه حل مناسب پيدا بشه

malayeru
20-08-2011, 11:42
دوستان در حمل اين لپ تاپ به مشكل نخورديد؟ منظورم از نظر وزنه
فكر كنم بايد يه كيف كوله براش خريد (خود لپ تاپ + شارژر + احتمالا يه هارد اكسترنال(البته درمورد خودم) )

من با كولي حمل ميكنم
با كولي واقعا خيلي راحت تري
هرچند كه اين خاصيت كوليه

malayeru
20-08-2011, 12:06
ممنونم

دوست عزيز
دماي لپ تاپ بعد از اين تغييرات بيشتر يا كمتر نشده؟

commander.roger
20-08-2011, 12:47
با اين مشكلي كه دوستمون مطرح كردن ديگه ميترسم 6177 بخرم و رمش رو ارتقا بدم! نكنه به مشكل ايشون بربخورم!؟

aminbadiee
20-08-2011, 13:00
سلام دوستان. لپ تاپ من l502 با باطری 9سل است. دوستان راجع به باطری و برنامه باطری کر توضح دادند. مال من اینگونه است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظرفیت دوستان تقریبا 10 برابر این بود! لطفا کمکم کنید

atall
20-08-2011, 13:02
پرسيدن عيب نيست ندانستن عيب است
اميدوارم درست پاسخ داده باشم و مفيد واقع شده باشه
داداش ممنون، خیلی لطف کردی، مرسی از وقتی که گذاشتی و با حوصله جواب سوال هامو دادی :11:

فقط یه مطلبی، من الان متوجه شدم که ویندوزم ارجینال نیست!!! اصلاً به من سی دی یا دی وی دی به عنوان ویندوز ندادن و الان که شما گفتی و سریال هارو چک کردم دیدم از مشرق تا مغرب با هم دیگه فرق دارن!!! :18:

چه باید بکنم؟؟؟ برم پیش فروشنده بهش بگم؟؟؟ حداقل اینجوری پیش خودش به ریش من نمی خنده که ویندوز رایتی رو به عنوان ارجینال بهم انداخته!:47:

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

سلام دوست عزيز
شما در منوي start قسمت search program and file كلمه partition رو تايپ كنيد از ليست برنامه هايي كه براتون جستجو ميكنه برنامه
create and format hard disk partition رو انتخاب و باز كنيد
در پنجره باز شده ليست داريو هاي موجود را به همراه نمايش استاتيكي(نمايش حجمي در وسط پنجره ) اونا ميتونيد ببينيد
در همين قسمت روي درايو مورد نظر راست كليك كرده و گزينه Shrink Volume.... رو انخاب كنيد
كمي صبر كنيد تا ميزان حافظه اي رو كه ويندوز اجازه ميدهد از اين پارتيشن جدا كنيد رو شناسايي كند
حال در پنجره باز شده
گزينه اول total size(حجم كل پارتيشن رو نشون ميده)
گزينه دوم siz of available....(حجمي رو كه ميتونيد از پارتيشن جدا كنيد رو به نمايش ميذاره)
گزينه سوم enter the amount.....( ميزان حجمي رو كه شما بصورت دلخواه و با توجه به ماكزيمم حجمي كه در قسمت گزينه دوم به شما معرفي كرده ميتونيد وارد كنيد تا از پارتيشن مورد نظر جدا كرده و پارتيشن جديد بسازد)
در نهايت پس از وارد كردن حجم در قسمت سوم در پاييين پنجره روي گزينه Shrink كليك كنيد
در پنجره بعدي نام و مشخصات درايو جديد رو ازتون ميخواد ميتونيد تغييري ايجاد نكرده و گزينه هاي پيش فرض رو تاييد كنيد يا نه اطلاعات مورد نظر خودتون رو وارد كنيد
در آخر با زدن finish شما يك درايو جديد خواهيد داشت

يك نكته
ايجاد درايو براي هارد لپ تاپ بيش از 3 تا باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشود(البته كاهش چشمگيري نخواهد داشت)

اميدوارم مفيد بوده باشه
مرررررررررررررررررررررررر رررررررررسی :40::11:

malayeru
20-08-2011, 13:06
داداش ممنون، خیلی لطف کردی، مرسی از وقتی که گذاشتی و با حوصله جواب سوال هامو دادی :11:

فقط یه مطلبی، من الان متوجه شدم که ویندوزم ارجینال نیست!!! اصلاً به من سی دی یا دی وی دی به عنوان ویندوز ندادن و الان که شما گفتی و سریال هارو چک کردم دیدم از مشرق تا مغرب با هم دیگه فرق دارن!!! :18:

چه باید بکنم؟؟؟ برم پیش فروشنده بهش بگم؟؟؟ حداقل اینجوری پیش خودش به ریش من نمی خنده که ویندوز رایتی رو به عنوان ارجینال بهم انداخته!:47:

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

دوست عزيز
شما اگه بخوايين از مايكروسافت ويندوز اورجينال سيستمتون رو(مطابق با سريال درج شده پشت دستگاه)
خريداري كنين چيزي حدود 150.000 تومن بايد هزينه كنيد
حالا شركت هاي توليد لپ تاپ با هزينه اي كمتر در حدود 50-60 هزار تومن اين ويندوز رو خريداري و نصب ميكنن(فقط براي يكبار) و اين هزينه رو با شما حساب ميكنن روي قيمت سيستم
پس حتما پيگيري كنيد حتما
چون ويندوز اورجينال يه چيز ديگست

malayeru
20-08-2011, 13:21
با اين مشكلي كه دوستمون مطرح كردن ديگه ميترسم 6177 بخرم و رمش رو ارتقا بدم! نكنه به مشكل ايشون بربخورم!؟

اين كار ميتونه انجام بشه اما بهتره كه حتما زير نظر شركت ارائه دهنده گارانتي باشه
اما خوب در كل كار سودمندي نيست

bas ali
20-08-2011, 13:56

از کجا متوجه شدی اصلی نیست ؟
آپدیت کردی کامپیوتر رو ؟
اگه اصلی نیست برو یقه طرف رو بگیر که کثافت ،هالو گیر آوردی

commander.roger
20-08-2011, 14:01
اين كار ميتونه انجام بشه اما بهتره كه حتما زير نظر شركت ارائه دهنده گارانتي باشه
اما خوب در كل كار سودمندي نيست

راستي يه سوال و اون اينكه سري 6100 ديگه اون مشكل چيپست هاي اينتل و بحث چك كردن سريال نامبر رو ندارن كه؟

malayeru
20-08-2011, 14:01
سلام دوستان. لپ تاپ من l502 با باطری 9سل است. دوستان راجع به باطری و برنامه باطری کر توضح دادند. مال من اینگونه است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظرفیت دوستان تقریبا 10 برابر این بود! لطفا کمکم کنید
دوست عزيز
شما در حدود 10% از ظرفيت باتري خودتون رو از دست دادين(wear level )
بهتر پست هاي قبلي رو يه مرور كنين در مورد باتري پست هاي مفيدي بود

sinadeath
20-08-2011, 14:23
مارک رم لپ تاپ شما Micron Technology هست برای رفع مشکل رمی که خریداری میکنید باید از همین مارک باشه

malayeru
20-08-2011, 14:30
مارک رم لپ تاپ شما Micron Technology هست برای رفع مشکل رمی که خریداری میکنید باید از همین مارک باشه

سلام
دوست عزيز
دوتا رم داره يه 2 كه سامسونگ هست
ويه 4 كه همين ماركيه كه شما گفتيد

malayeru
20-08-2011, 14:38
دوستان در مورد دماي مناسب براي سيستم (hp) براي كارهاي متوسط مثل فيلم و آهنگ اطلاعي دارن؟

fariborz@shiraz
20-08-2011, 14:40
بله اما ميتونيين با يه هارد اكسترنال اطلاعاتتون رو ذخيره كنيد بعد از ريكاوري انتقال بديد
در ضمن سعي نكنيد براي لپ تاپ بيش از 3 پارتيشن بسازيد چون اين كار باعث كاهش سرعت سيستم شما ميشه

سلام
یعنی راهی نداره که فقط از درایو ویندوز بک آپ بگیریم و فقط همون رو ریکاوری کنیم؟:18::18:

malayeru
20-08-2011, 14:43
سلام
یعنی راهی نداره که فقط از درایو ویندوز بک آپ بگیریم و فقط همون رو ریکاوری کنیم؟:18::18:
دوست عزيز مگه شما ريكاوري تهيه نكردين؟
هر ويندوز اورجينال هم يكبار اجازه گرفتن ريكاوري رو ميده
گرفتن بك آپ توي اين شرايط يه چيزه ديگس

binahayat_m
20-08-2011, 14:55

این شانس گنده منه ،
من تازه اول می خواستم 6070 بخرم و رمش بکنم 8 ، چون اینجوری سرعت هارد هم بالا بود !
دوست منم سونی داشت و رم ارتقا داد هیچ مشکلی پیش نیومد !
فقط سعی کنید از ادم حرفه ای خرید کنید که دقیقا به مسائل اشراف داده ، این واقعا مهمه !
کسی از دوستان می دونه دقیقا مارک رم لپ تاپ 6080 چیه ؟
و این مارک در سیستم تاثیر داره و یا ربطی نداره؟

malayeru
20-08-2011, 14:57
این شانس گنده منه ،
من تازه اول می خواستم 6070 بخرم و رمش بکنم 8 ، چون اینجوری سرعت هارد هم بالا بود !
دوست منم سونی داشت و رم ارتقا داد هیچ مشکلی پیش نیومد !
فقط سعی کنید از ادم حرفه ای خرید کنید که دقیقا به مسائل اشراف داده ، این واقعا مهمه !
کسی از دوستان می دونه دقیقا مارک رم لپ تاپ 6080 چیه ؟
و این مارک در سیستم تاثیر داره و یا ربطی نداره؟

سلام مجدد
دوتا رم داره يه 2 و يه 4 كه مجموعش ميشه 6
رم 2G سامسونگه
و رم 6G Micron Technology هست

binahayat_m
20-08-2011, 15:04
سلام
دوست عزيز
دوتا رم داره يه 2 كه سامسونگ هست
ويه 4 كه همين ماركيه كه شما گفتيد

اخر کدوم ؟
فکر کنم هر دو باید از یه جنس باشه ،
الان بگم این مدله بگیر حل میشه ؟ micron
اخه رمهای خود منم نبو د و فکر کنم فروخته ، اکه بود می گفتم همون قبلی ها بزنم !

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

سلام مجدد
دوتا رم داره يه 2 و يه 4 كه مجموعش ميشه 6
رم 2G سامسونگه
و رم 6G Micron Technology هست
سلام دوست عزیز

مگه هر دوش از یک جنس نباید باشه تا کارایی بهتر داشته باشه !
مطمئنی شما؟

malayeru
20-08-2011, 15:05
اخر کدوم ؟

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

سلام دوست عزیز

مطمئنی شما؟

شما با نرم افزار hp assistant كه نگاه كني دقيقا همين اطلاعت رو بهت ميده يه 2 كه سامسونگه و يه 4 كه مايكرونه

fariborz@shiraz
20-08-2011, 15:27

اگر منظورت اینه که دکمه تشکر واسه یوزر خودت غیر فعاله مال همه همینطوره آخه کسی که از خودش تشکر نمیکنه که :31:

malayeru
20-08-2011, 15:33
اخر کدوم ؟

سلام دوست عزیز

مطمئنی شما؟

اينم با تصوير

fariborz@shiraz
20-08-2011, 15:37
دوست عزيز مگه شما ريكاوري تهيه نكردين؟
هر ويندوز اورجينال هم يكبار اجازه گرفتن ريكاوري رو ميده
گرفتن بك آپ توي اين شرايط يه چيزه ديگس

من فقط از دل و ویستا یه بک آپ گرفتم اونم واسه کسی بود
حالا هم بین دل و ایسوس واسه خرید موندم
ریکاوری و بک آپ فرق داره
یه توضیح بدی حال دادی

atall
20-08-2011, 15:39
دوست عزيز
شما اگه بخوايين از مايكروسافت ويندوز اورجينال سيستمتون رو(مطابق با سريال درج شده پشت دستگاه)
خريداري كنين چيزي حدود 150.000 تومن بايد هزينه كنيد
حالا شركت هاي توليد لپ تاپ با هزينه اي كمتر در حدود 50-60 هزار تومن اين ويندوز رو خريداري و نصب ميكنن(فقط براي يكبار) و اين هزينه رو با شما حساب ميكنن روي قيمت سيستم
پس حتما پيگيري كنيد حتما
چون ويندوز اورجينال يه چيز ديگست
داداش یه سوالی داشتم

میگم لپ تاپ های 6050 همه شون ویندوز ارجینال دارن دیگه، مگه نه؟؟؟

آخه من قبل از اینکه بخوام بخرم از اونجایی که از این موضوع مطمئن بودم دیگه به فروشنده چیزی نگفتم.

عصر دبّه نکنه بگه، می خواستی قبلش طی کنی ویندوز ارجینال باشه!!!

sinadeath
20-08-2011, 15:46
2 تا رم 4 micron بزاری مشکل حله . مطمئن باش

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

داداش یه سوالی داشتم

آخه من قبل از اینکه بخوام بخرم از اونجایی که از این موضوع مطمئن بودم دیگه به فروشنده چیزی نگفتم.

آره اورجیناله

malayeru
20-08-2011, 15:53
من فقط از دل و ویستا یه بک آپ گرفتم اونم واسه کسی بود
حالا هم بین دل و ایسوس واسه خرید موندم
ریکاوری و بک آپ فرق داره
یه توضیح بدی حال دادی

اون ريكاوري رو ديگه مرگ نداشته باشه بايد از قسمت media recovery تهيه كرد كه هر ويندوزي (اورجينال) فقط يكبار اجازه اين امكان رو ميده براي همين هم ميگن تا لپتاپ رو خريدي همون اول ريكاوري بگير به همين دليله
اما بك آپ رو شما ميتونيد در بازه هاي زماني مختلفي و به تعداد دالخواه تهيه و استفاده كنين حتي اگه بك آپ شما از اول كار سيستم هم گرفته شده باشه بازم قدرت ريكاوري رو براي restore نداره
بك آپ صرفا بيشتر براي restore كردن تنظيمات و فايل هاي كم حجم استفاده ميشه

malayeru
20-08-2011, 15:58
داداش یه سوالی داشتم

بله فقط سيستم هايي كه توي كانفيگشون زده dos غير اورجينال هستن اما بقيه بايد اورجينال باشن

fariborz@shiraz
20-08-2011, 16:15
بله فقط سيستم هايي كه توي كانفيگشون زده dos غير اورجينال هستن اما بقيه بايد اورجينال باشن

آقا دی وی دی ویندوز رو که روش نمی دن؟

binahayat_m
20-08-2011, 16:26
2 تا رم 4 micron بزاری مشکل حله . مطمئن باش

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

آره اورجیناله

میرم بهش میگم ببینم چی میشه ، می تونه بگیره! امیدوارم با این کار حل بشه !
malayeru ممنون بابت عکس

fariborz@shiraz
20-08-2011, 16:28
اون ريكاوري رو ديگه مرگ نداشته باشه بايد از قسمت media recovery تهيه كرد كه هر ويندوزي (اورجينال) فقط يكبار اجازه اين امكان رو ميده براي همين هم ميگن تا لپتاپ رو خريدي همون اول ريكاوري بگير به همين دليله
اما بك آپ رو شما ميتونيد در بازه هاي زماني مختلفي و به تعداد دالخواه تهيه و استفاده كنين حتي اگه بك آپ شما از اول كار سيستم هم گرفته شده باشه بازم قدرت ريكاوري رو براي restore نداره
بك آپ صرفا بيشتر براي restore كردن تنظيمات و فايل هاي كم حجم استفاده ميشه

حالا من اول یه ریکاوری بگیرم بعد که خواستم از ریکاوری واسه بازگشت اطلاعات استفاده کنم هر چیزی تو هارد دارم پاک میشه ؟
مثلا تو درایو های دیگه چیزی دارم پاک میشه؟

commander.roger
20-08-2011, 18:15

اگر منظورت اینه که دکمه تشکر واسه یوزر خودت غیر فعاله مال همه همینطوره آخه کسی که از خودش تشکر نمیکنه که :31:

دوست عزيز من از خود راضي نيستم كه از خودم تشكر كنم!!! از يكي از دوستان بود كه الانم يادم نيست اسمشون:46:

commander.roger
20-08-2011, 18:23
میرم بهش میگم ببینم چی میشه ، می تونه بگیره! امیدوارم با این کار حل بشه !
malayeru ممنون بابت عکس

البته دوست عزيز گاهي اوقات از اين اتفاقات رخ ميده چون من چند مورد PC ديدم كه باتغيير يا ارتقاي رم همين مشكل براشون پيش اومده بود. تا جايي كه يادمه يكي از دوستان كه سيستم جمع ميكرد يه سري قوانين براي رم مطرح ميكرد كه يكي همين همجنس بودن رمها بود و ...
اي كاش شما پيش يه آدم حرفه ايي ميرفتي. قصدم سرزنش نبودا جسارت نكرده باشم. اما هميشه يه راهي هست پس خودتونو ناراحت نكنيد و بريد پيش همون طرف و با قاطعيت بخواهيد كه مشكلتون رو حل كنن
بازم ببخشيد اگه فضولي كردم تو كارتون، قصدم كمك بود:11:

siap89
20-08-2011, 18:40
بچه ها یکی یه لطفی کنه یه عکس از صفحه ی امتیازات سخت افزار ویندوز سون بگیره و قرار بده .
ممنون

commander.roger
20-08-2011, 18:57
دوستان عزيزم لطفا منو راهنمايي كنيد
من كار گرافيك زياد ميكنم(البته گيم كه زياد) و اصلا به خاطر همين كارهاي گرافيكه كه ميخوام لپ تاپ بخرم. بيشتر كارم با فتوشاپ و ايلوستريتور و كورل و ... هست اما خيلي با فتوشاپ پروژه انجام ميدم. اين طور كه شنيدم كارتهاي گرافيك Geforce با داشتن تكنولوژي CUDA (اگه اشتباه ننوشته باشم) توي برنامه هايي مثه فتوشاپ خيلي بهتر عمل ميكنه و با وجود تكنولوژي PhisX توي بازيها عملكرد بالايي داره!
از همه ي دوستان ميخوام بدون تعصب نسبت به hp و كارتهاي 6770 منو راهنمايي كنيد
كارتهاي Geforce يا Ati؟

malayeru
20-08-2011, 19:12
آقا دی وی دی ویندوز رو که روش نمی دن؟

بعضي از برند ها مثل dell توي يك ماه پيش نميدونم به چه مناسبتي يك پك همراه لپ تاپ ميدادن كه شامل موس و كيف و ويندوز اورجينال بود
اما كليت امر اينه كه روي لپ تاپ نميدن ويندوز اورجينال ر اما سفارشي ميتوني تهيه كني

malayeru
20-08-2011, 19:34
حالا من اول یه ریکاوری بگیرم بعد که خواستم از ریکاوری واسه بازگشت اطلاعات استفاده کنم هر چیزی تو هارد دارم پاک میشه ؟
مثلا تو درایو های دیگه چیزی دارم پاک میشه؟

ريكاوري شما رو به اون تاريخ و اون وضعي كه ريكاوري رو تهيه كردين انتقال ميده
بله شما در زمان گرفتن ريكاوري هر اطلاعاتي داشته باشين به همون برميگردين

malayeru
20-08-2011, 19:49
بچه ها یکی یه لطفی کنه یه عکس از صفحه ی امتیازات سخت افزار ویندوز سون بگیره و قرار بده .
ممنون

خدمت شما

atall
20-08-2011, 21:10
سلام دوستان، آقا الان که خواستم لپ تاپو روشن کنم، یه پیغامی بهم داد، بعدش نوشته بود اینترو بزن، من نزدم خاموش شد،:41: بعدش دوباره روشن کردم، همون پیغامو بهم دادو منم اینترو زدم، ویندوز بالا اومد.:46:

این طبیعیه؟؟؟ کسی مورد مشابهی واسش پیش اومده؟؟؟:13:

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

ريكاوري شما رو به اون تاريخ و اون وضعي كه ريكاوري رو تهيه كردين انتقال ميده
بله شما در زمان گرفتن ريكاوري هر اطلاعاتي داشته باشين به همون برميگردين
آقا شرمنده، یه سوالی واسم پیش اومد.

میگم کِی و چجوری باس از این ریکاوری که میگیریم استفاده کنیم؟؟؟ میشه یه توضیحی بدید؟؟؟ ممنون.

arseh666
20-08-2011, 22:17
من كار گرافيك زياد ميكنم(البته گيم كه زياد) و اصلا به خاطر همين كارهاي گرافيكه كه ميخوام لپ تاپ بخرم. بيشتر كارم با فتوشاپ و ايلوستريتور و كورل و ... هست اما خيلي با فتوشاپ پروژه انجام ميدم. اين طور كه شنيدم كارتهاي گرافيك Geforce با داشتن تكنولوژي CUDA (اگه اشتباه ننوشته باشم) توي برنامه هايي مثه فتوشاپ خيلي بهتر عمل ميكنه و با وجود تكنولوژي PhisX توي بازيها عملكرد بالايي داره!
كارتهاي Geforce يا Ati؟

فوتوشاپ یک برنامه معمولی گرافیکی هست . شما برنامه های گرافیکی که نیاز به رندر قدرتمند دارند میتونی روی این لپ تاپ حساب ویژه باز کنی.
حتی بازی مافیا 2 که با اسپانسری nvidia ساخته شده و همون PhisX که میگی صفحه اولش میاد . با ATi 6770 به راحتی باز میشه و با آخرین رزولیشن آدم حال میکنه باهاش . حالا من خودم هم نمیدونم چه فرق هایی دارن .
لپ تاپ من : hp 6050
موارد استفاده بنده : Catia -solid works- و گاهی illustrator در سطح متوسط

atall
20-08-2011, 22:34
فوتوشاپ یک برنامه معمولی گرافیکی هست . شما برنامه های گرافیکی که نیاز به رندر قدرتمند دارند میتونی روی این لپ تاپ حساب ویژه باز کنی.
حتی بازی مافیا 2 که با اسپانسری nvidia ساخته شده و همون PhisX که میگی صفحه اولش میاد . با ATi 6770 به راحتی باز میشه و با آخرین رزولیشن آدم حال میکنه باهاش . حالا من خودم هم نمیدونم چه فرق هایی دارن .

اینجور پست هارو که می خونم بیش از اندازه به انتخابی که کردم می بالم و ذوق زده میشم!!! :27: :31:

commander.roger
20-08-2011, 22:45

مرسي از راهنماييات اما كاش بتوني در مورد Phisix و CUDDA هم راهنمايي كني
بازم تشكر دوست عزيز

atall
21-08-2011, 01:14
دوستان با توجه به این لینک :

آخرین آپدیت گرافیک لپ تاپم ماله چیزی حدود 3 ماه پیشه، با توجه به اینکه من لپتاپمو 3 روز پیش خریدم، به نظر شما لازمه که این آ
دیت دانلود کنم؟؟؟

کلاً درایور های این لپتاپ طبق آخرین آپدیت ها هستند یا باید آپدیتشون کنم؟؟؟

صادقي589
21-08-2011, 01:24
سلام بر عزيزان
قيمت لب تاب hp dv6-6090 در بازار (تهران و يا مشهد)چنده
آيا براي بازي و فيلم ميشه روي آن حساب كرد
كساني كه اين لب تاب را خريدن ايرادي در آن ديده ايد؟
ممنون از پاسخگويي شما

malayeru
21-08-2011, 05:18
كارتهاي Geforce يا Ati؟

سلام دوست عزيز
اگه دوستي داري كه در رشته كامپيوتر تحصيل كرده ميتوني ازش بپرسي
در مورد cpu برند intell تاييد ميشه
در مورد گرافيك برند ati

البته من خودم كامپيوتر نخوندم ها
اما دوستام به اين دو مورد تاكييد فراوان دارن
حالا تصميم با خودتونه

malayeru
21-08-2011, 05:32
سلام بر عزيزان
ممنون از پاسخگويي شما

قيمت ها بسته به شهر و شركت ارائه دهند گارانتي تغيير ميكنن
اما در كل حدود 1.500
اين لپ تاپ از بهترين و قوي ترين و زيبا ترين لپ تاپ هاي سري جديده

malayeru
21-08-2011, 05:39
دوستان با توجه به این لینک :

آخرین آپدیت گرافیک لپ تاپم ماله چیزی حدود 3 ماه پیشه، با توجه به اینکه من لپتاپمو 3 روز پیش خریدم، به نظر شما لازمه که این آ
دیت دانلود کنم؟؟؟

کلاً درایور های این لپتاپ طبق آخرین آپدیت ها هستند یا باید آپدیتشون کنم؟؟؟

نه نيازي نيست
مگر اينكه به مشكل برخورده باشين در غير اينصورت نيازي نيست كه شما هميشه درايور ها رو آپديت كنيد.

شما بايد يه نگاه به تاريخ ساخت لپ تاپت داشته باشي
ميتونه از آخرين ورژن هاي درايور براش استفاده شده باشه و هم ميتونه درايور هاش آخرين ورژن نباشن

spaceman1369
21-08-2011, 07:58
سلام دوستان
شهادت امیرالمومنین علی (ع) رو خدمت همتون تسلیت میگم.
از دوستانی که hp 6090-6080-6070-6100-6177 دارن و وقت کافی دارن اگه می تونن تست CineBench از لپ تاپشون بگیرن و نتیجشو اینجا بذارن ممنون میشم.
اگه ممکنه تست سی پی پو باشه وشامل اینام باشه:
CB10 Rendering Single 64Bit
CB10 Rendering Multi 64Bit
ممنون

nightvision
21-08-2011, 09:46
سلام بر عزيزان
ممنون از پاسخگويي شما

برای بازی که کم نمیاره خیالت راحت
طراحی فوق العاده زیبایی داره اما اینم بگم که بدنشم یکم ظریفه
از قدرتش در اجرای بازیها که بگذریم کیفیت صداشم حرف نداره.:10:
یکم هم سنگین وزنه که با کولی حله

nightvision
21-08-2011, 09:54

میگم کِی و چجوری باس از این ریکاوری که میگیریم استفاده کنیم؟؟؟ میشه یه توضیحی بدید؟؟؟ ممنون.[/QUOTE]

چون ویندوز شما اوریجینال هست و درایورهت هم به صورت نصب شده روش هست شما مجبوری ریکاوری بگیری چون اگه ویندوزت مشکل پیدا کنه دیگه نه dvd ویندوز اوریجینال داری نه درایوره رو
یا ریکاوری میتونی ویدوز رو برگردونی به روزی که سیستم رو خریدی.خیلی راحت

amin750
21-08-2011, 09:59
قيمت ها بسته به شهر و شركت ارائه دهند گارانتي تغيير ميكنن
اما در كل حدود 1.500
اين لپ تاپ از بهترين و قوي ترين و زيبا ترين لپ تاپ هاي سري جديده
دیروز با بچه های پارسیان صحبت میکردم میگفت 6090 دیگه کم شده به جاش 6177 ،6100 ، 6091 و اینا اومده

fariborz@shiraz
21-08-2011, 11:43

میگم کِی و چجوری باس از این ریکاوری که میگیریم استفاده کنیم؟؟؟ میشه یه توضیحی بدید؟؟؟ ممنون.

چون ویندوز شما اوریجینال هست و درایورهت هم به صورت نصب شده روش هست شما مجبوری ریکاوری بگیری چون اگه ویندوزت مشکل پیدا کنه دیگه نه dvd ویندوز اوریجینال داری نه درایوره رو
[/QUOTE]
پس با این وضع یه هارد اکسترنال ضروریه و خیلی هم رو هارد بالا برای معیار اصلی انتخاب نباید حساب کرد.
این درایو ها رو از سایت بگیریم چقدر طول میکشه؟
ویندوز 7 ارجینال چند قیمته؟
ویندوز های تو بازار جواب می دن؟
من یه ارجینال ویستا مال دل دارم اونو استفاده کنم؟
آخه من احتمالا 300 - 400 فیلم و آهنگ بریزم

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

دیروز با بچه های پارسیان صحبت میکردم میگفت 6090 دیگه کم شده به جاش 6177 ،6100 ، 6091 و اینا اومده

آره 6050 شیراز هم گیر نمیاد
به نظرتون کدومشو به جای 6090 بگیریم که پشیمون نشم
بلوری رو 100% می خوام

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------

آقا کیفیت LED چطوره میشه با سونی مقایسش کرد یا ذلیله تو این قسمت
آخه میگن سونی ایسوس و ام اس آی سرترن تو صفحه

amirpcp30
21-08-2011, 11:51
كارتهاي Geforce يا Ati؟

سلام
اول اینکه شما با فتوشاپ و کلا کار گرافیکی زیاد می کنین با رزولوشن 1366 مشکلی ندارین؟ البته خودمم ندارم :31: ولی می خواستم ببینم شما کلا با چه رزولوشنی کار می کنین
درست شنیدید کرت های سری جیفورس از سری 8000 به بعد تکنولوژی cuda دارند که در کار فتوشاپ (نسخه ی جدیدش از این تکنولوژی بهره می بره)سرعت بیشتری داره اما اینو نشنیدید که همون طور که جیفورس کودا داره گرافیک های سری رادئون هم تکنولوژی استریم دارند که دقیقا کار کودا رو انجام میده
در مورد تکنولوژی فیزیکس ربطی به عملکرد بالا نداره و با فعال کردن این گزینه در بازی هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مثل مافیا 2 خیلی عملکرد پایین تر هم میاد و افت فریم شدیدی داره که باید گرافیک خیلی قدرتمندی داشته باشید
کارفیزیکس هم اینه که در انفجار ها طبیعی تر میشه بازی و کاملا ذرات شکسته شده رو میبینید مثل شیشه که این رو هم رادئون ها دارند با اسم havok که البته بعضی بازی ها از فیزیکس و بعضی بازی ها از هاوک پشتیبنی می کنند همون طور که مافیا 2 از فیزیکس پشتیبانی می کنه just cause هم از هاوک پشتیبانی می کنه

as30r
21-08-2011, 11:54
6199 6090Or

malayeru
21-08-2011, 13:44

[/QUOTE]

دوست عزيز شرمنده ام اما بايد بگم كه با ريكاوري برميگرده به روزي كه ريكاوري گرفتيم نه روزي كه لپ تاپ خريدم
حالا ممكنه بعضي ها همون اول بگيرن بعضي ها ديرتر بگيرن
شرمنده اگه تصحيح كردم

malayeru
21-08-2011, 13:51
6199 6090Or

6090 امتحان خودشو هم از لحاظ كانفيگ پس داده و هم تجربه
اما خوب 6199 هم كانفيگش خوبه
من خودم 6090 رو بيشتر تاييد ميكنم

malayeru
21-08-2011, 14:02
دوستان عزيز انجمن يه كمك خيلي خيلي ضروري................

هر كي كه dvd ريكاوري تهيه كرده
يه زحمتي بكشه از اطلاعات روي هر dvd يه عكس بگيره بذاره اينجا(dvd rom رو باز كنيد از همون صفحه يه عكس بگيريد)
مدل لپ تاپ هم حتما ذكر كنيد

...::: ممنون ميشم واقعا ممنون ميشم :::...:42::blush:

malayeru
21-08-2011, 14:26
مطلب مفيد در مورد باتري ها

انواع باطری ها و فلسفه شارژ اولیه
در دنیای باطریها چندین فناوری وجود داشته که هر یک جای خود را به تکنولوژیهای جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسلهایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است.

الف-باطریهای نیکل کادمیوم اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند. در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود. تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.

ب-باطریهای یون لیتیومی اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند. کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.

ج-باطریهای لیتیوم پلیمری اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد. این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود. چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند. خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است

sinadeath
21-08-2011, 14:48
کارفیزیکس هم اینه که در انفجار ها طبیعی تر میشه بازی و کاملا ذرات شکسته شده رو میبینید مثل شیشه که این رو هم رادئون ها دارند با اسم havok که البته بعضی بازی ها از فیزیکس و بعضی بازی ها از هاوک پشتیبنی می کنند همون طور که مافیا 2 از فیزیکس پشتیبانی می کنه just cause هم از هاوک پشتیبانی می کنه
مالکیت موتور HAVOK مال اینتله و این موتور برعکس موتور فیزیکی PhysX بر روی CPU پردازش میشه نه روی GPU که بشه گفت در مقابل Nvidia که از موتور PhysX برای پردازش فیزیک روی GPU استفاده میکنه ATI هم از HAVOK استفاده میکنه و اگه شما یه بازی که از موتور HAVOK استفاده میکنه رو تو هر دو کارت ATI و Nvidia اجرا کنی فرقی نمیکنه چون پردازش این موتور روی CPU هست نه روی GPU
ATI و INTEL یه همکاری با هم دارن و قرار بود اینتل این موتور رو بر روی GPU های ATI اجرا کنه که کنسل شد.
در مورد PhysX هم که اینقدر شلوغش کردن اولا اینکه تعداد بازی ها و نرم افزار هایی که از این موتو ر پشتیبانی می کنند خیلی کمه.
و دوما Physx درسته که در کیفیت بازی موثر هست اونم نه کیفیت کلی بازی بلکه چیزایی مثل برخورد ها و تصادفاتو یه سری چیزای جزیی فیزیکی اما از سرعت اجرای بازی و فریم ریت اون به شدت کم میشه به طوری که حتی بعضی از کسایی که ازش استفاده میکنن برای اجرای سریعتر بازی PhysX رو خاموش میکنن و عملا امکان استفاده از این تکنولوژی فقط در کارت های High End و خیلی قوی Nvidia وجود داره :31:
در برابر CUDA هم که کمک به رندرینگ و گرافیک میکنه و تاثیری در اجرای بهتر بازی نداره که دوستمون هم گفتن همین کارو Stream ATI هم انجام میده و با مشارکت بین CPU و GPU برای پردازش به رندرینگ کمک میکنه
پس نتیجه میگیریم که Radeon 6770 نسبت GT550 برتری داره و عملا این موضوع رو بنچ مارک های مختلف ثابت میکنه و همونطور که قبلا گفتم در اجرای بازیها نسبت به GT550 بیست الی بیست و پنج درصد سریعتر عمل میکنه.:27:

amirpcp30
21-08-2011, 14:53
مطلب مفيد در مورد باتري ها

انواع باطری ها و فلسفه شارژ اولیه
در دنیای باطریها چندین فناوری وجود داشته که هر یک جای خود را به تکنولوژیهای جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسلهایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است.

الف-باطریهای نیکل کادمیوم اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند. در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود. تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند.

ب-باطریهای یون لیتیومی اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند. کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند.

ج-باطریهای لیتیوم پلیمری اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد. این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود. چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند. خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است
سلام
ممنون
اینو در تاپیک گوشی galay sII هم دیدم ولی نفهمیدم منبعش کجاست
اگه منبعشو بفرمایید ممنون میشم
با سپاس

amirpcp30
21-08-2011, 15:01
سلام

مالکیت موتور HAVOK مال اینتله و این موتور برعکس موتور فیزیکی PhysX بر روی CPU پردازش میشه
البته فیزیکس رو هم میشه پردازشش رو با cpu انجام داد ولی با سرعت خیلی خیلی کمتر

sinadeath
21-08-2011, 15:10
سلام

البته فیزیکس رو هم میشه پردازشش رو با cpu انجام داد ولی با سرعت خیلی خیلی کمتر
آره مث بازی MAFIA 2

sinadeath
21-08-2011, 15:39
دوستان عزيز انجمن يه كمك خيلي خيلي ضروري................

هر كي كه dvd ريكاوري تهيه كرده
يه زحمتي بكشه از اطلاعات روي هر dvd يه عكس بگيره بذاره اينجا(dvd rom رو باز كنيد از همون صفحه يه عكس بگيريد)
مدل لپ تاپ هم حتما ذكر كنيد

...::: ممنون ميشم واقعا ممنون ميشم :::...:42::blush:
HP DV6 6070se

DVD 1

DVD 2

DVD 3

DVD 4

fariborz@shiraz
21-08-2011, 15:41

دوست عزيز شرمنده ام اما بايد بگم كه با ريكاوري برميگرده به روزي كه ريكاوري گرفتيم نه روزي كه لپ تاپ خريدم
حالا ممكنه بعضي ها همون اول بگيرن بعضي ها ديرتر بگيرن
شرمنده اگه تصحيح كردم[/QUOTE]

آقا این ریکاوری هم مثل بکاپ هر چی هارد پرتر باشه حجمش بالاتره؟