مشاهده نسخه کامل
: طرفداران HP dv6-6090ee
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
hamidrezavictor
17-09-2012, 16:22
من میخواستم موس بازی بخرم بهم سیم دار توصیه شد فکر کنم بهتر باشه ... بعد دقت موس های سیم دار بیشتر ه هه ه
salar_aziz
17-09-2012, 17:56
دوستان دیگه؟
mohsenking
17-09-2012, 19:00
سلام دوستان
من واسه معماری و کارهای دقیق واسه این لپ تاپ موس بیسیم بگیرم بهتره یا سیمدار؟(بیسم رو خریدم الان ولی تا فردا میشه برم عوضش کنمفاخه بعد خرید که رسیدم خونه یکی از دوستا موسش خراب شد و منم شک کردم و بازش نکردم تا اینجا ازتون راهنمایی بگیرم!!)
فکر کنم a4tech مارک خوبی باشه دیگه؟الان بیسیم 45هست و سیمدار20 تومن
برام مصرف باتری و حساسیت در نگهداری مگرانیی ندارم و برام مهم نیست
فقط میخوام بعد چند وقت مشکل دار نشه،مثلا کند بشه و گیر کنه(تیکه تیکه حرکت کنه و..)
ممنون میشم اونایی که خریدن راهنمایی کنن
(پ.خ:در قسمت مشاوره خرید جوابی ندادند اصلا که اینجا مزاحم شدم!!)
ممنون
من یه ساله وایراس فورتک دارم هیچ مشکلیم نداشته من 20 گرفتم پارسال
همونو بگیر حالشو ببر
سلام دوست عزیز.
من 2تا از این موسهای بیسیم a4techدارم و هیچ مشکلی تو این 1 سال نداشتم.
در ضمن این رو هم بگم گارانتی تعویض داره.
اگه خواستی بخری اول یک باطری قابل شارژبراش بخر ،وشارژرش.
وقتی که از کار افتاد فکر نکن خراب شده ،باطریت تموم شده
دوستان کسی با هارد لپ تاپ 6090 مشکل نداشته؟؟؟
سیستمم خیلی سرعتش پایینه حدس میزنم از هاردش باشه
PersianEm0b0y
21-11-2012, 19:50
تو سری اولیه 6000 یعنی همین 5 مدل معروف که 6090 هم بهترین مدلش بوده مشکل هارد براش خیلی پیش اومده ...
هارد رو با نرم اغزار Hard Disk Sentinel چک کن ببین چی نشون میده ...
بدون شک این مساله برای شما رخ داده در حالت فعلی یا رخ میده چون 6090 مورد خرابی هارد خیلی داشته ...
فقط هم همین مدل بوده و گزارش دیگه ای در مورد مدل های دیگه وجود نداشته تو هیچ سری دیگه ای ...
اگه مجبور به تعویض هارد شدی یا 1TB نگیر یا یه برند خوب انتخاب کن.مثل wd . سعی کن از toshiba , hitachi نگیری.اینها هم خوبند.ولی کلا هاردهای لپتاپ (2.5 inch) با طرفیتهای بالا مخصوصا با دور 7200 امکان خرابیشون بیشتره.التبه مال 6090 5400 دور بود.شاید برندهای دیگه مشکل خاصی نداشته باشند.ولی خب من یه جا خونده بودم تو ظرفیتهای بالا ممکنه مشکلاتی پیش بیاد.از seagate , wd ,... سعی کن بگیری.مال شما هم یا toshiba هست یا hitachi.کلا سری dv6 یکی از این دو تاست.مثلا مال من toshoba 500GB-7200RPM هست.تا حالا هم مشکلی نداشته.ولی خب wd , seagate فکر می کنم بهتر باشند
این اسکرینشه انگار اوضاش خیلی داغونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PersianEm0b0y
21-11-2012, 22:14
دوست عزیز هاردت در یک قدیمیه مرگه سریعا باید اطلاعات رو ازش برداری ...
8256 بدسکتور یعنی این که کل سکتورهای هاردت نابود شده ...
باید به فکر خرید هارد جدید باشی ..
ضمنا به کلینیک هارد هم برو تو گوگل سرچ کن پیدا میشه ...
زده دیگه Critical یعنی بحرانی اوضاش ..
چطور این همه بد سکتور گرفته؟؟
PersianEm0b0y
21-11-2012, 23:04
دلایل زیادی داره ولی خوب هی اطلاعات ریختن و پاک کردن و ویندوز عوض کردن و ...تاثیر زیاد داره ...
منم هاردم سر هیجی 55 تا بدسکتور داره الان .
نوسانات برق هم می تونه به طور جدی اسیب بزنه به هاردهای مغناطیسی
درود
دوستان چند مدتی هست که ساعت و تاریخ این مدل لب تاب ما پس از خاموش و روشن کردن تغییر میکنه
جریان چیه؟
بعد میخواستم بپرسم که روش درست نصب کردن درایور کارت گرافیک ati این مدل لپ تاپ چجوریه؟
من از طریق کنترل پنل و درایورمنیجر آپدیدت کردم اما تو بازی ها اجرا کردن خیلی افتضاحه چرا اینجوریه؟
سپاس از یاری شما دوستان
PersianEm0b0y
22-11-2012, 17:41
دوستان چند مدتی هست که ساعت و تاریخ این مدل لب تاب ما پس از خاموش و روشن کردن تغییر میکنه جریان چیه؟
دلایل متعددی داره حتی دلایلی که ممکن برای اولین بار کسی باهاش برخورد می کنه چون در کامپیوتر و کلا سیستم عامل همه چیز قابل رخ دادن هست ...
ممکن از ویروس / مشکلات ریجستری / تنظیمات و ...باشه ...
کلا اگر می تونی ویندوز رو دوباره نصب کن .
بعد میخواستم بپرسم که روش درست نصب کردن درایور کارت گرافیک ati این مدل لپ تاپ چجوریه؟
اینجارو بخون پست 4717 ...
بچه ها من فن لپتاپم یکی دو هفته است بعضی وقتها خوب کار نمی کنه و صدای عجیبی می ده.وقتی مثلا یک ساعت بازی می کنم بعدش که دور فن میاد پایین این صدا ها رو می ده.ولی اگه دوباره بازی کنم و دور فن بره بالا تقریبا عادی می شه.تا حالا دو بار هم موقع روشن کردن سیستم قبل از بوت یه ارور داده که فن سیستم درست کار نمی کنه و بعد خاموش می شه.ولی دفعه بعد راحت بوت می شه.مشکل خاصی نداشتم باهاش تا حالا و دمای سیستمم حتی تو حالتی که صدا می ده بالا نمی ره.ولی من چون تا حالا پشت لپتاپ رو باز نکرد و قطعاتش رو ندیدم می خواستم بپرسم که ایا این لپتاپ فقط یه فن داره یا مثل desktop برای cpu یا gpu هم فن کوچک جدا گانه داره؟اخه جایی نشنیدم در مورد لپپتاپ.یعنی مشکل از خود فن اصلیه؟تو برنامه speed fan یه گزینه داره نوشته gpu fan جلوش نوسته 0RPM البته speedfan چرت و پرت زیاد می نویسه.ولی Gpu هم فن جدا داره برای لپتاپ؟!
من dv6 6070 دارم
راستی نرم افزاری برای تست فن هست؟
PersianEm0b0y
24-11-2012, 13:08
نه یه فن داره و نوعش هم sonun تایوان هست ...
این طور که مشخصه روتور دچار مشکل شده و نمی تونه درست بچرخه شک نکن باید عوض شه ...
البته سیستم هنوز مشکل رو در حدی ندیده که بخواد ارور بده چون هنوز داره می چرخه ولی با روتور دچار مشکل مثل پرنده ای که بالش شکسته ...
مشکلی نیست و نهایتا 60-50 می گیرن و عوض می کنن ...
فقط باید ببری گارانتی خوب تو پاساژ رضا .
فن پاویلیون هم تو سایت ebay حدودا 15 دلار قیمتشه که با چیزای دیگه ش میشه 60-50 تومن ..
ممکنه تا 6 ماه دیگه هم کار کنه اما تو دور پایین و تو شب ویز ویز می کنه چون روتور خراب شده ...
اصلا چیز عجیبی هم نیست چون خیلی چرخیده و به هر حال یه عمری داره و باید جایگزین بشه ..
اینم عکس :
من حدود یک ساله لپتاپ رو دارم.هنوز یه کم از گارانتیش مونده فکر کنم.گارانتی golden بود اول که خریدم.400 روزه.همون پاسا÷ رضا هم هست.به نظرت قبول می کنه که رایگان عوض کنه؟چون فنه دیگه.تو لیستشم جزو قظعات خارج از گارانتی نیست.ارزش داره ببرم اونجا لپتاپ رو؟اخه مشکلش یه جوریه دائمی نیست و مثلا الان که دارم کار می کنم اصلا هیچ صدایی نمی ده و عادی کار می کنه.حتی اگه دو روزم همینجوری کار کنم مظلکی پیش نمی اد احتمالا.ولی اگه یه کم زیاد بازی کنم و بعد دوباره بازی رو ببندم یه ربع بعدش رو دور پایین صدا می ده.تو خود بازی هم مشکلی نیست.تازه بعضی وقتها بازی هم می کنم (مثلا نیم ساعت) بعدش هم باز مشکلی نداره.یه جورایی بازی در اورده! خب ببری گارانتی اول باید بهشون نشون بدی که داره بد کار می کنه.اینجوری بگیر نگیر داره.ممکنه اونجا خوب کار کنه! خودمم نمی خوام پشت لپتاپ رو درارم.به نظرت با روغن کاری و اینا حل نمی شه؟فکر نکنم چیزیش مثلا شکسته باشه یا ... .خودم می گم شاید گرد و خاک و ... گرفته باشه یا یه چی تو این مایه ها.وگر نه باید کلا مشکل می داشت.من داییم ساله یه کامپک داره صبح تا شبم روشنه تا حالا فنش مشکل نداشته.من که یه ساله دارم.می ترسم ببرم گارانتی هیچی هم نباشه الکی سر کیسه ام کنند.می شناسی این مردم رو که!
PersianEm0b0y
24-11-2012, 16:19
اگر تموم نشده باشه باید عوض کنه ..
من نظرم اینه اول ببری گارانتی خودش ببینی چی میگه اگر چرت و پرت گفت و پول خواست باهاش کل کل کن ببین چیکار می تونی بکنی .
اگر راضی نشد ببر جای دیگه تو همون پاساژ رضا نه جای دیگه ...
یه گارانتی هست تو طبقه اول پاساژ رضا ( اول منظورم اینه از وسطای بازار که از اون پله ها میری بالا همون اولین طبقه آخرین گارانتی درشم روش از این نوارهای سفید داره و رگه رگه ست فکر کنم اسمش ایران نوین باشه ) ببر اونجا بگو فن پاویلیون 6000 می خوام همشون دارن و همه هم یک قیمته ...
نباید بیشتر از 60-50 باشه دیگه آخرش 70 اگر مثلا گارانتی خودت نه ایران نوین ( چون ایران نوین بالا نمی گه قیمت خودشو می گیره ) گفت 150-140 بدون می خواد بکنه تو آستینت و بش بگو بیااااااااااااااااااا !!!!
اما در مورد خود فن اصلا حرفی نمیشه در مورد این که عمرش تموم شده ست زد و باید عوض شه ...
البته ممکن تا مدت ها هم کار کنه اما دیگه هیچ وقت مثل اولش نمیشه ...
نه اصلا روغن کاری نکن چون نه تنها درست نمیشه سیستم رو هم بهم میریزه ...
نه اصلا باز کردن لپ تاپ مشکلی نیست چون فن دقیقا پشت دستگاه هست و اصلا قسمت های دیگه باز نمیشه و شک نکن لپ تاپت کوچکترین تغییری بعد از تعویض فن نمی کنه چون اصلا دخالتی تو قسمت های دیگه نمیشه که این به دلیل طراحی داخلی عالی اچ پی هست چون پیش بینی چنین چیزی رو طراحان کردن ...
نه اون کامپک که بحثش جداس شما یه سال پشت هم بازی های سنگین رو اجرا کردی با CoolSense طبیعتا از عمر روتور کم میشه اما اگر استفاده کامپک رو ازش داشتی تا 4-3 سال خراب نمیشد ...
در کل اصلا جای نگرانی نیست و اگر بردی ایزان نوین مطمئن باش بهرین سرویس رو داره به همراه فن اورجینال مثل روز اول ...
منظورت از پاسا÷ رضا چهار راه ولیعصره یا یه جا دیگه؟!! چون اونجا پله نداره!
PersianEm0b0y
24-11-2012, 18:17
نه بازار رضا 4 راه ولی عصر ...
اگر رفته باشی که رفتی دیدی دو تا در ورودی اتومات داره به فاطله چند متر از هم ...
از یکی شون وارد پاساژ شو بعد رسیدی وسطش دقیقا پشت قسمت مدیریت که حراست و ...هست یه پله داره میره بالا ...
اصلا چه کاریه بپرس قسمت گارانتی ها کجاس میگن برو از پله ها بالا ...!
اها راست می گی.اخه تا حالا کارم به طبقات بالا نکشیده بود.همیشه کارم طبقه همکف بود! یادم رفته بود اونجا پله داره.مرسی
PersianEm0b0y
24-11-2012, 20:09
کل سه طبقه گارانتیه ...
همشون خوبن ولی اونی که گفتم بهتره ...
اسمشو مطمئن نیستم ولی فکر کنم یا "ایران یا نوین" توش داشت ...
آخر سالن طبقه اول هست که در شیشه ای هم داره .
دوستان دقت کردن که کنار کادر مشکی مانیتور سمت چپ ۳ سانت بالا تر از کادر مشکی پایین ، حالت آهنربایی وجود داره ؟؟؟
من نمیدونم چرا اینجوریه ، کسی میدونه این آهنربا چیه جریانش اونجا ؟؟؟
PersianEm0b0y
01-12-2012, 23:17
نه فکر نمی کنم من ندیدم چنین چیزی قبلا !
مگه مشکلی هست ؟
نه مشکلی وجود نداره والی این آهن ربا وجود داره حتی بعد از خاموش کردن
PersianEm0b0y
01-12-2012, 23:32
من خودم ندارم ولی داداشم 6190 داره ندیدم چنین چیزی .
البته الان چک نکردم البته !
PersianEm0b0y
01-12-2012, 23:56
فرقی نداره همه مثل هم هستن و با یک متریال ساخته میشن !
متریال پاتریال نکن بابا :D
من میگم اونجا آهن ربا هاست ، دقت کردن ؟؟؟
mman1384
06-12-2012, 12:07
سلام .من dv6-6080se دارم میخام ویندوز 8 روش نصب کنم ولی درایور های ویندوز 8 رو توی سایتش پیدا نکردم
میشه جدید ترین درایور کارت گرافیکش و آپدیت بایوسش رو بذارید
ممنون
hamidrezavictor
10-12-2012, 18:15
سلام من 6080se دارم کلید q بد کار میکنه چی کار کنم؟
hamidrezavictor
10-12-2012, 18:19
متریال پاتریال نکن بابا :D
من میگم اونجا آهن ربا هاست ، دقت کردن ؟؟؟
بله درسته اهنربا داره :) 6080se
m_nazary2001
22-02-2013, 17:08
سلام چطور میشه hdmi رو فعال کرد؟
سلام چطور میشه hdmi رو فعال کرد؟
کلید f4 رو بزن 4 تا حال واست میاره هر کدومو که میخوای انتخاب کن
معمولا از دومی استفاده میکنن
Seller-R
09-03-2013, 00:34
لپ تاپ من بعضی مواقع اتوماتیک خودش ری استارت میشه زمان مشخصی نیست ممکنه به روز بشه یه روز نشه اما الان چند ماهه این مشکل و دارم کسی راه حلی نداره کمکی ؟
amirpcp30
10-03-2013, 19:18
سلام دوستان
من لپتاپم 6080 یکجورایی هنوز نوعه چون تو این یکی دو سای که خریدم جمعا دو ماه استفاده کردم 800 ساعت زمان کارکردشه ولی چند روز دست دوستم بوده میبینم هاردش یکم خرخر میکنه احتمالا تو حرکت زیاد جا به جا کرده
گفتم کلا ssd بزارم خیالم راحت شه چون جدیدا از لپ تاپ استفاده می کنم
می خواستم بپرسم این لپتاپ ساتا 3 هم ساپورت می کنه یا فقط 2 ؟ میشه دو تا هم بست مثلا ssd رو بزارم هارد هم بزارم؟
اگه مدل خوبی واسه این لپ تاپ سراغ دارید بگید ممنونتون میشم 60-80 گیگ می خواستم قیمت هم در حد 300
با سپاس
amirpcp30
25-03-2013, 21:29
سلام دوستان
عید همگی مبارک
من یک ssd وسه لپ تاپ 6080 گرفتم ولی نمی تونم ریکاوری رو از روی دی وی دی بریزم فرمت می کنه ولی می خواد فایل رو بریزه میگه متصل نیست و...
می خواستم خودم ویندوز نصب کنم سوالی که داشتم اینه که کدوم ویندوزه؟ آلتیمیت نصب کردم ولی با سریالی که پشت لپ تاپه کار نمی کنه
نگاه کردم دیدم هوم پریمیومه ولی می خواستم ببینم اخرین ورژنش کدومه که همون رو نصب کنم؟
در ضمن این لپ تاپ از ساتا 3 بهره میبره (چون در پست قبل پرسیدم کسی جواب نداد حالا ssd sata 3 گرفتم خودم تست کردم )
با سپاس
ویندوزش Home premium هست.فقط همین ور÷ن رو می تونی با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنی
ریکاوری هم سعی کن با برنامه recovery manager خود hp انجام بدی.من نکردم تا حالا.نمی دونم چرا نمی کنه.ولی نیازی هم نیست.همون ویندوز نصب کنی راحت تره.من یه هفته پیش درایو ریکاوریم رو فرمت کردم الکی 16 گیگ گرفته بود یه کم جا باز شد!!
هاردت رو هم با یه نرم افزار تست هارد تست کن ببین نشکل داره یا نه.معمولا این لپتاپ هاردهای 1TB که مال 6090 بود بعضیا مشکل داشتن باهاش.بعیده مال شما مشکل داشته باشه.شاید صدای گرافیکه فکر می کنی مال هارده.اخه بعضی وقتا یه صداهایی می ده گرافیک.یا حتی فن.به هر حال تست کنی بهتره.مثل نرم افزار hd sentinel
amirpcp30
26-03-2013, 17:21
سلام
ممنون دوست عزیز
در مورد هارد خیر خودش یک صدای ریز داره ولی زیا هم نیست ول یخب ssd بهتره از نظر سرعت و مصرف
در مورد ویندوز با ریکاوری نشد حتی ایمیج گرفتم ولی بعد بیخیال شدم گفتم همون خودم ویندوز نصب کنم سبک تره چون ssd هم هست حجم کم دارم فقط موندم کدوم نسخه جدیدتر و بهتره البته میدونم خودش اپدیت می کنه ول یگفتم شاید فرق کنه این دو تا رو دیدم:
اولی اسمش x15 هست دومی x17 که حجمش هم بیشتره گفتم شاید جدیدتره همینو دانلود کردم حالا نمیدونم گفتم نظر دوستان رو بپرسم به چه طریقه
با سپاس
سلام به همگی و سال نو مبارک.
از دوستانی که تجربه و اطلاعات خوبی دارن یک راهنمایی میخواستم.
من خودم 6080 دارم و میخواستم برای دوستم یک لب تاپ بخرم ،اگه میشه راهنمایی کنید چه مدلی بخرم که تو همین مایه های 6080 باشه و قیمتش زیر 2600000
cori5وcori7فرقی برام نداره
D o l f i n
02-04-2013, 17:55
سلام
امیدوارم سیزده بدر خوش گذشته باشه
تقریبا چند روزی هست هر چند ساعت یه بار یه صدای تیک تیک از تو لپتاپ میاد بیرون که حس میکنم ماله هارد باشه بعد شنیدم هاردهای این سری کمی زودتر خراب میشن اگه کسی تجربه ای داره و میدونه اخرای عمرشه تا یه فکری به حالش بکنم هنوز که خراب نشده اوه یادم رفت بگم که مدل لپتاپ من 6070 هست
hamidrezavictor
02-04-2013, 23:42
سلام
تقریبا چند روزی هست هر چند ساعت یه بار یه صدای تیک تیک از تو لپتاپ میاد بیرون که حس میکنم ماله هارد باشه بعد شنیدم هاردهای این سری کمی زودتر خراب میشن اگه کسی تجربه ای داره و میدونه اخرای عمرشه تا یه فکری به حالش بکنم هنوز که خراب نشده اوه یادم رفت بگم که مدل لپتاپ من 6070 هست
برای منم زیاد صدا میده طبیعیه فکر کنم
سلام به همگی و سال نو مبارک.
از دوستانی که تجربه و اطلاعات خوبی دارن یک راهنمایی میخواستم.
من خودم 6080 دارم و میخواستم برای دوستم یک لب تاپ بخرم ،اگه میشه راهنمایی کنید چه مدلی بخرم که تو همین مایه های 6080 باشه و قیمتش زیر 2600000
cori5وcori7فرقی برام نداره
D o l f i n
03-04-2013, 07:01
خب مشکل اینجاست که از اول همچین صدایی نمیداد جدیدا اینجوری شده بعد صدا مثل صدهای طبیعی هارد نیست یه صدای تیک نیک هست که فکر کنم نزدیک 4 بار تکرار میه و خیلی واضح هم شنیده میشه
hamidrezavictor
03-04-2013, 13:08
خب مشکل اینجاست که از اول همچین صدایی نمیداد جدیدا اینجوری شده بعد صدا مثل صدهای طبیعی هارد نیست یه صدای تیک نیک هست که فکر کنم نزدیک 4 بار تکرار میه و خیلی واضح هم شنیده میشه
این صدایی که میگی برای نوت بوک منم هست ... نگران نباش طبیعیه ... فکر کنم هارد 6090 خیلی زود خراب میشد
سلام
از یه برنامه تست هارد استفاده کن مثل hard disk sentinel.اگه مشکلی داشته باشه می گه.بد سکتور رو هم همینطور.منم 6070 دارم.مطمئنی صدای هارده؟من بعضی وقتها یه صداهایی از گرافیک می شنوم.البته خیلی خفیف.ولی طبیعیه.ولی از هارد تا حالا صدایی نشنیدم.به هر حال با نرم افزار چک کنی بهتره.درضمن این سری مدل 6090 که هاردش 1TB هست بعضیها مشکل داشتند.تو ظرفیتهای پایینتر چیزی نشنیدم من
mohsenking
06-04-2013, 23:48
بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟
بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟
نه مشکلی پیش نمیاد.ولی حالا که باطریت تقریبا خراب شده درش نیار که موقع برق رفتن و اینا سیستمت یه دفعه شات دان نشه.درسته که باطری جلوی نوسانات رو نی گیره.ولی همین که وسط برنامه ای یا بازی یا ... برق بره بدتره تا اینکه رو باطری باشه.اقلا رو باطری سیستم خاموش نمی شه و مثلا هارد یه دفعه از کار نمی افته و ویندوز هم آسیب کمتری می بینه.انگار باطریهای Hp کیفیت معمولی دارن (به جز بعضی سریها)فکر می کنم نسبت به سونی و ... کیفیت باطریشون پایینتر باشه.هر چند مال من که هنوز 15 درصد wearlevel داره
می گم نکنه تو هم مثل داداش من همش از باطری استفاده می کردی و بعد که تموم می شد شار÷ش می کردی و ... !منم هی بهش می گم اینکار رو نکن.ولی فکر می کنه اینجوری بهتره واسه لپتاپ!کلا تو خود سایت Hp هم بری می گه اگه بیشتر از دو هفته از باططری استفاده نمی کنی بهتره درش بیاری و با برق کار کنی.(البته اونا مثل ما وم به دقیقه برقشون نمی ره که بابای دستگاه رو در بیاره!)
hamidrezavictor
10-04-2013, 19:50
با عرض سلام . حس میکنم فن نوت بوکم بد کار میکنه :-S وسط بازی بودم که دیدم اصلا کار نمیکنه ... الان بهتر شده خوب کار میکنه ... فکر کنم باید تمیزش کنم :) کار سختیه؟ خودم میتونم یا ببرمش بیرون؟
mohsenking
11-04-2013, 00:08
نه مشکلی پیش نمیاد.ولی حالا که باطریت تقریبا خراب شده درش نیار که موقع برق رفتن و اینا سیستمت یه دفعه شات دان نشه.درسته که باطری جلوی نوسانات رو نی گیره.ولی همین که وسط برنامه ای یا بازی یا ... برق بره بدتره تا اینکه رو باطری باشه.اقلا رو باطری سیستم خاموش نمی شه و مثلا هارد یه دفعه از کار نمی افته و ویندوز هم آسیب کمتری می بینه.انگار باطریهای Hp کیفیت معمولی دارن (به جز بعضی سریها)فکر می کنم نسبت به سونی و ... کیفیت باطریشون پایینتر باشه.هر چند مال من که هنوز 15 درصد wearlevel داره
می گم نکنه تو هم مثل داداش من همش از باطری استفاده می کردی و بعد که تموم می شد شار÷ش می کردی و ... !منم هی بهش می گم اینکار رو نکن.ولی فکر می کنه اینجوری بهتره واسه لپتاپ!کلا تو خود سایت Hp هم بری می گه اگه بیشتر از دو هفته از باططری استفاده نمی کنی بهتره درش بیاری و با برق کار کنی.(البته اونا مثل ما وم به دقیقه برقشون نمی ره که بابای دستگاه رو در بیاره!)
آره من همیشه استفاده میکردم و بعد از اتمام شارژ میزدم توی برق وقتی شارژ میشد دو باره از باطری استفاده میکردم،فقط معمولا موقع بازی باطری رو در میاوردم.
من بعضی وقتا یهو لپتاپم خاموش میشه و یه دکمه که میزنم میاد بالا از اول،برای شما پیش اومده ؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
با عرض سلام . حس میکنم فن نوت بوکم بد کار میکنه :-S وسط بازی بودم که دیدم اصلا کار نمیکنه ... الان بهتر شده خوب کار میکنه ... فکر کنم باید تمیزش کنم :) کار سختیه؟ خودم میتونم یا ببرمش بیرون؟
نمی شه که کار نکنه! کلا سری 6000 فنش خیلی با کیفیت نیست.هر چند از نظر قیمت خیلی ارزش نداره و اونور کمتر از 10 دلاذ تو سایت ebay می تونی بخری.ولی اینجا خب 70-80 تومن بود تا چند ماه پیش.اگه بعد از بازی صدا می ده (یعنی صدای غیر طبیعی) مشکل پیش اومده براش.برای منم یکی دو ماهه اینجوری شده.البته خیلی مهم نیست انگار.فقط اگه دو سه ساعت بازی کنم اینجوری می شه و بعد یکی دو ساعت خودش درست می شه.اگه احساس می کنی مشکلی نداره و کثیفه می تونی با سشوار امتحان کنی.اگه گارانتیت هم گدشته می تونی پشت لپتاپ رو باز کنی.من نکردم تا حالا.نباید سخت باشه
آره من همیشه استفاده میکردم و بعد از اتمام شارژ میزدم توی برق وقتی شارژ میشد دو باره از باطری استفاده میکردم،فقط معمولا موقع بازی باطری رو در میاوردم.
من بعضی وقتا یهو لپتاپم خاموش میشه و یه دکمه که میزنم میاد بالا از اول،برای شما پیش اومده ؟
نه برای من پیش نیومده.اگه مشکل از ویندوز نباشه می تونه از رم یا هارد یا چیزای دیگه هم باشه.نمی شه قطعی گفت
binahayat_m
19-04-2013, 01:27
سلام خدمت دوستان عزیز
مدل لپ تاپ من 6080
فن لپ تاپ فکر کنم دیگه کار نمی کنه، یه مدت خر خر می کرد و الان سکوت اختیار کرده
متاسفانه تا به حال هم داخلش رو تمیز کاری نکردم
می خواستم ببینم این دما الان نرمال حساب می شه؟
سیستم تو حال power save هست
حدودا 1 سال و 3 ماه که دارمش
پیشنهادتون برای بهبود وضعیتش چی هسنش؟
IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
با تشکر
hamidrezavictor
19-04-2013, 11:41
سلام خدمت دوستان عزیز
مدل لپ تاپ من 6080
فن لپ تاپ فکر کنم دیگه کار نمی کنه، یه مدت خر خر می کرد و الان سکوت اختیار کرده
متاسفانه تا به حال هم داخلش رو تمیز کاری نکردم
می خواستم ببینم این دما الان نرمال حساب می شه؟
سیستم تو حال power save هست
حدودا 1 سال و 3 ماه که دارمش
پیشنهادتون برای بهبود وضعیتش چی هسنش؟
IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
با تشکر
نه داداش طبیعی نیست باید 55-50 باشه حتی کمتر :( منم همین مشکل و دارم فکر کنم باید بازش کنیم تمیزش کنیم :-( برای من کار میکنه اما انگار دیر میفهمه که باید کار کنه... وقتی بازی هستم یهو از کار میفته بعد که از بازی میام بیرون بعد از 5 دقیقه با شدت شروع به کار میکنه :n03:
binahayat_m
19-04-2013, 17:22
نه داداش طبیعی نیست باید 55-50 باشه حتی کمتر :( منم همین مشکل و دارم فکر کنم باید بازش کنیم تمیزش کنیم :-( برای من کار میکنه اما انگار دیر میفهمه که باید کار کنه... وقتی بازی هستم یهو از کار میفته بعد که از بازی میام بیرون بعد از 5 دقیقه با شدت شروع به کار میکنه :n03:
ممنونم از پاسخت
درسته طبیعی نیست
اخه من الان کار خاصی هم نمی کنم
5 دقیقه هم کمتر از روشن کردنش گذشته ، میشه 60-65
البته یه پیغامی می ده ، وقع روشن شدن
یه بار یه ویدیو دیدم باز کردنش خیلی سخت بود و گرنه خودم تمیز می کردم
hamidrezavictor
19-04-2013, 20:26
ممنونم از پاسخت
درسته طبیعی نیست
اخه من الان کار خاصی هم نمی کنم
5 دقیقه هم کمتر از روشن کردنش گذشته ، میشه 60-65
البته یه پیغامی می ده ، وقع روشن شدن
یه بار یه ویدیو دیدم باز کردنش خیلی سخت بود و گرنه خودم تمیز می کردم
من با جاروبرقی (یک حالتی داره باد و با فشار میده بیرون ) رو قسمت فن گرفتم الان حس میکنم بهتر شده :)
nightvision
02-05-2013, 17:43
با سلام
من 6090 دارم حالا میخوام ویندوز 8 نصب کنکم .امکانش هست ؟درایورهای ویندوز 8 رو از کجا بگیرم؟
nightvision
03-05-2013, 11:31
کسی جواب نمیده؟
mohsenking
03-05-2013, 12:04
با سلام
من 6090 دارم حالا میخوام ویندوز 8 نصب کنکم .امکانش هست ؟درایورهای ویندوز 8 رو از کجا بگیرم؟
من خیلی وقته ۸ نصب کردم, همچی نصب میشه, فقط با کارن گرافیک مشکل داره که اونم راهش هست
با pc اومدم لینکشو میزارم برات
کارت گرافیک اصلی و اینتل رو یجوری باهم مچ کرده که بتونی چنج کنی
با سلام
آره چرا نباشه!
فک نکنم داریور بخواد خودش اتومات نصب میکنه
من امتحان نکردم ولی فک نکنم مشکل خاصی پیش بیاد
hamidrezavictor
07-05-2013, 12:54
سلام دوستان دیگه کلا فن نوت بوکم از کار افتاد ... 6080 ... دیگه زمان این رسیده بفروشمش ... به جز اینکه از همون اول ( q ) بد کار میکرد هیچ مشکلی نداشت تا امروز که فنش از کار افتاد ... hp برخلاف حرف و حدیثا واقعا لپ تاپ خوبی بود :( به نظرتون با این شرایط چند میتونم بفروشمش؟ 1.5 سال کارکرده :) لطفا پ.خ کنین ممنون
CenaTo0oR
16-05-2013, 15:00
من فکر میکردم فقط لپ تاپ خودم این همه مشکل پیدا کرده بعد 1.5 سال
نگو همه مشکل دارن !!!
گرافیک اصلی لپ تاپ من که دیگه کار نمیکنه یعنی اگر بازی باهاش اجرا کنم به شدت لگ میزنه!!
موقع روشن شدن هم که ارور میده که فن لپ تاپ خوب کار نمیکنه!!
قاب دور مانیتور هم که یه ترک برداشته که اصلا نمیدونم چطوری این اتفاق براش افتاده چون من خیلی خیلی مراقبش هستم
باتری هم که خدا بیامرزش
دوستان به نظرتون ایراد از خود گرافیکه یا فنشه فقط که لگ میزنه؟؟
نگو همه مشکل دارن !!!
گرافیک اصلی لپ تاپ من که دیگه کار نمیکنه یعنی اگر بازی باهاش اجرا کنم به شدت لگ میزنه!!
قاب دور مانیتور هم که یه ترک برداشته که اصلا نمیدونم چطوری این اتفاق براش افتاده چون من خیلی خیلی مراقبش هستم
باتری هم که خدا بیامرزش
باید ببری بدی نگاه کنن برات معلوم نیست اینجوری
hamidrezavictor
17-05-2013, 17:51
نگو همه مشکل دارن !!!
باتری هم که خدا بیامرزش
مشکل از فن لپ تاپته !!!!
فن سری6000 کلا مشکل داره.مال منم چند ماهی هست صدا می ده.ولی از کار نیفتاده.فقط بعد از بازی صدا می ده.احتمالا زیاد باهاش بازی کردین که اینجوری شده.منم اوایل خیلی بازی می کردم.به هر حال فن این لپتاپ چیز گرونی نیست.قیمتش زیر 10 دلاره که البته با این قیمت دلار باید 60-70 تومن پیاده شین.(اونور پول یه پیتزاس!)به جز فن من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و از همه نظر راضی بودم ازش.گرافیک اون دوستمون هم اگه نیم سوز نشده باشه بعیده که مربوط به فن باشه.تو کدوم بازیها لگ می زنه؟یعنی بازیهایی که قبلا روون انجام می داده رو هم لگ می زنه؟یه فریم بگیر از بازی ببین چند فریم می ده تو بازیهای مختلفدر ضمن از catalyst center قسمت Gaming برو تو anti-alaising mode و ببین رو quality نباشه.اگه بود بیارش وسط.چون رو quality باشه فریم رو پایین میاره.درایورش رو هم سعی کن از خود Hp بگیری.الان 13.10 هم اومده ولی تو سایت amd بخونی مال سری 6700x نیست.یعنی نصب کنی به مشکل بر می خوری.من مال Hp رو اخرین درایورشو می ریزم بعد catalyst 12.10 رو فقط درایور گرافیک رو می ریزم.نه چیز دیگه.یعنی موقع نصب customize رو می زنم و فقط تیک amd display driver رو می ذارم که فقط اونو بریزه و با بقیه چیزا کار ندارم.شما هم این کارا رو بکن شاید درست شه.البته اگه نیم سوز نشده باشه
hamidrezavictor
22-05-2013, 17:16
فن سری6000 کلا مشکل داره.مال منم چند ماهی هست صدا می ده.ولی از کار نیفتاده.فقط بعد از بازی صدا می ده.احتمالا زیاد باهاش بازی کردین که اینجوری شده.منم اوایل خیلی بازی می کردم.به هر حال فن این لپتاپ چیز گرونی نیست.قیمتش زیر 10 دلاره که البته با این قیمت دلار باید 60-70 تومن پیاده شین.(اونور پول یه پیتزاس!)به جز فن من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و از همه نظر راضی بودم ازش.گرافیک اون دوستمون هم اگه نیم سوز نشده باشه بعیده که مربوط به فن باشه.تو کدوم بازیها لگ می زنه؟یعنی بازیهایی که قبلا روون انجام می داده رو هم لگ می زنه؟یه فریم بگیر از بازی ببین چند فریم می ده تو بازیهای مختلفدر ضمن از catalyst center قسمت Gaming برو تو anti-alaising mode و ببین رو quality نباشه.اگه بود بیارش وسط.چون رو quality باشه فریم رو پایین میاره.درایورش رو هم سعی کن از خود Hp بگیری.الان 13.10 هم اومده ولی تو سایت amd بخونی مال سری 6700x نیست.یعنی نصب کنی به مشکل بر می خوری.من مال Hp رو اخرین درایورشو می ریزم بعد catalyst 12.10 رو فقط درایور گرافیک رو می ریزم.نه چیز دیگه.یعنی موقع نصب customize رو می زنم و فقط تیک amd display driver رو می ذارم که فقط اونو بریزه و با بقیه چیزا کار ندارم.شما هم این کارا رو بکن شاید درست شه.البته اگه نیم سوز نشده باشه
سلام . من لپ تاپم تا وقتی فن روشنه درست کار میکنه همین که از کار میفته دما تا 90 میره بالا و fps از 125 به 30 میرسه :) برای همین گفتم مشکل از فن دستگاه باید باشه
میشه با یک وسیله ای که باد و میکشه از سمت فن بادو بکشه اگه مشکل از فن باشه مشخص میشه ( با جاروبرقی فکر کنم بشه )
اگه فن کار نکنه که سیستم بعد از چند دقیقه باید بترکه!!(یعنی cpu . gpu . ... می سوزن)
فکر نمی کنم کلا کار نکنه.احتمالا کند کار می کنه.من تا حالا پشت لپتاپ رو باز نکردم.ولی شنیدم همون پشت لپتاپ رو که باز کنید دسترسی به فن دارید (بر خلاف خیلی از لپتاپهای دیگه که لایه دوم رو هم باید باز کنید).به هر حال اگه با دور پایین کار کنه از صداش موقع بازی معلوم می شه دیگه.در نهایت فکر می کنم الان قیمت فنش حدود 60-70 تومن باشه (قبلا 30 تومن بود) و با توجه به قیمت سرسام اور وسایل الکترونیکی و کامپیوتری زیاد هم گرون نیست.نهایت عوضش کنید دیگه
مال من وقتی دور فن تند هست عادی کار می کنه.ولی بعد از یکی دو ساعت بازی وقتی خارج می شم و نرمال کار می کنه بعد از چند دقیقه صدا می ده.البته دما و پرفورمنس تغییری نمی کنه.فقط صدا می ده.حتی بعد از اینکه صدا می ده اگه دوباره بازی کنم و دور فن بالا بره صداش عادی می شه و فن هم خیلی تند می چرخه.فکر کنم یه جورایی بر عکس شماست!
hamidrezavictor
10-06-2013, 19:14
سلام از این فن های اکسترنال جایی دیدین برای فروش؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه چیز جالبی بود!تقریبا هم قیمت فن خود لپتاپه.بعیده اینجا راحت پیدا شه.من که ندیدم.ولی اگه فن لپتاپت از کار افتاده اول به فکر اون باش.اینو به جای اون نمی خوای بذاری که؟!! الان فکر کنم با 70-80 تومن بتونی فنت رو پیدا کنی تو بازار رضا
hamidrezavictor
10-06-2013, 22:27
چه چیز جالبی بود!تقریبا هم قیمت فن خود لپتاپه.بعیده اینجا راحت پیدا شه.من که ندیدم.ولی اگه فن لپتاپت از کار افتاده اول به فکر اون باش.اینو به جای اون نمی خوای بذاری که؟!! الان فکر کنم با 70-80 تومن بتونی فنت رو پیدا کنی تو بازار رضا
سلام . اره مشکل داره بعضی موقع ها کار میکنه بعضی موقع ها هم کلا از کار میفته ... نه به جاش که نه ولی اگه جفتش با هم باشه خیلی خوب میشه دیگه به کول پد احتیاجی نیست... همه جا هم میشه ببریم :) قیمتش 70 تومان ... اومدم بازش کنم کل پیچاشو باز کردم اما باز نشد که نشد :(
Prince.Kourosh
16-06-2013, 19:05
سلام بروبکس یه مدت بود نبودم چون اصلا مشکلی با این لپتاپ نداشتم ولی امروز متاسفانه دی وی دی رایتر من دیگه هیچ دی وی دی رو باز نمیکنه راه حل این مشکل چیه بهم کمک کنید مرسی
Meisam.apk
16-06-2013, 19:48
دوستان قیمت این لپ تاپ توی بازار؟
Prince.Kourosh
17-06-2013, 11:47
دیس کانتینیو هستش دیگه وجود نداره..... من که 1200 خریدمش یادش بخیر اون موقع دلار 1100 بود....
Le0nard0
18-07-2013, 02:55
اخرین درایورای کارت گرافیک رو از سایتهای intel , amd برای win 7 گرفتم نصب کردم حالا دیگه نمیشه swich کرد هر دو رو هم توی device manager آورده ولی فقط از intel استفاده میکنه بازی رو هم با اینتل اجرا میکنه . چیکار باید بکنمش؟ لطفا کمک کنید
خب نباید ایت کار رو کنی دوست عزیز! اخرین درایور رو از خود Hp بگیر همونو نصب کن.قبلش هم این درایور رو کاملا پاک کن.درایورهایی که از سایت amd می گیری با سری 6700 سازگار نیستند.می تونی تو قسمت releasenote هر ورژن درایور ببینی که لیست کارتهای compatible یا سازگار رو تو سایت می نویسه.ورژنهای اخیر رو تا جایی که یادمه برای 6700 نبودند.من خودم اخرین درایورم نسخه catalyst 12.10 هست فکر می کنم.در ضمن بهتره بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط نسخه درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه
با این همه خود سایت amd هم تاکید می کنه که بهتره برای جلوگیری از مشکلات احتمالی فقط از نسخه ریلزیز شد توسط کمپانی سازنده دستگاهتون استفاده کنید
موفق باشید
Le0nard0
18-07-2013, 11:32
خب نباید ایت کار رو کنی دوست عزیز! اخرین درایور رو از خود Hp بگیر همونو نصب کن.قبلش هم این درایور رو کاملا پاک کن.درایورهایی که از سایت amd می گیری با سری 6700 سازگار نیستند.می تونی تو قسمت releasenote هر ورژن درایور ببینی که لیست کارتهای compatible یا سازگار رو تو سایت می نویسه.ورژنهای اخیر رو تا جایی که یادمه برای 6700 نبودند.من خودم اخرین درایورم نسخه catalyst 12.10 هست فکر می کنم.در ضمن بهتره بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط نسخه درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه
با این همه خود سایت amd هم تاکید می کنه که بهتره برای جلوگیری از مشکلات احتمالی فقط از نسخه ریلزیز شد توسط کمپانی سازنده دستگاهتون استفاده کنید
موفق باشید
آخه درایوری که توی سایت hp هست تاریخش تقریبا واسه یه سال پیشه . پس نمیشه درایور 6700 رو آپدیت کرد و همیشه باید از درایور سایت hp استفاده کرد؟ اینتل رو هم پاک کنم؟ اونم توی سایت hp درایورش مربوط به سال قبله .
Le0nard0
21-07-2013, 01:11
آخه درایوری که توی سایت hp هست تاریخش تقریبا واسه یه سال پیشه . پس نمیشه درایور 6700 رو آپدیت کرد و همیشه باید از درایور سایت hp استفاده کرد؟ اینتل رو هم پاک کنم؟ اونم توی سایت hp درایورش مربوط به سال قبله .
واقعا کسی نیست یه جوابی بده که برای آپدیت درایور کارت های گرافیک 6190 چیکار باید کرد که swichable graphic از کار نیفته؟
mohsenking
27-07-2013, 12:43
بچه ها من با کار معمولی و نت و اینا فنم دیگه روشنه همیشه
احتمال میدم گرد و خاک و اینا گرفته
میگم راهی هست که مثلا چندتا از هسته های cpu رو موقع کار های معمولی خاموش کرد یا اینکه کلاک cpu رو بیاری پایین ؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
با سلام
من میخواستم ویندوز اصلی لب تاپ 6C65 را بگردونم و ریکاوریش کنم چطور میتونم این کار کنم کجا باس برم ؟
بعد اینکه ایا میشه طوری ریکاوری کردش که هارد و پارتیشنها پاک نشن ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه ویندوز 7 اورجینال خودت لب تاپ را پیشنهاد میکن یا اینکه ویندوز 8 بزنم ؟
واقعا کسی نیست یه جوابی بده که برای آپدیت درایور کارت های گرافیک 6190 چیکار باید کرد که swichable graphic از کار نیفته؟
من که جواب دادم بهت. چه چیز دیگه ای باید بگه کس دیگه ای!
همونطور که گفتم می تونی :
بعد از نصب اخرین درایور hp وقتی می خوای ورژن جدید amd رو نصب کنی موقع نصب گزینه customize رو بزن و فقط تیک display driver رو بذار که فقط درایور گرافیک رو ارتقا بده و چیزای دیگه رو کاری نداشته باشه
اینتل زیاد مهم نیست.وقتی پکیج Hp رو نصب می کنی هر دو رو نصب می کنه.نیازی نیست اخرین ورژن اینتل رو هم بریزی.چیزی تغییر نمی کنه
sniper.ir
04-08-2013, 03:04
سلام دوستان یکی به ما بگه برای نصب ویندوز xp باید چه درایور sata را دانلود کنم باورتون نمیشه تاحالا 1000 ویندوز xp و درایور دانلود کردم ولی باز صفحه ابی رنگ هنگام نصب ویندوز xp میاد ... چی کار کنم ثواب داره یکی راه حلشو بگه کی موفق شده نصب کنه تاحالا ؟
سلام دوستان
من تو سایت hp هر چی گشتم درایورهای win8 رو برای این لپتاپ پیدا نکردم.کسی می دونه اصلا release شده یا نه؟ مگه می شه تو سایت درایور win8 نباشه! یکی بخواد win8 بریزه چی کار کنه پس؟! اگه کسی لینکی چیزی پیدا کرد لطفا بذاره
sniper.ir
07-08-2013, 21:47
همون درایورهای ویندوز 7 32بیت یا 64 بیت را بگیر نصب جدیداشونو من نصب کردم بدون مشکل برای بلوتوث هم با برنامه blusuol یه همچین اسمی راه میفته کارت
برای ویندوز xp هم با برنامه oracel vertical box کارم راه افتاده چون من تعمیر کارم همه چی اوکیه ایول داره تازه mac هم مجازی نصب کردم خیلی حال میده ...
ویندوز 8 سری pro نصب کن 64 بیت. :n12:
binahayat_m
12-08-2013, 12:08
سلام
دوستان میشه بفرمایید درایور های جدید رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
اگه لینک رو بدید ممنونم می شم
salar_aziz
13-08-2013, 23:02
سلام
من که خودم ویندوز بلد نبودم نصب کنم اما بردم مغازه دوستم که ازش خریدم،ویندوز8 نصب کرد اما توی سویچ گرافیکش مشکل داشت!! یعنی وقتی کابل رو میکشیدی و یا روی فکر کنم گرافیک اینتل میرفت صفحه سیاه بود میپرید و کلا مشکل داشت اما با یه گرافیک(که فکر کنم گرافیک اصلی هم بود) مشکل نداشت
خلاصه بحاطر همین سویچ گرافیمش نتونستم نصب کنم روش و برگشتم ویندوز7!!
مشکل هم از درایوره دیگه آخه تو سایت اصلا واسه ویندوز8 چیزی نبود
میشه یه توضیح کامل بدن دوستانی که ویندوز8 رو دارن و مشکل سویچ گرافیک رو هم ندارن؟
ممنونم
salar_aziz
01-09-2013, 02:25
آفا کسی قرار نیست جواب این تاپیک رو بده؟
یعنی انقدر کار سختیه یه ویندوز ساده واسه این لپتاپ کوفتی ریختن!!
hamidrezavictor
01-09-2013, 11:43
آفا کسی قرار نیست جواب این تاپیک رو بده؟
یعنی انقدر کار سختیه یه ویندوز ساده واسه این لپتاپ کوفتی ریختن!!
سلام چرا از این برنامه هایی که لیست کامل سخت افزارت با اخرین اپدیتشو بهت نشون میده نصب نمیکنی شاید کمک کنه... من ویندوز 7 دارم...
Le0nard0
02-09-2013, 22:26
برای تمیز کردن فن راهی به جز بازکردن نیست؟ جدیدا فنش خیلی کار میکنه
برای تمیز کردن زیرکیبورد چی؟ کیبوردش چجوری باز میشه؟
چرا ساپورت Hp برای این سری انقدر ضعیفه! دیروز کلی تو سایتش چرخیدم که درایور برای 8 پیدا کنم نداره که نداره! تازه یه جا اتفاقی دیدم که نوشته لپتاپهایی که قبل از اکتبر 2011 تولید شدن براشون نرم افزار یا درایور برای 8 تولید نشده و گویا نمی شه! یعنی واقعا نمی خواد برای 8 درایور بده! مگه می شه؟پس اونایی که می خوان 8 بریزن چی کار کنن؟!
بدبختانه اچ پی به صورت مستقیم برای این سری درایو ویندوز 8 نداده .
درایو ها رو می تونید از لینک زیر جست و جو و دانلود کنید :
دوستانی که گرافیک 6770 و intel hd 3000 به صورت switchable دارن ( ویندوز 64 بیتی ) اول لینک زیر رو دانلود و نصب کنید :
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp59001-59500/sp59407.exe
و بعد لینک زیر رو :
خیلی ممنون سایبر عزیز
خیلی عجیله.مثلا درایور گرافیک لینکش مال سایت Hp ه اونوقت تو خود سایت که می ری اصلا درایور برای 8 نداره!
دوستانی که 8 نصب کردن خواهشا درایور گرافیک رو تست کنند و خبرش رو اینجا بذارن. مثل اینکه بیشتر سویچ شدن گرافیک مشکل داره تو 8. منم یه مدته می خوام 8 بریزم ولی می ترسم بریزم و بعد مشکل ساز بشه.وقت ندارم هی میندوز عوض کنم و کلی درایور و برنامه نصب کنم هر دفعه.خیلی وقت می گیره
خیلی ممنون سایبر عزیز
خیلی عجیله.مثلا درایور گرافیک لینکش مال سایت Hp ه اونوقت تو خود سایت که می ری اصلا درایور برای 8 نداره!
دوستانی که 8 نصب کردن خواهشا درایور گرافیک رو تست کنند و خبرش رو اینجا بذارن. مثل اینکه بیشتر سویچ شدن گرافیک مشکل داره تو 8. منم یه مدته می خوام 8 بریزم ولی می ترسم بریزم و بعد مشکل ساز بشه.وقت ندارم هی میندوز عوض کنم و کلی درایور و برنامه نصب کنم هر دفعه.خیلی وقت می گیره
من تست کردم بدون مشکل کار میکنه .
خب مثل اینکه درسته پس
یه لینک دیگه هم از یکی از کارمندای HP گرفتم که اینم مثل اینکه مربوط به گرافیک 6770 می شه.باز اگه مشکلی بود دوستان می تونن این رو هم تست کنند.من که منتظر می مونم 8.1 کرک شه بعد نصب می کنم.(البته امیدوارم 8 , 8.1 دیگه درایورهاش یکی باشه! از مایکروسافت بعید نیست حتی نرم افزارهای 8 روی 8.1 نصب نشن! :دی)
خب مثل اینکه درسته پس
یه لینک دیگه هم از یکی از کارمندای HP گرفتم که اینم مثل اینکه مربوط به گرافیک 6770 می شه.باز اگه مشکلی بود دوستان می تونن این رو هم تست کنند.من که منتظر می مونم 8.1 کرک شه بعد نصب می کنم.(البته امیدوارم 8 , 8.1 دیگه درایورهاش یکی باشه! از مایکروسافت بعید نیست حتی نرم افزارهای 8 روی 8.1 نصب نشن! :دی)
درایوها رو 8.1 هم تست شده مشکلی نداره :n02:
mohsenking
09-09-2013, 09:26
درایور فینگر پرینت روی ۸.۱ نصب نشد بقیه خیلی خوبنصب شدن
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
درایور فینگر پرینت روی ۸.۱ نصب نشد بقیه خیلی خوبنصب شدن
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
اینارو به ترتیب نصب کنید مشکلی نخواهید داشت :
salar_aziz
09-09-2013, 22:46
دوستان مگه ویندوز 8.1 اومده؟!!
mohsenking
12-09-2013, 16:12
اینارو به ترتیب نصب کنید مشکلی نخواهید داشت :
خدا خیرت بده درست شد
درایور های دیگه جدید رو هم داری ؟
مثلا درایورهای CPU که خیلی مهمه برام و کلا جدیدا
دوستان مگه ویندوز 8.1 اومده؟!!
آره بابا نصب کردیم رجیسترم کردیم رفیق !!!
mman1384
19-09-2013, 10:50
آخرین ورژن آپدیت بایوسی که برای 6080 اومده چی هست؟:n13:
mman1384
19-09-2013, 11:11
این ورژن بایوس F.1C به dv6 6080 میخوره ؟؟؟:n13:
من دنبال یک کارکرده این لپتاپ می گردم اولیت با اصفهان
دوستانی که قصد فروش دارن پ خ بدن
mman1384
23-09-2013, 11:05
آخرین ورژن آپدیت بایوسی که برای 6080 اومده چی هست؟
این ورژن بایوس
F.1C به dv6 6080 میخوره ؟؟؟:n13::n13:
Vahid579
07-10-2013, 11:37
سلام بچه ها من این مدل لپتاپ رو دارم 2 سال پیش خریدم. از روزی که خریدم این دستگام خیلی داغ میکنه. یعنی از وقتی که دستگاه رو روشن میکنم فنش با سرعت زیاد شروع به کار میکنه گرمای شدید تولید میکنه. بعد از چند ساعت کل دستگاه داغ میشه. به نظر شما باید چیکار کنم. مشکل از چیه ؟
mman1384
08-10-2013, 09:52
بایوسش رو آپدیت کن درست میشه
Vahid579
10-10-2013, 03:12
میشه توضیح بدید چطوری آپدیت کنم ؟ آخرین ورژن رو از کجا بگیرم. با چی آپدیت کنم. ممنون
mman1384
11-10-2013, 10:04
اینم آدرس درایوراش توش بایوس هم هست دانلود کن و مثل برنامه های دیگه نصب میشه یکبار هم ری استارت میکنه
mman1384
14-10-2013, 10:07
Vahid579 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکل لب تاپ حل شد؟
Vahid579
15-10-2013, 06:29
به نظرم گرماش بهتر شد ولی سرعت فنش همچنان بالاست. از زمانی که لپتاپ رو روشن میکنی با سرعت بسیار بالا فنش کار میکنه، بعد باد داغ میزنه!!! قبلا کل بدنه هم داغ میشد ولی الان گرمای بدنه کمتر شده.
Le0nard0
18-10-2013, 02:58
وقتی لپتاپ خاموشه روی صفحه مانیتورش نور که میفته مثل اینه که گردو خاک داره زیر صفحه .همه جای صفحه هم هست . وقتی روشنه مشکلی نیست توی تصویر و اون لکها و دون دون ها مشخص نیستن . کلا اینطوریه؟ یا مال من مشکل پیدا کرده؟ مشکلش چیه اونوقت؟
Le0nard0
18-10-2013, 12:14
بایوسش رو آپدیت کن درست میشه
من آخرین ورژن رو از سایت hp گرفتم اجراش هم کردم بعد ریست شد صفحه مشکی اومد محبور شدم خاموش کنم روشن که کردم دیدم بایوس همون ورژن قبلی هست و آپدیت نشده. چند بار هم امتحان کردم فرقی نکردو مشکل کجاست؟
hamidrezavictor
04-12-2013, 13:47
سلام من با ابن برنامه هایی که اخرین ورزن درایورارو پیدا میکنه درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم ... ریست که شد صفحه ابی داد خاموش روشنش کردم درست شد ... بعد که سیستمم بالا اومد uninstal کردم درایور قبلیو نصب کردم اما بعد از این اتفاق لپ تاپم به هم ریخته فایلای exe رو باز نمیکنه همش اررور میده وارد folder که میشم میخوام فیلم اجرا کنم کله دسکتاپ میره دوباره میاد .. نصف برنامه ها هم که دیگه اجرا نمیشه مثل beats audio control الان باید چی کار کنم ؟ اینم عکس اررور : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپم hp6080
ممکنه فایلهای ویندوزت اسیب دیده باشن ترجیحا یه ویندوز عوض کن
hamidrezavictor
04-12-2013, 20:05
ممکنه فایلهای ویندوزت اسیب دیده باشن ترجیحا یه ویندوز عوض کن
نمیشه که ویندوزم ارجیناله :(((((((
اگه نمیخوای فرمت کنی ریکاور کن
فقط حواست باشه هاردتو پاک نکنی
نمیشه که ویندوزم ارجیناله :(((((((
خب دی وی دی های ریکاوریشو داری ؟
اگه داری با اونا ریکاوری کن ویندوز رو.:n01:
hamidrezavictor
04-12-2013, 23:15
خب دی وی دی های ریکاوریشو داری ؟
اگه داری با اونا ریکاوری کن ویندوز رو.:n01:
اگه با dvd های backup ریکاوری کنم که کل هاردم پاک میشه
hamidrezavictor
04-12-2013, 23:17
اگه نمیخوای فرمت کنی ریکاور کن
فقط حواست باشه هاردتو پاک نکنی
منظورتونو نفهمیدم ... من که back up نگرفتم تا حالا فقط همون dvd است که اونم اگه اجرا کنم کل هاردم پاک میشه
سلام
کسی نحوه کالیبره کردن باطری رو بلده ؟ الان wear levele باطری تقریبا روی 60٪ و رو گرافیک سی پی یو و نور حداقل ، ماکزیم 70-60 دقیقه کار میکنه و روی گرافیک اصلی به زور به 20 دقیقه میرسه
با کالیبره کردن درست میشه یا باید کلا باطری رو عوض کرد؟
منظورتونو نفهمیدم ... من که back up نگرفتم تا حالا فقط همون dvd است که اونم اگه اجرا کنم کل هاردم پاک میشه
هاردتو پارتیشن بندی کردی یا نه؟؟؟
hamidrezavictor
10-12-2013, 19:53
مشکل نوت بوکم حل شد :) کل این داستان به درایور کارت گرافیکم مربوط میشد کاملا اتفاقی مسیر نصبشو تغییر دادم ( اسم فولدرشو ) کامل نصب شد :)
farshad kazemi
19-12-2013, 23:56
اگه پارتیشن بندی شده باشه با ریکاوری پارتیشنش بهم می خوره؟؟؟؟
اگه پارتیشن بندی شده باشه با ریکاوری پارتیشنش بهم می خوره؟؟؟؟
نه
تا اونجایی که یادمه چند تا گزینه داشت یکی ریکاور کردن کل هارد به تنظیمات اولیه یکی هم یه پارتیشن خاص بدون پاک شدن کل اطلاعات
کلا اینم بگم من بکاپ ویندوز اورجینال رو دارم ولی کل هارد و پاک کردم ویندوز ultimate ریختم هیچ فرقی هم نداره بهترم هست
Le0nard0
25-12-2013, 12:22
--------------------------
hamidrezavictor
27-06-2014, 11:58
سلام اخرین اپدیت کارت گرافیک که مشکل نداشته باشه چیه؟
amirpcp30
05-07-2014, 23:56
سلام دوستان
میخواستم بپرسم آپدیت گرافیک رو از کجا میشه گرفت؟ من 6080 دار خود اچ پی که نمیده یکجا خوندم یک گروه با شرکتی هست که مورد تایید amd هست اونها آپدیت رو میدن
گسی از دوستان در مورد اورکلاک گرافیک لپ تاپ چیزی میدونه؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
با سلام
من یک 6050 دارم و الان 1 سالی هست که هاردش خراب شده و سرعت دستگاه رو خیلی پایین اورده .
الان دنباال اینم که در کنار هارد خودش یک هارد ssd اضافه کنم .
ایا این دستگاه این هارد رو ساپورت میکنه ؟ کسی امتحان کرده ؟
salar_aziz
06-12-2014, 20:32
سلام دوستان
من اصلا از ویندوز عوض کردن و نصب این موارد درایور ها سر در نمیارم میشه یک توضیح بدین از ویندوز 7 به 8.1 هجرت کنم؟
ممنون
hezarpa1001
28-03-2015, 23:30
برای دانلود آخرین درایور به صورت switchable باید به سایت leschcatlabs.net برید و از اونجا آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو دانلود کنید.
در ضمن اگه خواستید ویندوز 8 نصب کنید سعی کنید ابتدا windows 8 install assistant رو نصب و از سازگاری قطعات با ویندوز 8 مطلع بشید.
زنده باد 6090
با سلام
من 6050 دارم ، کسی روش ویندوز 10 نصب کرده ؟
اخه سایت اچ پی درایور برای ویندوز 10 نذاشته
- - - Updated - - -
با سلام
من 6050 دارم ، کسی روش ویندوز 10 نصب کرده ؟
اخه سایت اچ پی درایور برای ویندوز 10 نذاشته
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
این مشکلها بیشتر توی ویندوز های قبل از 7 زیاد بود.
نصب کن بعد اگه مشکلی داشت بگو که کمک کنیم ما هم.
amirpcp30
10-10-2015, 16:10
سلام دوستان
کسانی که ویندوز 10 نصب کردند کسی مشکلی با درایو داشته؟ همونطور دوستمون گفتند درایور داخل سایت hp نیست من دیدم درایور های ویندوز 7 همه جلوی اون تاریخ جدیده و 2015 هست خودم جا خوردم ولی روی detail هر درایوری که زدم دیدم تاریخ 2011 رو زده پس چرا جلوی اونها 2015 زده اگه 2015 اپدیت میکرد مطمعنن اول برای 10 میداد
با سپاس
سلام دوستان
کسانی که ویندوز 10 نصب کردند کسی مشکلی با درایو داشته؟ همونطور دوستمون گفتند درایور داخل سایت hp نیست من دیدم درایور های ویندوز 7 همه جلوی اون تاریخ جدیده و 2015 هست خودم جا خوردم ولی روی detail هر درایوری که زدم دیدم تاریخ 2011 رو زده پس چرا جلوی اونها 2015 زده اگه 2015 اپدیت میکرد مطمعنن اول برای 10 میداد
با سپاس
من چند وقت پیش برای ویندوز 7 درایوها رو اپدیت کردم ولی جالبه کامپیوترم پس از اپدیت بیشتر داغ میکنه
لطفا اگه کسی ویندوز 10 نصب کرده جواب بده که با نصب درایوها مشکل نداشته و اینکه شاسی ها کار میکنه یا نه؟
salar_aziz
18-06-2016, 22:09
من چند وقت پیش برای ویندوز 7 درایوها رو اپدیت کردم ولی جالبه کامپیوترم پس از اپدیت بیشتر داغ میکنه
لطفا اگه کسی ویندوز 10 نصب کرده جواب بده که با نصب درایوها مشکل نداشته و اینکه شاسی ها کار میکنه یا نه؟
سلام دوستان من الان ویندوز ۱۰ نصب کردم و با نرم افزار ویندوز مورچه خودش درایورهامو اپدیت کرد اما هنوز با فینگرپرینت،بیتس آدیو، سویچ گرافیک از همه مهمتر مشکل دارم!!
کسی هست نظری داشته باشه چیکار کنم؟
سلام دوستان من الان ویندوز ۱۰ نصب کردم و با نرم افزار ویندوز مورچه خودش درایورهامو اپدیت کرد اما هنوز با فینگرپرینت،بیتس آدیو، سویچ گرافیک از همه مهمتر مشکل دارم!!
من که فعلا از ویندوز 10 استفاده میکنم . یک ایمیل به ساپورت اچ پی بزن و مشکل رو بگو
Mahyar25
07-09-2016, 21:28
سلام
فینگرپرینت از خود ویندوز آپدیت کن، نرم افزار هم ویندوز هلوی ویندوز خوبه
گرافیک leshcat Catalyst_16.2.1_UnifL_v1.0.exe عالیه
بیتس هم من کار نمیکنم، خود ویندوز اوکیه واسم
Mahyar25
07-09-2016, 21:32
سلام دوستان
با سپاس
سلام
من الان دارم از ویندوز 10 بدون مشکل استفاده میکنم
اون تاریخ آپدیت پست هاش هست
واسه درایور فینگرپرینت از آپدیت ویندوز
گرافیک leshcat Catalyst_16.2.1_UnifL_v1.0.exe
بقیه هم درایور پک
ویرایش: الان تاریخ پست رو دیدم قدیمیه، ولی واسه بقیه دوستان شاید بکار بیاد!
amirpcp30
21-04-2017, 16:56
سلام دوستان
کسی تا بحال برای این سری باطری خریداری کرده؟ بنده 72 تومن باطری با سل سامسونگ خریدم اما همینکه مصرف لپ تاپ بالای 65 وات بشه خاموش میشه (6080)
اگه دوستان کسی باطری خریده لطف کنه بگه از کجا و چند گرفته..
با سپاس
:n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.