ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران HP dv6-6090ee

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

mazmaz66
29-06-2011, 23:18
دوست عزیز از طریق device manager و bios setting کلا dvd/blue-ray rom رو غیرفعال کنید طوری که ویندوز قادر به شناسایی نباشه...ببینید اتفاقی میوفته....
باید اول اطمینان پیدا کنید که مشکل چیه یعد دنبال حل کردنش باشید....
این کارو کردم تاثیری ندیدم

Persian_1984
30-06-2011, 13:13
دوست عزیز اولین نکته ای که باید بدونین شارژ اولیه هست و اونم 3 شارژ 8 ساعته برای این لپ تاپ هست....همونطور که میدونین وقتی لپ تاپ رو میخرین یه مقدار شارژ اولیه داره پس شما باید باهاش کار کنین تا خاموش شه....وقتی خاموش شد اون رو 8 ساعت در حالت خاموش و بدون وقفه شارز کنین بعد از 8 ساعت کابل رو در بیارین و باهاش کار کنین تا دوباره خاموش شه و یه شارز 8 ساعته دیگه...این کارو برا شارز سوم هم تکرار کنین....
دومین نکته ای که باید بدونین اینه که باطری محافظ لپ تاپ در برابر شدت جریان نیست( یعنی واقعا فکر می کنین یه کمپانی مولتی میلیون دلاری فکری برا محافظت از محصولش نکرده؟؟؟ ) بلکه این کار رو ترانس لپ تاپ انجام میده...( یعنی دوباره فکر می کنین همون کمپانی مولتی میلیون دلاری نمیتونست یه ترانس کوچیکتر بسازه؟؟:31:) پس در زمانی که لپ تاپ رو میخواین برا مدت چند روز یه جا بذارین باطری رو جدا کنین و از سیستم برق شهری استفاده کنین....برا اینکه خیالتون راحت تر هم بشه میتونین از 3 و 4 راه های محافظ دار استفاده کنین...ترجیحا مارک معتبر...
سومین نکته هم اینه که هنگام عوض کردن باطری سیستم حتما shut down باشه تا از هرگونه مشکلی پیشگیری بشه...
هنگام وصل کردن سیستم به برق اول دو شاخه رو به پریز بزنین بعد اون سرش رو به لپ تاپ وصل کنین چون موقع وصل کردن دو شاخه احتمال جرقه زدن و پیش اومدن مشکل برا لپ تاپ هست...
نکته بعد اینه که باطری های این مدل ( لیتیومی) هر موقع به طور کامل خاموش شن یه مقدار از قدرت نگهداری شارژ خودشون رو از دست میدن پس سیستم های اچ پی وقتی میزان شارژ شما به حدود 7% میرسه سیستم اتوماتیک روی حالت hibernate قرار میگیره و خاموش میشه تا این مشکل براتون پیش نیاد پس اگه همچین اتفاقی افتاد فکر نکنین لپ تاپ یا باطریتون خرابه....
نکته بعد اینکه اگه باطری رو جدا کردین و از سیم برق استفاده کردین برا اینکه باطری خراب نشه هر 2 هفته یه بار باطری رو به لپ تاپ وصل کنین و اونو فول شارژ کنین و ازش استفاده کنین تا خاموش شه...به این کار به اصطلاح کالیبر کردن میگن و برا باطری هم خوبه....
نکته بعد اینکه اگه میخوای باطری رو جدا کنین و از برق استفاده کنین به هیچ وجه باطری رو پر نگهداری نکنین و حتما وقتی ازش استفاده کردین و شارژ نداره اونو نگهداری کنین...

و مهمترین نکته...:27:
جدا از تا کردن، انداختن توی آتیش، نگهداری در محیط گرم، دور انداختن باطری و شستن اون خودداری فرمایید....:31:

چیزه دیگه ای یادم نمیاد اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه و یا خودت سوالی داری بپرس...
اگرم کسی فکر میکنه چیزی از اطلاعات من غلط هست لطفا همینجا بگه...:46:

مورد اولی که شما میگی برای باطری های لیتیومی نیست و برای باطری های قدیمی تر کاربرد داشت. شما نمیتونی این لپ تاپ رو 8 ساعت پیوسته به شارژ بزنی چون تقریبا 1 ساعته شارژ میشه و تا زمانی که شارژ باطری رو زیر 95% نیاری دوباره شارژ نمیشه.
در مورد کالیبره کردن هم دو هفته یک بار خیلی زوده . 2-3 ماه یک بار براش کافیه. میتونین از روی سیکل شارژ هم زمانش رو مشخص کنید. به عنوان نمونه هر 30 40 سیکل شارژ ...

Persian_1984
30-06-2011, 13:38
با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... قبلا بهم پاسخ دادین که درایورا وبایوس رو آپدیت کنم این کارو کردم.....اما مشکل مرتفع نشد راه دیگه ای هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام. شماره سریال لپ تاپ شما که نشان میده لپ تاپتون مشکل چیپ ست نداره. تو این مواقع معمولا فرض اولیه مشکل نرم افزاری هست. اول از همه از برنامه HP Support Assistant کمک بگیر.
این برنامه رو اجرا کن بعد چهار تا گزینه انتخابی داری شما. گزینه Troubleshoot رو انتخاب کن. بعد توی صفحه ای که باز میشه شما گزینه اول یعنی Storage Devices را انتخاب کن. توی صفحه بعدی یک سری Tab menu داره که شما Optical Drives رو انتخاب کن بعد میبینی که مدل اوپتیک درایو رو زده و بالاش زده HP Optical Drive Check . شما روی همین کلیک کن تو صفحه بعدی که باز میشه next اول رو که بزنی درایو بیرون میاد که شما یک دیسک بزاری توش . اگر دیسک خام بزاری تست رایت میگیره و بعد تست Read . اگر دیسک پر و رایت شده بزاری فقط تست Read میگیره. next کن تا به انتها برسه. نتیجه اش رو اعلام کن. بقیه قطعات رو هم میتونی تست بگیری. هارد رو هم تست بگیر.
اگر با این کار مشکل حل نشد ویندوز رو restore بکن یا کلا ریکاور کن. پیشنهاد میکنم یک ویندوز معمولی بگیر نصب بکن(قفل شکسته) اگر دیدی مشکل حل شد و مشکل شما سخت افزاری نبود که امید وارم همین طور باشه دوباره با دیسک های ریکاور ویندوز اورژینالت رو نصب کن. اینجوری سریع تر جواب میگیری. فقط قبل از ریکاور از اطلاعاتت یک بک آپ بگیر چون ریکاور کامل بزنی همه چیز رو پاک میکنه و پارتیشن هات رو مثل روز اول میکنه.
لطفا نتیجه اش را اعلام کن.

seyed_mahdi
30-06-2011, 16:47
سلام

دوست عزیز اولین نکته ای که باید بدونین شارژ اولیه هست و اونم 3 شارژ 8 ساعته برای این لپ تاپ هست....همونطور که میدونین وقتی لپ تاپ رو میخرین یه مقدار شارژ اولیه داره پس شما باید باهاش کار کنین تا خاموش شه....وقتی خاموش شد اون رو 8 ساعت در حالت خاموش و بدون وقفه شارز کنین بعد از 8 ساعت کابل رو در بیارین و باهاش کار کنین تا دوباره خاموش شه و یه شارز 8 ساعته دیگه...این کارو برا شارز سوم هم تکرار کنین....
دومین نکته ای که باید بدونین اینه که باطری محافظ لپ تاپ در برابر شدت جریان نیست( یعنی واقعا فکر می کنین یه کمپانی مولتی میلیون دلاری فکری برا محافظت از محصولش نکرده؟؟؟ ) بلکه این کار رو ترانس لپ تاپ انجام میده...( یعنی دوباره فکر می کنین همون کمپانی مولتی میلیون دلاری نمیتونست یه ترانس کوچیکتر بسازه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پس در زمانی که لپ تاپ رو میخواین برا مدت چند روز یه جا بذارین باطری رو جدا کنین و از سیستم برق شهری استفاده کنین....برا اینکه خیالتون راحت تر هم بشه میتونین از 3 و 4 راه های محافظ دار استفاده کنین...ترجیحا مارک معتبر...
سومین نکته هم اینه که هنگام عوض کردن باطری سیستم حتما shut down باشه تا از هرگونه مشکلی پیشگیری بشه...
هنگام وصل کردن سیستم به برق اول دو شاخه رو به پریز بزنین بعد اون سرش رو به لپ تاپ وصل کنین چون موقع وصل کردن دو شاخه احتمال جرقه زدن و پیش اومدن مشکل برا لپ تاپ هست...
نکته بعد اینه که باطری های این مدل ( لیتیومی) هر موقع به طور کامل خاموش شن یه مقدار از قدرت نگهداری شارژ خودشون رو از دست میدن پس سیستم های اچ پی وقتی میزان شارژ شما به حدود 7% میرسه سیستم اتوماتیک روی حالت hibernate قرار میگیره و خاموش میشه تا این مشکل براتون پیش نیاد پس اگه همچین اتفاقی افتاد فکر نکنین لپ تاپ یا باطریتون خرابه....
نکته بعد اینکه اگه باطری رو جدا کردین و از سیم برق استفاده کردین برا اینکه باطری خراب نشه هر 2 هفته یه بار باطری رو به لپ تاپ وصل کنین و اونو فول شارژ کنین و ازش استفاده کنین تا خاموش شه...به این کار به اصطلاح کالیبر کردن میگن و برا باطری هم خوبه....
نکته بعد اینکه اگه میخوای باطری رو جدا کنین و از برق استفاده کنین به هیچ وجه باطری رو پر نگهداری نکنین و حتما وقتی ازش استفاده کردین و شارژ نداره اونو نگهداری کنین...

و مهمترین نکته...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا از تا کردن، انداختن توی آتیش، نگهداری در محیط گرم، دور انداختن باطری و شستن اون خودداری فرمایید....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزه دیگه ای یادم نمیاد اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه و یا خودت سوالی داری بپرس...
اگرم کسی فکر میکنه چیزی از اطلاعات من غلط هست لطفا همینجا بگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورد اولی که شما میگی برای باطری های لیتیومی نیست و برای باطری های قدیمی تر کاربرد داشت.

حالا کدومتون راست میگید دی پس 8 ساعت نمیخاد همین قدر که شارژ شد و نورش سفید شد (کنار لب تاپ) کافیه و درش بیاریم

حالا وقتی کامل شارژ شد در بیاریم یا بزاریم باشه و با لب تاپ کار کنیم ؟

و ثاثلثا شما میتونین لپ تاپتون هم بندازین دور و برید یکی دیگه بخرید و کسی هم اهمیت نمیده.

این یکی رو خیلی باحال گفتی :31:

چیزی که اهمیت داره اینه که وقتی یه کسی یه سوالی پرسید اگه چیزی از دستمون بر میاد رو انجام بدیم...و تا جایی که من فهمیدم اون دوست عزیز سوال درباره باطری داشت...مطمئنم خودش میدونست اگه خراب بشه باید بندازه دور و بره یکی جدید بخره...

احسنت کاش بقیه هم مثل شما بودند
خودم شخصا دو تا سوال کردم تو این سایت کی به کیه کسی نیومد حداقل ازم سوال کنه تا برسه به اینکه جواب بده

در کل ممنون

inen
30-06-2011, 17:04
سلام به تمام دوستان
واقعا تاپیک باحالیه :10:
من احتمالا تا آخر این ماه می خوام 6080 بخرم ، خوب چندتا سئوال ( 80 درصد تاپیک خوندم اگه سئوالی تکراری بود شرمنده )
1- با گارانتیه ایران اچ پی ، تو سایتش زده 1400 !! گارانتیه خوب دیگه تو تهران سراغ ندارید ؟ ( من حداکثر 1300 یا 1350 مناسبه برام ، ولی اگه یه گارانتی ارزششو داره ، 50 تومنم چیزی نیست )
2- پسوند SE شو بخرم یا EE ؟ ( احتمالا فرقی نمی کنه )
3- زاویه دیدش و کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟ ( منظورم خیلی بده ؟ ) من تقریبا 16 ساعت پاش می شینم ، از نظر خستگی چشم و ... به مشکل بر نمی خورم ؟
4- زیر نور آفتاب و زیر نور اتاق چطوره ص نمایشش ؟ انعکاس داره ؟؟

ممنون از لطفتون

em0fab0y
01-07-2011, 12:40
سلام به تمام دوستان
من احتمالا تا آخر این ماه می خوام 6080 بخرم ، خوب چندتا سئوال ( 80 درصد تاپیک خوندم اگه سئوالی تکراری بود شرمنده )
1- با گارانتیه ایران اچ پی ، تو سایتش زده 1400 !! گارانتیه خوب دیگه تو تهران سراغ ندارید ؟ ( من حداکثر 1300 یا 1350 مناسبه برام ، ولی اگه یه گارانتی ارزششو داره ، 50 تومنم چیزی نیست )
3- زاویه دیدش و کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟ ( منظورم خیلی بده ؟ ) من تقریبا 16 ساعت پاش می شینم ، از نظر خستگی چشم و ... به مشکل بر نمی خورم ؟

ممنون از لطفتون

دوست عزیز تو انتخاب hp و به خصوص سری 6000 اصلا شک نکن یهترین لپ تاپ که تمام انتظارات یک کاربر یکجا می تونه برآورده کنه...
بهتره از ایران hp نخرید هر چند ادعا دارن که بهترین ساپورت دارن اما اما واقعا در عمل اینطوری نیست ...hp در ایران گارانتی رسمی نداره و تمام گارانتی هایی که به نام hp هست از الماس گرفته تا ایران اچ پی و ....... همگی آشغالن.....و وجودشون فقط برای سود بیشتر....
ایران اچ پی مبلغ زیادی برای گارانتی می گیره که اصلا عاقلانه نیست پرداختش ....
بهترین جا برای خرید پاساژ پارسیان بالاتر از چهار راه ولیعصر فروشگاه iran data.....
فروشنده هاش بسیار بچه های درست و قابل اعتمادی هستن که می تونین کاملا راحت باشین موقع خرید..
پسوند مربوط به نوع منطقه ای میشه که قراره در اون لپ تاپ توزیع کنن فرقی نمی کنه کدوم بخرین...
صفحه نمایش خیلی روشنی داره زاویه دیدش هم خوبه اما عالی نیست البته به هیچ عنوان عیب محسوب نمیشه و خودم که بیش از 16 ساعت پای لپ تاپم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم...
نه در اون حدی که یشه بهش گفت انعکاس اما کمی چرا داره....
این نکته رو هم در نظر داشته باشید که hp با تولید این سری به تمام صحبت ها پایان داده وتقریبا مشکل بتونید ایرادی از این لپ تاپ بگیرید....

Persian_1984
01-07-2011, 13:21
سلام به تمام دوستان

ممنون از لطفتون

ایران اچ پی فعلا بهترین گارانتی رو داره میده ولی قیمتش بالاست. گارانتی معتبر دیگه ای فعلا نیست. البته بقیه گارانتی ها تا زمانی که شرکتش پابرجا باشه میتونی ازش سرویس بگیری تنها مشکلش اینکه ممکنه 2 ماه بعد شرکتش جمع شده باشه. فعلا بیشتر فروشنده ها با گارانتی سبز ایران نوت بوک دارن دستگاه رو میفروشن که به نظر بد نمیاد.
بین se و ee هیچ فرقی نیست. کیفیت قطعات یکسانند. مثلا اینتل نمیاد یه خط تولید جدا برای خاورمیانه بزنه که cpu بی کیفیت تولید کنه. این کار هزینه اش بیشتره. فراموش هم نکنید خاورمیانه کشور های ثروتمند زیاد داره که دنبال جنس با کیفیت هستند.
صفحه نمایشش در حد قابل قبول هست. کیفیت رنگش خوبه زاویه دید قابل قبول هست. ولی اگر کار گرافیک میخوای بکنی به خصوص فوتوشاپ باید بگم که زاویه دیدش برای این کار زیاد مناسب نیست و با تغیر زاویه رنگ ها کمی تغییر میکنه . البته این تغییر با زاویه بالای 130 درجه محسوس هست. ولی با توجه به قیمتش صفحه نمایش خیلی خوبی داره.
رفلکس صفحه نمایش به خوبی مهار شده و توی نور زیاد تصویر خوبی داری.
هماهنگی قطعات بالاست و بازده خیلی مناسبی داره. از نظر کارکرد عالیه. کیفیت ساخت خوبی داره. دما در حد بسیار خوب هست و نکته آزار دهنده ای نداره. طول عمرش هم زمان مشخص میکنه ولی با توجه به شواهد به نظر میاد طول عمر بالایی داشته باشه البته نگهداری هم شرط مهمی هست.

inen
01-07-2011, 13:35
واقعا ممنون از دوستان خوبم : arseh666 , em0fab0y , Persian_1984
ممنون از راهنمایی هاتون
تا حد زیادی خیالم راحت شد ( فقط چون فتوشاپ کار می کنم ، سعی می کنم زیر 130 درجه باشه دیگه ) ولی خوب ارزششو داره ..
دیگه 100 درصد انتخابم 6080 شد ... فقط مونده پولش جور شه ( که معمولا سخترین مرحله همینه :41: )
روزی که خواستم بخرم ازتون می پرسم که موقع خرید به چیا باید توجه کنم ...

ممنون از همه

em0fab0y
01-07-2011, 14:41
واقعا ممنون از دوستان خوبم : arseh666 , em0fab0y , Persian_1984
ممنون از راهنمایی هاتون
تا حد زیادی خیالم راحت شد ( فقط چون فتوشاپ کار می کنم ، سعی می کنم زیر 130 درجه باشه دیگه ) ولی خوب ارزششو داره ..
دیگه 100 درصد انتخابم 6080 شد ... فقط مونده پولش جور شه ( که معمولا سخترین مرحله همینه :41: )
روزی که خواستم بخرم ازتون می پرسم که موقع خرید به چیا باید توجه کنم ...

ممنون از همه
اگه مشکل مالی داری و فکر می کنی برطرف نمیشه می تونی جای 6080، 6050 یخری ...
فقط پردازندش i5 که فکر نمی کنم برای شما فرقی کنه اما قیمت250 کمتره...
البته در هارد و رم هم تفاوت داره ولی در کل تفاوت چشمگیری نیست و به نطر من اگه 6050 یخری زیاد فرقی نمی کنه چون تفاوت نیاز و استفاده در اون حدی نیست که اختلاف کانفیگ نشون بده...

mehdi fire
01-07-2011, 17:45
عملکرد ۶۶۸۰ در بازی gtaIV و دیدن فیلمهای فول اچ دی چطوره؟؟

em0fab0y
01-07-2011, 18:38

منطورت 6080...
تا اون جا من تست کردم آخرین بازی ها رو روی high level setting جواب داده..میانگین فریم هم روی آخرین تنطیمات بین 35-45 بوده...
نوع مموری هم GDDR5 که تو performance خیلی موثره...
صفحه نمایش6080 فول نیست نمیشه فیلم ها رو تو آخرین res نگاه کرد اما کیفیت خیلی بالایی داره و مشکلی در این مورد نیست...
گرافیک intel برای دیدن فیلم کافیه نیاز به گرافیک اختصاصی نیست...

arseh666
01-07-2011, 19:21

اگه برای فیلم دیدن میخوای لپ تاپ بخری برو سونی 17 اینچ بگیر
ولی اگه واقعا میخوای حرفه ای گری کنی اچ پی بخر و کنارش یه مانیتور 300 تومنی 23 اینچ فول اچ دی که ورودی HDMI داره بخر و موقع فیلم دیدن حالشو ببر با این لپ تاپ

Persian_1984
01-07-2011, 19:42
اگه برای فیلم دیدن میخوای لپ تاپ بخری برو سونی 17 اینچ بگیر
ولی اگه واقعا میخوای حرفه ای گری کنی اچ پی بخر و کنارش یه مانیتور 300 تومنی 23 اینچ فول اچ دی که ورودی HDMI داره بخر و موقع فیلم دیدن حالشو ببر با این لپ تاپ

منم موافقم. آخه کسی این همه پول نمیده فقط واسه فیلم دیدن. لپ تاپ هایی که کیفیت نمایش بالا دارن برای کاره گرافیک یا ویرایش عکس و فیلم طراحی شدن نه برای دیدن عکس و فیلم. اصلا بزرگی صفحه برای دیدن فیلم مناسب نیست.

mman1384
02-07-2011, 07:57
من لپتاپم 6080 هستش لطفا براي پارتيشن بندي بنرو راهنمايي كنيد

---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

من لپتاپم 6080 هستش لطفا براي پارتيشن بندي راهنمايي كنيد

nightvision
02-07-2011, 13:23
من 6090 دارم .چون ویندوز اوریجینال روش بود الان فقط یه درایو c و به درایو d دارم که بک آپ توش هست
حالا به نظر شما پارتیشن بندیش بکنم؟اگه پارتیشن بندی بکنم بعد از restore پارتیشن ها به حالت الان برنمیگرده و اطلاعاتم پاک بشه؟

em0fab0y
02-07-2011, 16:21
من 6090 دارم .چون ویندوز اوریجینال روش بود الان فقط یه درایو c و به درایو d دارم که بک آپ توش هست
حالا به نظر شما پارتیشن بندیش بکنم؟اگه پارتیشن بندی بکنم بعد از restore پارتیشن ها به حالت الان برنمیگرده و اطلاعاتم پاک بشه؟

دوست عزیز قبل از انجام هرکاری بخصوص پارتیشن بندی اول باید از کل هارد recovery تهیه کنبد ..
به عبارت دیگه باید محتویات درایو D که مربوط به بک آپ کل سیستم هست بر روی 4 یا 5 dvd رایت کنید...
اگر ویندوز اورجینال رو عوض نکردین و برنامه recovery manager همچنان نصب هست رو سیستم از طریق منوی start در box سرچ کنید recovery manager ....
برنامه رو اجرا کنید و کل محتویات درایو D رو روی dvd رایت کنید ...
بعد از انجام این کار می تونید به فکر پارتیشن بندی هم باشید....
ابنم به یاد داشته باشید که اگر ویندوز اورجینال رو عوض کرده باشید recovery manager هم از بین رفته و برای recovery گرفتن باید از سایت hp برنامه رو دریافت کنید....

bas ali
02-07-2011, 22:01
این احمق گارانتی برداشته ریکاوری پارتیشن را پاک کرده البته 4 دی وی دی ریکاوری گرفته و بعد اومده پارتیشن بندی بکنه اون درایو رو پاک کرده (با نرم افزار easus پارتیشن بندی کرده)
حالا اگر بخوام سیستتم را از طریق این دی وی دی ها ریکاوری کنم ، چکاری باید بکنم ؟

masoud197
02-07-2011, 22:51
من لپتاپم 6080 هستش لطفا براي پارتيشن بندي بنرو راهنمايي كنيد

---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

من لپتاپم 6080 هستش لطفا براي پارتيشن بندي راهنمايي كنيد

به این آدرس مراجعه کنین.منم 6080 دارم با همین روش به راحتی پارتیشن بندی کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ubtik
03-07-2011, 01:27
تشکر میکنم از مدیران انجمن ، و تخصص ویژه از دوستانی که در این قسمت به سوالات جواب میدن.:10::11::40:

یکی از دوستام میگفت لپ تاپ گرفتن از زن گرفتن سخته تره !!
بالاخره بعد از کلی تحقیق HP Pavilion DV6-6090
عقل از سر ما ربود.

امروز بالاخره خریدم.

اول از سایت hp چک کردم.

دوست عزیز لینک اون جایی که سریال نامبرو بزنی و مشخصات دستگاهتو میگرو میشه بدین ما هم چک کنیم...:11:

n-95
03-07-2011, 08:01

آخرین آپدیت کارت گرافیک همینه یا جدید تر اومده؟

masoud197
03-07-2011, 14:06
دوست عزیز لینک اون جایی که سریال نامبرو بزنی و مشخصات دستگاهتو میگرو میشه بدین ما هم چک کنیم...:11:
در این قسمت به طور مفصل شرح داده شده و آدرس 3 لینک متفاوت برای چک کردن هم آورده شده

ariajoker
03-07-2011, 14:15
دوستانی که لپتاپ سری 6 خریدن کیبوردشون حروف عربی داره ؟ کسی این کیبورد رو بدون این حروف توی بازار ندیده ؟

em0fab0y
03-07-2011, 17:18
دوستانی که لپتاپ سری 6 خریدن کیبوردشون حروف عربی داره ؟ کسی این کیبورد رو بدون این حروف توی بازار ندیده ؟
دوست عزیز به علت اینکه این سری ( تمام نوت بوک ها ) از دبی وارد میشه و سفارش هم مربوط به امارات میشه کیبورد عربی هست....
جدا از این که چه پسوندی دارن مثل se ee....
مگر اینکه پارت اروپا یا امریکا باشه که کیبورد انگلیش هست مثل nr tx....

ariajoker
03-07-2011, 18:42
دوستان من دنبال خرید 6050 HP بودم . ولی چند تا فروشنده رایمو زدن سره خرید این مدل .
گفتن چون سفارش خاورمیانه هست داغ میکنه و کلا ارزش خرید نداره. مدل 6000 رو پیشنهاد دادن چون سفارش اروپا بود ظاهرا و اینکه میگفتن مشکل گرمایی نداره .
درعوض مدل 5110 dell رو پیشنهاد دادن که گرافیکش از 6050 ضعیفتر هست . من تا 1100 میتونم هزینه کنم وسنگین ترین کاربرد لپتاپ هم بازی هست البته نه 24 ساعته .
چیزی که توجهمو جلب کرد این فروشنده ها میگفتن سفارش اروپایی HP که 6000 هست مشکل گرمایی نداره . حالا نمیدونم چرا این حرفو میزدن چون چیزی که من دیدم بدنه و ابعاد این مدل با 6050 یکی بود در حالی که مدل اروپایی حدود 200 تومن گرونتر بود .
حالا با این اوصاف میفرمایین مسائل حرارتی HP حل شده یا نه ؟ پس این حرف که عمر مفید 6050 از 5110 کمتره صحیح نیست ؟
البته منظور بنده از گیمینگ هم نه بصورت حرفه ای بلکه مثلا فقط روزی دو ساعت و بیشتر کار کردن با نت هست .
حالا شما راهنماییتون چیه ؟ لطفا بین همین 2 مدل راهنمایی کنین .
و اینکه قیمت 6050 رو با گارانتی و کیفو موس 1100 قیمت دارم و 5110 با همون شرایط ولی بدون ویندوز 1030

bas ali
03-07-2011, 18:55
این احمق گارانتی برداشته ریکاوری پارتیشن را پاک کرده البته 4 دی وی دی ریکاوری گرفته و بعد اومده پارتیشن بندی بکنه اون درایو رو پاک کرده (با نرم افزار easus پارتیشن بندی کرده)
حالا اگر بخوام سیستتم را از طریق این دی وی دی ها ریکاوری کنم ، چکاری باید بکنم ؟
کسی نیست راهنمایی کنه :19:

em0fab0y
03-07-2011, 20:26
دوستان من دنبال خرید 6050 HP بودم . ولی چند تا فروشنده رایمو زدن سره خرید این مدل .
گفتن چون سفارش خاورمیانه هست داغ میکنه و کلا ارزش خرید نداره. مدل 6000 رو پیشنهاد دادن چون سفارش اروپا بود ظاهرا و اینکه میگفتن مشکل گرمایی نداره .
درعوض مدل 5110 dell رو پیشنهاد دادن که گرافیکش از 6050 ضعیفتر هست . من تا 1100 میتونم هزینه کنم وسنگین ترین کاربرد لپتاپ هم بازی هست البته نه 24 ساعته .
چیزی که توجهمو جلب کرد این فروشنده ها میگفتن سفارش اروپایی HP که 6000 هست مشکل گرمایی نداره . حالا نمیدونم چرا این حرفو میزدن چون چیزی که من دیدم بدنه و ابعاد این مدل با 6050 یکی بود در حالی که مدل اروپایی حدود 200 تومن گرونتر بود .
حالا با این اوصاف میفرمایین مسائل حرارتی HP حل شده یا نه ؟ پس این حرف که عمر مفید 6050 از 5110 کمتره صحیح نیست ؟
البته منظور بنده از گیمینگ هم نه بصورت حرفه ای بلکه مثلا فقط روزی دو ساعت و بیشتر کار کردن با نت هست .
و اینکه قیمت 6050 رو با گارانتی و کیفو موس 1100 قیمت دارم و 5110 با همون شرایط ولی بدون ویندوز 1030

دوست عزیز واقعا اگه قرار باشه نظرتون با حرف چند فروشنده داغون برگرده این حتما به ضررتون تمام خواهد شد...
بهتره با اطلاع تمام و کامل تصمیم بگیرید...
ببینید من خوذم 6050 دارم به هیچ عنوان مشکل گرمایی نداره حتی ذره ای...
دماش در حالتی که wifi روشن و درحال مرور وب همراه با موسیقی در حدود 45...این یعنی دمای عالی برای یه نوت بوک...
تازه اونم نه اینکه تازه روشن کرده باشم بعد از 15 ساعت اینطوریه هر کی ندونه فکر می کنه همین الان روشن کردم...
با این که بیش از بیش از16 ساعت مداوم روشنه و شدیدا هم باهاش بازی می کنم کوچکترین مشکلی نداره...
حتی من دانلود شبانه هم دارم که قطعا بیش از 16 ساعت میشه...
شاید باورتون نشه اگه بگم چقدر وقت و انرژی برای خریدش گذشتم نه صرفا برای این که می خوام یه نوت بوک بخرم نه ...بیشتر برای اینکه واقعا می خواستم یه چیزی بخرم که واقعا دوسش دارم و از کار کردن باهاش لذت می برم....
این کار به 4ماه قبل از عرضه سری hp 6000 بر می گرده...یعنی خرید من در اواخر فروردین اتفاق افتاد اما تحقیقم مربوط به چند ماه قبل بود...
می دونستم سری 6000 چه زمانی عرضه میشه و منتظرش موندم....
پس می بینید که انتخاب ناگهانی نداشتم...
توصیه من برای خرید این که به مزخرفات محض تمام فروشنده ها کاملا بی توجه باشید...دلیلشم خیلی روشنه . فقط سود بیشتر روی یه محصول گرونتر...والبته قابل انتظاراین کار....
حرف اون مثلا فروشنده در مورد گرما (داغ کردن که هیچ) مدل خاورمیانه و آسبا کاملا بی ارزشه....
در ساخت تمام مدل ها از متریال و قطعات با کیفیت بالا استفاده میشه و به هیج عنوان تفاوتی باهم ندارن....
پسوندهایی lمانند se ee و......که در انتهای مدل استفاده میشه برای این هست که مشخص بشه این مدل در کدوم پارت قرار هست توزیع بشه....
مدل 6000 هم با پردازنده amd عرضه شده که ضعیفتر از اینتل هست قیمت هم در حدود 1040000
hp هم در سری 6 به تمام حرفا و شایعات مختلف پایان داده و نوت بوکی با امکانات و کیفیت فوق العاده عرضه کرده که به سختی میشه ایرادی ازش گرفت...
اینم خدمتتون عرض کتم اگه بتونین تو خرید hp و به خصوص سری 6 شک کنین قطعا کار بزرگی رو انجام دادین که هر کسی به راحتی از پس اون بر نمی آد....:31:
راستی اصلا ظاهر 6050 از نزدیک دیدی؟؟؟
اگه ببینی عاشق میشی....
موندم اون به اصطلاح فروشنده چطور تونسته dell با HP مقایسه کنه....

inen
03-07-2011, 22:45
دوستان سلام
لطفا یکی مدلای 6050 - 6070 - 6080 رو از لحاظ قیمت و فرقی که با هم می کنن ، مقایسه کنه

مگر اینکه پارت اروپا یا امریکا باشه که کیبورد انگلیش هست مثل nr tx
این سری هست تو ایران و البته تهران ؟
چون اصلا از حروف عربی خوشم نمیاد !!

em0fab0y
03-07-2011, 23:48
دوستان سلام
لطفا یکی مدلای 6050 - 6070 - 6080 رو از لحاظ قیمت و فرقی که با هم می کنن ، مقایسه کنه

این سری هست تو ایران و البته تهران ؟
چون اصلا از حروف عربی خوشم نمیاد !!

تفاوت خاص و چشمگیری نداره البته در پردازنده ، هارد،رم و ...تفاوت دارند اما چیزی نیست که به یه قیاس عمیق نیاز داشته باشه....
بله هست البته مربوط به مدل 2010 (3000-3100) میشه که خودم یکی داشتم 3052nr..:27:
سعی کنید از کیبورد عربی خوشتون بیاد چون واقعا بهش نیاز پیدا می کنین....
البته تو سری 60 هم میشه مدل با پارت اروپا با امریکا گیر آورد ولی چون مربوط به این منطقه نیست و نباید در این پارت پخش بشه سخت گیر می آد....

em0fab0y
04-07-2011, 00:14
کسی نیست راهنمایی کنه :19:
دوست عزیز اگه recovery dvd کامله و مشکلی نداره موقع بالا اومدن سیستم F11 بزنین و وارد ریکاوری بشین...
و dvd به ترتیب قرار بدین....1234

Persian_1984
04-07-2011, 01:04

خدایا آدم چه چیزایی که از این فروشنده ها نمیشنوه. من اصلا قرار نیست از hp دفاع کنم. ولی بعضی حرفا واقعا بی اساس هست. اگر این مدل از hp مشکل گرما داشته باشه پس همشون این مشکل رو دارن و ربطی به اروپا و آمریکا و خاورمیانه نداره. من قبلا هم عرض کردم که ایجاد یک خط تولید جدا برای ساخت محصول بی کیفیت برای خاورمیانه بسیار پر هزینه تر خواهد بود و تولید کننده باید مشکل شخصی با مردم خاورمیانه داشته باشه که اینکار رو بکنه. آخه یک چیپ کامپیوتری و دیجیتالی رو چه جوری میشه در چند کیفیت تولید کرد؟ همه از سیلیکون به عنوان ماده اصلی استفاده میکنن . چیزی که میتونه کیفیت رو تغییر بده طراحی و تکنولوژی مدار موجود در چیپ هست که اونم تو همه اینا یکسان هست. مثلا پردازشگر i7 با طراحی خوب و طراحی بد که نداریم. بقیه اش هم مربوط به هیت سینک و خازن بکار رفته هست که ... بگذریم اگر بخواهم توضیح کامل بدم تا صبح باید تایپ کنم. نکته بعدی که قبلا هم گفتم اینه که فراموش نکنید مشتریان خاورمیانه که همه مثل ایران و عراق و یا افغانستان نیستند. کشور های عربی بسیار ثروتمند و به دنبال بهترین کیفیت هستند و مردمشون مثل ما بیشتر وقتها دنبال جنس ارزان نیستند.
حالا در مورد دما ...
لپ تاپ من 6090 هست که پردازشگر i7 چهار هسته داره یعنی پتانسیل ایجاد حرارتش میتونه حدود دو برابر i5 باشه که تو 6050 استفاده شده. پس آمار حرارتی مدل خودم رو بهت میدم.
در حالت عادی و کارکرد معمولی مثل آفیس و وب گردی و این چیزا حدود 53-54 درجه دما داره 10 ساعت هم روشن باشه دماش همینه. اگر تنضیمات coolsense که تکنولوژی hp هست رو روی حالت coolest mode بزارم میاد روی 45 درجه. البته این با کارت گرافیک اینتل هست. با کارت گرافیک ati بعد از چند ساعت بازی روی بالاترین تنظیمات تست کردم همزمان با vmware دو تا سیستم عامل لینوکس و xp هم لود کرده بودم بالای 76 درجه نرفت. که این دما با این پردازشگر یعنی محشر. اگر لپ تاپی پیدا کردی که با این شرایط دمای کمتر از این داد بیا لپ تاپ منو مفتی بربر واسه خودت. به شما هم قول میدم تا دو سال آینده لپ تاپ خنک تر هم به بازار نخواهد اومد. چون تکنولوژیه موجود فعلا تا همین حد جوابگو هست. شاید سری جدید اینتل که قرار تا آخر امسال بیاد کمی خنک تر باشه حداکثر یک سال هم طول میکشه که واسه لپ تاپش بیاد.

arseh666
04-07-2011, 09:16
:2:
دلیل اصلی فروشنده این میتونه باشه که چون 6050 نسبت به 1 ماه پیش حدود 100-120 تومن ارزون شده و سود کمی برای فروشنده داره . ولی مدلهایی که رو دستشون مونده هی تبلیغ میکنن .
من موندم چطوری 5110 dell رو با 6050 hp مقایسه کرده و این که میبینه شما به دنبال cpu intel هسیتید به شما hp 6000 پیشنهاد داده که با cpu AMD هست .

fmps
04-07-2011, 09:19
سلام
منم این لپتاپ رو دارم
مال من فنش اکثرا روشن هست حتی وقتی موسیقی گوش میدم
مال شما هم اینجوری هست؟

em0fab0y
04-07-2011, 12:06
سلام
منم این لپتاپ رو دارم
مال شما هم اینجوری هست؟

دوست عزیز نباید وقتی به موزیک گوش می دید و یا حتی فیلم می بینید فنش طوری کار کنه که بتونید صداشو بشنوید....
احتمالا این مساله به تنظیملت فن در power option بر می گرده...
به این صورت وارد این قسمت بشین..
power option>balanced>change plan setting>change advance power setting>processor power management>system cooling policy .....
و هر دو گزینه مربوط به فن رو روی active بزارین....
و اینم چک کنید که گرافیک روی intel قرار داشته باشه....

Persian_1984
04-07-2011, 13:01
سلام
منم این لپتاپ رو دارم
مال شما هم اینجوری هست؟

میتونه مربوط به تنظیمات coolsense هم باشه. start رو بزن توی box تایپ کن coolsense بعد اجراش کن. توی محیط برنامه دو بخش داره که یکیش برای کار کردن روی میزکار هست که به معنی اتصال مستقیم به برق هست و بعدی برای کار کردن در وضعیت باطری هست . اگر تنظیمش روی coolest mode باشه بیشتر فن روشن میشه و برای زمانی که با برق مستقیم کار میکنید مناسب هست. ببین روی کدوم تنظیم شده. اگر coolest mode بود تا حدی میتونه کارکرد فن شما عادی باشه. سعی کن روی حالت quietest mode نزاری چون توی این حالت لپ تاپ تا حد امکان فن رو روشن نمیکنه. تا اونجایی که دما خیلی بالا بره روشن نمیکنه.
حالت performance optimized mode هم وضعیت مناسبی هست. توی این حالت فقط وقتی که لازم باشه فن رو روشن میکنه. دمای پردازشگر توی این حالت در کارکرد عادی 53 تا 55 هست و در حالت coolest mode دما 43 تا 45.

درضمن با برنامه speed fan دمای پردازشگر رو چک کن وقتی که فن روشن میشه. بعد اینجا بگو دما رو تا بهت بگم عادی هست یا نه.

fmps
04-07-2011, 14:32
دوست عزیز نباید وقتی به موزیک گوش می دید و یا حتی فیلم می بینید فنش طوری کار کنه که بتونید صداشو بشنوید....
احتمالا این مساله به تنظیملت فن در power option بر می گرده...
به این صورت وارد این قسمت بشین..
power option>balanced>change plan setting>change advance power setting>processor power management>system cooling policy .....
و هر دو گزینه مربوط به فن رو روی active بزارین....
و اینم چک کنید که گرافیک روی intel قرار داشته باشه....
از کجا نگاه کنم که روی intel هست؟

fmps
04-07-2011, 14:37
میتونه مربوط به تنظیمات coolsense هم باشه. start رو بزن توی box تایپ کن coolsense بعد اجراش کن. توی محیط برنامه دو بخش داره که یکیش برای کار کردن روی میزکار هست که به معنی اتصال مستقیم به برق هست و بعدی برای کار کردن در وضعیت باطری هست . اگر تنظیمش روی coolest mode باشه بیشتر فن روشن میشه و برای زمانی که با برق مستقیم کار میکنید مناسب هست. ببین روی کدوم تنظیم شده. اگر coolest mode بود تا حدی میتونه کارکرد فن شما عادی باشه. سعی کن روی حالت quietest mode نزاری چون توی این حالت لپ تاپ تا حد امکان فن رو روشن نمیکنه. تا اونجایی که دما خیلی بالا بره روشن نمیکنه.
حالت performance optimized mode هم وضعیت مناسبی هست. توی این حالت فقط وقتی که لازم باشه فن رو روشن میکنه. دمای پردازشگر توی این حالت در کارکرد عادی 53 تا 55 هست و در حالت coolest mode دما 43 تا 45.

درضمن با برنامه speed fan دمای پردازشگر رو چک کن وقتی که فن روشن میشه. بعد اینجا بگو دما رو تا بهت بگم عادی هست یا نه.

اینم از دماش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبح روشن هست ولی کار سنگینی نکردم ولی صدای فنش همیشه میاد خیلی کم صداش قطع میشه

em0fab0y
04-07-2011, 14:54
از کجا نگاه کنم که روی intel هست؟

اگه درایو گرافیک کامل نصب کرده باشی وقتی روی صفحه کلیک راست کنی از طریق configure switchable graphics می تونی گزینه های مربوط به گرافیک اینتل و اختصاصی ببینی...
تنظیمات مربوط به فن هم تو power option اعمال کن....
جفتش باید روی active باشه نه passive....
اینم در نظر داشته باش دمای محیط و مکان قرار گیری نوت بوک هم خیلی مهمه ولی این نمی تونه دلیل اصلی کار کردن بیهوده فن باشه....
cool sense هم تنظیماتش مهمه ولی اگه تاحالا ازش استفاده نکرده باشی نمی تونه علت اصلی باشه ...
ولی چک کن ببین روی coolest mode نباشه...

fmps
04-07-2011, 15:06
اونا همش درسته
امروز امتحانش كنم نشد فردا ببرمش

Persian_1984
04-07-2011, 16:03
اینم از دماش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبح روشن هست ولی کار سنگینی نکردم ولی صدای فنش همیشه میاد خیلی کم صداش قطع میشه

این دمایی که من میبینم احتمالا روی coolest mode هست. پس تا حدی طبیعی هست که فن زیاد کار کنه . منم معمولا میزارم روی coolest mode

mary p
04-07-2011, 18:01
دوستان یه سوال به من گفتن تفاوت قیمت اچ پی بین تهران و شهرستانها حدود 200 تومنه،میخواستم ببینم حقیقت داره؟
و یه سوال دیگه کیبورد dv6-6080 استاندارده؟

fmps
04-07-2011, 20:23
این دمایی که من میبینم احتمالا روی coolest mode هست. پس تا حدی طبیعی هست که فن زیاد کار کنه . منم معمولا میزارم روی coolest mode

نه روی performance optimized mode هستش
فکر مال من ایراد داره.جون 2 دقیقه هست که روشن کردم باز شروع شد
مال شما هم موقع روشن کردن یه لحظه صدای فنش میاد؟؟؟

em0fab0y
04-07-2011, 20:45

نباید اینطوری باشه...
اگه واقعا همه تنظیمات درست باشه ممکن مشکل سخت افزاری داشته یاشه...
که البته احتمالش زیاد نیست...
چند دقیقه بزارش رو حالت idle یعنی اصلا باهاش کار نکن ببین بازم فنش زیاد کار می کنه...
موقع موزیک گوش دادن و فیلم دیدن و ،.... نباید فنش طوری کار کنه که بتونی صداشو بشنوی...
خودت احساس می کنی واقعا داره غیر عادی کار می کنه ؟؟؟
موقع روشن یه لحظه شدید کار می کنه بعد کاملا آروم میشه که این طبیعیه.....

em0fab0y
04-07-2011, 20:54
بچه ها من خودم به مشکل عجیب و مسخره دارم تو تاپیکم مطرح کردم ...
اونم اینکه دکمه on/off تاچ پد کمپلت از کار افتاده اما خود تاچ کار می کنه ...
یعنی نمی تونم غیر فعالش کنم...ال ای دی دورشو به جای اینکه با اون دکمه فعال یا غیرفعال کنم با fn+space می کنم...
مشکل ناسازگاری با ویندوز و درایور هم نداره...
طوری هم نیست که احتمال خرابی بشه بهش داد...
هر کاری به مخم رسید انجام دادم ولی درست نشد....
می دونم کسی نمی تونه کاری کنه چون دیگه راهی نمونده که انجام نداده باشم ولی گفتم بدونین یه وقت ریا نشه....:31:

fmps
04-07-2011, 20:59
نباید اینطوری باشه...
اگه واقعا همه تنظیمات درست باشه ممکن مشکل سخت افزاری داشته یاشه...
که البته احتمالش زیاد نیست...
چند دقیقه بزارش رو حالت idle یعنی اصلا باهاش کار نکن ببین بازم فنش زیاد کار می کنه...
موقع موزیک گوش دادن و فیلم دیدن و ،.... نباید فنش طوری کار کنه که بتونی صداشو بشنوی...
خودت احساس می کنی واقعا داره غیر عادی کار می کنه ؟؟؟
موقع روشن یه لحظه شدید کار می کنه بعد کاملا آروم میشه که این طبیعیه.....

من که احساس میکنم غیر عادی هست
رو idle هم کار میکنه.و قسمت راست کیبورد خنکه ولی قسمت چپش گرمه.(داغ نیست)
به نظرتون یه بار ریکاوریش بکنم؟

em0fab0y
04-07-2011, 21:13
من که احساس میکنم غیر عادی هست
رو idle هم کار میکنه.و قسمت راست کیبورد خنکه ولی قسمت چپش گرمه.(داغ نیست)
به نظرتون یه بار ریکاوریش بکنم؟

ببینید روشن بودن فن با تند کار کردن متفاوته...
مثلا مال من که از صبح یک سر روشنه فنش کار می کنه اما من تا وقتی گوشمو نزدیکش نبرم نمی تونم صداشو حس کنم...
الان شما وقتی دارین باهاش کار می کنین می تونین صداشو بشنوین یا نه ؟؟؟
طبیعیه که قسمت چپ گرمتر باشه چون به هیتسیک و چیپ گرافیک نزدیکتره....
نه ریکاوری لازم نیست....
اگه می تونی یه عکس از تنظیمات فن processor power management....بزار

bas ali
04-07-2011, 21:16
یعنی نمی تونم غیر فعالش کنم...ال ای دی دورشو به جای اینکه با اون دکمه فعال یا غیرفعال کنم با fn+space می کنم...
می دونم کسی نمی تونه کاری کنه چون دیگه راهی نمونده که انجام نداده باشم ولی گفتم بدونین یه وقت ریا نشه....:31:
شما یک کمکی هم از ساپورتر های اچ پی بگیر
از طریق نرم افزار اچ پی اسیستنت :31:

em0fab0y
04-07-2011, 21:18
شما یک کمکی هم از ساپورتر های اچ پی بگیر
از طریق نرم افزار اچ پی اسیستنت :31:

آورین آورین....
چرا زودتر به ذهن خودم نرسیده بود!!!!:31:

fmps
04-07-2011, 21:38
نه آقا . صداش گوشمو کر میکنه

em0fab0y
04-07-2011, 21:49
نه آقا . صداش گوشمو کر میکنه

تنظیمات که درسته....
حدس می زنم آپدیت بایوس آخرین راه باشه...
راستی تاحالا آپدیت کردی ؟؟مدلت 6050se بود دیگه فایلشو برات می ذارم فقط اجراش کن بقیشو بزار به عهده خودش...
یادم رفت بگم یه آنتی ویروس خوب نصب کن و بزار deep scan انجام بده...
مشکل قطعا باید برطرف یشه صد در صد...

fmps
04-07-2011, 21:51
تنظیمات که درسته....
حدس می زنم آپدیت بایوس آخرین راه باشه...
راستی تاحالا آپدیت کردی ؟؟مدلت 6050se بود دیگه فایلشو برات می ذارم فقط اجراش کن بقیشو بزار به عهده خودش...

نه آپدیت نکردم
6090ee هست
چطور آپدیتش کنم؟

em0fab0y
04-07-2011, 22:03
نه آپدیت نکردم
6090ee هست
چطور آپدیتش کنم؟

پس اون لینک قبلی دانلود نکن اینو دانلود کن اگرچه فرقی ندارن و هر دو وژن F.14 هستن...

ببین فقط نوت بوک بزن تو شارژ و فایلی که دانلود کردی اجرا کن خودش بقیه کارارو انجام میده...
فقط به هیچ عنوان نباید سیستم حین آپدیت خاموش کنی خودش وقتی تمام شد چند بار ریستارت می کنه..
سریع خبرشو بده...

fmps
04-07-2011, 22:18
آقا این فقط یه بار ریستارت کرد و تموم شد
هیچ نغییری هم نکرده

Persian_1984
04-07-2011, 22:28

لحظه اول که روشن میکنی که فن برای یک ثانیه با بالاترین سرعت میچرخه که طبیعی هست. بایوس رو آپدیت کن ببین اوکی میشه یا نه. راستی cpu شما چی هست؟ یعنی 6050 هست مدل لپ تاپ با i5 یا مدل های دیگه که i7 هست؟ واسه ویروس اسکن کن. نشد ویندوز رو عوض کن. خیلی بعید هست که مشکل سخت افزاری باشه.

fmps
04-07-2011, 22:35
لحظه اول که روشن میکنی که فن برای یک ثانیه با بالاترین سرعت میچرخه که طبیعی هست. بایوس رو آپدیت کن ببین اوکی میشه یا نه. راستی cpu شما چی هست؟ یعنی 6050 هست مدل لپ تاپ با i5 یا مدل های دیگه که i7 هست؟ واسه ویروس اسکن کن. نشد ویندوز رو عوض کن. خیلی بعید هست که مشکل سخت افزاری باشه.

مال من 6090 هست i7
ویندوز صفر هستش ویروس چی کار میکنه؟
ریکاوریش کنم؟

Persian_1984
04-07-2011, 22:46
جواب سئوال های منو توی پست های بعدی داده بودی که من نخونده بودم :27:

خوب بعد از ریستارت بایوس رو آپدیت کرد؟ فرایند آپدیتش تابلو هست. قبل از اینکه شروع به لود ویندوز کنه ازت اجازه میخواد واسه آپدیت بعد یکسری عدد پر میکنه بعد دوباره معادل همون عدد رو پر میکنه که چک میکنه که درست آپدیت شده باشه و بعد تموم. این کارا انجام شد؟

اگر درست نشد بد نیست ریست فکتوری کنی. میشه جورای دیگه هم باهاش کلنجار رفت ولی اینجوری با این پست گذاشتن ها نمیشه به نتیجه رسید. ریکاور رو بزار و بزن مثل روز اول بشه. یعنی او گزینه آخر رو بزن ولی قبلش واسه ویروس اسکن کن.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

مال من 6090 هست i7
ویندوز صفر هستش ویروس چی کار میکنه؟
ریکاوریش کنم؟

عزیزم مگه ماشین هست که بگی بعد از 10 تا کارکرد ویروس میگیره. همین که شما به نت کانکت میشی ممکن سری آلوده بشی یک فلشی چیزی. آنتی ویروس رو آپدیت کن بعد اسکن کن. اگر جواب نداد ریکاور کن.

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

تو هم ریکاور کردی درست نشده؟ راستی جالب بود من نمیدونستم اون led با fn+space غیر فعال میشه. بعید میدونم سخت افزاری باشه ها.

alikarimi_hp
05-07-2011, 10:59
چند صفحه از این تاپیکو خوندم
یعنی سری DV-6 انقدر مشکل جور واجوردارن؟دارم کم کم از خرید 6050 منصرف میشم!

bbsbsbs2012
05-07-2011, 11:13

هر لپ تاپی یه سری مشکلات مربوط به خودش رو داره این مشکلاتی که دوستان در اینجا مطرح می کنن اکثرشون جزئی هستن که خیلیاش برای من که 6090 دارم پیش نیومده:10::31:

mary p
05-07-2011, 11:23
6090 زیادی حافظه داره،این طور نیس؟آخه به چه در میخوره 1 ترابایت؟واسه کارهای معمولی پیشنهادش میکنین یا نه؟
یه سوال دیگه کارت گرافیکش چون ATI میگن عملکردش خوب نیست و Gforce بهتره،نظرتون چیه؟
من دیگه واقعا تو خرید هنگ کردم،هزارتا مدل جورواجور که هر کدوم به یه درد میخورن.نتیجه گرفتم نباید زیادی تحقیق کرد.:19:

em0fab0y
05-07-2011, 14:36
ببینید دوست عزیز شما می گین تاپیک رو خوندین اما اصلا دقت نکردین ببینین چه مشکلاتی مطرح شده...
99 درصد سوالهایی که تحت عنوان مشکل پرسیده مبشه اصلا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...نمی گم بیشترش می گم همش به بلد نبودن خود کاربر مربوط میشه تا نوت بوک...
و از پیش پا افتاده ترین تا مهم ترین مسایل مطرح میشه و این بستگی به سطح دانش کاربردی اون کاربر داره که چه سوالی براش پیش بیاد و بپرسه...
ابنم خدمتتون بگم hp تو سری 6 طوری عمل کرده که امکان پیدا کردن کوچکترین مشکلی رو از هر کسی که فکرشو کنید گرفته نمونش خودم که با تمام حساسیتم به برندها متقاعد یا بهتر بگم مجبور شدم hp بگیرم چون بهتر از این نمی تونستم گیر بیارم...
پس اگه تونستین تو خریدش شک کنین بگین من جابزتونو بهتون بدم...:31:

em0fab0y
05-07-2011, 14:54
دوستان یه سوال به من گفتن تفاوت قیمت اچ پی بین تهران و شهرستانها حدود 200 تومنه،میخواستم ببینم حقیقت داره؟
و یه سوال دیگه کیبورد dv6-6080 استاندارده؟

نه اینطور نیست نهایت اختلاف 30-40 تومان....
بله همراه با number key...

nightvision
05-07-2011, 21:06
6090 زیادی حافظه داره،این طور نیس؟آخه به چه در میخوره 1 ترابایت؟واسه کارهای معمولی پیشنهادش میکنین یا نه؟
یه سوال دیگه کارت گرافیکش چون ATI میگن عملکردش خوب نیست و Gforce بهتره،نظرتون چیه؟
من دیگه واقعا تو خرید هنگ کردم،هزارتا مدل جورواجور که هر کدوم به یه درد میخورن.نتیجه گرفتم نباید زیادی تحقیق کرد.:19:
1 سال دیگه میبینی که 1ترا هم کمه
بستگی داره چه مدل ati باشه.ati 6770 از لحاظ قدرت حرف نداره

em0fab0y
05-07-2011, 21:33
دوست عزیز اگه منظورتون از کارای معمولی موسیقی ، فیلم و یا بازی هست باید بگم بسیار بیشتر از اون چیزی هست که شما لازم دارین...
در واقع برای استفاده عادی این کانفیگ پیشنهاد نمیشه ....
می تونین مدل دیگه ای از این سری انتخاب کنین با کانفیگی مناسب تر با انتظار شما...مثل 6050
دوست عزیز اصلا این طوری نیست ..در حال حاضر amd /ati بهترین چیپ های گرافیکی دنیا رو تولید می کنه طوری که این شرکت موفق شده تمام محصولات nvidia رو پشت سر بزاره ...
دلیل این صحبت رو هم می تونین تو استفاده شرکت های بزرگی مثل apple ..hp..تو محصولاتشون از چیپ های این شرکت پیدا کنین به علت ساپورت رنگ بیشتر ،مصرف برق کمتر ،قیمت بسیار مناسب ترو پرفورمنس بسیار بهتر نسبت به nvidia...
این خدمتتون عرض کنم واقعا اگر دنبال یه نوت بوک هستین که از همه نظر عالی باشه بهتر تو hp و سری 6000 دنبالش بگردین و وقت خودتونو سر برندهای دیگه تلف نکنین...

binahayat_m
05-07-2011, 23:56
ببینید دوست عزیز شما می گین تاپیک رو خوندین اما اصلا دقت نکردین ببینین چه مشکلاتی مطرح شده...
99 درصد سوالهایی که تحت عنوان مشکل پرسیده مبشه اصلا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...نمی گم بیشترش می گم همش به بلد نبودن خود کاربر مربوط میشه تا نوت بوک...
و از پیش پا افتاده ترین تا مهم ترین مسایل مطرح میشه و این بستگی به سطح دانش کاربردی اون کاربر داره که چه سوالی براش پیش بیاد و بپرسه...
ابنم خدمتتون بگم hp تو سری 6 طوری عمل کرده که امکان پیدا کردن کوچکترین مشکلی رو از هر کسی که فکرشو کنید گرفته نمونش خودم که با تمام حساسیتم به برندها متقاعد یا بهتر بگم مجبور شدم hp بگیرم چون بهتر از این نمی تونستم گیر بیارم...
پس اگه تونستین تو خریدش شک کنین بگین من جابزتونو بهتون بدم...:31:

وقتی پست هایی مثل پست شما می خونه ادم دلش قرص میشه که بره بگیره و لی وقتی میری با فروشنده حرف میزنی !
هرکدم یه چیز می گن، یکی میگه انقدر پول نمی خواد برای لپ تاپ بدی اگه بدی ضرره میگم کارم با لپ تاپ خیلی ، میگه با این مدلم و هزار نوع برخورد دیگه!
اینه که ادم گیج میشه چکار کنه؟
من خودم همین مدل و انتخاب کردم ، اما هر دفعه یه چیز میگن ادم پشیمون میکنند ، بین اسوز و دل و اچ پی گیر کردم !
فقط یه سوال به نظرتون من که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
رم خیلی مهمه ، اگه مدل 6070 بگیرم و عوضش 4 گیگ رم اضافه کنم ، کارایی 6090 نداره ؟ فقط هاردش کمتر هست دیگه!
به صرفه تر نیست ؟
ممنون

em0fab0y
06-07-2011, 00:58
وقتی پست هایی مثل پست شما می خونه ادم دلش قرص میشه که بره بگیره و لی وقتی میری با فروشنده حرف میزنی !
هرکدم یه چیز می گن، یکی میگه انقدر پول نمی خواد برای لپ تاپ بدی اگه بدی ضرره میگم کارم با لپ تاپ خیلی ، میگه با این مدلم و هزار نوع برخورد دیگه!
من خودم همین مدل و انتخاب کردم ، اما هر دفعه یه چیز میگن ادم پشیمون میکنند ، بین اسوز و دل و اچ پی گیر کردم !
فقط یه سوال به نظرتون امن که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
رم خیلی مهمه ، اگه مدل 6070 بگیرم و عوضش 4 گیگ رم اضافه کنم ، کارایی 6090 نداره ؟ فقط هاردش کمتر هست دیگه!
به صرفه تر نیست ؟
ممنون

مرس ازت...
ببینید دوست عزیز من تو یکی از پست هام هم به یکی از دوستان دیگه گفتم که اولین کاری که باید تو خرید نوت بوک انجام بدین بی توجهی کامل به حرفهای فروشندس..البته این به این معنی نیست که همه رو نادیده بگیرین نه ..فقط زمانی که می تونید حدس بزنید اون فروشنده واقعا می تونه کمکی به شما بکنه ازش کمک بخواین...
به هرحال اون منافع خودش به منافع شما ترجیح میده ...پس اگر بخواین طبق صحبتهای اون تصمیم بگیرین از همین الان بدونین که خریدتون به مشکل بر خواهد خورد....
در مورد برنامه هایی هم که باهاشون کار می کنید یله رم خیلی مهمه اما به نظر نمی رسه مشکلی از بابت رم باشه البته کافی هم نیست بیشتر پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند مهمه که تو این مدل وجود داره...
البته اگه احساس می کنید رم بیشتری نیاز دارید می تونین 6080 بگیرین با رم 6 و هارد 750...
6090 فرقش با مدل های دیگه در هارد و رم و درایو blue-ray....
اینم بگم که من اصلا روی hp تعصبی ندارم هرچی می گم اونی هست که دارم می بینم و واقعیت داره ...
اینم بدونین اگه hp بهترین نبود امکان نداشت خودم بخرم چه برسه بخوام به کسی پیشنهاد هم بکنم...
اگر به فروشنده اطمینان ندارین پیغام خصوصی بدین یه جای عالی بهتون معرفی کنم که هیچ مشکلی پیدا نکنین موقع خرید...

Persian_1984
06-07-2011, 14:36
فقط یه سوال به نظرتون من که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
به صرفه تر نیست ؟
ممنون

سلام دوست خوبم.
بزار من یک با یکم راهنمایی کمکت کنم شاید از این وضع خلاص بشی و بتونی تصمیم درست رو بگری و دیگه انقدر تحت تاثیر حرف های فروشنده ها قرار نگیری.
ببین عزیزم . مناسب بودن یک لپ تاپ را از چند وجه میشه بررسی کرد که اولویت هر کدام نسبت به دیگری بنا به نیاز شما متغییر خواهد بود. اولویتی که از نظر من مهم بود به طور خلاصه به ترتیب زیر بود:
1 - کانفیگ
2- طول عمر و کیفیت ساخت
3- خوش دست بودن کیبورد و تاچ پد.
4- وزن و اندازه
5-کیفیت صفحه نمایش
6- زیبایی

حالا ممکن شما مثل یکی از دوستان من فقط به دنبال لپ تاپی باشید که با دکور اتاق شما هماهنگ باشه پس زیبایی میاد به جای شماره یک.

حالا نکته مهم اینجاست که اگر کانفیگ روز و آخرین تکنولوژی برای شما مهم باشد باید طول عمر را در ردیف 2 قرار بدید. حالا شاید شما بگید که من لپ تاپی را انتخاب میکنم که طول عمر بالایی داره و جدید ترین کانفیگ را هم داشته باشه.
من به شما میگم این کار ممکن نیست. شما اگر به تاریخچه تمام تولید کننده های لپ تاپ نگاه کنی میبینی که همه اینها در طول حیات خود سری های مختلفی از لپ تاپ را ارائه کردند که بعضی از نظر کارکرد و طول عمر موفق بودند و بررخی ناموفق. هیچ تولید کننده ای نبوده که تمام سری های ارائه شده اش موفق یا تمام آنها ناموفق باشه. مثلا وایو یکسری از لپ تاپ هاش که همین چند سال پیش اومد به بازار همگی مشکل فن داشتند و بعد از یک مدت فن آنها به صدا میافتاد. یا همین hp یکسری از سری هاش مشکل گرما و طراحی در سی دی رام داشتن و ...
الان این لپ تاپ یک ماه هست که داره برای من کار میکنه. من با کمک تجربه و تخصصم فقط 30 درصد از طول عمرش میتونم اطمینان داشته باشم. طول عمر لپ تاپ را زمان مشخص میکنه و باید حداقل یک سال باهاش کار کنی.
پس اگر برای شما طول عمر از همه مهم تر هست باید قید کانفیگ را بزنی و لپ تاپی را انتخاب کنی که حداقل یک سال از عمرش گذشته و جواب خودش را پس داده باشه. یعنی از کسایی که داشتن نظر بخوای و آمار خرابی این مدل را استخراج کنی بعد ببینی که برای شما مناسب خواهد بود یا خیر. ببینی مادربرد لپ تاپ تحمل گرما داشته؟ درایو اپتیک خوب عمل کرده؟ فن به صدا افتاده؟ تحمل نواسان برق را داشته؟ تاچ پد از کار افتاده؟ و...
در مورد کانفیگ هم که اگر شما کاربر حرفه ای باشی میدنی کاربرد شما نیاز به چه کانفیگی خواهد داشت. و اگر انقدر حرفه ای نیستی باید بگی که لپ تاپ را برای چه کاری میخوای تا راهنماییت کنم.

mehdi fire
06-07-2011, 16:27
برا اینترنت به نظرتون مودم edge خوبه؟؟ اونایی که استفاده میکنن سرعت دانلودش حدودا چنده؟

Persian_1984
06-07-2011, 16:45
برا اینترنت به نظرتون مودم edge خوبه؟؟ اونایی که استفاده میکنن سرعت دانلودش حدودا چنده؟

[بستگی به منطقه شما داره. اگر مناسب باشه سرعت دانلود 20-25 داره. البته میتونی همین کار رو با مبایلت انجام بدی و مبایلت رو وصل کنی به لپ تاپ.
منطقه ما که اصلا ok نیست. من توی خونه سرعت 1 هم به زور دانلود میکنم

inen
06-07-2011, 20:56
سلام به همه
آقایون منم خریدم6080se امروز !!!! از آشنا خریدم ، 1260
با پیک فرستاد ،باز کردم چک کردم ، لبه ی باطریش یکم تو رفتگیداشت و موقع گذاشتن باطری خوب جا نمی رفت ، زنگ زدم ، گفت که فردا صبح بیار عوض کنیم( دست بهش نذار کهکلا یهدونه دیگه بدیم اگه اکی نبود ) !!!!!!!!!!!!!!1 :41: شانس ندارم که

سریال نامبر: 5CH1140U48
خوبفاصله ی چندانی نداره با 108 !!!!
خوب کول پد چی بگیرم؟؟؟

persianboys
06-07-2011, 21:17
دوستان به نظرتون چند وقت دیگه باید صبر کرد تا سری dv6-61xxxx وارد ایران بشه؟
i7 2720qm
RAM up to 16GB
VGA amd 6770m 2GB
سبکتر هم هست

arash_jeneral
06-07-2011, 22:11
سلام دوستان من امروز 6090 را خریدم . دی وی دی های بک آپ هم گرفتم . به نظر شما اگه کلا فرمت کنم و خودم از اول پارتیشن بندی کنم و وین نصب کنم ضرر کرد ؟ وین اورجینال خیلی فرق داره ؟؟؟
پارتیشن که خودم نداره اگه هم بخوام از طریق منیجر تیکش کنم فقط 500 گیگ اجازه میده.

em0fab0y
06-07-2011, 22:15
سلام به همه
آقایون منم خریدم6080se امروز !!!! از آشنا خریدم ، 1260
با پیک فرستاد ،باز کردم چک کردم ، لبه ی باطریش یکم تو رفتگیداشت و موقع گذاشتن باطری خوب جا نمی رفت ، زنگ زدم ، گفت که فردا صبح بیار عوض کنیم( دست بهش نذار کهکلا یهدونه دیگه بدیم اگه اکی نبود ) !!!!!!!!!!!!!!1 :41: شانس ندارم که

سریال نامبر: 5CH1140U48
خوبفاصله ی چندانی نداره با 108 !!!!
خوب کول پد چی بگیرم؟؟؟

مبارکه!
سعی کن کل نوت بوک عوض کنی چون مشخص نیست باتری از کجا می خواد جایگزین کنه...
سریال مشکلی نداره...
اصلا کول پد نگیر چون واقعا تاثیر خوبی تو کاهش دما نداره..حتا من بعضی موقع حس کردم دما رو هم بالا برده به دلیل طراحی بدی که داشته...
اما نوعی پوشش هست که زیر نوت بوک قرار می گیره که میشه بهش گفت کول پد بدون فن یا کریستالی ...
طرز کارش اینطوریه که کریستال هایی که درونش قرار دارن در دمای عادی یا سرد به صورت جامد هستند و وقتی نوت بوک رو روش قرار می دین با جذب دمای بدنه کم کم به حالت نیمه جامد و کاملا پاشیده از هم در می آیند...
خیلی بهتر از نوع فن دار هست ...
چون خودم کول پد45000T خریدم اما واقعا مزخرف بود جاش کریستالی گرفتم 16000T

em0fab0y
06-07-2011, 22:28
سلام دوستان من امروز 6090 را خریدم . دی وی دی های بک آپ هم گرفتم . به نظر شما اگه کلا فرمت کنم و خودم از اول پارتیشن بندی کنم و وین نصب کنم ضرر کرد ؟ وین اورجینال خیلی فرق داره ؟؟؟
پارتیشن که خودم نداره اگه هم بخوام از طریق منیجر تیکش کنم فقط 500 گیگ اجازه میده.

دوست عزیز سعی کنین این کار انجام بدین چون وبندوز home premium و ultimate که شما قرار هست نصب کنین از بسیاری جهات باهم تفاوت دارند..این تفاوت تا جایی هست که شما نمی تونین از کل پرفورمنس سیستم تحت نسخه home استفاده کنین ...
سعی کنین 7 sp1 64-bit نصب کنین...
در مورد پارتیشن می تونین هم از طریق محیط ویندوز و برنامه هایی که در این زمینه وجود دارند استفاده کنین و هم موقعی که دارین ویندوز رو نصب می کنین که اگه فکر می کنید کار با برنامه تحت ویندوز براتون سخته می تونین از راه دوم استفاده کنین...
اینم بگم که حتما فولدر swsetup تو درایو C قبل از فورمت هارد تو جای دیگه ذخیره کنید...
تمام درایورها و برنامه های مربوط به سیستم تو این فولدر هستن...

concordx
07-07-2011, 00:29
دوستان سلام.
من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
آقا ما هم دلو زدیم به دریا و یه 6099 خریدیم.
حالا 10 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
کدوم لپ تاپ سونی به گرد پاش میرسه؟؟
این اچ پی واقعا محشره.
طرح ساخت و کارکرد و ..... واقعا عالیه .
اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم.
اگر یه لپ تاپ عالی خواستین HP 6099 ee بهترین گزینه هست.
با تشکر.

mazmaz66
07-07-2011, 01:53
سلام. شماره سریال لپ تاپ شما که نشان میده لپ تاپتون مشکل چیپ ست نداره. تو این مواقع معمولا فرض اولیه مشکل نرم افزاری هست. اول از همه از برنامه HP Support Assistant کمک بگیر.
این برنامه رو اجرا کن بعد چهار تا گزینه انتخابی داری شما. گزینه Troubleshoot رو انتخاب کن. بعد توی صفحه ای که باز میشه شما گزینه اول یعنی Storage Devices را انتخاب کن. توی صفحه بعدی یک سری Tab menu داره که شما Optical Drives رو انتخاب کن بعد میبینی که مدل اوپتیک درایو رو زده و بالاش زده HP Optical Drive Check . شما روی همین کلیک کن تو صفحه بعدی که باز میشه next اول رو که بزنی درایو بیرون میاد که شما یک دیسک بزاری توش . اگر دیسک خام بزاری تست رایت میگیره و بعد تست Read . اگر دیسک پر و رایت شده بزاری فقط تست Read میگیره. next کن تا به انتها برسه. نتیجه اش رو اعلام کن. بقیه قطعات رو هم میتونی تست بگیری. هارد رو هم تست بگیر.
اگر با این کار مشکل حل نشد ویندوز رو restore بکن یا کلا ریکاور کن. پیشنهاد میکنم یک ویندوز معمولی بگیر نصب بکن(قفل شکسته) اگر دیدی مشکل حل شد و مشکل شما سخت افزاری نبود که امید وارم همین طور باشه دوباره با دیسک های ریکاور ویندوز اورژینالت رو نصب کن. اینجوری سریع تر جواب میگیری. فقط قبل از ریکاور از اطلاعاتت یک بک آپ بگیر چون ریکاور کامل بزنی همه چیز رو پاک میکنه و پارتیشن هات رو مثل روز اول میکنه.
لطفا نتیجه اش را اعلام کن.

-------------------------------------------------------------------------------
من این کارارو کردم ....مشکل حل نشد......بردم گارانتی روش کار کرد میگه با ویندوز 32 بیت مشکلی نداره یعنی هنگ نمی کنه اما داریم روش کار میکنیم ببینیم رو 64 بیت چطوره.....ممکنه CPU مورد داشته باشه.....آخه من هیچ کدوم از ایرادایی که سایت اچ پی گفت رو ندارم........ مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟

ariajoker
07-07-2011, 05:35
سلام دوستان بنده بالاخره 6050 رو گرفتم .
فقط از اطلاعات بک اپ گرفته نشده .
من خودم از طریق ویندوز بک اپ بگیرم ؟ از هر دو درایو ؟ چون درایو D هم ظاهرا درایو back up هست و حجمی حدود 17 گیگ داره .
بعد از اون از چه طریقی پارتیشن بندی کنم ؟

barish_200938
07-07-2011, 09:15
سلام دوستان

من 6090 رو انتخاب کردم فردا می رم بگیرم . این لپتاپ همه چیش اوکی فقط می خواستم بدونم وقتی که لپتاپ رو روشن می کنیم اون لوگوی اچ پی پشت لپتاپ هم روشن می شه ؟ تو مدل های قبلی لوگوی اچ پی با رنگ سفید روشن می شد.

em0fab0y
07-07-2011, 09:19
سلام دوستان

من 6090 رو انتخاب کردم فردا می رم بگیرم . این لپتاپ همه چیش اوکی فقط می خواستم بدونم وقتی که لپتاپ رو روشن می کنیم اون لوگوی اچ پی پشت لپتاپ هم روشن می شه ؟ تو مدل های قبلی لوگوی اچ پی با رنگ سفید روشن می شد.

تبریک به خاطر انتخاب عالی که کردی....
بله دوست عزیز روشن میشه البته رنگش کمی متمایل به آبی خیی کمرنگ.. که به خاطر lLed هست که به کار رفته و جلوه فوق العاده زیبایی هم داره....

em0fab0y
07-07-2011, 09:28
سلام دوستان بنده بالاخره 6050 رو گرفتم .
فقط از اطلاعات بک اپ گرفته نشده .
من خودم از طریق ویندوز بک اپ بگیرم ؟ از هر دو درایو ؟ چون درایو D هم ظاهرا درایو back up هست و حجمی حدود 17 گیگ داره .
بعد از اون از چه طریقی پارتیشن بندی کنم ؟

خوشحالم که بالاخره تونستی تصمیم درستی بگیری....
انتخابت عالیه...
دوست عزیز درایو D مربوط به ریکاوری هارد هست که باید روی 4 DVD درجه 1 رایت بشه....
ازطریق منوی start تو box تایپ کنین recovery manager و برنامه رو اجرا کنین و با انجام چند کلیک ساده dvd بک آپ تهیه کنین...
بعد از اون بهتر هست که ویندوز رو عوض کنین و نسخه ultimate sp1 64-bit نصب کنین که بسیار از نسخه home بهتر هست..
در مورد پارتیشن هم می تونین از طریق برنامه تحت وین این کارو انجام بدین و هم موقعی که دارین ویندوز نصب می کنبن از طربق منوی ساده ای که وجود داره...

ariajoker
07-07-2011, 10:33
خوشحالم که بالاخره تونستی تصمیم درستی بگیری....
انتخابت عالیه...
دوست عزیز درایو D مربوط به ریکاوری هارد هست که باید روی 4 DVD درجه 1 رایت بشه....
ازطریق منوی start تو box تایپ کنین recovery manager و برنامه رو اجرا کنین و با انجام چند کلیک ساده dvd بک آپ تهیه کنین...
بعد از اون بهتر هست که ویندوز رو عوض کنین و نسخه ultimate sp1 64-bit نصب کنین که بسیار از نسخه home بهتر هست..
در مورد پارتیشن هم می تونین از طریق برنامه تحت وین این کارو انجام بدین و هم موقعی که دارین ویندوز نصب می کنبن از طربق منوی ساده ای که وجود داره...

سپاس .
روی 4 تا ورباتیم الان در حال بک اپ گرفتن هستم . پس این برنامه از تمام درایورها و برنامه های HP بک اپ میگیره دیگه ؟
ولی میخوام همین ویندوز رو فعلا نگه دارم . برنامه ی ساده ای رو میشناسین که بوسیله ی اون بشه پارتیشن بندی کرد ؟ و بعد از پارتیشن بندی با درایو D باید چکار کرد ؟
و اگر بخوام دوباره ویندوز رو بصورت Home و اورجینال نصب کنم باید کدوم سریال نامبر رو بهش بدم ؟

راستی برنامه ای رو سراغ دارین که بوسیله ی اون بشه دمای GPU و CPU رو دید ؟

em0fab0y
07-07-2011, 11:02
سپاس .
روی 4 تا ورباتیم الان در حال بک اپ گرفتن هستم . پس این برنامه از تمام درایورها و برنامه های HP بک اپ میگیره دیگه ؟
ولی میخوام همین ویندوز رو فعلا نگه دارم . برنامه ی ساده ای رو میشناسین که بوسیله ی اون بشه پارتیشن بندی کرد ؟ و بعد از پارتیشن بندی با درایو D باید چکار کرد ؟
و اگر بخوام دوباره ویندوز رو بصورت Home و اورجینال نصب کنم باید کدوم سریال نامبر رو بهش بدم ؟

راستی برنامه ای رو سراغ دارین که بوسیله ی اون بشه دمای GPU و CPU رو دید ؟

درسته از کل هارد بک آپ می گیره.
می تونین نگه دارین اما نمی تونین تحت این نسخه از تمام پرفورمنس و بسیاری از ویژگی های دیگه سیستم استفاده کنین ...
دوست عزیز پارتیشن بندی تحت ویتدوز به مقدار مشکل هست ممکن اگه اطلاعات خاصی رو هارد داشته باشین با کمی بی دقتی همه رو ازدست بدین...
برنامه های زیادی وجود دارند که استفاده از اون به خودتون و اینکه چقدر می تونین باهاشون درست کار کنین بستگی داره....lمثل easeus partition master ،
acronis disk director suite و .....
برای نصب مجدد ویندوز home original یا می تونین ریکاوری کنین و یا نسخه ای بدون کرک نسخه home نصب کنین و با سریال پشت دستگاه اکتیو کنین...
این بهترین برنامه برای چک دمای سیستم....cpuid hardware monitor pro

ariajoker
07-07-2011, 11:07
سپاس . ولی مشکلی که الان پیدا کردم نزدیک 10 دقیقس که verify کردن دیسک اول بک اپ 100 درصد شده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و وارد مرحله ی بعد نمیشه . حتی ظاهرا DVD رو هم دیگه درایو نمیخونه . این عادی هست ؟

em0fab0y
07-07-2011, 11:15
سپاس . ولی مشکلی که الان پیدا کردم نزدیک 10 دقیقس که verify کردن دیسک اول بک اپ 100 درصد شده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و وارد مرحله ی بعد نمیشه . حتی ظاهرا DVD رو هم دیگه درایو نمیخونه . این عادی هست ؟

جالبه برای منم همین طوری شد و بک آپ ناقص موند ...فقط تا dvd 3 رفت بعد پوکید...
اگه نتونستی بک آپ بگیری از طریق recovery manager با یه برنامه دیگه می تونی اینکارو انجام بدی.....مهم نیست حتما از طریق این برنامه باشه...
راستی فولدر swsetup تو درایو سی تو یه جای دیگه مثل فلش ذخیره کن ...
کل درایورها و برنامه های مربوط به سیستم تو این فولدره...

ariajoker
07-07-2011, 11:39
جالبه برای منم همین طوری شد و بک آپ ناقص موند ...فقط تا dvd 3 رفت بعد پوکید...
اگه نتونستی بک آپ بگیری از طریق recovery manager با یه برنامه دیگه می تونی اینکارو انجام بدی.....مهم نیست حتما از طریق این برنامه باشه...
راستی فولدر swsetup تو درایو سی تو یه جای دیگه مثل فلش ذخیره کن ...
کل درایورها و برنامه های مربوط به سیستم تو این فولدره...

با خود بک اپ ویندوز چطوره ؟ همه چیزو بک اپ میگیره ؟
چون تا الان چیز اضافه ای روی لپتاپ نریختم . میخوام تمام چیزهایی که از قبل روش بوده بک اپ گرفته بشه . Back up manager ویندوز میتونه اینکارو بکنه ؟

em0fab0y
07-07-2011, 11:50
با خود بک اپ ویندوز چطوره ؟ همه چیزو بک اپ میگیره ؟
چون تا الان چیز اضافه ای روی لپتاپ نریختم . میخوام تمام چیزهایی که از قبل روش بوده بک اپ گرفته بشه . Back up manager ویندوز میتونه اینکارو بکنه ؟

خوبه ولی مثل ریکاوری نمیشه...
آره ولی سعی کن با یه برنامه حرفه ای این کارو انجام بدی...
می تونی برنامه های مختلفی در این مورد پیدا کنی مثل active disk image ,acronis true image home..

ariajoker
07-07-2011, 12:39
خوبه ولی مثل ریکاوری نمیشه...
آره ولی سعی کن با یه برنامه حرفه ای این کارو انجام بدی...
می تونی برنامه های مختلفی در این مورد پیدا کنی مثل active disk image ,acronis true image home..
شرمنده اینقدر مزاحم میشم .
من با خود همون برنامه ی ریکاوری HP بک اپ کامل گرفتم .
و اینکه این برنامه ی ریکاوری یک قسمتی داشت که گفته بود اگر میخواهین بک اپی که روی درایو D هست رو پاک کنین. بعد از بک اپ گرفتن لذومی داره اینکار ؟ و اینکه حجم DVD چهارم خیلی خیلی کم بود ولی برنامه گفت که عملیات بک اپ موفقیت امیز بوده .
حالا میبینم اگر شد همین ویندوز رو پارتیشن بندی کنم که هیچی .
اگر نه ویندوز جدید نصب کنم با همین DVD ها میتونم همه ی برنامه هایی که روی این ویندوز بود رو برگردونم ؟

Ali Reza Azizpour
07-07-2011, 15:16
سلام
از هر فردی که سعی میکنه با نیت خیر و الهی و از روی صداقت تمام به دیگران کمک کنه ممنونم.

em0fab0y
07-07-2011, 16:35
شرمنده اینقدر مزاحم میشم .
من با خود همون برنامه ی ریکاوری HP بک اپ کامل گرفتم .
و اینکه این برنامه ی ریکاوری یک قسمتی داشت که گفته بود اگر میخواهین بک اپی که روی درایو D هست رو پاک کنین. بعد از بک اپ گرفتن لذومی داره اینکار ؟ و اینکه حجم DVD چهارم خیلی خیلی کم بود ولی برنامه گفت که عملیات بک اپ موفقیت امیز بوده .
حالا میبینم اگر شد همین ویندوز رو پارتیشن بندی کنم که هیچی .
اگر نه ویندوز جدید نصب کنم با همین DVD ها میتونم همه ی برنامه هایی که روی این ویندوز بود رو برگردونم ؟

این چه حرفیه دوست عزیز مزاحم بی نقطه هستید....:31:
اگه کاملا مطمئن هستین که بک آپ موفقیت آمیز بوده می تونین درایو recovery از روی هارد پاک کنین...
اون گزینه به خاطر همین هست...
خوب اگر تونستین با همین برنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی کنید که عالیه و اگر نتونستین می تونین یه ویندوز 7 تو درایو بزارین و بوت کنین و موقعی که خواستین ویندوز نصب کنین از همون منوی مربوط پارتیشن بندی کنید...
می دونین که کجا رو می گم...همون جایی که می پرسه می خواین ویندوز تو چه درایوی نصب بشه این کارو انجام بدین...
سعی کنین 7 sp1 64-bit نصب کنین بسیار بهتر از نسخه home هست ...
اگر هم به مشکلی خوردین به راحتی می تونین ویندوز اورجینال برگردونین....

ariajoker
07-07-2011, 17:35
این چه حرفیه دوست عزیز مزاحم بی نقطه هستید....:31:
اگه کاملا مطمئن هستین که بک آپ موفقیت آمیز بوده می تونین درایو recovery از روی هارد پاک کنین...
اون گزینه به خاطر همین هست...
خوب اگر تونستین با همین برنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی کنید که عالیه و اگر نتونستین می تونین یه ویندوز 7 تو درایو بزارین و بوت کنین و موقعی که خواستین ویندوز نصب کنین از همون منوی مربوط پارتیشن بندی کنید...
می دونین که کجا رو می گم...همون جایی که می پرسه می خواین ویندوز تو چه درایوی نصب بشه این کارو انجام بدین...
سعس کنین 7 sp1 64-bit نصب کنین بسیار بهتر از نسخه home هست ...
اگر هم به مشکلی خوردین به راحتی می تونین ویندوز اورجینال برگردونین....

خوب پارتیشن بندی هم کردم ولی یه مشکلی هست این وسط .
اسم درایو هام به ترتیب شده این :
C-D-F-G-H-I
و درایو E برای درایمو های هارد تعریف نشده . بجاش DVD ROM به عنوان درایو E قرار گرفته . این مشکل رو میشه حل کرد ؟
و سوال دیگم اینه که دمای CPU و GPU از چه حدی بالاتر بره خطر ساز میشه ؟

em0fab0y
07-07-2011, 17:59
خوب پارتیشن بندی هم کردم ولی یه مشکلی هست این وسط .
اسم درایو هام به ترتیب شده این :
C-D-F-G-H-I
و درایو E برای درایمو های هارد تعریف نشده . بجاش DVD ROM به عنوان درایو E قرار گرفته . این مشکل رو میشه حل کرد ؟
و سوال دیگم اینه که دمای CPU و GPU از چه حدی بالاتر بره خطر ساز میشه ؟

نباید اینطوری باشه...
ببینید اگه تو همون جایی که پارتیشن کردین دقت کنین می بینین آخرش یه مقدار از فضای هارد به Mb اضافه اومده دقت کنید MB نه GB ...
الان که هارد پارتیشن هست دوباره به همون جا برین و اول اون مقداری که به MB هست رو delet کنین بعد کل درایوهای اصلی رو طوری که ظرفیت اصلی هارد رو بهتون نشون بده که تقریبا 465GB هست و دوباره شروع کنین به پارتیشن...
باید حروف به ترتیب باشه....
ببینید چون cpu شما i5 هست دمای نرمال باید نهایتا 50 باشه و نه بیشتر حتی موقعی که موزیک گوش می کنید و یا فیلم می بینید...
برای گرافیک هم تحت شدیدترین فشار نهایتا به 70 می رسه....
در ضمن این نوت بوک مشکلی از لحاظ دما و مقدار گرم کردن نداره پس نگران نباشید و پشت هم دما رو چک نکنید:31:

ariajoker
07-07-2011, 18:31
نباید اینطوری باشه...
ببینید اگه تو همون جایی که پارتیشن کردین دقت کنین می بینین آخرش یه مقدار از فضای هارد به Mb اضافه اومده دقت کنید MB نه GB ...
الان که هارد پارتیشن هست دوباره به همون جا برین و اول اون مقداری که به MB هست رو delet کنین بعد کل درایوهای اصلی رو طوری که ظرفیت اصلی هارد رو بهتون نشون بده که تقریبا 465GB هست و دوباره شروع کنین به پارتیشن...
باید حروف به ترتیب باشه....
ببینید چون cpu شما i5 هست دمای نرمال باید نهایتا 50 باشه و نه بیشتر حتی موقعی که موزیک گوش می کنید و یا فیلم می بینید...
برای گرافیک هم تحت شدیدترین فشار نهایتا به 70 می رسه....
در ضمن این نوت بوک مشکلی از لحاظ دما و مقدار گرم کردن نداره پس نگران نباشید و پشت هم دما رو چک نکنید:31:
متاسفانه دیگه نمیتونم دوباره پارتیشن بندی کنم چون خیلی برنامه توی درایو های جدید نصب کردم .
من بازی Hitman blood money ر اجرا کردم با بالاترین جزئیات . ولی دمای CPU نزدیک 57 درجه بود . دمای GPU رو دقت نکردم .
این عادیه ؟

em0fab0y
07-07-2011, 18:40
متاسفانه دیگه نمیتونم دوباره پارتیشن بندی کنم چون خیلی برنامه توی درایو های جدید نصب کردم .
من بازی Hitman blood money ر اجرا کردم با بالاترین جزئیات . ولی دمای CPU نزدیک 57 درجه بود . دمای GPU رو دقت نکردم .
این عادیه ؟

بهتربود اول پارتیشن رو کاملا درست انجام می دادین بعد بازی نصب می کردین...
به هر حال این پارتیشن زیاد جالب نیست...
منم 6050 دارم که درایو G به عنوان DVD-rom هست نه E..
دوست عزیز من عرض کردم در حالت عادی دما باید بین 48-50 باشه ..
شما بازی کردین 57 بوده موزیک که گوش نمی دادین پس کاملا عادیه...

ariajoker
07-07-2011, 19:11
بهتربود اول پارتیشن رو کاملا درست انجام می دادین بعد بازی نصب می کردین...
به هر حال این پارتیشن زیاد جالب نیست...
منم 6050 دارم که درایو G به عنوان DVD-rom هست نه E..
دوست عزیز من عرض کردم در حالت عادی دما باید بین 48-50 باشه ..
شما بازی کردین 57 بوده موزیک که گوش نمی دادین پس کاملا عادیه...
مشکل پارتیشن حل شد . dvd rom رو غیر فعال کردم بعد با acronis دوباره پارتیشن هارو rename کردم بعد dvd rom رو فعال کردم مشکل حل شد .
تنها فضای اضافی هم که برای من وجود داره فضای حدود 100 مگی هست که فرمتش Fat32 هست و به اسم HP همین . فضای اضافی دیگه یی ندارم .
از نظر دما منظورم این بود که توی کارهای پردازشی سنگین دمای CPU و GPU از چه حدی بالاتر بره مشکل ساز میشه ؟

em0fab0y
07-07-2011, 19:28
مشکل پارتیشن حل شد . dvd rom رو غیر فعال کردم بعد با acronis دوباره پارتیشن هارو rename کردم بعد dvd rom رو فعال کردم مشکل حل شد .
تنها فضای اضافی هم که برای من وجود داره فضای حدود 100 مگی هست که فرمتش Fat32 هست و به اسم HP همین . فضای اضافی دیگه یی ندارم .
از نظر دما منظورم این بود که توی کارهای پردازشی سنگین دمای CPU و GPU از چه حدی بالاتر بره مشکل ساز میشه ؟

خوبه.اون فضا غیر فابل استفاده هست و مقداری هست که برای پارتیشن از فضای هارد گرفته میشه...
ببینید بستگی به فشاری داره که برروی cpu و gpu گذاشته میشه...
مثلا در بازی crysis 2 که من انجام میدم که loading بسیار بالایی هم داره نهایت دمای cpu و gpu به 70 می رسه وبیشتر نمیشه...
البته این دما مطلق نیست و به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داره...
پس اگه برای شما کمی بیشتر و حتی کمتر شد احساس نکنید که عادی نیست...

K.N.I.G.H.T
07-07-2011, 20:42
سلام
من قصد خرید این لپتاپ رو دارم
چند تا سوال دارم
اول اینکه قیمتش با گارانتی در حال حاظر چنده؟
تفاوت قیمتش با 6080 رو میخواستم؟
مزایاش نسبت به 6080 چیه؟
معایبش رو هم اگه میشه بدون تعصب بگید
فعلا همینا تا بعد :31:
خیلی ممنون

ariajoker
07-07-2011, 21:20
مشکل جدیدی که پیدا کردم با اورجینال بودن ویندوز هست . مگر اینطور نیست که ویندوز اورجینال دیگه بصورت OEM نیست ؟
من ویندوز روی لبتاپم OEM هست دقیقا مثل ویندوز کرک شده ی دسکتاپم . حالا داستان چیه ؟

NAZISM
08-07-2011, 00:02
سلام
من قصد خرید این لپتاپ رو دارم
چند تا سوال دارم
اول اینکه قیمتش با گارانتی در حال حاظر چنده؟
تفاوت قیمتش با 6080 رو میخواستم؟
مزایاش نسبت به 6080 چیه؟
معایبش رو هم اگه میشه بدون تعصب بگید
فعلا همینا تا بعد :31:
خیلی ممنون

درود
ببین برادر من این دو مدل تو سه قطعه یه کم اختلاف حافظه دارند
1-هارد2- رم 3- درایو دی وی دی

hdd 6080:750gig
hdd 6090:1 tr
ram 6080:6gig
ram6090:8gig
driver 6080:dvd r/w
drive 6090:blue/ray

هیچ ایرادی هم نداره لپ تاپ بسیار خفنی است
تقاوت قیمتش
6080 با قیمت یک میلیون و سیصد و چهل هزار تومان میفروشند
6090 رو با قیمت یک میلیون و پانصد هزار تومان
این دو مدل از همه لحاظ تکمیل هستند تنها در بازار ایران یک ایراد دارد و آن نبود مودم دیال آپ است:31:

با سپاس

m.momtazpour
08-07-2011, 01:31
ba salam avalan voltage keshidani nist sanian voltage mother board sabete va barabare 5 volt agar ham az usb ha onghadr jaryan bekeshim ke baese ofte voltage beshim khode power laptop restart mikone. mahze etele chon gofte budid bargh khundid

mman1384
08-07-2011, 07:00
من 6080 دارم اول بك آپ كرفتم بعد كامل فرمت و ويدوز جديد رو روش نصب كردم .حالا كه ريكاوري ميكنم همهي مراحل انجام ميشه اما وقتي ميخاد بالا بياد ميزنه دي وي دي بوت رو بگذاريد ...كمك

em0fab0y
08-07-2011, 09:26
مشکل جدیدی که پیدا کردم با اورجینال بودن ویندوز هست . مگر اینطور نیست که ویندوز اورجینال دیگه بصورت OEM نیست ؟
من ویندوز روی لبتاپم OEM هست دقیقا مثل ویندوز کرک شده ی دسکتاپم . حالا داستان چیه ؟

نه دوست عزیز نسخه ای که روی نوت بوک یه صورت اورجینال نصب شده OEM هست...
ببینید کل ویندوزهایی که توسط شرکت های بزرگ تولید کننده نوت بوک مثل hp dell خریداری میشه OEM هست ...
به این معنی که شرکت تولید کننده ویندوز فقط و برای یک برند خاص تولید ویندوز با ویژگی های سازگار با معیارهای تولید کننده نوت بوک تولید می کنه... البته این ویژگی تفاوتی رو با نسخه های دیگه از لحاط کیفیت ایجاد نمی کنه فقط از لحاظ خدمات جانبی و نوع بسته بندی فروش و نیز پشتیبانی تفاوت کمی دارند ...
ویندوز روی دسکتاپ شما هم نمی تونه به صورت اختصاصی OEM باشه...
ممکن نسخه OEM نصب کرده باشید اما این به این معنی نیست که ویژگی ها و امکانات این نسخه برای سیستم شما بهینه شده باشه چون شما سیستم یکپارچه ای از یک برند مثل hp خریداری نکردین و مشخصا ساخت یک برند نیست...

inen
08-07-2011, 22:23
سلام به همه
همونطوری که تو پستای قبل گفتم من یه 6080 گرفتم که با پیک آوردن ، چک کردم باطریش خم شده بود گوشش ، بردم دادم به فروشنده و اونم داد به نمایندگی ( هماهنگ ) متاسفانه نمایندگی گفت که اگر دل بود ما قبول می کردیم !! ولی تو تموم اچ پی چنین چیزی تا حالا نداشتیم ، هرچیم گفتم بابا من که نداختم ( جالب اینجاست جعبه لپ تاپم اثری از ضربه نبود توش ! ) خلاصه گفتن تا شنبه باید بررسی کنیم !!
حالا خوبیش اینه که فروشنده آشناس !! دعاکنید به خیر بگذره !! اینم از لپ تاپ خریدن ما !!!!

بچه ها چند تا سئوال داشتم :
1- لپ تاپ من روش زده ساخت چین ، و توی سایت اچ پی هم کشورم رو گذاشتم رو چین جواب داد ، گارانتیش واسه 2011/5/5 بود
مال شمام چینه ؟ ( 6080se )
2- کارایی که باید انجام بدم وقتی که تحویل گرفتم چیاست ؟
- رجیستر کردن ویندوز با کد های پشت لپ تاپ
- گرفتن بک آپ از ویندوز با نرم افزار Recovery manager
- بعد چی ؟ ( بقیشو شما بگید )
پارتیشن بندی با Acronis 11 ؟
نصب درایور ها؟
و ...؟
نیازی به عوضکردن ویندوزهست؟
باید درایورها رو آپدیت کنم؟
و...؟

em0fab0y
08-07-2011, 23:30
سلام به همه
همونطوری که تو پستای قبل گفتم من یه 6080 گرفتم که با پیک آوردن ، چک کردم باطریش خم شده بود گوشش ، بردم دادم به فروشنده و اونم داد به نمایندگی ( هماهنگ ) متاسفانه نمایندگی گفت که اگر دل بود ما قبول می کردیم !! ولی تو تموم اچ پی چنین چیزی تا حالا نداشتیم ، هرچیم گفتم بابا من که نداختم ( جالب اینجاست جعبه لپ تاپم اثری از ضربه نبود توش ! ) خلاصه گفتن تا شنبه باید بررسی کنیم !!
حالا خوبیش اینه که فروشنده آشناس !! دعاکنید به خیر بگذره !! اینم از لپ تاپ خریدن ما !!!!

بچه ها چند تا سئوال داشتم :
1- لپ تاپ من روش زده ساخت چین ، و توی سایت اچ پی هم کشورم رو گذاشتم رو چین جواب داد ، گارانتیش واسه 2011/5/5 بود
مال شمام چینه ؟ ( 6080se )
2- کارایی که باید انجام بدم وقتی که تحویل گرفتم چیاست ؟
- رجیستر کردن ویندوز با کد های پشت لپ تاپ
- گرفتن بک آپ از ویندوز با نرم افزار Recovery manager
- بعد چی ؟ ( بقیشو شما بگید )
پارتیشن بندی با Acronis 11 ؟
نصب درایور ها؟
و ...؟
نیازی به عوضکردن ویندوزهست؟
باید درایورها رو آپدیت کنم؟
و...؟
واقعا چه شانس بدی
...دوست عزیز شما نباید نوت بوک از طریق پیک تحویل می گرفتین به علت حساسیت بالایی که دستگاه های الکترونیک و به خصوص نوت بوک دارند حتما باید موقع خرید چک بشن حتی اگه کاملا هم سالم باشن... شانس آوردین که ازتون قبول کردن چون واقعا خیلیا این کار نمی کنن...مخصوص برندی که گارانتی رسمی تو ایران اسلامی!! نداره به خاطر تحریم ....
بله دوست عزیز در چین ساخته شده...و گارانتی اون از تاریخی که ساخته شده start می خوره...
دوست عزیز اگر کل دستگاه قرار هست که تعویض بشه سعی کنین به دقت کیبرد(تک تک دکمه ها فشار بدین تا یه موقع سفت نباشه ) ، تاچ پد،لولای مانیتور،وایرلس و بلوتوث و....به دقت چک کنبن...
این قسمت ها بسیار حساس تر از بقیه هستند...
برای رجیستر هم می تونین از serial number و product number که هم روی جعبه و هم در نرم افزار hp assistant هست استفاده کنین...
اولین کاری هم که بعد از روشن کردن سیستم باید انجام بدین ریکاوری هست که می تونین ازrecovery manager استفاده کنین....
بعد هم که پارتیشن بندی و حتما نصب ویندوز نسخه ultimate sp1 64-bit به دلیل ویژگی های بسیار بهتر نسبت به نسخه home...

inen
09-07-2011, 00:50
واقعا چه شانس بدی
...دوست عزیز شما نباید نوت بوک از طریق پیک تحویل می گرفتین به علت حساسیت بالایی که دستگاه های الکترونیک و به خصوص نوت بوک دارند حتما باید موقع خرید چک بشن حتی اگه کاملا هم سالم باشن... شانس آوردین که ازتون قبول کردن چون واقعا خیلیا این کار نمی کنن...مخصوص برندی که گارانتی رسمی تو ایران اسلامی!! نداره به خاطر تحریم ....
بله دوست عزیز در چین ساخته شده...و گارانتی اون از تاریخی که ساخته شده start می خوره...
دوست عزیز اگر کل دستگاه قرار هست که تعویض بشه سعی کنین به دقت کیبرد(تک تک دکمه ها فشار بدین تا یه موقع سفت نباشه ) ، تاچ پد،لولای مانیتور،وایرلس و بلوتوث و....به دقت چک کنبن...
این قسمت ها بسیار حساس تر از بقیه هستند...
برای رجیستر هم می تونین از serial number و product number که هم روی جعبه و هم در نرم افزار hp assistant هست استفاده کنین...
اولین کاری هم که بعد از روشن کردن سیستم باید انجام بدین ریکاوری هست که می تونین ازrecovery manager استفاده کنین....
بعد هم که پارتیشن بندی و حتما نصب ویندوز نسخه ultimate sp1 64-bit به دلیل ویژگی های بسیار بهتر نسبت به نسخه home...

معلوم نیست که قبول کنن !!! ولی فروشنده چون آشناس احتملا خودش بده یا .... نمی دونم ، فردا ( یعنی امروز ) معلوم می شه !
یعنی برای تست مواردی که گفتی همون جا لپ تاپو روشن کنم ؟ بلوتوس و ... درایوراش طبیعاتا باید نصب کنم که !؟
ویندوزی که گفتین رو بعد میتونم رجیستر کنم با کدای پشت لپ تاپ ؟ من دارم ultimate ( تو لرد 2011 ) ، سرویس پک یکشو نمیدونم هست یا نه !!!
اکی وقتی ویندوز جدید رو نصب کردم ، بعد دی وی دی بک آپ رو ریکاور کنم؟

ممنون ازت

mman1384
09-07-2011, 08:08
من 6080 دارم اول بك آپ كرفتم بعد كامل فرمت و ويدوز جديد رو روش نصب كردم .حالا كه ريكاوري ميكنم همه مراحل انجام ميشه اما وقتي ميخاد بالا بياد ميزنه دي وي دي بوت رو بگذاريد ...............

em0fab0y
09-07-2011, 08:45
معلوم نیست که قبول کنن !!! ولی فروشنده چون آشناس احتملا خودش بده یا .... نمی دونم ، فردا ( یعنی امروز ) معلوم می شه !
یعنی برای تست مواردی که گفتی همون جا لپ تاپو روشن کنم ؟ بلوتوس و ... درایوراش طبیعاتا باید نصب کنم که !؟
ویندوزی که گفتین رو بعد میتونم رجیستر کنم با کدای پشت لپ تاپ ؟ من دارم ultimate ( تو لرد 2011 ) ، سرویس پک یکشو نمیدونم هست یا نه !!!
اکی وقتی ویندوز جدید رو نصب کردم ، بعد دی وی دی بک آپ رو ریکاور کنم؟

ممنون ازت

نه پس روشن نکن :31:
سعی کن این مواردی که گفتم به دقت چک کنی به خصوص کیبرد و لولای مانیتور ...
درایور بلوتوث نصب هست چک کن ببین مشکلی نداشته باشه....
ببینید اون سریالی که پشت دستگاه هست مربوط به نسخه home میشه پس اگه شما ultimate sp1 بریزین نمی تونین با اون سریال اکتیو کنین و فقط ویندوز همون نسخه رو می تونین باهاش فعال کنین...
ضمنا اون سریال هیچ اهمیتی نداره...
شما می تونین یه نسخه ultimate sp1 64-bit بریزین و با windows7 loader کرک کنین...
اگه دستگاه جدید بهتون داد اول دی وی دی ریکاوری تهیه کنین بعد می تونین به فکر تعویض ویندوز هم باشین....

mazmaz66
09-07-2011, 10:23
من 2 ماهی هست که 6090 خریدم اما موقع بالا اومدن 1 دقیقه هنگ میکنه.... کلی روش که گفتن دوستان واسه رفع مشکل انجام دادم....نتیجه بخش نبود ...ممکنه آپدیت بایوس آسیب زده باشه به لپتابم؟؟؟؟

em0fab0y
09-07-2011, 10:44
من 6080 دارم اول بك آپ كرفتم بعد كامل فرمت و ويدوز جديد رو روش نصب كردم .حالا كه ريكاوري ميكنم همه مراحل انجام ميشه اما وقتي ميخاد بالا بياد ميزنه دي وي دي بوت رو بگذاريد ...............

دوست عزیز شما که ویندوز جدید نصب کردین چه دلیلی هست که بخواین ریکاوری کنین....
مگه با ویندوز جدید مشکل دارین؟؟
از چه طریق ریکاوری می کنین؟؟؟

hamed2002a
09-07-2011, 15:31
با سلام

به نظر شما asus n53sn یا hp 6090 ؟
لطفا راهنمایی کنید .
مشکلم با hp گارانتیش هست.

.::E Z ! O::.
09-07-2011, 20:58
....................

inen
10-07-2011, 01:56
سلام به دوستان
آقا مشکل من نقریبا حل شد !!!! باطری قبلیمو علی الحساب دادن تا یه نوشو بدن بهم
ولی کف کردم ، واقعا محشره این لپ تاپ ، 6080 رو عرض می کنم !!! عاشقش شدم ، هرکیم می بینه عاشقش می شه و کف می کنه ، ابهتی داره واسه خودش !!
خوب بسه دیگه

آقایون چند تا سئوال :
1- ما نفهمیدیم تنظیمات HP CoolSence رو چی بذاریم ؟ Coolsensce mode ؟
2- فن منم اکثر مواقع روشنه ، مشکل پیه ؟ بایوس آپدیت کنم ؟ مثلا الان که فقط تو همین تاپیکم ، مث چی روشنه !!! ولی کلا زیاد گرم نمی کنه ، این صدای فن داره منفجرم می کنه !! روی Coolsense mode گذاشتم .. و فک می کنم برای این باشه
3- ویروس کش نورتون رو پاک کنم یا بذارم بمونه ؟ من معمولا از نود 32 استفاده می کردم ، شاید الان از bit defender استفاده کنم ، نظر شما چیه ؟

inen
10-07-2011, 02:26
نه پس روشن نکن :31:ی بود د
سعی کن این مواردی که گفتم به دقت چک کنی به خصوص کیبرد و لولای مانیتور ...
درایور بلوتوث نصب هست چک کن ببین مشکلی نداشته باشه....

آقا دمت گرم ... با مام آره :46: من مواقعی که کارم گیر می کنه مبتدی میشم از اون دست سئوالا رو که جوابش معلومه رو می کنم !!!
چک کردم همه چی اکی بود عزیز
PES 2011 رو جاتون خالی نصب کردم و روی بالاترین حدش گذاشتم ، دادا چه حالی داد !!!! :10:عاشقتم 6080 :8:

em0fab0y
10-07-2011, 06:51
سلام به دوستان
آقا مشکل من نقریبا حل شد !!!! باطری قبلیمو علی الحساب دادن تا یه نوشو بدن بهم
ولی کف کردم ، واقعا محشره این لپ تاپ ، 6080 رو عرض می کنم !!! عاشقش شدم ، هرکیم می بینه عاشقش می شه و کف می کنه ، ابهتی داره واسه خودش !!
خوب بسه دیگه

آقایون چند تا سئوال :
1- ما نفهمیدیم تنظیمات HP CoolSence رو چی بذاریم ؟ Coolsensce mode ؟
2- فن منم اکثر مواقع روشنه ، مشکل پیه ؟ بایوس آپدیت کنم ؟ مثلا الان که فقط تو همین تاپیکم ، مث چی روشنه !!! ولی کلا زیاد گرم نمی کنه ، این صدای فن داره منفجرم می کنه !! روی Coolsense mode گذاشتم .. و فک می کنم برای این باشه
3- ویروس کش نورتون رو پاک کنم یا بذارم بمونه ؟ من معمولا از نود 32 استفاده می کردم ، شاید الان از bit defender استفاده کنم ، نظر شما چیه ؟

یستگی به این داره که نوت بوک تو چه موقعیت فیزیکی و وضعیت دمایی باشه..
ولی شما هر دوشو بزار رو performance optimized mode...
نباید وقتی که در حال موزیک گوش دادن و فیلم دیدن وکارهای عادی دیگه هستی فن طوری کار کنه که بتونی صداشو بشنوی...
بایوس رو حتما آپدیت کن ..لینکشو برات میذارم به وقت ریا نشه....:31:
نورتون هم بد نیست بزار دوره trial تموم یشه بعد یه نود 32 نصب کن ...

inen
10-07-2011, 12:17
برو بچ من تو Device Manager/System Devices ، نه یکی نه دوتا ، 4 تا پورت Intel® 6 Series ، یه نگاه به عکس بندازید ... لپ تابم مشکل داره؟:41:

10-07-2011, 12:32
مدل 6091 بهتره یا 6090؟!
6091 با رم 8 گیگ و بلوری هم هس یا نه؟!

inen
10-07-2011, 12:34
دوستان اینم یه تست دما با نرم افزار speedfan ، وقتی تازه سیستم رو ریستارت کرده بودم و هنوز هیچ برنامه ای نصب نبود !!
و وقتی که هردو تنظیمات HPCoolsence ، روی performance optimized mode بود

. اینم وقتی که هردو تنظیمات HPCoolsence ، روی coolsence بود :

نظرتون چیه ؟
بایوس رو هم آپدیت کردم ( با تشکر از em0fab0y عزیز )

omidrasool
10-07-2011, 13:10
سلام دیگه کور شدم بسکه این صفحه ها را خوندم میخواستم
1.بدونم 6090 بگیرم یا n53sn ؟
2.راسته که 6090 تا 16gb ساپورت نمیکنه ؟
3.n53sn ساپورت میکنه؟
4.CPU هر کدام چند هسته ای؟

arseh666
10-07-2011, 13:26
برو بچ من تو Device Manager/System Devices ، نه یکی نه دوتا ، 4 تا پورت Intel® 6 Series ، یه نگاه به عکس بندازید ... لپ تابم مشکل داره؟:41:

عزیز باید هم اینطوری باشه . چون چیپست این لپ تاپ سری 6 اینتل هست . و لپ تاپ شما اگه از بابت شماره سریال که قبلا توضیح داده شده مشکل نداشته باشه هیچ مشکلی نداره و با خیال آسوده از لپ تاپ کار بکش . کار میگم هااااا :31: ببین اوف میگه ؟؟ اگه اوف گفت بعد بیا بگو فلان مشکل رو داره :19:

em0fab0y
10-07-2011, 13:50
3.n53sn ساپورت میکنه؟
دوست عزیز اگه دنبال یه نوت بوک با ویژگی های واقعا فوق العاده و زیبایی و استایل منحصر بفرد هستید بدون شک hp و سری 6000 می تونه به خواسته شما تحقق ببخشه...
شاید تصور کنید چون خودم hp دارم این حرف می زنم اما واقعا اینطور نیست...
این نوت بوک بقدری عالی هست که جای هیچ صحبتی رو باقی نمی گذاره...
بله 8 گیگ ..البته n53 تا 16 ساپورت می کنه که اصلا نمی تونه مزیت برجسته محسوب بشه و اهمیتی نداره...
سی پی یو 6090 چهار هسته ای و تک کانفیگ....
اما n53 با سه i3،i5،i7....عرضه می شه....
اینم بکم هر مدلی تو asus واقعا تو هیچ قسمتی با hp قابل رقابت نیست پس بدونین 6090 انتخاب بی نطریه...

inen
10-07-2011, 14:00
3.n53sn ساپورت میکنه؟
آقا شک نکن ، ضرر نمی کنی ، منم تازه خریدم ، هر روز یه امکان تازه رو می کنه برام ... برای همه چی و هر مشکلی یه راه حلی اراده شده تواین سری ...

em0fab0y
10-07-2011, 14:14
دوستان اینم یه تست دما با نرم افزار speedfan ، وقتی تازه سیستم رو ریستارت کرده بودم و هنوز هیچ برنامه ای نصب نبود !!
و وقتی که هردو تنظیمات HPCoolsence ، روی performance optimized mode بود

. اینم وقتی که هردو تنظیمات HPCoolsence ، روی coolsence بود :

نظرتون چیه ؟
بایوس رو هم آپدیت کردم ( با تشکر از em0fab0y عزیز )

بی خیال بابا چقدر حساسی ...:31:
با توجه به کانفیگ دما کاملا عادیه...
سعی کن سوالات مبتدیانه نباشه حتی اگه مبتدی هستی:31::27:

inen
10-07-2011, 14:23
سعی کن سوالات مبتدیانه نباشه حتی اگه مبتدی هستی:31::27:

مبتدی ... :5: این مواقع می گن گهی زین به پشت گهی پشت به زین :10:دارم برات
از این حرفا بگذریم ، دادا سوال اولم رو لطفا جواب بده : عکس system device رو گداشتم و ...
دادا یه چیزیم که زیاد رو نرومه ، فنه ، همیشه روشنه !!! په گنم !! بایوس اپدیت کردم ، coolsence هم عوض کردم

soft2fire
10-07-2011, 14:32
سلام دوستان من 6080 دارم و 4 روزه تهه کردم و حالا بک آپم خراب شده
زنگ زدم نمایندگی میگه باید یکی که این مدل رو داره بهت بک آپش رو بده
کودومتون میتونه یه نسخه از بک آپ رو بهم بده؟
خواهش میکنم کمکم کنید
هزینه پست و هر چیز دیگه ای باشه میدم
خودم تهرانم و دانشجوی شمال.چالوس
اینم شمارمه
09359433885
محمد هستم
ممنونتون میشم بعد 4 روز خیلی برام ضد حال بوده این داستان

em0fab0y
10-07-2011, 14:46
مبتدی ... :5: این مواقع می گن گهی زین به پشت گهی پشت به زین :10:دارم برات
از این حرفا بگذریم ، دادا سوال اولم رو لطفا جواب بده : عکس system device رو گداشتم و ...
دادا یه چیزیم که زیاد رو نرومه ، فنه ، همیشه روشنه !!! په گنم !! بایوس اپدیت کردم ، coolsence هم عوض کردم

شوخی می کنم جنبه داشته باش نداریم مهم نیست!!!:31::31::31::27:
اونا مربوط به هارد و دی وی دی درایو و چیزای دیگه میشه ....دو تاش با کنترلر مارول و دوتای دیگه با چبپ ست ساپورت میشه....
برای فن برو تو این...
power option>balanced>change advanced power setting>processor power management>system cooling policy
هر دوشو بزار رو active....

inen
10-07-2011, 15:05
شوخی می کنم جنبه داشته باش نداریم مهم نیست!!!:31::31::31::27:
اونا مربوط به هارد و دی وی دی درایو و چیزای دیگه میشه ....دو تاش با کنترلر مارول و دوتای دیگه با چبپ ست ساپورت میشه....
برای فن برو تو این...
power option>balanced>change advanced power setting>processor power management>system cooling policy
هر دوشو بزار رو active....
جنبه شوخیم داریم پسری یم ... :8:
هر دوش روی اکتیو بود ، چه کنم ؟

em0fab0y
10-07-2011, 15:17
جنبه شوخیم داریم پسری یم ... :8:
هر دوش روی اکتیو بود ، چه کنم ؟

یعنی چه؟؟
بازم تند کار می کنه؟؟؟؟
cool sense گذاشتی رو optimized ؟؟؟
گرافیک بزار رو intel ....
دقیقا بگو چه وقتایی بیشتر کار می کنه....

inen
10-07-2011, 15:29
ببین برای سوئیچ کردن به اینتل باید :
برم به Configure Switchable Graphics ، و در کادر Choose a Graphic Processing unit ، اینتل رو روش کلیک کنم ( که نوشته Power-saving GPU ) ؟
خوب این کارم کردم ... cool sence هم روی optimized ، هست ...
اون دو تام که اکتیون ...
خوب بعد از همه ی این کارا ، الان که در حال تایپ کردنم ، فن روشنه !!! و معمولا وقتی در حال وب گردی و موزیکم ، روشنه ...

em0fab0y
10-07-2011, 15:34
ببین برای سوئیچ کردن به اینتل باید :
برم به Configure Switchable Graphics ، و در کادر Choose a Graphic Processing unit ، اینتل رو روش کلیک کنم ( که نوشته Power-saving GPU ) ؟
خوب این کارم کردم ... cool sence هم روی optimized ، هست ...
اون دو تام که اکتیون ...
خوب بعد از همه ی این کارا ، الان که در حال تایپ کردنم ، فن روشنه !!! و معمولا وقتی در حال وب گردی و موزیکم ، روشنه ...

عزیزم روشنه یا تند کار می کنه ؟؟؟
منم الان دارم موزیک ،بلوتوث ،ابنترنت کار می کنه ولی صداشو نمی تونم به راحتی بشنوم...
می گم الکی حساسی میگی نه...:27:

inen
10-07-2011, 15:40
الان دوروبرم شلوغه ، ولی کلا صداشو می شنوم !!! تند اگه منظورت مث اون صدایی که اولی که روشن می شه ، نه اون صدا نیست ... اکی just for you بی خیال می شم :31:
ولی دمت گرم ، 10 درصد تو باعث شدی اینو بخرم ، 1-0 به نفع تو :7:دوستش می دارم
وسواسیتم از دوست داشتن زیاده

em0fab0y
10-07-2011, 15:45
الان دوروبرم شلوغه ، ولی کلا صداشو می شنوم !!! تند اگه منظورت مث اون صدایی که اولی که روشن می شه ، نه اون صدا نیست ... اکی just for you بی خیال می شم :31:
ولی دمت گرم ، 10 درصد تو باعث شدی اینو بخرم ، 1-0 به نفع تو :7:

همه چی درست میشه خودتو ناراحت نکن:31:
من خوشحالم تونستم شادیتو در بیارم تا باشه از این کارا....
:27:

em0fab0y
10-07-2011, 18:06
من 2 ماهی هست که 6090 خریدم اما موقع بالا اومدن 1 دقیقه هنگ میکنه.... کلی روش که گفتن دوستان واسه رفع مشکل انجام دادم....نتیجه بخش نبود ...ممکنه آپدیت بایوس آسیب زده باشه به لپتابم؟؟؟؟

دوست عزیز به جای تعلل و پست هایی که قطعا نتیجه بخش نبوده و نیست ببرید گارانتی ...
یا واقعا راهی جز این نیست و یا این که شما نتونستین همه چیز به دقت بررسی و کنین تا مشکل رفع یشه....
آپدیت بایوس برای هماهنگی و بهتر کارکردن قسمت های مختلف سیستم هست آخه چطور ممکن آسیب بزنه به دستگاه....

Persian_1984
10-07-2011, 18:30
سلام.
یک موضوعی رو جدیدا فهمیدم در مورد تنظیمات coolsense.
وقتی شما coolsense را روی coolest mode و quietest mode میزاری لپ تاپ شما Turbo boost را غیر فعال میکنه. یعنی cpu شما دیگه overclock نمیشه. turbo boost یک تکنولوژی برای cpu هست که زمانی که پردازش سنگین انجام میشه cpu خودش over clock میکنه و فرنکانس خودش رو بالا میبره. توی 6090 این افزایش تا 2.9 ghz امکان پذیر هست. با غیر فعال شدنش دمای cpu پایین میاد.
زمانی که پردازش سنگین ندارید غیر فعال شدنش اصلا محسوس نخواهد بود.
در مورد تحمل دمای cpu هم من datasheet های اینتل رو مطالعه کردم. تا 100 درجه به راحتی کار میکنه. بالای 100 درجه تا 120 درجه ممکن هست که در پردازش دچار خطا بشه و راندمان کاهش پیدا میکنه و بالا این دما یعنی 120 درجه میتونه خطرناک بشه که پردازشگر زمانی که حس کنه دما خطرناک شده پردازش کل پردازه ها رو قطع میکنه و سیستم هنگ میکنه. این کار جلوی آسیب رو میگیره.
موضوع بعدی تحمل قطعات دیگه که در مجاورت این دمای بالا هستند. مثل مادربرد. که این را زمان مشخص میکنه. ولی با تجربه ای که این سازندگان در تولید لپ تاپ دارن باید تحمل این قطعات هم بالا باشه.

omidrasool
10-07-2011, 18:34
دوست عزیز اگه دنبال یه نوت بوک با ویژگی های واقعا فوق العاده و زیبایی و استایل منحصر بفرد هستید بدون شک hp و سری 6000 می تونه به خواسته شما تحقق ببخشه...
شاید تصور کنید چون خودم hp دارم این حرف می زنم اما واقعا اینطور نیست...
این نوت بوک بقدری عالی هست که جای هیچ صحبتی رو باقی نمی گذاره...
بله 8 گیگ ..البته n53 تا 16 ساپورت می کنه که اصلا نمی تونه مزیت برجسته محسوب بشه و اهمیتی نداره...
سی پی یو 6090 چهار هسته ای و تک کانفیگ....
اما n53 با سه i3،i5،i7....عرضه می شه....
اینم بکم هر مدلی تو asus واقعا تو هیچ قسمتی با hp قابل رقابت نیست پس بدونین 6090 انتخاب بی نطریه...

یعنی بعد ها پشیمون نمیشم که چرا تا 16GB ساپورت نمیکنه؟

em0fab0y
10-07-2011, 18:58
یعنی بعد ها پشیمون نمیشم که چرا تا 16GB ساپورت نمیکنه؟

مگه شما چیکار می کنین که بخواین نگران کم اومدن رم باشین؟؟؟
دوست عزیز غیرممکن بتونین بیش از 4-5 گیگ تو سنگین ترین اپلیکیشن و برنامه ها استفاده کنین چه برسه به 8 و یا 16...
اینم بگم یکی از دوستام این نوت بوک asus داره خودش می گفت خیلی هنگ می کنه طوری که نمی تونم دلیلشو پیدا کنم...
کیبورد خیلی بد و دیزاین فوق العاده زشتی هم داره شبیه ldell l502x...
من که نگاه کردم خورد تو ذوقم که چطور شرکتی با این همه ادعا چنین طراحی داره نوت بوک...
hp نیاز به تعریف نداره کافیه بگیرین تا متوجه بشین این همه صحبت بی جهت و از روی تعصب نبوده...

omidrasool
10-07-2011, 19:09
واقعا سپاس گزارم از این همه راهنمایی ها

ariajoker
10-07-2011, 19:11
سلام دوستان . 6050 بنده نزدیک 50 ثانیه طول میکشه تا ویندوز کامل لود بشه . این مدت زمان عادیه ؟ درایو ویندوز هم نزدیک 70 گیگ هست و برنامه ی جانبی که با استارت اپ لود بشه نصب نکردم .
و ممنون میشم لینک اپدیت bios بری 6050se رو برام بذارین .

em0fab0y
10-07-2011, 19:28
سلام دوستان . 6050 بنده نزدیک 50 ثانیه طول میکشه تا ویندوز کامل لود بشه . این مدت زمان عادیه ؟ درایو ویندوز هم نزدیک 70 گیگ هست و برنامه ی جانبی که با استارت اپ لود بشه نصب نکردم .
و ممنون میشم لینک اپدیت bios بری 6050se رو برام بذارین .

50 ثانیه از ابتدا یا زمانی که می خواین وارد ویندوز بشین....
بستگی به این چه برنامه هایی هنگام start up همزمان run بشن....
کلید ویندوز+R بزنین و تو box تایپ کنین msconfig و در tab start up ببینین چه برنامه هایی فعال هستن..
مگه آپدیت نکرده بودی...:8:
برو توش...:31:

omidrasool
10-07-2011, 19:49
ببخشید دوباره یه سوال 6090 بهتره یا Dell XPS L502 . لطفا با دلیل بگید.چه فرقی با هم دارن ؟

em0fab0y
10-07-2011, 19:59
سلام دوستان من 6080 دارم و 4 روزه تهه کردم و حالا بک آپم خراب شده
زنگ زدم نمایندگی میگه باید یکی که این مدل رو داره بهت بک آپش رو بده
کودومتون میتونه یه نسخه از بک آپ رو بهم بده؟
خواهش میکنم کمکم کنید
هزینه پست و هر چیز دیگه ای باشه میدم
خودم تهرانم و دانشجوی شمال.چالوس
اینم شمارمه
09359433885
محمد هستم
ممنونتون میشم بعد 4 روز خیلی برام ضد حال بوده این داستان

دوست شاید اینطوری نتونین به راحتی گیر بیارین ...
اگه خیلی ضروری می تونین از این سایت بخرین البته یه خرده گرون میده....

ariajoker
10-07-2011, 20:09
50 ثانیه از ابتدا یا زمانی که می خواین وارد ویندوز بشین....
بستگی به این چه برنامه هایی هنگام start up همزمان run بشن....
کلید ویندوز+R بزنین و تو box تایپ کنین msconfig و در tab start up ببینین چه برنامه هایی فعال هستن..
مگه آپدیت نکرده بودی...:8:
برو توش...:31:

از موقعی که صفحه ی مشکی که لوگوی ویندوز توش هست تا لود شدنه کامل دسکتاب .

em0fab0y
10-07-2011, 20:28
ببخشید دوباره یه سوال 6090 بهتره یا Dell XPS L502 . لطفا با دلیل بگید.چه فرقی با هم دارن ؟

دوست عزیز xps l502x اصلا قابل قیاس نیست با 6090 ...
البته این به این معنی نیست که l502x کانفیگ خوبی نداره ...نه فقط مقابل 6090 مثل سوسک از قبل له شده اس...
6090 خیلی شاخ تر از l502x هست تو همه چی ....
فقط به طور خلاصه بگم cpu هر دو یکی هست ...اما 6090 dv6 هارد 1ترا،رم 8،درایو بلوری ،گرافیک فوق العاده قوی با مموری Gddr5 ،اسپیکر بی نظیر beats که خروجی عالی داره و......
برای دیدن کانفیگ دقیق سرچ کنید اطلاعاتی دقیق تری بدست می آرین...
شرمنده خلاصه گفتم ولی فقط این هم تکرار کنم اگه دنبال به نوت بوک واقعا بی نظبر هستین فقط و فقط hp سری 6000...
xps l502x فقط کانفیگ داره که 6090 خیلی بالاتر از اون به همراه وبژگی های منحصر بفرد دیگه ای داره...
l502x به قدری دیزاین وحشتناکی داره که اگه کسی یخره به نظر من خیلی باید به عقلش شک کرد...
خیلی ضایعس من نمیدونم اونایی که دارن چه جوری روشون میشه با خودشون ببرن جایی و جلوی جمع استفاده کنن...
حرف آخر هم اینکه سعی کنین حرف هر فروشنده و هر کسی که اطلاعاتی در این مورد نداره(البته به وقت ریا نشه:31:)گوش ندین علت سوالتون هم به این مساله بر می گرده که تشکیک می کنین و حق هم دارین
و این که اگه به جز hp انتخاب دیگه ای کردین از همین الان بدونین به شدت اشتباه کردین...

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

از موقعی که صفحه ی مشکی که لوگوی ویندوز توش هست تا لود شدنه کامل دسکتاب .

آپدیت کردی؟؟؟
یه کم غیر طبیعی هست نهایتا باید 35 -40 تا کامل بیاد بالا...
البته این به این معنی نیست که مشکلی داره نه شما خیلی حساسیت داری..:31::27:

ariajoker
10-07-2011, 20:37
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

آپدیت کردی؟؟؟
یه کم غیر طبیعی هست نهایتا باید 35 -40 تا کامل بیاد بالا...
البته این به این معنی نیست که مشکلی داره نه شما خیلی حساسیت داری..:31::27:
بله ولی فرقی نکرد . حتی برنامه های توی استارت اپ هم چک کردم فقط دوتا جاوا بود که غیر فعال کردم با اداب اکروبات .
این lightscribe داستانش چیه ؟ لذومی داره باشه ؟ یا از استارت اپ برش دارم ؟ defrag هم کردم درایو هارو .

em0fab0y
10-07-2011, 20:45
بله ولی فرقی نکرد . حتی برنامه های توی استارت اپ هم چک کردم فقط دوتا جاوا بود که غیر فعال کردم با اداب اکروبات .
این lightscribe داستانش چیه ؟ لذومی داره باشه ؟ یا از استارت اپ برش دارم ؟ defrag هم کردم درایو هارو .
ببین drive-rom اچ پی یه ویژگی جالبی که داره اینه که باهاش می تونی توسط این برنامه طرح و برچسب رو هر dvd یا cd که خواستی چاپ کنی البته نه با هر برنامه ای...
زیاد به کار نمی آد برش دار....
تایم بالا اومدن هم طبیعی برای من 40 ثانیه....:27:
زیاد گیر نده...:31:

omidrasool
10-07-2011, 21:09
البته xps l502x بلوتوس 3 داره و هاردش 7200 RPM است.و.......
مجهز به گیرنده داخلی تلویزیون
کارت گرافیک با حافظه اختصاصی 2 گیگابایت
وب کم 2 مگاپیکسل HD
سیستم صدای با کیفیت JBL
بلوتوث نسخه 3.0
نور پس زمینه کیبورد
یعنی 6090 اخرین انتخابم باشه ؟

malayeru
10-07-2011, 21:11
سلام تفاوت سيستمي و قيمتي اين مدل با dv6-6091 چيه؟
من ميخوام dv6-6091 رو بخرم بنظرتون خوبه مشكل داغ شدن سريع لپ تاب هاي اچپي براي اين مدل وجود داره چه توي برنامه هاي كاربردي تماشاي فيلم كارهاي مهندسي و حتي بازي اين مشكل داغ شدن رو داره؟

em0fab0y
10-07-2011, 21:48
البته xps l502x بلوتوس 3 داره و هاردش 7200 RPM است.و.......
مجهز به گیرنده داخلی تلویزیون
کارت گرافیک با حافظه اختصاصی 2 گیگابایت
وب کم 2 مگاپیکسل HD
سیستم صدای با کیفیت JBL
بلوتوث نسخه 3.0
نور پس زمینه کیبورد
یعنی 6090 اخرین انتخابم باشه ؟

عرض کردم که به طور خلاصه گفتم...
این ویژگی هایی که ذکر کردین به هیچ عنوان مزیت و برتری برای دل حساب نمیشه...
دور هارد هم نمی تونه تفاوت محسوسی ایجادکنه من با هردوشون کار کردم واقعا در عمل فرقی نمی کنند...
شما می تونین با 25000T یه گیرنده اکسترنال بگیرین بسیار بهتر از نوع اینترنال...
وب کم 6090 هم HD هست اگه دقت می کردین..
jbl فقط صدای بلند داره و تو کیفیت به هیچ عنوان به پای beats نمی رسه ...کافی در مورد beats کمی تحقیق کنین تا متوجه بشین که بهترین برند audio device هست تو دنیا...همین رو من بگم که طراح این اسپیکرها DR.DRe ابر موسیقیدان هالیوود هست....
بلوتوث 6090 هم نسخه 3 هست...
فقط back-lit key نداره به جاش ویژگی هایی داره که dell جلوش سوسکه...
صد در صد hp فقط مدل 6091nr اومده که اونو بگیرید بهتره جالبه کانفیگ دقیقا مثل 6090 اما بدون blue-ray...

alichalki
10-07-2011, 23:01
سلام دوستان
کسی میدونه hp dv6-6090 و hp dv6-6091 با هم چه فرقی میکنن ؟ کدوم بهتره !
واینکه صفحه نمایش هر دو hd هیتش ...
ممنون پیشاپیش :31:

em0fab0y
10-07-2011, 23:45
سلام دوستان
کسی میدونه hp dv6-6090 و hp dv6-6091 با هم چه فرقی میکنن ؟ کدوم بهتره !
واینکه صفحه نمایش هر دو hd هیتش ...
ممنون پیشاپیش :31:

دوست عزیز 6091 مدل به روز شده سری 6000 هست اما تفاوت بسیار کمی با مدل کلاسیک خودش داره...
کانفیگ دقیقا مشابه 6090 هست فقط درایو بلو-ری نداره....
بله هر دو HD هست...
قیمت هم 140000T.

babialex
11-07-2011, 03:14
دوستان عزیز که این لپ تاپ رو خریدن و استفاده کردن چند تا سوال دارم

گرافیکش چطوره ؟ در چه رده ای ؟
این اچ پی هم داغ میکنه ؟ ( چون من با ایسوس کار کردم و واقعا بعد 7-8 ساعت روشن موندن اصلا داغ نکرد)
کیفیت ساخت و قطعات داخلی ؟
کیفیت و بلندی صدا ؟
usb3 داره ؟

چه مزیت هایی نسبت به ایسوس تو همین رنج قیمت داره ؟

ممنون

arseh666
11-07-2011, 08:37
دوست عزیز 6091 مدل به روز شده سری 6000 هست اما تفاوت بسیار کمی با مدل کلاسیک خودش داره...
کانفیگ دقیقا مشابه 6090 هست فقط درایو بلو-ری نداره....
بله هر دو HD هست...
قیمت هم 140000T.

به نظر من خوب کاری کرده که بلو ری رو برداشته . چون بلو ری فعلا به هیچ دردی نمیخوره . کسایی که تا حالا بلوری رو استفاده مفید و کاری ازش کردن دستا بالا .:31:
فقط هزینه اضافی بود در مورد بلو ری
بلو ری برای اینه که یه تلوزیون ال ای دی 52 اینچ بگیری و بلوری رو هم بزاری جلوش و یک فیلم اچ دی - بلو ری بزاری توش و از نگاه کردن به فیلم فول اچ دی لذت بببری
اصلا بلو ری به درد کامپیوتر و لپ تاپ نمیخوره
فکر کنم همه متوجه این قضیه شدند یواش یواش.
جایی که فلش رم های SSD دارن روز به روز پیشرفت میکنن و فردا پس فردا SSD های با ظرفیت های 100 گیگ - 200 گیگ به بازار میاد عملا بلو ری شکست خورده هست . و برند هایی مثل اچ پی هم متوجه شدند .
حالا نمیگم بلو ری بیاد قیمتش 30 40 تومن باشه . و سی دی هاش 500 - 600 تومن یه چیزی

mman1384
11-07-2011, 11:47
من با استفاده از 4 تا دي وي دي كه با ريكاوري منيجر گرفته بودم موقعي كه سيستم بالا مياد اسكيپ رو ميزنم بعدf11روميزنم ميره و مراحل ريكاوري و4تا دي وي دي روبه ترتيب ميذارم مراحل كه تموم شد سيتم كه مي خاد روشن بشه دوباره سي دي براي بوت شدن ميخاد و وارد ويندوز نميشه

em0fab0y
11-07-2011, 12:14
دوستان عزیز که این لپ تاپ رو خریدن و استفاده کردن چند تا سوال دارم

گرافیکش چطوره ؟ در چه رده ای ؟
این اچ پی هم داغ میکنه ؟ ( چون من با ایسوس کار کردم و واقعا بعد 7-8 ساعت روشن موندن اصلا داغ نکرد)
کیفیت ساخت و قطعات داخلی ؟
کیفیت و بلندی صدا ؟
usb3 داره ؟

چه مزیت هایی نسبت به ایسوس تو همین رنج قیمت داره ؟

ممنون

گرافیک 6770m هست که واقعا پرفورمنس فوق العاده ای داره
مموری هم GDDR5 که تاثیر بسیاری زیادی تو عملکرد پردازش گرافیکی داره...
تو رده high-end قرار داره و رتبه 44....
ببینید دوست عزیز اچ پی تو این سری به قدری عالی عمل کرده که جای هیچ کونه صحبت و نگرانی رو باقی نگذاشته...پس خیالتون کاملا راحت باشه ...
برای خودم که روزی 17 ساعت روشن هست شاید باورتون نشه بعد از این مدت دمای سیستم با لحظه اول که روشن کردم فرقی نمی کنه....
کیفیت ساخت قطعات و بخصوص بدنه بسیار بالا هست ...بدنه تمام آلومینیوم هست و فوق العاده طراحی ظریف و منحصر بفردی داره و بسیار هم مقاوم هست....
اسپیکر هم beats که بهترین برند تولید audio device تو دنیا هست ...
کافی کمی در موردش سرچ کنین تا متوجه بشین چه کارت صدا و اسپیکری بی نظیری روی این دستگاه قرار داره...
فقط این رو بگم که طراح این اسپیکر Dr.Dre ابر موسیقیدان هالیوود هست که اگه سرچ کنین خیلی چیزارو در موردش متوجه میشین....
بله هم usb و هم bluetooth نسخه 3 هست....
این رو هم اضافه کنم که قیاس asus و hp زیاد نمی تونه درست باشه چون واقعا از بسیاری جهات و در بسیاری از فاکتورها باهم تفاوت اساسی دارند...
در نهایت شما اگه دنبال به نوت بوک حرفه ای و بی نظیر هستین بهتره فقط تو hp دنبالش بگردین و وقت خودتونو سر برندهای دیگه تلف نکنین...

inen
11-07-2011, 12:33
سلام به همه و مخصوصا به em0fab0y عزیز :20:
یه سری سئوال جدید :

1- کسی از بچه ها GTA 4 Episodes From Liberty City بازی کرده ؟ ( من 6080 دارم ) ، تنظیمات رو چی باشه تا بهترین خروجی رو بده ؟ چون من همه چی رو رو high گداشتم ، تو پیچا و کلا بیرون یه مقدار تصویر می ایستاد !!

2- وقتی از هدفون استفاده می کنم ، صدا بد و دارای اکو و باس زیاده ، توی beat audio setting ، چه تغییراتی رو باید اعمال کنم ؟ ( صدا با اسپیکر ها عالیه و مشکلی باهاش ندارم ، با هدفون صدا بده )

دوستانی که این سئوالا رو می خونن و تصمیم دارن این مدل رو بخرم ف می گم که تو خرید این سری شک نکنید ، واقعا عالیه . یه بار که باهاش کار کنید می فهمید من چی می گم ... این سئوالا و از این دست سئوالا بر می گرده به اینکه کاربرا از جمله من ، در تنظیمات و کاربری مشکل داریم و این مشکلات اصلا به لپ تاپ بر نمیگرده

این شعار 6080 ( خودم ساختم ) ، در 6080 برای هر چه که فکر می کنید ، همیشه یک راهی هست

em0fab0y
11-07-2011, 12:54
سلام به همه و مخصوصا به em0fab0y عزیز :20:
یه سری سئوال جدید :

1- کسی از بچه ها GTA 4 Episodes From Liberty City بازی کرده ؟ ( من 6080 دارم ) ، تنظیمات رو چی باشه تا بهترین خروجی رو بده ؟ چون من همه چی رو رو high گداشتم ، تو پیچا و کلا بیرون یه مقدار تصویر می ایستاد !!

2- وقتی از هدفون استفاده می کنم ، صدا بد و دارای اکو و باس زیاده ، توی beat audio setting ، چه تغییراتی رو باید اعمال کنم ؟ ( صدا با اسپیکر ها عالیه و مشکلی باهاش ندارم ، با هدفون صدا بده )

دوستانی که این سئوالا رو می خونن و تصمیم دارن این مدل رو بخرم ف می گم که تو خرید این سری شک نکنید ، واقعا عالیه . یه بار که باهاش کار کنید می فهمید من چی می گم ... این سئوالا و از این دست سئوالا بر می گرده به اینکه کاربرا از جمله من ، در تنظیمات و کاربری مشکل داریم و این مشکلات اصلا به لپ تاپ بر نمیگرده

این شعار 6080 ( خودم ساختم ) ، در 6080 برای هر چه که فکر می کنید ، همیشه یک راهی هست

سلام داداش گلم...
فکرکن من بازی نکرده باشم...:27:
ببین این dlc liberty city یه سری مشکلات داره نسیت به نسخه کلاسیکش که من همون اول اومده بود تموم کردم مخصوصا اون مرحله ای که چند تا موتور سوار هستن باهم mission انجام میدن که خیلی بدتره...
کلا ماموریت های این dlc خیلی بیخوده نسخه بدون dlc و کلاسیک بهتره اگه تاحالا بازی نکرده باشی...
مشکل از هدفون از این آشغالا استفاده می کنی صدا بد میشه...:31:
وگرنه در حالت عادی صدا عالیه....

inen
11-07-2011, 13:04
سلام داداش گلم...
فکرکن من بازی نکرده باشم...:27:
ببین این dlc liberty city یه سری مشکلات داره نسیت به نسخه کلاسیکش که من همون اول اومده بود تموم کردم مخصوصا اون مرحله ای که چند تا موتور سوار هستن باهم mission انجام میدن که خیلی بدتره...
کلا ماموریت های این dlc خیلی بیخوده نسخه بدون dlc و کلاسیک بهتره اگه تاحالا بازی نکرده باشی...
مشکل از هدفون از این آشغالا استفاده می کنی صدا بد میشه...:31:
وگرنه در حالت عادی صدا عالیه....

آها اکی ، یعنی مشکل از گراف ما نی ، تعجب کردم
والا من زیاد اهل GTA نیستم ، واسه خواهرم نصب کردم ، اون خوراکشه ... پس رو همون medium بذارم بازی کنه دیگه ؟
با Call of Duty مشکل نداره که ؟ کدوم نسخشو بخرم ؟ چی پیشنهاد می کنی ؟
بابت هدفونم حرفتو نشنیده می گیرم :5:

پچ جدید PES 2011 ، سراغ نداری ؟ حجمشم زیاد نباشه ( زیر 700 مگ خوبه )

em0fab0y
11-07-2011, 13:25
آها اکی ، یعنی مشکل از گراف ما نی ، تعجب کردم
والا من زیاد اهل GTA نیستم ، واسه خواهرم نصب کردم ، اون خوراکشه ... پس رو همون medium بذارم بازی کنه دیگه ؟
با Call of Duty مشکل نداره که ؟ کدوم نسخشو بخرم ؟ چی پیشنهاد می کنی ؟
بابت هدفونم حرفتو نشنیده می گیرم :5:

تک تیر :31:
نه بزار رو lultra high بسوزه بترکه بخندیم...:31:
call of duty : black ops ...
برو دنبال لپ تاپ بازیت آفرین.:31::27:

inen
11-07-2011, 14:13
تک تیر :31:
نه بزار رو lultra high بسوزه بترکه بخندیم...:31:
call of duty : black ops ...
برو دنبال لپ تاپ بازیت آفرین.:31::27:
مگر تو خواب ببینی بترکه !!! :8:
بازی باهاشم معمولا از 12 شب به بعد ... ضمنا الان سرکار تشریف دارم ، ولی حال کار نیست جون داداش :10:!!!
پچ برای PES 2011 سراغ نداری ؟ جدید + زیر 700 مگ که بشه دانلود کرد ...

em0fab0y
11-07-2011, 14:24
مگر تو خواب ببینی بترکه !!! :8:
بازی باهاشم معمولا از 12 شب به بعد ... ضمنا الان سرکار تشریف دارم ، ولی حال کار نیست جون داداش :10:!!!
پچ برای PES 2011 سراغ نداری ؟ جدید + زیر 700 مگ که بشه دانلود کرد ...

بسوزه هم من راضیم....:31::27:
نمی دونم چرا احساس می کنم تو آدم خیلی چاقی هستی:31:
نمی خواد کار کنی لحاف تشک بنداز همون جا بخواب...
تو سایت ----------.com هست ولی حجم جدیدترینش 1 گیگه....

mapooli
11-07-2011, 14:28
سلام!
اختلاف قیمته 6091 با 6090 چقدره، کدومش بهتره ؟ راستی HP گارانتی بین المللی هم داره ؟

em0fab0y
11-07-2011, 14:35
سلام!
اختلاف قیمته 6091 با 6090 چقدره، کدومش بهتره ؟ راستی HP گارانتی بین المللی هم داره ؟

6091 چون درایو blue-ray نداره 100T از 6090 کمتره ...
کانفیگ هم عینا مثل هم هست...
بله داره 13 ماه...

mapooli
11-07-2011, 14:43
مرسی :)
میدونم به این تاپیک مربوط نیست ولی نظر شما در مورد این مدل MSI چیه ؟

قیمتش 1.580 هست، یه خورده گرونتره ولی میخوام بهترین مدل 1.400 تا 1.500 بگیرم تا 10 روزه آینده ! واقعا انتخاب سخته :20:

ولی ظاهرِ 6090 و 6091 قشنگتره !

em0fab0y
11-07-2011, 17:07

قیمتش 1.580 هست، یه خورده گرونتره ولی میخوام بهترین مدل 1.400 تا 1.500 بگیرم تا 10 روزه آینده ! واقعا انتخاب سخته :20:

دوست عزیز اصلا درست نیست که شما دارین این ماشین عروس با این چراغاش با هیولا 6090 مقایسه می کنین...
من نمی خوام مقایسه فنی انجام بدم اما نمی دونم چرا تصور می کنین نوت بوک فقط کانفیگ مهمه؟؟؟
فکر کنم تنها دلیل که می گین این می تونه جز انتخابتون باشه به خاطر کارت گرافیک 555 باشه که 5% از 6770M سریعتر هست وگرنه این به درد سطل آشغال هم نمی خوره....بقیه چیزا هم مثل ساپورت رم تا 16 و یا full hd بودن به هیچ عنوان برتری محسوب نمیشه...با این ریخت و قیافه اصلا می تونی حس کار کردن داشته یباشی که بخوای از ویژگی هاش استفاده کنی؟؟
جدا یه سوال شما می تونین به این غول بیابونی بی ریخت بگین نوت بوک؟؟؟
واقعا می تونین ببرینش جایی مثل دانشگاه با ....؟؟؟
واقعا خیلی تعجب می کنم بین این و 6090 گیر کردین...
قیافش حال آدم از هر چی نوت بوک بهم می زنه...
اصلا صحبت اچ پی نمی کنم ولی موندم شما به چی این می خواین پول بدین؟؟
hp کجا msi کجا آخه...
فکر کنم از هر 1000 نفر یک نفر هم نباشه که بخواد اینو بخره خواهشا شان اچ پی با این مقایسه ها نیارین پایین....
من فقط همین بگم اگه شما حتی لحظه ای بتونین به خرید این آشغال فکر کنین واقعا باید بهتون جایزه داد...
کانفیک اچ پی هم مشخصه این جلوش مثل سوسک له شده می مونه...
تو یه مورد فقط کافیه اچ پی تو دستت ببینن اونوقت باید 1ساعت به سوال جواب بدی که از کجا خریدی ، چند خریدی و.....
پرفورمنس و امکانات بالاش که بماند ....
ضمنا 6091nr پارت اروپایی هست و کیبرد فارسی هم نداره و بازهم کلاس میره بالاتر ...
قیمت هم در حدود 1400 دقیقا با کانفیگ مشابه 6090 اما بدون بلو-ری....

alichalki
11-07-2011, 17:20
دوست عزیز اصلا درست نیست که شما دارین این ماشین عروس با این چراغاش با هیولا 6090 مقایسه می کنین...
من نمی خوام مقایسه فنی انجام بدم اما نمی دونم چرا تصور می کنین نوت بوک فقط کانفیگ مهمه؟؟؟
فکر کنم تنها دلیل که می گین این می تونه جز انتخابتون باشه به خاطر کارت گرافیک 555 باشه که 5% از 6770M سریعتر هست وگرنه این به درد سطل آشغال هم نمی خوره....
جدا یه سوال شما می تونین به این غول بیابونی بی ریخت بگین نوت بوک؟؟؟
واقعا می تونین ببرینش جایی مثل دانشگاه با ....؟؟؟
واقعا خیلی تعجب می کنم بین این و 6090 گیر کردین...
قیافش حال آدم از هر چی نوت بوک بهم می زنه...
اصلا صحبت اچ پی نمی کنم ولی موندم شما به چی این می خواین پول بدین؟؟
hp کجا msi کجا آخه...
فکر کنم از هر 1000 نفر یک نفر هم نباشه که بخواد اینو بخره خواهشا شان اچ پی با این مقایسه ها نیارین پایین....
من فقط همین بگم اگه شما حتی لحظه ای بتونین به خرید این آشغال فکر کنین واقعا باید بهتون جایزه داد...
کانفیک اچ پی هم مشخصه این جلوش مثل سوسک له شده می مونه...پرفورمنس و امکانات بالاش که بماند ....
تو یه مورد فقط کافیه اچ پی تو دستت ببینن اونوقت باید 1ساعت به سوال جواب بدی که از کجا خریدی ، چند خریدی و.....

ا

سلام دوست عزیز
من فکر میکنم حرف هات کلا اشتباه هست
1.تصویر Gx680 full hd هست عزیزم
2.usb 3 dare
3. رم max 16 داره
4.cpu هر دو تغریبا یکیه
5.قیافش خوبه (هر کی نظری داره)
6.گراقیکش قویتره (مخصوصا واسه گیم)
7.گارانتی معتبر داره , درصد خرابیش کمتره , و بعضی ها میگن خنک تره
8.صد البته msi مارک با کلاس تریه از hp
9.hp هارد 1 tra 5400 داره ... که سرعتش پایین تره ..
ووو ....
پس بیخودی با حرف هاتون بقیه هم گیج نکنید
ممنون :10:

arseh666
11-07-2011, 17:41

چقدر شبیه ماشین برقیه :31:
اچ پی کجا و این کجا . واقعا که:2:
ما سری 6000 اچ پی رو برتر از سونی و اپل میدونیم . شما میای با msi مقایسه میکنی :18:
من خودم واسه خرید لپ تاپ 4 ماه تحقیقات علمی پژوهشی کردم و تا این لحظه به جرات میگم که اچ پی سری 6000 بهترین لپ تاپ حال حاضره . البته چند مدل Envy هم از اچ پی هست که فکر نکنم تو بازارهای ایران پیدا بشه
اینم لینکش

em0fab0y
11-07-2011, 17:57
واقعا قلبم جریحه دار شد چطور تونستی msi آشغال با hp قیاس کنی آخه ؟؟
بیا توضیح بده...

gla021
11-07-2011, 18:35
چقدر شبیه ماشین برقیه :31:
اچ پی کجا و این کجا . واقعا که:2:
ما سری 6000 اچ پی رو برتر از سونی و اپل میدونیم . شما میای با msi مقایسه میکنی :18:
من خودم واسه خرید لپ تاپ 4 ماه تحقیقات علمی پژوهشی کردم و تا این لحظه به جرات میگم که اچ پی سری 6000 بهترین لپ تاپ حال حاضره . البته چند مدل Envy هم از اچ پی هست که فکر نکنم تو بازارهای ایران پیدا بشه
اینم لینکش

واقعا قلبم جریحه دار شد چطور تونستی msi آشغال با hp قیاس کنی آخه ؟؟
بیا توضیح بده...

درسته این جا تاپیک هوادارن یکی از محصولات اچ پی هست ولی این درست نیست که به برندهای دیگه توهین کنید
اونها هم محصولات خودشون را دارند و طرفدارای خودشون من این 2 مدل رو چند صفحه قبل باهم مقایشه کردم می تونید ببنید

در ضمن نظرم هم در مورد ظاهرش یکم عوص شد چون اون ظاهر از نظر من بود ولی مثلا داداشم خیلی خوشش اومد ولی بازم به نظر من این 2 مدل تو یک رده هستند و ابتدا نوع کاربری و بعد سلیقه در انتخابشون تاثیر گزاره
من خودم 6090 را واسه پسر عمه ام خریدم ولی واسه اون پسر عمه دیگم GX680 رو پیشنهاد دادم

البته اینم درست نیست که بگیم سری 6 اچ پی بهترین لپتاپ بازاره ، درستش اینه که بگیم یکی از بهترینها تو رده قیمت خودش هست و میتونه انتخاب اول باشه

در ضمن یکی از بهترین مدلهای ENVY یعنی ENVY 17-2000 HP 3D Ultra BrightView تو ایران هست که میتونی با یه سرچ ساده پیداش کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENVY 17-2000 Carbon HP 3D Ultra BrightView
Intel Core i7-2630QM 2 - 2.9GHz
6
8 DDR3
2000
17.3 Full HD 3D
7 HP
Blu-ray
AMD Radeon 6850M - 1GB DDR5
3.4
WEB, BT, HDMI, Wifi, USB3, backlit subwoofer, 3D Glasses
2,670,000

jabarsink2000
11-07-2011, 18:40
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز.
مدل اصلی این نوت بوک چی بود ؟
چون تو سایت های خارجی با این مدل نمیشناسن.
با تشکر.
هادی

arseh666
11-07-2011, 18:48
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز.
مدل اصلی این نوت بوک چی بود ؟
چون تو سایت های خارجی با این مدل نمیشناسن.
با تشکر.
هادی
Hp Pavilion dv6-6050
Hp Pavilion dv6-6070
Hp Pavilion dv6-6080
Hp Pavilion dv6-6090

em0fab0y
11-07-2011, 18:55
درسته این جا تاپیک هوادارن یکی از محصولات اچ پی هست ولی این درست نیست که به برندهای دیگه توهین کنید
اونها هم محصولات خودشون را دارند و طرفدارای خودشون من این 2 مدل رو چند صفحه قبل باهم مقایشه کردم می تونید ببنید

در ضمن نظرم هم در مورد ظاهرش یکم عوص شد چون اون ظاهر از نظر من بود ولی مثلا داداشم خیلی خوشش اومد ولی بازم به نظر من این 2 مدل تو یک رده هستند و ابتدا نوع کاربری و بعد سلیقه در انتخابشون تاثیر گزاره
من خودم 6090 را واسه پسر عمه ام خریدم ولی واسه اون پسر عمه دیگم GX680 رو پیشنهاد دادم

البته اینم درست نیست که بگیم سری 6 اچ پی بهترین لپتاپ بازاره ، درستش اینه که بگیم یکی از بهترینها تو رده قیمت خودش هست و میتونه انتخاب اول باشه

در ضمن یکی از بهترین مدلهای ENVY یعنی ENVY 17-2000 HP 3D Ultra BrightView تو ایران هست که میتونی با یه سرچ ساده پیداش کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENVY 17-2000 Carbon HP 3D Ultra BrightView
Intel Core i7-2630QM 2 - 2.9GHz
6
8 DDR3
2000
17.3 Full HD 3D
7 HP
Blu-ray
AMD Radeon 6850M - 1GB DDR5
3.4
WEB, BT, HDMI, Wifi, USB3, backlit subwoofer, 3D Glasses
2,670,000
بی خیال بابا کوتاه بیا ...
چطور صحبت های ما که حقیقت موضوع بود شد توهین اما این دوستی که این مثلا مقایسه رو انجام داده بود که از صدتا فحش بدتر بود شد سخنوری...
بعد هم شما به نیت طرف تو صحبت کردن نگاه کن وبرداشت های شخصیتو دخالت نده...
شما چطور نتیجه گرفتی که مثلا هدف من به زیر سوال بردن یک شخص یا یک برند بوده...
من در حدی که اطلاعات داشتم به اون کسی که سوال کرده بود پاسخ دادم تا متوجه باشه که داره جه انتخاب اشتباهی می کنه...
البته می دونم شاید نتونی منظورم کامل درک کنی ...
اون کاربر هم هدفش این نبود که فقط نظر منو بدونه بلکه می خواست متوجه بشه این انتخابی که داره انجام میده واقعا انتخاب خوبی هست یا نه گزینه های بهتری هم وجود داره که فکر می کنم متوجه بشه که می تونه با این پولی که قرار هست هزینه کنه می تونه با کمترش بهترین نوت بوک یخره نه اسباب بازی....
این جا هم کسی هیچ تعصبی روی hp نداره هر چی تو این تاپیک گفته شده و میشه اون چیزی هست که واقعیت داره ...
ضمنا کسی هم نگفته hp بهترین نوت بوک دنیاس ...
هدف همه این صحبت ها اینه که حق انتخاب و تصمیم گیری برای همه حفظ بشه نه این که با حرف من کسی مشتاق بشه یا کسی زده...
خواهشا هم این لحن نصیحت گونه رو دیگه تکرار نکنین واقعا چندش آوره...
اگه حرف و نظری دازین خیلی درست بزنین و حس بالادستی بهتون دست نده...

11-07-2011, 20:24
من ریکاوری گرفتم 3 تا دی وی دی تا 4 گیگ رایت شد دی وی دی چهارم تا 2 گیگ(کانگرجولِــیشِنو نوشت:دی)

ریکاوری کامله؟!

با چه نرم افزاری پارتیشن بندی کنم و بهترین انتی ویروس واسه اش چیه؟!(نورتون تریلره؟!)

em0fab0y
11-07-2011, 20:32
من ریکاوری گرفتم 3 تا دی وی دی تا 4 گیگ رایت شد دی وی دی چهارم تا 2 گیگ(کانگرجولِــیشِنو نوشت:دی)

ریکاوری کامله؟!

با چه نرم افزاری پارتیشن بندی کنم و بهترین انتی ویروس واسه اش چیه؟!(نورتون تریلره؟!)

آره دیگه دوست عزیز بهت تبریک گفته :31:
برنامه های زیادی وجود داره ولی acronis بهتر از همه هست...
تریلر چیه ترایل ...:27:
می تونی nod 32 بریزی سبک تر و بهتر هست...

11-07-2011, 20:45
آره دیگه دوست عزیز بهت تبریک گفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه های زیادی وجود داره ولی acronis بهتر از همه هست...
تریلر چیه ترایل ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی nod 32 بریزی سبک تر و بهتر هست...

تو فکر E3 و اینا بودم سوتی دادم:دی

الان درایو D فرمت کنم؟!

درسته که ورژن 10 acronis با سون مشکل داره؟!
یکبار باهاش پارتیشنا را ریسایز کردم ویندوز پرید:دی

mazmaz66
11-07-2011, 21:10
دوست عزیز به جای تعلل و پست هایی که قطعا نتیجه بخش نبوده و نیست ببرید گارانتی ...
یا واقعا راهی جز این نیست و یا این که شما نتونستین همه چیز به دقت بررسی و کنین تا مشکل رفع یشه....
آپدیت بایوس برای هماهنگی و بهتر کارکردن قسمت های مختلف سیستم هست آخه چطور ممکن آسیب بزنه به دستگاه....

آقا یک هفته ای هست که لپتاپم بردم گارانتی.....گفته احتمال زیاد ماله آپدیت بایوس باشه....آخه همه چیزو بررسی کردن....گفت احتمال زیاد مربوط به بایوس باشه......شما جی فکر میکنید واقعا آپدیت بایوس میتونه صدمه زده باشه...... باید قطعه بایوس روی مین عوض بشه ؟؟؟؟؟؟؟ ......یه توضیحی بهم بدید ممنون میشم..

em0fab0y
11-07-2011, 21:10
تو فکر E3 و اینا بودم سوتی دادم:دی

الان درایو D فرمت کنم؟!

درسته که ورژن 10 acronis با سون مشکل داره؟!
یکبار باهاش پارتیشنا را ریسایز کردم ویندوز پرید:دی

E3 که تموم شد رفت پی کارش خیلی عقبی:31:
نه مستقیما فرمت نکن برو تو recovery manager ا remove recovery drive بزن حذفش کن...
ورژن 11 از وطن دانلود بگیر....
اگه نمی تونی باهاش کار کنی از طریق منوی بوت ویندوز موقعی که داری ویندوز جدید نصب می کنی پارتیشن کن...

mapooli
11-07-2011, 21:22
مرسی از همه دوستان که نظر دادید، (em0fab0y و gla021 ) :10:
من به شخصه میخوام بدون تعصب روی برند خاصی تمام گزینه‌های ممکنو بررسی کنم. و همین بازخوردهاست که میتونه ما رو به نتیجه بهتر برسونه، اگه همه بیان از یه چیز تعریف کنند خوب عیب هاش پنهان میمونه، و برعکس !

بگذریم ;)

حالا سوال ، این 6091nr و 6090 اینطور که دیدم یه فرقه دیگه دارن، توسایتش 6091 رمش 6 هست و 6090 8 !
فقط یه نکته ای کیبوردی که حروف فارسی نداره باهاش پینگلیش ننوشتن خیلی هنر میخواد نه ؟؟

سوال بعدی ! دوباره دعوا نکنینا ! این lenovo y570 که به زودی میاد چی ؟ نظرتون درموردش چیه ؟ :8:

em0fab0y
11-07-2011, 21:51
مرسی از همه دوستان که نظر دادید، (em0fab0y و gla021 ) :10:
من به شخصه میخوام بدون تعصب روی برند خاصی تمام گزینه‌های ممکنو بررسی کنم. و همین بازخوردهاست که میتونه ما رو به نتیجه بهتر برسونه، اگه همه بیان از یه چیز تعریف کنند خوب عیب هاش پنهان میمونه، و برعکس !

بگذریم ;)

حالا سوال ، این 6091nr و 6090 اینطور که دیدم یه فرقه دیگه دارن، توسایتش 6091 رمش 6 هست و 6090 8 !
فقط یه نکته ای کیبوردی که حروف فارسی نداره باهاش پینگلیش ننوشتن خیلی هنر میخواد نه ؟؟

سوال بعدی ! دوباره دعوا نکنینا ! این lenovo y570 که به زودی میاد چی ؟ نظرتون درموردش چیه ؟ :8:

بله رم 6091 6 هست و بدون بلو-ری...
نه به نظر من که خیلی بهتر از عربی / فارسی هست...
من موقع تایپ همش قاطی می کنم کلیدارو...:31:
کانفیگش خوبه اما مزیت خاصی نسیت به اچ پی نداره فقط بوت سریع در حدود 10 ثانیه که به خاطر تکنولوژی بایوس هارد ssd هست که به سفارش روش قرار می گیره که اصلا اهمیت نداره...
بعد جالبه 3 ماه از معرفی این نوت بوک گذشته هنوز وارد نشده که صد در صد به خاطر مشکل تو فروشش هست منتظرن یه مقدارشو بفروشن بعد y570 وارد کنن...
اما کافی برید بازار کامپیوتر تهران ببینین در روز چقدر اچ پی فروخته میشه اینو من عینا دارم میبینم...
طوری که تو بازاررضا تقریبا تمام فروشنده ها بیشترین فروششون اچ پی هست...
اینم بگم کار شما برای اینکه تمام برندها رو زیرورو کنید اشتباه هست به خاطر این که شما نیازتون رو تعریف نکردین و نمی دونین دنبال چی هستین فقط می خواین حجم زیادی اطلاعات از هر برند بگیرین که بدون شک بیشتر سردرگم میشین و در نهایت هم انتخاب خوبی نخواهین داشت....
اچ پی خیلی بالاتر lenovo هست تو همه چی نمی دونم شما چه اصراری داری که دو برند غیربرابر باهم قیاس کنی ...

inen
11-07-2011, 23:19
اما کافی برید بازار کامپیوتر تهران ببینین در روز چقدر اچ پی فروخته میشه اینو من عینا دارم میبینم...
طوری که تو بازاررضا تقریبا تمام فروشنده ها بیشترین فروششون اچ پی هست...
اینم بگم کار شما برای اینکه تمام برندها رو زیرورو کنید اشتباه هست به خاطر این که شما نیازتون رو تعریف نکردین و نمی دونین دنبال چی هستین فقط می خواین حجم زیادی اطلاعات از هر برند بگیرین که بدون شک بیشتر سردرگم میشین و در نهایت هم انتخاب خوبی نخواهین داشت....
اچ پی خیلی بالاتر lenovo هست تو همه چی نمی دونم شما چه اصراری داری که دو برند غیربرابر باهم قیاس کنی ...
داداشی فروش زیاد نشد دلیل که !!! از تو بعیده
من تو لپ تاپ 3 تا برند رو قبول دارم ، اچ پی ، اپل ، لنوو ... البته اچ پی رو بعد از اینکه این سری ازش رو دیدم ، وگرنه قبلا رو لنوو توجه داشتم ... دو برند نابربر رو قبول ندارم ... لنوو برند قابل احترامیه

و دوستانی که مشکل دارن ، مطمئن باشید با خرید سری 6000 اچ پی ضرر نخواهید کرد ... اچی پی در این سری و مخصوصا 6080 ( چون خودم دارمش ) ، هم نرم افزار های فوق العاده ، پشتیبانی عالی ، ظاهر و کیفیت ساخت عالی و ... رو به ارمغان آورده ... کانفیگش که در موردش زیاد صحبت شده ...

برای دماش ، من امروز یه کول پد 9000 تومانی خریدم ، دیروز که با speedtest دمارو گرفتم ، بعد از 4 ساعت بازی بین 55 تا 67 بود ، ولی امروز با کول پد بعد از 5 ساعت بازی دماها بین 46 تا 57 بود !!!! کف کردم ، به کوری کسی که خودش می دونه :31:...

concordx
11-07-2011, 23:27
کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
میشه یکم درباره مشکلاتش بگه

سلام من 6099 دارم .
والا به مشکلی که برنخوردم هیچ.
بلکه خیلی هم راضی هستم.
حالا اگه سوال خاصی داشتید در خدمتم.

mapooli
11-07-2011, 23:40
مرسی دوستان، :)
اگر بخوام واقع بین باشم، شاید نیاز واقعی الانم کمتر از توان همه این مدلا باشه، بیشتر برای مولتی‌مدیا، اینترنت، آفیس میخوام و توانایی کانوِرت بالا هم داشته باشه و از پس برنامه های 3D روز به خوبی بربیاد. و توانایی روزی 7-8 ساعت روشن بودن و داشته باشه. کلا یه لپ‌تاپ به روز که یه دانشجو نیاز داره، ولی خوب میخوام چیزی باشه که 2 سال آینده هم کیفیت قابل قبولی از لحاظ امکانات جانبی و کارایی و سازگاری داشته باشه ! در ضمن مانیتورشم کیفیت خوبی داشته باشه، موقع خوندن مطلب چشم رو اذیت نکته.

concordx
11-07-2011, 23:42
دوستان سلام.
من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
حالا 25 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
من واقعا برا خودم متاسفم که چقدر فریب شکل زیبا ولی بی ارزش سونی رو خوردم.
این اچ پی واقعا محشره.
اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم تا یه انتخاب صحیح تری داشته باشن.
شک نکنید.
با تشکر.

inen
11-07-2011, 23:44
مرسی دوستان، :)
اگر بخوام واقع بین باشم، شاید نیاز واقعی الانم کمتر از توان همه این مدلا باشه، بیشتر برای مولتی‌مدیا، اینترنت، آفیس میخوام و توانایی کانوِرت بالا هم داشته باشه و از پس برنامه های 3D روز به خوبی بربیاد. و توانایی روزی 7-8 ساعت روشن بودن و داشته باشه. کلا یه لپ‌تاپ به روز که یه دانشجو نیاز داره، ولی خوب میخوام چیزی باشه که 2 سال آینده هم کیفیت قابل قبولی از لحاظ امکانات جانبی و کارایی و سازگاری داشته باشه ! در ضمن مانیتورشم کیفیت خوبی داشته باشه، موقع خوندن مطلب چشم رو اذیت نکته.

دوست من شک نکن اچ پی رو بگیر ... منم کاربردی تقریبا مث تورو دارم

concordx
11-07-2011, 23:48
دوستان سلام.
من واقعا برا خودم متاسفم که اینقدر فریب شکل ظاهری سونی و بوق و کرنای ام اس ای رو خوردم با توجه به اینکه این دو مدل چیزی برا عرض اندام نداشتن.
این اچ پی واقعا محشره.
اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم.
شک نکنید
با تشکر.

em0fab0y
11-07-2011, 23:53
داداشی فروش زیاد نشد دلیل که !!! از تو بعیده
من تو لپ تاپ 3 تا برند رو قبول دارم ، اچ پی ، اپل ، لنوو ... البته اچ پی رو بعد از اینکه این سری ازش رو دیدم ، وگرنه قبلا رو لنوو توجه داشتم ... دو برند نابربر رو قبول ندارم ... لنوو برند قابل احترامیه

و دوستانی که مشکل دارن ، مطمئن باشید با خرید سری 6000 اچ پی ضرر نخواهید کرد ... اچی پی در این سری و مخصوصا 6080 ( چون خودم دارمش ) ، هم نرم افزار های فوق العاده ، پشتیبانی عالی ، ظاهر و کیفیت ساخت عالی و ... رو به ارمغان آورده ... کانفیگش که در موردش زیاد صحبت شده ...

برای دماش ، من امروز یه کول پد 9000 تومانی خریدم ، دیروز که با speedtest دمارو گرفتم ، بعد از 4 ساعت بازی بین 55 تا 67 بود ، ولی امروز با کول پد بعد از 5 ساعت بازی دماها بین 46 تا 57 بود !!!! کف کردم ، به کوری کسی که خودش می دونه :31:...

اعتماد به نفست رفته بالا کامنت می ذاری..:27:
ببین خوب نتونستی متوجه بشی من در مورد چی صحبت کردم...
تو هر کالایی همیشه فروش بالا نمی تونه دلیل و ملاک کیفیت و برتری باشه این حرف کاملا صحیح اما تو همه جا صدق نمی کنه...
من در مورد یه نوت بوک ارزون و معمولی صحبت نمی کنم که به دلیل شرایط خوبی که از لحاظ مالی برای خریدار رقم می زنه فروش خوبی داره و تو رده پرفروش قرار می گیره پس بهترینه نه به هیچ وجه اینطور نیست...
دارم در مورد نوت بوکی حرف می زنم که علی رغم شرایط نه چندان خوبی که تو ایران به لحاظ گارانتی و ساپورت فنی داره بازهم در رده پرفروش ترین ها قرار داره طوری که 6050 تو بازار رتبه اول داره تو فروش...
پس کسی اینجا نمی تونه بگه چون آمار فروش بالاست نمیشه نتیجه گرفت که بهترینه ..چرا اینجه میشه نتیجه گرفت...
چون نه قیمت ارزونی داره و نه کسی حاضره ریسک خریدشو بدون گارانتی رسمی قبول کنه اما با این حال می بینین که بالا ترین فروش رو داره ...طوری که خریدار یه جوری مجبور به انتخاب میشه چون میدونه بهتر از این نمی تونه گیر بیاره...
بله لنوو هم برند بسیار خوبیه و توسط شرکت بسیار بزرگ ibm خریداری شده و ساپورت فنی مهندسای آمریکایی رو داره اما بازم هر طور قیاس کنید جلوی hp یه آشغال بیشتر نیست....
حرف آخرهم اینکه اگه یه نوت بوک باکلاس و بی نظیر می خوای فقط اچ پی وگرنه می تونی اشتباهتو به مرحله اجرا برسونی و شک ندارم که خیلی زود هم پشیمون میشی از خریدش....
آخه واقعا آدم باید مخش معیوب باشه وقتی این همه مدل توپ hp زده بره پول به یه آشغالی مثل lenovo بده...
واقعا هر کسی از پس این کار بر نمی آد...
بعد هم با speedfan کنترل می کنن نه speedtest...

em0fab0y
12-07-2011, 00:27
دوستان سلام.
من واقعا برا خودم متاسفم که چقدر فریب شکل زیبا ولی بی ارزش سونی رو خوردم.
این اچ پی واقعا محشره.
اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم تا یه انتخاب صحیح تری داشته باشن.
شک نکنید.
با تشکر.
این پست رو تو فروم hp هم گذاشته بودی...
اما کاملا حرفت صحیح حالا بعضی ها بیان دوباره بحث لنوو راه بندازن با وجود این همه مدل توپ...

gba
12-07-2011, 01:28
تست notebookcheck از 6080

قابل توجه کسانی که نگران مشکل گرمایی هستند

pedram.t
12-07-2011, 08:58
من یه چیزی تو لپ تاپم(6090) دیدم خیلی عجیب بود وقتی تنطیمات cool sense روی coolest هست فرکانس CPU بالای 2.0 نمی ره ولی وقتی روی Performance Optimized هست معمولیه و بالاتر از 2.0 هم می ره اگه می شه بقیه دوستان هم اگه می شه چک کنن ببینن مشکل از مال منه یا این اتفاق روی همه ی سری ها می افته

omidrasool
12-07-2011, 10:24
من امروز میخواهم برم 6090 بگیرم.تو چند تا پست قبلی در مورد سریال یه چیزهایی خوندم.میشه یکی به من بگه چجوری باید باشه؟

em0fab0y
12-07-2011, 10:47
من یه چیزی تو لپ تاپم(6090) دیدم خیلی عجیب بود وقتی تنطیمات cool sense روی coolest هست فرکانس CPU بالای 2.0 نمی ره ولی وقتی روی Performance Optimized هست معمولیه و بالاتر از 2.0 هم می ره اگه می شه بقیه دوستان هم اگه می شه چک کنن ببینن مشکل از مال منه یا این اتفاق روی همه ی سری ها می افته

ببینید شما زمانی که تنظیمات رو روی coolest mode قرار میدین سیستم برای این که بتونه ار تمام فدرت فن برای خنک کردن استفاده کنه turbo boost رو که مربوط به اوورکلاک هسته ها میشه از کار می اندازه برای همین فرکانس هسته ها رو حالت پیش فرض که 2 گیگاهرتز هست قرار می گیره و بالاتر نمی ره...
این حالت تا زمانی که تنظیمات رو روی performance optimized قرار ندادین ادامه داره...
برای تست دقیق هم می تونین از برنامه اختصاصی اینتل استفاده کنین اگه ندارین....

em0fab0y
12-07-2011, 10:56
اينا رو اثبات ميكنيد يا فلسفي به اين نتايج رسيديد؟

دوست عزیز من اصلا دوست ندارم حرفامو دوباره تکرار کنم...اثبات هم بی مورده اینجا
می تونین به پست های قبلی مراجعه کنین...
تمام این حرفهایی که زده میشه چیزی ست که واقعیت داره وگرنه من رییس اچ پی نیستم که بخوام از این قضیه سود ببرم....
فقط شما یکم تحقیق کن ببین داره در مورده چه هیولایی صحبت میشه....

em0fab0y
12-07-2011, 11:10
من امروز میخواهم برم 6090 بگیرم.تو چند تا پست قبلی در مورد سریال یه چیزهایی خوندم.میشه یکی به من بگه چجوری باید باشه؟

دوست عزیز مشکل چیپست معیوب تو این سری مربوط به مدل های اولیه بود و خیلی زود هم از بازار جمع شد...
کل نوت بوک هایی که از اول مارس تولید شده همگی revision b3 هست و جای هیچ نگرانی نیست...
برای سریال هم دقت کنین که رقم 4 تا 6 از 108 بالاتر باشه ....
اینم لینک برای چک دقیق

inen
12-07-2011, 13:06
نه بيايد اين حرفاي اشتباه رو تكرارم بكنيد تورو خدا
سر تا ته اين تاپيك رو خوندم
از نظر شما واقعيت داره
نه شما كارشناس فروش شركت لنوو هستيد
ببشخيد نفهميدم اينجا تاپيك سوپر كامپيوترهاست
لطفا em0fab0y و zilevens ادامه ندید ، هرکی نظر خودش رو داره و می تونه ابراز کنه ، و لطفا تاپیک رو بی راهه نکشید ...

ممنون از هر دوتون :10:

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

اعتماد به نفست رفته بالا کامنت می ذاری..:27:
بعد هم با speedfan کنترل می کنن نه speedtest...

دوس دارم بنویسم speedtest ، مشکلیه ؟ :3: نبینم ازم اشتباه بگیری :5:
اعتماد به نفستو که من دادم بهت ، 20 تا 20 تا کامنت می دی !!! دیگه گفتم بسه ، پررو شدی :8:

mapooli
12-07-2011, 13:45
من خودم نظرم بیشتر روی HP هست فعلا، ولی بابا وقتی می‌خوای ازش دفاع کنی چرا ایقدر به مدلای دیگه میگی آشغال ! وقتی به IBM میگی آشغال یه خورده شک میکنم:31: از کی تا حالا IBM شده آشغال ؟؟؟:5:

راستی این درسته که میگن این سری 6000 اگه زاویه دید از 45 درجه بیشتر بشه رنگها خراب میشه ؟؟

em0fab0y
12-07-2011, 14:05
آقا یک هفته ای هست که لپتاپم بردم گارانتی.....گفته احتمال زیاد ماله آپدیت بایوس باشه....آخه همه چیزو بررسی کردن....گفت احتمال زیاد مربوط به بایوس باشه......شما جی فکر میکنید واقعا آپدیت بایوس میتونه صدمه زده باشه...... باید قطعه بایوس روی مین عوض بشه ؟؟؟؟؟؟؟ ......یه توضیحی بهم بدید ممنون میشم..

نه به هیچ عنوان نمی تونه باشه....
اون لینکی که شما ازش فایل آپدیت رو گرفتید برای سایت رسمی اچ پی هست و باید آپدیت حتما انجام می شد چون یه سری مشکلات قبلی رو برطرف می کنه...
داره می پیچونه بهش بگو حرف الکی نزن ..درستش کن...

bas ali
12-07-2011, 14:57
بچه ها به کسایی که میان بحث تاپیک رو عوض میکنن کاری نداشته باشین
کسی میدونه چجوری روی سی دی لیبل میشه گذاشت ؟ نرم افزارش که چیزی نداره
و همینطور این گوشه پایین سمت چپ داغ میشه و رو اعصابه . البته وقتی که روی گرافیک آنبرد میذارم خنکه
دو هفته ای هست که کول پد کولرمستر گرفتم ولی توی دمای سی پی یو تاثیری نداره جز 1 یا 2 درجه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما هم بین 45 تا 55 متغیره . کسی راه بهتری برای خنک کردن نداره ؟
دمای گرافیک هم فیکس رو 52 هست

cs16
12-07-2011, 15:26
سلام :21:

2 روزه خریدمش یعد کلی تحقیق و لطف دوستان که توضیح دادن :10:

1,490 پایتخ گارانتی الماس ارزون تر از بقیه بود سریال و چک کردم 114 بود تعمیری ام نیست چک کردم در کل گارانتیش ام به کارم نمیاد :31:

قیافه ای که خیلی عالی هست

اما دمایی مثل 1155 ee قبلیمه که فک کنم 4 سالی مثل تراکتور کار کرد و هنوز کار میکنه

منظور از مثل تراکتور = 10 باری بازش کردم که خمیر سلیکن اش رو عوض کنم 2 3 باری افتاده و کلی باهاش بازی کردم دماش معمولن دورو بر 85 90 بود :21:

حالا این یکی اونطوری که میگفتین صدای خودش خوب نیست صدای 1155 بلند ترو و با کیفت تر بود..... بیس داشت دست کم... این انگار صداش خیلی ریز بخش میشه ... { شاید تنظیم خاصی داره اگه داره لطف کنین بگین ... }

دماش معمولی 37 تا 45 بازی = company of heros دما 85 :27::27:

دماش همین طوری باید باشه ؟؟

راستی گرافیک ati تنظیم خاصی از تو ویندوز نمیخواد ؟ یا همین دیفالتش خوبه ؟

در مورد اپدیت ها....

کلا هر کار دیگه ام هست که باید انجام بدم رو لطف کنین بگین :8:

binahayat_m
12-07-2011, 15:55
سلام
منم امروز 6080 گرفتم و از طراحبش لذنت بردیم !
خیلی باحاله !
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن و به خصوص em0fab0y عزیز که اگه با هاش مشورت نمی کردم یه صد تومن ضرر می کردم!
نیازی به اپدیت بایوس هست و یا نه؟
موفق باشید

em0fab0y
12-07-2011, 18:06
سلام
منم امروز 6080 گرفتم و از طراحبش لذنت بردیم !
خیلی باحاله !
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن و به خصوص em0fab0y عزیز که اگه با هاش مشورت نمی کردم یه صد تومن ضرر می کردم!
نیازی به اپدیت بایوس هست و یا نه؟
موفق باشید

تبریک بابت این انتخاب عالی بالاخره مارو کشتی تا تونستی....:31:
از همون جایی که گفتم گرفتی؟؟
درسته دی وی دی آخر حجم کمتری رو می گیره....در هر صورت باید پیغام congratulation داده باشه مینی بر موفقیت بک آپ....
نه اول پارتیشن کن بعد اطلاعات بریز...
هم با خود ویندوز میتونی بک آپ بگیری و هم با برنامه های دیگه...
اگه بلد نیستی با آکرونیس کار کنی از طریق منوی خود ویندوز پارتیشن کن چون ممکن ویندوز بپره...
نه ریکاوری فقط درایو C بر می گردونه...
اونی که روش نوشته high performance گرافیک اصلی و اونی که power saver گرافیک اینتل ...
اون گزینه که خودش اتومانیک سوییچ می کنه بردار...
همیشه باید روی intel باشه مگر این که بخوای بازی یا کار سنگین گرافیکی انجام بدی....
بایوس آپدیت کن فقط فایلشو بگیر و اجرا کن خودش همه کار می کنه....
دستگاه هم موقع آپدیت تو شارژباشه....
اینم لینک

em0fab0y
12-07-2011, 18:16
بچه ها به کسایی که میان بحث تاپیک رو عوض میکنن کاری نداشته باشین
کسی میدونه چجوری روی سی دی لیبل میشه گذاشت ؟ نرم افزارش که چیزی نداره
و همینطور این گوشه پایین سمت چپ داغ میشه و رو اعصابه . البته وقتی که روی گرافیک آنبرد میذارم خنکه
دو هفته ای هست که کول پد کولرمستر گرفتم ولی توی دمای سی پی یو تاثیری نداره جز 1 یا 2 درجه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما هم بین 45 تا 55 متغیره . کسی راه بهتری برای خنک کردن نداره ؟
دمای گرافیک هم فیکس رو 52 هست

باید از یه سری نرم افزارهایی استفاده کنی که این تکنولوژی ساپورت می کنه...
cyberlink power dvd suite یا nero 10....
نه نمیشه گفت داغ فقط یه کم گرم میشه که به خاطر بدنه فلزی و نزدیکی به چیپ گرافیک هست....
اتفاقا وقتی روی گرافیک اختصاصی هست دیگه گرم نمیشه چون فن شدیدا داره کار می کنه...
موضوع مهمی نیست و طبیعی محسوب میشه....
من تو یکی از پست هام هم گفته بودم cool pad به هیچ عنوان تاثیری نداره حتی باعث گرم شدن هم میشه چون هوا رو به جای کشیدن تو میده بالا....
دما عادیه و برای i7 مناسبه....

mapooli
12-07-2011, 18:24
دوستان فرق 6080 با 6091nr فقط تو ظرفیت هاردشه ؟ یا فرق دیگه ای هم دارن ؟

em0fab0y
12-07-2011, 18:37
سلام :21:

2 روزه خریدمش یعد کلی تحقیق و لطف دوستان که توضیح دادن :10:

1,490 پایتخ گارانتی الماس ارزون تر از بقیه بود سریال و چک کردم 114 بود تعمیری ام نیست چک کردم در کل گارانتیش ام به کارم نمیاد :31:

قیافه ای که خیلی عالی هست

اما دمایی مثل 1155 ee قبلیمه که فک کنم 4 سالی مثل تراکتور کار کرد و هنوز کار میکنه

منظور از مثل تراکتور = 10 باری بازش کردم که خمیر سلیکن اش رو عوض کنم 2 3 باری افتاده و کلی باهاش بازی کردم دماش معمولن دورو بر 85 90 بود :21:

حالا این یکی اونطوری که میگفتین صدای خودش خوب نیست صدای 1155 بلند ترو و با کیفت تر بود..... بیس داشت دست کم... این انگار صداش خیلی ریز بخش میشه ... { شاید تنظیم خاصی داره اگه داره لطف کنین بگین ... }

دماش معمولی 37 تا 45 بازی = company of heros دما 85 :27::27:

دماش همین طوری باید باشه ؟؟

راستی گرافیک ati تنظیم خاصی از تو ویندوز نمیخواد ؟ یا همین دیفالتش خوبه ؟

در مورد اپدیت ها....

کلا هر کار دیگه ام هست که باید انجام بدم رو لطف کنین بگین :8:

تبریک بابت خریدتون...
البته گارانتی الماس خیلی آشغال بودن یا نبودنش فرقی نمی کنه....
حق می دم بهتون که شگفت زده شده باشین از دیزاینش طبیعیه:31:
نو تنظیمات beats audio control panel چک کنین ببینین گزینه beats audio روشن باشه..
دمای گرافیک هم بستگی به loading داره که روی gpu هست ....
در کل دمای گرافیک هنگام بازی بین 75-79...
به محل قرار گیری و تنظیمات فن هم بستگی داره...
تو power option چک کن بین هر دو گزینه فن باید روی active باشه...
تنظیمات گرافیک و سی پی یو هم تو power options فوق العاده مهم هست و تو پرفورمنس سیستم تاثیر مستقیم داره اگه نمی دونی بگو بهت بگم....
نوت بوک 6090 بود دیگه ...
این لینک بایوس دانلود کن و فقط اجراش کن ...

arsarm
12-07-2011, 18:48
سلام دوستان!
من مي خوام يه لپ تاپ بگيرم تا 1500000.
خودم عاشق سوني هستم اما تو لپ تاپ سوني به قيمتش نمي ارزه واسه همين بعد از كلي تحقيق به مدل HP Pavilion DV6-6090 رسيدم.
اين اولين لپ تاپي هست كه دارم مي خرم و ميخوام 2-3سال نگهش دارم.
مي خواستم بدونم آيا انتخاب درستي كردم يا نه؟

em0fab0y
12-07-2011, 19:12
سلام دوستان!
خودم عاشق سوني هستم اما تو لپ تاپ سوني به قيمتش نمي ارزه واسه همين بعد از كلي تحقيق به مدل HP Pavilion DV6-6090 رسيدم.

بدون شک انتخابت نه تنها درسته بلکه خیلی هم هیجان انگیزه....
اگر شما پست های قبلی رو خونده باشین قطعا متوجه شدین که ما در مورد چه هیولایی صحبت می کنیم ....
این نوت بوک به قدری فوق العاده و بی نظیر هست که جای هیچ گونه صحبتی رو باقی نمی گذاره....
کانفیگ فوق العاده بالایی داره طوری که اصلا نمی تونی براش کاربری خاصی تعریف کنی چرا که تمام برنامه ها و اپلیکیشن ها بازی ها رو به راحتی قورت می ده....
نمی خوام زیاد شلوغش کنم فقط بدونین دست روی یه نوت بوک حرفه ای و بی رقیب گذاشتین که هیچ برندی به راحتی نمی تونه حرفی مقابلش واسه گفتن داشته باشه...
اگر هم به درایو بلو-ری و رم 8 نیازی ندارین می تونین 6091nr بخرین با کانفیگی مشابه 6090 ولی بدون بلو-ری و البته رم 6 وقیمت 1400T...
در مورد نوت بوک sony هم بگم با این که 7 ماه از معرفی پردازنده جدید اینتل می گذره هنوز هیچ بازرگانی حاضر به وارد کردن مدل های جدید با پردازنده sandy bridge نیست چون خوب می دونه با وجود این مدل های شاخ کسی طرف sony نمیره....

arsarm
12-07-2011, 19:21
بدون شک انتخابت نه تنها درسته بلکه خیلی هم هیجان انگیزه....
اگر شما پست های قبلی رو خونده باشین قطعا متوجه شدین که ما در مورد چه هیولایی صحبت می کنیم ....
این نوت بوک به قدری فوق العاده و بی نظیر هست که جای هیچ گونه صحبتی رو باقی نمی گذاره....
کانفیگ فوق العاده بالایی داره طوری که اصلا نمی تونی براش کاربری خاصی تعریف کنی چرا که تمام برنامه ها و اپلیکیشن ها بازی ها رو به راحتی قورت می ده....
نمی خوام زیاد شلوغش کنم فقط بدونین دست روی یه نوت بوک حرفه ای و بی رقیب گذاشتین که هیچ برندی به راحتی نمی تونه حرفی مقابلش واسه گفتن داشته باشه...
در مورد نوت بوک sony هم بگم هنوز هیچ بازرگانی حاضر به وارد کردن مدل های جدید با پردازنده sandy bridge نکرده چون خوب می دونه با وجود این مدل های شاخ کسی طرف sony نمیره....
بله دوست عزيز تا حدودي صفحات قبل رو خوندم.
فقط چندتا سوال ديگه داشتم:
1. اين مدل ساخت كجاست؟ آيا مدل هاي مختلف با ساخت كشورهاي مختلف تو ايران موجوده؟
2. قيمت دقيقش چنده؟
3. چون گارانتي هاي اچ پي همه به درد نخور هستن آيا درسته كه براي گارانتي هم هزينه ي اضافي پرداخت كنم؟
4. هنگام خريد به چه نكاتي بايد دقت كنم؟

پيشاپيش اگه سوالاتم تكراري بود معذرت مي خوام چون واقعا وقت ندارم كل صفحات قبل رو مرور كنم.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

در ضمن مدل 6091 هم نظرمو جلب كرد چون بلوري برام استفاده اي نداره اما رم 6گيگش باعث شد منصرف بشم و دوباره بيام سراغ 6090. :46:

elfinmehdi
12-07-2011, 19:26
من hp dc6 6050 دارم.خیلی داغ میکنه.مشکلی نداره؟یا ایراد داره.
لطفا کمکم کنید

em0fab0y
12-07-2011, 19:32
بله دوست عزيز تا حدودي صفحات قبل رو خوندم.
فقط چندتا سوال ديگه داشتم:
1. اين مدل ساخت كجاست؟ آيا مدل هاي مختلف با ساخت كشورهاي مختلف تو ايران موجوده؟
2. قيمت دقيقش چنده؟
3. چون گارانتي هاي اچ پي همه به درد نخور هستن آيا درسته كه براي گارانتي هم هزينه ي اضافي پرداخت كنم؟
4. هنگام خريد به چه نكاتي بايد دقت كنم؟

پيشاپيش اگه سوالاتم تكراري بود معذرت مي خوام چون واقعا وقت ندارم كل صفحات قبل رو مرور كنم.

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

در ضمن مدل 6091 هم نظرمو جلب كرد چون بلوري برام استفاده اي نداره اما رم 6گيگش باعث شد منصرف بشم و دوباره بيام سراغ 6090. :46:

همه نوت بوک ها ساخت چین ....حتی مدل هایی که تو اروپا و آمریکا پخش میشه ....
6090 تقریبا 1490 و 6091 هم 1400....
البته درسته گارانتی و ساپورت رسمی وجود نداره اما بعضی فروشگاه ها هستن که واقعا ساپورت خوبی دارن که تعدادشون هم زیاد نیست ....
اگه تهران هستین بگین من یه جای خوب بهتون معرفی می کنم که مشکلی تو خرید نداشته باشین....
واقعا فروشنده های خوب و حرفه ای هستن...
گارانتی هم مربوط به فروشگاه هست که هر جور هم عالی نباشه ولی از لحاظ روانی خیالتون راحته که ساپورتی هر چند کوچیک داره...
من خودم بدون گارانتی گرفتم اما شما که دارین این هزینه می کنین 30T بیشتر بدین زیاد فرقی نمی کنه...
موقع خرید سعی کنین تمام کیبرد(تک تک فشار بدین سفت نباشه)، تاچ پد،لولای مانیتور،باطری ،بلوتوث، dvd rom رو به دقت و بیشتر از قسمت های دیگه چک کنین...
اگه کار سنگین می کنین می تونین به همون 6090 فکر کنین ولی فکر نمی کنم زیاد به کارتون ییاد...

bas ali
12-07-2011, 19:40
دما عادیه و برای i7 مناسبه....
برای 6050 چی عادیه ؟
سی پی یو i5 هست

arsarm
12-07-2011, 19:42
البته درسته گارانتی و ساپورت رسمی وجود نداره اما بعضی فروشگاه ها هستن که واقعا ساپورت خوبی دارن که تعدادشون هم زیاد نیست ....
اگه تهران هستین بگین من یه جای خوب بهتون معرفی می کنم که مشکلی تو خرید نداشته باشین....
گارانتی هم مربوط به فروشگاه هست که هر جور هم عالی نباشه ولی از لحاظ روانی خیالتون راحته که ساپورتی هر چند کوچیک داره...
من خودم بدون گارانتی گرفتم اما شما که دارین این هزینه می کنین 30T بیشتر بدین زیاد فرقی نمی کنه...
موقع خرید سعی کنین تمام کیبرد(تک تک فشار بدین سفت نباشه)، تاچ پد،لولای مانیتور،باطری ،بلوتوث، dvd rom رو به دقت و بیشتر از قسمت های دیگه چک کنین...
اگه کار سنگین می کنین می تونین به همون 6090 فکر کنین ولی فکر نمی کنم زیاد به کارتون ییاد...
ممنونم بابت پاسخت. چرا اينجا دكمه ي تشكر نداره! :13:
نه من رشت هستم.
اتفاقا به كارم مياد چون هم دانشجوي كامپيوتر هستم هم اهل بازي. :20:

em0fab0y
12-07-2011, 19:47
برای 6050 چی عادیه ؟
سی پی یو i5 هست

نگفتی مدلو که...
نه عادی نیست...
دمای سی پی یو در حالت عادی مثل موزیک ، فیلم ، اینترنت نهایتا 50 و دمای گرافیک اختصاصی اگه روشن باشه نهایتا 49-48....
اگه 55 یاشه مه فن مداوم کار می کنه...
چک کن ببین تنظیمات فن درسته...
ببین برنامه خاصی نصب نکردی یا فشاری روی سی پی یو نیست که متوجه نشده باشی...

bas ali
12-07-2011, 20:02
نگفتی مدلو که...
نه عادی نیست...
دمای سی پی یو در حالت عادی مثل موزیک ، فیلم ، اینترنت نهایتا 50 و دمای گرافیک اختصاصی اگه روشن باشه نهایتا 49-48....
اگه 55 یاشه مه فن مداوم کار می کنه...
چک کن ببین تنظیمات فن درسته...
ببین برنامه خاصی نصب نکردی یا فشاری روی سی پی یو نیست که متوجه نشده باشی...

تنطیمات که روی optimize mode هست ولی اگه روی coolest بزارم تبین47 تا 50 تغییر میکنه ولی فن مدام روشن و خاموش میشه .
چیز خاصی هم نصب نیست و کارکرد سی پی یو بین 1تا3% هست

reza bi del
12-07-2011, 20:04
مانیتورش جالب نیست مودم 5.8هم احتمالا نداره اگه ویندوزت 7 ازش یه نمره بگیر ببین چنده ولی بازم مبارکت باشه خوبه :8:

em0fab0y
12-07-2011, 20:09
تنطیمات که روی optimize mode هست ولی اگه روی coolest بزارم تبین47 تا 50 تغییر میکنه ولی فن مدام روشن و خاموش میشه .
چیز خاصی هم نصب نیست و کارکرد سی پی یو بین 1تا3% هست
تو power options فن روی active هست یا نه ؟؟
من 6050 دارم اما بعد از 18 ساعت دماش 48-46...
دما زیاد غیر عادی نیست یکمم حساسی...
تنظیمات رو هم بزار رو optimized بمونه ...
زیر نوت بوک چی گذاشتی؟؟

mapooli
12-07-2011, 20:29
دوستان فرق 6080 با 6091nr فقط تو ظرفیت هاردشه ؟ یا فرق دیگه ای هم دارن ؟

کسی ایده ای نداره ؟:46:

راستی این nr به معنی No Rebate هست "یعنی بدون تخفیف" !:33:

em0fab0y
12-07-2011, 20:44
کسی ایده ای نداره ؟:46:

راستی این nr به معنی No Rebate هست "یعنی بدون تخفیف" !:33:

فقط رم و نبود بلوتوث در 6091nr....
وای چه جوری اینو کشف کردی ...:27::27:
دمت گرم خیلی خوب اومدی کلی خندیدم ....:31::31::31:
نه بابا ...مگه نگفتم 6091 پارت اروپایی هست و تو اروپا پخش می شه...
nr مخفف norway هست یعنی نروژ....
آخرشی واقعا...:31:

bas ali
12-07-2011, 20:59
تو power options فن روی active هست یا نه ؟؟
من 6050 دارم اما بعد از 18 ساعت دماش 48-46...
دما زیاد غیر عادی نیست یکمم حساسی...
تنظیمات رو هم بزار رو optimized بمونه ...
زیر نوت بوک چی گذاشتی؟؟
زیر نوت بوک کول پد هست ولی تاثیری نداره
شما منظورت system cooling policy هست ؟
اگه این منظورتونه هردو روی passive هست

em0fab0y
12-07-2011, 21:03
زیر نوت بوک کول پد هست ولی تاثیری نداره
شما منظورت system cooling policy هست ؟
اگه این منظورتونه هردو روی passive هست

خوب داداش گلم باید روی active باشه....:31:
یه ساعته پس من دارم چی می گم....
می گم چک کن برای همینه...

bas ali
12-07-2011, 21:09
خوب داداش گلم باید روی active باشه....:31:
یه ساعته پس من دارم چی می گم....
می گم چک کن برای همینه...

عزیزم تنظیمات کارخونه ای پاور سیور بود :41:
ولی قسسمت های پرفورمنس روی اکتیو بود :20:

em0fab0y
12-07-2011, 21:13
عزیزم تنظیمات کارخونه ای پاور سیور بود :41:
ولی قسسمت های پرفورمنس روی اکتیو بود :20:

بزار رو balanced و جک کن ببین active باشه...

em0fab0y
12-07-2011, 21:20
بچه ها یه چیز جالب ..
الان داشتم یه pdf در مورد ویژگی های سری dv6 می خوندم نوشته بود قبل ازاینکه به صورت تجاری عرضه بشه 190 تست و بیش از 90000 ساعت وقت برای چک های مختلف روش گذاشتن...
واقعا آدم مخش هنگ می کنه وقتی می بینه روی یه محصولشون انقدر کار می کنن بقیه چیزا که بماند...
بی دلیل نیست انقدر عملکرد فوق العاده ای داره...
گفتم بگم بدونین یه وقت ریا نشه :31: ها ها ها ...

bas ali
12-07-2011, 21:21
بزار رو balanced و جک کن ببین active باشه...
اون هم روی اکتیو بود .ممنون

concordx
12-07-2011, 21:45
سلام دوستان!

سلام انتخابتون خوبه (البته از نظر بنده )
اگر وقت داشتید یه تحقیقی هم در مورد 6099 داشته باشید بد نیست.

concordx
12-07-2011, 22:50
آقا بجای این حرفا بگین چکار کنیم کیفیت گرافیک 6770 بالا تر بره کدوم پارامترا رو دست کاری کنیم.
مرسی

mapooli
12-07-2011, 23:26
راستی کیف لپتاپ برای این مدلا چی خوبه ؟ چنده ؟ با خود لپ تاپ چیزای جانبی مثل موس و غیره چیزی هم میدن یا جدا باید بخریمشون ؟

concordx
12-07-2011, 23:31
دوست عزیز و گرامی zilevens ، برای من هم شما هم em0fab0y عزیز ، قابل احترامید ... در مورد لنوو به شما حق می دم ، داداشی من em0fab0y ، یکم داره در مورد لنوو کم لطفی می کنه .. و من با شناختی که ازش دارم همیشه منطقی و بدون دلیل صحبت نمی کنه ، درسته یکم کتک می خواد :31: ، و در پاره ای از موارد شما هم باید کوتاه بیایید ...
اگر واقعا نمیتونید باهم کنار بیاید ، با پیام خصوصی این قضیه رو تموم کنید ، اینجا تاپیک عمومیه و رینگ نیست !!!
em0fab0y تو هم بی خیال ، میام 6050 تو می کنم تو حلقت ها :5:

کاملا موافق هستم.

zilevens عزیز توجه داشته باش که اولا اینجا هیچکس جلوی دیگری کم نمیاره چون ما هیچکدوم همدیگه رو نمیشناسیم و فقط یه مشت اسم کاربری هست که تو دنیای مجازیه.
مگه کسی منو میشناسه که حالا من کم بیارم و مثلا ضایع بشم؟؟ نه

فقط بحث اینه که بطور مثال من برم تو فروم DELL و بحث کنم وهی بگم حالا اینو که گفتی ثابت کن.
شما خودت لپ تاپی رو که خریدی چقدر از مواردی که فروشنده گفت رو تونست ثابت کنه و تا حالا چقدرشو به خودت ثابت شده؟؟؟ ولی رو یه معیارهایی دیگه قلبت راضی شده و قلبا قبول کردی و خریدیش و حالا داری به هم لپتاپیات اونارو می گی و حالا من هی بگم اینو که می گی ثابت کن.
می بینی که نمیشه.
من پیشنهاد می دم که یا با پیغامهای خصوصی باید این بحث ها رو دنبال کرد یا واقعا هر کسی بره تو فروم خودش .
به خدا قصدم خراب کردن برندی نیست ولی توجه داشته باشین که من یه GX660r خریدم 2.950.000 تومان بعد بردمش سر جلسه کاری یا تو دانشگاه .پسر مانیتور که نگو ...... دور تا دور LED مثل یه اتاری دهه 1360 و.....
یه سونی خریدم CS118فقط خوشکل بود منو بیچاره کرد .اصلا حیف 100.000 تومان بعد یه سونی دیگه خریدم F115 اونم خوشکل بود ولی کاری رو که می خواستم انجام نداد.باز دنبال سونی می گشتم که یهو با 6090 تو همین فروم اشنا شدم و 6099 خریدم و واقعا راضیم.
الان شده دوره اچج پی . لنوو . دل . اینا دیگه دارن بازارو از دست غولهاش می گیرن.
خوب معلومه که اینا واقعا یه مارکشون محشره حالا اونی که اچ پچ خریده میگه این بهتره و اونی که لنوو خریده میگه این بهتره.
من وقتی خواستم 6099 بگیرم فروشنده می گفت نونم برات می خره:31:
ولی پیر شده هنوز که این کارو نکرده.
حالا من هرکی بخاد 6099 بخره می گم براش نونم می خره چون باورم شده و اثباتش که هیچ.
ما که پول دزدی نیاوردیم که .امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن ولی این راضی بودن موجب نشه که بقیه برندها رو زیر سوال ببرن.
همین.
شما هم عزیز ما هستید و امیدوارم بحث به کل تموم شه.
مرسی.

concordx
12-07-2011, 23:40
آقا بجای این حرفا بگین چکار کنیم کیفیت گرافیک 6770 بالا تر بره کدوم پارامترا رو دست کاری کنیم.
مرسی

آقا کسی نیست جواب ما رو بره؟؟؟
هم اکنون نیازمند یاری زردتان هستیم.
زرد چون یه مقدار جو فروم متشنجه.:19:

binahayat_m
12-07-2011, 23:50
تبریک بابت این انتخاب عالی بالاخره مارو کشتی تا تونستی....:31:
از همون جایی که گفتم گرفتی؟؟
درسته دی وی دی آخر حجم کمتری رو می گیره....در هر صورت باید پیغام congratulation داده باشه مینی بر موفقیت بک آپ....
نه اول پارتیشن کن بعد اطلاعات بریز...
هم با خود ویندوز میتونی بک آپ بگیری و هم با برنامه های دیگه...
اگه بلد نیستی با آکرونیس کار کنی از طریق منوی خود ویندوز پارتیشن کن چون ممکن ویندوز بپره...
نه ریکاوری فقط درایو C بر می گردونه...
اونی که روش نوشته high performance گرافیک اصلی و اونی که power saver گرافیک اینتل ...
اون گزینه که خودش اتومانیک سوییچ می کنه بردار...
همیشه باید روی intel باشه مگر این که بخوای بازی یا کار سنگین گرافیکی انجام بدی....
بایوس آپدیت کن فقط فایلشو بگیر و اجرا کن خودش همه کار می کنه....
دستگاه هم موقع آپدیت تو شارژباشه....
اینم لینک

سلام
ممنون از راهنمایی
تو recovery manage نوشته که اگه درایو ریکاوری پاک کنی ، دیگه f11 هم موقع بالا اومدن ویندوز کار نمی کنه !
پس اگه درایو ریکاوری پاک کنیم چه جوری می تونیم بک اپ بر گردونیم ؟

وقتی گرافیم رو ati می زاریم ف باید باتری هم به وضعیت high perfomance تغییر بدیم ؟

em0fab0y
12-07-2011, 23:58
کاملا موافق هستم.

zilevens عزیز توجه داشته باش که اولا اینجا هیچکس جلوی دیگری کم نمیاره چون ما هیچکدوم همدیگه رو نمیشناسیم و فقط یه مشت اسم کاربری هست که تو دنیای مجازیه.
مگه کسی منو میشناسه که حالا من کم بیارم و مثلا ضایع بشم؟؟ نه

فقط بحث اینه که بطور مثال من برم تو فروم DELL و بحث کنم وهی بگم حالا اینو که گفتی ثابت کن.
شما خودت لپ تاپی رو که خریدی چقدر از مواردی که فروشنده گفت رو تونست ثابت کنه و تا حالا چقدرشو به خودت ثابت شده؟؟؟ ولی رو یه معیارهایی دیگه قلبت راضی شده و قلبا قبول کردی و خریدیش و حالا داری به هم لپتاپیات اونارو می گی و حالا من هی بگم اینو که می گی ثابت کن.
می بینی که نمیشه.
من پیشنهاد می دم که یا با پیغامهای خصوصی باید این بحث ها رو دنبال کرد یا واقعا هر کسی بره تو فروم خودش .
به خدا قصدم خراب کردن برندی نیست ولی توجه داشته باشین که من یه GX660r خریدم 2.950.000 تومان بعد بردمش سر جلسه کاری یا تو دانشگاه .پسر مانیتور که نگو ...... دور تا دور LED مثل یه اتاری دهه 1360 و.....
یه سونی خریدم CS118فقط خوشکل بود منو بیچاره کرد .اصلا حیف 100.000 تومان بعد یه سونی دیگه خریدم F115 اونم خوشکل بود ولی کاری رو که می خواستم انجام نداد.باز دنبال سونی می گشتم که یهو با 6090 تو همین فروم اشنا شدم و 6099 خریدم و واقعا راضیم.
الان شده دوره اچج پی . لنوو . دل . اینا دیگه دارن بازارو از دست غولهاش می گیرن.
خوب معلومه که اینا واقعا یه مارکشون محشره حالا اونی که اچ پچ خریده میگه این بهتره و اونی که لنوو خریده میگه این بهتره.
من وقتی خواستم 6099 بگیرم فروشنده می گفت نونم برات می خره:31:
ولی پیر شده هنوز که این کارو نکرده.
حالا من هرکی بخاد 6099 بخره می گم براش نونم می خره چون باورم شده و اثباتش که هیچ.
ما که پول دزدی نیاوردیم که .امیدوارم همه از خریدشون راضی باشن ولی این راضی بودن موجب نشه که بقیه برندها رو زیر سوال ببرن.
همین.
شما هم عزیز ما هستید و امیدوارم بحث به کل تموم شه.
مرسی.

ببین دوست من اصلا بحثی نبوده که بخواد تموم شه این طرف اصلا ارزش صحبت کردن نداره...
این اومده داره lenovo با hp قیاس می کنه ...
من اومدم بحث فنی کنم اما دیدم این یارو نیتش کثیفه دنبال بحث نیست فقط می خواد صحبت های منو به چالش یکشونه...
برای همین منصرف شدم...
تو خودت نگاه کن هیچ اشتراکی تو این دو برند برای قیاس نمی بینی ....
نه تو دیزاین نه کانفیگ نه اعتبار برند هیچی....
بعد جالبه می گه لنوو تو همه چی از اچ پی سرتره آخه یکی نیست بگه بزنم قهوه ای ت کنم اوسکول...
ضمنا اولویت اول قیاس با سی پی یو ، هارد ،رم و گرافیک نیست که هیچ قسمتیش مربوط به یه شرکتی مثلا مثل اچ پی نیست...اینارو تو هر برندی میشه پیدا کرد مهم اون چیزی هست که واقعا توسط شرکت صاحب برند طراحی و توسعه پیدا کرده....
مثل تکنولوژی هایی که اچ پی تو ساخت و طراحی بدنه ،مادربرد و معماری مدار استفاده کرده که کاملا هم انحصاری هست...
اون چیزی هم که خودشون گفتن بالای 150 تست و 9000 ساعت چک روش اتفاق افتاده تا شده این...
آخه کدومشو برند دیگه داره که آشغالی مثل لنوو داشته باشه...
شما هیچ وقت نمی تونی یه برند چینی با یه برند امریکایی مقایسه کنی این مقایسه اشتباهه منتها این نمی فهمه...
مثل این می مونه 206 با آزرا قیاس کنی ...
درست هر دوشون کار آدم راه می اندازن اما تفاوت طوری هست که امکان مقایسه رو از هر کسی می گیره...

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

سلام
ممنون از راهنمایی
تو recovery manage نوشته که اگه درایو ریکاوری پاک کنی ، دیگه f11 هم موقع بالا اومدن ویندوز کار نمی کنه !
پس اگه درایو ریکاوری پاک کنیم چه جوری می تونیم بک اپ بر گردونیم ؟

وقتی گرافیم رو ati می زاریم ف باید باتری هم به وضعیت high perfomance تغییر بدیم ؟

چراباید کار کنه ؟؟
درست می زنی؟؟
نه پاکش کن مشکلی نیست می شه برگردونی....
هم می نونی بزاری روی high performance و هم balanced ...
فقط دقت کن زمانی که رو balanced هست تنظیمات گرافیک تو power options چه رو باطری و یا شارژر روی high باشه....
بایوس رو آپدیت کردی؟؟

binahayat_m
13-07-2011, 00:20
ببین دوست من اصلا بحثی نبوده که بخواد تموم شه این طرف اصلا ارزش صحبت کردن نداره...
این اومده داره lenovo با hp قیاس می کنه ...
من اومدم بحث فنی کنم اما دیدم این یارو نیتش کثیفه دنبال بحث نیست فقط می خواد صحبت های منو به چالش یکشونه...
برای همین منصرف شدم...
تو خودت نگاه کن هیچ اشتراکی تو این دو برند برای قیاس نمی بینی ....
نه تو دیزاین نه کانفیگ نه اعتبار برند هیچی....
بعد جالبه می گه لنوو تو همه چی از اچ پی سرتره آخه یکی نیست بگه بزنم قهوه ای ت کنم اوسکول...
ضمنا اولویت اول قیاس با سی پی یو ، هارد ،رم و گرافیک نیست که هیچ قسمتیش مربوط به یه شرکتی مثلا مثل اچ پی نیست...اینارو تو هر برندی میشه پیدا کرد مهم اون چیزی هست که واقعا توسط شرکت صاحب برند طراحی و توسعه پیدا کرده....
مثل تکنولوژی هایی که اچ پی تو ساخت و طراحی بدنه ،مادربرد و معماری مدار استفاده کرده که کاملا هم انحصاری هست...
شما هیچ وقت نمی تونی یه برند چینی با یه برند امریکایی مقایسه کنی این مقایسه اشتباهه منتها این نمی فهمه...
مثل این می مونه 206 با آزرا قیاس کنی ...
درست هر دوشون کار آدم راه می اندازن اما تفاوت طوری هست که امکان مقایسه رو از هر کسی می گیره...

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------

چراباید کار کنه ؟؟
درست می زنی؟؟
نه پاکش کن مشکلی نیست می شه برگردونی....
هم می نونی بزاری روی high performance و هم balanced ...
فقط دقت کن زمانی که رو balanced هست تنظیمات گرافیک تو power options چه رو باطری و یا شارژر روی high باشه....
بایوس رو آپدیت کردی؟؟

نه عزیز
هموز آپدیت نکردم!
خریدش یه دردسری داره و مدیریتش هم در سر داره !:13:
میشه در مورد پارتیشن بندی با ویندوز یه توضیح کوچیک بدید تا shrink میرم اما بعدش دیگه حالیمم نمیشه !
برای کار با اکرونیس هم این لینک پیدا کردم
همینجوری دیگه درسته ؟
می دونی من دنبال چیه ، علاوه بر اینکه این بک اپ دارم ، چون برنامه هایی که نصب میکنم زیاده و دردسر داره نصبش ، می خوام موقعی که برنامه ها نصب کردم یک بک اپ بگیرم ، برای این کار باید چکار کنم ؟
و اخر اینکه خیلی باحالی:46:

inen
13-07-2011, 00:50
راستی کیف لپتاپ برای این مدلا چی خوبه ؟ چنده ؟ با خود لپ تاپ چیزای جانبی مثل موس و غیره چیزی هم میدن یا جدا باید بخریمشون ؟
دوست من کیف خوب از 40 شروع می شه به بالا ، همشون یجورن ، به خودت و سلیقت بستگی داره ...
نه لوازم جانبی خاصی نداره ...
ولی تنها نکته بارز و جالبی که تو بسته های جدید اچ پی دیدم اینه که سیم برقش ، 3 نوع هست ، واسه پریز های مختلف !!! جالب بود برام ...

em0fab0y
13-07-2011, 00:57
نه عزیز
هموز آپدیت نکردم!
خریدش یه دردسری داره و مدیریتش هم در سر داره !:13:
میشه در مورد پارتیشن بندی با ویندوز یه توضیح کوچیک بدید تا shrink میرم اما بعدش دیگه حالیمم نمیشه !
برای کار با اکرونیس هم این لینک پیدا کردم
همینجوری دیگه درسته ؟
می دونی من دنبال چیه ، علاوه بر اینکه این بک اپ دارم ، چون برنامه هایی که نصب میکنم زیاده و دردسر داره نصبش ، می خوام موقعی که برنامه ها نصب کردم یک بک اپ بگیرم ، برای این کار باید چکار کنم ؟
و اخر اینکه خیلی باحالی:46:

ببین من توصیه می کنم حالا که بک آپ گرفتی کل پارتیشن رو حذف کن و از منوی ویندوز پارتیشن کن این طوری ساده تر ه برات...
ولی اگر می خوای ویندوز اورجینال ادامه بدی که هیچی...اول بک آپ تو درایو D از طریق recovery manager پاک کن.. اگه دست به پارتیشن ها نزده باشی می بینی که در حالت عادی دو تا دریو وجود داره بکی C ودیگری D که بک آپ هست....
از طریق manage ..disk management باز کن می بینی که درایوها به صورت گرافیکی نمایش داده شدن (دو درایو)...
اول درایو C رو shrink کن تا به حدی که می خوای برسه مثلا 70 گیگ...حالا باید ببینی چقدر از حجم درایو c مونده و این که می تونه از باقیماندش درایو جدید بسازی یا نه....
اگه زیاد مونده که دوباره shrink کن و تو پنجره ای که باز میشه حجم درایو جدید وارد کن مثلا اگه می خوای درایو E بسازی اگه c ظرفیتش زیاده حجم رو وارد کن مثلا اگه 60 گیگ مونده ازش 1024 ضربدر 60 کن به مگابایت وارد کن...
اما اگر کم مونده ازش درایو D رو shrink کن و تو پنجره وارد شده حجم دلخواه وارد کن....
و همین طوری ادامه بده....
اینم یادت یاشه وقتی shrink کردی رو new volume کلیک کن و پارتیشن رو نام گذاری و فرمت کن....
برنامه ها رو هم می تونی بعد از پارتیشن کاملا نصب کنی و با windows backup و یا برنامه های دیگه بک آپ بگیری که خیلی هم زیادن...

em0fab0y
13-07-2011, 01:20

کیف targus بخر ضد ضربه فوق العاده ای داره...
یه بار نوت بوک قبلیمو نجات داد...:31:

inen
13-07-2011, 01:27
دوستان من 6080 دارم ، خودم یه بررسی اجمالی می کنم ، بدون هیچگونه تعصبی

نمره کل : 8.5 از 10

معایب :
1- زاویه دید صفحه نمایش می تونست بهتر بشه ، کمی مشکل دارم باهاش ولی خیلی آزار دهنده نیست
2- ماندن اثر انگشت بروی بدنه ( البته براحتی قابل پاک کردن است )
3- نامبر پد و کی برد معمولی
4- وزن نسبتا زیاد برای حمل و نقل ( البته با شارژر و ... )

مزایا :
1- دمای مناسب با توجه به کانفیگ
2- قابلیت سوئیچ بین دو کارت گرافیک
3- تنوع و کارایی عالی نرم افزار های ارجینال و نصب شده ی اچ پی
4- پشتیبانی عالی سایت اچ پی
5- کارت گرافیک قابل قبول و می تونیم بگیم بسیار خوب
6- دارا بودن پورت های متنوع
7- طراحی فوق العاده زیبا

نتیجه گیری : برای کسایی که نوت بوک پی سی می خوان و دنبال یه محصول خوب با یه کانفیگ واقعی می گردن ، حتما پیشنهاد می شه ...

binahayat_m
13-07-2011, 02:37
ببین من توصیه می کنم حالا که بک آپ گرفتی کل پارتیشن رو حذف کن و از منوی ویندوز پارتیشن کن این طوری ساده تر ه برات...
ولی اگر می خوای ویندوز اورجینال ادامه بدی که هیچی...اول بک آپ تو درایو D از طریق recovery manager پاک کن.. اگه دست به پارتیشن ها نزده باشی می بینی که در حالت عادی دو تا دریو وجود داره بکی C ودیگری D که بک آپ هست....
از طریق manage ..disk management باز کن می بینی که درایوها به صورت گرافیکی نمایش داده شدن (دو درایو)...
اول درایو C رو shrink کن تا به حدی که می خوای برسه مثلا 70 گیگ...حالا باید ببینی چقدر از حجم درایو c مونده و این که می تونه از باقیماندش درایو جدید بسازی یا نه....
اگه زیاد مونده که دوباره shrink کن و تو پنجره ای که باز میشه حجم درایو جدید وارد کن مثلا اگه می خوای درایو E بسازی اگه c ظرفیتش زیاده حجم رو وارد کن مثلا اگه 60 گیگ مونده ازش 1024 ضربدر 60 کن به مگابایت وارد کن...
اما اگر کم مونده ازش درایو D رو shrink کن و تو پنجره وارد شده حجم دلخواه وارد کن....
و همین طوری ادامه بده....
اینم یادت یاشه وقتی shrink کردی رو new volume کلیک کن و پارتیشن رو نام گذاری و فرمت کن....
برنامه ها رو هم می تونی بعد از پارتیشن کاملا نصب کنی و با windows backup و یا برنامه های دیگه بک آپ بگیری که خیلی هم زیادن...

ممنون از جوابت
الان داشتم پست های قدیمی می خوندم ، گفته بود اگه با ویندوز پارتیشن بندی کنی و بعد ها اگه بک اپ برگردونی همه درایور ها می پره ، اما اگه با آکرونیس پارتیشن بندی کنی ، بعد از برگردوندن بک اپ پارتیشن ها نمی پره !
حالا دارم اکرونیس 11 دان می کنم ، ببینم چه خاکی تو سرم بریزم
از توضیحات کاملت ممنون:46:

cs16
13-07-2011, 03:02
تبریک بابت خریدتون...
البته گارانتی الماس خیلی آشغال بودن یا نبودنش فرقی نمی کنه....
حق می دم بهتون که شگفت زده شده باشین از دیزاینش طبیعیه:31:
نو تنظیمات beats audio control panel چک کنین ببینین گزینه beats audio روشن باشه..
دمای گرافیک هم بستگی به loading داره که روی gpu هست ....
در کل دمای گرافیک هنگام بازی بین 75-79...
به محل قرار گیری و تنظیمات فن هم بستگی داره...
تو power option چک کن بین هر دو گزینه فن باید روی active باشه...
تنظیمات گرافیک و سی پی یو هم تو power options فوق العاده مهم هست و تو پرفورمنس سیستم تاثیر مستقیم داره اگه نمی دونی بگو بهت بگم....
نوت بوک 6090 بود دیگه ...
این لینک بایوس دانلود کن و فقط اجراش کن ...

ok پس دماش همینه :31:

اره رو بیت هست اما همچنان صداش مال نیست زیاد... با هدست خوبه البته...

فعلان نمیتونم اپ دیت کنم چیزی رو اینترنت ام وصل نیست :19:

با ویندوز shrink کردم اما همه حجم c رو نداد 400 'گیگ اینطور ها نگه داشت نامرد برنامه چی خوبه.... ؟ راستی درایو ریکاوریم رو هم میخوام بمونه... :31::31:

ویندوز رو عوض کنم یا همین خوبه ؟ مزایای ultimate نسبت به home چیه ؟ :31::31::31::31:

راستی بایوس رو اپ کنم چه باگ های رو میگیره ؟

اپ برای گرافیک و صداش هست ؟ چه تغییراتی میده ؟ سوال اینجا خیلی خنده بود میدونم :31::31: اما نت ندارم خوببببببببب دیال اپ ام تا 10 روز دیگه :41::41:

مرسیی :21:

MesutOzil
13-07-2011, 08:51
دوستان من این لپتاپ رو حدود یک هفته پیش گرفتم
کلا ازش خیلی راضی بودم اما متاسفانه دیروز که می خواستم جا به جاش کنم و جایی دیگه ببرمش در حال کار از روی میز سر خورد و افتاد
بعد از اون به شدت کند شده ،می خواستم بدونم کسی می دونه چه بلایی سر این اومده و با توجه به اینکه همه می دونیم اچ پی توی ایران گارانتی درست و حسابی نداره من باید چی کار کنم؟!
ممنون میشم اگه جواب بدین :sad:

em0fab0y
13-07-2011, 09:40
ممنون از جوابت
الان داشتم پست های قدیمی می خوندم ، گفته بود اگه با ویندوز پارتیشن بندی کنی و بعد ها اگه بک اپ برگردونی همه درایور ها می پره ، اما اگه با آکرونیس پارتیشن بندی کنی ، بعد از برگردوندن بک اپ پارتیشن ها نمی پره !

نه اصلا اینطوری نیست..
محتویات درایو Recovery فقط مربوط به سیستم عامل و برنامه های نصب شده میشه و ربطی به کل سیستم نداره....
شما هر جور پارتیشن کنبن اگر 6 تا درایور هم داشته باشی فقط درایو C ریکاوری میشه ....
بقیه درایو ها سرجاشون می مونن...
acronis هم برای کسایی هست می خوان تحت ویندوز پارتبشن کنن و نمی خوان کل هارد رو فرمت کنن...
البته این بیشتر برای کسی هست که حجم بالایی از اطلاعات از قبل رو سیستم ذخیره کرده باشه نه شما که هاردت هیچی توش نیست :31:

aliondvd
13-07-2011, 10:38
ممنون از جوابت

دوست عزیز نیاز به اکرونیس 11 نیست شما می تونید از نرم افزار کم حجم وعالیه MiniTool Partition Wizard Pro v6.0
استفاده کنید من خودم با این پارتیشن بندی کردم واقعا عالی بود.

قابلیت های کلیدی نرم افزار MiniTool Partition Wizard Pro v6.0:
- تغییر سایز پارتیشن ها
- تبدیل از حالت داینامیک به حالت ایستا
- پشتیبانی از انواع استانداردها در مورد هارددیسک ها
- عدم نیاز به راه انداری دوباره سیستم برای تغییر پارتیشن ها
- سرعت بسیار مناسب نرم افزار
- ریکاوری پارتیشن های قبلی
- سازگار با پارتیشن های موجود در لینوکس
- پشتیبانی از حالت Raid برای هارددیسک ها
- پشتیبانی همزمان از 32 هارددیسک مجزا
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7
- و ...

اینم لینک دانلودش اگه حذف نشه

حجم 8.21 مگابايت

em0fab0y
13-07-2011, 11:17
ok پس دماش همینه :31:

اره رو بیت هست اما همچنان صداش مال نیست زیاد... با هدست خوبه البته...

فعلان نمیتونم اپ دیت کنم چیزی رو اینترنت ام وصل نیست :19:

با ویندوز shrink کردم اما همه حجم c رو نداد 400 'گیگ اینطور ها نگه داشت نامرد برنامه چی خوبه.... ؟ راستی درایو ریکاوریم رو هم میخوام بمونه... :31::31:

ویندوز رو عوض کنم یا همین خوبه ؟ مزایای ultimate نسبت به home چیه ؟ :31::31::31::31:

راستی بایوس رو اپ کنم چه باگ های رو میگیره ؟

اپ برای گرافیک و صداش هست ؟ چه تغییراتی میده ؟ سوال اینجا خیلی خنده بود میدونم :31::31: اما نت ندارم خوببببببببب دیال اپ ام تا 10 روز دیگه :41::41:

مرسیی :21:

نه صداش خوبه مهم اینه که من راضی ام....:27:
خوب نکن..:31:
برنامه زیاده مهم اینه که بتونی باهاشون کار کنی وگرنه 1000 تا برنامه هست...
یه سری مشکلات حل می کنه که زیادم مهم نیستن ولی تو باید آپدیت کنی ..:31:
نه سگ در صد ویندوز عوض کن...
ultimate بهتره...
فرقشون تو یه سری امکانات جانبی و feature بهتر تو نسخه ult هست....
توضیحش زیاده اگه بخوام بگم همشو :27:
عجب جوکی ...
آخه چه ربظی به گرافیک و صدا داره...
ها ها ها .......

AMIN_2731
13-07-2011, 11:21
سلام به همه دوستان عزیز
من حدود سه ماه هست که 6090 گرفتم همه چیزش خوبه فقط وزنش یکم اذیت میکنه که البته اونم طبیعیه
حالا یه فکر به سرم زده که اگر بشه یکم وزنش کمتر بشه
میخوام یه هارد SSD بگیرم حدود 64 یا 128 گیگ بزارم به جایه هارد 1 ترا خودش و بعد هارد خودش رو بفروشم یه هارد 1.5 ترا یا همون 1 ترا اکسترنال بگیرم بنظرتون کاره خوبیه یا نه؟

مزایای این کار هم:
سبک تر شدن لپ تاپ
سرعت بوت شدن بالا تر بخاطر هارد SSD

معایبش هم:
کلی پول باید بدم یه هارد SSD و یه هارد اکسترنال بخرم
سر فروختن هارد خودم هم کلی ضرر میکنم

از دوستان و اساتید میخوام که لطفا نظرشون رو بگن
:8:

em0fab0y
13-07-2011, 11:51
سلام به همه دوستان عزیز
من حدود سه ماه هست که 6090 گرفتم همه چیزش خوبه فقط وزنش یکم اذیت میکنه که البته اونم طبیعیه
میخوام یه هارد SSD بگیرم حدود 64 یا 128 گیگ بزارم به جایه هارد 1 ترا خودش و بعد هارد خودش رو بفروشم یه هارد 1.5 ترا یا همون 1 ترا اکسترنال بگیرم بنظرتون کاره خوبیه یا نه؟

مزایای این کار هم:
سبک تر شدن لپ تاپ

معایبش هم:

دوست عزیز کارتون زیاد عقلانی نیست...
عوض کردن هارد magnetic با solid نمی تونه زیاد تغییر چندانی تو وزن ایجاد کنه...
ضمنا این اضافه وزن دستگاه در وهله اول مربوط به هارد نیست و بیشتر به بدنه و heat sink تقزیبا 400 گرمی که برای گرافیک گذاشتن بر می گرده پس نمی تونین انتظار زیادی از این تغییر داشته باشین...
زیر 128 هم انداختن اصلا نمی تونه درست باشه و این که قیمتی در حدود 200T داره که باز هم تمایل به تعویض رو کاهش می ده....
شما که با وزنش مشکل داشتین چرا از اول mac book air نگرفتین....

mapooli
13-07-2011, 13:27
راستی برای این سری DV6 محافظ کیبورد هست که حروف فارسی رو هم روش داشته باشه ؟ :46:

em0fab0y
13-07-2011, 13:47
راستی برای این سری DV6 محافظ کیبورد هست که حروف فارسی رو هم روش داشته باشه ؟ :46:

محافظ می خواد چیکار مگه کیبرد پی سی که محافظ داشته باشه....
نوت بوک می خوای بگیری حال کنی نمی خوای که بزاری لای زر ورق:27:
تازه ابعادش خیلی کوچیکه واسه چیزی مثل محافظ ...
یه لحظه فکر خود کیبرد عربی بعد محافظش با حروف فارسی....
آخه این حرفا چیه می زنی ...:31:

mapooli
13-07-2011, 14:43
محافظ می خواد چیکار مگه کیبرد پی سی که محافظ داشته باشه....
نوت بوک می خوای بگیری حال کنی نمی خوای که بزاری لای زر ورق:27:
تازه ابعادش خیلی کوچیکه واسه چیزی مثل محافظ ...
یه لحظه فکر خود کیبرد عربی بعد محافظش با حروف فارسی....
آخه این حرفا چیه می زنی ...:31:

آخه دیدم برای لپ تاپ های Apple وجود داره، گفتم شاید HP هم آره :46:

cs16
13-07-2011, 17:50
نه صداش خوبه مهم اینه که من راضی ام....:27:
خوب نکن..:31:
برنامه زیاده مهم اینه که بتونی باهاشون کار کنی وگرنه 1000 تا برنامه هست...
یه سری مشکلات حل می کنه که زیادم مهم نیستن ولی تو باید آپدیت کنی ..:31:
نه سگ در صد ویندوز عوض کن...
ultimate بهتره...
فرقشون تو یه سری امکانات جانبی و feature بهتر تو نسخه ult هست....
توضیحش زیاده اگه بخوام بگم همشو :27:
عجب جوکی ...
آخه چه ربظی به گرافیک و صدا داره...
ها ها ها .......

مهندس :31: { خودم دکتر ام ها .... :27: } منظورم از گرافیک و صدا این بود که درایور جدید اومده که پرفرمنس رو ببره بالاتر یا نه ؟ :31:

و خدمت شما عرض کنم احوال 6050 چطوره ؟ هاردش خوب میچرخه ؟ دکترم دیگه :27: :21:

مرسی

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دوست عزیز کارتون زیاد عقلانی نیست...
عوض کردن هارد magnetic با solid نمی تونه زیاد تغییر چندانی تو وزن ایجاد کنه...
ضمنا این اضافه وزن دستگاه در وهله اول مربوط به هارد نیست و بیشتر به بدنه و heat sink تقزیبا 400 گرمی که برای گرافیک گذاشتن بر می گرده پس نمی تونین انتظار زیادی از این تغییر داشته باشین...
زیر 128 هم انداختن اصلا نمی تونه درست باشه و این که قیمتی در حدود 200T داره که باز هم تمایل به تعویض رو کاهش می ده....
شما که با وزنش مشکل داشتین چرا از اول mac book air نگرفتین....

همون هارد خودش رو بکن اکسترنال ثابت 1 500 معمولی ام بگر حالش ببر :27::27:

Stream
13-07-2011, 19:24
سلام

دوستان تعداد زیادی (21 عدد!) پست خلاف قوانین (و پاسخ ها و پست های وابسته شون) حذف شدن، لطفا در بحث احترام طرف مقابل رو نگه دارید. اگه شخصی داره توهین می کنه باهاش دهن به دهن نشید و از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزارش بدید.

ممنون.

inen
14-07-2011, 01:02
سلام

دوستان تعداد زیادی (21 عدد!) پست خلاف قوانین (و پاسخ ها و پست های وابسته شون) حذف شدن، لطفا در بحث احترام طرف مقابل رو نگه دارید. اگه شخصی داره توهین می کنه باهاش دهن به دهن نشید و از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزارش بدید.

ممنون.
با تشکر از لطفتون
ولی یه سئوال ؟؟؟ پست من چه مشکلی داشت که پاک شد ؟؟؟ به جز اینکه دوستان رو به آرامش دعوت کردم و ...
بگذریم ...

concordx
14-07-2011, 01:31
دوستان من این لپتاپ رو حدود یک هفته پیش گرفتم
کلا ازش خیلی راضی بودم اما متاسفانه دیروز که می خواستم جا به جاش کنم و جایی دیگه ببرمش در حال کار از روی میز سر خورد و افتاد
بعد از اون به شدت کند شده ،می خواستم بدونم کسی می دونه چه بلایی سر این اومده و با توجه به اینکه همه می دونیم اچ پی توی ایران گارانتی درست و حسابی نداره من باید چی کار کنم؟!
ممنون میشم اگه جواب بدین :sad:

سلام دوست من.
نگران نباش.کار به گارانتی نمی کشه.

این مورد رو رو مدل 6000 یکی دو بار دیدم که با نصب مجدد ویندوز مشکل کاملا برطرف شده.
شما هم امتحان کنی بدک نیست.

هارد سری 5000 هستو بد سکتورهای الکی.

concordx
14-07-2011, 01:40
سلام به همه دوستان عزیز

مزایای این کار هم:
سبک تر شدن لپ تاپ

معایبش هم:

سلام امین خان.
امیدوارم خوب باشین.
عزیز من می خواستم کل یکی از دو هاردو بر دارم و جاش SSD بذارم . ولی طرف گفت نمی تونم تضمین بدم که با SSD به مشکل بر نخوره . و یک 6050 نشونم داد که SSD گذاشته بود و سیستمش باهاش مچ منیشد.
خواستم بگم که بدونی.
و اما نکته دوم اینکه فکر می کنی یه هارد SSD وزنش چقدر بایه هارد دیسکی فرق داره؟؟؟ خیلی کمتر از اون چیزی که تو وزن کلی احساسش کنی.
به نظر من این کار رو نکن.

لپ تاپی که شاسی اون علاوه بر بدنش از فلز ساخته شده با این موارد نمیشه وزنشو کم کرد.
خودت رو هم الکی اذیت می کنی.

mapooli
14-07-2011, 01:41
سلام دوستان،
تو این سایت قیمتهای متفاوتی برای 6080 زده، ! قیمت واقعیش کدومه ؟

ubtik
14-07-2011, 02:51

سلام دوست من نتونستم پ-خ بدم و بپرسم شرمنده اینجا (به اجبار) میپرسم :
میخواستم بپرسم شما کجارو پیشنهاد میکنین برای خرید والبته من مدل 6080 میخوام بردارم اگه خدا بخواد :دی
که هم قیمت مناسبی داشته باشه همم خیاله ادم برای چیزی که میخره راحت باشه...
در ضمن من تهران هستم.... :20:

alichalki
14-07-2011, 12:13
سلام دوستان،
تو این سایت قیمتهای متفاوتی برای 6080 زده، ! قیمت واقعیش کدومه ؟

خوب دوست من بستگی به کانفیمگش داره .... و گارانتی ...
6080 فکر کنم همون 1300 باشه ...:20:

mapooli
14-07-2011, 13:05
خوب دوست من بستگی به کانفیمگش داره .... و گارانتی ...
6080 فکر کنم همون 1300 باشه ...:20:
سلام،
مرسی، من فکر کنم همه ی 6080 های موجود کانفیگشون یکی باشه ! احتمالا فرقش به خاطر همون گارانتیشون باشه.

mary p
14-07-2011, 14:55
سلام
ببخشيد چند روز پيش يكي از دوستان پدرم كه تو كار لپ تاپ و فروششه ميگفت واسه اينكه اچ پي گارانتي درست و حسابي تو ايران نداره و اكثرا چينيه من fujistu siemens رو پيشنهاد ميكنم.من چون تازه اسمش به گوشم خورده بود خواستم بپرسم ميشه كسي واسم مقايسشون كنه؟ممنون
فقط مثه بقيه نگين اين ماشين عروسه و بيخوده و اچ پي شاخ داره.اين فقط سواله