PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران HP dv6-6090ee

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

alichalki
14-07-2011, 15:06
سلام،
مرسی، من فکر کنم همه ی 6080 های موجود کانفیگشون یکی باشه ! احتمالا فرقش به خاطر همون گارانتیشون باشه.

اره درست میگین :20: به این موضوع توجه نکرده بودم ...:13:

babialex
14-07-2011, 15:32
گرافیک 6770m هست که واقعا پرفورمنس فوق العاده ای داره
مموری هم GDDR5 که تاثیر بسیاری زیادی تو عملکرد پردازش گرافیکی داره...
تو رده high-end قرار داره و رتبه 44....
ببینید دوست عزیز اچ پی تو این سری به قدری عالی عمل کرده که جای هیچ کونه صحبت و نگرانی رو باقی نگذاشته...پس خیالتون کاملا راحت باشه ...
برای خودم که روزی 17 ساعت روشن هست شاید باورتون نشه بعد از این مدت دمای سیستم با لحظه اول که روشن کردم فرقی نمی کنه....
کیفیت ساخت قطعات و بخصوص بدنه بسیار بالا هست ...بدنه تمام آلومینیوم هست و فوق العاده طراحی ظریف و منحصر بفردی داره و بسیار هم مقاوم هست....
اسپیکر هم beats که بهترین برند تولید audio device تو دنیا هست ...
کافی کمی در موردش سرچ کنین تا متوجه بشین چه کارت صدا و اسپیکری بی نظیری روی این دستگاه قرار داره...
فقط این رو بگم که طراح این اسپیکر Dr.Dre ابر موسیقیدان هالیوود هست که اگه سرچ کنین خیلی چیزارو در موردش متوجه میشین....
بله هم usb و هم bluetooth نسخه 3 هست....
این رو هم اضافه کنم که قیاس asus و hp زیاد نمی تونه درست باشه چون واقعا از بسیاری جهات و در بسیاری از فاکتورها باهم تفاوت اساسی دارند...
در نهایت شما اگه دنبال به نوت بوک حرفه ای و بی نظیر هستین بهتره فقط تو hp دنبالش بگردین و وقت خودتونو سر برندهای دیگه تلف نکنین...

من خودم برند اچ پی رو دوس دارم و تا حالا بالای 10 مدلش رو برای دوستان خریدم اما اکثرا از دمای زیاد اون ناراحت هستند

شاید شما کمی جانبدارانه از اچ پی طرفداری میکنید اما دو سالی میشه به جای اچ پی بیشتر ایسوس خرید داشتم و واقعا همه راضی بودن مخصوصا از داغ نکردنش
ایسوس مدل های بسیار خوبی داره و پیشرفت عالی داشته اما این مدل اچ پی وسوسه انگیز شده
یکی اینکه اچ پی نمایندگی رسمی و معتبری در ایران نداره !!

ایرادات این مدل چی هستش ؟ (بدون طرفداری از اچ پی بگید :31: )

babialex
14-07-2011, 15:41
از کجا میشه با قیمت مناسب خریدش ؟

آیا کیبرد فارسی داره ؟ چون برای من لازمه داشه باشه

صفحه نمایشش یعنی اینقدر انعکاس نور داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینطوری که دیگه هیچی پیدا نیست

alichalki
14-07-2011, 17:57
سلام :20: دوستان 6090 مگه usb3 و bluetooth 3 داره !؟
این عکس هایی که دوستمون گذاشتن .. ! صفحه نمایشش این قدر انعکاس نور میده واقعا ؟! زاویه دیدش چطوره ؟

MesutOzil
14-07-2011, 20:37
سلام دوست من.
نگران نباش.کار به گارانتی نمی کشه.

این مورد رو رو مدل 6000 یکی دو بار دیدم که با نصب مجدد ویندوز مشکل کاملا برطرف شده.
شما هم امتحان کنی بدک نیست.

هارد سری 5000 هستو بد سکتورهای الکی.
خیلی ممنون راستش ویندوز رو عوض کردم مشکل تا حدودی رفع شده .
میخواستم ببینم چرا وقتی با باتری روشن میشه قاطی میکنه،مثل اینکه -- شده باشی،گرافیک کلا تعطیل میشه،جوری که زود باید ریستارت کنم،این یکی به خاطر چیه؟!!!:41: عجب حکایتی شد این لپتاپ خریدن ما

ariajoker
14-07-2011, 21:07
سلام :20: دوستان 6090 مگه usb3 و bluetooth 3 داره !؟
این عکس هایی که دوستمون گذاشتن .. ! صفحه نمایشش این قدر انعکاس نور میده واقعا ؟! زاویه دیدش چطوره ؟
بله داره .
ولی صفحه نمایشش افتضاحه . شما اگر برای کارهای طراحی و از این قبیل که جزئیات مهمه استفاده میکنین اصلا دنبال این سری نرین .

arseh666
14-07-2011, 21:11
سلام
ببخشيد چند روز پيش يكي از دوستان پدرم كه تو كار لپ تاپ و فروششه ميگفت واسه اينكه اچ پي گارانتي درست و حسابي تو ايران نداره و اكثرا چينيه من fujistu siemens رو پيشنهاد ميكنم.من چون تازه اسمش به گوشم خورده بود خواستم بپرسم ميشه كسي واسم مقايسشون كنه؟ممنون
فقط مثه بقيه نگين اين ماشين عروسه و بيخوده و اچ پي شاخ داره.اين فقط سواله

میتونی یه سر بری بازار و اچ پی 6090 یا 6080 یا 6070 یا 6050 رو از نزدیک ببینی و اگه تو ویترین باشه یه دستی بهش بزنی . بعد برو فوجیتسو ببین . خودت متوجه میشی . حالا کانفیگ و .... جای خود . خودت از همین ظاهر خواهی دید که این دو قابل قیاس با همدیگر نیستن.
پس انتظار نداشته باش اینجا دوستان بیان اچ پی رو با فوجیتسو مقایسه کنند.

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

فوجیتسو زمانی خوب بود که فوجیتسو زیمنس بود . اما نه الان:46:

mapooli
14-07-2011, 21:13
توی یک بررسی در مورد نمایشگر 6091nr نوشته :

One thing that still hasn't changed much in the Pavilion dv6 lineup over the years is the display. The 15.6-inch panel is pretty much what has been seen in past models with a relatively modest 1366x768 resolution and glossy coatings. Colors and brightness are good but viewing angles do suffer a bit on the vertical viewing angles.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alichalki
14-07-2011, 21:47
بله داره .
ولی صفحه نمایشش افتضاحه . شما اگر برای کارهای طراحی و از این قبیل که جزئیات مهمه استفاده میکنین اصلا دنبال این سری نرین .

یعنی این قدر افتضاحه؟

emofaboy
14-07-2011, 23:38
سلام دوستان،
تو این سایت قیمتهای متفاوتی برای 6080 زده، ! قیمت واقعیش کدومه ؟

دوست عزیز قیمت های این سایت تماما fake هست و ربطی به گارانتی نداره...
قیمت اصلی 6080 1220 بدون گارانتی و با گارانتی نهایتا 30T به قیمت اضافه می شه...

persianboys
14-07-2011, 23:55
من یه 6070 گرفتم امروز
میشه یکی لطف کنه لینک آپدیت و درایورها و ... بذاره دانلود کنم.شرمنده آماتورم :37::42:

emofaboy
15-07-2011, 08:51
سلام
ببخشيد چند روز پيش يكي از دوستان پدرم كه تو كار لپ تاپ و فروششه ميگفت واسه اينكه اچ پي گارانتي درست و حسابي تو ايران نداره و اكثرا چينيه من fujistu siemens رو پيشنهاد ميكنم.من چون تازه اسمش به گوشم خورده بود خواستم بپرسم ميشه كسي واسم مقايسشون كنه؟ممنون

دوست عزيز من گفته بودم ماشين عروس تو مقايسه msi با hp و درست هم بوده چون به چيز ديگه اي نمي تونه شبيه ياشه....
ببينيد دوست عزيز اچ پي يه دلبل تحريم گارانتي و ساپورت رسمي تو ايران نداره و هر کسي يه مغازه زده مي گه من نمايندگي هستم که تقريبا همشون آشغال هستن..والبته زياد مهم نيست چون شما با يه برند حرفه اي و درجه 1 طرف هستين پس درصد کمي(5%) از نگراني مي تونه مريوط به نداشتن گارانتي بشه ..
کل نوت بوک ها ساخت چين هست حتی اونايي که تو اروپا و امريکا پخش مي شه....

ببينيد برند هاي توليد کننده نوت بوک در سراسر دنيا بسيار زيادن طوري که خيلي هاشون حتي تاحالا اسمشم به گوشتون نخورده و توليدات خاص و محدودي دارن...
فوجيتسو زيمنس هم يکي از اونهاست...
اين اتحاد آلماني - ژاپني باعث پيشرفت سريعتر تکنولوژي در ساخت محصولات اين دو شرکت شده اما اين مساله تاثير زياد تو توليد نوت بوک اين شرکت نگذاشته...
شما نمي تونين براي خريد نوت بوک روي اين برند حساب کنبن به دليل اينکه حداقل انتظارات شما رو هم نمي تونه برآورده کنه...
نوت بوک هاي اين شرکت بيشتر در رده ارزان قيمت و با کاربري معمولي و پايين تر تعريف شده و البته کيفيت بسيار بالايي داره ...
اين برند نوت بوک ساز نيست و براي همين برنامه اي براي حضور عادي در بازار هم نداره چه برسه به توليد محصولات high-end....
بنابراين فکر خريدش به هيچ عنوان نمي تونه درست باشه....
در بازار ايران هم بازارگانان کمي حاضر به واردات اين نوت بوک هستند به دلايلي که خيلي روشنه و ذکر شد...
در مورد اچ پي هم مي تونم بگم بهترين برندي هست که مي تونين بهش فکر کنين...
اصلا هم نياز به تعريف کاريري و نياز براي خريد ندارين چون تمام انتظارات رو يکجا برآورده مي کنه....

siap89
15-07-2011, 11:02
سلام من از کجا میتونم hp 6090 رو با قیمت مناسب تهیه کنم ؟ ادرس ، شماره ؟

ممنون

emofaboy
15-07-2011, 11:06
من یه 6070 گرفتم امروز
میشه یکی لطف کنه لینک آپدیت و درایورها و ... بذاره دانلود کنم.شرمنده آماتورم :37::42:

از همون جا که گفتم گرفتی ؟؟؟
این صفحه مربوط به آخرین ورژن درایورها و اپلیکیشن ها می شه....
نیاز نیست همش آپدیت کنی بیشتر بایوس مهمه....

n-95
15-07-2011, 11:09
وقتی گرافیک روی 6770 میذارم ، نوشته های فایر فاکس تار میشه ، چراااا !؟!؟

emofaboy
15-07-2011, 11:24
توی یک بررسی در مورد نمایشگر 6091nr نوشته :

One thing that still hasn't changed much in the Pavilion dv6 lineup over the years is the display. The 15.6-inch panel is pretty much what has been seen in past models with a relatively modest 1366x768 resolution and glossy coatings. Colors and brightness are good but viewing angles do suffer a bit on the vertical viewing angles.

همون طور که تو این متن هم اشاره شده تنها چیزی که پس از سالها از تولید سری dv6 بدون تغییر باقی مونده screen اون هست...البته این به این معنی نیست که صفحه نمایش با سایر قسمتها از لحاظ کیفیت و طراحی هم خوانی نداره...نه فقط می تونست خیلی عالی تر باشه....
کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست و زاویه دید هم مشکلی نداره ....
علت انعکاس کم نور(ملاک اون عکس ها که توسط سایت notebook check گرفته شده نمی تونه باشه) هم به glossy بودن صفحه بر می گرده که من که همش تو بیرون و فضای باز ازش استفاده می کنم مشکلی نداشتم و نمی تونه عیب محسوب بشه...

emofaboy
15-07-2011, 11:31
راستی بچه ها آی دی اصلی من em0fab0y هست که تا دو هفته یه مشکلی داره فعلا با این میام ....
به پست هام اصلا نگاه نکنید ..
مهم نیت ه این چیزا زیاد مهم نیست...:27:
ها ها ها ...:31:

hhrt
15-07-2011, 12:20
سلام
این مدل یا6080 نور صفحه کلید یا همون keyboard backlight داره???

n-95
15-07-2011, 12:26
سلام
این مدل یا6080 نور صفحه کلید یا همون keyboard backlight داره???

ندار ه :41:

hhrt
15-07-2011, 12:33
رفیق من لپتاپ واسه گیم میخوام البته نه همیشه!! اشناییم با لپتاپ دارم
فقط هرکی راجع هر نوتبوک ی نظر میده .اول میخواستم ایسر5750 بگیرم اما6080 همون یکم گرونتر البته طراحی بهتر،گرافیک قویتر
نظر شما که داریش چجوره؟؟تاییدش میکنی؟؟؟

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

ندار ه :41:

فقط هرکی راجع هر نوتبوک ی نظر میده .اول میخواستم ایسر5750 بگیرم اما6080 همون یکم گرونتر البته طراحی بهتر،گرافیک قویتر

midos
15-07-2011, 18:47
من خودم خیلی از 6090 خوشم اومده ولی تو بازار تبریز هر جا میرم میگن نسبت به قیمتی که داره dell xps l502 بهتر هست

emofaboy
15-07-2011, 19:02
دوست عزیز (persianboy) شما می تونین تمام آپدیت ها و اپلیکیشن ها رو نصب کنبن و مشکلی نداره فقط باید مطمئن باشین که می تونین از طریق disk management که چند صفحه قبل توضیح مختصری در موردش دادم و یا یرنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی کنین و ویندوز رو به اشتباه حذف نمی کنین....
موقع آپدیت بایوس هم دقت کنین که دستگاه تو شارژ باشه و فقط فایل رو اجرا کنین و بقیه رو به عهده خودش بزارین....

emofaboy
15-07-2011, 19:27

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

ببینید دوست عزیز شما اگه پست های قبلی رو خونده باشین متوجه شدین که بحث برسر چه هیولایی هست....
این واقعا درسته که خیلی ها دارن چه درست و چه نادرست درباره نوت بوک صحبت می کنند و نظر می دن و خیلی موقع هم باعث سردرگمی دیگران می شن اما مهم اینه که همه نظرات بررسی بشه تا نتیجه تقریبا درستی بشه ازش گرفت....
در مورد اچ پی باید بگم که به قدری تو این سری عالی کار کرده که جای هیچ صحبتی و شکی رو تو انتخاب برای کسی باقی نمی گذاره...
از همه نظر بی نظیره چه تو طراحی و چه تو کانفیگ فوق العاده بالایی که داره ....
شما نمی تونین دامنه ای برای نیازها و انتظارات تون از این نوت بوک تعریف کنین چون به قدری قوی هست که تمام خواسته و انتظارات رو یکجا برآورده می کنه...
در کل اگه دنبال نوت بوک حرفه ای و بی رقیب می گردین فقط اچ پی و سری 6 می تونه به خواستتون تحقق ببخشه....

arseh666
15-07-2011, 19:28
من خودم خیلی از 6090 خوشم اومده ولی تو بازار تبریز هر جا میرم میگن نسبت به قیمتی که داره dell xps l502 بهتر هست

من هم از تبریز خریدم . اگه خواستی بگو آدرس میدم . برو اونجا . ببین با دلایل فنی قانع میشی که بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنی. طرف کار درسته . شاید بگه xps واسه تو خوب باشه . چون این فروشگاه هر دو مدل رو داره . اما خودت اگه از نزدیک هر دو رو ببینی عاشق 6090 میشی

concordx
15-07-2011, 21:35
سلام من از کجا میتونم hp 6090 رو با قیمت مناسب تهیه کنم ؟ ادرس ، شماره ؟

ممنون

سلام .
شما کدوم شهر هستید؟

concordx
15-07-2011, 21:47
سلام

سلام.
فوجیتسو زیمنس:41::41::41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

توهین نشه یه موقعی ولی فکر کنم دوست پدرتون فروشنده لپ تاپ فوجیتسو زیمنس هست.
به هر حال فروش یکیشم خودش افتخاریه:31:
عزیز من اینهمه لپ تاپ حرفه ای و ..... با مارکهای مرغوب.. آخه فوجیتسو زیمنس؟؟؟؟؟؟
چی بگم.
بچها شما یه چیزی بگین.

concordx
15-07-2011, 21:58
خیلی ممنون راستش ویندوز رو عوض کردم مشکل تا حدودی رفع شده .
میخواستم ببینم چرا وقتی با باتری روشن میشه قاطی میکنه،مثل اینکه -- شده باشی،گرافیک کلا تعطیل میشه،جوری که زود باید ریستارت کنم،این یکی به خاطر چیه؟!!!:41: عجب حکایتی شد این لپتاپ خریدن ما

سلام.
خواهش میکنم وظیفه هست.
عزیز اگه وقتی با باطری میاریش بالا و میریزه به هم باید حتما ببریش برا گارانتیت.
چون ممکنه اون مدار فرمان بعد از باطری درست عمل نکنه و با ولتاژی کمتر از حد استاندارد دستگاه رو راه بندازه که اولین قطعه ای که اسیب می بینه گرافیکت هست و بعد CPU.

البته در این حالت اصلا به باطری شک نکن.
امیدوارم گرفته باشی که چی گفتم متاسفانه.

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

بله داره .

سلام.
اگه جسارت نشه من که کاملا با این عقیده مخالفم.
آقا من 6099 دارم که از لحاظ مانیتور هیچ فرقی با مدلهای دیگش نداره ((البته بجز اینچ صفحه:31:)

اگه مثل این دوستمون می خوای بری وسط خیابون طراحی کنی که اصلا یه کامپیوتر معمولی بگیر بایه مانیتور crt اما اگه برا کار در شرایط معمولی می خوای من که مشکلی باهاش نداشتم.
این عکسها ماله ساعت 12 ظهر حدود 2KM ی خورشیده؟؟؟؟

concordx
15-07-2011, 22:04
دوستان یه چیزی بگم اگه ریا نشه و اون اینکه 6099 سری 7 هستا یعنی DV7 هست.:31:
سری 6 نیست.
گفتم نگی نگفتی.

emofaboy
15-07-2011, 22:14
من خودم برند اچ پی رو دوس دارم و تا حالا بالای 10 مدلش رو برای دوستان خریدم اما اکثرا از دمای زیاد اون ناراحت هستند

شاید شما کمی جانبدارانه از اچ پی طرفداری میکنید اما دو سالی میشه به جای اچ پی بیشتر ایسوس خرید داشتم و واقعا همه راضی بودن مخصوصا از داغ نکردنش
ایسوس مدل های بسیار خوبی داره و پیشرفت عالی داشته اما این مدل اچ پی وسوسه انگیز شده
یکی اینکه اچ پی نمایندگی رسمی و معتبری در ایران نداره !!

ایرادات این مدل چی هستش ؟ (بدون طرفداری از اچ پی بگید :31: )

ببینید دوست عزیز همون طور که عرض کردم تمام چیزهایی که ممکن بود تصور مشکل یا عیب در موردشون پیش بیاد در این سری برطرف شده و واقعا به سختی میشه مشکلی هر جند کوچک پیدا کرد...
قطعا تمام مدل هایی که برای دوستانتون خربداری کردین مربوط به سال 2009 و یا قبل ازاون میشه.... درست زمانی که اچ پی در سری dv6 از چیپ های گرافیکی Nvidia استفاده می کرد که گرمای بسیار بالایی تولید می کردن و پرفورمنس سیستم رو به شدت تحت تاثیر قرار می دادن...
این موضوع تاجایی پیش رفت که اعتبار برند اچ پی و سری dv6 رو به شدت زیر سوال برد و دیگه کمتر کسی حاضر می شد سمت اچ پی به خصوص این سری بره...
با تغییر رییس اچ پی و اومدن لئو اپوتکر بسیاری از سیاست های این کمپانی هم تغییر کرد و دقیقا بعد از اون بود که در بخش تولید کامپیوترهای این شرکت تغییرات بسیاری در استفاده از قطعات برای تولید نوت بوک پبش اومد و بکی از اون ها هم استفاده ازچیپ های گرافیکی ati/amd radeon در ساختار گرافیکی نوت بوک ها بود...
به دلیل گرمای بسیار کمتر،مصرف برق پایین تر ، ساپورت رنگ بالاتر ،پرفورمنس عالی و ......
پس می بیند که تغییرات زیادی در تولید بخش notebook/pc این شرکت اتفاق افتاده و ذهنیت قبلی شما در این مورد کاملا اشتباه هست و نیاز به بازنگری داره....توضیحات زیاد بزارین به همین مقدار بسنده کنم....
در مورد asus هم کاملا باهاتون موافقم...
برند فوق العاده عالی هست اما در بخش نوت بوک هنوز به پای بزرگان این عرصه نمی رسه و هنوز خیلی ظرفیت برای تکمبل شدن داره....
من برای خرید پیشنهاد نمی کنم نه به این دلیل که ممکن بد باشه نه فقط به این علت که با گزینه ها ومدل های بهتری روبه رو هستین...
در مورد گارانتی هم همون جور که می دونین اچ پی گارانتی و ساپورت رسمی تو ایران نداره اما چون شما یا یه برند حرفه ای و درجه 1 طرف هستین می تونین در مورد گارانتی کمی از نگرانی تون کم کنین چون واقعا احتمالش کم کار به استفاده از گارانتی برسه اگر چه هر چقدر هم ریسک خرابی کم باشه باز هم مهمه....
در مورد صفحه نمایش هم باید عرض کنم به دلیل تکنولوژی brightview که به کار رفته واقعا کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست ...
زاویه دید عالی نیست ولی به هیچ وجه طوری نیست که بشه بهش گفت عیب و مثل بقیه LED ها هست...
من که روزی 16 ساعت استفاده می کنم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده هست ....
از یک سری از بچه ها هم که گفته بودن صفحه نمایش افتضاحه خواهش می کنم زیاده روی نکنن:31: چون واقعا اینطوری نیست....
این رو هم بگم من نه تعصبی رو این برند ندارم و کلا بدم می آد از چیزی به نام تعصب...
هر چی گفتم اون چیزی بوده که دیدم و کاملا قابل لمس بوده برام واغراق تو کار نبوده.....
چقدر زیاد شد...:31:

emofaboy
15-07-2011, 22:17
دوستان یه چیزی بگم اگه ریا نشه و اون اینکه 6099 سری 7 هستا یعنی DV7 هست.:31:
سری 6 نیست.
گفتم نگی نگفتی.

ادای منو در می آری ؟؟؟:31:

emofaboy
15-07-2011, 22:24
بچه ها یه خواهش ...
کسی خواست حرف های منو تقلید کنه قبلش ازم اجازه بگیره یه وقت ریا نشه....جناب concordx خیلی مخلصیم....:5:
چه اعتماد به نفسی ....:27:
ها ها ها ...:31:

emofaboy
15-07-2011, 22:25
بابا من em0fab0y جدید هستم پستامو نمی خواد تایید کنی ....
خسته شدم اه...

emofaboy
15-07-2011, 22:33
وقتی گرافیک روی 6770 میذارم ، نوشته های فایر فاکس تار میشه ، چراااا !؟!؟

دوست عزیز اگه از نسخه آزمایشی استفاده می کنین سعی کنین پاک کنین و نسخه stable نصب کنین...
به دلیل مشکلاتی که بعضی موقع هنگام نصب درایور گرافیک بخصوص catalyst پیش می آد ممکن هست که درایور به طور کامل نصب نشده باشه...
معمولا هم با نصب مجدد خود مرورگر هم باید حل بشه و چیز خاصی نیست....

binahayat_m
15-07-2011, 23:46
سلام به همه دوستان
دوستم که لپ تاپش قابلیت فینگر پوینت داره ، می تونه تو همه فایل ها ، این قابلیت اعمال کنه ، برای 6080 نمیشه رو پوشه ها این کارو کرد ؟
من وقتی رندر می گیرم cpu میشه 100 برای 30 دقیقه
خیلی بهش فشار مییاد ، بهتره که وضعیت باتری موقع رندر چه جوری باشه ، یا اصلا بانری در بیارو وفقط با برق کار کنه بهتر نیست ؟
یه نکته هم بگم ، داشتم کاتالوگ می خوندم ، نوشته بود که وقتی به شارژ وصله ، کابل برق ار لپ تاپ نکشید ، بلکه که از پریز جدا کنید ! و بعد از لپ تاپ!
موفق باشید

n-95
15-07-2011, 23:49

من 6090 دارم ، از نظر بازی هیچ مشکلی نداره ، تایید میشه ، 6080 هم مشکلی نداره

emofaboy
16-07-2011, 00:18
سلام به همه دوستان
دوستم که لپ تاپش قابلیت فینگر پوینت داره ، می تونه تو همه فایل ها ، این قابلیت اعمال کنه ، برای 6080 نمیشه رو پوشه ها این کارو کرد ؟
من وقتی رندر می گیرم cpu میشه 100 برای 30 دقیقه
خیلی بهش فشار مییاد ، بهتره که وضعیت باتری موقع رندر چه جوری باشه ، یا اصلا بانری در بیارو وفقط با برق کار کنه بهتر نیست ؟
یه نکته هم بگم ، داشتم کاتالوگ می خوندم ، نوشته بود که وقتی به شارژ وصله ، کابل برق ار لپ تاپ نکشید ، بلکه که از پریز جدا کنید ! و بعد از لپ تاپ!
موفق باشید

fingerprint تو همه یکسان هست دیگه فرقی نداره...
بیشتر برای سیستم امنیت نوت بوک طراحی شده اما کاربردهای دیگه ای هم داره ....
از فایل و فولدر تا رمز گذاری روی سایت و شبکه و ...
تازه سیزی هم خرد می کنه....:31:
مشکلی نداره تا 120 و حتی بیشتر جا داره ولی سعی کن زیاد فشار نیاری....
نه تحت هیچ شرایطی باطری رو در نیار وقتی فول بشه خودش از مدار خارج می شه...ااما اگه همیشه نوت بوک روشنه و باطری فول سعی کن هفته ای یکبار باطری رو تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کنی....
ضمنا به دلیل مصرف انرژی بالایی که هنگام رندر اتفاق می افته به هیچ وجه نباید دستگاه رو از شارژ در بیارین چون آسیب شدیدی به باطری وارد می شه...
نه ببینید در آوردن کابل زیاد مهم نیست فقط موقعی که می خواین کابل رو به دستگاه بزنین سعی کنین اول به پریز وصل بشه بعد به نوت بوک...
که اگه جرقه ای هم زد مشکلی برای مادر یورد پیش نیاد که با وجود ترانس نخواهد اومد....

emofaboy
16-07-2011, 08:59
چرا پست های من انقدر دیر تایید می شه؟؟؟
این چه وضعشه ...

inen
16-07-2011, 11:45
چرا پست های من انقدر دیر تایید می شه؟؟؟
این چه وضعشه ...
داداشی خونتو از اینی که هست کثیف تر نکن :31: اینه جزای کسی که یه درمیون حساب کاربری درست می کنه ، خوبه دو سه روزه نیودم :8:

دادا حالا که امدن ، چندتا سئوال :
1- به نظرت تنظیمات گرافیک رو تو قسمت بازی بذارم رو high ؟ کلا تنظیمات Ati رو رو چی بذارم مناسبه ؟
2- چطوری می شه دوتا درایو Ricobvery و HP tools رو hidden کرد بدون اینکه remove کنیم ؟
3- تو msconfig ، استارت آپ ، کدوما باید تیک دار باشن ؟ می خوام حداقل برنامه مارک باشن که زمان لود کمتر بشه

دمت چیز :12:

binahayat_m
16-07-2011, 13:52
fingerprint تو همه یکسان هست دیگه فرقی نداره...
بیشتر برای سیستم امنیت نوت بوک طراحی شده اما کاربردهای دیگه ای هم داره ....
از فایل و فولدر تا رمز گذاری روی سایت و شبکه و ...
تازه سیزی هم خرد می کنه....:31:
مشکلی نداره تا 120 و حتی بیشتر جا داره ولی سعی کن زیاد فشار نیاری....
نه تحت هیچ شرایطی باطری رو در نیار وقتی فول بشه خودش از مدار خارج می شه...ااما اگه همیشه نوت بوک روشنه و باطری فول سعی کن هفته ای یکبار باطری رو تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کنی....
ضمنا به دلیل مصرف انرژی بالایی که هنگام رندر اتفاق می افته به هیچ وجه نباید دستگاه رو از شارژ در بیارین چون آسیب شدیدی به باطری وارد می شه...
نه ببینید در آوردن کابل زیاد مهم نیست فقط موقعی که می خواین کابل رو به دستگاه بزنین سعی کنین اول به پریز وصل بشه بعد به نوت بوک...
که اگه جرقه ای هم زد مشکلی برای مادر یورد پیش نیاد که با وجود ترانس نخواهد اومد....

ممنون
خوب میشه بگی چه جوری برای فایل ها و پوشه ها فینگر پوینت اعمال می کنند ؟

inen
16-07-2011, 14:09
ممنون
خوب میشه بگی چه جوری برای فایل ها و پوشه ها فینگر پوینت اعمال می کنند ؟
با اجازه داداشی

خود اچ پی :

اینو بخون که از این فناوری برای قفل گذاری فایلات استفاده نکنی :

emofaboy
16-07-2011, 14:11
داداشی خونتو از اینی که هست کثیف تر نکن :31: اینه جزای کسی که یه درمیون حساب کاربری درست می کنه ، خوبه دو سه روزه نیودم :8:

دادا حالا که امدن ، چندتا سئوال :
1- به نظرت تنظیمات گرافیک رو تو قسمت بازی بذارم رو high ؟ کلا تنظیمات Ati رو رو چی بذارم مناسبه ؟
2- چطوری می شه دوتا درایو Ricobvery و HP tools رو hidden کرد بدون اینکه remove کنیم ؟
3- تو msconfig ، استارت آپ ، کدوما باید تیک دار باشن ؟ می خوام حداقل برنامه مارک باشن که زمان لود کمتر بشه

دمت چیز :12:

بابا تو روانت خیلی پریشه یادم باشه یه کلاس خصوصی تایپ و گفتار درمانی واست بزارم از این فلاکت در بیای...:27:
به تو هم ربطی نداره من با چه آی دی میام.....ها ها ها ...
عرضم به فضولت که :
قبل از توضبح در مورد پروفایل سخت افزار و نوع اون که در چه level باشه باید بگم که درصد زیادی بستگی به بازی داره...
خیلی از بازی ها چه جدید و چه کمی قدبمی loading مختلفی دارند و مثل هم نیستن....
هر چی تکنولوژی ساخت موتور و بافت های گرافیکی بالاتر باشه طبیعتا این فشار کمتر خواهد بود...
پس نوع بازی خیلی مهم که نقش اجزای مختلف سیستم باید در چه سطحی باشه که بازی به اون وابستگ داره مثل در صد لودینگ سی پی یو ،گرافیک و....
درمورد تنظیمات گرافیک تو power option باید هر دو گزینه روی high-performance باشه و اگر بازی فوق العاده سنگینی مثل crysis 2 اجرا میکنی پروفایل حتما باید high باشه به علت نیاز بالا به تمام توان سیستم...
البته تنظیمات دیگه ای هم هست که بعد توضیح می دم....
چند بار بگم وقتی بک آپ گرفتی دیگه نیازی به اون درایو نیست و باید پاک بشه....
تو msconfig همه گزینه ها disable به جزاین ها ...
hp onscreen ،hp quick launch ،bluetooth software...

binahayat_m
16-07-2011, 14:32
با اجازه داداشی

خود اچ پی :

اینو بخون که از این فناوری برای قفل گذاری فایلات استفاده نکنی :

ممنونم
خوب پشیمون شدم
میرم دنبال یه برنامه ، در دسرش کمتره

yas44co
16-07-2011, 18:34
سلام دوستان من نهایتا چند روز دیگه به جمع شما ملحق میشم :10:
من بین hp 6090 و msi gx680 مردد بودم ولی دیروز با هر دوتاشون کار کردم....
نرمی کیبرد ها که مثل هم بود مشخصات هم مثل هم بود ولی msi رم 12 داشت ولی خیلی سنگین تر بود تازه ضاهرشم تقریبا دخترانه بود که نمی تونم ببرمش دانشگاه یقینا (hp) برمیدارم. :5:
وقتی خریدم هر سوالی باشه در خدمتم.....

تازه یه گارانتی خوب هم تو اصفهان پیدا کردم با این که 1530 میداد ولی کلی اشانتون مثل کیف و موس و غیره hp هم میداد و می گفت جلوی خودمون بزنش زمین خوردش کن اگه نشه درستش کنی 90 درصد پولتو برمیگردونیم. :27:
3 ساله دیگه میزنمش زمین و نوشو میگیرم. :21:

.::E Z ! O::.
16-07-2011, 19:02
روشی هست که بتونم مانیتور دستگاهو خاموش کنم ولی دستگاه به کارش ادامه بده؟!

persianboys
16-07-2011, 19:12
از همون جا که گفتم گرفتی ؟؟؟
این صفحه مربوط به آخرین ورژن درایورها و اپلیکیشن ها می شه....
نیاز نیست همش آپدیت کنی بیشتر بایوس مهمه....

اونجا که گفتی رفتم 6070 تموم کرده بود.
مینبردش b2 زده،یعنی از اون مشکل داراست؟
بایوس هم که لینکشو شما زحمت کشیدی گذاشتی دانلود کردم(اولیشو دانلود کردم).بعد از نصب بایوس هم فن زیاد کار میکنه اشکال نداره؟
سریال نامبر رو هم چک کردم ریفرنیست.
ُSN:5CZ1140YZQ
با گارانتی مهتاب گرفتم 6070se
اشکال نداره b2 باشه ؟یا باید b3 باشه؟

omidrasool
16-07-2011, 19:29
سلام دوستان من نهایتا چند روز دیگه به جمع شما ملحق میشم :10:
من بین hp 6090 و msi gx680 مردد بودم ولی دیروز با هر دوتاشون کار کردم....
نرمی کیبرد ها که مثل هم بود مشخصات هم مثل هم بود ولی msi رم 12 داشت ولی خیلی سنگین تر بود تازه ضاهرشم تقریبا دخترانه بود که نمی تونم ببرمش دانشگاه یقینا (hp) برمیدارم. :5:
وقتی خریدم هر سوالی باشه در خدمتم.....

تازه یه گارانتی خوب هم تو اصفهان پیدا کردم با این که 1530 میداد ولی کلی اشانتون مثل کیف و موس و غیره hp هم میداد و می گفت جلوی خودمون بزنش زمین خوردش کن اگه نشه درستش کنی 90 درصد پولتو برمیگردونیم. :27:
3 ساله دیگه میزنمش زمین و نوشو میگیرم. :21:

ببخشید من اصفهانم . این گارانتی کجاست؟ممنون

emofaboy
16-07-2011, 19:29
اونجا که گفتی رفتم 6070 تموم کرده بود.
مینبردش b2 زده،یعنی از اون مشکل داراست؟
بایوس هم که لینکشو شما زحمت کشیدی گذاشتی دانلود کردم(اولیشو دانلود کردم).بعد از نصب بایوس هم فن زیاد کار میکنه اشکال نداره؟
سریال نامبر رو هم چک کردم ریفرنیست.
ُSN:5CZ1140YZQ
PN:LC946EA
با گرانتی مهتاب گرفتم 6070se
اشگال نداره b2 باشه یا باید b3 باشه؟

تمام نوت بوک هایی که از اول مارس تولید شدن مشکلی ندارن و اونایی هم که مشکل داشتن تعدادشون خیلی کم بود وسزیع جمع آوری شدن ....
نه revision b3 هست و مشکلی نداره...
اگه تو cpu-z b2 نشون می ده به خاطراین هست که ID چبپ نمی تونه دقیق شناسایی کنه وگرنه همون b3 هست...
دقیقا مثل نوت بوک خودم...
چک کن ببین تو power option تنظیمات فن روی active باشه...
cool sense رو هم بزار روی optimized....

emofaboy
16-07-2011, 19:55

ببینید دوست شما اگر می خواین موقعی که سیستم در حالت idle قرار داره screen یعد از اون زمانی که شما تعیین می کنین خاموش بشه می تونین از طریق power options>balanced>change plan setting>turn off the display تغییرات مورد نظر اعمال کنین...
اما اگر می خواین زمانی که مثلا سیستم در حالت دانلود هست وقتی نوت بوک رو می بندین سیستن همچنان روشن بمونه و به دانلود کردن ادامه بده می تونین از طریق این مسیر تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید....
change advance power setting>power button and lid>lid close action هر دو گزینه رو روی do not things قرار بدین....

yas44co
16-07-2011, 21:06
ببخشید من اصفهانم . این گارانتی کجاست؟ممنون

برای شما پیغام خصوصی شد دوست عزیز لطفا صندوق ورودی خود را نگاه کنید.

اگه کسی قیمت ارزون تر توی اصفهان داره خوشحال می شم پخ کنه.

:5::5::5::5:

babialex
16-07-2011, 22:55
چرا دوستانی که از این لپ تاپ تعریف میکنند درباره انعکاس نور زیاد این لپ تاپ چیزی نگفتند یا نظری نمیدن ؟

آیا برای شما هم اینقدر انعکاس نور داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقع خرید این لپ تاپ باید چه نکاتی رو دقیقتر دید و بررسی کرد ؟

emofaboy
16-07-2011, 23:12
چرا دوستانی که از این لپ تاپ تعریف میکنند درباره انعکاس نور زیاد این لپ تاپ چیزی نگفتند یا نظری نمیدن ؟

آیا برای شما هم اینقدر انعکاس نور داره ؟

موقع خرید این لپ تاپ باید چه نکاتی رو دقیقتر دید و بررسی کرد ؟

بینید دوست عزیز همون طور که عرض کردم تمام چیزهایی که ممکن بود تصور مشکل یا عیب در موردشون پیش بیاد در این سری برطرف شده و واقعا به سختی میشه مشکلی هر جند کوچک پیدا کرد...
قطعا تمام مدل هایی که برای دوستانتون خربداری کردین مربوط به سال 2009 و یا قبل ازاون میشه.... درست زمانی که اچ پی در سری dv6 از چیپ های گرافیکی Nvidia استفاده می کرد که گرمای بسیار بالایی تولید می کردن و پرفورمنس سیستم رو به شدت تحت تاثیر قرار می دادن...
این موضوع تاجایی پیش رفت که اعتبار برند اچ پی و سری dv6 رو به شدت زیر سوال برد و دیگه کمتر کسی حاضر می شد سمت اچ پی به خصوص این سری بره...
با تغییر رییس اچ پی و اومدن لئو اپوتکر بسیاری از سیاست های این کمپانی هم تغییر کرد و دقیقا بعد از اون بود که در بخش تولید کامپیوترهای این شرکت تغییرات بسیاری در استفاده از قطعات برای تولید نوت بوک پبش اومد و بکی از اون ها هم استفاده ازچیپ های گرافیکی ati/amd radeon در ساختار گرافیکی نوت بوک ها بود...
به دلیل گرمای بسیار کمتر،مصرف برق پایین تر ، ساپورت رنگ بالاتر ،پرفورمنس عالی و ......
پس می بیند که تغییرات زیادی در تولید بخش notebook/pc این شرکت اتفاق افتاده و ذهنیت قبلی شما در این مورد کاملا اشتباه هست و نیاز به بازنگری داره....توضیحات زیاد بزارین به همین مقدار بسنده کنم....
در مورد asus هم کاملا باهاتون موافقم...
برند فوق العاده عالی هست اما در بخش نوت بوک هنوز به پای بزرگان این عرصه نمی رسه و هنوز خیلی ظرفیت برای تکمبل شدن داره....
من برای خرید پیشنهاد نمی کنم نه به این دلیل که ممکن بد باشه نه فقط به این علت که با گزینه ها ومدل های بهتری روبه رو هستین...
در مورد گارانتی هم همون جور که می دونین اچ پی گارانتی و ساپورت رسمی تو ایران نداره اما چون شما یا یه برند حرفه ای و درجه 1 طرف هستین می تونین در مورد گارانتی کمی از نگرانی تون کم کنین چون واقعا احتمالش کم کار به استفاده از گارانتی برسه اگر چه هر چقدر هم ریسک خرابی کم باشه باز هم مهمه....
در مورد صفحه نمایش هم باید عرض کنم به دلیل تکنولوژی brightview که به کار رفته واقعا کیفیت و تفکیک رنگها بسیار عالی هست ...
زاویه دید عالی نیست ولی به هیچ وجه طوری نیست که بشه بهش گفت عیب و مثل بقیه LED ها هست...
من که روزی 16 ساعت استفاده می کنم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم و کاملا راضی کننده هست ....
از یک سری از بچه ها هم که گفته بودن صفحه نمایش افتضاحه خواهش می کنم زیاده روی نکنن چون واقعا اینطوری نیست....
این رو هم بگم من نه تعصبی رو این برند ندارم و کلا بدم می آد از چیزی به نام تعصب...
هر چی گفتم اون چیزی بوده که دیدم و کاملا قابل لمس بوده برام واغراق تو کار نبوده.....
ضمنا دوست عزیز این عکس ها تو اوج آفتاب گرفته شده و به هیچ وجه نمی تونه ملاک قضاوت باشه...

persianboys
16-07-2011, 23:28
کسانی که این مدل رو دارند مال شما هم مادربردش b2 است؟

yas44co
16-07-2011, 23:40
قبلا خودم برای گرما نگران بودم ولی امروز یکی دوستام لپ تاپ ایسوزشو آورد خونمون بعد 2 ساعت جوری داغ شد که که تاچ پد داشت باد میکرد گفتم طوری نیست که اینجوریه گفت من 3 ساله دارم ازش کار میکشم و چیزیش نشده......
حالا دیگه خیالم برای بازی crisis و کار سنگین راحت شد.اون که ایسوز قدیمی بود حالا این که hp High-ended هست.
اینو گفتم که خیاله شما هم کمی تا حدودی راحت بشه!!! :46::46:

emofaboy
16-07-2011, 23:54
آقابون مدیران،همکاران،و بخصوص جناب moderator که به ما لطف!!! دارن معلوم هست در چه حالی هستین؟؟؟
چرا پست ها رو تایید نمی کنین؟؟؟؟گرفتین مارو...
چیزی که کم و کسر ندارین آب هویج بستنی چیزی خواستین بگین بیارم براتون یه وقت تعارف نکنین...

yas44co
16-07-2011, 23:54
کسانی که این مدل رو دارند مال شما هم مادربردش b2 است؟

بله فابریک ماله همه همینه ولی میگن با نصب ویندوز و بایوس b3 نشون میده و درست میشه.
دوستان یه تست بکنن ببینن مشکل رفع شده یا نه؟؟؟؟ :11:

emofaboy
17-07-2011, 00:05
سلام دوست من نتونستم پ-خ بدم و بپرسم شرمنده اینجا (به اجبار) میپرسم :
میخواستم بپرسم شما کجارو پیشنهاد میکنین برای خرید والبته من مدل 6080 میخوام بردارم اگه خدا بخواد :دی
که هم قیمت مناسبی داشته باشه همم خیاله ادم برای چیزی که میخره راحت باشه...
در ضمن من تهران هستم.... :20:

دوست عزیز به علت این که شما عضو جدید هستید من نمی تونم پی ام خصوصی بدم ....
این جا هم نمیشه آدرس داد ....
e-mail بدین...

emofaboy
17-07-2011, 00:12
بله فابریک ماله همه همینه ولی میگن با نصب ویندوز و بایوس b3 نشون میده و درست میشه.
دوستان یه تست بکنن ببینن مشکل رفع شده یا نه؟؟؟؟ :11:

نه دوست عزیز چنین چیزی نیست...
من خدمت دوست عزیز دیگری هم عرض کردم به دلیل عدم شناسایی دقیق ID چیپست مادربورد با نصب وبندوز هم همون B2 شناسایی می شه اما در اصل B3 هست و مشکلی در این مورد نیست....
پس به هیچ عنوان کسی نگران نباشه....

concordx
17-07-2011, 00:48
ادای منو در می آری ؟؟؟:31:

میگم زرنگی میگی نه.
زود مطلبو میگیریا.
شوخی بود عزیز.:31:

yas44co
17-07-2011, 01:03
همان طور که می دانید وین 7 فقط تا 2گیگ رم را استفاده میکند.
برای برطرف كردن محدوديت ساپورت رم 4 گيگابايتي به بالا در ويندوزها میتونید از نرم افزاره زیر استفاده کنید و از تمامه این 8 گیگ رم استفاده کنید. :11::11::11:

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

همان طور که می دانید وین 7 فقط تا 2گیگ رم را استفاده میکند.
برای برطرف كردن محدوديت ساپورت رم 4 گيگابايتي به بالا در ويندوزها میتونید از نرم افزاره زیر استفاده کنید و از تمامه این 8 گیگ رم استفاده کنید. :11::11::11:

aliondvd
17-07-2011, 04:34

دوست عزیز می تونید از این نرم افزار استفاده کنید.

از نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition v6.0 که توی چند پست قبلی گذاشتم استفاده کنید .

emofaboy
17-07-2011, 09:53
دوست عزیز (farazfar) به دلیل این که آی دی عوض کردم در حال حاضر امکان پیغام خصوصی نداره...
امیدوارم بزودی بتونم پاسخ تون رو بدم....

ali_just
17-07-2011, 11:27
سلام
من این لپ تاب رو دارم
این لپ تاب 2 تا گرافیک داره
من میخوام بازی mafia 2 رو با گرافیک 1 gig اجرا کنم نمیشه
ولی با اون یکی میشه که 64 mg
خواهش میکنم راهنمایی کنید

emofaboy
17-07-2011, 12:24
سلام
من این لپ تاب رو دارم
این لپ تاب 2 تا گرافیک داره
من میخوام بازی mafia 2 رو با گرافیک 1 gig اجرا کنم نمیشه
ولی با اون یکی میشه که 64 mg
خواهش میکنم راهنمایی کنید

دوست عزیز روی دسکتاپ کلیلک راست کنین و از طریق configure switchable graphics گزینه high performance رو که مربوط به کارت گرافیک اختصاصی می شه انتخاب کنید....
البته این در صورتی هست که درایور ati catalyst رو نصب کرده باشین....

emofaboy
17-07-2011, 15:13
میگم زرنگی میگی نه.
زود مطلبو میگیریا.
شوخی بود عزیز.:31:

بابا این حرفا چبه زرنگی از خودتونه ...:31:
ما هنوز مونده به شما برسیم ....
البته زرشک :27:.
ها ها ها ....:21:

cs16
17-07-2011, 15:36
سلام
میدونم جاش اینجا نیست اما میشه دوستان راهنمایی کنن ؟

میشه شارژ 6090ee رو برای یه مدتی وصل کرد به 1155ee ? :31::31::31:

شارژ 1155 رو گم کردم ...میخام از این استفاده کنم تا یکی برای اون بگیرم.... مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون

yas44co
17-07-2011, 16:01
اچ پی با طراحی و ساخت لپ تاپ پاویلیون dv6-6090 به تعهدات خود جهت ارائه یک سیستم قابل حمل با عملکرد بصری فوق العاده بالا پایبند است. این لپ تاپ توازن بین اندازه و عملکرد را برای یک لپ تاپ مخصوص پخش برنامه های سرگرم کننده رعایت کرده است. این یک لپ تاپ 15.6 اینچ است که نمایشگر آن HD بوده و در دنیای سیستم های سرگرم کننده مدرن یک نمایشگر قدرتمند و فوق محکم محسوب می شود.

اچ پی Pavilion dv6-6090ee لپ تاپی با سرعت دلخواه شما که:

• پاسخگوی نیاز شما در طراحی و سبک، با قابلیت حمل آسان
• مجهز به پردازنده 2 GHz Intel Core i7-2630QM همراه با فناوری توربوی پیشرفته جهت ارائه چندین عملکرد همزمان
• سهولت در اجرای عملکردهای روزانه با موتور ویندوز 7
• نمایشگر 15.6 اینچ diagonal High-Definition Brightview LED
• طراحی صنعتی با الگوی مات بسیار مقاوم، رنگ بدنه ی استاندارد
• سبکی فوق العاده زیبا در پنل کناری، بالا و داخلی باتوجه به نوع رنگ بدنه
• صفحه کلید و پدلمسی هماهنگ با بدنه
• لوگوی HP که بمحض روشن کردن سیستم درخشندگی خود را به رخ می کشد
• کارت گرافیک AMD Radeon HD 6770M با عملکردی سریع

سیستمی کامل برای اجرای برنامه های سرگرم کننده که از این پس می توانید دنیای دیجیتال جدیدی را با قابلیتهای DV6-6090 تجربه کنید و از آن لذت ببرید:
• آخرین فناوری داخلی شبکه Wi-Fi با شاخه Wireless-N2
• دوربین داخلی HP TrueVision با کارایی خارق العاده در محیط کم نور همراه با میکروفون داخلی برای چت
• سیستم صوتی پخش صدای دالبی Dolby Advanced Audio
• پورت قدرتمند HDMI 1.3b جهت اتصال لپ تاپ به نمایشگرهای خارجی یا تلویزیون های HD TV3, 4

برنامه های سرگرم کننده را لمس کنید:

در این لپ تاپ نرم افزار ویژه MediaSmart نصب شده که باعث می شود دنیای دیجیتال تازه ایی را با سرانگشت خود لمس کنید. با این لپ تاپ دیگر لزومی ندارد برنامه های محبوب خود را فقط در خانه تماشا کنید. این لپ تاپ با قابلیت حمل آسان می تواند هرکجا که باشید در قالب یک سیستم سرگرم کننده ی همراه، برنامه های محبوب تان را پخش کند. از فیلم های سینمایی HD لذت ببرید. موسیقی موردعلاقه تان را گوش دهید، ویدیوهای خود را ویرایش کنید و آنها را به شبکه های اجتماعی آپلود کنید. ضمن اینکه می توانید عکس ها و فیلم های خانوادگی خود را با دوستان و عزیزانتان در سراسر دنیا به اشتراک بگذارید.

قابلیتهای منحصر به فرد DV6-6090ee

• پشتیبانی از کارت شبکه داخلی 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
• مجهز به محافظ داخلی هارد HP ProtectSmart Hard Drive درصورت سقوط احتمالی دستگاه که به محض تشخیص موقعیت جهت حفظ داده های شما هارد را قفل می کند.
• دسترسی سریع به فایلها از طریق پورت دوکاره و پرسرعت eSATA
• فناوری LightScribe درایو برای طراحی و الصاق برچسب بر روی DVD یا CD
• دارنده گواهینامه معتبر Energy Star

این لپ تاپ مجهز به باتری 6 سلولی لیتیوم یون با ولتاژ 10.8 ولت است که 420 گرم وزن دارد. سایر ویژگیهای آن عبارتند از حداکثر 8 گیگ حافظه DDR3، هارد 1 TB ساتا با سرعت 5400 rpm می باشد. درایو اپیتکال آن از نوع بلوری رام دولایه است. خاطرنشان می کنیم که این لپ تاپ مجهز به پدلمسی با قابلیت مولتی تاچ جسچر است که دارای کلید مخصوص خاموش/روشن می باشد. شیار کارت این دستگاه از بسیاری از کارتهای حافظه با فرمتهای مختلف پشتیبانی می کند. کارت خوان Digital Media آن برای کارتهای Secure Digital و کارتهای Multimedia انتخاب شده است. در این سیستم علاوه بر پورت HDMI، دو عدد پورت USB 2.0 و دو عدد پورت USB 3.0 و یک پورت VGA تعبیه شده است. این لپ تاپ به ماجولار بلوتوث و شبکه بی سیم 802.11 b/g/n تجهیز شده است. خلاصه اینکه لپ تاپ پاویلیون dv6-6090ee، 2.9 کیلوگرم وزن دارد که به راحتی قابل حمل است.

پردازنده Intel Core i7-2630QM
این تراشه یک پردازنده پرسرعت چهارهسته ای رایانه های همراه است که برپایه معماری SandyBridge ساخته شده است. این پردازنده با پشتیبانی از قابلیت Hyperthreading قادر است 8 رشته را بطور همزمان اجرا کند، بنابراین این امر موجب کارایی بهتر pipeline می شود. پردازنده 2630QM در مقایسه با پردازنده های چهارهسته ایی قبلی Clarksdale، هم اکنون با فن آوری 32 نانومتری تولید می شود و از کارت گرافیک داخلی و قابلیت AES پشتیبانی می کند.
معماری Sandy Bridge یکی از تحولات عظیم در عرصه فن آوری تراشه های لپ تاپ است که موفقیت بزرگ معماری Arrandale محسوب می شود. جالبترین و قابل توجه ترین پیشرفته های اعمال شده در این معماری به ساختار جدید 265 بیت AVX، بهبود سرعت Turbo 2.0 و نیز بکار بردن کارت گرافیک داخلی در هسته 32 نانومتری سی پی یو اشاره می شود.
در این تراشه کارت گرافیک Intel HD Graphics 3000 گنجانده شده که سریعتر از مدل قبلی Intel HD Graphics در سی پی یوهای Arrandale می باشد. بنابراین این تراشه گرافیکی جدید از عملکرد جدید و قدرتمند این پردازنده حکایت می کند. حاطرنشان می کنیم که این تراشه گرافیکی با فن آوری 32 نانومتری طراحی شده و حافظه نهان و پرسرعت level 3 را با هسته های سی پی یو به اشتراک می گذارد. سرعت این پردازنده از 650 تا 1100 مگاهرتز (توربوی پیشرفته) می باشد.
بعلاوه یک کنترل کننده حافظه دو کانانه پیشرفته ی DDR3 بر روی قالب سی پی یو تعبیه شده که دو بخش CPU و GPU از آن بهره می برند.
عملکرد این تراشه حدود 10 تا 15 درصد سریعتر از سرعت پردازنده های Core i7 مبتنی بر Clarksfield می باشد. بنابراین این پردازنده سریعتر از تراشه های چهارهسته ایی Core i7-920XM عمل می کند. شایان ذکر است که میزان مصرف برق آن همراه با کارت گرافیک داخلی بکاررفته در آن، 45 وات گزارش شده است.

کارت گرافیک AMD Radeon HD 6770M
کارت گرافیک AMD Radeon HD 6770M موسوم به ATI Mobility Radeon HD 6770 یک تراشه گرافیکی پرسرعت کلاس متوسط لپ تاپ هاست که از فناوری DirectX 11 پشتیبانی می کند. این لپ تاپ جایگزین HD 5770 شده است، با این تفاوت که از سرعت ساعت بالاتر با 80 شدر بیشتر، بعلاوه Eyefinity و رمزگشای ویدئویی جدید UVD3 پشتیبانی می کند. عملکرد سه بعدی این تراشه نسبت به مدلهای قبلی بسیار پیشرفته تر است. این تراشه حتی به لحاظ ارائه عملکرد قدرتمند سه بعدی نسبت به مدل 5770 برتری دارد. بنابراین در اجرای بازیهای مدرن و برنامه های گرافیکی و صنعتی کارایی خوبی دارد. این لپ تاپ با کمک تراشه گرافیکی 6770M به شما این امکان را می دهد تا بازیهای دلخواه خود را در رزولوشن 1366 x 768 بسیار روان اجرا کنید. حتی بازیهایی مانند مافیا 2 با رزولوشن بالا و ارائه جزئیات بسیار زیاد قابل اجرا می باشد.
رمزگشای ویدیویی جدید UVD3 قابلیت رمزگشایی فایلهای MPEG-4 AVC/H.264, VC-1, MPEG-2, Flash را دارد و درحال حاضر از کدک ویدئوهای اچ دی (Multi-View (MVC و (MPEG-4 part 2 (DivX, Xvid بر روی کارت گرافیک پشتیبانی می کند.
علاوه بر آن، مجهز به کنترلر صوتی HD جهت انتقال (HD Audio (TrueHD / DTS Master Audio از طریق پورت قدرتمند HDMI و DisplayPort می باشد. این تراشه به فناوری AMD HD3D جهت پشتیبانی از فایلهای بلوری سه بعدی و نمایشگرهای سه بعدی (داخلی و خارجی) تجهیز شده است. این کارت در سایه تراشه گرافیکی Eyefinity قادر است از پنج نمایشگر به طور همزمان پشتیبانی کند. بنابراین شما می توانید با داشتن چند خروجی Displayport لپ تاپ خود را به پنج نمایشگر متصل کنید.
میزان برق مصرفی کارت گرافیک 6770 مشابه 5770 است که برای لپ تاپهای 15 اینچی به بالا مناسب است.

yas44co
17-07-2011, 16:12
این پست قبل رو برای این گذاشتم که اساتید سوال هایی رو که فقط با خواندن مشخصات این هیولا به راحتی پاسخ داده میشن رو به این پست رجوع بدن. :11: :40: :11:

اینو که چند جا گفته اند به صورت مشترک با usb داره اصلا به چه دردی میخوره اگه میشه خودمو روشن بفرمایید؟؟؟؟

دسترسی سریع به فایلها از طریق پورت دوکاره و پرسرعت eSATA

emofaboy
17-07-2011, 16:29
سلام

شارژ 1155 رو گم کردم ...میخام از این استفاده کنم تا یکی برای اون بگیرم.... مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون

نه مشکلی نیست می تونین استفاده کنین....

hamed2002a
17-07-2011, 17:03
سلام
کسی تویه شیراز آدرس یه جای قابل اعتماد برای خرید رو داره که گارانتی هم یکنه ؟
ایمیل هم میگذارم hamed2002a@gmail.com

yas44co
17-07-2011, 17:08
سلام

ممنون

دوست عزیز اگه سوکتش بهش بخوره که به احتماله زیاد میخوره هیچ مشکلی پیش نیاد و به راحتی شارژ میشه.
فقط به دلیل فرق داشتن میلی آمپرهاشون سریع تر شارژ میشه!!
مثله اینه که باتری n73 رو با شارژره n95 شارژ کنی چون نوع باتری ها یکی هست......:46::46:

yas44co
17-07-2011, 17:24
سلام
کسی تویه شیراز آدرس یه جای قابل اعتماد برای خرید رو داره که گارانتی هم یکنه ؟
ایمیل هم میگذارم hamed2002a@gmail.com

من خودم اصفهانم ولی شاید این لینک به شما کمک کنه:

:20::20:

yas44co
17-07-2011, 17:32
یک سری فروشنده ها اینجا قیمت خودشونو اعلام میکنند گفتم شاید به درد بخوره:

:11: :11: :11: :11:

ali_just
17-07-2011, 18:17
دوست عزیز روی دسکتاپ کلیلک راست کنین و از طریق configure switchable graphics گزینه high performance رو که مربوط به کارت گرافیک اختصاصی می شه انتخاب کنید....
البته این در صورتی هست که درایور ati catalyst رو نصب کرده باشین....

منم همین کارو میکنم که بازی اجرا نمیشه
سیستم میهنگه
مگر اینکه با گرافیک 64 بازی کنم
راهنمایی کنید
خواهش میکنم

bas ali
17-07-2011, 18:43
منم همین کارو میکنم که بازی اجرا نمیشه
سیستم میهنگه
مگر اینکه با گرافیک 64 بازی کنم
راهنمایی کنید
خواهش میکنم
شاید power option روی حالت پاور سیور هست
مطمین بشین روی حالت های پرفورمنس باشه

binahayat_m
17-07-2011, 19:19
سلام
دوستان عزیز
فکر کنم اینجا جاش نباشه ،
اما کسی از دوستان می دونه که چه جوری ، می تونم با لپ تاپ و کامپیوتر ، همزمان از یه مودم (Asus AM604) استفاده کنیم و به نت وصل شیم،
یه سیم lan داره و یه سیم usb ؟
ممنونم

inen
17-07-2011, 19:20
بابا تو روانت خیلی پریشه یادم باشه یه کلاس خصوصی تایپ و گفتار درمانی واست بزارم از این فلاکت در بیای...:27:
به تو هم ربطی نداره من با چه آی دی میام.....ها ها ها ...
عرضم به فضولت که :
...

این چه وضع جواب دادنه !!!!!!!!!!! همون بهتر پستاتو تایید نکنن ، :5: بعد به من می گه ، اصلا اعصاب ندارم :32:از جلو چشمام خفه شو :31:
آخرین بارت باشه ها ها ها ... می کنیا !!! اصلا نمیاد بهت :21:

چند بار بگم وقتی بک آپ گرفتی دیگه نیازی به اون درایو نیست و باید پاک بشه....من ازت سئوال می کنم چه جوری می شه hidden شون کنم بدون پاک کردن ، تو می گی پاک کن !!!

inen
17-07-2011, 19:31
سلام
دوستان عزیز
اما کسی از دوستان می دونه که چه جوری ، می تونم با لپ تاپ و کامپیوتر ، همزمان از یه مودم (Asus AM604) استفاده کنیم و به نت وصل شیم،
ممنونم
دوست من مودمت باید wireless باشه تا بتونی بطور همزمان هم با کامپیوتر هم لپ تاپ ، به اینترنت متصل بشید ...

اگه مدل ایسوسی که گفتی این باشه : می تونی اون کاری که می خوای انجام بدی ...

salar_aziz
17-07-2011, 20:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
بلوتوث سیستم من مشکل پیدا کرده و وقتی میخوام چیزی بفرستم به مثلا بلوتوث موبایلم بلوتوث گوشی رو پیدا میکنه ولی این ارور رو میده!!
(ممکنه کامل توضیح بدید که دوباره مزاحم نشم و نپرسم و پست نزنم و...:31:)

binahayat_m
17-07-2011, 20:29
دوست من مودمت باید wireless باشه تا بتونی بطور همزمان هم با کامپیوتر هم لپ تاپ ، به اینترنت متصل بشید ...

اگه مدل ایسوسی که گفتی این باشه : می تونی اون کاری که می خوای انجام بدی ...

ممنونم
نه این مدل وایرلس هستش ، اما برای من بدون وایرلس هست !
فکر کنم بشه ،
نیاز به تنظیمات داره ، که بلد نیستم!

cs16
17-07-2011, 21:43
دوست عزیز اگه سوکتش بهش بخوره که به احتماله زیاد میخوره هیچ مشکلی پیش نیاد و به راحتی شارژ میشه.
فقط به دلیل فرق داشتن میلی آمپرهاشون سریع تر شارژ میشه!!
مثله اینه که باتری n73 رو با شارژره n95 شارژ کنی چون نوع باتری ها یکی هست......:46::46:

تفاوت اندازه شارژر هارو دیدم گرخیدم :31:

شارژش پیدا شد شارژ 6090 اندازش 2 برابر 1155 بود :31::31::31:

ali_just
17-07-2011, 23:53
شاید power option روی حالت پاور سیور هست
مطمین بشین روی حالت های پرفورمنس باشه

با حالت power option اجرا مبشه
با حالت hight perfrmance اجرا نمیشه
مطمئنم رو حالت hight perfrmance هست
کسی mafia 2 نصب کرده ؟؟؟؟

concordx
18-07-2011, 00:14
دوست عزیز می تونید از این نرم افزار استفاده کنید.

از نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition v6.0 که توی چند پست قبلی گذاشتم استفاده کنید .

سلام.
خوب این چه کاریه؟؟؟
وقتی میخواین مانیتور رو خاموش کنید FNو F4 رو بزنید که مانیتور رو خاموش میکنه و میره برا مانیتور خارجی.
به همین راحتی.

concordx
18-07-2011, 00:24
سلام

ممنون

(دوستان لطفا در نظرات و پیشنهاداتی که میدین کمی تامل بفرمایید و بدون تحقیق صحبتی نشه که یه جون بخاد متضرر مالی بشه).

عزیز اینکه میفرمایید باید ببینید پشت باطری هردوشون چه اطلاعاتی نوشته و از جمله مقدار جریان کشی از آداپتور و ولتاژنامی ورودی که همان ولتاژ خروجی آداپتور می شود که اینو پشت آداپتور نوشته.
دقت کنید که این باطری ها از نوع اینفو لیتیومی هستند و به این راحتی ها صدمه نمی بینند اما همین باطریها با سیستم در ارتباط هستند دارای چیپهای ظریفی می باشند که اگر آداپتوری با جریان دهی بیشتر به آنها وصل شود باعث معیوب شدن آن میگردد .
اگر قرار بود هر آداپتوری رو به هر سیستمی بزنیم خوب بود دیگه.
من باطری موبایلمو به یه 100 ولت دی سی وصل میکردم و در 1 ثانیه اونو شارژ میکردم.:31:
که چنین نیست.

concordx
18-07-2011, 00:30
یک سری فروشنده ها اینجا قیمت خودشونو اعلام میکنند گفتم شاید به درد بخوره:

:11: :11: :11: :11:

yas44co جان دستت درد نکنه اما این میهن مارکت بیشتر یه شوخیه تا یه سایت فروشنده.
من تا حالا چند تا کالا خواستم و تماس گرفتم و اونا گفتن ما نداریم و من گفتم خودتون قیمت دادین و اونا جواب میدن نه ما قیمت دادیم به نسبت ارزش دلار که بالا رفته گفتیم حتما این قیمتشه وگر نه الان نداریم.
کلا سایت رو پر کردن.
قیمتها هم همه نجومی.

3D.ARCHITECTURE
18-07-2011, 01:49
آقا من خیلی گشتم ولی تا حالا رقیب جدی برای این غول hp 6090 پیدا نکردم.
لطفا اگه رقیب جدی داره که بتونه شکستش بده بگید؟؟؟؟؟:11:

---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------

راستی من الان تو سایت دیدم قیمت از 1.450 تا 1550 بود!!!!!!!!!!!
نمی دونم از کجا بگیرم؟؟
اصلا شاید بیخیال گارانتی شم.شما نظرتون چیه؟؟؟

---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------

yas44co جان دستت درد نکنه اما این میهن مارکت بیشتر یه شوخیه تا یه سایت فروشنده.
من تا حالا چند تا کالا خواستم و تماس گرفتم و اونا گفتن ما نداریم و من گفتم خودتون قیمت دادین و اونا جواب میدن نه ما قیمت دادیم به نسبت ارزش دلار که بالا رفته گفتیم حتما این قیمتشه وگر نه الان نداریم.
کلا سایت رو پر کردن.
قیمتها هم همه نجومی.
پایین ترین قیمتی که شما ازش دراین چنده؟؟؟؟؟آره میهن مارکت بهش اعتباری نیست.
ممنون

3D.ARCHITECTURE
18-07-2011, 01:55
قیمت توی سایت میهن مارکت 1450 ولی تو لیست خود سایتی که این قیمتو داده 1.610زده!!

aligsm
18-07-2011, 02:26
با درود
من اچ پي 6080 خريدم ديروز
يه نكته كه ذهنمو مشغول كرده اينه كه سقف گرمايي كه ميتونه داشته باشه و بيشتر از اون واسه دستگاه مضره چيه؟
من با اسپيدفن كه تست كردم موقع بازي تا هشتاد هم ميره
چون موقع خريد اين فروشنده خودشو كشت كه منو منصرف كنه و جنس ايسوسش رو بندازه بهم هي ميگفت خراب ميشه
ممنون جواب ميدن و اينكه اولين كارايي كه بايد انجام بدم چيه؟
ريكاوري؟ و ديگه؟

cs16
18-07-2011, 03:04
سلام :21:

یک مشکل :31::31::31:

امروز داشتم تایپ میکردم رو کلید های چپ و راست زدم انگار قاب دور دوکمه هاش شل هست و داره بلند میشه... :41:

دلیلش ؟ مال من اینطوریه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟ :13:

فردا میبرمش گارانتی احتمالان وایسم تا بهم بدن اش دیگه ؟ :27: پیچ سفت کردن که کاری نداره :31: ... البته گارانتی الماس هست :41::41:

ubtik
18-07-2011, 03:09
دوست عزیز به علت این که شما عضو جدید هستید من نمی تونم پی ام خصوصی بدم ....
این جا هم نمیشه آدرس داد ....
e-mail بدین...

خیلی ممنون عجب دردسری درست کردن برای ما :دی
Email : behnoot[@]gmail[.]com

aliondvd
18-07-2011, 05:13
سلام.
خوب این چه کاریه؟؟؟
وقتی میخواین مانیتور رو خاموش کنید FNو F4 رو بزنید که مانیتور رو خاموش میکنه و میره برا مانیتور خارجی.
به همین راحتی.

دوست عزیز توی 6090 نیاز به fn نیست با همون f4 مانیتور رو می شه سویچ کرد ولی بعد از 4-5 ثانیه ارور می ده که هیچ مانیتور خارجی پیدا نشد و دوباره مانیتور روشن می شه.

تنها راهش همون استفاده از نرم افزاره

inen
18-07-2011, 10:12
با درود
من اچ پي 6080 خريدم ديروز
يه نكته كه ذهنمو مشغول كرده اينه كه سقف گرمايي كه ميتونه داشته باشه و بيشتر از اون واسه دستگاه مضره چيه؟
من با اسپيدفن كه تست كردم موقع بازي تا هشتاد هم ميره
چون موقع خريد اين فروشنده خودشو كشت كه منو منصرف كنه و جنس ايسوسش رو بندازه بهم هي ميگفت خراب ميشه
ممنون جواب ميدن و اينكه اولين كارايي كه بايد انجام بدم چيه؟
ريكاوري؟ و ديگه؟
دوست من شما می تونید یه کول پد براش بذارید
من یه کول پد 9000 تومانی خریدم و وقتی که بعد از 4-5 ساعت بازی میام با اسپید فن تست می گیرم ، دما از 68 بالاتر نمی ره ...
کلا حداکثر دمایی که برای قطعات سیستم نرماله به این شکل هست :
cpu 105 , graphics 75 .motherboard 100

در مورد اینکه چب کارایی باید انجام بدی ، تو صفحات قبل دوستان مفصلا توضیح دادن ..
باید
اول با recovery Manager ، یه بک آپ بگیری ( 2 تا دی وی دی ناین یا 4 تا دی وی دی معمولی نیاز داری )
دوم از پوشه ی SwSetup در درایو c ، یه کپی یا رایت بگیری
سوم اگه دوس داری با برنامه ی Acronis Disk Director Home یه پارتیشن جدید ایجاد کن و البته اگه مایلی ، می تونی بعد از بک آپ گرفتن از درایو D که با نام recovery هست ، اون رو هم با اکرونیس پاک کنی ( البته فرقی نمی کنه که پاک کنی یا نه )

* قبل از مرحله سوم ، اگه کار گرافیکی سنگینی داری و ویندوز ارجینال خود لپ تاپ که نسخه home است جوابگوت نیست ، می تونی Ultimate نصب کنی ... البته به نظر برای اولین بارم شده تو عمرمون از یه ویندوز ارجینال استفاده کنیم بد نباشه !!!!

mazmaz66
18-07-2011, 12:14
با سلام مارک رم لپتاپ 6090 اچپی چیه؟؟؟؟ ( سامسونگ؟--- میکرون تکنولوژی؟--ترنسند؟؟؟)

aliondvd
18-07-2011, 17:19
با سلام مارک رم لپتاپ 6090 اچپی چیه؟؟؟؟ ( سامسونگ؟--- میکرون تکنولوژی؟--ترنسند؟؟؟)

سلام دوست عزیز
گذینه ی 2 یعنی میکرون تکنولوژی صحیح است:20:

2 تا رم 4 گیگ داره

persianboys
18-07-2011, 18:09
من بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردم دمای سی پی یو خیلی بالا میره بین 85 تا 90 .در صورتی که هیچ کاری باهاش انجام نمیدم ،نه بازی نه برنامه ای اجرا می کنم.فن هم مدام کار میکنه با سرعت خیلی زیاد.انگار که جارو برقی تو خونه روشنه.
چیکار کنم که برگرده به حالت اولش؟:2:

! Alex !
18-07-2011, 18:25
موقع روشن شدن del رو به بزنید بعد load کنید مثل روز اول بعد سیو کنید بیرون بیاین
یعنی delet + F9 +F10 = Save=Restart

babialex
18-07-2011, 23:48
یکی میتونه مشخصات دقیق قطعات داخلی (ذکر نام برند) این لپ تاپ رو بزاره

مثلا هاردش چه برندیه ؟

و اینکه امروز رفتم قیمت کنم دیدم 6091 تفاوتش با این در نداشتن بلوری هست اما 6091 یه امکانی داشت که میتونستی باهاش از طریق وای فای فیلم و موزیک رو به تی وی وای فای دار بفرستی و بدون هیچ سیم کشی تصاویر رو روی تی وی داشته باشه با صدا

درسته ؟

omidrasool
19-07-2011, 09:40

مثلا هاردش چه برندیه ؟

و اینکه امروز رفتم قیمت کنم دیدم 6091 تفاوتش با این در نداشتن بلوری هست اما 6091 یه امکانی داشت که میتونستی باهاش از طریق وای فای فیلم و موزیک رو به تی وی وای فای دار بفرستی و بدون هیچ سیم کشی تصاویر رو روی تی وی داشته باشه با صدا

درسته ؟

یعنی 6090 این ها رو نداره .شما مطمئن هستید؟

inen
19-07-2011, 10:22
سلام ، من 6080 دارم ، فرقی ندارن : این مشخصات کامل :

CPU
Processor Name: Intel Core i7-2630QM
Original Processor Frequency: 2000.0 MHz
CPU Brand Name: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
CPU Vendor: GenuineIntel
CPU Stepping: D2
CPU Code Name: Sandy Bridge-MB SV
CPU Type: Production Unit
CPU Platform: Socket G2 (rPGA988B)
Number of CPU Cores: 4
Number of Logical CPUs: 8

Motherboard
Motherboard Model: Hewlett-Packard 1657
Motherboard Chipset: Intel HM65 (Cougar Point)
Motherboard Slots: 4xPCI Express x1, 4xPCI Express x2, 1xPCI Express x8
PCI Express Version Supported: v2.0
USB Version Supported: v3.0

[B]Mainboard
Mainboard Manufacturer: Hewlett-Packard

Battery
Battery Location: Primary
Battery Manufacturer: 13DP-SDI
Device Chemistry: Lithium-ion
Design Capacity: 55080 mWh
Design Voltage: 10800 mV

Memory # 1
Module Size: 4096 MBytes
Memory Type: DDR3 SDRAM
Memory Speed: 666.7 MHz (PC3-10600)
Module Manufacturer: Micron Tech.

Memory # 2
Module Size: 2048 MBytes
Memory Type: DDR3 SDRAM
Memory Speed: 666.7 MHz (PC3-10600)
Module Manufacturer: Hynix (Hyundai)

Processor
Processor Manufacturer: Intel(R) Corporation
Processor Version: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
External Clock: 1333 MHz
Maximum Clock Supported: 4000 MHz
Current Clock: 2000 MHz

Video Card # 1
Video Chipset: Intel HD Graphics 3000 (Sandy Bridge GT2)
Video Card: Intel Sandy Bridge-MB GT2 - Integrated Graphics

Video Card # 2
Video Chipset: ATI RADEON HD 6770M (WHISTLER XT)
Video Memory: 1024 MBytes of SDRAM
Video Card: AMD RADEON HD 6770M [HP]

H.D.D
Drive Model: TOSHIBA MK7559GSXP
Drive Capacity: 715,404 MBytes (750 GB)
Media Rotation Rate: 5400 RPM

DVD Drive
Drive Model: hp CDDVDW TS-L633R - Lightscribe
Drive Type: DVD+R DL

Audio Adapter: Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller

[B]Network Card: Realtek PCIe GBE Family Controller

Network Card: Broadcom 4313 802.11b/g/n

منبع : خودم + برنامه HWiNFO32 3.80

arseh666
19-07-2011, 10:29
یعنی 6090 این ها رو نداره .شما مطمئن هستید؟

پولتون رو زیاد حروم نکنید .
کیفیت ساخت و قطعات سری 6000 عین هم هستند.
من خودم 6050 دارم و بیشترین کار رو ازش میکشم و نرم افزارهایی چون Catia و solid work که هم رندر میکنه و هم احتیاج به گرافیک داره و...
و هم اینکه بازیهای قوی نصب ردم دارم حال میکنم . مثل مافیا 2 و call of duty Black ops و...
در ضمن اگه dv6-6091 باشه که با ci3 هست و قابل قیاس با 6090 نیست . این لینکش

guudzila
19-07-2011, 10:46
با سلام
من مدل 6090 رو یه ماه پیش خریدم اما الان یه مشکلی دارم.
اونم اینکه موقع بوت شدن ویندوز smart hard disk check error رو میده با زدن اینتر وارد ویندوز میشه اما تا سه دقیقه کلن ویندوز هنگه و بعد با یه ارور از طرف intel rapid storge تقریبا به حالت عادی بر میگرده.
اون ارورم مربوط به همون هارد هستش.
کسی میدونه مشکل رفع شدنیه یا اینکه باید هارد تعویض بشه؟

concordx
19-07-2011, 11:40
آقا من خیلی گشتم ولی تا حالا رقیب جدی برای این غول hp 6090 پیدا نکردم.
لطفا اگه رقیب جدی داره که بتونه شکستش بده بگید؟؟؟؟؟:11:

---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------

راستی من الان تو سایت دیدم قیمت از 1.450 تا 1550 بود!!!!!!!!!!!
نمی دونم از کجا بگیرم؟؟
اصلا شاید بیخیال گارانتی شم.شما نظرتون چیه؟؟؟

---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------

پایین ترین قیمتی که شما ازش دراین چنده؟؟؟؟؟آره میهن مارکت بهش اعتباری نیست.
ممنون

سلام.
من والا قیمت جدید ندارم چون حدود یه ماهه که 6099 دارم.
اما با این میهن مارکت خیلی به مشکل برخوردم و اذیت شدم.
یه دفعه یه جنسی رو اعلام میکنن و وقتی میخوای میگن نداریم و .....

در مورد گارانتی هم والا چی بگم.....
اونایی که گارانتی معتبر دارن تازه وقتی میری سراغشون دنبال یه ایرادی تو دستگاه یا تو حرفات می گردن که بگن این جز گارانتی نیست و تقصیر خودته حالا چه برسه به این که گارانتی درست و حسابی تو ایران نداره.
من که بدون گارانتی گرفتم هیچ موردی هم ندارم.

concordx
19-07-2011, 11:47
تفاوت اندازه شارژر هارو دیدم گرخیدم :31:

شارژش پیدا شد شارژ 6090 اندازش 2 برابر 1155 بود :31::31::31:

سلام.
خوب خیلی خوشحالم که گرخیدی و این کار رو نکردی.:8:
فکر کنم خودتم موجه شدی که یه فرقهایی هست.:27:
امیدوارم موفق باشی و از این کارا نکنی.:31:

concordx
19-07-2011, 11:53
دوست عزیز توی 6090 نیاز به fn نیست با همون f4 مانیتور رو می شه سویچ کرد ولی بعد از 4-5 ثانیه ارور می ده که هیچ مانیتور خارجی پیدا نشد و دوباره مانیتور روشن می شه.

تنها راهش همون استفاده از نرم افزاره

سلام دوست عزیز شما درست میگین.
یه دوستی تو رجیستری یه کلید برا این مورد ساخته بود که با fn+f4 جواب می داد .
حالا باید برم سراغش و بپرسم و بیام اینجا بنویسم.
مرسی.

mapooli
19-07-2011, 12:07
پولتون رو زیاد حروم نکنید .
کیفیت ساخت و قطعات سری 6000 عین هم هستند.
من خودم 6050 دارم و بیشترین کار رو ازش میکشم و نرم افزارهایی چون Catia و solid work که هم رندر میکنه و هم احتیاج به گرافیک داره و...
و هم اینکه بازیهای قوی نصب ردم دارم حال میکنم . مثل مافیا 2 و call of duty Black ops و...
در ضمن اگه dv6-6091 باشه که با ci3 هست و قابل قیاس با 6090 نیست . این لینکش

این مدل که شما لینک دادین 6091ex هست که با 6091nr فرق داره !
6091nr دارای Ci7 هست و فقط بلوتوث نداره !

inen
19-07-2011, 13:30
از دوستان یکی لطف کنه بگه دیفالت تنظیمات Beat Audio Setting و قسمت Listening Exprience ، چی هست ؟
چون من دس کاری کردم ، صدا مطلوب نیست برام
ممنون

aliondvd
19-07-2011, 14:10
از دوستان یکی لطف کنه بگه دیفالت تنظیمات Beat Audio Setting و قسمت Listening Exprience ، چی هست ؟
چون من دس کاری کردم ، صدا مطلوب نیست برام
ممنون

شما به قسمت Advanced settings برو بعد گذینه ی Reset رو بزن تنظیمات همه قسمت ها کامل به حالت اول بر می گرده

yas44co
19-07-2011, 14:58
سلام بچه ها منم رسما به جمع شما پیوستم و دیشب رفتم گرفتم. :10:
من که 6080 از یه جای دیگه برداشتم به قیمت 1190 با گارانتی الماس از اصفهان فکر کنم خوب خریدم نه؟؟؟ انشاالله مبارکم باشه:27:
6090 رو هم با اون گارانتی خوب که قبلا گفتم الان 1395 میداد. اما اون گارانتی تعویض رو فقط برای 6090 میکرد هر کار کردم 6080 رو قبول نکرد. و بر عکس 6090 هیچ اشانتیونی برای 6080 نمیداد نمیدونم چرا!!! :41:
من که خدایی باهاش خیلی حال میکنم. البته یه چند تا تست سنگین هم از cpu گرفتم خیلی داغ شد ولی قدرتش هنوز دستم نیومده.
راستشو بخاین ترسیدم اخه کول پد نداشتم گفتم همین شبه اولی نزنم بپکونمش وقتی کول پد گرفتم نتیجه تست های بسیار سنگینو هم میزارم تا حال کنید....

نظرات من در باره این لپ تاپ: البته من بیشتر معایبش رو میگم چون کمتر گفته شده....
1. جای انگشت خیلی روش میمونه که البته با یه کلییر قابل حله.
2. شارژرش موقع شارژ خیلی داغ میشه.
3. اگه که سوکت شارژرش پشتش بود به نظرم راحت تر بود.
4. دامای سیستم نامساوی پخش شده سمت چپ داغ میشه ولی سمت راست وقی آب بزاری روش یخ میزنه :31:
5. من که با صداش خیلی حال کردم کی میگه کمه با JBL برابری میکنه کیفیتشو دیگه حرف نزنم بهتره .....خداست...
6. زاویه دیده صفحه نمایش خوبه با خیلی LED ها برابره ولی میتونست بهتر باشه.
7. داغیه سمت چپ هم تا حالا مناسب بوده ولی یه کول پد با فن متمایل به سمت چپ کاملا ضروریه. کول مستر خوب گیر نیاوردم وگرنه همون دیروز میگرفتم.
8. یه سری دوستان هم مثل این که با هاردش مشکل پیدا کرده اند خدا کنه برای ما پیش نیاد. یه جا hard disk protect داشت که روشن بود بهتر نیست خاموشش کنیم.
همون طور که میبینید اسم اینا رو نمیشه گذاشت مشکل.....

البته اینها نظر شخصیه و جای بحثی نداره...
چون من اگه بازم میخاستم لپتاپ بردارم همینو بر میداشتم.:40:

inen
19-07-2011, 15:51
شما به قسمت Advanced settings برو بعد گذینه ی Reset رو بزن تنظیمات همه قسمت ها کامل به حالت اول بر می گرده
ممنون دوست من
اون قسمت رو خودم می دونم ، ولی listening Exprience به حالت اول برنمی گرده و تنظیماته خودمه همچنان !!!
لطفا یکی از اون قسمت عکس بذاره ، چون عدد نداره که بگید بهم !!!

ممنون می شم ..

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

سلام بچه ها منم رسما به جمع شما پیوستم و دیشب رفتم گرفتم. :10:
من که 6080 از یه جای دیگه برداشتم به قیمت 1190 با گارانتی الماس از اصفهان فکر کنم خوب خریدم نه؟؟؟ انشاالله مبارکم باشه:27:
6090 رو هم با اون گارانتی خوب که قبلا گفتم الان 1395 میداد. اما اون گارانتی تعویض رو فقط برای 6090 میکرد هر کار کردم 6080 رو قبول نکرد. و بر عکس 6090 هیچ اشانتیونی برای 6080 نمیداد نمیدونم چرا!!! :41:

رو دست من بلند شدی ، من خریده بودم 1260 !!! خوب با این قیمت می خواستی گارانتیه تعویض و اشانتیونم بده !! می خوای هماهنگ کنم جمیله ای چیزی هم بده باهاش :31: تعارف نکن

مبارکت باشه و خوش اومدی :11:
قربونت

yas44co
19-07-2011, 16:34
دوستان عزیز اینجا که 4 تا پارتیشن داره :18:کدومارو پاک کنم:
c 680Gb
hp-tools 100Gb
d recovery 14.5Gb
system 200Gb

جمشون که از 750 بیشتره:13:
این که اگه درایو ریکاوری رو پاک کنی دیگه توی بوت f9 نداری جریانش چیه پس چه جوری میتونیم بکاپ ها رو برگردونیم؟؟؟
دوستان منتظرم لطفا سریع و کامل و دقیق و...:11:

mapooli
19-07-2011, 19:36
c 680mb
hp-tools 100mb
d recovery 14.5mb
system 200mb

این که اگه درایو ریکاوری رو پاک کنی دیگه توی بوت f9 نداری جریانش چیه پس چه جوری میتونیم بکاپ ها رو برگردونیم؟؟؟
دوستان منتظرم لطفا سریع و کامل و دقیق و...:11:

از 750 مگابایت بیشتره نه 750 گیگا بایت !
برا چی میخای پارتیشنا رو پاک کنی ؟؟؟:46:

mohsenking
19-07-2011, 20:13
سلام دوستان منم میخوام به جمع شما بپیوندم !
میخوام بین 6080 و 6090 با توجه به بودجه انتخاب کنم
فرق این 2تا بجز رم و هارد و بلوری چیز دیگه ای هست؟
کیفیت صفحه نمایش چطوره و همچنین زاویه دید
داغی دستگاه
قدرت کارت گرافیک
و...
ممنون میشم مزایا و معایب رو بگین
نظرتون راجب 5742A چیه؟

yas44co
19-07-2011, 21:20
از 750 مگابایت بیشتره نه 750 گیگا بایت !
برا چی میخای پارتیشنا رو پاک کنی ؟؟؟:46:

ببخشید یه اشتباه دولوپی! بود دیگه چون خیلی ذوق زده شده ام.:31:
آخه ظلم که آدم هارد 750 داشته باشه ولی بتونه فقط از 680 تاش استفاده کنه نه؟!
اگه بعدا هم بخوام پاک کنم احتماله این که فایل هام پاک بشه هست پس بهتره همین الان حسابی درستش کنم.
سریع تر بچه ها به خدا ویندوز به دست منتظرم....

salar_aziz
19-07-2011, 22:16
با سلام
اونم اینکه موقع بوت شدن ویندوز smart hard disk check error رو میده با زدن اینتر وارد ویندوز میشه اما تا سه دقیقه کلن ویندوز هنگه و بعد با یه ارور از طرف intel rapid storge تقریبا به حالت عادی بر میگرده.
هاردت مشکل داره و باید عوض بشه.
اگه گارانتی داره که هیچ،ببر واست عوض میکنه اگه نه برو دنبال خرید هارد.
من گارانتی داشتم واسم عوض کرد.

yas44co
19-07-2011, 23:18
هاردت مشکل داره و باید عوض بشه.
اگه گارانتی داره که هیچ،ببر واست عوض میکنه اگه نه برو دنبال خرید هارد.
من گارانتی داشتم واسم عوض کرد.

عزیز تا حالا 2 نفر توی این سایت بیماری هارد سوختن گرفتن نکنه مثری یاشه منم بگیرم :41::13:
اگه میشه دقیقا بگید با هارد چه کار کردید و چه تنظیماتی روی هارد انجام دادید که این مشکل به وجود اومده که ما اونا رو تکرار نکنیم. یه جا هم دیدمکه هاردو نوشته بود ساتا 3 شک کردم ولی ولش کردم حالا نمی دونم کجا بود کسی میدونه از کجا میشه فهمید دقیقا روی چه ساتایی بسته شده؟؟
دوست من خودت احتمال میدی از چی باشه مثلا پارتیشن بندی یا ایراد کارخونه یا .......

aligsm
20-07-2011, 03:47
عزیز تا حالا 2 نفر توی این سایت بیماری هارد سوختن گرفتن نکنه مثری یاشه منم بگیرم :41::13:
اگه میشه دقیقا بگید با هارد چه کار کردید و چه تنظیماتی روی هارد انجام دادید که این مشکل به وجود اومده که ما اونا رو تکرار نکنیم. یه جا هم دیدمکه هاردو نوشته بود ساتا 3 شک کردم ولی ولش کردم حالا نمی دونم کجا بود کسی میدونه از کجا میشه فهمید دقیقا روی چه ساتایی بسته شده؟؟
دوست من خودت احتمال میدی از چی باشه مثلا پارتیشن بندی یا ایراد کارخونه یا .......

HD Tune Pro 4.61

یا

سوال جواب در اون مورد
سوال:
Why do I see a smart hard disk check failure error whenever I boot Windows 7 ؟
Whenever I start the system, it gives a message: ‘the smart hard disk check has detected an imminent failure. To ensure not data lose, please backup the content immediately and run the hard disk test in system diagnostic. Hard disk 1 (301), want to continue press enter’

Well, I really don’t understand this error. I did the hard disk test in system diagnostic but nothing happened. The test was finished as normal and I didn’t get any message from there and still the problem is the same. The system runs and works fine. Can you give some useful suggestions please? I will be thankful. Thanks.

جواب
Run “chkdsk /f /r” to repair problems related to bad sectors, lost
clusters, cross-linked files, and directory errors from the Command prompt in
System Recovery Options menu.

Note: When you run the check disk, there are chances of losing data so
you can take a backup of your files before running check disk.

a. Insert the installation
disc.

b. Restart your
computer.

c. Click the Start button,
click the arrow next to the Lock button, and then click Restart. If prompted,
press any key to start Windows from the installation disc.

Note: If your computer is not configured to start from a CD or DVD,
check the information that came with your computer.

d. Choose your language
settings, and then click Next.

e. Click Repair your
computer.

f. Select the operating
system you want to repair, and then click Next.

g. On the System Recovery
Options menu, click Command prompt.

h. At a command prompt, type
the following command, and then press ENTER

Chkdsk /f /r X:( drive letter)

i. Press Y when you are
prompted to check the disk the next time that the system restarts.

j. Close all applications,
and then restart the computer

Refer to “Check a drive for errors”

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...

If that does not resolve, then you may have to contact HP for more
help.

منبع این سوال جواب که لینکها توش فعاله

aligsm
20-07-2011, 04:00
دوست من شما می تونید یه کول پد براش بذارید
من یه کول پد 9000 تومانی خریدم و وقتی که بعد از 4-5 ساعت بازی میام با اسپید فن تست می گیرم ، دما از 68 بالاتر نمی ره ...
کلا حداکثر دمایی که برای قطعات سیستم نرماله به این شکل هست :
cpu 105 , graphics 75 .motherboard 100

در مورد اینکه چب کارایی باید انجام بدی ، تو صفحات قبل دوستان مفصلا توضیح دادن ..
باید
اول با recovery Manager ، یه بک آپ بگیری ( 2 تا دی وی دی ناین یا 4 تا دی وی دی معمولی نیاز داری )
دوم از پوشه ی SwSetup در درایو c ، یه کپی یا رایت بگیری
سوم اگه دوس داری با برنامه ی Acronis Disk Director Home یه پارتیشن جدید ایجاد کن و البته اگه مایلی ، می تونی بعد از بک آپ گرفتن از درایو D که با نام recovery هست ، اون رو هم با اکرونیس پاک کنی ( البته فرقی نمی کنه که پاک کنی یا نه )

* قبل از مرحله سوم ، اگه کار گرافیکی سنگینی داری و ویندوز ارجینال خود لپ تاپ که نسخه home است جوابگوت نیست ، می تونی Ultimate نصب کنی ... البته به نظر برای اولین بارم شده تو عمرمون از یه ویندوز ارجینال استفاده کنیم بد نباشه !!!!

با تشکر از جواب شما
من نگرانیم از همین گرافیکه که تو اسپید فن نشون نمیده دماش رو راهی هست واسه فهمیدنش؟
این بک آپ گیری رو نکردم الان بازی هم نصبه پاک کنم هرچی نصب کردم بعد بک آپ بگیرم؟
این برنامه واسه پارتیشن یکم حجمش زیاده من باMiniTool Partition Wizard Professional Edition سایز درایو سی رو کم کردم ولی موقع ساخت پارتیشن جدید ارور داد که مجبور شدم با دیسک منیجر خود 7 پارتیشن جدید بسازم
ولی آخر ساخت گفت پارتیشن دینامیک میشه؟ این دینامیک یعنی چی؟ اشکال داره؟ چون دیگه الان برنامه پارتیشن که اول گفتم کار نمیکنه الان یعنی مینوسیه دینامیک دیسک و نمیشه کاری کرد

در مورد ویندوز هم من با Windows Anytime Upgrade و
از این راه آبگرید کردم بدون پاک کردن و نصب دوباره البته سریال آلتیمت میخواد که اونم رایگان تو اینترنت بود!
1. Type Windows Anytime Upgrade in the Search programs and files box

2. Press the Enter key on your keyboard

3. When the Windows Anytime Upgrade window appears, type in your Windows 7 Ultimate product key

4. In about ten minutes, your computer will be running Windows 7 Ultimate

aliondvd
20-07-2011, 05:27
با تشکر از جواب شما
من نگرانیم از همین گرافیکه که تو اسپید فن نشون نمیده دماش رو راهی هست واسه فهمیدنش؟
این بک آپ گیری رو نکردم الان بازی هم نصبه پاک کنم هرچی نصب کردم بعد بک آپ بگیرم؟
این برنامه واسه پارتیشن یکم حجمش زیاده من باMiniTool Partition Wizard Professional Edition سایز درایو سی رو کم کردم ولی موقع ساخت پارتیشن جدید ارور داد که مجبور شدم با دیسک منیجر خود 7 پارتیشن جدید بسازم
ولی آخر ساخت گفت پارتیشن دینامیک میشه؟ این دینامیک یعنی چی؟ اشکال داره؟ چون دیگه الان برنامه پارتیشن که اول گفتم کار نمیکنه الان یعنی مینوسیه دینامیک دیسک و نمیشه کاری کرد

در مورد ویندوز هم من با Windows Anytime Upgrade و
از این راه آبگرید کردم بدون پاک کردن و نصب دوباره البته سریال آلتیمت میخواد که اونم رایگان تو اینترنت بود!

3. When the Windows Anytime Upgrade window appears, type in your Windows 7 Ultimate product key

دوست عزیز دمای گرافیک را می شه با GPU-Z نگاه کرد
اگه منظورت بک آپ گیری با خود نرم افزار HP که نیازی به پاک کردن نداره و فکر نکنم از اون چیزهایی که نصب کردی بک آپ بگیره
برای پارتیشن بندی هم همون MiniTool Partition Wizard Professional Edition خوبه و برای اینکه بتونید پارتیشن جدید اضافه کنید باید درایو C رو به حالت Logical تغییر بدهید.

موفق باشید

ariajoker
20-07-2011, 11:04
دوستان کسی اینجا مافیا 2 رو روی لپتاپش اجرا کرده ؟
من بازی رو نمیتونم با 6770 اجرا کنم . وارد بازی نمیشه .
اما با گرافیک اینتل اجرا میشه .
کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم بازی با 6770 اجرا بشه ؟

inen
20-07-2011, 11:29
و...

سلام دوست من یادم میاد باهم شروع کردیم به گشتن ، لنوو y560 و ...
دادا من خودم 6080 گرفتم ، و تا حالا که ازش کاملا راضیم ...
فرقی بینشون از نظر عملکرد نمی کنه ، چه 6090 چه 6080 چه 6070 و 6050 ، فقط تو همون رم و هارد و بلوری هست ...

کیفیت صفحه نمایش چطوره و همچنین زاویه دیدکیفیت صفحه نمایشش از 100 ، 75
زاویه دیدش معمولی از 100 ، 55
کلا در حد تموم ال ای دی های دیگه هست

داغی دستگاه اصلا مشکلی نداره ، فقط سمت چپ گرم می شه ، ولی اصلا آزار دهنده نیست ... با یه کول پد که دیگه بعد از چندین ساعت بازی و ... هم آخ نمیگه و دما بیش از 69 نمی ره ...

قدرت کارت گرافیکدر رده ی و نوع خودش فوق العاده اس و هیچ شکی نکن بابت گرافیک حتی از لنوو بهتر

ممنون میشم مزایا و معایب رو بگینیه سرچی بزنی بد نیست ...

اینو خودم نوشتم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه ام نوشتن مزایا و معایبشو ...

seyed_mahdi
20-07-2011, 12:29
سلام دوستان

بنده هم 6050 دارم اما از یه چیزش ناراضیم چرا اینقدر DVD رام این لب تاپ ها ضعیفه میخاد یه سی دی رو بخونه اینقدر سرعتش پایینه

مثلا همین امروز از یه سی دی ایمیج گرفتم که داخلش Adobe Flash SC4 رو داشت که میخواستم نصب کنم اما کیگینش مشکل داشت حتی خود سی رو گذاشتم دیدیم باز اجرا نمیشه انگار اصلا نمیتونست این کیگین رو بخونه سی رو گذاشتم تو سی رام کامپیوتر مثل هلو خوند و راحت کیگین رو اجرا کرد.

لب تاپ قبلیم هم همینطور بود کلا لب تاپ ها اینطورین یا شانس ما بوده این دوتا اینطورین ؟

یکی راهنمایی کنه اما راهنمایی درست و حسابی .

ممنون از همتون.

binahayat_m
20-07-2011, 17:12
داغی دستگاه
قدرت کارت گرافیک
و...
نظرتون راجب 5742A چیه؟

سلام دوست عزیز
من که 6080 گرفتم راضیم
اول می خواستم 6090 بگیرم
که پشیمون شدم ، چون که فرقش با 6090 فقط در رم و هارد هست ، البته رم 6080 ، 6 هستش و تبدیلش به 8 خیلی اسان هست و حمچنین هارد 750 هم خیلی خوبه و فرقه دیگه باو ری هست که فکر می کنم با فلش های امروزی خیلی کاربرد نداره
و فرق قیمتشون هم نزدیک 250 تومن هست و این تفاوت قیمت می ارزه!
موفق باشید

binahayat_m
20-07-2011, 17:18
ممنون دوست من
اون قسمت رو خودم می دونم ، ولی listening Exprience به حالت اول برنمی گرده و تنظیماته خودمه همچنان !!!
لطفا یکی از اون قسمت عکس بذاره ، چون عدد نداره که بگید بهم !!!

ممنون می شم ..

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

رو دست من بلند شدی ، من خریده بودم 1260 !!! خوب با این قیمت می خواستی گارانتیه تعویض و اشانتیونم بده !! می خوای هماهنگ کنم جمیله ای چیزی هم بده باهاش :31: تعارف نکن

مبارکت باشه و خوش اومدی :11:
قربونت

وطن دانلود اپ شده

yas44co
20-07-2011, 17:35
c 680Gb
hp-tools 100Gb
d recovery 14.5Gb
system 200Gb

هیچ کس اینا رو پاک نکرده ببینه چه مشکلی پیش میاد بابا به خدا چند وقته منتظرم تورو خدا سریع تر جواب بدید.
وقتی ویندوزو عوض کنیم چه برنامه هایی از اچپی رو از دست میدیم همه برنامه هاش مثل این coolsense و غیره توی اینSwsetup هست اخه مگه مریضه اسم برنامه ها رو به رمز نوشه اه اه اه......:2:

Aligsm عزیز بابا این هم که طرفو پیچونده که آخرشم رجوع داده به اچپی!!!!
پس حالا ما چیکار کنیم نه نه من هاردمو میخام اونو دوسش دارم نمیزارم اونو ازم بگیرن....:41::41:

yas44co
20-07-2011, 17:51
اگه میشه دقیقا بگید با هارد چه کار کردید و چه تنظیماتی روی هارد انجام دادید که این مشکل به وجود اومده که ما اونا رو تکرار نکنیم.

salar_aziz و Guudzila جان میشه خواهش کنم به سواله بالا کامل جواب بدید تا از نگرانی در بیام:5:

ariajoker
20-07-2011, 17:59

کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟

salar_aziz
20-07-2011, 19:08
salar_aziz و Guudzila جان میشه خواهش کنم به سواله بالا کامل جواب بدید تا از نگرانی در بیام:5:
چرا علاج قبل از واقعه میخوای دوست من؟!
هیچ ربطی به استفاده درست یا غلط شما نداره.من که واسم این مشکل پیش اومد بعد از تعویض هارد هم دقیقا همون رفتارهای قبلی رو باهاش کردم و هیچ مشکلی پیدا نکرده فعلا(خدارو شکر)
خیالت راحت اگه قرار باشه خراب بشه خودش خراب میشه و به کارکرد تو ربطی نداره.
نگران هم نباش گارانتی واسه همین وقتاست دیگ اگه خدایی نکرده طوری شد میدی گارانتی سه سوت حلش میکنن.
:10:

K.N.I.G.H.T
20-07-2011, 19:39
تو مشخصات 6090 دیدم زده "حسگر اثر انگشت"
یه کم توضیح در این مورد میخواستم
یعنی برای ورود به ویندوز به جای پسورد میشه از اثر انگشت استفاده کرد ؟
ممنون

yas44co
20-07-2011, 20:40
چرا علاج قبل از واقعه میخوای دوست من؟!
هیچ ربطی به استفاده درست یا غلط شما نداره.من که واسم این مشکل پیش اومد بعد از تعویض هارد هم دقیقا همون رفتارهای قبلی رو باهاش کردم و هیچ مشکلی پیدا نکرده فعلا(خدارو شکر)
خیالت راحت اگه قرار باشه خراب بشه خودش خراب میشه و به کارکرد تو ربطی نداره.
نگران هم نباش گارانتی واسه همین وقتاست دیگ اگه خدایی نکرده طوری شد میدی گارانتی سه سوت حلش میکنن.
:10:

آخا این گارانتی افتضاحی که من گرفتم یه لیست جلوم گذاشت گفت اینا گارانتی نیست بعد که اومدم خونه حساب کردم دیدم فقط اسپیکر و کیبردش گارانتی داره:31:
بازم ممنون!

ممنون

درست حدس زدی عزیز خودشه...
البته نه فقط برای ورود به ویندوز بلکه برای ورود به انواع ایمیل و سایت ها استفاده میشه که هر 10 تا انگشتتم میتونی به حافظه بدی.
البته نه که ندید بدید باشما ولی خیلی فاز میده:31:

omidrasool
20-07-2011, 21:08
آخا این گارانتی افتضاحی که من گرفتم یه لیست جلوم گذاشت گفت اینا گارانتی نیست بعد که اومدم خونه حساب کردم دیدم فقط اسپیکر و کیبردش گارانتی داره:31:
بازم ممنون!

درست حدس زدی عزیز خودشه...
البته نه فقط برای ورود به ویندوز بلکه برای ورود به انواع ایمیل و سایت ها استفاده میشه که هر 10 تا انگشتتم میتونی به حافظه بدی.
البته نه که ندید بدید باشما ولی خیلی فاز میده:31:

شما از شرکت رومینا نخریدید؟ رومینا 6090 زده 1610000 هزار تومن .گرون نمیفروشه؟

cs16
20-07-2011, 22:11
سلام :27:

یک مشکل :31:

امروز داشتم تایپ میکردم رو کلید های چپ و راست زدم انگار قاب دور دوکمه هاش شل هست و داره بلند میشه... :41:

دلیلش ؟ مال من اینطوریه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟ :19:

فردا میبرمش گارانتی احتمالان وایسم تا بهم بدن اش دیگه ؟ پیچ سفت کردن که کاری نداره ... البته گارانتی الماس هست

K.N.I.G.H.T
20-07-2011, 22:22
دو تا سؤال :

1. سرعت CPU چنده؟
تو قسمت مدل نوشته 2 اما تو قسمت پایینی نوشته 2.93

2. میخواستم در مورد حافظه های کارت گرافیکش بدونم
حافظه اختصاصی با کل حافظه گرافیکی چه فرقی میکنه ؟

yas44co
20-07-2011, 23:49
شما از شرکت رومینا نخریدید؟ رومینا 6090 زده 1610000 هزار تومن .گرون نمیفروشه؟

داداش قیمت روز رومینا:
6090 : 1580
6080 : 1420
توی چند تا پست قبل هم گفتم که 6080 از یه جای خیلی ارزون با گارانتی گرفتم 1190
اما خداییش هیچ گارانتیی مثل رومینا ندیدم! که دوستان لطف کردن مارو مسخره هم کردند:27:

K.N.I.G.H.T
20-07-2011, 23:53
این رومینا که دوستان میگن نمایندگی فروش لپتاپ های HP ؟
معتبر نیست ؟

inen
21-07-2011, 00:45
دو تا سؤال :

1. سرعت CPU چنده؟

سلام
این مشخصات کامل CPU :

CPU
Processor Name: Intel Core i7-2630QM
Original Processor Frequency: 2000.0 MHz
CPU Brand Name: Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz
CPU Vendor: GenuineIntel
CPU Stepping: D2
CPU Code Name: Sandy Bridge-MB SV
CPU Type: Production Unit
CPU Platform: Socket G2 (rPGA988B)
Number of CPU Cores: 4
Number of Logical CPUs: 8

دوست من همون 2 هست ... به این دیجی کالا زیاد اطمینانی نیست ( تو مشخصات کانفیگ می گما ، مثلا وزنو زده 2.5 !!! )

gla021
21-07-2011, 00:59
منم امروز با گارانتی واسه پسر خالم 6080 رو گرفتم 1230 بدون گارانتی هم 1190
خودشون هم بکاپ گرفتن(رایگان){البته فردا ظهر تحویلمون میدن کلا}
گفت تا مادامالعمر هم گارانتی نرم افزاری دارید (البته یه چیز الکی و دهن پر کنه)
جالبه یه جا هم بدون بلوری بود بعد کلی که با دختره وایسدم حرف زدن سر قیمت میگه 6080 بلوری نیست و دی وی دی رام روشه و فقط 6090 داره ،گفتم اینا که کانفینگش دست خودتونه اونم میداد 1230 که دیگه از اون نخریدیم ولی.......

omidrasool
21-07-2011, 07:43
این رومینا که دوستان میگن نمایندگی فروش لپتاپ های HP ؟
معتبر نیست ؟

معتبر که هست اما یه کم قیمتاش بالاست.

yas44co
21-07-2011, 10:33
سلام

دوست من همون 2 هست ... به این دیجی کالا زیاد اطمینانی نیست ( تو مشخصات کانفیگ می گما ، مثلا وزنو زده 2.5 !!! )

عزیز هردوتاش هست کف کردی نه....
فکر کنم بدونی خودش یه برنامه داره به نامه Turbo Boost که وقتی به برق وصل باشه تا 2.9 هم OverClock یا تقویت میشه تازه اینم بگم که cpu های معماریه سندی بریج هیچ کدوم overclock نمیشن به غیر از سری k و اونایی که turboboost دارن ما که داریم پس برو حال کن البته یه برنامه overclock هم که خودم داشتم نوشته بود تا 4ghz بدونه هیچ مشکلی over میشه ولی بابا من coolpad ندارم یعنی یه مرد پیدا نمیشه به ما یه زره پول بده من پولم خلاص شد دیگه از بس وسیله براش گرفتم.....
دیروز از تمام این 32 گیگا فلاپ این پردازنده کار کشیدم تا 3.4 دقیقه کامل هنگ بود بعد هم رد کرد فکر کنم ماله این بود که coolpad نداشتم.:5:
از کارت گرافیک خیلی سر در نمیارم ولی تا اونجایی هم که میدونم 1Gb حافظه اختصاصی داره که هنگامه انجامه پردازشه سنگین مثله بازی خودش تا 4Gb از رمت share یا به صورته اشتراکی استفاده میکنه.:8:

K.N.I.G.H.T
21-07-2011, 14:20
فکر کنم بدونی خودش یه برنامه داره به نامه Turbo Boost که وقتی به برق وصل باشه تا 2.9 هم OverClock یا تقویت میشه تازه اینم بگم که cpu های معماریه سندی بریج هیچ کدوم overclock نمیشن به غیر از سری k و اونایی که turboboost دارن ما که داریم پس برو حال کن البته یه برنامه overclock هم که خودم داشتم نوشته بود تا 4ghz بدونه هیچ مشکلی over میشه ولی بابا من coolpad ندارم یعنی یه مرد پیدا نمیشه به ما یه زره پول بده من پولم خلاص شد دیگه از بس وسیله براش گرفتم.....
دیروز از تمام این 32 گیگا فلاپ این پردازنده کار کشیدم تا 3.4 دقیقه کامل هنگ بود بعد هم رد کرد فکر کنم ماله این بود که coolpad نداشتم.:5:
از کارت گرافیک خیلی سر در نمیارم ولی تا اونجایی هم که میدونم 1Gb حافظه اختصاصی داره که هنگامه انجامه پردازشه سنگین مثله بازی خودش تا 4Gb از رمت share یا به صورته اشتراکی استفاده میکنه.:8:
ممنون
اینکه گفتی که به برق وصل میشه تا 2.9 اورکلاک میشه به طور اتوماتیک انجام میشه یا به صورت دستی؟
بعدش اینکه تا 2.9 اورکلا بشه خطری نیست؟
من شنیدم 6090 گرمای زیادی تولید میکنه اگه اینم به طور مداوم اورکلاک بشه ممکنه سیستم آسیب ببینه ؟

K.N.I.G.H.T
21-07-2011, 14:59
معتبر که هست اما یه کم قیمتاش بالاست.

صفحه باز نمیشه !
اگه آدرس دیگه ای داره ممنون میشم لطف کنی

omidrasool
21-07-2011, 17:38

میشه این برنامه overclock داری معرفی کنی؟

farazfar
21-07-2011, 18:30
سلام
این انتی ویروس نورتن 60 روزه را شماها استفاده میکنید یا پاکش میکنید؟
در ضمن میشه کاملا فعالش کرد؟

aligsm
22-07-2011, 01:40
یچ کس اینا رو پاک نکرده ببینه چه مشکلی پیش میاد بابا به خدا چند وقته منتظرم تورو خدا سریع تر جواب بدید.
وقتی ویندوزو عوض کنیم چه برنامه هایی از اچپی رو از دست میدیم همه برنامه هاش مثل این coolsense و غیره توی اینSwsetup هست اخه مگه مریضه اسم برنامه ها رو به رمز نوشه اه اه اه......

میشه راحت بدون ÷اک کردن ویندوز فعلی upgrade کرد
با Windows Anytime Upgrade و

واسه سریال هم اینو یزن 22TKD-F8XX6-YG69F-9M66D-PMJBM

aligsm
22-07-2011, 01:40
یچ کس اینا رو پاک نکرده ببینه چه مشکلی پیش میاد بابا به خدا چند وقته منتظرم تورو خدا سریع تر جواب بدید.
وقتی ویندوزو عوض کنیم چه برنامه هایی از اچپی رو از دست میدیم همه برنامه هاش مثل این coolsense و غیره توی اینSwsetup هست اخه مگه مریضه اسم برنامه ها رو به رمز نوشه اه اه اه......

میشه راحت بدون ÷اک کردن ویندوز فعلی upgrade کرد

MatinCracker
22-07-2011, 21:50
سلام دوستان. من امروز یه 6080 گرفتم. فروشنده تا 24 ساعت مهلت تست بهم داده.
می خواستم درخواست کنم لینک پیج مربوط به وارد کردن مشخصات لپ تاپ های اچ پی رو بهم بدید تا ببینم این جانور ریفر هست یا نه ؟؟
از کجا بفهمم که CPU سندی بریج مورد داره یا نه ؟؟؟
ممنون میشم سریع راهنماییم کنید چون تا فردا بیشتر وقت ندارم. سپاس

yas44co
23-07-2011, 01:30
اینکه گفتی که به برق وصل میشه تا 2.9 اورکلاک میشه به طور اتوماتیک انجام میشه یا به صورت دستی؟
بعدش اینکه تا 2.9 اورکلا بشه خطری نیست؟
من شنیدم 6090 گرمای زیادی تولید میکنه اگه اینم به طور مداوم اورکلاک بشه ممکنه سیستم آسیب ببینه ؟

وقتی که سیستم روی حالت PowerSaver نباشه خودش در صورت لزوم تا 2.9 هم میره که این به ندرت پیش میاد!
وقتی که خودشون تا2.9 آزاد میذارن پس این فن پسش بر میاد و هیچ مشکلی نداره ولی برای اور کردن تا 4 یا باید یه فن کول مستر به اندازه اطاقه خونتون روش ببندی یا از نیتروژنه مایع کمک بگیری بریزی توی لپتاپ.:31:
آموزش های بردن به حالته HighPerformance رو دوستان در صفحاته قبلی کاملا توضیح داده اند.

میشه این برنامه overclock داری معرفی کنی؟

برنامه OCCT 3.1.0 ( استفاده از این برنامه برای افراد نا آشنا با اورکلاکینگ به هیچ وجه توصیه نمیشود.)
عزیز من دیال آپ دارم نمیتونم جایی برات آپ کنم شرمنده ولی برنامه رایگان هست با حجم 2.93 مگ.
ولی بازم میگم کوچکترین نا همخوانیه بین فرکانس و ولتاژ باعث میشه که تا آخره عمرتون به من فحش بدید :31: پس کاملا حواستونو جمع کنید.

این انتی ویروس نورتن 60 روزه را شماها استفاده میکنید یا پاکش میکنید؟
در ضمن میشه کاملا فعالش کرد؟

داداش فعال کردن دیگه چیه یه نود یا کاسپر جورکن نصب کن که سرعتتو نگیره حالشو ببر.:8:

yas44co
23-07-2011, 09:39
اينکه گفتي که به برق وصل ميشه تا 2.9 اورکلاک ميشه به طور اتوماتيک انجام ميشه يا به صورت دستي؟
بعدش اينکه تا 2.9 اورکلا بشه خطري نيست؟
من شنيدم 6090 گرماي زيادي توليد ميکنه اگه اينم به طور مداوم اورکلاک بشه ممکنه سيستم آسيب ببينه ؟

وقتي که سيستم روي حالت PowerSaver نباشه خودش در صورت لزوم تا 2.9 هم ميره که اين به ندرت پيش مياد!
وقتي که خودشون تا2.9 آزاد ميذارن پس اين فن پسش بر مياد و هيچ مشکلي نداره ولي براي اور کردن تا 4 يا بايد يه فن کول مستر به اندازه اطاقه خونتون روش ببندي يا از نيتروژنه مايع کمک بگيري بريزي توي لپتاپ.:31:
آموزش هاي بردن به حالته HighPerformance رو دوستان در صفحاته قبلي کاملا توضيح داده اند.

ميشه اين برنامه overclock داري معرفي کني؟

برنامه OCCT 3.1.0 ( استفاده از اين برنامه براي افراد نا آشنا با اورکلاکينگ به هيچ وجه توصيه نميشود.)
عزيز من ديال آپ دارم نميتونم جايي برات آپ کنم شرمنده ولي برنامه رايگان هست با حجم 2.93 مگ.
ولي بازم ميگم کوچکترين نا همخوانيه بين فرکانس و ولتاژ باعث ميشه که تا آخره عمرتون به من فحش بديد :31: پس کاملا حواستونو جمع کنيد.

اين انتي ويروس نورتن 60 روزه را شماها استفاده ميکنيد يا پاکش ميکنيد؟
در ضمن ميشه کاملا فعالش کرد؟

داداش فعال کردن ديگه چيه يه نود يا کاسپر جورکن نصب کن که سرعتتو نگيره حالشو ببر.:8:

yas44co
23-07-2011, 11:14
میشه راحت بدون پاک کردن ویندوز فعلی upgrade کرد

دمت گرم بخدا بلاخره یکی پیداشد جوابه مارو هم بده انگار رسمه هرکی که این لپتاپ ومیگیره دیگه توی سایت پیداش نمیشه حتی emofaboy هم دیگه نیست نمیدونم چرا شاید وقتی اینو میگیرند این قدر سرگرم میشن که دیگه سوالای بچه ها یادشون میره:10:

عزیز نصب ویندوز برام به صرفه تر بود آخه از این سبک ویندوز و برنامه هاش خوشم نمیومد مجبور شدم کاملا پارتیشن بندی کنم و روی سیستم تنظیماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....
حالا خودم جوابه درخواست های قبلیه خودمو میدم:
من ویندوز رو عوض کردم در این حین به تنها مشکلی که برخوردم این بود که موقع پارتیشن بندی هیچ برنامه ای نمی گذاشت درایو Active یا حتی Primary بسازم نمیدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اینم بگن شاید مفید باشه آخه این درایو ها از درایو معمولی یا logical در ویندوز کارایی بهتری دارند....
بعد نصب ویندوزم تنها برنامه ای که از دست دادم این coolScence بود که دیگه پیداش نکردم بازی ها هم پاک شدن که اصلا اهمیت نداره:20:

emofaboy
23-07-2011, 11:26
آورین آورین...
می بینم که با نبودن من تونستین خودتونو جمع و جور کنین ...
دستم خودم درد نکنه که راتون انداختم...:27:
باریکلا همین طوزی پیش یرین ...
منم راضی ام....ها ها ها :31:
فقط گزارش رو سر موقع بفرستین...
یه اسکولی هم که حالم ازش به هم می خوره اومده یه ذره زر زر کرده که با توجه به این که دنبال جلب توجه و به اندازه کافی هم قهوه ای ش کردم (از خوندن پست های قبلی محرومین چون حذف شده شرمنده):31: فعلا نیازی به این کار نمی بینیم ضمنا ارزش این کار رو هم نداره....
حال و حوصله درگیری با به اصطلاح مدیران رو هم ندارم وگرنه خبلی جاداره...
دیگه بی خیال می ریم سر اصل موضوع ....

emofaboy
23-07-2011, 11:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
بلوتوث سیستم من مشکل پیدا کرده و وقتی میخوام چیزی بفرستم به مثلا بلوتوث موبایلم بلوتوث گوشی رو پیدا میکنه ولی این ارور رو میده!!

شرمنده پاسخ دیر شد اما با توجه به اینکه بسیاری این مشکل رو دارن لازم دیدم که پاسخ بدم....
ببینید دوست عزیز شما زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با این eroor روبرو خواهید شد...
این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
پس این نرم افزار حتما باید هنگام بالا ویندوز تو قسمت start-up فعال باشه ....
می دونم خیلی نمی دونستن برین حال کنین ....
ها ها ها ....:27:

emofaboy
23-07-2011, 11:40
سلام
دوستان عزیز
ممنونم

یعنی چی ؟؟؟
خوب یکی بزن به lan سیستم و اون یکی هم بزن به پورت usb سیستم دیگه....
نیاز به تنظیمات و کانکشن هم نداره....
سوال بود این....:31:

emofaboy
23-07-2011, 11:47
(دوستان لطفا در نظرات و پیشنهاداتی که میدین کمی تامل بفرمایید و بدون تحقیق صحبتی نشه که یه جون بخاد متضرر مالی بشه).

عزیز اینکه میفرمایید باید ببینید پشت باطری هردوشون چه اطلاعاتی نوشته و از جمله مقدار جریان کشی از آداپتور و ولتاژنامی ورودی که همان ولتاژ خروجی آداپتور می شود که اینو پشت آداپتور نوشته.
دقت کنید که این باطری ها از نوع اینفو لیتیومی هستند و به این راحتی ها صدمه نمی بینند اما همین باطریها با سیستم در ارتباط هستند دارای چیپهای ظریفی می باشند که اگر آداپتوری با جریان دهی بیشتر به آنها وصل شود باعث معیوب شدن آن میگردد .
اگر قرار بود هر آداپتوری رو به هر سیستمی بزنیم خوب بود دیگه.
من باطری موبایلمو به یه 100 ولت دی سی وصل میکردم و در 1 ثانیه اونو شارژ میکردم.:31:
که چنین نیست.

البته حرف شما درست اما در مورد hp به علت اینکه hp spare هست می شه تو بیشتر نوت بوک ها استفاده کرده حتی در سری های مختلف و برندی مثل campaq که متعلق به خود Hewlett packard هست....
البته اینکارو نکنین بهتره اگه نمی دونین...

emofaboy
23-07-2011, 11:53
من بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردم دمای سی پی یو خیلی بالا میره بین 85 تا 90 .در صورتی که هیچ کاری باهاش انجام نمیدم ،نه بازی نه برنامه ای اجرا می کنم.فن هم مدام کار میکنه با سرعت خیلی زیاد.انگار که جارو برقی تو خونه روشنه.
چیکار کنم که برگرده به حالت اولش؟:2:

آپدیت بایوس به هیچ عنوان نمی تونه وضعیت دمایی رو اگر از نظر شما بد هست بدتر کنه....
مشکل جایی دیگه هست....
دقت کنین تنظیمات cool sense روی ptimized باشه...اما برای چند ثانیه روی quiest mode بزارین ببینید فن قطع می شه یا نه....
تو پاور آپشن هم هر دو گزینه مربوط به فن باید روی active باشه...

emofaboy
23-07-2011, 11:59

مثلا هاردش چه برندیه ؟

درسته ؟

cpu : intel 2nd generation sandy bridge
M.board : hp made
hard : toshiba
ram : samsung or micron technology
graphic : amd radeon
screen : samsung
audio device : IDT by beats speaker
touch pad : synaptic
bluetooth ،wireless : broadcom
و ....
بله تفاوت 6091nr با 6080se فقط در درایو بلو-ری هست....
بقیه ویژگی های دقیقا مشابه هستند....

emofaboy
23-07-2011, 12:06
با سلام

به طور قطع نمی شه گفت مشکل کاملا سخت افزاری هست...
ممکن قسمتی از هارد دچار بد سکتور باشه که یه سری از نرم افزار ها می تونین این مشکل رو برطرف کنین...
برای تست healthy هم می تونین از hard drive inspector استفاده کنین ...
می تونین متوجه بشین هارد سالم هست یا نه....

emofaboy
23-07-2011, 12:29
داغی دستگاه
قدرت کارت گرافیک
و...
نظرتون راجب 5742A چیه؟

ببینید دوست عزیز در مورد کانفیگ در پست های قبلی به طور سنگین توضیح داده شده...
می تونین به page های قبلی مراجعه کنین...
کیفیت screen و تفکیک رنگها به دلیل استفاده از brightview technology بسیار عالی هست...
زاویه بسیار خوبه اما عالی نیست ....و به هیچ عنوان نمی شه بهش مشکلی رو نسبت داد....
گرمای سیستم به دلیل تکنواوژی عالی که تو طراحی معماری درونی و به خصوص مدار به کار رفته فوق العاده عالی هست....
گرافیک هم 6770M که سرعت و پرفورمنس بی نظیری داره ....
طوری که نمی تونین دامنه خاصی برای پردازش گرافیکی و اپلیکیشن های مربوط به اون تعریف کنین....
صحبت زباده اما خواهشا صفحات قبلی رو بخونین چون نمی خوام صحبت های تکراری باز هم گفته بشه...

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

یعنی چی ؟؟؟
شما باید درایور مربوط به گرافیک intel و اختصاصی (amd) رو نصب کنین....
وقتی اینکار رو کردین تو desktop روی configure switchable graphic گرافیک رو روی high-performance قرار بدین...
نمی تونه مشکل دیگه ای باشه...

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

سلام دوستان

بنده هم 6050 دارم اما از یه چیزش ناراضیم چرا اینقدر DVD رام این لب تاپ ها ضعیفه میخاد یه سی دی رو بخونه اینقدر سرعتش پایینه

مثلا همین امروز از یه سی دی ایمیج گرفتم که داخلش Adobe Flash SC4 رو داشت که میخواستم نصب کنم اما کیگینش مشکل داشت حتی خود سی رو گذاشتم دیدیم باز اجرا نمیشه انگار اصلا نمیتونست این کیگین رو بخونه سی رو گذاشتم تو سی رام کامپیوتر مثل هلو خوند و راحت کیگین رو اجرا کرد.

لب تاپ قبلیم هم همینطور بود کلا لب تاپ ها اینطورین یا شانس ما بوده این دوتا اینطورین ؟

یکی راهنمایی کنه اما راهنمایی درست و حسابی .

ممنون از همتون.

ضعیف نیست مدلشه....:31:
مثل rom سیستم نمی شه اما نمیشه گفت که مشکلی داره فقط خیلی حساسه...
سعی کنین دیسک هایی که اسنفاده می کنین کاملا دقت کنین که مشکلی نداشته باشه و تمیز باشه...

emofaboy
23-07-2011, 12:39
ممنون

ببینید دوست عزیز تو بسیاری از قسمت ها مثل پسورد روی فایل ها و فولدر ، شبکه ها، ورود به بسیاری از سایت ها به خصوص شبکه های اجتماعی و .... قابل استفاده هست....
می تونین ازطریق برنامه simple pass انگشتی که می خواین رو enroll کنین....
نه یه آلترناتیو هست برای زمانی که پسورد رو فراموش کردین و نمی تونین بدون قرار دادن پسورد ازش استفاده کنین...

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

سلام :27:

یک مشکل :31:

دلیلش ؟ مال من اینطوریه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟ :19:

فردا میبرمش گارانتی احتمالان وایسم تا بهم بدن اش دیگه ؟ پیچ سفت کردن که کاری نداره ... البته گارانتی الماس هست

دوست عزیز دکمه ها نسبت به سری های قبل کمی loose هست اما نه اون طوری که شما گفتین....
اگه واقعا فکر می کنین که ممکن به مشکل تبدیل بشه حتما ببرین گارانتی ....
البته گارانتی الماس آشغاله پس اگر گفت که باید دکمه ها عوض بشه اینکارو نکنین چون صددرصد با آشغال جایگزین می کنه....

emofaboy
23-07-2011, 12:45
دو تا سؤال :

1. سرعت CPU چنده؟

2 گیگاهرتز به صورت default که با turbo boost به 2.9 می رسه البته زمانی که loading بالا هست....
ببینید دوست عزیز حافظه اختصاصی که روی گرافیک کاملا discrete هست یعنی اختصاصی و دقیقا اون مقداری به صورت چیپ برروی بورد گرافیک نصب هست...
اما زمانی که شما با یک پردازش سنگین روبرو هستین گرافیک می تونه از اون مقداری از رم سیستم که به صورت free هست استفاده کنه و پرفورمنس بهتری داشته باشه....

emofaboy
23-07-2011, 12:56
سلام دوستان. من امروز یه 6080 گرفتم. فروشنده تا 24 ساعت مهلت تست بهم داده.
می خواستم درخواست کنم لینک پیج مربوط به وارد کردن مشخصات لپ تاپ های اچ پی رو بهم بدید تا ببینم این جانور ریفر هست یا نه ؟؟
از کجا بفهمم که CPU سندی بریج مورد داره یا نه ؟؟؟
ممنون میشم سریع راهنماییم کنید چون تا فردا بیشتر وقت ندارم. سپاس

فقط موقعی که می خواین product register کنین می تونین متوجه بشین به صورت (profile ) البته و پروداکتی که رو نخردین register نکنین....
مطمئن هم باشین hp ریفر نداره چون دلیل نداره و کسی هم نمی فروشه حتی بدترین قروشنده ها ....
می تونین سریال رو بررسی کنین که 4 یا 6 رقم اول بالای 108 باشه...

yas44co
23-07-2011, 13:37
ميشه راحت بدون پاک کردن ويندوز فعلي upgrade کرد
از اين راه آبگريد کردم بدون پاک کردن و نصب دوباره البته سريال آلتيمت ميخواد که اونم رايگان تو اينترنت بود!

واسه سريال هم اينو يزن 22TKD-F8XX6-YG69F-9M66D-PMJBM

عزيز نصب ويندوز برام به صرفه تر بود آخه از اين سبک ويندوز و برنامه هاش خوشم نميومد مجبور شدم کاملا پارتيشن بندي کنم و روي سيستم تنظيماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....
خودم جوابه درخواست هاي قبليه خودمو ميدم:
من ويندوز رو عوض کردم در اين حين به تنها مشکلي که برخوردم اين بود که موقع پارتيشن بندي هيچ برنامه اي نمي گذاشت درايو Active يا حتي Primary بسازم نميدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اينم بگن شايد مفيد باشه آخه اين درايو ها از درايو معمولي يا logical در ويندوز کارايي بهتري دارند....
بعد نصب ويندوزم تنها برنامه اي که از دست دادم اين coolScence بود که ديگه پيداش نکردم بازي ها هم پاک شدن که اصلا اهميت نداره:20:

yas44co
23-07-2011, 13:46
emofaboy جان کجا بودی بابا اینجا کسی نبود خودم پست میدادم خودمم جوابه خودمو میدادم خیلی پایه بود:31:
آقا من نظرم عوض شد الان یه فیلم دیدم این قدر زاویه دید کم بود که وقتی کله ات رو یه ذره تکون میدادی دیگه فیلم پیدا نبود باید 1 ساعت کله ات یه جا ثابت باشه آخه این چه وضعیه به بو اون کانفیگ نه به این زاویه دید اصلا با همن نمیخونن!:13:

emofaboy
23-07-2011, 14:16
emofaboy جان کجا بودی بابا اینجا کسی نبود خودم پست میدادم خودمم جوابه خودمو میدادم خیلی پایه بود:31:
آقا من نظرم عوض شد الان یه فیلم دیدم این قدر زاویه دید کم بود که وقتی کله ات رو یه ذره تکون میدادی دیگه فیلم پیدا نبود باید 1 ساعت کله ات یه جا ثابت باشه آخه این چه وضعیه به بو اون کانفیگ نه به این زاویه دید اصلا با همن نمیخونن!:13:

چه اعتماد به نفسی...:27:
قربونت برم دانشگاه بودم...
من دیگه جواب نمی دم بزار با خودشون حرف بزنن ...:31:
آره زاویه واقعا تو مخه ...
برای فیلم اگه بیشتر از یه نفر بخوان ببین واقعا نمیشه ...

bbsbsbs2012
23-07-2011, 14:50
سلام دوستان
من این 6090 رو حدود 1 ماه است که خریدم و خیلی هم ازش راضی هستم:8:
تنها یه مشکل کوچیک باهاش دارم
اونم اینه که من یه بار یه مشکل به هم زد و بعد من خودم با درایو ریکاوری خودش ریکاوری کردم بعد تمام بازی هایی که خود HP تو پوشه Games ریخته بود پاک شد:41:
حالا من اون بازی ها رو لازم دارم چیکار کنم؟؟؟؟
الآنم کلی برنامه روش نصب کردم و نمی تونم دو باره با DVD ها ریکاوری کنم:41:

mapooli
23-07-2011, 15:29
سلام !
منم از امروز به جمع 6080 ای ها پیوستم !!!!:7:

emofaboy
23-07-2011, 18:14

شرمنده پاسخ دیر شد اما با توجه به اینکه بسیاری این مشکل رو دارن لازم دیدم که پاسخ بدم....
ببینید دوست عزیز شما زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با error روبرو خواهید شد...
این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
ها ها ها ....

emofaboy
23-07-2011, 18:19
ببینید زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با این eroor روبرو خواهید شد...
ها ها ها ....

binahayat_m
23-07-2011, 18:26
یعنی چی ؟؟؟
خوب یکی بزن به lan سیستم و اون یکی هم بزن به پورت usb سیستم دیگه....
نیاز به تنظیمات و کانکشن هم نداره....
سوال بود این....:31:

به به دوست عزیز !
مشکل اینن بود که باید تنظیمات مودم رو ppoe تا جواب بده ، برای من روی bridge اینم نکتش ، که به خاطرش 2 روز سر کار رفته بودیم !

emofaboy
23-07-2011, 18:37
به به دوست عزیز !
مشکل اینن بود که باید تنظیمات مودم رو ppoe تا جواب بده ، برای من روی bridge اینم نکتش ، که به خاطرش 2 روز سر کار رفته بودیم !

نه پس می خوای روی ppoe نذار...:31:
فکر کردم گذاشتی ...
نکته ش به من نگو ....:27:
روی bridge نیاز به ساخت کانکشن دیگه ای هست اما ppoe نه ....

emofaboy
23-07-2011, 19:20
عزيز نصب ويندوز برام به صرفه تر بود آخه از اين سبک ويندوز و برنامه هاش خوشم نميومد مجبور شدم کاملا پارتيشن بندي کنم و روي سيستم تنظيماته خودمو انجام بدم تا راحت تر باشم بازم ممنون....
خودم جوابه درخواست هاي قبليه خودمو ميدم:
من ويندوز رو عوض کردم در اين حين به تنها مشکلي که برخوردم اين بود که موقع پارتيشن بندي هيچ برنامه اي نمي گذاشت درايو Active يا حتي Primary بسازم نميدونم چرا؟؟؟؟ چون تا 4 تا جا داره مگه نه ؟؟ اينم بگن شايد مفيد باشه آخه اين درايو ها از درايو معمولي يا logical در ويندوز کارايي بهتري دارند....
بعد نصب ويندوزم تنها برنامه اي که از دست دادم اين coolScence بود که ديگه پيداش نکردم بازي ها هم پاک شدن که اصلا اهميت نداره:20:

yas عزیز درایوی ( C ) که شما تو اون ویندوز رو نصب کردی primary هست و فقط می تونی یک درایو primary داشته باشی پس اصلا امکان نداره به جز درایو اصلی بتونی درایو primary دیگه ای بسازی....
بقیه ظرفیت هارد رو می تونی به صورت extented partition و با فورمت logical پارتیشن کنی ....
البته این رو هم بگم شما در اصل دو تا درایو primary داری که اونی که 100MB هست پنهان و دیده نمی شه و فقط برای ذخیره و اجرای فایل بوت به کار می ره که در مواقع ضروری می شه ویندوز رو بالا آورد....
نوع درایو ها هم تاثیری تو کارایی نداره....
برای cool sense هم آخرین نسخه hp support assistant رو نصب کن ....

emofaboy
23-07-2011, 20:53
چرا کسی نیست ...
این چه وضعشه ؟؟؟؟

mapooli
23-07-2011, 21:15
دوستان کمک فوری ! Please !
داشتم با DVD بوت میگردم تو منوی بوت هنگ کرده، دکمه Power کارنمیکنه ! چه جوری Restart کنمش ؟؟ دکمه Reset نداره ؟؟؟ :(

emofaboy
23-07-2011, 21:20
دوستان کمک فوری ! Please !
داشتم با DVD بوت میگردم تو منوی بوت هنگ کرده، دکمه Power کارنمیکنه ! چه جوری Restart کنمش ؟؟ دکمه Reset نداره ؟؟؟ :(

ctrl+shift+esc بزن....
داشتی ویندوز عوض می کردی ؟؟؟

mapooli
23-07-2011, 21:24
ctrl+shift+esc بزن....
داشتی ویندوز عوض می کردی ؟؟؟

ctrl+shift+esc هم کار نکرد! فنش همینطوری داره با سرعت و صدار زیاد کار میکنه !
نه داشتم با پاراگون بوت میکردن پارتیشن بندی کنم :(

کل دکمه های کیبورد کار نمیکنن ! هنگ کرده ! فکر کنم باید باتریشو در بیارم تا خاموش بشه نه ؟؟ :( راه حلی دیگه ای هست ؟

mapooli
23-07-2011, 21:36
ctrl+shift+esc هم کار نکرد! فنش همینطوری داره با سرعت و صدار زیاد کار میکنه !
نه داشتم با پاراگون بون میکردن پارتیشن بندی کنم :(

کل دکمه های کیبورد کار نمیکنن ! هنک کرده ! فکر کنم باید باتریشو در بیارم تا خاموش بشه نه ؟؟ :( راه حلی دیگه ای هست ؟

مجبور شدم باتریشو در بیارم تا خاموش بشه ! خیلی وضیعیت Emergency شده بود ! :13:

concordx
24-07-2011, 00:28
سلام.
چطوری؟
آخر چی شد این لپ تاپت؟
بعد که خاموشش کردی راه افتاد دوباره ؟نیفتاد؟راه افتاد بعد موند؟راه نیفتاد بعد راه میفته؟
هم راه افتاد و هم راه نیفتاد؟اصلا راه نیفتاد؟ اول موند بعد راه افتاد ؟در راه افتاد ولی نموند ؟.......
عجب فازی داد این ......

mapooli
24-07-2011, 01:05
سلام.
چطوری؟
1)آخر چی شد این لپ تاپت؟
2)بعد که خاموشش کردی راه افتاد دوباره ؟3)نیفتاد؟4)راه افتاد بعد موند؟5)راه نیفتاد بعد راه میفته؟
6)هم راه افتاد و هم راه نیفتاد؟7)اصلا راه نیفتاد؟8) اول موند بعد راه افتاد ؟9)در راه افتاد ولی نموند ؟.......
عجب فازی داد این ......

سلام،
خوبم :46:
خدا رو شکر بعد از دراوردن باتری مثل حالت عادی ویندوز بالا اومد، ولی عجب وضعیتی بودا، تا حالا این جوریشو ندیده بودم فنش اینقدر تند میچرید گفتم الان پرواز میکنه :24:

نتیجه گیری گزینه ی 1ام درست میباشد :26: البته این ...... هم درسته بود :27:

inen
24-07-2011, 01:21
نه پس می خوای روی ppoe نذار...:31:
فکر کردم گذاشتی ...
نکته ش به من نگو ....:27:
روی bridge نیاز به ساخت کانکشن دیگه ای هست اما ppoe نه ....

باز اومدی تو :21:
هنوز طرز جواب دادنه درست و حسابی رو یاد نگرفتی ، یه بار دیگه ام بگی ها ها ها ... با من طرفی :5:
اومدی به همه ی پستا یه جوابی دادی ، حالا مثلا چی :wac:
باشه بابا بلدی :10:

( دوستان دیگه جدی نگیرن :31: )

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

اول از همه مبارکت باشه :11:
واسه منم اینطوری شده بود ، می تونستی دوباره کار بک آپ گیریتو ادامه بدی ، البته اگر با Recovery Manager انجام داده بودی

ایشالا فنش برات بچرخه :27:

emofaboy
24-07-2011, 08:37
باز اومدی تو :21:
هنوز طرز جواب دادنه درست و حسابی رو یاد نگرفتی ، یه بار دیگه ام بگی ها ها ها ... با من طرفی :5:
اومدی به همه ی پستا یه جوابی دادی ، حالا مثلا چی :wac:
باشه بابا بلدی :10:

( دوستان دیگه جدی نگیرن :31: )

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

اول از همه مبارکت باشه :11:
واسه منم اینطوری شده بود ، می تونستی دوباره کار بک آپ گیریتو ادامه بدی ، البته اگر با Recovery Manager انجام داده بودی

ایشالا فنش برات بچرخه :27:

مال بابات نیست که اینجا...حالا خوبه تحویلت گرفنم وگرنه دیگه معلوم نبود چی می شد...
جر می دادی احتمالا خودتو که توجه منو جلب کنی...
چیز تاریخ مصرف گذشته هم نخور واسه من...
هر وقت خواستی به خودم بگو کلی دارم برات...
آخه چقد بزنم قهوه ای کنم خسته شدم ....
ها ها ها ....:27:

inen
24-07-2011, 10:39
حالا خوبه تحویلت گرفنم وگرنه دیگه معلوم نبود چی می شد...
جر می دادی احتمالا خودتو که توجه منو جلب کنی...

:8: جوک با حالی بود !!!!
دیگه ادامه نمی دم ...:13:

emofaboy
24-07-2011, 12:02
(این پاسخ دوست عزیزی هست که ترجیح دادم اینجا هم بذارم برای کسانی که احیانا سوالی دارن)
ببینید دوست عزیز اچ پی تو ایران گارانتی و ساپورت رسمی نداره و هر فروشگاه که ادعا می کنه نمایندگی اچ پی داره بدونین کاملا fake هست ...
اما این به این معنی نیست که هیچ گونه ساپورتی برای این برند تو ایران وجود نداره....
خیلی از گارانتی ها شرکتی هستن و بعضی دیگه هم گارانتی فروشگاه می دن...
این فروشگاه که آدرس دادم قبلا گارانتی الماس می داد که شرکتی بود و فوق العاده مزخرف اما به دلیل اینکه خودشون اچ پی کار حرفه ای هستند و فوق العاده کارشون درسته دیگه گارانتی شرکتی نمی کنن وگارانتی تعمیرگاه تخصصی خودشون رو می دن که خیلی هم عالی هست ...
ضمنا امکان نداره از این فروشگاه خرید کنین و مشکلی براتون پیش بیاد ...
اما من پیشنهاد می کنم گارانتی رو بگیرین برای اطمینان خاطر....
بله 1250T با گارانتی ...
اصلا نیاز نیست شما دامنه خاصی برای کاربری تون تعریف کنین به خاطر این که این نوت بوک به قدری قوی هست که تمام نیازهاتون چه در زمینه پردازش گرافیکی و چه محاسباتی به راحتی بر آورده می کنه....
سی پی یو هم 4 هسته ای هست و فوق العاده قدرت بالایی داره به طوری فقط وقتی کار کنین می تونین متوجه بشین منظورمو....
این نکته رو هم در مورد گرافیکش بگم که 6770M قوی ترین گرافیک موجود هست برای نوت بوک 15.6 و پرفورمنس و سرعت بی نظیری داره با مموری GDDr5....
پس باید یه جورایی به فکر بازی هم باشین وگرنه ضرر می کنین....
من هم مهندسی برق می خونم و با نرم افزاراش زیاد کار می کنم باید بگم که عالیه ....
screen هم به دلیل استفاده از تکنولوژی brightview فوق العاده کبفبت و تفکیک پذیری بالایی داره ......
پس تو انتخاب 6080 شک نکن...
شرمنده از الان تا 3شنبه دیگه نیستم اگر سوالی بود به خاطر دیرکرد پاسخ عذر منو بپدیرید....

emofaboy
24-07-2011, 12:27
بچه ها یه مسئله ای برای من خیلی آزار دهنده ست....
به جای اینکه تمام سعی و تلاش انجام بدیم تا بشه حداقل مشکلی هر چند کوچیک برای کسی در رابطه با نوت بوک و مسائل وابسته وجود نداشته باشه باید وقت رو خیلی بی جهت صرف بحث و جدل با یک سری افراد کنیم...
خودم رو عرض می کنم که بر خلاف میلم مجبورم پاسخ بدم به یه سری عقده ای ...
این کار برام قابل پذیرش نیست اونم تو این تاپیک که همه دنبال حل مشکل هستن
دوست دارم این مساله همین جا تموم بشه و دیگه بحثی اینجا نباشه....
دو روز هم نیستم وقتی برگشتم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم با کمال میل...

rafigh124
24-07-2011, 18:47
اگه میشه یکی قیمت الان کل لپ تاپ این سری رو بگه

hhrt
24-07-2011, 21:31
[]rafigh124[] عزیز
منم میخوام 6080 بگیرم بهترین توی این سری 6080
برو لینک زیر قیمتهای فروشنده های متفاوت هست

mohsenking
24-07-2011, 22:44
منم به جمع 6090 پیوستم !!!
امروز خریدم
همه چی عالیه بجز چندتا چیز
1 - جای انگشت روش میمونه خیلیی
2 - کیفیت صفحه نمایش معمولیه
فعلا همینا.
.
چندتا سوال داشتم :
1 - توی Screen Resolution > Advanced Setting > Adapter چیزی به اسم ATI 6770 ندیدم !! یعنی نصب نشده درایورش ؟ فقط Intel رو زده !
2 - برای فعال کردن WebCam باید درایورش صب بشه ؟
3 - میشه یه پاتیشن دیگه درست کنم یعنی از C: یه پارتیشن بگیرم ؟ اگه میشه بهترین راهش چیه؟ چون شنیدم مشکل پیدا کردن بعضی ها
4 - میخوام ویندوز آلتیمیت روش بریزم ، ارزش داره مویندوز خودش که روشه یا نه ؟آخه جنگولک بازی زیاد روش داره خوشم نمیاد بعدم اینکه آلتیمیت نیست ،بعد از نصب چه چیزایی رو از دست میدم؟
5 - چیکارا اولش بجز ریکاوری باید انجام بدم ؟

concordx
24-07-2011, 23:55
سلام،
خوبم :46:
خدا رو شکر بعد از دراوردن باتری مثل حالت عادی ویندوز بالا اومد، ولی عجب وضعیتی بودا، تا حالا این جوریشو ندیده بودم فنش اینقدر تند میچرید گفتم الان پرواز میکنه :24:

نتیجه گیری گزینه ی 1ام درست میباشد :26: البته این ...... هم درسته بود :27:

سلام .
خوشحالم که لپ تاپت دوباره راه افتاد.:11:
عزیز این شماره گذاری که کردی گزینه 2 درست میشه نه 1
1 که یه سواله و جواب نیست.
معلومه اعصابتو ریختن بچه ها به هم .نه؟
به هر حال شوخی بود . ولی خوشحال شدم لپ تاپت راه افتاد.:10:
موفق باشی.

mapooli
25-07-2011, 06:51
سلام .
خوشحالم که لپ تاپت دوباره راه افتاد.:11:
عزیز این شماره گذاری که کردی گزینه 2 درست میشه نه 1
1 که یه سواله و جواب نیست.
معلومه اعصابتو ریختن بچه ها به هم .نه؟
به هر حال شوخی بود . ولی خوشحال شدم لپ تاپت راه افتاد.:10:
موفق باشی.

سلام،
مرسی :20:
اِ، راست میگیا 2 درست بوده :31: ولی این ...... هم درسته بود:46:

نه رفیق، بچه ها کارشون درسته :10:
چون میگن شاهنامه آخرش خوشه من همیشه همون اول میرم آخرشو میخونم به وسطاش کاری ندارم :46:

emofaboy
25-07-2011, 16:25
منم به جمع 6090 پیوستم !!!
امروز خریدم
همه چی عالیه بجز چندتا چیز
1 - جای انگشت روش میمونه خیلیی
2 - کیفیت صفحه نمایش معمولیه
فعلا همینا.
.
چندتا سوال داشتم :
1 - توی Screen Resolution > Advanced Setting > Adapter چیزی به اسم ATI 6770 ندیدم !! یعنی نصب نشده درایورش ؟ فقط Intel رو زده !
2 - برای فعال کردن WebCam باید درایورش صب بشه ؟
3 - میشه یه پاتیشن دیگه درست کنم یعنی از C: یه پارتیشن بگیرم ؟ اگه میشه بهترین راهش چیه؟ چون شنیدم مشکل پیدا کردن بعضی ها
4 - میخوام ویندوز آلتیمیت روش بریزم ، ارزش داره مویندوز خودش که روشه یا نه ؟آخه جنگولک بازی زیاد روش داره خوشم نمیاد بعدم اینکه آلتیمیت نیست ،بعد از نصب چه چیزایی رو از دست میدم؟
5 - چیکارا اولش بجز ریکاوری باید انجام بدم ؟

خوب اول تبریک به خاطر این انتخاب عالی....
دوست عزیز شما باید روی صفحه کلیک راست کنید و از طریق configure swithable graphics گزینه high performance رو انتخاب کنید ...
به عبارت دیگه سوییچ کنید به گرافیک اختصاصی ...
بعد می تونین 6770 رو تو قسمت adapter ببینین....
برای فعال کردن وب کم باید برنامه cyberlink youcam نصب کنید...
اگر که می خواین فقط دو تا درایو داشته باشین می تونین از طریق disk management درایو C رو تا مقداری که می خواین که shrink کنین و بقیه حجم اون رو تبدیل به درایو دوم کنین....
اما اگه می خواین کل هارد پارتیشن کنین برنامه ها و راه های مختلفی وجود داره که با توجه به توانایی که تو کار با این برنامه ها دارین می تونین بهترین انتخاب و کنین....
اگر هم بلد نیستن سعی کنین از طریق منوی کلاسیک نصب ویندوز پارتیشن کنین چون ممکن کل ویندوز و فولدر بسیاری از درایور ها رو پاک کنین...
ببینید نسخه ultimate در بسیاری از امکانات و ویژگی ها تفاوت های زیاذی با نسخه home داره و بسیار بهتر هست...
سعی کنین 7 64-bit sp1 رو نصب کنین....
این رو هم یادتون باشه حتما فولدر swsetup تو درایو C که محتوی تمام درایورها و اپلیکیشن ها مورد نیاز سیستم هست جایی ذخیره کنین ....
ریکاوری گرفتیتن می تونین هر کاری دوس داشتین باهاش انجام بدین و مساله ای نیست....

mohsenking
25-07-2011, 19:59
خوب اول تبریک به خاطر این انتخاب عالی....
دوست عزیز شما باید روی صفحه کلیک راست کنید و از طریق configure swithable graphics گزینه high performance رو انتخاب کنید ...
به عبارت دیگه سوییچ کنید به گرافیک اختصاصی ...
بعد می تونین 6770 رو تو قسمت adapter ببینین....
برای فعال کردن وب کم باید برنامه cyberlink youcam نصب کنید...
اگر که می خواین فقط دو تا درایو داشته باشین می تونین از طریق disk management درایو C رو تا مقداری که می خواین که shrink کنین و بقیه حجم اون رو تبدیل به درایو دوم کنین....
اما اگه می خواین کل هارد پارتیشن کنین برنامه ها و راه های مختلفی وجود داره که با توجه به توانایی که تو کار با این برنامه ها دارین می تونین بهترین انتخاب و کنین....
اگر هم بلد نیستن سعی کنین از طریق منوی کلاسیک نصب ویندوز پارتیشن کنین چون ممکن کل ویندوز و فولدر بسیاری از درایور ها رو پاک کنین...
ببینید نسخه ultimate در بسیاری از امکانات و ویژگی ها تفاوت های زیاذی با نسخه home داره و بسیار بهتر هست...
سعی کنین 7 64-bit sp1 رو نصب کنین....
این رو هم یادتون باشه حتما فولدر swsetup تو درایو C که محتوی تمام درایورها و اپلیکیشن ها مورد نیاز سیستم هست جایی ذخیره کنین ....
ریکاوری گرفتیتن می تونین هر کاری دوس داشتین باهاش انجام بدین و مساله ای نیست....
جواب سوالامو یکم ور رفتم بهش رسیدم دوست عزیز
فقط اینکه وقتی از شرینک خودش برای پارتیشن بندی استفاده کردم بهم اجازه نداد زیاد از C: بردارم یعنی نمیذاشت C کمتر از 498 گیگ بشه
من دوست ندارم درایو C انقد باشه میخوام نهایتا 50 گیگ باشه
با پارتیشن مجیک میشه اینکارو کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
من بیشتر از BitLocker ویندوز آلتیمیت میخوام استفاده کنم
آلتیمیت دیگه چه مزیت هایی داره؟

emofaboy
25-07-2011, 20:53
جواب سوالامو یکم ور رفتم بهش رسیدم دوست عزیز
فقط اینکه وقتی از شرینک خودش برای پارتیشن بندی استفاده کردم بهم اجازه نداد زیاد از C: بردارم یعنی نمیذاشت C کمتر از 498 گیگ بشه
من دوست ندارم درایو C انقد باشه میخوام نهایتا 50 گیگ باشه
با پارتیشن مجیک میشه اینکارو کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
من بیشتر از BitLocker ویندوز آلتیمیت میخوام استفاده کنم
آلتیمیت دیگه چه مزیت هایی داره؟

shrink تو نصف کردن درابو محدودیت داره و نمی تونید درایو رو به تکه ها مختلف تبدیل کنید...
نرم افزار برای پارتیشن خبلی زباد اما مهم ابن که چقدر می تونین باهاش درست کار کنین...
سعی کنین Date Guidance برنامه مورد نظر دقیق بخونین بعد تصمیم به این کار بگیرین در غیر این صورت ممکن کل هارد دچار مشکل بشه....
Bitlocker در نسخه home و ultimate فرقی نمی کنه و دلیل ارتقای ویندوز نمی تونه فقط این باشه....
ببینید دوست عزیزدر بسیاری از feature ها تفاوت دارن...
نیاز به گفتن همه تفاوت ها نیست...
فقط این رو بگم که پشتیبانی و امکانات گسترده در شبکه و بک آپ و پردازش بسیار بهتر بخشی از اون هست....
پس حتما وبندوز رو ارتقا بدین....

bas ali
25-07-2011, 21:25
دوستان در برنامه speed fan دمای قسمتی از کامپیوتر به نام ambient نوشته شده
منظور کدام قسمت کامپیوتر هست ؟

emofaboy
25-07-2011, 21:55
دوستان در برنامه speed fan دمای قسمتی از کامپیوتر به نام ambient نوشته شده
منظور کدام قسمت کامپیوتر هست ؟

به دلیل وجود تکنولوژی cool sense سنسوری درون دستگاه وجود داره که علاوه بر اندازه گیری دمای درون سیستم می تونه دمای محیط روی هم اندازه گیری کنه....
عدد جلوی Ambient دمای محیط رو نشون می ده....

masoud197
25-07-2011, 22:14
من الان حدود40 روزه 6080 خریدم.از طریق نرم افزار مدیریت باتری لپتاپ که نگاه می کنم تو این مدت حدود11 درصد ظرفیت باتری به صورت wear level(همون مستهلک)در اومده.درصورتی که من استفاده خیلی زیادی ازش نکردم و اکثر مواقع به برق متصل بوده و باتری هم به صورت فول شارژ تو خود لپتاپه یعنی تو این مدت شاید7،6 بار بیش تر باتری رو شارژ نکرده باشم.چیزی که هست اینه که وقتی باتری به صورت فول شارژ رو لپ تاپ هست و بیش از 1 روز لپتاپ خاموش باشه و استفاده نکنم شارژ باتری به زیر 95 درصد میرسه و حدود2،3 درصدم به درصد استهلاک باتری اضافه میشه.اگه اینطوری بخواد پیش بره که به سال نکشیده باتری کل ظرفیت خودشو از دست میده. کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ممکنه ایراد از باتری باشه؟فکر کنم بهتر باشه این دفعه که ظرفیت باتری به 40 درصد رسید درش بیارمو یه جای مناسب نگهش دارم و فقط در مواقع ضروری استفاده کنم.نظر دوستان چیه؟

mohsenking
25-07-2011, 23:39
shrink تو نصف کردن درابو محدودیت داره و نمی تونید درایو رو به تکه ها مختلف تبدیل کنید...
نرم افزار برای پارتیشن خبلی زباد اما مهم ابن که چقدر می تونین باهاش درست کار کنین...
سعی کنین Date Guidance برنامه مورد نظر دقیق بخونین بعد تصمیم به این کار بگیرین در غیر این صورت ممکن کل هارد دچار مشکل بشه....
Bitlocker در نسخه home و ultimate فرقی نمی کنه و دلیل ارتقای ویندوز نمی تونه فقط این باشه....
ببینید دوست عزیزدر بسیاری از feature ها تفاوت دارن...
نیاز به گفتن همه تفاوت ها نیست...
فقط این رو بگم که پشتیبانی و امکانات گسترده در شبکه و بک آپ و پردازش بسیار بهتر بخشی از اون هست....
پس حتما وبندوز رو ارتقا بدین....

میگم ویندوز رو ارتقا بخوام بدم همون موقع میشه پارتیشن بندی کرد دیگه ؟
اون موقع که دیگه مشکلی پیش نمیاد براش ؟
میگم حیف نیست ویندوز اورجینال رو عوض کنم؟! یعنی ارزش داره Ultimate بریزم؟
برای c فکنم 50 گیگ بزارم کافیه دیگه ؟
تمام درایورها توی SwSetup هست دیگه ؟با ویندوز عوض کردن چیا رو نمیشه برگردوند ؟
ویندوز رو آپدیت کردم دیگه فینگر پرینت دیگه کار نمیکنه ، نصب هم نمیشه چه کنم ؟

K.N.I.G.H.T
26-07-2011, 00:01
کارت گرافیک 6090 بهتره یا Dell XPS L502-H ؟

alichalki
26-07-2011, 00:54
کارت گرافیک 6090 بهتره یا Dell XPS L502-H ؟

گرافیک 6090 قویتره دوست من
میتونی اینجا خودت ببینی

گرافیک 6090 :AMD Radeon HD 6770M
گرافیک NVIDIA GeForce GT 540M:Dell XPS L502
:46:

mohsenking
26-07-2011, 00:55
الان پارتیشن بندی کردم ولی C حدود 560 گیگه میخوام کمترش کنم برنامه EASEUS Partition Master رو نصب کردم ولی هاردمو نمیشناسه ! ولی فلشمو میشناسه ! چه کنم ؟

concordx
26-07-2011, 01:19
سلام دوستان .
راستی یه سوالی.عزیز این فینگر پرینت که موقع کارکردن باهاش فقط برا سایتهای اجتماعی هست آره؟
میشه مثلا برا وارد شدن به یه فولدر خاص از اون استفاده کرد یا مثلا رمز یه فایل یا فولدری خاص.
جواب بدین ممنون میشم.

emofaboy
26-07-2011, 16:12
من الان حدود40 روزه 6080 خریدم.از طریق نرم افزار مدیریت باتری لپتاپ که نگاه می کنم تو این مدت حدود11 درصد ظرفیت باتری به صورت wear level(همون مستهلک)در اومده.درصورتی که من استفاده خیلی زیادی ازش نکردم و اکثر مواقع به برق متصل بوده و باتری هم به صورت فول شارژ تو خود لپتاپه یعنی تو این مدت شاید7،6 بار بیش تر باتری رو شارژ نکرده باشم.چیزی که هست اینه که وقتی باتری به صورت فول شارژ رو لپ تاپ هست و بیش از 1 روز لپتاپ خاموش باشه و استفاده نکنم شارژ باتری به زیر 95 درصد میرسه و حدود2،3 درصدم به درصد استهلاک باتری اضافه میشه.اگه اینطوری بخواد پیش بره که به سال نکشیده باتری کل ظرفیت خودشو از دست میده. کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ممکنه ایراد از باتری باشه؟فکر کنم بهتر باشه این دفعه که ظرفیت باتری به 40 درصد رسید درش بیارمو یه جای مناسب نگهش دارم و فقط در مواقع ضروری استفاده کنم.نظر دوستان چیه؟

ببینید دوست عزیز باتری ها از سلول های انرژی ساخته می شن...
و بیشتر اون ها هم به صورت 6 cell هستند که چیزی در حدود 6000 میلی وات ساعت توانایی ذخیره انرژی الکتریکی رو دارن زمانی که تولید می شن....
با توجه به این که باتری ها دارای سنسور خاصی برای ارتباط با نرم افزار های مختلف مربوطه هستند و قابلیت programable دارن زمانی که تولید می شن ممکن هست به دلایل خاصی بین 8 تا 12 سلول برنامه ریزی بشن...
به عبارت دیگه ممکن هست برای یک باتری 6 سلول برنامه و نرم افزار باتری 12 سلولی در نظر گرفته بشه....
اما در حقیقت فقط 6 سلول اون وجود حقیقی داره و ممکن هست در battery report ظرفیت اون حتی تا 8800 میلی وات ساعت هم گزارش بشه که کاملا غیر واقعی هست...
به دلیل همین عدم شناسایی دقیق سلول و ظرفیت باتری ممکن هست که wear level بالایی توسط برخی نرم افزار ها گزارش بشه که کاملا fake و غیر واقعی هست...
پس به هیچ وجه نگران وضعیت باتری نباشین و هرگز از دستگاه جداش نکنین...

emofaboy
26-07-2011, 16:29
الان پارتیشن بندی کردم ولی C حدود 560 گیگه میخوام کمترش کنم برنامه EASEUS Partition Master رو نصب کردم ولی هاردمو نمیشناسه ! ولی فلشمو میشناسه ! چه کنم ؟

نه می تونین موقعی که دارین ویندوز جدید نصب می کنین پارتیشن رو هم انجام بدین....
البته بستگی به این داره که چه نرم افزارهایی می خواین نصب کنین اما 50 گیگ مناسب هست....
بله همه درایورها و اپلیکیشن ها تو swsetup هست و بعد از نصب وبندوز تمام برنامه ها رو می تونین برگردونین با نصب محتویات sw......
نه ارتباطی به آپدیت نداره...
تو swsetup فولدر finger رو نصب کنید و بعد برنامه hp simple pass رو اجرا کنین...
ببینید دوست عزیز چک کنین ببینین فرمت کل هارد Dynamic نباشه ....
اگر باشه هارد برای هیچ برنامه ای حتی منوی کلاسیک نصب ویندوز قابل شناسایی نیست وباید به basic تبدیل بشه ....
چک کنین بهم بگین....

omidrasool
26-07-2011, 16:44
دیگه دارم میرم 6090 بگیرم.فقط برای اطمینان خاطر به نظر شما xps l502 بهتر نیست؟
6090 BLUETOOTH3 داره؟ eSATA داره؟
با درایور سه بعدی میشه فیلم سه بعدی دید؟
مانیتورش توانایی پخش تصاویر full hd داره؟ ضعیف نیست؟
با تشکر

emofaboy
26-07-2011, 17:05
دیگه دارم میرم 6090 بگیرم.فقط برای اطمینان خاطر به نظر شما xps l502 بهتر نیست؟
6090 BLUETOOTH3 داره؟ eSATA داره؟
با درایور سه بعدی میشه فیلم سه بعدی دید؟
مانیتورش توانایی پخش تصاویر full hd داره؟ ضعیف نیست؟
با تشکر

ببین نمی خوام توضیح زیادی بدم به طرفداران Dell هم برنخوره اما Xps جلوی Pavilion 6090 یه آشغاله....همه چیزش از دیزاین بی نهایت مزخرف تا امکانات بیخودی که داره....
بله Bluetooth 3 داره...
نه باید screen ساپورت کنه....
مانیتور HD هست و در پخش تصاویر بسیار عالی هست و مشکلی با کیفیت های مختلف نداره....

MVP77
26-07-2011, 18:09
دوستان ببخشید
بدنه 6050 و کلا سری 60XX اچ پی رنگشون قهوه ای سوخته هست یا مشکی ؟
یه 6050 دیدم وقتی با کیبردش مقایسه کردم بدنش قهوه ای هست اما کیبردش کاملا مشکیه
6080 و 6090 هم همینطوریه یعنی قهوه ای سوخته هست یا مشکیه ؟

emofaboy
26-07-2011, 21:29
yas کجایی پس...
چرا پیدات نیست....

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

دوستان ببخشید
بدنه 6050 و کلا سری 60XX اچ پی رنگشون قهوه ای سوخته هست یا مشکی ؟
یه 6050 دیدم وقتی با کیبردش مقایسه کردم بدنش قهوه ای هست اما کیبردش کاملا مشکیه
6080 و 6090 هم همینطوریه یعنی قهوه ای سوخته هست یا مشکیه ؟

دوست عزیز کل سری 6 Dark Umber هست ...
و کیبرد کاملا Black.....

hermione
26-07-2011, 21:33
آخرین قیمت 6090 چقدره ؟

26-07-2011, 21:58
من اگه بخوایم با اکرونیس از ظرفیت پارتیشن C که ویندوز توش هس کم کنم و به درایو های دیگه اضافه کنم مشکلی واسه ویندوز پیش نمیاد؟!

yas44co
26-07-2011, 22:52
yas عزیز درایوی ( C ) که شما تو اون ویندوز رو نصب کردی primary هست و فقط می تونی یک درایو primary داشته باشی پس اصلا امکان نداره به جز درایو اصلی بتونی درایو primary دیگه ای بسازی....
بقیه ظرفیت هارد رو می تونی به صورت extented partition و با فورمت logical پارتیشن کنی ....
البته این رو هم بگم شما در اصل دو تا درایو primary داری که اونی که 100MB هست پنهان و دیده نمی شه و فقط برای ذخیره و اجرای فایل بوت به کار می ره که در مواقع ضروری می شه ویندوز رو بالا آورد....
نوع درایو ها هم تاثیری تو کارایی نداره....
برای cool sense هم آخرین نسخه hp support assistant رو نصب کن ....

نه بابا فقط درایو system , primary هست که یه دونه بیشتر نیست ولی نمی گذاشت دیگه primary یا حتی اکتیو بسازم نمی دونم چرا!!
موقع نصب وین هم نمیدونم چش شده بود حتی اونم نمیذاشت هیچ پارتیشنی بسازم حتی یه دونه!
توی این همه پارتیشنی که عوض کرده بودم این موردو تاحالا ندیده بودم چون من قبلا سه تا هم پریماری داشتم یکی برای XP ویکی هم برای ویستا یکه هم سون....
البته با برنامه های زیادی تست کردم ولی بازم نشد مثل partitionMagic PartitionCommander ParagonPartition و حدود 8 تای دیگه. با هر کدوم وقتی به پریماری میساختم دیگه نمیذاشت حتی دیگه لوجیکال هم بسازم که که هنوزم متحیرم ببین :18:
ولی آخرشم از خیر این اکتیو گذشتم و با برنامه Acronis 10 یه 6 تا درایو لوجیکال ساختم.

عزیز آخه کی میگه فرقی نداره توی اکتیو تاخیر Access تا حدودی کم میشه که میتونه مقداره زیادی سرعت بوت رو افزایش بده برای اطلاعاته بیشتر لطفا نگاهی به راهنمای برنامه ParagonPartition بیندازید....:46:

yas44co
26-07-2011, 23:36
من اگه بخوایم با اکرونیس از ظرفیت پارتیشن C که ویندوز توش هس کم کنم و به درایو های دیگه اضافه کنم مشکلی واسه ویندوز پیش نمیاد؟!

نه عزیز من خودم هم تازگیا با همین برنامه کار میکنم. درایو c من 23 بود برای برنامه کم اومد 10 تا از D گرفتم دادمش شد 33 هیچ مشکلی هم پیش نیمد و هیچ اطلاعاتی پاک نشد فقط سرعت انجام پارتیشن بندی از 4 ثانیه با هارد خالی به 30 ثانیه با هارد تقریبا پر افزایش یافت.

yas کجایی پس...
چرا پیدات نیست....
زیر سایتیم:40: چون بزرگانی مثله شما توی این تاپیکند من جسارت نمیکنم که دخالت کنم :10:

آخرین قیمت 6090 چقدره ؟
حدوده 1440 قیمت دارم بی گارانتی.
اما یه نصیحت بهت میکنم شاید به دردت بخوره:
اول منم فقط میخواسم 6090 بردارم ولی بعد تصمیمم عوض شد و 6080 برداشتم اما اگه دوباره میخاستم بردارم حتما انتخابم 6091 بود چون بهترین شرایط ممکنو داره. برین تو کارش:21:

yas44co
26-07-2011, 23:51
من با این مودمه دیال آپ هم خیلی مشکل دارم سرعتش خیلی از دیال آپه Internal کمتره دیگه خودت حسابه کارو بکن:41:
یه مودم External فابریک دل گرفتم که البته بهترینشه( از توی خوده کارتنه یه لپتاپا برام برداشتن ) به 14 تومان ( البته اصلی قیمتش توی بازار از 20 تا 23 متغیره) واقعا پولمو ریختم توی چاه گفتم که شما برادران مثله من این کارو نکنید.
یا اصلا نگیرید یا ADSL بردارید.....

با عرضه پوزش احتمالا مدتی کمتر بیام تاپیک آخه برام بازی اومده خدا....:8:
توی این یک هفته گذشته من فقط 11 ساعت خوابیدم :19: دهنه خودمو این لپتاپو و چندتا بازیو سرویس کردم :31:

spaceman1369
27-07-2011, 06:40
سلام دوستان
اگه منو در مورد گارانتی این لپ تاپ راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
کلا میشه رو گارانتی های تعویض hp حساب کرد یا نه؟
اگه میشه بهترین گارانتی چیه؟
خیلی ممنون از راهنمایی تون
(لطفا به پست های قبلی ارجاع ندین چون با این اینترنت نفتی همین یه صفحه رو هم به زور باز کردم!)

mohsenking
27-07-2011, 07:09
نه می تونین موقعی که دارین ویندوز جدید نصب می کنین پارتیشن رو هم انجام بدین....
البته بستگی به این داره که چه نرم افزارهایی می خواین نصب کنین اما 50 گیگ مناسب هست....
بله همه درایورها و اپلیکیشن ها تو swsetup هست و بعد از نصب وبندوز تمام برنامه ها رو می تونین برگردونین با نصب محتویات sw......
نه ارتباطی به آپدیت نداره...
تو swsetup فولدر finger رو نصب کنید و بعد برنامه hp simple pass رو اجرا کنین...
ببینید دوست عزیز چک کنین ببینین فرمت کل هارد Dynamic نباشه ....
اگر باشه هارد برای هیچ برنامه ای حتی منوی کلاسیک نصب ویندوز قابل شناسایی نیست وباید به basic تبدیل بشه ....
چک کنین بهم بگین....

بله Dynamic هست
حالا چطوری Basic کنم
توی نصب ویندوز میشه یا باید توی ویندوز این کارو انجام بدم
این Dynamic و Basic چه فرقی دارن؟

emofaboy
27-07-2011, 12:10
سلام دوستان
اگه منو در مورد گارانتی این لپ تاپ راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
کلا میشه رو گارانتی های تعویض hp حساب کرد یا نه؟
اگه میشه بهترین گارانتی چیه؟
خیلی ممنون از راهنمایی تون
(لطفا به پست های قبلی ارجاع ندین چون با این اینترنت نفتی همین یه صفحه رو هم به زور باز کردم!)

ببینید دوست عزیز همون طور که در پست های قبل گفته شده اچ پی در ایران گارانتی و ساپورت رسمی نداره و تمام کسانی هم که ادعا نمایندگی و ساپورت از طرف اچ پی رو دارن کاملا حرفاشون بی اساس هست....
البته این به این معنی نیست که این برند در ایران هیچ ساپورتی نداره...
بسیاری از گارانتی ها شرکتی هستند که اکثرشون خذمات اولیه و بی ارزشی رو ارائه می کنن و بعضی هم گارانتی فروشگاه و تعمیرگاه تخصصی خودشون رو می دن که بعضا بسیار هم خوب هست و ارزش گرفتن رو داره....
هر گارانتی هم بگیرین بک ماه اول اگر کوچکترین مشکل برای سیستم پیش بیاد موظف به تعویض هستند بدون کوچکترین حرفی....
فقط گارانتی الماس به هیچ عنوان نگیرین ....
پس می بینید که از لحاظ گارانتی با گزینه های خوب و قابل تکیه روبرو نیستین.....
اما از طرفی شما با یک برند فوق العاده طرف هستین که محصولاتش از لحاظ کیفیت ساخت و به خصوص QC (کنترل کیفیت ) در بالاترین سطح قرار داره (طبق آمار حتی کمی بالاتر از Apple ).
که این مساله می تونه درصد بسیار بالایی از نگرانی تون بابت گارانتی کم کنه....
قبل از نگرانی در مورد گارانتی هم سعی کنین به فکر پیدا کردن به فروشگاه خوب با فروشنده های حرفه ای باشین.....
چون خرید درست بسیار مهم هست تا این که خرید بدی داشته باشین اما گارانتی نسبتا خوب....

emofaboy
27-07-2011, 12:49
بله Dynamic هست
حالا چطوری Basic کنم
توی نصب ویندوز میشه یا باید توی ویندوز این کارو انجام بدم
این Dynamic و Basic چه فرقی دارن؟

دوست عزیز می تونین از طریق 4 لینک زیر و دانلود برنامه Converter هارد رو به basic تبدیل کنین....

فقط زمانی برنامه های پارتیشن و منوی نصب ویندوز می تونن هارد رو شناسایی کنن که Disk رو تبدیل به Basic کرده باشین....
فرمت Basic از زمان بوجود اومدن هاردیسک بوده اما Dynamic از زمان xp درست شده....
البته Dynamic مزیت بهتری نسیت به Basic داره برای کسانی که واقعا از هارد به مفهوم واقعی خودش استفاده می کنن نه کسانی که صرفا برای ذخیره اطلاعات در یک جای ثابت...
به این معنی که ممکن خیلی ها بخوان به صورت درلحظه و بدون ریست کردن سیستم پارتیشن کنن یا کسانی که دو هارد مختلف دارن و بخوان یک درایو بتونه درجا ظرفیتشو از دو هارد بگیره...
یعنی هارد به قدری دینامیک یا پویا باشه که با هر Task که ازش می خوان بتونه انعطاف لازم رو داشته باشه....

emofaboy
27-07-2011, 15:33
نه بابا فقط درایو system , primary هست که یه دونه بیشتر نیست ولی نمی گذاشت دیگه primary یا حتی اکتیو بسازم نمی دونم چرا!!
موقع نصب وین هم نمیدونم چش شده بود حتی اونم نمیذاشت هیچ پارتیشنی بسازم حتی یه دونه!
توی این همه پارتیشنی که عوض کرده بودم این موردو تاحالا ندیده بودم چون من قبلا سه تا هم پریماری داشتم یکی برای XP ویکی هم برای ویستا یکه هم سون....
البته با برنامه های زیادی تست کردم ولی بازم نشد مثل partitionMagic PartitionCommander ParagonPartition و حدود 8 تای دیگه. با هر کدوم وقتی به پریماری میساختم دیگه نمیذاشت حتی دیگه لوجیکال هم بسازم که که هنوزم متحیرم ببین :18:
ولی آخرشم از خیر این اکتیو گذشتم و با برنامه Acronis 10 یه 6 تا درایو لوجیکال ساختم.

عزیز آخه کی میگه فرقی نداره توی اکتیو تاخیر Access تا حدودی کم میشه که میتونه مقداره زیادی سرعت بوت رو افزایش بده برای اطلاعاته بیشتر لطفا نگاهی به راهنمای برنامه ParagonPartition بیندازید....:46:

نه تاثیری به اون صورت نداره ....
البته زمانی که فرمت هارد Dynamic باشه برای استفاده به معنای واقعی و همه جانبه بهتره چون تو حالت دینامیک می شه درایو stripped volume و simple volume ساخت اما اگر Basic باشه نه ....
خوب چرا زودتر نگفتی پسرم این همه خودتو سرکار گذاشتی ....
دلیل این که نمی تونستی پارتیشن Extented درست کنی به خاطر این که فرمت هارد Dynamic و باید به Basic تبدیل بشه همین...
اگه درست نشده از این استفاده کن.....

mohsenking
27-07-2011, 20:32
مک آدرس وایرلس لپ تاپ رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
میگم بخوام پارتیشن بندی کنم درایو Recovery رو لازمه داشته باشم یا پاکش کنم؟
چه مارک کول پدی واسه 6090 خوبه؟
کسی Ultimate نصب کرده ؟ اورجینال خودش بهتر بوده یا آلتیمیت ؟
اورجینال چه مزیتی به آلتیمیت کرک شده داره ؟با این وجود که آلتیمیت کرک آپدیت هم میشه و......

وقتی لپ تاپ رو به PC وصل میکنم فونتها رو با کیفیت نشون نمیده رزولوشن رو هم روی 1280 گذاشتم ولی بازم خوب نیست
فیفا رو نمیشه روی 1280 بازی کرد خیلی کم میاره مال شمت هم همینه ؟

concordx
27-07-2011, 22:07
سلام دوستان .
راستی یه سوالی.عزیز این فینگر پرینت که موقع کارکردن باهاش فقط برا سایتهای اجتماعی هست آره؟
میشه مثلا برا وارد شدن به یه فولدر خاص از اون استفاده کرد یا مثلا رمز یه فایل یا فولدری خاص.
جواب بدین ممنون میشم.

سلام دوستان.
کسی از آیات اعزام نیست جواب این concordx رو بده؟؟؟:40:
پسر باحالیه ها.
جوابشو بدین.
آفرین.

سونامی
28-07-2011, 08:45
دیشب رفتم مغازه پسره می گفت گارانتی درستی نداره hp تو ایران و ..... اگر تو یه کشور دیگه بودیم hp خوب بود و...

آخرشم نظرمو عوض کرد و asus گرفتم از لحاظ زیبایی چیزی نداره

asus n43s گرفتم ولی config فوق العاده هست

قیمتش هم بهتره و ...

em0fab0y
28-07-2011, 14:36
بچه ها من مشکل ID قبلیم حل شد و از این به بعد با همین ادامه می دم....
ها ها ها ....

blueboy884
28-07-2011, 17:02
لطفا پستم پاک بشه ...

bbsbsbs2012
28-07-2011, 19:20
سلام دوستان
این گرافیک 6090 که 6770 است
این هم تا 3 گیگ share می کنه؟؟

THE WORLD_IS MINE
28-07-2011, 22:26
سلام
من قصد خرید بین این دو مدل رو دارم

Dellxps 502-h .dv6-6090

چند سوال دارم

اول در مورد hp شنیدم که نمیشه رمش رو اپگرید کرد و تا 6 هست در صورتی که مدل dell تا 16 gb میتوان ارتقا داد درضمن مموری کارت گرافیک hp 1gb و مموری dell 2gb واقعی هست وباتری hp 6cell ,dell 9cell
هست؟؟
دوم این درایو بلوری رو هر دوی این ها رایتر هست یا فقط player هست

سوم به دونه هیچ تعصبی در کل کدوم بهتر ه؟؟؟

blueboy884
28-07-2011, 23:29
سلام

Dellxps 502-h .dv6-6090

چند سوال دارم

اول در مورد hp شنیدم که نمیشه رمش رو اپگرید کرد و تا 6 هست در صورتی که مدل dell تا 16 gb میتوان ارتقا داد درضمن مموری کارت گرافیک hp 1gb و مموری dell 2gb واقعی هست وباتری hp 6cell ,dell 9cell
هست؟؟

سلام
رم اچ پی این مدلی که نوشتید 8 هست و از این بیشتر هم نمیشه بیشترش کرد ( لازم هست ؟ ! )
در مورد کارت گرافیک ، 100 % گرافیک HP قویتر هست ، حیت الان یک مدل dv6t-6100 هم اومده که 2 گیگ dedicated داره ، اما همین مدل 6090 هم از دل قویتره ...
باتری دل 9سل هست ، اما نمیدونم خودش را از نزدیک دیدید یا نه ، چون همین باتری 9 سل پست دستگاه را عین یک پایه بالا میاره و واقعا دستگاه به طرز غیر قابل دفاعی بزرگ و بد ترکیب میشه ...
hp بلو ریش فقط پلیر هست ... دل را نمیدونم ...
من هم اتفاقا اول بین این 2 تا مونده بودم ، اما الان 100 % میدونم HP میگیرم ، فقط مدلش را مطمئن نیستم هنوز ... :27:

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

دوستان بین مدل dv6-6090 و dv6t-6100 گیر کردم :5: ... به نظرتون می ارزه مدل 6100 را بگیرم ؟

راستی کسی از این سایت ( sarzamin ) سرزمین.ir خرید کرده ؟ ، وضع گارانتیش میدونین چطور هست ؟

lvjan
28-07-2011, 23:45
با سلام به دوستان، یکی از دوستان لطف کنه و بگه چجوری میشه وبکم رو تست کرد؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

lvjan
29-07-2011, 00:37
من 6080 خریدم امروز 1230 با گارانتی و کیف.
میخوام وبکم را تست کنم نمیدونم چیکار کنم.
راهنمایی کنید

lvjan
29-07-2011, 00:37
راهنمایی کنید

em0fab0y
29-07-2011, 09:26
سلام

Dellxps 502-h .dv6-6090

چند سوال دارم

هست؟؟

ببینید دوست عزیز اولویت های بسیار مهم تری نسیت به تفکر بی دلیلدر مورد ارتقا رم وجود داره....
قطعا شما هیچ وقت به رم بیشتر از 6 نیاز پیدا نخواهید کرد پس یهتر یه جابجایی تو اولویت هایی که دارین رخ بده....
ساپورت رم توسط هر مدل و در هر برندی که ممکن مد نظر داشته باشین به هیچ عنوان مزیت حساب نمی شه و نمی تونه به ارتقا رتبه دستگاه به لحاظ فنی کمکی کنه حتی اچ پی ....
سری 6000 نهایتا تا 8 ساپورت می کنه اما 6100 تا 16....
در مورد گرافیک هم مموری اختصاصی بیشتر نمی تونه پرفورمنس رو به اون صورتی که ممکن تصور بشه تغییر بده....
به دلیل اینکه memory interface 128 بیت هست و تغییری نکرده پس نمی تونه تاثیر زیادی تو افزایش فریم داشته باشه و کاملا جهت گمراه کردن تصور خریدار نسیت به عملگرد گرافیکی رو داره....
نه درایو فقط Rom هست....
دوست عزیز اگر شما پست های قبلی و به خصوص اونایی که مربوط به من هست رو خونده باشین متوجه شدین در مورد چی هیولایی اینجا صحبت شده....
نمی خوام توضیحات تکراری و خسته کننده رو دوباره بازگو کنم اما فقط همین رو بدونین اگر بتونین به چیزی جز hp و سری 6 فکر کنین قطعا بزرگترین اشتباه رو انجام دادین....
اغراق هم در کار نیست و شما باید بدونین این انتخاب می تونه فوق العاده عالی و بی نظیر باشه....
پس تو خریدش شک نکنین....

em0fab0y
29-07-2011, 09:40
راهنمایی کنید

دوست عزیز شما باید برنامه CyberLink YouCam رو نصب کنید تا Cam فعال بشه...
به راحتی هم قابل دانلود هست ....

lvjan
29-07-2011, 10:10
دوستان میشه بگید برای اینکه بدونم لب تاب شماره سریالش درست هست یا نه به چه سایتی و لینکی برم

omidrasool
29-07-2011, 10:30
فرق 6090 با 6100 چیه ؟فقط تو گرافیکه یا صفحه نمایش تغییر کرده؟این مدل LIGHTSCRIB داره؟

em0fab0y
29-07-2011, 10:42
فرق 6090 با 6100 چیه ؟فقط تو گرافیکه یا صفحه نمایش تغییر کرده؟این مدل LIGHTSCRIB داره؟

تفاوت فقط در هارد و مموری اختصاصی بیشتر برای 6100 هست....
screen عینا مشابه بقیه مدل های سری 6 ....
همه نوت بوک های اچ پی lightscribe دارن....

mohsenking
29-07-2011, 16:28
بچه ها آلتیمیت نصب کردم
هاردم پاتیشن بندی کردم فقط زدم کل هاردو Delete کردم یعنی درایو ریکاوری هم پاک شد مهمه؟
البته من اولش که لپ تاپ رو خریدم ریکاوری کردم تو 4 تا دی وی دی
.
بعد اینکه میخوام اطلاعاتم رو از PC به لپ تاپ منتقل کنم و متاسفانه لپ تاپ 6090 پورت e-sata نداره !
بجز هارد اکسترنال چطوری میشه حدود 300 گیگ رو انتقال داد ؟

.
بعد اینکه لپ تاپ رو به TV نصب کردم فونتها رو یه جوری نشون میداد انگار بی کیفیت بود
تنظیمات گرافیک رو هم همرو توی بالاترین حد گذاشتم
خواستم فیفا بازی کنم روی رزولوشن 1280*1920 که گذاشتم خیلی کم میاورد و تصویر کند جابجا میشد اشکال از چیه؟
توی Laptop کم نمیاورد ولی با 1366*768

.
مک آدرس Wifi و Bluetooth لپ تاپ رو از کجا بیارم ؟

gggmail
29-07-2011, 16:30
سلام دوستان
من تصميم دارم اين مدل رو بخرم فقط چند تا سوال:
حتما بايد پسوند ee داشته باشه ؟يا پسوند خاصي؟
در هنگام خريد به چه نكاتي بايد عمل كنم؟
شما چه گارانتي و فروشگاهي توصيه ميكنيد؟

babialex
29-07-2011, 16:46
بعد اینکه میخوام اطلاعاتم رو از PC به لپ تاپ منتقل کنم و متاسفانه لپ تاپ 6090 پورت e-sata نداره !
بجز هارد اکسترنال چطوری میشه حدود 300 گیگ رو انتقال داد ؟

pc رو با کابل lan به لپ تاپ وصل کن و تمام اطلاعات رو انتقال بده به راحتی

hamed2002a
29-07-2011, 17:28
سلام

دوستان راهی وجود داره که بشه از اصل بودن باتری و شارژر دستگاه اطمینان حاصل کرد؟
6080 بدون گارانتی بهم قیمت دادن 1175000 . قیمت خوبه؟

ممنون از همگی

mohsenking
29-07-2011, 19:52
pc رو با کابل lan به لپ تاپ وصل کن و تمام اطلاعات رو انتقال بده به راحتی

وصل کردم ولی اتفاقی نیفتاد یعنی تنظیمات داره
روی آیکون Network روی سمت راست تسک بار علامت تعجب میزنه
تنظیماتش رو هم بگی ممنون میشم
خودم یکم ور رفتم نتونستم

ubtik
29-07-2011, 21:44
سلام

دوستان راهی وجود داره که بشه از اصل بودن باتری و شارژر دستگاه اطمینان حاصل کرد؟
6080 بدون گارانتی بهم قیمت دادن 1175000 . قیمت خوبه؟

ممنون از همگی

گرون میگه تهران مجتمع پایتخت از یکی از مغازه ها قیمت کردم گفت 1160 بدون گارانتیشو من چونه نزدم ممکنه کمتر هم میداد...

binahayat_m
29-07-2011, 21:45
دیروز جو گیر شدم و این برنامه نصب کردم

برنامه که تم ، ورژن جدید سیستم های مک پیاده می کرد !
بعدش که ری بوت شد ، ویندوز دیگه بالا نیومد، هر کاری کردم نتونستن ، مادر بورد تنظیمتش ریسیت کردم ، فقط مارک hp می یومد و هی می رفت!
تا اینکه رفتم تو سیستم ریکاوری و بخش سیستم ریستور و ویندوز بر گردون به به حالت قبل از نصب برنامه ،
و درست شد
خواستم بگم که این ریکاوری hp باحاله و به ما کلی حال داد

gggmail
30-07-2011, 01:03
سلام دوستان
من تصميم دارم اين مدل رو بخرم فقط چند تا سوال:
حتما بايد پسوند ee داشته باشه ؟يا پسوند خاصي؟
در هنگام خريد به چه نكاتي بايد عمل كنم؟
شما چه گارانتي و فروشگاهي توصيه ميكنيد؟

babialex
30-07-2011, 01:28
وصل کردم ولی اتفاقی نیفتاد یعنی تنظیمات داره
روی آیکون Network روی سمت راست تسک بار علامت تعجب میزنه
تنظیماتش رو هم بگی ممنون میشم
خودم یکم ور رفتم نتونستم

اومدم توضیح بدم برات گفتم بزار یه سرچی بزنم ببینم آموزش تصویری پیدا میکنم که بهتر متوجه بشی چند تا لینک پیدا کردم که مفید هستند

حتما اینکار رو یاد بگیر چون خیلی جاها بدردت میخوره
امیدوارم مفید باشه برات

babialex
30-07-2011, 01:37
در مورد ریکاوری اچ پی سوال دارم

من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم

با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟

من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم

ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم

spaceman1369
30-07-2011, 09:06
با سلام
دوستانی که این لپ تاپو دارن تا حالا به مشکلی بر خوردن که نداشتن گارانتی باعث بشه خیلی اذیت بشن؟!

sinadeath
30-07-2011, 11:24
سلام من يه 6070 دارم چطوري با بلوتوثش از گوشي به اينترنت وصل بشم؟

ubtik
30-07-2011, 17:57
سلام من 1 6080 گرفتم زدم ریکاوری بگیرم با خود برنامه ریکاوری منیجر HP حدود نیم ساعت 1 چیزی داره میچرخه DVD اولم گذاشتم ایا عادیه ؟ هیچ چیزی نمیشه همش میچرخه و کاری نمیکنه DVD های د یگرم نمیخواد !!!....

bas ali
30-07-2011, 19:11
دوستان من با 6050 بازی nfs را انجام دادم .دمای سی پی یو حداکثر 65 شد و دمای گرافیک هم 57 .
دما چطوره ؟
بد نباشه یه وخ :31:

30-07-2011, 19:25
سلام من 1 6080 گرفتم زدم ریکاوری بگیرم با خود برنامه ریکاوری منیجر HP حدود نیم ساعت 1 چیزی داره میچرخه DVD اولم گذاشتم ایا عادیه ؟ هیچ چیزی نمیشه همش میچرخه و کاری نمیکنه DVD های د یگرم نمیخواد !!!....

دی وی دی وقتی که داره میچرخه(:دی)باید بزاری تو دستگاه نه قبلش
واسه دی وی دی های بعدی هم وقتی خودش گفت بزار

ubtik
30-07-2011, 20:25
دی وی دی وقتی که داره میچرخه(:دی)باید بزاری تو دستگاه نه قبلش
واسه دی وی دی های بعدی هم وقتی خودش گفت بزار

مرسی درست شد :دی

lvjan
31-07-2011, 09:41
دوستان کسی میدونه چجوری شماره سریال لب تاب رو چک کنم.
ادرس دقیق بدید و راهنمایی کنید.
لطفا

31-07-2011, 11:51
اپدیتایی که از اچ پی ساپورت میاد نصب کردنشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟!

gggmail
31-07-2011, 15:18
دوستان دو تا سوال :فقط اگر زودتر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
هر بازي كه توي 6090 اجرا ميشه توي 6080 هم با همون كيفيت اجرا ميشه؟
بين 6090 و gx680 به نظرتون كدوم بهتره؟

depot
31-07-2011, 15:28
سلام دوستان
من اگر این لپتاپ رو برای بازی بخرم تا چند سال میتونم با اخرین تنظیمات بازی کنم ؟؟

amirpcp30
31-07-2011, 15:41
سلام
من لپ تاپ 6080 ام رو می خواستم پارتیشن بندی کنم نمی دونم چی شد وقتی shrink کردم پارتیشن ها تبدیل به simple شدند و دیگه نه ویندوز بالا اومد و نه وقتی که F11 میزدیم ریکاوری میشد ولی خوشبختانه قبلش با ریکاوری منیجر ریکاریش رو روی دی وی دی ریخته بودم ولی وقتی ریکاوری کردم با دی وی دی (گزینه ی Factory reset) دیگه درایور ریکاوری نبود و فضای اشغال شده در درایو c شده بود 46 یک پوشه به نام rm مثلا اضافه بود که 14 گیگ فضا اشغال کرده بود و همین طور پوشه swsetup که 2 گیگ بود شامل نرم افزار ها و درایور ولی وقتی f11 میزنم میاد داخل ویندوز و ریکاوری نمی کنه من دوباره ریکاوری کردم با دی وی دی این بار گزینه ی system recovery رو زدم بازم درایو ریکاوری نیومد ولی فضای اشغال شده در درایو c شده 32 انگار فقط پوشه ی rm رو نریخته sw بازم هست و باز هم با f11 ریکاوری نمی کنه
راهی هست که f11 دوباره برگرده و درایو ریکاوری؟یا نیازی نیست؟ الان باید با کدوم گزینه کلا ریکاوری کنم؟ این قسمت ریکاوری هست که با دی وی دی می خواهم ریکاوری کنم:
با سپاس

binahayat_m
31-07-2011, 20:47
دوستان دو تا سوال :فقط اگر زودتر لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
هر بازي كه توي 6090 اجرا ميشه توي 6080 هم با همون كيفيت اجرا ميشه؟
بين 6090 و gx680 به نظرتون كدوم بهتره؟

من که 6080 گرفتم و راضی هستم