PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران HP dv6-6090ee

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

binahayat_m
21-08-2011, 15:47
سلام
فقط اگه لپ تاپ خریدید از ادم حرفه ای بخرید!
قرار بود برم و رم های اصلی خودم بزارم و گفت که اینکار و کرده،
حالا برگشتم خونه با hp assistant دیدم فهمیدم یه 4 سامسونگ گذاشته و اون 2 هم معلوم نیست چه مارکی هست!
بهش میگم و حالا تست کنم ببینم چی میشه،
از کسی بخرید که وارد باشه و ایتقدر مثل من دردسر نکشید

malayeru
21-08-2011, 16:08
سلام
فقط اگه لپ تاپ خریدید از ادم حرفه ای بخرید!
قرار بود برم و رم های اصلی خودم بزارم و گفت که اینکار و کرده،
حالا برگشتم خونه با hp assistant دیدم فهمیدم یه 4 سامسونگ گذاشته و اون 2 هم معلوم نیست چه مارکی هست!
بهش میگم و حالا تست کنم ببینم چی میشه،
از کسی بخرید که وارد باشه و ایتقدر مثل من دردسر نکشید

سلام
جدي ميگي؟؟؟؟/
يعني يارو خيلي بي شرفه اگه بهت گفته كه رم هاي فابريك خودشو انداخته به سيستمت
حتما يه حركتي كن
اينقدر بدم مياد از آدمايي كه بلانسبت شما فرض ميكنن طرفشون احمقه در صورتيكه خودشون احمق ترين هستن

sinadeath
21-08-2011, 16:09
سلام دوستان
شهادت امیرالمومنین علی (ع) رو خدمت همتون تسلیت میگم.
از دوستانی که hp 6090-6080-6070-6100-6177 دارن و وقت کافی دارن اگه می تونن تست CineBench از لپ تاپشون بگیرن و نتیجشو اینجا بذارن ممنون میشم.
اگه ممکنه تست سی پی پو باشه وشامل اینام باشه:
CB10 Rendering Single 64Bit
CB10 Rendering Multi 64Bit
ممنون

انواع تست Cinebench تو ای لینک هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

binahayat_m
21-08-2011, 16:12
سلام
جدي ميگي؟؟؟؟/
يعني يارو خيلي بي شرفه اگه بهت گفته كه رم هاي فابريك خودشو انداخته به سيستمت
حتما يه حركتي كن
اينقدر بدم مياد از آدمايي كه بلانسبت شما فرض ميكنن طرفشون احمقه در صورتيكه خودشون احمق ترين هستن

اره، نامرد
از روی hp assistant فهمیدم
فقط می خواست رد کنه ، عجب شانسی دارم

malayeru
21-08-2011, 16:26
HP DV6 6070se

DVD 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DVD 2

DVD 3

DVD 4

ممنونم دوست خويم .زحمت كشيدي
من ريكاوري رو براي لپ تاپ دوستم گرفتم با مال خودم چك كردم با ايني كه شما هم گذاشتي چك كردم اما سيستمشو به هم ريخته خواستم ريكاوري رو برگردونم
نميشه
من توي منوي بوت اين كار رو انجام ميدم يه بار برا سيستم خودم انجام دادم شد اما براي اين نميشه
راه حل ديگه اي هم هست تا ريكاوري رو برگردوني(مثلا توي خود ويندوز؟)؟

sinadeath
21-08-2011, 18:19
ممنونم دوست خويم .زحمت كشيدي
من ريكاوري رو براي لپ تاپ دوستم گرفتم با مال خودم چك كردم با ايني كه شما هم گذاشتي چك كردم اما سيستمشو به هم ريخته خواستم ريكاوري رو برگردونم
نميشه
من توي منوي بوت اين كار رو انجام ميدم يه بار برا سيستم خودم انجام دادم شد اما براي اين نميشه
راه حل ديگه اي هم هست تا ريكاوري رو برگردوني(مثلا توي خود ويندوز؟)؟
خواهش وظیفه بود .:20: اگه سوالتو درست متوجه شده باشم اگه درایو ریکاوری تو ویندوز رو پاک نکردی حتما خودت هم میدونی که با Recovery manager میشه از تو ویندوز ریکاوری کرد. البته من خودمم تا حالا از ویندوز ریکاوری نکردم با بوت بوده .

malayeru
21-08-2011, 20:01
خواهش وظیفه بود .:20: اگه سوالتو درست متوجه شده باشم اگه درایو ریکاوری تو ویندوز رو پاک نکردی حتما خودت هم میدونی که با Recovery manager میشه از تو ویندوز ریکاوری کرد. البته من خودمم تا حالا از ویندوز ریکاوری نکردم با بوت بوده .

سلام
اين مشكل براي دوستمه
اون درايو ريكاوري رو پاك نكرده اما يه خورده از حجمش رو در حد 200 مگ به درايو ديگه اي انتقال داده(توي قسمت پارتيشن بندي ويندوز)
لازمه بگم كه وقتي ميخواسته از حجمش برداره ميگه چيزي در حدود 3 گيگ ظرفيت خالي داشته و من فقط 200 مگ برداشتم
ميدونم مشكل هم از اونجاست اما را حل چيه؟

malayeru
21-08-2011, 20:14
سلام
دوستان اگه درايو ريكاوري لپ تاپ پاك نشده باشه و فقط از حجمش در حد 200 مگ به يه درايو ديگه انتقال داده شده باشه(از طريق برنامه پارتيشن بندي خود ويندوز 7)
چيكار بايد كرد تا بتوني از ريكاوري كه گرفتي استفاده كني
چون الان ريكاوري رو برنميگردونه يعني نميشه ريكاوريش كرد (مشكل هم دستكاريه درايو ريكاوري هستش)و مشكل هم سر اون انتقال حجميه كه از درايو ريكاوري به درايو ديگه داده شده(چون خود ويندوز براي اون درايو پيغامي مينويسه مبني بر اينكه نبايد هيچ تغييري بر روي اطلاعات اين درايو يا اين پارتيشن صورت بگيره)
در ضمن همون 200 مگ مجدد به حجم درايو ريكاوري برگردونده شده اما بازم نميشه ريكاوري كردو
حالا دوستان راه حل چيه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

malayeru
21-08-2011, 20:41
آقا این ریکاوری هم مثل بکاپ هر چی هارد پرتر باشه حجمش بالاتره؟

نه ريكاوري به اطلاعات ساير كاري نداه به نرم افزار ها و تنظيمات خود ويندوز كار داره

sinadeath
21-08-2011, 21:26
سلام
اين مشكل براي دوستمه
اون درايو ريكاوري رو پاك نكرده اما يه خورده از حجمش رو در حد 200 مگ به درايو ديگه اي انتقال داده(توي قسمت پارتيشن بندي ويندوز)
لازمه بگم كه وقتي ميخواسته از حجمش برداره ميگه چيزي در حدود 3 گيگ ظرفيت خالي داشته و من فقط 200 مگ برداشتم
ميدونم مشكل هم از اونجاست اما را حل چيه؟
چون پارتیشن رو دست زده فک نمی کنم بشه کاریش کرد حالا یه کم بیشتر از 200 مگ بهش بده شاید فرجی شد یا همون مقداری رو که میخوای برگردونی رو به بایت رعایت کن که مث اول بشه
یا با DVD ریکاوری کنه که اونم میگی نمیشه.:41:

atall
21-08-2011, 22:08
سلام به دوستان از خاک پاک تر:10:

آقا من همین الان خیر سرم می خواستم واسه امتحان کردن DVD Rom و همینطور کارت گرافیک، بازی Metro رو نصب کنم، اما شاید باورتون نشه، DVD اولی رو که توش گذاشتمو نخوند!!! :18:در صورتی که همون DVD رو تو PC گذاشتم و الان داره نصب میشه!!!:5:

امیدوارم این اولین و آخرین DVD یی باشه که نمی خونه، اما اگه این مشکل بازم واسم پیش اومد چیکار کنم؟؟؟:13: راه حلی داره؟؟؟! یا باس بسوزم و بسازم؟؟؟ :41:راستی لپ تاپم 6050 هستش.

یه درخواست کاملاً بی ربط و پرت، میشه چندتا بازی گرافیکی خوشگل که خودتون بازی کردید، بهم معرفی کنید؟؟؟ یا حداقل لینک تاپیک معرفی بازی های جدید و گرافیکی رو بهم بدید؟؟؟:20:

رفتم تو گوگل سرچ میزنم جدیدترین و گرافیکی ترین بازی های کامپیوتر، اولین لینکی که بهم داد یه وبلاگ بود که آخرین پستش برای سال 83 بود!!! :31:

malayeru
21-08-2011, 23:21

آقا من همین الان خیر سرم می خواستم واسه امتحان کردن DVD Rom و همینطور کارت گرافیک، بازی Metro رو نصب کنم، اما شاید باورتون نشه، DVD اولی رو که توش گذاشتمو نخوند!!! :18:در صورتی که همون DVD رو تو PC گذاشتم و الان داره نصب میشه!!!:5:

امیدوارم این اولین و آخرین DVD یی باشه که نمی خونه، اما اگه این مشکل بازم واسم پیش اومد چیکار کنم؟؟؟:13: راه حلی داره؟؟؟! یا باس بسوزم و بسازم؟؟؟ :41:راستی لپ تاپم 6050 هستش.

یه درخواست کاملاً بی ربط و پرت، میشه چندتا بازی گرافیکی خوشگل که خودتون بازی کردید، بهم معرفی کنید؟؟؟ یا حداقل لینک تاپیک معرفی بازی های جدید و گرافیکی رو بهم بدید؟؟؟:20:

رفتم تو گوگل سرچ میزنم جدیدترین و گرافیکی ترین بازی های کامپیوتر، اولین لینکی که بهم داد یه وبلاگ بود که آخرین پستش برای سال 83 بود!!! :31:

حتما دي وي دي رام رو بازم امتحان كن
اگه نخونه دو تا مشكل هستش يا
1- دي وي دي رامت خرابه بايد تعمير بشه؟
2- دي وي دي رامت تعريف نشده است يعني درايورش آپديت و يا نصب بشه تا شناسايي بشه

چند وقته از عمر لپ تاپ ميگذره؟

در مورد بازي كه توي همين سايت تاپيك هاي مربوط به بازي هست كه يه سر بزني اونجا دست خالي برنميگردي

atall
21-08-2011, 23:32
حتما دي وي دي رام رو بازم امتحان كن
اگه نخونه دو تا مشكل هستش يا
1- دي وي دي رامت خرابه بايد تعمير بشه؟
2- دي وي دي رامت تعريف نشده است يعني درايورش آپديت و يا نصب بشه تا شناسايي بشه

چند وقته از عمر لپ تاپ ميگذره؟

در مورد بازي كه توي همين سايت تاپيك هاي مربوط به بازي هست كه يه سر بزني اونجا دست خالي برنميگردي
نه دی وی دی رام مشکلی نداره، دوباره که امتحان کردم بازش کردم و بازی رو نصب کردم.

میتونم بگم گرافیکش خیلی عالیه:46: به طوری که تو PC ناچار شدم مترو رو با گرافیک low بازی کنم و اینجا با گرافیک very high بازی کردم، البته بعضی از جاها یه مقداری ضعیف عمل می کرد و یه مقداری خیلی خفیفی تیک میزد که خب میشه ازش چشم پوشی کرد و یا میشه با گرافیک high بازی کرد.

اما نکته ی نگران کننده برای من اینه که کمتر از نیم ساعت بازی کردم و الان که دارم تایپ میکنم کف دست چپم احساس سوزش میکنم!!! در حالی که از کول پد هم دارم استفاده میکنم!!! :41:

تا به حال لپ تاپو اینقدر داغ ندیده بودم! ترجیح میدم با همون گرافیک low تو PC بازی کنم!!!

malayeru
22-08-2011, 00:17
نه دی وی دی رام مشکلی نداره، دوباره که امتحان کردم بازش کردم و بازی رو نصب کردم.

میتونم بگم گرافیکش خیلی عالیه:46: به طوری که تو PC ناچار شدم مترو رو با گرافیک low بازی کنم و اینجا با گرافیک very high بازی کردم، البته بعضی از جاها یه مقداری ضعیف عمل می کرد و یه مقداری خیلی خفیفی تیک میزد که خب میشه ازش چشم پوشی کرد و یا میشه با گرافیک high بازی کرد.

اما نکته ی نگران کننده برای من اینه که کمتر از نیم ساعت بازی کردم و الان که دارم تایپ میکنم کف دست چپم احساس سوزش میکنم!!! در حالی که از کول پد هم دارم استفاده میکنم!!! :41:

تا به حال لپ تاپو اینقدر داغ ندیده بودم! ترجیح میدم با همون گرافیک low تو PC بازی کنم!!!

همين ديگه شما از كول پد استفاده نكن بين چقدر بهتر ميشه
در ضمن برنامه hp support assistant روي لپ تاپت هست يا نه؟
اگه هست اونجا يه تنضيماتي داره كه بصورت چشم گير خنك ميشه

mohsenking
22-08-2011, 00:38
کسی تا حالا از لیزر 6090 استفاده کرده ؟
من DVD Light Script گرفتم ولی نتونستم روش چاپ کنم
همه کارارو میکنم بعد میگه یه دیسک دیگه بزار این لایت اسکریپت نیست ، ولی من یه پک 10تایی Verbantin خریدم
از نرم افزاری خود لپ تاپ داشت استفاده کردم (Cyberlink DVD Suite)
چه کنم ؟ تو کفشم

malayeru
22-08-2011, 00:42
همه کارارو میکنم بعد میگه یه دیسک دیگه بزار این لایت اسکریپت نیست ، ولی من یه پک 10تایی Verbantin خریدم
چه کنم ؟ تو کفشم

من همچين دي وي دي رايتري براي سيستم pc دارم وهرچي سعي كردم ازش استفاده كنم نشد به هر برنامه اي كه بگي امتحان كردم يا سي دي رو رد ميكرد يا برنامه مشكل داشت
ديگه براي لپ تاپ حوصله نداشتم امتحان كنم
شما هم بيخيالش شو
يا اگه به نتيجه رسيدي حتما يه خبري بده منم بدجور توي كف اينم شايد واسه لپ تاپ يه چيز ديگه باشه و بشه

mohsenking
22-08-2011, 00:42

کجاشه ؟!:13:

atall
22-08-2011, 00:53
یعنی کول پد باعث داغ شدنش میشه؟؟؟ ولی باقی وقتا ( وقتایی که بازی نمیکنم ) لپ تاپو خنکِ خنکِ خنک میکنه، حتی دیگه گرم هم نیست چه برسه به داغی!!!

آره هست، ممکنه بگی چه تنظیماتی باس انجام بدم؟؟؟

babak_mes
22-08-2011, 00:59
salam dustan.
kasi midoone ke bus width, amd 6770 age 32 bashe, bejaye 128 yani chi?? momkene 1 gpu ro chan joore mokhtalef besazan? .

BENCHMARK
22-08-2011, 03:24
یعنی کول پد باعث داغ شدنش میشه؟؟؟ ولی باقی وقتا ( وقتایی که بازی نمیکنم ) لپ تاپو خنکِ خنکِ خنک میکنه، حتی دیگه گرم هم نیست چه برسه به داغی!!!

دوست من کول پد موجب داغ شدن لپ تاپ نمی شه بلکه به سیستم کولینگ لپ تاپ شما کمک میکنه و لپ تاپو خنک تر میکنه که بسته به نوع کول و کیفیت اون لپ تاپ شما خنک تر میشه. علاوه بر این
2 کار به خنک تر شدن لپتاپ شما کمک میکنه
1-شما باید HP Coolsense رو اجرا کنی و هر دو Mode رو روی Coolest mode قرار بدی
2- Bios بایوس لپ تاپ رو اپدیت کنی.
:46:

malayeru
22-08-2011, 05:36
کجاشه ؟!:13:

برنامه hp support assistant رو باز ميكني
توي صفحه اول دومين گزينه از سمت چپ رو انتخاب ميكني
توي صفحه بعد از بين 6 تا (يا 9 تا) گزينه، اولين ستون از سمت راست و پايين ترين گزينه رو انتخاب ميكني
(يعني گزينه پايين سمت چپ)
از صفحه باز شده در بالاي صفحه تب دوم رو اننتخاب كنيد
گزينه HP coolsence رو انتخاب كنيد
هر دوحالت رو روي گزينه اول فعال كنيد
در اين حالت لپ تاپ در پايين ترين دماي ممكن قرار ميگيره

(شرمنده نه حوصله تايپ انگليسي داشتم نه اسامي بخش ها به طور كامل توي ذهنم بود چون الان دارم با pc اين پست رو ميذارم لپ تاپم دم دست نيست كه بخوام لاتين و صحيحش رو بنويسم
البته چيز سختي نيست همون hp assistant رو خودتون يه جستجو بكنيد hp coolsence رو پيدا ميكنيد)

malayeru
22-08-2011, 05:59

توي پس بالا در مورد hp coolsense صحبت كردم
اما بله خوده سيستم hp با توجه به صفحه زيرين اون طوري طراحي شده كه هوا رو به آرامي وارد لپ تاپ كنه (چونكه روزنه هاي كوچيكي داره به آرامي هوا وارد سيستم ميشه تا ذرات معلق درشت(پرز فرش و ...) هم كمتر وارد لپ تاپ بشن)
و از سمت چپ و كنار لپ تاپ خارج كنه اين گردش هوا ب همراه فن ميتونه باعث خنك شدن سيستم بشه
اما وجود فن با اينكه هوا رو به زير سيستم شما تغذيه ميكنه اما فشار اون باعث ميشه كه جريان آرام صورت نگيره و اصلا هوايي كمتري وارد سيستم بشه واين امر باعث اختلال در سيستم تهويه ميشه (همچنين باعث بدام افتادن هواي گرم در درون سيستم ميشه)
شايد باورتون نشه اما تا حالا به فروشگاهي سر زدين كه جلوي در ورودي خودش يه كمپرسور باد قرار داده باشن؟
معمولا فروشگاه هاي پرمخاطب به خاطر كاهش اتلاف انرژي سرمايي داخل كه ناشي از كولر هست و با توجه به اينكه مخاطبين زيادي رفت و آمد ميكنن و درب ورودي زياد باز و بسته ميشه از همچين امكاني استفاده ميكنن تا مانع خروج هواي سرد بشن
اين هم تقريبا به مانند اون عمل ميكنه
من خودم بدونه كول پد در شرايط استفاده يكسان ركورد 55-60 رو براي لپ تاپ داشتم كه در همون شرايط با كول پد 75 رو به من نشون ميداد.
در ضمن كول پد باعث مصرف باتري شما و استفاده از شارژ مجدد باتري در بازه هاي زماني كوتاه ميشه كه باعث كاهش عمر باتري ميشه
اما ميشه از اون فقط به عنوان يك پد براي زير لپ تاپ و عامل جلوگيري از بسته شدن دريچه هاي ورودي هوا توسط فرش ... پتو و ..استفاده كرد

atall
22-08-2011, 12:20
توي صفحه بعد از بين 6 تا (يا 9 تا) گزينه، اولين ستون از سمت راست و پايين ترين گزينه رو انتخاب ميكني

(شرمنده نه حوصله تايپ انگليسي داشتم نه اسامي بخش ها به طور كامل توي ذهنم بود چون الان دارم با pc اين پست رو ميذارم لپ تاپم دم دست نيست كه بخوام لاتين و صحيحش رو بنويسم
البته چيز سختي نيست همون hp assistant رو خودتون يه جستجو بكنيد hp coolsence رو پيدا ميكنيد)
داداش تو این حالت عمر فن ها کمتر نمیشه، به خاطر استفاده ی بیشتر از حد معمول؟؟؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

توي پس بالا در مورد hp coolsense صحبت كردم
اما بله خوده سيستم hp با توجه به صفحه زيرين اون طوري طراحي شده كه هوا رو به آرامي وارد لپ تاپ كنه (چونكه روزنه هاي كوچيكي داره به آرامي هوا وارد سيستم ميشه تا ذرات معلق درشت(پرز فرش و ...) هم كمتر وارد لپ تاپ بشن)
و از سمت چپ و كنار لپ تاپ خارج كنه اين گردش هوا ب همراه فن ميتونه باعث خنك شدن سيستم بشه
اما وجود فن با اينكه هوا رو به زير سيستم شما تغذيه ميكنه اما فشار اون باعث ميشه كه جريان آرام صورت نگيره و اصلا هوايي كمتري وارد سيستم بشه واين امر باعث اختلال در سيستم تهويه ميشه (همچنين باعث بدام افتادن هواي گرم در درون سيستم ميشه)
شايد باورتون نشه اما تا حالا به فروشگاهي سر زدين كه جلوي در ورودي خودش يه كمپرسور باد قرار داده باشن؟
معمولا فروشگاه هاي پرمخاطب به خاطر كاهش اتلاف انرژي سرمايي داخل كه ناشي از كولر هست و با توجه به اينكه مخاطبين زيادي رفت و آمد ميكنن و درب ورودي زياد باز و بسته ميشه از همچين امكاني استفاده ميكنن تا مانع خروج هواي سرد بشن
اين هم تقريبا به مانند اون عمل ميكنه
من خودم بدونه كول پد در شرايط استفاده يكسان ركورد 55-60 رو براي لپ تاپ داشتم كه در همون شرايط با كول پد 75 رو به من نشون ميداد.
در ضمن كول پد باعث مصرف باتري شما و استفاده از شارژ مجدد باتري در بازه هاي زماني كوتاه ميشه كه باعث كاهش عمر باتري ميشه
اما ميشه از اون فقط به عنوان يك پد براي زير لپ تاپ و عامل جلوگيري از بسته شدن دريچه هاي ورودي هوا توسط فرش ... پتو و ..استفاده كرد
ممنون از توضیحات کاملی که دادی :40:

نظرت راجع به کول پدهای بدون فن چیه؟؟؟

amirpcp30
22-08-2011, 12:45
سلام

من یکی گرفتم با نرم افزار linx لپ تاپو تحت فشار گذاشتم دمای سی پی یو شد 93 با کولینگ بدون فن شد 92 یک درجه ارزششو نداشت رفتم دادمش به فروشنده دوباره به جاش دو تا کول دیسک گرفتم :31:

☼ Namvari ☼
22-08-2011, 13:00
حالا کول پد بخریم یا نه؟

bbsbsbs2012
22-08-2011, 13:03
دوست عزيز
شما در حدود 10% از ظرفيت باتري خودتون رو از دست دادين(wear level )
بهتر پست هاي قبلي رو يه مرور كنين در مورد باتري پست هاي مفيدي بود

خوب ایشون 10 درصد رو که از دست داده برای همیشه از دست داده؟؟:41::41:
بعد چیکار کنیم که از دست ندیم؟؟:10::10:

atall
22-08-2011, 13:07
دوست من کول پد موجب داغ شدن لپ تاپ نمی شه بلکه به سیستم کولینگ لپ تاپ شما کمک میکنه و لپ تاپو خنک تر میکنه که بسته به نوع کول و کیفیت اون لپ تاپ شما خنک تر میشه. علاوه بر این
2 کار به خنک تر شدن لپتاپ شما کمک میکنه
1-شما باید HP Coolsense رو اجرا کنی و هر دو Mode رو روی Coolest mode قرار بدی
2- Bios بایوس لپ تاپ رو اپدیت کنی.
:46:
ممنون داداش گلم.

در مورد bios، من وقتی به سایت HP سر زدم دیدم آخرین آپدیت همه ی درایورهاش ماله قبل از زمانیه که من لپ تاپو خریدم ( لپ تاپو یه هفته نمیشه که خریدم ) با این وجود بازم لازمه که من bios رو آپدیت کنم؟؟؟

atall
22-08-2011, 13:15
سلام

من یکی گرفتم با نرم افزار linx لپ تاپو تحت فشار گذاشتم دمای سی پی یو شد 93 با کولینگ بدون فن شد 92 یک درجه ارزششو نداشت رفتم دادمش به فروشنده دوباره به جاش دو تا کول دیسک گرفتم :31:
من آخرش نفهمیدم کول پد خوبه :thumbsup:یا بده :thumbsdow اگه خوبه فن دارش خوبه یا بدون فنش! :blink:

شرمنده ولی مگه پستا به 1000 تا برسه چی میشه؟؟؟:9: وقت رفتن به کجاست؟؟؟:23:

malayeru
22-08-2011, 13:19
داداش تو این حالت عمر فن ها کمتر نمیشه، به خاطر استفاده ی بیشتر از حد معمول؟؟؟

نه فن صحيح و سالم ميمونه فقط در اين حالت بايد حواستون باشه كه منافذ ورودي هوا بسته نشه
باري اين هم ميتونيد از يه پد زير لپ تاپتون استفاده كنيد(سعي كنيد هميشه يه چيزي زير لپ تاپ بذازي)

bbsbsbs2012
22-08-2011, 13:21

راستی این wear level چیست؟؟

malayeru
22-08-2011, 13:22
ممنون از توضیحات کاملی که دادی :40:

اينا باز بهترن نه از لحاظ خنك كردن بلكه از نظر مصرف باتري .
اما تهويه اين نوع كول پد رو حتما حواستون باشه
چون من كول پدي ديدم كه يخ خشك بود مثل يه متكا نرم بود و باعث ميشد كه منافذ ورودي هوا بسته بشه

در كل من با كول پد به شدت مخالفم
در غير اينصورت خود شركت هاي سازنده يه كول پد هم كنار سيستمشون با برند خودشون ارائه ميدادند
پول اضافيه

lvjan
22-08-2011, 13:33
[QUOTE=atall;6382861]داداش ممنون، خیلی لطف کردی، مرسی از وقتی که گذاشتی و با حوصله جواب سوال هامو دادی :11:

فقط یه مطلبی، من الان متوجه شدم که ویندوزم ارجینال نیست!!! اصلاً به من سی دی یا دی وی دی به عنوان ویندوز ندادن و الان که شما گفتی و سریال هارو چک کردم دیدم از مشرق تا مغرب با هم دیگه فرق دارن!!! :18:

چه باید بکنم؟؟؟ برم پیش فروشنده بهش بگم؟؟؟ حداقل اینجوری پیش خودش به ریش من نمی خنده که ویندوز رایتی رو به عنوان ارجینال بهم انداخته!:47:

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

مرررررررررررررررررررررررر رررررررررسی :40::11:[/Qدوست عزیز اگه میخای بدونی ارجنال هست با نه باید ویندوز رو دیت کنی اگه شد اصل اگه نه کپی.
و ربتی به یکی بودن شماره کد پشت لب تاپ با کد داخل سیستم نداره.
چون داخل دستگاه پرودکت آی دی رو میزنه نه شماره سریال.

malayeru
22-08-2011, 13:34

اين 10 درصد غير قابل بازگشته و در كل از ظرفيت كم شده
شما با رعايت اصول صحيح شارژ و دشارژ و استفاده از باتريتون ميتونيد سرعت از دست دادن ظرفيت باتريتون رو خيلي خيلي كند كنيد
چند صفحه پيش پست هايي مفيدي در مورد باتري نوشته شده
يه مرور كنيد ضرر نداره

malayeru
22-08-2011, 13:39
سلام دوست خوبم

ميشي آخر فروم باز
خوب ديگه با توجه به تعداد پست يه سري القاب توي اين سايت ميگيري و در نهايت ناظر انجمني ميشي كه بيشترين پست رو توي اون داشتي كه باعث ميشه يه سري اختياراتت بيشتر بشه
حالا كو تا اونم وقع

atall
22-08-2011, 13:51
اين 10 درصد غير قابل بازگشته و در كل از ظرفيت كم شده
شما با رعايت اصول صحيح شارژ و دشارژ و استفاده از باتريتون ميتونيد سرعت از دست دادن ظرفيت باتريتون رو خيلي خيلي كند كنيد
چند صفحه پيش پست هايي مفيدي در مورد باتري نوشته شده
يه مرور كنيد ضرر نداره
داداش در همین راستا من یه سوالی داشتم ازتون :20:

میگم من الان شارژ باتریم 100 درصد شده و همچنان به برق وصله، راستش اونقدر جواب ضد و نقیض در این مورد شنیدم که نمیدونم الان باس لپ تاپو از برق بکشمو از شارژ باطری استفاده کنم یا اینکه همچنان تو برق باشه؟؟؟
در کودوم حالت به افزایش عمر باطری کمک میکنه؟؟؟ :23:

mohsenking
22-08-2011, 14:23

خواهش میکنم
این کروکی که شما دادی میشد
Troubleshoot>Performance and Software >Software drivers and BIOS
اینجا چیزی به اسم HP Coolsense ندارم من

Mahyar25
22-08-2011, 14:29
خواهش میکنم
عزیز منوی استارت رو باز کن تو سرچش بنویس hp coolsense

mohsenking
22-08-2011, 14:35
عزیز منوی استارت رو باز کن تو سرچش بنویس hp coolsense

نیست قربونت برم خواستم نصبشم کنم نمیشه
اینم ارورر موقع نصبشه

bas ali
22-08-2011, 14:36
حالا کول پد بخریم یا نه؟
من خریدم اونم از مارک کولرمستر ولی اثری به هیچ عنوان نداره
پس پولت را حروم نکن :41:

aliondvd
22-08-2011, 14:48

سلام دوست عزیز این اتفاق برای من هم افتاده و فکر می کنم باید باهاش بسازی کلا مدل دی وی دی رایترش همین طوریه بعضی وقتها دی وی دی رو که می زاری نمی خونه و باید دوباره دی وی دی رو در بیاری و بزاری

چه کنم ؟ تو کفشم

من از این قابلیت استفاده کردم مارک DVD هایی که خریدم Flash با قابلیت Light Script قیمتش هم دونه 600 داد
هم با نرم افزار Cyberlink DVD Suite این کارو انجام دادم هم با Ashampoo Burning Studio 10 که Ashampoo خیلی بهتره و همونجا که داره کار چاپ رو انجام می ده بهت نشون می ده و با فونت فارسی هم مشکلی نداره و روی بهترین کیفیت حدود 20 دقیقه طول می کشه

mohsenking
22-08-2011, 15:01
من از این قابلیت استفاده کردم مارک DVD هایی که خریدم Flash با قابلیت Light Script قیمتش هم دونه 600 داد
هم با نرم افزار Cyberlink DVD Suite این کارو انجام دادم هم با Ashampoo Burning Studio 10 که Ashampoo خیلی بهتره و همونجا که داره کار چاپ رو انجام می ده بهت نشون می ده و با فونت فارسی هم مشکلی نداره و روی بهترین کیفیت حدود 20 دقیقه طول می کشه
من مارک DVD هایی که خریدم Verbantim بود
حالا جطوره ؟ لذت داره ؟!

Mahyar25
22-08-2011, 15:04
اینم ارورر موقع نصبشه

خوب الان این میگه نمی تونی تنها نصبش کنی چون بخشی از یه برنامه دیگس که نصب نشده
hp assistant رو نصب کن

amirpcp30
22-08-2011, 15:09
سلام

من آخرش نفهمیدم کول پد خوبه :thumbsup:یا بده :thumbsdow اگه خوبه فن دارش خوبه یا بدون فنش! :blink:

کول پد خوبه ولی مثل اینکه برای این مدل ها خیلی خوب جواب نداده و خود لپ تاپ بهتر خنک کرده
در کل فن دارش بهتر خنک میک نه ولی گرد و خاک هم میفرسته داخل لپ تاپ + مصرف باتری
بدون فنش نه برق می خواهد نه گرد و خاک میده ولی خنک هم نمی کنه :31: البته همون فن دار هاشم برای این سری زیاد خوب جواب نداده
اگه منظورتون از 1000 پست امضای من هست من بعد از اینکه پست هام زیاد شده بوددیگه تصمیم گرفتم بیشتر داخل سایت خودم فعالیت کنم تا پی 30 ورلد چند وقتی هم اصلا فعالیتی نداشتم اینجا ولی الان کمی دارم
:11:

mohsenking
22-08-2011, 15:43
خوب الان این میگه نمی تونی تنها نصبش کنی چون بخشی از یه برنامه دیگس که نصب نشده
hp assistant رو نصب کن

اونم آخرین ورژنش نصبه !!

ubtik
22-08-2011, 16:12
دوست من سلام
نه اين تفاوت محسوس نيست
من خودم 6080 دارم و هاردش 7200 هست
بهتره اما زياد تفاوت نميكنه يعني جوري نيست كه شما رو نيازمند 7200 كنه ،خيالتون راحت كم نمياره

دوست عزیز ۶۰۸۰ هاردش ۵۴۰۰ هست نه ۷۲۰۰

ubtik
22-08-2011, 16:15
درست میفرمایید ولی اگه به برق باشه به محضی که شارژ شد اتوماتیک قطع میشه اما 1 دقیقه بعد که 1%شارژ کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه یعنی شارژ ...قطع...شارژ...قطع
ولی اگه 100% که شد بکشیش وقتی 20% شد میتونی دوباره وصل کنی .به نظر من اینجوری بهتر از اینه که کامل به برق باشه

دوست عزیز اطلاعات غلط ندیم لطفا به هم دیگه اگه نمیدونیم شما وقتی‌ باتریت فول شارژ می‌شه کلا باتریت از مدار خارج می‌شه انگار باتریرو درآورده باشی‌ واسه هیمن دیگه ۱% شارژش کم نمی‌شه که بخواد دوباره شروع به شارژ کردن کنه...

ubtik
22-08-2011, 16:19
سلام دوست عزيز
سوالت بسيار خوبه
چونكه ندونستن اين قضيه به شدت از عمر باتري كم ميكنه
شما وقتي سيستم رو به برق مستقيم وصل ميكنيد حتما باتري رو خارج كنيد چونكه اگه باتري باشه همزمان در حال شارژ و دشارژ شدن دائم قرار ميگيره و عمر باتري كم ميشه
اما زماني هم كه ميخوايين باتريتون رو شارژ كنيد حتما حتما دستگاه رو خاموش كنيد و در حالت خاموش شارژ كنيد
1 نكته حتما هميشه بذارين باتريتون شارژ كامل بشه بعد اونو درارين يا كابل برق رو جدا كنيد و تا زماني هم كه خود دستگاه پيامي مبتني بر درخواست شارژ باتري نداده اون شارژ نكنين
در يك كلام باتريتون رو نصفه از شارژ در نيارين يا شارژ مجدد نكنين اينو حتما رعايت كنيين
فقط هر 6-8 هفته بذارين باتري كاملا تموم بشه و اونو كاملا شارژ كنين
بازم تاكيد ميكنم نصفه شارژ نكنين يا در حال شارژ شدن بود نصفه اون رو درنيارين
اميدوارم مفيد بوده باشه

دوست عزیز دوباره اینجا هم میگم غلط راهنمایی نکنید این مطلبی که شما میفرمائید مروت به باطری‌های ۳ یا ۴ نسل پیش می‌شه نه الان فراموش نکنید که ما تو ساله ۲۰۱۲ هستیم احتیاج نیست مثل سال ۱۹۹۹ باطریو در بیارین از دستگاه ! وقتی‌ باطری شارژ کامل بشه خود به خود از مادر خارج می‌شه و برق مستقیم بدون دخالت باتری به دستگاه منتقل می‌شه و باطری تا زمانی‌ که دستگاه به حالت ۱۰۰% به برق هستش استفاده نمی‌شه ازش حتا به اندازهٔ ۱% کلا از مادر خارج می‌شه !

ubtik
22-08-2011, 16:20
آقا لپتابتو از کجا گرفتی
مگه 6080 فقط با دور 5400 نیست؟
اگه میشه آدرسو پخ کن

۶۰۸۰ فقط هاردش با در ۵۴۰۰ هستش و ۷۵۰ هستش هر چیزی به غیر از این دستکاری شده و نخرید !

ubtik
22-08-2011, 16:29
داداش ممنون، خیلی لطف کردی، مرسی از وقتی که گذاشتی و با حوصله جواب سوال هامو دادی :11:

فقط یه مطلبی، من الان متوجه شدم که ویندوزم ارجینال نیست!!! اصلاً به من سی دی یا دی وی دی به عنوان ویندوز ندادن و الان که شما گفتی و سریال هارو چک کردم دیدم از مشرق تا مغرب با هم دیگه فرق دارن!!! :18:

چه باید بکنم؟؟؟ برم پیش فروشنده بهش بگم؟؟؟ حداقل اینجوری پیش خودش به ریش من نمی خنده که ویندوز رایتی رو به عنوان ارجینال بهم انداخته!:47:

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

مرررررررررررررررررررررررر رررررررررسی :40::11:

نباید به شما سی‌دی یا دی‌وی‌دی می‌دادن برای ویندوز این ویندوز نصب شده رو دستگاه شما و شما با گرفتن بکاپ همون ۴ تا دی‌وی‌دی این ویندوز رو درین برای همیشه اگه از اصل بودن ویندوز تون مطمئن نیستین برین تو سایتِ مایکروسافت جنیون ادونتج رو بگیرین که چک بکنه ببین ویندوستون اصل هست یا نه اگه اصل باشه تو اطلاعات ویندوز همونجا که سیستم اینفورمیشنِ کامپیوترتونو نوشته پائین نوشته : Windows is Activated

ubtik
22-08-2011, 16:31
راستي يه سوال و اون اينكه سري 6100 ديگه اون مشكل چيپست هاي اينتل و بحث چك كردن سريال نامبر رو ندارن كه؟

خیر سری ۶۱۰۰ مشکله چیپست سندی بریج ندران

Mahyar25
22-08-2011, 16:38
اونم آخرین ورژنش نصبه !!
!!!
ارور که میگه در حد انتظار نصب نشده!
یه بار دیگه نصبش کن شاید درست شه

raheman
22-08-2011, 17:35
قیمت امروز 6080- 6070 و 6090 یا 6190 چنده؟
به نظرتون یه 6070 بگیرم و یک رم 4 دیگه روش بزارم؟ یا یه 6090؟ البته با رم 6080 هم برای الان به مشکل زیادی نمی خورم ولی مطمئنا باید بزودی رم 2 شو کنار بزارم. الان یه هارد SSD SATA3 هم دارم که می خوام لپ تاپ جای دو هارد داشته باشه.

به نظرتون این مدلها تو ایران هست اگه زیر 1500 باشه اینها رو میگیرم!

ASUS N45SF

Intel® Core™ i7 2670QM/2630QM Processor

Intel® HM65 Express Chipset

MemoryDDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM

Display14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight

GraphicNVIDIA® GeForce® GT 555M with 1GB/2GB DDR3 VRAM

2.4 kg (with 6 cell battery)

ِDell M14x Laptop

Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache

14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backligh

8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1600MHz

3.0GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using NVIDIA Optimus™ technolog

6.45 lbs (2.9 kg)

م کارت گرافیک GT 555 از 6770m سرتره .

mohsenking
22-08-2011, 17:46
!!!
ارور که میگه در حد انتظار نصب نشده!
یه بار دیگه نصبش کن شاید درست شه

بله میگه یه مشکلی توی نصیش بوجود داره و اون طوری که باید نصب نشد
بازم کردم نشد !قاطی کردم دیگه

mohsenking
22-08-2011, 17:58
قیمت امروز 6080- 6070 و 6090 یا 6190 چنده؟
به نظرتون یه 6070 بگیرم و یک رم 4 دیگه روش بزارم؟ یا یه 6090؟ البته با رم 6080 هم برای الان به مشکل زیادی نمی خورم ولی مطمئنا باید بزودی رم 2 شو کنار بزارم. الان یه هارد SSD SATA3 هم دارم که می خوام لپ تاپ جای دو هارد داشته باشه.

به نظرتون این مدلها تو ایران هست اگه زیر 1500 باشه اینها رو میگیرم!

ASUS N45SF

Intel® Core™ i7 2670QM/2630QM Processor

Intel® HM65 Express Chipset

MemoryDDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM

Display14.0" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight

GraphicNVIDIA® GeForce® GT 555M with 1GB/2GB DDR3 VRAM

2.4 kg (with 6 cell battery)

ِDell M14x Laptop

Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache

14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backligh

8GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1600MHz

3.0GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using NVIDIA Optimus™ technolog

6.45 lbs (2.9 kg)

م کارت گرافیک GT 555 از 6770m سرتره .

توی سایت نتبوک چک توی رنکینگها 555 دو پله از 6770 بالاتره

555 توی رنکینگ 64 ام هست
به نظر من به 3 گیگ یا 1 گیگ شیر کردنش نگاه نکن بخ خود کارت گرافیک نگاه کن

raheman
22-08-2011, 18:06

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید555 توی رنکینگ 64 ام هست

اره اونها رو چک کردم ، یه نظرم بخاطر physx دیگه مطمئنن بالاتر حساب میشه.
ولی هیچ اطلاعی از قیمتهاش ندارم خیلی اختلاف هم رو سرعت ندارن و حتی برخی جاها بدون physx که بنچمارک گرفتن 6770m رو انتخاب کردن پس اگه بیشتر از 250 تا اختلاف قیمت باشه اصلا به صرفه نیست.البته m14x خیلی مد نظرم نیست ولی تنها گزینه تو دل هست که با این کانفینگ و وزن زیر 3 کیلو هست.

انتخابم رو بر اساس قیمت میکنم فقط یک سوال قدیمی .با لپ تابتون crysis 2 رو بازی کردید؟ کم نمیاره رو 2-3 ساعت؟ ( منظورم داغ شدن و خاموش شدنش اتوماتیکشه)

atall
22-08-2011, 20:26
سلام دوستان

ازتون ممنونم که با صبر و حوصله به سوال هام جواب میدید :11:
دوستان من دو سه روزی میشه وقتی لپ تاپو روشن میکنم، همون اولش یه پیغامی میده میگه Enter رو بزن تا ویندوز بالا بیاد و اگه نزنم لپ تاپ خاموش میشه و دوباره باس روشنش کنم و همون آش و همون کاسه!!!

این طبیعیه؟؟؟ اصلاً چی هست؟؟؟ چه باید بکنم؟؟؟

malayeru
22-08-2011, 21:00
سلام دوستان

ازتون ممنونم که با صبر و حوصله به سوال هام جواب میدید :11:
دوستان من دو سه روزی میشه وقتی لپ تاپو روشن میکنم، همون اولش یه پیغامی میده میگه Enter رو بزن تا ویندوز بالا بیاد و اگه نزنم لپ تاپ خاموش میشه و دوباره باس روشنش کنم و همون آش و همون کاسه!!!

این طبیعیه؟؟؟ اصلاً چی هست؟؟؟ چه باید بکنم؟؟؟

متن پيغامي كه ميده چيه؟
اين پيغام شمارش گر معكوس داره؟

من تا حالا همچين چيزي بر نخوردم
شما متن پيغامشو بنويس

malayeru
22-08-2011, 21:10
داداش در همین راستا من یه سوالی داشتم ازتون :20:

میگم من الان شارژ باتریم 100 درصد شده و همچنان به برق وصله، راستش اونقدر جواب ضد و نقیض در این مورد شنیدم که نمیدونم الان باس لپ تاپو از برق بکشمو از شارژ باطری استفاده کنم یا اینکه همچنان تو برق باشه؟؟؟
در کودوم حالت به افزایش عمر باطری کمک میکنه؟؟؟ :23:

شما وقتي كه 100 شد يا از باتري استفاده كن يا باتري رو دربيار و برق مستقيم استفاده كن
در كل وجود همزمان باتري و برق باعث كاهش عمر باتريميشه
حتي در موردي كه نياز دارين باتريتون رو شارژ كنين بهتره كه لپ تاپ خاموش باشه تا دشارژي صورت نگيره و فقط شارژ بشه اما وقت ي شما لپ تاپ رو در حالتي كه دارين ازش استفاده ميكنين شارژ كنين هم داره شارژ ميشه هم داره دشارژ ميشه كلا اين دوتا با هم وقتي اتفاق بيفتن براي طول عمر باتري مضره

باتريتون هم بذارين به 10 درصد برسه بعد شارژ كنين

malayeru
22-08-2011, 21:49
دوست عزیز ۶۰۸۰ هاردش ۵۴۰۰ هست نه ۷۲۰۰

دوست عزيز بهتره يه خورده در مورد حرفاتون فكر كنيد
من 7200 هستش
نيازي هم نيست كه به شما ثابت كنم
اگه اينترنت پرسرعت دارين بهتره در حد چند دقيقه يه گشتي توي اينترنت بزنيد خوهيد ديد كه هم 5400 هست و هم 7200
در ضمن لپ تاپ ها در يه كانفيگ خاص قرار ميگيرن اما جزئيات اونا رو خود شركت ها عوض ميكنن.

و حرف شما ميني بر اين كه دست كاري شدن كامل رد ميشه

atall
22-08-2011, 21:57
متن پيغامي كه ميده چيه؟
اين پيغام شمارش گر معكوس داره؟

من تا حالا همچين چيزي بر نخوردم
شما متن پيغامشو بنويس

آره شمارش معکوس داره، یه زمان چند ثانیه ای میده اگه اینترو نزنم خاموش میشه!
دفعه بعد که روشن کردم میگم چه پیغامی میده.

راستی من ظهر که داشتم یکی از بازی های خود HP رو انجام میدادم با کول پد، نیگا کردم دیدم دما 55 درجه است، اما الان یه ساعتی بدون کول پد همون بازی رو انجام دادم دیدم دما رسیده به 96 درجه!!!:18:

malayeru
22-08-2011, 22:06
دوست عزیز دوباره اینجا هم میگم غلط راهنمایی نکنید این مطلبی که شما میفرمائید مروت به باطری‌های ۳ یا ۴ نسل پیش می‌شه نه الان فراموش نکنید که ما تو ساله ۲۰۱۲ هستیم احتیاج نیست مثل سال ۱۹۹۹ باطریو در بیارین از دستگاه ! وقتی‌ باطری شارژ کامل بشه خود به خود از مادر خارج می‌شه و برق مستقیم بدون دخالت باتری به دستگاه منتقل می‌شه و باطری تا زمانی‌ که دستگاه به حالت ۱۰۰% به برق هستش استفاده نمی‌شه ازش حتا به اندازهٔ ۱% کلا از مادر خارج می‌شه !

دوست عزيز يه لطفي بكن شما...:42:
اونم اينه كه انواع باتري ها رو براي من توضيح بده تا من بدونم اين چيزي كه من نوشتم براي باتري هاي 4 نسل پيشه

چون من لپ تاپم از جديدترين لپ تاپ هاي شركت اچ پي هستش اما نميدونم چرا از باتر يهاي 4نسل پيش براش استفاده شده(واقعا خنده داره)
يه كم مطالعه براي سلامت خوبه:38::38::33:

درضمن دوست عزيز بهتره يه نگاه به تقويم بندازي
چون الان august/ 2011/ 20هستيم
شما فكر كنم مثل اصحاب كهف بودي حالا كه از خواب بيدار شدي ديگه فكر كردي خيلي خواب بودي يه هو رفتي قرن 30:37:

malayeru
22-08-2011, 22:25
راستی من ظهر که داشتم یکی از بازی های خود HP رو انجام میدادم با کول پد، نیگا کردم دیدم دما 55 درجه است، اما الان یه ساعتی بدون کول پد همون بازی رو انجام دادم دیدم دما رسیده به 96 درجه!!!:18:

دوست عزيز حتي اگه قبول كنيم كه كول پد براي كاهش دما مناسب باشه
اما نميتونه كاهش دمايي در حد 41 درجه داشته باشه :28:
مگه ميشه از 96 به 55 برسه!!!!!!!!!:32:
شما بايد شرايط كاملا يكسان رو در نظربگيريد
وتوي آمار شما قطعا شرايط يكسان نبوده
دوستمون بالا گفتن من كول مستر(از بهترين ماركها كه rpm فنش واقعا بالاست) خريدم و تاثيري نداشته
يا نوشتن كه بدونه فنش يك درجه خنك كرده
نهايت تاثير كول پد تا 15 درجه هست كه اونم به عقيده من نميشه چه برسه به 41 درجه
شما حتما در شرايط يكسان حساب كنيد

mohammadme
22-08-2011, 22:31
دوستان من پس فردا ان شا الله می خوام 6080 رو بخرم.
اول قرار بود از یاس لپ تاپ بخرم که متاسفانه تموم کرده . . .
الان واقعا با این وضع که خیلی از لپ تاپ ها مورد دار در میاد واقعا موندم از کجا بخرم . . .
نمی دونم با این وضع گارانتی تو ایران ارزش داره با گارانتیش رو بخرم؟ (الان 6080 حدود 1.160 پولش هست، با گارانتی مهتاب قیمتش حدود 1.240 و با گارانتی هماهنگ قیمتش حدود 1.280 هست)
راستی هنگام خریدن به چه مواردی دقت کنم؟

atall
22-08-2011, 22:51
دوست عزيز حتي اگه قبول كنيم كه كول پد براي كاهش دما مناسب باشه
اما نميتونه كاهش دمايي در حد 41 درجه داشته باشه :28:
مگه ميشه از 96 به 55 برسه!!!!!!!!!:32:
شما بايد شرايط كاملا يكسان رو در نظربگيريد
وتوي آمار شما قطعا شرايط يكسان نبوده
دوستمون بالا گفتن من كول مستر(از بهترين ماركها كه rpm فنش واقعا بالاست) خريدم و تاثيري نداشته
يا نوشتن كه بدونه فنش يك درجه خنك كرده
نهايت تاثير كول پد تا 15 درجه هست كه اونم به عقيده من نميشه چه برسه به 41 درجه
شما حتما در شرايط يكسان حساب كنيد
عذر می خوام من اشتباهاً نوشتم 55، دماش 65 بودش، الان هم که دوباره با کول پد رفتم بازی کردم دما تا 66 بالا، اما شما مطمئن باشید که شرایطشون یکسان بود، دقیقاً یه بازی رو انجام دادم بدون اتصال به اینترنت و هیچ چیز دیگه ای هم به جز اون بازی اجرا نکرده بودم.

الان ساعت 11:50 دقیقه است، من میرم تا 12:30 با کول پد بازی میکنمو از نرم افزاری که دمارو نشون میده عکس می گیرم، بعدش دوباره میرم بازی میکنم تا 40 دقیقه ی بعدش این بار بدون کول پد و باز هم از نرم افزار عکس می گیرمو بهتون نشون میدم.:46:

malayeru
22-08-2011, 23:22
دوستان من پس فردا ان شا الله می خوام 6080 رو بخرم.
اول قرار بود از یاس لپ تاپ بخرم که متاسفانه تموم کرده . . .
الان واقعا با این وضع که خیلی از لپ تاپ ها مورد دار در میاد واقعا موندم از کجا بخرم . . .
نمی دونم با این وضع گارانتی تو ایران ارزش داره با گارانتیش رو بخرم؟ (الان 6080 حدود 1.160 پولش هست، با گارانتی مهتاب قیمتش حدود 1.240 و با گارانتی هماهنگ قیمتش حدود 1.280 هست)
راستی هنگام خریدن به چه مواردی دقت کنم؟

دوست عزيز با گارانتي هماهنك بگير
آخه يكسال هم برات بيمه ميكنه(بيمه استثناء هاي گارانتي)توسط بيمه ايران
گارانتي هماهنگ خيلي معتبرتره

به هنگام خريد
حتما شماره سريال روي كارتون و دستگاه(كه زير باتري ثبت شده) و كارت گارانتي و بيمه رو باهم چك كن
سيستم رو همون جا روشن كن و ازز سالم بودن در وحله اول باخبر باش
مطمئن شو كه سيستم براي بار اوله كه روشن ميشه چون بار اول يه سري تنظيمات ازت ميخواد به هنگام روشن شدن اما دفعات بعدي هيچگونه تنضيماتي رو نميخواد
بلوتوث .موس پد .ميكروفن .دوربين .بلندگو رو حتما تست كن
حتما صفحه نمايش رو در يه زاويه كم نور نگاه كن ببين تمام پيكسل هاي اون سالمند يا نه(وقتي روشنه بايد همه پيكسل ها روشن و وقتي خاموشه بايد همه خاموش باشن)
بعد پولو بده و بخرش

nightvision
22-08-2011, 23:25

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید555 توی رنکینگ 64 ام هست

دوست عزیز مقایسه این دو کارت رو در لینک زیر ببین
به نظر من خیلی به هم نزدیک هستن
اعداد نوشته شده نشان دهنده تعداد فریم در ثانیه است که در 4 کیفیت low-medium-high-ultra در بازیها گرفته شده است.تا 25 فریم در ثانیه قابل قبول خواهد بود
موفق باشید

mz0251
22-08-2011, 23:28
سلام مجدد به دوستان
یه سوال دارم انم اینکه میشه روی (6080 یا 6090 یا 6177 یا مثل اینها) هم زمان ssd و hdd داشت باشیم(تاکیید:باهم)
سوال دوم شرمنده روم به دیوار این کلید تشکر که میگن کجاست من گشتم ندیدم تا العان هم
شرمنده دوستانی که جواب دادند و من نتونستم جواب بدم هستم

atall
22-08-2011, 23:38
این عکس اول، از کول پد استفاده کردم، شد 62

نرم افزارو نصفه گرفتم که شما ساعتو هم بتونید ببینید!

حالا میرم ادامه ی بازی رو انجام میدمو ( بدون کول پد ) و 1:15 بر میگردم دوباره عکسو نشونتون میدم.

malayeru
22-08-2011, 23:55
سلام مجدد به دوستان
یه سوال دارم انم اینکه میشه روی (6080 یا 6090 یا 6177 یا مثل اینها) هم زمان ssd و hdd داشت باشیم(تاکیید:باهم)
سوال دوم شرمنده روم به دیوار این کلید تشکر که میگن کجاست من گشتم ندیدم تا العان هم
شرمنده دوستانی که جواب دادند و من نتونستم جواب بدم هستم

دوست عزيز اين عكس مربوط به پست شما ميشه
هركس براي پست خودش دكمه تشكر نداره اما باري پست ديگران اون فعاله و جاش اين گوشه است

حالا خودتون يه نگاه به پستتون بندازيد تشكر نداره اما ديگري كه ببينه داره
من هم براي پست خودم تشكر ندارم اما ديگران براي پست من تشكر رو دارن
تازه بايد تعداد پست هاي شما حداقل 10 تا باشه تا تشكر فعال شه

mohammadme
22-08-2011, 23:59
ببخشید لپ تاپ 6080 با گارانتی هماهنگ رو از کجا بخرم؟
داخل پاساژ پارسیان لپ تاپ با این گارانتی می فروشن؟

malayeru
23-08-2011, 00:16
ببخشید لپ تاپ 6080 با گارانتی هماهنگ رو از کجا بخرم؟
داخل پاساژ پارسیان لپ تاپ با این گارانتی می فروشن؟

با نمايندگي هاي فروشش تماس بگير از اونا بخر
اين سايتشه
شمار تماسشم اونجا نوشته

atall
23-08-2011, 00:16
دوباره سلام

اینم عکس دوم

قضاوت با خودتون.

البته اگه منظورتون دمای هسته های CPU باشه حق با شماست و فقط یکی دو درجه اختلاف دارن، اما من منظورم اون آبیه تو task bar هستش.

من برم که حسابی از 90 موندم! :31:

malayeru
23-08-2011, 00:19
این عکس اول، از کول پد استفاده کردم، شد 62

نرم افزارو نصفه گرفتم که شما ساعتو هم بتونید ببینید!

حالا میرم ادامه ی بازی رو انجام میدمو ( بدون کول پد ) و 1:15 بر میگردم دوباره عکسو نشونتون میدم.

دوست عزيز اين چه لينكي نه آدرسش صحيحه نه عكسي رو به نمايش ميذاره؟؟

atall
23-08-2011, 01:04
دوست عزيز اين چه لينكي نه آدرسش صحيحه نه عكسي رو به نمايش ميذاره؟؟
خودمم نمیدونم چرا اینطوری شده!!! :18:

حیف اون یک ساعت و نیم وقتی که گذاشتم!!! از 90 هم موندم! :41:

به هر حال اختلاف دمای هسته های CPU یکی دو درجه بیشتر نبود اما اختلاف دمای Ambient همونی بود که خدمتتون عرض کردم.

آقا Error که موقع روشن کردن لپ تاپ میده اینه:

the system has detected that a cooling fan is not operating correctly

یعنی فن ها مشکل دارن؟؟؟

بعدش هم یه سری توضیحات میده که ممکنه سیستمت یهویی شات دان بشه یا اینکه به سیستم آسیب هایی وارد بشه.

چیکار کنم؟؟؟ :23:

bbsbsbs2012
23-08-2011, 04:08
سلام دوستان
حالا چطور میشه سرعت افزایش wear level باطری رو کاهش داد؟

commander.roger
23-08-2011, 05:22
سلام
اول اینکه شما با فتوشاپ و کلا کار گرافیکی زیاد می کنین با رزولوشن 1366 مشکلی ندارین؟ البته خودمم ندارم :31: ولی می خواستم ببینم شما کلا با چه رزولوشنی کار می کنین
درست شنیدید کرت های سری جیفورس از سری 8000 به بعد تکنولوژی cuda دارند که در کار فتوشاپ (نسخه ی جدیدش از این تکنولوژی بهره می بره)سرعت بیشتری داره اما اینو نشنیدید که همون طور که جیفورس کودا داره گرافیک های سری رادئون هم تکنولوژی استریم دارند که دقیقا کار کودا رو انجام میده
در مورد تکنولوژی فیزیکس ربطی به عملکرد بالا نداره و با فعال کردن این گزینه در بازی هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مثل مافیا 2 خیلی عملکرد پایین تر هم میاد و افت فریم شدیدی داره که باید گرافیک خیلی قدرتمندی داشته باشید
کارفیزیکس هم اینه که در انفجار ها طبیعی تر میشه بازی و کاملا ذرات شکسته شده رو میبینید مثل شیشه که این رو هم رادئون ها دارند با اسم havok که البته بعضی بازی ها از فیزیکس و بعضی بازی ها از هاوک پشتیبنی می کنند همون طور که مافیا 2 از فیزیکس پشتیبانی می کنه just cause هم از هاوک پشتیبانی می کنه

دوست عزيز ممنون از راهنمايي كامل و جامعت
در مورد اين دو تكنولوژي ATI radeon خبر نداشتم ممنون كه راهنماييم كردي
آره در مورد فيزيكس ميدونستم كه افت فريم خواهم داشت
من خيلي از كارهامو تو خونه و با پي سي انجام ميدم اما گاهي اوقات كه پروژه بگيرم احتياجم ميشه كه لپ تاپ همراهم باشه تا مثلا تو دانشگاه باهاش كار كم يا وقتي كه پروژم رو ميبرم شركت مشتري همونجا هر تغييري خواست اعمال كنم و ... كه احتمالا خودت مطلع هستي
پس بنظرت فتوشاپ تكنولوژي رادئون رو هم پشتيباني ميكنه؟ از نظر صفحه نمايش به مشكل برميخورم اگه بخوام باهاش زياد كار طراحي و ... كنم؟
پيشاپيش از راهنماييت ممنونم:20:

commander.roger
23-08-2011, 05:29
مالکیت موتور HAVOK مال اینتله و این موتور برعکس موتور فیزیکی PhysX بر روی CPU پردازش میشه نه روی GPU که بشه گفت در مقابل Nvidia که از موتور PhysX برای پردازش فیزیک روی GPU استفاده میکنه ATI هم از HAVOK استفاده میکنه و اگه شما یه بازی که از موتور HAVOK استفاده میکنه رو تو هر دو کارت ATI و Nvidia اجرا کنی فرقی نمیکنه چون پردازش این موتور روی CPU هست نه روی GPU
ATI و INTEL یه همکاری با هم دارن و قرار بود اینتل این موتور رو بر روی GPU های ATI اجرا کنه که کنسل شد.
در مورد PhysX هم که اینقدر شلوغش کردن اولا اینکه تعداد بازی ها و نرم افزار هایی که از این موتو ر پشتیبانی می کنند خیلی کمه.
و دوما Physx درسته که در کیفیت بازی موثر هست اونم نه کیفیت کلی بازی بلکه چیزایی مثل برخورد ها و تصادفاتو یه سری چیزای جزیی فیزیکی اما از سرعت اجرای بازی و فریم ریت اون به شدت کم میشه به طوری که حتی بعضی از کسایی که ازش استفاده میکنن برای اجرای سریعتر بازی PhysX رو خاموش میکنن و عملا امکان استفاده از این تکنولوژی فقط در کارت های High End و خیلی قوی Nvidia وجود داره :31:
در برابر CUDA هم که کمک به رندرینگ و گرافیک میکنه و تاثیری در اجرای بهتر بازی نداره که دوستمون هم گفتن همین کارو Stream ATI هم انجام میده و با مشارکت بین CPU و GPU برای پردازش به رندرینگ کمک میکنه
پس نتیجه میگیریم که Radeon 6770 نسبت GT550 برتری داره و عملا این موضوع رو بنچ مارک های مختلف ثابت میکنه و همونطور که قبلا گفتم در اجرای بازیها نسبت به GT550 بیست الی بیست و پنج درصد سریعتر عمل میکنه.:27:

دوست عزيز ممنون از راهنماييت
بله PhisX به شدت افت فريم مياره
سوال تكنولوژي CUDA بود براي فتوشاپ كه اين دوستمون توضيح دادن. بازم از راهنمايي و كمكت ممنونم. پس با اين حساب كار با فتوشاپ ( كه خيلي نيازمه ) با تكنولوژي Stream حله ديگه؟

commander.roger
23-08-2011, 06:14
آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
نظرتون چيه؟
هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
6090 : 000 550 1
6177 : 000 370 1
فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
ديگه فرقي با 6090 نداره
خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------

نظرتون چيه؟
هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
ديگه فرقي با 6090 نداره

mohsenking
23-08-2011, 13:09
خواهش میکنم

اینم ارورر موقع نصبشه

من اخر نتونستم نصب کنم به HP هم ایمیل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

میگم وقتی توی حالت عادی با لپ تاپ کار میکردم دما روی 40-50 بود ولی الان تقریبا از 60 به بالا هست و چند روزیه بیشتر شده نمیدونم چرا دلیلش چیه؟
برنامه خاصی هم نصب نکردم

☼ Namvari ☼
23-08-2011, 13:16
سلام دوستان
من امروز رفتم یه 6177 برداشتم قراره فردا ببرم رمش رو از 4گیگ به 8گیگ ارتقا بدم
الان لپ تاپ من 40 شارژ داره، الان نمیدونم چی کار کنم، 12ساعت بذارم شارژ بشه یا باتریش خالیشه (لطفا کمک کنید)
ضمنا پارتیشن بندی هم شده بود، حالا من میخواستم سایز پارتیشن ها رو تغییر بدم به نظر شما با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم؟

malayeru
23-08-2011, 13:24
آقا Error که موقع روشن کردن لپ تاپ میده اینه:

the system has detected that a cooling fan is not operating correctly

یعنی فن ها مشکل دارن؟؟؟

بعدش هم یه سری توضیحات میده که ممکنه سیستمت یهویی شات دان بشه یا اینکه به سیستم آسیب هایی وارد بشه.

چیکار کنم؟؟؟ :23:

اين چيزي كه نوشتي ميگه كه فن ها مشكل دارن
حالا دقت كن ببين موقع روشن كردن فن فعال ميشه يانه
شايد همين اختلاف دماي زيادي كه كول پد ايجاد ميكنه و اينكه ميگي سمت چپپ لپ تاپ داغ ميشه به خاطر همين موضوع باشه كه فن سيستم كار نميكنه
آخه گفتم همچين اختلاف دمايي در حد 30 تا 40 درجه برا كول پد بعيده..

malayeru
23-08-2011, 13:32
سلام دوستان
الان لپ تاپ من 40 شارژ داره، الان نمیدونم چی کار کنم، 12ساعت بذارم شارژ بشه یا باتریش خالیشه (لطفا کمک کنید)
ضمنا پارتیشن بندی هم شده بود، حالا من میخواستم سایز پارتیشن ها رو تغییر بدم به نظر شما با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم؟

دوست عزيز اين نسل باتري نيازي به شارژ اوليه طولاني ندارن فقط در حد فول شارژ شدن كافيه
الان هم بذار خالي بشه بعد شارژ كن
يه برنامه براي چك كردن باتري لپ تاپت بگير و دائم wear level باتريتو چك كن تا تغيرات كاهش ظرفيت باتريت رو داشته باشي (براي استفاده مفيد از باتري خوبه كه بدوني با روش استفاده خودت چقدر داره از بين ميره)

براي پپارتيشن توي سرچ كلمه partition رو تايپ كن برنامه creat and format hard disk partition رو باز كن
روي هر درايوي بجز درايو ريكاوري(درايو d ) راست كليك كن shrink volume رو انتخاب كن با اين ميشه تا حد قابل قبول ويندوز از ظرفيت اون درايو جدا كني
از 3تا بيشتر درايو نساز چونكه سرعتت رو كم ميكنه
اميدوارم قابل فهم توضيح داده باشم

☼ Namvari ☼
23-08-2011, 13:39
حداقل سایز برای درایو ویندوز چقدر باشه بهتره؟

malayeru
23-08-2011, 13:39
سلام دوستان
حالا چطور میشه سرعت افزایش wear level باطری رو کاهش داد؟

با استفاده صحيح از باتري
توي چندتا صفحه پيش كامل در اين مورد بحث شده
اگه اطلاعات بيشتري ميخواين حتما چند صفحه قبل رو مطالعه كنيد

malayeru
23-08-2011, 13:53
سلام دوستان

دوست خوبم ارتقاء سيستم نياز به دقت بالايي داره
حتما تحت نظر گارانتي اين كار رو انجام بده
آخه خيلي از ارتقاء سيستم ها به مشكل برميخورن
خلاصه خوب فكر كن

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

با اين برنامه اي كه گفتم(ماله خوده ويندوزه)
نهايت حجمي رو كه ميتوني از درايو c برداري بهت نشون ميده كه تحت اين شرايط خودش مينيمم ظرفيت رو براي درايو C در نظر ميگيره و از اون بيشتر اجازه برداشت حجم نميده بهت كه همون كافيه

sinadeath
23-08-2011, 15:52
دوست عزيز ممنون از راهنماييت
بله PhisX به شدت افت فريم مياره
سوال تكنولوژي CUDA بود براي فتوشاپ كه اين دوستمون توضيح دادن. بازم از راهنمايي و كمكت ممنونم. پس با اين حساب كار با فتوشاپ ( كه خيلي نيازمه ) با تكنولوژي Stream حله ديگه؟
آره خیالت راحت تو تست هایی که من دیدم Stream که الان بهش میگن APP نسبت به CUDA بیشتر پردازش ها و رندر های گرافیکی رو روی GPU انجام میده تا CPU و یعنی با مشارکت بین CPU و GPU از GPU بیشتر استفاده میکنه که این تا حدودی بهتره (البته بستگی به نرم افزار و چیزای دیگه هم داره ها) و اینتل هم این وسط این تکنولوژی رو به اسم Quick Sync روی چیپ های گرافیک خودش INTEL HD 3000 که لپ تاپ منم از همین استفاده میکنه , تولید کرده
چیزی که این وسط منو خیلی خیلی متعجب کرد اینه که تکنولوژی اینتل ( Quick Sync ) نسبت به Stream ای تی آی
و CUDA خیلی بهتر عمل کرده .:18: یادم باشه موقع رندرینگ سویچ کنم روی گرافیک HD 3000 اینتل:31: :15:شوخی بود

این نتایج فقط مال این دو نرم افزاره شاید تو نرم افزار های دیگه متفاوت باشن ولی بازم خیلی عجیبه.

binahayat_m
23-08-2011, 16:51
من خودم 6080 دارم و 100 گیگ برای درایو c گذاشتم ، برنامه خیلی نصب می کنم !
یه جا خوندم 1/10 هارد باید برای درایو c اختصاص بدی

mohammadme
23-08-2011, 18:21
نظرتون چيه؟
ديگه فرقي با 6090 نداره

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------

نظرتون چيه؟
ديگه فرقي با 6090 نداره

حالا من یه مسئله ای رو بگم . ..
شما می خواهی 1.370 پول 6177 بدی؟ 6177 رو با 6080 مقایسه کن، همه چیشون عین هم هست . . . فقط رم 6080، 6 گیگ و رم 6177، 4 گیگ هست، گرافیک دو تا شون هم عین هم هست فقط 6080، گرافیک اختصاصیش 1 گیگ هست که قابل ارتقا به 4 هست (جایی که نیاز باشه این مقدار رو از رم بر می داره و گرافیکت می شه 4 گیگ. اگر اشتباه گفتم اساتید اصلاح کنند) اما گرافیک اختصاصی 6177، 2 گیگ هست که اونم قابل ارتقا به 4 گیگ هست. حالا شما برای چی می خواهی 180 هزار تومن بیشتر پول بدی که 6177 رو بخری؟

nightvision
23-08-2011, 19:28
من خودم 6080 دارم و 100 گیگ برای درایو c گذاشتم ، برنامه خیلی نصب می کنم !

--------
قیلا توی یه کتابی خوندم دقیقا گفته بود 1/8 از هارد باید درایو c باشه. که زیاد با 1/10 فرق نمیکنه
مثلا یه هارد 1 ترا بین 100تا 120 گیگ براش بذاری خوبه

siap89
23-08-2011, 19:43

توی یه کتابی خوندم دقیقا گفته بود 1/8 از هارد باید درایو c باشه

داداشای من این حرفها چیه 1/8 یا 1/10 شما بسته به نیازت براش فضا انتخاب کن

raheman
23-08-2011, 22:41
لطف کنید بازی crysis 2 و Civilization 5 v رو با حداکثر گرافیک و گرافیک متوسط تست کتید .
من می خوام وقتی 6080 رو گرفتم ،چند روز بدون وقفه روشن بزارم باسه دانلود ، به نظرتون جواب میده؟ یا
Cooling اش نمیتونه کشش داشته باشه؟
قبلا یه CS16 سونی داشتم هیچ مشکلی تو کارکرد زیاد نداشت فقط تو کارهای خیلی خفن کنترل نشده، خود به خود خاموش میکند تا بهش آسیب نرسه.

به نظرتون این لپ تاپو یا گارانتی 1100 گیر میارم؟
رنگ بندیاش چیا هستن؟
هیچ نکته دیگه ای نباید رعایت کنم؟ مثله شماره سریال ... تو پست های اول یادمه یه مواردی گفته شده بود.
و اینکه امکان گزاشتن دو هارد توش هست و یا جای یک هارد فقط داره؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد.
مرسی از کمکتون

hamidrezavictor
24-08-2011, 00:34
سلام چی کار کنم که وقتی دکمه ی پاورو میزنم یکبار نوت بوکم ریست کنه الان میره توو حالت استندبای ؟ تا حالا 2 بار شده که مجبور شدم دکمه ی پاورو نگه دارم ( به خاطر هنگ بعد از تموم شدن اپدیت و ریست شدنش بعد از اینکه پسورد و وارد کردم دیگه بالا نیومد یکبارم موقع اجرای بازی سی دیش مشکل داشت ) تا خاموش بشه مشکلی براش پیش میاد با این کار یا نه ؟ برقشو بکشم بهتر نیست ؟ کمک کمک کمک مرسی ( 6080 دارم )

concordx
24-08-2011, 00:57

سلام دوست عزیز اصلا بخاطر داغ شدن زیاد سمت چپ لپ تاپت نگران نباش.
چون این لپتاپ جز معدود ترین لپتاپهایی هست که شاسی اون از آهن و الومینیوم هست برا همین خود بدنه هم حکم هیت سینگ رو داره.
بازیهای قوی و زیادی رو باهاش امتحان کردم و مشکلی نداره حتی برا 5 ساعت مداوم.
البته حتما ار کول پد استفاده کن.
موفق باشی.

mohsenking
24-08-2011, 01:09
من اخر نتونستم نصب کنم به HP هم ایمیل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

میگم وقتی توی حالت عادی با لپ تاپ کار میکردم دما روی 40-50 بود ولی الان تقریبا از 60 به بالا هست و چند روزیه بیشتر شده نمیدونم چرا دلیلش چیه؟
برنامه خاصی هم نصب نکردم

به داد منم برسین

concordx
24-08-2011, 01:16
دوست عزیز اطلاعات غلط ندیم لطفا به هم دیگه اگه نمیدونیم شما وقتی‌ باتریت فول شارژ می‌شه کلا باتریت از مدار خارج می‌شه انگار باتریرو درآورده باشی‌ واسه هیمن دیگه ۱% شارژش کم نمی‌شه که بخواد دوباره شروع به شارژ کردن کنه...

خدا رو شکر.
به هر حال نمردیم و یه حرف منطقی در مورد باطری زده شد.
100% درست گفتی.کارت درست.
cpu با 7.1 بیلیون ترانزیستور و GPU با 4.1 بیلیون یعنی اینا حالیشون نبود که یه دیود 70 ریالی به پشت باطری اضافه کنن که شما نخواید برق رو هی قطع و وصل کنید .
این باطری لب تاپه نه باطری موبایل.
احتیاجی به قطع کردن برق نیست عزیزان.

والا 10 ساله داریم با لب تاپ کار میکنیم هیچوقت هم به موردی بر نخوردیم.

concordx
24-08-2011, 01:27
دوست عزيز بهتره يه خورده در مورد حرفاتون فكر كنيد
من 7200 هستش
نيازي هم نيست كه به شما ثابت كنم
اگه اينترنت پرسرعت دارين بهتره در حد چند دقيقه يه گشتي توي اينترنت بزنيد خوهيد ديد كه هم 5400 هست و هم 7200
در ضمن لپ تاپ ها در يه كانفيگ خاص قرار ميگيرن اما جزئيات اونا رو خود شركت ها عوض ميكنن.

و حرف شما ميني بر اين كه دست كاري شدن كامل رد ميشه

سلام.
دوستان یکم با تامل و تحقیق بیشتری پست بدن خیلی بهتر هست تا اینکه سرع حکم کنن.

آره تو این مدل هم 5400 هست و هم 7200 که اصلا هم دستکاری نشده.

((malayeru حالا تو تشکر کن :31:))

sasansatio
24-08-2011, 10:42
سلام ب همه ی دوستان...من نهایتا تا آخر هفته دیگه 6090 میخرم...میخواستم بدونم واسه تستش چه کارایی باید انجام؟؟
نمیدونم پستم تکراریه یا نه!!!اگه تکراریه بگین کدوم پیجه برم بخونمش کنم...
از همه زحماتتون واقعا ممنونم...اگه کمک کنین ممنونترم میشم...

amirpcp30
24-08-2011, 11:21
دوست عزيز ممنون از راهنمايي كامل و جامعت
در مورد اين دو تكنولوژي ATI radeon خبر نداشتم ممنون كه راهنماييم كردي
آره در مورد فيزيكس ميدونستم كه افت فريم خواهم داشت
من خيلي از كارهامو تو خونه و با پي سي انجام ميدم اما گاهي اوقات كه پروژه بگيرم احتياجم ميشه كه لپ تاپ همراهم باشه تا مثلا تو دانشگاه باهاش كار كم يا وقتي كه پروژم رو ميبرم شركت مشتري همونجا هر تغييري خواست اعمال كنم و ... كه احتمالا خودت مطلع هستي
پس بنظرت فتوشاپ تكنولوژي رادئون رو هم پشتيباني ميكنه؟ از نظر صفحه نمايش به مشكل برميخورم اگه بخوام باهاش زياد كار طراحي و ... كنم؟
پيشاپيش از راهنماييت ممنونم:20:
سلام
مثل اینکه دوستمون کامل جواب دادند:

آره خیالت راحت تو تست هایی که من دیدم Stream که الان بهش میگن APP نسبت به CUDA بیشتر پردازش ها و رندر های گرافیکی رو روی GPU انجام میده تا CPU و یعنی با مشارکت بین CPU و GPU از GPU بیشتر استفاده میکنه که این تا حدودی بهتره (البته بستگی به نرم افزار و چیزای دیگه هم داره ها) و اینتل هم این وسط این تکنولوژی رو به اسم Quick Sync روی چیپ های گرافیک خودش INTEL HD 3000 که لپ تاپ منم از همین استفاده میکنه , تولید کرده
چیزی که این وسط منو خیلی خیلی متعجب کرد اینه که تکنولوژی اینتل ( Quick Sync ) نسبت به Stream ای تی آی
و CUDA خیلی بهتر عمل کرده .:18: یادم باشه موقع رندرینگ سویچ کنم روی گرافیک HD 3000 اینتل:31: :15:شوخی بود

این نتایج فقط مال این دو نرم افزاره شاید تو نرم افزار های دیگه متفاوت باشن ولی بازم خیلی عجیبه.

اما اینها رو هم ببینید:
همون طور که دوستمون گفتند در هر نرم افزار قدرت ها فرق می کنه:

در مورد ساپورت فتوشاپ و خیلی نرم افزار های دیگه از استریم هم اینو ببینید:

commander.roger
24-08-2011, 11:41
شما می خواهی 1.370 پول 6177 بدی؟ 6177 رو با 6080 مقایسه کن، همه چیشون عین هم هست . . . فقط رم 6080، 6 گیگ و رم 6177، 4 گیگ هست، گرافیک دو تا شون هم عین هم هست فقط 6080، گرافیک اختصاصیش 1 گیگ هست که قابل ارتقا به 4 هست (جایی که نیاز باشه این مقدار رو از رم بر می داره و گرافیکت می شه 4 گیگ. اگر اشتباه گفتم اساتید اصلاح کنند) اما گرافیک اختصاصی 6177، 2 گیگ هست که اونم قابل ارتقا به 4 گیگ هست. حالا شما برای چی می خواهی 180 هزار تومن بیشتر پول بدی که 6177 رو بخری؟

اينم فكر خوبيه بايد ببينم روز خريد اوضاع بازار و قيمتها چطوره
ممنون از راهنماييت دوست عزيز

commander.roger
24-08-2011, 11:49
سلام
مثل اینکه دوستمون کامل جواب دادند:

اما اینها رو هم ببینید:
همون طور که دوستمون گفتند در هر نرم افزار قدرت ها فرق می کنه:

در مورد ساپورت فتوشاپ و خیلی نرم افزار های دیگه از استریم هم اینو ببینید:

مرسي
اكثرا از CUDA استفاده شده بود، من كه اينطور فكر ميكنم

☼ Namvari ☼
24-08-2011, 12:02
سلام
من دیروز 6177 برداشتم حالا که می خوام دیسک ریکاری تهیه کنم می نویسه Recovery Partition has been removed!
وقتی تو Disk Management میرم درایو ریکاوری وجود داره!
ضمنا وقتی لپ تاپ رو گرفتم پارتیشن بندی شده بود و بجز درایو ویندوز که C بود، بقیه درایو ها از F شروع میشد
دوستان لطفا کمک کنید

eilia13
24-08-2011, 12:15

من نیز دقیقا عین شما فکر می‌کنم. یعنی گرافیک 2 گیگ برام استفاده ای نداره. و احتمال خیلی زیاد 2 گیگ رم اضافه. ولی وقتی رفتم 6080 بگیرم، نبود تو بازار! 6177 گرفتم. احتمالا به خاطر تازه بودن مدلش این پول اضافه رو پیاده شدم!

6177 چرا دفترچه راهنما نداره؟ یا مال من نداره فقط؟

یک سوال هم اینکه نمیشه بین گرافیک اینتل و ati ش سوییچ کرد؟ مال من گزینه سوییچ نداره. ولی برای برنامه های خاص میشه تعیین کرد که از ای تی آی استفاده کنم. پیشفرضش اینتله :41:

yas44co
24-08-2011, 12:38
همگی خسته نباشید
از این که میبینم 3 روز نیمدم تاپیک 20 صفحه فعالیت داشته خیلی خوشحالم چون یه مدت خابیده بود ولی حالا...
اینم که دیگه آقای emofaboy در جمعه ما نیستو بهتون تسلیت میگم...
بهش گفتم محله سکونتشو عوض کنه اینجا همه آزادیم ولی گوش نکرد نمی دونم چرا دوباره وارد نشده حتی اگه ایپی شم بن کرده باشن راهای زیادی وجود داره.

سلام چی کار کنم که وقتی دکمه ی پاورو میزنم یکبار نوت بوکم ریست کنه الان میره توو حالت استندبای ؟ تا حالا 2 بار شده که مجبور شدم دکمه ی پاورو نگه دارم ( به خاطر هنگ بعد از تموم شدن اپدیت و ریست شدنش بعد از اینکه پسورد و وارد کردم دیگه بالا نیومد یکبارم موقع اجرای بازی سی دیش مشکل داشت ) تا خاموش بشه مشکلی براش پیش میاد با این کار یا نه ؟ برقشو بکشم بهتر نیست ؟ کمک کمک کمک مرسی ( 6080 دارم )

منم دنبالشم ولی از خوده وین راهی نجستم فقط اینا رو میشه از توی Power Buttons and Lid براش قرار داد...
Do Noting
Sleep
Hibenrate
Shut Down

اگه کسی برنامه ای یا راهکاری براش داره لطفا اعلام کنه..

کسی در مورده اون سوراخه سمت راست که برای قفل کردن هست اگه اطلاعاتی داره بگه....
باید چیزی توش بکنیم تا کار کنه یا نه.....:27:

bbsbsbs2012
24-08-2011, 13:26
سلام دوستان من حدودا یک ماه و نیمه که این مدل ر خریدم
چند روز پیش من wear level باطری این لپتاپو چک کردم 4.31 بود
حالا من زدمش رو شارژ و فول شارژ شد
بعد که wear level رو دوباره نگا کردم 5 درصد شده بود
ایا طبیعیه؟؟

yas44co
24-08-2011, 13:33
خسته نباشی آقای ملایرو که به بقیه کمک می کنی ولی...

دوست عزيز يه لطفي بكن شما...:42:
اونم اينه كه انواع باتري ها رو براي من توضيح بده تا من بدونم اين چيزي كه من نوشتم براي باتري هاي 4 نسل پيشه

چون من لپ تاپم از جديدترين لپ تاپ هاي شركت اچ پي هستش اما نميدونم چرا از باتر يهاي 4نسل پيش براش استفاده شده(واقعا خنده داره)
يه كم مطالعه براي سلامت خوبه:38::38::33:

درضمن دوست عزيز بهتره يه نگاه به تقويم بندازي
چون الان august/ 2011/ 20هستيم
شما فكر كنم مثل اصحاب كهف بودي حالا كه از خواب بيدار شدي ديگه فكر كردي خيلي خواب بودي يه هو رفتي قرن 30:37:

درسته که دوستمون تازه وارده ولی اگه لحنت یه کم ملایم تر باشه فکر کنم بهتر باشه چون اینجا همه با هم مهریانیم و همه پارسی هستیسم:10:
البته کاری ندارم منظوره دوستمون چی بوده ولی یه ذره درست گفته ما از لحاظه فنی و نه تاریخی در ساله 2012 هستیم و داریم ساله 2012 رو طی میکنیم نه 2011 به تقویم کاری نداشته باش اگه هم متوجه موضوع نشدی پخ بده.

سلام.
دوستان یکم با تامل و تحقیق بیشتری پست بدن خیلی بهتر هست تا اینکه سرع حکم کنن.

آره تو این مدل هم 5400 هست و هم 7200 که اصلا هم دستکاری نشده.

((malayeru حالا تو تشکر کن :31:))

این هیچ اشکال و ناراحتی ای نداره عزیز چون حتی خودمم نمی دونستم که 7200 داره شما که گفتی فهمیدم.
چون که 2 ماهه پیش که 6080 برداشتم با این که تامل کردم ولی هیچ فروشگاهی یا سایتی 7200 نداشت همه 5400 بود.
بابا اینجا اومدیم که همه چیزی یاد بگیریم چرا عصبانی هستید:10:

yas44co
24-08-2011, 13:38
سلام دوستان من حدودا یک ماه و نیمه که این مدل ر خریدم
چند روز پیش من wear level باطری این لپتاپو چک کردم 4.31 بود
حالا من زدمش رو شارژ و فول شارژ شد
بعد که wear level رو دوباره نگا کردم 5 درصد شده بود
ایا طبیعیه؟؟

ماله منم 5.6 درصد فکر کنم طبیعی باشه اگه بقیه هم بگن میتونیم مقایسه کنیم.

Penryn
24-08-2011, 13:47
صحبتای شما خیلی گنگه من که چیزی درست نفهمیدم. ریست یه چیزه و ریستارت یه چیز دیگه! ریست وقتی انجام میشه که دکمه ی پاور رو چند ثانیه نگهداری. کار بسیار اشتباهیم هستش و باعث اسیب نرم افزاری و سخت افزاری میشه و فقط در موارد هنگ کردنهای خاص باید استفاده شه. ریستارت یعنی خروج امن از ویندوز و خاموش و روشن شدن. یه بار دیگه توضیحاتت رو بگو تا درست راهنمایی شی.
ولی برای تنظیمات بستن نمایشگر و عملکرد دکمه ی پاور و.... باید بداخل تنظیمات پیشرفته ی Power Options خود ویندوز هفت بری. اونجا همه چی قابل تنظیمه و احتیاجی به برنامه و ..... نیستش. چندین ماه قبل توی یه تاپیک شرح مفصل پلانهای تعیین انرژی و.... را داده بودم.

yas44co
24-08-2011, 14:04
سلام
من دیروز 6177 برداشتم حالا که می خوام دیسک ریکاری تهیه کنم می نویسه Recovery Partition has been removed!
ضمنا وقتی لپ تاپ رو گرفتم پارتیشن بندی شده بود و بجز درایو ویندوز که C بود، بقیه درایو ها از F شروع میشد
دوستان لطفا کمک کنید

وقتی که سیستمو روشن کردی ازت تنظیماتی خواست یا نه؟

فکر کنم خودشون یه دوری هم توش زدن و پارتیشن بندی هم برات کردن و ....
تا جایی که میدونم سری 6 اچپی اوله کار فقط یه C بیشتر نداره. خیلی لپ تاپ ها این جورین.

ببین فایلای توی درایو هست یا درایو خالیه؟
اگر هم نبود هیچ مشکلی نیست اگه یه ذره حرفه ای باشی هیچ احتیاجی بهش نداری فقط یادت نره SwSetup از توی C کپی کنی که وین ارجینال هیچ ارزشی نداره وین های Ultimate با کرک یا Activation شرکته اچپی کارایی بهتری دارن.

اگه اون نشد با NortonGhost یه بکاپ از c بگیر خیلی بهتر هست چون موقعه ریکاوری دیگه بقیه فایلات پاک نمیشه ولی ریکاوریه خودش طبقه گفته دوستان همه چیزو پاک میکنه ولی خودم تا حالا بهش بر نخوردم.

برای این که خیالت راحت بشه اینو میگم چون شما فکر می کنید اگه ریکاوری نشه وای که چی میشه:
من تا حالا 4 بار سونم توسطه ویروس های ساخته شده خودم کاملا نابود شده ولی تا حالا یه بارم ریکاوری نکردم و با نصبه وین مجدد مشکلم حل شده.

☼ Namvari ☼
24-08-2011, 14:35
وقتی که سیستمو روشن کردی ازت تنظیماتی خواست یا نه؟

فکر کنم خودشون یه دوری هم توش زدن و پارتیشن بندی هم برات کردن و ....
تا جایی که میدونم سری 6 اچپی اوله کار فقط یه C بیشتر نداره. خیلی لپ تاپ ها این جورین.

ببین فایلای توی درایو هست یا درایو خالیه؟
اگر هم نبود هیچ مشکلی نیست اگه یه ذره حرفه ای باشی هیچ احتیاجی بهش نداری فقط یادت نره SwSetup از توی C کپی کنی که وین ارجینال هیچ ارزشی نداره وین های Ultimate با کرک یا Activation شرکته اچپی کارایی بهتری دارن.

اگه اون نشد با NortonGhost یه بکاپ از c بگیر خیلی بهتر هست چون موقعه ریکاوری دیگه بقیه فایلات پاک نمیشه ولی ریکاوریه خودش طبقه گفته دوستان همه چیزو پاک میکنه ولی خودم تا حالا بهش بر نخوردم.

برای این که خیالت راحت بشه اینو میگم چون شما فکر می کنید اگه ریکاوری نشه وای که چی میشه:
من تا حالا 4 بار سونم توسطه ویروس های ساخته شده خودم کاملا نابود شده ولی تا حالا یه بارم ریکاوری نکردم و با نصبه وین مجدد مشکلم حل شده.

وقتی تو Disk Management رفتم دیدم درایو ریکاوری آخرین درایوه
بنظر تو من اگه جابجاش کنم و بیارمش بعد (یا قبل) از درایو ویندوز درست میشه یا خرابتر میشه!

fariborz@shiraz
24-08-2011, 14:41
نه ريكاوري به اطلاعات ساير كاري نداه به نرم افزار ها و تنظيمات خود ويندوز كار داره

پس چرا من اگر تو یه درایو غیر ویندوز فیلم و آهنگ داشته باشم ترتیبش رو میده؟

yas44co
24-08-2011, 14:42
صحبتای شما خیلی گنگه من که چیزی درست نفهمیدم. ریست یه چیزه و ریستارت یه چیز دیگه! ریست وقتی انجام میشه که دکمه ی پاور رو چند ثانیه نگهداری. کار بسیار اشتباهیم هستش و باعث اسیب نرم افزاری و سخت افزاری میشه و فقط در موارد هنگ کردنهای خاص باید استفاده شه. ریستارت یعنی خروج امن از ویندوز و خاموش و روشن شدن. یه بار دیگه توضیحاتت رو بگو تا درست راهنمایی شی.
ولی برای تنظیمات بستن نمایشگر و عملکرد دکمه ی پاور و.... باید بداخل تنظیمات پیشرفته ی Power Options خود ویندوز هفت بری. اونجا همه چی قابل تنظیمه و احتیاجی به برنامه و ..... نیستش. چندین ماه قبل توی یه تاپیک شرح مفصل پلانهای تعیین انرژی و.... را داده بودم.

توی Power Options که میگی فقط اینا رو داره میشه بیشتر این دوستمو راهنمایی کنی یا راهه دیگه ای پیشنهاد بدی...
Do Noting
Sleep
Hibenrate
Shut Down

نه Reset داره و نه Restart ?!

ویندوزم Ultimate و مدلمم 6080 و مثله لپ تاپه شما Sleep Button نداره.

shahabaliboys
24-08-2011, 14:52
سلام ، فردا میخوام برم یه 6090 بخرم ، همین کانفیگ با گرافیک 2 وجود نداره ، منظورم 6100 نیست ، نمیخوام هیچ کدوم از قطعاتش حتی رم از این پایین تر باشه و راستش حال بعدا ارتقا دادنم ندارم :27: یه سوال دیگه دوستان طرفدار asus میفرمایند هارد 1 ترابایتی 6090 مشکل داره اما متاسفانه نفرمودن کجاش و از چه لحاظ مشکل داره ، اگه دوستان اطلاعی دارن و همچنین از معایب دیگر این دستگاه لطفا بفرمایند من تقریبا 10 صفحه از این تاپیکو خوندم ، حوصلم سر رفت به طور اجمالی بعد از 212 صفحه !!!! :18: بحث و تبادل نظر معایب این دستگاه به طور مختصر چیه ؟ بلو ری چی میگن دی وی دی های خش دارو نمیخونه درسته ؟ کلا تا شنبه صبر کنم به نظرتون ممکنه چیزی بهتر از این بیاد ؟ مرسی :20:

fariborz@shiraz
24-08-2011, 15:16
سلام دوست عزیز این اتفاق برای من هم افتاده و فکر می کنم باید باهاش بسازی کلا مدل دی وی دی رایترش همین طوریه بعضی وقتها دی وی دی رو که می زاری نمی خونه و باید دوباره دی وی دی رو در بیاری و بزاری

میشه این درایو رو عوض کرد
راستش من واسه بلوری دارم 6090 می گیرم اگر جواب نمیده یه مدل جمع و جور تر بگیرم و یه بلوری اکستزنال

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

آقا من یه لبتاب Dell دو سال پیش گرقنم دی وی دی رایتر بعد از هشت نه ماه ریق رحمت رو سر کشید
درایو Hp که اینجوری نیست

hamidrezavictor
24-08-2011, 15:40
منظورم ريستارت.... دكمه ي باورو بزنم يكبار ريستارت بشه ؟ لطفا بكو كامبيوترم هنك كرد جى كار كنم كدوم راه بهتره كرفتن دكمه ي باور يا كشيدن از برق ؟ كيبوردم عربيه :31:

yas44co
24-08-2011, 15:58
وقتی تو Disk Management رفتم دیدم درایو ریکاوری آخرین درایوه
بنظر تو من اگه جابجاش کنم و بیارمش بعد (یا قبل) از درایو ویندوز درست میشه یا خرابتر میشه!

فکر نکنم فرقی بکنه مهم حجم و 14.53 گیگ فایله توشه

ببین ماله من یکی مونده به آخریه

yas44co
24-08-2011, 16:34
در مورده اون صداهای عجیب از قسمته گرافیکهAti که همه لطف کردن و فقط 3 نفر تایید کردند ولی میدونم همه دارید.
اگه بقیه هم گفته بودید اون بابا بیخودی نمی فت به خاطره اون صدایی که همه دارن بره اسپیکره لپتاپشو خراب کنه.

پس لااقل اینو دیگه امتحان کنید تا ببینیم اگه ماله همه همین جوره پس مشکلی نیست:
وقتی که مانیتور پس از چند دقیقه خاموش میشه نه موقعه Shut Down or StandBy وقتی که همه جا کاملا تاریک باشه پایینه صفحه سمته راست یه حاله سفید وجود داره خواهشا چک کنید و ببینید برای شما هم هست یا نه؟؟

sasansatio
24-08-2011, 16:49
سلام ب همه ی دوستان...من نهایتا تا آخر هفته دیگه 6090 میخرم...میخواستم بدونم واسه تستش چه کارایی باید انجام؟؟
نمیدونم پستم تکراریه یا نه!!!اگه تکراریه بگین کدوم پیجه برم بخونمش کنم...
از همه زحماتتون واقعا ممنونم...اگه کمک کنین ممنونترم میشم...

اگه سوالمو جواب بدین ممنون میشم...تا الان خیلی کمکم کردین و فک کنم انتخاب خوبی باشه...این قسمتم کمکم کنین ممنون میشم...
:46::20:

bbsbsbs2012
24-08-2011, 17:45
در مورده اون صداهای عجیب از قسمته گرافیکهAti که همه لطف کردن و فقط 3 نفر تایید کردند ولی میدونم همه دارید.
اگه بقیه هم گفته بودید اون بابا بیخودی نمی فت به خاطره اون صدایی که همه دارن بره اسپیکره لپتاپشو خراب کنه.

وقتی که مانیتور پس از چند دقیقه خاموش میشه نه موقعه Shut Down or StandBy وقتی که همه جا کاملا تاریک باشه پایینه صفحه سمته راست یه حاله سفید وجود داره خواهشا چک کنید و ببینید برای شما هم هست یا نه؟؟

نه دوست عزیز مال من نداشت:8:

Penryn
24-08-2011, 17:50
توی Power Options که میگی فقط اینا رو داره میشه بیشتر این دوستمو راهنمایی کنی یا راهه دیگه ای پیشنهاد بدی...
Do Noting
Sleep
Hibenrate
Shut Down

نه Reset داره و نه Restart ?!

ویندوزم Ultimate و مدلمم 6080 و مثله لپ تاپه شما Sleep Button نداره.
تنظیم ریست و ریستارت که اصلاً وجود نداره و دنبالشم نباش. شما اگه با هنگ کردن مواجهین ویندوزتون اشکال داره از سر نو یه ویندوز سرحال نصب کن. ویندوز اصلیش چیز خوبی نیست. منکه پاکش کردم و هیچوقت از ریکاوریشم استفاده نکردم.

mohsenking
24-08-2011, 19:08
فکنم دما سنج من خرایه یا حد اقل Speed Fan درست نشون نمیده
الان توی اتاقم خیلیم خنکه ولی دما رو زده 56 !!!!!!

amir_eqe
24-08-2011, 19:20
سلام ...
تا حالا چیزی در مورد سیستم cooling لپ تاپ 6090 نوشته شده ؟
چطوره ؟ مثل بقیه اچ پی ها یه خورده گرمه ؟

bbsbsbs2012
24-08-2011, 19:42
سلام ...
تا حالا چیزی در مورد سیستم cooling لپ تاپ 6090 نوشته شده ؟
چطوره ؟ مثل بقیه اچ پی ها یه خورده گرمه ؟

نه اتفاقا اصلا گرم نیست و کاملا خنکه یعنی طبیعیه

shima42000
24-08-2011, 19:46

وقتی display خاموشه برای منم یه نوره سفید گوشه سمت راستشه که همون ارمه hp هست

hamidrezavictor
24-08-2011, 20:43

قبليو كه كفتم براي منم صدا ميده اين نوري كه كفتي هم هست

bbsbsbs2012
24-08-2011, 21:19

یعنی من در شب همه ی چراغا رو خاموش کردم بعد یه نور خیلی خفیفی دیدم:27:

yas44co
24-08-2011, 21:30
تنظیم ریست و ریستارت که اصلاً وجود نداره و دنبالشم نباش. شما اگه با هنگ کردن مواجهین ویندوزتون اشکال داره از سر نو یه ویندوز سرحال نصب کن. ویندوز اصلیش چیز خوبی نیست. منکه پاکش کردم و هیچوقت از ریکاوریشم استفاده نکردم.

منم میدونستم نداره گفتی داره تعجب کردم خودم مشکلی ندارم برای hamidrezavictor عزیز می خواستم.

منم بش شک کردم ولس ماله همه همینه همه یه سنسورو می خونن
کدومه این کارا کردی تا حالا شاید به یه موضوعه مشترک رسیدیم آخرین کارایه من:
1. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios
3. 8بار اور کلاک تا 3.1 گیگا
4. نصبه Seven Gadjets

دمتون گرم انگار چند نفری دارن پس مشکلی نیست:11:

binahayat_m
24-08-2011, 22:11
همگی خسته نباشید
از این که میبینم 3 روز نیمدم تاپیک 20 صفحه فعالیت داشته خیلی خوشحالم چون یه مدت خابیده بود ولی حالا...
اینم که دیگه آقای emofaboy در جمعه ما نیستو بهتون تسلیت میگم...
بهش گفتم محله سکونتشو عوض کنه اینجا همه آزادیم ولی گوش نکرد نمی دونم چرا دوباره وارد نشده حتی اگه ایپی شم بن کرده باشن راهای زیادی وجود داره.

emofaboy به منم خیلی در خرید لپ تاپ کمک کرد
و راهنمایی های خوبی کرد
امیدوارم بازم بیاد اینجا

mohsenking
24-08-2011, 23:02

منم میشنوم یه صداهایی ! نترکه حالا ؟!

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

منم بش شک کردم ولس ماله همه همینه همه یه سنسورو می خونن
کدومه این کارا کردی تا حالا شاید به یه موضوعه مشترک رسیدیم آخرین کارایه من:
1. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios
3. 8بار اور کلاک تا 3.1 گیگا
4. نصبه Seven Gadjets

1. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios

4. نصبه Seven Gadjets

yas44co
24-08-2011, 23:32
منم میشنوم یه صداهایی ! نترکه حالا ؟![COLOR="Silver"]

منم برای همین پرسیدم دیگه فکر نکنم چون همه شنیدن پس احتماله ترکیدن کمه...:27:

1. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios

4. نصبه Seven Gadjets

پس اینجوری نمیشه فهمید
تا اونجایی که یادمه با آپدیته قبلی مشکلی نداشم با این جدیده F1A این جوری شد شاید با آپدیته بعدی درستش کنن.

mohsenking
24-08-2011, 23:33
بخاطر ایناس یعنی ؟:1
. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios

4. نصبه Seven Gadjets

سوت آلتیمیت رو قبلا هم داشتما روز اول آلتیمیت نصب کردم !

yas44co
24-08-2011, 23:38
این تست ها رو الان از هارده خودم گرفتم با برنامه های مختلف به نظرتون ارزش داره SSD بگیریم براش یا نه ولی به نظره خودم که بسه براش....

yas44co
25-08-2011, 00:04
بخاطر ایناس یعنی ؟:1
. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios

4. نصبه Seven Gadjets

سوت آلتیمیت رو قبلا هم داشتما روز اول آلتیمیت نصب کردم !

منم همون روز سون ریختم گفتم شاید شما تازگی ها جدیدشو نصب کرده باشی یا آپدیت کرده باشی چون من دیروز Ultimate آپدیته 5 روزه پیشو نصب کردم برای پیدا کردنه حفره های بسته شده توی FireWall که تازه توی این آخری به گرماش دقت کردم.
خودم نظرم رو بایوسه...

amirpcp30
25-08-2011, 01:58
مرسي
اكثرا از CUDA استفاده شده بود، من كه اينطور فكر ميكنم
خواهش می کنم
درسته استفاده از کودا بیشتره اما اگه یادتون باشه شما گفته بودید فتوشاپ :20:
اون نرم افزار هایی هم که فقط از کودا استفاده می کردند اکثرا نرم افزار مشابه دارند که از استریم هم پشتیبانی کنه
البته اینها رو نمی گم که بگم طرفدار ati هستم خیر من تعصبی روی هیچ کدوم ندارم پی سی هم دو گرافیک geforce gtx 460 بستم ولی این که به خاطر استریم و کودا بخواهید لپ تاپ عوض کنید کمی اشتباهه :46:

omidrasool
25-08-2011, 07:57
من دیروز لپ تاپمو گرفتم.DVD های ریکاوری رو هم ساختم.
حالا میخواهم ببینم اگه SEVEN ULTIMATE نصب کردم باید از DVD های ریکاوری, بعد نصب ویندوز استفاده کنم یا نه؟
اصلا کار این dvd ها چیه؟این dvd ها ویندوز ارجینال رو نصب میکنند؟
راستی میشه Ultimate را با شماره سریال پشت دستگاه جنیون کنم؟

Penryn
25-08-2011, 09:39
این تست ها رو الان از هارده خودم گرفتم با برنامه های مختلف به نظرتون ارزش داره SSD بگیریم براش یا نه ولی به نظره خودم که بسه براش....

سیستم شما اگه 16 اینچیه پس فقط یه هارد میخوره و اگه همونم بخوای SSD بذاری خیلی با محدودیت فضای هارد مواجه میشی. چون پرظرفتیت ترین هارد بازار ایران ADATA 256GB هست و حدود 800 قیمت داره.
سرعت هاردت بد نیست.

من دیروز لپ تاپمو گرفتم.DVD های ریکاوری رو هم ساختم.
حالا میخواهم ببینم اگه SEVEN ULTIMATE نصب کردم باید از DVD های ریکاوری, بعد نصب ویندوز استفاده کنم یا نه؟
اصلا کار این dvd ها چیه؟این dvd ها ویندوز ارجینال رو نصب میکنند؟
راستی میشه Ultimate را با شماره سریال پشت دستگاه جنیون کنم؟
1-وقتی ویندوز آلتیمیت نصب کردی دیگه به اون ریکاوری ها نیاز نداری.
2-کار ریکاوریها اینه سیستمت رو به حال روز اول که خریدی دربیاره.
3-یک ویندوز هفت خوب مثلاً شرکت پرنیان نیاز به جنیو کردن و.... نداره. کاراییش بسیار خوبه و آپدیت هم میشه. اون سریال پشت پلتاپت هم مخصوص ویندوز اصلی سیستمته نه سایر ویندوزها.

خواهش می کنم
اون نرم افزار هایی هم که فقط از کودا استفاده می کردند اکثرا نرم افزار مشابه دارند که از استریم هم پشتیبانی کنه
البته اینها رو نمی گم که بگم طرفدار ati هستم خیر من تعصبی روی هیچ کدوم ندارم پی سی هم دو گرافیک geforce gtx 460 بستم ولی این که به خاطر استریم و کودا بخواهید لپ تاپ عوض کنید کمی اشتباهه :46:
کودا روی برنامه های گرافیکی مثلاً فوتوشاپ و 3d max و فلش و.... تأثیر خودش رو داره. مثلاً در فوتوشاپ میتونی بری به تنظیمات GPU و گرافیک nvidia رو بهش معرفی کنی. در حالیکه برنامه های گرافیکی از Ati پشتیبانی نمیکنن. من دو تا لپتاپ دارم که یکی گرافیکش Ati هست و یک لپتاپ دیگم nvidia. هر دو گرافیکهای واقعاً خوبی هستن.

حسگر دمای مادربورد که خراب نمیشه. اولاً شما باید از یه برنامه ی حرفه ای مثل CPUID HW Monitor استفاده کنی نه اسپید فن که بیشتر برای دسکتاپ خوبه. دوماً لپتاپهای hp بنظر من از لحاظ طراحی داخلی چون ورودی و خروجی هوای خیلی کوچکی دارن بیشتر برای کشورهای خنک غربی طراحی شدن در شرایط ما گرمتر کار میکنن. البته پردازشگرهای i7 هم بخودی خود دمای کاری بالایی داره.

edith
25-08-2011, 10:04
يك سوال از خدمت دوستان داشتم كه آيا در جعبه لپ تاپ اچ پي 6050 سي دي يا دي وي دي براي درايورها يا ويندوز وجود دارد؟
چون من ديروز اين لپ تاپو گرفتم و هيچ دي وي دي به همراه نداشت .با تشكر

Penryn
25-08-2011, 10:10
يك سوال از خدمت دوستان داشتم كه آيا در جعبه لپ تاپ اچ پي 6050سي دي يا دي وي دي براي درايورها يا ويندوز وجود دارد؟

دورانی که هارد لپتاپها کم ظرفیت بود مثلاً 60GB و خطوط پرسرعت هم رواج نداشت میومدن درایورها و نسخه ی ریکاوری را روی CD & DVD همراه لپتاپ میذاشتن. ولی حالا که هاردها بسیار پرظرفیت شدن دیگه معنی نداره اینکار! روی خود هارد همه چی هست و آخرین درایورهای هر مدل لپتاپی را هم میتونی از خود سایت سازنده دانلود کنی.

sasansatio
25-08-2011, 10:37
دوستان سوال من جواب داده نشد...اگه بخوام لپ تاپ رو قبل از خرید یه تست کلی کنم برم سراغ چه چیزاییش؟
این سومین باره ک میپرسم ولی هنوز جواب ندادین... باتشکر

amirpcp30
25-08-2011, 10:55
کودا روی برنامه های گرافیکی مثلاً فوتوشاپ و 3d max و فلش و.... تأثیر خودش رو داره. مثلاً در فوتوشاپ میتونی بری به تنظیمات GPU و گرافیک nvidia رو بهش معرفی کنی. در حالیکه برنامه های گرافیکی از Ati پشتیبانی نمیکنن. من دو تا لپتاپ دارم که یکی گرافیکش Ati هست و یک لپتاپ دیگم nvidia. هر دو گرافیکهای واقعاً خوبی هستن.
سلام
فتوشاپ از Cs 4 به بعد هم از کودا (انویدیا)و هم از استریم (ati) پشتیبانی می کنه:

shima42000
25-08-2011, 11:11
دوستان من یه مشکل مسخره دارم وقتی باتری کم میشه الارم میده نمیفمم صداشو و وسط بازی یا کار HIBERNATE میشه.من قبلا سونی داشتم.نمیشه کاری کرد الارم مثل سونی بیاد وسط صفحه یا یه کاری کرد ادم متوجه بشه داره تموم میشه وسط بازی نپره :8:

shahabaliboys
25-08-2011, 11:44
آقا من میخوام برم یه 6090 بخرم ، شنیدم هارد 1 ترابایتیش مشکل داره ، سر جدتون دوستانی که دارند اگه این قضیه صحت داره بگید ، کلا اگه مشکل خاص دیگه ای هم داره بگید ، مرسی

sasansatio
25-08-2011, 11:51
سلام دوستان...
یه لطفی کنین یه عکس از صفحه ی امتیازات سخت افزار ویندوز سون6080 بذارین..ممنون میشم...

omidrasool
25-08-2011, 15:36
1-وقتی ویندوز آلتیمیت نصب کردی دیگه به اون ریکاوری ها نیاز نداری.
2-کار ریکاوریها اینه سیستمت رو به حال روز اول که خریدی دربیاره.
3-یک ویندوز هفت خوب مثلاً شرکت پرنیان نیاز به جنیو کردن و.... نداره. کاراییش بسیار خوبه و آپدیت هم میشه. اون سریال پشت پلتاپت هم مخصوص ویندوز اصلی سیستمته نه سایر ویندوزها.
یعنی DVD ها بیخودیه ؟
تنظیمات کارخانه بعد نصب التیمیت از بین نمیره؟

Penryn
25-08-2011, 16:58
1-
یعنی DVD ها بیخودیه ؟
تنظیمات کارخانه بعد نصب التیمیت از بین نمیره؟
ببین عزیز. اگه نصب ویندوز رو بلدی اگه دانلود درایور و این چیزا رو بلدی بعد مدتی متوجه میشی ویندوز اصلیش بدرد بخور نیست ولی اگه توی این چیزا مشکل داری بهتره همون ویندوز اصلش رو نگهداری. هر چیزی رو نمیشه به هر کاربری توصیه کرد. بستگی داره به خود کاربرش. ضمناً چیزی به اسم تنظیم کارخونه که اهمیت داشته باشه اصلاً وجود نداره. لپتاپ کامپیوتریه مثل یه سیستم رومیزی.

☼ Namvari ☼
25-08-2011, 20:28
آقا من الان تمام درایور های 6177 و ویندوز 7 آپدیت این ماه (Integrated August) رو دارم
(ضمنا DVDهای ریکاوری هم دارم)
لپ تاپم رو 2روزیه خریدم، کاربر آموتور هم نیستم
حالا بنظر شما ویندوز 7 رو به جای ویندوز اورجینال نصب کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من وقتی لپ تاپم رو خریده بودم پارتیشن بندی شده بود، با هرچی نرم افزار (,EASEUS,Paragon Acronis) بود نتونستم پارتیشن ها رو Resize کنم. با عوض کردن ویندوز این مشکل حل میشه؟ یا باید نرم افزار خاصی رو استفاده کرد؟

bbsbsbs2012
25-08-2011, 20:47
آقا من الان تمام درایور های 6177 و ویندوز 7 آپدیت این ماه (Integrated August) رو دارم
یه سوال دیگه اینکه من وقتی لپ تاپم رو خریده بودم پارتیشن بندی شده بود، با هرچی نرم افزار (,EASEUS,Paragon Acronis) بود نتونستم پارتیشن ها رو Resize کنم. با عوض کردن ویندوز این مشکل حل میشه؟ یا باید نرم افزار خاصی رو استفاده کرد؟

نه کلا سری 6000 hp اول که می خریش نباید پارتیشن بندی شده باشه یا فروشنده یه دوری توش زده یا بهت انداختن:18:

☼ Namvari ☼
25-08-2011, 21:03
نه کلا سری 6000 hp اول که می خریش نباید پارتیشن بندی شده باشه یا فروشنده یه دوری توش زده یا بهت انداختن:18:
من تو شهرستانم و این لپ تاپ رو از تهران سفارش دادم و خودم گفتم پارتیشن بندیش کنن حالا پارتیشن ها اون سایزی که من میخوام نیستن و برا همین می خوام ریسایزشون کنم

Penryn
25-08-2011, 21:19

من تو شهرستانم و این لپ تاپ رو از تهران سفارش دادم و خودم گفتم پارتیشن بندیش کنن حالا پارتیشن ها اون سایزی که من میخوام نیستن و برا همین می خوام ریسایزشون کنم
ببین عزیز. 1-جسارتاً کاربرهای حرفه ای دسکتاپ هم توی خیلی جزئیات کار با لپتاپ اولش مشکل دارن چه برسه به کاربرهای عادی و دیگه آماتورها رو خدا بخیر کنه! پس آماتور نبودن بمعنی مشکل نداشتن نیست. 2-شما که ریکاوری رو داری. پس با خیال راحت یه ویندوز هفت SP1 بذار و تمام پارتیشنها رو حذف کن و از سر نو پارتیشن بندی و ویندوز سرحال نصب کن. کاری که دیگران هم قبل شما کردن! 3-لابد فروشنده جلوتر برای شما پارتیشن بندی کرده که بعداً بمشکل نخوری. البته پارتیشن بندی هر کسی بدرد یک نفر دیگه نمیخوره پس بهتره هر کسی طبق نیاز و کار خودش پارتیشن بندی کنه. 4-بهترین و قدرتمندترین برنامه ی پارتیشن بندی در ویندوز هفت Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition هستش. حتی نسخه ی 2010 اون و یا سایر برنامه های مشابه از قبیل آکرونیس و.... به گرد پای اون نمیرسه.

☼ Namvari ☼
25-08-2011, 21:46
ببین عزیز. 1-جسارتاً کاربرهای حرفه ای دسکتاپ هم توی خیلی جزئیات کار با لپتاپ اولش مشکل دارن چه برسه به کاربرهای عادی و دیگه آماتورها رو خدا بخیر کنه! پس آماتور نبودن بمعنی مشکل نداشتن نیست. 2-شما که ریکاوری رو داری. پس با خیال راحت یه ویندوز هفت SP1 بذار و تمام پارتیشنها رو حذف کن و از سر نو پارتیشن بندی و ویندوز سرحال نصب کن. کاری که دیگران هم قبل شما کردن! 3-لابد فروشنده جلوتر برای شما پارتیشن بندی کرده که بعداً بمشکل نخوری. البته پارتیشن بندی هر کسی بدرد یک نفر دیگه نمیخوره پس بهتره هر کسی طبق نیاز و کار خودش پارتیشن بندی کنه. 4-بهترین و قدرتمندترین برنامه ی پارتیشن بندی در ویندوز هفت Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition هستش. حتی نسخه ی 2010 اون و یا سایر برنامه های مشابه از قبیل آکرونیس و.... به گرد پای اون نمیرسه.

ممنون از توضیحاتتون
درایور سیستمی HP و ریکاوری رو هم پاک کنم

malayeru
25-08-2011, 21:48
سلام
دوستان لطفا کمک کنید

90 درصو ويا (100 درصد) لپ تاپ هاي جديد hp‌ هنگام خريد فقط دو درايو c و d (داريو ريكاوري d هست)
دارن
شك بهتون نميدم اما احتمالا استفاده شده و هنگام ريكاوري گرفتن هم نبايد هيچ پيغام خطايي بده(اگه صفر باشه)
هنگام روشن كردن براي اولين بار يه سري اطلاعات ميخواست تا وارد كنيد يا نه؟

☼ Namvari ☼
25-08-2011, 21:52
90 درصو ويا (100 درصد) لپ تاپ هاي جديد hp‌ هنگام خريد فقط دو درايو c و d (داريو ريكاوري d هست)
دارن
شك بهتون نميدم اما احتمالا استفاده شده و هنگام ريكاوري گرفتن هم نبايد هيچ پيغام خطايي بده(اگه صفر باشه)
هنگام روشن كردن براي اولين بار يه سري اطلاعات ميخواست تا وارد كنيد يا نه؟

نه نمی خواست چون گفته بودم پارتیشن بندی کنن

maka2
دوستان سوال من جواب داده نشد...اگه بخوام لپ تاپ رو قبل از خرید یه تست کلی کنم برم سراغ چه چیزاییش؟
آقای emf0b0y یه بار در این زمینه پست داده بودن اما الآن دیگه پستش نیست
شما تکتک دکمه های لپتاپ رو امتحان کن ببین فلکس نداشته باشه یا ببین خط و خشی یا فرو رفتگی چیزی. ببین ریفر نباشه حتی شنیدم این چسبی که باهاش نایلونی که لپتاپ داخلشه خیلی محکمه و وقتی بخوای بازش کنی کمی از پلاستیک کنده میشه:18:
تاجایی که موتونی سعی کن امتحانش کنی و سخت بگیر:5:

yas44co

بحثه سریال نامبر که کامل منسوخ شده پس نمی گم
جای انگشت روی تاچ نباشه یعنی آک باشه
تمامه دکمه ها رو چک کن که سفت یا تو رفته نباشن
لولای مانیتور صدا نده
دو روز مهلته تست بگیر
دیگه تقریبا هیچی...

يك سوال از خدمت دوستان داشتم كه آيا در جعبه لپ تاپ اچ پي 6050 سي دي يا دي وي دي براي درايورها يا ويندوز وجود دارد؟

هیچ سریه شیشی CD باش نمیدن برنامه ها و درایور ها رو توی درایوه C پوشه SwSetup میریزن
اونها رو یه جای امن کپی کن!

آقا من میخوام برم یه 6090 بخرم ، شنیدم هارد 1 ترابایتیش مشکل داره ، سر جدتون دوستانی که دارند اگه این قضیه صحت داره بگید ، کلا اگه مشکل خاص دیگه ای هم داره بگید ، مرسی

مشکله خاصی نیست فقط تا حالا برایه 2 نفر BadSector گزارش شده
که گفتن اونم ماله اشتباهه خده کابر بوده
BadSector یه اصطلاحه یعنی وقنی یک یا چتد تا Sectore اول بسوزه دیگه کله هاردو نمیشناسه ولی اطلاعات هنوز وجود داره...

سلام دوستان...
یه لطفی کنین یه عکس از صفحه ی امتیازات سخت افزار ویندوز سون6080 بذارین..ممنون میشم...

5 تا عکس تویه همین تاپیک موجوده یه سرچ بکن پیدا نکردی کوچیکتم برات میذارم.

maka2
25-08-2011, 21:54
در ضمن من نفهمیدم چرا ویندوز کرک شده بهتره؟؟
اگه ویندوز کرک شده نصب کنیم یه سری نرم افزاری خود hp برای مدیریت لپتاپ بازم میشه نصب کرد یا نه<

malayeru
25-08-2011, 22:06

بــــــــــــــــــــــــ ـله
دوست من اون مشكلي نداره
بخاطر ال اي دي كه پشت لپ تاپ براي نمايان كردن «آرم hp بكار برده شده اونجوريه.

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

دوست عزيز بعد براي نصب درايور هاش(usb....finger print......web cam...) و ساير درايو هاش اصلا مشكلي نداشتي؟؟؟؟
من از ريكاوري فقط براي همين نگرانم و گرنه تا حالا هزار دفعه ويندوزش رو عوض كرده بودم
ميگن درايور هاشم دانلود كني باز به مشكل ميخوري؟ها؟.

bbsbsbs2012
25-08-2011, 22:16
در ضمن من نفهمیدم چرا ویندوز کرک شده بهتره؟؟
اگه ویندوز کرک شده نصب کنیم یه سری نرم افزاری خود hp برای مدیریت لپتاپ بازم میشه نصب کرد یا نه<

آره می شه نصب کرد

ولی

از نظر من که اصلی خیلی بهتره چون خود hp تمام چیزای لازم رو روش نصب کردن
60-70 تومن پول ویندوز پات درومده که خودت بخوای home premium اورجینال بخری بالای 150 تومنه
و اینکه من در سایت microsoft تفاوت های home premium و ultimat e رو داشتم می دیدم چند تفاوت جزیی داره مثلا bit locker که به نظر من یه امتیاز تجاریه برا منم کاربرد نداره

اینم لینک مقایسه نسخه های مختلف ویندوز 7

emofab0y
25-08-2011, 22:30
راستی قبل از این که بخوایم در مورد چیزهای دیگه صحبت کنیم هر کی می تونه با برنامه Hard Disk Sentinel هارد رو چک کنه ببینه می تونه Bad Sector پیدا کنه یا نه....
برای من تا بد سکتور رو Reallocated کرده که برده تو Spare Area .....
البته این به این معنی نیست که این مشکل الزاما سخت افزاری هست و غیر قابل رفع....
بسیاری از بد سکتور ها به دلیل نصب بعضی از نرم افزار ها درست می شه و تاثیری تو Performance کلی هارد نداره....

malayeru
25-08-2011, 22:33
چند تا مطلب مفيد درمرود باتري
خود hp اين نكات رو پيشنهاد كردن
فقط شرمنده اگه دست و پا شكسته انگليسي بلدين متوجه ميشين

malayeru
25-08-2011, 23:05
چك كردن سيستم هنگام خريد:
1-سريال لپ تاپ با كارتون و با كارت گارانتي همخواني داشته باشد
2-حتما پيچ هاي لپ تاپ و بدنه چك شود تا از تعميرو ضربه خوردن و... اطمينان حاصل شود
3-قسمت هاي كيبورد، موس پد، اسپيكر،دوربين،بلوتوث،ميكر وفن؛درصورت امكان WIFI و ...تست شوند
4-نمايشگر سيستم در زاويه اي كم نور چك شود تا از سلامت پيكسل هاي آن اطمينان حاصل شود
5-شارژر و باتري از لحاظ سلامت تست شوند
6-در صورت امكان پورت هاي USB و كارتخوان و FINGER PRINT و DVD ROM.. تست شوند
7- ..........پس از اطمينان از خريد خود لذت ببريد

bbsbsbs2012
26-08-2011, 04:33
چند تا مطلب مفيد درمرود باتري
خود hp اين نكات رو پيشنهاد كردن
فقط شرمنده اگه دست و پا شكسته انگليسي بلدين متوجه ميشين

دوست عزیز اینا رو از کجا آوردید؟؟

commander.roger
26-08-2011, 10:51
خواهش می کنم

درسته برا فتوشاپ و نرم افزاراي گرافيكي بيشتر ميخواستم
مرسي از راهنماييت دوست عزيز :10:

nightvision
26-08-2011, 10:53

من هاله سفید ندارم.اتاق تاریک نیست:31:
6090

commander.roger
26-08-2011, 10:56

دوست عزيز منم در مورد مشكل دار بودن اين هارد زياد شنيدم. ميگن زياد بلوپيج ميشه

mohsenking
26-08-2011, 10:59
منم همون روز سون ریختم گفتم شاید شما تازگی ها جدیدشو نصب کرده باشی یا آپدیت کرده باشی چون من دیروز Ultimate آپدیته 5 روزه پیشو نصب کردم برای پیدا کردنه حفره های بسته شده توی FireWall که تازه توی این آخری به گرماش دقت کردم.
خودم نظرم رو بایوسه...

بایوس رو خیلی وقته آپدیت کردم
این CoolSense هم نصب نمیشه اعصابمو خورد کرده
میخوام دوباره ویندوز نصب کنم !

nightvision
26-08-2011, 11:09
با این برنامه (piriform speccy) دمای من در حالت عادی 54-55
میتونی مقایسه کنی

mohsenking
26-08-2011, 11:48
با این برنامه (piriform speccy) دمای من در حالت عادی 54-55
میتونی مقایسه کنی

فکنم CPUID HWMonitor بهتره اینو نصب کردم الان

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

بچه ها یه مشکل جدید دارم جدیدا !!
بعضی وقتا که دارم باهاش کار میکنم یهو انگار برقش قطع میشه و خاموش میشه و بعد از 1 ثانیه دوباره خودش روشن میشه(ریستارت میشه)
کار سنگینم انجام نمیدم و توی شارژم هست !!
نمیدونم علتش چیه
کسی اینجوری شده تا حالا

nightvision
26-08-2011, 11:56
دوستان لطفا لینک دانلود برنامه هایی که دانلود میکنین رو بذارین

emofab0y
26-08-2011, 12:00
خیلی ناراحتم...
خبر های وحشتناکی داره از اچ پی می آد....
این که تبلت و سیستم عامل Web Os رو کشت و دیگه نمی خواد نوت بوک تولید کنه....
واقعا نمی دونم چه فکر تو مغز لئو آپوتکر مدیر عامل هست....
امیدوارم هر غلطی می خوان بکنن فقط تولید نوت بوک متوقف نشه چون من نمی تونم نوت بوک دیگه به جز اچ پی بخرم از همه برند ها بدم می آد.....

yas44co
26-08-2011, 13:21
راستی قبل از این که بخوایم در مورد چیزهای دیگه صحبت کنیم هر کی می تونه با برنامه Hard Disk Sentinel هارد رو چک کنه ببینه می تونه Bad Sector پیدا کنه یا نه....
برای من تا بد سکتور رو Reallocated کرده که برده تو Spare Area .....
البته این به این معنی نیست که این مشکل الزاما سخت افزاری هست و غیر قابل رفع....
بسیاری از بد سکتور ها به دلیل نصب بعضی از نرم افزار ها درست می شه و تاثیری تو Performance کلی هارد نداره....

برای منم 8 تا پیدا کرد....

yas44co
26-08-2011, 13:40
خیلی ناراحتم...
خبر های وحشتناکی داره از اچ پی می آد....
این که تبلت و سیستم عامل Web Os رو کشت و دیگه نمی خواد نوت بوک تولید کنه....
واقعا نمی دونم چه فکر تو مغز لئو آپوتکر مدیر عامل هست....
امیدوارم هر غلطی می خوان بکنن فقط تولید نوت بوک متوقف نشه چون من نمی تونم نوت بوک دیگه به جز اچ پی بخرم از همه برند ها بدم می آد.....

بازم خوب شد قبل از این که گرون بشه خریدیم
دعا کن فقط لوازمه جانبیشو قطع نکنن
ولی چون Hp پرفروش ترین لپ تاپه ساله 2010 بوده فکر کنم لوازم براش تا چند ساله دیگه گیر بیاد
بابا این محله سکونتو بیخیال شو هنوز نیمده دوباره بن شدی که:41:

دوستان لطفا لینک دانلود برنامه هایی که دانلود میکنین رو بذارین

اینم لینکه دانلوده آخرین ورژنه برنامه هایی که دوستان معرفی کردند...

جایه نقطه ها اینو بزارید: s o f t 9 8 . i r

من متوسط با کول پد دمام 31 بود نمی دونم الان چرا شده متوسط 48 کسی نظری نداره؟
روی آخرین ویندوزم با نصبه HP Support assistant نیمد ولی 3 روز پیش دوباره که همراهه HP power Maneger نصبش کردم CoolSense اومد.

yas44co
26-08-2011, 13:48
دوستان من یه مشکل مسخره دارم وقتی باتری کم میشه الارم میده نمیفمم صداشو و وسط بازی یا کار HIBERNATE میشه.من قبلا سونی داشتم.نمیشه کاری کرد الارم مثل سونی بیاد وسط صفحه یا یه کاری کرد ادم متوجه بشه داره تموم میشه وسط بازی نپره :8:

شما توی کنترل پانل به این قسمت برو و هر آهنگی حال کردی براش بزار....

mohsenking
26-08-2011, 14:00
شما توی کنترل پانل به این قسمت برو و هر آهنگی حال کردی براش بزار....

ولی بازم توی بازی صدا نمیده شما امتحان کردین ؟!

yas44co
26-08-2011, 14:19
[QUOTE=yas44co;6403373]برای منم 8 تا پیدا کرد....

[i[/QUOTE

البته دوستان اینا مشکلی نداره ها نگران نشید چون اینها وسطه هارد هست فقط وقتی که سکتوره اول یا دومه هارد بسوزه دیگه هاردو نمیشناسه که این ها رو با برنامه چک دیسکه خوده وین هم میشه بست تا دیگه اطلاعاتی روشون ریخته نشه. اینها به وسیله نوساناته برق و لرزشه هارد وقتی که روشنه و بعضی برنامه ها به وجود میاد.

دوستان چرا گرافیکش با یازیه GTA IV کم میاره یا ماله من این جوریه هر یه ثانیه تیک میزنه مجبور شدم بزارم روی Low ولی خودش میگه بزار High و بعده 16 ساعت بازی هم دیگه گرافیک قاطی کرد و همه جا سفید شد در حالی که NFS HotPursuit تا 24 ساعتم تازه روی آخرین گرافیک کشید که دیگه خودم خسته شدم خاموشش کردم .
با وجوده این که IV روی High تا 53FPS میده ولی خیلی تیک میزنه مالا شما هم همینه؟؟؟

Rina 22
26-08-2011, 14:20
سلام به همه دوستان من امروز عضو شدم ولی خیلی وقته که از مطالب مفید این سایت استفاده می کنم با تشکر از همه :11: من یه سئوالی در مورد رنگ بدنه این مدل برام پیش اومده البته قصد خرید 6050 دارم دیروز که پاساژ رضا بودم توی هر مغازه ای که این مدل دیدم همشون مشکی بودن در حالیکه همه میگن که قهوه ای سوخته هستش می خواستم ببینم کسایی که این لپ تاپ دارن توی آفتاب یا روشنایی زیاد رنگش روشنتر میشه؟ (یعنی قهوه ای می شه) یا وقتی لپ تاپ روشن می کنین رنگش به قهوه ای می زنه ؟ آخه من ترجیح می دم که مشکی باشه همون رنگی که تو مغازه ها دیدم خیلی خوب بودش لطفا اگه اطلاعی دارین جواب بدین ممنون:40::40::40:

mohsenking
26-08-2011, 14:22
من متوسط با کول پد دمام 31 بود نمی دونم الان چرا شده متوسط 48 کسی نظری نداره؟
روی آخرین ویندوزم با نصبه HP Support assistant نیمد ولی 3 روز پیش دوباره که همراهه HP power Maneger نصبش کردم CoolSense اومد.

منم چند روزه از دمای زیاد رنج میبرم
من HP Power Manager رو الان دوباره نصب کردم ولی CoolSense نیومد بازم

mohsenking
26-08-2011, 14:27
برای منم 8 تا پیدا کرد....

برای منم 40 تا پیدا کرد !!
چطوری باید اینارو فیکس کرد ؟

ggyasin2
26-08-2011, 14:59
من میخوام این هفته یه لپتاپ بگیرم
تا 1.5
بگیرمش به نظر شما که دارید؟؟؟؟؟؟؟؟
زود جواب بدید لطفا

yas44co
26-08-2011, 15:42
ولی بازم توی بازی صدا نمیده شما امتحان کردین ؟!

تو بازیایه خوده اچپی میزد ولی بقیه بازیا نه. چون بعضی بازی ها کله ظرفیته صدا رو برایه خودشون می گیرن مثله JustCuse
یه توصیه:
همیشه موقعه بازی و کارایه سنگین تر به برق بزنید چون بر خلافه تعدادی لپ تاپه جدید این لپ تاپ کاراییش زمین تا آسمون فرق میکنه... یا به عبارته دیگه PowerSaving خیلی قوی ای داره

خودم دیروز به یه چیزه جالب رسیدم گفتم بزارم شاید کسی ندونه:
اینو نگاه کنید من قبلا با برنامه ای دیگه وقتی که فرکانسو بالا میبردم 4 تا هسته اصلی به 3100 میرسید و حالا بازم تقویت کردم ولی هر هشت تا هسته ازادن که فقط تا 2500 رفته در 100 درصد استفاده از Cpu.
این یعنی این که وقتی 4 تا هسته Tread اضافه میشن از فرکانسه کلی کم میکنه!:18:

Rina 22
26-08-2011, 16:38
دوستان اگه کسی این لپ تاپ داره خواهشا جواب بده آخه رنگش برام خیلی مهمه . ممنون :12:

bbsbsbs2012
26-08-2011, 16:43
[QUOTE=yas44co;6403373]برای منم 8 تا پیدا کرد....

[i[/QUOTE

البته دوستان اینا مشکلی نداره ها نگران نشید چون اینها وسطه هارد هست فقط وقتی که سکتوره اول یا دومه هارد بسوزه دیگه هاردو نمیشناسه که این ها رو با برنامه چک دیسکه خوده وین هم میشه بست تا دیگه اطلاعاتی روشون ریخته نشه. اینها به وسیله نوساناته برق و لرزشه هارد وقتی که روشنه و بعضی برنامه ها به وجود میاد.

دوستان چرا گرافیکش با یازیه GTA IV کم میاره یا ماله من این جوریه هر یه ثانیه تیک میزنه مجبور شدم بزارم روی Low ولی خودش میگه بزار High و بعده 16 ساعت بازی هم دیگه گرافیک قاطی کرد و همه جا سفید شد در حالی که NFS HotPursuit تا 24 ساعتم تازه روی آخرین گرافیک کشید که دیگه خودم خسته شدم خاموشش کردم .
با وجوده این که IV روی High تا 53FPS میده ولی خیلی تیک میزنه مالا شما هم همینه؟؟؟

آره تو Gta IV برای منم همینطوره

راستی چطوری می شه این سکتور ها رو بست؟؟

lvjan
26-08-2011, 17:58

بله حالت سفید داره اما فکر کنم به خاطر آرم اچ پی هست که پشت دستگاه روشن هست

yas44co
26-08-2011, 21:29
[QUOTE=yas44co;6403558]

آره تو Gta IV برای منم همینطوره

راستی چطوری می شه این سکتور ها رو بست؟؟

از درایوت Properties بگیر بیا اینجا حواست باشه تیکه دومو بذاری.
اگه درایوت پر باشه خیلی طول میکشه وسطه کارم کنسل نکن چون تا 10 دقیقه اجازه استفاده از درایوتو نمیده....

bbsbsbs2012
27-08-2011, 12:36
یکم پست بدید دوستانه تاپیک داره آخر می شه

Rina 22
27-08-2011, 12:43
آخه چرا کسی جواب من نمی ده؟:37:

ggyasin2
27-08-2011, 12:59
doostani ke ba GTA IV moshkel daran
moshkel az system nis baw
GTA ro patch konid doros mishe

ye sar b forum moshkelate gta IV bezanid ye patch 1.0.6.0 bendazid rush ba crackesh hal konid

bbsbsbs2012
27-08-2011, 13:34
doostani ke ba GTA IV moshkel daran
moshkel az system nis baw
GTA ro patch konid doros mishe

ye sar b forum moshkelate gta IV bezanid ye patch 1.0.6.0 bendazid rush ba crackesh hal konid

ممنون همین کارو کردم درست شد

fariborz@shiraz
27-08-2011, 14:40
چك كردن سيستم هنگام خريد:
1-سريال لپ تاپ با كارتون و با كارت گارانتي همخواني داشته باشد
2-حتما پيچ هاي لپ تاپ و بدنه چك شود تا از تعميرو ضربه خوردن و... اطمينان حاصل شود
3-قسمت هاي كيبورد، موس پد، اسپيكر،دوربين،بلوتوث،ميكر وفن؛درصورت امكان WIFI و ...تست شوند
4-نمايشگر سيستم در زاويه اي كم نور چك شود تا از سلامت پيكسل هاي آن اطمينان حاصل شود
5-شارژر و باتري از لحاظ سلامت تست شوند
6-در صورت امكان پورت هاي USB و كارتخوان و FINGER PRINT و DVD ROM.. تست شوند
7- ..........پس از اطمينان از خريد خود لذت ببريد

سلام
این پیکسل رو چجوری باید چک کنیم بیشتر توضیح میدی ؟
این پیچ ها خیلی مهمه آخه جریان لبتاب هایی که تو فروشگاه مشکلش پیدا میشه و به کارخونه بر می گرده و بعد از تعمیر حسابی ارزان تر قیمت می خوره واسه کشورهای آفریقایی رو از چند نفر شنیدم

fariborz@shiraz
27-08-2011, 15:57
میشه این درایو رو عوض کرد
راستش من واسه بلوری دارم 6090 می گیرم اگر جواب نمیده یه مدل جمع و جور تر بگیرم و یه بلوری اکستزنال

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

آقا من یه لبتاب Dell دو سال پیش گرقنم دی وی دی رایتر بعد از هشت نه ماه ریق رحمت رو سر کشید
درایو Hp که اینجوری نیست

یکی نیست جواب منو بده
بلوری این مدل چجوریاست ؟
جواب میده؟

fariborz@shiraz
27-08-2011, 16:06
بازم خوب شد قبل از این که گرون بشه خریدیم
دعا کن فقط لوازمه جانبیشو قطع نکنن

آقا این قضیه جدیه ؟:18::18::18::18:
اگر اینجوری باشه کدوم مدل بالاترین کانفیگ رو داره تو مدل Hp

من نخریدم :41::41::41::41::41:

fariborz@shiraz
27-08-2011, 16:20
سلام ، فردا میخوام برم یه 6090 بخرم ، همین کانفیگ با گرافیک 2 وجود نداره ، منظورم 6100 نیست ، نمیخوام هیچ کدوم از قطعاتش حتی رم از این پایین تر باشه و راستش حال بعدا ارتقا دادنم ندارم :27: یه سوال دیگه دوستان طرفدار asus میفرمایند هارد 1 ترابایتی 6090 مشکل داره اما متاسفانه نفرمودن کجاش و از چه لحاظ مشکل داره ، اگه دوستان اطلاعی دارن و همچنین از معایب دیگر این دستگاه لطفا بفرمایند من تقریبا 10 صفحه از این تاپیکو خوندم ، حوصلم سر رفت به طور اجمالی بعد از 212 صفحه !!!! :18: بحث و تبادل نظر معایب این دستگاه به طور مختصر چیه ؟ بلو ری چی میگن دی وی دی های خش دارو نمیخونه درسته ؟ کلا تا شنبه صبر کنم به نظرتون ممکنه چیزی بهتر از این بیاد ؟ مرسی :20:

آقا این مدل فقط یک کانفیگ داره دیگه ؟
جواب مارو که ندادین جواب این رفیقمون بدین
درایو چجوریاست؟
راستی بلوری رو رایت هم میکنه؟
من بیشتر واسه دیدن فیلم و برنامه آموزش زبان فرانسه می خوام صفحه زمینه چطوره؟
وضوح صدا و تصویر ok هست دیگه؟

siap89
27-08-2011, 20:58
بچه ها شما gti iv رو با چه تنظیماتی انچام میدید ؟ میشه یه عکس از صفحه تنظیمات بزارید .....

من حس میکنم بعضی وقت ها کند میشه...

شما چند فرم بازی میکنید و راضی هستید از فریم بازی ؟

mohammadme
28-08-2011, 05:54
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم امیدوارم کخ جوابش رو بدین :
کدوم یکی از این کارت گرافیک ها قوی ترن :
NVIDIA® GeForce® GT 550M, 2 GB
ATI 6770, 1GB

Penryn
28-08-2011, 06:27
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم امیدوارم کخ جوابش رو بدین :
کدوم یکی از این کارت گرافیک ها قوی ترن :
NVIDIA® GeForce® GT 550M, 2 GB
ATI 6770, 1GB
برای بازی 6770 پردازشگر گرافیکی قویتری داره. رم 2 گیگ 550 توی بازیهای فعلی تأثیرش کمه. ولی برای امور گرافیکی+بازی اگه میخوای 550 حتی 1 گیگش بهتره.

silver65
28-08-2011, 13:43
سلام بچه ها من همین امروز صبح اچ پی 6080 خریدم ولی این فروشنده خنگول هیچی بهم نگفت و چکشم نکرد منم که چیزی از لپ تاپ نمی دونستم حالا اومدم خونه اولش که نمی دونم چرا اون صفحه اومد که میگه ویندوز درست خاموش نشده بوده حالا انتخاب کنید چه جوری بیاد بالا سیف مود و نورمال و.. بعد نرمال زدم اومد نوشت تنظیمات اولیه ویندوز 7 قسمت اولش که ناحیه و زبان کیبورد و اینا رو می خواست نوشتم بعد صفحه دومش نام یوزر می خواست و نام کمپانی که نام یوزر رو که می نوشتم قسمت پایینش که نام کمپانی رو خودش زده بود اچ پی به قبلش نام یوزری که من میزدم اضافه می شد اینم هیچی صفحه بعدش باید نوع لایسنس رو انتخاب می کردی اولی یه چیزی توضیح داده بود بعد تو پرانتز نوشته بود استفاده از ویندوز دومی هم نوشته بود استفاده از مای کامپیوتر منم که ترسیدم هنوز هیچی نشده بزنم خرابش کنم خاموشش کردم تو رو خدا زود راهنماییم کنید چیکار کنم کدوم رو باید تیک بزنم اولی یا دومی بعد که نکس بزنم دیگه چی می پرسه اونا رو باید چی بزنم تا این ویندوز بیاد بالا:19:
بعد چه جوری ازش ریکاوری بگیرم تو رو خدا نگین تو سایت هست بگرد پیدا می کنی با این دیال آپ سه ساعت طول می کشه لطف کنید اگه هست آدرسشو بدید
یه چیز دیگه چقدر باید شارژ بشه ؟ اول باید بذارم شارژ بشه بعد برم روشنش کنم تنظیمات کنم تا ویندوز بیاد بالا؟ چن ساعت باید شارژ اولیه بشه( لعنت بر این فروشنده های بی خاصیت که حتی نمی دونست چند ساعت باید شارژش کنم) بعد یه چیز دیگه... گفتم که من از لپ تاپ سر در نمی آرم تو اون بسته ای که شارژرش هست 3 تا کابل هست یکیش دو شاخ معمولیه که یه سرش به پریز وصل میشه سر دیگشم به شارژر 2 تا دیگش 3شاخه (یکیش بزرگتر از اون یکیه) اینا هم یه سرشون مثل اینکه به شارژر وصل می شه ولی اون سر 3 شاخشون نمی دونم ... اینا برای چیه ( فروشنده هم اصلا اینا رو نشونم نداد کلا هیچی نگفت و نداد فقط 1300 نا قابل ازم گرفت
منتظر جوابتونم اینقدر حالم بده که هیچی نمی دونم و این فروشنده هم هیچی نمی دونست :41:

bbsbsbs2012
28-08-2011, 14:17
دوستان چطور می شه فهمید بازی در حال اجرا چند فریم بر ثانیه دارد؟

fariborz@shiraz
28-08-2011, 15:35
سلام بچه ها من همین امروز صبح اچ پی 6080 خریدم ولی این فروشنده خنگول هیچی بهم نگفت و چکشم نکرد منم که چیزی از لپ تاپ نمی دونستم حالا اومدم خونه اولش که نمی دونم چرا اون صفحه اومد که میگه ویندوز درست خاموش نشده بوده حالا انتخاب کنید چه جوری بیاد بالا سیف مود و نورمال و.. بعد نرمال زدم اومد نوشت تنظیمات اولیه ویندوز 7 قسمت اولش که ناحیه و زبان کیبورد و اینا رو می خواست نوشتم بعد صفحه دومش نام یوزر می خواست و نام کمپانی که نام یوزر رو که می نوشتم قسمت پایینش که نام کمپانی رو خودش زده بود اچ پی به قبلش نام یوزری که من میزدم اضافه می شد اینم هیچی صفحه بعدش باید نوع لایسنس رو انتخاب می کردی اولی یه چیزی توضیح داده بود بعد تو پرانتز نوشته بود استفاده از ویندوز دومی هم نوشته بود استفاده از مای کامپیوتر منم که ترسیدم هنوز هیچی نشده بزنم خرابش کنم خاموشش کردم تو رو خدا زود راهنماییم کنید چیکار کنم کدوم رو باید تیک بزنم اولی یا دومی بعد که نکس بزنم دیگه چی می پرسه اونا رو باید چی بزنم تا این ویندوز بیاد بالا:19:
بعد چه جوری ازش ریکاوری بگیرم تو رو خدا نگین تو سایت هست بگرد پیدا می کنی با این دیال آپ سه ساعت طول می کشه لطف کنید اگه هست آدرسشو بدید
یه چیز دیگه چقدر باید شارژ بشه ؟ اول باید بذارم شارژ بشه بعد برم روشنش کنم تنظیمات کنم تا ویندوز بیاد بالا؟ چن ساعت باید شارژ اولیه بشه( لعنت بر این فروشنده های بی خاصیت که حتی نمی دونست چند ساعت باید شارژش کنم) بعد یه چیز دیگه... گفتم که من از لپ تاپ سر در نمی آرم تو اون بسته ای که شارژرش هست 3 تا کابل هست یکیش دو شاخ معمولیه که یه سرش به پریز وصل میشه سر دیگشم به شارژر 2 تا دیگش 3شاخه (یکیش بزرگتر از اون یکیه) اینا هم یه سرشون مثل اینکه به شارژر وصل می شه ولی اون سر 3 شاخشون نمی دونم ... اینا برای چیه ( فروشنده هم اصلا اینا رو نشونم نداد کلا هیچی نگفت و نداد فقط 1300 نا قابل ازم گرفت
منتظر جوابتونم اینقدر حالم بده که هیچی نمی دونم و این فروشنده هم هیچی نمی دونست :41:
ویندوز 7 رو کار نکردم
واسه سیم که بایستی رابط بگیری 200 تا تک تومنی هر لوازم برقی هم بگی داره
باتری هم که نیاز به شارژ اولیه سنگین نداره مثل قدیم نیست

Penryn
28-08-2011, 16:38
1-مشکلی نیست دوست عزیز خیلی هول نشو! اولاً لازم نیست حتماً خیلی بذاری شارژ شه باتری های لیتیومی جدید فرق دارن با باتریهای نیکل کادمیومی قدیمی که باید حتماً 12 ساعت شارژ میشدن. میتونی همینجور که داری باهاش کار میکنی به برق وصل کنی تا همزمان شارژ شه. گفتم که مشکلی نیست.
2-اون کابلها که سه شاخه دارن مال ایران نیست. شما همون دو شاخ رو باید وصل کنی. هر دستگاه برقی خارجکی که بخری معمولاً سه شاخ هم داره. چیز عجیبی نیست.
3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.

دوستان چطور می شه فهمید بازی در حال اجرا چند فریم بر ثانیه دارد؟
برنامه ی fraps رو توی گوگل بزن دانلود کن. برنامه ی ساده و چند کاره ایه.

mamali_portland
28-08-2011, 17:06
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش

bbsbsbs2012
28-08-2011, 17:13
1-مشکلی نیست دوست عزیز خیلی هول نشو! اولاً لازم نیست حتماً خیلی بذاری شارژ شه باتری های لیتیومی جدید فرق دارن با باتریهای نیکل کادمیومی قدیمی که باید حتماً 12 ساعت شارژ میشدن. میتونی همینجور که داری باهاش کار میکنی به برق وصل کنی تا همزمان شارژ شه. گفتم که مشکلی نیست.
2-اون کابلها که سه شاخه دارن مال ایران نیست. شما همون دو شاخ رو باید وصل کنی. هر دستگاه برقی خارجکی که بخری معمولاً سه شاخ هم داره. چیز عجیبی نیست.
3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.

برنامه ی fraps رو توی گوگل بزن دانلود کن. برنامه ی ساده و چند کاره ایه.

راستی من چطور باهاش کار کنم؟؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

mamali_portland
28-08-2011, 17:20
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
با تشکر پیشاپیش زود جواب بدین لطفا

mamali_portland
28-08-2011, 17:24
سلام من تازه واردم

silver65
28-08-2011, 17:36
مشکلی نیست دوست عزیز خیلی هول نشو! اولاً لازم نیست حتماً خیلی بذاری شارژ شه باتری های لیتیومی جدید فرق دارن با باتریهای نیکل کادمیومی قدیمی که باید حتماً 12 ساعت شارژ میشدن. میتونی همینجور که داری باهاش کار میکنی به برق وصل کنی تا همزمان شارژ شه. گفتم که مشکلی نیست.

مرسی از لطفت . خود فروشندهه گفت من اچ پی رو نمی دونم ولی مارکای دیگه باید 6 ساعت شارژ بشن به نظرتون زیاد نیست
و اما کابل ها: آره دیدم اون سه شاخه ها شبیه بعضی از شارژر های نوکیا هستن که باید تبدیل بذاریم سرشون( یکیشون نوشته 5A و 250v اون یکی هم که کوچیکتره نوشته 7A و 125v )
اما اون 2 شاخه که یه سوراخم داره بالاش, روش نوشته 250v و 16A مگه ما 220 نیستیم همینو باید به برق وصل کنم مطمئن باشم دیگه ( ناسلامتی رشته برقم یعنی برای خودم متاسفم)
برای ریکاوری هم ممنون :11:
ولی یه چیزی موند که ! من چه جوری چشمم به جمال ویندوز7 روشن بشه اونجا که می گه نوع لایسنس رو انتخاب کنین چی بزنم تیک اول یا دوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از ظهر گذاشتمش دارم فقط نگاش می کنم جوابمو دادین حالم بهتر شد دست گلت درد نکنه اینا رو هم جواب بدی دیگه بهترتر می شم

Penryn
28-08-2011, 18:30
اون ولتاژ آمپراژها را شما کار نگیر. اگه دو شاخه به پریز میخوره که خوب. اگه نمیخوره کابلها را ببرین الکتریکی و ببینین برای کدوم تبدیل داره. زمان شارژ هم که گفتم اهمیتی نداره. نوع لایسنسن را کاش مینوشتین چی میپرسه. ولی چیز مهمی نباید باشه. برای باتری, تاپیک زیر را ببین:

bbsbsbs2012
28-08-2011, 18:34
دوستان شما چطوی فریم رو در بازی اندازه گیری می کنید؟؟
اگه میشه اسم برنامه و روش کار باهاش رو بگید
ممنونم:11:

Penryn
28-08-2011, 19:12
دوستان شما چطوی فریم رو در بازی اندازه گیری می کنید؟؟
اگه میشه اسم برنامه و روش کار باهاش رو بگید
ممنونم:11:
اون جای قبلی که پرسیدی گفتم.

bbsbsbs2012
28-08-2011, 19:46
اون جای قبلی که پرسیدی گفتم.

روش استفادشو که نگفتی؟

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

سلام دوستان من با این برنامه Hard disk sentinel رو نصب کردم بعد تو برنامه که رفتم ..
دیدم که نوشته 1480 bad sector دارم
حالا من چیکار کنم؟؟؟:18::41:

چجوری بوجود اومدن؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::18:

درست می شه؟؟

em0fab0y
28-08-2011, 20:24
دوستان عزیز که هارد رو بابرنامه Hard Disk Sentinel تست کردن توجه داشته باشن که بسیاری از سکتور هایی که توسط این برنامه چک می شه و به صورت Bad Block نمایش داده می شه مربوط به مشکل سخت افزاری نیست و به دلیل نصب بسیاری از برنامه ها و اپلیکیشن ها و یا Install/Unistall بی مورد هست...
به عیارت دیگر اطلاعات از یک سکتور به سکتور دیگه جا به جا که این مساله تحت عنوان بدسکتور شناخته شده...
و فقط اطلاعات از قسمت به ظاهر معیوب که به قسمت Spare Area برده شده....
پس جای نگرانی وجود نداره....

Penryn
28-08-2011, 20:41
روش استفادشو که نگفتی؟

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

سلام دوستان من با این برنامه Hard disk sentinel رو نصب کردم بعد تو برنامه که رفتم ..
دیدم که نوشته 1480 bad sector دارم
حالا من چیکار کنم؟؟؟:18::41:

چجوری بوجود اومدن؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::18:

درست می شه؟؟
استفادش آسونه. مشکلت چیه؟؟ هر جا سوال داشتی بپرس! fraps رو اجرا میکنی و میزنی روی سربرگ دوم و میری توی بازی تا فریم رو بهت نشون بده.
برای بدسکتور هم حتماض وقتی سیستم روشن بوده ضربه و شوک وارد کردی بهش. بدسکتور اکثراً بهمین دلیل بوجود میاد. دلایل نرم افزاری و ویروس هم وجود داره. بدسکتور دو نوع سخت افزاری و نرم افزاری داره. نوع سخت افزاریش قابل درمان نیست. بحث بدسکتور برای خودش تاپیک تخصصی در انجمن سخت افزار داره. جستجو کن تا پیداش کنی.

bbsbsbs2012
28-08-2011, 20:58
دوستان عزیز که هارد رو بابرنامه Hard Disk Sentinel تست کردن توجه داشته باشن که بسیاری از سکتور هایی که توسط این برنامه چک می شه و به صورت Bad Block نمایش داده می شه مربوط به مشکل سخت افزاری نیست و به دلیل نصب بسیاری از برنامه ها و اپلیکیشن ها و یا Install/Unistall بی مورد هست...
به عیارت دیگر اطلاعات از یک سکتور به سکتور دیگه جا به جا که این مساله تحت عنوان بدسکتور شناخته شده...
و فقط اطلاعات از قسمت به ظاهر معیوب که به قسمت Spare Area برده شده....
پس جای نگرانی وجود نداره....

خیلی ممنون از نگرانی درم اوردی:8::10:
من با برنامه HDD Regenerator از حالت بوت با فلش 4 GB چک کردم هاردمو بعد 3 ساعت طول می کشید من گذاشتم .5 ساعت چک کنه که حدود 200 GB رو اسکن کرد و بد سکتور پیدا نکرد

راستی بعد از اون ظرفیت فلش 4 گیگم شده بود 1.9 :18::18:
حالا نمی دونم چیکار کنم؟؟

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

استفادش آسونه. مشکلت چیه؟؟ هر جا سوال داشتی بپرس! fraps رو اجرا میکنی و میزنی روی سربرگ دوم و میری توی بازی تا فریم رو بهت نشون بده.
برای بدسکتور هم حتماض وقتی سیستم روشن بوده ضربه و شوک وارد کردی بهش. بدسکتور اکثراً بهمین دلیل بوجود میاد. دلایل نرم افزاری و ویروس هم وجود داره. بدسکتور دو نوع سخت افزاری و نرم افزاری داره. نوع سخت افزاریش قابل درمان نیست. بحث بدسکتور برای خودش تاپیک تخصصی در انجمن سخت افزار داره. جستجو کن تا پیداش کنی.

کجای سربرگ دوم فریم رو نشون می ده؟؟

em0fab0y
28-08-2011, 21:05
خیلی ممنون از نگرانی درم اوردی:8::10:
من با برنامه HDD Regenerator از حالت بوت با فلش 4 GB چک کردم هاردمو بعد 3 ساعت طول می کشید من گذاشتم .5 ساعت چک کنه که حدود 200 GB رو اسکن کرد و بد سکتور پیدا نکرد

راستی بعد از اون ظرفیت فلش 4 گیگم شده بود 1.9 :18::18:
حالا نمی دونم چیکار کنم؟؟

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

کجای سربرگ دوم فریم رو نشون می ده؟؟

ببینید دوست عزیز به دلیل این که بدسکتور به دلیل نصب بعضی نرم افزار ها به وجود اومده نمی تونین توسط HDD Regenerator اعمال خاصی رو روش انجام بدین....
به هیچ عنوان هم چند باره این کار رو انجام ندین چون فشار بسیار سنگینی به مغناطیس هارد وارد می کنه....
به دلیل این که شما از طریق برنامه Boot Flash s درست کردین تقریبا تمام فضای فلش اشغال شده....
روی Flash Drive کلیلک راست کنین و از طریق Quick Format کنین....
File System هم روی FAt 32 یاشه....
اگر به حالت اول برنگشت با File System دیگه امتحان کنین....

bbsbsbs2012
28-08-2011, 21:20
ببینید دوست عزیز به دلیل این که بدسکتور به دلیل نصب بعضی نرم افزار ها به وجود اومده نمی تونین توسط HDD Regenerator اعمال خاصی رو روش انجام بدین....
به هیچ عنوان هم چند باره این کار رو انجام ندین چون فشار بسیار سنگینی به مغناطیس هارد وارد می کنه....
به دلیل این که شما از طریق برنامه Boot Flash s درست کردین تقریبا تمام فضای فلش اشغال شده....
روی Flash Drive کلیلک راست کنین و از طریق Quick Format کنین....
File System هم روی FAt 32 یاشه....
اگر به حالت اول برنگشت با File System دیگه امتحان کنین....

فرمت کردم درست نشد
الآن دارم با َAcronis روش کار می کنم
حالا ببینم درست می شه؟؟

em0fab0y
28-08-2011, 21:24
برو تو تنظیمات فورمت Allocation Unit Size رو بزار رو Default....
File System رو هم یک بار بزار روی Fat 32 و ِک بار Ntfs....
غیر ممکن درست نشه....

bbsbsbs2012
28-08-2011, 21:37
غیر ممکن درست نشه....

اصلا یه بار با acronis پارتیشن رو پاک کردم حالا در my computer نمیاد

bbsbsbs2012
28-08-2011, 22:13
غیر ممکن درست نشه....

اینو درست کردم ممنون

حالا من بخوام این 1488 تا bad sector رو fix کنم چیکار کنم من مطمئنم 99.99% ش نرم افزاریه
حالا من چیکار کنم

؟؟
؟

mohammadme
29-08-2011, 04:31
سلام من تازه واردم

شما به جای 6090 باید 6080 بگیری که فرقش با 6090 تو اینها است :
رمش 6 گیگه
بلوری نداره
هاردش هم 750 گیگ هست
قیمتش قبل از شبهای قدر 1 میلیون و صد و پنجاه بود اما متاسفانه بعد از شب های قدر و به علت بالا رفتن نرخ ارز بعید می دونم کمتر از 1 میلیون و دویست و بیست باشه. . .

inen
29-08-2011, 10:47
سلام به همه
دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود ...
دوستان امرز به یه مشکلی بر خوردم ، اون صفحه آبی معروف ( که می نویسه Ram Dumping ) و ... اومده بود واسم ، مشکل چیه ؟؟؟

صادقي589
29-08-2011, 11:46
برای بازی که کم نمیاره خیالت راحت
طراحی فوق العاده زیبایی داره اما اینم بگم که بدنشم یکم ظریفه
از قدرتش در اجرای بازیها که بگذریم کیفیت صداشم حرف نداره.:10:
یکم هم سنگین وزنه که با کولی حله

سلام
كيفيت صداش خوبه يا حرفي براي گفتن نداره

bbsbsbs2012
29-08-2011, 14:39
سلام

کیفیت صداش فراتر از عالیه

silver65
29-08-2011, 15:52

من امروز رفتم دی وی دی خریدم ریکاوری بگیرم اومدم یه چرخ دیگه تو سایت زدم دیدم چند جای دیگه برای تهیه ریکاوری مطلب نوشتن یکیشون مثل راه شما گفته بود از کنترل پنل برید یکی دیگه گفته بود از منوی استارت و برنامه ریکاوری منیجر. حالا می خوام بدونم فرق این 2 تا چیه ( به نظرم راه شما بهتره)
بعدم اینکه راسته می گن فقط یه بار می تونی از اچ پی ریکاوری بگیری?
وآخرین سوال که دیگه قول میدم از دستم راحت بشین: این ریکاوری ها بدرد لپ تاپ 6080 دیگه هم می خوره یا فقط برای مال خودم مفیده:46:

bbsbsbs2012
29-08-2011, 15:58

من امروز رفتم دی وی دی خریدم ریکاوری بگیرم اومدم یه چرخ دیگه تو سایت زدم دیدم چند جای دیگه برای تهیه ریکاوری مطلب نوشتن یکیشون مثل راه شما گفته بود از کنترل پنل برید یکی دیگه گفته بود از منوی استارت و برنامه ریکاوری منیجر. حالا می خوام بدونم فرق این 2 تا چیه ( به نظرم راه شما بهتره)
وآخرین سوال که دیگه قول میدم از دستم راحت بشین: این ریکاوری ها بدرد لپ تاپ 6080 دیگه هم می خوره یا فقط برای مال خودم مفیده:46:

با برنامه recovery manager بگیر که مال خود hp و خیلی خوبه

حالا خواستی میتونی با ویندوز بگیری ولی پیشنهاد من اینه که با recovery manager بگیر

Penryn
29-08-2011, 16:22

بقول این آقا اگه با خود برنامه ی hp ریکاوری تهیه کنی بهتره چون ممکنه با ویندوز ریکاوری تهیه کنی و موقع ریکاوری کردن قبل بوت جواب نده. تعدد ریکاوری هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه. هر چند همونطور که گفتم همون یک ریکاوری هم خیلی بدردتون نمیخوره. ضمناً اگه سخت افزار دو تا سیستم یکی باشه راحت میشه ریکاوری یکی رو در دیگری هم استفاده کرد.

msh2329
29-08-2011, 17:12
مبارک باشه. با گارانتیه؟ اگه ممکنه با نرم افزار CPU-Z

64bit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید32bit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشخصات cpu و mainboard را عکس بگیرید و آپلود کنید.

برای هارد هم نرم افزار HD Tune

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه البته نسخه تریال هست که کافیه و فقط یه عکس از قسمت info بگیرید.
سلام من یکی دوماه میشه که خریدمش واصلا هیچ مشکلی نداره و واقعا ازش راضی هستم
فقط یکی من الانیکم ویندوزش سنگین شده ویکم گیر داره.
ازتون راهنمایی میخوام که چطور میتونم ویندوز اورجینالش رو ریکاوری کنم؟

behrooz3229
29-08-2011, 19:46
با سلام
از دوستان محترم کسی با لینک زیر سریال لپتاپشو چک کرده؟

3 پارامتر میخواد: 1- کشور 2- سریال نامبر 3- پروداکت نامبر
برای کشور کدومو باید انتخاب کرد.؟
کلا برای لپتاپ اچ پی روش چک کردن سرویس تگ همینجوریه؟ اگه راه دیگه ای هست دوستان لطف کنند شرح بدهند و ادرسای لازم را هم بذارند.
بیشتر میخوام بدونم که لپتاپ ریفر هست یا نه ؟؟؟

Penryn
29-08-2011, 20:16
با سلام
از دوستان محترم کسی با لینک زیر سریال لپتاپشو چک کرده؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3 پارامتر میخواد: 1- کشور 2- سریال نامبر 3- پروداکت نامبر
برای کشور کدومو باید انتخاب کرد.؟
کلا برای لپتاپ اچ پی روش چک کردن سرویس تگ همینجوریه؟ اگه راه دیگه ای هست دوستان لطف کنند شرح بدهند و ادرسای لازم را هم بذارند.
بیشتر میخوام بدونم که لپتاپ ریفر هست یا نه ؟؟؟
کشور را بزن امارت. گزینه ی اخر. چون محصولات ایران اکثراً از اونجا میاد. از من که اصلاً برام مهم نیست ریفر باشه یا نه چون مثل آدمیزاد داره برام کار میکنه و از نمایندگی معتبر گرفتم ولی شما چک کن ببین نتیجه میده یا نه.

silver65
29-08-2011, 21:51
سلام من باز یکی یه چیزی گفت , موندم نکنه خرابکاری کرده باشم
مگه شما نگفتین شارژش مهم نیست چقدر باشه منم اومدم برای اولین بار (خواستم آداپتورش رو امتحان کنم) زدمش به برق و لپ تاپو روشن کردم یکم باهاش ور رفتم 20 دقه بعدم خاموشش کردم و از برقم کشیدم بعد یکی از دوستام زنگ زد و گفتم اینجوری کردم گفت چرا کردی شارژ اولیش خیلیییییییییی مهمه باید 3 ساعت تا 6 ساعت می ذاشتی تو شارژ بمونه ( باز دلم هوری ریخت حالا نگین این چه آدم ندید بدیدیه ها) خودتون گفتین مهم نیست منم گفتم مهم نیست دیگه بیست دقه گذاشتم حالا چیکار کنم با این شارژ اولیه ؟
بعدم خوندم باید بذاری شارژش تموم که شد دوباره شارژکنی حالا من چیکار کنم فکر کنم یه 20 درصدی شارژداشت یعنی باش کارکنم تا شارژش تموم بسه بعد بذارم 3 ساعت شارژشه ؟
اون مطلب در مورد نگهداری باتری رو خوندم ولی یه چیزاییشو نفهمیدم کجا باید بپرسم؟؟

mac_world
29-08-2011, 22:46
سلام دوستان من میخوام لپتاپ بگیرم هی دارم میگردم و میچرخم
میخواستم درباره نقا مثبت نفی این لپ تاپ صحبت کنید ولی بدون تعصب و همچین سخت افزاری تو برند سونی چه مدلیش میشه؟
میدونم اینجا جای مقایسه نیست ولی بین
MACBOOK PRO MC700
SONY VAIO F VPCF227FX/B
و همین HP کدوم بهتره؟

broken heart
30-08-2011, 01:40
سلام به همه.من واسه خريد لپ تاپ بين چند مدل شك دارم و با گذشت زمان هي بيشتر هم گيج ميشم:
حداكثر بودجه 1400و بيشترلپتاپو واسه فيلم وكار با اينترنت در مدت طولاني هر از گاهي بازي ودر كل يه يه لپ تاپه خركار كه تا2 3 سال ديگه جواب بده اما مدلها:lenovo y570-asus n53sn-asus k53sc-vaio f13-hp 6177-asusn53sv
خودم بيشتر نظرم رو ايسوسه اما ميگن كيبورداش خوب نيست.چند تا سوال ديگه!!:
كلا سري k ايسوس چطوره؟
lenovo y570اصلا تو ايران هست؟قيمتش چنده؟
hp چطوره؟ ميگن تو ايران گارانتي نداره.از لحاظ سرعته مين بورد وداغ كردن كدوم بهتره؟
فقط اگه ميشه يكم سريعتر كه تا فردا پس فردا بيشتر وقت ندارم!پيشاپيش ممنون!!

bbsbsbs2012
30-08-2011, 04:21
سلام به همه.من واسه خريد لپ تاپ بين چند مدل شك دارم و با گذشت زمان هي بيشتر هم گيج ميشم:
حداكثر بودجه 1400و بيشترلپتاپو واسه فيلم وكار با اينترنت در مدت طولاني هر از گاهي بازي ودر كل يه يه لپ تاپه خركار كه تا2 3 سال ديگه جواب بده اما مدلها:lenovo y570-asus n53sn-asus k53sc-vaio f13-hp 6177-asusn53sv
كلا سري k ايسوس چطوره؟
hp چطوره؟ ميگن تو ايران گارانتي نداره.از لحاظ سرعته مين بورد وداغ كردن كدوم بهتره؟

به نظر من سری k اسوس نگیر
چون من شنفتم یه سری مشکلاتی داره

Penryn
30-08-2011, 06:01
كلا سري k ايسوس چطوره؟

به نظر من سری k اسوس نگیر
چون من شنفتم یه سری مشکلاتی داره
چه مشکلاتی عزیزم؟؟ شما همین حرف رو داخل تاپیک ایسوس بزنی همه میریزن سرت. شنفتم و فلانی گفت و فلانی شنید که نشد اسمش مشاوره ی تخصصی! پس مستدل صحبت کنی خیلی بهتره. ضمناً این تاپیک جای مشاوره ی خرید نیست جناب اقای broken heart نظم تاپیک را لطفاً بهم نریز و در انجمن مشاوره ی خرید سوالتون را مطرح کنین تا جواب درست بشنوین نه اینجوری جوابهای نیم بند. متشکرم.:11:
انجمن خرید لپتاپ:

Penryn
30-08-2011, 06:07
سلام من باز یکی یه چیزی گفت , موندم نکنه خرابکاری کرده باشم
مگه شما نگفتین شارژش مهم نیست چقدر باشه منم اومدم برای اولین بار (خواستم آداپتورش رو امتحان کنم) زدمش به برق و لپ تاپو روشن کردم یکم باهاش ور رفتم 20 دقه بعدم خاموشش کردم و از برقم کشیدم بعد یکی از دوستام زنگ زد و گفتم اینجوری کردم گفت چرا کردی شارژ اولیش خیلیییییییییی مهمه باید 3 ساعت تا 6 ساعت می ذاشتی تو شارژ بمونه ( باز دلم هوری ریخت حالا نگین این چه آدم ندید بدیدیه ها) خودتون گفتین مهم نیست منم گفتم مهم نیست دیگه بیست دقه گذاشتم حالا چیکار کنم با این شارژ اولیه ؟
بعدم خوندم باید بذاری شارژش تموم که شد دوباره شارژکنی حالا من چیکار کنم فکر کنم یه 20 درصدی شارژداشت یعنی باش کارکنم تا شارژش تموم بسه بعد بذارم 3 ساعت شارژشه ؟
اون مطلب در مورد نگهداری باتری رو خوندم ولی یه چیزاییشو نفهمیدم کجا باید بپرسم؟؟

دوست عزیز. همونجور که در پست بالایی گفتم فلانی میگه و اینا را ول کن. اون دوستتون هنوز فرق باتریهای Ni-Cd با باتری لیتیومی رو نمیدونه و در عهد قاجار سیر میکنه. اون لینک تاپیک باتری رو که دادم بشما در همونجا سوالتون رو بپرسین دوستان متخصص جواب میدن ولی قبلاً گفتم خدمتتون باتری های لیتیومی نیازی به شارژ و دشارژ کامل نداره. البته کالیبره کردن باتری یه بحث فرعیه که اونم همونجا مطرح کنین بهتر جواب داده میشه.

mac_world
30-08-2011, 10:05
ببخشید دوستان سرعت لود شدن کامل ویندوز برای شما چقدره؟ چند ثانیه؟

bbsbsbs2012
30-08-2011, 11:14
ببخشید دوستان سرعت لود شدن کامل ویندوز برای شما چقدره؟ چند ثانیه؟

مگه مال شما چنده

مال من 2 و 3 دقیقس

mac_world
30-08-2011, 15:20
اتفاقا اونی که دیدم هم خیلی طول میکشید که بوت بشه
سوالم اینه که چرا این با همچین سخت افزار گولاخی اینقد طول میکشه ولی ویندوز روی مک بوک یا سونی سری F سریع تر بوت میشه با اینکه سخت افزارشون به خوبی این نیست؟
خواهشا به این سوال من جواب بدین چون قدرت سخت افزار ها رو نمیشناسم
hp 6090 قوی تر پر سرعت تر و گرافیکی تره یا

یا این سیستم؟

Intel® Core™ i5-2410M (2.30 / 2.90GHz)
Genuine Windows® 7 Professional 64-bit
Features: 13.1" LED backlit display, 4GB RAM, 128GB SSD, Power Media Dock (DVD, AMD graphics),
Intel® HD Graphics 3000

siap89
30-08-2011, 16:05
سلام
یکی یه لطفی کنه تو gta iv یه بنچمارک بگیره و از اون صفحه عکس بگیره وبزاره ، اخه وقتی بنچ مارک میگیرم گرافیک رو intel مینویسه و هرچی روی ati سویچ میکنم و high performance رو انتخاب میکنم بازم همینجوریه .....

میخوام ببینم برای کسای دیگه مدل رو ati 6770 مینویسه ؟

مدل دستگام 6199 هستش ....

یه درایور 300 مگابایتی از سایت اچ پی و 90 مگابایتی هم از خود ati دانلود کردم ولی بازم همینجوریه انگار روی ati سویچ نمیشه ...

اصلا یه سوال دیگه شما وقتی روی صفحه کلیک راست میکنید و مثلا میخواید رزولیشن صفحه رو عوض کنید اگه روی ati سویچ کنید اونجا تنظیمات ati رو نشون میده منظورم مشخصات کارت گرافیکه . یا اینتل ؟ برای در هر دو صورت اگر هم سویچ کنم بازم اینتل رو نشون میده ....

لطفا از تنظیمات گرافیکتون اگه ati هست عکس بزارید یا اگه gti دارید از بنچمارک اون هم عکس بزارید

خیلی خیلی ممنونم .

bbsbsbs2012
30-08-2011, 17:18
سلام
یکی یه لطفی کنه تو gta iv یه بنچمارک بگیره و از اون صفحه عکس بگیره وبزاره ، اخه وقتی بنچ مارک میگیرم گرافیک رو intel مینویسه و هرچی روی ati سویچ میکنم و high performance رو انتخاب میکنم بازم همینجوریه .....

یه درایور 300 مگابایتی از سایت اچ پی و 90 مگابایتی هم از خود ati دانلود کردم ولی بازم همینجوریه انگار روی ati سویچ نمیشه ...

اصلا یه سوال دیگه شما وقتی روی صفحه کلیک راست میکنید و مثلا میخواید رزولیشن صفحه رو عوض کنید اگه روی ati سویچ کنید اونجا تنظیمات ati رو نشون میده منظورم مشخصات کارت گرافیکه . یا اینتل ؟ برای در هر دو صورت اگر هم سویچ کنم بازم اینتل رو نشون میده ....

لطفا از تنظیمات گرافیکتون اگه ati هست عکس بزارید یا اگه gti دارید از بنچمارک اون هم عکس بزارید

خیلی خیلی ممنونم .

شما لطف کنید آموزش بنچمارک گرفتن رو بزارید من براتون می گیرم

siap89
30-08-2011, 18:21
شما لطف کنید آموزش بنچمارک گرفتن رو بزارید من براتون می گیرم
ممنون
اگه منظورت توی gta هستش ، برو توی قسمت تنظیمات گرافیک اونجا نوشته benchmark بعد که بنچمارک گرفت یه عکس از پایین صفحش بگیر ، یا یه کار راحتر اینه که مثل عکس اخری من روی ati سویچ کن و از مشخصات گرافیکت یه عکس بگیر ببینم ati هستش یا intel ...
ممنون

bbsbsbs2012
30-08-2011, 20:31
ممنون
اگه منظورت توی gta هستش ، برو توی قسمت تنظیمات گرافیک اونجا نوشته benchmark بعد که بنچمارک گرفت یه عکس از پایین صفحش بگیر ، یا یه کار راحتر اینه که مثل عکس اخری من روی ati سویچ کن و از مشخصات گرافیکت یه عکس بگیر ببینم ati هستش یا intel ...
ممنون

ببخشید من adsl ام داره تموم میشه ولی نگاه کردم Ati بود

siap89
30-08-2011, 20:36
ببخشید من adsl ام داره تموم میشه ولی نگاه کردم Ati بود
شما سیستم عامل رو عوض کردید یا فابریکه ؟(win 7 home)

صادقي589
31-08-2011, 07:57
دوستان سلام
آيا hp dv6-6090 مدلهاي متفاوتي داره؟مثلا dark umber و ياee

nightvision
31-08-2011, 10:08
سلام

6090 کیفیت صداش از عالی بالاتره
از سیستم beats audio استفاده میکنه یه سرچ بزن:11:

nightvision
31-08-2011, 10:24
اتفاقا اونی که دیدم هم خیلی طول میکشید که بوت بشه
سوالم اینه که چرا این با همچین سخت افزار گولاخی اینقد طول میکشه ولی ویندوز روی مک بوک یا سونی سری F سریع تر بوت میشه با اینکه سخت افزارشون به خوبی این نیست؟
خواهشا به این سوال من جواب بدین چون قدرت سخت افزار ها رو نمیشناسم
hp 6090 قوی تر پر سرعت تر و گرافیکی تره یا

این سیستم دومی

Intel® Core™ i7-2630M (2.00 / 2.90GHz)
Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
Features: 16.4" Full HD display, 6GB RAM, 640GB HDD (7200rpm), Blu-ray player, NVIDIA® graphics (1GB VRAM), HDMI™ out

یا این سیستم سومی؟

Intel® Core™ i5-2410M (2.30 / 2.90GHz)
Genuine Windows® 7 Professional 64-bit
Features: 13.1" LED backlit display, 4GB RAM, 128GB SSD, Power Media Dock (DVD, AMD graphics),
Intel® HD Graphics 3000

قطعا 6090 از سیستم سومی خیلی قویتره
اما نسبت به دومی مانیتور کوچکتر (15 اینچ) داره که hd هست نه full hd
2گیگ رم بیشتر از سیستم دوم داره
هارد 6090 ظرفیت بیشتری داره(1000گیگ ) نسبت به 640 گیگ سیستم دوم.اما سرعت خواندن اطلاعات از هارد در سیستم دوم بیشتر از 6090 است
در مورد کارت گرافیک سیستم دوم مشخصات کاملش رو ننوشتی ولی 6090 رو که میدونم واقعا کارت گرافیک بالایی داره
هر دوتاشون هم بلوری دارن
از لحاظ کیفیت صدا هم این سری جدید hp فوق العاده است
انتخاب با خودت ببین ازش چه انتظاری داری.اگه فقط میخوای باهاش فیلم ببینی سیستم دومی مانیتورش با کیفیت تر به نظر میرسه وگرنه 6090 بردار

nightvision
31-08-2011, 10:31
دوستان سلام
پسوندهای متفاوتی ممکنه ببینی مثل 6090ee یا 6090us که به نظرم به خاطر کشور سفارش دهندش هست اما در کل فرق خاصی ندارن

mac_world
31-08-2011, 10:55
قطعا 6090 از سیستم سومی خیلی قویتره
اما نسبت به دومی مانیتور کوچکتر (15 اینچ) داره که hd هست نه full hd
2گیگ رم بیشتر از سیستم دوم داره
هارد 6090 ظرفیت بیشتری داره(1000گیگ ) نسبت به 640 گیگ سیستم دوم.اما سرعت خواندن اطلاعات از هارد در سیستم دوم بیشتر از 6090 است
در مورد کارت گرافیک سیستم دوم مشخصات کاملش رو ننوشتی ولی 6090 رو که میدونم واقعا کارت گرافیک بالایی داره
هر دوتاشون هم بلوری دارن
از لحاظ کیفیت صدا هم این سری جدید hp فوق العاده است
انتخاب با خودت ببین ازش چه انتظاری داری.اگه فقط میخوای باهاش فیلم ببینی سیستم دومی مانیتورش با کیفیت تر به نظر میرسه وگرنه 6090 بردار

ممنونم دوست عزیز از جوابتون
اون دوتا سیستم ماله سونی هستن سری f و z
و همون طور که شما گفتید معلومه hp بسیار قویتره
این hp خیلی دوست دارم ولی 2 سال پیش یه hp گرفتم سری 4 اگه اشتباه نکنم .....خیلی اذیتم کرد خیلی کند بود سرعت لودش پایین بود کیفیت صفحش افتضاح بود.... برای همین یکم ترس دارم سر خرید این سری 6
واقعا نمیدونم درباره سخت افزار این سری 6 بگم چون هیچی کم نداره تنها چیزی که منو بین این لپ تاپ و مک بوک پرو mc721 گذاشته کیفیت صفحه هست همین ....
این اطلاعات مک بوک پرو
به نظرتون ارزش داره بخرم یا همین hp بخرم؟
intel i7
CPU 2.0 | 6MB
RAM 4 GB (1333 FSB)
HDD 500GB GB (5400 RPM)
ODD DVD±RW
VGA AMD Radeon HD 6490M & Intel HD
256MB GDDR5 Dedicated
Display 15.4" LED Glossy
(1440x900)

n-95
31-08-2011, 11:24
سلام ، از بچه های بهشهر نکا ساری گلوگاه ، کسی 6090 داره که بک آپ گرفته باشه من ازش بگیرم !؟!؟
بابل آمل بابلسر قائمشهر باشه خوبه

siap89
31-08-2011, 11:48
سلام

لطفا از تنظیمات گرافیکتون اگه ati هست عکس بزارید یا اگه gta دارید از بنچمارک اون هم عکس بزارید

خیلی خیلی ممنونم .

من از سایت hp بایوس رو هم دانلود کردم ،اپدیت هم کردم (تو بایوس یه گزینه مربوط به سویچ اضافه شد که میشد fix یا dynamic رو انتخاب کرد ، اگه fixed رو انتخاب میکردم گرافیک به صورت پیشفرض دبگه ati میشد ولی بازم نمرات خیلی پایینی میگرفت و اصلا ثبات نداشت و تصویر خراب میشد ) ولی بازم در کل تغییری نکرد و همنجوری مشکل سویچ ....

بچه ها ، لطفا اگه ممکنه وقتی روی ati سویچ میکنید برام یه عکس بزارید . خیلی مهمه

پیشنهاد : فعلا کسی 6199 نگیره به نظر میاد که مشکل سویچ کردن داشته باشه

concordx
31-08-2011, 13:03
دوستان سلام

سلام .
dark umber در مورد رنگ بدنه هست و ee مدلی هست که برا مثلا خاورمیانه زدن که کیبوردش حروف قارسی داره.
همش یکی هست.

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

سلام ، از بچه های بهشهر نکا ساری گلوگاه ، کسی 6090 داره که بک آپ گرفته باشه من ازش بگیرم !؟!؟
بابل آمل بابلسر قائمشهر باشه خوبه

سلام.
عزیز این بکاپش خیلی هم تعریفی نداره.
درایوراشو دانلود کن بعد یه ویندوز 7 بخر و کار رو تموم کن و ایت بهتره.

gggmail
31-08-2011, 13:27
دوستان من درایور finger print و هم چنین درایور وبکم 6080 رو میخواهم؟؟
ممنون میشم

siap89
31-08-2011, 14:49
من از سایت hp بایوس رو هم دانلود کردم ،اپدیت هم کردم (تو بایوس یه گزینه مربوط به سویچ اضافه شد که میشد fix یا dynamic رو انتخاب کرد ، اگه fixed رو انتخاب میکردم گرافیک به صورت پیشفرض دبگه ati میشد ولی بازم نمرات خیلی پایینی میگرفت و اصلا ثبات نداشت و تصویر خراب میشد ) ولی بازم در کل تغییری نکرد و همنجوری مشکل سویچ ....

بچه ها ، لطفا اگه ممکنه وقتی روی ati سویچ میکنید برام یه عکس بزارید . خیلی مهمه

پیشنهاد : فعلا کسی 6199 نگیره به نظر میاد که مشکل سویچ کردن داشته باشه

فکر کنم مشکل حل شد :

حالا دارم بازی gta iv رو نصب میکنم تا مطمعن بشم . اگه واقعا مشکل حل بشه (البته اون مشکل نبودش حالا اگه همه چیز همجوری که میخوام بشه میشگم) میگم قضیه چیه .

Ehsanpark
31-08-2011, 15:04
سلام دوستان
من بخوام بخرم تو تهران پیشنهاد می کنید از کجا بخرم؟ نمایندگی معتبری چیزی هست؟

صادقي589
31-08-2011, 15:49
6090 کیفیت صداش از عالی بالاتره
از سیستم beats audio استفاده میکنه یه سرچ بزن:11:
دوست عزيز مي توني نقاط ضعف اين لب تاب را مختصر عنوان كني
دوستم 6090را توصيه كرد و مي خوام كامل آنرا بشناسم بعد اونو بخرم