مشاهده نسخه کامل
: طرفداران HP dv6-6090ee
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
كمممممكككككككككككككك...!!! :41:
سلام بچه ها، يه مشكل بزرگ واسم پيش اومده...!!! :41:
چندوقت پيش fingerprint رو فعال كردم و بعدش ازم پسورد خواست منم دادم، ولی نميدونم چی شد فرداش يادم رفت پسورد...! :41:
حدوداً 2ماه با انگشتم log-on ميشدم تا اينكه از ديروزه ازم علاوه بر شناسايی انگشت، pass هم ميخواد...!!! :41::41::41:
كسی ميتونه --- به جز راه حل نصب ويندوز جديد --- راهی پيشنهاد كنه تا اين مشكل رو حل كنم...؟! كلاً كلافه شدم...!!! كمكككككككككككككك...:41:
با چه برنامه ای چک میکنی من با battery chek خود hpتو برنامه hp support assistant:31:
»ن از batterybar استفاده می کنم/به نظرم خوبه.یه سرچ کنی پیدا می شه.فکر کنم تو سایت cnet هم باشه
shy_majid_ir
11-03-2012, 21:57
»ن از batterybar استفاده می کنم/به نظرم خوبه.یه سرچ کنی پیدا می شه.فکر کنم تو سایت cnet هم باشه
این برتامه رو نصب کردم این کالیبره کردن باتری رو کسی انجام داده؟نظرتون چیه؟:31:
دوستان میشه لینک دانلود آخرین ورژن درایور کارت گرافیک 6090 رو بدید؟
shy_majid_ir
12-03-2012, 13:49
دوستان میشه لینک دانلود آخرین ورژن درایور کارت گرافیک 6090 رو بدید؟
6090منظورت مدل لب تاپ هست دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bbsbsbs2012
16-03-2012, 14:11
سلام دوستان اگه میشه لطفا یکی کلید های میانبر کیبرد مثل Fn+b , space اگه بازم هست رو بذاره
dr nioton
18-03-2012, 23:00
آره دوستان منم همین خواهش رو دارم !!!
نمی دونم ی بار داشتم کیبورد 6090 رو با خشانت زیاد با دستمال تمیز می کردم ، بعدش متوجه شدم که چراغ آبی رنگی که دور تا دور موس و ناحیه پد دستگاه هست دیگه روشن نمیشه !!!!!!
نمی دونم ناخواسته دکمه ای رو زدم یا لامپش یهو سوخت یا........ ؟!؟!
به دااااااااااااااااااادم برسین
کمممممممممممممممممممک
قبلا ممنوووووون
hamidrezavictor
18-03-2012, 23:06
آره دوستان منم همین خواهش رو دارم !!!
نمی دونم ی بار داشتم کیبورد 6090 رو با خشانت زیاد با دستمال تمیز می کردم ، بعدش متوجه شدم که چراغ آبی رنگی که دور تا دور موس و ناحیه پد دستگاه هست دیگه روشن نمیشه !!!!!!
نمی دونم ناخواسته دکمه ای رو زدم یا لامپش یهو سوخت یا........ ؟!؟!
به دااااااااااااااااااادم برسین
کمممممممممممممممممممک
قبلا ممنوووووون
سلام نه نسوخته fn+space برای خاموش روشن کردنش :20:
mohsenking
23-03-2012, 23:32
دوستان من وبم کار نمیکنه یه بارم برنامه CyberLink YouCam رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم وبم کار نمیکنه
این ارورر رو میده :
Warning
No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
دوستان من وبم کار نمیکنه یه بارم برنامه CyberLink YouCam رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم وبم کار نمیکنه
این ارورر رو میده :
Warning
No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.
سلام
فن 6090 از کجا میشه گرفت اوجینال .
فن ام سوخید :31:
تهران یا اگر از رو اینترنت ام باشه خوبه مثل ebay
The Auditor
24-03-2012, 15:05
از کجا فهمیدی فنت سوخته؟
این ارورر رو میده :
Warning
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
این ارورر رو میده :
Warning
درایورش رو دوباره نصب کن
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
با چه برنامه ای چک میکنی من با battery chek خود hpتو برنامه hp support assistant:31:
من با این برنامه چک کردم ولی هیچ درصدی نشون نمیده فقط در قسمت status نوشته ok
کجاس این درصد؟
mohsenking
24-03-2012, 17:07
[QUOTE=iOS;6922460]درایورش رو دوباره نصب کن[COLOR="Silver"]
[درایورش کجاست که دوباره نصب کنم
توی سایت HP که نیست فقط برنامه CyberLink YouCam رو گداشته !
The Auditor
24-03-2012, 17:42
اینم یه لینکی که توصیه های قشنگی رو درباره نگهداری باتری کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] en%2Fguide.html)
چه سایت خوبی! مرسی پسر. بسی استفاده بردیم. خیلی خوب بود. راهنماییهای خوبی کرده. :20:
از کجا فهمیدی فنت سوخته؟
لبتاپ بازه الان جلوم و دارم با اون تایپ میکنم :31:
The Auditor
24-03-2012, 22:15
لبتاپ بازه الان جلوم و دارم با اون تایپ میکنم :31:
یعنی الان دل و روده لپتاپت جلو چشماته؟ فنش نمیچرخه؟ حتی وقتی یه بازی اجرا میکنی؟ :31: خب چرا بازش کردی؟ اگه قرار باشه فنش عوض بشه خب میبردی گارانتی دیگه :31: درسته گارنتی hp توی ایران چرته و اصلی وجود نداره، اما خب اونا به هرحال قطعه رو دارن دیگه. بهتر از اینه که بخوای خودت بری از بیرون بخری و خودت وصلش کنی که :31:
راستی توروخدا یه عکس از برد لپتاپت بگیر بذار اینجا. خیلی دوست دارم بدونم توی لپتاپم چه شکلیه. :31:
shy_majid_ir
25-03-2012, 00:57
درایورش رو دوباره نصب کن
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
من با این برنامه چک کردم ولی هیچ درصدی نشون نمیده فقط در قسمت status نوشته ok
کجاس این درصد؟
وقتی رفتی قسمت لب تاپ برو تو قسمت setting سمت چپ پایین قسمت setting هست بعد بزار رو advance جزییات بیشتری بهت نشون میده:31:
یعنی الان دل و روده لپتاپت جلو چشماته؟ فنش نمیچرخه؟ حتی وقتی یه بازی اجرا میکنی؟ :31: خب چرا بازش کردی؟ اگه قرار باشه فنش عوض بشه خب میبردی گارانتی دیگه :31: درسته گارنتی hp توی ایران چرته و اصلی وجود نداره، اما خب اونا به هرحال قطعه رو دارن دیگه. بهتر از اینه که بخوای خودت بری از بیرون بخری و خودت وصلش کنی که :31:
راستی توروخدا یه عکس از برد لپتاپت بگیر بذار اینجا. خیلی دوست دارم بدونم توی لپتاپم چه شکلیه. :31:
زمانی که خراب شد داشتم اسلاید هیستو histology میدیدم برا امتهان فرداش نمیشد وایسم بره گارانت اصلا ایران نیستم 10 روز ام تول میکشه اینجا الان هم هرجا دنباله فن ام پیدا نمیشه . اره کاور لپتاپ بازه الان ون نداره کلا کلاک سیستم رو اوردم پایین و یادش بخیر یه کولر پد داشتم فن اش رو دراوردم گزاشتم کنارش دما سیستم تو کارای معمولی 50 ههه هه هه هه :31::31:
عکس ام میگیرم میزارم
The Auditor
25-03-2012, 20:22
اوه راست میگی، اصلا حواسم نبود "محل سکونتت" رو ببینم :31: کارای معمولی مثلا چه کارایی؟ آخه من الان که فقط فایرفاکس بازه دمای سی پی یوم 47-48 است. الان گیج شدم :31: یعنی دمای سیستم من پایینه یا مال شما؟ یا اصلا منظورتون اینه که دمای سیستمتون بالاست :31: متوجه نشدم :31:
اوه راست میگی، اصلا حواسم نبود "محل سکونتت" رو ببینم :31: کارای معمولی مثلا چه کارایی؟ آخه من الان که فقط فایرفاکس بازه دمای سی پی یوم 47-48 است. الان گیج شدم :31: یعنی دمای سیستم من پایینه یا مال شما؟ یا اصلا منظورتون اینه که دمای سیستمتون بالاست :31: متوجه نشدم :31:
مثلا فیلم اهنگ یا همین اینترنت
دما 50
بازی که نمیشه کرد لپتاپ ذوب میشه
گرافیک و گزاشتم اینتل % استفاده از سی پی یو 5% :31:
hamidrezavictor
26-03-2012, 13:32
مثلا فیلم اهنگ یا همین اینترنت
دما 50
بازی که نمیشه کرد لپتاپ ذوب میشه
گرافیک و گزاشتم اینتل % استفاده از سی پی یو 5% :31:
دمای نوت بوک منم اومده روی 50 حالت معمولی ... موقع بازی کردن تا 70 میره :31: بالاترین تنظیمات cpu :20: نگران نباش ذوب نمیشه :27:
دمای نوت بوک منم اومده روی 50 حالت معمولی ... موقع بازی کردن تا 70 میره :31: بالاترین تنظیمات cpu :20: نگران نباش ذوب نمیشه :27:
عزیزم با فن موقه بازی میره رو 70 بدونه فن ذوب میشه !! :21:
من قبلش برا بازی میرفت رو 90 :31:
hamidrezavictor
26-03-2012, 17:36
عزیزم با فن موقه بازی میره رو 70 بدونه فن ذوب میشه !! :21:
من قبلش برا بازی میرفت رو 90 :31:
فن خودش فقط :20:
mohsenking
27-03-2012, 16:04
دوستان درایور دوربین 6090 رو از کجا گیر بیارم ؟
نرم افزار YouCam رو دارم !
hamidrezavictor
28-03-2012, 22:27
سلام با گرافیک 6770 که فایرفاکسو باز میکنم بعضی قسمتاش سیاه میشه بعد که با موس میرم روی قسمت سیاه درست میشه دلیلش چی میتونه یاشه؟؟؟؟ :41:
hitman908
03-04-2012, 11:47
سلام بچه ها نظرتون راجع به باتری من چیه 9 سلولی یک سالم بی وقفه کارکرده دوبار کالیبره هم شده
اما wear level همچنان صفره!
mohammad hamed
03-04-2012, 18:02
سلام
آیا بلوری این مدل رایتر هست و یا فقط رام؟؟
emob0yhot
04-04-2012, 05:29
دوستانی که قصد خرید مدل های سری Pavilion رو دارن باید دست نگه دارن ...به دلیل این که مدل های 2012 قرار هست از 8 اپریل یعنی 5 روز دیگه وارد بازار جهانی بشن و می تونین انتظار داشته باشین به زودی اونارو توی بازار ببینین....
پس بدون شک نباید دست به خرید بزنین ....
نکته مهم این که به دلیل سیاست های مالی فوق العاده عالی اچ پی بر خلاف بعضی تصورات با این که کانفیگ های بسیار بهتری نسبت به مدل های 2011 دارن اما با قیمت جهانی 950 دلار وارد بازار خواهند شد پس نمی تونین اختلاف زیادی تو قیمت با سری 2011 ببینین...
hamidrezavictor
06-04-2012, 13:30
سلام از وقتی اپدیت کارت گرافیکمو پاک کردم دمای سیستم اومده پایین :31:
The Auditor
06-04-2012, 21:19
آپدیت کارت گرافیکت چند مگ بود؟ همون درایور جدیده که 300 و خورده ایه؟
hamidrezavictor
06-04-2012, 22:25
آپدیت کارت گرافیکت چند مگ بود؟ همون درایور جدیده که 300 و خورده ایه؟
اره فکر کنم همونه
The Auditor
06-04-2012, 23:33
قبل از اینکه پاکش کنی، مشکل ارور opengl توی angry birds رو حل کرده بود؟ :31:
hamidrezavictor
07-04-2012, 09:08
قبل از اینکه پاکش کنی، مشکل ارور opengl توی angry birds رو حل کرده بود؟ :31:
بله حل کرده بود ولی چندتا مشکلم داشت اپدیتش 1.صفحه سیاه میشد 2.دما رفته بود بالا 3.تغییر گرافیک که میدادم بعضی از نوشته ها شطرنجی سیاه سفید میشد بعد یک اررور میداد یک مثلث زردم میومد کنار ساعت بعد که گرافیکم میرفت رو intel درست میشد 4. صفحه سوییچ کارت گرافیکم تغییر کرده بود
hamidrezavictor
07-04-2012, 14:29
ببخشید اصلا حواصم نبود گرافیکم رو intel بود اررور opengl داد وقتی امتحان کردم.... الان که اپدیت گرافیک amd پاک کردم و گرافیکم رو همین amd گذاشتم اجرا شد قبلا هم مشکل opengl با گرافیک اصلیم نداشتم
The Auditor
07-04-2012, 17:07
اما angry birds من روی high performace است و همچنان مشکل ارور opengl رو دارم. :41:
hamidrezavictor
07-04-2012, 17:27
اما angry birds من روی high performace است و همچنان مشکل ارور opengl رو دارم. :41:
شما از device manager درایورتون و اپدیت کنین شاید درست بشه یا اگه میخواین اپدیت کنین با اون 300mb از swsetup درایو c رو cd یک نسخه کپی بگیرین ... :11:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
تنظیمات کارت گرافیک 6770 از قسمت plan رو بالاترین حالت برای شما یا باتری لایف؟؟؟
The Auditor
07-04-2012, 18:58
تنظیمات کارت گرافیکم درسته. من در حالت plugged in گذاشتم رو maximize performance. روی باتری بازی نمیکنم و گذاشتم روی maximize battery life و اصلا روی حالت باتری جوری تنظیم کردم که گرافیک اصلیم بره روی اینتل و حتی روی اینتل هم گذاشتم روی maximum battery life . آخه این مشکل فقط مشکل من نیست. خیلیها که dv6 دارن این مشکل رو دارن توی همین سایت و سایتهای دیگه و سایتهای خارجی.
The Auditor
07-04-2012, 19:08
کلا وقتی از برق استفاده میکنم سیستمو میذارم روی high performance و وقتی از باتری استفاده میکنم میذارم روی power save و هیچ وقت هم روی power save بازی نمیکنم. همیشه روی high performance بازی میکنم و با برق. حتما میدونید دیگه پروفایل تک تک قطعات چه روی high performance چه روی power save باز هم دو حالت داره: plugged in و on battery. یعنی high performance یا power save ی که با برق استفاده میکنید پروفایلش با high performance یا power save ی که با باتری استفاده میکنید فرق داره (یعنی چهار حالت) و البته میشه هر چهارتاشونو ادیت کرد. به هر حال، من وقتی میخوام بازی کنم میذارم روی high performance و اونم متصل به برق.
hamidrezavictor
07-04-2012, 19:15
داش یافتم راه حلشو :31: من الان با گرافیک intel هم میتونم بازی کنم دیگه اررور نمیده ... رو computer کلیک راست کن بعد manage بعد device manager از اونجا display adapter بعد گرافیک intelo اپدیت کن مشکل حل میشه :11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Auditor
07-04-2012, 20:09
هر جفتشونو زدم آپدیت کنه. میگه در حال حاضر بهترین درایور برای شما نصب است و در ادامه نوشته این درایور به روز است. :19:
این هم درایور ورژنشون: 8.830.6.1000
مال شما چه ورژنیه؟
hamidrezavictor
07-04-2012, 20:13
هر جفتشونو زدم آپدیت کنه. میگه در حال حاضر بهترین درایور برای شما نصب است و در ادامه نوشته این درایور به روز است. :19:
این هم درایور ورژنشون: 8.830.6.1000
مال شما چه ورژنیه؟
برای من 8.830.6.2000 گرافیک intel
اقا من wear level باظریم رفت رو 11.5 دیشب کالیبره کردم wear level فعلی رو 1.7 درصده!کسانی که چند ماهه لپتاپ گرفتن حتما این کار روبکنن.خیلی مفیده.فکر نمی کردم اتقدر بیاد پایین.کم کم داشتم از باطری hp نا امید می شدم!
The Auditor
07-04-2012, 22:18
برای من 8.830.6.2000 گرافیک intel
عجیبه والله مال من میگه آپدیته در حالی که 8.830.6.1000 است. :41:
اقا من wear level باظریم رفت رو 11.5 دیشب کالیبره کردم wear level فعلی رو 1.7 درصده!کسانی که چند ماهه لپتاپ گرفتن حتما این کار روبکنن.خیلی مفیده.فکر نمی کردم اتقدر بیاد پایین.کم کم داشتم از باطری hp نا امید می شدم!
با چه برنامه ای کالیبره کردی؟ چطوری؟
کالیبره کردن برنامه نداره که!اول لپناپ رو فول شار÷ کن.بعد می تونی یکی دو ساعت به باطری استراحت بدی.بعد از برق بکش و از باطری استفاده کن تا دشار÷ بشه.از تنظیمات Power option تنظیم کن که critical battery level رو 5 درصد باشه و critical battery action رو بذار hybernate.فقط سعی کن معمولی کار کنی با باطری و بازی و اینا نکنی که زود خالی شه.وقتی لپتاپ رفت رو hybernate یه چند ساعتی بذار بمونه رو همون حالت(یه جا نوشته بود 2 ساعت یه جا 5 ساعت.من شب خاموش شد خوابیدم صبح دوباره شار÷ کردم)بعد از این چند ساعت لپتاپ رو در حالت خاموش دو ساعت بزن به برق تا شار÷ بشه.بعدش هم برای اطمینان دو ساعت بذار باطری استراحت کنه و بعد می تونی ازش استفاده کنی.من وقتی دیدم wear level انقدر کم شده کلی ذوق کردم!فکر نمی کردم انقدر کم بشه11.3 درصد کجا و 1.7 درصد کجا.هر یکی دوماه یه بار سعی کنید کالیبره کنید.بعضیا می گن هر 30 سیکل دشار÷.ولی اگه دیدید wear level زیاد شده بکنید بد نیست
The Auditor
08-04-2012, 12:13
مرسی. آره من هم بخاطر برنامه batterycare گفتم با چه برنامه ای چون توی batterycare گفته بعد از 30 سیکل بگیرید کالیبره کنید. میدونستم کالیبره کردن چطوریه، فقط چون توی batterycare بهش اشاره کرده بود پرسیدم چون توش اشاره کرده بود اما گزینه ای واسه این کار نداشت. گفتم شاید برنامه خاصی هم واسه این کار نوشته شده.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
راستی توی منوی بایوس بودم دیدم توی تست باتری یه چیز جالب نوشته. انگار دوتا باتری به لپتاپمون وصل میشه!! نوشته بود باتری اولی در جایش نصب شده است و در ادامه نوشته بود باتری ثانویه ای نصب نشده است. باتری دوم کجاش میخوره؟ باید لپتاپ کلا باز بشه؟؟
em0hotb0y
14-04-2012, 21:52
ببینید دوست عزیز شما اگر بخواین بر اساس گفته ها و مسائلی که باعث تغییر در دیدگاه می شن تصمیم بگیرین بهتره دست به هیچ کاری نزنین چون نمی تونین تصمیم درستی بگیرین ....
البته این مساله به این معنی نیست که گفتگو و تبادل نظر با دیگران رو ندیده بگیرین ...نه...فقط باید بدونین با چه کسی و در مورد چی صحبت کنین و نه این که با کوچکترین حرف من یا کس دیگه نطرتون تغییر کنه ....
من نمی خوام و وقتش رو هم ندارم که توضیح کاملی بدم به دلیل این که بحث در مورد مدل های این سری در صفحات گذشته هست و بسیاری از پست ها هم توسط خود بنده بود با یک ID که بن شده ...(em0fab0y)....
شما هم باید بدونین اگر یه نوت بوک فوق عالی می خواین فقط و فقط باید تو اچ پی دنباش باشین نه این که هر روز ذهن خودتون رو درگیر تمام برند ها کنین ....
انتخاب اچ پی دلایل بسیاری زیادی داره و امکانات و تکنولوژی های انحصاری رو فقط رو دیوایس های اچ پی می تونین پیدا کنین....
لحظه ای هم روی خرید اچ پی نمی تونین شک داشته باشین مگر اینکه واقعا مشکل خاصی داشته باشین ....
نمی خوام در مورد مسائل فنی صحبت کنم چون بسیار طولانی می شه اما خیلی خلاصه عرض می کنم هیچ نوت بوکی کلاس و طراحی فوق العاده مثل اچ پی رو نمی تونه به راحتی داشته باشه و شما باید بدونین اگر چول به چیزی غیر از اچ پی دادین اشتباه بزرگی رو مرتکب شدین ....
اینم بدونین که فعلا برای خرید دست نگه دارین چون مدل های جدید Pavilion dv6 -7000 به زودی وارد بازار جهانی می شه و به فاصله کمی در ایران می تونین اونا رو تو بازار ببینین ...
به هیچ عنوان هم دنبال مدل های تخیلی Asus نباشین نه به این دلیل که خوب نیستن ...نه...فقط خیلی مونده تا بتونن به اچ پی و تکنولوژی های انحصاری اون برسن ...
mohsenking
15-04-2012, 07:33
بچه ها فکنم وبکمم سوخت !
یه بار که خواستم ازش استفاده کنم دیدم روشن نمیشه هرچی باهاش ور رفتمم نشد که نشد
توی درایورهاش فقط نرم افزار youcam هست
وقتی هم که پارسال ویندوز آلتیمیت نصب کردم همین youcam رو نصب کردم و فعال شد
توی سایت اچ پی و کلا توی وب هرچی گشتم درایوری برای camera ندیدم
وینوزم نصب کردم نشد که نشد
دوستان توی درایوراشون (C:SWSETUP) درایور وبکم دارن یا فقط همون YOUCAM3.5 هست ؟
چیکارش کنم اینو ؟
تاحالا کسی این مشکل رو داشته ؟
اگه کسی درایورشو داره یا لینکی چیزی ممون میشم کمکم کنه
em0hotb0y
15-04-2012, 12:06
شما معمولا خیلی پست در مورد مشکل این نوت بوک می زارین ...
واقعا شما نحوه کار تون با این دستگاه چطوریه ؟
مطمئن هستین که درسته ؟؟؟
این مدل یکی از بهترین های سری 6000 هست و خیلی کم پیش میاد مشکل داشته باشه اونم وبکم ...
ورژن 5 برنامه Youcam رو نصب کنین باید حل بشه ...
shy_majid_ir
15-04-2012, 12:53
بچه ها فکنم وبکمم سوخت !
یه بار که خواستم ازش استفاده کنم دیدم روشن نمیشه هرچی باهاش ور رفتمم نشد که نشد
توی درایورهاش فقط نرم افزار youcam هست
وقتی هم که پارسال ویندوز آلتیمیت نصب کردم همین youcam رو نصب کردم و فعال شد
توی سایت اچ پی و کلا توی وب هرچی گشتم درایوری برای camera ندیدم
وینوزم نصب کردم نشد که نشد
دوستان توی درایوراشون (C:SWSETUP) درایور وبکم دارن یا فقط همون YOUCAM3.5 هست ؟
چیکارش کنم اینو ؟
تاحالا کسی این مشکل رو داشته ؟
اگه کسی درایورشو داره یا لینکی چیزی ممون میشم کمکم کنه
اگه موقع باز شدن برنامه You cam با ارور روبرو میشی مشکلی از وب وجود نداره منم این مشکلو داشتم وقتی با یاهو میخواستم وب باز کنم You Cam ارور میداد و بسته میشد اما میتونی بری تو تنظیمات یاهو و وب رو از You Cam تغییر بدی به HD Trueversion اینجوری مشکل حل میشه این You Cam هم نمیدونم چرا اینقد ارور میده:31:
mohsenking
15-04-2012, 20:08
اگه موقع باز شدن برنامه You cam با ارور روبرو میشی مشکلی از وب وجود نداره منم این مشکلو داشتم وقتی با یاهو میخواستم وب باز کنم You Cam ارور میداد و بسته میشد اما میتونی بری تو تنظیمات یاهو و وب رو از You Cam تغییر بدی به HD Trueversion اینجوری مشکل حل میشه این You Cam هم نمیدونم چرا اینقد ارور میده:31:
توی تنظیمات یاهو فقط CyberLink داره
کلا با وبکم میخوام کار کنم حال نه صرفا برای یاهو
این ارورر رو میده :
Warning
چه نرم افزاری بجز CyberLink خوبه ؟
یکی دیگه هم نصب کردم ولی اونم میگفت وبکم نداری !!
em0hotb0y
18-04-2012, 20:38
دوستان عزیر که قصد خرید هر کدوم از مدل های سری Pavilion Dv6 رو دارن باید دست نگه دارن ...
به دلیل این که به زودی مدل های 2012 این سری وارد بازار جهانی و ایران می شه ....تقریبا با همون قیمت سابق که مدل های سری Dv6 دارن ...
از همه لحاظ فوق العاده تر شده ....
اینا دیگه نوت بوک نیستن شما با هیولا روبرو هستین پس دست نگه دارین و به چیزی غیر از اچ پی هم کوچکترین فکری نکنین ....
ویدیو زیر رو می تونین با چیز پی ان ببینین ....
mohsenking
23-04-2012, 11:03
دوستان Wera Level باطری لپتاپ من 40.33% شده !!!
باطریش هم حس میکنم خیلی زود تموم میشه
تقریبا هر روز روزی 7 8 ساعت روشنه
چه کنم ؟
چه کنم ؟
!اول لپناپ رو فول شار÷ کن.بعد می تونی یکی دو ساعت به باطری استراحت بدی.بعد از برق بکش و از باطری استفاده کن تا دشار÷ بشه.از تنظیمات Power option تنظیم کن که critical battery level رو 5 درصد باشه و critical battery action رو بذار hybernate.فقط سعی کن معمولی کار کنی با باطری و بازی و اینا نکنی که زود خالی شه.وقتی لپتاپ رفت رو hybernate یه چند ساعتی بذار بمونه رو همون حالت(یه جا نوشته بود 2 ساعت یه جا 5 ساعت.من شب خاموش شد خوابیدم صبح دوباره شار÷ کردم)بعد از این چند ساعت لپتاپ رو در حالت خاموش دو ساعت بزن به برق تا شار÷ بشه.بعدش هم برای اطمینان دو ساعت بذار باطری استراحت کنه و بعد می تونی ازش استفاده کنی.من وقتی دیدم wear level انقدر کم شده کلی ذوق کردم!فکر نمی کردم انقدر کم بشه11.3 درصد کجا و 1.7 درصد کجا.هر یکی دوماه یه بار سعی کنید کالیبره کنید.بعضیا می گن هر 30 سیکل دشار÷.ولی اگه دیدید wear level زیاد شده بکنید بد نیست
دوست عزیز نوشته بالا نقل قول بود.
برای من از 22 رسیدش به 4 و خیلی هم خوب بود.
اما critical battery رو روی 2 درصد گذاشتم وcritical battery action رو روی sleepگداشتم تا اخر باتریم تموم بشه و خودش خاموش بشه و 2 ،3 بار فول شارژ کردم و استفاده کردم تا اینجوری شد.
و اولش برنامه نشون نمیداد درست شده و قتی به اخر باطری رسید نشون داد.
وقتی به حالت sleep رفتی موس رو تکون بده تا روشن بشه و باطریت تموم بشه
mohsenking
24-04-2012, 01:36
!اول لپناپ رو فول شار÷ کن.بعد می تونی یکی دو ساعت به باطری استراحت بدی.بعد از برق بکش و از باطری استفاده کن تا دشار÷ بشه.از تنظیمات Power option تنظیم کن که critical battery level رو 5 درصد باشه و critical battery action رو بذار hybernate.فقط سعی کن معمولی کار کنی با باطری و بازی و اینا نکنی که زود خالی شه.وقتی لپتاپ رفت رو hybernate یه چند ساعتی بذار بمونه رو همون حالت(یه جا نوشته بود 2 ساعت یه جا 5 ساعت.من شب خاموش شد خوابیدم صبح دوباره شار÷ کردم)بعد از این چند ساعت لپتاپ رو در حالت خاموش دو ساعت بزن به برق تا شار÷ بشه.بعدش هم برای اطمینان دو ساعت بذار باطری استراحت کنه و بعد می تونی ازش استفاده کنی.من وقتی دیدم wear level انقدر کم شده کلی ذوق کردم!فکر نمی کردم انقدر کم بشه11.3 درصد کجا و 1.7 درصد کجا.هر یکی دوماه یه بار سعی کنید کالیبره کنید.بعضیا می گن هر 30 سیکل دشار÷.ولی اگه دیدید wear level زیاد شده بکنید بد نیست
دوست عزیز نوشته بالا نقل قول بود.
برای من از 22 رسیدش به 4 و خیلی هم خوب بود.
اما critical battery رو روی 2 درصد گذاشتم وcritical battery action رو روی sleepگداشتم تا اخر باتریم تموم بشه و خودش خاموش بشه و 2 ،3 بار فول شارژ کردم و استفاده کردم تا اینجوری شد.
و اولش برنامه نشون نمیداد درست شده و قتی به اخر باطری رسید نشون داد.
وقتی به حالت sleep رفتی موس رو تکون بده تا روشن بشه و باطریت تموم بشه
critical power level رو نمیتونم از %7 کمتر کنم Save نمیشه ! از %7 بیشتر میشه ها ولی از %7 کمتر نمیشه کرد مثلا میزارم روی %5 میره روی 7 خودش
چه کنم ؟
خودمم یه Power Plan ساختم بازم نشد !
critical power level رو نمیتونم از %7 کمتر کنم Save نمیشه ! از %7 بیشتر میشه ها ولی از %7 کمتر نمیشه کرد مثلا میزارم روی %5 میره روی 7 خودش
چه کنم ؟
مگه می شه!ویندوزتون اوریجیناله؟اگه نشد رو همون 7 درصد یذاربد یه کم بیشتر باید صبر کنید.بهترین کار اینه که یه جوری تنظیم کنید وقتی خواستید بخوابید شار÷ تموم شه بعد صبح دوباره شار÷ کنید.(البته در حالت خاموش)در ضمن critical power action رو هم ترجیحا بدارید رو hybernate.
چه کنم ؟
مگه می شه!ویندوزتون اوریجیناله؟اگه نشد رو همون 7 درصد یذاربد یه کم بیشتر باید صبر کنید.بهترین کار اینه که یه جوری تنظیم کنید وقتی خواستید بخوابید شار÷ تموم شه بعد صبح دوباره شار÷ کنید.(البته در حالت خاموش)در ضمن critical power action رو هم ترجیحا بدارید رو hybernate.
mohsenking
24-04-2012, 21:15
حتما میشه که میگم دیگه !
ویندوز آلتیمیت اورجینال هست
کالیبره کردم .لی Wear Level تغییری نکرد
فن 6190 وقتی کار سنگین نمیکنم باهاش مثلا موقع دانلود یه دفه شروع میکنه با دور تند کارکردن . cpu هم فقط 5 درصد اشغاله. مشکل کجاست؟ طبیعیه؟
saman_gh510
25-04-2012, 16:02
دوستان من این لپ تاپ رو چند وقتیه خریدم به دلایل مالی(هرکسی قصد خرید داشت براش توضیح میدم)قصد فروشش رو دارم
از دوستان شیراز هر کسی اگر قصد خرید داشت میتونم بهش بفروشم.
هر توضیحی هم خواستید در pm جوابتونو میدم.
چه کنم ؟
باطری رو در بیار و از ادابتور استفاده کن.
اگه باطری تو دستگاه باشه نمیشه
hitman908
28-04-2012, 16:13
چه کنم ؟
محسن جان شما کی دستگاهتو خریدی؟
ماله من بعد از یه سال هنوز صفره
hamidrezavictor
28-04-2012, 18:31
سلام از کجا بفهمم wear level باطریم چنده؟
mohsenking
29-04-2012, 00:11
محسن جان شما کی دستگاهتو خریدی؟
ماله من بعد از یه سال هنوز صفره
حدود 10 ماهه که دارم
الان وییر لول شده 29.33% !
یه بار کالیبره کردم
mohsenking
29-04-2012, 00:26
باطری رو در بیار و از ادابتور استفاده کن.
اگه باطری تو دستگاه باشه نمیشه
ممنون رفیق
امتحان میکنم میگم
سلام از کجا بفهمم wear level باطریم چنده؟
اینو نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد روی آیک.ن برنامه توی تسکبار راسن کلیک کن Show رو بزن بعد Detaiedl Information
hitman908
29-04-2012, 09:11
بعد حدود یکسال و 102 بار شارژ و 3 بار کالیبره کردن
بگو ماشالله
من تو این یکسال حتی یک روز هم بطور مستقیم از برق شهر بدون باتری استفاده نکردم
mohsenking
29-04-2012, 12:55
ماشالا.........
.
من یه بار دیگه کالیبره کردم وییر لول شد 15%
میگم کالیبره کردن ضرر که نداره ؟
چند روز دیگه میخوام دوباره کالیبره کنم که دیگه صفر بشه !
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
ممنون رفیق
امتحان میکنم میگم
توی همین برنامه Total Care میشه Critical رو دستکاری کرد بدون اینکه باطری رو در بیاری
بازم ممنون
نه بابا.دیگه کالییره کردن اونجوری نیست که هر دفعه کمتر از اخرین بار کالیبره کردن بشه!ولی سعی کنید دقیق کالیبره کنید و از خودتون تز ندید!روش کلیش همونیه که من گفتم قبلا.رو مال خودمم قشنگ جواب داد و از 13 در صد آورد رو 1.7 درصد.الان دوباره شده 2.9 درصد بعد چند بار نصفه نیمه از باطری استفاده کردن و شار÷ کردن.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
راستی اکثر لپتاپها همینجورین.داداشم هم دو هفته است یه سامسونگ گرفته می گه الان یهو شده 10 درصد!اونم احتمالا کالیبره کنه درست می شه
shy_majid_ir
29-04-2012, 21:16
نه بابا.دیگه کالییره کردن اونجوری نیست که هر دفعه کمتر از اخرین بار کالیبره کردن بشه!ولی سعی کنید دقیق کالیبره کنید و از خودتون تز ندید!روش کلیش همونیه که من گفتم قبلا.رو مال خودمم قشنگ جواب داد و از 13 در صد آورد رو 1.7 درصد.الان دوباره شده 2.9 درصد بعد چند بار نصفه نیمه از باطری استفاده کردن و شار÷ کردن.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
راستی اکثر لپتاپها همینجورین.داداشم هم دو هفته است یه سامسونگ گرفته می گه الان یهو شده 10 درصد!اونم احتمالا کالیبره کنه درست می شه
رو همون 7درصدم میشه کالیبره کرد؟من کردم جواب داد :31:
خب معلومه که میشه.رو 20 درصد هم می شه.ولی اصولش اینه دیگه.حتما دلیلی داره.واسه بهترین نتیجه آدم بهتره کار رو رو اصول انجام بده.شما می تونی به جای هابرنیت بذاری رو اسلیپ مثلا.ولی چه کاریه اخه!خود کمپانی می گه اون کار رو کن
سلام دوستان.
به کمک فوری نیاز دارم.....
میخوام ریکاوری رو استفاده کنم. سی دی 1 رو که میزارم ریست میکم بعدش f11رو میزنم این ارور رو میده
an error occurred while attemptiong read the boot confinguration data
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
eafar1366
17-05-2012, 10:37
دوستان عزیر که قصد خرید هر کدوم از مدل های سری Pavilion Dv6 رو دارن باید دست نگه دارن ...
به دلیل این که به زودی مدل های 2012 این سری وارد بازار جهانی و ایران می شه ....تقریبا با همون قیمت سابق که مدل های سری Dv6 دارن ...
از همه لحاظ فوق العاده تر شده ....
اینا دیگه نوت بوک نیستن شما با هیولا روبرو هستین پس دست نگه دارین و به چیزی غیر از اچ پی هم کوچکترین فکری نکنین ....
ویدیو زیر رو می تونین با چیز پی ان ببینین ....
دوست عزیز من قصد خرید 6190 رو دارم
این مدل های 2012 رو چجوری میشه پیدا کرد و از کجا بفهمیم 2012 هست ؟
دوستانی که این لپتاپ رو دارن راضی هستن ؟
با این همه مشکلی که من اینجا می خونم دارم شک میکنما
shy_majid_ir
18-05-2012, 14:40
دوستان من هنگامی که میخوام rating computer رو run کنم همش ارور میده نمیدونم مشکل از کجاست
سلام دوستان
هارد لپتاپم مشکل داشت ، فرستادم برای گارانتی
از بهشهر به تهران
هارد یک ترا 5400 بود ، گفتم یا 750 گیگ 7200 یا همون یک ترا 5400 بذارن ، دیروز که لپتاپ اومد بعد 20 روز ، دیدم هارد 750 گیگ گذاشتن 5400
به نظر شما همین هارد جدید خوبه یا برم با شرکت صحبت کنم که چرا این هارد گذاشتن و تعویض کنن؟
هارد جدید بافر 8 داره
هر دو هم توشیبا هستن
arashkhan56
23-05-2012, 15:41
سلام
هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش همین مشکل رو داشت دادم گارانتی برام تعویض کردن و دقیقا هارد خود لپ تاپ رو گذاشتن(toshiba mk1059gsm)
زمانی که میخواستن هارد رو عوض کنن هارد 1ترابایتی موجود نداشتن بهم گفتن یا 750 برات میزاریم و 50000 تومن مابه التفاوت میدیم یا 750 میزاریم زمانی که 1ترابایتی اوردیم بیا برات تعویض کنیم که خوشبختانه همون موقع هارد گیرشون اومد و برام همون 1ترابایتی رو گذاشتن.
به نظر من اگه بهشون گفتی 750 گیگ 7200 بزارن و اونا کوتاهی کردن حتما باید بهشون بگی که 7200 برات بزارن یا عینا همون هارد خودتو بزارن چون دستگاهت گارانتیه و اونا موظف هستن همون رو برات بزارن
موفق باشید.
arashkhan56
23-05-2012, 15:44
سلام دوستان
از بهشهر به تهران
هارد یک ترا 5400 بود ، گفتم یا 750 گیگ 7200 یا همون یک ترا 5400 بذارن ، دیروز که لپتاپ اومد بعد 20 روز ، دیدم هارد 750 گیگ گذاشتن 5400
به نظر شما همین هارد جدید خوبه یا برم با شرکت صحبت کنم که چرا این هارد گذاشتن و تعویض کنن؟
هارد جدید بافر 8 داره
هر دو هم توشیبا هستن
سلام دوست عزیز
هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش همین مشکل رو داشت دادم گارانتی برام تعویض کردم و دقیقا هارد خود لپ تاپو گذاشتن(toshiba mk1059gsm)
زمانی که میخواستن هارد رو عوض کنن هارد 1ترابایتی موجود نداشتن بهم گفتن یا 750 برات میزاریم و 50000 تومن مابه التفاوت میدیم یا 750 میزاریم زمانی که 1ترابایتی اوردیم بیا برات تعویض کنیم که خوشبختانه همون موقع هارد گیرشون اومد و برام همون 1ترابایتی رو گذاشتن.
به نظر من اگه بهشون گفتی 750 گیگ 7200 بزارن و اونا کوتاهی کردن حتما باید بهشون بگی که 7200 برات بزارن یا عینا همون هارد خودتو بزارن چون دستگاهت گارانتیه و اونا موظف هستن همون رو برات بزارن
موفق باشید.
salar_aziz
24-05-2012, 21:47
سلام دوستان
آقا من که دیگه بالا آوردم با این لپ تاپ!!
چند ماه پیش بود که هاردشو دادم گارانتی عوض کرد حالا هم از صبح توی هنگه لپ تاپم . نمیدونم چشه!(مثلا الان بزور صفحه فروم رو باز کردم و توی تایپ کردنم هر از چند گاهی عقب میمونه نشانه ی تایپ از کلماتی که من نوشتم!)
اتوکد رو هم اصلا باز نمیکنه،شنبه هم تحویل کارمه
ممکنه بگید از هارده یا نه؟آخه قبلا که هاردش خراب شده بود اینجوری نبود و کلا نمیشد وارد ویندوز بشی نه اینکه ویندوز لود بشه اما کند باشه،مثلا دفعه پیش ارور صفحه آبی داد!!
الان بنظرتون چش شده؟! من که دیگه خسته شدم ازین لپ تاپ آشغال.کاش یه کانفیگ پایینتر اپل یا وایو میخریدم
مثل ... پشیمونم
لپ تاپو واسه بازی که نمیخوام میخخوام شب تحویل واسم کار کنه و جون بکنه توی کد دوتا خط بکشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
موقع رتینگ بایدحتما لپتاپ به شارژ باشه.با باتری نمیشه
دوستان من هنگامی که میخوام rating computer رو run کنم همش ارور میده نمیدونم مشکل از کجاست
موقع رتینگ بایدحتما لپتاپ به شارژ باشه.با باتری نمیشه
aghalati
24-05-2012, 23:03
سلام دوستان
از بهشهر به تهران
هارد جدید بافر 8 داره
هر دو هم توشیبا هستن
شما چطوری هاردتون مشکل به هم زد از کجا فهمیدید یکم توضیح بدید
shy_majid_ir
25-05-2012, 12:46
میدونم با برق هم نمیشه ارور میده:31:
شما چطوری هاردتون مشکل به هم زد از کجا فهمیدید یکم توضیح بدید
سرعت کپی خیلی پایین اومده بوود
ویندوز به زووور بالا میومد
ویندوز پیغام داد بکاپ بگیر هارد در حال سوختنه
salar_aziz
25-05-2012, 23:56
سرعت کپی خیلی پایین اومده بوود
ویندوز به زووور بالا میومد
ویندوز پیغام داد بکاپ بگیر هارد در حال سوختنه
دوست من
من یه ویروس کشی کردم سیستممو الان روون شده مثل قبل ولی همون اول روشن شدن سرعت لود شدن ویندوز خیلی پایین بود
توی اون اکشن سنتر پایین صفحه وینذوز هم نوشته بک آپ نگرفتید ولی هشدار هارد سوختن نداده!!
عکس گرفتم اینجا میزارم بنظرت توی عکس مشکل از هارده؟(واقعا آرزو میکنم هاردش نباشه،حوصله سروکله زدن دوباره با نمایندگی رو ندارم)
ممنون
aghalati
26-05-2012, 19:45
منم امروز لپتابم رو دادم گارانتی برای مشکل هاردش
گفتن یکی دوروز دیگه درست میشه
salar_aziz
26-05-2012, 20:28
دوست من
من یه ویروس کشی کردم سیستممو الان روون شده مثل قبل ولی همون اول روشن شدن سرعت لود شدن ویندوز خیلی پایین بود
توی اون اکشن سنتر پایین صفحه وینذوز هم نوشته بک آپ نگرفتید ولی هشدار هارد سوختن نداده!!
عکس گرفتم اینجا میزارم بنظرت توی عکس مشکل از هارده؟(واقعا آرزو میکنم هاردش نباشه،حوصله سروکله زدن دوباره با نمایندگی رو ندارم)
ممنون
دوستان کسی نبود جواب بده؟!
نمیدونم چرا لپ تاپم رفتارهای عجیبی نشون میده مثلا میخواد ویندوز بالا بیاد کلی طول میکشه و توی ویندوز زمان میبره که روون بشه سیستم ولی روون که شد دقیقا مثل قبلا کار میکنه!! یا مثلا امروز گذاشته بودم روی sleep وقتی درشو باز کردم آیکونهای روی دسکتاپ بزرگ شده بودن روی صفحه!! یا مثلا موس لمسی لپ تاپ رو که گوشه اش میزنم غیر فعال بشه و چراغش خاموش میشه،اصلا علامت قبلا که تاچ غیر فعال شد روی صفحه نمیاد که کم کم محو بشه!! یا اصلا نمیشه مثل قبل با دو انگشت روی تاچ پد زوم کنی یا کوچیک کنی آیکونهارو و..
خیلی نگرانم
میخای مطمئن بشی هارد مشکل نداره با HP Support Assistant تست کن
از نرم افزار tuneup برای بهینه سازی استفاده کن
اگر مشکلت حل نشد ویندوز عوض کن
این هارد 750 جدید وضعش خرابه ، یک هفته نشده هنگ میکنه ، چت میکنم گیر میکنهههه
hamidrezavictor
27-05-2012, 21:14
با عرض سلام وقتی hide protection از فولدر اپشنو تیکشو بر میدارم اینا میاد شما هم دارین؟
salar_aziz
27-05-2012, 21:18
وقتی دابل کلیک میکنم روی تاچ پد تا غیر فعال بشه اون علامت روی صفحه نمیاد که کم کم محو بشه و اینکه زوم و زوم اوت با دوتا انگشت رو تاچ پد غیر فعاله و اصلا با فاصله دادن انگشتها کار نمیکنه
درایورش مشکل داره؟
باید چیکار کنم؟
sadeghbb
28-05-2012, 17:17
دوستان چطوری میتونم از شر این گرافیک اینتل راحت بشم؟!
میخوام کلا گرافیک 6770 باشه...
نمیدونم برا شما هم اینجوری هست یا نه ولی برا من صفحه اگر خیییییلی دقت کنید شطرنجی دیده میشه...
واقعا موندم چرا اچ پی این کیفیت رو برا مانیتور هاش انتخاب کرده یا من گرافیکم مشکل داره! یا اینکه استفاده ازش رو بلد نیستم!
میخوام گرافیک 6770 به عنوان گرافیک اول معرفی بشه...
hamidrezavictor
28-05-2012, 18:28
تووو قسمتی که میخوای گرافیکتو سوییچ کنی تیک automatically select power-saving ..... بردار ( کلیک راست در desktop و انتخاب گزینه سوییچ گرافیک )
سلام
من یک مشکل پیدا کردم.
مدل 6080
قبلا وارد ایمیل میشدم ازم اثر انگشت میخواست و خودش وارد میشد .اما الان دیگه اثر انگشت نمیخواد و باید یوزر و پسورد بنویسم و وارد شم.
تو قسمت خود نرم افزارشم رفتم همه چی درست بود و یوزر پسورد سیو شده بود.
راهنمایی کنید
aghalati
31-05-2012, 13:42
سلام
من یک مشکل پیدا کردم.
مدل 6080
قبلا وارد ایمیل میشدم ازم اثر انگشت میخواست و خودش وارد میشد .اما الان دیگه اثر انگشت نمیخواد و باید یوزر و پسورد بنویسم و وارد شم.
تو قسمت خود نرم افزارشم رفتم همه چی درست بود و یوزر پسورد سیو شده بود.
راهنمایی کنید
مال منم جدیدا اینجوری شده
مال منم جدیدا اینجوری شده
مشکل از لپ تاپ نیست جدیدا نمیشه پسورد ایمیل رو ذخیره کرد و هر بار باید وارد کنی
Seller-R
31-05-2012, 14:45
درود خدمت دوستان عزیز :
لپ تاپ من الان حدود 3 ، 4 ماه میشه وقتی روشن میکنم smart hard disk error میده و وقتی ویندوز بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا درست بالا بیاد اگر هم دست به موس یا چیزی بزنم هنگ میکنه و باید لپتاپ رو ریست بدم.
ایشون هم مشکل مثل من رو داشته.
کسی از دوستان بوده که بدونه من باید چی کار کنم چون هزینه هارد عوض کردن زیاده و این لپتاپ توی ایران گارانتی نمیشه و یا اینکه مغازه دارایی که ازشون میخری خودشون گارانتی کنن.
و یک سوال دیگه ، اینکه ممکن هارد تعمیر بشه و دلیل این مشکل چیه ؟
مشکل از لپ تاپ نیست جدیدا نمیشه پسورد ایمیل رو ذخیره کرد و هر بار باید وارد کنیدرسته مشکل از لبتاپ نیست ،من با گوگل کروم مشکلی ندارم و اثر انگشت کار میکنه،توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه
ashkan8819
01-06-2012, 14:21
يه سوال داشتم تفاوت اصلي 6090 و 6080 چيه استفاده من نت و فيلم و كمي بازي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟
يه سوال داشتم تفاوت اصلي 6090 و 6080 چيه استفاده من نت و فيلم و كمي بازي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟تفاوتش تو ظرفيت هار و رم و بلوري بودن 6090 هستهار 1 ترا، رم 8لينك مشخصات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پول داري 6090 بگير وگرنه 6080
ashkan8819
01-06-2012, 19:39
تفاوتش تو ظرفيت هار و رم و بلوري بودن 6090 هستهار 1 ترا، رم 8لينك مشخصات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پول داري 6090 بگير وگرنه 6080
يه 6080 بگيرم ميتونم يه ٢ گيگ رم بندازم روش آخه هارد ١ ترا و بلوري به درد من نميخوره ؟
يه 6080 بگيرم ميتونم يه ٢ گيگ رم بندازم روش آخه هارد ١ ترا و بلوري به درد من نميخوره ؟ميشه، ولي بايد رم 2 گيگ تو دستگاه دربياري و يه 4 گيگ بندازي بجاش (چون جاي دو تا رم بيشتر نداره) كه من اينكار نكردم و تا حالا كه به بيشتر از 6 گيگ احتياج پيدا نكردم البته اچ پياي جديدتر اومده، يه نگاهم به اونا بندازي بد نيست (تو همون لينك كه تو پست قبل دادم ميتوني پيدا كني)
ashkan8819
02-06-2012, 17:07
اين 6080 از نظر گرما چجوريه كيفيت صفحه نمايشش به درد فيلم ميخوره ؟
arashkhan56
04-06-2012, 00:41
درود خدمت دوستان عزیز :
لپ تاپ من الان حدود 3 ، 4 ماه میشه وقتی روشن میکنم smart hard disk error میده و وقتی ویندوز بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا درست بالا بیاد اگر هم دست به موس یا چیزی بزنم هنگ میکنه و باید لپتاپ رو ریست بدم.
ایشون هم مشکل مثل من رو داشته.
کسی از دوستان بوده که بدونه من باید چی کار کنم چون هزینه هارد عوض کردن زیاده و این لپتاپ توی ایران گارانتی نمیشه و یا اینکه مغازه دارایی که ازشون میخری خودشون گارانتی کنن.
و یک سوال دیگه ، اینکه ممکن هارد تعمیر بشه و دلیل این مشکل چیه ؟
سلام
منم مشکل شما رو حدود 8 ماه پیش داشتم و تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود که ببرم گارانتی هارد رو عوض کنن(البته بعد از کلی گشتن تو اینترنت و نتیجه نگرفتن)
این لینکی رو هم شما گذاشتی همون موقع من دیدم
به نظر من تنها راه حل تعویض هارده.
موفق باشید
arashkhan56
04-06-2012, 00:57
يه سوال داشتم تفاوت اصلي 6090 و 6080 چيه استفاده من نت و فيلم و كمي بازي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟
سلام
تنها تفاوتشون تو داشتن بلوری و هارد و رم بیشتر 6090 فکر میکنم باشه و در کل 6090 نسبت به 6080 کاملتره
اگه برای فیلم و بازی میخوای هیچ فرقی بینشون نیست
درکل بهتره مدلهای 2012 رو بگیری چون هم cpu و هم گرافیکشون نسبت به این دوتا مدل قویترن(چون برای بازی میخواید)
در رابطه با کیفیت صفحه نمایشش هم باید بگم که:ای بدک نیست
در ضمن خودم 6090 دارم.
موفق باشید
mohsenking
05-06-2012, 20:14
دوستان وبکم من دیگه کار نمیکنه هرچیم بگین از NetFramework و DirectX و... نصب کردم ولی فایده نداشت
ورژن 5 برنامه Youcam رو نصب هم نصب کردم نشد موقع باز کردن برنامه ارور میده :
Warning
اصلا ویندوز Hp TrueVision HD رو نمیشتاسه !چه تو یاهو چه هرجت
ویندوزم عوض کردم
گارانتی هم ز زدم گفتن اولین کاری که میکنیم ریکاوری میکنیم که با این کار هاردم میپره اکسترنال هم ندارم ذخیره کنم خودم ریکاوری کنم ببینم سوخته یا نرم افزاریه ولی فکر میکنم راه بهتر و ساده تری هست
چیکارش کنم ؟ هیچ درایوری هم توی کل نت پیدا نکردم براش
arashlolos
10-06-2012, 22:24
بابا عجب كار سختيه انتخاب لپ تاپ.
من تا اينجاش hp 4530 يا asus a53sv رو انتخاب كرده بودم الان اين لپ تاپ اين تاپيكم بهش اضافه شد!!!
مردم بخدا
چي بگيرم آخه
هركدوم يه مشكلي دارن
1)من ميخوام از لحظه كه لب تاب روشن ميشه روي گرافيك اصلي باشهههههه چطور بايد اين كار بكنم؟؟؟؟؟
2)چطور ميشه بعد از اينكه ويندوز بالا امد به جاي اينكه تك تك برنامه را به حالا گرافيك اصلي انتقال داده كاري كردش كه تمام برنامه هاي كه باز ميشن ديگه با گرافيك اصلا باز بشنننننن؟؟؟؟؟و كلا گرافيك اصلي كار كنه؟؟؟
3)مدل كارت گرافيك چطور متونم بينم؟؟؟؟
4)يه نرم افزار بهم معرفي كنيد كه بتونم قطعات لب تاپ را تست كنم بينم سالم هستن يا نه ؟؟؟؟
sadeghbb
13-06-2012, 10:34
دوستان میخوام لپتاپ رو بزارم رو دانلود ...
چطور میتونم کمترین کار رو از سیستم بکشم؟!
منظورم اینه که با وجود روشنی چند ساعته فشاری رو لپتاپ نیاد؟!
1)من ميخوام از لحظه كه لب تاب روشن ميشه روي گرافيك اصلي باشهههههه چطور بايد اين كار بكنم؟؟؟؟؟
2)چطور ميشه بعد از اينكه ويندوز بالا امد به جاي اينكه تك تك برنامه را به حالا گرافيك اصلي انتقال داده كاري كردش كه تمام برنامه هاي كه باز ميشن ديگه با گرافيك اصلا باز بشنننننن؟؟؟؟؟و كلا گرافيك اصلي كار كنه؟؟؟
3)مدل كارت گرافيك چطور متونم بينم؟؟؟؟
4)يه نرم افزار بهم معرفي كنيد كه بتونم قطعات لب تاپ را تست كنم بينم سالم هستن يا نه ؟؟؟؟
1,2)دوست عزیز وقتی لپتاپ رو روشن می کنی رو گرافیک amd هست.مگه تیک automatically select power saving gpu when on battery رو بذاری که وقتی رو باطری باشه می ره رو اینتل.نیازی هم نیست تک تک برنامه ها رو بذی تو کنترل پنل گرافیک که با اون اجرا کنه.اگه رو حالت high performance باشه خودش با amd اجرا می کنه.ولی به جر بازی بهتره رو اینتل باشه.چرا همچین قابلیتی رو می خوای از دست بدی؟هم مصرف برق می ره بالا هم به لپتاپ بیشتر فشار میائ اینجوری.6770 نسبتا قویه.مصرفش هم به مراتب بیشتره.مخصوصا در حالت باطری.حد اقل یک ساعت و نیم می تونه زود تر خالی کنه باطری رو
3)می تونی از device manager ببینی.رو My computer راست کلیک کن برو تو manage.بعد device manager. بعد display adapter
4)چند تا برنامه داشتم.اسمهاشون یادم نیست.فارسی تو گول سرچ کن پیدا می کنی.خود hp assisstant هم یه جا داره همه رو می نویسه.یادم نیست کجاشه.ولی یه بار رفتم.الان نصب نیست که بگم
دوستان میخوام لپتاپ رو بزارم رو دانلود ...
چطور میتونم کمترین کار رو از سیستم بکشم؟!
منظورم اینه که با وجود روشنی چند ساعته فشاری رو لپتاپ نیاد؟!
خب اول lcd رو خاموش کن که الکی روشن نباشه.گرافیک رو هم روی intel بذار اگه می خوای.می تونی از برنامه tune up یا برنامه های مشابه استفاده کنی.مثلا تو حالت economy mode مصرف دستگاه رو به حد اقل می رسونه.مثلا رم و ... رو هم استفاد ه شون رو کم می کنه.تنظیمات هم باید داشته باشه.من زیاد کار نکردم باهاش
arashlolos
13-06-2012, 15:48
خب اول lcd رو خاموش کن که الکی روشن نباشه.گرافیک رو هم روی intel بذار اگه می خوای.می تونی از برنامه tune up یا برنامه های مشابه استفاده کنی.مثلا تو حالت economy mode مصرف دستگاه رو به حد اقل می رسونه.مثلا رم و ... رو هم استفاد ه شون رو کم می کنه.تنظیمات هم باید داشته باشه.من زیاد کار نکردم باهاش
شما هیچ نظری نداری برای انتخاب لپتاپ؟
اینقد گفتند اچ پی خوب نیس که پشیمون اچ پی شدم.
الان میخوام z570 بگیرم
ایسوزم بیخیال شدم
کی 'گفته hp خوب نیست؟چه مشکلی داره مثلا؟من 5-6 ماهه دارن هیچ ایرادی نمی تونم ازش بگیرم.از تاچ پد و کیبرد گرفته تا طراحی و جنس بدنه و ... فوق العاده با کیفیته.من تازه وقتی با تاچ پد 5110 کار کردم فهمیدم تاچ پد لپتاپ خودم چیه!اصلا جنس آمریکایی دیدی تا حالا بد باشه؟!لنوو هم همه لپتاپهاش با کیفیته انصافا.من کار نکردم تا حالا باهاش.ولی خب تا وقتی ibm بود که عالی بود.الان هم که کیفیتش رو پایین نیاورده.بستگی به خودتون داره که از کدوم خوشتون بیاد
armin_punisher6
13-06-2012, 23:16
کی 'گفته hp خوب نیست؟چه مشکلی داره مثلا؟من 5-6 ماهه دارن هیچ ایرادی نمی تونم ازش بگیرم.از تاچ پد و کیبرد گرفته تا طراحی و جنس بدنه و ... فوق العاده با کیفیته.من تازه وقتی با تاچ پد 5110 کار کردم فهمیدم تاچ پد لپتاپ خودم چیه!اصلا جنس آمریکایی دیدی تا حالا بد باشه؟!لنوو هم همه لپتاپهاش با کیفیته انصافا.من کار نکردم تا حالا باهاش.ولی خب تا وقتی ibm بود که عالی بود.الان هم که کیفیتش رو پایین نیاورده.بستگی به خودتون داره که از کدوم خوشتون بیاد
شما 5 6 ماهه دارین من 2.5 ساله و برادرم 6 ساله که داریم و میگم فوق العادست.
کی گفت به شما اچ پی بده ؟ به من نشون بده کیه ...
اگر هم شما از اون دسته آدم ها هستین که با کوچکترین حرف دو تا بی سواد تغییر نظر می دین آره بهتون توصیه می کنم همین روند رو ادامه بدین و اچ پی نگیرین به دلیل این که هر برندی باید در سطح کسی که ازش خریداری می کنه باشه اچ پی برندی نیست که همه لیاقت استفاده از محصولاتش رو داشته باشن ...نمی خوام زیاد در این مورد صحبت کنم ...
اما من که 12 ماه پیش ییکی از نوت بوک های سری 6000 رو گرفتم تا همین الان که دارم باهاش تایپ می کنم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و واقعا از هر نظر فوق العاده س ...
واقعا کم پیش میا نوت بوکی در عرض یک سال هیچ گونه مشکلی نداشته باشه ...
تازه این سری 6000 هست برو مدل های سری 7000 رو ببین طراحیش مثل مک بوک های 2012 هست نه این کپی باشه چ.ن زودتر از اون اومده ....
واقعا خیلی شیک و فوق العاده س ....
جالا بازم برو اسم لنوو بی کلاس و بی ارزشو بیار و فک کن کیفیت داره که البته داره ولی برندی نبست که واسه آدم های high class باشه ...
آدم ها ی داغون معمولا از این برندها خرید می کنن ...
بقیش بماند ...
با ان پی ان ببینین :
ضمنا مدل های سری 7000 همگی دارای subwoofer هستن ...
arashlolos
14-06-2012, 09:02
کی گفت به شما اچ پی بده ؟ به من نشون بده کیه ...
اگر هم شما از اون دسته آدم ها هستین که با کوچکترین حرف دو تا بی سواد تغییر نظر می دین آره بهتون توصیه می کنم همین روند رو ادامه بدین و اچ پی نگیرین به دلیل این که هر برندی باید در سطح کسی که ازش خریداری می کنه باشه اچ پی برندی نیست که همه لیاقت استفاده از محصولاتش رو داشته باشن ...نمی خوام زیاد در این مورد صحبت کنم ...
اما من که 12 ماه پیش ییکی از نوت بوک های سری 6000 رو گرفتم تا همین الان که دارم باهاش تایپ می کنم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و واقعا از هر نظر فوق العاده س ...
واقعا کم پیش میا نوت بوکی در عرض یک سال هیچ گونه مشکلی نداشته باشه ...
تازه این سری 6000 هست برو مدل های سری 7000 رو ببین طراحیش مثل مک بوک های 2012 هست نه این کپی باشه چ.ن زودتر از اون اومده ....
واقعا خیلی شیک و فوق العاده س ....
جالا بازم برو اسم لنوو بی کلاس و بی ارزشو بیار و فک کن کیفیت داره که البته داره ولی برندی نبست که واسه آدم های high class باشه ...
آدم ها ی داغون معمولا از این برندها خرید می کنن ...
بقیش بماند ...
سلام
حالا شما چرا اینقد عصبانی شدی؟:31:
ببینید ما پولمون به سری 6000 و 7000 نمیرسه.
از اچ پی فقط 4530 رو رد کردم وگرنه همون v6 رو میگرفتم
بعدشم لنو هم خیلی خوبه ظاهرا.اچ پی رو میگن گرماش زیاده.همین
ببین دوست عزیز یک بار گفتم کسائی که شما واسه خرید ازشون می پرسی کاملا دارن چرت می گن ...
اچ پی به هیچ عنوان کوچکترین مشکل گرمایی نداره و بهترین تکنولوژی رو تو بین تمام برندها تو قسمت Cooling استفاده کرده ...
شما می دونی CoolSense چیه که می گی گرم می کنه ...
CoolSense مجل و شرایط قرار گیری نوت بوک رو چک می کنه و تنظیمات مناسب رو به صورت اتومات برای فن اعمال می کنه ...
یعنی که شما اگر نوت بوک رو مثلا روی تخت خواب یا کاناپه یا روی زمین و ....بزاری به دلیل وجود این تکنولوژی شرایط کارکرد فن فرق می کنه و یکسان نیست ...
اگر می تونستی از سری 6000 بخری که خیلی عالی بود اما 4530 هم واقعا نوت بوک فوق العاده یی و از لنوو خیلی بهتره ...
arashlolos
14-06-2012, 09:38
ببین دوست عزیز یک بار گفتم کسائی که شما واسه خرید ازشون می پرسی کاملا دارن چرت می گن ...
اچ پی به هیچ عنوان کوچکترین مشکل گرمایی نداره و بهترین تکنولوژی رو تو بین تمام برندها تو قسمت Cooling استفاده کرده ...
شما می دونی CoolSense چیه که می گی گرم می کنه ...
CoolSense مجل و شرایط قرار گیری نوت بوک رو چک می کنه و تنظیمات مناسب رو به صورت اتومات برای فن اعمال می کنه ...
یعنی که شما اگر نوت بوک رو مثلا روی تخت خواب یا کاناپه یا روی زمین و ....بزاری به دلیل وجود این تکنولوژی شرایط کارکرد فن فرق می کنه و یکسان نیست ...
اگر می تونستی از سری 6000 بخری که خیلی عالی بود اما 4530 هم واقعا نوت بوک فوق العاده یی و از لنوو خیلی بهتره ...
خوب من بازی فرض کن به هیچ عنوان نمیکنم.ولی برنامه سنگین گرافیکی خیلی کار میکنم
مث تری دی مکس و فتوشاپ و یولید ویدئو و میکس و همچنین نقشه های سه بعدی کتیا و ...
حالا این سری 6000 که میگین بیشتر کاراییش تو گرافیک و بازیه؟اگه اینطوریه که ضرر میکنم درسته؟
چه امکانات خاصی نسبت به 4530 داره؟من رو امکانات هرچند کوچیکم حساسم و دوس دارم.که کار کردن با لپ تاپو راحت کنه.
بعدشم دوستان که لنو رو پیشنهاد دادن فقط به خاطر بعضی مسائل معمولی بود.مث کیفیت ساخت و کیفیت صفحه نمایش نسبت به 4530 و کیبورد خوشگا تر و آسان تر و ...
کروم 21 ...
ضمنا اینجا نپرس ..
ببین دوست عزیز اچ پی به دلیل این که هر 3 ماه یکبار نوت بوک ها رو به لحاظ کانفیک به روز می کنه کار رو کمی برای خرید سخت کرده ...
اما با این حال به دلیل کاربری شما در زمینه گرافیک با انتخاب های مشخصی روبرو هستین ...
به این معنی که شما با این سطح کاربری نمی تونین دنبال Probbok یا چیز دیگه ای باشین و حتما باید Pavilion Dv6 بخرین ...
مساله اصلی از اینجا شروع می شه که شما با خرید این سری اصلا نمی تونی کاربری خاص و محدودی تعریف کنی به دلیل این که تمام مدل های این سری کانفیگ های فوق العاده فضایی دارن و بحث گرافیک و برنامه های مرتیط با اون خیلی ابتدایی هست واسه
بیان کردن ...
اکثر مدل های هم چیپ گرافیک 6770M دارن که بالاترین گرافیک نوت بوک های زیر 2 میلیون هست ...
البته بعضی از مدل ها که به تازگی وارد شدن 7690M TX دارن که از 6770M کمی قویتر هست اما باز هم در یک سطح هستن ...
نکته جالب اینجاس که من دارم با همین گرافیک Max Payne 3 رو با بالاترین رزولوشن و تنظیمات Very High با 50 فریم بازی می کنم ...
به لحاظ امکانات و ویژگی های سخت افزاری که بسیار بالاتر هست نسبت 4530 و کلا سری Probook ...
به جز پردازنده و گرافیک که مشخص هست خیلی بالاتره اسپیکر فوق العاده Beats با کیفیت وحشتناک عالی , کیبرد خیلی عالی تر , تاچ پد واقعا فوق العاده ,CoolSense , دیزاین واقعا شیک که البته در سری 7000 بی نهایت عالی شده که دیگه حرفی باقی نمی گذاره و خیلی چیز های دیگه ...
خب منم داییم 5 ساله compaq داره و صبح تا شب روشنه.یکی دیگه هم 2-3 ساله hp داره که مشکلی نداشته
در ضمن به هیچ وجه حرف آدمهای متعصب و کم سواد مخصوصا فروشنده ها رو قبول نکن.ادمهای بدون نعصب و با دانش هم هستند که راهنمایی کنن.چیزی که تو بازار رو بورس نباشه همه می کوبنش.الان به هر کی بگی می گه ایسوس/البته خوبه.ولی خب همه به فکر فروش خودشونن.چون Hp کمه به دلیل امریکایی بودن و تحریم و گارانتی و این حرفها.من نمی خوام تعصبی از Hp دفاع کنم.hp هم ممکنه خراب شه.ایسوس هم خوبه.لنوو هم همینطور.من خودم Hp رو ترجیح دادم که پشیمون هم نیستم
خب منم داییم 5 ساله compaq داره و صبح تا شب روشنه.یکی دیگه هم 2-3 ساله hp داره که مشکلی نداشته
در ضمن به هیچ وجه حرف آدمهای متعصب و کم سواد مخصوصا فروشنده ها رو قبول نکن.ادمهای بدون نعصب و با دانش هم هستند که راهنمایی کنن.چیزی که تو بازار رو بورس نباشه همه می کوبنش.الان به هر کی بگی می گه ایسوس/البته خوبه.ولی خب همه به فکر فروش خودشونن.چون Hp کمه به دلیل امریکایی بودن و تحریم و گارانتی و این حرفها.من نمی خوام تعصبی از Hp دفاع کنم.hp هم ممکنه خراب شه.ایسوس هم خوبه.لنوو هم همینطور.من خودم Hp رو ترجیح دادم که پشیمون هم نیستم
arashlolos
14-06-2012, 11:55
ببین دوست عزیز اچ پی به دلیل این که هر 3 ماه یکبار نوت بوک ها رو به لحاظ کانفیک به روز می کنه کار رو کمی برای خرید سخت کرده ...
اما با این حال به دلیل کاربری شما در زمینه گرافیک با انتخاب های مشخصی روبرو هستین ...
به این معنی که شما با این سطح کاربری نمی تونین دنبال Probbok یا چیز دیگه ای باشین و حتما باید Pavilion Dv6 بخرین ...
مساله اصلی از اینجا شروع می شه که شما با خرید این سری اصلا نمی تونی کاربری خاص و محدودی تعریف کنی به دلیل این که تمام مدل های این سری کانفیگ های فوق العاده فضایی دارن و بحث گرافیک و برنامه های مرتیط با اون خیلی ابتدایی هست واسه
بیان کردن ...
اکثر مدل های هم چیپ گرافیک 6770M دارن که بالاترین گرافیک نوت بوک های زیر 2 میلیون هست ...
البته بعضی از مدل ها که به تازگی وارد شدن 7690M TX دارن که از 6770M کمی قویتر هست اما باز هم در یک سطح هستن ...
نکته جالب اینجاس که من دارم با همین گرافیک Max Payne 3 رو با بالاترین رزولوشن و تنظیمات Very High با 50 فریم بازی می کنم ...
به لحاظ امکانات و ویژگی های سخت افزاری که بسیار بالاتر هست نسبت 4530 و کلا سری Probook ...
به جز پردازنده و گرافیک که مشخص هست خیلی بالاتره اسپیکر فوق العاده Beats با کیفیت وحشتناک عالی , کیبرد خیلی عالی تر , تاچ پد واقعا فوق العاده ,CoolSense , دیزاین واقعا شیک که البته در سری 7000 بی نهایت عالی شده که دیگه حرفی باقی نمی گذاره و خیلی چیز های دیگه ...
ممنونم از این همه راهنمایی و وقتی که گذاشتین و نوشتین.
حالا قیمتش چنده؟
ci7 باشه باتریش زود خالی نمیکنه؟
نور کیبورد داره دیگه؟ چون خیلی مهمه واسم و واسه همینه که ایسوز و اچ پی 4530 رو نمیخوام.ولی لنو داره.
این گرافیک 6770 بالاتر از gt540 هست دیگه آره؟
الان که رفتم رو قیمت بالاتر سری n ایسوس منو وسوسه کرده!!!!!!! Asus N53SV
arashlolos
14-06-2012, 12:01
این کپی گرفته شده از یه انجمنه
حیفه 1440.000 تومان که بخوای بدی برای این ابوطیاره HP
به نظر من با این پول اگر یک ASUS خریداری بشه حالا نگیم کارایی بالاتر بلکه هم سطح خودش 100 شرف داره به اون HP
دوستم یک A42JA داره که گرافیکش ATI Mobility™ Radeon® HD5730 with 2GB DDR3 VRAM هست.....
بازی HOT POR SUITE بازی میکنه تنظیمات هم روی آخر این لب تاپ کم نمیاره......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک باز بعد از 30 دقیقه بازی تمام فقط مقدار کمی از باتریش کم شده بود.....
مهمترین مسئله این که این لب تاپ اینقدر تهویه و کولینگ هوای گرم برای گرافیکش عالی بود که تا فاصله 10 تا 15 سانتی از لب تاپ حجم هوای خروجی رو حس میکردی......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی خیلی خیلی لذت بردم......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا سری N لب تاپهای ASUS که واقعا کیفیت صداشون منو حیرت زده کرده.....دارای بلندگوهای اختصاصی و صدای دالبی هستند...... ---------------------
از این سایت
salar_aziz
14-06-2012, 16:49
سلام دوستان
چند روز پیش یه ارور صفحه آبی اومد روی صفحه حین کار با لپتاپ که یهو صفحه آبی شد و صدای آهنگ لپتاپ تبدیل شد به بوق ممتد و فقط میتونستم کلید پاور رو بزنم که خاموش بشه سیستم
حالا هم امروز دوباره این ارور دیده شد و بلای قبلی اومد سرم ولی بعد از روشن کردن دوباره توی هر دو دفعه هیچ مشکلی پیش نیومده بود واسه لپ تاپ و الانم دارم باهاش مینویسم خدمتتون و این ارورها مثل صفحه آبی قبلا نبود که مجبور شدم هارد عوض کنم و ویندوز نمیومد بالا
میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه؟نگران شدم و خیلی تابلویه آخه وسط کار همه چی بپره و دوباره روشن کنی!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
عکسش هم در زیر گذاشتم که راهنمایی کنید
آآآآ،یهو الان هم یه علامت اومد روصفحه که روی بیتس آدیو خط کشیده بود و صدای اسپیکر خیلی زیر شد و صداش کم شد انگار ی بلندگو داره اونم از توی سیستم صدا میده!!(علامتش با وقتی صداروmute میکردم فرق میکنه)
خیلی نگرانم
کمک کنید لطفا
رفتين صحبت های دو تا بي سواد رو کپي کردين که کمي تشکيک درست بشه در مورد اچ پي اونم در مورد مدل هاي هيولا سري 6000 ...
اصلا شما مي دوني اچ پي براي 7 سال پشت سر هم بزرگترين فروشنده نوت بوک پي سي هست و آمار دست نيافتني داره ؟
مي دوني بخش ماشين ها و سيستم هاي شخصي اچ پي تحت مديريت تاد بردلي يکي از ابرمردهاي صنعت IT اداره مي شه ؟؟
کسي که مدير عامل RIM کانادا بوده که گوشي هاي BlackBerry رو توليد مي کنه ؟؟
اچ پي نه مال منه و نه وکيلشم و نه سهام دارش اما يه چيز رو خوب بدونین که تو نوت بوک نمي توني بالاتر از Apple و hp گير بياري اين يه چيز اثبات شده س ...
برندهاي ديگه نوت بوک هاي خوبي توليد مي کنن اما خيلي مونده به غول بي رقيب نوت بوک برسن خيلي ....
برو از برندهاي ديگه يه مدل پيدا کن که بتونه جلوي سري hp envy و Pavilion 7000 حرفي براي گفتن داشته باشه ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمق ها در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
بهت هم گفتم بعد از يک سال استفاده شبانه روزي ( 25 ساعت هست نوت بوکم روشنه و هر روز هم همينه )و وحشتناک و دانلود شبانه و بازي هاي سنگين بدون کوچکترين مشکلي دره کار مي کنه و اگر ببينيش نمي توني بفهمي اينو يکساله خريدم
و سخت ترين کارا رو از ش کشيدم ....
اما همين Asus serie n مي دونستي خيلي ها از تاچ پدش زياد استفاده نمي کنن چون خيلي گزارش شده که رنگش از بين مي ره و خيلي هم مزخرفه ؟؟
يا کيبرد و طراحي آشغالي داره نسبت به اچ پي مثلا سري 7000 ...
برو عکساي مدل هاي سري 7000 رو ببين دقيق مثل مک بوک 2012 طراحي شده و پشتش انقدر زيبا که آدم حال مي کنه فقط نگاش کنه ...
برو ببين چقدر شيکه اين دستگاه ...
دوست دارم بري بگردي بياي همين جا بگي يه نوت بوک پيدا کردم بالاتر از Dv6 7000 ...
فقط دوست دارم اين کارو بکني ...
ضمنا باطريش به شدت عاليه و اصلا کم نمياره تازه تو سري 6000 اين طوريه ...
سري 7000 که Ivy Bridge هست مصرف 20 درصد کمتر و باطري 20 بيشتر شارژ نگ همي داره ..
6770m از 555 انويديا قوي تره از 540 که ديگه خیلی بالاتره ...
سري 7000 Back-lit داره اما سري 6000 نداره ولي به جاش نور دور تاچ پد روشن مي شه که خيلي زيباس ...
ضمنا به هيچ عنوان الان موقع خريد نيست و بايد دست نگه داري ...
اين سري 7000 هم گفتن 2 ماه هست معرفي شده و يک ماهه تو بازاره ولي هنوز نيومده ...
اسم برندهاي آشغالي مثل لنوو هم ديگه نيار چون واقعا حالم بهم مي خوره ...
فقط صبر کن تا 7000 بياد وگرنه اگر خريدي نياي اينجا بگي پشيمونم چرا اچ پي نخريديما ...
ضمنا گرافيک اچ پي 650 انويدا هست که دقيقا مک بوک2012 که قيمتش از 2199 دلار شروع مي شه همين گرافيک رو داره ...
نکته ديگه واسه اطلاع همه اين که مدل هاي سري 7000 32 گيگ کش Mssd دارن که فقط براي درايو C اعمال مي شه و سرعت بوت ويندوز و اجراي برنامه ها رو وحشتناک بالا برده ....
ضمنا اسپيکر همه نوت بوک هاي اچ پي سري dv6 و envy بيتس هست و ساب ووفر داره ....
پست من رو گذاشتین بعد برداشتین ؟
رفتي صحبت های دو تا بي سواد رو کپي کردي که کمي تشکيک درست بشه در مورد اچ پي اونم در مورد مدل هاي هيولا سري 6000 ...
اصلا شما مي دوني اچ پي براي 7 سال پشت سر هم بزرگترين فروشنده نوت بوک پي سي هست و آمار دست نيافتني داره ؟
مي دوني بخش ماشين ها و سيستم هاي شخصي اچ پي تحت مديريت تاد بردلي يکي از ابر مردهاي صنعت IT اداره مي شه ؟؟
اچ پي نه مال منه و نه وکيلشم و نه شهام دارش اما يه چيز رو خوب بدون که تو نوت بوک نمي توني بالاتر از Apple و hp گير بياري اين يه چيز اثبات شده س ...
برندهاي ديگه نوت بوک هاي خوبي توليد مي کنن اما خيلي مونده به غول بي رقيب نوت بوک برسن خيلي ....
برو از برندهاي ديگه يه مدل پيدا کن که بتونه جلوي سري hp envy و Pavilion 7000 حرفي براي گفتن داشته باشه ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمقا در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
بهت هم گفتم بعد از يک سال استفاده شبانه روزي ( 25 ساعت هست نوت بوکم روشنه و هر روز هم همينه )و وحشتناک و دانلود شبانه و بازي هاي سنگين بدون کوچکترين مشکلي دره کار مي کنه و اگر ببينيش نمي توني بفهمي اينو يکساله خريدم
اما همين Asus serie n مي دونستي خيلي ها از تاچ پدش زياد استفاده نمي کنن چون خيلي گزارش شده که رنگش از بين مي ره و خيلي هم مزخرفه ؟؟
برو عکساي مدل هاي سري 7000 رو ببين دقيق مثل مک بوک 2012 طراحي شده و پشتش انقدر زيبا که آدم حال مي کنه فقط نگاش کنه ...
دوست دارم بري بگردي بياي همين جا بگي يه نوت بوک پيدا کردم بالاتر از Dv6 7000 ...
سري 7000 که Ivy Bridge هست مصرف 20 درصد کمتر و باطري 20 بيشتر شارژ نگ همي داره ..
6770m از 555 انويديا قوي تره از 540 که ديگه هيچي ...
سري 7000 Back-lit داره سري 6000 نداره ولي به جاش نور دور تاچ پد روشن مي شه که خيلي زيباس ...
اين سري 7000 هم گفتن 2 ماه هست معرفي شده و يک ماهه تو بازاره ولي هنوز نيومده ...
فقط صبر کن تا 7000 بياد وگرنه اگر خريدي نياي اينجا بگي پشيمونم چرا اچ پي نخريديما ...
ضمنا گرافيک اچ پي 650 انويدا هست که دقيقا مک بوک 2010 که قيمتش از 2199 دلار شروع مي شه همين گرافيک رو داره ...
نکته ديگه واسه اطلاع همه اين که مدل هاي سري 7000 32 گيگ کش Mssd دارن که فقط براي درايو C اعمال مي شه و سرعت بوت ويندوز و اجراي برنامه ها رو وحشتناک بالا برده ....
arashlolos
14-06-2012, 20:24
پست من رو گذاشتین بعد برداشتین ؟
متوجه منظورتون نشدم
یه سوال:
ATI Radeon HD 6490M بالاتر از gt540 هست؟
اولی تو 45320 اچ پی و دومی تو لنو هستش.
با شما نبودم ...
یه پست خیلی طولانی گذاشتم تایید کردن بعد ورش داشتن ....
540 تو Class 2 اما 6490 تو Class 3 ...
این همه دلیل نمیشه لنوو بهتر باشه به دلیل این که ممکن نوع سری های هر دو باهم فرق داشته باشه ...
رفتي مزخرفات دو تا شوت بي سواد رو کپي کردي که کمي تشکيک درست بشه در مورد اچ پي اونم در مورد مدل هاي هيولا سري 6000 ...
مي دوني بخش ماشين ها و سيستم هاي شخصي اچ پي تحت مديريت تاد بردلي يکي از ابر مردهاي صنعت IT اداره مي شه ؟؟
اچ پي نه مال منه و نه وکيلشم و نه شهام دارش اما يه چيز رو خوب بدون که تو نوت بوک نمي توني بالاتر از Apple و hp گير بياري اين يه چيز اثبات شده س ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمقا در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دثقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
سري 7000 Back-lit داره سري 6000 نداره ولي به جاش نور دور تاچ پد روشن مي شه که خيلي زيباس ...
ضمنا گرافيک اچ پي 650 انويدا هست که دقيقا مک بوک 2010 که قيمتش از 2199 دلار شروع مي شه همين گرافيک رو داره ...
من زماني خودم dv6 خريدم طوري بود که بدترين توصيفات رو امثال همين احمقا در مورد اچ پي مي زدن تو همين سايتا دثقيقا پارسال همين موقع اما رفتم به يه فروشگاه توپ و صددرصد اچ پي رو خريدم چون آدمي نيستم که به حرف 4تا اوسکول تکيه کنم و
نظرم رو تغيير بدم ...
مجبور شدم پستم رو تکه تکه کنم ...
نظرم رو تغيير بدم ...
نظرم رو تغيير بدم ...
arashlolos
14-06-2012, 21:44
بابا جان حالا که اینقد تعریف میکنی از اچ پی بگو ببینم من که نمیتونم تموم وقتو فکرمو بزارم واسه بازار و اومدن فلان لپ تاپ یا فلان تکنولوزی!
امروز موقع قیمت زدن یکی به شدت اچ پی 4530 با سی پی یو ci7 و رم 8 و گرافیک 6790(آخرش یادمه 90 بود) و کش 6 احتمالا و حسگر انگشت و یو اس بی 3 و بقیشم دیگه خودت میدونی بهم پیشنهاد داد به قیمت 1500 تومان.
همینو بخرم؟
فقط اینهکه گرافیکش ddr5 نیست بده.
یعنی همینو بخرم.واقعا 1500بیشتر نمیتونم بدم
چی ؟:18:
4530s با پردازنده i5 و گرافیک 6490 و 4 گیگ رم و 640 گیگ هارد آخرش 1100 هست کی گفته 1500 ؟؟
با 1500 می تونی یه پاویلیون بخری نه Probook که به درد کارهای گرافیکی نمی خوره ...
نهایت سقف قیمتتو بگو بگم چی بخر اما اگه می تونی صبر کن واست ...
ولی باید صبر کنیا واقعا ...
این کافیگ هم که گفتی اصلا وجود خارجی نداره و کاملا جعلی هست ....
حتما i7 که نمی خوای ؟
چون کارت با i5 هم راه میوفته
arashlolos
14-06-2012, 22:30
چی ؟:18:
4530s با پردازنده i5 و گرافیک 6490 و 4 گیگ رم و 640 گیگ هارد آخرش 1100 هست کی گفته 1500 ؟؟
با 1500 می تونی یه پاویلیون بخری نه Probook که به درد کارهای گرافیکی نمی خوره ...
نهایت سقف قیمتتو بگو بگم چی بخر اما اگه می تونی صبر کن واست ...
ولی باید صبر کنیا واقعا ...
این کافیگ هم که گفتی اصلا وجود خارجی نداره و کاملا جعلی هست ....
عجبااااااااااا
دوباره پستمو ببین.
گفتم ci7 نه ci5
پستمو دوباره نگاه کن.
بعدش حسگر انگشت داره.
و همه چیشم بالاست.رم 8 گفتماااااااااا.هاردم 750.کش 6
تازه اونی که شما گفتین قیمتش 1160000 هست.
نهایت بودجم که واسه لنو گذاشتم همون 1600000 هستش.فقط به خاطر لنو.یا ایسوز k53 یا سری N
arashlolos
14-06-2012, 22:32
حتما i7 که نمی خوای ؟
چون کارت با i5 هم راه میوفته
آره راه میوفته.تازه برای مصرف باتریشم برام بهتره.
ولی تفاوتش همش 200 تومنه.و اینکه پشت ال سی دی Z570 CI7 خیلی قشنگتر از CI5 هستش.
راستی از اچ پی سری 6 به خاطر اون طرح های هنری پشت ال سی دی خوشم نمیاد
می دونم گفتی i7 کور که نیستم اما این مدل که تو گفتی Custom شدس و خوب نیست ...
به دلیل این که رم و هارد رو خودشون ارتقا دادن و گرافیک هم 6490 هست ...
دارم بهترین انتخاب رو برات انجام می دم با 1600 یه هیولا می تونی بخری ..
چه طرح هنری اچ پی مدل های رو خیلی ساده و شیم کی زنه دیگه مثل قبل شلوغ نمی کنه ....
ببین بهترین مدل رای تو 6170se هست واقعا تو تمام مدل ها بهترین با گرافیک 6770m ...
خیلی مدل های دیگه هست اما گرافیک هاشون ضعیف تر از 6770 هست و برای تو که کار گرافیکی می کنی مناسب نیست ...
نباید زیر 6770 باشه
یه مدل هم هست که گرافیکش 7690m TX هست اما قیمتش 1760 هست که به بودجه تو نمی خوره ....
6170 i7 هست ....
اما بهتره تو i5 بگیری که بهت میگم ...
arashlolos
14-06-2012, 22:44
می دونم گفتی i7 کور که نیستم اما این مدل که تو گفتی Custom شدس و خوب نیست ...
به دلیل این که رم و هارد رو خودشون ارتقا دادن و گرافیک هم 6490 هست ...
دارم بهترین انتخاب رو برات انجام می دم با 1600 یه هیولا می تونی بخری ..
چه طرح هنری اچ پی مدل های رو خیلی ساده و شیم کی زنه دیگه مثل قبل شلوغ نمی کنه ....
خداییش پست قبلی خودتو بخون.هرکی بود فکر میکرد خوب پستمو ندیدی!
پس حالا که خودشون دسکاریش کردند دیگه بیخیالش شدم.
خط اخرو که اصلا نفهمیدم.
حالا اون هیولا چی هست؟بگو مدلشو
گفتم دیگه 6170se ...
پردازنده i7 شش مگ کش
رم 4
هارد 500
گرافیک 6770m...
ببین مدل های دیگه هست با ii5 اما گرافیکش به 6770 نمی رشه یا 6490 یا 6755 یا 7490 ...
همشون از 6770 ضعیفترن ....
یعنی یه طوری شده اگه بخوای i5 بگیری باید گرافیک ضعیف تری هم داشته باشی ....
مثل سری اول 6000 نیست که تمام گرافیکاشون 6770 بود مثل 6070 6080 6090 6050....
متوجه شدی ....باید حتما گرافیکت 6770 باشه وگرنه کارت با مشکل مواجه می شه تا حدودی ...
اچ پی هم یه کار کرده تا گافیک 6770 انتخاب می کنی قیمت می ره تو سقف ....
دیگه مثل اون موقعی نیست که من خریدم ....
اگر هم رفتی بازار بگرد دنبال پردازنده i5 و گرافیک 6770m ...
بگو کانفیگش مثل 6050 باشه که سری اول اومده بود و من الان دارم باهاش تایپ می کنم ...
قیمتش 1600 بهترین انتخابه چیز دیگه ای بگیری گرافیکش کمتره ...
این دو گیگ اختصاصی داره ...
مگر این که بری بازار بتونی 6050 یا از مدل های سری اول 6000 گیر بیاری که کاملا بعیده و همشون فروخته شدن
دوره Probbok رو هم خیط بکش چون به درد کاربری تو نمی خوره و مثل Pavilion dv6 شیک نیست ...
مدل های بهتری گیر آوردم صبر کن
یا اینو بخر 6c50
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.91 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 2.9 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
یا 6c01
پردازنده:AMD A6-3430MX APU Quad Core 1.7 GHz - Cache 4 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6c50 خیلی عالیه گرافیکش از 6770m قوی تره و قیمت 1560 ...
بهترینه واست ...
اون یکی پردازندش Amd و به اینتل نمی رسه ...
حتما 6c50 رو بخر ...
هم خیلی جدیده و هم گرافیکش ساخت 2012 و سری 7000 amd هست ...
کسی نمی تونه تو خریدش شک کنه ....
از 6770 هم دو سه رده بالاتره و تو BattleField 3 فریم بیشتری داده طبق بنچمارکها ...
بخرش این انتخاب آخرته ....
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم،6080 دارم.قبلا وقتی صدا رو کم یا زیاد میکردم یا خاموشش میکردم علامت صدا روی مانیتور میومد و وقتی روشنایی مانبتور رو تنظیم میکردم علامت خورشید میومد .اما الا دیگه هیچکدوم نمیاد.
کم و زیاد میشه ها ،فقط علامتشون نمیاد.
راهنمایی کنید
باید برنامه on screen display رو نصب کنی ...
چک کن ببین نصب هست یا نه ....
اگه نه این لینکش ....
اقا دستت درد نکنه درست شد.
توی استارت اپ تیکش رو برداشته بودم
یک سوال دیگه .
فینگر پرینت من توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه جدیدا.اما توی گوگل کروم کار میکنه.
میشه راهنمایی کنید
می خوای وارد سایت بشی قبول نمی کنه ؟
یکبار ریست کن ....
نه عزیزم اصلا نمیاد که بخواد قبول کنه یا نکنه.مثل این میمونه که اصلا فینگر پیرینت وجود نداره.البته فقط تو اینترنت اکسپلورر
تو ie می خوای باهاش چیکار کنی ؟
واسه یوزر و پس سایت می خوای ؟؟
چجوری اینترنت اکسپلورر رو ریست کنم؟
من اپدیت کردم و از 8 به 9 ارتقاع پیدا کرده
وارد ایمیل که میشدم قبلا فینگر پرینت میومد و با یک اثر انگشت راهت وارد میشدم،اما حالا نمیاد و باید یک بار کلیک کنم روی یوزر و بعدش مثل کامپیوتر های معمولی وارد یشم
برای email,gmail,facbook,
من فکر کنم بهترین انتخاب 6c45 هست که فکر می کنم تو سریهای جدید تنها لپتاپی همست با cpu i5 و gpu 7690 .قیمت دقیق ندارم.ولی فکر کنم نهایت 1400 باشه یا یه کم بالا پایین.من بودم همینو می گرفتم.چون i7 به درد کمتر کسی می خوره و فقط هزینه اضافیه
7690 ضعیف تر از 6770 هست و برای اجرای برنامه های مربوط به گرافیک نیاز به 6770 یا نهایتا 7690M XT هست ....
ashkan8819
15-06-2012, 12:57
با سلام كسي ميدون اين سري dv7 كي وارد ايران ميشه حدودن قيمتش چقدره و اين كه اردش صبر كردن داره
7690 ضعیف تر از 6770 هست و برای اجرای برنامه های مربوط به گرافیک نیاز به 6770 یا نهایتا 7690M XT هست ....بله.من منظورم همون 7690 xt هست.رو Hp های جدید همه 7690xt هستند.حد اقل من 7690 خالی ندیدم
ashkan8819
15-06-2012, 18:25
با سلام كسي ميدون اين سري dv7 كي وارد ايران ميشه حدودن قيمتش چقدره و اين كه اردش صبر كردن داره
كسي نيست جواب مارو بده
اگر منطور dv7 - 7000 هست که باید تا اواسط اردیبهشت وارد می شدن و وارد نشدنشون دلایل متعددی داره اما اگر دنبال dv7 - 6000 هستین که می تونین همین الان خرید کنین که فکر هم نمی کنم منظوزتون این باشه و همون اولی درست هست ...
پس منتظر باشین ....
ArashMiniStar
16-06-2012, 10:21
اگر منطور dv7 - 7000 هست که باید تا اواسط اردیبهشت وارد می شدن و وارد نشدنشون دلایل متعددی داره اما اگر دنبال dv7 - 6000 هستین که می تونین همین الان خرید کنین که فکر هم نمی کنم منظوزتون این باشه و همون اولی درست هست ...
پس منتظر باشین ....
نمیدونید کی میاد؟
ArashMiniStar
16-06-2012, 10:36
7690 ضعیف تر از 6770 هست و برای اجرای برنامه های مربوط به گرافیک نیاز به 6770 یا نهایتا 7690M XT هست ....
ضعیف تر هست!!!!!!!؟ به چه دلیل؟
ArashMiniStar
16-06-2012, 10:39
حتما 6c50 رو بخر ...
هم خیلی جدیده و هم گرافیکش ساخت 2012 و سری 7000 amd هست ...
کسی نمی تونه تو خریدش شک کنه ....
از 6770 هم دو سه رده بالاتره و تو BattleField 3 فریم بیشتری داده طبق بنچمارکها ...
بخرش این انتخاب آخرته ....
عزیز منم میخوام همین لپ تاپ رو بگیرم! مشکل خاصی نداره یا نشنیدین؟؟
برای بازی تا چه حد خوبه؟(برای بازی نمیخوام بگیرم.گاهی خواستم بازی کنم میگم.)
نمیدونید کی میاد؟
من فکر کنم 15 تیر میاد
خب ضعیفتره چون ضعیفتره دیگه!
در ضمن 7690 از 6770 ضعیفتره.نه 7690xt.مال hp 7690xt هست
فقط یه جمله بگم به کسانی که قصد دارن نوت بوک بخرن اونم این که اگه عجله ندارین منتظر بمونین مدل های جدید سری 7000 وارد بشه واقعا خیلی شیک و با کلاس هست به خصوص از پشت که دیگه انفجاره خوشگلیه ...
برین مک بوک های 2012 که اپل چند روز پیش معرفی کرد رو پشتشو ببینین چقدر فوق العاده س اچ پی سری 7000 هم همون جوری هست ....
واقعا از لحاظ دیزاین خیلی بهتر از سری 6000 هست با این که خود 6000 واقعا عالی هست ....
لبه هاش از فلز کروم ساخته شده و Screen فوق العاده باریک هم داره تازه وزنش با این 650 انویدیا داره 2.4 هست که واقعا عالیه واسه یه نوت بوک مالتی مدیا ....
نکته جالب این که اگر همین الان یه نوت بوک سری 6000 بخرین با یه کانفیک مشخص مثلا 900 دلار مدل های جدید با همین کانفیگ به لحاظ سطح 900 دلار هست ...
ArashMiniStar
16-06-2012, 21:35
عزیزان این 6c50 مشکل کارت گرافیک نداره؟ تو نت سرچ کنین خیلی سایت ها و فروم ها رو در این مورد میبینین
ArashMiniStar
16-06-2012, 21:36
فقط یه جمله بگم به کسانی که قصد دارن نوت بوک بخرن اونم این که اگه عجله ندارین منتظر بمونین مدل های جدید سری 7000 وارد بشه واقعا خیلی شیک و با کلاس هست به خصوص از پشت که دیگه انفجاره خوشگلیه ...
برین مک بوک های 2012 که اپل چند روز پیش معرفی کرد رو پشتشو ببینین چقدر فوق العاده س اچ پی سری 7000 هم همون جوری هست ....
واقعا از لحاظ دیزاین خیلی بهتر از سری 6000 هست با این که خود 6000 واقعا عالی هست ....
لبه هاش از فلز کروم ساخته شده و Screen فوق العاده باریک هم داره تازه وزنش با این 650 انویدیا داره 2.4 هست که واقعا عالیه واسه یه نوت بوک مالتی مدیا ....
نکته جالب این که اگر همین الان یه نوت بوک سری 6000 بخرین با یه کانفیک مشخص مثلا 900 دلار مدل های جدید با همین کانفیگ به لحاظ سطح 900 دلار هست ...
عزیز کی قراره بیاد!؟ قیمتاش اولی که بیاد گرون تر نیست؟
ArashMiniStar
16-06-2012, 21:46
عزیز من امروز یک جا که قیمت گرفتم گفت با گرافیک 1 گیگ 1570 تومان!! در صورتی که 2 گیگ هست!
ازش پرسیدم ATI 7690 هست گفت آره! حالا این قضیش چی هست؟
ممنون
عزیزان این 6c50 مشکل کارت گرافیک نداره؟ تو نت سرچ کنین خیلی سایت ها و فروم ها رو در این مورد میبینین
خیلی واضحه که نداره برای چی باید مشکل داشته باشه تازه بسیار بهتر هست نسبت 6770M...
کجا گفته شده مشکل داره ؟
عزیز کی قراره بیاد!؟ قیمتاش اولی که بیاد گرون تر نیست؟
ببینید گرون تر هست اما نه این که اختلاف زیاد باشه به هر حال باید این طوری باشه ....
ضمنا اگر قیمت های سری اول 6000 رو داشته باشین می تونین تشخیص بدین اچ پی تغییر جدی تو نحوه قیمت گذاری اعمال کرده ...
و با کوچکترین تغییر کانفیک قیمت هم تغییر جدی می کنه در صورتی قبلا اصلا این طوری نبود ...
مثلا همه مدل های سری اول 6000 گرافیک 6770 داشتن و فقط قیمت به دلیل پردازنده تغییر جدی میکرد نه هارد و رم و گرافیک اما الان می بینین اچ پی روی هر مدل گرافیک قوی نمی زاره و خیلی از مدل های شاخ حتی گرافیک
6490 دارن که واقعا خیلی جای تعجب داره این کار ....
ضمنا نکته جالب این که اچ پی با به روز کردن مدل های حدید سری قبل رو هنوز تو سایت خودش برای فروش نگه داشته و این یعنی خیلی ها به دلیل گرون تر بودن مدل های 2012 هنوز مدل های 2011 رو می خرن ....
آخرش این که سیاست فروش و قیمت گذاری خیلی تغییر کرده نسبت به 2011....
ببینید ممکن هست فروشنده اطلاعات درستی از کانفیک نداشته که کاملا این مساله قابل انتظار هست و یا این کانفیگ Customize بوده که خریدش درست نیست ...
احتمال این که حدس اول درست باشه بالا هست ....
6c50
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096
ArashMiniStar
16-06-2012, 22:12
خیلی واضحه که نداره برای چی باید مشکل داشته باشه تازه بسیار بهتر هست نسبت 6770M...
کجا گفته شده مشکل داره ؟
تنها یک نمونه و هزاران نمونه دیگر ::37:
ArashMiniStar
16-06-2012, 22:13
ببینید ممکن هست فروشنده اطلاعات درستی از کانفیک نداشته که کاملا این مساله قابل انتظار هست و یا این کانفیگ Customize بوده که خریدش درست نیست ...
احتمال این که حدس اول درست باشه بالا هست ....
6c50
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096
من خیلی جاها خوندم دور هارد 5400 هست نه 7200!! حالا چطوری میشه وقتی لپ تاپ رو میخریم مطمئن بشیم؟
ببینید دوست عزیز اگر فکر می کنین که یک شرکت بسیار بزرگی مثل AMD چیپ رو ساخته که بعد از کانفیک کردن روی بزرگترین سازنده نوت بوک - پی سی متوجه مشکل اون شده باید بهتون بگم تصور خیلی احمقانه ای هست ...
غیر ممکن هست چنین اتفاقی ....
این مشکل به عدم سازگاری گرافیک با سایر قطعات برمی گرده که به محض خرید باید Bios رو آپدیت کنین نه این خود چیپ مشکل داشته باشه ....
ضمنا تو مدل های اولیه سری 6100 یک مشکلی بود که خیلی نمی تونستن گرافیک رو Switch کنن که دقیقا حرف شما رو می زدن که با آپدیت Bios این مشکل حل شد ....
پس به هیچ عنوان نگران مشکل سخت افزاری نباشین چون واقعا این طوور نیست و مشکل کاملا نرم افزاری هست ...
منم همین الان یک مشکل دارم که وقتی BattleField 3 آنلاین می زنم بعد از چند دقیقه همه چی Freeze می شه اونم فقط در این بازی نه بازی دیگه اما من این مشکل رو به سخت افار نسبت نمی دم چون می دونم نرم افزاری هست .
و بعضی نرم افزار ها اختلال دارن با بعضی بازی ها ....
با برنامه Hard Disk Sentinel می تونین تو قسمت Information مشخصات هارد رو ببینین ....
دور هارد رو تو قسمت Rotation Speed نشون می ده ...
BENCHMARK
23-06-2012, 09:49
سلام دوستان
این KINGSTONE LOCK کنار ورودی DC لپتاپ برا چیه؟
بعد دکمه های کیبرد این سری رو میشه بدون باز کردن لپتاپ در اورد تا زیرشونو تمیز کرد؟
ممنون
salar_aziz
24-06-2012, 12:04
سلام دوستان
چند روز پیش یه ارور صفحه آبی اومد روی صفحه حین کار با لپتاپ که یهو صفحه آبی شد و صدای آهنگ لپتاپ تبدیل شد به بوق ممتد و فقط میتونستم کلید پاور رو بزنم که خاموش بشه سیستم
حالا هم امروز دوباره این ارور دیده شد و بلای قبلی اومد سرم ولی بعد از روشن کردن دوباره توی هر دو دفعه هیچ مشکلی پیش نیومده بود واسه لپ تاپ و الانم دارم باهاش مینویسم خدمتتون و این ارورها مثل صفحه آبی قبلا نبود که مجبور شدم هارد عوض کنم و ویندوز نمیومد بالا
میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه؟نگران شدم و خیلی تابلویه آخه وسط کار همه چی بپره و دوباره روشن کنی!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
عکسش هم در زیر گذاشتم که راهنمایی کنید
آآآآ،یهو الان هم یه علامت اومد روصفحه که روی بیتس آدیو خط کشیده بود و صدای اسپیکر خیلی زیر شد و صداش کم شد انگار ی بلندگو داره اونم از توی سیستم صدا میده!!(علامتش با وقتی صداروmute میکردم فرق میکنه)
خیلی نگرانم
کمک کنید لطفا
کسی نیست نگرانی منو برطرف کنه؟
من سرم شلوغه منتظر باش کمکت می کنم ...
behnamrex
26-06-2012, 01:00
سلام . من 1 لپ تاپ hp6090 دارم - اول ویندوز 7 به کارت گرافیکش نمره 6.9 میدا اما الان نمره کارت گرافیکم شده 4.1 هر کاری هم میکنم بیشتر نمیشه . چی کار کنم . تو رو خدا یکی کمکم کنه !!!!!!!!:37:
یعنی کارت گرافیکم خراب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست نگرانی منو برطرف کنه؟
خب شما یه ویندوز عوض کن به جای این همه نگرانی!مال منم اوایل این صفحه چند باری اومد.ولی مربوط به یه نرم افزار بود.یعنی فقط وقتی اون نرم افزار رو ران می کردم بعد یک دقیقه صفحه آبی میومد.این مورد ببشتر به خاطر این میاد کهرم کم میاره.ولی احتمالا دلایل دیگه ای هم داره.بایوس رو هم آپدیت کنی بهتره یا حد اقل اگه تنظیماتش زو دست زدی به حالت دیفالت برگردون.اگه مشکل سخت افزاری نباشه حل می شه.می گم شما چی کار می کنی با این لپتاپ بی چاره!:دی
سلام . من 1 لپ تاپ hp6090 دارم - اول ویندوز 7 به کارت گرافیکش نمره 6.9 میدا اما الان نمره کارت گرافیکم شده 4.1 هر کاری هم میکنم بیشتر نمیشه . چی کار کنم . تو رو خدا یکی کمکم کنه !!!!!!!!:37:
یعنی کارت گرافیکم خراب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب معلومه چرا این نمره رو می ده.چون گرافیک رو اینتله.گرافیک رو سویچ کن رو amd.نمره ویندوز که به مرور زمان کمتر نمی شه!
behnamrex
26-06-2012, 11:59
من ام از همین تعجب کردم . به گرافیک اینتل نمره 5.7 میده اما وقتی سووچ میکنم به amd نمره ش میشه 4.1 یعنی . اصلا امکان نداره کارتم خراب شده باشه ؟
خب شما تنظیمات gpu رو تغییر ندادین؟منظورم از catalys ه.اگه دست کاری کردید دیفالتش کنید شاید درست شه
salar_aziz
26-06-2012, 15:15
خب شما یه ویندوز عوض کن به جای این همه نگرانی!مال منم اوایل این صفحه چند باری اومد.ولی مربوط به یه نرم افزار بود.یعنی فقط وقتی اون نرم افزار رو ران می کردم بعد یک دقیقه صفحه آبی میومد.این مورد ببشتر به خاطر این میاد کهرم کم میاره.ولی احتمالا دلایل دیگه ای هم داره.بایوس رو هم آپدیت کنی بهتره یا حد اقل اگه تنظیماتش زو دست زدی به حالت دیفالت برگردون.اگه مشکل سخت افزاری نباشه حل می شه.می گم شما چی کار می کنی با این لپتاپ بی چاره!:دی
هیچی فقط اتوکد و مکس و اینترنت و فتوشاپ البته این روزها اصن با فتوشاپ و مکس کارندارم.اینقد لوس شده که میترسم یه بازی رو هم باهاش اجرا کنم
اگه بایوس آپدیت کنم مشکلی ایجاد نمیشه اگه زیاد وارد نباشم؟! چیکارباید بکنم واسه آپدیتش؟و چجوری برگردونم به دیفالت؟(از کجا بفهمم دیفالت نیست الان؟
ممنون
behnamrex
26-06-2012, 15:15
دیفالتش کردم اما درست نشد . کلا درایورش رو هم پاک کردم از اول زدم اما بازم درست نشد!!!
یکسالی هست که 6050 خریدم ولی الان چند روزی هست که hp probook 4530 دوستم دستم هست ، واقعا باید بگم که از ال سی دی 6050 کاملا ناامید شدم .
سوالم اینه که با اینکه هردو مربوط به یک شرکت هستند و سری 6 از سری probook پشرفته تر هست ، چرا باید ال سی دی سری 6 اینقدر افتضاح باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دمای سی پی یو 4530 حدود 25 هست در حالی که 6050 بین 50 تا 55 در نوسان هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ashkan8819
28-06-2012, 22:40
4530 كيفيت صفحه اش بهتره ؟
4530 كيفيت صفحه اش بهتره ؟
بله کاملا برتری داره
یکی از معایب ال سی دی سری 6 این است که وقتی زاویه ات نسبت به ال سی دی عوض میشه تصویر تیره میشه و باید همیشه روبروی ال سی دی نشست
ولی این عیب در 4530 وجود نداشت . شاید هم یکی از دلایلش محو بودن صفحه ال سی دی باشه
ashkan8819
29-06-2012, 16:47
جاي معتبر واسه خريد تو تهران ميشه معرفي كنيد به چه نكاتي بايد توجه بشه ممنون اگه جواب بديد
جاي معتبر واسه خريد تو تهران ميشه معرفي كنيد به چه نكاتي بايد توجه بشه ممنون اگه جواب بديد
پاساژ ایران تو ولی عصر. بهترین جا برا خرید قیمتاش خیلی خوبه - کلا همه چیه لپتاپو چک کن
ashkan8819
29-06-2012, 22:32
داخل جعله چي بايد باشه ؟
mohsenking
01-07-2012, 11:56
دوستان Wear Level باطریم شده 26% !!!!
حالا نمیتونم باطری رو خالی کنم که کالیبرش کنم میره روی 8% خاموش میشه !
Critical رو نمیشه از 7% کمتر کرد توی حالت شارژ هم نمیشه
چه کنم واسه کالیبره کردن
خب با همون 8 درصد کالیبره کن.کالیبره کردن به این چیزها نیست که.حالا یه درصد بالا پایین.بهتره پایین تر باشه.ولی اگه بود هم کالیبره می شه.چیزی نیست که نشه.وقتی خاموش شد 4-5 ساعت صبر کن.بعد شار÷ کن.می تونی بیشتر هم صبر کنی که خیالت راحت شه
mohsenking
01-07-2012, 20:21
خب با همون 8 درصد کالیبره کن.کالیبره کردن به این چیزها نیست که.حالا یه درصد بالا پایین.بهتره پایین تر باشه.ولی اگه بود هم کالیبره می شه.چیزی نیست که نشه.وقتی خاموش شد 4-5 ساعت صبر کن.بعد شار÷ کن.می تونی بیشتر هم صبر کنی که خیالت راحت شه
خوب یعنی بعد از 8% خاموش شد بزنم 5 ساعت بعد بزنم تو شارژ ؟!
پس این قضیه که میگن مثلا تا 4% استفاده بشه بعدش Hibernate بشه تا 5 ساعت چیه ؟یعنی این Hibernate الکیه ؟؟؟
mohsenking
02-07-2012, 11:16
دوستان من تنظیمات رو روی هایبرنیت میزارم ولی وقتی به 8% میرسه یکم میره توی هایبرنیت انگار ولی زود خاموش میشه !!
چه کنم ؟
دوستان من تنظیمات رو روی هایبرنیت میزارم ولی وقتی به 8% میرسه یکم میره توی هایبرنیت انگار ولی زود خاموش میشه !!
چه کنم ؟
ببین شما رو یه درصدی باید بذارید که مطمئن باشی hybernate می شه.مثلا اگه بذاری رو 3 درصد و رو 8 درصد خاموش شه دیگه رو هایبرنیت نرفته.اون 8 درصد هم احتمالا برمی گرده به فرسودگی باطری که خطا داره.یعنی بازری تموم شده و خاموش شده.گه فکر می کنی رو 8 درصد باطری به علت خالی شدن خاموش می شه در صد هایبرنیت رو زیاد کن.مثلا بذار 10 درصد.ولی بیشتر بذار رو هایبرنیت بمونه.مثلا شب یه جور تنظیم کن که کارت تموم شد خاموش شه و صبح بزن به شار÷اینکه رو هایبرنیت باشه یعنی باطری کم کم خالی می شه.اگه خود باطری خالی شه و یهو خاموش شه هم واسه باطریهای لیتیومی خیلی ضرر داره هم دیگه هایبرنیت نشده.البته هنوز مطمئن نیستم تو حالت هایبرنیت هم باطری دی شار÷ می شه یا نه.چون یه جورایی مثل شات دان هست.برعکس sleep.شاید هم می گن بذارید رو هایبرنیت واسه اینکه باطری کاملا دی شار÷ نشه
mohsenking
03-07-2012, 20:52
ببین شما رو یه درصدی باید بذارید که مطمئن باشی hybernate می شه.مثلا اگه بذاری رو 3 درصد و رو 8 درصد خاموش شه دیگه رو هایبرنیت نرفته.اون 8 درصد هم احتمالا برمی گرده به فرسودگی باطری که خطا داره.یعنی بازری تموم شده و خاموش شده.گه فکر می کنی رو 8 درصد باطری به علت خالی شدن خاموش می شه در صد هایبرنیت رو زیاد کن.مثلا بذار 10 درصد.ولی بیشتر بذار رو هایبرنیت بمونه.مثلا شب یه جور تنظیم کن که کارت تموم شد خاموش شه و صبح بزن به شار÷اینکه رو هایبرنیت باشه یعنی باطری کم کم خالی می شه.اگه خود باطری خالی شه و یهو خاموش شه هم واسه باطریهای لیتیومی خیلی ضرر داره هم دیگه هایبرنیت نشده.البته هنوز مطمئن نیستم تو حالت هایبرنیت هم باطری دی شار÷ می شه یا نه.چون یه جورایی مثل شات دان هست.برعکس sleep.شاید هم می گن بذارید رو هایبرنیت واسه اینکه باطری کاملا دی شار÷ نشه
به هر زوری بود بردمش روی هایبرنت روی 9%
صبح پاشدم ذیذم هنوز روی هایبرنت هست
روشنش کردم کار کردم یکم باز رفت روی هایبرنیت هی روشن کردمو رفت تا رسید به 3% بعد دیگه دست نزدم تا 5 ساعت بازم روی هایبرنیت بود یکم کار کردم خاموش شد یهو بعد 2 ساعت زدم توی شارژ دوباره یه ساعت روشن نکردم حالا دیدم Wear Level شده 13% قبلا 27% بود
خوشحال شدم ولی الان زود شارژش تموم میشه !رفته روی اعصابم(زودتر از قبل که خوب بود شارژ خالی میکنه!)
خب شما روی هایبرنیت می ذاری دیگه نباید دوباره باهاش کارکنی که خاموش شه.بزار چند ساعت بمونه و بعد در حالت خاموش شار÷ کن دیگه.باطری حساسه باهاش بد تا کنی خراب م شه خب!اگه 13درصد شده لابد کالیبره شده.ولی سعی کن کالیبره کردن رو درست انجام بدی.همونطور که همه و کمپانی گفتند.بعد شما از کجا فهمیدی صبح روی هابرنیت بوده؟مگه هایبرنیت دستگاه رو خاموش نمی کنه؟!هایبرنیت می کنی سیستم انگار شات دان شده دیگه
mohsenking
04-07-2012, 14:10
خب شما روی هایبرنیت می ذاری دیگه نباید دوباره باهاش کارکنی که خاموش شه.بزار چند ساعت بمونه و بعد در حالت خاموش شار÷ کن دیگه.باطری حساسه باهاش بد تا کنی خراب م شه خب!اگه 13درصد شده لابد کالیبره شده.ولی سعی کن کالیبره کردن رو درست انجام بدی.همونطور که همه و کمپانی گفتند.بعد شما از کجا فهمیدی صبح روی هابرنیت بوده؟مگه هایبرنیت دستگاه رو خاموش نمی کنه؟!هایبرنیت می کنی سیستم انگار شات دان شده دیگه
از اونجایی معلومه که چراغ پاور دستگاه و یه چراغ دیگه که سمت چپ دستگاه هست چشکک میزنه !
یه برنامه نصب کردم به اسم Bitcal البته نصبی نیست روش کلیل میکنی فعال میشه مثل Portable که یه گزینه به اسم Fast Discharge داره فکنم اون فعال بود که زود خالی میکرد
حالا برنامه رو که باز میکنم پیش فرضش روی Fast Discharge هست میزارم روی Slow Discharge و میبندم دوباره که بازش میکنم میرهر روی Fast Discharge
یه وین میخوام عوض کنم ،کلا دلک دیگه با این وین نیست
با سلام به دوستان.
من یک سوالی داشتم .
میخواستم بدونم اگه از خارج لپ تاپ بیارم با خودم چند تا میشه اورد و چقدر گمرگی میگیرن؟
میخوام برم تایلند
خب چراغ پاور برای چی روشنه؟مگه کابل رو در نمیارین موقع discharge?!من تا اونجا که یادمه وقتی هایبرنیت می کنی سیستم یه جورایی شات دان می شه اگه اشتباه نکنم.الان حسش نیست تست کنم.چون رو دانلوده!به هر حال مراحل رو طبیعی پیش برو.با برنامه هم دیسشار÷ نکن.حتی بازی هم نکن با باطری.دوساعت کار کن خاموش می شه دیگه!
mohsenking
09-07-2012, 16:20
خب چراغ پاور برای چی روشنه؟مگه کابل رو در نمیارین موقع discharge?!من تا اونجا که یادمه وقتی هایبرنیت می کنی سیستم یه جورایی شات دان می شه اگه اشتباه نکنم.الان حسش نیست تست کنم.چون رو دانلوده!به هر حال مراحل رو طبیعی پیش برو.با برنامه هم دیسشار÷ نکن.حتی بازی هم نکن با باطری.دوساعت کار کن خاموش می شه دیگه!
بابا هایبرنیت با خاموش فرق داره
وقتی میره روی هایبرنیت چراغ پاور روشن نمیمونه چشمک میزنه
شما موندم چطوری هایبرنیت میکنی !!
mohsenking
09-07-2012, 16:30
mohsenking
09-07-2012, 16:36
دوستان من وین عوض کردم و خواستم باطری رو کالیبره کنم
هرکاری کردم Critical Battery پایین تر از 8% نرفت
برای پایین اوردن Critical Battery لپ تاب رو زدم توی شارژ و Critical Battery رو اوردم روی 3% وتنظیمات رو Save کردم ولی بازم رو 8% خاموش میشه و نمیشه ازش استفاده کرد تا مثلا 3% که سیو کردم
چیکار کنم که تا32% بره و بتونم کالیبره کنم؟
mohsenking
09-07-2012, 16:48
خب برای ای 3 درصد نمی شه که به باطری اسیب نزنه.برای چی رو 3 درصد بره اخه.باطری به فنا می ره خب.مال منم کمتر از 5 درصد نمی شه.می دونم هایبرنیت با شات دان فرق داره.منم یه بار فقط هایبرنیت کردم.یادم نیست چراغ پاور چه جوری بود!ولی رو اسلیپ فن هم کار می کنه.ولی برای هایبرنیت تقریبا سیستم خاموش می شه و اطلاعات رم می ره روی هارد ذخیره می شه تا دفعه بعد که سیستم بالا بیاد برنامه هایی که باز بودن دوباره از همونجا شروع بشن.شما یه شب تا صبح بدار از هر درصدی که می تونی هایبرنیت کنی هایبرنیت شه و بعد کالیبره کن دیگه.فکر کنم کردی این کار رو یه بار.مدت زمان بیشتری صبر کن ببین خاموش می شه سیستم یا نه
mohsenking
09-07-2012, 23:35
خب برای ای 3 درصد نمی شه که به باطری اسیب نزنه.برای چی رو 3 درصد بره اخه.باطری به فنا می ره خب.مال منم کمتر از 5 درصد نمی شه.می دونم هایبرنیت با شات دان فرق داره.منم یه بار فقط هایبرنیت کردم.یادم نیست چراغ پاور چه جوری بود!ولی رو اسلیپ فن هم کار می کنه.ولی برای هایبرنیت تقریبا سیستم خاموش می شه و اطلاعات رم می ره روی هارد ذخیره می شه تا دفعه بعد که سیستم بالا بیاد برنامه هایی که باز بودن دوباره از همونجا شروع بشن.شما یه شب تا صبح بدار از هر درصدی که می تونی هایبرنیت کنی هایبرنیت شه و بعد کالیبره کن دیگه.فکر کنم کردی این کار رو یه بار.مدت زمان بیشتری صبر کن ببین خاموش می شه سیستم یا نه
توی سایتای خارجی و مرجع هم که نگاه کنی میگن واسه کالیبره کردن باید باطری کلا خالی بشه
که تا یه درصدی مثلا تا ۳ باهاش کار کنی بقیش با هایبرنیت خالی شه
مال من روی ۸درصد خاموش میشه
وقتی هم روی مثلا ۱۰ درصد یا ۹ درصد خودم میبرم روی هایبرنیت یکم که میگذره خاموش میشه
من فقط میخوام بدونم چطوری میتونم تا ۳درصد از باطری استفاده کنم،نگران خراب شدنش نباشید اگه میتونین راهنمایی کنین
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اره.حرف شما درسته.ولی تا اونجا که من می دونم نمی تونید باطری رو به 3 درصد ببرید.چون ویندوز این اجازه رو نمی ده.مال من هم کمتر از 5 نمی شه و دلیلش همون decharge کامل نشدنه.اگه رو 10 درصد هم می ذارید رو هایبر و بعد خاموش می شه شاید باطریتون مشکل داره.فکر نمی کنم راهی باشه که به زور درصد رو بذارید رو 3!.اگه باز دوستان طرفندی می دونن بگن.من که چیزی به ذهنم نمی رسه.تو همون فرومهای خارجی سوال کنید یا تو خود سایت Hp فکر کنم زودتر به نتیجه برسید
mohsenking
10-07-2012, 22:39
توی سایت HP یه چیزایی گفته اونم انجام دادم نشد
الان Wear Level شده 27%
شما چطوری میبری تا 5% تا اونجا هم ببرم بسه
من کار خاصی نمی کنم.از تنظیمات پاور آپشن می برم.ولی به نظر من احتمالا یاطریتون مشکل پیدا کرده.شاید زیاد پر و خالیش کردین یا زیاد دشار÷ کامل کردین یا... .مسلما هر چی wear level بیشتر باشه و یا باطری گالیبره نباشه درصدی که مثلا لپتاپ نشون می ده واسه شار÷ باقی مونده با خطای بیشتری همراهه.من احتمال می دم اینکه رو 8 درصد یهو خاموش می شه به خاطر همینه.یعنی شاید این 8 درصد خطا هست و در واقع وقتی رو 8 درصد می ره درواقع رو صفر درصده.ولی باطری متر ویندوز چون خطا داره تشخیص نمی ده که این 8 در صد اشتباهه و وقتی هم که باطری شار÷ش تموم بشه سیستم مسلما خاموش می شه.البته من متخصص نیستم.اینها احتمالاتیه که به ذهنم می رسه.اخه عجیبه که دو تا سیستم تقریبا مشایه یکی تا 5 درصد کم می شه و یکی از 8 پایین تر نمیاد.من قبل از اینکه لینک سایت hp رو ببینم یه Plan جدید ساختم.ولی اون هم از 5 درصد پایین تر نمیاد.ولی safe mode رو تست نکردم.شما تست کردید با safe mode؟شاید از safe mode اون محدودیتهای Power option برقرار نباشه.جالب بود سایت hp اصلا نگفته بود که هایبرنیت کنید و اگه دشار÷ کامل بشه و سیستم شات دان شه کافیه
راستی مگه wear level شما چند روز پیش نیومد رو 13؟!یغنی او این چند روزه باز رفته رو 27؟!مال من الان 4.1 درصده که تا یه هفته پیش 3.1 بود
mohsenking
11-07-2012, 12:57
آره هفتع پیش اومد روی 13 ولی بعد که ویندوز عوض کردم رفت روی عمون 26
الان بخاطر Power Plan که قاطی کرده دیشب یه ویندوز دانلود کردم الان میخوام نصب کنم !!
بد رفته رو مخم این باطری
اگه یه 6090 دیگه بود باطری رو روی اون تست میکردم خوب میشد ولی نیست باید هی ور برم
شایدم یه بار کلا ریکاوری کنم که قبلش باشد هارد بگیرم بکاپ تهیه کنم آخه وبکمم هم کار نمیکنه ویندوز نمیشناستش !
Seller-R
24-07-2012, 23:50
دوستان لپ تاپ من 3 روز پیش یه هویی خاموش شد گفتم شاید از کارکرد زیاده مطمئنم بدون شک از دما نیست ، الان هم دوباره یه هویی خاموش شد به نظرتون مشکل خاصی داره ؟
ماله شما اینجوری نشده تا حالا ؟
ممنون میشم کسی اطلاعات داره بهم بده.
نه تا حالا نشده.موقع چه کاری خاموش می شه؟این دو دفعه با برنامه خاصی کار می کردی که خاموش شد؟
Seller-R
26-07-2012, 02:22
نه تا حالا نشده.موقع چه کاری خاموش می شه؟این دو دفعه با برنامه خاصی کار می کردی که خاموش شد؟
کار خاصی نبوده و گر نه ذکر می کردم.
باتری رو در آوردم که امتحان کنم شاید از باتری باشه احتمالا هم مال همونه ولی حالا یه بلو اسکرین دارم اینم جزئیاتش :
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 24
BCP1: 00000000000C08A5
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\072612-21730-01.dmp
C:\Users\SaEeD\AppData\Local\Temp\WER-108982-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
هارد رو تازه عوض کردم سخت افزار فکر کنم بدونه مشکل فقط همین یک بار بلو اسکرین اومد.
سرعت کامپیوتر هم عالی...
در واقع خاموش نمیشه فقط ریست میشه.
بدون باتری هم یک بار همینجور شد بایوس رو وقتی هارد رو چند روز پیش عوض کردم ، آپدیت کردم فکر کنم از بایوس بوده دوباره یک آپدیت زدم تا ببینیم چی پیش میاد.
از باطری که بعیده باشه.شاید با آپدیت بایوس درست شه.ولی معمولا این بلو اسکرین نرم افزاریه.هرچند سخت افزاری هم می تونه باشه.اگه می تونستی یه بار ویندوز عوض کنی به نظرم بهتر بود.با یه برنامه که پرفورمنس سخت افزار رو چک می کنه (یا گجتهای ویندوز 7 مثل all cpu meter)ببین رمت چند درصد کار می کنه.چون بعضی وقتها که رم کم بیاره این بلو اسکرین میاد.
من چند وقت پیش وقتی تو تنظیمات گرافیک می رفتم به محض وارد شدن به قسمت video در کنترل پنل AMD ـ یهو بلو اسکرین میومد.کلا گرافیک رو پاک کردم و دوباره ریختم که درست شد.یه بار هم با یه نرم افزار مشکل داشت(نرم افزار tor) که وقتی ران می کردم بلو اسکرین می داد
Seller-R
29-07-2012, 00:41
از باطری که بعیده باشه.شاید با آپدیت بایوس درست شه.ولی معمولا این بلو اسکرین نرم افزاریه.هرچند سخت افزاری هم می تونه باشه.اگه می تونستی یه بار ویندوز عوض کنی به نظرم بهتر بود.با یه برنامه که پرفورمنس سخت افزار رو چک می کنه (یا گجتهای ویندوز 7 مثل all cpu meter)ببین رمت چند درصد کار می کنه.چون بعضی وقتها که رم کم بیاره این بلو اسکرین میاد.
من چند وقت پیش وقتی تو تنظیمات گرافیک می رفتم به محض وارد شدن به قسمت video در کنترل پنل AMD ـ یهو بلو اسکرین میومد.کلا گرافیک رو پاک کردم و دوباره ریختم که درست شد.یه بار هم با یه نرم افزار مشکل داشت(نرم افزار tor) که وقتی ران می کردم بلو اسکرین می داد
به نظر منم نرم افزاریه چون قبل از عوض کردن هارد و حتی بعد از عوض کردنش هم مشکلی نداشتم یعنی من برای مشکل پارتیشن بندی هارد چندین بار ریکاوری کردم لپتاپ رو تا قلقش اومد دستم اما هیچوقت چنین مشکلی نداشت به نظر منم نرم افزاریه ، حالا یه ریکاوری دیگه میرم دیگه مطمئن میشم درست بشه.
چون توی استارت آپ تست سخت افزار سیستم زدم و همش پاس شد.
ممنون.
7 کلا زیاد بلو اسکرین می ده انگار.نگران نباش.به احتمال زیاد ریکاوری کنی درست می شه.راستی دو تا سوال:
1)وقتی ریکاوری می کنی آیا گزینه داره که فقط وینذوز رو نصب کنه و کاری به پارتیشن نداشته باشه؟تا حالا چند بار خواستم ریکاوری کنم.ولی ترسیدم کل هارد بپره
2)با چه برنامه ای پارتیشن بندی می کنی؟پارتیشن مجیک هر ور÷نیش رو نصب کردم انگار با 7 مشکل داشت.می خوام resize کنم درایوهام رو.اوایل یه بار کردم با یه نرم افزار کل هارد رو پروند!
Seller-R
29-07-2012, 14:44
7 کلا زیاد بلو اسکرین می ده انگار.نگران نباش.به احتمال زیاد ریکاوری کنی درست می شه.راستی دو تا سوال:
1)وقتی ریکاوری می کنی آیا گزینه داره که فقط وینذوز رو نصب کنه و کاری به پارتیشن نداشته باشه؟تا حالا چند بار خواستم ریکاوری کنم.ولی ترسیدم کل هارد بپره
2)با چه برنامه ای پارتیشن بندی می کنی؟پارتیشن مجیک هر ور÷نیش رو نصب کردم انگار با 7 مشکل داشت.می خوام resize کنم درایوهام رو.اوایل یه بار کردم با یه نرم افزار کل هارد رو پروند!
ببین کلا من کلی گشتم و حدود 5 یا 6 بار ریکاوری فول انجام دادم تا تونستم پارتیشن بندی رو درست کنم چون HP ها همشون 4 تا درایو پریماری دارن و این مشکل میشه که یا درایو ریکاوری از کار بیفته و...
شما باید پارتیشن بندی اولیه جوری انجام بدید که به درایو ریکاوری آسیبی نرسونه ، بنابراین بعدش میتونی بدون اینکه به درایو های دیگه آسیبی بزنه ریکاوری کنی. (F11 Startup)
فرقی نمی کنه یک Hirren`s Boot بگیر یا یه پارتیشن بندی بوت بزار (بعد که یک ریکاوری کامل کردید) بعد پارتیشن آخر HP_TOOLS اون فقط برای آپدیت بایوس یا یه سری کار دیگه هست که زیاد به کارت نمیاد 1000 سالی یک بار اونو تبدیل به درایو Logical کن بعد Drive C که 930GB هست رو پارتیشن بندی کن. که نظر من اینه که هر چقدر لازم داری برای درایو سی بردار من حدود 70 تا برداشتم بقیش هم بزار یک درایو دیگه که حدود 850 تا میشه. اینجوری دیگه هیچ مشکلی نخواهی داشت و هر موقع بخوای و هر مشکلی که برای ویندوز پیش بیاد به درایو های دیگه و به اطلاعاتت آسیبی نمیرسه.
ممنون.من منظوزم این بود که شما وقتی وارد ریکاوری می شی ایا گزینه خاصی داره که ویندوز رو فقط نصب کنه و پارتیشن رو به حالت کارخونه بر نگردونه؟شنیدم بعضی از لپتاپها دارند.آخه شما می گید اول ریکاوری فول کنم بعد پارتیشن بندی.ریکاوری فول فکر کنم سیستم رو به حالت کارخونه برگردونه که نمی خوام اینجوری بشه.من اول که لپتاپ رو گرفتم فرمت هارد رو که داینامیک بود بیسیک کردم(فقط نمی دونم چرا کل اطلاعات پاک شد!).چون اونجوری اصلا پارتیشن بندی نمی کرد.بعد هر کاری کردم نتونستم پارتیشن بندی کنم.partition magic هم هیچ تسخه ایش کار نکرد.خیلیها می گفتن با 7 مشکل داره.با چند تا برنامه دیگه هم تست کردم نشد.اخر درایو c رو با ویندوز shrink کردم.حالا سوالی که هست اینه که بدون ریکاوری کامل می شه از خود ریکاوری فقط ویندوز اوریجینال رو نصب کرد؟شوال دوم یه برنامه خوب معرفی کن که بتونم باهاش بدون پاک شدن اطلاعات درایوهام رو resize کنم.پارتیشن مجیک خیلی خوب بود.ولی کار نمی کنه دیگه.با paragon , .. هم یه کم ور رفتم ولی یه جوریه ادم می ترسه.اگه خودت با هر برنامه ای کردی بگو لطفا
در حال حاضر قیمت این دستگاه در بازار چنده ؟؟
Seller-R
04-08-2012, 15:51
ممنون.من منظوزم این بود که شما وقتی وارد ریکاوری می شی ایا گزینه خاصی داره که ویندوز رو فقط نصب کنه و پارتیشن رو به حالت کارخونه بر نگردونه؟شنیدم بعضی از لپتاپها دارند.آخه شما می گید اول ریکاوری فول کنم بعد پارتیشن بندی.ریکاوری فول فکر کنم سیستم رو به حالت کارخونه برگردونه که نمی خوام اینجوری بشه.من اول که لپتاپ رو گرفتم فرمت هارد رو که داینامیک بود بیسیک کردم(فقط نمی دونم چرا کل اطلاعات پاک شد!).چون اونجوری اصلا پارتیشن بندی نمی کرد.بعد هر کاری کردم نتونستم پارتیشن بندی کنم.partition magic هم هیچ تسخه ایش کار نکرد.خیلیها می گفتن با 7 مشکل داره.با چند تا برنامه دیگه هم تست کردم نشد.اخر درایو c رو با ویندوز shrink کردم.حالا سوالی که هست اینه که بدون ریکاوری کامل می شه از خود ریکاوری فقط ویندوز اوریجینال رو نصب کرد؟شوال دوم یه برنامه خوب معرفی کن که بتونم باهاش بدون پاک شدن اطلاعات درایوهام رو resize کنم.پارتیشن مجیک خیلی خوب بود.ولی کار نمی کنه دیگه.با paragon , .. هم یه کم ور رفتم ولی یه جوریه ادم می ترسه.اگه خودت با هر برنامه ای کردی بگو لطفا
من منظورم همون بود که بعد از این کارا دیگه با F11 میشه فقط درایو پارتیشن ویندوز رو میشه به حالت کارخونه برگردوند.
من چراغ تاچ پد ک که دور قرار داره روشن نمیشه چیکار کنم که روشن بشه ؟؟؟؟ اصلا جایه خاصی برای خاموش یا روشن کردنش هستش ؟؟؟؟
درایور تاپ پد را دوباره نصب کردم اما فایده نداشت
چطور روشنش کنمممممممممممم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چراغ تاچ پد ک که دور قرار داره روشن نمیشه چیکار کنم که روشن بشه ؟؟؟؟ اصلا جایه خاصی برای خاموش یا روشن کردنش هستش ؟؟؟؟
درایور تاپ پد را دوباره نصب کردم اما فایده نداشت
چطور روشنش کنمممممممممممم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلید space رو با fn بزنید روشن میشه...
چراغ hp پشت لب تاپ را چطور میتونم خاموش یا روشن کنم ؟؟؟؟
با تشکر از جوابتون
چراغ پشت خاموش نمی شه تا اونجایی که می دونم
em0fashionb0y
10-08-2012, 22:34
درون دستگاه یه باطری کوچیک داره که مخصوص LOGO پشت دستگاه هست اونو باید در بیاری تا خاموش شه !!!
mohsenking
25-08-2012, 20:52
من بازم با کالیبره کردن مشکل دارم
هر کاری میکنم نمیتونم از باطری کمتر از 7% استفاده کنم
موقعی که شارژر وصل بود باطری رو دراوردم و Critical battery رو گذاشتم رو 1% نشد روی چندتا PowerPlan تست کردم نشد
دیگه نمیدونم چیکار کنم
Wear Level باطریم شده 45% !!!!!!!!!
من هم اخرین بار وقتی رو 5 درصد گذاشتم رو hybernate بعد چند ثانیه خاموش شد.نمی دونم شاید از ویندوزه.چند ماه پیش که کالیبره کردم wear leve از 12 رفت به 3 درصد.الان از 9.5 رفت به 10.5!فکر کنم شما هم باهایبرنیت مشکل داشته باشی.احتمالش هست که از ویندوز کرکی باشه.نمی دونم.چون وقتی ویندوز اوریجینال داشتم راحت هایبرنیت شد.الان میره رو هایبرنیت.ولی بعد چند ثانیه خاموش می شه.دیگه هم نمی شه با باطری روشنش کرد.البته نمی دونم.شاید هم ربطی به این نداشته باشه.ولی ویندوز شما اوریجیناله یا عوض کردید؟اگه از هاردت بکاپ داشتی می تونستی ریکاوری کنی
samasara
29-08-2012, 17:25
سلام یه سوال مهم دارم !!
من می خواستم لپ تاپ پاویلیون 6c45 رو با قیمت 15500000 بخرم اما یه مشکلی که دارم اینکه موقع مقایسه کنفیگ ها با سایر برند های متوجه کم بود قمیت 200 300 تومانی می شم ! !!
آیا hp مشکلی داره کسی می تونه کمکم کنه ؟؟
دوستان اگر در این رده قیمت چیزه بهتری بود حتفا معرفی کنید!
mohsenking
01-09-2012, 11:04
من هم اخرین بار وقتی رو 5 درصد گذاشتم رو hybernate بعد چند ثانیه خاموش شد.نمی دونم شاید از ویندوزه.چند ماه پیش که کالیبره کردم wear leve از 12 رفت به 3 درصد.الان از 9.5 رفت به 10.5!فکر کنم شما هم باهایبرنیت مشکل داشته باشی.احتمالش هست که از ویندوز کرکی باشه.نمی دونم.چون وقتی ویندوز اوریجینال داشتم راحت هایبرنیت شد.الان میره رو هایبرنیت.ولی بعد چند ثانیه خاموش می شه.دیگه هم نمی شه با باطری روشنش کرد.البته نمی دونم.شاید هم ربطی به این نداشته باشه.ولی ویندوز شما اوریجیناله یا عوض کردید؟اگه از هاردت بکاپ داشتی می تونستی ریکاوری کنی
ویندوز Ultimate 7 MSDN دارم 64 بیتی
که با کرک هست دیگه
الان 95% کرک شده استفاده میکنن
شما اورجینال رو چند خریدی ؟
ببین من الان دوباره اوریجینا ریختم.انگار یه سری تفاوتها داره.مگه خر مخمو گاز گرفته این همه پول اوریجینال بدم!یه ویندوز home premium از یه سایت معتبر دانلود کردم و با سریال پشت لپتاپ اکتیو کردم.ویندوز با فرمت iso (یعنی ایمیج)بود با حجم 3GB.از خود مایکروسافت هم فکر کنم می شه دانلود کرد.فقط مهم اینه که سریال داشته باشی و مثلا نمی تونی با سریال پشت لپتاپ ور÷ن ultimate رو اکتیو کنی.به همین راحتی
حالا برسیم به تفاوتها.تو نسخه کرک شده خودم که Ultimate بود تو قسمت start که چند تا گزینه برای shut down و... داره اصلا هایبرنیت نبود!در صورتی که الان که ویندوز اوریجینال رو ریختم این گزینه هست.تنطیمات advanced در قسمت power option هم تا حدودی فرق داره و بعضی کزینه ها رو ندیده بودم تو نسخه خودم.البته باطری همونه.ولی مثلا hybrid sleep داره و... که نسخه قبلی نداشت فکر کنم.من قبل از تعویض ویندوز کالیبره کردم که تاثیری نداشت.نمی خوام دوباره تست کنم.چون درصد ear level بالا میاد باز.دوست داشتی یه ویندوز دست نخورده از یه جا پیدا کن یا اگه می تونی دانلود کن و با product key که پشت لپتاپ هست اکتیو کن احتمالش به نظرم زیاده که درست بشه.البته باز نمی شه قطعی گفت.ولی ظاهر این نسخه Home که انگار فرق می کنه در قسمت Power option.حتی usb setting , display وinternet explorer ,... تو قسمت advanced داره که من یادم نمیاد تو نسخه کرکی بوده باشه.از خود start هم گزینه hybernate داره که اینو مطمئنم تو Ultimate کرکی نبود
حالا اگه تونستی چک کن و نتیجه رو اعلام کن.من یه بار تو حالت Plugged in از start هایبرنیت کردم سیستم بهد چند ثانیه خاموش شد.فکر کنم طبیعیه.اون حالت sleep هست که چراغ لپتاپ روشن می مونه و فن می چرخه و ... .اخه یادمه قبلا سر این موضوع هم مشکل داشتی.اگه خاموش شد دستی روشن نکن تا باطری خالی شه .شاید مدلش همینجوریه.وقتی سیستم خاموش می شه و دوباره روشن می کنی می گه resum system که معلوم می شه واقعا هایبرنیت شده.ان شا... که حل می شه مشکلت
راستی خودم کنجکاو شدم.اگه تونستی یه اسکرین شات از قسمت Power ooption قسمت change advanced setting سیستمت بذار ببینیم تفاوتهاش تو چیاست؟
mohsenking
04-09-2012, 04:06
راستی خودم کنجکاو شدم.اگه تونستی یه اسکرین شات از قسمت Power ooption قسمت change advanced setting سیستمت بذار ببینیم تفاوتهاش تو چیاست؟
ببین من الان دوباره اوریجینا ریختم.انگار یه سری تفاوتها داره.مگه خر مخمو گاز گرفته این همه پول اوریجینال بدم!یه ویندوز home premium از یه سایت معتبر دانلود کردم و با سریال پشت لپتاپ اکتیو کردم.ویندوز با فرمت iso (یعنی ایمیج)بود با حجم 3GB.از خود مایکروسافت هم فکر کنم می شه دانلود کرد.فقط مهم اینه که سریال داشته باشی و مثلا نمی تونی با سریال پشت لپتاپ ور÷ن ultimate رو اکتیو کنی.به همین راحتی
حالا برسیم به تفاوتها.تو نسخه کرک شده خودم که Ultimate بود تو قسمت start که چند تا گزینه برای shut down و... داره اصلا هایبرنیت نبود!در صورتی که الان که ویندوز اوریجینال رو ریختم این گزینه هست.تنطیمات advanced در قسمت power option هم تا حدودی فرق داره و بعضی کزینه ها رو ندیده بودم تو نسخه خودم.البته باطری همونه.ولی مثلا hybrid sleep داره و... که نسخه قبلی نداشت فکر کنم.من قبل از تعویض ویندوز کالیبره کردم که تاثیری نداشت.نمی خوام دوباره تست کنم.چون درصد ear level بالا میاد باز.دوست داشتی یه ویندوز دست نخورده از یه جا پیدا کن یا اگه می تونی دانلود کن و با product key که پشت لپتاپ هست اکتیو کن احتمالش به نظرم زیاده که درست بشه.البته باز نمی شه قطعی گفت.ولی ظاهر این نسخه Home که انگار فرق می کنه در قسمت Power option.حتی usb setting , display وinternet explorer ,... تو قسمت advanced داره که من یادم نمیاد تو نسخه کرکی بوده باشه.از خود start هم گزینه hybernate داره که اینو مطمئنم تو Ultimate کرکی نبود
حالا اگه تونستی چک کن و نتیجه رو اعلام کن.من یه بار تو حالت Plugged in از start هایبرنیت کردم سیستم بهد چند ثانیه خاموش شد.فکر کنم طبیعیه.اون حالت sleep هست که چراغ لپتاپ روشن می مونه و فن می چرخه و ... .اخه یادمه قبلا سر این موضوع هم مشکل داشتی.اگه خاموش شد دستی روشن نکن تا باطری خالی شه .شاید مدلش همینجوریه.وقتی سیستم خاموش می شه و دوباره روشن می کنی می گه resum system که معلوم می شه واقعا هایبرنیت شده.ان شا... که حل می شه مشکلت
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیدونم چرا عکسارو فیلتر میکنه سایت ، بجای ----- ها u p.v a t a n d o w n l o a d بزارین
من منطورم اینجوری بود!:دی
حالا شما این عکسهایی که گذاشتم رو با مال خودت چک کن ببین دقیقا همین گزینه هاست؟شاید هم ویندوز من فرق داشته
دوستان قیمت این لپ تاپ چنده ؟!!!!
ممنون
راستی نظرتون چیه درباره خریدش ! ارزششو داره ؟!
به خصوص تو اجرای بازی !!!
منظورتون کدوم لپ تاپه ؟
6090 که واسه سری اول 6000 بود و کلا منسوخ شد ...
الان مدل های خیلی بالاتر با کانفیگ های بهتر وجود داره ...
HP Pavilion dv6-6090ee
مگه این مدل سطحش پایینه !!
اخه بودجه حدود 1800000 هست !!
mohsenking
05-09-2012, 16:00
من منطورم اینجوری بود!:دی
حالا شما این عکسهایی که گذاشتم رو با مال خودت چک کن ببین دقیقا همین گزینه هاست؟شاید هم ویندوز من فرق داشته
آره همینه فقط اون گزینه آخر Ati ..... رو نداره !
HP Pavilion dv6-6090ee
مگه این مدل سطحش پایینه !!
اخه بودجه حدود 1800000 هست !!
سطحش پایین نیست.ولی خب مدلهای بالاتر HP هستند.سری 61xx و 6cxx و اخریش هم dv6t7000.سعی کن از سری 6cxx بگیری با این بودجه مثل 6c55 یا اگه تونستی 6c65 که این مدل تنها مدل fullhd هست اگه به دردت می خوره.قیمتش شاید یه کم بیشتر باشه.ولی جدیدترند.سری 6000 کمی قدیمی شده.ولی باز خوبه اگه اصرار داری
salar_aziz
17-09-2012, 02:22
سلام دوستان
من واسه معماری و کارهای دقیق واسه این لپ تاپ موس بیسیم بگیرم بهتره یا سیمدار؟(بیسم رو خریدم الان ولی تا فردا میشه برم عوضش کنمفاخه بعد خرید که رسیدم خونه یکی از دوستا موسش خراب شد و منم شک کردم و بازش نکردم تا اینجا ازتون راهنمایی بگیرم!!)
فکر کنم a4tech مارک خوبی باشه دیگه؟الان بیسیم 45هست و سیمدار20 تومن
برام مصرف باتری و حساسیت در نگهداری مگرانیی ندارم و برام مهم نیست
فقط میخوام بعد چند وقت مشکل دار نشه،مثلا کند بشه و گیر کنه(تیکه تیکه حرکت کنه و..)
ممنون میشم اونایی که خریدن راهنمایی کنن
(پ.خ:در قسمت مشاوره خرید جوابی ندادند اصلا که اینجا مزاحم شدم!!)
ممنون
a4tech موسهای خوبی داره.من سیمدارش رو دارم.فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد براش
salar_aziz
17-09-2012, 15:48
بلاخره چیکار کنم؟برم عوض کنم سیمدار بخرم؟
دوستان دیگه نظرشون چیه؟
ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.