PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران HP dv6-6090ee

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Persian_1984
07-06-2011, 18:11
کنار تاچ پد ، سمت چپ بنظرم زیاد از حد گرم میشه . چه قسمتی از سیستم در این قسمت از لپ تاپ هست ؟
امروز یک کول پد کولر مستر خریدم ولی متاسفانه این قسمت را پوشش نمیدهد .

در اون قسمت یا چیپ گرافیک هست یا cpu. به احتمال زیاد چیپ گرافیک هست. چون بدنه لپ تاپ فلزی هست گرما رو از اونجا به بالا انتقال میده . کاملا نرمال هست. تقریبا تمام لپ تاپ های کانفیگ بالا که من دیدم بخشی از سطح روییش داغ میشن. بعضی ها که خود تاچ و کیبوردشون هم داغ میشن.
کول پد بیشتر در خنک کردن رم و هارد تاثیر داره. ورودی هوای لپ تاپ برای خنک کردن cpu پشت سمت چپ هست و خروجیش بغل سمت چپ. که کول پد به اونجا کاری نداره. ولی خب بی تاثیر هم نیست.

زمانی که کار گرافیک یا بازی نداری از کارت گرافیک اینتل استفاده کن کلی دمای کنار تاچ میاد پایین.

mrb01
07-06-2011, 18:41
یکیم جواب سؤال ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سونامی
07-06-2011, 18:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکش هست

Accessories, supplies & services

اینا چی هستند تو سایتش هست ؟

روی لب تاپ میدهند ؟

cupid7
07-06-2011, 19:15
دوستان خیلی ممنونم.متاسفانه دکمه تشکر در فروم وجود نداره.
دما رو اگر میگین مشکلی نداره که هیچی.
زمانی که سیستم ریست شد خیلی کار سختی انجام نمیدادم.
معمولا وقتی فایل میریزم از usb3.زمانی که مانیتور به هم ریخت فلشم به usb3 بود.ولی کاری باهاش نمیکردم.
ولی هیچ برنامه دیگه ای کار نمیکرد.یعنی از cpu فقط به خاطر فایل کپی شدن داشت کار کشیده میشد.
کلا 4 بار ریست شده.فک کنم کل زمانی که باهاش کار کردم 20 ساعت باشه.
برنامه هم روش نصب نیست.من فک میکنم اشکال از ویندوز باشه.فک میکنم اون چینیهایی که ویندوز لپ تاپ های خاورمیانه رو میریزن تعطیلا :D
فردا میرم دنبال گارانتیش.چون هنوز یک ماه نشده و میتونم تعویض کنم.
ویروس هم نیست.مطمعنم

دوستان چجوری باید بین کارت گرافیک ها سوییچ کنم؟

bas ali
07-06-2011, 19:45
کلا این تعمیراتی های لپ تاپ هیچی بارشون نیست . دیروز که رفتم از گارانتی تحویل بگیرم وقتی داشتم تو مغازه طرف چکش میکردم دیدم درایو مخفی نداره ، بهش گفتم داریو مخفی کجاس اونم گفت وقتی پارتیشن بندی میکنی پاک میشه :angry::thumbsdow
منم هیچی بهش نگفتم مثلا جزء بهترین گارانتی های مشهد هستن
حالا خوب شد ازش بکاپ روی دی وی دی گرفته بود .
خودتون قضاوت کنین دیگه

seyed_mahdi
07-06-2011, 20:55
سلام خدمت همه دوستان گل و عزیز علی الخصوص d.b23 عزیز که با جواباشون خیلی منو راهنمایی کردن البته دیگر دوستان هم خیلی کمک کردند.

اما همه شماها بیشتر در مورد 6090 و 6070 صحبت کردید و در مورد 6050 چیزی نگفتید

وسع مالی من خیلی نیست تا 1 میلیون میتونم هزینه کنم حالا 100 بالا و پایین مهم نیست اما دیگه بیشتر نه .

برا همین طبق تحقیقی که کردم فعلا تو بازار برای بازی با لب تاپ ( گفتم بازی چون قدرت لبتاپها بیشتر تو بازی ها مشخص میشه و کارهای گرافیکی ) گرافیک های موجود و حدود قیمت 1 تومن دوتا بیشتر نیست :

1- 540
2- 6770
البته دومی فقط برای لب تاپ 6050 حدود1 تومن هست و بقیه مدلها قیمتوشن بیشتره

برا همین بین این مدل ( 6050) و مدلهایی که کارت گرافیک 540 دارن مرددم مثل asus K53sv

میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم رو بخرم بهتره ؟ آیا نظرتون هم در مورد 6050 همون نظری هست که در مورد 6070 و 6090 دادید؟

ممنون از همتون.

راستی هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟

bas ali
07-06-2011, 21:02
سلام خدمت همه دوستان گل و عزیز علی الخصوص d.b23 عزیز که با جواباشون خیلی منو راهنمایی کردن البته دیگر دوستان هم خیلی کمک کردند.

وسع مالی من خیلی نیست تا 1 میلیون میتونم هزینه کنم حالا 100 بالا و پایین مهم نیست اما دیگه بیشتر نه .

برا همین طبق تحقیقی که کردم فعلا تو بازار برای بازی با لب تاپ ( گفتم بازی چون قدرت لبتاپها بیشتر تو بازی ها مشخص میشه و کارهای گرافیکی ) گرافیک های موجود و حدود قیمت 1 تومن دوتا بیشتر نیست :

1- 540
2- 6770

برا همین بین این مدل ( 6050) و مدلهایی که کارت گرافیک 540 دارن مرددم مثل asus K53sv

میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم رو بخرم بهتره ؟ آیا نظرتون هم در مورد 6050 همون نظری هست که در مورد 6070 و 6090 دادید؟

ممنون از همتون.

من دیروز 6050 راتحویل گرفتم . تو این رنج قیمت به نظرم بهترین مدل هست
هنوز باهاش کار خاصی انجام ندادم که بخوام مطرح کنم .
-قبل از خرید ریفر بودن را چک کن (تاپیک مربوط به آقای tecknosys صفحه 31 تا 34 درباره اچ پی هست)
-سریال نامبر را چک کن که رقم بین 4 تا 7 باید بالای 108 باشه مثلا sch1120qvf

arseh666
07-06-2011, 21:30
من دیروز 6050 راتحویل گرفتم . تو این رنج قیمت به نظرم بهترین مدل هست
هنوز باهاش کار خاصی انجام ندادم که بخوام مطرح کنم .
-قبل از خرید ریفر بودن را چک کن (تاپیک مربوط به آقای tecknosys صفحه 31 تا 34 درباره اچ پی هست)
-سریال نامبر را چک کن که رقم بین 4 تا 7 باید بالای 108 باشه مثلا sch1120qvf

مباركتون باشه .
سمت چپ تاچ پد له ليبل برچسب كه نوشته usb3 و beats و... هست ؟
آخه من شنيدم تو سري هاي جديد اين برچسب هست . ماله شما چي ؟

bas ali
07-06-2011, 21:47
مباركتون باشه .
خیر نیستش
ولی سمت راستش سه تا لیبل هست :20:
نوشته corei5 , ati radeon , win7

d.b23
07-06-2011, 22:04
مباركتون باشه .
درسته تو سری های جدید که وارد شده این برچسب هست
:46:

masoud197
07-06-2011, 22:20
تا الان فکر می کردم همون گارانتی یکساله خود 6080کافیه و گارانتی شرکتی برای 6080 که شامل یک ماه تعویض و... هست پول اضافی دادنه و بعیده به کار بیاد ولی مشکلی که برای دوست عزیز cupid7پیش اومده نظرمو عوض کرد و می بینم چشم پوشی از اون به ریسکش نمی ارزه.
cupid7 میشه بگین 6080 رو چند خریدید؟

سونامی
07-06-2011, 23:31
کسی نیست جواب سوال ما رو بده ؟

Persian_1984
07-06-2011, 23:42
دوستان خیلی ممنونم.متاسفانه دکمه تشکر در فروم وجود نداره.
دما رو اگر میگین مشکلی نداره که هیچی.
زمانی که سیستم ریست شد خیلی کار سختی انجام نمیدادم.
معمولا وقتی فایل میریزم از usb3.زمانی که مانیتور به هم ریخت فلشم به usb3 بود.ولی کاری باهاش نمیکردم.
ولی هیچ برنامه دیگه ای کار نمیکرد.یعنی از cpu فقط به خاطر فایل کپی شدن داشت کار کشیده میشد.
کلا 4 بار ریست شده.فک کنم کل زمانی که باهاش کار کردم 20 ساعت باشه.
برنامه هم روش نصب نیست.من فک میکنم اشکال از ویندوز باشه.فک میکنم اون چینیهایی که ویندوز لپ تاپ های خاورمیانه رو میریزن تعطیلا :D
فردا میرم دنبال گارانتیش.چون هنوز یک ماه نشده و میتونم تعویض کنم.
ویروس هم نیست.مطمعنم

دوستان چجوری باید بین کارت گرافیک ها سوییچ کنم؟

ممکنه ایراد منتاژ داشته باشه. پیش میاد خوب . این طور که شما میگی باید usb3 مشکل داشته باشه. ولی با توجه به اینکه این مشکل همیشه بروز نمیکنه قانع کردن گارانتی برای تعویض سخت میشه. شما یک راهی پیدا کن که بتونی مشکل رو واضح نشون بدی تا سریع تر هم تو گارانتی به نتیجه برسی.
موفق باشی

Persian_1984
08-06-2011, 00:00

1- 540
2- 6770

ممنون از همتون.

سلام. من یک نظر کوچولو بدم. اگر واقعا هدفت از لپ تاپ بازی هست بهتره با مبلغی که قصد داری هزینه کنی یک desktop بخری. یک 6 ماه دیگه هم یک netbook بگیری واسه کارای سبک. با یک و صد یا دویست دسکتاپ خوبی برای بازی میتونی بگیری. ولی اگر هدفت بازی نیست و صرفا یک کامپیوتر نسبتا قوی که قابل حمل و نقل باشه میخوای باید بگم لپ تاپ خوبی هست فقط یک نکته هم بگم اینکه با کانفیگ 6050 فکر کنم لپ تاپ سبکتر و جمع و جورتری بتونی بگیری البته نه با این کارت گرافیک. فقط یادت باشه حمل این لپ تاپ یکمی سخته و وزن اندازش برای کانفیگ بالا توجیه داره ولی برای 6050 نه زیاد. من اینا رو گفتم که احساساتی تصمیم نگیری.
من خودم از 13 سالگی برنامه نویسی یاد گرفتم الانم دانشجوی ارشد هوش مصنوعییم و تازه حس کردم واقعا نیاز به لپ تاپ دارم و نبودش حس شد و خریدم.

seyed_mahdi
08-06-2011, 05:44
سلام. من یک نظر کوچولو بدم. اگر واقعا هدفت از لپ تاپ بازی هست بهتره با مبلغی که قصد داری هزینه کنی یک desktop بخری. یک 6 ماه دیگه هم یک netbook بگیری واسه کارای سبک. با یک و صد یا دویست دسکتاپ خوبی برای بازی میتونی بگیری. ولی اگر هدفت بازی نیست و صرفا یک کامپیوتر نسبتا قوی که قابل حمل و نقل باشه میخوای باید بگم لپ تاپ خوبی هست فقط یک نکته هم بگم اینکه با کانفیگ 6050 فکر کنم لپ تاپ سبکتر و جمع و جورتری بتونی بگیری البته نه با این کارت گرافیک. فقط یادت باشه حمل این لپ تاپ یکمی سخته و وزن اندازش برای کانفیگ بالا توجیه داره ولی برای 6050 نه زیاد. من اینا رو گفتم که احساساتی تصمیم نگیری.
من خودم از 13 سالگی برنامه نویسی یاد گرفتم الانم دانشجوی ارشد هوش مصنوعییم و تازه حس کردم واقعا نیاز به لپ تاپ دارم و نبودش حس شد و خریدم.

سلام دوست عزیز بنده قصدم از خرید لب تاپ بازی نیست؛ الحمدلله PC خودم به راحتی هر چی بازی رو بخام بکنم جواب میده و من با PC بازی میکنم ( البته اگه بخام بازی بکنم این روزا خیلی حال و حوصله بازی ندارم )

اما اینکه گفتم بازی خوب بهر حال پیش میاد که آدم بخاد بعضی جاها که نمیتونه PC خودش رو ببره بازی هم بکنه یا مثلا کارای گرافیکی مثل (MAYA) انجام بده .برا همین بحث گرافیک رو کردم.

از طرف دیگه الان این لب تاپ (6050) قیمتش 1 میلیون و 100 حداکثره در صورتی که اگه بخام با این پول لب تاپ دیگه ای بردارم قطعا از نظر گرافیکی خیلی پایینتره شاید حدوده 15 تا مدل
اینجا رو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودتون بین 6770 و 540 رو مقایسه کنید.

تنها سوالم این بود که آیا در کل لب تاپ رو تایید میکنید یا نه ؟

اگه خودتون همچین مبلغی داشتید چه لبتاپی برمیداشتید و آیا اگر صبر کنم لب تاپ بهتری میاد تو بازار تا بگیرم یا نه؟

بعد اگر تایید میکنید به چه نکته هایی باید توجه داشته باشم برای خریدش

یکی از دوستان اشاره به سریال و PN کردند و منو به پست دوست عزیز و توانمند Teknosys ارجاع دادن

در مورد HP مطلب نوشته بودند اما من چیز خاصی که برای خرید لب تاپ مهم بشه متوجه نشدم به غیر از سریالش که باید 4-7 رقمی باشه.

در کل در این موارد راهنمایی میخاستم :

1- آیا تایید میشه مدل 6050 با این مبلغ ( 1 میلیون )

2- اگه تایید میشه به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کرد؟

cupid7
08-06-2011, 08:13
تا الان فکر می کردم همون گارانتی یکساله خود 6080کافیه و گارانتی شرکتی برای 6080 که شامل یک ماه تعویض و... هست پول اضافی دادنه و بعیده به کار بیاد ولی مشکلی که برای دوست عزیز cupid7پیش اومده نظرمو عوض کرد و می بینم چشم پوشی از اون به ریسکش نمی ارزه.
cupid7 میشه بگین 6080 رو چند خریدید؟

دوست عزیز مشکل من قابل حله.
فک نکنم به خاطر مونتاژ یا این چیزا باشه.
اشکال احتمالا به خاطر ویندوزه.من 6080 رو 1320 با گارانتی طلایی خریدم.

bas ali
08-06-2011, 09:11
امروز دمای دستگاه راچک کردم . حدود دوساعت کار معمولی باسیستم انجام دادم دما بین 46 تا 50 در حال تغییر بود
15 دقیقه هم بازیهایی که اچ پی قرار داده بود را بازی کردن حداکثر دما به 54 رسید .
تمامی دماهایی که در بالا ذکر شد با وجود کول پد بود و بدون کول پد هم دما تغییر زیادی نمیکرد :18:
برای خودم جای تعجب بود که این کول پد پس به چه دردی میخورد ؟ سایرین هم کول پدشان خوب خنک نمیکند ؟
جنس کول پد از نوع کولر مستر بود

arseh666
08-06-2011, 09:17
سلام دوست عزیز بنده قصدم از خرید لب تاپ بازی نیست؛ الحمدلله PC خودم به راحتی هر چی بازی رو بخام بکنم جواب میده و من با PC بازی میکنم ( البته اگه بخام بازی بکنم این روزا خیلی حال و حوصله بازی ندارم )

اما اینکه گفتم بازی خوب بهر حال پیش میاد که آدم بخاد بعضی جاها که نمیتونه PC خودش رو ببره بازی هم بکنه یا مثلا کارای گرافیکی مثل (MAYA) انجام بده .برا همین بحث گرافیک رو کردم.

از طرف دیگه الان این لب تاپ (6050) قیمتش 1 میلیون و 100 حداکثره در صورتی که اگه بخام با این پول لب تاپ دیگه ای بردارم قطعا از نظر گرافیکی خیلی پایینتره شاید حدوده 15 تا مدل
اینجا رو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودتون بین 6770 و 540 رو مقایسه کنید.

تنها سوالم این بود که آیا در کل لب تاپ رو تایید میکنید یا نه ؟

اگه خودتون همچین مبلغی داشتید چه لبتاپی برمیداشتید و آیا اگر صبر کنم لب تاپ بهتری میاد تو بازار تا بگیرم یا نه؟

بعد اگر تایید میکنید به چه نکته هایی باید توجه داشته باشم برای خریدش

یکی از دوستان اشاره به سریال و PN کردند و منو به پست دوست عزیز و توانمند Teknosys ارجاع دادن

در مورد HP مطلب نوشته بودند اما من چیز خاصی که برای خرید لب تاپ مهم بشه متوجه نشدم به غیر از سریالش که باید 4-7 رقمی باشه.

در کل در این موارد راهنمایی میخاستم :

1- آیا تایید میشه مدل 6050 با این مبلغ ( 1 میلیون )

2- اگه تایید میشه به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کرد؟

در خريدش شك نكن . 6050 فرقش با 6090 فقط تو رم و هارد و سي پيو و بلوري هست .
كه واسه رم كه ويندوز 7 اصلا از 4 گيگ به بالا رو ساپورت نميكنه
هارد هم كه يه ذخيره كننده است و ميشه در صورت نياز يك هارد اكسترنال خوب گرفت
سي پيو ci7 براي كارهاي سنگين بيشتر جواب ميده و در كارهاي سبك اصلا قابليت خودشو نشون نميده هيچ . حتي كارهاي سبك رو با كمي مكس پردازش ميكنه كه احتمالا هم اين موضوع آدم رو ناراحت كنه
بلوري هم اصلا جا افتاده نشده . تا بياد جا افتاده بشه بلوري 2 اومده كه امكان داره اين بلوري ها امكانات اونو نداشته باشن . من فكر ميكنم 98 درصد كسايي كه بلوري دارن رو لپ تاپ هاشون اصلا از بلوري هاشون استفاده نميكنن

arseh666
08-06-2011, 09:23
امروز دمای دستگاه راچک کردم . حدود دوساعت کار معمولی باسیستم انجام دادم دما بین 46 تا 50 در حال تغییر بود
15 دقیقه هم بازیهایی که اچ پی قرار داده بود را بازی کردن حداکثر دما به 54 رسید .
تمامی دماهایی که در بالا ذکر شد با وجود کول پد بود و بدون کول پد هم دما تغییر زیادی نمیکرد :18:
برای خودم جای تعجب بود که این کول پد پس به چه دردی میخورد ؟ سایرین هم کول پدشان خوب خنک نمیکند ؟

كول پد كارش خنك كاري نيست .
فقط كارش ايجاد فاصله لپ تاپ از سطح ميز يا زمين است تا گرماي ايجاد شده راحت تر دفع بشه .
وجود فن هم رو كول پدها كارش همينه و هيچ وقت كاره يه هيت سينك رو انجام نميدن .
مگه كول پد كولر گازيه كه 70-80 درجه رو برسونه به 30-40 درجه :27: . فوقش 2-3 درجه تغيير دما ايجاد ميكنه

bas ali
08-06-2011, 09:40
فقط كارش ايجاد فاصله لپ تاپ از سطح ميز يا زمين است تا گرماي ايجاد شده راحت تر دفع بشه .
مگه كول پد كولر گازيه كه 70-80 درجه رو برسونه به 30-40 درجه :27: . فوقش 2-3 درجه تغيير دما ايجاد ميكنه
اخه با تفاسیری که گفته بودن فکر میکردم 10 درجه ای خنک میکنه :5:
وگرنه نمیرفتم 46 تومن بدم کول پد درست حسابی بخرم :2:

masoud197
08-06-2011, 11:05
با توجه به بحث ها و راهنمایی هایی که دوستان در تایپیک های مختلف داشتن من تصمیم به خرید hp6080 گرفتم.فقط در مورد قیمت اون سوال داشتم.من چند جا که داخل شهرمون مراجعه کردم گفتن سفارش می دیم از تهران بیارن با قیمت 1390000با گارانتی یکساله و بیمه سرقت و بدنه.می خواستم ببینم دوستان کسی می دونه که مناسب ترین قیمتی که برای این مدل در تهران هست چقدره؟و آیا ارزش داره که برای خرید اون خودم بیام تهران؟مشکل دوستمون cupid7که در مورد 6080 مطرح کردن یه کم نگرانم کرد!

من 6080 رو 1320 با گارانتی طلایی خریدم.
یعنی 70 تومن اختلاف قیمت.پس بیام تهران بهتره.می تونم بپرسم از کجا گرفتین؟ممنون می شم اگه دوستان مطلع دیگه هم آدرس یه جای خوب در تهران برای خرید این مدل با همین قیمت مناسب در اختیارم قرار بدن

hitman908
08-06-2011, 12:18
نه دوست عزیز کول پد من هم که کولر مستر ۱۷ درجه دما پین میاره
کی‌ گفت فقط ایجاد فاصله می‌کنه الان باطری لب‌تاپ من طوری که دستگاه بالا وا‌ میسته خوب حالا نباید کول پد بذارم؟!!!:5:

bas ali
08-06-2011, 12:53
کی‌ گفت فقط ایجاد فاصله می‌کنه الان باطری لب‌تاپ من طوری که دستگاه بالا وا‌ میسته خوب حالا نباید کول پد بذارم؟!!!:5:

چه مدلی از کولر مستر هست ؟

asghar21
08-06-2011, 13:13
در ضمن دوست عزيزي زحمتشو كشيده 6090 رو واسمون دمونتاژ كرده اينم لينك عكسش . تو اين عكس كارت گرافيك معلومه و هيتسينكي كه واسه لپ تاپ به كار رفته ديده ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم يه عكسي از AMD RadeonHD 6770M كه 4 تا رم 256 روش معلومه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما بگيد لپ تاپ ها از كارت گرافيك استفاده نميكنند. ( البته لپ تاپ هاي معمولي و اونايي كه گرافيكشون اينتل چيپست هست كارت گرافيك ندارند . )
اگه خواستيد بيشتر توضيح ميدم
آیا این کارت گرافیک 6770 از Physx و CUDA بهره می بره؟
اگه این دو تا نباشه چه مشکلی پیش میاد؟

amin_g_p
08-06-2011, 13:59

Physx و CUDA هر دو تکنولوژی مخصوص Nvidia هست و مشکلی نداره نداشتنش مگر اینکه بهشون نیاز داشته باشی Cuda در محصولات Adobe و برخی کانورتر های فیلم کاربرد دارد و Physx در برخی بازی ها.

Persian_1984
08-06-2011, 14:05

سلام. دمای لپ تاپ که خیلی عالی و خنک هست. تبریک میگم.
در مورد کول پد هم من قبلا عرض کردم. ناحیه تحت پوشش کول پد در این لپ تاپ مربوط به هارد و رم هست و دمای این قطعات را کاهش میده. ورودی هوای هیت سینک در پشت و سمت چپ لپ تاپ هست و خروجی هوای گرم در بغل سمت چپ. علت این طراحی هم اینه که وقتی شما لپ تاپ را روی فرش یا تخت خواب یا روی پا میزای ورودی هوا بسته نشه. مشکلی که در لپ تاپ های قدیمی وجود داشت.

---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

hitman جان لپ تاپ شما با ماله ما متفاوت هست. شاید برای شما در زیر لپ تاپ هم ورودی هوا برای هیت سینک گذاشته باشن.

d.b23
08-06-2011, 14:15
به مشکلی بر نمی خوری به عنوان مثال یکی از بازی هایی که به physx نیاز داره mafia2 هست که خیلی راحت با نرم افزاری که تو CD بازی میزارن میتونی اجراش کنی

mehdi fire
08-06-2011, 14:36
کارت گرافیکش چند قیمته؟ واسه ارتقاع میگم

.::E Z ! O::.
08-06-2011, 17:42
سلام
دو تا سوال داشتم
بلوری لپ تاپ رایتر دی وی دی هم داره یا نه؟!
دیجی کالا واسه خرید مطمئنه؟!

d.b23
08-06-2011, 19:28
سلام
دو تا سوال داشتم
بلوری لپ تاپ رایتر دی وی دی هم داره یا نه؟!
دیجی کالا واسه خرید مطمئنه؟!

اگه منظورت رایت کردن بلو-ری که باید بگم نداره
دیجی کالا مطمئنه ولی گرون میده
برو sarzamin.ir
هم مطمئنه هم قیمتش مناسبه

ma33
08-06-2011, 19:35
سلام دوستان
ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻭ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻠﯽ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ 6080 ﺑﮕﯿﺮﻡ.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺍﺭﺯﻩ 200 ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ 6080 ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﻢ 6090 بخرم؟

bas ali
08-06-2011, 19:43
چگونه به طور دستی میتوان بین گرافیک ها سویچ کرد ؟
من وقتی راست کلیک میکنم از طریق configure graffic گزینه high performance را فعال کردم ولی بنظر میرسه که هنوز از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه

davood4547
08-06-2011, 21:00
سلام
دوستان من در حال حاضر msi ge620 دارم. و مشکل دوستانی که با فتوشاپ مشکل داشتند را ندارم. و از آن راضی هستم.
لب تاپ قبلی ام من هم DELL - XPS L501 بود.
روی هیج کدام از اینها تا به حال بازی نریختم .
هفته آینده میخوام یک لپتاپ جدید بگیرم.چون msi ge620 مدل فول اج دی آن آمده میخواستم این مدل را بگیرم.تا اینکه این تاپیک را دیدم. و همه این 78 صفحه را خوندم .حالا بین HP dv6-6090ee و msi ge620full hd باید یکی را انتخاب کنم.
از دوستانی که با این دو مدل کار کرده اند خواهش میکنم که بدون تعصب نظرات خودشان را عنوان بفرمایند.

ma33
08-06-2011, 22:34
دی وی دی درایو اچ پی 6080 قابل تعویض با بلوری رایتر هست؟

masoud197
08-06-2011, 23:04
یعنی 70 تومن اختلاف قیمت.پس بیام تهران بهتره.می تونم بپرسم از کجا گرفتین؟ممنون می شم اگه دوستان مطلع دیگه هم آدرس یه جای خوب در تهران برای خرید این مدل با همین قیمت مناسب در اختیارم قرار بدن
متاسفانه تا زمانی که پست ارسالی ما برای نمایش عمومی مورد تایید قرار بگیره سوالمون بین بقیه نظرات گم میشه.از دوستان اگه منو راهنمایی کنن ممنون میشم.هفته دیگه می خوام برای خرید 6080 برم تهران

mehdi fire
08-06-2011, 23:35
کارت گرافیکش چند قیمته؟ واسه ارتقاع میگم

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

d.b23
09-06-2011, 00:28
سلام
دوستان من در حال حاضر msi ge620 دارم. و مشکل دوستانی که با فتوشاپ مشکل داشتند را ندارم. و از آن راضی هستم.
لب تاپ قبلی ام من هم DELL - XPS L501 بود.
روی هیج کدام از اینها تا به حال بازی نریختم .
هفته آینده میخوام یک لپتاپ جدید بگیرم.چون msi ge620 مدل فول اج دی آن آمده میخواستم این مدل را بگیرم.تا اینکه این تاپیک را دیدم. و همه این 78 صفحه را خوندم .حالا بین HP dv6-6090ee و msi ge620full hd باید یکی را انتخاب کنم.
از دوستانی که با این دو مدل کار کرده اند خواهش میکنم که بدون تعصب نظرات خودشان را عنوان بفرمایند.
من با GE620 معمولی کار کردم و به نظرم این مذل بهتره
خورمم روز اول بین ge620 و 6090 گیر کرده بودم ولی گرافیک و صدای 6090 به کل ge620 میارزه
در ضمن یه نکته دیگه بهت بگم که Msi ها کلا صفحه نمایششون معمولیه و خیلی عالی نیست (به نظر من رنگ صفحشون خیلی بی رنگه ) میتونی خودت بعدا مقایسه کنی و در مورد رزولوشن هم واقعا full HD بودنش اونم تو این سایز خیلی تاثیر گدار نیست.(البته نمی گم بی تاثیره ) اتفاقا یکی از دلایلی که منم از GE620 خوشم اومد همین FULL HD بو که بعدا دیدم تو ایران نیومده و موقعی هم که از نزذیک باهاش کار کردم اصلا از کیفیت رنگ صفحش خوشم نیومد.
به نظر من یا لپ تاپ خودتو نگه دار یا اگر خیلی دوست داری لپ تاپت رو عوش کنی 6090 بگبر
یا کلا صبر کن HP dv6-6188ee بیاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asghar21
09-06-2011, 00:55
کسی میتونه بگه تنظیماتی رو که باید برای این لپ تاپ انجام داد تا تمام توانش رو در اجرای بازی بذاره چیه؟
در ضمن نظرتون در مورد زاویه دید مانیتورش چیه؟

bas ali
09-06-2011, 11:11
چگونه به طور دستی میتوان بین گرافیک ها سویچ کرد ؟
من وقتی راست کلیک میکنم از طریق configure graffic گزینه high performance را فعال کردم ولی بنظر میرسه که هنوز از کارت گرافیک اینتل استفاده میکنه
کسی نمیدونه ؟:19:

davood4547
09-06-2011, 12:11
خورمم روز اول بین ge620 و 6090 گیر کرده بودم ولی گرافیک و صدای 6090 به کل ge620 میارزه
در ضمن یه نکته دیگه بهت بگم که Msi ها کلا صفحه نمایششون معمولیه و خیلی عالی نیست (به نظر من رنگ صفحشون خیلی بی رنگه ) میتونی خودت بعدا مقایسه کنی و در مورد رزولوشن هم واقعا full HD بودنش اونم تو این سایز خیلی تاثیر گدار نیست.(البته نمی گم بی تاثیره ) اتفاقا یکی از دلایلی که منم از GE620 خوشم اومد همین FULL HD بو که بعدا دیدم تو ایران نیومده و موقعی هم که از نزذیک باهاش کار کردم اصلا از کیفیت رنگ صفحش خوشم نیومد.
به نظر من یا لپ تاپ خودتو نگه دار یا اگر خیلی دوست داری لپ تاپت رو عوش کنی 6090 بگبر

سلام
ممنون از توضیحاتی که دادید و از وقتی که گذاشتید.
من تو تاپیکی که msi را با سه مدل دیگر مقایسه کرده بودند شرکت نکردم چون اطلاعات من تئوری است و با سه مدل دیگر کار نکردم.
بخاطر همین نظر شما دوستان که با چند تا از اینها کار کرده اید برایم مهم است.اما جند تا سوال :
- وب کم hp اچ دی است ؟
آیا واقعا خنک تر است؟
یکی از برتر یهای msi گارانتی خوب و جواب گوی ان است. و همچنین قیمت مناسب تر ان.
اگر امکان دارد ضعف وقوت این دو مدل را بفرمایید
سپاسگزارم

asghar21
09-06-2011, 12:19
کسی میتونه بگه تنظیماتی رو که باید برای این لپ تاپ انجام داد تا تمام توانش رو در اجرای بازی بذاره چیه؟
در ضمن نظرتون در مورد زاویه دید مانیتورش چیه؟
کسی نیست؟؟:19:

mehdi fire
09-06-2011, 13:31
سلام من بین این مدل ها واقعا موندم چون همه خوبن بنظرتون کدوم از بقیه یکم بهتره لطفا جواب بدین..
Xps-l502x
CPU: Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LeD: 15.6" LED - HD / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 540 - 2GB Dedicated / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + Bluetooth + WebCam + HDMI / 2.7 Kg / WIN7
1300,000

hp pavilion 6680 CPU: INTEL Core i7-2630QM - 2.0 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770m- 1GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
1310,000 Toman

ASUS - N53Sv / i7 / SX130V

CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 540M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / WIN7 / BLURAY /
1350,000

ma33
09-06-2011, 15:05
سلام من بین این مدل ها واقعا موندم چون همه خوبن بنظرتون کدوم از بقیه یکم بهتره لطفا جواب بدین..
Xps-l502x
CPU: Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LeD: 15.6" LED - HD / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 540 - 2GB Dedicated / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + Bluetooth + WebCam + HDMI / 2.7 Kg / WIN7
1300,000

hp pavilion 6680 CPU: INTEL Core i7-2630QM - 2.0 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770m- 1GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
1310,000 Toman

CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 540M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / WIN7 / BLURAY /
1350,000

من همه این مدل ها رو بررسی کردم حتی رفتم ایسوز رو بگیرم ولی وقتی از نزدیک کار کردم و با اچ پی مقایسه کردم الان میگم صد در صد اچ پی بهتره

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

ﻣﺪﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺴﻮﺯ ﺑﺎ380 ﺗﻮﻣﻦ
ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﯾﻮﺵ ﺑﺎ ﺑﻠﻮﺭﯼ ﺭﺍﯾﺘﺮ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩ.
ﺍﭺ ﭘﯽ ﻫﻢ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﻫﺴﺖ؟

tah_206207
09-06-2011, 19:34
سلام دوستان منم بالاخره hp dv6 6080 se رو خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم صداشو در بیارم و گوش کنم! حتی بلند گوهای ویندوز همگی روشن هستن و موقع باز کردن آهنگ بالا و پایین میرن ولی هیچ صدایی از لپتاپ در نمیاد!
و یه سوالم داشتم من موقعی که لپتاپو به پریز برق میزنم باتریو در بیارم؟ البته اصلا تا حالا از باتری استفاده نکردم! نمیدونم الان پره یا خالی اولین بار شارژش کنم یا همینطوری بندازم رو لپتاپ؟
مال من دی وی دی روش نبود الان چبکار کنم به نظرتون؟
راستی hp نرم افزارای خاصی واسه لینوکسم داره چون من از لینوکس استفاده میکنم و میخواستم برنامه هایی مثل پاور سیور رو تو اون سیستم عاملم داشته باشم.
لطفا کمی بیشتر راهنماییم کنید
با تشکر

hitman908
09-06-2011, 22:26
و یه سوالم داشتم من موقعی که لپتاپو به پریز برق میزنم باتریو در بیارم؟ البته اصلا تا حالا از باتری استفاده نکردم! نمیدونم الان پره یا خالی اولین بار شارژش کنم یا همینطوری بندازم رو لپتاپ؟

با تشکر

دوست عزیز هیچ وقت دستگاه بدون باطری به برق نزن اینجا برق زیاد نوسان داره دستگاه به فنا میره

mehdi fire
09-06-2011, 22:47
[QUOTE=mehdi fire;6164494]سلام من بین این مدل ها واقعا موندم چون همه خوبن بنظرتون کدوم از بقیه یکم بهتره لطفا جواب بدین..
Xps-l502x
1300,000

1310,000 Toman

1350,000[/QUOT

نظر بقیه دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

d.b23
09-06-2011, 23:04
[QUOTE=mehdi fire;6164494]سلام من بین این مدل ها واقعا موندم چون همه خوبن بنظرتون کدوم از بقیه یکم بهتره لطفا جواب بدین..
Xps-l502x
1300,000

1310,000 Toman

1350,000[/QUOT

نظر بقیه دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
دوست عزیز قبل از شما همه ماهایی که 6090 خریدیم بین این مدا ها گیر کرده بودیم و در نهایت dv6-6090 رو انتخاب کردیم پس قطعا نظر اکثر بچه ها HP هست.(حالا بعضی از دوستان هم بستگی به نیازشون مدل های 6080 الی 6050 رو انتخاب کردن)
شما هم باید با توجه به نیاز و بودجتون انتخاب کنید
ولی اگر از لحاظ کیفیت و عملکرد به HP شک دارید مطمئن باشید HP در مورد این مدل عالی عمل کرده و سنگ تموم گذاشته !!!

Persian_1984
10-06-2011, 00:27
دوست عزیز هیچ وقت دستگاه بدون باطری به برق نزن اینجا برق زیاد نوسان داره دستگاه به فنا میره

من زیاد با حرفت موافق نیستم. نوسانی که بخواد لپ تاپ رو به فنا بده دیگه واسش مهم نیست که باطری باشه یا نباشه. باطری و لپ تاپ رو باهم به فنا میده. چون شما وقتی دستگاه رو مستقیم به برق میزنی دیگه لپ تاپ انرژی رو از باطری نمیگیره و مستقیم از ترانس تغذیه میشه و در زمانی که دستگاه رو تغدیه میکنه باطری رو هم شارژ میکنه. بنابراین با شما مستقیم به برق شهر وصلی و نوسان تاثیر گذاره.

bas ali
10-06-2011, 08:18
سلام دوستان منم بالاخره hp dv6 6080 se رو خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم صداشو در بیارم و گوش کنم! حتی بلند گوهای ویندوز همگی روشن هستن و موقع باز کردن آهنگ بالا و پایین میرن ولی هیچ صدایی از لپتاپ در نمیاد!
مال من دی وی دی روش نبود الان چبکار کنم به نظرتون؟
راستی hp نرم افزارای خاصی واسه لینوکسم داره چون من از لینوکس استفاده میکنم و میخواستم برنامه هایی مثل پاور سیور رو تو اون سیستم عاملم داشته باشم.
با تشکر

اولین کاری که باید بکنی این است که از ویندوزت بکاپ بگیری و همچنین از درایورهایت در پوشه swsetup . چهار تا دی وی دی tdk بگیر برای بک آپ .
همیشه وقتی دستگاه را به برق وصل میکنی باتری هم درونش باشه چون وقتی برق بره باتری مانع وارد شدن شوک به کامپیوتر میشه .
راستی کسی میدونه چگونه میتوان دستی بین کارت گرافیک ها سویچ کنم . تنظیمات را در configure graffic روی high performance قرار دادم ولی بنظر میرسه که از کارت گرافیک آنبرد استفاده میکنه .

asghar21
10-06-2011, 10:45
اولین کاری که باید بکنی این است که از ویندوزت بکاپ بگیری و همچنین از درایورهایت در پوشه swsetup . چهار تا دی وی دی tdk بگیر برای بک آپ .
همیشه وقتی دستگاه را به برق وصل میکنی باتری هم درونش باشه چون وقتی برق بره باتری مانع وارد شدن شوک به کامپیوتر میشه .
راستی کسی میدونه چگونه میتوان دستی بین کارت گرافیک ها سویچ کنم . تنظیمات را در configure graffic روی high performance قرار دادم ولی بنظر میرسه که از کارت گرافیک آنبرد استفاده میکنه .
جناب d.b23 تو صفحه ی 30 توضیح دادن.:20:

asghar21
10-06-2011, 10:52
یه لینک youtube گذاشتم که بازی crysis 2 رو با لپ تاپ hp pavilion dv6 با این کانفیگ:
Core i7 (720 QM)
ATI Radeon 5650 HD Mobility
4 Gb DDR3
بازی کرده.اینم لینکش:

mehdi fire
10-06-2011, 11:48
بلوری ۶۶۹۰ رایتر نیست؟؟؟؟؟ اگه نیست که پس زیاد بدرد نمیخوره ۲۰۰ تومن بیشتر بدم. ۶۶۸۰ فکر کنم با صرفه تر باشه

Persian_1984
10-06-2011, 12:41
بلوری ۶۶۹۰ رایتر نیست؟؟؟؟؟ اگه نیست که پس زیاد بدرد نمیخوره ۲۰۰ تومن بیشتر بدم. ۶۶۸۰ فکر کنم با صرفه تر باشه

رایتر هست . البته dvd رایت میکنه. بلوری رایت نمیکنه. اختلافش 200 تومان نیست. حدود 120 تومان اختلاف داره. 6880 فکر کنم الان 1380000 باشه. درضمن شما 2 گیگ رم بیشتر داری و ظرفیت هارد بالاتر

ma33
10-06-2011, 12:58

به نظر منم این دویست تومن رو جمع کنی یه بلوری رایتر بگیری خیلی بهتره

bas ali
10-06-2011, 13:34
من راست کلیک میکنم و configure switchable grafic را میزنم و پس از آن high perfformance را انتخاب میکنم ولی بنظر میرسه که از کارت گرافیک اینتل اسستفاده میشود .
آیا کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟؟
در ضمن من میخواهم از طریق فینگر پرینت وارد ایمیلم بشم . از طریق نرم افزار simple pass اثر انگشت را برای این سایت تنظیم میکنم ولی وقتی وارد ایمیلم می شود یوزر و پسورد وارد نمیشه / مشکل از چی میتونه باشه ؟

arseh666
10-06-2011, 13:37
من راست کلیک میکنم و configure switchable grafic را میزنم و پس از آن high perfformance را انتخاب میکنم ولی بنظر میرسه که از کارت گرافیک اینتل اسستفاده میشود .
آیا کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟؟
در ضمن من میخواهم از طریق فینگر پرینت وارد ایمیلم بشم . از طریق نرم افزار simple pass اثر انگشت را برای این سایت تنظیم میکنم ولی وقتی وارد ایمیلم می شود یوزر و پسورد وارد نمیشه / مشکل از چی میتونه باشه ؟
درست سويچ ميكنيد . ولي براي بعضي نرم افزارها بايد سيستم رو بعد از سويچ ريست كني تا كارت گرافيك رو بشناسه.

masoud197
10-06-2011, 14:45
این همه دوستان اینجا 6090 و 6080 خریدن.آخر یکی نیست بگه من از کجا بخرم بهتره؟ولیعصر،پایتخت،آدرسی چیزی؟:41:

bas ali
10-06-2011, 15:02
درست سويچ ميكنيد . ولي براي بعضي نرم افزارها بايد سيستم رو بعد از سويچ ريست كني تا كارت گرافيك رو بشناسه.
ممکنه درباره فینگرپرینت هم توضیح دهید :11:

d.b23
10-06-2011, 15:10
به نظر منم این دویست تومن رو جمع کنی یه بلوری رایتر بگیری خیلی بهتره
ببخشید دوست عزیز اونوقت میشه بگین حالا کدوم بلو-ری رو رایت میکنید؟
همینطوریش تو بازار فیلم و دی وی دی بلو-ری به زور پیدا میشه حالا شما می خوای بری 200 تومن بدی بلو-ری رایتر هم بخری که چیو باهاش رایت کنی؟
همین 120 تومن اختلا قیمتی که بین 6090 و 6080 وجود داره به داشتن بلو-ری و 2 گیگ رم و هارد بیشتر میارزه
در حالی که هر کدوم از این موارد رو اگر جدا تهیه کنید هزینش بالاتر از 120 تومن میشه.

d.b23
10-06-2011, 15:16
جواب سوال قبل رو که دوستمون Arseh666 دادن در ضمن به نظر من درایور کارت گرافیکت رو هم دوباره نصب کنی بد نیست
در مورد برنامه simplepass هم به نظرم یه بار دیگه نصبش کن
تو درایو c فولدر SwSetup که تمام درایور ها و نرم افزار های HP اونجا هست
تو فولدر HPSPIP11 فایل نصبش هست

ma33
10-06-2011, 16:01
ببخشید دوست عزیز اونوقت میشه بگین حالا کدوم بلو-ری رو رایت میکنید؟
همینطوریش تو بازار فیلم و دی وی دی بلو-ری به زور پیدا میشه حالا شما می خوای بری 200 تومن بدی بلو-ری رایتر هم بخری که چیو باهاش رایت کنی؟
همین 120 تومن اختلا قیمتی که بین 6090 و 6080 وجود داره به داشتن بلو-ری و 2 گیگ رم و هارد بیشتر میارزه
در حالی که هر کدوم از این موارد رو اگر جدا تهیه کنید هزینش بالاتر از 120 تومن میشه.

بلوری خام هفت هزار تومن هست.البته فعلا. ‏35GB ظرفیت داره میتونی خیلی چزایی که رو هاردت هست رو واسه جابه جایی رایت کنی.دقیق 190 تومن این دو مدل اختلاف داره که به نظر من برای دو گیگ رم و یه کم هارد نمی صرفه.حداقل برای من نمی صرفه چون 6 گیگ رم بسمه
یه نگاهی به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بنداز

d.b23
10-06-2011, 16:19
بلوری خام هفت هزار تومن هست.البته فعلا. ‏35GB ظرفیت داره میتونی خیلی چزایی که رو هاردت هست رو واسه جابه جایی رایت کنی.دقیق 190 تومن این دو مدل اختلاف داره که به نظر من برای دو گیگ رم و یه کم هارد نمی صرفه.حداقل برای من نمی صرفه چون 6 گیگ رم بسمه
یه نگاهی به
حرف شما درسته
هر کسی نظری داره و هر کسی هم بسنگی به نیازش کارایی رو نیاز داره
بر اساس نیاز شما این تصمیم گیری درسته و بر اساس نیاز من هم انتخاب خودم

panther99
10-06-2011, 16:51
الان قیمت این مدل 6090 HP چنده تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟

sadeghbb
10-06-2011, 16:53
6080 الان چند شده؟؟؟

mohammad_e_d
10-06-2011, 17:16
این همه دوستان اینجا 6090 و 6080 خریدن.آخر یکی نیست بگه من از کجا بخرم بهتره؟ولیعصر،پایتخت،آدرسی چیزی؟:41:
معلومه پاساژ ایران میدان ولیعصر پاساژ ایران و رضا با هم رقابت دارن بعضی اجناس اونجا ارزونتر هستش مثلا بازی هر کی خواست بازی بخره بره پاساژ رضا چهارراه ولیعصر
من فلش رو خریدم از پایتخت 20 تومان رفتم قیمت کردم همون فلش با همون گارانتی 14 تومان تویه پاساژ ایران حالا اون فلش هستش ببین رو لپ تاپ چقدر میخورن

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

الان قیمت این مدل 6090 HP چنده تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟
1500,000 Toman

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

6080 الان چند شده؟؟؟
1310,000 Toman

Persian_1984
10-06-2011, 17:34
یه نگاهی به

در نظر داشته باش که اگر بخوای رم را به 8 ارتقا بدی باید رم موجود را به عنوان رم دسته دوم بفروشی و یک جفت رم 8 بگیری. چون نمیتونی به رمی که داری 2 گیگ اضافه کنی. بلوری رایتر بخوای بگیری باید اکسرنال بگیری که حملش کمی سخت میشه با لپ تاپ. خود لپ تاپ 3 کیلو شارژر و ... حالا یک رایتر هم اضافه میشه.
هر جایی الان بلوری ریدر ندارن که بخوای شما بلوری رایت شده رو با خودت جابه جا کنی و استفاده کنی.
به نظر من در کنار لپ تاپ یک کول دیسک 32 گیگ بخری مفیدتره. چون هم سرعت دسترسی به داده ها بالاتره هم همه جا میتونی استفاده کنی هم حملش راحتره هم محدودیت رایت نداره.
البته این نظر شخصی من بود. در آخر خودت صلاح کارت رو میدنی.

Persian_1984
10-06-2011, 17:41

با اینترنت اکسپلورر برو تو منوی tools بعد manage add-ons بعد از اونجا Truesuite website log on رو enable کن

ma33
10-06-2011, 19:49
در نظر داشته باش که اگر بخوای رم را به 8 ارتقا بدی باید رم موجود را به عنوان رم دسته دوم بفروشی و یک جفت رم 8 بگیری. چون نمیتونی به رمی که داری 2 گیگ اضافه کنی. بلوری رایتر بخوای بگیری باید اکسرنال بگیری که حملش کمی سخت میشه با لپ تاپ. خود لپ تاپ 3 کیلو شارژر و ... حالا یک رایتر هم اضافه میشه.
هر جایی الان بلوری ریدر ندارن که بخوای شما بلوری رایت شده رو با خودت جابه جا کنی و استفاده کنی.
به نظر من در کنار لپ تاپ یک کول دیسک 32 گیگ بخری مفیدتره. چون هم سرعت دسترسی به داده ها بالاتره هم همه جا میتونی استفاده کنی هم حملش راحتره هم محدودیت رایت نداره.
البته این نظر شخصی من بود. در آخر خودت صلاح کارت رو میدنی.

درسته اگه بخوام قطعات رو به 6090 ارتقا بدم هزینه ‏بیشتر هست ولی من همین 6080 برام کافیه .بلوری رایتر ‏اینترنال ایسوز 350 تومن هست
.
سه ماه دنبال لپ تاپم .فردا دارم میرم 6080 بگیرم

tah_206207
10-06-2011, 23:07
سلام دوستان
من متاسفانه کل هارد لپ تاپو delete کردم! . دوباره با برنامه testDisk ریکاور کردم! ولی همه پارتیشنارو به صورت primary انتخاب کردم میتونین بگین 4 پترتیشن اولیه که رو لپتاپتون هست از چه نوعی بودن؟
واسه پشتیبان گیری از هارد فقط از پارتیشن ویندوز بک آپ بگیرم یا از کدوم درایوها؟

davood4547
11-06-2011, 10:55

سلام
ممنون از توضیحاتی که دادید و از وقتی که گذاشتید.
من تو تاپیکی که msi را با سه مدل دیگر مقایسه کرده بودند شرکت نکردم چون اطلاعات من تئوری است و با سه مدل دیگر کار نکردم.
بخاطر همین نظر شما دوستان که با چند تا از اینها کار کرده اید برایم مهم است.اما جند تا سوال :
- وب کم hp اچ دی است ؟
آیا واقعا خنک تر است؟
یکی از برتر یهای msi گارانتی خوب و جواب گوی ان است. و همچنین قیمت مناسب تر ان.
اگر امکان دارد ضعف وقوت این دو مدل را بفرمایید
سپاسگزارم

سلام
امکان دارد جواب این پست من را بدهید.ممنون

avator20002000
11-06-2011, 13:22
کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
میشه یکم درباره مشکلاتش بگه

cupid7
11-06-2011, 13:59
سلام دوستان
من 6080 دارم.
امروز با دو تا برنامه گرافیک رو امتحان کردم.
جالب بود.
فک میکنم cpu قشنگ کم می آورد.
فن cpu سخت درگیر بود ولی کارت گرافیک عین خیالش نبود. ولی فنش 98 درصد کار میکرد.
با این حال cpu داغتر بود.
اول این دو برنامه رو دانلود کنید

حالا atitool رو اجرا کنید
بعد روی scan for artifacts کلیک کنید
وقتی شروع به اجرا شد gpu-z رو اجرا کنید.
من تا 30 دقیقه گذاشتم cpu خیلی داغ کرد.قعطش کردم.
gpu-z نیاز به نصب نداره.

bas ali
11-06-2011, 15:02
کیفیت ال سی دی دستگاه جالب نیست . با وجود تغییرات در grafic properties باز هم جالب نیست .
بنظر میرسه که تصاویر تیره را نمیتونه خوب از یکدیگر تفکیک کنه و همینطور رنگها یکم بیحال هستن

iran.sniper
11-06-2011, 16:49
کیفیت ال سی دی دستگاه جالب نیست . با وجود تغییرات در grafic properties باز هم جالب نیست .
بنظر میرسه که تصاویر تیره را نمیتونه خوب از یکدیگر تفکیک کنه و همینطور رنگها یکم بیحال هستن

نه عزیزم منم اولا اینجوری فکر میکردک حتی بازی ها را خیلی بی کیفیت اجرا میکرد ولی توی 10 صفحه قبل فکر کنم یک اموزش گذاشتم که مشکل کاملا رفع شده و خیلی باحال شده و بازی ها را حتی بهتر از nvidia اجرا کردم ...

d.b23
11-06-2011, 17:30
برای بهتر شدن نسبی رنگ ها ی تصاویر ویندوز میتونید بریئ تو تنظیمات کارت گرافیک Intel
تو منوی color Enhancement کنتراست رو بزارید 51
و saturation رو بزارید 2
یه مقدار بهتر میشه
مطمئن باشید کیفیت مانیتور این مدل خوبه و به نظر من HP بعد از apple و Sony رتبه سوم رو داره و حتی تو بعضی ار مدل هاش مثل envy و سری dv6-3174 کیفیتش از sony هم بهتره

bas ali
11-06-2011, 20:03
براي بهره بردن از حداکثر توانايي کارت گرافيک 6770 کاراي زير را انجام دهيد
و تمامي قسمت هاي سي پي يو و رم و گرافيک را روي high perfermance قرار دهده و pcl و قسمتهايي که off داره روي قرار داده
chang plan settings بريد در قسمت پاور اپشن و پاور را روي حالت قرار بديد و بريد حالا قسمت تنظيمات high perfermonce
و حالا روي صفحه سيستم کليک سمت راست کرده و قبل از اون يادتون باشه که گرافيک را روي 6770 قرار بديد و graphics properties رفته
1. روي قسمت power رفته 2تا گزينه داره که انها را روي high performance
قرار بديد
2.و در قسمت gaming روي application settings رفته
و anti aliasing رفته و اون را روي application settings گذاشته
3.قرار بديد xبعدي را روي 16
4.بعدي روي high quality , تيک enable را داشته باشيد
5.بعدي quality
6. و در اخر تيک open gl ..داشته باشيد

و حالا بريد در قسمت video settings و basic video color را روي application settings قرار بديد
advanced video color را تمام گزينه ها تيک داشته باشه به جز brighter whites که خيلي مهمه
و قسمت basic video quatily را روي bob قرار دهيد
و حالا advanced quality
را تمام گزينه هاي آن را روي 100 درصد قرار دهيد و تيک هاشونم باشه حتما
و در آخر قسمت enfore smooth video playback تيک داشته باشه
و 2 تاي آخري را تيکشونو برداريد.
و قسمت advanced display settings را روي detect whenever ...
قرار داده باشيد.
و در آخر همه چي را apply کنيد و تمام
و حالا هر بازي را که ميخواهيد اجرا کنيد يادتون باشه حتما کنتراست ان را تا اونجايي که ميتونيد بالا ببريد و brightes
هم در حالت يکم بيشتر وسط باشه حالشو ببريد همه بازي ها تا آخر و با کيفيت حتي بهتر از nvidia حالشو ببريد.
سوالی داشتید بپرسید :27:

تشکر یادتون نره :41:

دوست عزیز یکم نوشته ها جابجا شده اگه امکانش هست کمی اصلاحش کنید .
چون اگه تعاریفی که شما میفرمایید صحیح باشد سایر دوستان را خیلی کمک میکنه
با تشکر ازتون :11:

avator20002000
11-06-2011, 20:12
کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
میشه یکم درباره مشکلاتش بگه

کسی نمی دونه؟

milad_heartsick
11-06-2011, 23:01
برای بهتر شدن نسبی رنگ ها ی تصاویر ویندوز میتونید بریئ تو تنظیمات کارت گرافیک Intel
تو منوی color Enhancement کنتراست رو بزارید 51
و saturation رو بزارید 2
یه مقدار بهتر میشه
مطمئن باشید کیفیت مانیتور این مدل خوبه و به نظر من HP بعد از apple و Sony رتبه سوم رو داره و حتی تو بعضی ار مدل هاش مثل envy و سری dv6-3174 کیفیتش از sony هم بهتره

راستی من همیشه شنیدم کیفیت صفحه نمایش sony و apple فوق العاده با کیفیت هستند و همیشه از بهترین ها اما چرا تو notebookcheck توی قسمت Rating - display حتی یه دونه 100% ندارن
بالا ترین: sony= %98 و apple= 93%

d.b23
11-06-2011, 23:17
راستی من همیشه شنیدم کیفیت صفحه نمایش sony و apple فوق العاده با کیفیت هستند و همیشه از بهترین ها اما چرا تو notebookcheck توی قسمت Rating - display حتی یه دونه 100% ندارن
بالا ترین: sony= %98 و apple= 93%
به خاط اینکه شما معمولا نمی تونید تکنولوژی رو تو دنیا پیدا کنید که 100 % کامل باشه و به هر حال همیشه یه ضعف و کمبودی تو هر تکنولوژِی وجود داره

MVP77
12-06-2011, 00:27
با تشکر مجدد از دوست عزیز d.b23 بخاطر راهنماییهاشون
راستش من 6080 رو انتخاب کردم به این دلیل که بلوری و 8 گیگ رم و هارد یک ترا بکارم نمیاد

فقط این 6080 قسمت عددیش با بقیه کیبرد جدا هست یعنی مجزا هست یا خیر ؟
اگر یه ریویو خوب همراه با عکس هم در نت سراغ دارید لطفا یه لینک بزارید (من که تو گوگل چیزی پیدا نکردم)

salar_aziz
12-06-2011, 00:52
سلام دوستان
من وقتی دستگاه رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و صفحه زیر تو داس باز میشه ولی اینتر که میزنم میره تو ویندوز.فک کنم مربوط به هارد باشه.
میشه بفرمایید باید چکارش کنم؟(لطفا زیر دیپلم بگید که روشن شم قشنگ!!:31:)

Persian_1984
12-06-2011, 02:13
سلام دوستان
من وقتی دستگاه رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و صفحه زیر تو داس باز میشه ولی اینتر که میزنم میره تو ویندوز.فک کنم مربوط به هارد باشه.
سلام
ظاهرا سیستم شما خطایی در هارد دیسک مشاهده کرده. دیلیش میتونه سخت افزاری باشه نرم افزاری هم باشه.
شما اول از خود ویندوز هارد رو یک اسکن بکن. روی درایو c کلیک راست کن بعد propertise بعد tools رو انتخاب کن بعد توی error checking کلید check now را بزن بعد دقت که هر دو گزینه تیک داشته باشه بعد start رو بزن . ازت restart میخواد وقتی ریاستارت کردی موقع بالا اومدن توی صفحه سیاه شروع به چک کردن میکنه که کمی طول میکشه. بزار کارش تموم بشه بعد ببین مشکل حل میشه یا نه . اگر حل نشد تو همون صفحه که عکسش رو گذاشتی F2 رو بزن بعد گزینه test hard disk رو بزن حدود 2 ساعت اسکنش طول میکشه . لپ تاپ رو به برق وصل کن که وسط کار باطری تموم نشه. آخرش که کارش تموم شد نتیجه اش رو اینجا بزار تا بررسی کنیم.

ma33
12-06-2011, 04:10
6080 گرفتم.از همه دوستان بخاطر راهنمایی تشکر میکنم. من 6080 رو با گارانتی یک ساله توی شیراز 1330000 تومن خریدم

milad_heartsick
12-06-2011, 11:01
به خاط اینکه شما معمولا نمی تونید تکنولوژی رو تو دنیا پیدا کنید که 100 % کامل باشه و به هر حال همیشه یه ضعف و کمبودی تو هر تکنولوژِی وجود داره

کاملا تایید می شه ولی تو ابن ریتینگی که من میگم 12 تا 100% هست که هیچکدوم از این دو برند نیست

salar_aziz
12-06-2011, 16:31
سلام
ظاهرا سیستم شما خطایی در هارد دیسک مشاهده کرده. دیلیش میتونه سخت افزاری باشه نرم افزاری هم باشه.
شما اول از خود ویندوز هارد رو یک اسکن بکن. روی درایو c کلیک راست کن بعد propertise بعد tools رو انتخاب کن بعد توی error checking کلید check now را بزن بعد دقت که هر دو گزینه تیک داشته باشه بعد start رو بزن . ازت restart میخواد وقتی ریاستارت کردی موقع بالا اومدن توی صفحه سیاه شروع به چک کردن میکنه که کمی طول میکشه. بزار کارش تموم بشه بعد ببین مشکل حل میشه یا نه . اگر حل نشد تو همون صفحه که عکسش رو گذاشتی F2 رو بزن بعد گزینه test hard disk رو بزن حدود 2 ساعت اسکنش طول میکشه . لپ تاپ رو به برق وصل کن که وسط کار باطری تموم نشه. آخرش که کارش تموم شد نتیجه اش رو اینجا بزار تا بررسی کنیم.
از ویندوز start رو زدم گفت درحال اجرا نمیشه تست کرد و ok کردم رفت بیرون ازش و وقتی ریستارت کردم تو همون صفحه که عکسشو گذاشتم f2 رو زدم و بعد حدود 4 5 ساعت تست و علاف کردنم گفت تست تموم شد و esc رو بزن وقتی زدم این صفحه که عکسشو گذاشتم باز شد!!(در صورتی که تستش تموم شده بود ولی همونطور که میبینید نوشته hard disk test failed !!!)
که بعد اینتر زدن که بره تو ویندوز میخاست اون تست اولی که از تو ویندوز بود رو انجام بده که چون میخواستم برم بیرون وقت نداشتم و نزاشتم تست کنه چون خیلی طول میکشید.
خلاصه نتیجه ای نگرفتم و اعصابم خورد شد ازین لعنتی.:2:
اگه ممکنه بفرمایید که چکارش کنم دقیقا.
:11:
ممنونم

cupid7
12-06-2011, 18:47
دوست عزیز salar_azizi
به خاطر عکست و صفحه شلوغ نشه نقل قول نزدم.
برو اینجا آخرین ورژن bios رو دانلود کن.
من خودم مشکل رستارت شدن داشتم که مشکلش حل شد.

ورژن f 14 را دانلود کن.
اگر مشکلت حل شد بگو.

salar_aziz
12-06-2011, 21:32
دوست عزیز salar_azizi
به خاطر عکست و صفحه شلوغ نشه نقل قول نزدم.
برو اینجا آخرین ورژن bios رو دانلود کن.
من خودم مشکل رستارت شدن داشتم که مشکلش حل شد.

ورژن f 14 را دانلود کن.
اگر مشکلت حل شد بگو.
من چون ترسیدم تو بایوس دست ببرم این کارو نکردم ولی امروز ک رفتم وسیله واسش بخرم یه مغازه ک ارور رو بهش نشون دادم گفت هارد دیسک مشکل پیدا کرده که بفرست گارانتی!!
بنظرتون مشکل من ممکنه باعث شه که هارد رو بفرستم گارانتی؟
لپ تاپ نو چ بلاها داره سرم در میاره ها!!

bas ali
12-06-2011, 21:42
من چون ترسیدم تو بایوس دست ببرم این کارو نکردم ولی امروز ک رفتم وسیله واسش بخرم یه مغازه ک ارور رو بهش نشون دادم گفت هارد دیسک مشکل پیدا کرده که بفرست گارانتی!!
بنظرم معطل نکن بفرستش گارانتی . اشکال از هارد هستش

cupid7
12-06-2011, 22:35

حتما ببر گارانتی.
ولی اونا هم همین کارو میکنن.مطمعن باش.
این درایور بایاس است که خود hp داده بیرون.
اصلا مشکلی پیش نمیاره.
ولی ببر گارانتی که خودتم مطمئن بشی.

hassanshaikhi
12-06-2011, 22:46
سلام دوستان

این به خاطر تکنولوژی SMART هست که وقتی هاردت مشکل سخت افزاری براش پیش بیاد قبل از اینکه به کل خراب بشه بهت اخطار میده که هاردت هر لحظه ممکنه از کار بیفته و بتونی از فایل های مهمی که توی هارد داری بک آپ بگیری

kian00sh
12-06-2011, 23:24
بچها من با کول پد وقتی کرایسیس بازی میکنم حرارتش نزدیک 85-90 میشه بازیهای دیگه هم باز نزدیک 80-85 هست ایا واسه لپ تاپ مشکلی ایجاد نمیکنه کلا به نظر شما در روز چقدر میشه بازی کرد که لپ تاپ چیزیش نشه؟

bas ali
13-06-2011, 06:20
بچها من با کول پد وقتی کرایسیس بازی میکنم حرارتش نزدیک 85-90 میشه بازیهای دیگه هم باز نزدیک 80-85 هست ایا واسه لپ تاپ مشکلی ایجاد نمیکنه کلا به نظر شما در روز چقدر میشه بازی کرد که لپ تاپ چیزیش نشه؟
بنظرم انجام گیم روی لپ تاپ بدترین کار ممکن هست و مثل سم میمونه .
کم کم عمر لپ تاپ را کم میکنه .
بهتر است برای بازی کردن کنسول خریده بشه . درضمن کول پد زیاد تاثیری بر خنک کار کردن نداره

kian00sh
13-06-2011, 10:24

مرسی از جواب دوست بالایی بچهای دیگه هم اگه نظرشونو بگن ممنون میشم یعنی اصلا نباید بازی کرد با لپ تاپ؟

avator20002000
13-06-2011, 10:57
کلا شما از روزی که وسیله رو به برق می زنید دارید از عمرش کم می کنید!هر چیزی یک عمر مفیدی داره.شما اگه تو منطقه گرمسیری زندگی می کنید سعی کنید از یک کول پد مناسبتر استفاده کنید.نگران هم نباشید اسباب بازی نیست به این زودی ها خراب بشه.

iran.sniper
13-06-2011, 12:59

نه عزیزم هیچ مشکلی براش پیش نمیاد خیالت تخت hp اگر میخواست با این چیزا خراب بشه میومد یه گرافیک ضعیف با cpu بد میزاشت تا نتونین بازی کنید ... کول پد خوب بگیرید حتما و حتما در حین بازی های سنگین بدون باتری بازی کنید چون امکان داره در حین بازی لپ تاپ شما ولتاژ کم بیاره وبه لپ تاپ شما آسیب بزنه !(این برای اونایی هست که روی لپ تابشون حساست دارن ) !

ولی
من که 24 ساعته خوراکمه حتی مدل های قبلی لپ تاپ سری dv6 که بچه ها داشتن شبانه روز توی یونی بدون کول پد تا آخر که از داغی نمیشد دست بزنی به لپ تاپ دست آدم میسوخت 1 ساله آخم نگفته ...
با بچه ها pes بازی میکنیم.

iran.sniper
13-06-2011, 13:11
کلا حداکثر دمایی که برای قطعات سیستم نرماله به این شکل هست :
1. cpu 105
2. graphics 75
3.motherboard 100

tah_206207
13-06-2011, 13:13
نه عزیزم هیچ مشکلی براش پیش نمیاد خیالت تخت hp اگر میخواست با این چیزا خراب بشه میومد یه گرافیک ضعیف با cpu بد میزاشت تا نتونین بازی کنید ... کول پد خوب بگیرید حتما و حتما در حین بازی های سنگین بدون باتری بازی کنید چون امکان داره در حین بازی لپ تاپ شما ولتاژ کم بیاره وبه لپ تاپ شما آسیب بزنه !(این برای اونایی هست که روی لپ تابشون حساست دارن ) !

ولی
من که 24 ساعته خوراکمه حتی مدل های قبلی لپ تاپ سری dv6 که بچه ها داشتن شبانه روز توی یونی بدون کول پد تا آخر که از داغی نمیشد دست بزنی به لپ تاپ دست آدم میسوخت 1 ساله آخم نگفته ...
با بچه ها pes بازی میکنیم.
دوست عزیز یعنی شما میگید حین بازی باطریو درآریم و لپ تاپو بدون باطری به برق بزنیم؟ به نظرتون نوسانات برق به لپ تاپ آسیبی نمیزنه؟؟

tah_206207
13-06-2011, 13:21
سلام دوستان من میخواستم واسه لپ تاپم کیف دستی و یه کول پد بخرم لطفا منو راهنمایی کنید.
به نطرتون کئوک کیف دستی رو بگیرم که هم شیک باشه و هم مناسب؟
کول پد خوب هم معرفی کنید.
با تشکر

tah_206207
13-06-2011, 13:32
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم من کدوم درایورهارو از سایت hp دانلود و نصب کنم؟
از این صفحه کدومارو دانلود و نصب کنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرتون آپدیت بایوس رو دانلود و نصب کنم؟
من نتونستم لپ تاپو از طریق flash بوت کنم چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟
ویه سوال دیگه راجع به پاک کردن اثر انگشت دارم من هر چی با دستمال تمیز پاک میکنم باز این اثر انگشت رو لپ تاپه! با چی پاک کنم بهتره؟
میشه کاری کرد که اثر انگشت رو لپ تاپ نیفته؟:D

ma33
13-06-2011, 15:02
سلام از چه برنامه ایی دمای سیستمم رو چک کنم؟(cpu , graphic , hard)

iran.sniper
13-06-2011, 15:36
دوست عزیز یعنی شما میگید حین بازی باطریو درآریم و لپ تاپو بدون باطری به برق بزنیم؟ به نظرتون نوسانات برق به لپ تاپ آسیبی نمیزنه؟؟

عزیزم اصلا روشش اینه شما وقتی توی منزل مثلا دارید با لپ تاپ کار میکنید و برق نزدیکتون هست باید حتما باتری را در بیارید و بدون باتری کار کنید (( پس این محافظ و آداپتور 1کیلیویی برای چی hp گذاشته ! )) که محافظ لپ تاپ شما و نوسانات برق باشه اصلا وسط کار که برق شما بکشید لپ تاپ بعد 5 ثانیه به وسیله برق ذخیره شده در در محافظ خاموش میشه که ضرری به دستگاه وارد نشه !
اگر بخواید که باتری وصل باشه و لپ تاپم همش توی برق باشه به 3 نرسیده باتریتئن خراب میشه !
و در حین بازی های سنگین وقتی لپ تاپ شما به باتری وصله و برق یا فقط باتری بدون برق فرقی نداره این خطرناکه چون لپ تاپ شما برق را از باتری میگیره و در حین انجام بازی های سنگین با این سی پی یو و گرافیک سنگین باتری 100 درصد از نظر ولتاژی کم میاره و این خطرناکه و باعث میشه لپ تاپ شما به خاطر نوسانات کمبود ولتاژ دچار سوختگی و ضرر بشه !:5:

(( واقا ایرانیا به اینکه هرکسی نه من هرکاری براشون میکنه اگه رایگان باشه خوبه ((مفت باشه هرچی میخواد باشه )) ولی حتی حاضر نیستن و قتی داری براشون وقت میزاری و کمک میکنه یه تشکر اون پایین بزنن واقا که بابا ... )) :41:

bas ali
13-06-2011, 16:25
سلام از چه برنامه ایی دمای سیستمم رو چک کنم؟(cpu , graphic , hard)
با برنامه speed fan دمای سی پی یو را چک کن . یک برنامه هم چند صفحه پیش گذاشتن برای کارت گرافیک (مخصوص خود ati بود )

salar_aziz
13-06-2011, 17:39
عزیزم اصلا روشش اینه شما وقتی توی منزل مثلا دارید با لپ تاپ کار میکنید و برق نزدیکتون هست باید حتما باتری را در بیارید و بدون باتری کار کنید (( پس این محافظ و آداپتور 1کیلیویی برای چی hp گذاشته ! )) که محافظ لپ تاپ شما و نوسانات برق باشه اصلا وسط کار که برق شما بکشید لپ تاپ بعد 5 ثانیه به وسیله برق ذخیره شده در در محافظ خاموش میشه که ضرری به دستگاه وارد نشه !
اگر بخواید که باتری وصل باشه و لپ تاپم همش توی برق باشه به 3 نرسیده باتریتئن خراب میشه !
و در حین بازی های سنگین وقتی لپ تاپ شما به باتری وصله و برق یا فقط باتری بدون برق فرقی نداره این خطرناکه چون لپ تاپ شما برق را از باتری میگیره و در حین انجام بازی های سنگین با این سی پی یو و گرافیک سنگین باتری 100 درصد از نظر ولتاژی کم میاره و این خطرناکه و باعث میشه لپ تاپ شما به خاطر نوسانات کمبود ولتاژ دچار سوختگی و ضرر بشه !:5:

(( واقا ایرانیا به اینکه هرکسی نه من هرکاری براشون میکنه اگه رایگان باشه خوبه ((مفت باشه هرچی میخواد باشه )) ولی حتی حاضر نیستن و قتی داری براشون وقت میزاری و کمک میکنه یه تشکر اون پایین بزنن واقا که بابا ... )) :41:
پس دوست من ممکنه هارد من که مشکل دار شده واسه همین بوده باشه که با برق وقتی باتری توش بوده hot pursuit بازی میکردم؟:41:
ای وای عجب کاری کردما..

bas ali
13-06-2011, 19:32

قبلا که تو انجمن بیان شده بود که لپ تاپ را هیچ وقت در نیارین و همه هم تاییدش کردن :41:
الان شما میگین که نه اینطوری نیست .
از آخر چیکار کنیم :19:

d.b23
13-06-2011, 20:36

دوست عزیز زمانی که باتری فول شارژ بشه خودش از مدار خارج میشه و لپ تاپ از برق استفاده میکنه
دقیقا مثل زمانی که شما می خوای بایوس رو آپدیت کنی
اگر با باتری باشه میگه بزنید به برق و زمانیکه برق رو همراه با باتری به برق میزنن دستگاه دیگه ایرادی ازتون نمیگیره و آپدیت بایوس رو شروع میکنه .
یعنی اینکه تشخیص میده که شما آداپتور رو بهش وصل کردید و از برق آداپتور استفاده میکنه.
مثال دیگه هم موقع Rate گرفتن از ویندوز سون هست یعنی زمانی که میخوای Rate داده شده توسط ویندوز رو Refresh کنی
بازم ممنون از توضیحات دیگه ای که دادی

در ضمن جنابbas ali عزیز بازی کردن با لپ تاپ هیچ مشکلی رو به وجود نمیاره من هم مثل دوستمون iran.sniper عزیز تو دانشگاه از ساعت 8 شب تا 6 صبح ( با 6090 خودم و بعضی شب ها هم با 5010 دوستان) بازی میکنیم با لپ تاپ و مشکلی هم پیش نمیاد (هم pes و هم hot pursuit هر دو با بالاترین گرافیک ممکن) البته نمیگم کار ما درسته و تایمی که ما بازی میکنیم خیلی زیاده و احتمال سوختن چیپ گرافیک بالا میره .ولی روال مناسب برای بازی اینه که سعی کنید هر 1 ساعت به لپ تاپ یه استراحت کوتاهی بدید و لپ تاپ رو هم تو سطح بالاتر از میز یا زمین قرار بدید تا هوا جریان داشته باشه

tah_206207
13-06-2011, 22:00
بالاخره من نفهمیدم باتری لپ تاپو موقع وصل شدن به برق در آرم یا نه؟
بعضیا میگن باید درآری که از عمر باتری کم نشه و باتری خراب نشه
بعضیام میگن نباید درآری چون نوسانات برق به لپ تاپ آسیب میزنه
بالاخره من چیکار کنم؟ کدومش درسته؟

تو دانشگاه از ساعت 8 شب تا 6 صبح
راستی دانشگاه شما شبانه هس!:دی

d.b23
13-06-2011, 23:36
بالاخره من نفهمیدم باتری لپ تاپو موقع وصل شدن به برق در آرم یا نه؟
بعضیا میگن باید درآری که از عمر باتری کم نشه و باتری خراب نشه
بعضیام میگن نباید درآری چون نوسانات برق به لپ تاپ آسیب میزنه
بالاخره من چیکار کنم؟ کدومش درسته؟

راستی دانشگاه شما شبانه هس!:دی

گفتم که تا اونجا که من میدونم باتری فول شارژ بشه از مدار خارج میشه(حدافل تو مدل های جدید اینطوریه):46:

نه خوابگاه شبانه روزیه:21:
از 8 شب بازی رو شروع میکنیم تا 6 صبح بعد بعضی روزا از اونورم میریم سر کلاس :27::14:
دیگه روزایی که دانشگاهیم باید حالشو ببریم-وقتی میام خونه باید برم تو کار درس :2:
البته ترم بعد انتقالی میگیرم همه این تفریحات میپره :19:

salar_aziz
13-06-2011, 23:46
جناب d.b23 نظرشما درمورد مشکل لپ تاپ من چیه؟صفحه قبل خدمت دوستان عرض کرده بودم مشکل رو
(خیلی دوست دارم بشنوم که مشکل سخت افزاری نیست ولی ...:41:)

ممنونم

d.b23
14-06-2011, 00:20
جناب d.b23 نظرشما درمورد مشکل لپ تاپ من چیه؟صفحه قبل خدمت دوستان عرض کرده بودم مشکل رو

ممنونم
به نظر منم سخت افزاره متاسفانه
حالا چرا انقدر غصه میخوری مگه گارانتی نداره؟
یکماه گارانتی تعویض چی؟

iran.sniper
14-06-2011, 04:52
آره منم دقت کردم وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی باز حرف من درسته با کمال احترام برای d.b23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
چون 1 اشتباه هست وقتی برق نزدیک خودمون داریم با باتری به برق وصل باشه حالا چرا ؟ ( چون درسته وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی اینطوری نیست در اصل چون وقتی باتری شما فول میشه هنوز باتری حالت باتری را نداره چرا اگر دقت کرده باشین باتری که فول شارژه بدون استفاده در چند روز شارژ باتری از 100 به 90 یا حتی 70 میرسه و اینجاست که میگم اینجوری نیست وقتی باتری با برق وصل هست برق :
1. عمر باتری را میکاهد
2.نمیگذارد باتری عادت ذخیره ای خودش را نگه داره و تا میخواد از شارژ باتری کم بشه برق اون را پر میکنه !
3. و در آخر باتری را زود خراب میکنه و باعث میشه که باد کنه و قدرت نگه دارنگیه خودش را در چند روز کم مصرف از دست بده !

بازم میگم باتری که محافظ نیست و از نظر ولتاژی نمیتواند حداکثر ولتاژ لازم را برای بازی های سنگین ساپورت کنه و بهترین کار اینه که وقتی در منزل هستید برای بازی ها بدون باتری مورد استفاده قرار بگیره و برای کارهای روز مره عادی کع حالت پاور سیوینگ بسه مثل فیلم نگاه کردت یا وب ...
محافظ اصلی و آداپتوری که همراه لپ تاپ هست اون مهمه و به هیچ عنوان اجازه اتصالات یا نوسانات برق را نمیده بازم میگم وقتی برق میره لپ تاپ بدون باتری با آداپتور بعد 5 ثانیه خاموش میشه که این یعنی این آداپتور محافظ قوی و قابل اعتمادی هست برای دسنگاه شما ! اینا را علمی گفتم !:31:

---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

پس دوست من ممکنه هارد من که مشکل دار شده واسه همین بوده باشه که با برق وقتی باتری توش بوده hot pursuit بازی میکردم؟:41:
ای وای عجب کاری کردما..

عزیزم این که قصه نداره فوقش که مشکلش الان نرم افزاریه 100 درصد اصلا سخت افزاری به قول دوست عزیزمون گارانتی داره اصلا نداشته باشه هاردت خدایی نکرده سوخت یکی دیگه میزاریش جاش که حتی نیازی به باز کردن لپ تاپ هم نیست مثل رم کامپیوتر که عوش میکنیم ... نه پیچی میختد نه چیزی ...
حالا برای رفع مشکل شما الان که نگاه پستتون کردم هارد شما مشکل نرم افزاری داره اول f2 را بزنید مراحل را طی کنید اگر باز رفع نشد راحت پارتیشن بندی کنید با ویدوز سون 100 درصد مشکلتون حل میشه این که yغصه ای نداره :دی

راستی اینم یادم رفت بگم هرچقدر میخواین باهاش بازی کنید البته با کول پد خوب هیچ مشکلی براش پیش نیاد هرچی شد با من !

تشکر یادتون نره ... :31:

salar_aziz
14-06-2011, 15:42
آره منم دقت کردم وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی باز حرف من درسته با کمال احترام برای d.b23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
چون 1 اشتباه هست وقتی برق نزدیک خودمون داریم با باتری به برق وصل باشه حالا چرا ؟ ( چون درسته وقتی باتری فول میشه از مدار شارژ خارج میشه ولی اینطوری نیست در اصل چون وقتی باتری شما فول میشه هنوز باتری حالت باتری را نداره چرا اگر دقت کرده باشین باتری که فول شارژه بدون استفاده در چند روز شارژ باتری از 100 به 90 یا حتی 70 میرسه و اینجاست که میگم اینجوری نیست وقتی باتری با برق وصل هست برق :
1. عمر باتری را میکاهد
2.نمیگذارد باتری عادت ذخیره ای خودش را نگه داره و تا میخواد از شارژ باتری کم بشه برق اون را پر میکنه !
3. و در آخر باتری را زود خراب میکنه و باعث میشه که باد کنه و قدرت نگه دارنگیه خودش را در چند روز کم مصرف از دست بده !

بازم میگم باتری که محافظ نیست و از نظر ولتاژی نمیتواند حداکثر ولتاژ لازم را برای بازی های سنگین ساپورت کنه و بهترین کار اینه که وقتی در منزل هستید برای بازی ها بدون باتری مورد استفاده قرار بگیره و برای کارهای روز مره عادی کع حالت پاور سیوینگ بسه مثل فیلم نگاه کردت یا وب ...
محافظ اصلی و آداپتوری که همراه لپ تاپ هست اون مهمه و به هیچ عنوان اجازه اتصالات یا نوسانات برق را نمیده بازم میگم وقتی برق میره لپ تاپ بدون باتری با آداپتور بعد 5 ثانیه خاموش میشه که این یعنی این آداپتور محافظ قوی و قابل اعتمادی هست برای دسنگاه شما ! اینا را علمی گفتم !:31:

---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------

عزیزم این که قصه نداره فوقش که مشکلش الان نرم افزاریه 100 درصد اصلا سخت افزاری به قول دوست عزیزمون گارانتی داره اصلا نداشته باشه هاردت خدایی نکرده سوخت یکی دیگه میزاریش جاش که حتی نیازی به باز کردن لپ تاپ هم نیست مثل رم کامپیوتر که عوش میکنیم ... نه پیچی میختد نه چیزی ...
حالا برای رفع مشکل شما الان که نگاه پستتون کردم هارد شما مشکل نرم افزاری داره اول f2 را بزنید مراحل را طی کنید اگر باز رفع نشد راحت پارتیشن بندی کنید با ویدوز سون 100 درصد مشکلتون حل میشه این که yغصه ای نداره :دی

راستی اینم یادم رفت بگم هرچقدر میخواین باهاش بازی کنید البته با کول پد خوب هیچ مشکلی براش پیش نیاد هرچی شد با من !

تشکر یادتون نره ... :31:

به نظر منم سخت افزاره متاسفانه
حالا چرا انقدر غصه میخوری مگه گارانتی نداره؟
یکماه گارانتی تعویض چی؟
ممنونم دوستان.نه بابا وسیله و مال این دنیا که ارزش غصه خوردن نداره.
فقط حیفم اومد که دستگاه نو که خیلی هم همه ازش راضی اند شانس من خراب شد و حالا از شهرستان باید بفرستم گارانتی که معلوم نیس چکارش بکنن(گارانتی اصلی و معتبرش چیه که گارانتی های غیر رسمی باشه.)
راستی گارانتی من پارسه هست.کسی از نحوه خدماتش خبر داره؟جوابگو هست؟

ممنونم

Persian_1984
14-06-2011, 16:51

ممنونم

دوست عزیز اسکن دیسک خود ویندوز رو که گفتم انجام دادی شما؟؟ تا اونجایی که یادم هست شما به علت کمبود وقت این کار رو انجام ندادی. اگر نکردی همین الان این کار رو بکن. جفت تیک ها رو بزن بزار ریست بشه و در حین بوت شدن انجام بده کارش رو. اگر اشکال شما به شکل نرم افزاری قابل حل باشه اسکن ویندوز حتما مشکل شما را حل میکنه.

Persian_1984
14-06-2011, 17:16
سلام. من دیدم در چند پست آخر بچه ها سوال های زیادی راجع به نگهداری باطری لپ تاپ داشتن بهتر دونستم اطلاعاتی که در این مورد داردم رو برای شما هم بگم.
اولا شما با مراجعه به بخش HP Battery Health Center اطلاعات خوبی میتونید کسب کنید. اینم لینک:

در انجا میبینید که پیشنهاد شده که اگر بیش از دو هفته از لپ تاپ با برق مستقیم استفاده میکنید حتما باطری را جدا کنید.

من بیشتر این سئوال ها را هم از پشتیبانی HP پرسیدم و شما هم اگر سئوال داشتید میتونید با کمک نرم افزار HP Support Assistant که روی Desktop هم هست با پشتیبانی به طور 24 ساعته 7 روز هفته چت کنید و سئوال خودتون را بپرسید. البته سئوال های حرفه ای نمی تونن جواب بدن ولی راهی برای پیدا کردن جواب به شما معرفی میکنند.

اون ها هم پیشنهاد دادن که تا حد امکان موقع اتصال به برق برای مدت طولانی باطری جدا بشه. و باطری عمل کاهش نوسان را انجام نمیده و این کار به عهده ترانس هست.
ولی به نظر من همون سقف بیش از دو هفته استفاده مدام از AC power را رعایت کنید مناسب خواهد بود. پیشنهاد دیگه ای که کردن این بود که اگر باطری را جدا میکنید حتما اطلاعات خود را مدام save کنید که در صورتی قطع برق اطلاعات شما از دست نره. (زحمت کشیدن)

پیشنهاد کردن که حتما هر چند ماه یکبار باطری را کالیبره کنید. بعد از هر 30 بار دوره شارژ(شارژ و دشارژ کامل) این کار مناسب خواهد بود. (اگر شما نصف باطری را مصرف کنید و به شارژ بزنید تا فول شود و دوباره نصف باطری را مصرف کنید معادل یک دوره شارژ میشود)
یک سری اطلاعات هم میتونید از Help And Support ویندوزتون که با Help خود لپ تاپ شما کامل شده بدست بیارید.
یک نکته مهم دیگه این هست که وقتی میخواهید لپ تاپ را به برق وصل کنید اول دوشاخه را به برق بزنید سپس سوکت را به لپ تاپ متصل کنید و در هنگام جدا کردن از برق اول سوکت را از لپ تاپ جدا کنید سپس دوشاخه را از برق شهر جدا کنید.

سوالی بود در خدمتم.

salar_aziz
14-06-2011, 22:30
دوست عزیز اسکن دیسک خود ویندوز رو که گفتم انجام دادی شما؟؟ تا اونجایی که یادم هست شما به علت کمبود وقت این کار رو انجام ندادی. اگر نکردی همین الان این کار رو بکن. جفت تیک ها رو بزن بزار ریست بشه و در حین بوت شدن انجام بده کارش رو. اگر اشکال شما به شکل نرم افزاری قابل حل باشه اسکن ویندوز حتما مشکل شما را حل میکنه.
چشم انجام میدم ولی من 3درایو دیگ غیر از درایوc دارم.یک بار c رو اسکن کنم و بعد یکی یکی درایوهای دیگه رو؟یعنی یه باز واس اسکن c بعد از ریست کردن میره تو داس و اسکن میکنه و بعد از بالا اومدن ویندوز دوباره واسه درایوهای دیگه اینکارو انجام بدم؟

ممنونم

arash_jeneral
14-06-2011, 23:44
با سلام .
به نظر شما اگه کلا من هارد را فورمت کنم و از اول پارتیشن بندی کنم و خودم یک ویندوز نصب کنم چیزیا از دست دادم ؟؟
چون معمولا ویندوز اصلی یکم سنگین . نظر دوستان چیه ؟؟؟؟

binahayat_m
15-06-2011, 02:07
سلام
خدمت دوستان عزيز
اين مدل دكمه هاي لمسي در بالاي كيبرد نداره؟

sadeghbb
15-06-2011, 02:50
حیقیقت داره میگن مانیتورش کیفیت مناسبی نداره؟!!
من که باور نمیکنم سری dv که اینترتینمنت هستن کیفیت مانبتور مناسبی نداشته باشن!

cupid7
15-06-2011, 09:23
سلام دوستان.
من لپ تاپم رستارت میشد. بردم گارانتی (البته اونجا 1 ساعت نشستم بازی کردم تا رستارت شد وگرنه حرفمو قبول نمیکردن) اونا گفتن اشکال از هیت سینک یا فن .

ولی اینا واقعا انسانهای....... هستن.
بهش گفتم چون یک ماه نگذشته باید تعویضس کنی.
گفت پشت برگ گارانتی رو دوباره بخون.
پشتش نوشته توی یک ماه اول بعد از خرید اگر دستگاه خراب شد ولی در کمتر از یک هفته قابل تعمیر نبود دستگاه باید تعویض بشه.
یعنی واقعا این مملکت گارانتی بی معنیه.تازه گارانتی طلایی بود.
احتمالا اگر دستگاهی هم تعمیر نشه و نو بدن به آدم ، ولی دستگاه قبلی رو میکنن تو پاچه یکی دیگه.

دوستان راجع به کول پد کمک کنید. نمیخوام پول الکی بدم.فنهاش کجای لپ تاپ قرار بگیره بهتره؟
که بر اساس اون کول پد رو بخرم.

d.b23
15-06-2011, 10:10
حیقیقت داره میگن مانیتورش کیفیت مناسبی نداره؟!!
من که باور نمیکنم سری dv که اینترتینمنت هستن کیفیت مانبتور مناسبی نداشته باشن!
نه
حقیقت نداره
کیفیتش خوبه ولی فوق العاده نیست
از 100 بهش-84 83 میدم

sadeghbb
15-06-2011, 10:41
نه
حقیقت نداره
کیفیتش خوبه ولی فوق العاده نیست
از 100 بهش-84 83 میدم

مدلی که از لحاظ مانیتور بهتر باشه غیر از سونی و اپل چی هست؟!

با کانفیگی نزدیک به hp!!!

Lenovo y570 ؟! :13: ولی هنوز نیومده..

rasoly65
15-06-2011, 11:43
من میخام 6070 بخرم البته بدون گارانتی
اگه مشکلی پیش بیاد چقد هزینه برام داره
مثلا گرافیک دستگاه بسوزه یا مانیتورش رو عوض کنم

هزینه تعمیر کارت گرافیک سوخته چقدره؟:13:

d.b23
15-06-2011, 11:47
مدلی که از لحاظ مانیتور بهتر باشه غیر از سونی و اپل چی هست؟!

با کانفیگی نزدیک به hp!!!

Lenovo y570 ؟! :13: ولی هنوز نیومده..
بعذ از سونی و اپل خود HP هست که یکی از کارای تخصصیش هم ساخت مانیتوره
کیفیت بعضی از مدل هاش عم از سونی بهتره و خیلی اوقات هم از لحاظ رنگ و کنتراست شبیه سونی هست
:5:

gla021
15-06-2011, 22:27
سلام
ببخشد من هم تصمیم دارم از این نوت بوک خرید کنم خیلی چیزه خوبی به نظر میاد
یه سوال داشتم
نمره ویندوز 7 به کانفینگ این نوت بوک چنده؟ (rate؟)

d.b23
15-06-2011, 23:54
سلام
یه سوال داشتم
دوست عزیز این دو تا پست به شما کمک میکنه

arashkhan56
16-06-2011, 00:53
سلام
یه سوال داشتم

سلام دوست عزیز
به نظر من زیاد نباید به امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپ میده توجه کرد
من خودم دوتا لپ تاپ رو با هم تست کردم
اولی مدل اچ پی 3150 و دومی اچ پی 6090
چیزی که جالبه ویندوز سون به هر دوتا سیستم نمره 5/9 رو میده در صورتی که اچ پی 6090 خیلی از اون یکی مدل قوی تره
در ضمن تو ریت قطعات مثل سی پی یو و کارت گرافیک و رم مدل 6090 رو بیشتر نشون میده ولی تو میانگین کلی هر دوشون امتیاز 5/9 رو میارن
من فکر کنم بیشتر از 5/9 برای ویندوز سون تعریف نشده
این چیزی رو که دارم میگم خودم تست کردم و خیلی هم برام عجیبه که چطور مدل 6090 که نمره همه قطعاتش بالاتره تو میانگین کلی با مدل 3150 ریتش یکی میشه
دوستان اگه کسی میدونه به ما هم یاد بده دلیلش چیه
موفق باشی

Persian_1984
16-06-2011, 03:01
سلام دوست عزیز
به نظر من زیاد نباید به امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپ میده توجه کرد
من خودم دوتا لپ تاپ رو با هم تست کردم
اولی مدل اچ پی 3150 و دومی اچ پی 6090
چیزی که جالبه ویندوز سون به هر دوتا سیستم نمره 5/9 رو میده در صورتی که اچ پی 6090 خیلی از اون یکی مدل قوی تره
در ضمن تو ریت قطعات مثل سی پی یو و کارت گرافیک و رم مدل 6090 رو بیشتر نشون میده ولی تو میانگین کلی هر دوشون امتیاز 5/9 رو میارن
من فکر کنم بیشتر از 5/9 برای ویندوز سون تعریف نشده
این چیزی رو که دارم میگم خودم تست کردم و خیلی هم برام عجیبه که چطور مدل 6090 که نمره همه قطعاتش بالاتره تو میانگین کلی با مدل 3150 ریتش یکی میشه
دوستان اگه کسی میدونه به ما هم یاد بده دلیلش چیه
موفق باشی

سلام دوست عزیز. لطفا بیشتر دقت کنید تا دچار اشتباه نشید. غول نرم افزار که همچین سوتی نمیده ;)
اونی که شما میگید میانگین امتیاز ها نیست.
اون پایین ترین امتیازی هست که یکی قطعات لپ تاپ میگیرن. معمولا کمترین امتیاز رو سرعت انتقال هارد دیسک میگیره که 5.9 یا 5.7 هست. شما که میخوای جزئیات امتیاز ها رو ببینی زیر اون 5.9 بزرگ که زده نوشته determined by lowest subscore
یعنی تعیین پایین ترین زیر نمره

arashkhan56
16-06-2011, 08:23
سلام دوست عزیز. لطفا بیشتر دقت کنید تا دچار اشتباه نشید. غول نرم افزار که همچین سوتی نمیده ;)
اونی که شما میگید میانگین امتیاز ها نیست.
اون پایین ترین امتیازی هست که یکی قطعات لپ تاپ میگیرن. معمولا کمترین امتیاز رو سرعت انتقال هارد دیسک میگیره که 5.9 یا 5.7 هست. شما که میخوای جزئیات امتیاز ها رو ببینی زیر اون 5.9 بزرگ که زده نوشته determined by lowest subscore
یعنی تعیین پایین ترین زیر نمره

مرسی دوست عزیز بابت توضیحت
من فکر میکردم که او نمره میانگین کلی قطعاته
ولی چرا حداقل رو میزنه؟چون با نشون دادن حداقل ریت قطعات اختلاف قدرت لپ تاپ هایی که تقریبا قوی هستن رو نمیشه فهمید چون ریت همشون یکی هست مگه با نرم افزارهایی مثل تری دی مارک

masoud197
16-06-2011, 14:48
با سلام خدمت همه دوستان.اول از همه دوستان من جمله d.b23،iran.sniper،bas ali،Persian_1984،teknosysو خیلی های دیگه واقعا تشکر می کنم که با قرار دادن این همه اطلاعات و تجربه مفید به بقیه در انتخاب و نگهداری درست از لپ تاپ مشاوره می دن.منم تقریبا بعد 10 روز پیگیری روزانه این تایپیک و چند تا تایپیک مشابه بالاخره 2 روز قبل موفق به خرید یه لپ تاپ hp6080 از بازار ایران به قیمت 1330000شدم که البته از شانس ما مصادف شده بود با گرون شدن دلار و قیمتا یه مقدار نسبت به روزای قبلش بالا رفته بود ولی به خاطر کمبود وقت چاره ای نداشتم.می خواستم ببینم قبل از نصب نرم افزارای مورد نیازم وشروع به کار کردن، دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟مثلا ایمیج گیری از ویندوز،پارتیشن بندی،دانلود یا آپدیت درایور و ازین قبیل کارای اولیه.از دوستان مسلط به تایپیک ها و مباحث ممنون میشم که منو در مورد این کارها و طریقه انجامشون راهنماییم کنن و یا آدرس صفحاتی که در این مورد بحث شده برام قرار بدن.همونطور که تو صحبتامم معلومه از این جهت تازه کارم و تقریبا بوق تشریف دارم

Persian_1984
16-06-2011, 14:54
مرسی دوست عزیز بابت توضیحت
من فکر میکردم که او نمره میانگین کلی قطعاته
ولی چرا حداقل رو میزنه؟چون با نشون دادن حداقل ریت قطعات اختلاف قدرت لپ تاپ هایی که تقریبا قوی هستن رو نمیشه فهمید چون ریت همشون یکی هست مگه با نرم افزارهایی مثل تری دی مارک

خب شما میتونین اختلاف توانایی های قطعات را با بررسی امتیاز جزئیات بفهمید. مثل امتیاز ram cpu و کارت گرافیک.

امتیاز CPU این لپ تاپ 7.5 از 7.9
امتیاز RAM این لپ تاپ 7.6 از 7.9
کارت گرافیک در بازی 6.9 از 7.9
کارت گرافیک اینتل 6.1 در بازی
هارد 5.9

gla021
16-06-2011, 15:39
یه چی جالب هم که چند روز پیش از dv6 دیدم (احتملا رو بقیه نوت بوک ها هم بشه نمیدونم خودتون تحقیق کنید اگر علاقه دارید) این بود که دسته اورجینال وایرلس کنسول ps3 رو با این نوت بوک راه میندازه و باهاش بازی میکنه اینم لینکش:

البته یک آموزش داره که تو یو#تیوپ هست که واسه همه لب تاپهای بلوتوث دار و وایرلس دار هم میشه

riddickmybio
16-06-2011, 15:46
با سلام خدمت دوستان من قصد دارم HP Pavilion DV6-6050 رو بخرم ولی از بعضیا شنیدم که hp خرابیش زیاده و قابل اعتماد نیست دلم میخواد لپتاپم دو سه سالی برام راحت کار کنه لطفا راهنماییم کنید:20:

Seller-R
16-06-2011, 21:41
دوستان بعد از ریکاوری کل پارتشن ها پاک میشه؟

amin750
16-06-2011, 22:11
دوستان بعد از ریکاوری کل پارتشن ها پاک میشه؟
بسته به نوع ریکاوری و آپشنی رو که انتخاب میکنید داره. گزینه هاش رو بخونید متوجه میشید!!
موفق باشی!:20:

binahayat_m
17-06-2011, 00:18
سلام
من رفتم پيش فروشنده و گفت كه بدون گارانتي 1490000 و با گارانتي تعويض قطعات از يك ساله تا 3 سال 1560000 و حتي به مشكل زباد بر خورديد تعوض هم مي كنيم !
به نظرتون همچين شرايطي امكانش هست يا فقط براي فروش بيشتره ؟

bas ali
17-06-2011, 07:18
اچ پی از لحاظ ساپورت نرم افزاری واقعا تکه
امروز برنامه hp support asistant را باز کردم دیدم از این طریق خودش اتومات تمام سخت افزارها را بررسی میکنه و اگه براش آپدیت اومده باشه ، پیشنهاد میکنه که دانلودش کنی
------------------------
یکی از آپدیت ها بایاس بود ، بنظرتون آپدیتش بکنم یا همین ورژن فعلی خوبه ؟

mehdi fire
17-06-2011, 11:16
چرا لپ تاپ های سونی که همین قطعات رو دارن گرونترن؟

Danitondar
17-06-2011, 11:52
چرا لپ تاپ های سونی که همین قطعات رو دارن گرونترن؟
سونی یه چند وقتیه داره پول مارکش رو میخوره البته یخورده کیفیت ساختش هم بهتر هست!

Seller-R
17-06-2011, 12:00
بسته به نوع ریکاوری و آپشنی رو که انتخاب میکنید داره. گزینه هاش رو بخونید متوجه میشید!!
موفق باشی!:20:
وقتی بوت میکنی یه گزینه روشن اونم Factor Reset غیر از این هم چیزی نداره؟؟؟؟

mehdi666lp
17-06-2011, 13:16
سلام
وای وای وای غول ترین مدل لپ تاپ HP که همه برندی رو میخوره وارد ایران شد...............
.
.
HP EliteBook 8760W

CPU : Intel Core i7-2920XM 2.5GHz up to 3.5GHz

RAM : 16 GB DDR3

VGA : NVIDIA Quadro 5010M 4 GB dedicated GDDR5

H.D.D : 256 GB SSD 7200 RPM

Display : 17.3 " Full HD UWVA Anti-Glare

این مدل فول پورت هستش همه پورتی داره................Blu -Ray Rom هم داره......قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ..........عجیب غولی هستش

قیمت 4.200.000

gla021
17-06-2011, 14:33
سلام
وای وای وای غول ترین مدل لپ تاپ HP که همه برندی رو میخوره وارد ایران شد...............
.
.
HP EliteBook 8760W

این مدل فول پورت هستش همه پورتی داره................Blu -Ray Rom هم داره......قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ..........عجیب غولی هستش

قیمت 4.200.000

بله دوست عزیز قیمته خیلی غولی هم داره:41::31::19:

arseh666
17-06-2011, 16:53
سلام
.
.
HP EliteBook 8760W

قیمت 4.200.000

با این قیمت 3 تا 6090 میخرم .
فعلا که بنده نیازی به همچین سخت افزاری ندارم .
قویترین نرم افزاری که من کار میکنم باهاش کتیا هست . اونم مثل آب خوردن دارم کار میکشم از 6050
گیم هم که همه چی باز میکنه .

Seller-R
17-06-2011, 22:39
دوستان با تشکر از کمک شما کل هارد لپ تاپ فرمت شد ممنون از همه که واقعا کمک کردن.:31:

gla021
17-06-2011, 22:53
دوستان با تشکر از کمک شما کل هارد لپ تاپ فرمت شد ممنون از همه که واقعا کمک کردن.:31:

داداش من که بهت گفت بکاپ بگیر از اطلاعاتت

Seller-R
17-06-2011, 23:16
داداش من که بهت گفت بکاپ بگیر از اطلاعاتت
500 اطلاعات بود حالا داره ریکاوری میشه همش خیالم راحته اما از این دلگیرم بعضی بچه ها جواب کامل نمیدن (اگر بلد باشن). دیگه با نورتون بک آپ میگیرم از درایو ویندوز.

Xilevens
18-06-2011, 09:55
سلام
بازم كه نو آوري شده

seyed_mahdi
18-06-2011, 19:37
سلام من یه سوال از آقا arash666 دارم

مثل اینکه شما 6050 دارید من هم میخام همین مدلو بگیرم شما باهاش بازی میکنید داغ نمیکنه ؟
سوال دوم اینکه اگه باهاش بازی نکنیم آیا حرارتش آدمو اذیت میکنه یا نه ؟

اینطور که من شنیدم دوتا گرافیک داره درسته ؟
ممنون میشم جواب بدی اگه بقیه هم جواب بدن اشکالی نداره

راستی در آخر ضمن اینکه Hp گارانتی واقعی نداره با چه گارانتی بگیریم بهتره؟

bas ali
18-06-2011, 19:42

مثل اینکه شما 6050 دارید من هم میخام همین مدلو بگیرم شما باهاش بازی میکنید داغ نمیکنه ؟

1. بعلت بدنه فلزی و قرار گرفتن کارت گرافیک در سمت چپ تاچ پد ، سمت چپ تاچ پد داغ میشه ولی دماش در حالت معمولی 50 هست ولی بااین وجود دمای همون قسمت بالاست
2. باهاش بازی نکردم پس نمیتونم نظر بدم
3. دو گرافیک داره
4. با هر گارانتی بگیری فرقی نداره چدن همشون اشغالن

seyed_mahdi
18-06-2011, 20:49
بقیه دوستان که دارن جواب بدن لطفا

Elis
18-06-2011, 21:11
ادیت شد ......

arseh666
18-06-2011, 21:47

حرارتش در حد نرماله . معمولا حرارت سی پی یو و گرافیک درو و بر 50 است
فقط 1 گرافیک داره و میتونید در مواقعی که نیاز به گرافیک با ÷ردازش بالا ندارید سویچ کنید به گرافیک آنبورد سی پی یو که 64 مگ از رم رو ور میداره ولی در عوض برای کارهای عادی ( وب گردی و کارهای آفیسی و ...) بهتره . چون هم گرافیک اصلی گرم نمیشه هم باطری کم مصرف میشه .
این لپ تاپ برای گیم بازی کردن ساخته نشده . ولی همه نوع گیمی رو باز میکنه و میتونی بازی کنی .
اچ ÷ی به خاطر آمریکایی بودن شرکت و تحریم نمایندگی رسمیتو ایران نداره . هر کی هم گارانتی میکنه خود فروشگاه میکنه و خدماتش مونده به توانایی فروشگاه .

vivid806
18-06-2011, 22:17
این مدل پردازنده 6090 که اینتل سندی بریج هست برخلاف مدلهای Core i7 چهار هسته ای بسیار بسیار خنک هستند

و البته تستها هم نشون داده بسیار قدرتمندتر از چهار هسته ایهای قدیمی کار میکنند

bas ali
19-06-2011, 06:15
گذینه tune-up در برنامه hp support assisstant برای چه کاری هسست ؟

Danitondar
19-06-2011, 09:10
فکر کنم برای اور کلاک باشه!

bas ali
19-06-2011, 11:18
فکر کنم برای اور کلاک باشه!
کس دیگه نظری نداره؟
کلا تجربه هاتون را در مورد این لپ تاپ بنویسین ، تا مورد استفاده سایرین قرار بگیره :20:

asghar21
19-06-2011, 12:53
من شنبه هفته پیش لپ تاپو تحویل گرفتم.
راضیم ازش، فقط زاویه دید و کنتراستش یه خورده اذیتم می کنه.:13:

binahayat_m
19-06-2011, 22:11
من شنبه هفته پیش لپ تاپو تحویل گرفتم.
راضیم ازش، فقط زاویه دید و کنتراستش یه خورده اذیتم می کنه.:13:

سلام
مبارك باشه
فقط منظورتون از زاويه ديد چيه؟
يعني از زواياي مختلف كيفيت تصوير فرق ميكنه ؟

asghar21
19-06-2011, 22:25
سلام
مبارك باشه
فقط منظورتون از زاويه ديد چيه؟
يعني از زواياي مختلف كيفيت تصوير فرق ميكنه ؟
مرسی:20:
منظورم اینه که وقتی از پایین یا از گوشه به لپ تاپ نگاه می کنی تاریک تر می بینی و رنگش برمی گرده.
در ضمن به نظر میاد تو تفکیک رنگهای تیره یه خورده مشکل داره.

ma33
20-06-2011, 11:53
منم دو هفته ای هست 6080 گرفتم.بنظر من asus n53sv خیلی مانیتورش سرتره.من از مانیتورش راضی نیستم چون رزولوشن پایینی داره و از بالا و پایین و راست دیدش کوره

bas ali
20-06-2011, 14:32
منم دو هفته ای هست 6080 گرفتم.بنظر من asus n53sv خیلی مانیتورش سرتره.من از مانیتورش راضی نیستم چون رزولوشن پایینی داره و از بالا و پایین و راست دیدش کوره
البته از لحاظ رنگ در وضعیت خوبی هست ولی زاویه دیدش محدوده
در هنگام پخش رنگهای مشکی و تیره هم خوب عمل نمیکنه :41:.
------------------------------
دوستان دمای سی پی یو در هنگام وبگردی چند هست ؟
مال من که دستگاهم 6050 میباشد در هنگام وبگردی با گرافیک ای تی ای 53 - 56 و با گرافیک اینتل 48 هست .
اعداد خوبه ؟

mehdi fire
21-06-2011, 00:50
یکی لطف میکنه بگه چرا این لپ تاپ دوتا گرافیک داره؟ بقیه چطور؟

bas ali
21-06-2011, 06:29
یکی لطف میکنه بگه چرا این لپ تاپ دوتا گرافیک داره؟ بقیه چطور؟
برای کاهش مصرف باتری
این سیستم جدید هست و کم کم سایر مدل ها هم استفاده خواهند کرد

em0fab0y
21-06-2011, 22:22
سلام دوستان
یه مشکل عجیب پیدا کردم
روی 6050se ویندوز 7 64-bit ریختم اما هر کاری می کنم تاچ پد فعال یا غیرفعال نمیشه (دکمه از کار انداختن تاچ پد کار نمی کنه و ال ای دی دورش روشنه )...ولی خود تاچ پد کار می کنه...درایور اصلی که تو فولدر swsetup بود قبول نمی کنه اما اونی که خودم دانلود کردم قبول می کنه...
البته این اولین بار نیست که ویندوز 64 ریختم ..
نمیدونم چرا اینطوری شده..
خواهشن راهنمایی کنید خیلی رفته تو اعصابم ....
لطفا پستمو زود تایید کنید

ma33
21-06-2011, 23:53
سلام
من دوهفته ای میشه 6080 گرفتم.بعد بازی دماش رو چک کردم خیلی بالا بود(88)این دمای چی هست؟مشکلی براش پیش نمیاد؟به نظر شما کدوم یکی از این دوتا نرم افزار دما رو درست نشون میده؟

ma33
22-06-2011, 00:19
سلام
من بعد بازی دمای سیستمم رو گرفتم دمای اتاق تقریبا 25 هست. به نظر شما با این دما مشکلی پیش نمیاد؟این دمای 88 مال چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

d.b23
22-06-2011, 00:41
گذینه tune-up در برنامه hp support assisstant برای چه کاری هسست ؟
کل لپ تاپتون رو چک میکنه و اگر آپدیت جدید اومده باشه و یا نیاز به بهینه سازی باشه بهتون اعلام میکنه
در اصل مثل یه سرویس دوره ایه

em0fab0y
22-06-2011, 05:57
دوستان چی کار کنم؟؟؟؟؟
تاچ پد لپ تاپ فعال یا غیرفعال نمیشه چون من از موس استفاده می کنم نمی خوام تاچ روشن باشه....
کلا پوکیده اصلا تو دیوایس منیجر که قبلا گزینه disable داشت الان نداره فقط وقتی رو synaptic کلیک راست می کنم unistall داره
هر کاری می کنم درست نمیشه ..
بگید خاکی مونده نکرده باشم .....

bas ali
22-06-2011, 08:11
سلام
من بعد بازی دمای سیستمم رو گرفتم دمای اتاق تقریبا 25 هست. به نظر شما با این دما مشکلی پیش نمیاد؟این دمای 88 مال چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای کاهش دما میتونی از برنامه cool sense استفاده کنی و در تنظیمات آن روی coolest mode قرار بدی .
برای سنجش دما برنامه speed fan بنظرم بهتره .
دمای سیستم من در هنگام وبگردی 51 تا 56 تغییر میکنه البته 6050 دارم ولی فکر کنم 70 برای بازی طبیعی باشه .

ma33
22-06-2011, 10:20
دوستان چی کار کنم؟؟؟؟؟
تاچ پد لپ تاپ فعال یا غیرفعال نمیشه چون من از موس استفاده می کنم نمی خوام تاچ روشن باشه....
کلا پوکیده اصلا تو دیوایس منیجر که قبلا گزینه disable داشت الان نداره فقط وقتی رو synaptic کلیک راست می کنم unistall داره
هر کاری می کنم درست نمیشه ..
بگید خاکی مونده نکرده باشم .....

fn+space رو امتحان کن ببین خاموش میشه؟اگه نشد برنامه تاچ پد رو حذف کن دوباره نصبش کن

gla021
22-06-2011, 11:44
چرا اینقدر رو قیمت 6090 اضافه میشه
این هفته تو شیراز از 1460000 رفته رو 1490000:41:
کسی میدونه این قیمتا ی کاذب کی میشکنه ؟:18:
اینم شانس ماست دیگه :2:

em0fab0y
22-06-2011, 13:16
fn+space رو امتحان کن ببین خاموش میشه؟اگه نشد برنامه تاچ پد رو حذف کن دوباره نصبش کن

با fn+space فقط ال ای دی دور تاچ پد خاموش میشه ولی خودش کار می کنه....
چرا دکمه سمت چپ تاچ که مربوط به فعال و غیر فعال کردنه از کار افتاده؟؟؟؟؟

em0fab0y
22-06-2011, 13:17
با fn+space فقط ال ای دی دور تاچ پد خاموش میشه ولی خودش کار می کنه....
چرا دکمه سمت چپ تاچ که مربوط به فعال و غیر فعال کردنه از کار افتاده؟؟؟؟؟

bbsbsbs2012
22-06-2011, 15:36
سلام
.
.
HP EliteBook 8760W

قیمت 4.200.000

مبارکت باشه:11:

masoud197
22-06-2011, 19:16
دوستان موارد کاربرد این سه سیم رابط ترانس و پریز برق که همراه لپ تاپ 6080 و احتمالا نمونه های مشابه hp ارائه شده چیه؟صرفا به خاطر اینکه در هرمکان با هر نوع شکل پریز بشه از ترانس استفاده کرد و نیازی به استفاده از تبدیل نباشه 3شکل سیم گذاشتن یا دلایل دیگه ای در رابطه با ولتاژ و جریانو اینجور موارد داره؟ برای اتصال به برق تو خونه از کدومشون باید استفاده کرد؟ببخشین اگه سوالم شاید پیش پا افتاده باشه

arseh666
22-06-2011, 21:20
دوستان موارد کاربرد این سه سیم رابط ترانس و پریز برق که همراه لپ تاپ 6080 و احتمالا نمونه های مشابه hp ارائه شده چیه؟صرفا به خاطر اینکه در هرمکان با هر نوع شکل پریز بشه از ترانس استفاده کرد و نیازی به استفاده از تبدیل نباشه 3شکل سیم گذاشتن یا دلایل دیگه ای در رابطه با ولتاژ و جریانو اینجور موارد داره؟ برای اتصال به برق تو خونه از کدومشون باید استفاده کرد؟ببخشین اگه سوالم شاید پیش پا افتاده باشه

3 تا سیم آسیایی + اروپایی (ارت دار) و دیگری که کوچیکتره آمریکایی

این به خاطر کار درست بودنه

masoud197
22-06-2011, 21:32
3 تا سیم آسیایی + اروپایی (ارت دار) و دیگری که کوچیکتره آمریکایی

این به خاطر کار درست بودنه

پس یعنی هیچ فرق نمی کنه که از کدوم استفاده بشه؟چه اون سیم دوشاخه ای یا اون سه شاخه ای ها با استفاده از تبدیل؟

em0fab0y
22-06-2011, 22:08
دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم تاچ پد لپ تاپ فعال یا غیرفعال کنم
دکمه کوچیک لمسی سمت چپ تاچ کاملا از کار افتاده....
تو device manager هم میرم گزینه disable از بین رفته وقتی رو synaptic کلیک می کنم
خود تاچ کار می کنه اما دکمه on /off کار نمی کنه....
ال ای دی دورشم خاموش نمیشه البته با fn+space خاموش روشن میشه ولی از روی تاچ نه
با نصب یا آپدیت درایورم حل نمیشه....
خواهشن بگین چیکار کنم کلافم کرده................

binahayat_m
23-06-2011, 00:41
سلام
اين مشكلاتي كه دوستان در مورد نقطه كوري صفحه مي زنند در سري 6090 هم همينطور هستش ؟
يا سري dv6 از لحاظ صفحه فرقي نمي كنه ؟

pedram.t
23-06-2011, 05:01
منم امروز میرم 6090 میگیرم

bas ali
23-06-2011, 06:44
دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم تاچ پد لپ تاپ فعال یا غیرفعال کنم
دکمه کوچیک لمسی سمت چپ تاچ کاملا از کار افتاده....
تو device manager هم میرم گزینه disable از بین رفته وقتی رو synaptic کلیک می کنم
خود تاچ کار می کنه اما دکمه on /off کار نمی کنه....
ال ای دی دورشم خاموش نمیشه البته با fn+space خاموش روشن میشه ولی از روی تاچ نه
با نصب یا آپدیت درایورم حل نمیشه....
خواهشن بگین چیکار کنم کلافم کرده................
درایورت را آپدیت بکن احتمالا درست میشه

em0fab0y
23-06-2011, 10:43
درایورت را آپدیت بکن احتمالا درست میشه

با آپدیت درست نمیشه
اصلا درایور اصلی که تو فایل swsetup قبول نمی کنه
انگار تاچ پد نمیشناسه فقط اون درایور که از سایت synaptic دانلود کردم قبول می کنه
ولی تاچ پد کاملا کار می کنه اما ال ای دی دورش on/off نمیشه.....
ممکن مشکل سخت افزاری باشه ؟؟(که میدونم نیست)....
خواهشن اگه راه دیگه ای به ذهنتون می رسه بگین خیلی رفته تو مخم این مشکل.........

em0fab0y
23-06-2011, 10:47
با آپدیت درست نمیشه
انگار تاچ پد نمیشناسه فقط اون درایور که از سایت synaptic دانلود کردم قبول می کنه
خواهشن اگه راه دیگه ای به ذهنتون می رسه بگین خیلی رفته تو مخم این مشکل........

bbsbsbs2012
23-06-2011, 13:01
سوالی کوچک در مورد Dv6-6090ee سلام دوستان عزیز
من می خوام امروز عصر یه لب تاب بگیرم
بین hp dv6-6090ee و asus n53sn موندم
می خواستم ببینم مشکل مانیتور 6090 خیلی به چشم میاد و این که باا توجه به
این که هارد 1TB 5400 هست سرعتش پایین نیست و این که چند ساعت شارژ نگه می داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ma33
23-06-2011, 13:13
سوالی کوچک در مورد Dv6-6090ee سلام دوستان عزیز
من می خوام امروز عصر یه لب تاب بگیرم
بین hp dv6-6090ee و asus n53sn موندم
می خواستم ببینم مشکل مانیتور 6090 خیلی به چشم میاد و این که باا توجه به
این که هارد 1TB 5400 هست سرعتش پایین نیست و این که چند ساعت شارژ نگه می داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus N53sn لپ تاپ خوبی هست فقط اندازه اش یکم بزرگه(39 سانت عرض)از روبه رو و سمت چپ تا 170 درجه بالا و راست تقریبا 130 درجه رنگ عوض میکنه و در کل مانیتور ایسوس بهتره چون رزلوشن اچ دی رو داره و کیفیت عالی من سخت افزار و قیمت و اندازه و امکانات اچ پی رو ترجیع دادم

salar_aziz
23-06-2011, 14:03
سلام دوستان
چه خبرا؟
مشکل هارد لپ تاپ من یادتون هست؟
فرستادم گارانتی و مشکل سخت افزاری بود و هاردشو واسم عوض کردن و دوشنبه میرسه دستم.
ممنون از راهنمایی دوستانم
(گفتم اینجا بگم چی شده نتیجه که شاید یکی هم خدایی نکرده همچین مشکلی واسش پیش بیاد و بدردش بخوره.)

ممنونم

seyed_mahdi
23-06-2011, 14:41
سلام به همه دوستان

من امروز لب تاپ 6050 رو خریدم سمت چپ این سه لیبل رو که بچه ها گفته بودند داشت .

اما سوالم اینه که چطور از کارت گرافیک دوم یعنی 6770 استفاده کنم آیا خودش سویچ میکنه رو اون یا ما باید دستی اینکارو بکنیم.

در مورد این ریکاوری هم یه توضیحی بدید

دیگه اینکه اگه من هارد رو کلا پارتیشن بندی کنم و خودم ویدوز نصب کنم و ... مشکلی برام پیش میاد؟؟؟؟

راستی سی نداره درایوراشو از کجا باید بگیرم؟؟ اینم بگید :31:

cs16
23-06-2011, 14:49
سلام به همه دوستان

من امروز لب تاپ 6050 رو خریدم سمت چپ این سه لیبل رو که بچه ها گفته بودند داشت .

اما سوالم اینه که چطور از کارت گرافیک دوم یعنی 6770 استفاده کنم آیا خودش سویچ میکنه رو اون یا ما باید دستی اینکارو بکنیم.

در مورد این ریکاوری هم یه توضیحی بدید

دیگه اینکه اگه من هارد رو کلا پارتیشن بندی کنم و خودم ویدوز نصب کنم و ... مشکلی برام پیش میاد؟؟؟؟

راستی سی نداره درایوراشو از کجا باید بگیرم؟؟ اینم بگید :31:

سلام دوست عزیز مبارک باشه

درایور ها رو از داخل درایو ویندوز c پوشه : swsetup اما بهتره دانلود کنی که به روز باشه .

چه توضیح ای راجب ریکاوری نیاز دارید ؟

احتمالن خودش سویچ کنه گرافیک رو اگه نکرد بچه ها توضیح کامل دادن

از درایو ریکاوری بک اپ بگیرید رو دی وی دی خوب ...

چرا ویندوز رو میخوای عوض کنی ارجینال که بهتره.....

:10:

em0fab0y
23-06-2011, 15:13
منم 6050se دارم ولی سمت چپ لیبل مربوط به beat sound......نداشت..
فقط همون سه لیبل مریوط به پردارنده..گرافیک..ویندوز داره..
چرا فرق داره؟؟؟؟؟

bas ali
23-06-2011, 18:56
با آپدیت درست نمیشه
خواهشن اگه راه دیگه ای به ذهنتون می رسه بگین خیلی رفته تو مخم این مشکل........

ویندوزی که نصب کردی 32 بیتی هست یا 64 بیتی ؟
برای چی از ویندوز ارجینال استفاده نمیکنی؟

منم 6050se دارم ولی سمت چپ لیبل مربوط به beat sound......نداشت..
فقط همون سه لیبل مریوط به پردارنده..گرافیک..ویندوز داره..
چرا فرق داره؟؟؟؟؟
مال من هم دقیقا مثل مال شماست

em0fab0y
23-06-2011, 19:28
ویندوزی که نصب کردی 32 بیتی هست یا 64 بیتی ؟
برای چی از ویندوز ارجینال استفاده نمیکنی؟

مال من هم دقیقا مثل مال شماست
ویندوز که 64-bit
خودم احتمال بالا میدم از 64 باشه الانم دارم ویندوز به 32 تغییر میدم ببینم درست میشه یا نه اما نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده چون خیلی وقت از 64 استفاده می کنم....

em0fab0y
23-06-2011, 22:01
ویندوز 32-bit هم ریختم درست نشد
آخرین درایور هم نصب کردم بازم نشد
کلا انگار تاچ از مدار خارج شده و هیچ کنترلی نمیشه روش داشت فقط کار می کنه..
آخه چطور ممکنه تاچ پد کار کنه اما دکمه on/off کار نکنه؟
دیگه هر کاری که به فکرم می رسید انجام دادم ...
کلا پوکیده فکر نکنم دیگه مشکل نرم افزار باشه
به نظرتون ببرم گارانتی؟؟؟؟؟
ببرم اونجا چی بگم ؟؟
آخه اصلا نمیشه بهش گفت خراب

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

دوستان خواهشن یه راه حل اساسی پیشنهاد بدین این مشکل خیلی خاص تاحالا برای کسی پیش نیومده......

bbsbsbs2012
23-06-2011, 22:38
من از دوستانی که مدل 6090 رو به همراه کول پد خریدن می خواستم بپرسم که کول پد با usb نصب می شه؟؟
اگه با usb ه مدت زمان شارژ با باطری رو چقدر پایین می یاره و این که چقدر در دما تاثیر داره
در ضمن تبدیل برق شهری به USB هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از جوابای خوبتون پیشاپیش ممنونم

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

راستی من امروز رفتم این لپ تاپو قیمت کنم 1400 بود:31:

ma33
23-06-2011, 22:52
سلام دوستان
من 6080 دارم.دیوایس منیجر که باز میکنم یکی از درایور های لپ تاپم رو نمیشناسه.مال شما هم همینجوری هست؟ اصلا این درایور مال چی هست؟پلوتوث و وایرلس لپتاپم هم درست کار میکنه

aliondvd
23-06-2011, 23:03
ویندوز 32-bit هم ریختم درست نشد
آخرین درایور هم نصب کردم بازم نشد
کلا انگار تاچ از مدار خارج شده و هیچ کنترلی نمیشه روش داشت فقط کار می کنه..
آخه چطور ممکنه تاچ پد کار کنه اما دکمه on/off کار نکنه؟
دیگه هر کاری که به فکرم می رسید انجام دادم ...
کلا پوکیده فکر نکنم دیگه مشکل نرم افزار باشه
ببرم اونجا چی بگم ؟؟
آخه اصلا نمیشه بهش گفت خراب

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

دوستان خواهشن یه راه حل اساسی پیشنهاد بدین این مشکل خیلی خاص تاحالا برای کسی پیش نیومده......

دوست عزیز اینکه مشکلی نیست نیاز به این همه کار نداره کافیه روی آیکونی که توی تسک بار هست (Synaptics Pointing Device) کلیک راست کنی و تیک Top to Click را بزنی حالا می تونی تاچ رو خاموش و روشن کنی.

موفق باشی

mohsen19x
23-06-2011, 23:04
دوستان قیمت این مدل الان در بازار با گارانتی چند می باشد 6090ee

em0fab0y
23-06-2011, 23:41
دوست عزیز اینکه مشکلی نیست نیاز به این همه کار نداره کافیه روی آیکونی که توی تسک بار هست (Synaptics Pointing Device) کلیک راست کنی و تیک Top to Click را بزنی حالا می تونی تاچ رو خاموش و روشن کنی.

موفق باشی
دوست عزیز مشکل به این راحتی هم نیست اگه بود که لازم نبود من اینجا مطرح کنم
کلا خیلی مشکل عجیبیه نه میشه گفت خراب و نه این که به طور کامل درست..
تاچ پد کار می کنه اما هیچ کنترل روش ندارم نمیتونم disable/enable کنم تو دیوایس منیجر وقتی روی synaptic کلیک می کنم فقط گزینه unistall وجود داره disable ازبین رفنه....
دکمه on/off از کار افتاده...
فقط با fn+space ال ای دی دورش خاموش میشه اما تاچ اااااااصلا نمی تونم غیرفعال کنم...
و عجیب تر این که درایور اصلی که تو فولدر swsetup هست موقع نصب eroor میده اما درایوری که از سایت synaptic دانلود کردم نصب میشه....
به نظرتون احتمال داره خراب شده باشه در حالی که تاچ کار می کنه؟؟؟؟؟؟
با تمام این صحبتها بازم میگین یه مشکل ساده اس.................................

aliondvd
24-06-2011, 00:18
دوست عزیز مشکل به این راحتی هم نیست اگه بود که لازم نبود من اینجا مطرح کنم
کلا خیلی مشکل عجیبیه نه میشه گفت خراب و نه این که به طور کامل درست..
تاچ پد کار می کنه اما هیچ کنترل روش ندارم نمیتونم disable/enable کنم تو دیوایس منیجر وقتی روی synaptic کلیک می کنم فقط گزینه unistall وجود داره disable ازبین رفنه....
دکمه on/off از کار افتاده...
فقط با fn+space ال ای دی دورش خاموش میشه اما تاچ اااااااصلا نمی تونم غیرفعال کنم...
و عجیب تر این که درایور اصلی که تو فولدر swsetup هست موقع نصب eroor میده اما درایوری که از سایت synaptic دانلود کردم نصب میشه....
به نظرتون احتمال داره خراب شده باشه در حالی که تاچ کار می کنه؟؟؟؟؟؟
با تمام این صحبتها بازم میگین یه مشکل ساده اس.................................

در مورد دیوایس منیجر که مال منم فقط unistall داره و disable وجود نداره
برای دکمه ی on/off هم تنها راهش همونه که گفتم من خودم وقتی اون تیکشو برمی دارم دیگه نمی تونم تاچ رو فعال یا غیرفعال کنم و وقتی تیکش زده باشه کاملا کار می کنه

راستی مگه دی وی دی ریکاوری نگرفتی؟
اگه بکاپ داری یه بار بکاپتو برگردون ببین درست می شه.

em0fab0y
24-06-2011, 00:44
در مورد دیوایس منیجر که مال منم فقط unistall داره و disable وجود نداره
برای دکمه ی on/off هم تنها راهش همونه که گفتم من خودم وقتی اون تیکشو برمی دارم دیگه نمی تونم تاچ رو فعال یا غیرفعال کنم و وقتی تیکش زده باشه کاملا کار می کنه

راستی مگه دی وی دی ریکاوری نگرفتی؟
اگه بکاپ داری یه بار بکاپتو برگردون ببین درست می شه.
فکر نمی کنم ربطی به ویندوز اورجینال یا اینی که من نصب کردم داشته باشه چون 2ماه این لپ تاپ گرفتم همون روز اول وبندوز عوض کردم ultimate ریختم تا همین 2روز پیش درست بود وقتی ویندوز عوض کردم خراب شد....
چون از لپ تاپ قبلیم ریکاوری داشتم هیچ وقت به دردم نخورد دیگه ریکاوری نگرفتم البته موقع گرفتن error داد بیخیال شدم....

tah_206207
24-06-2011, 01:02
سلام دوستان
من لپ تاپم hp dv6 6080 se هست متاسفانه ویندوزی که روسیستم بود رد پاک کردم و دوباره خودم روش windows 7 ultimate رو نصب کردم الان باید کدوم درایورارو از سایت hp بردارم و نصب کنم؟ مثلا تو سایت hp .اسه wireless چند تا درایوز قرار داده من باید کدومو نصب کنم؟
میشه دوباره همون ویندوزی که hp روش نصب کرده بودو باز گردونم؟ من درایو بک آپو هنوز دارم...
ممنون میشم راهنماییم کنید...

em0fab0y
24-06-2011, 01:25
سلام دوستان
من لپ تاپم hp dv6 6080 se هست متاسفانه ویندوزی که روسیستم بود رد پاک کردم و دوباره خودم روش windows 7 ultimate رو نصب کردم الان باید کدوم درایورارو از سایت hp بردارم و نصب کنم؟ مثلا تو سایت hp .اسه wireless چند تا درایوز قرار داده من باید کدومو نصب کنم؟
میشه دوباره همون ویندوزی که hp روش نصب کرده بودو باز گردونم؟ من درایو بک آپو هنوز دارم...
ممنون میشم راهنماییم کنید...

اول به تاریخ آپلود درایورها توجه کنید که جدیدترین ورژن باشه و با توجه به نوع سخت افزار بکار رفته یکی رو انتخاب کنبد....
وایرلس 6080 ساخت broadcom پس درایور مربوط به اونو دانلود کنبد....
از طریق recovery manager محتویات درایو recovery روی dvd رایت کنید بعد می تونید ویندوز به حالت original برگردونید
البته اگه تو ویندوز ultimate که خودتون نصب کردید یبتونید recovery manager احیا کنید.......

bbsbsbs2012
24-06-2011, 09:26
سلام
یه سوال داشتم:
من اگه بنا به دلایلی نخواستم HP dv6-6090ee رو بخرم چه مدلی رو به عنوان جایگزین معرفی می کنین که در حد HP dv6-6090ee توانایی گرافیکی برای اجرای گیم رو داشته باشه و تو بازار هم پیدا بشه؟

فقط MSI GX680 من الان می خوام اینو بخرم ولی یکم شک دارم چون MSI برند نوپاییه می ترسم مشکلی براش پیش بیاد
من دیروز رفتم msi 1510 بود و hp 1400 بود

gla021
24-06-2011, 09:46
فقط MSI GX680 من الان می خوام اینو بخرم ولی یکم شک دارم چون MSI برند نوپاییه می ترسم مشکلی براش پیش بیاد
من دیروز رفتم msi 1510 بود و hp 1400 بود

ببخشید شما کجا این msi رو با این قیمت دیدید که من پیشنهاد میکنم بخرید البته بازم کارت گرافیک 6090 سرتره شیراز با گارانتی:

GX680 /1,890,000 /2.0 Corei7/6M /12G D3 /750 G G555 Geforce 1G /DVD/ 15.6/ 7-W-BT- GL-HDMI Bag-Mouse-USB3

ma33
24-06-2011, 11:15
سلام دوستان
من 6080 دارم.دیوایس منیجر که باز میکنم یکی از درایور های لپ تاپم رو نمیشناسه.مال شما هم همینجوری هست؟ اصلا این درایور مال چی هست؟پلوتوث و وایرلس لپتاپم هم درست کار میکنه
کسی جواب ما رو نمیده؟

bbsbsbs2012
24-06-2011, 12:17
ببخشید شما کجا این msi رو با این قیمت دیدید که من پیشنهاد میکنم بخرید البته بازم کارت گرافیک 6090 سرتره شیراز با گارانتی:

GX680 /1,890,000 /2.0 Corei7/6M /12G D3 /750 G G555 Geforce 1G /DVD/ 15.6/ 7-W-BT- GL-HDMI Bag-Mouse-USB3

این قیمت حتما مال کامپیوتر مرکزیه اگه شما می خوای برو حضوری تو خود مغازه کامپیوتر مرکزی
من دیروز رفتم 1500. بود.:27:

راستی کارت گرافیکش از چه لحاظ سرتره بعدش این MSI هم مثل 6090 دو تا کارت گرافیک داره؟؟؟

tah_206207
24-06-2011, 12:27
اول به تاریخ آپلود درایورها توجه کنید که جدیدترین ورژن باشه و با توجه به نوع سخت افزار بکار رفته یکی رو انتخاب کنبد....
وایرلس 6080 ساخت broadcom پس درایور مربوط به اونو دانلود کنبد....
از طریق recovery manager محتویات درایو recovery روی dvd رایت کنید بعد می تونید ویندوز به حالت original برگردونید
البته اگه تو ویندوز ultimate که خودتون نصب کردید یبتونید recovery manager احیا کنید.......
نمیشه از درایو recovery استفاده کرد؟
قبلا ریکاوری رو تو منوی بوت ویندوز میاورد ولی بعد نصب ویندوز جدید دیگه اونو نمیاره!!!
من الان رو سیستمم windows 7 home premium sp1 رو نصب کردم میتونم اینو تبدیل به اورجینال کنم چون sp1 هست شاید همخوانی نداشته باشه!

fmps
24-06-2011, 12:36
سلام
من الان با یکی از فروشگاه ها تماس گرفتم طرف اشنا بود.گفت هنگام خرید دقت کنید که این لپتاپ grade A و grade B داره.که کیفیت قطعاتش باهم فرق میکنه.ولی ندونستم فرقشون رو چیه؟یعنی چطور میشه فهمید؟اگه شما میدونید بگید اگه نه من خودم میرم ازش میپرسم

gla021
24-06-2011, 13:28
این قیمت حتما مال کامپیوتر مرکزیه اگه شما می خوای برو حضوری تو خود مغازه کامپیوتر مرکزی
من دیروز رفتم 1500. بود.:27:

راستی کارت گرافیکش از چه لحاظ سرتره بعدش این MSI هم مثل 6090 دو تا کارت گرافیک داره؟؟؟

خیلی جای تعجب داره من فکر کنم اشتب شده آخه مگر میشه ظرف 2-3 روز 300 هزار تومان از قیمت این لب تاب کم بشه :18::18::18:
خودم هم الان چک کردم دیدم درست میگی اینم 2 تالیست قیمت یکیش ماله 29 ام یکیش ماله 1 ام:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من هر کی طالبهgx680 بره بخره با ابن قیمت

اما در مورد دو کارت گرافیک بودنه 680 فکر نکنم 2 کارته باشه شایدم باشه

اگر طرفدار بازی هستی به نظر من 680 بگیر
اگرم دنباله رندر گیری و کارهای گرافیکی هستی 6090 بگیر

این تاپیک هم مطالعه کنی متوجه میشی که با هم تقریبا برابرند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل من خیلی در مورد این دو مدل تحقیق کردم مزایا و معایب:

مزایای 680 نسبت به 6090:
1-خنکتره(البته در کوتاه مدت اما در کار با زمان بالا تقریبا جفتشون هم دما میشن بازم 6090 با کول پد)
2-صفحه نمایش680 بهتره نسبت به 6090
3-باتری 9 سلولی 680 نسبت به باطری 6 سلولی6090 (که بازم فکر کنم زمان به کار جفتشون تقریبا برابر باشه با توجه به سخت افزار 680)
4-12 گیگ رم نسبت به 8 گیگ رم6090 (البته همون 8 هم زیاده چه برسه به 12!!!)
5-eSata که یه جا نوشته 6090 داره یه جا میگه نداره ولی فکر نکنم داشته باشه
6-موس و کیف این جور خرت و پرتا که میگن رو 680 هست
7-گارانتی معتبر

مزایای 6090 نسبت به680:
1-صفحه کیبرد روانتر و راحتر(بازم از نظر من)
2-ظاهر زیباتر (از نظر من ظاهر 680 بچه گونست یه جوری انگار ماشین عروسه:31: با این همه چراغونی)
3-برند6090 معروفه و لازم به توضیح واسه دوستان نیست
4-قابلیت Finger Print
5-فناوری صدای بهتر(از نظر من)
6-داشتن Blu-Ray (که فکر کنم رو 680 هم بشه سفارش داد ولی تبعا قیمتش میره بالا ولی 6090 با بلو ری 1480)
7-وزن کمتر در حدود 600 گرم (0.5 کیلو + 100 گرم:31:)+250 فضایه هارد بیشتر
8-اطمینان خاطر بیشتر با وجو گارانتی ضعیف

نکته:
خودم هم بین این 2 مدل گیرم:19:

em0fab0y
24-06-2011, 13:35
نمیشه از درایو recovery استفاده کرد؟
قبلا ریکاوری رو تو منوی بوت ویندوز میاورد ولی بعد نصب ویندوز جدید دیگه اونو نمیاره!!!
من الان رو سیستمم windows 7 home premium sp1 رو نصب کردم میتونم اینو تبدیل به اورجینال کنم چون sp1 هست شاید همخوانی نداشته باشه!

دوست عزیز دلیل برای recovery کردن ویندوز original چی هست؟؟؟؟
بهتره به جای این کار ورژن ultimate sp1 64-bit نصب کنید به دلیل امکانات جانبی و اضافی که نسبت به home premium داره.....
اما حتما از درایو recovery بک آپ تهیه کنید...
از سایت hp برنامه recovery & backup manager رو دانلود کنبد و محتویات درایو روی dvd رایت کنید اما همه این به شرطی هست که درایو recovery کوچکترین تغییری نکرده باشه وگرنه error میده...
موقع بوت هم کلید f11 رو بزنید تا وارد recovery بشین....

iranzaminn
24-06-2011, 15:22
دوستان من به کمکه فوری نیا دارم....
امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتیاستارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتی استارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....

em0fab0y
24-06-2011, 15:31
امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتیاستارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتی استارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....
مدل لپ تاپ چیه؟؟
یه بار موقع بوت کلید del بزن برو تو bios setting تمام تنظیمان reset to default کن .....

iranzaminn
24-06-2011, 15:46
مدلم 6090 هست....رست default هم کردم اما درست نمیشه....یعنی بعد از استارت لپ تاپ مارک اچ پی میاد و بعد از اون هیچی....یه صفحه مشکی.....
با زدن ESC می خواستم وارد ریکاوری بشم که اونم لود نمیشه...یعتی فقط یه صفحه مشکی دارم...به نظره خودم مشکل نرم افزاری هست..چون بعد نصب چند درایور و ری استارت اینجوری شده...
کسی نظری نداری؟؟؟؟:41:
یه مقدار توی سایت اچ پی گشتم و به نظرم مشکل از BIOS هست....و میخوام آپ دیتش کنم....کسی راهی بلد هست که بشه از همون قسمت قبل از استارت آپ
و با فلش یا سی دی آپ دیتش کرد؟؟؟

em0fab0y
24-06-2011, 16:28
دوست عزیز با زدن کلید F11 می تونید وارد recovery بشید....
سعی کنید وینذوز up کنید بعد بایوس آپدیت کنید ریسکش خیلی کمتره....
از طریق dos مشکل و امکان خطا خیلی زیاده....
شک نکنید با آپدیت بایوس مشکل برطرف میشه...
همه 6090 تقریبا اولش از این مشکلات داشتن....

ma33
24-06-2011, 17:43
مدلم 6090 هست....رست default هم کردم اما درست نمیشه....یعنی بعد از استارت لپ تاپ مارک اچ پی میاد و بعد از اون هیچی....یه صفحه مشکی.....
با زدن ESC می خواستم وارد ریکاوری بشم که اونم لود نمیشه...یعتی فقط یه صفحه مشکی دارم...به نظره خودم مشکل نرم افزاری هست..چون بعد نصب چند درایور و ری استارت اینجوری شده...
کسی نظری نداری؟؟؟؟:41:
یه مقدار توی سایت اچ پی گشتم و به نظرم مشکل از BIOS هست....و میخوام آپ دیتش کنم....کسی راهی بلد هست که بشه از همون قسمت قبل از استارت آپ
و با فلش یا سی دی آپ دیتش کرد؟؟؟
یکی از دوستام همین مشکل رو داشت.
چندجا رفتیم گفتن مشکل هارد هست باید عوض بشه و رفتیم خونه هاردش رو گذاشتیم رو پی سی و پارتیشنش کردیم همه چی درست شد

iranzaminn
24-06-2011, 17:43
دوست عزیز به هیچ وجه وارد بخش ریکاوری و یا ویندوز نمیشه و به شدت اعصابم رو خرد کرده....حوصله سر و کله زدن با گارانتی هم ندارم...........:41:
کسی راهی بلد نیست که بایوس رو آپدیت کنم؟؟؟

em0fab0y
24-06-2011, 17:56
دوست عزیز به هیچ وجه وارد بخش ریکاوری و یا ویندوز نمیشه و به شدت اعصابم رو خرد کرده....حوصله سر و کله زدن با گارانتی هم ندارم...........:41:
کسی راهی بلد نیست که بایوس رو آپدیت کنم؟؟؟

دوست عزیز نمیشه نداره باید بشه......!!
dvd ویندوز 7 بزار تو رام موقع بوت کلید F9 بزن گزینه dvd boot انتخاب کن ....
از روی هر گرینه ای که بهت نشون میده بوت کن.....

em0fab0y
24-06-2011, 18:05
دوست خوبم بازم تاکید می کنم به دنبال آپدبت از طریق dos نباشید ریسک بالابی داره و ممکن مشکل بسیار بدتر یشه ....ضمنا بسیار هم دردسر داره که قطعا برای شما مشکل خواهد بود ......
سعی کنید هر طوری شده بیارین ویندوز بالا .....

iranzaminn
24-06-2011, 18:23
بالاخره ریکاوری اومد بالا....:31:
البته از 4 حالت ریکاوری( که مثلا یکیش فقط درایو ویندوز رو فرمت میکنه ) فقط یه حالتش قابل اجرا بود اونم حالت رست فکتوری کامل بود که همون رو هم انتخاب کردم و الان 60 درصد از فایل های مورد نیاز ریکاوری رو کپی کرده رو هارد....
ممنون بابت راهنمایی...:46:

em0fab0y
24-06-2011, 18:32
بالاخره ریکاوری اومد بالا....:31:
البته از 4 حالت ریکاوری( که مثلا یکیش فقط درایو ویندوز رو فرمت میکنه ) فقط یه حالتش قابل اجرا بود اونم حالت رست فکتوری کامل بود که همون رو هم انتخاب کردم و الان 60 درصد از فایل های مورد نیاز ریکاوری رو کپی کرده رو هارد....
ممنون بابت راهنمایی...:46:
خواهش می کنم کاری نکردم..

bbsbsbs2012
24-06-2011, 21:21
خیلی جای تعجب داره من فکر کنم اشتب شده آخه مگر میشه ظرف 2-3 روز 300 هزار تومان از قیمت این لب تاب کم بشه :18::18::18:
خودم هم الان چک کردم دیدم درست میگی اینم 2 تالیست قیمت یکیش ماله 29 ام یکیش ماله 1 ام:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من هر کی طالبهgx680 بره بخره با ابن قیمت

اما در مورد دو کارت گرافیک بودنه 680 فکر نکنم 2 کارته باشه شایدم باشه

اگر طرفدار بازی هستی به نظر من 680 بگیر
اگرم دنباله رندر گیری و کارهای گرافیکی هستی 6090 بگیر

این تاپیک هم مطالعه کنی متوجه میشی که با هم تقریبا برابرند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل من خیلی در مورد این دو مدل تحقیق کردم مزایا و معایب:

مزایای 680 نسبت به 6090:
1-خنکتره(البته در کوتاه مدت اما در کار با زمان بالا تقریبا جفتشون هم دما میشن بازم 6090 با کول پد)
2-صفحه نمایش680 بهتره نسبت به 6090
3-باتری 9 سلولی 680 نسبت به باطری 6 سلولی6090 (که بازم فکر کنم زمان به کار جفتشون تقریبا برابر باشه با توجه به سخت افزار 680)
4-12 گیگ رم نسبت به 8 گیگ رم6090 (البته همون 8 هم زیاده چه برسه به 12!!!)
5-eSata که یه جا نوشته 6090 داره یه جا میگه نداره ولی فکر نکنم داشته باشه
6-موس و کیف این جور خرت و پرتا که میگن رو 680 هست
7-گارانتی معتبر

مزایای 6090 نسبت به680:
1-صفحه کیبرد روانتر و راحتر(بازم از نظر من)
2-ظاهر زیباتر (از نظر من ظاهر 680 بچه گونست یه جوری انگار ماشین عروسه:31: با این همه چراغونی)
3-برند6090 معروفه و لازم به توضیح واسه دوستان نیست
4-قابلیت Finger Print
5-فناوری صدای بهتر(از نظر من)
6-داشتن Blu-Ray (که فکر کنم رو 680 هم بشه سفارش داد ولی تبعا قیمتش میره بالا ولی 6090 با بلو ری 1480)
7-وزن کمتر در حدود 600 گرم (0.5 کیلو + 100 گرم:31:)
8-اطمینان خاطر بیشتر با وجو گارانتی ضعیف

نکته:
خودم هم بین این 2 مدل گیرم:19:

از مقایسه ی خوبت ممنونم
حالا من می خوام فردا برم ملاصدرا چون چند تا آشنا اونجا داریم می خوام یکم سوال کنم و شاید خریدم اگه خریدم میام و تو انجمن معرفیش می کنم:46::10:

ampolll
24-06-2011, 21:58
بچه ها میگم لب تاپ رو به برق وصل کردیم تنظیمی چیزی میخاد که بشه کارایی cpu و 'گرافیکو بالا برد.
آخه الان رزولیشن من 1366 768 هست با این رزولیشن در بازی prince of pershia افت فریم میارم.
میگم شاید تنظیمی چیزی بخاد تا نهایت کارایی رو بدست بیاریم.

em0fab0y
24-06-2011, 23:03
بچه ها میگم لب تاپ رو به برق وصل کردیم تنظیمی چیزی میخاد که بشه کارایی cpu و 'گرافیکو بالا برد.
آخه الان رزولیشن من 1366 768 هست با این رزولیشن در بازی prince of pershia افت فریم میارم.
میگم شاید تنظیمی چیزی بخاد تا نهایت کارایی رو بدست بیاریم.

دوست عزیز اول ببینید power plan ویندوز در چه حالتی قرار داره....
اگه روی power saving باشه شما نمی تونید از حداکثر توان سخت افزار سیستم استفاده کنید پس لازم یه سری تغییرات انجام بدبن...از طریق منوی task bar سمت چپ دسکتاپ برروی آیکون باتری برین و power plan بر روی balanced قرار بدین و....
وارد change plan setting بشین بعد change advance power setting بزنین حالا options های مختلفی رو می تونید تغییر بدین....
+ 'گزینه processor power management رو باز کنین و minimum & maximum processor state رو روی 100 بزارین....
یرای گرافیک هم اول به کارت گرافیک اختصاصی switch کنید و به option آخر بروید و +ati graphic باز کنید و همشو روی maximum performance بزارین.......
توجه داشته باشین بعد از انجام بازی minimum processor state رو روی 5% قرار بدین.....
گزینه فن هم بر روی active قرار داشته باشه....

pedram.t
25-06-2011, 08:00
منم چند روز پیش 6090 گرفتم و اون سه تا برچسب USB 3.0 و beatsaudio و LED رو داره
فقط نمی دونم چرا گجت All CPU meter وقتی چند تا کار رو با هم انجام میدم فرکانس هسته رو بالاتر از 2001 MHz نشون نمیده نمی دونم این نرم افزار Turbo boost 2.0 رو ساپورت نمی کنه و در واقع بالا می ره و این برنامه نشون نمی ده یا مشکل از چیز دیگه ای هست که فرکانس تا 2.9 بالا نمی ره چون ته فرکانس این سی پی یو به صوت معمولی 2.0 هست و در حالت turbo boost باید تا 2.9 بالا بره !!؟؟

em0fab0y
25-06-2011, 10:55
دوست عزیز شما می تونید برای دیدن فرکانس دقیق هسته ها از بزنامه اختصاصی ابنتل که به همین منظور ساخته شده استفاده کنید...

mazmaz66
25-06-2011, 11:45
با سلام من 6090 دارم......موقع استارت آپ ویندوز.....1دقیقه نمیتونم باهاش کار کنم....همه جارو چک کردم....از ام اس کانگ فیگ گرفته تا هر جا که فکر کنید.....به این نتیجه رسیدم که بلوریمو درست نمیشناسه بخاطر این 1 دقیقه طول میکشه ......کسی هست بگه چکار باید بکنم...عکسشم گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mazmaz66
25-06-2011, 11:53
با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... من یکبار ریکاوری کردم بخاطرش.... عکسم گذاشتم از اون نرم افزار که وظیفه شناسایی دراورو داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

em0fab0y
25-06-2011, 12:12
با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... من یکبار ریکاوری کردم بخاطرش.... عکسم گذاشتم از اون نرم افزار که وظیفه شناسایی دراورو داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز بایوس آپدیت کنید
اکثر 6090 معمولا چنین مشکلاتی دارند که با آپدیت حل میشه....
می تونید از این لینک دانلود کنید و بقیه کار رو به عهده خودش یزارید....

seyed_mahdi
25-06-2011, 14:18
سلام بچه ها

من 6050 خریدم اما میشه یگی بگه چطوری میشه رفت تو قسمت بوت سیستم میخام اول که روشن میشه پاسورد بزارم روش

منظورم پاسورد ویندوز نیست اینو گفتم تا کسی نیاد بگه خوب رو ویندوز پاسورد بزار

و در ضمن چطور میتونم dvd بوت که میزارم توش رو اجرا کنم یعنی بوت کنم هیچ گزینه ای نیست فقط میگه esc بزن تا منوی استارتاپ بیاد بالا همین

em0fab0y
25-06-2011, 14:44
سلام بچه ها

من 6050 خریدم اما میشه یگی بگه چطوری میشه رفت تو قسمت بوت سیستم میخام اول که روشن میشه پاسورد بزارم روش

منظورم پاسورد ویندوز نیست اینو گفتم تا کسی نیاد بگه خوب رو ویندوز پاسورد بزار

و در ضمن چطور میتونم dvd بوت که میزارم توش رو اجرا کنم یعنی بوت کنم هیچ گزینه ای نیست فقط میگه esc بزن تا منوی استارتاپ بیاد بالا همین

دوست عزیز برای وارد شدن به تنظیمات bios هنگام بوت کلید F10 بزنید ...البته با توجه به این که مادربورد ساخت hp با options مختلفی روبه رو نخواهید شد و حداکثر کاری که می تونین انجام بدین گذاشتن پسورد .....:31:
برای اجرای dvd یا نصب ویندوز هم هنگام بوت کلید F9 بزنید و گزینه boot from dvd انتخاب کنید....

nightvision
25-06-2011, 15:36
با سلام خدمت دوستان من تازه 6090ee خریدم 2 سوال دارم
1}برنامه افیس 2010 روش هست اما موقع نصبش ازم کد 25 رقمی میخواد سریال پشت لب تاب رو هم دادم اما قبول نکرد؟؟
2}از چه راهی دمای سی پی یو و قطعات دیگه رو ببینم؟

nightvision
25-06-2011, 15:41
چطوری افیس 2010 که روی 6090 هست رو نصب کنم ؟ازم کد 25 رقمی میخواد .
چطوری دمای قطعات لب تابمو ببینم؟

em0fab0y
25-06-2011, 17:05
چطوری افیس 2010 که روی 6090 هست رو نصب کنم ؟ازم کد 25 رقمی میخواد .
چطوری دمای قطعات لب تابمو ببینم؟

دوست عزیز سریال پشت دستگاه مربوط به windows 7 original که توسط hp خریداری شده و فقط میتونید ویندوز رو البته با توجه به ورژن آن که home premium می باشد فعال کنبد....
برای فعال سازی می تونید یا سریال آن را خریداری کنید یا از کرک استفاده کنید...
برای کنترل دما هم می تونید از این برنامه استفاده کنید...

mohsen19x
25-06-2011, 22:45
سلام دوستان

قیمت لب تاپ الان ---- . میگن قیمتش افزایش یافته کسی می دونه ؟؟

em0fab0y
25-06-2011, 23:19
سلام دوستان

قیمت لب تاپ الان ---- . میگن قیمتش افزایش یافته کسی می دونه ؟؟

درسته دوست عزیز به علت نوسانات بی سابقه قیمت ارز قیمتها بین 30 تا 50 تومان بیشتر شده...
البته با نزدیک شدن به ماه رمضان به علت ابنکه بسیاری از فروشنده ها تخفیف هایی رو در نظر می گیرن بعضی شرکت های پخش کننذه اصلی شروع به افزایش قیمت می کنند که البه به زودی خواهد شکست....
بهترین زمان برای خرید در ایام ماه رمضانه .. به علت رکود بازار که اتفاق خواهد افتاد و قیمت ها معقول تر خواهد شد....

mazmaz66
25-06-2011, 23:35
با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... قبلا بهم پاسخ دادین که درایورا وبایوس رو آپدیت کنم این کارو کردم.....اما مشکل مرتفع نشد راه دیگه ای هست؟

بی مخ!
26-06-2011, 11:06
با سلام خدمت دوستان گرامی، من بین دو لپ تاپ HP D6-6090 و Dell XPS L502X مردد موندم کدوم رو بخرم! اول نظرم XPS بود ولی الان نظرم اومده روی HP ولی می خوام بدونم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
شما دوستان که 6090 دارید تا حالا به مشکلی باهاش برنخوردید؟ (البته 25صفحه اول تاپیکو خوندم همه تعریف کرده بودن ازش!)
و اینکه اگه 6090ee نباشه یعنی فقط 6090 باشه چه فرقی داره؟

arseh666
26-06-2011, 12:24
با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... قبلا بهم پاسخ دادین که درایورا وبایوس رو آپدیت کنم این کارو کردم.....اما مشکل مرتفع نشد راه دیگه ای هست؟
شماره سریال لپ تاپت چیه ؟

با برنامه Intel Rapid storage .... ببین internal system disk یا همون هارد دیسکت port چند زده ؟

mohsen19x
26-06-2011, 12:31
با سلام خدمت دوستان گرامی، من بین دو لپ تاپ HP D6-6090 و Dell XPS L502X مردد موندم کدوم رو بخرم! اول نظرم XPS بود ولی الان نظرم اومده روی HP ولی می خوام بدونم شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
شما دوستان که 6090 دارید تا حالا به مشکلی باهاش برنخوردید؟ (البته 25صفحه اول تاپیکو خوندم همه تعریف کرده بودن ازش!)
و اینکه اگه 6090ee نباشه یعنی فقط 6090 باشه چه فرقی داره؟

من می خوام hp dv 6 6090 بگیرم زیاد تعریف شنیدم ولی از dell زیاد خبر ی نیست .

pedram.t
26-06-2011, 19:49
ممنون اولش مشکلم حل نشد ولی الان حل شد خیلی ممنون

seyed_mahdi
27-06-2011, 00:28
سلام

عزیزان من یه سوال در مورد باطری این لبتاپها داشتم میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده اون در حالت مختلف بگید منظورم اینه که مثلا اگه کابل وصله بهش آیا باطری رو در بیاریم یا نه ؟ مثلا آیا باطری رو وقتی که روشنه هم میشه در آورد یا نه ؟

از همین جور سوالا اگه نمیتونید یه توضیح کامل بدید بگید تا همه سوالارو بپرسم.دی

mazmaz66
27-06-2011, 13:45

با برنامه Intel Rapid storage .... ببین internal system disk یا همون هارد دیسکت port چند زده ؟

شماره سریال لپتاپم : 5CH1090FR9
پورت هاردمم : Port 0

iranzaminn
27-06-2011, 18:30
سلام

عزیزان من یه سوال در مورد باطری این لبتاپها داشتم میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده اون در حالت مختلف بگید منظورم اینه که مثلا اگه کابل وصله بهش آیا باطری رو در بیاریم یا نه ؟ مثلا آیا باطری رو وقتی که روشنه هم میشه در آورد یا نه ؟

از همین جور سوالا اگه نمیتونید یه توضیح کامل بدید بگید تا همه سوالارو بپرسم.دی

دوست عزیز اولین نکته ای که باید بدونین شارژ اولیه هست و اونم 3 شارژ 8 ساعته برای این لپ تاپ هست....همونطور که میدونین وقتی لپ تاپ رو میخرین یه مقدار شارژ اولیه داره پس شما باید باهاش کار کنین تا خاموش شه....وقتی خاموش شد اون رو 8 ساعت در حالت خاموش و بدون وقفه شارز کنین بعد از 8 ساعت کابل رو در بیارین و باهاش کار کنین تا دوباره خاموش شه و یه شارز 8 ساعته دیگه...این کارو برا شارز سوم هم تکرار کنین....
دومین نکته ای که باید بدونین اینه که باطری محافظ لپ تاپ در برابر شدت جریان نیست( یعنی واقعا فکر می کنین یه کمپانی مولتی میلیون دلاری فکری برا محافظت از محصولش نکرده؟؟؟ ) بلکه این کار رو ترانس لپ تاپ انجام میده...( یعنی دوباره فکر می کنین همون کمپانی مولتی میلیون دلاری نمیتونست یه ترانس کوچیکتر بسازه؟؟:31:) پس در زمانی که لپ تاپ رو میخواین برا مدت چند روز یه جا بذارین باطری رو جدا کنین و از سیستم برق شهری استفاده کنین....برا اینکه خیالتون راحت تر هم بشه میتونین از 3 و 4 راه های محافظ دار استفاده کنین...ترجیحا مارک معتبر...
سومین نکته هم اینه که هنگام عوض کردن باطری سیستم حتما shut down باشه تا از هرگونه مشکلی پیشگیری بشه...
هنگام وصل کردن سیستم به برق اول دو شاخه رو به پریز بزنین بعد اون سرش رو به لپ تاپ وصل کنین چون موقع وصل کردن دو شاخه احتمال جرقه زدن و پیش اومدن مشکل برا لپ تاپ هست...
نکته بعد اینه که باطری های این مدل ( لیتیومی) هر موقع به طور کامل خاموش شن یه مقدار از قدرت نگهداری شارژ خودشون رو از دست میدن پس سیستم های اچ پی وقتی میزان شارژ شما به حدود 7% میرسه سیستم اتوماتیک روی حالت hibernate قرار میگیره و خاموش میشه تا این مشکل براتون پیش نیاد پس اگه همچین اتفاقی افتاد فکر نکنین لپ تاپ یا باطریتون خرابه....
نکته بعد اینکه اگه باطری رو جدا کردین و از سیم برق استفاده کردین برا اینکه باطری خراب نشه هر 2 هفته یه بار باطری رو به لپ تاپ وصل کنین و اونو فول شارژ کنین و ازش استفاده کنین تا خاموش شه...به این کار به اصطلاح کالیبر کردن میگن و برا باطری هم خوبه....
نکته بعد اینکه اگه میخوای باطری رو جدا کنین و از برق استفاده کنین به هیچ وجه باطری رو پر نگهداری نکنین و حتما وقتی ازش استفاده کردین و شارژ نداره اونو نگهداری کنین...

و مهمترین نکته...:27:
جدا از تا کردن، انداختن توی آتیش، نگهداری در محیط گرم، دور انداختن باطری و شستن اون خودداری فرمایید....:31:

چیزه دیگه ای یادم نمیاد اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه و یا خودت سوالی داری بپرس...
اگرم کسی فکر میکنه چیزی از اطلاعات من غلط هست لطفا همینجا بگه...:46:

p30pro
27-06-2011, 20:19
دوست عزیز اولین نکته ای که باید بدونین شارژ اولیه هست و اونم 3 شارژ 8 ساعته برای این لپ تاپ هست....همونطور که میدونین وقتی لپ تاپ رو میخرین یه مقدار شارژ اولیه داره پس شما باید باهاش کار کنین تا خاموش شه....وقتی خاموش شد اون رو 8 ساعت در حالت خاموش و بدون وقفه شارز کنین بعد از 8 ساعت کابل رو در بیارین و باهاش کار کنین تا دوباره خاموش شه و یه شارز 8 ساعته دیگه...این کارو برا شارز سوم هم تکرار کنین....
دومین نکته ای که باید بدونین اینه که باطری محافظ لپ تاپ در برابر شدت جریان نیست( یعنی واقعا فکر می کنین یه کمپانی مولتی میلیون دلاری فکری برا محافظت از محصولش نکرده؟؟؟ ) بلکه این کار رو ترانس لپ تاپ انجام میده...( یعنی دوباره فکر می کنین همون کمپانی مولتی میلیون دلاری نمیتونست یه ترانس کوچیکتر بسازه؟؟:31:) پس در زمانی که لپ تاپ رو میخواین برا مدت چند روز یه جا بذارین باطری رو جدا کنین و از سیستم برق شهری استفاده کنین....برا اینکه خیالتون راحت تر هم بشه میتونین از 3 و 4 راه های محافظ دار استفاده کنین...ترجیحا مارک معتبر...
سومین نکته هم اینه که هنگام عوض کردن باطری سیستم حتما shut down باشه تا از هرگونه مشکلی پیشگیری بشه...
هنگام وصل کردن سیستم به برق اول دو شاخه رو به پریز بزنین بعد اون سرش رو به لپ تاپ وصل کنین چون موقع وصل کردن دو شاخه احتمال جرقه زدن و پیش اومدن مشکل برا لپ تاپ هست...
نکته بعد اینه که باطری های این مدل ( لیتیومی) هر موقع به طور کامل خاموش شن یه مقدار از قدرت نگهداری شارژ خودشون رو از دست میدن پس سیستم های اچ پی وقتی میزان شارژ شما به حدود 7% میرسه سیستم اتوماتیک روی حالت hibernate قرار میگیره و خاموش میشه تا این مشکل براتون پیش نیاد پس اگه همچین اتفاقی افتاد فکر نکنین لپ تاپ یا باطریتون خرابه....
نکته بعد اینکه اگه باطری رو جدا کردین و از سیم برق استفاده کردین برا اینکه باطری خراب نشه هر 2 هفته یه بار باطری رو به لپ تاپ وصل کنین و اونو فول شارژ کنین و ازش استفاده کنین تا خاموش شه...به این کار به اصطلاح کالیبر کردن میگن و برا باطری هم خوبه....
نکته بعد اینکه اگه میخوای باطری رو جدا کنین و از برق استفاده کنین به هیچ وجه باطری رو پر نگهداری نکنین و حتما وقتی ازش استفاده کردین و شارژ نداره اونو نگهداری کنین...

و مهمترین نکته...:27:
جدا از تا کردن، انداختن توی آتیش، نگهداری در محیط گرم، دور انداختن باطری و شستن اون خودداری فرمایید....:31:

چیزه دیگه ای یادم نمیاد اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه و یا خودت سوالی داری بپرس...
اگرم کسی فکر میکنه چیزی از اطلاعات من غلط هست لطفا همینجا بگه...:46:

بی خیال بابا !

اولا که هیچ وقت 8 ساعت شارژ نمی شه ! دقت کنید وقتی سارژ پر می شه اتوماتیک قطع می شه جریان نشونش هم خنک شدن ترانسه !

دوما به نظر من شما برو از لب تابت استفاده کن حالشم ببر هر وقت خراب شد بنداز دور یکی دیگه بخر (باطری رو می گم )
حالا شما این همه زحمت بدی به خودت که چی ؟ مثلا باطریم 1 ماه بیشتر عمر کنه ؟ که مطمعن باشین قبلش یکی از ضامن های باطریتون می شکنه حالتون هم گرفته می شه ! :31:

iranzaminn
27-06-2011, 20:45
بی خیال بابا !

اولا که هیچ وقت 8 ساعت شارژ نمی شه ! دقت کنید وقتی سارژ پر می شه اتوماتیک قطع می شه جریان نشونش هم خنک شدن ترانسه !

دوما به نظر من شما برو از لب تابت استفاده کن حالشم ببر هر وقت خراب شد بنداز دور یکی دیگه بخر (باطری رو می گم )
حالا شما این همه زحمت بدی به خودت که چی ؟ مثلا باطریم 1 ماه بیشتر عمر کنه ؟ که مطمعن باشین قبلش یکی از ضامن های باطریتون می شکنه حالتون هم گرفته می شه ! :31:

دوست عزیز اولا نکاتی که گفتم برا دوستی بود که پرسیده بود و چیزایی هم که گفتم اکثرا مواردی هست که مغازه دارها به مشتری لپ تاپشون میگن....

ثانیا اون لغت دوما که گفتی غلطه چون نمیشه لغت فارسی رو با علامت جمع عربی جمع زد...صحیحش ثانیا هست...

و ثاثلثا شما میتونین لپ تاپتون هم بندازین دور و برید یکی دیگه بخرید و کسی هم اهمیت نمیده....چیزی که اهمیت داره اینه که وقتی یه کسی یه سوالی پرسید اگه چیزی از دستمون بر میاد رو انجام بدیم...و تا جایی که من فهمیدم اون دوست عزیز سوال درباره باطری داشت...مطمئنم خودش میدونست اگه خراب بشه باید بندازه دور و بره یکی جدید بخره...

سونامی
28-06-2011, 19:23
دوستان من هفته دیگه میخوام برم بخریم این لب تاپ رو هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟؟؟؟؟؟

چه چیز هایی همراه باید داشته باشه و...........

نکاتی که باید توجه کنم

سونامی
28-06-2011, 19:34
ویندوزی که نصب روش چیه ؟ چند بیتی ؟

asghar21
28-06-2011, 21:36
ویندوزی که نصب روش چیه ؟ چند بیتی ؟
windows 7 home premium 64 bit

inen
29-06-2011, 01:27
سلام به همه تقریبا 60 درصد تاپیکو خوندم !!!
من 2و3 ماه پیش می خواستم مدل y560 لنوو بخرم که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
اما حالا فک می کنم بشه
خوب دوباره یه سرچی زدم چشمم به غول HP افتاد ، حالا از شما دوستان می خوام راهنماییم کنید :

1- بین این دو تا ؟

2- امروز رفتم پاساژ رضا ، فروشنده می گفت ، 6080se داره ، این چیه ؟ ee واسه اروپا و آسیاست ، se چیه ؟

3- تو پست هایی که دیدم ، اعم مشکلات واسه 6080 بود ، الان من که بودجم برای قیمت تمام شده ماکس 1350 ، چه کنم ؟
اگر بنابر خرید 6080 شد ، بخرم ؟

4- dv6t-4000 چطوره ؟

پیشاپیش ممنون

arseh666
29-06-2011, 08:54
سلام به همه تقریبا 60 درصد تاپیکو خوندم !!!
من 2و3 ماه پیش می خواستم مدل y560 لنوو بخرم که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
اما حالا فک می کنم بشه
خوب دوباره یه سرچی زدم چشمم به غول HP افتاد ، حالا از شما دوستان می خوام راهنماییم کنید :

1- بین این دو تا ؟

2- امروز رفتم پاساژ رضا ، فروشنده می گفت ، 6080se داره ، این چیه ؟ ee واسه اروپا و آسیاست ، se چیه ؟

3- تو پست هایی که دیدم ، اعم مشکلات واسه 6080 بود ، الان من که بودجم برای قیمت تمام شده ماکس 1350 ، چه کنم ؟
اگر بنابر خرید 6080 شد ، بخرم ؟

4- dv6t-4000 چطوره ؟

پیشاپیش ممنون

6080 رو بخر . se هم مخفف special edition هست و برای اروپا و آسیا است.
از خریدش راضی خواهی شد و هیچ مشکلی نداره و اونی هم که میگی اعم مشکلات واسه 6080 است بیشتر برمیگرده به کاربر

mazmaz66
29-06-2011, 11:10

لطفا کمک کنید.........:19:

iranzaminn
29-06-2011, 19:01

دوست عزیز امکان هم داره مشکل نرم افزاری باشه و از ویندوز...
شما با دی وی دی های ریکاوریتون یه دور سیستم رو از نو بیارین شاید مشکل حل شه...نشد به نظر من باید بری گارانتی...

em0fab0y
29-06-2011, 22:55
دوست عزیز از طریق device manager و bios setting کلا dvd/blue-ray rom رو غیرفعال کنید طوری که ویندوز قادر به شناسایی نباشه...ببینید اتفاقی میوفته....
باید اول اطمینان پیدا کنید که مشکل چیه یعد دنبال حل کردنش باشید....