ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Mehdi.ss
05-01-2011, 01:28
سلام
اینم برای اینکه تاپیک یه کم رنگ و رو بگیره
یه سری توپ
Adidas Speedcell Ball von darxxx
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAdidas Jabulani Angola Ball von prame33

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAdidas Adipure Ball Pack (10 Bälle) von darxxx

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAdidas Finale 10 + Power Orange Replica von darxxx

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAdidas Fevernova Ball von darxxx

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMitre Revolve Ball Pack (XX Bälle) von darxxx

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع fifa4fans

anon85
07-01-2011, 12:18
ما که آخرش نتونستیم توی این منجر مود یه بازیکن بخریم . هر چی هم پیشنهاد و میبریم بالا تاثیر نداره :13:.

سلام،
دوست عزيز اين يه باگ خيلي مسخره س كه منم همچين مشكلي رو تو ترانسفر بازيكنا داشتم؛
راه حلش اينه: بازيكني رو كه مي خواي بخري به shortlist اضافه نكن...
(من خودمم به يه عادت قديمي مي رفتم مي گشتم يه تعداد بازيكني رو كه مي خواستم بخرم add to shortlist مي كردم كه بعدا برم بخرمشون...)
ولي اگه اين كاري رو كه گفتم بكني (اضافه نكردن بازيكن به shortlist)، با يه قيمت منطقي (400، 500، 600 هزار يورو بيشتر از قيمت بازيكن، و حقوق مناسب كه حداقل رضايت بازيكن ازش 70% باشه) مي توني بازيكن مورد نظرتو بخري...

afshinsiah
09-01-2011, 17:46
سلام
من بازی فیفا رو نصب کردم خیلی لگ داره. ویندوزم سون 32 بیتی. هر کی راهی بلده کمکم کنه .با تشکر
مشخصات سیستم
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz

4.0GB Dual-Channel DDR3

SMB1930N @ 1360x768
NVIDIA GeForce 210

ستاره آسمان
11-01-2011, 11:55
[QUOTE=Mehdi.ss;5745859]سلام
اینم برای اینکه تاپیک یه کم رنگ و رو بگیره
یه سری توپ
Adidas Speedcell Ball von darxxx

با سلام
دوست عزيز ممنون ميشم طريق استفاده از اين توپ‌ها رو هم به ما ياد بدين . اگر زحمتي نباشه .
متشكرم

SevenCity
11-01-2011, 13:52
...
حذف شود

B3HZ@D
11-01-2011, 14:22
کسی این پچ FIFA 11 PS3 Gameplay Patch for FIFA 11 PC - Hybrid Gameplay by Doctor+ Productions رو نصب کرده؟!

من نسخه آخر این پچ رو دانلود کردم و نصب کردم ولی تغییر بخصوصی توی بازی ندیدم
کسی میتونه یک راهنمایی بکنه؟!

اصلا تا بحال کسی این پچ رو نصب کرده؟!
تغییری توی بازی دیده؟!

silent-assassin
11-01-2011, 16:28
سلام دوستان

میگم این بازی قسمت تمرینی مثل فیفا10 نداره؟
جایی که بشه پاس و شوت و کرنر و... را توش تمرین کرد؟

ممنون

Download Master
11-01-2011, 17:30
سلام دوستان

میگم این بازی قسمت تمرینی مثل فیفا10 نداره؟
جایی که بشه پاس و شوت و کرنر و... را توش تمرین کرد؟

ممنون

وقتی تو Arena هستید دکمه Select رو میزنید گزینه های تمرین آزاد ، کرنر و ضربه آزاد نمایش داده میشه

shab_2008
11-01-2011, 18:39
سلام
من بازی فیفا رو نصب کردم خیلی لگ داره. ویندوزم سون 32 بیتی. هر کی راهی بلده کمکم کنه .با تشکر
مشخصات سیستم
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz

4.0GB Dual-Channel DDR3

SMB1930N @ 1360x768
NVIDIA GeForce 210

دوست عزیز این مشکل Lag متاسفانه از خود بازیه و هنوز هم توی فروم های خارجی کاربرا روش های مختلفی رو برای حل مشکل اراثه میدن که خوب گویا هیچ کدوم کارساز نیست!!

afterten
11-01-2011, 23:09
سلام دوستان عزیز
کسی میتونه یک راهنمایی بکنه بین ویندوز xp یا 7 کدوم واسه اجرا این بازی بهتره؟
ممنون

anon85
12-01-2011, 03:46
سلام دوستان عزیز
کسی میتونه یک راهنمایی بکنه بین ویندوز xp یا 7 کدوم واسه اجرا این بازی بهتره؟
ممنون

سلام،
چیزی که مشخصه اینه که واسه اجرای این بازی (و یا هر بازی دیگه ای) حداقل های سیستمتون تو 7 باید بالاتر از xp باشه؛ (مثلا واسه FIFA 11 حداقل رم تو xp یک گیگه ولی تو 7 باید دو گیگ باشه)
از این که بگذریم، من یه جایی خوندم که بازی تو 7 روون تره... (که شاید توجیه منطقی نداشته باشه ولی تجربه ی منم اینو نشون می ده...)
هر چند فکر کنم مهم تر از همه چی کانفیگ سیستمتون باشه...

afshinsiah
12-01-2011, 19:22
سلام
اگه بازی رو بزاریم رو low رو درجه سختی بازی هم تاثیری داره ؟ با تشکر

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

سلام

Alex * Delpiero
12-01-2011, 20:15
سلام

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

سلام

نه اصلا.................

anon85
12-01-2011, 20:44
سلام

سلام،
اگه منظورتون از low تنظيمات گرافيك بازيه، نه، تاثيري رو درجه سختي بازي نداره؛
با اين كار فقط جزييات گرافيكي و rendering quality رو low قرار مي گيره تا performance بهتري داشته باشين...

Kianoosh
12-01-2011, 23:56
AFC Asian Cup 2011 Patch

Hotfile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Megaupload ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خودم هنوز تست نکردم :دی

-------------------------------------------

خب فرصت شد نصب کردم (موقع نصب به PDF راهنما دقت کنید که به مشکل نخورید ) یکمم بازی کردم بدک نیست یکم چهره و ترکیب برخی تیمها شامل ایران :دی مشکل داره که قراره آپدیت بدن درست بشه

چند تا عکس براتون بزارم:

در کل قابل قبوله :دی

shab_2008
13-01-2011, 13:45
دوستان اگه در بازی زیاد Lag دارین یا از گرافیک خیلی راضی نیستید FIFA11 Magic LOD Setting 2 را از لینک زیر دانلود کنید. ( برای اجراش نیاز به Net Framework 4 دارین).

Kamyar_AnathemA
13-01-2011, 21:54
AFC Asian Cup 2011 Patch

Hotfile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F96283460%2Faf6dd03%2FAFC_Asian_Cup_2011_Setup.rar .html)

Megaupload ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F%3Fd%3DHOZN4D85)

خودم هنوز تست نکردم :دی

-------------------------------------------

خب فرصت شد نصب کردم (موقع نصب به PDF راهنما دقت کنید که به مشکل نخورید ) یکمم بازی کردم بدک نیست یکم چهره و ترکیب برخی تیمها شامل ایران :دی مشکل داره که قراره آپدیت بدن درست بشه

چند تا عکس براتون بزارم:

در کل قابل قبوله :دی

اینو اگه نصب کنیم میشه تو گیم رنجر با کسایی که نصب نکردن بازی کرد ؟

منظورم این نیست که صرفا با این تیم های جام آسیا بازی کنیم اما میخوام ببیبنم مثل اون پچ اوله که هر 2 طرف باید نصب کنن ؟

Kianoosh
13-01-2011, 22:11
تست نکردم ولی اینکه تیم های جدید رو انتخاب نکنید احتمالا میشه ...

hesam 63
13-01-2011, 23:35
سلام
با دو دی وی دی مختلف بازی رو تو ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم و بازی هم نصب شود ولی وارد تنظیمات نمی شه و ارور می ده ... یعنی همون فیفا کانفینگ ... کسی راه حلی داره ؟
ارور هم اینه :
fifaconfig has stopped working
البته این اروری هست که واسه خیلی برنامه های دیگه هم می ده
لپ تاپ هم دو تا کارت گرافیک داره که یه دونه جیفورسه و یه دونه هم اینتله
دوستان اگه می دونند کمک کنند .

CAPITAN MAC
14-01-2011, 00:03
این قسمت باید چکار کرد
Vista and Windows 7 User are recommended to run DBM 11 as administration, you can doing this by right clicking on DBM 11 icon and chose "Run as administration" , after software is open click on:
File -> Extract from .BIG -> Main Database
File -> Extract from .BIG -> Local databases

mohammad_87
14-01-2011, 20:53
با سلام
1.کرک برای پچ 1.01 میخوام.روی dvd خودم کرک نداشتم.(کرکی که برای بازی آنلاین مثل گیم رنجر مشکل نداشته باشه)
2.پچ رسمی بجز 1.01 دیگه نیومده؟

بردیا
15-01-2011, 13:57
بچه ها من جوی استیک آبی فراسو رو گرفتم
یکی میشه یه عکس از تنظیمات دقیقشو بزاره؟
خودم تنظیم کردم ولی آنالوگ راستش دقیق عمل نمیکنه

ویرایش:فکر کنم حل شد
فقط دکمه های L و R دقیقا چی هستن؟

B3HZ@D
15-01-2011, 15:14
با سلام
1.کرک برای پچ 1.01 میخوام.روی dvd خودم کرک نداشتم.(کرکی که برای بازی آنلاین مثل گیم رنجر مشکل نداشته باشه)
2.پچ رسمی بجز 1.01 دیگه نیومده؟

این هم کرک این پچ که خودم استفاده کردم و جواب داده و مشکلی نداشته

Kamyar_AnathemA
15-01-2011, 17:52
بچه ها من جوی استیک آبی فراسو رو گرفتم
یکی میشه یه عکس از تنظیمات دقیقشو بزاره؟
خودم تنظیم کردم ولی آنالوگ راستش دقیق عمل نمیکنه

ویرایش:فکر کنم حل شد
فقط دکمه های L و R دقیقا چی هستن؟

دکمه های آنالوگ چپ و راست رو که به داخل فشار بدی میشه L و R :20:

B3HZ@D
16-01-2011, 17:24
کسی این پچ FIFA 11 PS3 Gameplay Patch for FIFA 11 PC - Hybrid Gameplay by Doctor+ Productions رو نصب کرده؟!

من نسخه آخر این پچ رو دانلود کردم و نصب کردم ولی تغییر بخصوصی توی بازی ندیدم
کسی میتونه یک راهنمایی بکنه؟!

اصلا تا بحال کسی این پچ رو نصب کرده؟!
تغییری توی بازی دیده؟!

آقا کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟!
تا حالا کسی این پچ رو نصب نکرده؟!
خیلی وقته تو کف موندیم ببینیم واقعا اثر میذاره یا نه؟!
خیلی ویژگی ها داشت ولی من تغییری توی بازی ندیدم :19:
اگه کسی نصب کرده یک راهنمایی چیزی بکنه

pashangparsi6
18-01-2011, 02:10
نام کاربری من در گیم رنجر برای بازی فیفا 11: pashangparsi4

Spaniuly
18-01-2011, 14:50
من دیروز واسه اولین بار بازی کردم واقعا این کجا و نسخه کنسولی و 11 واقعی کجا گیم پلی نسخه PC آدم رو یاد فیفا 06 میندازه که بازیکنا همه مثل هم بودن و فرقشون توی سرعت عمل ها بود نه چیز دیگه انعطاف پذیری پرسنالتی 11 کجا و این کجا ولی به هر حال می ارزید بازی کنم تا بیشتر متوجه ریزه کاری نسخه کنسولی بشم... راستی من لیست کامل secret accamplishment ها رو دارم هرکی خواست بگه تا راهنمایی کنم

pintoricio
19-01-2011, 20:27
آقا کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟!
تا حالا کسی این پچ رو نصب نکرده؟!
خیلی وقته تو کف موندیم ببینیم واقعا اثر میذاره یا نه؟!
خیلی ویژگی ها داشت ولی من تغییری توی بازی ندیدم :19:
اگه کسی نصب کرده یک راهنمایی چیزی بکنه

data0.big , data0.bh , data7.big , data7.bh رو از توی فولدر گیم بردار بریز تو FIFA11 HYBRID Easy Manual Install بعد تیک read only رو برای , data0.bh data7.bh بردار بعد INSTALL HYBRID اجرا کن بعد دوبار تیک read only اون دو فایل رو بذار بعد دوباره 4 تا فایل رو برگردون تو فولدر گیم . به نظر من یه تغییرات جزئی می کنه .

*M!L4D*
19-01-2011, 20:32
این چرا سرعتش داخل بازی انقدر کمه ؟
Game Speed روی Fast هست اما سرعت کمه ... یه راه حل بدین

smallfrank
19-01-2011, 23:46
ببخشید دوستان چه جوری میشه نقل و انتقالات رو بروز کرد ؟ پچی چیزی نیست ؟یا باید خودمون انجام بدیم ؟

anon85
20-01-2011, 05:52
این چرا سرعتش داخل بازی انقدر کمه ؟
Game Speed روی Fast هست اما سرعت کمه ... یه راه حل بدین

سلام،
خيلي واسم جالبه كه شما از كند بودن بازي مي گين؛
آخه من مي زارمش رو slow و بازم به نظرم بيش از حد و غير طبيعي تنده...
تو فروم سايت رسمي بازي هم كه گشتم كساي ديگه اي هم بودن كه مشكل منو داشتن:

smallfrank
20-01-2011, 11:23
ببخشید دوستان چه جوری میشه نقل و انتقالات رو بروز کرد ؟ پچی چیزی نیست ؟یا باید خودمون انجام بدیم ؟

بـــــــــــوق.......

من دیروز واسه اولین بار بازی کردم واقعا این کجا و نسخه کنسولی و 11 واقعی کجا گیم پلی نسخه PC آدم رو یاد فیفا 06 میندازه که بازیکنا همه مثل هم بودن و فرقشون توی سرعت عمل ها بود نه چیز دیگه انعطاف پذیری پرسنالتی 11 کجا و این کجا ولی به هر حال می ارزید بازی کنم تا بیشتر متوجه ریزه کاری نسخه کنسولی بشم... راستی من لیست کامل secret accamplishment ها رو دارم هرکی خواست بگه تا راهنمایی کنم

یعنی منتقدا و مجله ها به همین به قول شما FIFa 06 لقب بهترین بازی سال 2010 رو دادن ؟
واقعا هیچی نمیفهمند.

درسته ؟:21:

*M!L4D*
20-01-2011, 13:32
سلام،
خيلي واسم جالبه كه شما از كند بودن بازي مي گين؛
آخه من مي زارمش رو slow و بازم به نظرم بيش از حد و غير طبيعي تنده...
تو فروم سايت رسمي بازي هم كه گشتم كساي ديگه اي هم بودن كه مشكل منو داشتن:

نه بیشتر شبیه تیک تیکی شدن هست ... روون نیست ... گیر میکنه ... فک نکنم ربطی به گرافیک داشته باشه چون ati hd سری 4000 هست و این که حتی اگه گرافیک very low هم باشه این اتفاق میوفته ...
دوستان کمک کنید ممنون میشم

anon85
20-01-2011, 14:47
نه بیشتر شبیه تیک تیکی شدن هست ... روون نیست ... گیر میکنه ... فک نکنم ربطی به گرافیک داشته باشه چون ati hd سری 4000 هست و این که حتی اگه گرافیک very low هم باشه این اتفاق میوفته ...
دوستان کمک کنید ممنون میشم

سلام،
شما اين تيك آخري رو تو game settings فعالش كردين؟
منظورم اون جاس كه نوشته ATI Micro stuttering...

*M!L4D*
20-01-2011, 15:40
سلام،
شما اين تيك آخري رو تو game settings فعالش كردين؟
منظورم اون جاس كه نوشته ATI Micro stuttering...

واسه من همچین گزینه ای نداره :13:

smallfrank
20-01-2011, 16:16
شما باید پچ رسمی 1.01 رو بریزید

تو سایت EA یا با سرچ تو همین جا پیداش میشه.

Spaniuly
20-01-2011, 17:25
بـــــــــــوق.......

یعنی منتقدا و مجله ها به همین به قول شما FIFa 06 لقب بهترین بازی سال 2010 رو دادن ؟
واقعا هیچی نمیفهمند.

درسته ؟:21:
1-نه درست نیست
2- بهترین بازی سال 2010 RDR بود نه فیفا 10
3- فیفا 10 بهترین بازی ورزشی سال 2010 بود و فیفا 10 پارسال حقیقتا شایسته بهترین بازی ورزشی سال بود.
4- فیفا 11 (واقعی منظورم مال کنسول) باید بهترین بازی ورزشی سال بشه چون شاهکاره
5- شما حرف من رو کلا اشتباه برداشت کردید من کی گفتم فیفا 06 = فیفا 10 ؟ من گفتم فقدان مسائلی مثل پرو پاسینگ و پرسنالیتی توی فیفا 10 بخش یکنواختی حرکتی بازیکنان رو مثل فیفا 06 کرده و البته شباهت کمی هم به اون نداره چون توی 07 و 08 کارنت ما شاهد انعطاف و روند حرکتی منعطف تری بودیم. به هر حال این بخش ضعف فیفا 10 بود که امسال به طور کامل برطرف شده و فیفا 11 تبدیل به یک بازی فوق العاده جذاب و ماندگار شده... مطمئن باشید این فیفا 11 بهترین نسخه فیفا تا بحال هست...

نقاط ضعف فیفا 11:
یکی از نقاط ضعفش بی تا ثیر بودن برخی Trait ها هست مثل تریت های Fancy توی فیفا 10 یا همین فیفا 11 کامپیوتر نیست. البته برای مجموعه کل تریت ها یه دونه تریت فلایر هست (Flair) با فعال بودن این تریت بازیکن تبدیل به یه شیرینکار میشه و همه اش حرکات جالب انجام میده مثل رابونا زدن پاس ها پاس های نمایشی و سایر حرکات نمایشی ولی خوب حتی با فعال بودن تریت های Fancy Pass , Fancy Flicks این حالت برای بازیکن VP پیش نمیاد!

nima1211
20-01-2011, 17:45
دوستان گرافيك براي اين بازي چقدر شه واسه من 1گيگ هست بسه؟
بازي تيك داره

afshinsiah
20-01-2011, 18:57
سلام
پچی برنامه ایی چیزی نیست که نقل و انتقالاتو بروز کنه.؟

anon85
20-01-2011, 22:47
دوستان گرافيك براي اين بازي چقدر شه واسه من 1گيگ هست بسه؟
بازي تيك داره

سلام،
دوست عزيز من منظور شما رو درست متوجه نشدم، ولي مينيموم سيستم مورد نياز واسه اين بازي اينه:

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7
1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 3.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
...

حالا شما با گرافيك 1 گيگ نبايد مشكلي داشته باشين.
اگه بتونين دقيق تر توضيح بدين دوستان راحت تر مي تونن كمكتون كنن...

بردیا
20-01-2011, 23:45
من چندبار سوال پرسیدم ولی هیچوقت جواب نگرفتم
چرا تو قسمت be a pro فقط میتونی تو مسابقات لیگ و نهایتا تیم ملی بازی کنی و مسابقات باشگاهی اروپایی درکار نیست؟

Spaniuly
21-01-2011, 01:12
من چندبار سوال پرسیدم ولی هیچوقت جواب نگرفتم
چرا تو قسمت be a pro فقط میتونی تو مسابقات لیگ و نهایتا تیم ملی بازی کنی و مسابقات باشگاهی اروپایی درکار نیست؟
خوب این محدودیته دیگه به هر حال این محدودیت توی نسخه 11 برداشته شده واقعا حس یک Career بی نظیر رو میشه با فیفا 11 تجربه کرد... یه توضیح مختصر میدم

شما بهترین حالت اینه که وارد مود Career بشید 3 تا گزینه میده:

1- بازیکن
2- مربی بازیکن
3- مربی

شما می تونی هر کدوم رو که دوست داشتی انتخاب کنی ولی بهترین گزینه بازیکن هست... شما وقتی بازیکن رو انتخاب می کنی یک تیم دلخواه انتخاب و عضو اون تیم میشی حالا 3 تا هم انتخاب برای بازیکن داری هم می تونی یه بازیکن خلق کنی و قدرت هاش رو به دلخواه قرار بدی حتی می تونی یه بازیکن God Mode بسازی با قرار دادن قدرت ها رو عدد 99 ولی خوب این یه ذره لوس کننده هست. حالت دیگه اینه که یه بازیکن از اون تیمی که توش عضو شدی انتخاب کنی برای خودت. این جالب تر هست ولی به نظرم بهترین حالت اینه که بازیکن Virtual Pro رو برداری و برای اون تیم بازی کنی حالا می تونی توی انواع و اقسام کاپ ها و لیگ و تروفی و غیره شرکت کنی توی بازی هم یورو لیگ هست و هم چمپیونز لیگ که البته چون فول لایسنس نداره برای این لیگ ها با اسم مستعار و تقلبی وجود داره. شما با بازی های خوبتون لول خودتون رو توی اون تیم می برید بالا بخصوص اگه در پایان فصل تیم رو ترک نکنید و به باشگاه دیگه ای نرید رفته رفته محبوب میشید کاپیتان میشید و بعد افسانه میشید... بعد اینکه افسانه شدید یک فصل هم بمونید همون تیم بهتون پیشنهاد مربی بازیکنی میده و شما می تونید در سنین جوانی به مربی بازیکنی بپردازید بعد یکی دو فصل هم میتونید از فوتبال بازنشسته و به مربیگری بپردازید کلا تجربه یک داستان زندگی فوتبالی رو توی این مود تجربه می کنید از بازیکنی به مربی بازیکنی و بعد مربیگری و بعد پایان کار

afshinsiah
21-01-2011, 01:14
سلام
چرا کسی جواب ما رو نمیده

بردیا
21-01-2011, 01:22
خوب این محدودیته دیگه به هر حال این محدودیت توی نسخه 11 برداشته شده واقعا حس یک Career بی نظیر رو میشه با فیفا 11 تجربه کرد... یه توضیح مختصر میدم

شما بهترین حالت اینه که وارد مود Career بشید 3 تا گزینه میده:

1- بازیکن
2- مربی بازیکن
3- مربی

شما می تونی هر کدوم رو که دوست داشتی انتخاب کنی ولی بهترین گزینه بازیکن هست... شما وقتی بازیکن رو انتخاب می کنی یک تیم دلخواه انتخاب و عضو اون تیم میشی حالا 3 تا هم انتخاب برای بازیکن داری هم می تونی یه بازیکن خلق کنی و قدرت هاش رو به دلخواه قرار بدی حتی می تونی یه بازیکن God Mode بسازی با قرار دادن قدرت ها رو عدد 99 ولی خوب این یه ذره لوس کننده هست. حالت دیگه اینه که یه بازیکن از اون تیمی که توش عضو شدی انتخاب کنی برای خودت. این جالب تر هست ولی به نظرم بهترین حالت اینه که بازیکن Virtual Pro رو برداری و برای اون تیم بازی کنی حالا می تونی توی انواع و اقسام کاپ ها و لیگ و تروفی و غیره شرکت کنی توی بازی هم یورو لیگ هست و هم چمپیونز لیگ که البته چون فول لایسنس نداره برای این لیگ ها با اسم مستعار و تقلبی وجود داره. شما با بازی های خوبتون لول خودتون رو توی اون تیم می برید بالا بخصوص اگه در پایان فصل تیم رو ترک نکنید و به باشگاه دیگه ای نرید رفته رفته محبوب میشید کاپیتان میشید و بعد افسانه میشید... بعد اینکه افسانه شدید یک فصل هم بمونید همون تیم بهتون پیشنهاد مربی بازیکنی میده و شما می تونید در سنین جوانی به مربی بازیکنی بپردازید بعد یکی دو فصل هم میتونید از فوتبال بازنشسته و به مربیگری بپردازید کلا تجربه یک داستان زندگی فوتبالی رو توی این مود تجربه می کنید از بازیکنی به مربی بازیکنی و بعد مربیگری و بعد پایان کار

من 2فصل توی قسمت be a pro با ادین ژکو بازی کردم ولی هیچ اثری از مسابقات اروپایی نبود حتی با وجود اینکه قهرمان شدم با تیمم

Ali*Reza
21-01-2011, 10:19
من Fifa 11 رو بازی نکردم ولی 10 رو بازی کردم ، می خواستم ببینم این دو تفاوتهای زیادی از نظر گرافیک و .. با هم دارن؟

Spaniuly
21-01-2011, 10:19
بردیا جونم اینهایی که گفتم برای نسخه کنسولی بود! شما پرسیدی چرا نیست منم عرض کردم که اینا محدودیت های نسخه قبلی هست و توی نسخه 11 و امسال هست با این خصوصیات... شاید فیفا 12 PC باز هم فیفا 11 کنسول باشه...

من Fifa 11 رو بازی نکردم ولی 10 رو بازی کردم ، می خواستم ببینم این دو تفاوتهای زیادی از نظر گرافیک و .. با هم دارن؟

خوب الان قضیه یه مقدار بغرنج شد شما فیفا 10 رو روی PC بازی کردید یا کنسول اگه PC که باید عرض کنم جزو گیم محسوب نمیشدن طفلکی فیفا 09 و فیفا 10 کارنت (نسخه PC) ولی اگه نسخه کنسولی فیفا 10 رو بازی کردید امسال فیفا 10 کنسول در قالب فیفا 11 برای پلتفورم پی سی ارائه شد فقط ایمپورت شده و قالب و موزیک ها و منوش تغییر پیدا کرده ولی کل جزئیات و امکانات فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسول هست ولی فیفا 11 واقعی بر روی کنسول های ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 قابل مشاهده و لمس هست و به نظر من شدیدا تفاوت داره... شاید با چند بازی متوجه این تفاوت فاحش نشید... ولی فیفا 11 فوق العاده هست از هر لحاظ

afshinsiah
21-01-2011, 17:50
سلام
مگه خیلی سوال سختی پرسیدم که کسی جواب نمیده

B3HZ@D
21-01-2011, 20:34
دوست عزیز وقتی جوابی داده نمیشه یعنی کسی اطلاعی نداره
لازم نیست چندین بار یک سوال رو تکرار کنین
ولی هنوز روستر آپدیتی برای این بازی ارائه نشده...در ضمن هنوز فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده و ده روز دیگه باقی مونده

offlineinternet
21-01-2011, 20:35
پچی با خصوصیات زیر اگر وجود دارد برای دانلود بزارید
۱. داور خطا نگیرد
۲. کرنر و اوت در بازی نباشد
۳. تعداد بازیکنان بیشتر شود
۴.یا هر مورد دیگر

Spaniuly
21-01-2011, 22:40
دوست عزیز وقتی جوابی داده نمیشه یعنی کسی اطلاعی نداره
لازم نیست چندین بار یک سوال رو تکرار کنین
ولی هنوز روستر آپدیتی برای این بازی ارائه نشده...در ضمن هنوز فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده و ده روز دیگه باقی مونده
مطمئنی بهزاد؟ من دیروز سعی کردم به روشی که توی ایکس باکس آپدیت می کنم این کارو برای نسخه PC انجام بدم که لعنتی سریال اورجنال می خواد:41: دیگه واسه آپدیت اسکواد چه سریالی حتی توی شبکه لایو هم این آپدیت اسکواد رایگان هست نه لازمه که اکانتت طلائی باشه و نه نیاز هست که Redeem Code اورجینال باز رو وارد کنی... کاملا مجانی هست برای ایکس باکس ولی توی نسخه PC باید بازیت اورجینال باشه

B3HZ@D
22-01-2011, 10:38
راستش آرمین جان من که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
در ضمن زیاد معقولانه به نظر نمیرسه که فعلا روستر آپدیتی برای این بازی ارائه بشه
هنوز چندین روز به پایان نقل و انتقالات زمستانی مونده و حالا حالاها باید صبر کرد

Spaniuly
22-01-2011, 21:57
برای ایکس باکس که از وقتی منتشر شده 2 بار آپدیت روستر اومده
بیشتر آپدیت شماره پیراهن ها بود مثلا قبل آپدیت بویان کرکیچ 11 بود توی بارسا ولی بعد آپدیت میشه 9 و جفرن هم 11 میپوشه

M . Sayid
23-01-2011, 09:35
سلام !!
هیچگونه پچی نیست که این بازی روونتر اجرا بشه ؟؟؟

خیلی گیر می کنه !!!

Hadish kaka
23-01-2011, 20:48
سلام،فیفا رو وقتی با دستهxbox360بازی میکونی با شوک حرکت میکنه،تو ستینق حرکتو به فلشها منتقل کردم ولی وقتی تو بازی میری تو منو خود به خود بالا و پایین میشه،(مثل سایره دسته ها که اگه شوک رو روشن نکنی اینجوری میشه)راحلی برای این مشکل هست؟؟

offlineinternet
24-01-2011, 21:58
پچی با خصوصیات زیر اگر وجود دارد برای دانلود بزارید
۱. داور خطا نگیرد
۲. کرنر و اوت در بازی نباشد
۳. تعداد بازیکنان بیشتر شود
۴.یا هر مورد دیگر

کسی نوبود ما رو کمک کنه:11:

Alex * Delpiero
25-01-2011, 10:55
کسی نوبود ما رو کمک کنه:11:

اصلا فکر نکنم همچین پچی هیچوقت باشه !!!که نه اوت باشه نه داور خطا نگیره ! خب اونوقت دیگه بهش نمیگن فوتبال

Boy Ka
25-01-2011, 20:18
سلام اقا من این بازی رو نصب کردم ولی دسته رو نمیشناسه. یعنی نمیتونم با دسته بازی کنم. کجا باید برم درستش کنم؟ تو کدوم منو؟

smallfrank
25-01-2011, 21:03
فایل FIFA Config در مسیر نصب بازی......

mohammad_87
25-01-2011, 21:37
من در قسمت be a pro یه فصل رو رفتم.از وقتی قهرمانی تیمم مشخص شد یعنی 7 هفته تا پایان فصل دیگه تو ترکیب قرار نمی گرفتم.خودم هم نمی تونستم خودم رو بذارم تو ترکیب.فصل بعدش هم همین شد.حالا حتی وقتی وارد بازی میشم از بازی میاد بیرون.مشکل چیه؟
از کرک معتبر هم استفاده کردم.
برای قسمت be a pro برنامه ای چیزی نیست که بشه دستکاریش کرد؟

khelane
25-01-2011, 22:39
من یه دفعه تا دو فصل رفتم سیوم پاک شد الان هم در اوایل فصل هست با مد be a pro ببینیم برای ماهم اتفاق میفته یا نه البته من مثل شما نمیشم یقینا" چون تیمم ویارئال هست

ElmO
26-01-2011, 21:52
سلام دوستان ..

آقا من ویندوز عوض کردم ، فیفا رو هم به همون شکل دفعۀ قبل ریختم و کرک کردم ! .. اما حالا روی Play که کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده !!
چه کنم ؟!

ممنون .. :40:

Iman-Emperatour
27-01-2011, 14:59
سلام بچه ها

من قبلا فیفا 11 رو نصب کردم ولی ویندوزو عوض کردم و بازی رو دوباره نصبش کردم
حالا نمی دونم این کرک بازی رو قبلا کجا می ریختم! یادم رفته!!:41:
حالا که میخوام برم بازی رو اجرا کنم (پس از نصب بازی) این پیغام ظاهر میشه:

***یه سوال دیگه داشتم***

من قبلا که بازی رو نصب کردم با کیبورد به راحتی می تونستم بازی کنم ولی دسته بازی رو که وصل می کردم هیچ حرکتی انجام نمی داد! (فقط دکمه START کار میکرد! هرکار کردم تو Settings بازی دسته رو در ست کنم ولی نشد!! سی دیش رو هم نصب کردم)

یه نکته هم اینکه رو کارتون دسته بازی نوشته :
98/ME/2000/XP/Vista

من ویندوزم 7 هستش,میشه با دسته تو این ویندوز بازی کنم؟! یا اینکه باید برم تو ویندوز XP بازی کنم؟

(( ممنون میشم جوابم بدید ))
:11:

mohammad_87
27-01-2011, 17:23
سلام بچه ها

من قبلا فیفا 11 رو نصب کردم ولی ویندوزو عوض کردم و بازی رو دوباره نصبش کردم
حالا نمی دونم این کرک بازی رو قبلا کجا می ریختم! یادم رفته!!:41:
حالا که میخوام برم بازی رو اجرا کنم (پس از نصب بازی) این پیغام ظاهر میشه:

از این کرک استفاده کن.با پچ 1.01 هم سازگاره.

Iman-Emperatour
28-01-2011, 01:55
از این کرک استفاده کن.با پچ 1.01 هم سازگاره.

سلام
ممنون محمد آقا :11: دارم دانلودش می کنم
فابلو تو کجا کپیش کنم؟!

(در مورد دسته هم میشه کمکم کنید):42:

hadishi
28-01-2011, 04:29
دوستان چطور مشه بازین خرید اصلا هر کاری میکنم نمیشه میزنه
Sorry You Have Insufficient Funds To Sing This Player
چه کار باید کارد فصل نقل انتقالات هم است سال 2011 اما همش همین میاد

R O O T
28-01-2011, 12:30

فکر کنم میگه شما بودجه کافی برای خرید این بازیکن رو ندارید :)

Iman-Emperatour
29-01-2011, 00:36
بالاخره تونستم با دسته بازی کنم :8:
دسته بازی من درست شد

Iman-Emperatour
29-01-2011, 00:38

شما پوله کافی برای خرید بازیکن مورد نظرتون کمه

afshinsiah
29-01-2011, 06:21
سلام
من با بارسا دوم شدم باید چکار کنم که تو جام قهرمانان باشم ؟فصل تموم شده ادامه هم نداره فقط جدول بازیها رو نشون میده.با تشکر

Mehdi.ss
02-02-2011, 21:27
اسکربرد لیگ انگلیس برای fifa11
FIFA 11 PC| EPL Scoreboard
حجم 1.41 mb

منبع

Mehdi.ss
02-02-2011, 21:56
این هم برنامه ای برای ترانسفر بازیکنان
Neue Version des FHL Transfer Managers
383 کلیوبایت

منبع

arr9271
03-02-2011, 11:31
بالاخره تونستم با دسته بازی کنم :8:
دسته بازی من درست شد

لطفا بگید چطوری درستش کردید.منم مشکل شما رو دارم.:41:

pashangparsi6
03-02-2011, 21:48
با درود

دوستان گرامی دیشب در حالی که توی بخش ستینگ فیفا بودم و داشتم دسته ی بازی رو تنظیم می کردم رایانه رو از برق کشدن و پس از راه اندازی دوباره زمانی که به بخش ستینگ می رم و روی ستینگ کلیک می کنم این مشکل رو میده:

بازی ردو چند بار دوباره نصب کردم ولی درست نشده
پچ 1.01 رو نصب کردم ولی درست نشده
محتویات پوشه ی تولز رو دوباره نصب کردم درست نشده

نمی دونم چکار کنم

با سپاس

pashangparsi6
03-02-2011, 22:00
دوستان با پاک کردن فایل های دورن مای دکومنت (فیفا 11) مشکل حل شد!!!

pashangparsi6
03-02-2011, 22:38
دوستان چطوری می شه ترکیبی رو که چیدیم سیوئ کنیم تا هر بار نیاز به ترکیب چیدن نباشه؟

afshinsiah
04-02-2011, 02:57
سلام
بازی فیفا جام ملتهای اروپا و جام جهانی داره اگه داره تو کدوم قسمته؟با تشکر

anon85
04-02-2011, 04:49
سلام
بازی فیفا جام ملتهای اروپا و جام جهانی داره اگه داره تو کدوم قسمته؟با تشکر

سلام،
نه.
جام جهاني و جام ملت هاي اروپا بازي مخصوص خودشونو دارن كه همين شركت EA Sports واسه هر دوره مي ده بيرون؛
آخرين ورژن اين 2 تا بازي:

FIFA World Cup 2010

UEFA Euro 2008

CAPITAN MAC
05-02-2011, 22:31
ابن هم ادرس نسخه pc
[SPOILER="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][/SPOILER

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

ابن هم ادرس نسخه pc
[SPOILER="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][/SPOILER

Iman-Emperatour
06-02-2011, 02:47
سلام

من DVD فیفا11 رو گرفتم و نصبشم کردم ولی امکاناتی که فیفا 11 که در XBOX 360 وجود داره بیشتره از نسخه PC !! جهت اطمینانم خودم رفتم DVD اورجیناله فیفا11 هم گیر آوردم ولی فرقی نکرد! ( مثلا یعنی تو بازی که وارد میشی امکاناتی بیشتر در اختیارت هست مثلا علاوه بر بازیکنی که میخوای تمرین کنی باهاش که پیشفرض کاکا هست میتونی دروازبانشو هم عوض کنی که پیشفزض پیتر چکه.........)

لطفا بیشتر توضیح بدین چطوری می تونم نسخه PC رو مثله XBOX کنم؟ :8:
.
.
.
ممنون :40:

smallfrank
06-02-2011, 14:49
لطفا بیشتر توضیح بدین چطوری می تونم نسخه PC رو مثله XBOX کنم؟

این مورد امکانپذیر نیست...

Iman-Emperatour
06-02-2011, 17:09
لطفا بگید چطوری درستش کردید.منم مشکل شما رو دارم.:41:

خب من دوباره بازی رو تو ویندوز ریختم بعد بدون اینکه سی دی دسته بازی رو نصب کنم (اگه از ویندوز 7 استفاده کنید)
به پوشه ای برید که بازی رو نصب کردید.

شکله پایین رو دنبال کنید تا به تنظمیات برسید و بعد باز شدن پنجره تنظیمات بر روی Game Stting کلیک کنید و در پنجره باز شده در قسمت نوار Controller برید و دکمه های که میخوایین ازش استفاده کنید رو قرار بدید.

Iman-Emperatour
06-02-2011, 17:14
این مورد امکانپذیر نیست...

یعنی باید یه جورایی تحمل کنم این موضوع رو؟!!؟:41: اینجوری که خیلی بده :41::41::41:
ماله شما هم مثله من امکاناتش کمه؟:13:

anon85
06-02-2011, 17:41
لطفا بیشتر توضیح بدین چطوری می تونم نسخه PC رو مثله XBOX کنم؟ :8:

سلام،
متاسفانه easports به دلايل اقتصادي (؟) هيچ توجهي به PC نشون نمي ده و تمركزشو مي زاره رو باقي پلتفرم ها.
همين نسخه اي هم كه واسه امسال داده بيرون (FIFA11) ، كلي منت گذاشتن رو سر من و شما...
(بعد از اون گندي كه زدن و FIFA World Cup 2010 رو اصلا واسه PC بيرون ندادن...)
در حالي كه FIFA11 كه واسه PC اومده، همون FIFA10 كنسوله...
تو اين لينك ويكي پديا هم مي توني ببيني كه خيلي از قابليت هاي كنسول رو PC نداره:

papillon11
07-02-2011, 03:22
سلام دوستان . میشه نقل و انتقال های مهم این چند ماهه رو اینجا بزارید تا با نرم افزاری که دوستمون گذاشت خودمون انتقالشون بدیم . بچ که انگار خبری نیست

afterten
07-02-2011, 10:56
ظاهرا پچ رسمی واسه آپدیت نقل و انتقالات 23 february منتشر میشه یعنی تقریبا 2 هفته دیگه

ashlee_m20
07-02-2011, 11:21
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد

AlexMercer
07-02-2011, 13:43
دوستان این پچ جام ملت های آسیا رو کی داره؟

Iman-Emperatour
07-02-2011, 20:42
[/RIGHT]

سلام،
متاسفانه easports به دلايل اقتصادي (؟) هيچ توجهي به PC نشون نمي ده و تمركزشو مي زاره رو باقي پلتفرم ها.
همين نسخه اي هم كه واسه امسال داده بيرون (FIFA11) ، كلي منت گذاشتن رو سر من و شما...

یعنی به زبون بی زبونی easports گفته استفاده کنندگان پلتفرم PC یعنی آدم نیستن!! :18::18::18:

این عکسا رو من خودم از XBOX 360 رو گرفتم
خودتون قضاوت کنید!:19::2:

حالا در کامپیوتر............

حالا در کامپیوتر..........

Iman-Emperatour
07-02-2011, 20:44
[/RIGHT]

سلام،

یعنی به زبون بی زبونی easports گفته استفاده کنندگان پلتفرم PC یعنی آدم نیستن!! :18::18::18:

حالا در کامپیوتر..........

anon85
08-02-2011, 01:18

+1

FIFA11 PC = FIFA10 Xbox 360

:42:

papillon11
08-02-2011, 02:05
بازم خدا رو شکر . دیگه از شر پس خلاص شدیم . یکی دو باری پس بازی کردم بعد از فیفا 11 حالم بد شد

LiverBarca
08-02-2011, 04:02
دوستان چه طوری میشه قدرت یه بازیکن رو زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای داره؟؟؟؟؟؟

Andaron
08-02-2011, 21:40
شرمنده دوستان این fifa11 مال کنسول از لحاظ گیم پلی و گرافیکی خیلی بالاتر از کامپیوتر هستش ؟

Spaniuly
08-02-2011, 21:56
شرمنده دوستان این fifa11 مال کنسول از لحاظ گیم پلی و گرافیکی خیلی بالاتر از کامپیوتر هستش ؟
به نظر من بله شدیدا! اصلا گیم پلی نسخه کنسولی مثل هلوئه خیلی روان و جذاب. توی نسخه PC که در واقع فیفا 10 هست خیلی از موازد باعث یکنواختی گیم پلی شده

mafr07
09-02-2011, 01:01
با اینکه این بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی بهتر شده ولی به هیچ وجه به پای pes2011 نمیرسه (البته این نظر شخصیه منه)

papillon11
09-02-2011, 05:49
با اینکه این بازی نسبت به نسخه ی قبل خیلی بهتر شده ولی به هیچ وجه به پای pes2011 نمیرسه (البته این نظر شخصیه منه)

عجب . اینم از اون حرف ها بود

Big-Boss
09-02-2011, 10:38

:19: :19: :19: :19:

چطور میتونی بازی که تو بازیکناش چهارتا جهت اصلی (+چهارتا فرعی) حرکت میکنن اسمش رو کنار فیفا11 :40: بیاری !!!
(البته این نظر شخصی من نیست حقیقته! :دی )
به دل نگیر البته ولی حتی مقایسه شون هم زشته. :5:
----------------

راستی یه بار دیدم دو نفر تو دانشگاه sucker بازی میکردن فقط از شنیدن گزارشش حالت :2: بهم دست داد.
پاس شوت گل وری گوود!!!!!

مقایسه کنید با تیلر و گری خودمون:
- کارت زرد میگره باید خیلی بعد از این مواظب باشه,اوه نه یه کارت زرد قبلا داشت این دومیه اخراج!!!

shutdown
09-02-2011, 11:27
بچه ها من از منو بازی واسه اپ دیت اقدام کردم ولی یه مشکل برام به وجود اومد...کسی نمدونه باید چه کار کنم؟؟؟دیسک اورجینال میخواد...

shutdown
09-02-2011, 11:40
:19: :19: :19: :19:

چطور میتونی بازی که تو بازیکناش چهارتا جهت اصلی (+چهارتا فرعی) حرکت میکنن اسمش رو کنار فیفا11 :40: بیاری !!!
(البته این نظر شخصی من نیست حقیقته! :دی )
به دل نگیر البته ولی حتی مقایسه شون هم زشته. :5:
----------------

راستی یه بار دیدم دو نفر تو دانشگاه sucker بازی میکردن فقط از شنیدن گزارشش حالت :2: بهم دست داد.
پاس شوت گل وری گوود!!!!!

مقایسه کنید با تیلر و گری خودمون:
- کارت زرد میگره باید خیلی بعد از این مواظب باشه,اوه نه یه کارت زرد قبلا داشت این دومیه اخراج!!!
یا مثلا بعد از مدت ها پارک جی سونگ رو بازی دادم پارک پاس گل داد گفت:
پارک جی سونگ...اندی پارک رو مربی زیاد بازی نمیده اما هر وقت که میاد واسه تیم تاثیر گذاره:18:
یا صحبت هاش در مورد دربی ها یا اسم هاس مربیا رو میاره....ارسن ونگر....فرگوسن....در مورد ورزشگاه ها مثلا میگه الترافورد ورزشگاه خانگی منچستر همیشه پر از تماشاگر هست و حتی روزهایی که بازی هم نباشه طرفدار ها رو اطرافش میبینی!!!!
واقعا هم بازی و گزارش معرکس....ولی pes11 واقعا حیف جان چمپیون که گذاشتنش تو pes....

shutdown
09-02-2011, 12:21
بچه ها من از منو بازی واسه اپ دیت اقدام کردم ولی یه مشکل برام به وجود اومد...کسی نمدونه باید چه کار کنم؟؟؟دیسک اورجینال میخواد...
اقا این مشکلم رو خودم حل کردم:31:
حالا واسه بازی انلاین یه کد ازم میخواد...کد سی دی یه همچین چیزایی...باید چه کار کنم؟؟؟

LiverBarca
09-02-2011, 16:08
اقا این مشکلم رو خودم حل کردم:31:
حالا واسه بازی انلاین یه کد ازم میخواد...کد سی دی یه همچین چیزایی...باید چه کار کنم؟؟؟
کدی لازم نیست...
شما پچ 1.1 رو دان کن و بعد نصبش کن،بدش کرک بازی رو دوباره بریز،بعدش نرم افزار گیم رنجر رو نصب کن و بیا تا با لیورپول پدر پدر سوختت رو در بیارم پدر سوخته......:31:

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

دوستان چه طوری میشه قدرت یه بازیکن رو زیاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ای داره؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

توضیحات کامل فیفا 11 انلاین:

shutdown
09-02-2011, 18:47
کدی لازم نیست...
شما پچ 1.1 رو دان کن و بعد نصبش کن،بدش کرک بازی رو دوباره بریز،بعدش نرم افزار گیم رنجر رو نصب کن و بیا تا با لیورپول پدر پدر سوختت رو در بیارم پدر سوخته......:31:

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

توضیحات کامل فیفا 11 انلاین:
این گیم رنجر رو بزار دان کنم

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

اها فهمیدم:31:

ashlee_m20
09-02-2011, 21:56
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد

ashlee_m20
09-02-2011, 22:04
تو رو خدا جواب بدين
ممنون

mr7
10-02-2011, 01:22
دوستانی که با fifaconfig.exe مشکل دارن از لینک زیر میتونن مشکلشونو حل کنن!
کلی گشتم تا پیداش کردم!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

cescjoon
10-02-2011, 01:40
در حالت منیجر مود اگه میشه با تیمت به لیگ قهرمانان یا جام بوفا بری یا اصلا ساخته نشده؟

Iman-Emperatour
10-02-2011, 04:48

من اول هم pes2011 بازی کردم هم Fifa2011 به نظرم من بازی pes مشکلاتی زیادی داره...
داورهای الکی (یعنی خوده سازنده بازی همینجوری ساخته واسه خودش!):5:
هر وق از پشت یا بقل بازیکنو تکل میزنی با باسن!!!!!!!!!!:31: خود میفته پایین (انگار تو برف سر خورده افتاده!!):31:
خیلی بازیکنان دستا پاهاشون تو هم میره!:19:

Iman-Emperatour
10-02-2011, 04:52
واقعا هم بازی و گزارش معرکس....ولی pes11 واقعا حیف جان چمپیون که گذاشتنش تو pes....

آره.....حیفه
چون بازی Pes ماله یوفاست و بازی fifa ماله فیفاست

B3HZ@D
10-02-2011, 07:41
بالاخره بعد از یک انتظار طولانی Creation Master 11 هم ریلیز شد.
واقعا بهترین خبری بود که تا حالا شنیدم...کلا سری فیفا بدون کریشن مستر معنی نداره :31:
مرسی رینالدو :8:

این رو هم بگم که نسخه فعلی به احتمال زیاد باید نسخه بتا یا همون آزمایشی باشه...ممکنه یک موقع با مشکل مواجه بشین

از فولدر DATA بازی فیفا یک بک آپ تهیه کنین تا در صورت بروز اشکال با مشکل مواجه نشین
قبل از نصب کریشن مستر 11 حتماMicrosft.Net Framework 3.5 رو هم نصب کنید

این هم لینک دانلود Creation Master 11 :

kkkaktoos
10-02-2011, 08:23
واقعا بهترین خبری بود که تا حالا شنیدم...کلا سری فیفا بدون کریشن مستر معنی نداره :31:

این رو هم بگم که نسخه فعلی به احتمال زیاد باید نسخه بتا یا همون آزمایشی باشه...ممکنه یک موقع با مشکل مواجه بشین

از فولدر DATA بازی فیفا یک بک آپ تهیه کنین تا در صورت بروز اشکال با مشکل مواجه نشین

این Creation Master چیه ؟ یه توضیح کوچولو میدی ؟

Spaniuly
10-02-2011, 09:59
این Creation Master چیه ؟ یه توضیح کوچولو میدی ؟
یک ادیتور کامل برای فیفا هست که رینالدو برنامه نویسش هست این برنامه رو کسی بتونه با تسلط کامل بر تمام قسمت هاش کار کنه می تونه فیفا رو کن فیکون کنه می تونه علاوه بر لیگ های موجود لیگ اضافه کنه بازیکن اضافه کنه هر چند تا که بخواد تیم ملی و باشگاهی اضافه کنه من واسه 09 تیم ملی ایران و لیگ ایران رو همراه با جام حذفی اضافه کردم و یه منیجر مود رو با استقلال رفتم. کلی حال داد...
بچه ها شدیدا ازتون خواهش می کنم به لیگ ایران برای قرار گرفتن در فیفا 12 رای بدید باز هم می گم من کشته مرده لیگ ایران نیستم ولی قبول کنید بین این همه لیگ نا آشنای موجود توی فیفا یکیش ایران باشه خیلی فاز میده اصلا بودنش خیلی بهتر از نبودنشه چند ثانیه بیشتر وقت نمی گیره توی صفحه اولی سمت راست هست ایرانیان لیگ رو انتخاب کنید و رای بدید. فکر کنم هر روز می تونید رای بدید من خودم هر روز رای میدم سایت رو به علاقمندی هام اضافه کردم دارم رای میدم 10 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

38922

38923

IranApadana
10-02-2011, 10:12
تا الانش که

Voting Poll

The Most Important League for FIFA 12
Dutch League (5%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Arabian League (4%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] League (90%)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] League (1%)
Total : 2461 votes

smallfrank
10-02-2011, 11:14
میترسم آخرشم نسازنش....:27:

ashlee_m20
10-02-2011, 12:29
یعنی واقعا یک نفر نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:18:

تو رو خدا جواب بدين
ممنون

ashlee_m20
10-02-2011, 12:40
تو رو خدا جواب بدين
ممنون

LiverBarca
10-02-2011, 12:59
یک ادیتور کامل برای فیفا هست که رینالدو برنامه نویسش هست این برنامه رو کسی بتونه با تسلط کامل بر تمام قسمت هاش کار کنه می تونه فیفا رو کن فیکون کنه می تونه علاوه بر لیگ های موجود لیگ اضافه کنه بازیکن اضافه کنه هر چند تا که بخواد تیم ملی و باشگاهی اضافه کنه من واسه 09 تیم ملی ایران و لیگ ایران رو همراه با جام حذفی اضافه کردم و یه منیجر مود رو با استقلال رفتم. کلی حال داد...
بچه ها شدیدا ازتون خواهش می کنم به لیگ ایران برای قرار گرفتن در فیفا 12 رای بدید باز هم می گم من کشته مرده لیگ ایران نیستم ولی قبول کنید بین این همه لیگ نا آشنای موجود توی فیفا یکیش ایران باشه خیلی فاز میده اصلا بودنش خیلی بهتر از نبودنشه چند ثانیه بیشتر وقت نمی گیره توی صفحه اولی سمت راست هست ایرانیان لیگ رو انتخاب کنید و رای بدید. فکر کنم هر روز می تونید رای بدید من خودم هر روز رای میدم سایت رو به علاقمندی هام اضافه کردم دارم رای میدم 10 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

38922

38923

دوست عزیز همین خود ایران رو اضافه کنن برا 7 پشتمون بسه،چه برسه به لیگ ایران...
نظرسنجی نیست که خود ایران اضافه بشه؟؟؟

mohamad skystar
10-02-2011, 13:05
fifa 11 خیلی پیشرفت خوبی نسبت به نسخه های قبلیش داره.
من که روزی یکبار رو حتما بازی میکنم.

mr7
10-02-2011, 13:09
دوستان من پچ آخر بازیو از سایت فیفا دانلود کردم حجمش 20 مگ هست ولی نصب نمیشه و ای ارور رو میده: old file not found, however a file with the same name found . no update done since the file contents donot match!
کسی راه حلی نداره؟

smallfrank
10-02-2011, 17:17
شما باید بازی رو از اول نصب کنید و بدون اینکه کرک کنید پچ رو بریزید

و بعد از نصب پچ باید کرک مخصوص پچ رو بریزید...

alessandroo
10-02-2011, 20:08
سلام من کریشن مستر11رو نصب کردم اما بعد از کلیک روی open fifa11- ارور میده مشکل کجاست؟

h_13691990
10-02-2011, 21:19
squad update هنوز نیومده؟؟؟ برای ژانویه !

B3HZ@D
11-02-2011, 02:50
سلام من کریشن مستر11رو نصب کردم اما بعد از کلیک روی open fifa11- ارور میده مشکل کجاست؟

شما قبل از این که کریشن مستر رو اجراکنین باید ادیتور DB Master رو هم نصب کنین

این نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنین

بعد از نصب DB Master به این روش عمل کنین:

بعد از انجام مراحل بالا حالا میتونین از ادیتور کریشن مستر استفاده کنین و با پیغام خطا مواجه نمیشین

IranApadana
11-02-2011, 10:01
دوستان من پچ آخر بازیو از سایت فیفا دانلود کردم حجمش 20 مگ هست ولی نصب نمیشه و ای ارور رو میده: old file not found, however a file with the same name found . no update done since the file contents donot match!
کسی راه حلی نداره؟

میشه لینکشو بذارید؟

Ostad AliReza
11-02-2011, 10:09
نشونه نصب پچ چیه؟
تغییری تو شوت ها نوع بازی کرنر زدن و پنالتی بعد از نصب پچ قابل حس هست؟(حتی کوچکترین تغییر ولی قابل مشاهده)

IranApadana
11-02-2011, 10:46
میشه لینکشو بذارید؟

سپاس.پیداش کردم.
اینم لینکش واسه کسایی که دنبالشن

اینم کرکش:

کلی تو صفحات گشتم تا پیداش کردم.

Prince_M
11-02-2011, 13:59
squad update هنوز نیومده؟؟؟ برای ژانویه !

وسطای همین ماه میاد.:31:

ashlee_m20
11-02-2011, 15:28
rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد

M E T A L
12-02-2011, 11:45
من آخرین squad update رو از سایت رسمی گرفتم حالا که نصبش کردم میگه دی وی دی اورجینالو وارد کنید
داستان چیه کسی میدونه باید چیکارش کنم؟

Spaniuly
12-02-2011, 13:36
من آخرین squad update رو از سایت رسمی گرفتم حالا که نصبش کردم میگه دی وی دی اورجینالو وارد کنید
داستان چیه کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
باید فایل کرک نشده اجرایی رو داشته باشی یعنی موقع نصب باید کپی کنی توی مسیر فایل اجرایی کرک نشده رو بعد پچ کردن دوباره کرک رو جایگزین کنی و بازی رو اجرا کنی راستی فایل اسکواد جدید اومده مگه واسه PC؟ باید یه سر برم لایو ببینم واسه ایکس باکس هم اومده یا نه:20:

ashlee_m20
12-02-2011, 14:09
واقعا اینجا چه فروم بی درو پیکریه 10 بار این پست رو دادم ولی هیچ کس نیت جواب ادمو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوباره می دم :

rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد

ashlee_m20
12-02-2011, 14:21

M E T A L
12-02-2011, 15:07
باید فایل کرک نشده اجرایی رو داشته باشی یعنی موقع نصب باید کپی کنی توی مسیر فایل اجرایی کرک نشده رو بعد پچ کردن دوباره کرک رو جایگزین کنی و بازی رو اجرا کنی راستی فایل اسکواد جدید اومده مگه واسه PC؟ باید یه سر برم لایو ببینم واسه ایکس باکس هم اومده یا نه:20:

ممنون از جوابتون
من نمیدونم جدیده یا نه از تو خود بازی به سایت فیفا وصل شدم
حالا که من فایل FIFA11_PATCH101.exe رو اجرا کردم و نصب کردم دیگه بازیم بالا نمیاد همون مشکلیو که تو پست قبلی گفتم داره.
الان چیکارش میتونم بکنم که بدون نصب مجدد بازی بیاد بالا؟

arash.fatahi
12-02-2011, 18:13
من manager mode رو چند سال جلو بردم ,الان آخره بازیهام فیفا ارور میده.
patche 1.01 هم نصب کردم.
چیکار باید بکنم؟:37:

anon85
12-02-2011, 18:29

سلام،
چيز ديگه اي نمي خواي؟ :31:
دارم انجامش مي دم واست؛
فقط خواهشا ديگه اين پستتو تكرار نكن كه سرم رفت... :13:

anon85
12-02-2011, 19:36
اينم rating كل بازيكناي 4 تا تيم (بارسا، رئال، ميلان و اينتر):
بقيه ش تو راهه...

anon85
12-02-2011, 21:14
rating سه تا تيم ديگه:
(آرسنال، منچستر يونايتد و چلسي)

SevenCity
12-02-2011, 22:19
چرا اینقد پیشرفت بازیکنام تو منجر کمه؟ مخصوصا جوونا
تمرینی چیزی داره؟

younes.b.1367
12-02-2011, 23:31
squad با تمامی نقل و انتقالات زمستانی لیگ برتر انگلیس

ashlee_m20
13-02-2011, 01:05
anon جان دستت درد نکنه واقعا ممنونم از اینکه جوابمو دادی
اخه این گنده های فروم که جواب ندادن
یه دنیا ممنون:10: این سمت چپیه تویی :31:

anon85
13-02-2011, 01:49
anon جان دستت درد نکنه واقعا ممنونم از اینکه جوابمو دادی
اخه این گنده های فروم که جواب ندادن
یه دنیا ممنون:10: این سمت چپیه تویی :31:

خواهش مي كنم؛
من خواستم ازشون با print screen عكس بگيرم، نشد.
يعني بازي رو نتونستم به شكل window درش بيارم...

فقط يادت باشه، اين عدد هايي كه نوشتم overall بازيكنا تو پست اصليشونه؛
مثلا اگه لئو مسي 90 هست، واسه پست اصليشه (primary position) كه همون rw...
پس شايد اگه بزاريش مثلا rf, rm, am, lw عدد فرق مي كنه...

mforuzan
13-02-2011, 11:19
من کریشن مستر نصب کردم ولی پیغام MICROSFT .NET FREWORK 3.5میده برتامشم تصب کردم ویندوزم ویسا هست یکی راهنمایی کنه

B3HZ@D
13-02-2011, 14:05
خوب اگه این پیغام رو میده مطمئنا شما Microsoft.Net Framework 3.5 روی سیستمتون نصب نیست
کریشن مستر رو پاک کنید
و دوباره Microsoft.Net Framework 3.5 رو نصب کنید
بعد اقدام به نصب کریشن مستر 11 کنین

4039
13-02-2011, 16:59
من کریشن مستر نصب کردم ولی پیغام MICROSFT .NET FREWORK 3.5میده برتامشم تصب کردم ویندوزم ویسا هست یکی راهنمایی کنه

خوب اگه این پیغام رو میده مطمئنا شما Microsoft.Net Framework 3.5 روی سیستمتون نصب نیست
کریشن مستر رو پاک کنید
و دوباره Microsoft.Net Framework 3.5 رو نصب کنید
بعد اقدام به نصب کریشن مستر 11 کنین

سلام

نه بهزاد جان ایشون باید این برنامه رو از طریق administrator که پایین عکسشو گذاشتم اجرا کنه . توی 7 بعضی برنامه ها باید از این طریق اجرا بشه .

راستی بهزاد نیومدی گیم رنجر آنلاین بزنیم ! هر شب خیلی از بچه ها میان اونجا بعضی از بچه ها انصافا قشنگ بازی میکنن . با یک اینترنت 128 راحت میشه بازی کرد .

IranApadana
13-02-2011, 19:26
سلام.
میشه یکم در مورد این بازی بهم توضیح بدید؟
من تازه فیفا نصب کردم.قبلاً فیفا 8 بازی کردم دیگه تا الان فیفا بازی نکردم.
میشه یکم در مورد بخشهایی که داره توضیح بدید؟
و اینکه تکنیکهاش چجوریه؟
کلاً هرچی نیاز هست بدونم ممنون میشم بگید.

pinky
13-02-2011, 22:43
من میخوام با نرم افزار game ranger فیفا بازی کنم اما وقتی join میکنم تو بازی تو free area یک دفعه هنگ میکنه تا میاد ،فکر کنم چون patch ندارم اینجوریه ، چجوری میتونم پچ نصب کنم ؟
چون باید اورجینال باشه بازی تا پچ بتونی نصب کنی؟
چه کار باید آنلاین بازی کنم؟

afshinsiah
14-02-2011, 01:37
سلام
شماها که بازی فیفا رو نصب کردید ودارید راحت بازی می کنید. ما رو هم کمک کنید تا این بازی رو راحت بازی کنیم همش لگ میندازه.پچ 1.1 رو هم نصب کردم بازم اینجوریه سیستمم هم خوبه رم 4 گیگ سپیو اینتل 3 ویندوزم سون 32 بیتی کارت گرافیک نویدیا جدیدترین درایورش رو هم نصب کردم .بعضی وقتها خیلی خوب کار میکنه بیشتر وقتها خرابه.یعنی شماها با این لگ زدن کنار اومدین. یا این مشکلو ندارین؟ با تشکر

anon85
17-02-2011, 07:11
سلام
شماها که بازی فیفا رو نصب کردید ودارید راحت بازی می کنید. ما رو هم کمک کنید تا این بازی رو راحت بازی کنیم همش لگ میندازه.پچ 1.1 رو هم نصب کردم بازم اینجوریه سیستمم هم خوبه رم 4 گیگ سپیو اینتل 3 ویندوزم سون 32 بیتی کارت گرافیک نویدیا جدیدترین درایورش رو هم نصب کردم .بعضی وقتها خیلی خوب کار میکنه بیشتر وقتها خرابه.یعنی شماها با این لگ زدن کنار اومدین. یا این مشکلو ندارین؟ با تشکر

سلام،
شما جزئيات بازي رو بيار پايين ببين بازم لگ ميندازه؟
من رو اين سيستم داغون بدون لگ بازي رو اجرا مي كنم:
win xp sp3, pentium dual e2160 1.8 ghz, 2g ram, 256 nvidia 7300 gs
البته بازي رو اين جوري تنظيمش كردم:

papillon11
17-02-2011, 12:02
سلام دوستان. مسی به خاطر قدرت بدنی پایینی که داره حتی بعضی اوقات تو استپ توپ هم مشکل داره . چطور میشه قدرت بندیشو به حد قابل قبولی رسوند میشه دستی انجامش داد یا نرم افزار می خواد . ممنون. تو قسمت ادیت خود فیفا فقط میشه کمکش کرد.

Ali.Mirzaie
17-02-2011, 12:49
سلام به دوستان و فیفا بازان خفن!

آقا ما توی این MANAGER MODE هرکاری میکنیم وسطهای فصل اخراجم میکنن!!! چه کنیم آخه؟!
درضمن پچ آخری رو هم نسب کردم

khelane
17-02-2011, 22:14
سلام به دوستان و فیفا بازان خفن!

آقا ما توی این MANAGER MODE هرکاری میکنیم وسطهای فصل اخراجم میکنن!!! چه کنیم آخه؟!
درضمن پچ آخری رو هم نسب کردم
ببین دوست عزیز من که راحت د فصل رو انجام دادم شاید بخاطر این باشه که بازی های زیادی رو میبازی مثلا" شما منچستر رو برداری و هی ببازی زود مدیریت شمارو اخراج میکنن ولی که تو یه تیم ضعیف باشی اینطوری نیست

سلام دوستان. مسی به خاطر قدرت بدنی پایینی که داره حتی بعضی اوقات تو استپ توپ هم مشکل داره . چطور میشه قدرت بندیشو به حد قابل قبولی رسوند میشه دستی انجامش داد یا نرم افزار می خواد . ممنون. تو قسمت ادیت خود فیفا فقط میشه کمکش کرد.
شما اگه میخوای قدرت بدنی رو افزایش بدی دو راه داری یکیش اینه که بری از ایتم های دیگه کم کنی فرضا" شوت بلندش رو سه تا بیاری پایین و اون سه تا رو به قدرت بدنی اخصتصاص بدی یعنی از ایکی کم کنی و به یکی بدی همین یا روش دیگه استفاده از نرم افزار های جانبی هست که با اون بری تو دیتابایس های بازی و اونو مستقیم تغییر بدی

سلام.
میشه یکم در مورد این بازی بهم توضیح بدید؟
من تازه فیفا نصب کردم.قبلاً فیفا 8 بازی کردم دیگه تا الان فیفا بازی نکردم.
میشه یکم در مورد بخشهایی که داره توضیح بدید؟
و اینکه تکنیکهاش چجوریه؟
کلاً هرچی نیاز هست بدونم ممنون میشم بگید.
فیفا 11 نصبت به فیفا 08 و 09 10 فرق کرده به لحاظ گرافیک و گیم پلی بقول دوستان فیفا 11 نسخه کنسولی فیفا 10 هستش تو بازی میری بجای بخش تمرینات یه مود ارنا مثل کنسول ها کذاشتن که میتونی اونجا تمرین منی و برای خود ت تاکتیمک شخصی واسه کرنر زدن و ضربات ایستگاهی برنامه ریزی کنی وارد بازی میش بازی دوستان و در بخش گیم مد هم منیجر مد معروف که همه میشناسنش و بخش دوم be a pro تبدیل شدن به ستاره مثل bal پی اس و در اخرش تورنمنت های متعددی داره و بخشی به نام virtual pro داره که شما دراین جا بازیکن خودتون رو میسازید و اگر نسخه اورجینال رو داشته باشید میتونید برنامه گیم فیس رو دان کنید و فیس خودتون رو وارد بازی کنید و از بازی کردن در هر مدی یا بخش از بازی توست همین بازیکنی که در virual pro ردست کردید انجام و پیشرفت کنید و در اخر هم my fifa و گزینه ای دیگر که قطعا باهاش اشنا هستید
امیدوارم موفق باشید

H A M A S
18-02-2011, 16:48
سلام
این بازی هم پجی مثل پی اس داره که نقل و انتقالات رو به روز کنه؟؟
اگر داره لینکشو بی زحمت بدید!
تشکر...

nilmar10
18-02-2011, 21:06
از دوستان محترم تقاضا میشود به جون عزیزاشون یکی آموزش پاس دادن صجیح رو به ما بگه من که هرچی پاس میدم به یار حریف میرسه عمرا بتونم 2-3 تا پاس سالم و سریع حتی تو جایی که حریف نیست بدم!!

khelane
19-02-2011, 12:08
دوست عزیز این پچ رسمی بازی هست ولی قبل از نصب باید فایل اجرای بازیت اوریجنال باشه همون fifa.exe که اگه دی وی دی بازیت احتمالا" توش باشه بعد از نصب میری و دوباره کرک رو میریزی همین

LiverBarca
19-02-2011, 14:03
یعنی پچ 1.2 این بالایی؟
پچ خود شرکت؟

hts1369
19-02-2011, 18:19
اسکربرد لیگ انگلیس برای fifa11
FIFA 11 PC| EPL Scoreboard
حجم 1.41 mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع

شما از این استفاده کردین؟ چطوری؟

LiverBarca
19-02-2011, 23:31
دوستان جون هر کی دوست دارین بگین این پچ جدید فیفا اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نیومده کی میاد؟؟؟:19:

papillon11
20-02-2011, 03:58
دوستان جون هر کی دوست دارین بگین این پچ جدید فیفا اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نیومده کی میاد؟؟؟:19:
دوست عزیز هنوز خبری از پچ نقل و انتقلات زمستانی نیست ولی فکر کنم تو همین روزا بیاد دیگه

nilmar10
20-02-2011, 08:06
از دوستان محترم تقاضا میشود به جون عزیزاشون یکی آموزش پاس دادن صجیح رو به ما بگه من که هرچی پاس میدم به یار حریف میرسه عمرا بتونم 2-3 تا پاس سالم و سریع حتی تو جایی که حریف نیست بدم!!
یه کسی از عزیزان نبود این مشکل ما رو حل کنه؟

Spaniuly
20-02-2011, 10:13
پچ نقل و انتقالات 23 فوریه میاد یعنی 3 روز دیگه برای ایکس باکس که همینه باید برای PC هم اینطور باشه

Rasoul2142
20-02-2011, 17:34
كسي ميدونه اين پچ جام ملتهاي آسيا چطوري نصب ميشه ؟

Mehdi.ss
20-02-2011, 21:46
آقایون یکی لطف کنه فایل اجرایی بازی (اورجینال ) رو برام آپلود کنه
ممنون

ArminxXx
21-02-2011, 19:53
سلام دیشب خونه داییم بودم که فیفا xbox رو برای اولین بار بازی کردم و خیلی خوشم اومد و دیروز این بازیو واسه PC خریدم:27: اما خیلی تفاوت داره خیلیم سخته:20:
از کجا میتونم آموزشاشو پیدا کنم؟ آخه خیلی امکانات داره ( آدم گم میشه توش:31:)
راستی یه آپدیت بود واسش دان کردم ولی نصبش ک کردم ازم اریج دیسک1 میخواست آخرین کرک ریلودد (اینو توضیح میدین) رو دان کردم ریختم ولی وقتی میخوام بازی میکنم کرش میکنه ، یبار اصلا وارد بازی نمیشدش ، یبار بعد از دو نیمه ک 90 دقیقه تمام شد کرش کرد خلاصه ک رو اعصابه حالا من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!:41:

H E L P
M E
P L Z
:19:

khelane
21-02-2011, 20:08
آقایون یکی لطف کنه فایل اجرایی بازی (اورجینال ) رو برام آپلود کنه
ممنون
ّبفرما دوست عزیز برای این دیر اپش کردم خودت میدونی اوضاع اینترنت خیطه

سلام دیشب خونه داییم بودم که فیفا xbox رو برای اولین بار بازی کردم و خیلی خوشم اومد و دیروز این بازیو واسه PC خریدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خیلی تفاوت داره خیلیم سخته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم آموزشاشو پیدا کنم؟ آخه خیلی امکانات داره ( آدم گم میشه توش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی یه آپدیت بود واسش دان کردم ولی نصبش ک کردم ازم اریج دیسک1 میخواست آخرین کرک ریلودد (اینو توضیح میدین) رو دان کردم ریختم ولی وقتی میخوام بازی میکنم کرش میکنه ، یبار اصلا وارد بازی نمیشدش ، یبار بعد از دو نیمه ک 90 دقیقه تمام شد کرش کرد خلاصه ک رو اعصابه حالا من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته فیفا با نسخه ایکس باکسش خیلی فرق داره خب اولین گزینه مربوط به بازی های دوستان اگزیبیشن بهش دوم گزینه گیم مد توش سه مد بازی داره be a pro مثل bal پی اس هست منیجر مد هم که خیلی توپه مثل مستر لیگ پی اس و تورنمنت هم واسه بخشهای مانند جارای فقط لیگ و کاپ ها هست وبعد از این در منو اصلی virtual pro داریم که یه شخصیت شبیه ساز خودتون هست میتونید در همه بازی ها اونو داشته باشید و در هر قسمت بازی کنید و قابلیت ها ی بازیکنتون رو ببرید بالا من از پچ نمیدونم ولی کم کرش داشتم فرصت نکردم پچ رو نصب کنم ولی کرک رو میتونی از داخل سی دی بازی که خریدی کپی کنی تو دایرکتوری بازی
موفق باشید

anon85
22-02-2011, 09:01

سلام،
اول از همه بگم پاس دادن با كيبرد واقعا سخت تره تا با جويستيك...

شما اين مسيرو برو:
MY FIFA 11---SETTINGS---CONTROLLER SETTINGS
بعد تو اين قسمت مي توني انتخاب كني كه به ترتيب حالت سوييچ شدن بازيكنا، پاس، پاس تو عمق، شوت، سانتر، و پاس چيپ چي جوري باشه...
اگه بزاريشون رو assisted، كارت راحت تر مي شه؛

IranApadana
22-02-2011, 10:17
سلام به دوستان
من ویندوز 7 32بیت داشتم که از 4 گیگ فقط 2.99 گیگ استفاده میکرد واسه همین 64بیت نصب کردم.اما الان که میخوام تنظیمات دسته بازی رو انجام بدم مشکل دارم.
وقتی جهت ها رو بهش میدم داخل بازی که میشم حتماً باید آنالوگ روشن باشه و وقتی جهت رو نگه میدارم انگار فقط یک بار جهت رو زدم و رها کردمش و بازیکن حرکت نمیکنه.فقط یک لحظه به سمت جهت تغییر وضعیت میده.
میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟
اگه میشه لینک آخرین آپدیت بازی رو هم بدید ممنون میشم.

LiverBarca
22-02-2011, 16:37
دوستان یه سوالی داشتم،احتمال داره تو این پچ جدید که فیفا میده قدرت بازیکنا تغییر کنه؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین...

LiverBarca
23-02-2011, 12:47
دوستان امروز اپدیت جدید فیفا برای سونی 3 و ایکس باکس اومد ولی مثل اینکه برا pc نیومده...:41:
اینم متنش(چون من زیاد انگایسی بلد نیستم خود متنو گذاشتم):

Tomorrow/today is the big squad update when all the January transfer moves become available. Fernando Torres will be in your Chelsea squad, Andy Carroll lines up for Liverpool and Charlie Adam, erm, stays at Blackpool.
Why does it take so long?
We know that it seems like an incredibly long time to get the January transfer action ready for you to use, but it’s a complicated process that has to be tailored to and tested on each individual platform. We have literally 1000s of researchers across the world reviewing the database and making sure that every detail for every team and every league that we use is spot on. We want to get it right for you, and that takes time.
When, exactly, is it happening?
Wednesday 23 February... when we have an exact or pretty definite timeframe we’ll update this article.
Which platforms are getting the updates?
PS3 and Xbox 360 are getting the updates tomorrow. It will be a little bit longer for people using PCs and other platforms.
How do I get the updates?

Load up FIFA 11
Navigate to My FIFA 11
Edit Teams
Squads
Download updates (assumes you’re signed in)

What changes can we expect?
The top five has some familiar names: Messi, Casilla, Cristiano Ronaldo, David Villa and Drogba. You should expect to see stat boosts for Premier League players like Gareth Bale and the afore-mentioned Andy Carroll and Charlie Adam. Chelsea remain the highest rated English Premier League team with an 83, equalled by Real Madrid and Barcelona in Europe.
You can hear more details about the changes and what goes in to getting this update ready from producer Matthew Smith on last week’s FIFA 11 podcast ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Let us know if the updates are improving your game in the comments below or through Facebook ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Twitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%21/easports_fifa).

ولی احتمالا همین روزها برا pc هم میاد:20:

Spaniuly
23-02-2011, 14:24
مرسی خبر خوبی بود من دیشب آپدیت کردم اسکواد رو ولی قبلی بود رسیدم خونه دوباره آپدیت می کنم بینم جریانش چیه عجله دارم ببینم کریمی توی شالکه 04 چه شکلی ساخته شده و چه قدرتاش در چه حدی هست باید جالب باشه...

nilmar10
23-02-2011, 18:31
سلام،
اول از همه بگم پاس دادن با كيبرد واقعا سخت تره تا با جويستيك...

شما اين مسيرو برو:
MY FIFA 11---SETTINGS---CONTROLLER SETTINGS
بعد تو اين قسمت مي توني انتخاب كني كه به ترتيب حالت سوييچ شدن بازيكنا، پاس، پاس تو عمق، شوت، سانتر، و پاس چيپ چي جوري باشه...
اگه بزاريشون رو assisted، كارت راحت تر مي شه؛

آقا دستت درد نکنه ، من که هرجا این سوالو پرسیدم کسی بلد نبود ، باز هم تشکر فراوان از راهنمایی.

agha_mehran
23-02-2011, 19:55
با سلام خدمت دوستان
اگه کسی آپدیت جدیدو گرفته اعلام کنه.
چطوری میشه آپدیت کرد،ماکه سی دی کی اصلو نداریم تا از طریق خود بازی آپدیت کنیم.....

Spaniuly
23-02-2011, 20:56
با سلام خدمت دوستان
اگه کسی آپدیت جدیدو گرفته اعلام کنه.
چطوری میشه آپدیت کرد،ماکه سی دی کی اصلو نداریم تا از طریق خود بازی آپدیت کنیم.....
توی تاپیک کنسولی به همین سوال جواب دادم عزیزم خواستی یه نگاه بنداز به اون یکی تاپیک

agha_mehran
23-02-2011, 21:36
ببخشید
میشه لینکو بهم بدی
راستش من نتونستم پیدا کنم
با تشکر از زحمات شما

B3HZ@D
23-02-2011, 22:20
ببخشید
میشه لینکو بهم بدی
راستش من نتونستم پیدا کنم
با تشکر از زحمات شما

اینجا:

MOHA4445
24-02-2011, 07:02
من چند روز پیش یه گیم پد به اسم sotta خریدم فکر کنم مال ps2 باشه شکلش هم تقریبا مثل عکس زیره

مشکل اینجاست که دسته دوقلو هست دسته اول خیلی خوب کار میده ولی دسته دوم داخل fifa11 اصلا کار نمیده نمیشه دو نفره بازی کردش چون دسته دوم کار نمیکنه کسی راه حلی داره؟

Spaniuly
24-02-2011, 14:44
آپدیت جدید برای کنسول ها اومده برای PC فعلا هیچ خبری نیست! ولی به احتمال غریب به یقین امشب بیاد... اینم برای دوستانی که شاید منتظر علی کریمی هستند تا توی شالکه ببینن چه جوری شده

مشخصات فنی علی کریمی در فیفا 11

Positions : CAM/RM/LM/CM
Traits : Flair
Attacking Work Rate : Medium
Weak Foot 4/5
Skill Moves 4/5
Ball Control 82
Dribbling 83

Overall 73

مینی فیس : ندارد
شباهت فیس اصلی : متوسط
Call Name : دارد

Spaniuly
24-02-2011, 21:17
راستی یکی فایل setup.exe فیفا رو داره برام بذاره مال من دستکاری شده با هـک تول کسپر ویروس میشناستش... کسی اگه داره این فایل رو آپلود کنه دستکاری شده اش فقط 971 کیلوبایته اصلیش نباید بیشتر باشه
بعلاوه فایلی به اسم Autorun باید باشه توی دیسک این فایل هایی که من دارم فقط 2 تا فایل اجرائی داره که آیکن فیفا11 هست آیکنشون یکیش همین setup.exe هست یکی هم fifa.exe مگه نباید یه فایل Autorun باشه؟ اگه دارید این رو هم برام آپلود کنید لطفا

4039
24-02-2011, 21:24
سلام
من این مطالبو قبلا توی تاپیک فیفا 11 کنسولی گذاشته بودم اما از اونجایی که بعضیا بدلیل اینکه کنسول ندارن به اونجا سر نمیزنن اون مطالبو اینجا هم میذارم امیدوارم مفید باشه .

من نمیدونم اینجا چند درصد از گیمرها دستی بازن اما حدس میزنم تعداد این گیمرها خیلی کم باشه . من خودم از نسخه 10 به این طرف که کنترل 360 درجه به گیم پلی بازی اضافه شد بازیو با کنترلهای دستی اجرا میکنم . علتهای زیادی باعث شد تا من بسمت این کنترلها کشیده بشم که بعضی از اونا رو اینجا مینویسم امیدوارم شما هم با خوندن این موارد بیشتر به این نحوه بازی علاقمند بشید .

قبل از هر چیزی این مطلبو بگم که حالت دستی فقط برای افرادی جذابیت خواهد داشت که بیشتر به فوتبال شبیه سازی شده علاقه داشته باشن . همونطوریکه که میدونید شرکت EA توی نسل نکست سری فیفا اصول ساخت بازیو بر اساس مدلسازی و الگو برداری از واقعیت قرار داده و اساس کارشو بر مبنای شبیه سازی بنا کرده و در نقطه مقابل شرکت کونامی عمدا سیاست ساخت بازی فوتبال بصورت فان و سرگرمی رو انتخاب کرده چون بازار هدف این دو شرکت یعنی گیمرها , دو دسته میشن یک عده بیشتر دوست دارن بازی بسیار ساده باشه و راحت بتونن به تمام رویاهای خودشون توی فوتبال برسن و یک عده بیشتر از خود بازی و جزئیات شبیه سازی شده اون لذت میبرن و کمتر بدنبال خیال پردازی و مسائل فان هستن .
خب من به خاطر موارد زیر علاقه مند به کنترلهای دستی شدم
1- به چالش کشیده شدن مهارت گیمر و همچنین رقم خوردن نتیجه بازی بر اساس مهارت گیمر .
یکی از مهمترین موارد در این کنترلها اینه که در حالت دستی این گیمره که با مهارت خودش نتیجه بازیو رقم میزنه و در درجه بعدی تواناییهای بازیکنان داخل زمین قرار داره در صورتیکه در حالت کمکی مهارت خود گیمر نقش بسیار کمتری در کسب نتایج داره . شاید بشه گفت در حالت دستی بیش از 80 درصد از موفقیت یا ناکامی در کسب نتیجه به مهارت خود گیمر بر میگرده و در حالت کمکی شاید مهارت خود گیمر نهایتا 50 درصد در کسب نتیجه موثر باشه چون در حالت کمکی شما کافیه فقط دکمه پاسو دائم فشار بدید تا توپ براحتی به بازیکن هم تیمیتون برسه .
2- واقعی تر شدن بازی .
حالت دستی بازیو از جهات مختلف بشدت به واقعیت نزدیک میکنه . از جمله این موارد میشه به درصد اشتباهات بازیکنان اشاره کرد . بدلیل اینکه در حالت کمکی خطای پاس گیمرو کامپیوتر تصحیح میکنه درصد پاسهای اشتباه در بازی بشدت کمه . اگه به آمار درصد پاسهای درست در پایان بازی نگاه کنید میبینید در هر بازی چیزی نزدیک به 90 درصد پاسهاتون درست بوده در صورتیکه آمار درصد پاس درست بهترین تیمهای دنیا چیزی در حدود 65 تا 83 درصده . در حالت دستی بدلیل اینکه خطای پاسها رو کامپیوتر تصحیح نمیکنه این ضریب در بهترین حالت به 80 الی 85 درصد میرسه ( این آمار حد بالای درصد پاسهای درستیه که من معمولا در بهترین حالت دارم ) . در حالت دستی درصد دقت پاسهای من که یکساله دارم دستی بازی میکنم بین 65 تا 85 درصد متغیره اما در حالت کمکی این درصد به بالای 90 هم میرسه که اصلا طبیعی نیست .
علاوه بر واقعی تر شدن درصد پاسهای درست , بازی از جهت مالکیت توپ هم متعادل تر میشه . در حالت کمکی یک گیمر با مهارت متوسط به بالا معمولا بیش از 65 درصد از مالکیت توپو در یک بازی به خودش اختصاص میده در صورتیکه در فوتبال واقعی این درصد متعادل تره . در حالت دستی درصد مالکیت توپ به آمارهای واقعی فوتبال بسیار نزدیک میشه . علاوه بر مساله عدد و رقمیه درصد مالکیت , همین که مالکیت توپ بین گیمر و حریف کامپیوتری خودش متعادل تر میشه بازی جذابیت تر بیشتری پیدا میکنه . در حالت کمکی بیشتر زمانهای بازی توپ در اختیار گیمره و مدت زمان کوتاهی کامپیوتر صاحب توپه که این مساله موجب میشه کم کم از جذابیت بازی کم بشه چون بازی به قول معروف یک گله میشه .

یکی دیگه از مواردی که موجب طبیعی تر شدن بازی میشه اشتباهات فردی گیمر بخاطر سهل انگاری شخصیه گیمره . در فوتبال واقعی میبینیم بعضی وقتا بازیکنان اشتباهات بسیار عجیب و ساده میکنن مثلا مدافع در حالتی که اصلا تحت فشار نیست تصمیم میگیره یک پاس رو به عقب به دروازه بانیا یکی از بازیکنان خودی بده که بعضی وقتها در کمال تعجب میبینیم توپو بقدری آروم پاس میده که مهاجم حریف توپو میگیره و یک موقعیت خطرناک بوجود میاد در حالت دستی این اتفاقات بارها برای من پیش اومده که میخواستم یک پاس ساده بدم اما در عین ناباوری با سهل انگاری قدرت پاسو به حدی کم میگیرم که توپ به راحتی در اختیار حریف قرار گرفته و بعضی وقتها موقعیتهای بسیار خطرناکی هم بوجود اومده . این اشتباهات در حالت استرس و فشار زیاد هم خیلی اتفاق میفته همونطوریکه در فوتبال واقعی رخ میده . مثلا در دقایق پایانی که در یک بازی حساس یک گل از حریف جلو هستیم بخاطر فشار زیاد حریف و استرسی که روی گیمر وارد میشه درصد اشتباهات در منطقه دفاعی خودی بشدت بالا میره که خود این مساله استرس مضاعفی بر گیمر وارد میکنه . این حالت واقعا هیجان انگیزه باید خودتون تجربه کنید تا متوجه حرفم بشید ( بدلیل اینکه در حالت دستی احتمال لو رفتن توپ وجود داره بر خلاف حالت کمکی که خیال گیمر برای به مقصد رسیدن توپ در منطقه دفاعی راحته ) .
از موارد دیگه میشه به وادار کردن بازیکنان به حرکت در مسیر دلخواه اشاره کرد . در فوتبال واقعی اگه دقت کنید میبینید که بسیاری از پاسهای بازیکنان با زوایای مختلف نسبت به یار مورد نظر و یا با قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه که موجب میشه یاری که توپ براش فرستاده میشه به حرکت در بیاد ( علت اینکه پاسها با زاویه های مختلف و یا قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه اینه که دهنده پاس تشخیص میده اگر توپ در یک نقطه مشخصی به یار خودی برسه اون بازیکن در موقعیت بهتری صاحب توپ خواهد شد ) . در حالت دستی اینکارو بصورت کامل میشه در بازی به اجرا گذاشت . این مساله برای گیمرهای خلاق میتونه بسیار کارا و مفید باشه همونطوریکه که پلی میکرهای خلاق دنیای واقعی فوتبال هم از این مساله به بهترین نحو در پاسهای کوتاه و بلند و سانترها استفاده میکنند در صورتیکه در حالت کمکی پاسها بصورت مستقیم و با قدرتی مناسب برای نقطه ای که یار خودی در اونجا قرار داره به یار خودی داده میشه هر چند که با پاس تودر تا حدودی میشه این نقصیه رو بر طرف کرد اما به هیچ وجه آزادی عمل پاسهای دستی رو نمیشه با پاسهای تودر تجربه کرد .
توی تصاویر زیر مواردی از این مساله رو میشه مشاهده کرد :

در تصویر بالا میبینید که بازیکن صاحب توپ با چه زاویه ای اقدام به دادن پاس میکنه

در این تصویر میبینید که مسی پس از دریافت یک از اینیستا , در چه زاویه , با چه میزان قدرتی
و در چه نقطه ای مجددا اینیستا رو صاحب توپ میکنه

از جمله موارد دیگه ای که موجب واقعی تر شدن بازی میشه تعداد گلها در یک بازیه . در حالت کمکی یگ گیمر با مهارت متوسط به بالا در یک زمان 10-15 دقیقه ای تعداد زیادی گل میتونه به ثمر برسونه که چندان طبیعی نیست اما در در حالت دستی آمار تعداد گلهای به ثمر رسیده کاهش چشمگیری پیدا میکنه .
توی تصویر زیر درصد مالکیت چند تیم مختلف و همینطور تعداد گلهای به ثمر رسیده اونها رو در فوتبال واقعی میتونید ببینید :

- جذابیت بیشتر بازیها بدلیل سخت تر شدن بازی .
هر نسخه از فوتبال کامپیوتری که منتشر میشه بعد از چند وقت گیمرها روی گیم پلی اون نسخه مسلط میشن و کم و کم این تسلط به حدی میرسه که گیمر میتونه حتی با تیمهای ضعیف تیمهای بزرگ دنیا رو هم با گلهای زیاد شکست بده و این شکست ناپذیری کم کم جذابیت بازیو برای گیمر از بین میبره . حالت دستی یک ویژگی بسیار خوبش همینه که هیچ وقت نمیشه روی این کنترلها بصورت کامل مسلط شد و علی رغم تمرینات بسیار زیاد باز هم درصد خطا وجود خواهد داشت دقیقا مثل فوتبال واقعی که بهترین پاسورهای دنیا هم در یک بازی مرتکب اشتباه در پاس و ارسال سانتر میشن .
سخت تر شدن بازی بدلایل مختلف بازیو بشدت جذاب میکنه که بعضی از این دلایل میشه به این موارد اشاره کرد :
الف - در حالت کمکی بازی به حدی برای گیمر راحته که دنبال راههای بهینه کردن بازی خودش نمیره چون احتیاجی به این کار نداره چون شکیت دادن حریفان کار مشکلی نیست اما در حالت دستی به خاطر اینکه نتیجه گرفتن بسیار مشکله گیمر مجبوره برای نتیجه گیری از تاکتیکها و استراتژیهای موجود در گیم پلی بازی استفاده کنه . همچنین در کریر مود و منیجر مود در کوران مسابقات لیگ و باشگاههای اروپا برای تقویت تیمش مجبور به جذب بازیکنان بهتر میشه که این مساله خودش موجب جذابیت بیشتر این مود بازی میشه . در صورتیکه در در حالت کمکی با بازیکنان عادی و بدون استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای مختلف هم میشه عناوین قهرمانیو بدست آورد .
در حالت دستی بازی کردن در مقابل تیمهای بزرگ واقعا سخته به حدی که اگر در یک بازی مثلا یک گل جلو افتادید بدون تردید ترغیب میشد که سیستم تیمو دفاعی تر کنید و بازیکنانی با خصوصیات دفاعی بیشتری رو با بازیکنان داخل زمین تعویض کنید این مساله واقعا برای من جالب به نظر اومد , قبل از اینکه به حالت دستی سوویچ کنم بدلیل اینکه شکست حریفان برام خیلی راحت بود اصلا این کارها رو نمیکردم اما الان بدون استثناء در تمام بازیهام بسیاری از اصول فوتبال واقعی رو در بازی به اجرا میذارم چون در غیر اینصورت به احتمال بسیار زیاد نمیتونم نتیجه لازمو از بازی بگیرم .
ب- در حالت کمکی بدلیل راحت بودن بازی گیمر میتونه تقریبا تمام عناوین قهرمانی همینطور آقای گل و عنوان بهترین پاسور لیگهای مختلف و همینطور بهترین بازیکن رو به راحتی کسب کنه و این مساله بعد از یکی دو فصل جذابیت خودشو از دست میده چون حالت عادی پیدا میکنه اما در حالت دستی بدلیل سخت بودن شرایط کسب هر کدوم از این عناوین بشدت سخت و مشکله و این مساله سبب میشه یک انگیزه بسیار خوب برای چلنج و مبارزه طلبی در جهت کسب عناوین مختلف در گیمر ایجاد بشه .
ج- نامشخص بودن نتیجه بازی و استرس گیمر برای گرفتن امتیازات بازی رو هم میشه از جذابیتهای حالت دستی بازی قلمداد کرد . در صورتیکه در حالت کمکی نتیجه بازیها ار قبل معلومه . این یکنواختی و عدم فراز و نشیب در کسب امتیازات بازیها هم از معایب حالت کمکیه .

اینها تجربیات من در طول یکسال بازی کردن در حالت دستی بود . اگر شما هم تصمیم دارید به حالت دستی سوویچ کنید اینکارو کم کم و به مرور انجام بدید تا براتون خیلی سخت نباشه . مشکلترین بخش کنترلهای دستی پاسهای دستی هستن و بعد از اون سانترها و شوتها . به نظر من کسی که میخواد به حالت فول منوال لول آپ کنه حداقل دو ماهی فقط پاسهای عادیو دستی کنه و بقیه کنترلها همون حالت کمکی باشند .

LiverBarca
25-02-2011, 00:39
دوستان اپدیت بازی حدود 1 ساعت پیش برای pc اومد ولی هنوز لینکشو پیدا نکردم و فقط میشه از داخل بازی دانش کرد...

B3HZ@D
25-02-2011, 05:37
راستی یکی فایل setup.exe فیفا رو داره برام بذاره مال من دستکاری شده با هـک تول کسپر ویروس میشناستش... کسی اگه داره این فایل رو آپلود کنه دستکاری شده اش فقط 971 کیلوبایته اصلیش نباید بیشتر باشه
بعلاوه فایلی به اسم Autorun باید باشه توی دیسک این فایل هایی که من دارم فقط 2 تا فایل اجرائی داره که آیکن فیفا11 هست آیکنشون یکیش همین setup.exe هست یکی هم fifa.exe مگه نباید یه فایل Autorun باشه؟ اگه دارید این رو هم برام آپلود کنید لطفا

فایل setup.exe

فایل autorun.exe

H A M A S
25-02-2011, 10:45
کسی از دوستان لینک آپدیت squad رو تونست پیدا کنه؟؟

agha_mehran
25-02-2011, 13:53
دوستان من آپدیت جدید باسه pc رو گرفتم
چلسی اکثر بازیکناش ضعیفتر شدن،حیف شد
ولی بجاش تورس اومده تو تیم

B3HZ@D
25-02-2011, 15:23
آقا از کدوم سایت گرفتی
دمت گرم لینکش رو بده...کف کردیم !!!
هر چی سایت ها رو گشتم چیزی پیدا نکردم
هر کی لینک رو داره لطفا لینکش رو بذاره ممنون میشم

Mr.Pooya
25-02-2011, 15:56
سلام.
چطوری پچ جدید رو بگیرم ؟؟ من پچ 1.01 رو دارم. از داخل خود بازی چطوری میشه پچ رو دانلود کرد ؟؟ تو سایت خود EA نیست که دانلودش کنم ؟؟ الان هر چی سایت EA رو گشتم چیزی نبود.

LiverBarca
25-02-2011, 17:08
دوستان من یه روزه دارم شدیدآ دنبال این پچ میگردم،از دیشب اومده ولی فعلآ لینکی واسه دانلود نداره،حتی خود اعضای ea هم نمیتونن پچ رو دانلود کنن و دارن لینک میخوان که احتمالآ به زودی لینک رو خود این سایت قرار میده....
به محض قرار دادن لینک بهتون میگم...:46:
ولی فعلآ فقط از داخل بازی قابل دانلوده....:41:

B3HZ@D
25-02-2011, 17:30
از داخل خود بازی چطوری میشه پچ رو دانلود کرد ؟؟

شما باید user name و pass اورجینال فیفا 11 رو داشته باشین و توی سایت EA عضو شده باشین
اون موقع میتونین بازی رو توسط اتصال به اینترنت آپدیت کنین

حتی خود اعضای ea هم نمیتونن پچ رو دانلود کنن و دارن لینک میخوان

من که توی فروم EA رو نگاه کردم از طریق خود بازی آپدیت رو دانلود و نصب کرده بودن
فکر نکنم مشکلی داشته باشن...مگه این که نسخه تقلبی یا به نوعی دزدی باشه (چیزی که خودمون استفاده میکنیم)

LiverBarca
25-02-2011, 18:08
شما باید user name و pass اورجینال فیفا 11 رو داشته باشین و توی سایت EA عضو شده باشین
اون موقع میتونین بازی رو توسط اتصال به اینترنت آپدیت کنین

من که توی فروم EA رو نگاه کردم از طریق خود بازی آپدیت رو دانلود و نصب کرده بودن
فکر نکنم مشکلی داشته باشن...مگه این که نسخه تقلبی یا به نوعی دزدی باشه (چیزی که خودمون استفاده میکنیم)
دوست عزیز منم میدونم از تو بازی میتونن دانلود کنن ولی میگم حتی اونها هم لینکی برای دانلود ندارن:46:

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

منظورم اونهایی هستن که نمیخوان یا نمیتونن از داخل بازی دانلود کنن و عضو ea هستن...

agha_mehran
25-02-2011, 18:21
خدمت دوستان عزیز
با توجه به دستورالعمل زیر فایلو کپی کنید
صد در صد کار میکنه،من خودم تست کردم

Just follow these steps to install it:-
1. Put the squad file "Squads0 20110224201634%Keretek 1" in "Documents/FIFA 11/" folder. Delete any other squad or database file if u have one. (Such as FIFA 11/game/data/db/***********.db/). If u don't have, no problem.
2. Run fifa.exe and go to "My FIFA 11/FIFA 11 Profile /Load/Squads/Keretek 1/"
3. You're done. Enjoy the official latest squad of ur favourite game, "FIFA 11".

smallfrank
25-02-2011, 18:44
لینک تقریبا مستقیم فایلی که دوستمون گزاشتن....

vroom
25-02-2011, 18:52
اینم لینک کاملاً مستقیم همون فایل:دی

smallfrank
25-02-2011, 19:06
موقع ورود به بازی این ارورو داد.

am
25-02-2011, 19:18

مال منم همین طور.

B3HZ@D
25-02-2011, 19:20
ما هم نتونستیم آپدیت کنیم...
هر کی تونسته آپدیت کنه به ما هم بگه
برای من هم همون پیغام بالایی رو میده که دوستمون گذاشتن

H A M A S
25-02-2011, 19:24
ای بابا نشد که بشه!!

am
25-02-2011, 19:24
مال منم همین طور.
آقا اون پسوند .file رو باید حذف کنید.
برا من درست شد.

agha_mehran
25-02-2011, 19:28
ما هم نتونستیم آپدیت کنیم...
هر کی تونسته آپدیت کنه به ما هم بگه
برای من هم همون پیغام بالایی رو میده که دوستمون گذاشتن

دوستان من همون کاری رو که توضیح داده انجام دادم،و الان دارم بازی می کنم
اول اون فایلSquad رو در فولدر Documents/FIFA 11 کپی کردم، و بعد هر فایل Squad که در این پوشه بود رو پاک کردم(بعد از رفتن به بازی دوباره خوده بازی ی فایل Squad میسازه).
بعد بازی رو اجرا و طبق همون پست فایل Squad را لود میکنم،ولی مشکل اینه که بعد از خارج شدن از بازی دفعه بعد که وارد بازی میشم دوباره باید فایل Squad را لود کنم
تو سیستم من داره به راحتی کار میکنه،راستی منم پچ 1.01 را هم نصب کردم،شاید مشکل دوستان از این باشه

B3HZ@D
25-02-2011, 19:30
یکی به فارسی و نثر روان توضیح بده باید چکار کنیم
من اون پسوند فایل رو هم حدف کردم و نشد

H A M A S
25-02-2011, 19:33
منم حذف کردم اما نشد
از لینک آخری که کاربر voorom گذاشته بودن دان کردم ریختم جای سیوها -پسوندش هم عوض کردم اما نشد!!

H.A.M.E.D
25-02-2011, 19:40
دوستان من امتحان کردم جوب داد
اینم یه لینک مستقیم دیگه

شما فایل Squad اصلی رو ار توی پوشه ی FIFA 11 پاک نکنید
یا اگر هم پاک میکنید اسمش رو روی فایل Squad جدید کپی کنید

am
25-02-2011, 19:40
منم حذف کردم اما نشد
از لینک آخری که کاربر voorom گذاشته بودن دان کردم ریختم جای سیوها -پسوندش هم عوض کردم اما نشد!!

1.برو به پوشه fifa11 داخل my document .
2.اگه فایل squad داری پاکش کن .
3.بعد اون فایل رو بدون پسوند کپی کن همونجا.

B3HZ@D
25-02-2011, 19:56
نشد :41:
من هر دو فایل رو دانلود کردم
ولی هیچ کدوم جواب نمیدن...
یکی میگه فایل squad رو پاک کن...یکی دیگه میگه پاک نکن
ما که هر کاری کردیم نشد و جواب نداد

LiverBarca
25-02-2011, 20:09
اقا این فایل اصلی نیست اصلآ...
این مال pc یه نفره که گذاشته واسه دانلود....
کسی ادرس پچ اصلی رو داره؟

H A M A S
25-02-2011, 20:17

خب ما هم برای pc میخوایم دیگه!!!

رفقای که جواب گرفتن اسم فایل squad رو که الان توی پوشه شون هست دقیق ذکر کنن
الان برای من اینجوریه

LiverBarca
25-02-2011, 20:28
خدمت دوستان عزیز
با توجه به دستورالعمل زیر فایلو کپی کنید
صد در صد کار میکنه،من خودم تست کردم

Just follow these steps to install it:-
1. Put the squad file "Squads0 20110224201634%Keretek 1" in "Documents/FIFA 11/" folder. Delete any other squad or database file if u have one. (Such as FIFA 11/game/data/db/***********.db/). If u don't have, no problem.
3. You're done. Enjoy the official latest squad of ur favourite game, "FIFA 11".
برا منم کار کرد،هرچند فایل اصلی نیست ولی خوب تمام تغییرات انجام شده توش...
ممنون

am
25-02-2011, 20:31

آره از علی کریمی که فیکسه. میشه فهمید فایل اصلی نیست.

H.A.M.E.D
25-02-2011, 20:31
دوستان فایل Squad جدید رو که گرفتید اسمش رو به Squads0 20110201131923%Squads 1
تغییر بدید این مرحله رو هم از داخل بازی انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه

آره از علی کریمی که فیکسه. میشه فهمید فایل اصلی نیست.
نه دوست من علی کریمی فیکس نیست ولی در فهرست اصلی تیم وجود داره Call Name هم نداره اورالش هم 73 هست

H A M A S
25-02-2011, 20:37
منم جواب گرفتم!!!

کسایی مثل بهزاد فاشیست و بقیه که هنوز جواب نگرفتین خوب توجه کنید!!!

اول:فایل رو از لینکی که H.A.M.E.D گذاشته دان کنید

دوم:اسم فایل رو حتما این بزارید

سوم:موقعی که کپی میکنید فایل SQUAD از قبل نباشه

چهارم:این کاری که اینجا گفته شده رو مو به مو انجام بدید
Run fifa.exe and go to "My FIFA 11/FIFA 11 Profile /Load/Squads/Keretek 1

R O O T
25-02-2011, 20:41
دوستان برا من درست شد فقط اسم فايل رو به فايلي كه خودم داشتم تغيير دادم و فايل خودم رو پاك كردم . بعد از تو بازي فايل جديد رو لود كردم.

B3HZ@D
25-02-2011, 20:46
منم جواب گرفتم!!!

کسایی مثل بهزاد فاشیست و بقیه که هنوز جواب نگرفتین خوب توجه کنید!!!

اول:فایل رو از لینکی که H.A.M.E.D گذاشته دان کنید

دوم:اسم فایل رو حتما این بزارید

سوم:موقعی که کپی میکنید فایل SQUAD از قبل نباشه

چهارم:این کاری که اینجا گفته شده رو مو به مو انجام بدید
Run fifa.exe and go to "My FIFA 11/FIFA 11 Profile /Load/Squads/Keretek 1

همه مراحل بالا مو به مو انجام شد
ولی...

وقتی فایل squad رو لود میکنم این پیغام رو میده

keretek 1 appears to be damaged and cannot be used

بعد هم دو گزینه میاد که یکی کنسل هست و اون یکی هم delete

agha_mehran
25-02-2011, 21:03
دوستان همون فایلی که من تو پستم گذاشتمو کپی کنید
احتیاج به تغییر نام نیست،من تست کردم جواب داد
من پچ 1.01 هم نصب کردم در ضمن

H A M A S
25-02-2011, 21:33
همه مراحل بالا مو به مو انجام شد
ولی...

وقتی فایل squad رو لود میکنم این پیغام رو میده

keretek 1 appears to be damaged and cannot be used

بعد هم دو گزینه میاد که یکی کنسل هست و اون یکی هم delete

من که همه اینها رو رفتم الان درست شد!!
احیانا پسوند این فایل رو تغییر ندادی؟؟
پچ فیفا هم که نصبه دیگه؟؟

smallfrank
25-02-2011, 21:37
بنده هم تغییر نام کردم درست شد

ولی پچ اصلی بنظرم بهتر باشه چون بعضی از بازیکنا Overallشون باید تغییر کنه.

LiverBarca
25-02-2011, 21:55
فکر نکنم فرقی بکنه....

B3HZ@D
25-02-2011, 21:59
من که همه اینها رو رفتم الان درست شد!!
احیانا پسوند این فایل رو تغییر ندادی؟؟
پچ فیفا هم که نصبه دیگه؟؟

من که فیفا رو پاک کردم رفتم برای نصب دوباره ببینم چی میشه
اعصابمون داغون شد...هر کاری کردم درست نشد
ببینیم الان چطور میشه...یک پچ دیگه قبلا روی فیفا نصب کرده بودم...گفتم شاید ایراد از اون باشه
حالا بعد نصب دوباره یک تست میکنم ببینم چی میشه

اگه تا اون موقع پچ رسمی خود EA منتشر شد که چه بهتر

ویرایش:

خوب خوشبختانه مشکل برطرف شد
فیفا رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و squad هم اپدیت شد
ability بازیکنان هم یک سری تغییرات داشته..یک سری بازیکنان قوی و یک سری دیگه ضعیف شدن
بسته به عملکرد اونا توی این فصل یک سری تغییرات داشتن
به نظرم خیلی خوب و با ظرافت روی ability تک تک بازیکنان کار شده
موی سر یک سری بازیکنان هم تغییر کرده :31:و این نشون میده از نظر ظاهری هم به اونا توجه شده
ما رفتیم برای فیفا 11 :8:

B3HZ@D
26-02-2011, 15:08
این پچ رو خودم نصب کردم و به گفته سازنده پچ گیم پلی FIFA 11 در کنسول PS3 رو بر روی فیفای PC اعمال میکنه.
خودم که پچ رو نصب کردم متوجه یک سری تغییرات در بازی تیم ها و کلا گیم پلی و هوش مصنوعی شدم
به نظرم بازی رو سخت تر میکنه.
ولی اگه میخواین سخت ترین حالت بازی رو تجربه کنین بهتره کنترل پاس و شوت بازی رو روی حالت دستی قرار بدین
بازی رو هم روی درجه سختی Legendary قرار بدین

HYBRID GAMEPLAY TOOL V.1.0

GENERAL HYBRID's patch DETAILS:
HYBRID GAMEPLAY REAL SOCCER SIMULATION SERIES + HYBRID EVOLUTION
FIFA 11 HYBRID GAMEPLAY 4 SERIES

- FIFA 11 HYBRID GAMEPLAY 4.1
- NEW ADVANCED CPU/AI MENTALITY-TACTICS-REACTIONS
- NEW ADVANCED BALL PHYSICS-TOUCH-CONTACT-BACK SPIN
- NEW INDIVIDUAL PLAYER MOVEMENTS
- NEW PLAYERS BALL STOP-PACE-STOP AND TOUCH
- NEW GAMEPLAY ANIMATIONS
- NEW KICK ERROR SYSTEM
- CROWD SOUNDS TUNE ENHANCING
- NEW CROWD SOUND REACTIONS
- CPUAI SKILLMOVES/FREESTYLE
- CPUAI TRAITS ACTIVATED
- NEW CINEMATICS REACTIONS/FOULS
- DIFFICULTY TWEAKER
- NEW ICECAMERAS
- PERFORMANCE OPTIMIZER
+ other stuff you discover when play!
by Doctor+ Productions

دانلود نسخه 4.1 این پچ:

این هم آپدیت این پچ (نسخه 4.2):

----------------------------------------------

راهنمای نصب:

اول از هر چیزی پچ رسمی EA رو نصب کنید

FIFA 11 official game patch v1.01

کرک:

1- قبل از نصب این پچ از این 4 فایل یک بک آپ بگیرین: (data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big ) و هر جایی خواستین اونا رو ذخیره کنین

2- نسخه 4.1 این پچ یک Auto Install داره و کافیه شما فایل EXE رو اجرا کنین تا شروع به نصب کنه.
بعد از نصب فایل EXE پنجره CMD یا همون داس اجرا میشه که ادامه نصب رو دنبال میکنه...اونجا هم چند بار باید کلید اینتر رو بزنین تا نصب ادامه پیدا کنه...هر وقت پیغام Press Any Key ظاهر شد کلید اینتر یا هر کلید دیگه ای رو بزنین تا نصب رو دنبال کنه.

3- بعد روی دسکتاپ شما یک ایکن مربوط به برنامه ظاهر میشه به این اسم HYBRID GAMEPLAY TOOL که شما اون رو اجرا میکنین و روی گزینه Full کلیک میکنین تا نصب به پایان برسه.

4- برای این که مطمئن بشین تغییرات انجام شده به فایل های data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big رجوع کنین و باید تاریخ اونا رو با تاریخ تقویم اون روز شما یکی باشه.
مثلا من بازی رو سال 2010 نصب کردم و تاریخ فایل ها بصورت 2010 نمایش داده میشه...ولی بعد نصب تاریخ این چهار فایل با بقیه فایل ها متغیره و به اصطلاح تاریخ امروز که 26 فوریه سال 2011 هست رو نشون میده.

5- بعد اگه تا اینجا مشکلی نداشتین پچ آپدیت 4.2 رو هم نصب کنین و لذتش رو ببرین.

من که این پچ رو نصب کردم باید بگم واقعا بازی تغییر کرده...تنوع بیشتری توی حرکات و حملات CPU دیده میشه و توی دفاع خیلی خیلی بهتر ظاهر میشه.

LiverBarca
26-02-2011, 16:05
دوستان شما هم هر بار وارد بازی میشید میرید و از لود اون سیو رو اجرا میکنید یا فقط یه بار اجرا کردید و الان دیگه لازم نیست اجراش کنین؟
چون من هر بار وارد بازی میشم باید برم و اون لود رو اجرا کنم تا ترکیبها به روز بشه...:41:

R O O T
26-02-2011, 16:27
دوستان شما هم هر بار وارد بازی میشید میرید و از لود اون سیو رو اجرا میکنید یا فقط یه بار اجرا کردید و الان دیگه لازم نیست اجراش کنین؟
چون من هر بار وارد بازی میشم باید برم و اون لود رو اجرا کنم تا ترکیبها به روز بشه...:41:

برا من هم بايد هر دفعه لودش كنم :41:

B3HZ@D
26-02-2011, 16:32
شما بعد این که squad رو لود کردین پروفایل و squad خودتون رو مجددا سیو کنین دیگه مشکلی پیش نمیاد
وقتی که هر دو رو سیو کردین فایل squad قبلی رو حذف کنین و از فایل جدید استفاده کنین
من این کارو کردم دیگه مشکلی ندارم

agha_mehran
26-02-2011, 19:41
این پچ رو خودم نصب کردم و به گفته سازنده پچ گیم پلی FIFA 11 در کنسول PS3 رو بر روی فیفای PC اعمال میکنه.
خودم که پچ رو نصب کردم متوجه یک سری تغییرات در بازی تیم ها و کلا گیم پلی و هوش مصنوعی شدم
ولی اگه میخواین سخت ترین حالت بازی رو تجربه کنین بهتره کنترل پاس و شوت بازی رو روی حالت دستی قرار بدین

- NEW KICK ERROR SYSTEM
- CPUAI TRAITS ACTIVATED
- DIFFICULTY TWEAKER
- NEW ICECAMERAS
- PERFORMANCE OPTIMIZER
by Doctor+ Productions

دانلود نسخه 4.1 این پچ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم آپدیت این پچ (نسخه 4.2):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------

راهنمای نصب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- قبل از نصب این پچ از این 4 فایل یک بک آپ بگیرین: (data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big ) و هر جایی خواستین اونا رو ذخیره کنین

2- نسخه 4.1 این پچ یک Auto Install داره و کافیه شما فایل EXE رو اجرا کنین تا شروع به نصب کنه.
بعد از نصب فایل EXE پنجره CMD یا همون داس اجرا میشه که ادامه نصب رو دنبال میکنه...اونجا هم چند بار باید کلید اینتر رو بزنین تا نصب ادامه پیدا کنه...هر وقت پیغام Press Any Key ظاهر شد کلید اینتر یا هر کلید دیگه ای رو بزنین تا نصب رو دنبال کنه.

3- بعد روی دسکتاپ شما یک ایکن مربوط به برنامه ظاهر میشه به این اسم HYBRID GAMEPLAY TOOL که شما اون رو اجرا میکنین و روی گزینه Full کلیک میکنین تا نصب به پایان برسه.

4- برای این که مطمئن بشین تغییرات انجام شده به فایل های data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big رجوع کنین و باید تاریخ اونا رو با تاریخ تقویم اون روز شما یکی باشه.
مثلا من بازی رو سال 2010 نصب کردم و تاریخ فایل ها بصورت 2010 نمایش داده میشه...ولی بعد نصب تاریخ این چهار فایل با بقیه فایل ها متغیره و به اصطلاح تاریخ امروز که 26 فوریه سال 2011 هست رو نشون میده.

من که این پچ رو نصب کردم باید بگم واقعا بازی تغییر کرده...تنوع بیشتری توی حرکات و حملات CPU دیده میشه و توی دفاع خیلی خیلی بهتر ظاهر میشه.

میشه یکی از دوستان که دانلود کرده لینک مستقیم بذاره

agha_mehran
26-02-2011, 21:15
میشه لینک مستقیم فایل های بالارو بذارید
با تشکر

Spaniuly
26-02-2011, 23:09
مرسی بهزاد جان فقط یک چیز رو بگو بعد نصب پچ استیل خاص مسی که در عرض به خودش میگیره برای بازیکنان فعال میشه؟ منظورم کنترل Skilld Dribling هست توی PC فکر کنم نیست... گیم پلی فیفا 11 خیلی تفاوت داره با 10 نمی دونم با پچ چطور میتونه تبدیل کنه اصلا انیمیشن های خاصی وجود داره توی نسخه 11 که اصلا توی PC نیست... توی PC اصلا فرق یه بازیکن خلاق با یه بازیکن عادی به چشم نمیاد اصلا قدرت بدنی باعث نمیشه وقتی توپت رو تکل زدن بتونی دوباره پس بگیری بلافاصله توی نیسخه 11 یا بهتر بگم همون کنسولی چیزهایی رعایت شده که آدم حظ می کنه! به این راحتی نمیشه با تغییر در کدهای بازی گیم پلی رو تغییر داد اگه اونطور بود بین فیفا 10 و 11 یک سال فاصله نمی افتاد... حقیقتا انقلابی که توی گیم پلی از فیفا 10 به 11 اتفاق افتاد کار یکی دو ماه نبود! ولی خوب اگه باعث بهبود گیم پلی میشه باید با ارزش باشه

Mehdi.ss
26-02-2011, 23:21
این فایله که اومده (Squads) اصلیه یا دست سازه ؟

agha_mehran
27-02-2011, 00:07
کسی اون فایل هایی که دوستمون گذاشته بودو دانلود نکرده
من نمیتونم دانلود کنم،اگه کسی دالنود کرده یجای دیگه آپ کنه بیزحمت

IranApadana
27-02-2011, 07:13
کسی اون فایل هایی که دوستمون گذاشته بودو دانلود نکرده
من نمیتونم دانلود کنم،اگه کسی دالنود کرده یجای دیگه آپ کنه بیزحمت

اگه منظورتون Squad هست بفرما
تغییر نام هم داده شده و به راحتی لود میشه

B3HZ@D
27-02-2011, 08:40
مرسی بهزاد جان فقط یک چیز رو بگو بعد نصب پچ استیل خاص مسی که در عرض به خودش میگیره برای بازیکنان فعال میشه؟ منظورم کنترل Skilld Dribling هست توی PC فکر کنم نیست... گیم پلی فیفا 11 خیلی تفاوت داره با 10 نمی دونم با پچ چطور میتونه تبدیل کنه اصلا انیمیشن های خاصی وجود داره توی نسخه 11 که اصلا توی PC نیست... توی PC اصلا فرق یه بازیکن خلاق با یه بازیکن عادی به چشم نمیاد اصلا قدرت بدنی باعث نمیشه وقتی توپت رو تکل زدن بتونی دوباره پس بگیری بلافاصله توی نیسخه 11 یا بهتر بگم همون کنسولی چیزهایی رعایت شده که آدم حظ می کنه! به این راحتی نمیشه با تغییر در کدهای بازی گیم پلی رو تغییر داد اگه اونطور بود بین فیفا 10 و 11 یک سال فاصله نمی افتاد... حقیقتا انقلابی که توی گیم پلی از فیفا 10 به 11 اتفاق افتاد کار یکی دو ماه نبود! ولی خوب اگه باعث بهبود گیم پلی میشه باید با ارزش باشه

قابلی نداشت ارمین جان
من متوجه صحبتت در مورد مسی نشدم...چون هنوز با بارسا بازی نکردم
مسلما این مرود که بخواد همه ویژگی های نسخه PS3 در PC دیده بشه محاله
اگه منظورت Personality plus بود که فکر نکنم همچین چیزی باشه...البته از اونجایی که خودم هنوز فیفا 11 کنسول رو ندیدم نمیدونم کلا Personality Plus چطور هست:31:
ولی از نظر هوش مصنوعی CPU به نظرم خیلی بهتر شده و مدافعان سختگیرتر شدن
توی حرکات فردی هم به نظرم بهتر عمل میکنن
نمای Closeup هم بیشتر توی بازی دیده میشه...قبل نصب پچ اکثر مواقعی که خطا انجام میشد با همون دوربین که شما بازی رو ادامه میدادی انیمیشن کارت دادن و اعتراض نشون داده میشد ولی بعد نصب پچ دوربین اکثر صحنه ها رو از نزدیک نشون میده
در کل تا قبل از نصب این پچ همه بازی ها رو بی برو برگرد با نتیج های بالاتر از سه گل برنده میشدم
وقتی که پچ رو نصب کردم اصلا انگار همه چیز عوض شد
مثلا تیم PSG خیلی خوب بازی میکرد که من کف کرده بودم...آخرش هم 3 بر 2 باختم :31:
البته همونطور که گفتم و خود سازنده پچ هم گفته بهتره بازی رو روی حالت دستی قرار بدین و روی Legendary بازی رو دنبال کنین تا متوجه تغییرات بشین
به نظر من هم واقعا بازی تغییر میکنه و تغییرات توی گیم پلی کاملا مشخصه.:8:
در کل من که راضیم....بازی سخت شده:31:

Rasoul2142
27-02-2011, 09:46

- NEW KICK ERROR SYSTEM
- CPUAI TRAITS ACTIVATED
- DIFFICULTY TWEAKER
- NEW ICECAMERAS
- PERFORMANCE OPTIMIZER
by Doctor+ Productions

دانلود نسخه 4.1 این پچ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم آپدیت این پچ (نسخه 4.2):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------

راهنمای نصب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- قبل از نصب این پچ از این 4 فایل یک بک آپ بگیرین: (data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big ) و هر جایی خواستین اونا رو ذخیره کنین

دوستاني كه نتونستن دانلود كنن اينا لينكهاي ديگه از فايلهاست كه مي تونين راحت دانلود كنيد
اين فايل اوله

واينم دومي

agha_mehran
27-02-2011, 11:01
اگه منظورتون Squad هست بفرما
تغییر نام هم داده شده و به راحتی لود میشه

با تشکر از شما دوست عزیز
ولی منظورم فایلهای پچ جدید و آپدیتش که توسط x_fashist_x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته شدو میخاستم
هرکار کردم نتونستم دانلود کنم

agha_mehran
27-02-2011, 11:36
خودم لینک های دیگری ار اون پچ ps3 tp pc پیدا کردم
خدمت دوستانی که مثل من نتونستن از اون لینک ها دانلود کنن

LiverBarca
27-02-2011, 18:30
بابا این مال خیلی وقت پیشه،یادم میاد دو سه ماه قبل من اینو دان کرده بودم ولی منم یه تغییراتی احساس کردم....
alex mercer گذاشته بود اون زمان...

smallfrank
27-02-2011, 19:23
اونها ورژن قدیمی بودن

این ورژن جدید خیلی بهتره . تغییرات زیادی توش دیده میشه.

makmakf
27-02-2011, 22:54
سلام دوستان
من یه مشکل دارم
وفتی دسته وصل میکنم قاطی میکنه اصلا نمیشه بازی کرد داخل بازی هم هیچ دکمه کار نمیکنه

دوستان لطفا راهنمایی کنید
مرسی

IranApadana
28-02-2011, 10:28
سلام دوستان
من یه مشکل دارم
وفتی دسته وصل میکنم قاطی میکنه اصلا نمیشه بازی کرد داخل بازی هم هیچ دکمه کار نمیکنه

دوستان لطفا راهنمایی کنید
مرسی

به مسیر نصب بازی برو (EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup...) و فایل fifaconfig رو اجرا کن.
اینجا دکمه های دسته بازی رو مشخص کن.

LiverBarca
28-02-2011, 14:56
دوستان برنامه ای برای افزایش قدرت بازیکنا تو فیفا 11 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
تو این اسکواید جدید به بعضیها واقعآ بی رحمی شده،برا همین میخوام....
مثلآ لوکاس امسال بهترین فصلشو سپری کرده ولی تو این اسکواید جدید ضعیفترش کردن:18:
بینهایت ممنون...

IranApadana
28-02-2011, 16:28
دوستان میشه آموزش ضربه آزاد رو بذارید؟
من هرکاری کردم نتونستم از بالای دیوار دفاعی رد کنم و گل بزنم.
سپاس

B3HZ@D
28-02-2011, 17:38
شما برای زدن ضربه ازاد وقتی قدرت شوت رو پر کردین بهتره جهت بالا رو هم بگیرین
اینطوری توپ به راحتی از روی سر مدافعین رد میشه
البته هر بازیکنی یک قلق بخصوصی برای ضربه زدن داره
مثلا اگه این ضربات رو با زلاتان بزنید باید قدرت شوت رو تا نصف پر کنین...ولی با پیرلو کافیه یک مقدار از قدرت شوت پر بشه
اگه قلق اون دستتون بیاد دیگه کارتون راحت میشه
البته این روش به درد ضربات نزدیک محوطه میخوره...راه دور زیاد جواب نمیده و دروازه بان اکثرا توپ رو راحت میگیره

mehdi_vsgh
28-02-2011, 19:02
آخرین اپدیتهای بازی رو برامون قرار میدین با تشکر

LiverBarca
28-02-2011, 19:14
آخرین اپدیتهای بازی رو برامون قرار میدین با تشکر
دو سه صفحه برگردی عقب هست:46:

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

دوستان برنامه ای برای افزایش قدرت بازیکنا تو فیفا 11 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
مثلآ لوکاس امسال بهترین فصلشو سپری کرده ولی تو این اسکواید جدید ضعیفترش کردن:18:
بینهایت ممنون...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

anon85
28-02-2011, 23:57
بینهایت ممنون...

سلام،
creation master به كارت مي آد؟
اين آخرين ورژنشه:
Creation Master 11 Beta 4 (حجم:3.08 مگ)

salisilad1
01-03-2011, 14:05
بهترین دسته بازی که فیفا 11 تو ویندوز 7 بشناسه - چیه؟؟؟؟؟؟

MOH333EN
01-03-2011, 15:43
سلام عزیزم بهترین دسته به نظر من یک تبدیل پلی استیشن به کامپیوتر در بازار هست که میتونی گیر بیاری و با دسته پلی استیشن حالشو ببری تو سون جواب گرفتم

در ضمن آپدیت فیفا 11

Ostad AliReza
01-03-2011, 16:10
سلام عزیزم بهترین دسته به نظر من یک تبدیل پلی استیشن به کامپیوتر در بازار هست که میتونی گیر بیاری و با دسته پلی استیشن حالشو ببری تو سون جواب گرفتم

در ضمن آپدیت فیفا 11

قیمت این تبدیل حدودا چنده؟
قیمت خوده دسته پلی استیشن حدودا چنده؟

این پچ که گذاشتید همین پچ جدید هست که توسط خوده ea منتشر شده؟(patch 1.02)?

R O O T
01-03-2011, 17:26
سلام دوستان من منجر بازي ميكنم موقي كه يه مسابقه تموم ميشه بعضي موقعها از بازي مياد كسي ميدونه چرا؟

smallfrank
01-03-2011, 17:37
پچ 1.01 که لینکش صفحه قبل هست رو با کرکش نصب کنید.

MOH333EN
01-03-2011, 17:48
قیمت چندانی نداره 3000 تومان
usb

R O O T
01-03-2011, 19:19
پچ رو گرفتم وقتي ميخوام نصب كنم اين ارورو ميده .

ويرايش : درست شد . مشكل به خاطر پچ Hybrid Gameplay بود .

R O O T
02-03-2011, 16:30
سلام كسي ميتونه از تنظيمات دسته برام عكس بذاره خودم نميدونم چجوريه . ممنون

shab_2008
02-03-2011, 19:36
این پچ که گذاشتید همین پچ جدید هست که توسط خوده ea منتشر شده؟(patch 1.02)?

دوست عزیز Patch 1.02 اصلا وجود نداره.

اون پچی هم که دوستمون گذاشتن آخرین پچ هست که مربوط میشه به سال گذشته !

anon85
03-03-2011, 06:53
سلام كسي ميتونه از تنظيمات دسته برام عكس بذاره خودم نميدونم چجوريه . ممنون

سلام،

saeedavril
03-03-2011, 16:31

سلام آقا
یه سر به میل یاهو و هات میلت بزن

من با این نرم افزار مشکل دشارم
اضافه کردن فیس یا همون تغیر فیس بقیش کاری نداره
من چه فالیو باید ]import کنم !!! از کجا باید بیارم !!
خواش میکنم کمکم کنید
ممنون

4039
03-03-2011, 17:51
بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .

night lord
03-03-2011, 20:39
من یه مشکلی برام پیش اومده . تو منیج مود یکو نیم ستاره دارم . با اینکه همه بازیارو میبرم بازم بعضی وقتا ستاره ازم کم میکنه.چرا؟
اصلا سیستم این منیج مودش چجوریه ؟