ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Shayan Arya
07-10-2010, 16:56
امکانش هست پچی بیاد که قابلیت سیو کردن ریپلی ها رو اضافه کنه؟

hamidkabiri6270
07-10-2010, 16:56
اینقدر تفاوت حجم منطقی نیست!
لطفا سایر دوستان هم بگن حجم فولدر FIFA 11 در Program Files چقدر هست؟

برای من 6 گیگ و 120 مگابایت

برای من هم 6.28 گیگه.نگران نباش.من کل حجم فولدر که شامل دو بار نصب میشد را گفتم.

ali-u
07-10-2010, 17:05
با سلام

یه مشکلی با دسته بازی داشتم اتوماتیک خودش تو منو سمت بالا می ره آیا پچ می خواد؟

با تشکر

hamidkabiri6270
07-10-2010, 17:23
از مغازه خریدم، اگه میشه آپلود کن ببینم چی میشه

کرک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال:

هر دو تا را دانلود کن و با هم بریز توی فولدر game

AlexMercer
07-10-2010, 18:04
دوستانی که نمیتونن برنامه FIFACONFIG.EXE رو اجرا کنن با این برنامه زیر که همون کار رو میکنه مشکلشون حل میشه!

======FEATURES
+ Support setting for fifaconfig.exe
+ Support keyboard setting
+ ESC changable
+ Backup/Restore data
======INSTALLATION
* For Windows Vista/7 user, please set RUN AS ADMINISTRATOR .
- Install to any folder
- Click on CONFIG ADDON icon on desktop to launch.
======HOW TO USE
1) Launch TOOL
2) Backup data first
3) Choose setting
4) Once SETTING SAVED, you can exit TOOL
======IMPORTANT
buttonDataSetup.ini
fifasetup.ini
are at X:\Documents\FIFA 11\

pintoricio
07-10-2010, 18:15
سلام کسی می دونه چه جوری میشه موزیکای مورد علاقمونو به بازی اضافه کنیم ؟ ولی جالبه امسال گروهای معروف مثل سیزورسیسترز و لینکین پارک و گوریلایز تو فیفا هست آهنگاشون !

hasani2008
07-10-2010, 18:31
م تا همين1 ماه پيش pes باز بودم ولي امسال فقط و فقط فيفا چون نكست شده و بهترين شبيه ساز فوتباله ،تا حدودي هم با بازي آشنايي پيدا كردم و همه قسمتاش رو دستكاري كردم فقط يه سوال دارم كه آيا مثل pes برنامه هايي داره تا بازي رو ويرايش كرد مثلا منوها ،تبليغات دور زمين و .....

Andaron
07-10-2010, 18:39
با سلام

یه مشکلی با دسته بازی داشتم اتوماتیک خودش تو منو سمت بالا می ره آیا پچ می خواد؟

با تشکر

من هم دقیقا همین مشکل رودارم
دسته من ساده و بدون شوک هستش و تو ویندوز xp نصبش کردم به نظرتون مشکل این نیست
شما چطور

AlexMercer
07-10-2010, 18:56
م تا همين1 ماه پيش pes باز بودم ولي امسال فقط و فقط فيفا چون نكست شده و بهترين شبيه ساز فوتباله ،تا حدودي هم با بازي آشنايي پيدا كردم و همه قسمتاش رو دستكاري كردم فقط يه سوال دارم كه آيا مثل pes برنامه هايي داره تا بازي رو ويرايش كرد مثلا منوها ،تبليغات دور زمين و .....

بله تا یک مدت دیگه برنامه ویرایش بازی پخش میشه

afterten
07-10-2010, 19:02
بچه ها کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری راحت تر با بازیکنا قراردادشونو تمدید کنیم؟هر رقمی دستمزد پیشنهاد میدی رد میکنن!!
منظورش از Re-Signing Fee چیه؟

max_3d
07-10-2010, 19:05
درود
بازی رو نصب کردم کرکشم درست بود بازی کردم سیستم رو خاموش کردم بعد روشن کردم که برم دوباره بازی کنم اما دیگه اجرا نمیشه ارور میده بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما باز همون ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali-u
07-10-2010, 19:07
من هم دقیقا همین مشکل رودارم
دسته من ساده و بدون شوک هستش و تو ویندوز xp نصبش کردم به نظرتون مشکل این نیست
شما چطور

درسته

ولی هر کاری به فکرم رسیده انجام دادم نشد که نشد

لطفا حرفه ای ها اگه راه حلی واسه این مشکل دارند بگن

ممنون

hoomi_gta
07-10-2010, 19:24
یک چیزی که حسابی منو نا امید کرد مدل بازیکنا هنگام کرنر زدن یا ضربه ایستگاهی زدنه1 اونقدر مصنوعی که آدم حالش بد میشه!! یک نگاه به محوطه جریمه نمی کنن! زل میزنن به توپ تا ضربه کرنر و بزنی! خیلی مسخره بود

linkin_park
07-10-2010, 19:41
من خودم PES بازم اما فک نکنم دیگه این سال PES بازی کنم ... چون از این نسخه واقعا نا امید شدم ...
به نظر من کونامی 1 سال عقب تره از فیفا ... چون این فیفا پی سی مال پارساله و خیلی خیلی بهتره از این PES که ماله امساله ...

AlexMercer
07-10-2010, 19:55
بچه ها کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری راحت تر با بازیکنا قراردادشونو تمدید کنیم؟هر رقمی دستمزد پیشنهاد میدی رد میکنن!!
منظورش از Re-Signing Fee چیه؟

re-signing fee مبلغیه که برای تمدید قرارداد به بازیکن پرداخت میشه.

منم تو کفم نمیتونم تمدید کنم:41:

Mehdi.ss
07-10-2010, 20:37
کسی اینجا هست که فیفا 11 رو با مدم TP-LINK ، بدون مشکل آنلاین بازی کرده باشه ؟
یعنی مشکل تایم اوت نداشته باشه ؟
با مدمهای دیگه چطور ، کسی مشکل تایم اوت داشته ؟
ظاهرا فقط مدمهای tp-link این مشکل رو دارند

arrow
07-10-2010, 21:01
چقدر ایراد میگیرید. بازی با گیم پلی به این قوی قدری تو کدو بازی فوتبال دیده بودید؟ به جای ایراد گرفتن دعا به جون کارمندا و انیماتوریستای EA کنید. :31: هر کی خواست بازی رو لن بازی کنه ایدی گیم رانجر منو اد کنه.pls حرفه ای ها اد کنن:46: gameranger id :the_imortal_meysam@att.net

Masoud King
07-10-2010, 21:02
اتفاقا من مودم tp-link دارم و مشکلی ندارم
کلا ربطی به مودم نداره و مشکل از تنظیمات مودم هست
+
حسین مودم d link بود و نمی تونست بازی کنه

Alex * Delpiero
07-10-2010, 21:12
+

مودم من D Link هست و خیلی راحت انلاین بازی میکنم :5:

Mehdi.ss
07-10-2010, 21:20
+
یکی از آشناها dlink داره و راحت داره بازی می کنه
میتونی چند تا عکس از تنظیماتت بذاری ؟

afterten
07-10-2010, 21:21
re-signing fee مبلغیه که برای تمدید قرارداد به بازیکن پرداخت میشه.

منم تو کفم نمیتونم تمدید کنم:41:
آره میدونم ولی مثلا طرف 8000$ میگیره ولی re-Signing Fee زده 650,000$ که کمتره از مبلغش حتی اینم اضافه میکنم به حقوقش باز قبول نمیکنه!!!!

Masoud King
07-10-2010, 21:37
مودم من D Link هست و خیلی راحت انلاین بازی میکنم
تو همون پست هم گفتم ربطی به مودم نداره..
+

میتونی چند تا عکس از تنظیماتت بذاری ؟
مشکل اصلی از همین تنظیمات مودم ها هست.... امروز حسین یه مودم گرفته بود براش تنظیم کردم الان میشه آنلاین بازی کنه... دفعه اول که زده بود براش همین تایم اوت رو میداد ولی وقتی تنظیم کردم براش درست شد...
+
میشه یه کاری کرد تا همه بتونن بازی کنن!
اونایی که میتونن آنلاین بازی کنن عکس هایی از تنظیمات مودمشون بگیرن و برای من یا حسین بفرستن تا هم تو پست اول این تاپیک و هم تو پست اول تاپیک بازی تو قسمت آنلاین قرار بگیره

4039
07-10-2010, 21:37
دوست عزیز من هرچی توقسمت تنظیمات مودم گشتم نتونستم این NAT روپیداکنم.حالاراه دیگه ای نیست:41:

منم همین مشکل رو دارم با پینگ زیر 200 فایروال رو هم غیر فعال کردم فایده نداره :19:

کاش یه راه حلی برای این مشکل time out کسی پیدا می کرد
امروز برای اولین بار می خواستم این بازیو با یکی از دوستام آنلاین بازی کنم ولی هر کاری کردم اون پیغام رو داد :13:

همونطوریکه مسعود گفت مشکل از تنظیمات مودمه . من امروز یک مودم تی پی لینگ گرفت که اولش مشکل تایم اوت داشت بردم پیش مسعود ( همکار انجمن ) برام تنظیمش کرد . الان قشنگ میتونم وارد بازی بشم . با پینگ حدود 220 من الان بازیو کاملا روون بازی میکنم به اندازه ای که انگار دارم آفلاین بازی میکنم .

Mehdi.ss
07-10-2010, 21:47
همونطوریکه مسعود گفت مشکل از تنظیمات مودمه . من امروز یک مودم تی پی لینگ گرفت که اولش مشکل تایم اوت داشت بردم پیش مسعود ( همکار انجمن ) برام تنظیمش کرد . الان قشنگ میتونم وارد بازی بشم . با پینگ حدود 220 من الان بازیو کاملا روون بازی میکنم به اندازه ای که انگار دارم آفلاین بازی میکنم .
پس حسین جان منتظر توضیحاتت هستیم
مارو از کف دربیار
منم پینگم در همین حدوده 230تا 250 ولی فکر کنم با پینگ بالاتر از این هم میشه راحت بازی کرد

4039
07-10-2010, 21:54
پس حسین جان منتظر توضیحاتت هستیم
مارو از کف دربیار
منم پینگم در همین حدوده 230تا 250 ولی فکر کنم با پینگ بالاتر از این هم میشه راحت بازی کرد

مهدی جان مسعود فایل تنظیمات مودمشو توی کامپیوترش سیو کرد اون ازش بگیر و توی تنظیمات مودمت restore کن .

undercover
07-10-2010, 22:31
باسلام
من خودم مشکل تایم اوت داشتم ولی بعدازتغییراتی توتنظیمات مودم این مشکلم حل شد.ابتدابایدبگم که من بصورت bridge کانکت می شدم واین مشکل تایم اوت همچنان وجودداشت به همین خاطرنوع کانکت روعوض کردم وبه PPOE تغییرش دادم وسپس ازتنظیماتی که درشکل می بینید استفاده کردم.

(عکسهاروتوکدوم سرور آپلوکنم.تورپیدشرآپلودکردم نشون نمیده)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

max_3d
07-10-2010, 22:39
درود
بازی رو نصب کردم کرکشم درست بود بازی کردم سیستم رو خاموش کردم بعد روشن کردم که برم دوباره بازی کنم اما دیگه اجرا نمیشه ارور میده بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما باز همون ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::9::9: :9::9::9::9::9:

4039
07-10-2010, 22:43
باسلام
من خودم مشکل تایم اوت داشتم ولی بعدازتغییراتی توتنظیمات مودم این مشکلم حل شد.ابتدابایدبگم که من بصورت bridge کانکت می شدم واین مشکل تایم اوت همچنان وجودداشت به همین خاطرنوع کانکت روعوض کردم وبه PPOE تغییرش دادم وسپس ازتنظیماتی که درشکل می بینید استفاده کردم.

(عکسهاروتوکدوم سرور آپلوکنم.تورپیدشرآپلودکردم نشون نمیده)

فرق ppp o e و بریج در اینه که در حالت بریج نمیشه بصورت چند نفره توی شبکه بازی کرد .

undercover
07-10-2010, 22:48
فرق ppp o e و بریج در اینه که در حالت بریج نمیشه بصورت چند نفره توی شبکه بازی کرد .

درحقیقت تغییرات من درقسمت NAT مودم هست که درحالت Bridge این قسمت وجودنداره.

Masoud King
07-10-2010, 22:50
اینم از عکس های تنظیمات من:

undercover
07-10-2010, 22:53
چه جوری عکس هاروآپلودکنم؟

Masoud King
07-10-2010, 22:55
چه جوری عکس هاروآپلودکنم؟
تو

بعد عکسات رو به صورت لینک بزار

linkin_park
07-10-2010, 22:56
آقا من مشکل دارم با GameRanger :

وقتی میرم تو بازی رو پیتر چک که میاد گیر میکنه ... بعد با کلک رشتی Alt+Tab میزنم ئوباره که میام تو بازی گیرش میره و دوباره تو Arena گیر میکنه ... همش با Alt+tab گیرش میره ...
مشکل از چیه ؟ دو تا کرک امتحان کردم از کرک هم نبود ...

راستی ایمیل من jam.fan@yahoo.com اد کنید ....

Masoud King
07-10-2010, 23:02

وقتی میرم تو بازی رو پیتر چک که میاد گیر میکنه ... بعد با کلک رشتی Alt+Tab میزنم ئوباره که میام تو بازی گیرش میره و دوباره تو Arena گیر میکنه ... همش با Alt+tab گیرش میره ...
تنظیمات رو روی very low بزار
+
بچه هایی که آنلاین بازی میکنن بیان اینجا بگن:

undercover
07-10-2010, 23:02
باسلام

hamidkabiri6270
07-10-2010, 23:33
بچه ها برای شما در این منوی ابتدای هر بازی توی همه بازی ها بر اساس رنگ پیراهن هر تیم ترکیب را نشون میده؟برای من تو بعضی از بازیها اینطوری نیست و منوی ترکیب هر دو تا تیم یه شکله و نارنجی رنگ و بدون نشان دادن رنگ پیراهن؟برای شما هم همین طوره؟

Mehdi.ss
07-10-2010, 23:42
اینم از عکس های تنظیمات من:
مسعود جان ، حسین جان دستتون درد نکنه مشکل حل شد :11::11:

4039
07-10-2010, 23:51
باسلام

این پورت 16000 udp رو خودت باز کردی یا توی تنظیمات ابتدایی باز بود ؟

راستی ایمیل من jam.fan@yahoo.com اد کنید ....

من این موردو توی فروم خود این سایت دیده بودم که کاربرا گزارش کرده بودن چون به این مشکل بر نخورده بودم پیگیرش نشدم اگه دوباره به چشمم خورد حتما خبرت میکنم .

linkin_park
07-10-2010, 23:53
تنظیمات رو روی very low بزار
+
بچه هایی که آنلاین بازی میکنن بیان اینجا بگن:

بیخیال ! اگه میخواستم very low بازی کنم که میرفتم pes 6 بازی میکردم !

ali-u
07-10-2010, 23:57
مهارتهای بازیکن (مثل قدرت شوت دریبل و ...) با کدوم دکمه می شه دید

بعد اینه دکمه های RS LS تو دسته و کیبورد کدوم می شه

سوم اندازه قد بازیکن رو چطور می شه به "متر " تبدیل کرد

با تشکر

Mehdi Bayern
08-10-2010, 00:04
بازی تمرین نداره؟ اگه داره دقیق بگید کجاست

4039
08-10-2010, 00:09
میگم بچه ها جمع بشیم یک بازی چند نفره در حالت be a pro بزنیم خیلی جذابه هر کسی میتونه یک پست اختصاصی برای خودش انتخاب کنه .
هر کی حاضره دستش بالا ! :20:

در ضمن مشکل تایم اوت بچه ها خدا رو شکر یکی یکی داره حل میشه مشکل که کامل حل شد استارت لیگو میزنیم به امید خدا یک لیگ با کیفیت و با جایزه / مجازات راه میندازیم . تا الان بغیر از بچه های سایت خودمون 5-6 نفر دیگه اعلام آمادگی کردن .
با مدیریت درست که با کمک چند نفر باید صورت بگیره باید لیگی برگزار کنیم که از لحاظ کیفی در کشورمون کم نظیر باشه تا به این شکل اعتبار این لیگ بالا بره و بر اساس این اعتبار ایجاد شده میشه سیستم مجازات هم برای کسانیکه اواخر لیگ از بازیها کناره گیری میکنن ( بزرگترین معظل لیگهای آنلاین ) , در نظر گرفت تا به این شکل نظم لیگ دچار اختلال نشه .
من لیگهای رسمی اروپایی رو که نگاه میکردم میدیم بعضی از لیگها اونجا اینقدر اعتبار کسب کرده که خیلی از گیمرها برای شرکت در اون لیگ توی لیست رزوو قرار گرفتن .
من هنوز شرایط رو اینجا توی کشور خودمون نمیدونم به چه شکلی خواهد بود اما شاید ما هم بتونیم لیگی با یک اسم خاص ایجاد کنیم که روزی یک چنین اعتباریو در سطح گیمرهای داخل کشور بدست بیاره . این مساله با توجه به اینکه روز به روز دسترسی کاربران به اینترنت پر سرعت داره بیشتر میشه چندان بعید و دور از ذهن نیست .
برای رسیدن به این هدف شاید مجبور باشیم اول از لیگهای کوچیکتر شروع کنیم تا کیفیت فدای کمیت نشه .

alibararsani8
08-10-2010, 00:19
میگم بچه ها جمع بشیم یک بازی چند نفره در حالت be a pro بزنیم خیلی جذابه هر کسی میتونه یک پست اختصاصی برای خودش انتخاب کنه .
هر کی حاضره دستش بالا ! :20:

در ضمن مشکل تایم اوت بچه ها خدا رو شکر یکی یکی داره حل میشه مشکل که کامل حل شد استارت لیگو میزنیم به امید خدا یک لیگ با کیفیت و با جایزه / مجازات راه میندازیم . تا الان بغیر از بچه های سایت خودمون 5-6 نفر دیگه اعلام آمادگی کردن .
با مدیریت درست که با کمک چند نفر باید صورت بگیره باید لیگی برگزار کنیم که از لحاظ کیفی در کشورمون کم نظیر باشه تا به این شکل اعتبار این لیگ بالا بره و بر اساس این اعتبار ایجاد شده میشه سیستم مجازات هم برای کسانیکه اواخر لیگ از بازیها کناره گیری میکنن ( بزرگترین معظل لیگهای آنلاین ) , در نظر گرفت تا به این شکل نظم لیگ دچار اختلال نشه .
من لیگهای رسمی اروپایی رو که نگاه میکردم میدیم بعضی از لیگها اونجا اینقدر اعتبار کسب کرده که خیلی از گیمرها برای شرکت در اون لیگ توی لیست رزوو قرار گرفتن .
من هنوز شرایط رو اینجا توی کشور خودمون نمیدونم به چه شکلی خواهد بود اما شاید ما هم بتونیم لیگی با یک اسم خاص ایجاد کنیم که روزی یک چنین اعتباریو در سطح گیمرهای داخل کشور بدست بیاره . این مساله با توجه به اینکه روز به روز دسترسی کاربران به اینترنت پر سرعت داره بیشتر میشه چندان بعید و دور از ذهن نیست .
برای رسیدن به این هدف شاید مجبور باشیم اول از لیگهای کوچیکتر شروع کنیم تا کیفیت فدای کمیت نشه .
واقعا راه اندازی لیگ مخصوصا شب جمعه ها وجمعه خیلی عالیه.
البته اگه این مشکل time out حل بشه من خودم تا 3 شب پیش هم fifa 10 هم 11 رو آنلاین بازی میکردم ولی از 2 روز پیش خواستم بزنم این ارورو میده راستی مودمم هم tp link بود وهست.

am
08-10-2010, 00:30
آقا یه سوال شاید بی ربط باشه !!
موزیک زمینه بازی رو چطور میشه جدا از بازی استفاده کرد؟؟

LiverBarca
08-10-2010, 00:30
من هم با adsl 128 میتونم بدون لگ انلاین بازی کنم؟؟؟:5:

alibararsani8
08-10-2010, 00:42
راستی این عکسا رو ببنید تا مثل من کف بر بشید!!!
داشتم با آرسنال بازی میکردم توپو تو عمق واسه شماخ فرستادم که رو خط آفساید بود بعد برگشت به کمک داور نگاه کرد که ببینه آفساید میگیره یا نه بعد به حرکتش ادامه داد.!!!

MCSE MAN
08-10-2010, 00:45
تو منيجر مود و با درجه سختي legendry با رئال تو 7 بازي با 31 گل زده و 3 گل خورده و 21 امتياز اولم.انصافا عجب تيمي رئالش!!!
حريف ميطلبم:31:

در ضمن هر نوع ليگي خواستيد راه بندازيد،منم هستم

LiverBarca
08-10-2010, 00:48
لطف کنین بگین این عکسها رو تو جریان بازی چه طور میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zeus_1
08-10-2010, 00:53
دوستان این مشکل باز نشدن بخش تنظیمات حل نشده هنوز؟؟؟

alibararsani8
08-10-2010, 00:53
لطف کنین بگین این عکسها رو تو جریان بازی چه طور میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با دکمه ی printscreen بعدش تو پینت control+v

4039
08-10-2010, 00:56
تو منيجر مود و با درجه سختي legendry با رئال تو 7 بازي با 31 گل زده و 3 گل خورده و 21 امتياز اولم.انصافا عجب تيمي رئالش!!!

شما اگه بتونی در حالت کاملا دستی آخر فصل حتی سوم بشی یک جایزه خوب پیش من داری .
ولی واقعا خیلی خوب نتیجه گرفتی . الان با این نتایج شما جزء بهترینها توی لیدربرد غیر حرفه ایها هستی یعنی اگه توی این لیدربرد شرکت کنی جزء بهترینها میشی اما اگه بیای توی رقابتهای حرفه ای که امسال بصورت تماما دستی ایجاد شده هنوز کار داری بتونی با غولهای این بازی رقابت کنی .

Masoud King
08-10-2010, 01:11
دوستان حتما عکس هایی که میزارید به صورت لینک باشه چون اگه پستی عکس با حجم بالا توش باشه حتما سعی میکنم پاکش کنم !
+

حريف ميطلبم

اگه فول دستی بازی کردی و این نتیجه رو گرفتی واقعا حرفه ای هستی

MCSE MAN
08-10-2010, 01:11
شما اگه بتونی در حالت کاملا دستی آخر فصل حتی سوم بشی یک جایزه خوب پیش من داری .
ولی واقعا خیلی خوب نتیجه گرفتی . الان با این نتایج شما جزء بهترینها توی لیدربرد غیر حرفه ایها هستی یعنی اگه توی این لیدربرد شرکت کنی جزء بهترینها میشی اما اگه بیای توی رقابتهای حرفه ای که امسال بصورت تماما دستی ایجاد شده هنوز کار داری بتونی با غولهای این بازی رقابت کنی .
خوب شد يادم انداختي يه سوالي داشتم درباره همين.براي بازي كردن در حالت كاملا دستي بايد حتما دسته داشته باشم؟ اگه حتما دسته بخواد نميتونم بازي كنم چون دسته ندارم ولي اگه نميخواد ميشه بگي چجوري بايد كاملا دستيش كنم؟
اين ليگي كه ميگي رو ميشه توش شركت كرد؟

LiverBarca
08-10-2010, 01:15
یه سوال دیگه:وقتی دکمه ی printscreen رو میزنم scroll lock باید روشن باشه یا خاموش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AlexMercer
08-10-2010, 01:17
حسین جان لیگ راه میندازی منو یادت نره! من منچسترم:31:

در ضمن شارژ خور که نیست گیم رنجر؟

afterten
08-10-2010, 02:53
دوستان کسی هست بگه چجوری با بازیکنها راحت میشه تمدید قرارداد کرد؟هر کاری میکنم قبول نمیکنه!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

alibararsani8
08-10-2010, 03:06
یه سوال دیگه:وقتی دکمه ی printscreen رو میزنم scroll lock باید روشن باشه یا خاموش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقی نمیکنه.

Mehdi.ss
08-10-2010, 03:46
این علامت مال چیه ؟
بعد از اینکه مودمو تنظیم کردم اینجوری شده

hamidkabiri6270
08-10-2010, 07:37
بازی تمرین نداره؟ اگه داره دقیق بگید کجاست

همون arena محل تمرین.برو به آرنا بعد کلید f1 را بزن و نوع تمرین را مشخص کن.الته اگه با کیبورد بازی میکنی.

مشکلت تو بازی کردن روون حل شد؟

max_3d
08-10-2010, 07:42
درود
بازی رو نصب کردم کرکشم درست بود بازی کردم سیستم رو خاموش کردم بعد روشن کردم که برم دوباره بازی کنم اما دیگه اجرا نمیشه ارور میده بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما باز همون ارور رو میده

undercover
08-10-2010, 08:34
این پورت 16000 udp رو خودت باز کردی یا توی تنظیمات ابتدایی باز بود ؟

آره به صورت دستی تنظیم شده وباید بگم که مختص خود gamr ranger هستش بااین پورت شماقطعامشکلی نخواهیدداشت.

keb
08-10-2010, 10:25
این علامت مال چیه ؟
بعد از اینکه مودمو تنظیم کردم اینجوری شده

این سوال چه ربطی به این تاپیک داره؟

smallfrank
08-10-2010, 10:29
درود
بازی رو نصب کردم کرکشم درست بود بازی کردم سیستم رو خاموش کردم بعد روشن کردم که برم دوباره بازی کنم اما دیگه اجرا نمیشه ارور میده بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما باز همون ارور رو میده

بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن شایدخوب شد ....

Mehdi.ss
08-10-2010, 10:56
با سلام
یکی از رفیق های من وقتی میخواد آنلاین بازی کنه دسته کامپیوترش از کار میفته ، این مشکلش حل شدنی هست یا نه؟
ولی تو بازی آفلاین دسته کار میکنه.

hts1369
08-10-2010, 10:58
اقا بازی من درست بود بدون هیچ مشکلی با دسته بازی میکردم ولی امروز نمیدونم چی شده تو منو ی بازی همش دسته بالا گرفته شده همش میره بالا لطفا راهنمایی کنید
لطفا یه نفر که با دسته هیچ مشکلی نداره فایل buttondatasetup که توMy Documents\FIFA 11 هستش رو برا دانلود قرار بده مرسی

mojtaba_tanha
08-10-2010, 11:49
اگه فول دستی بازی کردی و این نتیجه رو گرفتی واقعا حرفه ای هستی
من امسال سال اولمه دارم فیفا بازی میکنم خداییش از pes خیلی سرتره ولی اگه اگه از دوستان حرفه ای لطف کنن درباره مدهای بازی و این فول دستی و کلا امکانات بازی یه توضیح کوچیک بدن من و خیلی از دوستای دیگه که امسال تازه سال اولشون فیفا بازی میکنن خیلی ممنون میشیم!:11: در ضمن لیگ اگه راه میندازین منم هستم!

L.A.M.P.A.R.D
08-10-2010, 12:04
لطفا یه نفر که با دسته هیچ مشکلی نداره فایل buttondatasetup که توMy Documents\FIFA 11 هستش رو برا دانلود قرار بده مرسی
راس میگه...منم میخوام :دی

max_3d
08-10-2010, 12:09
بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن شایدخوب شد ....
درست شد برادر تشکر اشتباهم اینجا بود که بازی رو پاک میکردم ولی فولدر فیفا در my document رو پاک نمیکردم:31:
خب من نسخه دموی PES رو بازی کردم چندان به دلم ننشست البته باید نسخه اصلی رو که فعلا ندارم بازی کنم بعد نظرمو بدم و اما در مورد فیفا باید عرض کنم این فیفا دیگه اون فیفای قدیمی نیست وحشتناک آپدیت شده و عالی شده من خودم یه PES باز تعصبی هستم ولی باید بگم سر تعظیم فرو میاورم در برابر فیفا:40:

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

راس میگه...منم میخوام :دی
مگه ماله ما خار داره منم میخوام :21::31:

meysamfx
08-10-2010, 12:09
یه سوال: سیو ها کجا ذخیره میشند ؟ (ویندوز سون)

ali-u
08-10-2010, 12:20
اقا بازی من درست بود بدون هیچ مشکلی با دسته بازی میکردم ولی امروز نمیدونم چی شده تو منو ی بازی همش دسته بالا گرفته شده همش میره بالا لطفا راهنمایی کنید

قابل توچه دوستان

ali-u
08-10-2010, 12:27
مهارتهای بازیکن (مثل قدرت شوت دریبل و ...) با کدوم دکمه می شه دید

بعد اینه دکمه های RS LS تو دسته و کیبورد کدوم می شه

سوم اندازه قد بازیکن رو چطور می شه به "متر " تبدیل کرد

با تشکر

آقا کسی نیست

ما رو راهنمایی کنه

afterten
08-10-2010, 12:31
دوستان کسی هست بگه چجوری با بازیکنها راحت میشه تمدید قرارداد کرد؟هر کاری میکنم قبول نمیکنه!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

Alex Fera
08-10-2010, 12:38

اگه منظورتون توی منیجر مود هست که پاداش خوب و دستمزد هفتگی بالا خیلی موثر هستش

Mehdi Bayern
08-10-2010, 12:41
همون arena محل تمرین.برو به آرنا بعد کلید f1 را بزن و نوع تمرین را مشخص کن.الته اگه با کیبورد بازی میکنی.

مشکلت تو بازی کردن روون حل شد؟
نه هنوزم کنده، انگار مشکل از سیستممه چون چندتا از دوستام هم با همین سیستم رم 2 گیگ و گرافیک 9500gt بازیرو کند اجرا میکنن

Alex Fera
08-10-2010, 12:50
این هم لینک buttondatasetup من که دارم بدون مشکل باهاش بازی میکنم

لینک:

لینک کوتاه شده:

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

هنوزم کنده، انگار مشکل از سیستممه چون چندتا از دوستام هم با همین سیستم رم 2 گیگ و گرافیک 9500gt بازیرو کند اجرا میکنن

به احتمال زیاد حدس شما درسته چون برای یکی از دوستام همین اتفاق افتاد تمام تنظیمات رو آوورد پایین بعد هم بازیش از کندی در اومد نه زیاد گرافیک بازی فرق کرد

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

یه سوال: سیو ها کجا ذخیره میشند ؟ (ویندوز سون)

linkin_park
08-10-2010, 12:51
آقا حالم بد شد از بس با یه عده noob بازی کردم .... خودم بازیم خیلی شاخ نیست اما افتضاحم نیستم ....
اگه کسی میزنه میل منو اد کنه : jam.fan@yahoo.com ...

max_3d
08-10-2010, 12:57
این هم لینک buttondatasetup من که دارم بدون مشکل باهاش بازی میکنم

لینک:

لینک کوتاه شده:

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

به احتمال زیاد حدس شما درسته چون برای یکی از دوستام همین اتفاق افتاد تمام تنظیمات رو آوورد پایین بعد هم بازیش از کندی در اومد نه زیاد گرافیک بازی فرق کرد

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

این فایلو یه جای دیگه آپلود کن فیلتره:41:

Javad-ht
08-10-2010, 13:07
فکر کنم یه باگ تو فیفا 11 یافتم!:31:
3 بار بازیکنام مصدوم شدن تو بازی و هر کدوم دقیقا 13 هفته مصدومیتشون ادامه داشته!
رونالدو ، بنزما ، هیگواین!
خدایی چه قدر احتمالش هست 3 تا بازیکن مصدوم بشن و هر کدوم دقیقا 13 هفته؟
البته بنزما و هیگواین تو منیجر مد قبلی مصدوم شدن!
یکی رو 2-3 روز پیش شروع کردم که همین الان هم رونالدو 13 هفته مصدوم شد!:19:
البته بعید میدونم باگ باشه!
بسته به مدل مصدوم شدن داره ولی خدایی خیلی رو اعصابه!

Alex Fera
08-10-2010, 13:22
این فایلو یه جای دیگه آپلود کن فیلتره:41:
یه راهش اینه که با پیلتر شکن بری یه راهشم اینه که یه جایی که پیلتر نیست و فایل با پسوند .ini میگیررو معرفی کنید

Masoud King
08-10-2010, 13:40
نمیدونم چرا جدیدا مشکل زمان پاسخ دهی پیدا کردم!!
وسط بازی اینقدر خراب میشه که مجبورم خارج بشم....
راستی من تو gameranger همین masoud king هستم

4039
08-10-2010, 13:53
بچه ها اسماتونو توی گیم رنجر اینجا بگین بفهمیم اصلا کی به کیه در ضمن هی اسم عوض نکنین .
من HOSSEIN4039 هستم همیشه .

آقا حالم بد شد از بس با یه عده noob بازی کردم .... خودم بازیم خیلی شاخ نیست اما افتضاحم نیستم ....
اگه کسی میزنه میل منو اد کنه : jam.fan@yahoo.com ...

شما اسمت توی گیم رنجر چیه ؟

MCSE MAN
08-10-2010, 14:07
خوب شد يادم انداختي يه سوالي داشتم درباره همين.براي بازي كردن در حالت كاملا دستي بايد حتما دسته داشته باشم؟ اگه حتما دسته بخواد نميتونم بازي كنم چون دسته ندارم ولي اگه نميخواد ميشه بگي چجوري بايد كاملا دستيش كنم؟
اين ليگي كه ميگي رو ميشه توش شركت كرد؟
آقا جواب منو نداديا
در ضمن من با ين برنامه gameranger مشكل دارم و تو تاپيك بازي آنلاين فيفا مطرح كردم ولي كسي جواب نداد،اين اون پستم:

من يه مشكل اساسي دارم.اين برنامه رو از لينكي كه گذاشتيد دانلود كردم،وقتي فايل exe رو اجرا ميكنم و ميخواد نصب شه ميخواد آپديت كنه ولي نميتونه به سرور وصل شه.براي همين اصلا نتونستم نصبش كنم كلا. يكي يه راهنمايي بكنه لطفا

L.A.M.P.A.R.D
08-10-2010, 15:18
چرا یه دفعه بازیم اینجوری شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FCBarcelona.ir
08-10-2010, 16:08
فکر کنم یه باگ تو فیفا 11 یافتم!:31:
3 بار بازیکنام مصدوم شدن تو بازی و هر کدوم دقیقا 13 هفته مصدومیتشون ادامه داشته!
رونالدو ، بنزما ، هیگواین!
خدایی چه قدر احتمالش هست 3 تا بازیکن مصدوم بشن و هر کدوم دقیقا 13 هفته؟
البته بنزما و هیگواین تو منیجر مد قبلی مصدوم شدن!
یکی رو 2-3 روز پیش شروع کردم که همین الان هم رونالدو 13 هفته مصدوم شد!:19:
البته بعید میدونم باگ باشه!
بسته به مدل مصدوم شدن داره ولی خدایی خیلی رو اعصابه!
آره منم فقط 1 هفته ای مصدوم میدم :31:

max_3d
08-10-2010, 16:13
چرا یه دفعه بازیم اینجوری شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما هم که مشکل منو داشتید :21:
این پستو بخونید

hamidkabiri6270
08-10-2010, 16:18
نه هنوزم کنده، انگار مشکل از سیستممه چون چندتا از دوستام هم با همین سیستم رم 2 گیگ و گرافیک 9500gt بازیرو کند اجرا میکنن

ولی منم سیستمم همینه ولی روون اجرا میشه.توی دمو مشکل داشت ولی توی این نه.

9500gt جیفورس

ram 2gig ddr2

cpu e2160 1.80ghz cor2 dou

undercover
08-10-2010, 16:34
یک سوال درموردراه اندازی لیگ اینترنتی
باتوجه به اینکه هممون درایران هستیم ولی وضعیت پینگ هامون نسبت به هم همیشه خوب نیست من خودم شخصاتوgameranger چندباراینو دیدم که پینگ سبزنبود حتی گاهی نارنجی هم نبود.خوب بااین وضعیت چه جوری می خواهیم یک لیگ روان وبدون مشکلی داشته باشیم.
راستی منم تو game ranger همون undercover هستم.

MCSE MAN
08-10-2010, 17:00
اسم من هم تو بازي hamid هست
هر وقت ليگ شروع شد به منم بگيد

linkin_park
08-10-2010, 17:05
من اسمم Alless هست تو بازی ...
خواهشا اسم هایی نذارید که 100 نفر داگه هم همون هستند ... مثلا الان کلی hamid تو بازی هست ...

The Joker
08-10-2010, 17:33
باسلام

دوست عزیز ، چطور می تونم این تنظیمات رو انجام بدم ؟

undercover
08-10-2010, 17:51
خوب عزیز همه چی رو عکس مشخص دیگه
کافیه اون پورتهاروبه صورت دستی واردکنی

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

یکی بیاد یه دوئلی بکنیم

[email]m.r.m2005x@gmail.com[/email

Download Master
08-10-2010, 17:58
منم HRN7
کی لیگ شروع میشه ؟ منم هستیم تیمم Real Madrid

Alex * Delpiero
08-10-2010, 18:10
مال من alex_delpiero_@hotmail.com هست

hasani2008
08-10-2010, 18:13
بهتر نبود واسه بازي آنلاين يه تاپيك ديگه ميزديد؟؟؟!!

MCSE MAN
08-10-2010, 18:20
من اسمم Alless هست تو بازی ...
خواهشا اسم هایی نذارید که 100 نفر داگه هم همون هستند ... مثلا الان کلی hamid تو بازی هست ...
خوب فعلا با همين بازي ميكنم،هر وقت ديديم قاطي ميشه يه اكانت ديگه هم ميسازم

بهتر نبود واسه بازي آنلاين يه تاپيك ديگه ميزديد؟؟؟!!
منم موافقم،هرچند يه تاپيك درباره آنلاين فيفا 11 هست ولي نميدونم چرا كسي اونور سر نميزنه!!

The Joker
08-10-2010, 18:28
خوب عزیز همه چی رو عکس مشخص دیگه
کافیه اون پورتهاروبه صورت دستی واردکنی

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

یکی بیاد یه دوئلی بکنیم

[email]m.r.m2005x@gmail.com[/email

ببخشید ، میشه یک توضیح کامل بدین

الان کجا وارد کنم ؟

بعد اینکه در یو ار ال که میزنم یوزر پس می خواد !؟

میشد توضیح بیشتری بدین ؟!

ممنون

Mehdi Bayern
08-10-2010, 19:08
ولی منم سیستمم همینه ولی روون اجرا میشه.توی دمو مشکل داشت ولی توی این نه.

9500gt جیفورس

ram 2gig ddr2

cpu e2160 1.80ghz cor2 dou
خیلی عجیبه چون تو تمرین وقتی دو تا تیم با هم بازی میکنن هیچ مشکلی نداره ولی تو بازی کنده :41:

Andaron
08-10-2010, 19:17
سلام

من می خوام جام جهانی تو fifa2011 بازی کنم ولی فکر کنم توش نیست ؟
فکر کنم جام جهانی توش نیست حتی جام ملت های اروپاهم توش نیست ؟

lordcrazy
08-10-2010, 19:20
سلام !
چه جوری میشه پنالت زد؟
خیلی سخت میشه بازیکنا رو دریبل زد ؟ یا اینکه من بد نیستم؟؟ من با مسی به زور 1 نفر رو با جهت خالی میتونم دریبل کنم ! در صورتی که تو نسخه های قبلی اینجوری نبود !؟

لطفا میشه راهنمایی کنید؟؟

مخلصیم.

ESTEGHLAL 67
08-10-2010, 19:21
منم تو گیم رنجر با نام estiran هستم

(حسین جان من همون مسعودم)

alibararsani8
08-10-2010, 19:31
دوستان id بنده تو gameranger اینه:
KING OF THE FIFA :5:

Mehdi.ss
08-10-2010, 19:47
کسانی که هنوز مشکل تایم اوت دارن این روشو هم امتحان کنن
تو یکی از وبلاگها پیدا کردم ، طبق عکسها عمل کنید
ویندوز 7

ویندوز xp

منبع

pirouz3
08-10-2010, 19:59
سلام یکی که وارده خواهشا جواب بده! ببینید من مشکلم اینه! من اسمم تو اکثر روم ها italic میفته! قبلا پورت 16000 بسته بود! من رفتم بازش کردم! با برنامه ها هم چک کردم! میزنه پورت بازه! فایروال ویندوز و آنتی ویروس رو هم خاموش کردم! اما باز هم اسمم تو اکثر روم ها کجه! اشکال از منه یا اونایی که هاست میشن؟ وقتی می خوام روم بسازم هی میگه که router داری! اما من پورتم بازه که!
با چند نفر تونستم کامل بازی کنم و اسمم درست بود! اما اکثرا کج میفته!

m_h_hadavi
08-10-2010, 20:07
من روش که جناب gholi110 معرفی کردند رو اجرا کردم و جواب گرفتم خیلی ممنون

bushido
08-10-2010, 20:15
مشکل دسته در این بازی هنوز هل نشده:13:
راه حلی ندارید؟

MILAD MGH
08-10-2010, 20:36
مشکل دسته در این بازی هنوز هل نشده:13:
راه حلی ندارید؟

من هم این مشکل رو داشتم.شما احتمالا تنظیمات رو درست انجام نمیدین.من هم اول اشتباه تنظیم میکردم همونطوری بود ولی الان درست شده.شما مثل عکس زیر تنظیمات رو انجام بده فک کنم درست بشه.

bushido
08-10-2010, 21:20
من هم این مشکل رو داشتم.شما احتمالا تنظیمات رو درست انجام نمیدین.من هم اول اشتباه تنظیم میکردم همونطوری بود ولی الان درست شده.شما مثل عکس زیر تنظیمات رو انجام بده فک کنم درست بشه.

خیلی ممنون مشکلم کاملا حل شد:11:

bushido
08-10-2010, 21:26
این کلیدایی که تنظیم نیستن مشکلی رو به وجود نمیارن مخصوصا این R
تکنیکای فیفا رو چه جوری باید زد من شنیده بودم که ازین لحاظ از پی اس هم جلوتره ؟؟!

Lamanta
08-10-2010, 22:42
سلام
من مودمم Tplink 8811 هستش ولی از این قدیمی سفید هاشه ، توی منوی تنظیماتش Nat نداره
چی کنم فیف رو آنلاین بازی کنم ؟ Time out میده همش

adel0098711
08-10-2010, 22:58
قابل توچه دوستان

دمت گرم و فقط یک زحمت دیگه .میتونی دکمه ها رو مثل pes کنی و یک بار دیگه up کنی .ممنون

papillon11
09-10-2010, 01:59
سلام دوستان . من از اینترنت خوابگاه استفاده می کنم ، همین nat داره ، به رتور دسترسی ندارم ، دیگه راه حلی نیست . البت می تونم جوین شم ، ولی هاست نمی تونم شم . تو بازی همش گیر می زنه

papillon11
09-10-2010, 01:59
سلام دوستان . من از اینترنت خوابگاه استفاده می کنم ، همین nat داره ، به رتور دسترسی ندارم ، دیگه راه حلی نیست . البت می تونم جوین شم ، ولی هاست نمی تونم شم . تو بازی همش گیر می زنه

undercover
09-10-2010, 09:47
ببخشید ، میشه یک توضیح کامل بدین

الان کجا وارد کنم ؟

بعد اینکه در یو ار ال که میزنم یوزر پس می خواد !؟

میشد توضیح بیشتری بدین ؟!

ممنون

معمولا دراکثرمودمها آی پی به صورت 192.168.1.1 تعریف شده.بعدازواردکردن این کد در URL یوزر وپسوورد می خواد
که این هم معمولا کلمه ADMIN هست.
USER: ADMIN
PASS: ADMIN

SevenCity
09-10-2010, 10:47
یکی از دوستان فیفارو نصب کرده (چند دی وی دی مختلف) اررور E0001 میگیره!
فکر میکنید مشکل از کجاست؟

farshad.88
09-10-2010, 10:59
مشخصات و توانایی های بازیکنان کدوم قسمت بازیه ؟ واسه من R1 رو که میزنم فقط مقدار انرژی رو نشون میده. پس شوت و پاس و بقیه رو از کجا بفهمم ؟یکی کمک کنه. انگار فقط من مشکل دارم این قسمت رو

Andaron
کسی جواب ما رو نداد
بابا این جام ملتهاش و جام جهانی فیفا نداره اگه داره من از چه قسمتی باید بیارم آخه همش لیگ کشورها توش هستش

AlexMercer
یکی از دوستان فیفارو نصب کرده (چند دی وی دی مختلف) اررور E0001 میگیره!
فکر میکنید مشکل از کجاست؟

دوست شما باید درایور کارت گرفیکش رو به روز کنه.از سایت شرکت سازندش میتونه بگیره نرم افزار به روز کننده رو. اگر مشکل حل نشد یعنی کارت گرافیک دوستتون Shader Model 3.0 رو پشتیبانی نمیکنه و دوستتون برای بازی کردن باید کارت گرافیک عوض کنه و هیچ راه حل نرم افزاری نداره.:46:

SevenCity
09-10-2010, 11:31
کیبورد حالت دستی نداره؟
فیفا10 که داشت

vahidgame
09-10-2010, 12:00
کیبورد حالت دستی نداره؟
فیفا10 که داشت

نه نداره
اون قسمتی که باید اینو تغییر دادش اصلا غیر فعاله!
اگه مثلا میشد تغییر داد هم فکر کنم با کیبورد سخت بود. چون توی دسته برای این کار از آنالوگ استفاده میشه ولی کیبورد همچین چیزی که نداره

adel0098711
09-10-2010, 12:01
تو رو خدا یکی که دکمه های دو دسته رو مثل pes تنظیم کرده یک up از فایل دکمه هاش بذاره

A2D3D
09-10-2010, 12:02
سلام
دوستان سرعت بازي يكم پايينه براي من
روي Fast گذاشتم ، اما راضي نيستم باز
ميخوام سرعت بره بالاتر
چيكار كنم ؟
يه چيز ديگه ، تكنيكاشو چطوري ياد بگيرم ؟
ممنون

SevenCity
09-10-2010, 12:11
نه نداره
اگه مثلا میشد تغییر داد هم فکر کنم با کیبورد سخت بود. چون توی دسته برای این کار از آنالوگ استفاده میشه ولی کیبورد همچین چیزی که نداره

این آنالوگ واقعا تو مسیر مثلا 67 درجه میتونه پاس بده؟ یعنی 360 درجه میشه باهاش حرکت کرد؟
نمیدونم شاید چون عادت نیستم واسم عجیبه
من که احساس میکنم 8 طرف بیشتر نیست
اگه بخوام تو سطح جهانی بازی کنم فکر کنم باید با دسته عادت کنم درسته؟

4039
09-10-2010, 12:45
سلام
من مودمم Tplink 8811 هستش ولی از این قدیمی سفید هاشه ، توی منوی تنظیماتش Nat نداره
چی کنم فیف رو آنلاین بازی کنم ؟ Time out میده همش

سلام
پدرام جان چند صفحه قبل مسعود ( همکار انجمن بازی ) دو تا تصویر از تنظیمات همین مودم رو توی تاپیک گذاشته بود . شما فقط کافیه بر اساس اون دو تا عکس مودمتو تنظیم کنی .

vahidgame
09-10-2010, 12:50
سلام
پدرام جان چند صفحه قبل مسعود ( همکار انجمن بازی ) دو تا تصویر از تنظیمات همین مودم رو توی تاپیک گذاشته بود . شما فقط کافیه بر اساس اون دو تا عکس مودمتو تنظیم کنی .

نمی دونم چرا من همون کارو هم می کنم درست نمیشه!

Andaron
09-10-2010, 12:59
نه نداره

این حالت دستی یعنی چی ؟

هیچکی جواب ما رو نمیده ؟
یعنی تو فیفا جام جهانی نداره ؟

AlexMercer
09-10-2010, 13:00
کسی جواب ما رو نداد
بابا این جام ملتهاش و جام جهانی فیفا نداره اگه داره من از چه قسمتی باید بیارم آخه همش لیگ کشورها توش هستش

نه نداره ولی خودت میتونی تورنمنت بسازی!

vahidgame
09-10-2010, 13:28
این حالت دستی یعنی چی ؟

هیچکی جواب ما رو نمیده ؟
یعنی تو فیفا جام جهانی نداره ؟

حالت دستی اینه که مثلا شما باید پاس و شوت و اینارو خودت جهتشو مشخص کنی. این کار تقریبا با کیبورد غیر ممکنه. حتما باید با آنالوگ دسته این کارو کرد
کاپی به اسم جام جهانی نداره. ولی یه قسمتی وجود داره که میشه کاپ درست کرد که دست خودتونه که اون به چه صورتی باشه...

vahidreza2007
09-10-2010, 13:41
امروز بالاخره این بازی و پس 2011 به دستم رسید . انصافا هر دو تا بازی خوب هستند

فقط یه موردی که تو فیفا من رو اذیت میکنه این دوربین بازی هستش واقعا نمی تونم خودم رو با این دوربین وقف بدم

میشه یه کاری کرد دوربین بازی مثل حالت واید پس 2011 بشه ؟

چون الان روی تله هستش و اصلا جالب نیست چون اینجوری دور زمین دیده نمیشه چه به برسه به سکو های ورزشگاه

Behnam_o2
09-10-2010, 13:53

فقط یه موردی که تو فیفا من رو اذیت میکنه این دوربین بازی هستش واقعا نمی تونم خودم رو با این دوربین وقف بدم

چون الان روی تله هستش و اصلا جالب نیست چون اینجوری دور زمین دیده نمیشه چه به برسه به سکو های ورزشگاه
خوب میتونی مقدار زوم بودن دوربین رو کم و زیاد کنی تا تماشاچیا هم معلوم شن . من درجه زوم رو روی 3 گذاشتم . دوربین رو بالا و پایین هم میتونی کنی.

FCBarcelona.ir
09-10-2010, 13:55

دوربین رو بذار روی Broadcast. من هم با دوربین Tele نمی تونم بازی کنم.

vahidgame
09-10-2010, 14:01

به جز نوع دوربین یه قسمتی برای یه سری تنظیمات مثل زوم داره که اونارو تغییر بدی دوربین حتما برات بهتر میشه
اتفاقا من از دوربین فیفا خیلی خوشم میاد. این دوربین جدید pes خیلی روی اعصابه

Andaron
09-10-2010, 14:07
حالت دستی اینه که مثلا شما باید پاس و شوت و اینارو خودت جهتشو مشخص کنی. این کار تقریبا با کیبورد غیر ممکنه. حتما باید با آنالوگ دسته این کارو کرد
کاپی به اسم جام جهانی نداره. ولی یه قسمتی وجود داره که میشه کاپ درست کرد که دست خودتونه که اون به چه صورتی باشه...

یعنی فیفا لایسانش جام جهانی رو نخریده ؟

A2D3D
09-10-2010, 14:22
سلام
ميخوام سرعت بره بالاتر
چيكار كنم ؟
ممنون

bushido
09-10-2010, 14:51
آقا منم سوال دوست عزیز در بالا رو دارم
چه جوری باید تکنیک زد

4039
09-10-2010, 14:53
نمی دونم چرا من همون کارو هم می کنم درست نمیشه!

وحید جان هر کی اینکار رو کرده مشکلش حل شده . من اینو توی تالار گفتگوی خود gameranger هم نوشتم حتی همین یک ساعت پیش یک چینی که این مشکلو داشتم اومد توی بخش چت روم پرسید چطوری مودمشو تنظیم کنه منم کارهایی که باید بکنه توی مودمشو بهش گفتم اونم مودمشو تنظیم کرد بعد تو توی ایران با vpi مشترک با بقیه ایرانیها نتونستی درست کنی مودمتو ؟ تازه با تصویر ! بابا ایولا داری وحید .

ویرایش :
وحید مسعود یک سیو از کانفیگ مودمش گرفت توی کامپیوترش ذخیره کرده . بهش بگو اونو برات بفرسته بعد توی مودم خودت واردش کن .

MCSE MAN
09-10-2010, 14:56
واقعا تفاوت دسته با كيبورد رو تو اين بازياي آنلاين فهميدم چقدره.ميدونستم دسته خيلي بهتره ولي ديگه نه انقدر!!!
من با كيبرد بازي ميكنم و تا حالا به كسي كه با كيبرد بازي كنه نباختم ولي به هركي با دسته بازي كنه ميبازم!!!!

lordcrazy
09-10-2010, 14:59
اقا جون من یکی بیاد بگه چه جوری باید تنه زد ! تا میخوام حرکت کنم خیلی راحت ا تنه توپم رو میگیرند !
مخلصیم.

ali_pes2008
09-10-2010, 15:47
سلام به همگی
میشه یکی بگه چطوری باید توی این بازی پنالتی زد؟

زمینی:پایین و جهت مورد نظر
هوایی:بالا و جهت مورد نظر

نکته:جهت ها رو زیاد فشار ندید یا به طور عامیانه زیاد نکشید تا توپ به بیرون نره

این کارو میکنم ولی همش وسط میزنه توی دستا دروازه بان چه زیادبگیرم چه کم

hobgoblin
09-10-2010, 15:54
سلام به همگی

اول شوت رو بزن بعد جهت بده

SevenCity
09-10-2010, 16:06
واقعا تفاوت دسته با كيبورد رو تو اين بازياي آنلاين فهميدم چقدره.ميدونستم دسته خيلي بهتره ولي ديگه نه انقدر!!!
من با كيبرد بازي ميكنم و تا حالا به كسي كه با كيبرد بازي كنه نباختم ولي به هركي با دسته بازي كنه ميبازم!!!!

مگه میشه با دو کیبورد بازی کرد!؟

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

دوستان کیبورد باز:
[B]هیچ راهی نداره مثل تمام فیفاهای گذشته در زمان دفاع با دکمه شوت بشه رفت دنبال توپ حریف؟
در حال حاضر با دکمه پاس اینکار انجام میشه
کلا همه چیز به هم ریخته
چون اصلا نمیشه پاس یا شوت رو گذاشت رو space یا alt وقتی اینکارو انجام بدیم اگر با جهت ها به صورت مورب در یه سمت خاص (نه همه سمتا) حرکت کنیم پاس یا شوت نمیکنه!

A2D3D
09-10-2010, 16:06
سلام
ميخوام سرعت بره بالاتر
چيكار كنم ؟
ممنون

h_13691990
09-10-2010, 16:51
دوستان من یه مشکل خیلی خفن ناک دارم :31:

من همین جوری تو حالت عادی برای اینکه گرافیکم زیاد قوی نیست رو گرافیک low بازی میکنم:13: ولی وقتی میخام آنلاین بزنم رو اون صفحه که عکس پیتر چک میاد گیر میکنه:41: (اصلا کلا این چلسی ای ها همشون منحوسن :31::31: این تیکه یه شوخی فوتبالی بودا....جدی نگیرین)

اما خوب با راهنمایی های دوستان فهمیدم باید برای آنلاین بازی کردن گرافیک رو روی very low بذارم !!! :2:

حالا مشکل من اینه که وقتی میذارم روی very low تصویر برام تیکه تیکه میشه :18::18: در شرایطی که روی low اصلا این مشکلو ندارم!!!

خدا میدونه مشکل از چیه !!! (البته شاید بنده خدا هم بدونه.... که اگه میدونه بیاد به من بگه روشن شم) اینجوری اصلا نمیتونم آنلاین بزنم..تصویر خیلی اذیت میکنه!!! plz help meeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:11:

AlexMercer
09-10-2010, 17:03
دوستان من یه مشکل خیلی خفن ناک دارم :31:

من همین جوری تو حالت عادی برای اینکه گرافیکم زیاد قوی نیست رو گرافیک low بازی میکنم:13: ولی وقتی میخام آنلاین بزنم رو اون صفحه که عکس پیتر چک میاد گیر میکنه:41: (اصلا کلا این چلسی ای ها همشون منحوسن :31::31: این تیکه یه شوخی فوتبالی بودا....جدی نگیرین)

اما خوب با راهنمایی های دوستان فهمیدم باید برای آنلاین بازی کردن گرافیک رو روی very low بذارم !!! :2:

حالا مشکل من اینه که وقتی میذارم روی very low تصویر برام تیکه تیکه میشه :18::18: در شرایطی که روی low اصلا این مشکلو ندارم!!!

خدا میدونه مشکل از چیه !!! (البته شاید بنده خدا هم بدونه.... که اگه میدونه بیاد به من بگه روشن شم) اینجوری اصلا نمیتونم آنلاین بزنم..تصویر خیلی اذیت میکنه!!! plz help meeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:11:

معمولی ترین کار که شاید کمکت کنه اینه که درایور کارت گرافیکت رو بروز کن. این برنامه رو هم استفاده کن موقع بازی انلاین تماشاچیان رو غیر فعال کن به تیکه تیکه نکردن کمک میکنه

======INSTALLATION
* For Windows Vista/7 user, please set RUN AS ADMINISTRATOR .
- Install to FIFA 11 PC folder
- Click on CROWD TWEAKER icon on desktop to launch.

======HOW TO USE
1) Launch TOOL
2) Set FIFA 11 PC
3) Choose Setting (TICK or UNTICK “DISABLE CROWD”)
4) Click SAVE
5) Exit tool and Start GAME

======IMPORTANT
+ DO NOT press SAVE while game playing.

MCSE MAN
09-10-2010, 17:16
مگه میشه با دو کیبورد بازی کرد!؟
تو حالت آنلاين چرا نشه 2 نفر با كيبرد بازي كنن؟!!!!

hamidkabiri6270
09-10-2010, 17:30
چه جوری باید تکنیک زد

با کیبورد؟

Behnam_o2
09-10-2010, 17:34
سلام به همگی

اول باید جهت روبگیری و بعد شوت رو بزنی، هر چقدر شوت رو بیشتر پر کنی توپ به گوشه تر میره و اگه زیاد پر کنی میره اوت. پس گوشه رفتن ربطی به زیاد فشار دادن جهت نداره فقط به مقداری که پر میکنین بستگی داره. دکمه پایین+سمت چپ+ شوت که توپ میره سمت چپ به طور زمینی و دکمه بالا+سمت چپ+ شوت که توپ میره سمت چپ و بالای دروازه. برای زدن به سمت راست دروازه هم همینطوریه.

keb
09-10-2010, 18:09
من هرکاری میکنم نمیتونم با دنی آلوز کاشته گل کنم. کسی قلقش رو بلده؟

hamidkabiri6270
09-10-2010, 18:12
اقا جون من یکی بیاد بگه چه جوری باید تنه زد ! تا میخوام حرکت کنم خیلی راحت ا تنه توپم رو میگیرند !
مخلصیم.

طبق تنظیمات کیبورد من که تو صفحات قبل گذاشتم.با نگه داشتن کلید z .

امير موسر
09-10-2010, 18:22
کسی آنلاین میزنه بگه !

lordcrazy
09-10-2010, 19:36
طبق تنظیمات کیبورد من که تو صفحات قبل گذاشتم.با نگه داشتن کلید z .

عزیز 20 تا صفحه رو گشتم و هیچ پستی از شما بابت تنظیماتت نبدو یعنی ندیدم !
میشه یه بار دیگه بگین !
از بچه ها یی که با دسته بازی میکنند کسی میدونه چه جوری میشه تنه زد؟

مخلصیم.

farshad.88
09-10-2010, 20:36
من یک سوال کردم جوابی ندیدم. مشخصات بازیکنان کجاست ؟ R1 رو میزنم فقط انرژیهاشون میاد
فکر نکنم از سی دی بازی یا نصب اون باشه. چون همه چیزش کامله و بازی هم راحت اجرا میشه

hamidkabiri6270
09-10-2010, 20:50

عزیز 20 تا صفحه رو گشتم و هیچ پستی از شما بابت تنظیماتت نبدو یعنی ندیدم !
میشه یه بار دیگه بگین !
از بچه ها یی که با دسته بازی میکنند کسی میدونه چه جوری میشه تنه زد؟

مخلصیم.

بفرما عزیز اینم تنظیمات من.با فشردن دکمه LT

چه جوری باید تکنیک زد

چند روش کارهای تکنیکی که میتونید معادلش کنید برای دسته:

1 طبق تنظیمات من کلید z را در حالت ایستادن نگه دارید سپس دو بار پشت سر هم کلید 8 و بلافاصله کلید شوت را زدن

2در حالت حرکت نگه داشتن کلید z و فشردن کلید های 8 و 4 به صورت همزمان

3 در حالت حرکت نگه داشتن کلید z و فشردن کلیدهای 8 و 6 به صورت همزمان

night lord
09-10-2010, 20:51
دوستان تو pes وقتی L2 رو میگیری و پاس میدی دستی پاس میده که بعضی وقتا خیلی به درد میخوره و وقتی دکمرو ول میکنی به حالت اول برمیگرده سیستم پاس .
تو fifa هم میشه تو بازی سوییچ کرد بین این دو حالت پاس؟

Download Master
09-10-2010, 21:02
لطفا اکانت های Game Ranger رو تو این تاپیک بگید. تا همدیگرو بشناسیم

[

mojtaba_tanha
09-10-2010, 21:31
چرا با سر نمیشه گل زد؟ خیلی عجیبه! توی 20 تا بازی فقط یک گل با سر زدم.

Alex * Delpiero
09-10-2010, 21:42
من یک سوال کردم جوابی ندیدم. مشخصات بازیکنان کجاست ؟ R1 رو میزنم فقط انرژیهاشون میاد
فکر نکنم از سی دی بازی یا نصب اون باشه. چون همه چیزش کامله و بازی هم راحت اجرا میشه

شما باید انالوگ راست رو فشار بدین تا مشخصات بازیکن بیاد :46:

night lord
09-10-2010, 21:50
آقا من که میرم تو بازی میگه the ea server are not... این چیه؟

A2D3D
09-10-2010, 22:41
دوستان عزيز ،
كسي سوال بنده رو واقعا نميبينه ؟!

Alex * Delpiero
09-10-2010, 23:30
دوستان عزيز ،
كسي سوال بنده رو واقعا نميبينه ؟!

اگه گذاشتی رو fast و بازم به دلت نبوده پس دیگه راهی نیست
از اون fast تر دیگه نداره :5:

farshad.88
09-10-2010, 23:41
شما باید انالوگ راست رو فشار بدین تا مشخصات بازیکن بیاد :46:
منظور از انالوگ راست R1 است ؟ با دسته بازی میکنم.

night lord
09-10-2010, 23:55
مشکل قبلیم حل شد . حالا اینو چیکارش کنم یکی کمک آنلاینی به من بده خواهشا

من یه بازیو رو سیستم خودم و دوستم نصب کردم . حالا اون که start رو میزنه میره تو بازی و تنظیمات online اتومات انجام میشه و میره تو بازی . ولی ماله من وقتی میرم تو بازی اونجایی که تمرینه یک نفری هستش میاد و دیگه تنظیمات رو انجا نمیده تا بریم برا بازی.
چرا؟؟؟؟؟؟

Alex * Delpiero
10-10-2010, 00:12

نه
منظورم اون شوک هست
مگه اینکه دسته بازیت شوک نداسته باشه :46:

Kamyar_AnathemA
10-10-2010, 03:24
پاس هوایی و عمقی چجوری میشه انداخت ؟

AlexMercer
10-10-2010, 07:16
پاس هوایی و عمقی چجوری میشه انداخت ؟

LB+Y
:46::46::46:

LiverBarca
10-10-2010, 08:02
من با اینکه انالوگ داره دستم ولی کار نمیکنه، ولی وقتی ماوس رو ببری رو bio player و روی اون کلیک کنی قدرت بازیکن میاد....همون علامت انالوگ راست روی bio player هستش....متوجهی؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi30nema
10-10-2010, 08:03
دوستان یه سوال :
من یه دسته بازی دارم که باهاش فیفا 10 و pes 2011 را به خوبی بازی میکنم . ولی نمیدونم چرا توی فیفا 11 فقط دکمه ضربدر یا همون پاس کار میکنه و دیگه هیچی کار نمیکنه .
فکر میکنید مشکل از چی هست ؟

LiverBarca
10-10-2010, 08:08
کلآ تو xp نمیشه انالوگ دسته رو تنظیم کرد....

mehdi30nema
10-10-2010, 08:20

ویندوز من ایکس پی نیست . سون هست .

Behnam_o2
10-10-2010, 10:00

چرا نمیشه !!!! میشه اول باید دکمه آنالوگ رو روشن کنین بعد خیلی راحت تنظیمش کنین.و ازبازی لذت ببرین . تمام تکنیک ها با آنالوگ راسته

A2D3D
10-10-2010, 13:29
سلام
براي من اون دوتا آنالوگ مثل دكمه ها و جهت ها كار ميكنه !
چطوري ميشه جداش كرد ؟
من ميخوام تكنيك بزنم !!!

Behnam_o2
10-10-2010, 13:56
باید دکمه آنالوگ رو بزنی و روشن کنی(چراغش روشن شه) تا مثل جهت ها و دکمه های 1234 کار نکنه.

Shayan Arya
10-10-2010, 14:09
دوستان لطفا این مشکل من رو بررسی کنید تا ببینم چه راه حلی براش هست.
(قبلا هم گفته بودم) وقتی بازیکنی رو تعویض میکنم و میارم بیرون ، آخر بازی و در لیست ریتینگ بازیکنا حذف میشه و هیچ امتیازی نمیگیره :41:
یکی دیگر از بچه ها در این تاپیک مشکل رو تایید کرد ولی بقیه چیزی نگفتن...
به هر حال اگر مشکل از DVD بازی هست بگید تا برم یکی دیگه بخرم :19:

راستی برای سیو کردن ریپلی ها راه حلی پیدا نشد؟

SevenCity
10-10-2010, 15:08
چرا نمیشه !!!! میشه اول باید دکمه آنالوگ رو روشن کنین بعد خیلی راحت تنظیمش کنین.و ازبازی لذت ببرین . تمام تکنیک ها با آنالوگ راسته

منظورت از تکنیک ها همون تاکتیک هاست دیگه آره؟ مثلا حمله ای یا دفاعی بازی کردن!

shahi666
10-10-2010, 15:11
دوستان یک مشکلی برام پیش امده که رفته رو اعصابم
بازی نصب میشه راحت هم اجرا میشه ، منتها موقعی که همون اول کاکا هست یا اول بازی تصاویر آهسته ، نمایش تصاویر حساس بازی ، تصویر برام ساه دار میفته ، نمیدونم چه جوری بیان کنم هر کاری کردم نتوسنتم ازش عکس بگیرم با هر نرم افزاری هم که میشد تست کردم نشد عکس بگیرم ، یک جوری رنگ ها قاطی می کنند تو اون صحنه ها ..
مانیتورم 20 اینچ هست و تو رزیولیشن 1600*900 بازی میکنم سیستم هم کاملا میکشه و جدید هست تو Pes با بهترین کیفییت بازی میکنم ، حتی کرایسس رو هم همینطور ( بازی می کردم) این مشکل تو ویندوز 7 32 بیتی داشتم ، ویندوز رو هم عوض کردم به گفته برخی دوستان الا XP SP3 نصب هست که بازم همین مشکل رو دارم :2::41::41:
دیگه کلافه شدم کسی میتونه کمک کنه
درایور ها هم همه آپدیت هستند.
DVD هم سالمه جای دیگه تست شده ، تو رزیولیشن فابریکش مشکلی نداره ولی تو این چرا :41:
تقاضای کمک داریم از فیفا بازان لطفـــــا

Behnam_o2
10-10-2010, 15:48
منظورت از تکنیک ها همون تاکتیک هاست دیگه آره؟ مثلا حمله ای یا دفاعی بازی کردن!
نه منظورم حرکات تکنیکی هست . تو بازی تکنیک های زیاد و زیبایی وجود داره . بازیکنایی مثل رونالدو . رونالدینیو و بازیکنایی که تو دنیای واقعی تکنیک بالایی دارن تو این بازی تکنیک های متنوع تری میزنن تا مثلآ اشلی کول.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

دوستان یک مشکلی برام پیش امده که رفته رو اعصابم
بازی نصب میشه راحت هم اجرا میشه ، منتها موقعی که همون اول کاکا هست یا اول بازی تصاویر آهسته ، نمایش تصاویر حساس بازی ، تصویر برام ساه دار میفته ، نمیدونم چه جوری بیان کنم هر کاری کردم نتوسنتم ازش عکس بگیرم با هر نرم افزاری هم که میشد تست کردم نشد عکس بگیرم ، یک جوری رنگ ها قاطی می کنند تو اون صحنه ها ..
مانیتورم 20 اینچ هست و تو رزیولیشن 1600*900 بازی میکنم سیستم هم کاملا میکشه و جدید هست تو Pes با بهترین کیفییت بازی میکنم ، حتی کرایسس رو هم همینطور ( بازی می کردم) این مشکل تو ویندوز 7 32 بیتی داشتم ، ویندوز رو هم عوض کردم به گفته برخی دوستان الا XP SP3 نصب هست که بازم همین مشکل رو دارم :2::41::41:
دیگه کلافه شدم کسی میتونه کمک کنه
درایور ها هم همه آپدیت هستند.
DVD هم سالمه جای دیگه تست شده ، تو رزیولیشن فابریکش مشکلی نداره ولی تو این چرا :41:
تقاضای کمک داریم از فیفا بازان لطفـــــا
خب رو رزولیشنی بازیکن که فابریک هست!!! مانیتورت اگه واید هست رزولیشنی که 9*16 هست بذار اگه نیست رزولیشنی پیدا کن که 4*3 باشه . من چون مانیتورم واید نیست رو 9*16 میزارم همه چی خوبه ولی اسکوربورد وسط تصویره!!

S@nti@go_s&k
10-10-2010, 15:59
سلام برو بچ به نظرتون فیفا 11 بهتره یا PES 11 ؟ از همه نظر

ممنون

Behnam_o2
10-10-2010, 16:37
به نظر من هم رو pc و هم xbox360 فیفا خیلی بهتره. من خودم یه عمر pes میزدم ولی امسال بعد یه مدت فیفا بازی کردن رفتم pes رو گرفتم نصبیدم حتی یه بازی هم نکردم و اومدم بیرون. به نظر من حتی گرافیک فیفا بهتر ازpes هست. گیم پلی و جزئیات و صداگذاری که جای خود دارد.

4039
10-10-2010, 17:44
ترکیب تاکتیکهای مختلفی که در بالا توضیح داده شد

شما میتونید تاکیتیکهای بالا رو با هم ترکیب کنید که این مساله سبب بالا رفتن جذابیت کار رو برای شما خواهد شد .
مثلا ترکیب پاس کوتاه با ساختار آهسته ( slow ) سبک بازیو به فوتبال مکزیکی شدیدا نزدیک میکنه . در این حالت شما وضعیت ساپورت و حمایت بازیکنان از همدیگه رو در بازی مشاهده خواهید کرد همینطور تاکید زیاد بر روی کنترل و حفظ توپ و رد و بدل شدن زیاد توپ بین هافبکها و مدافعین . در این حالت خواهید دید که بازیکنان توپ رو بیشتر به بازیکنان نزدیک خودشون پاس میدن مثل تیمهای مکزیکی از جمله کلاب امریکا .
اما ترکیب پاس کوتاه با ساختار سریع ( fast ) . در این وضعیت بازیکنان با پاسهای کوتاه با رد و بدل کردن توپ بین خودشون به حفظ توپ میپردازن بازیکنان این سیستم رو در تمام بخشهای زمین اجرا میکنن و آهنگ حرکتی بازی نسبت به وضعیت قبل بیشتر میشه علاوه بر این تیم فوریت بیشتری در انتقال توپ از منطقه دفاعی به منطقه میانی و زمین حریف به خرج میده . این سبک بسیار جذابی برای بازی به شمار میاد اما احتیاج به تصمیم گیری سریع و انعطاف پذیری بالایی داره . از جمله تیمهایی که از این سبک استفاه میکنند میشه به تیمهای آرسنال و منچستر یونایتد اشاره کرد .
ترکیب پاسهای بلند با ساختار آهسته ( slow ) : این ترکیب در ظاهر متناقض به نظر میرسه . دفاع توپو در منطقه دفاعی به حرکت در میاره در حالیکه با بررسی و جستجوی بازیکن مترصد ارسال بلند توپ برای اون بازیکنه . برای به اجرا گذاشتن این تاکتیک شما به یک بازیکن بزرگ بعنوان تاگت و هدف برای حرکت در پیشانی زمین نیاز خواهید داشت .

ترکیب پاسهای بلند با ساختار سریع تیمی ( fast ) : این ترکیب حالتی بی پروا گونه به سبک بازی میده .

بعنوان نمونه ما کنترل تیم سلتیک رو در اختیار داریم . تاکتیک تیم بر اساس ساختار " پاسهای بلند- سریع " قرار داده شده . مدافع کناری ما توپو میگیره و بلافاصله توپو با یک پاس 20 یاردی برای بال کناری تیم ارسال میکنه ( تصویر بالا ) .

وینگر یا همون بازیکن بال یا گوش ما با دریافت توپ و چرخش , توپو به میانه زمین سانتر میکنه بخاطر اینکه ما از سیستم پاس بلند استفاده میکنیم مهاجمین از برگشت به عقب منع شده اند اما مهاجم در این شرایط ناچارا برای دریافت توپ به عقب بر میگرده .(فلش قرمز در تصویر بالا ) .

دریافت توپ , چرخش سریع و ارسال یک پاس تودر برای بازیکن گوش چپ که از کنار خط طولی در حال پیشروی به سمت منطقه دفاعی تیم حریفه .

ما میتونیم در تقابل با مدافع با حفظ توپ به بازی تاخیر بدیم تا مهاجم تیم خودشو به منطقه جریمه حریف برسونه .به نظر میرسه مهاجم در آفسایده اما قبل از اینکه در منطقه آفساید قرار بگیره ما توپو براش ارسال کرده بودیم .

مهاجم ما با یک ضربه سر دروازه حریفو باز میکنه در حالیکه دروازه بان فقط با نا امیدی داره میبینه که دروازش درحال باز شدنه .

همونطوریکه در مثال بالا مشاهده شد بازیکنان وینگ یا گوش در زمان حرکت رو به جلوی تیمی بعنوان مهاجم سوم بلافاصله از کنار خط طولی حرکت خودشون رو به سمت منطقه دفاعی حریف آغاز میکنند . در این وضعیت اونقدر که تمرکز بر روی ضد حمله قرارداره اساس کار بر حفظ توپ نخواهد بود . اگر شما مهاجم تند و تیزی دارید که توانایی بالایی در نبردهای هوایی داره این سبک میتونه سبک موثری برای بازی تیمی شما باشه .

بخش دوم : خلق موقعیت

خلق یا ایجاد موقعیت با عملکرد تیم در بخش یک سوم دفاعی حریف در ارتباطه و شامل این موارد میشه : نوع پاسهایی که در این منطقه داده میشه , تعداد دفعات و تناوب سانترها , اینکه تیم تا چه حد اقدام به شوت زنی در این منطقه میکنه و بالاخره نوع و سبک حرکت بازیکنان در منطقه جریمه حریف . بحث خلق موقعیت بیشتر بر روی عملکرد مهاجمین و هافبکهای هجومی و نفوذی تیم تمرکز داره .
این بخش شامل 4 قسمت میشه که عبارتند از : پاس , سانتر , شوت و جاگیری بازیکن .

1- پاس : این بخش نوع و میزان ریسک پاسها رو در این منطقه از زمین مشخص میکنه این بخش همچنین بر روی حرکات مهاجمین و حرکات حمایتی هم تیمیها متمرکز میشه .
این بخش خودش شامل سه گزینه میشه :

Safe : بخاطر رسالتی که در حفظ توپ برای تیم تعریف شده , تیم بندرت پاس ریسکی ( که احتمال لو رفتنش وجود داره ) میده و بیشتر منتظر فرصتی ایده آل برای دادن توپ میمونه . بازیکنان برای جایگیری مطمئن هستن که پاسور از پاسهای Safe استفاده میکنه نه از پاسهای ریسکی بنابراین با علم به این موضوع منتظر میمونند تا فرصتی مناسب برای نفوذ به قلب دفاع براشون فراهم بشه .

Risky : همونطوریکه از اسمش پیداست در این روش از پاسهای ریسکی استفاده میشه . در این حالت پاسورها در این منطقه از پاسهای خطرناک اما با ریسک بالا استفاده میکنند . در این وضعیت بازیکنان تیم از هر فرصتی برای حرکت در فضا و پشت مدافعین استفاده میکنند

Normal : در این وضعیت تیم بصورت اختصاصی بر روی پاسهای مطمئن و یا پاسهای ریسکی متمرکز نمیشه .

2- سانتر : این بخش بر روی تمایل و یا تناوب در ارسال سانتر در این منطقه و همچنین بر روی تایمینگ و تنظیم زمان حرکت و رسیدن بازیکنان به داخل محوطه جریمه حریف و همینطور تعداد بازیکنان نفوذ کننده در این منطقه برای استفاده از سانتر متمرکز خواهد بود و شامل سه گزینه میشه :

Little : در این وضعیت تیم سعی میکنه از ارسال و سانتر توپ بر روی دروازه اجتناب کنه و بجای اون از پاسهای رو به عقب و یا پشت محوطه جریمه استفاده میکنه و یا اینکه پاسور بجای سانتر توپ روی محوطه جریمه , توپو برای هم تیمی خودش در پشت محوطه جریمه میکاره تا اون بازیکن اقدام به شوت زنی کنه .

تیم پالرمو بیشتر تمایل داره توپو در پشت محوطه جریمه به حرکت دربیاره تا اینکه اقدام به سانترکردن بکنه

Normal : در این حالت تیم فقط وقتی اقدام به ارسال توپ بر روی محوطه جریمه میکنه که فرصت خوبی برای گلزنی وجود داشته باشه .

Lots : در این حالت تیم سعی میکنه در هر موقعیتی توپ رو روی دروازه حریف بریزه و اینکار به وفور در دستور کار تیم قرار داره . در این وضعیت هم تیمیها سعی میکنن خودشونو سریعا به داخل محوطه جریمه حریف برسونن .

تیمی شبیه به بولونیا در طول بازی مکررا اقدام به سانتر از جناحین میکنه

3- شوت زنی : این گزینه بر روی فراوانی و تناوب شوتزنی بازیکنان در یک سوم زمین حریف تمرکز داره و شامل بخشهای زیر میشه :

Little : در این حالت تیم شکیبایی زیادی از خودش به خرج میده و فقط زمانی اقدام به شوتزنی میکنه که فرصت بسیار ایده آلی برای شوت زدن مهیا باشه . شوتهای راه دور در این حالت بندرت اتفاق میفته .

Normal : تیم با توجه به موقعیت از شوتهای نزدیک و راه دور استفاده میکنه .

Lots : در این حالت تیم در هر موقعیتی اقدام به شوتزنی میکنه . بازیکنان تیم تلاش بسیار زیادی میکنند تا خودشونو در موقعیت شوتزنی قرار بدهند بعنوان مثال در پشت محوطه جریمه موقعیت گیری میکنند و یا از کات بک و همینطور حرکات بدون توپ برای فرار از کمند مدافعین استفاده میکنند .

بازیکنان بایرن مونیخ معمولا از شوتهای راه دور زیاد استفاده میکنند

4- جایگیری : این بخش میزان آزادی در دامنه حرکات بازیکنان رو در یک سوم حریف مشخص میکنه و شامل دو حالت زیر میشه :

Organized : در این حالت بازیکن در طول بازی زیاد تمایلی به خارج شدن و حرکت در منطقه غیر تخصصی خودش نداره . تیم در زمان خلق موقعیت ساختار کلی خودشو حفظ میکنه .

Free Form : بازیکنان در این حالت اجازه حرکت به منطقه خارج از پست تخصصی و تعریف شده خودشون رو دارند . مثلا مهاجمین بری جمع کردن توپ اجازه دارند به کناره های زمین متمایل بشند و یا بکهای کناری اجازه اورلپهای بیشتری رو دارند و یا اینکه هافبکهای کنار میتونن بیشتر به کناره های زمین نزدیک بشند و یا اینکه مهاجمین و یا هافبکهای کناری رو بیشتر پوشش بدند .

حالا ما در این قسمت خواهیم گفت که در عمل و در زمین بازی این تاکتیکها چگونه عمل خواهند کرد .

hasani2008
10-10-2010, 17:47
يعني فيفا يه برنامه اديت نداره ،ميخوام منوها و..... عوض كنم؟!

FCBarcelona.ir
10-10-2010, 17:58
حسین جان میشه این مباحث آموزشی رو در یه تاپیک جدا بذارید؟ آدم دو روز به این تاپیک سر نزنه رشته کلام از دستش خارج میشه.

4039
10-10-2010, 18:38
حسین جان میشه این مباحث آموزشی رو در یه تاپیک جدا بذارید؟ آدم دو روز به این تاپیک سر نزنه رشته کلام از دستش خارج میشه.

سعید جان فکر نکنم اجازه این کار رو بدن منم از مجبوری اینجا میذارم . اگه همشو توی پست دوم بزارم باز اینجوری صفحه خیلی سنگین میشه ممکنه بعضی از عکسها لود نشه . نمیدونم چیکار کنم .

ehsan_old
10-10-2010, 18:49
حرف دوستمون درسته

پست های آموزشی وسط یه تاپیک 100 صفحه ای خودشو نشون نمیده.

یه تاپیک جدا براش باز کنید

Spaniuly
10-10-2010, 19:01
بهترین راه حل اینه توی پست دوم لینک پست های آموزشی قرار داده بشه اینطوری هیچ وقت گم نمیشه نیازی هم به حفظ کردنشون هم نیست هر کی خواست می تونه با مراجعه به پست دوم آموزش خاص رو پیدا کنه لینک پست رو...

OSEN
10-10-2010, 19:36
خدایی برا این آموزشای حسین آقا باید یه تاپیک مجزا زده بشه . لینک یست رو هم صفحه ی اول میشه گذاشت ولی اگه تاپیک مجزا زده بشه خیلی عالی میشه .

.

B U L U T
10-10-2010, 20:06
جالبه من BE A PRO بازی میکنم برای اینکه یک فصل زود تموم شه لیک استرالیا رو برداشتم
ولی حالا میبینم باید 36 تا بازی انجام بدم اون هم با 10 تا تیم توی لیگ این دیگه چی
مگه لیگ نباید با 18 تا بازی تموم شه

Konami_Pc
10-10-2010, 21:32
:8: چقدر این منیجر مد فیفا حال میده کلا خود فیفا حال میده
فقط فیفا باید یه فکری برای ارتقا گرافیک باشه بخصوص چمن بازی و صورتهای بازیکنا

و اینکه با این گرافیک بازم یکم مشکل لگ داره بازی ولی تو این کار کنامی میتونم بگم کارش حداقل واسه گرافیک و نرم اجرا شدن عالیه

از همین الان منتظر نسخه 2012 فیفا هستم :8:

A R E S
10-10-2010, 21:33
جالبه من BE A PRO بازی میکنم برای اینکه یک فصل زود تموم شه لیک استرالیا رو برداشتم
ولی حالا میبینم باید 36 تا بازی انجام بدم اون هم با 10 تا تیم توی لیگ این دیگه چی
مگه لیگ نباید با 18 تا بازی تموم شه
نه مال لیگ استرالیا اینطوریه باید رفت و برگشت رو دو باره رفت و برگشت بازی کنی:31: یعنی بازی رفت خودش رفت داره برگشت هم همینطور:27: خوشن خرمن ها این استرالیایی ها :31:

hadi_vazi
10-10-2010, 21:34
من موقع نصب بازی با این ارور مواجه می شم کسی میدونه مشکل چیه؟

mehdi30nema
10-10-2010, 21:38
بالاخره کسی نگفت که این بازی رو با گیم پد هم میشه بازی کرد ؟
اگه میشه پس چرا دسته من توی pes 2011 جواب میده ولی تو این بازی نه ؟

B U L U T
10-10-2010, 21:41
بله میشه بازی کرد

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

نه مال لیگ استرالیا اینطوریه باید رفت و برگشت رو دو باره رفت و برگشت بازی کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی بازی رفت خودش رفت داره برگشت هم همینطور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشن خرمن ها این استرالیایی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
اسکاتلند چطور ؟؟؟ اون هم داره یا IRISH هم چطورر داره

4039
10-10-2010, 21:44
بهترین راه حل اینه توی پست دوم لینک پست های آموزشی قرار داده بشه اینطوری هیچ وقت گم نمیشه نیازی هم به حفظ کردنشون هم نیست هر کی خواست می تونه با مراجعه به پست دوم آموزش خاص رو پیدا کنه لینک پست رو...

ممنون آرمین جان از پیشنهاد خوبی که دادی همین کارو میکنم اینجوری نه صفحه سنگین میشه و نه پست دوم شلوغ میشه چون کم کم چیزای دیگه ای هم باید اونجا بزارم . اصلا خود این مجله به تنهایی حدود 200 صفحه میشه که بعضی قسمتهاشو هم باید عکس بگیرم چون تصویریه , اینجوری اون پست خیلی شلوغ میشد .

:8: چقدر این منیجر مد فیفا حال میده کلا خود فیفا حال میده
فقط فیفا باید یه فکری برای ارتقا گرافیک باشه بخصوص چمن بازی و صورتهای بازیکنا

و اینکه با این گرافیک بازم یکم مشکل لگ داره بازی ولی تو این کار کنامی میتونم بگم کارش حداقل واسه گرافیک و نرم اجرا شدن عالیه

از همین الان منتظر نسخه 2012 فیفا هستم :8:

من احساس میکنم گرافیک نسخه کنسولی یک کم بهتره بخصوص چمنش حالا نمیدونم گرافیک کامپیوتر من پایینه که نسخه pc رو اینجوری نشون میده یا اینکه واقعا چمن نسخه کنسولی بهتره .
کارت گرافیک من ati 4670 و رم 4 گیگ و cpu 5200 دو هسته ائیه .

ali_pes2008
10-10-2010, 21:46
شما باید باید خودت دستی گیم پد تنظیم کنی اینجا
FIFA11\Game\fifasetup\fifaconfig.exe

یه سوال داشتم من با تیم منچستریونایتد منیجرمد شروع کردم ولی با اینکه لیگ انگلیس و قهرمان شدم با دو تا حذفی من و انداخت توی یه تیم سطح پایین چرااااااااا؟ :19:

aha2012
10-10-2010, 21:51
بازیش چطوره بچه ها؟
آخه من فیفا باز خفنی بودم.از فیفا 1995 بازی میکردم تا 2006
2007 فیفا گند زد رفتم pes باز شدم تا 2010
میگن حالا pes گند زده درسته؟میخوام fifa رو هم امتحان کنم.به نظرتون ارزش اداره بگیرمش؟

hasani2008
10-10-2010, 21:54
بازیش چطوره بچه ها؟
میگن حالا pes گند زده درسته؟میخوام fifa رو هم امتحان کنم.به نظرتون ارزش اداره بگیرمش؟
حتما بازي رو بگير و بازي كن اگه پشيمون شدي فحش هاتو خريدارم:31:

adel0098711
10-10-2010, 21:59
بازیش چطوره بچه ها؟
ارزش داره ومن که pes باز حرفه ای هستم امسال فقط با فیفا حال کردم .

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

آقا 4039حتماً در پست دوم مطالب آموزشی را قرار بده ممنون .

afterten
10-10-2010, 22:19
دوستان هنوز پچی برای قیافه بازیکنها بیرون نیمده؟یا برای استادیومها؟ اگر کسی داره لطفا بذاره

AlexMercer
10-10-2010, 22:42
من موقع نصب بازی با این ارور مواجه می شم کسی میدونه مشکل چیه؟

dvd 2 رو بزار و retry رو بزن:46: اگر اخرش هم باز اومد dvd 1 رو بزار و retry رو بزن

shahi666
10-10-2010, 23:10
[/COLOR]
خب رو رزولیشنی بازیکن که فابریک هست!!! مانیتورت اگه واید هست رزولیشنی که 9*16 هست بذار اگه نیست رزولیشنی پیدا کن که 4*3 باشه . من چون مانیتورم واید نیست رو 9*16 میزارم همه چی خوبه ولی اسکوربورد وسط تصویره!!

دوست عزیز مانیتورم واید هست و روی 16:9 فابریکش هست 900*1600 هست که متاسفانه این مشکل رو دارم
کلا تو LCD ها اگر رزیولیشن فابریک مانیتور نزاری کیفییت پایین میاد
مثل اینکه مشکل ما حل شدنی نیست ما هم قیدش رو می زنیم خلاص !!!!:2:

4039
10-10-2010, 23:15
حواس منو ببینيد !
این تاپیکو وحید زده من چطوری توی پست دوم ترجمه مجله رو بزارم . حواسم به تاپیک نسخه کنسولی بود که اونجا سه تا پست اولو رزرو کرده بودم .
حالا اینجا چیکار کنیم ؟

SevenCity
11-10-2010, 01:10
حالا اون گزینه هایی که وسط بازی میاریم مثل possession یا counter attack دقیقا چه کاری انجام میدن!؟
فکر کنم زمانی انتخاب میشن که خط قرمز بیاد روی گزینه ها ولی من اصلا نتونستم خط قرمزو جابه جا کنم

Alex * Delpiero
11-10-2010, 01:17
حالا اون گزینه هایی که وسط بازی میاریم مثل possession یا counter attack دقیقا چه کاری انجام میدن!؟
فکر کنم زمانی انتخاب میشن که خط قرمز بیاد روی گزینه ها ولی من اصلا نتونستم خط قرمزو جابه جا کنم

اون خط قرمز با جهت ها کار میکنه
مثلا جهت راست یکیشونو انتخاب میکنه جهت چپ یکی
پیداست کاملا :5:

Toranj_mhg
11-10-2010, 03:24
آی جماعت دستم به دامنتون که دیگر جانم به لبم رسیده!!!
من فیفا رو حتی با این تنظیمات هه پر از لگ بازی می کنم:

اونم در حالی که pes رو به راحتی هر چه تمام تر توی این تنظیمات بازی می کنم:

اینم سیستمه :
من زیاد حالیم نیست ولی مگه اون ضربدر دویی که جلوی cpu زده به معنای دوهسته ای بودن نیست؟
ویندوزم هم xp sp3 هست!

AlexMercer
11-10-2010, 08:21

اونم در حالی که pes رو به راحتی هر چه تمام تر توی این تنظیمات بازی می کنم:

اینم سیستمه :
من زیاد حالیم نیست ولی مگه اون ضربدر دویی که جلوی cpu زده به معنای دوهسته ای بودن نیست؟
ویندوزم هم xp sp3 هست!

wait for vsync رو خاموش کن بهتر میشه . :46:

SevenCity
11-10-2010, 09:28
اون خط قرمز با جهت ها کار میکنه
مثلا جهت راست یکیشونو انتخاب میکنه جهت چپ یکی
پیداست کاملا :5:

با جهت حرکت نمیکنه

Alex * Delpiero
11-10-2010, 10:13
با جهت حرکت نمیکنه

حرکت نمیکنه
اون از قبل تو قسمت team management باید خودت تنظیم کنی که مثلا اگه جهت راست رو زدی گزینه افساید فعال بشه
یا مثلا اگه جهت بالا زدی گزینه پاس بلند فعال بشه

night lord
11-10-2010, 10:43

دوست عزیز کارتهای گرافیک ati کلا با فیفا11 مشکل داره . مگه اینکه cpu بسیار قوی داشته باشی . یکی از دوستام هم با oc 5770 پر از لگ بازی میکنه .

linkin_park
11-10-2010, 11:23
منم همین مشکل رو تو لپ تاپم دارم .... فیفا رو هر تنظیمی که میذارم یه کم حرکات نرم نیست .... جالبه با Fraps فریم ریتم رو 30 ثابته اما لگ رو خودم احساس میکنم ....
یه مساله جالب تر اینه که بازیم وقتی AA OFF باشه لگش بیشتره تا وقتی که AA On هست ....

Ati hd 4650 1 gig ddr3 ... ram 4 ... cpu core2 2.6ghz

mmasoudd
11-10-2010, 11:30
دوست عزیز مانیتورم واید هست و روی 16:9 فابریکش هست 900*1600 هست که متاسفانه این مشکل رو دارم
کلا تو LCD ها اگر رزیولیشن فابریک مانیتور نزاری کیفییت پایین میاد
مثل اینکه مشکل ما حل شدنی نیست ما هم قیدش رو می زنیم خلاص !!!!:2:

سلام دوست عزیز

تا اونجایی که من می دونم این رزولوشنی که شما می فرمائین استاندارد نیست!!!!

رزولوشن استاندارد مانیتور واید این هستش:

900*1440 یا 1200*1600 و ...

4039
11-10-2010, 11:33
منم کارت ATI 4670 دارم با سی پی یو 5200 اولش که بازیو نصب کردم بازی لگ داشت . رفتم توی تالار گفتگوی EA اونجا کارگردان بازی گفته بود چند کار باید بکنید :
1- حتما جدید ترین درایور کارتتون رو نصب کنید .
2- دایرکت ایکس c 9 رو نصب کنید :

3 - این خط رو توی یک فایل txt بنویسید و توی پوشه بازی قرار بدید ( همونجایی که فایل اجرای بازی وجود داره ) :

SCREEN_SLEEP=16

در ضمن اسم این فایل txt رو rna.ini قرار بدید .

4- کاهش دادن anti-aliasing به 0x

من اینکارها رو کردم با کامپیوتر نسبتا قدیمی خودم دارم بازیو روون اجرا میکنم البته رزولوشن رو خیلی بالا انتخاب نکردم .

Kianoosh
11-10-2010, 11:36

دسته رو نمیشه تنظیم کرد درست تو بازی ها جهت ها کار نمی کنه...

مشکل چیه؟

SevenCity
11-10-2010, 12:24
حرکت نمیکنه
اون از قبل تو قسمت team management باید خودت تنظیم کنی که مثلا اگه جهت راست رو زدی گزینه افساید فعال بشه
یا مثلا اگه جهت بالا زدی گزینه پاس بلند فعال بشه

اونجا فقط help داره
با کیبورد بازی میکنی؟
کافیه عکس تنظیم کیبوردتو بزرای و بگی چیو میزنی که اون خط قرمز تکون میخوره

denzelmovie
11-10-2010, 13:40
دوستان من هم از کارت گرافیک ATI استفاده میکنم ولی اصلا هیچ لگی ندارم
خیلی راحت بازی اجرا میشه

Alex * Delpiero
11-10-2010, 13:51
دوستان من هم از کارت گرافیک ATI استفاده میکنم ولی اصلا هیچ لگی ندارم
خیلی راحت بازی اجرا میشه

مدل گرافیک شما چیه ؟
من رو لپ تاپ ati هست همش لگه ولی رو کامپیوتر nvidia دارم بازی فوق العاده روون و دلچسبه

hamidkabiri6270
11-10-2010, 15:07
منم همین مشکل رو تو لپ تاپم دارم .... فیفا رو هر تنظیمی که میذارم یه کم حرکات نرم نیست .... جالبه با Fraps فریم ریتم رو 30 ثابته اما لگ رو خودم احساس میکنم ....
یه مساله جالب تر اینه که بازیم وقتی AA OFF باشه لگش بیشتره تا وقتی که AA On هست ....

Ati hd 4650 1 gig ddr3 ... ram 4 ... cpu core2 2.6ghz

سلام

به احتمال زیاد مشکل از خود بازیه چون با رم پایین تر و سی پیو پایین تر الان بازی داره برام روون اجرا میشه:

cpu e21601.80core2dou

ram:2gigddr2

vga:9500gt 1 gig navida

این بازی با یکسری کارت های گرافیک ظاهرا مشکل داره.ولی نکته جالب قضیه اینه که برای من توی دموبازی مشکل داشت ولی نسخه اصلی که الان دارم کاملا روونه تو بالاترین تنظیمات

denzelmovie
11-10-2010, 15:10
مدل گرافیک شما چیه ؟
من رو لپ تاپ ati هست همش لگه ولی رو کامپیوتر nvidia دارم بازی فوق العاده روون و دلچسبه

ATI XFX 5770 1GB

Alex * Delpiero
11-10-2010, 15:12
من یه چیز جالبی پیدا کردم که بازی رو روونتر میکنه

الان رو لپ تاپ که تست زدم بازی روون تر از قبل شد :5:

البته من رو Nvidia هم تست کردم الان رو 4x بازی فوق العاده روون تر شده

a.g g.a
11-10-2010, 16:30

مشکل چیه؟
سلام
منم همین مشکلو داشتم جهت ها رو اوردم روی این قرمزایی که مشخص کردم درست شد.

a.g g.a
11-10-2010, 16:57
سلام
میشه چند تا از دریبلا و تکنیکای اینfifa11رو یا بدید؟
با تشکر

hadi_vazi
11-10-2010, 18:01
جریان این wait for vsync چیه که تو تنظیمات هست؟روشن باشه بهتره یا نه؟
آخه پارسال واسه من این گزینه غیر فعال بود گرافیکم ati4850 مانیتورم samsung t220p و cpu 8400 دارم با 4 گیگ رم.

SevenCity
11-10-2010, 18:24
نمیشه اررور:
the ea servers not available .... که اولش میاد رو حذف کرد؟

mojtaba_tanha
11-10-2010, 19:08
آقا یکی کمک کنه وارد مود منیجر که میشم ازبازی خارج میشه چی کار کنم؟؟؟؟ کمک!!!!

Mehdi.ss
11-10-2010, 21:26

مشکل چیه؟
برو به این پست

balloon
11-10-2010, 22:26
از اونجایی که آقایون رئیس پست قبلی بی دفاع ما رو مورد تجاوز قرار دادن تصمیم دارم دیگه پامو تویه این p30 world نذارم.(شوخی)
خوب اینم تکرار همون پست.

پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن گرافیک و بهینه عمل کردن کارت گرافیک سیستم در بازی از این فایل با حجم فکر کنم 2 مگ هست استفاده کنید.:46:

Behnam_o2
11-10-2010, 23:27
بچه ها کسی اینجا با مانیتور CRT بازی نمیکنه؟؟؟؟ هرتز مانیتورم 75 هست ولی وقتی میرم تو بازی هرتز مانیتورم میشه 60!!! فقط تو فیفا اینطوریه. کسی نمیدونه باید چیکار کنم تا خوب شه؟؟؟؟؟

Mohammad King
11-10-2010, 23:49
سلام

جای دکمه های شوت و پاس و سانتر و... توی کیبورد کجاست؟ شبیه ساکر هست؟

Behnam_o2
12-10-2010, 00:02
منم همین مشکلو دارم . کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟ dont send میده میپره بیرون. رفتم از یه جا دیگه بازی خریدم بازم همین مشکلو داره. helpppp

Behnam_o2
12-10-2010, 00:19
جریان این wait for vsync چیه که تو تنظیمات هست؟روشن باشه بهتره یا نه؟
آخه پارسال واسه من این گزینه غیر فعال بود گرافیکم ati4850 مانیتورم samsung t220p و cpu 8400 دارم با 4 گیگ رم.

100درصد روشن باشه بهتره. vsync مخفف vertical synchronizition هست . که خطوطی که رو صفحه میفته رو همزمان سازی میکنه. تو بعضی بازیها این خطوط آزار میده و باعث میشه تصویر صاف نباشه مخصوصآ تو pes.

Kianoosh
12-10-2010, 01:23
برو به این پست

خودم با همون وضع تنظیمش کردم آنلاین هم بازی کردم ...واقعا بعد از 10 سال باید بگم فوق العاده هست یکی دو تا ایراد که دیدم به نظرم داور خیلی حیلی سخت گیر هست کوچکترین برخوردها خطا ! و ساده ترین تکل ها کارت زرد میده خوشحالی بعد از گل چندان جالب نیست ایران رو نداره :دی دو سه تا باگ کوچولو هم داشت که حتما قبلا اشاره شده...

max_3d
12-10-2010, 09:00
یکی از دوستان اگه لطف کنه عکس تنظیمات برای دسته های معمولی بذاره که دقیقا کارهاش بشه مثل Pes2010 ممنون میشم

Amin.P30
12-10-2010, 09:52
یکی از دوستان اگه لطف کنه عکس تنظیمات برای دسته های معمولی بذاره که دقیقا کارهاش بشه مثل Pes2010 ممنون میشم

or

sirchicco
12-10-2010, 13:09
آقا جریان این Career Mode چیه من که توی Game Mode سه تا گزینه بیشتر ندارم
Manager Mode
Be a Pro : Season
Tournoment

Spaniuly
12-10-2010, 13:19
به مجموعه اینها اصطلاحات Career مود اطلاق میشه... مودهایی که یه چیز ثابت رو برمیداری و ادامه دار هست توی گیم بهش کریر مود میگن استوری مود هم می گن.

mojtaba_tanha
12-10-2010, 14:18
يكي نيست مشكل ما رو حل كنه!

Vah!d
12-10-2010, 14:39
آقا وقتی بازی اجرا میشه مشکلی ندارم ولی وقتی هوا بارونی هست اجرای بازی خیلی کند میشه . علتش چیه ؟

AlexMercer
12-10-2010, 15:01

اگی پچی نصب کردی برای اونه.

a.g g.a
12-10-2010, 15:19
از اونجایی که آقایون رئیس پست قبلی بی دفاع ما رو مورد تجاوز قرار دادن تصمیم دارم دیگه پامو تویه این p30 world نذارم.(شوخی)
خوب اینم تکرار همون پست.

پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن گرافیک و بهینه عمل کردن کارت گرافیک سیستم در بازی از این فایل با حجم فکر کنم 2 مگ هست استفاده کنید.:46:

سلام
پست منم که از شما نقل قول کرده بودم پاک شد.
چه طور باید از این برنامه استفاده کرد؟

a.g g.a
12-10-2010, 16:27
سلام
میشه چند تا از دریبلا و تکنیکای اینfifa11رو یا بدید؟
با تشکر
لطفا جواب بدید.

SevenCity
12-10-2010, 17:02
آقا ما فکر کردیم چون تیممون قویه، توی LEGENDARY راحت بازی میکنیم بدون شکست قهرمان میشیم مثل فیفا 10
تیم ضعیف لیگ پایین هم برمیدارم صعود میکنم سال بعدش تو لیگ برتر قهرمان میشم
اونم بدون اینکه تکنیک ها و تاکتیک هارو بدونم چجوریه
البته با کیبوردم، کیبوردم که دستی نداره
پچی چیزی هست که از LEGENDARY هم قویتر باشه؟

h-rafiee
12-10-2010, 18:20
آقا ما فکر کردیم چون تیممون قویه، توی LEGENDARY راحت بازی میکنیم بدون شکست قهرمان میشیم مثل فیفا 10
نه نیست بازیت خوبه راحت میبری داداش خودتو کم نگیر

hamidkabiri6270
12-10-2010, 19:16

فکر نکنم به این راحتی باشه که شما میگی.توی درجه world class هم بازی سخته چه برسه به legendary

hds 3dlife
12-10-2010, 19:16
خداییش من تا حالا تو هیچ بازی فوتبالی چمن به قشنگییه چمنهای fifa2011 ندیده بودم.هم از دور خیلی طبیعیه هم از نزدیک.

4039
12-10-2010, 19:54
ادامه بحث تاکتیهای تیمی

ما در قسمت قبل تاکتیکهای مربوط به خلق موقعیت در یک سوم دفاعی حریف رو بطور مختصر توضیح دادیم در اینجا سعی شده این موارد با مثالهایی توضیح داده بشه تا دقیقا عملکرد واقعی هر بخش و وجه تمایز اونها با هم مشخص بشه .

پاس مطمئن و ایمن در مقابل پاس ریسکی :

این بدیهیه که شما کنترل کامل بازیکن تحت هدایت رو در دست دارید اما زمان و مکان قرار گرفتن بقیه بازیکنان رو cpu براساس تاکتیکی که انتخاب کردید تعیین میکنه .زمانیکه تیمی تحت کنترل cpu قرار داره , تنظیمات و ستینگ مربوط به پاس بر دو مورد انتخاب بازیکن و موقعیت و جایگیری اونها تاثیر گذاره اما وقتیکه شما دارید تیمو کنترل میکنید cpu بر اساس تنظیماتی که شما در قسمت پاس انجام دادید , فقط حرکات و جایگری بازیکنان در زمین رو تعیین میکنه .
در حالتی که پاس safe انتخاب شده بازیکنان تیم شما در مسیری حرکت میکنند که شما راحت بتونید توپو به اونها پاس بدید . شما در این سبک حمایتهای به مراتب بیشتری خواهید داشت . در این وضعیت بازیکنان طوری در زمین حرکت میکنند تا حمایت خوبی برای بازیکن صاحب توپ ایجاد بشه و برای اونها حفظ توپ بر ایجاد موقعیت ارجحیت داره .
زمانیکه شما گزینه پاس ریسکی رو انتخاب کرده باشید , بازیکنان شما برای نفوذ به دفاع و خلق موقعیت بیشتر به تکاپو میفتند . در این وضعیت شما شاهد برخی حرکات نفوذی بسیار خوبی از بازیکنان تیمتون خواهید بود . حفظ توپ در این شرایط میتونه مشکل تر باشه باید در تیمتون بازیکنانی داشته باشید که از قابلیت بالایی در حفظ و اداره اون برخوردار باشند تا در زمانیکه گزینه ای برای پاس دادن وجود نداره بتونید با تواناییهای فردی این بازیکنان به حفظ توپ بپردازید . شما باید از مهارت shield برای کنترل و حفظ توپ بمنظور وقت کشی استفاده کنید تا بازیکنان و مهاجمین خودشونو به موقعیت مناسبی برای دریافت توپ برسونند .

در تصویر بالا ما توپو در مرکز زمین دریافت میکنیم و یک بازیکن تاگت و هدف پیش روی ما قرار داره . اگر ما گزینه پاس مطمئن ( safe ) رو انتخاب کرده بودیم این بازیکن برای دریافت توپ به سمت ما متمایل میشد .

ما گزینه پاس ریسکی رو در تنظیمات انتخاب کرده ایم بنابراین در تصویر بالا میبینید که بازیکن هدف ما بجای حرکت به عقب و حمایت از بازیکن صاحب توپ مترصد فرار از کمند مدافعین و نفوذ به محوطه جریمست . ما این بازیکن رو صاحب توپ میکنیم چون در موقعیت مناسبی قرار داره .

حالا این بازیکن در محوطه جریمه حریف صاحب توپه و کمی فضا برای چرخش در این منطقه داره .

دفاع حریف برای گرفتن و یا دفع توپ وارد عمل میشه اما با یک چرخش خوب فرصت شوتزنی برای ما ایجاد شده .

افسوس برای تماشاگران سائوپائولو چون توپ با برخورد به تیرک عمودی و در حالت مماس با تیرک به اوت میره .

سانتر

همونطوریکه در بالا گفته شد این بخش بر دو عامل تاثیر گذاره 1- تعدد و فراوانی تعداد سانترها ( این مورد زمانیکه cpu کنترل تیمی رو در دست داره تعیین میشه ) 2- تعداد بازیکنان و میزان نفوذ اونها در یک سوم دفاعی و منطقه جریمه حریف ( اداره این قسمت چه در زمانیکه cpu کنترل تیم رو به عهده داره و چه در زمانیکه ما تیم رو کنترل میکنیم بعهده cpu قرار داره ) .
درحالتیکه گزینه Lots Of Crossing فعاله cpu مهاجمین و بعضی از هافبکهای تیم رو روانه منطقه جریمه حریف میکنه تا ما گزینه های بیشتری برای ارسال توپ در این منطقه داشته باشیم .
از جمله تیمهایی که از این سبک زیاد استفاده میکنند میشه به شالکه 04 اشاره کرد .

در تصویر بالا بازیکن میتونه مدافع مستقیم خودشو پشت سر بزاره و خودشو در موقعیت خطرناکی قرار بده. توجه کنید ما سه بازیکن در منطقه جریمه داریم ( به موقعیتی که در حال حاضر در اون قرار دارن توجه کنید ) . از اونجاییکه ما گزینه Lots Of Crossing رو فعال کردیم این بازیکنان شدیدا در تکاپوی قرار گرفتن در موقعیت مناسب جهت هدزنی هستند .

ما سانتری زیبا بر فراز موحطه 6 قدم ارسال میکنیم که دروازه بان حریف روی خط دروازه ثابت نظاره گر توپ ارسالی ماست .

مهاجم ما برای زدن ضربه سر به هوا بلند میشه و با قدرت ضربه ای به توپ میزنه .

گل !!!!!! یک سانتر موثر منجر به گلزنی توسط مهاجمی که در موقعیت مناسبی جایگیری کرده میشه .

در حالتیکه گزینه Little Crossing فعاله بازیکنان بجای نفوذ به داخل محوطه جریمه بیشتر در پشت محوطه 18 قدم جایگیری میکنند . در این وضعیت شما میتونید یک و دوهای ترکیبی بسیار زیبایی در پشت محوطه جریمه حریف با بازیکنانتون انجام بدید . اگه شما دوست دارید نمونه بسیار خوب و کامل این تاکتیک رو ببینید میتونید بازیهای تیم آرسنال در این منطقه رو پیگیری کنید . خلاقیت و حرکات بازیکنان این تیم در این منطقه نظیر نداره .
اگه شما بالهای کندی دارید شما مشخصا تمایل پیدا خواهید کرد که از این گزینه استفاده کنید .

شما میبینید که فقط دو بازیکن در محوطه جریمه قرار دارند .ما اقدام به پاسکاری در پشت محوطه جریمه میکنیم .

و در ادامه فرایند پاسکاری رو به داخل محوطه جریمه انتقال میدیم .

مهاجم به امید فراهم شدن روزنه ای برای شوتزنی اقدام به چرخش سریع کرایفی میکنه .

ما تماس و برخورد شدیدی با مدافع حریف داشتیم اما در نهایت موفق به نواختن شوت به طرف دروازه حریف شدیم . گل برای آرسنال !

شوتزنی

این مورد هم مثل مورد قبل بر دو عامل تاثیر گذاره 1- تعدد و فراوانی تعداد شوتها ( این مورد زمانیکه cpu کنترل تیمی رو در دست داره تعیین میشه ) 2- تعداد بازیکنان و میزان جایگیری اونها در یک پشت منطقه جریمه حریف جهت زدن شوتهای راه دور و نزدیک ( اداره این قسمت چه در زمانیکه cpu کنترل تیم رو به عهده داره و چه در زمانیکه ما تیم رو کنترل میکنیم بعهده cpu قرار داره ) .
زمانیکه گزینه Lots Of Shooting فعاله تیم تحت هدایت cpu در طول نود دقیقه از هر فرصتی برای اقدام به شوتزنی از فواصل مختلف استفاده میکنه شما باید گوش بزنگ باشید تا توپهای ریباندی اونها رو از منطقه خطر دفع کنید اما در حالتیکه ما کنترل تیمی رو در دست داریم cpu بازیکنان تیم رو به گونه ای در زمین به حرکت در میاره که فرصت شوتزنی از پشت محوطه جریمه برای بازیکنان ما فراهم بشه . یکی از نمونه های عملی اون وقتیه که شما بتونید با بازیکن گوش به موازات خط طولی نفوذی به یک سوم دفاعی حریف داشته باشید در این وضعیت cpu مهاجمین و هافبکهای نفوذی تیم رو در موقعیتی مستقر میکنه که شما بتونید با یک کات بک و ارسال عرضی توپ انها رو در شرایط مناسبی برای شوتزنی قرار بدید .

چنانچه در تصویر بالا میبینید در حالیکه بازیکن بال خودشو به محوطه جریمه نزدیک میکنه , مهاجم تیم در پشت محوطه جریمه مستقر میشه و آماده دریافت توپ به منظور چرخش و اقدام به شوت زدنیه .

ما جواب این حرکتشو با دان یک پاس مناسب دادیم . الان اون میتونه جهت فراهم ساختن موقعیت به سمت دروازه بچرخه .

مدافع برای بستن موقعیت کند عمل میکنه بنابراین ما این فرصتو پیدا میکنیم تا شوت سنگینی روانه دروازه حریف بکنیم .

جایگیری بازیکنان :

همونطوریکه بالا گفته شد این ساختار دامنه حرکتی بازیکنان رو تعیین میکنه اما لازمه توضیحاتی در این مورد داده بشه .

Free FormPositioning : قبلا گفته بودیم دامنه حرکتی بازیکنان در زمین خودی چندان تاثیری بر نوع و روند بازی تیم نداره اما این موضوع در منطقه یک سوم زمین حریف داستانی متفاوت داره . زمانیکه گزینه Free Form Positioningفعاله :
- شما شاهد حرکات اورلپ زیادی از بازیکنان گوش خواهید بود .
- مهاجمین حرکات عرضی بیشتری خواهند داشت .
- هافبکهای کناری جهت حمایت و کمک به مهاجمین حرکات سرعتی زیادی به میانه زمین خواهند داشت .
در صورتیکه حالت Free Form Positioning با وضعیت Little Crossing ترکیب بشه موقعیتهای زیبایی در اثر جابجاییهای بازیکنان در این منطقه بوجود میاد که منجر به خلق فرصتهایی برای رد و بدل کردن پاسهای مستقیم ( wall pass ) و تودر برای بازیکنان مختلف میشه .

تیمی شبیه به بارسلونا در زمینه حرکات بدون توپ از شهرت خاصی برخورداره .

مسی موقعیت wing رو ترک میکنه و با یک حرکت سریع قصد نفوذ به محوطه جریمه حریفو داره .

اما وضعیت Organised Positioning: این حالت از خلاقیت در کارهای ترکیبی کم میکنه چون حرکات بازیکنان تقریبا قابل پیش بینیه . حریف شما میتونه نقشه بازی شما رو متوجه بشه و به آسونی مقابل به مثل کنه .

در اینجا فصل مربوط به خلق موقعیت به پایان میرسه در بخش بعد تاکتیکهای دفاعی رو مورد نقد و بررسی قرار خواهیم داد .

توی تصاویر زیر میتونید تاکتیکهای مورد استفاده هر تیم رو ببینید من بطور نمونه تاکیکهای مورد استفاده باشگاههای سری آ ایتالیا و همینطور بوندسلیگای آلمان رو در زیر قرار دادم بدلیل سنگین شدن صفحه بقیشو بصورت لینک قرار دادم :

لیگ برتر انگلیس - لیگ 1 فرانسه :

کد:

لیگای اسپانیا - لیگ مکزیک :

کد:

لیگ آمریکا - تیمهای ملی :

کد:

SevenCity
12-10-2010, 20:02
فکر نکنم به این راحتی باشه که شما میگی.توی درجه world class هم بازی سخته چه برسه به legendary

اصلا اینطور نیست هم pes هم fifa با بازی زیاد تیم سی پی یو راحت به فنا میره از بس هوششون پایینه
فقط باید با انسان بازی کرد با پسردایی 15 ساله ام که بازی میکنم میتونه منو ببره! درحالیکه زیاد بازی نمیکنه!

توی manager mode یه سری قوانین میزارم که اصلا بازیکن سطح بالا نخرم بازیکنای خوبمم بفروشم اینجوری یه خورده شرایط سخت میشه

AlexMercer
12-10-2010, 23:24
دوستان این هم ادیتور بازی با این هر بلایی بخواین سر بازی بیارین. من برم لباس سوم منچستر رو درست کنم:21:

توضیحات رو هم زبون اصلی میزارم

-Export file to path:

Once you have open a .big file you can export any subfile to the corresponding path into "Game" folder clickin Export File To Path button. Don´t worry about create the subfolders into "Game" folder, the program does it for you.
You have only to select the "Game" folder.
The file exported will be decompressed if it has zlib compression

-Export file:
You can export any subfile to the folder you chose clicing Export File button, and the program will decompress the file if it has zlib compression and export it

-Make the game read a subfile outside a .big file:
If you want the game to search a subfile outside a .big file first you have to export the file to its corresponding path selecting a file into the listbox and clicking Export file to path button then go to menu edit and select Active .big file´s into folder and the program will configure the game to load the file selected outside the .big file. This option will change the corresponding .bh file so make a security copy to avoid problems

-Report of the files configured to be loaded outside a .big file:
To know which subfiles had been configured to be loaded outside a .big file open a big file and then go to edit menu and select subfiles in folder report.Then you will have to selec the corresponding .bh file and the report will be shown

-Search files
Once you have openend a .big file you can search the subfiles included into it selecting search file into edit menu the program will search for all the files which contains the word introduced by you.

-Import texures over a file
You can only import the textures over saved .rx3 files not over the .rx3 files included into the big files. So the first step is export the .rx3 file from the big file the open the .rx3 file and select the texture over you want to import a new one, then simpli drag and drop the new texture over the big picturebox. You can import it in many formats and
the program will transform it .

Note:if you see some textures as a simple colour and the type in the status bar is not Unknown check the transparency checkbox to see the texture with its trasnparency info

shahi666
13-10-2010, 00:43
سلام دوست عزیز

تا اونجایی که من می دونم این رزولوشنی که شما می فرمائین استاندارد نیست!!!!

رزولوشن استاندارد مانیتور واید این هستش:

900*1440 یا 1200*1600 و ...

نه دوست عزیز استاندارد هست
برای مانیتور P2050 سامسونگ 20 اینچ هست به سایتش بری می بینی که استانداردش همینه..
موفق باشی

SevenCity
13-10-2010, 08:51

ویندوزت اکسپیه و .net framework هم نصب نیست درسته؟

بردیا
13-10-2010, 10:21
wow
عجب بازیکنیه این ادین ژکو
توی Be A Pro ژکو رو برداشتم و فعلا تو 6تابازی 9تا گل زدم
تمام کننده واقعا فوق العادیه
exp پوینتا فقط به درد افزایش دادن انواع اسکیلا میخوره دیگه؟

devilboys
13-10-2010, 10:38
یه سوال داشتم که میشه fifa11 رو دو نفره با دو تا دسته بازی کرد یا نه؟

Behnam_o2
13-10-2010, 10:42
کسی نمیدونه چطور میشه با این برنامه کفشهایی که تو بازی نیست ولی توی data3.bh هست رو میشه به بازی اضافه کرد؟؟:13:

ehsan_old
13-10-2010, 11:55
یه سوال داشتم که میشه fifa11 رو دو نفره با دو تا دسته بازی کرد یا نه؟

خیلی راحت

2 تا دسته رو قبل از بازی به کامپیوتر وصل کن و بعد تو بازی یه قسمت داره که Select side رو باید انتخاب کنی. از اونجا میتونی هر دسته رو به یه طرف بکشی تا 2 نفره بشه