مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه PC
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Hamid Hamid
13-10-2010, 12:25
نقد بازي Fifa 11 توسط يك عاشق فوتبال و گيم!
خب دوستان اول اين توضيح رو بدم كه من از سال 98 تا 2005 فيفا بازي ميكردم اما اين وسط 5 سال با او يكي فوتبال سرگرم(سر كار(مخصوصا با 10) بودم اما امسال بعد از 6 سال تصميم گرفتم كه فيفا رو باز امتحان كنم.اينم بگم كه من اولين بارم هست كه دارم راجب بازي مينويسم.و سعي كردم كمي متفاوت باشه.كمي و كاست ها رو ببخشيد.
گرافيك:
خب گرافيك بازي به نظرم 2 جنبه ي كاملا متفاوت داره:1- طراحي چهره ي بازيكن هاك به نظرم ميشد خيلي بهتر روي اين موضوع كار كرد و بازيكن ها زياد شبيه به واقعيت نيستند.تقريبآ نصفشون(از ساخته شده ها) خوب كار شده اما نصف ديگه به هيچ وجه.از خوب كار شده ها ميتونم به A.Arshavin اشاره كنم و از كسايي كه خيلي بد كار شده ميشه از G.Johnson نام برد.
2-نماي كلي بازي منظورم وقتي هست كه شما در حال بازي هستيد به طوري كار شده كه انگار واقعا شما در حال تماشاي فوتبال از تلويزيون هستيد! اين بخش از گرافيك به نظرم خيلي بي نظير كار شده و از لحاظ طبيعي بودن من نمره ي 9 از 10 رو ميدم.
صدا:
راجب موزيك ها اوا بگم كه مثل 2005 كارهاي خوبي رو انتخاب كردن و كار ضعيفي رو من نشنيدم.
گزارشگر:خب يكي از نكات و جنبه هاي قوت بازي همين گزارشگري بازي هست كه توسط 2نفر انجام ميشه به نام هاي اندي گري و مارتين تيلر.در هر بازي گزارشگر اطلاعات جامع و كاملي رو راجب تيم شما و تاريخچه ي تيمتون بيان ميكنه.مثلا راجب آرسنال:اينكه از سال 2006 هايبري رو به عنوان خونه ترك كردن و به امارات اومدن.و مثلا بيان اين نكته كه آرسنالي ها بعد از جنگ جهاني دوم رو به پيشرفت رفت اومدن و بهتر شدن.
يا راجب بارسا كه ميگه فصل قبل خيلي واشون رويايي بود چون اونها 5 تا جام رو بردند و ...
راجب محروميت و مصدوميت و خاصيت هاي بازيكن ها هم اطلاعات جامعي ميده و فقط محدود به چند جمله نميشه.
Career:
در اين بخش شما 3 نوع ميتونيد فعاليت داشته باشيد:به عنوان مربي.بازيكن.و بازيكن_مربي.
من راجب مربي صحبت ميكنم:خب اول اينكه در ابتداي فصل مديريت از شما خواسته اي داره كه اين خواسته بنا به سختي كه انتخاب ميكنيد براي Board تغيير ميكنه.براي مثال فرض كنيد كه شما تيم ليورپول رو داريد و اين سختي روي حالت pro قرار داره در اينجا مديريت از شما مي خواد كه جزو 3 تيم اول بشيد.اما اگه همين تيم باشيد و سختي روي حالت Legendry باشه به طبع مديريت از شما خواسته هاي بالاتري داره هرچند تيم شما اين توانايي رو نداشته باشه مثلا همون ليورپول:از شما مي خوان كه ليگ رو ببريد(حالا خودمون ميدونيم كه امسال ليورپول نهايتآ جزو 5 تيم هست).مورد ديگه اينكه با سختتر شدم مديريت در نتيجه بودجه ي شما براي خريد بازيكن كمتر ميشه.(هر تيم بودجه ي خاصي داره).
و حالت ديگه تو اين مد از بازي مربوط به بازيكن ها هست كه اونها با توجه به سنشون و ميزان بازي دادن شما به اونها پيشرفت و يا پسرفت ميكنن كه كاملا محسوس هست.مثلا اورال S.Keita وE.Abidal كه كمتر ميشه اونها تواناييشون كمتر ميشه نسبت به قبل مثلا قبلا اگه اين 2تا تو زمين بودن كمتر كسي ميتونست ازشون رد بشه اما با مسنتر شدن ديگه اون مهارت سابق رو ندارند.خريد بازيكن هم به اين صورت هست كه اگه بازيكن مسن باشه با مبلغ كمي به تيم شما مياد اما اگه اورال بالايي داشته باشه و جوون باشه مبلغ هنگفتي بايد براي او بپردازيد.
قسمتي هم به به عنوان Reputition وجود داره كه هرچي شما بهتر كار كنيد اين درجه بالاتر ميشه و در نتيجه جهان فوتبال شما رو ميشناسه.
گيم پلي:
تو اين قسمت بايد بگم كه خيلي از موارد طبيعي كار شده مثل حركات و دريبل هاي مخصوص هر بازيكن.
نكته ي ديگه درگيري هاي تن يه تن بازيكن ها هست كه عالي كارشده اگه بازيكني شاخصه ي قدرت بدني و سرعت رو داشته باشه رد شدن از مدافعين براش كار ساده اي هست اما سرعت به تنهايي چاره ساز نيست و مدافع با قدرت بالا به راحتي از بازيكن سرعتي توپ رو ميگيره.
بازي بازيكن ها در پست هاي مختلف:
راجب اين نكته بگم كه هر بازيكن تو يه سري پست ها ميتونه بازي كنه كه پست اصلي و فرعي داره.مثلآ A.Arshavin مهاجم گوشه كه بازي كنه بازدهي بالايي داره اما اگه مهاجم نوك و هدف باشه آنچنان كارايي نداره.
نكته ي ديگه بازي گرفتن از بازيكنان در پستي غير از پست هايي كه ميتونه بازي كنه.به اين صورت كه شما ميتونيد از بازيكن ها در جايي استفاده كنيد كه تو اون پست اورالش بالاتر از اورالش هست در حالي كه تو پست اصليش بازي ميكنه.مثلا بازيكني مثل w.palacios كه تو تاتنهام بازي ميكنه كه وقتي تو پست اصليش يعني هافبك وسط يا CM بازي ميكنه اورالش 77 هست اما با توجه يه خصوصيات خوب دفاعيش شما ميتونيد اون رو به عنوان دفاع وسط استفاده كنيد كه اين اورال به 80 هم ميرسه.يا A.song بازيكن آرسنال كه CDM اورالش 79 هست اما وقتي دفاع وسط هست اورالش به 82 ميرسه.
نقاط ضعف بازي:
تو بازي باگهاي زيادي وجود داره مثل وقتي كه شما كاپيتانتون رو تعويض ميكنيد كه وقت تعويض هم كاپيتان و هم بازيكن تعويضي هر 2 بازوبند كاپيتاني به دست دارند!
نكته ي ديگه اينكه خوشحالي بعد از گل خيلي متفاوت نيست و اكثرا شبيه به هم هست!.
حرف آخر:
در مجموع بگم كه خيلي از بازي راضي هستم و نمره ي 8 از 10 رو به گيم ميدم چون خيلي طبيعي بود و من تا به حال اينطور فوتبال رو تجربه نكرده بودم و طبيعي ترين نسخه ي فوتبال بود به نظرم.
اين نقد هم كاملا نظرات شخصي بود و حتمآ ايراداتي هم داره.
با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezadevilmaycry
13-10-2010, 12:56
سلام دوستان من فیفا 11 گرفتم ولی یک مشکلی دارم وقتی دگمه هارو برا بازی تعریف کردم همشونو دادم ولی الان که رفتم تویه بازی به یک مشکلیبرخوردم و اونم اینه که اصلا فلش چپ من تو بازی کار نمیکنه هرچی هم تغییر دادم بازم کار نمیکنه اگر هرکس میدونه چطوری من این مشکل رفع کنم لطفا کمک کنه...
با تشکراز همتون...:11:
rezadevilmaycry
13-10-2010, 15:35
بالاخره مشکل گیم پد حل شد!
Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever
بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.
ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.
طریقه اصلاح کامل گیم پد:
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
نقل قول:
.
.
.
AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddController "My XBox 360 Controller"
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"
.
.
.
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.
حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.
از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
دوست دارم فرید
فقط باید با انسان بازی کرد با پسردایی 15 ساله ام که بازی میکنم میتونه منو ببره! درحالیکه زیاد بازی نمیکنه!
توی manager mode یه سری قوانین میزارم که اصلا بازیکن سطح بالا نخرم بازیکنای خوبمم بفروشم اینجوری یه خورده شرایط سخت میشه
هزینش یک دسته و انتخاب گزینها بصورت تماما دستیه . اونوقت اگه تونستی توی یک لیگ حتی سوم بشی همونطوریکه قبلا به همه اعلام کرده بودم یک جایزه پیش من داری.
Behnam_o2
13-10-2010, 18:22
ویندوزت اکسپیه و .net framework هم نصب نیست درسته؟
منم همین مشکل رو دارم . ویندوزم xp sp3 هست و نت فریم ورک 1.1 ، 2 ، 3 ، 3.5 رو روی سیستم نصب دارم ولی باز هم تو منیجر مد میپره بیرون !!!! و بعضی از بازیهای دوستانه. اون آخر که داره بازیکن برتر میذان رو نشون میده میپره بیرون!!!! کمک کنین:41:. اگه xp sp2 نصب کنم خو میشه؟؟؟؟ 7 و ویستا نمیخوام
rezadevilmaycry
13-10-2010, 18:38
دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که من دسترو تنظیم کردم وقتی هردوتا دسته ی usb وصل میکنم یکیشون تنظیماتش همونیه که من کردم و دسته ی دو تنظیماتش درست برعکسه مثلا جای 2 و 3 اشتباهه که همون شوت و سانت میشه
یکچی دیگه هم اینه که من نسخه ی ارجینال این بازی با پک گرفتم روشم چیزی ننوشته بود که نشون بده این نسخه ی دمو هست یا نه منم فکرمیکنم نسخه ی کاملش ست ولی وقتی نصب میخواستم بکنم آخرین لحظه موقع تمام شدن نصب در dvd 2 ارور داد البته نصب کردمش سریالش هم برداشتم زدم ولی میگه که نسخه 14 روزه شده و تریال کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
shahram_c1
13-10-2010, 18:52
اگه يكي پيدا بشه و بهترين تنظيمات براي دسته شوك دار رو هم بزاره واقعا ممنون ميشم
Alex * Delpiero
13-10-2010, 20:19
دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که من دسترو تنظیم کردم وقتی هردوتا دسته ی usb وصل میکنم یکیشون تنظیماتش همونیه که من کردم و دسته ی دو تنظیماتش درست برعکسه مثلا جای 2 و 3 اشتباهه که همون شوت و سانت میشه
یکچی دیگه هم اینه که من نسخه ی ارجینال این بازی با پک گرفتم روشم چیزی ننوشته بود که نشون بده این نسخه ی دمو هست یا نه منم فکرمیکنم نسخه ی کاملش ست ولی وقتی نصب میخواستم بکنم آخرین لحظه موقع تمام شدن نصب در dvd 2 ارور داد البته نصب کردمش سریالش هم برداشتم زدم ولی میگه که نسخه 14 روزه شده و تریال کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
واسه اون یکی دسته که جاش بر عکسه باید تو خود بازی جاشونو درست کنی
البته با دسته ی دوم استارت بزن که تنظیمات همون دسته بیاد :46:
Dark Soul
13-10-2010, 21:00
بعضی مواقع بعد از اینکه یک بازی (توی منیجر مود ) تموم میشه از بازی میپره بیرون مشکلش چیه؟
از اونجایی که آقایون رئیس پست قبلی بی دفاع ما رو مورد تجاوز قرار دادن تصمیم دارم دیگه پامو تویه این p30 world نذارم.(شوخی)
خوب اینم تکرار همون پست.
پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن گرافیک و بهینه عمل کردن کارت گرافیک سیستم در بازی از این فایل با حجم فکر کنم 2 مگ هست استفاده کنید.:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
چه طور باید از این برنامه استفاده کرد؟
سلام
میشه چند تا از دریبلا و تکنیکای اینfifa11رو یا بدید؟
با تشکر
سلام
اگه جواب این سوالای منم بدین ممنون میشم.
با تشکر:11:
Alex * Delpiero
13-10-2010, 21:54
سلام
اگه جواب این سوالای منم بدین ممنون میشم.
شما با استفاده از دکمه ی LT و حرکت دادن انالوگ راست میتونین حرکات تکنیکی بزنید :5:
mandbigS
13-10-2010, 23:56
منم همین مشکلو دارم . کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟ dont send میده میپره بیرون. رفتم از یه جا دیگه بازی خریدم بازم همین مشکلو داره. helpppp
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم ... البته من بازی می کردم بعد از بازی 5 مثلا دیگه نم رفت جلو هی دونت سند می داد ... یه کرک 15 مگی تو پستا هست ... اونو دانلود کردم ریختم تو فولدر بازی مشکلم حل شد !!!!!!
LiverBarca
14-10-2010, 01:08
دوستان من امروز حوصله کردم و دسته ی بازی رو کامل تنظیمش کردم...چه فازی میده بازی با لیورپول با این تنظیمات!!!:31:
چه دریبلهایی میشه زد!!!!:18:واقعآ pes 11 جلوی این فوتبال حرفی واسه گفتن نداره....:5:
Behnam_o2
14-10-2010, 01:14
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم ... البته من بازی می کردم بعد از بازی 5 مثلا دیگه نم رفت جلو هی دونت سند می داد ... یه کرک 15 مگی تو پستا هست ... اونو دانلود کردم ریختم تو فولدر بازی مشکلم حل شد !!!!!!
منم چنتا کرک گرفتم ولی هیچکدوم کمکی نکرد. واسه منم بعد چند بازی دونت سند میده و میپره بیرون!! مطمعنی این کرکه سالمه؟؟یه فصل یا یه نیم فصل بازی کردی ؟؟؟ کرک منم 15.8 حجمشه ! اگه برات امکان داره کرکتو آپلود کن واسم. ممنون دوست عزیز
ali_santori
14-10-2010, 01:26
کسی الان میاد آنلاین بزنیم؟
دوستان کسی می تونه چطور صدای گزارشگر میتونیم به فیفا 11 اضافه کنیم؟ من دنبال ایتالیاییش می گردم :8:
afshinsiah
14-10-2010, 04:04
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید چند جا هم پرسیدم میگن از کرک بازیه .کرک بازیم هم اینه Reloaded 15.8 مگابایت هم حجمشه.اگه از کرکه یکی لطف کنه کرک سالم برام آپلود کنه
مشکلم اینه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟ویندوزم سون 32 بیتیه.با تشکر
Amin.P30
14-10-2010, 07:54
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید چند جا هم پرسیدم میگن از کرک بازیه .کرک بازیم هم اینه Reloaded 15.8 مگابایت هم حجمشه.اگه از کرکه یکی لطف کنه کرک سالم برام آپلود کنه
مشکلم اینه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟ویندوزم سون 32 بیتیه.با تشکر
اونجور که بچه ها میگفتن توی 7 مشکل صدا وجود داره.
فکر کنم باید xp نصب کنی.
mehdi30nema
14-10-2010, 08:09
دوستان یه سوال :
من نسخه 360 را بازی کردم و career mode بازی دارای سه بخش بود . مربی - بازیکن - بازکن مربی .
ولی این حالت را در نسخه پی سی پیدا نکردم . اصلا این حالت تو این نسخه وجود داره ؟
Spaniuly
14-10-2010, 08:27
دوستان کسی می تونه چطور صدای گزارشگر میتونیم به فیفا 11 اضافه کنیم؟ من دنبال ایتالیاییش می گردم :8:
باید دنبال نسخه Central Europe بگردی که توش پنج زبان اصلی اروپا رو داره مثل ساکر نیست که بتونی با کپی کردن یک فایل img گزارش اضافه کنی مثل آب خوردن
دوستان یه سوال :
من نسخه 360 را بازی کردم و career mode بازی دارای سه بخش بود . مربی - بازیکن - بازکن مربی .
ولی این حالت را در نسخه پی سی پیدا نکردم . اصلا این حالت تو این نسخه وجود داره ؟
نه وجود نداره این بخش جدیده این نسخه PC هم که در واقع نسخه 2010 فیفا هست نه 11
SevenCity
14-10-2010, 10:21
نقد بازي Fifa 11 توسط يك عاشق فوتبال و گيم!
خب دوستان اول اين توضيح رو بدم كه من از سال 98 تا 2005 فيفا بازي ميكردم اما اين وسط 5 سال با او يكي فوتبال سرگرم(سر كار(مخصوصا با 10) بودم اما امسال بعد از 6 سال تصميم گرفتم كه فيفا رو باز امتحان كنم.اينم بگم كه من اولين بارم هست كه دارم راجب بازي مينويسم.و سعي كردم كمي متفاوت باشه.كمي و كاست ها رو ببخشيد.
گرافيك:
خب گرافيك بازي به نظرم 2 جنبه ي كاملا متفاوت داره:1- طراحي چهره ي بازيكن هاك به نظرم ميشد خيلي بهتر روي اين موضوع كار كرد و بازيكن ها زياد شبيه به واقعيت نيستند.تقريبآ نصفشون(از ساخته شده ها) خوب كار شده اما نصف ديگه به هيچ وجه.از خوب كار شده ها ميتونم به A.Arshavin اشاره كنم و از كسايي كه خيلي بد كار شده ميشه از G.Johnson نام برد.
2-نماي كلي بازي منظورم وقتي هست كه شما در حال بازي هستيد به طوري كار شده كه انگار واقعا شما در حال تماشاي فوتبال از تلويزيون هستيد! اين بخش از گرافيك به نظرم خيلي بي نظير كار شده و از لحاظ طبيعي بودن من نمره ي 9 از 10 رو ميدم.
صدا:
راجب موزيك ها اوا بگم كه مثل 2005 كارهاي خوبي رو انتخاب كردن و كار ضعيفي رو من نشنيدم.
گزارشگر:خب يكي از نكات و جنبه هاي قوت بازي همين گزارشگري بازي هست كه توسط 2نفر انجام ميشه به نام هاي اندي گري و مارتين تيلر.در هر بازي گزارشگر اطلاعات جامع و كاملي رو راجب تيم شما و تاريخچه ي تيمتون بيان ميكنه.مثلا راجب آرسنال:اينكه از سال 2006 هايبري رو به عنوان خونه ترك كردن و به امارات اومدن.و مثلا بيان اين نكته كه آرسنالي ها بعد از جنگ جهاني دوم رو به پيشرفت رفت اومدن و بهتر شدن.
يا راجب بارسا كه ميگه فصل قبل خيلي واشون رويايي بود چون اونها 5 تا جام رو بردند و ...
راجب محروميت و مصدوميت و خاصيت هاي بازيكن ها هم اطلاعات جامعي ميده و فقط محدود به چند جمله نميشه.
Career:
در اين بخش شما 3 نوع ميتونيد فعاليت داشته باشيد:به عنوان مربي.بازيكن.و بازيكن_مربي.
من راجب مربي صحبت ميكنم:خب اول اينكه در ابتداي فصل مديريت از شما خواسته اي داره كه اين خواسته بنا به سختي كه انتخاب ميكنيد براي Board تغيير ميكنه.براي مثال فرض كنيد كه شما تيم ليورپول رو داريد و اين سختي روي حالت pro قرار داره در اينجا مديريت از شما مي خواد كه جزو 3 تيم اول بشيد.اما اگه همين تيم باشيد و سختي روي حالت Legendry باشه به طبع مديريت از شما خواسته هاي بالاتري داره هرچند تيم شما اين توانايي رو نداشته باشه مثلا همون ليورپول:از شما مي خوان كه ليگ رو ببريد(حالا خودمون ميدونيم كه امسال ليورپول نهايتآ جزو 5 تيم هست).مورد ديگه اينكه با سختتر شدم مديريت در نتيجه بودجه ي شما براي خريد بازيكن كمتر ميشه.(هر تيم بودجه ي خاصي داره).
و حالت ديگه تو اين مد از بازي مربوط به بازيكن ها هست كه اونها با توجه به سنشون و ميزان بازي دادن شما به اونها پيشرفت و يا پسرفت ميكنن كه كاملا محسوس هست.مثلا اورال S.Keita وE.Abidal كه كمتر ميشه اونها تواناييشون كمتر ميشه نسبت به قبل مثلا قبلا اگه اين 2تا تو زمين بودن كمتر كسي ميتونست ازشون رد بشه اما با مسنتر شدن ديگه اون مهارت سابق رو ندارند.خريد بازيكن هم به اين صورت هست كه اگه بازيكن مسن باشه با مبلغ كمي به تيم شما مياد اما اگه اورال بالايي داشته باشه و جوون باشه مبلغ هنگفتي بايد براي او بپردازيد.
قسمتي هم به به عنوان Reputition وجود داره كه هرچي شما بهتر كار كنيد اين درجه بالاتر ميشه و در نتيجه جهان فوتبال شما رو ميشناسه.
گيم پلي:
تو اين قسمت بايد بگم كه خيلي از موارد طبيعي كار شده مثل حركات و دريبل هاي مخصوص هر بازيكن.
نكته ي ديگه درگيري هاي تن يه تن بازيكن ها هست كه عالي كارشده اگه بازيكني شاخصه ي قدرت بدني و سرعت رو داشته باشه رد شدن از مدافعين براش كار ساده اي هست اما سرعت به تنهايي چاره ساز نيست و مدافع با قدرت بالا به راحتي از بازيكن سرعتي توپ رو ميگيره.
بازي بازيكن ها در پست هاي مختلف:
راجب اين نكته بگم كه هر بازيكن تو يه سري پست ها ميتونه بازي كنه كه پست اصلي و فرعي داره.مثلآ A.Arshavin مهاجم گوشه كه بازي كنه بازدهي بالايي داره اما اگه مهاجم نوك و هدف باشه آنچنان كارايي نداره.
نكته ي ديگه بازي گرفتن از بازيكنان در پستي غير از پست هايي كه ميتونه بازي كنه.به اين صورت كه شما ميتونيد از بازيكن ها در جايي استفاده كنيد كه تو اون پست اورالش بالاتر از اورالش هست در حالي كه تو پست اصليش بازي ميكنه.مثلا بازيكني مثل w.palacios كه تو تاتنهام بازي ميكنه كه وقتي تو پست اصليش يعني هافبك وسط يا CM بازي ميكنه اورالش 77 هست اما با توجه يه خصوصيات خوب دفاعيش شما ميتونيد اون رو به عنوان دفاع وسط استفاده كنيد كه اين اورال به 80 هم ميرسه.يا A.song بازيكن آرسنال كه CDM اورالش 79 هست اما وقتي دفاع وسط هست اورالش به 82 ميرسه.
نقاط ضعف بازي:
تو بازي باگهاي زيادي وجود داره مثل وقتي كه شما كاپيتانتون رو تعويض ميكنيد كه وقت تعويض هم كاپيتان و هم بازيكن تعويضي هر 2 بازوبند كاپيتاني به دست دارند!
نكته ي ديگه اينكه خوشحالي بعد از گل خيلي متفاوت نيست و اكثرا شبيه به هم هست!.
حرف آخر:
در مجموع بگم كه خيلي از بازي راضي هستم و نمره ي 8 از 10 رو به گيم ميدم چون خيلي طبيعي بود و من تا به حال اينطور فوتبال رو تجربه نكرده بودم و طبيعي ترين نسخه ي فوتبال بود به نظرم.
اين نقد هم كاملا نظرات شخصي بود و حتمآ ايراداتي هم داره.
با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
board تا world class بیشتر نداره یعنی Legendry رو نداره
منظورم لوله بازی نیست لول بازی Legendry داره ولی بورد نداره
دوستان برای شما قسمت بورد مربیگری Legendry داره؟
سلام
ما یه دسته بدون شوک داریم چکار کنیم فقیریه دیگه!!!:31:
حالا میخوام تنظیمات دسته رو عین pes کنم کسی میتونه کمکم کنه:40:
hobgoblin
14-10-2010, 13:07
دوستان معذرت مي خوام يه سوال مبتدي
چجوري ميشه وقتي پا به توپ با سرعت داري مي دوي توپ رو چند قدم جلوتر بندازي و سريع برسي بهش
smallfrank
14-10-2010, 13:16
دوستان معذرت مي خوام يه سوال مبتدي
چجوري ميشه وقتي پا به توپ با سرعت داري مي دوي توپ رو چند قدم جلوتر بندازي و سريع برسي بهش
یه همون جهتی که میری R Stick رو بکش...
از اونجایی که آقایون رئیس پست قبلی بی دفاع ما رو مورد تجاوز قرار دادن تصمیم دارم دیگه پامو تویه این p30 world نذارم.(شوخی)
خوب اینم تکرار همون پست.
پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن گرافیک و بهینه عمل کردن کارت گرافیک سیستم در بازی از این فایل با حجم فکر کنم 2 مگ هست استفاده کنید.:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
چه طور باید از این برنامه استفاده کرد؟
سلام
فقط این سوال مونده اگه اینم جواب بدین...
afshinsiah
14-10-2010, 15:57
سلام
ما یه دسته بدون شوک داریم چکار کنیم فقیریه دیگه!!!:31:
حالا میخوام تنظیمات دسته رو عین pes کنم کسی میتونه کمکم کنه:40:
دسته من هم بدون شوک هست اگه اینجوری تنظیمش کنی عین بازی pes میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi30nema
14-10-2010, 17:14
نه وجود نداره این بخش جدیده این نسخه PC هم که در واقع نسخه 2010 فیفا هست نه 11
این که خیلی بده . حتی نسخه psp هم با تمام محدودیت هاش این قسمت را کامل داره
Spaniuly
14-10-2010, 17:46
امدم دوباره م طلبی کوته ول کوبنده:
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
..
.
.
چرت ترین بازی که کردم از بازی های ورزشی
زحمت کشیدی در و گوهر ریختی مرسی استفاده کردیم از انتقادات حضرت عالی حتما بازتابش می دیم...:5:
از کوزه همان تراود که در اوست :41:
این که خیلی بده . حتی نسخه psp هم با تمام محدودیت هاش این قسمت را کامل داره
داشتنش که داره ببین مود مربی بازیکن رو نداره وگرنه
Virtual Pro
Be a Pro
Manager Mode
رو داره دیگه
این مربی بازیکن که واسه کنسول هست می تونی مربی که خودت باشی برای اون تیم بازی کنی رایگان یعنی بازیکنی که خودتی توی زمین قابل فروش نیست اگه مربی یه باشگاه دیگه بشی مسلما بدون اینکه باشگاه مقصد هزینه ای متحمل بشه علاوه بر مربی صاحب یک بازکن رایگان که خودت باشی میشه
shahram_c1
14-10-2010, 18:03
يكي نيست عكس تنظيمات دسته شوك دار رو اينجا بزاره ؟؟
من تا حالا pes بازي ميكردم الان اومدم فيفا ! با تنظيمت پيش فرض اين بازي اصلا نمي تونم گل بزنم و راحت نيستم
خيلي ممنون ميشم يكي كمك كنه
Mohammad_Ahrari
14-10-2010, 18:28
با لپ تاپ بازی می کنی؟
نه.تکلیف چیه؟؟
Behnam_o2
14-10-2010, 18:51
امدم دوباره م طلبی کوته ول کوبنده:
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
..
.
.
چرت ترین بازی که کردم از بازی های ورزشی
منظورت از این پست ناشیانه چی بود:18: ؟؟ با تمام احترامات اگه واقعآ فکر میکنی چرت ترین بازی ورزشی هست پس یعنی شما از ورزش و فوتبال و شبیه سازی و ... چیزی نمیدونین.نظر شما محترمه ولی نوع حرف زدن شما باعث میشه آدم همچین فکری درموردتون کنه!!!
SADEGH 7
14-10-2010, 19:24
سلام
دوستان من یه مشکل دارم، جهت ها تو بازی درست عمل نمی کنن. یعنی نه آنالوگ نه جهت ها. وقتی یه جهت رو می گیرم، بازیکن، یه قدم یه قدم می ره جلو. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید و بگید مشکل از کجاست.
ویرایش: یادم رفت بگم، وقتی می رم تو بازی، انگار که دسته بالا رو نگه داشته باشم، تو منو ها همش می ره بالا. وقتی آنالوگ ها رو روشن می کنم، درست می شه.ولی من نمی خوام با آنالوگ ها بازی کنم.
در ضمن گیم پد مشکلی نداره.
afshinsiah
14-10-2010, 20:16
اونجور که بچه ها میگفتن توی 7 مشکل صدا وجود داره.
فکر کنم باید xp نصب کنی.
ویندوز اکس پی سرویس پک 3 رو هم نصب کردم بازم صدا همونجوره.یکی بگه باید چکار کنم ؟
تو روووووووووووووووووووووووو وووو به خدا یکی کمم کنه
مشکلم اینه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟ویندوزم سون 32 بیتیه.ویندوز اکس پی سرویس پک 3 رو هم نصب کردم همونجور بود.باتشکر
hamidkabiri6270
14-10-2010, 22:46
ویندوز اکس پی سرویس پک 3 رو هم نصب کردم بازم صدا همونجوره.یکی بگه باید چکار کنم ؟
تو روووووووووووووووووووووووو وووو به خدا یکی کمم کنه
مشکلم اینه
من وقتی بازی میکنم تماشگرن فقط همش هو هو میکنند اسم تیمها رو نمیگن .بعضی وقتها هم صدای تماشگر کامل قطع میشه انگار ورزشگاه خالیه فقط صحنه های حساس کمی صداشون بلند میشه.یکی بگه چه مشکلی داره که اینجوریه؟ویندوزم سون 32 بیتیه.ویندوز اکس پی سرویس پک 3 رو هم نصب کردم همونجور بود.باتشکر
کرک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال:
هر دو تا را دانلود کن و با هم بریز توی فولدر game
این کرک را امتحان کن ببین مشکلت حل میشه.
FCBarcelona.ir
14-10-2010, 23:20
این بازی که کلا با ایکس پی مشکل داره! من با 32 بیت مشکل داشتم، جز بار اول، دفعات بعدی که می خواستی بری تو بازی، سر لوگوی EA یا اول دموی کاکا کرش می کرد و می اومد بیرون، الان با 64 بیت هم همین طوره.
فروم EA رو که می خوندم خیلی ها این مشکل رو داشتن، ولی هیچ جوابی نگرفته بودن. خیلی ها حتی شاکی شده بودن و کم مونده بود فحش بدن :31: البته کسی که بازی اریجینال رو خریده حق هم داره توضیح بخواد!
به هر حال فکر می کنم باید منتظر یه پچ اصلاحی برای این مشکل باشیم! من خیلی گشتم توی نت، بعضی ها گفته بودن NET Framework و DirectX باید آپدیت بشه، که اونا هم برای من جواب نداد. توی 7 با وجود اینکه رم رو کردم 4 گیگ، هنوز هم گاهی مشکل افت فریم دارم، و تو ایکس پی که خوبه، نمی تونم بازی رو باز کنم! :41:
afshinsiah
15-10-2010, 00:44
بازی شماها تماشگران اسم تیمها رو میگه؟
*hamedkhatar*
15-10-2010, 00:50
هنوز مشکل گیم پد حل نشده؟ هنوز با کیبورد آنلاین میزنید؟
راه حل رو پیدا کردم و خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم ( حالا همه میاند میگند ما با دسته بازی میکردیم و ... اگه بگید خودم رو میکشم چون چند بار پرسیدم در جواب گفتید نمیشه با دسته آنلاین بازی کرد)
خلاصه من راه حلش رو پیدا کردم یادتونه بعضیاتون وقتی با دسته میرفتید تو بازی توی منو نمیتونستید با دسته بازی کنید ولی توی بازی میتونستید؟
تنها یک دلیل داره :
اون اول بازی که با این صفحه رو به رو میشید:
اگه Space کیبورد رو بزنید به مشکل میخورید ولی اگه با خود دسته این پیغام رو رد کنید مشکل حل میشه هم تو بازی آفلاین برای منو ها و هم توی بازی آنلاین من الان دو دست آنلاین زدم با دسته
پس برای همین بود یه سری میگفتند ما مشکلی نداریم و یه سری هم میگفتند مثل من نمیشه تو منو و آنلاین با دسته بازی کرد
اونهایی که میتونستند با دسته این پیغام رو رد میکردند و ماهایی که نمیتونستیم با کیبورد. به همین سادگی...
Behnam_o2
15-10-2010, 03:57
اسم تیمها رو که فکر نکنم صدا کنن!! من که دقت نکردم ولی زیادم مهم نیست اسمو بگن یا نگن. مهم اینه که سرو صدا کنن.
kkkaktoos
15-10-2010, 09:18
پس کو میگفتن می تونی به جای دروازه بان بازی کنی ؟ این بود we are 11 که میگفتن .
مثل pes مستر لیگ هم که نداره . یه لیگ رو تا اخر فصل میری بعد تموم میشه .
فقط یه گرافیک محیط اطراف بازی نسبت به فیفا 10 بهتر شده هنوز نتونسته مدل یازیکن ها رو درست دربیاره .
فقط یه گرافیک محیط اطراف بازی نسبت به فیفا 10 بهتر شده هنوز نتونسته مدل یازیکن ها رو درست دربیاره .
هه :27:
جالب بود
برای مد مسترلیگی که مد نظر شماست باید از گیم مود منیجر مود رو انتخاب و بازی کنین
همون حالت مستر لیگ رو داره ولی با جزئیات بیشتر
اون صحبتتون در مورد گرافیک هم خیلی جالب بود...
بسی لذت بردیم :31:
FCBarcelona.ir
15-10-2010, 10:07
نچ :31:
تماشاگرا فقط سر و صدا می کنن، تشویق نمی کنن.
ATA FARZADI
15-10-2010, 10:24
دوستان نمیدونم مشکل از کجاست
فکر کنم از کرک یاشه
آخه تیک میزنه بازی
گرافیک رو پایین پایین و بالا بالا هم ببری فرقی نمیکنه همون تیکه
لطف کنید بهترین کرکش رو بهم بدید!.
Spaniuly
15-10-2010, 11:35
پس کو میگفتن می تونی به جای دروازه بان بازی کنی ؟ این بود we are 11 که میگفتن .
We Are 11 نه 10
این که شما داری بازی می کنی مال پارساله... شما برو گنسول بگیر بعد مسترلیگ رو بیار با Crear فیفا مقایسه کن اونوقت هست که مس بینی مستر لیگ یه چیزی میشه در حد یه قل دو قل
مود دروازبانی مال 11 هست نه 10 شما 10 رو می بینی نه 11 چون 11 مال کنسوله:46:
ولی خدائیش گیم پلی فیفا عالی نیست ولی نسبت به PES بخصوص PES2011 خیلی سرتره اینو که دیگه قبول می کنید؟ PES 2011 امسال اومد از روی دست فیفا کپی کرد ولی به جای اینکه بهتر بشه بدتر هم شد گیم پلیش خیلی زود آدم خسته میشه از نحوه گیم پلی بازی من که به زور بازی می کنم البته کلی افسوس خوردم که نمی تونم با PES2011 کنار بیام چون به لحاظ مسائل غیر گیم پلی بهتر و قشنگ شده و از سوژه های خوبی بهره برده مشکل PES امسال گیم پلی اون بود وگرنه عالی شده بقیه قسمت هاش راضی بودم گیم پلی عوض نشه ولی همین منو ها و چیزای جدیدش که به گیم پلی مربوط نمیشه باشه
بچه ها سایت fifa11.ir جام فیفا 11 پی سی رو قراره راه بندازه و از الان داره ثبت نام میکنه هر کی علاقه داره میتونه اونجا ثبت نام کنه .
swastika
15-10-2010, 12:15
بزاريد تو يك جمله بازي رو خلاصه كنم:
بهترين بازي فوتبال كه تو 5 6 سال اخير بازي كردم. البته نقطه ضعفهايي هم داره كه ميشه ازشون چشم پوشي كرد:
1. لباس داور حتي تو هواي برفي هم آستين كوتاس.
2. خوشحالي هايي بعد از گل كه خودمون اجرا مي كنيم يه ذره مصنوعيه (حركت دوربين)
3. فعلا چيز ديگه اي يادم نمياد.
يادش بخير، دقيقا 16 سال پيش بود كه فيف 94 رو رو سگا بازي مي كردم، اين بازي حس اون موقع رو برام زنده كرد. ولي اون موقع بازي كردن كلا يه حس و حاله ديگه اي داشت. از همه چي فارغ بوديم ولي الان...
Hamid Hamid
15-10-2010, 13:10
يادش بخير، دقيقا 16 سال پيش بود كه فيف 94 رو رو سگا بازي مي كردم، اين بازي حس اون موقع رو برام زنده كرد. ولي اون موقع بازي كردن كلا يه حس و حاله ديگه اي داشت. از همه چي فارغ بوديم ولي الان...
آخ گفتي فيفا 94! يادش بخير چه حالي ميداد.خيلي بازي مشتي بود.باور كن من اگه همين الان سگا داشتم ميشستم پاش اين 94 رو بازي ميكردم.البته يه فوتبال 92 هم بود كه اون خيلي چرت بود اما اين 94 محشر بود
mojtaba_tanha
15-10-2010, 13:33
من تو مود منیجر وقتی وارد میشم از بازی خارج میشه یکی از دوستان گفت مشکل از پچه ولی من بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم هنوزم مشکل دارم!! چی کار کنم؟
Behnam_o2
15-10-2010, 14:44
خیلیها این مشکل رو دارن از جمله من ولی کسی راه حلش رو نمیدونه!!!! تو فروم های خارجی و ea هم این مشکل رو داشتن ولی کسی نمیدونه مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honradez
15-10-2010, 15:17
سلام.
فکر کنم آخرين بار فيفا 2006 بود که درست و حسابي نسبت به نسخههاي قبليش خيلي بهتر بود. با فيفا 11 دوباره ياد اونموقع افتادم. خيلي بازي خوبيه.
ولي يه ايراد داره. البته نميدونم شايد من اشتباه ميکنم. اينو تو World Class ديدم. اونم اينه که خط دفاعي خيلي جلو ميکشه و آسيبپذير ميشه. حتي ممکنه رو ارسالهاي دروازه بان هم گل رد و بدل بشه.
:10:
LiverBarca
15-10-2010, 16:00
منم با این مشکل موافقم....دفاع خیلی جلو میاد....
سلام.
فکر کنم آخرين بار فيفا 2006 بود که درست و حسابي نسبت به نسخههاي قبليش خيلي بهتر بود. با فيفا 11 دوباره ياد اونموقع افتادم. خيلي بازي خوبيه.
ولي يه ايراد داره. البته نميدونم شايد من اشتباه ميکنم. اينو تو World Class ديدم. اونم اينه که خط دفاعي خيلي جلو ميکشه و آسيبپذير ميشه. حتي ممکنه رو ارسالهاي دروازه بان هم گل رد و بدل بشه.
:10:
به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،
واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید
و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!
L.A.M.P.A.R.D
15-10-2010, 18:06
بچه ها یکی ضربه ایستگاهی رو یادم بده.........من توی 10 همش رو گل میکردم :دی....دیگه نمیتونم :دی
Honradez
15-10-2010, 19:21
به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،
واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید
و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!
آره خودم هم متوجه شدم. منتها دقيقا منظورتونو نفهميدم، يعني بالا و پايينو باهم بگيرم؟
Alex Fera
15-10-2010, 19:59
هنوز مشکل گیم پد حل نشده؟ هنوز با کیبورد آنلاین میزنید؟
راه حل رو پیدا کردم و خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم ( حالا همه میاند میگند ما با دسته بازی میکردیم و ... اگه بگید خودم رو میکشم چون چند بار پرسیدم در جواب گفتید نمیشه با دسته آنلاین بازی کرد)
خلاصه من راه حلش رو پیدا کردم یادتونه بعضیاتون وقتی با دسته میرفتید تو بازی توی منو نمیتونستید با دسته بازی کنید ولی توی بازی میتونستید؟
تنها یک دلیل داره :
اون اول بازی که با این صفحه رو به رو میشید:
اگه Space کیبورد رو بزنید به مشکل میخورید ولی اگه با خود دسته این پیغام رو رد کنید مشکل حل میشه هم تو بازی آفلاین برای منو ها و هم توی بازی آنلاین من الان دو دست آنلاین زدم با دسته
پس برای همین بود یه سری میگفتند ما مشکلی نداریم و یه سری هم میگفتند مثل من نمیشه تو منو و آنلاین با دسته بازی کرد
اونهایی که میتونستند با دسته این پیغام رو رد میکردند و ماهایی که نمیتونستیم با کیبورد. به همین سادگی...
اینو 10 روز پیش کشف کردم ولی تهران نبودم نتونستم بهگم دستت درد نکنه کمک بزرگی کردی
خداییش این عکسه جون میده برای background سیستم
یا حق
afshinsiah
15-10-2010, 20:12
اسم تیمها رو که فکر نکنم صدا کنن!! من که دقت نکردم ولی زیادم مهم نیست اسمو بگن یا نگن. مهم اینه که سرو صدا کنن.
من مشکل سرو صدا رو دارم فقط تو حمله سر و صداش بلند میشه .بازی شما از اول بازی تا آخر سر وصدا میکنند هیچی قطع نمیشه؟از چه کرکی استفاده میکنی؟
آره خودم هم متوجه شدم. منتها دقيقا منظورتونو نفهميدم، يعني بالا و پايينو باهم بگيرم؟
من واسه PC رو نمیدونم کدوم دکمه هست که تو جریان بازی باز میشه و میشه به تیم تاکتیک داد ... مثل آفساید گیری
و پرس و ... !!! واسه Xbox که اون 4 جهت ( اسمشو یادم نیست ) این منو رو باز میکنه !!!
mojtaba_tanha
15-10-2010, 21:14
خیلیها این مشکل رو دارن از جمله من ولی کسی راه حلش رو نمیدونه!!!! تو فروم های خارجی و ea هم این مشکل رو داشتن ولی کسی نمیدونه مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی از این که حداقل یه نفر نسبت به پست من عکس العمل نشون داد. اگه راه حلی پیدا کردی مارو بی خبر نزار ممنون :11:
Mehdi.ss
15-10-2010, 21:26
کسی کد خوشحالیهای بعد از گل رو داره ؟
Behnam_o2
15-10-2010, 22:25
من مشکل سرو صدا رو دارم فقط تو حمله سر و صداش بلند میشه .بازی شما از اول بازی تا آخر سر وصدا میکنند هیچی قطع نمیشه؟از چه کرکی استفاده میکنی؟
نه صداشون قطع نمیشه نسبت به اتفاقات بازی هم به خوبی عکس العمل نشون میدن. از کرک reloaded که 15.8mb سایزشه. چند صفحه قبل هم یکی از دوستامون گذاشته بود. بگرد خیلیها کرک گذاشتن تو تاپیک.
مرسی از این که حداقل یه نفر نسبت به پست من عکس العمل نشون داد. اگه راه حلی پیدا کردی مارو بی خبر نزار ممنون :11: من خودم چندبار اینجا این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد !! واسه همین درکت کردمو جواب دادم :46: چشم حتمآ.
کسی کد خوشحالیهای بعد از گل رو داره ؟
داش مهدی تو بازی هست دیگه!! تو قسمت celebrate skill !!
HESAM_5700
15-10-2010, 22:55
سلام.
چجوری میشه رفت رو مود be a goalkeeper ??????
ماله من هیچ جاش نداره!
ebinem173
15-10-2010, 23:03
کسی کرکی پیدا نکرد که توی منیجر مود بعد از چند تا بازی هنگ نکنه؟
Alex * Delpiero
15-10-2010, 23:07
سلام.
چجوری میشه رفت رو مود be a goalkeeper ??????
ماله من هیچ جاش نداره!
be a Goalkeeper واسه نسخه کنسولی هست :46:
HESAM_5700
15-10-2010, 23:10
be a Goalkeeper واسه نسخه کنسولی هست :46:
دیگه این کنسولها اعصاب برام نزاشتن...هرچی میاد برای این کنسولهاست !! :13::19::19:
پس ما پی سییی ها چییییی:19::19:
LiverBarca
16-10-2010, 00:11
دیگه این کنسولها اعصاب برام نزاشتن...هرچی میاد برای این کنسولهاست !! :13::19::19:
پس ما پی سییی ها چییییی:19::19:
جوش نیار دوست عزیز،باید یه سال دیگه صبر کنیم:31:...
ruzbe1313
16-10-2010, 01:05
با توجه به این همه تفاوت نسخه پی سی با کنسول فیفا 11،
بین PES2011 و Fifa11 Pc کدوم بهتره؟
سلام
من بازی fifa11 رو دانلود و نصب کردم. وقتی وارد بازی میشم بطور پیش فرض با رزلوشن افتضاح لود میشه و خیلی هم کنده ولی میتونم با هر دو تا دسته بازی کنم ولی وقتی تو قسمت setting کیفیت بازی را از high(که به طور پیش فرض انتخاب شده) به low تغییر میدم بازی خوب لود میشه ولی یه دسته از کار میفته و نمیتونیم دو نفره بازی کنیم. چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ امکان داره مشکل از کرکش باشه؟
intel core 2 duo 2.2 Gh(T6600)
ram 2 gig
NVidia GForce G105M 512 meg
shahram_c1
16-10-2010, 08:25
سلام
من بازی fifa11 رو دانلود و نصب کردم. وقتی وارد بازی میشم بطور پیش فرض با رزلوشن افتضاح لود میشه و خیلی هم کنده ولی میتونم با هر دو تا دسته بازی کنم ولی وقتی تو قسمت setting کیفیت بازی را از high(که به طور پیش فرض انتخاب شده) به low تغییر میدم بازی خوب لود میشه ولی یه دسته از کار میفته و نمیتونیم دو نفره بازی کنیم. چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ امکان داره مشکل از کرکش باشه؟
ram 2 gig
اگر شما رزوليشن مونيتور و بازي رو باهم ست كني مشكلت فكر كنم حل شه
يعني اگه رزلويشن مونيتور 1024 در 768 باشه بايد تو فيفا هم اونطور تنظيم كني
Spaniuly
16-10-2010, 10:26
سلام
ram 2 gig
این از اون مشکلای عجیب غریبه چه ربطی داره آخه... رزولیشن به تعداد کنترلر ولی من فکر می کنم شما علاوه بر رزولیشن توی تنظیمات چیز دیگه ای رو هم دستکاری می کنی
LiverBarca
16-10-2010, 10:37
دوستان منم بازی رو تو HIGH به راحتی بازی میکنم ولی وقتی روی VERY LOW قرار میدم بازی لگ میزنه.....:18::18::18:
وقتی دیدم اینطوری شده از تعجب شاخ دراوردم:18:....مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
pintoricio
16-10-2010, 10:51
یه کرک یکی از دوستان چند صفحه پیش گذاشت ، لگ بازیه منو گرفت ، البته ظاهرا کراکا فرقی مدارند همه هم 15.8 مگ هستن ولی تاثیر فرق داره حتما امتحان کنید .
shahi666
16-10-2010, 11:23
دوستان این مشکل بنده تو این بازی هست ، راه حلی سراغ دارید؟
تصاویر :
درایور ها آپدیت هستند + سیستم هم میکشه - ویندوز هم سون 32 بیتی - رو XP SP3 32 هم همینجوری بود
سیستم هم :
CPU : Core 2 dou 2.8
Ram : 4gig ddr2
VGA : 9800 512
Monitor : P2050 samsung
رزیولیشن فابریکش 1600*900 هست
pintoricio
16-10-2010, 11:40
دوستان این مشکل بنده تو این بازی هست ، راه حلی سراغ دارید؟
تصاویر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرایور ها آپدیت هستند + سیستم هم میکشه - ویندوز هم سون 32 بیتی - رو XP SP3 32 هم همینجوری بود
سیستم هم :
CPU : Core 2 dou 2.8
Ram : 4gig ddr2
VGA : 9800 512
Monitor : P2050 samsung
رزیولیشن فابریکش 1600*900 هست
برو تو nvidia control panel بعد manage 3d settings بعد antialiasing-transparency رو روی off و multi -display رو روی multi display performance mode بذار ، البته antialiasing-mode هم حتما روی application -controlled باشه !
shahi666
16-10-2010, 12:42
برو تو nvidia control panel بعد manage 3d settings بعد antialiasing-transparency رو روی off و multi -display رو روی multi display performance mode بذار ، البته antialiasing-mode هم حتما روی application -controlled باشه !
الهی خیر از زندگیت ببینی جوون ، دمت گرم درست شد ، خیلی حال دادی :10:
سلام ... من امروز نسخه PC گرفتم نسبت به Xbox چند تا چیز نداشت :
1- ویدئوی اول بازی ( کاکا نه ... اون کلیپ We are 11
2-توی قسمت Kick-Off قسمت Be A Pro Goalkeeper نبود ...
3-ویدئو هایی که مارتین تیلر توضیح میده !!!
واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟
این کار رو کردم ولی باز هم درست نمیشه
این از اون مشکلای عجیب غریبه چه ربطی داره آخه... رزولیشن به تعداد کنترلر ولی من فکر می کنم شما علاوه بر رزولیشن توی تنظیمات چیز دیگه ای رو هم دستکاری می کنی
نه من هیچ تنظیمی رو تغییر نمیدم
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟؟؟؟؟
دوستان من یک مشکل برخورد کردم 4 تا دسته دارم می خوام 4نفره بازی کنیم اما از بازی میاد بیرون بعد دو تا از دسته ها رو بر میدارم میره تو بازی تو خود بازی هم بیشتر از 3 نفره نمیشه بازی کرد چه کار کنم که چهار نفره بازی کنیم فوری !
salar_aziz
16-10-2010, 21:14
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی مثل اینکه کلیدهای xbox وجود داره!!!!
اگه ممکنه تنظیمات controller رو بفرمایید که من یه جوری تنظیم کنم که مثل فیفاهای قبلی بشه.(مثلا e بشه سرعت ، a بشه سانتر ، s بشه پاس ، d بشه شوت و ...)
امیدوارم متوجه شده باشید که چی می گم.
ممنونم
FCBarcelona.ir
16-10-2010, 23:30
یه سوال دارم از دوستان متخصص.
چرا موقع ضربه کاشته زدن، زمانی که زاویه رو مشخص می کنی و میری برای زدن، خودش یه کم انحراف به چپ یا راست میده؟ کلا زاویه بندی آدمو خراب می کنه. نمیشه کاریش کرد؟
Behnam_o2
16-10-2010, 23:43
چون با داخل پا میزنه یکم خود به خود کات میگیره که فکر کنم واقعی باشه این مورد. البته با بازیکنایی که قدرت ضربه کاشته بالا دارن فکر نکنم اینطوری شه . ولی اگه L1 رو بگیری بعد شوت بزنی با روی پا میزنه که کات نمیگیره.
SevenCity
17-10-2010, 00:32
بعد از چند بازی هنگ میکنه بعضی اوقاتم dont send میده بهترین کرک واسه این مشکل کدومه؟
راستی تو ضربه ایستگاهی با چی کات میدین؟
FCBarcelona.ir
17-10-2010, 01:40
چون با داخل پا میزنه یکم خود به خود کات میگیره که فکر کنم واقعی باشه این مورد. البته با بازیکنایی که قدرت ضربه کاشته بالا دارن فکر نکنم اینطوری شه . ولی اگه L1 رو بگیری بعد شوت بزنی با روی پا میزنه که کات نمیگیره.
منظورم کات نیست. مثلا شما درست جهت تیرک دروازه رو می گیری. وقتی بازیکن حرکت می کنه به سمت توپ که شوت بزنه، جهت کمی به راست یا چپ (به طور کاملا تصادفی) تغییر می کنه، شاید 5 درجه. واسه همین اگه روی تیرک گرفته باشی، اگه به سمت بیرون منحرف بشه توپ میره بیرون، اگه به سمت داخل منحرف بشه توپ میره وسط دروازه!
انگار این رو باید حدس بزنی که کدوم ور میره. البته این مال محیط Arena س تو بازی دقت نکردم اینطوری هست یا نه.
LiverBarca
17-10-2010, 02:42
شما اینا رو ول کن ....سعی کن شوت رو فوری بگیری و رهاش کنی...من قلقش اومده دستم و 90% ضربات رو هم گل میکنم....زاویه رو هم بگیر به طرف گوشه ی دروازه نه تیرک....نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه!!!
salar_aziz
17-10-2010, 03:29
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ولی تو بازی مثل اینکه کلیدهای xbox وجود داره!!!!
اگه ممکنه تنظیمات controller رو بفرمایید که من یه جوری تنظیم کنم که مثل فیفاهای قبلی بشه.(مثلا e بشه سرعت ، a بشه سانتر ، s بشه پاس ، d بشه شوت و ...)
امیدوارم متوجه شده باشید که چی می گم.
ممنونم
دوستان من منتظرم که شما راهنمایی کنید و من شروع کنم به بازی کردن.:46:
ممنون میشم که کمک کنید
باتشکر
afshinsiah
17-10-2010, 05:22
سلام
من دارم جام لیگ انگلیس بازی میکنم می خوام بپرسم بین این بازیها بازی جام باشگاههای اروپا هم برگزار میشه یا فقط همون لیگه؟با تشکر
AlexMercer
17-10-2010, 08:59
سلام
من دارم جام لیگ انگلیس بازی میکنم می خوام بپرسم بین این بازیها بازی جام باشگاههای اروپا هم برگزار میشه یا فقط همون لیگه؟با تشکر
نه فصل اول فقط مسابقات داخلی خود انگلیس شامل لیگ-جام حذفی و جام اتحادیه و اگر چلسی یا منچستر رو برداشته باشین یک تک بازی جام خیریه بر گزار میشه. از فصل بعد بنا به جایگاهتون به مسابقات اروپایی میرین.
چرا بعد چند هفته از لیگ میاد بیرون؟ اگه واسه کرک هست از کجا بگیرم؟
AlexMercer
17-10-2010, 09:52
واقعا بلد نیستن بازی رو سخت کنن. بازی رو که رو اخرین درجه سختی میبری همه بازیکن های حریف میشن سوپر بازیکن و سریع تو زمین جا بجا میشن. سریع 10 نفری میرن دفاع 8 نفری حمله میکنن!اخه میگه میشه؟ بازیکنان تیم خودت هم که همه احمق! جالبه چلسی مقابل تیم من 10 نفره دفاع میکنه!چنین چیزی امکان نداره.
در ضمن دروازه بان ها هم که هوش مصنوعیشون انچنان بالا نیست. درسته مثل پس دیگه کاملا افاید نیستن ولی انچنان خوب هم نیستن مخصوصا دروازه بان تیم خودت!
Javad-ht
17-10-2010, 10:22
خدایی سیستم دریبل بازی خیلی افتضاحه!
یه تو سر توپ نمیشه زد!
واقعا نمیشه!
خدایی اینایی که بازی رو درست کردن انگار تا حالا 2 تا فوتبال درست حسابی ندیدن که تو سر توپ چه ها که نمیکنه!
مثلا بازی دیشب بارسا مسی یه تو سر توپ زد 4 نفر جا موندن!
اونجور چیزی رو عمرا بشه تو فیفا زد!
بخش پایانی تاکتیکهای تیمی
DEFFENCE
دفاع
تیم ملی ایتالیا با یک دفاع سفت و سخت و محکم تونست قهرمان جام جهانی 2006 آلمان بشه . دفاع فشرده ممکنه جالب به نظر نرسه و ارائه گر یک نمایش زیبا از فوتبال نباشه اما میتونه شدیدا موجب کسب نتیجه بشه . دقیقا مثل یک فوتبال واقعی توی این بازی هم شما به هیچ وجه نمیتونید از کنار مساله دفاع و تاکتیکهای دفاعی به راحتی بگذرید . با تاکتیکهای این بازی شما میتونید مشخص کنید که مدافعین دفاع رو از کجا شروع کنند و از چه منطقه ای اقدام به پرسینگ بر روی مهاجمین کنند . همینطور میتونید نوع دفاع به لحاظ فشار , عرض دفاع و نوع خطی یا غیر خطی بودن رو تعیین کنید .
در ابتدا تعریف کلی از تاکتیکهای این بخش ارائه میشه و در ادامه با ارائه تصاویر و توضیحات بیشتر بطور کامل عملکرد هر بخش توضیح داده خواهد شد .
بخش اول پرسینگ :
این گزینه محدوده و منطقه ای که مدافعین اقدام به دفاع میکنند رو مشخص میکنه و شامل بخشهای زیر میشه :
Deep : در این حالت تیم به عقب بر میگرده و به حریف اجازه میده که در زمین ما توپو به گردش دربیاره .
Medium : در ایت حالت تیم دفاعو از زمین حریف شروع میکنه اما فقط در منطقه محدودی از زمین حریف عمل پرس رو انجام میده .
Hight : در این حالت تیم پرسینگ شدیدی در زمین حریف به اجرا در میاره . هافبکهای کنار و فول بکها فشار زیادی بر روی بازیکن صاحب توپ حریف وارد میکنند تا بازی سازی برای حریف مشکل بشه . این تاکتیک خوبیه اما فضای باز و خالی زیادیو پشت سر مدافعین ایجاد میکنه .
بخش دوم Aggression :
این بخش مشخص میکنه که چقدر مدافعین روی پای بازیکنان حریف برن و اقدام به تکل زدن بر روی بازیکن صاحب توپ کنند . اما توجه کنید ! استفاده زیاد از این تاکتیک سبب میشه مدافعین خطای بیشتری بر روی بازیکنان حریف مرتکب بشند .
این قسمت شامل بخشهای زیر میشه :
Contian ( احاطه کردن ) : در این روش تیم سعی میکنه بازیکن صاحب توپو احاطه کنه . در این وضعیت بازیکنان کمتر اقدام به گرفتن توپ و تکل کردن بازیکنان حریف میکنند .
Press ( پرس کردن ) : در وضعیت مدافعین برای تکل کردن به سمت بازیکن حریف یورش میبرند و هر وقت که امکانش وجود داشته باشه اقدام به تکل زدن حریف میکنند .
Double ( مضاعف و دوبرابر کردن ) : تیم بی محابا و بصورت مستمر بر روی بازیکن صاحب توپ تکل میکنه و یک بازیکن اضافه برای گرفتن توپ بسمت بازیکن حریف روانه میکنه و این کار رو هر چند باری که امکانش وجود داشته باشه انجام میده .
بخش سوم Team Width :
این بخش میزان پارکندگی بازیکنان خط دفاع رو در عرض زمین تعیین میکنه و بر روی میزان شیفت و جابجایی تیم در حالت دفاع کردن تاثیر میذاره و شامل بخشهای زیر میشه :
Narrow ( باریک و کم پهنا ) : در این حالت تیم بشکل فشرده و مجتمع اقدام به دفاع میکنه . در این وضعیت بازیکنان برای پوشش هم تیمیهای خودشون اقدام به یستن مناطق دورتر میکنند . وقتی توپ در مرکز قرار داره تیم وسط زمین رو فشرده میکنه و کناره های زمین رو برای بازیکنان بال بیشتر خالی میکنه .
Normal ( عادی ) : در این وضعیت تیم بطور ویژه بر روی حالت Narrow یا Wide متمرکز نمیشه .
Wide ( پهن ) : در این حالت تیم زیاد فشرده و مجتمع اقدام به دفاع نمیکنه بلکه بازیکنان در مناطق دورتر اقدام به گرفتن بازیکنان حریف میکنند . در اینجا پوشش دادن بازیکنان , قربانی این میشه که بازیکنان حریف از قالب حرکت تیمی خودشون خارج بشند .
بخش چهارم : Defender Line :
این قسمت فرم و حالت خط دفاعی تیم رو مشخص میکنه . اینکه تیم میخواد آفساید گیری کنه یا دفاع پوششی رو به اجرا بزاره :
Cover : پوشش خط دفاع . در این حالت یک بازیکن در پشت مدافعین اقدام به پوشش دان خط دفاعی میکنه . پوشش و حمایت مدافعین از همدیگه باعث عمق دادن به خط دفاع میشه . این کار سبب میشه حریف بسختی بتونه از پاسهای تودر برای مهاجمین خودش استفاده کنه اما این تاکتیک این اجازه رو به حریف میده که آزادی عمل بیشتری برای تحت فشار قراردادن تیم داشته باشه .
Offside Trap : در این حالت خط دفاع در یک خط مستقیم آرایش داده میشند تا مهاجمین حریف در تله آفسایدگیری گرفتار بشند و البته این تاکتیک ریسک خودشو داره و اگه یکی از مدافعین اشتباها آفسایدو پر کنه و خط بشکنه عواقب خطرناکی برای تیم خواهد داشت و احتمال فرار کردن و تک به تک شدن مهاجم حریف با دروازه بان وجود داره .
اما این تاکتیکها در عمل و در زمین بازی چگونه عمل میکنند ؟
در اینجا با تصاویر و توضیحات بیشتر عملکرد هر کدام از این تاکتیکها به روشنی مشخص خواهد شد .
Pressure
این گزینه همونطوریکه که گفته شد محدوده پرس کردن حریف رو مشخص میکنه در حالتی که پرسینگ در وضعیت حداکثری خودش قرار داره , یارگیری از نزدیکیهای محوطه جریمه حریف شروع میشه .درسته که استفاده از گزینه فول پرسینگ باعث میشه تیم حریف دچار مشکل بشه اما این نکته مهم رو نباید از یاد برد که هر چقدر یارگیری و فشار بر روی بازیکنان حریف بیشتر باشه بازیکنان زودتر خسته میشند . در حالتیکه که گزینه deep pressure فعاله تیم در زمین حریف پرس و فشار بسیار کمی بر روی بازیکنان حریف وارد میکنه . در اینجا زمانی مدافعین اقدام به فشار و پرس بر روی بازیکنان حریف میکنند که توپ از خط میانی زمین عبور کنه ( تصویر زیر نشون میده که دفاع تیمی در این حالت از حوالی زمین خودی شروع میشه ) :
وقتی حریف داره از فول پرسینگ استفاده میکنه شما باید توپو سریعتر به چرخش در بیارید و باید بازیکنانی رو پیدا کنید که در فضایی باز قرار گرفتن . در این وضعیت استفاده از ارسالهای بلند میتونه بسیار کارا باشه . در حالت دابل پرس ( Dobule ) شما بازیکنان و گزینه های بیشتری برای دادن پاس خواهید داشت .
تصویر زیر وضعیت high پرسینگ یا پرس شدید رو به نمایش میذاره که حریف پرس خودشو از زمین ما ( حتی از منطقه جریمه ) شروع میکنه :
اگر بازیکنان ما بتونند حلقه محاصره حریفو بشکنند و توپو به منطقه میانی منتقل کنند برتری عددی بازیکنان برای ما بوجود خواهد آمد . علاوه بر این مساله همونطوریکه بالا گفته شد استفاده زیاد از این گزینه میتونه منجر به خستگی زودرس بازیکنان بشه .
Aggression
اگرشن رو اگه بخوایم بصورت تحت الفظی معنی کنیم به مفهموم تمایل زیاد به درگیر شدن و روی پای حریف رفتنه ( مصداق بارزی از اون رو میشه در حرکات گتوزو توی تیم میلان دید ) . فعال کردن گزینه های مختلف اگرشن برای تیم ما تفاوتی ایجاد نمیکنه چون کنترل بازیکنان دست خودمونه اما وقتی cpu کنترل تیمی رو در دست داره قضیه کاملا متفاوت میشه . در این حالت انتخاب گزینه های مختلف این بخش نوع حرکات تدفاعی انفرادی بازیکنان رو مشخص میکنه . در حالت اگرشن خفیف ( Contian ) مدافعین بازیکن حریفو محاصره میکنند یا حرکت jockey رو انجام میدند ( توضیح این حرکت بدون تصویر سخته همون حالتی که مهاجم در نزدیکیهای نقطه کرنر صاحب توپه و مدافع ما با فاصله ای نزدیک به مهاجم کاملا مراقب حرکات مهاجمه و بدون نزدیک شدن به مهاجم فقط مراقب حرکات مهاجمه و با هر حرکت اون عکس العمل نشون میده تا مهاجم نتونه ازش رد بشه یا اقدام به ارسال توپ روی دروازه کنه ) . در این وضعیت تیم بیشتر اقدام به دفاع تیمی میکنه تا اینکه روی پای بازیکنان حریف بره .
در حالت اگرشن متوسط ( Press ) مدافعین کمی بیشتر به بازیکنان حریف نزدیک میشند , تکلهای بیشتری میزنند و بیشتر به سمت توپ یورش میبرند .
در وضعیت حداکثری اگرشن ( Double ) بازیکنان از هر فرصتی برای تکل کردن بازیکنان حریف بمنظور گرفتن توپ استفاده میکنند و به شدت خودشون به بازیکنان دریبل زن حریف نزدیک میکنند . در حالتیکه این گزینه فعاله بازیکن دیگری هم برای گرفتن توپ به سمت بازیکن صاحب توپ حریف حرکت میکنه . استفاده زیاد از این گزینه بشدت بازیکنان تیم رو خسته میکنه . این مساله سبب میشه قوای جسمانی بازیکنان ظرف مدت 60 دقیقه تحلیل بره از اینجا به بعد بازیکنان بیشتر از این توان پرس کردن حریفو نخواهند داشت و شدت و میزان پرس کردن بازیکنان شدیدا کاهش پیدا میکنه . بهتره شما در مقاطعی از زمان بازی از این تاکتیک استفاده کنید تا اینکه در طول 90 دقیقه با این برنامه بازیکنان تیم رو شدیدا خسته کنید .
دو مدافعی که در میانه زمین شدیدا در حال نزدیک شدن به بازیکن صاحب توپ هستند
مدافع دوم اضافه میشه و مدافع پشت سری از پشت روی بازیکن صاحب توپ تکل میزنه
مهاجم روی زمین میفته توپ لو میره و مدافع دوم توپو صاحب میشه . شما اینگونه درگیری شدید رو توی بازی نخواهید دید مگر اینکه گزینه اگرشن رو در حالت حداکثری قرار بدید .
Team Width
این قسمت میزان پارکندگی یا تجمع بازیکنان خط دفاع رو در عرض زمین مشخص میکنه . در حالتیکه گزینه فشردگی خط دفاع فعاله مدافعین کناری به مدافعین میانی نزدیکتر میشند به همین شکل مدافعین میانی هم فاصلشونو از هم کمتر میکنند . در این وضعیت مدافعین پوشش بهتر برای همدیگه ایجاد میکنند و شما قادر خواهید بود سریع تر توپو بین بازیکنان خط دفاعی رد و بدل کنید . در اینجا در زمانیکه مهاجمین به یک سوم زمین شما نفوذ میکنند شما این توانایی رو خواهید داشت که حمایت بهتری از مدافعین نسبت به هم ایجاد کنید . کاهش میزان فشردگی و تجمع خط دفاعی باعث میشه بازیکنان بال شدیدا آسیب پذیر بشند . تجمع بازیکنان سبب میشه تیم راحت تر بصورت گروهی از یک طرف به طرف دیگری جابجابجا بشه اما این مساله سبب میشه شما فضای منطقه بازیکنان بال و کناری رو از دست بدید . حالت تجمع در دفاع سبب میشه شما راحت تر بتونید به دفاع منطقه ای بپردازید . اما در حالت عدم تجمع و حالتیکه بازیکنان خط دفاعی در عرض زمین باز شده باشند کنارهای زمین به خوبی پوشش داده میشند اما در مقابل نمیتونید حمایت خوبی برای مدافعین میانی ایجاد کنید در این وضعیت امکان نفوذ مهاجم و تک به تک شدن با دروازه بان شما وجود داره . یکی از امتیازات استفاده از گزینه پراکندگی بازیکنان در خط دفاعی اینه که در صورتیکه بتونید توپو در منطقه دفاعی از بازیکنان حریف بگیرید بلافاصله میتونید از طریق بکهای کناری دست به یک ضد حمله خطرناک بزنید .
سلتیک از حالت پراکندگی بازیکنان خط دفاع استفاده میکنه دقت کنید 4 مدافع در عرض زمین پخش شده اند
اسپورتینگ ترجیح میده از حالت تجمع مدافعین استفاده کنه شما میبینید که مدافعین بسیار نزدیک به هم بازی میکنند در این وضعیت اونا میتونند از هم حمایت کنند و فشار بیشتری بر روی مهاجم حریف وارد کنند .
Defender Line
این تاکتیک در بالا بخوبی توضیح داده شد . همونطوریکه که گفته شد این تاکتیک دارای دو حالته دفاع خطی و دفاع پوششی . اگه شما میخواید از طریق دفاع خطی اقدام به آفسایدگیری کنید باید سرعت عمل بالایی در خط دفاعیتون داشته باشید همچنین مدافعین تیم باید سرعت خوبی داشته باشند تا در صورت اشتباه بتونن سریعا به عقب برگردند در غیر اینصورت استفاده از این تاکتیک میتونه خیلی خطرناک باشه . به هر حال ما پیشنهاد میدیم از این تاکتیک حتی الامکان کمتر استفاده کنید بخصوص وقتیکه در مقابل بعضی بازیکنان حرفه ای در هر حالت آنلاین بازی میکنید .
تصویر بالا میتونه یک سناریوی وحشتناک برای تیمی که اقدام به آفساید گیری میکنه باشه . در اینجا توز سرعتی , با دریافت یک پاس تودر از کمند آفسایدگیری مدافعین حریف فرار کرده و داره خودشو به دروازه نزدیک میکنه . ببینید خط دفاعی چقدر از هم بازه . مگر اینکه اونا به سازمان دفاعی .
دفاع پوششی به خط دفاع عمق میده هر مدافعی میتونه با پوشش خودش نقش یک سوویپر رو در تیم بازی کنه . این نوع سیستم دفاعی شدیدا عمق دفاع رو محکم میکنه آن 44 کیلوبایت میباشد.
توی تصویر بالا مهاجم حریف مترصد فرار از کمند مدافعینه در این صحنه شما پاتریک اورا رو میبینید که با برگشت به عقب پوشش خوبی برای سایر مدافعین ایجاد میکنه . در این سیستم مدافعین بصورت سیستماتیک از هم حمایت میکنند و با کار گروهی خودشون بخوبی پشت و عمق دفاع تیمو سر و سامان میدهند .
در اینجا بحث مربوط به تاکتیکهای تیمی تکمیل میشه . در ادامه من سعی میکنم از توی مجله راهنمای این بازی مطالب مفید و جالبی که دونستنش برای هر فیفا بازی حرفه ای لازمه انتخاب و توی تاپیک قرار بدم مطمئنا براتون جالب خواهد بود .
خدایی سیستم دریبل بازی خیلی افتضاحه!
یه تو سر توپ نمیشه زد!
واقعا نمیشه!
خدایی اینایی که بازی رو درست کردن انگار تا حالا 2 تا فوتبال درست حسابی ندیدن که تو سر توپ چه ها که نمیکنه!
مثلا بازی دیشب بارسا مسی یه تو سر توپ زد 4 نفر جا موندن!
اونجور چیزی رو عمرا بشه تو فیفا زد!
به نظر میرسه شما تو سر زدن توپو یاد نداری . ببین اول شوتو بگیر بلافاصله دکمه پاسو بزن و جهتی که میخوای تو سر توپ بزنی رو هم با دکمه های جهت مشخص کن .
....
با توجه به اینکه بعضی از گیمرها با حرکات و مهارتهای این بازی هنوز زیاد آشنا نشدن به نظر میرسه در ادامه بهتر باشه مطالبی که در این زمینه توی مجله راهنمای بازی گفته شده رو توی تاپیک بزارم . فکر میکنم این مطالب ضروری تر از بقیه موارده .
ebinem173
17-10-2010, 11:57
جالبه ملت همه دارن در مورد هنگ کردن توی منیجر مود بعد از چند هفته بازی سوال میکنن
هیچکسم جواب نمیده
آقا خواهشا کسی که مشکلی در این زمینه نداره بیاد یه راهنمایی بکنه
واقعا بازی با این خوبی اما فیفا نمی دونم مریضه یا حالش بد بوده اون موقع این بازی نمیشه 4 نفره بازی کرد تو فروم های خارجی هم زده غیر ممکن فکر کنم با خودش فکر کرده همه انلاین می زنند دیگه نیازی نیست واقعا تو این قسمت حال ما رو گرفت واقعا این قسمتش چرته !
babak2002
17-10-2010, 12:33
سلام
تعداد صفحات تاپیک بالا بود توش نگشتم (:31:) اگه سوال هام تکراری ببخشید :11:
توی Be A Pro چه چیز هایی باعث افزایش Exp می شه ؟ دستوراتی که مربی قبل بازی می ده یا نمره ای که توی بازی می گیری ؟
من اکثراً 1600-1900 می گیرم یه بار هم هتریک کردم 2100 تا داد نمرات معمولیه یا خوب حساب می شه ؟
سوال دیگه هم این که وقتی توپ دست بازیکن های ماست دکمه ای رو که باهاش شوت می زنن چی کار می کنه ؟(مثل دکمه پاس که وقتی بزنی دست بالا می کنه یعنی توپ می خواد)
مدت زمان بازی رو نمی شه تغییر داد توی Be A Pro ؟ الان رو 5 دقیقه است ادم حوصله اش سر می ره :31:
سوال اخر هم اینکه این Be A Pro چند فصله ؟
ببخشید اگه سوال ها مبتدیانه یا ناشیانه بود اخه بعد از 07 دیگه فوتبال بازی نکرده بودم تا الان :11:
papillon11
17-10-2010, 12:53
سلام دوستان . ببخشید احتمال جای این سوال این جا نیست ولی من برای گرفتن دسته ماکروسافت سیم دار پاساژ رضا و ایران سرزدم اصلا نداشتن میشه یکی راهنمایی کنه از کجا بگیرم . فیفا با این دسته های معمولی حال نمیده . اگه لطف کنید قیمتش حدودی بگید ممنون می شم
دوستانی که FIFA 10 کنسولو بازی کردن این FIFA 11 PC یه ذره به FIFA 10 کنسول شباهت نداره ؟؟؟
AlexMercer
17-10-2010, 14:14
سلام
تعداد صفحات تاپیک بالا بود توش نگشتم (:31:) اگه سوال هام تکراری ببخشید :11:
توی Be A Pro چه چیز هایی باعث افزایش Exp می شه ؟ دستوراتی که مربی قبل بازی می ده یا نمره ای که توی بازی می گیری ؟
من اکثراً 1600-1900 می گیرم یه بار هم هتریک کردم 2100 تا داد نمرات معمولیه یا خوب حساب می شه ؟
سوال دیگه هم این که وقتی توپ دست بازیکن های ماست دکمه ای رو که باهاش شوت می زنن چی کار می کنه ؟(مثل دکمه پاس که وقتی بزنی دست بالا می کنه یعنی توپ می خواد)
مدت زمان بازی رو نمی شه تغییر داد توی Be A Pro ؟ الان رو 5 دقیقه است ادم حوصله اش سر می ره :31:
سوال اخر هم اینکه این Be A Pro چند فصله ؟
ببخشید اگه سوال ها مبتدیانه یا ناشیانه بود اخه بعد از 07 دیگه فوتبال بازی نکرده بودم تا الان :11:
4 فصله. و نمره و اجرای دستورات مربی و همچنین محل جای گیری در زمین تکل زدن و دریبل زدن و پاس و شوت سالم که باعث میشه اون نوار پایین صفحه سبز تر شه روی افزایش exp تاثیر داره.امتیازی که شما میگیری خیلی خوبه!
با اون دکمه بازیکنی که توپ دستش هست توپ رو شوت میکنه به دستور شما ! اگر گل شد یا موقعیتی خطرناک بازی امتیازی برای شما قایل میشه و اون نوار رو به سبز میره.
شما باید قبل از ورود به be a pro تو تنظیمات بازی دست میبردی میکردی 4 دقیقه یا کمتر!
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
سلام دوستان . ببخشید احتمال جای این سوال این جا نیست ولی من برای گرفتن دسته ماکروسافت سیم دار پاساژ رضا و ایران سرزدم اصلا نداشتن میشه یکی راهنمایی کنه از کجا بگیرم . فیفا با این دسته های معمولی حال نمیده . اگه لطف کنید قیمتش حدودی بگید ممنون می شم
دسته xbox برای کامپیوتر از 45 هزار تومن هست تا 75 هزار تومن. و 25 هزار تومنیش هم پیدا میشه ولی.........!:20:
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
دوستانی که FIFA 10 کنسولو بازی کردن این FIFA 11 PC یه ذره به FIFA 10 کنسول شباهت نداره ؟؟؟
فیفا 11 کامپیوتر همون فیفا 10 کنسول هست که برای ما کامپیتور داران پورت شده!:46:
Retired User
17-10-2010, 14:44
شما چرا روماتون پسورد داره؟
درسته ما مبتدیم ,
ولی حداقل ایرونی که هستیم دی:
SevenCity
17-10-2010, 15:08
در مورد منجر مود هم یه چیز آموزشی بزارین بد نیست چون روندش نسبت به 4..5 نسخه تکراری قبلی فیفا به کل عوض شده و مثلا چرا اول فصل بازیکن برای SALE یا FREE AGENT وجود نداره؟
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
منظور از دسته های معمولی چیه؟
مثلا من یه فراسو دارم آنالوگ و ویبره هم داره! اینم معمولیه؟
فرق دسته ها در چیه اصولا؟ (واسه این بازی)
بعضی مواقع بعد از اینکه یک بازی (توی منیجر مود ) تموم میشه از بازی میپره بیرون مشکلش چیه؟
توجه توجه!!!
بهترین کرک برای معضل هنگ در منجر مود کدومه؟
آقا یکی نیس این مشکلو حل کنه
من دقیقا این مشکلو دارم جالبه همین الان بعد از هر دو بازی میپره بیرون تا دیروز هر 6..7 تا بازی بود
دقیقا بعد از دو بازی اونم آخر بازی میاد بیرون عین ویروس درحال پیشرفته... :13:
Dark Soul
17-10-2010, 19:20
قابل توجه دوستانی که بعد از یک بازی (توی منیجر مود ) سیتمشون هنگ میکنه....
این پچ را یکی از دوستان برای بهتر شدن گرافیک و ... گذاشته بود که از قضا ما ریختیم توی پوشه بازیمون و از اون به بعد دیگه از بازی بیرون نپرید
حالا شما هم یه امتحانی بکنید شاید برای شما هم جواب داد
front.com/17351800/FIFA11LODSettings.rar
Facon_Archi
17-10-2010, 19:27
برای من که جواب نداد
باید یه نسخه ی اورجینالی چیزی پیدا کنم
Dark Soul
17-10-2010, 19:32
قابل توجه دوستانی که بعد از یک بازی (توی منیجر مود ) سیتمشون هنگ میکنه....
این پچ را یکی از دوستان برای بهتر شدن گرافیک و ... گذاشته بود که از قضا ما ریختیم توی پوشه بازیمون و از اون به بعد دیگه از بازی بیرون نپرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید i l e f r o n t .com/17351800/FIFA11LODSettings.rar
حالا شما هم یه امتحانی بکنید شاید برای شما هم جواب داد
هرچی ویرایشش می کنم درست نمیشه بی خیال ....
تنها کار دیگه که کردم این بود که MSAAoption رو گذاشتم روی off.
سلام .
آقا یکی تو منجر مود منو کمک کنه پلیز .
من فصل اول رو با آرسنال داشتم تموم میکردم که لطف کردن و از تیم اخراجم کردن! ، با اینکه تو جدول اول بودم . البته جام حذفی رو گفته بودن باید بری فینال که قبلش خوردم به منچستر و حذف شدم . بهر حال اخراجم کردن و منم به یه پیشنهادی که از لیگای پایین انگلیس اومده بود جواب دادم و رفتم تو یه تیم زاقارت . (اسم لیگش نمیدونم چیچی power هست !!! و برا انگلیس هست)فکر کنم یه چیزی تو مایه های لیگ محلاتشون باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواستم ببینم تو اون تیم بمونم یا نه ؟ اگه مثلا این فصل رو خوب کار کنم پیشنهادای بهتر و نسبتا خوب برام میاد یا نه.. باید چند فصل و کار کنم و نتیجه بگیرم تا یه پیشنهاد بم بدن .
اگه خیلی طول میکشه و زجرکشمون میکنه بیخیالش بشم برم یه جدید با اوساسونا شروع کنم .
سلام .
من فصل اول رو با آرسنال داشتم تموم میکردم که لطف کردن و از تیم اخراجم کردن! ، با اینکه تو جدول اول بودم . البته جام حذفی رو گفته بودن باید بری فینال که قبلش خوردم به منچستر و حذف شدم . بهر حال اخراجم کردن و منم به یه پیشنهادی که از لیگای پایین انگلیس اومده بود جواب دادم و رفتم تو یه تیم زاقارت . (اسم لیگش نمیدونم چیچی power هست !!! و برا انگلیس هست)فکر کنم یه چیزی تو مایه های لیگ محلاتشون باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواستم ببینم تو اون تیم بمونم یا نه ؟ اگه مثلا این فصل رو خوب کار کنم پیشنهادای بهتر و نسبتا خوب برام میاد یا نه.. باید چند فصل و کار کنم و نتیجه بگیرم تا یه پیشنهاد بم بدن .
اگه خیلی طول میکشه و زجرکشمون میکنه بیخیالش بشم برم یه جدید با اوساسونا شروع کنم .
خوب شما باید لولتون بالا بره تا تیمهای خوب بهتون پیشنهاد بدن به نظر من یه منجر جدید رو شروع کن
Dark Soul
17-10-2010, 19:46
سلام .
منم با همچین مشکلی دچار شدم و یک تیم ایرلندی برداشتم و اول شدم و بعد فقط یک پیشنهاد اضافه شد و اونم از لیگ نروژ بود!!!
در نتیجه اگه حوصله نداری توی لیگای در پیت بازی کنی بهتره هممون اوساسونا رو برداری.
SevenCity
17-10-2010, 21:02
وسط بازی ییهو سرعت بازی میره بالا :18:
انگار مثلا فیلمو X 1 ببینی
کی این مشکل مسخره رو داره؟
نمیدونم شاید زیاد بازی کردم دچار توهم شدم!
Arrowtic
17-10-2010, 21:32
MSAOption كجاست؟!
آخه الآن رو سيستم نصب نيست ميخوام به دوستم روش درست كردن منيجر مود رو بگم.
Mehdi.ss
17-10-2010, 22:14
سلام
این ارور چیه ؟
salar_aziz
17-10-2010, 23:30
سلام دوستان
من یه سوال از سیستم کنترل بازی دارم
تو فیفاهای قبلی اگه دکمه پاس رو می گرفتی بازیکنی که باهاش بازی می کردی عوض می شد، ولی الان این طوری نیست!!!
اگه این امکان تو این بازی هم وجود داره باید با کدوم کلید این کارو انجام داد؟
ممنونم
pouyaabiboy
18-10-2010, 00:52
تو game setting ( وسط بازی استوپ رو بزنید نه در منو) یه قسمتی وجود داره واسه تنظیم کنتراست و روشنایی( که من کنتراست رو آخرین حد گذاشتم و روشنایی رو 1 درجه بالا بردم که کیفیت خیلی بالا رفت و چمن سبز تر و جزییاتش بیشتر نمود پیدا کرد) شماهم یه بار امتحان کنید
چرا بعد چند هفته از لیگ میاد بیرون؟ اگه واسه کرک هست از کجا بگیرم؟
منم میخوام بازی کمممممممممممممممممممممممم ............
این کرک خوبه؟
سلام
توی فیفا نمیشه گل ها رو سیو کرد؟
سلام
توی فیفا نمیشه گل ها رو سیو کرد؟
نه متاسفانه :41:. فقط امکان آپلود رو گذوشتن اونم برای کسایی که اورجینال میخرن :13:.
.
واقعا خیلی حیفه اومدن همچین شاهکاری درست کردن،ولی این قابلیتو براش نگذاشتن.:41:
Mr.Pooya
18-10-2010, 20:40
سلام
چرا فیفا 11 تو بازی لگ داره ؟؟با اینکه موقع بازی آنتی ویروس هم میبندم سیستم هم برای این بازی خیلی قویه ؟؟
امکان تمرین تیمی را برداشتن ؟؟
با همین نسخه های کرکی نمیشه آنلاین بازی کرد ؟؟ چون من ثبت نام هم کردم ولی CD KEY میخواد راهی نیست ؟؟
Alex * Delpiero
18-10-2010, 21:19
سلام
چرا فیفا 11 تو بازی لگ داره ؟؟با اینکه موقع بازی آنتی ویروس هم میبندم سیستم هم برای این بازی خیلی قویه ؟؟
امکان تمرین تیمی را برداشتن ؟؟
با همین نسخه های کرکی نمیشه آنلاین بازی کرد ؟؟ چون من ثبت نام هم کردم ولی CD KEY میخواد راهی نیست ؟؟
شما مشخصات سیستمتو بزار تا ببینیم علت لگ از کجاست !
چرا امکان تمرین هست. وقتی اونجایی هستی که کاکا هستی دکمه F1 رو بزن تا لیست تمرینات بیاد
شما برای انلاین بازی کردن باید از gameranger استفاده کنی. به اینجا مراجعه کن :
دوباره سوالم رو می پرسم
سلام
ram 2 gig
این کار رو کردم ولی باز هم درست نمیشه:41:
نه من هیچ تنظیمی رو تغییر نمیدم
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟؟؟؟؟ :45:
Mr.Pooya
18-10-2010, 22:21
شما مشخصات سیستمتو بزار تا ببینیم علت لگ از کجاست !
چرا امکان تمرین هست. وقتی اونجایی هستی که کاکا هستی دکمه F1 رو بزن تا لیست تمرینات بیاد
شما برای انلاین بازی کردن باید از gameranger استفاده کنی. به اینجا مراجعه کن :
سلام
مشخصات سیستم
سی پی یو : Core 2 Dou 2.4
رم : 4GIG DDRII
گرافیک 1GIG DDRII 8600
توی بازی مثلاً وقتی سانت میکنم تا توپ برسه به طرف یکم تصویر واصح نیست در صورتی که در PES این مشکل را تدارم . منظورم اینه که وقتی توپ میخواد یک مسیر طولانی را طی کنه تصویر یکم گیر میکنه ( فکر کنم EA بازی FIFA 11 رو یادش رفته روغن کاری کنه :31: :27: )
مشکل از کجاست ؟؟ تنظیمات بازی را هم هر چی دست کاری کردم همینطوره . موقعی که با کاکا تمرین میکنه مشکل نداره فقط تو بازی اینطوری میشه .
ممنون
papillon11
19-10-2010, 00:41
سلام
این ارور چیه ؟
برای رفع این ارور از هیلتر شکن استفاده کن تو قمست ------ آدرسشو وارد کن .
Amin.P30
19-10-2010, 08:34
سلام
مشخصات سیستم
سی پی یو : Core 2 Dou 2.4
رم : 4GIG DDRII
گرافیک 1GIG DDRII 8600
توی بازی مثلاً وقتی سانت میکنم تا توپ برسه به طرف یکم تصویر واصح نیست در صورتی که در PES این مشکل را تدارم . منظورم اینه که وقتی توپ میخواد یک مسیر طولانی را طی کنه تصویر یکم گیر میکنه ( فکر کنم EA بازی FIFA 11 رو یادش رفته روغن کاری کنه :31: :27: )
مشکل از کجاست ؟؟ تنظیمات بازی را هم هر چی دست کاری کردم همینطوره . موقعی که با کاکا تمرین میکنه مشکل نداره فقط تو بازی اینطوری میشه .
ممنون
تنظیمات بازی رو کمتر کن.
گرافیکت نمیتونه روی HIGH بکشه.
بهترین حالت گرافیکی برای روون بازی کردن چیه؟
گرافیکم 8600gt ولی مانیتورم crtهستش.
رو high , 4x میزارم خوبه ولی پعضی جاها روون نیست حالت گیر دارم. چیکار کنم؟
Mohammad King
19-10-2010, 11:02
سلام
دکمه های شوت و پاس و ساتر توی این بازی توی کیبور کدوم ها هستن؟
vahidgame
19-10-2010, 11:45
سلام
دکمه های شوت و پاس و ساتر توی این بازی توی کیبور کدوم ها هستن؟
خیلی ساده بخوام بگم. توی تنطیمات که بری به این صورته و با توجه به اون برای کیبورد تنظیمش کن:
دکمه سبز= پاس
دکمه قرمز= شوت
دکمه آبی= سانتر
H A M A S
19-10-2010, 12:39
چه طوری میشه کنترل فیفا رو مثل pes کرد؟(با کیبورد بازی میکنم)
شوت-پاس و سانتر رو درست کردم اما پدال ها سرعت و... نمیدونم کجاست
متشکر
vahidgame
19-10-2010, 13:07
چه طوری میشه کنترل فیفا رو مثل pes کرد؟(با کیبورد بازی میکنم)
شوت-پاس و سانتر رو درست کردم اما پدال ها سرعت و... نمیدونم کجاست
متشکر
این پست فکر کنم بتونه کمکتون کنه:
SevenCity
19-10-2010, 13:39
این بازیو بدون کرک یعنی به صورت ارجینال از کجا میشه دانلود کرد یعنی خودمون کرکش کنیم!
هزارتا مشکل داره
اصلا سرعت بازی تغییر نمیکنه نمیدونم شاید واسه من محسوس نباشه در هر سه حالت اسپید پاهای بازیکنا عین فرفره میچرخه پاسکاریا سریعه
و اینکه همچنان از منجر مود میپره بیرون
AlexMercer
19-10-2010, 14:30
این بازیو بدون کرک یعنی به صورت ارجینال از کجا میشه دانلود کرد یعنی خودمون کرکش کنیم!
هزارتا مشکل داره
اصلا سرعت بازی تغییر نمیکنه نمیدونم شاید واسه من محسوس نباشه در هر سه حالت اسپید پاهای بازیکنا عین فرفره میچرخه پاسکاریا سریعه
شما اگه ارجینالشو بخری که نیازی به کرک نیست. :31: تازه میتونی با استفاده از سرور خوده ea مولتی پلیر بازی کنی!:27:
vahidgame
19-10-2010, 14:37
هزارتا مشکل داره
منظورتون این که بازی رو به صورت free دانلود کنید و خودتون کرک اونو جدا بریزید یا اینکه می خواد بازی رو به صورت اورجینال بخرید؟
اگه می خوای اورجینال بخری که هیچی. همونی که دوستمون اشاره کرد. ولی اگه بخوای دانلود کنی فرقی نمی کنه. شما همین الان کرک رو عوض کن. یعنی کرک سالمشو دانلود کن و اونو توی پوشه بازی کپی کن. اگه مشکل حل نشد فکر کنم با آپدیت درایور کارت گرافیک و دانلود یه سری فایل ها این مشکلات تا حدودی حل بشه.
به هر حال دانلود کردن بازی فرقی با الان نداره...
Mr.Pooya
19-10-2010, 15:46
تنظیمات بازی رو کمتر کن.
گرافیکت نمیتونه روی HIGH بکشه.
سلام
چرا مگه گرافیک بازی چنده ؟؟ من PES بازی میکنم مشکلی نداره که ؟؟
ولی روی LOW هم که بزارم بازهم همین مشکل را دارم کلاً همینطوری با هرچی که باشه ویندوز هم 7 32 بیت هست . لطفاً راهمایی کنید . مثلاً اگه دروازه بان توپ را بندازه برای بازیکن که وسط زمین تا توپ به بازیکن برسه تصویر یکم گیر میکنه ولی ساکر بازی می کنم اصلاً اینطوری نیست .
SevenCity
19-10-2010, 16:58
شما اگه ارجینالشو بخری که نیازی به کرک نیست. :31: تازه میتونی با استفاده از سرور خوده ea مولتی پلیر بازی کنی!:27:
منظورتون این که بازی رو به صورت free دانلود کنید و خودتون کرک اونو جدا بریزید یا اینکه می خواد بازی رو به صورت اورجینال بخرید؟
اگه می خوای اورجینال بخری که هیچی. همونی که دوستمون اشاره کرد. ولی اگه بخوای دانلود کنی فرقی نمی کنه. شما همین الان کرک رو عوض کن. یعنی کرک سالمشو دانلود کن و اونو توی پوشه بازی کپی کن. اگه مشکل حل نشد فکر کنم با آپدیت درایور کارت گرافیک و دانلود یه سری فایل ها این مشکلات تا حدودی حل بشه.
به هر حال دانلود کردن بازی فرقی با الان نداره...
منظورم از ارجینال اینه که دست کاری نشده باشه همون free
ولی چرا سایت فیفا فقط دمو رو داره واسه دانلود!؟
کرک اینارو هم عوض کردم مشکلات حل نشده گرافیکمم آپدیته کلا فول آپدیته ویندوزم!
easport بازی رو کامل به صورت free میزاره؟ 6..7 گیگ باید باشه نه 1 گیگ مثل دمو!
یعنی دقیقا نسخه ای میخوام که موقع نصب سریال بخواد
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
سلام
چرا مگه گرافیک بازی چنده ؟؟ من PES بازی میکنم مشکلی نداره که ؟؟
ولی روی LOW هم که بزارم بازهم همین مشکل را دارم کلاً همینطوری با هرچی که باشه ویندوز هم 7 32 بیت هست . لطفاً راهمایی کنید . مثلاً اگه دروازه بان توپ را بندازه برای بازیکن که وسط زمین تا توپ به بازیکن برسه تصویر یکم گیر میکنه ولی ساکر بازی می کنم اصلاً اینطوری نیست .
260 رو نصب کردی؟
Mr.Pooya
19-10-2010, 17:17
260 رو نصب کردی؟
سلام
260 چی هست ؟؟ لینک باز نمیشه ولی درایور کارت گرافیک با اینکه میشناسه ولی بازهم نصب کردم و هنوز درست نشده :41::41::41: :19:
سلام
میشه صدای آهنگ های بازیو قطع کنیم و به جاش آهنگ های خودمونو بذاریم؟
Behnam_o2
20-10-2010, 00:41
من وقتی نت فریم ورک 4 رو نصب کردم بازی دچار لگ شد . پاکش کردم سریع . شمام اگه لگ دارین نت فریم 4 رو پاک کنین. (اگه نصبه رو سیستمتون )
salar_aziz
20-10-2010, 00:55
سلام دوستان
من یه سوال از سیستم کنترل بازی دارم
تو فیفاهای قبلی اگه دکمه پاس رو می گرفتی بازیکنی که باهاش بازی می کردی عوض می شد، ولی الان این طوری نیست!!!
اگه این امکان تو این بازی هم وجود داره باید با کدوم کلید این کارو انجام داد؟
ممنونم
:13::13::13::13::13:
SevenCity
20-10-2010, 01:07
سلام
260 چی هست ؟؟ لینک باز نمیشه ولی درایور کارت گرافیک با اینکه میشناسه ولی بازهم نصب کردم و هنوز درست نشده :41::41::41: :19:
اخزین ورزن درایور که خیلی بهتر از 258 هست واسه فیفا
SevenCity
20-10-2010, 01:43
اونایی هم که بازیو خریدن مشکل کرش توی منجرمود دارن توی این تایپیک:
ولی ما آخرشم به خاطر انگلیسی خرکیمون نفهمیدیم نتیجه اون تایپیک چی شد هزارتا راه حل داده!
afshinsiah
20-10-2010, 05:14
سلام
من یه چند دقیقه ایی که بازی میکنم این ارور رو میده از بازی میاد بیرون اینترنتم هم قطع نشده مشکل از چی میتونه باشه؟ با تشکر
hasani2008
20-10-2010, 09:30
يه سوال
چرا بعد از برد بازي فينال جشن قهرماني رو نمايش نميده (اصولا به خاطر بردن جام آدم ليگ رو شروع ميكنه ديگه)
SevenCity
20-10-2010, 10:27
این چی میگه؟
این چی میگه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بازیکنت مصدومه. باید جاش یه نفر دیگه بیاری. اگه بله رو بزنی میره تو line-up اگه نه رو بزنی بازی رو سه صفر میبازی.
SevenCity
20-10-2010, 10:54
یعنی بازیکنت مصدومه. باید جاش یه نفر دیگه بیاری. اگه بله رو بزنی میره تو line-up اگه نه رو بزنی بازی رو سه صفر میبازی.
آره، ولی اخراجی داشتم چرا خودش عوض نکرد؟ :18:
بخاطر خاموش بودن assistant coach؟
اصلا کار این assistant coach چیه فکر کنم زمان بازیهای دوستانه حتی دست به ترکیبم میزنه بازیکنارو خودش عوض میکنه اگه تو بازیهای رسمی هم روشن باشه همین کارو میکنه؟
FCBarcelona.ir
20-10-2010, 12:27
آره، ولی اخراجی داشتم چرا خودش عوض نکرد؟ :18:
بخاطر خاموش بودن assistant coach؟
اصلا کار این assistant coach چیه فکر کنم زمان بازیهای دوستانه حتی دست به ترکیبم میزنه بازیکنارو خودش عوض میکنه اگه تو بازیهای رسمی هم روشن باشه همین کارو میکنه؟
یکی از بدیهای منیجر مود فیفا همینه. وقتی بازیکنی مصدوم میشه، اجازه نمیده زمانی که داری میری تو بازی جابجاش کنی، حتما باید ترکیب ثابت تیم رو دست بزنی. و اگر رو نیمکتت هم یه بازیکن جاش خالی باشه 3-0 می زنه!
SevenCity
20-10-2010, 13:15
یکی از بدیهای منیجر مود فیفا همینه. وقتی بازیکنی مصدوم میشه، اجازه نمیده زمانی که داری میری تو بازی جابجاش کنی، حتما باید ترکیب ثابت تیم رو دست بزنی. و اگر رو نیمکتت هم یه بازیکن جاش خالی باشه 3-0 می زنه!
ولی فیفا10 پی سی اینجوری نبود بازکنتو میتونستی لحظه آخر عوض کنی بدون دست بردن به ترکیب اصلی نمیدونم چرا اینجوری شده
mojtaba_tanha
20-10-2010, 15:12
کسی واسه مود be a pro ترینر نداره؟
SevenCity
20-10-2010, 16:27
یه سوال خیلی مهم!
کسی مشکل هنگ کردن کامل ویندوز بعد از چند بازی رو داره؟ (وسط بازی) یعنی بعد از چند بازی مجبور میشم ریست کنم
میخوام بدونم مشکل از دمای سی پی یو هست یا مشکل از بازیه
Mr.Pooya
20-10-2010, 17:05
اخزین ورزن درایور که خیلی بهتر از 258 هست واسه فیفا
سلام
دانلود کردم و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد ! :41::41::41::41::41:
چکار کنم ؟؟
Alex Fera
20-10-2010, 18:56
سلام
میشه صدای آهنگ های بازیو قطع کنیم و به جاش آهنگ های خودمونو بذاریم؟
بله میشه،شما میتونید از قسمت my fifa 11،setting،sound صدای خود بازی را کم کرده و از داخل ویندوز آهنگ های مورد علاقه خود را اجرا کنید
یه سوال خیلی مهم!
کسی مشکل هنگ کردن کامل ویندوز بعد از چند بازی رو داره؟ (وسط بازی) یعنی بعد از چند بازی مجبور میشم ریست کنم
میخوام بدونم مشکل از دمای سی پی یو هست یا مشکل از بازیه
مشخصات سیستم ؟
Milad4171
20-10-2010, 19:59
دوستانی که هم PES 11 رو بازی کردن هم FIFA 11 نظرشون رو بگن!!
راستش میخوام ببینم مشکلاتی که توی PES 11 هست توی فیفا حل شده؟
محیط کدوم بهتره؟
البته اینم بگم. من با فیفا 10 کلا حال نکردم. نمیدونم چرا.
AlexMercer
20-10-2010, 20:39
محیط کدوم بهتره؟
شما 11 رو بازی کن. پشیمون میشی که پس بازی میکنی!
Mr.Pooya
20-10-2010, 20:51
محیط کدوم بهتره؟
فیفا 11 خیلی بهتر شده ولی برای من یک مشکل داره که تو صفحه های قبلی گفتم . ولی به نظرم PES بهتر از فیفاست ولی PES که مشکلی داره تکل میزنی یارو 2 متر میره اونور تر :27::27::27:
ولی فیفا هم خیلی جالب شده .
من که فوتبال رو فقط توی Be A Pro میخوام که فیفا بهتر کار کرده روش .
البته تا حالا PES جدید بازی نکردم . کسی که PES بازی کرده میشه بگه اون هم همچین مودی رو داره یا نه ؟ چون قبلا که PES 6 میزدم خودم همچین مودی رو درست میکردم . جوری که دوربین سوم شخص و منم یک بازیکن ثابت بودم . حالا PES مثل فیفا این مود رو به صورت حرفه ای داره یا نه . چون این زاویه دوربین توی فیفا رو اعصابه .
htotti2006
21-10-2010, 00:59
با سلام
من هیچ وقت نتونستم تو فوتبال دریبل بزنم یکی بهم میگه چجوری باید اینکار رو بکنم.
در زیر تصویری از قسمت تنظیمات کیبردم گذاشتم.ببینید باید چی رو تغییر بدم و با چی باید دریبل بزنم ممنون.
LiverBarca
21-10-2010, 01:24
البته تا حالا PES جدید بازی نکردم . کسی که PES بازی کرده میشه بگه اون هم همچین مودی رو داره یا نه ؟ چون قبلا که PES 6 میزدم خودم همچین مودی رو درست میکردم . جوری که دوربین سوم شخص و منم یک بازیکن ثابت بودم . حالا PES مثل فیفا این مود رو به صورت حرفه ای داره یا نه . چون این زاویه دوربین توی فیفا رو اعصابه .
فکر کنم داره...
Honradez
21-10-2010, 09:18
فیفا 11 خیلی بهتر شده ولی برای من یک مشکل داره که تو صفحه های قبلی گفتم . ولی به نظرم PES بهتر از فیفاست ولی PES که مشکلی داره تکل میزنی یارو 2 متر میره اونور تر :27::27::27:
ولی فیفا هم خیلی جالب شده .
شنيدم توي PES وقتي ميخواي پاس بدي بايد جهت و قدرتشم خودت بگي. يعني هيچ اتوماتيکي در کار نيست. خب اين از دو جهت بنظرم بده:
يکي اينکه اين بعنوان يک مزيت تو بازيهاي فيفا ارائه شد و اگه بازي سال 2011 بخواد نداشته باشدش بنظرم يه جورايي داره عقب عقب راه ميره.
دوم هم اينکه بالاخره کامپيوتر وقتي جلوي ما بازي ميکنه ميتونه خيلي راحت همه چيزو تنظيم کنه و پاسشو درست بده. ولي ما آدمها که نميتونيم. اگر هم بتونيم، درواقع از کاراييمون تو بازي خرج کرديم.
اينه که راستش من با PES زياد "حال نميکنم" چون يه بازي تفريحي نيست اصولا، بيشتر مثل يه تست دقته!
:46:
mhadishirani
21-10-2010, 10:27
به صورت حرفه ای و بسیار ، بسیار عالی داره. اسمش هم هست become a legend
AlexMercer
21-10-2010, 12:13
بله داره. و از یک سری جهات از فیفا بهتره. اولا به جای اینکه شما 4 فصل بازی کنی. میتونی با یک بازیکن 19 ساله بازی رو شروع کنی و تا 36 سالگیش بازی کن. تو این زمان میتونی تیمت رو تغییر بدی و به تیم های مختلف بری که فیفا این مساله رو نداره.ولی خوب این مود که در پس become a legend نام داره در نسخه 10 بهتر از 11 بود و تو نسخه امسال شده مسخره بازی . ولی خوب از نظر من فیفا بازم جذاب تره. چون راحت میتونی پاس بگیری از یارات. خودت که برای فیفا رو بازی کردی. میدونی ویژگی هاشو.:46:
Mr.Pooya
21-10-2010, 12:59
شنيدم توي PES وقتي ميخواي پاس بدي بايد جهت و قدرتشم خودت بگي. يعني هيچ اتوماتيکي در کار نيست. خب اين از دو جهت بنظرم بده:
يکي اينکه اين بعنوان يک مزيت تو بازيهاي فيفا ارائه شد و اگه بازي سال 2011 بخواد نداشته باشدش بنظرم يه جورايي داره عقب عقب راه ميره.
دوم هم اينکه بالاخره کامپيوتر وقتي جلوي ما بازي ميکنه ميتونه خيلي راحت همه چيزو تنظيم کنه و پاسشو درست بده. ولي ما آدمها که نميتونيم. اگر هم بتونيم، درواقع از کاراييمون تو بازي خرج کرديم.
اينه که راستش من با PES زياد "حال نميکنم" چون يه بازي تفريحي نيست اصولا، بيشتر مثل يه تست دقته!
:46:
سلام
منظورتون را متوجه نمیشم . اگه اینطوری باشه که فیفا هم باید جهت و قدرت را خودت مشخص کنی . ولی نظر شما را اصلاً قبول ندارم PES خیلی بازی خوبیه البته مشکلات خودش را هم داره ولی به نظرم از فیفا بهتره .
به صورت حرفه ای و بسیار ، بسیار عالی داره. اسمش هم هست become a legend
بله داره. و از یک سری جهات از فیفا بهتره. اولا به جای اینکه شما 4 فصل بازی کنی. میتونی با یک بازیکن 19 ساله بازی رو شروع کنی و تا 36 سالگیش بازی کن. تو این زمان میتونی تیمت رو تغییر بدی و به تیم های مختلف بری که فیفا این مساله رو نداره.ولی خوب این مود که در پس become a legend نام داره در نسخه 10 بهتر از 11 بود و تو نسخه امسال شده مسخره بازی . ولی خوب از نظر من فیفا بازم جذاب تره. چون راحت میتونی پاس بگیری از یارات. خودت که برای فیفا رو بازی کردی. میدونی ویژگی هاشو.:46:
پس شما واسه همچین مود بازی ای کدوم رو پیشنهاد میکنین . PES ؟ خوب حالا یه سوال بهتر بپرسم
میشه یکی واسه من مزیت ها و بدی های دو مود Be A Pro و Become A Legend رو بگه . مخصوصا زاویه دوربین و کنترل بازیکن
AlexMercer
21-10-2010, 13:40
پس شما واسه همچین مود بازی ای کدوم رو پیشنهاد میکنین . PES ؟ خوب حالا یه سوال بهتر بپرسم
میشه یکی واسه من مزیت ها و بدی های دو مود Be A Pro و Become A Legend رو بگه . مخصوصا زاویه دوربین و کنترل بازیکن
مزیت های become a legend :
تعداد فصل های قابل بازی زیاده. حداقل 15 فصل میتونی بازی کنی. بازنشسته شدن از تیم ملی و باشگاهی دست خودته. در این 15 سال میتونی 4 بار جام ملت ها و جام جهانی بازی کنی.با تیم های مختلف میتونی قرارداد ببندی و براشون بازی کنی. امسال حتی میتونی مدیر برنامه هات رو هم عوض کنی. برای ورود به تیم اصلی باید تو تیم ذخیره ها بدرخشی. بد بازی کنی تعویض میشی و میری رو نیمکت شاید چند بازی هم بازی نکنی.
ولی همبازی هات بعضی مواقع بهت پاس نمیدن اعصابت رو خورد میکنن.
مزیت های be a pro:
در بیشتر مواقع میتونی هر جور که بخوای پاس بگیری یا به هم تیمی هات دستور شوت زدن بدی. تمامی حرکات رو نمره ای که تهه بازی میگیری و همچنین امتیازی که برای افزایش توانمندی هات میگیری تاثیر داره. جایگیری نا درست. پاس اشتباه. دریبل ناموفق.همش نمره منفیه و بر عکسش مثبت.از بدی ها و یا خوبیاش اینه که از همون اول تو ترکیب اصلی هستی و تعویض نمیشی(حداقل من نشدم) و اگر کاپیتان تیم شی میتونی 10 بازیکن کناریت رو هم خودت انتخاب کنی. یعنی که تو تیم اصلی باشه.
من خودم با فیفا بیشتر حال کردم. در ضمن من دوربین سوم شخص استفاده نمیکنم.:46:
SevenCity
21-10-2010, 18:54
این اخراج چرا اینقدر زود انجام میشه در حالیکه پنجم بودم با اینتر و راحت میتونستم اول بشم تا پایان نیم فصل
کلا این عدد 99.4 چیه و این پیغام چی میگه کلا؟
نکنه برای اخراج نشدن باید همه ی بازیهای فصل رو برد؟ راستی بازیهای دوستانه هم مهمه؟
mojtaba_tanha
21-10-2010, 19:00
هنوز راه حلی واسه .بیرون پریدن از منیجر پیدا نشده؟ راستی چرا باسر نمیشه اصلا گل زد؟
دوستاني كه ميخوان بازي خيلي روون بشه ، كافيه حالت بازي رو از 3d روي 2d بزارن
توي Game Setting
htotti2006
21-10-2010, 19:28
کسی نیست جواب من رو بده؟چجوری تو فیفا دریبل بزنم؟
دوستان مشکل این ارور ;که از بازی میاد بیرون تو منیجر مود حل نشد من مجبور شدم دوباره وارد بازی و اون بازی رو اسکیپ کنم و اینجوری جاش بزرام
afterten
21-10-2010, 20:22
این اخراج چرا اینقدر زود انجام میشه در حالیکه پنجم بودم با اینتر و راحت میتونستم اول بشم تا پایان نیم فصل
کلا این عدد 99.4 چیه و این پیغام چی میگه کلا؟
نکنه برای اخراج نشدن باید همه ی بازیهای فصل رو برد؟ راستی بازیهای دوستانه هم مهمه؟
منم دارم با اینتر میرم جلو ولی بسته به درجه سختی مدیریت باشگاه ازت انظار داره بازیهای آسونو ببری مثلا کاری نداره که اول باشی یا نه ولی به عنوان مربی اینتر ازت انتظار داره کالیاریو ببری وگرنه از امتیازت کم میکنه چندتا که بشه مثلا 3 تا مساوی و 1 باخت اخراجت میکنه!!
AlexMercer
21-10-2010, 20:24
منم دارم با اینتر میرم جلو ولی بسته به درجه سختی مدیریت باشگاه ازت انظار داره بازیهای آسونو ببری مثلا کاری نداره که اول باشی یا نه ولی به عنوان مربی اینتر ازت انتظار داره کالیاریو ببری وگرنه از امتیازت کم میکنه چندتا که بشه مثلا 3 تا مساوی و 1 باخت اخراجت میکنه!!
اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟:41:
juve-reza
21-10-2010, 20:29
سلام
من همیشه pes بازی کردم، حالا میخوام FIFA بازی کنم. ولی مثل اینکه توی فیفا همون دکمه ای که پاس میده، بازیکن هم عوض میکنه. درسته؟
Mr.Pooya
21-10-2010, 20:32
سلام
من همیشه pes بازی کردم، حالا میخوام FIFA بازی کنم. ولی مثل اینکه توی فیفا همون دکمه ای که پاس میده، بازیکن هم عوض میکنه. درسته؟
سلام
تو فیفا های قبلی آره اینطوری بود ولی الان نه با دکمه پاس بازیکن عوض نمیکنه . بطور پیش فرض با شیفت سمت چپ بازیکن عوض میکنه .
موفق باشید.
کسی نیست جواب من رو بده؟چجوری تو فیفا دریبل بزنم؟
دکمه LT رو نگه میداری که بره تو حالت دریبل و بعدش با چرخوندن RS میتونی دریبل های زیادی بزنی .
راجع به تکنیک ها هم برو توی My FIFA 11 و بعدش از قسمت Help برو توی Skill Moves و توش همه دریبلها رو به ترتیب درجه بهت گفته . البته باید بازیکنت سطح تکنیک با توپش به اون درجه دریبل رسیده باشه .
سلام
بیشتر کنترل ها مثل PES شده . من خودم تنظینات فیفاهای قبلی رو دوست داشتم . یعنی با پاس دکمه عوض بشه . اون مال موقعی بود که بیشتر فیفا رو پی سی بود ولی حالا چند ساله با اومدن ایکس باکس پی سی شده تابع ایکس باکس .
درضمن در ادامه سوال قبلیم میخوام بپرسم که دوربین توی Become A Legend توی PES میتونه سوم شخص بشه ؟ مثل PES 6 که باید اون رو پول میدادیم میخریدیم ؟
Mr.Pooya
21-10-2010, 21:00
سلام
خودم مشکل را حل کردم . راه حلش هم میگم :
فیفا را بیخیال شدم و PES بازی میکنم :27: :27: :27:
SevenCity
21-10-2010, 21:10
درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!
مدیریت فقط نوشته قهرمانی حذفی و لیگ دیگه باید از کجا فهمید که راضین یا خیر!؟
توي Game Setting
من که همچین چیزی ندیدم!؟؟ میشه یه عکسی چیزی بزاری؟
AlexMercer
21-10-2010, 21:23
خودم مشکل را حل کردم . راه حلش هم میگم :
فیفا را بیخیال شدم و PES بازی میکنم :27: :27: :27:
اگه بیخیال شدی چرا اینجا میچرخی مشتری برای پس جمع کنی؟ شما برو سراغ تیله بازی پس.:46:
Mr.Pooya
21-10-2010, 22:30
اگه بیخیال شدی چرا اینجا میچرخی مشتری برای پس جمع کنی؟ شما برو سراغ تیله بازی پس.:46:
مشتری برای PES :31: مگه KONAMI ماله منه که برای بازی هاش مشتری جمع کنم :27: .
یک راه حل گفتم کسی که با فیفا مشکل داره بره یه بازی دیگه انجام بده :27: :27:
Milad4171
21-10-2010, 22:58
آگهی معاوضه یک پک Pes2011 با Fifa 2011 :31:
آقا یه جای ارزون معرفی کنین بریم بخریم پس فردا.
underali
22-10-2010, 00:33
دوستان یک آموزش از ضریه آزاد میزارم
خوب برای مثال ضربه از فاصله 28 یاردی است و سمت راست داروازه یک بازیکن حرفه ای رو بیار مثلا برای بارسا ژاوی - ویا
بعد دربین رو طوری تنظیم کن که تیرک سمت راست بین بازیکن شما و توپ بیفته خوب مقدار مورد نظرت را پر کن مثلا شوت رو توی اون منطقه کمتر از نصف پر کن بعد از زدن دکمه شوت بلافاصله خیلی سریع جهت بالا و سمت چپ رو بگیر (که میشه مایل به بالا) بعد نتیجه رو بهم بگو
چندتا چیز رو هم دقت کن
هر چی از دروازه دورتر میشه تیرک به بازیکن نزدیک تر بشه
بازیکن خوب انخاب کن
از سمت راست اگر اصله زیر 23 یارد بود از بازیکن چپ پا استفاده کن و فقط جهت رو برعکس بگیر
یکم هم به خود اطمینان داشته باش
من الان از فاصله 25 تا 30 یاردی رو چشم بسته گل میکنم ( واقعا چشم بسته)
حتما بعد از انجام اینکار خبرشو بدید که آیا تونستیذ یا نه
afterten
22-10-2010, 01:32
درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!
اونو مثال زدم وگرنه ممکنه زودتر یا دیرتر باشه!!از کم و زیاد شدن میزان اطمینان باشگاه اون خط سفیده دیگه
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟:41:
منم تا حالا نتونستم :41:
seday baron
22-10-2010, 02:19
دوستان من تازه برای اولین بار میخوام امسال به جای pes از fifa استفاده کنم فقط راهنمایی کنید برای فیفا هم پچ و کیت و اینجور چیزا هست ؟
اگر هست لینکش برام بزارید .
MJ assassins creed
22-10-2010, 07:27
اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟
آخر فصل قرارداد هر کسی که تموم شده باشه میاد و یه علامت تیک سبز روشه.اگه تیک رو غیر فعال کنی یعنی نمیخوای تمدید کنی و اگه بزاری تیک باشه یعنی تمدید میکنی.
بله درجه سختی legendary هست.شما برید توی manager team یا یه همچین چیزی بعد توی board انتظارات رو نوشته و بعد هر بازی عملکرد رو مینویسه و اون بالا comment هست که نظرشون رو دربارت میگن.هر بازی نه هر چند تا بازی.
توي Game Setting
اون برای مپ بازی هست و ربطی به روونی بازی نداره.
---------- Post added at 07:26 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
دوستان من تازه برای اولین بار میخوام امسال به جای pes از fifa استفاده کنم فقط راهنمایی کنید برای فیفا هم پچ و کیت و اینجور چیزا هست ؟
پچ هست ولی تمام نقل و اتنقالات و لباس ها و حتی کفش ها همه آپدیت هست.
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------
پچ هست ولی تمام نقل و اتنقالات و لباس ها و حتی کفش ها همه آپدیت هست.
offlineinternet
22-10-2010, 09:44
کسی میدونه چطوری باید دکمه های دریپ زدن رو درست کنیم و اون دکمه shift معروف رو چطوری بذاریم که واسه استارت زدن بود
تو pes میشه پست هر بازیکن رو موقع چیدن سیستم عوض کرد مثلا dmf رو به cmf تبدیل کرد fifa هم چنین چیزی داره
چطوری میشه دکمه های کیبورد را به دلخواه برای این بازی تنظیم کرد؟؟
SevenCity
22-10-2010, 10:39
بله درجه سختی legendary هست.شما برید توی manager team یا یه همچین چیزی بعد توی board انتظارات رو نوشته و بعد هر بازی عملکرد رو مینویسه و اون بالا comment هست که نظرشون رو دربارت میگن.هر بازی نه هر چند تا بازی.
درجه سختی در board تا world class هست legend واسه سختیه بازیه
AlexMercer
22-10-2010, 10:44
چطوری میشه دکمه های کیبورد را به دلخواه برای این بازی تنظیم کرد؟؟
fifa config رو قبل ورود به بازی بزن و تنظیمات کیبورد رو وارد کن.
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
kit که نیازی نیست لباس همه تیم ها درسته. اسم و پرچمشون هم درسته. برای فیفا پچ های بهبود دهنده گرافیکی میاد و البته پچ فیس
با کیبرد چجوری میشه دریبل زد . چون همه دریبل ها با RS انجام میشه .
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
fifa config
kit که نیازی نیست لباس همه تیم ها درسته. اسم و پرچمشون هم درسته. برای فیفا پچ های بهبود دهنده گرافیکی میاد و البته پچ فیس
خوب این پچ ها هنوز نیومده ؟ اصلا پچی اومده تا حالا ؟
AlexMercer
22-10-2010, 10:59
با کیبرد چجوری میشه دریبل زد . چون همه دریبل ها با RS انجام میشه .
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
خوب این پچ ها هنوز نیومده ؟ اصلا پچی اومده تا حالا ؟
دکمه LT رو میگیری به اضافه شوک راست و دکمه های حرکتی.
فعلا نه.ولی تنها فیس دروگبا اومده. و پچ دوربین و گرافیک اومده:46:
SevenCity
22-10-2010, 12:37
خودت با کیبورد بازی میکنی؟ اینجوری که باید 3 تا دست داشت هر جور تنظیم میکنم سخته بازم
دقیقا از روی کیبورد میتونی بگی مثلا تاکتیکارو وسط بازی چجوری تغییر میدی که اون خط قرمزه مثلا بیاد رو counter attack
AlexMercer
22-10-2010, 12:53
خودت با کیبورد بازی میکنی؟ اینجوری که باید 3 تا دست داشت هر جور تنظیم میکنم سخته بازم
دقیقا از روی کیبورد میتونی بگی مثلا تاکتیکارو وسط بازی چجوری تغییر میدی که اون خط قرمزه مثلا بیاد رو counter attack
من با کیبورد بازی میکنم ولی عشقست بازی تحت قانون و پاسکاری زمینی و بدون حرکت با توپ اضافی:31:
Retired User
22-10-2010, 14:46
فیفام یه دفعه کند شده
یعنی لگ میزنه(افت فریم)
اوایل رو، های و 4x میذاشتم روون بود ولی الان رو مدیدومم کم میاره
کرکی چیزی ایراد داره؟
amin 2010
22-10-2010, 14:54
فیفام یه دفعه کند شده
یعنی لگ میزنه(افت فریم)
اوایل رو، های و 4x میذاشتم روون بود ولی الان رو مدیدومم کم میاره
کرکی چیزی ایراد داره؟
نه عزیزم مشکل از چند تا چیز میتونه باشه :
1- بعد از حدود یک ساعت گرافیک کامپیوتر کمی داغ می کنه که میتونه روی سرعت بازی و کند شدنش تاثیر بزاره (این اتفاق بیشتر تو لپ تاپ اتفاق میفته بخاطر فن نسبتا ضعیف )
2-ویروسی شدن کامپیوتر میتوه باعث کند شدن اجرای تمام برنامه ها شه .
3- اگه کامپیوتر بد سیستمو بالا بیاره برنامه ها همه کند اجرا میشن
4-بعضی وقت ها کامپیوتر ارور reset میده که شما اگه اون لحظه PC تون رو restart نکنین در برنامه ها با مشکل کندی مواجه میشین .
احتمال قوی مشکل از کرک نیست و یکی از اتفاقای بالا افتاده
حالا این پچ ها چی هست . مخصوصا اون دوربین و گرافیک . از کجا میشه گرفت ؟ اسمشون چیه ؟
Behnam_o2
22-10-2010, 18:22
حالا این پچ ها چی هست . مخصوصا اون دوربین و گرافیک . از کجا میشه گرفت ؟ اسمشون چیه ؟
یک سر به سایت Moddingway.com بزن تمام پچهاییکه بیادرو میزاره هم فیفا هم پیس و هم nba .
Retired User
22-10-2010, 19:35
نه عزیزم مشکل از چند تا چیز میتونه باشه :
1- بعد از حدود یک ساعت گرافیک کامپیوتر کمی داغ می کنه که میتونه روی سرعت بازی و کند شدنش تاثیر بزاره (این اتفاق بیشتر تو لپ تاپ اتفاق میفته بخاطر فن نسبتا ضعیف )
2-ویروسی شدن کامپیوتر میتوه باعث کند شدن اجرای تمام برنامه ها شه .
3- اگه کامپیوتر بد سیستمو بالا بیاره برنامه ها همه کند اجرا میشن
4-بعضی وقت ها کامپیوتر ارور reset میده که شما اگه اون لحظه PC تون رو restart نکنین در برنامه ها با مشکل کندی مواجه میشین .
احتمال قوی مشکل از کرک نیست و یکی از اتفاقای بالا افتاده
سلام دکتر آرمین عزیزم دی:
---
1 از همون اول اینطوری میشه
2 ویندوز تازه عوض شده
3 بعید میدونم همچین مشکلی باشه
4 این ارور رو هم تا حالا من ندیدم
---
دوباره اینیستال کنم درست میشه؟
amin 2010
22-10-2010, 19:40
سلام دکتر آرمین عزیزم دی:
---
1 از همون اول اینطوری میشه
2 ویندوز تازه عوض شده
3 بعید میدونم همچین مشکلی باشه
4 این ارور رو هم تا حالا من ندیدم
---
دوباره اینیستال کنم درست میشه؟
خوب محمد فقط یه بار اتفاق افتاده یا نه ؟اگه یه باره که مشککل از بالا اومدنه اگه نه که حتما یه بار PC تو اسکن کن ویروسی نبود دوباره بازیو نصب کن ببین چی میشه ، اگه هم نشد که دیگه مریض از دست دستگاه ها رو باید خاموش کنیم!دی:
+
دوستانی که روی کنسول هم بازی می کنن دقت کردن تعداد فریم های نسخه PC چقدر بیشتره ! بازی بسیار روون تر از کنسول اجرا میشه
EngineeR EhsaN
22-10-2010, 21:33
آقا من يه سوال دارم ، اين فيفا 11 PC همون فيفا 11 كنسوله ديگه ، منظورم اينه كه گرافيكش و سبك بازي هيچ فرقي ندارن كه؟
سيسيتم اين بازي رو ميكشه :
- سي پي يو 3.4
- گرافيك 9400 gt
-رم 2
اين كه شد دو تا سوال:31:
امير موسر
22-10-2010, 22:17
آقا من يه سوال دارم ، اين فيفا 11 PC همون فيفا 11 كنسوله ديگه ، منظورم اينه كه گرافيكش و سبك بازي هيچ فرقي ندارن كه؟
سيسيتم اين بازي رو ميكشه :
- سي پي يو 3.4
- گرافيك 9400 gt
-رم 2
اين كه شد دو تا سوال:31:
انتظار زیادی نباید داشته باشی با این سیستم !
دوستان واسه بازی آنلاین بعصی ها مشکل مودم داشتن. یعنی با دستکاری مودمشون مشکل تایم اوت حل میشد. عکس راهنماشو من تو این تاپیک دیده بودم ولی الان هر چی می گردم نمی تونم پیدا کنم.. اگه لینکشو بدین ممنون میشم..
EngineeR EhsaN
22-10-2010, 23:18
انتظار زیادی نباید داشته باشی با این سیستم !
:41:
حالا جواب سوال اول چي ميشه؟
فیفا ۱۱ کامپیوتر همون فیفا ۱۰ کنسول هست که آپدیت شده و باگاش برطرف شده . شما میتونی فیفا ۱۰.۵ حسابش کنی :31:
.
راستی چجوری میتونم با کیبورد برم توی مسیر زیر
My FIFA 11 >> Settings >> Controller Settings
میگه با Controller Device ای که میخوای بازی کنی بیا تو . من تا امروز با کنترلر بازی میکردم و حالا میخوام با کیبرد بازی نمیزاره .
LiverBarca
23-10-2010, 00:20
تو pes میشه پست هر بازیکن رو موقع چیدن سیستم عوض کرد مثلا dmf رو به cmf تبدیل کرد fifa هم چنین چیزی داره
اره داره،ولی دقیقآ یادم نیست چه جوریه...فکر کنم وقتی بری ادیت ترکیب تیم، باید بازیکن رو انتخاب و 4 رو بزنی(با دسته)،منظورم از ادیت ویرایش ترکیب ارایش تیم به صورت دستی هستش...البته بازم مطمئن نیستم....چون یه هفته pes بازی میکنم و هفته ی بعد fifa...برای همین این دو تا رو با هم قاطی کردم...
AlexMercer
23-10-2010, 09:37
:41:
حالا جواب سوال اول چي ميشه؟
دوست من با سیستم شما بازی اجرا میشه با یک کیفیت خوب نگران نباش. بله فیفا 11 کامپیتور نسخه پورت شده 10 کنسوله:46:
Amin.P30
23-10-2010, 17:07
این گزینه ی BE A GOAL KEEPER که بجای دروازه بان بازی میکنی کجاست؟
برا من که فکر نکنم داشته باشه.
AlexMercer
23-10-2010, 17:26
درایور کارت گرافیکت رو به روز کن و همون 4x رو ببند روون میشه:46:
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
این گزینه ی BE A GOAL KEEPER که بجای دروازه بان بازی میکنی کجاست؟
برا من که فکر نکنم داشته باشه.
نسخه کامپیتور نداره و ماله کنسوله!:46:
ebrahimjan
23-10-2010, 18:48
من تازه بازي فيفا 2011 رو امروز گرفتم هر چي گشتم تيم ملي يا باشگاهاي ايران توش نبود مي خواستم ببينم همينطور هست؟ راستي يه سوال چطور ميتونم استاديوم رو عوض كنم منظورم اينه چه گزينه ايي رو بايد بزنم.
سلام
من یه فیلم از تکنیکایfifa10دیدم گفته بودrbوrtرو بگیرید بعد توپو با پب می آورد بالا و شوتش می کرد من هر کار کردم،نتونستم این تکنیکو انجام بدم.
لطفا بگین چه طور باید این تکنیکو انجام داد.
AlexMercer
23-10-2010, 20:06
من تازه بازي فيفا 2011 رو امروز گرفتم هر چي گشتم تيم ملي يا باشگاهاي ايران توش نبود مي خواستم ببينم همينطور هست؟ راستي يه سوال چطور ميتونم استاديوم رو عوض كنم منظورم اينه چه گزينه ايي رو بايد بزنم.
در هیچ فوتبالی به جز نسخه های مربی گری لیگ ایران وجود نداشته. تیم ملی ایران هم در سری فیفا فکر کنم از سال 2000 به بعد ساخته نشد. و فقط تو بازی های جام جهانی ساخته شد.
حالا که قراره قانون کپی رایت تو ایران رعایت شه و طبق گفته دولت قراره به زودی تصویب شه ولی اگر تصویب هم شه هیچ شرکتی با این رژیم همکاری نمیکنه و مثلا تیم ملی ایران رو لایسنس شده نمیسازه به جز در رقابت های جام جهانی
selcuksahin
23-10-2010, 21:38
من فیفا 11 وقتی گیم رنجر میرم و استارت میزنم بره بازی انلاین گیر میکنه جا عکسه پتر چک اما تو بازی معمولی گیر نمیکنه بعضی ها می گن از کرک هست درست میگن؟ پس اگه از کرک هست کرک سالم بدید .من صفحه بازی رو باید هر بار گیم رنجر میرم بالا پایین کنم که جا پتر چک گیر نکنه را هی هست که گیر نکنه بدون alt +tab؟
چون بعضی از دوستام این مشکل رو ندارند منم می خواهم نداشته باشم
rezadevilmaycry
23-10-2010, 22:13
سلام
من یه فیلم از تکنیکایfifa10دیدم گفته بودrbوrtرو بگیرید بعد توپو با پب می آورد بالا و شوتش می کرد من هر کار کردم،نتونستم این تکنیکو انجام بدم.
لطفا بگین چه طور باید این تکنیکو انجام داد.
خوب من حالت تنظیم دسته شمارو نمیدونم ولی من مال خودم که تنظیم کردم به شما میگم که دگمه ی ضربات بغل پا که LT تنظیم کردم نگه میدارم و دگمه ی سرعت که من RB تنظیم کردم میزنم روپا میزنه وقتی روپا زد حالا اگر برگردی به چپ یا راست دریبل سرپا میزنه و توپ میاره بالا و میتونی تو اون حالت شوت بزنی
(اینم بگم اگر pS2 بازی کرده باشین تنظیمات دستم به اون صورت هست که میشه L2 نگه میدارم و R1 میزنم که روپا میزنه و بعد میتونم شوت بزنم):46:
(البته من تازه چند روز میشه که گرفتم این فوتبال و 2بار هم بیشتر بازی نکردم شاید روش راحتتری هم داشته باشه من همینو میدونستم گفتم بگم شاید کمکی بشه):20:
البته بازم روشه دیگر برای فهمیدن تکنیک هاش اینه که برین و از گزینه ای که آموزش میده تکنیک هارو ببینید )
selcuksahin
23-10-2010, 22:29
خوب من حالت تنظیم دسته شمارو نمیدونم ولی من مال خودم که تنظیم کردم به شما میگم که دگمه ی ضربات بغل پا که LT تنظیم کردم نگه میدارم و دگمه ی سرعت که من RB تنظیم کردم میزنم روپا میزنه وقتی روپا زد حالا اگر برگردی به چپ یا راست دریبل سرپا میزنه و توپ میاره بالا و میتونی تو اون حالت شوت بزنی
(اینم بگم اگر pS2 بازی کرده باشین تنظیمات دستم به اون صورت هست که میشه L2 نگه میدارم و R1 میزنم که روپا میزنه و بعد میتونم شوت بزنم):46:
(البته من تازه چند روز میشه که گرفتم این فوتبال و 2بار هم بیشتر بازی نکردم شاید روش راحتتری هم داشته باشه من همینو میدونستم گفتم بگم شاید کمکی بشه):20:
البته بازم روشه دیگر برای فهمیدن تکنیک هاش اینه که برین و از گزینه ای که آموزش میده تکنیک هارو ببینید )
دکمه بغل پا اسمش چیه؟
rezadevilmaycry
23-10-2010, 22:48
دکمه بغل پا اسمش چیه؟
خوب نمیدونم همونی که موقع شوت زدن نگه میدارم برا فنی ضربه زدن منظورمه دیگه الان رو LT برا من تنظیمه که معادلش این میشه یعنی باید اینو بزاری در کادر تنظیمش: AXIS 3 LEFT
masoud93
23-10-2010, 23:45
یه مقاله ای چیزی در مورد دریبل تو این نسخه می خواستم.
ممنون.
ali_santori
24-10-2010, 06:04
هر کی میخواد تو مسابقات fifa 11 online شرکت کنه بره اینجا و فرم ثبت نام رو پر کنه:
fifa11cup.mihanblog.com
AlexMercer
24-10-2010, 13:16
دوستانی که با تمدید قرارداد بازیکنانشون مشکل دارن .اخر فصل لیست بازیکنان برای تمدید میاد و شما هر کس رو که بخواین میتونید نگه دارین و هرکس رو که نمیخواین نه. پول تو حسابتون داشته باشین
آقا میشه اسم دکمه ها رو به مدل قدیمی بگید من نمی تونم بازی کنم همش فرق کرده
اگه عکس ام بدید که ممنون میشم
همونجا تو control setting ام هم وا نمیشه همش ارور دسته xbox میاد منم بدم میاد اهههههههههه
pentoriko
24-10-2010, 14:35
سلام
من یه مشکلی دارم بازی رو نصب کردم ، وارد بازی که میشم Press start of space رو که میزنم بعد صفحه ی load رو که میزنم بره با یه همچین پیغام رو به رو میشم!
بعد که اوکی میکنم با این رو به رو میشم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد skip رو میزنم دیگه هیچ صفحه ای نمیاد بالا و صفحه سیاه میشه!
حالا باید چی کار کنم؟
AlexMercer
24-10-2010, 16:32
سلام
من یه مشکلی دارم بازی رو نصب کردم ، وارد بازی که میشم Press start of space رو که میزنم بعد صفحه ی load رو که میزنم بره با یه همچین پیغام رو به رو میشم!
بعد که اوکی میکنم با این رو به رو میشم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد skip رو میزنم دیگه هیچ صفحه ای نمیاد بالا و صفحه سیاه میشه!
حالا باید چی کار کنم؟
اولی که همواره میاد و به شما داره میگه که بازی دارای سیستم سیو اتومات هست و بدون نیاز به تایید شما تمامی پیشرفت های شما در بازی رو سیو میکنه.
دومی هم که احتمالا شما هر وقت میری تو بازی به اینترنت وصلی. اگر نباشی یک اروری میده مبنی بر عدم توانایی اتصال به سرور های ea و با تایید اون وارد arena میشین.:46:
آقا میشه اسم دکمه ها رو به مدل قدیمی بگید من نمی تونم بازی کنم همش فرق کرده
اگه عکس ام بدید که ممنون میشم
همونجا تو control setting ام هم وا نمیشه همش ارور دسته xbox میاد منم بدم میاد اهههههههههه
من از همینش خیلی بدم میاد . شاید یکی دسته نداشته باشه و بخواد با کیبرد بازی کنه و بخواد جای دکمه ها رو عوض کنه . مثلا Press Defender 1 رو بزاره روی D (شوت) . در ضمن حالا اگه من بخوام با دکمه پاس بازیکن عوض کنم مثل نسخه های قبلی باید چه کار کنم .
miladddd
24-10-2010, 17:40
چجوری میشه با دسته به صورت تکنیکی دریبل زد؟
SevenCity
24-10-2010, 17:46
من از همینش خیلی بدم میاد . شاید یکی دسته نداشته باشه و بخواد با کیبرد بازی کنه و بخواد جای دکمه ها رو عوض کنه . مثلا Press Defender 1 رو بزاره روی D (شوت) . در ضمن حالا اگه من بخوام با دکمه پاس بازیکن عوض کنم مثل نسخه های قبلی باید چه کار کنم .
خیلی بده دقیقا مثل pes نمیتونی 2 تا ویژگی رو با یه دکمه داشته باشی فیفاهای قبلی میشد
تو دسته میشه 24 تا دکمه رو با دو دست انجام داد اما تو کیبورد که نمیشه ...
خیلی بده دقیقا مثل pes نمیتونی 2 تا ویژگی رو با یه دکمه داشته باشی فیفاهای قبلی میشد
تو دسته میشه 24 تا دکمه رو با دو دست انجام داد اما تو کیبورد که نمیشه ...
اگه واقعا PC رو هم یکم ادم حساب کنن بدک نیست .
الان بازی های امروزی همه رو وقتی میری توش همون اول بازی میبینی حالت رو با نشون دادن کنترل های XBOX میگیره .
مثلا همون اول برای ورود به بازی باید دکمه A زده بشه . کم کم فکر کنم دیگه تولید کارت گرافیک هم قطع شه :31: . حالا خوبه یه دسته PS2 دارم وگرنه زورم میومد برم 50 تومن بدم دسته ایکس باکس بگیرم .
ما که اومدیم بعد از 5 سال که از فیفا 05 (اخرین فوتبالی که زدم) میگذره یه فیفا 10 بزنیم نا امید شدیم . همون PES رو بازی میکنیم که اخرین نسخه اش 2006 بود که بازی کردم .
LiverBarca
25-10-2010, 01:46
فیفا چرا مشکل لگ زدن بازی رو همه ساله داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:یادمه نسخه 10 و 9 هم لگ میزدن:2:...
paroucia
25-10-2010, 11:32
برای آنلاین بازی کردن چه چیزی مهمه؟من با اینترنت 128-512 بازی می کنم با فریز بسیار!مشکل از کجاست.پینگ هم سبز بود.
saber2010
25-10-2010, 12:43
سلام دوستان
می خواستم بگم چرا فیفا 11 تو لیگش از هفته 14 یه..... خود به خود بیرون می اید البته چند وقت پیش یکی از بچه ها یه کرک معرفی کرد کرک رو ریختم باز همون جوری اگه میشه راهنمایی کنین و مشکل از کجاست وایا برطرف می شه:41:
سلام .
دوستان کسی برنامه ای برای ادیت کردن چهرها نداره ، تو خود بازی که هیچی نبود ؟
Mr.Pooya
25-10-2010, 17:10
فیفا چرا مشکل لگ زدن بازی رو همه ساله داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:یادمه نسخه 10 و 9 هم لگ میزدن:2:...
سلام
من هم مشکل شما را دارم . فیفا 11 برای من هم لگ داره به نظرم فیفا رو بی خیال شید خیلی بهتره .
clickestan
25-10-2010, 17:45
تو این بازی دروازه بان رو چطور میشه کنترل کرد؟
چند تا نقد خودنم نوشته بود دروازبان رو میشه کنترل کرد
ولی هر چی به ما شوت میزنن میره تو گل!
فقط دروازبان رو با دکمه زرد ایکس باکس میتونمک بیارم جلو و بعدش فقط نگاه میکنه نه شیرجه ای
یکم در مورد دروازبانی توضیح میدید؟
juve-reza
25-10-2010, 17:47
من دانلود کردم، به %99.99 رسیده دیگه بیشتر نمیشه!!!!!!!!:41:
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
می خواستم بگم چرا فیفا 11 تو لیگش از هفته 14 یه..... خود به خود بیرون می اید البته چند وقت پیش یکی از بچه ها یه کرک معرفی کرد کرک رو ریختم باز همون جوری اگه میشه راهنمایی کنین و مشکل از کجاست وایا برطرف می شه:41:
ببین منم این مشکل رو دارم بازی رو اسکیپ یا همو sim match میزنم اینجور یه بازی رو انجام نمیدم همین طوری باید ازش بگذری
ضمنا" دوستنای که لگ دارند من با رم 2 گیگ و گرافیک جی تی 240 رون بازی میکنم
AlexMercer
25-10-2010, 20:03
چند تا نقد خودنم نوشته بود دروازبان رو میشه کنترل کرد
فقط دروازبان رو با دکمه زرد ایکس باکس میتونمک بیارم جلو و بعدش فقط نگاه میکنه نه شیرجه ای
این قابلیت فقط دی کنسول ها هست
FCBarcelona.ir
25-10-2010, 20:05
برای آنلاین بازی کردن چه چیزی مهمه؟من با اینترنت 128-512 بازی می کنم با فریز بسیار!مشکل از کجاست.پینگ هم سبز بود.
Rendering Quality رو روی Very Low بذار. وقتی روی این گزینه می ذاری، خودش می نویسه برای بازی آنلاین بهتره این رو انتخاب کنی.
mandbigS
25-10-2010, 20:25
سلام دوستان
دوستان یه چنتا روش می گم . مطمینا علمی نیستن اما برا من جواب دادن .
1) وقتی خواستین برین تو بازی اول یه سری سیستم رو رست کنین بد که سیستم اومد بالا همهی پروسس های اضافی مثل آنتی ویروس و یاهو مسنجر و اینارو end process کنین بد برین تو بازی .
2) بعد از این که داور سوت پایان بازی رو زد هی تند تند نزنین رو دکمه ها که سری برین تو منو ، آروم آروم تو هر مرحله مثلا خوشحالی بعد از بازی یا صحنه های آهسته 10 ثانیه صبر کنین بعد دکمه رو بزنین .
البته اینجوریم ممکنه باز اون مشکل پیش بیاد ولی برا من که با انجام این کارا درصدش خیلی اومده پایین . باز اگه کسی راه بهتری داشت بگه حال کنیم .
afterten
25-10-2010, 20:42
1) وقتی خواستین برین تو بازی اول یه سری سیستم رو رست کنین بد که سیستم اومد بالا همهی پروسس های اضافی مثل آنتی ویروس و یاهو مسنجر و اینارو end process کنین بد برین تو بازی .
2) بعد از این که داور سوت پایان بازی رو زد هی تند تند نزنین رو دکمه ها که سری برین تو منو ، آروم آروم تو هر مرحله مثلا خوشحالی بعد از بازی یا صحنه های آهسته 10 ثانیه صبر کنین بعد دکمه رو بزنین .
البته اینجوریم ممکنه باز اون مشکل پیش بیاد ولی برا من که با انجام این کارا درصدش خیلی اومده پایین . باز اگه کسی راه بهتری داشت بگه حال کنیم .
من بعد از هر 2 تا بازی save رو میزنم و از وقتی انکارو میکنم مشکلی نداشته امتحان کنید شاید جواب داد
juve-reza
25-10-2010, 20:42
من دانلود کردم، به %99.99 رسیده دیگه بیشتر نمیشه!!!!!!!!:41:
باید چیکار کنم؟
میشه بگین برای حل این مشکل چیکار کنم؟
اون که این لینک رو گذاشته هنوز آفلاینه
SevenCity
25-10-2010, 21:39
میخوام فوتبال نباشه اگه فیفا 11 نباشه :31:
آقا کی مشکل هنگ کردن وسط بازی رو داره؟ (هنگ میکنه فقط صدای تماشاگرا میاد)
منظورم بیرون پریدن از بازی در آخر بازی نیست
clickestan
25-10-2010, 21:53
فقط دروازبان رو با دکمه زرد ایکس باکس میتونم بیارم جلو و بعدش فقط نگاه میکنه نه شیرجه ای
منظورم دروازبانی در طول بازی هست نه تو حالت be a goalkeeper
AlexMercer
25-10-2010, 22:05
درباره مورد دو موافقم ولی در مورد مورد یک اصلا اینکارو نکنید چون به cpu سیستمتون اسیب میزنید و عمرش رو کاهش میدین:46:
mandbigS
25-10-2010, 22:19
درباره مورد دو موافقم ولی در مورد مورد یک اصلا اینکارو نکنید چون به cpu سیستمتون اسیب میزنید و عمرش رو کاهش میدین:46:
چی داداشی رست کردن یا end process کردن ؟
AlexMercer
25-10-2010, 23:24
چی داداشی رست کردن یا end process کردن ؟
end process مشکلی نداره ولی ری استارت داره.مخصوصا قبل از بازی کردن بازی های سنگین اصلا ری استارت نکنید. ما یک cpu پای این کارا دادیم برد اشغالی:31:
FCBarcelona.ir
26-10-2010, 01:52
یه سوال دارم از دوستان متخصص:
من می خوام با حالت CPU vs CPU مود بازی دوستانه فیفا لیگ فانتزی برگزار کنم، اما این مشکل رو دارم که بر خلاف PES نمیشه مربی بود، فقط میشه تماشاگر بود، نمیشه وسط بازی هیچ تغییری داد و بدتر از همه اینکه کامپیوتر خودش تعویض می کنه!
کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟
یه سوال دارم از دوستان متخصص:
من می خوام با حالت CPU vs CPU مود بازی دوستانه فیفا لیگ فانتزی برگزار کنم، اما این مشکل رو دارم که بر خلاف PES نمیشه مربی بود، فقط میشه تماشاگر بود، نمیشه وسط بازی هیچ تغییری داد و بدتر از همه اینکه کامپیوتر خودش تعویض می کنه!
کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟
این یکیش که دیگه معرکه بود . تازه وقتی هم Be a Pro میشی هم خود CPU واست ترکیب میچینه :27: و تعویض میکنه و تازه یه دفعه تو بازی پستت رو عوض میکنه باید از این سر زمین بدویی اون سر زمین تا -position نخوری :27:
AlexMercer
26-10-2010, 11:07
این یکیش که دیگه معرکه بود . تازه وقتی هم Be a Pro میشی هم خود CPU واست ترکیب میچینه :27: و تعویض میکنه و تازه یه دفعه تو بازی پستت رو عوض میکنه باید از این سر زمین بدویی اون سر زمین تا -position نخوری :27:
ایرادهای خنده دار میگیری. این واقعیت فوتباله که یهو وسط بازی بنا به نیاز تیم جات عوض میشه. یکم بیشتر فوتبال نگاه کم اونم برای خارج رو نه ایران رو.
در ضمن وقتی کاپیتان تیمت شی میتونی خودت ترکیب هر بازی رو بپینی:46:
amirakhavan
26-10-2010, 12:21
ببخشید من یه سوال دارم ...
من بازی رو گرفتم و اومدم روی سیستمم نصب کنه ارور داد!
از یکی از دوستان هم که میگفت دانلود کرده گرفتم باز همون ارور رو داد!
ارورش مربوط به Windows Installer بود!
ویندوز من «7» «64 بیتی» هستش. آیا مشکل از نوع ویندوزه؟
AlexMercer
26-10-2010, 15:24
ببخشید من یه سوال دارم ...
من بازی رو گرفتم و اومدم روی سیستمم نصب کنه ارور داد!
از یکی از دوستان هم که میگفت دانلود کرده گرفتم باز همون ارور رو داد!
ارورش مربوط به Windows Installer بود!
ویندوز من «7» «64 بیتی» هستش. آیا مشکل از نوع ویندوزه؟
شما جدیدترین نسخه نرم افزار windows installer رو از سایت مایکروسافت دانلد کن. :46:
ایرادهای خنده دار میگیری. این واقعیت فوتباله که یهو وسط بازی بنا به نیاز تیم جات عوض میشه. یکم بیشتر فوتبال نگاه کم اونم برای خارج رو نه ایران رو.
در ضمن وقتی کاپیتان تیمت شی میتونی خودت ترکیب هر بازی رو بپینی:46:
شما علم غیب داری که من فوتبال نمیبینم ؟ :31: فوتبال ایران که هیچی . ولی لااقل که خارجی ها رو میبینم .
کسی هم فوتبال نبینه به هر حال اینو میفهمه که وقتی یه virtual pro میسازی و از صفر شروع میکنی و میری توی Be a pro seasons شرکتش میدی (که اکثرا این کارو میکنن) این اقای CPU که منیجر تیمته باید ملاحظه یه بازیکن تازه وارد رو هم بکنه و هر جایی نزارش .
نه که بیاد صاف از همون اول بزارت RM یا LM یا ... که باید توش عین ... بدویی و Stamina بسوزونی (در ضمن من پست Default آم رو گذاشتم روی CAM)
بعد هم وسط بازی که به دلیل تازه کاری نفسی واست نمونده بیاد بزارت هافبک هجومی که پدر پدر سوخته ات در بیاد .
در ضمن اگه خیر سرش میخواد واقعی جلوه بده وقتی Stamina ی من کمتر از یه مقداری شد باید تعویضم کنه که نه کارایی تیم بیاد پایین نه من به خاطر خستگی هی امتیاز منفی بخورم .
جالبه که تمام Stamina رو میدم واسه دفاع . چون وقتی توی حمله شرکت میکنم و از طرفین سانترهای بسیار زیبا میکنم :27: موقع دفاع که میرسه باید دقیقا طبق فلشی که نشون میده برگردم وسط زمین اون هم با سرعت زیاد که خسته بشم وگرنه امتیاز منفی بهم میده .
در کل من توی be a pro خیلی کم پیش میاد که پاس اشتباه بدم بیشتر به خاطر درخواست پاس اشتباه و جایگیریه .
درخواست پاس رو هم که قربونش برم باید یه موقع هایی فیلترش کنه . مثلا توپ روی هوا و قراره برسه دسته حرف .
به قول معروف فیفا اومد راه رفتن PES رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت . زمانی چه بازی ای بود FIFA 05,06
mandbigS
26-10-2010, 22:08
آقا این creation master 11 کی میاد ... مردم از بس منتظر موندم ... یه ماه شد دیگه ... کسی نرم افزاری چیزی شبیه اون برا فیفا 11 سراغ نداری ؟
AlexMercer
26-10-2010, 22:20
شما علم غیب داری که من فوتبال نمیبینم ؟ :31: فوتبال ایران که هیچی . ولی لااقل که خارجی ها رو میبینم .
کسی هم فوتبال نبینه به هر حال اینو میفهمه که وقتی یه virtual pro میسازی و از صفر شروع میکنی و میری توی Be a pro seasons شرکتش میدی (که اکثرا این کارو میکنن) این اقای CPU که منیجر تیمته باید ملاحظه یه بازیکن تازه وارد رو هم بکنه و هر جایی نزارش .
نه که بیاد صاف از همون اول بزارت RM یا LM یا ... که باید توش عین ... بدویی و Stamina بسوزونی (در ضمن من پست Default آم رو گذاشتم روی CAM)
بعد هم وسط بازی که به دلیل تازه کاری نفسی واست نمونده بیاد بزارت هافبک هجومی که پدر پدر سوخته ات در بیاد .
در ضمن اگه خیر سرش میخواد واقعی جلوه بده وقتی Stamina ی من کمتر از یه مقداری شد باید تعویضم کنه که نه کارایی تیم بیاد پایین نه من به خاطر خستگی هی امتیاز منفی بخورم .
جالبه که تمام Stamina رو میدم واسه دفاع . چون وقتی توی حمله شرکت میکنم و از طرفین سانترهای بسیار زیبا میکنم :27: موقع دفاع که میرسه باید دقیقا طبق فلشی که نشون میده برگردم وسط زمین اون هم با سرعت زیاد که خسته بشم وگرنه امتیاز منفی بهم میده .
در کل من توی be a pro خیلی کم پیش میاد که پاس اشتباه بدم بیشتر به خاطر درخواست پاس اشتباه و جایگیریه .
درخواست پاس رو هم که قربونش برم باید یه موقع هایی فیلترش کنه . مثلا توپ روی هوا و قراره برسه دسته حرف .
به قول معروف فیفا اومد راه رفتن PES رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت . زمانی چه بازی ای بود FIFA 05,06
درباره تعویض که شما درست میگین ولی این مود برای اولین بار در بازی footall generation ایجاد شد که از یک تیم سازنده دیگه بود و البته دیگه هیچوقت ادامه ای نداشت بعد از 2 سال فیفا بود که این مود رو وارد بازیش کرد و سال بعد از ان بود که کونامی اسکی رفت و البته بهتر بود ولی امسال که واسه کونامی که تعریفی نداره و فیفا حداقل یکم بهتره
نمونه جابجایی بازکینان در زمین هم شما میتونی بازی های تئو والکات در ارسنال یا رونی در اورتون و منچستر رو ببینی که حتی اون اوایل بازی بسیار در ترکیب تغییر پست میدادن تا جایی مناسب پیدا شه براشون. و در زمان بازی .
تو فیفا هم الکی شمارو تغییر پست نمیدن . و بنا به تعویضی که میشه و تغییر تاکتیکی پست شما هم عوض میشه مثلا وقتی در منچستر برباتوف تعویض میشه و گیگز جاش میاد شما میری جای رونی و رونی میره جای برباتوف:46:
juve-reza
26-10-2010, 23:45
سلام
میشه یه لینک سالم برای دانلود نسخه کامل بازی بدید.
من همینجوری یه لینک رو دانلود کردم، روی %99.99 موند:41:
درباره تعویض که شما درست میگین ولی این مود برای اولین بار در بازی footall generation ایجاد شد که از یک تیم سازنده دیگه بود و البته دیگه هیچوقت ادامه ای نداشت بعد از 2 سال فیفا بود که این مود رو وارد بازیش کرد و سال بعد از ان بود که کونامی اسکی رفت و البته بهتر بود ولی امسال که واسه کونامی که تعریفی نداره و فیفا حداقل یکم بهتره
نمونه جابجایی بازکینان در زمین هم شما میتونی بازی های تئو والکات در ارسنال یا رونی در اورتون و منچستر رو ببینی که حتی اون اوایل بازی بسیار در ترکیب تغییر پست میدادن تا جایی مناسب پیدا شه براشون. و در زمان بازی .
تو فیفا هم الکی شمارو تغییر پست نمیدن . و بنا به تعویضی که میشه و تغییر تاکتیکی پست شما هم عوض میشه مثلا وقتی در منچستر برباتوف تعویض میشه و گیگز جاش میاد شما میری جای رونی و رونی میره جای برباتوف:46:
اره . ولی به شرطی که من اچار فرانسه باشم و بتونم توی همه پستها بازی کنم . بازیکنم هنوز ضعیفه و بار تیم رو میندازن رو دوشش و باید تا اخر بازی باشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.