ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

iran_100
22-06-2011, 16:52
کلا چجوری دفاع میکنید؟
بارها شده با دوستان بازی میکنم یک مهاجم دارند وسط 4..5 تا دفاع من توی محوطه جریمه که مهاجم بعد از اینکه پاسو میگیره با یه چرخش رو به جلو به راحتی گل میزنه یعنی میخوام تاکتیکی باشه که مهاجم به راحتی نتونه وسط اون همه مدافع راحت گل بزنه
زمانی که توپ نزدیک به محوطه هست خوب من حواسم باید به کسی باشه که توپو پاس داره میده نمیتونم دیگه جلوی اون بازیکنی رو بگیرم که تو محوطه است

من این کارو میکنم دکمه LT رو با سو بگیر خودتو بین بازیکن پاس دهنده و گیرنده قرار بده اگر خیلی نزدیک شدی دکمه پرس رو بگیر(از گوشه دکمه LT+Sprint رو بگیر و سعی کن پا با پای بازیکن بری) و ازش تو بگیری کن اینطوری پاس هم که بده بلکه میشه اگر میخوای بازیکنها توپ های بلکه رو سریع بگیرن تو قسمت team mangment >>>>Custom Tecknic برو Speed رو بالا ببر
اگر کسی تو بازی آنلاین این کاری که من کردم رو انجام داد پاس+سانتر رو بگیرید به همراه یک جهت محسبات طرف بهم بخوره.:31:
امیدوارم مفید باشه

یک دکمه بود پرس دو نفره میکر کسی میدونه کدوم بود؟

iran_100
22-06-2011, 16:59
کنترلر ندارم با کیبرد بازی میکنم اصلا با کنترلر نمیتونم بازی کنم دریپل ها رو میشه یاد بدید مصلا پا عوض کردن رو بلدم ولی مثلا دریپل زیدانی رو فقط میتونم با Pato C.Ronaldo Ronaldinho میشه راجع دیگر دریپل ها بخصوص دیریپل رونالدینهو و زیدانی راهنمایی کنید من هرچی تو Help . skill movie هارو خوندم نفهمیدم.:10:
کمک کنین ممنون میشم.

راستی کسی اطلاعی از باگ های فیفا 11 داره؟؟

اگر کسی تو گیم رنجر هست نیک نیمم RoNaLdo9 است.
آی دی هم:1009824.

sabar
26-06-2011, 19:28
سلام
حداقل بگید اونها چطوری سانترشون اینقدر دقیق هست و رو سر بازیکنشون و خوب هد میزنن در ضمن چطوری بازیکن کناریشون حرکت بدون توپ انجام میده
مرسی

Alex Fera
26-06-2011, 20:41
برای سانتر دقیق Rb رو بگیرید و بعد با دکمه سانتر،سانتر کنید..................

sabar
29-06-2011, 12:58
سلام
چند تا سوال داشتم لطفا اگر مقوره با حوصله پاسخ بدید متشکرم
1- چرا تو بازار نقل و انتقال هر چی پیشنهاد میدم علارغم بودجه بالام و بالا بردن قیمت حتی یک بازیکن در پیتی هم نمیتونم بگیرم
2- در قسمت ترانسفر گزینه آخر اسکاتها چکار میکنن آیا مانند پی اس اونها هم بازیکن جوان میدن و اگر اینطور بازیکن جوان را در کدام قسمت معرفی میکنن

Kamyar_AnathemA
30-06-2011, 00:31
کنترلر ندارم با کیبرد بازی میکنم اصلا با کنترلر نمیتونم بازی کنم دریپل ها رو میشه یاد بدید مصلا پا عوض کردن رو بلدم ولی مثلا دریپل زیدانی رو فقط میتونم با Pato C.Ronaldo Ronaldinho میشه راجع دیگر دریپل ها بخصوص دیریپل رونالدینهو و زیدانی راهنمایی کنید من هرچی تو Help . skill movie هارو خوندم نفهمیدم.:10:
کمک کنین ممنون میشم.

راستی کسی اطلاعی از باگ های فیفا 11 داره؟؟

اگر کسی تو گیم رنجر هست نیک نیمم RoNaLdo9 است.
آی دی هم:1009824.

در مورد دریبل ها یا همون Skill Moves من چون خوشم اومد رفتم دنبالش و همشم یاد گرفتم اما با گیم پد

قکر کردن در مورد دریبل ها اونم با کیبورد خیلی سخته و چه برسه بخوای انجام هم بدی

من با گیم پد میتونم در مورد دریبل ها کمک کنم اما با کیبورد بلد نیستم

در مورد دریبل زیدانی اون دریبل 3 ستاره محسوب میشه که اکثر بازیکن ها میتونن بزنن روششم اینه که آنالوگ سمت راستو 360 درجه بچرخونی

تو فیفا دریبل 5 ستاره هم هست که فقط بعص از بازیکن ها میزنن مثل رونالدو رونالدینهو پاتو و ...

دریبل رونالدینهو هم نمیدونم چی هست :31:

City 17
30-06-2011, 03:23
در مورد دریبل زیدانی اون دریبل 3 ستاره محسوب میشه که اکثر بازیکن ها میتونن بزنن روششم اینه که آنالوگ سمت راستو 360 درجه بچرخونی
180 درجه. اگه مثلا رو به بالا جرکت می کنین آنالوگ راست را از عقب شروع و 180 درجه بچرخونید تا به بالا برسه. بسته به اینکه در این چرخش از چپ یا راست عبور می کنین جهت دریبل زیدانی فرق می کنه...

دریبل رونالدینهو ... همون Elastico هست که با چرخش 180 درجه ای آنالوگ راست انجام میشه. مثلا اگه رو به بالا حرکت می کنین آنالوگ راست را از چپ/راست شروع و 180 درجه بچرخونین تا به راست/چپ برسید...

sabar
01-07-2011, 08:52
سلام
1- چرا تو بازار نقل و انتقال هر چی پیشنهاد میدم علارغم بودجه بالام و بالا بردن قیمت حتی یک بازیکن در پیتی هم نمیتونم بگیرم
2- در قسمت ترانسفر گزینه آخر اسکاتها چکار میکنن آیا مانند پی اس اونها هم بازیکن جوان میدن و اگر اینطور بازیکن جوان را در کدام قسمت معرفی میکنن
سلام
دوستان کسی جواب من رو نمیدونه؟

mohamad skystar
01-07-2011, 17:22
سلام.
دوستان من joystick معمولی دارم usb هم هست وصل میکنم به سیستم اما بازی فقط با کیبورد هست.
چیکار کنم؟ چطوری دسته joystick رو به بازی بشناسونم؟

Kamyar_AnathemA
02-07-2011, 05:38
سلام.
دوستان من joystick معمولی دارم usb هم هست وصل میکنم به سیستم اما بازی فقط با کیبورد هست.
چیکار کنم؟ چطوری دسته joystick رو به بازی بشناسونم؟

درایور گیم پد رو نصب کن

بعد برو از قسمت فیفا کانفیگ دکمه هارو براش تعریف کن

Dr.FANOOS
02-07-2011, 09:20
دوستان این short list توی career mode کجاست؟ هر چقدر گشتم پیداش نکردم.همون لیستی که واسه فصل نقل و انتقالات بازیکنانی که مد نظر داری رو می فرستی توی اون لیست . هر چی می گردم پیداش نمی کنم.
البته با عرض پوزش من نسخه ی ایکس باکس رو می گم.البته فکر نکنم توی این قسمت ها با پی سی هم فرقی داشته باشه!!!
ممنون:46:

mohamad skystar
02-07-2011, 14:08
درایور گیم پد رو نصب کن

بعد برو از قسمت فیفا کانفیگ دکمه هارو براش تعریف کن

والا من این دسته هارو همینجوری میزنم به USB لپ تاپ و باهاش بازی میکنم تنطیم هم نخواست.
اگر میشه دقیق تر راهنمایی کنید.
درایور گیم پد رو از کجا بیارم؟ دانلود کنم؟
کانفیگ فیفا کجاست؟

fsas
02-07-2011, 15:17
سلام

در رابطه با سوال اولت وقتی حقوق سالیانه بازیکن رو بالا میبری و میزان علاقه اش برای اومدن بالا میره حـــله، تنها مشکل تیم حریفه که بعضی اوقات باید پول کلانی بپردازی

ولی قسمت دوم سوالت برای خودمم سواله اگه کسی میدونه یه توضیحی بده

Kamyar_AnathemA
03-07-2011, 01:09
والا من این دسته هارو همینجوری میزنم به USB لپ تاپ و باهاش بازی میکنم تنطیم هم نخواست.
کانفیگ فیفا کجاست؟

گیم پد که میخری معمولا همراهش 1 سی دی هست که درایورش داخل سی دی هست
اگه نیست باید تو اینترنت دنبالش بگردی

فیفا کانفیگ هم جایی که بازیو نصب کردی برو داخل فولدر گیم و بعد هم فولدر فیفا ستاپ رو باز کن
داخلش فیفا کانفیگ هست

اونو باز کن گزینه گیم ستینگ رو بزن و برو به سر برگ کنترولر و اونجا تنظیم کن

anon85
03-07-2011, 05:53
دوستان این short list توی career mode کجاست؟ هر چقدر گشتم پیداش نکردم.همون لیستی که واسه فصل نقل و انتقالات بازیکنانی که مد نظر داری رو می فرستی توی اون لیست . هر چی می گردم پیداش نمی کنم.
البته با عرض پوزش من نسخه ی ایکس باکس رو می گم.البته فکر نکنم توی این قسمت ها با پی سی هم فرقی داشته باشه!!!
ممنون:46:

علی جان اکس باکسُ نمی دونم، ولی تو پی سی باید این مسیرُ بری:
Transfers --- Transfer Shortlist

+

کلا وقتی از منوی career میری تو بخش transfers، این 6 تا قسمتُ داره:

transfer market
negotiation history
club transfer list
transfer summary
transfer shortlist
scouting

Dr.FANOOS
03-07-2011, 08:26
علی جان اکس باکسُ نمی دونم، ولی تو پی سی باید این مسیرُ بری:
Transfers --- Transfer Shortlist

+

کلا وقتی از منوی career میری تو بخش transfers، این 6 تا قسمتُ داره:

transfer market
negotiation history
club transfer list
transfer summary
transfer shortlist
scouting

عماد جان ممنون. برای ایکس باکس توی قسمت transfer اینطوریه:
buy player
sell player
negotiation history
با دو تا گزینه ی دیگه که مربوط می شه به اختصاص بودجه و از این چرت و پرتا:دی
خبری از short list نیست.باز می گردم.چون من بازیکن رو می فرستم توی short lsit مطمئنا وجود داره.
+
اینجا تاپیکی برای بازی های ایکس باکس وجود نداره؟

nima23
03-07-2011, 12:55
سلام
من مخواستم بدونم در fifa چه جوری باید تکنیک یا دریپل زد:20:

khelane
03-07-2011, 13:21
سلام
با گرفتن r2 یا lt و انالوگ راست رو به هر جهیت بچرخونی یا ترکیبی از دو سه جهت انالوگ راست میتونی یه تکنیک بزنی فرضا میتونی ال تی رو نگه داری و انالوگ راست رو به جلو و عقب بچرخونی میبینی توپ رو خیلی زیبا عبور میده و برای یاد گرفتنش هم میتونی بری تو بخش کنترل هلپ control help رو بزنی اونجا همشو نوشته دوست عزیز امیدوارم کمکی کرده باشم

کانفیگ فیفا کجاست؟
به گفته دوستمون درایور تو سی دی همراهش هست ولی من اینو دارم به دوسه نفر دادم کار کرد خالی از لطف نیست 1.5 مگابایت هست دان کن ببین درست میشه یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کانفیگ کردن هم وقتی ایکن بازی رو اجرا میکنه سه گزینه میاره play -game setting- exite
game setting رو میزنی و کادری باز میشه رو منوهاش controller رو انتخاب کن در این بخش در منو کشوی اونو باز کن اگه دستتو شناسای کرده باشه میتونه نام دسته تو رو ببینی بعد برای تعریف کردنش هم میتونی رو مستطیلهای جلوی ایکن دکمه ها کلیک کنی سفید شد یه دکمه رو میزنی فرضا من دکمه شوت رو مربع گذاشتم رو ابیه کلیک کردم و رو دستم که مال پی اس 1 هست مربع رو زدم همینجوری همشو تکمیل کردم و در اخر هم همشو پر کردم و اوکی زدم بعد تو بازی راحت اجراش کردم
موفق باشی

Masoud King
03-07-2011, 16:25
خبری از short list نیست.باز می گردم.چون من بازیکن رو می فرستم توی short lsit مطمئنا وجود داره.
تو قسمت سرچ بازیکن باید اون قسمت بازیکنایی رو انتخاب کنی که تو شرت لیست هستند

m93
03-07-2011, 18:52
برای disable کردن اوتو سیو هیچ patch نیومده؟

Dark Soul
03-07-2011, 21:18
سلام

در رابطه با سوال اولت وقتی حقوق سالیانه بازیکن رو بالا میبری و میزان علاقه اش برای اومدن بالا میره حـــله، تنها مشکل تیم حریفه که بعضی اوقات باید پول کلانی بپردازی
ولی قسمت دوم سوالت برای خودمم سواله اگه کسی میدونه یه توضیحی بده
درسته بازیکن جوان پیدا می کنه،وقتی پیدا کنه ایمیلش براتون میاد که بعد می تونید قرداد ببندید یا ردش کنید.

maxim.360
03-07-2011, 21:30
سلام یه سوال خیلی مهم داشتم
من تو گرفتن توپ از حریف خیلی ضعیف عمل میکنم و عمق خط دفاع هم بسیار اسیب پذیره و هر توپی که میاد از بین بازیکنای خط دفاعی رد میشه. لطفا اگر کسی میتونه بهم کمک کنه

Kamyar_AnathemA
04-07-2011, 04:00
سلام

LT+ آنالوگ سمت راست

hts1369
04-07-2011, 07:20
سلام یه سوال خیلی مهم داشتم
من تو گرفتن توپ از حریف خیلی ضعیف عمل میکنم و عمق خط دفاع هم بسیار اسیب پذیره و هر توپی که میاد از بین بازیکنای خط دفاعی رد میشه. لطفا اگر کسی میتونه بهم کمک کنه
عمق خط دفاع همین طوری هست پاسع عمقی که بدن از بین مهاجم حریف از بین دو تا دفاع مرکزیت رد میشه. استفاده از دوتا هافبک دفاعی بهترین کار هست.(البته از نظر من)

Sadeq_ME
04-07-2011, 15:38
سلام آقا من هر کار می‌کنم نمیتونم قدرت بازیکنا رو زیاد کنم تو قسمت edit player منظورمه نه با موس نه با کیبورد نشد

hts1369
04-07-2011, 16:09
سلام آقا من هر کار می‌کنم نمیتونم قدرت بازیکنا رو زیاد کنم تو قسمت edit player منظورمه نه با موس نه با کیبورد نشد
تو فیفا نمیشه قدرت بازیکنان رو ادیت کرد

Sadeq_ME
04-07-2011, 16:38
تو فیفا نمیشه قدرت بازیکنان رو ادیت کرد
پس چطور تو fifa 10 میشد

hts1369
04-07-2011, 21:02
پس چطور تو fifa 10 میشد
تو نسخه های قبلی این قابلیت وجود داشت ولی تو این نسخه این قابلیت وجود نداره(خودشون حذفش کردن)

L.A.M.P.A.R.D
04-07-2011, 21:34
اخرین پچ بازی پلیز :دی

smallfrank
04-07-2011, 22:35
سلام

ببخشید میشه یه خوشحالی آکروباتیک رو آموزش بدین.
ممنون.

anon85
04-07-2011, 22:38

آخرين پچ رسمي بازي، همچنان همون پچ 1.01 هست كه خيلي وقت پيش اومده؛

خبري از پچ جديد نيست...

FIFA 11 PC Patch 1.01

Kamyar_AnathemA
04-07-2011, 23:30

ادیت میشه کرد اما نمیگم چون دوپینگ خوب نیست :31:

Arrowtic
05-07-2011, 00:11
وای خدا!!این داورم برکته ها!!!امروز داشتم آنلاین میزدم یارو یه پاس حساب شده داد جوری که از بین دفاع رد میشد و صد در صد گلش میکرد همه چی حساب شده بود جز داور!!اون پاس زیبا خورد تو پای داور برگشت دست من!!تازه این که هیجی همون توپو ادامه دادم گل کردم!!!وای خدا امروز چه قدر خندیدیم!!!:31:

anon85
05-07-2011, 00:57
وای خدا!!این داورم برکته ها!!!امروز داشتم آنلاین میزدم یارو یه پاس حساب شده داد جوری که از بین دفاع رد میشد و صد در صد گلش میکرد همه چی حساب شده بود جز داور!!اون پاس زیبا خورد تو پای داور برگشت دست من!!تازه این که هیجی همون توپو ادامه دادم گل کردم!!!وای خدا امروز چه قدر خندیدیم!!!:31:

:31:

خدا شانس بده... :27:
والا ما كه هر بار توپ خورد به داور، موقعيت شد واسه حريف...:13:

smallfrank
05-07-2011, 09:12
سلام

کسی میدونه این خوشحالی ها چیه ؟ کسی تا حالا تونسته بزنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hts1369
05-07-2011, 09:38
سلام

ببخشید میشه یه خوشحالی آکروباتیک رو آموزش بدین.
ممنون.
باید دستت انالوگ داشته باشه بعد که LED رو روشن کردی اینطوری بزن
اکروباتیک1 =RB + انالوگ راست را 360 درجه به راست بچرخان بعد 360 درجه به چپ بچرخان بعد A
اکروباتیک2=RB+ انالوگ راست را 360 درجه به چپ بچرخان بعد 360 درجه به راست بچرخان بعد A
اکروباتیک3=RB + انالوگ راست پایین بالا پایین بعد A
من دوتا از این سه تا رو خودم میزنم

saeid127
05-07-2011, 11:12
سلام...
ببخشید یه سوال تکراری دارم!
چجوری میشه آخرین ترانسفر رو انجام بدم؟
فایل پچ داره یا آپدیت؟
از کجا باید بگیرم؟
قدرت بازیکن ها هم عوض میشه یا فقط تیمهاشون عوض میشه؟

a1l2i3z4a5h6r7
06-07-2011, 01:11
بخش چهارم و پنجم عکسهاش برام لود نمیشه میشه دوباره اپ کنی

mojtaba86
06-07-2011, 01:30
سلام
ویندوز کامپیوتر رو عوض کردم الا ن دیگه فایل fifaconfige رو اجرا نمیکنه پیغام خطا windows stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت ویندوز کامپیوترم 7 . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان

hts1369
06-07-2011, 09:09
سلام
ویندوز کامپیوتر رو عوض کردم الا ن دیگه فایل fifaconfige رو اجرا نمیکنه پیغام خطا windows stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت ویندوز کامپیوترم 7 . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
باید net framework 2 رو نصب کنی

saeid127
06-07-2011, 10:43
خب کسی به سوالهای من جواب نداد!!

فقط خواستم یه خبر بدم.دومین دوره مسابقات کشوری بازی رایانه ای توی اصفهانه.

که این بازی ها هست: PES FIFA blure

اینم پوسترش:

برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید:

من خودم ثبت نام کردم.امروز روز آخر ثبت نامه.اینترنتی هم میشه.

L.A.M.P.A.R.D
07-07-2011, 10:43
اینجا صاحاب نداره ؟:19:

anon85
08-07-2011, 04:03

آخرين پچ رسمي بازي، همچنان همون پچ 1.01 هست كه خيلي وقت پيش اومده؛

خبري از پچ جديد نيست...

FIFA 11 PC Patch 1.01

اینجا صاحاب نداره ؟:19:

سلام،:20:
دوست عزیز فکر کنم شما آخرین پچ رسمی بازی رو میخواستین که من هم جوابتونو دادم؛ (منبع من هم سایت و فروم رسمی خود بازی و سایت fifa4fans بود...)

afsamir
12-07-2011, 16:47
سلام منو در انلاين بازي كردن راهنمايي كنيد.هر كاري كردم نشد.يا حداقل بگيد تو كدوم صفحه فرومه؟:23::23::42::19::23:

mh.mahmoudi68
13-07-2011, 07:26
سلام منو در انلاين بازي كردن راهنمايي كنيد.هر كاري كردم نشد.يا حداقل بگيد تو كدوم صفحه فرومه؟:23::23::42::19::23:

papillon11
14-07-2011, 23:19
سلام دوستان . سرور دیگه ای مثه گیم رنجر هست که بشه توش فیفا بازی کرد ؟

hts1369
15-07-2011, 14:37
اقا من این قسمتی که یه بازیکن میسازی و باهاش بازی میکنی رو بازی میکردم تقریبا 63 درصد اکامپشیلتها رو هم رفته بودم تو تیم باشگاهی legend شده بودم و تو تیم ملی کاپیتان بودم تا اینکه امروز تو تیم ملی هم شدم legend دیگه بعد از اون که وقتی میخوام برم تو اون قسمت فقط نتایجی که تو این فصلها که بازی کردم رو نشون میده و نمیتونم بازی کنم
این مود همین جوری تموم میشه؟

Alex Fera
15-07-2011, 16:01
سلام دوستان . سرور دیگه ای مثه گیم رنجر هست که بشه توش فیفا بازی کرد ؟

بقیه سرور ها پولی هستن،فقط گیم رنجر رایگان هستش.............
البته بتل نت هم هست که نمیدونم هنوز کار میکنه یا نه..........

AlirezaLamLam
16-07-2011, 20:00
سلام به همه
اقا خداوکیلی این فیفا11 خیلی هوش مصنوعیش ضعیفه. من دارم لیگو با عشقم چلسی می رم. بازیارو همشو رو اخرین درجه ی سختیش یعنی لگندری بازی می کنم. اقا چشت روزه بد نبینه محاله یه بازی بالای 8تا 7تا به حریفم نزنم. فرق نمیکنه چه منچستر باشه چه ملوان (هان، توو فیفا ملوان:18:) نه نه چه من یو چه مثلا پورس مورس. همیشم اولم توو جدولو هرچی جامه درو می کنم. اقا پچه جدیده دیگه ای نیومده یکم سخت شه بازی؟

goodzila50
16-07-2011, 22:47
دوستان من این بازی رو نصب کردم که آنلاین بازی کنم ولی در حالت single player هم خیلی لگ داره چه برسه به آنلاین
وقتی پچ 1.01 رو نصب کردم بهتر شد ولی هنوز هم درست اجرا نمیشه به نظر شما ایراد از چیه؟
VGA:ATI 4850MSI 1Gb

AlexMercer
17-07-2011, 00:57

AlexMercer
17-07-2011, 01:13
دوستان من این بازی رو نصب کردم که آنلاین بازی کنم ولی در حالت single player هم خیلی لگ داره چه برسه به آنلاین
وقتی پچ 1.01 رو نصب کردم بهتر شد ولی هنوز هم درست اجرا نمیشه به نظر شما ایراد از چیه؟
VGA:ATI 4850MSI 1Gb

داداش برو تو configاینو فعال کن

goodzila50
17-07-2011, 14:12
اداش برو تو configاینو فعال کن
فعاله داداش ولی همچنان لگ داره

newahwaz
17-07-2011, 14:28
روی very low گذاشتی؟؟؟

AlexMercer
17-07-2011, 16:13
فعاله داداش ولی همچنان لگ داره

اخرین درایور کارت گرافیکت رو بریز و دایرکت ایکس رو هم اپدیت کن
اگر هم ویندوز 7 داری از PROPERTIES بازی ظاهر ویندوز 7 و انیمشن هاشو هنگام اجرای بازی خاموش کن خیلی تاثیر داره

AlexMercer
17-07-2011, 22:04
بازی فوتبال در خلاء!

چقدر باگای فیفت زیاد شده!:31:

newahwaz
17-07-2011, 23:19
بازی فوتبال در خلاء!

چقدر باگای فیفت زیاد شده!:31:

جریان این عکس ها چیه :18:

AlexMercer
17-07-2011, 23:47
جریان این عکس ها چیه :18:

رفتم تو بازی دیدم دورو ور بازیکنام ابیو سیاهه:31:

hts1369
18-07-2011, 08:56
اقا من این قسمتی که یه بازیکن میسازی و باهاش بازی میکنی رو بازی میکردم تقریبا 63 درصد اکامپشیلتها رو هم رفته بودم تو تیم باشگاهی legend شده بودم و تو تیم ملی کاپیتان بودم تا اینکه امروز تو تیم ملی هم شدم legend دیگه بعد از اون که وقتی میخوام برم تو اون قسمت فقط نتایجی که تو این فصلها که بازی کردم رو نشون میده و نمیتونم بازی کنم
این مود همین جوری تموم میشه؟
نبود؟؟؟
یعنی اینجا کسی این مود رو بازی نمیکنه

Alex Fera
18-07-2011, 11:39
رویه کنسول که این مود اصلا تموم نمیشه و بعد از Player میتونی Manager بشی و ادامه بدی.........
رویه پلتفرم PC هم احتمالا همین طوری هستش............

newahwaz
18-07-2011, 15:00
میگم جریان این پچ 1.5 چیه ، کسی شنیده تا حالا؟؟؟
اینم لینکش :

shab_2008
18-07-2011, 16:13
اینم لینکش :

این ازین پچ های غیر رسمی هست که ربطی به اون پچ خود بازی نداره و ورژن 1 هم داره!

این پچ لباس های چند تیم + صورت های بازیکنان +... را بهبود میبخشه و یک سری امکانات دیگه هم داره که در Iinfo ش میتونین بخونید.

البته من اینو نصب کردم ولی بازی دیگه اجرا نشد!:31: نمیدونم چش شد!

hoomanfarzin
18-07-2011, 16:13
سلام دوستان.من دوتا سوال دارم:1-آیا میشه کاری کرد که تلفظ اسم بازیکنانی که گزارشگر اسمشون را حین بازی نمیگه وارد کرد؟2-ترینری هست که بشه در قسمت منیجر بودجه را افزایش بده جهت خرید بازیکن؟اگر سراغ دارید لطفا لینک دانلودش را قرار بدید.البته کار بده ها.چون من تا حالا ترینرهای مختلفی را تست کردم ولی کار نداده.ورژن بازی هم همون نسخه اصلی هست و هیچ پچی روش نصب نکردم.

AlexMercer
18-07-2011, 16:27
اینم لینکش :

آقا حتما بگیر من بازیمو با این اپ دیت کردم.

اینم مشخصاتش:

New Kits:

• Complete Bundesliga
• Argentina
• AS Rom
• Aston Villa FC
• AZ Alkmaar
• Ajax Amsterdam
• Alemannia Aachen
• Austria Wien
• Benfica Lissabon
• Bolton Wanderers
• Borussia Mönchengladbach
• Brazil
• FC Barcelona
• FC Basel
• Fenerbahce SK
• France
• Galatasaray
• Germany
• Hertha BSC
• Levante UD
• Liverpool FC
• Málaga CF
• Manchester United
• Olympique Lyon
• PSV Eindhoven
• RC Lens
• Real Madrid
• SK Rapid Wien
• Spain
• Valencia CF

New Banners:

• Complete Bundesliga
• Complete Liga BBVA
• Complete tipp3 Bundesliga
• AC Milan
• AC Sparta Prag
• Arsenal FC
• Besiktas JK
• Birmingham City
• Blackburn Rovers
• Blackpool FC
• Chelsea FC
• FC Porto
• Fenerbahce SK
• Glasgow Rangers
• Juventus Turin
• Girondins Bordeaux
• Inter Milano
• Liverpool FC
• Manchester City
• Manchester United
• MSV Duisburg
• Olympique Lyon
• Olympique Marseille
• Olympiakos Piräus
• Panathinaikos Athen
• SL Benfica
• SpVgg Greuther Fürth
• Standard Lüttich
• Stoke City
• Tottenham Hotspur
• Udinese Calcio
• VfL Bochum
• West Bromwich Albion
• Wigan Athletic
• Wolverhampton Wanderers

New Balls:

• adidas Fevernova
• adidas Finale 9
• adidas Finale 10
• adidas Finale 10 Powerorange
• adidas Finale 11 Wembley
• adidas Europa League OMB
• adidas Roteiro
• adidas Speedcell
• adidas Teamgeist
• adidas Teamgeist Powerorange
• adidas Teamgeist Finale
• adidas Torfabrik
• adidas Torfabrik Powerorange
• adidas Torfabrik 11/12
• Jako Striker Pro
• Nike T90 Tracer Asian CUp 2011
• Nike T90 Tracer EPL Gold

New Minifaces:

• Complete Axpo Super League
• Complete Bundesliga
• Complete 2. Bundesliga
• Complete tipp3 Bundesliga
• AC Milan
• Arminia Bielefeld
• AS Saint-Étienne
• Fenerbahce SK
• AC Sparta Prag
• AEK Athen
• Ajax Amsterdam
• AS Roma
• Athletic Bilbao
• Club Atlético de Madrid
• FC Barcelona
• FC Basel
• FC Internazionale
• FC Sevilla
• Manchester United
• Montpélier HSC
• Real Madrid
• SL Benfica
• Spartak Moscow

New Adboards:

• Bundesliga
• Liga BBVA
• Barclays Premier League
• Serie A
• Eredivisie
• Generic

New Scoreboard & Popups:

• Barclays Premier League
• Bundesliga
• Liga BBVA
• Serie A

Faces:

• Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen) - King Bob
• Thomas Müller (Bayern München) - Wolverine
• Sidney Sam (Bayer Leverkusen) - King Bob
• Gonzalo Higuaín (Real Madrid) - El Niño
• Sami Khedira (Real Madrid) - El Niño
• Andy Carroll - (Liverpool FC) - El Niño
• Javier Pastore - (Udinese Calcio) - El Niño
• Romelu Lukaku - (RSC Anderlecht) - El Niño
• Jérémy Ménez - (AS Roma) - Kiboo
• Yann M'Vila - (Stade Rennes) - Kiboo
• Loic Rémy - (Olympique Marseille) - Kiboo
• Luis Suárez (Liverpool FC) - kiboo
• Neymar (FC Santos) - Luces
• Nilmar (Villareal CF) - Luces
• Jack Wilshere (Arsenal FC) - Luces
• Chicharito (Manchester United) - Farkam
• Mario Götze (Borussia Dortmund) - alex94
• Fábio Aurélio (Liverpool FC) - koakokao
• James Milner (Manchester City) - koakokao
• Simon Kjaer (VfL Wolfsburg) - KrisDzung276
• Renato Augusto (Bayer Leverkusen) - moaalves!
• Manuel Neuer (FC Schalke 04) - Kryptonite
• Henrikh Mkhitaryan (Shakthar Donetsk) - alex94
• Andriy Pyatov (Shakthar Donetsk) - alex94
• Adil Rami (OSC Lille) - kiboo
• Luis Antonio Valencia (Manchester United) - kiboo
• Ángel Di María (Real Madrid CF) - kiboo
• Ganso (Santos FC) - victorelessar
• Sebastián Abreu (Botafogo) - victorelessar
• Ramires (Chelsea FC) - victorelessar
• Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam) - victorelessar
• Thiago Silva (AC Milan) - victorelessar
• Domenico Criscito (FC Genoa) - DPZONE
• Roberto Soldado (Valencia CF) - DPZONE
• Javier Pastore (US Palermo) - alexBN
• Fabrizio Miccoli (US Palermo) - alexBN
• Adrian Mutu (Fiorentina) - alexBN
• Hulk (FC Porto) - alexBN
• Abel Hernandez (US Palermo) - ledatcr2
• Édinson Cavani (SSC Napoli) - ledatcr2
• Chris Smalling (Manchester United) - ledatcr2
• Jérôme Boateng (Manchester City) - ledatcr2
• Sami Khedira (Real Madrid CF) - Nano909
• Laurent Koscielny (Arsenal FC) - ledatcr2 & nimnim
• Breno (Bayern München) - nimnim
• Hans-Jörg Butt (Bayern München) - nimnim
• Wilson Palacios (Tottenham Hotspur) - ledatcr2
• Marko Arnautovic (Werder Bremen) - TeneCee
• Manuel Jurado (FC Schalke 04) - Wolverine
• Kyriakos Papadopoulos (FC Schalke 04) - Wolverine
• Julian Draxler (FC Schalke 04) - Wolverine
• Markus Katzer (SK Rapid Wien) - TeneCee
• De Gea (Atlético de Madrid) - Cris-9 & manulukasz
• Eden Hazard (OSC Lille) - Cris-9 & manulukasz
• Fábio Coentrao (SL Benfica) - Cris-9 & manulukasz
• Gökhan Inler (Udinese) - Cris-9 & manulukasz
• Gökhan Gönül (Fenerbahce SK) - Cris-9 & manulukasz
• Mevlüt Erdinc (Paris Saint-Germain) - Cris-9 & manulukasz
• Tomasz Kuszczak (Manchester United) - Cris-9 & manulukasz
• Nuri Sahin (Real Madrid) - Cris-9 & manulukasz
• Pedro (FC Barcelona) - Cris-9 & manulukasz
• Jan Vertonghen (Ajax Amsterdam) - Cris-9 & manulukasz
• Manuel Neuer (Bayern München) - TeneCee
• Mario Gomez (Bayern München) - TeneCee

4 New Leagues:

• 3. Liga by Fifaplanet.de & FIFADome.com
• Greek Super League by mogolos & greeksuperpatch.com
• Ukrainian Premier Liga by ukrliga.com
• Cypriot Marfin Laiki by mogolos & greeksuperpatch.com

New Logos, Roster, Sponsors & 92 new Boots

mh.mahmoudi68
18-07-2011, 17:22
رویه کنسول که این مود اصلا تموم نمیشه و بعد از Player میتونی Manager بشی و ادامه بدی.........
رویه پلتفرم PC هم احتمالا همین طوری هستش............

من که بعید میدونم تو pc چنین روندی داشته باشه من خودم هم تا جایی بازی کردم که تو تیم لگند و تو ملی کاپیتان شدم اما بازم یه لیگ شروع شد من هم یادم نمیاد ادامه دادم یا نه

سلام دوستان.من دوتا سوال دارم:1-آیا میشه کاری کرد که تلفظ اسم بازیکنانی که گزارشگر اسمشون را حین بازی نمیگه وارد کرد؟2-ترینری هست که بشه در قسمت منیجر بودجه را افزایش بده جهت خرید بازیکن؟اگر سراغ دارید لطفا لینک دانلودش را قرار بدید.البته کار بده ها.چون من تا حالا ترینرهای مختلفی را تست کردم ولی کار نداده.ورژن بازی هم همون نسخه اصلی هست و هیچ پچی روش نصب نکردم.

اولی یه نرم افزار سایت فیفا مستر ساخته اما انگار نمیخواد بده بیرون اسمشم ویس مستر هست
دومی هم برو سایت زیر بگیر

newahwaz
18-07-2011, 17:57
آقا حتما بگیر من بازیمو با این اپ دیت کردم.

میتونی لینک مستقیمش رو برام گیر بیاری عزیز...:10:

hoomanfarzin
18-07-2011, 19:14
لطفا راهنمایی کنید.مهمه:
من تو قسمت منیجر دارم بازی می کنم در حال حاضر هم فصل 4 مربی گریم هست.حالا تو یه بازی اروپایی(لیگ قهرمانان)تا می خوام برم تو بازی پیغام میده که ترکیب تیم کامل نیست و میگه یا برو ترکیب را درست کن یا بازی را از دست می دی.منم تو ترکیبم نه مصدوم دارم نه محروم حتی تو ذخیره ها هم مصدوم و محروم ندارم.هر کاری می کنم وارد بازی نمیشه و همین طور این پیغام را میده.لطفا راهنمایی کنید دلیلش چیه و باید چکار کنم تا حل بشه این مشکل؟

hoomanfarzin
18-07-2011, 19:29
دومی هم برو سایت زیر بگیر

دوست عزیز من هر 3تا ترینر این سایت که شما معرفی کردید دو-سه روز پیش بود گرفتم و تست کردم کار نداد.لطفا اگر امکان داره یه ترینر تست شده بزارید.ممنون.فقط هم افزایش بودجه برای من مهمه نه سایر آپشن ها

AlexMercer
18-07-2011, 21:01

من خودم با سایت های لیچر رایگان لیچ کردم

hts1369
18-07-2011, 21:07
من که بعید میدونم تو pc چنین روندی داشته باشه من خودم هم تا جایی بازی کردم که تو تیم لگند و تو ملی کاپیتان شدم اما بازم یه لیگ شروع شد من هم یادم نمیاد ادامه دادم یا نه
ظاهرا چنین روندی رو نداره چون من تو باشگاه لگند بودم و چند فصل هم بازی کردم ولی وقتی تو تیم ملی لگند شدم دیگه فقط اماره بازی هام تو فصلهای قبلم رو بهم میده و اجازه ی بازی رو ندارم

mh.mahmoudi68
18-07-2011, 21:39

اگه انلاین بازی میکنید این را نصب کنی بعید میدونم بتونی انلاین بازی کنی

AlexMercer
18-07-2011, 21:42
اگه انلاین بازی میکنید این را نصب کنی بعید میدونم بتونی انلاین بازی کنی

چرا میشه داداش:46:

newahwaz
18-07-2011, 23:20
آخر میشه یا نه دوستان....؟؟؟؟
یک سایت لیچر معرفی کن

mh.mahmoudi68
19-07-2011, 07:59
آخر میشه یا نه دوستان....؟؟؟؟
یک سایت لیچر معرفی کن

آپدیت 1.5 با لینک مستقیم

newahwaz
20-07-2011, 12:26
آپدیت 1.5 با لینک مستقیم

با تشکر از شما دوست گرامی ، فقط بعد باید کجا نصب بشه که اجرا بشه؟:46:

AlirezaLamLam
21-07-2011, 11:50
سلام
میگم اه این داورم واسه خودش اعصابیه ها. همش مزاحمه توو بازی. هی توپ بش میخوره. الان چندبار جلویه ضدحمله هامو گرفته. اخه این چ داورییه اه. بعدشم یه خطاهایی میگیره که اصلا رو روانه ادم راه میره. ازتون یه سوال دارم . من الان دوره پنجمه لیگم. بعضی از بازیکنام مثه دروگبا(من با چلسی دارم میرم) بازنشست شدن. من تا الان نتونستم بازیگنی بیارم که جاشو حسابی پر کنه. هیچ بازی کنیو به قدرت بدنیه اون پیدا نکردم. کسی می تونه بم کمک کنه بگه من کیو می تونم بیارم که مثه دروگ باشه؟ یه چیزه دیگه، چرا بازیکناییو که میخرم میارم توو تیمم قدرتشون میاد پایین.ضعیف می شن. من الان مسیو کریس رونالدورو خریدم اما هیچکدومشون اون طوری که توو تیماشون بازی می کردن اینجا بازی نمی کنن. اصلا با تورسم مچ نمی شن.

littlebigplanet
21-07-2011, 18:04
بروبچ باید فیفا رو بیخیال بشید برید دنبال pes چون دیگه هیچ اسکلی فیفا بازی نمیکنی منظورم شما نیستی دوست عزیر:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::3 4:

mh.mahmoudi68
21-07-2011, 23:46
بروبچ باید فیفا رو بیخیال بشید برید دنبال pes چون دیگه هیچ اسکلی فیفا بازی نمیکنی منظورم شما نیستی دوست عزیر:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::3 4:

درسته اسکلا بازی نمیکنند
4ملیون فروش نسخه 40 هزار تومنی یه بازی نشون میده چه بازی بدیه

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

با تشکر از شما دوست گرامی ، فقط بعد باید کجا نصب بشه که اجرا بشه؟:46:

من وقت نکردم دان کنم

AlirezaLamLam
22-07-2011, 11:26
PESرو که دیگه بی خیال شین اصلا. خداوکیلی من موندم به چه امیدی شرکت Konami این بازیو ساخته. اولا دروازش که اندازه باباشونه. اخه لامسب اون دروازتو من قربون. دروازش که اصلا استاندارد نیس. دوما تورم که دیگه قربونش برم ژلست. کافیه یه انگشت بخوره تمامه تور میلرزه،انگار که زلزله شده. بازی کنام که دیگه فبها. هیچکدوم اصلا حاله دوییدن ندارن. اصلا نه قدرت بدنیه درستی ، نه تکنیکه درستی به کل هیچی ندارن. شوتارو که دیگه نگو، همه یه حالتن. وقتی داری شوت می کنی توپ از پایین مثه اینکه یه هواپیما می خواد بپره میره بالا. تماشاگرام که انگار اومدن سینما، نه شلوغ بازیی ن سروصدایی هیچی، گزارشگرم که اصلا خوابه انگار. گل می زنی اصلا حال نداره یکم هیجان بده به بازی. تصویر برداریم که به درد عمش می خوره. خداوکیلی من که هیجانی که فیفا دارهو با هیچ نسخه PES عوض نمی کنم. تا اونجاییم که می دونم از وقتی فیفا11 اومده اوناییم که PESباز بودن اومدن توو خط فیفا.اقا شرمنده ها انقد ایراد گرفتیم.خو ایراد داره دیگه. اخه فیفا کجا PES کجا

fsas
23-07-2011, 12:29
لطفا راهنمایی کنید.مهمه:
من تو قسمت منیجر دارم بازی می کنم در حال حاضر هم فصل 4 مربی گریم هست.حالا تو یه بازی اروپایی(لیگ قهرمانان)تا می خوام برم تو بازی پیغام میده که ترکیب تیم کامل نیست و میگه یا برو ترکیب را درست کن یا بازی را از دست می دی.منم تو ترکیبم نه مصدوم دارم نه محروم حتی تو ذخیره ها هم مصدوم و محروم ندارم.هر کاری می کنم وارد بازی نمیشه و همین طور این پیغام را میده.لطفا راهنمایی کنید دلیلش چیه و باید چکار کنم تا حل بشه این مشکل؟

این مشکل فقط توی لیگهایه اوپایی که میری هست. من خودمم این مشگل رو داشتم.

با شالکه میرفتم توی چمپیونز لیگ همین مشکل رو داشتم که میگفت تیم کامل نیست.

حالت مربی کمکی رو راه انداختم (گزینه سوم توی قسمن نرکیب تیم یه off زده اون رو on کردم) رفتم تو بازی بعد از انتخاب لباس رفتم تو ترکیب، دیدم متذلدر که میزد کارت زرد داره، محرومه.

ب احتمال زاد شما هم همین مشکل رو داری اگه تو ترکیب بازیکنی رو کارت زرد زده بزار بیرون مشکل حل میشه

amir2im
23-07-2011, 14:04
دوستان چه جوري ميشه تو اين بازي تيم(كلوب) درست كرد؟گزينه create club نداره:20:

Spaniuly
23-07-2011, 20:30
دوستان چه جوري ميشه تو اين بازي تيم(كلوب) درست كرد؟گزينه create club نداره:20:
نه نداره عزیز جان

farryad
28-07-2011, 13:47
من این پچ نقل و انتقالات رو میریزم اما چرا هیچ فرقی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه جدیدترین نقل و انتقالات رو بزارید
+
دقیقا کجا باید بریزم؟

ممنونم

MILAD MGH
01-08-2011, 13:05
سلام.من امروز خواستم برم تو بازی این اخطار اومد:

مشکلش چیه؟

mehdi_vsgh
05-08-2011, 16:15
چرا وقتی میخوام بازیکن بخرم هیچکدوم از بازیکنا حاضر نیستن بیان تو تیم ما؟
بارسلون هستم خیلی هم دلشون بخواد

حتی بازیکنای ارزون قیمت هم میخوام انتخاب کنم فایده نداره

mh.mahmoudi68
06-08-2011, 12:29
سلام.من امروز خواستم برم تو بازی این اخطار اومد:

مشکلش چیه؟

از این دسته جفت وصل نکردی؟
اگه دسته وصل هست غطع کن ببین درست نمیشه

AlirezaLamLam
06-08-2011, 20:49

سلام عزیز
ببین وقتی بازیکن می خوای بخری 2تا قرار داد داره. یعنی یکی قرار داد بازیکن یکیم دست موزد بازیکنه. به اولی که قرار دادشه اصلا دست نزن. نه بالا ببرش نه پایین. دومی اصلشه. گزینه ای که پایین قرار داده فکر کنم اسمشم Player Salary (پلیر سالری) یه همچین چیزیه، تا اونجا که پول داری ببرش بالا. توو قسمت اخرم اون ته یه درصدی نوشته. اون درصد احتمال پیوستن بازیکن توو تیمه. هرچقد که پلیر سالریه بازیکنو ببری بالا به تدریج اون درصدم بالا می ره. اگه از 50 درصد بالا بره مطمعن باش صد در صد میاد توو تیمت. اگه دیدی درصد خیلی کم کم میره بالا، درست بالای اون درصد یه قسمتی هست که مربوط به گل زنی بازیکنه. دقیقا اسمشو نمی دونم، تووش Goal داره، درست بالای گزینه ی تعیین سال حضور بازیکن توو تیمه. یه حالت درصدیم داره مثلا 5% ، 10% ، 15%. اینجوریه. اونو بکنش 15% بعد اون درصد پایین سریع میره. اینم توضیح کامل درمورد اوردن بازیکن.:31: الان من توو چلسی، فورواردام مسیو کریس رونالدویه. :31:

mehdi_vsgh
07-08-2011, 08:54
سلام عزیز
ببین وقتی بازیکن می خوای بخری 2تا قرار داد داره. یعنی یکی قرار داد بازیکن یکیم دست موزد بازیکنه. به اولی که قرار دادشه اصلا دست نزن. نه بالا ببرش نه پایین. دومی اصلشه. گزینه ای که پایین قرار داده فکر کنم اسمشم Player Salary (پلیر سالری) یه همچین چیزیه، تا اونجا که پول داری ببرش بالا. توو قسمت اخرم اون ته یه درصدی نوشته. اون درصد احتمال پیوستن بازیکن توو تیمه. هرچقد که پلیر سالریه بازیکنو ببری بالا به تدریج اون درصدم بالا می ره. اگه از 50 درصد بالا بره مطمعن باش صد در صد میاد توو تیمت. اگه دیدی درصد خیلی کم کم میره بالا، درست بالای اون درصد یه قسمتی هست که مربوط به گل زنی بازیکنه. دقیقا اسمشو نمی دونم، تووش Goal داره، درست بالای گزینه ی تعیین سال حضور بازیکن توو تیمه. یه حالت درصدیم داره مثلا 5% ، 10% ، 15%. اینجوریه. اونو بکنش 15% بعد اون درصد پایین سریع میره. اینم توضیح کامل درمورد اوردن بازیکن.:31: الان من توو چلسی، فورواردام مسیو کریس رونالدویه. :31:
اینجوری که تمام پولم رو باید برای یه بازیکن فسقلی بدم که....... من میخوام یه جوون با انگیزه بیارم یه بازیکن ناشناس بعد بزرگش کنم دوباره بفروشمش:دی

KAHAKDAM
07-08-2011, 10:32
سلام
ببخشید که یه سوال تکراری میپرسم!ولی هرچی گشتم پیداش نکردم!
میخوام به محض این که بازیو باز کردم برم سراغ منوی اصلی و صفحه پیش نمایش نیاد!
یادم نیست چیکار کرده بودم!میشه بگین؟

mansourfcb
07-08-2011, 15:30
من داشتم با گیم پد بازی میکردم. از بازی خارج شدم و دوباره بازی رو اجرا کردم اما دیگه گیم پد رو نمیشناسه و کار نمیکنه.
مشکل از چیه؟ باید چیکار کنم؟ :19:

renjer07
07-08-2011, 19:18
دوستان رمز دریبل هایی که با فیفا 11 زده میشه رو میخوام

Gregar
08-08-2011, 14:19
دوستان رمز دریبل هایی که با فیفا 11 زده میشه رو میخوام

تو خود help بازی همه رو نوشته .

AlirezaLamLam
09-08-2011, 11:15
اینجوری که تمام پولم رو باید برای یه بازیکن فسقلی بدم که....... من میخوام یه جوون با انگیزه بیارم یه بازیکن ناشناس بعد بزرگش کنم دوباره بفروشمش:دی

سلام
بهت می گم چه جوری می تونی یه بازیکن ناشناس جوون بیاری. توو قسمت ترانسفر (Transfer) که بری او اخرین گذینه اسمشو دقیقا نمیدونم چیه اونو برو تووش. بعد باس یه تنظیماتی برای اینکه از کدوم قاره بازیکن می خوای یا در چه پستی بازیکن می خوایو تنظیم کنی بعد ثبتو بزنی. خودش اتومات یه فراخوان به تمامه باشگاهای کشورهای اون قاره می زنه بعد واست یه جوون مستعدو با انگیزرو معرفی می کنه و میتونی باش قرارداد ببندی. من پیشنهاد می کنم قاره هایی که می خوای انتخاب کنی بیشتر اروپا یا امریکای شمالی باشه چون بازیکن های جوونش زودتر رشدو حرفه ای می شن. الان من توو چلسیم (چلسیم (انگار واسه بابامه:31:)) 2تا جوون توو پست هافبک یکی از اسپانیا یکی از مکزیک اوردم. اولش قیمتشون 1 یا 2 میلیون یورو بود. الان که بعد 3فصل فیکسشون کردم قیمتشون یکی 20 میلیون یورو یکی 18 میلیون یورو شده. خیلی حال می ده یه درامد زاییه عالیه واس باشگاه. حتما امتحانش کن. هر سوال دیگه ایم خواستی بگو تا بت بگم.:20:

*عیسی*
12-08-2011, 00:31
دوستان با 2 تا کامپیوتر هم نمی شه 2به2 بازی کرد درسته؟ حتما باید 4 تا کامپیوتر رو شبکه کنیم ! اینحا رو خیلی ضد حال زده فیفا

gta6767
12-08-2011, 12:36
سلام من بازی را نصب کردم بعد نشون میده که kaka داره راه میره اما همونجا از بازی خود به خود میره بیرون مشکل چیه؟

Armin 7
12-08-2011, 15:48
با سلام

این پچ 1.5 تو بازی که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

دارم میدانلودمش

امیدوارم کار بده و برا سیوام مشکلی ایجاد نکنه.

سپـــــاسگذارم.

AlirezaLamLam
12-08-2011, 23:21
سلام من بازی را نصب کردم بعد نشون میده که kaka داره راه میره اما همونجا از بازی خود به خود میره بیرون مشکل چیه؟

سلام عزیز
مشکل از کرکتونه. باس یه کرک سالم دانلود کنی حل می شه.

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

با سلام

این پچ 1.5 تو بازی که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

دارم میدانلودمش

امیدوارم کار بده و برا سیوام مشکلی ایجاد نکنه.

سپـــــاسگذارم.

سلام
نه مشکلی بوجود نمیاره اما باس بدونید که این پچ، پچ رسمی EA نیست. یعنی این پچ توسط یکی درست شده که ایرانیم هست اینم سایتش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. پچ رسمی EA واسه فیفا فقط همون 1.01 هستش

gta6767
12-08-2011, 23:36
سلام یک نفر یک کرک خوب و عالی سراغ داره برای دانلود؟

mh.mahmoudi68
13-08-2011, 16:25
دوستان با 2 تا کامپیوتر هم نمی شه 2به2 بازی کرد درسته؟ حتما باید 4 تا کامپیوتر رو شبکه کنیم ! اینحا رو خیلی ضد حال زده فیفا
اره هر نفر با یه کامپیوتر

SevenCity
15-08-2011, 05:53
فیفا 12 کی میاد؟
لیگ ها هم که شروع شدند نقل و انتقالات هم که داره میتمومه

mh.mahmoudi68
15-08-2011, 10:41
فیفا 12 کی میاد؟

EA SPORTS FIFA 12
Available Sep 27, 2011

منبع:EA.COM

anon85
15-08-2011, 21:28
فیفا 12 کی میاد؟

سلام،
اینم تاپیک FIFA 12 که اونجا هم میتونین اخبار بیشتری از این بازی بخونین؛

aban366
15-08-2011, 22:21
اقا من کرک پچ 101 رو میخوام با دایال اپ نمیتونم بگردم
قربونتون برم ممنون میشم

anon85
15-08-2011, 22:39
اقا من کرک پچ 101 رو میخوام با دایال اپ نمیتونم بگردم
قربونتون برم ممنون میشم

همون کرک قبلی رو دوباره بریز، درست میشه...

ستاره آسمان
16-08-2011, 12:53

بايد در قسمتي كه پول ماهانه بهش ميدي اونقدر بالا باشه تا درصد خريدت بره بالاي 50 % تا بتوني بخريش .

shab_2008
16-08-2011, 20:45
سلام

دوستانی که احساس میکنن بازی براشون خیلی راحته پچ زیر رو نصب کنن تا بازی سخت تر بشه و CPU تاکتیکی تر عمل کنه!:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن FIFA 11 Expansion Patch v1.6 هم منتشر شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد که این پچ رو نصب کردین آپدیت زیر رو هم نصب کنید تا یه سری باگ های پچ 1.6 حل بشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن کسانی هم که مشکل افت فریم دارن برنامه مربوطه رو از لینک زیر دریافت کنند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از دانلود فایل زیپ شده رو اکسترکت کنید و به ترتیب زیر عمل کنید :

1: ابتدا به پوشه نصب بازی و پوشه Game رفته

2: از دو فایل data0.big, data0.bh یه بکاپ بگیرید (کپی کنید)

3:حال دو فایلی رو که کپی کردین در فولدر برنامه FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER که قبلا اکسترکت کردین انتقال دهید

4: پس از پیست کردن دو فایل مربوطه فایل INSTALL OPTIMIZER رو اجرا کنید و طبق دستوری که داده میشه اینتر رو بزنید

5:حالا دو فایل data0.big, data0.bh رو که در داخل همون فولدر FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER هست و یه تغییراتی در اون داده شده کپی کرده و در پوشه بازی و داخل پوشه Game پیست و ریپ لیس کنید.

gta6767
16-08-2011, 22:50
سلام

دوستانی که احساس میکنن بازی براشون خیلی راحته پچ زیر رو نصب کنن تا بازی سخت تر بشه و CPU تاکتیکی تر عمل کنه!:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن FIFA 11 Expansion Patch v1.6 هم منتشر شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد که این پچ رو نصب کردین آپدیت زیر رو هم نصب کنید تا یه سری باگ های پچ 1.6 حل بشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن کسانی هم که مشکل افت فریم دارن برنامه مربوطه رو از لینک زیر دریافت کنند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از دانلود فایل زیپ شده رو اکسترکت کنید و به ترتیب زیر عمل کنید :

3:حال دو فایلی رو که کپی کردین در فولدر برنامه FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER که قبلا اکسترکت کردین انتقال دهید

4: پس از پیست کردن دو فایل مربوطه فایل INSTALL OPTIMIZER رو اجرا کنید و طبق دستوری که داده میشه اینتر رو بزنید

5:حالا دو فایل data0.big, data0.bh رو که در داخل همون فولدر FIFA 11 REAL PERFORMANCE OPTIMIZER هست و یه تغییراتی در اون داده شده کپی کرده و در پوشه بازی و داخل پوشه Game پیست و ریپ لیس کنید.
دوست عزیز اون لینک اول قیلتره میشه یکجا دیگه آپ کنی.:11:

shab_2008
16-08-2011, 23:03
دوست عزیز اون لینک اول قیلتره میشه یکجا دیگه آپ کنی.:11:
اینم خدمت شما :

pooryak
17-08-2011, 14:30
از وقتی پچ 101 و دانلود کردم وقتی بازی میکنم اخرش که میشه میخواد بهترین بازیکن زمین و معرفی کنه گیر میکنه Don't sentمیده چه کنم

Toranj_mhg
17-08-2011, 15:27
آقا یکی لطف کنه پچ آخرین نقل و انتقالات رو بذاره

shab_2008
17-08-2011, 18:45
از وقتی پچ 101 و دانلود کردم وقتی بازی میکنم اخرش که میشه میخواد بهترین بازیکن زمین و معرفی کنه گیر میکنه Don't sentمیده چه کنم

مشکل از کرکتون هست!

کرک پچ 1.01 رو از سایت زیر دانلود کنید :

linkin_park
19-08-2011, 14:11
کسی Squad غیر رسمی واسه نقل و انتقالات تابستونو نداره ؟! بد جوری لازمش دارم ..... پچ نباشه بهتره !

mj77
19-08-2011, 18:16
بهترین و جدید ترین پچ چیه؟ نصبش چطوره؟

Gregar
19-08-2011, 23:22
من نمیدونم و هنوز دلیلش رو کشف نکردم با اینکه یک ساله دارم فیفا بازی میکنم .
چرا توی manger mode اگه یه بازی سخت و نفس گیر رو که توش هی cpu از بردن من جلوگیری میکنه رو به هر طریقی که شده میبرم بعد از بازی ، بازی crash میکنه و میاد بیرون .
یعنی دیگه اینقدر فیفا دست به دامن چیت مصنوعی شده بوده و ما نمیدونستیم . بابا نمیتونی هوش مصنوعی رو ببری بالا مشکل خودته چرا رو اعصابه ما راه میری .
بدبخت بعد بازی هنگ میکنه چون با خودش میگه "ای بابا این که قرار بود ببازه پس چرا برد ؟ پس بزار crash کنم حالشو بگیرم"

ببخشید ولی این بازی اخر روی اعصابم راه رفت و باید خودم رو یه جایی خالی میکردم :31:

arash1995
20-08-2011, 10:37
آقا یکی تکنیک های جالب بازی رو تو اینجا میگه

panther99
20-08-2011, 11:39
دوستان من چند تا ترفند خفن برای دریبل و شوت و پاس و ... میخوام . میشه برام بذارید . کنسولم هم xbox هست . ممنون میشم .

Gregar
20-08-2011, 13:22
دوستان من چند تا ترفند خفن برای دریبل و شوت و پاس و ... میخوام . میشه برام بذارید . کنسولم هم xbox هست . ممنون میشم .

عزیزم تاپیکش جداست . چون بازی هاش فرق داره .

SevenCity
20-08-2011, 14:50
مشکل از کرکتون هست!

کرک پچ 1.01 رو از سایت زیر دانلود کنید :

من همیشه اخر بازی هر چندتا بازی کرش دارم چه قبل از نصب پچ چه بعد از نصب پچ مشکل کرک دارم؟
کرک های مختلفی هم تست کردم
این لینک شما هم هر چی میگردم لینک دانلود نداره

Gregar
20-08-2011, 16:32
من همیشه اخر بازی هر چندتا بازی کرش دارم چه قبل از نصب پچ چه بعد از نصب پچ مشکل کرک دارم؟
کرک های مختلفی هم تست کردم
این لینک شما هم هر چی میگردم لینک دانلود نداره

کارت گرافیکتون ATI هستش ؟
جالب اینجاست که فقط بازی های مهم رو که میبرین crash میکنه و واسه باختهاتون کرش نمیکنه . واسه من که اینجوریه شما رو نمیدونم .

SevenCity
20-08-2011, 16:40
کارت گرافیکتون ATI هستش ؟
جالب اینجاست که فقط بازی های مهم رو که میبرین crash میکنه و واسه باختهاتون کرش نمیکنه . واسه من که اینجوریه شما رو نمیدونم .

gtx460 دارم با 8600 و 9400 هم مشکل داشتم
راستی من اون تیک ati رو میزنم تو ستینگ فریمم بهتر میشه!
امکان داره مشکل از اون باشه؟
بازیها هم فرق نداره چه ببازم چه ببرم بعد از 4....5 تا بازی میاد بیرون

sabar
20-08-2011, 20:37
سلام
من دسته بازیم برای فیفا 11 اینه Twin Joystick
اما وقتی تنظیم میکنم و میرم تو بازی چرا وقتی حرکتش میدم یا توپ رو خیلی جلو میندازه یا به عقب میبره مشکل از کجاست ؟
باید تنظیمات بازی رو درست کنم تا دریبل بزنه یا چیزه دیگه ایه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

panther99
21-08-2011, 01:25
عزیزم تاپیکش جداست . چون بازی هاش فرق داره .

خب لینکشو بذارید . من که هرچی گشتم پیدا نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mj77
21-08-2011, 12:47
دوستان فایلی نیست که ترکیب تیمها رو درست کنه؟

mafr07
21-08-2011, 15:01
من نمیدونم و هنوز دلیلش رو کشف نکردم با اینکه یک ساله دارم فیفا بازی میکنم .
چرا توی manger mode اگه یه بازی سخت و نفس گیر رو که توش هی cpu از بردن من جلوگیری میکنه رو به هر طریقی که شده میبرم بعد از بازی ، بازی crash میکنه و میاد بیرون .
یعنی دیگه اینقدر فیفا دست به دامن چیت مصنوعی شده بوده و ما نمیدونستیم . بابا نمیتونی هوش مصنوعی رو ببری بالا مشکل خودته چرا رو اعصابه ما راه میری .
بدبخت بعد بازی هنگ میکنه چون با خودش میگه "ای بابا این که قرار بود ببازه پس چرا برد ؟ پس بزار crash کنم حالشو بگیرم"

ببخشید ولی این بازی اخر روی اعصابم راه رفت و باید خودم رو یه جایی خالی میکردم :31:
واقعا بد جوری ضد حال میزنه . آدم پوستش کنده میشه تا یه بازی رو ببره . بعد میبینی یک دفعه میپره بیرون .
راه حلی برای رفع این نقص وجود نداره ؟

sabar
21-08-2011, 20:18
[QUOTE=sabar;6384670]سلام
اما وقتی تنظیم میکنم و میرم تو بازی چرا وقتی حرکتش میدم یا توپ رو خیلی جلو میندازه یا به عقب میبره مشکل از کجاست ؟

سلام
کسی جوابش رو نمیدونه شرمنده

dooni
22-08-2011, 13:55
سلام
من تازگيا منيجر مدم مشكل پيدا كرده وقتي ميخوام وارد بازي بشم يعني بعد از اينكه تركيب ، زمان بازي و... رو انتخاب ميكنم استارتو كه ميزنم از بازي خارج ميشه:41:.لطفا كمك كنيد.

shab_2008
22-08-2011, 13:57
سلام

FIFA 11 HYBRID GAMEPLAY 5.0 هم منتشر شد :

دوستان فایلی نیست که ترکیب تیمها رو درست کنه؟

شما FIFA 11 Expansion Patch v1.6 رو دانلود کنید (لینک در دو صفحه قبل هست) هم ترکیب ها و هم نقل و انتقالات و هم لباس ها و همه قیافه ها درست میشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dooni
22-08-2011, 17:04
سلام
من تازگيا منيجر مدم مشكل پيدا كرده وقتي ميخوام وارد بازي بشم يعني بعد از اينكه تركيب ، زمان بازي و... رو انتخاب ميكنم استارتو كه ميزنم از بازي خارج ميشه:41:.لطفا كمك كنيد.
كسي كمك نميكنه؟

SevenCity
22-08-2011, 17:21
سلام

احتمالا یه 10 سالی گذشته از تیم گرفتنت واسه منم همینجوریه کلا دارم بیخیال فیفا 11 میشم منتظر فیفا12 هستم

CATALONIA
22-08-2011, 17:46
احتمالا یه 10 سالی گذشته از تیم گرفتنت واسه منم همینجوریه کلا دارم بیخیال فیفا 11 میشم منتظر فیفا12 هستم
احتمالا مشکل از بازیتون هست
چون بعد از 15 فصل که میگذره بازنشسته میشین و دیگه اصلا گزینه های ترکیب وجود نداره دیگه ...
پس احتمالا بازیتون مشکل داره ..[COLOR="Silver"]

سلام

این به خاطر اینه که تنظیمات دستتون اشتباهه ..
طبق این تنظیم کنید :

ehsan_r_77
25-08-2011, 10:56
سلام دوستان
یه سوال دارم من میخام مثلا با 5نفر کاپ بزارم که باهم بازی کنیم باید چکار کنم میشه توضیح بدید
هرچی گشدم پیدا نکردم
اصلا شدنی؟
مرسی

گرافيكار
25-08-2011, 18:40
سلام

دوست عزیز جناب CATALONIA تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم

اول دکمه های رو به این شکل بچینید :

(عکسی که توی ضمیمه هست )

1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد

.
.

AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddController "My XBox 360 Controller"
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"

همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon

اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید.

ویرایش فایل buttonDataSetup رو هم دقیقا همونجوری که گفتین انجام دادم
اما مشکل همچنان پابرجاست

مشکل اصلی اینه که وقتی در قسمت تنظیمات بازی بخش Controller همه تنظیمات رو بر اساس عکسی که دادین تنظیم میکنم و OK میکنم و میبندم چیزی ثبت نمیشه و وقتی دوباره همونجا برمیگردم همه چیز پاک شده

پی نوشت: ببخشین تاپیک زدم واقعا ندیدم این تاپیک رو

CATALONIA
25-08-2011, 20:19
توی لنچر بازی هم گیم پد رو معرفی کردید و تنظیم کردید ؟

گرافيكار
26-08-2011, 17:17
توی لنچر بازی هم گیم پد رو معرفی کردید و تنظیم کردید ؟

ببخشید
منظورتون دقیقا کجاست؟ مگر اونجا رو نمیگین که کلیک میکنیم بعد یه پنجره میاد روی پلی کلیک میکنیم بعد یه پنجره جدید میاد که سه تا گزینه پلی و گیم ستینگ و خروج داره من توی گیم ستینگ قسمت کنترولش رو تنظیم کردم
اگر منظورتون از لانچر جای دیگس لطف میکنین در سطح آی کیوی من:20: توضیح بدین

Big-Boss
26-08-2011, 17:24
سلام دوستان
یه سوال دارم من میخام مثلا با 5نفر کاپ بزارم که باهم بازی کنیم باید چکار کنم میشه توضیح بدید
هرچی گشدم پیدا نکردم
اصلا شدنی؟
مرسی

اگه می خواهید همه همزمان کانکت باشند،باید صبر کنید FIFA 12 برای PC قابلیت بازی با 5نفره یعنی 4 کنترلر + یک کیبورد رو داره.

end_of_world
26-08-2011, 17:56
سلام به همه
من فیفا 11 رو برای PC دانلود کردم
همه چیزو هم تنظیم کردم وقتی بازی رو شروع می کنم همه چیز خوب و عادیه یه دفعه افت فریم پیدا می کنه
اصلا نمیشه بازی کرد یه جوری اسلو موشن میشه بعد چند ثانیه دوباره درست میشه باز ...
من سیستمم قویه و راحت میتونه این بازی رو اجرا کنه درایورهام هم کاملا بروزه همچنین دایرکت ایکس
من PES باز هستم اما فیفا رو دانلود کردم تا اینو هم امتحان کنم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟

یه سوال دیگه هم داشتم برای فیفا 11 مثل PES11 بسته الحاقی یا پچی اومده ؟

Arrowtic
26-08-2011, 20:18
دوستان اين پچ 1.01 كه هستش(برا آنلاين استفاده ميشه بيشتر) اگه نصبش كنم چيزاي خوبي به آفلاينم اضافه ميكنه؟؟؟؟يا اينكه مثلا اون ارور انتخاب تيماي انگليسي رو برطرف كنه؟

درضمن هيچ راهي پچي نيومد برا اين كه بشه گل رو سيو كرد Replayشو؟؟يا خوده بازيو؟

Arrowtic
26-08-2011, 20:26
سلام به همه
من فیفا 11 رو برای PC دانلود کردم
همه چیزو هم تنظیم کردم وقتی بازی رو شروع می کنم همه چیز خوب و عادیه یه دفعه افت فریم پیدا می کنه
اصلا نمیشه بازی کرد یه جوری اسلو موشن میشه بعد چند ثانیه دوباره درست میشه باز ...
من سیستمم قویه و راحت میتونه این بازی رو اجرا کنه درایورهام هم کاملا بروزه همچنین دایرکت ایکس
من PES باز هستم اما فیفا رو دانلود کردم تا اینو هم امتحان کنم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟

یه سوال دیگه هم داشتم برای فیفا 11 مثل PES11 بسته الحاقی یا پچی اومده ؟
آخر اين پستو بخونيد احتمالا حل شه:

دوستان اين Fifa 11 expansion patch 1.6 رو اگه نصب كنم اصلا به طور كامل از ورژن 1.01 بازي مياد بيرون؟؟؟منظورم اينه كهاگه الآن 1.01 باشه ورژن اونو نصب كنم ديگه 1.01 به حساب نمياد؟؟(آخه تو آنلاين بازي كردنش همه 1.01 ميزنن نميدونم اگه اينو نصب كنم بازم ميتونم بزنم يا نه!)

CATALONIA
26-08-2011, 23:07
ببخشید
منظورتون دقیقا کجاست؟ مگر اونجا رو نمیگین که کلیک میکنیم بعد یه پنجره میاد روی پلی کلیک میکنیم بعد یه پنجره جدید میاد که سه تا گزینه پلی و گیم ستینگ و خروج داره من توی گیم ستینگ قسمت کنترولش رو تنظیم کردم
اگر منظورتون از لانچر جای دیگس لطف میکنین در سطح آی کیوی من:20: توضیح بدین

نه .. منظورم همین جاست ..
نمیدونم والا .. من خودم زیاد با PC بازی نکردم کسی دیگه ای این مشکل رو نداشته ؟!

MOH333EN
27-08-2011, 21:41
سلام دوستان راستی چطور میتونیم ویبره دسته را فعال کرد آیا برنامه خاصی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید

mojtaba86
27-08-2011, 22:04
سلام
وقتی داخل ویندوز 7 فایل fifaconfig,exe رو اجرا میکنم ویندوز پیغام خطای stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم فایده ای نداشت اگه کسی از دوستان راه حلی بده ممنون میشم

mh.mahmoudi68
28-08-2011, 00:21
دوستان سلام دیگه فیفا 11 داره میره و 12 میاد ما تازه مشکلاتمون شروع شده
دیروز ویندوز عوض کردم حالا که میام پچ نصب کنم ارور زیر را میده کسی نمیدونه چش شده قبلا درست بود

mojtaba86
28-08-2011, 13:11
سلام
وقتی داخل ویندوز 7 فایل fifaconfig,exe رو اجرا میکنم ویندوز پیغام خطای stop working میده آخرین نسخه net framework رو هم نصب کردم فایده ای نداشت اگه کسی از دوستان راه حلی بده ممنون میشم
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟

amir2im
28-08-2011, 14:40
دوستان من تو قسمت منيجر مد مربي شدم حالا به اخر فصل نزديك شدم تو قسمت پلير كانتركت (فكر كنم هميمنه) اونجايي كه قردادها رو با بازيكنان تمديد مي كنه به بازيكنان بيشترين مقدار پول را پيشنهاد ميدم اما قبول نمي كنن چه كنم قبول كنن يه گزينه درصد هم داره اونو هم رو 15 درصد گذاشتم با بيشترين مقدار پول و با 4سال قرداد باز قبول نمي كنن.كمك كنيد چه كار كنم قبول كنن؟:41::41::41::41::41:

CATALONIA
28-08-2011, 17:37
دوستان من تو قسمت منيجر مد مربي شدم حالا به اخر فصل نزديك شدم تو قسمت پلير كانتركت (فكر كنم هميمنه) اونجايي كه قردادها رو با بازيكنان تمديد مي كنه به بازيكنان بيشترين مقدار پول را پيشنهاد ميدم اما قبول نمي كنن چه كنم قبول كنن يه گزينه درصد هم داره اونو هم رو 15 درصد گذاشتم با بيشترين مقدار پول و با 4سال قرداد باز قبول نمي كنن.كمك كنيد چه كار كنم قبول كنن؟:41::41::41::41::41:

دلیل قبول نکردنشون رو که خودشون میگن توی E mail که برات میاد
ولی
اینو اگه از اینجا هم تمدید نکنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ..
بعد از اتمام فصل ، تمام بازیکن هایی که قرار دادشون تموم شده خودشون پیشنهاد میدن و شما فقط باید تیک اون بازیگن رو فعال کنید و Advance رو بزنی ... تمام
شما کلا به این قسمت کاری نداشته باش ، فصل رو تموم کن قبل از این که بقیه ی باشگاه ها بهت پیشنهاد بدن این صفحه میاد ، هر بازیکنی رو که میخوای تیکش رو بزن و تمام ..
چیز خاصی نیست شما برو جلو خودت می فهمی راحت ...

amirhoseinn
28-08-2011, 18:06
من یه ساله کامله که دیگه pes کنار گذاشتم و بکوب fifa بازی میکنم
اما بعده این همه مدت تازه به فکره این افتادم که ترفند یا روشه خاصی برای دریبل های خاص وجود داره در fifa ؟
یه قسمتی تو کنترل بازی هست که دکمه های ترکیبیا گفته اما من هرچی امتحان کردم به نتیجه ای نرسیدم!!!
اگه هست ممنون میشم که کمک کنید!!

hts1369
29-08-2011, 17:40
من یه ساله کامله که دیگه pes کنار گذاشتم و بکوب fifa بازی میکنم
اما بعده این همه مدت تازه به فکره این افتادم که ترفند یا روشه خاصی برای دریبل های خاص وجود داره در fifa ؟
یه قسمتی تو کنترل بازی هست که دکمه های ترکیبیا گفته اما من هرچی امتحان کردم به نتیجه ای نرسیدم!!!
اگه هست ممنون میشم که کمک کنید!!
باید دسته ی شما انالوگ داشته باشه وقتی انالوگ روشن باشه شما با گرفتن L2 و تکون دادن انالوگ راست میتونید تکنیکها رو اجرا کنید

omidbooter
30-08-2011, 02:57
سلام به همه
وقتی فیفا 11 منیجیر میرم و بازی تموم میشه بدون سیو کردن میام بیرون اما میبینم خودش سیو کرده
چیکار کنم اوتوماتیک سیو نشه؟؟
ممنون

Iman-Emperatour
31-08-2011, 00:22
سلام به همه بچه ها
عیدتون مبارک :11:
یه سوال دارم شایدم برای بعضیها بدرد بخوره...........
آیا لینک دانلود نقل و انتقالهای در فصل جدید 2011-2012 برای PC اومده؟!
آخه خیلی زمان می بره بازیکنا رو از یه تیم ببری تو تیمه جدیدشون! :19:
میشه کمکم کنید؟

hamed999
31-08-2011, 14:18
من نسخه reloaded رو دانلود کردم وقتی میره تو بازی اول اونجایی که میگه ea sport میپره بیرون واسه چی ؟؟؟؟؟

Masоud
31-08-2011, 14:29
من نسخه reloaded رو دانلود کردم وقتی میره تو بازی اول اونجایی که میگه ea sport میپره بیرون واسه چی ؟؟؟؟؟
سلام

Patch 1.01 رو نصب کنید.

موفق باشید :40:

Iman-Emperatour
31-08-2011, 14:48
سلام به همه بچه ها
عیدتون مبارک :11:
یه سوال دارم شایدم برای بعضیها بدرد بخوره...........
آیا لینک دانلود نقل و انتقالهای در فصل جدید 2011-2012 برای PC اومده؟!
آخه خیلی زمان می بره بازیکنا رو از یه تیم ببری تو تیمه جدیدشون! :19:
میشه کمکم کنید؟

کسی نیست؟!

hamed999
31-08-2011, 15:58
سلام

Patch 1.01 رو نصب کنید.

موفق باشید :40:
این پچ رو از همین صفحه 133 این تاپیک فکر کنم دانلودم و 20 مگ بود اما بازم همونجا میپره بیرون چه کار کنیم ما ؟؟/

hasani2008
31-08-2011, 17:38
بهترين بچي كه همه چيرو تغيير بده اومده؟؟؟ اگه آره لطف كنيد لينكش رو بزاريد
خيلي ممنونم

Arrowtic
01-09-2011, 11:56
یکی آموزش کامل برگردون میذاره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علاوه انواع دریبل ها!اصلا اون Special Skill Modifier کدوم دکمه Xbox میشه که من برم q رو براش تنظیم کنم؟

omidbooter
01-09-2011, 15:03
سلام به همه
وقتی فیفا 11 منیجیر میرم و بازی تموم میشه بدون سیو کردن میام بیرون اما میبینم خودش سیو کرده
چیکار کنم اوتوماتیک سیو نشه؟؟
ممنون

کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hasani2008
02-09-2011, 08:50
کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجايي كه من ميدونم در قسمت تنظيمات منيجر مود تنظيمات سيو كه رو auto save هست رو off كن ،همين.

Gregar
02-09-2011, 09:55
یکی آموزش کامل برگردون میذاره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علاوه انواع دریبل ها!اصلا اون Special Skill Modifier کدوم دکمه Xbox میشه که من برم q رو براش تنظیم کنم؟

به نظرم شیفت رو واسش بزاری بهتره . دکمه اش هم رو ایکس باکس LT هستش . البته از توی بازی هم میشه بعدا جای دکمه ها رو عوض کنی .

اموزش تمام دریبل ها هم توی help خود بازی هستش .
واسه برگردون هم کار خاصی نمیخواد و بعضی وقتها خودش میزنه ولی اگه بخوای دستی برگردون بزنی اول میری جلوی دروازه حریف و پشت به دروازه می ایستی و همون LT رو نگه دار و پشت سرهم RB رو بزن . من RB رو میزارم رو دکمه C .
با این حرکت رو پایی میره . همین جور که داره روپایی میره جهت رو به خودت رو بزن . مثلا پایین . توپ رو میندازه هوا بعد سریع تا توپ رو هواست شوت کن . میشه برگردون .

amir2im
02-09-2011, 10:19
دوستان عزيز راهي هست اهنگها رو از بازي استخراج كرد؟اهنگهاي بازي

Dark Soul
02-09-2011, 16:44
دوستان عزيز راهي هست اهنگها رو از بازي استخراج كرد؟اهنگهاي بازي
اینجا سری بزن یک دوست گل زحمتشو کشیده :

omidbooter
02-09-2011, 18:00
تا اونجايي كه من ميدونم در قسمت تنظيمات منيجر مود تنظيمات سيو كه رو auto save هست رو off كن ،همين.

ولی تو تنظیماتش نبود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gregar
02-09-2011, 23:14
ولی تو تنظیماتش نبود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autosave توی فیفا off نمیشه . فقط میتونی قبل از اتمام بازی فیفا رو کلا ببندی تا سیو نشه .

omidbooter
03-09-2011, 01:10
ای بابا چرا اخه؟
نمیشه سورسشو دستکاری کرد؟؟
هیچ راهی نیست؟

yellow dog
03-09-2011, 01:37
موقع نصب HYBRID GAMEPLAY 4.9.1 + وقتی نوبت به اجرا I68REGENERATOR میرسه ارور STOPPED WORKING میده. کمککککککککککککککککککککک
:2:

yellow dog
03-09-2011, 01:52
[QUOTE=hasani2008;5468451]من اصلا حواسم نبود كه تايپك جدا شده ، ميگما چرا سوالم رو جواب ندادن اميدوارم اينجا جوابمو بدبد، سوالم اينه:
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون[/QUOT

برو MY FIFA/HELP/MOVEMENT SKILL یه همجین چیزی بود

Dark Soul
03-09-2011, 07:49
ای بابا چرا اخه؟
نمیشه سورسشو دستکاری کرد؟؟
هیچ راهی نیست؟
کاری نداره همیشه چندتا و یا حداقل 2 تا سیو داشته باش.
مثلا سیو A , B :
بعد از پایان بازی ،بازی به طور اتو روی A سیو شده شما روی B هم سیوش کن ( اتو سیو همیشه روی اخرین سیو انجام میشه)حالا بازی بعد رو که انجام دادی بازی روی B سیو میشه اما اگه خواستی دوباره انجامش بدی کافیه سیو A را لود کنی .

hasanoooooooo
03-09-2011, 19:13
دوستان از کجا میتونم حرکات خفن بازی رو یاد بگیرم؟ مثلا دریبل زدن یا با رونالدو از این حرکات جدیدی بکنم؟ کلا منبعی داره ؟

Gregar
04-09-2011, 10:23
دوستان از کجا میتونم حرکات خفن بازی رو یاد بگیرم؟ مثلا دریبل زدن یا با رونالدو از این حرکات جدیدی بکنم؟ کلا منبعی داره ؟

توی قسمت my fifa / help / skill moves برو نوشته .
در ضمن پیشنهادم اینه که بزار چند روز دیگه دموی نسخه جدید بیاد اونجا روی Skill move ها خوب کار کردن . کلا نکست جن هم شده .

MOH333EN
04-09-2011, 10:24

دوست عزیز داخل بازی تمام حرکات و دریپلها را نشون داده

L.A.M.P.A.R.D
04-09-2011, 16:59
سلام....لطف کنید و پچ اخرین نقل و انتقالات +اموزش رو بزارید ...مرسی

L.A.M.P.A.R.D
05-09-2011, 11:06
سلام....لطف کنید و پچ اخرین نقل و انتقالات +اموزش رو بزارید ...مرسی
یعنی کسی نیست که بتونه کمک کنه ؟

shiraz_2010
05-09-2011, 20:51
این یه پچ غیر رسمی از نقل و انتقالات تابستون برای فیفا 11 هست اما خوب پر از ایراده و خیلی از بازیکن ها هنوز جا به جا نشده اند(مثلا بعضی از بازیکن هایی که به طور قرضی از یک تیم رفتن و......).ولی در کل فکر کنم به دردتون بخوره:

حتما فایل how to install رو هم ببینید........

MOH333EN
06-09-2011, 11:36
من تو يك سايت خوندم كه حتي در بازي فيفا 12 با برخورد به داور ممكنه داور زمين بخوره راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Arrowtic
06-09-2011, 11:53
آقا من تو منیجر مود لیورپول برداشتم نمیدونم چرا هیچ کی رو نمیتونم بخرم.همه رو اون کمیت پول اضافه در صورت گل زنیشون رو تا 15% که حداکثره میبرم درصدی که نشون میده بازیکن میاد یا نه میره بالا ولی بعدش هر چی پولشو زیاد میکنم درصدش بالا نمیاد.دوبرابرم پیشنهاد میدم بازم نمیشه.چندان بازیکن خیلی شاخیم نیستن اکثرا که ناز کنن!

به نظر شما جرارد تو کدوم Formatation و کدوم پست در اون فرم بهتر میتونه خودشو نشون بده؟(برا شوت زنی هاش)

Gregar
06-09-2011, 18:40
آقا من تو منیجر مود لیورپول برداشتم نمیدونم چرا هیچ کی رو نمیتونم بخرم.همه رو اون کمیت پول اضافه در صورت گل زنیشون رو تا 15% که حداکثره میبرم درصدی که نشون میده بازیکن میاد یا نه میره بالا ولی بعدش هر چی پولشو زیاد میکنم درصدش بالا نمیاد.دوبرابرم پیشنهاد میدم بازم نمیشه.چندان بازیکن خیلی شاخیم نیستن اکثرا که ناز کنن!

به نظر شما جرارد تو کدوم Formatation و کدوم پست در اون فرم بهتر میتونه خودشو نشون بده؟(برا شوت زنی هاش)

واسه اینه که چون بازیکن خیلی شاخی نیست اگه بیاد به تیم تو خیلی ازش استفاده نمیکنی و اینده اش میشه مثل علی کریمی :31: و در ضمن این که درجه سختی منیجر مود هم تاثیر داره .
سعی کن فقط بازیکنی که نیاز داری رو بخری .
واسه بازیکن جوون و اینده دار هم از scout استفاده کنی بهتره .

البته این منیجر مود پی سی هم خیلی شاخی نیست و با اون همه باگی که داره و امکانات پایینش من be a pro رو ترجیح میدم .
راستی مال تو بعد از بعضی بازی ها از بازی نمیاد بیرون . مال من برعکس بازی های مهم رو میزنه بیرون .

جرارد هم به نظر من اگه بزاریش توی پست CAM توی ترکیب 1 - 3 - 2 - 4 خوب کار میکنه .

Arrowtic
06-09-2011, 18:55
این CAM اینا همشونو میگید مخفف چین؟RB یا RM و ...

راستی به نظر شما 2-1-3-4 بهتر نیست؟آخه من 3 تا مهره کلیدی دارم Torres Gerard Kuyt اینطوری تورس و کویت رو میذارم تو خط حمله جرارد هم میشه اون 1 که قبل از حمله و بعد از هافبکاست(و به عبارتی وسط حمله ها فقط کمی عقب تر)

3Dmajid
06-09-2011, 19:17
این بازی رو میشه lan بازی کرد یا کد میخواد ؟

Kamyar_AnathemA
06-09-2011, 22:45
این CAM اینا همشونو میگید مخفف چین؟RB یا RM و ...

راستی به نظر شما 2-1-3-4 بهتر نیست؟آخه من 3 تا مهره کلیدی دارم Torres Gerard Kuyt اینطوری تورس و کویت رو میذارم تو خط حمله جرارد هم میشه اون 1 که قبل از حمله و بعد از هافبکاست(و به عبارتی وسط حمله ها فقط کمی عقب تر)

RB=Right Back=بک یا دفاع راست
LB=Left Back=بک یا دفاع چپ
CB=Center Back=بک یا دفاع وسط
LCB=Left Center Back=دفاع وسط چپ
RCB=Right Center Back-دفاع وسط راست
RWB=Right Wing Back=پیستون راست یا بال راست دفاعی
LWB=Left Wing Back=پیستون چپ یا بال چپ دفاعی

LDM=Left Defensive Midfielder=هافبک دفاعی چپ
RDM=Right Defensive Midfielder=هافبک دفاعی راست
DM=Defensive Midfielder=هافبک دفاعی
LCM=Left Center Midfielder=هافبک وسط چپ
RCM=Right Center Midfielder=هافبک وسط راست
CM=Center Midfielder=هافبک وسط
LM=Left Midfielder=هاقبک چپ
RM=Right Midfielder=هافبک راست
LAM=Left Attack Midfielder=هاقبک تهاجمی چپ
RAM=Right Attack Midfielder=هاقبک تهاجمی راست
CAM=Center Attack Midfielder=هافبک وسط تهاجمی

RF=Right Forward=مهاجم راست
LF=Left Forward=مهاجم چپ
CF=Center Forward=مهاجم وسط
ST=Striker=مهاجم نوک
LS=Left Striker=مهاجم نوک چپ
RS=Right Striker=مهاجم نوک راست
RW=Right Wing=بال راست
LW=Left Wing=بال چپ

فکر کنم همش همینا بود :20:

Gregar
07-09-2011, 11:35
RB=Right Back=بک یا دفاع راست
LB=Left Back=بک یا دفاع چپ
CB=Center Back=بک یا دفاع وسط
LCB=Left Center Back=دفاع وسط چپ
RCB=Right Center Back-دفاع وسط راست
RWB=Right Wing Back=پیستون راست یا بال راست دفاعی
LWB=Left Wing Back=پیستون چپ یا بال چپ دفاعی

LDM=Left Defensive Midfielder=هافبک دفاعی چپ
RDM=Right Defensive Midfielder=هافبک دفاعی راست
DM=Defensive Midfielder=هافبک دفاعی
LCM=Left Center Midfielder=هافبک وسط چپ
RCM=Right Center Midfielder=هافبک وسط راست
CM=Center Midfielder=هافبک وسط
LM=Left Midfielder=هاقبک چپ
RM=Right Midfielder=هافبک راست
LAM=Left Attack Midfielder=هاقبک تهاجمی چپ
RAM=Right Attack Midfielder=هاقبک تهاجمی راست
CAM=Center Attack Midfielder=هافبک وسط تهاجمی

RF=Right Forward=مهاجم راست
LF=Left Forward=مهاجم چپ
CF=Center Forward=مهاجم وسط
ST=Striker=مهاجم نوک
LS=Left Striker=مهاجم نوک چپ
RS=Right Striker=مهاجم نوک راست
RW=Right Wing=بال راست
LW=Left Wing=بال چپ

فکر کنم همش همینا بود :20:

:46: دوتا رو جا انداختی :
SW = Sweeper : مدافع اخر
اون یکی دیگه یادم نیست ولی فکر کنم تو نوک حمله است .

دروازه بان هم اگه حساب کنیم میشه GK = Goalkeeper

shahin_mp3
07-09-2011, 12:05
من تو يك سايت خوندم كه حتي در بازي فيفا 12 با برخورد به داور ممكنه داور زمين بخوره راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه فازي ميده :21:

mj77
07-09-2011, 13:06
سلام

جدید ترین پچی که فیفا 11 اومده اینه؟

mj77
07-09-2011, 13:14
من 1 فایل با پسوند cmp دانلود کردم شامل ابدیت لباس و ... هست چطور باید وارد بازی کنم؟ توضیح مختصر میخواستم؟

doncarllo1
07-09-2011, 13:56
جدید ترین پچی که فیفا 11 اومده اینه؟

272 مگ حجم داره پچ حالا بعد این که دانلود کردیم نصبش چه طوری هستش برای انلاین هم میشه استفاده کرد؟؟؟؟:18:

shahin_mp3
07-09-2011, 16:32
من 1 فایل با پسوند cmp دانلود کردم شامل ابدیت لباس و ... هست چطور باید وارد بازی کنم؟ توضیح مختصر میخواستم؟

تو فايلاي بازيت همچين پسونديو پيدا نكردي ؟ :21:

mj77
07-09-2011, 16:37
تو فايلاي بازيت همچين پسونديو پيدا نكردي ؟
نه.فکر کنم باید با Creation Master 11 وارد بازی کرد ولی نمیدونم چطور؟

shahin_mp3
07-09-2011, 16:40
نه.فکر کنم باید با Creation Master 11 وارد بازی کرد ولی نمیدونم چطور؟

به صورت پچ نداشت بگيري؟:21:

newahwaz
07-09-2011, 16:45

با برنامه Creation Master 11 باید کار کنی تا لباسها رو تغییر بده...
به نظر من صبر کن تا 5 مهر فیفا 12 میاد راحت همه تغییرات هم توشه ...
من 1 ماه پیش این تغییرات لباس رو انجام دادم:20:

mj77
07-09-2011, 19:55
با برنامه Creation Master 11 باید کار کنی تا لباسها رو تغییر بده...
به نظر من صبر کن تا 5 مهر فیفا 12 میاد راحت همه تغییرات هم توشه ...
من 1 ماه پیش این تغییرات لباس رو انجام دادم:20:
خواستم یاد بگیرم چون فیفا 12 بیاد هر ماهه کفش بازیکناو... تغییر میکنه...

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

به صورت پچ نداشت بگيري؟:21:
پچ چطوریه؟ این فقط 1 فایل 40 مگی با پسوند cmp هست و تو ویندوز open with هستش..
اینم لینکش

Kamyar_AnathemA
07-09-2011, 20:51
:46: دوتا رو جا انداختی :
SW = Sweeper : مدافع اخر
اون یکی دیگه یادم نیست ولی فکر کنم تو نوک حمله است .

دروازه بان هم اگه حساب کنیم میشه GK = Goalkeeper

Sweeper تو فیفا نیست تو هیچ ترکیبی

من فقط اونایی رو گفتم که تو ترکیب های فیفا هست

3Dmajid
07-09-2011, 21:40
منم که اینجا هویجم هیچکی جوابمو نمیده :37:

این بازی رو میشه lan بازی کرد یا کد میخواد ؟

Gregar
07-09-2011, 23:09
Sweeper تو فیفا نیست تو هیچ ترکیبی

من فقط اونایی رو گفتم که تو ترکیب های فیفا هست

چرا عزیزم هست . توی ترکیب های پیش فرض بازی نیست ولی اگه توی یه سیستمی مثل 2-5-3 یه کم بازیکن دفاعت وسط رو به صورت دستی ببری عقب حتی شکل ایکونش مخصوص میشه و از دایره به مثلث تغییر میکنه که همون sweeper میشه با نام اختصاری SW .

من بعضی وقتها ازش استفاده میکنم که بازیکنهای حریف خیلی زیاد پاس های تودر از وسط زمین میدن و بازیکنهای دفاع عقب میمونن . معمولا این بازیکن از یک چهارم دفاعی زمین بیرون نمیاد و همچنین افساید گیری رو باید بیخیال شی .

shahin_mp3
08-09-2011, 05:14
پچ چطوریه؟ این فقط 1 فایل 40 مگی با پسوند cmp هست و تو ویندوز open with هستش..
اینم لینکش

منظورم اينه كه به صورت Setup باشه كه ديگه دنگ و فنگ نداشته باشه :21:

نميدونم :31:

newahwaz
08-09-2011, 18:33

اگه بخوای آنلاین بازی کنی، باید با برنامه گیم رنجر بازی کنی
ولی اگه مستقیم بخوای بازی کنی باید سریال بازی رو داشته باشی....

p990
21-08-2012, 20:34
old file not found.however. a file of the same name was found. not update done since file contents do not match
وقتی پتچ1.01 رو نصب می کنم این ارور رو میده؟؟؟؟

B3HZ@D
21-08-2012, 20:42
درود
فایل های 0.1,2,3 با پسوند big و bh بعلاوه فایل EXE رو از CD یا DVD بازی در فولدری که بازی نصب شده کپی کنین.

p990
21-08-2012, 21:03
درود
فایل های 0.1,2,3 با پسوند big و bh بعلاوه فایل EXE رو از CD یا DVD بازی در فولدری که بازی نصب شده کپی کنین.
فایل exeکدومه؟؟؟؟
یعنی اول از روی CD کپی و بعد موو اند ریپلیس رو بزنم؟؟؟؟

B3HZ@D
22-08-2012, 00:23
بله فایل FIFA 11.EXE رو باید در فولدر بازی دوباره کپی کنین .

p990
22-08-2012, 12:16
بله فایل FIFA 11.EXE رو باید در فولدر بازی دوباره کپی کنین .

من همه فایل هایی که گفتی رو کپی کردم و تو محلی که فایل های قبلی هست پست کردم!!!
ولی بازم نشد!!!
من ویندوزم 7 64 بیت؟؟؟؟
بازم گیر میکنه رو فایل data1.big که میشه 13% گیر میکنه؟؟؟؟؟
با کلی زوق رفتم خریم که آنلای بازی کنم حالا نمیشه!!

M A S 0 U D
12-09-2012, 08:23
کمک خیلی فوری
سلام من 15 تومن پول دادم سریال کی اورجینال فیفا 11 رو خریدم و کلیه مراحل رو رفتم از جمله دانلود origin و وارد کردن سریال و ...
بازی رو تو پوشه origin - fifa11 کپی کردم و رسوم دانلود رو هم زدم حدود 2 گیگ آپدیت شد
در پایان وقتی پلی رو زدم (از داخل همون اوریجین) وارد بازی شد ولی اونجا که تصویر کاکا میاد و میخواد لود شده قفل میکنه
مشکل چیه؟
حالم گرفته شده
حتی بیرون از اوریجین و اینترنت هم قطع باشه همین مشکل و دارم:41:

mohamad skystar
12-09-2012, 23:48
من قبلا Manager Mode رو در فیفا 2011 بازی میکردم.
بعد از مدتی نیاز شد ویندوز عوض کنم و از فایل ذخیره شده کپی گرفتم تا از بین نره.
بعد از نصب ویندوز و نصب بازی اون فایل رو کپی کردم سر جایی که بود.
اما وقتی از تو بازی میخوام Load کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون.
باید چیکار کنم تا بتونم بقیه فایل ذخیره شدم رو بازی کنم چون خیلی زحمت کشیدم
ممنون راهنماییم کنید.

pashangparsi6
20-01-2013, 02:17
با درود

دوستان آیا جایی هست که بتونم فایل های آهنگ های فیفا 11 رو دانلود کنم؟ البته بدون به کار بردن نرم افزار استخراج آهنگ از بازی ها

با سپاس

fastfind
04-05-2013, 09:32
با درود

دوستان آیا جایی هست که بتونم فایل های آهنگ های فیفا 11 رو دانلود کنم؟ البته بدون به کار بردن نرم افزار استخراج آهنگ از بازی ها

با سپاس

بله دوست من. بفرمایید:
کلیک برای دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Track list
1. Adrian Lux – Can’t Sleep
2. Ana Tijoux – 1977
3. Caribou – Odessa
4. Charlotte Gainsbourg – Trick Pony
5. Choc Quib Town – El Bombo (Toquemen El Bombo)
6. Chromeo – Don’t Turn The Lights On
7. Dan Black – Wonder
8. Dapuntobeat – O
9. Dum Dum Girls – It Only Takes On Night
10. Ebony Bones – W.A.R.R.I.O.R.
11. Gorillaz – Rhinestone Eyes
12. Groove Armada – Paper Romance
13. Howl – Controller
14. Jonsi – Around Us
15. Jump Jump Dance Dance – White Picket Fences
16. Ladytron – Ace Of Hz
17. LCD Soundsistem – I Can Change
18. Linkin Park – Black Out
19. Locnville – Sun In My Pocket
20. Malachai – Snowflake
21. Maluca – El Tigeraso
22. Mark Ronson feat. Simon LeBon and Wiley- Record Collection
23. Massive Attack – Splitting The Atom
24. MGMT – Flash Delirium
25. Ram Di Dam – Flashbacks
26. Scissor Sisters – Fire With Fire
27. The Black Keys – Tighten Up
28. The Pinker Tones – Sampleame
29. Tulipa – Efemera
30. Two Door Cinema Club – I Can Talk
31. We Are Scientists – Rules Don’t Stop
32. Yeasayer – O.N.E.
33. Zemaria – The Space Ahead

farjammm
08-06-2013, 18:20
سلام دوستان من میخوام فیفا 11 رو آنلاین بازی کنم اما تایم اوت میده ، اول همین پست هم رفتم تا راه حل شو پیدا کنم ولی عکسهای که گذاشته بودن پاک شده !

لطفآ کمک کنید تا این مشکل رو حل کنم ، در ضمن مودمم GOLD WEB هستش

Spaniuly
10-06-2013, 09:50
سرورهای EA برای فیفا 11 جمع آوری شده فقط سرورهای کرک شده مثله گیم رنجر ولی فکر کنم هنوزم پا برجاست شما اگه می خواهید به صورت اورجینال بازی کنید که عملا امکان پذیر نیست چون همونطور که عرض کردم سرورهای اورجینال EA برای فیفا 11 بسته شده ولی اگه می خواهید به گیم رنجر وصل بشید اما مشکل دارید باید از اساتیدی که در بخش بازیهای آنلاین حضور دارن در این مورد بپرسید.

Alex Fera
10-06-2013, 13:18
سلام دوستان من میخوام فیفا 11 رو آنلاین بازی کنم اما تایم اوت میده ، اول همین پست هم رفتم تا راه حل شو پیدا کنم ولی عکسهای که گذاشته بودن پاک شده !

لطفآ کمک کنید تا این مشکل رو حل کنم ، در ضمن مودمم GOLD WEB هستش

احتمالا این کمکتون بکنه،البته اگه بخواید با گیم رنجر بازی کنید :

آموزش کامل آنلاین بازی کردن فیفا 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])