مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه PC
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
بازم تاکید می کنم احتمالا تا چند وقت دیگه یه چیزی میاد که میشه این مشکلو بدون نصب دوباره ویندوز حل کرد ، ولی خب تا اون موقع می تونید این کارو بکنید.
اگه راه حل دیگه ای بود مارو بی نصیب نکنید :11:
همین که به فکر بودی و یه راه حل پیشنهاد دادی ممنون :10:
ولی واقعا معقول نیست بخوایم ویندوز عوض کنیم
من به شخصه ترجیح میدم صبر کنم
pouya_99999
01-10-2010, 20:19
آقا یکی کرکی نداره بزاره که هیچوقت هنگ نکنه؟
بعد از اتمام بازی توی منیجر مود بعضی وقتها هنگ میکنه
منم همین مشکلو دارم
t.sunami
01-10-2010, 20:38
میشه تنظیمات کیبورد رو مثل سری های قبل برای من بزارید؟؟الان نمیدونم دقیقا چی به جی هست؟
سلام من بعضی موقعها که وارد بازی میشم بازیکنا دیده نمیشن :41:یعنی توپ و داور دیده میشن ولی اثری از بازیکن نیست مشکل از چیه؟
دوستان یه سوال ؟ تو pes یه قسمت داره به اسمه master league حالا تو این فیفا شبیهش چیه قبلا یه carrer (اگه درست نوشته باشم )بود الان پیدا نمیکنم میشه راهنمایی کنید
اسم این بخش Manager Mode هست و واقعا فوق العادس . من آرسنال رو برداشتم و بکوب دارم میرم جلو :8:.
.
B U L U T
01-10-2010, 21:48
دانلود FiFA 11 FullRiP 1.5GiB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arash.fatahi
01-10-2010, 22:10
سلام دوستان
من اول که نصب کردم بازی رو به صورت 4:3 بود ولی همه چیش درست بود. الان که 16:9 کردم دیگه گیم پد رو نمیشناسه!:41:
چیکار کنم؟:37:
کسی اموزش حرکات تکنیکی رو نداره ؟ میدونم تو خودش هست اما تصویری میخوام
behnammazi
01-10-2010, 22:37
کسی اموزش حرکات تکنیکی رو نداره ؟ میدونم تو خودش هست اما تصویری میخوام
*hamedkhatar*
01-10-2010, 23:42
WOW
به جرئت میتونم بگم بهترین بازی فوتبالی که تو عمرم کردم همین FIFA 11 هست
مخصوصا وقتی تنظیم دوربین رو روی Pro قرار بدیم واقعا عالی میشه احساس میکنی خودت داخل بازی هستی
روی حالت Pro همونطور که از اسمش پیداست برای حرفه ای هاست و بازی سخت تر میشه ولی جذابیتی که بازی پیدا میکنه واقعا عالیه
وااااااااااااای وقتی به طرف دروازه حریف حمله میکنم و نزدیک دروازه میشه چه حالت قشنگی میشه صدای نفس زدن بازیکن و صدای ضربه خوردن پا به توپ و تنه زدن به بقیه کاملا احساس میشه
پس پیشنهاد میکنم حتما روی این حالت بازی کنید تا حالش رو ببرید
اینم دو تا عکس از این زاویه دوربین که البته زیاد خوب نیفتاد عکسه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LiverBarca
02-10-2010, 00:11
منم با این دوست عزیز موافقم،فیفا چندین برابر نسبت به نسخه ی قبلیش پیشرفت کرده....:18:به این میگن فیفای واقعی...هر چند هنوز pes 11 نیومده...بعد از pes 11 به جرات بهترین بازی فوتبال اینه....
Download Master
02-10-2010, 00:18
اسم این بخش Manager Mode هست و واقعا فوق العادس . من آرسنال رو برداشتم و بکوب دارم میرم جلو :8:.
.
خداییش عجب منیجر مود خفنی داره.خیلی حال کردم. ولی فکر کنم شما یا سختی رو بالا نبردید یا تو حالت Manual بازی نمیکنید که بکوب دارید می رید جلو .
به نظر من بهتره آدم بازی رو سخت کنه ( من رو Manual و Legendry بازی میکنم ) تا هر بازی واسش مثل بازی لیگ بشه.مثلا من رئال رو برداشتم . اسم مربی رو هم Jose Mourinho گذاشتم . اولش یکم سرسری گرفتم از 4 تا بازی دوستانه اول یه برد یه مساوی و دو باخت بدست اوردم. ولی از الان دارم تک تک بازی ها رو بررسی میکنم. تیم حریف رو آنالیز میکنم و به توجه به اون ترکیب میچینم (مثلا تا الان حدود 10 تا ترکیب دارم ) و هر بازی مثل بازی های خود رئال واسم حساسه. جوری که وقتی گل میزنم از خوشحالی نمیدونم چی کار کنم. خدایش عجب بازییه . در کل بهتره منیجر مود رو آروم آروم بازی کنید تا مثل بعضی از دوستان به سال 2050 نرسید. :31: البته این نظر شخصیه منه شاید بعضی ها دوست داشته باشن چندتا قهرمانی تو کلکسیونشون داشته باشن
دستت درد نکنه EA . تا الان ازت خوشم نمیومد ولی دیگه من و Ea اینجوری شدیم :10:
vahidgame
02-10-2010, 00:19
منم با این دوست عزیز موافقم،فیفا چندین برابر نسبت به نسخه ی قبلیش پیشرفت کرده....:18:به این میگن فیفای واقعی...هر چند هنوز pes 11 نیومده...بعد از pes 11 به جرات بهترین بازی فوتبال اینه....
مگه کلا چند تا فوتبال داریم؟ :14:
بعدشم پیشرفت اون که ما داریم حس می کنیم به خاطر همون قضیه نکست جن بودن اونه
توی کنسول که چند سالیه دارن از این فیفا لذت می برن. ما هم همه پای خودمون رو کردیم توی یه کفش که حتما PES بهترینه و بدون نقصه و بهتر از اون هم دیگه هیچ فوتبالی پیدا نمیشه. مطمئنا توی این قضیه فقط ما گیمرها ضرر می کنیم...
*hamedkhatar*
02-10-2010, 00:33
آقا این افکت بارونش من رو کشته جدا بوی بارون رو حس کردم
سه تا عکس هم گرفتم ولی چون با کیفیت بالا گرفتم حجمشون زیاده برای همین لینکی گذاشتم
aminrafael3
02-10-2010, 00:50
لطفا به من بگید auto save چه جوری غیر فعال میشه خواهشا
LiverBarca
02-10-2010, 01:06
یعنی میگم از pes10 بهتره.....
hamidkabiri6270
02-10-2010, 01:07
refresh rate مانیتورم رو از 75 هرتز به 60 هرتز کاهش دادم که مشکل حل شد.
بچه ها این refresh rate هر چی بیشتر باشه بهتره و لرزش تصویر را کاهش میده درسته؟
Refresh rate
لرزش در تصویر مانیتور برای چشم بسیار آزار رسان است. حتی ممکن است لرزش تصویر مانیتور توسط چشم دیده نشود، اما در هر حال باعث آسیب به چشم خواهد شد. برای آنکه قبل از خرید بدانیم که مانیتور دچار این عیب مهم نخواهد شد، بایستی به Refresh rate توجه کنیم.
کلا برای Resolution مورد نظر شما، مقدارRefresh Rate مانیتور بایستی بالای 85 هرتز باشد. بعبارت دیگر وقتی به رزولوشنهای مانیتورهای مختلف توجه میکنید، حتما بایستی Refresh rateآنها را نیز در همان دقت، در نظر بگیرید. مثلا یک مانیتور 17 اینچ با دقت 1280*1024 که دارای refresh rate معادل 70 هرتز باشد، اصلا در این رزولوشن ارزشی ندارد.
پس حالا به جواب سوال قبلی میرسیم: برای یک مانیتور فقط رزولوشن مهم نیست، بلکه مقدار Refresh Rate آن مانیتور در رزولوشن مورد نظر، به آن رزولوشن ارزش میدهد. پس اگر در یک مانیتور 17 اینچ به رزولوشن 1600*1200 با refresh Rate برابر با 60 هرتز برخورد کردید، بدانید که آن رزولوشن ارزشی ندارد.
mehdi30nema
02-10-2010, 08:00
بچه ها کسی بازی را از توپخونه یا حوالی صادقیه خریده ؟ ممنون میشم بگید از کجا گرفتید .
من نسخه 360 را گرفتم ولی منیجر مود و سه ساعت نشستن پای 360 اصلا حال نمیده فقط تو pc میچسبه .
سلام به همه
سیستم من اینه:
cpu: Pentium dual core 3ghz
ram: 3gb ddr2
vga:xfx 9800 gtx
مشکل من اینه که موقع اجرای بازی کیفیتو هرچه قدر هم کم می کنم باز وسط بازی افت فریم شدید دارم. vsync و اینا رو هم تیک زدم اما نمیدونم چرا اینطوری میشه. کرک من هم همون 15.8 مگی هست. مشکل از سخت افزار هست یا مشکل جای دیگه ایه؟
سلام به همه
سیستم من اینه:
مشکل من اینه که موقع اجرای بازی کیفیتو هرچه قدر هم کم می کنم باز وسط بازی افت فریم شدید دارم. vsync و اینا رو هم تیک زدم اما نمیدونم چرا اینطوری میشه. کرک من هم همون 15.8 مگی هست. مشکل از سخت افزار هست یا مشکل جای دیگه ایه؟
به نظر من از سخت افزار نيست با اين سيستم بازي بايد به راحتي اجرا بشه.
titanium_zarin
02-10-2010, 09:59
سلام ...
یکس از دوستان کافی نت داره ...
با این سیستم بالا میاد ؟؟
cpu :2180
ram :2
vga :8500
اگه رم بشه 1g چی ؟؟
کرکش چی ؟؟کامله ؟؟موردی نداره ؟؟
کسی جواب این رو نمیدونه ؟؟؟؟:41:
*hamedkhatar*
02-10-2010, 10:06
فکر نمیکنم بتونی روون اجراش کنی گرافیکش کم میاره
naderfar
02-10-2010, 10:13
سلام به همه
سیستم من اینه:
سیستم خوبی برای این بازی دارید
به نظر من برید به Task Manager
اونجا ببینید RAM و CPU در چه وضعیتی قرار داره. آیا برنامه خاصی از اینا استفاده می کنه؟
:: FIFA 11 PC | TOTAL CAMERA PATCH 1.0 ::
خوب این هم پچ دوربین های بازی که توسط جناب Monkeydragin برای فیفا 11 PC طراحی شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
لینک آخری مربوط به سرور فایل فرانت (f i l e f r o n t) هست که برای استفاده میتونین بجای خط چینها اسم سرور رو وارد کرده و استفاده کنین
HOW TO USE
1) Launch TOOL
2) Set FIFA 11 PC path (In case incorrect)
3) Choose APPLY or RESTORE
بهزاد جان توی اینا دوربینی که ترکیبی از TELE و BROADCAST باشه وجود نداره ؟ چون توی فوتبال واقعی بیشتر لحظات بازی با این دوربین فیلمبرداری و پخش میشه .
در ضمن من شنیدم توی نسخه نهایی فیفا 11 PC درجه سختی LEGENDARY وجود نداره و حذف شده درسته ؟
بهزاد جان توی اینا دوربینی که ترکیبی از TELE و BROADCAST باشه وجود نداره ؟ چون توی فوتبال واقعی بیشتر لحظات بازی با این دوربین فیلمبرداری و پخش میشه .
راستش من هنوز دوربین ترکیبی از این دو ندیدم...
ولی میشه انتظار داشت که توی ورژنهای بعدی طراحی بشه...چون که این نسخه اول این پچ هست
در ضمن من شنیدم توی نسخه نهایی فیفا 11 PC درجه سختی LEGENDARY وجود نداره و حذف شده درسته ؟
نه حسین جان وجود داره من که خودم دارم الان روی همین درجه سختی Legendary بازی میکنم
h-rafiee
02-10-2010, 11:40
من كه نفهميدم شما چرا خودتونو زجر ميدين حاضرين از عمر خودتون بگذريد ولي از پولش نه
من كه رفتم خريدم كراكي هم نبود راحت بازي مي كنم هر چند سيستم از دوستان هم پايين تر باشه رمم1 گرافيكم 1 سيپيو هم 2.3 اي ام دي
حالا شما بگين من كه دارم بازي مي كنم حالش هم مي برم كسي دگ هم داره حالشو مي بره اگه مي بره مي تونه بگه چرا اين صحنه آهسته ها كاهش پيدا كرده خوشحاليها مسخره شده مثلا كارت قرمز مي گيرم بدون هيچي واكنشي اخراج ميشيم يا گل مي زني صحنه آهستت فقط يكيه اونم با دووربين نچندان جالب كلا باحال شده ولي اينا امتيازشو آورده پايين pes هم كه كلا قبولش ندارم چون بندسليگا كه نداشت قبليش
حالا بگين تنظيماتي دست كاري نميشه كرد رو بخشش ويديو كه اين صحنهها رو بيشتر نشون بده آهستشو
hasani2008
02-10-2010, 11:50
يه سوال؟
اين خوشحال بعد از گل كه ميشه دستي تغييرش داد واسه pc هست اگه آره چطور و چه زماني بايد اين كارو كرد
(همه چيز اين فيفا عاليه غير خوشحالي بعد از گلش ( مثلا وقتي بازيكن گل ميزنه و مثلا به داخل دروازه پرت ميشه كلا صحنه عوض ميشه و ميبيني كه بازيكن نزديك پرچم كرنر داره شادي ميكنه:18:)
Download Master
02-10-2010, 12:01
کسی تونست آنلاین بازی کنه تو نسخه PC ؟
هنوز تو کف 5V5 ام کسی تونست یادش نره پست بده ما رو بی نصیب نذارید.
راستی اگه هیچ جوره امکان نداره ارجینالش رو جایی داره ؟ قیمتش چنده ؟ فکر کنم یه سایتی هم بود که فقط CD-Key ارجینال میفروخت میشه اون رو هم لطف کنید بفرمایید؟
M A X I M U M
02-10-2010, 12:15
دوستان
این آقای الکس مرکر یه لینک گذاشته بود
من اینو دانلود کردم رفت تا 99.99 درصد اما حالا نمیره جلو
گفتم امسال فیفا رو هم امتحان کنم بدجوری رفته رو اعصابم
با IDM هم دانلود کردم کسی میتونه کمکم کنه واقعا حیفه 6 گیگ دانلود کردم تموم هم شده یعنی 6224 مگ رو کامل دانلود کردم اما آخر فایلو نمی بنده
موندم چیکار کنم
کسی تونست آنلاین بازی کنه تو نسخه PC ؟
هنوز تو کف 5V5 ام کسی تونست یادش نره پست بده ما رو بی نصیب نذارید.
راستی اگه هیچ جوره امکان نداره ارجینالش رو جایی داره ؟ قیمتش چنده ؟ فکر کنم یه سایتی هم بود که فقط CD-Key ارجینال میفروخت میشه اون رو هم لطف کنید بفرمایید؟
آره میشه نسخه PC رو آنلاین بازی کرد فقط باید پینگت مناسب باشه و یک برنامه هم توی کامپیوتر نصب کنی . احتیاجی به DVD اریجینال بازی نیست .
هر کسی تصمیم داره آنلاین بازی کنه قبلش چند تا تست از پینگش بگیره . خدا رو شکر فیفا جزء بازیهایی هستش که وضعیت آنلاینش خوبه .
امسال احتمالا یک لیگ آنلاین با PC راه بندازیم .
آنتی ویروست چیه؟؟؟
موقع بازی خاموشش کن شاید درست بشه
دوستان این پچ دوربینها رو نصب کنین
خیلی جالب و خوب میشه...مخصوصا روی دوربین Tele که تسلط شما روی زمین و بازیکناتون بیشتر و بهتر میشه
من که الان دارم با این دوربین بازی میکنم و خیلی بهتر شده خدائیش
یک تست بزنین...اگه خوشتون نیومد پاکش کنین...ولی واقعا باحاله :8:
Amin.P30
02-10-2010, 13:04
دوستان
این آقای الکس مرکر یه لینک گذاشته بود
من اینو دانلود کردم رفت تا 99.99 درصد اما حالا نمیره جلو
گفتم امسال فیفا رو هم امتحان کنم بدجوری رفته رو اعصابم
با IDM هم دانلود کردم کسی میتونه کمکم کنه واقعا حیفه 6 گیگ دانلود کردم تموم هم شده یعنی 6224 مگ رو کامل دانلود کردم اما آخر فایلو نمی بنده
موندم چیکار کنم
از کدوم پست دانلود کردی؟؟؟
M A X I M U M
02-10-2010, 13:07
از این دوتا :
موندم چیکار کنم
mehdi_d.a
02-10-2010, 13:09
توی بازی های دوستانه میشه داور را انتخاب کرد یا نه؟اگه آره چطوری؟
Amin.P30
02-10-2010, 13:11
از این دوتا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموندم چیکار کنم
هنوز کار میکنند.
چند بار دیگه امتحان کنید.
چطوری پنالتی باید زد؟؟؟؟چطور خوشحالی بعد گل رو باید متنوع کرد؟؟؟؟؟این تورنومنت مود ورلد کاپ . بقیه تورنومنت ههای ملی رو نداره؟؟؟!!!!!!!!!!
M A X I M U M
02-10-2010, 13:17
کار می کنه
الان با IDM اولی رو دانلود کردم مونده روی 99.99 درصد
هر بارم میخوام resume کنم خطا میده میگه سرور پشتیبانی نمی کنه resume رو در حالی که خودش اون پایین نوشته resume yes
عجب بساطی شده
لینک دومی رو هم گذاشتم و امتحان کردم نشد که نشد
ali_santori
02-10-2010, 13:27
آره میشه نسخه PC رو آنلاین بازی کرد فقط باید پینگت مناسب باشه و یک برنامه هم توی کامپیوتر نصب کنی . احتیاجی به DVD اریجینال بازی نیست .
هر کسی تصمیم داره آنلاین بازی کنه قبلش چند تا تست از پینگش بگیره . خدا رو شکر فیفا جزء بازیهایی هستش که وضعیت آنلاینش خوبه .
امسال احتمالا یک لیگ آنلاین با PC راه بندازیم .
چه برنامه ای باید نصب کرد؟
من وضعیت اینترنتم این هست میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟
:31::31::31:
چطوری این لاتسی لعنتی رو پایین بیارم؟
چه برنامه ای باید نصب کرد؟
من وضعیت اینترنتم این هست میتونم آنلاین بازی کنم یا نه؟
:31::31::31:
چطوری این لاتسی لعنتی رو پایین بیارم؟
من فیفا10 رو با HAMACHI آنلاین بازی می کردم
همین اسم رو داخل گوگل سرچ بده و نرم افزارش رو رایگان دانلود کن و یه اکانت بساز
کار این برنامه اینه که IP بهت میده که بتونی آنلاین بازی کنی
کسی که می خوای باهاش آنلاین بازی کنی هم باید این برنامه رو داشته باشه
یک سری روم های خارجی و داخلی مخصوص hamachiهست که مختص به بازی فیفا هست. داخل اینترنت سرچ بده پیداشون می کنی.( البته شاید هنوز برای فیفا11 زود باشه) اسم رووم رو داخل برنامه می تونی ADD کنی و اسم افرادی که می خوان فیفا آنلاین بازی کنن رو ببینی و باهاشون چت کنی از داخل خود برنامه
روی اسمشون راست کلیک کنی، می تونی PING خودت رو نسبت به اون طرف ببینی. اگر زیر 1000 باشه فکر کنم مناسب باشه.( این رو دقیق یادم نیست چه قدر باشه خوبه) مقدارش بیشتر از اونی که به سرعت اینترنت بستگی داشته باشه، به فاصله بستگی داره
بعدش داخل قسمت Multiplayer یک نفر Host می شه و اون یکی Join میده. فقط باید IP های Hamachi هم دیگرو وارد کنید
نیازی هم به دی وی دی اورجینال نیست با این روش
S A M S U N G
02-10-2010, 15:15
سلام .
دوستان من یه مشکل با دسته دارم .
بازی رو دانلود کردم . کامل و صحیح نصب شد .
توی این قسمت هم اسم دسته میاد ولی همنطور که میبینید کلا تمام دکمه ها خاموش هستن .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
با کیبورد تو بازی میره و مشکلی هم نیست .
مخلصیم .
Alex * Delpiero
02-10-2010, 15:24
سلام .
توی این قسمت هم اسم دسته میاد ولی همنطور که میبینید کلا تمام دکمه ها خاموش هستن .
مخلصیم .
شما باید خودت تعریف کنی اینارو
مثلا اون دکمه زرد رو بزن بعد روی دسته دکمه مثلث رو بزن تا تنظیم بشه و به همین شکل
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
یه سوال از حسین جان یا ارمین یا بهزاد جان که بالاخره 2 3 تا پیرهن بیشتر تو زمینه فیفا پاره کردن دارم
فکر کنم باحال ترین جای این فیفا 11 همین manager mode باشه
من میخوام استارت کنم ولی به نظر شما با کدومتیم شروع کنم ؟
دوست دارم از نظرات شما استفاده کنم
ممنون
WE ARE 11 :8:
hobgoblin
02-10-2010, 15:24
سلام .
مخلصیم .
خودت يه بار دكمه ها رو تنظيم كني درست ميشه مال منم همينجوري بود
popowoody
02-10-2010, 15:44
سلام .
مخلصیم .
خودتون باید تنظیم کنید
Download Master
02-10-2010, 15:45
من فیفا10 رو با HAMACHI آنلاین بازی می کردم
همین اسم رو داخل گوگل سرچ بده و نرم افزارش رو رایگان دانلود کن و یه اکانت بساز
کار این برنامه اینه که IP بهت میده که بتونی آنلاین بازی کنی
کسی که می خوای باهاش آنلاین بازی کنی هم باید این برنامه رو داشته باشه
یک سری روم های خارجی و داخلی مخصوص hamachiهست که مختص به بازی فیفا هست. داخل اینترنت سرچ بده پیداشون می کنی.( البته شاید هنوز برای فیفا11 زود باشه) اسم رووم رو داخل برنامه می تونی ADD کنی و اسم افرادی که می خوان فیفا آنلاین بازی کنن رو ببینی و باهاشون چت کنی از داخل خود برنامه
روی اسمشون راست کلیک کنی، می تونی PING خودت رو نسبت به اون طرف ببینی. اگر زیر 1000 باشه فکر کنم مناسب باشه.( این رو دقیق یادم نیست چه قدر باشه خوبه) مقدارش بیشتر از اونی که به سرعت اینترنت بستگی داشته باشه، به فاصله بستگی داره
بعدش داخل قسمت Multiplayer یک نفر Host می شه و اون یکی Join میده. فقط باید IP های Hamachi هم دیگرو وارد کنید
نیازی هم به دی وی دی اورجینال نیست با این روش
فقط 2 تا نکته :
1- با این برنامه فقط میشه MultiPlayer لن زد ولی دیگه خبری از Pro Club ChampionShip و این حرفا نیست :41:
2- من چند وقت پیش دانلود کردم ولی اجازه ورود نمیداد فکر کنم Hamachi هم پولی شده :41:
راستی DCinPC قیمت ارجینال رو زده بود 72 تومن :18: بیخیال اون شدم فقط امیدم به CD-Key هست که فعلا نیومده ولی برای FIFA10 حدود 22 تومن بود که میصرفه
البته اگه آنلاین بشه راحت بازی کرد خوب همون 22 تومن و هم ندیم بهتره :21:
فقط 2 تا نکته :
1- با این برنامه فقط میشه MultiPlayer لن زد ولی دیگه خبری از Pro Club ChampionShip و این حرفا نیست :41:
2- من چند وقت پیش دانلود کردم ولی اجازه ورود نمیداد فکر کنم Hamachi هم پولی شده :41:
راستی DCinPC قیمت ارجینال رو زده بود 72 تومن :18: بیخیال اون شدم فقط امیدم به CD-Key هست که فعلا نیومده ولی برای FIFA10 حدود 22 تومن بود که میصرفه
دوست عزیز این سایت DCinPC قیمت برای ps3 گذاشته اصلا برای pc نداره برای pc ارزون تره اگر سایت دیدی برای pc فروش گذاشته خبر ما هم کن:40:
worldclass
02-10-2010, 16:44
سلام
چطور میتونم بازیکنم رو وقتی که صاحب توپ نیست به هر سمتی که میخوام ببرمش؟
مثلا وقتی کرنر میزنم بیارمش جلو مدافع مستقیم
توی PES با RB+RT این کار رو انجام میدادم
لطفا راهنمائی کنید چون خیلی حیاتیه :12:
hasani2008
02-10-2010, 17:14
يه سوال؟
اين خوشحال بعد از گل كه ميشه دستي تغييرش داد واسه pc هست اگه آره چطور و چه زماني بايد اين كارو كرد
كسي جواب مارو نميده
vahidgame
02-10-2010, 17:16
من امروز بازیو گرفتم و دو سه ساعت اونو بازی کردم. خیلی زیاد از بازی خوشم اومد :8:
من دمو رو بازی نکرده بودم. الان نسخه اصلی بازیو گرفتم می تونم بگم منو بدجور مجذوب خودش کرد. من به عنوان کسی که 8 ساله دائم pes بازی کرده بودم واقعا از این بازی لذت بردم. اصلا قابل مقایسه با فیفا کارنت که سال های پیش برای پی سی می اومد نیست. اینو بازی کنید دیگه اونو اصلا فوتبال به حساب نمیارید! همه باید حتما این بازیو تهیه کنن تا لذت یه بازی فوتبال واقعی رو قشنگ بفهمند. فکر نکنم ربطی به pes باز و fifa باز و از این اصطلاحات الکی داشته باشه. هر کسی که فوتبال دوس داشته باشه مطمئنا از این بازی لذت می بره. اگه کسی از فوتبال خوشش نیاد که اون بحثش جدائه...
توی این مدت کمی که بازیو بازی کردم به یه سری ویژگی های خیلی عالی توی بازی دیدم. در مورد گیم پلی که دوستان عزیزخیلی اشاره کردن. گیم پلی بازی واقعا عالیه. من مثل همیشه چلسی رو برداشتم :31: و یه منیجر مد شروع کردم :8: چند تا بازی هم انجام دادم. قدرت بدنی بازیکنی به نظرم خیلی خوب کار شده. الان مثلا از دفاع وسط های چلسی به سختی می تونه رد بشه یعنی مثل تانک می مونن دیگه :31: همین جوری الکی نمیشه گل زد. مخصوصا تیم هایی که قدرت بدنی بالایی دارن. باید حتما با برنامه و تاکنیک رفت جلو و همین جوری شیر تو شیر نمیشه رفت گل زد :14:
توی قسمت منیجر مود نقل و انتقالات راحت نیست. یعنی اینجوری نیست دست روی هر بازیکنی بذاری بتونی اونو جذب کنی. من فعلا خودم دست روی هر بازیکنی گذاشتم جواب رد شنیدم :38: ولی مثل pes سطح هر قسمت مثل استادیوم و قسمت نقل و انتقالات تیم رو میشه بالا برد یا به اصطلاح آپگرید کرد و مطمئنا بعد از اون راحتر از الان میشه نقل و انتقالات رو انجام داد. من نگاه کردم قسمت نقل و انتقالات تیمم روی 5 از 10 بود! توی pes عادت کرده بودم که با تیم های قوی مثل چلسی دیگه راحت همون اولش همه این قسمت ها در آخرین Level بود ولی اینجا دیگه از این خبرا نیست :31:
بخش صداگذاری بازی هم که فوق العاده ست! همون اولش منو بدجور مجذوب خودش کرد. اصلا آدم احساس می کنه توی استادیومه. قصد مقایسه ندارم ولی من توی این دو سه ساعتی که اینو بازی کردم احساس کردم که صداگذاری فیفا خیلی سطحش بالا از pes ِ . این بخش واقعا عالی کار شده و با بازی کردن اون خودتون حتما اینو قشنگ درک خواهید کرد. کاملا مشخصه...
در کل این بازیو همه علاقه مندان بازی فوتبال صد در صد باید تهیه کنن. البته با توجه به تاپیک مشخصه که منظورم به اونایی هست که توی پی سی می خوان بازی کنن :31: توصیه می کنم دیگه اون فیفا کارنت رو کلا فراموش کنید. چون این بازی زمین تا آسمون با اون فرق داره...
hamidkabiri6270
02-10-2010, 17:30
من امروز بازیو گرفتم و دو سه ساعت اونو بازی کردم. خیلی زیاد از بازی خوشم اومد :8:
من دمو رو بازی نکرده بودم. الان نسخه اصلی بازیو گرفتم می تونم بگم منو بدجور مجذوب خودش کرد. من به عنوان کسی که 8 ساله دائم pes بازی کرده بودم واقعا از این بازی لذت بردم. اصلا قابل مقایسه با فیفا کارنت که سال های پیش برای پی سی می اومد نیست. اینو بازی کنید دیگه اونو اصلا فوتبال به حساب نمیارید! همه باید حتما این بازیو تهیه کنن تا لذت یه بازی فوتبال واقعی رو قشنگ بفهمند. چون این بازی زمین تا آسمون با اون فرق داره...
کاملا موافقم.من هم به عنوان کسی که چند سال گذشته فقط pes را بازی میکردم میتونم بگم که فیفا 11 امسال برای پی سی واقعا سنگ تموم گذاشته.چقدر بازی تو درجه legendary سخته .صداگذاری بازی هم حرف نداره.من هم امروز بازی راخریدم و نکته جالب قضیه اینه که برای من دموی بازی گیر داشت ولی امروز که بازی اصلی را گرفتم و بازیش کردم برام کاملا روون اجرا میشه.(احتمال زیاد برای دوستانی که دمو گیر داشت حین بازی مشکل از دمو بوده نه سیستم دوستان.من الان با سی پیو 1.8 مگاهرتز دو هسته ای خیلی عالی و رون بازی برام اجرا میشه.
فقط 2 تا نکته :
برنامه که پولی نیست. این رو مطمئنم
ولی فقط می شه Lan بازی کرد دیگه. از امکانات سرور خود EA نمی تونی استفاده کنی. چون تنها کاری که این برنامه می کنه اینه که یک IP valid بهت میده. یعنی اگر خودت هم IP valid داشته باشی، دیگه اصلا به این برنامه نیازی نداری.
MyroxSoft
02-10-2010, 17:59
دم فیفا گرم ، عجب
دقیقا وقتی فیفا 98 سگا بازی میکردیم از جلوش پا نمی شدیم حالا نوبت فیفا 11 دست. تو این 10 الی 11 سال خدائیش پیشرفت این چنینی ندیده بودم.به غیر 2005 به 2006
اول که اجرا کردم رفتم بازیکن ها رو قوی کنم(عدد=99) اما نمی شد ، را حل دارین؟
h-rafiee
02-10-2010, 18:04
MANAGER MODE رو با تیمی که دوست داری شروع کن فرقی نمی کنه فنرباغچه یا آرسنال باید از بازی کردن باحاش حالش رو ببری من که بارسایی هستم ولی رفتم ارسنال گرفتم چون خیلی فاز از طرفی تیمهای روبروم مثل منچستر و چلسی و لیورپول از لحاظ مهره ای قویترند
داداشی که مشکل دسته داشت بره داخل خود بازی
My fifa-->sitting--->controll siting
میخوای بری باید با دسته کلیک کنید تا باز شه بعد میری داخلش کلاسیک و جدید داره که انتخاب می کنی بعد دکمه ها رو باید جاهش رو باهم عوض کنی نمی تونی تعیین کنی باید جاهش رو عوض کنی مثلا سرعت رو R2 که کلیک می کنی میبری رو R1 جاهاش عوض میشه.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
دم فیفا گرم ، عجب
دقیقا وقتی فیفا 98 سگا بازی میکردیم از جلوش پا نمی شدیم حالا نوبت فیفا 11 دست. تو این 10 الی 11 سال خدائیش پیشرفت این چنینی ندیده بودم.به غیر 2005 به 2006
اول که اجرا کردم رفتم بازیکن ها رو قوی کنم(عدد=99) اما نمی شد ، را حل دارین؟
کلا نمیشه از سال 2008 به اینور چنین امکانی از روی فیفا برداشته شد تا دستکاریشون نکنین فامیلاتون رو به خوج ببرین
این تعیین وضعیت هوا چرا غیر فعاله؟ واسه همه این طوره یا مشکل از منه؟
کسی مشکل سرعت بالا رو نداره تو بازی؟ یه ذره غیر طبیعیه نسبت به دمو
MyroxSoft
02-10-2010, 18:26
MANAGER MODE
کلا نمیشه از سال 2008 به اینور چنین امکانی از روی فیفا برداشته شد تا دستکاریشون نکنین فامیلاتون رو به خوج ببرین
نه بابا من هر سال دستکاری میکنم.شاید هنوز پیدا نکردم
Google Spider
02-10-2010, 18:30
سلام من هر کاری می کنم نمی تونم save کنم/
هر سری باید برم دسته رو تنظیم کنم....
اصلا توی تورنمت و game mod نمی شه save کرد....
xeNociDe
02-10-2010, 18:30
سرعت بازی در حالت نرمال تنظیمات روی Fast هست... اونو میتونید نسبت به دلخواه خودتون به Normal & Slow تغییر بدید.
MyroxSoft
02-10-2010, 18:35
چرا میری تو بخش ورزشگاه Dry رو انتخاب می کنی
سرعت از چه لحاظ؟من فقط دنبال سرعت بالایم، شده گرافیک بازی رو پایین میارم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم.
تو ویرایش که نمیشه اعداد بازیکنان رو بالا برد فقط میشه کم کرد،البته شاید بازی کنن تقویت بشن
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
سلام من هر کاری می کنم نمی تونم save کنم/
هر سری باید برم دسته رو تنظیم کنم....
اصلا توی تورنمت و game mod نمی شه save کرد....
قبل اجرای بازی تو تنظیمات سیو کنی دیگه همیشه سیو میشه.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
سلام
من همیشه وقتی توپ دستم نیست پاس+سرهت رو میگیرم 2 یا 3 نفری میرن سراغ حریفی که توپ دستشه
Download Master
02-10-2010, 18:38
دوستان عزیز من Hamachi رو نصب کردم یه روم هم میسازم واسه اینکه تست کنیم ببینیم میشه با Hamachi بازی کرد یا نه
اسم روم: p30world11
پسورد : 11
لطفا زودتر یه نفر بیاد واسه تست من تو بازیم Host هم ساختم.
MyroxSoft
02-10-2010, 18:45
دوستان عزیز من Hamachi رو نصب کردم یه روم هم میسازم واسه اینکه تست کنیم ببینیم میشه با Hamachi بازی کرد یا نه
الان مشغول نصب رو این ویندوز(مخصوص نت)هستم.
باید چکار کنم.آنلاین بازی کنیم
برا من تبدیلی ایکس باکسه. نسخه ی انحصاری پی سی اومده؟
چه جوری میشه تو همین نسخه ی نبدیلی تنظیمات گرافیکی و کنترلر رو عوض کرد؟
خوب برنامه رو دانلود کردیم بعد باید چه کار کرد یک توضیع مختصر میدی که تست کنیم
برو به این مسیر
x:\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
فایل fifaconfig رو اجرا کن و تنظیمات رو انجام بده
Download Master
02-10-2010, 18:54
به این آدرس برید و Hamachi رو دانلود کنید :
(سمت چپی رو دانود کنید )
بعدش یه فایل با پسوند msi بهتون میده اونو Double Click میکنید شروع میکنه Install کردن . بعد Install برنامه اجرا میشه یه دکمه Power داره اونو میزنید برنامه به شما یه IP میده بعد از Tab های بالا Network--->Join Existing Network رو انخاب میکنید
سپس User و Pass رو وارد میکنید وارد روم میشید.
وقتی وارد روم شدید یعنی ما با هم Lan ایم. خوب تو خود فیفا میری Online Modes ---->MultiPlayer---->Lan
اونجا یه نفر بازی رو Host میشه که الان من Host هستم لطفا یه نفر سریعتر بیاد یه تستی بکنیم.
:10:
(سمت چپی رو دانود کنید )
بعدش یه فایل با پسوند msi بهتون میده اونو Double Click میکنید شروع میکنه Install کردن . بعد Install برنامه اجرا میشه یه دکمه Power داره اونو میزنید برنامه به شما یه IP میده بعد از Tab های بالا Network--->Join Existing Network رو انخاب میکنید
وقتی وارد روم شدید یعنی ما با هم Lan ایم. خوب تو خود فیفا میری Online Modes ---->MultiPlayer---->Lan
اونجا یه نفر بازی رو Host میشه که الان من Host هستم لطفا یه نفر سریعتر بیاد یه تستی بکنیم.
من رفتم به این قسمت
ولی مثل فیفا 10 جایی نداره ip وارد کنی
ظاهرا فقط سیستم های داخل شبکه رو می شناسه
تو جایی می بینی که بشه دستی Host ip رو بهش داد؟؟؟
داخل روم hamachi هم کسی آنلاین نیست
hasani2008
02-10-2010, 19:05
به قول مهران مديري جان من ،جان من جواب منو بدبد:31:
ميشه خوشحالي بعد از گل رو تو pc تغيير داد يا نه ؟؟؟؟ اگه آره چطور؟؟؟!
Download Master
من رفتم به این قسمت
ولی مثل فیفا 10 جایی نداره ip وارد کنی
ظاهرا فقط سیستم های داخل شبکه رو می شناسه
تو جایی می بینی که بشه دستی Host ip رو بهش داد؟؟؟
داخل روم hamachi هم کسی آنلاین نیست
واسه منم شما رو آنلاین نشون نمیده :41:
پس مشکل از Hamachi هست یا Connection من و شما اصلا به هم نمیخوره (مثل بعضی موقعا تو Garena که Ping تو X میمونه و هیچ جوره نمیشه تونل کرد )
دوستان بیشتری که بیان میشه فهمید میشه بازی کرد یا نه
MyroxSoft
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(سمت چپی رو دانود کنید )
خوب 2 تا آن هست
HRN7
ZEUS
حالا تو بازی آنلاین بازی کنیم؟
سرعت بازی در حالت نرمال تنظیمات روی Fast هست... اونو میتونید نسبت به دلخواه خودتون به Normal & Slow تغییر بدید.
مشکل منم همینه ..رو هر حالتی که تنظیم می کنم سرعت باز همون می شه الان رو slow ولی رو fast هم که می ذارم تغییر آنچنانی نمیکنه
رو نسخه دمو این طوری نبود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(سمت چپی رو دانود کنید )
من با برنامه انلاین شدم برنامه ip هم بهم داد اما network id , password می خواد میزنم ارور میده یک ایدی اگر بسازی ممنون میشم من ساختم اما ارور میده
xeNociDe
02-10-2010, 19:07
مشکل منم همینه ..رو هر حالتی که تنظیم می کنم سرعت باز همون می شه الان رو slow ولی رو fast هم که می ذارم تغییر آنچنانی نمیکنه
رو نسخه دمو این طوری نبود
احتمالاً باگ هست...
و باگ رو کاریش نمیشه کرد.
Google Spider
02-10-2010, 19:08
اقا نشد سیو نمیشه.............
لیگ میرم نمیشه سیو کرد
Download Master
خوب 2 تا آن هست
HRN7
ZEUS
من شما رو Off دارم میبینم بعد شما چه جوری منو On میبینی؟
نیمدونم این Hamachi چشه . الان تو یه رومه هندی بودم 4 نفر ور on میدیدم فقط مشکل این بود که همه AFK بودن جواب ما رو نمیدادن.
ولی الان اصلا Off نشون میده
دوستان کسی تا حالا به این مشکل تو Hamachi خورده ؟ راهی به نظرتون میرسه؟
یه کاری کنید امشب یه دست Online بزنیم :10:
rambo_1386
سلام دوستان منم بازیو گرفتم میخوام بدونم اصله یا نه ؟!! حجم پوشه fifa 11 در مسیر نصب 6.30گیگه درسته ؟ اصله یه نه؟؟؟
Download Master
02-10-2010, 19:09
سلام دوستان منم بازیو گرفتم میخوام بدونم اصله یا نه ؟!! حجم پوشه fifa 11 در مسیر نصب 6.30گیگه درسته ؟ اصله یه نه؟؟؟
بله درست 6.3 گیگه.
خوب 2 تا آن هست
HRN7
ZEUS
روی اسمها راست کلیک کن یه ping بزن ببین چنده
چرا میری تو بخش ورزشگاه Dry رو انتخاب می کنی
سرعت از چه لحاظ؟من فقط دنبال سرعت بالایم، شده گرافیک بازی رو پایین میارم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم.
تو ویرایش که نمیشه اعداد بازیکنان رو بالا برد فقط میشه کم کرد،البته شاید بازی کنن تقویت بشن
سرعت حرکت پای بازیکنا رو حالت معمولی(یعنی حالتی که نمی دئی باهاشون )خیلی زیاده تو این حالت دیگه نمی شه دریبلا رو انجام داد و خود بازی هم غیر طبیعی می شه در ضمن سرعت بازی سی پی یو هم به این خاطر رفته بالا
رزولیشنم هم دیگه از این بالاتر نمی ره که بخوام باهاش فریمو کم کنم واقعا نمی دونم مشکل از چیه تنظیماتم دقیقا عینه نسخه دموئه
MyroxSoft
02-10-2010, 19:12
من شما رو Off دارم میبینم بعد شما چه جوری منو On میبینی؟
نیمدونم این Hamachi چشه . الان تو یه رومه هندی بودم 4 نفر ور on میدیدم فقط مشکل این بود که همه AFK بودن جواب ما رو نمیدادن.
ولی الان اصلا Off نشون میده
دوستان کسی تا حالا به این مشکل تو Hamachi خورده ؟ راهی به نظرتون میرسه؟
یه کاری کنید امشب یه دست Online بزنیم :10:
نمی دونم
الان فقط یکی آنه(سبزه)
HADI-PC
من باید برم ، باشه واسه وقتی 11 رو حرفه ای شدیم
Download Master
02-10-2010, 19:14
راستی Firewall رو خاموش کنید شاید جواب بده (مال من تا الان روشن بود :20:)
آنتی ویروس هم کاسپر باشه شاید نشه
من یادمه موقع شبکه کردم معمولی هم، کلی با کاسپر مشکل داشتم
البته اینها حدس و گمانه
نه دوست عزیز نمیشه خوشحالی گل رو تغییر داد
موقعی که گل زدین باید قبل از انیمیشن ها با کلیدهایی که برای بازی تعریف شده خودتون خوشحالی گل رو انجام بدین
من network id رو درست میزنم اما ارور میده You are already a member of this network ld میگه شما در حال حاظر عضو شبکه هستین نمیشه join شد چه کار کنم
SevenCity
02-10-2010, 19:31
تو فیفا یه حرکتایی با یک کلید میتونستیم انجام بدیم مثل انداختن توپ به جلوتر یا یکی دو پا کردن یا دریبل های تکنیکی و .... با همون کلید هم میشد دروازه بان رو اورد جلو زمانی که عقب بودیم در زمان کرنر زدن
کلا دیگه اون کلید نیست؟
راستی این تنظیم کیبورد رو کرکر انجام داده یا خود فیفا؟
you_love_sky1
02-10-2010, 19:36
سلام.ببخشید تنظیمات صفحه نمایش .وگرافیکی کدوم قسمته؟ممنون
Download Master
02-10-2010, 19:38
مثل اینکه Hamachi هم خیلی سر راست نیست یکم کار داره . فعلا یه مقاله تو ویکیپدیا پیدا کردم به نظرم مشکل باهاش حل میشه:
ولی فعلا من سعی میکنم با یکی از دوستام این کار رو انجام بدیم. هر وفت به نتیجه رسیدیم یه تاپیک جداگانه بزنیم واسه Fifa با Hamachi
دوستان
کسی می تونه تنظیمات کیبورد رو برای من درست کنه و بعدش اون سه تا فایل داخل فولدر تنظیمات رو برام آپلود کنه؟؟؟
اگر کسی این لطف رو می کنه ، من بگم دکمه ها رو چه جوری برام تنظیم کنه
دوستان وقتی هاماچی رو نصب کردین برین یه یوزر و ای دی برای خودتون نصب کنید بعد اگه خواستید با دوستاتون یه کاربران همین انجمن ببازی کنید یه network درست کنید و بهش اسم انجمن و پسورد بدید و با سایر بکاربران ان شوید بعد دوتای یا چندتای همانگ کنید که یکی هاست شه و یکی ای پی شخص مقابل رو گیر بیاره و کانکت شه همین من قبلا" اینجوری وصل میشدم ضمنا" فایروال کلا" هرچیزی که پروسه رو بلک میکنه باید دیسبل کنید
برای بازی کردن با کسای دیگر فکر کنم سرچ داشته باشه اگه نداشته باشه تو سایت های خارجی در بخش هماچی در زیر گروه بازی ها فیفا 11 رو انتخاب کنید تا گروه های راه اندازی شده رو ببینید من خودم بازی رو فردا میرم میخرم پس دقیق نیمدونم توش چی مگذره ببینم چطوری وصل میشه اگه مطلبی رو هم دیدم درمورد انلاین بازی کردن بهتون خبر میدم
اینم یه سایت که چندتا گروه هست
موفق باشید
L.A.M.P.A.R.D
02-10-2010, 19:53
میشه یکی تنظیمات بازیش رو به من بگه (کیبورد)؟
سلام.ببخشید تنظیمات صفحه نمایش .وگرافیکی کدوم قسمته؟ممنون
مسیر نصب بازی
FIFA 11\Game\fifasetup
فایل fifaconfig
حسین جان اگه میشه خودت توی یه پست کامل آنلاین بازی کردن رو توضیح بده........
دستت درست....:11:
Download Master
02-10-2010, 20:10
حسین جان اگه میشه خودت توی یه پست کامل آنلاین بازی کردن رو توضیح بده........
دستت درست....:11:
آره راست میگه خودت یه پست درست حسابی - جامغ و مانع و کامل :31: - از بازی آنلاین بذاری همه تشکر ها میاد سمتت :10:
L.A.M.P.A.R.D
02-10-2010, 20:11
کسی نیست به ما کنترول رو بگه ؟
Prince_M
02-10-2010, 20:17
سلام .
مخلصیم .
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. اگه یکی تنظیمات پیش فرض این قسمت رو همون طور که تو pes بود بزاره ممنون میشم.
worldclass
02-10-2010, 20:36
سلام
من همیشه وقتی توپ دستم نیست پاس+سرهت رو میگیرم 2 یا 3 نفری میرن سراغ حریفی که توپ دستشه
منظورم این نبود
من میخوام وقتی توپ روی هوا هست به نقطه دلخواهم حرکت کنم و مثلا اگر پشت مدافع حریف موندم سریع بیام جلوش و سر بزنم
دوستان لطفا راهنمائی کنن :9:
pintoricio
02-10-2010, 20:39
سلام من یه مشکل دارم وقتی سانتر می کنم بازی کند میشه ! ولی پاس زمینی و شوت بازی روونه الان مشکل چیه ؟ کسی همچین مشکلی داره ؟
Mohammad_Ahrari
02-10-2010, 20:54
چجوری کیبرد رو تنظیم کنیم؟؟
ممنون
چجوری کیبرد رو تنظیم کنیم؟؟
ممنون
مسیر نصب بازی
FIFA 11\Game\fifasetup
فایل fifaconfig
Prince_M
02-10-2010, 21:09
اگه یکی تنظیمات پیش فرض قسمتController رو همون طور که تو pes بود بزاره ممنون میشم.
کسی نبود جواب بده؟
کسی نبود جواب بده؟
بری تاپیک pes بازها، زودتر به جواب می رسی
سلام .چرا این be a pro تموم شد ؟ من 4 فصل رفتم تموم شد . تو pes اینطوری نبود
esfehanei
02-10-2010, 21:47
دوستان فرق بین سری بازی های pesبا fifa چیه؟
khanghodrat
02-10-2010, 21:59
دوستان مبازي وقتي اجرا ميشه صفحه اوليه مياد كاكا بعد ميژره بيرون؟
هم در وستا و هم در ايكس پي
مشكل از چيه؟ فايلهاش خرابن؟
اينم بگم كه درايور كارت گرافيك رو هم اپديت كرديم!
Prince_M
02-10-2010, 22:02
بری تاپیک pes بازها، زودتر به جواب می رسی
دوست عزيز من واسه فيفا ميخوام نه واسه پي اي اس.
راستي چرا من وقتي تنظيمات دسته رو انجام ميدم تو بازي عمل نميكنه و فقط تو منوي بازي عمل ميكنه؟ وقتي هم مثلا يه بار بالا يا پايين رو روي دسته ميزنم تو منو خودش همين جوري حركت ميكنه و به بالا وپايين ميره!!!
لطفا كمك كنيد. اگه پچي چيزي هم اومده كه اينو درست كنه لينكشو بزارين.
با تشكر.
راستي چرا من وقتي تنظيمات دسته رو انجام ميدم تو بازي عمل نميكنه و فقط تو منوي بازي عمل ميكنه؟ وقتي هم مثلا يه بار بالا يا پايين رو روي دسته ميزنم تو منو خودش همين جوري حركت ميكنه و به بالا وپايين ميره!!!
با تشكر.
آخه گفتی تنظیمات پیش فرض دسته رو مثل pes می خوای.... من هم گفتم از بچه های pes باز بپرسی بهتر می دونن
کسی که pes بازی می کنه می تونه print screen بگیره از تنظیمات و برات بذاره
باز خوبه شما حداقل می تونی تنظیمات رو انجام بدی..... برای من که اصلا قسمت تنظیمات باز هم نمی شه!! بازی رو دارم، انگار ندارم
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
دوستان فرق بین سری بازی های pesبا fifa چیه؟
این سوالی که می پرسی یک سوال کلی هست ... که سال هاست سرش بین طرفداران pes , fifa بحث و جدل وجود داره
والا من هم درست فرقشون رو متوجه نمی شم. هر چی هست، بیشتر مربوط به game play و اینجور چیزاش می شه
بقیه موارد بیشتر سلیقه ایه.... من به شخصه FIFA رو از همون اول ترجیح می دادم و میدم
دوستان ما بعد عمری یه بازی fifa گرفتیم!!!...ولی من که نفهمیدم این بازی اصلا چجوری اجرا میشه بازی رو به طور صحیح نصب کردم و رفتم توی بازی ولی وقتی میگه نوع کنترلر رو مشخص کن تا مشخص میکنم میگه نمیتوه به سرور EA وصل بشه و مستقیم میره توی یه مسابقه تمرینی که خودتی و دربازه بان!!!
نه دمویی نه منوی تنظیمات ومشخص کردن نوع بازی.....یعنی چی؟؟؟
نکنه من اصلا نسخه دموی بازی رو خریدم خودم خبر ندارم!!
Alex * Delpiero
02-10-2010, 22:44
دوستان ما بعد عمری یه بازی fifa گرفتیم!!!...ولی من که نفهمیدم این بازی اصلا چجوری اجرا میشه بازی رو به طور صحیح نصب کردم و رفتم توی بازی ولی وقتی میگه نوع کنترلر رو مشخص کن تا مشخص میکنم میگه نمیتوه به سرور EA وصل بشه و مستقیم میره توی یه مسابقه تمرینی که خودتی و دربازه بان!!!
نه دمویی نه منوی تنظیمات ومشخص کردن نوع بازی.....یعنی چی؟؟؟
نکنه من اصلا نسخه دموی بازی رو خریدم خودم خبر ندارم!!
دوست عزیز اونجا arena هست که واسه تمرین کردن هست
شما استارت بزن و اگه میخوای تورنمنت بزنی یا بازی معمولی بکنی یا ..... از داخل منو انتخاب کن
به همین سادگی :27:
دوست عزیز اونجا arena هست که واسه تمرین کردن هست
شما استارت بزن و اگه میخوای تورنمنت بزنی یا بازی معمولی بکنی یا ..... از داخل منو انتخاب کن
به همین سادگی :27:
خوب این دیگه چه روشیه!!!!!
آخه یه دمویی چیزی نباید داشته باشه؟؟
همینجوری یهو میره توی arena که چی بشه؟؟!!
والا این اولین بازی فوتبالیه که میبینم اینجوری شروع میشه...اصلا برام خیلی عجیبه:18:
undercover
02-10-2010, 23:01
دوستان من یه سوالی فنی داشتم خداییش کسی میدونه کمک کنه.الان من دارم نسخه دموروتو XP sp3 بازی می کنم ولی بازی اصلا روان نیست وبه شدت دچارلرزش میشه وحسابی زده توذوق.فکرنکنم مشکل ازسیستمم باشه چون pes 11 رو روان دارم بازی می کنم. سیستم هم اینه vga 880 gt ram 2GB CPU:Amd 5600 x2
دوستان لطف کنید وبگید چه جوری میشه بدون کاهش گرافیک این مشکل روحل کرد.البته این مشکل خیلی ازعزیزان هست.
باتشکر.:40:
SevenCity
02-10-2010, 23:06
داور وقتی کارت میده کارتش نیست!!! دستش خالیه!
کی این مشکلو داره
MyroxSoft
02-10-2010, 23:18
کی این مشکلو داره
نه سریع کارت میده(دیده هم میشه) و تو داوری مشکلاش زیاد شده
Mehdi.ss
02-10-2010, 23:20
با تشكر.
مشکل دسته رو قبلا آرمین جان که خیلی هم دوسش دارم ، توضیح داده
باز هم ازش تشکر می کنم
L.A.M.P.A.R.D
02-10-2010, 23:26
عجب بازی ایه پسر :دی
کسی تکنیک های بازی رو بلده ؟ انواع دربیل ؟
chealsea_cfc
03-10-2010, 00:01
سلام دوستان .
اقا یه مشکل :19: با این بازی دارم کات گرافیکم 5770 1 gig مارک سفایر هست تو همه بازی رو اخرین ریزولیشن جواب میده حتی کرایسیس
ولی تو این نه داره تیک میزنه چه گرافیک رو بالا میزارم چه پایین حالا من فکر کنم ماله فیزیگس هست که این کارتای ATI ندارن و من اشتباه کردم خریدم :2:. چون فیزیکس نداره از سیپیو هم خیلی کار میکشه رو 70 تا 80 درصد لود میکنه به نظرتون سی پی یو رو اور کنم خوب بشه؟ ایا کسایی که کارت ATi دارن این مشکل رو دارن؟ میدونم شاید هم اینجا جاش نباشه ولی خو تاپیک fifa 11 دیگه:31:
night lord
03-10-2010, 00:18
آقا خدایی دم فیفا بازا گرم . من از 2001 دیگه فیفا بازی نکردم حالم به هم میخورد ازش و چسبیدم به pes . ولی خدایی الان که فیفا 11 رو بازی میکنم خیلی خوفه . اولش حال نکردم ولی وقتی چند روز بازی کردم و دستم اومد بازیش میبینم خیلی حال میده . البته بعد از اینکه سیستم پاسارو گذاشتم رو semi . روassist خیلی مصنوعیه و حس خوبی به آدم نمیده .
حالا میفهمم این بچه های فیفای کنسولی چی میگفتن :5: به خاطرش رفتم یه گیمپد طرح xbox فراسو گرفتم .:21:
البته سیستم پاس pes 11 بهتره و دریبلاش خیلی کارامدتره نسبت به فیفا 11 ولی خدایی فیفا خیلی فیزیک بهتر و طبیعی تری داره:40:
چجوری میشه صحنه آهسته گلارو سیو کرد؟
hamidkabiri6270
03-10-2010, 00:22
میشه یکی تنظیمات بازیش رو به من بگه (کیبورد)؟
vahidgame
03-10-2010, 00:25
با کیبورد نمیشه برای دریبل دکمه های مناسب رو تنظیم کرد؟
من که یکمی قاطی کردم. توی قبلی ها مثل با shift یا z یه سری حرکت ها می کرد ولی با این نمی دونم چه جوریه
آخه لازم میشه مخصوصا برای بازی کردن دو نفره. اگه کسی می دونه حتما بگه
ممنون
FCBarcelona.ir
03-10-2010, 00:36
سلام دوستان .
اقا یه مشکل :19: با این بازی دارم کات گرافیکم 5770 1 gig مارک سفایر هست تو همه بازی رو اخرین ریزولیشن جواب میده حتی کرایسیس
ولی تو این نه داره تیک میزنه چه گرافیک رو بالا میزارم چه پایین حالا من فکر کنم ماله فیزیگس هست که این کارتای ATI ندارن و من اشتباه کردم خریدم :2:. چون فیزیکس نداره از سیپیو هم خیلی کار میکشه رو 70 تا 80 درصد لود میکنه به نظرتون سی پی یو رو اور کنم خوب بشه؟ ایا کسایی که کارت ATi دارن این مشکل رو دارن؟ میدونم شاید هم اینجا جاش نباشه ولی خو تاپیک fifa 11 دیگه:31:
منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
چجوری میشه صحنه آهسته گلارو سیو کرد؟
انگار نمیشه سیو کرد، فقط میشه آپلود کرد! که اونم مستلزم داشتن نسخه اریجینال بازی برای وصل شدن به سرور EA ه. واقعا فاجعه س که نشه صحنه آهسته رو سیو کرد :41:
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
کی این مشکلو داره
برای منم گاهی داور کارت نامرئی میده :31:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
دوستان من یه سوالی فنی داشتم خداییش کسی میدونه کمک کنه.الان من دارم نسخه دموروتو XP sp3 بازی می کنم ولی بازی اصلا روان نیست وبه شدت دچارلرزش میشه وحسابی زده توذوق.فکرنکنم مشکل ازسیستمم باشه چون pes 11 رو روان دارم بازی می کنم. سیستم هم اینه vga 880 gt ram 2GB CPU:Amd 5600 x2
دوستان لطف کنید وبگید چه جوری میشه بدون کاهش گرافیک این مشکل روحل کرد.البته این مشکل خیلی ازعزیزان هست.
باتشکر.:40:
MSAA رو off کن. تغییر گرافیکی قابل ملاحظه ای نداره. در واقع چاره ای هم نیست، روشن باشه بازی افت فریم ناچیز اما اعصاب خورد کنی پیدا می کنه.
hamidkabiri6270
03-10-2010, 00:43
با کیبورد نمیشه برای دریبل دکمه های مناسب رو تنظیم کرد؟
من که یکمی قاطی کردم. توی قبلی ها مثل با shift یا z یه سری حرکت ها می کرد ولی با این نمی دونم چه جوریه
آخه لازم میشه مخصوصا برای بازی کردن دو نفره. اگه کسی می دونه حتما بگه
ممنون
سلام
طبق تنظیمات کیبورد من که توی یکی دو پست قبلی گذاشتم:
z+e=حرکات نمایشی
skill moves=z
در حالت ایستادن بازیکن:نگه داشتن دکمه z و همزمان فشردن کلید c پشت سر هم روپایی زدن.بلافاصله در حین روپایی زدن فشردن یکی از کلیدهای 2/4/6/8 در قسمت کلیدهای اعداد کیبورد باعث حرکات نمایشی جالبی میشه.
Shayan Arya
03-10-2010, 00:48
دوستان این بازی کامل هست؟
یعنی لیگ های مختلف و جام جهانی و ... (همه چیز) ردیفه؟
فرقش با نسخه کنسول چقدره؟
اونایی که از بازار خریدن بگن از کدوم شرکت بگیرم.
LiverBarca
03-10-2010, 00:55
تو اکثر مغازه ها هستش...در ضمن خیلی پیشرفت داشته....
hamidkabiri6270
03-10-2010, 00:55
بچه ها برای شما هم توی بازیهای دوستانه در بعضی از ورزشگاهها تغییر آب و هوا در حالت روز غیر فعاله ؟
pedram_sad
03-10-2010, 01:28
چیزی که تو این شماره هم مثل شماره های اخیرش برای من یکی ازار دهندست ارائه تلویزیونی بازی هست
از همون اول هر بازی که شروع میشه بر خلاف pes که کامل مراسم ورود به زمین رو نشون میده و تمامی بازی کن ها رو از نزدیک نشون میده به نشون دادن چند صحنه سریع از زمین بازی و یکی دو صحنه از چک شدن تور های دروازه ها توسط داوران کفایت میکنه
این مساله در طول بازی هم وجود داره
بر خلاف PES که قریب به 90 درصد موقعیت و اتفاقات بازی رو Replay میکنه این بازی شاید در حدود 40 درصد رو انجام میده که اون هم فقط 1 بار و از یک زاویست
goal celebration های بازی هم که دیگه اخرش هست وقتی RB و LB رو با هم میزنی شاید به 3 ثاینه هم نرسه شادی گل
که دقیقا موقعیت هایی هست که ادم میخواد گرافیک بازیکن رو ببینه به خصوص تو بارون و برف
بر خلاف این قضایا گاهی یک شوت خیلی معمولی که با اختلاف زیادی بیرون رفته رو 3 بار نشون میده ولی یک ضربه ایستگاهی که دروازه بان فرستاده کرنر رو نشون نمیده
مشکل من تو این شماره های اخیر FIFA همین مساله بوده
تو World cup با اضافه شدن نمایش مکرر مربی ها و واکنش های زیاد بازی کن ها و حواشی در طول بازی خیلی امیدوار بودم که تو 11 هم ادامه داشته باشه اما ...
به غیر از این موارد بازی عالی هست
( یک bug جالب هم این بود که وقتی بازی مساوی میشه با این که تو خونه یکی از دو تیم هست تو یک shot یک تیم خوشحاله اون یکی ناراحت تو شات بعدی بر عکسه :31:)
من امشب بازیو گرفتم و مستقیم رفتم سراغ بخش آنلاین خدا رو شکر بازی بدون هیچ لگی و کاملا روون اجرا میشه . ایشالا فردا طریقه آنلاین بازی کردنو با تصویر توی تاپیک میذارم .
بچه ها اسماتونو هم بگید تا توی روم ها همدیگه رو بشناسیم . من فردا هاست میشم و جلوی اسمم P30WORLD رو هم مینویسم تا زودتر منو پیدا کنید . توی تصویر مشخص کردم :
اون ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده . قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . قسمتبعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه .
Toranj_mhg
03-10-2010, 02:42
تو درجه ی legendary زیاد هم سخت نیس ولی خیلی خوب بازی می کنند یعنی غیر طبیعی سخت نیست ، علی الخصوص خیلی خوب دفاع می کنه برای اولین بار که فیفا بازی می کردم تو 90 دقیقه صفر صفر شد و تو وقت اضافه یه پنالتی گرفتم که 1-0 بردم ولیcpu بسیار زیاد موقعیت خراب می کنه در این حالت ، وگرنه، 3 چهار تا می خوردم . همین جور با دروگبا،تک به تک هارو به آسمون می کوبید!
Konami_Pc
03-10-2010, 04:43
دوستان این مشکل ارور بازی درست نشد پچی چیزی نیومد اخه وقتی نرم افزاری نصب میکنی بعد بازی دیگه بالا نمیاد همون اررو کانفیگ رو میده دیوانه شدم فعلا وبندوز عوض کردم بازی رو هم نصب نکردم تو کف بازی موندم زیاد هم حال نمیکنم از ریجستری بک اپ بگیرم پچی چیزی اومده ما رو بیخبر نزارین مرسی فدای همتون چه pes بازها چه fifa بازها :11:
امسال میتونم بگم با وجود این دوتا فوتبال ناب حالا حالاها تا سال بعد هم اگه نسخه جدید بیرون ندن سرگرم هستیم مرسی Konami مرسی :10:EA
naderfar
03-10-2010, 06:14
دوستان این مشکل ارور بازی درست نشد پچی چیزی نیومد اخه وقتی نرم افزاری نصب میکنی بعد بازی دیگه بالا نمیاد همون اررو کانفیگ رو میده دیوانه شدم فعلا وبندوز عوض کردم بازی رو هم نصب نکردم تو کف بازی موندم زیاد هم حال نمیکنم از ریجستری بک اپ بگیرم پچی چیزی اومده ما رو بیخبر نزارین مرسی فدای همتون چه pes بازها چه fifa بازها :11:
امسال میتونم بگم با وجود این دوتا فوتبال ناب حالا حالاها تا سال بعد هم اگه نسخه جدید بیرون ندن سرگرم هستیم مرسی Konami مرسی :10:EA
سلام
اگر از shortcut برای اجرای بازی استفاده می کنید برای من هم به همین صورت بود ولی با رفتن به مسیر نصب بازی و اجرای فایل exe که کرک شده بازی بدون مشکل اجرا میشه
اون قضایای رجیستر برای ورود به بخش تنظیمات که متاسفانه من هنوز نتونستم یه بازی درستو حسابی با joystick کنم
MyroxSoft
03-10-2010, 08:39
چرا تو بازی وقتی دکمه استارت رو میزنی ، صفحه منو میاد؟
SevenCity
03-10-2010, 09:12
یه عمری ما شوتو سرعتو میگرفتیم میرفت دنبال توپ حالا باید سرعت و پاس کوتاهو بگیریم فیفا اصلا کیبوردبازارو حساب نکرده
نمیشه کاری کرد که دقیقا تنظیمات قبلی رو ایمپورت کنیم؟
راستی این free agent سختتر شده درسته؟ دیگه به همین راحتیا نمیشه بازیکن آزاد معروف خرید در کل ترانسقر کردن باید سختتر بشه
chealsea_cfc
03-10-2010, 09:51
منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!
کسی دیگه ای هم هست که با کارتای ATi این مشکل رو در بازی داشته باشه ؟
راه حلی براش هست یا نه؟
S A M S U N G
03-10-2010, 10:10
سلام .
4870x2 روی کامپیوتر و 5730 روی لپ تاپ تست کردم و توی آخرین رزولوشن هیچ لگی ندیدم . رزولوشن کامپیوتر ( 1200×1920 )
ولی موقعی که تصاویرآهسته داره پخش میشه یه جورائی لگ میزنه .
مخلصیم .
Toranj_mhg
03-10-2010, 11:20
منم ati دارم با pes همه مشخصات سیستم رو غیر از ram 2 گیگی که دارم رو می زنه Good ولی تو این فیفا حتی در حالت Low هم گیر می کنه ! راستی ویندوزم هم Xp sp3 هست که ظاهرا به ویندوزم ربط داره!
undercover
03-10-2010, 11:27
فکرنکنم مربوط به کارتهای ati باشه چون کارت گرافیک من Geforce 8800 gt هست ودقیقاهمین مشکل لرزش وتیک زدن رودارم.البته من دارم نسخه دموروبازی می کنم امیدوارم تونسخه کامل این مشکل رونداشته باشم.
:: FIFA 11 PC | GAME Tweaker 0.5 ::
این نرم افزار هم مثل نسخه قبلی اون کار میکنه که برای دمو منتشر شده بود و برای حذف و رد کردن خودکار منوی انتخاب زبان و لوگوی لیگها و ... که قبل از ورود به منوی بازی نشون داده میشه به کار میره.
یک قسمت هم داره که میشه آب و هوا رو تنظیم کرد که فعلا هنوز نمیدونم مربوط به کدام قسمت میشه
یا مربوط به آرنا مود میشه یا این که توی کل بازی اعمال میشه
+ Windowed MODE
+ Disable/Enable NIS transition
+ Disable/Enable cinematics (for low user)
+ Weather OVERRIDE (Choose unique weather effect for all matches ingame or not)
+ LOCK RNA.INI (Prevent online sofware overwriting RNA.INI configuration file)
+ Add-ON CODE (for testing purpose only)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CENTER]
دانلود:
linkin_park
03-10-2010, 11:31
اصلا منطقی نیست .... من با ATI hd 4650 mobility روی مدیوم بدون َAA هم لگ دارم زیاد ...... دهنم صاف شده ....
Mohammad_Ahrari
03-10-2010, 11:39
دوستان!! چرا وقتی میرم تو منیجر مود هنگ میکنه و میاد بیرون؟؟
چرا این بازی اینقدر ایراد داره؟؟
قسمت تنظیمات برای بعضی ها کار نمی کنی
برای بعضی ها ازبازی می پره بیرون
برای بعضی ها لگ می زنه
برای بعضی ها....
این چه وضعشه؟؟
همون فیفاهای قبلی بهتر بود... حداقل همه می تونستن بازی کنن!!!
اعصاب من رو خورد کرد
h-rafiee
03-10-2010, 11:52
من ی چیزی کشف کردم در حد تیم ملی که نه ولی میشه در حد تیم والیبال
اینکه نمیشه تغییر داد ولی انواع مختلفی داره
مثلا دکمه پاس رو بگیری بری سمت پرچم ای بری سمت های دیگه
دکمه شوت و سانتر و پاس توی عمق هم خوشحالی های مختلفی انجام میده
ولی حالا کسی میدونه چرا بعضی صحنه آهسته ها عالی و بعضی در حد معمولی هستش؟
من که دیشب 6-1 برمینگهام رو بردم توی صحنه های خطرناک بعد بازی 3 تا گلم رو نشون دادن!
خیلی روی تصویر ضعف داره بازی ولی گیم پلی خوبی داره
تنظیمات دسته هاتون رو لطفا از داخل بازی تغییر بدین بهتره چون اصلا بیرون بازی نمیشه
ی دوستی گفت دریبل میخوام بزنم با دسته؟ مگر دستت جزو دسته هایی باشه که بازی ساپورت می کنه باشه که اون وقت بیرون از بازی تو قسمت کنترل میشناسه
با کیبرد هم سخته من که با چرخش بازی کن راحتتر دریبل می زنم دکمه های دریبل هم فلش های روی قسمت ماشین حساب کیبورد
*hamedkhatar*
03-10-2010, 11:56
من امشب بازیو گرفتم و مستقیم رفتم سراغ بخش آنلاین خدا رو شکر بازی بدون هیچ لگی و کاملا روون اجرا میشه . ایشالا فردا طریقه آنلاین بازی کردنو با تصویر توی تاپیک میذارم .
بچه ها اسماتونو هم بگید تا توی روم ها همدیگه رو بشناسیم . من فردا هاست میشم و جلوی اسمم P30WORLD رو هم مینویسم تا زودتر منو پیدا کنید . توی تصویر مشخص کردم :
اون ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده . قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . قسمتبعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه .
سلام
من این برنامه رو نصب کردم وارد سرور هم شدم
وارد بازی هم شد ولی توی همون منو ها گیر میکنه
چرا اینطوریه؟ باید چکار کرد؟
نکته خاصی داره؟
شما توی ویندوز 7 بازی میکنی؟
من ویندوز 7 دارم مشکلی که نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
undercover
03-10-2010, 12:18
فکرنکنم مربوط به کارتهای ati باشه چون کارت گرافیک من Geforce 8800 gt هست ودقیقاهمین مشکل لرزش وتیک زدن رودارم.البته من دارم نسخه دموروبازی می کنم امیدوارم تونسخه کامل این مشکل رونداشته باشم.
ای باباعجب گیری کردیما بابایکی بیاداین مشکل لک زدن(تیک زدن)روحل کنه البته بدون برداشتن MSAA وکاهش رندرینگ و... بعدیه عمری خواستیم FIFA بزنیم:13:
H.A.M.E.D
03-10-2010, 12:21
منم مشکل تیک زدن رو دارم سیستمم:
AMD ATHLON X4 630
ATI 5850
4GB 1333
chealsea_cfc
03-10-2010, 12:22
ولی موقعی که تصاویرآهسته داره پخش میشه یه جورائی لگ میزنه . این مشکل هم یکی از دوستان هم که 260 EVGA داره رو داره و تو صحنه اهسته تیک میزنه .
راستی ویندوزم هم Xp sp3 هست که ظاهرا به ویندوزم ربط داره! فکر نکنم چون من win 7 x64 دارم ولی این مشکل رو با بازی دارم.
اصلا منطقی نیست .... من با ATI hd 4650 mobility روی مدیوم بدون َAA هم لگ دارم زیاد خوب ظاهرا این مشکل ماله بازی و فکر نکنم مال فیزیکس و چیزهای دیگه باشه چون بعضی از دوستانی هم که geforc
دارن هم این مشکل رو دارن .
بعد از7 و8 سال که fifa بالا خره نسخه pcش رو بهبود داد که به پای PES برسه انم اینجوری شده ! خداییش ترکونده ولی با این همه مشکل که داره حالمو گرفت.
Alex * Delpiero
03-10-2010, 12:33
همه ی دوستانی که مشکل لگ دارن ایا دارن نسخه نهایی رو بازی میکنند یا نسخه دمو ؟
چون تو نسخه نهایی بازی روون تر شده !
اگه هم بازم مشکل دارین refresh rate مانیتور رو به 60 کاهش بدین :5:
chealsea_cfc
03-10-2010, 12:37
همه ی دوستانی که مشکل لگ دارن ایا دارن نسخه نهایی رو بازی میکنند یا نسخه دمو ؟
چون تو نسخه نهایی بازی روون تر شده !
اگه هم بازم مشکل دارین refresh rate مانیتور رو به 60 کاهش بدین :5:
نسخه نهایی بازی و rate مانیتور هم 60 هست.
M . Sayid
03-10-2010, 13:07
از کجا بدونم دمو گرفتم یا بازیه اصلیه ؟؟؟
vahidgame
03-10-2010, 13:14
چرا این بازی اینقدر ایراد داره؟؟
قسمت تنظیمات برای بعضی ها کار نمی کنی
برای بعضی ها ازبازی می پره بیرون
برای بعضی ها لگ می زنه
برای بعضی ها....
این چه وضعشه؟؟
همون فیفاهای قبلی بهتر بود... حداقل همه می تونستن بازی کنن!!!
اعصاب من رو خورد کرد
اینم از اون حرفا بود :20:
من از همون اولش بدون مشکل اونو بازی کردم
ممکنه مشکل از سیستم خودتون یا مشکل از کرک بازی باشه که دیگه این وسط شرکت سازنده بازی چه گناهی کرده؟ :31:
به نظر من که این فیفا 180 درجه با فیفا های قبلی پی سی فرق کرده :8:
از کجا بدونم دمو گرفتم یا بازیه اصلیه ؟؟؟
خب مشخصه دیگه
دمو چند تا تیم بیشتر نداره ولی نسخه اصلی همه تیم ها کامل هستن و همه مد ها رو هم میشه رفت
اینم از اون حرفا بود :20:
من از همون اولش بدون مشکل اونو بازی کردم
ممکنه مشکل از سیستم خودتون یا مشکل از کرک بازی باشه که دیگه این وسط شرکت سازنده بازی چه گناهی کرده؟ :31:
به نظر من که این فیفا 180 درجه با فیفا های قبلی پی سی فرق کرده :8:
من هم قبول دارم فرق کرده و از خیلی جهات بهتر شده
ولی کاملا واضحه نسبت به نسخه های قبلی، مشکلات بیشتری هم داره
اینکه روی سیستم شما راحت اجرا شده که نشد معیار ...:41:
این همه آدم تا حالا اومدن و مشکل داشتن
از مشکل تنظیمات کنترل بگیر... تا مشکل تنظیمات گرافیک و از بازی خارج شدن و غیره...
chealsea_cfc
03-10-2010, 13:34
اینکه روی سیستم شما راحت اجرا شده که نشد معیار ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مشکل تنظیمات کنترل بگیر... تا مشکل تنظیمات گرافیک و از بازی خارج شدن و غیره...
درسته منم موافقم:10:
undercover
03-10-2010, 13:47
اساتیدمحترم اگه زحمتی نیست این مشکل (لرزش وتیک زدن )روتوفروم های خود EA مطرح کنید(البته بدون کاهش دادن گرافیک بازی)
باتشکر
Ramos1367
03-10-2010, 13:55
اینکه روی سیستم شما راحت اجرا شده که نشد معیار ...:41:
من هم هیچ مشکلی ندارم..
دارم رو لپ تاپ بازی میکنم ولی هیج مشکلی ندارم...
دسته رو به راحتی تنظیم کردم....
زیاد هم بازی می کنم ولی تا الان هنگ نکرده...
رو آخرین تنظیمات گذاشتم و خیلی هم روون اجرا میشه...
من نسخه ی reloaded رو نصب کردم...
undercover
03-10-2010, 13:59
می تونم بپرسم باکدوم ویندوز بازی می کنی؟
دوست عزیز من برنامه را ریختم و عضو شدم و داخل بازی هم میره ولی در قسمت lan نمیدونم باید چیکار کنم تا بازی شروع بشه؟
اگه میشه مرحله به مرحله لطف کنید توضیح بدید.
ممنون
بچه ها... کسی ضربه آزاد گل کرده؟؟؟
روش خاصی داره؟؟
Toranj_mhg
03-10-2010, 14:11
دوستانی که مشکل گیر کردن ،دارند مانیتورشون چیه ؟
چون منم که این مشکل رو دارم مانیتورم از این فلترون قدیمی هاست ، خواستم ببینم اگه مشکل از مانیتوره یه خاکی تو سرم بریزم!! هر چند بازی های از این سنگین تر رو راحت اجرا می کنم!
نکته ی دیگه اینکه برای من از نظر گیر کردن و کند اجرا کردن هیچ تفاوتی بین حالت Low و High وجود نداره !
Alex Fera
03-10-2010, 14:11
دوستان!! چرا وقتی میرم تو منیجر مود هنگ میکنه و میاد بیرون؟؟
چون بازیت دمو هستش باید بری اصلش رو بخری
malkemid
03-10-2010, 14:41
کسی رو ویندوز 7 ورژن 64 بیتی امتحان کرده؟من رو xp بازی کردم ولی رو این بعد از عکس کاکا از بازی می پره بیرون...
من هر چي گشتم نتونستم جام جهانيش رو پيدا كنم.
كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
متشكر.
undercover
03-10-2010, 15:20
دوستانی که مشکل گیر کردن ،دارند مانیتورشون چیه ؟
چون منم که این مشکل رو دارم مانیتورم از این فلترون قدیمی هاست ، خواستم ببینم اگه مشکل از مانیتوره یه خاکی تو سرم بریزم!! هر چند بازی های از این سنگین تر رو راحت اجرا می کنم!
نکته ی دیگه اینکه برای من از نظر گیر کردن و کند اجرا کردن هیچ تفاوتی بین حالت Low و High وجود نداره !
آره مال منم ازاین فلترون های قدیمی است ودقیقااین مشکل رودارم. ولی فکرنمی کنم به مانیتورربطی داشته باشه.
chealsea_cfc
03-10-2010, 16:06
ولی فکرنمی کنم به مانیتورربطی داشته باشه.
درسته به مانیتور ربطی نداره .
Alex Fera
03-10-2010, 16:14
سلام من تو گیم رنجر میخوام بازی کنم اما پینگ ها اینطوری میاد کسی راه حلشو بلده؟
سلام
من این برنامه رو نصب کردم وارد سرور هم شدم
وارد بازی هم شد ولی توی همون منو ها گیر میکنه
چرا اینطوریه؟ باید چکار کرد؟
نکته خاصی داره؟
شما توی ویندوز 7 بازی میکنی؟
من ویندوز 7 دارم مشکلی که نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
اگه پینگتون خوب باشه نباید این مسائل پیش بیاد . آره منم 7 دارم .
دوست عزیز من برنامه را ریختم و عضو شدم و داخل بازی هم میره ولی در قسمت lan نمیدونم باید چیکار کنم تا بازی شروع بشه؟
اگه میشه مرحله به مرحله لطف کنید توضیح بدید.
ممنون
توی این قسمت اگه هاست هستین که باید روی create host کیلیک کنید و اگه joint شدین به یک اتاق و روم باید روی کانکشن کلیک کنید یا روی اسم کسی که هاسته بقیش مثل حالت آفلاین میمونه .
Ramos1367
03-10-2010, 16:42
کسی رو ویندوز 7 ورژن 64 بیتی امتحان کرده؟من رو xp بازی کردم ولی رو این بعد از عکس کاکا از بازی می پره بیرون...
من روی لپ تاپ با ویندوز 7 ورژن 64 بیتی دارم بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم...
خیلی روون و عالیه...
دوستانی که بازیشون ریپ میزنه cpu شون چیه؟
h_13691990
03-10-2010, 17:16
اقایون کسی میدونه چه جوری باید آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟
حسین عزیز یه عکس از یه برنامه گذاشته.... میشه بگین این برنامه رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
من پینگ اینترنتم 49 اه..... مشکلی که ندارم برای آنلاین بازی کردن؟؟
Konami_Pc
03-10-2010, 17:18
من که موندم فعلا تو کف بازی نصب میکنم یه برنامه دیگه نصب کنم دیگه بازی بالا نمیاد یکی راه حلی پیشنهاد بده:41:
S E V E N
03-10-2010, 17:45
سلام دوستان
يه حالتي تو فيفا هاي قبلي بود كه وقتي با توپ در حال دويدن بودي يه دكمه اي ( شيفت ) رو كه ميگرفتي دوييدنش خيلي سريع مي
شد. يعني تندتر از sprint ( همزمان با sprint اون دكمه رو ميگرفتيم.) الآن اون حالت هنوز هم هست ؟ اسمش تو قسمت تنظيمات
چيه ؟؟
برای انلاین بازی کردن:
دوستان وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بشید و نرم افزارش را از صفحه اول دان کنید بعد با طی کردن مراحل عضویت و مشخص کردن id هم می تونید خودتون یک اتاق درست کنید و میزبان باشید و هم به اتاق دیگران بروید و با زدن start که به وسیله شخص میزبان زده میشه اتوماتیک بازی وارد قسمت lan میشه و اونجا با زدن دکمه refresh منتظر میمونید تا دوستانتون بیایند و بعد خودش اتوماتیک به قسمت تعین تیم میره و از اینجا به بعد دیگه مشخصه.
سلام
ببخشید از دوستانی که بازی کردن میشه بگید این تیم ایرانش کجاست ؟ ( البته فکر کنم نداره) . بعد لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم داره یا نه؟ راستی همونطور که گفته بودید سختی افسانه ای (legendary ) واقعا سخته.
اقا من هر چی میگیردم این sanchez تو real madrid نیست یک نفر کمک کنه
you_love_sky1
03-10-2010, 19:11
سلام.اول که فیفا را نصب کردم دسته بازی را شناخت ولی بعد از اینکه کامپیوتر ریست کردم دیگه فیفا دسته رو نشناخت. لطفا راهنمایی کنید.بهترین تنظیم برای مانیتور واید 20 " چیه؟تنظیم MASAAچیه؟ ممنون
سلام
اول یک سوال بازی کامل این فیفا برای پی سی اومده
دوم من دموشو گرفتم مثل اینکه این بازی توی دموشم با دسته مشکل داره وقتی رزولیشنشو بردم بالا دسته از کار افتاد رفتم تنظیماتشو درست کردم مثل اینکه جهت بالا رو ول نمیکنه هرکارش کردم درست نشد تنظیماتشو حذف کردم خوب شد دوباره رزولیشنو که بردم بالا قاطی کرد
ولی الحق و الانصاف که خیلی بهتر شده صد درجه تغییر کرده
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
سلام.اول که فیفا را نصب کردم دسته بازی را شناخت ولی بعد از اینکه کامپیوتر ریست کردم دیگه فیفا دسته رو نشناخت. لطفا راهنمایی کنید.بهترین تنظیم برای مانیتور واید 20 " چیه؟تنظیم MASAAچیه؟ ممنون
این آقا هم مشکل منو داره
دوستان من یرنامه gameranger رو دانلود کردم اما این عکس هایی که گذاشتین از برنامه نمیاد میزنم create new account بعد کد میخواد نمیدونم چه کدی رو باید بزنم لطفا راهنمایی کامل رو بزارید
Prince_M
03-10-2010, 19:35
مشکل دسته رو قبلا آرمین جان که خیلی هم دوسش دارم ، توضیح داده
باز هم ازش تشکر می کنم
دوست عزيز من اون مشكلم حل شد دستت درد نكنه. اگه بتوني تنظيمات پيشفرض دسته رو همون طور كه تو pes بود بزاري ممنون ميشم.
با تشكر.
alibararsani8
03-10-2010, 19:52
این هم آموزش آنلاین بازی کردن fifa با گیم رنجر که بعضب از دوستان درخواست داشتن:
1) نرم افزار Game Ranger را از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و سپس نصبش کنید.
2) به پوشه نصب بازی FIFA 11 بروید و در اون قسمت یک فایل خالی txt. ایجاد کنید. (بوسیله نوت پد)
3) نام همان فایل خالی ایجاد شده را از txt. به rna.ini تغییر دهید و سپس ذخیره کنید. (برای تغییر دادن نام فایل کافیست روی Rename کلیک کنید و سپس آخر نام فایل را که مطمئنا txt. را به rna.ini تغییر دهید)
4) بر روی همان فایل کلیک راست کنید و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید. مطمئن باشید که در ردیف Attributes، گزینه Read-Only تیک دار است.
5) نرم افزار Game Ranger را اجرا کنید سپس می توانید هم به Room های موجود Join شوید و هم اینکه خودتان Host شوید. برای Host شدن هم کافیست روی Host کلیک کنید و FIFA 11 را انتخاب کرده و Create را بزنید. بعد از اینکه User ها به Host شما Join شدن استارت رو می زنید و بازی به صورت اتوماتیک وارد منو اصلی می شود.
6) وقتی که وارد منوی اصلی شدید به مسیر زیر بروید:
Main Menu > Online Modes > Multiplayer > LAN play
7) یک نام برای Lobby انتخاب کنید و Create رو بزنید.
تمام!
راستی یادتون نره با کاربرایی بازی کنین که پینگشون سبزه ولی کلا واسه من نسبت به fifa 10 بیشتر لگ داشت.یه چیز دیگه هم یوزر من king of the fifa هست که به شدت حریف می طلبیم!!!:5:.البته اگه پینگا اجازه بده.!!!
danial86
03-10-2010, 20:19
سلام
میگم یه سوال
واسه تنظیمات گرافیکی باید بریم تو fifaconfig؟اگه آره ماله من باز نمیشه!ارور میده.
اینم سیستممه:
vga:9400gt
ram:4gig
cpu:3
البته تو بازی میره.داخل منو هم سرعتش خوبه ولی وقتی میخوام بازی کنم سرعتش افتضاح میشه.
کسی خواست انلاین بازی کنه فیفا xf=mortality1 & yahoo=the_imortal_meysam@att.net بهم اطلاع بده.
smallfrank
03-10-2010, 20:34
سلام
میشه این بحثهای آنلاین رو تو انجمن خودش مطرح کنید...
ممنون
سلام
میگم یه سوال
واسه تنظیمات گرافیکی باید بریم تو fifaconfig؟اگه آره ماله من باز نمیشه!ارور میده.
اینم سیستممه:
البته تو بازی میره.داخل منو هم سرعتش خوبه ولی وقتی میخوام بازی کنم سرعتش افتضاح میشه.
برای من هم fifaconfig اررور میده. چند نفر دیگه هم بودن که همین مشکل رو داشتن
هیچ راه حلی هم نداره فعلا!
برای سرعت ظاهرا باید SCREEN REFRESH RATE مانیتور رو از تنظیمات ویندوز عوض کنی و بذاری روی 60
hamidkabiri6270
03-10-2010, 20:46
سلام دوستان
يه حالتي تو فيفا هاي قبلي بود كه وقتي با توپ در حال دويدن بودي يه دكمه اي ( شيفت ) رو كه ميگرفتي دوييدنش خيلي سريع مي
شد. يعني تندتر از sprint ( همزمان با sprint اون دكمه رو ميگرفتيم.) الآن اون حالت هنوز هم هست ؟ اسمش تو قسمت تنظيمات
چيه ؟؟
e+کلید پاس کوتاه که مال من :e+x البته برای کیبورد
pouya_99999
03-10-2010, 20:47
دوستان من دو تا دسته وصل می کنم به pc بازی بالا نمی یاد ولی یکی از اونا رو جدا می کنم بازی می یاد راه حلی برای این مشکل ندارید ؟
SevenCity
03-10-2010, 21:21
e+کلید پاس کوتاه که مال من :e+x البته برای کیبورد
خوب x شد پاس کوتاه e چیه؟ :31:
دموشو گرفتم مثل اینکه این بازی توی دموشم با دسته مشکل داره وقتی رزولیشنشو بردم بالا دسته از کار افتاد رفتم تنظیماتشو درست کردم مثل اینکه جهت بالا رو ول نمیکنه هرکارش کردم درست نشد تنظیماتشو حذف کردم خوب شد دوباره رزولیشنو که بردم بالا قاطی کرد
هنوز با دسته توی نسخه پی سی مشکل دارم کسی نمیتونه کامل توضیح بده چه کار کنم
danial86
03-10-2010, 21:32
برای من هم fifaconfig اررور میده. چند نفر دیگه هم بودن که همین مشکل رو داشتن
هیچ راه حلی هم نداره فعلا!
برای سرعت ظاهرا باید SCREEN REFRESH RATE مانیتور رو از تنظیمات ویندوز عوض کنی و بذاری روی 60
آقا دمت گرم سرعت کلی بازی خیلی خوب شد
ولی هنوز یه مشکلی هست هر چند ثانیه (شاید 20 ثانیه)یه بار تصویر ثابت میشه.بعد راه میافته.فکر کنم بهش میگن افت فریم.
من با ساکر 2010 هم همین مشکلو داشتم.کسی میدونم مشکل چیه؟
Download Master
03-10-2010, 21:38
یه چند دست آنلاین زدم چند تا نکته هست واسه بهتر بازی کردن آنلاین :
1- Quality بازی رو رو verylow قرار بدید
2- اگه هاماچی نصب کردید. باید Network adapter اون رو از قسمت Connection ها Disable کتید
3-فایروال رو هم که خاموش کنید
4- وقتی تو قسمت LAN رفتید (بعد رفتن تو روم) دیدید سروری دیده نمیشه بجای اینکه Refresh کنید یه بار از LAN بیاید بیرون بعد دوباره Lan رو بزنید
منم شدید پایه آنلاینم اینم ID : HRN7
pouya_99999
03-10-2010, 22:04
دوستان من دو تا دسته وصل می کنم به pc بازی بالا نمی یاد ولی یکی از اونا رو جدا می کنم بازی می یاد راه حلی برای این مشکل ندارید ؟
کسی نمی دونه این مشکل چجوری حل میشه ؟ بشدت گیرم ...
سلام
من امروز این بازی رو نصب کردم بازی کردم فقط میتونم بگم که بازی عالی شده چه از نظر گیم پلی و چه از نظر گرافیک( از این نظر که ماه شده امسال به جای دو و سه سال قبل که اصلا فیفا بازی نکردم به خاطر گرافیگش جبران میکنم )
اولین بازیم هم را تو مسترش با لاتزیو 3 به 0 به اودینزه باختم
حالا اگه تو فورم لیگ آنلاین را بندازین عالی میشه من یکی که حتما هستم
Download Master
03-10-2010, 23:00
آقا کسی هست لیگ راه بندازه . شدیدا منتظریم
راستی من Real رو بر میدارم. از همین الان گفته باشم :21:
حسین جان ما هنوز هم منتظر آموزش کامل و جامع آنلاین Fifa 11 هستیم.....
MCSE MAN
03-10-2010, 23:09
دمشون گرم،عجب بازي شده
فقط يه چيزي رو اعصابه،اونم نتيجه بازيه كه به جاي اينكه گوشه تصوير باشه تقريبا وسط تصويره!!!!! مخصوصا بازيهايي كه تو ايتاليا برگزار ميشه
چرا اينجوريه آخه!!!!!
سلام. من الان بازيرو نصب كردم و زماني كه ميخوام شروع كنم رو ايكون بازي كه كليك ميكنم يه صفحه باز ميشه كه 3 تا گزينه پلي و ستينگ و اكسيت داره كه وقتي رو پلي ميزنم يه صفحه مياد كه عكس كاكا توشه و دوباره خارج ميشه و بر ميگرده صفحه اول كه 3 تا گزينه داره. چيكار كنم؟؟؟؟
دوستان یه لطفی کنند به سوال من پاسخ بدن
خدا وکیلی بدون تعصب جواب بدید ..
من حدود 5 سال پیش تو کامپیوترم فیفا بازی میکردم ... خداییش خیلی تخیلی بود و گرافیکش هم پایین .. همش برگردون میزدنو این جور کارا که تو دنیای واقعی معنا نداره
حالا الان فیفا 11 چجوریه ؟ آیا فیفا اونقدر طبیعی شده که احساس کنی واقعا داری فوتبال بازی میکنی ؟
malkemid
03-10-2010, 23:38
من حدود 5 سال پیش تو کامپیوترم فیفا بازی میکردم ... خداییش خیلی تخیلی بود و گرافیکش هم پایین .. همش برگردون میزدنو این جور کارا که تو دنیای واقعی معنا نداره
حالا الان فیفا 11 چجوریه ؟ آیا فیفا اونقدر طبیعی شده که احساس کنی واقعا داری فوتبال بازی میکنی ؟
حرکات بازیکنها فوق العاده نرم و واقعیه...صورت بازیکنها زیاد شبیهشون نیست.دریبل هم راحت میشه زد مخصوصا با بازیکنهای تر و فرز...در کل حال میده:31:
vahidgame
03-10-2010, 23:41
آره صد در صد پیشرفت خیلی زیادی نسبت به اون کرده
کافیه فقط یکی دو ساعت اونو بازی کنی می فهمی چه قدر بازی عالیه
در ضمن از نظر صداگذاری فکر کنم با pes مشکل داشتی :31: از این نظر بازی فوق العاده ست و خیلی به واقعیت نزدیکه. احساس می کنی واقعا توی اون استادیوم هستی! گزراشگر هم خیلی خوبه
سلام. من الان بازيرو نصب كردم و زماني كه ميخوام شروع كنم رو ايكون بازي كه كليك ميكنم يه صفحه باز ميشه كه 3 تا گزينه پلي و ستينگ و اكسيت داره كه وقتي رو پلي ميزنم يه صفحه مياد كه عكس كاكا توشه و دوباره خارج ميشه و بر ميگرده صفحه اول كه 3 تا گزينه داره. چيكار كنم؟؟؟؟
:19::19::19:
من خودم پی اس بازم دادا ولی امسال فیفا خیلی جالب شده و برای فوتبال بازی کردن فقط پی اس نیست فیفا هم اضافه شد غیر از این مشکلی که با دستش پیدا کردم دیگه هیچی کم نداره یک بازی تمام عیار
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
:19::19::19:
از من چنین مشکلی نداشت خیلی راحت نصب شد 1 دیویدیه ولی دموی بازیه کامل نیست
یکی از بچه ها مشکلی شبیه شما داشت میگفت دسته رو قطع میکنم خوب میشه شما امتحان کنید ببینید درست میشه
سیستمتون چیه شاید نمیکشه!
آقا شاید سوالم تکراری باشه!!
کسی آموزش تنظیم کامل گیم پد و دریبل های بازی رو بگه ممنون میشم.؟؟
بازی آنلاینم اینجا بحث میکنید!!!
کسی نیست مشکل دسته رو بلد باشه حل کنه گیرم رزولیشنو میبرم بالا دسته ام قاط میزنه
night lord
04-10-2010, 00:09
این فیفای امسال همش خوبیه . ولی یه چیزش رو مخمه که وقتی گل میزنی بازیکنا می رن تو دروازه بعد صحنه شادی رو کنار زمین نشون میده .
اینو برا pes بهتر در آوردن .
من خودم پی اس بازم دادا ولی امسال فیفا خیلی جالب شده و برای فوتبال بازی کردن فقط پی اس نیست فیفا هم اضافه شد غیر از این مشکلی که با دستش پیدا کردم دیگه هیچی کم نداره یک بازی تمام عیار
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
از من چنین مشکلی نداشت خیلی راحت نصب شد 1 سیدیه و دموی بازیه یکی از بچه ها مشکلی شبیه شما داشت میگفت دسته رو قطع میکنم خوب میشه شما امتحان کنید ببینید درست میشه
سیستمتون چیه شاید نمیکشه!
سيستمم كه ميكشه اينه رم 2 گيگ. گرافيك 4850 و سي پي يو 4 هسته ايه 630.
سيستمو ريست كردم ديگه اصلا اجرا نميشه فك كنم از ويندوز باشه.
hamidkabiri6270
04-10-2010, 01:13
خوب x شد پاس کوتاه e چیه؟ :31:
کلید سرعت+کلید پاس کوتاه
کلید سرعت را میگیری و بعد کلید پاس کوتاه را میزنی هر چی کلید پاس کوتاه را بیشتر بزنی سرعت بازیکن هم بیشتر میشه.
سيستمم كه ميكشه اينه رم 2 گيگ. گرافيك 4850 و سي پي يو 4 هسته ايه 630.
سيستمو ريست كردم ديگه اصلا اجرا نميشه فك كنم از ويندوز باشه.
چه سیستمی سیستم من نصف سیستم شما هم نیست :31:
ea download manager رو که نصب کردید؟
من روی ویندوز 7 بازی رو نصب کردم ممکنه روی بقیه ویندوزا مشکل داشته باشه!!؟؟؟
دوستان من الان بازی رو نصب کردم .. مسخرم نکنیدا اما گیر کردم تو دنیاش:31:
آقا یکی به ما بگه چجوری میشه رفت تو بازی ؟:27:
من همون اول ازم خواست یه پروفایل مانندی بسازم بعد گفت لول رو انتخاب کن و این چرت و پرتا .. خلاصه من هر گزینه ای رو انتخاب میکنم میره تو زمین فوتبال بعدش تمرین میکنی شوت زدنو ..
چکار کنم؟
دوستان رفتم تو بازی .. جالب بود پیدا کردن همین رفتن تو بازی :31:
گیم پد رو که نتونستم درست کنمش .. حالا یکی بگه این دکمه سرعت بازیکن چیه ؟ پاس و شوت و اینارو پیدا کردم
Alex * Delpiero
04-10-2010, 02:24
دوستان من الان بازی رو نصب کردم .. مسخرم نکنیدا اما گیر کردم تو دنیاش:31:
آقا یکی به ما بگه چجوری میشه رفت تو بازی ؟:27:
من همون اول ازم خواست یه پروفایل مانندی بسازم بعد گفت لول رو انتخاب کن و این چرت و پرتا .. خلاصه من هر گزینه ای رو انتخاب میکنم میره تو زمین فوتبال بعدش تمرین میکنی شوت زدنو ..
چکار کنم؟
اونجا arena هست که واسه تمرین کردن هست
شما استارت بزن و بین گزینه های اول و دوم برو
گزینه های موجود در اولی واسه بازی های دوستانه هست و گزینه های موجود در دومی واسه جام و لیگ و منیجر مود :27:
Mehdi.ss
04-10-2010, 02:32
حسین جان بهتر نیست یه تاپیک جدا برای فیفا آنلاین زده بشه ؟
به نظر من خودت این تاپیک رو بزن و یه زحمت بکش و آموزش تصویری آنلاین بازی کردن ( از نصب برنامه تا آخر ) رو بذار
من که چیزی نفهمیدم
danial86
04-10-2010, 07:11
کسی میدونه این مشکل چطور حل میشه؟
هر چند ثانیه (شاید 20 ثانیه)یه بار تصویر ثابت میشه.بعد راه میافته.فکر کنم بهش میگن افت فریم.من با ساکر 2010 هم همین مشکلو داشتم
اینم سیستمم:
Amin.P30
04-10-2010, 08:05
کسی میدونه این مشکل چطور حل میشه؟
اینم سیستمم:
گرافیکت پایینه.
روی HIGH فکر نکنم بکشه سیستمت.
روی MEDIUM بزار ببین چی میشه.
چه سیستمی سیستم من نصف سیستم شما هم نیست :31:
ea download manager رو که نصب کردید؟
من روی ویندوز 7 بازی رو نصب کردم ممکنه روی بقیه ویندوزا مشکل داشته باشه!!؟؟؟
نه دانلود منيجرو نصب نكردم يعني از اونه؟؟؟؟
خوب بزار برم نصب كنم.
danial86
04-10-2010, 09:13
گرافیکت پایینه.
روی HIGH فکر نکنم بکشه سیستمت.
روی MEDIUM بزار ببین چی میشه.
بابا دمت گرم مشکل ما اینه که fifaconfig ارور میده
Mohammad_Ahrari
04-10-2010, 09:45
دوستان سلام
بازم یک مشکل دیگه:
من در حین بازی وقتی دکمه ی جهت پایین رو مثلا با دکمه ی چپ میگیرم اصلا جهت پایینه انگار کار نمیکنه و وقتی هم جهت پایین رو گرفتم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم(نه پاس و نه شوت و ...)
مشکل چیه؟؟
تنظیمات کیبردمم درسته.عین همون عکسی که دوستمون چند صفحه قبل دادند.
بچه ها من آخرین نسخه ای که از فیفا به طور جدی بازی کردم فیفا 2003 بودش و بعدش که pes اومدش دیگه سراغ فیفا نرفتم
حالا واقعا ارزش داره که دانلودش کنم؟
یه فیلم از نسخه 2010 ما 360 تو یوتوب ازش دیدم که فوق العاده بود
برای پی سی هم به طور کامل دیگه next gen شده دیگه؟
صورت بازیکنا هنوز به PES نمیرسه؟
بچه ها من آخرین نسخه ای که از فیفا به طور جدی بازی کردم فیفا 2003 بودش و بعدش که pes اومدش دیگه سراغ فیفا نرفتم
حالا واقعا ارزش داره که دانلودش کنم؟
یه فیلم از نسخه 2010 ما 360 تو یوتوب ازش دیدم که فوق العاده بود
برای پی سی هم به طور کامل دیگه next gen شده دیگه؟
صورت بازیکنا هنوز به PES نمیرسه؟
واقعا ارزش بازی کردن رو داره
کاملا next gen شده
قیافه ها و گرافیک به pes نمیرسه
FCBarcelona.ir
04-10-2010, 11:13
دوستان سلام
بازم یک مشکل دیگه:
من در حین بازی وقتی دکمه ی جهت پایین رو مثلا با دکمه ی چپ میگیرم اصلا جهت پایینه انگار کار نمیکنه و وقتی هم جهت پایین رو گرفتم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم(نه پاس و نه شوت و ...)
مشکل چیه؟؟
تنظیمات کیبردمم درسته.عین همون عکسی که دوستمون چند صفحه قبل دادند.
با لپ تاپ بازی می کنی؟
سلام . من دسته رو که تنظیم میکنم و شوتش رو با سانتر عوض میکنم دسته 1 مثلآ درست میشه ولی دسته 2 برعکس دسته 1 میشه . دوباره دسته 2 رو درست میکنم دسته 1 برعکس میشه . کسی مشکلی با این قضیه داره یا راه حلی ؟
Reza Razor
04-10-2010, 11:22
دوستان مشکل من فقط گیم پده !
هی وسط بازی قاطی میکنه ... میخوام یه دسته ی مناسب برای فیفا بگیرم که خوب و هماهنگ باشه باهاش مدل خاصی پیشنهاد میکنین
خیلی هم گرون نباشه!!!:31:
اگه جاش نیست ببخشین!
ebinem173
04-10-2010, 11:57
کسی راهی برای حل مشکل کرش کردن تو manager mode بعد از 5 بازی رو نداره؟
دوستان برنامه گیم فیس ور چجوری دنالود کنم تو خودش دانلود کنم ازم سریال نامبر میخواد
دوستان مشکل من فقط گیم پده !
هی وسط بازی قاطی میکنه ... میخوام یه دسته ی مناسب برای فیفا بگیرم که خوب و هماهنگ باشه باهاش مدل خاصی پیشنهاد میکنین
خیلی هم گرون نباشه!!!:31:
اگه جاش نیست ببخشین!
سلام .
فقط و فقط یه دسته ی ۳۶۰ بگیر و خیال خودت رو راحت کن . ۳۵ پول میدی ولی خیالت دیگه از بازیا راحته و بدون هیچ تنظیمی دسته رو میشناسه و به بازیت میرسی . منم دسته ی ۳۶۰ دارم و کاملا راضیم .
اطلاعات بیشتر :
.
دوستان کمی در مورد دکمه های بازی توضیح بدید ..
مثلا سرعت با کدوم دکمه کیبورده ؟
بروبچ آنلاین نمیزنین . ته حاله خداییش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حریفم میطلبیم ضمنا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری از لیگ آنلاین نیس ؟؟؟؟
.
vahidgame
04-10-2010, 12:31
دوستان کمی در مورد دکمه های بازی توضیح بدید ..
مثلا سرعت با کدوم دکمه کیبورده ؟
توی یه پست یه نفر یه عکس از تنظیمات کیبورد گذاشت:
من خودم به شخصه به این صورت نمیرم.ولی با توجه به این دکمه ها به این صورته:
X=پاس
D=سانتر
A=شوت
W=پاس توی عمق
E=سرعت
Q=عوض کردن بازیکن
Z و C هم بیشتر برای دریبله
سلام. بچه ها زماني كه دسته وصله بازي بالا نمياد؟؟؟ چيكار كنم تورو خدا سريع جواب بدين.
دوستان
چرا وقتی به بازیکنا پاس میدی توپ رو میندازن جلوشون ؟ تو کجای فوتبال واقعی وقتی به یه بازیکن پاس داده میشه توپ انقدر ازشون فاصله میگیره ؟
سلام. بچه ها زماني كه دسته وصله بازي بالا نمياد؟؟؟ چيكار كنم تورو خدا سريع جواب بدين.
:19::19::19::19:
Alex Fera
04-10-2010, 12:55
آقا این fifa config برای من وجود نداره کسی تا حالا این مشکل رو نداشته؟
Amin.P30
04-10-2010, 13:12
دوستان
چرا وقتی به بازیکنا پاس میدی توپ رو میندازن جلوشون ؟ تو کجای فوتبال واقعی وقتی به یه بازیکن پاس داده میشه توپ انقدر ازشون فاصله میگیره ؟
شما پاس توی عمق میدید.
پاس معمولی دکمه ش با توی عمق فرق داره.:40:
شما پاس توی عمق میدید.
پاس معمولی دکمه ش با توی عمق فرق داره.:40:
عزیز فرق این دو پاس رو میدونم:46:
منظور من رو نگرفتید .. من وقتی به بازیکنم پاس میدم توپ به پاش میخوره میره جلوتر از خودش! این باعث میشه بازیکن حریف راحت توپو ازم میگیره و گل میزنه ..
نمیدونم به نظرتون بازی مشکل داره یا واسه همه شماها همینطوره ؟
Alex * Delpiero
04-10-2010, 13:35
آقا این fifa config برای من وجود نداره کسی تا حالا این مشکل رو نداشته؟
این مسیر رو برو :
ea sports/fifa 11/ Game/FifaSetup
100 % اینجا هستش :27:
Alex Fera
04-10-2010, 14:08
آموزش کامل آنلاین بازی کردن فیفا 11
لینک در امضاء
Alex Fera
04-10-2010, 14:17
وقتی به بازیکنم پاس میدم توپ به پاش میخوره میره جلوتر از خودش! این باعث میشه بازیکن حریف راحت توپو ازم میگیره و گل میزنه ..
نمیدونم به نظرتون بازی مشکل داره یا واسه همه شماها همینطوره ؟
گرفتن پاس یا استپ توپ توی فیفا 11 با تمام فوتبال هایی که تا حالا بازی کردید فرق داره و بسیار سخت شده شما باید یه کم بیشتر تمرین کنید تا یاد بگیرید چطوری توپ رو استپ کنید
Amin.P30
04-10-2010, 14:26
توی یه پست یه نفر یه عکس از تنظیمات کیبورد گذاشت:
من خودم به شخصه به این صورت نمیرم.ولی با توجه به این دکمه ها به این صورته:
X=پاس
D=سانتر
A=شوت
W=پاس توی عمق
E=سرعت
Q=عوض کردن بازیکن
Z و C هم بیشتر برای دریبله
دسته رو هم باید دکمه هاش رو مشخص کرد؟
وقتی 2 تا دسته نصب میکنم کار نمیکنه.
یکی عکس از تنظیمات 2 تا دسته رو هم بزاره.
سلام ، دوستایی که fifa 11 رو بازی کردن چند تا سوال در مورد این بازی دارم :
1- آیا مثل fifa 10 وسط بازی میگیره یا نه میشه روون بازیش کرد ؟
2- لیورپول رو چجوری دادن ؟
3- با گیم پد مشکل داره یا نه ؟
4- با این سیستم من میخوره یا نه ؟
cpu : Intel Pentium 4 3.1 Ghz , 3.0 Ghz
Ram : 1.5 gb
VGA : Nvidia Geforce 9500 gt 1 gb
windows xp sp2
Alex * Delpiero
04-10-2010, 14:46
انلاین کسی نبود ؟
بچه ها بیاین انلاین بازی کنید انصافا خیلی میچسبه حال میده :27:
Alex * Delpiero
04-10-2010, 14:53
حسین جان (4039) داداش فکر کنم وقتشه که یه تاپیک جدا بزنی و یک لیگ راه بندازی همه بچه ها دور هم باشیم
البته اگه زحمتی نیست :10::10::5:
Alex Fera
04-10-2010, 15:00
windows xp sp2
1-نه بازی خیلی روونه
2-کلا فیفا 11 توی انگلیس خیلی خوب کار کرده
3-نه با گیم پد اصل مایکروسافت که من امتحان کردم اصلا مشکل نداشت
4-بله به احتمال زیاد روی تنظیمات متوسط رو به بالا بتونید بازی رو روون اجرا کنید
کسی راهی برای حل مشکل کرش کردن تو manager mode بعد از 5 بازی رو نداره؟
من که ندارم جات خالی دیشب یه فصلو با تاتنهام تموم کردمو 3 شدم
vahidgame
04-10-2010, 15:06
windows xp sp2
1- اگه تنظیمات گرافیکی رو پایین بیارید احتمالا به مشکلی بر نمی خورید
2- در این زمینه بازی خیلی قویه. همه تیم های خیلی خوب درست شدن
3- نه. اگه به مشکلی بر خوردید توی یه پست توضیح داده شده که چی کار کنید
4- بله فقط سی پی یو چون دو هسته ای نیست شاید یکمی به مشکل بخورید
حسین جان (4039) داداش فکر کنم وقتشه که یه تاپیک جدا بزنی و یک لیگ راه بندازی همه بچه ها دور هم باشیم
البته اگه زحمتی نیست
زیاد عجله نکن :31:
به زودی توی انجمن بازی های آنلاین برای این بازی یه تاپیک زده میشه :46:
Alex * Delpiero
04-10-2010, 15:09
1- اگه تنظیمات گرافیکی رو پایین بیارید احتمالا به مشکلی بر نمی خورید
2- در این زمینه بازی خیلی قویه. همه تیم های خیلی خوب درست شدن
3- نه. اگه به مشکلی بر خوردید توی یه پست توضیح داده شده که چی کار کنید
4- بله فقط سی پی یو چون دو هسته ای نیست شاید یکمی به مشکل بخورید
زیاد عجله نکن :31:
به زودی توی انجمن بازی های آنلاین برای این بازی یه تاپیک زده میشه :46:
وحید جان از این gameranger سر در میاری؟
سلام
چرا همه دوستان از نحوه اجرای بازی ساکین و مشکل دارن. برا من که هیچ مشکلی نداره راحت و روون با بالاترین گرافیک اجرا میشه. و همه چیشم تنظیمه من جمله گیم پد. اما بنده دارم رو ایکس باکس بازی میکنم. وقتی داشتم رو pc بازی میکردم داداشم داشت رو ایکس باکس بازی میکرد یه لحظه که مقایسه کردم تازه متوجه شدم که نسخه ی pc یه آشغاله به تمام معنیه که سازنده ها هیچ ارزشی براش قائل نیستند. راستی خیل حیف شد اینترنت پرسرعتم دچاره مشکل شده و نمی تونم آنلاین بزنم. ان شاا... که درست بشه حتما میام.
حسین جان بهتر نیست یه تاپیک جدا برای فیفا آنلاین زده بشه ؟
به نظر من خودت این تاپیک رو بزن و یه زحمت بکش و آموزش تصویری آنلاین بازی کردن ( از نصب برنامه تا آخر ) رو بذار
من که چیزی نفهمیدم
البته اگه زحمتی نیست :10::10::5:
سلام میبخشید دیر جواب میدم .
در مورد راهنمای آنلاین یکی از بچه ها تاپیکشو ایجاد کرده اما چون تا آخر کامل توضیح نداده من توضیحات بخش پایانیشو اینجا مینویسم . . خیلی راحته اصلا احتیاجی به گذاشتن عکس نیست فقط یک برنامه 100 کیلو بایتی باید دانلود بشه و بعد نصب اون برنامه .
بعد از نصب و کلیک کردن روی آیکن برنامه gameranger پنجره زیر باز میشه .
اینجا دو حالت وجود داره یا اینکه از طریق ایجاد روم ( کلیک کردن روی گزینه Host - بالای پنجره ) شما میزبان بشید و یا اینکه شما به یکی از این رومها که دیگران ساختن وارد بشید ( از طریق کلیک کردن روی یکی از رومها ) .
در حالتیکه شما میزبان میشید و روم ایجاد میکنید بعد از اینکه کاربر/کربران دیگه به اتاق یا روم شما وارد شدن , با کلیک کردن روی گزینه استارت بصورت اتوماتیک بازی برای هر دو نفر یا چند نفری که داخل روم هستن اجرا میشه .
وقتی وارد منو اصلی بازی شدید باید برید توی بخش آنلاین و بعد مولتی پلیر رو انتخاب کنید و در نهایت گزینه لن رو انتخاب کنید .
بعد از این مرحله یک پنجره باز میشه که باید یک اسم توش وارد کنید ( این اسم توی زمین روی سر بازیکنتون قرار میگیره ) . بعد از اوکی کردن وارد بخش بعد میشید که اینجا دو حالت وجود داره یا میزبان هستید یا اینکه به کابری که میزبانه ملحق شدید ( که بالا میزبان و غیر میزبان رو توضیح دادم ) . اگه میزبان هستید باید گزینه HOST GAME رو انتخاب کنید ( این گزینه پایین همین پنجره هستش ) و بعد از انتخاب این گزینه وارد مرحله بعد میشد که مثل حالت آفلاین تنظیمات بازی رو انجام میدید مثل زمان بازی و غیره . توی این پنجره اولین گزینه ROOM NAME هستش که باید یک اسم 4 حرفی به بالا براش انتخاب کنید . بعد اوکی میکنید و وارد پنجره بعدی که اسمش لابی رومه وارد میشید . توی این پنجره منتظر میمونید که کاربر / کاربران دیگه هم وارد بشه بعد از اینکه اسمشو دیدید اوکی میکنید و وارد مرحله انتخاب تیم میشد بعد از انتخاب تیم مثل حالت آفلاین ادامه کارها مثل انتخاب ترکیب و ... و نهایتا وارد بازی میشید .
در حالتیکه میزبان نیستید لازم نیست گزینه HOST GAME رو انتخاب کنید و فقط کافیه اوکی کنید و وارد مراحل بعد بشید .
توضیحات گزینه های مختلف پنجره بالا :
ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده ( سعی کنید وارد اتاقی بشید که پینگش بهتره . پینگ بهتر با شبز نشون داده شده ) .
قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . اینجا کسی که میخواد اتاق بسلزه و اصطلاحا هاست بشه در زمان ایجاد روم میتونه گزینه 1 در برابر 1 یا تعداد بیشتر رو انتخاب کنه . توی نسخه PC نهایتا میشه 5 در برابر 5 بازی کرد .
قسمت بعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه . کاربری که تصمیم داره یک روم تشکیل بده توی گزینهاش انتخاب رمز برای ورود به روم هم وجود داره که میتونه با اینکار مانع بشه هر کسی وارد اون اتاق بشه .
گزینه اول تعداد افرادی که میخواید توی بازی باشن رو میشه انتخاب کرد که نهایتا 10 یا همون 5 دربرابر 5 هستش .
گزینه دوم توضیحات که هر چی بنویسید توی پنجره بالا ( تصویر اول ) جلوی اسمتون میاد مثلا توی تصویر بالا من P30WORLD رو انتخاب کردم .
بقیه موارد هم که مشخصه که بعضیاش مربوط به کاربرانی میشه که با پرداخت پول اکانت گلد دارن .
در ضمن اگه دوست داشتید میتونید با انتخاب کاربران مورد نظرتون اونا رو توی لیست دوستانتون قرار بدید که هر وقت که اونا آنلاین شدن شما مطلع بشید و بتونید باهاشون چت کنید :
hasani2008
04-10-2010, 15:54
سلام
چرا همه دوستان از نحوه اجرای بازی ساکین و مشکل دارن. برا من که هیچ مشکلی نداره راحت و روون با بالاترین گرافیک اجرا میشه. و همه چیشم تنظیمه من جمله گیم پد. اما بنده دارم رو ایکس باکس بازی میکنم. وقتی داشتم رو pc بازی میکردم داداشم داشت رو ایکس باکس بازی میکرد یه لحظه که مقایسه کردم تازه متوجه شدم که نسخه ی pc یه آشغاله به تمام معنیه که سازنده ها هیچ ارزشی براش قائل نیستند. راستی خیل حیف شد اینترنت پرسرعتم دچاره مشکل شده و نمی تونم آنلاین بزنم. ان شاا... که درست بشه حتما میام.
يعني واقعا نسخه pc به اين قشنگي ،بازم ميگي در مقايسه با xbox يه آشغاله (بيشتر توضيح بده بدونيم فرقش با pc چيه؟؟؟
Mehdi.ss
04-10-2010, 16:07
اصلا این برنامه نصب نمیشه
مشکلش چیه
farshad.88
04-10-2010, 16:09
من چند سال بود که pes بازی میکردم. امسال فیفا11 رو هم امتحان کردم. سختی بازی در دره world class خیلی خوبه. جون ادم در میاد تا یه گل بزنه.با توجه به اینکه من به سبک بازی pes عادت کرده بودم. اول مشکل بود. اما کم کم بهتر شد. توی فیفا انگار سانتر کردن فایده نداره.همه رو دفاع یا دروازه بان می گیرند ( بهتر از آمائوری سرزن میشناسید ؟ ) . هر چه بازیکن سرعتی توی pes اهمیت زیادی داره. توی فیفا محلی از اعراب نداره. فیفا یعنی قدرت بدنی. اگه نوع پاس کاری و کلا سبک pes و فیفا رو با هم ادغام کنیم فکر کنم بهترین فوتبالی میشه که ساخته شده. هر چه فیفا تو فکر لایسانس تیم ها است. pes به فکر گرافیک بازیه.
چند تا مشکل که من باهاش روبرو شدم توی فیفا 11 . اگه کسی جوابشونو بلده ممنون میشم:
1- قدرت بازیکنان ( سرعت و شوت و سر زنی و کلا توانایی های بازیکنان ) کدوم قسمته ؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم. اینجوری که نمیشه ترکیب بچینیم
2- 4 یا 5 تا بازی توی قسمت منیجر انجام میدم. یهو از بازی میاد بیرون و باید close بزنیم ( ویندوز 7 - سیستمم هم عالبه - تنظیمات بازی هم خوبه )
3- وقتی توی منیجر بازی میکنیم. هر بازی رو که انجام میدم خود به خود ذخیره میشه. ایا گزینه ای نداره که سیو و ذخیره کردن دست خومون باشه ؟ اینجا بعد از هر بازی خودش سیو میکنه. حالا شاید من باخته باشم و بخوام از اول همین بازی رو انجام بدم :31:
4- باید همه بازی هارو ببریم تا اخراج نشیم ؟ من 3 تا مساوی کردم. 3 برد و 2باخت.تا اخر فصل کلی مونده و با تیم یوونتوس رتبه 5 رو دارم. تازه اینتر پائینتر از منه:31: .چرا اینقدر کم حوصله ان ؟ زود اخراج میکنند ؟ نمیشه کاری کرد اخراج نباشه توش ؟
منتظر pes میمونم !!!!!
Alex * Delpiero
04-10-2010, 16:12
سلام میبخشید دیر جواب میدم .
در مورد راهنمای آنلاین یکی از بچه ها تاپیکشو ایجاد کرده اما چون تا آخر کامل توضیح نداده من توضیحات بخش پایانیشو اینجا مینویسم . . خیلی راحته اصلا احتیاجی به گذاشتن عکس نیست فقط یک برنامه 100 کیلو بایتی باید دانلود بشه و بعد نصب اون برنامه .
مرسی حسین جان :40:
میشه یه توضیح هم راجع به سرعت بدین؟
حداقل سرعت اینترنت باید چقدر باشه ؟
اخه یکی از دوستام موقعی که میخواد یه اصطلاح تو اون قسمت lan وصل بشه به سروری که پیدا کرد خودش میگه موقعی کانکت رو میزنه 10 15 ثانیه وامیسته بعد میزنه که connection timed out .
اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم :10:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
مشکلش چیه
یه ایمیل از طرف برنامه اومده واست
برو تو ایمیلت و فعال کن اکانتتو
بعد یه برگشت بزن بعد درست میشه
FCBarcelona.ir
04-10-2010, 16:13
مشکلش چیه
تو این مرحله شما باید به سراغ ایمیلت بری و نامه ای که برات اومده و لینک فعالسازی توش هست رو دنبال کنی. بعد از فعال شدن شناسه ت، دکمه Next رو می زنی و برنامه بعد از چک کردن فعال شدن شناسه شما، میره به بخش بعدی
Alex * Delpiero
04-10-2010, 16:15
من چند سال بود که pes بازی میکردم. امسال فیفا11 رو هم امتحان کردم. سختی بازی در دره world class خیلی خوبه. جون ادم در میاد تا یه گل بزنه.با توجه به اینکه من به سبک بازی pes عادت کرده بودم. اول مشکل بود. اما کم کم بهتر شد. توی فیفا انگار سانتر کردن فایده نداره.همه رو دفاع یا دروازه بان می گیرند ( بهتر از آمائوری سرزن میشناسید ؟ ) . هر چه بازیکن سرعتی توی pes اهمیت زیادی داره. توی فیفا محلی از اعراب نداره. فیفا یعنی قدرت بدنی. اگه نوع پاس کاری و کلا سبک pes و فیفا رو با هم ادغام کنیم فکر کنم بهترین فوتبالی میشه که ساخته شده. هر چه فیفا تو فکر لایسانس تیم ها است. pes به فکر گرافیک بازیه.
چند تا مشکل که من باهاش روبرو شدم توی فیفا 11 . اگه کسی جوابشونو بلده ممنون میشم:
1- قدرت بازیکنان ( سرعت و شوت و سر زنی و کلا توانایی های بازیکنان ) کدوم قسمته ؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم. اینجوری که نمیشه ترکیب بچینیم
2- 4 یا 5 تا بازی توی قسمت منیجر انجام میدم. یهو از بازی میاد بیرون و باید close بزنیم ( ویندوز 7 - سیستمم هم عالبه - تنظیمات بازی هم خوبه )
3- وقتی توی منیجر بازی میکنیم. هر بازی رو که انجام میدم خود به خود ذخیره میشه. ایا گزینه ای نداره که سیو و ذخیره کردن دست خومون باشه ؟ اینجا بعد از هر بازی خودش سیو میکنه. حالا شاید من باخته باشم و بخوام از اول همین بازی رو انجام بدم :31:
4- باید همه بازی هارو ببریم تا اخراج نشیم ؟ من 3 تا مساوی کردم. 3 برد و 2باخت.تا اخر فصل کلی مونده و با تیم یوونتوس رتبه 5 رو دارم. تازه اینتر پائینتر از منه:31: .چرا اینقدر کم حوصله ان ؟ زود اخراج میکنند ؟ نمیشه کاری کرد اخراج نباشه توش ؟
منتظر pes میمونم !!!!!
واسه سوال اولیت باید دید تنظیمات دسته یا کیبورد رو چی گذاشتی !!!
من با دسته بازی میکنم انالوگ راست رو فشار میدم اطلاعات و قدرت بازیکن همراه با چهره هاشون میاد :5:
مرسی حسین جان :40:
میشه یه توضیح هم راجع به سرعت بدین؟
حداقل سرعت اینترنت باید چقدر باشه ؟
اخه یکی از دوستام موقعی که میخواد یه اصطلاح تو اون قسمت lan وصل بشه به سروری که پیدا کرد خودش میگه موقعی کانکت رو میزنه 10 15 ثانیه وامیسته بعد میزنه که connection timed out .
اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم :10:
سرعت 128 کافیه اما پینگ نباید زیاد باشه . حتی الامکان با کاربران داخل کشور بازی کنید تا پینگتون پایین باشه ( توی تصویر اول نشون داده شده که کدوم روها پینگشون مناسب شماست . اونایی که پینگ سبز دارن که اکثرا هم ایرانی هستن ) .
اگه پیگتون زیاده با برنامه زیر میتونید یک مقدار کمترش کنید که البته فقط برای ADSL مناسبه :
برای تست پینگ هم از سایتهی PINGTEST و یا SPEEDTEST استفاده کنید .
در ضمن اروری که گفتین برای بعضیا اتفاق میفته که من هنوز نفهمیدم علتش چیه .
vahidgame
04-10-2010, 16:17
لینک سالم این برنامه gameranger رو یه نفر بذاره ممنون میشم
لینک سالم این برنامه gameranger رو یه نفر بذاره ممنون میشم
گرفتن پاس یا استپ توپ توی فیفا 11 با تمام فوتبال هایی که تا حالا بازی کردید فرق داره و بسیار سخت شده شما باید یه کم بیشتر تمرین کنید تا یاد بگیرید چطوری توپ رو استپ کنید
آقا به نظرتون این یه ایراد نیست ؟
آخه یکم عجیبه من هر پاسی که میدم این مشکل رو دارم .. یعنی همه پاسهای کوتاهم این مشکل رو داره .. خواب نباید به نظرم اینطور باشه چون اصلا نمیشه بازی کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.