ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Mr.Pooya
11-11-2010, 19:33
سلام
پچ 1.0.1 از سرور خود EA :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این پچ رو نصب کردم حالا کرک میخواد لطفاً لینک دانلود کرک را بدهید ممنون میشم فقط از سرور های ویروسی یا ... نباشه مثل Hot File , RAPID SHARE, Mega Upload , Media Fire

اون کرک هایی که تو صفحه های قبل بودند همه ویروسی بودند .

ممنون

لطفاً جواب بدهید .

ممنون

Mr.Pooya
11-11-2010, 23:09
سلام
پچ 1.0.1 از سرور خود EA :

من این پچ رو نصب کردم حالا کرک میخواد لطفاً لینک دانلود کرک را بدهید ممنون میشم فقط از سرور های ویروسی یا ... نباشه مثل Hot File , RAPID SHARE, Mega Upload , Media Fire

اون کرک هایی که تو صفحه های قبل بودند همه ویروسی بودند .

ممنون

سلام
با کرک قبلی به راحتی کرک شد .

mansourfcb
12-11-2010, 03:12
فیفای من چندتا از زبانها مث آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و .... رو نداره. چه طوری میشه اونا رو بهش اضافه کرد.

چرا کسی جواب نمیده ؟؟ :19:

M@hdi-B
12-11-2010, 10:19
سلام.

ما هم بازی رو دانلود و به خوبی نصب و اجرا کردیم.

ولی یه مشکلی هست .. این تنظیمات گیم پدش ما رو دیوونه کرد .. حالت دیفالتشو به هم ریختم و حالا دیگه درست نمیشه .. میشه راهنمایی کنید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون:40:

Gregar
12-11-2010, 10:36
اینجوری تنظیم کن

M@hdi-B
12-11-2010, 10:58
ممنون.

ولی گیم پد من این همه دکمه نداره:31: دسته پلی استیشنه .

اینجور که معلومه شما دو تا گیم پد دارید درسته؟

پ.ن: درست شد ممنون

Mr.Pooya
12-11-2010, 11:28
سلام
من هر وقت میخوام آنلاین بازی کنم صفحه ای که پیتر چک میاد 4-5 دقیقه طول میکشه تا بره ولی وقتی ALT+TAB می زنم و از بازی میرم بیرون و دوباره میرم داخل بازی مشکل حل میشه ولی بعدش خیلی مشکل پیش میاد مثلاً نمیتونم اسم بزارم . نمیره تو بازی صفحه سیاه میشه . پچ رسمی رو هم نصب کردم اما نیمدونم چکار کنم . لطفاً کمک کنید.

ممنون

Gregar
12-11-2010, 11:45
میگم چجوری میشه بازیکن های دیگه رو کنترل کرد . منظورم اینه که مثلا وقتی میخوای پاس تو عمق بدی بهش بگی بره جلو . قبلا یه دکمه همینجوری داشت ولی الان نداره . Player Run رو که میزنم بازیکن هیچ واکنشی نشون نمیده .
در ضمن وقتی دارم دفاع میکنم چرا بازیکنهای دیگه عین ماست سر جاشون می ایستن . در کل تنها بازیکنی که خوب دفاع میکنه فقط اونیه که فلش روشه چون من کنترلش میکنم ولی بقیه بازیکن ها موقع دفاع عقب میکشن ولی دفاع نمیکنن . مثلا یارگیری و هجوم و ... .

3Dmajid
12-11-2010, 12:34
جون من یکی بگه چه طوری این گیم پد رو راه بندازم.
اون پچ رو دانلود کردم نصب کردم الان گیم پد رو مثلا میشناسه ولی تو بازی مشکل داره.
توی آرنا اصلا گیم پد کار نمیکنه ... تو بازی که میرم فقط دکمه ها کار میکنه یعنی جهاتش کار نمیکنه :41:
تو مین منوی بازیم اگه با گیم پد بخوام کار کنم همینجوری میره پایین ! انگار داری دکمه ی پایین رو میزنی.
فکر کنم دست کرکمه ...

Alex Fera
12-11-2010, 14:23
سلام
من هر وقت میخوام آنلاین بازی کنم صفحه ای که پیتر چک میاد 4-5 دقیقه طول میکشه تا بره ولی وقتی ALT+TAB می زنم و از بازی میرم بیرون و دوباره میرم داخل بازی مشکل حل میشه ولی بعدش خیلی مشکل پیش میاد مثلاً نمیتونم اسم بزارم . نمیره تو بازی صفحه سیاه میشه . پچ رسمی رو هم نصب کردم اما نیمدونم چکار کنم . لطفاً کمک کنید.

ممنون

آموزش کامل بازی کردن آنلاین فیفا

Mr.Pooya
12-11-2010, 14:32
آموزش کامل بازی کردن آنلاین فیفا

سلام

ممنون من با اون روش تونستم آنلاین بازی کنم ولی صفحه ای که پیتر چک میاد خیلی طول می کشید تا بره که با کمک یکی از دوستان همین انجمن درست شد . تو تنظیمات بازی گزینه Very Low را انتخاب کردم درست شد .

ممنون از همه دوستانی که کمک کردند

L.A.M.P.A.R.D
12-11-2010, 19:34
اقا چرا من وقتی دوتا دسته وصل میکنم به pc ، بازی میپره بیرون ؟

Mr.Pooya
12-11-2010, 19:42
سلام
من وقتی آفلاین بازی می کنم صحنه آهسته گل ها را یکبار نشون میده ولی وقتی آنلاین می زنم حریف که گل می زنه از چند زاویه مختلف نشون میده حتماً مشکل از فیفا من درسته ؟؟ مثل اینکه یک پچی برای این مشکل بود ؟؟ چکار کنم ؟؟

khelane
12-11-2010, 20:12
سلام

ممنون من با اون روش تونستم آنلاین بازی کنم ولی صفحه ای که پیتر چک میاد خیلی طول می کشید تا بره که با کمک یکی از دوستان همین انجمن درست شد . تو تنظیمات بازی گزینه Very Low را انتخاب کردم درست شد .

ممنون از همه دوستانی که کمک کردند

ببین دوست عزیز سیستم قطعاتش چیه برام مشخصات سیستمت رو بزار

اقا چرا من وقتی دوتا دسته وصل میکنم به pc ، بازی میپره بیرون ؟
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم البته وقتی که دوتا دسته مثل یک نباشن من دسته خودم یه دونه سونی هست با مبدل وصلش کردم ولی مال پسر خالم دوتا محصوص کامپیوتر هست وقتی مال خودم و مال او رو وصل میکنم میپره بیرون ولی هردو دسته اون رو وصل میکنم کار میکنه شاید از تنظیمات دسته باشه که وقتی مال خودم رو درست کردم مال او یه جور دیگه بود مثلا: شماره 1 اون میشد شماره 3 دسته من برای همین مشکل داره (این یه فرضیه هست)
راستش من جوابشون نمیدونم ولی برای اطلاع رسانی گذاشتم
موفق باشید

Mr.Pooya
12-11-2010, 20:37

دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم البته وقتی که دوتا دسته مثل یک نباشن من دسته خودم یه دونه سونی هست با مبدل وصلش کردم ولی مال پسر خالم دوتا محصوص کامپیوتر هست وقتی مال خودم و مال او رو وصل میکنم میپره بیرون ولی هردو دسته اون رو وصل میکنم کار میکنه شاید از تنظیمات دسته باشه که وقتی مال خودم رو درست کردم مال او یه جور دیگه بود مثلا: شماره 1 اون میشد شماره 3 دسته من برای همین مشکل داره (این یه فرضیه هست)
موفق باشید

سلام اون مشکل من حل شد فکر نکنم از سیستم بود.

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

سلام
من وقتی آفلاین بازی می کنم صحنه آهسته گل ها را یکبار نشون میده ولی وقتی آنلاین می زنم حریف که گل می زنه از چند زاویه مختلف نشون میده حتماً مشکل از فیفا من درسته ؟؟ مثل اینکه یک پچی برای این مشکل بود ؟؟ چکار کنم ؟؟

لطفاً جواب این سوال من را هم بدید.

mansourfcb
12-11-2010, 20:48
فیفای من چندتا از زبانها مث آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی و .... رو نداره. چه طوری میشه اونا رو بهش اضافه کرد.

چرا کسی جواب نمیده؟

SevenCity
12-11-2010, 22:21
سلام اون مشکل من حل شد فکر نکنم از سیستم بود.

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

لطفاً جواب این سوال من را هم بدید.

آفلاین که همه صحنه هارو یک بار نشون نمیده بعضی اوقات بیشتر نشون میده ولی بیشتر اوقات فقط یک بار تکرار میکنه
چی گفتم :31:

Gregar
12-11-2010, 22:47
چرا کسی جواب نمیده؟

واسه چی میخوای ؟ خیلی واجبه ؟

hadishi
13-11-2010, 03:45

موفق باشید
دوست عزیز متاسفانه شما 4 نفره نمیتونید بازی کنید یعنی 2تا دسته به بالا نمیتونی وصل کنی از بازی میای بیرون 3 نفره میشه بازی کرد 2 نفر با دسته 1 نفر با صفحه کلید مشکل شما نیست فیفا این قابلیت رو نداره من تو خود فروم بازی هم قبلا سوال کردم ازشون گفتن نمیشه غیر ممکنه

undercover
13-11-2010, 11:23
من آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!

3Dmajid
13-11-2010, 11:25
من آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!

خب حتما نمیدونن وگرنه تایپ کردنش که مشکلی نیست :11:

Alex Fera
13-11-2010, 20:49
سلام

به خاطره اینه که همون کسی که گل زده ابید دکمه استارت رو بزنه تا بازی دوباره شروع بشه و حتما اون هم دوست داره از چند زاویه بازی رو ببینه

mansourfcb
14-11-2010, 08:53
واسه چی میخوای ؟ خیلی واجبه ؟

حتما هست که چندتا پست به خاطرش دادم.

من زبان آلمانیشو میخوام. میشه کاری کرد؟

hellbrain666
14-11-2010, 18:52
سلام بر فیفا دوستان
من میخوام بعد از مدت ها بازی با pes برای اولین بار این بازی رو تجربه کنم
لطفا کلیه پچ ها و ملزوماتی که باید روی بازی اصلی نصب شوند رو معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون

Alex Fera
14-11-2010, 21:38
حتما هست که چندتا پست به خاطرش دادم.

من زبان آلمانیشو میخوام. میشه کاری کرد؟

من برای ورژن 2009 گزارش های مختلفو تو این سایت دیدم و فکر کنم به احنمال زیاد تو همین سایت بتونی دوباره پیدا کنیشون:

Gregar
14-11-2010, 21:55
راستی کسی از بچه های فیفا مشکلی با سایت EA قسمت FIFA اش نداره . اولش به راحتی میرفت . مثلا واسه Creation Center میخواستم برم اول گفت واسه ساخت باید Log in کنم . منم لاگین کردم و بعد از Log in حالا دیگه هرچی تو قسمت فیفا رو میزنم صفحه سفید میاد و کلا دیگه اصلا توی شاخه زیر نمیره .

میشه خواهشا یکی امتحان کنه . یعنی لاگین کنه . چون فکر کنم ای پی ایران رو بستن .

mansourfcb
14-11-2010, 23:54
من برای ورژن 2009 گزارش های مختلفو تو این سایت دیدم و فکر کنم به احنمال زیاد تو همین سایت بتونی دوباره پیدا کنیشون:

مال من احتمالا یه فایلی رو نداره. خودم نمیدونم چیه اما اگه کسی میدونه فکر کنم با آپلود اون فایل مشکل حل بشه.

Gregar
15-11-2010, 00:55
فکر کنم همین باشه واسه المانی . تنها چیزی که دیدم همینه . ولی فکر کنم فقط ماله تکست ها باشه نه صدای گزارشگر .

بریزش تو پوشه loc در پوشه data

mansourfcb
15-11-2010, 16:20
فکر کنم همین باشه واسه المانی . تنها چیزی که دیدم همینه . ولی فکر کنم فقط ماله تکست ها باشه نه صدای گزارشگر .

بریزش تو پوشه loc در پوشه data

من توی تکستها زبان آلمانی رو داشتم ولی برای گزارشگر ندارم. با این حال این فایلو دانلود کردم و ریختم ولی هیچ تغییری نکرد.
در ضمن من توی فولدر loc تا قبل از اینکه اینو بریزم فقط یه فایل داشتم (locale.big)

R O O T
15-11-2010, 21:34
سلام دوستان من ویندوز عوض کردم الان که میخوام برم تو بازی همون اول که عکس کاکا میاد بازی کرش میکنه مشکل از کجاس؟ ممنون

Gregar
15-11-2010, 22:41
من توی تکستها زبان آلمانی رو داشتم ولی برای گزارشگر ندارم. با این حال این فایلو دانلود کردم و ریختم ولی هیچ تغییری نکرد.
در ضمن من توی فولدر loc تا قبل از اینکه اینو بریزم فقط یه فایل داشتم (locale.big)

عجیبه . اون فایل locale.big که حجمش همش 7 کیلوبایته . کلی فایل دیگه بالای 1 مگ هم داره توش .

mehdi_vsgh
15-11-2010, 23:35
کرک براي پچ 1.01 را نياز دارم ممنون

Mr.Pooya
15-11-2010, 23:48
کرک براي پچ 1.01 را نياز دارم ممنون

سلام
تو همین تاپیک کرک برای این نسخه وجود داره تو صفحه های قبل موجود است ولی من دیدم همشون ویروس و بعضی هاشون کی لاگر داشتند

موفق باشید

mansourfcb
16-11-2010, 01:31
عجیبه . اون فایل locale.big که حجمش همش 7 کیلوبایته . کلی فایل دیگه بالای 1 مگ هم داره توش .

فایل locale.big من تقریبا 11 مگه.
ممکنه از اون فایلهایی که کمه باشه یا اونا اصلا ربطی به قضیه ندارند ؟؟

LiverBarca
16-11-2010, 02:21
دوستان این پچ 1.1 مشکل لگ بازی رو حل میکنه؟؟؟؟؟؟؟

Mr.Pooya
16-11-2010, 08:42
دوستان این پچ 1.1 مشکل لگ بازی رو حل میکنه؟؟؟؟؟؟؟

سلام
برای من که اینطوری نبوده شما اگر تو بازی لگ دارید تو تنظیمات بازی گزینه Wait For Vsync را تیکش رو بردار مشکل درست میشه فقط خیلی پرش Frame پیدا میکنه تو بازی که با دوربین Pro این مشکل هم حل میشه.

موفق باشید:11:

hellbrain666
16-11-2010, 12:10
سلام بر فیفا دوستان
من میخوام بعد از مدت ها بازی با pes برای اولین بار این بازی رو تجربه کنم
لطفا کلیه پچ ها و ملزوماتی که باید روی بازی اصلی نصب شوند رو معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون

یکی یه لینک بده کار ما راه بیفته:11:

mehdi_vsgh
16-11-2010, 14:30
یکی یه لینک بده کار ما راه بیفته:11:
خوب چرا اینجا اومدي نرفتي تو تاپیک خودش درخواست بدي؟

R O O T
16-11-2010, 14:52
سلام دوستان من ویندوز عوض کردم الان که میخوام برم تو بازی همون اول که عکس کاکا میاد بازی کرش میکنه مشکل از کجاس؟ ممنون

سلام لطفا یکی کمک کنه ممنون

hellbrain666
16-11-2010, 15:09
خوب چرا اینجا اومدي نرفتي تو تاپیک خودش درخواست بدي؟

من بازی رو دارم
فقط dlc و patch هاشو میخوام

3Dmajid
16-11-2010, 17:35
واسه آخرین بار یه بار دیگه میگم :20:
کسی راه حلی واسه مشکل بازی کردن با جوی استیک تو فیفا واسه من نداره ؟
اولش که اصلا جوی استیک رو نمیشناخت، یه پج نصب کردم که بچه ها گفتن درست میشه، حالا مثلا میشناسه ولی
اون اول که میگه Press Start ... دسته کار نمیکنه، با کیبورد استارت میزنم بعد که تو مین منو میره همینجوری میره گزینه ی پایینی :31: مثل اینکه هی دکمه ی جهت پایین دسته رو بزنی ... توی آرنا اصلا دسته کار نمیکنه !! ولی توی بازی که میره دکمه هاش کار میکنه ولی جهتاش کار نمیکنه :31: جهتم کار نکنه که نمیشه بازی کرد :13:
هیچ کی نیست کمک کنه ؟ :10:

mmasoudd
16-11-2010, 18:14
واسه آخرین بار یه بار دیگه میگم :20:
کسی راه حلی واسه مشکل بازی کردن با جوی استیک تو فیفا واسه من نداره ؟
اولش که اصلا جوی استیک رو نمیشناخت، یه پج نصب کردم که بچه ها گفتن درست میشه، حالا مثلا میشناسه ولی
اون اول که میگه Press Start ... دسته کار نمیکنه، با کیبورد استارت میزنم بعد که تو مین منو میره همینجوری میره گزینه ی پایینی :31: مثل اینکه هی دکمه ی جهت پایین دسته رو بزنی ... توی آرنا اصلا دسته کار نمیکنه !! ولی توی بازی که میره دکمه هاش کار میکنه ولی جهتاش کار نمیکنه :31: جهتم کار نکنه که نمیشه بازی کرد :13:
هیچ کی نیست کمک کنه ؟ :10:

دوست عزیز من یه بار یه مشکل مشابه مشکل شما برام پیش اومد. البته قبلش همه چی درست بود و یه دفعه اینطوری شد.:18::18:

جوی استیک رو از درگاه usb جلوی سیستم در آوردم و زدم به usb پشت کیس و تنظیمات دسته رو توی fifa config دوباره تنظیم کردم و مشکلم حل شد.:21:

گفتم تجربه خودم رو بگم شاید کارساز باشه:11:

3Dmajid
16-11-2010, 18:33
دوست عزیز من یه بار یه مشکل مشابه مشکل شما برام پیش اومد. البته قبلش همه چی درست بود و یه دفعه اینطوری شد.:18::18:

جوی استیک رو از درگاه usb جلوی سیستم در آوردم و زدم به usb پشت کیس و تنظیمات دسته رو توی fifa config دوباره تنظیم کردم و مشکلم حل شد.:21:

گفتم تجربه خودم رو بگم شاید کارساز باشه:11:

ممنون ولی هیچ تغییری نکرد :41:
البته چرا تغییر کرد یه کم :46: تنها تغییرش این بود که الان به جایی که هی بره پایین هی میره بالا :31::31:
لطفا ببینید تنظیمات دسته رو درست انجام دادم یا نه :20: :

Gregar
16-11-2010, 19:39
ممنون ولی هیچ تغییری نکرد :41:
البته چرا تغییر کرد یه کم :46: تنها تغییرش این بود که الان به جایی که هی بره پایین هی میره بالا :31::31:
لطفا ببینید تنظیمات دسته رو درست انجام دادم یا نه :20: :

اخه عزیزم تو گرفتی دکمه های جهتی رو با انالوگ سمت چپ تنظیم کردی . دقیقا باید مثل خودش تنظیم کنی . یعنی انالوگ سمت چپ دسته ایکس باکس با انالوگ سمت چپ جوی استیک .

اینجوری :

3Dmajid
16-11-2010, 20:07
اخه عزیزم تو گرفتی دکمه های جهتی رو با انالوگ سمت چپ تنظیم کردی . دقیقا باید مثل خودش تنظیم کنی . یعنی انالوگ سمت چپ دسته ایکس باکس با انالوگ سمت چپ جوی استیک .

اینجوری :

واااااااااااااااااااااااا ای ... اصلا حواسم نبود :18: :38:فکر میکردم اون تنظیم جهتاس :31:
دمت گرم داداش کارم راه افتاد :36: :40:
نمیدونی چند روزه درگیر درست شدنه این جوی استیکا بودم :31:
خیلی خوشحالم کردی :12:

mehdi_vsgh
16-11-2010, 21:39
من بازی رو دارم
فقط dlc و patch هاشو میخوام
پچ ها رو هم از تاپیک pes درخواست میکردی دیگه :دی

hellbrain666
17-11-2010, 01:24
پچ ها رو هم از تاپیک pes درخواست میکردی دیگه :دی

:18:
دمت گرم دادا !
ولی من میدونم که تو تاپیک فیفا باید درخواست پچ برای فیفا بدم
شاید من منظورمو بد رسوندم ، گفتم که بعد از مدت ها بازی با pes می خوام فیفا رو هم تحربه کنم
ولی این بازی ، قابلیت بازی دوستانه و .... رو نداره
فکر کنم پچی dlc چیزی باشه دیگه
به هر ممنون میشم کسی کمکم کنه:31:

LiverBarca
17-11-2010, 01:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بفرما اینم لینک پچی که گفته بودی،البته بدون کرکش هست...

---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم لینک کرکش...

LiverBarca
17-11-2010, 05:56
دوستان من هم همین الان اون 2 پچ رو ریختم رو بازی و چون باهم ریختم نفهمیدم کار دقیق هر کدوم چیه،ولی نکته ی تعجب اور اینکه که بعضی از دوستان گفته بودند پس از نصب این دو پچ روی بازی،بازی سخت تر میشه ولی برای من دقیقآ برعکسش اتفاق افتاد:18:،اون دوستمون (الکس...) که گفته بود بعد از ریختن پچ گیم پلی حرکات پا به توپ و تک روی بازیکنا زیاد میشه به نظر من محسوس بود ولی بازی اسونتر شده،برای مثال منی که با لیورپول به سختی رئال رو میبردم ،بعد از نصب این دو پچ مثل اب خوردن میبرم،در عرض 5 دقیقه 3 تا گل بهشون زدم:18: و اگه بازی رو ادامه میدادم فکر کنم نتیجه 3 رقمی به دست میومد:31:،خلاصه هدف از گفتن اینا این بود که ببینم مال شماها هم بعد از نصب این دو پچ اینجوری شده یا ایراد از یه جای دیگه هستش؟؟؟:40:

LiverBarca
17-11-2010, 06:08
راستی الان رفتم سایت اون پچ گیم پلی،ورزن 3 این پچ هم اومده در حالی که اونی که این سایت هستش 2.2 هستش،الکس جان اگه زحمتی نیس یه تحقیق بکن ببین این ورزن جدید چیش از 2.2 بهتره:11:...

---------- Post added at 06:08 AM ---------- Previous post was at 06:03 AM ----------

حجمش هم از 2.2 خیلی بیشتره،حدودآ 6 مگابایت حجم داره...

linkin_park
17-11-2010, 10:31
لینک پچ جدید گیم پلی رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم !

baharshiraz
17-11-2010, 13:42
آقایون من هر کاری میکنم گیم پدم تنطیم نمیشه

خواهشا اون پچی که برای حل مشکل گیم پد هست رو اینجا واسه دانلود بذارین

LiverBarca
17-11-2010, 14:09
دوستان من نمیدونم چرا با این گیمپد مشکل دارین:13:؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه خیلی راحته....ابتدا وقتی میرین بازی هر دکمه رو برای گیمپدتون تعریف کنید و جای خودش قرار بدین،بعد اگه تو بازی هم این دکمه ها اشتباه بود از تو ستینگ بازی درستش کنین....در ضمن وقتی برای اولین بار میرین بازی و پروفایل میسازین میگه دوست دارین گیمپدتون تو کدوم حالت باشه که شما اونی رو انتخاب کنید که شوت با x و... هستش....متاسفانه عکس ندارم ولی اگه بگردین مخصوصآ تو اوایل این تاپیک خیلی راحت عکسش رو هم پیدا میکنید......

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

در ضمن اون پچ جدید رو بزارین الکس بیاد و ببینه در مورد چیه و اموزش نصبش رو بزاره بعد لینکلشو تو سایت میزارم...

hellbrain666
17-11-2010, 19:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بفرما اینم لینک پچی که گفته بودی،البته بدون کرکش هست...

---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------

سلام
ممنون
فقط همینو نصب کنم؟

AlexMercer
17-11-2010, 20:06
دوستان پچ گیم پلی نسخه 3 اومد برای نصب حتما باید پچ رسمی بازی رو نصب کرده باشین.. دقت کنید که شما باید پچ رسمی ea رو زمانی بریزد که پچ گیم پلی رو از قبل نریختین. یعنی اگر شما الان پچ گمی پلی رو نصب دارین بعد بعد پچ رسمی رو نصب کردین و حالا میخواین نسخه 3 رو نصب کنید نمیشه.

فایل هایی که بک آپ گرفتین رو در فولدر بازی جای ( فایل های فعلی که پچ گیم پلی روش نصبه ) بزرید تا بازی برگرده به نسخه بدون تغییر و اولیش. حالا پچ رسمی رو نصب کنید. بعد از اون چهار فایل data0 و data 7 یک بکاپ بگیرین.بعد چار فایل رو در فولدر برنامه پچ گیم پلی میریزیم میزاریم نصب شه و بعد به داخل فولدر بازی کپی میکنیم. توجه داشته باشین برای نصب پچ های بعدی چه گیم پلی و چه پچ رسمی باید از این 4 فایل یک بکاپ (که درشون تغییری ایجاد نشده جز پچ رسمی) داشته باشین.

تو پچ جدید پرسونالیتی تا 80 درصد بهتر شده و پرو پاسینگ تا 90 درصد.

طریقه نصب هم مثل قبله:

night lord
17-11-2010, 21:21
یه سوال دوستان . من چند وقته به تاپیک سر نزدم . اون اولین پچ رسمی رو نصب کردم . حالا میبینم انگار سه تا پچ دیگه هم اومده برا گیم پلی! من باید همه پچ های گیم پلی رو نصب کنم؟ یا اگه آخریو فقط نصب کنم حل میشه؟

بردیا
17-11-2010, 21:34
توی be a pro چمپیونز لیگ نداره که با تیمت توش شرکت بکنی؟
من الان دومین فصلم هست که تو ولفسبورگم
5-6تا بازی هم تو بوندسلیگا کردم ولی هنوز ندیدم که چمپیونزلیگ شروع بشه
توی منوی خودشم که برنامه ای نیست که دید مسابقات اروپایی توش هست یا نه

gta6767
17-11-2010, 22:28

آقا من این کر کشا نمیتونم دانلود کنم

AlexMercer
17-11-2010, 22:30
یه سوال دوستان . من چند وقته به تاپیک سر نزدم . اون اولین پچ رسمی رو نصب کردم . حالا میبینم انگار سه تا پچ دیگه هم اومده برا گیم پلی! من باید همه پچ های گیم پلی رو نصب کنم؟ یا اگه آخریو فقط نصب کنم حل میشه؟

اول پچ اصلی رو نصب کن بعد فقط پچ گیم پلی اخری رو

undercover
17-11-2010, 23:07
دوست عزیز با این پچ گیم پلی مشکلی تو آنلاین پیش نمیاد که؟

ضمنا من الان که دانلود کردم درقسمت read me فقط اسم دو تا فایله data0.big و data7.big رو آورده نه چار فایل

AlexMercer
17-11-2010, 23:44
دوست عزیز با این پچ گیم پلی مشکلی تو آنلاین پیش نمیاد که؟

ضمنا من الان که دانلود کردم درقسمت read me فقط اسم دو تا فایله data0.big و data7.big رو آورده نه چار فایل

چرا. باید اون طرف هم اینو نصب داشته باشه.

data0.big- data0.bh
data7.big-data7.bh

LiverBarca
18-11-2010, 02:52
دوستان من دیروز اون پچ(پچ اصلی فیفا) رو دانلود کردم(بدون کرک)و نصب کردم و از کرک خود بازی(بازی که خریدم) استفاده کردم که بازی کار کرد و وقتی وارد ارنا شد یک اسکوبورد پشت دروازه بود ولی وقتی این ورزن 2.2 یا 3(گیم پلی) رو میریزم این اسکوبورد از بین میره،الان این ورزن 3 گیم پلی رو بازی هستش و بازی اجرا میشه...میخواستم بدونم الان بازی من ورزن 1.1 کی هستش که با پچ نصب کردم یا ورزن اول بازی؟؟؟؟؟از کجا میتونم بفهمم؟؟؟؟؟؟چون الان اون اسکوبورد پشت دروازه تو ارنا نیست شک دارم که ورزن 1.1 هستش یا 1.0!!!لطفآ یکی کمک کنه...ولی همونطور که گفتم الان ورزن 3 گیم پلی رو بازی هستش و بازی رو بدون مشکل بازی میکنم...

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------

از کجا میتونم بفهمم کدوم ورزنه؟؟؟؟؟؟

gta6767
18-11-2010, 11:38
دوستان پچ گیم پلی نسخه 3 اومد برای نصب حتما باید پچ رسمی بازی رو نصب کرده باشین.. دقت کنید که شما باید پچ رسمی ea رو زمانی بریزد که پچ گیم پلی رو از قبل نریختین. یعنی اگر شما الان پچ گمی پلی رو نصب دارین بعد بعد پچ رسمی رو نصب کردین و حالا میخواین نسخه 3 رو نصب کنید نمیشه.

فایل هایی که بک آپ گرفتین رو در فولدر بازی جای ( فایل های فعلی که پچ گیم پلی روش نصبه ) بزرید تا بازی برگرده به نسخه بدون تغییر و اولیش. حالا پچ رسمی رو نصب کنید. بعد از اون چهار فایل data0 و data 7 یک بکاپ بگیرین.بعد چار فایل رو در فولدر برنامه پچ گیم پلی میریزیم میزاریم نصب شه و بعد به داخل فولدر بازی کپی میکنیم. توجه داشته باشین برای نصب پچ های بعدی چه گیم پلی و چه پچ رسمی باید از این 4 فایل یک بکاپ (که درشون تغییری ایجاد نشده جز پچ رسمی) داشته باشین.

تو پچ جدید پرسونالیتی تا 80 درصد بهتر شده و پرو پاسینگ تا 90 درصد.

طریقه نصب هم مثل قبله:

لینکاش خرابه یک جای دیگه آپلود کنید

smallfrank
18-11-2010, 13:00
لینکاش خرابه یک جای دیگه آپلود کنید

سومین پچ گیم پلی با حجم 6 MB...:

undercover
18-11-2010, 16:12
من بعد از نصب این پچ گیم پلی جدید یه چکی کردم دیدم در کل کمتراز 300 کیلوبایت افزایش حجم رو در کل این چهار فایل ایجاد کرده
یعنی کشک (جسارت نشه به دوستمون که زحمت این پچها رو میکشه)
انصافا کوچکترین تغییری رو ایجاد نمیکنه.شاید بعضی ها هی بخوان به خودشون تقلین کنند که نه بابا کل پرسونالیدیو رو تغییر میده 80% چیه خلاصه از ماگفتن بود.
80% پرسونالیدی شده کمتر از 300 کیلوبایت فیفا باید گل بگیره :)

AlexMercer
18-11-2010, 16:38
من بعد از نصب این پچ گیم پلی جدید یه چکی کردم دیدم در کل کمتراز 300 کیلوبایت افزایش حجم رو در کل این چهار فایل ایجاد کرده
انصافا کوچکترین تغییری رو ایجاد نمیکنه.شاید بعضی ها هی بخوان به خودشون تقلین کنند که نه بابا کل پرسونالیدیو رو تغییر میده 80% چیه خلاصه از ماگفتن بود.

شما درجه سختی بازی رو ببر رو legendary بعد بیا بگو در ضمن ما اینقدر احمق نیستیم که به خودمون تلقین کنیم که چیزی اضافه یا کم شده. وقتی من خودم میبینم کریستیانو رونالدو و مسی بیشتر تک روی میکنن یعنی دارم خودمو ول میزنم؟:46:

4039
18-11-2010, 17:27

شما درجه سختی بازی رو ببر رو legendary بعد بیا بگو در ضمن ما اینقدر احمق نیستیم که به خودمون تلقین کنیم که چیزی اضافه یا کم شده. وقتی من خودم میبینم کریستیانو رونالدو و مسی بیشتر تک روی میکنن یعنی دارم خودمو ول میزنم؟:46:

توی پست پایین مواردی از پرسنالدی پلاس که توی نسخه کنسولی وجود داره توضیح داده شده ببینید بعد از نصب این پچی که میگید این موارد به گیم پلی بازی اضافه شده یا نه .

علاوه بر اینها این موارد هم در گیم پلی نسخه کنسولی وجود داره ببینید این موارد هم بعد نصب این پچ توی بازی مشهوده یا نه :

- فردیت گرایی ( خصوصیت رفتاری بازیکنان مختلف مثلا به عقب برگشتن توز یا رونی برای کمک به خط میانی و دریافت توپ و..... )
- سیستم جدید پاسکاری ( Pro Passing )
- تفاوت در نوع داوری داورهای مختلف
- تفاوت در عملکرد دروازه بانها( از جهت سرعت عکس العمل , مقدار پرش , نوع دفع توپ و ... )
- انیمیشنهای مختلف بازیکنان در زمینه نوع راه رفتن , دویدن , شوت زدن , استپ سینه , ضربات ایستگاهی و ...
- استفاده از سیستم ضربات پنالتی نسخه جام جهانی
- اضافه شدن خطای هند به بازی
- جشن و خوشحالیهای اختصاصی بازیکنان
- سیستم جدید خستگی و نفس بازیکنان که روی عملکرد و تواناییهای بازیکنان تاثیر زیادی داره
- سیستم جدید تنه زنی و درگیریهای 360 درجه
و موارد ریز و درشت دیگه که الان حضور ذهن ندارم

LiverBarca
18-11-2010, 18:16
دوستان این بازی درجه سختی بیشتر از legendary نداره،من همینطور دارم به هر تیم 4 5 تا گل میزنم،امروز با لیورپول منچستر رو 8 به صفر بردم:21:....دیگه چون دارم همه بازیها رو با اختلاف گل بالا میبرم بازی جذابیت همیشگی رو نداره،قبلآ تا دقیقه 90 برای برد میجنگیدم و بازی خیلی جذاب بود...اگه پچی چیزی برای سخت تر کردن بازی اومده بزارین:40:،منم میرم به منچستر 10 تا گل بزنم...:31:،تازه از دریبلهای شوک هم استفاده نمیکنم و همینطوری و با دریبلهای ساده(جهت)اینطور میبرم:27:...

R O O T
18-11-2010, 19:35
دوستان کسی میتونه پچ های بازیرو بذاره و بگه که این پچها چیکار میکنن؟ممنون

hellbrain666
18-11-2010, 20:45

سلام
این پچ اصلی که میگن همینه؟

smallfrank
18-11-2010, 21:08
سلام
این پچ اصلی که میگن همینه؟

بله. پچ رسمی از خود EA ورژن 1.01 هستش....

LiverBarca
18-11-2010, 21:09
اره،همون لینک بالاییه...

Alex Fera
18-11-2010, 21:14
دوستان این بازی درجه سختی بیشتر از legendary نداره،من همینطور دارم به هر تیم 4 5 تا گل میزنم،امروز با لیورپول منچستر رو 8 به صفر بردم:21:....دیگه چون دارم همه بازیها رو با اختلاف گل بالا میبرم بازی جذابیت همیشگی رو نداره،قبلآ تا دقیقه 90 برای برد میجنگیدم و بازی خیلی جذاب بود...اگه پچی چیزی برای سخت تر کردن بازی اومده بزارین:40:،منم میرم به منچستر 10 تا گل بزنم...:31:،تازه از دریبلهای شوک هم استفاده نمیکنم و همینطوری و با دریبلهای ساده(جهت)اینطور میبرم:27:...

داداش حسین اون مسابقت هنوز پا برجاست...:31:
فکر کنم این عزیز به جای سوم شدن تو لیگ،سه جامه شدن تو حالت legendary

4039
18-11-2010, 21:56

داداش حسین اون مسابقت هنوز پا برجاست...:31:
فکر کنم این عزیز به جای سوم شدن تو لیگ،سه جامه شدن تو حالت legendary

بله که پا برجاست :

قبل از اینکه بازی منتشر بشه من یک مسابقه با جایزه گذاشته بودم . گفته بودم هر کی در حالت کاملا دستی یا Full Manual و درجه سختی لجندری بتونه آخر فصل جزء سه تیم بالای جدول باشه یک جایزه خوب پیش من داره . الان یکماه میشه که بازی اومده و همه کاملا روی بازی مسلط شدن میخواستم ببینم کسی چنین کاری تونسته بکنه یا نه ؟

در ضمن من خودم همیشه منیجر مودو در حالت دستی بازی میکنم اما نهایتا مقامی بالاتر از پنجم رو تا الان نتونستم کسب کنم .

hts1369
19-11-2010, 20:09
این پچ گیم پلی رو که نصب میکنی بازی خیلی راحت میشه

Gregar
19-11-2010, 21:50

برعکس سخت میشه .

underali
19-11-2010, 22:30
شما روی manual بازی کن بعد ببین اینهمه استعداد داری تمام تنظیمات رو دستی کن

Gregar
20-11-2010, 11:36
بچه ها خواهشا یکی اگه بلده بگه . چجوری این Autosave رو off کنم . بدجوری رفته رو اعصابم . امروز یه بازی حذفی رو یک صفر جلو بودم که یهدفعه وسط بازی پنجره فیفا Minimize َشد و رفت تو دسکتاپ . همونجا گل رو خورده بودم و شانس من اخر بازی بود و حتی گزینه خروج از بازی رو نداره و گزینه باخت سریع داره . خدا لعنتشون کنه با این بازیشون .

یه سوال دیگه اینکه چه جوری میشه کاری کرد که دکمه switch player همون دکمه پاس بشه . یعنی مثلا توی کیبرد بشه دکمه S

LiverBarca
20-11-2010, 14:39
بله که پا برجاست :

در ضمن من خودم همیشه منیجر مودو در حالت دستی بازی میکنم اما نهایتا مقامی بالاتر از پنجم رو تا الان نتونستم کسب کنم .
دوستان من خودم یه جام ساختم و بازی میکنم،حوصله ی منیجر رو ندارم،اصلآ منیجر دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دو نفری دارم جام بازی میکنم...تو منیجر هم میشه دو نفری بازی کرد؟حالت دستی رو هم تا حالا بازی نکردم،میرم ببینم کسی میتونه جلوم وایسته...:31:

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

اره خیلی راحت میشه........

R O O T
20-11-2010, 14:49
دوستان من خودم یه جام ساختم و بازی میکنم،حوصله ی منیجر رو ندارم،اصلآ منیجر دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دو نفری دارم جام بازی میکنم...تو منیجر هم میشه دو نفری بازی کرد؟حالت دستی رو هم تا حالا بازی نکردم،میرم ببینم کسی میتونه جلوم وایسته...:31:

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

اره خیلی راحت میشه........

تو منجر میتونید مربیگری کنید و اگه با تیمتون افتخاراتی بدست بیارید لولتون بالا میره و تیمهای مطرح بهتون پیشنهاد مربیگری تیمشون رو میدن و اگه بیشتر بازیهاتون رو ببازید از تیم اخراج میشید .همچنین میتونید بازیکن هم خرید و فروش کنید .

Milad4171
20-11-2010, 17:59
آقا یکی کمکمان کند. من یه سه سالی هست از فیفا به دور بودم!!
میخوام ببینم چطور میشه موقعیت بازیکنی که مثلا توی بخش هافبک راست هست رو چپ و راستش کنم و جاش رو عوض کنم. عقبتر یا جلوتر ببرمش.
تو Pes خیلی راحت میشه این کارو کرد!!!!!
خیلی وقتا موقعیت بازیکن ها اشتباه چیده شده و باید حتما اصلاح بشه!!
( منظورم پستشون نیست!! اون منطقه ای که بهتر در اون بازی میکنن . مثلا هافبک مرکزی میتونه جلو یا عقب یا چپ و راست بره. جای اون رو یکم دست کاری کنم!!!)

LiverBarca
20-11-2010, 21:00
تو فرمتشن بازی که فکر کنم زیر اسکواید هستش دکمه ی مربع یا همون 4 رو بزن تا بتونی ترکیبت رو ویرایش کنی،حتی میتونی به بازیکنات جهت حرکت هم بدی....

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

تو منجر میتونید مربیگری کنید و اگه با تیمتون افتخاراتی بدست بیارید لولتون بالا میره و تیمهای مطرح بهتون پیشنهاد مربیگری تیمشون رو میدن و اگه بیشتر بازیهاتون رو ببازید از تیم اخراج میشید .همچنین میتونید بازیکن هم خرید و فروش کنید .
بابا کی حوصله ی این کارها رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فقط میخوام بازی کنم و امتیاز بگیرم،من تو عمرم نه مسترلیگ پیس رو بازی کردم و نه این منیجر فیفا رو،یعنی خیلی حوصله میخواد و من ندارمش،اگه میخواستم مربیگری کنم فیفا منیجر رو میگرفتم دیگه:27:....

LiverBarca
20-11-2010, 21:29
آقا یکی کمکمان کند. من یه سه سالی هست از فیفا به دور بودم!!
میخوام ببینم چطور میشه موقعیت بازیکنی که مثلا توی بخش هافبک راست هست رو چپ و راستش کنم و جاش رو عوض کنم. عقبتر یا جلوتر ببرمش.
تو Pes خیلی راحت میشه این کارو کرد!!!!!
خیلی وقتا موقعیت بازیکن ها اشتباه چیده شده و باید حتما اصلاح بشه!!
( منظورم پستشون نیست!! اون منطقه ای که بهتر در اون بازی میکنن . مثلا هافبک مرکزی میتونه جلو یا عقب یا چپ و راست بره. جای اون رو یکم دست کاری کنم!!!)
مشکلت حل شد؟؟؟؟؟؟؟

LiverBarca
20-11-2010, 21:35
دوستان تو این کنترل بازی منظور از cross assistance چیه و دقیقآ چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن auto switching و وقتی تو اخرین درجه بزارم چی میشه و اگه تو کمترین درجه بزارمش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟البته خودم فکر میکنم تو اخرین درجه خیلی زود خود cpu بازیکنام رو عوض میکنه و وقتی تو کمترین حد باشه باید خودم عوضشون کنم!!!درسته؟؟؟؟؟؟؟(منظورم از عوض کردن همون بردن فلش از سر یکی به یکی دیگه هستش)
ممنون میشم اگه جواب بدین...:40:

LiverBarca
20-11-2010, 21:48
در ضمن دوستان فقط با دسته ی xbox میشه تنظیمات رو روی دستی گذاشت و راحت بازی کرد،با دسته های شبیه پلیستیشن نمیشه،منم دستم شبیه پلیستیشن هستش و به همین علت و چون تا به حال از انالوگ سمت چپ برای هیچ بازی استفاده نکردم(به خاطر جای بدش)نمیتونم تو حالت دستی بازی کنم،چون با جهتها نمیشه شوت و پاس 360 درجه زد:46:...ولی چون دسته های xbox انالوگ سمت چپشون به جای جهتها قرار داده شده به راحتی همه رو با اون تو حالت دستی لوله میکنم...:31:

J.F.K
20-11-2010, 22:43
من الان دوفصل منیجر مود رفتم بازی خیلی آسون شده میشه درجه ی سختی رو عوض کرد؟؟؟

mmasoudd
21-11-2010, 11:42
دوستان تو این کنترل بازی منظور از cross assistance چیه و دقیقآ چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن auto switching و وقتی تو اخرین درجه بزارم چی میشه و اگه تو کمترین درجه بزارمش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟البته خودم فکر میکنم تو اخرین درجه خیلی زود خود cpu بازیکنام رو عوض میکنه و وقتی تو کمترین حد باشه باید خودم عوضشون کنم!!!درسته؟؟؟؟؟؟؟(منظورم از عوض کردن همون بردن فلش از سر یکی به یکی دیگه هستش)
ممنون میشم اگه جواب بدین...:40:

سئوال اولتون که فکر می کنم در هنگام سانتر کردن میزان دستی یا اتومات بودن قدرت و جهت سانتر رو مشخص می کنه.
سئوال دومتون هم که جوابش رو خودتون فرمودین:46:

J.F.K
21-11-2010, 12:47
من الان دوفصل منیجر مود رفتم بازی خیلی آسون شده میشه درجه ی سختی رو عوض کرد؟؟؟

جواب فقط یه آره یا نه هست ها!

LiverBarca
21-11-2010, 13:03
سئوال اولتون که فکر می کنم در هنگام سانتر کردن میزان دستی یا اتومات بودن قدرت و جهت سانتر رو مشخص می کنه.
سئوال دومتون هم که جوابش رو خودتون فرمودین:46:
دوستان شما هم با نظر این دوست عزیز موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟

R O O T
21-11-2010, 13:10
جواب فقط یه آره یا نه هست ها!

نه دوست عزیز نمیشه فقط موقعی که خودتون بخواید بازی رو انجام بدید میتونید درجه رو سخت یا آسون کنین

Gregar
21-11-2010, 14:10
دوستان شما هم با نظر این دوست عزیز موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟

واسه Cross اگه رو حالت Manual باشه باید جهتش رو خودت بگیری که خیلی سخته و قدرتش هم خودت باید پر کنی .
اگه روی Semi بزاری که همین از همه بهتره جهتش رو خودش تقریبا به بهترین جهت میگیره و قدرتش هم خودت پر میکنی .
روی حالت Assisted یه جوریه که انگار واسه همه سانترها دکمه LB رو گرفتی . یعنی سانتر دقیق روی سر بازیکن که من از این روشش خوشم نیومد . خود فیفا هم به صورت پیش فرض روی Semi گذاشته .

Milad4171
21-11-2010, 19:24
شما هم مثل من بازیتون گزارشگر نداره؟؟
چه کنم ؟

LiverBarca
21-11-2010, 19:49
شما هم مثل من بازیتون گزارشگر نداره؟؟
چه کنم ؟
دوست عزیز مرگ که نیست چاره ای نداشته باشه:31:،یه نسخه ی دیگه بخر،مگه قیمت سی دی تو ایران چه قدره؟؟؟:13:یه نسخه ی ارجینال مال عصر بازی یا پردیس یا یه شرکت خوب بخر که همه چیزش درست باشه،نترس بیشتر از 3 تومن هم خرج نمیکنی:5:،اگرم نمیخوای پول دوباره بدی از دوستی،اشنایی،همکلاسی چیزی بگیر دیگه...

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

دوستان برای اینکه دفاعم مستحکمتر باشه این auto switching رو روی چی بزارم؟؟؟؟؟؟کامل یا نصفه؟خود بازی از اول روی نیمه گذاشته....شما تو کدوم راحت ترید؟؟؟؟؟

R O O T
21-11-2010, 19:55
سلام یکی بهم کمک کنه ویندوز عوض کرد الان که میرم تو بازی همون اول عکس کاکا رو که نشون میده کرش میکنه بازیو دوباره نصب کردم ولی هیچی نشد :41:

Gregar
21-11-2010, 21:13
سلام یکی بهم کمک کنه ویندوز عوض کرد الان که میرم تو بازی همون اول عکس کاکا رو که نشون میده کرش میکنه بازیو دوباره نصب کردم ولی هیچی نشد :41:

اولا درایور کارت گرافیکت رو نصب کن که فکر کنم کردی
دوما یه دات نت فریم ورک و یه Microsoft Visual C++ 2010 نصب بکن شاید درست بشه .

arash.fatahi
21-11-2010, 21:47
گل هارو چجوری میشه save کرد؟

smallfrank
21-11-2010, 22:02
گل هارو چجوری میشه save کرد؟

این کار امکانپذیر نیست...

فقط میشه تو سرور EA آپلودش کرد...

arash.fatahi
22-11-2010, 19:08
جایی نیست که بشه همجین تکنیکهایی رو یاد گرفت؟

LiverBarca
22-11-2010, 20:21
دوستان برای اینکه دفاعم مستحکمتر باشه این auto switching رو روی چی بزارم؟؟؟؟؟؟کامل یا نصفه؟خود بازی از اول روی نیمه گذاشته....شما تو کدوم راحت ترید؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kamyar_AnathemA
23-11-2010, 05:27
جایی نیست که بشه همجین تکنیکهایی رو یاد گرفت؟

آره منم شدیدا میخوام بدونم این دریبلها چجوریه

من که هر چی با این شوک سمت راست ور میرم به جز یه سری کاره ساده کار دیگه ای انجام نمیده !!!

hts1369
23-11-2010, 08:35
الان داشتم با لیورپول بازی میکردم حریفمم بولتون بود 3 صفر جلو بودم که بولتونی ها حمله کردن وقتی با رینا تک به تک شده بودن با مدافع تکل زدم مهاجم حریف هم شوت زد خلاصه توپ گل شد بازیکنم خورد زمین وقتی اومدم سه پاس بدم و بازی رو شروع کنم دیدم مدافع منم اخراج کرده صحنه ی خطا هم بیرون محوطه جریمه بود ولی فکر میکنم تو فوتبال واقعی وقتی توپ گل میشه دیگه بازیکن اخراج نمیکنن

Gregar
23-11-2010, 14:41
آره منم شدیدا میخوام بدونم این دریبلها چجوریه

من که هر چی با این شوک سمت راست ور میرم به جز یه سری کاره ساده کار دیگه ای انجام نمیده !!!

عزیزم برو اینجا
My FIFA 11 ---> گزینه Help -----> گزینه دوم تکنیکهای دریبل رو نوشته از مقدماتی لول 1 تا لول 5 پیشرفته تضمینی . البته کلاسهاش فشرده است . یه ماهه 30000 تومن میدی یاد میگیری :31::31:

undercover
23-11-2010, 16:13
البته لازم نیست همه این حرکتهارو یاد گرفت چون اکثرشون جنبه نمایشی دارن وبه دردمسابقه نمی خورن.کافیه برخی از اون حرکات که باعث افزایش سرعت حرکت بازیکن هنگام حرکت وتغییر جهتهای سریع میشه یاد بگیری مناسبتره.

Gregar
23-11-2010, 17:55
البته لازم نیست همه این حرکتهارو یاد گرفت چون اکثرشون جنبه نمایشی دارن وبه دردمسابقه نمی خورن.کافیه برخی از اون حرکات که باعث افزایش سرعت حرکت بازیکن هنگام حرکت وتغییر جهتهای سریع میشه یاد بگیری مناسبتره.

اره اونا بیشتر بدرد نمایش توی حالت Be A Pro میخوره

Prince_M
26-11-2010, 09:10
فیلم زیر اکثر دریبل ها و حرکات تکنیکی در فیفا 11 رو توش نشون میده و برای کسایی که تو این کار مشکل دارن بسیار مناسبه.البته کیفیتش یه خورده پایینه که اونم به بزرگی خودتون ببخشید.:46:

mmasoudd
26-11-2010, 10:50
فیلم زیر اکثر دریبل ها و حرکات تکنیکی در فیفا 11 رو توش نشون میده و برای کسایی که تو این کار مشکل دارن بسیار مناسبه.البته کیفیتش یه خورده پایینه که اونم به بزرگی خودتون ببخشید.:46:

البته فکر می کنم این دریبلها بیشترش مخصوص نسخه کنسول باشه!!

smallfrank
26-11-2010, 12:31
برای Skill Move های نسخه Fifa 11 PC شما باید ویدیوهای Fifa 10 کنسول رو ببینید که تو نت فراوون پیدا میشه...

AlexMercer
26-11-2010, 13:25
الان داشتم با لیورپول بازی میکردم حریفمم بولتون بود 3 صفر جلو بودم که بولتونی ها حمله کردن وقتی با رینا تک به تک شده بودن با مدافع تکل زدم مهاجم حریف هم شوت زد خلاصه توپ گل شد بازیکنم خورد زمین وقتی اومدم سه پاس بدم و بازی رو شروع کنم دیدم مدافع منم اخراج کرده صحنه ی خطا هم بیرون محوطه جریمه بود ولی فکر میکنم تو فوتبال واقعی وقتی توپ گل میشه دیگه بازیکن اخراج نمیکنن

نه برادر بستگی به خطای بازیکن شما داره اگر مستحق دریافت کارت باشه داور آوانتاژ میده و بعد از زدن گل یا توفق بازی به بازیکن خاطی کارت میده:46:

hellbrain666
26-11-2010, 18:44
سلام
من دسته بازیمو که طرح پلی استیشن هست رو به شکل زیر تنظیم کردم :
اما نمیدونم تو بازی برای سرعت گرفتن بازیکن به جای گرفتن LB باید R2 دسته خودمو بگیرم
مسلما دکمه های دیگه هم جابجا هستن

SevenCity
26-11-2010, 19:19
در صفحه FIFA 12 Ideas وب سایت فیفاپلی شما میتونید پیشنهادات و ایده های خود را برای بازی فیفا ۱۲ که پاییز سال ۲۰۱۱ از شرکت الکترونیک آرتز ارایه خواهد شد را ثبت کنید.

Gregar
26-11-2010, 22:18
سلام
من دسته بازیمو که طرح پلی استیشن هست رو به شکل زیر تنظیم کردم :
اما نمیدونم تو بازی برای سرعت گرفتن بازیکن به جای گرفتن LB باید R2 دسته خودمو بگیرم
مسلما دکمه های دیگه هم جابجا هستن

اگه دسته دوم هست که طبیعیه و منم نتونستم کاریش کنم . ولی اگه یه دسته یکه یا یه دسته است باید بگم که جای پدال های دسته ایکس باکس بر عکس پلی استیشنه . یعنی
RT = R1
RB = R2
LT = L1
LB = L2

hellbrain666
26-11-2010, 23:30
اگه دسته دوم هست که طبیعیه و منم نتونستم کاریش کنم . ولی اگه یه دسته یکه یا یه دسته است باید بگم که جای پدال های دسته ایکس باکس بر عکس پلی استیشنه . یعنی
RT = R1
RB = R2
LT = L1
LB = L2

بله کلا یک دسته هست
ولی مساله اینه که برای سرعت تو بازی گفته که LT طبق فرمایش شما میشه L1 ولی من با R2 سرعت میگیرم
البته نوع گیم پد رو تو تنظیمات بازی از کلاسیک به new ... تغییر دادم

Gregar
27-11-2010, 22:32
بله کلا یک دسته هست
ولی مساله اینه که برای سرعت تو بازی گفته که LT طبق فرمایش شما میشه L1 ولی من با R2 سرعت میگیرم
البته نوع گیم پد رو تو تنظیمات بازی از کلاسیک به new ... تغییر دادم

سرعت Sprint ـه که رویRT باید باشه و LT کنترل سرعته واسه دریبل Pace Control

abbas_p
29-11-2010, 17:59
این بازی فیفارو نمیشه کاری کرد بعد از عوض کردن ویندوز بازی اجرا بشه؟؟(دوباره بازی رو نصب نکنیم)

R O O T
29-11-2010, 18:43
این بازی فیفارو نمیشه کاری کرد بعد از عوض کردن ویندوز بازی اجرا بشه؟؟(دوباره بازی رو نصب نکنیم)

توی run عبارت regedit رو تایپ کنید و وارد رجیستری بشید .بعد به شاخه HKEY_LOCAL_MACHINE برید .سپس به software برید .بعد به شاخه ی EA Sports برید و از EA Sports بکاپ بگیرید بعد از ویندوز عوض کردن فایلی که بکاپ گرفتید رو اجرا کنید تا بازی در رجیستری ثبت بشه و دیگه نیازی به نصب مجدد نباشه.:20:

black.assassin
29-11-2010, 23:00
دوستان كسي لينك دانلود كم حجم بازي رو داره ؟ نسخه فوق فشرده منظورمه . ممنون ميشم قرار بديد .

Mr.Pooya
29-11-2010, 23:19
دوستان كسي لينك دانلود كم حجم بازي رو داره ؟ نسخه فوق فشرده منظورمه . ممنون ميشم قرار بديد .

سلام
این سایت میهن دانلود :

اگر رمز خواست

سایت میهن دانلود خیلی پارت هاش زیاده 15 تا پارت داره ولی این هم سایت Xtar.ir :

اگر رمز خواست

XTAR.ir هم یک مشکلی که داره اینه که یک پارت هست ممکنه وسط دانلود بپره ولی قابلیت Resume داره.

موفق باشید

saeid127
29-11-2010, 23:25
کسی میدونه چجوری میشه دکمه ها رو از توی خود بازی تنظیم کرد.
وقتی میری تو منو فقط میشه دکمه های دسته رو تنظیم کرد!

black.assassin
30-11-2010, 00:12
مرسي و خيلي ممنون بابت لينك ها . همينا رو دانلود مي كنم . ولي منظورم نسخه خيلي فشرده بود مثلا 7 گيگ رو 2 گيگ بكنن . هر چند واسه فيفا پيدا نكردم همچين لينكي رو . بازم ممنون

Gregar
30-11-2010, 02:30
کسی میدونه چجوری میشه دکمه ها رو از توی خود بازی تنظیم کرد.
وقتی میری تو منو فقط میشه دکمه های دسته رو تنظیم کرد!

شما پچ 1.01 رو نصب کن با کیبرد هم میتونی تنظیم کنی . در ضمن گذشت اون زمونی که فیفا چیزی به اسم کیبرد میشناخت

Kamyar_AnathemA
01-12-2010, 04:24
سلام

من برای دریبل زدن نمیتونم از شوک سمت چپ استفاده کنم

داخل بازی هرچقدر تکونش میدم هیچ کاری نمیکنه فقط یه منو باز میشه و گاهی هم یک چیزی میاد که چند گزینه مثل offensive یا defensive و از اینجور چیزا داره

تنظیم خاصی داره ؟

گیمپد من فراسو طرح ایکس باکس هست

Javad-ht
01-12-2010, 08:51
سلام
من یه گیم پد فراسو 660 دارم!
توی حالت آفلاین بدون مشکل کار میکنه!(البته یه مشکل داره که بعدا میپرسم:31:)
ولی وقتی میخوام با گیم رنجر آنلاین بزنم تو بازی کار نمیکنه!
یعنی تو منو ها هم درسته ولی تو بازی نه!
میدونم بچه های دیگه هم این مشکل رو دارن.
میخوام ببینم راه حلی چیزی نداره؟
مرسی

Gregar
01-12-2010, 10:08
سلام

من برای دریبل زدن نمیتونم از شوک سمت چپ استفاده کنم

داخل بازی هرچقدر تکونش میدم هیچ کاری نمیکنه فقط یه منو باز میشه و گاهی هم یک چیزی میاد که چند گزینه مثل offensive یا defensive و از اینجور چیزا داره

تنظیم خاصی داره ؟

گیمپد من فراسو طرح ایکس باکس هست

خوب معلوم میشه که شما با پد دسته بازی میکنی نه انالوگ . این بازی واسه بازی با انالوگ طراحی شده ولی اگه میخوای همینجوری بمونه دریبل رو باید با انالوگ سمت راست انجام بدی یعنی RS در ضمن همراهش باید LT رو هم بگیری که بره توی حالت دریبل .

سلام
مرسی

تا حالا که نیومده و باید با کیبرد بازی کنی .

Kamyar_AnathemA
01-12-2010, 11:36
سلام
مرسی

اما من با همین گیمپد مدل فراسو آنلاین هم بازی میکنم

هیچ مشکلی هم ندارم

خیلی خوب جواب میده:20:

Javad-ht
01-12-2010, 11:45
اما من با همین گیمپد مدل فراسو آنلاین هم بازی میکنم

هیچ مشکلی هم ندارم

خیلی خوب جواب میده:20:

چطوری کامیار؟
شناختی؟:31:
فکر کنم مشکل از فیفا منه!
اگه تهرانی فیفات رو از کجا گرفتی؟
منم برم از همون جا بگیرم شاید مشکل حل شد!

Molibden
01-12-2010, 17:21
من پچ 1.01 رو ریختم هیچ کرکی بهش نمیخوره ارور میده که دیسک بزار و فلان...
کسی کرک سالم واسه این ورژن داره؟

Aless
01-12-2010, 18:17
ببخشید من یکبار بازی را نصب کردم و چندروز بازی کردم.حالا که ویندوزم را عوض کردم و بازی را نصب میکنم وقتی میره توی بازی روی کاکا که Space را میزنم از بازی خارج میشه!
مشکل چیه؟راهکارچیه؟
مرسی.

R O O T
01-12-2010, 18:33
ببخشید من یکبار بازی را نصب کردم و چندروز بازی کردم.حالا که ویندوزم را عوض کردم و بازی را نصب میکنم وقتی میره توی بازی روی کاکا که Space را میزنم از بازی خارج میشه!
مشکل چیه؟راهکارچیه؟
مرسی.

برا منم همینجوری شده به هیچ وجه هم درست نشد :41:فعلا بیخیال فیفا شدم

Aless
01-12-2010, 18:40
ای بابا یعنی چی؟
هیچکس نیست مشکل مارا حل کنه؟!

Kamyar_AnathemA
02-12-2010, 00:00
چطوری کامیار؟
شناختی؟:31:
فکر کنم مشکل از فیفا منه!
اگه تهرانی فیفات رو از کجا گرفتی؟
منم برم از همون جا بگیرم شاید مشکل حل شد!

سلام

آره شناختم :31:

من بازیمو دانلود کردم

یادمم نیست از کدوم سایت بود

فکر کنم میهن دانلود بود

من مشهد هستم

smallfrank
02-12-2010, 10:44
مشکل چیه؟راهکارچیه؟
مرسی.

من هم بعد از تعویض ویندوز تو صفحه لوگوی EA Sports ارور Dont Send میومد...
ویندوز رو دوباره عوض کردم و درست شد...

اینا دیگه مشکلاتی نیست که آدم قید چنین بازی زیبایی رو بزنه...

mansourfcb
02-12-2010, 11:43
چطوری میشه توی فیفا 11 بازیکن خرید؟؟
هرکاری میکنم بازیکنه راضی نمیشه مثلا یه بازیکن قیمتش 500 هزارتا بود و ماهی 2000 یورو هم حقوق میگرفت من بهش 1.5 میلیون با ماهی 6000 تا پیشنهاد دادم اما نیومد اون درصدی هم که تمایل بازیکن برای اومدن به باشگاه رو نشون میده از 85% بالاتر نمیره.

Spaniuly
02-12-2010, 14:15
چطوری میشه توی فیفا 11 بازیکن خرید؟؟
هرکاری میکنم بازیکنه راضی نمیشه مثلا یه بازیکن قیمتش 500 هزارتا بود و ماهی 2000 یورو هم حقوق میگرفت من بهش 1.5 میلیون با ماهی 6000 تا پیشنهاد دادم اما نیومد اون درصدی هم که تمایل بازیکن برای اومدن به باشگاه رو نشون میده از 85% بالاتر نمیره.
من البته نمیدونم نسخه PC چه مدلی هست کریه رش ولی منم تیمم رو شانسی ساختم یعنی با زور می تونم بازیکن دلخواه رو بخرم توی هر پنجره ترانسفر نهایتا یک یا دو بازیکن ستاره می تونم اضافه کنم بعضی وقت ها هم اصلا نمی تونم خیلی سخت شده

Armin 7
02-12-2010, 19:50
با سلام خدمت اساتید محترم.
راستش یه مدت که عاشق این پدر سوخــتـــه (FIFA 11) شدم.
و کلا PES 11 رو کنار گذاشتم .
میخوام بدونم چجوری میشه سیستم رو Save کرد ؟
من که والا به هر دری زدم موفق نشدم.
بعدش این که چجوری میتونم بازی رو مثل PES آپدیت کنم ؟
یعنی پچی یا همچین چیزی هستش که بازی رو به روز کنه ؟
سپاسگذارم.

smallfrank
02-12-2010, 20:43
من البته نمیدونم نسخه PC چه مدلی هست کریه رش ولی منم تیمم رو شانسی ساختم یعنی با زور می تونم بازیکن دلخواه رو بخرم توی هر پنجره ترانسفر نهایتا یک یا دو بازیکن ستاره می تونم اضافه کنم بعضی وقت ها هم اصلا نمی تونم خیلی سخت شده

درسته سخت تر شده...

ولی خرید ستاره تو نسخه 10 کنسول خیلی خیلی راحت بود....

AlexMercer
02-12-2010, 23:55
دوستان خبر خوش اینکه به زودی قبل از شروع مسابقات جام ملت های آسیا پچی پخش میشه که شامل این مسابقات و تیم های شرکت کننده هست و لباس تیم ها رو هم درست کردند.درباره چهره ها هنوز اطلاعاتی ندارم.

iهمچنین به زودی روش اضافه کردن چهره های مختلف رو بهتون میگم. تا چهره بازکنان مختلف رو بتونید وارد بازی کنید.

papillon11
03-12-2010, 04:10
دوستان این بازی ما خودش از اول کرک بود . الان هیچ راهی نداره ما بتونیم این پچ روش نصب کنیم فایل اجرایی تو دی وی دی وجود نداره ؟ اگه راهی نیست ممنون میشم یه لینک دانلود بازی با کرک جدا یا بدون کرک بهم بدید

AlexMercer
03-12-2010, 05:41
دوستان محترمی که مشکل نصب پچ رسمی بازی رو به علت نداشتن فایل اجرایی اصلی بازی نداشتند میتوانند از لینک زیر به حجم 15 این فایل رو دریافت کنند.

اینم لینک پچ رسمی

از این لینک هم کرک رو دانلد کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 11 v1.01 [MULTI5-1] No-DVD/Fixed EXE

smallfrank
03-12-2010, 12:20
من با فایل اصلی اجرایی هم نتونستم پچ رو نصب کنم...
فک کنم فایلهای Data X هم باید اصلی باشه...

ولی وقتی بازی رو دوباره نصب کردم پچ هم نصب شد...

papillon11
03-12-2010, 13:28
این شرکت ایرانی بازی رو شهید می کنند با بلاخره مجبور شدم کل بازی را دوباره دانلود کنم . خوب پچ نصب شد حالا از کجا بفهمم نصب شده توی منوی بازی جایی نزده شمارشو؟

smallfrank
03-12-2010, 14:07
خوب پچ نصب شد حالا از کجا بفهمم نصب شده توی منوی بازی جایی نزده شمارشو؟

بعد از نصب پچ تو فایل Fifa Config در قسمت Rendering option یه گزینه با نام ATI Micro stuttering ظاهر میشه که قبل از نصب پچ این گزینه وجود نداشت...

Gregar
03-12-2010, 16:39
بعد از نصب پچ تو فایل Fifa Config در قسمت Rendering option یه گزینه با نام ATI Micro stuttering ظاهر میشه که قبل از نصب پچ این گزینه وجود نداشت...

ها راستی این گزینه چیه . من که ATI دارم و قبلش مشکلی نداشتم . حالا این چیه که اضافه شده

masoud93
03-12-2010, 17:40
سلام.

من باید بازی کرک نشده رو حتما داشته باشم تا پچ ورژن 1.1 رو بتونم نصب کنم ؟

حالا زمانی که من بازی کرک نشده رو داشتم بعدش پچ 1.1 رو ریختم دوباره باید یه کرک جدید بریزم ؟

اگر من تمام کار ها رو برای آنلاین بازی کردن بکنم و توسط برنامه گیم رنجر وارد بازی بشم باید توی منو بازی روی کدام گزینه برم تا بتونم برم داخل بازی و با یکی دیگه بازی کنم ؟

ممنون میشم اگه یکی کامل به سوالاتم پاسخ بده :40:

smallfrank
03-12-2010, 18:19
ها راستی این گزینه چیه . من که ATI دارم و قبلش مشکلی نداشتم . حالا این چیه که اضافه شده

دقیقا نمیدونم...
منم Ati دارم و مشکلی نداشتم...
ولی بازم تیکشو زدم...

AlexMercer
03-12-2010, 19:59
سلام.

من باید بازی کرک نشده رو حتما داشته باشم تا پچ ورژن 1.1 رو بتونم نصب کنم ؟

حالا زمانی که من بازی کرک نشده رو داشتم بعدش پچ 1.1 رو ریختم دوباره باید یه کرک جدید بریزم ؟

اگر من تمام کار ها رو برای آنلاین بازی کردن بکنم و توسط برنامه گیم رنجر وارد بازی بشم باید توی منو بازی روی کدام گزینه برم تا بتونم برم داخل بازی و با یکی دیگه بازی کنم ؟

ممنون میشم اگه یکی کامل به سوالاتم پاسخ بده :40:

1- بله
2-بله کرک نسخه 1.01
3-مثل قبل بازی میکنید
4-:46:

baloteli
03-12-2010, 21:11
این مشکل ارورش بعد از مدتی بازی کردن حل نشد

masoud93
04-12-2010, 00:14
1- بله
2-بله کرک نسخه 1.01
3-مثل قبل بازی میکنید
4-:46:

خیلی ممنون داداش.

در مورد سوال 3 هم من تاحالا فیفا آنلاین بازی نکردم به خواطر همین پرسیدم.

راستی بازیش پینگ چند می خواد ؟

AlexMercer
04-12-2010, 03:43
خیلی ممنون داداش.

در مورد پینگ نمیدونم چون خودم بازی نمیکنم:46:

Gregar
04-12-2010, 11:18
خیلی ممنون داداش.

بالاخره هر چی پینگت بهتر باشه به نفعته ولی اگه بالای 300 باشه بازیت مشکل دار میشه . در ضمن اگه میخوای بازی کنی Host باش وگرنه وسط بازی واست کلی تیک برمیداره .

afterten
04-12-2010, 11:44
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!

R O O T
04-12-2010, 13:10
سلام دوستان برا من جهت های دسته و کیبورد خود به خود کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟

SevenCity
04-12-2010, 16:52
این دو تامشکلو چجوری میشه حل کرد
1- هند در بازی به هیچ عنوان گرفته نمیشه مخصوصا زمانی که بازیکن تکل میکنه توپو با دست میبره حتما باید هند گرفته بشه
2- زمانی که حریف تک به تک میشه دروازه بان رو راحت میشه اورد جلو با تکل تو پای بازیکن توپو گرفت این حرکت هم اخراج صد در صد داره ولی هیچ سوتی زده نمیشه

AlexMercer
04-12-2010, 16:57
این دو تامشکلو چجوری میشه حل کرد
1- هند در بازی به هیچ عنوان گرفته نمیشه مخصوصا زمانی که بازیکن تکل میکنه توپو با دست میبره حتما باید هند گرفته بشه
2- زمانی که حریف تک به تک میشه دروازه بان رو راحت میشه اورد جلو با تکل تو پای بازیکن توپو گرفت این حرکت هم اخراج صد در صد داره ولی هیچ سوتی زده نمیشه

1-هند بر خلاف سالهای پیش در این نسخه نیست ولی در نسخه کنسول هست و دلیل نبودنش اینه که ما داریم بازی سال پیش کنسول رو بازی میکنیم که این امکان درش نبوده.:46:
2-در بیشتر موارد توپ زده میشه یا بازیکن رد میشه و یادت باشه اگر در تکل اول توپ زده بشه خطایی گرفته نمیشه مگر اینکه دوپا باشه که اخراج داره و یا خیلی وحشیانه باشه که در صورتی که توپ اول زده بشه کارت زرد داره:46:

mafr07
05-12-2010, 09:56
دوستان من یک سوال کلیشه ای داشتم؛ میخواستم بدونم که انصافا این بازی قشنگتره یا pes2011 چون من تا حالا این نسخه ی فیفا رو واسه ی پی سی بازی نکردم اما pes 2011 نسبت به نسخه های قبلیش واقعا عالی شده بود.

afterten
05-12-2010, 11:20
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!

R O O T
05-12-2010, 13:25
دوستان من یک سوال کلیشه ای داشتم؛ میخواستم بدونم که انصافا این بازی قشنگتره یا pes2011 چون من تا حالا این نسخه ی فیفا رو واسه ی پی سی بازی نکردم اما pes 2011 نسبت به نسخه های قبلیش واقعا عالی شده بود.

سلام هر دو بازی نکات مثبت و منفی خودشو داره اگه شما بیشتر به گرافیک اهمیت میدی بهتره pes11 بگیری ولی اگه به گیم پلی اهمیت میدی فیفا بهتره به نظر من که فیفا بهتره :20:البته شاید گرافیکش از pes کمتر باشه ولی هر چی هست میشه یه بازی بدون عصبانیت انجام داد :31:

Gregar
05-12-2010, 16:16
سلام هر دو بازی نکات مثبت و منفی خودشو داره اگه شما بیشتر به گرافیک اهمیت میدی بهتره pes11 بگیری ولی اگه به گیم پلی اهمیت میدی فیفا بهتره به نظر من که فیفا بهتره :20:البته شاید گرافیکش از pes کمتر باشه ولی هر چی هست میشه یه بازی بدون عصبانیت انجام داد :31:

من که رو هم فیفا هم اعصابم داغون میشه از بس بازیکن ها اشتباهات فاحش میکنن .

shutdown
05-12-2010, 23:44
دوستان مانیتور من wide هست و فیفا توش کوچیک اجرا میشه...تو تنظیماتش چیزی نبود...کسی میدونه چه طور فول اسکرین بازی کنم؟؟؟

SevenCity
06-12-2010, 14:30
جالبه نتیجه ی بازی های رفت حذفی رو یا باید حفظ کنیم یا بریم تو calender پیدا کنیم!
یعنی نتیجه به این مهمی که برای بازی برگشت باید بدونیم رو باید بریم پیدا کنیم؟؟

black.assassin
06-12-2010, 15:36
دوستان آخرين پچ رسمي ارائه شده + كرك رو اگر ممكن هست قرار بديد . پست دوم و سوم رو رزو كردين بره همين ديگه . آپديت نمي كنيد اين پست ها رو ؟ من الان چطور 20-30 تا صفحه بگردم آخه ؟؟؟؟؟ :19:

mafr07
06-12-2010, 21:41
جالبه نتیجه ی بازی های رفت حذفی رو یا باید حفظ کنیم یا بریم تو calender پیدا کنیم!
یعنی نتیجه به این مهمی که برای بازی برگشت باید بدونیم رو باید بریم پیدا کنیم؟؟

این مورد در رابطه با pes11 هم صادقه؛

SevenCity
08-12-2010, 13:19
این مورد در رابطه با pes11 هم صادقه؛

تو فیفا 10 پی سی اینجوری نبود هر چند فیفا 11 پی سی چیزی از فیفا 10 پی سی به ارث نبرده و دو نسخه جداست
بگذریم

برای شما هم تو جام باشگاهها یا جام یوفا قسمت table وقتی گروههارو چنج میکنید فقط یک گروه و نشون میده؟
برای من که فقط یه گروه و نشون میده مگر اینکه sort کنم تا بالاخره گروههارو ببینم

farhad07
08-12-2010, 13:28
یکی کرک پچ 1.1 رو بزاره.

undercover
08-12-2010, 13:30
باسلام
یک سال بعد :)
آقا بالاخره کسی تونست بفهمه این مشکله نداشتنه صدای گزارشگر رودر ایکس پی چه جوری میشه حل کرد.مخلصیم

rambo_1386
08-12-2010, 15:52
نمیدونم این ویندوزم چه مرضی گرفته دیگه fifaconfig اجرا نمیشه تو ویندوز 7 اجرا میشه ولی تو xp sp3 ارو میده dont sent error!!! این مشکل میشه حل کرد یا باید حتما ویندوز عوض شه اصلا حس تعویض ویندوز نیست!!! راستی بازی دوباره نصب کردم ولی همچنان fifaconfig ارور میده:2:

afterten
08-12-2010, 20:49

AlexMercer
09-12-2010, 04:06

والا این مشکل خیلی نادره.چیزی نمیشه گفت. شما آخرین درایور کارت گرافیکت رو دانلد کن و نصب کن ایشالا درست شه اگر نه 7 بریز:46:

mohammad_87
09-12-2010, 22:31
تا الان چه پچهایی برای فیفا11 اومده؟لطفا با لینکهاش بذارین.

14708
09-12-2010, 23:51
ممنون میشم اگه آخرین پچ فیفا 11 رو بذارید + آموزش روش نصب
در ضمن بعد از نصب پچ تنظیمات گیم پد که به هم نمی خوره ؟

smallfrank
10-12-2010, 09:18
تا الان چه پچهایی برای فیفا11 اومده؟لطفا با لینکهاش بذارین.

ممنون میشم اگه آخرین پچ فیفا 11 رو بذارید + آموزش روش نصب
در ضمن بعد از نصب پچ تنظیمات گیم پد که به هم نمی خوره ؟

لینک پچ رسمی

14708
10-12-2010, 12:29
ممنون ولی نگفتی که تنظیمات دسته بازی رو به هم میزنه یا نه ؟
سوال دیگه ام اینه که آیا ترانسفرها رو هم توش آپدیت کردن ؟
چون یه سایت اینها رو نوشته که خبری از آپدیت ترکیب ها نیست :
The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match.
• The Manager Mode crash when using Peterborough Club.
• Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.
• The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.
• The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.
• The weather pattern randomizer in Manager Mode.
• Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.
• Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.
• Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.
• Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.
• Highlight replays video stuttering.
• NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.
• Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.
• A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released).
• Correction to Lincoln City kit sponsors.
• Correction to Zenit St. Petersburg third kit.
• Correction to Montpellier kit sponsors

rambo_1386
10-12-2010, 15:17
نمیدونم این ویندوزم چه مرضی گرفته دیگه fifaconfig اجرا نمیشه تو ویندوز 7 اجرا میشه ولی تو xp sp3 ارو میده dont sent error!!! این مشکل میشه حل کرد یا باید حتما ویندوز عوض شه اصلا حس تعویض ویندوز نیست!!! راستی بازی دوباره نصب کردم ولی همچنان fifaconfig ارور میده:2:
دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟:13:

R O O T
10-12-2010, 15:41
دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟:13:
فکر کنم باید ویندوز عوض کنی برا منم وقتی میخواستم بازیو اجرا کنم dont send میداد ویندور عوض کردم درست شد.;)

mehdi_vsgh
10-12-2010, 19:06
سلام
3 مشکل دارم
1- موقع ورود به بازي هميشه ميخواد برام اکانت بسازه و وارد بشه(چطوري حذفش کنم نمیتونم اينترنت را قطع کنم چون با اينترنت کار دارم)
2- موقعي که ميخوام وارد بازی بشم هميشه وارد قسمت تمرين ميشه با بازيکني که از قبل تعیين کرديم اینو چطوري بر داريم؟
3- وسطاي بازي يهويي بازي تيک دار ميشه و پرش زياد داره تو بازي؟ یه دفه خوب ميشه يهويي خراب ميشه!!؟؟؟ مشکلشو چطوري ميشه حذف کرد؟؟

يه سوال؟
چرا اینقد دموهاي بازيش کمه
موقع اغاز بازي همیشه يه صحنه تکراري رو نشون ميده
براي تعویض ها هم 3-4 فيلم بيشتر نداره
و.....

shahram_10
11-12-2010, 14:56
سلام
من بازی رو نصب کردم آخرین پچ رو هم ریختم.
بازی رو که می خوام اجرا کنم میگه cd اورجینال استفاده کنید!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

AlexMercer
11-12-2010, 16:09
سلام
من بازی رو نصب کردم آخرین پچ رو هم ریختم.
بازی رو که می خوام اجرا کنم میگه cd اورجینال استفاده کنید!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

:46:

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

سلام
3 مشکل دارم
1- موقع ورود به بازي هميشه ميخواد برام اکانت بسازه و وارد بشه(چطوري حذفش کنم نمیتونم اينترنت را قطع کنم چون با اينترنت کار دارم)
2- موقعي که ميخوام وارد بازی بشم هميشه وارد قسمت تمرين ميشه با بازيکني که از قبل تعیين کرديم اینو چطوري بر داريم؟
3- وسطاي بازي يهويي بازي تيک دار ميشه و پرش زياد داره تو بازي؟ یه دفه خوب ميشه يهويي خراب ميشه!!؟؟؟ مشکلشو چطوري ميشه حذف کرد؟؟

يه سوال؟
چرا اینقد دموهاي بازيش کمه
موقع اغاز بازي همیشه يه صحنه تکراري رو نشون ميده
براي تعویض ها هم 3-4 فيلم بيشتر نداره
و.....

1- 2- راهی نداره :46:

3- درایور کارت گرافیک و دایرکت ایکس رو ارتقا بدین. وقتی بازی میکنید نرم افزار های دیگه رو که پروسس بیجا میکنند و مقدار زیادی از رم و سی پی یو میگیرن رو ببندید. :46:

سوال آخر هم جواب نداره چون همین مقدار کم فقط انیمیشن ساخته شده.:46:

night lord
11-12-2010, 17:44
من الان بازی رو نصب کردم پچ رسمی رو هم نصب کردم حالا این پچو(FIFA 11 Hybrid Gameplay Patch V 3.0.0 by Doctor+) چجوری باید نصب کنم؟

Gregar
11-12-2010, 21:49
من الان بازی رو نصب کردم پچ رسمی رو هم نصب کردم حالا این پچو(FIFA 11 Hybrid Gameplay Patch V 3.0.0 by Doctor+) چجوری باید نصب کنم؟

فایل های
data0.bh
data0.big
data7.bh
data7.big

رو از پوشه Game در محل نصب فیفا بریز توی پوشه اصلی که این پچ هست یعنی جایی که fifa-fs.exe قرار داره .
اول یه چک بکن ببین این فایلها Read Only نباشن وگرنه تیکش رو بردار
بعد همون fifa-fs.exe رو اجرا کن . حالا دوباره همین 4 تا فایل رو بعد از اینکه یه سری عملیات روشون اعمال شد برشون گردون توی پوشه ای که بودن .

Armin 7
13-12-2010, 02:49
با سلام.
عذر میخوام پچی هستش که نقل و انتقالات رو آپدیت کنه ؟
سپاسگذارم.

vahidami
13-12-2010, 11:43
من به تازگی بازی fifa 11 را بدون مشکل نصب کردم و کرک اون هم در قسمت مورد نظر قراردادم اما بعد اجرا این پیغام را میدهد
و بعد از جستجو در اینترنت و تمام کارهایی که گفته بودند مثل خاموش کردن Firewall , Antiviroos(Nod32 و نصب مجدد آن بعد 3 بار دوباره همین پیغام را می دهد گفتم شاید از سیستم من باشد، لطفا اگر راه‏حلی برای رفع این مشکل وجود دارد راهنمایی کنید ممنون میشم
مشخصات سیستم من:
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
اگر نیاز به اطلاعات بیشتری هم هست بگید تا در اختیارتان بگزارم

mmasoudd
13-12-2010, 12:29
من به تازگی بازی fifa 11 را بدون مشکل نصب کردم و کرک اون هم در قسمت مورد نظر قراردادم اما بعد اجرا این پیغام را میدهد
و بعد از جستجو در اینترنت و تمام کارهایی که گفته بودند مثل خاموش کردن Firewall , Antiviroos(Nod32 و نصب مجدد آن بعد 3 بار دوباره همین پیغام را می دهد گفتم شاید از سیستم من باشد، لطفا اگر راه‏حلی برای رفع این مشکل وجود دارد راهنمایی کنید ممنون میشم
مشخصات سیستم من:
windows xp sp3
اگر نیاز به اطلاعات بیشتری هم هست بگید تا در اختیارتان بگزارم

سلام
شما همون d3dx9_41.dll رو تو اینترنت سرچ و دانلود کن و بریز تو فولدر بازی یا فولدر system32 ویندوز
احتمالاً مشکلت حل می شه

hojjatinho
13-12-2010, 14:06
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟:31: الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!

Armin 7
13-12-2010, 15:08
با سلام.
اقایون من یه فایلی رو به نام FIFA11 LODSettings از سایت fifa-patch دانلود کردم که فکر کنم به بهبود گرافیک بازی مربوط میشه .
امــــا . . .
طریقه نصبش رو بلد نیستم.
آخه میترسم نصبش کنم و همه سیو هام بپره .
اگه کسی چنین پچی رو نصبیده من رو هم براهنمایه .
اینم آدرس این پچ :

سپاسگذارم.

matrix_3s
13-12-2010, 16:01
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
واسه منم هم همینطور بود اگه با تبدیل دسته ی ps1 بازی میکنی..... در بیاری درست میشه..........

hojjatinho
13-12-2010, 16:24
واسه منم هم همینطور بود اگه با تبدیل دسته ی ps1 بازی میکنی..... در بیاری درست میشه..........
ممنون
ولی دسته رو هم در اوردم نشد . خودم فکر می کنم مشکل از کرکش باشه . کسی کرک درست و حسابی نداره بزاره؟

night lord
14-12-2010, 11:38
دوستان این فیفا مثل PES پچی نداره که تبلیغات کنار زمین و استادیوما و کفش و لباس و تغییرات دیگه رو به روز کنه و مثل واقعیت کنه؟

R O O T
14-12-2010, 14:39
دوستان این فیفا مثل PES پچی نداره که تبلیغات کنار زمین و استادیوما و کفش و لباس و تغییرات دیگه رو به روز کنه و مثل واقعیت کنه؟

نه نداره .البته یه برنامه هاییی هست که میشه باهاش فیس و بعضی چیزا رو ادیت کرد ولی کار کردن باهاشون سخته ;)

cescjoon
14-12-2010, 19:37
دوستان من مشکل گرافیکی دارم با این بازی.
یعنی چجور بگم وقتی توی محیط بازی هستم مشکلی ندارم ولی وقتی توی منو یا اون قسمتی که kaka خودش تنهایی توپ رو داره یه چیزی مثل پرده سفید روی تصویر میاد مثل اینکه مشکل گرافیکی پیدا کرده باشه وقتی هم دارم BE A Pro بازی میکنم و زاویه دوربین مثل توی بازی عادی نیست هم این مشکل رو دارم.
راستی گرافیکم 9600 GSO هست سی پی یو هم 7850 AMD هست رم هم 3 گیگ ویندوز هم سون 23 بیت.
بازم بگم که توی محیط خود بازی این مشکل رو نداره و فقط زمانی که Esc میزنم روی تصویر این صفحات سفید میاد!
با تشکر

SevenCity
14-12-2010, 22:15
بیچاره شدم!
برقمون رفت
حالا دیگه میرم تو منجر مودم و و میخوام لود کنم میزنه :
appears to be damaged and cannot be used
DELETE
CANCEL
هرکی راهی برای برگشتش بگه یعنی منجر چند ساله مو که الان توی 2016 هستم نجات داده :31:
بقیه شونو که لازم ندارم لود میشه غیر از این

miladddd
17-12-2010, 19:42
من دو تا سول دارم

1- چطور میشه با یه تیم باشگاهی بازی های فصلی کرد و در پایان قهرمان فصل شد؟
2- دریبل درست و حسابی چطور میشه زد؟

ممنون میشم پاسخ بدین

undercover
17-12-2010, 23:45
من دو تا سول دارم

1- چطور میشه با یه تیم باشگاهی بازی های فصلی کرد و در پایان قهرمان فصل شد؟
2- دریبل درست و حسابی چطور میشه زد؟

ممنون میشم پاسخ بدین
در مورد دریبل آموزش تو خود بازی هست باید خودت تمرین کنی و ببینی بیشتر کدومش به دردت میخوره

miladddd
19-12-2010, 10:03
در مورد دریبل آموزش تو خود بازی هست باید خودت تمرین کنی و ببینی بیشتر کدومش به دردت میخوره

کدوم قسمت هست آموزشا؟!

راستی چجوری میشه تو بازی تمرین کرد؟

Gregar
19-12-2010, 15:24
کدوم قسمت هست آموزشا؟!

توی قسمت My fifa 11 >
قسمت Help >
گزینه دوم

Spaniuly
19-12-2010, 16:52
خوب از اونجایی که نصف بیشتر فیفا خور ها توی این تاپیک هست گفتم هم بیام سلامی عرض کنم به فیفا خور ها و هم بگم که یه آمزش توی این یکی تاپیک گذاشتم شاید به دردتون بخوره البته تفاوت نسخه کنسول با کامپیوتر در ضربه آزاد زیاد نیست به اون صورت و پی سی باز ها هم می تونن از این آموزش استفاده کنن

FIFA 10 Free Kick Learning by Armin Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FCBarcelona.ir
20-12-2010, 00:57
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟:31: الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
ویندوزت XP ه؟ اگه آره باید تقریبا فیفا رو بی خیال شی! ماههاس این مشکل رو کاربرای XP تو فروم EA مطرح کردن، دریغ از اینکه کسی جواب بده! دیگه آخرش به فحش و بد و بیراه کشیده و ملت گفتن بی خیال میریم PES بازی می کنیم!

واقعا نمی فهمم چرا EA هیچ جوابی نمیده!

Mehdi.ss
20-12-2010, 03:12
سلام
بچه ها مشکل لگ تو بازی افلاین حل شده؟
اگه شده راهش چیه؟

miladddd
20-12-2010, 10:50

اگه ممکنه بگو چجوری میشه دریبل زد
راستش رفتم تو هلپ نفهمیدم کدوماست
خیلی شلوغ بود

SevenCity
20-12-2010, 15:45
1- دیگه همتون بعد از نصب پچ مشکل کرش بعد از بازی رو ندارین؟ ولی من هم واسه خودم پچ نصب کردم و هم واسه دوستم هر دو مشکل کرش بعد بازی های منجر مود رو داریم! یعنی پچ من مشکل داره؟ من که فایل اصلی فیفا رو دانلود کردم!
2 - میخوام گرافیک بخرم فیفا هنوز با کارتای ati مشکلی داره؟ گزینه های مدنظرم 5770 و 450 gts هست

Spaniuly
20-12-2010, 17:10
ویندوزت XP ه؟ اگه آره باید تقریبا فیفا رو بی خیال شی! ماههاس این مشکل رو کاربرای XP تو فروم EA مطرح کردن، دریغ از اینکه کسی جواب بده! دیگه آخرش به فحش و بد و بیراه کشیده و ملت گفتن بی خیال میریم PES بازی می کنیم!

آره ایکس پی هست ولی من فیفا رو روی ایکس باکس بازی می کنم. اصلا نسخه پی سیش رو ندارم البته چند روز پیش روی کامپیوتر پسر خالم دیدم... با عرض معذرت به نظرم جالب نبود چون قسمت VP ش خیلی چرت بود! خوشحالم که توی نسخه 11 به این قسمت اینقدر اهمیت داده و اصلاحش کرده... حتی به دلیل داشتن اکامپلیشمنت های آنلاین اون نمیتونه به 100٪ برسونه اما من این کار رو انجام دادم

vahidami
21-12-2010, 11:02
سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد

که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد

namber_one
21-12-2010, 15:02

اه اه
جرا بیخیال شه بنده خدا
یه پچ سرویس پک 3 بریز بازی کن حالشو ببر
من خودم عین هلو روی ایکس پی بازی می کنم

البته با عرض معذرت بخاطر فضولی :31:

Spaniuly
21-12-2010, 20:24
اه اه
جرا بیخیال شه بنده خدا

ممنون ولی...
باز هم می گم من اصلا نسخه PC فیفا 11 رو ندارم و حتی بعد دیدنش روی کامپیوتر پسر خالم هیچ علاقه ای به داشتش پیدا نکردم چون خیلی شوته در مقایسه با نسخه کنسول... EA هم انگار دلش نمیاد PC Gamer ها رو سوزپرایز کنه و یه حال اساسی بده حسابی کم لطفه این پدر سوخته :31: می دهم پدر پدر پدر پدر سوخته اش را در بیاورند :31:

Gregar
21-12-2010, 22:41
ممنون ولی...
باز هم می گم من اصلا نسخه PC فیفا 11 رو ندارم و حتی بعد دیدنش روی کامپیوتر پسر خالم هیچ علاقه ای به داشتش پیدا نکردم چون خیلی شوته در مقایسه با نسخه کنسول... EA هم انگار دلش نمیاد PC Gamer ها رو سوزپرایز کنه و یه حال اساسی بده حسابی کم لطفه این پدر سوخته :31: می دهم پدر پدر پدر پدر سوخته اش را در بیاورند :31:

خدا از دهنت بشنوه

FCBarcelona.ir
22-12-2010, 13:47
اه اه
جرا بیخیال شه بنده خدا

والا ما که هرچی رو بگی تست کردیم! تو فروم EA هم همه از حل این مشکل عاجز موندن، چون حتی معلوم نیست از کجا میاد! بعضیا این مشکلو دارن و بعضیا ندارن.

من خودم فقط وقتی ایکس پی بالا میاد، بلافاصله بازی رو اجرا کنم می تونم بازی کنم. تازه بعد 4-5 تا بازی، یهو بازی سریع میشه، یه جوری که انگار سرعتش رو 2 برابر کردی! بیرون هم بیام که دیگه نمی تونم واردش بشم و سر لوگوی EA Sports کرش می کنه و بخوام دوباره بازی کنم باید ری استارت کنم. روی 7 هم که بازی به شکل غیر متعارفی کند میشه!

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

ممنون ولی...
مسئله اینجاس که یه فیفای خالی ارزش خریدن xbox نداره! تازه مگه میشه با این سن نشست جلوی تلویزیون و ایکس باکس بازی کرد، هرکی رد میشه یه چیزی بهت میگه!

باز پشت کامپیوتر لااقل کسی نمی فهمه داری بازی می کنی یا پروژه انجام میدی :31:

miladddd
22-12-2010, 20:20
کدوم قسمت هست آموزشا؟!

کاش سوال منم جواب بدید
من میخوام یکی آموزش دریبل بده فقط

:37:

Hamid Hamid
22-12-2010, 23:45
مسئله اینجاس که یه فیفای خالی ارزش خریدن xbox نداره! تازه مگه میشه با این سن نشست جلوی تلویزیون و ایکس باکس بازی کرد، هرکی رد میشه یه چیزی بهت میگه!

باز پشت کامپیوتر لااقل کسی نمی فهمه داری بازی می کنی یا پروژه انجام میدی :31:
چرا دوست عزیز اتفاقا میرزه که بخاطر فیفا 11 کنسول بخرید.من خودم چند ماهه 360 دارم و از وقتی فیفا اومده 95 درصد فیفا 11 بازی میکنم.تازه 21 سال هم سن دارم:31:.
واسه اینکه اسپم نباشه.این پست رو تو تاپیک کنسول نوشتم شما هم بخونید بد نیست:
زندگی نامه ی اندی گری(کارشناس بازی فیفا 11):
اندی گری با نام کامل Andrew Mullen Gray اسکاتلندی بازیکن سابق فوتبال است و هم اکنون کارشناس فوتبالی شبکه ی Sky Sport است.او متولد 30 نوامبر 1955 است و در گلاسکو به دنیا آمده است.
این مهاجم کار کشته کارش را با دندی یونایتد آغاز کرد و در62 بازی برای این تیم 46 گل به ثمر رسوند.در سال 1975 و در 20 سالگی رهسپار آستون ویلا شد که به تازگی به دسته ی اول آمده بود.و کفش طلا رو در سال 77 برد با زدن 25 گل برای آستون ویلا.و در همون سال عنوان بهترین بازیکن جوان رو برد.عنوانی که 30 سال بعد نصیب کریستین رونالدو گردید.
او در سال 1979 به تیم رغیب آستون ویلا یعنی ولورهمپتون پیوست با مبلغی که آن زمان در جزیره رکورد بود یعنی 1.5 میلیون پوند!
در سال 1980 گل برتری این تیم در لیگ کاپ رو به ثمر رسوند و تا 2 سال دیگر علی رغم پیشنهاد منچستر یونایتد در ولور ماند.
در سال 1983 به اورتون پیوست و با اورتون قهرمان لیگ شد و جام حذفی رو برد.او کاپ جام در جام باشگاه هی اروپا را نیز در اورتون فتح کرد. و چند فصل برای آستون ویلا و وست برومویچ بازی کرد.
او در سال 1990 در رنجرز اسکاتلند بازنشسته شد.
او 20 بازی ملی برای تیم ملی اسکاتلند انجام داده است و در این بازی ها 7 گل به ثمر رسانده است.و کسب عنوان بهترین بازیکن جوان جزیره در سال 1977 نتوانست مربی وقت تیم ملی اسکاتلند رو برای دعوت از او قانع کند.برای جام جهانی 1978!
افتخارات:
لیگ کاپ_آستون ویلا 1977
لیگ کاپ_ولورهمپتون 1980
فتح لیگ دسته اول انگلیس(برتر کنونی).جام حذفی و جام در جام باشگاه های اروپا_اورتون 1985-1984
لیگ برتر اسکاتلند_لیگ کاپ اسکاتلند_گلاسکو رنجرز 1988_1989
حرفه ی گزارشگری:
در جام جهانی 2002 او کارشناس bbc بود.
در یورو 2004 در تلویزیون Sky Sport فعالیت داشت.
در یورو 2008 در تلویزیون ESPN بود.
در سری بازی های فیفا و EA Sports نیز فعالیت میکند.
این بود زندگی نامه ی اندی گری که 20 سال در لیگ اول انگلیس بازی کرد و 5 سال هم در دسته اول اسکاتلند.
منبع:ویکی پدیا و سایت Sky sport
مترجم:حمید

SevenCity
23-12-2010, 08:39
دوستان ما این همه پول دادیم gtx 460 خریدیم تا تو سون فیفارو روون اجرا کنیم ولی xp اصلا یه چیز دیگست روونه
پچی چیزی نیست واسه سون یا کارت انویدیا؟

حتی با این گرافیک غول تو رزولوشن پایین و تنظیمات پایین تو سون مشکل دارم
مگه xp چی داره که سون نداره بازی اینجوری اجرا میشه

vahidami
23-12-2010, 13:18
[QUOTE=vahidami;5710203]سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد

از راهنمایی ها تون ممنون ولی این مشکل را حل کردم ول مشکل دیگر وجود دارد بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
لطفاَ راهنمایی کنید...

baloteli
23-12-2010, 13:48
این مشکل ارورش بعد از مدتی بازی کردن حل نشد

Gregar
23-12-2010, 16:59
دوستان ما این همه پول دادیم gtx 460 خریدیم تا تو سون فیفارو روون اجرا کنیم ولی xp اصلا یه چیز دیگست روونه
پچی چیزی نیست واسه سون یا کارت انویدیا؟

حتی با این گرافیک غول تو رزولوشن پایین و تنظیمات پایین تو سون مشکل دارم
مگه xp چی داره که سون نداره بازی اینجوری اجرا میشه

خب یه وقتی میبینی از رم و Cpu باشه یا حتی پر بودن هارد . گرافیکت که مشکلی نداره .

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

کسی نیست جواب مارو بده!!!!!!!!!!

خب بازی رو کرکش کن دیگه .

Alex * Delpiero
24-12-2010, 20:52
سلام
یه سوال واسم پیش اومده !
بازی کردن فیفا با دسته xbox چه مزیتی داره ؟
من الان دارم با دسته اصلی play station 2 بازی میکنم
میخوام ببینم اگه با دسته xbox باشه چه فرقی داره ؟ ( تو انجام حرکات و تکنیک و ....)
کسی جواب بده ممنون میشم:11:

Big-Boss
24-12-2010, 21:00
سلام
یه سوال واسم پیش اومده !
بازی کردن فیفا با دسته xbox چه مزیتی داره ؟
من الان دارم با دسته اصلی play station 2 بازی میکنم
میخوام ببینم اگه با دسته xbox باشه چه فرقی داره ؟ ( تو انجام حرکات و تکنیک و ....)
کسی جواب بده ممنون میشم:11:

من خودم هم برای pc از دسته های PS2 و ملدل استفاده میکنم.
تا وقتی که تمام دکمه ها و جهت های آنالوگ که در بازی تعریف شده روی دسته اعمال بشه هیچ فرقی نداره.
اما دسته 360 دو مزیت داره:
1- در بازی های جدید دسته رسمی و از پیش شناخته شده خیلی از بازیهاست. (بخاطر مایکروسافت و ویندوز)
2-طراحی خوبی که داره و به اصطلاح خوش دسته و مخصوصا در بازی مثل فوتبال چون جای کلیدهای جهت نما و آنالوگ چپ بر عکس دسته های PS2 هست کار کردن باهاش راحت تره.

golmohammadi
24-12-2010, 23:42
سلام
کسی این بازیو با سرعت 128 کیلو بیت آنلاین بازی کرده ؟
چطوره ؟
ایا پچ 1.01 بهترینشه ؟
کرک این پچ را میخوام

Alex * Delpiero
25-12-2010, 00:03
سلام
کسی این بازیو با سرعت 128 کیلو بیت آنلاین بازی کرده ؟
چطوره ؟
ایا پچ 1.01 بهترینشه ؟
کرک این پچ را میخوام

اره من خودم با 128 خیلی روون انلاین بازی میکنم
اره 1.01 اخرین پچی هست که اومده
از همون سایت ea هم میتونی بگیریش. بعد از اینکه نصبش کردی کرک خودت رو از روی cd بنداز

mansourfcb
25-12-2010, 03:26
چه طوری میشه موقع کرنل دروازبان رو جلو آورد؟؟

vahidami
25-12-2010, 08:38
خب یه وقتی میبینی از رم و Cpu باشه یا حتی پر بودن هارد . گرافیکت که مشکلی نداره .

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

خب بازی رو کرکش کن دیگه .

از راهنماییت ممنون اما این کار کرده بودم ولی به هر حال اون مشکل حل شد و مشکل دیگری دارم.
بعد از اجرای بازی یک صفحه برای شروع بازی و تنظیمات می آید که در هنگام شروع بازی یک صفحه با عکس کاکا می آید و بدون هیچ عملی از بین می رود..........
لطفاَ راهنمایی کنید...

golmohammadi
25-12-2010, 10:46
اره من خودم با 128 خیلی روون انلاین بازی میکنم
اره 1.01 اخرین پچی هست که اومده
از همون سایت ea هم میتونی بگیریش. بعد از اینکه نصبش کردی کرک خودت رو از روی cd بنداز
من کانتر را با همین 128 اجرا میکنم مشکل خاصی ندارم
فقط مشکل پینگ هست که اینم در زمانهای خاصی
رد الرت 3 هم بگی نگی با همین 128 بازی میکنم
فیفا 11 را نمیدونستم
بعدشم دیشب با یه نفر از رومانی صحبت میکردم میگفت اینترنت 1 مگ لازمه
و.لی گفت گرافیک بازی را رو حداقل بزارم شاید اجرا بشه

خب حالا مشکل اینه که دی وی دی من کرک نداشت
یعنی بازی بدون کرک اجرا میشه
حالا که پچ را ریختم کرک اجباری شد که بریزم
کرکشو میدین ؟
البته خودم میتونم سرچ کنم
منظور کدوم کرک واسه پچ 1.01 خوبه اونو بدین بهم

من یه عمر هست کونامی بازی میکنم
این بار اولمه میام فیفا
البته فیفاهای جدید که میومد چند دقیقه بازی میکردم خوشم نمیومد میومدم سراغ کونامی
خوشبختانه فبفا 11 را براحتی میشه آنلاین بازی کرد
این یک مزیت خوبیه

حالا چند تا سوال داشتم
چرا منوی این بازی گنگ هست
اول که بازیو اجرا میکنی منوی اصلی نمیاره ؟
بعد تنظیمات دسته
من با دسته ای که در pes2011 بدون مشکل بازی میکنم
الان تو فیفا 11 جهتها کار نمیکنه
آنالوگ هم روشن کردم بازم کار نمیکنه
در منوها حرکت میکنه ولی در بازی نه
چیکار کنم ؟

Alex Fera
25-12-2010, 20:13
حالا چند تا سوال داشتم
چرا منوی این بازی گنگ هست
اول که بازیو اجرا میکنی منوی اصلی نمیاره ؟
بعد تنظیمات دسته
من با دسته ای که در pes2011 بدون مشکل بازی میکنم
الان تو فیفا 11 جهتها کار نمیکنه
آنالوگ هم روشن کردم بازم کار نمیکنه
در منوها حرکت میکنه ولی در بازی نه
چیکار کنم ؟

بعد از اینکه با کاکا تو بازی پا به توپ شدی یه start بزن منو رو میاره دیگه این کجاش گنگه

برای تنظیمات دسته هم برو تویه این آدرس:

مشکل کار نکردن آنالوگ هم به خاطر همون تنظیم نبودن دسته هستش

golmohammadi
26-12-2010, 11:38
بعد از اینکه با کاکا تو بازی پا به توپ شدی یه start بزن منو رو میاره دیگه این کجاش گنگه

برای تنظیمات دسته هم برو تویه این آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل کار نکردن آنالوگ هم به خاطر همون تنظیم نبودن دسته هستش
بعدا متوجه شدم کجاست منو
ولی قبول کن مضخرفه
در تمتام بازیها اول منو میاره
بعد خودت انتخاب میکنی

کار نکردن انالوگ و جهتها هم به خاطر این بود که دسته پیشفرضش مال xbox360 بود
در حالی که من مال ps2 را دارم
واسه همین جهتها رو رو آنالوگ چپ تنظیم کردم کار کردند

دیشب هم چند تایی آنلاین زدم بد نبود
با همین 128 هم میشه بازی کرد
فقط گاهی کمی لگ داره
4 نفره هم بازی کردم فرق نکرد سرعتش
انتظار داشتم سرعتش کم بشه که نشد

Alex * Delpiero
26-12-2010, 19:15
بعدا متوجه شدم کجاست منو
ولی قبول کن مضخرفه
در تمتام بازیها اول منو میاره
بعد خودت انتخاب میکنی

کار نکردن انالوگ و جهتها هم به خاطر این بود که دسته پیشفرضش مال xbox360 بود
در حالی که من مال ps2 را دارم
واسه همین جهتها رو رو آنالوگ چپ تنظیم کردم کار کردند

دیشب هم چند تایی آنلاین زدم بد نبود
با همین 128 هم میشه بازی کرد
فقط گاهی کمی لگ داره
4 نفره هم بازی کردم فرق نکرد سرعتش
انتظار داشتم سرعتش کم بشه که نشد

این بخاطر اینه که شما به pes عادت دارین
منو و اینجور چیزا مهم نیست اصل کار گیم پلی بازی هست که واقعا ادم وقتی میشینه بازی میکنه حال میکنه حداقل 1 2 ساعت بدون اعصاب خرابی و به دور از تخیل بازی میکنه :5:

golmohammadi
26-12-2010, 23:33
این بخاطر اینه که شما به pes عادت دارین
منو و اینجور چیزا مهم نیست اصل کار گیم پلی بازی هست که واقعا ادم وقتی میشینه بازی میکنه حال میکنه حداقل 1 2 ساعت بدون اعصاب خرابی و به دور از تخیل بازی میکنه :5:
گیم پلیش خیلی شبیه کونامی شده
من قبلا یکی دوبار تست کردم اینجوری نبود
کلا عوض شده
مخصوصا توپگیری اتوماتیک و ....
من بازی آنلاین را نیمتونم ملاک قرار بدم
واسه همین وقتی دو نفره بازی کردم میگم

vahidami
27-12-2010, 08:23
سلام
شما همون d3dx9_41.dll رو تو اینترنت سرچ و دانلود کن و بریز تو فولدر بازی یا فولدر system32 ویندوز
احتمالاً مشکلت حل می شه

این کار و انجام دادم این مشکلش حل شد اما وقتی که قبل از اینکه وارد بازی بشه عکس کاکا میاد وسریع از بازی می پره بیرون لطفاَ راهنمایی کنید
می خواستم بدانم باید از طرق تنظیمات با سیستم خودم انجام بدم اگر اینطور است لطفا بگید که چه کار بکنم
سیستم من هم با این مشخصات می باشد
windows xp sp3

Alex * Delpiero
27-12-2010, 16:01
گیم پلیش خیلی شبیه کونامی شده
من قبلا یکی دوبار تست کردم اینجوری نبود
کلا عوض شده
مخصوصا توپگیری اتوماتیک و ....
من بازی آنلاین را نیمتونم ملاک قرار بدم
واسه همین وقتی دو نفره بازی کردم میگم

جدی فکر میکنی گیم پلی کونامی شبیه اینه ؟
پس معلومه فیفا رو تا حالا رو کنسول تجربه نکردی سالهای قبل
اگه کونامی گیم پلی مثل فیفا داشت دیگه چه غمی داشت
100 سال گیم پلی و طبیعی بودنه فیفا رو کونامی نداشته

َalireza
27-12-2010, 17:51
آقا این قسمت be a goal keeper کجا هست من نمیتونم پیدا کنم :دی(تو نقد ها این قسمت رو دیدم)

R O O T
27-12-2010, 18:58
آقا این قسمت be a goal keeper کجا هست من نمیتونم پیدا کنم :دی(تو نقد ها این قسمت رو دیدم)

دوست عزیز این قسمت مخصوص نسخه های کنسول هست

Spaniuly
27-12-2010, 19:22
یه سوال توی قسمت اکامپلیشمنت ها باید کار ها رو توی چه درجه سختی انجام بدیم توی نسخه کنسول جدا کرده و گفته که فلان کار رو توی ورلد کلاس انجام بدید یا فلان کار رو روی درجه سختی دلخواه انجام بدید من نگاه کردم دیدم اصلا نگفته که کار ها رو باید روی چه درجه ای انجام بدیم.

golmohammadi
27-12-2010, 23:37
جدی فکر میکنی گیم پلی کونامی شبیه اینه ؟
پس معلومه فیفا رو تا حالا رو کنسول تجربه نکردی سالهای قبل
اگه کونامی گیم پلی مثل فیفا داشت دیگه چه غمی داشت
100 سال گیم پلی و طبیعی بودنه فیفا رو کونامی نداشته

اتفاقا تو کنسول همیشه مال کونامی بهتر بوده
همه کلوپهای هم از کونامی استفاده میکنند
در اخرین کار کونامی گل زیدن دشوار شده
سانتر بکنی گل بزنی از سخت ترین کارهاست
شوت هم میزنی زیرش میزنه و کلا سخت شده

امروز انلاین که میزدم دیدم در فیفا گل زدن مثل آب خوردنه
بیشتره شوتها میره گل براحتی

Alex * Delpiero
28-12-2010, 01:01
اتفاقا تو کنسول همیشه مال کونامی بهتر بوده
همه کلوپهای هم از کونامی استفاده میکنند
در اخرین کار کونامی گل زیدن دشوار شده
سانتر بکنی گل بزنی از سخت ترین کارهاست
شوت هم میزنی زیرش میزنه و کلا سخت شده

امروز انلاین که میزدم دیدم در فیفا گل زدن مثل آب خوردنه
بیشتره شوتها میره گل براحتی

کی همچین حرفی زده که گل زدن راحته ؟
مشکل گیمر های ایرانی میدونی چیه
واسه دفاع کردن و گرفتن توپ یکسره دستشون رو دکمه ضربدره تا توپ رو بگیرین در صورتی که تو فیفا دفاع کردن فقط با گرفتن ضربدر نیست
راه و چاه داره دفاع کردنش
اره تو کلوپها کونامی بوده واسه اینکه از زمان پلی استیشن 1 بازی فوتبال دسته کونامی افتاد و الان دیگه به یه جور عادت تبدیل شده
میشینی 2 تا بازی میزنی 100 بار اعصاب ادم خراب میشه
بازیکناش قدرت روح وار دارند معلوم نیست چطوری رد میشن و .......

golmohammadi
28-12-2010, 10:13
مشکل گیمر های ایرانی میدونی چیه
واسه دفاع کردن و گرفتن توپ یکسره دستشون رو دکمه ضربدره تا توپ رو بگیرین در صورتی که تو فیفا دفاع کردن فقط با گرفتن ضربدر نیست
البته شاید بازیکن حرفه ای ندیدین
هر کی با سرعت و ضربدر اتوماتیگ توپگیری کنه هنوز 4 یا 5 پله از حرفه ای گری فاصله داره
دفاع کردن از قدیما کار ما بود
چون در تمام فوتبالهایی که بازی کردم سخت ترین حالت دفاع کردن در بازی فوتبال کونامی 99 پلی وان بود
که با افساید گیری و ترفندهایی دیگر .... دفاع میکردیم
واسه خاطر همین دفاع کردن در فوتبالهای جدید واسه ما راحته

اره تو کلوپها کونامی بوده واسه اینکه از زمان پلی استیشن 1 بازی فوتبال دسته کونامی افتاد و الان دیگه به یه جور عادت تبدیل شده
اینم به نظرم اشتباهه
مردم معمولا میرند سراغ چیزی که دلچسبتره
بعنوان مثال من الان تو کلوپ فیفا هستم دلیلش اینه که کار اخر کونامی خوب نبوده
پس اگر تعصبی داشتم نمیومدم اینجا
البته شاید همه اینطور نباشند

بازیکناش قدرت روح وار دارند معلوم نیست چطوری رد میشن و ......
اینم بطور شدید تائید میکنم
البته این خاصیت در pes2011 وجود نداره
بلکه در 2010 و 2009 شدیدا وجود داشت
در 2010 بعضی بازیکنان کاملا از داخل بازیکنان دفاع رد میشدند :41:
مثل روبینیو و کاکا و رونالدو

ما عادت کرده بودیم به اینکار و بهش میگفتیم (Ichinnan geshmax) از توش رد شدن
و حتی وقتی بازیکن دفاع میومد از روبینیو توپ بگیره (روبینیو وقتی در حالت سریع میدوید) تبدیل به دریبل میشد ..

در فیفا2011 توپگیری خیلی راحته (حداقل برای ما)
مخصوصا وقتی که دفاع چسبیده به مهاجم باشه
اگر کمی بادیبالانس داشته باشه کار تمومه
حتی با توپگیری اتو نیز براحتی ازش میگیره

Kamyar_AnathemA
29-12-2010, 00:31
سلام بر همه
من 7-8 سالی بود که اصلا سمت بازی های کامپیوتری نیومده بودم یعنی از زمان یلی وان دیگه بازی نکردم . حتی بتزی هارو هم ندیدم که چقدر تغییر کرده
تا حدود 3-4 ماه پیش که اتقاقی نسخه فشرده پس 2010 دیدم و گفتم دانلود کنم ببینم چجوریه
خب نصبش کردم و زیبا هم بود برام و روزی یکی دو ساعت بازی میکردم
تو این مدت فرومو که دنبال میکردم خیلی از فیفا تعریف میشنیدم و منتظر بودم نسخه 11 بیاد ببینم چجوریه
برا همین اول فیفا رو دانلود کردم
اول که فیفا بازی کردم چون 3 ماه پس بازی میکردم یکم برام سخت و خسته کننده بود
میخواستم برگردم پس اما چون پس همیشه بعد از اینکه بازی میاد هی باید دنبال پچ و کیت سرورو این چیزا باشی گفتم صبر میکنم وقتی یک پچ درستو حسابی اومد اونوقت اونو بازی میکنم

تو این مدت فیفا بازی میکردم و کم کم برام جالب شد و الان در حدی هست که اصلا یاد پس هم نمیفتم
دیروز فقط جهت اینکه بدونم پس2011 چجوری هست نصبش کردم و 30 دقیقه بازی کردم و بلافاصله پاکش کردم
اونقدر که از دیدن پس 2011 تو ذوقم خورد بعد 3 ماه فیفا بازی کردن...تو ذوقم نحورد وقتی که از پس 2010 رفتم فیفا 11

نمیدونم چی بگم . شاید چون 3 ماه فقط فیفا بازی کردم پس برام اینجوری شده بود
به نظرم خیلی مسخره اومد
بنظرم پس یه بازی اومد که فقط گرافیکش بالاست
وقتی با دی ماریا پا به توپ دویدم خندم گرفت . طبیعی نمیدوید . یه جوری بود
گیم پلی فیفا واقعا از پس بهتره همچنین بقیه چیزاش

من نظرم اینه که فوتبالو وقتی یه مدت بازی کنی و دستت بیاد که چجوری گل بزنی بعد یک مدت دیگه برات عادی میشه
برا همین باید یک چیزی باشه که بازیو تنوع ببخشه و اونم چیزی نیست غیر از تکنیک های فیفا
که پس فکر نکنم یک سوم تکنینک های فیفارو داشته باشه

من فیفارو تو کنسول ندیدم اما همین فیفا کامپیوتر خیلی به نظرم از پس 11 بهتره
توصیه میکنم برای اینکه بازی براتون بیشتر جذاب بشه حتما تکنین های بازیو یاد بگیرین
با تکنیک بازی کردن خیلی بازی جذاب تر میشه :20:
زیاد هم سخت نیست
به نظرم سخت ترین تکنیکش Rabona Fake هست که اونم نیاز به تمرین داره

یا حق

golmohammadi
29-12-2010, 02:37
البته هنوز هم که نوزه pes نسبت به فیفا بد نیست
منظور کلا سلیقه ای هست
و خیلیها از pes خوششون میاد
منم این اواخر عادت کرده بودم بهش
ولی فیفارا به خاطر بازی آنلاینش مجبورم نصبش کنم
و بازیشهم که خوبه
و نسبت به قبل پیشرفتش زیاد بوده

mansourfcb
29-12-2010, 16:29
چه طوری میشه موقع کرنل دروازبان رو جلو آورد؟؟

خیلی ممنون که جواب دادید.

Kamyar_AnathemA
29-12-2010, 21:34
خیلی ممنون که جواب دادید.

نمیدونم

فقط کامپیوترو دیدم که میاره جلو

کسی از بچه های گیم رنجرو ندیدم که بیاره :31:

OSEN
29-12-2010, 23:58
ما که آخرش نتونستیم توی این منجر مود یه بازیکن بخریم . هر چی هم پیشنهاد و میبریم بالا تاثیر نداره :13:.

منظورت اینه که هر وقت دوست داشتی بیاری جلو ؟!! اگه منظورت اینه که نمیشه . برای اینکار باید حتما دقایق آخر بازی باشه و از حریفت عقب باشی . اونوقت این امکان رو داری که با زدن کلیدی که پایین صفحه نشون میده (یادم نیس متاسفانه) دروازه بانت رو بیاری تو محوطه جریمه .
راستی من فقط تو موقعیت کرنر دیدم این صحنه رو . کسی میدونه که موقع ضربه آزادم میشه اینکارو کرد یا نه ؟

.

Hamid Hamid
30-12-2010, 10:07
ما که آخرش نتونستیم توی این منجر مود یه بازیکن بخریم . هر چی هم پیشنهاد و میبریم بالا تاثیر نداره :13:.

چطور نتونستی بخری؟! تعجب میکنم...
یه مثال میگم برات شاید کمکت کرد.
خوب قسمت اول بازیکن خریدن اینه که شما پول انتقال رو به باشگاه بدید و هر بازیکنی هم یک ارزش بازار داره Market value .مثلا کولو توره بازیکن منچستر سیتی 9 میلیون پوند ارزش داره که شما اگه این مبلغ رو تا 12 میلیون بالا ببرید باشگاه این بازیکن به راحتی میپذیره.
اما قسمت بعدی خرید بازیکن پیشنهادی هست که شما باید برای حقوق هفتگی بازیکن بدید.که وقتی توافق با باشگاه انجام شد اتوماتیک اون قسمت میاد و میگه که باشگاه پول رو قبول کرد و بازیکن و حقوق قبلی توی باشگاهش رو نشون میده اونجا شما باید با رفتن بر روی مبلغ دریافتی او این مبلغ رو حدود 10 یا 15 هزار بالا ببربد:
فقط حواستون باشه که تا پول پیشنهادی رو بالا نبردید این پیشنهاد رو نفرستید.
و بعد هم بازیکن پیشنهاد رو قبول میکنه و یک پیغام برای شما میفرسته که شما باید پیغام رو باز کنید و بازیکن رو قبول کنید.
اما گاهی وقت ها بازیکن از شما درخواست بالاتری داره که باید عینا همون حقوق رو بهش پیشنهاد بدید...
شما این مراحل رو کامل انجام بدید و 100% موفق خواهید بود.

H.P1366
30-12-2010, 11:04
آقا یه سوال
این پچی که خود ea گذاشته (تو بازی هر چی که بخوای دانلود کنی میگه اول باید این رو دانلود کنی) مطمئن هست
من شنیدم بعدش نباید به اینترنت وصل شد
کسی هست که دانلود کرده باشه مشکلی داشته یا نه

vahidami
30-12-2010, 11:17
بازی فیفا 11 رو نصب کردم کرکش رو هم جایگذین کردم آنتی ویروس و فایروال رو هم خاموش کردم اما بعد از اجرای بازی یک صفحه میاد که برای اجرای بازی و تنظیمات میباشد با زدن کلید شروع بازی عکس کاکا میاد و از بازی میاد بیرون
سیستم من هم با این مشخصات می باشد
windows xp sp3
کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

OSEN
30-12-2010, 19:16
چطور نتونستی بخری؟! تعجب میکنم...
یه مثال میگم برات شاید کمکت کرد.
والا برا من که اصلا اینجوری نیس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!! شما احیانا برا کنسول رو نمیگی ؟.
ببین میخوام بازیکنی که باشگاه گذوشته تو لیست فروش بخرم . تو بخش خریدش یه قسمت داره برای پولی که به باشگاه میدی و یه قسمتم برای حقوق خود بازیکن . من همه ی اینا رو بالاتر از حدی که خودش گذوشته میزارم . ضمنا چون من با اوساسونا دارم میرم و نمیخوام بودجم رو الکی خرج کنم خیلی زیاد پیشنهاد نمیدم .
ولی تالا همه ی پیشنهادام رو رد کردن . یکیشون میگه مطمئن نیستم تو ترکیب ۱۱ نفرت باشم . یکیم میگه میخوام با بازیکنای سطح بالاتر باشم و ...:13:.
جالبه که یدفعه یه بازیکنی رو که تو لیست فروش بود خواستم بخرم . یه باشگاه گمنام هم بش پیشنهاد داده بود . اون باشگاه ۹ میلیون برا باشگاه و ۸ هزار تا برا بازیکن پیشنهاد داده بود . منم چون بازیکنای خط دفاعم سن بالا هست و یه مصدومم داشتم اینجوری پیشنهاد دادم . ۱۰.۵ برای باشگاهش و ۹ هزار برای حقوقش . ۵ درصد پاداشم برا گل نخوردن . ولی بازم رفت به همون تیم سطح پایینه .
خلاصه ما که فعلا نتونستیم کسی رو بخریم . این یارو مدیر مذاکره کننده ی نقل و انتقالاتم ارتقا دادم ولی باز اثر نکرد .
امیدوارم تو فیفا ۱۲ یخورده منطقی تر شه روند خریدن بازیکنش .

آقا یه سوال
این پچی که خود ea گذاشته (تو بازی هر چی که بخوای دانلود کنی میگه اول باید این رو دانلود کنی) مطمئن هست
من شنیدم بعدش نباید به اینترنت وصل شد
کسی هست که دانلود کرده باشه مشکلی داشته یا نه
اگه پچ 101 منظورتون هست که نه چیزی نیس . با خیال راحت دانلود کن . هیچ مشکلی برای اتصال به اینترنت هم نیس . فقط اگه اهل آنلاین زدنی (با گیم رنجر) ، فقط میتونی با کسایی که همین پچ رو ریختن(و تعدادشونم زیاده) آنلاین بزنی .

afshinsiah
31-12-2010, 06:50
سلام
من بازی فیفا وقتی رو high تنظیم میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه رو medium هم اینجوریه رو low خوب کار میکنه .چرا اینجوریه سیستمم هم قویه ویندوزم سون 32 بیتی .بیشتر بازیهای کامپیوتری جدید رو نصب کردم خوب هم کار میکنه.یه سوال دیگه رو high و low فرقش چیه کیفیت بازی پایین میاد یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون میشم یکی به سوالهام جواب بده.

H.P1366
31-12-2010, 08:39
والا برا من که اصلا اینجوری نیس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!! شما احیانا برا کنسول رو نمیگی ؟.
ببین میخوام بازیکنی که باشگاه گذوشته تو لیست فروش بخرم . تو بخش خریدش یه قسمت داره برای پولی که به باشگاه میدی و یه قسمتم برای حقوق خود بازیکن . من همه ی اینا رو بالاتر از حدی که خودش گذوشته میزارم . ضمنا چون من با اوساسونا دارم میرم و نمیخوام بودجم رو الکی خرج کنم خیلی زیاد پیشنهاد نمیدم .
ولی تالا همه ی پیشنهادام رو رد کردن . یکیشون میگه مطمئن نیستم تو ترکیب ۱۱ نفرت باشم . یکیم میگه میخوام با بازیکنای سطح بالاتر باشم و ...:13:.
جالبه که یدفعه یه بازیکنی رو که تو لیست فروش بود خواستم بخرم . یه باشگاه گمنام هم بش پیشنهاد داده بود . اون باشگاه ۹ میلیون برا باشگاه و ۸ هزار تا برا بازیکن پیشنهاد داده بود . منم چون بازیکنای خط دفاعم سن بالا هست و یه مصدومم داشتم اینجوری پیشنهاد دادم . ۱۰.۵ برای باشگاهش و ۹ هزار برای حقوقش . ۵ درصد پاداشم برا گل نخوردن . ولی بازم رفت به همون تیم سطح پایینه .
خلاصه ما که فعلا نتونستیم کسی رو بخریم . این یارو مدیر مذاکره کننده ی نقل و انتقالاتم ارتقا دادم ولی باز اثر نکرد .
امیدوارم تو فیفا ۱۲ یخورده منطقی تر شه روند خریدن بازیکنش .

والا من هم با پی سی فیفا می زنم ولی می تونم بازیکن ترانسفر کنم البته من همیشه با آرسنال بازی می کنم شاید یه دلیلش این باشه که چون تیم شما ضفیف هست (ناراحت نشو) بازیکن ترجیح می ده به یه تیم دیگه بره چند تا مثال می زنم شاید مؤثر باشه
اولا شما نمی تونی از تیمی که حریف شما شناخته می شه بازیکن بخری مثلا اگر آرسنال هستی نمی تونی لمپارد رو بخری یا با رئال نمی تونی پویول رو بخری من خودم با رئال سعی کردم فابرگاس رو بخرم تمام بودجه باشگاه رو پیشنهاد دادم نیومد (نا مرد)
دو- باید بازیکنای هم سطح باشگاه رو بخری از هر دو جنبه بازکن باید به کلاس باشگاه بخوره مثلا با اوسا نمی تونی رونالدو رو بخری همچنین نمی تونی یه بازیکن ضعیف (مثلا با اورال 20) بخری (مگر اینکه بازیکن جوونی باشه)
امید وارم به درد خورده باشه و بتونی بازیکن بخری

Rmv3x
31-12-2010, 13:43
سلام اگه این پچ سایت ea رو دانلود کنم چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟ بعدش کرک جدید میخواد؟

R O O T
31-12-2010, 21:22
سلام برا من وقتی توپ دستمه سرعت کار نمیکنه مشکلش چیه؟با کیبورد هم بازی میکنم
ممنون.

Spaniuly
31-12-2010, 22:04
سلام برا من وقتی توپ دستمه سرعت کار نمیکنه مشکلش چیه؟با کیبورد هم بازی میکنم
ممنون.

مطمئنم که دکمه رو اشتباهی میزنی توی فیفا به صورت دیفالت اسپرینت روی همون دکمه ای نیست که برای PES اسپرینت هست... چک کن ببین اسپرینت روی کدوم کلید کیبورد تنظیم شده

سلام اگه این پچ سایت ea رو دانلود کنم چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟ بعدش کرک جدید میخواد؟

بهترین تغییرش حل مشکل کرش های ناگهانی بخصوص در انتهای بازیه
+
بله به کرک نیاز خواهی داشت

لینک پچ 1.01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک مستقیم کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D.ZIP)

R O O T
31-12-2010, 22:11
مطمئنم که دکمه رو اشتباهی میزنی توی فیفا به صورت دیفالت اسپرینت روی همون دکمه ای نیست که برای PES اسپرینت هست... چک کن ببین اسپرینت روی کدوم کلید کیبورد تنظیم شده

دکمه رو خودم رو E تنظیم کردم.وقتی توپ دست حریفه سرعتو که میگیرم بازیکن با سرعت میره ولی وقتی توپ رو میگیرم اصلا سرعت کار نمیکنه :41:

afshinsiah
01-01-2011, 06:16
سلام
چرا کسی جواب ما رو نمیده
من بازی فیفا وقتی رو high تنظیم میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه رو medium هم اینجوریه رو low خوب کار میکنه .چرا اینجوریه سیستمم هم قویه ویندوزم سون 32 بیتی .بیشتر بازیهای کامپیوتری جدید رو نصب کردم خوب هم کار میکنه.یه سوال دیگه رو high و low فرقش چیه کیفیت بازی پایین میاد یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون میشم یکی به سوالهام جواب بده.

Alex Fera
01-01-2011, 10:57
خوب معلومه دیگه اگه بزاری روی low گرافیک و جزئیات میاد پایین اما اگه بزاری روی high گرافیک بازی میره بالا تر

مشخصات کامل سیستمتو میتونی بگی؟!

mra680
03-01-2011, 15:37
دکمه رو خودم رو E تنظیم کردم.وقتی توپ دست حریفه سرعتو که میگیرم بازیکن با سرعت میره ولی وقتی توپ رو میگیرم اصلا سرعت کار نمیکنه :41:
همون دكمه ي سرعتE) رو وقتي پا به توپ هستي چند بار بزن ببين شروع به دويدن ميكنه...

R O O T
03-01-2011, 15:45
همون دكمه ي سرعتE) رو وقتي پا به توپ هستي چند بار بزن ببين شروع به دويدن ميكنه...

دکمه سرعت رو e هست ولی وقتی توپ رو میگیرم باید c رو بگیرم تا بدو کنه.:18:

Kianoosh
03-01-2011, 18:51
AFC Asian Cup 2011 patch for FIFA 11

Trailer

Coming soon ...

SevenCity
03-01-2011, 22:07
همتون وقتی پچ رو ریختین دیگه مشکل کرش رو ندارین؟
اگه ندارین احتمالا مشکل از دی وی دی های منه و باید بازیو دانلود کنم رو 2 تا سیستم و 4.. 5 تا ویندوز مختلف و فول آپدیت هم نصب کردم و همچنان بازی مشکل کرش داره

کسی که بازی رو دانلود کرده بعد از نصب پچ هم مشکل کرش نداره لینک دانلود بازیو بده من :31: