مشاهده نسخه کامل
: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
سلام دوستان
راستش من ایران نیستم و تو امریکا iphone 4 از شرکت att گرفتم راستش واسه ریختن آهنگ و.. دوستان جیل رو معرفی کردن ولی من بعدا فهمیدم اگر از جیل استفاده کنم دیگه update هایی که خود apple می فرسته رو اینجا نمی شه استفاده کرد واسه همین از itunes استفاده کردم فایل های صوتی هم با موفقیت روی گوسی ریختم ولی واسه pdf نمی دونم چه کار کنم؟
راستی من کلی رادیو روی گوشیم دارم واسه شما که گفتید رادیو نداره و هر چی نرم افزار تا حالا خواستم راحت از طریق app store گرفتم 95% هم مجانی بودن
فقط یه پیزی پیدا نکردم من یه نرم افزار قرآن خوب می خوام که بریزم روی iphone کسی چیزی بدرد بخوری داره؟
برای PDF هم می تونید با همون iTunes منتقل کنید.. به قسمت Books برید و از منوی File ، گزینه Add File to Library رو انتخاب کنید و PDF ها رو انتخاب کنید... نحوه انتقال مثل همون موزیک هاست.
رادیو هم برنامه های رادیو اینترنتی هستند (که البته اگه اینترنت در دسترس باشه خیلی خیلی هم بهتره) ، آیفون ماژول سخت افزاری رادیو نداره.
برنامه های قرآن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای PDF هم می تونید با همون iTunes منتقل کنید.. به قسمت Books برید و از منوی File ، گزینه Add File to Library رو انتخاب کنید و PDF ها رو انتخاب کنید... نحوه انتقال مثل همون موزیک هاست.
رادیو هم برنامه های رادیو اینترنتی هستند (که البته اگه اینترنت در دسترس باشه خیلی خیلی هم بهتره) ، آیفون ماژول سخت افزاری رادیو نداره.
برنامه های قرآن:
اولی و سومی که free نیستن nدومی هم نوشته free ولی وقتی می خوام بگیرمش credit card و... می خواد یعنی اینکه بازم free نیست راستش من یه چیزی می خوام که free باشه:41::41::41::41:
roozbeh1369
18-11-2010, 11:52
بچه ها یکی از دوستان می خواد آیفون 4 بگیره نه به خاطر کلاسش و اسمش فقط برای اینکه نرم افزار های که به دردش میخوره در آیتونز هست و مبتونه بگیره ( در ضمن نمی خواد گوشی رو جیل کنه )
از آیفون هم هیچی سرش نمیشه اما چون نرمافزارهاش رو فقط اپل داره می خواهد آیفون بگیره
حالا شما پیشنهاد میکنید که ایفون بگیره یا بره سراغ گوشی دیگه ای
نرم افزارهایی که میخواد معمولا دیکشنری های تخصصی لانگمن و آکسفورد هست . کلا نرم افزارهای رشته زبان انگلیسی میخواهد
منتظر جواب شما هستم
magi1991
18-11-2010, 13:40
بچه ها یکی از دوستان می خواد آیفون 4 بگیره نه به خاطر کلاسش و اسمش فقط برای اینکه نرم افزار های که به دردش میخوره در آیتونز هست و مبتونه بگیره ( در ضمن نمی خواد گوشی رو جیل کنه )
از آیفون هم هیچی سرش نمیشه اما چون نرمافزارهاش رو فقط اپل داره می خواهد آیفون بگیره
حالا شما پیشنهاد میکنید که ایفون بگیره یا بره سراغ گوشی دیگه ای
نرم افزارهایی که میخواد معمولا دیکشنری های تخصصی لانگمن و آکسفورد هست . کلا نرم افزارهای رشته زبان انگلیسی میخواهد
منتظر جواب شما هستم
فکر نکنم بیرزه بخاتره چنتا برنامه دیکشنری 4 بخره..
یه گوشی جاوا هم کلی فرهنگ لقت هست براش.. :دی
roozbeh1369
18-11-2010, 13:54
فکر نکنم بیرزه بخاتره چنتا برنامه دیکشنری 4 بخره..
یه گوشی جاوا هم کلی فرهنگ لقت هست براش.. :دی
میدونم دیکشنری برای جاوا زیاد هست اما گفتم نرم افزار تخصصی که میخواد برای ایفون هست
در ضمن مثلا دیکشنری longman contemporary به غیر از نسخه کامپیوتر و ios نسخه دیگه هم داره اگر داره ممنون میشم بگید
magi1991
18-11-2010, 15:22
میدونم دیکشنری برای جاوا زیاد هست اما گفتم نرم افزار تخصصی که میخواد برای ایفون هست
در ضمن مثلا دیکشنری longman contemporary به غیر از نسخه کامپیوتر و ios نسخه دیگه هم داره اگر داره ممنون میشم بگید
خب میتونه آی پاد بگیره با همون کارکردی که اون میخواد هستش..
خب میتونه آی پاد بگیره با همون کارکردی که اون میخواد هستش..
ولی به هرحال آیفون حال و هوای دیگری است!!!
اولی و سومی که free نیستن nدومی هم نوشته free ولی وقتی می خوام بگیرمش credit card و... می خواد یعنی اینکه بازم free نیست راستش من یه چیزی می خوام که free باشه:41::41::41::41:
شما هر برنامه ای که بخواهید از App Store دانلود کنید نیاز دارید ابتدا یک iTunes Account درست کنید و برای درست کردن iTunes Account هم به Credit Card نیاز هست... معنیش این نیست که قراره به خاطر برنامه های Free هم از شما پول بگیره ... کلا این وارد کردن Credit Card برای امکانات One click Buying و ... است.
آموزش ساخت اکانت iTunes بدون Credit Card در انجمن هست:
اموزش ساختن اکانت نرم افزار itunes ( مخصوص ایفون ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی به هر حال شما که آمریکا هستید Credit Cardـتون رو وارد کنید، اکثر برنامه ها و بازیهای درجه یک آیفون پولی هستن و ارزش پولش رو هم دارن.
شما هر برنامه ای که بخواهید از App Store دانلود کنید نیاز دارید ابتدا یک iTunes Account درست کنید و برای درست کردن iTunes Account هم به Credit Card نیاز هست... معنیش این نیست که قراره به خاطر برنامه های Free هم از شما پول بگیره ... کلا این وارد کردن Credit Card برای امکانات One click Buying و ... است.
آموزش ساخت اکانت iTunes بدون Credit Card در انجمن هست:
اموزش ساختن اکانت نرم افزار itunes ( مخصوص ایفون ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی به هر حال شما که آمریکا هستید Credit Cardـتون رو وارد کنید، اکثر برنامه ها و بازیهای درجه یک آیفون پولی هستن و ارزش پولش رو هم دارن.
مرسی من از طریق خود app store سرچ کردم یکم وقت برد ولی خوب یه قرآ خوب free پیدا کردم
ممنون
saeedaamm
19-11-2010, 17:55
سلام
من آیفون 4 دارم با چه برنامه ای میتونم برم تو زیر شاخه ها
مثلا تم نصب کنم
سلام دوستان من یه نرم افزار می خواستم که اوقات شرعی نقاط مختلف دنیا رو داشته باشه مثلا اذان صبح و ظهر و... اینجور چیزا
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم راستش اصلا نمی دونم ممکنه یه همچین نرم افزاری باشه خیلی بعیده؟
عموی من برنامه ای داره که با قطب نما گوشی کار میکنه و جهت قبله رو نشون میده. خیلی برنامه خوب و کاربردیه. فک کنم توی apptrackr.org سرچ بزنی پیدا میشه.
عموی من برنامه ای داره که با قطب نما گوشی کار میکنه و جهت قبله رو نشون میده. خیلی برنامه خوب و کاربردیه. فک کنم توی apptrackr.org سرچ بزنی پیدا میشه.
ممنون ولی من جهت قبله رو نمی خوام موفغ اذان و طلوع آفتاب و اینا رو می خوام
apptrackr.org اینجا هم چیزی که می کفتید رو پیدا نکردم می شه اسمش رو بگید؟
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
فقط این رو پیدا کردم که قبلا مشابهشو داشتم چون فقط الارم می ده رمان نمی ده که مثلا فردا تا کی می شه نماز صبح خوند و این چور چیزا
ممنون ولی من جهت قبله رو نمی خوام موفغ اذان و طلوع آفتاب و اینا رو می خوام
apptrackr.org اینجا هم چیزی که می کفتید رو پیدا نکردم می شه اسمش رو بگید؟
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط این رو پیدا کردم که قبلا مشابهشو داشتم چون فقط الارم می ده رمان نمی ده که مثلا فردا تا کی می شه نماز صبح خوند و این چور چیزا
iPray Lite: Prayer Times & Qibla Compass
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزمان اذان ها و قبله و ... رو داره مثل اینکه. Free هم هست.
ممنون Stream جان منظور منم همین بود متاسفانه اسمش یادم رفته بود
Linux Learner
20-11-2010, 12:27
آنلاک آیفون ۴ ورژن ۴.۱ نیومده؟
-- بیس باند
yas_6969
20-11-2010, 14:16
بعد از ریلیز نهایی فریمور 4.2 عرضه میشه آنلاک.
تاریخ دقیقی هم معین نکردند برای 4.2
Doctor.Freeman
20-11-2010, 21:29
من میخوام آیفون 4 بخرم . العان چه فریم وری بخرم . میخوام جیل بریک هم بشه .
منتظر جوابم . . .
با تشکر :11:
بعد از ریلیز نهایی فریمور 4.2 عرضه میشه آنلاک.
تاریخ دقیقی هم معین نکردند برای 4.2
فعلا تاریخ 30 نوامبر برای عرضه آپدیت ultrasn0w قول داده شده
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
از دوستان عزیز تازه وارد تقاضا میکنم برای طرح سوالات و مشکلات خود از تاپیک زیر استفاده کنند تا این تاپیک روال معمول خود را طی کند.
با تشکر
سوالات و مشکلات مبتدیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehrdad092000
20-11-2010, 21:45
چرا تاپیک درخواست برنامه نمیزنید ؟
magi1991
20-11-2010, 22:02
چرا تاپیک درخواست برنامه نمیزنید ؟
فکر کنم اینجا کافی باشه :دی
alijigari
21-11-2010, 00:21
در صورتی که گوشیتون رو جیل کنید می تونید یک برنامه روی گوشتیون نصب کنید که وقتی وارد سافاری میشید ، اگر این برنامه فعال باشه ، فایل های فلش برای شما به نمایش درمیان
این گونه نرم افزار های نیازی به وی پی ندارن ، من خودم بدون وی پی ازش استفاده می کنم.
برای یوتوب هم یک برنامه مخصوص از پیش نصب شده روی آیفون هست که به راحتی بدون وی پی می تونید کلیه فیلم های یوتوب رو ببینید.
در کل فوق العاده هست ... !
با سلام
1- اسم این برنامه را هم میشه بگین ؟
2-شما با سافاری داخل هر سایتی میتونین برین ؟
با سلام
1- اسم این برنامه را هم میشه بگین ؟
2-شما با سافاری داخل هر سایتی میتونین برین ؟
1- بهترین کار استفاده از مرورگر Skyfire که فایلهای فلش رو هم نشون میده
2- بله. مگه شما نمیتونید؟
Mehrdad092000
21-11-2010, 00:57
فکر کنم اینجا کافی باشه :دی
تاپیک باشه بهتره اینجوری هیچ نظمی تو سایت نیست
alijigari
21-11-2010, 10:29
1- بهترین کار استفاده از مرورگر Skyfire که فایلهای فلش رو هم نشون میده
2- بله. مگه شما نمیتونید؟
1-من تا حالا از این مرورگر استفاده نکردم-تست میکنم خدمتتون میگم
2-با سافاری سایتهایی که ف.ل.ت.ر هستند را باز نمیکنه
3-با اپرا مینی این کارو قبلا میکرد اما جدیدا دیگه نمیشه
4-یک مرورگر به نام cloud browse هست که این کارو انجام می داد و الان در به در دنبال ورژن 1.0.2 هستم که داخا اسیا کار کنه
خوب مقصر شیلترینگ هست چرا تقصیرو گردن سافاری میندازین :دی !!!!
اگر وی پی ا*ن داشته باشید مشکل حل میشه
Mehrdad092000
22-11-2010, 01:19
1-من تا حالا از این مرورگر استفاده نکردم-تست میکنم خدمتتون میگم
2-با سافاری سایتهایی که ف.ل.ت.ر هستند را باز نمیکنه
3-با اپرا مینی این کارو قبلا میکرد اما جدیدا دیگه نمیشه
4-یک مرورگر به نام cloud browse هست که این کارو انجام می داد و الان در به در دنبال ورژن 1.0.2 هستم که داخا اسیا کار کنه
3.اپرانی مینی همچنان باز میکنه !
4.این مرورگر که شما میگی مخصوص iامریکا و کاناداس برای استفاده نیاز به V++P++N با ip آمریکا داری
برای اسیا من ندیدم یا نمیدونم اگه باشه! شما مطمیینی ورژن1.0.2 تو اسیا کار میکنه ؟ا
zerolight
22-11-2010, 21:47
بالاخره انتظارها تموم شد و iOS 4.2 امروز رلیز میشه!!
برای iPad, iPhone و iPod touch
Game Center ، multitasking, folders و AirPlay ، AirPrint برای iPad
و سرویس Find My iPhone هم محانی و بدونه عضویت در Mobile Me امکان پذیر شد.
و .....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
Mojtaba-MCI
23-11-2010, 07:40
سرویس Find My iPhone دقیقا چکار میکنه؟!
سرویس Find My iPhone دقیقا چکار میکنه؟!
موقعیت آیفون شما رو روی نقشه بهتون نشون میده
بیزحمت یه سر اینجا بزنین!
یه سوال مهم داشتم از دوستانی که تو این تاپیک فعالیت چشمگیری دارند و داشتند:
کدوم یک از دوستان این گوشی رو خریدند یا داشتند؟
نظرشون چیه بخرم؟
SIMON137
23-11-2010, 22:11
یه سوال مهم داشتم از دوستانی که تو این تاپیک فعالیت چشمگیری دارند و داشتند:
کدوم یک از دوستان این گوشی رو خریدند یا داشتند؟
نظرشون چیه بخرم؟
من به شخصه نظرم رو توی تاپیک گفتم.
گوشی هست که نیاز به اینترنت داره به نوعی و باید باهاش سر و کله بزنی ، حوصلشو داری بهترین انتخابه ، نداری ، طرفش نرو.
yas_6969
23-11-2010, 22:12
از نظر من باشه بهترین گوشی حال حاظر هستش
HESAM_5700
23-11-2010, 22:25
سلام....ممکنه یه نفر دزباره این "Air Print" که تو 4.2 اضافه شده توضیح بده؟؟؟
کلاً چجوریاس؟؟؟ با چه پرینتر هایی کار میده؟؟
تنکس
SIMON137
23-11-2010, 22:34
سلام....ممکنه یه نفر دزباره این "Air Print" که تو 4.2 اضافه شده توضیح بده؟؟؟
کلاً چجوریاس؟؟؟ با چه پرینتر هایی کار میده؟؟
تنکس
به صورت وایرلس ، مثلا شما پرینتر رو share کردی رو شبکه به صورت وایرلس ، با لپتاپ ازش استفاده می کنی ، میتونی با device هم ازش استفاده کنی.
باید یه رابط وایرلس باشه ، کیبوردش هم فکر کنم هرچیزی می تونه باشه
HESAM_5700
24-11-2010, 09:33
یه جایی خوندم که فقط 10تا از پرینتر های شرکت HP که وایرلس دارن خودشون از این قابلیت پشتیبانی می کنند!!
یعنی بقیه هیجیی؟؟ :13:
yas_6969
24-11-2010, 12:07
بله وقتی پیرینتری این قابلیت و نداره یعنی وایرلس نداره خوب نمیشه استفاده کرد دیگه
SIMON137
24-11-2010, 17:41
من الان پرینترم رو روی شکبه share کردم ، تستش می کنم جواب داد اعلام میکنم خدمتتون
Linux Learner
24-11-2010, 18:47
امروز باید آنلاک آیفون 4 ورژن 4.1 اومده باشه، من نتونستم پیدا کنم. لطف میکنید؟
yas_6969
24-11-2010, 19:41
فعلا هکرها به قول خودشون عمل نکردند و ندادند.
Doctor.Freeman
25-11-2010, 12:28
آخ جوووووون
بالاخره خریدم :
آیفون 4 - 16
با گارانتی فیزیکی کامل 1 تومن ( گارانتیش خیلی توپه تا یه سال گوشی هر مرگش بزنه تعویض میکنن ) ...
امشب حوصله جیلیشو نداشتم چیزی نریختم . فعلا تو کف دیزاین و دوربینشم .
محشره
دیگه حالم از 3GS به هم میخوره . تازه معنی ضرب المثله : نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزارو میفهمم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
ninja3000sh
25-11-2010, 18:46
مقایسه آیفون4 و HTC desire hd:
یکی دو سوال:
1.آیفون سفید تو ایران موجوده؟
2.با به تعویق افتادن آیفون سفید رنگ میتونم بپرسم اون مشکل نامحسوس صفر شدن لحظه ای آنتن در آن تماس دست به نقطه مزبور در آیفون سفید حل شده؟ یا همون سخت افزاره فقط با رنگ جدید؟
3.در تصاویر آیفون سفید در خ.د سایت اپل متوجه شدم یه نقاط ریزی بالای اسپیکرفون مخاطب هستش که در رنگ سیاه دیده نمیشه اون چیه؟
4.سوراخ قرار گرفته در قسمت یا طرف سمت راست تلفن چیه؟ میکروفون برای کنسل نویز یا ضبط فیلمه؟
5.دکمه ای که بالای دکمه افزایش صدا در سمت چپ قرار داره واسه چیه؟ قفل ال سی دیه؟
6.سیاه رنگش با کلاس تره یا سفید رنگش؟
7.در قسمت بالای گوشی دکمه پاور و جک 3.5 میلی متری و یه سوراخی دیده میشه اون سوراخی چیه؟
8.قسمت پایین گوشی محل توری مانندی وجود داره همون بلندگوس دست گاهه؟ صداش به حد کافی بلنده؟ در ضمن بجز سوکت یا پورت برای اتصال به کامیپتر پورت دیگه ای هم وجود داره؟ شارژر از کجا وصل میشه؟
-----------
چون مشاهدات اولیه از گوشی بود برام خواهشا پاسخ های کاملی بفرمایید
خدا قسمت کنه میخوام یکیشو بگیرم!
Doctor.Freeman
26-11-2010, 03:24
یکی دو سوال:
2.با به تعویق افتادن آیفون سفید رنگ میتونم بپرسم اون مشکل نامحسوس صفر شدن لحظه ای آنتن در آن تماس دست به نقطه مزبور در آیفون سفید حل شده؟ یا همون سخت افزاره فقط با رنگ جدید؟
3.در تصاویر آیفون سفید در خ.د سایت اپل متوجه شدم یه نقاط ریزی بالای اسپیکرفون مخاطب هستش که در رنگ سیاه دیده نمیشه اون چیه؟
4.سوراخ قرار گرفته در قسمت یا طرف سمت راست تلفن چیه؟ میکروفون برای کنسل نویز یا ضبط فیلمه؟
7.در قسمت بالای گوشی دکمه پاور و جک 3.5 میلی متری و یه سوراخی دیده میشه اون سوراخی چیه؟
8.قسمت پایین گوشی محل توری مانندی وجود داره همون بلندگوس دست گاهه؟ صداش به حد کافی بلنده؟ در ضمن بجز سوکت یا پورت برای اتصال به کامیپتر پورت دیگه ای هم وجود داره؟ شارژر از کجا وصل میشه؟
-----------
سلام :
یکی دو تا شد 8 تا ؟!؟ :31:
1 -اگه منظور آیفون 4 هستش که نه سفید نداریم .
2 - آیفون 4 هیچ مشکل آنتنی نداره نه مشکی و نه سفیدی که هنوز نیومده .
3 - هنوز سفید نیومده .
4 - نمیدونم کدوم سوراخو میگی . نویز گیر یعنی نوز ها رو میگیره . :31:
5 - دکمه نیست - یه اسلایده که بالا و پایین میره واسه General و Silent کردن گوشی هستش .
6 - ؟؟؟!!! جوابی ندارم
7 - سوراخ همون نویز گیره
8 - صدایه گوشی عادیه . پورت شارژر و هندزفری و یو اس بی همش یه جاس .
----
به سلامتی . :11::40:
mohsenfhm
26-11-2010, 08:42
اون سوارخ برای بیرون آوردن سیم کارته
یکی دو سوال:
-----------
1-نه تنها در ایران بلکه به کل در هیچ کجای دنیا فعلا آیفون سفید به دست کسی نرسیده
2- نه نمیشه گفت بخاطر این مورد هست. فعلا به دلیل برخی موارد که برمیگرده به نوع شیشه به کار رفته در آیفون فروش به تعویق افتاده. در ضمن مشکل آنتن دهی حل شده
3- اگر میتونی عکس بزار
4- در طرف سمت راست محل قرار دادن سیم کارت وجود دارد که اون سوراخ محل قرار گرفتن SIM Ejector برای باز کردن این قسمت است. در ضمن میکروفون حذف نویز در قسمت بالای گوشی و کنار جک 3.5 موزیک قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میکروفون حذف نویز
5- دکمه Silent هست. همین دکمه روی iPad قفل LCD بود که در فریمور جدید آن هم تبدیل به دکمه silent شده
6- تا نیامدن این گوشی نمیشود در موردش اظهار نظر کرد. ولی من که به شخصه از رنگ مشکیش لذت میبرم.
7- تو قسمت 4 عکس گذاشتم. میکروفون حذف نویز.
8-در عکس زیر اسپیکر گوشی را می بینید. آیفون از تنها یک پورت برای شارژ و وصل شدن به کامپیوتر بهره می برد.
امیدوارم شما هم به جمع آیفون بازها بپیوندی! :40::40:
SIMON137
26-11-2010, 14:42
دوستان کسی اندروید رو روی آیفون تست کرده ؟
1-نه تنها در ایران بلکه به کل در هیچ کجای دنیا فعلا آیفون سفید به دست کسی نرسیده
2- نه نمیشه گفت بخاطر این مورد هست. فعلا به دلیل برخی موارد که برمیگرده به نوع شیشه به کار رفته در آیفون فروش به تعویق افتاده. در ضمن مشکل آنتن دهی حل شده
3- اگر میتونی عکس بزار
4- در طرف سمت راست محل قرار دادن سیم کارت وجود دارد که اون سوراخ محل قرار گرفتن SIM Ejector برای باز کردن این قسمت است. در ضمن میکروفون حذف نویز در قسمت بالای گوشی و کنار جک 3.5 موزیک قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میکروفون حذف نویز
5- دکمه Silent هست. همین دکمه روی iPad قفل LCD بود که در فریمور جدید آن هم تبدیل به دکمه silent شده
6- تا نیامدن این گوشی نمیشود در موردش اظهار نظر کرد. ولی من که به شخصه از رنگ مشکیش لذت میبرم.
7- تو قسمت 4 عکس گذاشتم. میکروفون حذف نویز.
8-در عکس زیر اسپیکر گوشی را می بینید. آیفون از تنها یک پورت برای شارژ و وصل شدن به کامپیوتر بهره می برد.
امیدوارم شما هم به جمع آیفون بازها بپیوندی! :40::40:
من اینو میگم همون سوراخهای ریز ریز شبیه توری اسپیکر گوشی که بالای اسپیکرفون مکالمه تو آیفون سفید هست ولی تو آیفون مشکی نیست!
در مقایسه دوتا عکس بین سفید و سیاه هم میشه کاملا مشاهده کرد
میزان SAR آی فون 4
ما که تست کردیم (فقط روی 3G به قبل قابل استفاده است فعلا) ... چیز خاصی نبود :31: یه پورت کردن ضعیف و غیر بهینه که هیچ امکاناتی هم نداره!
من اینو میگم همون سوراخهای ریز ریز شبیه توری اسپیکر گوشی که بالای اسپیکرفون مکالمه تو آیفون سفید هست ولی تو آیفون مشکی نیست!
در مقایسه دوتا عکس بین سفید و سیاه هم میشه کاملا مشاهده کرد
اون Proximity Sensor هست که توی آیفون سیاه هم وجود داره ولی به خاطر رنگش واضح نیست. اگه آیفون سیاه رو هم با دقت زیر نور نگاه کنید همون رو می بینید:
yas_6969
26-11-2010, 16:27
من نصب کردم نه صدا داره نه دوربین کار میکنه و نه حافظه و دارید فقط میتونی صحبت بکنی و sms بدی در همین حد و اینکه یکم با آندروئید کار کنید جالب بود،البته فقط جنبه این و داره این کار که شدنی هست نه کاربردی
alireza927
27-11-2010, 13:44
سلام.
۱- توی ایران کسی هست که facetime رو فعال کرده باشه؟
۲-روی گوشی من IOS 4.1 هست و جیلبریک کردم.حالا اگه بخوام IOS 4.2 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات فعلی توی گوشی پاک نمیشه؟مثلآ عکسها و برنامه ها و ...
سلام.
۲-روی گوشی من IOS 4.1 هست و جیلبریک کردم.حالا اگه بخوام IOS 4.2 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات فعلی توی گوشی پاک نمیشه؟مثلآ عکسها و برنامه ها و ...
1- روشهای فعال facetime داخل سایت وجود داره میتونید اونها رو مطالعه کنید
2- اول با آیتونز بک آپ بگیر از اطلاعات گوشی ، بعد از ریستور اگر بک آپ رو بریزی دیگه هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
سلام.
1- روشهای فعال facetime داخل سایت وجود داره میتونید اونها رو مطالعه کنید
2- اول با آیتونز بک آپ بگیر از اطلاعات گوشی ، بعد از ریستور اگر بک آپ رو بریزی دیگه هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
HOSIEN M
28-11-2010, 13:33
درود اقا یون از کجا میشه فهمید که گوشی ایفون صفر هست و دست دوم نیست
منظورم هم از روی جعبه و هم از داخل هست
دوستان سر زدن به اینجا یادتون نره ها!
درود اقا یون از کجا میشه فهمید که گوشی ایفون صفر هست و دست دوم نیست
منظورم هم از روی جعبه و هم از داخل هست
نمیدونم چرا اینقدر بحث در این مورد زیاد شده. آیفون از هر نظر قابل اعتماده چون مثل بقیه برندها تقلبی و ... نداره و همش یک نوعه که اپل به بازار میفرسته.
آیفون نو دورش سلفون داره.
سلام،یه مشکل جالب و دوباره!
من حدود 2 ماه پیش که iphone4 رو گرفتم،اولایلش اسپیکر بالای گوشی(اونی که در مکالمه ازش صدا میاد و چمیدونم مثلا تو بازی ها از اون صدا میاد و صدای کیبورد و اینا از اونجاست،کار نمیکرد،یعنی اگه کسی زنگ میزد یا مثلا میرفتم تو بازی یا چیزی تایپ میکردم یا گوشی رو lock و unlock میکردم،هیچ صدایی نداشت،از تو Sounds setting هم خیلی دستکاری کردم و همه آن بود،ولی تغیری پیدا نشد(اسپیکر خراب نبود،چون میتونستم موقع مکالمه صدای طرف رو بشنوم و حرف بزنم) اما بقیه صداهایی که قرار بود از اونجا بیاد دیگه نمیومد!حالا هم دقیقا همین اتفاق افتاده!!چجوری میشه حلش کرد؟یعنی باید برم بدم applestore تو مثلا امارات تا درست شه؟یا مشکلی نیست؟
ممنونم پیشاپیش
SIMON137
28-11-2010, 23:07
من حدود 2 ماه پیش که iphone4 رو گرفتم،اولایلش اسپیکر بالای گوشی(اونی که در مکالمه ازش صدا میاد و چمیدونم مثلا تو بازی ها از اون صدا میاد و صدای کیبورد و اینا از اونجاست،کار نمیکرد،یعنی اگه کسی زنگ میزد یا مثلا میرفتم تو بازی یا چیزی تایپ میکردم یا گوشی رو lock و unlock میکردم،هیچ صدایی نداشت،از تو Sounds setting هم خیلی دستکاری کردم و همه آن بود،ولی تغیری پیدا نشد(اسپیکر خراب نبود،چون میتونستم موقع مکالمه صدای طرف رو بشنوم و حرف بزنم) اما بقیه صداهایی که قرار بود از اونجا بیاد دیگه نمیومد!حالا هم دقیقا همین اتفاق افتاده!!چجوری میشه حلش کرد؟یعنی باید برم بدم applestore تو مثلا امارات تا درست شه؟یا مشکلی نیست؟
ممنونم پیشاپیش
اینطور صداها معمولا از اسپیکر پایین گوشی میاد. احتمالا تنظیمات صدارو تغییر ندادید ؟
چون چند وقت پیش یکی از دوستان مشکل مشابهی رو داشت که با تغییر تنظیمات رفع شد.
ممنونم پیشاپیش
برید به آدرس setting/sound/lock sound & keyboard click رو به On تغییر بدید.
jokereblis
29-11-2010, 10:21
دوستان كسي وي پي * ان رو روي آيفون ٤ تست كرده ؟ من هر كاري مي كنم نمي تونم كانكت بشم !
mojtaba_14
29-11-2010, 10:36
دوستان كسي وي پي * ان رو روي آيفون ٤ تست كرده ؟ من هر كاري مي كنم نمي تونم كانكت بشم !
من تست کردم،وصل هم می شه.البته اگه با wifi کانکت باشم،رو gprs وصل نمی شه.
jokereblis
29-11-2010, 10:52
يعني اصلا نميشه وصل شد GPRS ؟ اقا خيلي حياتيه دوستان كسي ديگه تست نكرده
mojtaba_14
29-11-2010, 11:05
من نتونستم،خیلی طول می کشه تا کانکت بشه بعد چند دقیقه تلاش نافرجام می گه نمیتونه کانکت بشه!!
hossein61
29-11-2010, 11:23
با GPRS ایرانسل معمولا جواب میده ولی با همراه اول تاجایی که میدونم وصل نمیشه
برید به آدرس setting/sound/lock sound & keyboard click رو به On تغییر بدید.
همشون رو on هستن،
___
اینطور صداها معمولا از اسپیکر پایین گوشی میاد. احتمالا تنظیمات صدارو تغییر ندادید ؟
چون چند وقت پیش یکی از دوستان مشکل مشابهی رو داشت که با تغییر تنظیمات رفع شد.
چجوری میشه تنظیم کرد که از کدوم یکی صدا بیاد؟الان من نه صدای بازی ها رو دارم،نه کیبورد،نه رینگتون،نه sms،نه......
درست شد بالاخره!دم بچه های Apple Support گرم!lol گفتن شما باید بیارید با 30 دلار دست میشه!گفتم من تو کشورم اپل استور نیست!بعد راهنمایی کرد:
گفتن شما چند بار هندزفری رو بکن توی جاش و در بیار،بعدش فوت کن توش،درست نشد!
گفتن برو یه Reset all settings بزن،نشد!
گفت دکمه بالای کم و زیاد کردن صدا رو ببینید قرمز هست؟گفتم آره!گفتن بدید به سمت راست دکمه رو،دادم و درست شد!!!
_
تو این تاپیک هم مطالب خوبی درباره این مشکل گفته:
____
از شما دوستان هم نهایت تشکر رو دارم;)
fouad-pes
29-11-2010, 14:07
درست شد بالاخره!دم بچه های Apple Support گرم!lol گفتن شما باید بیارید با 30 دلار دست میشه!گفتم من تو کشورم اپل استور نیست!بعد راهنمایی کرد:
گفت دکمه بالای کم و زیاد کردن صدا رو ببینید قرمز هست؟گفتم آره!گفتن بدید به سمت راست دکمه رو،دادم و درست شد!!!
_
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید____
یعنی گوشی سایلنت بود؟!!!
jokereblis
29-11-2010, 14:22
با GPRS ایرانسل معمولا جواب میده ولی با همراه اول تاجایی که میدونم وصل نمیشه
من ايرانسل دارم اما نتونستم كانكت بشم
SIMON137
29-11-2010, 21:54
_
____
زرشک ، یعنی واقعا اونو دیسیبل کرده بودید ؟ اول می خواستم اونو بگم ، گفتم الان بگم توهین حساب میشه :31:
m_f_sh_85
30-11-2010, 09:56
ميشه يه توضيح راجه به برنامه mywi 4 بديد كه ميشه از طريق اون بين دو گوشي با وايرلس فايل رد و بدل كرد؟
يه سوال ديگه هم راجع به برنامه iprotect داشتم من اين برنامه رو برا جلوگيري از پاك كردن برنامه ها نصب كردو ولي اين گزينه رو ios4.1 عمل نميكنه كسي راه حلي بلده؟ با تشكر
زرشک ، یعنی واقعا اونو دیسیبل کرده بودید ؟ اول می خواستم اونو بگم ، گفتم الان بگم توهین حساب میشه :31:
آره!!!نه آخه تو این 2ماه اصلا بهش و اون نقطه توجه نکردم،تازه استفاده اش رو فهمیدم چیه!lol
alijigari
03-12-2010, 15:19
دوست عزیز میشه بگین چه جوری از طریق v-p-n با ایفون وصل شدید ؟
mojtaba_14
03-12-2010, 15:39
دوست عزیز میشه بگین چه جوری از طریق v-p-n با ایفون وصل شدید ؟
از این مسیر برو:
setting----general---network---v////p///n
بعد از طریق add v/p/n conficoration
یه کانکشن تعریف می کنی،چیزایی که لازمه پر بشه اینها هستن:
description:اسمی که دوست دارید رو کانکشن بزارید.
server: بستگی داره از کجا تهیه کرده باشید معمولا یا یه عدده یا یه آدرس.
account:در واقع user name هستش.
RSA SecurID: off
password:معلومه!
encryption level:none
send all traffic:on
proxy:off
کلا هم اون بالا نوع کانکشن رو PPTP قرار بدید.
در ادامه توضیحات دوستمون بگم که معمولا تنظیمات بعد از خرید ، برایتان همراه با آموزش نصب ارسال میشود.
alijigari
03-12-2010, 20:18
در ادامه توضیحات دوستمون بگم که معمولا تنظیمات بعد از خرید ، برایتان همراه با آموزش نصب ارسال میشود.
دوست عزیز من فقط user name وpass دارم -نام سرور نمیدنم چی هست
Mehrdad092000
03-12-2010, 23:07
دوست عزیز من فقط user name وpass دارم -نام سرور نمیدنم چی هست
شما اون کانکشنی که توی کامپیوتر داری برو روش راست کلیک کنید بعد Properties بعد توی تب General زیر host name یه کادری هست توی اون یه عدید هست اونو بنویس
اگه نبود برو تو سایتش ببین
چون تا حالا آیفون نداشتم یه سوالاتی رو خواست بپرسم
1.این دکمه دایره ای شکل زیر ال سی دی کارش چیه؟
2.دکمه بالای سر گوشی همون دکمه کنار جک هدفون رو مگم دکمه پاور هستش؟ تو آیفونهای قبلی ندیده بودم!
3.ویژگی های عمده آیفون که این گوشی رو از سایر گوشی ها برتر ساخته چیه؟
4.دکمه اسلایدی سمت چپ گوشی اصولا کارش چیه؟ قابل برنامه ریزی هم هست؟
5.معمولا گوشی های نوکیا برای قفل ال سی دی کلیدی بغل گوشی تعبیه شده این گوشی چه جوری قفل میشه و قفلش چه جوری باز میشه؟
Mehrdad092000
05-12-2010, 04:51
2.دکمه بالای سر گوشی همون دکمه کنار جک هدفون رو مگم دکمه پاور هستش؟ تو آیفونهای قبلی ندیده بودم!
5.معمولا گوشی های نوکیا برای قفل ال سی دی کلیدی بغل گوشی تعبیه شده این گوشی چه جوری قفل میشه و قفلش چه جوری باز میشه؟
این سوالات اولیس که کارش بیشتر از ایناس البته با راهنمایی همشون حله
1.دکمه Home هستش که کارش اصلیش خروج از یه برنامس ب شمارو به منو اصلی میاره (البته کارایه زیادی داره مثلا یکیش با دوباز زدن multitasking فعال میشه یا غیره )
2.دکمه power هستش -تو کدوم ایفون ؟
3.یکیش که خیلی زیاد تو چشمه سیتم عاملشه -شیک بودنشه -صفحه با کیفیت و کلا سخت افزاره مچ و ردیف:31:
4.منظورتون فلشس -کاراییش زیاده مثلا وقتی گوشی لوک هشتش با اون میکشی باز میشه معروفه تو ایفون از اول یا وقتی زنگ میزنن میکشی جواب میده و غیره برنامه ریزی خاصی نداره
5.با یبار زدن دکمه power براحتی قفل میشه -باز کردن قفلم توضیح دادم
این سوالات اولیس که کارش بیشتر از ایناس البته با راهنمایی همشون حله
1.دکمه Home هستش که کارش اصلیش خروج از یه برنامس ب شمارو به منو اصلی میاره (البته کارایه زیادی داره مثلا یکیش با دوباز زدن multitasking فعال میشه یا غیره )
2.دکمه power هستش -تو کدوم ایفون ؟
3.یکیش که خیلی زیاد تو چشمه سیتم عاملشه -شیک بودنشه -صفحه با کیفیت و کلا سخت افزاره مچ و ردیف:31:
4.منظورتون فلشس -کاراییش زیاده مثلا وقتی گوشی لوک هشتش با اون میکشی باز میشه معروفه تو ایفون از اول یا وقتی زنگ میزنن میکشی جواب میده و غیره برنامه ریزی خاصی نداره
5.با یبار زدن دکمه power براحتی قفل میشه -باز کردن قفلم توضیح دادم
اگه بقیه دوستان توضیحات مکفی دیگری دارند خواهشا کوتاهی نفرمایند
HESAM_5700
05-12-2010, 18:37
1.اون دکمه اسمش Home هستش. کار اصلیش بستن برنامه ها و بردن شما به منوی اصلی ( کارایی مثل مولتی تسکینگ و Voice over و.. هم با اونه )
2.اون هم مال پاور هم قفل کردن صفحه است و در تمامی آیفون ها و آیپد و آیپاد هم وجود داره!
3.سیستم عامل ! ( صفحه و دوربین و .. رو بقیه گوشی ها هم دیگه الان دارند ) البته صفحه آیفون هم فعلاً تکه! Retina
4.اگه منظور اونه که بالای دکمه های ولوم هستش اون برای سایلنت کردن گوشی هست !
5.دکمه بالای گوشیه ( همون پاور ) رو یکبار فشار میدی! برای باز کردن هم یا Home و یا پاور رو میزنید بعد اسلاید میکنید که آنلاک شه
magi1991
07-12-2010, 11:17
مشکل آنتن دهی HTC HD7 و پاسخ جالب HTC
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، مشکل آنتن دهی بصورت حاد برای اولین بار در گوشی iphone 4 پدیدار شد و Apple در واکنش به آن عنوان کرد که بدلیل صحیح در دست نگرفتن این گوشی توسط کاربر چنین مشکلی به وجود می آید و اکنون یکی دیگر از گوشی هایی که اخیرا چنین مشکلی برای آن به وجود آمده گوشی جدید HTC HD7 است و جالب اینجاست که واکنش کمپانی تایوانی HTC به مشکل آنتن دهی HTC HD7 دقیقا مشابه پاسخ Apple است. این گوشی که مبتنی بر سیستم عامل جدید ویندوز موبایل 7 مایکروسافت است تنها چند هفته از ورود آن به بازار می گذرد.
وبلاگها و وب سایتهای خبری مختلفی نیز تاکنون بر مشکل آنتن دهی HTC HD7 تاکید کرده اند. این مشکل زمانی در گوشی مذکور رخ می دهد که قسمت پایینی آن با دست پوشیده شود. HTC در واکنش به این خبرها عنوان کرده که در طراحی HTC HD7 تمام تلاش بر این بوده که از بروز این مشکل جلوگیری شود و تقریبا وقتی قسمت آنتن تمامی گوشیهای موبایل با دست پوشیده شود از میزان آنتن دهی آنها کاسته خواهد شد.
================================================== ========
چرا این htc اینقد رو داره؟!؟!!؟ :@ :@ :@
magi1991
07-12-2010, 11:42
مصرف باطری کمتر با نسخه iOS 4.2
شرکت های مخابراتی همچون نوکیا و زیمنس اعلام کرده اند که اپل در نسخه جدید سیستم عامل iOS از یک تکنولوژی استفاده کرده است که باعت میشود در هنگام اتصال به شبکه مخابراتی، دستگاه میزان باطری کمتری مصرف کند.
این مورد برای دستگاه آیپد در هنگام استفاده از شبکه 3G نیز صادق است.
این تکنولوژی NCFD نام دارد و باعت میشود که گوشی و دستگاهای موبایل در زمانی که از آنها استفاده نمیشود در حالتی به شبکه مخابراتی متصل باشند که کمترین مصرف انرژی را دارد. در واقع زمانی که از گوشی استفاده نمیشود ترافیک بر روی شبکه موبایل را کاهش میدهد.
نمونه تست شده در شبکه مخابراتی نوکیا نشان داده است که دستگاه در حدود 11 ساعت باطری داشته در حالی که بدون استفاده از این تکنولوژی باطری آن تا 6 ساعت بیشتر نبوده است.
این تکنولوژِی بر روی گوشی آیفون با سیستم عامل iOS 4.2 و شبکه مخابراتی نوکیا و زیمنس فعال است.
احتمال دارد این تکنولوژی در شبکه مخابراتی ما هم فعال باشد.
src: appleshopping.ir
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
پشتیبانی از AirPlay برای همه
یکی از قابلیت های بسیار جذاب نسخه iOS 4.2 امکانی به نام AirPlay است.
توسط این قابلیت و داشتن یک دستگاه AppleTV شما میتوانید فیلم های موجود بر روی آیفون و یا آیپد را به صورت وایرلس بر روی تلویزیون مشاهده کنید.
نسخه جدید دستگاه AppleTV چند ماه پیش به بازار آمد و کاهش قیمت زیادی داشت، فقط 99 دلار! با سایز بسیار مناسب 10x10 سانتیمتر!
این دستگاه به همراه یک ریموت کنترل عرضه میشود و با اتصال به تلویزیون و شبکه اینترنت شما قادر هستید فیلم های موجود بر روی فروشگاه آیتیونز و یا شبکه Youtube را بدون نیاز به کامپیوتر مشاهده کنید.
قابلیت AirPlay هم اجازه میدهد تا فیلم های موجود بر روی دستگاه آیفون، آیپاد و آیپد را به تلویزیون انتقال دهید، البته بدون استفاده از کابل!
اما این قابلیت فقط برای برنامه های تولیدی اپل میباشد، مثلا فقط برنامه Video و Youtube میتواند این کار را انجام دهد نه برنامه های دیگر!
مدیر اپل قول داده است در سال آینده میلادی این امکان برای تمامی برنامه فعال گردد.
این قابلیت میتواند دنیای بازی با محصولات اپل را کاملا متحول کند!
src: appleshopping.ir
==================================
اینارو الان دیدم..
گفتم واسه شما هم بزارم :پی
HOSIEN M
07-12-2010, 20:23
درود اقا من می خوام اگه خدا بخواد ایفون 4 بگیرم
فقط دوتا سوال
1 می گن باطریش مشکل داره
می خوام بدونم اگه با هاش زیاد کار کنیم چند ساعت باطریش نگه می داره واقعا مشکل داره ؟؟/
2:قضیه این مشکل انتن دهی ایفون 4 چیست می گن تو دست چک باید درست بگیریمش
magi1991
07-12-2010, 21:04
درود اقا من می خوام اگه خدا بخواد ایفون 4 بگیرم
فقط دوتا سوال
1 می گن باطریش مشکل داره
می خوام بدونم اگه با هاش زیاد کار کنیم چند ساعت باطریش نگه می داره واقعا مشکل داره ؟؟/
2:قضیه این مشکل انتن دهی ایفون 4 چیست می گن تو دست چک باید درست بگیریمش
1. باتری کوچکترین مشکلی نداره!!!
باتری نسبت به 3gs بزرگترو کارا تره..
با کارکرد معمولی 2 3 روز..
2.
:@
ali racer
08-12-2010, 00:06
دوستان من دیروز یه آیفون 4 کار کرده
32 آنلاک خریدم
یه روزیه دستم بود
کلی هم برنامه اورجینال روش بود
داشتم باهاش کار میکردم
یهو خاموش شد!
برنامه ای روش نصب نکردم گوشی هم جیلبریک نشده
هیچ کدوم از دکمه ها هم کار نمیکنه :31:
حتی وصل کردم به پی سی هم نمیشناسه گوشی رو
و شارژ هم نمیشه
الان چیکارش کنم ؟؟
m_f_sh_85
08-12-2010, 11:01
32 آنلاک خریدم
یه روزیه دستم بود
داشتم باهاش کار میکردم
یهو خاموش شد!
و شارژ هم نمیشه
الان چیکارش کنم ؟؟
دكمه home رو بگير بعد كابل usb رو به كامپيوتر وصل كن اگه آرم itunes اومد گوشي مشكل سخت افزاري نداره فكر كنم اگه backup از گوشيت داشته باشي يه restore from backup كني حله فقط حواست باشه اگه بك آپ نداشته باشي برنامه هات ميپره در غير اينصورت يا كابلت خرابه و گوشي شارژ نداره يا ايراد سخت افزاري داره كه خيلي بعيده يا اگه آرم اپل مياد بعد خاموش ميشه گوشيت لاكه و بايد آنلاك كني چون خودم اين مشكل آخري رو داشتم
32 آنلاک خریدم
یه روزیه دستم بود
داشتم باهاش کار میکردم
یهو خاموش شد!
و شارژ هم نمیشه
الان چیکارش کنم ؟؟
الان گوشیتون خاموشه؟؟؟ دکمه Power رو میگیری عکس العملی نشون میده؟؟؟
سلام خسته نباشی
من دقیقا مشکل دوستمون رو دارم گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده پاور رو هم فشار میدم کاری نمیکنه چه کنم؟
Mojtaba-MCI
08-12-2010, 16:37
32 آنلاک خریدم
یه روزیه دستم بود
داشتم باهاش کار میکردم
یهو خاموش شد!
و شارژ هم نمیشه
الان چیکارش کنم ؟؟
وای ببین کی اینجاس!
من درست خوندم؟!خریدی:دی؟!
یه اینجور مشکلی که میگی من تابحال بهش برخورد نکردم ، یعنی نه برخورد کردم نه از کسی شنیدم...
گوشی ضربه ای چیزی نخورده؟!
شاید با ریستور برگرده ، هرچند میگی پی سی رو هم نمیشناسه.
سلام خسته نباشی
من دقیقا مشکل دوستمون رو دارم گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده پاور رو هم فشار میدم کاری نمیکنه چه کنم؟
home+power رو با هم بگیر تا لوگوی اپل روی صفحه میاد
سلام دوستان
کسی میتونه درمورد برنامه trakr یک توضیحی بده روال کا به چه صورته؟
چون وقتی یک شماره رو بهش میدی فقط مکان خودت رو بهت نشون میده.
و اینکه این برنامه برای آندروید ساخته شده؟
مرسی از دوستان
Mojtaba-MCI
11-12-2010, 09:09
سلام دوستان
کسی میتونه درمورد برنامه trakr یک توضیحی بده روال کا به چه صورته؟
چون وقتی یک شماره رو بهش میدی فقط مکان خودت رو بهت نشون میده.
و اینکه این برنامه برای آندروید ساخته شده؟
مرسی از دوستان
راستش نمیدونم برای آندروید ساخته شده یا نه ولی توو قسمت توضیحات این برنامه رو که بخونید به طور خلاصه نوشته که این برنامه برای شوخی کردنه ، نه اینکه شما بهش یه شماره ی تلفن بدی و واقعا مکان اون رو پیدا کنه!
نوشته وقتی با دوستانتون هستید بهشون برنامه رو نشون بدید و بعد شماره شون رو وارد کنید تا برنامه مثلا مکان حضور فعلی اونها رو پیدا کنه ولی مکانی که پیدا میشه در واقع اون جایی هست که شما خودتون حضور دارید و این حس رو به اطرافیان القا میکنه که انگار مکان حضور اونها پیدا شده!
این توضیحات خود برنامه س به طور خلاصه!
GiggleClub
11-12-2010, 09:14
32 آنلاک خریدم
یه روزیه دستم بود
داشتم باهاش کار میکردم
یهو خاموش شد!
هیچ کدوم از دکمه ها هم کار نمیکنه
و شارژ هم نمیشه
الان چیکارش کنم ؟؟
اگه مشکلش نرم افزاری باشه:
اول دکمه های power+Home رو با هم نگه داره حدود ۱۰-۱۵ ثانیه ببین لوگوی اپل میاد یا نه
اگه اومد که هیچی بالا میاد و کار میکنه دیگه
اگه نیومد؛ کابل usb رو میزنی به pc ولی اون سرشو که میخوای بزنی به آیفون اول دکمه Home رو نگه میداری و بعد میزنی به کابل
گوشی میره recovery و بعد ریستور میکنی و تمام
اگه نشد هم مشکل سخت افزاریه و گوشی خراب انداختن حتما بهتون
سلام
این Ipod touch 4 همه اون امکانات iPhone 4 رو داره در عوض یک سوم اون قیمت داره... نمیرزه؟؟ جالبه ها
GiggleClub
11-12-2010, 21:26
این Ipod touch 4 همه اون امکانات iPhone 4 رو داره در عوض یک سوم اون قیمت داره... نمیرزه؟؟ جالبه ها
البته فقط سیم کارت نیست
دوربینشون قابل مقایسه نیست!
صفحه نمایش آیفون۴ ips ه که کنتراست و زاویه دیدش خیلی بالاتره از آیپاد
اسپیکر خیلی خیلی خلیلی قوی تر
بدنه ی بهتر
جی پی اس
و...
ولی قبول دارم که آیپاد تاچ مخصوصا نسل ۴م خیلی دستگاه عالیه
و البته به نظرم بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره تا آدم بزرگ ها
SIMON137
12-12-2010, 00:06
دوستان با گوشی می تونید از filedude.com دانلود کنید ؟
اون captcha رو نمی تونم لود کنم !
m_f_sh_85
12-12-2010, 10:01
دوستان با گوشی می تونید از filedude.com دانلود کنید ؟
اون captcha رو نمی تونم لود کنم !
آره وقتي با installous دانلود رو ميزني وقتي صفحه داره باز ميشه زير تب قرمز يه تب آبي هست كه نوشته : or just download normally اونو كه بزني كپچا مياد خيلي هم راحت دانلود ميكنه
ali racer
12-12-2010, 12:19
home+power رو با هم بگیر تا لوگوی اپل روی صفحه میاد
وای ببین کی اینجاس!
من درست خوندم؟!خریدی:دی؟!
یه اینجور مشکلی که میگی من تابحال بهش برخورد نکردم ، یعنی نه برخورد کردم نه از کسی شنیدم...
گوشی ضربه ای چیزی نخورده؟!
شاید با ریستور برگرده ، هرچند میگی پی سی رو هم نمیشناسه.
اگه مشکلش نرم افزاری باشه:
اول دکمه های power+Home رو با هم نگه داره حدود ۱۰-۱۵ ثانیه ببین لوگوی اپل میاد یا نه
اگه اومد که هیچی بالا میاد و کار میکنه دیگه
اگه نیومد؛ کابل usb رو میزنی به pc ولی اون سرشو که میخوای بزنی به آیفون اول دکمه Home رو نگه میداری و بعد میزنی به کابل
گوشی میره recovery و بعد ریستور میکنی و تمام
اگه نشد هم مشکل سخت افزاریه و گوشی خراب انداختن حتما بهتون
با تشکر از دوستان
دو روز به گوشی دست نزدم :31: تا باطری اش خالی شد
اومدم زدم شارژ
دیدم داره شارژ میشه
بعد دوباره امتحان کردم روشن نشد
اینبار با هوم و پاور امتحان کردم شد !
خب بریم سراغ چندین تا سوال
من کانکت های سیم کارت ایرانسلم رو کپی کردم رو گوشی
ولی الان میخوام پاکشون کنم(200 تایی هستن حداقل !)
توقسمت ریست
گزینه ای که فقط کانتکس رو پاک کنه ندیدم
چطوری اینا رو پاک کنم ؟
یه سوال مهمتر دیگه
چطوری سنتر سرویس مسیج هامو عوض کنم چون با سنتر سرویس دیفالت خطم 501
اس ام اس سند نمیشه !
برنامه ی رایگانی هست واسه نشون دادن دلیوری اس ام اس تو اپل استور ؟
چون گوشی من جیل نشده
راستی روش جیل درست و حسابی
که اذیت نکنه
واسه4.2.1 اومده ؟
مممنون ببخشید سوالاتم زیاد شدن !
GiggleClub
12-12-2010, 14:00
متاسفانه باید بگم چون جیلبریک نکردید برای هیچکدام از سوالاتتون جوابی نیست :(
۴.۲.۱ هم فعلا تترده گویا و باید صبر کنید
salar_aziz
12-12-2010, 14:09
سلام
می خواستم بپرسم که قیمتش خارج از ایران چنده؟(قیمت آلمان یا دوبی؟)
اگه از خارج بیاد واسم قفل داره و نمیشه سیم همراه اول روش بزاری؟
من کانکت های سیم کارت ایرانسلم رو کپی کردم رو گوشی
ولی الان میخوام پاکشون کنم(200 تایی هستن حداقل !)
توقسمت ریست
گزینه ای که فقط کانتکس رو پاک کنه ندیدم
چطوری اینا رو پاک کنم ؟
راهش اینه که با آیتونز توی قسمت info آیفونتون Sync Contacts رو فعال کنین و با outlook یا google account سینک کنین بعد از طریق همون برنامه ها همه رو انتخاب کنین و پاک کنین اینطوری شماره تلفن ها از توی آیفونتون هم پاک میشه. در ضمن میتونین همیشه تمام شماره تلفن هاتون رو با گوگل سینک کنین اینطوری همیشه شماره تلفنهاتون در دسترس هستن و همیشه هم از شماره هاتون بک آپ دارین
یه سوال مهمتر دیگه
چطوری سنتر سرویس مسیج هامو عوض کنم چون با سنتر سرویس دیفالت خطم 501
اس ام اس سند نمیشه !
نحو تعویض اسام اس سنتر در آیفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چون گوشی من جیل نشده
یه سرچ بزنی توی iTunes برنامه اش هست میتونی دانلود کنی تنها اشکالی که داره اینه که باید اس ام اس رو از داخل خود برنامه بفرستی تا پیغام دلیور دریافت کنی
که اذیت نکنه
واسه4.2.1 اومده ؟
redsn0w خیلی اذیت نمیکنه ولی مشکلش thethered بودنشه. اگر کمی صبر کنی greenpois0n قراره بزودی یک جیلبرک unthetherd هم رلیز کنه که تجربه ثابت کرده خیلی نمیشه روی قول این هکرها حساب کرد (بزودی معلوم نیست کی منظورشونه!!!)
چون گوشی من جیل نشده
که اذیت نکنه
واسه4.2.1 اومده ؟
مممنون ببخشید سوالاتم زیاد شدن !
santamove
12-12-2010, 21:59
امروز تو روزنامه جام جم،تبلیغ عرضه رسمی گوشی فکتوری آنلاک آیفون4 رو با گارانتی کامتل و بیمه دیدم+برنامه های اوریجینال....
کمی شوکه شدم،نظر شما چی هست؟؟؟
shir_farhad
12-12-2010, 23:10
می دونستین روی iphone نرم افزاری نصب میشه که صدا رو t-pain میکنه؟
mohsenfhm
12-12-2010, 23:58
امروز تو روزنامه جام جم،تبلیغ عرضه رسمی گوشی فکتوری آنلاک آیفون4 رو با گارانتی کامتل و بیمه دیدم+برنامه های اوریجینال....
کمی شوکه شدم،نظر شما چی هست؟؟؟
بله ۱۰ روزی هست که پارس کامتل چنین کاری کرده :31::31::31::31:
به نظر شما وقتی آی پی ایران توسط اپل بسته شده ( به دلیل ت ح ر ی م ) گارانتی داخل ایران ارزشی داره ؟
گارانتی که از سوی اپل ساپورت نشه به چه درد میخوره ؟:13:
santamove
13-12-2010, 00:01
ولی مزیتشم اینه ،که از چیزی که می خری لا اقل مطمئن میشی!!!
محصولات اپل حتی بدون گارانتی هم مطمئن هستند
mohsenfhm
13-12-2010, 12:13
به فرض اينكه مشكل داشت گارانتي چه كار ميكنه ؟؟؟؟
يا شما رو مقصر خرابي ميدونه يا تعمير ميكنه همون گوشي رو بهتون ميده :13:
به نظر من كه پول اضافه است :19:
santamove
13-12-2010, 12:15
حق با شماست،من تسلیم!!!
واقعا" آیفون4 از همه لحاظ فوق العاده است،
منظور منم این بود که بعضی فروشندگان گوشی های لاک را جیل بریک می کنن و جای آنلاک می فروشن،تو این کارم بسیار متبحر شدن:دی
mohammad_twe
13-12-2010, 13:45
سلام
با ویpان میشه از بعضی خدمات اینترنتی تو A4 استفاده کرد ؟ برای اینکه تحریم شدست برامون میگم :دی
mojtaba_14
13-12-2010, 13:59
سلام
با ویpان میشه از بعضی خدمات اینترنتی تو A4 استفاده کرد ؟ برای اینکه تحریم شدست برامون میگم :دی
آره،از تمام سایتایی که ip ایران رو بستن هم می تونید استفاده کنید.از خود فروشگاه آیتونز هم میشه اینطوری نرم افزار ها رو دانلود کنید.چون اپل هم ip ایران رو بسته.
mohsenfhm
13-12-2010, 14:09
حق با شماست،من تسلیم!!!
واقعا" آیفون4 از همه لحاظ فوق العاده است،
منظور منم این بود که بعضی فروشندگان گوشی های لاک را جیل بریک می کنن و جای آنلاک می فروشن،تو این کارم بسیار متبحر شدن:دی
شما در هنگام خرید پارت نامبر رو چک کن و حتما دقت کن که کارتون قبلا باز نشده باشه !
من خودم خواستم بخرم فروشنده یکی آورد کارتونش باز بود من نخواستم بعد گفت این رو باز کردیم اکتیوش کردیم ولی من تسلیم نشدم :31:
درود.
قیمت جدید 16 گیگ : 948 هزار تومن
mohsenfhm
13-12-2010, 14:17
لطفا قیمت رو تو تایپیک آخرین قیمت قرار دهید .
salar_aziz
13-12-2010, 17:49
سلام
می خواستم بپرسم که قیمتش خارج از ایران چنده؟(قیمت آلمان یا دوبی؟)
اگه از خارج بیاد واسم قفل داره و نمیشه سیم همراه اول روش بزاری؟
کسی نیست جوب بده؟:9:
HOSIEN M
13-12-2010, 18:25
شما در هنگام خرید پارت نامبر رو چک کن و حتما دقت کن که کارتون قبلا باز نشده باشه !
من خودم خواستم بخرم فروشنده یکی آورد کارتونش باز بود من نخواستم بعد گفت این رو باز کردیم اکتیوش کردیم ولی من تسلیم نشدم :31:
درود
اقا من بازحمت فراوان دارم پول جمع می کنم ولی ازدو چیز می ترسم لطفا راهنمای بیشتری کنید ممنون می شم :19:
1:گوشی دسته دو را به جای نو نندازند بهم حتی اگه 1 روز کار کرده باشه از کجا بدونم گوشی صفر هست ایا راه قطعی و واضعی وجود داره
2:کوشی لاک به جای انلاک بهم نندازن
اقا منظورتون از اینکه کارتون قبلا باز نشده دقیقا چی هست منظورشما وکیوم دور کارتون هست
اگه میشه عکس پلمب را برام بزارید
درود
اقا من بازحمت فراوان دارم پول جمع می کنم ولی ازدو چیز می ترسم لطفا راهنمای بیشتری کنید ممنون می شم :19:
1:گوشی دسته دو را به جای نو نندازند بهم حتی اگه 1 روز کار کرده باشه از کجا بدونم گوشی صفر هست ایا راه قطعی و واضعی وجود داره
اقا منظورتون از اینکه کارتون قبلا باز نشده دقیقا چی هست منظورشما وکیوم دور کارتون هست
دوست عزیز یه چیزی بگم که خیالت راحت بشه.
برو پیش یکی از همین مغازه هایی که معروفن و با انصاف هستن و همه هم اونارو میشناسن. اینطوری شاید یه مقداری پول بیشتر بدی ولی خیالت راحت میشه.
به هرحال اینم جواب سوالاتون :
1- بله راه قطعی اینه که شما ببینی سلفون دور گوشی حتما دورش باشه و باز نشده باشه. سلفون اصلی دستگاههای اپل خیلی تمیز و مرتب بسته شده و اصلا شل و ول نیست. معمولا اگر حتی خود فروشنده هم بخواد سلفون بندازه شل و نافرم درمیاد و مشخصه.
2- همون موقع بگو جلو چشت باز کنه ببین اکتیو شد اونوقت پولو بده. میتونی پارت نامبر رو هم چک کنی. اینم تاپیکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenfhm
13-12-2010, 21:42
درود
منم عيدي هامو جمع كردم :31::31::31:
گوشي كار كرده تابلو هست !
بهترين راه چك كردن پارت نامبر هست كه پيام جان زحمتش رو كشيده :46:
دقيقا منظورم همون وكيوم هست !البته وكيوم قلابي هم هست ! :13:
چند تا عكس ميزارم تا كاملا موضوع براي بچه ها جا بي افته:31: و دوستاني هم كه قبلا سعادت خريد رو پيدا كردن يك تجديد خاطره اي براشون بشه :31:
ببينيد پلمپ و وكيوم محصولات اپل يه جورايي خاص هست و هيچ كسي نميتونه اين طوري بسته بندي كنه پس كارتونهاي باز شده كاملا مشخص هستند :46:
گرچه مدل 3G هست ولي وكيوم دقيقا مثل همونه :13:
دقيقا روي خود گوش هم نايلوني چسبيده شده كه اگر كنده بشه ديگه نميشه مثل خود كارخونه بچسبوني :13:
گوشي كه براي اولين بار روشن ميشه بايد اين ارور رو بده در غير اين صورت قبلا روشن شده :13:
اينم محتويات داخل كارتون :31:
HOSIEN M
14-12-2010, 12:13
دوست عزیز یه چیزی بگم که خیالت راحت بشه.
برو پیش یکی از همین مغازه هایی که معروفن و با انصاف هستن و همه هم اونارو میشناسن. اینطوری شاید یه مقداری پول بیشتر بدی ولی خیالت راحت میشه.
به هرحال اینم جواب سوالاتون :
1- بله راه قطعی اینه که شما ببینی سلفون دور گوشی حتما دورش باشه و باز نشده باشه. سلفون اصلی دستگاههای اپل خیلی تمیز و مرتب بسته شده و اصلا شل و ول نیست. معمولا اگر حتی خود فروشنده هم بخواد سلفون بندازه شل و نافرم درمیاد و مشخصه.
2- همون موقع بگو جلو چشت باز کنه ببین اکتیو شد اونوقت پولو بده. میتونی پارت نامبر رو هم چک کنی. اینم تاپیکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم عيدي هامو جمع كردم :31::31::31:
گوشي كار كرده تابلو هست !
بهترين راه چك كردن پارت نامبر هست كه پيام جان زحمتش رو كشيده :46:
دقيقا منظورم همون وكيوم هست !البته وكيوم قلابي هم هست ! :13:
چند تا عكس ميزارم تا كاملا موضوع براي بچه ها جا بي افته:31: و دوستاني هم كه قبلا سعادت خريد رو پيدا كردن يك تجديد خاطره اي براشون بشه :31:
ببينيد پلمپ و وكيوم محصولات اپل يه جورايي خاص هست و هيچ كسي نميتونه اين طوري بسته بندي كنه پس كارتونهاي باز شده كاملا مشخص هستند :46:
گرچه مدل 3G هست ولي وكيوم دقيقا مثل همونه :13:
دقيقا روي خود گوش هم نايلوني چسبيده شده كه اگر كنده بشه ديگه نميشه مثل خود كارخونه بچسبوني :13:
گوشي كه براي اولين بار روشن ميشه بايد اين ارور رو بده در غير اين صورت قبلا روشن شده :13:
اينم محتويات داخل كارتون :31:
دوستان واقعا از شما خیلی ممنون دیگه خیالم تا حدود زیادی راحت شد :40:
سلام
یکی بند خدایی داره میره امریکا ( تا تهش رو خوندین چی میخوام بگم )
اگه بگم از اونجا یه iphpon4 انلاک البته 16 برام بگیره به صرفه تره یا از همین جا بگیرم چقدر تفاوت قیمت وجود داره اونجا بگیره بیشتر از 500 در میاد یا تقریبا همین 900 اینجا هست
ممنون
mohsenfhm
14-12-2010, 16:28
سلام
یکی بند خدایی داره میره امریکا ( تا تهش رو خوندین چی میخوام بگم )
اگه بگم از اونجا یه iphpon4 انلاک البته 16 برام بگیره به صرفه تره یا از همین جا بگیرم چقدر تفاوت قیمت وجود داره اونجا بگیره بیشتر از 500 در میاد یا تقریبا همین 900 اینجا هست
ممنون
دوست عزیز در امریکا آنلاک خیلی خیلی خیلی سخت پیدا میشه :13:
قیمت آنلاک 16 گیگ در خارج کشور 699 دلار هست :13:و 32 گیگ 799 دلار :13: ببینید براتون میصرفه یا نه :13:
SIMON137
14-12-2010, 19:42
دوستان کسی نرم افزاری میشناسه که بشه توش فیلم ریخت و با کابل به tv وصل کرد و دید ؟
چون ipod همه فرمت هارو ساپورت نمی کن
Mehrdad092000
14-12-2010, 19:51
دوستان کسی نرم افزاری میشناسه که بشه توش فیلم ریخت و با کابل به tv وصل کرد و دید ؟
چون ipod همه فرمت هارو ساپورت نمی کن
شما oplayer یا buzz player بریز بعد بزن همه نوع پسوندی میخونه:27:
OPlayer
Version: 1.21
27.6 MB
BUZZ Player
Version: 1.3
14.4 MB
SIMON137
14-12-2010, 20:16
شما oplayer یا buzz player بریز بعد بزن همه نوع پسوندی میخونه:27:
OPlayer
Version: 1.21
27.6 MB
BUZZ Player
Version: 1.3
14.4 MB
جفتشو دارم ، مشکل خوندن پسوند نیست مشکل اینه که نشون نمیده توی tv
فقط ویدئوهای توی آیپاد رو نشون میده.
GiggleClub
14-12-2010, 21:08
بجه ها آیفون۴ یکی از بچه ها دستمه امروز خریده تازه
فرمور ۴.۱
داده براش جیلبریک و اینا کنم
با limera1n بکنم به نظتون یا گرین پویزن ؟
فرمور ۴.۱ ندارم
کدوم درصد ریسکش پایینه که قاطی نکنه و ریستور نخواسته باشه؟
mohsenfhm
14-12-2010, 21:11
بجه ها آیفون۴ یکی از بچه ها دستمه امروز خریده تازه
فرمور ۴.۱
داده براش جیلبریک و اینا کنم
با limera1n بکنم به نظتون یا گرین پویزن ؟
فرمور ۴.۱ ندارم
کدوم درصد ریسکش پایینه که قاطی نکنه و ریستور نخواسته باشه؟
براي منم 4.1 هست و با limera1n جيل كردم و مشكلي نداره ! فعلا تا دستت هست با رتينا حال كن :31:
GiggleClub
14-12-2010, 21:18
براي منم 4.1 هست و با limera1n جيل كردم و مشكلي نداره ! فعلا تا دستت هست با رتينا حال كن
مرسی محسن جان
لامصب عجب چیزیه
شیطونه میگه گوشی رو وردارم متواری شدم :دی
تا فردا ظهر میتونم حال کنم باهاش :)
این صفحش از 3GS زردتره فقط که یه خورده بده
فلششم یه خورده زرد میکنه
magi1991
15-12-2010, 12:08
این صفحش از 3GS زردتره فقط که یه خورده بده
فلششم یه خورده زرد میکنه
ماله منم زردی زو داشت اولش..
ولی بعد 3و4 رووز رفت : دی
mehdisato66
15-12-2010, 14:06
ولی بعد 3و4 رووز رفت : دی
كلا آيفون 4 در مقابل 3GS انگار ال سي ديش زرد تره :13::13:
mehdisato66
15-12-2010, 14:11
بچه ها هنوز بلوتوث براي نسخه 4 نيومده ؟؟؟؟
mohsenfhm
15-12-2010, 14:21
ولی بعد 3و4 رووز رفت
چون با 3GS كار كرديد اين طور به نظر ميرسه ! در كل Retina بهترينه :11:
همینطوره که مجسن میگه.
واقعا کیفیت رنگ آی4 خیلی بالاتر هست. واسه اینکه مطمئن بشین یه فایل ویدئویی رو همزمان پخش کنید اونوقت میفهمین چه شاهکاری خریدین. من چون خودم امتحان کردم میگم اگر فقط یه بار این مقایسه رو انجام بدین میبینین که واقعا رنگهای واقعی و زنده تری داره. در حین مقایس مطمئنم آیفون4 شما رو اینطوری میکنه : :18:
اون زردی هم به نظرم زردی نیست رنگهای واضخ تر است.
magi1991
15-12-2010, 16:04
کسی منکر بهترین بودن رتینا نیست..
من 3gs نداشتمو4 دارم..
اون روزای اول 1کم ال سی دی زردی محسوسی داشت..
ولی درست شد خودش..
واقعا رتینا فوق العادس...
============================
راستی هفته پیش تو اراک نمایندگی گارانتی هیوا میگفت بهار 4 سفید میاد !!!
راس میگه؟!؟!
Mehrdad092000
15-12-2010, 16:33
جفتشو دارم ، مشکل خوندن پسورد نیست مشکل اینه که نشون نمیده توی tv
فقط ویدئوهای توی آیپاد رو نشون میده.
شما کابلتون چیه؟یسری تنظیمات داره برای tv
کابل tv تون چیه؟
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
بچه ها هنوز بلوتوث براي نسخه 4 نيومده ؟؟؟؟
نه نفعلا نیومده
armin_punisher6
15-12-2010, 16:39
کسی منکر بهترین بودن رتینا نیست..
من 3gs نداشتمو4 دارم..
اون روزای اول 1کم ال سی دی زردی محسوسی داشت..
ولی درست شد خودش..
واقعا رتینا فوق العادس...
============================
راستی هفته پیش تو اراک نمایندگی گارانتی هیوا میگفت بهار 4 سفید میاد !!!
راس میگه؟!؟!
بله خبرایی تو جی اس ام خوندم که بهار میاد.
من یه سوال دارم
دوستم می خواد یه iphone 4 لاک شده بخره..بیاره ایران آنلاک کنه. ایا برنامه ای هست یعنی خودش می تونه کنه یا بده جایی براش اینکارو انجام بدن؟
ایا در صورت انلاک کردن گوشی با مشکل مواجه میشه یا بعد مدتی دوباره..؟
چون از اونجا زنگ شد منتظر جوای منه بخره یا نه
javabmikham
15-12-2010, 16:59
من یه سوال دارم
دوستم می خواد یه iphone 4 لاک شده بخره..بیاره ایران آنلاک کنه. ایا برنامه ای هست یعنی خودش می تونه کنه یا بده جایی براش اینکارو انجام بدن؟
سلام این سوالی که دوستمون پرسیدن سوال منم هست میشه هر چه سریعتر جواب بدید؟
joe_satriani
15-12-2010, 17:04
من یه سوال دارم
با سلام
ميتونه آنلاك كنه
اما بعضي از ورژن هاي os رو نميتوه فعلا آنلاك كنه
بايد صبر كنه تا فايل آنلاكش ارائه شه و بعد آنلاك كنه
موفق باشيد.
با سلام
ميتونه آنلاك كنه
اما بعضي از ورژن هاي os رو نميتوه فعلا آنلاك كنه
بايد صبر كنه تا فايل آنلاكش ارائه شه و بعد آنلاك كنه
موفق باشيد.
مرسی..خب الان بره یه مغازه بخواد بخره چی کار کنه؟ از کجا بفهمه چه iphone 4 بخره که انلاک بشه؟
انلاک کردن که مشکلی ایجاد نمی کنه؟ محدودیتی نداره؟ مثلا از سایت itune می تونه برنامه بگیره
mohammad_twe
15-12-2010, 17:36
با apple 4 یهنی فعلا نمیشه بلوتوس کرد چیزیرو :دی ؟ تا کی اونوقت ؟
Mehrdad092000
15-12-2010, 18:21
با apple 4 یهنی فعلا نمیشه بلوتوس کرد چیزیرو :دی ؟ تا کی اونوقت ؟
با ایفون 4 و فریمور 4 فعلا نمیشه البته میشه فقط بین خود محصولات اپل
من این لینکو چک کردم نوشته نخرین انلاک نشده
armin_punisher6
17-12-2010, 00:46
من این لینکو چک کردم نوشته نخرین انلاک نشده
میشه بی زحمت لینکتونو با فاصله بنویسین؟
HOSIEN M
17-12-2010, 13:49
درود اقا چند تا سوال
1:بهترین فریمورکه الان می شه روی گوشی ایفون 4 ریخت کدوم شماره هست که هیچ مشکلی نداشته باشه
2: راستی ایفون 4 که الان توی بازار هست معمولا چه فریمور روشون هست
mohsenfhm
17-12-2010, 13:52
سلام
هر دو سوال يك جواب داره
فريمور 4.1
HOSIEN M
17-12-2010, 13:53
سلام
هر دو سوال يك جواب داره
فريمور 4.1
ممنون عزیز یک سوال دیکه این فریمور 4.1 راحت جیلبرک می شه دردسری نداره
Doctor.Freeman
17-12-2010, 14:27
نه هیچ دردسری نداره ... :46:
mohsenfhm
17-12-2010, 14:36
خودت گفتي بهترين فريمور كه مشكلي نداشته باشه :31: منم بهترين رو گفتم كه از هيچ لحاظي مشكل نداشته باشه :13:
پس مسلما مشكل جيل هم نداره
magi1991
17-12-2010, 15:23
سلام به دوستای خوبم..
۲،۳روز پدرم سویس هستش..
هوس کردم بدم برام ۱ آیپاد از اون کوچیکا بیاره.
رفته بود اپل استور بشه گفت بودن ۳۵۰ فرانک سویس..
در حالی ک توی خود سایت اپل زده ۴۹$ !!!
گفت بودن این سویسی اصله!
چینیش ۴۹$ هست!
خواستم بپرسم چنین چیزی اصن میشه؟!
مگه سویس هم اپل میزنه؟!
واسعم تعجب داشت!
یعنی امکان داره 4 هم سوییسیش باشه؟!
mohsenfhm
17-12-2010, 15:49
سلام به دوستای خوبم..
۲،۳روز پدرم سویس هستش..
هوس کردم بدم برام ۱ آیپاد از اون کوچیکا بیاره.
رفته بود اپل استور بشه گفت بودن ۳۵۰ فرانک سویس..
در حالی ک توی خود سایت اپل زده ۴۹$ !!!
گفت بودن این سویسی اصله!
چینیش ۴۹$ هست!
خواستم بپرسم چنین چیزی اصن میشه؟!
مگه سویس هم اپل میزنه؟!
واسعم تعجب داشت!
یعنی امکان داره 4 هم سوییسیش باشه؟!
تو بخش خود آي پاد بپرسيد ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست ! كيفيت اپل در همه جا يكسانه ! حتي در خود كانادا هم تمامي محصولات اپل در چين اسمبل شده
میگم آیفون 4 قسطی هم میدن...! : دی
از دم قسط..ماهی 1000 تومان!: دی
درو از شوخی قیمت 16 گیگ چند شده الان ؟
yas_6969
17-12-2010, 17:05
میگم آیفون 4 قسطی هم میدن...! : دی
از دم قسط..ماهی 1000 تومان!: دی
درو از شوخی قیمت 16 گیگ چند شده الان ؟
به این تاپیک رجوع کنید:
magi1991
17-12-2010, 17:33
تو بخش خود آي پاد بپرسيد ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست ! كيفيت اپل در همه جا يكسانه ! حتي در خود كانادا هم تمامي محصولات اپل در چين اسمبل شده
این حرفو که بابام نزده ..
هامون فروشنده گفته که این سویسسیه و قیمتش ۳۵۰ فرانکه !!!
من خودم اینو میدونم ..
آیفونه خودمم چینیه یعنی جز چینی نیستن، همه چینه !!
واسه همین من تعجب کردم ..
گفتم بخره..
اومدش عاشو میزارم اینجا...
=========================
شرمنده من توپیک ای پاد رو پیدا نکردم...
آدرس بدیت دیگه مزاحم نمیشم :دی
mohsenfhm
17-12-2010, 18:40
من خودم اینو میدونم ..
گفتم بخره..
=========================
شرمنده من توپیک ای پاد رو پیدا نکردم...
آدرس بدیت دیگه مزاحم نمیشم :دی
پست من رو قشنگ بخونيد :31: من جسارت نكردم :11:
بنده گفتم كه :
ولي چنين حرفي كه به پدرتون زدن نيست
بنده گفتم كه چنين حرفي به پدرتون زدند :11:
اينم تايپك آيپاد:
Mojtaba-MCI
19-12-2010, 19:24
من خودم اینو میدونم ..
گفتم بخره..
من که تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم ولی به فرض اگرم درست باشه میشه همچین تصوری داشت که مثلا یه سری امکانات یا فرضا نرم افزاری اضافه ای روی آیپاد نصب کرده باشن!
شاید اونجا به اون شکل عرضه میشه ، به هرحال فقط یه احتماله...
HOSIEN M
19-12-2010, 21:24
درود اقایون امروز رفتیم 2 تا ایفون 4 بگیریم هر کی یک قیمت داد مشکلی نبود ولی این سلفون روی گوشی خیلی رفت رو عصابمون هر کی یک چیزی می گفت یکی می گفت همه سلفون ها تو ایران باز میشه موقعی که مغازه دار می خواد گوشی از نفر اول بگیر باید توش چک کنه بهد دوباره سلفون یا همون بسته بندی می کنند
البته یک جورای هم راست می گفتند
من هم دست نگه داشتم تا بیام سوال این جا مطرح کنم واقعا تمام سلفون هاگوشیموجود بازار حداقل یک بار باز شده که بخوان گوشی ببینند که سالم هستند مثلا توی بار بری نشکسته باشه یا غیره
در ضمن یکیشون جلوی خود روی جعبه سلفون کشید این سلفونی ه دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود
واقعا گیج شدم یکی کمک کنه
SIMON137
19-12-2010, 21:29
گوشی رفیقم یهو صفحش خاموش شد ، همش ویبره میزنه هیچ کدوم از کلیداش هم کار نمی کنه...
من یه چندتا راه بهش گفتم که گفت خونه نیستم امکاناتش نیست الان
اومدم نظر دوستان رو هم بپرسم
به نظرتون چیکار می تونه انجام بده ، مشکل کجاست ؟!
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
درود اقایون امروز رفتیم 2 تا ایفون 4 بگیریم هر کی یک قیمت داد مشکلی نبود ولی این سلفون روی گوشی خیلی رفت رو عصابمون هر کی یک چیزی می گفت یکی می گفت همه سلفون ها تو ایران باز میشه موقعی که مغازه دار می خواد گوشی از نفر اول بگیر باید توش چک کنه بهد دوباره سلفون یا همون بسته بندی می کنند
من هم دست نگه داشتم تا بیام سوال این جا مطرح کنم واقعا تمام سلفون هاگوشیموجود بازار حداقل یک بار باز شده که بخوان گوشی ببینند که سالم هستند مثلا توی بار بری نشکسته باشه یا غیره
در ضمن یکیشون جلوی خود روی جعبه سلفون کشید این سلفونی ه دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود
اونایی که دوباره پک می کنن کاملا تابلو هست...
وقتی پک رو باز میکنید باید توش 2 تا لیبل آرم اپل باشه که اونایی که دوباره پک می کنن یا برش میدارن یا میچسبونن کنار جعبه ، خطش هم که پرس شده کاملا تابلو هست.
mohsenfhm
19-12-2010, 21:30
گوشی رفیقم یهو صفحش خاموش شد ، همش ویبره میزنه هیچ کدوم از کلیداش هم کار نمی کنه...
من یه چندتا راه بهش گفتم که گفت خونه نیستم امکاناتش نیست الان
اومدم نظر دوستان رو هم بپرسم
به نظرتون چیکار می تونه انجام بده ، مشکل کجاست ؟!
بزار باتريش تموم شه ! بعد به آيتونز وصلش كن ببين باز همين طوره ؟
اگر همين طور بود ريستور كن
SIMON137
19-12-2010, 21:38
بزار باتريش تموم شه ! بعد به آيتونز وصلش كن ببين باز همين طوره ؟
اگر همين طور بود ريستور كن
به نظرت دلیلت چی می تونه باشه ؟
mohsenfhm
19-12-2010, 21:41
زياد سخت نگير دوست عزيز !
گول 20 تومن قيمت كمتر رو نخور ! از جاي مطمئن با خيال راحت بخر :11:
mohsenfhm
19-12-2010, 21:47
جيل كرده ؟؟؟ من فكر ميكنم برنامه اي نصب كرده كه سازگاري نداره :13:
SIMON137
19-12-2010, 21:48
جيل كرده ؟؟؟ من فكر ميكنم برنامه اي نصب كرده كه سازگاري نداره :13:
آره جیل کرده
ولی خب منم جیل کردم اینطوری نشده !
mohsenfhm
19-12-2010, 21:53
آره جیل کرده
ولی خب منم جیل کردم اینطوری نشده !
خب قبول كن كه جيل يك ريسك ه ! كاري كه گفتم انجام بده اميدوارم كه مشكل نرم افزاري باشه و حل بشه ؟
بعد از نصب نرم افزار خاصي اين طور شده ؟
SIMON137
19-12-2010, 22:15
خب قبول كن كه جيل يك ريسك ه ! كاري كه گفتم انجام بده اميدوارم كه مشكل نرم افزاري باشه و حل بشه ؟
بعد از نصب نرم افزار خاصي اين طور شده ؟
نه ، یکی از رفیقاش بهش زنگ میزنه بعد اینطوری میشه ...
HOSIEN M
20-12-2010, 10:05
وقتی پک رو باز میکنید باید توش 2 تا لیبل آرم اپل باشه که اونایی که دوباره پک می کنن یا برش میدارن یا میچسبونن کنار جعبه ، خطش هم که پرس شده کاملا تابلو هست.
عزیز درباره لیبل اپل تاحالا چیزی نشنیده بودم میشه عکس دقیش بزاری ما هم ببینیم تا متوجه شویم
SIMON137
20-12-2010, 13:56
عزیز درباره لیبل اپل تاحالا چیزی نشنیده بودم میشه عکس دقیش بزاری ما هم ببینیم تا متوجه شویم
اون 2 تا لیبل سمت راست :
mohsenfhm
20-12-2010, 14:08
نه ، یکی از رفیقاش بهش زنگ میزنه بعد اینطوری میشه ...
امیر جون مشکل اگر برطرف شد بگو تا تجربه ای برای بقیه دوستان هم بشه :11:
واسه منم يه بار اينطوري شد. موقع زنگ خوردن بود كه ديدم ويبره ديگه قطع نميشه
اينكارو كردم درست شد : دكمه home+power رو با هم گرفتم تا لوگوي اپل اومد به همين راحتي حل شد.
SIMON137
20-12-2010, 15:06
واسه منم يه بار اينطوري شد. موقع زنگ خوردن بود كه ديدم ويبره ديگه قطع نميشه
اينكارو كردم درست شد : دكمه home+power رو با هم گرفتم تا لوگوي اپل اومد به همين راحتي حل شد.
اینکار رو بهش گفتم انجام بده ، انجام داد ولی درست نشد نمی دونم چرا.
بهش گفته بودم برو خونه شارژش تموم شد بزن به شارژ یا آیتیونز که محسن هم نظرش همین بود ، گفت دسترسی ندارم.
ولی خب وقتی رفت این کارو انجام داد درست شد.
SIMON137
20-12-2010, 20:27
دوستان سورس درست حسابی برای tv out سراغ داشتید ممنون میشم معرفی کنید
sir payman
21-12-2010, 19:15
سلام دوستان
یکی از دوستام داره از امریکا میاد و بهش گفتم که برام یک iphone 4g 32Gb بخره
خواستم بدونم که برای انلاکش دردسری ندارم و میتونم با سیمکارتهای همراه اول راحت باهاش کار کنم؟
ممنون میشم اگر کامل جوابم رو بدید:11:
سلام دوستان
خواستم بدونم که برای انلاکش دردسری ندارم و میتونم با سیمکارتهای همراه اول راحت باهاش کار کنم؟
بستگی به بیس باند داره. بیس باندهای فریمور 4.1 و 4.2.1 فعلا آنلاک نمیشود.
سلام دوستان
قیمت گوشی های اپل فقط در خود آمریکا ارزان هست
من از هر کشور دیگه ای سوال کردم قیمتشو با اختلاف چشم گیری مواجه شدم
دلیل را پرسیدم گفتند این گوشی های اپل فقط داخل خود کشور آمریکا کار میکنند و خدمات دهی دارند
برای اینکه درکشورهای دیگر بشه از آنها استفاده کرد باید یک پولی داده شود...
که میشود نتیجه اش این... !!
GiggleClub
22-12-2010, 14:29
البته هکرا قول دادن قبل ۲۰۱۱ میاد آنلاکش
sir payman
22-12-2010, 20:04
حالا با این حساب من بگم برام بیاره یا نه؟
نظرتون چیه؟
fouad-pes
22-12-2010, 20:51
حالا با این حساب من بگم برام بیاره یا نه؟
نظرتون چیه؟
به نظر من آنلاک فکتوری از خود ایران بخری راحت تری. بعدا پشیمون میشی. چون با یه اشتباه ممکنه چند ماه گوشیت قابل استفاده نباشه.
sir payman
24-12-2010, 07:39
قیمتش تو ایران چنده؟
اگر ios رو اپدیت نکنم که مشکلی به وجود نمیاد , میاد؟
GiggleClub
24-12-2010, 09:22
قیمتش تو ایران چنده؟
اگر ios رو اپدیت نکنم که مشکلی به وجود نمیاد , میاد؟
تو ایران نوسان داره
فعلا مدل ۱۶گیگ آنلاک فکتوری حدود ۹۲۰-۹۴۰ تومنه
البته ۱۰-۱۵ روز پیش زیر ۹۰۰ اومد ولی دوباره رفت بالا
آپدیت الان که بخری ۹۰٪ فرمورش ۴.۱ه و شاید ۴.۲.۱
آخرین نسخه هم ۴.۲.۱
اگه گوشیت به هردلیلی مشکل نرم افزاری پیدا کنه و خواسته باشی Restoreکنی اپل بهت اجازه نمیده به ۴.۱ ریستور کنی و میگه حتما باید آخرین فرمور رو بریزی.
البته راه داره حالا وقتی خریدی دیگه میریم جزئیات :دی
درود
دوستان عزیز چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید ،
فرمور 4.0.2 با 4.1 غیر از ویژگی HDR چه فرقی داره ؟
تو cydia که میرم میزنه ESSENTIAL UPGRADE که من IGNORE(Temporary میکنم ،اصلآ این آپگرید برای چیه ؟ لازمه؟
برای Messege زدن اگر خودم اول sms بدم هیچ مشکلی نداره زودی هم delivery میاد ،sms طرف هم باز مشکلی نداره ،ولی بدش دیگه نمیتونم sms بدم fail میشه ،حتما باید کل conversation رو پاک کنم و از اول sms بدم ، و اینکه من چطوری میتونم به شماره قبلی که sms دادم تو یه صفحه جدید sms بدم که باز متن رو نبره تو همون conversation قبلی ؟
دوستم داره میره فرانسه میخوام بگم برام یه Case خوب بیاره ، قیمت مهم نیست .پایتخت واسه یه bumper هم هرکسی یه قیمتی میداد از20000 تا 80000 ! screen Protector هم BENKS دارم خوبه ولی خیلی جای دست میمونه! لطفآ اگه بهترش رو سراغ دارین معرفی کنین.
لطف میکنید.
mohsenfhm
24-12-2010, 21:03
درود
دوستان عزیز چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید ،
فرمور 4.0.2 با 4.1 غیر از ویژگی HDR چه فرقی داره ؟
درود:31:
به غير از HDR آنتن دهي خيلي خيلي بهتر شده :8:
تو cydia که میرم میزنه ESSENTIAL UPGRADE که من IGNORE(Temporary میکنم ،اصلآ این آپگرید برای چیه ؟ لازمه؟
آپگريد براي اين هست كه اگر برنامه اي در سورس ها اضافه شده در ليست سيديا هم اضافه بشه :13:
برای Messege زدن اگر خودم اول sms بدم هیچ مشکلی نداره زودی هم delivery میاد ،sms طرف هم باز مشکلی نداره ،ولی بدش دیگه نمیتونم sms بدم fail میشه ،حتما باید کل conversation رو پاک کنم و از اول sms بدم ، و اینکه من چطوری میتونم به شماره قبلی که sms دادم تو یه صفحه جدید sms بدم که باز متن رو نبره تو همون conversation قبلی ؟
دوستان با تجربه تر نظرشون رو بگن:11:
دوستم داره میره فرانسه میخوام بگم برام یه Case خوب بیاره ، قیمت مهم نیست .پایتخت واسه یه bumper هم هرکسی یه قیمتی میداد از20000 تا 80000 ! screen Protector هم BENKS دارم خوبه ولی خیلی جای دست میمونه! لطفآ اگه بهترش رو سراغ دارین معرفی کنین.
لطف میکنید.
كيس هاي خيلي قشنگي هست ! به نظر من جنس كيس هاي Spack فوق العادست :13:
براي محافظت از ال سي دي هم بر چسب هاي Zagg عاليه :46:
HOSIEN M
25-12-2010, 10:42
درود دوستان
چند تا سوال
امروز اگه خدا بخواد می خوام برم بگیرم
1:فرمور4.2 که مشکلی نداره ... الان جلبریک شده یا نه
2:شرمنده می دونم اینجا جاش نیست ولی قیمت به من یک میلیون هشتاد داده 32g قیمت خوبه یا نه
3:اقا یک سوال دیگه می خوام بدونم پارت نامبر روی جعبه MC605B/A - 32GB Black هست ولی توی تنظیمات داخل گوشی نوشته MC605B همشون اینتوی هستند مشکلی که نداره
ممنون می شم سریع جوابم بدید
mohsenfhm
25-12-2010, 11:18
درود دوستان
چند تا سوال
امروز اگه خدا بخواد می خوام برم بگیرم
انشاا...
به نكاتي كه گفتم دقت كن
1:فرمور4.2 که مشکلی نداره ... الان جلبریک شده یا نه
جيل ميشه ولي گاهي اوقات با سيديا مشكل داره كه قراره همين روزها نسخه بهتره جيل بريكش بياد ! سعي كن 4.1 بخري :13:
2:شرمنده می دونم اینجا جاش نیست ولی قیمت به من یک میلیون هشتاد داده 32g قیمت خوبه یا نه
بگردي فكر كنم ارزونتر هم گير بياري :13:
3:اقا یک سوال دیگه می خوام بدونم پارت نامبر روی جعبه MC605B/A - 32GB Black هست ولی توی تنظیمات داخل گوشی نوشته MC605B همشون اینتوی هستند مشکلی که نداره
نه مشكلي نداره ! اين پارت نامبر براي انگليس هست ! پارت نامبر گوشي من هم همينه :31:
ممنون می شم سریع جوابم بدید
من و دوستان نميزاريم سوالي بي جواب بمونه و در اولين فرصت جواب ميديم :11:
HOSIEN M
25-12-2010, 16:54
درود بر همه
بلاخره ما هم به جمع ایفون 4 ها پیوستیم :31:
واقعا که گوشی حقی هست
دوستان چند تا سوال دارم
1: می گن گوشی وقتی دفعه اول مبی خوای شارژکنید باید 8 ساعت تو شارژباشه ایا این حرف دست هست چون وقتی گوشی شارژمی شه شارژر خود به خود قطع میشه
2:پارت نامبر گوشی که گرفتم MC605ZA/A هست انشالله که انلاک هست دیگه
3: می دونید به سفارش کدوم کشور هست ؟؟
البته فکر کنم سنگاپور باشه
4:اصلا فرق میکنه مثلا به سفارش کدوم کشور هست چون فکر کنم همه توی چین تولید میشه
GiggleClub
25-12-2010, 18:07
بلاخره ما هم به جمع ایفون 4 ها پیوستیم
مبارکه حسین جان
واقعا که گوشی حقی هست
پس چی :دی
1: می گن گوشی وقتی دفعه اول مبی خوای شارژکنید باید 8 ساعت تو شارژباشه ایا این حرف دست هست چون وقتی گوشی شارژمی شه شارژر خود به خود قطع میشه
اینا حرفه؛ باتری جدیدا دیگه اینا نمیخواد. هر سری ۳-۴ ساعت باید شارژ شه تا فول شه . ۲روز هم با استفاده نسبتا زیاد میره
البته هر یک ماه باتری رو کالیبره کن. یعنی بذار خالی شه کامل و بعد فول کن
2:پارت نامبر گوشی که گرفتم MC605ZA/A هست انشالله که انلاک هست دیگه
ببین فرمورت چنده اگه ۴.۱ یا ۴.۲.۱ه .و آنتن داری ۱۰۰درصد آنلاکه
3: می دونید به سفارش کدوم کشور هست ؟؟
سنگاپوره
4:اصلا فرق میکنه مثلا به سفارش کدوم کشور هست چون فکر کنم همه توی چین تولید میشه
نه هیچ فرقی نمیکنه.
الان جیلبریک شدست؟
سیم کارتتو بریدی؟
HOSIEN M
25-12-2010, 19:18
مبارکه حسین جان
ببین فرمورت چنده اگه ۴.۱ یا ۴.۲.۱ه .و آنتن داری ۱۰۰درصد آنلاکه
الان جیلبریک شدست؟
سیم کارتتو بریدی؟
ممنون دوست من:40::11:
فرمور 4.2.1 هست ولی این که نوشتی نیست۴.۲.۱ه .
سیم کارت تومغازه بریدیم
بله همون موقع انتن هم امد
:31:
راستی یک سوال برنامه جلبریک 4.2 هنوز نیومده درسته کی کاملش میاد ؟؟؟؟
mohsenfhm
25-12-2010, 19:33
ممنون دوست من:40::11:
فرمور 4.2.1 هست ولی این که نوشتی نیست۴.۲.۱ه .
سیم کارت تومغازه بریدیم
بله همون موقع انتن هم امد
:31:
مباركه دوست عزيز :10:
چند و از كجا گرفتي ؟
4.2.1 رو ميشه هم با red snow هم با limera1n جيل كرد ! فقط ميگن خوب مچ نميشه :11:
HOSIEN M
25-12-2010, 21:26
مباركه دوست عزيز :10:
چند و از كجا گرفتي ؟
4.2.1 رو ميشه هم با red snow هم با limera1n جيل كرد ! فقط ميگن خوب مچ نميشه :11:
ممنون محسن جان
از بازار موبایل گرفتم یارو را می شناختم 1.70
جیل اصلیش کی می اید
mohsenfhm
25-12-2010, 21:47
ممنون محسن جان
از بازار موبایل گرفتم یارو را می شناختم 1.70
جیل اصلیش کی می اید
قرار بود تا قبل از كريسمس بياد ولي فعلا كه به تعويق افتاد ولي به زودي خواهد اومد :46:
GiggleClub
26-12-2010, 12:32
جیلبریک با redsnow9.6b6 باید بکنی
من کردم و خوب جواب داد فقط مشکلی که داره اینه که tetherdه یعنی نباید بذاری گوشی خاموش بشه
اگه خاموش شد باید وصل کامپیوتر کنی و بالاش بیاری
حالا اگه میخوای جیلبریک کنی باید ۷۰۰مگ فرمور + ۲۰مگ رداسنو رو دانلود کنی...
اگه عجله نداری هم ۲هفته ای صبر کنی جیلبریک خوب بیاد براش
HOSIEN M
26-12-2010, 13:31
اگه عجله نداری هم ۲هفته ای صبر کنی جیلبریک خوب بیاد براش
درود صبر می کنم منطقی تر هست
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
من دنبال عکس های گیف(gif) یا همون متحرک برا ایفون4 هستم
می خوام ببینم کسی سایتی را می شناسه که داشته باشه برا دانلود gif ایفون 4
در ضمن این عکس ها را میشه پشت lock screen انداخت
GiggleClub
26-12-2010, 13:53
برنامه redsn0w جدید منتشر شد ولی متاسفانه دردسر داره
اولا فقط واسه مکه
دوما باید shsh 4.2b3 رو ذخیره داشته باشید
باید بازم صبر کرد تا نسخه بهترش بیاد
HOSIEN M
26-12-2010, 14:42
درود دوستان چطور میشه ایفون را به tv ,وصل کرد
می خوام فیلم و عکس ها را با tv ببینم
tv 40 inch
درود دوستان چطور میشه ایفون را به tv ,وصل کرد
می خوام فیلم و عکس ها را با tv ببینم
tv 40 inch
بله کابل خروجی TV که هست:
از طریق Apple TV و با AirPlay هم میشه بطور وایرلس عکسها و فیلم ها رو در تلویزیون پخش کرد.
magi1991
27-12-2010, 11:32
سلام به دوستی خوبم ..
بچه ها من دیگه تقریبن ۱ ماهی میشه که ۴ دارم ...
تاحالا هم به چنتا دلیل نرفتم طرفه ریزه کاریاش..
خاستم چنتا سوال بپرسم ...
.
الان ماله من جیل شدس ...
میخام اپدیت کنم..
نرم افزار های روش پاک میشه !؟
من وقتی خریدمش خودش کلی برنامه داره روش ...
میخام ببینم اگه اپدیت کنم پاک میشه ی نه؟!؟!
بعد ۱ چیزه دیگه ..
اگه گوشی جیل نباشه نمیشه از برنامهای آی تیونز که فری هستند استفاده کرد؟!
.
مثلا من آلن اپدیت کنم ۴.۲ و از حالته جیل خارج بشه دیگه نمیتونم برنامه روش نسب کنم !؟؟!
.
ممنون میشم ..
مرسیییی...
mohsenfhm
27-12-2010, 11:45
دوستان ورژن جديد برنامه RedSnow ريلز شد:20: و جيلبريك 4.2.1 ديگر مشكلي نخواهد داشت:46: ! فقط برنامه فعلا بتا هست عجله نكنيد تا نسخه كاملش بياد :13:
mohsenfhm
27-12-2010, 11:53
سلام به دوستی خوبم ..
.
سلام
اين دوستي خوبم كيه؟ :13::31:
الان ماله من جیل شدس ...
میخام اپدیت کنم..
:18:
فعلا دست نگه داريد :13:تا نسخه كامل جيل براي 4.21 بياد :13:
نرم افزارهايي كه خودتون نصب كرديد بله پاك ميشن:41:
برنامه هايي كه خود اپل ريخته هست فقط برنامه هاي نصبي شما ميپره :13:
بعد ۱ چیزه دیگه ..
ميشه ! بايد و ي پ ي ا ن داشته باشي :31:
.
مثلا من آلن اپدیت کنم ۴.۲ و از حالته جیل خارج بشه دیگه نمیتونم برنامه روش نسب کنم !؟؟!
برنامه هاي كرك شده خير:41: ولي برنامه هاي رايگان آيتونز رو ميتونيد :8:
.
ممنون میشم ..
مرسیییی...
خواهش :11::31:
بچه ها یه چندتا سایت بود تو تالار معرفی شده بود مخصوص سرچ و دانلود نرم افزارای کرک شده و یا سالم
میشه معرفیش بکنید
دنبال یه سورس کرک شده برای نرم افزار iblacklist غیر از سیدیا هستم
GiggleClub
27-12-2010, 20:36
دنبال یه سورس کرک شده برای نرم افزار iblacklist غیر از سیدیا هستم
سورس sinfuliphonerepo.com مخصوص کرکی هاست
همه چی هم توشه
Mehrdad092000
27-12-2010, 20:59
سلام به دوستی خوبم ..
.
الان ماله من جیل شدس ...
میخام اپدیت کنم..
بعد ۱ چیزه دیگه ..
.
.
ممنون میشم ..
مرسیییی...
شما میتونید با ifun box از برنامه هاتون کپی بگیرید
mohsenfhm
27-12-2010, 21:05
بچه ها یه چندتا سایت بود تو تالار معرفی شده بود مخصوص سرچ و دانلود نرم افزارای کرک شده و یا سالم
HOSIEN M
28-12-2010, 18:56
درود بر دوستان
اقا من یک دو تا برنامه برای Converter کردن فیلم ها که برزم تو ایفون دارم مثل Xilisoft HD Video ولی فیلم ها رافیت صفحه نمی کنه
کسیConverter مخصوص این کار داره .
مخصوص خود ایفون 3gs یا ایفون 4 باشه بشه فیلم ها یا کلیپ های که از کامپیوتر بریزیم توش درست تمام صفحه را بگیره
SIMON137
28-12-2010, 19:13
درود بر دوستان
اقا من یک دو تا برنامه برای Converter کردن فیلم ها که برزم تو ایفون دارم مثل Xilisoft HD Video ولی فیلم ها رافیت صفحه نمی کنه
کسیConverter مخصوص این کار داره .
مخصوص خود ایفون 3gs یا ایفون 4 باشه بشه فیلم ها یا کلیپ های که از کامپیوتر بریزیم توش درست تمام صفحه را بگیره
شما Xilisoft Video Converter Ultimate 6 رو یه تست بکن ، مخصوص آیفون 4 هم داره.
HOSIEN M
28-12-2010, 19:25
میشه لینک به همراه کرکشو بزاری عزیز
میشه با ایفون 4 یه فیلم یا اهنگ رو بلوتوث کرد؟
yas_6969
28-12-2010, 20:26
میشه با ایفون 4 یه فیلم یا اهنگ رو بلوتوث کرد؟
خیر فعلا نرم افزاری عرضه نشده.
HESAM_5700
28-12-2010, 20:32
سلام...
تو ورژن 4.2.1 گفته شده بود که توی Notes قابلیت تغییر فونت هست ! درسته؟؟
چجوری میشه ؟؟
ممنون
yas_6969
28-12-2010, 20:36
میشه لینک به همراه کرکشو بزاری عزیز
من خودم هم از این برنامه استفاده میکنم عالیه
اینم لینک دانلود
پسورد هم:
w w w. s o f t g o z a r . c o m
GiggleClub
28-12-2010, 22:01
تو ورژن 4.2.1 گفته شده بود که توی Notes قابلیت تغییر فونت هست ! درسته؟؟
چجوری میشه ؟؟
ممنون
برو setting یه گزینه notes اضافه شده. از اونجا میتونی فونت رو عوض کنی
به جمع آیفون داران خوش آمدم! و بخودم تبریک و تهنیت می گم
خوب دوستان چون تا حالا رو نوکیا بودم از این پس به راهنمایی های شما نیاز خواهم داشت
1.ورژن فریم ویر چگونه فهمیده میشه؟
2.مدت زمان استفاده شده از گوشی
3.با چه نرم افزاری فریم ویر آپ دیت میشه و چگونه؟
4.ری ست کلی چگونه انجام میشه؟
کلا چیزهایی که یه کاربری که تازه آیفون خریده و باید بدونه و اعمال کنه چیه؟
خیر فعلا نرم افزاری عرضه نشده.
امکان عرضه شدن این برنامه وجود داره؟
koroshfe
29-12-2010, 16:47
دوستان یه سوال:احتمالی وجود داره که نسل بعدی آیفون تو 2011 عرضه بشه؟
یعنی چقد ممکنه و از کجا این درصد رو می گید؟
HOSIEN M
29-12-2010, 17:41
من خودم هم از این برنامه استفاده میکنم عالیه
اینم لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد هم:
w w w. s o f t g o z a r . c o m
اقا من داتلود کردم ولی کرک نمی شه هر کاری می کنم اون دو تا فایل را هم ریختم ولی بازم ریجستر نمیشه
جور خواستی رجیستر میشه
کسی کرک درست یا user name وlicense code برنامه را داره کارم گیر ممنون
metallica is me
29-12-2010, 18:18
سلام دوستان الا من آیفون4 با هر فریم ویری بخرم جیلبرک و آنلاک میشه؟؟؟
قیمت 16 آنلاک چنده؟؟؟
SIMON137
29-12-2010, 18:32
دوستان یه سوال:احتمالی وجود داره که نسل بعدی آیفون تو 2011 عرضه بشه؟
یعنی چقد ممکنه و از کجا این درصد رو می گید؟
دوست عزیز این یه امر بدیهی هست ، 4 سال میگذره در هر سال هم اپل یک آیفون جدید عرضه کرده. مثلما سال بعد هم عرضه خواهد کرد.
به جمع آیفون داران خوش آمدم! و بخودم تبریک و تهنیت می گم
خوب دوستان چون تا حالا رو نوکیا بودم از این پس به راهنمایی های شما نیاز خواهم داشت
1.ورژن فریم ویر چگونه فهمیده میشه؟
2.مدت زمان استفاده شده از گوشی
3.با چه نرم افزاری فریم ویر آپ دیت میشه و چگونه؟
4.ری ست کلی چگونه انجام میشه؟
کلا چیزهایی که یه کاربری که تازه آیفون خریده و باید بدونه و اعمال کنه چیه؟
گوشی رو دستمون باد کرد کسی چیزی نمیگه؟
HOSIEN M
30-12-2010, 11:25
درود بر همه دوستان یک سوال دارم خیلی مهم هست
من الان روی ایفون 4 عکس ریختم از طریق برنامه iTunes حالا اگه بخوام دوباره عکس بریزم یکی از دوستان بهم گفت همه عکسهای قیلی که رو گوشیم هست پاک میشه می خوام بدونم قضیه چی هست نمیشه عکس ها مثل اهنگ ها فولدر درست کرد
m_f_sh_85
30-12-2010, 12:47
گوشی رو دستمون باد کرد کسی چیزی نمیگه؟
koroshfe
30-12-2010, 12:50
دوست عزیز این یه امر بدیهی هست ، 4 سال میگذره در هر سال هم اپل یک آیفون جدید عرضه کرده. مثلما سال بعد هم عرضه خواهد کرد.
چرا می زنین حالا؟
تو تاپیک آیپد هم پرسیدم کسی جواب نداد.
از دوستان کسی خبر داره کنفرانس بعدی کی هستش؟تو تاپیک آیپد فرمودند ژانویه.کسی می دونه چندمش؟
البته الان دیگه آمادم و گارد گرفتم:13:
با تشکر
m_f_sh_85
30-12-2010, 12:56
من الان روی ایفون 4 عکس ریختم از طریق برنامه iTunes حالا اگه بخوام دوباره عکس بریزم یکی از دوستان بهم گفت همه عکسهای قیلی که رو گوشیم هست پاک میشه می خوام بدونم قضیه چی هست نمیشه عکس ها مثل اهنگ ها فولدر درست کرد
با برنامه ifunbox بريز مشكلي نداري خيلي هم راحت تره اين مشكلي كه ميگي در مورد عكس امتحان نكردم ولي براي آهنگ تو ios 4 اين مشكل حل شده يعني اگه گوشي رو هر كامپيوتري سينك شه آهنگات نميپره فكر كنم در مورد عكس هم حل شده باشه ولي ios 3 اين مشكلو داشت.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
چرا می زنین حالا؟
تو تاپیک آیپد هم پرسیدم کسی جواب نداد.
از دوستان کسی خبر داره کنفرانس بعدی کی هستش؟تو تاپیک آیپد فرمودند ژانویه.کسی می دونه چندمش؟
البته الان دیگه آمادم و گارد گرفتم:13:
با تشکر
اگه منتظر گوشي بعدي اپلي احتمالا شبكه 4g،تكنولوژي nfc (near field comunication شايد هم دوربين 8 داشته باشه چيز ديگه اي احتمالا نداره.
HOSIEN M
30-12-2010, 13:10
من گوشیم جلبریک نکردم در ضمن فرمور 4.2 هست می ترسم عکس جدید بریزم عکس های قبلیم پاک بشه کسی می دونه قضیه چی هست
fouad-pes
30-12-2010, 15:38
اگه عکس هایی که توی گوشیت هست، توی کامپیوترت هم باشه، نه پاک نمیشه.
sir payman
30-12-2010, 16:00
سلام به همه دوستانی که تو این تاپیک فعالیت میکنن
تا 20-25 روز دیگه دوستم ایفونم رو از کشور شیطان بزرگ(اسمش همینه دیگه نه؟) میاره و همونطور هم که میدونید این گوشیها لاک هستن خواستم بدونم که انلاکشون اومده یا نه؟
اگر هم نیومده خبری دارید که کی میاد؟
joe_satriani
30-12-2010, 16:37
سلام به همه دوستانی که تو این تاپیک فعالیت میکنن
تا 20-25 روز دیگه دوستم ایفونم رو از کشور شیطان بزرگ(اسمش همینه دیگه نه؟) میاره و همونطور هم که میدونید این گوشیها لاک هستن خواستم بدونم که انلاکشون اومده یا نه؟
اگر هم نیومده خبری دارید که کی میاد؟
با سلام
آنلاک شدنشون که اومده اما فعلا با بعضی از ورژن های سیستم عامل جواب نمیده و نمیشه آنلاکش کرد
موفق باشید.
koroshfe
30-12-2010, 17:05
با برنامه ifunbox بريز مشكلي نداري خيلي هم راحت تره اين مشكلي كه ميگي در مورد عكس امتحان نكردم ولي براي آهنگ تو ios 4 اين مشكل حل شده يعني اگه گوشي رو هر كامپيوتري سينك شه آهنگات نميپره فكر كنم در مورد عكس هم حل شده باشه ولي ios 3 اين مشكلو داشت.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
اگه منتظر گوشي بعدي اپلي احتمالا شبكه 4g،تكنولوژي nfc (near field comunication شايد هم دوربين 8 داشته باشه چيز ديگه اي احتمالا نداره.
دستتون درد نکنه.ولی سوال من این نبود.
sir payman
30-12-2010, 17:37
با سلام
آنلاک شدنشون که اومده اما فعلا با بعضی از ورژن های سیستم عامل جواب نمیده و نمیشه آنلاکش کرد
موفق باشید.
خب اینی که میاد ورژنش 4.2.1 هست میخواستم بدونم که این ورژن برای iphone 4 انلاکش اومده؟
metallica is me
30-12-2010, 18:46
قیمت 16 آنلاک چنده؟؟؟
armin_punisher6
31-12-2010, 09:20
اگه عکس هایی که توی گوشیت هست، توی کامپیوترت هم باشه، نه پاک نمیشه.
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
yas_6969
31-12-2010, 13:06
خب اینی که میاد ورژنش 4.2.1 هست میخواستم بدونم که این ورژن برای iphone 4 انلاکش اومده؟
خیر فعلا برای این ورژن آنلاکی وجود نداره
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
قیمت 16 آنلاک چنده؟؟؟
خیر ورژن 4.1 . 4.2.1 آنلاک نمیشه ولی هردو جیلیبریک میشه
yas_6969
31-12-2010, 13:20
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
ببینید اگر عکس هایی که داخل گوشی ریختید و اون عکس ها داخل کامپیوتر خودتون هم باشه پاک نمیشه
برای ریختن عکس به آیتونز برید و به قسمت photo برید و chose folder رو بزنید یه پوشه روی هارد انتخاب کنید و ok کنید حالا هر عکسی که میخواید داخل اون پوشه بریزید و سینک کنید پوشه بندی هم اگر توی اون پوشه اصلی بکنید داخل گوشی هم با پوشه بندی نشون میده
sir payman
31-12-2010, 13:29
انلاک 4.2.1 اومده ولی متاسفانه فعلا برای ایفون 3g و 3gs هست
yas_6969
31-12-2010, 13:45
انلاک 4.2.1 اومده ولی متاسفانه فعلا برای ایفون 3g و 3gs هست
خوب اینجا کلوپ آیفون 4 دیگه و فقط در مورد اونه
HOSIEN M
31-12-2010, 17:41
درود دوستا ن من و دوستم 1 هفته پیش ایفون 4 گرفتیم فرمور 4.2 ولی مثل اینکه جلبریکش اصلیش هنوز نیومده احتمال داره اصلا نیاید
من خیلی نگران شدیم:41:
چون همیشه مثل اینکه سر 1 ماه می امده ولی مثل اینکه این یکی 2 ماه هست طول کشید.
اگه نیاید بدبخت می شویم دیگه هیچ کاری باهاش نمیشه کرد .
خواهشن از دوستان یکی جواب درست بده خیالمون راحت شه
metallica is me
31-12-2010, 18:45
ممنون از شما دوست عزیز که جواب دادی
الان من کدوم مدل لاک بخرم میتونم هم آنلاک کنم هم جیلبرک؟؟؟
و آیا هر مدل و فریم ویری از آنلاک بخرم جیلبرک میشه؟؟/
yas_6969
31-12-2010, 19:15
درود دوستا ن من و دوستم 1 هفته پیش ایفون 4 گرفتیم فرمور 4.2 ولی مثل اینکه جلبریکش اصلیش هنوز نیومده احتمال داره اصلا نیاید
من خیلی نگران شدیم:41:
چون همیشه مثل اینکه سر 1 ماه می امده ولی مثل اینکه این یکی 2 ماه هست طول کشید.
اگه نیاید بدبخت می شویم دیگه هیچ کاری باهاش نمیشه کرد .
خواهشن از دوستان یکی جواب درست بده خیالمون راحت شه
نه اینجوری هم نیست الان جیلیبریک هست به صورت پایدار فقط با سیستم عامل مک میشه این کار و کرد تا چند روز آینده برای ویندوز هم میاد
جیلیبریک مشکل نداره میاد آنلاک هست که دردسره و معلوم نمیکنه کی میاد
HOSIEN M
31-12-2010, 21:18
پس خیالم راحت باشه جلبریک میشه حتما گفته بودند برا کریسمس درست میشه
armin_punisher6
01-01-2011, 15:42
سلام بچه ها.امروز دارم میرم پیش یکی از آشناهامون آیفون 4 سفارش بدم برام بیاره.
دو تا سوال دارم:
1.کدوم ورژنها جیلبریک نمیشن؟اگه نمیشن کی میان.
2.اون مغازه دسترسی به اینترنت نداره چه طوری میتونم از آنلاک فکتوری بودن گوشی مطمئن بشم؟
خواهشا سریع منو راهنمایی کنین.زود میخوام برم.
Mehrdad092000
01-01-2011, 15:52
ممنون از شما دوست عزیز که جواب دادی
الان من کدوم مدل لاک بخرم میتونم هم آنلاک کنم هم جیلبرک؟؟؟
و آیا هر مدل و فریم ویری از آنلاک بخرم جیلبرک میشه؟؟/
چرا لاک بگیرید (این فریمور اومدیم انلاک شد تو فریمورهای بعدی بازم باید دردسر بکشید شما انلاک فکتوری بگیر خیالت راحت باشه
جیلبریک 4.2 فعلا برای مک اومده و یکم هم مشکل داره اما بزودی میاد از انلاک خبر ندارم
Mojtaba-MCI
01-01-2011, 23:05
من در تعجبم که چطور این همه وقته این گوشی اومده و قیمتش یه ذره که پایین نیومده این اواخر بالا هم کشیده!
تنها موردیه که قیمتش سیر نزولی واقعی نداره!
گوشی های صفر آیفون که تو بازار ایران با گارانتی یا بدون گارانتی بفروش می رسه توسط کارخونه آنلاک شده هستند یا دستی تو ایران یا کشورهای دیگه آن لاک شدند برای عرضه در فروشگهای جهانی؟ آن لاک شدن رو همون جیل بریک می گین؟
shahramcat
02-01-2011, 00:13
سلام
خواهشا یکی لپ کلام رو به ما بگه ! ممنون
1- الان بخام 16 گیگ آنلاک فکتوری بگیرم دست دوم تا چقدر بگیرم خوبه ؟
2- لاک 16 گیگ بگیرم که 4.2.1 باشه ارزش داره ؟ نگیرم اصلا آنلاک نشه !
3- لاک رو چقدر میگیرن که آنلاک درست حسابی بکنن ؟
ممنون
سلام
خواهشا یکی لپ کلام رو به ما بگه ! ممنون
1- الان بخام 16 گیگ آنلاک فکتوری بگیرم دست دوم تا چقدر بگیرم خوبه ؟
2- لاک 16 گیگ بگیرم که 4.2.1 باشه ارزش داره ؟ نگیرم اصلا آنلاک نشه !
3- لاک رو چقدر میگیرن که آنلاک درست حسابی بکنن ؟
ممنون
توصیه میکنم که لاک نخرین کلا خیلی دردسرش زیاده و بعد از مدتی پشیمون میشی مگر اینکه بزاری همش روی یه فریمور و دیگه عوضش نکنی
قیمت هم حدود 800 شاید باشه چون آیفون 4 هنوز دست دوم خیلی کمه
armin_punisher6
02-01-2011, 10:32
دو تا سوال دارم:
2.اون مغازه دسترسی به اینترنت نداره چه طوری میتونم از آنلاک فکتوری بودن گوشی مطمئن بشم؟
کسی نیست جواب بده؟
mohsenfhm
02-01-2011, 10:58
سلام بچه ها.امروز دارم میرم پیش یکی از آشناهامون آیفون 4 سفارش بدم برام بیاره.سلام
به سلامتي
دو تا سوال دارم:
1.کدوم ورژنها جیلبریک نمیشن؟اگه نمیشن کی میان.بهترين و مطمئن ترين فريمور 4.1 هست :13:
2.اون مغازه دسترسی به اینترنت نداره چه طوری میتونم از آنلاک فکتوری بودن گوشی مطمئن بشم؟مثل من پارت نامبرها رو بنويس ببر ! پيام جان كامل تو تايپك گذاشته
خواهشا سریع منو راهنمایی کنین.زود میخوام برم.بدو برو :31:
armin_punisher6
02-01-2011, 11:13
دو تا سوال دارم:
سلام
به سلامتي
بهترين و مطمئن ترين فريمور 4.1 هست :13:
مثل من پارت نامبرها رو بنويس ببر ! پيام جان كامل تو تايپك گذاشته
بدو برو :31:
دیروز رفتم گفت امروز میاره.حالا اگه مثلا 4.2.1 بود چی کار کنم؟جیل نمیشه؟
آخه بعضی ها میگفتن مثلا پارت نامبر اونا تو لیست نیست.لیست کاملتری هست؟
یه سوال دیگه اینکه اونجا بلد نیست گوشی رو اکتیو کنه.این کارو باید با آیتونز بکنم؟چه جوریه؟
mohsenfhm
02-01-2011, 11:19
دیروز رفتم گفت امروز میاره.حالا اگه مثلا 4.2.1 بود چی کار کنم؟جیل نمیشه؟
سعي كن 4.1 باشه
اگر4.2.1 بود بزودي جيلش مياد :13:
آخه بعضی ها میگفتن مثلا پارت نامبر اونا تو لیست نیست.لیست کاملتری هست؟
نه كامل ! من بيشتر تو ايران آنلاك انگليس ديدم MC603B\A
یه سوال دیگه اینکه اونجا بلد نیست گوشی رو اکتیو کنه.این کارو باید با آیتونز بکنم؟چه جوریه؟
خودش بلده :31: فقط گوش رو وصل كني به آيتونز وصل بشي حله
سلام
چندتا سوال داشتم:
1-جیلبریک یعنی چی؟
2-چه جوری میشه بازی ها و نرم افزارهای پولی رو روی آیفون 4 نصب کرد؟
3-چند App خوب معرفی کنید.
مرسی
joe_satriani
02-01-2011, 20:58
سلام
چندتا سوال داشتم:
1-جیلبریک یعنی چی؟
2-چه جوری میشه بازی ها و نرم افزارهای پولی رو روی آیفون 4 نصب کرد؟
3-چند App خوب معرفی کنید.
مرسی
با سلام
1- يعني اينكه سيستم عامل گوشيتون رو هــك كنيد به صورتي كه بتونيد فايلها و نرم افزارهاي كــرك شده رو روش نصب كنيد
2- ميتونيد بعد از اينكه آيفون رو جيلبريك (هــك) كرديد با گشتن در اينترنت فايل همون برنامه كه قبلا كــرك شده رو بگيريد و از طريق آيتونز نصب كنيد
3- خوشبختانه تنوع برنامه هاي آيفون به قدري زياد هست كه نميشه همين الان سر ضرب اسم نرم افزارهاي خوب رو گفت
موفق باشيد.
Quantum2012
02-01-2011, 22:51
سلام دوستان...:31: بالاخره 3جی رو فروختم رفت...
الان دنبال یه جای مطمئن برای خرید Iphone 4 32Gb Unlock هستم... کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
ممنون
همون Rohallah_Tavakoliقدیمی :31:
یاحق :)
mohsenfhm
02-01-2011, 22:59
سلام دوستان...:31: بالاخره 3جی رو فروختم رفت...
الان دنبال یه جای مطمئن برای خرید Iphone 4 32Gb Unlock هستم... کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
ممنون
همون Rohallah_Tavakoliقدیمی :31:
یاحق :)
خيلي جاهاي معتبري هست
مثل : الماس ، كريستال ، دفينه ، نقش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.