PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

hussain
08-03-2011, 14:43
برنامه های دانلودی با آیتونز کجا ذخیره میشن؟
من گوشی رو تازه گرفتم (آیفون 4 16) ولی ذئربینش مشکل داره و دیر باز میشه
درضمن هنوز هم هیچ برنامه ای روش نریختم
مشکل از چشه؟

Mehrdad092000
08-03-2011, 17:27
برنامه های دانلودی با آیتونز کجا ذخیره میشن؟
من گوشی رو تازه گرفتم (آیفون 4 16) ولی ذئربینش مشکل داره و دیر باز میشه
درضمن هنوز هم هیچ برنامه ای روش نریختم
مشکل از چشه؟

دانلود که کامل بشه میره اینجا
C:\Documents and Settings\Mehrdad\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications

روش کیلیک میکنید دیر باز میشه ؟
گوشیاتون انلاک هستش دیگه ؟ فریمور با بیسباندو بگید اگه مشکلی نداشته باشید یه بار رستورش کنید به نظر من

hussain
08-03-2011, 19:24
دانلود که کامل بشه میره اینجا
C:\Documents and Settings\Mehrdad\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications

روش کیلیک میکنید دیر باز میشه ؟
گوشیاتون انلاک هستش دیگه ؟ فریمور با بیسباندو بگید اگه مشکلی نداشته باشید یه بار رستورش کنید به نظر من
مرسی از جوابی که میدید
بله آنلاک هست
فریمور 03.10.01 (4.2.1)
بیسباند رو چطور نگاه کنم؟

matin_vv
08-03-2011, 19:48
دوستان آیفونی سلام!
من بعد از 5 سال، قصد دارم گوشی سونی اریکسون 750 ام رو بپیوندونم به تاریخ!:31:
حالا الان از دوستان میخوام بدون تعصب، به یک سوال من جواب بدن!
به نظرتون الان میارزه آیفون 4 بخرم؟
منظورم اینه که چند تایی گوشی خوب، مثل Galaxy 2، Atrix و ... معرفی شدن که به بازار میان تا یه ماه دیگه. از نظر سخت افزاری هم قویتر از آیفون هستند،قیمتشون هم کمتر از آیفونه، ولی راستش من یک مقدار نسبت به این آندروید دو به شک شدم. شنیدم App هاش به پای آیفون نمیرسه و آپدیتهاش برای گوشی های مختلف دیر به دیر میاد....یه کار دیگه هم اینه که صبر کنم تا آیفون پنج بیاد، که اونم میشه حوالی تابستون و یک مقداری خیلی دیره!
حالا نظرتون چیه؟ برم سراغ آیفون؟

mojtaba_14
08-03-2011, 20:05
دوستان آیفونی سلام!
من بعد از 5 سال، قصد دارم گوشی سونی اریکسون 750 ام رو بپیوندونم به تاریخ!:31:
حالا الان از دوستان میخوام بدون تعصب، به یک سوال من جواب بدن!
به نظرتون الان میارزه آیفون 4 بخرم؟
منظورم اینه که چند تایی گوشی خوب، مثل Galaxy 2، Atrix و ... معرفی شدن که به بازار میان تا یه ماه دیگه. از نظر سخت افزاری هم قویتر از آیفون هستند،قیمتشون هم کمتر از آیفونه، ولی راستش من یک مقدار نسبت به این آندروید دو به شک شدم. شنیدم App هاش به پای آیفون نمیرسه و آپدیتهاش برای گوشی های مختلف دیر به دیر میاد....یه کار دیگه هم اینه که صبر کنم تا آیفون پنج بیاد، که اونم میشه حوالی تابستون و یک مقداری خیلی دیره!
حالا نظرتون چیه؟ برم سراغ آیفون؟

اولاً که نمی شه به ایفون تعصب نداشت!!!:31:
ولی بی تعصب!مطمئن باش ارزش پولیو که می دی داره!!بابت سخت افزار هم نگران نباش!!
سخت افزار در کنار نرم افزار باید قرار بگیره تا بشه در مورد یه دستگاه قضاوت کرد.در این مورد هم ،یعنی هماهنگی سخت افزار و نرم افزار،هیچ برندی به پای اپل نمی رسه!
یه چیزی ،بخوای تا تابستون صبر کنی تا ایفون 4 شاید بیاد،بعد تا 4.3 ماه هم قیمتش غیر واقعیه!من باشم همین 4 رو می گیرم!

Mehrdad092000
08-03-2011, 23:39
مرسی از جوابی که میدید
بله آنلاک هست
فریمور 03.10.01 (4.2.1)
بیسباند رو چطور نگاه کنم؟
این عدد03.10.01 بیسباند شماست
شما انلاکی و مشکلی نداری از سایت زیر فریمور گوشیتو بگیر 4.2.1 بگیر و رستور کن تازه بهترم هست Face time هم به گوشیت اضافه میشه چون اکثر iphone های که توی ایران هستن Face time ندارن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hussain
09-03-2011, 06:13
این عدد03.10.01 بیسباند شماست
شما انلاکی و مشکلی نداری از سایت زیر فریمور گوشیتو بگیر 4.2.1 بگیر و رستور کن تازه بهترم هست Face time هم به گوشیت اضافه میشه چون اکثر iphone های که توی ایران هستن Face time ندارن

مرسی دوست عزیز:11: ولی من الان 4.2.1 را روی گوشی دارم.
face time هم روی گوشی هست.ممنون میشم اگر بگید کارای این برنامه چیه.
الان من 2تا مشکل دارم
1.نمیدونم چطور جیلبریکش کنم
2.مشکل دوم دوربینشه
یک سوال دیگه.چطور ریتورش کنم؟
مرسی از کمک دوستان:11:

Help118
09-03-2011, 14:58
آیفون ورایزن هم مشکل نتن دهی دارد

انگار که موج خبری مشکل آنتن دهی آیفون 4 AT&T کافی نباشد، گزارش های مختلف از سوی مشتریان نشان می دهد که مدل های ورایزن آیفون 4 نیز مشکل آنتن دهی دارند.
هر چند که بلاگرها و خبرنگاران نام های جالبی از جمله "گره مرگ" به آن داده اند، این ماجرا برای اپل به دردسر بزرگی تبدیل شده است و مجبور شد به دارندگان ایفون 4 جلد مجانی بدهد و این مشکل در طراحی آیفون 4 را قبول کد.
به گزارش Consumer Reports، این مسئله مشابه با مدل AT&T است و در شرایطی که سیگنال به طور کلی ضعیف است خود را نشان می دهد و گرفتن پایین گوشی ممکن باعث می شود گوشی قابلیت آنتن دهی خود را از دست بدهد. همین مشکل برای مدل AT&T نیز تست شده و این مشکل در آن مدل نیز وجود دارد. این وب سایت همچنین گزارش می دهد که صرف نظر از این مشکل، این گوشی فوق العاده عمل می کند و بزرگترین نقطه ضعف آن، همین مشکل به ظاهر کوچک است.
مشتریان گوشی های آیفون 4 ورایزن نیز باید همان کاری را بکنند که دارندگان گوشی های AT&T انجام دادند، یعنی این فاصله را بپوشانند. برای این کار می توان از چسباندن چسب، استفاده از قاب و... برای جلوگیری از تماس مستقیم دست با ناحیه پایینی گوشی استفاده شود.
تحلیلگران معتقدند میزان شکایات و اعتراضات گوشی های ورایزن نسبت به AT&T بسیار کمتر بوده است و این از آن جهت است که آنتن دهی شبکه مخابراتی ورایزن در آمریکا بهتر از AT&T عمل کرده و نقاط با آنتن دهی ضعیف کمتری در شبکه سلولی خود دارند.

کلیک روزنامه جام جم یک شنبه 15 اسفند 1389/ شماره 323

Stream
09-03-2011, 22:16
سلام

دوستان iOS 4.3 چند دقیقه پیش عرضه شد و بالاخره امکان Wi-Fi Hotspot بطور رسمی به آیفون اضافه شد! در حال آپدیت کردن هستیم.

AMIN8282
09-03-2011, 23:27
دوستان من وقتی آیفون به pc میزنم و آیتونز بالا میاد تمام برنامه هایی که از سیدیا نصب کردم رو میخواد پاک کنه و زود eject رو میزنم بیاد بیرون.آهنگ هم نمیتونم بریزم .به محض اینکه کابل رو به usb میزنم میخواد همه برنا مه های نصب شده رو پاک کنه.چیکار کنم؟:19:

joe_satriani
10-03-2011, 12:32
دوستان من وقتی آیفون به pc میزنم و آیتونز بالا میاد تمام برنامه هایی که از سیدیا نصب کردم رو میخواد پاک کنه و زود eject رو میزنم بیاد بیرون.آهنگ هم نمیتونم بریزم .به محض اینکه کابل رو به usb میزنم میخواد همه برنا مه های نصب شده رو پاک کنه.چیکار کنم؟:19:

با سلام
از توی آیتونز برید به قسمت دستگاهتون و بعد در تب app ببینید که همه ی برنامه هایی که دارید تیک خورده باشه
چون شاید تیک اونها برداشته شده و پاک میکنه

موفق باشید.

Stream
11-03-2011, 14:46
سلام

یک امکان به iOS 4.3 اضافه شده که از این به بعد همیشه در مواقع خرید های درون هر App ، شما باید حتما پسورد آیتیونز خودتون رو وارد کنید. دلیل اضافه شدنش امنیت بیشتر حساب های بانکی و جلوگیری از خرید بدون اجازه بچه ها از والدینشون هست! :دی

magi1991
11-03-2011, 20:58
سلام

یک امکان به iOS 4.3 اضافه شده که از این به بعد همیشه در مواقع خرید های درون هر App ، شما باید حتما پسورد آیتیونز خودتون رو وارد کنید. دلیل اضافه شدنش امنیت بیشتر حساب های بانکی و جلوگیری از خرید بدون اجازه بچه ها از والدینشون هست! :دی

من با خجالتی دارم میگم
داش stream واسه من 4 5 روز قبل از آپدیت اینجور شدش!
اولا پسورد نمیخواست/
.
1 چیری که محسوس هستش
بعد از آپدیت ریتم ویبره برای اس ام اس عوض شده :دی

aref.moradi
11-03-2011, 22:28
سلام

والا من از وقتی که فریمور2 ریلیز شد ایفون دارم از همون موقع هروقت میخواستم از اپ استور دانلود کنم ازم پسورد ایتونز رو میخواست برا همین فکر نمیکنم این قابلیت مخصوص فریمور جدید باشه بنظرم علتش اینه چون با وی پی ان یا ... کانکت میشیم هر بار ای پی فرق میکنه برا همین پسورد میخواد شایدم به این علت باشه که یه نفر یواشکی از کامپیوتر شما اقدام به دانلود نکنه 

*Ali*
12-03-2011, 11:45
دوستان از حالا شایعات برا آیفون بعدی شروع شد !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چی فکر میکنید ؟ من میگم به احتمال خیلی زیاد آیفون بعدی همین شکلی باشه یا خیلی شبیه این باشه
چون اپل همیشه توی نوآوری و جهش هاش یه قاب مسطح استفاده میکنه که همه جاش ضخامت یکسانی داره و توی آپدیت ها میاد لبه ها رو نازک تر میکنه و ضخامت رو کم تر ...
مثل ipad و ipad 2
خدا کنه اسمش iPhone 5 نباشه ... خیلی بی مزه میشه

Mojtaba-MCI
12-03-2011, 12:01
اتفاقا بعد از طراحی آیفون 4 فک نمیکنم اپل برگرده به طراحی های بدون لبه!
منظورم طراحی به فرم 3 جی اسه...
به نظرم اسمشم آیفون 5 باشه خیلی بد نیست!هرچند که بعیده...
هرچی که هست اوایل تابستون معلوم میشه.

mohsenfhm
12-03-2011, 12:35
من احتمال ميدم آيفون بعدي از لحاظ ديزاين فرق خاصي با آيفون 4 نخواهد داشت

فقط حافظه 64 اضافه ميشه + چيپ A5 + فن آوري 4G :46: به همين دليل احتمال ميدم كه اسمش ميشه 4G:13:

Dooodooo
12-03-2011, 15:19
با سلام
دوستان يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد
اقا يه ايفون٤ تو يه جشنواره دادن به بابامون اونم داد به من
من تا حدودي پستاي قبليو خوندم
١.اين سيديا كه ميگين من گشتم نداره
٢.من كلا با گوشيم ميرم نت از app stor نميتونم استفاده كنم چون پسورد ندارم نميدونم چجوري عوضش كنم
٣.اين جيل برينگ اصلا نگرفتم چيه
٤.چي كار كنم؟ممنون ميشم توضيح كامل بدين

Stream
12-03-2011, 17:27
من با خجالتی دارم میگم
داش stream واسه من 4 5 روز قبل از آپدیت اینجور شدش!
اولا پسورد نمیخواست/
.
1 چیری که محسوس هستش
بعد از آپدیت ریتم ویبره برای اس ام اس عوض شده :دی

والا من از وقتی که فریمور2 ریلیز شد ایفون دارم از همون موقع هروقت میخواستم از اپ استور دانلود کنم ازم پسورد ایتونز رو میخواست برا همین فکر نمیکنم این قابلیت مخصوص فریمور جدید باشه بنظرم علتش اینه چون با وی پی ان یا ... کانکت میشیم هر بار ای پی فرق میکنه برا همین پسورد میخواد شایدم به این علت باشه که یه نفر یواشکی از کامپیوتر شما اقدام به دانلود نکنه

دوستان دقت کنید صحبت من درباره خریدها درون هر برنامه بود (In-App Purchases) ، نه خرید از iTunes و App Store. از زمانی که iTunes بوده همیشه این قضیه هم بوده. از iOS 4.3 به بعد هر دفعه قصد In-App Purchase داشته باشید باید پسوردتون رو وارد کنید، حتی اگه ده ثانیه قبل هم پسورد رو در App Store زده باشید. این توی هیچ نسخه قبلی نبوده.

من احتمال ميدم آيفون بعدي از لحاظ ديزاين فرق خاصي با آيفون 4 نخواهد داشت

فقط حافظه 64 اضافه ميشه + چيپ A5 + فن آوري 4G :46: به همين دليل احتمال ميدم كه اسمش ميشه 4G:13:

معلوم نیست ولی تفاوت ها احتمالا همون 64 و A5 خواهد بود، LTE هم به نظر من بعیده چون هنوز که هنوزه شبکه درست و حسابی LTE ای در هیچ دنیا وجود نداره، Verizon هم گوشیهای LTE اش رو نیمه دوم امسال عرضه می کنه و اون موقع هم پشتیبانی فقط در چند شهر بزرگ آمریکا خواهد بود.. WiMax هم که اصلا جای بحث نداره. من 4G رو برا ششمین آیفون پیش بینی می کنم.

HOSIEN M
13-03-2011, 10:39
خدایش من که از این خیلی راضی هستم دیگه نمیدونم چی می خوان بدهند بیرو ن

siavash45
14-03-2011, 09:47
دوستان با عرض معذرت یک سوال کلی داشتم . می خوام آیفون 4 بگیرم و متاسفانه فرصت خوندن کل صفحات رو ندارم , به طور کل توصیه به خرید اون می کنید یا نه ؟ ( دلیل شک من گوشی گالاکسی اس ۲ و یا صبر کردن تا آمدن آیفون 5 است . ) . مشکل خاصی در حال حاضر نداره که از خرید اون پشیمون بشم ؟
ممنونم

mojtaba_14
14-03-2011, 10:14
نه تنها هیچ مشکلی نداره،بلکه هنوزم که هنوزه بهترین گوشیه بازاره!!(به نظر من البته)
تنها گوشی که می تونه از آیفون 4 بهتر باشه،گوشیه بعدی اپله!!!

dsa
14-03-2011, 10:41
Iphone بعدی کی احتمالا میاد؟؟

magi1991
14-03-2011, 11:25
Iphone بعدی کی احتمالا میاد؟؟

معمولا اول تابستون :دی

hashemi_ali_reza
14-03-2011, 16:23
تابستون معرفي مي شه ولي معمولا تا اواسط پاييز چنان قيمتي داره كه هر كسي نمي تونه نزديكش بشه .... ! :21:

Doctor.Freeman
14-03-2011, 17:03
تابستون معرفي مي شه ولي معمولا تا اواسط پاييز چنان قيمتي داره كه هر كسي نمي تونه نزديكش بشه .... ! :21:

هیچ وقت چنین اتفاقی تو برند آیفون نیفتاده و نخواهد افتاد .
همیشه قیمت گوشی قبلی میان پایین و قیمت گوشی جدید میشه قیمت گوشی قبلی .
یعنی مثلا : 3GS 900 تومنه . 4 میاد . 3GS میشه 700 . 4 میشه 900

150 الی 200 تومنم موبایل فروشیها میکشن روش .

خیلی گرون باشه تو ایران ( تهران ) 1 میلیون الی 1 میلیونو 100

Dooodooo
14-03-2011, 19:28
ممنون كه سوالمو جواب دادين
هميشه اينجا اينطوري كامل جواب ميدين؟!!!!
يه سوال ساده بودا

siavash45
14-03-2011, 20:04
گوشی های آیفونی را که سایت چاره آنلاک فکتوری و با نصب کامل برنامه ها می فروشند بهتره بگیرم یا بدون نصب برنامه ؟

hashemi_ali_reza
14-03-2011, 20:09
هیچ وقت چنین اتفاقی تو برند آیفون نیفتاده و نخواهد افتاد .
همیشه قیمت گوشی قبلی میان پایین و قیمت گوشی جدید میشه قیمت گوشی قبلی .
یعنی مثلا : 3GS 900 تومنه . 4 میاد . 3GS میشه 700 . 4 میشه 900

150 الی 200 تومنم موبایل فروشیها میکشن روش .

خیلی گرون باشه تو ایران ( تهران ) 1 میلیون الی 1 میلیونو 100

دوست عزیز iphone4 رو در ابتدا بیش از 2 میلیون تومن می فروختن!!! کافیه به صفحات اول همین تاپیک یه سر بزنید و قیمت های آیفون 4 رو در تابستان و اوایل پاییز گذشته چک کنید . قیمت آیفون جدید متعادل خواهد شد ولی حداقل 2-3 ماه بعد از ورود به ایران...باید کمی صبر کرد تا تب بازار فروکش کنه و به قیمت عادی خودش که اشاره فرمودید برسه.

mohsenfhm
14-03-2011, 20:16
گوشی های آیفونی را که سایت چاره آنلاک فکتوری و با نصب کامل برنامه ها می فروشند بهتره بگیرم یا بدون نصب برنامه ؟

بدون نصب برنامه بگیرید:46::46:

gtairani
15-03-2011, 01:08
سلام دوستان
من قصد خرید ایفون 4 دارم.شنیدم وقتی دست روی انتن گذاشته میشه انتنش می پره.این واقعیت داره؟

mohsenfhm
15-03-2011, 07:08
سلام دوستان
من قصد خرید ایفون 4 دارم.شنیدم وقتی دست روی انتن گذاشته میشه انتنش می پره.این واقعیت داره؟

خیر در ورژنهای جدید مشکل برطرف شده :13:

کلا در اون حد نبوده که می گفتن:13:

siavash45
15-03-2011, 08:07
بدون نصب برنامه بگیرید:46::46:
میشه بپرسم چرا ؟

---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------

خیر در ورژنهای جدید مشکل برطرف شده :13:

کلا در اون حد نبوده که می گفتن:13:
من تازه کار که می خوام بگیرم ورژن جدید اونو چطور تشخیص بدم ؟

payamf1
15-03-2011, 08:38
من تازه کار که می خوام بگیرم ورژن جدید اونو چطور تشخیص بدم ؟

مشکل آنتن دهی آیفون 4 خیلی وقت پیش حل شد و به تاریخ پیوست! پس نیازی نیست نگران باشید

m_f_sh_85
15-03-2011, 08:59
سلام دوستان گوشي من جديدا مثه اسب باتري رو ميخوره زيادم بازي نميكنم نهايتا angry birds نميدونم باتريش ضعيف شده يا اينكه از برنامه هاي cydia هست چون يه جا گفته بود sbsetting خيلي گوشي رو درگير ميكنه اگه كسي قيمت باتري رو هم ميدونه لطف كنه بگه.

siavash45
15-03-2011, 11:31
با تشکر از راهنمایی دوستان , امروز آیفون 4 - 32 گیگ اونو گرفتم . آنلاک فکتوری - میشه لطف کنید بگید بعد از اینکه به دستم رسید چه کارهایی لازمه انجام بدم , من در زمینه آیفون صفر کیلومترم . در مورد نصب برنامه و اینکه از کجا می تونم برنامه ها رو پیدا کنم راهنمایی کنید . بسیار ممنونم

mohsenfhm
15-03-2011, 12:58
سلام دوستان گوشي من جديدا مثه اسب باتري رو ميخوره زيادم بازي نميكنم نهايتا angry birds نميدونم باتريش ضعيف شده يا اينكه از برنامه هاي cydia هست چون يه جا گفته بود sbsetting خيلي گوشي رو درگير ميكنه اگه كسي قيمت باتري رو هم ميدونه لطف كنه بگه.

locatione service رو از setting غیر فعال کنید خیلی موثره :13:

hussain
15-03-2011, 19:13
سلام دوستان
عکسهای که با گوشی میگیرم وقتی با آیتونز سیمک میکنم توی کامپیوتر هم ذخیره میشه؟
کجا ذخیره میشه؟

.:PAR3A:.
15-03-2011, 19:53
آموزش Jailbreak برای iOS 4.3 :

metallica is me
16-03-2011, 00:22
سلام یه سوالی وضعیت gps آیفون چه طوره؟ شما از کدوم برنامه استفاده میکنید؟
بعد یه سوال دیگه gps آفلاین چیه فرقش چیه؟؟

siavash45
16-03-2011, 08:24
با سلام
می دونم سوالم تکراریه , ولی چاره ایی ندارم فرصت خوندن کل صفحات رو ندارم . امروز آیفون به دستم میرسه اگه لطف کنید و بگید بعد از باز کردن جعبه اون به ترتیب چه کار هایی را باید انجام بدم ممنون می شم . کافیه فهرست بار کار هایی را که باید انجام بدم بگید خودم داخل سایت دنبال اونا میگردم . در ضمن آیفون من آنلاک فکتوری است .

m_f_sh_85
16-03-2011, 08:27
سلام یه سوالی وضعیت gps آیفون چه طوره؟ شما از کدوم برنامه استفاده میکنید؟

به نظر من بهترين gps رو گوشي رو آيفون داره (به جرات حاضرم قسم بخورم) چون خيلي سريع موقعيت تقريبي رو با تلرانس نسبتا كم نشون ميده و فكر كنم به همين دليل تا توي فضاي آزاد مياد به ماهواره وصل ميشه چون گوشي هاي نوكيا بايد يه نيم ساعتي صبر كني تا كانكت بشه.سوال بعديت رو نميدونم منظورت چيه برنامه هاي زيادي هست برا نقشه هاي آفلاين ميتوني xgps رو از سايديا نصب كني يه برنامه توپ ديگه هم هست كه امكانات خيلي خوبي برا gps داره نقشه آفلاين نميدونم داره يا نه ولي اسمش gps kit هست خواستي بگو لينكشو بذارم.

m_f_sh_85
16-03-2011, 08:32
با سلام
می دونم سوالم تکراریه , ولی چاره ایی ندارم فرصت خوندن کل صفحات رو ندارم . امروز آیفون به دستم میرسه اگه لطف کنید و بگید بعد از باز کردن جعبه اون به ترتیب چه کار هایی را باید انجام بدم ممنون می شم . کافیه فهرست بار کار هایی را که باید انجام بدم بگید خودم داخل سایت دنبال اونا میگردم . در ضمن آیفون من آنلاک فکتوری است .

اگه ميخواي برنامه كرك شده بريزي اولين كار جيلبريك گوشيه كه بايد ببيني ios گوشيت كدوم ورژن هست بعد طبق آموزشهاي تو سايت گوشي رو جيلبريك كني بعد تو همينجا تاپيكي با عنوان : بعد از نصب سيديا جكار بايد كرد هست اونو بخون همه چيو توضيح داده.

دوستان كسي جواب سوال منو نداد قيمت باتري آيفون 4 رو كسي ميدونه؟

siavash45
16-03-2011, 09:03
با تشکر , جایی خوندم که اول باید گوشیو اکتیو کرد , یعنی مثل گوشی های دیگه تا پاور اونو بزنم بالا نمی آد؟

mohsenfhm
16-03-2011, 10:38
با تشکر , جایی خوندم که اول باید گوشیو اکتیو کرد , یعنی مثل گوشی های دیگه تا پاور اونو بزنم بالا نمی آد؟

اکتیو کردنش هیچ کاری نداره :13: معمولا خود فروشنده بدون دریافت وجهی براتون اکتیو میکنه :13:

mohsenfhm
16-03-2011, 10:45

یعنی بدون کانکت شدن به نت میتونید از نقشه هایی که داخل گوشی نصب کردید استفاده کنید :46:

siavash45
16-03-2011, 11:25
اکتیو کردنش هیچ کاری نداره :13: معمولا خود فروشنده بدون دریافت وجهی براتون اکتیو میکنه :13:
من گوشیو از طریق سایت خریداری کردم . ممکنه اکتیو شده نباشد .

m_f_sh_85
16-03-2011, 12:26
من گوشیو از طریق سایت خریداری کردم . ممکنه اکتیو شده نباشد .

كاري نداره سيم كارتتو بنداز تو گوشي بعد گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كن برنامه itunes رو باز كن گوشيتو ميشناسه فقط مراحلشو برو جلو منتها بايد به اينترنت وصل باشي.

magi1991
16-03-2011, 13:43
سلام
دوستان من این سوال سالهاست تو ذهنمه..
آهنربا گوشی رو خراب نمیکنه؟!
.
مثلا رو این کیف ها اهنربا میزارن..
تاثیر نمیزاره؟!

siavash45
16-03-2011, 16:05
سلام
دوستان من این سوال سالهاست تو ذهنمه..
آهنربا گوشی رو خراب نمیکنه؟!
.
مثلا رو این کیف ها اهنربا میزارن..
تاثیر نمیزاره؟!
من گوشی قبلیم 8910 سامسونگ بود . کیف اون آهنربا داشت بعد از چند ماهی درست روی جایی که محل آهنربا بود دایره ایی روی صفحه گوشی ایجاد شد , بهتره یا آهنرباشو در بیارید یا عوضش کنید .

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

كاري نداره سيم كارتتو بنداز تو گوشي بعد گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كن برنامه itunes رو باز كن گوشيتو ميشناسه فقط مراحلشو برو جلو منتها بايد به اينترنت وصل باشي.
ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان ه ک شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه ؟

mohsenfhm
16-03-2011, 16:07
ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان -- شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه

خیر مشکلی پیش نمیاد :46::46:

16-03-2011, 16:18
هاوم....
خوب یه سوالی هس یه مدته ذهن منو به خود مشغول کرده :دی
آی فون 4 چی داره جز قابلیت تماس و اس ام اس ، که ایـــــــــــــــــن همه از حتی iPad 2 گرون تره؟؟؟
مر30

payamf1
16-03-2011, 16:24
هاوم....
خوب یه سوالی هس یه مدته ذهن منو به خود مشغول کرده :دی
آی فون 4 چی داره جز قابلیت تماس و اس ام اس ، که ایـــــــــــــــــن همه از حتی iPad 2 گرون تره؟؟؟
مر30
وقتی iPad 2 هنوز نیومده تو ایران نمیشه در مورد قیمتش اظهار نظر کرد... و حالا جواب سوالت :

همیشه به خاطر داشته باش وقتی آیفون نداشته باشی با یه دونه آیپد نمیتونی کل لذت رو از اپل ببری. یا باید هر دو رو داشته باشی یا آیفون

siavash45
16-03-2011, 17:32
با عرض معذرت پارت نامبر گوشی آیفونی که برای من آمده روی جعبه اون نوشته MC605AE/A ......انلاک فکتوریه؟)ممنون میشم جواب بدید چون هنوز جعبه اونو باز نکردم

hussain
16-03-2011, 17:42
سلام دوستان
اينترنت همراه اول رو چطور وارد كنم؟

siavash45
16-03-2011, 19:20
سیم کارت و با چی کوچک کنم بهتره؟

payamf1
16-03-2011, 20:46
سیم کارت و با چی کوچک کنم بهتره؟
sim cutter بهترین وسیله است در غیر اینصورت تنها راه حل یوتیوب و قیچی است!

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

با عرض معذرت پارت نامبر گوشی آیفونی که برای من آمده روی جعبه اون نوشته MC605AE/A ......انلاک فکتوریه؟)ممنون میشم جواب بدید چون هنوز جعبه اونو باز نکردم

آنلاک فکتوریه

siavash45
17-03-2011, 10:10
با سلام
من سیم کارت رو با قیچی و سوهان کوچک کردم ولی متاسفانه گوشی سیم کارت رو نمی شناسه . البته اونو داخل گوشی دیگه میشناسه و کار می کنه . در ضمن گوشیو آیتونز شناخت و منو ها باز شده و گوشیم آنلاک فکتوری است . به نظر شما ایراد از کجاست ؟[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 06:40 AM ---------- Previous post was at 06:40 AM ----------

metallica is me
17-03-2011, 12:56
سلام لطفا اگه میشه آموزش تنظیمات v پی n بگید .ممنون میشم

17-03-2011, 14:28
وقتی iPad 2 هنوز نیومده تو ایران نمیشه در مورد قیمتش اظهار نظر کرد... و حالا جواب سوالت :

همیشه به خاطر داشته باش وقتی آیفون نداشته باشی با یه دونه آیپد نمیتونی کل لذت رو از اپل ببری. یا باید هر دو رو داشته باشی یا آیفون

سلام...
خیلی ممنونم...
راستش من کلا قیمت ایرانو آدم حساب نمی کنم :دی وارد کننده های محترم به قیمت خون باباشون روش می کشن :دی
آخه آیفون که بازم هر کارش کنن مونیتورش کوچیک تر از iPadـــه...
می شه دقیقا لذتش رو توصیف کنین ؟؟؟ :دی آخه نمی تونم بفهمم که چه طور آیفون لذت بخش تر می تونه باشه...
البته ، خود منم یه حس غریبی دارم که دوس دارم به جای iPad 2 ، یه iPhone بگیرم :دی
نیدونم چه حسیه ، ولی حس مزخرفیه :دی

siavash45
17-03-2011, 16:50
من هر کاری می کنم سیم کارتو نمی شناسه ..... ببخشید یه سوال لبتدایی سیم کارتو از کدام طرف باید داخل گوشی گذاشت ؟؟ عنی اون قسمت فلزیش روش به بالا باشه یا پائین ؟

magi1991
17-03-2011, 18:17
من گوشی قبلیم 8910 سامسونگ بود . کیف اون آهنربا داشت بعد از چند ماهی درست روی جایی که محل آهنربا بود دایره ایی روی صفحه گوشی ایجاد شد , بهتره یا آهنرباشو در بیارید یا عوضش کنید ؟

خب دوست عزيز الان ايپد ٢ خودش و كاورش كلي اهنربا داره
تو بازار از هر ١٠ كيف ٨ تاشون اهنربا دارن
اگه واقعا خوب نيست چرا توو ايپد و كاورش و كيفها ميزارن ؟!

siavash45
17-03-2011, 18:45
برای من که اینطور بود و تجربه خوبی باهاش نداشتم چون دقیقا جای آهنربا روی ال سی دی لک افتاده بود .

aref.moradi
18-03-2011, 19:16
من هر کاری می کنم سیم کارتو نمی شناسه ..... ببخشید یه سوال لبتدایی سیم کارتو از کدام طرف باید داخل گوشی گذاشت ؟؟ عنی اون قسمت فلزیش روش به بالا باشه یا پائین ؟

قسمت فلزیش رو به پایین باید باشه نشناختن سیم کارت دو علت داره یا گوشیت لاک و باید انلاکش کنی یا سیم کارت رو درست نبریدی من دوتا سیمکارت دارم اولی رو دادم بیرون با سیمکاتر بریدن باهاش کار میکنم ولی دومی رو خودم بریدم که وقتی رو گوشی میندازم نمیشناستش و از قرار معلوم درست نبریدم پس بهتر سیمکارتتو با سیمکاتر ببری  

hosein ati
18-03-2011, 22:40
سلام .
نمیدونم اینجا درسته اینو بپرسم یا نه ولی فقط لطفا جواب بدید جون هر کی دوست دارید.
من یه آیفون 4 لاک فکتوری که 4.2.1 هست با بیس باند 03.10.01 به دستم رسیده .اینو جیلبریک کردم ولی آنلاک نتونستم بکنم.الان برای این مدل چطوری آنلاک کنم یا اگه نیومده قراره کی بیاد؟
و اگه بخوام روش برنامه بریزم چطوری بریزم؟چون با آیتونز نمیشه میگه اول سیم کارت نصب کن.
اگه یه کم راهنمایی کنین خودم بقیه شو میفهمم چون من خودم آیپاد تاچ دارم.این آشنای ما هم گفت تو با اپل کار کردی بیا کمک کن منم تو رو دروایستی موندم.
لطفا کمک کنید.
پیشاپیش خیلی ممنون.

payamf1
19-03-2011, 00:15
سلام .
نمیدونم اینجا درسته اینو بپرسم یا نه ولی فقط لطفا جواب بدید جون هر کی دوست دارید.
من یه آیفون 4 لاک فکتوری که 4.2.1 هست با بیس باند 03.10.01 به دستم رسیده .اینو جیلبریک کردم ولی آنلاک نتونستم بکنم.الان برای این مدل چطوری آنلاک کنم یا اگه نیومده قراره کی بیاد؟
و اگه بخوام روش برنامه بریزم چطوری بریزم؟چون با آیتونز نمیشه میگه اول سیم کارت نصب کن.
اگه یه کم راهنمایی کنین خودم بقیه شو میفهمم چون من خودم آیپاد تاچ دارم.این آشنای ما هم گفت تو با اپل کار کردی بیا کمک کن منم تو رو دروایستی موندم.
لطفا کمک کنید.
پیشاپیش خیلی ممنون.
فعلا برای این بیس باند آنلاک ارائه نشده (البته جئوهات داره یه کارایی میکنه ولی هنوز تاریخ اومدن و نیومدنش مشخص نیست)

اگر به منو دسترسی داری که میتونی از آیفونت مثل آیپاد استفاده بکنی

siavash45
19-03-2011, 07:58
قسمت فلزیش رو به پایین باید باشه نشناختن سیم کارت دو علت داره یا گوشیت لاک و باید انلاکش کنی یا سیم کارت رو درست نبریدی من دوتا سیمکارت دارم اولی رو دادم بیرون با سیمکاتر بریدن باهاش کار میکنم ولی دومی رو خودم بریدم که وقتی رو گوشی میندازم نمیشناستش و از قرار معلوم درست نبریدم پس بهتر سیمکارتتو با سیمکاتر ببری  
ای بابا من دو تا سیم کارتو به سمت بالا بریدم . نمی دونم چرا این گوشی دفترچه راهنما داخل جعبه اون نداره , یا مال من نداشته ؟

metallica is me
19-03-2011, 13:14
میشه لطفا بفرمایید این لاک هست یا آنلاک
mc605zp
و لطفا بگید ماله کدوم کشوره
ممنون

payamf1
19-03-2011, 22:14
میشه لطفا بفرمایید این لاک هست یا آنلاک
mc605zp
و لطفا بگید ماله کدوم کشوره
ممنون
اینجا رو خوندین؟

metallica is me
20-03-2011, 00:55
بله فهمیدم هنگ کنگ و آنلاک
مرسی

air_damned
20-03-2011, 08:17
سلام دوستان چند سوال داشتم.
1-اول اینکه تو پارت نامبر ها مال من نبود دیروز خریدم میگه مال اماراته اینم پارتش : mc603ae/a انلاکه ؟
2-در ضمن من تو خونه مودم وایرلس دارم که اول اونو خاموش کردم و بعد در برنامه weather رفتم بعد شهری رو انتخاب کدم و دما رو با اپدیت جدید نشون داد مگه میشه ؟؟
3-کنار ir-TCI یه دایره کوچیک یا E هست که نمیدونم از کجا اومده ./.
4-با طری رو باید برای اولین بار بزار تا اخرش تمام بشه بعد بزارم شارژ بشه و چند ساعت بزارم شارژ بشه ...
5- راستی چطوری میتونم contacts رو گوشی قبلیم رو توی ایفونم بریزم ؟؟
6-دوستان من اکانت ایتونز رو ساختم و موزیک ریختم.یه سوالی که دارم اینکه برای اینکه موزیک رو بریزم تو گوشی در قسمت library که موزیک رو add کردم جایی برای sync نیشت و باید حتما برم تو قسمت device بعد sync رو بزنم دیگه ؟؟ بعد تازه میپرسه که erse کنم یا نه برای چیه ؟؟
در ضمن موقع لینکه کارم تمام شد برای کشیدن گوشی از usb کاری نباید انجام بدم و همینطوری بکشمش ؟

m_f_sh_85
20-03-2011, 11:04
سلام دوستان چند سوال داشتم.
1-اول اینکه تو پارت نامبر ها مال من نبود دیروز خریدم میگه مال اماراته اینم پارتش : mc603ae/a انلاکه ؟
2-در ضمن من تو خونه مودم وایرلس دارم که اول اونو خاموش کردم و بعد در برنامه weather رفتم بعد شهری رو انتخاب کدم و دما رو با اپدیت جدید نشون داد مگه میشه ؟؟
3-کنار ir-TCI یه دایره کوچیک هست که نمیدونم از کجا اومده ./.
4-با طری رو باید برای اولین بار بزار تا اخرش تمام بشه بعد بزارم شارژ بشه و چند ساعت بزارم شارژ بشه ...
5- راستی چطوری میتونم contacts رو گوشی قبلیم رو توی ایفونم بریزم ؟؟
6-ممنونم

از منم همين پارت نامبره از دوبي فرستادن.آنلاكه
اگه وايرلست پسورد داره بايد براي دفعه اول تو گوشي وارد كني بعد برو تو تنظيمات wifi ببين ip گرفته گوشي يا نه.
اينترنت همراه اول بالا گوشي دايره ميزنه ايرانسل حرف E مينويسه مشكلي نيست.
به نظرم يه بار بذار خالي خالي شه بعد 3 4 ساعت بذار زير شارژ
اگه contact هات رو سيمكارته توي setting قسمت mail contact calendar يه قسمت داره import contact from sim اونو بزن contact هاي رو سيم رو تو گوشي كپي ميكنه.

air_damned
20-03-2011, 12:06
از منم همين پارت نامبره از دوبي فرستادن.آنلاكه
اگه وايرلست پسورد داره بايد براي دفعه اول تو گوشي وارد كني بعد برو تو تنظيمات wifi ببين ip گرفته گوشي يا نه.
به نظرم يه بار بذار خالي خالي شه بعد 3 4 ساعت بذار زير شارژ
اگه contact هات رو سيمكارته توي setting قسمت mail contact calendar يه قسمت داره import contact from sim اونو بزن contact هاي رو سيم رو تو گوشي كپي ميكنه.
دوست من چطوری خاموشش کنم اینترنت همراه اول رو ؟؟
راستی برای اینکه شماره کسی موقع زنگ زدن اسمشو که save کردم بیوفته باید حتما حتما +98 رو بزنیl ؟
در ضمن برای من وقتی اس ام اس میدم 2 بار میره برای طرف و مقابلش علامت اختار میده...و دلیوری نمیاد.

mohsenfhm
20-03-2011, 12:54
دوست من چطوری خاموشش کنم اینترنت همراه اول رو ؟؟
راستی برای اینکه شماره کسی موقع زنگ زدن اسمشو که save کردم بیوفته باید حتما حتما +98 رو بزنیl ؟
در ضمن برای من وقتی اس ام اس میدم 2 بار میره برای طرف و مقابلش علامت اختار میده...و دلیوری نمیاد.

برای دیلیوری باید از سیدیا برنامه نصب کنید

برای خاموش کردن نت به این مسیر برید :

Settings >General

در همین مسیر Cellular Data رو خاموش کنید :46:

برای درست شدن شماره ها هم این برنامه ( callerId and format fi ) رو از سورس سیدیا نصب کن

اگر جیلبریک کردی بگو سورسش رو بدم

air_damned
20-03-2011, 13:12
بله دوست من دادم بیرون جل کردم سورس کالر ایدی بدین ممنونم میشم. همینطور سورس دیلیوری رو ..
ممنونم
در ضمن اکانت ایتونز رو هم ایجاد کردم برنامه ها رو دادین بگین چطوری بریزم رو گوشی و نصب کنم.

راستی الان که Cellular Data خاموش کردم ...تو برنامه سیدیا که وارد میشم network eroor و میگه Cellular Data و wifi رو روشن کن..نمیدونم برای چی ؟

mohsenfhm
20-03-2011, 13:25
بله دوست من دادم بیرون جل کردم سورس کالر ایدی بدین ممنونم میشم. همینطور سورس دیلیوری رو ..
ممنونم
در ضمن اکانت ایتونز رو هم ایجاد کردم برنامه ها رو دادین بگین چطوری بریزم رو گوشی و نصب کنم.

راستی الان که خاموش کردم ...تو برنامه سیدیا که وارد میشم network eroor و میگه Cellular Data و wifi رو روشن کن..نمیدونم برای چی ؟

شما الان اگر از وافای استفاده می کنید کافیه فقط وای فای رو روشن کنید و نیازی به روشن بودن Cellular Data نیست :13:

mobile4persian هم برای سورس خوبه

air_damned
20-03-2011, 13:32
میترسم هواسم نباشه با wifi روشن یک دفعه اپدیت بشه به ورژن 4.3 اونموقع خر بیار و باقلی بار کن.
دوست من در ضمن برنامه ها رو برای دیلیوری و مشکل +_98 میدین بهم ؟؟

air_damned
20-03-2011, 13:41
در ضمن در برنامه سایدیا رو ایکونش علامت 2 اومده برای چی هست ؟
در ضمن ریبوت کردن گوشی چطوری انجام میشه..
ممنونم

yas_6969
20-03-2011, 15:14
میترسم هواسم نباشه با wifi روشن یک دفعه اپدیت بشه به ورژن 4.3 اونموقع خر بیار و باقلی بار کن.
دوست من در ضمن برنامه ها رو برای دیلیوری و مشکل +_98 میدین بهم ؟؟

آیفون از طریق wifi آپدیت نمیشه
سورس زیر و اضافه کن در سیدیا و برنامه های iphone delivery و caller id fix و نصب کن
repo.i-os.ir

yas_6969
20-03-2011, 15:20
در ضمن در برنامه سایدیا رو ایکونش علامت 2 اومده برای چی هست ؟
در ضمن ریبوت کردن گوشی چطوری انجام میشه..
ممنونم

اون 2 یعنی شما دوتا برنامه دارید که واسشون آپدیت اومده به قسمت change برید میبینید
ریبوت به صورت عادی نداره باید خاموش کنی و دوباره روشن کنی ولی برنامه ای در سیدیا هست که ریبوت هم به power اضافه میکنه

بردیا
20-03-2011, 16:12
اپ استور و آیتیونز گوشی هیتلر شده؟

من بدون چیز پی ان نمیتونم بالا بیارمش

air_damned
20-03-2011, 19:11
دوستان من در اس ام اس مشکل دارم و هر چی میفرستم علامت تعجب میاد چرا ؟
نکنه واسه وسج سنتر باشه کسی شمره مسج سنتر برای ایفون 4 داره ؟
و اینکه دوست عزیزمون فرمودن برنامه دیلیوری از سورس سیدیا بریزم یعنی چجوری ؟
مگخ برنامه رو نباید از کامپیوتر دانلود کنم و بعد بریزم رو گوشی ؟

joe_satriani
20-03-2011, 19:34
دوستان من در اس ام اس مشکل دارم و هر چی میفرستم علامت تعجب میاد چرا ؟
نکنه واسه وسج سنتر باشه کسی شمره مسج سنتر برای ایفون 4 داره ؟
و اینکه دوست عزیزمون فرمودن برنامه دیلیوری از سورس سیدیا بریزم یعنی چجوری ؟
مگخ برنامه رو نباید از کامپیوتر دانلود کنم و بعد بریزم رو گوشی ؟

با سلام
سيم كارتتون احيانا شارژي نيست؟
شايد شارژ خطتون تموم شده و پيام نميفرسته
يا آنتن دهي مشكل داره

موفق باشيد.

اپ استور و آیتیونز گوشی هیتلر شده؟

من بدون چیز پی ان نمیتونم بالا بیارمش

با سلام
به نظر ميرسه همينطوره
واسه منم همين مشكل هست
يا فيلــتر شده يا تحريم كردن

موفق باشيد.

air_damned
20-03-2011, 19:47
با سلام
سيم كارتتون احيانا شارژي نيست؟
شايد شارژ خطتون تموم شده و پيام نميفرسته
يا آنتن دهي مشكل داره

موفق باشيد.

نه دوست من همراه اول هست و انتن دارم.
در ضمن ادرسی که دوستمون گفتن رو در سورس سیدیا وارد کردم و داره دانلود میشه دیگه بعدش چیکار کنم ؟

mohsenfhm
20-03-2011, 20:02
نه دوست من همراه اول هست و انتن دارم.
در ضمن ادرسی که دوستمون گفتن رو در سورس سیدیا وارد کردم و داره دانلود میشه دیگه بعدش چیکار کنم ؟

دانلود بشه نصب هم میشه :13:

بعد برید تو Settings تنظیمات مربوط به دلیوری اضافه شده :18::31:

air_damned
20-03-2011, 20:10
دانلود بشه نصب هم میشه :13:

بعد برید تو Settings تنظیمات مربوط به دلیوری اضافه شده :18::31:
ممنون حل شد دارم کم کم راه میفتم.
فقط شنیدم ورژن 3.8.10 هم اومده چطوری باید سورشو پیدا کنم ؟؟
در ضمن دوست من همراه اون 2 برنامه که گفتم install بشن دیدم خود سیدیا چندتا برنامه نتونستم جلوشونو بگیرم میگه باید دانلود بشن که شدن... sssh تو این مایه ها بودن..

air_damned
20-03-2011, 23:27
.
دوست من راستی چطوری بدون اینکه من تنظیمات رو بزنم داشته از اینترنت همراه اول اسفاده میکرده ؟؟

air_damned
21-03-2011, 09:20
سلام بازم ببخشید اینقدر سوال میکنم...
این 3G چی هست ؟ چیکار میکنه ؟ خاموش کنم یا نه ؟
در ضمن در لحظه ورورد به سیدیا داره اپگرد میشه و دانلود میکنه یه چیزایی رو باید cancel کنم ؟ نکنه بره به ورژن جدید و قاطی کنه؟

m_f_sh_85
21-03-2011, 12:17
سلام بازم ببخشید اینقدر سوال میکنم...
این 3G چی هست ؟ چیکار میکنه ؟ خاموش کنم یا نه ؟
در ضمن در لحظه ورورد به سیدیا داره اپگرد میشه و دانلود میکنه یه چیزایی رو باید cancel کنم ؟ نکنه بره به ورژن جدید و قاطی کنه؟

3G مال شبكه هاي نسل 3 هست خاموشش كن مصرف باتري رو بالا ميبره.
اون آپگريد مال پچ هاي جديد و آپديت هاست مشكلي نداره بذار آپديت شه.
تا گوشي رو خودت آپديت نكني به ورژن جديد نميره تازه اونم بايد با itunes آپ كني بعدشم آپديت آيفون 4 نزديك 700 مگابايته
تنظيمات اينترنت برا آيفون اتوماتيك نصب ميشه مثل نوكيا نيست كه تنظيماتشو بگيري فقط cellular data رو خاموش كن چون وقتي قبض موبايلت بياد بيچاره ميشي.

air_damned
21-03-2011, 15:19
ممنون ار راهنماییتون
راستی هواسم نبود یکی از برنامه ها وقتی که روش مکس کردم لرزون شد ..نمیدونم دستم به علامت * یا کشیدمش رفت تو یه برنامه دیگه...
به هر حال نیستش...ولی اسمش رو که سرچ میکنم میاد. چیکار کنم ؟؟

Mehrdad092000
21-03-2011, 16:47
ممنون ار راهنماییتون
راستی هواسم نبود یکی از برنامه ها وقتی که روش مکس کردم لرزون شد ..نمیدونم دستم به علامت * یا کشیدمش رفت تو یه برنامه دیگه...
به هر حال نیستش...ولی اسمش رو که سرچ میکنم میاد. چیکار کنم ؟؟
انگشتتو که روی یه ایکون نگه داری به حالت لرزه میشه اگه ضبدرو بزنی پاک میشه اگه بکشیش بندازی روی ایکون دیگه میشه فولدر احتمالا شما بردی توی یه فولدر برو توی اون فولدر بعدش بندازش بیرون :31:

air_damned
21-03-2011, 17:27
دوست من احتمالا پاک نشده..چون سرچ میکنم میاد...ولی گشتم تو هیچ فلدری نیست.... و حتی جاش خالی شده تو صفحه اول

Mehrdad092000
21-03-2011, 18:08
دوست من احتمالا پاک نشده..چون سرچ میکنم میاد...ولی گشتم تو هیچ فلدری نیست.... و حتی جاش خالی شده تو صفحه اول
یدور رسپرینگ کن

air_damned
21-03-2011, 21:26
یدور رسپرینگ کن
ببخشید من تازه کارم چطوری رسپرینگ کنم ؟؟ در ضمن گفتم تو سرچ میاد برنامه که گم شده...

payamf1
22-03-2011, 01:13
ببخشید من تازه کارم چطوری رسپرینگ کنم ؟؟ در ضمن گفتم تو سرچ میاد برنامه که گم شده...
میتونی ریستارت کنی گوشیتو کار ریسپرنگ رو میکنه

joe_satriani
22-03-2011, 11:59

با سلام
دكمه ي Power رو با دكمه ي Home باهم چندين ثانيه نگهداريد و بعد از اينكه گوشي خاموش شد و دوباره روشن شد ولش كنيد

موفق باشيد.

Mehrdad092000
22-03-2011, 22:56

میتونید از cydia برنامه Sbsetting بریزید با gpower

sparts
26-03-2011, 21:04
سلام.یه کمک فوری میخوام.من شهرستان زندگی میکنم و به جز شما کسی تخصص واسه جواب به سوالم نداره .گوشیم یهو رفت توی کما lcd کاملا خاموشه بهش زنگ میزنم خطم زنگ میخوره ولی گوشی کاملا خاموشه .کلا هیچ کاری با گوشی نمیتونم انجام بدم

26-03-2011, 21:18

میتونی ریستارت کنی گوشیتو کار ریسپرنگ رو میکنه

با سلام
دكمه ي Power رو با دكمه ي Home باهم چندين ثانيه نگهداريد و بعد از اينكه گوشي خاموش شد و دوباره روشن شد ولش كنيد

موفق باشيد.

میتونید از cydia برنامه Sbsetting بریزید با gpower

چرا این همه کار سخت؟؟؟
برین توی Settings بعد توی WinterBoard و بعدش Hide WinterBoard رو یه بار وضعیتشو عوض کنین و اگه می خواین به حالت اول برش گردونین (اگه آف کنین راحتین آیکونش میاد توی منوی اصلیتون دیگه نیازی به ستینگز نیس) می بینین گوشه ی صفحه یه گزینه Respring میاد ، اونو بزنین ریسپرینگ می شه...

Mehrdad092000
26-03-2011, 22:22
سلام.یه کمک فوری میخوام.من شهرستان زندگی میکنم و به جز شما کسی تخصص واسه جواب به سوالم نداره .گوشیم یهو رفت توی کما lcd کاملا خاموشه بهش زنگ میزنم خطم زنگ میخوره ولی گوشی کاملا خاموشه .کلا هیچ کاری با گوشی نمیتونم انجام بدم

اگه گوشیتون مشکلی نداره و shsh دارید همه چی حله یه رستور کنید
گوشیتون چی بود با فریمورش؟

air_damned
27-03-2011, 14:49
چرا این همه کار سخت؟؟؟
برین توی Settings بعد توی WinterBoard و بعدش Hide WinterBoard رو یه بار وضعیتشو عوض کنین و اگه می خواین به حالت اول برش گردونین (اگه آف کنین راحتین آیکونش میاد توی منوی اصلیتون دیگه نیازی به ستینگز نیس) می بینین گوشه ی صفحه یه گزینه Respring میاد ، اونو بزنین ریسپرینگ می شه...
دوست من گزینه WinterBoard توی settings نمیبینم...

27-03-2011, 14:56
گوشی شما جیلبرک شده مگه نیس؟؟؟
من به محظ جیلبرک این گزینه اومد توی ستینگزم...
واسه ریسپرینگ اگه این راها نشد می تونین از راهای دوستان استفاده کنین ولی این راه راحت تره که مث که به دلایل عجیب غریبی رو گوشی شما نمیشه :دی
می تونین گوشی رو روشن خاموش کنین... تفاوتش با ریسپرینگ فقط زمانه و اینکه توی خاموش کردن همه چی خاموش میشه و از اول همه چی میاد...

balaban25
27-03-2011, 15:45
دوستان میشه لینک آموزش نصب gps روی iphone4 بگین من هرچی جستجو کردم پیدا نکردم ممنون

saeidhidari
27-03-2011, 16:01
سلام سال نو مبارک
دوستان یکی از بستگان دوبی هست گوشی ایفن برام قیمت گرفته فقط مشکل قفلش هست میشه قفل اون رو در ایران شکست مشکلی پیش نمی اید یا کلا بیخیال ای فون شوم قیمتی هم که برام گرفته 3000 درهم برای 32 گیگ است

balaban25
27-03-2011, 16:27
یه سوال دیگه انتهای گوشی جای دوتا بلند گو هست اما از یکیش صدا میاد داستان چیه؟

27-03-2011, 16:33
یه سوال دیگه انتهای گوشی جای دوتا بلند گو هست اما از یکیش صدا میاد داستان چیه؟

اشتباهیه که اکثرا می کنن :دی
یکی اسپیکره و دیگری میکروفون...
اگه اشتباه نکنم چپیه اسپیکره و راستیه میکروفون... از اون جایی که خودم آیفون ندارم جاشو دقیقا نیدونم :دی فقط می بینم اسپیکر آیپاد سمت چپه :دی

yas_6969
27-03-2011, 16:52
سلام سال نو مبارک
دوستان یکی از بستگان دوبی هست گوشی ایفن برام قیمت گرفته فقط مشکل قفلش هست میشه قفل اون رو در ایران شکست مشکلی پیش نمی اید یا کلا بیخیال ای فون شوم قیمتی هم که برام گرفته 3000 درهم برای 32 گیگ است

برای فریمور هایی که الان هست هنوز برنامه آنلاک نیومده نمیتونید آنلاک کنید.

saeidhidari
27-03-2011, 17:25
برای فریمور هایی که الان هست هنوز برنامه آنلاک نیومده نمیتونید آنلاک کنید.

دوست عزیز اگر انلاک شده از دوبی برام بیارن خوب هست مشکلی برام پیش نمیاد بعدا

ممنونم

27-03-2011, 17:49
خیر مشکلی نداره...

dsa
27-03-2011, 18:55
دوست عزیز اگر انلاک شده از دوبی برام بیارن خوب هست مشکلی برام پیش نمیاد بعدا

ممنونم

قیمت آنلاک با فریم ور جدید از دبی چند دارید دوست عزیز؟

balaban25
27-03-2011, 19:53
دوستان میشه لینک آموزش نصب gps روی iphone4 بگین من هرچی جستجو کردم پیدا نکردم ممنون
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟

AMIN8282
27-03-2011, 21:17
سلام.
یه سوال دوستان؟
باطری آیفون 4 رو هر روز اگه بخواییم شارژ کنیم چند سال طول میکشه خراب بشه؟
عمر باطریش تقریبا چقدره؟

yas_6969
27-03-2011, 21:47
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟

magi1991
28-03-2011, 11:36
دوستان
امروز بدترین روز زندگیمه..
گوشیم افتاد..
گلاس جلوش شکست
ولی تاچش کار منکنه
تو اصفهان گفتن 230 تومن خرج داره..
LCD هم چسبیده به گلاس..
چی کار کنم؟!
تورو خدا 1 راه حل بم بگید..
این LCD ها کیفیت دارن؟!
Retina هستن؟!
.
دارم دیوونه میشم :((((((((

air_damned
28-03-2011, 11:51
گوشی شما جیلبرک شده مگه نیس؟؟؟
من به محظ جیلبرک این گزینه اومد توی ستینگزم...
واسه ریسپرینگ اگه این راها نشد می تونین از راهای دوستان استفاده کنین ولی این راه راحت تره که مث که به دلایل عجیب غریبی رو گوشی شما نمیشه :دی
می تونین گوشی رو روشن خاموش کنین... تفاوتش با ریسپرینگ فقط زمانه و اینکه توی خاموش کردن همه چی خاموش میشه و از اول همه چی میاد...
دوست من یعنی تمام کسانی که گوشیشون جیلبرک شده در Settings باید گزینه WinterBoard رو دااشته باشند ؟ اگه کسی ایفون 4 داره الان به ما بگه از دوستان داخل سایت ؟؟
در ضمن یه سوال دیگه در منو صفحه ایفون تا چند صفحه میتونه باشه ؟؟الان مال من 11 صفحه هست..برای این میپرسم بعضی برنامه ها مثل تقویم فارسی رو سرچ میکنم میاد ولی در منوی اصلی هر چی میگردم نیست فکر کنم جا نیست که بیاد اونجا

hussain
28-03-2011, 12:41
وقتی با آیتونز بک آپ میگیریم کجا ذخیره مییشه؟

Stream
28-03-2011, 13:07
دوستان
امروز بدترین روز زندگیمه..
گوشیم افتاد..
گلاس جلوش شکست
ولی تاچش کار منکنه
تو اصفهان گفتن 230 تومن خرج داره..
LCD هم چسبیده به گلاس..
چی کار کنم؟!
تورو خدا 1 راه حل بم بگید..
این LCD ها کیفیت دارن؟!
Retina هستن؟!
.
دارم دیوونه میشم :((((((((

هزینه اش تقریبا همین حدوده ... خود Apple Store ها هم با 130£ (یا 199$) صفحه رو عوض می کنن.

دوست من یعنی تمام کسانی که گوشیشون جیلبرک شده در Settings باید گزینه WinterBoard رو دااشته باشند ؟ اگه کسی ایفون 4 داره الان به ما بگه از دوستان داخل سایت ؟؟
در ضمن یه سوال دیگه در منو صفحه ایفون تا چند صفحه میتونه باشه ؟؟الان مال من 11 صفحه هست..برای این میپرسم بعضی برنامه ها مثل تقویم فارسی رو سرچ میکنم میاد ولی در منوی اصلی هر چی میگردم نیست فکر کنم جا نیست که بیاد اونجا

ماکسیمم 11 صفحه است، از طریق App Store بیشتر از این نمیشه رفت ولی چون جیلبریک کردید نمی دونم، بهتره فولدر درست کنید تا جا باز بشه برای همه App ها.

وقتی با آیتونز بک آپ میگیریم کجا ذخیره مییشه؟

ویندوز:
C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

مک:
Home/Library/Application Support/MobileSync/Backup

AMIN8282
28-03-2011, 23:01
سلام.
یه سوال دوستان؟
باطری آیفون 4 رو هر روز اگه بخواییم شارژ کنیم چند سال طول میکشه خراب بشه؟
عمر باطریش تقریبا چقدره؟
چقدر سوال سختی پرسیدم.:13:
یه سوال دیگه ؟این سافاری دانلودر نداره؟چطوری یه فایل رو میشه دانلود کرد باهاش؟
باید با بروزرهای دیگه این کار رو کرد؟راه حلش چیه؟

air_damned
28-03-2011, 23:34
دوستان تو منو اصلی برنامه ها چطوری باید فولدر درست کنم ؟؟

29-03-2011, 00:09
روی یه اپ کلیک می کنی نگه می داری تا آیکونا شروع به لرزش کنن...
بعدش یکی از اونایی که می خوای ببری تو فولدرو درگ کن روی یکی دیگه که می خوای ببری توی فولدر... این دو تا با هم می رن توی فولدر ، اسم هم خودش می زاره... بعدا در حالت لرزش بری توی فولدر اسمو می تونی عوض کنی... واسه اینکه بازم اپ اضافه کنی به فولدر ، دوباره برنامه مورد نظرو درگ کن روی فولدر...
اینم از راهش ;)

HESAM_5700
29-03-2011, 08:50

ٌWinterBoard که برای نسب طم حصت :دی

خیر جیلبریک فقط سیدیا رو اضافه میکنه و بعدش باید از سیدیا پکیج ها رو نصب کنید که اینم یکی از اوناس ...

*Ali*
29-03-2011, 14:40
حواشی جدید در رابطه با آیفون بعدی :

29-03-2011, 15:08
جالبه...
ولی اگه دکمه هوم نداشته باشه ، لااقل باید یه کم صفحه رو وایدتر کنن... این طوری پایین صفحه زیادی خالی به نظر میاد و گوشی رو بیریخت می کنه...
اگه شبیه ایپد 2 باشه ، زیاد قشنگ نمیشه ولی خوشدست تر میشه... اما شبیه آیفون 4 باشه خوشگل تر میشه ، ولی اون قدرا خوشدست نیست...

balaban25
29-03-2011, 18:51
من به مشکل برخوردم یه کیبورد فارسی نصب کردم بعدش ذیگه گوشی بالا نیومد فکر کنم مخصوص ورژن من نبود.ورژن گوشیم 4.2.1 بود و آنلاک فکتوری.حالا روشن که میکنم اول سیب میاد بعد اسکلت و گیر میکنه......اینم میدونم که اگه اونو پاک کنم درست میشه اما ظاهرا باید safe mode بشه که من نمیدونم چجوری میاد سیف مود....اینم میدونم که اگه هوم نگه دارم با آیتون میتونم restore کنم اما ورژن عوض میشه و از جیلبرک خارج میشه و اطلاعاتم میپره.خیلی چرخ زدم رو نت اما چیزی پیدا نکردم..لطفا یگین چیکار کنم لنگم..راستی shsh هم ذخیره ندارم

mohsenfhm
29-03-2011, 19:29
من به مشکل برخوردم یه کیبورد فارسی نصب کردم بعدش ذیگه گوشی بالا نیومد فکر کنم مخصوص ورژن من نبود.ورژن گوشیم 4.2.1 بود و آنلاک فکتوری.حالا روشن که میکنم اول سیب میاد بعد اسکلت و گیر میکنه......اینم میدونم که اگه اونو پاک کنم درست میشه اما ظاهرا باید safe mode بشه که من نمیدونم چجوری میاد سیف مود....اینم میدونم که اگه هوم نگه دارم با آیتون میتونم restore کنم اما ورژن عوض میشه و از جیلبرک خارج میشه و اطلاعاتم میپره.خیلی چرخ زدم رو نت اما چیزی پیدا نکردم..لطفا یگین چیکار کنم لنگم..راستی shsh هم ذخیره ندارم

رفتن به safe mode :

رفتن به سيف مود : (Safe Mode) كه به ترتيب مي باشد. كليد Power را چند ثانيه نگه ميداريم تا به slide to power off برسد سپس صبر مي كنيم تا گوشي خاموشش شود مجدد كليد Power را چند ثانيه نگه ميداريم تا به سيف مود برود.

By holding down the Sleep / Wake Button for a few seconds, dragging your finger along the “slide to power off” slider, waiting until the iPhone turns off, then pressing the Sleep / Wake Button for a few seconds until it turns on again.

balaban25
29-03-2011, 21:11
رفتن به safe mode :

رفتن به سيف مود : (Safe Mode) كه به ترتيب مي باشد. كليد Power را چند ثانيه نگه ميداريم تا به slide to power off برسد سپس صبر مي كنيم تا گوشي خاموشش شود مجدد كليد Power را چند ثانيه نگه ميداريم تا به سيف مود برود.

By holding down the Sleep / Wake Button for a few seconds, dragging your finger along the “slide to power off” slider, waiting until the iPhone turns off, then pressing the Sleep / Wake Button for a few seconds until it turns on again.

اصلا این صفحه نمیاد .... فقط سیب میاد و گیر میکنه....
کسی به داد من نمیرسه؟

Mojtaba-MCI
30-03-2011, 20:45
اصلا فک نمیکنم آیفون بعدی بدون دکمه ی Home باشه...
این مورد از اون مواردیه که برمیگرده به اصالت اپل!

Doctor.Freeman
30-03-2011, 23:26
اصلا فک نمیکنم آیفون بعدی بدون دکمه ی Home باشه...
این مورد از اون مواردیه که برمیگرده به اصالت اپل!

یکی از آرزوهای استیو جابز زمانی که تو شرکت Next کار میکرد این بوده که یه گوشی بدون دکمه فیزیکی بزنه . اینم اصالت :31:

Mojtaba-MCI
31-03-2011, 00:18
یکی از آرزوهای استیو جابز زمانی که تو شرکت Next کار میکرد این بوده که یه گوشی بدون دکمه فیزیکی بزنه . اینم اصالت :31:
جدا؟!
پس چرا هیچ وقت بهش جامه ی عمل نپوشوند؟!
این که میگم اصالت برمیگرده به طراحی خاصی که آیفون از اول داشته.منظورم دکمه ی Home هست.
عین همون شکل و شمایل رو به آیپاد و البته آیپد منتقل کردن.حالا توو ابعاد مختلف:دی!

magi1991
31-03-2011, 08:50
سلام
دوستان من LCD گوشی رو عوض کردم
همون 230 تومن..
حالا GPS گوشی دیگه ماهواره پیدا نمیکنه..
چی کار کنم ؟!
به LCD مربوطه؟!

کمکم کنیییید :(

Doctor.Freeman
31-03-2011, 13:38
یه کیت هست زیر ال سی دی که مربوط میشه به GPS واسه همون موقع فعال کردن GPS باید گوشی رو به سمت بالا گرفت .
دو مدل ال سی دی داره آیفون
یه مدل چینی : 90 تومن تا 130 تومن
یه مدل هم اصل : 200 تومن به بالا
( البته اینا به قول خود تعمیر کار هاس )

ولی با اون قیمتی که شما گفتی فکر نمیکنم تقلبی باشه .

بهترین راه اینه که بری پیش خودش بگی از وقتی ال سی دی رو عوض کردی GPS کار نمیکنه . بیا درستش کن ...

موفق باشی :40::11::10:

hussain
02-04-2011, 08:42
سلام دوستان
چرا بعضي مواقع كه اينترنت همراه اول فعاله بجاي حرف eيك دايره مياد؟
درضمن از اينترنت بسته اي استفاده ميكنم

payamf1
02-04-2011, 10:55
سلام دوستان
چرا بعضي مواقع كه اينترنت همراه اول فعاله بجاي حرف eيك دايره مياد؟
درضمن از اينترنت بسته اي استفاده ميكنم
اون دایره کوچک نشانگر استفاده از GPRS است که بسته به موقعیت جغرافیایی شما ممکنه در برخی موارد به EDGE تبدیل شود (که به جای اون دایره نوشته E نشان داده میشود) اگر نمیدونید EDGE چیه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%DB%8C%D8%A7% D9%81%D8%AA%D9%87_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AA% D8%AD%D9%88%D9%84_%D8%AC%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D8%B 3%E2%80%8C%D8%A7%D9%85) رو کلیک کنید.

metallica is me
02-04-2011, 10:58
ُلام ترو خدا به این سوالم جواب بدین
من بلد نیستم برنامه های کرک شده و یا غیر کرک شده نصب کنم
میشه بگید چه جوری میتونم از طریق آیتیونز برنامه های و بازیهای ipa نصب کنم
4.2.1 جیلبرک شده
ممنون

mojtaba_14
02-04-2011, 11:19
به ترتیب باید
1.آیتونز رو نصب کنی:

2-اکانت بسازی:

3-حالا می تونی برنامه ها و موزیک هات رو اینطوری sync کنی:

roteal2007
03-04-2011, 13:14
دوستان اینکه آیفون لاک کدوم اپراتور هست رو از چه مشخصه ای میشه فهمید...؟

S0R3N4
04-04-2011, 19:46
سلام رفقا
قیبمتش الانتو بازار ایران چنده؟
چقدر با بازار جهانی تفاوت داره؟بنظرتون پایین ترم میاد تا اوایل تابستون؟

motorola_g10
04-04-2011, 23:22
من دوتا ایفون دستم رسیده میخوام بفروشم

هرکی جدی هست در خرید ایفون پ.خ یا اد کنه

hossain_msy@yahoo.com

-----------------

ایفون 1

تری جی اس
16 گیگ مشکی
انلاک فاکتوری

قیمت : 440 هزار تومان

-----------------

ایفون 2

ایفون4
32 گیگ
بسیار تمیز
مشکی
انلاک فاکتوری

قیمت : 840 هزار تومان

-------------------

توجه : کلیه ایفون ها قبل از انجام معامله خرید وفروش صد در صد با انجام تست کردن ایفون در علاء الدین میباشد

motorola_g10
05-04-2011, 08:22
ببخشید که پست بالایی را فرستادم

لطفا پاک کنید

Doctor.Freeman
05-04-2011, 16:57
سلام رفقا
قیبمتش الانتو بازار ایران چنده؟
چقدر با بازار جهانی تفاوت داره؟بنظرتون پایین ترم میاد تا اوایل تابستون؟

لطفا به این تاپیک مراجعه کنید :

با تشکر :11::40:

air_damned
06-04-2011, 10:25
سلام دوستان
چطوری میتونم از بلوتوث ایفون 4 استفاه کنم اخه حتی واسه ایفون به ایفونم کسی رو نمیشناسه

Doctor.Freeman
06-04-2011, 17:14
سلام دوستان
چطوری میتونم از بلوتوث ایفون 4 استفاه کنم اخه حتی واسه ایفون به ایفونم کسی رو نمیشناسه

واسه بلوتوث کردن نیاز به جیل بریک و برای آیفون 4 نرم افزار Celeste دارید .

به این تاپیک مراجعه کنید لطفا :

air_damned
08-04-2011, 11:05
دوستان اگه بخوام از طریق لپ تاب عکسی رو wifi کنم به گوشی و یا از طریق ایفون دیگه این کارو با wifi انجام بدم باید چیکار کنم ؟؟

Doctor.Freeman
08-04-2011, 12:51
دوستان اگه بخوام از طریق لپ تاب عکسی رو wifi کنم به گوشی و یا از طریق ایفون دیگه این کارو با wifi انجام بدم باید چیکار کنم ؟؟

به این تاپیک مراجعه کنید لطفا :

:11::40:

kasra_khan2003
08-04-2011, 13:17
نسخه بعدی iPhone کی میاد؟ September ؟

Stream
08-04-2011, 14:09
نسخه بعدی iPhone کی میاد؟ September ؟
روال عادی که June/July ــه ، شایعاتی هست که تا سپتامبر تاخیر می خوره، فکر کنم تا وقتی استیو جابز نره روی صحنه در WWDC نمی فهمیم :دي

joe_satriani
08-04-2011, 22:19
روال عادی که June/July ــه ، شایعاتی هست که تا سپتامبر تاخیر می خوره، فکر کنم تا وقتی استیو جابز نره روی صحنه در WWDC نمی فهمیم :دي

با سلام
به احتمال زياد بلافاصله بعد از WWDC عرضه بشه و انشالله شاهده يك سورپرايز فوق العاده باشيم :31:

موفق باشيد.

air_damned
08-04-2011, 22:27
موقع sms دادن یه سری حروف از پیش تعریف شده شبیه کلمه تایپی من میاد فکر کنم دیکشنری باشه..
چطور میشه اونو حذفش کرد..

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

راستی کسی کار با برنامه avplayer برای ترانسفر باwifi رو بلده ؟؟

air_damned
08-04-2011, 22:38
یه سوال دیگه اینکه برای ایفون از 3 طریق میشه برنامه و بازی دریافت کرد..
1- خرید بازی و برنامه از appstory
2- دانلود بازی و برنامه رایگان از appstory
3-نمیدونم

Doctor.Freeman
08-04-2011, 23:01
موقع sms دادن یه سری حروف از پیش تعریف شده شبیه کلمه تایپی من میاد فکر کنم دیکشنری باشه..
چطور میشه اونو حذفش کرد..

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

برو به این قسمت :

Setting >> General >> KeyBoard

به ترتیب اولی :
Auto Capitalization
به صورت اتوماتیک موقع تایپ اس ام اس وقتی میرین خط بعد و وقتی نقطه و فاصله ( Space ) میذارین حرف اول رو بزرگ میکنه ...

Auto Correction
همون چیزی که شما میخوای باید OFF کنی .

Check Spelling
بازم مربوط میشه به مبحث بالایی که وقتی بالایی Off شه اونم خود به خود Off میشه .

Enable Caps Lock :
شما وقتی دوبار پشت سر هم Shift رو بزنی Caps Lock فعال میشه .

----------------------------

در ضمن واسه مشکلاتتون از این تاپیک استفاده کنید لطفا . ممنون :

موفق باشید :11::40:

mohsenfhm
09-04-2011, 07:31
با سلام
به احتمال زياد بلافاصله بعد از WWDC عرضه بشه و انشالله شاهده يك سورپرايز فوق العاده باشيم :31:

موفق باشيد.

اتفاقا آیفون بعدی تغیر آنچنانی نسبت به آیفون 4 نخواهد کرد :13: فقط از پردازنده A5 استفاده میشه و شاید با حافظه ی 32 و 64 عرضه بشه :13:

Doctor.Freeman
09-04-2011, 10:08
اتفاقا آیفون بعدی تغیر آنچنانی نسبت به آیفون 4 نخواهد کرد :13: فقط از پردازنده A5 استفاده میشه و شاید با حافظه ی 32 و 64 عرضه بشه :13:

کی تا قبل از اومدن محصولا Apple مردم خبر داشتن چی داشته چی نداشته که العان دفعه دوم باشه .

این همه ساله داره محصول صادر میکنه و همیشه یه چیزایه جدید واسه ارائه داشته .

العان که گفتن میخواد Interface رو عوض کنه . :11::40:

mohsenfhm
09-04-2011, 12:05
العان که گفتن میخواد Interface رو عوض کنه

اینترفیس مربوط میشه به iOS :13:

کی تا قبل از اومدن محصولا Apple مردم خبر داشتن چی داشته چی نداشته که العان دفعه دوم باشه .

این همه ساله داره محصول صادر میکنه و همیشه یه چیزایه جدید واسه ارائه داشت
ولی معمولا اپل هر چند سال یکبار تغییر اساسی به محصولاتش میده که این تغییر اساسی در آیفون 4 اعمال شده بود :13:

با این حال اپل و استیو همیشه همه رو غافل گیر میکنن و تا حدودی حق با شماست :46:

Microsoft24
09-04-2011, 12:43
به احتمال ۹۹ درصد ،

آیفون ۵ ، تمام ضعف های آیفون قبلی رو پوشش میده!

درست مثل آیپد ۲ !

به نظر من این محصول ارزش صبر کردن رو داره! چون iOS 5 اوج شکوفایی iOS خواهد بود ، که در WWDC 11 معرفی میشه! : دی

با تشکر ،

امید

09-04-2011, 13:39
.:PAR3A:. گفت : خیلی خوبه ، اپل فرصت معرفی 3 تا غوغا یه جا رو از دست نمی ده ، مخصوصا این که یکی از غوغا ها روی یکی دیگه ازشون سوار شه :دی مردم گفتند : احتمالا همون سپتامبره :دی
تغییر اساسیش که فک کنم همون A5 باشه و دوربین 8مگا Exmor R...
یه عده هم می گن ظاهرش مث آیپاد و آیپد 2 میشه ، به نظرم خوشدست تر میشه ولی این طوری خوشگل تره...
باگاشم که موافقم ، تمام باگ های آیفون 4 رو رفع می کنن ، به هر حال اپله ، الکی نیس که :دی
شده تخت و کمدمو می فروشم ، 5 رو می خرم :دی

air_damned
11-04-2011, 19:01
دوستان هر کاری میکنم چیز ** وصل نمیشه ..در ضمن پایین یه گذینه p r0 x_ y داره باید رو off باشه ؟؟
rsa securld و encryption level چی باید off باشند ؟

air_damned
11-04-2011, 20:03
حل شد دوستان
فقط الان سورس یه sbseting رو میخوام ممنونم

air_damned
12-04-2011, 08:25
دوستان برای گرفتن برنامه celes از سورس insanely کلمه warning میاذ..سورس بهتری دیگه ای ندارد ؟

m_f_sh_85
12-04-2011, 12:42
دوستان برای گرفتن برنامه celes از سورس insanely کلمه warning میاذ..سورس بهتری دیگه ای ندارد ؟

اين سورس هم خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سورس insanely هم سورس خوبيه ولي اين بالايي معروفتره.

12-04-2011, 13:48
از سورس بالایی سلست رو دان کنید ، اس بی ستینگز هم نصب میشه... من از هر سورسی سلست رو نصب کردم کار نکرد جز همین سورسه...

air_damned
14-04-2011, 23:05
دوستان چطوری میشه با دارا بودن ایتونز و اکانتش عکسهای داخل گوشی رو در کامپیوتر بریزم ؟

در ضمن یه سوال دیگه و تا چند روز پیش وقتی ایفون رو با یو اس بی به کامپیوتر وصل میکردم یه درایوی باز میشد و میشد عکس ها رو دید الان نمیشه جرا ؟

Facon_Archi
14-04-2011, 23:08
قیمت این گوشی خارج از ایران با داخل از ایران چقدر تفاوتش هست؟

aref.moradi
15-04-2011, 06:08
دوستان چطوری میشه با دارا بودن ایتونز و اکانتش عکسهای داخل گوشی رو در کامپیوتر بریزم ؟

در ضمن یه سوال دیگه و تا چند روز پیش وقتی ایفون رو با یو اس بی به کامپیوتر وصل میکردم یه درایوی باز میشد و میشد عکس ها رو دید الان نمیشه جرا ؟

برای ریختن عکستو سیستم ات یه پوشه بساز هر عکساتو بریز توش بعد برو ایتونز داخل گوشی از بالا سربرگ عکس تیک سینک رو بزن بعد ادرس پوشه ای که ساختی بهش بده از پایین سینک رو بزن 

---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 07:05 AM ----------

قیمت این گوشی خارج از ایران با داخل از ایران چقدر تفاوتش هست؟

انلاک که فرق زیادی نداره ولی لاک 600-700 دلار خارج ارزونتر

air_damned
15-04-2011, 07:11
برای ریختن عکستو سیستم ات یه پوشه بساز هر عکساتو بریز توش بعد برو ایتونز داخل گوشی از بالا سربرگ عکس تیک سینک رو بزن بعد ادرس پوشه ای که ساختی بهش بده از پایین سینک رو بزن

---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 07:05 AM ----------

انلاک که فرق زیادی نداره ولی لاک 600-700 دلار خارج ارزونتر

دوست من میخواستم عکسهامو از ایفون به کامپیوتر بریزم ..در ضمن چطوری در ایتونز وقتی سر برگ عکس رو تیک و سینگ میکنم فقط پوشه های داخل کامپیوتر میاد نه گوشی..

hussain
15-04-2011, 09:40
سلام دوستان
یکی این اصطلاحات رو واسم توضیح میده
retina:
ژیرسکوب:
جمعا 5 نمره:31:

Doctor.Freeman
15-04-2011, 14:16
سلام دوستان
یکی این اصطلاحات رو واسم توضیح میده
retina:
ژیرسکوب:
جمعا 5 نمره:31:

سلام .

Retina : مدل صفحه نمایش آیفون ( جنسش )
مثلا سامسونگ میاد یه مدل ال سی دی میزنه نوکیا یه مدل
دقیقا مثل همون قضیه لنز های دوربین موبایل ( کارل زایس - سایبر شاتو اینا ... )
یعنی جنس صفحه آیفون رتینا هستش ... یه مدله . یه جنسه

----

ژیرسکوپ :

همون چیزیه که تو بازیا وقتی گوشی رو اینور اونور میدی عکس العمل نشون میده .
مثلا تو ماشین چپ و راست میدی گوشی رو ماشین میره چپ و راست ...

موفق باشی . :11::40:

*Ali*
15-04-2011, 14:36
خبر جدید:
iPhone 4 Unlock Factory هایی که به 4.3.2 آپدیت میشن در صورت تعویض سیم کارت دیگه گوشی سیم کارت رو نمیشناسه و Lock میشه؟
صحت داره ؟
لینک فروم اپل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hussain
16-04-2011, 22:33
سلام دوستان
لطفا به سوال بعدی پاسخ دهید:31:
مولتی تسکینگ چیه؟ 5 نمره:31:

magi1991
16-04-2011, 23:37
دوستااااااااااااااان...
iPhone 4 سفییییییییییید اومد :دی

Doctor.Freeman
17-04-2011, 08:35
سلام دوستان

همون سیستمیه که توی فرمور 4 به بعد اومد رو آیفون ...

حالا چیکار میکنه ؟

شما میری توی یه برنامه بعد وقتی 2 بار دکمه هوم رو میزنی پایین صفحه لیست تمام برنامه هایی که قبلا باز شدن میاد و میتونی دوباره اونا رو باز کنی - اونایی که مولتی تسکینگ ساپورت کنه میره ادامه برنامه یا بازی - اونایی هم که ساپورت نکنه میاد از اول ...

موفق باشی :40::11:

joe_satriani
17-04-2011, 18:31
سلام دوستان

با سلام
دوست عزيزم شما ادامه ي سوالاتتون رو در تاپيك زير ميتونيد بپرسيد و دوستان پاسخ بدن
تا تاپيك زير كامل بشه و دوستان ديگه هم استفاده كنن

سوالات و مشکلات مبتدیان

موفق باشيد.

m_f_sh_85
18-04-2011, 12:20
سلام اين استيل دور گوشي تو بازار گير مياد و قيمتش چنده آخه از من خيلي خش افتاده و بي ريخت شده فكر نمي كردم اينقدر استيلش خش برداره.

magi1991
18-04-2011, 13:28
سلام اين استيل دور گوشي تو بازار گير مياد و قيمتش چنده آخه از من خيلي خش افتاده و بي ريخت شده فكر نمي كردم اينقدر استيلش خش برداره.

فکر نمیکنم بتونی یعنی بشه پیدا کرد نو شو..
1قطعه ی اصلی هستش..
اگه شانس بیاری 1 اوراقی پیدا کنی میشه با اون تعویض کرد..
.
اهمیت نده :دی
یه کیس قشنگ بنداز بش..

magi1991
20-04-2011, 09:20
به به..
4.3.2 هم جیل شد !!!

من فک میکردم جیل نشه حالا حالا ها :دی

Doctor.Freeman
20-04-2011, 11:14
آره جیل میشه ولی مشکل چیزه دگست :

به پست دوستمون توجه کن :13:

magi1991
20-04-2011, 16:33
آره جیل میشه ولی مشکل چیزه دگست :

به پست دوستمون توجه کن :13:

چه ربطی به آپدیت داره؟! :پی
من گفتم جیل.. :)
تازه 4.3.2
نه 4.3
ما که هم 4.3 آپ کردیم هم جیل..
مشکلی هم نداشتیم.
تاریخ اون دیس رو ببین..
11 مارس بوده :دی

saman65
21-04-2011, 07:03
عکس های آیفون 4 سفید

iOS 5 With New Multitasking UI, Facebook Integration Demoed On Official White iPhone

HADI roni
22-04-2011, 08:58
سلام.
خواستم بپرسم راهی هستش که بتونم از Itunes خودم برنامه بریزم؟
اخه از جایی که گوشی رو خریدم بهم گفت اگه خودت بخوای برنامه بریزی همه ی برنامه هات می پره.

*Ali*
22-04-2011, 13:09
سلام.
خواستم بپرسم راهی هستش که بتونم از Itunes خودم برنامه بریزم؟
اخه از جایی که گوشی رو خریدم بهم گفت اگه خودت بخوای برنامه بریزی همه ی برنامه هات می پره.
درست گفته ...
اون یارو گوشیتو با آیتیونز خودش که روی اکانت خودش ثبت شده بوده و Library خودش روش بوده برنامه ریخته و حالا اگه بخوای برنامه بریزی و نپره باید اکانتشو بزنی تو آیتیونز و تازه Library اونو هم داشته باشی.
اینم از مزایای سپردن iDevice به هر کس و ناکس :13:

HADI roni
22-04-2011, 18:04
درست گفته ...
اون یارو گوشیتو با آیتیونز خودش که روی اکانت خودش ثبت شده بوده و Library خودش روش بوده برنامه ریخته و حالا اگه بخوای برنامه بریزی و نپره باید اکانتشو بزنی تو آیتیونز و تازه Library اونو هم داشته باشی.
اینم از مزایای سپردن iDevice به هر کس و ناکس :13:

یعنی من هیچ راهی ندارم؟اگه این برنامه هایی که دارم پاک شه نمیتونم از اول خودم این کارو بکنم؟

*Ali*
22-04-2011, 18:20
یعنی من هیچ راهی ندارم؟اگه این برنامه هایی که دارم پاک شه نمیتونم از اول خودم این کارو بکنم؟
چرا نتونی
یه ریستور میکنی ، یه پکیج نرم افزار میخری (یا دانلود میکنی) بعد جیلبریک میکنی و با آیتیونزی که اکانت خودت توش ثبت شده باشه نرم افزارها رو Sync میکنی.

maghzae-motefaker
24-04-2011, 18:17
سلام
بچه ها من میخوام یه آیفون بگیرم.
خیلی هم بتنوم خرج کنم تا 700 دلاره.
بنظرتون آیفون 4 بگیرم یا وایسم آیفون 5 بیاد؟
فکر میکنید قیمت ایفون 5 زیاد شه؟یا تغییر نکنه؟

maghzae-motefaker
26-04-2011, 12:44
سلام
امکانش هست جواب بدید؟

gorzdaran
26-04-2011, 13:42
آقا بخر تو هم مثل من میشی ۲ سال بود منتظر بودم هی این میاد هی اون میاد. همین امروز برو بخر خودت رو راحت کن و اصلا به چیز دیگه فکر نکن

kkkaktoos
26-04-2011, 20:11
قیمتش بیرون از ایران چنده ؟

Mehrdad092000
26-04-2011, 22:41
امکانش هست جواب بدید؟

دوست عزیز ایفون 5 تا بیاد معرفی بشه بعد تولید بشه بیاد ایران قیمتشم عادی بشه طول میکشه
ولی فکر نکنم با 700 بتونی نو بخری مگر اینکه لاک باشه یکی بفروشه
شما میتونی کار کرده 16 گیگ تمیز بخری

*Ali*
28-04-2011, 14:32
آقایون این چیه که آیفون سفید داره ولی مشکلی نداره؟

Stream
28-04-2011, 14:34
آقایون این چیه که آیفون سفید داره ولی مشکلی نداره؟

Proximity Sensor
در سیاه هم وجود داره ولی چون همرنگ هست مشخص نیست.

HADI roni
29-04-2011, 19:30
من اکانت Itunes رو گرفتم،الان اگه بخوام خودم برنامه بریزم ورژن گوشی و جیلبریک میپره؟همه چیو از اول باید انجام بدم؟ورژن گوشیم الان 4.3.1 هستش.موقع خرید گوشی خود مغازه دار برام همه کاراشو کرد و گفت اگه خودت برنامه بریزی همه چیز میپره.

*Ali*
29-04-2011, 23:55
چه برنامه ای داریم تو رو خدا !!! :دی
آیفون سفید 2 میکرون از مشکی ضخیم تره ...

payamf1
30-04-2011, 00:09
من اکانت Itunes رو گرفتم،الان اگه بخوام خودم برنامه بریزم ورژن گوشی و جیلبریک میپره؟همه چیو از اول باید انجام بدم؟ورژن گوشیم الان 4.3.1 هستش.موقع خرید گوشی خود مغازه دار برام همه کاراشو کرد و گفت اگه خودت برنامه بریزی همه چیز میپره.

جیلبرک فقط با تعویض فریمور از بین میره... با ورژن جدید ifunbox میتونی برنامه بریزی و دیگه نیازی به آیتونز نیست (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

hashemi_ali_reza
30-04-2011, 11:15
سلام ؛
آیفون 4 ، delivery report داره ؟؟؟ آیا می شه براش نصب کرد؟؟؟

mohsenfhm
30-04-2011, 13:24
سلام ؛

به طور پیش فرض نداره :13: و باید توسط سیدیا نصب بشه :46:

hosein ati
30-04-2011, 14:29
سلام .یکی از اشنا های ما از امریکا ایفون لاک اورده .حالا میفروشه میخواستم ببینم کدوم بیس باند قابل انلاک شدنه اگه اونو داشت بخرم.لطفا سریع جواب بدین.خیلی ممنون.

payamf1
30-04-2011, 15:18
سلام .یکی از اشنا های ما از امریکا ایفون لاک اورده .حالا میفروشه میخواستم ببینم کدوم بیس باند قابل انلاک شدنه اگه اونو داشت بخرم.لطفا سریع جواب بدین.خیلی ممنون.
فعلا 1.59.00

behaiin
30-04-2011, 20:22
سلام ؛

سلام دوست عزیز
بله میشه براش نسب کرد اینم سورس :

behaiin
01-05-2011, 14:01

سلام
نه دوست عزیز هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد و اون مغازه دار هم خواسته بترسین که همیشه برین پیشش
درضمن باید خراب کنی تا یاد بگیرین پس نترسین....

behaiin
01-05-2011, 14:08
سلام

سلام
دوست عزیز شما بخرین و سعی کنین آیفون ۴ آنلاک فاکتوری بخرین و تاکید می کنم آنلاک فاکتوری بخرین غیر از این حسابی تو دردسر می افتین...
آیفون ۵ هم معلوم نیست کی بیاد اگرم بیاد مثل اوایل ۴ قیمتش بالای ۲ تومن هست...

Help118
02-05-2011, 00:46
The white iPhone 4 is thicker, won't fit in some cases

آیفون 4 سفید رنگ ضخیم تر از مشکیه و داخل بهضی کیف ها نمیشه!
یعنی به نظرتون چرا ضخیم تره؟ مشکل آنتن دهیش برطرف شده؟

magi1991
02-05-2011, 09:39
The white iPhone 4 is thicker, won't fit in some cases

آیفون 4 سفید رنگ ضخیم تر از مشکیه و داخل بهضی کیف ها نمیشه!
یعنی به نظرتون چرا ضخیم تره؟ مشکل آنتن دهیش برطرف شده؟

دوست عزیز تا حد ۲ میکرون ضخیم تر شده..

تو fb خوندم

VentureBeat در مورد این تفاوت توضیح می دهد:
1- اپل یک فکری برای مشکل آنتن آی فون 4 سفید کرده است مشکلی که در آی فون 4 مشکی هم وجود داشت که با عرضه فریمور 4.2 حل شد.

2- برای ساخت آی فون 4 سفید طرح آن کاملا با طرح آی فون مشکلی فرق داشت همین طور طبق خبرهایی که رسیده است قاب سفید آن با فلش مشکل داشته است و هنگامی که فلش می زند رنگ دستگاه روشن می شود همین طور با سنسور proximity مشکل داشته است که هنگام تماس صفحه دستگاه خاموش می مانده است.

3-آیفون 4 سفید نیاز به محافظت در برابر اشعات نور و خورشید دارد.

4- اپل به فکر تبلیغات آی فون سفید هست!

hashemi_ali_reza
02-05-2011, 10:30
سلام ؛ :20:

براي خريد آيفون 4 به چه مواردي توجه كنم؟؟؟
در موقع خريد از كجا بفهمم كه آنلاك هست و سيستم عامل اون چه ورژني داره؟؟؟
در ضمن شما توصيه مي كنيد كه يه مبلغ اضافه بابت نصب نرم افزار به فروشنده بپردازم يا اينكه خودم همه كارش رو انجام بدم؟؟ (خونه ADSL دارم)

ببخشيد كه طولاني شد!
مرسي از دوستان عزيز :46:

magi1991
02-05-2011, 12:31
سلام ؛ :20:

براي خريد آيفون 4 به چه مواردي توجه كنم؟؟؟
در موقع خريد از كجا بفهمم كه آنلاك هست و سيستم عامل اون چه ورژني داره؟؟؟
در ضمن شما توصيه مي كنيد كه يه مبلغ اضافه بابت نصب نرم افزار به فروشنده بپردازم يا اينكه خودم همه كارش رو انجام بدم؟؟ (خونه ADSL دارم)

ببخشيد كه طولاني شد!
مرسي از دوستان عزيز :46:

سلام
سعی کن جعبه به صورت پک باشه و باز هم نشده باشه.
البته بازم نمیشه اعتماد کرد..
به لوازم داخلش خوب دقت کن..
بعد پشت و روی آیفون لیبل داره..
دیگه
وقتی گوشی رو واسه باره اول روشن میکنی اکتیو نیست
عکس کابل میاد رو صفحه که باید به کامپیوتر وصل شه و با آیتیونز اکتیو کنی..
هیچ مبلغی واسه جیل و برنامه ریختن نده..
جیل که الان همه ورژن ها میشن نگرانی نداره که نتونی..
اون برنامه ها هم بیای خونه بخوای برنامه بریزی پاک میشن..
فعلا همینا اومد ذهنم :پی

hashemi_ali_reza
02-05-2011, 12:54
ممنون...:20:
ورژن سيستم عامل رو از كجا تشخيص بدم؟؟؟
تا جايي كه من شنيدم ، ورژن سيستم عامل در نصب برنامه و جيلبريك كردن تاثير داره . نه؟؟؟

Doctor.Freeman
02-05-2011, 15:11
ممنون...:20:
ورژن سيستم عامل رو از كجا تشخيص بدم؟؟؟
تا جايي كه من شنيدم ، ورژن سيستم عامل در نصب برنامه و جيلبريك كردن تاثير داره . نه؟؟؟

Setting > General < About < Version

واسه جیل بریک 100% تاثیر داره اما واسه برنامه تا حدودی یعنی بعضی از برنامه ها مختص یک فریم ور هستش نه همه

Iman Bala
03-05-2011, 11:07
سلام
هیچ مبلغی واسه جیل و برنامه ریختن نده..
جیل که الان همه ورژن ها میشن نگرانی نداره که نتونی..
فعلا همینا اومد ذهنم :پی

ممنون دوست عزیز.:11:
میشه کمکم کنی بدونم برای جیلبریک کردن باید چکار کنیم؟ (ترجیحاً 4.3):20:
یک link آموزشی خوب هست که یکی در سطح من هم بتونه راحت متوجه اون بشه؟:46:

payamf1
04-05-2011, 14:21
توی انجمن به طور کامل آموزش قرار داده شده اگر سرچ میکردید حتما پیداش میکردید

joe_satriani
04-05-2011, 18:16

با سلام

آموزش جیلبرک Thethered برای iOS 4.3 با Sn0wbreeze 2.3

موفق باشید.

ali_z051
05-05-2011, 11:13
سلام
دوستان من دیروز این گوشی رو خریدم, چندتا سوال داشتم
اسپیکر سمت چپ گوشی کار نمی کنه!! مشکل چیه ؟
از کجا میشه فهمید در گوشی باز شده یا نه, من خودم فکر میکنم باز شده!! میشه باتری گوشی رو عوض کرده باشن ؟
لطفا راهنمایی کنید

Doctor.Freeman
05-05-2011, 14:15
سلام
دوستان من دیروز این گوشی رو خریدم, چندتا سوال داشتم
اسپیکر سمت چپ گوشی کار نمی کنه!! مشکل چیه ؟
از کجا میشه فهمید در گوشی باز شده یا نه, من خودم فکر میکنم باز شده!! میشه باتری گوشی رو عوض کرده باشن ؟
لطفا راهنمایی کنید

سلام . مبارکت باشه .

1 - اون یکی اسپیکر نیست میکروفونه .

2 - باطری رو میشه عوض کرد و شما فقط از قسمت پیچ های گوشی میتونی بفهمی که باز شده یا نه . که اگه اونجا هم یارو موقع باز کردن یه پنبه بزاره دیگه نمیشه فهمید .

مگه دسته دوم خریدی ؟

:40:

ali_z051
05-05-2011, 16:00
سلام . مبارکت باشه .

1 - اون یکی اسپیکر نیست میکروفونه .

2 - باطری رو میشه عوض کرد و شما فقط از قسمت پیچ های گوشی میتونی بفهمی که باز شده یا نه . که اگه اونجا هم یارو موقع باز کردن یه پنبه بزاره دیگه نمیشه فهمید .

مگه دسته دوم خریدی ؟

نه دسته دوم نیست. واسه این پرسیدم که زیر قاب دوربین یه پرز کوچولو رفته گفتم شاید پشت گوشی باز شده! اخه 1 روز دست مغازه دار بود که واسم نرم افزار بریزه!!!

joe_satriani
05-05-2011, 16:25
نه دسته دوم نیست. واسه این پرسیدم که زیر قاب دوربین یه پرز کوچولو رفته گفتم شاید پشت گوشی باز شده! اخه 1 روز دست مغازه دار بود که واسم نرم افزار بریزه!!!

با سلام
به جاهايي كه نميشناسيد همينطوري گوشيتون رو نديد بهشون
معلوم هم نيست باز كرده باشه يا نه
به هر حال انشالله كه باز نكرده باشه
نگران نباشيد.

موفق باشيد.

ali_z051
05-05-2011, 21:27
یه سوال دیگه, من می خوام به اینترنت کانکت شم. تنضیمات کانکشن رو ندارم
لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم وصل شم؟؟:10:

*Ali*
06-05-2011, 10:47
دوستان کسی میتونه راجع به اپراتور Verizon توضیحاتی بده ؟
اصلا طرز کارش چجوریه که فرمورهاش فرق داره و توی ایران مثلا نمیشه استفاده کرد ولی AT&T رو میشه ؟
اگه یه توضیح کلی بدید ممنون میشم

Stream
06-05-2011, 12:09
دوستان کسی میتونه راجع به اپراتور Verizon توضیحاتی بده ؟
اصلا طرز کارش چجوریه که فرمورهاش فرق داره و توی ایران مثلا نمیشه استفاده کرد ولی AT&T رو میشه ؟
اگه یه توضیح کلی بدید ممنون میشم

Verizon از CDMA استفاده می کنه که اسپکتروم های متفاوتی نسبت به GSM داره، مدارها و آنتن ها و ... متفاوته و کلا یک شبکه مخابراتی بر مبنای یه تکنولوژی به کل متفاوته.. نرم افزاری هم روی گوشی هست باید بخث مخابراتی متفاوتی داشته باشه.

توی ایران و اروپا و AT&T از GSM استفاده می کنن در باندهای یکسان، و شبکه ها با هم سازگاری کامل دارن برای همین میشه از گوشیهای یکسانی استفاده کرد.

هم Verizon و هم AT&T برای 4G از LTE استفاده می کنن (و خواهند کرد) که بر اساس GSM ـه.

*Ali*
06-05-2011, 15:45
Verizon از CDMA استفاده می کنه که اسپکتروم های متفاوتی نسبت به GSM داره، مدارها و آنتن ها و ... متفاوته و کلا یک شبکه مخابراتی بر مبنای یه تکنولوژی به کل متفاوته.. نرم افزاری هم روی گوشی هست باید بخث مخابراتی متفاوتی داشته باشه.

توی ایران و اروپا و AT&T از GSM استفاده می کنن در باندهای یکسان، و شبکه ها با هم سازگاری کامل دارن برای همین میشه از گوشیهای یکسانی استفاده کرد.

هم Verizon و هم AT&T برای 4G از LTE استفاده می کنن (و خواهند کرد) که بر اساس GSM ـه.
این که مال آمریکا هست و اپل دو نوع گوشی تولید میکنه. برای کشورای دیگه که اونجا هم به صورت لاک عرضه میشه دیگه نیازی به تغییر سخت افزاری مثل ورایزون نیست؟
اگه 4G بر پایه GSM هست یعنی مثل 3G بازم قابل استفاده در ایران هست؟

Stream
06-05-2011, 20:48
این که مال آمریکا هست و اپل دو نوع گوشی تولید میکنه. برای کشورای دیگه که اونجا هم به صورت لاک عرضه میشه دیگه نیازی به تغییر سخت افزاری مثل ورایزون نیست؟
اگه 4G بر پایه GSM هست یعنی مثل 3G بازم قابل استفاده در ایران هست؟
اپراتور دیگه ای که آیفون رو برای شبکه CDMA عرضه کنه در دنیا نداریم. بقیه آیفون ها از نظر سخت افزاری دقیقا یکسان هستن.

joe_satriani
07-05-2011, 18:01
یه سوال دیگه, من می خوام به اینترنت کانکت شم. تنضیمات کانکشن رو ندارم
لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم وصل شم؟؟:10:

با سلام
با وايرلس ميخوايد وصل بشيد يا اينترنت سيم كارت؟

موفق باشيد.

Stream
08-05-2011, 15:37
سلام

مثل اینکه Amazon Cloud Drive هم برای iOS عرضه شد (ابتدا فقط برای اندروید و PC عرضه شده بود). اومدن iTunes در Cloud مثل اینکه آمازون رو تحت تاثیر قرار داده :دی

hashemi_ali_reza
10-05-2011, 12:48
سلام ؛
من شنيدم كه آيفون 4 ، caller Id نداره! يعني اسم فرد تماس گيرنده رو نشون نمي ده! :18:
آيا اين واقعيت داره؟؟؟
آيا با نصب نرم افزار اين مشكل بر طرف مي شه؟

مرسي

*Ali*
10-05-2011, 13:50
سلام ؛
من شنيدم كه آيفون 4 ، caller Id نداره! يعني اسم فرد تماس گيرنده رو نشون نمي ده! :18:
آيا اين واقعيت داره؟؟؟
آيا با نصب نرم افزار اين مشكل بر طرف مي شه؟

مرسي
اگه صاحب عزیز آیفون زحمت بکشن و قبل از هر شماره مخاطبشون یه 98+ قرار بدن همه چیز حل میشه.

hashemi_ali_reza
10-05-2011, 13:58
ممنون ؛
يعني موقع ذخيره كردن اسامي و شماره تلفن ها در phonebook ، همه شماره ها رو با 98+ ذخيره كنم؟؟

*Ali*
10-05-2011, 14:18
ممنون ؛
يعني موقع ذخيره كردن اسامي و شماره تلفن ها در phonebook ، همه شماره ها رو با 98+ ذخيره كنم؟؟
آره ، البته من خودم آیفون نداشتم و چند جا که دربارش خوندم اینطوری نوشته بودن.
توسط چند نرم افزار توی سیدیا هم میشه caller id رو نشون داد.

Doctor.Freeman
10-05-2011, 14:39
دوست عزیز :

نرم افزار Fix Caller ID رو از Cydia بریز همه چی درست میشه . مثله بقیه موبایل ها . :31:

magi1991
12-05-2011, 19:30
بچه ها من تازگی ها نمیتونم با گوشیم برنامه دانلود یا آپدیت کنم :(
چرا ؟!
قبلا اینجور نبود..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با ویندوز آیتیونز هم نمیشهههههههههههههه!!!!

گیر میده به billing info !

payamf1
13-05-2011, 00:27
اکانتهای آیتونزی که none بودن بلاک شدن

Microsoft24
13-05-2011, 01:11
امروز ، یک ایفون ۴ سفید گرفتم ،

خیلی خوشگل ه! با مشکی اش اصلا قابل مقایسه نیست!

magi1991
13-05-2011, 08:32
اکانتهای آیتونزی که none بودن بلاک شدن

داداش پبام بايد چي كار كنم؟!
يه أكانت ديگه درست كنم بازم بلاك شدس؟!

payamf1
13-05-2011, 11:57
از installous استفاده کن و واسه free ها هم یه اکانت دیگه بساز

13-05-2011, 13:53
امروز ، یک ایفون ۴ سفید گرفتم ،

خیلی خوشگل ه! با مشکی اش اصلا قابل مقایسه نیست!

خیلی خوشگله!!! مبارک باشه!!!
چند خریدین؟؟؟
ماشاالله هم توی امضا هم توی همین عکس کلا موجود اپلی هستین :دی

ravani_13
13-05-2011, 15:19
سلام

حالا که یکی از دوستان در مورد ۴ سفید گفت خواستم از همه ی دوستان بپرسم به نظرتون ایفون ۴ مشکی در کل زیبا تره یا سفید ؟

من خودم نظرم روی سفید هست ولی به خیلی ها که نشون دادم درصد بسیار زیادی گفتن مشکی

مرسی

Stream
13-05-2011, 15:22
سلام

حالا که یکی از دوستان در مورد ۴ سفید گفت خواستم از همه ی دوستان بپرسم به نظرتون ایفون ۴ مشکی در کل زیبا تره یا سفید ؟

من خودم نظرم روی سفید هست ولی به خیلی ها که نشون دادم درصد بسیار زیادی گفتن مشکی

مرسی
صد درصد سفید.

اصلا از نظر زیبایی قابل قیاس نیستن، توی عکس ها خوب نمایش داده نمیشه از نزدیک سفید به مراتب شیک تره... به قول بعضی ها جزو زیباترین گجت هاییست که تاحالا ساخته شده.

ravani_13
13-05-2011, 15:36
صد درصد سفید.

اصلا از نظر زیبایی قابل قیاس نیستن، توی عکس ها خوب نمایش داده نمیشه از نزدیک سفید به مراتب شیک تره... به قول بعضی ها جزو زیباترین گجت هاییست که تاحالا ساخته شده.

مرسی

یه سوال دیگه ، رنگ سفیدش گوشی رو تقلبی و بدون کیفیت و نا مستحکم که نشون نمیده ( منظورم حالت پلاستیکی و بی کیفیت نشون دادنه ) ؟‌؟‌؟

البته منظورم در مقایسه با کیفیت بدنه مشکی هست نه با گوشی دیگه

بازم ممنون

joe_satriani
13-05-2011, 15:37
مرسی

یه سوال دیگه ، رنگ سفیدش گوشی رو تقلبی و بدون کیفیت و نا مستحکم که نشون نمیده ( منظورم حالت پلاستیکی و بی کیفیت نشون دادنه ) ؟‌؟‌؟

بازم ممنون

با سلام
به هيچ وجه
گوشي رو وقتي از نزديك ببينيد با رنگ سفيد كاملا مجذوبش ميشيد

موفق باشيد.

M@hdi-B
13-05-2011, 15:45
با سلام
به هيچ وجه

موفق باشيد.

سفید با مشکی چه قدر اختلاف قیمت داره؟ و اینکه نسخه 16 گیگ رو بخریم با محدودیت فضا مواجه نمی شیم؟

joe_satriani
13-05-2011, 15:58
سفید با مشکی چه قدر اختلاف قیمت داره؟ و اینکه نسخه 16 گیگ رو بخریم با محدودیت فضا مواجه نمی شیم؟

با سلام
اگه نرم افزار و بازي زياد نصب كنيد حافظه واستون كم مياد
چون بازي هاش يكم حجم بالا هست
اختلاف قيمتشون و نميدونم دقيقا

موفق باشيد.

ravani_13
13-05-2011, 16:01
با سلام
به هيچ وجه

موفق باشيد.

البته منظورم در مقایسه با کیفیت بدنه مشکی هست نه با گوشی دیگه

???

Microsoft24
13-05-2011, 16:41
دوستان سفید و مشکی ۳۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن ! :41:

من این آیفون رو ۱،۳۴۰،۰۰۰ تومن خریدم ،

در مقایسه ای که دیشب با آیفون ۴ مشکی انجام دادم ،

چند نکته ی جالب هست :

مشکلی ، که حالا در بعضی آیفون ۴ مشکی وجود داشت ، در نسخه ی سفید وجود نداره!

سنسور مجاورت کلا عوض شده!

البته اینها برای من مهم نبودن ،

من فقط زیبایی نسخه ی سفید برام مهم ه !

نمیدونم ، چطوری براتون عکس بزارم ، که این موضوع رو بهتر درک کنید ،

ولی من ، بعد آیفون 2G یم ، یک 3G سفید داشتم ، اما چون فقط پشت قاب سفید بود ، یه خورده ضایع بود !

برای همین 3G S رو مشکی گرفتم ،

اگر هم تا به حال صبر کردم و ۴ ی نگرفتم ، چون می دونستم ، سفید این محصول واقعا خاص ه!

با تشکر ،

امید

ravani_13
13-05-2011, 17:02
در مقایسه ای که دیشب با آیفون ۴ مشکی انجام دادم

دوست دارم بدونم دوستانی که ایفون ۴ مشکی دارن و ایفون سفید رو دیدن هم این نظر رو دارن

ایفون سفیدت رو با یه مالک مشکی مقایسع کردی ؟ و نظر اون فرد هم این بوده که سفید بهتره

Microsoft24
13-05-2011, 17:14
دوست دارم بدونم دوستانی که ایفون ۴ مشکی دارن و ایفون سفید رو دیدن هم این نظر رو دارن

ایفون سفیدت رو با یه مالک مشکی مقایسع کردی ؟ و نظر اون فرد هم این بوده که سفید بهتره

بله ،

مالک مشکی ، که یکی از دوستان بنده باشه ،

خودش هم فک نمی کرد ، که سفیدش اینطوری باشه!

اول میگفت ، ۴ ، ۴ه دیگه! همینه که هست !

ولی در پایان نظر عوض شد ! :11:

*Ali*
13-05-2011, 22:23
من فکر میکنم دلیل این همه جذاب بودن 4 سفید به خاطر اختلاف در زمان عرضه اون با مشکی باشه و انتظار کشیدن مردم برای اومدنش!
وگرنه آیپد2 هم که از روز اول سفید داشت ، هیچ کس نیومد این چنین قضاوت هایی راجع به رنگ سفیدش بکنه.
گذشته از اینا ، آیفون 4 سفید + iOS 5 تا مدت زمانی خیلی زیادی تقاضای iPhone 5 بین ملت رو کم میکنه.

payamf1
14-05-2011, 09:14
من فکر میکنم دلیل این همه جذاب بودن 4 سفید به خاطر اختلاف در زمان عرضه اون با مشکی باشه و انتظار کشیدن مردم برای اومدنش!
وگرنه آیپد2 هم که از روز اول سفید داشت ، هیچ کس نیومد این چنین قضاوت هایی راجع به رنگ سفیدش بکنه.
گذشته از اینا ، آیفون 4 سفید + iOS 5 تا مدت زمانی خیلی زیادی تقاضای iPhone 5 بین ملت رو کم میکنه.
البته موضوع دیگه ای که هست اینه که iPad 2 فقط سطح اطراف صفحه سفید شده و نه کل بدنه ، و به همین دلیل زیاد جنجال به پا نکرد. ولی آیفون 4 سفید هم بدنه پشتی و هم جلویی سفید شدن و بخاطر همین هم هست که زیباتر است.

ravani_13
14-05-2011, 23:33
سلام

۲ تا سوال از خدمت دوستان دارم

۱. اگه من یه کارت هدیه ۱۰۰ یورویی یا ۱۰۰ دلاری بخرم ، تابستون وقتی که ایران باشم از طریقه اینترنت ای پی ایران اجازه ی دانلود ها رو بدون مشکل دارم یا اینکه نه ؟

۲. اگه جواب اره باشه ، اونوقت دیگه نیازی به cydia و این بند و بساط ها نیست دیگه ، درسته ؟

مرسی

mohsenfhm
15-05-2011, 06:25
سلام

۲ تا سوال از خدمت دوستان دارم

۱. اگه من یه کارت هدیه ۱۰۰ یورویی یا ۱۰۰ دلاری بخرم ، تابستون وقتی که ایران باشم از طریقه اینترنت ای پی ایران اجازه ی دانلود ها رو بدون مشکل دارم یا اینکه نه ؟

با آی پی ایران خیر :11:

۲. اگه جواب اره باشه ، اونوقت دیگه نیازی به cydia و این بند و بساط ها نیست دیگه ، درسته ؟

مرسی

بله نیازی به جیلبریک و سیدیا نیست :13:

Microsoft24
15-05-2011, 16:37
ببین ، دوست عزیز ،

فکر شما عالیه ، که با داشتن یک چیز P ان خوب ، کاملا عملی ه!

اما ، شما می تونی قید دلیوری و.... که فقط با سیدیا قابل نصب هست رو بزنی ؟!

Microsoft24
15-05-2011, 16:38
حذف شود !

!

ravani_13
15-05-2011, 17:00
ببین ، دوست عزیز ،

فکر شما عالیه ، که با داشتن یک چیز P ان خوب ، کاملا عملی ه!

اما ، شما می تونی قید دلیوری و.... که فقط با سیدیا قابل نصب هست رو بزنی ؟!

سلام

منظورت رو کامل نفهمیدم ، میشه یکم کامل تر توضیح بدی

مرسی

Mojtaba-MCI
15-05-2011, 17:13
وقتی جیلبریک میکنید میتونید از طریق اضافه کردن یه سری سایت های سورس به سیدیا نرم افزارهایی مثل msg delivery یا مثلا id caller رو نصب کنید.
در حالت عادی وقتی با آیفون پیغامی بفرستید قابلیت دلیوری وجود نداره.

gorzdaran
15-05-2011, 20:20
کسی می تونه امورش کامل برای اپدیت ۴.۳.۲ به ۴.۳.۳ بنویسه منظورم اینه چطوری اونهمه اپ رو جابجا کنیم ؟‌

*Ali*
15-05-2011, 20:53
کسی می تونه امورش کامل برای اپدیت ۴.۳.۲ به ۴.۳.۳ بنویسه منظورم اینه چطوری اونهمه اپ رو جابجا کنیم ؟‌
xbackup رو برای بک آپ گیری از برنامه ها نصب میکنی و بعدش هم دانلود فرمور و ریستور ...
اگه جیلبریکی نیستی که کلا مشکلی نداری.

aydin131
15-05-2011, 21:59
سلام بجه ها
منم امروز بالاخره دل رو زدم به دريا و يه ايفون ٤ انلاك فكتوري با ضمانت كامتل خريدم
١٦ سياه ٩٤٠ تومن
بجه ها كوشي رو روشن كرد و زد ايتونز و اكتيو شد
خيالم راحت باشه كه انلاك هست؟
ورزن فيرموير هم ٤.٣.١ هست
جيلبريك ميشه؟
ميشه كلا واسه نصب برنامه راحنمايم كنيد؟
راستي الانم با خود ايفونم بست ميزارم
جقدر كار كردن باهاش لذت بخش هست
Part no : MC603ZP/A
ايا انلاكه؟ رجيستر كدوم كشور هست؟
بيشابيش ممنون از راهنماييتون
راستي امكانش هست كيبورد فارسي به جا عربي روش نصب كرد؟