مشاهده نسخه کامل
: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Ship Storm
02-03-2012, 20:38
درسته ! فریمور شما 4.3.5 هست با جیلبرک نیمه تدر ! در گوگل سرچ کنید آموزش جیلبرک آنتدر 4.3.5 سایت های متعددی برای شما باز میشه !
تو گوگل سرچ کردم خیلی از سایت ها میگه برای ورژن 4.3.5 آنتدر جیلبرک وجود نداره و برای ورژن های پایین تر موجوده ، حالا چکار کنم؟
تو گوگل سرچ کردم خیلی از سایت ها میگه برای ورژن 4.3.5 آنتدر جیلبرک وجود نداره و برای ورژن های پایین تر موجوده ، حالا چکار کنم؟
برای ورژن 4.3.5 جیلبریک Untethered موجود نیست، یا باید دانگرید کنید به ورژن 4.3.3 یا آپدیت/restore کنید به 5.0.1.
Ship Storm
02-03-2012, 22:38
برای ورژن 4.3.5 جیلبریک Untethered موجود نیست، یا باید دانگرید کنید به ورژن 4.3.3 یا آپدیت/restore کنید به 5.0.1.
دانگرید که فکر کنم به صلاح نباشه و بهتره آپدیت کنم
حالا نحوه آپدیت چطوره ؟ باید چکار کنم چون تا حالا من نه نرم افزار رو گوشی نصب کردم و نه همچین کاری کردم با این گوشی نرم افزار هم که دادیم بیرون ریختن روش
nima4444
03-03-2012, 11:11
من دادم جیلبریک کردن با تبدیل به ورژن 5. خیلی هم عالی شد. ممنون از کمک دوستان.
یه سوال دارم .چندتا تم دانلود کردم از سایدیا. تمهای رایگان. حالا مشکلم اینه که هر تم جدیدی که دانلود میکنم اون اجرا میشه و جایگزین قبلیه میشه و دیگه قبلیه رو نمیدونم کجاس تا مثلا اگه از جدیده خوشم نیومد با قبلی جایگزین کنم
ایا باید گزینه ای رو بزنم یا مدلش همینه و کاریش نمیشه کرد/؟
قبل از آپدیت میتونید از اطلاعاتتون کامل بک آپ بگیرید. همچنین میتونید از App های نصب شده هم توسط نرم افزار iFunbox پشتیبان بگیرید تا بتونید بعد از Restore دوباره اون App ها رو نصب کنید.
نحوه ی Restore/Update:
فرم ور iDevice خودتون رو در این پست پیدا و دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون توسط نرم افزار iTunes وقتی گوشی به کامپیوتر از طریق USB وصل هست، از سمت چپ برنامه iPhone تون رو انتخاب کنید، و در برگه Summary دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید و آدرس فرم وری که دانلود کردید رو بهش بدید و بعد از اون صبر کنید تا عملیات restore به پایان برسه. (توجه کنید اکر گوشیتون لاک هست میتونید از نرم افزار Redsn0w یا Sn0wbreez برای ساختن کاستوم فرم ور استفاده کنید تا Baseband گوشیتون آپدیت نشه. این آموزش هم در انجمن موجود هست.)
در پایان هم آموزش Jailbreak توسط Absinthe در انجمن موجود هست که میتونید از اون برای جیلبریک استفاده کنید.
کلا تمامی این مواردی که گفتم آموزشش در انجمن بصورت کامل هست، اگر یک زمانی متوجه راهنمایی های من نشدید، بگردید و تاپیک کامل این آموزشها رو پیدا کنید برای اجرای قدم به قدم.
Ship Storm
03-03-2012, 20:53
قبل از آپدیت میتونید از اطلاعاتتون کامل بک آپ بگیرید. همچنین میتونید از App های نصب شده هم توسط نرم افزار iFunbox پشتیبان بگیرید تا بتونید بعد از Restore دوباره اون App ها رو نصب کنید.
نحوه ی Restore/Update:
فرم ور iDevice خودتون رو در این پست پیدا و دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون توسط نرم افزار iTunes وقتی گوشی به کامپیوتر از طریق USB وصل هست، از سمت چپ برنامه iPhone تون رو انتخاب کنید، و در برگه Summary دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید و آدرس فرم وری که دانلود کردید رو بهش بدید و بعد از اون صبر کنید تا عملیات restore به پایان برسه. (توجه کنید اکر گوشیتون لاک هست میتونید از نرم افزار Redsn0w یا Sn0wbreez برای ساختن کاستوم فرم ور استفاده کنید تا Baseband گوشیتون آپدیت نشه. این آموزش هم در انجمن موجود هست.)
در پایان هم آموزش Jailbreak توسط Absinthe در انجمن موجود هست که میتونید از اون برای جیلبریک استفاده کنید.
کلا تمامی این مواردی که گفتم آموزشش در انجمن بصورت کامل هست، اگر یک زمانی متوجه راهنمایی های من نشدید، بگردید و تاپیک کامل این آموزشها رو پیدا کنید برای اجرای قدم به قدم.
ممنون
فقط یک سوال
گوشی من الان کدوم ورژنه ؟
iPhone 4 CDMA
یا
iPhone 4 GSM
JoWkErsSs
03-03-2012, 21:01
ممنون
فقط یک سوال
گوشی من الان کدوم ورژنه ؟
iPhone 4 CDMA
یا
iPhone 4 GSM
دوست عزیز شما GSM هستید .
nima4444
05-03-2012, 09:48
کسی جواب سوالمو نمیدونه؟؟؟
من دادم جیلبریک کردن با تبدیل به ورژن 5. خیلی هم عالی شد. ممنون از کمک دوستان.
یه سوال دارم .چندتا تم دانلود کردم از سایدیا. تمهای رایگان. حالا مشکلم اینه که هر تم جدیدی که دانلود میکنم اون اجرا میشه و جایگزین قبلیه میشه و دیگه قبلیه رو نمیدونم کجاس تا مثلا اگه از جدیده خوشم نیومد با قبلی جایگزین کنم
ایا باید گزینه ای رو بزنم یا مدلش همینه و کاریش نمیشه کرد/؟
درود
ios آیفون4 من 4.0.2 هستش(جیلبریک). میخواستم آپدیت کنم به 5.0.1
هردفعه به آیتونز کانکت میشم خودش میزنه backing up،ولی نمیدونم کجا دیتا هارو نگه میداره.میترسم یه وقت آپدیت کنم دیتا هام بره،چون من حتما باید اینارو داشته باشم :sms هام،notes ها، contacts و Appهام ....
۱. چجوری مطمئن شم که بعد اینکه آپدیت کردم این دیتاها ریستور میشن؟ با آیتونز back up بگیرم یا ... ؟
۲. میشه لطفا یه لینک بدین که چطوری با اطمینان میتونم به جیلبریک 5.0.1 آپدیت کنم؟(جیلبریک) چون اولین باره که این کارو انجام میدم
سپاس گزارم
nima4444
23-03-2012, 19:48
جواب سوال قبلی منو که ندادین. لااقل اینیکی رو اگه میدونید بگین.
گوشی جیلبریک شدده ی من دیروز برام یه پیغام اومده که software update حالا نمیدونم اپدیتش رو بزنم یا نه؟ گوشی قاط نزنه؟
emadpumad
27-03-2012, 17:17
جواب سوال قبلی منو که ندادین. لااقل اینیکی رو اگه میدونید بگین.
گوشی جیلبریک شدده ی من دیروز برام یه پیغام اومده که software update حالا نمیدونم اپدیتش رو بزنم یا نه؟ گوشی قاط نزنه؟
درود
خیر نباید آپدیتش کنید
اگر آپدیت کنید جیلبریک شما از بین میره و تا اومدن جیلبریک ۵.۱ باید صبر کنید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
emadpumad
27-03-2012, 17:22
درود
ios آیفون4 من 4.0.2 هستش(جیلبریک). میخواستم آپدیت کنم به 5.0.1
هردفعه به آیتونز کانکت میشم خودش میزنه backing up،ولی نمیدونم کجا دیتا هارو نگه میداره.میترسم یه وقت آپدیت کنم دیتا هام بره،چون من حتما باید اینارو داشته باشم :sms هام،notes ها، contacts و Appهام ....
۱. چجوری مطمئن شم که بعد اینکه آپدیت کردم این دیتاها ریستور میشن؟ با آیتونز back up بگیرم یا ... ؟
۲. میشه لطفا یه لینک بدین که چطوری با اطمینان میتونم به جیلبریک 5.0.1 آپدیت کنم؟(جیلبریک) چون اولین باره که این کارو انجام میدم
سپاس گزارم
شما باید به درایو ی برید که اونجا ویندوز نصب کردید و از قسمت یوزر وارد اسم اکانت کامپیوترتون بشی مثلا واسه من mr emad هست و سپس به پوشه موزیک وارد بشید و از اونجا وارد آیتیونز بک آپ میبینید که تمام بک آپ ها اونجاست
موفق باشید
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
iphone 4 16 GB لاک و بدون جعبه ،(البته رسید گمرک داره)
چند می ارزه؟ میشه آنلاکش کرد یا نه ؟ اگر آنلاک بشه مشکل آنتندهی نخواهد داشت؟
مرسی
iphone 4 16 GB لاک و بدون جعبه ،(البته رسید گمرک داره)
چند می ارزه؟ میشه آنلاکش کرد یا نه ؟ اگر آنلاک بشه مشکل آنتندهی نخواهد داشت؟
مرسی
من اگر باشم بین 350-450 ت بیشتر نمیدم. برج 2-3 سال 2011 من یک آیفون 4 لاک 32 گیگ رو 650 گرفتم با کارتن:دی
برای اینکه بدونید میشه آنلاکش کرد یا نه باید برید baseband گوشی رو چک کنید ببنید چه ورژنی هست. با gevey sim میتونید ورژنهای پایینتر از 4.11.08 رو آنلاک کنید. البته توجه کنید که 4.11.08 هم نباشه چون برای این ورژن آنلاک نیومده. از لحاظ آنتن دهی اگر آنلاک بشه هیچ فرقی نمیکنه و با خیال راحت میتونید استفاده کنید.
من اگر باشم بین 350-450 ت بیشتر نمیدم. برج 2-3 سال 2011 من یک آیفون 4 لاک 32 گیگ رو 650 گرفتم با کارتن:دی
برای اینکه بدونید میشه آنلاکش کرد یا نه باید برید baseband گوشی رو چک کنید ببنید چه ورژنی هست. با gevey sim میتونید ورژنهای پایینتر از 4.11.08 رو آنلاک کنید. البته توجه کنید که 4.11.08 هم نباشه چون برای این ورژن آنلاک نیومده. از لحاظ آنتن دهی اگر آنلاک بشه هیچ فرقی نمیکنه و با خیال راحت میتونید استفاده کنید.
مرسی
دلت خوشه ها با 400 تومن بهم گالاکسی ace هم دیگه نمیدن :دی
سلام
میشه از sms های گوشی یه بکاپ گرفت؟یعنی جوری باشه که بتونم تو کامپیوتر اونارو بخونم؟
Mohammad King
05-05-2012, 10:47
سلام دوستان
من Ringing Tone Xylophone گوشیتونو میخواستم :دی
کسی از دوستان لطف میکنه بهم بدش
خیلی ممنون
:31:______________________
سلام دوستان
االان دست دو 16 گیگ چنده تو بازار ؟
اگه تمیز باشه 700 می ارزه ؟
با 3 ماه کار کرد
hamed999
23-05-2012, 14:12
سلام به دوستان
میخواستم بدونم گوشی با این مشخصات که لاک هست رو چطوری میشه انلاک کرد +هزینه اش
Version : 5.0.1 (9A405)
model : MC603KS
imei : 012749006857625
part number : MC603KS/A
modem firmware : 04.11.08
FunnyDream
15-06-2012, 22:30
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيناپليكيشن مرورگر اوپرا رو نصب كردم اما نميشه ازش استفاده كرد، باز كه ميشه يه دفعه اي صفحه سفيده سفيد ميشهچيكار ميشه كرد؟
Pourya-pc
15-06-2012, 23:17
اپرا خيلي وقته از كار افتاده ، بروسر پافين رو دانلود و نصب كنيد . همه ي سايتها رو باز ميكنه به همراه پشتيباني از فلش .
Puffin web browser
JoWkErsSs
16-06-2012, 00:07
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيناپليكيشن مرورگر اوپرا رو نصب كردم اما نميشه ازش استفاده كرد، باز كه ميشه يه دفعه اي صفحه سفيده سفيد ميشهچيكار ميشه كرد؟
میتونید از مرورگر دلفین استفاده کنید که فوق العاده مرورگر سریعی و دقیقی هست، امکانات بسیاری هم داره. میتونید Dolphin Browser رو به صورت رایگان از آیتونز دانلود کنید.
amin n & i series
20-06-2012, 21:19
سلام به همه دوستان
ببخشید اگه سوالم بیش از حد مبتدیه
یکی از دوستام اپل 4 خریده
میگه موقع پخش اهنگ فقط از یکی از اسپیکراش صدا میاد
میخواستم بدونم گوشیه یه اسپیکرش مشکل داره .یا فقط اپل 4 یه دونه اسپیکر داره و اون یکیش میکروفونه؟؟؟در کل این گوشی یه اسپیکر داره یا دوتا؟؟؟
ممنون
ghafari88
21-06-2012, 09:23
دوستان گل سلام. من یه مشکلی پیدا کردم. امیدوارم کمکم کنید.
گوشی خانومم ( آی فون چهار ) از دیشب قاطی کرده. اکثر برنامه ها رو تا باز می کنی بسته میشه. گاهی اوقات هم قاطی می کنه و صداها جابجا میشه ( مثلا صدای زنگ اس ام اس میاد جای صدای کیبورد!!! ) .. مشکل چیه؟ .. چیکار باید بکنم؟
BehroozRostami
30-06-2012, 22:23
با سلام
گوشی من باتریش17% بود بعد گذاشتمش توی جیبم بعد چند دقیقه که خواستم زنگ بزنم دیدم خاموشه فکر کردم باتریش تموم شده زدم تو شارژ دیدم اصلا شارژ تمیکنه بعد زنگ زدم به خط خودم دیدم بوق میخوره ولی گوشی همونجوریه
چیکار کنم؟
ممنونم اگه راهنمایی بکنید
yas_6969
01-07-2012, 20:13
دوست عزیز برای هر مشکلی که تاپیک نمیزنن
دکمه پاور و هوم و با هم نگه دارید تا گوشی ریست بشه.
بعد اگه میشه ورژن گوشی و اینکه جلیبریک هست یا نه رو بگید
BehroozRostami
09-07-2012, 20:32
سلام این دگمه home آیفون من گیر میکنه بزی وقتا چند بار باید بزنم تا کار کنه مشکلش نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
Pourya-pc
10-07-2012, 02:14
سلام این دگمه home آیفون من گیر میکنه بزی وقتا چند بار باید بزنم تا کار کنه مشکلش نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
وقتی محکم فشارش میدید عمل میکنه ؟؟؟
گوشی شما جلبریک شده ؟
BehroozRostami
10-07-2012, 07:43
آره جلبریک شده یکم باید محکم فشار بدی تا کار کنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بعضی وقتها هم هنگ میکنه
armin_punisher6
10-07-2012, 09:04
بهترین کار اینه گوشی رو خاموش کنی و اسپری خشک ناهید بزنی و محکم خیلی تند دکمه رو فشار بدی تا خشک شه.مال من اینطوری مثل روز اولش شد.
BehroozRostami
10-07-2012, 10:21
امین جان این اسپری رو باید از کجا بگیرم؟
armin_punisher6
16-07-2012, 21:59
امین جان این اسپری رو باید از کجا بگیرم؟
ببخشید دیر جوابت رو میدم.هم میتونی از شهرک های سی دی بگیری و هم از جاهایی که قطعات برقی میفروشن تهیه کنی.حتما هم برای استفادش گوشی رو خاموش کنین.
در ضمن من آرمینم.
free_touch
20-07-2012, 23:39
سلام
بچه ها برنامه ای برای multitask بصورت جداگانه برای ایفون 4 هستش ؟ (به غیر اون 2 بار زدن پشت سر هم دکمه هوم)
free_touch
20-07-2012, 23:40
سلام به همه دوستان
ببخشید اگه سوالم بیش از حد مبتدیه
یکی از دوستام اپل 4 خریده
میگه موقع پخش اهنگ فقط از یکی از اسپیکراش صدا میاد
میخواستم بدونم گوشیه یه اسپیکرش مشکل داره .یا فقط اپل 4 یه دونه اسپیکر داره و اون یکیش میکروفونه؟؟؟در کل این گوشی یه اسپیکر داره یا دوتا؟؟؟
ممنون
خودتون جواب رو گفتید
سمت راستیه اگه جاهاشونو اشتباه نکنم اسپیکره اون یکی میکروفون
JoWkErsSs
22-07-2012, 08:32
دوستان گل سلام. من یه مشکلی پیدا کردم. امیدوارم کمکم کنید.
گوشی خانومم ( آی فون چهار ) از دیشب قاطی کرده. اکثر برنامه ها رو تا باز می کنی بسته میشه. گاهی اوقات هم قاطی می کنه و صداها جابجا میشه ( مثلا صدای زنگ اس ام اس میاد جای صدای کیبورد!!! ) .. مشکل چیه؟ .. چیکار باید بکنم؟
گاهی اوقات با نصب برخی توییک های اشتباه و مخرب به iDevice آسیب های زیادی می رسه، ولی همه اونها قابل بهبود هستن.
1. تمام توییک هایی که این چند وقت دانلود کرده اید پاک کنید از سیدیا. ( در سیدیا به قسمت ابزار دانلود شده بروید و Modify را بزنید.)
2. اگر دیدید بازهم درست نشد آیفون رو ریستور کنید به آخرین نسخه.
سلام
بچه ها برنامه ای برای multitask بصورت جداگانه برای ایفون 4 هستش ؟ (به غیر اون 2 بار زدن پشت سر هم دکمه هوم)
توییک های متعددی هستن که به شیوه های مختلف قابلیت مولتی تسکینگ را به iDevice ها اضافه می کنند. کافیست در گوگل سرچ کنید : Multitasking Tweak For iPhone
amirhossein7
25-08-2012, 19:26
سلام خسته نباشد دوستان
میگم اینجا جایی واسه خرید و فروش نداره
میخوام گوشیمو بفروشم ؟؟
ممنون
من دکمه موبایلم خوب کار نمیکنه جیکار کنم؟
rezamaldinii
16-09-2012, 15:21
حذف شود ...
ramin1988
19-09-2012, 08:56
من آیفون 4 واسم آوردن از اروپا ...... سیم کارت انداختم و اوکی بود یعنی لاک نبود .
الان میخوام نرم افزار بریزم و اینا ...... آیدی نمیتونم بسازم چون کارت میخواد . آی او اس 6 هم هست چطوری جیلبرک کنم ؟
کمک
JoWkErsSs
22-09-2012, 18:19
من آیفون 4 واسم آوردن از اروپا ...... سیم کارت انداختم و اوکی بود یعنی لاک نبود .
الان میخوام نرم افزار بریزم و اینا ...... آیدی نمیتونم بسازم چون کارت میخواد . آی او اس 6 هم هست چطوری جیلبرک کنم ؟
کمک
برای ساخت اکانت اپل بدون نیاز به کارت اعتباری باید مراحل خاصی رو طی کنید که اگر نیاز داشتید توضیح می دم.
برای جیلبریک iOS 6 باید منتظر باشید تا هکر ها جیلبریک مربوطه رو عرضه کنند.
:31:خب این هم از اینور ببینیم کسی پاسخگو هست
سلام.
یه آیفون 4 32 گیگ هست میخوام بخرمش.چند تا سوال داشتم.
1) این که از کجا میشه فهمید گوشی پارت کجا هست؟خودش میگه آمریکاست.
2)از کجا میشه فهمید که گوشی آنلاک هست یا لاک؟یا گوشی لاک بوده و اینجا آنلاک شده!
3)قیمت گوشی رو 1.200 گفته به نظرتون خوبه؟یا گرونه؟
4)فرق 4و 4اس در ظاهر چیه؟
5)اگر نکات دیگه ای هم هست ممنون میشم بگید.
ممنونم.
:31:خب این هم از اینور ببینیم کسی پاسخگو هست
سلام.
یه آیفون 4 32 گیگ هست میخوام بخرمش.چند تا سوال داشتم.
1) این که از کجا میشه فهمید گوشی پارت کجا هست؟خودش میگه آمریکاست.
2)از کجا میشه فهمید که گوشی آنلاک هست یا لاک؟یا گوشی لاک بوده و اینجا آنلاک شده!
3)قیمت گوشی رو 1.200 گفته به نظرتون خوبه؟یا گرونه؟
4)فرق 4و 4اس در ظاهر چیه؟
5)اگر نکات دیگه ای هم هست ممنون میشم بگید.
ممنونم.
1- باید پشت جعبش، آخر پارت نامبر گوشی این عبارت "LL/A" داشته باشه.
2- تشخیص آیفون آنلاک فکتوری از لاک » پارت نامبر آیفون 4 اضافه شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- قیمت نو گوشی رو توی بازار ببینید و مقایسه کنید. اگه لاک بوده صد در صد هزینه بسیار کمی بابتش پرداخت کردند. مشکلات لاک بودن گوشی هم بهش اضافه کنید. مثلاً اینکه با هر آپدیت نرم افزار دوباره باید آنلاکش کنید.
4- هیچ فرقی ندارند.
1- باید پشت جعبش، آخر پارت نامبر گوشی این عبارت "LL/A" داشته باشه.
2- تشخیص آیفون آنلاک فکتوری از لاک » پارت نامبر آیفون 4 اضافه شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- قیمت نو گوشی رو توی بازار ببینید و مقایسه کنید. اگه لاک بوده صد در صد هزینه بسیار کمی بابتش پرداخت کردند. مشکلات لاک بودن گوشی هم بهش اضافه کنید. مثلاً اینکه با هر آپدیت نرم افزار دوباره باید آنلاکش کنید.
4- هیچ فرقی ندارند.
خب فرق ظاهری 4با 4s رو خودم پیدا کردم
تفاوتشون اون خطه هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز
من میخوام برنامه های کرک شده و رایگان رو گوشیم که 4 هست نصب کنم...
میشه دقیقا راهنمایی کنید که باید دقیقا چه کار کنم مرحله به مرجله؟؟؟؟؟؟
این جلیبرگ رو باید چه جوری انجام داد؟؟؟
mahdis23
09-11-2012, 00:26
سلام،
من می خوام آی او اس گوشیمو آپ کنم،
اگه از قسمت software update خود گوشی که تو بخش جنرال ستینگ گوشی هست آپدیت کنم برنامه هام پاک می شن؟ آخه فروشنده گوشی که خدماتشم ارائه می ده اینجوری بهم گفت می خوام ببینم حرفش صحت داره یا نه، آخه خودش واسه هر بار آپ کردن آی او اس حداقل ۷۰ تومن می گیره!
ممنون می شم راهنماییم کنین.
سلام،
من می خوام آی او اس گوشیمو آپ کنم،
اگه از قسمت software update خود گوشی که تو بخش جنرال ستینگ گوشی هست آپدیت کنم برنامه هام پاک می شن؟ آخه فروشنده گوشی که خدماتشم ارائه می ده اینجوری بهم گفت می خوام ببینم حرفش صحت داره یا نه، آخه خودش واسه هر بار آپ کردن آی او اس حداقل ۷۰ تومن می گیره!
ممنون می شم راهنماییم کنین.
اگر گوشی شما جیلبریک شده باشه به احتمال زیاد هم جیلبریک میپره و هم برنامه ها دیگه قابل اجرا نیستند.
Laleh_Sharif
12-11-2012, 11:28
سلام
خسته نباشید...
نحوه ی جلیبرک کردن گوشی آیفون 4 رو میخواستم برام توضیح بدید...
ممنونم
[*=center]مجموعه راهنمای تعمیرات گوشی های آیفون :
[*=center]
[*=center]لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان .
من به فایل iphone software update برای ریستور کردن گوشیم (iphone 4 16gig ) احتیاج دارم .
گویا این فایل حجمی نزدیک به یک گیگ داره .
ممنون می شم لینک دانلود این فایل رو برای من اینجا قرار بدید .
سلام
از این لینک می تونید دانلود کنید:
mortezaon
08-02-2013, 22:15
سلام ببخشید جای این سدوال اینجا نیست
iphone 4 هنوز تو بازار هست برای فروش
کسی می دونه قیمتش چنده ؟
.
سلام
بله هنوز تولید میشه ولی تو بازار ایران بیشتر دست دومش گیر میاد.
Miss Artemis
25-02-2013, 19:57
سلام
یه نرم افزار خوب میشه معرفی کنین برای بک آپ گرفتن از اس ام اس ها ؟
از وقتی گوشی م رو خریدمش آپدیت نکردم فقط به همین دلیل .
:n27:
سلام
یه نرم افزار خوب میشه معرفی کنین برای بک آپ گرفتن از اس ام اس ها ؟
از وقتی گوشی م رو خریدمش آپدیت نکردم فقط به همین دلیل .
:n27:
سلام
ورژن نرم افزار آیفون شما چیه؟
اگه از 5 بالاتره میتونید بدون اینکه به پی سی وصلش کنید آپدیت کنید و فایلهاتون هم جایی نمیره.
Miss Artemis
27-02-2013, 11:01
سلام
ورژن نرم افزار آیفون شما چیه؟
اگه از 5 بالاتره میتونید بدون اینکه به پی سی وصلش کنید آپدیت کنید و فایلهاتون هم جایی نمیره.
ios رو میگین ؟ 4 هست :n02:
از وقتی خریدمش آپدیت نکردم به خاطر همین قضیه ی پریدن اس ام اس ها و اطلاعات .
هر چی هم نرم افزار پیدا می کنم ، میگه فقط برای 5 به بالا کار می کنه :n29:
سلام بچه ها
خوبید؟
من میخوام با گوشیم(iPhone4) برم فیس بوک...
چطور میتونم اینکارو کنم؟
الان چطور باید V*P*N روش راه بندازم؟
اون س*ا*ک*س*ی که روی کامپیوتر دارم ازش استفاده میکنم رو میتونم رو گوشیم راه بندازم؟
JoWkErsSs
12-03-2013, 19:55
سلام بچه ها
خوبید؟
من میخوام با گوشیم(iPhone4) برم فیس بوک...
چطور میتونم اینکارو کنم؟
الان چطور باید V*P*N روش راه بندازم؟
اون س*ا*ک*س*ی که روی کامپیوتر دارم ازش استفاده میکنم رو میتونم رو گوشیم راه بندازم؟
فعلا که پورت ها بستست، اما برای راه اندازی به مسیر زیر برید:
Setting>General>V*P*N>Add V*P*N Configuration...
از قسمت بالا نوع V*P*N رو انتخاب کنید و مشخصات رو وارد کنید، سپس Save رو بزنید و Connect کنید.
برای نصب سا*کس به Setting برید و بعد به Wi-Fi و فلش آبی روبروی مودم خودتون رو برنید. به پایین بیاید و HTTP Pro*xy رو بزنید و به صورت Manual مشخصات رو وارد کنید.
نوع V*P*N رو چی باید انتخاب کنم؟
JoWkErsSs
12-03-2013, 22:21
نوع V*P*N رو چی باید انتخاب کنم؟
بسته به توع V*P*N خودتون دیگه ! مثلا اگر PPTP باشه باید PPTP رو انتخاب کنید.
bahartanha
15-04-2013, 18:00
اون سوارخ برای بیرون آوردن سیم کارته
سلام . من یه آیفون 5 دارم . ک نمیدونم چطور باید سیم کارت توش بذارم . میشه راهنماییم کنید. ممنونم
bahartanha
15-04-2013, 18:05
اون سوارخ برای بیرون آوردن سیم کارته
سلام . من یه آیفون 5 دارم . ک نمیدونم چطور باید سیم کارت توش بذارم . میشه راهنماییم کنید. ممنونم
تایتانیک1
16-04-2013, 10:37
سلام
من یه ایمیل جدید درست کردم و می خوام جایگزین ایمیل قبلیم کنم اما نمی دونم از کجا باید این کار رو انجام بدم؟
اگر من بخوام ایمیل قبلیم رو کلا غیر فعال کنم باید چیکار کنم(حتی تو اینترنت هم غیر فعال بشه)
Mool Tee
16-04-2013, 14:06
برید به Settings بعد به قسمت Mail ,Contacts ,Calendars و بعد کارهایی که میخواهید رو انجام بدید !
پیروز باشید!
Mool Tee
16-04-2013, 14:14
یه سوزن بردارید و توی اون سوراخی که بغل جای سیمکارت هست بکنید بعد جای سیمکارت درمیاد سیم کارتو اگه نانو هست بزارید توش و ... اگه نانو نیست ببرید پایتخت یا علائدین بدین براتون نانو کنن!
تایتانیک1
16-04-2013, 14:21
سلام من یه ایفن 4s دارم چند ماه پیش اپل ایدی واسم درست کردن الان میخوام این اپل ایدی رو از بین ببرم یکی دیگه درست کنم ولی نمیدونم چه جوری میشه راهنماییم کنید
Mool Tee
16-04-2013, 15:49
سلام من یه ایفن 4s دارم چند ماه پیش اپل ایدی واسم درست کردن الان میخوام این اپل ایدی رو از بین ببرم یکی دیگه درست کنم ولی نمیدونم چه جوری میشه راهنماییم کنید
وارد ستینگ بشید و به iTunes & App Stores برید ! اونجا اپل ایدی را عوض کنید !
S.bigloo
11-05-2013, 20:47
سلام من جديدن apple ID ساحتم يه مدتيم برنامه freeًدانلود كردم اما الان نميتونم
بهم اين ارورو ميده
You must verify your payment info before you can make purchases
ميشه بهم كمك كنيد درستش كنم
NaughtyCat
11-05-2013, 22:24
سلام.
من یه dock ـه iPhone 4 دارم که برای iPod touch استفاده میکنم. برای اینکه iPod قشنگ توی داک جا بشه باید یه "iPod Universal Dock Adapter" بگیرم. از اینا:
من خیلی دنبال این گشتم ولی نتونستم پیداش کنم! توی حالت فعلیش هم بدون مشکل کار میکنه ولی چون iPod باریک تره از iPhone یه کم به عقب متمایل میشه و به اون کانکتور داک فشار میاد اینجوری... بخصوص وقتی میخوام باهاش کار کنم وقتی رو داکه. توی پایتخت هم چندجا پرسیدم نداشتن. کجا میتونم از اینا پیدا کنم؟
SIMON137
12-05-2013, 12:06
سلام.
من یه dock ـه iPhone 4 دارم که برای iPod touch استفاده میکنم. برای اینکه iPod قشنگ توی داک جا بشه باید یه "iPod Universal Dock Adapter" بگیرم. از اینا:
من خیلی دنبال این گشتم ولی نتونستم پیداش کنم! توی حالت فعلیش هم بدون مشکل کار میکنه ولی چون iPod باریک تره از iPhone یه کم به عقب متمایل میشه و به اون کانکتور داک فشار میاد اینجوری... بخصوص وقتی میخوام باهاش کار کنم وقتی رو داکه. توی پایتخت هم چندجا پرسیدم نداشتن. کجا میتونم از اینا پیدا کنم؟
جاهایی که عمدتا تو کار قطعات جانبی اپل هستن ممکنه داشته باشن ، بازار موبایل هم یه سر بزنید
البته می تونید یه قطعه پلاستیکی درست کنید و تو فضای پشتی قرار بدید تا عقب تر نره بهش تکیه کنه
NaughtyCat
12-05-2013, 14:58
جاهایی که عمدتا تو کار قطعات جانبی اپل هستن ممکنه داشته باشن ، بازار موبایل هم یه سر بزنید
البته می تونید یه قطعه پلاستیکی درست کنید و تو فضای پشتی قرار بدید تا عقب تر نره بهش تکیه کنه
ممنون. بازار موبایل هنوز نرفتم حالا باید برم...
الان اتفاقا چندتا ورق پاسور گذاشتم پشتش درست وایستاده الان! :دی ولی میخوام اگه بشه این آداپتورش رو پیدا کنم حتما.
LOVEFORLOVE
19-07-2013, 03:28
سلام دوستان یک عدد آیفون 4 قراره بیاد دستم از اروپا بهش گفتم آنلاک فکتوری بفرسته البت خود طرف 4 داره میخاد هدیه بده احتمالا براش ارزون تر از این حرفا در اومده حالا کاری نداریم چون خودم از سیستم ایفون سر در نمیارم میخام گوشی به دستم رسید بفروشم یه آندرویدی بگیرم فک کنم 16 گیگ باشه
با این تفاسیر گوشی 4 16 گیگ خشک چند بفروشم خوبه؟
به نظر شما این آیفون نگه دارم باش کار کنم شاید یکی از طرفدار های آیفون شدم چ.ن شنیدم درد سر داره برنامه هاش و سری 4 هم آپدیتی براش نمیاد درسته؟
SIMON137
19-07-2013, 05:05
سلام دوستان یک عدد آیفون 4 قراره بیاد دستم از اروپا بهش گفتم آنلاک فکتوری بفرسته البت خود طرف 4 داره میخاد هدیه بده احتمالا براش ارزون تر از این حرفا در اومده حالا کاری نداریم چون خودم از سیستم ایفون سر در نمیارم میخام گوشی به دستم رسید بفروشم یه آندرویدی بگیرم فک کنم 16 گیگ باشه
با این تفاسیر گوشی 4 16 گیگ خشک چند بفروشم خوبه؟
به نظر شما این آیفون نگه دارم باش کار کنم شاید یکی از طرفدار های آیفون شدم چ.ن شنیدم درد سر داره برنامه هاش و سری 4 هم آپدیتی براش نمیاد درسته؟
هر چیزی بخوای بری تو بحرش باهاش سر و کله بزنی دردسر داره ، یکم کار کنی همه چی دستت میاد می افتی رو دور
آیفونت سفید باشه بهتر فروش میره ، آپدیت هم همچنان براش میاد مثل بقیه سری ها فقط بعضی قابلیت ها درش دیده نمیشه که اونم تا حدی قابل حله
حداقل در بدترین شرایط 1.100 می تونی بفروشی ولی خب باید یکم تسریع کنی تا آیفون جدید نیومده دیگه هرچی گرونتر بدی بستگی به تلاش و زبون خودت داره :n02:
به دلیل سیاستای کلی اپل ترجیح میدم برای شروع کار با محصولات اپل به خصوص هریک از محصولات phone , pad , pod برای اولین بار از آخرین سری و محصول ارائه شده در اون دسته استفاده کنید
LOVEFORLOVE
19-07-2013, 17:44
نمیدونم حال واسه این مدل برنامه و آپدیت جدید هست ساپورت داره یا برم سراغ آیون؟
Miss Artemis
16-08-2013, 12:20
سلام
من گوشی م رو میخوام آپگرید کنم و میخوام جیلبریک بشه. تا ios چند رو میشه جیلبریک کرد ؟
امیدوارم این دفعه یکی جواب ما رو بده ثواب داره :n02:
سلام
من گوشی م رو میخوام آپگرید کنم و میخوام جیلبریک بشه. تا ios چند رو میشه جیلبریک کرد ؟
امیدوارم این دفعه یکی جواب ما رو بده ثواب داره :n02:
سلام
ورژن الان شما چیه؟
iPhone4 به پایین (3GS, iPod Touch4) حواست باشه 4S نه هااا! رو میشه همیشه جیلبریک کرد بصورت «تترد» (Tethred) یعنی جیلبریک میشه ولی وقتیکه هر بار بخواید خاموش کنید باید موقع روشن کردن از یک نرم افزار برای اینکه بصورت جیلبریک شده بالا بیاد استفاده کنید در غیر اینصورت روشن میشه ولی بصورتی که مثل حالت معمولی اصلا جیلبریک نشده (در اصل جیلبریک هست فقط غیر فعال هست).
اگر هم کد SHSH مربوط به سفت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سفتافزار) ورژن 6.1.2 رو داشته باشی، میتونی بصورت پایدار جیلبریک کنی؛ در اصل ورژنی که قابل جیلبریک شدن هست همین ورژن 6.1.2 هست.
برای اینکه مطمئن بشید کد SHSH رو دارید با استفاده از نرم افزار Redsn0w ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مسیر رو طی کنید : Extras->SHSH Blobs->Query بعد از اون برای شما از طریق اینترنت جستجو میکنه ببینه شما این کدها رو داری یا نه اگر از قبل گرفته باشی، بهت نشون میده که کدوم ورژنها رو داری. البته قبل از اینکار آیفون رو به کامپیوتر وصل کن تا خودکار بتونه شماره سریال گوشی رو شناسایی کنه در غیر اینصورت باید خودت دستی شماره سریال رو وارد کنی تا جستجو کنه.
خب بعد از اینکه مطمئن شدی کد SHSH مربوطه رو داری که دیگه کاری نداره با استفاده از آموزش های Downgrade کردن میتونی براحتی گوشی رو ببری به ورژن 6.1.2 اگر هم مشکلی بود همینجا بگو، دوستان کمک میکنن.
Miss Artemis
16-08-2013, 14:40
ممنون از توضیحاتتون .
گوشی م iPhone 4 هست و بیچاره کلا تا حالا آپگرید نشده : )
ممکنه نسخه ی 6.1.2 رو تو سایت ها پیدا کرد یا حتما باید به آخرین ورژن آپگرید کنم و بعد داون گرید کنم ؟
ممنون از توضیحاتتون .
ممکنه نسخه ی 6.1.2 رو تو سایت ها پیدا کرد یا حتما باید به آخرین ورژن آپگرید کنم و بعد داون گرید کنم ؟
شما میتونی تمامی ورژن ها حتی ورژن 1 رو هم از سایت اپل دانلود کنید، منتها باید بتونی یه راهی پیدا کنید که بشه Restore کرد.
اول اون روشی رو که به شما گفتم رو انجام بدین اگر کد SHSH ورژن 6.1.2 رو پیدا کرد، اونوقت میتونید ورژن 6.1.2 رو دانلود کنین، و یک سفت افزار کاستوم بسازید که این کدها بهش الصاق شده باشه تا بتونید مستقیما بهش Restore کنید. اگر هم اون کد موجود نبود باید به ورژن 6.1.3 restore کنید.
6.1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6.1.3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mool Tee
16-08-2013, 20:49
ممنون از توضیحاتتون .
هیچ راحی نیست برای اپگرید به 6.1.2 مجبور هستید به 6.1.3 اپ کنید و دانگرید هم نمیتونید بکنید ! میتونید از 25pp یا Tongbu استفاده کنید بدون جیلبریک برنامه بریزید !
هیچ راحی نیست برای اپگرید به 6.1.2 مجبور هستید به 6.1.3 اپ کنید و دانگرید هم نمیتونید بکنید ! میتونید از 25pp یا Tongbu استفاده کنید بدون جیلبریک برنامه بریزید !
iPhone4 رو میشه دانگرید کرد به شرط اینکه کد SHSH رو داشته باشید.
مثلا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته چطور از 6.1.3 به 6.1.2 دانگرید کنید، حالا ایشون اگر کد SHSH رو داشته باشن که میتونن بدون رفتن به ۶.۱.۳ مستقیما یک سفت افزار stich شده بسازن و به اون Restore کنن، در غیر اینصورت خیر و هیچ راهی نداره.
ati_1991
18-08-2013, 18:47
قیمت ایفون 4 کار کرده و نو چنده؟ کسی میدونه؟
LOVEFORLOVE
08-09-2013, 20:46
یه آیفون 4 16 گیگ مشکی الان دستم رسیده میخاستم بدونم اگر بخام بفروشم چند بر میدارند ؟خشکه
خیلی دوس دارم نگه دارم بنظرتون نگه دارم چه طور میشه فهمید گوشی آنلاکه چه جوری قابشو باید باز کرد سیم کارت کجاش میخوره گوشی رو از لندن اوردند سوغاتی
دودلم اگرم بفروشم باید برم یه گوش اندرویدی بگیرم و سوال دیگه آیفون 4 هنوزم شاخ هست امیدی بهش هست؟
LOVEFORLOVE
08-09-2013, 21:07
یه سوال مهمه دیگه ایفونم لاک یه آنلاک؟من روشنش کردم اومد روی منو نوشته بود no sim نمیدونم چطوری سیم کارت توش بزارم میشه راهنمایی کتید ا
LOVEFORLOVE
09-09-2013, 17:31
بنظر میاد کلا این بخش خابیده:n15:
یک آیفون 4 ..32 gb تمیز الان 1200 قیمت داره
تو این گرونی تمیزش تا 1300 هم ارزش داره
MR. Garcia
31-03-2014, 20:17
قیمت ایفون 4 کار کرده و نو چنده؟ کسی میدونه؟
دیگه فکر نکنم 4 نو تو بازار باشه، همش کار کردس!
سوال دیگه آیفون 4 هنوزم شاخ هست امیدی بهش هست؟
بله، خیلیم امید بهش هست!
چون سیستم عاملش آپدیت میشه به 7.1 فرقی با بقیه نداره...
البته از بزرگترین بدیهاش اینه که Siri و AirDrop نداره!
ولی در کل همین 4ـش هم 100 برابرِ گوشیای اندرویدی میارزه! : )
MOHAMMAD2010
31-03-2014, 20:43
ولی در کل همین 4ـش هم 100 برابرِ گوشیای اندرویدی میارزه! : )
عجب !!! ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.