ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

NINTENDO_DS
03-07-2010, 09:40
اینطور که معلومه دیگه صدای جی اس ام آرنا هم در اومده
چون توی اخبارش گفته که این دلیل استیو جابز خیلی مسخره است و نمی شه با آپدیت این ایراد رو برطرف کرد

از طرفی مایکروسافت هم تولید گوشیهاشو متوقف کرده

معلوم نیست آمریکایی ها چشون شده البته قابل توجه دوستان که مخالف ما آندرویدی ها هستن اینکه آندروید 3 اوایل ژانویه عرضه خواهد شد.

NINTENDO_DS
03-07-2010, 09:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حوصله ندارم توضیح بدم، ببخشید. ولی چیزی که معلومه ناکارمدی android است.:31:

اصلا شما تا حالا آندروید داشتید که ازش بد میگید؟
آره برادر من من آیفون نسل دوم و نسل سوم داشتم و آیپاد تاچ و شافل یعنی از ابتدای کار اپل تا کنون من از محصولات اپل استفاده کردم
ویندوز موبایل و لینوکس و سیمبیان هم داشتم وا بهتر بگم از هر برندی حداقل 5 گوشی داشتم ولی به جرات میتونم بگم که انقدر که کار کردن با آندروید راحته با هیچ سیستم عامل دیگری نیست
من حرفم اینه که شما یک طرفه میرین جلو من هیچ وقت نمی گم آیفون های قبلی بد هستند و اتفاقا معرکه اند ولی این یکی هیچ چیز تازه ای نداره

بازم دوست خوبم اینکه روزانه 60 هزار نفر آندروید میخرن کجای این ناکارامدیه

اصلا نا کارآمدی از نظر شما چیه؟ این قسمت رنگی رو واسم توضیح بدین منم روشن شم

SIMON137
03-07-2010, 10:06
اصلا شما تا حالا آندروید داشتید که ازش بد میگید؟
آره برادر من من آیفون نسل دوم و نسل سوم داشتم و آیپاد تاچ و شافل یعنی از ابتدای کار اپل تا کنون من از محصولات اپل استفاده کردم
ویندوز موبایل و لینوکس و سیمبیان هم داشتم وا بهتر بگم از هر برندی حداقل 5 گوشی داشتم ولی به جرات میتونم بگم که انقدر که کار کردن با آندروید راحته با هیچ سیستم عامل دیگری نیست
من حرفم اینه که شما یک طرفه میرین جلو من هیچ وقت نمی گم آیفون های قبلی بد هستند و اتفاقا معرکه اند ولی این یکی هیچ چیز تازه ای نداره

بازم دوست خوبم اینکه روزانه 60 هزار نفر آندروید میخرن کجای این ناکارامدیه

اصلا نا کارآمدی از نظر شما چیه؟ این قسمت رنگی رو واسم توضیح بدین منم روشن شم
بنده نیز از هر برندی گوشی داشتم ، اندروید هم همچین اش دهن سوزی نبود . حالا چون شما اندروید داری دلیل نمیشه که یک سیستم عامل برتر باشه و راحت باشه و در حال فراگیر شدن تو دنیا ،
اپل کلا در سال یک گوشی میده و iOS فقط روی آیفون نصب هست ولی اندروید روی چند گوشی ...
و این رقابت ادامه دارد

Mehrdad092000
03-07-2010, 10:11
آندرویدسیستم عامل خوبیه اما ios خیلی متنوع هست
بازی و برنامه زیادی داره اونم با کیفیت عالی

NINTENDO_DS
03-07-2010, 10:13
بنده نیز از هر برندی گوشی داشتم ، اندروید هم همچین اش دهن سوزی نبود . حالا چون شما اندروید داری دلیل نمیشه که یک سیستم عامل برتر باشه و راحت باشه و در حال فراگیر شدن تو دنیا ،
اپل کلا در سال یک گوشی میده و iOS فقط روی آیفون نصب هست ولی اندروید روی چند گوشی ...
و این رقابت ادامه دارد

جواب نا کارآمدی رو نگرفتم هنوز

خب اونم تک روی اپل هست و میدونین که توی هر چیزی تک روی آخرش به نابودی می کشه

میشه بگین از چه نظر آش دهن سوز نبود؟
دارم می گم توضیحتون لطفا نرم افزاری باشه اینجا چون خود آندروید رو خطاب کردین کاری به پردازنده و ژیروسکوپ و دوربین ندارم

---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

آندرویدسیستم عامل خوبیه اما ios خیلی متنوع هست
بازی و برنامه زیادی داره اونم با کیفیت عالی

چون اپل 4 ساله تو بازاره میخواستین برنامه متنوع نداشته باشه؟
در حالی که آندروید یکساله اومده

zerolight
03-07-2010, 10:24
قابل توجه دوستانی که میگن رتینا در مقابل سایرین کم میاره!!

NINTENDO_DS
03-07-2010, 10:30
قابل توجه دوستانی که میگن رتینا در مقابل سایرین کم میاره!!

والا من که چیزی در مورد رتینا نگفتم اتفاقا آیفون همیشه بهترین صفحه نمایش رو داشته

steve_jobs47
03-07-2010, 10:37
دوستان لطفا رعایت کنید!!! اینجا کلوپ Iphone4 هست نه مقایسه ی سیستم عامل....

S A M S U N G
03-07-2010, 10:39
سلام .

پس Super AMOLED کجاست ؟

ترسیدن مقایسه کنن ؟ :دی

مخلصیم .

NINTENDO_DS
03-07-2010, 10:47
دوستان لطفا رعایت کنید!!! اینجا کلوپ Iphone4 هست نه مقایسه ی سیستم عامل....

این بحث ها به خاطر به هم زدن تاپیک یا دشمنی نیست وگرنه همه دوستیم میخوایم چون داریم پول میدین همه جوانب سنجیده بشه چون 1800000 تومن کم پولی نیست پول یک ورچو هست

SIMON137
03-07-2010, 10:52
این بحث ها به خاطر به هم زدن تاپیک یا دشمنی نیست وگرنه همه دوستیم میخوایم چون داریم پول میدین همه جوانب سنجیده بشه چون 1800000 تومن کم پولی نیست پول یک ورچو هست
کجای دنیا این قیمته غیر از ایران ؟

NINTENDO_DS
03-07-2010, 10:56
بیا ببین اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saman65
03-07-2010, 11:01
ویرایش.حذف بشه لطقا

zerolight
03-07-2010, 11:01
سلام .

پس Super AMOLED کجاست ؟

ترسیدن مقایسه کنن ؟ :دی

مخلصیم .

اینم واسه دوستانی که به super amoled گیر دادن

NINTENDO_DS
03-07-2010, 11:12
غجب آدمی هستی تو دیگه.همه جوره تو این فروم دیده بودم اینجوریش رو نه.
بابا مودبانه بهت میگن که فایده نداره...بکش بیرون بابا از آیفون و آیفون بازا.قبلا خودت آیفون داشتی؟الان آندو داری؟دیدی آندو بهتره؟خب ولمون کن فهمیدییییییییم.اینجا تاپیک آیفون 4ه.میایم 2 تا خبر و ریویو از این گوشی بخونیم نه اینکه روزی 4 تا پست اسپم تو رو دریاره ایکه آندو اله و بله بخونیم که آخرش حوذت نفهمیدی چی گفتی و فقط 4 تا بپه های اینجان که به حرفهات میخندن.آفا فکر کرده فقط خودش با آندو کار کرده.من 1 ساله آیقون دارم.3 ماهه هم X10 گرفتم.لذتی که کار کردن با آیفون تو 1 روز بهم میده رو با همه این 3 ماهه که آندو دارم مقایسه نمیکنم.آیفونم 5 تا صفحه برنامه نصبه.ولی X10 ام.فقط یه برنامه 18 دلاری که خریدم نصب کردم.فقط یه برنامه از مارکت!!!!!
پس حالا من باید صبح تا شب بیام تو تاپیک X10 بد آندوریید رو بگم؟
بابا میخوای مفایسه کنی؟کل کنی؟برو تو گروه ها.ول کن این تاپیک رو....کسی اینجا بیاد معایب منطقی آبفون رو بگه ما میگم دستت درد نکنه.ولی کسی که 1 میاد یه گوشی رو به یه سیستم عامل مقایسه میکنه نه یه گوشی دیگه....:13:
شرمند بکس آیفون باز که تند جرف زدم.لطفا پست های این یوزر رو replay نکنین.آرمان جان شما هم اگه میشه همینطور.ممنون میشم:11:

خب کسی مگه جلوتو گرفته رفتی پول دادی برنامه آیفون خریدی حالا پول بده برنامه آندروید بخر تقصیر ما چیه نمیری برنامه بخری؟
تو مارکت 65 هزار تا برنامه هست یعنی از 65 هزار تا فقط یکی رو پسندیدی؟

بعدشم لحن صحبتتو درست کن 5 ساله اینجا بودم بد دهنی به کسی نکردم ولی دلیل نمیشه حرف بد زدن بلد نباشم
باز صد رحمت به موبایلستان که منطقی برخورد می کنن.

من گفتم که داریم بحث می کنیم که کسی سرش کلاه نره یا اگرم میخواد بخره همه جوانب رو سنجیده باشه

بازم می گم لحن صحببتو درست کن وگرنه به طرز دیگری برخورد می کنم.

ممنون

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

اینم واسه دوستانی که به super amoled گیر دادن

صفحه آیفون بهتره ولی رنگ ها توی سامسونگ تا حدودی شفاف ترند راستی میشه عکس مقایسه رو یک عکس به پس زمینه سیاه یا قهوه ای بزاری چون super amoled توی رنگ های تیره قویه نه روشن

koroshfe
03-07-2010, 11:16
بیا ببین اینم لینکش:

آقا سامان بذار متقاعد بشه!دوستمون می گه غیر از ایران اونوقت شما بازم می آین یه لینگ می دین واسه ایران!:27::31:

NINTENDO_DS
03-07-2010, 11:20
من از همه دوستان معذرت میخوام که تاپیکتونو شلوغ کردم اتفاقا به مدیر انجمن پیشنهاد کلوپ آندروید رو دادم میرم اونجا ادامه میدم

شماها هم یک طرفه برین جلو
خدا به همراهتون دوستان

بازم معذرت اگر کسی ناراحت شد

steve_jobs47
03-07-2010, 11:40
من از همه دوستان معذرت میخوام که تاپیکتونو شلوغ کردم اتفاقا به مدیر انجمن پیشنهاد کلوپ آندروید رو دادم میرم اونجا ادامه میدم

شماها هم یک طرفه برین جلو
خدا به همراهتون دوستان
بازم معذرت اگر کسی ناراحت شد

کسی ناراحت نمیشه!!! ولی این تاپیک جای این بحث ها نیست:20:

آندروید تازه اول راهه و تا بخاد جا بیوفته حالا حالاها باید صبر کرد چه برسه که با mac os x ایفون مقایسه بشه!!!

من خودم همه ی برند ها رو تست کردم و روی هیچ برندی هم تعصب ندارم...

واقعا آیفون یه چیز دیگست... چه از لحاظ نرم افزاری و به روز رسانی - از لحاظ قدرت سخت افزاری و کیفیت ساخت..

توی برندهایی مثل نوکیا و .. اگه یه مشکل نرم افزاری برای سیستم عامل وجود داشته باشه حداقل باید 6ماه صبر کنی اونم شاید آپدیت بیاد....

ولی اپل همیشه میخاد سیستم عامل و نرم افزار ها در حداکثر کارایی قرار داشته باشند.:40:

NINTENDO_DS
03-07-2010, 11:44
کسی ناراحت نمیشه!!! ولی این تاپیک جای این بحث ها نیست:20:

آندروید تازه اول راهه و تا بخاد جا بیوفته حالا حالاها باید صبر کرد چه برسه که با mac os x ایفون مقایسه بشه!!!

من خودم همه ی برند ها رو تست کردم و روی هیچ برندی هم تعصب ندارم...

واقعا آیفون یه چیز دیگست... چه از لحاظ نرم افزاری و به روز رسانی - از لحاظ قدرت سخت افزاری و کیفیت ساخت..

توی برندهایی مثل نوکیا و .. اگه یه مشکل نرم افزاری برای سیستم عامل وجود داشته باشه حداقل باید 6ماه صبر کنی اونم شاید آپدیت بیاد....

ولی اپل همیشه میخاد سیستم عامل و نرم افزار ها در حداکثر کارایی قرار داشته باشند.:40:

کاملا درسته چون اپل بخش نرم افزاریش خیلی قویتر از بخش سخت افزاریشه

بازم ممنون دوست عزیز

SIMON137
03-07-2010, 12:05
خداییش هرچی باشه ، هر طور باشه ، بچه های اینجا خیلی با جنبه هستن
ما رفتیم دوزار تو آیفون دات آی آر پست دادیم ، اکثرا بچه مچه بودن ، کلی بحثمون شد و درگیری ، یکی از یکی بدتر ، خداییش بکس پی سی رو کسی نداره هرچی هم باشن

NINTENDO_DS
03-07-2010, 12:14
خداییش هرچی باشه ، هر طور باشه ، بچه های اینجا خیلی با جنبه هستن
ما رفتیم دوزار تو آیفون دات آی آر پست دادیم ، اکثرا بچه مچه بودن ، کلی بحثمون شد و درگیری ، یکی از یکی بدتر ، خداییش بکس پی سی رو کسی نداره هرچی هم باشن

دوست عزیز من بازم معذرت میخوام اگر پستی دادم که ناراحت شدین و یا دوستان عصبانی شدن

در مورد اون گوشی هم که لینک دادم با عرض معذرت ورچو نیست اون گوشی

بازم اگر ناراحتت کردم معذرت میخوام به خدا بحث گوشی خاصی رو نمی کنم الان که این همه شما توضیح دادین به خدا احساس می کنم از آیفون 4 خوشم اومده اگر ارزون بشه و مشکل آنتن هم حل بشه منم یکی میگیرم

بازم شماها خوبین البته من از سامان 65 عزیز هم معذرت میخوام اگر لحنم بد شد. بیاین تو انجمن پاکت پی سی تاپیک موبایل طاها
اونجا طرف میخواد ما رو با چماق بزنه
10 نفر مدیر و کاربر فعال می گن گوشی خوبی نیست باز این آقا می گه گردن ما رو میشکونه

S A M S U N G
03-07-2010, 12:47
سلام .

فقط محض اطلاع میگم . اون مقایه زیر میکروسکوپ بود ! حالا شاید چشمان دوستان میکروسکوپ باشه !

در کل استیو کارش درسته .

مخلصیم .

steve_jobs47
03-07-2010, 13:27
مادر جااااااان:31::18:

NINTENDO_DS
03-07-2010, 13:54
سلام .

فقط محض اطلاع میگم . اون مقایه زیر میکروسکوپ بود ! حالا شاید چشمان دوستان میکروسکوپ باشه !

در کل استیو کارش درسته .

مخلصیم .

دوست عزیز منم قبول کردم صفحه آیفون 4 خیلی بهتر از گوشی های دیگست صفحه سامسونگ رنگ ها رو بهتر نشون میده البته رنگ های تیره ولی از نظر تعداد پیکسل در هر عکس و به هم پیوستگی پیکسلها اپل بهتر عمل می کنه حتی توی نسخه های قبلیشم همینطوری بود

روزبه 007
03-07-2010, 14:42
با سلام تعدادی سوال داشتم
کیفیت صدای ایفون4 چه طور و یا جک 3.5 میلی متری داره یا نه؟
بعد کیفیت ساختش چه چوری؟
نوع سی پی یو وکلا سخت افزار در سرعت انجام کار ویا پردازش برنامه های سه بعدی چی؟
بعد قیمتش تو کاناندا حدودا چنه؟بعدش فکر می کنید تا دو ماه دیگه تو ایران چند می شه
بعدش مشکل انتن دهیش بر طرف می شه یا نه؟
بعدش این نسخه ی CDAM که می گن چی وچه فرقی داره؟
بعد این انلاک فاکتوری و لاک چه فرقی دارن تفاوت قیمتشون چه قدره وکودومشون بعتر ویا می شه به هم تبدیلشون کرد؟
سیستم عاملش در کل ودر تنوع و کیفیت برنامه ها در تعدادشون و در گرافیک بازی هاش در مقابل سیستم های دیگه بهتره یا نه؟
بعدش حساسیت صفحه نمایشش چه طوره؟درباره ی سیستم بلوتوثش بگید؟واخرین سوال اینکه الان گوشی بهتر از نظر قدرت و قیمت تو این سطح است؟
باتشکر بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسیییییییییییییییییییی ااااااااااااااااارررررررر ررررر از شما دوستان بزرگوار خواهش می کنم جوابمو بدید باتشکر دوباره.یه موردی هم بگم لطفا اگه تو پست های دیگه جواب این سوال هارو نوشتید نوشتید شماره ی پست رو بکید

noisymind
03-07-2010, 14:44
اینطور که معلومه دیگه صدای جی اس ام آرنا هم در اومده
چون توی اخبارش گفته که این دلیل استیو جابز خیلی مسخره است و نمی شه با آپدیت این ایراد رو برطرف کرد

از طرفی مایکروسافت هم تولید گوشیهاشو متوقف کرده

معلوم نیست آمریکایی ها چشون شده البته قابل توجه دوستان که مخالف ما آندرویدی ها هستن اینکه آندروید 3 اوایل ژانویه عرضه خواهد شد.

wow! تا حالا دیده نشده GSMArena اینطوری چیز بنویسه و به عبارتی طرف رو ضایع کنه و راه حل اپل رو مسخره بدونه! و در آخر هم صراحتا گفته برا اینکه بخندید! لینک اپل رو باز کنید و ببینید!!!

How on Earth could an erroneous signal indicator be the reason for dropped calls/reduced data rates? And what is that magical firmware that will bend the laws of physics and improve the iPhone 4 reception when you are holding it… you know… the way you've been holding every other phone you've owned so far?

Apple also dares take a hit at other phones (Motorola, Nokia and RIM) for losing some signal strength when held in a specific way. This is true, of course, but much like Apple’s statement that “iPhone 4 makes video calls a reality”, the implied by this one is ridiculous in much the same way. No other handset loses as much signal when held in a natural way, let alone drop calls because of this.
So yeah, thanks for the effort Apple, but no thanks.
For a good laugh you can follow the source link and read Apple’s full statement.

روزبه 007
03-07-2010, 14:48
یه چیز دیگه که یادم رفت ایا به طور کلی ارزش خریدشو داره و در باره ی دوربین ایا از مثلا N8 قوی تره یا نه هم در عکاسی و هم در فیلم برداری و ایا امکانان دوربین مثل برنامه هاش مثلا تشخیص لبخند داره یا نه<به طور کلی کیفیت عکساش و فیلماش و مقدار تنظیماتش> و اخرین ایا سنسور هایی مثل مجاورت ویا نور داره یا نه وهمچنین تشخیص دست خط و قدرت فلشش چه طوری؟

روزبه 007
03-07-2010, 14:51
ببخشید این دیگه اخریه ایا تمامی فرمت های ویدیویی رو پخش می کنه و ایا مولتی پلیر خوبی هست یا نه و اگه تمامی رو پخش میکنه در چه وظوحی

SIMON137
03-07-2010, 15:00
باور کنید مال دنیا مثل چرک کف دسته :دی

BLACK_SUN
03-07-2010, 15:34
سلام دوستان.برام قراره یه iphone 4G بفرستن قیمتشم مناسبه 500 $ دلار از امریکا.حالا سوالو اینه که
1=جریانه این micro sim رو میشه حل کرد؟اصلا iphone 4G هست که سیم کارت معمولی بخوره؟
2=به نظر شما این 500 $ که قیمتشه دیگه unlock هست؟
هر چی به ظهنتون میرسه که میتونه کمک کنه بگید:10::11:مقسی

NINTENDO_DS
03-07-2010, 15:39
سلام دوستان.برام قراره یه iphone 4G بفرستن قیمتشم مناسبه 500 $ دلار از امریکا.حالا سوالو اینه که
1=جریانه این micro sim رو میشه حل کرد؟اصلا iphone 4G هست که سیم کارت معمولی بخوره؟

1: خیر نیستش و اینکه بله باید سیم کارت معمولی رو ببرین تا کوچیک شه
2: قیمتش عجیبه آیفون قبلی 650 دلار بود بعیده این 500 دلار باشه
3: اگر براتون میفرستن بدونین که تو گمرک زیاد گیر میدن مگر اینکه مقصد رو بزنین سلفچگان یا کیش یا چابهار که منطقه آزاد باشه ولی شخصی ایراد نمیگیرن

NINTENDO_DS
03-07-2010, 15:53
بعد کیفیت ساختش چه چوری؟
بعد قیمتش تو کاناندا حدودا چنه؟بعدش فکر می کنید تا دو ماه دیگه تو ایران چند می شه
بعد این انلاک فاکتوری و لاک چه فرقی دارن تفاوت قیمتشون چه قدره وکودومشون بعتر ویا می شه به هم تبدیلشون کرد؟
سیستم عاملش در کل ودر تنوع و کیفیت برنامه ها در تعدادشون و در گرافیک بازی هاش در مقابل سیستم های دیگه بهتره یا نه؟
بعدش حساسیت صفحه نمایشش چه طوره؟درباره ی سیستم بلوتوثش بگید؟واخرین سوال اینکه الان گوشی بهتر از نظر قدرت و قیمت تو این سطح است؟
باتشکر بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسیییییییییییییییییییی ااااااااااااااااارررررررر ررررر از شما دوستان بزرگوار خواهش می کنم جوابمو بدید باتشکر دوباره.یه موردی هم بگم لطفا اگه تو پست های دیگه جواب این سوال هارو نوشتید نوشتید شماره ی پست رو بکید

چندتا سوال؟چه خبره؟

هنوز که آیفون 4 رو غیر از یکی از دوستان کسی نخریده ایشون به سوالتون جواب میدن

سیستم عامل که خیلی خوبه و تنوع نرم افزاریه زیادی داره

پشیمون نمیشی ولی صبر کن همه گیر بشه بعد بخر

حساسیت صفحه اش بهترینه البته با گرمای دست نه ناخن و غیره

فعلا مشکل آنتن رو راه حل منطقی ندادن همه منتظریم ببینیم استیو چی میگه آخرش

BLACK_SUN
03-07-2010, 15:54
خوب سیمکاترو سخت میشه کوچیک کرد:41: دردسر زیاد داره:13:
حالا چیکار میشه کرد؟3Gs از این مسخره بازیا داره؟

NINTENDO_DS
03-07-2010, 15:58
خوب سیمکاترو سخت میشه کوچیک کرد:41: دردسر زیاد داره:13:
حالا چیکار میشه کرد؟3Gs از این مسخره بازیا داره؟

نه زیاد سخت نیست با کاغذ خرد کن دستی میشه

نه تری جی اس نداره ولی کیفیتش به پای آیفون 4 نمی رسه

باحاله صبح مخالف بودم الان فن بوی

BLACK_SUN
03-07-2010, 16:08
سیم کارتم خراب بشه پولشو ازات میگیرم:27:
گندش بزنن با این کاراش apple اخه بگو این micro sim چی داره که سیم معمولی نداره!!!!!!!!!!!!
میگم امریکا چه گوشی ارزونه و خفن بگم اونو بیاره؟ کسی از امریکا بید؟

Stream
03-07-2010, 16:08

سلام

اول، اسمش iPhone 4 است نه iPhone 4G !

در پاسخ سوال های شما:
1. تنها راه همون بریدن هست و آیفون 4 ای نیست که سیم کارت معمولی بخوره .. کار سختی نیست این بریدن و اگه یک مایکروسیم از قبل داشته باشید خیلی راحت تره.

2. خیر، در آمریکا اصلا آیفون آنلاک رسما به فروش نمی رسه.

بعد کیفیت ساختش چه چوری؟

کیفیت صدای آیفون 4 نسبت به آیفون های قبلی خیلی بهتره، ولی نسبت به کل گوشی های جدید فوق العاده نیست (ضعیف هم نیست، ولی فوق العاده هم نیست) ... جک 3.5 میلیمتری داره و کیفیت صدای خروجی اش بسیار خوبه (مثل همه iPod ها)

کیفیت ساخت آیفون 4 تقریبا میشه گفت بهترین بین تمام وسایل الکترونیکی بازاره و از این نظر بی رقیبه.

از نظر سخت افزاری بسیار خوبه و به نظر من سریع ترین و Smooth ترین اسمارت فون فعلی دنیاست (من تجربه کار کردن با اکثر اسمارت فون های مطرح رو دارم)

هنوز در کانادا عرضه نشده.

مشکل آنتن دهی احتمالا بهتر میشه ... من شخصا مشکلی باهاش نداشتم ولی خب بعضی ها مثل اینکه داشتند.

آیفون 4 فعلا نسخه CDMA نداره.

آنلاک مسلما بهتره .. ولی لاک رو هم میشه بطور نرم افزاری آنلاک کرد. لاک ها رو در صورت توافق اپراتوری که لاکشون کرده میشه تبدیل به آنلاک کرد.

سیستم عاملش به نظر خیلی از افراد (من جمله خود من) فعلا بهترین سیستم عامل موبایله و بیش از 225,000 نرم افزار داره (بیشترین در دنیا) و از نظر بازی هم پلتفرم اول بازی Handheld دنیاست (شاید بالاتر از PSP)

کیفیت صفحه لمسی و کیفیت صفحه نمایشش جزو بهترین ها در دنیاست. با بلوتوث هم کماکان (و هیچ وقت) بطور قانونی نمی تونید انتقال فایل داشته باشید. گوشی های قابل رقابت با آیفون فعلا به نظر من HTC EVO 4G و Samsung Galaxy S هستند ... که البته از خیلی نظرها ضعیف تر (یا بعضا بهتر) هستن و خب طرفدارهای خودشون رو دارن.

موفق باشید.

گندش بزنن با این کاراش apple اخه بگو این micro sim چی داره که سیم معمولی نداره!!!!!!!!!!!!

دلیل اصلی سایز کوچکتر مایکروسیم بوده.

zerolight
03-07-2010, 18:06
اول در مورد اپل اینجوری نگو!همهً کاراش دلیل داره!چیزی که خود steveدرWWDC گفت اینه که بدلیل کوچکتر بودن از میکرو استفاده کردن تا جای بیشتری برای باطری و بقیه داشته باشن!چند میلیمتر مربع هم کلی‌ برای اپل

روزبه 007
03-07-2010, 19:31
با سلام دوباره.
اگه می شه جواب پست های 278 و 277 من رو بدید <البته بی زحمت> و جواب این سوال های جدید رو:
1. چگونه می شه انلاک رو از لاک تشخیص داد؟
2. قدرت پردازنده ی گرافیکی ایفون 4 یا به اندازه ی امنیا 2 هست یا نه.
3. قیمت جهانی هم لطفا بگید.
4. یا دوربین دارای فلش زنون یا فناوری ماکرو هست یا نه؟
5. یا می تونه شبکه های تلویزیون رو بگیره؟
6. اخرین سوال هم اینکه ایا خرجی tv داره یا نه؟
با تشکر بسیار اگر جواب این سوال ها تو پست های قبلی است لطفا شماره پست هم بگید. از برد بجور المان هم خیلی ناراحت شدم انصافا که مسی و مارادونا ضایع شدن

zerolight
03-07-2010, 20:09

metallica is me
03-07-2010, 21:19
سلام

کیفیت صدای آیفون 4 نسبت به آیفون های قبلی خیلی بهتره، ولی نسبت به کل گوشی های جدید فوق العاده نیست (ضعیف هم نیست، ولی فوق العاده هم نیست) ... جک 3.5 میلیمتری داره و کیفیت صدای خروجی اش بسیار خوبه (مثل همه iPod ها)

موفق باشید.

.
سلام جناب stream
من یه سوال داشتم صدای آیفون 4 نسبت به 3gs تو اسپیکر نه هدفون کمتر شده؟؟تو بعضی سایتا نوشته بود کم شده......راستی عکسی از مقایسه نمیزاری؟؟؟؟بین آیپاد و آیفون 4 منظورم کیفیت صفحه هست

SIMON137
03-07-2010, 21:24
با سلام دوباره.
اگه می شه جواب پست های 278 و 277 من رو بدید <البته بی زحمت> و جواب این سوال های جدید رو:
با تشکر بسیار اگر جواب این سوال ها تو پست های قبلی است لطفا شماره پست هم بگید. از برد بجور المان هم خیلی ناراحت شدم انصافا که مسی و مارادونا ضایع شدن

شما با یک جستجوی کوچیک به تمامی پاسخ هاتون می رسیدید

1.توی سری های قبلی از روی سریال و اینطور چیزا بود
2. ولش کن ، اصلا مقایسه نکن :31:
3.هر جای دنیا فرق می کنه
4. فلش زنون نیست ، ماکرو رو نمی دونم ، یک چیزی داره به نام تپ فوکوس که اون کار رو انجام میده
5.تی وی نیست که ، شاید برنامه داشته باشه برای این منظور
6.بله داره

Stream
03-07-2010, 21:48
با سلام دوباره.

سلام

1. از روی Part Number ، یا محلی که خریداری می کنید. تفاوت ظاهری ندارند.

2. نمیشه مقایسه کرد چون یک پلتفرم نیستند. همیشه دو چیز با هم مقایسه میشن که تحت یک پلتفرم باشن. چیزی که مشخصه اینه که Samsung Omnia II اصلا گوشی High-End ای نیست که قرار باشه با آیفون 4 مقایسه اش کرد. اگه صرفا فقط سخت افزار مد نظرتون باشه (که مقایسه به کل اشتباهیه) ، من دقیقا نمی دونم چیپ گرافیک Omnia II چیه ولی بدون شک چیپ گرافیک یک محصول متوسط یک سال پیش (اون هم ویندوز موبایل) قوی تر از PowerVR SGX 535 نیست.

3. قیمت انگلیس:
16GB - £499
32GB - £599

4. دوربین فلش LED داره. منظورتون از "فناوری ماکرو" رو متوجه نشدم.

5. از طریق آنتن خیر، از طریق اینترنت بله.

6. بله

یه چیز دیگه که یادم رفت ایا به طور کلی ارزش خریدشو داره و در باره ی دوربین ایا از مثلا N8 قوی تره یا نه هم در عکاسی و هم در فیلم برداری و ایا امکانان دوربین مثل برنامه هاش مثلا تشخیص لبخند داره یا نه<به طور کلی کیفیت عکساش و فیلماش و مقدار تنظیماتش> و اخرین ایا سنسور هایی مثل مجاورت ویا نور داره یا نه وهمچنین تشخیص دست خط و قدرت فلشش چه طوری؟

اینکه ارزش داره یا نه به شما برمی گرده .. مشخصات رو که می بینید و هر سوالی هم دارید بپرسید و تحقیقاتتون رو بکنید و در نهایت خودتون تصمیم بگیرید محصول خوبی هست برای شما یا خیر.

دوربینش به خوبی N8 نیست (آیفون اسمارت فون هست، نه Camera Phone) ... سیستم تشخیص لبخند و ... نداره (البته App برای این امکانات هست، ولی بطور پیش فرض خیر) ولی Autofocus و Touch-to-focus و Track کردن و ... رو داره. کیفیت عکس ها خوبه من توی همین تاپیک عکس هایی که با دوربین گرفتم رو گذاشتم (پست شماره 105 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])). فیلمبرداری هم خوبه. نمونه های فیلمبرداریش رو می تونید توی GSMArena ببینید.

Proximity Sensor / Ambient Light Sensor که جزو ابتدایی ترین امکانات هستند. پیشنهاد می کنم حداقل یک نگاه به یکی از ریویو های آیفون بندازید! تشخیص دست خط در آیفون فقط برای زبانهای شرق آسیا وجود داره.

ببخشید این دیگه اخریه ایا تمامی فرمت های ویدیویی رو پخش می کنه و ایا مولتی پلیر خوبی هست یا نه و اگه تمامی رو پخش میکنه در چه وظوحی

هر ویدیویی رو با iTunes می تونید انتقال بدید و بعد از اون بسیار زیبا دیده میشن ... آیفون یکی از بهترین ها برای Multimedia است. مشخصات صفحه آیفون رو می تونید در سایت اپل مشاهده کنید.

شدیدا پیشنهاد می کنم یکی دو تا از ریویو های آیفون رو بخونید تا با اطلاعات پایه آشنا بشید. همینطور تاپیک رو از اول پست به پست مطالعه کنید، تقریبا پاسخ همه سوالات شما قبلا توی همین تاپیک اومده.

سلام جناب stream
من یه سوال داشتم صدای آیفون 4 نسبت به 3gs تو اسپیکر نه هدفون کمتر شده؟؟تو بعضی سایتا نوشته بود کم شده......راستی عکسی از مقایسه نمیزاری؟؟؟؟بین آیپاد و آیفون 4 منظورم کیفیت صفحه هست

خیر به نظر من کمتر نشده.

عکس هم چون دوربین خوبی ندارم نمی تونم .. برای مقایسه دو صفحه با عکس به دو چیز نیازه، اول یک دوربین خیلی حرفه ای (که من ندارم) ، دوم یک مانیتور حرفه ای که بتونه از هر دو صفحه گوشی ها تصاویر رو بهتر نشون بده (که شما و بقیه کاربران ندارید) ... برای همین امکانش نیست. :46: در هر صورت برای تست میزان روشنایی و ... میشه چند تا عکس همینطوری گرفت .. فرصت کنم انجام میدم.

ممنون.

روزبه 007
03-07-2010, 22:28
اقا من یه عکس دیدم از ایفون 4 , چند بار تریلی 24 چرخ داده بودن ازش رده شه گفته بودن 4 بار افتاده زمین .شایدم رضا زاده رو یه دست کله پاچه مفصل مهمون کرده بودن بعدش گفتن بشین ببینیم شیشه ی ایفون میشکنه این اپل ضایعه می شه یانه

NINTENDO_DS
04-07-2010, 09:16
اقا من یه عکس دیدم از ایفون 4 , چند بار تریلی 24 چرخ داده بودن ازش رده شه گفته بودن 4 بار افتاده زمین .شایدم رضا زاده رو یه دست کله پاچه مفصل مهمون کرده بودن بعدش گفتن بشین ببینیم شیشه ی ایفون میشکنه این اپل ضایعه می شه یانه

خب نتیجه صحبتتون چی شد؟

اون حرفهام الکی بوده فقط یک گوشی تو دنیا هست به اسم sonim که اون تمام این موارد رو تحمل می کنه وگرنه بقیه نه

---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------

عزیزم خراب شد میری امور مشترکین میگی سیم کارتم سوخته یکی نو بهت میدن البته 7 تومن ازت میگیرن

روزبه 007
04-07-2010, 09:38
با سلام دوباره و صد ها بار درود بی پایان
یه سوال کوچک و ان هم این که ای: کسی در امریکا یا خارج کشور زندگی می کنه ویا نه.:5:
باتشکر و قدر دانی دوباره از همه ی شما دوستان عزیز:10:

arash s.b
04-07-2010, 11:08
سلام
یه سوال در مورد cydia؟
آیا دقیقا مثل itunes می مونه یعنی دقیقا همه ی برنامه های itunes رو داره؟
یا یه برنامه هایی اضافه و کم داره؟
مثلا الان میشه imovie رو ازش download کرد؟
با تشکر:40:

GiggleClub
04-07-2010, 11:23
سلام
یه سوال در مورد cydia؟
آیا دقیقا مثل itunes می مونه یعنی دقیقا همه ی برنامه های itunes رو داره؟
یا یه برنامه هایی اضافه و کم داره؟
مثلا الان میشه imovie رو ازش download کرد؟
با تشکر

نه عزیز
ربطی به هم ندارند

یه سری برنامه که اپل اجازه نمیده تو appstore باشند مثل برنامه بلوتوث یا تم ها و... در cydia قرار میگیرند

BLACK_SUN
04-07-2010, 11:44
دوستان من حالا چیکار کنم چی بگیرم؟کسی ساکن امریکا هست که iphone4 گرفته باشه؟اونجا میشه unlock کرد؟تو ایران چی میشه unlock کرد؟

arash s.b
04-07-2010, 11:59
ibook به طور پیش فرض در iphone4 نصب شده یا نه؟

zerolight
04-07-2010, 12:00
ibook به طور پیش فرض در iphone4 نصب شده یا نه؟
بله هست و کلا هم درios4 هست!

Mehrdad092000
04-07-2010, 12:02
دوستان من حالا چیکار کنم چی بگیرم؟کسی ساکن امریکا هست که iphone4 گرفته باشه؟اونجا میشه unlock کرد؟تو ایران چی میشه unlock کرد؟
شما میتونی unlock هم بگیری
مشکلی از نظر آنتن نداره اگه انلاک فکتوری باشه

zerolight
04-07-2010, 12:34
اشتباه شده!پاک شود!

علیرضا
04-07-2010, 12:38
سلام
دوستان
من قیمتش رو می خوام. الان تو بازار هست ؟ قیمتش چنده ؟

ممنون

mishen
04-07-2010, 12:52
1300000 آنلاک 16 black
1700000 آنلاک 32 black

fouad-pes
04-07-2010, 13:32
1300000 آنلاک 16 black
1700000 آنلاک 32 black
400 هزار تومن فقط برای 16 گیگ بیشتر؟!!!!
یعنی قیمت مموری 32گیگ 800 هزار تومن میشه؟!!!

Dark000prince
04-07-2010, 13:38
ببخشید یه سوال داشتم جوابش رو خیلی زود لازم دارم
می خواستم ببینم آیفون رو از عربستان بگیرم ارزونتر میشه ؟آخه گمرک نمیخوره . نظر شما چیه ؟
ارزشش رو داره ؟
مدل 4 یا 3gs یا 3g رو می خوام بگیرم
لطفا سریع جواب بدید خیلی ممنون
اگه کسی تو مسنجر هم آف گذاشت اشکالی نداره
dark000prince@yahoo.com
ممنون :31::31::40::40::40:

arash s.b
04-07-2010, 14:50
ببخشید یه سوال داشتم جوابش رو خیلی زود لازم دارم
می خواستم ببینم آیفون رو از عربستان بگیرم ارزونتر میشه ؟آخه گمرک نمیخوره . نظر شما چیه ؟
ارزشش رو داره ؟
مدل 4 یا 3gs یا 3g رو می خوام بگیرم
لطفا سریع جواب بدید خیلی ممنون
اگه کسی تو مسنجر هم آف گذاشت اشکالی نداره
dark000prince@yahoo.com
ممنون :31::31::40::40::40:
سلام
برای یدونه که از هر جا بیاری گمرکی نمیخوره بهش .
شما بگو قیمتش اونجا چنده تا بهت بگم ارزش داره یا نداره.
ولی با توجه به اینکه الان قیمت ریال بالا رفته و حدود 285 تومان می باشد فکر نمی کنم به صرفه.
برای مدل 4 که فکر نمی کنم به این زودیا به طور رسمی وارد بازار عربستان بشه.
مدل های دیگه هم که قدیمی شدن مطمئنا ایران یا ارزونتره یا همون قیمت ها باید باشه.

4870x2
04-07-2010, 15:06
.
خوب طبیعی هستش گوشی خود ال جی باید ال سی دیش از ایفون بهتر باشه: دی

Mojtaba-MCI
04-07-2010, 15:29
البته توو عکس همچین برتریه محسوسی نداره!در واقع معلوم نیس...
هرچند که خود ال جی هر دو رو ساخته!
اصلا به نظر من نباید فرقی هم داشته باشه!
تازه اگه دقت کنیم متوجه میشیم ال سی دیه آیفون 4 به صورت پیش فرض بهتره چون قابلیت نمایش 326 پیکسل بر هر اینچ رو داره اگه اشتباه نکرده باشم.فشردگی پیکسل ها مد نظرمه.

saman65
04-07-2010, 16:04
.
خوب طبیعی هستش گوشی خود ال جی باید ال سی دیش از ایفون بهتر باشه: دی

تاپیک مقایسه صفحات نمایش جای دیگه بودا...

gap
04-07-2010, 16:17
قیمتش در ایران چنده؟
___
sry, باید میگشتم بعد پست میدادم!قیمتو دیدم.1 و 700 هستش؟

mohsenslr
04-07-2010, 20:18
با سلام دوباره و صد ها بار درود بی پایان
یه سوال کوچک و ان هم این که ای: کسی در امریکا یا خارج کشور زندگی می کنه ویا نه.:5:
باتشکر و قدر دانی دوباره از همه ی شما دوستان عزیز:10:
دوست عزیز: درسته که توی آمریکا قیمت این گوشی 199 دلار هست.ولی اینو در نظر داشته باشید که این قیمت فقط به کسانی تعلق میگیره که با کمپانی AT&T قرارداد دو ساله ببندن که فقط از سیمکارتهای این شرکت استفاده کنند.و قراردادهاشون هم اینقدر سفت وسخت هست که هرکسی بگیره به هیچ عنوان نمیتونه سو استفاده کنه و ببره یه جا دیگه بفروشه! و توی خود آمریکا این گوشی به صورت آزاد باقیمت 700 تا 1100 دلار فروش میره.اینم بدون که توی هیچ جایی گوشی ارزونتر از ایران نیست.

arash s.b
04-07-2010, 20:28
دوست عزیز: درسته که توی آمریکا قیمت این گوشی 199 دلار هست.ولی اینو در نظر داشته باشید که این قیمت فقط به کسانی تعلق میگیره که با کمپانی AT&T قرارداد دو ساله ببندن که فقط از سیمکارتهای این شرکت استفاده کنند.و قراردادهاشون هم اینقدر سفت وسخت هست که هرکسی بگیره به هیچ عنوان نمیتونه سو استفاده کنه و ببره یه جا دیگه بفروشه! و توی خود آمریکا این گوشی به صورت آزاد باقیمت 700 تا 1100 دلار فروش میره.اینم بدون که توی هیچ جایی گوشی ارزونتر از ایران نیست.

این از اون حرفا بودا...:22:
شما این اطلاعات رو از کجا آوردی؟؟؟:18:

saman65
05-07-2010, 00:57

دقیقا حرفهای دوستمون درسته جز قسمت آخر حرفهاش که در مورد قیمت گوشی تو ایران بود...:10:من 3GS ام رو همینجوری گرفتم.فقط این رو بگم که Att دزدترین اپراتور تو آمریکاست...گوشی رو میده 200.ولی 100 جا دیگه سر 100 تا چیز دیگه بی دلیل شارژت میکنه و ...

mohsenslr
05-07-2010, 06:29

من چون خودم میخواستم از آمریکا 3GS بخرم این اطلاعات رو بدست آوردم.

دقیقا حرفهای دوستمون درسته جز قسمت آخر حرفهاش که در مورد قیمت گوشی تو ایران بود...:10:من 3GS ام رو همینجوری گرفتم.فقط این رو بگم که Att دزدترین اپراتور تو آمریکاست...گوشی رو میده 200.ولی 100 جا دیگه سر 100 تا چیز دیگه بی دلیل شارژت میکنه و ...

من قیمت گوشی ها رو توی خیلی از کشور ها گرفتم.آلمان ، فرانسه ، فنلاند ، آمریکا و ... . تنها جایی که تقریبا 5% فقط گوشی های نوکیا ارزونتره عربستان صعودیه.که اونم ارزش نداره به خاطر اون اختلاف ناچیز از اونجا گوشی بیاری.ولی گوشی iPhone 4 که میبینید قیمتش توی ایران الان زیاده(البته اگر باشه) به این خاطر هست که جدیده و خیلی کم وارد بازار شده اونم توسط خرده فروشها.به محض اینکه به صورت عمده وارد بازار بشه قیمتش با خود آمریکا یکی میشه ، یعنی همون 800 هزار تا یک میلیون تومان.مثل 3gs که الان قیمت آنلاکش توی ایران با خود آمریکا یکیه و همینطور ipad که اون اولا قیمتش تا 2 میلیون رفته بود! ولی الان 760 هزار تومان قیمتشه که روز به روز هم داره میاد پایینتر.

arash s.b
05-07-2010, 09:20
من چون خودم میخواستم از آمریکا 3GS بخرم این اطلاعات رو بدست آوردم.

من قیمت گوشی ها رو توی خیلی از کشور ها گرفتم.آلمان ، فرانسه ، فنلاند ، آمریکا و ... . تنها جایی که تقریبا 5% فقط گوشی های نوکیا ارزونتره عربستان صعودیه.که اونم ارزش نداره به خاطر اون اختلاف ناچیز از اونجا گوشی بیاری.ولی گوشی iPhone 4 که میبینید قیمتش توی ایران الان زیاده(البته اگر باشه) به این خاطر هست که جدیده و خیلی کم وارد بازار شده اونم توسط خرده فروشها.به محض اینکه به صورت عمده وارد بازار بشه قیمتش با خود آمریکا یکی میشه ، یعنی همون 800 هزار تا یک میلیون تومان.مثل 3gs که الان قیمت آنلاکش توی ایران با خود آمریکا یکیه و همینطور ipad که اون اولا قیمتش تا 2 میلیون رفته بود! ولی الان 760 هزار تومان قیمتشه که روز به روز هم داره میاد پایینتر.

کی گفته قیمت 3gs در آمریکا و ایران الان یکی است؟؟؟:18:
3gs در حال حاضر در امریکا 499$ می باشد. در ایران با این قیمت شما دست دومش نمی تونی بخری.:41:
این که شما به صورت کلی میگی من این جا ها قیمت کردم ، ولی ایران ارزونتر بود که نمیشه!!!
بله، شاید یه مدل گوشی به این صورت بوده باشه.
ولی در اکثر موارد بنده مطمئنم این جوری نیست. و حاضرم به صورت مصداقی برای هر گوشی که شما بخواید این قضیه رو اثبات کنم.

arash s.b
05-07-2010, 09:33

ببین این که شما گوشی رو قراردادی خریدی و اونها از تو به بهانه های مختلف پول گرفتن که دلیل بر متغیر بودن قیمت گوشی نمیشه که.
قبل از عرضه ی 4 قیمته 3gs در امریکا 599$ & 699$ بود. که بعد اون 499$ شد.
پس 700 تا 1100$ بی منطق می باشد. من همین الان هم این قضیه رو با یکی از دوستانم در اونجا چک کردم ، او هم این موضوع رو تایید کرد.

NINTENDO_DS
05-07-2010, 10:14

آخه تو آمریکا برای چی باید آنلاک کنه؟
اگر این کار ور بکنه مسائل چوب داغ کشیده میشه وسط

saman65
05-07-2010, 10:44
ببین این که شما گوشی رو قراردادی خریدی و اونها از تو به بهانه های مختلف پول گرفتن که دلیل بر متغیر بودن قیمت گوشی نمیشه که.
قبل از عرضه ی 4 قیمته 3gs در امریکا 599$ & 699$ بود. که بعد اون 499$ شد.
پس 700 تا 1100$ بی منطق می باشد. من همین الان هم این قضیه رو با یکی از دوستانم در اونجا چک کردم ، او هم این موضوع رو تایید کرد.

عزیزم رو هوا یه چی میگیا...تو این قیمت های دقیقت تونم به دلار رو از کجا آوردی؟ اینها شاید قیمت های آیفون آنلاک تو اروپاست. تو هیچ جای آمریکا,تو هیچ مغازه ای آیفون آنلاک به صورت قانونی به فروش نمیره.مگه آنلاین باشه.مثلا Ebay...
بحث رو هم بهتره تموم کنیم.تاپبک داره به بی راهه میره

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

وقتی آنلاکش بیاد خودت میتونی آنلاکش کنی...

آخه تو آمریکا برای چی باید آنلاک کنه؟

که از گوشی واسه اپراتورهای دیگه استفاده کنه...

اگر این کار ور بکنه مسائل چوب داغ کشیده میشه وسط

فقط گارانتی گوشی کنسل میشه...همین

روزبه 007
05-07-2010, 10:56
راستی یه نکته پست ایران تحریمه یعنی شما باید از امریکا برات بفرستن کیش از اون جا یکی واسطه بفرسته در خونتون چون کیش منطقه اذاد غیر از این نمی شه:41:

روزبه 007
05-07-2010, 10:59
یه منطقه هست تو کردستان حدودا یه چیز یک و نیم ملیونی 500 تومان ارزون تره ولی ممکنه چینی باشه یا به جای انلاک بهت لاک بندازن ببخشید می خواستم بدونم کسی از اون جا خرید کرده یا نه و اگه کرده بگه خوبه و مطمئنه یا خیر

روزبه 007
05-07-2010, 11:14
خوب دوست عزیز قیمت 16 گیگش 600 دلاره :20:.ادم 16 گیگشو می خره بعدش اگه استیو چون تولید شو ببره با تر قیمتش کمتر هم می شه چون کلا اپل ایفون رو زود وارد بازار کرد.بعدشم معلومه که قیمت اون جا بهتره اون جا 600 دلاره ولی این جا یک و 600 تومان است:18:

webcopernic
05-07-2010, 11:56
کمترین قیمت این گوشی در تهران در حال حاضر چند است و کجا داره فروش میره ؟

GiggleClub
05-07-2010, 12:06
کمترین قیمت این گوشی در تهران در حال حاضر چند است و کجا داره فروش میره ؟

یه چندتایی گفتند ۱۲۰۰ دیدند تو پایتخت ۱۶گیگ

mohsenslr
05-07-2010, 12:09
کی گفته قیمت 3gs در آمریکا و ایران الان یکی است؟؟؟:18:
3gs در حال حاضر در امریکا 499$ می باشد. در ایران با این قیمت شما دست دومش نمی تونی بخری.:41:
این که شما به صورت کلی میگی من این جا ها قیمت کردم ، ولی ایران ارزونتر بود که نمیشه!!!
بله، شاید یه مدل گوشی به این صورت بوده باشه.
ولی در اکثر موارد بنده مطمئنم این جوری نیست. و حاضرم به صورت مصداقی برای هر گوشی که شما بخواید این قضیه رو اثبات کنم.

الان توی ebay آیفون 3gs نو 590 هزار تومان تا 75000 تومان فروش میره که توی ایران هم 800000 تومانه که به خاطر اینکه این محصول فقط در آمریکا تولید میشه طبیعیه که یه خورده گرونتر باشه.
فاکتور از برند اپل شما میتونی قیمت تمام گوشی ها رو توی آمازون چک کنی ببین ارزونتره یا نه:
amazon.de آلمان
amazon.com آمریکا
amazon.co.uk انگلستان

ebi6630
05-07-2010, 14:10
سلام به همه
آقا ما می خواستیم 6 ماه پیش 3GS بگیریم،نشد.
الان می خوام بگم یکی از دوستام از آمریکا بیاره.راجع به پس گرفتن گوشی ها ی 4 یه کم خوندم.ترسیدم بخرم.میگم نکنه استیو بگه پس بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به مالیاتم می خوام بدونم اونجا(آمریکا) آدم باید مالیات بده؟شنیدم 7% مالیات میخواد
مرسی

webcopernic
05-07-2010, 15:14
یه چندتایی گفتند ۱۲۰۰ دیدند تو پایتخت ۱۶گیگ

خود مقازه دارها سیم کارتت رو کوچیک میکنن؟

NINTENDO_DS
05-07-2010, 16:00
یه منطقه هست تو کردستان حدودا یه چیز یک و نیم ملیونی 500 تومان ارزون تره ولی ممکنه چینی باشه یا به جای انلاک بهت لاک بندازن ببخشید می خواستم بدونم کسی از اون جا خرید کرده یا نه و اگه کرده بگه خوبه و مطمئنه یا خیر

بانه رو میگی؟اونجا کولر گازی بهت میدن 100000 تومن همه چی اونجا مفته ولی قاچاقه

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

راستی یه نکته پست ایران تحریمه یعنی شما باید از امریکا برات بفرستن کیش از اون جا یکی واسطه بفرسته در خونتون چون کیش منطقه اذاد غیر از این نمی شه:41:

گفتم باید بفرستن
کیش-سلفچگان یا چابهار که کیش از همه بهتره

fouad-pes
05-07-2010, 16:13
آبادان و خرمشهر هم چند ماهی هست که منطقه آزاد شده.

BLACK_SUN
05-07-2010, 16:19
گفتم باید بفرستن
کیش-سلفچگان یا چابهار که کیش از همه بهتره
خوب کجای کیش بفرستی؟باید اشنا داشته باشی دیگه!!!!!!!!!!

روزبه 007
05-07-2010, 16:42
آبادان و خرمشهر هم چند ماهی هست که منطقه آزاد شده.
خدایی چه جالب من یه اشنا دارم خرمشهر:10:

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

[QUOTE=NINTENDO_DS;5153702]بانه رو میگی؟اونجا کولر گازی بهت میدن 100000 تومن همه چی اونجا مفته ولی قاچاقه
خوب این و می دونم می گم اون جا همش چینه یا جنس خوب مث اینا که تو جمهری وجود داره هم هست یعنی ایا ان جا بهت نمی ندازن یا نه بعد اون جا گوشی هم می فروشن؟

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

koroshfe
05-07-2010, 17:23
خوب این و می دونم می گم اون جا همش چینه یا جنس خوب مث اینا که تو جمهری وجود داره هم هست یعنی ایا ان جا بهت نمی ندازن یا نه بعد اون جا گوشی هم می فروشن؟

بانه می خوای آیفون 4 بگیری؟بابا ببخشیدا خریت محزه!
اولا ما پارسال اون دور و ورا بودیم رفتیم 360 به زور یکی از مغازه ها داشت(ایکس باکس)حالا می خوای آیفون پیدا کنی؟
گیریمم یکی از مغازه دارا خودش آورده بود:اولا قیمتش از تهران کمتر نیست هیچ شایدم بیشتر باشه!دوما به قول خودتون شاید بهتون بندازن!به هیچ مجه حتی فکرشم نکنین!در این حد........
به نظر من که نباید از آیفون 4 تو تهران استقبال می کردند:چون بعد از 1 هفته قیمتش نصف می شد!ولی الان مایه دارا همه خریدند و مغازه دارا روز به روز دارن می برن بالاتر!
بای:46:

payamf1
05-07-2010, 17:28
عزیزان بنده خودم سنندجم اصلا اینجا توی بانه نمیدونن ایفون چیه
گوشیهای دیگه از نوکیا و اریکسون و سامسونگ و گوشی چینی اونجا پیدا میشه ولی ایفون ابدا پیدا کنی... کلا محصولات اپل اونجا اصلا قاچاق نمیشه...

با تشکر
پیام:11:

koroshfe
05-07-2010, 17:28
ما پارسال اون دور و ورا بودیم رفتیم 360 به زور یکی از مغازه ها داشت

البته اگه دروغ نشه من نبودم یکی از بچه ها بود!

ebi6630
05-07-2010, 17:56
کسی جوابه منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
الان می خوام بگم یکی از دوستام از آمریکا بیاره.راجع به پس گرفتن گوشی ها ی 4 یه کم خوندم.ترسیدم بخرم.میگم نکنه استیو بگه پس بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به مالیاتم می خوام بدونم اونجا(آمریکا) آدم باید مالیات بده؟شنیدم 7% مالیات میخواد
مرسی

روزبه 007
05-07-2010, 18:07
البته اگه دروغ نشه من نبودم یکی از بچه ها بود!
ای خالی بند.:27:

mohsenslr
05-07-2010, 19:14
سلام به همه
مرسی

الان نخری بهتره.به دو دلیل.یکی همون مشکل آنتن و یکی هم اینکه هنوز گرونه و روز به روز داره میاد پایینتر.
راجع به مالیات هم خود سایت اپل که میگیره ولی بقیه جاها رو نمیدونم.

روزبه 007
05-07-2010, 19:57
یه سول :
می شه قطعات ایفون رو خرید رو هم سوار کرد<نه خدایی می گم به صرفه هم هست فوقش می خوای یه سیستم عامل بدی روش نسب کنن>

ebi6630
05-07-2010, 20:02
الان نخری بهتره.به دو دلیل.یکی همون مشکل آنتن و یکی هم اینکه هنوز گرونه و روز به روز داره میاد پایینتر.
راجع به مالیات هم خود سایت اپل که میگیره ولی بقیه جاها رو نمیدونم.

تو آمریکا مگه چقدر ارزون تر می شه؟آخه پیدا کردن کسیکه از اونجا بیاره به همین راحتیا نیست.
من سره مساله آنتن خیلی مشکلی ندارم.اینکه یهو کلی سایت اومدن ایرادای بزرگی روش گذاشتن آدمو میترسونه:
1.آنتن
2.صفحه خیلی زود خش بر میداره
3.Proximity sensor issue حین کمالمه
4.با 3 بار انداختن زمین شیشش خورد شد
همه ی 4 مورد بالا توی ... Y o u T u فبلماش هست
واقعا خریدن آیفون همیشه واسه ی من با شک و تردید بوده.:13:

koroshfe
05-07-2010, 20:36
کمالمه

منظور مکالمس؟
اینو کی گفته؟
نه خیرم!در ضمن 1.آنتن با اومدن ورژن جدید درست می شه!2.شما هر کار عادی رو جلوی صفحش بکنی هیچیش نمی شه!(برای پشتشم قاب هست(در ضمن پشتشم به این راحتی ها خش نمی افته))3.چنین چیزی صحت نداره!4.مگه تلفن همراه برای فوتبال بازی کردنه؟
بهترین پیشنهاد گوشی اگه مایه داری آیفون 4 نه الان چون خیلی گرونه(تو ایران)
در ضمن این کارایی که گفتین با کدوم گوشی می شه کرد و اون سالم بمونه؟در ضمن با گذاشتن اون قاب مخصوص هم آنتن نمی ره و هم موقع افتادن صفحه با زمین برخورد نمی کنه!
می شه یه منبع برای سومین حرفتون بذارین!
ممنون از شما دوست عزیز و شک نکن بهترین گوشی دنیاست!

koroshfe
05-07-2010, 20:47
ای خالی بند.:27:

بدون خالی بستن که نمی شه!
ولی خدایی جدی می گم!
می خواین بگم بیاد بگه!اتفاقا تو پی سی هم هست!
یعنی 4 ساله هست!

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

سلام به همه
مرسی

اگه داری از آمریکا 600 تا 650 تومن پول می دی 700 تا 800 بده 4 رو بگیر!
همون طور که گفتم هیچ مشکلی نداره!

koroshfe
05-07-2010, 20:57
سلام دوستان من 60 بار پرسیدم این عکس واقعیت داره یا نه ولی کسی جواب نداد!
ممنون!

SIMON137
05-07-2010, 21:05
ممنون!
آخه جایی که سوال کردی اشتباهه

Mah12
05-07-2010, 21:20
ممنون!

سلام
گه واقعی هم باشه قدیمیه چون این آیفونی که تو عکسه همون آیفون 2G هستش

ebi6630
05-07-2010, 22:44
منظور مکالمس؟
اینو کی گفته؟
نه خیرم!در ضمن 1.آنتن با اومدن ورژن جدید درست می شه!2.شما هر کار عادی رو جلوی صفحش بکنی هیچیش نمی شه!(برای پشتشم قاب هست(در ضمن پشتشم به این راحتی ها خش نمی افته))3.چنین چیزی صحت نداره!4.مگه تلفن همراه برای فوتبال بازی کردنه؟
بهترین پیشنهاد گوشی اگه مایه داری آیفون 4 نه الان چون خیلی گرونه(تو ایران)
در ضمن این کارایی که گفتین با کدوم گوشی می شه کرد و اون سالم بمونه؟در ضمن با گذاشتن اون قاب مخصوص هم آنتن نمی ره و هم موقع افتادن صفحه با زمین برخورد نمی کنه!
می شه یه منبع برای سومین حرفتون بذارین!
ممنون از شما دوست عزیز و شک نکن بهترین گوشی دنیاست!

خیلی ممنونم ازت.اینم sourceبرای هر 4 تا چیزی که گفتم:
1.آنتن:

2.خط افتادن:

3.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :proximity sensor issue

4. خورد شدن شیشه:

Stream
05-07-2010, 22:57
خیلی ممنونم ازت.اینم sourceبرای هر 4 تا چیزی که گفتم:
1.آنتن:

2.خط افتادن:

3.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :proximity sensor issue

4. خورد شدن شیشه:
قضیه لکه زرد که کاملا حل شده .. دیگه هم بحثی دربارش نیست. قضیه Proximity Sensor درسته و بعضی از آیفون ها این مشکل رو دارند (دلیلش مثل اینه که Apple از چند مدل Proximity Sensor مختلف استفاده کرده و حساسیتشون دقیقا یکسان نیست) ولی مشکل خاصی نیست و یک باگ نرم افزاریه که مسلما توی همون آپدیتی که یکی دو هفته دیگه میاد حل میشه.

قضیه آنتن تنها مشکل منطقیه که خب Apple گفته دلیلش اشتباه نشون دادن خط های آنتن بوده .. در همون آپدیت گفته این مشکل رو حل می کنه و قطعا با دستکاری های نرم افزاری قضیه رو بهبود می بخشه.

قضیه شکستن هم خب شما باید مراقب گوشیتون باشید. چیزی که اکثر یوزرها گفتن (نه اونهایی که آیفونشون رو می شکونن تا یک ویدیو بگیرن!) آمار شکستن ها اصلا بالا نبوده و مثل هر گوشی دیگه ای احتمال شکستن وجود داره، نه بیشتر از اون.

ebi6630
06-07-2010, 00:02
قضیه لکه زرد که کاملا حل شده .. دیگه هم بحثی دربارش نیست. قضیه Proximity Sensor درسته و بعضی از آیفون ها این مشکل رو دارند (دلیلش مثل اینه که Apple از چند مدل Proximity Sensor مختلف استفاده کرده و حساسیتشون دقیقا یکسان نیست) ولی مشکل خاصی نیست و یک باگ نرم افزاریه که مسلما توی همون آپدیتی که یکی دو هفته دیگه میاد حل میشه.

قضیه آنتن تنها مشکل منطقیه که خب Apple گفته دلیلش اشتباه نشون دادن خط های آنتن بوده .. در همون آپدیت گفته این مشکل رو حل می کنه و قطعا با دستکاری های نرم افزاری قضیه رو بهبود می بخشه.

قضیه شکستن هم خب شما باید مراقب گوشیتون باشید. چیزی که اکثر یوزرها گفتن (نه اونهایی که آیفونشون رو می شکونن تا یک ویدیو بگیرن!) آمار شکستن ها اصلا بالا نبوده و مثل هر گوشی دیگه ای احتمال شکستن وجود داره، نه بیشتر از اون.

قربان ممنون.یه نفسه راحتی کشیدم.از این گیجی در اومدم.
فقط موند راجع به خش افتادن.نظری ندارین؟حتما باید screen protector استفاده کرد؟

koroshfe
06-07-2010, 00:42
دقیقاً همین جملات رو Stream جان شونصد بار گفتن!
اگه شما مایشو دارین بهترین گوشی دنیا آیفون 4 ه!
بدون هیچ شک و شبحه ای!چون این جملات همگی از دارندگان این گوشی سر زده!
ببخشید دوستان من تا حالا در رابطه با مشکل(Proximity sensor issue در مکالمه) نشنیده بودم می شه توضیح بدید!
ممنون

koroshfe
06-07-2010, 00:51
یه سوال:مگه اسم این گوشی جدید اپل آیفون 4 نیست؟
بیشتر جاها نوشته 4g!
البته بیشتر که نه ولی کمم ننوشته!

Stream
06-07-2010, 01:10
قربان ممنون.یه نفسه راحتی کشیدم.از این گیجی در اومدم.
فقط موند راجع به خش افتادن.نظری ندارین؟حتما باید screen protector استفاده کرد؟

من خودم و چند نفر از دوستان که آیفون 4 دارند توی این تقریبا ده روز که اصلا خشی روی گوشی نیفتاده ... به هر حال برای اطمینان می تونید از Invisible Shield استفاده کنید.

دقیقاً همین جملات رو Stream جان شونصد بار گفتن!
اگه شما مایشو دارین بهترین گوشی دنیا آیفون 4 ه!
بدون هیچ شک و شبحه ای!چون این جملات همگی از دارندگان این گوشی سر زده!
ببخشید دوستان من تا حالا در رابطه با مشکل(Proximity sensor issue در مکالمه) نشنیده بودم می شه توضیح بدید!
ممنون

قضیه اینه که در بعضی از آیفون ها وقتی گوشی رو نزدیک گوش می برید روشن و خاموش شدن صفحه خیلی دقیق نیست .. کلا حتی اگه درست هم نشه اصلا چیز مهمی نیست.

بیشتر جاها نوشته 4g!

بله، iPhone 4 صحیحه و iPhone 4G اشتباهه... اگه جایی نوشته یا اشتباه کردن یا قدیمی بوده.

ebi6630
06-07-2010, 01:15
بیشتر جاها نوشته 4g!

آخه اصل قضیه از2 ماه پیش شروع می شه که prototype این گوشیو یه بنده خدایی جا میذاره.استیو انکار میکنه.بعد یه نامه مینویسه به ..GIZ میگه گوشیو پس بدین و خلاصه ... سایتا یه سری میگن این همونه،یه سری میگن نقشه ی اپل برای نظر سنجی بازاره.
گوشی میادو معلوم میشه همونه با 4 تا اشکال که یکی دیگه ام پیدا کردم آخر پست میبینین.
در جوابه این اشکالا استیو اول انکار میکنه بعد آنتنو قبول میکنه.
حالا من موندم اگه گوشی اشکال نداره پس چرا اپل گوشی های مشکل دارو پس میگیره؟؟؟پس مشکل داره دیگه.

لینکه اشکال پنجم i[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون 4G غلطه.قصه ی iphone از 2G تا 4 دنبال کنی متوجه میشی.
من عاشقه اپلم.ولی با این جریاناو حرفا واقعا دودلم.

webcopernic
06-07-2010, 08:17
خود مقازه دارها سیم کارتت رو کوچیک میکنن؟

NINTENDO_DS
06-07-2010, 10:52
بعید میدونم آخه چرا باید کوچیک کنن اگر خراب بشه اونا جواب گو نیستن

webcopernic
06-07-2010, 16:09
کجا باید برای iphone 4 سیم کارت رو کوچیک کرد ؟

ebi6630
06-07-2010, 17:36
دوستان کسی نظری راجع به اینکه iPhone 4 Unlocked factory کی تو آمریکا میاد ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SIMON137
06-07-2010, 17:47
دوستان کسی نظری راجع به اینکه iPhone 4 Unlocked factory کی تو آمریکا میاد ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر نمی خواد ، کلا تو آمریکا آنلاک عرضه نمیشه ...

ebi6630
06-07-2010, 17:56
نظر نمی خواد ، کلا تو آمریکا آنلاک عرضه نمیشه ...

آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس من باید Lock بگیرم از اونجا؟
راجع به شرایط خرید Lock و فسخ قرارداد یه توضیحی بدین ممنون میشم.

Stream
06-07-2010, 18:26
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس من باید Lock بگیرم از اونجا؟
راجع به شرایط خرید Lock و فسخ قرارداد یه توضیحی بدین ممنون میشم.
بله در آمریکا شما مجبور هستید آیفون لاک خریداری کنید ... حتی آیفون های آنلاک خریداری شده از کشورهای دیگه هم با اپراتورهای دیگه به جز AT&T کار نمی کنند.

فسخ قرارداد هم شرایطش ساده است، شما کل هزینه ای که تا پایان قرارداد هست (24 ماه، ماهیانه فکر می کنم حداقل 40 دلار + مالیات) بپردازید و اون موقع خارج از قرارداد هستید.

ebi6630
06-07-2010, 18:47
بله در آمریکا شما مجبور هستید آیفون لاک خریداری کنید ... حتی آیفون های آنلاک خریداری شده از کشورهای دیگه هم با اپراتورهای دیگه به جز AT&T کار نمی کنند.

فسخ قرارداد هم شرایطش ساده است، شما کل هزینه ای که تا پایان قرارداد هست (24 ماه، ماهیانه فکر می کنم حداقل 40 دلار + مالیات) بپردازید و اون موقع خارج از قرارداد هستید.

آقا مرسی.
پس آیفون خریدنم مالید.
به جمع آیفون ندار ها می پیوندم.:41:

ramin_007
06-07-2010, 21:46
یعنی چی ایفون انلاک نمیشه خرید تو همین تاپیک گفتن که ۷۰۰دلار!!!!!!!

saman65
07-07-2010, 00:12
بله در آمریکا شما مجبور هستید آیفون لاک خریداری کنید

البته از فروشگاه های آنلاین میشه Sim free خرید.مثل Ebay و Plemix و ...

... حتی آیفون های آنلاک خریداری شده از کشورهای دیگه هم با اپراتورهای دیگه به جز AT&T کار نمی کنند.

رو T-Mobile هم میشه استفاده کرد

اگه کمتر از 6 ماه از قرارداد گذشته باشه,باید 200$ بابت فسخش بدی.اگه 7 ماه گذشته باشه 195$ و همینطور هر ماه که اضافه بشه,ماهی 5$ از این جریمه کمتر میشه

Stream
07-07-2010, 00:25
البته از فروشگاه های آنلاین میشه Sim free خرید.مثل Ebay و Plemix و ...

بله ولی خب اینها فروش رسمی به حساب نمیان.. به خصوص Ebay که توش هر کس هر چیزی دلش بخواد می فروشه (آیفون هم شامل میشه!)

رو T-Mobile هم میشه استفاده کرد

3G فقط روی AT&T کار می کنه ... چون آیفون فقط از UMTS/HSDPA/HSUPA 850, 900, 1900, 2100 مگاهرتز استفاده می کنه که فقط در AT&T ازش استفاده میشه. T-Mobile از 1700/2100 استفاده می کنه که متفاوته ... موقع استفاده از T-Mobile محدود می شید به استفاده از GSM/Edge که اصلا چیز خوش آیندی نیست! :دی

اگه کمتر از 6 ماه از قرارداد گذشته باشه,باید 200$ بابت فسخش بدی.اگه 7 ماه گذشته باشه 195$ و همینطور هر ماه که اضافه بشه,ماهی 5$ از این جریمه کمتر میشه

این در صورتیه که شما آیفون رو بگیرید و مثلا سه ماه بعد قصد کنسل کردن کل برنامه رو داشته باشید (که موقع کنسل کردن موظف هستید آیفون رو به AT&T پس بدید):

You may have to return any handsets and accessories purchased with the service before your account will be cancelled. If you are allowed to cancel service within the 30 day return period, but do not return the equipment within the return period, AT&T may charge you an amount equal to or up to the full retail price of the equipment.

سوال دوستمون این بود که چطور از تعهد به قرارداد بیرون بیایم و آیفون رو هم داشته باشیم... که تنها راهش خریدن کل قرارداده. :46:

ebi6630
07-07-2010, 08:17
بله ولی خب اینها فروش رسمی به حساب نمیان.. به خصوص Ebay که توش هر کس هر چیزی دلش بخواد می فروشه (آیفون هم شامل میشه!)

3G فقط روی AT&T کار می کنه ... چون آیفون فقط از UMTS/HSDPA/HSUPA 850, 900, 1900, 2100 مگاهرتز استفاده می کنه که فقط در AT&T ازش استفاده میشه. T-Mobile از 1700/2100 استفاده می کنه که متفاوته ... موقع استفاده از T-Mobile محدود می شید به استفاده از GSM/Edge که اصلا چیز خوش آیندی نیست! :دی

این در صورتیه که شما آیفون رو بگیرید و مثلا سه ماه بعد قصد کنسل کردن کل برنامه رو داشته باشید (که موقع کنسل کردن موظف هستید آیفون رو به AT&T پس بدید):

You may have to return any handsets and accessories purchased with the service before your account will be cancelled. If you are allowed to cancel service within the 30 day return period, but do not return the equipment within the return period, AT&T may charge you an amount equal to or up to the full retail price of the equipment.

سوال دوستمون این بود که چطور از تعهد به قرارداد بیرون بیایم و آیفون رو هم داشته باشیم... که تنها راهش خریدن کل قرارداده. :46:
با تشکر از همه
پس کلا از آمریکا راهی جز Lockخریدن نداره؟پس باید رو کشورای اروپایی فکر کنم.

arash s.b
07-07-2010, 16:58
سلام
بازم gizmodo موش می دواند:31:
این دفعه این سایت معلوم الحال به نقل از apple care نوشت:
مشکل آنتن دهی در ایفون با update نرم افزاری حل نخواهد شد.
بلکه این مسئله ایراد طراحی می باشد. و تنها راه حل آن استفاده از bumper یا اینکه آیفون را به شکل دیگر در دست گرفتن است.

با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Help118
07-07-2010, 19:01
بچهه ا من جایی خوندم نوشته بود واسه چپ دستا مشکل داره و وقتی یه قسمتی رو تو دست لمس می کنن کلا آنتن می پره و از این نظر استیوجابز داره جمع آوری میکنه
جای دیگه بروز شده خوندم که هنوز وارد بازار نکرده تموم شدن.
کدوم کیی صحت داره و قضیه چیه آیا این مشکل گوشی رفع شده؟
آیفون 4 کی وارد بازار ایران میشه و چه حدود قیمتی به نظرتون خواهد داشت؟

arash s.b
07-07-2010, 19:34
بچهه ا من جایی خوندم نوشته بود واسه چپ دستا مشکل داره و وقتی یه قسمتی رو تو دست لمس می کنن کلا آنتن می پره و از این نظر استیوجابز داره جمع آوری میکنه
جای دیگه بروز شده خوندم که هنوز وارد بازار نکرده تموم شدن.
کدوم کیی صحت داره و قضیه چیه آیا این مشکل گوشی رفع شده؟
آیفون 4 کی وارد بازار ایران میشه و چه حدود قیمتی به نظرتون خواهد داشت؟

سلام
کلا وقتی سمت چپ گوشی قسمت پایین به طور کامل cover میشه، آنتن گوشی کم و زیاد می شود.
ولی به هیچ وجه قرار نیست جمع آوری بشه،خود استیو گفته با یه update نرم افزاری حل میشه ولی هنوز خبری نیست.
بله گوشی به محض ورود حدود700000 فروش رفت و الان تخمش رو ملخ خرده.:31:
وارد ایران هم شده قیمت حدود 1200 می باشد.

Mah12
07-07-2010, 21:24
تست باتری آیفون 4 توسط GSMArena انجام شد...
در نمایش فیلم بدون وقفه امتیاز بی نظیر 9 ساعت و 40 دقیقه رو بدست آورده است.
برای مقایسه گلکسی s تونسته 7 ساعت و 30 دقیقه و ویو هم 8 ساعت و 40 دقیقه نمایش بدن...
الان دوستان سامسونگی میگن نمایشگر گلکسی بزرگتره و فرویو بیاد بهتر میشه.... :46:
در ضمن در 68 ساعت با هاش اینکارو رو کردن

30 دقیقه استفاده معمولی
90 دقیقه نمایش فیلم
40 دقیقه مکالمه
40 دقیقه وب گردی
40 دقیقه بازی
40 دقیقه نمایش عکس
2 ساعت پخش موسیقی

ممنون

ramin_007
08-07-2010, 05:34
دوستان یه سر به این لینک بزنید به نظرتون درست حسابیه؟

به یکیشون میل زدم اینم جواب میلشون!!!!!

Thanks for your Mail and Patronages to make inquiry regarding our
products .
We have the APPLE IPHONE 4G 32GB Brand New FACTORY UNLOCKED... in
stock, Well packed and sealed in original company box,
- Brand new (Original Manufacturer) box - No copies
- Have English , Spanish Belgium language as Default
- Material (Software, Manual)..

OS version 4.0

We give 1 Year warranty for every product sold out to our costumers, our
cell phones are company class 1 tested and approved by global standard
organization of wireless industries, Brand New phones,FACTORY UNLOCKED
100% Unlocked with complete accessories.sim free and work with any
network.

ORDER SUMMERY

APPLE IPHONE 4G 32GB COST $400 USD

Product condition: Brand New

Shipping fee: $50 USD

total cost is $450usd.

WE OFFER BUY 2 GET 1 FREE....

WE BUY DIRECTLY FROM THE MANUFACTURING COMPANY IN USA THAT IS WHY WE SELL
AT A CHEAP AND AFFORDABLE PRICE TO ALL OUR SERIOUS AND LEGIT BUYERS ALL
OVER THE WORLD.

DELIVERY AND PAYMENT METHOD:
We make shipment through UPS/DHL/FedEx Shipping company and we use the
48hrs Home delivery services with immediate information as follow,
1. Shipping company way bill receipt
2. The official company invoice and receipt
3. Tracking number of the package #.

We accept payment through Western Union Money Transfer.

RETURN POLICY:

Your satisfaction is our goal. Please inspect your order upon delivery.If
for any reason you are not satisfied with your purchase, please return
your merchandise within 90 days for a prompt and courteous exchange or
refund, whichever you prefer. Package recipients will receive a
merchandise voucher.

Please note: The item returned must be in its original packaging in
salable condition. If your merchandise arrives damaged, please contact
Customer Care immediately. Orders for "Special Order" items canceled
after one week from the order date are subject to a 25% restocking fee as
governed by the manufacturer.

So all you need to do now is get back to us With Your Full Order Quote ,
Full Name , Full Address and Personal Contact Phone Number in order for
us to proceed with the shipment of your order.

Full Name......

Full Shipping Address.........

Telephone Number...............

We await your swift response.

Thanks & Best Regards .

Turion Service Limited Uk
Management
Sale Manager
Alexandra Cotrim
+447031825206

arash s.b
08-07-2010, 09:14
دوستان یه سر به این لینک بزنید به نظرتون درست حسابیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه یکیشون میل زدم اینم جواب میلشون!!!!!

Thanks for your Mail and Patronages to make inquiry regarding our
products .
We have the APPLE IPHONE 4G 32GB Brand New FACTORY UNLOCKED... in
stock, Well packed and sealed in original company box,
- Brand new (Original Manufacturer) box - No copies
- Have English , Spanish Belgium language as Default
- Material (Software, Manual)..

OS version 4.0

We give 1 Year warranty for every product sold out to our costumers, our
cell phones are company class 1 tested and approved by global standard
organization of wireless industries, Brand New phones,FACTORY UNLOCKED
100% Unlocked with complete accessories.sim free and work with any
network.

ORDER SUMMERY

APPLE IPHONE 4G 32GB COST $400 USD

Product condition: Brand New

Shipping fee: $50 USD

total cost is $450usd.

WE OFFER BUY 2 GET 1 FREE....

WE BUY DIRECTLY FROM THE MANUFACTURING COMPANY IN USA THAT IS WHY WE SELL
AT A CHEAP AND AFFORDABLE PRICE TO ALL OUR SERIOUS AND LEGIT BUYERS ALL
OVER THE WORLD.

DELIVERY AND PAYMENT METHOD:
We make shipment through UPS/DHL/FedEx Shipping company and we use the
48hrs Home delivery services with immediate information as follow,
1. Shipping company way bill receipt
2. The official company invoice and receipt
3. Tracking number of the package #.

We accept payment through Western Union Money Transfer.

RETURN POLICY:

Your satisfaction is our goal. Please inspect your order upon delivery.If
for any reason you are not satisfied with your purchase, please return
your merchandise within 90 days for a prompt and courteous exchange or
refund, whichever you prefer. Package recipients will receive a
merchandise voucher.

Please note: The item returned must be in its original packaging in
salable condition. If your merchandise arrives damaged, please contact
Customer Care immediately. Orders for "Special Order" items canceled
after one week from the order date are subject to a 25% restocking fee as
governed by the manufacturer.

So all you need to do now is get back to us With Your Full Order Quote ,
Full Name , Full Address and Personal Contact Phone Number in order for
us to proceed with the shipment of your order.

Full Name......

Full Shipping Address.........

Telephone Number...............

We await your swift response.

Thanks & Best Regards .

Turion Service Limited Uk
Management
Sale Manager
Alexandra Cotrim
+447031825206

کاملا دزدی می باشد.
اصلا نمیدونه اسم گوشی چی است.
سایتشم پر از سوتی که نشون میده دروغ است.
شایدم اصل نباشه ، از این چینی ها باشه.

arash s.b
08-07-2010, 10:28
سلام
اینم آیفون سفید که یواش یواش داره سر و کلش پیدا میشه.

koroshfe
08-07-2010, 11:51
دمت گرم بابا!
به نظر من که همون مشکی اش باحال تره!:46:

arash s.b
08-07-2010, 12:40
آخه مشکیاش خیلی شبیه گوشی های نوکیا می مونه!!!
سفیداش خشگل تره.:10:

payamf1
08-07-2010, 13:15
فیلم باز کردن سخت افزار اپل آیفون 4
توصیه میکنم ببینید :

koroshfe
08-07-2010, 19:21
آخه مشکیاش خیلی شبیه گوشی های نوکیا می مونه!!!
سفیداش خشگل تره.:10:

بالاخرة هر کی نظر خودشو داره!
ولی نوکیا کجا آیفون کجا!آیفون آیفونه نوکیا و ... نداره!

koroshfe
08-07-2010, 19:29
راستی این لینکی که پیام جان گذاشتی باز نمی شه!
اگه امکانش هست یدونه بده من خیلی دوست دارم باز کردنشو ببینم!
ممنون از پیام

payamf1
08-07-2010, 21:26
راستی این لینکی که پیام جان گذاشتی باز نمی شه!
اگه امکانش هست یدونه بده من خیلی دوست دارم باز کردنشو ببینم!
ممنون از پیام
ببین کار میده :

koroshfe
08-07-2010, 22:53
دمت گرم!:31:
باید رجیستر بشم نه؟
فکر کنم بیاد ولی بازم دمت گرم!

s-a-l-i-m
08-07-2010, 23:07
الان خیلی وقته که ایران مشکلی به نام رجیستر نداره اگرم داشت که مشکلی نیست فقط باید بری تو سایت مخابرات کد گوشیت رو بفرستی ......خلاص

koroshfe
11-07-2010, 11:26
الان خیلی وقته که ایران مشکلی به نام رجیستر نداره اگرم داشت که مشکلی نیست فقط باید بری تو سایت مخابرات کد گوشیت رو بفرستی ......خلاص

نه خیر سلیم جان!
من رجیستر گوشی رو نگفتم!
پیام جان یه لینک داده بود!برای دانلود اون باید در سایت میزبان عضو می شدی!
جو منو گرفت به جای عضویت گفتم رجیستر حالا چه فرقی می کنه!

koroshfe
13-07-2010, 13:29
سلام دوستان!
تاپیک بستس؟
چرا هیچکس نمی آد؟
هیچ خبری نیست؟

mohsenfhm
13-07-2010, 15:34
دست چوبی، راه‌حلی برای مشکل اخیر آی‌فون 4!!!!

برای کاربران چپ‌دست گوشی‌های آی‌فون 4 خبر خوبی داریم. به تازگی راه‌حلی برای مشکل آنتن‌دهی این گوشی‌ها ارائه شده است که فقط به یک «دست» آن هم از نوع چپ وابسته است.

iHand همان وسیله‌ای است که به کمک کاربران چپ دست آی‌فون می‌آید‌. این ابزار در واقع نوعی دست چپ چوبی است که موانع را از سر راه سیگنال‌های آنتن به طرف گوشی شما برمی‌دارد. iHand که از مرغوبترین چوب درختان چنار جنگل‌های اروپا ساخته شده است، در رنگ پوست‌نژادهای گوناگون کره زمین به فروش می رسد.

به‌روز‌رسانی: دوستان عزیز با عرض پوزش خبر را تصحیح می‌کنیم چراکه تا این لحظه خبری مبنی بر اینکه این کار توسط خود اپل صورت گرفته، منتشر نشده است و احتمال می‌رود شرکت‌های دیگری- و شاید هم به شوخی به نام اپل اقدام به ساخت iHand کرده‌اند.

koroshfe
13-07-2010, 17:04
این واقعیت داره؟
ببخشید محسن جان ها نارحت نشین:به نظر من که چیز به درد بخور و خوشگلی نیست!
یعنی چی!یه دست مصنوعی بیاد آیفونو بگیره!اینم شد دلیل!ولی مطلب جالبی بود نه کارآمد!
الانم گفتن به احتمال زیاد تو فریمور جدید این مشکل حل نمی شه اعصابم خورده!خب ما چیکار کنیم!یه ور بگیریمش؟
تازه اون انگشت کوچیکه ی چپ دست ها هم می ره روش!کلا دیگه شورشو در آوردن!

koroshfe
13-07-2010, 17:15
آها راستی یادم رفت!
یه سوال:این حقیقت داره که مشکل آنتن دهی حتی با اومدن فریمور جدید درست نمی شه؟
اگه نمی شه بفروشیمش!

koroshfe
13-07-2010, 17:36
ببخشیدا دوستان!
محسن جان این سایت اپله؟
این محصول رسمیه؟
یعنی چه؟
نمی دونستم اپل از این کارا هم می کنه!

mohsenfhm
13-07-2010, 20:00
آیفون4 آتش گرفت

یک کاربر آمریکایی ادعا کرده است که گوشی آی‌فون4 اپل در حالی‌که با کابل یو.اس.بی به کامپیوتر متصل بود، آتش گرفت. در مقابل، اپل اعلام کرده است که گوشی‌ها مشکلی ندارند و این حادثه در اثر خرابی پورت یو.اس.بی کامپیوتر کاربر اتفاق افتاده است.
یک دستگاه آی‌فون4 در حالی که از طریق کابل یو.اس.بی کامپیوتر در حال شارژ شدن بود، آتش گرفت. وبلاگ Boy Genius Report تصاویر یک کابل سوخته و ذوب شده یو.اس.بی را در کنار یک دستگاه گوشی آی‌فون4 به نمایش گذاشته که آثار سوختگی را به وضوح در اطراف ورودی کابل در گوشی نشان می‌دهد.

به گزارش خبر آن‌لاین به نقل از تلگراف، این سایت اعلام کرده که این تصاویر را یک منبع بسیار نزدیک در AT&T (یکی از اپراتورهای ارتباطات در ایالات متحده) برای آن‌ها فرستاده است.

این سایت گزارش کرده که کاربر این تلفن آن را به یک فروشگاه AT&T برده است تا ببیند آیا این گوشی قابل تعمیر شدن هست یا خیر، اگرچه که کاملا واضح است این تلفن غیر قابل تعمیر است.

مشتری مزبور در سایت اعلام کرده که گوشی جدید آی‌فون 4 در حالی که با استفاده از یک کابل یو.اس.بی اپل که همراه با تلفن ارائه شده بود به کامپیوتر وصل بود، آتش گرفت. در حال حاضر این مشتری می‌خواهد گوشی او با یک گوشی جدید جایگزین شود.

به گفته منبع آگاه در AT&T‌، اپل به این فروشگاه اعلام کرده که این اتفاق به دلیل وجود مشکل در پورت یو.اس.بی کامپیوتر شخص است و طراحی گوشی‌های آن شرکت مشکلی ندارد.

البته مالک این گوشی هم دچار سوختگی سطحی شده و نوار استیل ضد زنگ کنار گوشی آی‌فون نیز که آنتن را در خود جای داده، به شدت داغ شده است.

طی چند سال گذشته نیز چند مورد گزارش در مورد بیش از حد داغ شدن یا آتش گرفتن محصولات اپل مطرح شده است. ماه مارس‌/ فروردین سال گذشته، یک مادر از شرکت اپل به دلیل آن که یک آی‌پاد در جیب شلوار کودک 10 ساله‌اش منفجر شده و باعث سوختگی درجه 2 او شده است، شکایت کرد. بر اثر این انفجار، آی‌پاد ذوب شد و به پای کودک آسیب وارد کرد.
در ماه آگوست‌/ مرداد گذشته نیز مردی ادعا کرد بعد از آن که آی‌پاد تاچ دخترش آتش گرفت، شرکت اپل موافقت کرد تمام هزینه داده شده را پرداخت کند، به شرطی که این مرد در این حادثه با هیچ کس صحبت نکند!

Stream
14-07-2010, 00:32
این واقعیت داره؟
ببخشید محسن جان ها نارحت نشین:به نظر من که چیز به درد بخور و خوشگلی نیست!
یعنی چی!یه دست مصنوعی بیاد آیفونو بگیره!اینم شد دلیل!ولی مطلب جالبی بود نه کارآمد!
الانم گفتن به احتمال زیاد تو فریمور جدید این مشکل حل نمی شه اعصابم خورده!خب ما چیکار کنیم!یه ور بگیریمش؟
تازه اون انگشت کوچیکه ی چپ دست ها هم می ره روش!کلا دیگه شورشو در آوردن!

این محصول مشخصه Fake هست دوست من .. همینجوری برای جو از این چیزا درست می کنن!

آها راستی یادم رفت!
یه سوال:این حقیقت داره که مشکل آنتن دهی حتی با اومدن فریمور جدید درست نمی شه؟
اگه نمی شه بفروشیمش!

خیر مثل اینکه قرار نیست تغییر محسوسی بکنه (البته باید صبر کنیم و ببینیم) .. ولی همونطور که قبلا هم بارها گفته بودم مشکل اصلا اونقدر حاد نیست که توی خبرها بهش اشاره میشه.

----

این هم چند تا اسکرین شات از آیفون 4 به تقاضای چند نفر از دوستان

koroshfe
14-07-2010, 20:05
کسفیتش واقعا عالیه!
با چی از تصویرت عکس می گیری؟
بابا دمت گرم!
زیاد اهل کتاب نیستی نه؟

koroshfe
14-07-2010, 20:11
ببخشید uk-02 مال اینگلیسه؟
مگه شما at&t نیستی؟

این محصول مشخصه Fake هست دوست من .. همینجوری برای جو از این چیزا درست می کنن!

آخه عکسه مشخصه سایت اپله!

Stream
14-07-2010, 20:54
کسفیتش واقعا عالیه!
با چی از تصویرت عکس می گیری؟
بابا دمت گرم!
زیاد اهل کتاب نیستی نه؟

اسکرین شات خود آیفون .
اهل کتاب هستم ولی نه کتاب در آیفون..

ببخشید uk-02 مال اینگلیسه؟
مگه شما at&t نیستی؟

خیر at&t نیستم. من از اپراتور O2 در انگلیس استفاده می کنم.

آخه عکسه مشخصه سایت اپله!

بی خیال .. یک عکس که چیزی نیست. شما هر وقت چنین چیزی رو خودتون توی سایت اپل دیدید (نه عکس!) اونوقت باور کنید. :46:

koroshfe
14-07-2010, 21:17
آها گرفتم!
پس این یک جرم محسوب می شه!
باید در سایت پخش کننده ی این عکس رو تخته کنن!
یا خود اپل دست به کار بشه که با این ابهت بالا(ابهت درسته؟)فکر نکنم بشه!:5:

ScKAT LeFT
14-07-2010, 21:37
آقا این تاپیک رو ببندید ! :31:
هی گوشی رو میبینیم ! هی جیبمون رو میبینیم !
هی گوشی رو میبینیم ! هی جیبمون رو میبینیم !
هی گوشی رو میبینیم ! هی جیبمون رو میبینیم ! :41:

خدایی اگر من این و داشتم ! چیکارا که نمیکردم !
این N97 دیگه داره رو مخم راه میره !!!!
اه ! آیفون کجا و این N97 ما کجا ؟؟؟ :41:

koroshfe
14-07-2010, 22:45
همینه دیگه!
یک وسیله ی حرفه ای یک پول حرفه ای هم می خواد!
ایشالا مشکل شما حل بشه!مشکل ما هم حل بشه!
ولی ببخشید دوست عزیز از این پست ها ندین!مدیرا گیر می دن!
البته بسیار بسیار حق هم دارن!
من لحن بدی ندارما!:5:

fariborz_1
15-07-2010, 08:56
دوستان کسی درباره ی این سنسوری که تو دوربین آیفون هست و میگن عکسا رو تو شب خوب می گیره
و شنیدم که تو دوربین دیجیتالا از این سنسور ها استفاده میشده می دونه ؟

tazphoenix
15-07-2010, 10:17
فردا شب اپل همه رو به کنفرانس مطبوعاتی دعوت کرده.در مورد چی هنوز کسی هیچی نگفته.ولی با توجه به این اتفاقای اخیر میشه حدس زد که بخان آیفون 4 ها رو عوض کنن تحویل بگیرین!

mohsenfhm
15-07-2010, 10:39
کنفرانس اضطراری اپل در مورد «آیفون ۴» !

به نقل از خبر گزاری رویترز شرکت اپل به صورت رسمی اعلام کرد که در روز جمعه کنفرانس خبری برگزار خواهد کرد.
سخنگوی اپل “استیو داولینگ”در روز چهارشنبه ضمن اعلام این خبر مکان برگزاری کنفرانس را سالن همیشگی کنفرانس‌های اپل در کالیفرنیا و ساعت شروع آن را نیز ۱۰ صبح اعلام کرد و انتظار میرود که محتوای این کنفرانس ناگهانی حول و حوش مشکلات فراوان آیفون ۴ باشد.
بعد از عرضه آیفون ۴ بسیاری از کاربران از مشکل آنتن‌دهی و همچنین نور زرد در تصاویر گرفته شده و حتی مشکلاتی مانند آتش گرفتن خودبخودی گزارش هایی را به شرکت اپل ارسال و تقاضای خسارت کرده بودند.
کارشناسان عقیده دارند اپل برای این مشکل باید زودتر راه حلی بیاندیشد که یا آیفون ۴ را فراخوان دهد که در این صورت متحمل خسارت ۱٫۵ میلیارد دلاری خواهد شد و یا اینکه به مشکلات آیفون ۴ اهمیتی نداده و یا راه حلی برای آن ارائه کند تا شاید بتواند مشکلات آیفون ۴ را از سر تیتر خبری رسانه‌های جهان بیبرون بکشد.

در حالی که اتحادیه حقوق مصرف کنندگان آمریکا خرید آیفون ۴ را به خاطر مشکلات فنی توصیه نکرده است و شرکت اپل نیز قول تعمیر رایگان برای خریداران آیفون ۴ را داده است این شرکت موفق به فروش ۱٫۷ میلیون آیفون ۴ در ۳ روز اول فروش خود شده است که بهترین فروش تاریخ این شرکت به حساب می‌آید.
شرکت اپل از حل مشکل آنتن دهی آیفون ۴ با ارائه یک فریمور نیز سخن گفته است که البته به نظر می‌رسد این شکل سخت افزاری بوده و با ارائه فریمور حل نخواهد شد.
گفتنی است در پی مشکلات آیفون ۴ بسیاری از خریداران آیفون ۴ دچار سرخودرگی شده و سهام این شرکت نیز دچار افت ۰٫۴ درصد در هر سهم در بازار بورس آمریکا شده است.
چندی پیش شرکت اپل فریمور ۴٫۱ آیفون را برای توسعه دهندگان برنامه برای آیفون منتشر کرد.

mohsenfhm
15-07-2010, 10:48
فردا: کنفرانس خبری اپل برای آیفون 4

‏ آیفون ۴ با تمام امکانات جدید والبته مشکلات حسابی پر سر وصدا بوده است. حالا داستان آیفون جدید جالب تر هم شده است چرا که ساعتی پیش اپل ناگهان اعلام کرده که قصد برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد آیفون جدید دارد. این کنفرانس که فردا جمعه ۱۶ ام ژوئیه برگزار خواهد شد احتملا راجع به مشکل آنتن دهی آیفون ۴ و یا کاهش قیمت آن خواهد بود، کنفراس خبری مشابهی هم در سال ۲۰۰۷، پس از عرضه آیفون اول رخ داد و اپل قیمت آیفون را به صورت چشمگیری کاهش داد، هرچند این کار خشم بعضی از خریداران اولیه را در پی داشت. ‏

مشکل آنتن دهی آیفون ۴ و واکنش های اپل به این مشکل که به عقیده تعدادی از متخصصین به نقص در طراحی سخت افزاری و بدنه آیفون جدید بازمیگردد باعث خدشه دار شدن اعتبار این شرکت در میان بعضی از کاربرانش شده است. این بار حدس زده می شود که مشکل مورد نظر یکی از موارد مورد بحث کنفرانس مطبوعاتی خواهد بود. به شما پیشنهاد میدهیم که اگر قصد خرید آیفون ۴ را دارید، حداقل تا فردا شب صبر کنید و اخبار جدید را اینجا بخوانید. ‏

koroshfe
15-07-2010, 12:40
من فکر نمی کنم که گوشی ها رو پس بگیرن!
شما مطمئنید؟

tazphoenix
15-07-2010, 15:04
مطمئن که نمیشه گفت ولی کار دیگه ای از دستشون برنمیاد به نظر من این ios 4.1 هم رو پوش بود.یکی هم گفته من دستگام رو پس دادم و این جدیده از این مشکلا نداره.

koroshfe
15-07-2010, 16:30
منظور از جدیده آیفون 4 جدیده دیگه؟
یعنی اینو بدیم یکی نوع بگیریم که این مشکلات و نداره؟
این خبر رسمیه یا مثل 1 ماه پیش همینجوری گفتن؟
بعد راستی اون یکی کیه؟عکسی چیزی داره؟(از برخورد دستش به اون نقطه و ناپدید نشدن آنتن)
ممنون

tazphoenix
15-07-2010, 16:38

Stream
15-07-2010, 23:13
سلام
من الان آپدیت کردم به iOS 4.0.1 که همین یکی دو ساعت پیش Release شد، شکل آنتن ها تغییر کرده و کمی بالا پایین شدن!

---

درباره Recall هم، واقعا بعیده ..

mohsenfhm
15-07-2010, 23:34
سلام
من الان آپدیت کردم به iOS 4.0.1 که همین یکی دو ساعت پیش Release شد، شکل آنتن ها تغییر کرده و کمی بالا پایین شدن!

---

درباره Recall هم، واقعا بعیده ..

آرمان خان حالا با آپدیت مشکل آنتن حل شد؟

tazphoenix
15-07-2010, 23:40
حالا واقعا" تاثیر داره؟یا فقط نشون میده آنتن بیشتره؟

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

یادمه یه جا دیدم میگفت طول مستطیل های نشون دهنده ی سیگنال بیشتر شده و آنت رو بیشتر از چیز واقعی نشون میده.

yas_6969
15-07-2010, 23:44
game center که تو نسخه بتا 4 بود اضافه شده و check spell هم اضافه شده.

Mojtaba-MCI
15-07-2010, 23:50
بالاخره من از صحت مشکلات آیفون 4 مطمئن نشدم!
خبرگذاریا رو میبینی چپ و راست میگن فلان مشکلو داره ، بصار مشکلو داره!
آرمان جان یه سوال میکنم بی تعصب جواب بده!
آیفون 4 شما تا حالا این مشکلات رو داشته؟!
هرگز آنتن دهیش افت کرده؟!
با دست چپ یا راست بگیری فرقی میکنه توو آنت دهی؟!
قضیه ی آتیش گرفتن کابل یو اس بی و موبایل چی؟!
شما خودت دیدی همچین مشکلی واسه کسی پیش بیاد؟!
خلاصه یه توضیح مختصر بده...

Stream
16-07-2010, 00:31
آرمان خان حالا با آپدیت مشکل آنتن حل شد؟

خیر .. قرار هم نبود تغییری کنه. فقط اشکال در نحوه نمایش خط های آنتن رو برطرف می کنه.

حالا واقعا" تاثیر داره؟یا فقط نشون میده آنتن بیشتره؟

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

یادمه یه جا دیدم میگفت طول مستطیل های نشون دهنده ی سیگنال بیشتر شده و آنت رو بیشتر از چیز واقعی نشون میده.

قبلا (در همه نسخه های قبل، همه آیفون های قبل) به این شکل بود یعنی تعداد خطوط رو بیشتر از حد واقعی نشون می داد... الان این باگ برطرف شده.

game center که تو نسخه بتا 4 بود اضافه شده و check spell هم اضافه شده.

Game Center فقط در نسخه های Developer وجود داره، Check Spell هم در iOS 4.1 Beta اضافه شده، نه در iOS 4.0.1

بالاخره من از صحت مشکلات آیفون 4 مطمئن نشدم!
خبرگذاریا رو میبینی چپ و راست میگن فلان مشکلو داره ، بصار مشکلو داره!

درباره صحت مشکلات، همونطور که بارها قبلا گفتم تنها مشکلاتی که صحت دارن قضیه آنتن و Proximity Sensor هستن. اگه کسی هم مشکل دیگه ای داده (مثلا Home Button ، خش داشتن صفحه ، متصل نشدن به iTunes ، ...) اینها مشکلات آیفون 4 نیستند، مشکلات اون افراد بودند (یا مشکل از خود افراد، یا صرفا همون یه آیفون نقص فنی داشته، نه همه آیفون ها)

آرمان جان یه سوال میکنم بی تعصب جواب بده!خوشبختانه چند سالی میشه حتی یک حرف از روی تعصب توی این انجمن نزدم :46:

آیفون 4 شما تا حالا این مشکلات رو داشته؟!
هرگز آنتن دهیش افت کرده؟!
با دست چپ یا راست بگیری فرقی میکنه توو آنت دهی؟!
قضیه ی آتیش گرفتن کابل یو اس بی و موبایل چی؟!
شما خودت دیدی همچین مشکلی واسه کسی پیش بیاد؟!
خلاصه یه توضیح مختصر بده...من قبلا همه اینها رو توضیح دادم .. ولی دوباره هم میگم:

آنتن دهی: بله ، وقتی اون قسمت گوشی رو می گیرم خطوط آنتن دهی یکدفعه افت می کنه. ولی اینکه تا به حال به خاطر گرفتن اون منطقه یکبار تماسی قطع شده باشه یا سرعت اینترنتم کم شده باشه خیر، حتی یک بار هم چنین اتفاقی نیفتاده. قضیه هم دست راست و چپ نیست، قضیه فقط گرفتن اون نقطه حساسه.

آتیش گرفتن: راستش من اینو فقط توی چند تا خبر خوندم، این هم از همون مشکلاتیه که گفتم (فقط برای یک نفر یا یک عده خاص اتفاق افتاده) ، حالا یا دلیلش نقص فنی همون یک عدد آیفون بوده یا استفاده ناصحیح یا شاید اصلا مشکل از جای دیگه ای بوده. من به جز همون خبرهایی که همه خوندند از هیچ کس و هیچ جای دیگه چنین چیزی نشنیدم. اینطوری نیست که مثلا نصف آیفون ها آتیش بگیرن!!!!

zerolight
16-07-2010, 12:21
دوستان این فعلا لینک بلاگ نویسه زنده البته انگلیسی!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز هیچ کدوم از سایت‌های فارسی اعلامیه نکردن!

البته به محض آپدیت شدن من با ترجمه میزارم!!!!
کنفرانس ساعت ۹:۳۰ به وقت ایران شروع می شه!

koroshfe
16-07-2010, 13:32
کاملا حرف آرمان خان درسته!
من هنوز آپدیت نکردم!
می شه لینکشو بذارین!
درسته البته من یک بار در حال تماس تلفنی بودم که دستم رفت رو اون جا و قطع شد!شوخی کردم!
گوشی من اصلا آنلاک نیست!:31:
ممنون

Scud_MD2
16-07-2010, 15:37
سلام دوستان

من می خواستم بدونم که الان قیمت گوشی آیفون 4 چنده و در ایران میشه از امکانات دانلود بازی و نرم افزارش استفاده کرد؟(لطفا راهنمایی کنید. متشکرم)

ninja3000sh
16-07-2010, 16:36
سلام دوستان

من می خواستم بدونم که الان قیمت گوشی آیفون 4 چنده و در ایران میشه از امکانات دانلود بازی و نرم افزارش استفاده کرد؟(لطفا راهنمایی کنید. متشکرم)
قیمتش فعلا تو ایران خیلی خرتو خره.:13:
قیمت 16 گیگ آنلاک فکتوری:1.300 الی 1.600 تومن.
قیمت 32 گیگ آنلاک فکتوری:1.700 الی 2 ملیون هم میگن.:27:
بله عزیز تو ایران هم میشه براحتی از امکانات بازی و نرم افزاری به خوبی استفاده کرد و به هیچ وجه مشکلی نداره.

zerolight
16-07-2010, 17:34
اینو ببینید تغییراتی که در در مورد آنتن بار انجام شده!

طولانی بود نرسیدم ترجمه کنم!

zerolight
16-07-2010, 20:07
خوب کم کم داره شروع می‌شه!

zerolight
16-07-2010, 20:18
۱۵ دقیق مونده!!

معلوم شده که recallدر کار نیست!!

فقط هم در مورد ایفون۴ هست و نه هیچ چیز دیگه!!!

zerolight
16-07-2010, 20:37
خوب همه وارد شدن
اینجا فعلا تنها سایت فارسیه که داره زنده کاور میده!؟

دوستان لطفا در صورت استفاده از مطالب نامه نویسنده و لیک مطلب یادشون نره!!!

zerolight
16-07-2010, 20:52
خوب شروع شد!!

با آهنگ آنتن ایفون4!!!!

و یک کلیپ از youtube

zerolight
16-07-2010, 20:59
ما بی نقص نیست. تلفن ها بی نقص نیست. ما می دانیم ، شما می دانید . اما ما می خواهیم تمام کاربران ما شاد باشند. اگر شما این را در مورد اپل نمی دانید شما اپل را نمی شناسید.

zerolight
16-07-2010, 21:05
استیو میگه که این بهترین فروش بود با بیش از ۳میلیون!!!

Stream
16-07-2010, 21:08
خب دوستان ...

تموم شد! Free Case برای همه یوزرهای آیفون 4 . :46:
[بخش سوال و جواب الان شروع میشه]

zerolight
16-07-2010, 21:15
یه جورایی بقیه شرکت‌ها رو هم به یک مبارزه دعوت می‌کنه!!با بررسی همین نقص ایفون ۴ در سایر گوشی ها!!!

tazphoenix
16-07-2010, 21:16
از همه باحالتر اون ویدیو بود کلی حال کردم توضیه میکنم همه نگاه کنین:

zerolight
16-07-2010, 21:22
استیو میگه همهٔ تلفن‌ها یک نقتهٔ ضعف دارن!!

میگه درسته که نوار‌ها کم می‌شه ولی‌ این بهترین کیفیت انتنیست که مردم تا به حال گزارش کرده‌اند

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

استیو میگه که با بررسی ای که انجام دادیم!فقط ۰.۵۵% از ایفون۴ دارها شکایت کردن از انتندهی بد!!
استیو میگه با اینکه در روز‌های اول 3gs ۶% بازگشت داشتیم درمورد ایفون۴ فقط ۱.۷ بود!!!

mohsenfhm
16-07-2010, 21:24
خوبه ديگه هر كس ميخواد آيفون 4 بخره 29 دلار افتاد جلو . كيس ها 29 دلار قيمتشه .

خب مشكل proximity sensor چي شد ؟

GiggleClub
16-07-2010, 21:32
از همه باحالتر اون ویدیو بود کلی حال کردم توضیه میکنم همه نگاه کنین:

میشه یکی این ویدیو رو آپلود کنه تو RS ؟
ممنون میشم

zerolight
16-07-2010, 21:37
خوبه ديگه هر كس ميخواد آيفون 4 بخره 49 دلار افتاد جلو . كيس ها 29 دلار قيمتشه .

خب مشكل proximity sensor چي شد ؟
صبر نکردی!!
داشتم می ذاشتم!؟
اعلام شد که در اپدیت بعدی درس میشه

zerolight
16-07-2010, 21:47
خوب اینم اخریش فقط بخاطر پست‌های دیگه ترتیب بهم خورده

ایفون سفید آخرjuly!

بازگشت ۳۰ روز هم هست!

Stream
16-07-2010, 21:53
میشه یکی این ویدیو رو آپلود کنه تو RS ؟
ممنون میشم

بفرمایید:

خوبه ديگه هر كس ميخواد آيفون 4 بخره 49 دلار افتاد جلو . كيس ها 29 دلار قيمتشه .

قیمت Bumper ها 29 دلاره .. Apple قرار نیست Bumper مجانی بده. یک سری Case هست (Third Party) که کاربرها از بینشون انتخاب می کنن...

zerolight
16-07-2010, 23:01
اینم کلیپ با بالاترین کیفیت!!حجم ۵۲ mb

دو ساعت دیگه هست!!!!!

zerolight
16-07-2010, 23:20
بالاخره فیلم کنفرانس هم اومد

Mojtaba-MCI
17-07-2010, 00:21
این ویدئوی "جاناتان من" چقدر جالب و خنده داره!
به خصوص تیکه ی آخرش!
ایده ی قشنگی بود ، به زبان ساده گفت آیفون 4 تون رو نمیخواین برگردونینیش:دی!

mohsenfhm
17-07-2010, 13:04
استیو جابز: عذرخواهی می‌کنیم، اما تمام گوشی‌ها مشکل آنتن دارند!

به نقل از خبرگزاری فرانسه شرکت اپل شب گذشته به طور رسمی به خاطر این موضوع که آیفون ۴، تلفن همراه جدید این شرکت نواقص فنی زیادی دارد، از مشتریان خود عذرخواهی کرد.
مدیر عامل شرکت اپل در نشست اضطراری این شرکت که به همین مناسبت برگزار شده بود گفت: ما از تمام مشتریانی که تلفن‌های همراه آنها مشکل آنتن‌دهی دارد عذرخواهی می کنیم، اما باید بگویم که مشکل آنتن‌دهی در تلفن‌های همراه یک مساله فراگیر و عمومی است و تنها مختص آیفون نیست و شرکت‌های دیگر سازنده تلفن همراه مانند بلک‌بری یا اچ‌تی‌سی هم بارها با این مشکل مواجه شده‌اند.

استیو جابز در این نشست تصریح کرد: ما عالی نیستیم، این را ما می‌دانیم و شما هم می‌دانید، گوشی ها هم عالی نیستند.
اما ما می‌خواهیم همه کاربران را خوشحال کنیم، اگر شما این را در مورد اپل نمی‌دانید، پس اپل را نمی‌شناسید، ما عاشق خوشحال کردن کاربران هستیم.. ما به دنبال راه‌حل بودیم.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات مشابه در آنتن‌دهی سایر گوشی‌ها گفت: ما اول فهمیدیم که نوکیا، موتورولا و سایر گوشی‌ها هم این مشکل را دارند و حتی به تصاویر ویدیوئی یوتیوب هم اعتماد نکردیم و آزمایش‌های خودمان را انجام دادیم.
جابز سپس در حالی که در پشت سر وی تصاویر گوشی‌های مختلف نمایش داده می‌شد، ادامه داد: در گوشی بلک‌بری مدل “Bold9700″ ابتدا ۵ خط آنتن وجود دارد اما وقتی با دست چپ آن را بگیرید، تعداد خطوط آنتن آن به یک خط کاهش پیدا می‌کند.

وی سپس نتایج آزمایش گوشی‌هایی مانند گوشی آندرویید HTC مدل Droid Eris و تلفن همراه ویندوز موبایل شرکت سامسونگ یعنی Omnia II را نشان داد که گوشی HTC تمام آنتن‌دهی خود را از دست می‌داد و گوشی سامسونگ نیز تنها موفق به حفظ یک میله آنتن خود می‌شد.
استیو جابز در ادامه و با اشاره به این آزمایشات تاکید کرد که هیچ کدام از این‌ها استاندارد شده نیستند و خاطرنشان کرد که این زندگی در دنیای اسمارت‌فون‌هاست، گوشی ها عالی نیستند و هر گوشی نقاط ضعفی دارد.
جابز افزود: ما کامل نیستیم و تلفن های همراه ما نیز کامل و بی‌عیب و نقص نیستند اما گفتن این نکته نیز لازم است که از ۲۴ ژوئن (آغاز فروش آیفون ۴) تاکنون بیش از ۳ میلیون دستگاه آیفون ۴ به فروش رفته و رضایت مشتریان را هم جلب کرده است.
مدیر عامل شرکت اپل با تاکید بر اینکه کاربران می‌گویند که با بامپر (قاب روکش) همه مشکلات برطرف شده است، اعلام کرد که شرکت اپل برای جلب رضایت کامل افراد در مورد آخرین تلفن همراه خود و برطرف نمودن مشکل آنتن‌دهی، یک قاب مجانی این تلفن را در اختیار دارندگان آن قرار می‌دهد.

استیو جابز با اشاره به اینکه پول تمام کاربرانی که برای قاب این گوشی هزینه‌ای پرداخت کرده‌اند پس داده خواهد شد، تصریح کرد: اگر باز هم خوشحال نیستید، می‌توانید گوشی خود را پس بدهید و هزینه کامل را دریافت کنید. ما می‌خواهیم همه را خوشحال کنیم و اگر نتوانیم شما را خوشحال کنیم ، پولتان را کامل پس می‌دهیم.
استیو جابز البته شرطی هم برای این موضوع تعیین کرد که آن هم این است که گوشی در زمان عودت کاملا سالم باشد.
مدیرعامل اپل در پایان نشست اضطراری تاکید کرد که ما این کار را انجام می‌دهیم چون کاربران خود را دوست داریم و اگر اشتباه کنیم، بلند می‌شویم و بیشتر سعی می‌کنیم و وقتی موفق شویم کاربران برای تشویق ما، با ما خواهند ماند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که ما برای اینکه مشکل را حل کنیم، ۲۲ روز تلاش کردیم و البته اساس این مشکل را پیدا کردیم. اساس این مشکل این است که اسمارت‌فون‌ها مشکلات مختلفی دارند و ما این را به آسانی و با نشان دادن اینکه چگونه باید گوشی را در دست بگیرند، شرح دادیم.

در همین حال و پس از این نشست، در سوال و جواب استیو جابز و مهندسان ارشد اپل با خبرنگاران، خبرنگاران با کنایه از جابز پرسیدند که آیا خود او هم از این قاب‌ها استفاده می‌کند که وی پاسخ داد: نه من مشکلی ندارم و گوشی را اینطور در دست می‌گیرم و باز هم روشی که این شرکت روش صحیح در دست گرفتن آیفون ۴ می‌داند را نشان داد.
یکی از خبرنگاران نیز به طعنه از جابز پرسید که من هر کاری می‌کنم گوشی بلک‌بری من این طور کاهش انتن ندارد، می‌شود به ما نشان دهیدکه چطور این کار را کردید؟ استیو جابز در پاسخ به این سوال گفت: این موضوع در بعضی مکان‌ها اتفاق نمی‌افتد. خبرنگار مذکور در پاسخ گفت اما این پاسخ من نبود.

Stream
18-07-2010, 10:02
دوستان ..

نیمچه ویدیویی درست شده که بد نیست ببینید:

:دی

mohsenfhm
18-07-2010, 12:14
دوستان ..

نیمچه ویدیویی درست شده که بد نیست ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:دی

آرمان عزيز كاش جاي ديگه آپ ميكردي :11:

اينجا ( ايران ) از يوتوپ نميشه دانلود كرد :41:

mohsenfhm
18-07-2010, 17:21
بلک‌بری: اپل افتضاح خود را نپوشان!

به نقل از پایگاه اینترنتی slashgear، شرکت Rim تولیدکننده تلفن‌های همراه بلک‌بری در واکنش به اظهارت شب گذشته مدیرعامل اپل در خصوص مشکل انتن‌دهی تللفن همراه بلک‌بری، پاسخ دندان‌شکنی به شرکت اپل داد.
مایک لازاریدیس و جیم بالسیل مدیران اجرایی شرکت ریم، شرکت اپل را به اقدام آگاهانه در تحریف افکار عمومی از مساله آنتن‌دهی آیفون ۴ و جلب توجه افکار عمومی به شرکت ریم به متظور پوشاندن افتضاح خود متهم کردند.
این شرکت در بیانه‌ای رسمی اعلام کرد: تلاش اپل برای پوشاندن افتضاح خود غیرقابل قبول است و به نظر می‌رسد شرکت اپل به منظور منحرف کردن افکار عمومی از مشکل آنتن دهی آیفون ۴، شرکت ما و نوکیا را هدف قرار داده است.
ریم یک رهبر جهانی در طراحی آنتن است و شرکت ما با موفقیت محصولات بی‌سیم رادیویی و دیتا را به مدت ۲۰ سال با بازدهی بالا طراحی کرده است.
این شرکت در ادامه تاکید کرده است که البته ما نیز قرار دادن آنتن در قاب تلفن همراه را همانند آنچه که شرکت اپل در آیفون ۴ بکار برده بود در ذهن داشتیم اما به خاطر ریسک کاهش آنتن در مناطقی که سیگنال ضعیف است، از روش ابداعی خودمان استفاده می‌کنیم.

این شرکت در پایان با کنایه به شرکت اپل اعلام کرده است که آن چیزی که مسلم است عدم نیاز کاربران گوشی‌های بلک‌بری به استفاده از قاب محافظ برای داشتن تماس با کیفیت و سیگنال مناسب است (قابل توجه عمو استیو) و به نظر ما چون اپل شخصا این آنتن را طراحی کرده، خود نیز باید پاسخگو باشد نه اینکه توپ را به زمین رقیبان خود بیاندازد.
شرکت اپل شب گذشته در کنفرانس اضطراری خود در خصوص مشکل آنتن‌دهی آیفون ۴ ،ضمن بررسی مشکلات این تلفن همراه، تلفن‌های همراه دیگری مانند نوکیا و بلک‌بری ۹۷۰۰ را نیز دارای مشکل آنتن‌دهی دانسته بود.

mohsenfhm
18-07-2010, 17:27
به­ روز رسانی اپل، مشکلات آیفون را تشدید کرد!

چند روز پیش اپل به­ روزرسانی iOS 4.0.1 را برای آیفون ارائه کرد. این به ­روزرسانی که قرار بود یک سری مشکلات را برطرف کند، خود مشکل ساز شده است و کاربران بسیاری این موضوع را در تالارهای گفتگوی اینترنتی منتشر کرده ­اند.
با نصب این وصله اصلاحی، مشکلات جدیدی به آیفون افزوده می­شود که ظهور پیام­های خطا به هنگام نصب و حتی کاهش سطح آنتن ­دهی به میزان کمتر از قبل از آن جمله است.
به گزارش مشورت، تالار گفتگوی اپل سرشار است از شکایت کاربرانی که از بروز «پیام خطای 9» گله ­مندند. معنای این پیام خطا آن است که آیفون از پورت USB جدا شده است حتی اگر این امر در عمل اتفاق نیفتاده باشد.
یکی از کاربران گفته است که وی این کار را بر دو رایانه مختلف که یکی مکینتاش بوده و دیگری ویندوز 7، با دو کابل USB جداگانه تست کرده ولی مشکل برطرف نشده است.
وی در ادامه افزوده است: من iTunes را مجدداً بر هر دو رایانه نصب کردم، آنها را restart نمودم و ترفندها و نکاتی که دیگر کاربران در تالار گفتگو بیان کرده بودند را به کار بستم ولی هیچ یک سودی نبخشید.
این کاربر در پایان گفته است: من اینجا با نگرانی منتظر دریافت پاسخ­هایی (در خصوص این مشکل) هستم.
برخی کاربران مستاصل، این پیشامد را بدنامی دیگری در پرونده اپل به­شمار آورده­اند.
این در حالی است که گروهی از دارندگان آیفون بر این باورند که سرورهای اپل مشکل دارد.
هرچند همه کاربران مشکل به­ روزرسانی نداشته ­اند ولی آنگونه که از مندرجات تالارهای گفتگوی اینترنتی بر می­آید، آنها هم هنوز از مشکل آنتن­ دهی رنج می­برند.
شاید بتوان اینگونه نتیجه گرفت که iOS 4.0.1 دارای یک سری باگ­هایی است که مشکل برقراری ارتباط را تشدید می­کند.
بر اساس این گزارش اپل تاکنون نسبت به این اعتراض­ها واکنشی نشان نداده است.

arash s.b
18-07-2010, 18:48

دیشب بعد از اتمام کنفرانس خبری آیفون ۴، اپل برای نخستین بار تعداد محدودی از روزنامه نگاران را به آزمایشگاه تست ابزارهای بی سیم و آنتن های موبایل خودش برد تا به آنها نشان بدهد که چقدر روی طراحی آنتن آیفون کار کرده است. آشنایی با این آزمایشگاه که اپل نام آن را آزمایشگاه سیاه گذاشته است در نوع خودش جالب است.

دلیل این نام گذاری، محرمانه بودن آن است. به گونه ای که تا به حال حتی تعداد زیادی از کارمندان خود اپل هم از وجود چنین مکانی بی اطلاع بوده اند! هر چند حالا همه از آن خبر دارند. فقط به ده نفر از روزنامه نگاران و وبلاگ نویس ها اجازه بازدید داده شده و آنها حق عکس برداری و فیلم برداری هم نداشته اند. ‏

مدیر ارشد بازاریابی اپل می گوید که این پیشرفته ترین آزمایشگاه برای بررسی فرکانس های رادیویی است که در جهان وجود دارد و طراحی جدید آیفون بدون این آزمایشگاه غیر ممکن بود. ‏

آزمایشگاه از اتاق های مختلفی تشکلیل شده که در آنها هرم های آبی رنگی قرار گرفته است که کار آنها جذب امواج رادیویی در فرکانس های مختلف است. یک بازوی رباتیک گجت های مختلف مانند آیفون و آی پد را نگه داری می کند در حالی که یک نرم افزار تحلیل گر که بر روی سیستم عامل ویندوز اکس پی! اجرا می شود به بررسی وضعیت آنتن دهی می پردازد. ‏

در یک اتاق دیگر صندلی مخصوصی قرار گرفته است که افراد روی آن در حالت نشسته با آیفون صحبت می کنند تا وضعیت آنتن دهی هنگام برخورد با بدن انسان بررسی شود. در اینجا سر مصنوعی، دست مصنوعی و حتی پای مصنوعی هم برای تست کردن وجود دارد - برای Nike‪+ ‬‏

کارشناس اپل می گوید پیش از انکه ایفون ۴ یک محصول رسمی بشود طراحی آن به مدت دو سال در این اتاق ها تست شده است. و البته داشتن یک آزمایشگاه فوق پیشرفته اختصاصی سبب میشود که اطلاعات به بیرون درز نکند. ‏

اپل می گوید برای مشتریان خودش ارزش زیادی قایل است انقدر که تنها برای ساخت این آزمایشگاه تست رادیویی ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است. ‏
منبع نارنجی

Scud_MD2
18-07-2010, 19:38
قیمتش فعلا تو ایران خیلی خرتو خره.:13:
قیمت 16 گیگ آنلاک فکتوری:1.300 الی 1.600 تومن.
قیمت 32 گیگ آنلاک فکتوری:1.700 الی 2 ملیون هم میگن.:27:
بله عزیز تو ایران هم میشه براحتی از امکانات بازی و نرم افزاری به خوبی استفاده کرد و به هیچ وجه مشکلی نداره.

نینجا جون چقدر گرون به نظر تو ارزش داره یک میلیون و خرده ای بابت این گوشی بدیم اونم گوشی ای که نه قابلیت خواندن فایلهای آفیس رو داره و نه می تونه pdf رو بخونه.

Stream
18-07-2010, 20:04
نینجا جون چقدر گرون به نظر تو ارزش داره یک میلیون و خرده ای بابت این گوشی بدیم اونم گوشی ای که نه قابلیت خواندن فایلهای آفیس رو داره و نه می تونه pdf رو بخونه.
اینکه با این قیمت ارزش داره یا خیر خب یک بحثه ... ولی اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها ندید لطفا .

آیفون هم قابلیت خوندن فایل های PDF رو بطور بسیار عالی (شاید بهترین بین همه اسمارت فون ها) داره (از طریق iBooks) ، و هم قابلیت خوندن فایل های آفیس (Word, PowerPoint, Excel)

kooshai
18-07-2010, 23:01
سلام به همگی

دوستان کسی میدونه قیمت ایفون 4 در چین چقدره؟؟

ممنون

S A M S U N G
19-07-2010, 05:20
اپل یه خرابکاری کرده حالا گیر داده به کمپانی های دیگه و میگه همه مشکل دارن در صورتی که اسم این کار میشه دور زدن کاربران .

استیو جابز داره خودشو بدجور بین کمپانی ها خراب میکنه .

مخلصیم .

webcopernic
19-07-2010, 06:17
دوستان سلام

راستش شاید اینجا جاش نباشه ، ولی من واقعا بین گوشی سامسونگ galaxy s و iphone 3gs گیر کردم ( iphone4 که خیلی ایراد دارد) . واقعا تصمیم گیری برام سخت است. میشه لطفا من را راهنمائی کنید؟

با سپاس

arash s.b
19-07-2010, 07:23
دوستان سلام

راستش شاید اینجا جاش نباشه ، ولی من واقعا بین گوشی سامسونگ galaxy s و iphone 3gs گیر کردم ( iphone4 که خیلی ایراد دارد) . واقعا تصمیم گیری برام سخت است. میشه لطفا من را راهنمائی کنید؟

با سپاس

خب، galaxy s از 3gs بهتره.
ولی به iphone4 نمیرسه.
در ضمن میشه دو تا از اون خیلی ایراد های iphone4 بگید ما هم مستفیض بشیم.

S A M S U N G
19-07-2010, 07:33
ولی به iphone4 نمیرسه.

سلام .

میشه لطف بفرمائید برتریهای i4 رو نسبت به G.S بفرمائید . البته سیستم عامل نگید که آندروئید فعلا اول راهه .

koroshfe
19-07-2010, 07:58
سلام .

میشه لطف بفرمائید برتریهای i4 رو نسبت به G.S بفرمائید . البته سیستم عامل نگید که آندروئید فعلا اول راهه .

باز دوباره شروع شد!
آقا شما تو این تاپیک آندروئیی رو ول کن!
اون برای خودش تاپیک داره!برین اونجا بگین خوبه یا بده یا بهتر از آیفون 4 ه یا بدتر!
دو سوم صفحه های این تاپیک سر کل کل بر سر آندروئید و آیفون 4 نوشته شده!بسه دیگه!
مزیت هاشم تو تاپیک هست!فکر کنم دوستان گذاشتن!

webcopernic
19-07-2010, 09:14
ولی به iphone4 نمیرسه.

با سلام

راستش اول از همه بگم که من هم خودم در ابتدا قصد خرید iphone 4 را داشتم ولی به علت مشکل آنتن از خریدش منصرف شدم. راستش یک گوشی در ابتدا باید بتونه مهمترین کار یعنی مکالمه را انجام بده.

به همین دلیل بین 3GS, GALAXY به شک افتادم. راستش از نظر سیستم عامل که مسلم است که Apple در حال حاضر از android قویتر است ولی فکر نمیکنم که بجز صفحه نمایش بهتر GALAXY چیز مهمتری داشته باشد. تازه من که یکی از دوستان آیفون نسل اول را داشته میدانم که چقدر کیفیت صفحه نمایش خوبی داره چه بررسه به 3GS یا 4 .

خودم نظرم بیشتر به 3GS استو راستی وقتی با iphone میخواهی یک فایل EXE دانلود کنی باید چیکار کنی؟

با سپاس

Stream
19-07-2010, 10:01
اپل یه خرابکاری کرده حالا گیر داده به کمپانی های دیگه و میگه همه مشکل دارن در صورتی که اسم این کار میشه دور زدن کاربران .

استیو جابز داره خودشو بدجور بین کمپانی ها خراب میکنه .

مخلصیم .

چیزی که استیو جابز درباره بقیه گوشی ها میگه عین واقعیته .. ما با همون Blackberry Bold امتحان کردیم و دقیقا همون اتفاق افتاد. کمی هم توی گوشیهای دیگه بگردیم اکثرا دقیقا چنین مشکلی رو دارن ..

Apple هم گیر دادن رو شروع نکرده .. تقریبا همه اون کمپانی ها توی تبلیغات یا مصاحبه ها یا Press هاشون به نوعی به این قضیه آنتن آیفون 4 تیکه انداخته بودن (RIM, NOKIA, Microsoft, HTC, ...) و خب، اپل گفت شما هم خودتون این مشکل رو دارین ! الان دارن می سوزن..

هر کدومشون اگه واقعا راست می گن و اسمارت فونهاشون اون مشکل رو ندارن، به جای اینکه بیانیه صادر کنن و جو تبلیغاتی بدن، برن از Apple شکایت کنن و تقاضای خسارت کنن برای دروغ نسبت دادن به محصولاتشون ..! هیچ کدوم نمی تونن! ... این حرف ها و این بحث ها فقط و فقط به خاطر تبلیغات ضد Apple ـه، کار دیگه ای از دستشون بر نمیاد! :46:

دوستان سلام

با سپاس

درسته اینجا جاش نیست دوست عزیز. Galaxy S تاپیک داره، iPhone 3GS تاپیک داره، انجمن مشاوره هم داریم.

سوالتون رو در جای مناسب مطرح کنید تا هم زودتر به پاسختون برسید و هم باعث انحراف بقیه تاپیک ها نشید.

سلام .

مقایسه دو پلتفرم بدون در نظر گرفتن سیستم عامل خنده داره ... میشه لیست کردن چهار تا عدد که همون عدد ها هم عملکرد متفاوت در سیستم عامل های متفاوت دارن.

با سلام

راستش اول از همه بگم که من هم خودم در ابتدا قصد خرید iphone 4 را داشتم ولی به علت مشکل آنتن از خریدش منصرف شدم. راستش یک گوشی در ابتدا باید بتونه مهمترین کار یعنی مکالمه را انجام بده.

به همین دلیل بین 3GS, GALAXY به شک افتادم. راستش از نظر سیستم عامل که مسلم است که Apple در حال حاضر از android قویتر است ولی فکر نمیکنم که بجز صفحه نمایش بهتر GALAXY چیز مهمتری داشته باشد. تازه من که یکی از دوستان آیفون نسل اول را داشته میدانم که چقدر کیفیت صفحه نمایش خوبی داره چه بررسه به 3GS یا 4 .

خودم نظرم بیشتر به 3GS استو راستی وقتی با iphone میخواهی یک فایل EXE دانلود کنی باید چیکار کنی؟

با سپاس

برای بار n ام ، مشکل آنتن آیفون 4 به حدی حاد نیست که دربارش تبلیغ میشه. من الان تقریبا یک ماه هست آیفون 4 دارم، نه یک بار تماسی بهم نرسیده، نه حین یک مکالمه تماس قطع شده .. نه حتی یک بار اذیت شده باشم .. اتفاقا از نظر Reception کاملا نسبت به 3GS ام به طور محسوس بهتره. Case مجانی رو از Apple هم بگیرم هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم، چون ظاهر بی نظیر گوشی رو زشت می کنه! :دی

درباره مقایسه 3GS و Galaxy S هم لطفا مراجعه کنید به محل مناسب. اینجا جاش نیست.

با آیفون نمی تونید فایل EXE دانلود کنید.

موفق باشید.

webcopernic
19-07-2010, 10:31
برای بار n ام ، مشکل آنتن آیفون 4 به حدی حاد نیست که دربارش تبلیغ میشه. من الان تقریبا یک ماه هست آیفون 4 دارم، نه یک بار تماسی بهم نرسیده، نه حین یک مکالمه تماس قطع شده .. نه حتی یک بار اذیت شده باشم .. اتفاقا از نظر Reception کاملا نسبت به 3GS ام به طور محسوس بهتره. Case مجانی رو از Apple هم بگیرم هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم، چون ظاهر بی نظیر گوشی رو زشت می کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lpyqJLgy2Yg92LhDTol92qjZQph0Jql9zMi8vB54

با آیفون نمی تونید فایل EXE دانلود کنید.

با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. راستش همین مسائل من را تا حد زیادی گیج کرده. من خودم خیلی از iphone 4 خوشم میاد و بی صبرانه منتظر ورود گوشی اون بودم ولی این خبرها در مورد آنتن آن من را تا حد زیادی ناامید کرده و اگر بدونم که واقعا مشکل به این حادی نیست شاید نظرم عوض بشه. هر چند هنوز نسبت به iphone 4 بدگمانم و هنوز 3GS را ترجیح میدهم. فقط هم بخاطر آنتن. اگر شما در این خصوص بیشتر توضیح بدهید سپاس گذار میشم. در ضمن این مکل آنتن در هنگام کار با Wi-fi هم ایجاد مشکل میکنه؟

سوال دوم اینکه هیچ راهی برای دانلود فایل EXE ( فقط دانلود و نه اجرا) در Iphone وجود نداره؟ حتی با مرورگر opera ؟ چون بعضی جاها اینترنت پر سرعت است و آدو میتونه فیلم یا نرم افزار دانلود کنه.

با سپاس

Stream
19-07-2010, 10:46
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. راستش همین مسائل من را تا حد زیادی گیج کرده. من خودم خیلی از iphone 4 خوشم میاد و بی صبرانه منتظر ورود گوشی اون بودم ولی این خبرها در مورد آنتن آن من را تا حد زیادی ناامید کرده و اگر بدونم که واقعا مشکل به این حادی نیست شاید نظرم عوض بشه. هر چند هنوز نسبت به iphone 4 بدگمانم و هنوز 3GS را ترجیح میدهم. فقط هم بخاطر آنتن. اگر شما در این خصوص بیشتر توضیح بدهید سپاس گذار میشم. در ضمن این مکل آنتن در هنگام کار با Wi-fi هم ایجاد مشکل میکنه؟

دوست من تقریبا چیزی درباره آیفون 4 نمونده که من قبلا توی این تاپیک دربارش توضیح نداده باشم! :دی

قضیه آیفون اصلا حاد نیست، من که تا به حال کوچکترین مشکلی نداشتم.. دوستانم هم که آیفون 4 دارند نداشتند. مشکل آنتن (که من اصلا اسمش رو مشکل نمی گذارم) ربطی به Wi-Fi نداره. درباره اینکه قضیه آنتن چیه قبلا بطور کاملا مفصل در همین تاپیک و بقیه تاپیک ها توضیح دادم..

سوال دوم اینکه هیچ راهی برای دانلود فایل EXE ( فقط دانلود و نه اجرا) در Iphone وجود نداره؟ حتی با مرورگر opera ؟ چون بعضی جاها اینترنت پر سرعت است و آدو میتونه فیلم یا نرم افزار دانلود کنه.

خیر راهی وجود نداره .. البته وقتی Jailbreak می کنید یک App هست برای چنین کاری، ولی فعلا خیر .

arash s.b
19-07-2010, 10:56

با سپاس

بنده خودم iphone4 رو در تهران امتحان کردم ، و هیچ گونه مشکل انتن دهی یا قطع و وصل شدن صدا پیدا نکرد.
حالا به نظر شما من به تجربه ی خودم توجه کنم یا حرف صد تا یه غاز چند تا ادم که نمی شناسم.؟!!!
فقط مشکل proximity sensor داشتن که خیلی حاد نبود ، تازه استیو گفته این موضوع هم حل می شود.

webcopernic
19-07-2010, 11:08
بنده خودم iphone4 رو در تهران امتحان کردم ، و هیچ گونه مشکل انتن دهی یا قطع و وصل شدن صدا پیدا نکرد

با تشکر از شما

آیا حتی هنگامی هم که گوشی را به همون شیوه خاص در دست میگیرید کیفیت مکالمه شما تغییر نمیکنه؟ در اینصورت چرا اپل چنین راه حلی پیشنهاد کرده؟

در ضمن مدل آنلاک آن مشکل بلوتوث ندارد؟

موفق باشید

SIMON137
19-07-2010, 11:20
با تشکر از شما

آیا حتی هنگامی هم که گوشی را به همون شیوه خاص در دست میگیرید کیفیت مکالمه شما تغییر نمیکنه؟ در اینصورت چرا اپل چنین راه حلی پیشنهاد کرده؟

موفق باشید

ببینید مشکل در محاسبات بوده ، یعنی وقتی گوشی رو میگرفتی خط های آنتن کم میشده ولی آنتن نمیپرده ، اپل آپدیت داده تا این مساله برطرف بشه ...

بلوتوث کلا مشکلی نیست ، لاک و آنلاک نداره در تمامی مدل ها بلوتوث همینطوری هست که با ریختن برنامه می تونید بلوتوث کنید
سیاست اپل اینطوری هست ، شما می خوای بازی و برنامه و موزیک بلوتوث کنی ؟ خب کپی رایت داره ، ممنوعه ، طرف مقابل بره سایت اپل ، اونارو بخره

arash s.b
19-07-2010, 11:44
با تشکر از شما

موفق باشید

خواهش می کنم.
بنده خودم چپ دست هستم و دقیقا گوشی رو همون طوری که نباید بگیری ، می گیرم.
ولی واقعا مشکل خاصی نداشت. و کیفیت مکالمه مثل همه ی گوشی های دیگه بود.

در مورد bluetooth هم دوستمون گفت.
اگه بخوای مثل گوشی های دیگه bluetooth داشته باشی باید جیل کنی.

Mehrdad092000
19-07-2010, 12:13
همه کسایم که iphone4 گرفتن مشکل نداشتن
احتمالا تو بعضی از گوشیا بوده
iphone4 کجا 3gs کجا
خیلی خفنتره

webcopernic
19-07-2010, 12:36
بنده خودم چپ دست هستم و دقیقا گوشی رو همون طوری که نباید بگیری ، می گیرم.
ولی واقعا مشکل خاصی نداشت. و کیفیت مکالمه مثل همه ی گوشی های دیگه بود.

با سپاس زا شما

راستش با صحبتهای شما آدم دلش گرم میشه ولی نمیدونم که این همه سر و صدا تو اینترنت برای چی است ؟ شما هیچ وقت نشده که هنگام صحبت یکدفعه قطع بشید و .... یا بگه که در دسترس نیستید؟ راستی برای کوچیک کردن سیک کارت چیکار کردید؟

با تشکر

Scud_MD2
19-07-2010, 13:17
اینکه با این قیمت ارزش داره یا خیر خب یک بحثه ... ولی اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها ندید لطفا .

آیفون هم قابلیت خوندن فایل های PDF رو بطور بسیار عالی (شاید بهترین بین همه اسمارت فون ها) داره (از طریق iBooks) ، و هم قابلیت خوندن فایل های آفیس (Word, PowerPoint, Excel)

ببخشید دوست من چون تو سایت GSM Arena اسمی از فایل های آفیس و PDF نبرده بود فکر کردم نمی تونه پشتیبانی کنه. به نظر شما میتونه فایلهای آفیس رو ویرایش کنه یا نه

SIMON137
19-07-2010, 13:20
ببخشید دوست من چون تو سایت GSM Arena اسمی از فایل های آفیس و PDF نبرده بود فکر کردم نمی تونه پشتیبانی کنه. به نظر شما میتونه فایلهای آفیس رو ویرایش کنه یا نه
شما الان فکر می کنی مثلا یک قابلیت خفنی ویرایش کردن فایل های آفیس ، من هم اینطوری بودم ولی الان گوشیم i900 هست قابلیت ویرایش فایل های آفیس رو هم داره ولی فقط یک بار به کارم اومده ، اونم باهاش یک فایل ورد فقط باز کردم دیدم

arash s.b
19-07-2010, 14:01
با سپاس زا شما

راستش با صحبتهای شما آدم دلش گرم میشه ولی نمیدونم که این همه سر و صدا تو اینترنت برای چی است ؟ شما هیچ وقت نشده که هنگام صحبت یکدفعه قطع بشید و .... یا بگه که در دسترس نیستید؟ راستی برای کوچیک کردن سیک کارت چیکار کردید؟

با تشکر

بازم خواهش می کنم:20:
من چون خودم سفیدش رو دوست دارم ،در حال حاضر این گوشی رو ندارم و فقط به اندازه ی یک مکالمه یکیشون رو تست کردم.
و مشکلی هم نبود ، ولی یکی از دوستانم الان داره چون از خودم خریده هر روز ازش می پرسم که مشکلی پیدا کرده یا نه:31: ، تا به حال الحمدلله که مشکلی نداشته .
اگه بخوای شمارش رو می دم با خودش حرف بزن.
برای تبدیل سیم کارت هم از micro cut استفاده می شه.

Scud_MD2
19-07-2010, 14:36
ولی واقعا کل گوشیهای اپل آیفون قیمتشون خیلی بالای همشون از 700 تومن به بالاست یعنی قیمت آیفون 4 پایین میاد؟

koroshfe
19-07-2010, 15:06
سلام دوست عزیز!

ولی واقعا کل گوشیهای اپل آیفون قیمتشون خیلی بالای همشون از 700 تومن به بالاست یعنی قیمت آیفون 4 پایین میاد؟

صد در صد از اینی که هست پایینتر می آد!ولی نه تا 700!آیفون تری جی اس که خیلی وقته تو ایرانه و آیفون جدید هم اومده شونزده گیگش 700 تومنه!
راستی آرش جان رفیقت ایرانه؟من یه چند وقت نبودم مگه آنلاکش اومده؟
ممنون

arash s.b
19-07-2010, 15:20
سلام دوست عزیز!

صد در صد از اینی که هست پایینتر می آد!ولی نه تا 700!آیفون تری جی اس که خیلی وقته تو ایرانه و آیفون جدید هم اومده شونزده گیگش 700 تومنه!
راستی آرش جان رفیقت ایرانه؟من یه چند وقت نبودم مگه آنلاکش اومده؟
ممنون

سلام
بله.
بله.
حدود 30 تا شو خودم فروختم.

koroshfe
19-07-2010, 16:00
پس من می تونم الان زنگ بزنم؟آخ جان!
مگه اون جیلش نیست!فکر نکنم آنلاکش اومده باشه ها!آنلاک فکتوری نه!اون که خودش آنلاکه!گوشیم لاک ه!
چی کار کتم؟

arash s.b
19-07-2010, 16:10
پس من می تونم الان زنگ بزنم؟آخ جان!
مگه اون جیلش نیست!فکر نکنم آنلاکش اومده باشه ها!آنلاک فکتوری نه!اون که خودش آنلاکه!گوشیم لاک ه!
چی کار کتم؟

من منظور شما رو متوجه نشدم.
ولی منظور من آنلاک فکتوری یا همون sim free هستش.
فکر کنم بتونی با نرم افزار آنلاک کنی.
چون الان خیلی مغازه ها لاک می فروشند و اونهایی که می خرند حتما می تونند آنلاک کنند که می خرند دیگه!!!
یه سر به پایتخت بزن .

arash s.b
19-07-2010, 16:44
سلام
من یه چرخی تو نت زدم به این نتیجه رسیدم که نرم افزار آنلاک اومده یعنی شما میتونی باسه آنلاک کردن اقدام کنی.
انگار نرم افزار جیل هم قراره تا آخر این هفته عرضه بشه.
با تشکر :40:

yas_6969
19-07-2010, 17:39
دوست من تا جایی که من بلدم و میدونم تا وقتی که جیل نکنی آنلاک نمیشه کرد میشه یه منبع بگی از حرفت؟؟؟

Mehrdad092000
19-07-2010, 18:13
فعلا جیلبریک ایفون 4 و فریمور 4 نیومده
پس تا وقتی نتونی جیل کنی خبری از cydia نیست
وقتی cydia هم نباشه نمیتونی آنلاک کنی
ولی اومدنش دیر نیست

arash s.b
20-07-2010, 10:47
شاید حق با دوستان باشه.
من هیچ تخصصی در زمینه ی جیل و ... ندارم.
این موضوع رو هم از چند تا سایت خوندم.

arash s.b
20-07-2010, 11:00
سلام
آیتونز 9.2.1 عرضه شد.

Lord007
20-07-2010, 14:47
من یه سوال داشتم.البته شاید زیاد ربطی به این تاپیاک نداشته باشه.
راستش یکی از اقوام داره از آمریکا میاد بهم گت چی می خوای گفتم یه IPHONE 4 بیاره.حالا شاید پولشو نداشته باشم می خواستم ببینم اینجا چند ازم میخرن.و اینکه اصلا توی آمریکا چند دلاره؟
ممنون

arash s.b
20-07-2010, 15:30
من یه سوال داشتم.البته شاید زیاد ربطی به این تاپیاک نداشته باشه.
راستش یکی از اقوام داره از آمریکا میاد بهم گت چی می خوای گفتم یه IPHONE 4 بیاره.حالا شاید پولشو نداشته باشم می خواستم ببینم اینجا چند ازم میخرن.و اینکه اصلا توی آمریکا چند دلاره؟
ممنون

آیفون در آمریکا به صورت لاک عرضه می شود و به صورت قراردادی به فروش میرسد که قیمت آن:
(16gig : 199$ + (30$ * 24 است. یعنی حدود 920$ می باشد. اینجا هم بستگی داره به کی بفروشی ولی از همین قیمت بالاتر فکر نمی کنم بر دارند چون لاک می باشد.

koroshfe
20-07-2010, 17:04
sim free ها که اصلا نیاز به این کارا نیست!سیم کارت و می ذاری و صحبت می کنی!
من لاک رو می گم!این دو دوست عزیز هم خودشون مخ جیل و آنلاک و .... هستند!
منم ازشون پرسیده بودم(اونا هم گفتن به زودی)!فقط متوجه نشدم که گوشی دوستتون آنلاک فکتوری ه!
ممنون

Microsoft24
20-07-2010, 18:34
دوستانی که آیفون ۴ دارند ، کسی هست که با آنتن مشکل داشته باشه ؟

چون ، من یک مدت ، دستم بود ، با آنتن مشکلی نداشتم!

Mehrdad092000
20-07-2010, 19:45
دوستانی که آیفون ۴ دارند ، کسی هست که با آنتن مشکل داشته باشه ؟

چون ، من یک مدت ، دستم بود ، با آنتن مشکلی نداشتم!
همشون این مشکلو نداشتن
از 3 میلیون گوشیه که فروختن 16 هزارتاش اعتراض کردن
اعداد حدودی گفتما

arash s.b
21-07-2010, 11:36
سلام
می دونم ربطی به تاپیک نداره ولی چون جالبه می ذارم.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، استيو جابز كه يكي از بنيانگذاران شركت فن‌آوري اپل است، در رتبه‌بندي فهرست سالانه " يك صد مديا گاردين" از چهره‌هاي شاخص در رسانه‌ها، كسب و كار رسانه، تبليغات و روابط عمومي‌ها، در جايگاه نخست قرار گرفت.
طبق اعلام اين روزنامه انگليسي، مدير اپل براي موفقيت آي تيونز و پلتفرم‌هاي آيفون و هم‌چنين رايانه لوحي آي‌پد كه احتمالا بازارهاي رسانه‌يي چاپي را تحت تاثير قرار مي‌دهد، از رتبه چهارم به نخست صعود كرد.
برنامه‌هاي آي‌پد در سه ماه نخست از عرضه اين دستگاه به بازار از مرز سه ميليون دانلود گذشتند و علاقه زيادي را از سوي روزنامه‌ها و ناشران نسبت به اين دستگاه به‌عنوان ابزار مناسب براي انتشار كتاب‌ها و نشريات جلب كردند.
جابز 55 ساله در پايان سال گذشته از سوي مجله فورچون "مدير اجرايي دهه" نام گرفت. اين مجله نوآوري‌هايي مانند MP3 پلير آي پاد، آي تيونز و آيفون را كليد كسب اين عنوان توسط جابز برشمرده بود كه موجب شدند سه بخش صنعتي كليدي موسيقي، فيلم‌ها و تلفن همراه به طور اساسي متحول شود.
مدير اجرايي اپل كه براي درمان نوع نادري از سرطان لوزالمعده در سال 2004 تحت جراحي موفقيت‌آميز قرار گرفت، اوايل سال جاري ميلادي با وخيم شدن بيماري به مرخصي پزشكي شش ماهه رفت و پس از آنكه در طي اين مدت اقدام به پيوند کبد کرد، به سرکار بازگشت و در نخستين حضور عمومي‌اش رايانه رايانه‌يي آي‌پد را به‌عنوان جديدترين محصول اپل رونمايي كرد.
دومين نفر فهرست روزنامه گاردين، لاري پيج و سرگي برين، بنيانگذاران گوگل بودند كه تا اندازه‌اي به‌دليل نگراني‌هاي حريم خصوصي و مشكلات اخير اين شركت در چين از جايگاه نخست تنزل كردند.
هم‌چنين ايوان ويليامز، بنيانگذار توييتر جز پنج نفر برتر بود؛ وي كه مدير اجرايي اين سرويس ميكرووبلاگ‌نويسي ست با رشد آن به‌عنوان يك ابزار ارتباطي و شبكه اجتماعي، موفق شد از جايگاه نهم به رتبه بالاتر صعود كند.
مارك زوكربرگ، بنيانگذار فيس بوك نيز جزء فهرست 10 شخص فن‌آوري برتر قرار گرفت. يكي از كساني كه در اين رتبه بندي بزرگ‌ترين تنزل را تجربه كرد، استيو بالمر، مدير اجرايي مايكروسافت بود. اين روزنامه كاهش نفوذ مايكروسافت در بازار و عدم توانايي در رقابت با اپل و گوگل در فن‌آوري‌هاي رسانه‌يي نوظهور را از دلايل سقوط بالمر در اين رتبه‌بندي از جايگاه پنجم به بيست و نهم عنوان كرد.

webcopernic
21-07-2010, 12:09
بازم خواهش می کنم:20:
من چون خودم سفیدش رو دوست دارم ،در حال حاضر این گوشی رو ندارم و فقط به اندازه ی یک مکالمه یکیشون رو تست کردم.
و مشکلی هم نبود ، ولی یکی از دوستانم الان داره چون از خودم خریده هر روز ازش می پرسم که مشکلی پیدا کرده یا نه:31: ، تا به حال الحمدلله که مشکلی نداشته .
اگه بخوای شمارش رو می دم با خودش حرف بزن.
برای تبدیل سیم کارت هم از micro cut استفاده می شه.

با سلام

شما هم این گوشی را میفروشی؟ میشه لطفا بفرمائید که قیمت چند است ؟ لاک است یا نه؟ در ضمن آیا موردی بوده که در خصوص آنتن مشکل داشته باشه؟

با سپاس

arash s.b
21-07-2010, 13:26
با سلام

شما هم این گوشی را میفروشی؟ میشه لطفا بفرمائید که قیمت چند است ؟ لاک است یا نه؟ در ضمن آیا موردی بوده که در خصوص آنتن مشکل داشته باشه؟

با سپاس

بله.
در تاپیک مربوط به قیمت گفتم ، اینجا نمیشه گفت.
انلاک می باشد.
تا به حال که کسی شکایتی نداشته.

arash s.b
23-07-2010, 12:04
سلام
شرکت اپل پول کسانی راکه bumper خریده اند را پس می دهد.:33:

طبق طرحی که از امروز صبح آغاز شده است ، اپل برای کسانی که bumper خریده اند با فرستادن یک پیغام از انها می خواهد تا اطلاعات خود را تکمیل کرده تا این شرکت پس از ارزیابی کل هزینه ها پول آنان را پس دهد.
لازم به ذکر است که این پیغام به صورت اتوماتیک برای تمام خریداران ارسال می گردد. :31:

arash s.b
23-07-2010, 17:11
سلام
طرح اهدا رایگان case برای iphone4 آغاز شد.
هرکس که تا 30 september گوشی خریده باشه مشمول این طرح می شود.
برای این کار باید به سایت اپل مراجعه کرد.
هرکی bumper یا case بخواد فرق نمی کنه به صورت رایگان تقدیم می کنند.:31:
این طرح بدون دریافت هیچ گونه مالیات و هزینه ی دیگر انجام می شود.

Farshid72
23-07-2010, 19:16
بچه ها دقیقا قیمتش چنده الان ؟؟؟

mr_rayan
23-07-2010, 23:42
بچه ها دقیقا قیمتش چنده الان ؟؟؟
توی بازار موبایل من از نمایندگی اپل قیمت کردم گفت 1400 قیمت 32 گیگ.

bleu2u4u
24-07-2010, 03:11

اگه انلاک بوده
خیلی خوب گفته
با توجه به قیمت 1 میلیون تومنی اش در uk

armin_punisher6
24-07-2010, 10:30
این قیمت لاک یا آنلاک؟16 گیگش چنده؟

koroshfe
24-07-2010, 11:10
من که رفتم گفت سیم فری یا همون آنلاکه!
ولی سیم فری ه!جیل نیست!یعنی باید برنامه ها رو پولی بخری دیگه!درسته؟
ممنون

webcopernic
24-07-2010, 11:15
iphone 4 گوشی فوق العاده ای است . واقعا اگر مشکل آنتن را نداشت به این قیمت میرزید. من که تصمیم گرفتم که برم3GS بگیرم. واقعا حیف شد. و بایدم بگم که مشکل آنتن وجود داره. روی اینترنت علاوه بر اخبار فیلمهای جالبی هم در این خصوص وجود داره.

roozbeh1369
24-07-2010, 11:59
iphone 4 گوشی فوق العاده ای است . واقعا اگر مشکل آنتن را نداشت به این قیمت میرزید. من که تصمیم گرفتم که برم3GS بگیرم. واقعا حیف شد. و بایدم بگم که مشکل آنتن وجود داره. روی اینترنت علاوه بر اخبار فیلمهای جالبی هم در این خصوص وجود داره.

دوست من مشکل آنتن دیگه الان اصلا مطرح نیست چون با bumper راحت حل میشه

webcopernic
24-07-2010, 12:41
ولی قبول کنید که با bumper اون زیبائی و ظرافتش از بین میره.

koroshfe
24-07-2010, 16:23
منم گوشی رو برای تماس تست کردم!
راستش رو بخواید اصلا برام این مشکل پیش نیومد!
خیلی خیلی خوب بود!فکر کنم نسبت به تری جی اس خیلی تقویت شده باشه!کیفیت صدا رو می گم!
من یه چیزی رو متوجه شدم!شما گوشیتونو ببر دم گوشت!اصلا قسمت پایینش رو نمی گیرید!یعنی یا پشتشو می گیرید یا دو طرف کمر یا وسط گوشی رو هیچوقت پایینشو نمی گیرید چون اگه از پایین بگیرید از بالا سر می خوره!نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه!فقط کافیه گوشی فعلی خود را ببرید کنار گوشتون!متوجه می شید که دستتون اصلا به اون نقطه تماس پیدا نمی کنه!چیز بسیار ساده و پیش پا افتاده ای هست!
در ضمن زیبایی سلیقه ای هستش!شما خوشتون نمی آد که نمی آد به هیچ کس غیر از خودتون ربطی نداره!مثل خودم که از اون Bumper خوشم نمی آد!
ولی شما مطمئن باشید که مشکل آنتن نخواهید داشت!اگه هم نمی خواهید با حرف من گوشی بخرید از یکی از دوستان بخواید که برایی یه تماس تلفنی اون رو به شما غرض بده!اون وقت متوجه می شید!
به نظر من شما که می خوای تری جی اس بخری داری بزرگترین اشتباه دنیا رو می کنی!
با تشکر

Mehrdad092000
24-07-2010, 22:59
به نظرم اونایی که قصد خرید دارن وایسن هم قیمتش میاد پایین هم تو سری جدید اپل مشکشو به نظرم حل کنه

arash s.b
24-07-2010, 23:34
سلام
تا حالا خبری رو به ناراحت کنندگی این خبر ارسال نکردم در تمام عمرم. ( جدی میگم)

طبق اعلام رسمی شرکت اپل iphone4 سفید تا سال میلادی جدید عرضه نخواهد شد.:41::41::41:
واقعا ناراحتم.:41::41::41:
ولی دنیا ارزش این چیزا رو نداره
گور بابای اپل و استیو و همه ی تشکیلاتش که عرضه نداره یه گوشی رو که ما دوست داریم بسازه
خاک بر ...
بی خیال
بخند تا دنیا بهت بخنده
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31:

mr_rayan
24-07-2010, 23:56
این قیمت لاک یا آنلاک؟16 گیگش چنده؟
قیمت آنلاک.16 گیگ رو قیمت نکردم ولی قانونا باید 100 تومنی ارزون تر باشه.

koroshfe
25-07-2010, 01:08
متاسفم دوستان ولی برای قیمت تاپیک داریم!
ببخشید فقط برای نظم!

mohsenfhm
25-07-2010, 09:05

اين مشكل آنتني كه مي فرماييد بيشتر براي آنتن 3G هست نه آنتن هاي ايران :13:

پس كساني كه در ايران هستند نبايد غصه ي آنتن رو بخورند.

webcopernic
25-07-2010, 09:07
سلام دوستان

راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطورمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است.

به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر.

در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است.

راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم. یک خواهشی هم که داشتم این است که از دوستانی که iphone 4 دارند لطفا صادقانه تجربیاتشون را در مورد مسئله آنتن دهی آن بفرمایند . که آیا مشکل دارند و اگر هست آیا با چسباندن چسب برطرف میشه یا نه؟

موفق و پیروز باشید

webcopernic
25-07-2010, 09:21
منم گوشی رو برای تماس تست کردم!
راستش رو بخواید اصلا برام این مشکل پیش نیومد!
خیلی خیلی خوب بود!فکر کنم نسبت به تری جی اس خیلی تقویت شده باشه!کیفیت صدا رو می گم!
من یه چیزی رو متوجه شدم!شما گوشیتونو ببر دم گوشت!اصلا قسمت پایینش رو نمی گیرید!یعنی یا پشتشو می گیرید یا دو طرف کمر یا وسط گوشی رو هیچوقت پایینشو نمی گیرید چون اگه از پایین بگیرید از بالا سر می خوره!نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه!فقط کافیه گوشی فعلی خود را ببرید کنار گوشتون!متوجه می شید که دستتون اصلا به اون نقطه تماس پیدا نمی کنه!چیز بسیار ساده و پیش پا افتاده ای هست!
در ضمن زیبایی سلیقه ای هستش!شما خوشتون نمی آد که نمی آد به هیچ کس غیر از خودتون ربطی نداره!مثل خودم که از اون Bumper خوشم نمی آد!
ولی شما مطمئن باشید که مشکل آنتن نخواهید داشت!اگه هم نمی خواهید با حرف من گوشی بخرید از یکی از دوستان بخواید که برایی یه تماس تلفنی اون رو به شما غرض بده!اون وقت متوجه می شید!
به نظر من شما که می خوای تری جی اس بخری داری بزرگترین اشتباه دنیا رو می کنی!
با تشکر

با سلام و تشکر

راستش من خیلی از iphone 4 خوشم میاد ولی کمی مسئله آنتن نگرانم کرده که در این مورد فیلمهای زیادر در youtube دیدم که با توضیحات شما کمی برطرف شد. راستش در اطراف خودم کسی iphone 4 نداره که امتحان کنم و اگر شما توضیحات بیشتری در خصوص تجربیات خودتون در این مورد بفرمائید که بی نهایت سپاسگزار خواهم بود.

راستی آیا درست است که میگن اگر با یک چسب کوچیک برق آن ناحیه را بچسبانی مشکل حل است؟

موفق باشید

arash s.b
25-07-2010, 10:04
سلام دوستان

راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطورمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است.

به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر.

در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است.

راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم. یک خواهشی هم که داشتم این است که از دوستانی که iphone 4 دارند لطفا صادقانه تجربیاتشون را در مورد مسئله آنتن دهی آن بفرمایند . که آیا مشکل دارند و اگر هست آیا با چسباندن چسب برطرف میشه یا نه؟

موفق و پیروز باشید

سلام
ببین دوست عزیز ، این که شما الان چند وقتی است که یه ملت رو سر کار گذاشتی و با فرستادن پست های مکرر و یکسان در بخش سامسونگ و آیفون ابراز عدم توانایی تصمیم گیری می کنی کار جالبی نیست.
شما در بخش آیفون میگی به به چه گوشی خوبی همین رو می خرم ، بعد در بخش سامسونگ از آیفون بد میگی !!!
این در حالیه که شما در هر دو بخش جواب سوال های تکراری تو گرفتی.
من نمی گم خدایی نکرده این کار ها مقرضانه انجام می شه.
ولی این همه شک و استرس فقط برای انتخاب یه گوشی موبایل بی ارزش برا خودت خوب نیست ، زود پیر میشیا .

webcopernic
25-07-2010, 11:17
سلام
ببین دوست عزیز ، این که شما الان چند وقتی است که یه ملت رو سر کار گذاشتی و با فرستادن پست های مکرر و یکسان در بخش سامسونگ و آیفون ابراز عدم توانایی تصمیم گیری می کنی کار جالبی نیست.
شما در بخش آیفون میگی به به چه گوشی خوبی همین رو می خرم ، بعد در بخش سامسونگ از آیفون بد میگی !!!

با سلام به شما دوست عزیز

اولا واقعا خبر نداشتم که یک ملت را سر کار گذاشتم!!!!!!!!! مگر اینکه شما خودت را ملت بدونی. و در ضمن مفهوم کا رجالب رو هم ا زشما یاد گرفتیم!!!!!!!

آخه دوست عزیز اینجا یک مکان عمومی برای بیان نظرات و عقاید است. من هم گفتم که بین آیفون و سامسونگ شک دارم. بنابراین تا حالا کشف مهمی نکردی. هر کدام از ما ممکن است که نسبت به خرید یک محصول شک داشته باشیم و به مرور زمان و تحقیق و همفکری به نتیجه برسیم. من فکر میکنم مهمترین ویژگی انجمنها همین است .اگر تو چنین تاپیکهائی این مسائل و تردیدهامون حل نشه پس باید در مورد چی حرف بزنیم؟ صرفا خرید و فروش تا شما خوشتون بیاد. فراموش نکنید اینجا هدف افزایش آگاهی است و نه خوش آمدن شما.

بعدش هم من هیچوقت از سامسونگ در تاپیک آیفون و ..... بد نگفتم. صرفا نظر خودم را گفتم. تصمیم به خرید یک کالا که وحی منزل نیست که تغییر نکنه. هدف خرید آگاهانه است و م یخواهیم اینجا از نظرات سایر دوستان مطلع بشیم. شما بهتر است کمی به پستهای خودت و ارزش علمی آن نگاه کنی و بعدش سعی کنی ایراد بگیری. مثلا:

تا حالا خبری رو به ناراحت کنندگی این خبر ارسال نکردم در تمام عمرم. ( جدی میگم)

طبق اعلام رسمی شرکت اپل iphone4 سفید تا سال میلادی جدید عرضه نخواهد شد
واقعا فکر میکنی خیلی خبر مهمی دادی؟ ولی هیچ کسی چیزی بهت نگفت. برای خیلی از ماها مطمئن شدن در مورد مشکلات آیفون مهمتر از رنگ آن است. اسباب بازی که نمیخواهیم بخریم! شما هم بهتر است که تحمل خودت را بیشتر کنی و اگر ا زمطالب من خوشت نمیاد نخونش.

koroshfe
25-07-2010, 11:59
سلام و این که خواهش می کنم:11:
ببین دوست عزیز همون طور که بهت گفتم گوشیم لاک ه و همون طور که تو پست نوشتم برای دوستم رو تست کردم!
اگه تهرانی می شه این کار و کرد فکر کنم!
ولی مطمئن باش مشکلی پیش نمی آد!الان دیگه هیچ کس حرفی از مشکل آنتن نمی زنه!
حالا تو پروفایلت بیشتر برات توضیح می دم!
فعلا بای

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

سلام
این در حالیه که شما در هر دو بخش جواب سوال های تکراری تو گرفتی.
من نمی گم خدایی نکرده این کار ها مقرضانه انجام می شه.
ولی این همه شک و استرس فقط برای انتخاب یه گوشی موبایل بی ارزش برا خودت خوب نیست ، زود پیر میشیا .
آرش جون خوشبختانه ما تو این بخش چند مدیر و همکار فعال داریم!
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!درضمن آرش جون این یه گوشی موبایل الان قیمتش 1300000 تومن ه!:31:

payamf1
25-07-2010, 12:54
آقا با خیال راحت بخر با آپدیت جدید 4.0.1 مشکل آنتن حل شده...در ضمن من خودم آنتن دادنشو تضمین میکنم :دی

hosein63
25-07-2010, 13:42
با درود به همه دوستان من 1 میلیون برای خرید گوشی می خواهم هزینه کنم اول قصد خرید 3gs داشتم که این آیفون 4 بدجوری چشم را گرفته به نظر شما چقدر باید صبر کنم تا قیمت 16 گیگ آن به 1 میلیون برسد؟البته آنلاک آن؟مسئله سیم کارت را چطور باید حل کرد؟
الان چند سایت ایرانی هست که 32 گیگ آنلاک را نزدیک 1 میلیون و سیصد هزارتومان برای فروش دارند

alireza927
25-07-2010, 14:01
سلام به همه دوستان.من میخواستم از آلمان Iphone 4 بگیرم و بیارم ایران استفاده کنم. فقط خواستم بدونم اگر گوشی لاک بود راهی هست و آیا ارزشش رو داره یا صبر کنم قیمت ایران ثابت بشه و از همین ایران بگیرم ؟

mohsenfhm
25-07-2010, 14:09
با درود به همه دوستان من 1 میلیون برای خرید گوشی می خواهم هزینه کنم اول قصد خرید 3gs داشتم که این آیفون 4 بدجوری چشم را گرفته به نظر شما چقدر باید صبر کنم تا قیمت 16 گیگ آن به 1 میلیون برسد؟البته آنلاک آن؟مسئله سیم کارت را چطور باید حل کرد؟
الان چند سایت ایرانی هست که 32 گیگ آنلاک را نزدیک 1 میلیون و سیصد هزارتومان برای فروش دارند

به نظرم تا يك ماه ديگه قيمت اين گوشي متعادل ميشه .

سيم كارتهاي ايرانسل رو با بريدن و كوچك كردن ميشه استفاده كرد و تست شده .

gap
25-07-2010, 15:43
سلام دوستان، من همین امروز بعد از ظهر میخواستم برم بگیرم،ولی با این حرفا یکمی نگران شدم ،
این مشکل سیم کارت یعنی چی؟؟من اپراتورم ایرانسل نیست،همراه اول هست.یعنی نمیشه با همراه اول تماس گرفت؟؟!