مشاهده نسخه کامل
: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
SIMON137
17-08-2010, 11:25
سلام به همه اپلی ها.
میخواستم بدونم برای فهمیدن آنلاک فکتوری راحت ترین راه چیست؟
چون یکی از دوستان از آمریکا میخواد واسم بیاره و میگه آنلاک فکتوری میارم برات.
ممنون.
خب اگر جنبه کلی قضیه رو بخوای تو آمریکا اصلا آنلاک فکتوری عرضه نمیشه هرچی هست لاک هست.
برای فهمیدنش هم روشن می کنی ، ببین سدیا روش نصب شده یا نه.
بزرگترین مشکل ایفون قیمت بالاشه و در ایران چون قیمتها بندازی هست برد با گوشیایی هست که قابلیتهای نزدیک و یا بالاتر از ایفون رو دارن برای نمونه شما گالکسی رو در نظر بگیرید فیلمبرداری اچ دی و ال سی دی بزرگ و با کیفیت ( البته نه به اندازه ایفون 4 ) اتصالات بیشتر و تعریف شده تر با فرهنگ ایران یه قابلیت خوب که داره اینه که با دستگاههای مارک سامسونگ که الان در ایران بیشتر از هر وسیله خانگی دیگر موجوده همخوانی داره سیستم عامل اندروید که نقاط قوت خودشو داره که ایفون دارا خودشون میدونن البته اگه با اندروید هم کار کرده باشن سرتونو درد نیارم من تری جی اس داشتم فروختم حلا که خواستم خرید کنم چون از ایفون راضی بودم میخواستم 4 رو بگیرم ولی با این قیمتا ادم وسوسه میشه بره طرف گالکسی کما اینکه گلکسی هم گوشی قابلیه با قیمت خیلی پایینتر و منطقی تر البته من اگه الان ایفون 4 رو 800 و گلکسی رو 500 میدادن ایفون 4 رو میگرفتم چون خاطرات خوبی باش داشتم از تر جی تا تری جی اس و ایفون 4
< A L I >
17-08-2010, 12:01
خب اگر جنبه کلی قضیه رو بخوای تو آمریکا اصلا آنلاک فکتوری عرضه نمیشه هرچی هست لاک هست.
برای فهمیدنش هم روشن می کنی ، ببین سدیا روش نصب شده یا نه.
ببخشيد ميشه اين روشو توضيح بدين؟! منظورتون اينه كه گوشي و وقتى از جعبه در مياريم سايديا روش نصب باشه؟
اگه درست منظورتون و فهميده باشم، فكر كنم اين روش يه مقدار اشكال داشته باشه
درمورد تشخيص لاك از آنلاك هم ميشه با چك كردن پارت نامبر بهش پي برد... البته فكر ميكنم قرار دادن سيم كارتهايي به غير از سيم كارت هاى اپراتور طرف قرار داد هم روش مناسبي باشه كه اگه قابليت برقرارى تماس و داشته باشه
آنلاك هستش
SIMON137
17-08-2010, 12:03
ببخشيد ميشه اين روشو توضيح بدين؟! منظورتون اينه كه گوشي و وقتى از جعبه در مياريم سايديا روش نصب باشه؟
اگه درست منظورتون و فهميده باشم، فكر كنم اين روش يه مقدار اشكال داشته باشه
درمورد تشخيص لاك از آنلاك هم ميشه با چك كردن پارت نامبر بهش پي برد... البته فكر ميكنم قرار دادن سيم كارتهايي به غير از سيم كارت هاى اپراتور طرف قرار داد هم روش مناسبي باشه كه اگه قابليت برقرارى تماس و داشته باشه
آنلاك هستش
ببینید اگر دسترسی به اینترنت دارید همون جا خب سریال رو بزنید سرچ کنید ببینید لاک هست یا آنلاک
ولی اگر دسترسی نداشتید روشن کنید گوشی رو ، اگر سدیا روش نصب نشده باشه آنلاک هست ولی اگر باشه لاک بوده برای آنلاک کردن نصب کردن
arash s.b
17-08-2010, 12:17
ببینید اگر دسترسی به اینترنت دارید همون جا خب سریال رو بزنید سرچ کنید ببینید لاک هست یا آنلاک
ولی اگر دسترسی نداشتید روشن کنید گوشی رو ، اگر سدیا روش نصب نشده باشه آنلاک هست ولی اگر باشه لاک بوده برای آنلاک کردن نصب کردن
روش چک کردن سدیا روی آیفون 4 جواب نمیده.
چون جلبریک از طریق خود گوشی انجام میشه ، شما اول باید آنلاک کنی تا به سافاری دسترسی پیدا کنی و بتونی جیل کنی.
آنلاک در آیفون 4 از طریق universal sim انجام میشه.
بهترین و راحت ترین راه چک کردن پارت نامبر است.
Online_wireless
17-08-2010, 12:21
با سلام.
خبر خوش برای دارندگان آیفون 4
پخش فیلم های فول اچ دی 1080p بر روی گوشی!
Iphone 4 now plays 1080p videos easily, does some Xvid/ Divx magic too
منبع: Gsmarena
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟
راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.
با سپاس از شما که خیلی کوتاه جواب بنده را دادید. راستش تو cydia برنامه adownload را ندیدم. شما لینکی ازش دارید؟
با سپاس
سلام
راستش من هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اصلا تو این انجمن نمیشه در مورد Iphone بحث منطقی انجام داد. هر وقت هر سوالی میشه همه گارد میگیرند و حمله میکنند.
اگه هدف از سوال پرسیدن، رسیدن به پاسخ باشه .. شما بارها سوال پرسیدید و بارها هم بهتون پاسخ منطقی داده شده. حالا ممکنه یک کاربر پاسخ غیر منطقی بهتون بده ولی یک کاربر دیگه هم پاسخ منطقی میده. ولی وقتی هدف از سوال پرسیدن، شنیدن پاسخی باشه که از قبل انتظارش رو داشته باشیم، موقع نشنیدن اون پاسخ (چه منطقی، چه غیر منطقی) ، بقیه رو متهم می کنیم به گارد گرفتن و حمله و ...
آخه دوستان این چه حرفی است که میگید سوالات تکراری است؟ اگر هم تکراری باشه علتش این است که جواب منطقی آدم ا زجوابها نمیگیره.
بنده اتهام تکراری بودن به سوالات به شما نزدم، اونهایی که زدند می تونن پاسخ بدن.
صرفا متحم میشه به اینکه اصلا آیفون را درک نمیکنی؟ یا آیفون یک چیز دیگست که فقط افراد خاص آن را درک میکننید. آخه با خودتون رو راست باشید واقعا مگر یک smart phone چیزی جز برای ارتباط خوب تلفنی و اینترنتی و ..... است؟
بله .. یک Smart Phone چیزی بالاتر از ارتباط تلفنی و اینترنتی است.. شاید اون افرادی که شما رو متهم کردن کمی حق داشتن!
مگر من از آیفون انتظار دارم که برام ظرف بشوره که وقتی میگم میخواهم باآیفون دانلود کنم اینهمه با تعجب با من برخورد میکنید؟ دانلود یک فایل با گوشی اینقدر عجیب است؟
حد وسطی بین ظرف شستن و ارتباط تلفنی هست، (گرچه برای آموزش ظرف شستن هم در آیفون، App وجود داره :دی)
دانلود فایل با گوشی برای یک پلتفرم دیگه، اون هم در محصولی که برای جایی طراحی شده که همه، همیشه و همه جا دسترسی به اینترنت واقعا سریع دارند، عجیب که هیچ، خنده داره.
از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟
نه دوست من، به جای رفتن و سوال کردن از تک تک کاربران آیفون دنیا، می تونید آمار حدودی دانلود برنامه های Download Manager در Cydia رو پیدا کنید، و با یک حساب ریاضی ساده نسبت به کاربران iOS دنیا (ریاضی سوم ابتدایی) ، میشه بدست آورد مقدارشون از اون 99.99 درصد هم بسیار بیشتره.
راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.
هیچ شکی نیست که هیچ چیز برتر مطلق نیست و مسلما آیفون هم ایرادهای خودش رو داره، ولی ایراد هایی که شما دارید می گیرید ایرادهایی نیست که متمرکز به همه کاربران دنیا باشه، دلیلش رو هم قبلا گفتم:
اینکه انتظار داشته باشیم در پلتفرمی که بر اساس استانداردهای چند سال آینده پایه ریزی میشه، کارهایی رو انجام بدیم که چند ساله منسوخ شدن، به ضعف خودمون (و امکاناتمون) در تطابق دادن خودمون با استانداردهای دنیا برمی گرده، نه ضعف پلتفرم.
شما هنوز آیفون رو "گوشی" خطاب می کنید، همین خودش کاملا همه چیز رو نشون میده، بگذریم.
اگه جایی تعصب در پست های من مشاهده کردید (نه در این تاپیک، در کل این 8300 پستی که در انجمن دادم) ، مثال بزنید.
موفق باشید.
webcopernic
17-08-2010, 15:01
سلام
اگه هدف از سوال پرسیدن، رسیدن به پاسخ باشه .. شما بارها سوال پرسیدید و بارها هم بهتون پاسخ منطقی داده شده. حالا ممکنه یک کاربر پاسخ غیر منطقی بهتون بده ولی یک کاربر دیگه هم پاسخ منطقی میده. ولی وقتی هدف از سوال پرسیدن، شنیدن پاسخی باشه که از قبل انتظارش رو داشته باشیم، موقع نشنیدن اون پاسخ (چه منطقی، چه غیر منطقی) ، بقیه رو متهم می کنیم به گارد گرفتن و حمله و ...
راستش من بیکار نیستم که اگر پاسخ سوالم رو میگرفتم، دوباره بپرسم. منظر من هم از جواب منطقی جواب مورد انتظارم نیست. جوابی است که مستند باشه. اینجا اکثر جوابها متعصبانه است. شده مثل بازی استقلال و پرسپولیس. با این تفاوت که افراد ژست روشنفکری میگیرن.
یک Smart Phone چیزی بالاتر از ارتباط تلفنی و اینترنتی است.. شاید اون افرادی که شما رو متهم کردن کمی حق داشتن!
مثلا میشه لطفا بفرمائید که شما چه استفادهای بیشتری از یک اسمارت فن میکنید ؟ بفرمائید شاید ما کلاس سوم اپتدأیها یاد گرفتیم.
دانلود فایل با گوشی برای یک پلتفرم دیگه، اون هم در محصولی که برای جایی طراحی شده که همه، همیشه و همه جا دسترسی به اینترنت واقعا سریع دارند، عجیب که هیچ، خنده داره.
دوست عزیز اتفاقا دانلود فایل برا جائی که اینترنت پر سرعت دارن معنی داره. شما فکر میکنی که من خارج از کشور نبودام که داری اینطور صحبت میکنی. چنین محدویتی فقط برا گوشی آیفون وجود داره. اگر چنین چیزی بی اهمیت است و یا مربوط میشه به تکنولوژی چند سال پیش پس چرا سایر گوشیها دارن ازش استفاده میکنن؟
نه دوست من، به جای رفتن و سوال کردن از تک تک کاربران آیفون دنیا، می تونید آمار حدودی دانلود برنامه های Download Manager در Cydia رو پیدا کنید، و با یک حساب ریاضی ساده نسبت به کاربران iOS دنیا (ریاضی سوم ابتدایی) ، میشه بدست آورد مقدارشون از اون 99.99 درصد هم بسیار بیشتره.
واقعا شما ۹۹.۹۹% رو از اینجا بهش رسیدید؟ اصلا نیازی به توضیح نیست که این عدد دلیل هیچ چیزی نیست دوست من. ۷۰ درصد ادامها هم دارن از INTERT EXPLORER استفاده میکنن چون نمیدونن که چیزی هم به اسمfire fox وجود داره.پس این عدد با فرض درست بودن هیچ دلیل نمیشه.
اینکه انتظار داشته باشیم در پلتفرمی که بر اساس استانداردهای چند سال آینده پایه ریزی میشه، کارهایی رو انجام بدیم که چند ساله منسوخ شدن، به ضعف خودمون (و امکاناتمون) در تطابق دادن خودمون با استانداردهای دنیا برمی گرده، نه ضعف پلتفرم.
به هر حل نمیدونستم که دانلود یک فایل ساده از اینترنت مربوط بشه به آدم تطابق با تکنولوژی. دوست من شما خیلی ساده به قضیه نگاه میکنی، این موضوع فقط مربوط میشه به موضوع پول. آیفون انحصار ایجاد میکنه که شما فقط مجبور بشی از نرمافزار شرکتهای طرف قرارداد خرید کنی. حالا من به این میگم انحصار و شما میگید پلات فرم نسل آینده.
شما هنوز آیفون رو "گوشی" خطاب می کنید، همین خودش کاملا همه چیز رو نشون میده، بگذریم.
بیسوادی بنده رو ببخشید که جسارتا ایفن رو گوشی خطاب کردم. واقعا نمیدونستم باید بهش چی بگم؟
اگه جایی تعصب در پست های من مشاهده کردید (نه در این تاپیک، در کل این 8300 پستی که در انجمن دادم) ، مثال بزنید.
اتفاقا شما تعصب خودت رو تو همین جمله نشون دادید. و کلا یک سوال من در مورد ضعف آیفون در دانلود تبدیل شد به بیسوادی، کلاس سوم اپتدأی، گوشی خطاب کردن آیفون،.....بهتر است اسم این انجمن عوض بشه به انجمن طرفداران آیفون ۴، که حداقل افرادی مثل من دچار اشتباه نشن. باز هم دست اون دستمون دارد نکنه که بجای این همه حرف یک کلم گفت که با adownloader میشه اینکار رو کرد. تازه این همه هم در مورد آدم قضاوت نکرد.
جالبه .. شما هرچقدر بحث ادامه پیدا می کنه فونت هاتون بولد و بزرگ تر میشه :31:
راستش من بیکار نیستم که اگر پاسخ سوالم رو میگرفتم، دوباره بپرسم. منظر من هم از جواب منطقی جواب مورد انتظارم نیست. جوابی است که مستند باشه. اینجا اکثر جوابها متعصبانه است. شده مثل بازی استقلال و پرسپولیس. با این تفاوت که افراد ژست روشنفکری میگیرن.پاسخ منطقی به سوالات شما قبلا (قبل از پست های امروز) داده شده بود، کافی بود مطالعه می کردید.
مثلا میشه لطفا بفرمائید که شما چه استفادهای بیشتری از یک اسمارت فن میکنید ؟ بفرمائید شاید ما کلاس سوم اپتدأیها یاد گرفتیم.آموزش
مولتی مدیا
بازی
Content Creation
مهندسی
موزیک
کتاب
پزشکی
...
دوست عزیز اتفاقا دانلود فایل برا جائی که اینترنت پر سرعت دارن معنی داره. شما فکر میکنی که من خارج از کشور نبودام که داری اینطور صحبت میکنی.بله .. دانلود فایل وقتی اینترنت پرسرعت در دسترس هست معنی داره، ولی جایی که اینترنت پر سرعت در دسترس موبایل باشه، قبلش در دسترس PC بوده .. تا زمانی که اینترنت واقعا پر سرعت (بالای 20 مگ) در اختیار PC باشه، هیچ وقت کسی نیاز نداره با موبایلش فایل برای PC دانلود کنه.
البته شاید شما در چنین مواقعی باز هم با موبایل دانلود کنید و به PC انتقال بدید :دی
چنین محدویتی فقط برا گوشی آیفون وجود داره. اگر چنین چیزی بی اهمیت است و یا مربوط میشه به تکنولوژی چند سال پیش پس چرا سایر گوشیها دارن ازش استفاده میکنن؟این چیزی که شما می گی، به طور پیش فرض در هیچ اسمارت فونی وجود نداره.
بله در Android ، برنامه نویس ها App نوشتن برای این کار. در آیفون هم نوشتن و در AppStore هم هست، مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای نصب این App، نه نیاز دارید گوشیتون رو Jailbreak کنید، نه نیاز دارید بلایی سر گوشیتون بیارید .. این App هم رسما در AppStore اپل وجود داره، از Rapidshare و ... هم پشتیبانی می کنه.
با اینکه این App هم وجود داره و فوق العاده هم هست، ولی آمار دانلودش فوق العاده پایینه .. چون کسی با گوشیش برای PC دانلود نمی کنه!
این پاسخ سوالتون بود یا انتظار چیز دیگه داشتید ؟
پلتفرم های دیگه چه چیزی به شما میدن تو این زمینه که آیفون نمیده؟
واقعا شما ۹۹.۹۹% رو از اینجا بهش رسیدید؟ اصلا نیازی به توضیح نیست که این عدد دلیل هیچ چیزی نیست دوست من. ۷۰ درصد ادامها هم دارن از INTERT EXPLORER استفاده میکنن چون نمیدونن که چیزی هم به اسمfire fox وجود داره.پس این عدد با فرض درست بودن هیچ دلیل نمیشه.اونطوری بخوایم حساب کنیم، 99.99 درصد نیست، 99.9999 درصد هم نیست، چیزی بیشتر از اونه.. هزار برابر بیشتر رو بگذارید رو حساب این خطا ..
lol
به هر حل نمیدونستم که دانلود یک فایل ساده از اینترنت مربوط بشه به آدم تطابق با تکنولوژی. دوست من شما خیلی ساده به قضیه نگاه میکنی، این موضوع فقط مربوط میشه به موضوع پول. آیفون انحصار ایجاد میکنه که شما فقط مجبور بشی از نرمافزار شرکتهای طرف قرارداد خرید کنی. حالا من به این میگم انحصار و شما میگید پلات فرم نسل آینده.دوست من حرف های شما خنده داره .. به نظر می رسه حتی یک بار هم AppStore رو باز نکردید.
هر کسی می تونه برنامه بنویسه (من یا شما) و در AppStore برای فروش قرار بده ، نیازی نداره شرکت طرف قرارداد Apple باشی تا بتونی برنامه هات رو بفروشی ..
گرچه همونطور که مثال زدم، Download Manager هم برای آیفون داریم، نویشنده اش هم شخصیه به اسم Hian Zin Jong ، که به هیچ وجه هم شرکت طرف قرارداد اپل نیست !!!!
متاسفانه یک عده از فن بوی های بقیه برندها، یک سری مطالب بی پایه و اساس درباره انحصار طلبی اپل همینطور پشت سر هم گفتن، و بقیه همینطور از روش قصه می سازند. انحصار طلبی توی این چیزا نیست دوست من.
بیسوادی بنده رو ببخشید که جسارتا ایفن رو گوشی خطاب کردم. واقعا نمیدونستم باید بهش چی بگم؟آیفون یک پلتفرمه .. همونطور که اندروید هم یک پلتفرمه .. ویندوز هم یک پلتفرمه.
یک گوشی، جزئی از یک پلتفرمه ... ما داریم درباره پلتفرم بحث می کنیم، نه گوشی خاص.
اتفاقا شما تعصب خودت رو تو همین جمله نشون دادید. و کلا یک سوال من در مورد ضعف آیفون در دانلود تبدیل شد به بیسوادی، کلاس سوم اپتدأی، گوشی خطاب کردن آیفون،.....بهتر است اسم این انجمن عوض بشه به انجمن طرفداران آیفون ۴، که حداقل افرادی مثل من دچار اشتباه نشن. باز هم دست اون دستمون دارد نکنه که بجای این همه حرف یک کلم گفت که با adownloader میشه اینکار رو کرد. تازه این همه هم در مورد آدم قضاوت نکرد.
بنده جسارتی به شما نکردم، هیچ جا هم شما رو بیسواد نخوندم، خودتون توی پست خودتون، خودتون رو بی سواد خوندید. ارتباطی به من نداره.
کلاس سوم ابتدایی هم درباره نسبت تناسب بود، نه شخص شما.
گوشی خطاب کردن آیفون هم توضیح دادم، ما درباره پلتفرم کلی بحث می کنیم نه گوشی خاص ..
به هر حال شما آزاد هستید هر طوری که تمایل دارید، تفکر کنید. کسی هم شما رو مجبور نمی کنه اینجا سوال مطرح کنید.
به هر حال اگه باز هم احساس کردید از طرف من به شما بی احترامی شده، من عذر خواهی می کنم.
موفق باشید.
arash s.b
17-08-2010, 16:31
دوستان میشه چندتا ار معایب آیفون 4 رو بگید؟؟؟:31: ( جدی میگم)
بچه ها همه میگن بی عیب نیست ، یعنی که یه عیب و مشکلی داره. ولی من چیزی احساس نمی کنم.
اگر کامل در مورد عیب مد نظرتون توضیح بدید ممنون میشم.
johnypersian1656
17-08-2010, 17:07
بله .. دانلود فایل وقتی اینترنت پرسرعت در دسترس هست معنی داره، ولی جایی که اینترنت پر سرعت در دسترس موبایل باشه، قبلش در دسترس PC بوده .. تا زمانی که اینترنت واقعا پر سرعت (بالای 20 مگ) در اختیار PC باشه، هیچ وقت کسی نیاز نداره با موبایلش فایل برای PC دانلود کنه.
البته شاید شما در چنین مواقعی باز هم با موبایل دانلود کنید و به PC انتقال بدید مدیر جان همه ی صحبت هات درست ولی خوب ممکنه طرف بخواد از یه اینترنتی که توی یه محیط share شده باشه استفاده کنه و لپ تاپی چیزی هم باهاش نباشه :دی خو میخواد از گوشی استفاده کنه.
دوستان میشه چندتا ار معایب آیفون 4 رو بگید؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جدی میگم)اگه باعث نمیشه اسپم بوجود بیاد َ از مشکل آنتن دهی که بعدا حل شد بگذریم نداشتن امکان استفاده از مموری کارت :دی و بیش از حد بسته بودن سیستم عامل (در مقایسه با اپن سورس های دیگه ) شاید مشکل هاش باشن اما خدایی رزولوشن صفحه رو نمیشه نادیده گرفت و تعداد بالای برنامه و بازی ها. اون مقایسه با S amoled هم koroshfe جان مقایسه با iphone 4 (نه iphone 3gs ) توی همون کلوپ گالکسی انجام شده بود که به عقیده ی دوستان سامسونگی گالکسی سرتره اما من هنوزم معتقدم آیفون چیز دیگه ایه. (راستی چرا سامان نیستش ؟ )
milad_dt
17-08-2010, 18:07
روش چک کردن سدیا روی آیفون 4 جواب نمیده.
چون جلبریک از طریق خود گوشی انجام میشه ، شما اول باید آنلاک کنی تا به سافاری دسترسی پیدا کنی و بتونی جیل کنی.
آنلاک در آیفون 4 از طریق universal sim انجام میشه.
بهترین و راحت ترین راه چک کردن پارت نامبر است.
پارت نامبر رو به چه صورت میتونم از اینترنت چک کنم؟
یعنی برای هر گوشی یه پارت نامبر وجود داره یا مثلا برای آمریکا همه گوشیها دارای یه پارت نامبره؟
موفق باشید.
hosein63
17-08-2010, 19:27
با درود آقا این جریان سیم کارتهای ثابت چه هست؟خط من 515 هست آیا به مشکل برمی خورم برای استفاده آیفون 4؟باید سیم کارت ثابت را عوض کنم؟لطفا دوستانی که واقعا این کار را انجام دادند کمک کنند چون تا چند روز دیگر من این گوشی را می خرم.
arash s.b
17-08-2010, 20:03
با درود آقا این جریان سیم کارتهای ثابت چه هست؟خط من 515 هست آیا به مشکل برمی خورم برای استفاده آیفون 4؟باید سیم کارت ثابت را عوض کنم؟لطفا دوستانی که واقعا این کار را انجام دادند کمک کنند چون تا چند روز دیگر من این گوشی را می خرم.
اگر سیم کارتت از اون قدیمیاست ( سری اول یعنی پیش شماره ی 1و2) باید سیم کارتت رو بسوزونی و یه جدیدش رو بگیری که 7 تومن خرج داره.
اگر نه که مشکلی نخواهد بود.
arash s.b
17-08-2010, 20:18
پارت نامبر رو به چه صورت میتونم از اینترنت چک کنم؟
یعنی برای هر گوشی یه پارت نامبر وجود داره یا مثلا برای آمریکا همه گوشیها دارای یه پارت نامبره؟
موفق باشید.
فعلا اینا رو داشته باش . ( پارت نامبر آنلاک فکتوری کشورها)
Hong Kong
MC605ZP/A - 32GB Black
MC603ZP/A - 16GB Black
Australia
MC603X/A - 16GB Black
MC605X/A - 32GB Black
Canada
MC603C/A - 16GB Black
MC605C/A - 32GB Black
Italy
MC603IP/A - 16GB Black
MC605IP/A - 32GB Black
United Kingdom
MC603B/A - 16GB Black
MC605B/A - 32GB Black
New Zealand
MC603X/A - 16GB Black
MC605X/A - 32GB Black
France
MC603FB/A - 16GB Black
MC605FB/A - 32GB Black
Singapore
MC603ZA/A - 16GB Black
MC605ZA/A - 32GB Black
در کل پارت نامبر رو تو اینترنت سرچ می کنی بعد نتایج رو باز کنی تا به جواب مناسب برسی.
با تشکر:11:
arash s.b
18-08-2010, 11:23
اینم چند تا پارت نامبر لاک
United States -
AT&T
MC608LL/A - 16GB Black
MC610LL/A - 32GB Black
Apple
MC318LL/A - 16GB Black
MC319LL/A - 32GB Black
قیمت ها به طور عجیب افت کردند:
علاعدین و پاساژ پایتخت
ایفون4 32 گیگ انلاک 1300000
ایفون4 32 گیگ لاک 1200000
ایفون4 16 گیگ انلاک 1050000
ایفون4 16 گیگ لاک 1000000
ایفون 3 جی اس 8 گیگ انلاک 700000
ایفون 3 جی اس 8 گیگ لاک 650000
ایفون 3 جی اس 32 گیگ و 16 گیگ تموم شده بود و میگفتند که دیگه تولید نمی شه
فروشنده ها میگفتند که بدترین افت قیمت گوشی های ایفون بعد از قضیه ی 2جی هست که از 1000000 میلیون به 650000 رسیده بود و الانم نوبت ایفون 4 و ایفون 3gs هست ولی احتمال افزایش دوباره ی قیمتا 50 درصده
گفته ای از چندین متخصص ایفون
موفق باشید ،
امید
متاسفانه اعداد و ارقامي كه داديد توهم بود . تمام علاعدین و پاساژ پایتخت رو زير و رو كردم در ارزون ترين جا 1150 پايين تر unlock 16 پيدا نكردم
zerolight
18-08-2010, 18:20
یک بازیگر هم میتونه آیفن خودشروjailbreak بکنه!
ببینید!؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arash s.b
18-08-2010, 20:33
متاسفانه اعداد و ارقامي كه داديد توهم بود . تمام علاعدین و پاساژ پایتخت رو زير و رو كردم در ارزون ترين جا 1150 پايين تر unlock 16 پيدا نكردم
دوست عزیز شما اشتباه می کنی.
بنده خودم همون روز رفتم قیمت گرفتم حتی 32گیگ رو تا 1250 هم قیمت دارم. (آنلاک فکتوری)
بله حق با شماست این قیمت کف کف بازار است و تو هر مغازه ای نمیشه با این قیمت ها خرید.
قیمت گرفتن راه روش داره به همین راحتی نمیتونی با این قیمت ها بخری.
امروز پایتخت طبقه دوم فروشگاه رسا 32gig انلاک فکتوری رو میداد 1250 تازه جای چونه هم داشت
ahwaz_k750
18-08-2010, 21:57
بنده خودم همون روز رفتم قیمت گرفتم حتی 32گیگ رو تا 1250 هم قیمت دارم. (آنلاک فکتوری)
بله حق با شماست این قیمت کف کف بازار است و تو هر مغازه ای نمیشه با این قیمت ها خرید.
ممنونم از اطلاعات بروزتون
میشه لطف کنید طریقه قیمت گرفتن را به ما هم بگین که قیمت صحیح را بتونیم بگیریم
mohsenfhm
18-08-2010, 22:20
یک سوال :
آیا فروشندگان ایرانی کیس رایگان اپل رو میدن یا می پیچونن ؟؟؟؟؟
milad_dt
18-08-2010, 22:40
یک سوال :
قبلا بامپر 45 قیمت داشتم.
ولی چند روز پیش که برای برآورد قیمت آیفون پایتخت رفته بودم فروشنده گفت اگه با گوشی بخری 90 میدم و اگه جدا بخوای 120.
این قیمت واسه یه مغازه بود و دنبال اینکه رو گوشی رایگان میدن یا نه نرفتم.
milad_dt
18-08-2010, 22:44
اینم چند تا پارت نامبر لاک
United States -
AT&T
MC608LL/A - 16GB Black
MC610LL/A - 32GB Black
Apple
MC318LL/A - 16GB Black
MC319LL/A - 32GB Black
خیلی ممنون دوست عزیز.
یه سوال دیگه.
فرق AT&T , APPLE در اینجا چیه؟
ali racer
18-08-2010, 23:08
اینم محض شاد شدن روحیه بچه ها
چینی ها زودتر از عمو استیو آیفون4 سفید رو روانه بازار کردند:31:
والا 100 % حق با شماست . شما كه اينقدر واردي قربون مرامت شماره بده زنگ بزنم قرار بزاريم يكي واسه ما بگير
اندر حكايت قيمت اين 4 ما مونديم
arash s.b
18-08-2010, 23:53
یک سوال :
البته کیس اپل رو که همونجا موقع خرید نمی دند(app store) ، چه برسه به ایران.
ولی هنگام خرید در app store یک عدد فلش مموری 8 گیگ اهدا میشه که اون به ایران نمیرسه و در اواسط راه گم میشه.:31:
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
خیلی ممنون دوست عزیز.
یه سوال دیگه.
خودمم نمی دونم:31:
arash s.b
19-08-2010, 00:05
ممنونم از اطلاعات بروزتون
میشه لطف کنید طریقه قیمت گرفتن را به ما هم بگین که قیمت صحیح را بتونیم بگیریم
قیمت گرفتن راه داره :
اول از همه اینکه باید با ژست کامل خرید:5: وارد مغازه بشید.
دوم باید بگید ( با صدای محکم ) فلان گوشی آخر آخرش چند؟
وقتی شما اینو بگید در 90٪ اوقات شخص فروشنده می گه چند قیمت داری؟
نکته ی مهم همینجاست :46:، مثلا اگر می خوای 1050 بخری به فروشنده می گی 1070 اونم اگر واقعا فروشنده باشه خودش 1050 رو پیشنهاد میده.:20:
البته قیمت پرت نباید بگی ،خلاصه اونم گوشاش دراز نیست:31: یه چیزایی سرش میشه.
این روش برای گوشی هایی جواب میده که بورس نباشه و متولی خاصی هم نداشته باشه مثل آیفون.
شاید روش بالا برای بعضی ها خنده دار باشه ولی تجربه این رو به من می گه.
موفق باشید
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
والا 100 % حق با شماست . شما كه اينقدر واردي قربون مرامت شماره بده زنگ بزنم قرار بزاريم يكي واسه ما بگير
اندر حكايت قيمت اين 4 ما مونديم
من یکشنبه برای یکی از دوستام می خوام برم یه 16 گیگ بخرم اگر خواستی بگو.:46:
خیلی ممنون دوست عزیز.
یه سوال دیگه.
فرقشون آیفون هاییه که توی Apple Store به فروش می رسه و آیفون هایی که توی فروشگاه های AT&T . همیشه فروشگاه های هر اپراتور (چه AT&T در آمریکا، چه اپراتورهای اروپایی) Part Number متفاوتی نسبت به آیفون های Apple Store دارن.
اینم محض شاد شدن روحیه بچه ها
چینی ها زودتر از عمو استیو آیفون4 سفید رو روانه بازار کردند:31:
اتفاقا همین چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه آیفون چینی خریدیم 22 یورو، یک قاب هم خریدیم 6 یورو و واقعا داخل قاب هرکی از دور ببینه هیچ وقت فکر نمی کنه این آیفون نیست :31:
ولی هنگام خرید در app store یک عدد فلش مموری 8 گیگ اهدا میشه که اون به ایران نمیرسه و در اواسط راه گم میشه.:31:
من از Apple Store تاحالا مستقیما خیلی خرید کردم (آیفون، آیپد، آیپاد، مک) ولی هیچ وقت فلش مموری بهمون ندادن! :31:
mohsenfhm
19-08-2010, 08:10
من یکشنبه برای یکی از دوستام می خوام برم یه 16 گیگ بخرم اگر خواستی بگو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان در هنگام خريد ببين اوضاع اين كيس ها چطوره !!! يعني آخرش چند ميده ؟؟؟؟
arash s.b
19-08-2010, 10:25
فرقشون آیفون هاییه که توی Apple Store به فروش می رسه و آیفون هایی که توی فروشگاه های AT&T . همیشه فروشگاه های هر اپراتور (چه AT&T در آمریکا، چه اپراتورهای اروپایی) Part Number متفاوتی نسبت به آیفون های Apple Store دارن.
اتفاقا همین چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه آیفون چینی خریدیم 22 یورو، یک قاب هم خریدیم 6 یورو و واقعا داخل قاب هرکی از دور ببینه هیچ وقت فکر نمی کنه این آیفون نیست :31:
من از Apple Store تاحالا مستقیما خیلی خرید کردم (آیفون، آیپد، آیپاد، مک) ولی هیچ وقت فلش مموری بهمون ندادن! :31:
هنگام خرید من دیدم موارد زیر رو اهدا می کنن:
فلش + ساک یا apple bag + کلی بروشور و کاتالوگ + تازه اگر بچه ی خوبی باشی ساندیس هم می دن:31:
شاید به ایرانیها نمی دن :31:ولی من هر وقت خرید کردم یه فلش 4 یا 8 گیگ گرفتم. ( البته فقط برای آیفون)
یه بارم که خیلی خرید کردم فروشنده خودش یه ipod shuffle داد. ( البته یه کوچولو با هم آشنا بودیم:31:)
یه سوال : اونایی که آیفون لاک از apple store می خرن با چه سیم کارتی استفاده می کنن؟
Arian_albertini
19-08-2010, 13:53
سلام:11:
زمان عرضه ی سفید آیفون4 اواخر امسال دیگه نه؟! یعنی دی ماه حدودا تو بازار میاد؟
arash s.b
19-08-2010, 14:10
سلام:11:
زمان عرضه ی سفید آیفون4 اواخر امسال دیگه نه؟! یعنی دی ماه حدودا تو بازار میاد؟
سلام
نه
گفته شده سال جدید میلادی ولی زمان مشخص نداره.
من که فکر می کنم اپل دیگه بی خیال سفید شد.
fouad-pes
19-08-2010, 21:51
ببخشید سوال میکنم
میشه با آیفون 4 یه فیلم رو با اکانت رپیدشر دانلود کرد؟ در واقع مثلا 10پارت 100 مگی باشه و به صورت فشرده rar باشه و بشه unrar کرد؟
Mehrdad092000
19-08-2010, 22:01
ببخشید سوال میکنم
میشه با آیفون 4 یه فیلم رو با اکانت رپیدشر دانلود کرد؟ در واقع مثلا 10پارت 100 مگی باشه و به صورت فشرده rar باشه و بشه unrar کرد؟
دانلود با ریختم برنامه میشه
اما فکر نکنم بشه 10 تا فایل unrar کنه -شایدم بشه باید امتحان کرد
با برنامه iFile هم میتونی فایل های rar ببینی
حالا چرا گیر دادی با iphone از rar در بیاری:31:
ببخشید سوال میکنم
این App مثل اینکه می تونه Unrar هم بکنه و بعدش پخش هم بکنه.
milad_s_2003
20-08-2010, 01:42
سلام. یه سوال داشتم. سفارش یه گوشی iphone 4 دادم که برام از امریکا بیارن.
برای این که اینجا کار کنه چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
arash s.b
20-08-2010, 12:24
سلام. یه سوال داشتم. سفارش یه گوشی iphone 4 دادم که برام از امریکا بیارن.
برای این که اینجا کار کنه چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
سلام
باید آنلاک فکتوری باشه که چون از آمریکا میاد نیست.
آیفونی که از آمریکا میاد حتما لاک است و احتیاج به جلبریک و آنلاک دارد، که اگر فریمور جدید یعنی 4.0.2 باشد فعلا این کار امکان پذیر نیست.
webcopernic
20-08-2010, 15:01
دوستان یک سوال . فرض کنید که الان شما یک IPHONE 4 گرفتید . و میخواهید که گوشی را آپدیت کند. آیا موقع آپدیت به شما اجازه میده که یا به ورژن 4.0.1 و یا به ورژن 4.0.2 آپدیت کنید؟ چون همونطور که میدونید اگر به ورژن 4.0.2 آپدیت کنیم دیگه امکان jailbreak نیست؟ اگر گوشی jailbreak باشه و آپدیت کنیم به ورژن 4.0.2 , jailbreak از بین میره ؟
دوستان یک سوال . فرض کنید که الان شما یک IPHONE 4 گرفتید . و میخواهید که گوشی را آپدیت کند. آیا موقع آپدیت به شما اجازه میده که یا به ورژن 4.0.1 و یا به ورژن 4.0.2 آپدیت کنید؟ چون همونطور که میدونید اگر به ورژن 4.0.2 آپدیت کنیم دیگه امکان jailbreak نیست؟ اگر گوشی jailbreak باشه و آپدیت کنیم به ورژن 4.0.2 , jailbreak از بین میره ؟
همیشه فقط می تونید به نسخه های Signed (همیشه آخرین نسخه) آپدیت کنید.. اگه از ابتدا آیفون 4 تون نسخه 4.0 باشه نمی تونید برید به 4.0.1 .. حتما باید برید به آخرین نسخه (4.0.2)
اگه هر نسخه Jailbreak شده ای داشته باشید و آپدیت کنید به نسخه دیگه ای، Jailbreak از بین میره.
roozbeh1369
20-08-2010, 17:14
همیشه فقط می تونید به نسخه های Signed (همیشه آخرین نسخه) آپدیت کنید.. اگه از ابتدا آیفون 4 تون نسخه 4.0 باشه نمی تونید برید به 4.0.1 .. حتما باید برید به آخرین نسخه (4.0.2)
اگه هر نسخه Jailbreak شده ای داشته باشید و آپدیت کنید به نسخه دیگه ای، Jailbreak از بین میره.
یعنی فقط میشه به نسخه اخر آپدیت کرد
پس اینطوری آپدیت هایی که تو نسخه 4.0.1 بود هم اعمال میشه منظورم اینه که با اپدیت آخرین نسخه همه اپدیتهای ما بین هم رو گوشی ذخیره میشه دیگه ؟؟؟؟
یعنی فقط میشه به نسخه اخر آپدیت کرد
پس اینطوری آپدیت هایی که تو نسخه 4.0.1 بود هم اعمال میشه منظورم اینه که با اپدیت آخرین نسخه همه اپدیتهای ما بین هم رو گوشی ذخیره میشه دیگه ؟؟؟؟
بله .. همیشه آخرین نسخه iOS ، آپدیت های قبلی رو هم در بر داره.
milad_s_2003
21-08-2010, 10:27
سلام
باید آنلاک فکتوری باشه که چون از آمریکا میاد نیست.
آیفونی که از آمریکا میاد حتما لاک است و احتیاج به جلبریک و آنلاک دارد، که اگر فریمور جدید یعنی 4.0.2 باشد فعلا این کار امکان پذیر نیست.
پس از کجا باید بیاد؟ جلبریک یعنی چی؟
یعنی نمی تونم ازش استفاده کنم؟ یه مقدار میشه برام توضیح بدید؟:41:
amiramiri
21-08-2010, 17:01
آیا روی ایفون 4 جیل نشده میشه نرم افزار کرک شده نصب کرد؟
سلام دوستان،من یه گوشی iphone 4 دارم تو انگلستان که توسط شرکت vodafone گرفتم،الان با اعلام مفقودی گوشی رو شرکت قفل کرده،میتونم این گوشیو بیارم ایران استفاده کنم ازش؟
Arian_albertini
21-08-2010, 20:38
آیا روی ایفون 4 جیل نشده میشه نرم افزار کرک شده نصب کرد؟
نه نمیشه! دلیل اصلی جیل بریک کردن همینه که بشه از برنامه های کرک شده استفاده کرد :46:
arash s.b
21-08-2010, 22:25
پس از کجا باید بیاد؟ جلبریک یعنی چی؟
یعنی نمی تونم ازش استفاده کنم؟ یه مقدار میشه برام توضیح بدید؟:41:
یا باید از سایت ebay بخری یا هر کشوری به جز آمریکا.
جلبریک چیز خاصی نیست یه نرم افزاره برای آنلاک کردن گوشی های لاک.
نه ، اگر گوشیتون لاک باشه یعنی فقط با سیم کارت یک اپراتور خاص میتونید استفاده کنید.
برای این که بتونید در ایران استفاده کنید حتما باید آنلاک فکتوری بخرید.
milad_s_2003
21-08-2010, 22:56
:10: پس باید روی ebay بخرم. از اونهایی که روشون زده unlocked ؟ iphone 3gs هم همین جوره دیگه؟:27:
mohsenfhm
21-08-2010, 23:05
:10: پس باید روی ebay بخرم. از اونهایی که روشون زده unlocked ؟ iphone 3gs هم همین جوره دیگه؟:27:
بله ( برای هر دو تا سوال :31: )
GAM3-OV3R
22-08-2010, 16:01
واسه من مشکل آنتن داره...راهی نیست درست شه؟
SIMON137
22-08-2010, 17:06
واسه من مشکل آنتن داره...راهی نیست درست شه؟
شما کدوم شهر ، کدوم کشور هستی ؟
اینطور که بوش میاد مخالف اپل هستی ، اولین پست رو دادی همه میگن مشکل آنتن نداره بعد شما میگی داره
می تونید از بامپر ، اینوزیبل شیلد ، و ... استفاده کنید
صحت حرف شما ثابت نمیشود هم اکنون
با تشکر از همه دوستانی که در مورد آی فون 4 نظر دادن
بسیار عالی بود
دوست داشتم میتونستم جبران کنم
به علت مشغله زیاد قادر به ارسال مطالب جالب و خواندنی نیستم
و قصدم از عضویت فقط ارتباط خصوصی با جناب arash s.b بود که سایت پیغام داده باید 10 تا ارسال داشته باشم تا بتونم از این امکان استفاده کنم
آقای آرش اس بی arash s.b
لطف بفرمائید ایمیل خود را در ارسال خصوصی برای من بگذارید
با سپاس از شما
Microsoft24
22-08-2010, 20:49
با سلام خدمت میلاد خان ،
دوست عزیز یک سؤال : شما چطوری می خوای از Ebay خرید کنی ؟؟؟
(اونم آیفون!!!)
خواهشا جواب بدید ، برام خیلی مهمه!
موفق باشید ،
امید
arash s.b
23-08-2010, 00:16
آرش جان در هنگام خريد ببين اوضاع اين كيس ها چطوره !!! يعني آخرش چند ميده ؟؟؟؟
سلام
محسن جان من قیمت bumper رو امروز سوال کردم، اکثر مغازه ها فقط رنگ مشکی و به قیمت 40 هزار تومان بود.
البته تا 35 هزار تومان هم میتونید بخرید.
koroshfe
23-08-2010, 03:10
با سلام خدمت میلاد خان ،
(اونم آیفون!!!)
موفق باشید ،
امید
منظورتون چیه امید خان یعنی نمی شه؟
من به خواهر مادربزرگم گفتم از آرژانتین برام یدونه بگیره و اونم تا حالا(2 هفته ای می شه گفتم)نگفته مشکلی پیش اومده.
می شه بیشتر توضیح بدید؟
با تشکر
همه خوابیدن.:31:
armin_punisher6
23-08-2010, 08:05
منظورتون چیه امید خان یعنی نمی شه؟
من به خواهر مادربزرگم گفتم از آرژانتین برام یدونه بگیره و اونم تا حالا(2 هفته ای می شه گفتم)نگفته مشکلی پیش اومده.
می شه بیشتر توضیح بدید؟
با تشکر
همه خوابیدن.:31:
دوست من اگه برات از اونجا بگیره چقدر هزینه پستش به ایران میشه؟
zerolight
23-08-2010, 10:36
۲۵ تا از بهترین کیس های ایفون
سلام دوستان،من یه گوشی iphone 4 دارم تو انگلستان که توسط شرکت vodafone گرفتم،الان با اعلام مفقودی گوشی رو شرکت قفل کرده،میتونم این گوشیو بیارم ایران استفاده کنم ازش؟
بچهها کسی جواب منو نمیدونه؟:41::41:
morteza_jacobi
23-08-2010, 13:13
سلام
این سری جدید که میگن اومده!! مشکل آنتن نداره دیگه توش !!! اگه برسه ایران از کجا میشه فهمید !!! چون از این فروشنده های علاءالدین بعید نیست الکی بکنن تو پاچه مشخصات داره !؟!!؟!
arash s.b
23-08-2010, 13:37
سلام
این سری جدید که میگن اومده!! مشکل آنتن نداره دیگه توش !!! اگه برسه ایران از کجا میشه فهمید !!! چون از این فروشنده های علاءالدین بعید نیست الکی بکنن تو پاچه مشخصات داره !؟!!؟!
سلام
در ایران از ابتدا هم ما مشکل آنتن نداشتیم.
ولی اگر فریمورش 4.0.1 به بالا باشه یعنی دیگه در خارج از کشور هم مشکل آنتن نداره.
کار سختی نیست اگر فریمور این هم نبود می تونی آپدیت کنی تا درست بشه.
koroshfe
23-08-2010, 17:51
دوست من اگه برات از اونجا بگیره چقدر هزینه پستش به ایران میشه؟
وقتی که تشریف آوردن ایران برام می آرن.من از پست تحویل نمی گیرم.
GAM3-OV3R
23-08-2010, 18:07
شما کدوم شهر ، کدوم کشور هستی ؟
اینطور که بوش میاد مخالف اپل هستی ، اولین پست رو دادی همه میگن مشکل آنتن نداره بعد شما میگی داره
می تونید از بامپر ، اینوزیبل شیلد ، و ... استفاده کنید
صحت حرف شما ثابت نمیشود هم اکنون
حالا چرا میزنی!:31:
مخالف اپل به هیچ وجه نیستم چون اگر اینطور بود گوشی آیفون رو نمی خریدم!مگر عیبی داره اولین پست رو دادم؟!یکی از دوستان پدرم انگلستان و اکراین زیاد سفر می کنه برای خودش هم این گوشی رو خریده از اونجا و من از ایشون گرفتم و مطمئنم مشکل آنتن داره . . . چون یک n97 هم در کنارش دارم و کاملآ تفاوت آنتن دهیش مشخصه تو این مسئله!عذر خواهم که اینجا پست دادم ... حظوری به مراکز تعمیر تخصصی موبایل میرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GAM3-OV3R
23-08-2010, 18:15
با تشکر از شما....
حالا چرا میزنی!:31:
مخالف اپل به هیچ وجه نیستم چون اگر اینطور بود گوشی آیفون رو نمی خریدم!مگر عیبی داره اولین پست رو دادم؟!یکی از دوستان پدرم انگلستان و اکراین زیاد سفر می کنه برای خودش هم این گوشی رو خریده از اونجا و من از ایشون گرفتم و مطمئنم مشکل آنتن داره . . . چون یک n97 هم در کنارش دارم و کاملآ تفاوت آنتن دهیش مشخصه تو این مسئله!عذر خواهم که اینجا پست دادم ... حظوری به مراکز تعمیر تخصصی موبایل میرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آنتن دهی اینجا توضیح دادم:
اگه رفتار گوشیتون مشابه توضیحاتیه که اونجا دادم، گوشیتون کاملا سالمه و کسی هیچ کاری نمی تونه انجام بده... اگه با مشکل متفاوتی مواجه هستید ممکنه اشکال از نقص فنی آیفونتون باشه.
koroshfe
23-08-2010, 21:38
یه سوال دارم دوستان:چرا فروشندگان پایتخت بامپری که خودشون مجانی گرفتن در ازاش پول می گیرن؟این دیگه خیلی خیلی کار زشتیه.عملا دزدی ه یا این که می آن می گن به ما 50 تومن کمک کن.فرقی نمی کنه.
دوستان عزیز من اکانت آی تونز رو ساختم
اما error 1009 میگیره
یکی از کاربر ها گفت واسه اینه که اپل آی پی ایران رو بسته و باید از وی پی ان استفاده کنم
اما چطوری با گوشی از وی پی ان کانکت بشم ؟
Mehrdad092000
24-08-2010, 02:55
دوستان عزیز من اکانت آی تونز رو ساختم
اما error 1009 میگیره
یکی از کاربر ها گفت واسه اینه که اپل آی پی ایران رو بسته و باید از وی پی ان استفاده کنم
اما چطوری با گوشی از وی پی ان کانکت بشم ؟
اره اپل ip ایران مسدود کرده
شما توی pc یا از v+P+N استفاده کن یا از u 9 9
توی گوشیم برو این مسیر و V+P+N رو وارد کن
ُSettings>>General>>Network>>V+P+N
یه سوال دارم دوستان:چرا فروشندگان پایتخت بامپری که خودشون مجانی گرفتن در ازاش پول می گیرن؟این دیگه خیلی خیلی کار زشتیه.عملا دزدی ه یا این که می آن می گن به ما 50 تومن کمک کن.فرقی نمی کنه.
نه عزيز به گوشي كه بازرگانا مي خرنو قاچاق مي كنن به ايران بامپري داده نميشه بامپر فقط به كسي داده ميشه كه خودش بياد خريد آيفون و درخواست بامپر كنه اونايي كه ميبيني مي خوان بهت بفروشن خودشون وارد كردن ولي خوب قيمتشم 50 تومن نيست 25 تومنه
mohsenfhm
24-08-2010, 14:30
من با دیدن این کلیپ نظرم در مورد آیفون ۴ سفید عوض شد :13::31::13:
باز کردن کارتون آیفون ۴ سفید ::18::11::18:
arash s.b
24-08-2010, 16:35
آقا من متوجه نشدم حالا شما نظرت مثبت هست یا منفی؟؟؟:31:
koroshfe
24-08-2010, 17:10
وقتی این شکلکو می ذارن(:13:)یعنی یه جورایی منفی ه دیگه.حالا شاید من اشتباه می کنم.
hosein63
24-08-2010, 17:40
آقا فیلم را دیدم فقط می توانم بگم رنگ سفید خداست .عجب چیزی هست خدایی اما رنگ سفید ک هنوز عرشه نشده س این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده:27::18:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
آقا فیلم را دیدم فقط می توانم بگم رنگ سفید خداست .عجب چیزی هست خدایی اما رنگ سفید که هنوز عرضه نشده پس این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده:27::18:
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
جالب هست تو فیلم میگه من خودم این گوشی را جلبریک و آنلاک کردم :31:
mohsenfhm
24-08-2010, 18:32
آقا من متوجه نشدم حالا شما نظرت مثبت هست یا منفی؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببيني متوجه ميشي ! حس ميكنم سفيدش واقعا ظريف تر هست :46:
هنوز عرشه نشده س این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده
تعداد خيلي محدودي از آيفون 4 سفيد عرضه شد ! حتي دقيقا بعد از معرفي آيفون 4 يكي از افراد داخل كنفرانس دستش بود و از FACE TIME فيلم گرفته بود:18::18: در ضمن استيو پارتي بازي نمي كنه:31:
arash s.b
24-08-2010, 20:29
ببيني متوجه ميشي ! حس ميكنم سفيدش واقعا ظريف تر هست :46:
تعداد خيلي محدودي از آيفون 4 سفيد عرضه شد ! حتي دقيقا بعد از معرفي آيفون 4 يكي از افراد داخل كنفرانس دستش بود و از FACE TIME فيلم گرفته بود:18::18: در ضمن استيو پارتي بازي نمي كنه:31:
من برعکس شما فکر می کنم سفیدش مثل مشکی کیفیت و ظرافت تصویر رو منعکس نمی کنه.:46:
من برعکس شما فکر می کنم سفیدش مثل مشکی کیفیت و ظرافت تصویر رو منعکس نمی کنه.:46:
من سفیدش رو از نزدیک دیدم .. واقعا به همون شیکی هست و من اگه سفیدش بود بدون هیچ شکی سفید می گرفتم برای خودم. به نظر من آیفون 4 سفید یکی از قشنگ ترین و شیک ترین گجت هایی هست که تا حالا ساخته شده :دی
fouad-pes
25-08-2010, 18:50
سلام بچه ها
یه نفر آیفون 32 گیگ آنلاک فکتوری آکبند و با قیمت 1200 بهم پیشنهاد داد. به نظرتون خوبه یا بازم صبر کنم؟
مرسی
Ssarshar
25-08-2010, 18:55
دوستان فكر ميكنيد تا بهمن ماه قيمتش چقدر بياد پايين ؟
hosein63
25-08-2010, 19:01
سلام بچه ها
یه نفر آیفون 32 گیگ آنلاک فکتوری آکبند و با قیمت 1200 بهم پیشنهاد داد. به نظرتون خوبه یا بازم صبر کنم؟
مرسی
دوست عزیز 1 ماه دیگر صبر کن من الان 32 گیگ را 1150 هم قیمت دارم اما تا 1 ماه دیگه به 1 میلیون هم خواهد رسید این هم مثل 3gs هست که اول با چه قیمتهایی تو ... مردم کردند من هم مثل شما قصد خرید دارم و می دانم که انتظار کشنده هست .
Scud_MD2
25-08-2010, 20:34
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم:
1.این گوشی واقعا Multitasking ش کامل نیست یعنی فقط برای برنامه های محدودی می توان از Multitasking استفاده کرد؟
2.آیا مرورگر Safari آیفون توانایی پشتیبانی فلش رو داره یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید.
ELVIS PRESLEY
25-08-2010, 21:00
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم:
1.این گوشی واقعا Multitasking ش کامل نیست یعنی فقط برای برنامه های محدودی می توان از Multitasking استفاده کرد؟
2.آیا مرورگر Safari آیفون توانایی پشتیبانی فلش رو داره یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید.
اين بستگي به برنامه نويس داره كه بخواد از قابليت مولتي تسك تو برنامش استفاده كنه يا نه. وگرنه منعي از طرف اپل نيست.
الان هم خيلي از برنامه ها اپديت دادن و اين قابليتو پشتيباني ميكنن.
نه امكان استفاده از فلش نيست.
نه داره نه خواهد داشت.
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم:
دقیق تر توضیح بدم، اپل در آیفون به برنامه هایی که در Background هستند، اجازه استفاده از یک سری سرویس های خاص رو میده، ولی اجازه هر کاری رو نمیده.
مثلا اپل اجازه نمیده برنامه ای که در Background هست اصلا رابط کاربریش رو اجرا کنه (خب دلیلی هم نداره، برنامه ای که در Background ـه هیچ وقت با کاربر ارتباط نداره که نیاز به رابط کاربری داشته باشه) یا مثلا اجازه نمیده برنامه های Background ویدیو پخش کنند، چون ویدیویی یوزر نمی بینه نیازی نیست پخش بشه و موارد مشابه... که باعث میشه برنامه های Background بار پردازش بی خود روی آیفون نداشته باشن.
اینکه یک برنامه چقدر از این سرویس ها استفاده می کنه رو برنامه نویس مشخص می کنه... بطور کلی هر برنامه ای که با iOS SDK 4.0 ساخته بشه، ابتدایی ترین حالت Multitasking (برگشتن به جایی که ترکش کردیم) رو خواهد داشت.
چون بقیه سیستم عامل ها همچین چیزی ندارن، و مثلا برنامه ای که در Background ـه حتی رابط کاربریش هم همیشه اجرا میشه، میگن آیفون Multitasking کامل نداره. اینم یکی از اون تبلیغات ضد اپلی است که بقیه برندها می کنن.
ramin_007
26-08-2010, 14:48
اقا الان ایفون جیلبریک و انلاک میشه
اگه لاک شده از امریکا بیاریم میشه انلاک کرد؟
SIMON137
26-08-2010, 15:01
اقا الان ایفون جیلبریک و انلاک میشه
اگه لاک شده از امریکا بیاریم میشه انلاک کرد؟
آنلاک که میشه کرد
جیل هم تا 4.0.1 جیل میشه 4.0.2 نه هنوز
mr_rayan
26-08-2010, 18:56
دوستان الان کسی دقیقا از قیمت 16 و 32 این گوشی تو اروپا خبر داره؟می خوام بگم اگه میشه یکی از آشنایان از هلند بیاره.البته اگه اونجا گیر بیاد.کسی قیمت دقیق یا حدودی داره؟
fouad-pes
26-08-2010, 19:55
دوستان الان کسی دقیقا از قیمت 16 و 32 این گوشی تو اروپا خبر داره؟می خوام بگم اگه میشه یکی از آشنایان از هلند بیاره.البته اگه اونجا گیر بیاد.کسی قیمت دقیق یا حدودی داره؟
منم میخواستم از هلند بگم بیارن ولی مثل اینکه هلند و آلمان لاکه
Mojtaba-MCI
27-08-2010, 11:57
جیل هم تا 4.0.1 جیل میشه 4.0.2 نه هنوز
چرا ، 4.0.2 هم میشه...
ظاهرا یه برنامه نیاز داره به اسم PDF Patch.
اونو که میگیری راه جیل برای 4.0.2 باز میمونه.
توضیح دقیقشو نمیدونم چون دنبالش نرفتم...
چرا ، 4.0.2 هم میشه...
ظاهرا یه برنامه نیاز داره به اسم PDF Patch.
اونو که میگیری راه جیل برای 4.0.2 باز میمونه.
توضیح دقیقشو نمیدونم چون دنبالش نرفتم...
PDF Patch اون باگ خطرناک PDF در 4.0.1 رو برطرف می کنه (قبل از دانلود کردن، از شما اجازه می گیره) ، و با این PDF Patch دیگه نیازی به آپدیت کردن به 4.0.2 نیست... نه اینکه باعث میشه 4.0.2 هم Jailbreak بشه... PDF Patch یکی از App های Cydia است و اول باید آیفون Jailbreak بشه تا بشه نصبش کرد که 4.0.2 هم Jailbreak نمیشه.
arash s.b
27-08-2010, 14:41
سلام
دوستان کسی راه حلی برای خاموش کردن inteligent keyboard سراغ داره ؟؟؟
این suggestion خیلی اذیت می کنه:13:
یا حداقل راهی برای رد کردن suggestion؟؟؟
با تشکر
Mojtaba-MCI
27-08-2010, 16:55
PDF Patch اون باگ خطرناک PDF در 4.0.1 رو برطرف می کنه (قبل از دانلود کردن، از شما اجازه می گیره) ، و با این PDF Patch دیگه نیازی به آپدیت کردن به 4.0.2 نیست... نه اینکه باعث میشه 4.0.2 هم Jailbreak بشه... PDF Patch یکی از App های Cydia است و اول باید آیفون Jailbreak بشه تا بشه نصبش کرد که 4.0.2 هم Jailbreak نمیشه.
جدی؟!
خب حالا از کدوم سورس میشه گیرش آورد؟!
اگه روو 4.0.1 که جیل شده نصب بشه مشکلی برای جیل و برنامه ها بوجود نمیاره؟!
سلام
دوستان کسی راه حلی برای خاموش کردن inteligent keyboard سراغ داره ؟؟؟
این suggestion خیلی اذیت می کنه:13:
یا حداقل راهی برای رد کردن suggestion؟؟؟
با تشکر
Settings > General > Keyboard > Auto-Correction -> Off
روی ضربدر Suggestion هایی هم که میاد میشه کلیک (تاچ!) کرد تا همون متنی که نوشتید باقی بمونه.
جدی؟!
خب حالا از کدوم سورس میشه گیرش آورد؟!
اگه روو 4.0.1 که جیل شده نصب بشه مشکلی برای جیل و برنامه ها بوجود نمیاره؟!
این کار خود iPhone Dev Team هست و توی همون سورس های Default باید باشه... همون PDF Patch رو سرچ کنید پیدا میشه. این فقط اون باگ رو برطرف می کنه، مشکلی برای جیلبریک و ... بوجود نمیاد. با این PDF Patch دیگه نیازی نیست به 4.0.2 آپدیت کنید.
mr_rayan
27-08-2010, 22:12
باسلام.
دوستان آیفون4 توی چین گیر میاد؟یکی لطف کنه یه لینک بده در مورد کشورهایی که به صورت آنلاک عرضه میشه تا ببینیم بلاخره می تونیم سفارش بدیم واسمون بیارن.
حالا کسی می دونه تو چین پیدا میشه یا نه؟می ترسم بگم واسم بیارن و طرف بره چینیش رو واسم بیاره خونه خرابمون کنه.
milad_s_2003
27-08-2010, 22:45
با سلام خدمت میلاد خان ،
(اونم آیفون!!!)
موفق باشید ،
امید
سلام. راستش مادر من امریکاست. اون میخره برام و میاره. من باید حتما
unlock factory بخرم یا unlocked? :13:
Microsoft24
28-08-2010, 00:42
سلام. راستش مادر من امریکاست. اون میخره برام و میاره. من باید حتما
unlock factory بخرم یا unlocked? :13:
ممنون اذ پاسختون!
جفتش یکیه! (Unlocked همون Unlock factory ی ه!)
موفق باشید ،
امید
morteza_jacobi
28-08-2010, 08:26
سلام دوستان الان اگه من بخوام رنگ سفید 16 گیگ رو از ایران بخرم کدوم بازار (علاءالدین یا بازار موبایل ایران) ؟؟؟ بهتره !!؟؟ و چه قیمتیه الان؟×؟ من بودجه ام 1 میلیون فیتنسه D-:
تا کی صبر کنم ؟؟؟ یا الان برم چونه بزنم میدن ؟؟ِ؟؟ D-:
1 میلیون ؟؟؟!؟!؟
در ضمن از توی خود گوشی وقتی باز کرد چجوری میشه فهیمد فریمور 4.0.2 هست که سری جدید آیفون هست ؟!؟چون از آیتونز میشه فهمید فقط ؟!؟؟
arash s.b
28-08-2010, 10:27
سلام دوستان الان اگه من بخوام رنگ سفید 16 گیگ رو از ایران بخرم کدوم بازار (علاءالدین یا بازار موبایل ایران) ؟؟؟ بهتره !!؟؟ و چه قیمتیه الان؟×؟ من بودجه ام 1 میلیون فیتنسه D-:
تا کی صبر کنم ؟؟؟ یا الان برم چونه بزنم میدن ؟؟ِ؟؟ D-:
1 میلیون ؟؟؟!؟!؟
در ضمن از توی خود گوشی وقتی باز کرد چجوری میشه فهیمد فریمور 4.0.2 هست که سری جدید آیفون هست ؟!؟چون از آیتونز میشه فهمید فقط ؟!؟؟
سلام
اصلا رنگ سفید هنوز عرضه نشده و سال آینده ی میلادی عرضه خواهد شد.
مسلما علاءالدین بهتره.
الان در حدود 1050 می تونی بخری.
برای فریمور هم از روی شماره ی 4و5 سریال نامبر میتونی بفهمی اگر بعد از هفته ی 33 باشه یعنی فریمور جدید است.
با تشکر:40:
Microsoft24
28-08-2010, 10:55
منم خودم دل خوشی ندارم D-:
از بازار موبایل ایران بگیرم تا حالا نرفتم اصلاً
من سفید می خوام :((
سال دیگه ؟!!؟ الان اصلاً نیست ؟!!؟ مگه میشه ؟!؟!؟ پس این هایی که فیلم هاش هست چیه ؟!؟!
-
به نظر من تا کنفرانس ، این هفته صبر کن! البته احتمالش کمه!
اینایی که تو نت پر شده ، اسکین سفیده!
arash s.b
28-08-2010, 11:05
دوست عزیز شماره 4 و 5 سریال ؟!؟! اگه میشه یه عکسی فیلمی بزاری ممنون میشم چون نفهمیدم ای که گفتی یعنی چــــــــــــــــه ؟ D-:
اصلا چیز سختی نیست ، پشت گوشی سریال نامبر داره ( سمت چپ ، پایین ).
رقم 4 و 5 رو می خونی. مثلا مال من 27 است.
اگر از 33 بزرگتر بود فریمور جدید است.
arash s.b
28-08-2010, 11:48
سلام
دوستان در مورد آنتن دهی از من خیلی سوال کردن و من همیشه گفتم که نبوده.
ولی امروز یه اتفاق تازه افتاد که باید بگم.
وقتی که وای فای روشن باشه اگر سمت مورد نظر رو مثلا 15 ثانیه نگه دارید خواهید دید که از تعداد آنتن شما کم خواهد شد.:41:
باز هم می گویم تا بحال هنگام تماس و صحبت کردن هیچ گونه قطع شدن تماس اتفاق نیفتاده.
mohsenfhm
28-08-2010, 11:58
قرار شده بود ديگه حرفي از مشكل آنتن زده نشه ولي ظاهرا در بعضي از آيفون 4 ها اين مشكل خيلي دردسر ساز شده ! و نميشه براحتي از از اين موضوع گذشت !
پيشنهاد ميدم اين كليپ رو حتما ببينيد :
morteza_jacobi
28-08-2010, 12:13
در مورد اینکه می گن جنس آیفون 4 مثل تبلیغی که می کنن ضد خش نیست و راحت خش می افته راست می گن ؟!!؟ من iTouch 3G دارم و همون روزی که بازش کردم پشتش خط خطی شد مثل بنز !!!
چون من از این قاب ها بدم میاد و دوست دارم خالی دستم بگیرم و لذت اش رو ببرم نه اینکه چادور چاقچونش کنم !!!
کسی که داره نظر میده بی زحمت !!!
arash s.b
28-08-2010, 12:31
در مورد اینکه می گن جنس آیفون 4 مثل تبلیغی که می کنن ضد خش نیست و راحت خش می افته راست می گن ؟!!؟ من iTouch 3G دارم و همون روزی که بازش کردم پشتش خط خطی شد مثل بنز !!!
چون من از این قاب ها بدم میاد و دوست دارم خالی دستم بگیرم و لذت اش رو ببرم نه اینکه چادور چاقچونش کنم !!!
کسی که داره نظر میده بی زحمت !!!
به راحتی که تا حالا خط نیفتاده.
به سختی هم تا حالا موقعیتی پیش نیومده:31:
morteza_jacobi
28-08-2010, 12:35
به راحتی که تا حالا خط نیفتاده.
به سختی هم تا حالا موقعیتی پیش نیومده:31:
شما قاب براش خریدی ؟؟×؟ یا از این تلق های روش انداختی ؟!؟! یه خود ه خودشه D-:
???
mr_rayan
28-08-2010, 12:46
دوستان چی شد؟کسی اطلاعی در مورد چین نداره؟
یه لیتس از کشورهایی که به صورت آنلاک عرضه میشه خبر ندارید؟
arash s.b
28-08-2010, 13:09
شما قاب براش خریدی ؟؟×؟ یا از این تلق های روش انداختی ؟!؟! یه خود ه خودشه D-:
???
نه ، این قاب ها که گوشی رو از ریخت میندازه.
من یه invisible shield zagg روش انداختم ، ضخامتشم 2mm است و به هیچ وجه با خود گوشی هیچ فرقی نمی کنه.
arash s.b
28-08-2010, 13:14
دوستان چی شد؟کسی اطلاعی در مورد چین نداره؟
یه لیتس از کشورهایی که به صورت آنلاک عرضه میشه خبر ندارید؟
در چین که عرضه نشده هنوز.
صفحه ی 63 رو نگاه کن تو اون عکسه همه چی رو نوشته.
Microsoft24
28-08-2010, 16:13
درد اونایی که با علاءالدین:2: مشکل دارند اینه که همیشه دوست دارند بز بخرند ، بخاطر همین سرشون کلاه میره.:46:
بنده شخصا ، حاضرم 200 تومن گرونتر بخرم ، ولی به هیچ وجه ، حاضر نیستم ، پام رو تو همچین مرکز کلاه برداری بزارم! :5:
حالا ، اگر از نظر شما ، اسم این کار بز خریدن ه! باشه ، حرفی نیست! بالاخره هر کی به اندازه ی عقلش نظر میده!:27: :21:
خیر ، هیچکدوم اسکین نیستند.
همشون آیفون4 سفید هستند.
اپل در ابتدا تعدادی آیفون 4 سفید به صورت محدود در آمریکا و کانادا پخش کرد.:20:
قبل از اینکه ، توهم بزنی ، بهتره یک سری به بازار (غیر از علاءالدین) بزنی !
چطوری آیفون 4 سفید ، الان پشت ویترین فروشگاه کریستال ه؟ :18::18::18:
-- >اسکین ه!
آیفون 4 سفید ، فقط چند نمونه ی اولیه داشت که اونم تو WWDC بود!
yazdankhah
28-08-2010, 18:30
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه.
من قصد خرید آیفون دارم اما بین دو تا انتخاب موندم بین IPhone 3GS 16Gو Iphone 4 16G بدور از مسئله اختلاف قیمت به نظر شما کدوم در حال حاضر ارزش خریدن دارند.
نظر خودم رو بگم:
Iphone 3 به قیمت رسیده و مشکلاتش تا حدی حل شده ولی دیگه تولید نمیشه
Iphone 4 قابلیت های خیلی بیشتر و برتری از ورژن قبلی داره اما علاوه بر مشکل آنتی دهی قیمتش هم تقریبا 50% گرونتره
حالا با همه این موارد کدوم انتخاب درستیه؟
SIMON137
28-08-2010, 18:43
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه.
من قصد خرید آیفون دارم اما بین دو تا انتخاب موندم بین IPhone 3GS 16Gو Iphone 4 16G بدور از مسئله اختلاف قیمت به نظر شما کدوم در حال حاضر ارزش خریدن دارند.
نظر خودم رو بگم:
Iphone 3 به قیمت رسیده و مشکلاتش تا حدی حل شده ولی دیگه تولید نمیشه
Iphone 4 قابلیت های خیلی بیشتر و برتری از ورژن قبلی داره اما علاوه بر مشکل آنتی دهی قیمتش هم تقریبا 50% گرونتره
حالا با همه این موارد کدوم انتخاب درستیه؟
با همه این موارد جیبت رو یک بررسی کن و با اعتماد به نفس کامل برای خرید آیفون 4 اقدام کن
arash s.b
28-08-2010, 20:30
پاک شود.....
mehrdad_joon
28-08-2010, 20:38
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم رو آیفونم note یا فایل WorD بریزم؟!؟!
arash s.b
28-08-2010, 20:41
بنده شخصا ، حاضرم 200 تومن گرونتر بخرم ، ولی به هیچ وجه ، حاضر نیستم ، پام رو تو همچین مرکز کلاه برداری بزارم! :5:
حالا ، اگر از نظر شما ، اسم این کار بز خریدن ه! باشه ، حرفی نیست! بالاخره هر کی به اندازه ی عقلش نظر میده!:27: :21:
قبل از اینکه ، توهم بزنی ، بهتره یک سری به بازار (غیر از علاءالدین) بزنی !
چطوری آیفون 4 سفید ، الان پشت ویترین فروشگاه کریستال ه؟ :18::18::18:
-- >اسکین ه!
آیفون 4 سفید ، فقط چند نمونه ی اولیه داشت که اونم تو WWDC بود!
دوست عزیز شما با ابو جهل نسبتی داری؟؟؟ :27:
فکر می کنم این همه غرور کاذب برای یک انسان خوب نباشه ، بعضی موقع ها آدم باید یه مقدار تحقیق کنه بعد حرف بزنه.:46:
برای بار چندم عرض می کنم آیفون 4 سفید در ابتدا به طور محدود در آمریکا و کانادا عرضه شده است.
حتی بعضی از دوستان میگن در اروپا هم به تعداد خیلی خیلی کم عرضه شده.
arash s.b
28-08-2010, 22:35
سلام
دوستانی که آیفون 4 دارند میشه یک مقدار در مورد نگه داشتن شارژ گوشیشون توضیح بدن؟؟؟
مثلا هنگامی که وای فای روشن است یا بخصوص هنگام بازی کردن؟؟؟
با تشکر
morteza_jacobi
29-08-2010, 08:43
سلام
دوستانی که آیفون 4 دارند میشه یک مقدار در مورد نگه داشتن شارژ گوشیشون توضیح بدن؟؟؟
با تشکر
من آیفون 4 ندارم ولی روی iTouch 3G فریمور 4 رو که ریختم مثل بنز شارژش خالی میشه البته فریمور 4.0.2 کردم بهتر شد ولی بازم!!! ماله شما چند ساعت نگه میداره ؟!؟!
Mojtaba-MCI
29-08-2010, 08:50
سلام
با تشکر
من 4 ندارم ولی از فریمور 4 استفاده میکنم.
در واقع آپگریدش کردم ، مصرف باتریش هم نسبت به قبل تغییر محسوسی نکرده...
چه موقع کار با وای فای ، چه موقع بازی کردن.شاید یه مقدار کمی بهتر شده باشه ولی همونطور که عرض کردم خیلی محسوس نیست...
mehrdad_joon
29-08-2010, 12:17
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم رو آیفونم note یا فایل WorD بریزم؟!؟!
کسی نبود.......کسی نمیدونه؟!
:11:
سلام
با تشکر
نسبت به 3GS بهتره ولی کلا قانون نانوشته اسمارت فون ها اینه که اگه باهاش زیاد ور می ری باید هر روز شارژش کنی ... و خب آیفون 4 هم مستثنی نیست.
کسی نبود.......کسی نمیدونه؟!
:11:
بهترین راه تبدیل به PDF و انتقالشون از طریق iTunes به iBooks هست ولی Office Suite هایی هم داریم مثل:
9.99 دلار.
arash s.b
29-08-2010, 15:30
من آیفون 4 ندارم ولی روی iTouch 3G فریمور 4 رو که ریختم مثل بنز شارژش خالی میشه البته فریمور 4.0.2 کردم بهتر شد ولی بازم!!! ماله شما چند ساعت نگه میداره ؟!؟!
مال منم یه چیز تو مایه های همون بنزس:31:
سر یه سری بازی ها مثلا N.O.V.A هر 45 دقیقه بازی حدود 20٪ شارژ کم می کنه.
webcopernic
29-08-2010, 16:42
سلام دوستان عزیز
این هم یک فیلم ۳ دقیقه ای که توسط یکی از دوستان و با سیم کارت همراه اول تهیه شده و به خوبی مشکل آنتندهی IPHONE 4 را نشون میده. حتما دانلود کنید و ببینید. من که نظرم عوض شد و میرم GALAXY S میگیرم
SIMON137
29-08-2010, 17:57
سلام دوستان عزیز
این هم یک فیلم ۳ دقیقه ای که توسط یکی از دوستان و با سیم کارت همراه اول تهیه شده و به خوبی مشکل آنتندهی IPHONE 4 را نشون میده. حتما دانلود کنید و ببینید. من که نظرم عوض شد و میرم GALAXY S میگیرم
برادر من شما برو هر گوشی می خوای بخر ، به من و سایرین ربطی نداره شما می خوای چی بخری ...
راجع این مشکل هم به اندازه کافی بحث شده راهکار هاش هم گفته شده ، حالا هرکی دوس داره می خره هرکی دوست داره نمی خره
دیگه این مساله جدیدی نیست ، ممنون میشم این مسائل رو دیگه مطرح نکنید
سلام دوستان عزیز
مثل اين ميمونه كه بگي چون بنز مصرف بنزينش زياده من ميرم پرايد مي خرم بهترم هست آخه مرد مومن 4g كجا و glaxy كجا؟
مثل اين ميمونه كه بگي چون بنز مصرف بنزينش زياده من ميرم پرايد مي خرم بهترم هست آخه مرد مومن 4g كجا و glaxy كجا؟
آره .رای میگی.4g هزار سال دیگه هم نمیتونه به پای گالکسی برسه:27:
webcopernic
29-08-2010, 22:05
سلام
اولا که 4g IPHONE نه iphone 4. شما ظاهر هنوز دارید طرفداری محصولی رو میکنید که که حتی اسم اون رو به خوبی نمیدونید. بعدشم دوست من مساله آنتن دهی هنوز حل نشده. واقعن نمیدونم که چطور مردم محصولی رو میخرن که ساده ترین کار رو نمیتونه انجام بده. من نه فروشنده iphone هستم نه samsung ولی شما رو نمیدونم. اگر اینجا صحبتی میشه فقط بابت این است که دوستان خرید خوبی داشته باشن ، نه اینکه این همه پول رو بریزن دور.
بعدشم شما آمدی اپل رو به بنز تشبیه کردی و Samsung رو به پراید . جوابی برای این مقایسه ندارم ، فقط این دو لینک رو حتمن ببین تا متوجه بشی که تا چه حد در اشتباهی.
موفق باشید
سلام
اولا که 4g IPHONE نه iphone 4. شما ظاهر هنوز دارید طرفداری محصولی رو میکنید که که حتی اسم اون رو به خوبی نمیدونید. بعدشم دوست من مساله آنتن دهی هنوز حل نشده. واقعن نمیدونم که چطور مردم محصولی رو میخرن که ساده ترین کار رو نمیتونه انجام بده. من نه فروشنده iphone هستم نه samsung ولی شما رو نمیدونم. اگر اینجا صحبتی میشه فقط بابت این است که دوستان خرید خوبی داشته باشن ، نه اینکه این همه پول رو بریزن دور.
بعدشم شما آمدی اپل رو به بنز تشبیه کردی و Samsung رو به پراید . جوابی برای این مقایسه ندارم ، فقط این دو لینک رو حتمن ببین تا متوجه بشی که تا چه حد در اشتباهی.
موفق باشید
اولا مبناي مقايسه من كه گفتم بنز و پرايد مقايسه كيفيت ساختشون بود كه glaxy رو انگار از پلاستيك آشغالي ساختن گوشي رو وقتي ميگيري دستت تقريبا فرقي با omnia احساس نمي كني. البته سامسونگ عادت داره به اسباب بازي سازي اينم دور از انتظار نيست ازش كه فقط به خاطر اينكه ارزون تر گوشي رو بفروشه از بدنش ميزنه در مورد آنتن هم من irancell تو گوشيم هست دهن خودم رو هم اسفالت كردم ولي آنتني از دست نرفت. دوما من كه پدر كشتگي با اين دوتا ندارم خودم 4 دارم برادرم glaxy وقتي با هم تو دست ميگيري خجالت ميكشي glaxy رو تو دستت نه داري.
همه اين حرفايي هم كه زدم واسه اين بود كه به قوا شما دوستان خرید خوبی داشته باشن و بعدا از خريدي كه ميكنن پشيمون نشن.
SIMON137
29-08-2010, 23:18
سلام
موفق باشید
راه حل هاش ارائه شده ، هیچ گوشی هم کامل نیست و هیچ شرکتی قصد نداره گوشی بسازه که کامل باشه ...
آیفون گوشی هست که مردم ازش انتظار دارن ولی از گوشی های دیگه انتظاری نمیره، چطور سایر گوشی ها میاد با اینکه هزار تا عیب و ایراد داره کسی روشون فوکوس نمی کنه ولی فقط ایفونه تا زمانی که نیومده همش پشتش حرف و حدیثه
اگر قصد راهنمایی برای خرید باشه اینجا هم بارها گفته شده ، مشکل آنتن دهی با خرید شیلد ، بامپر ، کیس یا ... برطرف میشه ، بقیش دیگه تصمیم خود شخص هست دیگه اینکه بگه نه و فلان من اینو نمی خرم و کسی راجع به پنجه مرگ چیزی شنیده و ... اینا بخواد بحث و کل کل کنه قضیش جداست.
باز هم میگم نه اپل پولی به من میده نه سامسونگ پولی به شما
شخصی که قصد خرید داره ، میاد نیازهاش رو میزاره کنار هم بعد اگر سوالی در مورد هر گوشی داشت در تاپیکش می پرسه ، انجمن مشاوره رو هم برای همین موضوع زدن !
بنده به عنوان کسی که گلکسی رو تست کرده ، همین الانم امنیا دارم آیفون رو به دلایلی ترجیح میدم ...
webcopernic
29-08-2010, 23:43
راه حل هاش ارائه شده ، هیچ گوشی هم کامل نیست و هیچ شرکتی قصد نداره گوشی بسازه که کامل باشه ...
آیفون گوشی هست که مردم ازش انتظار دارن ولی از گوشی های دیگه انتظاری نمیره، چطور سایر گوشی ها میاد با اینکه هزار تا عیب و ایراد داره کسی روشون فوکوس نمی کنه ولی فقط ایفونه تا زمانی که نیومده همش پشتش حرف و حدیثه
اگر قصد راهنمایی برای خرید باشه اینجا هم بارها گفته شده ، مشکل آنتن دهی با خرید شیلد ، بامپر ، کیس یا ... برطرف میشه ، بقیش دیگه تصمیم خود شخص هست دیگه اینکه بگه نه و فلان من اینو نمی خرم و کسی راجع به پنجه مرگ چیزی شنیده و ... اینا بخواد بحث و کل کل کنه قضیش جداست.
باز هم میگم نه اپل پولی به من میده نه سامسونگ پولی به شما
شخصی که قصد خرید داره ، میاد نیازهاش رو میزاره کنار هم بعد اگر سوالی در مورد هر گوشی داشت در تاپیکش می پرسه ، انجمن مشاوره رو هم برای همین موضوع زدن !
بنده به عنوان کسی که گلکسی رو تست کرده ، همین الانم امنیا دارم آیفون رو به دلایلی ترجیح میدم ...
سلام
من قبول دارم که کیفیت ساخت اپل بهتر از سامسونگ است ، ولی اولین ویژگی یک گوشی باید آنتن دهی اون باشه . در واقع اگر IPHONE 4 این مشکل رو نداشت منم حتما میگرفتم. ولی مساله آنتن چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت . استفاده از هم از زیبائی گوشی کم میکنه . میشه لطفآ شما که هم سامسونگ رو امتحان کردن و هم اپل بفرمائد به چه دلیل اپل رو ترجیح میدید ؟
با سپاس
SIMON137
30-08-2010, 00:07
سلام
من قبول دارم که کیفیت ساخت اپل بهتر از سامسونگ است ، ولی اولین ویژگی یک گوشی باید آنتن دهی اون باشه . در واقع اگر IPHONE 4 این مشکل رو نداشت منم حتما میگرفتم. ولی مساله آنتن چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت . استفاده از هم از زیبائی گوشی کم میکنه . میشه لطفآ شما که هم سامسونگ رو امتحان کردن و هم اپل بفرمائد به چه دلیل اپل رو ترجیح میدید ؟
با سپاس
به چند دلیل :
کیفیت ساخت
پشتیبانی نرم افزاری قوی ( نمیگم گستره اندروید خوب نیست ولی خب فعلا به پای iOS نمیرسه )
به خاطر تاچ عالیش
قابلیت های جانبی که داره
و ...
مشکل آنتن دهی هم اینطور رفع شده : اول آخرش که می خوام کیس بندازم ، خب این خودش مشکل رو رفع می کنه در ضمن اینویزیبل شیلد هم می خوام استفاده کنم پس دلیلی برای توجه روی این مشکل نمی بینم.
چون خودم امنیا دارم ، سامسونگ رو تست کردم گلکسی رو هم در کنار آیفون 4 تست کردم ، لذت بیشتری بردم از آیفون
دلیل بر بد بودن گلکسی نیست ولی خب من آیفون رو ترجیح میدم ، ممکنه شما معیار هات کاملا متفاوت باشه و گلکسی رو ترجیح بدی
همین الانش یک جای خاصی از امنیام رو میگیرم آنتنش میره ، داشتیم تو مسیر می رفتیم با چهار تا از دوستان دوتاشون ایرانسل و تالیا داشتن ، یکیشون همراه اول
تالیا که کلا اونجا آنتن نمی داد ، ایرانسل میداد و همراه اول که آنتن گوشی دوستم پر بود ولی برای من خالی ...
morteza_jacobi
30-08-2010, 00:36
یه سئوال داشتم توی آیفون وقتی به GPRS وصل میشیم میشه از وی پی ان هم استفاده کرد ؟!؟! من توی تاچ ام وقتی با وایرلس وصل میشم میتونم می خواستم ببینم توی GPRS هم میشه ؟!؟!؟ برای کار توی آی تونز . فیس و ...
Mojtaba-MCI
30-08-2010, 08:18
یه سئوال داشتم توی آیفون وقتی به GPRS وصل میشیم میشه از وی پی ان هم استفاده کرد ؟!؟! من توی تاچ ام وقتی با وایرلس وصل میشم میتونم می خواستم ببینم توی GPRS هم میشه ؟!؟!؟ برای کار توی آی تونز . فیس و ...
بله دوست عزیز ، میشه...
hosein63
30-08-2010, 08:55
با درود یه هم دوستان گرامی این مسئله تعصب که همه از آن حرف می زنند و همه هم دیگران را محکوم به متعصب بودن می کنند اما خودشان از همه متعصب تر هستند البته این طبیعت همه ما انسانها هست و هیچ کس هم نمی تواند خودش را جدا بداند .اصلا تعصب چه هست؟تعصب یعنی شما به یک چیزی به قدری ایمان و باور داشته باشید که نمی توانید عقیده و یا نظر مخالف را بپذیرید .اما در باره آیفون و گلاکسی من همیشه گفتم اپل واقعا کارش درست هست این را گفتم که دوستان طرفدار اپل خیلی زود رگهای گردن را کلفت نکنند :46: اما فعلا این گوشی مشکل آنت دهی دارد حالا ممکن هست تو 10 نفر اصلا 5 نفر هم راضی باشند اما خرید آن ریسک هست درباره استفاده از بامپر و چیزهای دیگر موضوع این هست که به قول یکی از دوستان گلاکسی جنس بدنه خوبی ندارد خوب اپل که دارد اگر قرار باشد از بامپر و غیره استفاده شود اون زیبایی گوشی از دست می رود و کلا کار اصلی یک تلفن همراه آنتن دهی هست آن هم گوشی که بالای 1 میلیون قیمت دارد .اما درباره گلاکسی هم بنده تا الان چندین نکته منفی شنیدم درباره گلاکسی و باید عرض کنم که این گوشی هم مشکلات خاص خودش را دارد.اما یک مسئله ای هست که دوستان باید توجه کنند اگر الان گلاکسی مشکل آنتن دهی داشت هیچ وقت این مشکل را اینقدر بزرگ نمی کردند چون از سامسونگ کسی انتظار زیادی ندارد اما اپل چون واقعا خیلی گردن کلفت هست انتظارها بیشتر هست و بهتر بود استیو قبل از عرضه این گوشی به بازار کمی بیشتر روی این مسئله کار می کرد حتی الان شایعاتی مبنی بر مطلع بودن استیو از مشکل آنتن دهی آیفون قبل از عرضه آن به بازار وجود دارد در آخر گفتم من هم عاشق محصولات اپل هستم اما نه به قدری که چشم خودم را به روی همه چیز ببندم درباره خرید گوشی هم بنده هم قصد خرید آیفون داشتم که منصرف شدم بعد خواشتم گلکسی بگیرم که از خرید آن هم منصرف شدم و منتظر آیفون 5 خواهم ماند با این وجود اگر کسی را می شناسید که آیفون 4 را به شرط آنتن دهی بفروشد من خریدرام حتی حاظر هستم بیشتر از قیمت بازار پول بدهم اما به شرط آنتن دهی که تا الان هم کسی را پیدا نکردم که به این شرط بفروشد حتی اگر گوشی آک هم نباشد من خریدارم.
hichkass21
30-08-2010, 09:09
با سلام
درسته که همه ی ایفونای 4 توی امریکا لاک هستن؟
اگه اینطوریه چرا بعضیاشون 199$ و بعضیاشون 599$
خوب همین حرفا را میزنید که یک عده میرند این گوشی را با توکل و نزر و نیاز خوب بودن میخرن. عزیز من اگر این فیلم را ببینی اصلا چنین حرفی نمیزنی. فیلم به وضوح مشکل IPHONE 4 را با سیم کارت همراه اول نشون میده. پس بهتر است اول ببینیم بعدش قضاوت کنیم.
این آیفونی که توی این تست ازش استفاده شده از iOS 4.0.0 استفاده می کرده (شکل نمایش خطوط آنتن در iOS 4.0.0 و 4.0.1 متفاوته) ، که یک باگ در فرمئل محاسبه تعداد خطوط داشته و باعث می شده افت آنتن در اون بطور غیر واقعی نمایش داده بشه... دلیل عرضه iOS 4.0.1 هم همین بود.
+
با این شدتی که در این فیلم نمایش داده شد، در هیج فیلمی در یوتویب و ... هم وجود نداشته. یا 2000 بار فیلم گرفتند تا یکیش با این شدت بوده یا از روش های دیگه ای برای بالا بردن شدت و مبالغه استفاده کردند...
+
نحوه محاسبه خطوط در 2G و 3G با هم تفاوتی نمی کنه، و همون افتی که در تعداد خطوط آنتن در 3G نمایش داده میشه، در 2G هم نمایش داده میشه (در iOS 4.0.0) ، ولی افت سیگنال بسیار کمتر از اونه. ایشون به iOS 4.0.2 آپدیت کنن هیچ وقت نمی تونن همچین فیلمی رو دوباره بگیرن!
+
دوستانی که همینجا آیفون 4 دارن می تونن تجربه اشون رو بگن و دارن می گن ... خب باور کردن یا نکردنش دیگه به عهده خواننده مطالبه. هر کسی هر چیزی رو که دوست داشته باشه می خره، و خب نظرش رو هم اعلام می کنه، همونطور که بقیه هم نظرشون رو اعلام می کنن... لازم نیست روی یک اعتقاد خاص پافشاری بشه. امیدواریم دیگه جوسازی ها به پایان برسه... بحث درباره این قضیه دیگه تکراری و خسته کننده شده.
ممنون.
دوستانی که با IPHONE آشنا باشن به خوبی میدونن که با آپدیت کردن گوشی فقط تعداد خط آنتن گوشی بالا نشون داده میشه در حالی که آنتنی وجود نداره ، پس تغیر ورژن به 4.0.2 تاثیر نداره . این هم نظر شخصی من نیست و میتونید با یک گشت کوچیک تو اینترنت متوجه بشید.خیر دوست عزیز فرمایشات شما اشتباهه.
شما چه به Release Note ها و چه به صحبت های Apple و سایر سایت ها نگاه کنید می بینید دقیقا برعکس چیزیه که شما می فرمایید، یعنی تعداد خطوطی که همیشه نمایش داده میشه در اکثر مواقع نسبت به نسخه قبلی بیشتر که نشده هیچ، کمتر هم شده (و البته واقعی تر) ... حتی مقایسه ای با نحوه نمایش خطوط در فرویو هم شده که خب اون هم جالبه.
شما خیلی علاقه دارید به این قضیه آنتن، آناندتک (که اعتبارش رو هیچ کس مثل من و شما زیر سوال نمی تونه ببره) ، بطور تخصصی این قضیه آنتن دهی آیفون 4 رو بررسی کرده، و بعد از آپدیت به 4.0.1 هم تغییرات رو بررسی کرده، که دقیقا مخالف فرمایشات شما رو تایید می کنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر می کنم برای دوستانی که حاضر باشن کمی وقت بگذارن، همه چیز کاملا واضح و گویا باشه...
در ضمن دوستان عزیز من اینجا باره جواب گرفتن پست نمیزارم. فقط برای آگاهی بقیه دوستان میزارم .اگه انتظار پاسخ شنیدن نداشتید یک وبلاگ درست می کردید و همونجا این مطالب رو ارسال می کردید... اینجا انجمن گفت و گو است و از اسمش همه چیز مشخصه.
سایر دوستان هم نمی تونند ببینند یک شخص داره اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها میده، و ضد یک محصول جوسازی می کنه، و هیچی هم نگند.
خوب این وسط برای یک عده که فروشنده هستند خوب نیست و بجای یک جواب منطقی شلوغ میکنن و بقیه را دعوت میکنن که جواب من رو ندن اصلا مهم نیست ان چیزی که مهم است این است که بقیه با چشم باز خرید کنن ، نه این که به صرف عکس یک سیب گاز زده عقل رو تعطیل کنیم. باز هم میگم که من احساس فروشندگان این گوشی رو تو این انجمن درک میکنم ولی واقیت را باید پذیرفت. در ضمن فیلم مشکل آنتن دهی که توسط یکی از دوستان ایرانی با خط همراه اول تهیه شده را دوباره قرار دادم.
موفق باشید
فیلم مشکل آنتن دهی با همراه اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه (حالا شاید یکی هم شغلش فروشنده باشه، ولی در انجمن مثل همه کاربرهاست) ... اینکار خلاف قوانینه و اگه موردی دیدید گزارش بدید تا با کاربر مورد نظر برخورد جدی بشه. شما خیلی تاکید دارید واقعیت ها رو کنار بگذارید و به یک فیلم که معلوم نیست در چه شرایطی درست شده تکیه کنید، خب می تونید ... ولی نمیشه در یک انجمن گفت و گو به اشتباه جوسازی کرد، و انتظار پاسخ هم نداشت. کاملا مشخصه چه افرادی دارن بحث منطقی می کنن و چه افرادی با جو دادن و ... دارن شلوغ می کنن. واقعیت ها درباره این قضیه بارها گفته شده و بحث چه در اینجا و چه در دنیا تموم شده است (چه از دید موافقان، چه مخالفان)
امیدوارم شما که انتظار شنیدن پاسخ ندارید، بیشتر از این بحث رو کش ندید.
موفق باشید.
webcopernic
30-08-2010, 20:17
لینکتون خرابه.
این هم لینک درست
Mojtaba N87
30-08-2010, 21:13
دوستان همه بحث شد کل کل و بحث در مورد آنتن! در صفحات قبل مفصل بررسی شده . لطفا از ادامه اینگونه بحث ها که به جایی هم نمی رسه خود داری کنید!
همیشه از این تاپیک گزارش تخلف دارم واسه اسپم و بحث های بی مورد و توهین و ...
webcopernic
30-08-2010, 21:15
خوب برای اینکه متوجه باشد مخالفت من بی دلیل نیست جواب تک تک مطالب شما رو میدم.
آناندتک (که اعتبارش رو هیچ کس مثل من و شما زیر سوال نمی تونه ببره) ، بطور تخصصی این قضیه آنتن دهی آیفون 4 رو بررسی کرده، و بعد از آپدیت به 4.0.1 هم تغییرات رو بررسی کرده، که دقیقا مخالف فرمایشات شما رو تایید می کنه.
من وب سایت که معرفی کردید را خوندم. اتفاقا بر عکس ان چیزی که شما گفتید کاملا حرف من رو تاید کرد. فکر میکنم که انقدر زبان انگلیسی شما خوب باشه که معنی این جمله رو متوجه بشید
The reality is that Apple likely wants to deflect at least some of the initial backlash AT&T will face for reporting the signal bars without any concessions. Concessions that used to make coverage look better than it really is. Regardless of how tall the bars are, there are still going to be fewer of them virtually everywhere. Interestingly enough, while bars 1 and 2 are the most changed, their respective cutoffs are virtually unchanged
اگه انتظار پاسخ شنیدن نداشتید یک وبلاگ درست می کردید و همونجا این مطالب رو ارسال می کردید... اینجا انجمن گفت و گو است و از اسمش همه چیز مشخصه.
من انتظار پاسخ شنیدن از یک سری فروشنده که سودشان تو فروش بیشتر است ندارم. بدیهی است که هیچ کس نمیگه ماست من ترش است. اگر اینجا یک مکان عمومی است پس چرا اجازه نمیدین که کسی اگر نظر مخالف داشت ان هم حرف بزنه .؟ حتما باید تعریف کنه ؟
سایر دوستان هم نمی تونند ببینند یک شخص داره اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها میده، و ضد یک محصول جوسازی می کنه، و هیچی هم نگند.
دوستانی هم که رگ غیرتشون میزنه بیرون خوب انها هم یک فیلم تهیه کنن تا ثابت بشه من اشتباه میکنم . با حلوا حلوا کردن که دهان آدم شیرین نمیشه. صرف اینکه بگید مشکل آنتن حال شده در حالی که همه میدونن اینطور نیست ، هیچ چیزی رو عوض نمیکنه
هیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه
مطمئنید که کسی فروشندگی نمیکنه؟ اکثر افراد که همش داران اینجا حمله میکنن فروشنده هستن. هم اینجا هم تو سایت mobilestan . شما فکر کردید که آدم کور و نفهم است ؟ نه جونم اینطور که شما فکر میکنید نیست. فقط برای اینکه کمی کلاهتون رو بالاتر بگیرید این پست را هم ببینید
آقا من همین 1 ساعت پیش یکی از مشتری هام اومد و دستش بود اینقدر کنجکاو بودم که مثل فیلم همون جوری (من دست چپ ام) گرفتم و خطشم همراه اول بود ولی اصلاً تکون نخورد تازه هیچیم روش نبود !!! ورژن اشم همون جا که خریده بوده داده کردن 4.0.2 نمی دونم قبلش مشکل داشته یا نه ولی میگه از روزی که گرفته 1 هفته اصلاً مشکلی نداشته تا الان !!
خلاصه آقا من تائید کردم به نمایندگی از اپل خیال همه راحت
به پیشنهاد من فکر کنید. شما هم یک فیلم درست کنید که نشون بده مشکل آنتن IPHONE 4 وجود نداره
arash s.b
30-08-2010, 21:18
با سلام
درسته که همه ی ایفونای 4 توی امریکا لاک هستن؟
اگه اینطوریه چرا بعضیاشون 199$ و بعضیاشون 599$
سلام
بله
اگر 599$ باشه آنلاک است.
بعید می دونم تو آمریکا پیدا بشه مگر از طریق سایت ebay که اونم قیمتش یه مقدار بالاتر از این هست.
خوب برای اینکه متوجه باشد مخالفت من بی دلیل نیست جواب تک تک مطالب شما رو میدم. ممکنه بی دلیل نباشه ولی بر اساس دلیل های علمی و مستند نیست!
من وب سایت که معرفی کردید را خوندم. اتفاقا بر عکس ان چیزی که شما گفتید کاملا حرف من رو تاید کرد. فکر میکنم که انقدر زبان انگلیسی شما خوب باشه که معنی این جمله رو متوجه بشید کاملا مشخصه اون مقاله رو نخوندید ... و فقط توش دنبال یک جمله گشتید که بیاید و اینجا ارسال کنید! :دی
این جمله ای که شما کپی کردید اصلا درباره تاثیر آپدیت در تعداد خطوط آنتن نوشته نشده، بلکه درباره تاثیرش در طول خطوط نوشته شده. در عکس زیر کاملا واضحه:
در آپدیت جدید، طول خطوط بیشتر شده نسبت به قبل . بله درسته و اون جمله هم صحیحه ... ولی اصلا ارتباطی به بحث ما نداشت. شما قبلا فرمودید:
دوستانی که با IPHONE آشنا باشن به خوبی میدونن که با آپدیت کردن گوشی فقط تعداد خط آنتن گوشی بالا نشون داده میشه در حالی که آنتنی وجود نداره
که خب کاملا صحبتتون بی پایه و اساس بود... به دو عکس زیر توجه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدApple میزان Signal Strength ای که هر یک از خطوط نشون میده رو تغییر داده در این آپدیت ... و همونطور که می تونید مشاهده کنید در چهار خط از پنج خط ممکن، برای نشون دادن اون تعداد خطوط به سیگنال قوی تری نیاز است، و مسلما در شرایط یکسان، iOS 4.0.1 نسبت به 4.0.0 تعداد خطوط کمتری در اکثر مواقع نشون میده... و این صحت این عرایض بنده (که در پایین دوباره ارسال کردم) و اشتباه بودن فرمایشات شما رو تایید می کنه:
یعنی تعداد خطوطی که همیشه نمایش داده میشه در اکثر مواقع نسبت به نسخه قبلی بیشتر که نشده هیچ، کمتر هم شده
من انتظار پاسخ شنیدن از یک سری فروشنده که سودشان تو فروش بیشتر است ندارم. بدیهی است که هیچ کس نمیگه ماست من ترش است. اگر اینجا یک مکان عمومی است پس چرا اجازه نمیدین که کسی اگر نظر مخالف داشت ان هم حرف بزنه .؟ حتما باید تعریف کنه ؟همین که پست های شما اینجا هست، معنیش اینه که افراد مخالف هم دارن نظرشون رو اعلام می کنن... گرچه بحث تکراریست و تکرار بحث تکراری کاریست بیهوده .
دوستانی هم که رگ غیرتشون میزنه بیرون خوب انها هم یک فیلم تهیه کنن تا ثابت بشه من اشتباه میکنم . با حلوا حلوا کردن که دهان آدم شیرین نمیشه. صرف اینکه بگید مشکل آنتن حال شده در حالی که همه میدونن اینطور نیست ، هیچ چیزی رو عوض نمیکنه هیچ کس ادعا نکرد قضیه آنتن حل شده ... تاپیک زدیم و بطور کامل توضیح دادیم. لینکش در پست اول موجوده ...
مطمئنید که کسی فروشندگی نمیکنه؟ اکثر افراد که همش داران اینجا حمله میکنن فروشنده هستن. هم اینجا هم تو سایت mobilestan . شما فکر کردید که آدم کور و نفهم است ؟ نه جونم اینطور که شما فکر میکنید نیست. فقط برای اینکه کمی کلاهتون رو بالاتر بگیرید این پست را هم ببینیدفروشندگی کردن با فروشنده بودن تفاوت داره دوست من.
این دوستمون فروشنده است، بله درسته ... همونطور که من هم قبلا خدمتتون عرض کردم:
هیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه (حالا شاید یکی هم شغلش فروشنده باشه، ولی در انجمن مثل همه کاربرهاست)
این دوستمون هم جنسی نفروختند که بگیم فروشندگی می کنند!
موفق باشی د.
دوستان همه بحث شد کل کل و بحث در مورد آنتن! در صفحات قبل مفصل بررسی شده . لطفا از ادامه اینگونه بحث ها که به جایی هم نمی رسه خود داری کنید!
همیشه از این تاپیک گزارش تخلف دارم واسه اسپم و بحث های بی مورد و توهین و ... والله بعضی ها مطالب قدیمی رو نبش قبر می کنن ... همین میشه دیگه. شما اجازه بدید یکبار دیگه هم توضیح بدیم شاید اینبار، بار آخر بود!
webcopernic
30-08-2010, 21:49
کاملا مشخصه اون مقاله رو نخوندید ... و فقط توش دنبال یک جمله گشتید که بیاید و اینجا ارسال کنید!
این جمله ای که شما کپی کردید اصلا درباره تاثیر آپدیت در تعداد خطوط آنتن نوشته نشده،
یک پیشنهاد دارم برای شما . بجای این همه صحبت کردن یک فیلم بزارید اینجا که صحت حرفتون رو ثابت کنه. فکر میکنم که بهترین راه باشه. در ضمن من مقاله رو کاملا خوندم ، لطفآ پیشداوری نکنین.
Mohammad
30-08-2010, 22:01
به عنوان یه نفر سوم که بحث رو دنبال می کردم توضیحات کاملا گویاست ! چه نیازی به فیلم یا هر چیز دیگه ای هست ؟! هم پست های شما موجود و هم پست های Stream ! اونم بصورت مستند ! چه نیازی هست وقتی چندین و چند کاربر آیفون دارن میگن مشکلی نبوده و شما به صرف وجود یه فیلم تمامی این توضیحات رو همراه با عکس و منبع و ... قبول ندارید ؟!
جسارت نباشه اما به شخصه معتقدم حرف شما صرفا یک بهانه تراشی هست ...
دوستان بخوبی می تونن بر اساس پست های موجود قضاوت کنند ...
دوستان،الان 32 گیگ چند هستش؟ (آنلاک)، در ضمن با توجه به اینکه باید سیم کارت من همراه اول هست،میشه ازش استفاده کنم؟
webcopernic
30-08-2010, 22:17
به عنوان یه نفر سوم که بحث رو دنبال می کردم توضیحات کاملا گویاست ! چه نیازی به فیلم یا هر چیز دیگه ای هست ؟! هم پست های شما موجود و هم پست های Stream ! اونم بصورت مستند ! چه نیازی هست وقتی چندین و چند کاربر آیفون دارن میگن مشکلی نبوده و شما به صرف وجود یه فیلم تمامی این توضیحات رو همراه با عکس و منبع و ... قبول ندارید ؟!
جسارت نباشه اما به شخصه معتقدم حرف شما صرفا یک بهانه تراشی هست ...
دوستان بخوبی می تونن بر اساس پست های موجود قضاوت کنند ...
دوست عزیز من یک فیلم گذاشتم که نشون میداد مشکل آنتن دهی حال نشده. یک سری از دوستان ادعا میکنن که مشکل آنتن نداره. خوب یک فیلم کوتاه در حد ۳۰ ثانیه بزارید که ثابت کنه اینطور نیست. چه عیبی داره ؟
Mohammad
30-08-2010, 22:21
دوست من ، من و شما خودمون بهتر می دونیم دلیل این صحبت شما چیه !
وقتی این همه مطلب بصورت مستند از عدم مشکل آنتن دهی وجود داره و شما پاتون رو کردین تویه کفش که من فیلم می خوام این چه معنی داره ؟!
مشکل شما یه فیلم نیست ، اینه که نمی خواین قبول کنید که این مشکل بیش از این وجود خارجی نداره !! بهتر صورت مساله رو پاک نکنیم ...
ممنون از شما .
armin_punisher6
30-08-2010, 22:39
دوستان،الان 32 گیگ چند هستش؟ (آنلاک)، در ضمن با توجه به اینکه باید سیم کارت من همراه اول هست،میشه ازش استفاده کنم؟
بهترین قیمت تا 1200 هم میشه پیدا کرد.بله به راحتی سیم کارت شما رو به میکرو سیم تبدیل میکنن.هم ایرانسل میشه هم هراه اول.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
دوست عزیز من یک فیلم گذاشتم که نشون میداد مشکل آنتن دهی حال نشده. یک سری از دوستان ادعا میکنن که مشکل آنتن نداره. خوب یک فیلم کوتاه در حد ۳۰ ثانیه بزارید که ثابت کنه اینطور نیست. چه عیبی داره ؟
اولا دوست من کسی مرض نداره که 30 ثانیه اونطوری گوشیرو فشار بده.دوما این همه کسایی که تو ایران این گوشی رو دارن تا حالا این مشکلو بیان نکردن.دلیلی هم نداره که الکی بگن گوشیشون مشکل نداره.من این گوشیرو ندارم و متاسفانه نمیتونم فیلم بزارم.
webcopernic
30-08-2010, 22:58
اولا دوست من کسی مرض نداره که 30 ثانیه اونطوری گوشیرو فشار بده.دوما این همه کسایی که تو ایران این گوشی رو دارن تا حالا این مشکلو بیان نکردن.دلیلی هم نداره که الکی بگن گوشیشون مشکل نداره.من این گوشیرو ندارم و متاسفانه نمیتونم فیلم بزارم.
دوست من ، من و شما خودمون بهتر می دونیم دلیل این صحبت شما چیه !
وقتی این همه مطلب بصورت مستند از عدم مشکل آنتن دهی وجود داره و شما پاتون رو کردین تویه کفش که من فیلم می خوام این چه معنی داره ؟!
مشکل شما یه فیلم نیست ، اینه که نمی خواین قبول کنید که این مشکل بیش از این وجود خارجی نداره !! بهتر صورت مساله رو پاک نکنیم ...
اولا که برای اینکه مشکل پیش بیاد لازم نیست ۳۰ ثانیه گوشی رو فشار بدی، همونطور که تو این فیلم معلوم است بعد از ۵ ثانیه خط آنتن قطع میشه. دوما مشکل من این است که میخام بگم که این مشکل حل نشده. اگر حرف من رو باور نمیکنید سری به سایت مثل i-phone.irبزنید ببینید خیلی از کسانی که خریده اند از آنتن دهی ناراضی هستن. اونوقت شما چطور میگید حل شده؟ مگه من چیز زیادی از شما خواستم.؟ من میگم که شماها که میگید که مشکل نداره خوب یک فیلم کوتاه بزارید تا ثابت بشه کی درست میگه و کی نه
armin_punisher6
30-08-2010, 23:03
منم از دوستانی که این گوشی رو دارن تقاضا میکنم یه فیلم مانند فیلم قبلی از گوشیشون بزارن.
SIMON137
30-08-2010, 23:12
اولا که برای اینکه مشکل پیش بیاد لازم نیست ۳۰ ثانیه گوشی رو فشار بدی، همونطور که تو این فیلم معلوم است بعد از ۵ ثانیه خط آنتن قطع میشه. دوما مشکل من این است که میخام بگم که این مشکل حل نشده. اگر حرف من رو باور نمیکنید سری به سایت مثل i-phone.irبزنید ببینید خیلی از کسانی که خریده اند از آنتن دهی ناراضی هستن. اونوقت شما چطور میگید حل شده؟ مگه من چیز زیادی از شما خواستم.؟ من میگم که شماها که میگید که مشکل نداره خوب یک فیلم کوتاه بزارید تا ثابت بشه کی درست میگه و کی نه
شما مشکلت با قیمت بالای این گوشی هست ؟ حالا خودت نمی تونی بگیری جو میسازی بقیه هم نرن بگیرن !
نه عزیز اینطوریا نیست...
شما محبت کن برو واسه خودت یک تاپیک بزن ، کمپین تشکیل بده برای آنتن آیفون 4 ، ایشالله تا به نتیجه برسی آیفون 6 رو هم تجربه کردیم.
هر از چند گاهی دوستانی مثل شما پیدا میشن که این مسائل رو پیش می کشند ، حالا کار شما تموم بشه ، داستان یکی دیگه شروع میشه ...
بنده همینجا اعلام میکنم که شما با خیال راحت گلکسی بخر ، لذتش رو ببرن ، همیشه هم نگات به بخش آنتنش باشه که پره ، بعد هی به به چه چه کن بگو چه آنتی ....
یک کمپین هم راه بنداز راهنمایی کن هرکی آیفون 4 داره ، بفروشه خروس قندی یا گلکسی بگیره
به همین راحتی !
هزاران بار گفتم ، بازم میگم ، شما خیلی علاقه مندی با علم به اینکه این گوشی مشکل آنتن داره برو دنبالش ! ما هم با همین مشکل آنتن روزگار رو سر می کنیم
شما که هیچی رو قبول نمی کنی میگیم ios رو به روز کنید ، مدرک میاریم ، سند میارم ، نظر کسانی که دارند رو اعلام می کنیم ، برای هر کدوم یه دلیلی میاری
اینطوری که شما حرف میزنی ، یه مستند دو ساعته راجع به این مسئله بدیم بهت بازرم راضی نمیشی .
هیچ مساله ای نیست عزیز ، نخر ، خواهش می کنم این گوشی رو نخر ، من تقاضا دارم نخر
در ضمن بنده همینجا اعلام می کنم فروشنده هستم ، 12 تا مغازه تو پایتخت دارم ، 24 تا هم تو علائدین
webcopernic
30-08-2010, 23:45
شما مشکلت با قیمت بالای این گوشی هست ؟ حالا خودت نمی تونی بگیری جو میسازی بقیه هم نرن بگیرن !
شما محبت کن برو واسه خودت یک تاپیک بزن ، کمپین تشکیل بده برای آنتن آیفون 4 ، ایشالله تا به نتیجه برسی آیفون 6 رو هم تجربه کردیم.
در ضمن بنده همینجا اعلام می کنم فروشنده هستم ، 12 تا مغازه تو پایتخت دارم ، 24 تا هم تو علائدین
نمیدونستم جواب درخواست یک فیلم ۳۰ ثانیه این همه حرف توهین آمیز است. به هر حال من به همه دوستان فروشنده حق میدم که اینطور عصبانی بشن. بلاخره داران گوشی ۷۰۰-۸۰۰ تومانی رو به ۲ برابر قیمت میفروشن. شاید منم اگر بودم و اینجوری بازارم داشت کساد میشد عصبانی میشدم. ولی برام جالب است که تو این تاپیک این همه حرف میزنید والی قادر نیستید که یک فیلم کوتاه نشون بدید که ثابت بشه حرفتون درست است. اصلآ من حرفم رو پس میگیرم یک فیلم ۱۰ ثانیه نشون بدید. فیلم ۲ ساعته پیشکش ! به همه کسانی که دوست داران باز هم در مورد این بحس اطلاعات کسب کنن به سایت سر بزنید. حتمن ببینید نظر کسانی که خریده چی بوده.
باز هم برام جالب است افرادی که اینجا این همه حرف میزنند قادر نیستن که یک فیلم نشون بدن. بجای این همه حرف زدن برین حرفتون رو ثابت کنین. راهش هم ساده است. تازه شما هم که پولدارید . براتون زیاد خارج نداره
mh.attari
30-08-2010, 23:51
نه عزیز اینطوریا نیست...
هر از چند گاهی دوستانی مثل شما پیدا میشن که این مسائل رو پیش می کشند ، حالا کار شما تموم بشه ، داستان یکی دیگه شروع میشه ...
بنده همینجا اعلام میکنم که شما با خیال راحت گلکسی بخر ، لذتش رو ببرن ، همیشه هم نگات به بخش آنتنش باشه که پره ، بعد هی به به چه چه کن بگو چه آنتی ....
یک کمپین هم راه بنداز راهنمایی کن هرکی آیفون 4 داره ، بفروشه خروس قندی یا گلکسی بگیره
به همین راحتی !
هزاران بار گفتم ، بازم میگم ، شما خیلی علاقه مندی با علم به اینکه این گوشی مشکل آنتن داره برو دنبالش ! ما هم با همین مشکل آنتن روزگار رو سر می کنیم
شما که هیچی رو قبول نمی کنی میگیم ios رو به روز کنید ، مدرک میاریم ، سند میارم ، نظر کسانی که دارند رو اعلام می کنیم ، برای هر کدوم یه دلیلی میاری
اینطوری که شما حرف میزنی ، یه مستند دو ساعته راجع به این مسئله بدیم بهت بازرم راضی نمیشی .
هیچ مساله ای نیست عزیز ، نخر ، خواهش می کنم این گوشی رو نخر ، من تقاضا دارم نخر
این حرفتون پسندیده نبود دوست عزیزم
من خودم جزو فن بوی های اپلم ولی شما زیادی روش حساسید
دوست گلم اپل اونقدر خوبی داره که میشه از مشکل انتنش چشم پوشی کرد ولی باید قبول کنید که بله مشکل رو داره و شدشم داره و یک نوعی اپل رو تحت تاثیر قرار داده ولی خوبی هاش همون طور که گفتم بدی هاش رو پوشش میده همواره
این مشکلم قابل حل هستش دوستان ولی من به شخصه ترجیه میدم فعلا این همه هزینه نکنم البته من هرگز این گوشی رو از ایران نمی خرم و به شما هم توصیه میکنم این کار رو نکنید و از ایران خرید نکنید
موفق و دوست داشتنی باشید
Mohammad
31-08-2010, 00:11
نه دوست من ، شما چیز زیادی نخواستین اما زمانی که اینقدر مطمئن با نقل و قول متن انگلیسی اظهار نظر می کنید و بعد مشخص میشه متن رو چطور ترجمه کردین خب ... همچنین مستنداتی که واسه شما از معتبرترین سایت ها ارایه شد چیز کمی نبود !
باز هم اگه شما با مسئله مشکل دارید فکر می کنم بجای اینکه به امید دیدن یه فیلم که معلوم نیست از کجا هست باشید می تونید یه بنده خدایی که این گوشی رو داره پیدا کنید و در حد همون 30 ثانیه تست بگیرید تا خیالتون کاملا راحت بشه !
بنده به نظر شما احترام می ذارم و امیدوارم حقیقت رو پیدا کنید ...
موفق باشید .
SIMON137
31-08-2010, 00:28
نمیدونستم جواب درخواست یک فیلم ۳۰ ثانیه این همه حرف توهین آمیز است. به هر حال من به همه دوستان فروشنده حق میدم که اینطور عصبانی بشن. بلاخره داران گوشی ۷۰۰-۸۰۰ تومانی رو به ۲ برابر قیمت میفروشن. شاید منم اگر بودم و اینجوری بازارم داشت کساد میشد عصبانی میشدم. ولی برام جالب است که تو این تاپیک این همه حرف میزنید والی قادر نیستید که یک فیلم کوتاه نشون بدید که ثابت بشه حرفتون درست است. اصلآ من حرفم رو پس میگیرم یک فیلم ۱۰ ثانیه نشون بدید. فیلم ۲ ساعته پیشکش ! به همه کسانی که دوست داران باز هم در مورد این بحس اطلاعات کسب کنن به سایت سر بزنید. حتمن ببینید نظر کسانی که خریده چی بوده.
باز هم برام جالب است افرادی که اینجا این همه حرف میزنند قادر نیستن که یک فیلم نشون بدن. بجای این همه حرف زدن برین حرفتون رو ثابت کنین. راهش هم ساده است. تازه شما هم که پولدارید . براتون زیاد خارج نداره
شما شخصا حاضری یکجا قرار بذاری بعد اونجا مکالمه کنیم ببینیم مشکل قابل حل هست یا نه ؟
این حرفتون پسندیده نبود دوست عزیزم
من خودم جزو فن بوی های اپلم ولی شما زیادی روش حساسید
دوست گلم اپل اونقدر خوبی داره که میشه از مشکل انتنش چشم پوشی کرد ولی باید قبول کنید که بله مشکل رو داره و شدشم داره و یک نوعی اپل رو تحت تاثیر قرار داده ولی خوبی هاش همون طور که گفتم بدی هاش رو پوشش میده همواره
این مشکلم قابل حل هستش دوستان ولی من به شخصه ترجیه میدم فعلا این همه هزینه نکنم البته من هرگز این گوشی رو از ایران نمی خرم و به شما هم توصیه میکنم این کار رو نکنید و از ایران خرید نکنید
موفق و دوست داشتنی باشید
من اصلا روی اپل حساس نیستم و اصلا طرفداری از اپل نمی کنم ،همینطور که همین الانش سامسونگ دارم . من مشکلم با نوع بحث هست ...
اصلا و ابدا قصد و نیت توهین به هیچ شخصی رو هم ندارم به هیچ عنوان
بنده هم عرض کردم ، با توجه و علم به مشکل آنتن باید خریداری بشه ، توی همه پستام هم گفتم ، شما در هر شرایط در نظر بگیر این مشکل آنتن هست و باید به نوعی حلش کرد ، بعد برای خرید اقدام کرد ...
دقیقا کار ما هم همین هست که به شخص خریدار ، راهنمایی بدیم چرا این گوشی رو بخره ، چرا نخره ، به خدا ما از همون اولم گفتیم آقا این مشکل اینم راه حل ولی بعضی از دوستان اصرار و پافشاری بیجا روی مقایسه نامناسب دارند
مبنای توصیفات ما هم قیمت جهانی هست ، و اصلا روی قیمتش و صرفه اقتصادی خریدش تو ایران تکیه نمی کنم
webcopernic
31-08-2010, 01:26
نه دوست من ، شما چیز زیادی نخواستین اما زمانی که اینقدر مطمئن با نقل و قول متن انگلیسی اظهار نظر می کنید و بعد مشخص میشه متن رو چطور ترجمه کردین خب ... همچنین مستنداتی که واسه شما از معتبرترین سایت ها ارایه شد چیز کمی نبود !
باز هم اگه شما با مسئله مشکل دارید فکر می کنم بجای اینکه به امید دیدن یه فیلم که معلوم نیست از کجا هست باشید می تونید یه بنده خدایی که این گوشی رو داره پیدا کنید و در حد همون 30 ثانیه تست بگیرید تا خیالتون کاملا راحت بشه !
بنده به نظر شما احترام می ذارم و امیدوارم حقیقت رو پیدا کنید ...
موفق باشید .
من متن رو اونجور که میخواستم ترجمه نکردم. ترجمه متن کاملا وازه است . اپل میاد و سیگنالها رو بیشتر از اون چیزی که هست نشون میده. یعنی اگر قبلا ۴ تا سیگنال کم میکرد الان میاد و ۲ خط کم میکنه در حالی که کیفیت مکالمه به اندازه همون ۴ خط کم شده. ترجمه سختی نبود دوست من. به نظر شما کجای این صحبت غیر منطقی است که دوستانی که این گوشی رو داران بیان و یک فیلم کوتاه بزارن؟ من فکر میکنم با این کار خیلی از مسائل حال بشه .
arash s.b
31-08-2010, 01:26
سلام
دوستان یه موضوعی رو من تو حرفاتون دیدم مبنی براین که آیفون رو تو ایران گرون میفروشن!!! خواستم یه توضیح بدم:
این توضیح رو در بهترین حالت ممکن عرض می کنم.
شما باید از هنگ کنگ تهیه کنید به قیمت 585 یورو (برای 32 گیگ) که با هر یورو 1390 تومان می شود 820 هزار تومن.
این شخص در بهترین حالت ممکن با 100 هزار تومان به مغازه دار می فروشد یعنی 920 هزار تومان.
سود قانونی برای موبایل در کشور ما 20٪ است که قیمت این گوشی را به 1100 هزار تومان می رساند.
پس اگر هر وقت آیفون 4 را زیر این قیمت خریدید باید متشکر مافیای گوشی و قاچاق باشید.
arash s.b
31-08-2010, 01:37
محسن جان اگر میشه اون مطلبی که در مورد اختلال گلکسی بود رو یکبار دیگه بذار.
ممنون
Mohammad
31-08-2010, 01:47
من متن رو اونجور که میخواستم ترجمه نکردم. ترجمه متن کاملا وازه است . اپل میاد و سیگنالها رو بیشتر از اون چیزی که هست نشون میده. یعنی اگر قبلا ۴ تا سیگنال کم میکرد الان میاد و ۲ خط کم میکنه در حالی که کیفیت مکالمه به اندازه همون ۴ خط کم شده. ترجمه سختی نبود دوست من. به نظر شما کجای این صحبت غیر منطقی است که دوستانی که این گوشی رو داران بیان و یک فیلم کوتاه بزارن؟ من فکر میکنم با این کار خیلی از مسائل حال بشه .
من عرض نکردم شما هر طور دوست داشتین ترجمه کردین بلکه تفسیرتون ( و بعبارتی ترجمتون) صحیح نبود ! Stream عزیز کامل توضیح دادن ... حتما شمام پستشون رو قبول دارید دیگه . ضمن اینکه مهم تر از خود ترجمه معنی و مفهمومی هست که متن می رسونه .
عرض کردم که ، شما می تونید به یکی از همین دوستان مراجعه کنید و از فیلم بهتر ، نه 30 ثانیه بلکه 2 ساعت گوشی رو تست کنید و حتی نتیجه رو هم اعلام کنید ! اشکالی نیست .
موفق باشید.
Mojtaba-MCI
31-08-2010, 08:02
اصلا فکرشم نمیکردم این بحث آنتن اینقدر طول و تفسیر پیدا کنه...
در تعجبم چطور پست ها پاک نشدن:دی!
واسه من فرقی نداره ،اما اگه یه زمانی بخوام 4 بگیرم با علم به مشکل دار بودن آنتنش حتما میخرمش!
چرا ، به دو دلیل!
اول اینکه من اصلا چپ دست نیستم!
دوم اینکه این مشکل خیلی خیلی بزرگتر از اون چیزی که بوده مطرح شده و به نظرم خیلی از پست هایی که در این رابطه ارسال شده بحث های(البته ببخشید!)بیهوده و سابق قبل بوده...
به هرحال اپل با بامپر قضیه رو حل کرد که تازه میتونست همین کارم نکنه!
من نمیدونم توو اون فیلم طرف گوشی رو چطور دستش گرفته که گوشی به اون حال و روز می افته!ولی مطمئنم اگه فرضا چپ دست هم بودم گوشی رو به اون شکل دست نمیگرفتم...
========================================
اگه دوستان آیفون 4 دارن یا بهش دسترسی دارن و اگه ورژن 4.0.1 یا 2 بود لطف کنن یه فیلم کوتاه آماده کنن تا این بحث ختم شه...
هرچند میدونم بعد اون یه مشکل دیگه تراشیده میشه که مثلا چرا صفحه ی پشتی آیفون خط می افته!!!!!
mohsenfhm
31-08-2010, 09:15
محسن جان اگر میشه اون مطلبی که در مورد اختلال گلکسی بود رو یکبار دیگه بذار.
ممنون
يكبار گذاشتم ولي گفتن اسپم هست و پاك كردن ! الان تو تايپيك خود گالاكسي گذاشتم !:31:
morteza_jacobi
31-08-2010, 09:28
اینم یه فیلم 5 دقیقه ای از آیفون که به فریمور 4.0.1 تبدیل شده و توش نشون میده که مشکل برطرف شده
mahanramzi
31-08-2010, 18:18
من نمی دونم چرا دوستان سر موضوع آنتن دهی خودشون اذیت می کنند...
به هر حال یه مشکلی در آیفون 4 وجود داشته که خود استیو جابز هم مجبور به تشکیل یه کنفرانس و تایید آن شد ، شرکت اپل هم بر عکس بعضی دوستان ایرانی که عادت به توجیه، مشکل جای حل اون دارند چند روش برای این موضوع گذاشته یکی کیس مجانی همراه آیفون 4 و آپدیت جدید و در آخر هم اعلام کرده هرکی ناراضی هست گوشی رو پس بیاره و پول خودش و پس بگیره به همین راحتی...
به قول آقای جابز ما هم مثل بقیه کامل نیستیم ، یعنی هرچیزی مشکلات خودش رو داره:)
آقای aqoa من کار اشتباهی کردم که قیمت آیفون 4 رو پرسیدم ؟؟؟
SIMON137
01-09-2010, 11:17
آقای aqoa من کار اشتباهی کردم که قیمت آیفون 4 رو پرسیدم ؟؟؟
در تاپیک زیر مطرح کنید :
armin_punisher6
01-09-2010, 13:26
اینم یه فیلم 5 دقیقه ای از آیفون که به فریمور 4.0.1 تبدیل شده و توش نشون میده که مشکل برطرف شده
فیلم خوبی بود فقط اگه میشه یه نفر تو ایران دقیقا مثل همون آقایی که irtci داشتن و آنتنشون میپرید گوشیرو تو دستشون بگیرن و امتحان کنن.
mohsenfhm
01-09-2010, 14:03
اگر میشه جای دیگه آپ کنید .
یک نکته جالب ..!
امروز اتفاقی از کنار Apple Store رد می شدم، دیدم صف گرفتن در فروشگاه :دی ... خلاصه علت رو جویا شدیم و فهمیدیم صف برای آیفون 4 بوده! هنوز هم که هنوزه بعد از دو ماه از عرضه هنوز هر روز صبح در Apple Store صف می گیرن (این افرادی که صف می گیرن، از سه هفته پیش آیفونشون رو رزرو کردن!) :31:
یک عکس هم از این صف Attach شد.
mohsenfhm
01-09-2010, 16:47
آرمان جان جسارتا این عکس رو با خود آیفون ۴ گرفتی ؟؟؟
آرمان جان جسارتا این عکس رو با خود آیفون ۴ گرفتی ؟؟؟
بله ... دلیل اینکه خوب نیفتاده هم کم دقتی موقع عکس گرفتن بوده و هم نور مستقیم آفتاب که به دوربین گوشی می تابیده.
offlineinternet
02-09-2010, 09:19
کلوپ ipod 4
راستی اگه جاش خوب نیست یکیجابجاش کنه اینجا :40:
webcopernic
02-09-2010, 15:48
فیلم خوبی بود فقط اگه میشه یه نفر تو ایران دقیقا مثل همون آقایی که irtci داشتن و آنتنشون میپرید گوشیرو تو دستشون بگیرن و امتحان کنن.
من هم از اول همین رو میگفتم
mamad6280
03-09-2010, 10:45
نميدونم تو اين تاپيك بود يا تاپيك ديگه اي
بحث سر اين بود كه ميشه با آيفون از سايتهاي مختلف فايل دانلود كرد يا نه
تو OS هاي قبل ٤ تا جايي كه يادمه نميشد
اما تو OS 4 اين امكان رو اپل تو اتچمنتهاي ايميل گذاشته كه فايلهاي اتچمنت رو توي يه برنامه Third party بشه ديد
امروز اتفاقي گذرم به رپيد شير افتاد گفتم بذار برم ببينم چي ميشه. جالبه كه فايل رو تا تهش دانلود كرد و بعدشم گفت كه ميخواي تو كدوم برنامه فايل منيجرت بازش كني. منم يكي از برنامه ها رو بهش دادم و فايله رفت تو اون برنامه هه
يه فايل Zip و يه فايل dmg و يه فايل exe رو با آيفونم دانلود كردم و حالا ميتونم بريزمشون توآيمك و استفاده كنم
yoosef_st
03-09-2010, 15:38
بر و بچز، وضعیت اجرا شدن برنامه و بازی کوک شده روی این آیفون چجوریاست؟
من هیچ سر رشته ای از مک ندارم و میخوام بدونم مثل سیمبین و آندرویید فرمویرش هـک میشه؟ روش همه بازی و برنامه ی کوک شده ای میشه ریخت یا نه؟
mamad6280
03-09-2010, 19:19
متاسفم که دوباره بحث آنتن رو میارم وسط
ولی یادمه یکی از دوستان خیلی دنبال فیلم بود که بهش ثابت بشه که همیشه مشکل حاد نیست
خوشختانه یه جوونمردی تو فاروم آیفون این کار رو کرد و یه فیلم با دو سیمکارت همراه اول و ایرانسل آماده کرد
من ازش اجازه گرفتم که به فیلمش لینک بدم
ازش ممنونم:
لینک رپید شیر:
لینک یوتوب:
لینک Vimeo :
لینک وبلاگ دوستمون با توضیحات:
یک بار دیگه شاید باید گفت که مشکل آنتن همیشه و در همه جا شدت و رفتار یکسانی نداره بنا براین برای خرید همیشه باید احتیاط کرد :31:
Mohammad
03-09-2010, 20:04
من می خواستم این احتمال رو هم اضافه کنم که چرا ما همش به آیفون و انتن دهیش گیر میدیم و می گیم مشکل از اونه ؟! کمی هم به شبکه ی خودمون نگاه کنیم ! شاید عدم سازگاری شبکه ی قدیمی و منسوخ ما با این گوشی هست که این مورد رو تشدید می کنه ! شاید بد نباشه این مورد رو هم به این مشکل اضافه کنیم و در نظر بگیریم ...
arash s.b
03-09-2010, 20:49
من می خواستم این احتمال رو هم اضافه کنم که چرا ما همش به آیفون و انتن دهیش گیر میدیم و می گیم مشکل از اونه ؟! کمی هم به شبکه ی خودمون نگاه کنیم ! شاید عدم سازگاری شبکه ی قدیمی و منسوخ ما با این گوشی هست که این مورد رو تشدید می کنه ! شاید بد نباشه این مورد رو هم به این مشکل اضافه کنیم و در نظر بگیریم ...
سلام
نه ، این مورد رو قبول ندارم سیستم مخابراتی آیفون 4 نسبت به 3gs تغییری نکرده مگر جای آنتن پس اگر سیستم مخابراتی مشکلی داشت باید در 3gs هم مشاهده می شد.
در مورد اون فیلم هم باید بگم اگر ایشون Wi-Fi رو روشن کنه و دستش رو بدون هیچ فشار خاصی فقط طوری که اون قسمت رو بپوشونه قرار بده مطمئن باشید تعداد آنتن حداقل 4 تا کم میشه ، ولی بازم تاکید می کنم در حین مکالمه و برای مکالمه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه.
Mohammad
03-09-2010, 21:01
من عرض نکردم آیفون مشکلی نداره ، آیفون مشکل آنتن دهی داره و کسی منکرش نیست اما سیستم مخابراتی ما هم ضعیفه ! این همه خود یک دلیل می تونه باشه .
arash s.b
03-09-2010, 21:33
شاید شما منظور بنده رو متوجه نشدید.
من عرض کردم اگر سیستم مخابراتی ایران مشکل داشته باشه باید این مشکل در 3gs هم رویت بشه ، در حالی که اینطور نیست.
webcopernic
03-09-2010, 21:56
من عرض نکردم آیفون مشکلی نداره ، آیفون مشکل آنتن دهی داره و کسی منکرش نیست اما سیستم مخابراتی ما هم ضعیفه ! این همه خود یک دلیل می تونه باشه .
آخه مگه این مشکل فقط تو ایران دیده شده که این رو میگید ؟
Mohammad
03-09-2010, 22:22
من منظور دوستان رو متوجه شدم ولی دوستان خیر .
من که به دنبال توجیه نیستم و گفتم که
آیفون مشکل آنتن دهی داره و کسی منکرش نیست
اما صحبت شما
آخه مگه این مشکل فقط تو ایران دیده شده که این رو میگید ؟
نشون میده منظور من رو متوجه نشدین .
بطور کلی باید شبکه رو هم در نظر گرفت .
در هر صورت همیشه یه طرف گوشی هست و یک طرف دیگه شبکه . گوشی مشکل داشته باشه و شبکه هم نوسان نوبر میشه !
koroshfe
03-09-2010, 22:28
ببینید شما تو ایران به دلیل این که از اپراتور نسل دوم استفاده می کنید فقط امکان تماس صوتی و ... رو خواهی داشت و از امکانات تماس تصویری و ... نمی تونین استفاده کنین.
این سیستم همون سیستم آمریکایی نسل دوم هست که الان برای اونا نسل سوم ه.پس این دو فقط بین امکاناتی فرق می کنه که شما در ایران از اونا استفاده نمی کنی.
پس هر جای دنیا هم باشی همین مشکل رو داری چون ایراد از گوشی ه.
شاید بگید ممکنه و از این حرفا اما اگه ممکنه در خارج از کشور هم ممکنه.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی.
آخه خودم که می خونمش بیشتر گیج می شم:31:ولی می شه یه کمی منظور رو رسوند.
webcopernic
03-09-2010, 22:54
متاسفم که دوباره بحث آنتن رو میارم وسط
ولی یادمه یکی از دوستان خیلی دنبال فیلم بود که بهش ثابت بشه که همیشه مشکل حاد نیست
خوشختانه یه جوونمردی تو فاروم آیفون این کار رو کرد و یه فیلم با دو سیمکارت همراه اول و ایرانسل آماده کرد
من ازش اجازه گرفتم که به فیلمش لینک بدم
ازش ممنونم:
لینک رپید شیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک یوتوب:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک Vimeo :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک وبلاگ دوستمون با توضیحات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک بار دیگه شاید باید گفت که مشکل آنتن همیشه و در همه جا شدت و رفتار یکسانی نداره بنا براین برای خرید همیشه باید احتیاط کرد :31:
ممنون. فیلم خوبی بود. منم واقعا دنبال چنین فیلمی بودم. اگر این دوست عزیزمون زحمات بکشن و مثلا ببینن اگر چسبی به اون قسمت حساس آنتن بزنن به صورتی که دیده نشه، چه تاثیری در آنتن دهی داره که خیلی خوب میشه
با سپاس
Mohammad
03-09-2010, 23:12
ببینید شما تو ایران به دلیل این که از اپراتور نسل دوم استفاده می کنید فقط امکان تماس صوتی و ... رو خواهی داشت و از امکانات تماس تصویری و ... نمی تونین استفاده کنین.
این سیستم همون سیستم آمریکایی نسل دوم هست که الان برای اونا نسل سوم ه.پس این دو فقط بین امکاناتی فرق می کنه که شما در ایران از اونا استفاده نمی کنی.
پس هر جای دنیا هم باشی همین مشکل رو داری چون ایراد از گوشی ه.
شاید بگید ممکنه و از این حرفا اما اگه ممکنه در خارج از کشور هم ممکنه.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی.
آخه خودم که می خونمش بیشتر گیج می شم:31:ولی می شه یه کمی منظور رو رسوند.
:31:
صحبت شما درسته اما آیا از لحاظ ساختاری و کیفیت قطعات و ... هم در حد آمریکا هستیم ؟
عرض بنده زیرساخت های موجود هست و فقط یه نظر شخصی بود . به نظر من این زیر ساخت های قدیمی هم می تونه یه عامل در کیفیت آنتن دهی گوشی ها باشه ...
yazdankhah
04-09-2010, 22:30
سلام دوستان
من هم از امروز به جمع کاربران Iphone 4 پیوستم. از فروشگاه Apple مرکز موبایل ایران طبقه همکف ظرفیت 32 با فرمور 4.0.2 unlock factory سفارش انگلستان به قیمت 1,400,000 تومان با یک سال گارانتی سیستم عامل و نرم افزار خریدم.
سوالم اینه به نظر شما جیل برک این فرمور کی آماده میشه؟
آیا لازمه کار خاصی در شروع انجام بدم؟
آیا لوازم جانبی خاصی لازمه تهیه کنم؟ به نظر شما چه لوازمی بیشتر کاربردی هستند و از کجا میتونم تهیه کنم؟
چه برنامه هایی لازمه که بعد از جیل برک بریزم روش و از کجا بایستی این برنامه ها رو از این انجمن تهیه کنم؟
از لطفتون ممنونم.
yazdankhah
04-09-2010, 22:47
دوستان من داشتم سرچ می کردم به اطلاعات زیر رسیدم گفتم شاید برای همه مفید باشه:
Locked
Germany - T-Mobile
MC603DN/A – 16GB Black
MC605DN/A – 32GB Black
Japan - Softbank
MC603J/A - 16GB Black
MC605J/A - 32GB Black
Spain - Movistar, Orange, Vodafone
MC603Y/A – 16GB Black
MC605Y/A – 32GB Black
United States - AT&T
MC608LL/A - 16GB Black
MC610LL/A - 32GB Black
Apple
MC318LL/A - 16GB Black
MC319LL/A - 32GB Black
Unlocked
Australia
MC603X/A - 16GB Black
MC605X/A - 32GB Black
Canada
MC603C/A - 16GB Black
MC605C/A - 32GB Black
France
MC603FB/A - 16GB Black
MC605FB/A - 32GB Black
Hong Kong
MC605ZP/A - 32GB Black
MC603ZP/A - 16GB Black
Italy
MC603IP/A - 16GB Black
MC605IP/A - 32GB Black
New Zealand
MC603X/A - 16GB Black
MC605X/A - 32GB Black
Singapore
MC603ZA/A - 16GB Black
MC605ZA/A - 32GB Black
Sweden
MC603KS/A – 16GB Black
MC605KS/A – 32GB Black
United Kingdom
MC603B/A - 16GB Black
MC605B/A - 32GB Black
سلام دوستان
راستش من یک ایفون از امریکا اوردم ولی می ترسم جعبشو باز کنمو جواب نده.بعد رو دستم بمونه
لطفا کمک کنید
اصلا تو ایران میشه انلاکش کرد؟
arash s.b
05-09-2010, 12:19
سلام دوستان
راستش من یک ایفون از امریکا اوردم ولی می ترسم جعبشو باز کنمو جواب نده.بعد رو دستم بمونه
لطفا کمک کنید
اصلا تو ایران میشه انلاکش کرد؟
نه ، فعلا شرکت AT&T آمریکا یه پسوردی برای گوشی هاش گذاشته که نمیشه آنلاک کرد.
باید کمی صبر کنید شاید رو فریمور 4.1 تونستند کاری بکنند.
arash s.b
05-09-2010, 13:05
سلام
طبق تحقیقی که من کردم انجام face time در ایران امکان پذیر نیست!!!
ولی یادمه جناب microsoft 24 گفتند که این کارو در ایران انجام دادند ، میشه توضیح بدن چه جوری ؟؟؟
SAEEDSAMSUNG
05-09-2010, 13:17
سلام . یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن: جنس بدنه این گوشی دقیق از چه آلیاژیه. میخوام بدونم دقیق از جه موادی استفاده شده. تو اینترنت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. چون من این گوشی رو گرفتم دستم واقعا بدنه شکیلی داشت. صاحبش میگفت خورده زمین ولی جای زخم روش نمونده.
سلام . یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن: جنس بدنه این گوشی دقیق از چه آلیاژیه. میخوام بدونم دقیق از جه موادی استفاده شده. تو اینترنت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. چون من این گوشی رو گرفتم دستم واقعا بدنه شکیلی داشت. صاحبش میگفت خورده زمین ولی جای زخم روش نمونده.
سلام
پشت و جلوی گوشی از یه نوع شیشه مقاوم به نام GOrilla ساخته شده دورشم از استیله انگار
joe_satriani
05-09-2010, 19:28
سلام
طبق تحقیقی که من کردم انجام face time در ایران امکان پذیر نیست!!!
ولی یادمه جناب microsoft 24 گفتند که این کارو در ایران انجام دادند ، میشه توضیح بدن چه جوری ؟؟؟
با سلام
معمولا بايد همينطور باشه ديگه
توسط اپراتور هاي ما ساپورت نميشه مكالمه تصويري ديگه
موفق باشيد.
fouad-pes
05-09-2010, 19:33
با سلام
موفق باشيد.
face time مگه با وای فای کار نمیکنه؟ ربطی به اپراتور نداره؟!
Doctor.Freeman
05-09-2010, 20:21
با سلام
موفق باشيد.
Face Call با Wifi هستش چون تو تبلیغ آیفون اینجوری منظور شده ...
Video Call With No Paying 100% Free .
با Wifi هستش :11:
arash s.b
05-09-2010, 22:57
Face Call با Wifi هستش چون تو تبلیغ آیفون اینجوری منظور شده ...
Video Call With No Paying 100% Free .
با Wifi هستش :11:
خیر
برای فعال کردن face time در گوشی ، ابتدا گوشی پیام فعال بودن video call را درخواست می کند.
ماهم که در ایران تماس تصویری نداریم پس نمیشه استفاده کرد.
حتی من شنیدم فقط اپراتور های vodaphone & at&t امکان تماس از طریق face time را فعال می کنند.
SIMON137
05-09-2010, 23:02
خیر
برای فعال کردن face time در گوشی ، ابتدا گوشی پیام فعال بودن video call را درخواست می کند.
ماهم که در ایران تماس تصویری نداریم پس نمیشه استفاده کرد.
حتی من شنیدم فقط اپراتور های vodaphone & at&t امکان تماس از طریق face time را فعال می کنند.
نه ، من شنیدم دوستان تونستن استفاده کنن ، حالا سوال می کنم اطلاع میدم
arash s.b
05-09-2010, 23:40
نه ، من شنیدم دوستان تونستن استفاده کنن ، حالا سوال می کنم اطلاع میدم
ممنون میشم اگر این کار رو انجام بدی.
alireza927
06-09-2010, 00:58
شما اگر به IPod جدید دقت کنید میبینید که قابلیت FaceTime رو داره. پس کاملآ مشخصه که اصلآ ربطی به شبکه موبایل نداره و تنها از طریق Wifi هست.
من سیستم کار FaceTime رو نمیدونم چون هنوز موفق نشدم Iphone 4 بگیرم.ولی با نرم افزارهایی مثل Skype که همین کار رو انجام میده مقایسه میکنم به نظرم ساختار کار هر دو شبیه هم باشه.Skype هم دقیقآ از Wifi جهت تماس استفاده میکنه البته از طریق اینترنت به سرور مربوط به خودش وصل میشه و فقط هم میتونی با کاربران دیگه Skype تماس برقرار کنی.
Mohammad
06-09-2010, 01:42
FaceTime هیچ ربطی به شبکه نداره و شما از طریق WiFi و در صورتی که طرف مقابل ارتباط iPhone4 باشه ( و جدیدا نسل جدید iPod و احتمالا بعدیه iPad ) می تونید از این قابلیت استفاده کنید . کاملا هم رایگان هست .
اینم در نظر بگیرید که آیفون قابلیت برقراری ارتباط تصویری از طریق شبکه 3G رو هم داره و قابلیت FaceTime علاوه بر اون هست .
arash s.b
06-09-2010, 11:37
دوستان عزیز من هم قبل از اینکه به فکر استفاده از face time بیفتم مثل شما دوستان فکر می کردم.
ولی حالا که می خوام اینکار رو انجام بدن نمیشه.
حالا هی بیاید حرف خودتون رو بزنید:31: ، اگر کسی تو ایران استفاده کرده بگه تا ما هم یاد بگیریم.
Mohammad
06-09-2010, 11:42
شما هرطور فکر کنید FaceTime همینه که من گفتم :31:
شاید دلیلش بلوک بودن IP ایران باشه ! من آیفون ندارم تا بیش از این راهنمایی کنم اما این موارد رو در نظر بگیرید .
SIMON137
07-09-2010, 00:06
من رفتم بخرم
پایتخت گفت 1250 ، 4.0.2 ، 1300 هم 4.0.1
علائدین هم کلا کلاهبردار
دوتا آورد ، گوشی رو باز کرد ، روش سدیا بود ، میگفت برنامه اصلی اپله از پیش روش نصبه :دی
آقا گوشی نو رو باز می کنیم ، چطوریه ؟ باید ارور بده به آیتیونز وصل بشه ؟ و... ؟
بعد فرقه این جعبه کوچیکا با بزرگا چیه ، یکسری راهنمایی بدید ، سرمون کلاه نذارن لاک رو جا آنلاک قالب کنن
بعد من الان 4.0.1 بگیرم یا 4.0.2 که جیل نمیشه ؟
اگر 4.0.1 بگیرم مجبور نمیشم آپگرید کنم ؟
amamiamiamir
07-09-2010, 00:11
کسی خواست من 16 گیگ دارم باسه فروش
پیغام شخصی بده
hosein63
07-09-2010, 01:50
دوستانی که قصد خرید دارند به قول معروف کمی دندان روی جیگر بگذارند تا چند وقت دیگر 32 گیگ آنلاک به 1 میلیون خواهد رسید ان موقع بهترین زمان برای خرید هست.
armin_punisher6
07-09-2010, 07:33
من رفتم بخرم
علائدین هم کلا کلاهبردار
دوتا آورد ، گوشی رو باز کرد ، روش سدیا بود ، میگفت برنامه اصلی اپله از پیش روش نصبه :دی
بعد فرقه این جعبه کوچیکا با بزرگا چیه ، یکسری راهنمایی بدید ، سرمون کلاه نذارن لاک رو جا آنلاک قالب کنن
این دوستمون سوال خیلی خوبی پرسید خواهشا جواب ایشونو یدین.
armin_punisher6
07-09-2010, 10:34
این دوستمون سوال خیلی خوبی پرسید خواهشا جواب ایشونو یدین.
من رفتم بخرم
علائدین هم کلا کلاهبردار
پس این دوستمون حق داشت که تو موبایلستان هم سوالشو پرسید و اونجا سریع جوابشو گرفت.
arash s.b
07-09-2010, 11:35
من رفتم بخرم
علائدین هم کلا کلاهبردار
جناب سیمون بد موقع سوالشون رو مطرح کردند یعنی ساعت 1:30 :31:
ما هم که تا صبح بشه و از خواب پاشیم میشه الان:31:
گوشی نورو وقتی باز می کنی بعد از روشن کردن عکس یک سیب میاد ( همون جا میشه فهمید چه خبره ، کوشی هایی که جیل یا آنلاک شده باشند یه خط زرد رنگ وسط صفحه دارند) بعد از 30 ثانیه عکس یه کابل که داره وارد آرم آیتونز میشه ( یعنی باید اکتیو بشه).
فرق جعبه کوچیکا با بزرگا در شارژرشون است ( شما بزرگ بگیر)
شما از روی پارت نامبر خرید. ( چک کن اگر آنلاک بود بسم الله)
از همه مهمتر پک می باشد الان به طور ناشیانه ای پک آیفون رو جعل کردند ، خیلی باید دقت کنی .
پک اصلی دارای جای دوخت نازک ، دو طرفه ، وسط و با دوخت دو لبه ی عمودی است.
پک تقلبی دارای جای دوخت کلفت ، دو طرفه ، وسط ، بدن دوخت لبه.
شما 4.0.2 بگیر ، چون هم ارزون تر است و شما باید به هر حال به 4.1 تا هفته ی دیگه آپ کنی و قراره برای جیل هم روش کار بشه.
ولی این قیمت هایی که گفتی خیلی بالا است ، یه مقدار بیشتر بگرد. برای من که فرقی نمی کنه ولی دوستانه بهت می گم اگر از طبقه ی بالای علاءالدین بخری هم ارزون تر است هم اکثرا آدم های سالمی هستند.
موفق باشی
SAEEDSAMSUNG
07-09-2010, 12:38
سلام
پشت و جلوی گوشی از یه نوع شیشه مقاوم به نام GOrilla ساخته شده دورشم از استیله انگار
استیل خط می افته ولی این خط نمی افته . بعدی میدونم فقط استیل باشه . یه چیزایی باید اضافه شده باشه.
L.A.M.P.A.R.D
07-09-2010, 12:46
بچه ها ...دقیقا چرا اینقدر گرونه این iphone ?
به نظر شما اگه با قیمت بهتری مثلا 700 $ میومد بهتر فروش نمیکرد؟
استیل خط می افته ولی این خط نمی افته . بعدی میدونم فقط استیل باشه . یه چیزایی باید اضافه شده باشه.
Stainless Steel یعنی فولاد ضد زنگ ... این نوع Stainless Steel ای که Apple استفاده می کنه درصد آلیاژهاش کمی متفاوته با بقیه برای همین هم از نظر ظاهر و هم از نظر مقاومت کمی متفاوته نسبت به بقیه.
بچه ها ...دقیقا چرا اینقدر گرونه این iphone ?
به نظر شما اگه با قیمت بهتری مثلا 700 $ میومد بهتر فروش نمیکرد؟
در همه جای دنیا آیفون ها هم قیمت همه اسمارت فون های High-End هستند. در آمریکا آیفون و HTC Evo و Galaxy و Droid 2 و Incredible و ... همه روی همون 199 دلار و دو سال قرارداد هستن.
در اروپا هم قیمت های همه اسمارت فون های High-End تقریبا یکسانه ... همین آیفون 4 نزدیک 500 پوند (حدود 750 دلار) هست و خب هم اونهایی هم که اسم بردم (خودشون یا معادلشون) قیمتشون توی همین محدوده است. این محدوده دیگه در همه دنیا به عنوان محدوده قیمت یک اسمارت فون خیلی خوب به حساب میاد که همه برندها بهترین محصولاتشون رو توی همین محدوده قرار میدن.
arash s.b
07-09-2010, 15:22
دوستان بنده تحقیقاتم رو در مورد face time تکمیل کردم.
این امکان فقط توسط دو اپراتور خاص که قبلا نام بردم فعال میشه.
پس در ایران نمیشه استفاده کرد.
برای استفاده یک راه داره : خرید یک برنامه ی 6$ از سدیا و کلی کار پر زحمت دیگه.
پ . ن : من موندم جناب micrisoft24 چطور گفتند که استفاده کردند!!!
دوستان بنده تحقیقاتم رو در مورد face time تکمیل کردم.
این امکان فقط توسط دو اپراتور خاص که قبلا نام بردم فعال میشه.
پس در ایران نمیشه استفاده کرد.
برای استفاده یک راه داره : خرید یک برنامه ی 6$ از سدیا و کلی کار پر زحمت دیگه.
پ . ن : من موندم جناب micrisoft24 چطور گفتند که استفاده کردند!!!
منبع صحبت هاتون رو لطف می کنید؟
من روی هیچ کدوم از این دو اپراتور نیستم (O2 هستم) ، و تا حالا بیشتر از 100 تا مکالمه FaceTime داشتم، بعضی هاش هم با ایران بوده (اطلاع ندارم اون اشخاص از وی پــی ان استفاده می کردند یا خیر) ... به جز یکی دو مورد هیچ کدوم از افرادی که باهاشون FaceTime داشتم هم از اون دو اپراتوری که نام بردید استفاده نمی کردند.
شما حتی می تونید گوشیتون رو روی Flight Mode بگذارید و FaceTime کنید ... iPod Touch جدید هم که از FaceTime پشتیبانی می کنه. FaceTime ربطی به شبکه مخابراتی شما نداره. جایی شنیده بودم FaceTime به یک مینیموم پهنای باند برای ایجاد مکالمه نیاز داره، و اگه اون در اختیار نباشه مکالمه رو برقرار نمی کنه ... ممکنه مشکل شما این باشه یا همون قضیه وی پـــی ان.
اون برنامه های Cydia هم فکر می کنم برای فعال کردن FaceTime روی 3G باشند.
arash s.b
07-09-2010, 16:59
منبع صحبت هاتون رو لطف می کنید؟
من روی هیچ کدوم از این دو اپراتور نیستم (O2 هستم) ، و تا حالا بیشتر از 100 تا مکالمه FaceTime داشتم، بعضی هاش هم با ایران بوده (اطلاع ندارم اون اشخاص از وی پــی ان استفاده می کردند یا خیر) ... به جز یکی دو مورد هیچ کدوم از افرادی که باهاشون FaceTime داشتم هم از اون دو اپراتوری که نام بردید استفاده نمی کردند.
شما حتی می تونید گوشیتون رو روی Flight Mode بگذارید و FaceTime کنید ... iPod Touch جدید هم که از FaceTime پشتیبانی می کنه. FaceTime ربطی به شبکه مخابراتی شما نداره. جایی شنیده بودم FaceTime به یک مینیموم پهنای باند برای ایجاد مکالمه نیاز داره، و اگه اون در اختیار نباشه مکالمه رو برقرار نمی کنه ... ممکنه مشکل شما این باشه یا همون قضیه وی پـــی ان.
اون برنامه های Cydia هم فکر می کنم برای فعال کردن FaceTime روی 3G باشند.
فقط یه سری اپراتور خاص این امکان رو فعال می کنن.
اینم منابع :
این امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست.
بله ، من نگفتم از انگلیس به ایران نمیشه.
هیچ ربطی به وی پی ان و ... نداره.
ربط مستقیم به اپراتور داره ، شما یه مقدار تحقیق کن حتما باید پیام فعال سازی از طرف اپراتور ارسال بشه.
بازم میگم پهنای باند و وی پی ان داستانی بیش نیست.
اون برنامه هم با wi fi کار می کنه.
face time از ایران به ایران در شرایط عادی غیر ممکن است.
پ.ن : اینم خیلی رسم بیخودی است که تا یه چیزی رو نمیدونیم یا با اون چیزایی که ما میدونیم فرق می کنه سریع می گیم منبع حرفتون کجاست.
یه مقدار تحقیق و جبهه ی بیخود نگرفتن دوای همه ی دردامونه:46:
فقط یه سری اپراتور خاص این امکان رو فعال می کنن.
اینم منابع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست.
بله ، من نگفتم از انگلیس به ایران نمیشه.
هیچ ربطی به وی پی ان و ... نداره.
ربط مستقیم به اپراتور داره ، شما یه مقدار تحقیق کن حتما باید پیام فعال سازی از طرف اپراتور ارسال بشه.
بازم میگم پهنای باند و وی پی ان داستانی بیش نیست.
اون برنامه هم با wi fi کار می کنه.
face time از ایران به ایران در شرایط عادی غیر ممکن است.
پ.ن : اینم خیلی رسم بیخودی است که تا یه چیزی رو نمیدونیم یا با اون چیزایی که ما میدونیم فرق می کنه سریع می گیم منبع حرفتون کجاست.
یه مقدار تحقیق و جبهه ی بیخود نگرفتن دوای همه ی دردامونه:46:
اتفاقا یک مقدار سرچ کردم توی همین مدت ... گرچه کسی جبهه ای نگرفت ولی هیچ کدوم از این لینک ها صحت فرمایشات شما (کار کردن FaceTime فقط با AT&T و Vodafone) رو تایید نمی کنه. یک پست یک کاربر ایرانی در یک انجمن ایرانی برای صحبتی مثل انحصاری بودن FaceTime با یک یا دو اپراتور خاص (فرمایشات شما) کافی نیست.
Apple در FaceTime از شماره تلفن به عنوان ID شخص برای مکالمه استفاده می کنه، و این ID باید از ابتدا رجیستر بشه و به هر گوشی متصل بشه (از طریق IMEI) که این کار رو اکثر اپراتورهای دنیا (نه فقط AT&T و Vodafone) بطور اتوماتیک انجام میدن ... و خب این کار رو اپراتورهای ایران انجام نمیدن.
کار اون برنامه Cydia هم همینه یعنی میاد و این ID شما (که اتفاقا اینجا شماره تلفن هست، ولی در iPod Touch می تونه ایمیل شما هم باشه) رو با IMEI شما رجیستر می کنه تا امکان FaceTime برای شما فعال بشه.
یعنی چون الان IMEI آیفون من با شماره سیم کارت من رجیستر شده، حتی اگه سیم کارت رو در بیارم و یک نفر قصد داشته باشه با من FaceTime داشته باشه این کار ممکنه، و خب البته تستش هم کردم و موفقیت آمیز بود. این خودش یعنی FaceTime (به جز لحظه رجیستر کردن، یک بار در طول عمر!) ، دیگه نیازی به شبکه مخابراتی نداره. صحبت شما درباره این قضیه صحیح بود و فعال سازی FaceTime برای همون یک لحظه نیاز به شبکه مخابرات داره... ولی استفاده از FaceTime خیر.
اما صحبت شما درباره "این امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست." اشتباهه ... دو آیفون که FaceTime اشون فعال شده باشه می تونند از این امکان استفاده کنند، هیچ ربطی هم به ایران نداره. ولی باز هم صحبتتون درباره اینکه دو آیفون 4 در شرایط عادی نمی تونند، صحیحه چون در اون شرایط بطور عادی FaceTime فعال نمیشه.
صحبت درباره وی پــی ان یا پهنای باند هم احتمالات بود... که البته کاملا واضحه.
پ.ن : اینم خیلی رسم بیخودی است که تا یه چیزی رو نمیدونیم یا با اون چیزایی که ما میدونیم فرق می کنه سریع می گیم منبع حرفتون کجاست.خب قبول یک صحبت (مثل انحصاری بودن FaceTime با دو اپراتور خاص در دنیا) بدون مدرک امکان پذیر نیست حتی اگه "رسم خیلی بیخود" ای باشه... که خب شما هم مدرکی که فرمایشاتتون رو اثبات کنه ارائه نکردید. من بیشتر درباره اون قضیه از شما مدرک خواستم.
یه مقدار تحقیق و جبهه ی بیخود نگرفتن دوای همه ی دردامونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بحث با جبهه گیری تفاوت داره ... داریم بحث می کنیم دوست عزیز. اگه انتظار داشته باشید هیچ کدوم از پست هاتون نقد نشه یا Reply نشه یا نظر هیچ کس با شما مخالف نباشه، خب ماهیت فروم بودن اینجا زیر سوال میره. کسی علیه شما "جبهه بیخود" نگرفت. اینم یک بحث مثل همه بحث هایی که در انجمن داریم.
...
ممنون و موفق باشید.
L.A.M.P.A.R.D
07-09-2010, 18:03
Stainless Steel
در همه جای دنیا آیفون ها هم قیمت همه اسمارت فون های High-End هستند. در آمریکا آیفون و HTC Evo و Galaxy و Droid 2 و Incredible و ... همه روی همون 199 دلار و دو سال قرارداد هستن.
در اروپا هم قیمت های همه اسمارت فون های High-End تقریبا یکسانه ... همین آیفون 4 نزدیک 500 پوند (حدود 750 دلار) هست و خب هم اونهایی هم که اسم بردم (خودشون یا معادلشون) قیمتشون توی همین محدوده است. این محدوده دیگه در همه دنیا به عنوان محدوده قیمت یک اسمارت فون خیلی خوب به حساب میاد که همه برندها بهترین محصولاتشون رو توی همین محدوده قرار میدن.
یعنی میشه مثلا از اروپا 750 $ خریدش ؟
این facetime چیه ؟
arash s.b
07-09-2010, 20:26
اتفاقا یک مقدار سرچ کردم توی همین مدت ... گرچه کسی جبهه ای نگرفت ولی هیچ کدوم از این لینک ها صحت فرمایشات شما (کار کردن FaceTime فقط با AT&T و Vodafone) رو تایید نمی کنه. یک پست یک کاربر ایرانی در یک انجمن ایرانی برای صحبتی مثل انحصاری بودن FaceTime با یک یا دو اپراتور خاص (فرمایشات شما) کافی نیست.
Apple در FaceTime از شماره تلفن به عنوان ID شخص برای مکالمه استفاده می کنه، و این ID باید از ابتدا رجیستر بشه و به هر گوشی متصل بشه (از طریق IMEI) که این کار رو اکثر اپراتورهای دنیا (نه فقط AT&T و Vodafone) بطور اتوماتیک انجام میدن ... و خب این کار رو اپراتورهای ایران انجام نمیدن.
کار اون برنامه Cydia هم همینه یعنی میاد و این ID شما (که اتفاقا اینجا شماره تلفن هست، ولی در iPod Touch می تونه ایمیل شما هم باشه) رو با IMEI شما رجیستر می کنه تا امکان FaceTime برای شما فعال بشه.
یعنی چون الان IMEI آیفون من با شماره سیم کارت من رجیستر شده، حتی اگه سیم کارت رو در بیارم و یک نفر قصد داشته باشه با من FaceTime داشته باشه این کار ممکنه، و خب البته تستش هم کردم و موفقیت آمیز بود. این خودش یعنی FaceTime (به جز لحظه رجیستر کردن، یک بار در طول عمر!) ، دیگه نیازی به شبکه مخابراتی نداره. صحبت شما درباره این قضیه صحیح بود و فعال سازی FaceTime برای همون یک لحظه نیاز به شبکه مخابرات داره... ولی استفاده از FaceTime خیر.
اما صحبت شما درباره "این امکان از ایران به ایران امکان پذیر نیست." اشتباهه ... دو آیفون که FaceTime اشون فعال شده باشه می تونند از این امکان استفاده کنند، هیچ ربطی هم به ایران نداره. ولی باز هم صحبتتون درباره اینکه دو آیفون 4 در شرایط عادی نمی تونند، صحیحه چون در اون شرایط بطور عادی FaceTime فعال نمیشه.
صحبت درباره وی پــی ان یا پهنای باند هم احتمالات بود... که البته کاملا واضحه.
خب قبول یک صحبت (مثل انحصاری بودن FaceTime با دو اپراتور خاص در دنیا) بدون مدرک امکان پذیر نیست حتی اگه "رسم خیلی بیخود" ای باشه... که خب شما هم مدرکی که فرمایشاتتون رو اثبات کنه ارائه نکردید. من بیشتر درباره اون قضیه از شما مدرک خواستم.
بحث با جبهه گیری تفاوت داره ... داریم بحث می کنیم دوست عزیز. اگه انتظار داشته باشید هیچ کدوم از پست هاتون نقد نشه یا Reply نشه یا نظر هیچ کس با شما مخالف نباشه، خب ماهیت فروم بودن اینجا زیر سوال میره. کسی علیه شما "جبهه بیخود" نگرفت. اینم یک بحث مثل همه بحث هایی که در انجمن داریم.
...
ممنون و موفق باشید.
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.
من که تصحیح کردم که فقط بعضی اپراتورها ، اون دو تا رو مثال زدم.
یعنی اگر من گوشیمو بفرستم انگلیس و اونجا با سیم کارت خودشون face time رو برای من ثبت و فعال کنن من می تونم تو ایران ازش استفاده کنم ؟؟؟ ( اگر این جوری باشه که خیلی عالیه)
بنده منظورم از عدم استفاده همون عدم فعال سازی است ، خب وقتی نشه فعال کرد پس استفاده هم نمیشه کرد دیگه. اگر نه برای استفاده فقط به سیستم wi fi احتیاج است.
بله ، بشین و بتمرگ جفتشون یه معنی رو میده ولی لحنشون خیلی متفاوت است.
در مورد اپراتور هم که من منبع رو خدمتتون عرض کردم البته من بعدا از ایشون سوال کردم گفتند اشتباه کردند و منظورشوت یه تعداد اپراتور خاص بود.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
جناب مجتبی خان برا چی پاک کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا مربوط به تاپیک و در جوای سوال ایشئن بود.
جنبه خیلی هم چیز بدی نیست
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
جناب مجتبی خان برا چی پاک کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا مربوط به تاپیک و در جواب سوال ایشون بود.
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
کاملا مربوط به تاپیک و در جواب سوال ایشون بود.
SAEEDSAMSUNG
07-09-2010, 21:50
سلام. یه سوال. من دنبال این گوشی میگردم: به نظرم جدیدتر باشه این مدل اسمش چیه و قیمتش چقدره؟ اگه 200 تومن هم گرونتر از آیفون 4 باشه مشکلی نیست چون آیفون 4 به دلم ننشست ولی این مدل بدجوری به دلم نشسته. از این خوشم میاد. کسی میتونه بگه تو ایران هست؟
< A L I >
07-09-2010, 21:55
سلام. یه سوال. من دنبال این گوشی میگردم: به نظرم جدیدتر باشه این مدل اسمش چیه و قیمتش چقدره؟ اگه 200 تومن هم گرونتر از آیفون 4 باشه مشکلی نیست چون آیفون 4 به دلم ننشست ولی این مدل بدجوری به دلم نشسته. از این خوشم میاد. کسی میتونه بگه تو ایران هست؟
داداش این یه طرحِ کانسپته و هیچ وقت به بازارهای جهانی نیومده و نخواهد آمد:20:
L.A.M.P.A.R.D
07-09-2010, 22:00
چه خشگله !!!
یعنی میشه مثلا از اروپا 750 $ خریدش ؟
این facetime چیه ؟
بله ... در انگلیس قیمت آیفون 16 گیگ آنلاک 499 پوند (760 دلار) است تازه با احتساب مالیات.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحصولات رده بالای برندهای رقیب هم همین حدود هستند.
FaceTime : سرویس ویدیو چت اپل در آیفون 4 و ایپاد تاچ
کاملا مربوط به تاپیک و در جوای سوال ایشئن بود.
پست ایشون پر از لحن نامناسب و حتی توهین بود. پاک شدن چنین پستی (و طبیعتا پست هایی که اون پست رو Reply کرده باشند) طبیعیه که خب مجتبی جان هم حذف کردند.
این یکی از کانسپت های غیر واقعی بود چون یک آیفون با این اندازه واقعا فعلا (قبل از استارت سرویس های مخابراتی در Cloud) دور از ذهنه.
fouad-pes
09-09-2010, 15:10
آیفون 4 توی چین به صوت لاک عرضه میشه یا آنلاک؟
اصلا توصیه میشه از چین بخرم؟ آخه آشنا دارم
yazdankhah
10-09-2010, 02:25
اگه بخواهیم به چندین نفر یک SMS رو بفرستیم چطور میتونیم اسامی رو از contact انتخاب کنیم؟ نوکیا این امکان رو داشت که بریم و چندین نفر رو یکجا انتخاب کنیم و یک مرتبه اس ام اس رو بفرستیم اما Iphone 4 من هر کاری کردم نتونستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
m_f_sh_85
10-09-2010, 11:36
اگه بخواهیم به چندین نفر یک SMS رو بفرستیم چطور میتونیم اسامی رو از contact انتخاب کنیم؟ نوکیا این امکان رو داشت که بریم و چندین نفر رو یکجا انتخاب کنیم و یک مرتبه اس ام اس رو بفرستیم اما Iphone 4 من هر کاری کردم نتونستم.
فكر كنم با برنامه my group بشه من روي 3gs امتحان كردم پيغام داد ارسال گروهي sms با ios 4 امكان پذيره
My Group v2.5.2
به Messages برید، یک SMS جدید باز کنید و یکی یکی Contact ها رو اضافه کنید و بعد می تونید به همه اونها یکجا SMS بفرستید... این لیست کاربرها در لیست SMS های شما ذخیره میشن، یعنی اگه دوباره در آینده بخواهید براشون SMS بفرستید نیازی نیست دوباره Contact ها رو اضافه کنید.
fouad-pes
10-09-2010, 13:13
iPhone 4 هنوز در چین عرضه نشده ... ولی نسخه های قبلی بطور آنلاک عرضه می شدن. احتمالا آیفون 4 هم تا آخر این ماه در چین عرضه میشه.
Arian_albertini
10-09-2010, 22:21
یه سری قاب که تو ایران هم میشه گیر آورد. قیمتاش هم بد نیس :
راستی این قلم هم گذاشتن برای آیفون 4 و آیپد و نظرتون چیه؟! مشکوک می زنه نه؟!
راستی این قلم هم گذاشتن برای آیفون 4 و آیپد و نظرتون چیه؟! مشکوک می زنه نه؟!
Stylus برای Capacitive Touchscreen ها وجود داره ولی کلا iOS بر اساس این طراحی شده که صفحه تاچ با انگشت لمس بشه ... یعنی دقت نوک انگشت و نه دقت نوک قلم. برای همین هم چه در آیفون و چه آیپد هیچ وقت به قلم نیازی نخواهد بود.
Manchester boy
11-09-2010, 15:51
iPhone 4 هنوز در چین عرضه نشده ... ولی نسخه های قبلی بطور آنلاک عرضه می شدن. احتمالا آیفون 4 هم تا آخر این ماه در چین عرضه میشه.
امروز دوست من آیفون 4 چینی رو برای من از قشم آورد
armin_punisher6
11-09-2010, 16:15
امروز دوست من آیفون 4 چینی رو برای من از قشم آورد
حیف گوشی به اون توپی نیست که آدم چینیشو بگیره؟
مبارکتون باشه.چند گرفت براتون؟
قیمت اصلش قشم چنده؟(آنلاک)
Manchester boy
11-09-2010, 17:25
حیف گوشی به اون توپی نیست که آدم چینیشو بگیره؟
مبارکتون باشه.چند گرفت براتون؟
قیمت اصلش قشم چنده؟(آنلاک)
خب وقتی توانایی مالی نبود ، تازه عهد کردم دیگه به گوشی پول ندم :27:
من تو سایتای ناب کالا و اینا 180 تومن دیدم ولی من 120 تا واسم خریده از قشم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی این قلم هم گذاشتن برای آیفون 4 و آیپد و نظرتون چیه؟! مشکوک می زنه نه؟!
خداییش زشته برای آیفون برید روکش محافظ ال سی دی و قاب کریستالی بخرین ، تروخدا از این کارا نکنین واقعا برازنده نیست . 5800 نمیخرید که .
roozbeh1369
11-09-2010, 18:16
دیدم بخش برنامه آیفون خیلی وقته داره خاک میخوره و تاپیکاش قفله گفتم سوال رو اینجا بپرسم
برنامه MyWi رو پیدا کردم که این نرم افزار تو آیتونز نیست
حالا میخواستم ببینم مشابه این نرم افزار تو آیتونز هست یا نه ؟؟
دیدم بخش برنامه آیفون خیلی وقته داره خاک میخوره و تاپیکاش قفله گفتم سوال رو اینجا بپرسم
برنامه MyWi رو پیدا کردم که این نرم افزار تو آیتونز نیست
حالا میخواستم ببینم مشابه این نرم افزار تو آیتونز هست یا نه ؟؟
کلا اپل Tethering App ها رو در AppStore تایید نمی کنه (چون در همه دنیا کاربرها باید برای Tethering توسط گوشیهاشون هزینه اضافه به اپراتور پرداخت کنند)
آیفون خودش Tethering داره ولی بصورت Wi-Fi نیست... برای Wi-Fi لازمه سراغ همین برنامه های Cydia برید.
roozbeh1369
11-09-2010, 18:38
کلا اپل Tethering App ها رو در AppStore تایید نمی کنه (چون در همه دنیا کاربرها باید برای Tethering توسط گوشیهاشون هزینه اضافه به اپراتور پرداخت کنند)
آیفون خودش Tethering داره ولی بصورت Wi-Fi نیست... برای Wi-Fi لازمه سراغ همین برنامه های Cydia برید.
ممنون آرمان جان منظورت از اینکه از طریق wifi نداره خوب چطوری میتونه اینترنت رو شیر کنه
ممنون آرمان جان منظورت از اینکه از طریق wifi نداره خوب چطوری میتونه اینترنت رو شیر کنه
از طریق iTunes وقتی با USB به لپ تاپ متصل باشه.
Manchester boy
11-09-2010, 19:12
یه سوالی داشتم
بعد از باز کردن قفل و وارد شدن به منو ، من میخوام یکی از اون آیکون ها که با تاچ کردنش برنامه اجرا میشه ، نباشه .
اصلا" امکان داره !؟
morteza_jacobi
12-09-2010, 11:50
سلام دوستان !!! آیفون گرون شده ؟!؟!؟
من بابای یکی از دوستام رفته کانادا ؟! گفت واسه اون داره میاره گفتم واسه منم بیاره گفت باشه !! فقط توی کانادا همه آیفون ها آنلاک فکتوریه دیگه !!؟؟ مثل آمریکا که نیست ؟!؟ AT&T?
در ضمن این سری جدید که میگن سخت افزاری تغییر کرده !! کسی اطلاعات داره ؟!؟!
armin_punisher6
13-09-2010, 09:09
خب وقتی توانایی مالی نبود ، تازه عهد کردم دیگه به گوشی پول ندم :27:
من تو سایتای ناب کالا و اینا 180 تومن دیدم ولی من 120 تا واسم خریده از قشم
من منظورم قیمت اصلیش بود.
دوستان میشه از کشورهای دیگه لاک خرید و اینجا جیلبریک کرد ؟ چقدر در میاد اونجا ؟
بله فقط باید علاوه بر جیلبریک آنلاک هم بکنید.قیمت ها هم در کشور ها ثابت نیست. در آمریکا برای مدل ۱۶ گیگ ۱۹۹ دلار و برای مدل ۳۲ گیگ ۲۹۹ دلار باید پرداخت کنید
ArminAli83
15-09-2010, 02:23
با سلام.در المان 16 GB حدود 700 Euro هستش با سيم لاك t-mobile كه البته ميشه راحت شكستش.شرط جيل برك اينه كه ios 4.01 هنوز روش باشه.تا الان كه هنوز با 4.01 فروخته ميشن.قراردادى در المان بايد 270 Euro اول داد و ماهى 40 Euro.البته صرف ميكنه چون با اينترنت بينهايت و دو ساعت تماس مجانى در ماه و چهل پيامك وده MMS واستفاده إز hotspot هستش.
من خودم در كنار دانشگاه در t-mobile كار ميكنم و متخصص iPhone هستم.
اگر سؤالي بود لطفن بپرسيد.
Microsoft24
15-09-2010, 02:36
دو راه داره!
۱ - شیر نت از طریق کابل USB
۲ - شیر از طریق بلوتوث
در صورتی که به مک کانکت کنی ، کار به مراتب راحتتر از ویندوزه ، چون خود مک سریع یک کانکشن میسازه و کانکت میشی ! :11:
من با جفتش کار کردم! سرعتی که بهت میده ، معرکه است!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
15-09-2010, 02:42
یه سوالی داشتم
بعد از باز کردن قفل و وارد شدن به منو ، من میخوام یکی از اون آیکون ها که با تاچ کردنش برنامه اجرا میشه ، نباشه .
اصلا" امکان داره !؟
مثلا کدوم آیکون ؟
بستگی داره!
یک امتحان کن ، یکی از آیکون های SpringBoard رو چند ثانیه لمس کن ، تا بلرزه ، بعد اگر یک علامت x کنارش اومد ، میتونی حذفش کنی ،
و اگر نیومد یا برنامه ی مورد نظر سیستمی ه و امکان حذفش نیست و یا ازنرم افزار های Cydia ست! که بازم امکان حذفش نیست!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
15-09-2010, 02:51
سلام دوستان !!! آیفون گرون شده ؟!؟!؟
من بابای یکی از دوستام رفته کانادا ؟! گفت واسه اون داره میاره گفتم واسه منم بیاره گفت باشه !! فقط توی کانادا همه آیفون ها آنلاک فکتوریه دیگه !!؟؟ مثل آمریکا که نیست ؟!؟ AT&T?
تو کانادا بصورت آنلاک عرضه شده! :10:
در ضمن این سری جدید که میگن سخت افزاری تغییر کرده !! کسی اطلاعات داره ؟!؟!
من که چیزی نشنیدم!
پسر اینا شایعات بی اساس ه! اپل هیچ وقت همچین کاری نمیکنه! سر 3G هایی که پشتشون ترک می خورد یادتونه؟؟؟
- تا اومدن 3G S هیچ اتفاقی نیوفتاد!:27:
موفق باشید ،
امید
mamad6280
15-09-2010, 08:20
من که چیزی نشنیدم!
پسر اینا شایعات بی اساس ه! اپل هیچ وقت همچین کاری نمیکنه! سر 3G هایی که پشتشون ترک می خورد یادتونه؟؟؟
موفق باشید ،
امید
البته اينم اضافه كنم كه بعد اومدن 3Gs هم تغييري تو وضعيت تركها به وجود نيومد :)
نمونش گوشي خودم كه پشتش تركاي خيلي ريز(البته ترك نيست، رگه هاي ريز) داره
morteza_jacobi
15-09-2010, 10:23
من که چیزی نشنیدم!
موفق باشید ،
امید
احسنت....:31: آقا من سفید می خوام پس کی میاد ؟!!؟ تا آخر این ماه میاد؟ سپتامبر ؟
SIMON137
15-09-2010, 10:35
از این یونیورسال داک میشه به جای کابل اتصال به TV هم استفاده کرد ؟ به نظرم اومد پشتش S-VIDEO داره !
احسنت....:31: آقا من سفید می خوام پس کی میاد ؟!!؟ تا آخر این ماه میاد؟ سپتامبر ؟
خیر سپتامبر نمیاد ... هنوز خبری نیست (بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد!)
خلاصه اینکه برای آیفون 4 سفید صبر نکنید همین سیاه رو بگیرید.
از این یونیورسال داک میشه به جای کابل اتصال به TV هم استفاده کرد ؟ به نظرم اومد پشتش S-VIDEO داره !
بله خروجی تلویزیون داره. S-Video هفت پین که میشه به Component یا Composite هم تبدیلش کرد.
+
iOS 4.2 Beta هم برای Developer ها عرضه شد (برای آیفون، آیپاد و آیپد)
دوستانی که اکانت Developer دارن می تونن تست کنن ... من متاسفانه مسافرت هستم و مک بوک همرام نیست و نمی تونم تا وقتی برگردم تست کنم.
خبرهای بعدی و امکانات اضافه شده بزودی منتشر میشن.
Microsoft24
16-09-2010, 03:05
من ، Universal Dock رو دارم ، ولی از S-Video خبری نیست!
پشتش ، فقط اتصال Headphone و USB داره!
ولی ، فکر کنم ، اینی که شما میگی رو یکجا دیده باشم!
morteza_jacobi
16-09-2010, 11:09
خیر سپتامبر نمیاد ... هنوز خبری نیست (بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد!)
خلاصه اینکه برای آیفون 4 سفید صبر نکنید همین سیاه رو بگیرید.
آقا این چه حرفیه میزنی!!!! مگه اپل مثل ایران خودرو هه که عکس آیفون سفید رو بذار رو سایت اش بعد بگه نمیشه :31:
نگو آقا زشته....مدیری ناسلامتی اینجا :31:
آقا این چه حرفیه میزنی!!!! مگه اپل مثل ایران خودرو هه که عکس آیفون سفید رو بذار رو سایت اش بعد بگه نمیشه :31:
نگو آقا زشته....مدیری ناسلامتی اینجا :31:
من عرض کردم "بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد" ... از خودم حرفی نزدم و کاملا مشخصه حدس و گمان بقیه بوده... اون "بعضی" ها هم چهار نفر تو چهار تا فروم نبودن، وبلاگ نویس ها و خبرنگارهایی بودن که سال هاست دارن خبرهای اپل رو پوشش می دن و مسلما تفاوت هاش رو با ایران خودرو (اگه ایران خودرو رو بشناسن! :دی) می دونن! منظور از اینکه نیاد هم این نیست که اصلا یه دونش هم به فروش نرسه (مثل کاری که ایران خودرو با ماشین هاش می کنه :دی) ، منظور اینه که تعداد آیفون های سفیدی که ساخته میشه اونقدری نباشه که بشه اسمش رو یک عرضه کلی در دنیا دونست و شاید به خیلی جاها اصلا نرسه.
دلیل اینکه گفته میشه شاید اصلا نیاد هم مشکلاتیه که توی ساخت قطعاتی با رنگ سفید هست که هم تولیدش وقت و هزینه بیشتری داره و هم از بعضی جهات نسبت به رنگهای تیره فاکتورهای منفی داره. به هر حال تا وقتی اپل تاریخ قطعی از عرضه آیفون 4 سفید نداده فکر کنم منطقی باشه بگیم برای آیفون 4 سفید صبر نکنید! :46:
morteza_jacobi
16-09-2010, 12:34
من عرض کردم "بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد" ... از خودم حرفی نزدم و کاملا مشخصه حدس و گمان بقیه بوده... اون "بعضی" ها هم چهار نفر تو چهار تا فروم نبودن، وبلاگ نویس ها و خبرنگارهایی بودن که سال هاست دارن خبرهای اپل رو پوشش می دن و مسلما تفاوت هاش رو با ایران خودرو (اگه ایران خودرو رو بشناسن! :دی) می دونن! منظور از اینکه نیاد هم این نیست که اصلا یه دونش هم به فروش نرسه (مثل کاری که ایران خودرو با ماشین هاش می کنه :دی) ، منظور اینه که تعداد آیفون های سفیدی که ساخته میشه اونقدری نباشه که بشه اسمش رو یک عرضه کلی در دنیا دونست و شاید به خیلی جاها اصلا نرسه.
دلیل اینکه گفته میشه شاید اصلا نیاد هم مشکلاتیه که توی ساخت قطعاتی با رنگ سفید هست که هم تولیدش وقت و هزینه بیشتری داره و هم از بعضی جهات نسبت به رنگهای تیره فاکتورهای منفی داره. به هر حال تا وقتی اپل تاریخ قطعی از عرضه آیفون 4 سفید نداده فکر کنم منطقی باشه بگیم برای آیفون 4 سفید صبر نکنید! :46:
البته یه چیزیم بگم اون اینکه من از مک بوت سفید که داشتم اصلاً راضی نبودم چون واقعاً به درد ایران لااقل نمی خوره چرک مود میشه و آدم رو عصبی میکنه (البته تو ایران اینجوریه از بس مملکت ک...:31: داریم) وگرنه توی آمریکا که میگن بهشته کفششون هم روی زمین راه میرن کفش سفید سیاه نمیشه چه برسه به ... :31: خلاصه نمیدونم جنس سفید آیفون 4 چیه ولی اگه مثل مک بوک باشه که واسه آدم های حساسی مثل من فایده ای نداره :31:
تا آخر این ماه صبر می کنیم اومد که اومد نیامد میذارم واسه آبفون 6 (5 نه) :31:
koroshfe
17-09-2010, 03:12
صحبت های شما کاملا غیر منطقیه.
مگه .... ه:31: که لک بگیره یا برای آدمای حساس باشه یا نباشه.
به قول شما که هنوز دارین با اون طرز تفکر به این سبک محصول ها نگاه می کنید خب با یه دستمال پاک می شه.آقای وسواس سرامیک خونت نیست که بخوای 5 ساعت بسابی.(یادم رفت بسابی رو چجوری می نویسن اگه غلطه ببخشید:31:)(دارم یه ذره فکر می کنم می گم خب این جوری قشنگتره تا بصابی و بثابی:31:)(ساعت 4:10)
در ضمن همون طور که گفتم طرز تفکر غلط باعث انتخاب نادرست می شه.
کثیف شدن،صبر کردن برای سال بعد برای مدل جدید تر و بهتر،تردید،از خواسته های کوچک زدن و ... از این جور تفکر هاست.
به قول همون مدیری که گفتی اگه پولشو داری برو همین و بگیر.منم مثل شما 3 ماهمو بی خودی تلف کردم.
کلا آدم اینجوری فکر کنه از زندگی مدرن عقب می مونه.
در ضمن آقای Stream اگه حداکثر به مدت یک ماه آیفون 4 سفید به ایران برسه شما چه جوابی نسبت به کسایی دارین که گفتین همین مشکی رو بگیرن و اونا سفید رو می خواستن؟
حرف شما کاملا منطقی هستش اما صحبت من این هست که اپل هنوز تاریخ دقیق مشخص نکرده.
شاید شما اینو بگید که بعد از خرید مشکی راضی بشن و مهم امکانات نرم افزاری این محصول است.
من خودمم در این قسمت قانع نیستم و باید بگم این شرکت اپل هست که اشتب زده.اگه بعد از آماده شدن سفید اونو عرضه می کرد(شاید شما بگید اگه این کار و می کرد باید 2011 عرضه می کرد اما باید به آب و آتیش می زد و سعی خودشو می کرد که اونو عرضه کنه علاوه بر اون مشکلاتی همچون آنتن دهی و از این حرفا به وجود می اومد پس اگه شما اطمینان دارید که اپل شرکت بزرگی هست و قطعا همین طوره پس باید این کار رو عملی می کرد بدون این که مشکلی پیش بیاد نمی خوام دوباره بحث مشکلات رو پیش بکشم ولی قبول کنید که اپل برای عرضه ی(به جرأت دارم اینو می گم)تکنولوژی چند سال بعد عجله کرد و در بین راه به مشکلاتی بر خورد که صد البته ارزشش رو داشت.شما تصور کنید شاید با این روند پیشرفت تکنو شاید ما این امکانات رو حداقل در اواسط سال آینده(میلادی)داشتیم اما اپل این کار بزرگ رو انجام داد(برای مثال فیس تایم یا هر چیز دیگه ای که خودتون می دونید)و این کار بزرگ پیامد هایی همچون مشکلاتی که وجود داره رو به همراه داشت.گفته ی من اینه که شرکت به این بزرگی نباید اشتباه داشته باشه.هیچ گونه عرض و بهانه ای هم جایز نیست.چون این شرکت اپل ه.صحبت قبل از پرانتز رو بخونید تا یادتون نرفته باشه که بحث در رابطه با چی بود.)دیگه این چنین افرادی ناراضی نبودند.به گفته ی اپل اونا می خوان همه شاد باشن.اپل گفته:حتی نظر یک فرد از شما برای ما مهمه.
آقای arash s.b به گفته ی خودش در ایران داره آیفون 4 عرضه می کنه یعنی این گوشی همش در حال گردش بین دستان این شخص هستش اما به دلیل علاقه ی این شخص به آیفون 4 سفید اون علاقه ی اصلیش نسبت به آیفون 4 برزو پیدا نمی کنه.و هنوز منتظر سفیدش هست.چرا چون که اپل در تولید اون تأخیر داشت.
ببخشید که همیشه زیاد می نویسم.همون طور که همیشه می گم در نوشتن نمی شه لحن آدما رو تشخیص داد.برای همین می گم اگه جایی رو اشتباه متوجه شدین منو ببخشین چون از همه کوچکترم و احترام همتون برای من در جایگاه اوله.
البته آقای Stream از بحث خوششون می آد:31:.البته من خودمم اینجوریم.خیلی بحث رو دوست دارم به دلیل این که آخرش چیزی به جز نتیجه گیری درست و منطقی باقی نمی مونه.آخه هر چی می آم می نویسم یا پاک می شه یا یکی می گه چرا جبهه می گیری و چرا 8 سال دفاع مقدس و از این حرفا.برای همین یه چند وقته خودمو راضی کردم چیزی ننویسم یا کم بنویسم.آخه این همه مهندس کی می آد حرف یه بچه مدرسه ای رو گوش بده؟اینو جدی گفتم.(البته حق با اوناست.چون که دانش و علم فناوری در این اشخاص حدودا شاید 100 یا 101 برابر بنده باشه.البته سعی خودمو می کنم تا در سن اونا از اونا بیشتر بدونم:21:البته باید بهم کمک کنید و بگید باید چیکار کنم تا به این هدف برسم.)علاوه بر اون همایتی نیست و همون جریان جبهه دیگه.:31:
مدیران عزیز توجه کنین که در این پست بنده مسائل مربوط به تاپیک هم موجوده پس خواهشمند است این یکیو دیگه ......:31:البته مسائل خارج از بحثم زیاده اما چه می شه کرد؟:21:
Microsoft24
17-09-2010, 05:23
به نظر من ، تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید!
به احتمال ۹۰ درصد ، آیفون ۴ سفید بعد از کنفرانس ژانویه ی ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد! :31:
چون معرفی شده ، عرضه میشه! و طبق شایعات موجود زودتر از ژانویه ی ۲۰۱۱ عرضه اش غیر ممکن ه!
ولی ، چون سفید اش قرار نیست مثل عکس هایی باشه که تو سایت اپل ه! پس زیاد نباید روش حساب کرد!
با وحود همه ی این حرف ها ، ممکنه آیفون ۴ سفید اصلا عرضه نشه! و این موضوع به هیچ وجه دور از ذهن نیست! طبق اطلاعات لو رفته ، رنگ سفید به کار رفته در مدل سفید رنگ آیفون ۴ باعث کاهش Brightness صفحه نمایش رتینا میشه! و این موضوع قابل چشم پوشی نیست! اپل هم این رو میدونه !
موفق باشید ،
امید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.