ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Lt.Ali
17-09-2010, 09:07
1000 میـن پست تاپیک هست . . . :دی

دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟

morteza_jacobi
17-09-2010, 15:54
صحبت های شما کاملا غیر منطقیه.
مگه .... ه:31: که لک بگیره یا برای آدمای حساس باشه یا نباشه.
به قول شما که هنوز دارین با اون طرز تفکر به این سبک محصول ها نگاه می کنید خب با یه دستمال پاک می شه.آقای وسواس سرامیک خونت نیست که بخوای 5 ساعت بسابی.(یادم رفت بسابی رو چجوری می نویسن اگه غلطه ببخشید:31:)(دارم یه ذره فکر می کنم می گم خب این جوری قشنگتره تا بصابی و بثابی:31:)(ساعت 4:10)
در ضمن همون طور که گفتم طرز تفکر غلط باعث انتخاب نادرست می شه.
کثیف شدن،صبر کردن برای سال بعد برای مدل جدید تر و بهتر،تردید،از خواسته های کوچک زدن و ... از این جور تفکر هاست.
به قول همون مدیری که گفتی اگه پولشو داری برو همین و بگیر.منم مثل شما 3 ماهمو بی خودی تلف کردم.
کلا آدم اینجوری فکر کنه از زندگی مدرن عقب می مونه.
در ضمن آقای Stream اگه حداکثر به مدت یک ماه آیفون 4 سفید به ایران برسه شما چه جوابی نسبت به کسایی دارین که گفتین همین مشکی رو بگیرن و اونا سفید رو می خواستن؟
حرف شما کاملا منطقی هستش اما صحبت من این هست که اپل هنوز تاریخ دقیق مشخص نکرده.
شاید شما اینو بگید که بعد از خرید مشکی راضی بشن و مهم امکانات نرم افزاری این محصول است.
من خودمم در این قسمت قانع نیستم و باید بگم این شرکت اپل هست که اشتب زده.اگه بعد از آماده شدن سفید اونو عرضه می کرد(شاید شما بگید اگه این کار و می کرد باید 2011 عرضه می کرد اما باید به آب و آتیش می زد و سعی خودشو می کرد که اونو عرضه کنه علاوه بر اون مشکلاتی همچون آنتن دهی و از این حرفا به وجود می اومد پس اگه شما اطمینان دارید که اپل شرکت بزرگی هست و قطعا همین طوره پس باید این کار رو عملی می کرد بدون این که مشکلی پیش بیاد نمی خوام دوباره بحث مشکلات رو پیش بکشم ولی قبول کنید که اپل برای عرضه ی(به جرأت دارم اینو می گم)تکنولوژی چند سال بعد عجله کرد و در بین راه به مشکلاتی بر خورد که صد البته ارزشش رو داشت.شما تصور کنید شاید با این روند پیشرفت تکنو شاید ما این امکانات رو حداقل در اواسط سال آینده(میلادی)داشتیم اما اپل این کار بزرگ رو انجام داد(برای مثال فیس تایم یا هر چیز دیگه ای که خودتون می دونید)و این کار بزرگ پیامد هایی همچون مشکلاتی که وجود داره رو به همراه داشت.گفته ی من اینه که شرکت به این بزرگی نباید اشتباه داشته باشه.هیچ گونه عرض و بهانه ای هم جایز نیست.چون این شرکت اپل ه.صحبت قبل از پرانتز رو بخونید تا یادتون نرفته باشه که بحث در رابطه با چی بود.)دیگه این چنین افرادی ناراضی نبودند.به گفته ی اپل اونا می خوان همه شاد باشن.اپل گفته:حتی نظر یک فرد از شما برای ما مهمه.
آقای arash s.b به گفته ی خودش در ایران داره آیفون 4 عرضه می کنه یعنی این گوشی همش در حال گردش بین دستان این شخص هستش اما به دلیل علاقه ی این شخص به آیفون 4 سفید اون علاقه ی اصلیش نسبت به آیفون 4 برزو پیدا نمی کنه.و هنوز منتظر سفیدش هست.چرا چون که اپل در تولید اون تأخیر داشت.
ببخشید که همیشه زیاد می نویسم.همون طور که همیشه می گم در نوشتن نمی شه لحن آدما رو تشخیص داد.برای همین می گم اگه جایی رو اشتباه متوجه شدین منو ببخشین چون از همه کوچکترم و احترام همتون برای من در جایگاه اوله.
البته آقای Stream از بحث خوششون می آد:31:.البته من خودمم اینجوریم.خیلی بحث رو دوست دارم به دلیل این که آخرش چیزی به جز نتیجه گیری درست و منطقی باقی نمی مونه.آخه هر چی می آم می نویسم یا پاک می شه یا یکی می گه چرا جبهه می گیری و چرا 8 سال دفاع مقدس و از این حرفا.برای همین یه چند وقته خودمو راضی کردم چیزی ننویسم یا کم بنویسم.آخه این همه مهندس کی می آد حرف یه بچه مدرسه ای رو گوش بده؟اینو جدی گفتم.(البته حق با اوناست.چون که دانش و علم فناوری در این اشخاص حدودا شاید 100 یا 101 برابر بنده باشه.البته سعی خودمو می کنم تا در سن اونا از اونا بیشتر بدونم:21:البته باید بهم کمک کنید و بگید باید چیکار کنم تا به این هدف برسم.)علاوه بر اون همایتی نیست و همون جریان جبهه دیگه.:31:
مدیران عزیز توجه کنین که در این پست بنده مسائل مربوط به تاپیک هم موجوده پس خواهشمند است این یکیو دیگه ......:31:البته مسائل خارج از بحثم زیاده اما چه می شه کرد؟:21:

اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست

SIMON137
17-09-2010, 21:44
1000 میـن پست تاپیک هست . . . :دی

دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟

نه داداش حل نشده ، اصلا تو ایران آنتن نمیده اگر بده ، سریع قطع میشه

اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست

از لحاظ تمیزی مشکلی نداره ، لک شده بود ، دوبار پیرهنمو روش کشیدم نو شد عینه آینه
بنده هم به شخصه هیچ مشکلی باهاش نداشته و ندارم و کلا چون دوستان و اطرافیان اپل باز هستن از بحث و مسائل حاشیه به دوریم !

morteza_jacobi
18-09-2010, 11:43
نه داداش حل نشده ، اصلا تو ایران آنتن نمیده اگر بده ، سریع قطع میشه

از لحاظ تمیزی مشکلی نداره ، لک شده بود ، دوبار پیرهنمو روش کشیدم نو شد عینه آینه
بنده هم به شخصه هیچ مشکلی باهاش نداشته و ندارم و کلا چون دوستان و اطرافیان اپل باز هستن از بحث و مسائل حاشیه به دوریم !

دوست عزیز شما کاور..جلد...روکش...نکشیدی روش که ؟!!؟ :31:
همون جوری که هست دستته ؟!؟!؟ خط و خش روش الکی نمیفته که ؟!؟!:31:

SIMON137
18-09-2010, 11:48
دوست عزیز شما کاور..جلد...روکش...نکشیدی روش که ؟!!؟ :31:
همون جوری که هست دستته ؟!؟!؟ خط و خش روش الکی نمیفته که ؟!؟!:31:
نمیشه که نکشید ، کلا من برای k750 محافظ میذاشتم برای این نذارم :دی
ولی خب هفته اول هیچی روش نبود ، هیچ گونه مشکلاتی هم نداشتم ، نه خط و خش و هیچی ، یکمی هم که کثیف یا چرب میشد ، با یک حرکت پیرهن برق می افتاد میشد عین روز اول

koroshfe
18-09-2010, 13:49

شما در رابطه با مک بوک گفتید اما گفتید اگه آیفون 4 سفید هم اونجوری باشه لک می شه و از این حرفا.
من یک بار توی سوئد آیفون 4 سفید رو دیدم و دستم هم گرفتم.واقعا باورنکردنی بود.نمی دونم جنسش چیه اما جنسش براق بود و خیلی کم لک و خش می گرفت.یه طور لیزی بود ولی از دست لیز نمی خورد.اتفاقا یه جوری انگار قفل هم می شد.
از دوستان می خوام این جنسش رو بگن.واقعا مشتاق شدم.

کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!!

خونه ی ما تمام موکت ه!

در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست

منم دقیقا همین و گفتم دیگه.:18:اول می گید لک می گیره بعدا می گید کم لک می گیره و با یه دستمال پاک می شه و نیاز به سابیدن نیست؟:18:
من نوشتم اونجا چی طرز تفکر غلط ه نه حرف شما.

در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!

دقیقا با شما موافقم.
ولی من غیر از این چیزایی که شما نوشتید نوشتم؟:18:البته غیر از کلمات به کار رفته و از و و.
من که گفتم لحنم خوب بوده.اما اگه ناراحت شدید ببخشید.:11::40:
فقط آرمان خان یادت نره از مسافرت برگشتی متن قبلی منو بخونی.حتما می کسی منو.:31:
البته تا اونجایی که یادمه بحث رو دوست داشتید اونم خیلی شدید.:31:

SAEEDSAMSUNG
23-09-2010, 12:44
سلام . آقا یه سوال داشتم! آخرش این صفحه iphone4 جنسش چیه؟؟؟؟؟؟؟ این نوشته رو ببینید:

Display LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen

نکنه عوض شده؟ مثلا این سری جدیدا LED شده؟ یعنی میخواید گوشی هاتون رو بفروشید از این LED ها بخرید؟؟:31:

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arian_albertini
23-09-2010, 15:05
سلام . آقا یه سوال داشتم! آخرش این صفحه iphone4 جنسش چیه؟؟؟؟؟؟؟ این نوشته رو ببینید:

نکنه عوض شده؟ مثلا این سری جدیدا LED شده؟ یعنی میخواید گوشی هاتون رو بفروشید از این LED ها بخرید؟؟:31:

منبع:

gsm چیز نوشته!! کلا چیز زیاد میگه!!:31: نه LED backlit نیست! ولی اون ISP بودنش درستها!!

منبع :

بردیا
23-09-2010, 16:21
مولتی تسکینگشو چه جوری میتونیم ببینیم؟
فعال کردنش منظورمه ها

Bs_panzer
23-09-2010, 16:32
مولتی تسکینگشو چه جوری میتونیم ببینیم؟
فعال کردنش منظورمه ها

2 بار دکمه home رو بزن

Stream
23-09-2010, 20:44

منبع:

همه آیفون 4 ها از همون اول LED Backlight بودن ... و همگی هم IPS . چیزی عوض نشده ... صفحه iPad هم همینطوره.

Seyed19
24-09-2010, 01:26
دوستان يه سوال؟
iphone اروپا با امريكا فرق داره؟ شنيدم اروپا unlock factory هست؟درسته؟ يا نه؟ البته iph4
و اينكه كدومش بهتره؟

Arian_albertini
24-09-2010, 13:48
همه آیفون 4 ها از همون اول LED Backlight بودن ... و همگی هم IPS . چیزی عوض نشده ... صفحه iPad هم همینطوره.

مطمئنید؟! تا جایی که من یادم می آد بین آیفون و آیپاد و آیپد ، آیپد اولین و آخرین دستگاهی بوده که صفحش و led backlite معرفی کردن

فقط هم تو صفحه specs آیپد نوشتن که صفحه اش led backlite هست!

Arian_albertini
24-09-2010, 13:53
دوستان يه سوال؟
iphone اروپا با امريكا فرق داره؟ شنيدم اروپا unlock factory هست؟درسته؟ يا نه؟ البته iph4
و اينكه كدومش بهتره؟

اروپا هم لاک داره هم آنلاک و در آمریکا فقط لاک عرضه می شه!

راه تشخیص لاک و آنلاک از هم دیگه هم پارت نامبرشونه. تو پست اول همین تاپیک هم پارت نامبرهای لاک و آنلاک

بعضی از کشورهارو نوشته شده!:46:

Stream
24-09-2010, 15:07
مطمئنید؟! تا جایی که من یادم می آد بین آیفون و آیپاد و آیپد ، آیپد اولین و آخرین دستگاهی بوده که صفحش و led backlite معرفی کردن

فقط هم تو صفحه specs آیپد نوشتن که صفحه اش led backlite هست!

بله مطمئن هستم (تا مطمئن نباشم که چیزی نمیگم!) ... در WWDC 2010 گفته شد آیفون از LED Backlight استفاده می کنه ... در فیلم تبلیغاتیش هم گفته شده ... در صفحه Retina Display در سایت اپل هم گفته شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدiPod Touch جدید هم از LED Backlight استفاده می کنه ولی IPS نیست:

Seyed19
24-09-2010, 17:42
اقاي ارين ممنونم . ولي فرقي هم دارن با هم يا نه؟‌
هم كيفيتي هم از نظر قيمت؟

payamf1
24-09-2010, 18:10
lcd یا led ما که داریم لذت میبریم!!!! :دی :دی

Gita
24-09-2010, 20:33
خیر سپتامبر نمیاد ... هنوز خبری نیست (بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد!)
خلاصه اینکه برای آیفون 4 سفید صبر نکنید همین سیاه رو بگیرید.

ولی در ebay که سفیدش به فروش میره. ماجرای اینا چیه؟

از یه ماه بیش بودش اون زمان که قیمتهاشون روی 1500 و 2000 دلار بود. در حالیکه سیاه حداکثر 800 یا 900 بود.

الان یکم پایینتر اومده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqYOKi4E%29%28-myV%29hBMmQ-JmRL%21%7E%7E_12.JPG

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqQOKjoEyO3uu5fcBMmQ-K%29b9w%7E%7E_12.JPG

Stream
25-09-2010, 00:42
ولی در ebay که سفیدش به فروش میره. ماجرای اینا چیه؟

از یه ماه بیش بودش اون زمان که قیمتهاشون روی 1500 و 2000 دلار بود. در حالیکه سیاه حداکثر 800 یا 900 بود.

الان یکم پایینتر اومده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqYOKi4E%29%28-myV%29hBMmQ-JmRL%21%7E%7E_12.JPG

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqQOKjoEyO3uu5fcBMmQ-K%29b9w%7E%7E_12.JPG
اینها رو خود افراد و Third Party ها رنگ کردن و سفید درست کردن. از عکس ها هم کاملا واضحه چون رنگ سفیدشون یکدست و به قولی "Perfect" نیست ... به علاوه اینکه رنگ جعبه آیفون 4 سفید و سیاه فرق می کنه و جعبه هایی که در عکس هاشون نشون داده میشه جعبه های آیفون 4 سیاه هست نه سفید.

Gita
25-09-2010, 11:49
Stream جان یک دست نبودن رنگ توی این عکسی که گذاشتم واسه اینه که هنوز برچسب های روی دستگاه رو نکندن.
فکر کنم اپل یه تعدادی پیش سفارش رنگ سفید گرفته بوده ، اونا رو دیگه ناچار شده تحویل بده به مشتری، ولی دیگه سفید نمیزنه.

و با توجه به همین نایابی شون هست که قیمتاش بالاتر از رنگ سیاهه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ND-NEW-WHITE-Iphone-4G-32GB-AT-T-%2F220672001930%3Fpt%3DCell_Phones%26hash%3Ditem33 6113878a)

مثلا این یکی رو نگاه کن عکس گذاشته در حال کندن برچسب ها، اگر خودشون رنگ کرده بودن که این عکسا رو نمیذاشتن.
اکانتشون به جرم کلاه برداری بسته میشه.

نمیدونم! : دی

ولی در کل سفیدش زشته :دی

armin_punisher6
25-09-2010, 11:59
کسی میدونه سفیدش کی ایران میاد؟اگه بیاد اختلاف قیمتش با مشکیش چقدره؟

Stream
25-09-2010, 20:25
Stream جان یک دست نبودن رنگ توی این عکسی که گذاشتم واسه اینه که هنوز برچسب های روی دستگاه رو نکندن.
فکر کنم اپل یه تعدادی پیش سفارش رنگ سفید گرفته بوده ، اونا رو دیگه ناچار شده تحویل بده به مشتری، ولی دیگه سفید نمیزنه.

و با توجه به همین نایابی شون هست که قیمتاش بالاتر از رنگ سیاهه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ND-NEW-WHITE-Iphone-4G-32GB-AT-T-%2F220672001930%3Fpt%3DCell_Phones%26hash%3Ditem33 6113878a)

مثلا این یکی رو نگاه کن عکس گذاشته در حال کندن برچسب ها، اگر خودشون رنگ کرده بودن که این عکسا رو نمیذاشتن.
اکانتشون به جرم کلاه برداری بسته میشه.

نمیدونم! : دی

ولی در کل سفیدش زشته :دی

برچسب هایی که خود اپل می زنه هیچ وقت اینطوری نیستن که زیرش هوا باشه ... این مشخصه برچسب کنده شده و دوباره چسبونده شده.
+

صحبت من درباره جعبه این آیفون کماکان صحیحه و جعبه ای که در عکس ها نشون داده شده جعبه آیفون 4 سیاهه.
+

پارت نامبر محصولی که در Ebay برای فروش قرار داده شده پارت نامبر آیفون 4 سیاه است، نه سفید.
+

اصلا خود این بابا که این آیفون رو تو Ebay می فروشه اون زیر نوشته خودش این آیفون رو رنگ کرده :دی

This beautiful phone began life as a black iphone and was expertly converted to white by myself
+

هیچ آیفون 4 سفیدی توسط اپل فروخته یا پیش فروش نشد ... یک تعداد leak شد و تعدادی Engineering Sample هم بیرون اومد و بعضی ها هم ادعا کردن اپل به جای سیاه اتفاقی براشون سفید فرستاده (در حد ادعا که هیچ وقت اثبات نشد!) ... در همین حد.

Radvin_7
26-09-2010, 21:29
سلام به همه دوستان

کسی‌ میدون که قیمت آیفون ۴ آنلاک فکتوری تو کانادا چنده؟۳۲ گیگ البته

joe_satriani
26-09-2010, 22:06
سلام به همه دوستان

با سلام
دوست عزيز در تاپيك زير :

آخرین قیمت آیفون

موفق باشيد.

instrumental
27-09-2010, 11:05
سلام. دوستان بزرگوار امکانش هست که یکی از این پکیج های once & forever رو برای کسانی که برای اولین بار می خوان آیفون بخرن این جا قرار بدین. چیزی که بتونه دغدغه های شماره سریال، تاریخ تولید محصول، بسته بندی، فاکتوری آنلاک بودن یا نبودن، جیل بریک شده و نشده و غیره رو پوشش بده ؟ با تشکر

Seyed19
27-09-2010, 20:56
سلام به همه دوستان

سلام ....................
850$

mh.attari
27-09-2010, 22:46
سلام ....................
850$
البته قیمت 799 دلار هست که اگر از شهر تورنتو تهیه کنید با مالیات بر ارزش افزوده که 1.5 باید باشه میشه 850 حدودا
راستی متاسفانه پستم نمیاره باید با کسی بفرستند بیاد:11:
موفق باشید

mohsenfhm
28-09-2010, 09:12
عرضه آیفون ۴ سفید تا چند روز دیگر

تا چند روز دیگر آیفون ۴ سفید عرضه میشود ! ظاهرا مشکل از promixy sensor بوده که حل شده و دیگر مشکلی نیست !

منبع : -----------

armin_punisher6
28-09-2010, 11:16
عرضه آیفون ۴ سفید تا چند روز دیگر

تا چند روز دیگر آیفون ۴ سفید عرضه میشود ! ظاهرا مشکل از promixy sensor بوده که حل شده و دیگر مشکلی نیست !

منبع : -----------
اونوقت قیمتش با مشکیش فرق میکنه؟

mohsenfhm
28-09-2010, 13:30
از لحاظ قیمتی فرقی ندارن ولی مسلما در ایران قیمتش بالاتره !

Mojtaba-MCI
29-09-2010, 17:39
چون به کل هیچ قانون و قاعده ای توو قیمت گذاری صحیح گوشی های همراه وجود نداره(که البته محصولات اپل پیشتاز این بی قانونین!)به نظر من میشه یه اختلاف حداقل 100 هزار تومنی بین دو رنگ سیاه و سفید این محصول باشه(لااقل در ابتدای عرضه ش توو ایران!)!
البته به نظر من قطعا مقصر اول خود اپله که اینقدر صبر کرد تا این همه شایعه و گمانه زنی در مورد رنگ سفید آیفون 4 داشته باشیم!

Seyed19
29-09-2010, 17:42
چون به کل هیچ قانون و قاعده ای توو قیمت گذاری صحیح گوشی های همراه وجود نداره(که البته محصولات اپل پیشتاز این بی قانونین!)به نظر من میشه یه اختلاف حداقل 100 هزار تومنی بین دو رنگ سیاه و سفید این محصول باشه(لااقل در ابتدای عرضه ش توو ایران!)!
البته به نظر من قطعا مقصر اول خود اپله که اینقدر صبر کرد تا این همه شایعه و گمانه زنی در مورد رنگ سفید آیفون 4 داشته باشیم!

عزيزم اين يه روش براي فروش بيشتر هست

Mojtaba-MCI
30-09-2010, 17:55
عزيزم اين يه روش براي فروش بيشتر هست
ببخشید کدوم روش؟!
به چه قیمتی؟!
شما ظاهرا به عنوان مشتری راحت از منافعت میگذری...
ولی من واسم خیلی مهمه که وقتی بتونم یه کالا رو 100 تومن پایین تر بگیرم که تازه بازم خیلی بیشتر قیمت تمام شده ی واقعیشه دیگه نرم دنبال یه جنس با همون کیفیت با 100 تومن پول اضافی!

gap
30-09-2010, 22:16
سلام دوستان،من بالاخره گرفتم این گوشیو به 1100.(32 گیگ).
ورژنم اینه: 4.1 . من هیچی حالیم نمیشه،
این قضیه جیلبیریک و اینا چیه؟الان من نمیتونم از اپل استور دانلود کنم؟!(ویزا کارت دارم)(و آی پیم ماله آمریکا هست(v.p. - n دارم)

SIMON137
30-09-2010, 22:46
این قضیه جیلبیریک و اینا چیه؟الان من نمیتونم از اپل استور دانلود کنم؟!(ویزا کارت دارم)(و آی پیم ماله آمریکا هست(v.p. - n دارم)
الان شما می تونی از اپل استور بخری و دانلود و نصب کنی ولی نمی تونی برنامه کپی بگیری نصب کنی

Doctor.Freeman
01-10-2010, 05:35

دوستمون درست میگن شما نباید کرک دانلود کنی . شما باید نرم افزار بخری .
به نظر من شما اصلا طرف جیل بریک نرو چون کارت داری .
نظره من بود :10:

sparts
01-10-2010, 19:31
سلام دوستان.یه سوال دارم(قبل از پرسیدن بگم خودم میدونم سوال سطح پایین پرسیدن اعصاب خورد میکنه ولی شما ببخشید)سوالم اینه که ایفون با SMS فارسی رابطش چطوره؟ S فارسی میگیره؟ میشه باهاش فارسی فرستاد واسش برنامه S موجود؟

SIMON137
01-10-2010, 20:03
سلام دوستان.یه سوال دارم(قبل از پرسیدن بگم خودم میدونم سوال سطح پایین پرسیدن اعصاب خورد میکنه ولی شما ببخشید)سوالم اینه که ایفون با SMS فارسی رابطش چطوره؟ S فارسی میگیره؟ میشه باهاش فارسی فرستاد واسش برنامه S موجود؟
رابطش مثل زنبور عسل و گل هست :دی
فارسی میدی میگیری ، مشکلی نداره ، به صورت پیشفرض هم همین زبان روش هست

sparts
01-10-2010, 20:21
ممنون از توجه شما.یه توضیحی در مورد بلوتوپ میدین.برنامش باید نصب بشه اره؟ و این مورد که فایل رو انتقال نمیده منظور چه محدودیتی هست؟

SIMON137
01-10-2010, 20:37
ممنون از توجه شما.یه توضیحی در مورد بلوتوپ میدین.برنامش باید نصب بشه اره؟ و این مورد که فایل رو انتقال نمیده منظور چه محدودیتی هست؟
کلا بلوتوث فقط از آیفون به آیفون جواب میده
که با ریختن یک برنامه حل میشه ، البته اون برنامه برای ورژن جدید نیومده که به زودی ارائه میشه

gap
01-10-2010, 22:03
یه سوال، من الان وقتی کسی بهم میزنگه،فقط ویبره دارم(اگه از سایلنت مود،ویبره رو آن کنم) ولی اگه نکنم و ویبره معمولی آن باشه،ویبره که نداره هیچی(وقتی میزنگن) و چه ویبره آن باشه چه نه،رینگتون نداره!
مگه از این جا نمیشه رینگتون رو فعال کرد یا سایلنت مود رو فعال کرد؟
settings-sounds

SIMON137
01-10-2010, 22:11
یه سوال، من الان وقتی کسی بهم میزنگه،فقط ویبره دارم(اگه از سایلنت مود،ویبره رو آن کنم) ولی اگه نکنم و ویبره معمولی آن باشه،ویبره که نداره هیچی(وقتی میزنگن) و چه ویبره آن باشه چه نه،رینگتون نداره!
مگه از این جا نمیشه رینگتون رو فعال کرد یا سایلنت مود رو فعال کرد؟
settings-sounds
کلا شما برای اینکه موبایلتون رو سایلنت کنید و بذارید روی ویبره ، از کلید بالای ولوم استفاده کنید !

gap
01-10-2010, 22:33
کلا شما برای اینکه موبایلتون رو سایلنت کنید و بذارید روی ویبره ، از کلید بالای ولوم استفاده کنید !
ممنون،سوال من اینجاست که وقتی سایلین نیست،کسی بهم بزنگه اصلا هیچ صدایی در نمیاره: lol
!

SIMON137
01-10-2010, 22:39
ممنون،سوال من اینجاست که وقتی سایلین نیست،کسی بهم بزنگه اصلا هیچ صدایی در نمیاره: lol
!
خب احتمالا از تو منو تغییر دادید ولی دکمه سمت چپ پایین هست !
یک جای کار میلنگه تا حالا با همچین موردی روبه رو نشدم

gap
01-10-2010, 23:07
خب احتمالا از تو منو تغییر دادید ولی دکمه سمت چپ پایین هست !
یک جای کار میلنگه تا حالا با همچین موردی روبه رو نشدم
الان یه دفعه درست شد،(داشتم با اون 2 تای سمت چپ ور میرفتم که یه دفعه عکس رینگ اومد روی صفحه(عکس یه bell) و زنگیدم دیدم درسته،
در ضمن،تا قبل از این،lock sound هم با این که فعال بود،اصلا صدایی نداشت!که الان درست شد!
ممنونم،
یه سوال،اگه من الان جیلبیریک کنم(وقتی ورژنم اومد)،نمیتونم دیگه از اپل استور خرید کنم؟

SIMON137
02-10-2010, 06:59
الان یه دفعه درست شد،(داشتم با اون 2 تای سمت چپ ور میرفتم که یه دفعه عکس رینگ اومد روی صفحه(عکس یه bell) و زنگیدم دیدم درسته،
در ضمن،تا قبل از این،lock sound هم با این که فعال بود،اصلا صدایی نداشت!که الان درست شد!
ممنونم،
یه سوال،اگه من الان جیلبیریک کنم(وقتی ورژنم اومد)،نمیتونم دیگه از اپل استور خرید کنم؟
می تونید خرید کنید ، هیچ محدودیتی از این نظر برای شما بوجود نمیاره ، فقط باید با وی پی اون کانکت بشید

webcopernic
02-10-2010, 16:02
دوستان یک سوال مهم داشتم

آیا امکان این هستش که برای تنظیم ایمیل IPHOEN 4، جوری تنظیم بشه که email را از طریق Wi-Fi دریافت بکنه؟ میشه لطفا توضیح دهید چطور این امکان وجود دارد؟

با سپاس

mamad6280
02-10-2010, 18:43
بله خوب
اصلا از واي فاي كه بهتره
شما برو تو ستينگ و ميل و تنظيماتي كه ازت ميخواد رو وارد كن راحته نياز به راهنمايي خاصي نداره

webcopernic
03-10-2010, 09:01
بله خوب
اصلا از واي فاي كه بهتره
شما برو تو ستينگ و ميل و تنظيماتي كه ازت ميخواد رو وارد كن راحته نياز به راهنمايي خاصي نداره

با تشکر

آیا امکان این هستش که برای تنظیم ایمیل IPHOEN 4 از طریق Wi-Fi گوشی ( و نه GPRS ) بفرمائید که چگونه باید تنظیم کنم؟

با سپاس

Stream
03-10-2010, 14:53
با تشکر

آیا امکان این هستش که برای تنظیم ایمیل IPHOEN 4 از طریق Wi-Fi گوشی ( و نه GPRS ) بفرمائید که چگونه باید تنظیم کنم؟

با سپاس
بطور اتوماتیک در صورتی که Wi-Fi داشته باشیم فقط از Wi-Fi استفاده میشه، اگه Wi-Fi نداشته باشیم از GPRS. میشه کلا Mobile data رو غیر فعال کرد تا دیگه از GPRS چیزی استفاده نشه و کلا همه چی محدود بشه به Wi-Fi .

غیر فعال کردن GPRS :
Settings > General > Network

اگه هم می خواید GPRS کلا همیشه فعال باشه ولی فقط ایمیل ازش استفاده نکنه به قسمت زیر برید و Push رو غیر فعال کنید و Fetch رو هم Manual کنید تا هر وقت خودتون خواستید ایمیلتون چک بشه:

Settings > Mail, Contact & Calender > Fetch New Data

Empayer
03-10-2010, 15:54
با سلام خدمت دوستان

یک سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید . در حال حاضر امکان -- کردن گوشی IPHONE 4 که با یک سرویس دهنده مثل
AT & T در آمریکا رجیستر شده بوده وجود داره که بشه در ایران هم استفاده کرد یا نه ؟ یادمه تا چند وقت پیش یک یا دو سری از 3GS را نمیشد در ایران استفاده کرد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
پیشاپیش اگه سوال خیلی ابتدایی بود عذر میخوام :46:

webcopernic
03-10-2010, 16:32
بطور اتوماتیک در صورتی که Wi-Fi داشته باشیم فقط از Wi-Fi استفاده میشه، اگه Wi-Fi نداشته باشیم از GPRS. میشه کلا Mobile data رو غیر فعال کرد تا دیگه از GPRS چیزی استفاده نشه و کلا همه چی محدود بشه به Wi-Fi .

غیر فعال کردن GPRS :
Settings > General > Network

اگه هم می خواید GPRS کلا همیشه فعال باشه ولی فقط ایمیل ازش استفاده نکنه به قسمت زیر برید و Push رو غیر فعال کنید و Fetch رو هم Manual کنید تا هر وقت خودتون خواستید ایمیلتون چک بشه:

Settings > Mail, Contact & Calender > Fetch New Data

با تشکر از شما
من برایم سوالی ایجاد شد:

1-اگر همزمان هم Wi-Fi داشته باشم و هم GPRS برنامه برای چک کردن ایمیل ( فقط ایمیل و نه اینترنت ) ، از Wi-Fi استفاده میکنه یا بهتر است GPRS را خاموش کنم؟

2-اگر به شبکه Wi-Fi متصل باشم، برنامه به صورت اتوماتیک از Wi_fi برای چک کردن ایمیل استفاده میکنه ؟ setting خاصی نمیخواهد؟

3-میشه بفرمائید که Fetch چی است و تاثیر Manual کردن آن در کنترل ایمیل چی است ؟

با سپاس

Stream
03-10-2010, 18:36
با تشکر از شما
من برایم سوالی ایجاد شد:

1-اگر همزمان هم Wi-Fi داشته باشم و هم GPRS برنامه برای چک کردن ایمیل ( فقط ایمیل و نه اینترنت ) ، از Wi-Fi استفاده میکنه یا بهتر است GPRS را خاموش کنم؟

2-اگر به شبکه Wi-Fi متصل باشم، برنامه به صورت اتوماتیک از Wi_fi برای چک کردن ایمیل استفاده میکنه ؟ setting خاصی نمیخواهد؟

3-میشه بفرمائید که Fetch چی است و تاثیر Manual کردن آن در کنترل ایمیل چی است ؟

با سپاس
1, 2. کلا سیستم اینترنت (چه چک کردن ایمیل، چه آب و هوا، و کلا همه چیز) در iOS اینطوریه که تا وقتی که شما به یک Wi-Fi متصل باشید از اینترنت موبایل (GPRS یا 3G) استفاده نمی کنه. یعنی تا وقتی که شما به Wi-Fi متصل باشید هیچ وقت از GPRS شما استفاده نمیشه مگه اینکه Wi-Fi تون قطع بشه... مثلا از رنجش خارج بشید یا سیگنال ضعیف بشه یا ... که اون موقع از اینترنت شبکه مخابراتی استفاده می کنه. اگه غیر فعالش کنید دیگه مطمئن هستید حتی اگه از رنجش هم خارج بشید دیگه از GPRS استفاده نمیشه.

3. Fetch یعنی همون چک کردن ایمیل ... آیفون به سرور ایمیل وصل میشه تا چک کنه ایمیل جدید هست یا خیر، میشه 15 دقیقه و 30 دقیقه و یک ساعت و Manual تنظیمش کرد ... اگه روی 15 دقیقه تنظیم بشه نهایتا شما هر ایمیلی براتون بیاد ظرف 15 دقیقه مطلع می شید ولی Manual باشه دیگه باید خودتون همیشه به برنامه ایمیل برید تا براتون چک کنه.

webcopernic
05-10-2010, 09:52
1, 2. کلا سیستم اینترنت (چه چک کردن ایمیل، چه آب و هوا، و کلا همه چیز) در iOS اینطوریه که تا وقتی که شما به یک Wi-Fi متصل باشید از اینترنت موبایل (GPRS یا 3G) استفاده نمی کنه. یعنی تا وقتی که شما به Wi-Fi متصل باشید هیچ وقت از GPRS شما استفاده نمیشه مگه اینکه Wi-Fi تون قطع بشه... مثلا از رنجش خارج بشید یا سیگنال ضعیف بشه یا ... که اون موقع از اینترنت شبکه مخابراتی استفاده می کنه. اگه غیر فعالش کنید دیگه مطمئن هستید حتی اگه از رنجش هم خارج بشید دیگه از GPRS استفاده نمیشه.

3. Fetch یعنی همون چک کردن ایمیل ... آیفون به سرور ایمیل وصل میشه تا چک کنه ایمیل جدید هست یا خیر، میشه 15 دقیقه و 30 دقیقه و یک ساعت و Manual تنظیمش کرد ... اگه روی 15 دقیقه تنظیم بشه نهایتا شما هر ایمیلی براتون بیاد ظرف 15 دقیقه مطلع می شید ولی Manual باشه دیگه باید خودتون همیشه به برنامه ایمیل برید تا براتون چک کنه.

با تشکر از شما

آیا در آیفون راهی هست که بشه یک Access point را در شبکه Wireless به عنوان Default تعریف کرد که هر زمان در محدوده همان بودیم ایمیل را چک کند؟

با تشکر

shamlou
05-10-2010, 12:06
گروه خبری GSM: هزاران نفر از مشتاقان ، جلوی شعبه جدید apple در شهر پکن برای خرید
گوشی iphone 4 در صف ایستادند.
این در حالی است که 60 هزار گوشی برای فروش در این شعبه وجود دارد و تا کنون 200 هزار
نفر پیش خرید کرده اند. نسخه 32 گیگابایتی این گوشی در چین قیمتی حدود 6000 یوان یا
905 دلار امریکا را داراست.

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

گروه خبری GSM: به هر کدام از سرباز های جدید آمریکایی یک عدد گوشی آیفون یا آندروید رایگان می دهند. این عمل در جهت تست گوشی ها و همچنین آموزش های ساده برای سربازان صورت
می گیرد.
بر روی این گوشی ها برنامه هایی از قبیل سلامتی ، بدنسازی ،نقشه های راهنما و غیره وجود دارد.

Stream
05-10-2010, 13:24
با تشکر از شما

آیا در آیفون راهی هست که بشه یک Access point را در شبکه Wireless به عنوان Default تعریف کرد که هر زمان در محدوده همان بودیم ایمیل را چک کند؟

با تشکر
بطور پیش فرض همیشه همینطوره (نه فقط در آیفون، تقریبا در هر دستگاهی که Wi-Fi داشته باشه) ، یکبار که به یک شبکه متصل بشید بارهای بعد اتوماتیک به همون متصل میشه.

night lord
06-10-2010, 10:52
آقا کیفیت عکس این گوشی چیجوریه؟ در حد x10 هستش؟

payamf1
06-10-2010, 12:23
آقا کیفیت عکس این گوشی چیجوریه؟ در حد x10 هستش؟
از x10 یه سر و گردن بالاتره

night lord
06-10-2010, 18:11
بابا اذیتمون نکن!!!!
x10 دوربینش 8.1 ولی این دوربینش 5 مگاپیکسله . اونوقت یه سرو گردن بالا تره؟؟؟؟

payamf1
06-10-2010, 18:48
بابا اذیتمون نکن!!!!
x10 دوربینش 8.1 ولی این دوربینش 5 مگاپیکسله . اونوقت یه سرو گردن بالا تره؟؟؟؟
می گویند مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید :20:

مگاپیکسل که مهم نیست

metallica is me
06-10-2010, 19:44
آقا پیام و stream عزیز
لطفا اگه آیپاد یا آیفون 3gs دارید در کنار آیفون 4 قرار بدین و یه عکس از دوتا دیواس بندازین که انشالله ما هم به جمع شما بپیوندیم
اگه عکس از طبیعت و چیزای رنگی بندازید ممنون میشم
ببخشید درخواست بزرگیه
ممنون

koroshfe
07-10-2010, 14:38
می گویند مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید :20:

مگاپیکسل که مهم نیست

منم اول فکر می کردم که کیفیت پیکسل ها مهمه.
اما یکی از دوستانه بزرگوارمون بهم گفت:ساده بهت می گم تصویر 200 در 200 با کیفیت 2 مگاپیکسل بهتر از تصویر 100 در 100 با کیفیت 5 مگاپیکسل هستش.
من داشتم فیلمامو نگاه می کردم که با گوشی 3gs گرفته بودم.دیدم بعضی از تصاویر و فیلم ها کیفیتش پایین تره.
بعد رفتم پس از سال ها تحقیق فهمیدم بی کیفیت ها مربوط می شه به بعد از آپدیت به 4.0.1.
کسی می تونه برام توضیح بده؟البته با حدس هایی که من زدم یه جورایی جور در می آد.

SIMON137
07-10-2010, 15:35
این هم یک تصویر از انجمن همسایه ، موبایلستان :

Mah12
08-10-2010, 01:00
مگاپیکسل که مهم نیست
مهم نیست اما تعصب خوب نیست... عکسای x10 توی 8 مگاپیکسلی ها جزو خوبهاست
در حالی که آیفون توی 5 ها جزو بهترین ها نیست... اما خوب عکس میگیره
برتری آیفون واسه عکسش نیست...

ممنون

morteza_jacobi
08-10-2010, 01:38
آقا ما خریدیم امروز بالاخره :31:
1 میلیون فیت 16 گیگ
ولی هنوز هم که با دست چپ می گیرم آنتن اش میره بعد یه مدتی
فریمور هم 4.1 هست
ولی در کل دارم عادت میدم یه جور دیگه دستم بگیرم
بیخیال گربه

SIMON137
08-10-2010, 02:18
1 میلیون فیت 16 گیگ
فریمور هم 4.1 هست
بیخیال گربه
به سلامتی انشالله ، مبارکه
یه کاور براش بگیر
احتمالا سیم کارتت هم mci هست چون برای من mci همینطوریش هم آنتی نداره ولی irancell تا ته پر هست همیشه !

SIMON137
08-10-2010, 02:18
1 میلیون فیت 16 گیگ
فریمور هم 4.1 هست
بیخیال گربه
یه کاور براش بگیر
احتمالا سیم کارتت هم mci هست چون برای من mci همینطوریش هم آنتی نداره ولی irancell تا ته پر هست همیشه !

morteza_jacobi
08-10-2010, 02:29
یه کاور براش بگیر

مرسی
براش یه دونه از این روکش محافظ 15 هزار تومانی ها گرفتم برای روش پشتش که خط نمی افته اصلاً
نمی دونم باید ایرانسل ام رو هم ببرم ببینم فرقی داره یا نه !!! ولی کلاً امتحان که کردم دیدم وقتی 2 تا خط میشه آنتن اش وقتی زنگ می زنم با یه خط دیگه میگه در دسترس نمی باشد !!!
با اون که دست چپ هستم به نظرم واسه دست راست ها بدتره :31: چون باید با دست چپ بگیرن و با راست کار کنن ولی من با راست می گیریم و با چپ کار می کنم واسه همون مشکلی از این بابت نیست باید به جونش بیفتی تا آنتن اش کم بشه اینجوری نیست تا زرتی میگیریش کم شه :31: در کل من ترجیح میدم به جای اینکه قاب بذارم طرز دست گرفتن اش رو درست کنم چون گوشی ظریفی هست و مثل htc قبلیم نیست که گوشی رو مشت کنم توی دستم!! برای همون مشکلی نیست ولی نوشتم بگم که این مشکل هنوز هم هست !!!

payamf1
08-10-2010, 13:19
آقا پیام و stream عزیز
لطفا اگه آیپاد یا آیفون 3gs دارید در کنار آیفون 4 قرار بدین و یه عکس از دوتا دیواس بندازین که انشالله ما هم به جمع شما بپیوندیم
اگه عکس از طبیعت و چیزای رنگی بندازید ممنون میشم
ببخشید درخواست بزرگیه
ممنون

4 تا گرفتم امیدوارم کمکتون کنه

به ترتیب از راست به چپ : آیفون 4 ، آیفون 3GS ، آیفون 3G

توی عکس آخری فکر کنم تفاوت تصاویر بهتر مشخصه

Empayer
09-10-2010, 08:39
با سلام خدمت دوستان

یک سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید . در حال حاضر امکان استفاده از گوشی IPHONE 4 که با یک سرویس دهنده مثلAT & T در آمریکا رجیستر شده بوده وجود داره که بشه در ایران هم استفاده کرد یا نه ؟ یادمه تا چند وقت پیش یک یا دو سری از 3GS را نمیشد در ایران استفاده کرد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
پیشاپیش اگه سوال خیلی ابتدایی بود عذر میخوام :46:

کسی نیست راهنمایی کنه ؟

hesam68
09-10-2010, 13:54
سلام
خوبین؟
ببخشین وقت نداشتم صفحه های قبلیو بخونم
عموم دیروز بهم گفت میخوام یک گوشی خوب و با کلاس بگیرم
من یاد ایتن گوشی افتادم
هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
کلا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری داره؟
دوربینش چه طوره؟
کلا واسم یک توضیح مختصر بدین که اگه هیچ مشکای نداره به عموم بگم بگیره
اگه مشکل داشته باشه و بخره ابروی من میره هااا؟
منتظر جواب دوستانم
مرسی

mohsenfhm
09-10-2010, 14:54
سلام
خوبین؟
ببخشین وقت نداشتم صفحه های قبلیو بخونم
عموم دیروز بهم گفت میخوام یک گوشی خوب و با کلاس بگیرم
من یاد ایتن گوشی افتادم
هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
کلا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری داره؟
دوربینش چه طوره؟
کلا واسم یک توضیح مختصر بدین که اگه هیچ مشکای نداره به عموم بگم بگیره
اگه مشکل داشته باشه و بخره ابروی من میره هااا؟
منتظر جواب دوستانم
مرسی

به نظر من این گوشی رو به هیچ کس پیشنهاد ندید ! :13:

چون یک سری محدودیت ها از جمله عدم ارسال و دریافت بلوتوث وجود داره شاید باعث شرمندگی تون بشه !

باید عاشق محصولات اپل بشی بعد بخری :27:

ahwaz_k750
09-10-2010, 20:21
به نظر من این گوشی رو به هیچ کس پیشنهاد ندید ! :13:

چون یک سری محدودیت ها از جمله عدم ارسال و دریافت بلوتوث وجود داره شاید باعث شرمندگی تون بشه !

باید عاشق محصولات اپل بشی بعد بخری :27:
جدا این گوشی بلوتوث نداره؟؟؟
اما در قسمت امکانات نوشته شده که بلوتوث دارد.
میشه توضیح بدید

alimehraeew
09-10-2010, 21:32
میشه توضیح بدید
داره ولی واسه هندزفریه!
یه سری برنامه هم تو appstore داره واسه ارتباط با ایفونهای دیگه!
ولی اگه گوشیتو jailbreak کنی بلوتوثش کار می کنه !!!

Mojtaba-MCI
09-10-2010, 21:49
میشه توضیح بدید
نکته ی دیگه اینه که اگه جیل کنید و نرم افزار استفاده از بلوتوث رو هم نصب کنید بازم یه سری محدودیت هست!
به کل رو بلوتوث حساب نکنید خیلی بهتره!!!

ahwaz_k750
09-10-2010, 22:14
آیفون 3جی اس هم همین محدودیت را دارد؟
کلا جیل کردن خوب هست یا نه؟

Mojtaba-MCI
09-10-2010, 22:22
آیفون 3جی اس هم همین محدودیت را دارد؟
بله ، هیچ فرقی نداره!
چون نرم افزارایی که استفاده میشه یکی هستن!

کلا جیل کردن خوب هست یا نه؟
بسیار خوبه:دی!!!

morteza_jacobi
10-10-2010, 11:45
سلام دوستان برای من ورژن 4.1 هست (iPhone 4) زیاد علاقه ای به دست زدن به گوشی ندارم ولی برای بلوتوث بدم نمیاد امتحان کنم ببینم :31:
کسی از دوستان که بهترین جیلبرک رو کرده و راضی هست بهم پیشنهاد بده چون انگار هنوز ورژن خوبی واسه 4.1 نیومده
ممنون
-------------
یه سئوال دیگه وقتی جیلبرک میشه دستگاه و یه سری برنامه روش ریخته میشه و بعد آپدیت میشه فریمور (مثلاً به 4.2) تمام برنامه ها از کار می افته !! یا دیگه نمیشه برنامه دیگه ای نصب کرد روش جز همون هایی که قبلاً ریخته شده !!!

Mojtaba-MCI
10-10-2010, 18:25
سلام دوستان برای من ورژن 4.1 هست (iPhone 4) زیاد علاقه ای به دست زدن به گوشی ندارم ولی برای بلوتوث بدم نمیاد امتحان کنم ببینم :31:
فعلا نمیتونید از بلوتوث برای ارسال و دریافت فایل استفاده کنید!
چرا؟!
چون هنوز برنامه ی مناسبی براش عرضه نشده!

یه سئوال دیگه وقتی جیلبرک میشه دستگاه و یه سری برنامه روش ریخته میشه و بعد آپدیت میشه فریمور (مثلاً به 4.2) تمام برنامه ها از کار می افته !! یا دیگه نمیشه برنامه دیگه ای نصب کرد روش جز همون هایی که قبلاً ریخته شده !!!
البته من درست متوجه سوال نشدم ولی اون برداشتی که داشتم این بود : "چرا بعد از آپدیت به ورژن جدیدتر بعضی از نرم افزارها کار نمیکنن؟!".
درسته؟!
اگه همینه که در جواب باید بگم وقتی به ورژن جدیدتر آپ میکنید و بعد اون جیل میتونید از سیدیا برنامه ای به اسم اکتیو ایکس(اگه اشتباه نکرده باشم!)بگیرید که این مشکل رو حل میکنه...

Alik70
10-10-2010, 20:43
سلام بر همگی.میخواستم iphone4 بگیرم میشه لطفا راهنمایی کنید.

ravani_13
11-10-2010, 11:46
سلام

من میخوام یه ۴ بگیرم ولی دوست ندارم ۱ تومن واسه گوشیم بدم بعدش انتن .... یا حتما نیاز به کاور یا چسب کاری باشه

ایا مشکل انتن در نمنونه های جدید تر حل شده ؟

مرسی

mohsenfhm
11-10-2010, 11:59
سلام

من میخوام یه ۴ بگیرم ولی دوست ندارم ۱ تومن واسه گوشیم بدم بعدش انتن .... یا حتما نیاز به کاور یا چسب کاری باشه

مرسی

اينو بببين فارسي هم هست ؟

به نظرت مشكل آنتن وجود داره ؟:13::13::13:

SIMON137
11-10-2010, 12:12
سلام

مرسی

نه مشکل آنتن هست ، منم موافقم ، اصلا این مقدار نباید پول این گوشی رو داد با این وضعیت آنتن دهی ، آخرشم چسب بزنی و ...
کار درست رو شما می کنی

m_f_sh_85
11-10-2010, 12:21
اين ios 4.1 كه ميگن تو بازار اومده فابريك خود گوشيه يا گوشي باز شده و آپگريد شده؟دوستاني كه اطلاع دارن لطفا اگه نكته اي در مورد خريد اين گوشي هست بگن كه سر من و بقيه كه مي خوان بخرن كلاه نره ممنون.در ضمن اين گوشي اگه اصلا آنتن نميداد بازم محبوب بود.البته از طرز نوشتن آقاي simon معلومه نمي خوان كسي اين گوشي رو بخره.

SIMON137
11-10-2010, 12:33
اين ios 4.1 كه ميگن تو بازار اومده فابريك خود گوشيه يا گوشي باز شده و آپگريد شده؟دوستاني كه اطلاع دارن لطفا اگه نكته اي در مورد خريد اين گوشي هست بگن كه سر من و بقيه كه مي خوان بخرن كلاه نره ممنون.در ضمن اين گوشي اگه اصلا آنتن نميداد بازم محبوب بود.البته از طرز نوشتن آقاي simon معلومه نمي خوان كسي اين گوشي رو بخره.
جدا ؟ راس میگی ؟ :دی
روالش از این به بعد همینطوریه
آقا جان خب گوشی که آنتن دهی درست نداره ، قیمتشم که به این زیادی هست ، قبول کنید ارزش خرید نداره و انتخاب های بهتری پیش روی شماست

m_f_sh_85
11-10-2010, 12:44
جدا ؟ راس میگی ؟ :دی
روالش از این به بعد همینطوریه
آقا جان خب گوشی که آنتن دهی درست نداره ، قیمتشم که به این زیادی هست ، قبول کنید ارزش خرید نداره و انتخاب های بهتری پیش روی شماست

حق با شماست اصلا بدرد مفت نميخوره ولي حالا شما لطف كن يكم از معلوماتتو در اختيار ما هم قرار بده كه فقط تو خريد سرمون كلاه نره همين.با تشكر

khar2khar
11-10-2010, 13:15
نه عزیز سری جدید که اومده با 4.1 اومده وربطی به باز شدن گوشی نداره

SevenHaft
11-10-2010, 13:39
سلام به همگی.

جناب SIMON137 شما اگه نمیتونی اطلاعات درستی درباره یه محصول بدی نیازی نیست که به خودت زحمت بدی و بیای اینجا و با لحن بدی جواب سوال سایرین رو بدی.

اینجا محلیه که کاربران میان تا نقاط تاریک در ذهنشون رو درباره یه محصول روشن کنند ولی ظاهر شما علاقه داری سایر کاربران رو گمراه کنی و با جوابهایی از روی

تعصب و بچه گانه ، ذهن سایر کاربران رو منحرف کنی.

دوست عزیز از لحن جواب های شما کاملا مشخصه که این جوابها از روی یه نوع تعصب هست و بس.

خواهشن دوستان فقط در اینجا راهنمایی کنند تا من و امثال من که چیزی نمیدونیم آگاهی پیدا کنیم نه اینکه بدتر گمراه بشیم.

در آخر هم از همه دوستان عزیز اپلی مانند mohsenfhm , Mojtaba-MCI , alimehraeew و همه دوستان دیگه که در اینجا نمیشه اسمشون رو آورد و همینطور دوستان

خوبم پیام عزیز(payamf1) و Stream که واقعا در اینجا هیچگونه دریغی از کمک کردن و پاسخ دادن به سایر کاربران نمیکنند و ذهن همه کاربران رو با پاسخهای خوبشون روشن میکنند واقعا ممنونم.

با سپاس.

SIMON137
11-10-2010, 14:00
سلام به همگی.

جناب SIMON137 شما اگه نمیتونی اطلاعات درستی درباره یه محصول بدی نیازی نیست که به خودت زحمت بدی و بیای اینجا و با لحن بدی جواب سوال سایرین رو بدی.

اینجا محلیه که کاربران میان تا نقاط تاریک در ذهنشون رو درباره یه محصول روشن کنند ولی ظاهر شما علاقه داری سایر کاربران رو گمراه کنی و با جوابهایی از روی

تعصب و بچه گانه ، ذهن سایر کاربران رو منحرف کنی.

دوست عزیز از لحن جواب های شما کاملا مشخصه که این جوابها از روی یه نوع تعصب هست و بس.

خواهشن دوستان فقط در اینجا راهنمایی کنند تا من و امثال من که چیزی نمیدونیم آگاهی پیدا کنیم نه اینکه بدتر گمراه بشیم.

در آخر هم از همه دوستان عزیز اپلی مانند mohsenfhm , Mojtaba-MCI , alimehraeew و همه دوستان دیگه که در اینجا نمیشه اسمشون رو آورد و همینطور دوستان

خوبم پیام عزیز(payamf1) و Stream که واقعا در اینجا هیچگونه دریغی از کمک کردن و پاسخ دادن به سایر کاربران نمیکنند و ذهن همه کاربران رو با پاسخهای خوبشون روشن میکنند واقعا ممنونم.

با سپاس.

شرمنده دیگه ، ما از اون اول فقط داریم گمراه می کنیم :دی
زحمتی نیست ، قابل نداره ، لحن هم اتفاقا خیلی صمیمی هست :دی
ممنون از اینکه واقعا عملکرد انجمن رو برای من توضیح دادید ، تو این مدت اصلا مشخص نبود دارم چیکار می کنم!
پاسخ بقیه جملاتتون رو هم نمیدم ، تجربه میگه فایده ای نداره ! :46:

مدتی زیاد مشکلاتش رو بررسی کردیم پاسخ هاش رو هم دادیم ، کلی راهنمایی هم برای خرید دادیدم ، گفتیم بخرید ، دیدم همه مخالفن ، میگیم نخرید بازم همه مخالفن :دی
----------------------------------------

حق با شماست اصلا بدرد مفت نميخوره ولي حالا شما لطف كن يكم از معلوماتتو در اختيار ما هم قرار بده كه فقط تو خريد سرمون كلاه نره همين.با تشكر

خواهش می کنم ، ارادت مندیم ،
برادر شما یه سر به پست های قبلی بزن ، اگر چیزی پیدا نکردی من هستم در خدمتت ، مفصلا بحث شده ، یه نیمچه سرچ بزن
فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن به بسته بندیش هم دقت کن آک باشه ، بعضی ها اوایل لاک رو به جای آنلاک فکتوری می انداختن ، دقت کن موقع خرید بگی ، آنلاک فکتوری نه آنلاک خالی بگو تو فاکتور هم قید کنه ترجیحا هم 4.0.1 باشه ، اولش هم که روشن می کنی باید ارور بده بگه به آیتیونز وصل کنید عکس یک کابل بیاد نباید بره توی گوشی ، نوع بسته بندی رو هم از نت عکساشو بگیر ، متفاوت نباشه یه وقت :20:
هر سوالی داشتی بپرس:46:

morteza_jacobi
11-10-2010, 15:33
سلام

مرسی

دوست عزیز من گوشی رو الان 1 هفته هست خریدم و مشکل آنتن توی ورژن جدید هم هست و اولش میره روی اعصابت ولی بعدش که باهاش کار می کنی مبینی که اصلاً مشکلی برات به وجود نمیاره تا الان که من هرچی تلفن حرف زدم گوشیم نه قطع شده نه چیزی ولی من هم فکر می کردم توی ورژن 4.1 این مشکل حل شده ولی اگه می خوایی باید قاب دور گوشی رو بگیری تا از شرش راحت شی
این حقیقته و نمیشه کتمان کردش :31:

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

فعلا نمیتونید از بلوتوث برای ارسال و دریافت فایل استفاده کنید!
چرا؟!
چون هنوز برنامه ی مناسبی براش عرضه نشده!

البته من درست متوجه سوال نشدم ولی اون برداشتی که داشتم این بود : "چرا بعد از آپدیت به ورژن جدیدتر بعضی از نرم افزارها کار نمیکنن؟!".
درسته؟!
اگه همینه که در جواب باید بگم وقتی به ورژن جدیدتر آپ میکنید و بعد اون جیل میتونید از سیدیا برنامه ای به اسم اکتیو ایکس(اگه اشتباه نکرده باشم!)بگیرید که این مشکل رو حل میکنه...

منظورم همین بود که الان ورژن 4.1 هست و جیل می کنم و برنامه می ریزم
پس فردا که به ورژن جدید آپدیت کردم و دیگه جیل نکردمش اون برنامه هایی که قبلاً روی گوشی ریختم کار میکنه ؟ یا باید جیل دوباره بشه تا کار کنه ؟!

سئوال بدیم اینه که برای زنگ اس ام اس برنامه راحتی نیومده ؟!؟! من زنگ موبایل رو تونستم با آیتونز بسازم و کانورت کنم :31: ولی اس ام اس رو هنوز کشف نکردم ؟!

Empayer
11-10-2010, 16:18
فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن به بسته بندیش هم دقت کن آک باشه ، بعضی ها اوایل لاک رو به جای آنلاک فکتوری می انداختن ، دقت کن موقع خرید بگی ، آنلاک فکتوری نه آنلاک خالی بگو تو فاکتور هم قید کنه ترجیحا هم 4.0.1 باشه ، اولش هم که روشن می کنی باید ارور بده بگه به آیتیونز وصل کنید عکس یک کابل بیاد نباید بره توی گوشی ، نوع بسته بندی رو هم از نت عکساشو بگیر ، متفاوت نباشه یه وقت :20:
هر سوالی داشتی بپرس:46:[/QUOTE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیز جان من قبلا در همین مورد سوال کردم جواب نگرفتم . میشه راهنمایی کنی که اگه مثلا گوشی لاک
باشه (به عنوان مثال برای AT&T لاک شده باشه) راهی هست که بشه آنلاکش کرد و توی ایران استفاده کرد ؟
بعضیا ادعا میکنن میتونن در ازای مبلغی این کارو بکنن بعضیا هم میگن نمیشه . بالاخره امکانش هست یا نه و اگر امکانش هست آیا گوشی دچار مشکل یا محدودیتی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون

mohsenfhm
11-10-2010, 16:23
عزیز جان من قبلا در همین مورد سوال کردم جواب نگرفتم . میشه راهنمایی کنی که اگه مثلا گوشی لاک
باشه (به عنوان مثال برای AT&T لاک شده باشه) راهی هست که بشه آنلاکش کرد و توی ایران استفاده کرد ؟
بعضیا ادعا میکنن میتونن در ازای مبلغی این کارو بکنن بعضیا هم میگن نمیشه . بالاخره امکانش هست یا نه و اگر امکانش هست آیا گوشی دچار مشکل یا محدودیتی نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون

تا حالا كه ميشد ولي فعلا آنلاك براي فريمورهاي جديد ارائه نشره و خريد لاك يك ريسك محسوب ميشه .

اگر هم آنلاك نشه نميتونيد ازش استفاده كنيد :11:

morteza_jacobi
11-10-2010, 16:26
سلام دوستان این کاور الان تو ایران هست ؟؟ و راسته مخفیه ؟ :31: یا تبلیغاته ؟

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

Mojtaba-MCI
11-10-2010, 16:46
منظورم همین بود که الان ورژن 4.1 هست و جیل می کنم و برنامه می ریزم
پس فردا که به ورژن جدید آپدیت کردم و دیگه جیل نکردمش اون برنامه هایی که قبلاً روی گوشی ریختم کار میکنه ؟ یا باید جیل دوباره بشه تا کار کنه ؟!
باید دوباره جیلبریک کنید!

سئوال بدیم اینه که برای زنگ اس ام اس برنامه راحتی نیومده ؟!؟! من زنگ موبایل رو تونستم با آیتونز بسازم و کانورت کنم :31: ولی اس ام اس رو هنوز کشف نکردم ؟!
معروفترین برنامه برای اینکار iPhone Ringtone Maker هست که خیلی راحت آهنگ مورد نظرتون رو انتخاب میکنید ، بعد این برنامه آهنگ انتخابی شما رو میفرسته به آیتونز که بتونید به عنوان Ringtone ازش استفاده کنید!
=====
ویرایش : سوالتون رو درست نخوندم.
یه آن فک کردم میخواین رینگتون بسازید...
راستش اس ام اس رو نمیدونم!

Empayer
11-10-2010, 17:22
برای راهنمایی ممنون عزیز
یک سوال دیگه هم داشتم , در حال حاضر همه 3GS ها آنلاک میشن یا نه ؟ یادمه تا حدود 2 ماه پیش یک ورژنش آنلاک نمیشد .
بازم ممنون

khar2khar
11-10-2010, 18:25
دوستان ورژن گوشیم 4.1 هست و جیلبرک و انلاک شده برنامه خاصی برای بلوتوث وجود داره تا کاره ما راه بیوفته

yas_6969
11-10-2010, 18:31
دوستان ورژن گوشیم 4.1 هست و جیلبرک و انلاک شده برنامه خاصی برای بلوتوث وجود داره تا کاره ما راه بیوفته

برای ورژن 4 هنوز برنامه ای واسه بلوتوث نیومده

mohsenfhm
12-10-2010, 10:23

من يك جا ديدم . تعدادش محدود بود . با اسپري 38 تومن . خواستي پ. خ بده تا تبليغ نشه :11::13::31:

morteza_jacobi
12-10-2010, 11:31
من يك جا ديدم . تعدادش محدود بود . با اسپري 38 تومن . خواستي پ. خ بده تا تبليغ نشه :11::13::31:

چه خوب کجا دیدی دوست عزیز ؟ بعد این دورش همین جوریه واقعاً اصلاً معلوم نمیشه ؟ چون واسه من دورش مهمه که تابلو نشه مثل این قاب زاقارت ها :31:

a.z.p.z
12-10-2010, 18:23
سلام .. یکی از بچه ها یه ایفون 4 گرفته فریمور 4 ولی جیلبرک نکرده الان مشکلش اینه که وقتی به ایتونز متصل میکنه بالافاصله
eject میشه و فرصت هیچ کاری رو بهش نمیده یعنی پی سی اون رو میشناسه (مشکلی از نظر کانکت شدن و یو اس بی درایور و ... نیست)
ولی به محض اینکه ایتونز رو باز میکنه ایفون eject میشه!!! میگه هر کاری کردم نشد که نشد!
(ایپاد یکی هم اینجوری شده)
حالا نمیدونم چه راه حلی هست حتی یه سری کارها رو تو سایت اپل گفته بود که میگه انجام دادم ولی بازم نشده !!!
ممنون میشم کمک کنید!

pedramakaay
12-10-2010, 18:49
دوستان سلام...

از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كرد؟

چطوري بايد بريزيم رو گوشي؟

SIMON137
12-10-2010, 19:53
دوستان سلام...

از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كرد؟

چطوري بايد بريزيم رو گوشي؟
باید آیتیونز رو دانلود کنید ، اکانت آیتیونز بسازید، گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر ...
سورس appsyne رو از سدیا روی گوشی نصب کنید.
وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بشید برنامه مورد نظر رو دانلود کنید
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید ، وارد بخش آیفون آیتیونز بشید ، برنامه مورد نظر رو با آیتیونز باز کنید ، و روی گوشی در محل مورد نظر نصب کنید .

اگر هم برنامه اورجینال می خواهید باید مستقیم با آیفون به اینترنت وصل بشید و سپس به اپل استور و از اونجا برنامه رو خریداری کنید

pedramakaay
12-10-2010, 21:23
باید آیتیونز رو دانلود کنید ، اکانت آیتیونز بسازید، گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر ...
سورس appsyne رو از سدیا روی گوشی نصب کنید.
وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بشید برنامه مورد نظر رو دانلود کنید
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید ، وارد بخش آیفون آیتیونز بشید ، برنامه مورد نظر رو با آیتیونز باز کنید ، و روی گوشی در محل مورد نظر نصب کنید .

اگر هم برنامه اورجینال می خواهید باید مستقیم با آیفون به اینترنت وصل بشید و سپس به اپل استور و از اونجا برنامه رو خریداری کنید

ممنون دوست عزيز...

مشكل اينجاست كه اون كسي كه گوشي رو ازش خريدم برام كلي برنامه ريخته...اگر بخوام خودم برنامه بريزم اونا همه پاك ميشن:19:

راهي نيست كه بشه از اين برنامه ها بك آپ گرفت و بعد برنامه هاي جديد رو اضافه كرد؟

SIMON137
12-10-2010, 21:40
ممنون دوست عزيز...

مشكل اينجاست كه اون كسي كه گوشي رو ازش خريدم برام كلي برنامه ريخته...اگر بخوام خودم برنامه بريزم اونا همه پاك ميشن:19:

راهي نيست كه بشه از اين برنامه ها بك آپ گرفت و بعد برنامه هاي جديد رو اضافه كرد؟
موقعی که به آیتیونز وصل می کنید ، بزنید پروفایل جدید برای آیفون بسازه ، از همشون بک آپ میگیره...
کلا پول نباید به این چیزا داد چون کار واقعا آسونی هست ، اون طرف فقط گوشی شمارو وصل می کنه به کامپیتور یک کلید میزنه همه برنامه ها نصب میشن .
حالا چقدر گرفته ؟

ravani_13
12-10-2010, 22:49
اقایون من نه وقت خواندن ۱۰۰ صفحه رو ندارم .

۱ کلام ، مشکل انتن از پایه حل شده یا نه

مرسی مرسی

pedramakaay
12-10-2010, 22:49
موقعی که به آیتیونز وصل می کنید ، بزنید پروفایل جدید برای آیفون بسازه ، از همشون بک آپ میگیره...
کلا پول نباید به این چیزا داد چون کار واقعا آسونی هست ، اون طرف فقط گوشی شمارو وصل می کنه به کامپیتور یک کلید میزنه همه برنامه ها نصب میشن .
حالا چقدر گرفته ؟

همون اول كه خريدم روش اين برنامه ها رو ريخت ديگه....24 صفحه برنامه ريخت 20 تومن...

ميگم اين آيتونز و پروفايل و اينا رو زياد بلد نيستم ( تازه كارم)....سايتي يا مقاله اي نيست كه اينا رو ريز به ريز و خيلي ابتدايي توضيح داده باشه؟

Mojtaba-MCI
12-10-2010, 23:58

مرسی مرسی
خیر ، از پایه حل نشده و همچنان به قوت خودش باقیه!
راه حلهای این مشکل زیاده!مختصر و مفید.

payamf1
13-10-2010, 19:49
خیر ، از پایه حل نشده و همچنان به قوت خودش باقیه!
راه حلهای این مشکل زیاده!مختصر و مفید.
شما مگه آیفون 4 داری که اینطوری قاطع میگی حل نشده؟؟؟؟

morteza_jacobi
14-10-2010, 09:41

دوست عزیز جبهه نگیر!!! من 1هفته هست دارم و با قاطعیت میگم که حل نشده!!!! ولی خوب یه سری مثل ما عاشق اپل نیستن و می خوان یه گوشی کامل بگیرن و اینجا برای همین کاراست !!!! من الان خودم دنبال قاب جدید Zagg هستم که برای دور گوشی به صورت Invisible هست تا ازتماس دست جلوگیری کنه تا آنتن اش فول باشه همیشه!!!
بهتره منطقی باشین به عنوان کاربر فعال این سایت !!!

GiggleClub
14-10-2010, 09:58

مرسی مرسی

چطوری؟
کم پیدا؟

تو ایران من با دوستان صحبت کردم وقتی محکم طرف چپو پوشش بدن یکی یا دو تا خط از آنتن کم میشه ولی تماسی تا حالا هیچ کدوم از دست ندادن

تو خارج از کشور مخصوصا امریکا اوضاع بدتره

SIMON137
14-10-2010, 15:16
دوست عزیز جبهه نگیر!!! من 1هفته هست دارم و با قاطعیت میگم که حل نشده!!!! ولی خوب یه سری مثل ما عاشق اپل نیستن و می خوان یه گوشی کامل بگیرن و اینجا برای همین کاراست !!!! من الان خودم دنبال قاب جدید Zagg هستم که برای دور گوشی به صورت Invisible هست تا ازتماس دست جلوگیری کنه تا آنتن اش فول باشه همیشه!!!
بهتره منطقی باشین به عنوان کاربر فعال این سایت !!!

شخصا حاضرم با گرفتن فیلم به شما نشون بدم که یک دونه آنتن هم ازش کم نمیشه :27:

a.z.p.z
14-10-2010, 15:30
سلام .. یکی از بچه ها یه ایفون 4 گرفته فریمور 4 ولی جیلبرک نکرده الان مشکلش اینه که وقتی به ایتونز متصل میکنه بالافاصله
eject میشه و فرصت هیچ کاری رو بهش نمیده یعنی پی سی اون رو میشناسه (مشکلی از نظر کانکت شدن و یو اس بی درایور و ... نیست)
ولی به محض اینکه ایتونز رو باز میکنه ایفون eject میشه!!! میگه هر کاری کردم نشد که نشد!
(ایپاد یکی هم اینجوری شده)
حالا نمیدونم چه راه حلی هست حتی یه سری کارها رو تو سایت اپل گفته بود که میگه انجام دادم ولی بازم نشده !!!
ممنون میشم کمک کنید!

کسی هیچ اطلاعی نداره ؟ :13:

Sepehr2010
14-10-2010, 16:55
درود به دوستان

با عرضه آیفون جدید ، تاپیک جدید هم شروع به کار کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------------------------------

اولین ریویو ها اومدن:

engadget:
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUSA Today:
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWallstreet journal:
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحسابی تعریف کردن همه
و گفتند که در مجموع بهترین smartphone تو مارکت فعلا iPhone4 ه

--------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

سلام
اینم برا اوناکه خیلی تخصصی دوست دارند بدونند. داخل iphone4 چه خبره.
حسابی دل و رودشو ریخته بیرون نامرد.
اینم لینکش:
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم به ذکره این گوشی کلا مشکل آنتن دهی داره ، اصلا آنتن نمیده ، کیفیت ساخت نداره و ... از دوستان عزیز خواهشمندیم از بحث بی مورد در این رابطه خودداری کنند.
توضیح درباره قضیه آنتن دهی آیفون 4 ، یک بار و برای همیشه :
عزیز زور که نکردن خوب نخر !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجوابیه :

پارت نامبر آنلاک فکتوری کشور ها :

از دوستان عزیز خواهشمندیم جدا و اکیدا از بحث و کل کل و مقایسه های بی مورد و از روی تعصب این گوشی با سایر گوشی ها خود داری کنند ...

برای انجام مقایسه و بحث پیرامون این موضوع به گروه زیر بروید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادامه دارد ....
دوستان بحث انتن دهی به کجا رسید!!!!!!!:19::19::19:
خوبه!!!بده!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19: :19:

m_f_sh_85
14-10-2010, 18:13
دوستان بحث انتن دهی به کجا رسید!!!!!!!:19::19::19:
خوبه!!!بده!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19: :19:

من كه اين گوشي رو ندارم ولي يكي از دوستان داشت ما كه هر چي ور رفتيم خداييش آنتن كم نشد سيم كارت هم همراه اول بود اينا همش شايعه هست مگه ميشه 3GS مشكل نداشته باشه بعد تو اين گوشي همچين فولي بكنن؟در ضمن تو اينترنت يه سرچ بزن راجع به آزمايشگاه سياه اپل تا ببيني چقدر رو آنتنهاي گوشي اپل كار كرده.

metallica is me
14-10-2010, 18:36
خوب دوستان کسایی که دارن یه 20 ثانیه اون قسمتو نگه دارن فیلم بگیرن که بقیه ببینن که اینجوری هست یا نه

mohsenfhm
14-10-2010, 19:18
خوب دوستان کسایی که دارن یه 20 ثانیه اون قسمتو نگه دارن فیلم بگیرن که بقیه ببینن که اینجوری هست یا نه

تا الان 1000 بار از دوستان خواهش كرديم كه اين بحث رو ادامه ندن :27: چون هميشه به جنجال كشيده شده و باعث دلخوري چند تا از دوستامون شده :13:

براي روشن شدن موضوع اين فيلم 3 مگابايتي رو دانلود كنيد . فارسي هم هست :11:

metallica is me
14-10-2010, 20:13
دوست عزیز من با کمک آقا پیمان دیروز خریدم
ولی چون امکان آپیود فیلم با حجم بالا نداشتم چیزی نگفتم وگرنه من الان 1 دقیقه هست که کل گوشیو با دستم پوشوندم ولی آنتنش نمیپره

morteza_jacobi
14-10-2010, 20:52
شخصا حاضرم با گرفتن فیلم به شما نشون بدم که یک دونه آنتن هم ازش کم نمیشه :27:

منم شخصاً براتون فیلم میگیرم میزارم روی سایت :31:
بزودی

Sepehr2010
14-10-2010, 21:33
تا الان 1000 بار از دوستان خواهش كرديم كه اين بحث رو ادامه ندن :27: چون هميشه به جنجال كشيده شده و باعث دلخوري چند تا از دوستامون شده :13:

دوستان بخدا قصد جنجال ندارم:41:
به هر حال عذر میخوام:41:
فقط میخوام بدونم واقعا خرید درستیه یا نه؟!!!!

منم شخصاً براتون فیلم میگیرم میزارم روی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی
تشکر.

Mojtaba-MCI
15-10-2010, 09:03
خیر ، بنده آیفون 4 ندارم ولی سعی میکنم اطلاعات برزوی در موردش داشته باشم!
ضمن اینکه حل شدن مشکل آنتن دهی چیز کوچیکی نیست که وقتی فرضا رفع شد منو شما بی خبر بمونیم!
خیلی ها میگن این گوشی همچین مشکلی نداره ولی خیلی های دیگه هم میگن همچین مشکلی داره...
به هرحال این خودش نشون میده هنوز آنتن دهی اولویت اول بررسی خیلی از کاربرا واسه خریده آیفونه!
هرکس نظری داره...

---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------

با تمام این تفاسیر من قبلا هم گفتم ، الانم میگم!
با علم به اینکه آیفون 4 همچین مشکلی داره بازم حاضرم به جای 3 جی اسم ازش استفاده کنم چون احساس میکنم مزایاش خیلی خیلی بیشتر از معایبشه و از طرفی خیلی راه ها هست برای حل مشکل آنتن دهی...

SIMON137
15-10-2010, 12:04
والا راستش ما که داریم ، مشکل آنتن دهی نداریم ، سایر اطرافیان هم می بینن به به چه چه می کنن ، هر کی پرسید بگید مشکل آنتن داره نخرید ، بهتر ، خز نمیشه گوشی ، بیخود اعصابتون هم اذیت نمیشه :31:

morteza_jacobi
15-10-2010, 17:14
والا راستش ما که داریم ، مشکل آنتن دهی نداریم ، سایر اطرافیان هم می بینن به به چه چه می کنن ، هر کی پرسید بگید مشکل آنتن داره نخرید ، بهتر ، خز نمیشه گوشی ، بیخود اعصابتون هم اذیت نمیشه :31:

احسنت منم همین رو میگم دیگه :31:

alimara
15-10-2010, 18:10
مشکل آنتن ماله شبکه 3G هست ...

koroshfe
15-10-2010, 22:46
مشکل آنتن ماله شبکه 3G هست ...

:18:
می گم با وجود شما مهندسا که نه دکترا ما نباید احساس کمبودی بکنیم.
یه پیشنهاد بدید آقای جابز شما رو می بره درستش کنین برگردین.حالا اگه هم برنگشتین چه بهتر.
می تونم بپرسم دکتراتون رو از کجا گرفتین؟یا اطلاعاتتون رو؟
من فقط یه چیزی می گم:با فقط 2.6 ثانیه تفکر پس چرا فقط آیفون 4 این مشکل و داره؟مگه 3gs یا بقیه از این شبکه استفاده نمی کنن؟؟؟:18::18::18:

Sepehr2010
15-10-2010, 23:31
دوستان ممنون از جواباتون!:11:
morteza_jacobi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منتظر فیلم شما هم هستم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dark Prince
16-10-2010, 22:26
کسی از دوستان جایی رو سراغ داره Case Capdase واسه iPhone 4 بفروشه؟ (اینترنتی)

payamf1
16-10-2010, 23:26
کسی از دوستان جایی رو سراغ داره Case Capdase واسه iPhone 4 بفروشه؟ (اینترنتی)
این برند در ایران چندان محبوب نیست مارکهای موجود در ایران بیشتر speck , griffin و Belkin هستن که بصورت اینترنتی هم توی سایتهای مختلف برای خرید موجود هست. البته یک سری از کیس هاشونو نیگا کردم مشابه دارن توی برندهای دیگه:27:

mehr1095
17-10-2010, 16:49
سلام بر دوستان بزرگوار!

بنده هم حدود یک ماهه این گوشی رو خریدم هم با سیم کارت همراه اول و هم ایرانسل امتحانش کردم. حتی برای یک ذره هم مشکل آنتن نداره.

instrumental
19-10-2010, 09:35
فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن
سلام، ممکنه راهنمایی کنید این کد رو تو اینترنت چطور می شه چک کرد؟ خود سایت اپل؟ ممنون

mohsenfhm
19-10-2010, 09:51
سلام، ممکنه راهنمایی کنید این کد رو تو اینترنت چطور می شه چک کرد؟ خود سایت اپل؟ ممنون

چند صفحه قبل آرش خان کد ها رو گذاشته که به راحتی میشه تشخیص داد:11:

از جای معتبر ( به نظر من بی خیال علادین بشید ) بخرید و تو فاکتور هم قید شده باشه که آنلام فکتوری :13:

instrumental
19-10-2010, 10:49
چند صفحه قبل آرش خان کد ها رو گذاشته که به راحتی میشه تشخیص داد:11:

از جای معتبر ( به نظر من بی خیال علادین بشید ) بخرید و تو فاکتور هم قید شده باشه که آنلام فکتوری :13:
ممنون دوست عزیز، توی صفحه 77 پیدا کردم.
توی اینترنت هم ریزالتهای متنوع و کما بیش یکسانی وجود داشت مبنی بر این که گوشی فکتوری آنلاک هست و اوریجینال. البته واسه من درست جا نیفتاد که اگه کسی بخواد یه کد صحیح رو هم روی باکس یه گوشی ِ فیک پرینت کنه هم اطلاعات توی گوشی رو دستکاری کنه که اون کد رو نشون بده، چیکار می شه کرد ؟
دربارة توصیه تون ممنونم اما راستش دیر شده، چون دیشب رفتم گرفتم. از علاء الدین-دفینه

yas_6969
19-10-2010, 10:53
یه کاری هم میتونید بکنید اگه جیلیریک کرده گوشی و سیم بندازید بعد برید تو سدیا ببینید ultrasnow نصب هست یا نه نصب باشه یعنی لاک نباشه هم آنلاک.
گوشی نو هم که باشه معلومه دیگه باز کنید سیم بندازید شناخت میشه آنلاک.
البته فقط نظر شخصیمه

SAEED_BARCELONA
20-10-2010, 15:40
دوستان داداش بنده میخواد برای این گوشیه کزایی:دی یه invisible shield بگیره. یه راهنمایی بکنید ببینم چی خوبه چه جوری خوبه چقدر خوبه:دی از اینجور چیزا دیگه +قیمت
مرسی

~ReZa~
20-10-2010, 16:30
دوستان بهترین جا واسه خرید آنلاک فکتوری کجاست؟
دفینه علاءالدین خوبه یا مغازه فروشهای پایتخت؟
برای دوستم میخوام بخرم اگه راهنمایی کنید کجا آنلاک فکتوری (مطمئن باشه) میفروشن ممنون میشم.

SIMON137
20-10-2010, 17:21
دوستان داداش بنده میخواد برای این گوشیه کزایی:دی یه invisible shield بگیره. یه راهنمایی بکنید ببینم چی خوبه چه جوری خوبه چقدر خوبه:دی از اینجور چیزا دیگه +قیمت
مرسی

عارض شم خدمتت عزیز دل ، این دلخواهی هست ، اینویزیبل نگیر به نظر من ، کلا یه کیس بگیر که پشت و بقلش رو پوشش بده .

من خودم به شخصه از این پک استفاده می کنم و راضیم :

پک capdase هست شامل یک کیف ، یک محافظ صفحه ، یک محافظ آرم اپل و یک کیس برا پوشش و یک عدد پایه

دوستان بهترین جا واسه خرید آنلاک فکتوری کجاست؟
دفینه علاءالدین خوبه یا مغازه فروشهای پایتخت؟
برای دوستم میخوام بخرم اگه راهنمایی کنید کجا آنلاک فکتوری (مطمئن باشه) میفروشن ممنون میشم.

پیشنهاد من به شما یقینا پایتخت هست

morteza_jacobi
21-10-2010, 15:51
سلام دوستان همین جور که میدونین ! (می دونین حالا واقعاً ؟ :31: ) دیشب اپل FaceTime روی مک هم معرفی کرد!! و من نصب کردم ولی کار نمی کنه انگار روی شماره های ایران ؟
کسی میدونه !!!

reza_17173
21-10-2010, 17:06
دوستان بنده 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
قرار بود یه Iphone 4 از آمریکا برای من اورده بشه امروز طرف زنگ زد گفت که اینجا الان همه آیفون ها لاک فکتوری هستن و مخصوص AT&T آمریکا هستن. بعد گفتم خب یکی بیار میدیم اینجا آنلاکش کنن یا همونجوری لاک می فروشیمش, طرف گفت کارمند اون نمایندگی که آیفون می فروخته بش گفته این آیفون های جدید (16GB) قفل سخت افزاری هم دارن و دیگه نمیشه آنلاکشون کرد و جای دیگه ازشون استفاده کرد!
حالا می خواستم ببینیم همچین موضوعی واقعیت داره؟ چون نمی خوام یکی بیارم بعد آنلاک نشه بمونه رو دستم.
سوال بعدیم اینه آیا آیپد هم این چیزارو داره؟ منظورم اینه که آیا یه آیپد 16GB wifi هم باید آنلاک فکتوری شه تو ایرن, تا بشه ازش استفاده کرد؟ اگه نه که بش بگم به جای آیفون, یه آیپد بیاره.

yas_6969
21-10-2010, 17:37
دوستان بنده 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
قرار بود یه Iphone 4 از آمریکا برای من اورده بشه امروز طرف زنگ زد گفت که اینجا الان همه آیفون ها لاک فکتوری هستن و مخصوص AT&T آمریکا هستن. بعد گفتم خب یکی بیار میدیم اینجا آنلاکش کنن یا همونجوری لاک می فروشیمش, طرف گفت کارمند اون نمایندگی که آیفون می فروخته بش گفته این آیفون های جدید (16GB) قفل سخت افزاری هم دارن و دیگه نمیشه آنلاکشون کرد و جای دیگه ازشون استفاده کرد!
حالا می خواستم ببینیم همچین موضوعی واقعیت داره؟ چون نمی خوام یکی بیارم بعد آنلاک نشه بمونه رو دستم.
سوال بعدیم اینه آیا آیپد هم این چیزارو داره؟ منظورم اینه که آیا یه آیپد 16GB wifi هم باید آنلاک فکتوری شه تو ایرن, تا بشه ازش استفاده کرد؟ اگه نه که بش بگم به جای آیفون, یه آیپد بیاره.

من تا حالا چیزی در مورد اون قفل سخت افزاری نشنیدم فقط بیس باند باید آنلاک بشه و الان همه برنامش فعلا ریلیز نشده ولی به زودی میشه.
نخیر آیپد آنلاک فکتوری نداره،آیپد بدون مشکل میاد بالا

mohsenslr
22-10-2010, 16:30
سلام
میشه از آلمان یه آیفون 4 به صورت قراردادی از t-mobile خرید و آورد اینجا؟ مشکلی برامون پیش نمیاد؟
یه وقت نیان تو فرودگاه یقمونو بگیرن؟:31:

yas_6969
22-10-2010, 19:38
سلام
میشه از آلمان یه آیفون 4 به صورت قراردادی از t-mobile خرید و آورد اینجا؟ مشکلی برامون پیش نمیاد؟
یه وقت نیان تو فرودگاه یقمونو بگیرن؟:31:

آوردن مشکل نداره فعلا برنامه ای برای آنلاک کردنش نیست و شما نمیتونید از سیم کارت ایران استفاده کنید.

mohsenslr
22-10-2010, 21:04
آوردن مشکل نداره فعلا برنامه ای برای آنلاک کردنش نیست و شما نمیتونید از سیم کارت ایران استفاده کنید.

شما مطمئنید؟ یعنی اونجا قراردادی که با ما می بندن چیز خاصی نداره؟ وصیقه یی ، چیزی نمی خواد؟ به همین راحتی یه آیفون میدن اونم با قیمت 99 یورو؟

Stream
22-10-2010, 21:11
شما مطمئنید؟ یعنی اونجا قراردادی که با ما می بندن چیز خاصی نداره؟ وصیقه یی ، چیزی نمی خواد؟ به همین راحتی یه آیفون میدن اونم با قیمت 99 یورو؟
نه دوست من اینطوری نیست ... هم باید ساکن اون کشور باشید (آدرس تایید شده باید داشته باشید) هم حساب بانکی توی اون کشور (با همون آدرس) و باید یک قرارداد مدت دار (18 ماه یا دو سال) امضا کنید.

mohsenslr
22-10-2010, 21:22
خب پس با این اوصاف قراردادی که نمیشه آورد. شما میدونید آنلاک فکتوری توی آلمان چنده؟

morteza_jacobi
22-10-2010, 21:35
خب پس با این اوصاف قراردادی که نمیشه آورد. شما میدونید آنلاک فکتوری توی آلمان چنده؟

دوست عزیز آلمان هم قراردادی هست اگر هم جایی باشه گرون در میاد کلاً اروپا
بهتره یا از کانادا بخری یا امارات
وگرنه بهترین جا ایرانه بعدش
:31:

mh.attari
23-10-2010, 11:57
دوست عزیز آلمان هم قراردادی هست اگر هم جایی باشه گرون در میاد کلاً اروپا
بهتره یا از کانادا بخری یا امارات
وگرنه بهترین جا ایرانه بعدش
:31:
کانادا هم با 1.5 درصد مالیات میشه 850 کجاش خوبه؟

Sadra Juve
23-10-2010, 15:08
سلام دوستان .....

من میخواستم i phone 4 بگیرم میخواستم ببینم از کجا بگیرم بهتره ؟

راستی مشکل انتن دهی توی ورژن 4.1 حل شده دیگه ؟

قیمت 16 gb چند بگیرم خوبه ؟

با تشکر از همه دوستان ....

mohsenslr
23-10-2010, 20:20
کانادا هم با 1.5 درصد مالیات میشه 850 کجاش خوبه؟

از ایران که بهتره!

mh.attari
23-10-2010, 21:51
از ایران که بهتره!
100% ولی ا اروپا هم فرق چندانی نداره
اگر شما خواستی بری می تونی از اروپا هم بیاری و نگران فی نباشی:31:

Sadra Juve
23-10-2010, 22:42
سلام دوستان .....

????????????????? :8: :8: :8:

Sadra Juve
24-10-2010, 11:28
پک capdase هست شامل یک کیف ، یک محافظ صفحه ، یک محافظ آرم اپل و یک کیس برا پوشش و یک عدد پایه

پیشنهاد من به شما یقینا پایتخت هست[/QUOTE]

ببخشید این پک که شما میگید رو پایتخت داره ؟ خیلی خوشگله :10:

قیمتش چنده ؟ کدوم مغازه داره اینو ؟ :40:

morteza_jacobi
24-10-2010, 13:16
100% ولی ا اروپا هم فرق چندانی نداره
اگر شما خواستی بری می تونی از اروپا هم بیاری و نگران فی نباشی:31:

دوست عزیز اولاً که دلار کجا ... یورو کجا ...بعدشم شما قراردادی که حساب کنی 2000 یورو برای 2 سال در میاد
درضمن جایی هم باشه بدون قرارداد شک نکن از کانادا بیشتر چون یورو حساب میشه
من خودم مک بوک رو از امریکا برام اوردن 1100 دلار تموم شد به پول ایران شد 1 میلیون و 300 (کمتر)البته من یه مجیک موس روش گرفتم 70 دلار
ولی همین مک بوک از آلمان قیمت گرفتم اپل استور میشه برای 1 میلیون 800 با مالیات!!! بدون موس
در هر صورت کسی سختشه براش بیارن به نظرم همین ایران بهتره برای این جور گوشی ها که دنگ و فنگ داره (یا امارات)

Sadra Juve
24-10-2010, 14:21
میشه یکی به داد من برسه !!!! :13:

Sadra Juve
24-10-2010, 18:29

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد من به شما یقینا پایتخت هست

ببخشید این پک که شما میگید رو پایتخت داره ؟ خیلی خوشگله :10:

قیمتش چنده ؟ کدوم مغازه داره اینو ؟ :40:[/QUOTE]

من فردا میخوام بگیرم میشه راهنمایی کنید بچه ها ؟

مشکل انتن نداره دیگه ؟ :10::10::10::10::10::10::10:

SIMON137
24-10-2010, 18:33
ببخشید این پک که شما میگید رو پایتخت داره ؟ خیلی خوشگله

قیمتش چنده ؟ کدوم مغازه داره اینو ؟
راستیتش اونو دیگه اطلاعی ندارم ، قیمتش هم بالای 30 هست.

Sadra Juve
24-10-2010, 19:08
راستیتش اونو دیگه اطلاعی ندارم ، قیمتش هم بالای 30 هست.

شما از کجا گرفتی ؟:8:

m_f_sh_85
25-10-2010, 11:09
سلام دوستان آيفون 4 برام از امارات فرستادن پارت نامبرش mc603ae/a هست.اين پارت نامبر لاكه يا آنلاك چون گفتم اگه لاكه بازش نكنم.اگه كسي ميدونه لطفا جواب بده.

khar2khar
25-10-2010, 11:50
دوست عزیز ظاهرا که انلاک فکتوریه باز خودتم می تونی یه سرچ تو گوگل کنی به نظرمن که باز کن باهاش برو فضا این لا مصب گوشی نیست که سفینست ما که 2 هفتست هنوز پایین نیومدیم.

vahid19
25-10-2010, 17:57
سلام بچه ها

چند تا سوال داشتم دیگه نخواستم 116 صفحه رو بخونم

مشکل انتن دهی ایفون مثل این که در سری سفید رنگش حل شده درسته ؟؟؟

الان تو بازار رنگ سفیدش موجود هست یا نه ؟؟

metallica is me
26-10-2010, 11:47
سلام یه سوال برادرم میخواد آیفون 4 بگیره ولی پولش به آنلاک نمیرسه میخواد لاک بگیره(خیلی اهل جینگولک بازی نیست فقط سرش تو game هست) قیمت لاک چنده و تفاوت قیمتش با آنلاک چقدره؟؟؟منظورم 16 گیگ هست
و آیا کلا میشه آنلاک کردش و جیلبرک کرد؟؟
مرسی

joe_satriani
26-10-2010, 19:29
سلام یه سوال برادرم میخواد آیفون 4 بگیره ولی پولش به آنلاک نمیرسه میخواد لاک بگیره(خیلی اهل جینگولک بازی نیست فقط سرش تو game هست) قیمت لاک چنده و تفاوت قیمتش با آنلاک چقدره؟؟؟منظورم 16 گیگ هست
و آیا کلا میشه آنلاک کردش و جیلبرک کرد؟؟
مرسی

با سلام
دوست عزیزم خوب یه آیپاد 4 بگیرید
نیازی نیست هزینه کنید و یه لاک بگیرید و بعد باهاش استفاده ی آیپاد رو کنید

الان آیپاد 4 رو میتونید به 450 تومن داخل ایران 32 گیگش و به نظرم بگیرید

موفق باشید.

metallica is me
26-10-2010, 19:43
نه برادرم میخواد حتما آیفون بخره حالا مگه فرق لاک با آنلاک تنها تو زمان انتقال به فریم ویر جدید نیست؟؟؟فقط باید منتظر باشه یه کسی -- کنه دیگه ......من چون خودم آنلاک دارم خیلی تو نخ لاک نبودم
قیمت 16 لاک چنده؟؟

Reventon
26-10-2010, 20:02
سلام
من یک سوال راجع به این گوشی دارم خیلی حیاتیه خواهش میکنم راهنمایی کنیو. من الان 3GS دارم و ایرانسل. وقتی یک نفر از ایرانسل اس ام اس فارسی طولانی بفرسته اسمش نمی افته و شمارش میاد ولی انگلیسی بفرسته مشکلی نداره.اگر همراه اول بندازم مشکلی نداره. میخواستم بدونم تو این ۴ هم این مشکل هست یا نه خیلییی ممنون

joe_satriani
26-10-2010, 21:45
سلام
من یک سوال راجع به این گوشی دارم خیلی حیاتیه خواهش میکنم راهنمایی کنیو. من الان 3GS دارم و ایرانسل. وقتی یک نفر از ایرانسل اس ام اس فارسی طولانی بفرسته اسمش نمی افته و شمارش میاد ولی انگلیسی بفرسته مشکلی نداره.اگر همراه اول بندازم مشکلی نداره. میخواستم بدونم تو این ۴ هم این مشکل هست یا نه خیلییی ممنون

با سلام
به نظر میرسه گوشیتون جیلبریک کرده باشید و سورس calllerid fix رو هم نصب کرده باشید.
شما یه کار دیگه میتونید بکنید
شماره ها رو به صورت فرمت کامل ( کد موبایل و کد کشور و ... وارد کنید )

موفق باشید.

Sadra Juve
26-10-2010, 22:10
سلام دوستان .....

??????????????????

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه ؟؟

از کجا میشه فهمید گوشی اکبند هست ؟؟

مشکل انتن هم که نداره ولی با کاور دورش 100% حله دیگه ؟؟؟؟؟

SAEEDSAMSUNG
26-10-2010, 22:11
با سلام
دوست عزیزم خوب یه آیپاد 4 بگیرید
نیازی نیست هزینه کنید و یه لاک بگیرید و بعد باهاش استفاده ی آیپاد رو کنید

الان آیپاد 4 رو میتونید به 450 تومن داخل ایران 32 گیگش و به نظرم بگیرید

موفق باشید.

آیپاد 4 مگه اومده؟ :13:من 3 روز پیش سوال کردم نیومده بود.

من برم تا مجتبی نیومده:31:

SIMON137
26-10-2010, 22:19
از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه ؟؟

از کجا میشه فهمید گوشی اکبند هست ؟؟

مشکل انتن هم که نداره ولی با کاور دورش 100% حله دیگه ؟؟؟؟؟

پارت نامبر پشت گوشی رو سرچ کنید در اینترنت

معمولا از پلاستیک دور جعبه مشخص هست ، یه نگاهی به تصاویر جعبه ها توی نت بندازید متوجه میشید چگونه هست. در ضمن وقتی گوشی رو روشن می کنید با ارور بده عکس یک کابل بیاد بگه به آیتیونز وصل کنید.

انشالله که حله

آیپاد 4 مگه اومده؟ من 3 روز پیش سوال کردم نیومده بود.

من برم تا مجتبی نیومده

هنوز که نیومده ولی فکر کنم منظورش کلی بود ، یعنی صبر کنه بیاد بعد بگیره.

آخرین تصحیح : گویا اومده :دی

ا ، وایسا ببینم ، کجا در میری ، کلید از کجا آوردی ؟! :دی

vahid19
26-10-2010, 23:46
سلام بچه ها

چند تا سوال داشتم دیگه نخواستم 116 صفحه رو بخونم

???

خبری نشد ؟؟؟

SIMON137
27-10-2010, 00:09

هنوز رنگ سفید توسط اپل تولید و عرضه نشده.

armin_punisher6
27-10-2010, 01:27
پارت نامبر پشت گوشی رو سرچ کنید در اینترنت

معمولا از پلاستیک دور جعبه مشخص هست ، یه نگاهی به تصاویر جعبه ها توی نت بندازید متوجه میشید چگونه هست. در ضمن وقتی گوشی رو روشن می کنید با ارور بده عکس یک کابل بیاد بگه به آیتیونز وصل کنید.

انشالله که حله

هنوز که نیومده ولی فکر کنم منظورش کلی بود ، یعنی صبر کنه بیاد بعد بگیره.

ا ، وایسا ببینم ، کجا در میری ، کلید از کجا آوردی ؟! :دی
شما که میگین یه پیغام برای ارتباط با آیتونز میده اگه اونجا دسترسی به آیتونز نداشته باشیم چه جوری باید سیم کارت انداخت و گوشی رو تست کرد؟

morteza_jacobi
27-10-2010, 01:37
سلام دوستان داشتم دیروز قسمت 6 سریال Vampire Diaries رو میدیم جالبه که گوشی آیفون 4 اش مشکل آنتن داره !!! :31:
البته من که جیل برک کردم کمتر 2 تا میرسه !!! نمی دونم واسه جیلبرکه یا !!! عادت کرده به سیم کارت (چون روزهای اول زودی به 2 تا میرسید):31:

armin_punisher6
27-10-2010, 08:33
سلام دوستان داشتم دیروز قسمت 6 سریال Vampire Diaries رو میدیم جالبه که گوشی آیفون 4 اش مشکل آنتن داره !!! :31:
البته من که جیل برک کردم کمتر 2 تا میرسه !!! نمی دونم واسه جیلبرکه یا !!! عادت کرده به سیم کارت (چون روزهای اول زودی به 2 تا میرسید):31:
فکر کنم بخاطر منطقه اش باشه.چون گوشی رو حتی با دست چپ هم نگرفته.

Reventon
27-10-2010, 09:00
با سلام
به نظر میرسه گوشیتون جیلبریک کرده باشید و سورس calllerid fix رو هم نصب کرده باشید.
شما یه کار دیگه میتونید بکنید
شماره ها رو به صورت فرمت کامل ( کد موبایل و کد کشور و ... وارد کنید )

موفق باشید.

دوست عزیز تمام این روش ها رو امتحان کردم ولی نمیشه. کسی این گوشی رو نداره به امتحان کنه؟
ممنون
jailbreaked
3.1.3
3GS

morteza_jacobi
27-10-2010, 11:35
فکر کنم بخاطر منطقه اش باشه.چون گوشی رو حتی با دست چپ هم نگرفته.

منطقه!! نه بابا مگه ایرانه آمریکا!!! :31:
ولی در کل داره خز میشه ها این آیفون قسمت های قبل دستشون آیفون نبود این سری دست استفن و کاترین (توی سریال) بود هی ام نشون میدادن عقده های آیفون ندیده (شیطونه میگه برم بدم پدر پدسوختشونه در بیارن :16: )

yas_6969
27-10-2010, 12:21
دوست عزیز تمام این روش ها رو امتحان کردم ولی نمیشه. کسی این گوشی رو نداره به امتحان کنه؟
ممنون
jailbreaked
3.1.3
3GS

منم این مشکل و با ایرانسل وقتی کسی اس ام اس فارسی میده دارم نمیدوم مشکل از گوشی یا اپراتور:41:

armin_punisher6
27-10-2010, 12:55
منطقه!! نه بابا مگه ایرانه آمریکا!!! :31:
ولی در کل داره خز میشه ها این آیفون قسمت های قبل دستشون آیفون نبود این سری دست استفن و کاترین (توی سریال) بود هی ام نشون میدادن عقده های آیفون ندیده (شیطونه میگه برم بدم پدر پدسوختشونه در بیارن :16: )
چه ربطی به آمریکاش داره؟مگه اون قسمت رو ندیدین که تو بارون دختره ماشینش گیر کرده بود و گوشی رو اینور و اونور میکرد تا آنتن بده؟دلیل نمشیه چون آمریکاست همه جاش فول آنتن بده.

morteza_jacobi
27-10-2010, 13:49
چه ربطی به آمریکاش داره؟مگه اون قسمت رو ندیدین که تو بارون دختره ماشینش گیر کرده بود و گوشی رو اینور و اونور میکرد تا آنتن بده؟دلیل نمشیه چون آمریکاست همه جاش فول آنتن بده.

آره خوب ولی یا میده آنتن یا نمیده اصلاً :31: مثل ایران بندری نمیزنه ولی کلاً آیفون به دست حساسه !!! این دیگه ثابت شده به من

tanatos
27-10-2010, 19:25
آقا خبر جدید اینکه عرضه ی نسخه ی سفیدرنگ آیفون رو بازهم عقب انداختند:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنابر اخبار جدید کمپانی Apple باز هم عرضه نسخه سفید رنگ گوشی iphone 4 را تا بهار سال آینده میلادی به تاخیر انداخت و بدلیل آن از خریداران عذرخواهی کرد و جالب اینجاست که باز هم درباره علت اصلی این تاخیر توضیحی داده نشد. از زمان عرضه نسخه مشکی iphone 4 در ماه ژوئن سال جاری میلادی ، تاکنون بارها عرضه نسخه سفید رنگ این گوشی به تاخیر افتاده است.
تنها دلیلی که Apple برای این تاخیر عنوان کرده ، دشواری تولید نسخه سفید رنگ می باشد اما شایعات حاکی از این است که رنگ سفید این گوشی ، ایراد در تولید بدنه و حتی مشکل در تامین لوازم مورد نیاز موجب این تاخیر شده است. خبر این تاخیر در وب سایت کمپانی Apple اعلام شد. برخی از کارشناسان عقیده دارند با وجود چنین تاخیری در عرضه نسخه سفید رنگ iphone 4 ، تولید و عرضه نسخه iphone 5 می تواند راه چاره ای برای این تاخیر از سوی Apple باشد.

Reventon
27-10-2010, 19:39
منم این مشکل و با ایرانسل وقتی کسی اس ام اس فارسی میده دارم نمیدوم مشکل از گوشی یا اپراتور:41:
شما iphone 4 دارین؟

SIMON137
27-10-2010, 19:42
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنابر اخبار جدید کمپانی Apple باز هم عرضه نسخه سفید رنگ گوشی iphone 4 را تا بهار سال آینده میلادی به تاخیر انداخت و بدلیل آن از خریداران عذرخواهی کرد و جالب اینجاست که باز هم درباره علت اصلی این تاخیر توضیحی داده نشد. از زمان عرضه نسخه مشکی iphone 4 در ماه ژوئن سال جاری میلادی ، تاکنون بارها عرضه نسخه سفید رنگ این گوشی به تاخیر افتاده است.
تنها دلیلی که Apple برای این تاخیر عنوان کرده ، دشواری تولید نسخه سفید رنگ می باشد اما شایعات حاکی از این است که رنگ سفید این گوشی ، ایراد در تولید بدنه و حتی مشکل در تامین لوازم مورد نیاز موجب این تاخیر شده است. خبر این تاخیر در وب سایت کمپانی Apple اعلام شد. برخی از کارشناسان عقیده دارند با وجود چنین تاخیری در عرضه نسخه سفید رنگ iphone 4 ، تولید و عرضه نسخه iphone 5 می تواند راه چاره ای برای این تاخیر از سوی Apple باشد.

محبت کنید در بخش اخبار آیفون هم ذکر کنید
سپاس

sia abedi
28-10-2010, 16:27
بچه ها راستی کسی قیمت آیفون 4 32 گیگ را در امارات(دوبی)نمیدونه؟آیپاد تاچ 32 گیگ 4 چی؟(تقریبی هم بگید ممنون میشم)

*Ali*
28-10-2010, 22:27
سلام دوستان
با توجه به قیمت های به شدت ناعادلانه ای که تو بازار ایران هست طبیعتا آدم به ذهنش میرسه که به یه آشنا بسپاره که از اون ور بیاره براش.
میخواستم بدونم این کار چه مشکلاتی داره و مثلا 16گیگ رو که تو سایت زده 199$ تا برسه این ور حدودا چند آب میخوره و چه کارایی باید انجام بشه ؟ Unlock .....

Mehrdad092000
28-10-2010, 22:38
سلام دوستان
با توجه به قیمت های به شدت ناعادلانه ای که تو بازار ایران هست طبیعتا آدم به ذهنش میرسه که به یه آشنا بسپاره که از اون ور بیاره براش.
میخواستم بدونم این کار چه مشکلاتی داره و مثلا 16گیگ رو که تو سایت زده 199$ تا برسه این ور حدودا چند آب میخوره و چه کارایی باید انجام بشه ؟ Unlock .....

سلام
دوست عزیز اونایی که 199 زده به عنوان پیش پرداخته و باید چند قسط هم بدید که قیمتش بالا میشه که تاره اونا لوک هم هستن یعنی فقط روی سیم کارت های طرف قرارداد اپل هستن و .....
شما بخواین از اونور بیارید فکر کنم نزدیک 900 باشه انلاک فکتوری البته قیمت دقیق ندارم

hoha881
28-10-2010, 22:51
قیمت 16 گیک انلاکش 760$ هست.

m_f_sh_85
29-10-2010, 08:51
سلام دوستان

از همين ايران بخري خيلي ارزونتره(آنلاك) من از دبي گرفتم از ايران برام گرونتر افتاد.به نظر من ايران مطمئن تره چون به هر حال يكي هست كه اگه مشكلي داشت يقشو بگيري.

---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

دوستان ميشه يه بازي ژيروسكوپي معرفي كنيد تا ببينيم اين ژيروسكوپ چيه يا يه برنامه كه به ژيروسكوپ ربط داشته باشه با تشكر.

morteza_jacobi
29-10-2010, 15:21
سلام دوستان

یک قرارداد 18 ماهه با شما بسته میشه که ماهی 30 دلار هم پول اینترنت زورکی میگیرن ازتون که با یه حساب سر انگشتی میشه 2000 دلار در 2 سال !!! یا باید از کاناد بخری که اونجا قراردادی نیست یا ایران بهترین جایه الان 16 گیگ توی همون علاءالدین 1 میلیون 32 هم 1 میلیون 100 هست دقت کنی با ارز زیاد فرقی نداره با همون خارج از ایران باز اینجا خودت تست می کنی همه چیشو با خیال راحت

*Ali*
29-10-2010, 18:34
در بین محصولات اپل فقط آی فون مشکل لاک داره ؟ آی پاد تاچ و آی پد برای روزی که خدای نکرده تو ایران هم تماس نصویری درست بشه از این مشکلا ندارن ؟

Mehrdad092000
29-10-2010, 21:44
در بین محصولات اپل فقط آی فون مشکل لاک داره ؟ آی پاد تاچ و آی پد برای روزی که خدای نکرده تو ایران هم تماس نصویری درست بشه از این مشکلا ندارن ؟

لاک مربوط به سیستم مخابراتیه
مکالمه تصویری مخابراطی به ipod & ipad مربوط نمیشه
البته اپل یه سیتمی به تازگی راه انداخته به نام Facetime که مربوط به محصولات پال هستن
ایپاد تاچ اپل facetim داره که اپل تو خاور میانه بسته که البته الان هیچ مشکلی نداره

tanatos
30-10-2010, 09:51

بچه ها دیدید که توی پست قبل یه خبر نقل کردم از gsmaria مبنی بر تعویق عرضه ی آیفون 4؛
امروز داشتم توی این سایت یه تورقی میکردم که چشمم به خبر جدیدش افتاد:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، با تاخیرهای مکرر در عرضه iphone 4 سفید رنگ اکنون این موضوع در حال تبدیل به یقین است که این گوشی هرگز وارد بازار نخواهد شد و این به تاخیر افتادن ها به جهت آماده سازی ذهن خریداران صورت می گیرد تا با عرضه نسخه جدیدتری از iphone ، خریداران نسخه سفید رنگ iphone 4 را از یاد ببرند بخصوص اینکه در آخرین خبرها Apple باز هم ورود این نسخه سفید را تا بهار 2011 به تاخیر انداخت و از سوی دیگر اعلام کرد که iphone 5 در جولای 2011 بصورت رسمی رونمایی می شود و دقیقا این همان گوشی است که باعث انحراف ذهنها و فراموشی نسخه سفید رنگ iphone 4 خواهد شد.
حتی تولیدکنندگان قطعات نسخه سفید رنگ iphone 4 نیز از ارائه دلیل اصلی این تاخیر خودداری کرده اند اما همگی تاکید دارند که مشکلات تولید ، دلیل اصلی این تاخیرها نمی باشند و مساله چیز دیگری است. در صورتی که تولید نسخه سفید iphone4 به واقعیت تبدیل نشود در این صورت شهرت و اعتبار Apple زیر سوال رفته و متهم به فریب افکار عمومی خواهد شد چون با این به تاخیر انداختن ها بیشتر باعث سردرگمی و نیز انتظار بی نتیجه خریداران شده است.

حالا درست و نادرستش رو باید منتظر بود و دید.

mohsenfhm
30-10-2010, 13:36
خبر درسته ! چون از ليست فروش اپل هم حذف شد :41:

noisymind
30-10-2010, 22:16
از همين ايران بخري خيلي ارزونتره(آنلاك) من از دبي گرفتم از ايران برام گرونتر افتاد.به نظر من ايران مطمئن تره چون به هر حال يكي هست كه اگه مشكلي داشت يقشو بگيري.

---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

دوستان ميشه يه بازي ژيروسكوپي معرفي كنيد تا ببينيم اين ژيروسكوپ چيه يا يه برنامه كه به ژيروسكوپ ربط داشته باشه با تشكر.

مگه الان تو دبی چند هست؟

m_f_sh_85
31-10-2010, 10:54
مگه الان تو دبی چند هست؟

3500 درهم 16 گيگ
4000 درهم 32 گيگ
پارت نامبر: mc603ae/a 16GB
البته الان بايد كمتر شده باشه.

gakgak2006
31-10-2010, 21:35
با سلام

من از امریکا برام یه گوشی iphone 4G با VERSION 4.1 از کمپانی AT @ T که انلاک فکتوری نیست .اوردن امروز کل پایتخت

گشتم واسه UNLOCK کردنش و بهم گفتن هنوز برنامه انلاک هنوز نیومده . اگه کسی بلده یا کسی سراغ داره لطفا

معرفی کنید ؟

yas_6969
31-10-2010, 21:41
با سلام

من از امریکا برام یه گوشی iphone 4G با VERSION 4.1 از کمپانی AT @ T که انلاک فکتوری نیست .اوردن امروز کل پایتخت

گشتم واسه UNLOCK کردنش و بهم گفتن هنوز برنامه انلاک هنوز نیومده . اگه کسی بلده یا کسی سراغ داره لطفا

معرفی کنید ؟

هنوز برنامه آنلاک برای 4.1 ارائه نشده به احتمال زیاد یک روز پس از معرفی رسمی فریمور 4.2 ارائه میشه.

gakgak2006
31-10-2010, 21:49
هنوز برنامه آنلاک برای 4.1 ارائه نشده به احتمال زیاد یک روز پس از معرفی رسمی فریمور 4.2 ارائه میشه.

سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی فقط این فریمور 4.2 کی میاد

تو ایران ؟

چون من الان می خوام از این گوشی اسنفاده کنم اما نمی تونم ؟

sia abedi
31-10-2010, 23:01
3500 درهم 16 گيگ
4000 درهم 32 گيگ
پارت نامبر: mc603ae/a 16GB
البته الان بايد كمتر شده باشه.
دوست عزیز این قیمت ها مطمئن هست؟برای کی هست؟به نظرتون الان چنده؟راستی اونحا که مثل ایران نیست که هر مغازه یک قیمت بده؟قیمتا ثابت هست دیگه؟(منظورم اینه که اگر متوجه بشن که وارد نیستی بهت میندازن یا نه قیمتا مصوب هست؟)
راستی قیمت آیپاد را داخل دوبی نداری؟
دوستان من یک آیفون 4 دارم که صدا ضبط میکنه ولی در هنگام مکالمه صدا نمیره (البته صدا میاد)میخواستم بدونم همه ی آیفون 4 ها گارانتی بین المللی دارن دیگه؟یعنی میتونم ببرم دوبی و با گارانتیش درستش کنم؟(گوشی از آمریکا خریداری شده)

yas_6969
01-11-2010, 00:06
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی فقط این فریمور 4.2 کی میاد

تو ایران ؟

چون من الان می خوام از این گوشی اسنفاده کنم اما نمی تونم ؟

در ماه نوامبر که الان توش هستیم قرار هست معرفی بشه.
شما میتونی گوشی و جیلییبریک کنی که هکتیویت هم بشه که مثل یه آیپاد استفاده کنی تا آنلاکم ارائه بشه

فعلا تنها راه شما اینه

gakgak2006
01-11-2010, 01:42
در ماه نوامبر که الان توش هستیم قرار هست معرفی بشه.
شما میتونی گوشی و جیلییبریک کنی که هکتیویت هم بشه که مثل یه آیپاد استفاده کنی تا آنلاکم ارائه بشه

فعلا تنها راه شما اینه

مرسی ممنون دوست عزیز از راهنمایی

m_f_sh_85
01-11-2010, 08:48
سلام من به يك مشكل اساسي با دوربين اين گوشي برخوردم و اون هم اينكه اگه شب با فلاش عكس بگيري هيچي جز نور فلاش تو عكس نميفته كسايي كه مي توننن يه امتحان بكنن اگه راه حلي داره به ما هم بگن با تشكر.

mohsenfhm
01-11-2010, 09:32
سلام من به يك مشكل اساسي با دوربين اين گوشي برخوردم و اون هم اينكه اگه شب با فلاش عكس بگيري هيچي جز نور فلاش تو عكس نميفته كسايي كه مي توننن يه امتحان بكنن اگه راه حلي داره به ما هم بگن با تشكر.

فکر کنم با فعال کردن سنسور HDR مشکل برطرف بشه :13:

m_f_sh_85
01-11-2010, 10:42
فکر کنم با فعال کردن سنسور HDR مشکل برطرف بشه :13:

اونم زده بودم بازم فرقي نكرد ممكنه با برنامه هاي كمكي درست شه؟

soroush20
01-11-2010, 12:26
اقا قيمت روزش چنده؟

joe_satriani
01-11-2010, 12:54
اقا قيمت روزش چنده؟

با سلام

آخرین قیمت آیفون

موفق باشید.

khar2khar
01-11-2010, 22:37
دوست عزیزی که با فلاش مشکل داره احتمالا برای اینه که فلش رو حالت on می زاره اگر شما رو حالت auto بذاری خودش موقعی که به فلش نیاز هست فلش می زنه واگر شما تو تاریکی مطلق عکس بگیری با فلش کیفیت عالیه و موقعی که فلش روشن باشه یا رویه auto باشه hdr خاموشه
امیدوارم که مشکلتون حل بشه

m_f_sh_85
02-11-2010, 11:14
دوست عزیزی که با فلاش مشکل داره احتمالا برای اینه که فلش رو حالت on می زاره اگر شما رو حالت auto بذاری خودش موقعی که به فلش نیاز هست فلش می زنه واگر شما تو تاریکی مطلق عکس بگیری با فلش کیفیت عالیه و موقعی که فلش روشن باشه یا رویه auto باشه hdr خاموشه
امیدوارم که مشکلتون حل بشه

از راهنماييت ممنون ولي شما يه بار تو تاريكي مطلق عكس بگيري متوجه ميشي اگه نور طبيعي يا نور لامپ باشه عكساش خيلي عاليه ولي با فلاش نميدونم چرا اينجوري ميشه من با 12 megapixel camera هم امتحان كردم فرقي نكرد.

magi1991
04-11-2010, 22:29
سلام به دوستان اپلیییی.. :دی
من از استیو جابز و کلا اپل خیلیی خوشم میاد یه جورایییی عاشقشوووونمممم.. :دی
ولی تا حالا هیچ محصول اپلی نداشتم.. :(
تصمیم گرفتم 4 بخرم
راسشو بخواید از مبتدی هم پایینترم توو ایفون..
خواستم کمکم کنید به چه چیرایی باید توجه کنم و ...

مرسییییی..

SIMON137
04-11-2010, 23:50
سلام به دوستان اپلیییی.. :دی
من از استیو جابز و کلا اپل خیلیی خوشم میاد یه جورایییی عاشقشوووونمممم.. :دی
ولی تا حالا هیچ محصول اپلی نداشتم.. :(
تصمیم گرفتم 4 بخرم
راسشو بخواید از مبتدی هم پایینترم توو ایفون..
خواستم کمکم کنید به چه چیرایی باید توجه کنم و ...

مرسییییی..
سلام
مبارکه
به پست اول و دوم تاپیک توجه کنید :دی

B.3.S.T
05-11-2010, 00:41
دوستانی که آیفون 4 گرفتین راضی هستین...من 3g دارم ارزش داره بفروشم یکی از مدل 4 بگیرم؟

mani_2004_2006
05-11-2010, 01:01
سلام دوستان

احتمالا آیفون 4 رو به یکی از فامیل سفارش کنم از دبی بیاره .

این سیم کارت های معمولی بهشون نمیخوره ؟ ؟؟؟

اگه گوشی لاک باشه چه جوری باید آنلاکش کرد ؟؟

قیمت4 تو دبی چنده ؟

yas_6969
05-11-2010, 11:59
سلام دوستان

احتمالا آیفون 4 رو به یکی از فامیل سفارش کنم از دبی بیاره .

این سیم کارت های معمولی بهشون نمیخوره ؟ ؟؟؟

اگه گوشی لاک باشه چه جوری باید آنلاکش کرد ؟؟

قیمت4 تو دبی چنده ؟

خیر سیم معمولی نمیخوره باید بدید میکرو بکنند براتون 7 هزار هزینه داره فکر کنم.

اگه ورژن 4.1 باشه فعلا برنامه آنلاک براش ارائه نشده و نمیتونید شما آنلاک کنید.

قیمت ندارم.

yas_6969
05-11-2010, 12:35
دوستانی که آیفون 4 گرفتین راضی هستین...من 3g دارم ارزش داره بفروشم یکی از مدل 4 بگیرم؟

اگر پولش و داری حتما این کار و بکن که تفاوت و درست احساس میکنی. 100 درصد ارزش داره.

mani_2004_2006
05-11-2010, 17:38
خیر سیم معمولی نمیخوره باید بدید میکرو بکنند براتون 7 هزار هزینه داره فکر کنم.

اگه ورژن 4.1 باشه فعلا برنامه آنلاک براش ارائه نشده و نمیتونید شما آنلاک کنید.

قیمت ندارم.

یعنی نمیشه خودمون سیم کارت رو از دو طرف قیچی کنیم بشه میکرو ؟ :31:

HESAM_5700
05-11-2010, 18:05

چرا میشه :دی

یکی از دوستام خودش کرد ..... تو گوگل سرچ کنی ( how to cut sim for iphone 4 ) هزار جور عکس و آموزش میاره... کاری نداره در کل :دی

توصیه میشه رو یه ایرانسل تست کنید اول :دی

joe_satriani
05-11-2010, 18:47

با سلام

موفق باشید.

z0diac
07-11-2010, 12:04
درود/

با سلام به دوستان... فکر کنم اگه مطلب زیر رو بخونید خیلی مفید باشه. چون خیلی از دوستان مشکل دارن باهاش..:11:

روش ساخت زنگ موبایل (Ringtone) برای آیفون

با مطالعه این مقاله میتوانید زنگ موبایل دلخواه خود را برای استفاده در گوشی آیفون بسازید.

در این روش شما میتوانید بخش مورد نظر از یک فایل صوتی را به عنوان آهنگ/زنگ موبایل استفاده کنید و برای ساخت آن نیاز به برنامه آیتیونز دارید. پیشنهاد میکنم از جدیدترین نسخه برنامه آیتیونز استفاده کنید.

این راهنما بر اساس آیتیونز 10.0.1 و بر روی PC تهیه شده است.

- اول باید فایل صوتی مورد نظر را به بخش Music در قسمت LIBRARY برنامه آیتیونز منتقل کنید. برای این کار کافیست تا از منو File گزینه Add File to Library را انتخاب کنید و فایل مورد نظر مشخص نمایید.

- حالا به بخش Music بروید، باید نام فایل مورد نظر را که در قسمت قبل انتخاب نمودید در این لیست مشاهده کنید. با یک کلیک فایل را انتخاب کرده و از نوار خاکستری بالای صفحه بر روی کلید Play کلیک کنید تا فایل پخش شود.

- در هنگام پخش فایل، زمان شروع و پایان بخش مورد نظر از فایل را یادداشت کنید. یعنی دقیقا همان بخشی که میخواهید به عنوان زنگ استفاده کنید. زمان را به صورت ثانیه : دقیقه یادداشت کنید.
طول بخش مورد نظر نباید بیشتر از 40 ثانیه باشد.

- حالا بر روی نام فایل، رایت کلیک کرده و گزینه Get Info را انتخاب کنید.

- صفحه جدیدی باز میشود، در این صفحه به بخش Options بروید.

- زمان شروع و پایان بخش مورد نظر را در قسمت Start Time و Stop Time وارد کنید، دقیقا به صورت ثانیه : دقیقه ، مثلا 03:22

- گزینه Ok را انتخاب کنید و از این صفحه خارج شوید.

- حالا مجددا بر روی نام فایل رایت کلید کنید و گزینه "Create AAC Version" را انتخاب نمایید.
اگر چنین گزینه ای ندارید:
به منو Edit رفته و Preferences را انتخاب کنید.
در صفحه Preferences و در بخش General گزینه Import Settings را انتخاب کنید.
در قسمت Import Using، گزینه AAC Encoder را انتخاب نمایید.
با این روش "Create AAC Version" برای شما فعال خواهد شد.

- با انتخاب "Create AAC Version" برنامه آیتونز یک فایل دیگر دقیقا به همان نام فایل قبلی برای شما میسازد که زمان پخش آن دقیقا برابر زمانی است که انتخاب کرده اید.

- این بار بر روی فایل تازه ساخته شده رایت کلید نمایید و گزینه Show in Windows Explorer را انتخاب نمایید.

- در پنچره باز شده فایل را میتوانید مشاهده کنید. در این مرحله باید پسوند فایل را تغییر دهیم.
پسوند فایل را از m4a به m4r تغییر دهید.

- اگر نمیتوانید پسوند فایل را مشاهده کنید باید تنظیمات Windows Explorer را تغییر دهید.
برای این کار، در همین پنجره از منو بالا گزینه Tools/Folder Options را انتخاب کنید.
به بخش View بروید.
گزینه Hide Extensions for known files types را پیدا کرده و غیر فعال (تیک نداشته باشد) نمایید.
OK را انتخاب کرده به پنجره باز گردید. حالا باید پسوند فایل نمایش داده شود. پسوند را عوض کنید.

- به برنامه آیتیونز باز گردید و فایل تازه ساخته شده را حذف نمایید.

- از منو فایل گزینه Add File to Library را انتخاب کنید و مسیر و نام فایل با پسوند جدید را مشخص نمایید.

- فایل به عنوان یک زنگ در بخش LIBRARY و قسمت Ringtones قرار داده می شود.

- گوشی آیفون را به دستگاه متصل نمایید و سینک کنید.

z0diac
09-11-2010, 14:30
درود/

از مدت ها پیش شرکت اپل اعلام کرده بود که نسخه 4.2 از سیستم عامل iOS برای آیپد و آیفون را در ماه نوامبر ارائه خواهد کرد ولی هنوز زمان دقیق آن را اعلام نکرده است.

این احتمال وجود دارد که این سیستم عامل تا 12 ماه نوامبر ارائه گردد، یعنی طی 4 روز آینده!

وقت خوش././././././././././.

joe_satriani
09-11-2010, 17:30
درود/

از مدت ها پیش شرکت اپل اعلام کرده بود که نسخه 4.2 از سیستم عامل iOS برای آیپد و آیفون را در ماه نوامبر ارائه خواهد کرد ولی هنوز زمان دقیق آن را اعلام نکرده است.

این احتمال وجود دارد که این سیستم عامل تا 12 ماه نوامبر ارائه گردد، یعنی طی 4 روز آینده!

وقت خوش././././././././././.

با سلام
اینجا مطرح کنید دوست عزیزم

اخبار آیفون

موفق باشید.

alireza927
09-11-2010, 17:47
سلام دوستان. به نظر شما کدوم برنامه برای جیلبریک ios 4.1 بهتره . و اثرات منفی جیلبریک روی گوشی چیه؟

yas_6969
09-11-2010, 20:45
سلام دوستان. به نظر شما کدوم برنامه برای جیلبریک ios 4.1 بهتره . و اثرات منفی جیلبریک روی گوشی چیه؟

هیچ فرقی نمیکنه دوست عزیز هر دو برنامه از یک حفره استفاده میکنند با هر کدوم راحتی انجام بده

instrumental
10-11-2010, 10:45
هیچ فرقی نمیکنه دوست عزیز هر دو برنامه از یک حفره استفاده میکنند با هر کدوم راحتی انجام بده

سلام، منظورتون LimeRa1n و Green Poison هست ؟

yas_6969
10-11-2010, 12:41
سلام، منظورتون LimeRa1n و Green Poison هست ؟

بله اصل کار هر دو یکی هست

alireza927
10-11-2010, 16:05
سلام.لطفآ در مورد اثرات منفی جیلبریک روی گوشی هم توضیحاتی بدید.مثلآ شنیدم مصرف باتری رو بیشتر میکنه.البته نمیدونم صحت داره یا نه.واینکه تاثیرش چقدره

lonely soul
12-11-2010, 22:57
Dorod bar dostan .. man ozve jadid hastam ... man us zendeghy mekonam v mekham bebenam hazeneye unlock kardane iphon dar iran cheghadre ? motshakeram

m_f_sh_85
14-11-2010, 11:19
سلام سوالم احتمالا مربوط به اين قسمت نيست ولي آيا كسي برنامه اي براي محافظت از برنامه هاي نصب شده ميدونه كه حداقل براي delete كردن پسورد بخواد آخه اين گوشي اينقدر تاچش قويه كه دست هر كي گوشي رو ميدي چون بلد نيستن برنامه ها رو پاك ميكنن

alimehraeew
14-11-2010, 12:08
Dorod bar dostan .. man ozve jadid hastam ... man us zendeghy mekonam v mekham bebenam hazeneye unlock kardane iphon dar iran cheghadre ? motshakeram
هیچی!!هزینشم نیم ساعت اینترنت استفاده کردنه!!!چون تو ایرن تنها راه unlock کردن گوشی jailbreak کردن گوشیه که بعدش unlock میکنیش!!!!!!

nibble
15-11-2010, 03:15
سلام به همه
اول اینکه یه سوال داشتم اینکه وقتی iphone 4 می خریم باید cd همراهش بهمون بدن یا نه؟
دوم اینکه من نیمتونم به bluetooth گوشیم وصل شم چه کار باید بکنم؟
در وافع من می خوام یکسری فابل صوتی بریزم روی گوشیم که تنها راهی که به ذهنم رسید bluetooth بود خیلی بهش احتیاج دارم لطفا راهنمایی کنید؟
پیشایپش ممنون

SIMON137
15-11-2010, 03:16
سلام.لطفآ در مورد اثرات منفی جیلبریک روی گوشی هم توضیحاتی بدید.مثلآ شنیدم مصرف باتری رو بیشتر میکنه.البته نمیدونم صحت داره یا نه.واینکه تاثیرش چقدره

من گوشیم رو جیل کردم یه مقدار توی دریافت امواج WiFi مشکل پیدا کرده !

SIMON137
15-11-2010, 03:28
سلام به همه
اول اینکه یه سوال داشتم اینکه وقتی iphone 4 می خریم باید cd همراهش بهمون بدن یا نه؟
دوم اینکه من نیمتونم به bluetooth گوشیم وصل شم چه کار باید بکنم؟
در وافع من می خوام یکسری فابل صوتی بریزم روی گوشیم که تنها راهی که به ذهنم رسید bluetooth بود خیلی بهش احتیاج دارم لطفا راهنمایی کنید؟
پیشایپش ممنون

خیر
محتویات جعبه یک هنزفری هست یکسری دفترچه و شارژر و کابل usb و 2 لوگوی اپل و یک وسیله برای بیرون آوردن جای سیم کارت
پل ارتباطی آیفون با کامپیوتر آیتیونز هست
دانلودش کنید و نصبش کنید ، برای گوشی دادن به آهنگ هم می تونید از خود بخش ipod استفاده کنید یا از اپلیکیشن های موجود برای ریختن آهنگ استفاده کنید وقتی شما این برنامه هارو نصب می کنید یک بخشی به آیتیونز اضافه میشه که با اون می تونید به صورت مستقیم فیلم و موسیقی رو داخل گوشی بریزید

MufcTalk.com
15-11-2010, 08:17
سلام من میخوام iphone4 بگیرم چند سوال داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنند
از انجایی که فهمیدم با safari نمیشه سایت های فلش به جز youtube را دید چون html5 هست و فلش را ساپورت نمیکنه و از طرفی هم میگن adobe با apple مشکل دارن......
ایا راهی هست که مرورگری خوب و راحت را روی ای فون 4 نصب کرد که بهشه سایتهای فلش رو هم دید که از فلش پلیر استفاده میکنند؟
کلا برای فلش چه راهی پیشنهاد میکنید؟
سوال دوم: مثلا بی بی سی فارسی یک اپلیکشن داره که بشه برنامه هشو با موبایل دید ایا با وی پی ان و ای فون میشه به راحتی این تلویزیون و سایر چیزهای اینجوری که از فلش هستند را دید؟
در کل ای فون 4 چطوره دوستان؟: دی

SIMON137
15-11-2010, 11:36
سلام من میخوام iphone4 بگیرم چند سوال داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنند
از انجایی که فهمیدم با safari نمیشه سایت های فلش به جز youtube را دید چون html5 هست و فلش را ساپورت نمیکنه و از طرفی هم میگن adobe با apple مشکل دارن......
ایا راهی هست که مرورگری خوب و راحت را روی ای فون 4 نصب کرد که بهشه سایتهای فلش رو هم دید که از فلش پلیر استفاده میکنند؟
کلا برای فلش چه راهی پیشنهاد میکنید؟
سوال دوم: مثلا بی بی سی فارسی یک اپلیکشن داره که بشه برنامه هشو با موبایل دید ایا با وی پی ان و ای فون میشه به راحتی این تلویزیون و سایر چیزهای اینجوری که از فلش هستند را دید؟
در کل ای فون 4 چطوره دوستان؟: دی
در صورتی که گوشیتون رو جیل کنید می تونید یک برنامه روی گوشتیون نصب کنید که وقتی وارد سافاری میشید ، اگر این برنامه فعال باشه ، فایل های فلش برای شما به نمایش درمیان
این گونه نرم افزار های نیازی به وی پی ندارن ، من خودم بدون وی پی ازش استفاده می کنم.
برای یوتوب هم یک برنامه مخصوص از پیش نصب شده روی آیفون هست که به راحتی بدون وی پی می تونید کلیه فیلم های یوتوب رو ببینید.

در کل فوق العاده هست ... !

MufcTalk.com
15-11-2010, 11:43
در صورتی که گوشیتون رو جیل کنید می تونید یک برنامه روی گوشتیون نصب کنید که وقتی وارد سافاری میشید ، اگر این برنامه فعال باشه ، فایل های فلش برای شما به نمایش درمیان
این گونه نرم افزار های نیازی به وی پی ندارن ، من خودم بدون وی پی ازش استفاده می کنم.
برای یوتوب هم یک برنامه مخصوص از پیش نصب شده روی آیفون هست که به راحتی بدون وی پی می تونید کلیه فیلم های یوتوب رو ببینید.

در کل فوق العاده هست ... !

جیل کردن و نصب این برنامه ای که گفتین ضرری برای ایفون ندارد؟
اینجوری میشه به هرسایتی که نیاز به فلش داشته باشه (برای لود ویدیوهاش)بازشون میکنه؟درسته؟
سوال بعدی اینکه اینترنت همراه اول که یک ماهه نامحدود مثلا 256 میدن روی ایفون هم کار میکنه؟برای اینترنت همیشگی روی گوشی چه چیزی را پیشنهاد میکنید واسه ایفون 4 ؟ ممنون از راهنماییتون

MufcTalk.com
15-11-2010, 11:55
سوال دیگری نیز داشتم ایا napster اگر اکنتش را بگیریم با اینترنتی که داریم به خوبی روی iphone جواب میدهد؟
ممنون

nibble
15-11-2010, 19:16
خیر
محتویات جعبه یک هنزفری هست یکسری دفترچه و شارژر و کابل usb و 2 لوگوی اپل و یک وسیله برای بیرون آوردن جای سیم کارت
پل ارتباطی آیفون با کامپیوتر آیتیونز هست
دانلودش کنید و نصبش کنید ، برای گوشی دادن به آهنگ هم می تونید از خود بخش ipod استفاده کنید یا از اپلیکیشن های موجود برای ریختن آهنگ استفاده کنید وقتی شما این برنامه هارو نصب می کنید یک بخشی به آیتیونز اضافه میشه که با اون می تونید به صورت مستقیم فیلم و موسیقی رو داخل گوشی بریزید

ممنون از جوابتون می شه برنامش رو بزارید و یه توضیحی هم در مورد نحوه نصبش بدید؟؟

SIMON137
15-11-2010, 19:42
ممنون از جوابتون می شه برنامش رو بزارید و یه توضیحی هم در مورد نحوه نصبش بدید؟؟
ببینید برای نصب و اینا شما باید از آموزش های موجود برای جیل استفاده کنید.
پس از اینکه گوشی رو جیل کردید و آموزش های آیتیونز رو خوندید برنامه buzz player و oplayer رو نصب کنید خودش تو بخش app آیتیونز یه قسمتی باز می کنه که توش آهنگ و فیلم و ... بریزید.

nibble
15-11-2010, 21:15
ببینید برای نصب و اینا شما باید از آموزش های موجود برای جیل استفاده کنید.
پس از اینکه گوشی رو جیل کردید و آموزش های آیتیونز رو خوندید برنامه buzz player و oplayer رو نصب کنید خودش تو بخش app آیتیونز یه قسمتی باز می کنه که توش آهنگ و فیلم و ... بریزید.
شرمنده میشه بیشتر توضیح بدید من اصلا نمی دونم جیل چی هست؟

mani_2004_2006
16-11-2010, 02:20
سلام .

یکی از دوستام برام از دبی آورد . گوشی به صورت لاک بود .... دادیم آنلاک کردن

800 تومن واسه 32 گیگ .

از کجا بدونم گوشی اصله ؟

اولین باره آیفون تجربه میکنم چیزی ازش سر در نمیارم . مبتدی مبتدی :دی

چه جوری شماره هایی که تو سیم کارته کپی کنم تو گوشی ؟ ( این خیلی ضروریه)

mp3 و video و کلا چه طوری میشه فایل ریخت رو گوشی با کامپیوتر ؟ بعد از کجا باید اجراش کرد ؟

چرا وقتی یکی واسم بلوتوث میفرسته failed میشه ؟

m_f_sh_85
16-11-2010, 10:43
شرمنده میشه بیشتر توضیح بدید من اصلا نمی دونم جیل چی هست؟

جيل يعني جيلبريك.شما بعد از اينكه گوشيتون رو به ios 4.1 با استفاده از itunes ريستور كردين براي اينكه بتونين رو گوشيتون نرم افزارهاي كرك شده رو نصب كنين و صدها قابليت ديگه كه به مرور زمان ميفهمين بايد جيلبريك كنين كه آموزشش تو همين انجمن هست (بعد از جيلبريك رو گوشيتون يه برنامه به اسم cydia نصب ميشه) شما اول تا اينجا پيش برو بقيش راحته تا گوشي جيل نشه هيچكار نميتوني بكني.

m_f_sh_85
16-11-2010, 10:49
سلام .

یکی از دوستام برام از دبی آورد . گوشی به صورت لاک بود .... دادیم آنلاک کردن

800 تومن واسه 32 گیگ .

از کجا بدونم گوشی اصله ؟

اولین باره آیفون تجربه میکنم چیزی ازش سر در نمیارم . مبتدی مبتدی :دی

چه جوری شماره هایی که تو سیم کارته کپی کنم تو گوشی ؟ ( این خیلی ضروریه)

mp3 و video و کلا چه طوری میشه فایل ریخت رو گوشی با کامپیوتر ؟ بعد از کجا باید اجراش کرد ؟

چرا وقتی یکی واسم بلوتوث میفرسته failed میشه ؟

براي ريختن شماره هاي سيم رو گوشي بايد بري تو setting/mail,contact,calendars/import sim contacts رو ميزني
براي mp3 , video بايد با ايتونز فايلهاتو بريزي تو آيتونز بعد گوشي رو سينك كني آهنگا ميره تو ipod وگرنه گوشي رو جيل كني ميتوني مثه بقيه گوشيها هر جا خواستي بريزي و گوش كني
هنوز نرم افزار بلوتوث براي ios 4 نيومده.

attakh
16-11-2010, 20:18
سلام دوستان

سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در مقابل java کلمه No زده . باورم نمیشه . یعنی iphone اصلا جاوا را آدم حساب نمیکنه ؟
من نمیدونستم . اینکه خیلی بده . 99 درصد نرم افزار های ایرانی (نرم افزار بانک ها و...) جاوا هستند .

یعنی iphone فقط نرم افزار های سیستم عامل خودش را داره ؟

اگه جاوا نداشته باشه فعلا به درد ایران نمیخوره . تا زمانی که اپراتور سوم بیاد و اینترنت پر سرعت روی کوشی داشته باشیم.

SIMON137
16-11-2010, 21:14
سلام دوستان

سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در مقابل java کلمه No زده . باورم نمیشه . یعنی iphone اصلا جاوا را آدم حساب نمیکنه ؟
من نمیدونستم . اینکه خیلی بده . 99 درصد نرم افزار های ایرانی (نرم افزار بانک ها و...) جاوا هستند .

یعنی iphone فقط نرم افزار های سیستم عامل خودش را داره ؟

اگه جاوا نداشته باشه فعلا به درد ایران نمیخوره . تا زمانی که اپراتور سوم بیاد و اینترنت پر سرعت روی کوشی داشته باشیم.
آیفون گوشی خاصی هست و با سیاست های خاص تولید شده.

این نوع برداشت کاملا اشتباه هست و یک مقایسه سطحی از دید افراد نا آگاه هست.
سیستم عامل آیفون iOS هست که جزء برترین سیستم عامل های موبایل هست. از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکل و محدودیتی ندارد ولی خب این دیگه مشکل بانک ها هست که برای سیستم عامل های پیشرو برنامه نویسی نمی کنن.

وقتی هنوز هم در ایران و در ادارات از فلاپی استفاده میشه دیگه نمیشه انتظار بیشتری داشت.
بهتر هست بگیم ایران به درد آیفون نمی خوره.

attakh
16-11-2010, 22:56
آیفون گوشی خاصی هست و با سیاست های خاص تولید شده.

این نوع برداشت کاملا اشتباه هست و یک مقایسه سطحی از دید افراد نا آگاه هست.
سیستم عامل آیفون iOS هست که جزء برترین سیستم عامل های موبایل هست. از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکل و محدودیتی ندارد ولی خب این دیگه مشکل بانک ها هست که برای سیستم عامل های پیشرو برنامه نویسی نمی کنن.

وقتی هنوز هم در ایران و در ادارات از فلاپی استفاده میشه دیگه نمیشه انتظار بیشتری داشت.
بهتر هست بگیم ایران به درد آیفون نمی خوره.

حق با شماست .

من ترجیح میدم صبر کنم تا هم آیفون نو آوری های خاص خودش را بیشتر رو کنه و هم ایران خودش را با گوشی هماهنگ کنه (10 سال بعد):13: .
آیفون از هر جهت بهترین هست . ولی من فعلا دل خریدنش را ندارم .

البته خواستم از دبی بخرم که قیمتش مثل ایران بود پشیمون شدم .

Doctor.Freeman
17-11-2010, 19:21
با سلام .
من میخوام هفته دیگه آیفون 4 بخرم و چند تا سوال داشتم :
1 - چه مدلی رو باید بگیرم ؟ ( منظورم اینه که سریال نامبر یا سری خاصی داره ؟ )
2 - کدوم فریم ورش جیل میشه ؟
3 - کلا مشکلاتش چی هست ؟ ( میخوام ببینم میتونم باهاشون کنار بیام ؟ )
4 - رنگ سفیدش اومده تو بازار ؟
5 قیمتش چنده ؟ 16 ؟سفید و مشکی ؟
6 - کلا رفتم در مغازه بگم آیفون 4 چجوری میخوام ؟ با چه مشخصاتی ؟
و
7 - تو جعبش چی داره ؟؟؟

خیلی خیلی ممنونم از تمامی دوستان . :40::40::11:

SIMON137
17-11-2010, 19:33
با سلام .
و
7 - تو جعبش چی داره ؟؟؟

درود

دوست عزیز آیفون رو برای استفاده می خواهید بخرید یا فقط برای کلاسش ؟
چون از سوالتتون پیدا هست که دید مناسبی نسبت به این گوشی ندارید و فقط صرفا به خاطر اسم و شهرتش می خواهید بخرید. یک موقع سوء تفاهم نشه ، فقط منظورم اینه اگر آشنایی با گوشی ندارید با این مقدار پول گزینه های بسیار مناسب تر و کارآمدتری پیش رو دارید که می تونه تو ایران بهتون کمک کنه و همچنین بیشتر کارتون رو راه بندازه . آیفون دنگ و فنگش زیاد چون پس از خرید باید جیل کنید ، به طور مداوم با آیتیونز کار کنید حتی برای انتقال کوچکترین فایل و فقط هم باید به کامپیوتر خودتون وصل کنید. ، بلوتوث نداره ، دلیوری نداره ، فلش ساپورت نمی کنه ، رادیو نداره ، ممکنه برای آپگرید فریمور به مشکل برخورید و ....
برای کسی که حوصله سر و کله زدن با گوشی رو نداره فکر نمی کنم گزینه مناسبی باشه.

اگر حوصله شخصی سازی و دردسرهاش دارید و از نظر هزینه هم مشکل ندارید ، می تونم راهنماییتون کنم.

Doctor.Freeman
17-11-2010, 22:04
درود

دوست عزیز آیفون رو برای استفاده می خواهید بخرید یا فقط برای کلاسش ؟
چون از سوالتتون پیدا هست که دید مناسبی نسبت به این گوشی ندارید و فقط صرفا به خاطر اسم و شهرتش می خواهید بخرید. یک موقع سوء تفاهم نشه ، فقط منظورم اینه اگر آشنایی با گوشی ندارید با این مقدار پول گزینه های بسیار مناسب تر و کارآمدتری پیش رو دارید که می تونه تو ایران بهتون کمک کنه و همچنین بیشتر کارتون رو راه بندازه . آیفون دنگ و فنگش زیاد چون پس از خرید باید جیل کنید ، به طور مداوم با آیتیونز کار کنید حتی برای انتقال کوچکترین فایل و فقط هم باید به کامپیوتر خودتون وصل کنید. ، بلوتوث نداره ، دلیوری نداره ، فلش ساپورت نمی کنه ، رادیو نداره ، ممکنه برای آپگرید فریمور به مشکل برخورید و ....
برای کسی که حوصله سر و کله زدن با گوشی رو نداره فکر نمی کنم گزینه مناسبی باشه.

اگر حوصله شخصی سازی و دردسرهاش دارید و از نظر هزینه هم مشکل ندارید ، می تونم راهنماییتون کنم.

دوست عزیز من آلعان آیفون 3GS دارم و قبلش IPod داشتم .
کاملا با نظر شما موافقم ولی کاملا هم با محصولات Apple آشنایی دارم .
از قضاوت کور کورانتون ممنونم بنده اطلاعاتم در مورد آیفون 4 هم کم نیست ولی میخواستم نظر شما دوستانو بپرسم .
و از اینکه پاسخ تمام سوالامو دادین ممنونم .
از تمامی دوستانی هم که از ایشون تشکر کردن ممنونم .
مثله این که همه اینجا منو میشناسن ولی خودم خودمو نمیشناسم .
کمک نخواستیم بابا ولش کن .
:10::40::11:
تشکر هم میکنم چون مطلبت خیلی بدردم خورد و از سوال هام فهمیدی که من هیچی از I-Phone سرم نمیشه .
:40::40:

در ضمن اینم اضافه کنم که یک حرفاتون اشتباه بود :
بلوتوث فقط واسه فریم ور 4 نیومده و میخواد بیاد و قبلا هم داشت - IBlueNova
دلیوری داره و من خودم رو فریم 4.1 استفاده میکنم - IDelivery
فلش ساپورت میکنه - Frash
رادیو داره - اسمشو یادم نیست
از فریمور 2 تا حالا هم من داشتم و تا به حال واسه آپدیت به مشکل بر نخردم .
ممنونم واقعا .
شما مثله اینکه خیلی اطلاعاتت کامله .
ایشالاه خدا هر چی میخوای بهت بده .

Mojtaba-MCI
17-11-2010, 22:32

دوست من چرا ناراحت میشی؟!
از اون تیپ سوالایی که شما پرسیده بودی اینطور برمیومد که انگار اطلاعات زیادی در مورد آیفون نداری...
کسی کف دستشو بو نکرده بود که شما خودت یه پا استادی:31:!
درضمن SIMON137 حرف بدی نزد...
گفت :

اگر حوصله شخصی سازی و دردسرهاش دارید و از نظر هزینه هم مشکل ندارید ، می تونم راهنماییتون کنم. بنده خدا از کجا میدونست شما همه چیزو بلدی؟!

SIMON137
17-11-2010, 22:34
از قضاوت کور کورانتون ممنونم بنده اطلاعاتم در مورد آیفون 4 هم کم نیست ولی میخواستم نظر شما دوستانو بپرسم .
تشکر هم میکنم چون مطلبت خیلی بدردم خورد و از سوال هام فهمیدی که من هیچی از I-Phone سرم نمیشه .

فلش ساپورت میکنه - Frash
ممنونم واقعا .

بنده اصلا قصد جسارت نداشتم و ابدا قضاوت نکردم فقط گفتم اگر اینطوری هست ، نگفتم شما اینطوری هستید ، چون خودتون دیگه بهتر میدونید داستان های پشت سر آیفون رو ...

با سوالاتی که پرسیدید من فکر کردم یک شخص معمول هستید آخه گفتید

1 - چه مدلی رو باید بگیرم ؟

دیگه شما می خواستی مارو سر کار بذاری قضیش فرق می کنه ، مثل این می مونه که شما استاد بزرگ شطرنج ایران باشی بعد بری در پارک در جمع پیرمردها که شطرنج میزنن ، بازی کنی بگی من هیچی نمی دونم :دی

در هر صورت این مواردی که الان فرمودید تخصصی هست خودتون هم بهتر از من می دونید ، دوستانی هستند که نمی دونند آیتیونز چی هست بعد من بگم اپ IBlueNova رو نصب کنید ؟ :دی

magi1991
17-11-2010, 22:38

فلش ساپورت میکنه - Frash
ممنونم واقعا .

به اسابت مسلت باش داداش!
امیر که گفت بتون :

" یک موقع سوء تفاهم نشه ، فقط منظورم اینه اگر آشنایی با گوشی ندارید با این مقدار پول گزینه های بسیار مناسب تر و کارآمدتری پیش رو دارید که می تونه تو ایران بهتون کمک کنه و همچنین بیشتر کارتون رو راه بندازه ."

من هفته پیش 4 خریدم و تا هالا هم هیچ اپلی نداشته بودم ! :دی
باور کنید اولش شدید زد تو زوقم چون اسلن هیچ شباهتی با گوشی های دیگه نداره!!!
به خاتره همین تفاوتاشو دنگ و فنگاشه که کسی کمتر ترف آیفون میاد و بیشتر واسه کلاسشه و ...

SIMON137
17-11-2010, 22:43
به اسابت مسلت باش داداش!
امیر که گفت بتون :

" یک موقع سوء تفاهم نشه ، فقط منظورم اینه اگر آشنایی با گوشی ندارید با این مقدار پول گزینه های بسیار مناسب تر و کارآمدتری پیش رو دارید که می تونه تو ایران بهتون کمک کنه و همچنین بیشتر کارتون رو راه بندازه ."

من هفته پیش 4 خریدم و تا هالا هم هیچ اپلی نداشته بودم ! :دی
باور کنید اولش شدید زد تو زوقم چون اسلن هیچ شباهتی با گوشی های دیگه نداره!!!
به خاتره همین تفاوتاشو دنگ و فنگاشه که کسی کمتر ترف آیفون میاد و بیشتر واسه کلاسشه و ...
دقیقا من هم منظورم همینه چون شخص با یک ذهنیت میره گوشی رو می خره ، بعد میگیره دستش ، میبینه چند تا چیز رو صفحه هست دیگه هیچی نیست ، نه رادیو داره ، نه بلوتوثش راه اندازی میشه ، نه فلش ساپورت می کنه ، نه دلیوری داره ، نه می تونه یه رینگتون انتخاب کنه ، نه .... ،
خب حقیقتا از خریدش پیشمون میشه ، هرچی می تونه بار اپل و استیو می کنه :دی!
ولی خب باید بشینه گوشی رو بسازه واسه کاربری خودش ...

armin_punisher6
17-11-2010, 22:57
با سلام .
و
7 - تو جعبش چی داره ؟؟؟

1.شما باید آنلاک فکتوری بگرین.دیگه نمیدونم منظورتون از مدل چیه.کلا یه 32 گیگ داره و یه 16 گیگ.
2.در حال حاضر دیگه همشون جیل میشن.
3.همون مشکلاتی که شما تو 3gs خودتون داشتین تو اینم هست.البته هنوز برای بلوتوثش برنامه نیومده.این مشکل آنتن هم توی 2g نداریم.
4.خیر سفیدش نیومده.
5.قیمت 16 مشکی حدود 980 تومان.
6.آیفون 4 شانزده گیگ آنلاک فکتوری.به فکتوری که گفتم حتما دقت کن و ازش بخواه که تو فاکتور حتما بنویسه آنلاک فکتوری.چون خیلی ها لاک رو آنلاک میکنن و به اسم آنلاک فکتوری میفروشن.
7.چیز خاصی نداره.همون هندزفری و شارژر و یو اس بی و ....

Doctor.Freeman
18-11-2010, 01:02
ممنونم از پاسخ های همگی و از کسانی که این وسط بهشون توهینی کردم ( که اصلا قصدم توهین نبود میخواستم از حقوقه خودم دفاع کرده باشم ) عذر میخوام .
دوست عزیز اون سوالی که در مورد مدل پرسیدم منظورم این بود که سریال نامبرش باید چند باشه چون مثلا تو آیفون 3GS سری 40 به بالا ها تا یه مدت مشکل واسه جیل داشتن که جیل میپرید بعد از ریست شدن گوشی .
میخواستم ببینم از این مشکلات نداره ... ؟
---
ببخشید . یعنی العان تمامه آیفون 4 ها با همه فریم ور ها جیل بریک میشه ؟؟؟

ممنونم :40::11:

nibble
18-11-2010, 01:45
سلام دوستان
راستش من ایران نیستم و تو امریکا iphone 4 از شرکت att گرفتم راستش واسه ریختن آهنگ و.. دوستان جیل رو معرفی کردن ولی من بعدا فهمیدم اگر از جیل استفاده کنم دیگه update هایی که خود apple می فرسته رو اینجا نمی شه استفاده کرد واسه همین از itunes استفاده کردم فایل های صوتی هم با موفقیت روی گوسی ریختم ولی واسه pdf نمی دونم چه کار کنم؟

راستی من کلی رادیو روی گوشیم دارم واسه شما که گفتید رادیو نداره و هر چی نرم افزار تا حالا خواستم راحت از طریق app store گرفتم 95% هم مجانی بودن
فقط یه پیزی پیدا نکردم من یه نرم افزار قرآن خوب می خوام که بریزم روی iphone کسی چیزی بدرد بخوری داره؟