ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

FunnyDream
22-08-2011, 19:58
شرمنده يكي دوتا از سوالام جاموند!!!
كوشيمو جيل شده خريدم،يه برنامه به اسمه pandadaemon روش نصبه كه زبونش جينيه! واسه جيه؟جطوري بايد باكش كرد؟ اخه از رو صفحه نميشه باكش كرد؟
راستي در مورد كوشياي جيل شده يه سري جيزا شنيدم كه هنك ميكنه،شارز زود تموم ميكنه و ...! به نظرتون ريستور كنم به حالت اورجينالش يا نه؟!بدجور دودلم!اصلا با ريستور كردن واقعا كوشي به حالته فابريكش بر ميكرده؟!

deadfox
23-08-2011, 15:04
كوشيمو جيل شده خريدم،يه برنامه به اسمه pandadaemon روش نصبه كه زبونش جينيه! واسه جيه؟جطوري بايد باكش كرد؟ اخه از رو صفحه نميشه باكش كرد؟
راستي در مورد كوشياي جيل شده يه سري جيزا شنيدم كه هنك ميكنه،شارز زود تموم ميكنه و ...! به نظرتون ريستور كنم به حالت اورجينالش يا نه؟!بدجور دودلم!اصلا با ريستور كردن واقعا كوشي به حالته فابريكش بر ميكرده؟!
این Panda Daemon زمانی رو گوشی نصب میشه که شما از برنامه iPhone PC Suite استفاده کرده باشید، احتمالاً کسی که گوشی رو براتون جیلبریک کرده برای انتقال گیم و ... به گوشی از این برنامه استفاده کرده .
شاید بتونید با CyDelete پاکش بکنید
گوشیهای جیلبریک شده هیچ مشکلی ندارند، آیفون بدون جیلبریک محدودیت های زیادی داره. من خودم نزدیک 9 ماه هست که از آیفون 4 جیلبریک شده استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم، میشه گفت مصرف باتریش یه مختصر بیشتر هست ولی اصلا محسوس نیست.
بله با ریستور کردن گوشی به حالت فابریک برمیگرده ، فقط و فقط به شرطی ریستور کنید که مطمئنید گوشی تون آنلاک فکتوری هستش، اگر آنلاک فکتوری نباشه ممکنه بعد از ریستور کردن دیگه آنتن نده ولی اگر مطمئن هستید که آنلاک فکتوری هست هر زمان که خواستید میتونید ریستور کنید البته ممکنه برای ورژن جدید ios ی که نصب میکنید جیلبریکی وجود نداشته باشه .

توصیه من اینه که اگر تازه وارد هستید و تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارید با ریستور و جیلبریک بازی نکنید :31: خطرناکه :31:

FunnyDream
23-08-2011, 15:37
این Panda Daemon زمانی رو گوشی نصب میشه که شما از برنامه iPhone PC Suite استفاده کرده باشید، احتمالاً کسی که گوشی رو براتون جیلبریک کرده برای انتقال گیم و ... به گوشی از این برنامه استفاده کرده .
شاید بتونید با CyDelete پاکش بکنید
گوشیهای جیلبریک شده هیچ مشکلی ندارند، آیفون بدون جیلبریک محدودیت های زیادی داره. من خودم نزدیک 9 ماه هست که از آیفون 4 جیلبریک شده استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم، میشه گفت مصرف باتریش یه مختصر بیشتر هست ولی اصلا محسوس نیست.
بله با ریستور کردن گوشی به حالت فابریک برمیگرده ، فقط و فقط به شرطی ریستور کنید که مطمئنید گوشی تون آنلاک فکتوری هستش، اگر آنلاک فکتوری نباشه ممکنه بعد از ریستور کردن دیگه آنتن نده ولی اگر مطمئن هستید که آنلاک فکتوری هست هر زمان که خواستید میتونید ریستور کنید البته ممکنه برای ورژن جدید ios ی که نصب میکنید جیلبریکی وجود نداشته باشه .

توصیه من اینه که اگر تازه وارد هستید و تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارید با ریستور و جیلبریک بازی نکنید :31: خطرناکه :31:

مرسي DeadFox عزيز
فقط ٢تا مطلب قبل از اخرين مطلبي كه جواب داده بودي كذاشته بودم،ممنون ميشم اكه ببينيشونو راهنمايي كني
راستي در مورد مصرفه باطري اخه مصرفش خيلي شديده! ٢،٣بار امتحان كردمو تا ٦ساعت هيج كاري با كوشي نكردم ولي بعد ٦ساعت كه خواستم باهاش كار كنم ديدم تقريبا ٣٠ درصد از شارزش رفته! عاديه؟!

FunnyDream
23-08-2011, 16:14
راستي يه مطلبي خوندم كه اكه تو سيديا فايله ultrasnow نصب باشه كوشي انلاك فكتوري نيستو با برنامه انلاك شده! واسه منم تو سيديا همجين فايلي بود! ولي بارت نامبر كوشيم mc603zp/a هس كه تو همين سايت قسمت بارت نامبر ايفون ٤ نوشته بود انلاك فكتوريه،حالا به نظرتون انلاك فكتوريه؟!!!!!!!!!!!! بدجور رفتم تو شك!!! كمك كنيد

joe_satriani
23-08-2011, 19:27
راستي يه مطلبي خوندم كه اكه تو سيديا فايله ultrasnow نصب باشه كوشي انلاك فكتوري نيستو با برنامه انلاك شده! واسه منم تو سيديا همجين فايلي بود! ولي بارت نامبر كوشيم mc603zp/a هس كه تو همين سايت قسمت بارت نامبر ايفون ٤ نوشته بود انلاك فكتوريه،حالا به نظرتون انلاك فكتوريه؟!!!!!!!!!!!! بدجور رفتم تو شك!!! كمك كنيد

با سلام
ربطی نداره که.
اون فایل ultrasnow یه نرم افزاری هست که باهاش گوشیتون جیلبریک شده
لاک بودن یا آنلاک بودن گوشی به این فایل مربوط نیست.

موفق باشید.

FunnyDream
23-08-2011, 20:39
با سلام
ربطی نداره که.

موفق باشید.

ممنون،با بارت نامبري كه كذاشته بودم به نظرت انلاك فكتوريه بس؟
راستي تو صفحه قبل ٣،٤تا سوال برسيده بودم،ممنون ميشم ببينينشونو راهنمايي كنيد

fravahar7737
23-08-2011, 21:34
سلام دوستان.
من الان گوشیمو به 4.3.5 ریستور کردم و بعدشم جیلبرک.
اما الان انتن من فقط یه پله هست و نمیتونم زنگ بزنم.
لطفا کمکم کنید.
البته یه تاپیک شبیه اینو قبلا دیده بودم اما هرچی گشتم پیداش نکردم و مجبور شدم تاپیک بزنم.(تازه انلاک هم هست )
ممنون.

eAmin
23-08-2011, 22:08
با سلام
ربطی نداره که.

موفق باشید.
مطمئنی برادر؟! :)
برنامه Ultasn0w دقیقا برای آنلاک کردن گوشی های لاک فکتوری استفاده میشه.
اکثر برنامه های Jailbreak نیازی به نصب برنامه جانبی خاصی بر روی گوشی ندارند و با استفاده از یک فایل فشرده مخصوص هکرها که اتفاقا Cydia هم در اون موجود هست، تمامی patch های لازم اعمال میشه، برنامه های سیستمی مثل mobilesubstrate و ... در این فایل فشرده قرار دارن. و یا برنامه های مثل Limera1n و Blackra1n و ورژنهای اولیه greenpois0n با استفاده از یک برنامه loader اقدام به دانلود این فایل میکنن تا برنامه Cydia و بقیه ی patch ها اعمال بشه.

موفق باشید.

deadfox
24-08-2011, 00:55
MC603ZP/A که 16 گیگ مشکی هنگ کنگ هستش اصولاً باید آنلاک فکتوری باشه ولی UltraSnow برای آنلاک کردن گوشی های لاک استفاده میشه ، پس این وسط سام سینگ ایز رانگ . :9:
گفتید تو سیدیا فایل ultrasnow هست ، میتونید بگید دقیقاً کجای سیدیا؟

soheiloooooo
24-08-2011, 01:02
این برنامه که میگی وقتی ایفون سویت رو نصب میکنن رو کامپیوتر اینم میاد میشینه تو گوشی.که بنظر من خیلی مسخرس و ناکارآمد.ایشالا حرفه ای شدی برنامه های بهترم واسه نصب و انتقال فایل بین کامپیوتر و گوشی هست که میشناسی.و اما ریستور کردن به حالت فابریک بر میگردونه.فابریکه فابریک.و در صورتی که گوشیت انلاک باشه بعد از ریستور جیلش کن و حالشو ببر اگه هم لاکه که قضایای ویژه خودش رو داره

deadfox
24-08-2011, 01:06
سلام
Version-e ايفونم ٤.٣.٢ )٨H٧( هس،البته من كه صفر خريدمش جيل بودو اونوختم نميدونستم جيل جيه؟! البته از رو بارت نامبرش فهميدم انلاك فكتوريه،به نظرتون لازمه كه versiono تغييرش بدم يا نه؟ممنون ميشم اكه دليلتونم بكيد،راستي من اكه بخوام از همه جيه كوشيم سر در بيارمو همه كاراي تخصصيشو فول بشم بايد جيكارم كنم؟مرجعي هس كه بيشنهاد بدين براي مطالعه؟؟؟!!!؟؟؟!!!

راستي يادم رف ببرسم! اكه بخوام رو كوشيم
wifi داشته باشم جيكار بايد بكنم؟منظورم مودمو اين داستاناس،جه ماركي؟جه مدلي؟اصلا غير از مودم جه جيزاي ديكه اي لازمه؟
خونمونم فككنم ٨٠،٩٠متري هس!

4.3.2 خوبه تقریباً به روز هست، نیاز چندانی به آپدیت ندارید .
برای فول شدن فقط باید مطالعه کنید، پست های آموزشی همینجا و سایر فروم های تخصصی آیفون

برای wifi فقط نیاز به یک مودم وایرلس هست، یا اگر مودمتون وایرلس نیست میتونید با وصل کردن یک روتر وایرلس به مودمتون اینترنت وایرلس داشته باشید ، مارک و مدلش چندان مهم نیست ، Linksys ، ASUS ، TP-Link و .... خوبن

FunnyDream
24-08-2011, 11:06
MC603ZP/A که 16 گیگ مشکی هنگ کنگ هستش اصولاً باید آنلاک فکتوری باشه ولی UltraSnow برای آنلاک کردن گوشی های لاک استفاده میشه ، پس این وسط سام سینگ ایز رانگ . :9:
گفتید تو سیدیا فایل ultrasnow هست ، میتونید بگید دقیقاً کجای سیدیا؟

تو قسمت packages كه برنامه هاي نصب شده رو نشون ميده

FunnyDream
24-08-2011, 11:19
مطمئنی برادر؟! :)
برنامه Ultasn0w دقیقا برای آنلاک کردن گوشی های لاک فکتوری استفاده میشه.
اکثر برنامه های Jailbreak نیازی به نصب برنامه جانبی خاصی بر روی گوشی ندارند و با استفاده از یک فایل فشرده مخصوص هکرها که اتفاقا Cydia هم در اون موجود هست، تمامی patch های لازم اعمال میشه، برنامه های سیستمی مثل mobilesubstrate و ... در این فایل فشرده قرار دارن. و یا برنامه های مثل Limera1n و Blackra1n و ورژنهای اولیه greenpois0n با استفاده از یک برنامه loader اقدام به دانلود این فایل میکنن تا برنامه Cydia و بقیه ی patch ها اعمال بشه.

موفق باشید.

متوجه تشدك بالاخره! انلاك فكتوريه يا نه؟!البته بارت نامبري كه نوشته بودمم در نظر بكيريد

eAmin
24-08-2011, 13:14
متوجه تشدك بالاخره! انلاك فكتوريه يا نه؟!البته بارت نامبري كه نوشته بودمم در نظر بكيريد
اگر می خواید متوجه بشید گوشی شما آنلاک فکتوری هست یا خیر، به این تاپیک مراجعه کنید و پارت نامبر خودتون رو با پارت نامبرهای داخل فایل pdf مطابقت بدید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

FunnyDream
24-08-2011, 14:17
اگر می خواید متوجه بشید گوشی شما آنلاک فکتوری هست یا خیر، به این تاپیک مراجعه کنید و پارت نامبر خودتون رو با پارت نامبرهای داخل فایل pdf مطابقت بدید.

مرسي از جوابت
بارت نامبرمو قبلا تو همين تأبيك ديده بودم كه انلاك فكتوري بود منتها توي يكي از بست هاي همون تابيك نوشته بود كه اكه تو سيديا فايلي به اسمه ultrasnow نصب باشه يعني كه لاك بوده و با برنامه انلاك شده! الانم بد به شك افتادم اخه ultrasnow تو سيديا نصب شده!
موندم بارت نامبرو باور كنم يا ultrasnow رو؟!!!!! كمككككككككككككككككككك!!!!!!!! !!!!!!

noisymind
24-08-2011, 19:24
سایت آل دیجیتال ، 16 گیگ رو میده 845 ، هم مشکی و هم سفید.

joe_satriani
24-08-2011, 19:58
سایت آل دیجیتال ، 16 گیگ رو میده 845 ، هم مشکی و هم سفید.

با سلام
داره گرون میده. ارزونتر از اینا هم میتونید از توی بازار گیر بیارید.
16 گیگ مشکلی رو زیر 800 تومن و سفید رو هم نهایتا 820 تومن قیمت داشتم.

موفق باشید.

noisymind
24-08-2011, 20:27
با سلام
داره گرون میده. ارزونتر از اینا هم میتونید از توی بازار گیر بیارید.
16 گیگ مشکلی رو زیر 800 تومن و سفید رو هم نهایتا 820 تومن قیمت داشتم.

موفق باشید.

سلام:20:
جدا؟ آخه همش صحبت 1100 اینا بود برا رنگ سفیدش . پس میارزه یک کم دیگه واستم. من که اهل بازی و اینجور چیزا نیستم که بگم قدیمی شده . چون قیمتها الان داره همش میاد پایین و ادم وسوسه میشه!:31:
راستی اگه مثلا دو تا دیوایس اپل داشته باشیم ، چطوری تو ایتونز بفهمونیم که کدوم مال کدوم هست؟ مثلا لایبرری موزیک رو.

joe_satriani
24-08-2011, 20:48
سلام:20:
جدا؟ آخه همش صحبت 1100 اینا بود برا رنگ سفیدش . پس میارزه یک کم دیگه واستم. من که اهل بازی و اینجور چیزا نیستم که بگم قدیمی شده . چون قیمتها الان داره همش میاد پایین و ادم وسوسه میشه!:31:
راستی اگه مثلا دو تا دیوایس اپل داشته باشیم ، چطوری تو ایتونز بفهمونیم که کدوم مال کدوم هست؟ مثلا لایبرری موزیک رو.

با سلام
آره ارزون شده.
الان به نظرم بهترین وقت خرید هست.
نه دیرتر و نه زودتر.
.....
نرم افزار آیتونز وقتی که دو تا دستگاه رو بزنید به صورت مجزا هر دستگاه رو میشناسه.
و به صورت مجزا برای هر دستگاه یه library مشخص ایجاد میکنه.
پس زیاد نگران نباشید که قاطی بشه فایلهاتون.

موفق باشید.

FunnyDream
25-08-2011, 00:38
مرسي از جوابت
بارت نامبرمو قبلا تو همين تأبيك ديده بودم كه انلاك فكتوري بود منتها توي يكي از بست هاي همون تابيك نوشته بود كه اكه تو سيديا فايلي به اسمه ultrasnow نصب باشه يعني كه لاك بوده و با برنامه انلاك شده! الانم بد به شك افتادم اخه ultrasnow تو سيديا نصب شده!
موندم بارت نامبرو باور كنم يا ultrasnow رو؟!!!!! كمككككككككككككككككككك!!!!!!!! !!!!!!
جرا هيشكي ج نميدههههههههههههههههههههه هههههه؟!!!!!!!!!!!!

alonestar69
25-08-2011, 10:17
با سلام
مثل اینکه استیو جابز از مدیر عاملی اپل کناره گیری کرده.

eAmin
25-08-2011, 10:22
جرا هيشكي ج نميدههههههههههههههههههههه هههههه؟!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز مهمترین چیز پارت نامبر هست که باید اون رو مطابقت بدید.
نرم افزار Ultrasn0w بیخودی بر روی گوشی شما نصب هست، پس می تونید با خیال راحت این برنامه رو پاک کنید.

falax
25-08-2011, 10:50
دوستان عزیز می دونم اینجا جاش نیست ولی تاپیک قیمت خیلی خیلی وقته کسی سر نزده واسه همین اینجا سوال قیمت میپرسم قیمت کف بازار iphone4 رو میخواستم 32 گیگ رو .ممنون.

joe_satriani
25-08-2011, 16:14
دوستان عزیز می دونم اینجا جاش نیست ولی تاپیک قیمت خیلی خیلی وقته کسی سر نزده واسه همین اینجا سوال قیمت میپرسم قیمت کف بازار iphone4 رو میخواستم 32 گیگ رو .ممنون.

با سلام
800 الی 830 تومن

موفق باشید.

falax
25-08-2011, 17:26
با سلام
800 الی 830 تومن

موفق باشید.

واقعا" قیمت کف بازار اینه ؟؟چون سایتها که بالای 900 نوشتن.

*Ali*
25-08-2011, 21:17
کنار رفتن جابز از سمت CEO و قرارگیری به عنوان "رئیس هیئت مدیره" یا همون Chairman of the board قرار نیست ضربه ای به اپل بزنه. درسته Tim Cook مثل جابز نیست، ولی همین سیاستی که توی اپل به وسیله جابز داره اجراء میشه عامل موفقیت خواهد بود.
بدون شک می شه گفت هیچ مدیری تا حالا تو تاریخ آی تی مثل جابز طرفدارای خودشو نداشته، خیلیها بیشتر از یه مدیر اونو قبول دارند.
زبان حالشون توی امضاء من دیده میشه :دی

snima6
27-08-2011, 17:28
سلام
من یه آیفون 4 دارم که دادم
دادم بیرون برام برنامه اینا ریختن
الان خودم برنامه ریختم توش دیگه برنامه های اونایی بیرون ریختم کار نمیکنه و فقط ایکونش هست
لطفا کمک کنین مرسی

mohammad seraj
28-08-2011, 14:40
ا سلام خدمت تمامی دوستان عزیز...
من محمد از شیراز هستم که از امروز عضو این فروم شدم..
تازه امروز صبح 16 گیگ مشکی خریدم که فقط 3 روز کار کرده بود..
ورزن 4.3.5 . انلاک فاکتوری...که دادم برنامه نصب کنه برام هنوز باهاش کار نکردم
پیشا پیش از همه اساتید عذر خواهی میکنم چون خیلی مبتدی و صفر کیلومتر هستم..
سعی کردو پستهای مختلق رو بخونم
لطفان از سوالهام نخندید..
ارادتمند شما....................................کاکو محمد از شیراز

joe_satriani
28-08-2011, 19:53
سلام
الان خودم برنامه ریختم توش دیگه برنامه های اونایی بیرون ریختم کار نمیکنه و فقط ایکونش هست
لطفا کمک کنین مرسی

با سلام
مطمئنید فایل و یا برنامه ی خاصی رو از روی گوشی پاک نکردید؟

موفق باشید.

ا سلام خدمت تمامی دوستان عزیز...
من محمد از شیراز هستم که از امروز عضو این فروم شدم..
تازه امروز صبح 16 گیگ مشکی خریدم که فقط 3 روز کار کرده بود..
ورزن 4.3.5 . انلاک فاکتوری...که دادم برنامه نصب کنه برام هنوز باهاش کار نکردم
پیشا پیش از همه اساتید عذر خواهی میکنم چون خیلی مبتدی و صفر کیلومتر هستم..
سعی کردو پستهای مختلق رو بخونم
لطفان از سوالهام نخندید..
ارادتمند شما....................................کاکو محمد از شیراز

با سلام
دوست عزیزم سوالاتتون رو بفرمایید.
فروم و انجمن مکان یادگیری و آموزش هست.

موفق باشید.

HESAM_5700
28-08-2011, 23:54
سلام
لطفا کمک کنین مرسی

سلام ...
خب درستش هم همينه ! ايتونز به خاطر قوانين خيلي سختي كه داره برا نصب كردن و ريختن بازي و برنامه ، اگر با يه سيستم
سينك بشه بعد به يه سيستم ديگه بزني و اون فايل هاي .ipa كه توي لايبراري ايتونز بوده ، تو سيستمت نباشه ايتونز گير ميده!! تا وقتي كه اون برنامه هاي قبلي رو پاك نكنه ، چيز جديدي نصب نميكنه ! احتمالا برا شما هم اينجوري شده كه برنامه هايي كه برات از بيرون زدن پريده وقتي كه سينك كردي !
( البته برا اينكه پاك نشه چيزي ميشه سيستم رو آتورايز كرد كه تو خيلي شرايط مثل همين ، امكان پذير نيست !)

اما اينكه ميگي ايكوناش مونده ، ممكنه اين مشكل نباشه ! ( كه ٩٠ ٪ همينه : دى )

شاد باشي:40:

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

snima6
30-08-2011, 12:58
سلام ...
خب درستش هم همينه ! ايتونز به خاطر قوانين خيلي سختي كه داره برا نصب كردن و ريختن بازي و برنامه ، اگر با يه سيستم
سينك بشه بعد به يه سيستم ديگه بزني و اون فايل هاي .ipa كه توي لايبراري ايتونز بوده ، تو سيستمت نباشه ايتونز گير ميده!! تا وقتي كه اون برنامه هاي قبلي رو پاك نكنه ، چيز جديدي نصب نميكنه ! احتمالا برا شما هم اينجوري شده كه برنامه هايي كه برات از بيرون زدن پريده وقتي كه سينك كردي !
( البته برا اينكه پاك نشه چيزي ميشه سيستم رو آتورايز كرد كه تو خيلي شرايط مثل همين ، امكان پذير نيست !)

اما اينكه ميگي ايكوناش مونده ، ممكنه اين مشكل نباشه ! ( كه ٩٠ ٪ همينه : دى )

شاد باشي:40:

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

دوسا عزیز این آتورايز چی هست؟چه جوری می تونم انجامش بدم؟
مرسی

joe_satriani
30-08-2011, 19:07
دوسا عزیز این آتورايز چی هست؟چه جوری می تونم انجامش بدم؟
مرسی

با سلام
اتورایز عملی هست که شما اکانت اپلی که دارید رو میتونید توی آیتونز ثبت کنید و شما رو بشناسه سرور تا بتونید دسترسی داشته باشید به عملیات بعدی.
برای این کار در نرم افزار آیتونز از منوی store authorize this computer رو انتخاب کنید و اکانت اپل که قبلا درست کردید رو وارد کنید .

موفق باشید.

بردیا
30-08-2011, 19:56
برای ریختن یه فایل ویدئویی همراه با زیرنویسش راه دیگه ای به جز هاردساب کردنش نیست؟

mohamad h
30-08-2011, 20:50
دوستان اگه كسي آيفون 4 فروشي داره قيمت و شرايطش رو برام پ.خ كنه
ممنون

yas_6969
01-09-2011, 00:35
برای ریختن یه فایل ویدئویی همراه با زیرنویسش راه دیگه ای به جز هاردساب کردنش نیست؟

چندتا برنامه هست که نشون میده که الان حضور ذهن ندارم بگم اسمشون و ولی بگردی هست

GiggleClub
01-09-2011, 12:15

به نظر من بهترین برنامه برای این کار AVPlayer هست

زیرنویس رو تشخیص میده حتی اگه چند تا فایل زیرنویس باشه
و حتی مثل km میتونی حین پخش فیلم زیرنویس رو عقب جلو و سرعتشو تنظیم کنی حتی
و خیلی امکانات دیگه که حس تایپش نیست :دی

ولی بگیر پشیمون نمیشی

ali14978
02-09-2011, 09:15
سلام به همه...
ميشه اخرين خبرها از زمان معرفي iphone5جيه؟

بردیا
02-09-2011, 14:33
به نظر من بهترین برنامه برای این کار AVPlayer هست

زیرنویس رو تشخیص میده حتی اگه چند تا فایل زیرنویس باشه
و حتی مثل km میتونی حین پخش فیلم زیرنویس رو عقب جلو و سرعتشو تنظیم کنی حتی
و خیلی امکانات دیگه که حس تایپش نیست :دی

ولی بگیر پشیمون نمیشی

چکش کردم،3دلاره و مجبورم بخرمش:دی

فقط یه چیزی،زیرنویسای sub/idx رو چک کردم،انگار پخش نمیکنه نه؟
بعد چطوری زیرنویس رو همراه با فیلم سینک کنم به گوشی؟از طریق آیتیونز که نمیشناسه فایل زیرنویس رو همراه با ویدئو سینک کرد،هان؟:دی
پی نوشت:گوشی من جیلبریک نیستش

Oscar-Rivers
03-09-2011, 23:20
سلام. من تازه آیفون خریدم. همه چی رو به راه هست. فقط به نظر میاد مصرف gprs خیلی زیاده (بدون اینکه خودم برم توی بروزر) دوستان با تجریه پاسخ یدن لطفا.

SIMON137
04-09-2011, 03:10
سلام. من تازه آیفون خریدم. همه چی رو به راه هست. فقط به نظر میاد مصرف gprs خیلی زیاده (بدون اینکه خودم برم توی بروزر) دوستان با تجریه پاسخ یدن لطفا.
میزان مصرف رو چک کنید با نرم افزارهای مربوطه از اتصال دائم هم جلوگیری کنید.

deadfox
04-09-2011, 10:36

خيلى از برنامه ها بدون اجازه شما اينترنت رو چك ميكنند، push notification رو خاموش كنيد با اين كار مصرف باتريتون هم خيلي كمتر ميشه. يك روش خوب ديگه اينه كه وقتى از اينترنت استفاده نميكنيد Data رو خاموش كنيد، اگه sbsettings داشته باشيد خيلى آسون و بي دردسره

---
- Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

بردیا
05-09-2011, 16:28
3دلار پول دادم بابت Avplayer ولی متاسفانه موقع سینک کردن پیغام دادش که به 3g نمیخوره
در حالی که توی توضیحات نرم افزار توی آیتیونز همچین چیزیو ننوشته بودش
نرم افزاری که 3g رو هم ساپورت کنه برای پخش زیرنویس نیستش؟

SIMON137
05-09-2011, 19:38
3دلار پول دادم بابت Avplayer ولی متاسفانه موقع سینک کردن پیغام دادش که به 3g نمیخوره
در حالی که توی توضیحات نرم افزار توی آیتیونز همچین چیزیو ننوشته بودش
نرم افزاری که 3g رو هم ساپورت کنه برای پخش زیرنویس نیستش؟
شما Buzz Player رو امتحان کردی ؟

GiggleClub
06-09-2011, 18:27
iPhone 3G نمیتونه decode کنه و فقط mp4 پخش میکنه که البته srt هم میتونه با mp4 پخش کنه
هیچ پلیری هم نیست برای این کار!

بردیا
07-09-2011, 13:46
شما Buzz Player رو امتحان کردی ؟

فیدبکاشو خوندم،اکثرا شاکی بودن از برنامه

iPhone 3G نمیتونه decode کنه و فقط mp4 پخش میکنه که البته srt هم میتونه با mp4 پخش کنه
هیچ پلیری هم نیست برای این کار!

پس بنابراین راهی برای من نمیمونه به جز اینکه برم یه آیفون 4 بگیرم یا اینکه هاردساب کنم هان؟:دی
...............

البته دیروز خواهرم آیفون4 خرید،واقعا زشته من 3g داشته باشم و اون4:19:

*Ali*
08-09-2011, 21:39
فیدبکاشو خوندم،اکثرا شاکی بودن از برنامه

پس بنابراین راهی برای من نمیمونه به جز اینکه برم یه آیفون 4 بگیرم یا اینکه هاردساب کنم هان؟:دی
...............

البته دیروز خواهرم آیفون4 خرید،واقعا زشته من 3g داشته باشم و اون4:19:

البته اگه اینقدر برات راحته کلا صبر کن آیفون بعدی رو بگیر. اندکی صبر معرفی نزدیک است... !

e.s.e.t
10-09-2011, 00:30
سلام
دوستان من یک ایفون 4 32 از مالزی گرفتم
1. ورژن 4.2.1 هست
2.از کجا بفهمم گوشی لاک یا انلاک هست
3.چطوری میشه گوشی رو جیلبیریک کرد {ببخشید من خیلی مبتدی هستم}
با تشکر

e.s.e.t
10-09-2011, 14:24
سلام
1. ورژن 4.2.1 هست
با تشکر

عزیزان کسی نظری نداره

joe_satriani
10-09-2011, 21:05
سلام
1. ورژن 4.2.1 هست
با تشکر

با سلام
یه سیم کارت ایرانسل یا همراه اول بذارید داخلش
اگه آنتنش اومد و تونستید ارتباط برقرار کنید آنلاک هست.
2- برای جیلبریک هم باید به تاپیک زیر برید و آموزش رو بخونید

آموزش جلبریک Untethered در iOS 4.2.1 با GreenPois0n RC5

موفق باشید.

shahroozm
12-09-2011, 23:37
سلام
قیمت روز مشکی 32 و 16 رو میخواستم

mahdis23
13-09-2011, 16:27
سلام،
کیبورد گوشیم پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟

joe_satriani
13-09-2011, 19:38
سلام
قیمت روز مشکی 32 و 16 رو میخواستم

با سلام

آخرین قیمت آیفون

موفق باشید.

سلام،
کیبورد گوشیم پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟

با سلام
داخل setting برید سپس general برید و از اونجا گزینه ی keyboard رو پیدا کنید و داخلش برید.حال international keyboard رو باز کنید و از طریق گزینه ی add new keyboard اضافه کنید.
البته روی سیستم عامل 4 فارسی در واقع نیست، عربیه.

موفق باشید.

mahshz
13-09-2011, 21:23
سلام
گوشی من iphone4 lock هست و خاموشش کرم. الان دیگه روشن نمیشه و فقط عکس apple میاد و سیستم عامل بالا نمیاد! میخوام ببینم چجوری میشه با iTunes گوشی رو بالا بیارم!

ممنون

m_f_sh_85
14-09-2011, 11:21
سلام
گوشی من iphone4 lock هست و خاموشش کرم. الان دیگه روشن نمیشه و فقط عکس apple میاد و سیستم عامل بالا نمیاد! میخوام ببینم چجوری میشه با iTunes گوشی رو بالا بیارم!

ممنون

فكر نكنم بشه كاري كرد مگه اينكه سيم كارت at&t آمريكا گير بياري و بندازي توش و با آيتونز گوشي رو بياري بالا و به آخرين ورژن آپديت كني در كل كار هر كسي نيست مگه ببري بازار

zarrinsaghi
19-09-2011, 21:12
آخرین قیمت iphone4 32 چنده ؟
ممنون

Iman Bala
20-09-2011, 19:21
سلام
jailbreak برای 4.3.3
فایل یا یک سایت معرفی کنید. مرسی

maghzae-motefaker
23-09-2011, 12:21
سلام
من به مشکل خوردم نمیدونم قضیش چیه؟؟
وقتی میخوام تو cydia یه برنامه ای مثل action menu یا celeste یا sbsetting رو نصب کنم یه ارور میده. که مینویسه countinue queuing بعد که روش کلیک میکنم روی manage یه نوشته میاد که اینطوریه Q'd
قضیه چیه؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

negar00
02-10-2011, 02:49
سلام دوستان
من iphone ام ساعتش ۵ ساعت از وقتی که باید باشه جلو تره!!!! الان دیدم که اینجوری شده کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟

HESAM_5700
02-10-2011, 07:05
سلام دوستان
من iphone ام ساعتش ۵ ساعت از وقتی که باید باشه جلو تره!!!! الان دیدم که اینجوری شده کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟

شما برو تو ستينگ-جنرال-date and time - اگه گزينه Auto داره غير فعال كن و بعد از اونجا تنظيمش كن .

nima4444
03-10-2011, 12:21
سلام به همگی .من تازه میخوام این گوشی رو بگیرم الان ساتیو دارم و بلددم که موقع خریدن سونی اریکسون رو زیر و رو کنم ولی از ایفون هیچی هیچی سر در نمیارم. میشه بهم کمک کنید. ؟ به خدا خیلی ممنونتون میشم. فکر کنید به یه کلاس اولی میخواین بگیرن چون واقعا نمیدونم چی به چیه. لطفا به ترتیبی که باید چک کنم و کجاش برم و چجوری برم بهم بگین. به خدا خیلی دعاتون میکنم. بازم ممنون

joe_satriani
03-10-2011, 18:56
سلام به همگی .من تازه میخوام این گوشی رو بگیرم الان ساتیو دارم و بلددم که موقع خریدن سونی اریکسون رو زیر و رو کنم ولی از ایفون هیچی هیچی سر در نمیارم. میشه بهم کمک کنید. ؟ به خدا خیلی ممنونتون میشم. فکر کنید به یه کلاس اولی میخواین بگیرن چون واقعا نمیدونم چی به چیه. لطفا به ترتیبی که باید چک کنم و کجاش برم و چجوری برم بهم بگین. به خدا خیلی دعاتون میکنم. بازم ممنون

با سلام
یعنی اینکه میخواید متوجه بشید که گوشی ای که خریدید اصل باشه؟
یا برای کار کردن باهاش منظورتون هست؟

موفق باشید.

negar00
03-10-2011, 21:25
شما برو تو ستينگ-جنرال-date and time - اگه گزينه Auto داره غير فعال كن و بعد از اونجا تنظيمش كن .
خیلی ممنون
تنظیمات دستی رو خودم میدونم
میخام خودش مثل اولش تنظیم کنه ساعت رو
و میخام بدونم چرا اینجوری شده

joe_satriani
03-10-2011, 21:32
خیلی ممنون
تنظیمات دستی رو خودم میدونم
میخام خودش مثل اولش تنظیم کنه ساعت رو
و میخام بدونم چرا اینجوری شده

با سلام
ساعت و تاریخ سیستمتون رو چک کنید.
چون زمانی که به سیستم وصل میکنید و سینک میکنید با آیتونز ساعت بهم میریزه و ساعت سیستم روی گوشی ست میشه

موفق باشید.

nima4444
04-10-2011, 09:21
نه میخوام ببینم اصله و نو هست یا نه.تاحالا باهاش کارنشده باشه و دست دوم بهم بندازن

magi1991
04-10-2011, 23:23
بچه ها iPhone 4S معرفی شد !!! :(

nima4444
05-10-2011, 11:50
بچه ها iPhone 4S معرفی شد !!! :(

حالا ایفون4 ارزونتر میشه??

joe_satriani
05-10-2011, 19:40
حالا ایفون4 ارزونتر میشه??

با سلام
خیر.
هنوز که توی بازار نیومده

موفق باشید.

sAeEd_kHaAn
05-10-2011, 21:19
با سلام
خیر.
هنوز که توی بازار نیومده

موفق باشید.

تازه 2 روزه 4s معرفی شده که آنچنان اش دهن سوزی هم نیست : دی
بازا اومدن پیشکشش

magi1991
06-10-2011, 12:38
بچه ها عمو استیو رفت :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
:41::41::19::18:

sAeEd_kHaAn
06-10-2011, 13:06
بچه ها عمو استیو رفت :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
:41::41::19::18:
چند وقته خواب بودی ؟ خیلی وقته رفته که تازه فهمیدی ؟ :دی ماشاالله اینجا چقدر همه اپدیتن : دی

kasra_khan2003
06-10-2011, 13:56
چند وقته خواب بودی ؟ خیلی وقته رفته که تازه فهمیدی ؟ :دی ماشاالله اینجا چقدر همه اپدیتن : دی

خیلی وقت؟!

سایت یاهو که تازه 3 ساعت پیش این خبر رو درج کرد. به هر حال دیر یا زود فهمیدن این خبر مایه افتخار نیست.

واقعا خبر بدی بود، استیو مرد بزرگی بود که واقعا دنیا رو با هوش خودش عوض کرد. به نظر من رد پای اون تو تاریخ بشر کمتر از ادیسون نیست.

reza_3722
06-10-2011, 14:01
احتمالا این رفیقمون فکر کرده منظور رفتن از اپله

magi1991
06-10-2011, 16:24

عزیز من ساعت 6 صبح فهمیدم !
حتی اوون موقع یاهو هم خبرش رو نذاشته بوود !

دوس نداشتم واژه ی مردن رو برای استیو به کار ببرم !

خیلی ناراحت کنندس برام ! :41:

kasra_khan2003
07-10-2011, 13:54
چرا قیمت iPhone 4 با فریمویر 4.3.3 بیشتر از بقیه هست؟

eAmin
07-10-2011, 16:06
چرا قیمت iPhone 4 با فریمویر 4.3.3 بیشتر از بقیه هست؟
جیلبریک Untethered فعلا فقط در ورژنهای 4.3.3 به پایین امکان پذیر هست. با اومدن ورژنهای بالاتر مثل 5 و جیلبریک اون احتمالا دوباره قیمتها مناسب میشه.

kasra_khan2003
08-10-2011, 00:34
جیلبریک Untethered فعلا فقط در ورژنهای 4.3.3 به پایین امکان پذیر هست. با اومدن ورژنهای بالاتر مثل 5 و جیلبریک اون احتمالا دوباره قیمتها مناسب میشه.

من میخوام فردا برای یکی از دوستام iPhpne4 بخرم، میشه یکم بیشتر درباره این نوع جیلبریک توضیح بدین؟

ورژن های بالاتر جیلبریک نمیشن؟

Stream
08-10-2011, 02:54
من میخوام فردا برای یکی از دوستام iPhpne4 بخرم، میشه یکم بیشتر درباره این نوع جیلبریک توضیح بدین؟

ورژن های بالاتر جیلبریک نمیشن؟

آخرین ورژنی که Untethered جیلبریک شد 4.3.3 بود و فعلا هیچ باگ دیگه ای در iOS پیدا نشده که بشه باهاش جیلبریک کرد. احتمالا در iOS 5 پیدا میشه.

pour-homme
08-10-2011, 03:05
من این پست را حدود 2 هفته پیش زدم در تاپیک دیگری ولی جواب درستی داده نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

با درود من امروز رفتم ایفون بگیرم مغازه دار به من گفت 900 با برنامه گفتم برنامه نمیخوام گفت من برنامه اورجینال میریزم حدود 14 گیگ گفتم گوشی رو جیلبریک میکند گفت نه برنامه ها رو من خودم اورجینال خریدم حالا من سوالم اینه که مگه برنامه اورجینال فقط برای یک گوشی نیست دوما میشه بدون جیلبریک کردن برنامه ریخت سوما حرف های این فروشنده چقدر درسته و چهارما من خودم اگر با گیفت کارت برنامه بخرم میشه دوباره همون برنامه ها رو نصب کنم مثلا گوشی رو فکتوری ریست کنم یا فریمور گوشی رو عوض کنم (حالا در مورد ایفون نمیدونم با عوض کردن فریمور برنامه ها پاک میشن یا نه؟) و در اخر ایا برنامه ای رو که من خریدم میشه رو ایفون دیگه ای هم نصب کرد

ممنون میشه دقیق به سوالات پاسخ بدید و من رو از سردرگمی دربیارید

*Ali*
08-10-2011, 22:56
با درود من امروز رفتم ایفون بگیرم مغازه دار به من گفت 900 با برنامه گفتم برنامه نمیخوام گفت من برنامه اورجینال میریزم حدود 14 گیگ گفتم گوشی رو جیلبریک میکند گفت نه برنامه ها رو من خودم اورجینال خریدم حالا من سوالم اینه که مگه برنامه اورجینال فقط برای یک گوشی نیست دوما میشه بدون جیلبریک کردن برنامه ریخت سوما حرف های این فروشنده چقدر درسته و چهارما من خودم اگر با گیفت کارت برنامه بخرم میشه دوباره همون برنامه ها رو نصب کنم مثلا گوشی رو فکتوری ریست کنم یا فریمور گوشی رو عوض کنم (حالا در مورد ایفون نمیدونم با عوض کردن فریمور برنامه ها پاک میشن یا نه؟) و در اخر ایا برنامه ای رو که من خریدم میشه رو ایفون دیگه ای هم نصب کرد

اگه فروشنده برنامه ها رو خریده باشه، دیگه نباید هزینه ش رو از شما بگیره. چون خودش یه بار بیشتر پول اونا رو نمیده. (این مورد استثناء هست و کلا در مورد موبایل فروش ها فکرش هم نکنید. به فرض اینکه یه بار هم خریده باشه اندازه موهای سرش ازش کاسبی می کنه :دی)
برنامه های اورجینال وقتی خریده میشن روی هر دستگاهی که با اون Apple ID رجیستر شده باشه دوباره قابل دانلود هستند بدون هزینه اضافی.
همون طوری که توی بالا گفتم شما کلا حرفهای بازاری های ایرانی رو حدود 100 سالی پایین تر استاندارد تصور کنید. اصل نصب برنامه به صورت قانونی و خریدنشه، حالا اینجا باب شده همه جیلبریک می کنند و فکر می کنن حتما باید اینجوری برنامه نصب کرد. اگه از اطلاعات دستگاه Backup روی iTunes (و در آینده روی iCloud) داشته باشید بعد از آپدیت و هر عمل دیگه ای میتونید ریستور کنید و اطلاعات برمیگرده.

pour-homme
11-10-2011, 14:56
اصلا میشه بدون جیلبریک کردن برنامه نصب کرد(منظورم برنامه غیر اصلی هست )

joe_satriani
11-10-2011, 18:35
اصلا میشه بدون جیلبریک کردن برنامه نصب کرد(منظورم برنامه غیر اصلی هست )

با سلام
خیر. به هیچ وجه نمیشه

موفق باشید.

pour-homme
13-10-2011, 14:14
یک سوال دیگه میشه من یک برنامه ای رو که برای ایفون خودم خریدم روی ایفون دوستم هم نصب کنم

joe_satriani
13-10-2011, 17:34
یک سوال دیگه میشه من یک برنامه ای رو که برای ایفون خودم خریدم روی ایفون دوستم هم نصب کنم

با سلام
بله میشه، اما ایشون هم باید به اکانت اپل شما توی آیتونز لاگین کنن و برنامه رو دانلود و نصبش کنن.

موفق باشید.

nima4444
14-10-2011, 13:44
من بلاخره خریدم البته بماند که هیچکس جواب سوالامو نداد اینجا!!!!
حالا خواهشا جواب بدین.
کنار علامت انتن گاهی دوتا علامت میاد یه بار علامت E اومد یه بارم یه دایره ی کوچیک توخالی.
کسی میدونه این دوتا چیه؟؟
و اینکه وقتی صفحه قفل نیست خودش نور صفحه اش خاموش نمیشه البته من یکی دو دقیقه بیشتر تحمل نکردم بعد قفلش کردم. مدلش همینجوریه؟

joe_satriani
14-10-2011, 23:35
حالا خواهشا جواب بدین.
کنار علامت انتن گاهی دوتا علامت میاد یه بار علامت E اومد یه بارم یه دایره ی کوچیک توخالی.
و اینکه وقتی صفحه قفل نیست خودش نور صفحه اش خاموش نمیشه البته من یکی دو دقیقه بیشتر تحمل نکردم بعد قفلش کردم. مدلش همینجوریه؟

با سلام
مبارک باشه دوسته من.
باید باهاش کار کنید تا تنظیماتش همه بیاد دستتون.
اون علامت E که ظاهر میشه برای این هست که اینترنت سیم کارتتون رو ارتباط برقرار میکنه.
برای غیر فعال کردن اینترنت سیم کارت به setting برید و سپس general رو انتخاب و بعد network . حالا گزینه ی cellular data network رو پیدا کنید و خاموشش کنید.

در مورد صفحه نمایش هم باید تنظیم خاموش شدن رو بعد از مدت خاصی انجام بدید.
دوباره به setting برید و گزینه ی general رو انتخاب کنید.حال به دنبال auto lock بگردید و تنظیمش کنید روی مقداری که میخواید. که کمترینش یک دقیقه هست.

موفق باشید.

nima4444
15-10-2011, 08:38
خیلی ازتون ممنونم. جوابتون واقعا کامل و عالییی بود

maghzae-motefaker
15-10-2011, 11:26
سلام
بچها یه نفر به من زنگ میزنه شمارش unknow میوفته برام
برنامه ای برای آیفون هست که اینکارو انچام بده؟

hamidcr
15-10-2011, 15:08
سلام دوستان
کسی میدونه قیمت ایفون4 در چین چقدره؟
این گوشیهای طرح ایفون رو چطوری میشه از اصل تشخیص داد؟
اگه لاک باشه نمیشه تو ایران انلاکش کرد؟

joe_satriani
15-10-2011, 20:01
سلام

با سلام
اون که ناشناخته میزنه یا از جایی هست که شماره نمیفته مثل سازمان های اطلاعاتی ایران، و یا اینکه با نرم افزار خاصی از اینترنت دارن میزنن. در عین حال همچین نرم افزاری هنوز برای گوشی های معمولی نیومده که بشه این کار رو باهاش کرد.

موفق باشید.

سلام دوستان
کسی میدونه قیمت ایفون4 در چین چقدره؟
این گوشیهای طرح ایفون رو چطوری میشه از اصل تشخیص داد؟
اگه لاک باشه نمیشه تو ایران انلاکش کرد؟

با سلام
منظورتون آیفون های چینی ارزان قیمت هست دیگه؟ که مثلا 100 هزار تومان هست.
فرق گوشی های چینی با اصل خیلی هست.
مثلا ظاهرشون. اگه شما آیفون اصل رو دیده باشید و آیفون چینی رو ببینید سریعا متوجه میشید از جلوی گوشی که تفاوت داره.
از لحاظ نرم افزاری و سیستم عاملشون هم کلی تفاوت داره.
فقط شما باید آیفون اصلی رو دیده باشید تا بتونید تشخیص بدید. اما در کل آیفون اصلی خیلی خیلی شیک و تمیز تر از مدل های چینی ارزان قیمتش هست.

اگه لاک باشه هم میشه آنلاکش کرد اما خیلی سخت هست و بگیر نگیر هم داره.

موفق باشید.

nima4444
16-10-2011, 16:50
سلام

شاید هم شماره هات اولش 0 هست.
اول همه ی شماره هات باید +98 باشه .اینکارو بکن ایشالله درست شه

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

من یه مشکلی دارم وقتی اس ام اس میاد همه اش رو نمیشه خوند یعنی چندخط اولش رو مینویشه بقیه اش رو سه نقطه میذاره .هیچ جوری هم نمیتونم بازش کنم عین گوشیای معمولی مسیج رو تو یه صفحه کامل باز کنه

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک

joe_satriani
16-10-2011, 19:18
شاید هم شماره هات اولش 0 هست.
اول همه ی شماره هات باید +98 باشه .اینکارو بکن ایشالله درست شه

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

من یه مشکلی دارم وقتی اس ام اس میاد همه اش رو نمیشه خوند یعنی چندخط اولش رو مینویشه بقیه اش رو سه نقطه میذاره .هیچ جوری هم نمیتونم بازش کنم عین گوشیای معمولی مسیج رو تو یه صفحه کامل باز کنه

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک

با سلام
مشکل فکر کنم از گوشی مبدا باشه.
از چه گوشی ای میاد اس ام اس براتون؟ و اینکه تعداد کاراکترها و زبانش چیه؟

موفق باشید.

snima6
17-10-2011, 06:06
حالا خواهشا جواب بدین.

دوست من اون علامت e که میاد یعنی داره از gprs سیم کارت استفاده میکنه!واسه خاموش کردنش برو به setting-general-network-cellular data!
اون یکه علامته هم نمیدونمومیخای یه عکس بگیر بزار ببینم چیه!

nima4444
17-10-2011, 10:39
ممنون اره از اینترنت بود که خاموشش کردم. اونم یکی بهم گفت مال اینترنته.

ممنون از شما حرفتون درست بود از یه گوشی نوکیای تقریبا قدیمی بودوو. اما از n97 گه متن طولانی فرستادم درست و کامل اومد و باز شد.شایدم اصلا اون مسیجه کامل نیومده بود tex missing هم نزده بود

maghzae-motefaker
17-10-2011, 15:00
بچها برم رو ios 5 ???????
چیلبریکش اومده؟
کامله؟یا باگ زیاد داره؟

joe_satriani
17-10-2011, 17:48
چیلبریکش اومده؟
کامله؟یا باگ زیاد داره؟

با سلام
همون روزی که ارائه شد جیلبریکش اومد اما بصورت tether هست. یعنی باید هر سری که گوشی خاموش میشه به کامپیوتر وصلش کنید.
فعلا دست نگهدارید تا جیلبریک untethered بیاد.

موفق باشید.

P I R A N H A
20-10-2011, 09:49
1:چجوری میشه فهمید گوشی جیلبریک شده یا نه
2:جیلبریک کنم نرم افزارو بازی تو گوشی پاک میشه اگه اره چیکار کنم
3:iTunes لینک دانلوشو کسی نداره چند بار دانلود کردم کار نکرد از سایت اپل هم کار نکرد

joe_satriani
20-10-2011, 22:43
1:چجوری میشه فهمید گوشی جیلبریک شده یا نه
2:جیلبریک کنم نرم افزارو بازی تو گوشی پاک میشه اگه اره چیکار کنم
3:iTunes لینک دانلوشو کسی نداره چند بار دانلود کردم کار نکرد از سایت اپل هم کار نکرد

با سلام
1- توی منوی گوشی ببینید که برنامه ی cydia نصب هست یا نه
اگه نصب بود گوشی جیلبریک هست.
2- خیر اونها پاک نمیشن. فقط یه بک آپ از گوشی از طریق آیتونز بگیرید از دستگاهتون
3- لینک دانلود مشکلی نداره

موفق باشید.

nima4444
22-10-2011, 11:02
من یه سوال دیگه دارم. از طریق گوشی میرفتم تو اینترنت تو سایتهایی که آیدی داشتم و نام کاربری و پسوردم سیو شده بود و مشکلی نداشت .حالا دو سه روزه نه نام کاربریم و پسوردم رو میشناسه و مشکل اصلی اینه که اصلا نامم رو قبول نمیکنه . هرچقدر توی صفحه ی یوزر نیم و پسورد میزنم اطلاعات رو باز دوباره همون صفحه رو خالی میاره اصلا هم پیغام خطای یوزرنیم نمیده یعنی هیچ پیغامی نمیده. درحالیکه با کامپیوتر که میرم مشکلی با اون سایتها ندارم.
توروخدا کسی میدونه جریان چیه؟ واقعا عادت به موبایل دارم و خیلی عذاب اور شده.
ممنون

aref.moradi
22-10-2011, 21:05
من یه سوال دیگه دارم. از طریق گوشی میرفتم تو اینترنت تو سایتهایی که آیدی داشتم و نام کاربری و پسوردم سیو شده بود و مشکلی نداشت .حالا دو سه روزه نه نام کاربریم و پسوردم رو میشناسه و مشکل اصلی اینه که اصلا نامم رو قبول نمیکنه . هرچقدر توی صفحه ی یوزر نیم و پسورد میزنم اطلاعات رو باز دوباره همون صفحه رو خالی میاره اصلا هم پیغام خطای یوزرنیم نمیده یعنی هیچ پیغامی نمیده. درحالیکه با کامپیوتر که میرم مشکلی با اون سایتها ندارم.
توروخدا کسی میدونه جریان چیه؟ واقعا عادت به موبایل دارم و خیلی عذاب اور شده.
ممنون
شما احتمالا به ورژن 5اپديت نكردين؟ همچنين جيلبريك نكردين ؟ اگه اينجوري بايد پيشنهاد كنم از خير جيلبريك بگذرين چون سافاري دچار مشكل ميشه و اكثرا كرش ميشه

nima4444
23-10-2011, 09:47
شما احتمالا به ورژن 5اپديت نكردين؟ همچنين جيلبريك نكردين ؟ اگه اينجوري بايد پيشنهاد كنم از خير جيلبريك بگذرين چون سافاري دچار مشكل ميشه و اكثرا كرش ميشه
ممنونم ازتون. نه جیلبریک نشده هنوز چون ورژن 4.3.5 هست و گفتن هنوز نیومده به محض اینکه بیاد جیلبریک و اینستالوس رو میدم بریزن روش.پس کاریش نمیشه کرد تا اینا رو بریزم؟
بعد نظر شما اینه که جیلبریک نکنم؟ درست متوجه شدم؟

از ظهر یه اتفاق جدید هم افتاده. وایرلس روشن میشه علامتش هم میاد ولی دیگه صفحه رو باز نمیکنه و پیغام safari cant open this web page because safari cant connect to internet همچین چیزی رو میده.اینم مال همون ایراد سافاری هست؟؟
یعنی جیلبریک و اینستالوس کنم درست میشه؟

این پیغام رو حتی توی maps و mail هم میگه درحالیکه قبلا هیچ مشکلی نداشتن اونا. توروخدا کمک کنید

ilililililiili
23-10-2011, 16:37
بچه ها هر کی خواست من 800 هزار تووووووومان واسش Apple 4 میارم

Mohammad_es66
27-10-2011, 10:41
دوستان من میخواستم ایفون بخرم به نظرتون مدل 4 را بگیرم یا 4s رو یا اینکه فعلا دست نگه دارم ؟ کمک کنید.اگه کسی هم تو اصفهان قیمت مناسب داره بگه .ممنون

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

بچه ها هر کی خواست من 800 هزار تووووووومان واسش Apple 4 میارم

16 یا 32 ؟

joe_satriani
27-10-2011, 18:18
دوستان من میخواستم ایفون بخرم به نظرتون مدل 4 را بگیرم یا 4s رو یا اینکه فعلا دست نگه دارم ؟ کمک کنید.اگه کسی هم تو اصفهان قیمت مناسب داره بگه .ممنون

با سلام
به نظرم آیفون 4 رو بگیرید و اگه خواستید عوضش کنید با سری بعدی آیفون عوضش کنید.

موفق باشید.

snima6
28-10-2011, 19:11
چیلبریکش اومده؟
کامله؟یا باگ زیاد داره؟

جیلبریک دایمی نیومده
صبر کن یه چند وقت دیگخ نصب کن
اما پیشنهاد میکنم حتما نصب کنی واقعا عالیییه!

nima4444
28-10-2011, 20:37
هنوز جیلبریک ورژن 4.3.5 نیومده؟

yas_6969
29-10-2011, 10:32
هنوز جیلبریک ورژن 4.3.5 نیومده؟

به صورت تتر موجود حتی برای 5 هم به صورت تتر هست

nima4444
30-10-2011, 09:35
به صورت تتر موجود حتی برای 5 هم به صورت تتر هست

بهم نخندینا من اینی که نوشتید رو نمیدونم یعنی چی؟
بهم گفتن اگه جیلبریک کنیم چون هنوز ورژن خودش نیومده اونوقت باید با هر روشن و خاموش شدن گوشی رو وصل کنیم به کامپیوتر تا بیاد بالا.
چیکارکنم؟

joe_satriani
30-10-2011, 19:17
بهم نخندینا من اینی که نوشتید رو نمیدونم یعنی چی؟
بهم گفتن اگه جیلبریک کنیم چون هنوز ورژن خودش نیومده اونوقت باید با هر روشن و خاموش شدن گوشی رو وصل کنیم به کامپیوتر تا بیاد بالا.
چیکارکنم؟

با سلام
منظور دوستمون هم از تتر و آنتتر همین مطلبی هست که شما فرمودید.
تتر یعنی اینکه باید زمانی که خاموش شد به کامپیوتر وصل کنید و آنتتر اینطوری نیست.

موفق باشید.

nima4444
31-10-2011, 08:20
[QUOTE=joe_satriani;6587871]با سلام
تتر یعنی اینکه باید زمانی که خاموش شد به کامپیوتر وصل کنید و آنتتر اینطوری نیست.

موفق باشید
ممنونم از راهنماییتون. اونجوری به نظرم بدردنمیخوره آخه که. یه جایی ادم تو دردسر میفته. پس مجبورم یا بدم روش برنامه بریزن یا صبرکنم تا جیلبریک خودش بیاد

Mohammad_es66
31-10-2011, 09:31
سلام دوستان

یه سوالی دارم
من میخواستم بگم واسم یه گوشی از امریکا بیارند دقیقا باید بگم چه مدلش رو بگم اگه میشه مدلش و مشخصاتش منظورم مثل لاک و انلاک بودنه رو به انگلیسی بگید اخه طرف امریکاییه فارسی زیاد نمیدونه میخوام دقیقا همونو بیاره

ممنون

joe_satriani
31-10-2011, 18:02
[QUOTE=joe_satriani;6587871]با سلام

موفق باشید
ممنونم از راهنماییتون. اونجوری به نظرم بدردنمیخوره آخه که. یه جایی ادم تو دردسر میفته. پس مجبورم یا بدم روش برنامه بریزن یا صبرکنم تا جیلبریک خودش بیاد

با سلام
درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.

موفق باشید.

سلام دوستان

یه سوالی دارم
من میخواستم بگم واسم یه گوشی از امریکا بیارند دقیقا باید بگم چه مدلش رو بگم اگه میشه مدلش و مشخصاتش منظورم مثل لاک و انلاک بودنه رو به انگلیسی بگید اخه طرف امریکاییه فارسی زیاد نمیدونه میخوام دقیقا همونو بیاره

ممنون

با سلام
مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.

موفق باشید.

Mohammad_es66
31-10-2011, 22:44
[QUOTE=nima4444;6589093]

با سلام
درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.

موفق باشید.

با سلام
مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.

موفق باشید.

حدودا چقدر اختلاف قیمت داره؟
ایفون 4s بگم بیاره ؟

PersiAndroid
01-11-2011, 14:04
احتمالش هست كه siri واسه بقيه دستگاههاي اپل هم بياد:

Mohammad_es66
02-11-2011, 08:54
دوستان به نظر من سیری برای ایران زیاد فایده ای نداره و مطمئنم که حداقلش برای من حالش تا یک ماهه چون اول که اینترنت میخواد دوم که باید با لحجه انگلیسی باهاش صحبت کنی که فکر میکنم تو ایران عده قلیلی میتونند با لحجه صحبت کنند حالا بقیه دوستان هم میتونند فکر کنند که ایا اونها همین مشکل رو هم دارند که اگه داشته باشند به نظر من نمیصرفه به خاطر یه سیری بخای حدود یک میلیون زیادتر بدی البته دوربین 8 مگاپیکسل و سیپییوش هم که حساب کنی خداییش اینقدرها نمیصرفه که ما بخاییم براش یک میلیون زیادتر بدیم این در حالیه که قیمتش با 4 در امریکا تفاوت چندانی نداره

SIMON137
02-11-2011, 09:43
دوستان به نظر من سیری برای ایران زیاد فایده ای نداره و مطمئنم که حداقلش برای من حالش تا یک ماهه چون اول که اینترنت میخواد دوم که باید با لحجه انگلیسی باهاش صحبت کنی که فکر میکنم تو ایران عده قلیلی میتونند با لحجه صحبت کنند حالا بقیه دوستان هم میتونند فکر کنند که ایا اونها همین مشکل رو هم دارند که اگه داشته باشند به نظر من نمیصرفه به خاطر یه سیری بخای حدود یک میلیون زیادتر بدی البته دوربین 8 مگاپیکسل و سیپییوش هم که حساب کنی خداییش اینقدرها نمیصرفه که ما بخاییم براش یک میلیون زیادتر بدیم این در حالیه که قیمتش با 4 در امریکا تفاوت چندانی نداره
سیری نیازی به اینترنت نداره ، فقط برای کارهایی که باید به اینترنت متصل بود نیاز به اینترنت داره ، مثلا شما وقتی می خواهید یک چیزی رو در اینترنت سرچ کنید یا آب و هوا رو بفهمید مثلما دستگاه هواشناسی که نیست ، باید دیتابیسش آپدیت بشه پس باید به اینترنت متصل بشه ولی برای کارهای معمول نیازی به اینترنت نداره

سیری نیازی به لهجه غلیظ نداره.به راحتی می شه ازش استفاده کرد

Mohammad_es66
02-11-2011, 16:06
سیری نیازی به اینترنت نداره ، فقط برای کارهایی که باید به اینترنت متصل بود نیاز به اینترنت داره ، مثلا شما وقتی می خواهید یک چیزی رو در اینترنت سرچ کنید یا آب و هوا رو بفهمید مثلما دستگاه هواشناسی که نیست ، باید دیتابیسش آپدیت بشه پس باید به اینترنت متصل بشه ولی برای کارهای معمول نیازی به اینترنت نداره

پس من هرجا خوندم نوشته بود لحجه میخواد

Stream
02-11-2011, 16:41

درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.

پس من هرجا خوندم نوشته بود لحجه میخواد

باید بتونید انگلیسی رو درست صحبت کنید، نیاز به لحجه خاصی نیست فقط لازمه خوب صحبت بشه.

SIMON137
02-11-2011, 17:02
درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.

پس بگو اونی که ما باهاش کار کردیم اج داشت.
نمیشه یه دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه ؟

Stream
02-11-2011, 19:05
پس بگو اونی که ما باهاش کار کردیم اج داشت.
نمیشه یه دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه ؟
دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه؟ کلا صدای شما به سرورهای اپل فرستاده میشه تا بفهمه شما چی می گید، حتی اگه بخواید آلارم هم ست کنید نیازه اول بفهمه شما چی می گید.

طبق تست هایی که کردن حدودا هر بار استفاده از Siri حدود 60 تا 80 کیلوبایت (فقط!) دیتا لازم داره.

fmps
02-11-2011, 21:41
سلام دوستان
من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟

eAmin
02-11-2011, 22:30
دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه؟ کلا صدای شما به سرورهای اپل فرستاده میشه تا بفهمه شما چی می گید، حتی اگه بخواید آلارم هم ست کنید نیازه اول بفهمه شما چی می گید.

طبق تست هایی که کردن حدودا هر بار استفاده از Siri حدود 60 تا 80 کیلوبایت (فقط!) دیتا لازم داره.
یعنی stream جان این iphone خودش نمیتونه عملیات speech recognition رو انجام بده؟ بعید میدونم اینطور باشه.
اصلن شما بیا یک امتحانی بکن، 3g و wifi رو کلا قطع کن، طوری که اصلا به اینترنت متصل نباشی بعد دوباره امتحان کن ببین به چه صورت هست.
اگر اینطور که میگید باشه، پس چرا برای مدل های دیگه ی iPhone این امکان رو قرار ندادن؟ اینکار که نیاز به پردازش آنچنانی نداشت و در خود iPhone که پردازش نمیشد که بگن اونها ضعیفن... البته اگر اونطور که گفتید این عملیات (speech recognition) در سرورهای اپل انجام بگیره.

ولی من هنوز یک خرده شک دارم، حداقل می تونه برای اینکارها از سیستمی شبیه به Voice Control استفاده کنه.
در کل نظر من اینه که تمامی عملیات از جمله Speech Recognition در خود آیفون صورت میگیره و عملیات مربوط AI در سرور های Apple.
البته بازم نمیدونم، ولی اصولی ترش اینه که به اینصورت باشه:31:

Stream
03-11-2011, 00:07
یعنی stream جان این iphone خودش نمیتونه عملیات speech recognition رو انجام بده؟ بعید میدونم اینطور باشه.
اصلن شما بیا یک امتحانی بکن، 3g و wifi رو کلا قطع کن، طوری که اصلا به اینترنت متصل نباشی بعد دوباره امتحان کن ببین به چه صورت هست.
اگر اینطور که میگید باشه، پس چرا برای مدل های دیگه ی iPhone این امکان رو قرار ندادن؟ اینکار که نیاز به پردازش آنچنانی نداشت و در خود iPhone که پردازش نمیشد که بگن اونها ضعیفن... البته اگر اونطور که گفتید این عملیات (speech recognition) در سرورهای اپل انجام بگیره.

خیر Speech Recognition هم در سرورها صورت می گیره، اگه ارتباط با شبکه هم قطع باشه شما هرچی بگید میگه I have problems connecting to the network. فقط Siri نیست، Speech Recognition که به عنوان روش وارد کردن تکست وارد iOS 5 شده هم نیاز به اینترنت داره و شما بدون اینترنت نمی تونید استفاده کنید.

دلیل اینکه برای بقیه نگذاشتن هرچیزی می تونه باشه به جز ضعف سخت افزاری، مهمترین و اصلی ترینشون مارکتینگ 4S و فشار نیاوردن یکدفعه حجوم همه به سرورهای اپل می تونه باشه.

ولی من هنوز یک خرده شک دارم، حداقل می تونه برای اینکارها از سیستمی شبیه به Voice Control استفاده کنه.
در کل نظر من اینه که تمامی عملیات از جمله Speech Recognition در خود آیفون صورت میگیره و عملیات مربوط AI در سرور های Apple.
البته بازم نمیدونم، ولی اصولی ترش اینه که به اینصورت باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر من و شما نداره :دی همش در سرور های اپل انجام میشه.

.:PAR3A:.
03-11-2011, 00:21
دوستان کلا Siri به سرورای اپل وصله ، با تست و اینا هم معلوم نمیشه که نت نمیخواد :دی دلیل اصلی اینکه Siri واس 4 هنوز پورتش کامل نشده اینه که فعلا نمیشه با 4 به سرور وصل شد... یعنی این کاری هم که کردن ، کنارش یه 4اس میخواد که دیتا رو بفرسته و بگیره و به 4 منتقل کنه :دی حالا باید صبر کنیم ببینیم میتونن یه فرمویری واسه 4 بدن که بتونه به سرور Siri هم متصل بشه یا نه...

nima4444
03-11-2011, 12:43
سلام دوستان
من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟

ببخشید میشه بگید برنامه فری رو چطور و از کجا میریزید و چجوری؟؟؟
مال منم عین شماس و مشکل شمارو دارم.

fmps
03-11-2011, 13:30
ببخشید میشه بگید برنامه فری رو چطور و از کجا میریزید و چجوری؟؟؟
مال منم عین شماس و مشکل شمارو دارم.

سلام
پ خ دادم بهتون

ravani_13
04-11-2011, 16:51
درووووود

یه توصیه ی دوستانه که زیاد خودم ازش ضرر کردم

تا ماهه اینده که تب 4s بخوابه باید 4 هم قیمتش بشکنه و بره روی 650 البته واسه 8 یا 16 ، اونموقع خریدش بسیار منطقی تر هست ، الان خرید 4 اصلا کار عاقلانه ای نیست

fmps
05-11-2011, 14:53
درووووود

یه توصیه ی دوستانه که زیاد خودم ازش ضرر کردم

تا ماهه اینده که تب 4s بخوابه باید 4 هم قیمتش بشکنه و بره روی 650 البته واسه 8 یا 16 ، اونموقع خریدش بسیار منطقی تر هست ، الان خرید 4 اصلا کار عاقلانه ای نیست

ولی من فکر نکنم 4 بیاد 650 برسه الان خود 3gs 610 تومنه

fmps
05-11-2011, 15:34
سلام دوستان

Mohammad_es66
05-11-2011, 23:16
ولی من فکر نکنم 4 بیاد 650 برسه الان خود 3gs 610 تومنه

شاید هم نیاد ولی من با نظر دوستمون موافقم یکی دو ماه صبر ارزششو داره

alivip
05-11-2011, 23:51
من این هفته دارم میرم هنگ کنگ به نظرتون از اونحا 4s بخرم یا بیام ایران یک ماهه دیگه بخرم؟

samira100s
06-11-2011, 16:31
چطوري ميشه MMS رو روي Iphone 4 فعال کرد؟ من با گوشيم نمي تونم MMS بفرستم....

safa66
07-11-2011, 22:11
با سلام به همه دوستان من تازه این گوشی رو گرفتم ممنون میشم به سوالام جواب بدید
1-ایا برنامه سیدیا رو میشه اپدیت کرد و اگر اپدیت شد که مشکلی بوجود نمیاره؟
2-سورس های خوب و پرمحتوا رو از کجا میشه پیدا کرد؟
3-دکمهhomeچه قابلیتهایی داره مثلا دوبار فشار بدی یا نگه داری یا ....چه کارایی انجام میده؟
4-من ازgps این گوشی چطور میتونم استفاده کنم؟
5-من چندتا فایل با مرورگر گوشی دانلود کردم اینها کجا میرن و ایا میشه اونا رو تو pcانتقال بدم؟

SIMON137
07-11-2011, 22:22
چطوري ميشه MMS رو روي Iphone 4 فعال کرد؟ من با گوشيم نمي تونم MMS بفرستم....

اگر همراه اول هست از این طریق اقدام کنید :

با سلام به همه دوستان من تازه این گوشی رو گرفتم ممنون میشم به سوالام جواب بدید
1-ایا برنامه سیدیا رو میشه اپدیت کرد و اگر اپدیت شد که مشکلی بوجود نمیاره؟
2-سورس های خوب و پرمحتوا رو از کجا میشه پیدا کرد؟
3-دکمهhomeچه قابلیتهایی داره مثلا دوبار فشار بدی یا نگه داری یا ....چه کارایی انجام میده؟
4-من ازgps این گوشی چطور میتونم استفاده کنم؟
5-من چندتا فایل با مرورگر گوشی دانلود کردم اینها کجا میرن و ایا میشه اونا رو تو pcانتقال بدم؟

1-اگر نیاز به آپدیت برنامه یا سورس ها باشه بهتون اطلاع میده ، خیر مشکلی ایجاد نمی کنه
2-سورس ها به صورت پراکنده در سایت های مختلف معرفی شدند ولی در کل شما نیاز به چند سورس اصلی دارید که در انجمن ذکر شده از ریختن سورس های بیهوده و اضافی اکیدا خودداری کنید چون برای دستگاهتون مشکل ایجاد می کنه
3- اگر نگه دارید کنترل صدا فعال میشه ، با یکبار زدن به صفحه اول میروید ، با دوبار زدن برنامه های در حال اجرا را مشاهده خواهید کرد - در صورت نگه داشتن دکمه هوم + پاور به صورت همزمان از صفحه نمایش شما عکس گرفته خواهد شد.
4- بسته به نوع سیم کارت مربوطه به سایت مرجعه مراجعه کرده درخواست فعال سازی و ارسال تنظیمات GPRS رو بدید.
5- با توجه به سوالاتی که پرسیدید احتمالا گوشی شما جیل شده هست. قبل از دانلود فایل از شما در مورد محل ذخیره اون سوال می کنه ، از داخل پی سی هم به واسطه نرم افزار 91 pc suit for iphone می تونید به فایل ها دسترسی داشته باشید یا بوسیله نرم افزار iFile که در گوشی نصب می کنید.

موفق باشید.

ehsanbagheri26
07-11-2011, 23:50
سلام
من ipod را اول به restor mode بردم و بعد با برنامه redsn0w_win_0.9.6rc13b طبق دستورات خود برنامه به dfu mod r رفت و دستگاهم خاموش شدو یک سخت افزار جدید به نامه Apple Mobile Device (DFU Mode)
شناخت البته تو قسمت other device ودرایورش رو از اینترنت ویندوز گرفت ولی نتونست نصبش کنه و دستگاه رو نه ituns می شناسه و نه redsn0w حالا باید چی کار کنم
iopd touch 4g ios v4.1
window 8 هم سیستم عامله من هست

safa66
08-11-2011, 00:22
اگر همراه اول هست از این طریق اقدام کنید :

1-اگر نیاز به آپدیت برنامه یا سورس ها باشه بهتون اطلاع میده ، خیر مشکلی ایجاد نمی کنه
2-سورس ها به صورت پراکنده در سایت های مختلف معرفی شدند ولی در کل شما نیاز به چند سورس اصلی دارید که در انجمن ذکر شده از ریختن سورس های بیهوده و اضافی اکیدا خودداری کنید چون برای دستگاهتون مشکل ایجاد می کنه
3- اگر نگه دارید کنترل صدا فعال میشه ، با یکبار زدن به صفحه اول میروید ، با دوبار زدن برنامه های در حال اجرا را مشاهده خواهید کرد - در صورت نگه داشتن دکمه هوم + پاور به صورت همزمان از صفحه نمایش شما عکس گرفته خواهد شد.
4- بسته به نوع سیم کارت مربوطه به سایت مرجعه مراجعه کرده درخواست فعال سازی و ارسال تنظیمات GPRS رو بدید.
5- با توجه به سوالاتی که پرسیدید احتمالا گوشی شما جیل شده هست. قبل از دانلود فایل از شما در مورد محل ذخیره اون سوال می کنه ، از داخل پی سی هم به واسطه نرم افزار 91 pc suit for iphone می تونید به فایل ها دسترسی داشته باشید یا بوسیله نرم افزار iFile که در گوشی نصب می کنید.

موفق باشید.
دوست عزیز میشه خودتون چندتا سورس خوب و مطمئن معرفی کنی ممنون

hamed malekpour
09-11-2011, 17:53
سلام یه سوال آیا آیفون 4 16گیگ با 32گیگ تفاوتی به غیر از حافضشون وجود داره و وآیفون سفید با سیاه؟

I Am Gangster
10-11-2011, 15:49
سلام
من میخواستم ایفون بگیرم به نظر دوستان ایفون 4 بگیرم یا وایسم تا ایفون 5 بیاد ؟؟؟
ممنون اگه منو راهنمایی کنید؟؟

joe_satriani
10-11-2011, 16:17
سلام یه سوال آیا آیفون 4 16گیگ با 32گیگ تفاوتی به غیر از حافضشون وجود داره و وآیفون سفید با سیاه؟

با سلام
بله فقط در حافظه باهم تفاوت دارن.

موفق باشید.

villageflovers
11-11-2011, 18:19
چرت نگو من یکیشو دارم خیلی خوبم انتن میده ومشکلی نداره در ضمن باید بگم که بهترین گوشی از بین همه ی گوشی هاست همه جا دارن اینو میگن برین تحقیق کنین شرکت سازنده نوکیا ازش عقب مونده و رتبه ایفون بیشتره:19:

Mohammad_es66
11-11-2011, 19:14
چرت نگو من یکیشو دارم خیلی خوبم انتن میده ومشکلی نداره در ضمن باید بگم که بهترین گوشی از بین همه ی گوشی هاست همه جا دارن اینو میگن برین تحقیق کنین شرکت سازنده نوکیا ازش عقب مونده و رتبه ایفون بیشتره:19:

دوست عزیز ایفون 4 کمی مشکل انتن داشته البته در 4 اس رفع کرده و نکته دوم اینکه من چرا نمیدونم تو بعضی از سایت ها این طرفداران اپل اینگونه صحبت میکنند به خدا اگه شرکت اپل هم اینطوری فکر میکرد هیچ وقت اپل نمیشد من خودم از طرفداران اپل هستم و این کمپانی رو بهتر از هر کمپانی سازنده موبایل میدونم ولی نکته اینکه هر کالایی علاوه بر خاصت ها مشکلاتی هم داره که البته شرکت اپل به نظر من استاد برطرف کردن مشکلات هستش چون سالی یه گوشی میده و وقتی میده دیگه مشکلات قبلی خبری نیست یا اگه باشه به چشم نمیخوره پس بهتر از هر کمپانیه دیگه ایه که روزی یه گوشی درست میکنند و فرق فقط در ظاهرشه و دوسه تا فرق کوچیک که اصلا به مدل نمیخوره که بخوای بگی مدل بالاتر ولی خداییش بیاییم این روحییه انتقاد پذیر رو تو ایران بالا ببریم چون اصلا فکر نمیکنم خود استیو جابز اگه میگفتند گوشی که دادید بیرون مشل داره اینگونه جواب میداد

MOHAMMAD2010
23-11-2011, 22:49
بچه ها این گوشی تو حالت استند بای ( شب تا صبح حدود 8-9 ساعت ) چند درصد باتری کم میکنه ؟

joe_satriani
23-11-2011, 23:00
بچه ها این گوشی تو حالت استند بای ( شب تا صبح حدود 8-9 ساعت ) چند درصد باتری کم میکنه ؟

با سلام
فکر کنم اگه هیچ زنگ و چیزی نخوره و وای فای هم خاموش باشه10-9 درصد باطری مصرف میکنه.

موفق باشید.

MOHAMMAD2010
24-11-2011, 12:10
با سلام
فکر کنم اگه هیچ زنگ و چیزی نخوره و وای فای هم خاموش باشه10-9 درصد باطری مصرف میکنه.

موفق باشید.

مطمئنی !؟
یعنی شما گوشیتون یه شب تا صبح وقتی همه چیزش خاموش باشه 10 درصد باتری کم میکنه !؟

smagoli
24-11-2011, 16:15
مطمئنی !؟
یعنی شما گوشیتون یه شب تا صبح وقتی همه چیزش خاموش باشه 10 درصد باتری کم میکنه !؟

win mob هم یه شب تا صبح 10 درصد کم نمیکنه :-S

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

دوستان یکی از دوستام یه ایپاد تاچ 64 گیگ قدیمی داره که باتریش خراب شده
گفت اگر خرج تعویض بالای 50 تومان باشه نمیخواد ایپاد رو
میخواستم ببینم باتری نو چقدر قیمت داره؟؟
ایا ارزش داره من دستگاه رو رایگان ازش بگیرم و بخوام باتریش رو عوض کنم؟؟

Maryam j0on
24-11-2011, 16:49
سلام
گوشیم 45 % شارژ داشت
یهو صفحه ش پرید
با یه خط دیگه هم که به خط خودم زنگ می زنم بوق می خوره اما تصویر و صدا اصلا نیست
دستمم رو دکمه power چند ثانیه نگه داشتم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
چیکار کنم ؟ : ( : ( : ( : ((((((

dracula_killer
24-11-2011, 17:09
سلام
گوشیم 45 % شارژ داشت
یهو صفحه ش پرید
با یه خط دیگه هم که به خط خودم زنگ می زنم بوق می خوره اما تصویر و صدا اصلا نیست
دستمم رو دکمه power چند ثانیه نگه داشتم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
چیکار کنم ؟ : ( : ( : ( : ((((((

دکمه ی هوم و پاور رو با هم نگه دارین،ریست میشه گوشی

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

والا حدود 1 تا 2 درصد!
من دیشب که خوابیدم رو 100% بود،6 ساعت خوابیدم بیدار شدم بازم رو 100% بود!پس 8-9 ساعت باید بشه حدود 1 تا 2 درصد

Maryam j0on
24-11-2011, 17:52
دکمه هوم چیه دیگه ؟ (اسمایل خجالتی : دی)

joe_satriani
24-11-2011, 17:55
دکمه هوم چیه دیگه ؟ (اسمایل خجالتی : دی)

با سلام
همون دکمه ای که به صورت فیزیکی پایین، جلوی آیفون تعبیه شده و بیشتر برای بیرون اومدن از برنامه ها ازش استفاده میشه هست.

موفق باشید.

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

مطمئنی !؟

با سلام
خیلی بازم کمتر کم میشه، من زیاد گفتم تازه.

موفق باشید.

smagoli
24-11-2011, 19:10
کسی نیست بهم قیمت باتری بده؟؟

Farshid72
24-11-2011, 22:15
دوست عزیز ایفون 4 کمی مشکل انتن داشته البته در 4 اس رفع کرده و نکته دوم اینکه من چرا نمیدونم تو بعضی از سایت ها این طرفداران اپل اینگونه صحبت میکنند به خدا اگه شرکت اپل هم اینطوری فکر میکرد هیچ وقت اپل نمیشد من خودم از طرفداران اپل هستم و این کمپانی رو بهتر از هر کمپانی سازنده موبایل میدونم ولی نکته اینکه هر کالایی علاوه بر خاصت ها مشکلاتی هم داره که البته شرکت اپل به نظر من استاد برطرف کردن مشکلات هستش چون سالی یه گوشی میده و وقتی میده دیگه مشکلات قبلی خبری نیست یا اگه باشه به چشم نمیخوره پس بهتر از هر کمپانیه دیگه ایه که روزی یه گوشی درست میکنند و فرق فقط در ظاهرشه و دوسه تا فرق کوچیک که اصلا به مدل نمیخوره که بخوای بگی مدل بالاتر ولی خداییش بیاییم این روحییه انتقاد پذیر رو تو ایران بالا ببریم چون اصلا فکر نمیکنم خود استیو جابز اگه میگفتند گوشی که دادید بیرون مشل داره اینگونه جواب میداد
خدایی اگه از همین افراد بپرسی چجوریه که آنت دهیش بهتر از سایر بزند هاست خودشونم نمیدونن و فقط چون تو ایران گرونترین گوشی هست دیگه فک می کنن بهترین گوشیه...باور کن بیشتر همین افراد تفاوت ios 4 رو با 5 هم نمیتونن تشخیص بدن....من خودم در برخورد با این افراد فقط سکوت میکنم چون هیچ علمی ندارنو فقط الکی الکی ....حتی تعصبی هم نه چون تعصب هم باید ریشه تو یه چیزی داشته باشه....برخورد میکنن

Ship Storm
25-11-2011, 10:32
سلام
من برای یکی از دوستان گوشی IPHONE4 خریدم اما مغازه دار گفت 70 تومن میگیره نصب و راه اندازیش میکنه
میخوام بدونم این نصب و راه اندازی از عهده خود ما بر میاد که انجام بدیم یا نه؟
اگر از عهده ما بر میاد چطور و چگونه و چه چیزهایی نیازه به ترتیب انجام بدیم
ممنون

*Ali*
25-11-2011, 14:27
سلام
من برای یکی از دوستان گوشی IPHONE4 خریدم اما مغازه دار گفت 70 تومن میگیره نصب و راه اندازیش میکنه
ممنون

در دو حالت راه اندازي گوشي رو ميتونيد انجام بديد.
١- چون گوشي قطعاً آپديت شده به آخرين نسخه نرم افزاري نيست، iOS 5.0.1 رو دانلود كنيد (تاپيكش تو همين انجمن هست) و بعد از دانلود نرم افزار iTunes روي پي سي يا مك خودتون، آيفون رو آپديت كنيد و گوشي رو به صورت PC-Free راه اندازي كنيد. در آينده هم نيازي نيست كه گوشي رو واسه آپديت و يا بكاپ گرفتن به پي سي وصل كنيد.
٢- اگر دوست نداريد سيستم عاملش رو آپديت كنيد فقط كافيه iTunes رو از سايت اپل دانلود و نصب كنيد و در حالي كه برنامه بازه و يه اكانت iTunes هم ساختيد گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد تا Setup انجام بشه.
اگه كاربر صفر آيفون هستيد انجام همه اين كارا ممكنه واستون ملال آور باشه، پيشنهاد مي كنم گوشي رو بعد از خريد پيش كسي كه آيفون باز باشه ببريد تا راه اندازي كنه.

Ship Storm
25-11-2011, 20:50
در دو حالت راه اندازي گوشي رو ميتونيد انجام بديد.
١- چون گوشي قطعاً آپديت شده به آخرين نسخه نرم افزاري نيست، iOS 5.0.1 رو دانلود كنيد (تاپيكش تو همين انجمن هست) و بعد از دانلود نرم افزار iTunes روي پي سي يا مك خودتون، آيفون رو آپديت كنيد و گوشي رو به صورت PC-Free راه اندازي كنيد. در آينده هم نيازي نيست كه گوشي رو واسه آپديت و يا بكاپ گرفتن به پي سي وصل كنيد.
٢- اگر دوست نداريد سيستم عاملش رو آپديت كنيد فقط كافيه iTunes رو از سايت اپل دانلود و نصب كنيد و در حالي كه برنامه بازه و يه اكانت iTunes هم ساختيد گوشي رو به كامپيوتر وصل كنيد تا Setup انجام بشه.
اگه كاربر صفر آيفون هستيد انجام همه اين كارا ممكنه واستون ملال آور باشه، پيشنهاد مي كنم گوشي رو بعد از خريد پيش كسي كه آيفون باز باشه ببريد تا راه اندازي كنه.

گوشی رو آپدیت کنم به نظرت ؟ مشکلی براش پیش نمیاد احیانا ؟
من تا حالا با اپل از این کارا نکردم ولی با گوشی های دیگه نوکیا اچ تی سی و امثال اون از این کارا زیاد کردیم میخوام بدونم این راه اندازی که میگه 70 میگیره همین 1 کار رو میخواد انجام بده ؟ همین گوشی رو وصل میکنه به پی سی و نرم افزار itunes رو اجرا میکنه و ست آپ انجام میشه ؟

*Ali*
25-11-2011, 22:10
گوشی رو آپدیت کنم به نظرت ؟ مشکلی براش پیش نمیاد احیانا ؟
من تا حالا با اپل از این کارا نکردم ولی با گوشی های دیگه نوکیا اچ تی سی و امثال اون از این کارا زیاد کردیم میخوام بدونم این راه اندازی که میگه 70 میگیره همین 1 کار رو میخواد انجام بده ؟ همین گوشی رو وصل میکنه به پی سی و نرم افزار itunes رو اجرا میکنه و ست آپ انجام میشه ؟

من كار اضافه اي به ذهنم نميرسه كه ٧٠ تومن ارزش داشته باشه، مگر اينكه بخواد كل حافظه گوشي رو برنامه نصب كنه كه بازهم اينقدر نميشه. الان فاصله بيرون آوردن iPhone 4s از جعبه و آماده زنگ خوردن بودنش ٥ دقيقه هم نيست.
آپديت كردن هم اصلاً قرار نيست مشكلي ايجاد كنه چون iOS مثل بقيه پلتفرمها نيست كه آپديتش مثل ردكردن هفت خان رستم باشه.
قبل از همه چيز آخرين نسخه iTunes رو نصب كن و يه اكانت بساز. بعدش ديگه مختاري كه آپديت بكني يا با همين نسخه ٤ راهش بندازي؛ پيشنهاد من اينه كه بدون آپديت كردن راهش بندازي چون هنوز آشنا نيستي با اين سيستم.

AMIN8282
26-11-2011, 12:41
سلام.
بهترين پلير براي ساپورت فرمتهاي ويديويي و فرمتهاي صوتي چي ميتونم از استور دانلود كنم.
يه پليري ميخوام اكثر فرمتها رو ساپورت كنه.

Mohammad_es66
26-11-2011, 17:57
سلام
ممنون

دوست عزیز بله همین کارو که دوستمون گفتند میکنه که خودتون هم میتونید انجام بدید به نظر من که نمیصرفه حالا خودتون میدونید چون موبایلیها میبینند طرف چه گوشی داره روی گوشی نرخ میدند شیر تو شیره دیگه حالا اگه همین کارو با نوکیا میکنه خوبه چند بگیره

Ship Storm
26-11-2011, 19:40
من كار اضافه اي به ذهنم نميرسه كه ٧٠ تومن ارزش داشته باشه، مگر اينكه بخواد كل حافظه گوشي رو برنامه نصب كنه كه بازهم اينقدر نميشه. الان فاصله بيرون آوردن iPhone 4s از جعبه و آماده زنگ خوردن بودنش ٥ دقيقه هم نيست.
آپديت كردن هم اصلاً قرار نيست مشكلي ايجاد كنه چون iOS مثل بقيه پلتفرمها نيست كه آپديتش مثل ردكردن هفت خان رستم باشه.
قبل از همه چيز آخرين نسخه iTunes رو نصب كن و يه اكانت بساز. بعدش ديگه مختاري كه آپديت بكني يا با همين نسخه ٤ راهش بندازي؛ پيشنهاد من اينه كه بدون آپديت كردن راهش بندازي چون هنوز آشنا نيستي با اين سيستم.

دوست عزیز بله همین کارو که دوستمون گفتند میکنه که خودتون هم میتونید انجام بدید به نظر من که نمیصرفه حالا خودتون میدونید چون موبایلیها میبینند طرف چه گوشی داره روی گوشی نرخ میدند شیر تو شیره دیگه حالا اگه همین کارو با نوکیا میکنه خوبه چند بگیره

ممنونم
نرم افزار رو پس دانلود میکنم و گوشی رو وصل میکنم تا ست اپ بشه

dracula_killer
26-11-2011, 20:17
سلام.
بهترين پلير براي ساپورت فرمتهاي ويديويي و فرمتهاي صوتي چي ميتونم از استور دانلود كنم.
يه پليري ميخوام اكثر فرمتها رو ساپورت كنه.

فقط و فقط Buzz player

هلو!قطاب!باقلوا!اصلا یه چیزه معرکه ایی این برنامه!!!!!
همه ی فرمت هایی که فکر می کنی اینو بخون تا ببینی چیارو ساپورت می کنه:
+) Container formats: 3GP, AVI, ASF, FLV, MKV (Matroska), MOV (QuickTime), MP4, NUT, Ogg, OGM, RealMedia, Bink, WMV, XVID, DIVX.
+) Video formats: Cinepak, DV, H.263, H.264/MPEG-4 AVC, HuffYUV, Indeo, MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Part 2, RealVideo, Sorenson, Theora, WMV, Bink
+) Audio formats: AAC, AC3, ALAC, AMR, DTS, FLAC, Intel Music Coder, Monkey's Audio, MP3, Musepack, RealAudio, Shorten, Speex, Vorbis, WMA, Bink.

زیرنویس هم می تونی بذاری حتی!البته انگلیسی،فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میده

HAMID.MCI
28-11-2011, 23:58
سلام
بلاخره آیفون 4 ما هم اومد و ما هم به جمع دوستان پیوستیم!
اما هنوز کار با ios برای منی که عمری زندگیمو روی symbian گذاشتم سخته!

sms11
29-11-2011, 01:00
سلام
بلاخره آیفون 4 ما هم اومد و ما هم به جمع دوستان پیوستیم!
اما هنوز کار با ios برای منی که عمری زندگیمو روی symbian گذاشتم سخته!

خوش به حالت که گوشیت رسیده دستت
ماله من که قراره ماه بعد برسه به دستم.گوشیم آیفون 4 اس هست(قراره باشه)
منم یه عمر با سیمبین مزخرف سر کردم.امیدوارم iOS اذیتم نکنه و بتونم باهاش کنار بیام

HAMID.MCI
29-11-2011, 03:04
خوش به حالت که گوشیت رسیده دستت
ماله من که قراره ماه بعد برسه به دستم.گوشیم آیفون 4 اس هست(قراره باشه)
منم یه عمر با سیمبین مزخرف سر کردم.امیدوارم iOS اذیتم نکنه و بتونم باهاش کنار بیام
من که همچنان در حال گشت و گذار داخل این گوشی هستم.
هنوز هیچ مزیت بزرگی که قانعم کنه چرا حدود 900 تومن پولشو دادم نظرمو جلب نکرده.
انشالله که به زودی جلب کنه:5:

SIMON137
29-11-2011, 03:39
خب شما اول دیدت رو نسبت به گوشی باز می کردی بعد میخریدی عزیز :دی

امیدواریم که جلب بشه ، در حال حاضر گوشی به صورت خام هیچ چیزی نداره که شما بخوای جذب بشی :دی

باید اقدام به ریختن برنامه کنی

HAMID.MCI
29-11-2011, 11:43
خب شما اول دیدت رو نسبت به گوشی باز می کردی بعد میخریدی عزیز :دی

امیدواریم که جلب بشه ، در حال حاضر گوشی به صورت خام هیچ چیزی نداره که شما بخوای جذب بشی :دی

باید اقدام به ریختن برنامه کنی
نمایندگی حدود 60 صفحه برنامه و بازی و از این جور چیزا برام ریخت

sms11
29-11-2011, 11:46

به قول دوستمون اول باید تحقیق میکردی دربارش
باید ببینی چی میخوای از گوشی
از نظر من آیفون محدودیت زیاد داره.باید آدمی باشی که بتونی با یه سری از این محدودیت ها کنار بیای.البته این محدودیت ها برای یه عده محدودیته و برای یه عده مزیت.باید ببینی شما توی کدوم دسته هستی.
با این حال آیفون جزو گوشی هایی هست که افت قیمت اونچنانی نداره.شما الانم خواستی میتونی گوشیتو بفروشی.چه بسا بتونی گرونتر از اون چیزی که خریدی بفروشی.چون ماشالا دلار هر روز گرونتر از دیروز

بازم اینم نظر شخصیه منه
اگه میخوای گوشیتو عوض کنی و اندروید بگیری بهتره کمی با آیفون کار کنی و بعد عوض کنی.چون اگه با آیفون کار میکنی و میگی نظرتو جلب نکرده ،اندروید هم از اینی که هست کمتر نظرتو جلب میکنه چون یکم (یه کوچولو)کار کردن باهاش سختتره.ولی یه مدت که استفاده کنی از اندروید لذت میبری.البته اینم بگم که iOS هم کار کردن باهاش لذت داره

sms11
29-11-2011, 19:25
نمایندگی حدود 60 صفحه برنامه و بازی و از این جور چیزا برام ریخت

چند گیگه آیفونت؟

HAMID.MCI
29-11-2011, 21:59
چند گیگه آیفونت؟
این چندین صفحه ی تاپیکو که خوندم احساس کردم خیلی جو تاپیک مریضه. بعضی جاها فوق العاده بد با دوستان صحبت میشد. اما خیلی خیلی خوشحالم که با حوصله جوابمو دادین.
من 32 گیگ گرفتم
البته در دسترس رو زده 29.1

HAMID.MCI
29-11-2011, 22:08
کم کم داره از ios خوشم میاد. از آندروید که متنفرم!
اما خوب با سیمبین راحت بودم. حالا دارم احساس میکنم روی این سیستم عامل واقعا" کار شده! هرچی که باهاش کار میکنم خسته نمیشمو چیزای جدید پیدا میکنم.
امروز توی ماشین تو دستم بود. داشتم فرمون میدادم. گوشی هم کلی تکون خورد. دیدم یهو تموم آیکون های روی صفحه مثل آجر ریختن روی هم! خیلی جالب و زیبا بود! من که باهاش کلی حال کردم. هرچی باشه مثل سیمبین هر 1 هفته 4 تا مهندس نشستن دور هم و یه ورژن جدید بزنن. روی نرم افزار ها کار شده!
وقتی گفتن دوربینش 5 هست. گفتم خوب با ان95 خودم که فرقی نداره. کلی خورد توی حالم! بلوتوث... رادیو.... مشکل بودن ارسال داده ها از کامپیوتر به گوشی. اما وقتی دارم باهاش کار می کنم میبینم اصلا" وقت استفاده از این امکانات جانبی رو ندارم که بخوام در موردشون حتی فکر هم بکنم!
کیفیت ال سی دی این گوشی,کیفیت تاچش... واقعا" تحسین برانگیزه..
یکی از بچه ها میگفت تموم کلاس این گوشی به اینه که وقتی باهاش میحرفی اون آرم سیب گاز زده از پشتش معلوم باشه!
منم رفتم واسش یه کاور خریدم تا دیگه اون آرم رو کسی نبینه. اینطوری احساس بهتری نسبت به شخصیت خودم دارم.
وقتی wierless این گوشی رو روشن میکنم,انگار این گوشی از یک رو به اون رو تبدیل میشه. یک دنیا امکانات جدید و جالب!
جی پی اسش اینقدر قوی بود که من حتی از توی اتاقم هم میتونم لوکیشن خودمو بدست بیارم. چیزی که توی ان95 صد سال اتفاق نمیفتاد!

Ship Storm
29-11-2011, 22:19
کم کم داره از ios خوشم میاد. از آندروید که متنفرم!
اما خوب با سیمبین راحت بودم. حالا دارم احساس میکنم روی این سیستم عامل واقعا" کار شده! هرچی که باهاش کار میکنم خسته نمیشمو چیزای جدید پیدا میکنم.
امروز توی ماشین تو دستم بود. داشتم فرمون میدادم. گوشی هم کلی تکون خورد. دیدم یهو تموم آیکون های روی صفحه مثل آجر ریختن روی هم! خیلی جالب و زیبا بود! من که باهاش کلی حال کردم. هرچی باشه مثل سیمبین هر 1 هفته 4 تا مهندس نشستن دور هم و یه ورژن جدید بزنن. روی نرم افزار ها کار شده!
وقتی گفتن دوربینش 5 هست. گفتم خوب با ان95 خودم که فرقی نداره. کلی خورد توی حالم! بلوتوث... رادیو.... مشکل بودن ارسال داده ها از کامپیوتر به گوشی. اما وقتی دارم باهاش کار می کنم میبینم اصلا" وقت استفاده از این امکانات جانبی رو ندارم که بخوام در موردشون حتی فکر هم بکنم!
کیفیت ال سی دی این گوشی,کیفیت تاچش... واقعا" تحسین برانگیزه..
یکی از بچه ها میگفت تموم کلاس این گوشی به اینه که وقتی باهاش میحرفی اون آرم سیب گاز زده از پشتش معلوم باشه!
منم رفتم واسش یه کاور خریدم تا دیگه اون آرم رو کسی نبینه. اینطوری احساس بهتری نسبت به شخصیت خودم دارم.
وقتی wierless این گوشی رو روشن میکنم,انگار این گوشی از یک رو به اون رو تبدیل میشه. یک دنیا امکانات جدید و جالب!
جی پی اسش اینقدر قوی بود که من حتی از توی اتاقم هم میتونم لوکیشن خودمو بدست بیارم. چیزی که توی ان95 صد سال اتفاق نمیفتاد!

چه نرم افزاری نصب کردی برای استفاد از GPS این گوشی که موقعیتت رو نشون میده ؟

HAMID.MCI
29-11-2011, 22:28
چه نرم افزاری نصب کردی برای استفاد از GPS این گوشی که موقعیتت رو نشون میده ؟
توی منوی اصلی نوشته maps.
گوگل مپ هستش

HAMID.MCI
29-11-2011, 22:45
راستی دیدم یکی از دوستان مشکل دلیوری داشتن. من گوشیم دلیوری داره. فیرمور رو از کجا ببینم؟

dracula_killer
30-11-2011, 00:23
راستی دیدم یکی از دوستان مشکل دلیوری داشتن. من گوشیم دلیوری داره. فیرمور رو از کجا ببینم؟

مسیر زیر رو دنبال کن:

setting>general>about

ورژن همون ورژن فریمورت هست

HAMID.MCI
30-11-2011, 00:34
مسیر زیر رو دنبال کن:

setting>general>about

ورژن همون ورژن فریمورت هست

4.3.1(8g4)

nima4444
30-11-2011, 11:12
هنوز جیلبریک 4.3.5 نیومده؟؟

dracula_killer
30-11-2011, 11:22
هنوز جیلبریک 4.3.5 نیومده؟؟

به صورت tethered اومده،بعید می دونم آنتتردش بیاد،چون برادران هکر الان تو نخ 5.0.1 هستند

HAMID.MCI
30-11-2011, 12:51
چنتا از بچه ها گفته بودن که دکمه ی هوم خراب شده. واقعا" اینقدر ظریفه؟ اگه ظریفه چیکار کنیم که با دکمه ی هوم خارج نشه؟

hesamyk
30-11-2011, 15:51
آقا من هر کار می منک آیتونزم سینک نمی کنمه موزیک و برنامه هامو ؟ ورژن 10.5.1.42 چه باید کرد کل نتو گشتم کمکمممممم کنین

dracula_killer
30-11-2011, 23:51
چنتا از بچه ها گفته بودن که دکمه ی هوم خراب شده. واقعا" اینقدر ظریفه؟ اگه ظریفه چیکار کنیم که با دکمه ی هوم خارج نشه؟

آره ظریفه!راهی نداره فقط باید با دکمه ی هوم با ملاطفت رفتار کنی!

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

آقا من هر کار می منک آیتونزم سینک نمی کنمه موزیک و برنامه هامو ؟ ورژن 10.5.1.42 چه باید کرد کل نتو گشتم کمکمممممم کنین
دقیقا عیبش چیه؟یعنی ارور خاصی میده؟فقط برای گوشی شما اینجوره یا هر ideviceی رو مشکل داره؟

HAMID.MCI
30-11-2011, 23:52
صفحه ی store در itunes واسم نمیاد
نه با وی....
نه بدون اون

hesamyk
01-12-2011, 00:07
موزیک که می خوام سینک کنم نمی آد رو گوشی وقتی هم برنامه اد میکنم تو آی تونز نشون میده که سینک شده ولی تو گوشی نیستن ...

HAMID.MCI
01-12-2011, 18:56
آقا یه راهی واسه اینکه از این دکمه ی هوم واسه بستن برنامه ها استفاده نکنیم معرفی کنید.

magi1991
01-12-2011, 22:57
آقا یه راهی واسه اینکه از این دکمه ی هوم واسه بستن برنامه ها استفاده نکنیم معرفی کنید.

خوده iOS 5 این امکان رو داره !

Setting > General > Accessibility > Assistive Touch ...

dracula_killer
01-12-2011, 23:32
دوست من شما فریمورت 4.3.1 هست و تنها راه برای بستن برنامه ها همون دکمه ی هوم هست
اگه فریمورت بالای 5 باشه همون مسیری که دوستمون گفتن رو باید طی کنی

HAMID.MCI
01-12-2011, 23:45
activator رو نصب کردم و به رحتی وقتی روی taskbar تاچ میکنم از برنامه خارج مشم. 90 درصد کارهایی که با هوم میکردمو روی بقیه ی جاها گذاشتم

E.G_band
02-12-2011, 13:59
سلام دوستان:هزینه آنلاک کردن چقدره؟این گوشی رو از امریکا دارن برام می فرستن با قیمت 450 هزار تومان می ارزه؟

E.G_band
02-12-2011, 14:29
راستی یه سوال :چه قدر شارژ نگه می داره؟

و این مشکلات آنتن دهی واقعیه؟

یه سوال دیگه:می شه سیستم عاملشو آپدیت به سری 5 کرد؟

ممنون.

Ship Storm
02-12-2011, 14:49
سلام دوستان:هزینه آنلاک کردن چقدره؟این گوشی رو از امریکا دارن برام می فرستن با قیمت 450 هزار تومان می ارزه؟

قیمت 450 هزار که خیلی خوبه و 350 تومن با اینجا حدودا فرق داره

E.G_band
02-12-2011, 15:41
با عرض معذرت :با این گوشی بلوتوث نمیشه کرد؟تو یکی از سایتا خوندم:13:

اگه میشه یه خورده سریعتر جواب بدید.ممنون

joe_satriani
02-12-2011, 15:55
راستی یه سوال :چه قدر شارژ نگه می داره؟

و این مشکلات آنتن دهی واقعیه؟

یه سوال دیگه:می شه سیستم عاملشو آپدیت به سری 5 کرد؟

ممنون.

با سلام
شارژ که زیاد نگه میداره. بستگی داره چقد و چجوری ازش استفاده کنید.
در حالت نرمال اندازه ای نگه میداره که کاربر رو راضی کنه.
مشکل آنتن دهی هم تا حدی هست و خود اپل هم این موضوع رو رد نکرده.
بله سیستم عاملش رو هم میتونید به راحتی به ورژن 5 ارتقا بدید.

موفق باشید.

با عرض معذرت :با این گوشی بلوتوث نمیشه کرد؟تو یکی از سایتا خوندم:13:

اگه میشه یه خورده سریعتر جواب بدید.ممنون

با سلام.
بله نمیشه بلوتوث کرد مثه گوشی های دیگه. اما اگه گوشی رو جیلبریک کنید با نصب نرم افزارهای خاصی میتونید این امکان رو تا حدودی داشته باشید. با این روشها، اما گاهی جواب میده گاهی هم جواب نمیده.

موفق باشید.

E.G_band
02-12-2011, 16:09
جیل بریک به گوشی آسیب نمی رسونه؟ اینو هم تویه سایت دیگه خوندم که مشکلات زیادی رو برای دستگاه به وجود میاره؟

هزینه جیل بریک و انلاک کردن چقدره؟
با تشکر

joe_satriani
02-12-2011, 17:32
جیل بریک به گوشی آسیب نمی رسونه؟ اینو هم تویه سایت دیگه خوندم که مشکلات زیادی رو برای دستگاه به وجود میاره؟

هزینه جیل بریک و انلاک کردن چقدره؟
با تشکر

با سلام
والله من که الان 2 ساله گوشیم رو جیلبریک میکنم و روش کلی نرم افزار و سورس نصب میکنم اما تابحال هیچ مشکلی واسش پیش نیومده.
جیلبریک کردن به صورت نرم افزاری هست و شما خودتون هم میتونید توی خونه این کار رو انجام بدید. فقط باید آموزشش رو مطالعه کنید و انجام بدید. اگه هم بیرون بدید واستون این کار رو کنن معمولا نرم افزار هم میریزن و 40-50 تومنی میگیرن.

موفق باشید.

n.a.b.a.t
03-12-2011, 17:21
این گوشی تا کی ساپورت میشه ایا ایرس برای این هم میاد ؟

SIMON137
03-12-2011, 17:39
این گوشی تا کی ساپورت میشه ایا ایرس برای این هم میاد ؟
اپل هنوز هم 3GS رو ساپورت می کنه

ایرس ؟!

MeHRAn_4S
03-12-2011, 23:50
انفجار یک آیفون 4 در داخل هواپیما و نگرانی های امنیتی درباره موارد مشابه

گروه خبری GSM: مسافران پرواز منطقه‌ای لیزموز به سیدنی به شماره Express ZL319 در استرالیا روز جمعه با یک سورپرایز غیرمنتظره روبرو شدند وقتی که گوشی آیفون ۴ یکی از مسافران همراه با نور قرمز و دود شدیدی که از آن متصاعد می‌شد شروع به شعله‌ور شدن کرد تا آنجا که با دخالت کادر پرواز بلافاصله گوشی خاموش شد.

بنابر گزارش فارنت، این حادثه اگر چه هیچ مجروحی بر جای نگذاشته است اما اداره امنیت پروازهای استرالیا اعلام کرده که تحقیقات لازم را در این خصوص انجام خواهد داد و در همین حال تنها تصویر منتظر شده از آیفون فوق حاکی از مشکل باطری در آن است.

اگر چه محصولات آیفون به ایرادهای کم سخت‌افزاری شهره هستند اما اعلامیه ماه گذشته اپل در خصوص فراخوان نسل اول محصول آی‌پاد نانو به خاطر مشکل باطری نگرانی‌هایی را در خصوص بروز این مشکل در سایر محصولات اپل افزایش داده است.

تا آنجا که سایت دنکست‌وب در گزارش خود آورده است که برخی کاربران آیفون پیش از این از تجربه انفجار و مشتعل شدن آیفون خود در هنگام استفاده سخن گفته‌اند و همانند همین گزارش از داغ شدن بیش از حد گوشی پیش از مشتعل شدن آن خبر داده‌اند.

در حالی که اپل هنوز از مشکل کاهش سریع شارژ باطری جان سالم بدر نبرده اگر این حادثه تصادفی بوده نباشد، مشکل آتش گرفتن آیفون این شرکت را با بحران جدیتری روبرو خواهد کرد
.
.
.
.
به نظر من این از سمت رقیبان آیفونه و چون خود آیفون اعلام کرده چندتا از محصولات ایراد دارن اونا
هم سو استفاده کردن و....
تا الان آیفون 4 که از این مشکلات نداشت
نظر شما چیه؟

+::::MehrdaD::::+
04-12-2011, 20:52
انفجار یک آیفون 4 در داخل هواپیما و نگرانی های امنیتی درباره موارد مشابه

گروه خبری GSM: مسافران پرواز منطقه‌ای لیزموز به سیدنی به شماره Express ZL319 در استرالیا روز جمعه با یک سورپرایز غیرمنتظره روبرو شدند وقتی که گوشی آیفون ۴ یکی از مسافران همراه با نور قرمز و دود شدیدی که از آن متصاعد می‌شد شروع به شعله‌ور شدن کرد تا آنجا که با دخالت کادر پرواز بلافاصله گوشی خاموش شد.

بنابر گزارش فارنت، این حادثه اگر چه هیچ مجروحی بر جای نگذاشته است اما اداره امنیت پروازهای استرالیا اعلام کرده که تحقیقات لازم را در این خصوص انجام خواهد داد و در همین حال تنها تصویر منتظر شده از آیفون فوق حاکی از مشکل باطری در آن است.

اگر چه محصولات آیفون به ایرادهای کم سخت‌افزاری شهره هستند اما اعلامیه ماه گذشته اپل در خصوص فراخوان نسل اول محصول آی‌پاد نانو به خاطر مشکل باطری نگرانی‌هایی را در خصوص بروز این مشکل در سایر محصولات اپل افزایش داده است.

تا آنجا که سایت دنکست‌وب در گزارش خود آورده است که برخی کاربران آیفون پیش از این از تجربه انفجار و مشتعل شدن آیفون خود در هنگام استفاده سخن گفته‌اند و همانند همین گزارش از داغ شدن بیش از حد گوشی پیش از مشتعل شدن آن خبر داده‌اند.

در حالی که اپل هنوز از مشکل کاهش سریع شارژ باطری جان سالم بدر نبرده اگر این حادثه تصادفی بوده نباشد، مشکل آتش گرفتن آیفون این شرکت را با بحران جدیتری روبرو خواهد کرد
.
.
.
.
به نظر من این از سمت رقیبان آیفونه و چون خود آیفون اعلام کرده چندتا از محصولات ایراد دارن اونا
هم سو استفاده کردن و....
تا الان آیفون 4 که از این مشکلات نداشت
نظر شما چیه؟
من هم موافقم ولی نباید احساسی رفتار کرد .این به دسیسه دشمنان به نظر می یاد
ولی نباید از خرابی محصولات اپل نیز غافل شد(که خودشم اعلام کرده بود)

HAMID.MCI
04-12-2011, 22:26
یکم اخبارت منسوخ شده ها...

05-12-2011, 20:49
بالاخره Siri برای آیفون 4 و آیپاد تاچ 4 اومد :

آموزش نصب (توسط سیدیا ، بدون سیدیا) :

موفق باشین ;)

+::::MehrdaD::::+
05-12-2011, 22:22
بالاخره Siri برای آیفون 4 و آیپاد تاچ 4 اومد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش نصب (توسط سیدیا ، بدون سیدیا) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشین ;)
زن یا مرد؟

fmps
06-12-2011, 10:54
سلام
یه برنامه ای هست که بدون نیاز به چیز پی ان به به فیس بوک رفت؟؟؟؟؟؟

joe_satriani
06-12-2011, 11:36
سلام
یه برنامه ای هست که بدون نیاز به چیز پی ان به به فیس بوک رفت؟؟؟؟؟؟

با سلام
منظورتون مرورگر اپرا مینی هست؟

موفق باشید.

06-12-2011, 13:10
زن یا مرد؟

زن :دی
فعلا که ترافیک سرورشون ترکیده ، باید منتظر انتقال به سرور جدید باشیم...

fmps
07-12-2011, 12:39
آقا این ارور 3194 بابامو در آورد.هر کاری که تو نت گفته بودن کردم ولی نمیشه(ویندوز 7 64 بیت بودن تاثیر داره؟؟؟؟)
کــــمک کنــــــــید

joe_satriani
07-12-2011, 19:42
آقا این ارور 3194 بابامو در آورد.هر کاری که تو نت گفته بودن کردم ولی نمیشه(ویندوز 7 64 بیت بودن تاثیر داره؟؟؟؟)
کــــمک کنــــــــید

با سلام
برای چه کاری این ارور رو به شما میده؟؟
جیلبریک کردن؟ آپدیت کردن؟ سینک کردن؟

موفق باشید.

fmps
07-12-2011, 20:47
با سلام
برای چه کاری این ارور رو به شما میده؟؟
جیلبریک کردن؟ آپدیت کردن؟ سینک کردن؟

موفق باشید.
من میخوام از 4.3.5 به ios5 آپدیت کنم
گوشی رو هم تا به حال جیلبرک نکردم

E.G_band
08-12-2011, 11:48
چقدر شارژنگه می داره؟:5:

joe_satriani
08-12-2011, 18:32
چقدر شارژنگه می داره؟:5:

با سلام

زمان مکالمه : 14 ساعت
زمان جانشين : 300 ساعت

موفق باشید.

n.a.b.a.t
09-12-2011, 16:31
چجوری فرق بین ایفون 4 اس و اینو بفهمیم ؟

joe_satriani
09-12-2011, 18:46
چجوری فرق بین ایفون 4 اس و اینو بفهمیم ؟

با سلام
از روی مشخصات سخت افزاریش که از داخل گوشی میتونید ببینید باید متوجه بشید.

موفق باشید.

Anitasobhani
13-12-2011, 22:36
mikham vasl sham be wifi tozih bedin

h!tman
17-12-2011, 16:25
سلام
ببخشید من دوستم یک آیفون داره
بعد وصل کرده به آیتونز اپلیکیشن هاش پاک شده
مشکل از کجاس؟!

SIMON137
17-12-2011, 16:28
سلام
ببخشید من دوستم یک آیفون داره
بعد وصل کرده به آیتونز اپلیکیشن هاش پاک شده
مشکل از کجاس؟!
به آیتیونز دستگاه خودش ؟

h!tman
17-12-2011, 16:36
به آیتیونز دستگاه خودش ؟
بله ..
وصل میکنه پاک میکنه نرم افزار ها رو
مرسی:)
البته فکر کنم با دستگاه دیگه هم چک کرده
مشکلی پیش میاره؟!
مثلا اگر با آیتونز دستگاه من چک کنه چی میشهه؟!

MOHAMMAD2010
18-12-2011, 14:18
بچه ها قضیه این آیفون 4 هشت گیگ چیه ؟ مثل اینکه تو بازار اومده !

S0R3N4
19-12-2011, 00:59
سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست.ولی گفتم شاید دوستان اپل باز بهتر بدونن...
من MP3 Player Apple Nano Touch دارم...
هدفون سمت راستیم متاسفانه دچار مشکل شده///نمیدونم چرا اینجوری شدا...ولی صداش نسبت به چپیه خیلی خیلی خیلی ضعیف شده و اون کیفیت سابق رو نداره اصلا...
الان براش باید یه هدفون جدید بخرم ظاهرا...نه؟؟؟
ازین هدفون سوزنی ها میخوام که خوب تو گوش جا بگیره و زود در نیاد...اپل هم زده...نه؟؟
اینو میگم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت اینا شنیدم بهتره...اره؟؟؟ارزش داره یکی از اینا بخرم؟؟قیمتش چنده؟؟

Stream
19-12-2011, 21:02
سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست.ولی گفتم شاید دوستان اپل باز بهتر بدونن...
من MP3 Player Apple Nano Touch دارم...
هدفون سمت راستیم متاسفانه دچار مشکل شده///نمیدونم چرا اینجوری شدا...ولی صداش نسبت به چپیه خیلی خیلی خیلی ضعیف شده و اون کیفیت سابق رو نداره اصلا...
الان براش باید یه هدفون جدید بخرم ظاهرا...نه؟؟؟
ازین هدفون سوزنی ها میخوام که خوب تو گوش جا بگیره و زود در نیاد...اپل هم زده...نه؟؟
اینو میگم:

کیفیت اینا شنیدم بهتره...اره؟؟؟ارزش داره یکی از اینا بخرم؟؟قیمتش چنده؟؟

بله باید هدفون جدید تهیه کنید و من توصیه می کنم از اپل نخرید چون کلا قیمتشون نسبت به کارایی بالاست.. هدفون های خوب از برندهای دیگه تهیه کنید همه سازگاری کامل دارن و حتی بعضی ها ریموت سازگار با آیپاد هم دارن.

راهنمايي كنيد براي خريد يه هدفن خوب... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

webcopernic
01-01-2012, 10:08
دوستان سلام، من یک سوالی داشتم. من میخواهم یک iphone ۴ بگیرم، والی چون عادت دارم که با اینترنت زیاد کار کنم کمی نگران باطری آن هستم . به طور کلی چند ساعت میتوان با iphone ۴ در اینترنت کار کرد ؟

Ship Storm
01-01-2012, 10:26
من یک سوال ایتدایی دارم
اونم اینکه وقتی یکی زنگ میزنه چطور میتونم شماره اون شخص رو از تو Call Histoy پاک کنم ؟
میرم پاک کنم پیغام میده همه رو میخوای پاک کنی ، در صورتی که من نمیخوام همه رو پاک کنم و فقط میخوام یک مورد رو پاک کنم
ممنون

01-01-2012, 11:43
هدفون من تا موقعی که iOS 5 بتا بودم یه دکمه روش برای Pause / Play جواب میداد... ولی از وقتی رفتم iOS 5 نهایی دیگه جواب نمیده :-؟ چرا؟؟؟ چه راهی براش هست؟؟؟

SIMON137
01-01-2012, 12:28
بله ..
وصل میکنه پاک میکنه نرم افزار ها رو
مرسی:)
البته فکر کنم با دستگاه دیگه هم چک کرده
مشکلی پیش میاره؟!
مثلا اگر با آیتونز دستگاه من چک کنه چی میشهه؟!

خب اگر داده باشه براش بیرون نرم افزار ریختن مشکل پیش میاد ، کلا باید به یه آیتیونز وصل بشه سینک بشه اگر وصل بشه به آیتیونز سیستم دیگه لایبری خودش رو جایگزین می کنه آیتیونز و باید از نو مجدد اقدام به نصب کنه

من یک سوال ایتدایی دارم
اونم اینکه وقتی یکی زنگ میزنه چطور میتونم شماره اون شخص رو از تو Call Histoy پاک کنم ؟
میرم پاک کنم پیغام میده همه رو میخوای پاک کنی ، در صورتی که من نمیخوام همه رو پاک کنم و فقط میخوام یک مورد رو پاک کنم
ممنون

احتمالا دستگاهتون iOS 5 روش نصب نیست ، نصب کنید درست میشه ، می تونید تک تک ریمو کنید :46:

هدفون من تا موقعی که iOS 5 بتا بودم یه دکمه روش برای Pause / Play جواب میداد... ولی از وقتی رفتم iOS 5 نهایی دیگه جواب نمیده :-؟ چرا؟؟؟ چه راهی براش هست؟؟؟

هدفونتون چی هست ؟

01-01-2012, 15:15
هدفونتون چی هست ؟
هدفونی که الان دارم راجع بهش میگم هدفون گوشی موتورولا ــمه : ))

Stream
01-01-2012, 16:15
هدفونی که الان دارم راجع بهش میگم هدفون گوشی موتورولا ــمه : ))
به ساپورت اپل ایمیل بزنید و قضیه رو بگید (همراه مدل دقیق هدفون و اینکه در چه نسخه هایی کار می کرد)، احتمالا در نسخه های بعدی درستش می کنن.

Ship Storm
01-01-2012, 17:36
احتمالا دستگاهتون iOS 5 روش نصب نیست ، نصب کنید درست میشه ، می تونید تک تک ریمو کنید :46:

رو IOS 4 نمیشه تک تک پاک کرد ؟

joe_satriani
01-01-2012, 19:01
رو IOS 4 نمیشه تک تک پاک کرد ؟

با سلام
میشه پاک کرد.
اما نیاز مند این هست که گوشی جیلبریک باشه و نرم افزار call delete رو از توی سایدیا cydia نصب کنی روی گوشی. بعد میتونی به راحتی پاکشون کنی به صورت تک تک

موفق باشید.

ali2582
05-01-2012, 02:25
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت متخصصان محترم و باحال
من دوستم بعد 5 سال داره از امریکا برمیگرده ایران...iphone4 داره و از من میپرسید که میتونه توی ایران استفاده کنه ازش یا نه...فک میکنم لاک باشه و احتمالا at&t ثا verizon باشه..ممنون میشم سوالم رو جواب بدید و اکه جواب مثبت بود راه و روش و نرم افزار هاشو بهم بگین یا سایتیو معرفی کنین که توضیحات کامل در مورد روش کار بده....متشکرمممم..قربونتوننن نن

E.G_band
13-01-2012, 10:56
دوستان یه سوال:

هزینه آنلاک کردن چقدره؟هزینه جیل بریک کردن چی؟

fmps
17-01-2012, 01:32
سلام
من بعد اینکه به ios5 آپدیت کردم safari باز نمیشه ،میپره بیرون

joe_satriani
17-01-2012, 20:39
سلام
من بعد اینکه به ios5 آپدیت کردم safari باز نمیشه ،میپره بیرون

با سلام
تنها راهی که کمکتون میکنه برای رفع این مشکل این هست که دوباره گوشی رو آپدیت کنید.

موفق باشید.

nima4444
20-01-2012, 20:12
با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟

fmps
21-01-2012, 21:32
سلام
من میخوام آیفون 4 ios 5.0.1 رو با redsn0w ورژن آخرش جیلبریک کنم ولی بعد اینکه به حالت DFU رفت redsn0w کرش میشه.
تل حالا چندین دستگاه رو جیلبریک کردم مشکلی نبودواین یکی این طوریه

ahozh
22-01-2012, 11:06
با سلام،من دنبال خرید گوشی هستم.میشه لطفا مشکلات کمبود های آیفون هارو توضیح بدید؟مثلا بلوتوث یا دشواری انتقتل فایلها از کامپیوتر....

nima4444
23-01-2012, 12:19
1---با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟

چند روزه حس میکنم شارژ موبایلم زود تموم میکنه .براتون پیش اومده تاحالا یا من اشتباه میکنم؟
قبلش با وایرلسی که استفاده میکردم راحت دوروز رو داشت اما چند روزه که هرروز باید شارژش کنم. ممکنه از این باشه که وایرلس هی قطع و وصل میشه و خمون شارژ میگیره؟

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

توروخدا جواب جیلبریک رو بدین اکه اومده 5 شنبه میرم طرف پایتخت بدم اونجا درستش کنن

JoWkErsSs
26-01-2012, 22:35
1---با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟

چند روزه حس میکنم شارژ موبایلم زود تموم میکنه .براتون پیش اومده تاحالا یا من اشتباه میکنم؟
قبلش با وایرلسی که استفاده میکردم راحت دوروز رو داشت اما چند روزه که هرروز باید شارژش کنم. ممکنه از این باشه که وایرلس هی قطع و وصل میشه و خمون شارژ میگیره؟

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

توروخدا جواب جیلبریک رو بدین اکه اومده 5 شنبه میرم طرف پایتخت بدم اونجا درستش کنن

جیلبریک 3.5.2 خیلی قدیمی هست !!!

تموم شدن شارژ شما نمیتونه زیاد به قطع و وصلی وایرلس باشه !

شما میتونین راه های زیادی رو برای نگه داشتن شارژ داشته باشید ! ( بعضی موارد فقط برای iOS 5 میباشد )

۱٫ کم کردن نور صفحه نمایش

کاهش صفحه نمایش iDevice شما میتواند تا حد زیادی در مصرف باتری تاثیرگذار باشد . سعی کنید نور صفحه خود را تا حدی که مطلوب باشد کم کنید تا باتری شما کمتر مصرف شود (خصوصا زمانی که در بازی هستید) مکان تنظیم :

2. خاموش کردن بلوتوث

بلوتوث خود را در زمانی که استفاده نمیکنید خاموش نگه دارید ! در iDevice بلوتوث بیشتر برای ارتباط با هدست های بیسیم استفاده میشود . اگر دستگاه شما با بلوتوث کار نمیکند پس از خاموش بودن آن اطمینان حاصل کنید . مکان تنظیم :

3. وای فای خود را خاموش کنید !

بسیاری از مردم در خانه خود از وای فای استفاده میکنند اما متاسفانه فراموش میکنند در انتهای استفاده آن را خاموش کنند ! این امر باعث میشود که همواره دستگاه شما به دنبال شبکه های وای فای باشد که باعث مصر باتری به میزان زیادی میشود . پس از خاموش بودن آن مطمئن شوید . مکان تنظیم :

4. غیر فعال کردن اطلاعات مکانی

اگرچه یکی از بهترین ویژگی های آیفون این سرویس میباشد اما بد نیست بدانید به دلیل ارتباط مستقیم با اتصال های سلولی دیتا مصرف بسیاری باتری دارد ! اگر شما از بخش اطلاعات مکانی استفاده نمیکنید مطئن شوید که این گزینه غیر فعال است ! بازگشت باتری بعد از غیر فعال کردن این گزینه را به شکل محسوسی خواهید دید . مکان تنظیم :

5.غیر فعال کردن خدمات محل سکونت

یکی از مهمترین اشکال های شناخته شده در iOS5 از نظر مصرف باتری این سرویس میباشد که در حالی که خدماتی را ارائه میکند باتری شما را حسابی میسوزاند ! در واقع ۳ آپشن متفاوت وجود دارد تا کمی از این مصرف باتری را با غیر فعال کردن جبران کنید . برای غیر فعال کردن این گزینه در صورتی که از آن استفاده نمیکنید به آدرس زیر بروید :

6.خاموش کردن اکولایزر

اگر شما جزو دسته ای میباشید که با iDevice خود موزیک گوش نمیدهید گزینه اکولایزر را غیر فعال کنید ، خصوصا گزینه هایی که باعث تقویت باس اسپیکر میشود ، اگر مایل به ذخیره عمر باتری هستید به آدرس زیر بروید و این گزینه را غیر فعال کنید :

7.مدیریت دیتا و ایمیل

هر چه قدر شما با سیم کارت خود رابطه برقرار کنید مسلما مصرف باتری شما افزایش میاید . در این میان ایمیل ها نیز میتواند تاثیراتی را در مصرف باتری داشته باشد . اگر ایمیل هایی که برای ما ارسال میشود برایتان مهم نیست پس حتما این حالت را غیر فعال کنید .

8.چیزهای کمتری با iCloud سینک کنید

اگر شما هم از این سرویس استفاده میکنید و شماره تلفن یا چیزهای دیگر را ذخیره میکنید بهتر است هر چند وقت یکبار این کار را انجام دهید و از حالت اتوماتیک خارج کنید . (اگر علاقه دارید تا باتری خود را ذخیره کنید ، در مجموع بکاپ گرفتن به صورت دستی پیشنهاد میشود . برای اعمال تغییرات به بخش زیر بروید :

9.غیر فعال کردن ارتباط عکس

با استفاده از iCloud شما میتوانید تمامی عکس های خود را با iDevice های دیگر به اشتراک بگذارید . بدین صورت که تمامی عکس های شما به سرور iCloud منتقل میشود و در زمان اتصال iDevice دیگری ، به آن کپی میشود . اما اگر به این گزینه نیاز ندارید حتما آن را غیر فعال کنید . مکان تنظیم :

10.حداقل رساندن ارتعاشات آیفون

هربار که با شما تماس گرفته میشود یا اس ام اس دریافت میکنید موتور بسیار کوچکی در گوشی شما باعث لرزیدن میشود که شما را آگاه از رویداد میکند . غیر فعال کردن ویبره یا به حداقل رساندن آن میتواند تاثیری جزئی در مصرف باتری داشته باشد . میتوانید به جای ویبره از صداهای بلند استفاده کنید که مصرف آن نیز کمتر از موتور ویبره میباشد ، برای غیر فعال کردن ویبره به آدرس زیر مراجعه کنید :

11.رفتن به حالت هواپیما

شاید بزرگترین مصرف را اتصال به شبکه های تلفن همراه در بر بگیرد . هرگاه شما در مکانی باشید که آنتن در آنجا کم باشد iDevice شما همواره در پی جستجو برای به دست آوردن آنتن است . اگر به تلفن در آن مقطع نیاز ندارید بهتر از حالت هواپیما استفاده کنید که آنتن شما از کار خواهد افتاد . این کار باعث میشود تا حد زیادی از مصرف یاتری جلوگیری کنید . مکان تنظیم :

12.سنسور قفل کردن به صورت اتوماتیک

بهترین زمان برای قفع شدن صفحه نمایش ۱ دقیقه است ! چرا که در این حالت صفحه نمایش شما نیز در طول ۱ دقیقه خاموش میشود . در غیر اینصورت صفحه شما روشن میماند که مصرف باطری طبیعتا افزایش میابد . برای تنظیم به آدرس زیر بروید :

13.خواب و بیداری کمتر دستگاه

یکی از موارد دیگر مصرفی زمانیست که شما صفحه نمایش آیفون خود را روشن میکنید ، متاسفانه این یک تیک عصبی برای بسیاری از افراد است که هر چند لحظه صفحه نمایش خود را روشن و دوباره خاموش میکنند! این کار را فقط زمانی انجام دهید که واقعا به دستگاه نیاز داشته باشید .

۱۴٫انجام کارهای فشرده تر

گاهی اتفاق افتاده است که افرادی هنگام دانلود از فروشگاه اپل همزمان بازی ۳ بعدی را نیز اجرا میکنند ! یا به تماشای فیلم میپردازند ! اگر باتری بیشتری میخواهید هرگز چند کار را به صورت فشرده با هم انجام ندهید چرا که باعث بیشتر کار کردن پردازنده شما میشود .

۱۵٫صحیح شارژ کردن باتری

مهمترین بخش برای سلامت باتری شارژ آن است . چرخه شارژ باید به درستی صورت بگیرد که به چند نکته مهم اشاره میکنیم :

*اگر از دستگاه برای اولین بار استفاده میکنید شارژ اولیه آن هم به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت را فراموش نکنید
*بهترین زمان برای شارژ باتری iDevice زمانیست که ۱۰% و یا کمتر باتری دارید .
*هنگام شارژ ترجیحا از دستگاه استفاده نکنید ، چرا که سلول های باتری شما هم در حال استفاده میباشند و هم شارژ شدن
*سعی کنید در ماه یک بار باتری خود را به صورت کامل تخلیه و مجدد شارژ کنید
*باتری را در درصد ذکر شده شارژ کنید ، هرگز دستگاه را در درصد های بین ۱۰ تا ۱۰۰ شارژ نکنید
*تا پایان شارژ کامل صبر کنید ، زمانی شارژر را جدا کنید که علامت ۲ شاخه را در باتری رویت کنید

به این ترتیب باتری شما کاملا سالم و بیشترین کارایی را ارائه میکند .

منبع اطلاعات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nima4444
27-01-2012, 21:25
وای خیلییییییییییی ازتون ممنونم/
اونو اشتباه کنم. 4.3.5 فکرکنم. همون جدیده که هنوز جیلبریکش نیومده بود. ایفون4

fmps
04-02-2012, 16:09
سلام
من مشکلی با کانکت شدن به و.پ.ان دارم
موقع کانکت شدن این ارور رو میده و کانکت نمیشه
...a connection coul not be established to PPP server
مربوط به چیه؟

JoWkErsSs
05-02-2012, 20:05
سلام
من مشکلی با کانکت شدن به و.پ.ان دارم
موقع کانکت شدن این ارور رو میده و کانکت نمیشه
...a connection coul not be established to PPP server
مربوط به چیه؟

ip رو اشتباه وارد کردین دوست عزیز !:20:

fmps
05-02-2012, 21:00
ip رو اشتباه وارد کردین دوست عزیز !:20:

آقا صد بار امتحان کردم ip هم درسته.ولی کانکت نمیشه

JoWkErsSs
05-02-2012, 22:22
آقا صد بار امتحان کردم ip هم درسته.ولی کانکت نمیشه

پروتوکل رو درست انتخاب کردید ؟! تا چه مرحله ای میره ؟ starting ?

fmps
05-02-2012, 22:39
پروتوکل رو درست انتخاب کردید ؟! تا چه مرحله ای میره ؟ starting ?
بله
starting
authenicating
disconnecting

ehsan_
06-02-2012, 12:07
سلام
دوستان یک سوال مهمی داشتم

این گوشی آیا توانایی پخش فیلم های
mkv
رو داره ؟با نرم افزار کمکی ؟
با چه نرم افزاری؟
زیر نویس رو هم نشون میده؟

کسی امتحان کرده؟

JoWkErsSs
06-02-2012, 13:22
سلام
دوستان یک سوال مهمی داشتم

این گوشی آیا توانایی پخش فیلم های
mkv
رو داره ؟با نرم افزار کمکی ؟
با چه نرم افزاری؟
زیر نویس رو هم نشون میده؟

کسی امتحان کرده؟

خود آیفون نمیتونه پخش کنه ! ولی با نرم افزار های کمکی که خیلی هم زیاد هستن میتونین اینکارو انجام بدید !

شما میتونین از نرم افزار AV player هم برای پخش کردن mkv و هم برای زیرنویس استفاده کنید .:20:

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

بله
starting
authenicating
disconnecting

این نشون دهنده اینه که تمام مراحل رو طی میکنه ! ولی نیمتونه به سرور وصل بشه . ایراد از سرور هست ... یا سرعت خیلی پایینه و یا سرور نمیتونه ارتباط برقرار کنه :13:

nima4444
20-02-2012, 13:36
جیلبریک 4.3.5 هنوز نیومده؟

JoWkErsSs
20-02-2012, 14:18
خیلی وقت هست که جیلبریک 4.3.5 اومده ...

nima4444
28-02-2012, 12:42
ممنونم. الان از مغازه دار پرسیدم گفت باید گوشیتون آپدیت بشه رو 5 بعد جیلبریک میشه... درست میگه؟
گوشی خراب نشه؟
یا مثل قبلش که میگفتن اگه جیلبریک بشه واسه روشن کردنش باید به کامپیوتر وصل بشه اونجوری نشه.... کسی اینکارو کرده؟ اصلا درست گفت یارو؟

JoWkErsSs
28-02-2012, 15:04
ممنونم. الان از مغازه دار پرسیدم گفت باید گوشیتون آپدیت بشه رو 5 بعد جیلبریک میشه... درست میگه؟
گوشی خراب نشه؟
یا مثل قبلش که میگفتن اگه جیلبریک بشه واسه روشن کردنش باید به کامپیوتر وصل بشه اونجوری نشه.... کسی اینکارو کرده؟ اصلا درست گفت یارو؟

ببین الزامی نداره که آپدیت بشه حتما ! ولی اگه بشه مشکلی نداره ...جیلبرک کامل هست ..( به صورت آنتدر )

nima4444
29-02-2012, 10:01
ببین الزامی نداره که آپدیت بشه حتما ! ولی اگه بشه مشکلی نداره ...جیلبرک کامل هست ..( به صورت آنتدر )

پس دیگه وقت خاموش روشن شدن نیازی به کامپیوتر نداره دیگه؟

JoWkErsSs
29-02-2012, 12:56
پس دیگه وقت خاموش روشن شدن نیازی به کامپیوتر نداره دیگه؟

نه دیگه ...بدون کامپیوتر هم روشن میشه ...

reza137333
02-03-2012, 15:31
وقتی برنامه ای از اینستالوس میگیرم به جای عکس برنامه یه صفحه سفید هست چه کار کنم که صفحه بازی برگردد

Ship Storm
02-03-2012, 19:22
سلام
این گوشی ما باتریش تموم شد و خاموش شد و حالا برنامه هایی که نصب کرده بودیم روش دیگه اجرا نمیشه چکار باید بکنیم؟
ممنون

JoWkErsSs
02-03-2012, 19:44
سلام
این گوشی ما باتریش تموم شد و خاموش شد و حالا برنامه هایی که نصب کرده بودیم روش دیگه اجرا نمیشه چکار باید بکنیم؟
ممنون

جیلبرک شما به صورت نیمه تدر هست ... شما باید آنتدر جیلبرک کنید ... فریمور شما 5.0.1 هست ؟

Ship Storm
02-03-2012, 20:13
جیلبرک شما به صورت نیمه تدر هست ... شما باید آنتدر جیلبرک کنید ... فریمور شما 5.0.1 هست ؟

این ها که گفتید چی هست اصلا ؟ :31: چکار باید بکنم الان درست بشه ؟ آموزشی داره اینا ؟
از کجا فریمور رو بفهمم چنده ؟ تو قسمت setting رفتم و یعد about یکجا زده version جلوش نوشته 4.3.5(8L1) همینه ؟

JoWkErsSs
02-03-2012, 20:18
این ها که گفتید چی هست اصلا ؟ :31: چکار باید بکنم الان درست بشه ؟ آموزشی داره اینا ؟
از کجا فریمور رو بفهمم چنده ؟ تو قسمت setting رفتم و یعد about یکجا زده version جلوش نوشته 4.3.5(8L1) همینه ؟

درسته ! فریمور شما 4.3.5 هست با جیلبرک نیمه تدر ! در گوگل سرچ کنید آموزش جیلبرک آنتدر 4.3.5 سایت های متعددی برای شما باز میشه !