مشاهده نسخه کامل
: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
koroshfe
25-07-2010, 17:33
آقا با خیال راحت بخر با آپدیت جدید 4.0.1 مشکل آنتن حل شده...در ضمن من خودم آنتن دادنشو تضمین میکنم :دی
فكر نكنم اين طور باشه!
پس اون كنفرانس براي چي بود؟
مگه نگفت كه درست نمي شه؟مگه نگفتن بيشتر گوشي هاي دنيا مشكل بدتر از اين آنتن دارن؟مگه نگفتن بايد به جاي درست كردن درست بگيريم دستمون؟و......
چرا مي گين درست شده؟
با اين كه درست نشده ولي من مطمئن هستم هيچ مشكل آنتن دهي نداريد!
SIMON137
25-07-2010, 19:07
بنده تایید می کنم که در بیشتر گوشی های دونیا مشکل آنتن هست ، بر فرض مثال تو راه گوشی رفیقم رو دیدم برای خودم رو هم دیدم جفتمون 0912 بودیم ولی برای من اصلا آنتن نداشت ، گوشی اون رو گرفتم گوشیم رو دادم ، از کنار گوشی رو گرفت آنتنش پر شد
hosein63
25-07-2010, 21:11
سلام دوستان، من همین امروز بعد از ظهر میخواستم برم بگیرم،ولی با این حرفا یکمی نگران شدم ،
این مشکل سیم کارت یعنی چی؟؟من اپراتورم ایرانسل نیست،همراه اول هست.یعنی نمیشه با همراه اول تماس گرفت؟؟!
مسئله سیم کارت این هست که سیم کارت این مدل کوچکتر از سیم کارتهایی هست که در ایران موجود می باشد و تنها راه حل بریدن قسمتی از سیم کارت هست که بنده امروز دو سیم کارت ایرانسل و خط ثابت خودم را مقایسه کردم و همانطور که یکی از دوستان قیلا هم اشاره کردند فقط سیم کارتهای ایرانسل برای این مدل از آیفون قابل استفاده و این مسئله و مسئله آنتن دهی بنده را سر دو راهی خرید 3gs و آیفون 4 قرار داده است.
mohsenfhm
26-07-2010, 00:01
این مسئله و مسئله آنتن دهی بنده را سر دو راهی خرید 3gs و آیفون 4 قرار داده است.
به هیچ وجه به تی ری جی اس فکر نکنید . مشکل آنتن هم به این شدتی نیست که گیزمودو میگه .
خب شما میتونی گوشی رو همون طوری که استیو میگه بگیری دستت تا مشکلی پیش نیاد.
سلام دوستان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
roozbeh1369
26-07-2010, 09:48
سلام دوستان
این خبر مربوط به 2 هفته پیش هست و ذکر چند نکته ضروری هست
1 - این مشکل فقط در یک گوشی اتفاق افتاده که عکسش هم در خبر موجوده و دیگه اتفاق نیفتاده
2- فقط یک سر کابل یو اس بی نشان داده شده و سر دیگش معلوم نیست که معلوم بشه به برق وصل شده یا کامپیوتر یا برق فشار قوی:27::27::27::27::27:
و موارد دیگه که الان وقت ندارم بنویسم باید برم
koroshfe
26-07-2010, 10:46
دوستان می گم بیخیال شین!
مگه بچه این!دوست عزیز webcopernic خریدن آیفون 3gs تو این دوره زمونه ببخشیدا کار بسیار بسیار احمقانه ایه!
یعنی این خیلی واضحه که آیفون 4 از اون بهتره!چون یه نسل جدیده!
و شما آرش جان!شاید این آقا واقعا نمی دونه و این حرفاش سپم نیست!این طرز صحبت کردن درست نیست!
نمی خوام تعیین تکلیف کنن!چون که نه به ضرر شما و نه به ضرر اون آقاست بلکه شما فقط و فقط دارین به انجمن آسیب می زنین!
دوست عزیز آرش جون هم راست می گه(ولی نه با این لحن)شما سوالات همه تکراریه:آیفون 4 بخرم یا نخرم چون می ترسم مشکلی داشته باشه!همه و همه دارن می گن بخر!پس دیگه هیچ تردید و سوالی در این رابطه باقی نمی مونه!
اگه دوباره سوال کردید پستتون حذف و دفعه ی بعدی اخطار می گیرید!البته یه کم حقم دارین!منم اوائل اینجوری بودم ولی نه به این شدت!
با تشکر
koroshfe
26-07-2010, 10:51
جالبه
واقعا جالبه!!!!
البته من خودم از طرفدارای نوکیا هستم . از این 5 ، 6 گوشی که داشتم همه نوکیا بودن
و چشم به راه n8 ......
البته امید وارم شما ناراحت نشید ولی به نظر من مقایسه ی سامسونگ با آیفن کار واقعا مسخره ایه
یه طرفدار برند معتبر(مث نوکیا یا اپل) اصلا اهمیتی نمیده که گوشیه جدید کمپانی چه مشکلاتی داره
طرفدارای واقعیه اپل در هر صورت از آیفن همایت کامل می کنن
حالا اگه پایینشو می گیری چند تا خط از آنتنش می پره که مهم نیست عزیزم........
البته این اولین باریه که من از آیفن حمایت می کنم ولی هنوزم بر این عقیدم که آیفن 4 بهترین گوشیه دنیاست
که تا الان عرضه شده................ البته n8 به زودی میرسه.........
بابات زیاد وراجی کردن معذرت
اگه میشه لطفا آموزش بریدن سیم کارتو لینک بدین...........:10:
آموزش تو چند صفحه قبل هست!پیدا می کنم بعد پستمو ویرایش می کنم!
در ضمن آرش جان نگفت آیفون 4 بده خوبه و از این حرفا!
متنشو درست بخون!گفت انجمنش تو سایت پی سی ورلد ایرانی منظم نیست!
نه این که آیفون 4 بد باشه!
با تشکر
koroshfe
26-07-2010, 11:39
مدیران اجمن بیشتر به این تاپیک سر بزنید!
دیگه داره نابود می شه!
مدیران اجمن بیشتر به این تاپیک سر بزنید!
دیگه داره نابود می شه!
حتما سر زده میشه و اشخاصی هم که قصد تحریک کاربران و ایجاد تنش رو دارن و با لحن نامناسبی صحبت میکنن اخطار میگیرن و اخراج میشن.
اگر اینگونه پست هارو مشاهده کردید کافیه توسط این گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پست رو گذارش کنید سریعا رسیدگی میشه.
arash s.b
26-07-2010, 11:56
بهترین راه حل برای مشکل آنتن دهی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک :
هم بی رنگه و هم ضخامتش کمه (2mm)
webcopernic
26-07-2010, 12:39
دوستان سلام
من امیدوارم که این گروه جائی باشه برای رشد آگاهیهامون
فقط یک سوال، ظاهرا برای نصب برنامه روی گوشی های iphone دو راه هست. jail break و خرید نرم افزار. ظاهرا برای ورژن 4 هنوز jail brek نیومده. اگر قصد خرید نرم افزار داشته باشیم باید چیکار کرد؟
koroshfe
26-07-2010, 13:29
یه سوال خوب:46::البته جاش تو تاپیک جیلبریک نسخه 4.0 هستش!
شما با امکان سیم فری فقط می تونی مشکل آنلاک رو حل کنی!
به گفته ی دوستان یه هکر گفته تا چند روز دیگه جیل رو می ده بیرون و با این کار گوشی های لاک هم آنلاک می شه(سایدیا)
با تشکر
koroshfe
26-07-2010, 14:23
برای چی جوری دانلود کردن نرم افزار ها هم باید بگم!
1:باید اینترنت پر سرعت 128 یا به بالا داشته باشی
2:یه مستر کارت یا ویزاکارت و یا ..... داشته باشی(برای خرید آنلاین از آیتونز)
3:خودتون که می دونین چون که ایران تحریمه باید یه چیز شکنی وی پی انی چیزی داشته باشی!
بعد به فروشگاه اپل یا همون آیتونز می ری!برنامه ها رو می خری و دانلود می کنی و خودشون نصب می شه!
به همین سادگی (نبود):31:
koroshfe
26-07-2010, 15:18
آرش جان لینکی که برای این قاب دادی باز نمی شه!
فقط یه عکس واقعی ازش بذاری ممنون می شم!
یعنی واقعا چجوریه!آخه از این عکس هیچی نمی شه فهمید!
با تشکر
L.A.M.P.A.R.D
26-07-2010, 15:23
قیمت جهانی این گوشی چنده؟
koroshfe
26-07-2010, 15:30
اگه بخوای قراردادی از اپل بخری باید ماهانه پول شارژ سیمکارت بدی که از AT&T گرفتی که تو ایران نمی شه!
اگه همین شارژی رو می خوای باید ماهانه تقریبا 30 دلار بدی و کمترین قرارداد فکر کنم 2سالس!می تونی یه جا بدی می تونی ماهانه هم بدی!اگه آزاد می خوای بخری فعلا سیم فری هست که حدود 800 32 و حدود 700 16 گیگه شه!
خود اپل هم که با شارژ کردن پیش می ره 299 32 و 199 16 گیگ شه!سفید هم تا 2011 نداره!
البته قیمت سیم فری تو ایران 1300 برای 32 و 1200 تا 1150 برای 16!
با تشکر
arash s.b
26-07-2010, 15:31
آرش جان لینکی که برای این قاب دادی باز نمی شه!
فقط یه عکس واقعی ازش بذاری ممنون می شم!
یعنی واقعا چجوریه!آخه از این عکس هیچی نمی شه فهمید!
با تشکر
همین الان تست کردم باز شد.
بری تو سایت متوجه میشی .
koroshfe
26-07-2010, 15:36
هیچکس از ما تشکر نمی کنه نه؟
حالا ولش کن!
باشه دوباره امتحان می کنم!
این محصول فروش بیشتری خواهد داشت!
فقط یه سوال:این صفحه ی شیشه ای منطقه ی لمسی رو هم دربر می گیره!چیجوری باهاش کارکنیم؟
arash s.b
26-07-2010, 15:47
هیچکس از ما تشکر نمی کنه نه؟
حالا ولش کن!
باشه دوباره امتحان می کنم!
این محصول فروش بیشتری خواهد داشت!
فقط یه سوال:این صفحه ی شیشه ای منطقه ی لمسی رو هم دربر می گیره!چیجوری باهاش کارکنیم؟
منطقه ی لمسی دیگه کجاست؟:31:
koroshfe
26-07-2010, 15:49
یه سوال:اینو می شه تو ایران پیدا کرد؟این قابه رو می گم؟
یه چیز دیگه دوستان!همه ی پست ها بی تشکره!من برای عضویت در یه بخش باید تشکر داشته باشم!
من جواب می دم ولی کسی تشکر نمی کنه!
با تشکر و این که پست های قبل رو هم ببینید و تشکر کنید!
شرمنده ها من نیازمند تشکر هستم!:11:
arash s.b
26-07-2010, 15:57
یه چیز دیگه دوستان!همه ی پست ها بی تشکره!من برای عضویت در یه بخش باید تشکر داشته باشم!
بله.
یکی از دوستان است که اگه بخوای شمارش رو بهت میدم.
البته من نمی شناسمش ، منم از این آقا خریدم.
اگه خواستی بقیش PM.
roozbeh1369
26-07-2010, 15:58
آره محصولات ZAGG راحت در ایران قابل دسترس هست اگر محصولیش رو خواستی به من پیغام بزن تا هزینه تا درب منزل رو بهت بگم
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
بله.
یکی از دوستان است که اگه بخوای شمارش رو بهت میدم.
البته من نمی شناسمش ، منم از این آقا خریدم.
اگه خواستی بقیش PM.
چند گرفتی ؟؟؟؟
arash s.b
26-07-2010, 16:03
آره محصولات ZAGG راحت در ایران قابل دسترس هست اگر محصولیش رو خواستی به من پیغام بزن تا هزینه تا درب منزل رو بهت بگم
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
چند گرفتی ؟؟؟؟
به قیمت خود zagg یعنی 25$
این پست را فقط از منظر اطلاع رسانی زده ام و هیچ نیت دیگری در کار نیست:
بنیاد Stiftung Warentest که در زمینه آزمایش محصولات مصرفی در کشور آلمان فعالیت می کنه، iPhone 4 رو از نظر آنتن دهی بررسی کرده و به این نتیجه رسیده که تنها یک تماس انگشت با محدوده آنتن این گوشی (گوشه پایین سمت چپ) کافیه تا 90 درصد سیگنال آنت دهی از دست بره که این باعث قطع مکالمه خواهد شد. همچنین ارتباط اینترنتی نیز کند خواهد شد. البته این کمپانی دو اسمارتفون دیگر را هم مورد آزمایش قرار داده (اسامیشون اعلام نشده) که اونها تنها 25 درصد از سیگنال را از دست داده اند و بنابراین منجر به قطع مکالمه نخواهد شد.
koroshfe
26-07-2010, 16:55
منطقه ی لمسی دیگه کجاست؟:31:
همون صفحه نمایشگر دیگه!آخه تو عکس قاب جلو یه قاب کامله یعنی صفحه نمایشگر رو هم در بر می گیره!
L.A.M.P.A.R.D
26-07-2010, 19:38
اگه بخوای قراردادی از اپل بخری باید ماهانه پول شارژ سیمکارت بدی که از AT&T گرفتی که تو ایران نمی شه!
اگه همین شارژی رو می خوای باید ماهانه تقریبا 30 دلار بدی و کمترین قرارداد فکر کنم 2سالس!می تونی یه جا بدی می تونی ماهانه هم بدی!اگه آزاد می خوای بخری فعلا سیم فری هست که حدود 800 32 و حدود 700 16 گیگه شه!
خود اپل هم که با شارژ کردن پیش می ره 299 32 و 199 16 گیگ شه!سفید هم تا 2011 نداره!
البته قیمت سیم فری تو ایران 1300 برای 32 و 1200 تا 1150 برای 16!
با تشکر
بعد میشه از ایران هم قراردادی خرید ؟!!!!
koroshfe
26-07-2010, 20:31
نه!چون ایران نه اپل ستور داره و نه AT&T!
به دلیل تحریمات اقتصادی!
koroshfe
26-07-2010, 20:40
دوستان یه فکری!
اگه وجدان درست حسابی ندارین می تونین برین خارج از کشور یه گوشی لاک بخرین!
البته قراردادی!با اکانت اپل و این مزخروات حدود 400 دلار 32 گیگ در می آد!
بعد از اون قرارداد رو فسق کنین!فرار کنین بیاین ایران!یه روش آنلاک داره می آد اینو آنلاک می کنه!
می تونین بگین اصلا یکی این کارو براتون بکنه!
البته چون ما تحریمیم گناهش به پای ...... وقت اوباما نوشته می شه!
با توجه به این که کویت و امارات هم اپل ستور دارن می تونین این کارو بدون خرید بلیت هواپیما انجام بدین!
این کارو نکنین بگین فلانی گغت!
من هیچ گونه گردن گیری و این که گناهش به پای من نوشته بشه قبول نمی کنم!
یعنی با مسئولیت خودتون!
با تشکر
hosein63
26-07-2010, 21:46
دوستان یه فکری!
اگه وجدان درست حسابی ندارین می تونین برین خارج از کشور یه گوشی لاک بخرین!
البته قراردادی!با اکانت اپل و این مزخروات حدود 400 دلار 32 گیگ در می آد!
بعد از اون قرارداد رو فسق کنین!فرار کنین بیاین ایران!یه روش آنلاک داره می آد اینو آنلاک می کنه!
می تونین بگین اصلا یکی این کارو براتون بکنه!
البته چون ما تحریمیم گناهش به پای ...... وقت اوباما نوشته می شه!
با توجه به این که کویت و امارات هم اپل ستور دارن می تونین این کارو بدون خرید بلیت هواپیما انجام بدین!
این کارو نکنین بگین فلانی گغت!
من هیچ گونه گردن گیری و این که گناهش به پای من نوشته بشه قبول نمی کنم!
یعنی با مسئولیت خودتون!
با تشکر
دوست گرامی آمریکا همچین بدون قانون هم نیست که هر کسی دلش خواست بره آنجا و قرار داد ببنده و گوشی را بگیره و فرار کنه شما باید مقیم آنجا باشید همچین الکی هم نیست .
koroshfe
26-07-2010, 22:26
من گفتم یکی براتون این کار رو انجام بده!
به اسم شما بخره!
فکر میکنم شما باید این رو ببینی:
فقط آمریکا نیست که اپل ستور داره!
من گفتم یکی براتون این کار رو انجام بده!
به اسم شما بخره!
فکر میکنم شما باید این رو ببینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط آمریکا نیست که اپل ستور داره!
توی هر کشور فروش آیفون قرادادی، قیمت ها و شرایط خاص خودش رو داره. بعضی جاها که هنوز عرضه نشده .. داشتن اپل استور دلیلی بر یکسان بودن شرایط فروش یا قیمت ها نیست.
فسخ قرارداد یعنی خرید کل قرارداد (پرداخت یکجای کل هزینه دو سال) ، کار غیر قانونی ای هم نیست و مشکلی هم نداره این کار .. فقط هزینه اش بیشتر از هزینه خرید Sim Free میشه چون در اصل هم پول گوشی است و هم هزینه مکالماتی که استفاده نمی کنید.
arash s.b
26-07-2010, 23:41
سلام
در تایید حرف کوروش باید بگم، این کار نشدنی نیست.
متاسفانه من چند نفر رو می شناسم که گوشی رو به صورت قراردادی خریدن بعدا اعلام کردن که گوشی به سرقت رفته ، به همین علت دیگه پول گوشی رو هم ندادن ( یا پول کمتری دادن) و از گوشی در کشوری به جز آمریکا استفاده کردن.
البته من جزییات کار رو نمی دونم ولی کلیاتش به این صورت بوده.
باید بگم این کار به هیچ وجه توصیه نمی شه ، دوستان هم برای این جور کارها تبلیغ نکن .
سالم زندگی کردن یه هنره.:20:
عیدتون مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والسلام
arash s.b
27-07-2010, 10:46
سلام
طی اعلام DMCA سارمان مقررات و نظارت بر copyright دولت آمریکا مبنی برآزاد بودن و قانونی بودن JAILBREAK برای تمام SMARTPHONE ها واستفاده از برنامه های apps تمام شرکت ها به جز آن دسته از برنامه هایی که توسط خود کمپانی ثبت شده اند.
و اصلاح این موضوع بدین شکل که ،استفاده از برنامه های apps به جز آن دسته از برنامه هایی که توسط کمپانی و یا گروه سازنده ی سیستم عامل گوشی ثبت شده اند.
شرکت apple رسما مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرده و به دارندگان iphone برای استفاده از jailbreak اخطار داده و رعایت نکردن این موضوع توسط مصرف کنندگان را سبب ابطال warranty این شرکت دانسته.
والسلام :40:
koroshfe
27-07-2010, 12:25
توی هر کشور فروش آیفون قرادادی، قیمت ها و شرایط خاص خودش رو داره. بعضی جاها که هنوز عرضه نشده .. داشتن اپل استور دلیلی بر یکسان بودن شرایط فروش یا قیمت ها نیست.
فسخ قرارداد یعنی خرید کل قرارداد (پرداخت یکجای کل هزینه دو سال) ، کار غیر قانونی ای هم نیست و مشکلی هم نداره این کار .. فقط هزینه اش بیشتر از هزینه خرید Sim Free میشه چون در اصل هم پول گوشی است و هم هزینه مکالماتی که استفاده نمی کنید.
نه نه نه......
اشتباه متوجه شدید!
مگه فیلم معارفه رو ندید!خب تو اون همه کشورا رو گفت دیگه!
برای مثال سوئد که داره همین طور نروژ سنگاپور کانادا و ......!
ایشون گفت آمریکا بی در و پیکر نیست منم گفتم فقط آمریکا نیست که این شرایطو داره!
بفرما:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
در ضمن حالا من یه چیزی گفتم فسخ کنید!
خب بگیرین بیاین!البته نه این که همه پولشو داده باشید!
کلا من یه چیزی گفتم!آخه این دزدی محصوب می شه و کسی هم که فکر دزدی رو به وجود آورده گناهکار تر از خود دزده!
پس بیخیال بابا!:46::27:
webcopernic
27-07-2010, 12:39
سلام دوستان عزیز.
خواستم بگم که من هم زمان هر دو تا توپیک iphone 4 و galaxy s را میخونم . باید بگم که هر چقد که زمان جلو میره برتریهای iphone بیشتر معلوم میشه. مثل کیفیت بدنه عالی نسبت به galaxy چیزی که اکثر دوستانی که خریدند دارند ازش ایراد میگیرند. و یا سیستم عمل بهتر. راستش همونطور که میدونید google فروش تلفن همراه خودش رو متوقف کرده و این نشونه خوبی برای android نیست. تازه همونطور که دوستمون در بالا اشاره کردن محصولات خیله خوبی برای مشکل آنتن داره میاد . قیمتش که بهتر بشه حتما میخرم.
نه نه نه......
اشتباه متوجه شدید!
مگه فیلم معارفه رو ندید!خب تو اون همه کشورا رو گفت دیگه!
برای مثال سوئد که داره همین طور نروژ سنگاپور کانادا و ......!
ایشون گفت آمریکا بی در و پیکر نیست منم گفتم فقط آمریکا نیست که این شرایطو داره!
بفرما:
در ضمن حالا من یه چیزی گفتم فسخ کنید!
خب بگیرین بیاین!البته نه این که همه پولشو داده باشید!
کلا من یه چیزی گفتم!آخه این دزدی محصوب می شه و کسی هم که فکر دزدی رو به وجود آورده گناهکار تر از خود دزده!
پس بیخیال بابا!:46::27:
همونطور که توضیح دادم، شرایط خرید توی این کشورها یکسان نیست. نوع قراردادها و ... در کشورهای مختلف کاملا متفاوته :46: .. در بعضی جاها اصلا با قرارداد چیزی عرضه نمیشه.
نمیشه هم قرارداد رو بست و برگشت، همونطور که گفتند لازمه مقیم اون کشور باشید. افرادی هم که مقیم اونجا هستند بعد از بستن قرارداد موظف هستند تمام مبلغ رو بدون کم و کاست پرداخت کنند... اگه نکنند جدا از اینکه مشکل قانونی داره و کارشون به دادگاه کشیده میشه، حتی اگه از اون کشور فرار هم کنند هم Credit Rating اشون خیلی خراب میشه، هم سابقه مالیشون و هم سابقه خودشون .. و در آینده توی گرفتن یک وام ساده یا ویزا احتمال به مشکل خوردنشون خیلی بالا میره .. هیچ کس به خاطر یک موبایل همچین کاری با آینده خودش نمی کنه.
لطفا وقتی به سیستم قراردادها و بانکی این کشورها آشنا نیستید، سایر کاربرها رو گمراه نکنید.
موفق باشید.
alireza927
27-07-2010, 17:51
با سلام . لطفآ در مورد نحوه خرید از کشور آلمان توضیح بدید . ظاهرآ شرکت T-Com عرضه میکنه و فقط هم قرار دادی . البته توی سایت Authorized active to all carrier تیک خورده یعنی میتونه آنلاک کنه . به نظر شما میشه خرید و آورد ایران؟ من اونجا آشنا دارم که بتونه بگیره ولی نمیدونم براش دردسر ساز میشه یا نه .
Arian_albertini
27-07-2010, 18:41
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت iPhone 4 Unlock Factory چنده آخر؟!؟ 16 گیگشا! هرجا یه قیمت زده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو جی اس ام هم که زده در بورس تهران موجود نیست!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من این سوال و تو تاپیک قبمتا هم مطرح کردما ولی به نظر تاپیک فعالی نیست انگار واسه همین اینجا هم پرسیدم!!)
arash s.b
28-07-2010, 11:13
سلام
نسخه ی دوم ios 4.1 beta برای برنامه نویسان عرضه شد.
نسخه ی اول این فریمور حدود دو هفته ی پیش عرضه شده بود.
منابع موثق اعلام کرده اند هدف اپل از عرضه ی این فریمور حل مشکل proximity sensor که وعده ی ان را داده بود می باشد.
با تشکر:11:
koroshfe
28-07-2010, 12:57
گوشی آیفون 4 هنوز به صورت آنلاک فکتوری عرضه نشده!
اونی که شما منظورتونه سیم فری هست که می شه تو ایران باهاش تماس گرفت!
16 گیگ 1200!32 گیگ 1300!شما که اینقدر داری پول می دی ارزششو داره 32 گیگ بگیری!
گوشی آیفون هیچوقت نه جز بورس تهران بوده و نه تا حالا تو ایران اومده گارانتی داشته!
مگر این که یه شرکت خصوصی این کار رو بکنه!با این حال من تا حالا نشنیدم گارانتی داشته باشه یا جز بورس هر جایی تو ایران باشه!
تو تاپیک قیمت هم برای ایین جوابتونو ندادن چون چند صفحه قبلش قیمت هست و تغییر قیمت نداشته!
webcopernic
28-07-2010, 15:44
سلام دوستان
با تشکر از دوستمون arash s.b بابت معرفی zagg invisible shield که تا حد زیادی نگرانیهای آنتن دهی Iphone 4 را بر طرف میکند. دوستان میتونید فیلمهای آن را در اینترنت مشاهده کنند. راستش من خودم بعد از بررسیهای فراوان به این نتیجه رسیدم که واقعا Iphone بهترین smart phone موجود در بازار است. به چند دلیل :
1- اول اینکه بهترین و با کیفیت ترین ساخت را دارد. شما در صورتیکه samsung galaxy را در دست بگیرید متوجه عرض بنده میشوید.
2- سیستم عامل آیفون ios که واقعا چه از نظر امکانات و چه از نظر نرم افزارهای موجود برای آن از آندرود گوگل سرتر است. اصلا شک نکنید. برای اطمینان میتونید به تاپیک galaxy s سر بزنید و از نظر افرادی که هر دو گوشی را داشتند را مطلع بشید.
3- مسئله خیلی مهم این که اپل بر خلاف سایر شرکتها هر 2-3 سال یک گوشی تولید میکنه و بیشتر وقت بر روی امکانات نرم افزاری و .... میزاره . به نظر من این هم نکته خیلی مهمی است. بر خلاف سایر شرکتها مثل Nokia یا سامسونگ که هر ماه 10 تا گوشی مختلف تولید میکنند.
4- میزان رضایت مندی در بین افرادی که از Iphone استفاده میکنند خیلی بالا است. شما کمتر فردی رو میبینید که از آیفون به گوشی دیگری نقل مکان کرده باشه.
اینها نظرات من است و انشالله قیمت گوشی که کمی منطق شد ( با توجه به عرضه این گوشی در بیشتر اروپا در جمعه این هفته به زودی این اتفاق می افتد) قصد خرید این گوشی را دارم. از افرادی هم که تا حالا این گوشی را خریداری کرده اند خواهش میکنم که تجربیات خودشون را در این تاپیک اعلام نمایند.
با سپاس فراوان
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
گوشی آیفون 4 هنوز به صورت آنلاک فکتوری عرضه نشده!
اونی که شما منظورتونه سیم فری هست که می شه تو ایران باهاش تماس گرفت!
با سلام
چه فرقی بین آنلاک فکتوری و سیم فیری هستش؟ در ضمن شما مطمئنی این گوشی های تو بازار فقط سیم فیری هستن؟
با سلام
چه فرقی بین آنلاک فکتوری و سیم فیری هستش؟ در ضمن شما مطمئنی این گوشی های تو بازار فقط سیم فیری هستن؟
این دو دقیقا به یک معنی هستند.
koroshfe
28-07-2010, 16:33
تا اون جایی که من خبر دارم بله!
شما با جیل کردن یا خرید انلاک فکتوری که این کار رو می کنید این دو امکان رو از دست می دید:
Reast All Setting و Push Notification
هیچ کدوم به درد نمی خوره ولی خب دیگه فرق دارن!
البته دوستمون امید خان گفته جیل کرده و هنوز این رو داره:Push Notification
با تشکر از امید
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
آرمان جان ولی من فکر کنم نیستن:11:
arash s.b
28-07-2010, 16:39
طبق خبری که خبرگزاری nasdaq منتشر کرد.
این خبرگزاری اقتصادی تصمیم به انتشار اسامی مدیر عاملانی کرد که در دهه ی اخیر بیشترین دریافتی را داشته اند.
طبق لیست منتشر شده آقای jobs نفر چهارم لیست با دریافتی در حدود 749$ میلیون میباشد.
آرمان جان ولی من فکر کنم نیستن:11:
تا جایی که من اطلاع دارم Sim Free و Factory Unlocked دقیقا یکسان هستند..
شما در پست 541 با اطمینان از عدم عرضه Factory Unlocked و عرضه Sim Free صحبت کردید، لطفا تفاوت هاشون رو توضیح بدید و یک منبع معتبر هم که صحت گفته هاتون رو تایید کنه قرار بدید ..
ممنون.
koroshfe
28-07-2010, 17:02
ببخشید آرش جان اگه بیشترین دریافتی باشه که آقای جابز چهارمه!
ببخشید کسی می دونه نفر سوم کیه؟
ایرانیه؟مدیر عامله چیه؟
با تشکر
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نه نه نه......
من جسارت نمی کنم!
شما دوباره گفتید من گفتم تا اونجایی که می دونم!
شما می دونید که آنلاک فکتوری این دو امکان رو نداره!اما سیم فری داره!
پس حتما یه فرقی دارن دیگه!ما تو گروهمون بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم!
من تو هیچ خبری ندیدم!اما........
با تشکر
arash s.b
28-07-2010, 17:09
ببخشید آرش جان اگه بیشترین دریافتی باشه که آقای جابز چهارمه!
ببخشید کسی می دونه نفر سوم کیه؟
ایرانیه؟مدیر عامله چیه؟
با تشکر
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نه نه نه......
من جسارت نمی کنم!
شما دوباره گفتید من گفتم تا اونجایی که می دونم!
شما می دونید که آنلاک فکتوری این دو امکان رو نداره!اما سیم فری داره!
پس حتما یه فرقی دارن دیگه!ما تو گروهمون بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم!
من تو هیچ خبری ندیدم!اما........
با تشکر
بله نفر چهارمه ، اشتباه تایپی بود اصلاح شد.
نفر سوم ظاهرا پاکستانی می باشد و مدیر عامل شرکت Occidental Petroleum است.
webcopernic
28-07-2010, 17:12
تا اون جایی که من خبر دارم بله!
شما با جیل کردن یا خرید انلاک فکتوری که این کار رو می کنید این دو امکان رو از دست می دید:
Reast All Setting و Push Notification
بالاخره sim free و unlock factory فرق دارند یا نه ؟ کدوم بهتر است؟ در ضمن Reast All Setting و Push Notification یعنی چی؟
با سپاس
mohsenfhm
28-07-2010, 17:21
بالاخره sim free و unlock factory فرق دارند یا نه ؟ کدوم بهتر است؟ در ضمن Reast All Setting و Push Notification یعنی چی؟
با سپاس
دوست عزيز هيچ فرقي باهم ندارن . اگر گوشي شما آنلاك فكتوري باشه با جيل كردن اين Push Notification رو داريد ولي اگر لاك رو به آنلاك تبديل كنيد غير فعال ميشه .
اين يكي ( Reast All Setting ) هم براي ريست تنظيمات بكار ميره . تنظيمات گوشي رومثل روز اول ميكنه :20:
webcopernic
28-07-2010, 18:28
دوست عزيز هيچ فرقي باهم ندارن . اگر گوشي شما آنلاك فكتوري باشه با جيل كردن اين Push Notification رو داريد ولي اگر لاك رو به آنلاك تبديل كنيد غير فعال ميشه .
اين يكي ( Reast All Setting ) هم براي ريست تنظيمات بكار ميره . تنظيمات گوشي رومثل روز اول ميكنه :20:
Push Notification یعنی چی؟
arash s.b
29-07-2010, 11:44
سلام
دوستان مثل اینکه zagg حسابی کارش گرفته و مردم از این ایده ی جدیدش استقبال کردن.
امروز تو چند تا سایت دیدم نوشته بود مردم از شرکت اپل خواستن به جای bumper از این 4fix ها بهشون بدن.
هم قیمتش کمتر و هم کاراییش بیشتر تازه رو ظاهر گوشی هم هیچ تاثیری نمی ذاره.
با تشکر:40:
alireza927
29-07-2010, 14:39
Push Notification یعنی چی؟
koroshfe
29-07-2010, 16:27
شما بین این هستی که فرقشون چیه و کدوم بهتره؟
از نظر بهتری یکین و فرقی ندارن!
دوستان منظور من این بود که آنلاک فکتوری که الان تری جی اس تو بازار می فروشند جیل هستش!
و این دو امکان رو نداره!
اما آیفون 4 سیم فری هستش و این دو امکان رو داره!چون هنوز جیل نشده!
من خواستم در این دو جمله کلمات متفاوت به کار ببرم که اشتباه شد!
و قبلش به دوستمون داشتم قیمت می دادم خیال کردم تری جی اس هست و یادم رفت بنویسم تری جی اس!
یعنی منظور من مقایسه آنلاک فکتوری تری جی اس که جیل هست با آیفون 4 که جیل نیست هستش!
تری جی اس این دو امکان رو نداره ولی آیفون 4 داره!همین بود!
با تشکر
با سلام.راستش من تا حالا گوشی ای فون نداشتم پس اگه سوالم ابتدایی هست ببخشید.اینکه بولوتوث 4gانتقال فایل انجام نمیده با نسب برنامه قابل حل نیست؟3g هم بولوتوثش کاراییش در همین حد هستش؟لطفا در مورد بولوتوث4 یه توضیح بدین.مرسی
alireza927
30-07-2010, 00:46
با سلام.راستش من تا حالا گوشی ای فون نداشتم پس اگه سوالم ابتدایی هست ببخشید.اینکه بولوتوث 4gانتقال فایل انجام نمیده با نسب برنامه قابل حل نیست؟3g هم بولوتوثش کاراییش در همین حد هستش؟لطفا در مورد بولوتوث4 یه توضیح بدین.مرسی
برنامه های جانبی هستند که این کار رو انجام میدن مثل iBlueNova البته برای Os 3.X . قطعآ برای Os 4 هم خواهد اومد
alireza927
30-07-2010, 00:52
برنامه های جانبی هستند که این کار رو انجام میدن مثل iBlueNova البته برای Os 3.X . قطعآ برای Os 4 هم خواهد اومد
Microsoft24
30-07-2010, 02:36
بالاخره sim free و unlock factory فرق دارند یا نه ؟ کدوم بهتر است؟
با سپاس
شاید منظورتون این باشه :
جدیدا ، مشخص شده که آیفون های لاک با سیم کارت های Universal اکتیو میشند! یعنی شما میتونی یک آیفون لاک بخری (فرق نمیکنه لاک کجا باشه!) و یک سیم کارت Universal هم بخری بعد ، خیلی راحت خط ت (فرقی نمیکنه!) رو کپی کنی تو سیم جدید و با آیتیونز اکتیو ش کنی!
از ویژگی های این سیم کارت ها ، میشه با حافظه ی دو و یا سه برابری نسبت به سیم های معمولی میشه اشاره کرد! که عالیه!
ولی ، به زودی اپل جلوش رو میگیره ، پس برای راحتی خیال خودتون هم که شده آنلاک فکتوری بخرید!
در ضمن Reast All Setting و Push Notification یعنی چی؟
بعد از جیلبریگ ، این دو قابلیت در آیفون از کار می افته!
یعنی ، اگر آیفون شما جیلبریگ شده باشه و شما Reset All Setting رو بزنید ، گوشی میره تو Recovery Mode و باید ریستور کنید!
موفق باشید ،
امید
jalalzare
30-07-2010, 11:22
با سلام
من قصد خرید iphone4 را دارم اما اینجا خوندم که فقط
سیم کارت های ایرانسل رو میشه کوچیک کرد و ازش
استفاده کرد و با سیم کارت های همراه اول نمیشه این
کار رو انجام داد
آیا حقیقت داره؟:41:
arash s.b
30-07-2010, 14:25
با سلام
من قصد خرید iphone4 را دارم اما اینجا خوندم که فقط
سیم کارت های ایرانسل رو میشه کوچیک کرد و ازش
استفاده کرد و با سیم کارت های همراه اول نمیشه این
کار رو انجام داد
آیا حقیقت داره؟:41:
سلام
کذب محض ، کار عوامل نفوذی بوده. شما توجه نکنید.
لطفا به قوانین احترام بذار و کوچک بنویس.
arash s.b
30-07-2010, 14:31
سلام
همون طور که قبلا وعده داده شده بود ، دور دوم عرضه ی آیفون در سطح بین المللی از امروز آغاز شد.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 14:51
سلام دوستای عزیز من یکی از دوستام این گوشی رو خریده یه ده دقیقه ای گرفتمش دستم واقعا هیچی نمیتونم بگم جز اینکه معرکست.
فقط یه سوال شماها چطوری دلتون میاد 2 میلیون بدید به این گوشی؟
hosein63
30-07-2010, 15:14
سلام
کذب محض ، کار عوامل نفوذی بوده. شما توجه نکنید.
لطفا به قوانین احترام بذار و کوچک بنویس.
با درود دوست گرامی من خودم قصد خرید این گوشی را دارم ولی باید بگویم که دروغ نیست آیفون 4 سیم کارتش با 3gs فرق دارد و فعلا سیم کارتهای ایراانسل با بریده شدن و کوچک شدن قابل استفاده هستند اما هنوز هیچ راه حلی برای سیم کارتهای ثابت نیست.
SIMON137
30-07-2010, 15:50
سلام
همون طور که قبلا وعده داده شده بود ، دور دوم عرضه ی آیفون در سطح بین المللی از امروز آغاز شد.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی در حال حاضر در کانادا هم عرضه میشه درسته ؟
alireza927
30-07-2010, 16:26
سلام . من از انگلیس خواستم بگیرم Apple Store گفت سه هفته طول میکشه . بعد فروشنده گفت لاک داریم که همین حالا بهت میدیم و قیمتش هم ۳۵۰ پوند بود در صورتی که قیمت آنلاک ۴۹۹ پوند.به نظر شما فرقشون فقط لاک و آنلاکه ؟ لطفآ زود جواب بدید چون باید برگردم دیگه وقت ندارم.
alireza927
30-07-2010, 16:32
ضمنآ اینجا فروشگاههایی هستند که گوشی لاک رو آنلاک میکنند.به نظر دوستان با تجربه که اینجا زندگی میکنند آیا بگیرم؟ و بدم آنلاک کنند یا بیارم ایران آنلاک کنم ؟ واقعآ نمیدومم چیکار کنم
یعنی در حال حاضر در کانادا هم عرضه میشه درسته ؟
از امروز شروع میشه ولی فعلا فقط به اونهایی که پیش خرید کردن می رسه و مشتری های جدید باید 3 هفته منتظر بمونن ..
arash s.b
30-07-2010, 18:27
با درود دوست گرامی من خودم قصد خرید این گوشی را دارم ولی باید بگویم که دروغ نیست آیفون 4 سیم کارتش با 3gs فرق دارد و فعلا سیم کارتهای ایراانسل با بریده شدن و کوچک شدن قابل استفاده هستند اما هنوز هیچ راه حلی برای سیم کارتهای ثابت نیست.
دوست عزیز بنده خودم با سیم کارت همراه اول با این گوشی صحبت کردم.
تازه در سیم کارت های ایرانسل به دلیل بالا بودن چیپ الکترونیکی اتصال دهنده کار cut کردن یک مقدار دشوار می باشد.
این ها تجربه ی شخصی خود بنده است .
hosein63
30-07-2010, 20:58
دوست عزیز بنده خودم با سیم کارت همراه اول با این گوشی صحبت کردم.
تازه در سیم کارت های ایرانسل به دلیل بالا بودن چیپ الکترونیکی اتصال دهنده کار cut کردن یک مقدار دشوار می باشد.
این ها تجربه ی شخصی خود بنده است .
اگر امکان دارد نحوه قرار دادن سیم کارت را توضیح بفرمایید چون سیم کارت باید اندازه کوچکتر داشته باشد
arash s.b
30-07-2010, 21:54
اگر امکان دارد نحوه قرار دادن سیم کارت را توضیح بفرمایید چون سیم کارت باید اندازه کوچکتر داشته باشد
سیم کارت در iphone4 به صورت micro می باشد.
من تبدیل سیم کارت معمولی به micro رو با micro cuter انجام دادم.
این دستگاه به راحتی سیم کارت رو می بره. و به اندازه ی دلخواه در میاره.
armin_punisher6
30-07-2010, 21:59
سلام . من از انگلیس خواستم بگیرم Apple Store گفت سه هفته طول میکشه . بعد فروشنده گفت لاک داریم که همین حالا بهت میدیم و قیمتش هم ۳۵۰ پوند بود در صورتی که قیمت آنلاک ۴۹۹ پوند.به نظر شما فرقشون فقط لاک و آنلاکه ؟ لطفآ زود جواب بدید چون باید برگردم دیگه وقت ندارم.
اگه شما گوشی لاک بگیرین سیم کارتهای اینجا بهش نمیخوره و باید منتظر بمونین تا برنامه آنلاک گوشی بیاد که هنوز نیومده.اگه زمانی هم آپدیتی برای گوشی بیاد شما با مشکل ممواجه میشین.بهتون توصیه میکنم حتما آنلاک بگیرین.
koroshfe
30-07-2010, 23:25
شما صبر کن همون 499 پوندی رو بگیر!
با سیم کارت های همه جا هم کار می کنه!البته همون طور که دوستان نوشتند با میکرو سیم ها!
شما دارین از خود اپستور می خرین؟
alireza927
31-07-2010, 01:18
متاسفانه من تا سه هفته دیگه اینجا نیستم که تحویل بگیرم .
دوستان کسی هست در مورد Carrier offers authorized unlocking که توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تیک خورده اطلاعات داشته باشه؟
من شنیدم این یعنی اینکه اپراتور میتونه گوشی رو آنلاک کنه.آیا درسته؟
من در نظر داشتم از Tesco گوشی بگیرم و از خودشون بخوام آنلاکش کنند.به نظر شما میشه؟
Mojtaba-MCI
31-07-2010, 10:44
حالا میگم به نظرتون میصرفه آیفون 3 جی اس رو رد کنم آیفون 4 بگیرم؟!
با توجه به قیمت فعلیش منظورمه!
میدونید خیلی دوست دارم باهاش کار کنم ولی از طرفی از اونایی نیستم که واسه لذت بردن از چیزی پول الکی خرج کنم وقتی میدونم قیمتش کاذبه!
به نظرتون چقدر طول میکشه قیمتش افت کنه؟!
و سوال دیگه م اینه که الان یه آیفون 3 جی اس دست دوم تمیز رو چند میخرن توو بازار؟!
koroshfe
31-07-2010, 11:26
سوالتون رو بد جایی پرسیدین!
ارزشش رو داره تری جی اس رو فروخت و 4 خرید!
البته از لحاظ قیمت 1300 4 هستش!
دیگه خیلی پایین نمی آد!
با تشکر
arash s.b
31-07-2010, 12:59
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی اپل اینسایدر ،معتبرترین و پرتیتراژترین روزنامه در کشور نروژ مشکل افت سیگنال آیفون ۴ را مربوط به شبکه مخابراتی ضعیف آمریکا دانست.
این گزارش که آزمایشات آن توسط اپراتور مخابراتی TeleNor بزرگترین اپراتور مخابراتی نروژ انجام شده و توسط روزنامه “Oslo’s Verdens Gang” این کشور چاپ شده است درای نتایج درخورتوجهی است.
مهندسین این اپراتور مخابراتی برای آزمایش این موضوع به دوردست ترین نقطه در نروژ رفته و مشاهده کردند که با روشهای مختلف در دست گرفتن بازهم هیچ مشکلی در ایفون ۴ مشاهده نشده است.
این شرکت آزمایشهای مشابه با HTC Wildfire،Nokia E71و مدل قبلی آیفون یعنی iPhone 3GS انجام داد و مشاهده شد که هر ۴ تلفن همراه در این مناطق دچار افت سیگنال میشوند ولی بازهم میشود با آنها مکالمه صوتی انجام داد.
این در حالی است که دو تلفن همراه HTC و نوکیا در هنگام افت سیگنال هیچ گونه اخطاری به کاربر داده نمیشود در حالی که در هر دو مدل آیفون یک اخطار به کاربر داده میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير800در600 ميباشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مکالمه های صوتی در هنگام افت سیگنال هر دو مدل ایفون دارای صدایی ضعیف بودند و در میان این ۴ مدل تلفن همراه فقط آیفون ۴ بود که مهندسین توانستند به وسیله آن به اینترنت متصل شده و دیتا رد و بدل کنند.
این در حالی است که طبق همین گزارش آنتن داخلی دیگر به عنوان یک اصل پذیرفته شده در تلفن های همراه مدرن درآمده است و طبیعی است که این تلفن های همراه مدرن تحت تاثیر قرار میگیرند و این مشکل افت سیگنال ایفون ۴ بیشتر به دلیل ضعف اپراتورهای مخابراتی کشور امریکا است.
در پایان گزارش نتیجه گیری شده است که مشکل افت سیگنال بیشتر یک مساله مربو ط به اپراتورهای تلفن همراه است تا اینکه یک مسئله منحصر به فرد در یک تلفن همراه خاص باشد
به نقل از موبایلستان
متاسفانه من تا سه هفته دیگه اینجا نیستم که تحویل بگیرم .
دوستان کسی هست در مورد Carrier offers authorized unlocking که توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تیک خورده اطلاعات داشته باشه؟
من شنیدم این یعنی اینکه اپراتور میتونه گوشی رو آنلاک کنه.آیا درسته؟
من در نظر داشتم از Tesco گوشی بگیرم و از خودشون بخوام آنلاکش کنند.به نظر شما میشه؟
این Carrier Unlocking رو فعلا فقط O2 انجام میده .. اون هم برای iPhone 4 فعلا انجام نمیده و گفتن وقتی توی بازار زیاد شد شروع می کنن .. کار Unlock کردنش هم دو تا سه هفته طول می کشه و بعد از Unlock شدن هم باید به شبکه متصل باشید تا بتونید َActivate اش کنید.
اون قیمت های پایین تری که بعضی اپراتورها میدن، قیمت های با قرارداده که شما نمی تونید با قرارداد بگیرید. قیمت کامل گوشیهای Lock اپراتورها نهایتا 15-20 پوند پایینتر از قیمت Sim Free هاست.
حالا میگم به نظرتون میصرفه آیفون 3 جی اس رو رد کنم آیفون 4 بگیرم؟!
با توجه به قیمت فعلیش منظورمه!
میدونید خیلی دوست دارم باهاش کار کنم ولی از طرفی از اونایی نیستم که واسه لذت بردن از چیزی پول الکی خرج کنم وقتی میدونم قیمتش کاذبه!
به نظرتون چقدر طول میکشه قیمتش افت کنه؟!
و سوال دیگه م اینه که الان یه آیفون 3 جی اس دست دوم تمیز رو چند میخرن توو بازار؟!
با قیمت کاذب فعلی، نه ... با قیمت تثبیت شده، 100 درصد .
webcopernic
31-07-2010, 13:52
سیم کارت در iphone4 به صورت micro می باشد.
من تبدیل سیم کارت معمولی به micro رو با micro cuter انجام دادم.
این دستگاه به راحتی سیم کارت رو می بره. و به اندازه ی دلخواه در میاره.
با تشکر از شما
میشه لطفا بفرمائید کجا این کا رو در تهران میشه انجام دارد؟ در ضمن با توجه به فروش دیروز سری دوم Iphone در بیشتر کشورهای دنیا ، آیا قیمت گوشی هنوز پائئین نیومده؟ شما قیمت جدید دارید؟
با تشکر
armin_punisher6
31-07-2010, 14:58
micro cutter رو تو ایران جایی میفروشن؟خرید اینترنتی داره؟قیمتش چنده؟
koroshfe
31-07-2010, 15:11
فکر نکنم اینترنتی بفروشن!
ولی من یکی دو تا مغازه دیدم که می فروختن!
البته اونا خودشون 2 تا اورده بودن دیدن به کارشون نمی آد داشتن می فروختن!
شما برای چی می خوای؟
arash s.b
31-07-2010, 16:47
با تشکر از شما
میشه لطفا بفرمائید کجا این کا رو در تهران میشه انجام دارد؟ در ضمن با توجه به فروش دیروز سری دوم Iphone در بیشتر کشورهای دنیا ، آیا قیمت گوشی هنوز پائئین نیومده؟ شما قیمت جدید دارید؟
با تشکر
تو علاء الدین فکر می کنم طبقه ی پایین یک مغازه است این کا رو انجام میده.
تو علاء الدین بپرسید مکان دقیقش رو بهتون می گن.
برای پایین اومدن قیمت حداقل باید یک هفته صبر کرد ، البته نباید توقع افت زیاد قیمت ها رو داشته باشیم.
Mojtaba-MCI
31-07-2010, 16:55
با قیمت کاذب فعلی، نه ... با قیمت تثبیت شده، 100 درصد .
خب این قیمت تثبیت شده چقدره؟!
مشکل اینه که اینجا هرکی هر چقدر بخواد قیمت و هیچکس نمیتونه حرفی بزنه...
webcopernic
31-07-2010, 17:38
تو علاء الدین فکر می کنم طبقه ی پایین یک مغازه است این کا رو انجام میده.
تو علاء الدین بپرسید مکان دقیقش رو بهتون می گن.
برای پایین اومدن قیمت حداقل باید یک هفته صبر کرد ، البته نباید توقع افت زیاد قیمت ها رو داشته باشیم.
آخرین و کمترین قیمت چند است و کجا ؟
koroshfe
31-07-2010, 17:47
منظور از قیمت تثبیت شده قیمتی هست که یه روزی محصول جا می افته و تو ایران یه قیمت حقیقی برای خودش پیدا می کنه!
شما بد متوجه شدید!چون که این محصول توی ایران رسمی نیست و هر کس هر چقدر دوست داشته باشه اونو می فروشه!
زمانی هم که رسمی نباشه قیمت ثبت شده ای نداره!اما بعد از مدتی برای خودش یه قیمتی پیدا می کنه!که مغازه داری نمی تونه گرونتر بده!چون این قیمت جاافتادس و مشتری از قیمت اون خبر داره!خب می ره یه جا دیگه می خره!
شما مطمئن باش این گوشی خیلی پایینتر نمی آد!خیلی خیلی خیلی خیلی بخواد افت قیمت داشته باشه(البته تا سال دیگه)200 تومن!چون خود تری جی اس الان قیمتش 850!اگه هم می خوای این گوشی رو 1100 تا 1000 بخری باید صبر کنی!شاید این سری که دوباره مغازه دارا می آرن این قیمت باشه شایدم یه ماه دیگه!ولی کلا پایینتر نمی آد!
با تشکر
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
ببینید باز دارین سوال تکراری و بیجا می کنید!
این سوال رو باید تو تاپیک قیمت ها بپرسید!
البته چند پست قبل تو همین تاپیک هم پرسیده بودید!
قیمت 32 1300 تا 1200!
قیمت 16 1200 تا 1100!
قیمت ها روز به روز بالا و پایین می ره و درسته ولی با این همه سوال باید یه حدودی دستتون بیاد یا نه!
تو پایتخت من یه چند تایی دیدم!ولی الان دیگه زیاد شده!آرش هم می فروشه!
بهش پ.خ بزن!البته با اون دعوایی که کردین فکر نکنم به شما بده!:31:
hosseindk
01-08-2010, 00:52
سلام به همه دوستان.
یه سوالی داشتم. من می خوام به یکی سفارش بدم که از کالیفرنیا آمریکا برام یه iphone 4 بیاره. قیمت قراردادیش با AT&T دویست دلاره.
آنلاکشو شنیدم اونجا حدودا ۶۰۰ دلاره.
اولا اینکه آنلاکش اونجا راحت پیدا می شه؟ یعنی منظورم اینه که موجوده؟
بعدم این که فرق لاک با آنلاک فکتوری در کل چیه؟ اگه لاک باشه می شه اینجا آنلاکش گرد و .... کلا ممنون ممنون می شم اگه یه توضیح کلی راجع به لاک و آنلاک و همچنین خرید از آمریکا بهم بدین.
ببخشین اگه سوالم یکم تکراری بود. ولی پستای قبلیو که خوندم به جوابم نرسیدم.
hosseindk
01-08-2010, 00:59
سلام به همه دوستان.
یه سوالی داشتم. من من خوام به یکی سفارش بدم که از کالیفرنیا آمریکا برام یه iphone 4 بیاره. قیمت قراردادیش با AT&T دویست دلاره.
آنلاکشو شنیدم اونجا حدودا ۶۰۰ دلاره.
اولا اینکه آنلاکش اونجا راحت پیدا می شه؟ یعنی منوظرم اینه که موجوده؟
بعدم این که فرق لاک با آنلاک فکتوری در کل چیه؟ اگه لاک باشه می شه اینجا آنلاکش گرد و .... کلا ممنون ممنون می شم اگه یه توضیح کلی راجع به لاک و آنلاک و همچنین خرید از آمریکا بهم بدین.
ببخشین اگه سوالم یکم تکراری بود. ولی پستای قبلیو مه خوندم به جوابم نرسیدم.
webcopernic
01-08-2010, 09:52
این سوال رو باید تو تاپیک قیمت ها بپرسید!
آرش هم می فروشه!
بهش پ.خ بزن!البته با اون دعوایی که کردین فکر نکنم به شما بده!:31:
با سلام
راستش من نتونستم تاپیک قیمتها را در این انجمن پیدا کنم! میشه لطفا بگید کجاست؟
در ضمن در مورد arash هم یک سوء تفاهم بوده که برطرف شده. ما مخلص ایشون هستیم
ارادتمند
hosein63
01-08-2010, 11:46
این قیمتها همه کذایی هستند همین الان من تو 2 سایت دیدم که قیمت 32گیگ آنلاک 1350 هست متاسفانه چون این گوشی به صورت قانونی وارد ایران نمی شود هر کسی هم هر قیمتی دوست دارد می فروشد اما دوستان صبر کنید تا این گوشی تو بازاهای جهانی به صورت عمده عرضه شود اون موقع نو ایران هم زیاد می شود و قیمت آن هم از 1800 به 1100 خواهد رسید تا 2 ماه آینده این اتفاق خواهد افتاد .به قول یکی از دوستان وقتی تو بازار این گوشی یک قیمت ثابت پیدا کند فروشنده دیگر نمی تواند این گوشی را با این قیمتها تو ...... ملت کند.
koroshfe
01-08-2010, 12:40
گوشی های لاک فقط با سیم کارت های قراردادی های شرکت هایی که با اپل قرارداد دارند سازگارند!که AT&T بزرگترینشونه!
اما اگه شما گوشی آنلاک بخری می تونی با هر سیم کارتی از اون استفاده کنی!با توجه به آیفون جدید سیم کارت های ما قابل استفاده نیست و باید کوچیک بشه!شما که چند پست قبل رو خوندید متوجه شدید دیگه؟
فرق کلیش همینه!فقط گوشی آیفون 4 هنوز جیل نشده!یعنی باید برنامه ها و بازی ها رو از آیتونز بخری!چند صفحه قبل مراحلش رو نوشتم!
آنلاک فکتوری هم فکر کنم الان اونجا باشه!چون اولین جایی هست که بعد از چین که ساختنش یا سرهم کردنش توش عرضه شده فکر نکنم باید 3 هفته صبر کنی!
فقط یه چیزی:اون کسی که داره می آره فقط می تونه یه دونه بیاره!اگه چند تا بیاره مثل بار حساب می شه و گمرک و 15 درصد و ...........!
در رابطه با اون سوال هم باید بگم خود اپل ستور آنلاک فکتوری می ده!پس مشکلی نیست!
با تشکر
webcopernic
01-08-2010, 12:42
این قیمتها همه کذایی هستند همین الان من تو 2 سایت دیدم که قیمت 32گیگ آنلاک 1350 هست متاسفانه چون این گوشی به صورت قانونی وارد ایران نمی شود هر کسی هم هر قیمتی دوست دارد می فروشد اما دوستان صبر کنید تا این گوشی تو بازاهای جهانی به صورت عمده عرضه شود اون موقع نو ایران هم زیاد می شود و قیمت آن هم از 1800 به 1100 خواهد رسید تا 2 ماه آینده این اتفاق خواهد افتاد .به قول یکی از دوستان وقتی تو بازار این گوشی یک قیمت ثابت پیدا کند فروشنده دیگر نمی تواند این گوشی را با این قیمتها تو ...... ملت کند.
میشه بفرمائید لطفا که چه سایتهائی این قیمتها را گذاشتند؟
arash s.b
01-08-2010, 14:12
میشه بفرمائید لطفا که چه سایتهائی این قیمتها را گذاشتند؟
orginal4u
البته تحویل 45 روز دیگه.
درمورد سوال بالا : نام تاپیک ( آخرین قیمت آیفون ) تو همین صفحه ی اول با دقت نگاه کنی پیدا میشه.
شما لطف داری دوست عزیز
hosseindk
01-08-2010, 14:46
گوشی های لاک فقط با سیم کارت های قراردادی های شرکت هایی که با اپل قرارداد دارند سازگارند!که AT&T بزرگترینشونه!
اما اگه شما گوشی آنلاک بخری می تونی با هر سیم کارتی از اون استفاده کنی!با توجه به آیفون جدید سیم کارت های ما قابل استفاده نیست و باید کوچیک بشه!شما که چند پست قبل رو خوندید متوجه شدید دیگه؟
فرق کلیش همینه!فقط گوشی آیفون 4 هنوز جیل نشده!یعنی باید برنامه ها و بازی ها رو از آیتونز بخری!چند صفحه قبل مراحلش رو نوشتم!
آنلاک فکتوری هم فکر کنم الان اونجا باشه!چون اولین جایی هست که بعد از چین که ساختنش یا سرهم کردنش توش عرضه شده فکر نکنم باید 3 هفته صبر کنی!
فقط یه چیزی:اون کسی که داره می آره فقط می تونه یه دونه بیاره!اگه چند تا بیاره مثل بار حساب می شه و گمرک و 15 درصد و ...........!
در رابطه با اون سوال هم باید بگم خود اپل ستور آنلاک فکتوری می ده!پس مشکلی نیست!
با تشکر
ممنون از راهنماییت. پس مشکلی نداره از آمریکا بیارن ۱ دونه.
فقط ۱ سوال می مونه. اونم اینکه احتمالا در آینده iphone 4 هم جیل می شه دیگه، آره؟ یعنی منظورم اینه که می شه برنامه هاشو -- کرد و رایگان رو گوشی ریخت، یا حتما باید از iTunes بخریم؟
yas_6969
01-08-2010, 15:03
فقط ۱ سوال می مونه. اونم اینکه احتمالا در آینده iphone 4 هم جیل می شه دیگه، آره؟ یعنی منظورم اینه که می شه برنامه هاشو -- کرد و رایگان رو گوشی ریخت، یا حتما باید از iTunes بخریم؟
تا چند روز آینده این اتفاق میوفته میشه
iPhone 4 رسما توی آمریکا فقط لاک با AT&T عرضه میشه.. البته آنلاک از جاهایی مثل Ebay میشه خرید ولی فروش رسمی وجود نداره... هیچ آیفونی هیچ وقت در آمریکا آنلاک عرضه نشده.
در کانادا و اروپا آنلاک عرضه میشه .. در آینده هم احتمال Jailbreak شدنش زیاده .. گرچه خریدن برنامه ها از iTunes هم کار راحت تریه (خرید با یک کلیک) و هم قیمتشون پایینه (اکثر برنامه ها 1 دلار)
موفق باشید.
webcopernic
01-08-2010, 16:18
درمورد سوال بالا : نام تاپیک ( آخرین قیمت آیفون ) تو همین صفحه ی اول با دقت نگاه کنی پیدا میشه.
دوست عزیز، هر چی گشتم پیدا نکردم! میشه لطفا لینکش رو بدهید؟
با تشکر
alireza927
01-08-2010, 16:29
دوست عزیز، هر چی گشتم پیدا نکردم! میشه لطفا لینکش رو بدهید؟
با تشکر
dani.la10
01-08-2010, 22:13
سلام از دوستان كسي مي تونه يه توضيح كوچيك راجع به اين گوشي بده ؟ ممنون
Microsoft24
02-08-2010, 00:11
دوستان ، من تا چند روز دیگه این گوشی (iPhone 4) رو باید تحویل صاحبش بدم!
از اولش هم برای خودم نخریدم ، هدیه است ، به یک نفر!:46: ولی یک مدت دست منه! سؤالی بود در خدمتم!
تا دستمه هر سوالی درباره اش دارید ، بپرسید ! :31:
با تشکر ،
امید
mr_rayan
02-08-2010, 00:19
امید جان یه زحمت بکش در رابطه با تفاوت سرعتش با 3gs بگو و یکم هم در مورد فریمور 4 بگو.کار کردن با فریمور 4 هم مثل بقیه فریمورهای آیفون راحت و لذت بخشه؟اینترفیسش تغییری کرده؟
پشت گوشی طبق حرف استیو کاملا ضد خشه؟
مثل 3GS لیزه؟یا لیز بودنش برطرف شده؟
hosseindk
02-08-2010, 01:33
iPhone 4 رسما توی آمریکا فقط لاک با AT&T عرضه میشه.. البته آنلاک از جاهایی مثل Ebay میشه خرید ولی فروش رسمی وجود نداره... هیچ آیفونی هیچ وقت در آمریکا آنلاک عرضه نشده.
در کانادا و اروپا آنلاک عرضه میشه .. در آینده هم احتمال Jailbreak شدنش زیاده .. گرچه خریدن برنامه ها از iTunes هم کار راحت تریه (خرید با یک کلیک) و هم قیمتشون پایینه (اکثر برنامه ها 1 دلار)
موفق باشید.
تو eBay زیاد بود. هزینه shipping هم تا کالیفرنیا زیاد بالا نمی شد.
راستی می شه آیفونه لاک خرید و بعد آنلاک کرد؟
یه سایتی پیدا کردم. یه نرم افزاری داره که هم آنلاک می کنه و هم جیلبریک. قیمتشم ۵۰ دلاره.
در ضمن نرم افزارشم money back guarantee هستش.
نظرتون چیه. می شه این کارو کرد و همون لاکشو خرید؟ (اگه قراردادی بخرم، اون بنده خدایی که می خواد برام iphone بیاره که بعدا نباید هزینه ای پرداخت کنه و مشکلی براش پیش نمی یاد که؟)
webcopernic
02-08-2010, 08:14
دوستان ، من تا چند روز دیگه این گوشی (iPhone 4) رو باید تحویل صاحبش بدم!
از اولش هم برای خودم نخریدم ، هدیه است ، به یک نفر!:46: ولی یک مدت دست منه! سؤالی بود در خدمتم!
تا دستمه هر سوالی درباره اش دارید ، بپرسید ! :31:
با تشکر ،
امید
سلام امید جان،
ممنون از اینکه تشریف آوردید. راستش سوال که زیاد است . اگر بخواهم خلاصه کنم شاید بیشتر سوالاتی که بچه ها اینجا دارند در خصو ص مسئله آنتن دهی، Micro sim کردن همراه اول و کلا تجربه کار و نکات این گوشی است. با توجه به اینکه شما با این گوشی کار کردید بهترین فردی هستید که میتونید به ما کمک کنید.
با سپاس
GiggleClub
02-08-2010, 08:21
آیفون۴ جیلبریک شد
با خود آیفون۴ برید به سایت jailbreakme.com و slide to jailbreal کنید و منتظر شوید؛ تمام
zerolight
02-08-2010, 10:53
آیفون۴ جیلبریک شد
با خود آیفون۴ برید به سایت jailbreakme.com و slide to jailbreal کنید و منتظر شوید؛ تمام
اینم چندتا لینک
ویدیو از مراحل
-----
arash s.b
02-08-2010, 10:56
دوستان جیلبریک خودش تاپیک داره .
بحث در مورد جلبریک رو در تاپیک زیر ادامه دهید و نظم این تاپیک رو برهم نزنید.
با تشکر
webcopernic
02-08-2010, 12:26
سلام دوستان
یک سوال داشتم البته اگر ابتدائی هستش ببخشید چون من نسبت به Iphone کم تجربه هستم.من اکثر جاها اینترنت wi-fi پر سرعت دارم و حجم دانلودم از اینترنت زیاد است. تا جائی که خودم امتحان کردم مرور گر safari در Iphone اجازه دانلود هر نوع فایلی را نمی ده. مثلا شما نمیتوانید فایل exe دانلود کنید. ظاهرا باید برنامه safari download manager نصب کرد تا بشه این کار را انجام داد . درست است؟
سوال بعدی در خصوص این است که اگر Iphone جیلبرک نشده باشه، چگونه میشه این برنامه را نصب کرد؟
و در پایان ظاهرا مرورگر opera هم در iphone نصب میشه. آیا با کمک آن میشه هر نوع فایلی را دانلود کرد؟
با سپاس
Microsoft24
02-08-2010, 17:09
آیفون ۴
چیزی که در اولین نظر شما رو جذب میکنه ، صفحه نمایش ه! تصویر صفحه نمایش iPhone 4 ، بسیار شفاف و واضح طراحی شده! Retina واقعا یه چیز دیگه است!
امید جان یه زحمت بکش در رابطه با تفاوت سرعتش با 3gs بگو
تفاوت سرعتش با 3G S خیلی زیاده ، اما چون رزولوشن صفحه نمایش نسبت به 3G S بیشتره ، شاید زیاد محسوس نباشه!
و یکم هم در مورد فریمور 4 بگو.
فریمور ۴ که واقعا شاهکاره ، رو 3G S خودمم الان مدتیه که 4.0.1 نصبه!
اما من از Face Time ، آیفون ۴ استفاده کردم! واقعا عالیه ، ولی حیف که فقط بین دو تا آیفون ۴ میشه ازش استفاده کرد!
کار کردن با فریمور 4 هم مثل بقیه فریمورهای آیفون راحت و لذت بخشه؟اینترفیسش تغییری کرده؟
درباره ی iOS 4 تو انجمن زیاد بحث شده!
اما در این حد بدونید که با اومدن iOS 4.1 در سپتامبر تازه اپل ، شروع به حمله به رقبا میکنه! (اضافه شدن Game Center m و... )
پشت گوشی طبق حرف استیو کاملا ضد خشه؟
پشت گوشی کاملا زد خش ه!
مثل 3GS لیزه؟یا لیز بودنش برطرف شده؟
لیزه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
02-08-2010, 17:17
سلام امید جان،
ممنون از اینکه تشریف آوردید. راستش سوال که زیاد است . اگر بخواهم خلاصه کنم شاید بیشتر سوالاتی که بچه ها اینجا دارند در خصو ص مسئله آنتن دهی، Micro sim کردن همراه اول و کلا تجربه کار و نکات این گوشی است. با توجه به اینکه شما با این گوشی کار کردید بهترین فردی هستید که میتونید به ما کمک کنید.
با سپاس
خب ، ببینید مهمترین مسأله هم همینه!
چون سیم کارت های همراه اولی که سیم شون مربعه (0912 قدیمی ، کد ۱ و ۲و ۵) قابلیت تبدیل به میکروسیم رو ندارند !
ماله من اونطوری بود ، رفتم امور مشترکین ، اعلام سرقت کردم و یکی دیگه گرفتم ،
ولی درباره ی بریدنش باید خدمتتون عرض کنم که ، من با دستگاه بریدم نه با قیچی!:27:
یه چیزی شبیه منگنه است ، سیم رو میزاری توش برات میکروسیم میکنه!
ولی با سه اپراتور فعلی یعنی همراه اول ، تالیا و ایرانسل تست کردم ، مشکلی نداره!
جدیدا مشخص شده مشکل آنتن دهی آیفون ۴ هم به خاطر اپراتور AT&T بوده!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
02-08-2010, 17:22
سلام دوستان
یک سوال داشتم البته اگر ابتدائی هستش ببخشید چون من نسبت به Iphone کم تجربه هستم.من اکثر جاها اینترنت wi-fi پر سرعت دارم و حجم دانلودم از اینترنت زیاد است. تا جائی که خودم امتحان کردم مرور گر safari در Iphone اجازه دانلود هر نوع فایلی را نمی ده. مثلا شما نمیتوانید فایل exe دانلود کنید. ظاهرا باید برنامه safari download manager نصب کرد تا بشه این کار را انجام داد . درست است؟
با سپاس
درسته!
تو این چند سالی که از آیفون (2G-->3G-->3G S -->4) استفاده میکنم ، هیچ وقت ، چیزی رو به جز از iTunes و App store با گوشی دانلود نکردم!
اما با safari download manager میشه یه کا هایی رو کرد!
سوال بعدی در خصوص این است که اگر Iphone جیلبرک نشده باشه، چگونه میشه این برنامه را نصب کرد؟
نمیشه!
و در پایان ظاهرا مرورگر opera هم در iphone نصب میشه. آیا با کمک آن میشه هر نوع فایلی را دانلود کرد؟
خیر!
موفق باشید ،
امید
mh.attari
02-08-2010, 19:25
خب ، ببینید مهمترین مسأله هم همینه!
چون سیم کارت های همراه اولی که سیم شون مربعه (0912 قدیمی ، کد ۱ و ۲و ۵) قابلیت تبدیل به میکروسیم رو ندارند !
ماله من اونطوری بود ، رفتم امور مشترکین ، اعلام سرقت کردم و یکی دیگه گرفتم ،
ولی درباره ی بریدنش باید خدمتتون عرض کنم که ، من با دستگاه بریدم نه با قیچی!:27:
یه چیزی شبیه منگنه است ، سیم رو میزاری توش برات میکروسیم میکنه!
ولی با سه اپراتور فعلی یعنی همراه اول ، تالیا و ایرانسل تست کردم ، مشکلی نداره!
جدیدا مشخص شده مشکل آنتن دهی آیفون ۴ هم به خاطر اپراتور AT&T بوده!
موفق باشید ،
امید
با کمال احترام و با عشقی که به اپل و استیو دارم اجازه میخوام این حرف شما رو زیر سوال ببرم
دوست عزیز بیش از چند صد نفر وجود این مشکل رو تایید کردند بد نیست بدونید امریکا فقط یک اوپراتور نداره و میشه انلاکش رو از ایبوی یا جاهای دیگه تهیه کرد!
شما یک بار دیگه بی زحمت تست دقیق بکنید یعنی هم توی کار با وایرلس و هم توی مکالمه
من به شخصه بیش از 20 تا ویدیو دیدم که این شکلی بود!
roozbeh1369
02-08-2010, 20:08
با کمال احترام و با عشقی که به اپل و استیو دارم اجازه میخوام این حرف شما رو زیر سوال ببرم
دوست عزیز بیش از چند صد نفر وجود این مشکل رو تایید کردند بد نیست بدونید امریکا فقط یک اوپراتور نداره و میشه انلاکش رو از ایبوی یا جاهای دیگه تهیه کرد!
شما یک بار دیگه بی زحمت تست دقیق بکنید یعنی هم توی کار با وایرلس و هم توی مکالمه
من به شخصه بیش از 20 تا ویدیو دیدم که این شکلی بود!
با عرض پوزش از شما کاربر عزیز من هم گفته امید جان رو تائید میکنم
من نه ویدئو دیدم نه از کسی شنیدم من خودم الان یکی رو خریدم و الان دارم استفاده می کنم هم با ایرانسل و هم با همراه اول تست کردم انتن نپرید نه که نپره شاید یک خط یا دو خط کم شد اما نه کیفیت مکالمه کم شد نه تماس قطع شد
من حرف هیچ کس رو قبول نمی کنم تا خودم امتحان کنم
mh.attari
02-08-2010, 20:14
با عرض پوزش از شما کاربر عزیز من هم گفته امید جان رو تائید میکنم
من نه ویدئو دیدم نه از کسی شنیدم من خودم الان یکی رو خریدم و الان دارم استفاده می کنم هم با ایرانسل و هم با همراه اول تست کردم انتن نپرید نه که نپره شاید یک خط یا دو خط کم شد اما نه کیفیت مکالمه کم شد نه تماس قطع شد
من حرف هیچ کس رو قبول نمی کنم تا خودم امتحان کنم
دوست عزیزم اولا مبارک باشه
چند ابخورد؟
دوما شما حتی فشارم میدید صدا قطع و وصل نمیشه؟
یا حتی قطع نمی شه؟
ممنون میشم همه ی دوستان یک تستی بکنن و به ما بگن
roozbeh1369
02-08-2010, 20:24
دوست عزیزم اولا مبارک باشه
چند ابخورد؟
دوما شما حتی فشارم میدید صدا قطع و وصل نمیشه؟
یا حتی قطع نمی شه؟
ممنون میشم همه ی دوستان یک تستی بکنن و به ما بگن
برای من چیزی اب نخورد چون داییم از انگلیس اورده و هدیه داد به من
در رابطبا سوال دوم بد بدخت رو چلوندم یعنی با دست دور تا دور رو پوشاندم با فشار خیلی پرید دو خط اما نه صدا قطع و وصل شد نه کیفیت کم شد
mh.attari
02-08-2010, 20:26
برای من چیزی اب نخورد چون داییم از انگلیس اورده و هدیه داد به من
در رابطبا سوال دوم بد بدخت رو چلوندم یعنی با دست دور تا دور رو پوشاندم با فشار خیلی پرید دو خط اما نه صدا قطع و وصل شد نه کیفیت کم شد
راستش من میتونم به کسی از دوستانم بگم بفرسته ولی شدیدا دودل شدم و پیشنهادش رو با هدف خریدن گالاکسی رد کردم حالا حرفای شما من رو دوباره به شک انداخت
roozbeh1369
02-08-2010, 20:30
راستش من میتونم به کسی از دوستانم بگم بفرسته ولی شدیدا دودل شدم و پیشنهادش رو با هدف خریدن گالاکسی رد کردم حالا حرفای شما من رو دوباره به شک انداخت
شک کردن خوبه حتی اگر چیزی که بهش شک دارین محصول اپل باشه
اما در کل اگر می خواین مطمئن بشین از چند نفر دیگه هم بپرسین
اما این رو هم بگم با بامپر یا محافظ zagg مشکل به کل حل میشه
mh.attari
02-08-2010, 20:35
شک کردن خوبه حتی اگر چیزی که بهش شک دارین محصول اپل باشه
اما در کل اگر می خواین مطمئن بشین از چند نفر دیگه هم بپرسین
اما این رو هم بگم با بامپر یا محافظ zagg مشکل به کل حل میشه
اره ولی حتما توی نت خوندید این وسیله رو به چی تشبیه کردن :31:
اگر صدا قطع و وصل نشه و سرعت اینترنت و وایرلس و کلا شبکه افت نکنه خیلی خوبم میشه
ولی نمیدونم شما چطوری اینطوری شدید شاید از خوششانستونه:31:
اره ولی حتما توی نت خوندید این وسیله رو به چی تشبیه کردن :31:
اگر صدا قطع و وصل نشه و سرعت اینترنت و وایرلس و کلا شبکه افت نکنه خیلی خوبم میشه
ولی نمیدونم شما چطوری اینطوری شدید شاید از خوششانستونه:31:
توضیح کامل:
توضیح درباره قضیه آنتن دهی آیفون 4 ، یک بار و برای همیشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash s.b
03-08-2010, 00:10
سلام
دوستان یه سوال داشتم ، البته می دونم این جا جاش نیست. ولی به تاپیک دیگه هم مربوط نمیشه.
به نظرتون چند درصد خریداران آیفون جلبریک میکن؟؟؟
از اونجایی که در شیوه ی جدید جلبریک سرور کاملا اطلاعات شخص متصل شده اعم از کشور و تعداد افرادی که این کار را انجام داده اند را می تواند ثبت کند و از این طریق آمار خوب و کاملی بدست خواهد آورد.
امکان دارد این اطلاعات بعدا منتشر شود ، می خواستم قبل از اومدن آمار های احتمالی نظر شما دوستان رو هم داشته باشیم.
باتشکر :40:
webcopernic
03-08-2010, 08:18
تو این چند سالی که از آیفون (2G-->3G-->3G S -->4) استفاده میکنم ، هیچ وقت ، چیزی رو به جز از iTunes و App store با گوشی دانلود نکردم!
اما با safari download manager میشه یه کا هایی رو کرد!
ولی درباره ی بریدنش باید خدمتتون عرض کنم که ، من با دستگاه بریدم نه با قیچی! یه چیزی شبیه منگنه است ، سیم رو میزاری توش برات میکروسیم میکنه!
اما من از Face Time ، آیفون ۴ استفاده کردم! واقعا عالیه ، ولی حیف که فقط بین دو تا آیفون ۴ میشه ازش استفاده کرد!
امید
امید جان
با سلام و تشکر فراوان
راستش شما خودت از safari download manager استفاده کردید؟ منظورم این است که میشه هر نوع فایلی را دانلود کرد؟ در ضمن اگر jail break نکنیم، میشه این نرم افزار را خرید برای Iphone 4 ؟
در ضمن کجا در تهران این کار را میکنند؟ منظورم کوچیک کردن سیم کارت است.
و در پایان میشه در مورد Face Time بیشتر توضیح بدهید؟
با سپاس
alireza927
03-08-2010, 11:39
با سلام . دوستانی که از انگلیس iphone 4 گرفتن لطفآ بگن از کجا میشه خرید که 3 هفته طول نکشه ؟منظورم اپل استوره.ظاهرآ Retail Store میشه رفت خرید کرد بدون اون سه هفته زمان.درسته؟
arash s.b
03-08-2010, 12:18
با تشکر :46:
mohsenfhm
03-08-2010, 12:29
آرش جان من كه نموداري نميبينم
arash s.b
03-08-2010, 13:22
آرش جان من كه نموداري نميبينم
جدا ؟؟؟؟؟؟/
پس چرا خودم می بینم:31:
یه مقدار طول میکشه تا load بشه.
شایدم منبع عکس برا شما فیلتره.
بقیه ی دوستان بگن می بینن یا نه؟؟؟
mohsenfhm
03-08-2010, 13:38
جدا ؟؟؟؟؟؟/
پس چرا خودم می بینم:31:
یه مقدار طول میکشه تا load بشه.
شایدم منبع عکس برا شما فیلتره.
بقیه ی دوستان بگن می بینن یا نه؟؟؟
آره :31: يه جاي ديگه آپ كن :11:
هر چقدر هم صبر كردم لود نشد :41:
arash s.b
03-08-2010, 13:58
آره :31: يه جاي ديگه آپ كن :11:
هر چقدر هم صبر كردم لود نشد :41:
اینم به خاطر آقا محسن.
با سلام . دوستانی که از انگلیس iphone 4 گرفتن لطفآ بگن از کجا میشه خرید که 3 هفته طول نکشه ؟منظورم اپل استوره.ظاهرآ Retail Store میشه رفت خرید کرد بدون اون سه هفته زمان.درسته؟
خیر از هر Retail Store ای هم بخواهید بگیرید همین سه هفته طول می کشه .. Retail Store های بزرگتر معمولا کمتر طول می کشه ولی مثلا یک روز کمتر.
alireza927
03-08-2010, 14:32
خیر از هر Retail Store ای هم بخواهید بگیرید همین سه هفته طول می کشه .. Retail Store های بزرگتر معمولا کمتر طول می کشه ولی مثلا یک روز کمتر.
شما تو پست شماره ۴۹ نوشته بودید که از Apple retail store و با ۱۰/۵ ساعت انتظار توی صف خریده بودید . یعنی اون زمان چون تازه وارد بازار شده بود اینطور فروخته میشد؟
شما تو پست شماره ۴۹ نوشته بودید که از Apple retail store و با ۱۰/۵ ساعت انتظار توی صف خریده بودید . یعنی اون زمان چون تازه وارد بازار شده بود اینطور فروخته میشد؟
اون Launch Day بود (24 جون) .. فقط در همون یک روز به این شکل فروخته میشه.
fouad-pes
03-08-2010, 14:40
یعنی هلند لاکه؟؟؟
alireza927
03-08-2010, 15:07
یعنی هلند لاکه؟؟؟
بله . لاک شرکت T-Mobile
mohsenfhm
03-08-2010, 20:47
اینم به خاطر آقا محسن.
آرش خان بازم عکس لود نمیشه :31:
arash s.b
03-08-2010, 20:58
آرش خان بازم عکس لود نمیشه :31:
تو سایت irupload آپ کردم ، سایت فعلا مشکل داره. .
فکر کنم ، زود حل بشه.
siamackh
04-08-2010, 08:34
آیا IOS4 هنوز فارسی رو بدون جیلبریک ساپورت میکنه ؟ در اینترنت و اس ام اس و کیبورد میگم ؟ یعنی نیاز به فارسی ساز نیست دیگه ؟
webcopernic
04-08-2010, 10:17
دوستان یک سوال،
اگر آیفون Jail Break بشه و حس کنیم که دچار مشکل شدیم آیا راهی داره که بتونیم به قبل از آن برگردیم. یعنی restore کنیم؟ در ضمن خواستم سوال کنم که نحوه چک کردن email در ios 4 چطور شده. آیا مثلا اگر من 3 ایمیل yahoo ، gmail و hotmail داشته باشم، میشه جوری تنظیم کنم که به محض دریافت ایمیل باخبر بشم از طریق wi fi یا GPRS ؟ نحوه اطلاع دادن آیفون در این مورد چطور است؟ یعنی چطور خبر دار میکنه که email آمده؟
با سپاس
سوالات من :
1- آیا IOS4 هنوز فارسی رو بدون جیلبریک ساپورت میکنه ؟ در اینترنت و اس ام اس و کیبورد میگم ؟ یعنی نیاز به فارسی ساز نیست دیگه ؟
2- آیا Facetime در 3GS بعد از آپدیت به OS4 ، وجود داره ؟
1. بله .. نیازی به فارسی ساز نیست.
2. خیر FaceTime فقط در آیفون 4 پشتیبانی میشه.
دوستان یک سوال،
اگر آیفون Jail Break بشه و حس کنیم که دچار مشکل شدیم آیا راهی داره که بتونیم به قبل از آن برگردیم. یعنی restore کنیم؟ در ضمن خواستم سوال کنم که نحوه چک کردن email در ios 4 چطور شده. آیا مثلا اگر من 3 ایمیل yahoo ، gmail و hotmail داشته باشم، میشه جوری تنظیم کنم که به محض دریافت ایمیل باخبر بشم از طریق wi fi یا GPRS ؟ نحوه اطلاع دادن آیفون در این مورد چطور است؟ یعنی چطور خبر دار میکنه که email آمده؟
با سپاس
Jailbreak کاملا قابل برگشته و شما فقط کافیه از آیفونتون بکاپ بگیرید و دوباره به همون بکاپ Restore کنید، گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
بله این امکان در Mail آیفون وجود داره. اگه Mail Server شما از Push پشتیبانی کنه (مثل یاهو یا MobileMe یا Exchange) دقیقا همون لحظه ای که بهتون ایمیل می رسه در ایفونتون مطلع می شید (مثل SMS) ، اگه از Push پشتیبانی نکنه (مثل GMail) ، شما می تونید هر 15 دقیقه یکبار Fetch کنید (اتوماتیک) و اگه ایمیل جدید داشته باشید مطلع می شید. نوع اتصال به اینترنت هم از طریق Wi-Fi یا اینترنت شبکه مخابراتی (GPRS, Edge, 3G, ...) است.
سیستم Notification اشون مثل همه Notification های آیفونه .. یک صدا و لرزش بطور پیش فرض همراه با یک نمایشگر کنار آیکون میل.
موفق باشید.
siamackh
04-08-2010, 14:38
1. بله .. نیازی به فارسی ساز نیست.
2. خیر FaceTime فقط در آیفون 4 پشتیبانی میشه.
ببخشید در مورد سوال دوم ، من اونجا یه سوتی دادم به خاطر همین سوال دوم رو زود پاک کردم . چرا ؟ چون اصلا 3GS دوربین دوم نداره که Facetime بدرد بخوره !!! :9:
webcopernic
04-08-2010, 14:51
Jailbreak کاملا قابل برگشته و شما فقط کافیه از آیفونتون بکاپ بگیرید و دوباره به همون بکاپ Restore کنید، گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
یعنی در واقع restore factory میشه در این حالت؟
یعنی در واقع restore factory میشه در این حالت؟
خیر .. همونطور که عرض کردم:
گوشیتون دقیقا مثل زمانی میشه که Jailbreak نشده بود.
هر برنامه ای که از AppStore نصب کرده بودید و Mail ها و SMS هاتون همه هستند، فقط دیگه آیفونتون Jailbreak نیست. البته اگه تمایل داشته باشید برگردونید به تنظیمات پیش فرض کارخانه باز هم به راحتی امکانش وجود داره.
بهتر نیست برای خرید این گوشی تا اومدن ورژن سفید صبر کنیم. چون خیلیا احتمال میدن تاخیر دوباره در به بازار اومدن آیفون سفید به علت اینه که اپل داره رو مشکل آنتندهی اینگوشی کار میکنه تا اون رو برطرف کنه و دیگه نیازی به بامپرهای مجانی نباشه.
farzan311
04-08-2010, 17:03
یه سوال خیلی فوری دارم اگه بخام از کانادا یا شایدم امریکا اگه شد! بگیرم پایین ترین قیمت برام چقدر درمیاد البته انلاک و این چیزا هم نمیخام شاید اصلا ازش به عنوان یه ایپاد دوربین دار استفاده کردم خلاصه قیمتش چقدر میشه؟
بعد برا فرستادن به ایران مشکلی نیست؟ چقدر در میاد پستش؟ البته یکی میخره برام میفرسته
bleu2u4u
04-08-2010, 19:33
اینجور که توی عکس مشخصه ارزونترین جا برای خرید انلاک هنگ کونگه (585 و 496 یورو)
گرونترین جا هم ایتالیا (779 و 659)
اختلاف 32 گیگ تو این دو تاکشور نزدیک 270 هزار تومنه
این همه اختلاف برای چیه؟
_______
راسته ایفون 4 تو خوندن فایلهای PDF عکسدار و سنگین (مثلا هر صفحه 1 تا 1.5 مگ) چطور عمل میکنه
چون من عاشق کمیک بوکم ولی غیر کامپیوتر هیچ دستگاهی نمیتونه اینا رو بخونه و اکثرا هنگ میکنن
بهتر نیست برای خرید این گوشی تا اومدن ورژن سفید صبر کنیم. چون خیلیا احتمال میدن تاخیر دوباره در به بازار اومدن آیفون سفید به علت اینه که اپل داره رو مشکل آنتندهی اینگوشی کار میکنه تا اون رو برطرف کنه و دیگه نیازی به بامپرهای مجانی نباشه.
دلیل تاخیر آیفون 4 سفید بیشتر مشکل توی تولیدشون بوده (تولید رنگ سفید کاملا یکدست از سیاه کاملا یکدست به مراتب سخت تره) ، و همینطور مشکل Leak کردن نور از رنگ سفید که باعث میشه از کناره های گوشی نور بیرون بزنه ..
اینجور که توی عکس مشخصه ارزونترین جا برای خرید انلاک هنگ کونگه (585 و 496 یورو)
گرونترین جا هم ایتالیا (779 و 659)
اختلاف 32 گیگ تو این دو تاکشور نزدیک 270 هزار تومنه
این همه اختلاف برای چیه؟
_______
راسته ایفون 4 تو خوندن فایلهای PDF عکسدار و سنگین (مثلا هر صفحه 1 تا 1.5 مگ) چطور عمل میکنه
چون من عاشق کمیک بوکم ولی غیر کامپیوتر هیچ دستگاهی نمیتونه اینا رو بخونه و اکثرا هنگ میکنن
هزینه های حمل و نقل، مالیات ورود و فروش کالا در اون کشور، دستمزد متفاوت کارگرها در اون کشور و سایر مخارج و نهایتا سیاست متفاوت Apple توی اون کشور.
__
چند تا از این PDF ها رو بدید من تست کنم و بهتون نتیجه رو همراه با چند اسکرین شات بهتون بدم.
bleu2u4u
05-08-2010, 11:20
هزینه های حمل و نقل، مالیات ورود و فروش کالا در اون کشور، دستمزد متفاوت کارگرها در اون کشور و سایر مخارج و نهایتا سیاست متفاوت Apple توی اون کشور.
فکر کنم بیشتر مربوط بشه به اون سیاست های اپل
چون تا اونجایی که من میدونم کشورهای اروپایی نباید در زمینه ی سیاست های مالیاتی و گمرگی تفاوتی با هم داشته باشند (اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید)
البته در مورد هنک کنگ تمامیه شرایط (منطقه ازاد - بدون مالیات و کارگر ارزون) دست بدست هم دادن تا اپل یه همچین قیمت استثنایی ای درنظر بگیره
چند تا از این PDF ها رو بدید من تست کنم و بهتون نتیجه رو همراه با چند اسکرین شات بهتون بدم.
این یه نمونه خوب
کمیک بوک فیلم inception
توی psp خودم (که pdf های متنی رو مثل هلو اجرا میکنه, حتی بهتر از کامپیوتر !!) و n86 8m و چند تا از گوشی های دیگه ی نوکیا و سامسونگ ریختم بیشترشون اجرا میکردن ولی غیر از psp که توهمون صفحه اول هنگ میکرد (!) باقیشون وقت صفحه عوض کردن هنگ میکردن
farzan311
05-08-2010, 11:26
یه سوال خیلی فوری دارم اگه بخام از کانادا یا شایدم امریکا اگه شد! بگیرم پایین ترین قیمت برام چقدر درمیاد البته انلاک و این چیزا هم نمیخام شاید اصلا ازش به عنوان یه ایپاد دوربین دار استفاده کردم خلاصه قیمتش چقدر میشه؟
بعد برا فرستادن به ایران مشکلی نیست؟ چقدر در میاد پستش؟ البته یکی میخره برام میفرسته
کس اطلاعی نداره؟
فکر کنم بیشتر مربوط بشه به اون سیاست های اپل خیر کمتر مربوط میشه .. سیاست ها درباره عرضه محصولات در اروپا معمولا شبیه به هم هست.
چون تا اونجایی که من میدونم کشورهای اروپایی نباید در زمینه ی سیاست های مالیاتی و گمرگی تفاوتی با هم داشته باشند (اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید)گمرک شاید شبیه به هم باشند ولی مالیات بعضی کشورها زمین تا آسمون با هم فرق دارن. ایتالیا و آلمان جزو کشورهایی هستن که مالیاتشون روی محصولات برندهای آمریکایی خیلی بالاست، یکی از دلیلهای قیمت بالای آیفون (و کلا محصولات اپل) در اون کشورها هم همینه.
البته در مورد هنک کنگ تمامیه شرایط (منطقه ازاد - بدون مالیات و کارگر ارزون) دست بدست هم دادن تا اپل یه همچین قیمت استثنایی ای درنظر بگیره هنک کنگ همه چیز آزاده .. حالش رو ببرن ! :دی
این یه نمونه خوب
کمیک بوک فیلم inception
توی psp خودم (که pdf های متنی رو مثل هلو اجرا میکنه, حتی بهتر از کامپیوتر !!) و n86 8m و چند تا از گوشی های دیگه ی نوکیا و سامسونگ ریختم بیشترشون اجرا میکردن ولی غیر از psp که توهمون صفحه اول هنگ میکرد (!) باقیشون وقت صفحه عوض کردن هنگ میکردن هیچ مشکلی توی خوندن PDF نبود .. راحت و سریع و روون بدون حتی ذره ای کند شدن ! این هم چند اسکرین شات از صفحه های اول :46:
mh.attari
05-08-2010, 17:41
این سوال منم هست
دوستان اطلاعاتی دارند؟
mineworld
05-08-2010, 18:01
یه سوال داشتم امیدوارم جواب بدید
تا حالا شبکه نسل چهارم 4g اومده ؟ اگه اومده ایفون چهار اینو داره یا نه ؟
joe_satriani
05-08-2010, 19:53
با سلام
فكر ميكنم نيومده كه آيفون چهار هم با نام 4g اعلام نشده
موفق باشيد.
Arian_albertini
05-08-2010, 20:15
برنامه آنلاک آیفون هم اومد
bleu2u4u
05-08-2010, 20:42
هیچ مشکلی توی خوندن PDF نبود .. راحت و سریع و روون بدون حتی ذره ای کند شدن ! این هم چند اسکرین شات از صفحه های اول
ممنون
اصلا فکر نمیکردم بتونه راحت بخوندش
این رو حتی با کامپیوتر هم وقت خوندنش ریپ میزنه
________
راستی وقتی روش زوم میکنی مشکلی پیش نمیاد؟
armin_punisher6
05-08-2010, 20:58
اولا Iphone 4g نیست و Iphone 4 هست.بعدشم آیفون 4 از شبکه 3g استفاده میکنه.
SAEEDSAMSUNG
05-08-2010, 22:40
چرا اپل از صفحات AMOLED در گوشیهاش استفاده نمیکنه؟:27: :46:
SIMON137
05-08-2010, 22:54
چرا سامسونگ از صفحاتی با تکنولوژی رتینا در گوشیهاش استفاده نمی کنه ؟ :27: :46:
arash s.b
05-08-2010, 22:56
چون سیاست اپل برخود متکی بودن ، نه تقلید از دیگران.
در ضمن retina display اگر از amoled بهتر نباشه ، مطمئن باش چیزی کم نداره.
alireza927
05-08-2010, 23:23
شما اول بفرمایید اشکال Retina چیه و برتری AMOLED نسبت بهش چیه ؟؟؟
ممنون
اصلا فکر نمیکردم بتونه راحت بخوندش
این رو حتی با کامپیوتر هم وقت خوندنش ریپ میزنه
________
راستی وقتی روش زوم میکنی مشکلی پیش نمیاد؟
خیر با زوم کردن هم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
به دو دلیل:
1. هنوز هیچ کس نمی تونه صفحه های AMOLED رو با تراکمی که Apple مد نظرشه (326ppi) تولید کنه.
2. هیچ تولید کننده AMOLED ای در دنیا نیست که بتونه به تعدادی که Apple نیاز داره صفحه AMOLED تولید کنه.
این دو محدودیت برطرف بشه، Apple هم به جای LCD میاد و از OLED استفاده می کنه. مطمئن باشید ..
گرچه همین الان هم LCD های IPS ای که استفاده می کنه از نظر کیفیت دست کمی از AMOLED های فعلی نداره.
SAEEDSAMSUNG
06-08-2010, 00:37
خیر با زوم کردن هم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
به دو دلیل:
1. هنوز هیچ کس نمی تونه صفحه های AMOLED رو با تراکمی که Apple مد نظرشه (326ppi) تولید کنه.
2. هیچ تولید کننده AMOLED ای در دنیا نیست که بتونه به تعدادی که Apple نیاز داره صفحه AMOLED تولید کنه.
این دو محدودیت برطرف بشه، Apple هم به جای LCD میاد و از OLED استفاده می کنه. مطمئن باشید ..
گرچه همین الان هم LCD های IPS ای که استفاده می کنه از نظر کیفیت دست کمی از AMOLED های فعلی نداره.
من فکر میکنم دلیلش این:
اپل نمیخواد به شرکت سامسونگ (رقیب سرسختش) متکی باشه . چون میدونید که htc بیشتر از اپل تولید نکنه کمتر هم تولید نمیکنه. پس مطمعن باشید سامسونگ میتونه برای شرکت اپل به هر تعدادی که بخواد amoled تولید کنه. درضمن سامسونگ تونسته در 3.3 اینچ تعداد 480x800 پیکسل بزنه اونوقت فکر میکنید نمیتونه در 3.5 اینچ 640x960 پیکسل بزنه؟ میشه یه منبع برای اون حرفتون بیارید؟:20: درضمن من خودم بدجوری خاطر خواه ایفون 4 شدم. واقعا اگه قیمتش مناسب بشه حتما میخرم.. البته اگه مشکلاتش هم حل بشه..
mkasaeei
06-08-2010, 01:08
الان قیمتش چنده تو ایران ؟
من فکر میکنم دلیلش این:
اپل نمیخواد به شرکت سامسونگ (رقیب سرسختش) متکی باشه . چون میدونید که htc بیشتر از اپل تولید نکنه کمتر هم تولید نمیکنه. پس مطمعن باشید سامسونگ میتونه برای شرکت اپل به هر تعدادی که بخواد amoled تولید کنه. درضمن سامسونگ تونسته در 3.3 اینچ تعداد 480x800 پیکسل بزنه اونوقت فکر میکنید نمیتونه در 3.5 اینچ 640x960 پیکسل بزنه؟ میشه یه منبع برای اون حرفتون بیارید؟:20: درضمن من خودم بدجوری خاطر خواه ایفون 4 شدم. واقعا اگه قیمتش مناسب بشه حتما میخرم.. البته اگه مشکلاتش هم حل بشه..
دوست عزیز به نظر می رسه شما اخبار رو دنبال نمی کنید، البته شاید هم دنبال کنید ولی با توجه به آواتار و امضاتون خب این صحبت ها بعید نیست..
در هر صورت:
اپل نمیخواد به شرکت سامسونگ (رقیب سرسختش) متکی باشه .Samsung بزرگترین OEM محصولات اپل در دنیاست. از پردازنده های آیفون/آیپاد/آیپد و چیپ های حافظه همگی این قطعات گرفته تا رم ها و SSD های مک بوک ها و تمام مک ها توسط سامسونگ تولید میشه.
Apple هم بزرگترین مشتری قطعات OEM سامسونگ در دنیاست. حالا یک صفحه نمایش روی همه اینها مطمئن باشید در صورتی که شرایطش باشه به نفع هردوشونه ..
سود این دو کمپانی در اینه که با هم باشن .. نه ضد هم. (نه Apple تولید کننده قطعاتی مثل سامسونگ پیدا می کنه، نه سامسونگ مشتری بزرگی مثل Apple)
متاسفانه فن بوی های این دو برند با چشم دشمنی به همدیگه نگاه می کنن در حالی که روابط دو کمپانی جزو بهترین روابط بین کمپانی های الکترونیک دنیاست :31:
چون میدونید که htc بیشتر از اپل تولید نکنه کمتر هم تولید نمیکنه.شما تمام آیفون ها و آیپاد ها (تاچ، نانو، ...) و آیپد ها رو کنار هم بگذارید ببینید HTC چه کسری از اون رو تولید می کنه (اصلا رقم درصدش، دو رقمی میشه؟ :دی)
پس مطمعن باشید سامسونگ میتونه برای شرکت اپل به هر تعدادی که بخواد amoled تولید کنه. پیشنهاد می کنم اخبار رو کمی پی گیری کنید.
سامسونگ همین حالا نمی تونه به اندازه کافی برای HTC صفحه AMOLED تولید کنه و فعلا فقط برای خودش تولید می کنه.. و HTC دوباره برگشته به LCD برای محصولاتش.
الان LG Display هم که سازنده IPS LCD های Apple هست (آیفون، آیپاد، آیپد) اعلام کرده به خاطر حجم زیاد سفارش های Apple تا اواسط 2011 هیچ سفارش دیگه ای از هیچ کمپانی ای قبول نمی کنه.
درضمن سامسونگ تونسته در 3.3 اینچ تعداد 480x800 پیکسل بزنه اونوقت فکر میکنید نمیتونه در 3.5 اینچ 640x960 پیکسل بزنه؟480x800 در 3.3 اینچ: 282ppi
460x960 در 3.5 اینچ: 326ppi
تفاوتشون فکر می کنم مشخص باشه.
+
شما فقط یک محصول (نه از سامسونگ، از هر برندی، هر وسیله ای) مثال بزنید که حداقل 326ppi باشه و از AMOLED استفاده کرده باشه ؟
میشه یه منبع برای اون حرفتون بیارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Steve Jobs @ WWDC 10 Keynote
درضمن من خودم بدجوری خاطر خواه ایفون 4 شدم. واقعا اگه قیمتش مناسب بشه حتما میخرم.. البته اگه مشکلاتش هم حل بشه.. بسیار عالی ..
موفق باشید.
Mojtaba-MCI
06-08-2010, 10:53
متاسفانه فن بوی های این دو برند با چشم دشمنی به همدیگه نگاه می کنن در حالی که روابط دو کمپانی جزو بهترین روابط بین کمپانی های الکترونیک دنیاست :31:
چرا؟!
چون همین خیلیا که میگیم از روابط تجاری این دو کمپانی بی خبرن و صرفا اون چیزایی که توو بازار پیدا میشه رو منبع مقایسه قرار میدن...
الان LG Display هم که سازنده IPS LCD های Apple هست (آیفون، آیپاد، آیپد) اعلام کرده به خاطر حجم زیاد سفارش های Apple تا اواسط 2011 هیچ سفارش دیگه ای از هیچ کمپانی ای قبول نمی کنه.
حاجی iPod که IPS دارش رو نداریم: دی
چرا؟!
چون همین خیلیا که میگیم از روابط تجاری این دو کمپانی بی خبرن و صرفا اون چیزایی که توو بازار پیدا میشه رو منبع مقایسه قرار میدن...
دقیقا همینطوره.
حاجی iPod که IPS دارش رو نداریم: دی
نسل های قبلی آیفون و iPod Touch هم صفحه هاشون IPS بوده.. البته نه با کیفیتی که در آیپد و آیفون 4 می بینیم.
webcopernic
07-08-2010, 08:36
دوستان سلام
راستش من چون به آیفون تازه کار هستم این سوال را میکنم که آیا کلا Jailbreak به گوشی و سیستم عامل صدمه نمیزنه؟ در ضمن این Cydia که بعد از Jailbreak بر روی گوشی نصب میشه چی است؟ آیا تمام برنامه های روی این سایت را میشه مجانی دانلود کرد؟
با سپاس
Mojtaba-MCI
07-08-2010, 08:44
دوستان سلام
راستش من چون به آیفون تازه کار هستم این سوال را میکنم که آیا کلا Jailbreak به گوشی و سیستم عامل صدمه نمیزنه؟ در ضمن این Cydia که بعد از Jailbreak بر روی گوشی نصب میشه چی است؟ آیا تمام برنامه های روی این سایت را میشه مجانی دانلود کرد؟
با سپاس
خیر ، جیلبریک به اون شکل به گوشی و سیستم عامل صدمه نمیزنه.
فقط جاهایی خونده بودم که نوشته بودن روو مصرف باتری تاثیر میذاره.البته این تاثیر اونقدر محسوس و زیاد نیست.
حداقل برای من که نبوده...
اما راجع به Cydia!
خیلی از نرم افزارای ضروری ، مفید و جالب آیفون رو میتونید از سیدیا دانلود و نصب کنید.
یه سری سورس یا منبع نرم افزار برای سیدیا توسط کرکر(Carcker)های معروف ساخته شده که شما با Add کردن اون سورسها با سیدیا میتونی به اون برنامه ها دسترسی داشته باشی!
و البته تا جاییکه من میدونم نصب نرم افزارهای سیدیا روی تلفن هیچ هزینه نداره!
دوستان اگه جایی رو اشتباه کردم اصلاح کنید لطفا...
pedramakaay
07-08-2010, 08:57
دوستان سلام...
تفاوت هاي iphone 3gs با iphone 4 در چيست؟
از لحاظ قيمت و دوربين و صفحه و وزن و باتري و ....
در ضمن آيا ممكنه بعدا" برنامه ها فقط رو iphone4 اجرا بشه و ديگه iphone 3gs از دور خارج بشه؟
الان خريد كدوم به صرفه تره؟
armin_punisher6
07-08-2010, 09:34
دوستان سلام...
تفاوت هاي iphone 3gs با iphone 4 در چيست؟
از لحاظ قيمت و دوربين و صفحه و وزن و باتري و ....
در ضمن آيا ممكنه بعدا" برنامه ها فقط رو iphone4 اجرا بشه و ديگه iphone 3gs از دور خارج بشه؟
الان خريد كدوم به صرفه تره؟
مزایای آیفون 4
1.کیفیت السی دی و رزولوشن بالاتر
2.دوربین بهتر
3.دارای فلش
4.سی پی یو بالاتر
5.رم 512
6.دوربین جلو
7.سیستم عامل جدید تر
8.باطری بهتر
9.سخت افزار قوی تر
10.حسگر ژیروسکوپی
و چیزای دیگه که الان یادم نیست.
webcopernic
07-08-2010, 13:43
دوستان طریقه نصب برنامه از Cydia به چه نحو است؟
دوستان سلام
با سپاس
خیر Jailbreak صدمه ای به گوشی نمیزنه .. فقط همونطور که گفتند بعضی از برنامه های Cydia باعث میشن Power Management در iOS کمی به هم بریزه و نهایتا عمر باتری کمی پایین بیاد. Apple اجازه این دستکاری ها رو به برنامه های AppStore نمیده ولی در Cydia کنترلی نیست.
شما هر لحظه که دوست داشته باشید می تونید گوشیتون رو برگردونید به تنظیمات قبل از Jailbreak
تعدادی برنامه در Cydia هم پولی هستن که در قسمت Cydia Store می تونید بخریدشون. الان اکثر برنامه های درجه یک Cydia پولی شدن.
آيا ممكنه بعدا" برنامه ها فقط رو iphone4 اجرا بشه و ديگه iphone 3gs از دور خارج بشه؟
همین الان App هایی در AppStore هستند که مخصوص آیفون 4 هستند.. مثلا iMovies . یا App هایی که نیاز به امکانات خاص آیفون 4 دارند (FF Camera, Gyro, ...)
شک نکنید 3GS دیگه داره از دور خارج میشه ..
دوستان طریقه نصب برنامه از Cydia به چه نحو است؟
خیلی شبیه به همون AppStore . واردش می شید و برنامه رو انتخاب می کنید و نصب و تمام.
Mojtaba N87
07-08-2010, 14:05
لطفا از ارسال پست های مقایسه و تشنج آور خود داری کنید . در صورت تکرار مجبورم از اخطار استفاده کنم.
اگه مشکلی با این گوشی دارید تو این تاپیک نیاید!
اگه نظر علمی هم دارید ، بخش بررسی داریم.
webcopernic
07-08-2010, 15:53
خیر Jailbreak صدمه ای به گوشی نمیزنه .. فقط همونطور که گفتند بعضی از برنامه های Cydia باعث میشن Power Management در iOS کمی به هم بریزه و نهایتا عمر باتری کمی پایین بیاد. Apple اجازه این دستکاری ها رو به برنامه های AppStore نمیده ولی در Cydia کنترلی نیست.
با تشکر از شما،
میشه لطفا بفرمائید که برنامه safari download manager را چطور باید نصب کنم؟
hamed_666
07-08-2010, 16:12
3Gs تازه راه افتاده!!!
ميخواستم بدونم آيفون 4 جيل ميشه يا نه !؟
و اينكه آيفون 4 كه نوشته با ميكرو سيم كار ميكنه ميشه تو ايران ازش استفاده كرد!؟
Mojtaba-MCI
07-08-2010, 16:28
ميخواستم بدونم آيفون 4 جيل ميشه يا نه !؟
بله ، ولی از طریق خود گوشی و نه از راه کامپیوتر...
یه سایتی به اسم Jailbreakeme.com بود فک کنم.
و اينكه آيفون 4 كه نوشته با ميكرو سيم كار ميكنه ميشه تو ايران ازش استفاده كرد!؟
بله ، میشه.
webcopernic
08-08-2010, 10:54
دوستان من فکر میکنم بزودی قیمت این گوشی افت شدیدی کنه. دیروز که پایتخت بودم دیدم که مقازه ها پر شدن از Iphone 4 .
Mojtaba-MCI
08-08-2010, 16:43
ما که بدمون نمیاد!
هرچه زودتر بهتر!
mohsenfhm
08-08-2010, 18:46
زيبا ترين كيس براي آيفون :
اگر به دنبال کیسی برای آیفون خودتون میگردید که هم محافظت از اون رو ضمانت کنه و هم ظاهر شفاف و نازک آیفون شما رو زیر ظاهر زشت خودش نپوشونه ، zero 5 بهترین گزینه برای شماست . این کیسن نازک ترین در نوع خودشه و همون طور که از اسمش پیداست تنها ۰٫۵ mm ضخامت داره و شما حتی به سختی می تونید وجودش رو احساس کنید.این کیس از GRILAMID(R) TR-90 ساخته شده که نوعی پلاستیک پلیمره که برای ساخت بعضی لوازم ورزشی و فرم عینک ها مورد استفاده قرار میگیره و دارای وزن بسار کم ، مقاومت بینظیر ، انعطاف پذیری بالا ، ضد ضربه و ضد اشعه ی uv است.
این کیس قسمت پشت آیفون و کناره های اون بخصوص قسمت آنتن رو به خوبی میپوشونه و در دور قسمت جلو برآمدگی کوچکی ایجاد می کنه که باعث حفاظت از صفحه می شه .
قیمت این کیس ۲۵ دلار است و برای آیفون ۴ و ۳g و ۳gs موجود است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
online_amin
09-08-2010, 14:16
میشه قیمت الان این گوشی رو بگید؟
بعد اینکه با سیم کارت های ایرانسل و دولتی که مشکلی نداره؟
باید -- بشن تا با سیم کارت کار کنند دیگه نه؟
این هایی که این گوشی رو میفروشن تو ایران, یعنی -- شده ی این گوشی رو میفروشن؟
koroshfe
09-08-2010, 14:54
میشه قیمت الان این گوشی رو بگید؟
32=1300-1200
16=1100-1000
بعد اینکه با سیم کارت های ایرانسل و دولتی که مشکلی نداره؟
با هر دو کار می کنه ولی چون این سری فقط سیم کارت های کوچک یا مینی قبول می کند باید سیم کارت را کمی کوچک کرد.
باید -- بشن تا با سیم کارت کار کنند دیگه نه؟
برای تماس،اس ام اس،.... خیر اما برای برنامه،بازی،.....بله که چند روزی هست امکان پذیر شده.
این هایی که این گوشی رو میفروشن تو ایران, یعنی -- شده ی این گوشی رو میفروشن؟
همه جورش تو ایران پیدا می شه ولی بیشترشون سیم فری یا آنلاک فکتوری هستند که سیم کارت های ما رو می خونن.
اگه هم لاک باشه با جیل فکر کنم حل بشه.چون فکر کنم دیگه cydia داره.در ضمن منم اول اشتباه می کردم تا این که دوستان توضیح دادن.
حک با جیلبریک فرق داره.
اگه سوالی داری چند پست قبل رو بخونی متوجه می شی.
با تشکر
koroshfe
09-08-2010, 14:59
زيبا ترين كيس براي آيفون :
اگر به دنبال کیسی برای آیفون خودتون میگردید که هم محافظت از اون رو ضمانت کنه و هم ظاهر شفاف و نازک آیفون شما رو زیر ظاهر زشت خودش نپوشونه ، zero 5 بهترین گزینه برای شماست . این کیسن نازک ترین در نوع خودشه و همون طور که از اسمش پیداست تنها ۰٫۵ mm ضخامت داره و شما حتی به سختی می تونید وجودش رو احساس کنید.این کیس از GRILAMID(R) TR-90 ساخته شده که نوعی پلاستیک پلیمره که برای ساخت بعضی لوازم ورزشی و فرم عینک ها مورد استفاده قرار میگیره و دارای وزن بسار کم ، مقاومت بینظیر ، انعطاف پذیری بالا ، ضد ضربه و ضد اشعه ی uv است.
این کیس قسمت پشت آیفون و کناره های اون بخصوص قسمت آنتن رو به خوبی میپوشونه و در دور قسمت جلو برآمدگی کوچکی ایجاد می کنه که باعث حفاظت از صفحه می شه .
قیمت این کیس ۲۵ دلار است و برای آیفون ۴ و ۳g و ۳gs موجود است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
وقتی گوشی s-a-l-i-m رو دیدم از اینا داشت(3gs)
ولی نمی دونم چرا خورد شده بود.یعنی خیلی ترک داشت.به گوشش دست زدم که در بیارم ببینم پشتش خش داره یا نه شکست
اما ظاهرا برای آیفون 4 خیلی نازک تر و مقاوم تره.
این محصولات که می آد تو ایران چقد می ره روش؟
با تشکر
webcopernic
09-08-2010, 15:14
32=1300-1200
16=1100-1000
با هر دو کار می کنه ولی چون این سری فقط سیم کارت های کوچک یا مینی قبول می کند باید سیم کارت را کمی کوچک کرد.
با سپاس از شما
آقا اینها قیمتهای کجاست ؟ میشه بگید تو تهران کجا با این قیمت پیدا میشه؟ نکته دیگه اینکه ازهر جا بخریم خودشون
سیم کارت را کوچیک میکنند؟
با تشکر
mohsenfhm
09-08-2010, 15:19
32=1300-1200
16=1100-1000
کوروش جان میشه بگی این قیمت رو از کجا گرفتی ؟
من شنبه بازار موبایل ایران بودم . قیمتها این طوری بود :
iphone 4 32 GIG 1800-1950
iphone 4 16 GIG 1350 -1500
koroshfe
09-08-2010, 19:03
خب معلومه بازار موبایل همین قیمته!
من پایین ترین قیمت رو گفتم!
اونم یکی می فروشه!
آرش هم داره!
قیمت های اوتو هم بپرسید!
hosein63
09-08-2010, 20:08
با درود به مه دوستان گرامی مطلبی هست که دوستان توجه نمی کنندفغلا این گوشی قیمت ثابتی ندارد و هر کسی هم به هر قیمتی که دوست داشته باشد می فروشد جای تعجب هم نیست یکی 16 گیگ را 1500 بفروشد دیگری 1100 اما باید صبر کرد این وسط یک عده خوب این گوشی ها را با این قیمتها تو .... مردم می کنند .اما باید صبر کرد به زودی قیمت 16 گیگ آن به یک میلیون خواهد رسید و آن وقت خرید این گوشی کار معقولی به نظر می رسد .
koroshfe
09-08-2010, 23:58
من فکر نکنم به همین زودی ها قیمت ها اینجوری بشه چون بین 4 و 3gs یه اختلاف جزیی می مونه که غیر طبیعیه(در این زمان کم)
mr_rayan
10-08-2010, 02:11
طبق تجربه خودم و همینطور چندی از دوستان.بهترین زمان خرید آیفون اواسط پاییز هستش.همیشه اون زمان قیمت گوشی به یه حالت پایدار میرسه و از اون به بعد دیگه افت قیمتیش به صورت اندک اندک صورت می گیره.
webcopernic
10-08-2010, 08:14
اونم یکی می فروشه!
آرش هم داره!
قیمت های اوتو هم بپرسید!
یعنی واقعا بازار مبایل با قیمت 1100 پیدا میشه؟ کدام مغازه؟
با تشکر
Mojtaba-MCI
10-08-2010, 08:43
دوستانی که 3جی اس دارن و میخوان 4 بگیرن زیاد عجله نکنن...
چون الان با این قیمت خریدن این گوشی فقط ضرره!
باید حداقل 200 تومن دیگه بیاد پایین و میاد!
من چون خودم خیلی دلم میخواست با ورژن 4 کار کنم و از اونجایی که فعلا قصد خرید آیفون 4 رو ندارم از 3.1.2 به 4.0.1 آپ کردم.جیلبریکشم که واقعا ساده س!
البته درسته FaceTime و صفحه نمایش رتینا در دسترس نیست:دی ولی بقیه ی امکانات ورژن 4 در دسترسه...
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
+ دوربین 5 مگاپیکسلی و فلاش...
mohsenfhm
10-08-2010, 08:47
با تشکر
نه عزيز ! اين خبرا نيست . من كل علائدين و بازار موبايل رو زير و رو كردم . زير 1750 گير نياوردم :41:
mohsenfhm
10-08-2010, 09:01
اپل امكان دسترسي به سايت jailberakme.com را از درون اپل استور مسدود كرد .
بعد از راه اندازی سایت jailbreakme.com برای جیلبریک کردن تمامی آیفون ها ، مردم واقعا حیجان زده شده بودن که چقدر آسون و بدون نیاز به کامپیتر ، تنها با وارد کردن این آدرس در مرورگر آیفون خودشون میتونن به راحتی آیفونشون رو جیلبرک کنن.
بعد عده ای این فکر رو پیش خودشون کردن که حتی برای شوخی هم شده بعد از خرید آیفونشون ، در خود اپل استور و با استفاده از وای فای اپل استور آیفونشون رو جیلبرک کنن و از اون فیلم بگرین و همین کار رو هم کردن ! و یو#تب پر شد از این فیلم ها.
خوب ولی معلومه که اپل همینطوری وای نمیسه و نگاه کنه !
و بالاخره اپل دست به کار شد و اقدام به بستن این سایت در درون اپل استور کرد .حالا اگه شما توی اپل استور بخواید که این سایت رو باز کنید مرورگر شما ، شما رو به سایت اصلی اپل لینک میکنه !!
webcopernic
10-08-2010, 09:43
دوستان 16 گیگ با قیمت 1200 کسی سراغ دارد؟
koroshfe
10-08-2010, 11:37
با تشکر
اونم یکی می فروشه!
آرش هم داره!
قیمت های اوتو هم بپرسید!
...........
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
شما به هیچ وجه نمی تونید تو بازار موبایل این قیمت ها رو پیدا کنید.
افرادی که خودشون اینا رو می آرن منصف ترن برای فروش اونا یه ریزه قیمت ها رو پایین تر می دن.
حتی شما شاید تو پایتخت هم از این قیمت های فضایی پیدا کنید.اصلا نباید می گفتم حتی و یا شاید.
L.A.M.P.A.R.D
10-08-2010, 11:55
بچه ها قیمتش توی اروپا چنده ؟!
webcopernic
10-08-2010, 12:05
این گوشی تو مجتمع پایتخت زیاد شده. کسی از قیمتهای اونجا خبرداره؟
این هم یک پوشش ساخته شده از فولاد ضد زنگ برای آیفون 4. با ضخامت بسیار کم که وزن زیادی به گوشی اضافه نمیکنه. طراحش هم گفته که در صورتیکه این پوشش در آنتن دهی گوشی، تأثیر منفی داشته باشه پول مشتری رو پس میده. قیمتش هم 95 دلاره !
zerolight
10-08-2010, 19:01
بچه ها نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم!
اگه یک ایفون۴ که لاک یک شرکت مخابراتی هست بگیرم میشه انلاکش کرد!
چجوری؟کجا باید بگردم؟!
tirdad_60
10-08-2010, 19:49
سلام
یه سوال داشتم:
آیا راهی هست که اطلاعات رم sd یا cf رو بدون ارتباط با وسیله الکترونیکی دیگه ای و با یک تبدیل یا همچین وسیله ای به iphon 4 انتقال داد؟
koroshfe
10-08-2010, 20:15
سلام
یه سوال داشتم:
آیا راهی هست که اطلاعات رم sd یا cf رو بدون ارتباط با وسیله الکترونیکی دیگه ای و با یک تبدیل یا همچین وسیله ای به iphon 4 انتقال داد؟
فکر نکنم.
چون من از آقای stream پرسیدم می شه هاردی رو بهش وصل کرد با هر نوع تبدیلی برای مثال تبدیل usb؟
ایشون گفتن نه.و این هایی هم که شما گفتید یک نو هارد محصب می شوند.
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
بچه ها نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم!
اگه یک ایفون۴ که لاک یک شرکت مخابراتی هست بگیرم میشه انلاکش کرد!
چجوری؟کجا باید بگردم؟!
ببخشید من از سوال شما یک سوال دارم.مگه انواع لاک بودن گوشی آیفون با هم فرق می کنه؟
در رابطه با سوالتون باید بگم بله.البته خودم نکردم ولی دوستان گفتن حالا که امکانات جیل برای 4 اومده سایدیا هم داریم.پس می شه لاک رو آنلاک کرد.همونطور که گفتم من هنوز نکردم از متخصصا بپرسید.
با تشکر
mr_rayan
11-08-2010, 00:32
دوستان توی هلند این گوشی پیدا میشه؟
توی کشورهای اروپایی لاک هم هست یا هرچی بیارن آنلاکه؟
koroshfe
11-08-2010, 00:49
لاک هم هست.
من تو سوئد و نروژ دیدم به احتمال زیاد تو هلند هم هست.
حالا زنگ می زنم می پرسم می گم.ولی به احتمال بسیار زیاد هست.
با تشکر
خب معلومه چرا این حرفو زده.به اون قسمت نگاه کنین چه صفحه ی قوی رو گذاشته(قسمت معروف کاهش آنتن)
در ضمن این فولاد با بازتاب امواج رادیویی به خود شخص و گوشی سدمه می زنه.
این خبر رسمیه؟کجا می فروشنش؟
قسمتی که بهش اشاره کردید هیچ تماسی با یدنه گوشی نداره. اگر دقت کنید مشخصه.
بله. رسمیه. برای ورژن های قبلی آیفون هم چنین پوششی ساخته بوده. این هم سایت رسمی فروش این محصول که مشخصات دقیقش هم ذکر شده:
koroshfe
11-08-2010, 15:55
قسمتی که بهش اشاره کردید هیچ تماسی با یدنه گوشی نداره. اگر دقت کنید مشخصه.
بله. رسمیه. برای ورژن های قبلی آیفون هم چنین پوششی ساخته بوده. این هم سایت رسمی فروش این محصول که مشخصات دقیقش هم ذکر شده:
فکر کنم منم دقیقا همین حرفو زدم.فقط من گفتم فولاد شما گفتی پوشش چه فرقی می کنه؟
من از صحبت شما اینطور برداشت کردم منظور شما اینه که اون قسمتی از فولاد که روی آنتن گوشیه، باعث تأثیر منفی در آنتن دهی میشه و بنابراین عرض کردم که تماسی با اون قسمت نداره... بی خیال. مهم نیست.
amiramiri
11-08-2010, 17:43
سلام دوستان
به نظر شما اکثر کارها رو نمیشه با همین 16 گیگ هم انجام داد و سراغ 32 نرفت؟
لطفا حرفه ای ها جواب بدن که این 16 گیگ اضافی به چه دردی میخوره؟
joe_satriani
11-08-2010, 18:16
سلام دوستان
با سلام
خوب دوست عزيزم حافظه ي گوشي يه چيز سليقه اي هست
اگه از آهنگ و كليك و بازي زياد استفاده ميكني خوب 32 اگه داشته باشي واست بهتره
البته همون 16 هم جوابت و ميده بازم
اما اگه واست آهنگ ريختن مهم نيست - يا بازي و اينطوري چيزا مهم نيست
خوب يه 8 گيگ هم كارت رو راه ميندازه
بستگي به استفاده ي خودت داره
موفق باشيد.
arash s.b
11-08-2010, 22:32
سلام دوستان
سلام
من از تجربه ی خودم میگم.
یه آیفون 16gig با یه اکانت mobile me که حدود 20gig فضای مجازی داره .
مطمئن باش دیگه به هیچی احتیاج پیدا نمی کنی.
ولی اگر بخوای 16 تنها بگیری ، چون آیفون4 به صورت HD ضبط می کنه و فضای زیادی رو اشغال می کنه مسلما با کمبود فضا مواجه می شید.
arash s.b
11-08-2010, 23:39
سلام
خب الان که شبه ولی صبح که چشاتون رو باز کنید اپل ios 4.0.2 رو ارائه کرده.:31:
هدف از ارائه ی این update ترمیم حفره ی امنیتی pdf است که از طریق آن توانسته بودند جلبریک جدید برای iphone4 را ارئه دهند.
پس بعد از update دسترسی به jailbreak me غیر ممکن خواهد شد.
این اولین پرده برداری اپل از مقابله با آسیب پذیری ، بعد از قانونی شدن جلبریک در آمریکا می باشد.
با تشکر
koroshfe
11-08-2010, 23:56
من که بیدارم.تا بقیه بیدارن یا نه یا دارن یه کارای می کنن:31:.......
این فریمور فقط برای اصلاح یه مشکل پی دی اف ه؟
فکر می کنین چند روز طول می کشه تا جیلبریکش بیاد؟
به نظر من که هدف اصلی نرسیدن به جیل ه نه پی دی اف.
webcopernic
12-08-2010, 14:28
دوستان سلام. من تا حالا iphone نداشتم و میخام که iphone4 یک بخرم. راستش من از اینترنت زیاد دانلود میکنم. مثلا از rapidshare. حالا میخواستم ببینم که آیا با راهی هاست که بتونم هر نوعfile رو از طریق wi-fi دانلود کنم؟ با تشکر
koroshfe
12-08-2010, 15:30
من الان با a800 یا نمی دونم a600 همه نوع فایلی رو با بسته های ایرانسل دانلود می کنم که چه برسه به آیفون.
من که هر چی امتحان کردم شد.مگر یه فایلی بود که تو آیفون باز نمی شد(اصلا برای اون نبود:31:)ریختم تو لپ تاپ و باز شد.هیچ مشکلی نداره.
webcopernic
12-08-2010, 16:18
من الان با a800 یا نمی دونم a600 همه نوع فایلی رو با بسته های ایرانسل دانلود می کنم که چه برسه به آیفون.
من که هر چی امتحان کردم شد.مگر یه فایلی بود که تو آیفون باز نمی شد(اصلا برای اون نبود:31:)ریختم تو لپ تاپ و باز شد.هیچ مشکلی نداره.
با سپس از شما . a800 چه گوشی است ؟ در ضمن شنیدم که میگن که با iphone نمیشه هر نوع file دانلود کرد. مصلا ممکن است من بخام که exe دانلود کنم برای pc. آیا امکانش هاست ؟
gtairani
12-08-2010, 21:05
سلام
اگر از امریکا ایفون بیارم با مخابرات سازگار هست؟؟کار می کنه؟؟؟
kavehj4488
13-08-2010, 07:30
راستی بچه ها کسی از پنجه مرگ iPhone 4 چیزی شنیده ؟ میگن اگه دستتو روی لبه پایین سمت چپ گوشی ( خط وجود دارد) قرار دهیم آنتن دهی آن کاملا قطع میشود!!!!!!!:18::18::18:
arash s.b
13-08-2010, 10:16
راستی بچه ها کسی از پنجه مرگ iPhone 4 چیزی شنیده ؟ میگن اگه دستتو روی لبه پایین سمت چپ گوشی ( خط وجود دارد) قرار دهیم آنتن دهی آن کاملا قطع میشود!!!!!!!:18::18::18:
نه ، من تاحالا نشنیده بودم حالا شما مطمئنی اینجوری میشه؟؟؟؟:18::18::18:
یعنی میگی دیگه نخریم؟؟؟؟:18::18::18:
دوستان راهنمایی کنید، من خیلی غافلگیر شدم؟؟؟؟؟:41::41::41:
amiramiri
13-08-2010, 10:52
نه ، من تاحالا نشنیده بودم حالا شما مطمئنی اینجوری میشه؟؟؟؟:18::18::18:
یعنی میگی دیگه نخریم؟؟؟؟:18::18::18:
دوستان راهنمایی کنید، من خیلی غافلگیر شدم؟؟؟؟؟:41::41::41:
حالا که اینجوریه منم دیگه نمی خرم !!
;)
آرش خان شما خودت رو زیاد اذیت نکن.
بنده خدا حالا یه چیزی گفته.
3 ماه آزگار ملت خودشون رو کشتن سر این قضیه حاجی!!
SIMON137
13-08-2010, 11:07
به جون خودم یکبار دیگه ببینم کسی از این حرفا زده شخصا برای بن کردنش پا پیش میزارم
توضیح درباره قضیه آنتن دهی آیفون 4 ، یک بار و برای همیشه
koroshfe
13-08-2010, 20:35
با سپس از شما . a800 چه گوشی است ؟ در ضمن شنیدم که میگن که با iphone نمیشه هر نوع file دانلود کرد. مصلا ممکن است من بخام که exe دانلود کنم برای pc. آیا امکانش هاست ؟
یه گوشی سامسونگ قدیمی که فقط نقره ای و یه آنتن داره و بسیار درب و داغونه.
شما هر نوع فایلی رو می تونید دانلود کنید ولی نمی تونید اجرا کنید.چون ممکنه برای آیفون نباشه.مثلا همین مثالی که زدید:31:
البته نه من جایی خوندم و نه به دانلود نشدن برخوردم.چون فکر می کنم تا حالا همه نوع فرمتی رو هم دانلود کردم.آخریش هم همین exe بود.برای نصب hikhen r2 یه exe دانلود کردم.ریختم تو کاپیوتر.بعد تو پی اس پی و همه کارا رو خودش کرد.حالا اینا مهم نیست.مهم اینه که exe دانلود کردم.
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
این مسئله خیلی دیگه مسخره شده.از مدیرا می خوام پست های مربوط به اینو حذف کنن.از جمله همین پست خودم.
mohsenfhm
15-08-2010, 12:41
ایده ی خلاقانه :
چسب زخم برای آیفون ۴ :
مشکل آنتن دهی آیفون ۴ رو که به خاطر دارید؟ هرکسی پیشنهادی برای رفع مشکل آن ارائه می داد از جمله خود استیو جابز که گفته بود برای رفع مشکل بهتره گوشی را طوری در دست بگیرید که قسمت آنتن داخلی اون با دست تماس نداشته باشد !! یک شرکتی هم از این فرصت استفاده کرده و چسب زخمی برای رفع مشکل آیفون ۴ طراحی نموده که پک ۶ تایی آن با قیمت ۵ دلار به فروش می رسد که بنا بر سلیقه در ۶ رنگ متفاوت عرصه می شود.
armin_punisher6
15-08-2010, 12:49
ایده ی خلاقانه :
چسب زخم برای آیفون ۴ :
مشکل آنتن دهی آیفون ۴ رو که به خاطر دارید؟ هرکسی پیشنهادی برای رفع مشکل آن ارائه می داد از جمله خود استیو جابز که گفته بود برای رفع مشکل بهتره گوشی را طوری در دست بگیرید که قسمت آنتن داخلی اون با دست تماس نداشته باشد !! یک شرکتی هم از این فرصت استفاده کرده و چسب زخمی برای رفع مشکل آیفون ۴ طراحی نموده که پک ۶ تایی آن با قیمت ۵ دلار به فروش می رسد که بنا بر سلیقه در ۶ رنگ متفاوت عرصه می شود.
چقدر جالب.عکس دیگه ای دارین که اون چسبی که هم رنگ بدنش هست رو زده باشه؟
mohsenfhm
15-08-2010, 13:32
چقدر جالب.عکس دیگه ای دارین که اون چسبی که هم رنگ بدنش هست رو زده باشه؟
متاسفانه چیزی پیدا نکردم :41:
اینم منبع :
koroshfe
15-08-2010, 16:14
بعد از استفاده از این چسب کنار گوشی چسبناک نمی شه؟
به نظر اونی که همرنگ کناره ی گوشی بدک نیست.اما همون بامپر های اپل(به نظر من)قشنگتره.البته همون طور که گفتم اینم بدک نیست.
fouad-pes
15-08-2010, 16:44
کاشکی بی رنگشو میساختن که رنگش معلوم نمیشد...
koroshfe
15-08-2010, 17:44
بی رنگ ردیف نیست همون رنگ بدنه ردیف تره چون اگه بی رنگ بود یه چیز قلمبه یه طرف گوشی رو بی خودی بزرگتر می کرد اما اینی که همرنگه سوراخاش خودشو نشون می ده و ردیفتره.بالاخرة این یه چیز سلیقه ای ربطی به نظر من و شما نداره برای همین تاس.برای سلیقه های متفاوت.اونا این اشتباه رو کردن:چون یکی مثل شما سلیقش بی رنگشو می پسنده اما اینا نذاشتن.
Microsoft24
16-08-2010, 01:57
قیمت ها به طور عجیب افت کردند:
علاعدین و پاساژ پایتخت
ایفون4 32 گیگ انلاک 1300000
ایفون4 32 گیگ لاک 1200000
ایفون4 16 گیگ انلاک 1050000
ایفون4 16 گیگ لاک 1000000
ایفون 3 جی اس 8 گیگ انلاک 700000
ایفون 3 جی اس 8 گیگ لاک 650000
ایفون 3 جی اس 32 گیگ و 16 گیگ تموم شده بود و میگفتند که دیگه تولید نمی شه
فروشنده ها میگفتند که بدترین افت قیمت گوشی های ایفون بعد از قضیه ی 2جی هست که از 1000000 میلیون به 650000 رسیده بود و الانم نوبت ایفون 4 و ایفون 3gs هست ولی احتمال افزایش دوباره ی قیمتا 50 درصده
گفته ای از چندین متخصص ایفون
موفق باشید ،
امید
webcopernic
16-08-2010, 09:20
دوستان سلام
راستش من خودم خیلی به خرید Iphone 4 علاقه مندم. کیفییت ساخت و OS آن عالی است. ولی یک نکته که نگرانم میکنه این است که آیا خرید گوشی که این همه محدودیتی که داره عاقلانه است؟ مثلا به راحتی شما نمیتونید هر چیزی را بوسیله Wi-Fi دانلود کنی یا برای هر کاری باید Jail break بشه و کلی باهاش ور رفت تا بتونی از محدودیتهاش خلاص بشی. کلا این موضوع نگرانم میکنه.
در خصوص افت قیمت هم به نظرم طبیعی است. با ورود رقبائی مثل Samsung Galaxy که هر شب داره تو تلوزیون تبلیغ میکنه باید هم قیمتها افت کنه. اپل شاید تا زمانی که 3G را عرضه کرد بدون رقیب بود ولی الان رقبائی داره که واقعا چیزی از اپل کم ندارند. خواهش من از همه دوستانم این است که اجازه بدن که این بحث منطقی و بدور از تعصب پیش بره.
موفق باشید
koroshfe
16-08-2010, 09:30
علاعدین و پاساژ پایتخت
فروشنده ها میگفتند که بدترین افت قیمت گوشی های ایفون بعد از قضیه ی 2جی هست که از 1000000 میلیون به 650000 رسیده بود و الانم نوبت ایفون 4 و ایفون 3gs هست ولی احتمال افزایش دوباره ی قیمتا 50 درصده
موفق باشید ،
امید
من پریروز هم همین قیمت ها رو دادم ولی کسی باور نمی کرد.خدا کنه الان باور کنن البته امیدوارم.تازه قیمت فرشونده های دستی که خودشون می یارن خیلی هم پایین نرفته اما خیلی هم پایین می آد.یکی از دوستام که می فروشه گفته 2 3 تا رقیب پیدا کرده و حاضره تا 850 32 گیگ آیفون 4 رو بده.من یه مغازه پیدا کردم که تعداد محدودی آیفون 3 جی اس 32 بیشتر و 16 کمتر داره.کسی آدرس خواست تو پیغام خصوصی می گم.فقط بگم جمهوری بود.850=32 750=16
قیمتاش یه ذره گول می زد.حتی می گفت آنلاکه.حالا که جیل اومده مگه فرقی می کنه لاک باشه یا آنلاک؟
و ممنون از قیمت های کامل از هر نوع برندی.تشکر از امید.
koroshfe
16-08-2010, 09:48
دوستان سلام
راستش من خودم خیلی به خرید Iphone 4 علاقه مندم. کیفییت ساخت و OS آن عالی است. ولی یک نکته که نگرانم میکنه این است که آیا خرید گوشی که این همه محدودیتی که داره عاقلانه است؟ مثلا به راحتی شما نمیتونید هر چیزی را بوسیله Wi-Fi دانلود کنی یا برای هر کاری باید Jail break بشه و کلی باهاش ور رفت تا بتونی از محدودیتهاش خلاص بشی. کلا این موضوع نگرانم میکنه.
در خصوص افت قیمت هم به نظرم طبیعی است. با ورود رقبائی مثل Samsung Galaxy که هر شب داره تو تلوزیون تبلیغ میکنه باید هم قیمتها افت کنه. اپل شاید تا زمانی که 3G را عرضه کرد بدون رقیب بود ولی الان رقبائی داره که واقعا چیزی از اپل کم ندارند. خواهش من از همه دوستانم این است که اجازه بدن که این بحث منطقی و بدور از تعصب پیش بره.
موفق باشید
شما یه ماه هر دوشونو استفاده کن بعد می فهمی منظور این دوستانی که دارن برای شما گلوشونو جر می دن:31:چیه؟شما به احتمال زیاد(من ندیدما)یه چند وقته تو تاپیک Galaxy هستی.خب معلومه این گوشی گول زننده می شه.حالا برای این که فرقی نباشه و تاپیک آیفون 4 هم غیرغابل اعتماد باشه بهترین کار برای شما همون گفتم هر دو تاشو از دوستی آشنایی یا از مغازه ای:31:یه ماه استفاده کن هر کدوم بهتر بود بگیر.این هم گوشی بدی نیست اما به نظر من به پای آیفون نمی رسه.تنها ایرادی که می تونی از آیفون بگیری یک شکل بودنش با برند های مختلفشه که دوستان گفتن این سیاست ــه.ولی من هنوز نفهمیدم چون سیاست اینه که همه یه شکل باشه غیر طبیعی و دلیل زیاد خوبی نیست.حالا به هر حال آیفون 4 بی نظیر و نه حتی کم نظیر.
mohsenfhm
16-08-2010, 09:49
ولی الان رقبائی داره که واقعا چیزی از اپل کم ندارند. خواهش من از همه دوستانم این است که اجازه بدن که این بحث منطقی و بدور از تعصب پیش بره.
ببین دوست من :
حرفت رو قبول دارم . همین الان گوشی XPERIA X10 سونی اریکسون به غیر از کیفیت صفحه نمایش و سنسور ژیروسکوپ از بقیه لحاظ از آیفون ۴ قوی تر و سرتره :13:
ولی همین گوشی رو که بررسی می کنیم می بینیم که از تمامی فن آوری های اپل در این گوشی کپی برداری شده :41: مثلا قطب نمای دیجیتالی و آنلاک صفحه کاملا از آیفون کپی برداری شده :41: به نظر من اینا ضعف این برندها رو نشون میده :13:
بعضی از گوشی هایی که الان در بازار هستند از خیلی از جهات از آیفون سرتر هستند و واقعا وسوسه کننده هستند ولی هیچ وقت نمیتونند مثل آیفون محبوب بشن :31: این نظر شخصی بنده بود :11:
koroshfe
16-08-2010, 10:16
ببین دوست من :
حرفت رو قبول دارم . همین الان گوشی XPERIA X10 سونی اریکسون به غیر از کیفیت صفحه نمایش و سنسور ژیروسکوپ از بقیه لحاظ از آیفون ۴ قوی تر و سرتره :13:
ولی همین گوشی رو که بررسی می کنیم می بینیم که از تمامی فن آوری های اپل در این گوشی کپی برداری شده :41: مثلا قطب نمای دیجیتالی و آنلاک صفحه کاملا از آیفون کپی برداری شده :41: به نظر من اینا ضعف این برندها رو نشون میده :13:
بعضی از گوشی هایی که الان در بازار هستند از خیلی از جهات از آیفون سرتر هستند و واقعا وسوسه کننده هستند ولی هیچ وقت نمیتونند مثل آیفون محبوب بشن :31: این نظر شخصی بنده بود :11:
[/B]
کاملا حرفتون رو قبول دارم.و چیز های دزدی نمی تونن بهتر از تولید جدید باشن.
دوستان این قضیه ی دستگیری مدیر تدارکات اپل چیه؟کسی می دونه بذاره چون تاپیک مختص به اپل نداریم.
webcopernic
16-08-2010, 11:11
[/B]
بهترین کار برای شما همون گفتم هر دو تاشو از دوستی آشنایی یا از مغازه ای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه ماه استفاده کن هر کدوم بهتر بود بگیر
با سلام و تشکر از هر دوی شما دوستان عزیز
آخه من که گفته بودم بهتر است بحثها تو این تاپیک بدون تعصب پیش بره تا بیشتر بتونیم استفاده کنیم. خدائیش پاسخهای بالا ارتباطی به سوال من داشت. در ثانی کدام مغازه داری میاد گوشیش را یک ماه اونهم آیفون و galaxy رو به من امانت بده؟ من دارم میگم از اپل خوشیم میاد ولی محدودیتهاش زیاد است مثلا شما نمیتونید از اینترنت به راحتی هر چی میخواهی دانلود کنی و ........ و کلا برای هر کار معمولی باید کلی کرک و .... نصب کن یکه آخرش هم معلوم نیست چه صدمه ای به گوشی میزنه در حالی که در سایر گوشی ها این مشکل وجود ندارد و شما میتونی به راحتی از آنها استفاده کنی. امیدوامر بحثها در انی خصوص مطرح بشه تا همه بتونن یک خرید خوب داشته باشند. بالاخره باید با یک هوادار قرمز و آب ک فرقی داشته باشیم. :31:
امیدوارم من را در این خصوص راهنمائی بفرمائید
koroshfe
16-08-2010, 11:29
آخه من که گفته بودم بهتر است بحثها تو این تاپیک بدون تعصب پیش بره تا بیشتر بتونیم استفاده کنیم. خدائیش پاسخهای بالا ارتباطی به سوال من داشت. در ثانی کدام مغازه داری میاد گوشیش را یک ماه اونهم آیفون و galaxy رو به من امانت بده؟ من دارم میگم از اپل خوشیم میاد ولی محدودیتهاش زیاد است مثلا شما نمیتونید از اینترنت به راحتی هر چی میخواهی دانلود کنی و ........ و کلا برای هر کار معمولی باید کلی کرک و .... نصب کن یکه آخرش هم معلوم نیست چه صدمه ای به گوشی میزنه در حالی که در سایر گوشی ها این مشکل وجود ندارد و شما میتونی به راحتی از آنها استفاده کنی. امیدوامر بحثها در انی خصوص مطرح بشه تا همه بتونن یک خرید خوب داشته باشند. بالاخره باید با یک هوادار قرمز و آب ک فرقی داشته باشیم. :31:
شما دوستی و آشنایی رو نمی شنوی و فقط مغازه دار رو می شنوین.حالا من گفتم یه ماه.شما 2 دقیقه هم بگیری دستت می فهمی.برای مثال شما چه فایلی رو برای دانلود نمی تونید از آیفون دانلود کنید؟هیچ محدودیتی هم نداره.هیچ صدمه ای هم نمی خوره.بدیت تو تهران در عرض 2 دقیقه براتون جیل می کنه خودتونم نمی تونین با قبلش که جیل نبود تشخیص بدی.شما حرفه غیر منطقیی می زنید.
webcopernic
16-08-2010, 12:10
شما دوستی و آشنایی رو نمی شنوی و فقط مغازه دار رو می شنوین.حالا من گفتم یه ماه.شما 2 دقیقه هم بگیری دستت می فهمی.برای مثال شما چه فایلی رو برای دانلود نمی تونید از آیفون دانلود کنید؟هیچ محدودیتی هم نداره.هیچ صدمه ای هم نمی خوره.بدیت تو تهران در عرض 2 دقیقه براتون جیل می کنه خودتونم نمی تونین با قبلش که جیل نبود تشخیص بدی.شما حرفه غیر منطقیی می زنید.
سلام و ممنون از شما
راستش اگر دوست یا آشنا داشتم که اینجا سوالاتم رو مطرح نمیکردم. تازه من تو هیچ مغازه ای هم تا حالا این گوشیها را روشن ندیدم. ماشاالله فروشنده های که حتی وقتی میخواهند بدهند دستت انقدر با اکراه این کار رو میکنند که آدم خجالت میکشه.
راستش من بیشتر مشکلم در خصوص بحث دانلود کردن است. همانطور که حتما میدونید با آیفون در حالت پیش فرض نمیشه با مرورگر safari فایل دانلود کرد. مثلا من میخواهم یک فایل تحت ویندوز را در جائی که wi-fi پرسرعت داره را برای کامپیوترم که تحت ویندوز است دانلود کنم ولی در حالت پیش فرض ظاهرا این امکان وجود ندارد. ممنون میشم که در این خصوص و امکاناتی که Iphone داره راهنمائی کنید. چون من شخصا آیفون را بسیار بیشتر از samsung قبول دارم و فقط مشکلم در موارد نرم افزاری هستش.
با سپاس
علاعدین و پاساژ پایتخت
موفق باشید ،
امید
مهندس قيمتا مال كجاست من برم الان يكي بخرم. اگه ميشه آدرسشو بگو
توی این قضیه شکی نیست که آیفون ها محدودیت هایی دارن .. یا بهتر بگیم Apple تصمیم گرفته یک سری از امکانات رو در محصول هاش (چه آیفون، چه مک) قرار نده. اینکه محدودیت ها همشون دلیل های منطقی دارن و اینطوری نیست که Apple همینطوری دلش نخواد این امکانات رو در محصول هاش قرار بده.
اینکه بعضی ها میگن Apple بر اساس استانداردهای دو سال جلوتر فکر و برنامه ریزی می کنه واقعا تا حدی درسته .. کلا پلتفرم آیفون بر این اساس طراحی شده که شما همیشه دسترسی به اینترنت واقعا سریع (حداقل HSPDA یا یک Wi-Fi 8Mb) دارید. به همین که فکر کنید کل این محدودیت ها دیگه اسمشون محدودیت نیست.
توی ایران به دلیل ضعف زیرساخت های IT کشور ، مجبور می شیم با گوشیمون کارهایی بکنیم که چند ساله در دنیا منسوخ شدن و Apple هم نقش مهمی در منسوخ کرنشون داشته .. مثل همین دانلود فایل های غیر آیفون با آیفون یا فرستادن فایل با بلوتوث یا استفاده از گوشی بجای فلش مموری و ... . اینها ضعف گوشی یا پلتفرم نیست، اینکه انتظار داشته باشیم در پلتفرمی که بر اساس استانداردهای چند سال آینده پایه ریزی میشه، کارهایی رو انجام بدیم که چند ساله منسوخ شدن، به ضعف خودمون (و امکاناتمون) در تطابق دادن خودمون با استانداردهای دنیا برمی گرده، نه ضعف پلتفرم.
این کارها رو کسی در دنیا انجام نمیده، چون راه های خیلی بهتر و سریعتر برای انجامشون هست.
در مورد Galaxy ، من یه نیمچه ریویو دربارش توی تاپیک خودش نوشتم و کاملا قبول دارم یک محصول خیلی خیلی خوبه (بهترین Android موجود در بازار) ، ولی کلا پلتفرم Android (چه گالاکسی، چه غیر گالاکسی) یک تجربه کاملا متفاوته با آیفون .. امکان مقایسه مستقیم نیست.
کلا برای هر کار معمولی باید کلی کرک و .... نصب کن یکه آخرش هم معلوم نیست چه صدمه ای به گوشی میزنه
دوست من این تصور شماست.
درصد افرادی که در دنیا آیفونشون رو Jailbreak می کنند خیلی پایینه، کارهایی که شما بهش میگید "معمولی" ، کارهاییه که 99.99 درصد کاربرها هیچ وقت بهش فکر هم نمی کنن چون نیازی ندارن با گوشیشون دنبال یک Wi-Fi بگردن تا بتونن 4 تا فایل برای PC دانلود کنن. اونهایی هم که Jailbreak می کنند دلیلش انجام این کارهای به قول شما "معمولی" نیست، مثلا دلیلش Sync کردن وایرلس و ویدیو چت در 3G و ... است، نه مثلا استفاده از آیفون به عنوان دانلود منجر.
به علاوه بارها خودتون پرسیدید و بهتون پاسخ داده شده که Jailbreak کردن صدمه ای به گوشی نمی زنه.
در حالی که در سایر گوشی ها این مشکل وجود ندارد و شما میتونی به راحتی از آنها استفاده کنی.
یک سوال،
شما به عدم وجود اپتیکال درایو توی Macbook Air ، می گید "مشکل" ؟
موفق باشید.
koroshfe
16-08-2010, 12:21
سلام و ممنون از شما
راستش اگر دوست یا آشنا داشتم که اینجا سوالاتم رو مطرح نمیکردم. تازه من تو هیچ مغازه ای هم تا حالا این گوشیها را روشن ندیدم. ماشاالله فروشنده های که حتی وقتی میخواهند بدهند دستت انقدر با اکراه این کار رو میکنند که آدم خجالت میکشه.
راستش من بیشتر مشکلم در خصوص بحث دانلود کردن است. همانطور که حتما میدونید با آیفون در حالت پیش فرض نمیشه با مرورگر safari فایل دانلود کرد. مثلا من میخواهم یک فایل تحت ویندوز را در جائی که wi-fi پرسرعت داره را برای کامپیوترم که تحت ویندوز است دانلود کنم ولی در حالت پیش فرض ظاهرا این امکان وجود ندارد. ممنون میشم که در این خصوص و امکاناتی که Iphone داره راهنمائی کنید. چون من شخصا آیفون را بسیار بیشتر از samsung قبول دارم و فقط مشکلم در موارد نرم افزاری هستش.
با سپاس
در این رابطه نرم افزار های فراوانی وجود داره که بننده با توجه به این که این گوشی رو دارم هنوز جیل نکردم و برنامه هاشو نگرفتم.یعنی برنامه های ios 4 dh 4.01 dh 4.0.2 به هر حال شاید این جور برنامه ها توش باشه.من خودم با تری جی اس فامیلمون این کار و کردم.مرورگرش سافاری نبود یه چیز دیگه بود.اسمش یه جور عجیب غریبی بود و من یادم نیست.در ضمن شما می خواین برای دانلود فایل گوشی بخرین؟
arash s.b
16-08-2010, 12:26
سلام
شما گفتی بحث بدور از تعصب؟؟؟
ولی تو حرف های خود شما یکجانبه گرایی رو میشه حس کرد.
شما گفتی در سایر گوشی ها می توان موارد ذکر شده را براحتی استفاده کرد.
دانلود انواع فایل : همان طور که در آیفون محدودیت دانلود واجرای فایل وجود دارد ، در سایر گوشی ها هم وجود دارد.
به عبارت دیگر هر گوشی تنها فایل هایی را دانلود و اجرا می کند که با سیستم عامل خود سازگاری داشته باشد.
نصب نرم افزار : شما برای نصب نرم افزار در آیفون باید از app store استفاده کنید، و برای نصب نرم افزار روی گلکسی از android market.
البته android market یک صدم app store هم برنامه ندارد.
طرز استفاده هم در دو گوشی یکسان است ، شما می توانید به قوانین بین المللی احترام گذاشته و مستقیم از این دو بازارچه ی مجازی استفاده کنید و یا نرم افزار های این دو بازارچه را به صورت دزدی و کرک شده استفاده کنید. پس اگر عواقبی در کار باشد برای هر دو گوشی محتمل است.
و در آخر :
بنده به شخصه اگر حتی آیفون دوربین یا صفحه نمایش یا ... خوب هم نداشت میخریدم فقط و فقط بخاطر دنیای شگفت انگیز ios و app store که هیچ گوشی در دنیای امروز این امکانات را در این وسعت ندارد.
arash s.b
16-08-2010, 12:33
سلام
اون خبری که کورش جان گفت اینه:
مدیر فروش شرکت اپل در آسیا به جرم دریافت رشوه ی یک میلیون دلاری از شرکت هایی که تامین قطعات محصولات اپل را بر عهده داشتند بازداشت شد.
این رشوه برای دریافت اطلاعات در مورد محصولات در حال ساخت شرکت اپل بوده است.
حتی تحلیل گران بر این باورند که iphone4 هم از طریق این شخص قبل از معرفی رسمی اطلاعاتش به بیرون درز پیدا کرد.
با تشکر:40:
علاعدین و پاساژ پایتخت
موفق باشید ،
امید
مهندس قيمتا مال كجاست من برم الان يكي بخرم. اگه ميشه آدرسشو بگو
webcopernic
16-08-2010, 13:17
دانلود انواع فایل : همان طور که در آیفون محدودیت دانلود واجرای فایل وجود دارد ، در سایر گوشی ها هم وجود دارد. به عبارت دیگر هر گوشی تنها فایل هایی را دانلود و اجرا می کند که با سیستم عامل خود سازگاری داشته باشد.
نیازی ندارن با گوشیشون دنبال یک Wi-Fi بگردن تا بتونن 4 تا فایل برای PC دانلود کنن.با سلام خدمت همه دوستان گرامی
راستش من منظورم فقط این بود که شما با گوشیتون بخواهید هر نوع فایل را دانلود کنید . مثلا attach ایمیل شما. نه اینکه الزاما بخواهید روی گوشی اجرا کنید. بعدشم من متوجه نشدم چرا 99.99 درصد افراد به فکر دانلود بوسیله گوشی نیستند؟ خیلی ئقتها مثلا شما تو کتابخانه دانشگاه نشستید و لپ تاپ همراهتون نیست و حوس میکنید که یک فیلم یا فایل دانلود کنید. این به نظر شما غیر عادی است؟
با تشکر
راستش من منظورم فقط این بود که شما با گوشیتون بخواهید هر نوع فایل را دانلود کنید . مثلا attach ایمیل شما. نه اینکه الزاما بخواهید روی گوشی اجرا کنید.خب این کار رو می تونید انجام بدید .. اگه فایل Attach شده قابل اجرا با آیفون باشه که خب مستقیما اجرا میشه. اگه هم قابل اجرا نباشه دلیلی نداره با گوشی فایلی رو دانلود کنید وقتی نمی تونید با گوشی اجراش کنید.
اگه منظورتون اینه که با گوشی فایلی رو دانلود کنید که نمی تونید باهاش اجراش کنید، برای اینکه بعدا به PC انتقالش بدید که خب میشه همون که گفتم (استفاده از گوشی به عنوان دانلود منجر!)
بعدشم من متوجه نشدم چرا 99.99 درصد افراد به فکر دانلود بوسیله گوشی نیستند؟ خیلی ئقتها مثلا شما تو کتابخانه دانشگاه نشستید و لپ تاپ همراهتون نیست و حوس میکنید که یک فیلم یا فایل دانلود کنید. این به نظر شما غیر عادی است؟اگه منظورتون اینه که یک فیلم دانلود کنید و روی گوشی نگاه کنید، خب این امکان در آیفون به نحو فوق العاده وجود داره. شما می تونید هر فیلمی رو که دوست دارید در iTunes دانلود کنید (هزینه اش رو هم طبیعتا می پردازید) ، یا از YouTube و Facebook و Netflix و ... فیلم ها رو آنلاین Stream کنید این امکانات در آیفون به بهترین نحو ممکن وجود داره.
اگه منظورتون اینه که مثلا توی کتابخانه دانشگاه بشینید و یک فیلم تکه تکه مثلا از رپیدشر دانلود کنید و مثلا چند تا برنامه PC دانلود کنید و اینطور فایل ها، که بعدا از آیفون انتقالش بدید به PC و استفاده کنید، خیر هیچ کس در دنیا از آیفون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنه، چون خود PC اینکار رو به بهترین شکل انجام میده.
99.99 درصد افراد، از گوشیشون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنن .. و دانلود هاشون با گوشی در محدوده فایل ها و سرویس هایی است که با خود گوشی میشه ازشون استفاده کرد (فیلم و آهنگ از iTunes یا YouTube و ... ، Netflix و Pandora و ... ، App از AppStore) ، که این امکانات در آیفون وجود داره .. عموم مردم از گوشیشون به عنوان یک دانلود منجر برای پلتفرم های دیگه استفاده نمی کنن، اصلا تعریف اسمارت فون چنین چیزی نیست.
اگه هم منظورتون چیز دیگه ایه، بیشتر توضیح بدید.
fouad-pes
16-08-2010, 15:48
ببخشید سوال میکنم
میشه با آیفون 4 یه فیلم رو با اکانت رپیدشر دانلود کرد؟ در واقع مثلا 10پارت 100 مگی باشه و به صورت فشرده rar باشه و بشه unrar کرد؟
webcopernic
16-08-2010, 17:37
اگه منظورتون اینه که مثلا توی کتابخانه دانشگاه بشینید و یک فیلم تکه تکه مثلا از رپیدشر دانلود کنید و مثلا چند تا برنامه PC دانلود کنید و اینطور فایل ها، که بعدا از آیفون انتقالش بدید به PC و استفاده کنید، خیر هیچ کس در دنیا از آیفون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنه، چون خود PC اینکار رو به بهترین شکل انجام میده.
99.99 درصد افراد، از گوشیشون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنن
دوست عزیز اولا ممنون بابت توضیحات خوب شما.
راستش اگر من جزو 01 %بودم تکلیفم چی است؟ :31:مصلا اگر بخام گاهی از Iphone به عنوان download manager استفاده کنم. راهی در برای این کار هاست که بشه چند file رو به وسیله iphone دانلود کرد و سپس به PC انتقال داد؟ من مطمئن هستم که دانلود با PC خیلی بهتر است ولی گاهی شما ممکن است که PC شما همراهت نباشه.
با تشکر
koroshfe
16-08-2010, 17:40
خب این کار رو می تونید انجام بدید .. اگه فایل Attach شده قابل اجرا با آیفون باشه که خب مستقیما اجرا میشه. اگه هم قابل اجرا نباشه دلیلی نداره با گوشی فایلی رو دانلود کنید وقتی نمی تونید با گوشی اجراش کنید.
اگه منظورتون اینه که با گوشی فایلی رو دانلود کنید که نمی تونید باهاش اجراش کنید، برای اینکه بعدا به PC انتقالش بدید که خب میشه همون که گفتم (استفاده از گوشی به عنوان دانلود منجر!)
اگه منظورتون اینه که یک فیلم دانلود کنید و روی گوشی نگاه کنید، خب این امکان در آیفون به نحو فوق العاده وجود داره. شما می تونید هر فیلمی رو که دوست دارید در iTunes دانلود کنید (هزینه اش رو هم طبیعتا می پردازید) ، یا از YouTube و Facebook و Netflix و ... فیلم ها رو آنلاین Stream کنید این امکانات در آیفون به بهترین نحو ممکن وجود داره.
99.99 درصد افراد، از گوشیشون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنن .. و دانلود هاشون با گوشی در محدوده فایل ها و سرویس هایی است که با خود گوشی میشه ازشون استفاده کرد (فیلم و آهنگ از iTunes یا YouTube و ... ، Netflix و Pandora و ... ، App از AppStore) ، که این امکانات در آیفون وجود داره .. عموم مردم از گوشیشون به عنوان یک دانلود منجر برای پلتفرم های دیگه استفاده نمی کنن، اصلا تعریف اسمارت فون چنین چیزی نیست.
اگه هم منظورتون چیز دیگه ایه، بیشتر توضیح بدید.
دقیقا من دارم همینو می گم آرمان جان ولی باز نگاه کن فردا باز یه سوال می کنه:آخه با آیفون نمی شه هر نوع فایلی رو دانلود کرد.
خب اگه شما صرفا دارین آیفون رو به عنوان یک دانلود منجر می خرید اگه نخرید سنگین ترین.اگه واقعا این کار رو دوست دارید(هدف ها و حرف هایی که زدید)آیپد برای شما بهترین گزینس نه آیفون 4.اگه هم از قابلیت ارتباط آیفون 4 هم می خواید استفاده کنید یه آیپد 3g بخرید.
دیگه فکر نکنم جای بحثی باشه.البته این بحث ها بهتره که انجام بشه چون هر چی بیشتر بحث می کنیم قدرت بالای آیفون 4 هم بیشتر می درخشه.
من نمی گم سوال نکنید ولی خدایی پستاتونو بخونید.همه تکراری و یه منظور رو می رسونه.در نوشتن نمی شه لحن یا منظور آدما رو تشخیص داد اما من بد حرف نزدم.
koroshfe
16-08-2010, 17:48
راستش اگر من جزو 01 %بودم تکلیفم چی است؟ :31:مصلا اگر بخام گاهی از Iphone به عنوان download manager استفاده کنم. راهی در برای این کار هاست که بشه چند file رو به وسیله iphone دانلود کرد و سپس به PC انتقال داد؟ من مطمئن هستم که دانلود با PC خیلی بهتر است ولی گاهی شما ممکن است که PC شما همراهت نباشه.
با تشکر
شما که این قدر قابلیت به کش دادن موضوع دارید:31:خب برید فردا برگردید که pc شما همراهتون باشه.
amiramiri
16-08-2010, 20:54
آیا سیم کارتهای قدیمی همراه اول برای استفاده تو آیفون به میکرو سیم تبدیل می شن دوستان؟
سیم کارت من مثل اولیه از چپ است. تو این عکس میکرو شدش رو نذاشته ، شک کردم!
ممنون میشم کمک کنید.
Mehrdad092000
16-08-2010, 20:56
با تشکر
از cydia برنامه adownload دانلود کن
قابلیت resum هم داره
Scud_MD2
17-08-2010, 00:12
سلام دوستان
یه سوالی داشتم بلاخره قیمت نجومی آیفون4 پایین اومد یا نه؟
Microsoft24
17-08-2010, 01:59
سلام دوستان
یه سوالی داشتم بلاخره قیمت نجومی آیفون4 پایین اومد یا نه؟
اینو ببین :
یکی دو صفحه ی قبل رو نگاه کن! بعد پست بده! :21:
آیا سیم کارتهای قدیمی همراه اول برای استفاده تو آیفون به میکرو سیم تبدیل می شن دوستان؟
سیم کارت من مثل اولیه از چپ است. تو این عکس میکرو شدش رو نذاشته ، شک کردم!
ممنون میشم کمک کنید.
خیر! باید برید و سیم جدید بگیرید!
من شخصا تست کردم ولی بی نتیجه بود!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
17-08-2010, 02:15
آزمایش مقاومت iphone 4 بدست یک جوان آمریکایی با جرات... .....
ببینید :
حالا نظر بدید! :5:
webcopernic
17-08-2010, 08:47
سلام
راستش من هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اصلا تو این انجمن نمیشه در مورد Iphone بحث منطقی انجام داد. هر وقت هر سوالی میشه همه گارد میگیرند و حمله میکنند. مثلا :
اگه شما صرفا دارین آیفون رو به عنوان یک دانلود منجر می خرید اگه نخرید سنگین ترین
99.99 درصد افراد، از گوشیشون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنن
هیچ کس در دنیا از آیفون به عنوان دانلود منجر برای PC استفاده نمی کنه، چون خود PC اینکار رو به بهترین شکل انجام میده.
آخه دوستان این چه حرفی است که میگید سوالات تکراری است؟ اگر هم تکراری باشه علتش این است که جواب منطقی آدم ا زجوابها نمیگیره. صرفا متحم میشه به اینکه اصلا آیفون را درک نمیکنی؟ یا آیفون یک چیز دیگست که فقط افراد خاص آن را درک میکننید. آخه با خودتون رو راست باشید واقعا مگر یک smart phone چیزی جز برای ارتباط خوب تلفنی و اینترنتی و ..... است؟ مگر من از آیفون انتظار دارم که برام ظرف بشوره که وقتی میگم میخواهم باآیفون دانلود کنم اینهمه با تعجب با من برخورد میکنید؟ دانلود یک فایل با گوشی اینقدر عجیب است؟
از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟
راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.
از cydia برنامه adownload دانلود کن .قابلیت resum هم داره
با سپاس از شما که خیلی کوتاه جواب بنده را دادید. راستش تو cydia برنامه adownload را ندیدم. شما لینکی ازش دارید؟
با سپاس
Mojtaba-MCI
17-08-2010, 09:56
سلام
راستش من هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اصلا تو این انجمن نمیشه در مورد Iphone بحث منطقی انجام داد. هر وقت هر سوالی میشه همه گارد میگیرند و حمله میکنند. مثلا :
آخه دوستان این چه حرفی است که میگید سوالات تکراری است؟ اگر هم تکراری باشه علتش این است که جواب منطقی آدم ا زجوابها نمیگیره. صرفا متحم میشه به اینکه اصلا آیفون را درک نمیکنی؟ یا آیفون یک چیز دیگست که فقط افراد خاص آن را درک میکننید. آخه با خودتون رو راست باشید واقعا مگر یک smart phone چیزی جز برای ارتباط خوب تلفنی و اینترنتی و ..... است؟ مگر من از آیفون انتظار دارم که برام ظرف بشوره که وقتی میگم میخواهم باآیفون دانلود کنم اینهمه با تعجب با من برخورد میکنید؟ دانلود یک فایل با گوشی اینقدر عجیب است؟
از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟
راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن ، ببین توو استفاده از محصولات اپل بایدها و نبایدها زیاده!
به قول معروف انگار خیلی چیزا هست که میتونی نداشته باشی...
ولی این کمبود امکانات فقط در ظاهره!
نکته ی دیگه اینه که این احساس کمبود امکانات فقط وقتی توو استفاده از محصولات اپل به وجود میاد که قبلش با برندهایی مثل نوکیا ، سامسونگ و سونی اریکسون کار کرده باشی:20:!
اصل مشکل اینجاست که در جایی مثل ایران نمیشه خیلی راحت از آیفون استفاده کرد و برای داشتن ساده ترین امکانات باید مسیرای زیادی رو طی کنی...ولی کیفیتشون اونقدری بالا هست که سختی استفاده شو فراموش کنی.
با سپاس از شما که خیلی کوتاه جواب بنده را دادید. راستش تو cydia برنامه adownload را ندیدم. شما لینکی ازش دارید؟
چه سورسایی رو اد کردی؟!
این برنامه توو سورس انجمن تخصصی آیفون هست ، میتونی از اونجا بگیریش...
arash s.b
17-08-2010, 10:24
آزمایش مقاومت iphone 4 بدست یک جوان آمریکایی با جرات... .....
ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا نظر بدید! :5:
دوستان لطفا به قوانین احترام بگذارید .
از دیروز این انجمن ، دارای تاپیک اخبار شده اگر می خواهید در مورد اخبار آیفون صحبت کنید در تاپیک زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن در مورد قیمت هم در تاپیک مربوطه صحبت کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر:40:
milad_dt
17-08-2010, 11:04
سلام به همه اپلی ها.
میخواستم بدونم برای فهمیدن آنلاک فکتوری راحت ترین راه چیست؟
چون یکی از دوستان از آمریکا میخواد واسم بیاره و میگه آنلاک فکتوری میارم برات.
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.