مشاهده نسخه کامل
: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
vahidgame
10-02-2010, 12:42
راستی حسین جان این چند روز تعطیلی رو چی کار کنیم؟
فکر کنم دیگه همه این چند روز تعطیل باشن.اگه مسافرت کسی نره شاید بتونیم بازیهای بیشتری این چند روز بازی کنیم.
vahidgame
10-02-2010, 13:37
من یه پیشنهاد داشتم.وقتی دو تا تیم دوستان با هم بازی داشتن اون کسی که بازی نمیکنه میتونه سیستم مورد نظر و همه تاکتیکها رو بچینه و سیو کنه و بعد اونو از قسمت سیو بازی برای کسی که بازی می کنه بفرسته تا اونو کپی کنه.حجم این فایل حدود 4 کیلوبایت هستش و راحت میشه اونو گذاشت.
سلام . حسین جان این بازی چی شد پس ؟
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی
سلام . حسین جان این بازی چی شد پس ؟
سلام آرمین جان
بدلیل اینکه مسعود سر موقع بازیشو انجام نداد من الان این بازیو به کامپیوتر سپردم نهایتا تا 20 دقیقه دیگه فایل سیو رو توی تاپیک میذارم .
ویگان 1 -------------------------------------------------منچستر سینی 0
آرمین جان اینم سیو بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- امروز ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ امروز ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
اقا یک هیچ بردم اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم آمار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرمین آمارت نشون میده حمله زیاد داشتی .
به رسم گذشته من مجددا سوال میکنم بازی چطور بود درجه سختی بازی چطور بود ؟ بنظرت بازی بهتره از این سخت تر بشه یا همین خوبه ؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
آرمین آمارت نشون میده حمله زیاد داشتی .
به رسم گذشته من مجددا سوال میکنم بازی چطور بود درجه سختی بازی چطور بود ؟ بنظرت بازی بهتره از این سخت تر بشه یا همین خوبه ؟ نه حسین جان همینجوریش حرف نداره فقط زمان بازی باید زیاد بشه. در ضمن یه تشکر هم بهت بدهکارم به خاطر اینکه خیلی برا این تاپیک زحمت میکشی . :11:
نه حسین جان همینجوریش حرف نداره فقط زمان بازی باید زیاد بشه. در ضمن یه تشکر هم بهت بدهکارم به خاطر اینکه خیلی برا این تاپیک زحمت میکشی . :11:
خواهش میکنم دوست عزیز . راستی ما دیروز تصویب کردیم در آخر فصل دو نفر اول به جام باشگاهها صعود کنند و دونفر آخر از لیگ خارج بشن و دو نفر جدید به لیگ اضافه بشه . گفتم شاید در جریان نباشی .
خواهش میکنم دوست عزیز . راستی ما دیروز تصویب کردیم در آخر فصل دو نفر اول به جام باشگاهها صعود کنند و دونفر آخر از لیگ خارج بشن و دو نفر جدید به لیگ اضافه بشه . گفتم شاید در جریان نباشی .
حسین اگه اجازه بدی یه پیشنهاد هم من بدم. میگم که سهمیه ی لیگ انگلیس تو جام باشگا ه ها فکر کنم 4باشه پس ما هم همین کار رو بکنیم یعنی 4تیم اول برن برای جام باشگا ه ها و 2یا 3تیم بعد اون ها هم جام یوفا ( اگه میشه) در ضمن انگیزه رو هم برای همه خیلی زیاد تر میکنه و با واقعیت مطابق تر هستش.
حسین اگه اجازه بدی یه پیشنهاد هم من بدم. میگم که سهمیه ی لیگ انگلیس تو جام باشگا ه ها فکر کنم 4باشه پس ما هم همین کار رو بکنیم یعنی 4تیم اول برن برای جام باشگا ه ها و 2یا 3تیم بعد اون ها هم جام یوفا ( اگه میشه) در ضمن انگیزه رو هم برای همه خیلی زیاد تر میکنه و با واقعیت مطابق تر هستش.
آرمین جان این ایده خیلی خوبیه اما ما محدویتهایی داریم . الان 6 تا تیم دست بچه هاست اگه 4 تا برن جام باشگاهها فقط دو تیم دیگه باقی میمونه . ما تصمیم داشتیم دو تیم آخر رو از لیگ خارج کنیم با اینکار انگیزه برای دو تیم آخر بوجود میاد تا از لیگ خارج نشن از طرفی خیلی از بچه ها توی پیام خصوصی از من میخوان وارد لیگ ما بشن ( ظاهرا دیر متوجه این لیگ شدن ) حالا انصاف نیست تا آخر ما 6 نفر توی این لیگ باشیم و بقیه نتونن وارد بشن .
از طرفی کنترل سه لیگ همزمان کار مشکلیه . هم لیگ خودمون و هم به موازات اون جام باشگاهها و یوفا .
حالا میشه اینکار رو کرد که مثلا سه تیم برن جام باشگاهها و دو تیم آخر هم از لیگ سقوط کنن . بازم اجازه بدیم بقیه بچه ها بیان فکرامونو روی هم بریزیم ببینیم چه کاری بهتره .
vahidgame
10-02-2010, 19:17
حسین جان پستهای قبلی من یه نگاه بنداز:46:
در مورد این چند روز تعطیلی همین امشب بحث کنیم.چون این چند روز احتمالا سرکار کسی نمیره شاید بشه بازیهای بیشتری کرد البته اگه کسی کاری نداشته باشه و یا مسافرت نره.
من خودم فردا و پس فردا هر چند بازی باشه میتونم بازی کنم ولی روزهای دیگه رو الان مطمئن نیستم
حسین جان پستهای قبلی من یه نگاه بنداز:46:
در مورد این چند روز تعطیلی همین امشب بحث کنیم.چون این چند روز احتمالا سرکار کسی نمیره شاید بشه بازیهای بیشتری کرد البته اگه کسی کاری نداشته باشه و یا مسافرت نره.
من خودم فردا و پس فردا هر چند بازی باشه میتونم بازی کنم ولی روزهای دیگه رو الان مطمئن نیستم
وحید جان من پست های قبلی شما رو خوندم باید صبر کنیم بقیه بچه هام بیان بعد در مورد این مسائل صحبت کنیم . ممنون از اینکه به فکر بهبود کیفی بازیها هستی .
mohammad_87
10-02-2010, 20:05
سلام.
دیشب نتونستم بیام اینترنت.از همه عذر میخوام.ولی این کامپیوتر هم که باخت با تیمم و ضد حال زد.الان اومدم دیدم دوباره نوبت منه.اما با دانلود فایل مشکل دارم.رپید شیر ارور میده و مگا آپلود هم قیلتر شده.آرمین جان با مولتی آپلود،آپلود میکنی تیک چندتا سایت دیگه هم بزن.حداقل چهارتا سایت باشه تا اینجور مواقع مشکلی پیش نیاد.
من منتظرم یکی لینک جدیدی از سیو بذاره.این لینکی هست که آرمین گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترتیب بازیهای هفته ششم
آخرین سیو بازی :
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_87
10-02-2010, 20:10
حسین جان.من نتونستم از این سایتها دانلود کنم.اگه شما میتونی اونها رو جای دیگه آپلود کن.
سلام.
دیشب نتونستم بیام اینترنت.از همه عذر میخوام.ولی این کامپیوتر هم که باخت با تیمم و ضد حال زد.الان اومدم دیدم دوباره نوبت منه.اما با دانلود فایل مشکل دارم.رپید شیر ارور میده و مگا آپلود هم قیلتر شده.آرمین جان با مولتی آپلود،آپلود میکنی تیک چندتا سایت دیگه هم بزن.حداقل چهارتا سایت باشه تا اینجور مواقع مشکلی پیش نیاد.
من منتظرم یکی لینک جدیدی از سیو بذاره.این لینکی هست که آرمین گذاشته:
سلام . برادر از Deposit Filesبه راحتی و با سرعت بالا میشه دان کرد. اینم لینک های دیگه :
mohammad_87
10-02-2010, 20:16
چرا برای من فقط رپیدشر و مگا آپلوده؟
حسین جان.من نتونستم از این سایتها دانلود کنم.اگه شما میتونی اونها رو جای دیگه آپلود کن.
سلام
همونطوریکه آرمین گفت بهترین سرور برای دانلود همون DEPOSIT هستش با این وجود من توی چند سرور دیگه هم فایلو آپلود کردم :
چرا برای من فقط رپیدشر و مگا آپلوده؟
این عکس رو نگاه کن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoodbr
10-02-2010, 20:19
سلام شب بخير
اين تيم ما هم كه يكسره داره ميبازه فكر كنم ديگه وقتشه مارك هيوزو ردش كنم و به جاش مانچو را بيارم سر كار
حسين جان از همه اينا بگذريم پاسا خيلي وضعشون خرابه يعني فكر كنم 90 تا 95 درصد پاسا لو ميره كه ديگه
تو واقعيت فكر كنم يك همچين چيزي تعريف نشده است
آقایون من رفتم سر کار تا فردا خداحافظ . راستی من این چند روز تعطیلات رو 24ساعته توی این تاپیکم . بای . . .
vahidgame
10-02-2010, 20:25
آقایون من رفتم سر کار تا فردا خداحافظ . راستی من این چند روز تعطیلات رو 24ساعته توی این تاپیکم . بای . . .
اگه اینجوری هست پس خیلی خوبه.بقیه دوستان نظراتشون رو بگن شاید بشه برای این چند روز تعطیلی یه برنامه ریزی کنیم.
سلام شب بخير
اين تيم ما هم كه يكسره داره ميبازه فكر كنم ديگه وقتشه مارك هيوزو ردش كنم و به جاش مانچو را بيارم سر كار
حسين جان از همه اينا بگذريم پاسا خيلي وضعشون خرابه يعني فكر كنم 90 تا 95 درصد پاسا لو ميره كه ديگه
تو واقعيت فكر كنم يك همچين چيزي تعريف نشده است
سلام مسعود جان خوبی ؟
در مورد پاسها مسعود جان داری اشتباه میکنی آمار پاسهای صحیح توی واقعیت حدود 80 درصده . توی این بازی ما هم همین حدوده شما بعد از اینکه بازیتو انجام دادی برو توی بخش آمار بازی , بخش آمار پاسها و آمار پاسهای به مقصد رسیده رو نگاه کن ( منظور آماری که توی پرانتز قرار داره ) اگه نسبت بگیری میبینی همین حدود 80 درصده حالا توی یک بازی یک مقدار کمتر توی یک بازی بیشتر .
mohammad_87
10-02-2010, 20:30
این عکس رو نگاه کن :
پس چرا برای من اینجوریه؟شایدم چون دایل آپم اینطوره:
حسین جان.ممنون.گرفتم.دارم میرم بازی کنم.راستی اگه کمی دیر شد تقصیر من نیست.این اینترنت خیلی خیلی برای من افتضاح شده.
mohammad_87
10-02-2010, 20:53
اومدم.بازی رو 1-0 بردم.جای رونی واقعا خالی بود.اوون و گیگز بنفش بودن اما باز هم دقایقی تو زمین بودن.و در این شرایط بحرانی اندرسون تک گل تیمم رو پس از حملات پیاپی در دقیقه 83 در برابر تیم نوزدهم جدول زد.البته اگه تیم با ترکیب کامل و آماده داشتم شاید میتونستم تا 3تا بزنم.
سیو لیگ:
این هم آمار بازی:
محمد جان تصاویر رو کوچیک تر کن تا بچه ها با لود صفحه مشکلی نداشته باشن تصویر بالا خیلی بزرگ و پر حجمه .
چشم حسین جان.من چون با برنامهScreen Capture اینها رو میگرفتم و دیگه تو پینت نمیرفتم با حجم خودش میذاشتم.
محمد جان تصاویر رو کوچیک تر کن تا بچه ها با لود صفحه مشکلی نداشته باشن تصویر بالا خیلی بزرگ و پر حجمه .
اومدم.بازی رو 1-0 بردم.جای رونی واقعا خالی بود.اوون و گیگز بنفش بودن اما باز هم دقایقی تو زمین بودن.و در این شرایط بحرانی اندرسون تک گل تیمم رو پس از حملات پیاپی در دقیقه 83 در برابر تیم نوزدهم جدول زد.البته اگه تیم با ترکیب کامل و آماده داشتم شاید میتونستم تا 3تا بزنم.
سیو لیگ:
این هم آمار بازی:
چشم حسین جان.من چون با برنامهScreen Capture اینها رو میگرفتم و دیگه تو پینت نمیرفتم با حجم خودش میذاشتم.
خب مبارکه داشتی کم کم از جرگه مدعیان خارج میشدی . در مورد درجه سختی بازی و همینطور مسائل گیم پلی بعد از این تعدیلات هم میگی ؟ من الان میرم بازیمو انجام بدم منتظر جوابت هستم .
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ ( برگزار شد )
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم بازیمو انجام دادم بازی 1 - 1 مساوی شد . الان سیوشو میذارم .
بازی بعدی اگه عادل بازیشو ببره میره صدر جدول .
اینم سیو :
آمار بازی :
mohammad_87
10-02-2010, 21:34
حسین میبینم که ترمز پیروزیهات کشیده شد.:31:تا هستی بی زحمت برنامه هفته هفتم رو به ترتیب بذار.مقسی...
من 11:30 میام حتما.فعلا بای...
خوب منم بازیمو انجام دادم بازی 1 - 1 مساوی شد . الان سیوشو میذارم .
بازی بعدی اگه عادل بازیشو ببره میره صدر جدول .
اینم سیو :
آمار بازی :
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
ترتیب بازیهای هفته ششم
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ ( برگزار شد )
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ ( برگزار شد )
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
محمد جان دیشب نبودی !
بچه ها سعی کنید بازیهاتونو انجام بدید . بخاطر اینکه تیمهای ما ضعیفن وقتی به کامپیوتر واگذار میکنیم اکثرا میبازن .
تا 20 دقیقه دیگه برنامه هفته بعدو میزارم .
راستی توی این تعطیلات برنامتون چطوریه میتوید روز هم بیاین ؟
mohammad_87
10-02-2010, 21:46
آره خیلی سعی کردم بیام اما نشد.
من که تا سه شنبه تعطیلم اما کارهای شخصی دارم یعنی نمیتونم 24 ساعته آنلاین باشم.اما اگه برنامه بازیهارو بدونم حتما در هر ساعتی میتونم بیام.
ترتیب مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال --------------------------------------فردا تا ساعت 1 بعد از ظهر
منچستر سیتی ---------------------------------فولام -------------------------------------- 1 تا 3 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------------تاتنهام -------------------------------------- 3.30 تا 5.30 بعد از ظهر
لیورپول ------------------------------------------ویگان --------------------------------------- 6 تا 7.30 شب
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد----------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی ------------------------------------ 8.30 تا 9 شب
من برنامه هفته بعدو گذاشتم فردا تقریبا همه وقتشون آزاده بنابراین میتونیم بازیهای بیشتری انجام بدیم اگه کسی مشکلی نداره من برنامه رو فشرده تر کنم تا بشه هفته هشتم رو هم انجام داد .
به هر حال نظرتونو در مورد زمان بندی که بالا انجام شده بگید .
حسین میبینم که ترمز پیروزیهات کشیده شد.:31:تا هستی بی زحمت برنامه هفته هفتم رو به ترتیب بذار.مقسی...
من 11:30 میام حتما.فعلا بای...
دارم به بازیکنام استراحت میدم برای بازی با منچستر . شما تیمتو جمع کن داری وسطای جدول دست و پا میزنی هر چی باشه بازم در سایه تیم منی .
vahidgame
10-02-2010, 22:20
امشب هم بازی می تونیم بکنیم اگه بچه ها باشن.
behrooz-kaka
10-02-2010, 22:24
اقا منم میتونم شرکت کنم؟
:46:
سلام منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 2 بر یک بردم بازیه خوبی نبود. اصلا زیبا نبود دسته ی بازیم چرب بود نتونستم خوب رو بازی تسلط پیدا کنم همش دستم رو تمیز میکردم:19:
بازی اصلا زیبا نبود.یه گل مفت خوردم.نمیدونم چرا همیشه این تورس و ماکسی رودریگز که ریتینگشون از بقیه بالاتره ناآماده هستند .این بنایون هم همین طوره.
ولی خوشبختانه بازی رو بردم.تا بیام اول جدول.
سیو بازی
نوکره همه برو بچ
فعلا داااااش:5:
امشب هم بازی می تونیم بکنیم اگه بچه ها باشن.
آره اما بازی بعدیو آرمین باید انجام بده اما الان سر کاره .
masoodbr
10-02-2010, 22:29
امروز از 8 صبح بيرون كار داشتم تا همين 8 امشب بيرون بودم ديگه چشمام باز نميشن
حسين جان يك فكر اساسي به حال پاسا و قدرت بدني بازيكنا بكن ناسلامتي ليگ انگليس اون پاسا درون پرانتز هم فكر كنم پاسكاري به يكديگه باشه كه فكر كنم بالاي 70 درصدش توي محوطه خودمون و بين دفاعهاي خودمون به وجود مياد
قدرت بدني كه ...فكر كنم همين روني اگه تك تك ما روبروش قرار بگيريم كم كمش يك هفته بايد بيمارستان بستري باشيم كه اينجا خبري نيست و با هوش خودمونم نميشه كاريش كرد
باز نظر با خودت
سلام منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 2 بر یک بردم بازیه خوبی نبود. اصلا زیبا نبود دسته ی بازیم چرب بود نتونستم خوب رو بازی تسلط پیدا کنم همش دستم رو تمیز میکردم:19:
بازی اصلا زیبا نبود.یه گل مفت خوردم.نمیدونم چرا همیشه این تورس و ماکسی رودریگز که ریتینگشون از بقیه بالاتره ناآماده هستند .این بنایون هم همین طوره.
ولی خوشبختانه بازی رو بردم.تا بیام اول جدول.
سیو بازی
نوکره همه برو بچ
فعلا داااااش:5:
میگم عادل باز گذاشتم یک نفسی بکشینا . نمیذارم زیاد اون بالا بمونی فقط منتظر یک لغزشم .
vahidgame
10-02-2010, 22:31
آره اما بازی بعدیو آرمین باید انجام بده اما الان سر کاره .
عیب نداره بزن بره:31: البته شاید ناراحت بشه
امروز از 8 صبح بيرون كار داشتم تا همين 8 امشب بيرون بودم ديگه چشمام باز نميشن
حسين جان يك فكر اساسي به حال پاسا و قدرت بدني بازيكنا بكن ناسلامتي ليگ انگليس اون پاسا درون پرانتز هم فكر كنم پاسكاري به يكديگه باشه كه فكر كنم بالاي 70 درصدش توي محوطه خودمون و بين دفاعهاي خودمون به وجود مياد
قدرت بدني كه ...فكر كنم همين روني اگه تك تك ما روبروش قرار بگيريم كم كمش يك هفته بايد بيمارستان بستري باشيم كه اينجا خبري نيست و با هوش خودمونم نميشه كاريش كرد
باز نظر با خودت
مسعود جان فکر میکنم تیمت یک کم ضعیف تر از بقیه باشه از اون ور تیم من باز خیلی قویه . یه دو واحد به تو اضافه میکنم دو واحدم از خودم کم میکنم .
پاسا درستن بابا آمار رسمی پاسهای درست حدود 80 درصده اینجام همون حدوده دیگه . من اصلا به دقت پاسها دست نزدم کونامی بازیو اینجوری ساخته تقصیر من چیه ؟ اما انصافا آمار پاسهای ما با آمار جهانی خیلی میخونه .
اون آمار داخل پرانتز پاسهای صحیح هستن که بین بازیکنان ردو بدل میشه حالا چی توی محوطه خودمون چی بیرون از محوطه . خب آمار رسمی پاسها در دنیای واقعی هم پاسهای توی محوطه جریمه خودشونو هم حساب میکنن دیگه .
مسعود جان من تغییرات رو اعمال میکنم بعد برات میفرستم .
اصلا من از همون اول میگفتم باید کم کم به بالانس درست و دقیقی از بازی برسیم الان قدرت مناسب تیم وحید مشخص شده . همینطور قدرت مناسب برای تیم من و آرمین . محمد هم تقریبا راضیه همینطور عادل فقط قدرت مناسب تیم شما هنوز دستمون نیومده . من دو واحد به تیم شما اضافه میکنم بعد آپشن فایلو برات میفرستم .
masoodbr
10-02-2010, 22:46
بچه ها اگه با من كاري نداريد من برم بخوابم
تا ارمين نياد بازي نميشه ؟
بچه ها اگه با من كاري نداريد من برم بخوابم
تا ارمين نياد بازي نميشه ؟
نه دیگه فعلا نمیشه بازی کرد فردا شاید بشه دو تا بازی انجام داد .
جدول لیگ در پایان هفته ششم
جدول گلزنان
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
ترتیب مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال --------------------------------------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر سیتی ---------------------------------فولام -------------------------------------- 1 تا 3 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------------تاتنهام -------------------------------------- 3.30 تا 5.30 بعد از ظهر
لیورپول ------------------------------------------ویگان --------------------------------------- 6 تا 7.30 شب
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد----------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی ------------------------------------ 8.30 تا 9 شب
آخرین سیو بازیها :
mohammad_87
10-02-2010, 23:55
مسعود جان من تغییرات رو اعمال میکنم بعد برات میفرستم .
اصلا من از همون اول میگفتم باید کم کم به بالانس درست و دقیقی از بازی برسیم الان قدرت مناسب تیم وحید مشخص شده . همینطور قدرت مناسب برای تیم من و آرمین . محمد هم تقریبا راضیه همینطور عادل فقط قدرت مناسب تیم شما هنوز دستمون نیومده . من دو واحد به تیم شما اضافه میکنم بعد آپشن فایلو برات میفرستم .
آره اما نه کامل.من به ترتیب از دروازه بان تا مهاجمان رضایتم افت میکنه.یعنی خط دفاع خوبی دارم.هافبکهام بد نیستن اما مهاجمانم افتضاحن.این بخاطر اینکه شوتهای آنچنانی ندارن رو نمیگم.شما گلزنان من رو ببین.هافبک هام از مهاجمام بهتر گل میزنن.تا پشت محوطه حریف بازی در اختیار منه اما در محوطه هیچ کاری نمیتونم بکنم.مثلا برباتف که قدرت سرزنی خوبی داره وقتی توپ رو سرش باشه و هیچ مدافعی مزاحمش نباشه اگه حالش رو داشت میپره هوا و توپ رو با نهایت دقت میزنه به سمتی که توپ با نهایت اختلاف بیرون بره.اوون که حرف نزنیم بهتره.مهاجمانی مثل ولبک،نانی و... هم که حرفی برای گفتن ندارن.بذار تو این تعطیلات چندتا بازی دوستانه با انواع تیمها بازی کنم تا نظر نهاییم رو بگم و با مشورت خودت درباره تیمم تغییرات رو اگه لازم باشه انجام بدیم.
منم فقط تورس رو دارم دیگه هیچ بازیکنی ندارم همه شل و ول.
دیگه این جرارد یه پاس تو عمق هم نمیتونه بده.
یه 2 واحد هم به ما اضافه کنید والا روبینیو توز آدبایور از تورس کویوت و ریرا بهترن.روبینیو در حد مسی
masoodbr
11-02-2010, 07:36
یه 2 واحد هم به ما اضافه کنید والا روبینیو توز آدبایور از تورس کویوت و ریرا بهترن.روبینیو در حد مسی
والا اگه شما بتونيد با توز و ادبايور بازي بكنيد من حرفي ندارم اصلا بيا تيمامونو عوض كنيم كه شما مسي هم داشته باشيد :10:
عادل جان حالا فعلا با همین تیمها بازیها رو ادامه بدیم بعد از هفته دهم هم درمورد قدرت تیمها تصمیم نهایی رو میگیریم و هم در مورد مدت زمان بازی و همینطور درمورد چند مساله دیگه .
نتایج منچستر سیتی زیاد نتایج خوبی نیست این نشون میده مسعود هنوز به این گیم پلی عادت نکرده . به هر حال فکر میکنم با توجه به نتایجی که تا الان بدست اومده رقیب تو بیشتر من هستم تا مسعود و من علاوه بر اون 10 واحد که از قدرت تیمم کم شده خودم دو واحد دیگه هم کم کردم . اگه بخوایم مقایسه کنیم الان قدرت تیم من شاید از همه کمتر باشه پس من باید از همه بیشتر شاکی باشم .
پس فعلا تا پایان هفته دهم صبر کنید اونجا تکلیف همه رو با آپشن فایل نهایی یکسره میکنیم .
vahidgame
11-02-2010, 12:19
حسین جان دیشب چلسی 2 بر 1 به اورتون باخت.من خیلی ناراحت شدم.
جالبه که دو تا گل اورتون رو ساها زدش.من می خوام مثل همین بازیو مقابل تو انجام بدم وسعی می کنم ساها هم 2 تا گل بزنه ولی چون چلسی هستی با اختلاف بیشتر از یک گل نمی برمت:31:
از این به بعد من فقط ساعت مسابقه هر نفری میام توی تاپیک و کارها لازم رو انجام میدم و میرم . تا الان به این خاطر زیاد میومدم توی تاپیک که مسابقات روی غلطک بیفته الان دیگه تقریبا همه چی روتین شده پس لازم نیست من همیشه توی تاپیک باشم .
من یکبار دیگه جدول بازیها رو بزارم .
ترتیب مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین سیو بازیها :
vahidgame
11-02-2010, 12:27
مگه امروز مسابقات نیستش؟چرا بازی اولو فردا نوشتی؟
حسین جان دیشب چلسی 2 بر 1 به اورتون باخت.من خیلی ناراحت شدم.
جالبه که دو تا گل اورتون رو ساها زدش.من می خوام مثل همین بازیو مثابل تو انجام بدم وسعی می کنم ساها هم 2 تا گل بزنه ولی چون چلسی هستی با اختلاف بیشتر از یک گل نمی برمت:31:
البته شاید بتونی توی رویا این نتیجه رو در برابر من ببینی . من مثل خودت تسلط خوبی روی تاکتیکها و استراتژیهای این بازی دارم حمل بر خود ستایی نباشه فکر میکنم من روی جزئیات این بخش از شما هم مسلط تر باشم چون تمام قسمتهای این بخشو که شامل کل گیم پلن و همینطور کارتها و دریبلها و بقیه مسائل میشه ترجمه کردم و قبلا توی تاپیک بازی گذاشتم . تا الان بدلیل اینکه بازیها برام آسون بوده از این تاکتیکها استفاده نمیکردم مطمئن باش از اینجا به بعد در مقابل بچه ها ( اگه من کامپیوتر بودم و حریفم خودش کنترل تیمشو به عهده داشت ) از این تاکتیکها استفاده خواهم کرد پس از الان خیلی به پیروزی در برابر من امیدوار نباش . شرمنده که اعتماد به نفستو خراب میکنم .
شاید توی اون بازی بین من و تو بیشتر جنگ تاکتیکها باشه تا قدرت بازیکنان . فقط اگه امکان داره بین دو نیمه یک آماری به من بده تا استراتژیهای تیممو بهینه کنم و تعویض های لازم رو انجام بدم .
vahidgame
11-02-2010, 13:15
شاید توی اون بازی بین من و تو بیشتر جنگ تاکتیکها باشه تا قدرت بازیکنان . فقط اگه امکان داره بین دو نیمه یک آماری به من بده تا استراتژیهای تیممو بهینه کنم و تعویض های لازم رو انجام بدم .
باشه این کار رو می کنم.من الان تازه چند تا ترکیب خوبم درست کردم که اونو موقع بازی می فرستم
فرصت آرمین تموم شده . من الان بازی ایشون رو به کامپیوتر میسپارم اگه تا پایان بازی اومد که هیچی وگرنه سیو رو به مسعود میدیم تا بازی خودشو انجام بده . من بازی آرمین رو با توجه به صحبت دیروزش که گفت این چند روزه وقتش آزاده انداختم صبح تا ساعت 1 .
مسعود جان خودتو گرم کن بازی بعدی هستی .
masoodbr
11-02-2010, 13:33
حسين جان بجنب كه اينترنت طرف ما امروز وحشت ناكه
برنامه هفته بعد را بي زحمت بذار تا وقتمونو تنظيم كنيم
vahidgame
11-02-2010, 13:37
من یه سوتی خیلی بعد دادم الان آپشن فایلم پاک شدش.آپشن فایل من با بقیه فرق داشت و دو واحد از تیم اورتون خودم کم کرده بودم.حالا حسین جان من چی کار کنم؟
ساندرلند 0 - آرسنال 1
اینم سیو بازی :
مسعود جان تا ساعت 3 فرصت داری این بازیو انجام بدی .
masoodbr
11-02-2010, 13:48
حسين جان نتيجه را كه اشتباه دادي من الان سيو را دان كنم سعي ميكنم بازي كنم
masoodbr
11-02-2010, 14:17
بازي من با تساوي 1-1 تمام شد و تك گلم كولو توره زد
امار
اينم سيو بازي
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
حسين جان امار هفته بعدم بي زحمت بذار
vahidgame
11-02-2010, 14:33
الان فکر کنم نوبت منه ولی فعلا آپشن فایلم درست نیست طول میکشه تا بازی کنم.
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
masoodbr
11-02-2010, 15:55
حسين جان برنامه ندادي من تا احتمالا 7:30 تا 8 بيرونم
vahidgame
11-02-2010, 16:17
اورتون 2 - تاتنهام 0
آمار بازی:
سیو این بازی:
نکته جالب اینکه هر دو گل منو بازم ساها زد.چه میکنه این ساها.گل اول که سانتر کردم و با سر زد.ولی گل دوم با اشتباه دفاع و با اشتباه وحشتناک دروازه بان گل شد.
vahidgame
11-02-2010, 16:41
الان بازم من به مشکل خوردم اصلا به جز نوشتن دیگه کار دیگه نمیتونم بکنم و چیزای دیگه غیر فعاله.نمی دونم مشکل از کجاست
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
اورتون -------------------------------------------تاتنهام --------------------------------------- ( برگزار شد )
لیورپول ------------------------------------------ویگان ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد------------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- 8.30 تا 9 شب
حسین جان اگه برات ممکنه بازیهای هفته هشتم رو اعلام کن . مــــمـــــنــــــون
حسین جان اگه برات ممکنه بازیهای هفته هشتم رو اعلام کن . مــــمـــــنــــــون
سلام آرمین جان
اتفاقا اولین بازی , بازی شماست . امشب هستی آرمین جان ؟
توی این چند روز تعطیلی برنامه کاری شما چطوریه اگه بازیهاتو روز بزارم میتونی بازی کنی ؟
vahidgame
11-02-2010, 17:39
من امروز و فردا کاملا وقتم خالیه.ولی روزای دیگه رو مطمئن نیستم.بقیه دوستان نظراتشون بگن تا به یه نتیجه ای برسیم.
برنامه هفته هشتم به این ترتیبه:
آرستال ---------------- بیرمنگام
چلسی --------------- ولوور همپتون
منچسترسیتی -------پورتموث
لیورپول ----------------بولتون
منچستریونایتد--------اورتون
سلام آرمین جان
اتفاقا اولین بازی , بازی شماست . امشب هستی آرمین جان ؟
توی این چند روز تعطیلی برنامه کاری شما چطوریه اگه بازیهاتو روز بزارم میتونی بازی کنی ؟
سلام حسن جان .آره همه ی این روز ها رو هستم .هر وقت امر کنی در خدمتیم .
منم هستم.این روزها.
راستی حسین جان لازم نیست از تیمت 2 واحد کم کنی فقط اگه یک تا دو واحد به مسعود اضافه کنید.
که راضی باشه.
سلام حسن جان .آره همه ی این روز ها رو هستم .هر وقت امر کنی در خدمتیم .
ما مخلص شما هم هستیم آرمین جان . پس ساعت 9 تا 9.30 امشب بازی شماست من الان ترتیب بقیه بازیها رو مینویسم .
منم هستم.این روزها.
راستی حسین جان لازم نیست از تیمت 2 واحد کم کنی فقط اگه یک تا دو واحد به مسعود اضافه کنید.
که راضی باشه.
آره به نظر میرسه هنوز مسعود به تغییرات و کم کردن قدرت تیمش عادت نکرده .
راستش به نظر میرسه تیم من هنوزم خیلی قویه من 2 واحد از قدرت تیمم کم میکنم . من اگه از تاکتیکها و استراتژیهای تیمی بخوام استفاده کنم با وجود کم کردن 12 واحد از قدرت تیمم بازم حریفانو میتونم ببرم بنابراین از بابت این کاهش قدرت مشکلی ندارم .
عادل جان دست من برای برنامه مسابقات بازتر شد . من به هر کاربری که روز بازی داره 2 تا 3 ساعت فرصت بازی میدم اما شب که تقریبا همه هستن برنامه رو فشرده تر میکنم .
مسابقات هفته هفتم
اورتون -------------------------------------------تاتنهام --------------------------------------- ( برگزار شد )
لیورپول ------------------------------------------ویگان ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد------------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- 8.30 تا 9 شب
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- 9 تا 9.30 امشب
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ 9.30 تا 10 امشب
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ 10.15 تا 10.45 امشب
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
سلام بچه ها منم بازیمو با نتیجه ی 2بر 1 پیروز شدم این ویگان خیلی فشار آورد.تیمی هم هستش که از دیگر رقیبان کامپیوتر بهتر ظاهر شده.بازم یه گل مفت خوردم یه گل مفتم زدم با تورس.ولی یه گل قشنگ روی کار تیمی به ثمر رسوندم.با بابل.
از آمار بازی print screen گرفتم ولی نمیدونم چرا از حافظه ی clipboard پاک شد.و paste نشد.
آمار
ویگان -------------------------------------- لیور پول
55 --------------------------- ----------------45
یه شوت زدن یک شوتش تو چارچوب بو ولی 10 تا شوت زدم 9 تاش تو چارچوب بود.
سیو بازی
Unknownlive2
11-02-2010, 19:07
اقا سلام من یه پس باز حرفه ای هستم(البته اگه تعریف نباشه) سال هاست بازی می کنم اما سبک خودم را دارم و اینطوری هستم که نمی خواهم از تاکتیک های قرتی بازی استفاده کنم حالا بگزریم ا وقتی اینترنت 1 مگ گرفتم می خوام انلاین بازی کنم وقتی می رم تو سایت Konmai یک Konami id - game id می سازم می خواهم کانکت شم می گه نسخه پس 2010 شما قدیمیه باید پچ 1.3 را دانلود کی دانلود می کنم وقتی نصب می خواهم بکنم می گه Unable و رو این نسخه قاد به نصب نمی شه
اقا سلام من یه پس باز حرفه ای هستم(البته اگه تعریف نباشه) سال هاست بازی می کنم اما سبک خودم را دارم و اینطوری هستم که نمی خواهم از تاکتیک های قرتی بازی استفاده کنم حالا بگزریم ا وقتی اینترنت 1 مگ گرفتم می خوام انلاین بازی کنم وقتی می رم تو سایت Konmai یک Konami id - game id می سازم می خواهم کانکت شم می گه نسخه پس 2010 شما قدیمیه باید پچ 1.3 را دانلود کی دانلود می کنم وقتی نصب می خواهم بکنم می گه Unable و رو این نسخه قاد به نصب نمی شه
سلام. فکر میکنم شما بازیتون رو از داخل آپدیت نکرده باشین .اگه نکردین برین تو قسمت System Setting و بعد Download این کار رو انجام بدین سپس اون پچ رو بنصبین. البته اگه این موضوع رو تو انجمن PES 10 مطرح میکردی بهتر جواب میگرفتی.
mohammad_87
11-02-2010, 19:20
اینجا برای مسابقات هستش.شما به این انجمن برای رفع مشکلت مراجعه کن:
سلام بچه ها.می بینم که عادل تیم ویگان رو انداخت پایین.ایول بابا.حالا یکی باید خودت رو متوقف کنه.سرعت اینترنتم الان خوبه ولی توی دانلود افتضاحه.فعلا منتظرم صفحه دانلود لود بشه.بعد میرم برای بازی...
دان کردم.رفتم برای بازی...
vahidgame
11-02-2010, 19:47
من امشب با منچستر بازی دارم خیلی بازی حساسی هست.این بازی رفتو میدم محمد بازی کنه.راستی خبری از محمد نیستش من حتما باید ترکیب رو براش بفرستم
mohammad_87
11-02-2010, 20:00
من امشب با منچستر بازی دارم خیلی بازی حساسی هست.این بازی رفتو میدم محمد بازی کنه.راستی خبری از محمد نیستش من حتما باید ترکیب رو براش بفرستم
سلام وحید.آره بازی حساسیه.بخصوص اینکه با برد 2-0 مقابل استوک حالا اومدم بالا.چون من میزبانم پس انجامش با من.هر ترکیبی که میخوای بذار تا برات انجام بدم ولی سیو ترکیب رو نذار چون از ورژن 1.0 استفاده میکنیم تغییرات اعمال نمیشه.
سیو بازی:
بازی بدی نبود ولی بعلت غیبت رونی اوون و گیگز مخصوصا در محوطه حریف کار برام سخت بود.اما این غیبتها باعث شد تا به بازیکنانی مثل نانی،اندرسون و... بیشتر اعتماد کنم.گل اول رو نانی تک به تک شد و با دریبل زیبا به ثمر رسوند.کریک هم در دقیقه 92 وقتی کرنر من رو مدافعین برگشت دادن از روی خط 18 قدم یه شوت نصفه و نیمه زد که با دفع عجیب دروازه بان وارد دروازه شد.
بجز منچستر سیتی الان همه بالای جدولیم و با اختلاف کم.ببینیم حسین چکار میکنه...
آمار:
سلام خوبی محمد جان ؟
میبینم شونه به شونه من همه در حرکتن اما زیاد امیدوار نباشین الان با یک برد خیره کننده خودمو از بقیه جدا میکنم . ما رفتیم برای بازی .
مسابقات هفته هفتم
لیورپول ------------------------------------------ویگان -----------------------------------------( برگزار شد )
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------( برگزار شد )
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- 9 تا 9.30 امشب
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ 9.30 تا 10 امشب
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ 10.15 تا 10.45 امشب
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
mohammad_87
11-02-2010, 20:16
سلام خوبی محمد جان ؟
میبینم شونه به شونه من همه در حرکتن اما زیاد امیدوار نباشین الان با یک برد خیره کننده خودمو از بقیه جدا میکنم . ما رفتیم برای بازی .
:8:من هدفون زدم صدات رو نشنیدم حسین.چی گفتی؟صدات نمیاد...
4-5 تا بازی قبل بازی من باید برگزار بشه.پس من حدود 10:30 تا 11 میام.ببینم جدول تا اون موقع چطوریا میشه.
ایشاا...
همتون
لیز
بخورید
پایین...:31:
vahidgame
11-02-2010, 20:18
سلام وحید.آره بازی حساسیه.بخصوص اینکه با برد 2-0 مقابل استوک حالا اومدم بالا.چون من میزبانم پس انجامش با من.هر ترکیبی که میخوای بذار تا برات انجام بدم ولی سیو ترکیب رو نذار چون از ورژن 1.0 استفاده میکنیم تغییرات اعمال نمیشه.
محمد جان اگه سیو اون نذارم پس چی جوری بذارم.یعنی ترکیب رو بهت بگم؟آخه نمیشه چون من بعضی قسمتها مثل team style رو تغییر زیاد دادم نمی تونی خودت اعمال کنی.یعنی راه دیگه ای نداره؟
توی قسمت سیو بازی فایلهایی به نام Form هستن یعنی همون ترکیبهای هست که سیو شده.
بازی مساوی شد . صفر - صفر
گفتم بزار یک نفسی هم بقیه بکشن خدا رو خوش نمیاد همش صدر جدول رو قرق کنم .
سیو بازی :
پرونده هفته هفتم هم بسته شد من جدول رده بندیو تا پایان هفته هفتم میزارم :
جدول بدجوری فشرده شده .
با سلام خدمت تمام عزيزان
من امروز با اين تايپك آشنا شدم
ميخواستم واسه فصل بعد ثبت نام كنم فقط نميدونم بايد چيكار كنم
لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمام عزيزان
من امروز با اين تايپك آشنا شدم
ميخواستم واسه فصل بعد ثبت نام كنم فقط نميدونم بايد چيكار كنم
لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
دوست عزیز من نوبت اول رو برای شما رزرو میکنم و توی پست اول هم ثبت خواهم کرد اگه ممکنه اسم شریفتون رو هم بگید . خیلی از کاربران توی پیام خصوصی به من میگن که دوست دارن توی این مسابقات شرکت کنند اما رسما توی تاپیک عنوان نمیکنن .
دوستان اگر تمایل دارید در این مسابقات شرکت کنید حتما توی تاپیک اعلام کنید تا بعدا سوء تفاهمی درمورد نوبت و این مسائل پیش نیاد .
vahidgame
11-02-2010, 20:53
میگم بهتر نیست توی امضات بذاری تا دوستان بفهمند.تازه بعضی ها فکر می کنن ما آنلاین بازی می کنیم
میگم بهتر نیست توی امضات بذاری تا دوستان بفهمند.تازه بعضی ها فکر می کنن ما آنلاین بازی می کنیم
وحید جان من نمیخوام اصلا امضاء داشته باشم .
اقایون محترم بنده بازی رو دو بر صفر بردم . اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم آمار :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون محترم بنده بازی رو دو بر صفر بردم . اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم آمار :
آرمین میگم خوب داری تیمارواز یک طرف درو میکنیا .اجازه بده به بازی رو در رو هم میرسیم .
دوست عزیز من نوبت اول رو برای شما رزرو میکنم و توی پست اول هم ثبت خواهم کرد اگه ممکنه اسم شریفتون رو هم بگید . خیلی از کاربران توی پیام خصوصی به من میگن که دوست دارن توی این مسابقات شرکت کنند اما رسما توی تاپیک عنوان نمیکنن .
دوستان اگر تمایل دارید در این مسابقات شرکت کنید حتما توی تاپیک اعلام کنید تا بعدا سوء تفاهمی درمورد نوبت و این مسائل پیش نیاد .
ممنونم اسمم حامد هست
فقط راهنماييم نكردين واسه انتخاب تيم و ...
اگه ميشه راهنماييم كنين
Unknownlive2
11-02-2010, 21:56
قربونتون برم ایول دمت گرم من نمی دونم این فیفا واقعا این همه سال به چه امیدی داره این نسخه را تولید می کنه در ضمن لیگ اسپانیا راه نمین دازین من می خوام با بارسا باشم
امروز سایت چشه چرا اینقدر سنگینه ؟
چلسی 2 - ولوورهمپتون 1
محمد جان اینو فعلا داشته باش تا بعدا .
سیو بازی :
ممنونم اسمم حامد هست
اگه ميشه راهنماييم كنين
حامد جان آخر فصل در مورد انتخاب تیمها بحث و تبادل نظر میکنیم از الان هنوز زوده . من توی پست اول درمورد جزئیات لیگ یک سری مطالب نوشتم .
vahidgame
11-02-2010, 22:09
پس این محمد کجاست من تا ترکیب بهش ندم بازی نمی کنم.آخه خیلی بازی حساس هستش.
راستی من فردا فقط تا حدود ساعت 11 صبح می تونم بیام و بعدش به هیچ وجه نمی تونم این جا بیام.اگه میشه برنامه هفته بعد رو حسین جان بگو تا بدونم بازی من کی هست.
vahidgame
11-02-2010, 22:14
اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.اگه همه دوستان بودند و چند تا بازی کردین عیب نداره به خاطر من معطل نشید:46:
vahidgame
11-02-2010, 22:21
ببخشید چند تا پست فرستادم.واقعا سرعت اینترنت خیلی بده:13:
ممنونم اسمم حامد هست
اگه ميشه راهنماييم كنين
حامد جان آخر فصل در مورد انتخاب تیمها بحث و تبادل نظر میکنیم از الان هنوز زوده . من توی پست اول درمورد جزئیات لیگ یک سری مطالب نوشتم .
masoodbr
11-02-2010, 22:37
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
اينم سيو بازي
masoodbr
11-02-2010, 22:39
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
اينم سيو بازي
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- (برگزار شد)
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ (برگزار شد)
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ (برگزار شد)
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
اينم سيو بازي
مسعود جان به نظر میرسه هنوز به سختی بازی عادت نکردی . ببینیم تا هفته دهم چیکار میکنی اگه بازم همین روندو داشتی باید بازم قدرت تیمتو افزایش بدیم .
masoodbr
11-02-2010, 22:50
نه خوبه باختا بعد جوري روم اثر گذاشته نميتونم با ارامش بازي كنم راه مي افتم
masoodbr
11-02-2010, 22:57
نه خوبه باختا بعد جوري روم اثر گذاشته نميتونم با ارامش بازي كنم راه مي افتم
مرسي بابت راهنماييتون ممنونم
فقط ازتون ميخواستم اگه آي دي ياهو دارين واسم بذارين چند تا مشكل تو پچ اينا داشتم كه ميخواستم راهنماييم كنين البته اگه زحمت نشه
بچه ها با توجه به اینکه این چند روزه همگی سرمون خلوته من زمان بازیها رو طوری برنامه ریزی میکنم که در طی روز هم بشه بازی کرد . اینکار یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که از فشردگی بازیها کاسته میشه . من فرصت هر بازیو حدود 2 تا 3 ساعت در روز قرار میدم تا بچه ها با فراغ بال بیشتری بتونن بازیشونو انجام بدن تا این بازیها باعث اختلال در نظم و برنامه کارهای شخصیشون نشه .
من تا نیم ساعت دیگه برنامه هفته نهم رو توی تاپیک قرار میدم .
mohammad_87
11-02-2010, 23:08
مرسي بابت راهنماييتون ممنونم
فقط ازتون ميخواستم اگه آي دي ياهو دارين واسم بذارين چند تا مشكل تو پچ اينا داشتم كه ميخواستم راهنماييم كنين البته اگه زحمت نشه
سلام آقا حامد.لطفا پست اول رو دقیق بخونید.ما اصلا آنلاین بازی نمیکنیم.یعنی به آیدی پسورد و... نیازی نداریم.فقط آنلاین میشیم سیو لیگ رو که آخرین نفر گذاشته برمیداریم با تیم خودمون بازی میکنیم و دوباره میزایمش برای نفر بعد.اگه چند صفحه از انجمن رو بخونی متوجه روال کار ما میشی.ضمنا تو ایران برای بازی آنلاین حداقل باید 512 داشته باشی!با sent 256!!
پس این محمد کجاست من تا ترکیب بهش ندم بازی نمی کنم.آخه خیلی بازی حساس هستش.
راستی من فردا فقط تا حدود ساعت 11 صبح می تونم بیام و بعدش به هیچ وجه نمی تونم این جا بیام.اگه میشه برنامه هفته بعد رو حسین جان بگو تا بدونم بازی من کی هست.اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.
وحید من چند بار پست دادم.خب اصلا همون سیوت رو بذار ولی مطمئنم که line up رو باید اینجا بگی یا عکس ازش بذار تا برات درستش کنم.فقط الان بازی لیورپول مونده بعدش ما هستیم.لطفا کمی سریعتر...
vahidgame
11-02-2010, 23:11
وحید من چند بار پست دادم.خب اصلا همون سیوت رو بذار ولی مطمئنم که line up رو باید اینجا بگی یا عکس ازش بذار تا برات درستش کنم.فقط الان بازی لیورپول مونده بعدش ما هستیم.لطفا کمی سریعتر...
انتخاب ترکیب رو روی گزینه دو بذار.راستی کامپیوتر خودش که تعویض نمی کنه درسته؟یه گزینه هم برای تعویض داره که روی انعطاف پذیر بذار.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی:20:
mohammad_87
11-02-2010, 23:19
وحید انعطاف پذیر چیه؟پنج تا گزینه داره که مثلا نوشته تعویض بازیکن وقتی داشت خسته میشد،تعویض وقتی بازیکن کاملا خسته بود و... گزینه auto sub رو ببین یکیش رو انتخاب کن.راستی با سیستم 4-5-1 بازی میکنی؟
منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1بر 0 بردم.از این بازی هیچی نگم بهتره.بازیه مذخرفی بود هیچ موقعیتی نداشتم.فقط روی یک سانتر و ضربه ی سر تورس به گل رسیدم.
سیو بازی
بازم سلام
آقا محمد ميدونم كه آنلاين بازي نميكنين من منظوريم اين بود كه آي دي رو ميخوام چند تا مشكل دارم در ميون بذارم در مورد اديت pes2010 اگه شما يا آقا حسين لطف كنين ممنون ميشم آخه هيلي لازم دارم به كمك
راستی امشب هم میتونیم چند تا بازیه دیگه انجام بدیما.
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی --------------------------------- ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- ساعت 2.30 تا 5.30 بعد از ظهر
استوک سیتی -------------------------------چلسی------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-----------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم ------------------------------------------ ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی -------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
الان دیگه تقریبا روال بازیها دست هممون اومده . بنابراین اگر زمانی موقع برگزاری یک بازی من نتونستم بیام توی تاپیک خودتون برنامه رو ادامه بدین و اگر من نتونستم بازی خودمو انجام بدم یک نفر اینکار رو به کامپیوتر بسپاره تا بازی اجرا کنه . کی حاضره این کار رو در غیاب من بعهده بگیره ؟
وحید انعطاف پذیر چیه؟پنج تا گزینه داره که مثلا نوشته تعویض بازیکن وقتی داشت خسته میشد،تعویض وقتی بازیکن کاملا خسته بود و... گزینه auto sub رو ببین یکیش رو انتخاب کن.راستی با سیستم 4-5-1 بازی میکنی؟
سلام. منظور ایشون از انعطاف پذیر همون قسمت Auto Subs هست که باید روی 3 ( Flexible)قرار بگیره .
راستی امشب هم میتونیم چند تا بازیه دیگه انجام بدیما.
اگه مسعود دوست داره میتونه بازیشو امشب انجام بده همینطور آرمین . عادل جان امشب دیگه مطمئنا نوبت بازی شما نمیشه .
vahidgame
11-02-2010, 23:31
سلام. منظور ایشون از انعطاف پذیر همون قسمت Auto Subs هست که باید روی 3 ( Flexible)قرار بگیره .
آره منظورم دقیقا همینه.راستی ترکیب حدودا حجمش 4 کیلوبایت هستش و اینم لینکش:
فقط اگه میشه ساها رو در هر شرایطی توی ترکیب بذار چون مقابل تیم سابقش بازی می کنه و انگیزه داره:46:
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- (برگزار شد)
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ (برگزار شد)
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ (برگزار شد)
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- (برگزار شد)
منچستریونایتد-------------------------------اورتون ---------------------------------------------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی --------------------------------- ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- ساعت 2.30 تا 5.30 بعد از ظهر
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم -------------------------------------------- ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ---------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
الان دیگه تقریبا روال بازیها دست هممون اومده . بنابراین اگر زمانی موقع برگزاری یک بازی من نتونستم بیام توی تاپیک خودتون برنامه رو ادامه بدین و اگر من نتونستم بازی خودمو انجام بدم یک نفر اینکار رو به کامپیوتر بسپاره تا بازی اجرا کنه . کی حاضره این کار رو در غیاب من بعهده بگیره ؟
اگه مسعود دوست داره میتونه بازیشو امشب انجام بده همینطور آرمین . عادل جان امشب دیگه مطمئنا نوبت بازی شما نمیشه .
vahidgame
11-02-2010, 23:39
محمد جان اونایی که گفتم حتما انجام بده.من توی بازی برگشت جبران می کنم و میزبان خوبی برات خواهم بود:10:
با این سرعتی که ما داریم پیش میریم احتمالا تا دوشنبه که پایان تعطیلاته نیم فصلو تموم کردیم .
mohammad_87
11-02-2010, 23:40
ممنون آرمین جان.چشم آقا وحید.اگه ورژن 1.3 بودیم الان ترکیب دقیقا ترکیب خودت میشد.ایشاا... برای لیگهای بعد تجربه بشه.دارم فایلهارو میگیرم.بازی تموم شد میام.فعلا...
وحید میگم محمد احتمالا از ترکیب چینیت ترسیده داره طرفه میره که من نمیفهمم انعطاف پذیر و این حرفا چیه :31: .
محمد جان بالا بری پایین بیای این بازیو واگذار کردی برادر !
masoodbr
11-02-2010, 23:47
با اجازه بچه من صبح بازيمو انجام بدم اگه مشكلي نيست
وحید جان چون تو زیاد به تاپیک سر میزنی حاضری در زمان غیبت من امورات رو رتق و فتق کنی ؟ به هر حال پیش میاد دیگه ممکنه یه بار برای آدم یک کاری پیش بیاد نتونم اون زمان به تاپیک سر بزنم.
vahidgame
11-02-2010, 23:49
وحید میگم محمد احتمالا از ترکیب چینیت ترسیده داره طرفه میره که من نمیفهمم انعطاف پذیر و این حرفا چیه .:31:
محمد جان بالا بری پایین بیای این بازیو واگذار کردی برادر !
منم موافقم:31:
اگه این بازی منچستر میزبان خوبی نباشه من بازی برگشت توی ورزشگاه گودیسون پارک 10 درصد به تماشگرهای منچستر اختصاص نمیدم و به تماشگرها میگم الکس فرگوسن رو هو کنن:31:
با اجازه بچه من صبح بازيمو انجام بدم اگه مشكلي نيست
مسعود جان شما مختاری .
شما تا ساعت 2 فردا بعدازظهر فرصت داری بازیتو انجام بدی .
حسین جان تو هفته نهم که اعلام کردی ساعت بازی ها که تغییر نمیکنه که انشاا... ؟
حسین جان تو هفته نهم که اعلام کردی ساعت بازی ها که تغییر نمیکنه که انشاا... ؟
آرمین جان تا الان ما یک مورد هم نشده که طبق برنامه عمل نکرده باشیم ( البته بجز یکی دو هفته اول مسابقات که نظم و قانون هنوز کاملا برقرار نبود ) پس شما خیالت راحت باشه زمان بازی شما دقیقا همین زمانه . اگه یک ربع از یک بازی بگذره ما بدون تعارف بلافاصله بازیو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
vahidgame
11-02-2010, 23:56
وحید جان چون تو زیاد به تاپیک سر میزنی حاضری در زمان غیبت من امورات رو رتق و فتق کنی ؟ به هر حال پیش میاد دیگه ممکنه یه بار برای آدم یک کاری پیش بیاد نتونم اون زمان به تاپیک سر بزنم.
این چند روز فکر کنم نتونم مخصوصا فردا که بازی خودمو فکر کنم نتونم بازی کنم.ولی تا آخر هفته بعد احتمالا adsl می خرم و اون موقع من هر کاری بخواین در خدمت شما هستم ولی الان به خاطر سرعت کم اینترنت شاید نتونم.
mohammad_87
12-02-2010, 00:19
پیروزی ارزشمند شیاطین سرخ!
قابل توجه حسین و وحید:ما در زمین ثابت کردیم...
منچستر 2----0 اورتون
وحید جان ترکیبی که گذاشتی دوتا سیو داشت من چون احتمال میدادم خیلی دفاعی بازی نمیکنی ترکیب 2-4-4 رو برات گذاشتم.و دیگر تنظیمات رو همونطور که خواسته بودی گذاشتم.ساها رو هم خودش گذاشته بود توی ترکیب.تیم خوبی داری به جرات میگم سختترین بازیم تا الان بوده ولی چکار کنم که کسی از اولدترافورد دست پر بیرون نمیره!!
گلهای ضربه سر برباتف و تیزهوشی نانی(اگه درست یادم باشه) تیم رو در این بازی پایاپای پیروز کرد.مدافعات خوب بودن.ساها هم منو زیاد اذیت کرد اما یه ضربه خطرناک زد که میلیمتری بیرون رفت.
این همه نوشتم هنوز سیو بازی آپ نشده.وقتی آپ شد ویرایش میکنم...
سیو لیگ:
آمار:
vahidgame
12-02-2010, 00:22
بازی برگشت جبران می کنم ولی من با تیم دوم هم اگه خودم بازی می کردم بهت نمی باختم:31: چه کنیم که هوش کامپیوتر پایین هستش.راستی تعویض چند تا تیمم کرد؟
vahidgame
12-02-2010, 00:30
من بازی رو در رو دوستان بد نتیجه گرفتم.نمیشه کامپیوتر هر جفتو بازی کنه؟اینجوری بهتر میشه
mohammad_87
12-02-2010, 00:30
بازی برگشت جبران می کنم ولی من با تیم دوم هم اگه خودم بازی می کردم بهت نمی باختم:31: چه کنیم که هوش کامپیوتر پایین هستش.راستی تعویض چند تا تیمم کرد؟
درسته.بازی خودمون زمین تا آسمون با بازی کامپیوتر فرق داره.من یبار نبودم بازیمو کامپیوتر باخت ولی مطمئن باش اگه خودت بودی با تیم دومت شیش تایی میشدی.با تیمت اولت کمتر!!:21:
تعویض یبار انجام داد.می خواستم از کل آمار و ارقام عکس بندازم که دیدم یک ساعت باید بشینم آپلود کنم.ولی در کل تیمت خوبه میتونی برای سهمیه لیگ قهرمانان امیدوار باشی:27:
برای این مشکل من یک نظری دارم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .
نظر من اینه که برای هر کاربر یک آپشن فایل وجود داشته باشه که توی اون آپشن فایل فقط قدرت تیم خودش تعدیل شده باشه و بقیه تیمهای بچه ها قدرت دیفالت رو داشته باشن ( البته بجز چند تغییر جزئی که من درمورد تمام تیمها دادم ) . اینجوری زمانیکه تیم یکی از بچه ها کامپیوتر بود دیگه نمیشه راحت ازش برد .
محمد میگم اگه توی لیگ , جام حذفی هم داشتیم خیلی عالی میشد . بازیها رفت و برگشت میشد و چون مسابقات حذفی بود هر دو طرف در مقابل کامپیوتر ( بازی رفت یا برگشت ) کار سختی داشتن متوجه منظورم میشی؟
من بازی رو در رو دوستان بد نتیجه گرفتم.نمیشه کامپیوتر هر جفتو بازی کنه؟اینجوری بهتر میشه
منم با وحید موافقم که بازی های رودررو رو کامپیوتر خودش انجام بده البته اگه همه موافقت کنن از فصل بعد . . .
mohammad_87
12-02-2010, 00:43
محمد میگم اگه توی لیگ , جام حذفی هم داشتیم خیلی عالی میشد . بازیها رفت و برگشت میشد و چون مسابقات حذفی بود هر دو طرف در مقابل کامپیوتر ( بازی رفت یا برگشت ) کار سختی داشتن متوجه منظورم میشی؟
آره جالب میشد.اما نمیدونم چرا وقتی گیمر بیش از یک تیم تو لیگ انتخاب کنه گزینه جام حذفی غیر فعال میشه!این هم از اون کارهای عجیب کونامیست ها
برای این مشکل من یک نظری دارم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .
نظر من اینه که برای هر کاربر یک آپشن فایل وجود داشته باشه که توی اون آپشن فایل فقط قدرت تیم خودش تعدیل شده باشه و بقیه تیمهای بچه ها قدرت دیفالت رو داشته باشن ( البته بجز چند تغییر جزئی که من درمورد تمام تیمها دادم ) . اینجوری زمانیکه تیم یکی از بچه ها کامپیوتر بود دیگه نمیشه راحت ازش برد .
نظر خیلی خوبیه.اما چرا برای همه یک آپشن فایل مجزا بسازیم؟روی همین آپشن فایلی که داریم لیگ رو انجام میدیم همه ترکیبهاشون رو توی ادیت انجام بدن تا در هر شرایطی که بود تیم با ترکیب مورد نظر گیمر بازی رو انجام بده.چطوره؟؟
راستی حسین گفته بودی دو تیم اول میرن جام باشگاهها.حالا دوتا سوال:
1.آیا فصل بعد همین فصل بعد لیگی که داریم میریم رو انجام میدیم؟یعنی لیگ جدید ساخته نمیشه؟
2.اگه سه نفر اول لیگ،بچه ها باشن تیم سوم رو چجوری از لیگ قهرمانان کنار میذاریم؟یعنی بازیهاشو ببازه؟
آره جالب میشد.اما نمیدونم چرا وقتی گیمر بیش از یک تیم تو لیگ انتخاب کنه گزینه جام حذفی غیر فعال میشه!این هم از اون کارهای عجیب کونامیست ها
به امید خدا این مساله رو بعدا توی جام باشگاهها تجربه خواهیم کرد چون اونجا بالاخره بچه ها به هم برخورد میکنن و اونجا این برخورد جذاب اتفاق میفته .
نظر خیلی خوبیه.اما چرا برای همه یک آپشن فایل مجزا بسازیم؟روی همین آپشن فایلی که داریم لیگ رو انجام میدیم همه ترکیبهاشون رو توی ادیت انجام بدن تا در هر شرایطی که بود تیم با ترکیب مورد نظر گیمر بازی رو انجام بده.چطوره؟؟
این مساله ای که شما داری میگی نظر جالب و خوبیه و میشه عملیش کرد به امید خدا اینکار رو میکنیم .
اما منظور من چیزی دیگه ای بود . ببین الان قدرت تیمهای بچه را کم کردیم من میگم لزومی نداره روی آپشن فایل همه قدرت بقیه تیمها هم کم بشه .
یک مثال بزنم الان چلسی تیم منه و من 12 واحد از قدرتش کم کردم توی آپشن فایل من از قدرت تیمهای بچه ها هم کاسته شده و این کار اصلا ضرورتی نداره و اتفاقا اگه توی آپشن فایل من قدرت تیمهای بچه ها همون قدرت دیفالت باشه بهتره چون وقتی من در برابر مثلا لیورپول بازی میکنم اگه قدرت تیم لیورپول توی آپشن فایل من کم نشده باشه شاید دربرابر کامپیوتر هم ببازم و اینجوری به عادل هم ظلم نمیشه متوجه منظورم شدی ؟
1.آیا فصل بعد همین فصل بعد لیگی که داریم میریم رو انجام میدیم؟یعنی لیگ جدید ساخته نمیشه؟
2.اگه سه نفر اول لیگ،بچه ها باشن تیم سوم رو چجوری از لیگ قهرمانان کنار میذاریم؟یعنی بازیهاشو ببازه؟
چرا لیگ جدید هم داریم . لیگ قهرمانان به موازات لیگ اصلی برگزار میشه . الان بعضی از کاربران برای ورود به این لیگ ابراز علاقه میکنن بنابراین لیگ بعدی جذابیت بیشتری خواهد داشت چون کاربران بیشتری متقاضی ورود به این لیگ هستن . لیگ دسته دو فکر نمیکنم خواهان و طلبه زیادی داشته باشه وگرنه با توجه به تعداد کاربران میشد لیگ دسته دو و یک برگزار کرد .
متوجه سوال دومت نمیشم .
mohammad_87
12-02-2010, 01:00
آره فکرهای خیلی خوبی داری ها.بنظر من که عالیه.فقط هر کس باید 6 تا آپشن فایل دان کنه و مراقب باشه که در جایگزینی اونها درست عمل کنه.البته در طول فصل فقط در بازیهای رودر رو باید این کار رو انجام بده.
من که موافقم عالی بود حسین جان
پس یعنی فصل بعد دیگه این سیو رو ادامه نمیدیم.یک لیگ جدید میسازیم و یک جام جداگانه توی مد جام قهرمانان با دو تیم اول میریم.درسته؟
آره فکرهای خیلی خوبی داری ها.بنظر من که عالیه.فقط هر کس باید 6 تا آپشن فایل دان کنه و مراقب باشه که در جایگزینی اونها درست عمل کنه.البته در طول فصل فقط در بازیهای رودر رو باید این کار رو انجام بده.
من که موافقم عالی بود حسین جان
نه دیگه 6 تا آپشن فایل نمیخواد . یکی کافیه اما آپشن فایل هر نفر منحصر بفرده .
در مورد سوال دومت محمد جان فکر میکنم دچار یک اشتباه شدی . توی لیگ ما چون تعداد کاربران بیشتر از یک نفره لیگ قهرمانان اروپا از لیگ ما حذف شده ما خودمون باید مجزا از این لیگ , لیگ قهرمانان اروپا رو ایجاد کنیم . اتفاقا اینجوری بهترم هست چون دو لیگ مجزا میشه و علاوه بر این امکانات اون لیگ بیشتر از این لیگه البته اگه اشتباه نکنم .
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
پس یعنی فصل بعد دیگه این سیو رو ادامه نمیدیم.یک لیگ جدید میسازیم و یک جام جداگانه توی مد جام قهرمانان با دو تیم اول میریم.درسته؟
آره همینطوره . حالا با دو تیم یا سه تیم درمورد این مساله بعدا هم میشه تبادل نظر کرد .
اگه یک مقداری از خلاقیتمون استفاده کنیم با ایده های جالب میشه جذابیت بازیها رو خیلی بیشتر از الان کرد فقط کمی فکر و خلاقیت .
mohammad_87
12-02-2010, 01:16
نه دیگه 6 تا آپشن فایل نمیخواد . یکی کافیه اما آپشن فایل هر نفر منحصر بفرده .
آهان درسته.امشب چرا من اینجوری شدم.آیکیوم رفته زیر پنجاه:31:
اما شما باید زحمت درست کردن 6 آپشن فایل رو بکشی تا هر کس آپشن فایل مخصوص به خودش رو دان کنه.من پیشنهاد میدم که کاربران روی این آپشن فایلها ترکیب خودشون رو سیو کنن.البته کمی دانلود و آپلود نیازه اما دیگه توی بازیهای رو در رو مشکلی پیش نمیاد و بازیهایی که به کامپیوتر واگذار میشه هم با ترکیب موردنظر گیمر انجام میشه(چون در دیفالت تیم اعمال میشه)
اگه تایید میکنی دو تا راه برای این کار هست.بگم؟
آهان درسته.امشب چرا من اینجوری شدم.آیکیوم رفته زیر پنجاه:31:
اما شما باید زحمت درست کردن 6 آپشن فایل رو بکشی تا هر کس آپشن فایل مخصوص به خودش رو دان کنه.من پیشنهاد میدم که کاربران روی این آپشن فایلها ترکیب خودشون رو سیو کنن.البته کمی دانلود و آپلود نیازه اما دیگه توی بازیهای رو در رو مشکلی پیش نمیاد و بازیهایی که به کامپیوتر واگذار میشه هم با ترکیب موردنظر گیمر انجام میشه(چون در دیفالت تیم اعمال میشه)
اگه تایید میکنی دو تا راه برای این کار هست.بگم؟
آره فکر بسیار خوبیه . راهشو بگو
در ضمن ما میتونیم ایده 10 سال پیش فیفا رو هم پیاده کنیم . یادمه 10 سال پیش فیفا یک طرح داد بنام لیگ برتر اروپا که توی این لیگ 18 تیم برتر این قاره یک لیگ رو تشکیل میدان و ادامه ماجرا .
من الان بیشتر فکرمو روی این مساله متمرکز کردم که کنترل کاربران روی بازیها بیشتر باشه . حیف سرعت اینترنت بچه ها بیش از حد پایینه وگرنه ایده های خوبی داشتم . مثلا با وب کم میشد نظارت مستقیم روی کار بچه ها داشت و با این نظارت و کنترل میشد برای مسابقات جوایزی در نظر گرفت این مساله انگیزه کاربران رو شدیدا بالا میبرد .
mohammad_87
12-02-2010, 01:34
راه اول:
1.هر گیمر روی این آپشن فایلی که داره در قسمت ادیت روی تیم خودش تغییرات لازم رو اعمال کنه و اون رو آپلود کنه.
2.شما یک ادیت فایل تعدیل شده می سازید.تمام این آپشن فایلهای آپلود شده رو دانلود میکنید.
3.با استفاده از برنامه pes-editor و لود کردن دو آپشن فایل(اول آپشن فایل تعدیل شده و بعد مثلا فایل من)تیمی که گیمر چیده است رو با همون تیم روی آپشن فایل تعدیل شده جایگزین میکنید(مثلا منچستر رو از ادیت فایل من روی ادیت فایل تعدیل شده جایگزین میکنید با تمام خصوصیات)
3.سپس ادیت فایل(آپشن فایل)هر کس رو دانلود میکنید تا گیمر دوباره آن را دانلود کنه.
حالا هرکش آپشن فایلش به این صورت هست که:
تمام تیمهای لیگ بجز تیم خودش فقط تعدیل شده اند.تیم دیگر کاربران دارای ترکیب مورد نظر خود کاربران هست.و تیم خود کاربر دارای ترکیب مورد نظر خودش و واحدهای کم شده هستش.
اینو بخون تا منظورم رو بفهمی من دومی رو که بهتره بنویسم...
محمد راهی وجود نداره که بشه تصویر مانیتور یک نفر رو بصورت مستقیم دریافت کرد ؟ منظورم بدون واسطه وب کم هستش یعنی خود کامپیوتر کار وب کم رو هم انجام بده .
mohammad_87
12-02-2010, 01:41
راه حل دوم:
1.شما ادیت فایل تعدیل شده میسازید و اون رو آپلود میکنید.
2.همه گیمرها اون رو دانلود میکنن و ترکیب مورد نظر رو روی ادیت فایل روی تیم خود میدن و آپلود میکنن.
3.شما اونها رو دانلود کرده و روی هر کدوم فقط از تیم گیمر واحدها رو کم میکنید.و دوباره دانلود میکنید.
4.گیمر ادیت فایل نهایی تیم خودش رو دانلود میکنه.
برای اینکه مشکل لباسها پیش نیاد من ادیت فایل اورجینال ورژن 1.0 رو برای شما میذارم تا روی اون تعدیل کنید.
روش اول راحت تره اما مشکل روش دوم اینه که گیمر وقتی هنوز از واحدهای تیمش کم نشده ترکیب رو می چینه.
من الان بیشتر فکرمو روی این مساله متمرکز کردم که کنترل کاربران روی بازیها بیشتر باشه . حیف سرعت اینترنت بچه ها بیش از حد پایینه وگرنه ایده های خوبی داشتم . مثلا با وب کم میشد نظارت مستقیم روی کار بچه ها داشت و با این نظارت و کنترل میشد برای مسابقات جوایزی در نظر گرفت این مساله انگیزه کاربران رو شدیدا بالا میبرد .حسین واقعا پیشنهادهای جالبی داری اما همونطور که گفتی محدودیتهایی داریم.من با نظرهایی که درباره تسلط روی بازیهای دیگر کاربران باشه موافقم.
محمد راهی وجود نداره که بشه تصویر مانیتور یک نفر رو بصورت مستقیم دریافت کرد ؟ منظورم بدون واسطه وب کم هستش یعنی خود کامپیوتر کار وب کم رو هم انجام بده .چیزی که الان به فکر من میرسه عکس گرفتن و آپلود خودکار توسط برخی نرم افزارهاست.البته منظورم نرم افزارهای جاسوسی نیست.مثلا Instant Screen که خودم باهاش همین عکسها رو از آمارها میگیرم نسخه کاملش قابلیت این رو داره که هر چند ثانیه از کل صفحه عکس گرفته و در وبی که قبلا تنظیم شده آپلود کنه.که شاید دوباره بر بخوریم به همین محدودیت سرعت ها...
من فکر میکنم روش دوم روش بهتری باشه . من یکبار 6 آپشن فایلو برای 6 نفر میسازم و اونو برای هر کدوم از بچه ها میفرستم . بعد بچه ها ترکیبشون رو میچینن و برای من میفرستن بعد من ترکیب تیم x رو روی آپشن 5 تیم اعمال میکنم و الی آخر . نهایتا آپشن فایل هر نفر رو مجددا براش میفرستم .
چیزی که الان به فکر من میرسه عکس گرفتن و آپلود خودکار توسط برخی نرم افزارهاست.البته منظورم نرم افزارهای جاسوسی نیست.مثلا Instant Screen که خودم باهاش همین عکسها رو از آمارها میگیرم نسخه کاملش قابلیت این رو داره که هر چند ثانیه از کل صفحه عکس گرفته و در وبی که قبلا تنظیم شده آپلود کنه.که شاید دوباره بر بخوریم به همین محدودیت سرعت ها...
باید کیفیت عکسها رو به پایین ترین حد برسونیم تا حجم فایلها شدیدا کم بشه . ما باید دنبال یک نرم افزار باشیم که تصاویر متحرک با تعداد فریم بسیار کم مثلا هر ثانیه یک فریم ایجاد کنه اگه حجم هر عکس کم کیفیت 1 کیلو بایت باشه به راحتی میشه عمل استریم و جریان انتقال داده رو به اجرا در آورد .
این برنامه ای که شما گفتی دقیقا اسمش چیه من روش کار میکنم شاید بشه کاری کرد .
mohammad_87
12-02-2010, 01:57
من فکر میکنم روش دوم روش بهتری باشه . من یکبار 6 آپشن فایلو برای 6 نفر میسازم و اونو برای هر کدوم از بچه ها میفرستم . بعد بچه ها ترکیبشون رو میچینن و برای من میفرستن بعد من ترکیب تیم x رو روی آپشن 5 تیم اعمال میکنم و الی آخر . نهایتا آپشن فایل هر نفر رو مجددا براش میفرستم .
این هم میشه اما کار خودت زیاد میشه ها.ترکیب هر تیم روی پنج ادیت فایل دیگه.5x6 یعنی 30 بار باید ترکیب بچینی ها.توجه کرده بودی؟البته اگه بخوای دستی این کار رو انجام بدی.
باید کیفیت عکسها رو به پایین ترین حد برسونیم تا حجم فایلها شدیدا کم بشه . ما باید دنبال یک نرم افزار باشیم که تصاویر متحرک با تعداد فریم بسیار کم مثلا هر ثانیه یک فریم ایجاد کنه اگه حجم هر عکس کم کیفیت 1 کیلو بایت باشه به راحتی میشه عمل استریم و جریان انتقال داده رو به اجرا در آورد .
این برنامه ای که شما گفتی دقیقا اسمش چیه من روش کار میکنم شاید بشه کاری کرد . الان من راه دیگه ای بنظرم نمیرسه.اگه روشی پیدا کردم بهت میگم.این برنامه SPX Instant Screen Capture هستش.البته الان دیدم برای من هم کاملشه!اما بعضی قسمتهاش غیر فعاله که مهم نیست.البته نمی دونم با سایتهای آپلود چقدر سازگاری داره.
اگه بتونیم یک نوآوری در این زمینه انجام بدیم مطمئنا کاربران زیادی مشتاق این میشن که توی مسابقات لیگی شرکت کنن . الان مساله اعتماد به بقیه کاربران خیلیها رو از شرکت در این بازیها منصرف میکنه .
کاملا درسته.چون هر کاربر میتونه خیلی کارها بکنه.اما من هم مثل تو(لطفا با من صمیمی باش تا منم راحت باشم) صداقت و وجدان بقیه رو بهش اعتماد کردم.دیگه اگه کسی بخواد کاری کنه برمیگرده به عدم درست کاری خودش.
اگه بتونیم یک نوآوری در این زمینه انجام بدیم مطمئنا کاربران زیادی مشتاق این میشن که توی مسابقات لیگی شرکت کنن . الان مساله اعتماد به بقیه کاربران خیلیها رو از شرکت در این بازیها منصرف میکنه .
محمد جان دیر وقته من نهایتا تا 10 دقیقه دیگه باید برم فردا تعطیله به امید خدا با هم فکری شاید بشه یک طرح جالبی بوجود آورد .
mohammad_87
12-02-2010, 02:17
باشه عزیزم.شبت بخیر.انشاا... بتونیم کیفیت کارها رو تا جایی که بشه بالا ببریم.شبت بخیر.
masoodbr
12-02-2010, 09:19
سلام صبح بخير من بازيمو بالاخره 1-0 بردم تك گلم را بليمي زد
امار بازي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيو بازي
vahidgame
12-02-2010, 10:23
محمد جان من یه نکته به ذهنم رسید.فکر کنم بازیی که تو دیشب کردی آپشن فایلت با من فرق داشت و همون آپشن فایلی بود که از بازیکنان اورتون 5 واحد کم شده بود.آپشن فایل من حدود 2-3 واحد از این تیم کم شده.اگر اینجوری باشه خیلی بد میشه.اگه میشه عکس خصوصیات یکی از بازیکنان من مثل ساها رو بفرست ببینم آپشن فایل تو چی هستش.
اگه اون جوری که من فکر می کنم باشه کمی ناعادلانه میشه:41:
vahidgame
12-02-2010, 11:27
من یه پیشنهاد داشتم.
میگم چه طور هستش که در کنار این لیگ چند تا لیگ دیگه هم همزمان باشه.مثل لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و آلمان.بعد در هر لیگی مثلا حدود 3 نفر باشن.اون جوری اولا تعداد بیشتری میتونن شرکت کنن بعد دیگه بازیهای رور در رو کمتر میشه و دیگه این مشکلات پیش نمیاد.این جوری که ما الان دارم میریم بازیهای رو در رو همشو می بازیم.
آقایون سلام . من بازی رو انجام دادم و با نتیجه دو بر یک پیروز شدم .
این سیو بازی: فقط آمار رو نگاه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون محترم یه سوال : این عکس رو نگاه کنید : آرشاوین دو تا گل زده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اینجا رو نگاه کنید اینجا ثبت نشده :18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه پیشنهاد داشتم.
میگم چه طور هستش که در کنار این لیگ چند تا لیگ دیگه هم همزمان باشه.مثل لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و آلمان.بعد در هر لیگی مثلا حدود 3 نفر باشن.اون جوری اولا تعداد بیشتری میتونن شرکت کنن بعد دیگه بازیهای رور در رو کمتر میشه و دیگه این مشکلات پیش نمیاد.این جوری که ما الان دارم میریم بازیهای رو در رو همشو می بازیم.
سلام به تمام دوستان
وحید جان اینم فکر جالبیه اما نکات مثبت و منفی این نظر که به ذهن من میرسه .
نکات مثبت :
1- کنترل راحت تر مسابقات
2- تنوع انتخاب بیشتر تیمها برای کاربران ( مثلا از 5 تیم قدرتمند انگلیس میشه سه تا رو انتخاب کرد اینجوری دست کاربران برای انتخاب باز تره )
3- صعود نفرات اول هر لیگ به لیگ قهرمانان و برگزاری لیگ قهرمانان بعد از پایان لیگهای مختلف
4- لیگ سریع تر میتونه جلو برده و زودتر تموم بشه .
5- تعداد بیشتری از کاربران میتونن در مسابقات شرکت کنند .
6- تعداد بازیهای رو در رو کمتر میشه .
نکات منفی :
1- هر لیگ یک نفر برای نظارت و انجام کارها لازم داره
من دیشب به محمد هم گفتم اگه یک جوری میتونستیم جنبه نظارتی بر مسابقات رو بیشتر کنیم مطمئنا استقبال بسیار زیادی از این بازیها میشد . الان خیلی از کاربران حرفه ای بدلیل عدم اعتماد به بقیه از شرکت در این بازیها منصرف میشند .
درحال حاضر بین ما بدون شک هیچ تخلفی صورت نمیگیره چون اولا جو دوستانه ای بین بچه ها حاکمه و دوم اینکه انگیزه ای برای تخلف وجود نداره اما اگه میشد بر مسابقات نظارت داشت میشد حتی برای این بازیها جایزه هم تعیین کرد و این انگیزه کاربران رو خیلی بیشتر میکرد .
vahidgame
12-02-2010, 12:07
با توجه به اینکه دوستان چند تا بازی بعد از بازی اورتون و منچستر کردند فکر کنم به این نکته دیگه توجه نشه:13:
محمد جان من یه نکته به ذهنم رسید.فکر کنم بازیی که تو دیشب کردی آپشن فایلت با من فرق داشت و همون آپشن فایلی بود که از بازیکنان اورتون 5 واحد کم شده بود.آپشن فایل من حدود 2-3 واحد از این تیم کم شده.اگر اینجوری باشه خیلی بد میشه.اگه میشه عکس خصوصیات یکی از بازیکنان من مثل ساها رو بفرست ببینم آپشن فایل تو چی هستش.
راستی من حاظرم نظارت یکی از لیگها رو خودم بر عهده بگیرم.البته هر وقت اینترنت پر سرعت بگیرم که به زودی شاید بگیرم.
وحید جان قرار شد در پایان هفته دهم چند تغییر اساسی در بازیها بدیم .
یک مورد اینه که قدرت تیمهای بچه ها توی آپشن فایل افراد بصورت دیفالت و پیش فرض خواهد بود . بعنوان مثال در آپشن فایل من که تیم چلسی رو دارم از قدرت چلسی 12 واحد کم شده اما از قدرت تیمهای بچه ها کم نشده و من در بازی رو در رو با تیمهای قدرتمند بچه ها باید بازی کنم . به همین ترتیب در آپشن فایل مثلا آرمین قدرت تیم آرسنال 9 واحد کم شده اما قدرت تیم چلسی و بقیه تیمهای بچه ها کم نشده . متوجه شدی چی گفتم ؟
اینجوری دیگه ظلمی به کسی نمیشه چون در بازیهای رو در رو قدرت تیمی که کامپیوتر هدایتش میکنه کم نشده .
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی--------------------------------- (برگزار شد)
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- (برگزار شد)
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم -------------------------------------------- ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ---------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
masoodbr
12-02-2010, 13:02
[QUOTE=vahidgame;4665517]من یه پیشنهاد داشتم.
در کنار این لیگ چند تا لیگ دیگه هم همزمان باشه.مثل لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و آلمان.بعد در هر لیگی مثلا حدود 3 نفر باشن.اون جوری اولا تعداد بیشتری میتونن شرکت کنن بعد دیگه بازیهای رور در رو کمتر میشه
فكر بسيار خوبي است
من این بازیو واگذار کردم اونم از چه تیمی استوک سیتی !
استوک 1 - چلسی 0
سیو بازی :
استوک سیتی توی این بازی با چند برنامه ساده منو زمین گیر کرد .
اولا پرسینگ رو توی زمین من به حداقل ممکن رسونده بودن و دفاع رو از زمین خودشون شروع میکردن .
دوم از دفاع man to man یا همون نفر به نفر به بهترین شکل استفاده میکردن .
سوم با دو تا بازیکن سرعتی بارها و بارها دست به ضد حمله زدن که توی یک ضد حمله غافلگیر شدم و دروازم باز شد . البته یکبار هم با خوش شانسی یکی از توپهاشون به تیردروازم برخورد کرد و گل نشد .
حقیقتا توی این بازی من اصلا حرفی برای گفتن نداشتم .
masoodbr
12-02-2010, 13:06
سلام به تمام دوستان
وحید جان اینم فکر جالبیه اما نکات مثبت و منفی این نظر که به ذهن من میرسه .
نکات مثبت :
1- کنترل راحت تر مسابقات
2- تنوع انتخاب بیشتر تیمها برای کاربران ( مثلا از 5 تیم قدرتمند انگلیس میشه سه تا رو انتخاب کرد اینجوری دست کاربران برای انتخاب باز تره )
3- صعود نفرات اول هر لیگ به لیگ قهرمانان و برگزاری لیگ قهرمانان بعد از پایان لیگهای مختلف
4- لیگ سریع تر میتونه جلو برده و زودتر تموم بشه .
5- تعداد بیشتری از کاربران میتونن در مسابقات شرکت کنند .
6- تعداد بازیهای رو در رو کمتر میشه .
نکات منفی :
1- هر لیگ یک نفر برای نظارت و انجام کارها لازم داره
نكات مثبت بسيار خوبي مطرح كردي
براي بحث نظارت هم بچه هاي گلي مثل شما توي اين تاپيك زياد هست كه البته بعد از گذشت چند هفته از مسابقات خود به خود جو صميمانه اي بين همه بوجود مياد فكرم نكنم كسي راضي باشه وجدانش را به خاطر يك فوتبال و يك بازي زير سوال ببره
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی--------------------------------- (برگزار شد)
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- (برگزار شد)
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- (برگزار شد)
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اورتون-----------------------------------------وستهم --------------------------------------------- ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ----------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
mohammad_87
12-02-2010, 19:27
سلام.من اومدم بازی رو انجام بدم.اگه میدونستم اینقدر زود بازیهاتون انجام میشه زودتر میومدم...
من تا الان داشتم دور خودم میچرخیدم.صدبار ریفرش زدم هی ارور میداد.چرا اینجوری شده؟
وحید جان درباره ادیت فایل من نمیدونستم اینجوریه.بعد از بازیم میگم که تیمت تو ادیت فایلم چجوریه.
الان میرم برای مسابقه خودم.چون دوباره باید کانکت بشم احتمالا بخاطر لود افتضاح صفحه ها کمی دیر میام.فعلا...
محمد جان بجنب که از ساعت یک همینطور چراغ مسابقت داره چشمک میزنه .
سلام. چی شد پس این بازی اقا محمد . تموم نشده ؟
mohammad_87
12-02-2010, 20:31
سلام.بازی با بدشانسی من و ناداوری های فراوان 0-0 شد.
سیو بازی:
آمار:
وحید جان این مشخصات ساها:
attack 75-defence 38-balance 80-stamina75-speed 82-
فکر کنم همین برای مقایسه کافیه.
Nima-Chap
12-02-2010, 20:46
سلام
شرمنده این سوالو اینجا میپرسم
بخش مشکلات عمومی pes تو بازیهای آنلاین تاپیکش کجاست؟
الان نمیتونم آنلاین بازی کنم میگه باید آخری آپدیت رو نصب کنی نصب هم میکنم باز پتچ میخواد پتچ که میکنم باز میگه آخرین آپدیت لازمه
چیکار کنم؟
سلام
شرمنده این سوالو اینجا میپرسم
بخش مشکلات عمومی pes تو بازیهای آنلاین تاپیکش کجاست؟
الان نمیتونم آنلاین بازی کنم میگه باید آخری آپدیت رو نصب کنی نصب هم میکنم باز پتچ میخواد پتچ که میکنم باز میگه آخرین آپدیت لازمه
چیکار کنم؟
باید اینجا باشه . اقا شما اصلا از داخل بازی رو آپدیت کردین ؟ .
حسین جان برنامه هفته بعد رو بی زحمت اعلام میکنی .
حسین جان برنامه هفته بعد رو بی زحمت اعلام میکنی .
چشم آرمین جان تا 20دقیقه دیگه برنامه رو میذارم .
vahidgame
12-02-2010, 21:14
اورتون 1 - وستهام 0
سیو بازی:
من اگه بازی ها رو در رو نداشتم الان صدر جدول بودم.بازی هایی که خودم کردم به جز یه مساوی همه رو بردم.توی این بازی من سیستم خودم چند بار عوض کردم و به خاطر همون به گل رسیدم.یه بازیکن آمریکایی دارم که خیلی خوب بازی کرد و کلا بازیکن خوبی هستش.حاظرم با لمپارد عوضش کنم:31: راستی یه بازیکن خوبم توی این بازی اخراج شد و حالا سه هفته ای خونه نشین شد
جالب این هستش که گل منو بازم ساها زد چه می کنه این ساها:21: از الان عزم خودشو برای آقای گلی جزم کرده.اینم عکسش موقع گل زدن(می بینید چه قدر طبیعی هستش:31:):
بازیهای هفته نهم
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- (برگزار شد)
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد------------------------------------ (برگزار شد)
اورتون-----------------------------------------وستهم -------------------------------------------- (برگزار شد)
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ----------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
برنامه هفته دهم مسابقات
بارنلی -----------------------------------------منچستر یونایتد
هول سیتی ----------------------------------اورتون
ویگان----------------------------------------- چلسی
استوک سیتی ------------------------------لیورپول
آرسنال -------------------------------------- تاتنهام
منچسترسیتی------------------------------ساندرلند
Nima-Chap
12-02-2010, 21:28
باید اینجا باشه . اقا شما اصلا از داخل بازی رو آپدیت کردین ؟ .
سلام
ممنون
نه یه فایل اینستالر بود دانلود کردم نصبش کردم
vahidgame
12-02-2010, 21:43
فکر کنم چند تا از بازی های هفته بعد رو همین امشب بتونیم بازی کنیم.اگه محمد بیاد.
حسین جان فکر کنم اینجا اشتباه کردی . . .
استوک سیتی ------------------------------ چلسی
استوک سیتی ------------------------------لیورپول استوک سیتی رو دو بار نوشتی
حسین جان فکر کنم اینجا اشتباه کردی . . . استوک سیتی رو دو بار نوشتی
حق با شماست ممنون که تذکر دادی درستش کردم .
برنامه هفته دهم مسابقات
بارنلی -----------------------------------------منچستر یونایتد----------------------------------امشب ساعت 10.30 تا 11
هول سیتی ----------------------------------اورتون---------------------------------------------امشب ساعت 11 تا 11.30
ویگان----------------------------------------- چلسی-------------------------------------------امشب ساعت 11.30 تا 12
استوک سیتی ------------------------------لیورپول ------------------------------------------- فردا تا ساعت 1 بعد از ظهر
آرسنال -------------------------------------- تاتنهام---------------------------------------------فردا ساعت 1 تا 3 بعد از ظهر
منچسترسیتی------------------------------ساندرلند-------------------------------------------فردا ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر
سلام بچه ها منم بازیمو انجام دادم. 0-0 شدیم.البته بازیمو برده بودم ولی یهو ارور دونت سند اومد و مجبور شدم از اول بازی کنم.وضعیت اینترنت خیلی خرابه 100 دیسکانکت شدم و دوباره کانکت شدم.100 دفعه رفرش کردم تا تنوستم سیو دان کنم.واسه همین قضایا کمی طول کشید.
سیو بازی
mohammad_87
12-02-2010, 22:20
فکر کنم چند تا از بازی های هفته بعد رو همین امشب بتونیم بازی کنیم.اگه محمد بیاد.
من هستم وحید جان.اما بازی لیور÷ول هنوز مونده.وحید صفحه قبل چندتا از استاتهای ساها رو نوشتم.با ادیت فایلت یکی هست یا فرق داره؟
خب عادل جان هم که بازیش تموم شد.منم همین مشکلات رو گهگاهی دارم.مثلا بازیم ساعت 7 تموم میشه تا ساعت 7:30 هنوز نتونستم بیام انجمن.خیلی اعصاب خورد کن میشه.
من رفتم برای بازی...
من تا یک تا یک ساعت نیم دیگه به تاپیک سر میزدم.فکر کنم تا اون موقع نوبت بازی من بشه.
اینقدر بازیها سریع دارن انجام میشن که من فرصت نمیکنم جدول لیگ در پایان هفته رو بزارم توی تاپیک .
جدول لیگ درپایان هفته نهم
برنامه هفته دهم مسابقات
بارنلی -----------------------------------------منچستر یونایتد----------------------------------امشب ساعت 10.30 تا 11
هول سیتی ----------------------------------اورتون---------------------------------------------امشب ساعت 11 تا 11.30
ویگان----------------------------------------- چلسی-------------------------------------------امشب ساعت 11.30 تا 12
استوک سیتی ------------------------------لیورپول ------------------------------------------- فردا تا ساعت 1 بعد از ظهر
آرسنال -------------------------------------- تاتنهام---------------------------------------------فردا ساعت 1 تا 3 بعد از ظهر
منچسترسیتی------------------------------ساندرلند-------------------------------------------فردا ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر
vahidgame
12-02-2010, 22:41
وحید صفحه قبل چندتا از استاتهای ساها رو نوشتم.با ادیت فایلت یکی هست یا فرق داره؟
کدوم صفحه گذاشتی ؟من پیداش نکردم
بچه ها اگه میتونین زود به زود به تاپیک سر بزنین شاید نوبت بازی شما بشه و بقیه بچه ها معطل نشن . ممنون
mohammad_87
12-02-2010, 22:56
بارنلی 0---1 منچستر
با ضربه سر اوون منچستر به رده دوم صعود کرد!
سیو لیگ:
من بیشتر با برنامه های کپچر،عکس میگرفتم.اما اینبار تو حالت فول اسکرین ،پرینت اسکرین زدم که وقتی توی paint پیست کردم یه صفحه کاملا مشکی اومد!!آمار جالبی هم گرفته بودم.در صد مالکیت حدود 55/45 برای برنلی بود.شوتهای من 7/10 و برای بارنلی 0/1 بود.
vahidgame
12-02-2010, 22:59
سریع بذار تا من بازی کنم.ولی دیشب اگه ناداوری نبود من به منچستر نمی باختم:31:
mohammad_87
12-02-2010, 23:06
وحید جان این مشخصات ساها:
attack 75-defence 38-balance 80-stamina75-speed 82-
فکر کنم همین برای مقایسه کافیه.
این دو صفحه قبل بود ها.پیداش نکرده بودی.
حالا وحید و حسین باید خدشون رو کمی بالا بکشن چون خطر سقوط به دسته یک داره تهدیدشون میکنه....!!
vahidgame
12-02-2010, 23:06
الان برای بازی میرم ولی شاید دیرتر از 11:30 بیام.
آقایون محترم یه سوال : این عکس رو نگاه کنید : آرشاوین دو تا گل زده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اینجا رو نگاه کنید اینجا ثبت نشده :18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یان یعنی چی . چرا اینجوری شده ؟
vahidgame
12-02-2010, 23:40
اورتون 0 - هال سیتی 0
سیو بازی:
آمار رو نگاه کنید. خیلی زور داره
راستی بازی بعدی من با چلسی هستش پس صد در صد باختم چون با این هوشی کامپیوتر داره که واژه اسکل برازندش هست:31: و با این آپشن فایل شما که معلوم نیست چرا این قدر از اورتون کم شده من هیچ شانسی ندارم.یعنی من از 5 تا بازی با بچه ها فکر کنم اکثرشو ببازم:13:
راستی محمد جان به جایی اینکه کری بخونی برو حال کن با اون خصوصیات که گذاشتی حداقل 5 تا از خصویت بازیکنان من کم شده یعنی با بردن این تیم انگار تیم ذرت کاران رو بردی
mohammad_87
12-02-2010, 23:51
اقا یان یعنی چی . چرا اینجوری شده ؟
حالا چه گیری دادی به این؟خب حتما نباید که بازیکنان یک تیم پشت هم باشن.لیست دو گله ها نیمه تمومه بقیش معلوم نیست.وقتی سه گله بشه اونوقت معلوم میشه توی جدول کجاست.
راستی محمد جان به جایی اینکه کری بخونی برو حال کن با اون خصوصیات که گذاشتی حداقل 5 تا از خصویت بازیکنان من کم شده یعنی با بردن این تیم انگار تیم ذرت کاران رو بردی
اولا جان خودتی من محمد خالی هستم!:31:دوما میخوای توی بازی برگشت من بازیکنانم رو 100- کنم تا بذاری راحت بخوابم؟آخه دوتا استات بیشتر که نمیتونست جلوی من رو بگیره.نهایت نتیجه میشد 1-0 .:27:حالا بیخیال بازی برگشت یه کاری میکنیم راضی بشی.اوکی عزیزم؟
vahidgame
12-02-2010, 23:54
مارو باش با کی اومدیم سیزده به در:31: محمد جان مثل اینکه مطلب منو نخوندی.اصلا جوابی برای گفتن داری یا نه:31:
CATALONIA
13-02-2010, 00:04
انگار زنبيل گذاشتن براي فصل بعد :دي
پس حسين جان اسم منو هم بنويس تا براي فصل بعد بتركونيم
چه ميكنم من (زياد جدي نگيريد )
حسين جان منو كه ميشناسي :دي
نياز دوباره به معرفي و تيم و اينها كه نيست ؟
vahidgame
13-02-2010, 00:06
اولا جان خودتی من محمد خالی هستم!:31:دوما میخوای توی بازی برگشت من بازیکنانم رو 100- کنم تا بذاری راحت بخوابم؟آخه دوتا استات بیشتر که نمیتونست جلوی من رو بگیره.نهایت نتیجه میشد 1-0 .:27:حالا بیخیال بازی برگشت یه کاری میکنیم راضی بشی.اوکی عزیزم؟
باشه این دفعه رو می بخشم ولی تکرار دیگه نشه:31:
عزیزم برو الان راحت بخواب.ولی به فرگوسن بگو خیلی نامردی:31::31::31:
عجیبه من افتادم روی دور مساوی . ویگان 1-1 منو متوقف کرد .
بقول تسوکه دیگه مجبورم از دستمال قدرتم استفاده کنم در ادامه بازیها با تاکتیک بقیه تیمارو درو میکنم .
در کل بازی قشنگی بود هر دو تیم هجومی بازی کردن آمار تا حدودی وضعیت بازیو داره نشون میده .
سیو بازی :
mohammad_87
13-02-2010, 00:25
آمار تا حدودی وضعیت بازیو داره نشون میده .
حسین آمارت که نشون میده هیچ خبری نبوده.
عزیزم سایتی که آپلود کردی،دامینش قیلتره دقت کنی متوجه میشی.آمارهارو تو همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید.گراتزه...
حسین جان برنامه رو عوض کن من میرم برا بازی اینجوری جلو تر می افتیم.
وای خدا ذرت کاران !
:39:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
حسین جان برنامه رو عوض کن من میرم برا بازی اینجوری جلو تر می افتیم.
باشه همین کار رو میکنم .
حسین آمارت که نشون میده هیچ خبری نبوده.
عزیزم سایتی که آپلود کردی،دامینش قیلتره دقت کنی متوجه میشی.آمارهارو تو همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید.گراتزه...
باشه همین کار رو میکنم .
mohammad_87
13-02-2010, 00:44
[QUOTE]وای خدا ذرت کاران !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif[/QUOTE
حسین این خنده ات به کیه؟به ذرت کاران؟به استقلال؟به تیم وحید که از ذرت کاران دوتا استات قویتره؟:31:یا خدای نکرده به من؟:13:اگه آخریه که همین الان لیگ رو تعطیل کن ادیت فایل وحید رو بردار هزارتا بهش اضافه کن تا من بازی با وحید رو دوباره برم.خوبه؟؟:27:
vahidgame
13-02-2010, 00:54
حسین این خنده ات به کیه؟به ذرت کاران؟به استقلال؟به تیم وحید که از ذرت کاران دوتا استات قویتره؟:31:یا خدای نکرده به من؟:13:اگه آخریه که همین الان لیگ رو تعطیل کن ادیت فایل وحید رو بردار هزارتا بهش اضافه کن تا من بازی با وحید رو دوباره برم.خوبه؟؟:27:
ولی محمد جا این حرفو جدی میگم.من خودم با هر تیم با کامپیوتر بازی کردم منچستر رو راحت بردم چون همه بازیکنان و تاکتیکهاشو می شناسم.من هر فصل توی مسترلیگ منچستر رو دابل می کردم و توی زمین منچستر هم بعضی وقتها بالای 4 تا گل هم می زدم.ولی فکر کنم حسین خندش به تو بود:21: آخه به استقلال برای چی بخنده.
[QUOTE]وای خدا ذرت کاران !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif[/QUOTE
نکنه فکر کردی به ذرت و این حرفا دارم میخندم نه عزیزم دارم به این میخندم که داری افتخار میکنی از ذرت کاران بردی اونم با چه آب و تابی .
سلام بچه ها منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر هیچ بازی رو باختم یه لحظه حواس پرتی کار دستم داد.
دیدید بعضی از وقت ها یه سری از تیم ها خیلی قوی میشن این استوک سیتی هم امروز این جوری بازی میکرد.همی بازی کنانشون فلش قرمز بودن.اما من فلش بنفش و آبی اکثرا
سیو بازی
بازیه بعد بازیه آرمین.
ولی واقعا با این آپشن فایل نه میشه از کناره ها نفوذ کرد.نه میشه روی ضربه ی سر به گل رسید نه میشه از وسط دفاع حریفو بهم زد هیچ کاری نمیشه کرد واقعا به زور باید یه گلو بچپونی تو دروازه.
behrooz-kaka
13-02-2010, 01:19
سلام دوستان.چطوری میتونم تو لیگ بیام؟
سلام بچه ها منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر هیچ بازی رو باختم یه لحظه حواس پرتی کار دستم داد.
دیدید بعضی از وقت ها یه سری از تیم ها خیلی قوی میشن این استوک سیتی هم امروز این جوری بازی میکرد.همی بازی کنانشون فلش قرمز بودن.اما من فلش بنفش و آبی اکثرا
سیو بازی
بازیه بعد بازیه آرمین.
ولی واقعا با این آپشن فایل نه میشه از کناره ها نفوذ کرد.نه میشه روی ضربه ی سر به گل رسید نه میشه از وسط دفاع حریفو بهم زد هیچ کاری نمیشه کرد واقعا به زور باید یه گلو بچپونی تو دروازه.
عادل جان این فلش های رنگی توی بازی خیلی موثر هستن . درصورتیکه بنفش باشن حدود 10 واحد از قدرت تیم کم میکنن و در صورتیکه قرمز باشن حدود 10 تا اضافه میکنن . حتما که نباید همه تیمها رو ببریم توی واقعیت هم همینطوره شما به آمار بردو باخت همین لیورپول نگاه کن .
اصلا قشنگی بازی به همین بردو باختشه وگرنه مزه نداره همه تیمها رو از یک طرف ببریم و با خوبی و خوشی پرونده لیگو ببندیم بدون اینکه از دماغ یکی خدای نکرده یه ذره خون بیاد .
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
برنامه هفته دهم مسابقات
بارنلی -----------------------------------------منچستر یونایتد---------------------------------- (برگزار شد)
هول سیتی ----------------------------------اورتون----------------------------------------------(برگزار شد)
ویگان----------------------------------------- چلسی--------------------------------------------(برگزار شد)
استوک سیتی ------------------------------لیورپول -------------------------------------------- (برگزار شد)
آرسنال -------------------------------------- تاتنهام---------------------------------------------فردا تا ساعت 3 بعد از ظهر
vahidgame
13-02-2010, 01:21
چه طوره الان که تازه سر شب هستش یکمی بحث کنیم:31: من که تا هر وقت بخواید هستم.
behrooz-kaka
13-02-2010, 01:28
من behrooz تقاضای شرکت دارم.ممنون.
وحید هفته بعد با من داری ؟
میتوی آپشن فایلتو آپلود کنی تا ترکیبمو بچینم . علاوه بر این قدرت تیممو هم به حالت دیفالت قرار میدم چون قرار شد آینده آپشن فایل بچه ها رو به روز کنیم توی آپشن فایل نهایی بچه ها وقتی با کامپیوتر بازی میکنن قدرت حریف حالت دیفالته .
vahidgame
13-02-2010, 01:44
وحید هفته بعد با من داری ؟
میتوی آپشن فایلتو آپلود کنی تا ترکیبمو بچینم . علاوه بر این قدرت تیممو هم به حالت دیفالت قرار میدم چون قرار شد آینده آپشن فایل بچه ها رو به روز کنیم توی آپشن فایل نهایی بچه ها وقتی با کامپیوتر بازی میکنن قدرت حریف حالت دیفالته .
مگه تو میزبان نیستی؟ اگر می خوای ترکیب بچینی سیو کن و اونا که به صورت form در سیو بازی هستش برای من بفرست.
راستی من هنوز دسته نخریدم:31: یه مدل خوب میشه بگی من هر وقت دسته خریدم زود خراب شده.البته اگه فردا مغازه ها باز باشن.
بعد من یعنی با دیفالت تیم تو بازی کنم؟حالا که ما با همه تیم های بچه ها باختیم باید از این بعد با حالت دیفالت بازی کنی خیلی عالیه دوباره همون قضیه ذرت و مرت میاد وسط:31:
اقایون من بازی رو 1-0بردم . اینم سیو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم آمار جان من فقط آمار رو نگاه کن مالکیت توپ رو داشته باش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
13-02-2010, 01:49
آرمین جان اگه از این به بعد عکس کوچیک بذاری خیلی بهتره
اقایون من بازی رو 1-0بردم . اینم سیو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم آمار جان من فقط آمار رو نگاه کن مالکیت توپ رو داشته باش :
آرمین جان ماشالا خوب همه رو لوله کردیا . توی آپشن فایل شما قدرت آرسنال کم شده یا نه میشه یک چکی بکنی ؟
راستی چطوری تونستی 70 درصد بازی مالکیت توپ داشته باشی ؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه .
mohammad_87
13-02-2010, 02:08
آرمین جان ماشالا خوب همه رو لوله کردیا . توی آپشن فایل شما قدرت آرسنال کم شده یا نه میشه یک چکی بکنی ؟
راستی چطوری تونستی 70 درصد بازی مالکیت توپ داشته باشی ؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه .
آره آرمین خوب بردی اونم با این بازیکنان توی زمین بارونی!!
حسین میشه این قسمت آخر رو توضیح بدی؟یعنی منظورت اینه که تیم حریف سیستمش رو عوض میکنه یا اینکه بخوای نخوای متعادل میشه؟؟
vahidgame
13-02-2010, 02:08
بچه ها خوابید.مواظب باشید یخ نزنید:31: ما تا آخر خط باید با هم باشیم.نباید اینجوری بمیریم:31:
mohammad_87
13-02-2010, 02:18
این حسین کجا رفت.این حرفش بدجوری منو سرکار گذاشت.وحید میدونی این یعنی چی؟ سیستم هوش مصنوعی این بازی که بر اساس منطق فازی ساخته شده به این شکل عمل میکنه که در زمانیکه درصد تملک توپ cpu پایین میاد برنامه رو عوض میکنه و با ارتقاء هوش بازی این درصد رو به تعادل میرسونه راستی یه نگاه به گوگل بنداز بنده خدا ولنتاین رو با المپیک اشتباه گرفته
masoodbr
13-02-2010, 10:08
سلام صبح بخير منم به لطف ضربه كورنر با ضربه سر ادبايور بردم
در ضمن بازي بعدي داربي منچستر است
امار بازي
سيو بازي
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
محمد جان اگه زحمتي نيست به جاي توره در دفاع از كمپاني استفاده كن توره را جاي ارلند در مركز زمين بذار و در خط حمله هم بليمي را داخل بازي بذار به جاي توز اگه روبينهو را هم كشيدي جلو و ss هم گذاشتي بد نيست
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد
vahidgame
13-02-2010, 10:31
ساعت ده بابا چقدر ميخوابيد
یعنی خوابم می خواید از ما بگیرید.دیگه این خوابم نداشته باشیم دیگه چی داریم:31:
masoodbr
13-02-2010, 10:36
وحيد جان ميگن روزي سر صبح است واسه همين هم من ميخوام بازيامو سر صبح بكنم برم دنبال كارام به جز روزاي تعطيل
من behrooz تقاضای شرکت دارم.ممنون.
بهروز جان من اسم شما رو هم یادداشت میکنم .
آره آرمین خوب بردی اونم با این بازیکنان توی زمین بارونی!!
حسین میشه این قسمت آخر رو توضیح بدی؟یعنی منظورت اینه که تیم حریف سیستمش رو عوض میکنه یا اینکه بخوای نخوای متعادل میشه؟؟
آره cpu در طی بازی روش بازیشو عوض میکنه . بعنوان نمونه وقتی تیمش جلو میفته یا اینکه درصد تملک توپش کم میشه و یا حالتهای دیگه مثلا بازیهای حساس یا فینالها و ..... یعنی تا الان متوجه نشدی توی بعضی از بازیها حریف خیلی قدرتمند تر شده ؟ مثل بازیهای دیگه این مدل هوش مصنوعی در طی بازی از چیت یا همون تقلب استفاده میکنه . یک نمونه دیگه nfs هستش توی این بازی زمانیکه شما از cpu جلو میفتی cpu از مسیرهای میونبر استفاده میکنه که ریسکش زیاده اما زمانیکه فاصله اون با شما زیاد میشه سرعتشو کم میکنه و از راههای معمولی میره که ریسک تصادفش کمتره .
توی فیفا هم همینطوره . من چند وقت پیش توی تاپیک فیفا گفتم که هوش مصنوعی اون بازی هم خیلی بالا نیست اما چند تا از بچه ها که شما هم میشناسیشون با تعصب مصر بودن که نه AI اون بازی در سطح بسیار بالائیه . در صورتیکه در حال حاضر بعضی از بازیهای ازمدلهای بسیار پیشرفته تری استفاده میکنن مثل شبکه عصبی و یا الگوریتم شبکه که اولی خیلی پیشرفتست . مثلا توی بازی MC RALLY از مدل اول استفاده شده . من تقریبا فقط همین فوتبال رو بازی میکنم برای شما باید این مسائل توی بازیهای مختلف بیشتر ملموس باشه .
اینجا جاش نیست وگرنه کمی بیشتر توضیح میدادم که اصلا منطق فازی که توی این بازی مورد استفاده قرار گرفته ( توی TEAMVISION ) از چه نوعیه و ساختار و عملکردش به چه نوعیه .
...................................
من تا نیم ساعت دیگه بازیهای هفته بعدو توی تاپیک قرار میدم .
vahidgame
13-02-2010, 10:47
حسین جا میشه بگی چه جوری بازی هارو با کیت سرور 1 دقیقه ای می کنه.یه قسمت من دیدم برای زمان هستش ولی امتحان کردم تغییری نمی کنه.میگم همش تو برنامه بازی ها رو بذاری یکمی برات سخت میشه.بقیه هم این کار رو بکنن کارت راحتتر میشه
راستی هفته دهم تموم شده پس الان یکمی درباره آپشن فایلو و نقل وانتقالات صحبت کنیم که چه جوری باشه.اگه مثلا نقل وانتقالات قانون داشته باشه خیلی بهتر میشه
برنامه هفته یازدهم
منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی
اورتون --------------------------------------------------چلسی
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال
حسین جا میشه بگی چه جوری بازی هارو با کیت سرور 1 دقیقه ای می کنه.یه قسمت من دیدم برای زمان هستش ولی امتحان کردم تغییری نمی کنه.میگم همش تو برنامه بازی ها رو بذاری یکمی برات سخت میشه.بقیه هم این کار رو بکنن کارت راحتتر میشه
راستی هفته دهم تموم شده پس الان یکمی درباره آپشن فایلو و نقل وانتقالات صحبت کنیم که چه جوری باشه.اگه مثلا نقل وانتقالات قانون داشته باشه خیلی بهتر میشه
مورد اول رو الان بهت نمیگم ببینم میتونی متوجه بشی چطوریه . اگه نتونستی بفهمی بهت میگم فقط میخواستم از هوشت استفاده کنی و خودت متوجه بشی .
در ضمن خیلی هم ساده هست .
در مورد نقل و انتقالات . باید بگم نیم فصل و پایان فصل انجام میشه اما تا نیم فصل هر کسی پیشنهادی داره بگه تا اون موقع که هنوز چند هفته مونده نظرات جمع بندی بشه .
آپشن فایل رو هم من توضیحاتی درموردش دادم من فکر میکنم بهتر باشه اونو هم نیم فصل انجام بدیم تا با نقل و انتقالات یکباره آپشن فایل نهاییو آماده کنیم و به بچه ها بدیم .
masoodbr
13-02-2010, 11:26
حسين ميشه كل پوشه كيت سرورتو برام آپلود كني؟
سلام برو بچ باحال چه خبر چی شده الان کجاییم چه باید کرد ؟
vahidgame
13-02-2010, 11:59
الان بازی منچستر با منچستر سیتی هستش.نمی دونم بچه ها کجا هستن.بازی های این فته 3 تا بازی هستش.اگه بچه ها بیان زود تموم میشه.
راستی حسین یه سری اطلاعات و ترکیب بهت الان بدم؟این بازیو تو بازی کن بازی برگشت من بازی می کنم
الان بازی منچستر با منچستر سیتی هستش.نمی دونم بچه ها کجا هستن.بازی های این فته 3 تا بازی هستش.اگه بچه ها بیان زود تموم میشه.
راستی حسین یه سری اطلاعات و ترکیب بهت الان بدم؟این بازیو تو بازی کن بازی برگشت من بازی می کنم
باشه با گرفتن عکس هم میتونی ترکیب و بقیه چیزها رو بهم نشون بدی . فقط اندازه عکسها رو کوچیک کن .
درمورد پوشه کیت سرور من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون حدود دو گیگ میشه .
vahidgame
13-02-2010, 12:12
باشه با گرفتن عکس هم میتونی ترکیب و بقیه چیزها رو بهم نشون بدی . فقط اندازه عکسها رو کوچیک کن .
درمورد پوشه کیت سرور من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون حدود دو گیگ میشه .
من نمی تونم ترکیب دقیق رو بهت بگم اگه بتونی آمادگی بازیکنان رو یه جوری بگی می تونم ترکیب مناسب رو بهت بگم.ولی سیستم خودمو سیو کردم و موقع بازی برات می فرستم فقط محرمانه هستش زیاد جزئیاتشو نگاه نکن:31:
من نمی تونم ترکیب دقیق رو بهت بگم اگه بتونی آمادگی بازیکنان رو یه جوری بگی می تونم ترکیب مناسب رو بهت بگم.ولی سیستم خودمو سیو کردم و موقع بازی برات می فرستم فقط محرمانه هستش زیاد جزئیاتشو نگاه نکن:31:
ساها کاملا بنفشه . اصلا از قیافش معلومه حال این بازیو نداره حالا بازم تصمیم با خودته .
vahidgame
13-02-2010, 12:21
ساها کاملا بنفشه . اصلا از قیافش معلومه حال این بازیو نداره حالا بازم تصمیم با خودته .
یعنی چی بنفشه .خیلی بد شد از این بعد فرمشو روی 7 بذارم بهتره:31: چون الان روی 3 هستش و بیشتر بازی ها آبی یا بنفش هستش.
یعنی چی بنفشه .خیلی بد شد از این بعد فرمشو روی 7 بذارم بهتره:31: چون الان روی 3 هستش و بیشتر بازی ها آبی یا بنفش هستش.
نه اصلا علاوه بر اینکه بنفشه خیلی هم کسله چطور بگم اگه قیافشو ببینی خودت میفهمی اصلا دوست نداره این بازیو بیاد توی زمین به نظر منم زیاد اذیتش نکن این بازیو بهش استراحت بده . ای بابا چرا نمیگیری اصلا باز تو بگو تمام بازیها بنفشه اصلا به بنفشیش کاره نداره بطور کل "حال نداره" :2:( اصطلاحو داشتی ) .
vahidgame
13-02-2010, 12:38
نه اصلا علاوه بر اینکه بنفشه خیلی هم کسله چطور بگم اگه قیافشو ببینی خودت میفهمی اصلا دوست نداره این بازیو بیاد توی زمین به نظر منم زیاد اذیتش نکن این بازیو بهش استراحت بده . ای بابا چرا نمیگیری اصلا باز تو بگو تمام بازیها بنفشه اصلا به بنفشیش کاره نداره بطور کل "حال نداره" :2:( اصطلاحو داشتی ) .
اینجوری که نمیشه به زور دارو هم شده باید بازی کنه:21:
اینجوری که نمیشه به زور دارو هم شده باید بازی کنه:21:
نکنه تو فکر کردی من از ساها میترسم . نه بابا من برای خودت گفتم اینجوری میاریش توی زمین بعد مصدوم میشه روی دستت میمونه اصلا صلاح مملکت خویش خسروان دانند .
من بازیهای هفته بعد رو هم بنویسم :
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی
vahidgame
13-02-2010, 12:53
حسین جدای این حرفا تا حالا امتحان کردی مثلا بری ترکیب رو نگاه کنی بعد بیای بیرون دوباره بری اونجوری آمادگی تغییر میکنه.این درسته یا من فکر کردم؟
الان که وقتمون خالیه هیچ کی نمیاد.راحت دو سه هفته ای میشه امروز بازی کرد
حسين ميشه كل پوشه كيت سرورتو برام آپلود كني؟
مسعود جان شرمنده من این پستو ندیدم .
راستش پوشه کیت سرور من حدود 2 گیگ میشه روی همین حساب نمیشه آپلودش کرد حجم خیلیه .
راستی الان بازی تو با محمده . محمد احتمالا از صبح در تکاپوی اینه که وارد تاپیک بشه اما نمیتونه :31: آخه دیروز خودش اینجوری میگفت . بنابراین این بازیو خودت انجام بده تا بازیها متوقف نشه .
برنامه هفته یازدهم
منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی ------------------------------- تا ساعت 2 بعد از ظهر
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- ساعت 2 تا 2.30 بعد از ظهر
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- ساعت 2.30 تا 4.30 بعد از ظهر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
برنامه هفته دوازدهم
لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------ساعت 4.30 تا 5 بعد از ظهر
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------ساعت 5 تا 5.30 بعد از ظهر
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
masoodbr
13-02-2010, 13:08
پس من اين بازيو انجامش ميدم
حسين ببين من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
پس من اين بازيو انجامش ميدم
حسين ببين من كيت سرور را نصب ميكنم تغييراتتم توش انجام ميدم اما تو بازي اعمال نميشه نميدوني قضيه چيه؟
سلام . شما تو قسمت Manager (منظورم داخل کیت سرور هستش)گزینه Attach رو زدین تا فعال بشه یا نه ؟
masoodbr
13-02-2010, 13:39
بازي با تساوي 1-1 تمام شد بليمي و پارك گلزنان بازي بودند
امار بازي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
اينم تك گل من از پارك ضربه سر از كورنر بود
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
سلام . شما تو قسمت Manager (منظورم داخل کیت سرور هستش)گزینه Attach رو زدین تا فعال بشه یا نه ؟
اره اما تغييرات داخل بازي اعمال نميشه
وحید اگه میخوای ترکیب بدی بجنب الان بازی چلسی با اورتونه .
vahidgame
13-02-2010, 13:58
حسین این ترکیب من هستش:
فقط یادت باشه ترکیب رو اول رو گزینه 2 بذاری بعدش که فعالش کردی اونو غیر فعال کنم.بعد بازیکنانی مثل هیتینگا و پینار رو در هر صورتی توی ترکیب بذار.روی نیمکت هم بازیکنانی پایین 69 نباشه.بعد تعویض ها روی گزینه 5 یعنی زود بذار.
کامپیوتر این چیزا رو نمی فهمه اگه اینارو درست انجام بدی یکمی شاید شانس داشته باشم:31:
حسین این ترکیب من هستش:
فقط یادت باشه ترکیب رو اول رو گزینه 2 بذاری بعدش که فعالش کردی اونو غیر فعال کنم.بعد بازیکنانی مثل هیتینگا و پینار رو در هر صورتی توی ترکیب بذار.روی نیمکت هم بازیکنانی پایین 69 نباشه.بعد تعویض ها روی گزینه 5 یعنی زود بذار.
کامپیوتر این چیزا رو نمی فهمه اگه اینارو درست انجام بدی یکمی شاید شانس داشته باشم:31:
فلش آمادگی ساها بنفشه . بطور متوسط هر بازیکن من یک واحد قدرتش بیشتز بازیکنان تو هستش .
vahidgame
13-02-2010, 14:18
حسین ترکیب خوبی هستش ولی چرا دروازه بان هاوارد نیستش.نکنه اونم بنفش هستش؟ راستی نیمکت هم بازیکنان خوب بذار.
راستی حتما همون سیستم که برات گذاشتم بذار.این سیستم که توی عکس هستش سیستم پیش فرضه و اصلا خوب نیست
حسین ترکیب خوبی هستش ولی چرا دروازه بان هاوارد نیستش.نکنه اونم بنفش هستش؟ راستی نیمکت هم بازیکنان خوب بذار.
راستی حتما همون سیستم که برات گذاشتم بذار.این سیستمکه توی عکس هستش سیستم پیش فرضه و اصلا خوب نیست
وحید جان من ترکیب تو رو ندارم . در ضمن من قدرت تیم تو رو بحالت پیش فرض قرار دادم چون اینجوری انصاف نبود با تیم ضعیف شدت بازی کنم . این کار رو حتما در پایان نیم فصل در مورد تمام تیمها انجام میدیم . 6 واحدی که ازت کم شده بود رو درست کردم .
چون الان عادل و آرمین نیستن فرصت ما برای این بازی زیاده اما من تا ساعت سه بازیو تموم میکنم .
vahidgame
13-02-2010, 14:27
پس اون ترکیب برات گذاشتم چیه؟ اونو توی سیو بازی کپی کنه تمومه.حتما این کار رو بکن.بقیه اونو بلدی دیگه نمی خواد توضیح بدم...
پس اون ترکیب برات گذاشتم چیه؟ اونو توی سیو بازی کپی کنه تمومه.حتما این کار رو بکن.بقیه اونو بلدی دیگه نمی خواد توضیح بدم...
ببین من هیچوقت از بخش مدیریت ترکیب استفاده نکردم الان که فرم 5 که مال تیم تو هستش رو لود میکنم ترکیب عوض نمیشه . میشه بگی چطوری باید اینکار رو بکنم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.