مشاهده نسخه کامل
: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
حسین جان اینم لیست خرید من:
1- امانوئلسون آزاکس
2- دجبرئیل سیسه پاناتینایکوس
3- آیمار بنفیکا
4- نیهات بشیکتاش
5- امره فنرباغچه
6- لوئیز گارسیا اسپانیول
7- زی روبرتو هامبورگ
8- باپتیستا رم
9- رایت فیلیپس من سیتی
10- گودیانسن تاتنهام
11- مارتینس کامرون
12- aogo هامبورگ
جالبه هرکی میای توی این تاپیک فکر میکنه ما بازیها رو به کامپیوتر واگذار میکنیم و خودمون اونا رو تماشا میکنیم .
سلام جمیععععععععا . باباچقدر این بازار نقل و انتقالات گرمه ! دمتون گرم باشه .
حسین جون من کجایی جیگر بیا آمارا رو بهم بده . ای نفس !
بازیکنان درخواستی من :
Forlan >> Atletico Madrid
Simao >> Atletico Madrid
Risse >> A.S.Roma
De Rossi >> A.S.Roma
Riqueleme >> C.A.Boca Juniors
حسین جان قیمت اینها + همه بازیکنای اینتر رو زحمت بکش . :20: مـــمـــنـــون
حسین جون من کجایی جیگر بیا آمارا رو بهم بده . ای نفس !
سلام
نفس داش آرمینو بگردم کجایی جیگر طلا
آرمین جان دیگه لازم نیست قیمت تمام بازیکنانتو بدونی چون اولا به هر باشگاه 100 میلیون دلار سرمایه اختصاص داده شده که با این بودجه یکی دو تا ستاره میتونی بخری و علاوه بر خرید بازیکنان مورد نظرت که توی تیمهای بچه ها نیست میتونی مثل بقیه بچه ها بازیکنانتو با بقیه مبادله کنی پس بنابراین قیمت گذاری روی بازیکنان تیم خودت بی معنیه .
اون چند موردی که گفتی رو هم قیمتاشونو در میارم .
در ضمن این موارد رو فراموش نکنید :
همونطوریکه قبلا گفتم 10 واحد از تمام بازیکنانی که قصد خریدشون رو دارین کم میشه :
حمله
دفاع
قدرت
ریسپانس
اگیلیتی
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
و از این دو مورد 15 واحد کم میشه
سرعت
شتاب
ازدروازه بانها 10 واحد از ریسپانس و پرش کم میشه اما از مهارت دروازه بانی چیزی کم نمیشه .
سلام حسین داش.
راستی نقل و انتقالات هم مثل سری قبل باید دادو ستد کنی دیگه درسته؟
اگه قیمت این بازیکنای خودمو درآری خیلی ممون میشم.
m.diara
granero
guti
raul
سلام عادلی
چیزایی که چند سطر بالا تر در جواب آرمین نوشتم رو بخون . باشه این موارد رو درمیارم فقط باید یک کم صبر کنین چون یه ذره وقت گیره .
حسین جان اینم لیست خرید من:
1- امانوئلسون آزاکس
3- آیمار بنفیکا
4- نیهات بشیکتاش
5- امره فنرباغچه
6- لوئیز گارسیا اسپانیول
7- زی روبرتو هامبورگ
8- باپتیستا رم
9- رایت فیلیپس من سیتی
10- گودیانسن تاتنهام
11- مارتینس کامرون
12- aogo هامبورگ
چشم حامد جان حتما
vahidgame
25-02-2010, 18:12
حسین قیمت بازیکنان منو هم اگه میشه زودتر بگو.
راستی دیگه نمی خواد قیمت همه بازیکنان تیمهای خودمون رو بگی.فقط اونایی که خود افراد بخوان بفروشن رو در بیار.
این لیست وحید:
گورکف : 56.5 م دلار
هلب : 40.6 م
هاینزه : 29.6 م
توره : 25.2 م
ماشکرانو : 38.9 م
لنون : 5 م
گودیانسن : 33 م
کینگ : 8.4 م
برونو آلوز : 24.4 م
فابرگاس : باید با برادر حامد یعنی حبیب توافق کنی
CATALONIA
25-02-2010, 18:35
من چند تا بازيكن ديگه هم تو ليست فروش گذاشتم
بازيكن ها مازاد باشگاه
badstuber
breno
Baumjohan
Kraft
Ottl
Gomez
muller
rensing
kraft
pranjic
يكي از اين بازيكنان منو بخرين ديگه
اه هي هيچي نميگيم هيچي نميگن
راستي آرمين جان اينقدر با حسين اين كلمات ..... رد و بدل نكن :31:
فكر نكنم با اين كارا بتوني اول بشي :31::31:
راستي من ديگه با همه شوخي ميكنم هر كي هم خواست با من شوخي كنه
گفتم كه كسي ناراحت نشه و منم ناراحت نميشم اگه با من شوخي كنين
ok
پس حسين اينجور كه تو ميگي هنوز نقل و انتقالات شروع نشده ديگه ؟
پس اگه ميشه يه موقع بگو كه رسما نقل و انتقالات شروع بشه و بازيكناني كه بچه ها ميگن ديگه منتقل بشه و تكميل
پس اون دو بازيكن كه گفتم رو انتقال نده
ببخشيد خيلي زحمت دادم ولي ديگه يه موقع ميخوام بازيكنامو بگم كه ديگه قطعي بشه
ممنون
CATALONIA
25-02-2010, 18:40
من يه نكته هم براي محمد! تو پروفايلش نوشتم
من شديدا به يك دروازه بان نياز دارم و هر كي خواست بهش دروازه بان اول بايرن و يك بازيكن خوب تيم تو هر پستي بهش ميدم
فقط يه دروازه بان خوب به من بده
ممنون
من يه نكته هم براي محمد! تو پروفايلش نوشتم
من شديدا به يك دروازه بان نياز دارم و هر كي خواست بهش دروازه بان اول بايرن و يك بازيكن خوب تيم تو هر پستي بهش ميدم
فقط يه دروازه بان خوب به من بده
ممنون
من حاضرم تولدو رو بدم و روبن رو بگیرم . . . :20:
CATALONIA
25-02-2010, 18:45
من حاضرم تولدو رو بدم و روبن رو بگیرم . . . :20:
خسته نشي آرمين !
گفتم شوخي كن نه ديگه اينقدر :31:
روبن رو با تولدو كه ديگه يه پاش لبه گوره ...
منم زرنگي ميكنم
روبن رو با جوليو سزار عوض ميكنم
خسته نشي آرمين !
گفتم شوخي كن نه ديگه اينقدر :31:
روبن رو با تولدو كه ديگه يه پاش لبه گوره ...
منم زرنگي ميكنم
روبن رو با جوليو سزار عوض ميكنم
شرمندتم . . . :5:
CATALONIA
25-02-2010, 18:51
شرمندتم . . . :5:
دشمنت شرمنده
ميگم آرمين جان ليست مازاد نداري ؟
لیست آرمین :
فرلان : 51.6 م
سیمائو : 36.5 م
ریسه : 32.8 م
دروسی : 59 م
ریکلمه : 54 م
قیمت بازیکنان با یک فرمول دقیق بر اساس تواناییهایی که واقعا توی بازی موثره محاسبه میشند اگه قیمت یک بازیکن چندان معقول نبود علتش اینه که کونامی توانایی اون بازیکن رو منطبق با واقعیت طراحی نکرده .
CATALONIA
25-02-2010, 18:55
حسين ميشه الان تا هستم آپشن فايل منو بدي تا ببينم چي ميشه ؟
راستي چند واحد كم ميكني
يادت نره اون دو تا هم نياري بارسا
هر چي فكر ميكنم ميگم خيلي گرونه قيمتشون
البته گفتي براي چي اينجورين
حسين ميشه الان تا هستم آپشن فايل منو بدي تا ببينم چي ميشه ؟
راستي چند واحد كم ميكني
يادت نره اون دو تا هم نياري بارسا
هر چي فكر ميكنم ميگم خيلي گرونه قيمتشون
البته گفتي براي چي اينجورين
بارسا چیه نکنه یادت رفته تیمت چی بود ؟
شهاب دقیقا بگو آیا واقعا توی پروفشنال با یک تیم درجه یک به زور میتونی از یک تیم درجه یک دیگه ببری ؟ اگه اینجوری من تنها سه واحد از تیمت کم میکنم وگرنه که بیشتر . در ضمن چند هفته از لیگ بگذره یک مقدار تیمهای رو مجددا بالانس میکنم .
CATALONIA
25-02-2010, 19:09
بارسا چیه نکنه یادت رفته تیمت چی بود ؟
شهاب دقیقا بگو آیا واقعا توی پروفشنال با یک تیم درجه یک به زور میتونی از یک تیم درجه یک دیگه ببری ؟ اگه اینجوری من تنها سه واحد از تیمت کم میکنم وگرنه که بیشتر . در ضمن چند هفته از لیگ بگذره یک مقدار تیمهای رو مجددا بالانس میکنم .
ببخشيد منظورم اين بود كه اون دوتا ديگه نميخواد بفرستي ( نميدونم چرا اينطوري شد )
اشتباه لپي بود
در مورد اون هم
نه ديگه اينقدر وضعمون خراب نيست
توي پروفشنال با تيم درجه يك ميتونم تيم درجه يك ديگه رو شكست بدم ولي نه با فاصله ي گل زياد
ميگم همون 5 يا 4 يا 6 واحد كم كني خوبه
همون 5 رو كم كن
ممنون
ببخشيد منظورم اين بود كه اون دوتا ديگه نميخواد بفرستي ( نميدونم چرا اينطوري شد )
اشتباه لپي بود
در مورد اون هم
نه ديگه اينقدر وضعمون خراب نيست
توي پروفشنال با تيم درجه يك ميتونم تيم درجه يك ديگه رو شكست بدم ولي نه با فاصله ي گل زياد
ميگم همون 5 يا 4 يا 6 واحد كم كني خوبه
همون 5 رو كم كن
ممنون
باشه 5 تا موقتا کم میکنم چند هفته از بازیها که بگذره اگه دیدیم راحت تیمها رو میبری به اندازه بقیه تیمها قدرت تیمتو کم میکنیم اما اگه نتایج وحشتناکی گرفتی دو سه واحدی به قدرت تیمت اضافه میکنیم دیگه بقیش به تواناییهای خودت بستگی داره که بتونی خودتو به تیمهای بالای جدول برسونی .
اینم آپشن فایل بایرن مونیخ با 5 واحد کاهش قدرت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CATALONIA
25-02-2010, 19:30
باشه 5 تا موقتا کم میکنم چند هفته از بازیها که بگذره اگه دیدیم راحت تیمها رو میبری به اندازه بقیه تیمها قدرت تیمتو کم میکنیم اما اگه نتایج وحشتناکی گرفتی دو سه واحدی به قدرت تیمت اضافه میکنیم دیگه بقیش به تواناییهای خودت بستگی داره که بتونی خودتو به تیمهای بالای جدول برسونی .
اینم آپشن فایل بایرن مونیخ با 5 واحد کاهش قدرت :
ممنون حسين جان
راستي اين لينك نمياد
داره روي سرور ميره ؟
mohammad8711
25-02-2010, 19:46
میشه یه لطفی کنید و اسم همه شرکت کنندگان و تیم هاشون رو تو پست اول قرار بدید ؟
اطلاعیه :
همه پیشنهاد هایی که برای خرید بازیکن به باشگاه فرهنگی ورزشی چلسی شده است تا فردا شب بررسی و پاسخ داده می شوند
ممنون حسين جان
راستي اين لينك نمياد
داره روي سرور ميره ؟
نه من ای دی اس ال دو مگ دارم بلافاصله میره روی سرور بیا اینم 8 تا سرور مجزا :
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
میشه یه لطفی کنید و اسم همه شرکت کنندگان و تیم هاشون رو تو پست اول قرار بدید ؟
اطلاعیه :
همه پیشنهاد هایی که برای خرید بازیکن به باشگاه فرهنگی ورزشی چلسی شده است تا فردا شب بررسی و پاسخ داده می شوند
محمد جان اگه ممکنه زود تر بررسی کن تا لیگو زودتر شروع کنیم امشب نمیتونی بررسی کنی ؟
شاید برای لیگ جدید تاپیک جدیدی با عنوان لیگ برتر اروپا ایجاد کنیم اونجا توی پست اول ترتیب کارها رو میدم . نمیدونی چقدر دوست دارم با تیمت رو در رو بشم هرچند که احتمالا میبازم .
راستی من خیلی دوست دارم بیشتر با شما آشنا بشم بیشتر خودتو معرفی نمیکنی ؟ چقدر دوست دوست شد این پست من !
حسین جان لیست بازیکنان من کی آماده میشه
vahidgame
25-02-2010, 20:46
این لیست وحید:
گورکف : 56.5 م دلار
هلب : 40.6 م
هاینزه : 29.6 م
توره : 25.2 م
ماشکرانو : 38.9 م
لنون : 5 م
گودیانسن : 33 م
کینگ : 8.4 م
برونو آلوز : 24.4 م
فابرگاس : باید با برادر حامد یعنی حبیب توافق کنی
من چند تا از این بازیکنان مثل گورکوف و کینگ و لنون و بورونو آلوز رو می خوام از اینا مثلا چه قدر کم میشه؟
vahidgame
25-02-2010, 20:47
محمد گفتی که ویا رو میخوای بخری. با اینیستا و هانری و مارکز عوضش می کنم:21: تعجب نکن چون بازیکن فوق العاده ای هست.
mohammad_87
25-02-2010, 21:38
سلام.چه بازار جالبی شده ها.
این مارکز رو با چک معاوضه میکنم.محمد کجایی؟اگه پیشنهاد دیگری از بازیکنام برای تعویض با چک داری بگو.مطمئن باش مشتریت هستم.
حسین هنوز روی پیشنهاد دیشب هستی؟
منم توز و تورس و کلیچی در آرسنال و گلن جانسن و روبینیو رو میخوام.
البته بین توز و روبینیو یکی رو میخوام.
حسین جان لطفا اقدام کن.
از اینا هر چه قدر پول از بودجه ی باشگاه کم اومد از بازیکنایی که قبلا برای فروش گذاشته بودم طاخت بزن.
مرسی.
سلام. حسین جان من هم Forlan و Riqueleme رو بر میدارم. که رو هم 105.6 میشه که 5.6 رو تخفیف بده تا مشتری شیم. خدا بده برکت . اگه نه که یه بازیکن گری گوری رو جای 5.6 میلیون میدم.
سلام.چه بازار جالبی شده ها.
این مارکز رو با چک معاوضه میکنم.محمد کجایی؟اگه پیشنهاد دیگری از بازیکنام برای تعویض با چک داری بگو.مطمئن باش مشتریت هستم.
حسین هنوز روی پیشنهاد دیشب هستی؟
سلام
اول از همه چیز بگم دیشب سایت برای من باز نمیشد بهمین خاطر نتونستم جواب پستتو بدم رفتم خوابیدم به هر حال میبخشی .
آره من حاضرم مسیو بگیرم بجاش گفتی بکام و کدوم بازیکن رو میخوای ؟
من چند تا از این بازیکنان مثل گورکوف و کینگ و لنون و بورونو آلوز رو می خوام از اینا مثلا چه قدر کم میشه؟
من قبلا گفته بودم طبق قانونی که برای همه هست از هر بازیکن 10 واحد کم میشه .
حسین جان لطفا اقدام کن.
از اینا هر چه قدر پول از بودجه ی باشگاه کم اومد از بازیکنایی که قبلا برای فروش گذاشته بودم طاخت بزن.
مرسی.
گود یانسن و توز رو وحید هم میخواست قبل از اینکه شما بگی بنابراین اگه هنوز وحید این بازیکنا رو بخواد باید سر قیمتش با وحید چونه بزنی .
سلام. حسین جان من هم Forlan و Riqueleme رو بر میدارم. که رو هم 105.6 میشه که 5.6 رو تخفیف بده تا مشتری شیم. خدا بده برکت . اگه نه که یه بازیکن گری گوری رو جای 5.6 میلیون میدم.
باشه آرمین جان .
.
.
.
بچه ها ماباید یک زمان مشخص برای پایان نقل و انتقالات تعیین کنیم تا پیشنهادات رو بشه تایید کرد .
در ضمن درمورد بازیکنانی که چند نفر پیشنهاد خریدشون رو دادن چیکار کنیم اینجوری آخه نمیشه که مثلا یک نفر الان پیشنهاد بده و بره باز یک نفر دیگه بیاد بگه منم میخوامش و اونم بره باز چند ساعت دیگه یکی میاد اینجوری حالا حالاها درگیر نقل و انتقالات خواهیم بود .
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
راستی یکی از کاربران سایت امروز دوست داشت بیاد توی این لیگ شرکت کنه من به ایشون گفتم باید با بچه ها در میون بزارم حالا نظرتون چیه من فکر میکنم 1 نفر زیاد تاثیری روی نظم لیگ نذاره به ایشون چی بگم ؟
mohammad8711
25-02-2010, 22:22
نه من ای دی اس ال دو مگ دارم بلافاصله میره روی سرور بیا اینم 8 تا سرور مجزا :
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
محمد جان اگه ممکنه زود تر بررسی کن تا لیگو زودتر شروع کنیم امشب نمیتونی بررسی کنی ؟
شاید برای لیگ جدید تاپیک جدیدی با عنوان لیگ برتر اروپا ایجاد کنیم اونجا توی پست اول ترتیب کارها رو میدم . نمیدونی چقدر دوست دارم با تیمت رو در رو بشم هرچند که احتمالا میبازم .
راستی من خیلی دوست دارم بیشتر با شما آشنا بشم بیشتر خودتو معرفی نمیکنی ؟ چقدر دوست دوست شد این پست من !
اگه مشکلی نیست دوباره لیست تیمها رو بذار تا بدونم با کی دارم چک و چونه می زنم ! شاید بتونم تا فردا ظهر جواب بدم
خودمو چجوری معرفی کنم ؟!؟ من در سال 1366 در یک خانواده معمولی در شمال کرمانشاه متولد شدم ، در بدو تولد به کامپیوتر علاقه مند شدم و شروع به فراگیری زبان های برنامه نویسی کردم ..... ( 22 سال بعد ) ....... هم اکنون دانشجوی ترم پنج مهندسی فناوری اطلاعات هستم و با مشروط شدن میانه خوبی دارم...... 40 سال بعد ...... (شرمنده از تو قبر نمی تونم صحبت کنم ، خیلی سرد و تاریکه ! )
mohammad_87
25-02-2010, 22:23
حسین جان لطفا اقدام کن.
مرسی.عادل جان.سرجیو راموس رو من میخوام.اگه فروشیه کدوم بازیکن من رو میخوای؟من بارسا هستم.
آرمین جان تیم شما بدون شک بهترین تیم لیگ هستش.حاضرم کل تیمم رو با تیمت عوض کنم.به اضافه 50 میلیون از بودجه.نظرت چیه؟
راسی لیست فروش نداری؟
اینم از لیست من:
لیست خرید :
پویول > حاضرم با آنلکا و دکو عوض کنم
لیست فروش :
آنلکا
دروگبا
تری
بالاک
اسین
من چهارنفر اول لیست فروش بعلاوه چک رو میخوام.مخصوصا بالاک و دروگبا.کدوم بازیکنان رو میخوای محمد جان؟
vahidgame
25-02-2010, 22:24
حسین من الان پس با لنون و گورکوف همین الان قرارداد می بندم.می دونم گورکوف رو خیلی ها می خوان ولی فکر نکنم کسی با من بتونه برای خرید اون رقابت کنه من آن قدر به قیمتش اضافه می کنم که دیگه کسی نتونه بخره خواهشا بی خیال این بازیکن بشید:31:
راستی محمد پست قبلی منو بخون
حسین جان تمام زحمات من که گردن شماست . حالا اگه خودت طلبه ای که یه نفر دیگه هم به جمع ما بپیونده . از نظر من که مشکلی نیست فقط فشار رو تو بیشتر میشه .
اگه مشکلی نیست دوباره لیست تیمها رو بذار تا بدونم با کی دارم چک و چونه می زنم ! شاید بتونم تا فردا ظهر جواب بدم
خودمو چجوری معرفی کنم ؟!؟ من در سال 1366 در یک خانواده معمولی در شمال کرمانشاه متولد شدم ، در بدو تولد به کامپیوتر علاقه مند شدم و شروع به فراگیری زبان های برنامه نویسی کردم ..... ( 22 سال بعد ) ....... هم اکنون دانشجوی ترم پنج مهندسی فناوری اطلاعات هستم و با مشروط شدن میانه خوبی دارم...... 40 سال بعد ...... (شرمنده از تو قبر نمی تونم صحبت کنم ، خیلی سرد و تاریکه ! )
محمد یکی طلبت .
mohammad8711
25-02-2010, 22:35
من چهارنفر اول لیست فروش بعلاوه چک رو میخوام.مخصوصا بالاک و دروگبا.کدوم بازیکنان رو میخوای محمد جان؟
از بارسا فقط یه بازیکن چشممو گرفته ! چک رو میدم والدز و پویول رو می گیرم !!!
آقا یکی پیشنهاد بده این بازار نقل و انتقالات رو چجوری جمعش کنیم . 11 نفرمون که همزمان آنلاین نیستیم که بشه توافق کرد . سر تیم رئال چند روز معطل شدیم اون یک تیم بود اینقدر معطلی داشت حالا کلی بازیکن داریم که بچه ها روشون زوم کردن . مثلا همین گورکف رو چند نفر میخوان حالا چیکار کنیم که سریع تر به نتیجه برسیم .
mohammad8711
25-02-2010, 22:41
آقا یکی پیشنهاد بده این بازار نقل و انتقالات رو چجوری جمعش کنیم . 11 نفرمون که همزمان آنلاین نیستیم که بشه توافق کرد . سر تیم رئال چند روز معطل شدیم اون یک تیم بود اینقدر معطلی داشت حالا کلی بازیکن داریم که بچه ها روشون زوم کردن . مثلا همین گورکف رو چند نفر میخوان حالا چیکار کنیم که سریع تر به نتیجه برسیم .
به نظر من بازیکنی که خواهان زیاد داره رو به صورت مزایده بفروش ! مثلا بگو هر کس گورکف رو می خواد قیمت پیشنهادی رو پخ کنه ، هر کس قیمت بالاتری داد برنده میشه
vahidgame
25-02-2010, 22:41
به نظرم الان هر کسی لیست 10 نفر نهایی خودشو بگه.بعد اونایی که مشترک نبود که راحت میشه گرفت ولی اونایی مشترک بود باید با همه دیگه توافق کرد.کاری دیگه نمیشه کرد.دوستان با هم بسازید.مثلا من الان به محمد دارم پیشنهاد فوق العاده ای میدم.ویا رو بهش میدم به جاش اینسیتا و هانری و مارکز رو میخوام:21:
mohammad_87
25-02-2010, 22:42
از بارسا فقط یه بازیکن چشممو گرفته ! چک رو میدم والدز و پویول رو می گیرم !!!
قیبلا بهتر پیشنهاد داده بودی.پویول و والدز با دروگبا و بالاک.اوکی؟
اینجانب یک بازیکن را به دلیل بی نظمی در امور تمرینات و مشکلات اخلاقی در لیست فروش قرار دادم .
Quaresma اگر پیشنهاد خوبی دارید . با باشگاه تماس حاصل کنید .
vahidgame
25-02-2010, 22:48
دو تا محمد ها من حاظرم باهاتون معامله کنم.بیاد با هم بسازیم:46:
mohammad8711
25-02-2010, 22:49
قیبلا بهتر پیشنهاد داده بودی.پویول و والدز با دروگبا و بالاک.اوکی؟
دروگبا رو بفروشم با کی گل بزنم ؟
آنلکا و چک و بالاک رو میدم ، ابراهیمویج پویول و والدز رو می گیرم
اجازه بدین من تمام لیست تقاضاها رو یکجا سرجمع کنم تا ببینیم اصلا چی به چیه .
وحید :
متقاضی خرید :
گورکف
کینگ
لنون
برونو آلوز
تا فردا شب که پنجره نقل و انتقالات بسته میشه اگه کسی متقاضی بازیکن دوم تا چهارم نبودن این بازیکنا با قیمت پایه به تیم شما ملحق میشن .
اما اولین بار گورکف رو علی پیشنهاد خرید داد بنابراین اگه تو خواهان این بازیکنی و علی منصرف نشده باشه باید حداقل 10 درصد قیمت رو بالا ببری تا ببینیم کسی دیگه بالاتر میخواد یا نه در ضمن دقیقا مثل مزایده ها اگه یک نفر توی رقابت قیمتی داد و کسی بالاتر نخواست بدون برو برگرد باید بازیکن رو بخره .
در ادامه من تقاضاهای دیگه رو هم مینویسم .
mohammad_87
25-02-2010, 22:52
وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم.:31:
حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها دو تاش رو با مسی عوض کن:نستا-پاتو-رونالدینیو
دروگبا رو بفروشم با کی گل بزنم ؟
آنلکا و چک و بالاک رو میدم ، ابراهیمویج پویول و والدز رو می گیرم
خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها.
حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها سه تاش رو با مسی عوض کن و یک بازیکن متوسط از تیمم انتخاب کن:نستا-پاتو-رونالدینیو-سیدورف
یه دفه میخوای سر قفلی باشگاهو بهت بدم راحتت کنم . راحت باش کسی دیگه ای رو نمیخوای ؟
دیشب گفتی بکام و یکی دیگه آهان رونالدینیو حالا کم کم داری تعداد رو زیاد میکنی فکر کردی من خیلی عاشق اون مسیو دماغوت هستم نه عزیز پیشکشت باشه با مسیت ترشی بنداز .
خواستی همون پیشنهاد دیشب وگرنه خواب این بازیکنا رو ببین . این از قراداد ترکمنچای برای من بدتره اسکلت تیمو داری برمیداری بری که .
vahidgame
25-02-2010, 22:56
حسین اولا که من گورکوف رو پیشنهاد دام چون قبلش یه لیست دیگه داده بودم.اصلا من گورکوف خودم بزرگ کردم.کسانی که اونو میخوان بی خیال بشن چون قیمتو بالامیبرم آخرش خودم می خرمش فقط باعث ضرر من میشه.من تا گورکوف رو تو گور نکنم ول نمی کنم:31:
راستی حسین حداقل اون بازیکنانی که معاوضه می کنیم 10 واحد کم نکن و با همون خصوصیاتی که هستن بذار باشن.بعد نمیشه از بازیکنان ضعیفتر کمتر کم کنی؟ اینجوری هیچ کی بازیکن ضعیف و متوسط نمیخره.
mohammad8711
25-02-2010, 22:57
آقا من یه چیزیو متوجه شدم ! رنگ لباس چلسی آبیه :31:
ولی از وقتی این آپشن فایل رو نصب کردم لباس چلسی فقط یه رنگه و نمی شه تغییرش داد ! ( پیراهن سفید + شورت قرمز)
vahidgame
25-02-2010, 22:58
وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم
باشه با اینکه ضرر می کنم. حاظرم با اینسیتا و هانری عوض کنم.
masoodbr
25-02-2010, 23:02
سلام به همه حسين جان منظورم ادريانو كه تو اينتر توپ ميزد و الان تو فلاميينزه است
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
راستي اينتر مال كيه ؟ و اشنايدر را چطوري معامله ميكنه
آقا من یه چیزیو متوجه شدم ! رنگ لباس چلسی آبیه :31:
ولی از وقتی این آپشن فایل رو نصب کردم لباس چلسی فقط یه رنگه و نمی شه تغییرش داد ! ( پیراهن سفید + شورت قرمز)
من پیرهن تمام تیمها رو برات میفرستم از این بابت نگران نباش .
کسی دیگه از بچه ها هم اگه مشکلی با کیتها داره بگه من کیتها رو براش بفرستم .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
سلام به همه حسين جان منظورم ادريانو كه تو اينتر توپ ميزد و الان تو فلاميينزه است
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
راستي اينتر مال كيه ؟ و اشنايدر را چطوري معامله ميكنه
آهان اون آدریانو منظورت آدریانوی معروفه دیگه صبر کن الان قیمتشو درمیارم .
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها دو تاش رو با مسی عوض کن:نستا-پاتو-رونالدینیو
.
محمد من بکام رو میدم و 50 چوق هم روش میزارم به جون خودت به نفعت تموم میشه . خیرشو ببری پس تمومه دیگه صلوات بفرست .....
vahidgame
25-02-2010, 23:12
محمد 22 ساله:31: من تری رو بدجوری لازم داری با چه بازیکنانی حاظری عوض کنی؟قبول که با فساد اخلاقی که براش پیش اومده دیگه قیمتش پایین شده اگر با بازیکنان من عوضش کنی ضرر نمی کنی
mohammad_87
25-02-2010, 23:13
خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها
محمد جان.به این پیشنهاد یه جوابی بده.
باشه با اینکه ضرر می کنم. حاظرم با اینسیتا و هانری عوض کنم.
عزیزم اینیستا خودش از ویا سرتره.حالا میخوای باهم عوضش کنیم؟
خواستی همون پیشنهاد دیشب وگرنه خواب این بازیکنا رو ببین . این از قراداد ترکمنچای برای من بدتره اسکلت تیمو داری برمیداری بری که از صدات معلومه میخوای قیمت رو بیاری پایین.بابا مسی بازیکن سفارشی کونامیه.این چطوره:مسی با رونادینیو و نستا.خیرش رو ببینی حسین جان.مکسول هم اشانتیون برا تو.خوبه؟
vahidgame
25-02-2010, 23:14
حسین اون نظر من رو هیچی حساب نکردی دیگه:31: راستی همین الان گورکوف و لنون رومن میخرم خیرشو ببینی.یه کف مرتب بزنید برای خودتون:31:
mohammad8711
25-02-2010, 23:15
محمد 22 ساله:31: من تری رو بدجوری لازم داری با چه بازیکنانی حاظری عوض کنی؟قبول که با فساد اخلاقی که براش پیش اومده دیگه قیمتش پایین شده اگر با بازیکنان من عوضش کنی ضرر نمی کنی
فعلا که تفکراتم تغییر کرده ! می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ببینم کی می خواد از این 2 نفر رد بشه :5:
خب مسعود قیمت آدریانو رو حساب کردم 32 م فیکس برات آب میخوره .
حسین جان الان فی روبن تو بازار چنده ؟ تو بازار منظورم هستش نه که بهم بگی برو با شهاب معامله کن . نه خودت آمارشو واسم در بیار .ممنون.
محمد جان.به این پیشنهاد یه جوابی بده.
از صدات معلومه میخوای قیمت رو بیاری پایین.بابا مسی بازیکن سفارشی کونامیه.این چطوره:مسی با رونادینیو و نستا.خیرش رو ببینی حسین جان.مکسول هم اشانتیون برا تو.خوبه؟
میخوای بچه گول بزنی ؟
اصلا تو چی گیری دادی به این نستای بدبخت من دروازه بان که ندارم اینم بدم که دیگه تیم ذرت کاران وحیدم 6 تاییم میکنه .
نه عزیز تو خریدار نیستی .
masoodbr
25-02-2010, 23:20
حسين جان امار اينا را در بيار تا من همين امشب كار تيممو يكسره كنم
ادريانو (فلامينزه)
لوچو(مارسي)
فابرگاس(ارسنال)
همسيك)ناپولي)
موتو(فيورنينتا)
تورس(ليرپول)
بليمي(من سيتي)
mohammad8711
25-02-2010, 23:20
خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها.
آره ، دروگبا تو لیست فروشه ولی با یه مهاجم خوب عوضش می کنم !
من پیشنهادم همون قبلیه ، یکم روش فکر کن ! پیشنهاد خوبیه
تو هانری و مسی هم داری ! ولی من بدون دروگبا با کی گل بزنم ؟
حسین جان الان فی روبن تو بازار چنده ؟ تو بازار منظورم هستش نه که بهم بگی برو با شهاب معامله کن . نه خودت آمارشو واسم در بیار .ممنون.
روبن 64.2 میل قیمتشه ولی به نظر من ارزش داره بازیکن تند و تیزیه .
mohammad8711
25-02-2010, 23:24
حسین جان قیمت friedel رو برام در میاری ؟ استون ویلا
vahidgame
25-02-2010, 23:25
خوب یه پیشنهاد دیگه. هانری رو به اضافه 30 میلیون دلار بده.
راستی حسین نمیشه همین جوری بازیکنان خودمون رو بفروشیم؟هیچ کی مثل اینکه بازیکنان من رو نمیخره حداقل تو بخر.
اصلا به من محل نمیذاری:13:
fouladiali
25-02-2010, 23:26
سلام علی جان شرمنده که دیر جواب دادم
گورکف : 56.5 میلیون دلار
ناواس : 26.7 م
srna : چهار م
کورلوکا : 14.8 م
هتینگا : 10.8 م
رافینها : 35.2 م
روسی : 34.8 م
جووتیچ : 26.8 م
سلام به همه ی دوستان
اختیار داری حسین جان، میگم 5 تا از بازیکنان لیستم را میخوام:
Jesus Navas
Srna
Corluka
Heitinga
Rafinha
ولی مثل اینکه فقط 3 تا بازیکن میتونم بخرم؛ برای همین اگه میشه میخوام 3 تا از بازیکنای زیر را بفروشم:
Tiago
Almiron
Ekdal
Ariaudo
Molinaro
راستی حسین جان، میگم حاضری پیرلو را بفروشی یا با یکی دو تا از بازیکنای من معاوضه کنی؟
mohammad_87
25-02-2010, 23:27
میخوای بچه گول بزنی ؟
اصلا تو چی گیری دادی به این نستای بدبخت من دروازه بان که ندارم اینم بدم که دیگه تیم ذرت کاران وحیدم 6 تاییم میکنه .
نه عزیز تو خریدار نیستی .]
باشه عزیزم.چرا میزنی حالا.اینو دیگه قبول کن.مسی با رونالدینیو +50 میلیون.مبارک باشه حسین جان.
وحید پیشنهاد من ی شد:اینیستا با ویا یه نگاه به کارتهای اینیستا بکنی حال میکنی ها
محمد!:والدز-پویول با چک-بالاک-تری مبارکه؟
اقایون کی اشنایدر رو میخواست ؟
mohammad8711
25-02-2010, 23:32
]
روش جدید رد کردن پیشنهاده ؟
چک و مالودا با پویول و ابراهیمویج ؟؟
masoodbr
25-02-2010, 23:34
ارمين من منچستر
vahidgame
25-02-2010, 23:36
این چه وضعشه؟ بهتر نیست که پیشنهادی که بهم میدیم رو توی پیغام خصوصی بدیم .اینجوری که الان هست خیلی خر تو خره.
حسين جان امار اينا را در بيار تا من همين امشب كار تيممو يكسره كنم
ادريانو (فلامينزه)
لوچو(مارسي)
فابرگاس(ارسنال)
همسيك)ناپولي)
موتو(فيورنينتا)
تورس(ليرپول)
بليمي(من سيتي)
آدریانو رو که گفتم بالا .
لوچو گونزالز رو هم همینطور .
فابرگاس که توی تیم برادر حامد یعنی حبیبه با اون باید کنار بیای .
همسیک 16 م
موتو 61 م
تورس من اینو قبلا رزرو کردم : 67.8 م
ارمين من منچستر
قیمتش 70 میلیون مقطوع
vahidgame
25-02-2010, 23:43
پستای من کسی میخونه؟ نکنه من برای شما غیبم
mohammad_87
25-02-2010, 23:44
روش جدید رد کردن پیشنهاده ؟
چک و مالودا با پویول و ابراهیمویج ؟؟
ابراهیموویچ و هانری رو بیخیال.نمیتونم جایگزین پیداکنم.بهترین مدافعم رو دارم میدم دیگه.بالاک و اسین.خوبه؟یا تری و اسین.اگه تری فروشیه!
این چه وضعشه؟ بهتر نیست که پیشنهادی که بهم میدیم رو توی پیغام خصوصی بدیم .اینجوری که الان هست خیلی خر تو خره.
نه اینجا بهتره که.اینجوری میفهمیم کی چی میفروشه.فقط باید کمی باهم کنار بیایم.پیشنهاد من چی شد وحید؟اینیستا با ویا.
حسین جان.مسی با رونالدینیو و همون 50 میلیون که گفتی.بذار حداقل یه بازیکن جابجا کرده باشیم دیگه.دوساعته داریم پیشنهاد فقط میدیم.
]
باشه عزیزم.چرا میزنی حالا.اینو دیگه قبول کن.مسی با رونالدینیو +50 میلیون.مبارک باشه حسین جان.
وحید پیشنهاد من ی شد:اینیستا با ویا یه نگاه به کارتهای اینیستا بکنی حال میکنی ها
محمد اگه تو بنگاه معاملات میزدی مطمئنم تا الان جزء مایه دارای تهران میشدی . خیلی خب رونالدینیو رو با بکام همزمان بهت میدم اما امیدوارم رونالدینیو مصدوم شه رو دستت باد کنه . خب تمومه دیگه ؟
vahidgame
25-02-2010, 23:50
نه اینجا بهتره که.اینجوری میفهمیم کی چی میفروشه.فقط باید کمی باهم کنار بیایم.پیشنهاد من چی شد وحید؟اینیستا با ویا.
محمد شما نون اضافه نمیخوای؟ مرد حسابی من همین الانش هیچی مهاجم ندارم به جز ویا فقط یه بازیکن مهاجم دراز بی قواره به نام زیگیچ دارم :27:حالا اینسیتا تنها چه درد من میخوره از اینسیتا بهتر من دارم یعنی سیلوا.
سلام به همه ی دوستان
اختیار داری حسین جان، میگم 5 تا از بازیکنان لیستم را میخوام:
Jesus Navas
Srna
Corluka
Heitinga
Rafinha
ولی مثل اینکه فقط 3 تا بازیکن میتونم بخرم؛ برای همین اگه میشه میخوام 3 تا از بازیکنای زیر را بفروشم:
Tiago
Almiron
Ekdal
Ariaudo
Molinaro
راستی حسین جان، میگم حاضری پیرلو را بفروشی یا با یکی دو تا از بازیکنای من معاوضه کنی؟
علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
موارد خریدو برات اوکی کنم ؟
mohammad_87
25-02-2010, 23:52
محمد اگه تو بنگاه معاملات میزدی مطمئنم تا الان جزء مایه دارای تهران میشدی . خیلی خب رونالدینیو رو با بکام همزمان بهت میدم اما امیدوارم رونالدینیو مصدوم شه رو دستت باد کنه . خب تمومه دیگه ؟
ده میلیون بزار روش خیرش رو ببینی.آخه بازیکن خیلی کم دارم.خودت بهتر میدونی که.دستت درد نکنه.
اولین نقل و انتقال انجام شد.حسین جان الان داریم با هم دست میدیم و ازمون عکس میگیرن...:10:
علی جان باید برای فروشات خریدار پیدا بشه وگرنه باید آزادشون کنی .
حسین جان آزادشون کنیم یعنی از تیم اخراج کنیم؟بعد چی گیرمون میاد؟
وحید تو که بدتر پیشنهاد میدی.با یه بازیکن نصف تیم رو میخوای.ویا کارتهای خاصی نداره.بیخود گولشو نخور.اینیستا رو میدم یکی از بازیکنای زیر رو هم انتخاب کن:
لیست مازاد:
Abidal
Milito
Pique
Henrique
v.sanchez
maxvell
Sergio busquets
Bojan
Pedro
Jorquera
Chygrynskiy
Jeffern
vahidgame
25-02-2010, 23:55
حسین پس چی شد؟ بورونو آلوز و لنون و گورکوف همین حالا من می خرم.
ده میلیون بزار روش خیرش رو ببینی.آخه بازیکن خیلی کم دارم.خودت بهتر میدونی که.دستت درد نکنه.
اولین نقل و انتقال انجام شد.
بسیار خب . به سلامتی اولین معامله انجام شد . پس من قرارداد رو اوکی میکنم ( یک جا فعلا ثبتش میکنم تا پایان نقل و انتقالات توی آپشن فایل اعمالش کنم ) .
پس شما الان 110 م داری و من 90 م .
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
حسین پس چی شد؟ بورونو آلوز و لنون و گورکوف همین حالا من می خرم.
وحید جان من که گفتم بجز گورکف بقیه اوکی هستن و من ثبتشون کردم توی آپشن فایلت اعمالشون میکنم .
---------- Post added 26-02-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:57 PM ----------
حسین جان آزادشون کنیم یعنی از تیم اخراج کنیم؟بعد چی گیرمون میاد؟
Jeffern
پس این 100 میلیونو برای چی به باشگاهها اختصاص دادیم برای همین دیگه . فکر میکنی بازیکنای بنجل هر تیم قیمتشون چقدره نهایتا 3- 4 میلیون 10 تاشون به زور به 30 میلیون میرسن .
vahidgame
26-02-2010, 00:03
حسین نمیشه از همه بازیکنان 10 واحد کم نکنی.الان مثلا از لنون 10 واحد کم کنی میشه در حد یه بازیکن افغانی:27:
راستی محمد مگه همه چی کارت هستش.ویا از نظر گل زنی تکه.هیچ بازیکنی مثل اون توی این فوتبال گلزن نیست.اصالا بی خیالش شدم:21: حالا بازیکن دیگه نمی خوای. خوان ماتا یا ویسنته رو بخوای می فروشم هر جفتشون مهاجم گوشه بازی می تونن کنن و فکر کنم به دردت بخورن.
mohammad_87
26-02-2010, 00:09
حسین نمیشه از همه بازیکنان 10 واحد کم نکنی.الان مثلا از لنون 10 واحد کم کنی میشه در حد یه بازیکن افغانی:27:
راستی محمد مگه همه چی کارت هستش.ویا از نظر گل زنی تکه.هیچ بازیکنی مثل اون توی این فوتبال گلزن نیست.اصالا بی خیالش شدم:21: حالا بازیکن دیگه نمی خوای. خوان ماتا یا ویسنته رو بخوای می فروشم هر جفتشون مهاجم گوشه بازی می تونن کنن و فکر کنم به دردت بخورن.
همون ویا رو خودت درست حسابی پیشنهاد بده دومیش رو هم ثبت کنیم.میرم تیمت رو هم یه نگاهی بکنم.تو پیشنهادت رو بده و از هانری،ابراهیموویچ و ژاوی دست بردار.دیدی که من مسی رو فروختم و پویول رو هم کسی خوب معامله کنه میفروشم.پیشنهادت برای ویا چیه؟
خب اگه کم نکنم که قیمتاشون نجومی میشه . ببین من قیمتای بازیکنا رو براساس توانییهاشون محاسبه میکنم اگه بجای 10 واحد مثلا 5 واحد کم بشه کلی قیمتشون زیاد میشه .
حسین جان مال من چی ؟ Forlan و Riqueleme
vahidgame
26-02-2010, 00:15
محمد نگاه کن تو مثلا اگه یه مهاجم از دست بدی بازم مهاجم زیاد داری ولی باور کن من فقط ویا دارم.حالا صبر اگر یه مهاجم خوب خریدم شاید بهت فروختم. اینو در نظر بگیر ویا برای من 5 واحد کم شده ولی برای تو 10 واحد کم میشه. پس برای من خیلی عالی هستش. البته بازیهایی که خودت بازی نمی کنی چون پیش فرض هست همه تیمها رو بدجور می ترکونه.
راستی پویول من حاظرم بخرم. با کدوم بازیکنان من اونو میدی؟
کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
حسین جان مال من چی ؟ Forlan و Riqueleme
آرمین جان اینا رو هم اوکی میکنم فردا توی آپشن فایلت میبینیشون .
vahidgame
26-02-2010, 00:19
کسی دیگه ای از من بازیکن نمیخواد ؟ من باهاش منصفانه حساب میکنم .
من میخوام. فلامینی و سیدورف و زامبوروتا و یکی از مهاجم نوکهات که فکر کنم 3 تا مهاجم نوک خوب داری. حالا اینارو حاظری معامله کنی؟
علی جان پیرلو 53 میلیون در میاد فکر میکنم زیاد مناسب نباشه برات بکامو نمیخوای اونم سانترهای مواجی داره .
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
من میخوام. فلامینی و سیدورف و زامبوروتا و یکی از مهاجم نوکهات که فکر کنم 3 تا مهاجم نوک خوب داری. حالا اینارو حاظری معامله کنی؟
آره خب . اگه پول نقد بدی خیلی ارزون تر باهات حساب میکنم .
mohammad_87
26-02-2010, 00:26
علی جان پیرلو 53 میلیون در میاد فکر میکنم زیاد مناسب نباشه برات بکامو نمیخوای اونم سانترهای مواجی داره .
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
بکام رو که دادی به من.تایید هم کردی.چکار میکنی حسین؟
حسین جان بی زحمت قیمت هیپیا در لورکوزن چقدره؟
بکام رو که دادی به من.تایید هم کردی.چکار میکنی حسین؟
راست میگی گیج شدم امشب از یک طرف دارم قیمت بازیکنا رو حساب میکنم از یک طرف بحث قرارداد بچه ها و این حرفا کلا گیج شدم .
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من فردا تا ظهر قراردادهای ثبت شده بچه ها رو بطور کامل توی تاپیک و پست اول میذارم .
vahidgame
26-02-2010, 00:32
سیدورف و فلامینی و اینزاگی رو 20 میلیون به اضافه ویسنته بهت میدم خوبه؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
راستی از کسانی که الان هستن کسی که گورکوف رو نمی خواد؟
من که امشب معامله بسیار خوبی زدم فقط تورس و یک دروازه بانم بگیرم دیگه تیمم کامله . با این خط آتشین من موندم کی توان اینو داره که جلوی تیمم وایسته .
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
سیدورف و فلامینی و اینزاگی رو 20 میلیون به اضافه ویسنته بهت میدم خوبه؟
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
با منی وحید ؟ فکر کنم خوابت میاد یک نقطه کم گذاشتی ؟ همین سر شبی سر معامله با مسی سیدورفو معادل 50 م داشتیم قیمت گذاری میکردیم بعد تو میگی 20 میلیون تازه با اینزاگی ؟
vahidgame
26-02-2010, 00:40
حسین باور کن بودجم کمه. چی کار کنم. حالا سیدورف رو بی خیال شدم چون گورکوف رو میخرم.اون دو تا رو 20 میلیون به اضافه یه بازیکن از تیم من چه طوره؟
راستی اینارو من آزاد اعلام میکنم:
olinca
bruno
mohammad_87
26-02-2010, 00:41
راستی از کسانی که الان هستن کسی که گورکوف رو نمی خواد؟
مال خودت.من که لازمش ندارم.وحید این چطوره دیگه آخرین پیشنهادمه شما هم کمی راه بیا:
ویا با اینیستا و بویان(بجای بویان میتونی کیتا یا مارکز رو هم انتخاب کنی)
vahidgame
26-02-2010, 00:42
محمد الان تا هستی بیا یکمی معامله کنیم. میلیتو رو حاظری با ویسنته عوض کنی؟ ویسنته بازیکن خوبی هستش.دریبلش 88 هست و سانتر هم عالی می کنه و ضربه کاشته زن خوبی هم هستش.
محمد ویا رو فعلا بی خیال شو. شاید آخرین ساعات نقل و انتقالات بتونی بخریش
محمد توی لیگ قبل چلسی دست من بود میدونم توش چه خبره بنظرم هر جور شده پیتر چک رو بخر مطمئن باش ضرر نمیکنی .
vahidgame
26-02-2010, 01:12
دوستان چرا دوباره سایت باز نمیشه. راستی من حداقل تا یه ساعت دیگه هستم. شما هم فکر کنم چون سر کار فردا نمیرید حتما هستید.پس با هم هر چی معامله داریم انجام بدیم
راستی حسین پست قبلی منو جواب ندادی.
vahidgame
26-02-2010, 01:19
دوستان الان کسی هست که یوونتوس رو برداشته باشه من حاظرم باهاش معامله کنم. راستی کسی الان هست که گورکوف رو بخواد؟
دوستان الان کسی هست که یوونتوس رو برداشته باشه من حاظرم باهاش معامله کنم. راستی کسی الان هست که گورکوف رو بخواد؟
نه فکر نکنم دیگه کسی این بازیکن رو بخواد با قیمت پایه میتونی بخریش .
mohammad_87
26-02-2010, 01:25
میدونم حسین جان.ولی صاحبش راضی نشد.
ضمنا قیمت اینها لطفا:
هیپیا---لورکوزن
ویا
سایت وضعیتش خرابه.صدبار لاگین کردم،چهل تا پست دادم هی ارور میزنه.وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
راستی حسین این آمار بازیکنای حریف وحشتناکه :18: یه خورده به آمار آباته نگاه کن ! ولی خدایی گیم پلی این بازی حرف نداره. الان رفتم با چلسی بازی کردم . واقعا که عالیه پسر . حسین جون دمت گرم . کارت حرف نداره یکه یکه !
vahidgame
26-02-2010, 01:26
نه فکر نکنم دیگه کسی این بازیکن رو بخواد با قیمت پایه میتونی بخریش .
میشه قسمتی از پولشو مثلا دو سه تا بازیکن بهش بدم. راستی حسین در مورد پیشنهاد من فکر کردی؟ اگه راضی هم نیستی حتما بگو. با هم را میام:46:
vahidgame
26-02-2010, 01:28
وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
حالا اونو ول کن. ویسنته رو با میلیتو عوض میکنی؟ یه بازیکن دیگه هم بخوای به اضافه اون بهت میدم.
سلام حسین جان
من از عصر لیستمو دادم اما خبری از قیمت نیست پس کی آماده میشه لیست من حسین
محمد بوزان رو چند قیمت میزاری که
mohammad_87
26-02-2010, 01:35
حالا اونو ول کن. ویسنته رو با میلیتو عوض میکنی؟ یه بازیکن دیگه هم بخوای به اضافه اون بهت میدم.
نه گفتم که همه رو قبلا دیده بودم.
جهنم و ضرر:ویا-->اینیستا+میلیتو یا مارکز
حسین باید قیمت رو بگه.بعد بالا پایین میکنیم.منم دوتا بازیکن میخوام هنوز قیمت نداده:20:
آرمین جان.من ماتراتزی رو میخوام.چه بازیکنی میخوای؟
میدونم حسین جان.ولی صاحبش راضی نشد.
ضمنا قیمت اینها لطفا:
هیپیا---لورکوزن
ویا
سایت وضعیتش خرابه.صدبار لاگین کردم،چهل تا پست دادم هی ارور میزنه.وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
چشم . یه کم صبر کن الان .
میشه قسمتی از پولشو مثلا دو سه تا بازیکن بهش بدم. راستی حسین در مورد پیشنهاد من فکر کردی؟ اگه راضی هم نیستی حتما بگو. با هم را میام:46:
دقیقا کدوم پیشنهاد میگی ؟
نه نمیشه بازیکن بدی . وحید الان با همین تیم مطمئن باش بیشتر تیما رو میبری اینقدر نگران نباش .
راستی حسین این آمار بازیکنای حریف وحشتناکه :18: یه خورده به آمار آباته نگاه کن ! ولی خدایی گیم پلی این بازی حرف نداره. الان رفتم با چلسی بازی کردم . واقعا که عالیه پسر . حسین جون دمت گرم . کارت حرف نداره یکه یکه !
آرمین جان باورت نمیشه من 3 ماه دارم فقط روی گیم پلی کار میکنم تازه یک راهنما هم در این رابطه مطالعه کردم .
آرمین یک چیزو میگم صداشو در نیار عادل فقط نشنفه . درسته که مثل لیگ قبل من فقط 8 تا 10 واحد از قدرت تیمهامون کم کردم و فاصله تیمهای ما با حریفان همین حدوده اما در واقع بخاطر اینکه حریفان توی چند مورد توی محدوده قرمز عددی قرار دارن در واقع خیلی بیشتر از 10 واحد از ما قویترن . چون توی این محدوده قدرتها یک دفه زیاد میشه .
البته فقط توی چند مورد اینکار رو کردم و علتشم این بود که دیدم توی لیگ قبل بچه ها بندرت گل میخورن گفتم اینجوری بی مزه میشه . حالا بچه ها از حریفان بیشتر گل میخورن اما دفاع حریف مثل لیگ قبله یعنی فقط توی هجوم قویتر شدن .
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
سلام حسین جان
من از عصر لیستمو دادم اما خبری از قیمت نیست پس کی آماده میشه لیست من حسین
حامد جان اون لیستی که دادی توش بازیکنان درجه یک و دو و سه قاطی هستن اگه میخوای فقط دو واحد ازشون کم بشه باید بازیکنان درجه یک رو حذف کنی . به همین خاطر من قیمتشونو مشخص نکردم .
vahidgame
26-02-2010, 01:43
دقیقا کدوم پیشنهاد میگی ؟
گورکوف رو میگم
حسین اگه میشه قیمت marcos senna از ویارئال و perea از اتلتیکو مادرید و martinz زا وولسفبورگ رو دربیار. این سه تا اگه قیمتشون مناسب باشه احتمالا می خرمشون. آخری رو مخصوصا خیلی لازم دارم.اگه میشه ماریتنز رو الان بگو که سریع بخرمش
نه گفتم که همه رو قبلا دیده بودم.
جهنم و ضرر:ویا-->اینیستا+میلیتو یا مارکز
پیشنهاد خوبیه.فقط صبر کن ببینم می تونم مهاجم بخرم.
حسین جان میتونی یه آپشن فایل بهم بدی که همه تیمها تعدیل شده باشن ؟
کدوم بازیکن ها درجه یک هستن
من دو تا بازیکن نشون کردم الان لنگ 20 میلیونم . میگیرین که چی میگم ؟
mohammad_87
26-02-2010, 01:50
اگه نستا رو بدی،مارکز رو بعلاوه بیست میلیون بهت میدم.
حسین جان قیمت اون بازیکنان رو به اضافه این یکی لطفا بده.ضمنا اینها توی لیست رزروم هستن.
michel bastos ---> Lion
آرمین من گفتم متراتزی رو میخرم.میدی یا نه؟
وحید پیشنهاد نمیدی درباره ویا؟ندی دیگه رفتم ها!
اقا من الان برات یه چک 20 میلیونی میکشم داداش .منتها اخر فصل 40 میگیرم.:31:
vahidgame
26-02-2010, 01:51
یعنی 20 میلیون پول میخوای. خوب با خودم معامله کن. حسین فکر کنم تورس رو میخوای.منم میخوامش اگه ویا رو بفروشمش.با بد کسی طرف هستی چون منم خصوصیات اونو میدونم چیه:21:
محمد جان چرا درک نمیکنی چی میگم. اگه مهاجم نخرم تیمم دوباره ذرت کاران میشه.حالا با من راه بیا تا فردا فرصت داریم.بهت قول میدم اگه یه مهاجم درجه یک بخرم ویا رو بهت بفروشم.مطمئن باش ضرر نمیکنی اگه صبر کنی:46:
گورکوف رو میگم
حسین اگه میشه قیمت marcos senna از ویارئال و perea از اتلتیکو مادرید و martinz زا وولسفبورگ رو دربیار. این سه تا اگه قیمتشون مناسب باشه احتمالا می خرمشون. آخری رو مخصوصا خیلی لازم دارم.اگه میشه ماریتنز رو الان بگو که سریع بخرمش
پیشنهاد خوبیه.فقط صبر کن ببینم می تونم مهاجم بخرم.
وحید جان باید صبر کنی الان دارم قیمت بازیکنی که بچه ها زودتر پیشنهاد دادن در میارم .
حسین جان میتونی یه آپشن فایل بهم بدی که همه تیمها تعدیل شده باشن ؟
آرمین جان باید یه کم صبر کنی .
کدوم بازیکن ها درجه یک هستن
درجه یک به معنی ستاره نه اما کلاسشون از تیمهایی مثل گالا خیلی بالاتره لیستتو بده دقیقا بهت بگم .
محمد , ماتراتزی رو با کی چنج میکنی ؟
حسین جان اینم لیست من:
1- امانوئلسون آزاکس
3- آیمار بنفیکا
4- نیهات بشیکتاش
5- امره فنرباغچه
6- لوئیز گارسیا اسپانیول
7- زی روبرتو هامبورگ
8- باپتیستا رم
9- رایت فیلیپس من سیتی
10- گودیانسن تاتنهام
11- مارتینس کامرون
12- aogo هامبورگ
فقط اگه میشه زود جوابمو بده
اگه نستا رو بدی،مارکز رو بعلاوه بیست میلیون بهت میدم.
حسین جان قیمت اون بازیکنان رو به اضافه این یکی لطفا بده.ضمنا اینها توی لیست رزروم هستن.
michel bastos ---> Lion
محمد امشب چهره دیگه ای از خودت داری نشون میدی . انصافا خودت قضاوت کن مارکز که این روزا اصلا نیمکت نشینه رو داری با نستا مقایسه میکنی ؟
اقا من الان برات یه چک 20 میلیونی میکشم داداش .منتها اخر فصل 40 میگیرم.:31:
ماشالا نزول خورم که شدی نکنه به قول بازاریا اسکونتشو میگیری ؟
رو میخوای.منم میخوامش اگه ویا رو بفروشمش.با بد کسی طرف هستی چون منم خصوصیات اونو میدونم چیه:21:
محمد جان چرا درک نمیکنی چی میگم. اگه مهاجم نخرم تیمم دوباره ذرت کاران میشه.حالا با من راه بیا تا فردا فرصت داریم.بهت قول میدم اگه یه مهاجم درجه یک بخرم ویا رو بهت بفروشم.مطمئن باش ضرر نمیکنی اگه صبر کنی
:46:[/QUOTE]
وحید تو دیگه چرا . باشه دارم برات منم همین الان ناگهان مشتاق گورکف شدم .
vahidgame
26-02-2010, 02:01
آرمین جان تیمت اینتر هست درسته؟ من به تو کمک کردم یکی اینکه پاندو رو بهش اضافه کردم و یکی اینکه یادم رفتم مانسینی که به طور قرضی به میلان رفته رو از تیمت ببرم:31: حالا حاظری معامله کنی؟ تیاگو موتا و ساموئل و چیوو رو می فروشی؟
وحید تو دیگه چرا . باشه دارم برات منم همین الان ناگهان مشتاق گورکف شدم .
عیب نداره گورکوف برای تو. ویا برای محمد.اینسیتا و تورس و میلیتو برای من:21:
من کلا خوره نقل و انتقالات هستم.مهم نیست تیمم قوی بشه فقط مهم اینه که بازیکن زیاد بخرم:31:
mohammad_87
26-02-2010, 02:01
محمد , ماتراتزی رو با کی چنج میکنی ؟
شما کی رو میخوای؟ضمنا لوسیو رو هم میخوام.البته فقط یکیشون رو.اول لوسیو،بعد ماتراتزی.
باشه وحید.ولی ممکنه تا فردا دیگه نیازی بهش نداشته باشم.به هر حال با خودت.
حسین جان پیشنهادم جدی بودها.نظرت خودت چیه.نستا رو با کی میخوای یا چند میدی؟
حسین جان اینم لیست من:
1- امانوئلسون آزاکس
3- آیمار بنفیکا
4- نیهات بشیکتاش
5- امره فنرباغچه
6- لوئیز گارسیا اسپانیول
7- زی روبرتو هامبورگ
8- باپتیستا رم
9- رایت فیلیپس من سیتی
10- گودیانسن تاتنهام
11- مارتینس کامرون
12- aogo هامبورگ
فقط اگه میشه زود جوابمو بده
خب الان باپتیستا و مارتینز و یان رایت فیلیپس کلاس بالاتری از گالا دارن . ایرادی نداره فرمول قیمت گذاری این لیگ بر اساس تواناییهای موثر بازیکنان ساخته شده دوست داری قدرت اینا رو کم نکنم اما قیمت گذاریشون کنم بعد ببینی قیمتاشون چقدر زیاد برات در میاد . فقط بهت بگم قیمتا نجومی میشه .
باشه دارم برات منم همین الان ناگهان مشتاق گورکف شدم .
من میخوام گورکوف رو بخرم اصلا جای اتوئو میگیرمش :31:
یان رایت فیلیپس یان نه شون رایت فیلیپس
مارتینس رو قبول ندارم حسین جان اگه کلاسش بالا بود چرا تو تیمهای بزرگ باز نمیکنه حتی تو پس تو هیچ کدوم از تیمها نیست اما باپتیستا و رایت فیلیپس رو قبول دارم
به غیر باپتیستا و رایت فیلیپس
اون یکی ها رو بر اساس کم کردن واحدی که قرارمان بود قیمت گذاری کن تا نجومی نباشه
تا کی آماده میشه حسین جان
vahidgame
26-02-2010, 02:11
روی مارتینز حساب بازی نکن چون منم چند دقیقه پیش گفتم می خوامش البته اگه خیلی لازم داری من نمیخوامش.حالا جدای از اینها آخر شبی میخواستم یه شوخی باهات بکنم این قضیه دجبرئیل چیه فکر کنم یه د اضافه داره:31:
مارتینس رو قبول ندارم حسین جان اگه کلاسش بالا بود چرا تو تیمهای بزرگ باز نمیکنه حتی تو پس تو هیچ کدوم از تیمها نیست اما باپتیستا و رایت فیلیپس رو قبول دارم
به غیر باپتیستا و رایت فیلیپس
اون یکی ها رو بر اساس کم کردن واحدی که قرارمان بود قیمت گذاری کن تا نجومی نباشه
تا کی آماده میشه حسین جان
قیمتها رو میگی کی آماده میشه ؟
قیمت گذاری هر بازیکن 1 دقیقه طول میکشه چون تمام کارتها و تواناییهای مختص یک پست و ... رو با ضریب مناسب باید حساب کنم .
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
من فکر میکنم این لیگ خیلی لیگ سختی باشه چون بچه ها با توجه به سبک بازیشون خودشونو با بازیکنان مورد نظر حسابی تجهیز کردن از جمله خود من . از طرفی محمد ! هم که دیروز با زدن 4 گل به منچستر برای همه خط و نشون کشید .
mohammad_87
26-02-2010, 02:14
پیشنهادها:
آرمین جان:من این بازیکنان رو میخوام.کدومها رو میدی و چی میخوای؟
1.اتوئو 2.لوسیو 3.ماتراتزی
-------------------------------------------------------------------------------------------------
حسین جان:
1.لطفا قیمت بازیکنانی که میخواستم رو بده.صبح شد.اینا بودن:
michel bastor
hyyypia
villa
و بویان از تیم خودم.چون حامد جان میخوادش.
حالا پیشنهاد:
نستا رو میخوام.مارکز بعلاوه بیست میلیون بعلاوه بویان که میتونی با قیمت خوب بفروشی به حامد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا وحید:
ویا آخرین پیشنهادات رو داره دریافت میکنه.حالا هی ناز کن.
پس من ساعت 2.35 میام تا قیمت ها رو ببینم باشه حسین جان
من فکر میکنم این لیگ خیلی لیگ سختی باشه چون بچه ها با توجه به سبک بازیشون خودشونو با بازیکنان مورد نظر حسابی تجهیز کردن از جمله خود من . از طرفی محمد ! هم که دیروز با زدن 4 گل به منچستر برای همه خط و نشون کشید .
الان محمد ! معلومه که خیلی حرفه ایه . منم که تیممو دارم حسابی تجهیز میکنم آرمین هم که لیگ قبل برتری خودشو نشون داد وحید هم که فقط 5 واحد از قدرت تیمش کم شده یک رقابت نفس گیر توی این لیگ در پیش داریم . محمد باید به پنجمی به بعد فکر کنی .
راستی بچه ها اگه بخوایم جایزه هم داشته باشیم نهایتا تا دو هفته دیگه لطفا اون 3 تومن رو واریز کنید تا مسابقات جذاب تر بشه 3 تومن که پولی نیست دیگه .
وحید جان تیم من بازیکن خیلی کم داره به مارتینس خیلی نیاز دارم اگه برادری کنی بسپاریش به من ممنون میشم
در مورد سیسه هم تو پس اگه بری اسم سیسه اینجوریه Djibril cisse
vahidgame
26-02-2010, 02:22
آقا وحید:
اگه به حسین بگی بی خیال تورس بشه باشه همین الان بهت اونو میدم. راستی حسین قیمت تورس چه قدره؟
وحید جان تیم من بازیکن خیلی کم داره به مارتینس خیلی نیاز دارم اگه برادری کنی بسپاریش به من ممنون میشم
در مورد سیسه هم تو پس اگه بری اسم سیسه اینجوریه Djibril cisse
باشه. من نمیخوامش. راستی این درسته انگلیسی اینجوری نوشته میشه ولی در اصل جبرئیل سیسه تلفظ میشه. حالا بی خیال:31:
راستی آرمین کجایی یه ملت رو سر کار گذاشتی.
mohammad_87
26-02-2010, 02:24
حسین جان.الان وقت کل کل نیست.من میخوام تیمم رو تجهیز کنم چرا سنگ میندازی.یهو میخوره تو کله بچه مردم.
توروخدا اون قیمتها و جواب به پیشنهادم رو بده................:19:
پیشنهادها:
1.اتوئو 2.لوسیو 3.ماتراتزی
حسین جان:
1.لطفا قیمت بازیکنانی که میخواستم رو بده.صبح شد.اینا بودن:
michel bastor
hyyypia
villa
و بویان از تیم خودم.چون حامد جان میخوادش.
حالا پیشنهاد:
نستا رو میخوام.مارکز بعلاوه بیست میلیون بعلاوه بویان که میتونی با قیمت خوب بفروشی به حامد.
آقا وحید:
راستی آرمین کجایی یه ملت رو سر کار گذاشتی. نه داداشم . اون گورکف رو شوخیدم. خودت وردار حالشو ببر .
1.اتوئو 2.لوسیو 3.ماتراتزی از این سه تا فقط و فقط ماتراتزی اون هم اگه پول نقد همرات داری بسم ا... وگرنه . . .
vahidgame
26-02-2010, 02:35
دوست همه به فنا رفتید دیگه نه؟ چرا یه دفعه ساکت شدید
نه داداشم . اون گورکف رو شوخیدم. خودت وردار حالشو ببر .
منظورم این نبود.گفتم قبلا که تیاگو موتا و ساموئل و چیوو رو حاظری بفروشی؟
حسین جان.الان وقت کل کل نیست.من میخوام تیمم رو تجهیز کنم چرا سنگ میندازی.یهو میخوره تو کله بچه مردم.
توروخدا اون قیمتها و جواب به پیشنهادم رو بده................:19:
محمد جان دارم قیمت بازیکنای حامدو حساب میکنم چون ایشون زودتر گفت .
درمورد پیشنهادت باید ببینم حامد واقعا قبول میکنه یا نه .
حامد فعلا اینا رو داشته باش تا من بقیو حساب کنم .
امانلسون : 13.6 م
سیسه : 34.2
آیمار : 45.6
ببین از همین قیمتها معلومه که سیسه و آیمار بازیکنان کوچیکی نیستن حالا دوست داری بازیکنان گالا رو هم قیمت گذاری کنم تا ببینی قیمت بازیکنان گالا چقدر کمه نسبت به اینا ؟
محمد جان دارم قیمت بازیکنای حامدو حساب میکنم چون ایشون زودتر گفت .
درمورد پیشنهادت باید ببینم حامد واقعا قبول میکنه یا نه .
حامد فعلا اینا رو داشته باش تا من بقیو حساب کنم .
امانلسون : 13.6 م
سیسه : 34.2
آیمار : 45.6
ببین از همین قیمتها معلومه که سیسه و آیمار بازیکنان کوچیکی نیستن حالا دوست داری بازیکنان گالا رو هم قیمت گذاری کنم تا ببینی قیمت بازیکنان گالا چقدر کمه نسبت به اینا ؟
آره حسین جان تیم من رو هم قیمت گذاری کن ببینم
من برای فروش کلهم دو بازیکن رو انتخابیدم . اون هم کورشما و ماتراتزی !
vahidgame
26-02-2010, 02:42
نگفتی تورس حسین قیمتش چه قدره؟ راستی تیم من نسبتا قوی هستش وسط فصل نگید دوباره چند واحد کمک کنید. تیمهای شما هم یه مزیتهای دیگه مثل هوش بالاتر بازیکنان و همین طور بازی های رو در رو که چون خصوصیات پیش فرض هستش خیلی قوی هستین.بهتره بگم وحشتناکید:18: وسط فصل من به هیچ وجه قبول نمیکنم از تیمم کم کنید.
mohammad_87
26-02-2010, 02:50
از این سه تا فقط و فقط ماتراتزی اون هم اگه پول نقد همرات داری بسم ا... وگرنه . . .
پس باید صبر کنی لیست قیمتها رو ببینم.اما اتوئو ،لوسیو،دیگو میلیتو رو هر کدوم رو اگه قصد فروش داشتی مشتری صد در صد هستم.با قیمت خیلی خوب.خواستی یه ندا بده.
mohammad_87
26-02-2010, 02:50
حسین آقا بازیکنان اینها بودن:
michel bastos-Lion
carragher-Liverpool
Hyypia_Leverkusen
Villa
Bojan
حامد اینم بقیش :
نیهات : 29 م
امره : 30.6
گارسیا : 29.4
مارتینز : 63
زی رو برتو : 25
ویا : 63.6 میلیون دلار
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
هیپیا : 9.6 م
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------
باستوس : 13 م
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
باستوس : 13 م
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
کرگر : 32.8 م
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
mohammad_87
26-02-2010, 03:19
خیلی ممنون عزیزم.واقعا نیاز داشتم.دستت درد نکنه.فقط دئتا مونده که زحمتشو بکشی عالی میشه:
bojan
materazzi
حسین جان صبح لطفا قیمت کل بازیکنام رو واسم بگو
میخوا نقل اونتقالات راتا ظهر تموم کنم چون عصر خیلی کار دارم
ممنون
mohammad8711
26-02-2010, 09:25
لیورپول رو کسی بر نداشته درسته ؟
اوکی ، این پیشنهاد منه :
تورس >> 100 میلیون دلار
shab_2008
26-02-2010, 10:10
سلام به همه دوستان
اقا منم قربون دست و بالتون یه جایی جا بدین!:31:
من میخوام منچستر سیتی یا لیورپول را بردارم البته اگه بشه؟
CATALONIA
26-02-2010, 10:38
خب ما هم اومديم
آره ، دروگبا تو لیست فروشه ولی با یه مهاجم خوب عوضش می کنم !
من پیشنهادم همون قبلیه ، یکم روش فکر کن ! پیشنهاد خوبیه
تو هانری و مسی هم داری ! ولی من بدون دروگبا با کی گل بزنم ؟
محمد! دروگبا رو با كلوزه عوض ميكني + 10 ميليون پول نقد ميدم
من دروگبا رو ميخوام حتما
تو هم ميتوني پيشنهاد بدي تا من هر كي رو خواستي بدم
مطمئن باش كلوزه اگه كمتر از دروگبا نباشه در همون حد هست
ميتونم غير از كلوزه بازيكن ديگري هم بهت بدم
بگو كي رو ميخواي
راستي چك چي شد ؟
نميفروشي ؟
آرمين اگه چشمت روبن رو گرفته بگو تا با هم كنار بيايم
چون من بعضي از بازيكناتو ميخوام
اگه خواستي پيشنهاد بده باهات كنار ميام
اوکی ، این پیشنهاد منه :
تورس >> 100 میلیون دلار
انگار بايد قيد تورس رو بقيه بزنند
محمد! دقت كن با اون 10 ميليون كه بهت ميدم ميتوني يك بازيكن ديگه هم بخري و كلا پولت بيشتر ميشه و يك مهاجم خوب ديگه هم گيرت مياد
سلام به همه دوستان
اقا منم قربون دست و بالتون یه جایی جا بدین!:31:
من میخوام منچستر سیتی یا لیورپول را بردارم البته اگه بشه؟
من موافقم
آشناست :31:
راش بدين
حسين ميتوني قيمت رينا از ليورپول و گيون از منچستر سيتي رو در بياري ؟
سلام به همه من تا ظهر هستم بعد دوباره سر شب میام .
اوکی ، این پیشنهاد منه :
تورس >> 100 میلیون دلار
این دیگه آخر نامردیه .
این دو هیچ توی لیگ برات دارم محمد جان !
آرمين اگه چشمت روبن رو گرفته بگو تا با هم كنار بيايم
چون من بعضي از بازيكناتو ميخوام
اگه خواستي پيشنهاد بده باهات كنار ميام
انگار بايد قيد تورس رو بقيه بزنند
محمد! دقت كن با اون 10 ميليون كه بهت ميدم ميتوني يك بازيكن ديگه هم بخري و كلا پولت بيشتر ميشه و يك مهاجم خوب ديگه هم گيرت مياد
من موافقم
آشناست :31:
راش بدين
حسين ميتوني قيمت رينا از ليورپول و گيون از منچستر سيتي رو در بياري ؟
گیون رو خود منم میخواستم اما خیلی گرون در میاد . دروازه بانهای درجه 1 کلا قیمتشون گرونه چون توانایی دروازه بانیشون رو افزایش دادم . مثلا همین گیون حدود 50-60 م در میاد .
راستی من روبن و ریبری رو میخوام حاضری با کی عوض کنی من میلانم . هافبکهای نسبتا خوبی دارم .
.
.
.
وحید دیشب گفتی ویسنت رو با کی عوض میکنی ؟
CATALONIA
26-02-2010, 11:03
گیون رو خود منم میخواستم اما خیلی گرون در میاد . دروازه بانهای درجه 1 کلا قیمتشون گرونه چون توانایی دروازه بانیشون رو افزایش دادم . مثلا همین گیون حدود 50-60 م در میاد .
راستی من روبن و ریبری رو میخوام حاضری با کی عوض کنی من میلانم . هافبکهای نسبتا خوبی دارم .
با هيچكي :31:
حسين بست نيست مسي
من كه همين دو تا رو دارم
ديگه كسي رو ندارم
ولي روبن رو با مسي عوض ميكنم
هاهاهاها
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
دوستان من يك دفاع راست خوب يا عالي رو ميخوام
دفاع چپ هم بود بد نيست
ولي خواهشا پيشنهاد بدين باهاتون را ميام
با هيچكي :31:
حسين بست نيست مسي
من كه همين دو تا رو دارم
ديگه كسي رو ندارم
ولي روبن رو با مسي عوض ميكنم
هاهاهاها
آره راست میگی الان تیمت روی همین دو بازیکن میچرخه . اما بازیکنای بسیار خوبی هستن من توی مستر لیگ امتحانشون کردم . مولر هم خوبه بازیکن فرصت طلبیه سعی کن توی همون پست هافبک نفوذی ازش استفاده کنی خیلی خوب جواب میده . ریبری هم جون میده برای هافبک کناری توی تاکتیکها جابجایی بازیکنان رو حتما 66 به بالا بزار تا موقعیت شوت زنی برای ریبری فراهم بشه .
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
دوستان من يك دفاع راست خوب يا عالي رو ميخوام
دفاع چپ هم بود بد نيست
ولي خواهشا پيشنهاد بدين باهاتون را ميام
الان لام رو که خودت داری که کارت اورلپ داره کمتر بازیکنی این کارتو داره حاضری به من بفروشیش ؟
vahidgame
26-02-2010, 11:32
سلام بر همه.
حسین من یه کاری کردم فکر کنم یکمی به ضررت شد . اون موقعی که نقل و انتقالات رو درست کردم نمی دونستم مانسینی از اینتر رفته به میلان.اگه خواستی خودت اینو درست کن.
من بورونو آلوز رو بی خیال شدم چون الان می بینم ده واحد ازش کم بشه خیلی خوب نیستش.ولی لنون و گورکوف رو صد در صد قرارداد بستم. یه کار می تونی بکنی من تیمم بازیکن زیاد داره. مخصوصا هافبک گوشه که تا دلت بخواد داره. بیا یکمی معامله کنیم. سیدورف و فلامینی بده به جاش 4-6 بازیکن از تیم من انتخاب کن تازه یه پولی به اضافه اون بهت میدم.چه طوره؟
سلام حسین جان
مثه اینکه حرفهای من همیشه یادت میره قرار بود قیمت بازیکنان منو بده خبری نیست
دیروز هم اینکارو باهام کردی
سلام بر همه.
حسین من یه کاری کردم فکر کنم یکمی به ضررت شد . اون موقعی که نقل و انتقالات رو درست کردم نمی دونستم مانسینی از اینتر رفته به میلان.اگه خواستی خودت اینو درست کن.
من بورونو آلوز رو بی خیال شدم چون الان می بینم ده واحد ازش کم بشه خیلی خوب نیستش.ولی لنون و گورکوف رو صد در صد قرارداد بستم. یه کار می تونی بکنی من تیمم بازیکن زیاد داره. مخصوصا هافبک گوشه که تا دلت بخواد داره. بیا یکمی معامله کنیم. سیدورف و فلامینی بده به جاش 4-6 بازیکن از تیم من انتخاب کن تازه یه پولی به اضافه اون بهت میدم.چه طوره؟
با خودم میگم این میلان یک چیزیش کمه . دستت درد نکنه گفتی . من ویسنت رو که دیشب گفتی چشم گرفتتش . محور بحثو بیار روی این بازیکن .
سلام حسین جان
مثه اینکه حرفهای من همیشه یادت میره قرار بود قیمت بازیکنان منو بده خبری نیست
دیروز هم اینکارو باهام کردی
سلام
شرمنده الان ترتیب بقیه رو هم میدم اما فکر کنم فقط دو سه تا مونده بود .
CATALONIA
26-02-2010, 11:49
لام رو براي يه سمت ميخوام
اون يكي سمتمو چكار كنم ؟
راستي وحيد ميخواي يكمي اذيتت كنم ؟
چون منم گوركف رو ميخواستم ...
حالا من گوشه كنار رو چيكار كنم ؟
كسي هم نيست
دوستان يه هافبك خوب هم ميخوام
بازيساز باشه
پيشنهاد بدين
راستي حسين يه چند تا بازيكن ميگي كه كارت Tails man داشته باشند
توي همين پست ميخوام
راستي محمد! دكو رو چطوري ميتونم بيارم تيمم ؟
چه قدر يا با چه كسي ؟
راستي حسين پير لو رو ميفروشي ؟
بجاش بهت مولر رو ميدم با 15 ميليون پول ؟
راستي اين دوستمونو چيكار كنيم كه ميخواد بازي كنه ؟
ميشه بازي كنه يا نه ؟
حامد بقیه بازیکنان :
آو گو هامبورگ : 3.2 م
گودیانسن : 29.2 م
باپتیستا : 39.2 م
vahidgame
26-02-2010, 11:53
خودم میگم این میلان یک چیزیش کمه . دستت درد نکنه گفتی . من ویسنت رو که دیشب گفتی چشم گرفتتش . محور بحثو بیار روی این بازیکن .
حسین من ویسنته - دل هورنو - گونزالس-مایا-فرناندس رو بهت میدم سیدوروف و فلامینی رو بهم بده اگه خواستی یه دروازه بان ضعیف هم بده که دروازه بان کم نیارم.این بازیکنان خوبی هستن.یه دروازه بان خوب هم توشون هست.
حسین جان ممنون اما قرار بود قیمت بازیکنای خودمو هم بدی لطف میکنی
حسین من ویسنته - دل هورنو - گونزالس-مایا-فرناندس رو بهت میدم سیدوروف و فلامینی رو بهم بده اگه خواستی یه دروازه بان ضعیف هم بده که دروازه بان کم نیارم.این بازیکنان خوبی هستن.یه دروازه بان خوب هم توشون هست.
بزار یک بررسی بکنم .
حسین جان ممنون اما قرار بود قیمت بازیکنای خودمو هم بدی لطف میکنی
حامد جان باور کن اینکار خیلی وقت میبره . اصلا لازمم نیست چون بازیکنان با هم مبادله میشن احتیاج به قیمت نیست .
CATALONIA
26-02-2010, 11:59
پست منو درياب حسين
كاش بقيه بچه ها هم زودتر بيان
مخصوصا محمد!
شهاب جان . حاضرم تیاگو موتـا و والتر ساموئل رو با فن بومل چنج کنم . پایه ای یا پیشنهاد دیگه ای داری ؟
یعنی حسین جان من میتونم مثلا امانوئلسون را با یکی از بازیکنای ذخیرم عوض کنم
آرمین پدیدار شدنتو تبریک میگم .
لام رو براي يه سمت ميخوام
اون يكي سمتمو چكار كنم ؟
راستي حسين يه چند تا بازيكن ميگي كه كارت Tails man داشته باشند
توي همين پست ميخوام
راستي حسين پير لو رو ميفروشي ؟
بجاش بهت مولر رو ميدم با 15 ميليون پول ؟
راستي اين دوستمونو چيكار كنيم كه ميخواد بازي كنه ؟
ميشه بازي كنه يا نه ؟
معمولا هر تیم حملاتشو از یک طرف پایه گذاری میکنه اینجوری خرجت سنگین میشه فقط .
بهترین تالیزمن ژاوی و اینیستا هستن . میدونی که با این کارت کل تیم با حرکت پا به توپ این بازیکنان حرکت رو به جلو دارن .
پیرلو رو دیشب حساب کردم 54 میلیون قیمتشه . با مولر عوض نمیکنم کلاسشون خیلی فرق میکنه .
در مورد ایشون هم باید بقیه بچه ها نظر بدن یک نفر دیگه هم دیروز میخواست بیاد توی لیگ در اینصورت اونم مجبوریم بیاد .
CATALONIA
26-02-2010, 12:16
شهاب جان . حاضرم تیاگو موتـا و والتر ساموئل رو با فن بومل چنج کنم . پایه ای یا پیشنهاد دیگه ای داری ؟
نه آرمين جون
ون بومل كارت هاي زيادي داره و ب هپايه اين دو رو هم نميرسه
فن بومل رو با مايكون + يه مقدار پول
هر چقدر كه كنار اومديم
خوبه ؟
وحید من تا نیم ساعت 45 دقیقه دیگه باید برم شب میام و نظر قطعیمو در مورد سیدورف میدم .
یعنی حسین جان من میتونم مثلا امانوئلسون را با یکی از بازیکنای ذخیرم عوض کنم
نه این امکان برای هیچ کسی وجود نداره فقط باید با همون 100 میلیون خرید داشته باشی بعلاوه معاوضه با بچه های خودمون .
vahidgame
26-02-2010, 12:19
حسین چی شد؟ اگه می خوای یه بازیکن دیگه هم میدم. بانگا هم بخوای بهت میدم.ولی از این 5 تا دروازه بان که داری اونی که نمیخوای رو بهم بده.
راستی خوان ماتا رو کی می خواست حاظرم معامله کنم.توجه کنید که بازیکن کوچکی نیست.
حسین اذیت نکن یعنی چی شب میام.
CATALONIA
26-02-2010, 12:22
راستي من ليست بازيكنان غير فروشي باشگاه رو بنويسم
Lahm
Robben
Ribery
اين بازيكنان هم فقط با پيشنهاد خوب ميفروشم
van Bomel
Schweinsteiger
Klose
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
راستي محمد جان من ماركز رو ميخوام
بيا پاي ميز مذاكره تا با هم كنار بيايم
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
حسين شب چه ساعتي مياي ؟
حسین جان تا نرفتی یه سوال دارم. یه بازیکن پیدا کردم که کارت تخصصیش این بود. Classic No. 10 . یه کم توضیح میدی یعنی چی ؟
CATALONIA
26-02-2010, 12:24
راستي آرمين خاوير زانتي رو نميفروشي ؟ يا چيوو ؟
حسین چی شد؟ اگه می خوای یه بازیکن دیگه هم میدم. بانگا هم بخوای بهت میدم.ولی از این 5 تا دروازه بان که داری اونی که نمیخوای رو بهم بده.
راستی خوان ماتا رو کی می خواست حاظرم معامله کنم.توجه کنید که بازیکن کوچکی نیست.
حسین اذیت نکن یعنی چی شب میام.
وحید از بابت دروازه بان خیالت راحت یکیشونو بهت میدم . این بانگا مانگاها رو نمیخوام کلکسیون که جمع نمیکنم .
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
مسعود راموس را حاضری معامله بزنی ؟ همینطور دروازه بان دومت .
CATALONIA
26-02-2010, 12:28
ويرايش شد ....
راستي آرمين خاوير زانتي رو نميفروشي ؟ يا چيوو ؟
نه شهاب جان تیم من بازیکنی برا فروش نداره جز کورشما . ماتراتزی ودیگر هیچ . البته این دوتا با پیشنهاد های فوق العاده ,قابل چنج هستن و گرنه ما رو به خیر و شما رو به سلامت .
vahidgame
26-02-2010, 12:32
وحید از بابت دروازه بان خیالت راحت یکیشونو بهت میدم . این بانگا مانگاها رو نمیخوام کلکسیون که جمع نمیکنم .
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
مسعود راموس را حاضری معامله بزنی ؟ همینطور دروازه بان دومت .
حسین هر جوری هست سیدوروف رو بهم بده.تو فکر کنم 3-3-4 میخوای بری چون هافبک وسط زیاد داری به سیدورف خیلی نیاز نداری.الان من گورکوف و لنون رو خریدم که رو هم 60 میلیون فکر کنم شد.حالا 40 میلیون دارم.اگه بخوای یکمی پول هم بهت میدم.
راستی آرمین حاظری اوبینا و دیوید سوازو رو بفروشی؟
راستي آرمين خاوير زانتي رو نميفروشي ؟
شهاب جان شما باور کن الان توی واقعیت این پیشنهاد رو میدادی هواداران اینتر زندت نمیذاشتن:31: دیگه اسطوره های باشگاه که نمی فروشن
راستی تری رو چلسی نمی فروشه؟من حاظرم چند بازیکن به علاوه پول خوبی براش بدم
من قصد دارم روبرتو کارلوس رو بخرم روی همین حساب میتونم یکی از بک های کناریمو بفروشم کسی خریدار بود بگه .
حسین جان این که من لیست مازاد بدم و بر اساس قیمتشون از تیم بیرون کنم پولش چی میشه به حسای من اضافه میشه یا نه
[/]
وحید جان اوبینا رو با خواکین یا باراخا چنج میکنم .
حسین جان تا نرفتی یه سوال دارم. یه بازیکن پیدا کردم که کارت تخصصیش این بود. Classic No. 10 . یه کم توضیح میدی یعنی چی ؟
حسین هر جوری هست سیدوروف رو بهم بده.تو فکر کنم 3-3-4 میخوای بری چون هافبک وسط زیاد داری به سیدورف خیلی نیاز نداری.الان من گورکوف و لنون رو خریدم که رو هم 60 میلیون فکر کنم شد.حالا 40 میلیون دارم.اگه بخوای یکمی پول هم بهت میدم.
راستش من قصد دارم سیستم بارسلون رو که کاملا باهاش آشنا هستم توی تیمم پیاده کنم فقط جنسم جور نیست مسیو گرفتم کارلوس هم جای آلوز رو میگیره فقط یک هافبک شیش دونگ میخوام و یک دروازه بان .
vahidgame
26-02-2010, 12:43
با پول چه قدر حساب می کنی؟ راستی می بینم بالاخره چراغت روشن شد فکر کنم خودتو برای مسابقات قشنگ آماده کردی
من قصد دارم روبرتو کارلوس رو بخرم روی همین حساب میتونم یکی از بک های کناریمو بفروشم کسی خریدار بود بگه .
من زامبروتا رو می خوام.فقط میشه بگی که به درد بخور هست یا اسکل هستش:31: به درد ذخیره ها می خوره؟ البته این بازیکن خودم می دونم یه زمانی خیلی بزرگ بودش ولی الان باتوجه به اینکه 10 تا ازش کم میشه خیلی نمیشه بهش حساب کردی.نظرت چیه؟
CATALONIA
26-02-2010, 12:46
شهاب جان شما باور کن الان توی واقعیت این پیشنهاد رو میدادی هواداران اینتر زندت نمیذاشتن:31: دیگه اسطوره های باشگاه که نمی فروشن
راستی تری رو چلسی نمی فروشه؟من حاظرم چند بازیکن به علاوه پول خوبی براش بدم
حالا تو مواظب باش هواداراي چلسي تو رو نكشن :31:
----------------------------------------
حسين جان ميتوني قيمت اين بازيكنان رو بگي كه من يكيشونو همين الان بخرم
Bridge
Capdevila
راستي به نظرت 48 م دلار براي روبرتو كارلوس مي ارزه ؟
البته تو تيم تو كنار ها زياد خوب نيستن ولي هر جور خودت ميدوني
چون روبرتو كارلوس يه كارت قهوه اي خوب هم داره البته
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
حسين يانكلوفسكي رو چقدر ميفروشي ؟
با پول چه قدر حساب می کنی؟ راستی می بینم بالاخره چراغت روشن شد فکر کنم خودتو برای مسابقات قشنگ آماده کردی
وحید جان پول نه فقط با خواکین _ باراخا _ ویسنته . یکیشونو میخوام.
[/]
من این کارت رو قبلا امتحان کردم . همونطوریکه خودت هم دیدی توی تعریفش اومده که یک بازیکن سبک کلاسیک ایستا ( کم تحرک ) که پاسها و تک ضرباتش نسبت به حرکات و دویدنهاش موثر تر و بطور کل در زمینه پاس های دقیق و موثر و همینطور تک ضربه ها به توپ مهارت بسیار زیادی داره مثل پله و ...
این کارت در زمانیکه کنترل تیم دست کامپیوتر باشه خیلی موثره مثلا توی بازیهای رو در رو که کامپیوتر کنترل تیمتو به عهده داره میتونی ازش بخوبی استفاده کنی .
حرکات رونالدینیو در زمانیکه وایستاده همراه با توپ رو دیدی که یک دفه در جا و بدون اینکه حرکت کنه یک پاس بسیار موثر توی محوطه جریمه یا پشتش میده دقیقا همونه اگه خواستی من قبلا یک سیو هم توی تاپیک بازی گذاشتم بعدا برات میفرستم .
vahidgame
26-02-2010, 12:52
حسین اگه میشه قیمت این بازیکنان را تا شب بهم بگو(همشون توی ویارئال بازی می کنن)
senna -cazorla-escudero-capdevila-cani
masoodbr
26-02-2010, 12:53
سُلام به همه
حسين جان (آدريانو-لوچو-همسيك)كه سر جمع ميشن 51 م را به تيم من اضافه كن
در ضمن امار گلن جانسون از ليورپول با جرارد - لدسما از لاتزيو -ده روسي از رم
حسین جان این که من لیست مازاد بدم و بر اساس قیمتشون از تیم بیرون کنم پولش چی میشه به حسای من اضافه میشه یا نه
vahidgame
26-02-2010, 12:57
آقای مسعود خان میشه این عکس امضاتو برداری من حالم کمی بهم می خوره. حرف سیاسی نمیخوام بزنم اگه بزنم که ...
وحید جان پول نه ,فقط با خواکین _ باراخا _ ویسنته . یکیشونو میخوام.
وحـــــیــــــد چی شد پس . منصرف شدی ؟
masoodbr
26-02-2010, 13:07
بيا وحيد خان چرا ناراحت ميشي شما ديگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
حسين جان چي شد
vahidgame
26-02-2010, 13:17
بيا وحيد خان چرا ناراحت ميشي شما ديگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
دستت درد نکنه چه سریع هم یه چیز جاش گذاشتی:31:
حالا نارحت نشو. تو اگه اشتباه نکنم منچستر بودی درسته؟ حاظرم باهات معامله کنم بازیکن خیلی زیاد داری فکر کنم بدت نیاد چند تاشو بفروشی.
وحـــــیــــــد چی شد پس . منصرف شدی ؟
آرمین جان واقها می ارزه اوبینا رو با اون بازیکنان عوض کنیم.یه پیشنهاد بهتر بده.اصلا تو اونو لازم نداری.این همه مهاجم داری مثل اتوئو و میلیتو و پاندف و سوازو و بالوتلی دیگه چه قدر مهاجم میخوای.اگه یه بازیکن دیگه بخوای شاید عوض کنم.
ولی حالا که نگاه کردم می بینم چشمم کوارشما رو گرفته. کوارشما و اوبینا بدی چه چیزی از من می خوای؟
CATALONIA
26-02-2010, 13:20
دوستان من
Klose
Gomez
Olic
Muller
Schweinsteiger
رو حاظرم با بازيكنانتون عوض كنم
پيشنهاد بدهيد
---------------------------
حسين جان قيمت اين بازيكنا رو برام تا شب بگو تا بخرمشون ممنون
Given از منچستر سيتي
Frey از فيورنتينا
Reina از لیورپول
Barry از منچستر سيتي
Heitinga از اورتون
Aguero از اتلتيكو مادريد
ِ Adriano از سويا
ديدم Heitinga علي جان هم خواسته
علي جان من 12 م دلار ميخرمش
من به اين بازيكن شديدا نيازدارم و هر جوري شده بايد بخرمش
علي جون كوتاه بيا لطفا
حسين اين ها رو بگو كه ما شب يه چيزي كاسب شيم
masoodbr
26-02-2010, 14:48
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:10:
mohammad_87
26-02-2010, 17:00
دوستان من
Klose
Gomez
Olic
Muller
Schweinsteiger
رو حاظرم با بازيكنانتون عوض كنم
پيشنهاد بدهيد
کلوزه رو میگیرم.اینیستا رو با 50 میلیون میگیرم.تعجب نکن.بازی سازی اینیستا به اندازه یه تیم میارزه.و کلوزه برای من ده تا کم میشه.قبوله؟
محمد! چون زیاد وقت نداریم این پیشنهاد رو میدم بدون سر دادن تا بر سر چونه زدن وقتمون تلف نشه:
والدز + پویول ==== چک + تری
-----------------------------------
حسین جان یه پیشنهاد دیشب بهت دادم.بررسی کردی؟
mohammad8711
26-02-2010, 17:09
من چند تا بازیه تمرینی بازی کردم ، خیلی با چلسی حال کردم ! خط هافبکش 50 درصد پاس های حریف رو می گیره و تو نبرد هوایی هم 90% موفقه
فقط یکم با سبک بازی آنلکا مشکل دارم که اونم با خرید تورس حل میشه
در خط دفاع هم خیلی دلم می خواست پویول رو در کنار تری داشته باشم ولی نشد ، به نظر من پویول و تری موثرترین بازیکنان در خط دفاع هستند ، به خاطر tenacity بالایی که که دارند خیلی سخت میشه از این دو بازیکن رد شد
به این ترتیب تنها بازیکنی که می تونم بفروشم آنلکا هست
راستی حسین جان کی تورس میاد تو تیمم :31:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
کلوزه رو میگیرم.اینیستا رو با 50 میلیون میگیرم.تعجب نکن.بازی سازی اینیستا به اندازه یه تیم میارزه.و کلوزه برای من ده تا کم میشه.قبوله؟
محمد! چون زیاد وقت نداریم این پیشنهاد رو میدم بدون سر دادن تا بر سر چونه زدن وقتمون تلف نشه:
محمد جان اینجوری مثل اینه که من چک رو با والدز عوض کنم !
یه نگاهی به دروازبان استون ویلا بنداز ، خیلی دروازبان خوبیه
CATALONIA
26-02-2010, 17:12
50 تا ديگه خيلي زياده
يه كم كمش كن مشتري شيم
25 تا خوبه ؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
من چند تا بازیه تمرینی بازی کردم ، خیلی با چلسی حال کردم ! خط هافبکش 50 درصد پاس های حریف رو می گیره و تو نبرد هوایی هم 90% موفقه
فقط یکم با سبک بازی آنلکا مشکل دارم که اونم با خرید تورس حل میشه
در خط دفاع هم خیلی دلم می خواست پویول رو در کنار تری داشته باشم ولی نشد ، به نظر من پویول و تری موثرترین بازیکنان در خط دفاع هستند ، به خاطر tenacity بالایی که که دارند خیلی سخت میشه از این دو بازیکن رد شد
به این ترتیب تنها بازیکنی که می تونم بفروشم آنلکا هست
راستی حسین جان کی تورس میاد تو تیمم :31:
چطوري آنلكا رو ميفروشي ؟
من مشتري ام
پيشنهاد چك رو كه يادته ؟
و همچنين دروگبا
==================================================
ارمين جان تولدو رو با دروازه بان اول من يعني butt با 20 ميليون دلار عوض ميكني ؟
mohammad8711
26-02-2010, 17:15
چطوري آنلكا رو ميفروشي ؟
من مشتري ام
پيشنهاد چك رو كه يادته ؟
و همچنين دروگبا
فروش چک و دروگبا منتفی شد
آنلکا هم تا تورس نیاد به تیمم نمی فروشم ، اگه آنلکا رو بفروشم بعد یکی صاحب لیورپول بشه باید چیکار کنم ؟
ولی حالا تا قرارداد تورس رو می بندم می تونیم در باره ی آنلکا مذاکره کنیم
تو خط دفاع بازیکن خوب چی داری ؟
mohammad8711
26-02-2010, 17:32
البته من قبل از اینکه کسی بگه لیورپول رو می خوام پیشنهاد خرید تورس رو دادم ، پس تورس مال خودمه :31:
اگه کسی لیورپول رو می خواد باید قید تورس رو بزنه :5:
CATALONIA
26-02-2010, 17:37
فروش چک و دروگبا منتفی شد
آنلکا هم تا تورس نیاد به تیمم نمی فروشم ، اگه آنلکا رو بفروشم بعد یکی صاحب لیورپول بشه باید چیکار کنم ؟
ولی حالا تا قرارداد تورس رو می بندم می تونیم در باره ی آنلکا مذاکره کنیم
تو خط دفاع بازیکن خوب چی داری ؟
با اين پيشنهاد كه شما دادين كسي ديگه نميتونه تورس رو بخره
اگه هم كسي بره تو ليورپول براش بهتره كه تورس رو 100 م دلار بفروشه
تو دفاع Lell رو دارم كه گوشه كنار هست و ميتونه هر دو طرف بازي كنه ولي ديگه بازيكن خوب ندارم
ميخواي با مولر عوضش كني ؟
هافبك هجومي خوبي هستش
تو ليست فروش بازيكناي خوبي گذاشتم ولي همينطور كه ميبيني دفاع بد هم ندارم چه برسه به خوب
حالا ببين از تو ليست فروش من كسي رو نميخواي ؟
غير از كلوزه
mohammad8711
26-02-2010, 17:47
با اين پيشنهاد كه شما دادين كسي ديگه نميتونه تورس رو بخره
اگه هم كسي بره تو ليورپول براش بهتره كه تورس رو 100 م دلار بفروشه
تو دفاع Lell رو دارم كه گوشه كنار هست و ميتونه هر دو طرف بازي كنه ولي ديگه بازيكن خوب ندارم
ميخواي با مولر عوضش كني ؟
هافبك هجومي خوبي هستش
تو ليست فروش بازيكناي خوبي گذاشتم ولي همينطور كه ميبيني دفاع بد هم ندارم چه برسه به خوب
حالا ببين از تو ليست فروش من كسي رو نميخواي ؟
غير از كلوزه
لینک آپشن فایلی که حسین بهت داده رو بده ببینم چی به چیه
با این آپشن فایلی که خودم دارم 5-6 تا از بازیکن های بایر مونیخ فوق ستاره هستند !!
CATALONIA
26-02-2010, 18:17
لینک آپشن فایلی که حسین بهت داده رو بده ببینم چی به چیه
با این آپشن فایلی که خودم دارم 5-6 تا از بازیکن های بایر مونیخ فوق ستاره هستند !!
بفرماييد
فقط سراغ
Robben
Ribery
Lahm
نرو
بقيه رو خواستي بگو
حسین جان به من قیمت aguero و robinho رو می خوام.همچنین منم شاید تورس رو بخوام دست نگه دارید.
من میگم سریع قضیه نقل و انتقالات رو ببندید بریم تو مسابقات.
حسین جان قیمت این بازیکنا رو می خوام.
آرماند ترا اوره از آرسنال.
کلیچی از آرسنال.
آدبایور از منچستر سیتی.
vahidgame
26-02-2010, 19:16
شهاب جان کلوزه رو من می خوام.بگو جاش چه بازیکنی و چه قدر پول می خوای.
راستی خوان ماتا و یواخین رو کی می خواست حاظرم یه دونه از اونارو بفروشم.
سلام حسین جان چرا خبری ازت نیست
حسین جان از دیروز تا حالا 4 بار واسه برادرم تو تایپک نام کاربری ثبت کردیم اما ایمیل فعالسازی بهش فرستاده نمیشه چیکار کنیم
CATALONIA
26-02-2010, 19:33
شهاب جان کلوزه رو من می خوام.بگو جاش چه بازیکنی و چه قدر پول می خوای.
راستی خوان ماتا و یواخین رو کی می خواست حاظرم یه دونه از اونارو بفروشم.
اگه محمد قبوا نكرد پيشنهادمو با تو پاي ميز مذاكره ميشينم وحيد
ببينم چي ميشه ....
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
سلام حسین جان چرا خبری ازت نیست
حسین جان از دیروز تا حالا 4 بار واسه برادرم تو تایپک نام کاربری ثبت کردیم اما ایمیل فعالسازی بهش فرستاده نمیشه چیکار کنیم
شايد ايميل ميره تو قسمت اسپم ايميل
بگو اونجا هم چك كنه
mohammad8711
26-02-2010, 19:48
آنلکا رو می تونم با ون بومل عوض کنم ، از بایرن مونیخ فقط ون بومل به درد تیمم می خوره !
البته به نظر من اگه قبول کنی ضرر می کنی
CATALONIA
26-02-2010, 20:05
آنلکا رو می تونم با ون بومل عوض کنم ، از بایرن مونیخ فقط ون بومل به درد تیمم می خوره !
البته به نظر من اگه قبول کنی ضرر می کنی
براي همين هم قبول نميكنم :31:
vahidgame
26-02-2010, 20:15
دوستان قبول کنید تیم من به اضافه یکی دو تیم از بچه ها خیلی ضعیفتر از تیمهای دیگست.دلیلش این هست که مثلا من مقابل تیمهایی که مثل بارسلونا هستن بازی کنم هیچ شانسی ندارم چون اولا از تیم من کم شده دوما به سرعت پا به توپ و بدون توپ بازیکنان حریف خیلی اضافه شده.مثلا ژاوی حتی میتونه در حد مسی دریبل کنه. دیگه بازیکنان دیگه که تکلیفشون مشخصه. حالا من هر چی قدر بازیم توپ باشه و هرچه قدر هم تاکتیک بچینم بردن بارسا با این شرایط غیر ممکن هست. من در شرایط عادی حتی با تیمهای درجه 2 بارسلونا رو می برم ولی این شرایط یکمی بد هستش. الان بارسلونا از واقعیتش هم قوی تر شده با اینکه تازه کامپیوتر اونو کنترل می کنه.تیمهایی مثل رئال و اینتر و چلسی و منچستر هم همین شرایط رو دارن.
من مثل اینکه اشتباه کردم چلسی و بارسلونا الکی به بچه ها واگذار کردم:13:
سلام من از ظهر نبودن بهمین خاطر نتونستم جواب بدم به ترتیب سعی میکنم قیمت بازیکنان رو توی تاپیک بزارم .
وحید چند بار بهت نگفتم که دچار مشکل میشی ؟ اما گوش نکردی .گفتم که مثل بقیه یک تیم قوی بردار که بعدا پشیمون نشی . حالا هنوزم دیر نشده یا لیورپول رو بردار یا منچستر سیتی و با اون 100 میلیون تقویتشون کن .
shab_2008
26-02-2010, 20:48
اقا پس چی شد جا هست منم بیام یا نه؟ اگه جا نیست منو برای فصل بعد رزرو کنید.
mohammad_87
26-02-2010, 20:50
اگه محمد قبوا نكرد پيشنهادمو با تو پاي ميز مذاكره ميشينم وحيد
ببينم چي ميشه ....
ببین من به وحید اینیستا رو میخواستم سر به سر مذاکره کنم.خدایی کار یه تیم رو میکنه.35 تا خوبه؟خیرش رو ببینی.
-----------
اگه وحید تیمش رو عوض کنه من ویا رو صد در صد میخرم.همینجوری هم مشتریش هستم فقط وحید اگه کوتاه بیاد خوبه.
این بازیکنان محمد :
بویان : 26.8 م
سُلام به همه
سه مورد بالا رو اضافه میکن .
مواردی که قیمت خواستیو قبلا توی تاپیک گذاشتم .
قیمت بازیکنان مازاد اینقدر کمه که دیگه ارزش ندارن مثلا 6-7 تا بازیکن روی هم 20 میلیون هم نمیشن . بجاش من 100 میلیون به هر باشگاه اختصاص دادم . بنابراین بابت بازیکنانی که آزاد کنی پولی بهت تعلق نمیگیره مگر اینکه یکی از بچه ها ازت بخرن .
mohammad8711
26-02-2010, 20:53
حسین جان قیمت آنلکا رو برام در میاری ؟
CATALONIA
26-02-2010, 20:58
ببین من به وحید اینیستا رو میخواستم سر به سر مذاکره کنم.خدایی کار یه تیم رو میکنه.35 تا خوبه؟خیرش رو ببینی.
-----------
اگه وحید تیمش رو عوض کنه من ویا رو صد در صد میخرم.همینجوری هم مشتریش هستم فقط وحید اگه کوتاه بیاد خوبه.
محمد منم تيمم خوب نيست و بازيكن كم دارم
بايد تو چند پست تقويت شم با 30 راضي شو ديگه ؟ قبوله ؟
فقط يه كم صبر كن حسين قيمت بازيكنا رو بگه كه من يه مهاجم بخرم بعد
مر30
پس با 30 موافقي ديگه ؟
محمد فكر هاتو بكن
حسين جان اگه ميشه قيمت بازيكنان درخواستي منم بگو
من ميرم چند دقيقه ديگه بر ميگردم
حسين جان قيمت اين بازيكنا رو برام تا شب بگو تا بخرمشون ممنون
Given از منچستر سيتي
Frey از فيورنتينا
Reina از لیورپول
Barry از منچستر سيتي
Heitinga از اورتون
Aguero از اتلتيكو مادريد
ِ Adriano از سويا
ديدم Heitinga علي جان هم خواسته
علي جان من 12 م دلار ميخرمش
من به اين بازيكن شديدا نيازدارم و هر جوري شده بايد بخرمش
علي جون كوتاه بيا لطفا
حسين اين ها رو بگو كه ما شب يه چيزي كاسب شيم
شی گیون و فری چیزی حدود 50 میلیون در میاد چون کلا دروازه بانها توی این لیگ تقویت شدن .
هتینگا و آدریانو رو هم قبلا قیمتشون گذاشتم .
بری : 20.8 م
اگوئرو : 68 م
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
حسین جان قیمت آنلکا رو برام در میاری ؟
آنلکا : 46.8 م
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
سلام
کدوم پیشنهاد رو میگی ؟
در ضمن بچه ها اگه شبا آخر وقت یه دفه دیدن من وسط صحبت نیستم ( مثل همین دیشب ) همینجا ازتون معذرت میخوام چون دیگه سایت برام باز نمیشه .
CATALONIA
26-02-2010, 21:14
حسين جون ميشه آپشن فايل ليورپول رو با تعديل 5 برام بفرستي ؟
ميشه تيممو عوض كنم ؟
شايدم نكنم
حالا اگه ميشه بفرست تا تاپيك زياد شلوغ نشده ببينم چي ميشه
راستي حسين مهاجم نوك خوب به نظرت كيو بخرم ؟
مخم خط نميده
يعني سايت براي مخم باز نميشه :31:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
چي شد محمد جون ؟
حاضري با 30 تا ؟
mohammad_87
26-02-2010, 21:17
بايد تو چند پست تقويت شم با 30 راضي شو ديگه ؟ قبوله ؟
همینجوری کلی تخفیف دادم.منم چندتا خرید باید کنم.قیمت خیلی خوبی بهت گفتم.زود خبر بده وگرنه ممکنه اینیستارو ردش کنم.
---------------
حسین جان نستا رو میخوام.با کی عوض کنم؟چی میخوای؟
محمد! من پیشنهاد پایاپایی دادم که.والدز چیزی از چک کم نداره ولی من کلا با بازیکنان بارسا مشکل دارم:31:
چک و تری رو میخوام.والدز+پویول+10 چطوره؟دیگه بی انصافی نکن.
CATALONIA
26-02-2010, 21:21
پس حسين من رسما اينجا اعلام ميكنم كه اگه امكان داره تيمم رو از بايرن مونيخ به ليورپول تغيير ميدم ...
حسين موافقت ميكني ؟
يعني امكانش هست
چون من هر كاري ميكنم بازم پول كم ميارم براي خريد بازيكن
vahidgame
26-02-2010, 21:22
حسین نمیشه چلسیو یا بارسلونا رو بردارم. آخه از لیورپول خوشم نمیاد. تازه اگه بردارم دیگه قید تورس رو باید بزنید.تازه محمد برای خرید ویا باید بی خیال بشه.
میگم تا فردا شب حداقل نقل و انتقالات رو تمدید کن چون بیشتری ها بازیکن نخردین.
سلام حسین جان
لیست خرید من رو رزرو کن:
1- امانوئلسون
2- جبرئیل سیسه
3- aogo
4- امره
5- گود یانسن
جمعا" کل مبلغ میشه 110.8 که واسه این 10 م چیکار میتونم بکنم میشه بهم تخفیف بدین
لیست معاوضه من:
جیووانی دوس سانتوس بازیکن پیشین بارسلونا
هری کیول
کسی هست اگه واسه معاوضه بهم بگه
CATALONIA
26-02-2010, 21:26
حسین نمیشه چلسیو یا بارسلونا رو بردارم. آخه از لیورپول خوشم نمیاد. تازه اگه بردارم دیگه قید تورس رو باید بزنید.تازه محمد برای خرید ویا باید بی خیال بشه.
وحيد بايرن رو نميخواي ؟
با ريبري و روبن و ...
من ليورپول رو برميدارم كه تو كه از ليورپول خوشت نمياد اذيت نشي :31:
اين نقل و انتقالات رو موافقم
با اين كه طولاني ميشه ولي ايده ي خوبي هست
حسین جان کجایی بابا . یه رخ بده تا روح ماهت رو ببینیم. یکی دو تا مشکل واسم پیش اومده که با دستان توانگر تو حل میره ( این تیکه آخری رو مشهدی اومدم) :31:
اقا این آپشن فایلی رو که بهم دادی یه مشکل داره . یکی در میون ارور Dont Sendمیده . یعنی الان میرم تو بازی ارور میده .بعد میام بیرون یه رفرش میکنم دوباره میرم تو بازی . مشکلی پیش نمیاد یعنی این سریال بارها برام تکرار شده به نظرت مشکل کار کجاست؟
vahidgame
26-02-2010, 21:36
وحيد بايرن رو نميخواي ؟
با ريبري و روبن و ...
من ليورپول رو برميدارم كه تو كه از ليورپول خوشت نمياد اذيت نشي :31:
شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟
CATALONIA
26-02-2010, 21:45
شهاب تو با بایرن چه مشکلی داری؟ باور کن از لیورپول حتی قویتر هست. به نظرم اگه یکمی تغییرات حسین بده هر کسی با هر تیمی میتونه بره. آخه چه معنی داره سرعت پا به توپ همه بازیکن بارسلونا همه 90 به بالا و تازه بیشتری ها هم 95 به بالا باشن. این چه معنی میده؟
براي همين ليورپول رو ميخوام
اگه درست كنه حسين اين مشكلو تو بازم با همون والنسيا ميري ؟
اما من ميخوام با ليورپول برم
باور كن كاري هم با تو ندارم ها
هر كاري ميكنم نميتونم يه تركيب درست حسابي بچينم و يه جورايي تيمم جنسش جور نيست
حسين كجايي پس ؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
آرمين جون تولدو رو به هيچ وجه نميفروشي ؟
mohammad_87
26-02-2010, 21:52
معنی اینه که این تیم باسلوناست.باید هم چنین چیزی باشه.همینجوری شروع لیگ هی میفته عقب اگه بخوایم آپشن فایلهارو دوباره تغییر بدیم که عید میشه شروع لیگ.
در مورد تیمها تکلیف مارو مشخص کنین.میخوام بدونم مثلا برای ویا باید به کی پیشنهاد کنم.حسین امکان تغییر تیم برای اینها هستش؟لطفا سریعتر این وضعیت مشخص بشه تا توی نقل و انتقالات مشکلی پیش نیاد.
سلام حسین جان
لیست خرید من رو رزرو کن:
1- امانوئلسون
2- جبرئیل سیسه
3- aogo
4- امره
5- گود یانسن
لیست معاوضه من:
هری کیول
حامد جان.اگه لیستت نهایی نشده بویان رو میخواستم بهت بدم.منتظر قیمت بودم که کم و زیاد نشه.حسین گفت 26.8 من با تخفیف 25 میدم.بدون چونه.نظرت چیه؟
حامد جان اینجوری نمیشه که هر لحظه تیم رو عوض کرد من به این خاطر پیشنهاد لیورپول رو به وحید دادم چون میدونم توی لیگ به مشکل بر میخوره . حالا اگه وحید بایرنو خواست میتوی باهاش عوض کنی .
---------------
حسین جان نستا رو میخوام.با کی عوض کنم؟چی میخوای؟
.
نستا بازیکن کوچیکی نیست حاضری بجاش کیو بدی ؟
وحید جان یعنی دو تا محمد هیچی دیگه ؟
آرمين جون تولدو رو به هيچ وجه نميفروشي ؟
شهاب جان . من تولدو+والتر ساموئل+اوبینا رو میدم عوضش فن بومل + بوت رو ازت میگیرم. پایه ای؟
vahidgame
26-02-2010, 22:00
شهاب جان . من تولدو+والتر ساموئل+اوبینا رو میدم عوضش فن بومل + بوت رو ازت میگیرم. پایه ای؟
صبر کن من الان دارم آپشن فایل بایرن رو دانلود می کنم اگه خوشم اومد من ور می دارمش.پس باید با من معامله کنی.
راستی محمد اون حرفت چه معنی میده؟ همین جوری هوش اونا بالا هست بعد به سرعت پا به توپ اضافه بشه دیگه خیلی قوی میشه.من پیشنهاد میکنم با بارسلونا بازی کنید می فهمید چی میگم.
حامد جان.اگه لیستت نهایی نشده بویان رو میخواستم بهت بدم.منتظر قیمت بودم که کم و زیاد نشه.حسین گفت 26.8 من با تخفیف 25 میدم.بدون چونه.نظرت چیه؟[/QUOTE]
نه محمد جان لیستم نهایی شده
حسین جان اگه میشه جواب منو بدی چون برادرم میخواد با نام کاربری من وارد بشه واسه نقل و انتقالات آخه نمیتونه ثبت نام کنه
حالا تخفیف بده به من تا لیستم نهایی بشه آخه تیم منو نسبت به بقیه میدونی حالا تخفیف میدی یا نه
CATALONIA
26-02-2010, 22:04
اگه وحيد نخواست من ليورپول رو برميدارم
وحيد باور كن براي تو تيمه خوبيه و براي من بد
چون من زياد از اين كارت ها سر در نميارم ولي تو چرا و بايرن تيمي هست كه ميشه گفت تقريبا تمام بازيكنانش كارت هاي قهوه اي دارن
ببينيم چي ميشه
من ميرم دوباره شايد برگردم
mohammad_87
26-02-2010, 22:08
صبر کن من الان دارم آپشن فایل بایرن رو دانلود می کنم اگه خوشم اومد من ور می دارمش.پس باید با من معامله کنی.
راستی محمد اون حرفت چه معنی میده؟ همین جوری هوش اونا بالا هست بعد به سرعت پا به توپ اضافه بشه دیگه خیلی قوی میشه.من پیشنهاد میکنم با بارسلونا بازی کنید می فهمید چی میگم.
منظورم این بود که چنین تیمهایی همچین قدرتهایی دارن دیگه.شما با والنسیا نباید مثل آب خوردن بارسا رو ببری که.البته حسین توضیح داده بود درباره این تغییرات.من هم نظراتی دارم مثلا بنظر من در بازیهایی که تست کردم دیدم سرعت تیم کامپیوتر خیلی بالا رفته و این درسته که کمی بازی رو سختتر کرده اما بازیهای کامپیوتر به یه حالت فانتزی تبدیل شده.حالت بازیهای کامپیوتر در لیگ قبل طبیعی تر بود.
منم با تمدید نقل و انتقالات موافقم.
----------------
حسین جان نستا در قبال مارکز+15 و یا نستا+20 در قبال اینیستا.اوکی عزیزم؟
--------------------------------
vahidgame
26-02-2010, 22:18
اگه وحيد نخواست من ليورپول رو برميدارم
وحيد باور كن براي تو تيمه خوبيه و براي من بد
چون من زياد از اين كارت ها سر در نميارم ولي تو چرا و بايرن تيمي هست كه ميشه گفت تقريبا تمام بازيكنانش كارت هاي قهوه اي دارن
ببينيم چي ميشه
من ميرم دوباره شايد برگردم
باشه دیگه مجبوری اونو بر می دارم.دوست داشتم یه تیم که طرفدارشم بردارم ولی قسمت نبود.راستی حسین نقل و انتقالات بایرن رو درست نکردم.الان می خوام ببینیم چه بازیکنانی جدیدا گرفته .عیب نداره خودم درستش کنم؟
راستی ریبری رو اگه پیشنهاد بدین حاظرم معامله کنم
سلام حسین جان
لیست خرید من رو رزرو کن:
1- امانوئلسون
2- جبرئیل سیسه
3- aogo
4- امره
5- گود یانسن
لیست معاوضه من:
هری کیول
حامد جان اگه من 11 م بهت تخفیف بدم به بقیه ظلم میشه پس لطفا بازیکناتو طوری انتخاب کن که بدهکار نشی .
حسین جان کجایی بابا . یه رخ بده تا روح ماهت رو ببینیم. یکی دو تا مشکل واسم پیش اومده که با دستان توانگر تو حل میره ( این تیکه آخری رو مشهدی اومدم) :31:
اقا این آپشن فایلی رو که بهم دادی یه مشکل داره . یکی در میون ارور Dont Sendمیده . یعنی الان میرم تو بازی ارور میده .بعد میام بیرون یه رفرش میکنم دوباره میرم تو بازی . مشکلی پیش نمیاد یعنی این سریال بارها برام تکرار شده به نظرت مشکل کار کجاست؟
مشکل از آپشن فایل نیست مشکل از فایلهای داخل کیت سرورته . پوشه img رو کات کنی مشکلت حل میشه . اما این راه حل نیست باید ببینی کدوم پوشه و فایل مشکل ساز شده .
وحید من نمیدونم چرا اصلا متوجه صحبت من نمیشی .
من برای آخرین بار توضیح میدم . قدرت تمام بازیکنان تیمهای مختلف بجز بازیکنان تیم هر نفر به یک نسبت افزایش پیدا کرده و علت اینکه قدرت بازیکنان تیم هر کدوم از بچه ها حدود 8 تا 10 واحد کاهش پیدا کرده اینه که ما بازی کمی سخت تر و در عین حال واقعی تر کنیم تا بازیها جذاب تر بشه در غیر اینصورت تمام بچه ها تمام بازیهاشونو بدون استثنا> میبرن و نتیجه تمام بازیها از قبل معلومه اگر اینکار رو نمیکردم دیگه اسم این بازی فوتبال نبود اسمش خاله بازی بچه ها میشد .
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
حسین جان اگه میشه جواب منو بدی چون برادرم میخواد با نام کاربری من وارد بشه واسه نقل و انتقالات آخه نمیتونه ثبت نام کنه
حالا تخفیف بده به من تا لیستم نهایی بشه آخه تیم منو نسبت به بقیه میدونی حالا تخفیف میدی یا نه
حامد جان شرمنده . قانون قانونه و اگه بهش پایبند نباشیم اولا هرج و مرج میشه و دوما به بقیه بچه ها ظلم میشه .
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
منظورم این بود که چنین تیمهایی همچین قدرتهایی دارن دیگه.شما با والنسیا نباید مثل آب خوردن بارسا رو ببری که.البته حسین توضیح داده بود درباره این تغییرات.من هم نظراتی دارم مثلا بنظر من در بازیهایی که تست کردم دیدم سرعت تیم کامپیوتر خیلی بالا رفته و این درسته که کمی بازی رو سختتر کرده اما بازیهای کامپیوتر به یه حالت فانتزی تبدیل شده.حالت بازیهای کامپیوتر در لیگ قبل طبیعی تر بود.
منم با تمدید نقل و انتقالات موافقم.
----------------
محمد جان باید سرعت کلی بازیو از طریق کیت سرور به 0.9 تا 0.92 کاهش بدی از این طریق سرعت بازی طبیعی میشه و از اون حالت سریع در میاد .
درمورد مبادله باید کمی بهم وقت بدی الان من درگیر چند کار توی لیگمون هستم .
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
باشه دیگه مجبوری اونو بر می دارم.دوست داشتم یه تیم که طرفدارشم بردارم ولی قسمت نبود.راستی حسین نقل و انتقالات بایرن رو درست نکردم.الان می خوام ببینیم چه بازیکنانی جدیدا گرفته .عیب نداره خودم درستش کنم؟
نه بازیکنان جدید رو نباید اضافه کرد با اینکار برای شما تبعیض قائل شدیم .
mohammad_87
26-02-2010, 22:29
محمد جان باید سرعت کلی بازیو از طریق کیت سرور به 0.9 تا 0.92 کاهش بدی از این طریق سرعت بازی طبیعی میشه و از اون حالت سریع در میاد .
میدونم عزیزم اتفاقا میخواستم بپرسم ممکنه چنین کاری بکنم.چون گفتم شاید ناعادلانه باشه.
درمورد مبادله باید کمی بهم وقت بدی الان من درگیر چند کار توی لیگمون هستم .
فقط هرچه سریعتر بهترتر
CATALONIA
26-02-2010, 22:30
پس حسين آپشن فايل ليورپول رو براي من بذار
اين بازيكنان رو هم ميخوام
Heinze
Pienaar
وحید جان اصلا میدونستی اختلاف سرعت یک بازیکن که سرعتش 99 هست با یک بازیکن که 50 هستش کمتر از 15 درصده . یعنی اگه دو تا بازیکن با این سرعتها یک نیمه از زمین رو مسابقه بدن اونی که سرعتشش 99 هست فقط 1.5 ثانیه زودتر از اون یکی که 50 هستش به خط عرضی یا طولی زمین میرسه .
حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
مشکل از آپشن فایل نیست مشکل از فایلهای داخل کیت سرورته . پوشه img رو کات کنی مشکلت حل میشه . اما این راه حل نیست باید ببینی کدوم پوشه و فایل مشکل ساز شده . حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .
میدونم عزیزم اتفاقا میخواستم بپرسم ممکنه چنین کاری بکنم.چون گفتم شاید ناعادلانه باشه.
فقط هرچه سریعتر بهترتر
محمد جان حقیقتا من زودتر از این نمیتونم جواب بدم باور کن توان من بیشتر از این نیست که جواب تک تک بچه ها رو به سرعت بدم . همین دیشب من بیش از یک نیمه از بازی اینتر رو ندیدم مسابقه ای که چند روز بود که منتظرش بودم .
اول این لیگ من گفتم تعداد کاربران که زیاد بشه نظم و ترتیب و انجام کارها خیلی سخت و وقت گیر میشه حالا چاره ای نیست باید همه کمی صبر کنن تا با گذشت زمان مسائل یکی یکی حل بشه .
vahidgame
26-02-2010, 22:41
نه بازیکنان جدید رو نباید اضافه کرد با اینکار برای شما تبعیض قائل شدیم .
اتفاقا بازیکن جدید نگرفته بود فقط شانس ما تونی رفته به رم که من قبلا درستش کرده بودم
وحید جان اصلا میدونستی اختلاف سرعت یک بازیکن که سرعتش 99 هست با یک بازیکن که 50 هستش کمتر از 15 درصده . یعنی اگه دو تا بازیکن با این سرعتها یک نیمه از زمین رو مسابقه بدن اونی که سرعتشش 99 هست فقط 1.5 ثانیه زودتر از اون یکی که 50 هستش به خط عرضی یا طولی زمین میرسه .
این درسته ولی مثلا یه بازیکن که دریبلش بالا هست و سرعت پا به توپش هم بالا هست دیگه وحشتناک میشه. حالا مسئله ای نیست.دو تا پیشنهاد داشتم یکی از دیفالت تیمهای بزرگ حداقل 2 واحد کم کنی بهتر هستش. دوم مثل مسترلیگ این امکان رو بدیم که هر کسی اگه خواست برای بازیکنانش کارت مهارتی بخره که مثلا قیمت هر کارت رو 5 میلیون می ذاریم.
راستی حسین سیدورف یا فلامینی رو نمی فروشی؟
در ضمن محمد ویا رو بازم بی خیال شو چون با خودم به آریانس آرنا میبرمش:21: مگر اینکه باهام معامله کنی.
حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .
پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .
mohammad_87
26-02-2010, 22:44
حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .
حسین فکر کنم این همون مشکلیه که من توی لیگ قبلی داشتم.یعنی موقع انتخاب لباس سریع صفح رو رد میکردم و منتظر نمیشم انیمیشن ها کامل اجرا بشن.آرمین شما اینجوری امتحان کن و صفحه هارو با حوصله رد کن.احتمالا درست میشه.ضمنا یه پیشنهاد هم داده بودم.اونو جواب بده.مرسی
پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .
حسین جان کدوم پوشه img رو کات کنم , و کجا ؟
اتفاقا بازیکن جدید نگرفته بود فقط شانس ما تونی رفته به رم که من قبلا درستش کرده بودم
این درسته ولی مثلا یه بازیکن که دریبلش بالا هست و سرعت پا به توپش هم بالا هست دیگه وحشتناک میشه. حالا مسئله ای نیست.دو تا پیشنهاد داشتم یکی از دیفالت تیمهای بزرگ حداقل 2 واحد کم کنی بهتر هستش. دوم مثل مسترلیگ این امکان رو بدیم که هر کسی اگه خواست برای بازیکنانش کارت مهارتی بخره که مثلا قیمت هر کارت رو 5 میلیون می ذاریم.
راستی حسین سیدورف یا فلامینی رو نمی فروشی؟
در ضمن محمد ویا رو بازم بی خیال شو چون با خودم به آریانس آرنا میبرمش:21: مگر اینکه باهام معامله کنی.
ادامه صحبتمو هم خوندی :
حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .
با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
حسین فکر کنم این همون مشکلیه که من توی لیگ قبلی داشتم.یعنی موقع انتخاب لباس سریع صفح رو رد میکردم و منتظر نمیشم انیمیشن ها کامل اجرا بشن.آرمین شما اینجوری امتحان کن و صفحه هارو با حوصله رد کن.احتمالا درست میشه.ضمنا یه پیشنهاد هم داده بودم.اونو جواب بده.مرسی
من منظورت رو نفهمیدم . اصلا قبل از اینکه به اونجا برسه دونت سند میده . زمانی که تایتل اسکرین رو نشون میده و آپشن فایل رومیخواد بارگزاری کنه.
حسین جان نمیشه 10م بدهی داشته باشه باشگاهم
بابا کمی به من تخفیف بده درسته حرفه خوبینیست و با علاقه خودم گالاتا رو برداشتم اما اون یکی تیم ها مثلا از ذخیره هاشون یکیشو مثلا 20 م میفروشن اما من چی حالا نظر نظره تو هست :41:
آرمین جان شما اول کیت سرور رو کلا غیر فعال کن تا ببینیم مشکل از آپشن فایله یا چیز دیگه بعد اگه مشکل حل شد برو سراغ پوشه img که توی پوشه کیت سروره اونو از اونجا کات کن یک جای دیگه توی کامپیوترت که داشته باشیش اما توی این پوشه نباشه . اگه مشکل حل شد بعد برو فقط سراغ پوشه کیتها یعنی dt0c و اونو کات کن یک جای دیگه .
اصلا توی پیام خصوصی این صحبتو ادامه بدیم بهتره که مزاحم بقیه بچه ها نباشیم .
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
حسین جان نمیشه 10م بدهی داشته باشه باشگاهم
بابا کمی به من تخفیف بده درسته حرفه خوبینیست و با علاقه خودم گالاتا رو برداشتم اما اون یکی تیم ها مثلا از ذخیره هاشون یکیشو مثلا 20 م میفروشن اما من چی حالا نظر نظره تو هست :41:
من همون اول بهت گفتم تیم قوی بردار که اینکار رو نکردی دیگه میگی چیکار کنم آخه ؟
vahidgame
26-02-2010, 22:57
وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .
با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
نگرفتی چی گفتم.منظورم این بود که از دیفالت تیمهای بزرگ 2 واحد کم کنی.اون واحدهایی کم کردی که سر جای خودش.فهمیدی چی گفتم؟
راستی من زامبروتا و فلامینی رو می خوام.حاظری معامله کنی؟
همچنین همین حالا لنون رو می خرم. ویا رو هم احتمالا می خرم.
راستی تا 5 دقیقه دیگه ریبری رو پیشنهاد ندید به هیچ وجه نمی فروشمش.
بابا بچه ها چرا اصلا شماها به حرفای من گوش نمیکنید . من خیلی چیزا رو قبلا بررسی کردم و پشت حرفم کلی تجربه خوابیده چرا به چیزایی که میگم گوش نمیکنید و بازم کار خودتونو میکنین .
اصلا از این به بعد من قاطعانه با همه چیز برخورد میکنم تا اینجور مشکلات پیش نیاد و اینقدر وقت بقیه گرفته نشه .
mohammad_87
26-02-2010, 22:58
من منظورت رو نفهمیدم . اصلا قبل از اینکه به اونجا برسه دونت سند میده . زمانی که تایتل اسکرین رو نشون میده و آپشن فایل رومیخواد بارگزاری کنه.
پس برمیگرده به دستکاری شدن فایلها.اگه از کیت سرور استفاده مکنی موقتا غیرفعالش کن ببین درست میشه.
--------------------------------
الان تیم وحید و شهاب چیه؟
وحید اگه دیگه والنسیا نیستی باید 63.6 برای ویا بپردازی ها.میدونستی که...
-----------------------------------------------
من برای نظم بهتر پیشنهاداتم رو دوباره میگم:
محمد! جان:
والدز + پویول +10 میلیون ==== چک + تری
-----------------------------------------------------
حامد جان:بوبان رو 25 میدم.می خوای یا نه؟
------------------------------------------------------
حسین جان:
نستا + 15 میلیون ==== اینیستا و یا نستا ==== مارکز + 10 میلیون
از اینجا به بعد من قوانین رو صراحتا مشخص میکنم و به حرف کسی هم گوش نمیکنم و هیچ انعطافی هم نخواهم داشت . کلی عمرمون داره بیخود و بی جهت تلف میشه .
قانون اول : مهلت نقل و انتقالات تا ساعت 10 فردا شب تموم میشه و من حتی 5 دقیقه هم اینکار رو به تاخیر نمیندازم .
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
درسته که من کلا با بچه ها زیاد شوخی میکنم و حقیقتا بدون اغراق میگم همه تونو دوست دارم اما توی کار شدیدا جدی هستم الان دارم میبینم سر چند تا مساله جزئی بیخود هم وقت من و هم وقت بقیه بچه ها داره گرفته میشه بنابراین اگه از اینجا به بعد قاطعانه برخورد کردم لطفا کسی از من دلگیر نشه اما دوستیمون سر جای خودش باقیه .
حسین جان قیمت دوسانتوس و هری کیول منو میشه بگی
vahidgame
26-02-2010, 23:09
الان تیم وحید و شهاب چیه؟
وحید اگه دیگه والنسیا نیستی باید 63.6 برای ویا بپردازی ها.میدونستی که...
عیب نداره پولش میدم.راستی ریبری رو نمی خوای؟ حاظرم با اینسیتا و میلیتو عوش کنم و بهت یکمی پول هم بدم.
اصلا از این به بعد من قاطعانه با همه چیز برخورد میکنم تا اینجور مشکلات پیش نیاد و اینقدر وقت بقیه گرفته نشه .
با بی خیال حسین من ترسیدم. قیصر وارد می شود:31:
راستی حسین اون بازیکنان که گفتم نمی فروشی؟
با بی خیال حسین من ترسیدم. قیصر وارد می شود:31:
راستی حسین اون بازیکنان که گفتم نمی فروشی؟
وحید تو فکر کردی من دارم شوخی میکنم پس از اینجا به بعد کار منو خواهی دید .
پس برمیگرده به دستکاری شدن فایلها.اگه از کیت سرور استفاده مکنی موقتا غیرفعالش کن ببین درست میشه.
آره محمد . مشکل کیت سرور بود.
vahidgame
26-02-2010, 23:16
وحید تو فکر کردی من دارم شوخی میکنم پس از اینجا به بعد کار منو خواهی دید .
حالا ول کن . اون بازیکن رو نمی فروشی؟(زامبروتا و فلامینی و سیدورف)
در ضمن لنون رو به تیمم اضافه کن. سیدوروف رو اگه بدی بهت پول خوبی میدم.اگه ندی به جاش یه بازیکن دیگه میخرم.
راستی محمد میلیتو رو چه قدر می فروشی؟ خیلی لازمش دارم.اصلا ویا برای تو.
من از اینجا به بعد توی پیام خصوصی به مشکلات تک تک بچه ها رسیدگی میکنم و فقط مسائل عمومی رو توی تاپیک عنوان میکنم .
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
حالا ول کن . اون بازیکن رو نمی فروشی؟(زامبروتا و فلامینی و سیدورف)
در ضمن لنون رو به تیمم اضافه کن. سیدوروف رو اگه بدی بهت پول خوبی میدم.اگه ندی به جاش یه بازیکن دیگه میخرم.
راستی محمد میلیتو رو چه قدر می فروشی؟ خیلی لازمش دارم.اصلا ویا برای تو.
من فعلا تا مشکلات فعلی تاپیکو حل نکنم هیچ معامله ای انجام نمیدم حتی اگه مهلت نقل و انتقالات تموم بشه شما معاملات خودتونو انجام بدین . جدیدا تاپیک دچار بی نظمی بدی شده و کارها خیلی با تاخیر پیش میره . اینجوری پیش بریم تا عیدم لیگ راه نمیفته .
mohammad8711
26-02-2010, 23:23
وحید جان تو باید به این نکته هم توجه کنی که وقتی یه نفر دیگه هم در مقابل تیم تو بازی می کنه توانایی های بازیکن های تیم تو هم به صورت نجومی بالا میره ! یعنی وقتی تیمت دست کامپیوتر باشه تقریبا هیچ فرقی با بارسا نداره !
اونم به خاطر اینه که در آپشن فایل هر کس همه تیم ها تقویت شده هستند و تیم خود شخص تضعیف شده
mohammad8711
26-02-2010, 23:23
وحید جان تو باید به این نکته هم توجه کنی که وقتی یه نفر دیگه هم در مقابل تیم تو بازی می کنه توانایی های بازیکن های تیم تو هم به صورت نجومی بالا میره ! یعنی وقتی تیمت دست کامپیوتر باشه تقریبا هیچ فرقی با بارسا نداره !
اونم به خاطر اینه که در آپشن فایل هر کس همه تیم ها تقویت شده هستند و تیم خود شخص تضعیف شده
mohammad_87
26-02-2010, 23:24
عیب نداره پولش میدم.راستی ریبری رو نمی خوای؟ حاظرم با اینسیتا و میلیتو عوش کنم و بهت یکمی پول هم بدم.
چرا عجیب غریب پیشنهاد میدی؟دوتا ریبری بدی تازه شاید بشه اینیستا.خیلی دسته کمش گرفتی.میلیتو هم پویول دومه.پیشنهادت چیه؟میلیتو رو 40 میدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.