مشاهده نسخه کامل
: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
vahidgame
22-02-2010, 19:42
این مشکل پچ و این جور چیزا تا امشب حل بشه فکر کنم بهتر باشه چون نقل و انتقالات هم یکمی طول میکشه و این جوری مسابقات یکمی دیر شروع میشه
به نظر من یکمی زودتر شروع کنیم.توی عید فکر کنم کمتر بشه بازی کرد چون ممکن بعضی ها مسافرت برن و نتونن بازی کنن. چون نقل و انتقلات دیگه نیم فصل نداره فکر کنم در اصل نیم فصل نداریم و میتونیم بلافاصله بازی کنیم.اگر قبل از عید بیشتر بازی کنیم فکر کنم بهتر باشه.
حسين جان تيم هاي انتخابي من
1. بارسلونا
2.رئال
3.منچستر
4-ميلان
5-اينتر
6آرسنال
در ضمن كدوم تيم ها كمترين واحد ازشون كم ميشه
هجده تیم منتخب بازی از نظر من : اینتر میلان یووه آ اس رم چلسی من یونایتد لیورپول من سیتی تاتنهام بارسا رئال مادرید والنسیا سویا اتلتیکو مادرید بایرن مونیخ شالکه وردربرمن لیون
آرمین این آپشن فایل اختصاصی شماست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیم اینتر میلان که 10 واحد از قدرتش کم شده .
تیم بارسلون به وحید و شهاب رسید چون دو نفر هستن بنابراین نسبت به بقیه اولویت دارن .
mohammad8711
22-02-2010, 21:27
این منچستر هم بده به من حالشو ببرم :31:
یوونتوس رو هم علی برداشت .
میلان رو هم محمد خواسته
حالا باید بین این تیمها توافق بشه :
محمد : منچستر - لیورپول
حامد : رئال - منچستر - آرسنال
مسعود : منچستر
عادل : رئال
در ضمن چلسی هم هست که تیم قدرتمندیه .
mohammad8711
22-02-2010, 21:52
اوکی ، پس من چلسی رو بر میدارم
vahidgame
22-02-2010, 21:57
حسین جان پس خودت چه تیمی بر میداری؟
هر چی تیم خوب هست داره حراج میشه:31: طرفدار کدوم تیم خارجی هستی؟
حسين جان اگه ميشه رئال رو بدين به من
پس چلسی هم مال محمد شد . راستی ما اینجا دو محمد داریم ما برای اینکه اشتباه نکنیم شما دو عزیز رو چطوری صدا کنیم ؟
حسین جان پس خودت چه تیمی بر میداری؟
هر چی تیم خوب هست داره حراج میشه:31: طرفدار کدوم تیم خارجی هستی؟
وحید جان من چون به تیم خاصی تعصب ندارم هر چی موند مال من باشه .
حسين جان اگه ميشه رئال رو بدين به من
حامد جان من که اجازه ندارم تیمها رو تخصیص بدم من فقط مسولیتم اینه که امورات لیگ رو رتق و فتق کنم .
mohammad_87
22-02-2010, 22:53
سلام به همه برو بکس....
حسین جان پس بازیها شد همون دیفالت با کرک 1.3.اوکی راستی اون کرکی که خودم دارم خوبه دیگه نه؟نیازی به این ندارم که.چون 12 مگ برا ما که لامبورگینی نداریم زیاده ها.
ضمنا برای تیم بگم که من گفتم میلان رو دوست دارم کی گفتم میلان رو برمیدارم؟؟تازه اگه 9 واحد هم کم بشه که رسما و شرعا میشه ذرت کاران که!خدایی فقط هافبک داره مگر اینکه توی نقل و انتقالات حداقل بشه 4 تا دفاع و مهاجم خرید که فکر کنم با فروش ذخیره ها نشه این کارو کرد.یه کمکی به ما بکن.
اولویتهای دیگر:رئال،چلسی،اینترو ...(بقیه تیمها نمیدونم چجورین)
----------------
راستی ما اینجا دو محمد داریم ما برای اینکه اشتباه نکنیم شما دو عزیز رو چطوری صدا کنیم ؟
هر جور دوست داری عزیزم.می خوای هر وقت خواستی ،بجای اسمم سوت بزن.خوبه؟من رو فقط با محمد صدا کنید اینطوری راحت ترم باهاتون مرسی.و محمد جان رو هرطور خواستید با پسوندی پیشوندی پیشبندی چیزی...
خب حالا فقط این تیمها موندن که باید حامد و مسعود و عادل با هم توافق کنن .
حامد : رئال - منچستر - آرسنال
در ضمن لیورپول و بایرن مونیخ هم هستن .
سلام به همه برو بکس....
حسین جان پس بازیها شد همون دیفالت با کرک 1.3.اوکی راستی اون کرکی که خودم دارم خوبه دیگه نه؟نیازی به این ندارم که.چون 12 مگ برا ما که لامبورگینی نداریم زیاده ها.
ضمنا برای تیم بگم که من گفتم میلان رو دوست دارم کی گفتم میلان رو برمیدارم؟؟تازه اگه 9 واحد هم کم بشه که رسما و شرعا میشه ذرت کاران که!خدایی فقط هافبک داره مگر اینکه توی نقل و انتقالات حداقل بشه 4 تا دفاع و مهاجم خرید که فکر کنم با فروش ذخیره ها نشه این کارو کرد.یه کمکی به ما بکن.
اولویتهای دیگر:رئال،چلسی،اینترو ...(بقیه تیمها نمیدونم چجورین)
سلام محمد جان
آره . من درمورد این قضیه پچ و این حرفا خیلی فکر کردم و تقریبا همه چیز دستم اومده . ما دو تا مشکل همزمان داشتیم یکی آپشن فایل و دومی پچ . مشکل اول با آپشن فایل قبلی مسابقات به یاری خدا داره حل میشه ( فقط محمد جان تو باید برای خودت و مسعود که مشکل کیت داشتین این مشکل رو با همون کاری که کردی یعنی تغییر اسلاتها حل کنی . یعنی من برای تو آپشن فایل خودت و مسعود رو میفرستم تو کیتها رو درست کن و مال مسعود رو بهش بده ) .
بعد از این مرحله میریم سراغ کرک که باید بگم چند نفر از بچه ها با کرک 1.3 مخالفن میگن حجمش زیاده . تو وحیدو قانع کن اونوقت میشه از این پچ استفاده کرد البته قبلش باید همه تستش کنن که احتمالا بعضیها به مشکل بر میخورن . دیگه خودت میدونی در ضمن تفاوت پچ 1.3 و یک فقط در سیو نکردن بخش کوچیکی از تنظیماته ( بخش ASSIST ) .
در مورد میلان معلوم شد اصلا الکی طرفدارشی از علی فولادی یاد بگیر که یووه رو برداشت فقط بخاطر عشقش یا آرمین که بخاطر تعصب اینتر رو برداشت یا چند تا دیگه از بچه ها . تو باید با عشق با همین تیم حریفان رو شکست بدی نه با قدرت بازیکن .
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
قدرت تیمهای مختلف :
1- اینتر میلان --------------2065
2-رئال مادرید -------------- 2060
3-بارسلون ----------------- 2060
4-منچستر یونایتد---------- 2020
5-چلسی ------------------ 2020
6-میلان -------------------- 2020
7-آ اس رم ------------------ 2015
8-یوونتوس ----------------- 2010
9-منچستر سیتی -------- 2000
10-بایرن مونیخ ------------ 1990
11-لیورپول ----------------- 1990
12-آرسنال----------------- 1990
13-اتلتیکو مادرید --------- 1975
14-فیورنتینا --------------- 1970
15-لازیو ------------------- 1970
16-ویا رئال ---------------- 1970
17-ولفسبورگ------------ 1970
18-وردربرمن-------------- 1955
19-والنسیا --------------- 1950
20-سویا ------------------ 1950
با توجه به قدرت تیمهای بالا من به ترتیب زیر از قدرت تیمها کم میکنم :
کاهش 10 واحدی از قدرت این تیمها :
- اینتر میلان
- بارسلون
- رئال مادرید
کاهش 9 واحدی از قدرت این تیمها :
- منچستر یونایتد
- چلسی
- میلان
- آس رم
- یوونتوس
کاهش 8 واحدی از قدرت تیمهای :
- منچستر سیتی
- بایرن مونیخ
- آرسنال
- لیورپول
در ضمن محمد شما باید اون فایل dt0f رو هم که توی درایو سی نصب کردی , پاک کنی چون اون فایل همون آپدیت بازیه که سبب میشه بازی شما به نسخه بالاتر ارتقاء پیدا کنه به همین خاطر خروجی آپشن فایل شما میشه نسخه 1.2 . بازی من هم درسته من اون فایلو توی کامپیوترم نصب نکردم به همین خاطر OF من نسخه 1 هستش .
اون شب بخاطر دیر وقت بودن من اصلا ذهنم کار نمیکرد و متوجه مساله به این روشنی نشدم .
mohammad_87
22-02-2010, 23:15
سلام محمد جان
آره . من درمورد این قضیه پچ و این حرفا خیلی فکر کردم و تقریبا همه چیز دستم اومده . ما دو تا مشکل همزمان داشتیم یکی آپشن فایل و دومی پچ . مشکل اول با آپشن فایل قبلی مسابقات به یاری خدا داره حل میشه ( فقط محمد جان تو باید برای خودت و مسعود که مشکل کیت داشتین این مشکل رو با همون کاری که کردی یعنی تغییر اسلاتها حل کنی . یعنی من برای تو آپشن فایل خودت و مسعود رو میفرستم تو کیتها رو درست کن و مال مسعود رو بهش بده ) .
بعد از این مرحله میریم سراغ کرک که باید بگم چند نفر از بچه ها با کرک 1.3 مخالفن میگن حجمش زیاده . تو وحیدو قانع کن اونوقت میشه از این پچ استفاده کرد البته قبلش باید همه تستش کنن که احتمالا بعضیها به مشکل بر میخورن . دیگه خودت میدونی در ضمن تفاوت پچ 1.3 و یک فقط در سیو نکردن بخش کوچیکی از تنظیماته ( بخش ASSIST ) .
در مورد میلان معلوم شد اصلا الکی طرفدارشی از علی فولادی یاد بگیر که یووه رو برداشت فقط بخاطر عشقش یا آرمین که بخاطر تعصب اینتر رو برداشت یا چند تا دیگه از بچه ها . تو باید با عشق با همین تیم حریفان رو شکست بدی نه با قدرت بازیکن .
سلام،خوبی عزیزم؟
در مورد پچ که مفصلا قبلا با هم صحبت کردیم.آپشن فایل هم فکر کنم فقط برای من و مسعود اینجوری نباشه و برای همه کسانیکه از هیچ پچی حتی دستساز استفاده نمیکنن این مشکل باشه.که با کیت حلش میکنم.چشم.
اما درمورد تیم داری جو میدی اساسی.خدایی رفتم با میلان چندتا بازی کردم که نتیجه گرفتم از نظر دفاعی افتضاحه.یعنی از هر حمله احتمال گل خوردن خیلی زیاده مگر اینکه دیدا رو مثل ون در سار یا سزار دربیاری.خط دفاش که اتوبان سه طرفست.هافبکهاش خوبن(تازه اگه بکهام هم با آخرین نقل و انتقالات باشه) مهاجه هم فقط پاتوی نصفه نیمه رو داره.اگه وام میدی بازیکن تاپ بخرم که برمیدارم وگرنه از جوی که دادی میام بیرون.:46:
-------------------------------
الان کدوم آپشن فایل رو برای تست تیمها میتونم بردارم؟
vahidgame
22-02-2010, 23:20
محمد جان میگم بی خیال اون پچ جدید بشو چون حجمش برای ما بالاهستش.همون جوری که مسابقات قبلیو رفتیم فکر کنم مشکل خاصی پیش نیاد.
من الان یه مشکل پیش اومد.دیگه بیشتر نمیتونم اینجا باشم. امیدوارم شما به یه نتیجه ای برسید.
سلام،خوبی عزیزم؟
در مورد پچ که مفصلا قبلا با هم صحبت کردیم.آپشن فایل هم فکر کنم فقط برای من و مسعود اینجوری نباشه و برای همه کسانیکه از هیچ پچی حتی دستساز استفاده نمیکنن این مشکل باشه.که با کیت حلش میکنم.چشم.
اما درمورد تیم داری جو میدی اساسی.خدایی رفتم با میلان چندتا بازی کردم که نتیجه گرفتم از نظر دفاعی افتضاحه.یعنی از هر حمله احتمال گل خوردن خیلی زیاده مگر اینکه دیدا رو مثل ون در سار یا سزار دربیاری.خط دفاش که اتوبان سه طرفست.هافبکهاش خوبن(تازه اگه بکهام هم با آخرین نقل و انتقالات باشه) مهاجه هم فقط پاتوی نصفه نیمه رو داره.اگه وام میدی بازیکن تاپ بخرم که برمیدارم وگرنه از جوی که دادی میام بیرون.:46:
نه بچه ها با این آپشن فایل مشکلی ندارن لیگ قبلی با همین پچ کار کردن . اصلا این پچ من نبود مال وحید بود که من تعدیلات رو روی اون انجام دادم .
مطمئن باش میرم توی گروه طرفداران میلان همه چیزو بهشون میگم تا بشناسنت که چه خائنی هستی همین امشب به بهزاد هم اطلاع میدم که فقط میلان میلان میکنی به جاش سایه میلان رو هم با تیر میزنی .
بسیار خوب الان ما چند تا تیم خوب دیگه داریم هنوز که باید با توافق چند تا از بچه ها تیماتونو انتخاب کنید .
الان تیمهای رئال - منچستر -آرسنال و همین میلان و لیورپول هنوز هستن و از طرفی شما و عادل و مسعود و حامد تیم ندارین با هم یه جوری کنار بیایین . مسعود که شدیدا منچستریه فکر کنم باید قید این تیمو بزنین چون عجیب طرفدار این تیمه .
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
آپشن فایل آمادست محمد فقط باید بگین چه تیمیو انتخاب کردین که من OF اختصاصی خودتون رو بدم .
راستی الان که ما دو محمد داریم اسمها رو چطور صدا بزنیم ؟
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
وحید اگه کار داری برو فردا آپشن فایلتو برات میفرستم .راستی تو که بازیتو آپدیت کردی به مشکل برمیخوری ها از من گفتن بود.
mohammad_87
22-02-2010, 23:39
اول من رو محمد بگین دیگه.همگی لطف دارین و پسوندهای جان و... برام نگین تا اشتباه نشه.میدونم دوستم دارین(شوخی):31:
بابا عجب زیرابی های عمقی ای میری حسین.برو المپیک رکورد زیرآبی میزنی.حالا میخوای میلان رو قالب کنی اشکال نداره من گفتم چون سرمایه تیم دست نخست وزیره پس یه مبلغ خوب بهم بده تا یه ترمیمی کنیم این تیم رو.اگر هم نشد بیخیال میرم سراغ رئال.جهنم و ضرر:31:منچستر هم برای مسعود چون نمیخوام تکراری بشه.
حالا موقتا آپشن فایل میلان رو بده البته با آخرین نقل و انتقالات که دیوید جون حتما داشته باشه حداقل.اوکی؟
-----------------------------وحید اگه هنوز هستی که پیشنها میکنم با این کرک کنار بیای.پچ لازم نیست.فقط یه کرک 12 مگایی.نهایت یک ساعت طول میکشه چیزی نیست که.اما خدایی همون اول فصل سیو ترکیب رو میدیم به حسین تا بذاره توی آپشن فایلها.بعد تا آخر در تمامی بازیهات ترکیب تیمت بطور صدر در صد منطبق با خواسته ات هست و اگه وسط فصل ترکیبت عوض شد دوباره با همون فایل سیو ترکیب،خیلی راحت همه چیز آپدیت میشه.یادته توی لیگ قبل ر یکی از بازیهایی که با بچه ها داشتی سه صفحه دربارن ترکیبت توضیح دادی آخر هم گفتی چیزی که میخواستم نشد.الان فقط باید کرک رو دان کنی چون دیگه تقریبا مجبوری....:20:
-------------------------------
حسین میگم یه توضیحی برای اعضا بده تا بدونن بازی باید دیفالت باشه با فقط کرک 1.3و پچ هم ننصبن.
masoodbr
22-02-2010, 23:45
سلام به همه دوستان گلم
خدايي سرم خيلي شلوغه يك چند روزي الان چند صفحه اخر را خوندم از فرط خستگي عملا چيزي نفهميدم الان دقيقا من بايد چه كار كنم كه راه بيفتم
در ضمن من اون فايلهايي را كه ممد(البته اگه محمد ناراحت نميشه) گفته بود رفتم كافي نت دان كردم يعني الان از اونها استفاده نكنم؟؟؟؟؟؟؟
فعلا بکام توی میلان نیست باید درستش کنم . اگه ما بخوایم الان نقل و انتقالات رو انجام بدیم که یک هفته طول میکشه آخه .
در ضمن لازم نیسن موقتا رو پر رنگ بنویسی .
آپشن فایلت رو بعد از انتخاب تیم برات مبفرستم چون سرعتت کمه نمیتونی دوبار آپشن فایل بگیری .
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
سلام به همه دوستان گلم
خدايي سرم خيلي شلوغه يك چند روزي الان چند صفحه اخر را خوندم از فرط خستگي عملا چيزي نفهميدم الان دقيقا من بايد چه كار كنم كه راه بيفتم
در ضمن من اون فايلهايي را كه ممد(البته اگه محمد ناراحت نميشه) گفته بود رفتم كافي نت دان كردم يعني الان از اونها استفاده نكنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشی پهلوون .
ببین الان داریم تیمها رو انتخاب میکنیم . سر اینا بحثه :
الان تیمهای رئال - منچستر -آرسنال و همین میلان و لیورپول هنوز هستن و از طرفی محمد و عادل و مسعود و حامد تیم ندارن باید با هم یه جوری کنار بیاین .
mohammad_87
22-02-2010, 23:55
فعلا بکام توی میلان نیست باید درستش کنم . اگه ما بخوایم الان نقل و انتقالات رو انجام بدیم که یک هفته طول میکشه آخه .
در ضمن لازم نیسن موقتا رو پر رنگ بنویسی .
آپشن فایلت رو بعد از انتخاب تیم برات مبفرستم چون سرعتت کمه نمیتونی دوبار آپشن فایل بگیری .
حالا چرا قهر میکنی.اصلا میخوای پس یونایتد رو بردارم؟ولی خدایی حداقل با آخرین نقل و انتقالات باشه.راستی خودمون هم نقل و انتقالات داریم یا نه؟برای انتخاب تیم بگم که بین میلان و چلسی.بقیه رو بیخیال شدم چون ریال که خیلی قویه بهش نیاز ندارم اینتر هم که تیم رقیبه...هر چند که آخر منو مجبور میکنی میلان بردارم.
حالا که آپشن فایلنمیدی این تیمها چقدر با تیمهایی که توی آپشن فایل نقل و انتقالات گذاشته بودن تفاوت دارن؟می تونم روی اون تیمها حساب کنم تا تیمم رو الان قطعی گم؟
masoodbr
22-02-2010, 23:57
البته با اجازه دوستان من كه منچستر هستم
حسين جان دقيقا نگغتي براي راه اندازي اپشن فايل من چه كار كنم دقيقا
mohammad8711
22-02-2010, 23:58
دوستان تو این تاپیک منو محمد! صدا کنید ، یعنی یه ! به آخرش اضافه کنید
حسین میگم یه توضیحی برای اعضا بده تا بدونن بازی باید دیفالت باشه با فقط کرک 1.3و پچ هم ننصبن.
اولا حسین آقا نه حسین هی هیچی نمیگم ... .
دوما ما نباید با صحبتهای پچ و این حرفا بچه ها رو گیج کنیم . فعلا مساله آپشن فایل تموم بشه بعد میشه درمورد کرک صحبت کنیم .
من تا فردا شب آپشن فایل تمام بچه ها رو براشون میفرستم .فعلا باید تکلیف شما چند نفر مشخص بشه .
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
البته با اجازه دوستان من كه منچستر هستم
حسين جان دقيقا نگغتي براي راه اندازي اپشن فايل من چه كار كنم دقيقا
مسعود جان دقیقا مثل لیگ قبل عمل میکنیم . من آپشن فایل تو رو به محمد میدم اون مشکل کیتها رو حل میکنه و برات میفرسته .
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
حالا چرا قهر میکنی.اصلا میخوای پس یونایتد رو بردارم؟ولی خدایی حداقل با آخرین نقل و انتقالات باشه.راستی خودمون هم نقل و انتقالات داریم یا نه؟برای انتخاب تیم بگم که بین میلان و چلسی.بقیه رو بیخیال شدم چون ریال که خیلی قویه بهش نیاز ندارم اینتر هم که تیم رقیبه...هر چند که آخر منو مجبور میکنی میلان بردارم.
حالا که آپشن فایلنمیدی این تیمها چقدر با تیمهایی که توی آپشن فایل نقل و انتقالات گذاشته بودن تفاوت دارن؟می تونم روی اون تیمها حساب کنم تا تیمم رو الان قطعی گم؟
محمد جان فکر میکنم اصلا متوجه نیستی من صفحه قبل آمار قدرت تیمها رو گذاشتم میلان قدرتش در مجموع کم نیست با این وجود اگه دوست داری میتونیم ترتیب انتقال دو بازیکن رو به تیمت بدیم .
اجازه بده الان قدرت تیم میلان رو بصورت تصویری برات میذارم .
میلان ضربه ایستگاهی زنی بنام پیرلو داره که توی کرنرها هم برات میتونه خیلی مفید باشه .
میلان بازیکن جنگنده ای بنام گتوزو داره که با کارت تخصصی ENFORCER دائما توی زمین برای تصاحب توپ میجنگه .
میلان اینزاگی رو داره که با کارت تخصصی گل پوچر دائما از کمند مدافعین حریف فرار میکنه و خودشو با دروازه بان حریف تک به تک میکنه .
پاتو هم که هم سرعت بالایی داره و هم کارت مهارتی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک . رونالدینیو هم بازیکن کوچیکی نیست .
فقط اینو بهت بگم اگه بتونی و هنر اینو داشته باشی که درست از قابلیتهای این بازیکنان استفاده کنی تمام تیمها رو میتونی لوله کنی .
اگه تو این تیمو برنداری من ورش میدارم .
mohammad_87
23-02-2010, 00:09
آقای حسین آقا خدایی من آماتورم.تیم میلان رو با آپشن فایل نقل و انتقالات که داشتم تست کردم.حداقل اگه نقل و انتقالات باشه و بشه یه مهاجم و دروازه بان خوب یا مدافع بخرم میلان رو برمیدارم.اگه نیست که بین چلسی و اینتر هرکدوم شد برای من.
میلان ضربه ایستگاهی زنی بنام پیرلو داره که توی کرنرها هم برات میتونه خیلی مفید باشه .
میلان بازیکن جنگنده ای بنام گتوزو داره که با کارت تخصصی ENFORCER دائما توی زمین برای تصاحب توپ میجنگه .
میلان اینزاگی رو داره که با کارت تخصصی گل پوچر دائما از کمند مدافعین حریف فرار میکنه و خودشو با دروازه بان حریف تک به تک میکنه .
پاتو هم که هم سرعت بالایی داره و هم کارت مهارتی تمام کنندگی در موقعیتهای تک به تک . رونالدینیو هم بازیکن کوچیکی نیست .
فقط اینو بهت بگم اگه بتونی و هنر اینو داشته باشی که درست از قابلیتهای این بازیکنان استفاده کنی تمام تیمها رو میتونی لوله کنی .
اگه تو این تیمو برنداری من ورش میدارم .
حسین جان اینها همه رو میدونم.من حتی در بازیهای دونفره که طرف میره بارسا یا رئال رو برمیداره من با این تیم بازی میکنم و چون با خصوصیاتش آشنا هستم این رو گفتم چون واقعا با کم شدن قدرتهاش حداقل من نمیتونم در طول لیگ نتایج خوبی بگیرم.حالا نمیتونم همه رو توضیح بدم.ولی جدا اگه قبلا گفته بودم این تیم رو برمیدارم خوب برش میدارم.ولی من تا تیم خصوصیاتی که در نظر دارم رو نداشته باشه نمیگم برمیدارم.باز هم تصمیم با شما.اولویتهای بعدی من چلسی و اینتر هست.حالا تصمیم با شما.
فقط اگه بچه ها صداشون دراومد خودت باید جوابشونو بدی .
نه.من نگفتم که برای من اختصاصی این کارهارو انجام بده.گفتم اگه نقل و انتقالات باشه.منظورم هم از نخست وزیر برلوسکونی بود.نه اینکهشما برام پارتی بازی کنید.
این بحث الکی داره طول میکشه.یکی از این سه تیم منم دیگه.بقیه چی برداشتن؟خودت چی؟
آقای حسین آقا خدایی من آماتورم.تیم میلان رو با آپشن فایل نقل و انتقالات که داشتم تست کردم.حداقل اگه نقل و انتقالات باشه و بشه یه مهاجم و دروازه بان خوب یا مدافع بخرم میلان رو برمیدارم.اگه نیست که بین چلسی و اینتر هرکدوم شد برای من.
من میدونم تو میلان رو خیلی دوست داری به همین خاطر بهت اصرار میکنم این تیمو برداری . باشه یک دروازه بان خوب و یک مدافع یا مهاجم خوب هم میتونی انتخاب کنی .
فقط اگه بچه ها صداشون دراومد خودت باید جوابشونو بدی .
در مورد نقل و انتقالات با توجه به اینکه این کار حداقل چند روزی وقت میبره بچه ها باید نظرشونو بگن که آیا این کار رو بکنیم یا نه .
محمد اصلا با یاهو مسنجر آنلاین شو اینجوری خیلی وقتمون گرفته میشه که هر 10 دقیقه یکبار یک پست ارسال میشه .
راستی تو چرا یک پستو همش ویرایش میکنی میترسی صفحات سایت اسراف بشه ؟
سلام حسین جان من رئال رو از همه زودتر رزرو کردم و با توجه انتخاب تیم ضعیع در سری قبل مسابقات یه تیم خوب به من بدید.
بابا حسین جان یه پارتی بازی بکن دیگه.راستی حسین من باید چی کار کنم باید آپشن فایل خود pes رو برات آپ کنم یا .....چی؟؟؟؟
vahidgame
23-02-2010, 12:24
من میگم درباره نقل و انتقالات بیشتر بحث کنیم.الان ممکن هست که یه تیم قیمت بازیکنانش خیلی بیشتر از تیمهای دیگه باشه.فقط معاوضه بازیکن فکر کنم کافی نباشه. تیمهای که قیمت بازیکنان اونا نسبت به تیمهای دیگه کمتره به نظر من مثلا 2 بازیکن بتونن همین جوری بگیرن.البته مثلا یه قانون بذاریم که بازیکنان که میگیرن زیر 75 باشن.
به نظر میرسه بعضی از بچه ها احساس میکنن در مورد انتخاب تیم بهشون ظلم شده اجازه بدین من یک توضیحاتی بدم همه چیز براتون روشن میشه .
سه فاکتور بسیار مهم در برتری یک بازیکن توی این بازی عبارتند از : قدرت بدنی , سرعت بدون توپ ( top speed )و دریبل اسپید یا همون سرعت حرکت با توپ . خب حالا به جدول زیر نگاه کنید :
تیم ------------------------------قدرت بدنی-----------------------سرعت بدون توپ---------------------سرعت با توپ
--------------------------- (بازیکن شاخص/میانگین)----------- (بازیکن شاخص/میانگین)---------- (بازیکن شاخص/میانگین)
بارسلون-----------------------------(83 / 77)---------------------------( - / 78)--------------------------(89 / 80.5)
اینتر---------------------------------(- / 77.5)---------------------------(- / 78.5)------------------------(- / 81.5)
میلان--------------------------------(83/ 77)----------------------------(- / 79 )-------------------------(90 / 82)
چلسی-----------------------------(84 / 77)----------------------------(- / 79 )-------------------------( - / 82 )
لیورپول-------------------------------(- / 77)-----------------------------(- / 79.5)-----------------------( - / 81 )
رئال --------------------------------(- / 75.5)----------------------------(- / 78 )-------------------------(89,89 / 80)
آرسنال-------------------------------(- / 76)-----------------------------(- / 80 )------------------------( 91 / 82 )
منچستر-----------------------------(- / 77)-----------------------------(- / 79 )-------------------------(87,87 / 81)
یوونتوس-----------------------------(- / 77)-----------------------------(- / 78.5)-----------------------( - / 81 )
بایرن مونیخ--------------------------(- / 79)-----------------------------(- / 78 )-------------------------( 91 / 81.5)
همونطوریکه در جدول بالا میبینید با توجه به تعدیلاتی که مقدارشو صفحات قبل گذاشته بودم قدرت تیمها تقریبا توی یک محدوده قرار گرفتن .
اما هر تیم نقاط ضعف و قوتی هم دارن مثلا تیمهای بارسلون و رئال بدلیل اینکه بازیکن زیادی در تیمشون ندارن ممکنه از اواسط مسابقات به بعد از نظر نفس کم بیارن . و از نقاط قوت این دو تیم وجود بازیکنانی مثل مسی , کاکا و رونالدو هستش .
به همین ترتیب هر تیم نقاط ضعف و قوت متعددی دارند مثل کارتهایی که بازیکنان مختلف دارن بنابراین اینطور تصور نکنین که مثلا تیم آرسنال از بارسلون خیلی ضعیف تره نه خیر در عمل اینطور نیست .
سلام حسین جان من رئال رو از همه زودتر رزرو کردم و با توجه انتخاب تیم ضعیع در سری قبل مسابقات یه تیم خوب به من بدید.
بابا حسین جان یه پارتی بازی بکن دیگه.راستی حسین من باید چی کار کنم باید آپشن فایل خود pes رو برات آپ کنم یا .....چی؟؟؟؟
عادل جان من همون آپشن فایل مسابقات لیگ قبلیو درست کردم فقط منتظرم تکلیف تیمت مشخص بشه تا برات بفرستم .
والا درمورد تیم من چی بگم یه جوری با هم کنار بیاین دیگه .
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
وحید جان این آپشن فایل شما ببین مشکل لباس یا اسم نداری این آپشن فایل لیگ قبلیه اگه بازیتو دستکاری نکرده باشی باید همه چیز درست باشه :
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
اینم آپشن فایل محمد ! محمد جان شما هم ببین مشکلی نداری هرچند که قبلا بررسی کرده بودی اما برای اطمینان خاطر یک تست دیگه بکن . تیم شما تیم چلسیه :
vahidgame
23-02-2010, 15:30
این اینترنت واقعا مسخرشو در اورده.نمی دونم چرا این آپشن فایلو ناقص دانلود می کنه.
حالا فکر کنید چی جوری اون فایل 12 مگ رو دانلود کنیم:18:
mohammad8711
23-02-2010, 16:14
مشکلی نداره !
این اینترنت واقعا مسخرشو در اورده.نمی دونم چرا این آپشن فایلو ناقص دانلود می کنه.
حالا فکر کنید چی جوری اون فایل 12 مگ رو دانلود کنیم:18:
وحید جان آرمین میگه ترنسفرها توی این آپشن فایلی که من درست کردم بروز نیست بنابراین باید این نقل و انتقالات رو درست کنم مجدد برات بفرستم .
فقط یه نفر مهمترین نقل و انتقالات رو به من بده تا من اعمال کنم .
CATALONIA
23-02-2010, 18:34
اقايون جميعا سلام !
حسين جان من چي كار كنم ؟
ميخواي بازي رو يه بار ديگه از اول نصب كنم بعد مرحله مرحله بگي بايد چي كار كنم؟
ج
ببخشيد حسين جان
اقايون جميعا سلام !
حسين جان من چي كار كنم ؟
ميخواي بازي رو يه بار ديگه از اول نصب كنم بعد مرحله مرحله بگي بايد چي كار كنم؟
ج
ببخشيد حسين جان
سلام
من امشب اکانتم تموم شده الانم با حساب یک نفر دیگه وارد شدم بنابراین شاید نتونم امشب بیام .
ببین شهاب جان نسخه بازی شما 1.3 هستش و اگه بازیو مجدد نصب کنی و دوباره از پچ دست سازت استفاده کنی ( فکر کنم از پچ PES EDIT استفاده میکنی ) بازم مشکل خواهی داشت تنها راهش اینه اولا بازیو دوباره نصب کنی و بعد از اینکار دیگه اون پچت رو نصب نکنی و تنها کیت سرور نصب کنی . فعلا اینکار رو بکن تا برای لیگ آماده باشی من در آینده میگم پچت رو چطور نصب کنی تا از امکانت پچ هم استفاده کنی .
اینم آپشن فایل اختصاصی تو و وحید که نقل و انتقالات هم بروز شده بعد از نصب مجدد بازی این آپشن فایلو توی پوشه سیو کپی کن قاعدتا نباید مشکلی داشته باش ولی بازم همه چیزو چک کن مثل لباس بازیکنان و غیره :
الان ما فقط معطل چند نفر از بچه ها هستیم که تیمشون رو انتخاب کنن . چیکار دارین میکنید زودتر با هم کنار بیاین تا لیگو راه بندازیم دیگه .
vahidgame
23-02-2010, 22:54
حسین جان من آپشن فایلو دانلود کردم.
یه چیزش خیلی جالب بود مثلا مسی سرعتش از بالاک کمتر هستش:27: حداقل تیمهای دیگه دیفالت هستن سرعت بازیکنان هم دیفالت کن.بالاک فکر کنم سرعت پیش فرضش زیر 75 باشه ولی حالا حدود 87 شده. من با سخت شدن بازی حرفی ندارم ولی واقعا سرعت تیمهایی مثل آرسنال و رئال و... خیلی بالا هستش.
درسته شاید برای تیمهای دیگه هم بارسلونا خیلی سرعت بازیکنانش بالا باشه ولی فکر کنم اگه مثلا سرعت بازیکنان رو تغییر ندی بهتر باشه.
حسین جان من آپشن فایلو دانلود کردم.
یه چیزش خیلی جالب بود مثلا مسی سرعتش از بالاک کمتر هستش:27: حداقل تیمهای دیگه دیفالت هستن سرعت بازیکنان هم دیفالت کن.بالاک فکر کنم سرعت پیش فرضش زیر 75 باشه ولی حالا حدود 87 شده. من با سخت شدن بازی حرفی ندارم ولی واقعا سرعت تیمهایی مثل آرسنال و رئال و... خیلی بالا هستش.
درسته شاید برای تیمهای دیگه هم بارسلونا خیلی سرعت بازیکنانش بالا باشه ولی فکر کنم اگه مثلا سرعت بازیکنان رو تغییر ندی بهتر باشه.
وحید جان لیگ قبلی سخت تر بود من توی این لیگ تازه تیمهای بچه ها رو قوی تر کردم اینقدر غر نزن تو چرا اینقدر آرکید پسندی بابا یک کم برای رسیدن به دروازه حریف برنامه داشته باشی راحت میتونی گل زنی کنی . همش عادت کردی با یک بازیکن سرعتی یک تنه خودتو به دروازه حریف برسونی اینکه دیگه نشد کار میشه تیله بازی .
تازه کی گفته سرعت مسی 75 هستش . الان سرعت مسی در زمانیکه پا به توپه 89 هستش که سرعت کمی نیست .
علاوه بر اینکه من کمی تیمهای بچه ها رو نسبت به لیگ قبل قوی تر کردم بازیها رو هم 15 دقیقه ای برگزار میکنیم تا بچه ها فرصت کافی برای گل زدن داشته باشن .
vahidgame
23-02-2010, 23:06
حسین من با این موافقم ولی طبیعی نیست که مثلا یه بازیکن تیم ذرت کاران از بازیکنانی مثل مسی و دنیل آلوز سرعتشون بیشتر باشه:31:
حسین من با این موافقم ولی طبیعی نیست که مثلا یه بازیکن تیم ذرت کاران از بازیکنانی مثل مسی و دنیل آلوز سرعتشون بیشتر باشه:31:
کی گفته سرعت مسی 75 هستش . الان سرعت مسی در زمانیکه پا به توپه 89 هستش که سرعت کمی نیست وحید معلومه اصلا دقت نمیکنیا .
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
سرعت بالاک رو هم الان نگاه کردم 88 بود یعنی یک واحد کمتر از مسی .
mohammad_87
23-02-2010, 23:27
سلام.
حسین جان سلام.خوبی؟دیشب ناگهانی غیب شدی رفتی.چی شده بود؟این لیگ داره زیادی مقدماتش طول میکشه.زودتر تمومش کنیم بچه ها ناامید نشن بگن این اولشه وای بحال آخرش.
در مورد تیم حالا که چلسی رو دادیش رفت من اینتر رو بر میدارم.آپشن فایلم رو زحمتش رو بکش.امشب تا کی هستی؟
vahidgame
23-02-2010, 23:30
من نگفتم سرعت مسی 75 هستش:20: اگه دقت کنی من بلاک رو گفتم. من منظورم سرعت بدون توپ و شتاب بازیکن هستش که یکمی غیر طبیعی هستش.من قبول دارم سرعت تیمهای ما کم بشه ولی نه اینجوری که مثل 10 تا از سرعت بازیکنان تیم ما کم بشه و 10 تا به تیمهای دیگه اضافه بشه. حداقل به تیمهای دیگه اضافه نکن.
حسین جان یه چیزی میگم ناراحت نشی:20: تو گفتی که سرعت بازیکنان رو به هم نزدیک کردی و توی واقعیت همین جوری هست ولی قبول کن این حرف خیلی درست نیست مثلا الان بازیکنانی مثل بالاک و پائولو فریرا و ... توی واقعیت خیلی سرعتشون کمه و نسبتا به بازیکنانی پرسرعت خیلی فرق دارن.البته می دونم در زمینه ادیت بازی استاد هستی ولی همچنین چیزی توی فوتبال واقعی وجود نداره.
حالا باز از کلمه آرکید استفاده نکنی:31:
سلام.
حسین جان سلام.خوبی؟دیشب ناگهانی غیب شدی رفتی.چی شده بود؟این لیگ داره زیادی مقدماتش طول میکشه.زودتر تمومش کنیم بچه ها ناامید نشن بگن این اولشه وای بحال آخرش.
در مورد تیم حالا که چلسی رو دادیش رفت من اینتر رو بر میدارم.آپشن فایلم رو زحمتش رو بکش.امشب تا کی هستی؟
سلام دیشب یهو اینترنتم قطع شد اونجا طوفان بود اینجا اثر گذاشت .
ما الان فقط منتظر شما و چند نفر دیگه هستیم که تیمهاتونو انتخاب کنین . اینتر رو که همون روز اول آرمین برداشت الانم آپشن فایلشو داره .
بابا باور کن میلان ضعیف نیست جدولی که صفحه قبل گذاشتم رو دیدی اگه ندیدی حتما ببین .
mohammad_87
23-02-2010, 23:36
ای بابا.همه تیمها حراج شد رفت که.حالا چرا اصرار داری من میلان رو بردارم.بجز میلان از تیمهای سطح اول چه تیمی مونده.اگه تیمی نیست همین میلان برا من.آخرم حرف خودتو به کرسی نشوندی ها.
پس با آخرین ترانسفرها آپشن فایل بده.
نقل و انتقالات داریم یا نه؟
من نگفتم سرعت مسی 75 هستش:20: اگه دقت کنی من بلاک رو گفتم. من منظورم سرعت بدون توپ و شتاب بازیکن هستش که یکمی غیر طبیعی هستش.من قبول دارم سرعت تیمهای ما کم بشه ولی نه اینجوری که مثل 10 تا از سرعت بازیکنان تیم ما کم بشه و 10 تا به تیمهای دیگه اضافه بشه. حداقل به تیمهای دیگه اضافه نکن.
حسین جان یه چیزی میگم ناراحت نشی:20: تو گفتی که سرعت بازیکنان رو به هم نزدیک کردی و توی واقعیت همین جوری هست ولی قبول کن این حرف خیلی درست نیست مثلا الان بازیکنانی مثل بالاک و پائولو فریرا و ... توی واقعیت خیلی سرعتشون کمه و نسبتا به بازیکنانی پرسرعت خیلی فرق دارن.البته می دونم در زمینه ادیت بازی استاد هستی ولی همچنین چیزی توی فوتبال واقعی وجود نداره.
حالا باز از کلمه آرکید استفاده نکنی:31:
وحید جان آخه مسی که مدافع نیست که لازم باشه سرعت بدون توپش زیاد باشه . تو رفتی تاپ اسپید مسیو دیدی فکر کردی این سرعت پا به توپش نه بابا تاپ اسپید سرعت یک بازیکن در زمانیه که صاحب توپه .
من به تیمای دیگه اضافه نکردم . ببین من دقیقا مثل لیگ قبل عمل کردم به این شکل که اول فاصله تواناییهای بازیکنان رو به یک نسبت کم کردم بعد از تیمهای خودمون بین 8 تا 10 واحد کم کردم و دیگه به بقیه تیمها حتی یک واحد هم اضافه نکردم .
تنها تفاوتی که تنظیمات این لیگ با لیگ قبل داره در اینه که توی لیگ قبل من بعد از کم کردن فاصله تواناییها از تمام بازیکنان چند واحد کم کردم و بعد از اون از تیم های خودمون حدود 8 تا 10 واحد کم کردم . یعنی عملا هیچ فرقی بین تعدیل در این لیگ و لیگ قبلی وجود نداره من اصلا نمیفهمم منظورت چیه اگه متوجه نشدی یک مثال عملی بزنم تا کاملا مساله برات روشن بشه .
درمورد فاصله تواناییها کاملا داری درست میگی مثلا بالاک سرعتش زیاد نیست اما وحید جان اونجا بازیکنان هوش بسیار زیادی دارن اما در این بازی هوش بازیکنان خیلی کمه و ما با هوش انسانی خودمون میتونیم بر حریفان غلبه کنیم روی همین حساب برای اینکه این مساله رو خنثی کنیم مجبوریم بصورت مصنوعی از قدرت تیمهای خودمون کم کنیم . البته این مساله رو باید قبول کنی که توی فوتبال واقعی هم بزرگترین بازیکنان دنیا هم نمیتونن یک تنه یک نیمه رو دریبل زنی کنن و همه رو جا بزارن پس لازمه کمی این مورد رو تعدیل کنیم .
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
ای بابا.همه تیمها حراج شد رفت که.حالا چرا اصرار داری من میلان رو بردارم.بجز میلان از تیمهای سطح اول چه تیمی مونده.اگه تیمی نیست همین میلان برا من.آخرم حرف خودتو به کرسی نشوندی ها.
پس با آخرین ترانسفرها آپشن فایل بده.
نقل و انتقالات داریم یا نه؟
محمد جان هنوز تیمهای رئال و منچستر موندن همینطور آرسنال چرا با توافق بقیه بچه ها یکی از اینا رو بر نمیداری ؟
نقل و انتقالات رو باید بچه ها نظر بدن اما اینو بدونین که چند روز وقت میگیره .
mohammad_87
23-02-2010, 23:53
منچستر خوبه ولی به احترام مسعود جان میذارم برای ایشون.اگه تیم دیگری برنداشته.پس من رئال رو فعلا رزورو میکنم تا ببینم بقیه دوستان چکار میکنن.
حسین جان اگه ممکنه برای اینکه وضعیت تیمها بهتر مشخص بشه الان اسم همه بچه ها همراه با تیمهاشون بنویس تا همه بدونن کدوم تیمها مونده و راحتتر به نتیجه برسیم.امشب باید حداقل انتخاب تیمها تموم بشه.
vahidgame
24-02-2010, 00:00
وحید جان آخه مسی که مدافع نیست که لازم باشه سرعت بدون توپش زیاد باشه . تو رفتی تاپ اسپید مسیو دیدی فکر کردی این سرعت پا به توپش نه بابا تاپ اسپید سرعت یک بازیکن در زمانیه که صاحب توپه .
باور کنم من نفهمیدم آخر تاپ اسپید سرعت بازیکن پا به توپه یا بدون توپ.فکر کنم یکمی بد نوشتی:20:
راستی این آپشن فایل برای من کاملا سازگار هستش و لباسها هم درسته. الان یه نکته دیدم مثلا تیمی مثل آرسنال هم بازیکنانش تقریبا dribble speed اونا بالای 90 هست و حتی مثلا بازیکنی مثل دیابی 92 هستش.بازیکنانی مثل واکات و کلیچی فکر کنم خیلی سخت باشه گرفتنشون.
حالا اینا زیاد مهم نیست.هوش تیم بارسلونا به اضافه هوش خود من باعث میشه اینا زیاد مهم نباشه:31:
راستی محمد فکر کنم میلان بازیکنانش زیاد باشن به خاطر زیاد مشکل نداری.من ترکیب اصلیم عالی هستن ولی بازیکن روی نیمکت کم دارم.حاظرم الان چند تا بازیکن بزرگ خودمو باهات عوض کنم.البته قیمتشون بالاهه ولی چون آشنا هستی ارزون حساب می کنم:31:
سلام شما مسابقات رو چه جوری برگزار می کنید؟آنلاین؟
منچستر خوبه ولی به احترام مسعود جان میذارم برای ایشون.اگه تیم دیگری برنداشته.پس من رئال رو فعلا رزورو میکنم تا ببینم بقیه دوستان چکار میکنن.
حسین جان اگه ممکنه برای اینکه وضعیت تیمها بهتر مشخص بشه الان اسم همه بچه ها همراه با تیمهاشون بنویس تا همه بدونن کدوم تیمها مونده و راحتتر به نتیجه برسیم.امشب باید حداقل انتخاب تیمها تموم بشه.
چشم
در حال حاضر
اینتر رو آرمین برداشته
یوونتوس رو علی
چلسیو محمد
بارسلون رو وحید و شهاب مشترکا اداره میکنن
منم فعلا چون تیم دیگه ای نیست بایرن مونیخو برداشتم
حامد که من باهاش در ارتباطم و با همفکری من با ایشون یک تیم متوسط رو انتخاب میکنیم.
3 نفر دیگه هستین
شما
عادل
مسعود
چند تیم قوی هم وجود داره
رئال
میلان
منچستر
آرسنال
علاوه بر اینها لیورپول و منچستر سیتی هم هست . یادش بخیر همین لیورپول که الان کسی بهش نگاه نمیکنه توی لیگ قبل چقدر خواهان داشت که آخرش وحید مجبور شد اورتونو برداره .
fouladiali
24-02-2010, 00:05
سلام به همه ی دوستان عزیز
حسین جان ترکیب یوونتوس یکم باید تغییر کنه:
Molinaro از یووه به اشتوتگارت رفته.
Ekdal به سیه نا رفته.
Ariaudo و Almiron از یووه رفتن.
M. Paolucci هم از سیه نا به یووه اومده.
سلام به همه ی دوستان عزیز
حسین جان ترکیب یوونتوس یکم باید تغییر کنه:
Molinaro از یووه به اشتوتگارت رفته.
Ekdal به سیه نا رفته.
Ariaudo و Almiron از یووه رفتن.
M. Paolucci هم از سیه نا به یووه اومده.
سلام
علی جان ممنون از تذکرت اما با توجه به اینکه سرعت اینترنت بچه ها زیاد نیست مجبوریم با همین ترکیب فعلی بازیها رو برگزار کنیم . من راحت میتونم نقل و انتقالات اخیر رو هم اعمال کنم اما بدلیل اینکه توی نقل و انتقالات اخیر بازیکن بزرگی جابجا نشده و با توجه به سرعت اینترنت بچه ها فکر میکنم بهتر باشه با همین ترکیب فعلی لیگ رو شروع کنیم .
fouladiali
24-02-2010, 00:14
سلام
علی جان ممنون از تذکرت اما با توجه به اینکه سرعت اینترنت بچه ها زیاد نیست مجبوریم با همین ترکیب فعلی بازیها رو برگزار کنیم . من راحت میتونم نقل و انتقالات اخیر رو هم اعمال کنم اما بدلیل اینکه توی نقل و انتقالات اخیر بازیکن بزرگی جابجا نشده و با توجه به سرعت اینترنت بچه ها فکر میکنم بهتر باشه با همین ترکیب فعلی لیگ رو شروع کنیم .
سلام، خواهش می کنم.
باشه مشکلی نیست.
باور کنم من نفهمیدم آخر تاپ اسپید سرعت بازیکن پا به توپه یا بدون توپ.فکر کنم یکمی بد نوشتی:20:
راستی این آپشن فایل برای من کاملا سازگار هستش و لباسها هم درسته. الان یه نکته دیدم مثلا تیمی مثل آرسنال هم بازیکنانش تقریبا dribble speed اونا بالای 90 هست و حتی مثلا بازیکنی مثل دیابی 92 هستش.بازیکنانی مثل واکات و کلیچی فکر کنم خیلی سخت باشه گرفتنشون.
حالا اینا زیاد مهم نیست.هوش تیم بارسلونا به اضافه هوش خود من باعث میشه اینا زیاد مهم نباشه:31:
راستی محمد فکر کنم میلان بازیکنانش زیاد باشن به خاطر زیاد مشکل نداری.من ترکیب اصلیم عالی هستن ولی بازیکن روی نیمکت کم دارم.حاظرم الان چند تا بازیکن بزرگ خودمو باهات عوض کنم.البته قیمتشون بالاهه ولی چون آشنا هستی ارزون حساب می کنم:31:
وحید حالا از من مچ میگیری ؟ آره تاپ اسپید سرعت بدون توپه من اشتباه کردم ( یه جا حسابی ضایت میکنم حالا صبر کن )
راستی اگه دیدیم واقعا بازیها خیلی سخته با نظر بچه ها من یک واحد بازیو آسونتر میکنم اما با توجه به تجربه لیگ قبل و اینکه الان بازیها 15 دقیقه ای برگزار میشه فکر نمیکنم احتیاجی به این کار بشه .
mohammad_87
24-02-2010, 00:21
راستی محمد فکر کنم میلان بازیکنانش زیاد باشن به خاطر زیاد مشکل نداری.من ترکیب اصلیم عالی هستن ولی بازیکن روی نیمکت کم دارم.حاظرم الان چند تا بازیکن بزرگ خودمو باهات عوض کنم.البته قیمتشون بالاهه ولی چون آشنا هستی ارزون حساب می کنم:31:سلام خوبی؟خوبم.
بابا من از خدامه میلان رو بردارم ما فکر کنم همونطور که توی مسترلیگ استاد شدی من هم میلان رو مثل کف دست میشناسم.تیم خوبیه اما توی چنین لیگی من نمیتونم باهاش ادامه بدم.دلایلش حالا بماند.
فعلا که من هم اومدم اسپانیا.رئال به اندازه کافی بازیکن داره.ضمنا باعث ننگه که رئال بخواد از بارسا بازیکن بگیره.باشه برا خودت وسط فصل کم نیاری عزیزم.
چشم
در حال حاضر
اینتر رو آرمین برداشته
یوونتوس رو علی
چلسیو محمد
بارسلون رو وحید و شهاب مشترکا اداره میکنن
منم فعلا چون تیم دیگه ای نیست بایرن مونیخو برداشتم
حامد که من باهاش در ارتباطم و با همفکری من با ایشون یک تیم متوسط رو انتخاب میکنیم.
3 نفر دیگه هستین
شما
عادل
مسعود
چند تیم قوی هم وجود داره
رئال
میلان
منچستر
آرسنال
علاوه بر اینها لیورپول و منچستر سیتی هم هست . یادش بخیر همین لیورپول که الان کسی بهش نگاه نمیکنه توی لیگ قبل چقدر خواهان داشت که آخرش وحید مجبور شد اورتونو برداره .
ممنونم.پس من هم نهایتا شدم رئال.خیرش رو ببینی فقط بعدا نیای بیای بگی چون رئالی باید بیست تا ازت کم کنم ها.
vahidgame
24-02-2010, 00:22
محمد کدوم از بازیکنان تیم منو دوست داری بگو تا باهات مذاکره کنم.ارزون حساب می کنم ولی من چشمم بازیکنانی مثل پاتو و بکام و فلامینی رو گرفته:31:
راستی حسین نمی خواستم ضایع کنم.این حرفا چیه:10: میگم دیگه این بحث رو تموم کینم بهتره.از فردا به فکر نقل و انتقلات باشیم. اگه خواستی من می تونم در این مورد کمکت کنم.
راستی علی جان من کری زیاد میخونم ها بنابراین سعی کن بهت بر نخوره اصلا بربخوره چیکار میخوای بکنی :31:
چون تو تازه به جمع لیگ ما اضافه شدی شاید هنوز روت نشه چیزی به کسی بگی ولی من از همین حالا بگم برای من محمد و علی نیومده من با همه شوخی میکنم .
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
ممنونم.پس من هم نهایتا شدم رئال.خیرش رو ببینی فقط بعدا نیای بیای بگی چون رئالی باید بیست تا ازت کم کنم ها.
رئالو برداشتی نوش جونت اما باید جواب عادل رو بدی ها چون اون حسابی طرفدار این تیمه فکر کنم رئالو به اندازه خودش دوست داره جواب عادل رو بدی کار تمومه .
fouladiali
24-02-2010, 00:29
راستی علی جان من کری زیاد میخونم ها بنابراین سعی کن بهت بر نخوره اصلا بربخوره چیکار میخوای بکنی :31:
چون تو تازه به جمع لیگ ما اضافه شدی شاید هنوز روت نشه چیزی به کسی بگی ولی من از همین حالا بگم برای من محمد و علی نیومده من با همه شوخی میکنم .
اختیار داری
همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.:20:
اختیار داری
همه چیز موقع بازی ها معلوم میشه.:20:
من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
ببینیم علی توی لیگ چیکار میکنی .خیلی منتظرم توی این لیگ تواناییهای بچه ها رو ببینم .
mohammad_87
24-02-2010, 00:42
وحید جان من گفتم که رئال شد برای من.ضمنا همینجوری قوی بودم با این تیم هم شدم مدعی اصلی قهرمانی.این وسط معلوم نیست حسین میخواد چه تیمی برداره .خدا میدونه چه نقشه ها که نکشیده.
رئالو برداشتی نوش جونت اما باید جواب عادل رو بدی ها چون اون حسابی طرفدار این تیمه فکر کنم رئالو به اندازه خودش دوست داره جواب عادل رو بدی کار تمومه .
من چلسی یا اینتر رو بیشتر میپسندم تا رئال.دیدم با یک کلمه اونها فروخته شده خب من تا الان چهاربار گفتم رئال.فکر کنم بس باشه دیگه.نه؟
اینجانب،مدیریت محترم باشگاه کهکشانی های 2 حاضرم تیم خود را با اینتر یا چلسی تعویض بنمایم.مالکین محترم تیمهای مذکور،در صورت تمایل میتوانید پاسخ خود را اینجا مطرح نمایید.
----------------------------------
من قبلا شدیدا یوونتوسی بودم لباسی که آرم سونی داره رو هنوز دارم . یک زمانی اسطوره هایی مثل پلاتینی و زیدان در این تیم بودن اما الان کمی ضعیف شده .
عزیزم این کمی یعنی چی؟تیم یووه خیلی هنر کنه بتونه سهمیه یوفا رو بگیره.الان هم که تو یوفاست.ضمنا برد 3-0 میلان یادت نره.(البته با احترام به علی آقا)
----------------------------------------
حسین پس آپشن فایل رئال رو میدی امشب،تا فردا یه تستی بزنم ببینم چکارش کردی.
من چلسی یا اینتر رو بیشتر میپسندم تا رئال.دیدم با یک کلمه اونها فروخته شده خب من تا الان چهاربار گفتم رئال.فکر کنم بس باشه دیگه.نه؟
اینجانب،مدیریت محترم باشگاه کهکشانی های 2 حاضرم تیم خود را با اینتر یا چلسی تعویض بنمایم.مالکین محترم تیمهای مذکور،در صورت تمایل میتوانید پاسخ خود را اینجا مطرح نمایید.
رئال کلا 23 تا بازیکن داره اگه وسطای لیگ کم نیاری خوبه . پس خودت با عادل کنار بیا .
در ضمن من تیم منچستر رو برات میفرستم لباساشونو برای مسعود درست کن و براش بفرست البته لطفا این زحمت رو بکش .
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
این منچستر :
اینم رئال :
mohammad_87
24-02-2010, 00:58
باشه.زحمتی نیست.اختیار داری گلم.
اصلا عادل کجاست من ندیدمش.پس دوباره باید صبر کنیم که.فردا عادل بیاد یه توافق هایی میکنیم دیگه.اگه چلسی یا اینتر دوباره آزاد شدند من تو الویتم ها.
به هرحال امشب آپشن فایل منچستر و رئال رو بفرست.مقسی...
باشه.زحمتی نیست.اختیار داری گلم.
اصلا عادل کجاست من ندیدمش.پس دوباره باید صبر کنیم که.فردا عادل بیاد یه توافق هایی میکنیم دیگه.اگه چلسی یا اینتر دوباره آزاد شدند من تو الویتم ها.
به هرحال امشب آپشن فایل منچستر و رئال رو بفرست.مقسی...
اینتر رو که آرمین به هیچ وجه نمیده ایتو من مطمئنم . رئالو محمد ! خیلی خواهانش بود الان چلسی دستشه اگه میخوای باهاش عوض کن . پس اگه چلسیو میخوای من آپشن فایل چلسیو برات بفرستم بعدا با محمد صحبت کن .
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
این آپشن فایل چلسیه :
mohammad8711
24-02-2010, 01:08
البته من خواهان منچستر بودم نه رئال !!
حاضرم چلسی رو با منچستر عوض کنم :31:
اصلا میخوای بین تو و عادل قرعه کشی کنیم یا یک کار عادلانه تر اگه به ذهنت میرسه .
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
البته من خواهان منچستر بودم نه رئال !!
حاضرم چلسی رو با منچستر عوض کنم :31:
آهان راست میگی محمد جان گزینه اولت منچستر بود . محمد الان توی یک بازی 15 دقیقه ای با این تیم چلسی که ضعیف شده میتونی از تیمهای درجه یک دنیا ببری ؟
mohammad_87
24-02-2010, 01:16
الان هرسه تاشون رو میگیرم.فردا شب و یا امشب حتما آپشن فایل مسعود رو میذارم.اگه محمد رئال رو بیشتر از چلسی دوست داره چه بهتر.با هم عوض میکنیم.ولی تا فردا من رئال هستم تا دوباره بچه ها بیان به توافق نهایی برسیم.
mohammad8711
24-02-2010, 01:17
آهان راست میگی محمد جان گزینه اولت منچستر بود . محمد الان توی یک بازی 15 دقیقه ای با این تیم چلسی که ضعیف شده میتونی از تیمهای درجه یک دنیا ببری ؟
یه بازی آزمایشی بازی کردم 4-1 منچستر رو شکست دادم
آقا پس ما از الان برای دومی رقابت کنیم دیگه .
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
حامد هم گالاتاسرای رو برداشت . چون این تیم ضعیفه من از این تیم 2 واحد کم میکنم .
با سلام
منم گالاتا رو برداشتم
فقط حسین جان میشه اشخاص و تیمهایی که برداشتن رو تو تایپیک بنویسی
mohammad_87
24-02-2010, 01:43
پس کمیکارم برای قهرمانی سخت شد.اشکال نداره....
سلام محمد جان.چلسی رو با رئال عوض میکنی؟با رئال منچستر رو 6تایی میکنی ها...
----------------------------
حسین جان این هم آپشن فایل منچستر با کیتهای دیفالت:
با توجه به اینکه نقل و انتقالات 3-4 روزی طول میکشه آیا بنظرتون اینکار رو انجام بدیم یا نه ؟
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
حسین جان این هم آپشن فایل منچستر با کیتهای دیفالت:
ممنون محمد جان میدمش به مسعود .
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
با سلام
منم گالاتا رو برداشتم
فقط حسین جان میشه اشخاص و تیمهایی که برداشتن رو تو تایپیک بنویسی
سلام حامد جان که کم توی این تاپیک مطلب مینویسی
آرمین : اینتر
وحید و شهاب : بارسلون
محمد ! : چلسی
عادل : نامعلوم
محمد : احتمالا رئال
علی : یوونتوس
من : اگه کسی آرسنال رو برنداشت این تیم وگرنه بایرن مونیخ
شما : گالاتاسرای
چند هفته که از لیگ گذشت تیمایی که خیلی ضعیفن رو کمی تقویت میکنیم .
حسین جان از این به بعد تو تایپک زیاد حاظر میشم
موند برادرم از دیروز میخواد عضو سایت بشه ایمیل فعالسازی رو واسش نمیفرستن
اونم میخواست آرسنال رو برداره امکان داره آرسنال رو واسش رزرو کن
به نظر من که نقل و انتقالات باشه بهتره
من جوابم واسه نقل و انتقالات مثبته
خب بچه ها فردا ایشالا بقیه کارا رو میکنیم و اگه نقل و انتقالات نباشه لیگ رو شروع میکنیم .
در ضمن کسانیکه موافق جایزه هستن نهایتا تا 15 برج فرصت دارن مبلغ 3 هزار تومن واریز کنن و کسانیکه موافق نیستن در صورتیکه عنوانی کسب کنن جایزه ای بهشون تعلق نمیگیره .
من تا 10 دقیقه دیگه باید برم .
fouladiali
24-02-2010, 02:00
با توجه به اینکه نقل و انتقالات 3-4 روزی طول میکشه آیا بنظرتون اینکار رو انجام بدیم یا نه ؟
به نظر من نه.
حسین جان از این به بعد تو تایپک زیاد حاظر میشم
موند برادرم از دیروز میخواد عضو سایت بشه ایمیل فعالسازی رو واسش نمیفرستن
اونم میخواست آرسنال رو برداره امکان داره آرسنال رو واسش رزرو کن
به نظر من که نقل و انتقالات باشه بهتره
من جوابم واسه نقل و انتقالات مثبته
باشه فقط ایشون باید تا قبل از شروع لیگ خودشو برسونه وگرنه دیگه عملا امکانش وجود نداره .
درمورد نقل و انتقالات من از تک تک بچه ها میپرسم اگه بیشتریا موافق بودن اینکار رو میکنیم وگرنه لیگو شروع میکنیم .
mohammad_87
24-02-2010, 02:05
چرا 3-4 روز؟اگه توی ساعات مشخص قرار بذاریم راحت میشه دو روزه تمومش کرد.اگه اینجوری کنیم خوب میشه.
من فردا شب میام.تیمم الان رئال هست.چلسی یا اینتر هم عوض میکنم.نظرهاتون رو بگین تا فردا شب.
من رفتم شب همگی بخیر...
mohammad8711
24-02-2010, 02:07
من با نقل و انتقال مخالفم ! چون تاخیر زیاد میشه
چلسی هم فقط با منچستر حاضرم عوض کنم :8:
آره میتونه خودشو برسونه
منم فردا از ساعت 3 به بعد میام تایپک
محمد راست میگه میشه تو 2 روز نهایتن تموم کنیم
شما که تو فصل قبل قیمت بازیکنان خیلی از تیم ها رو مشخص کرده بودین میمونه 1 2 تا تیم که اونم زودی در میارین
در ضمن به نظر من بچه ها بازیکنایی که میخوان بگیرن لیستشونو زود زود به شما بدن تا قیمتشونو بگین و بهتره مثلا" اعلام کنین تا 2 3 روز دیگه لیگ شروع میشه تا همه آماده بشن
منم زیاد با نقل و انتقالات موافق نیستم آخه تیما دیگه اون تیمای واقعی نیستن . مثلا الان ما لیورپولو با تورس و جرارد میشناسیم اگه اینارو بچه ها بگیرن دیگه لیورپولی نمیمونه یا مثلا رم رو با توتی و .....
بازم باید به نظر جمع احترام گذاشت بعد از اینکه من نظر همه رو گرفتم رای گیری میکنیم و نظر جمع تایید میشه .
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
خب بچه ها منم باید برم ایشالا فردا بقیه کارها رو انجام میدیم و اگه نقل و انتقالاتی در کار نبود لیگو به امید خدا استارت میزنیم وگرنه که چند روزی وقت میبره چون من باید قیمت بازیکنا رو محاسبه کنم و تاخیر بچه ها سبب میشه همون 3-4 روز لیگ به تاخیر بیفته .
شب همتون بخیر
منو محمد و برادرم موافقیم تا الان
حالا میمونه بقیه
fouladiali
24-02-2010, 02:23
منم که گفتم؛ با نقل و انتقالات مخالفم.
vahidgame
24-02-2010, 12:30
دوستان بحث موافق بودن و مخالف بودن نیست. من الان دوست دارم نقل و انتقالات باشه ولی مثلا بازیکنی که دارم کم هست ولی ترکیب اصلیم فکر کنم خیلی گرون باشن.با توجه به اینکه نقل و انتقالات فقط به صورت معاوضه بازیکن هست فکر کنم تیمهایی که بازیکنان زیاد دارن بیشتر سود کنن و تیمهای که بازیکنان کم دارن ضرر کنن. مثلا من هیچ وقت بازیکنانی مثل مسی و اینیستا رو نمی فروشم پس کسی نمیمونه که بفروشم.
به نظر من این فصل بی خیال نقل و انتقالات بشیم و مثلا برای فصل بعد براساس رده بندی تیمها و تعداد بردها یه پولی بر هر نفر بدیم تا بازیکن بخره.البته این جا یه مشکل پیش میاد که کسانی که میخوان جدید بیان چی کار کنن.
CATALONIA
24-02-2010, 14:12
سلام به همگي !
من ميخواستم يه مسئله ي رسمي رو اعلام كنم ..
من ديشب كلي با خودم فكر كردم ديدم حالا كه پول داريم ميديم براي بازي ها يكمي نامردي هست كه من و وحيد با هم باشيم
چرا ؟
چون من بازيم خيلي بد هست و اصلا شايد توي اين ليگ آخر هم نشم
به همين دليل اينطوري حق وحيد كه بازيش خوب هست ضايع ميشه
من هم هر تيمي مونده ور ميدارم كه فقط و فقط بازي كنم
فقط همين
چون حسين خيلي قوي هست و با ذرت كاران هم ميتونه قهرمان بشه اگه شد بايرن رو بر ميدارم يا اگه هم حسين نخواست ميتونم ميلان رو بردارم فرقي نداره
راستي حسين جان يك سوال اگه توي ليگ مثلا لباس ها مشكلي داشته باشي براي من ، مشكلي هست ؟
ميتونم GDB بريزم ؟
سلام به همگي !
من ميخواستم يه مسئله ي رسمي رو اعلام كنم ..
من ديشب كلي با خودم فكر كردم ديدم حالا كه پول داريم ميديم براي بازي ها يكمي نامردي هست كه من و وحيد با هم باشيم
چرا ؟
چون من بازيم خيلي بد هست و اصلا شايد توي اين ليگ آخر هم نشم
به همين دليل اينطوري حق وحيد كه بازيش خوب هست ضايع ميشه
من هم هر تيمي مونده ور ميدارم كه فقط و فقط بازي كنم
فقط همين
چون حسين خيلي قوي هست و با ذرت كاران هم ميتونه قهرمان بشه اگه شد بايرن رو بر ميدارم يا اگه هم حسين نخواست ميتونم ميلان رو بردارم فرقي نداره
راستي حسين جان يك سوال اگه توي ليگ مثلا لباس ها مشكلي داشته باشي براي من ، مشكلي هست ؟
ميتونم GDB بريزم ؟
شهاب من بازیم خیلی خوب نیست تقریبا در حد بقیه بچه ها هستم لیگ قبل با چلسی بودم بازم رتبه خوبی کسب نکردم الان از روی مجبوری دارم یک تیم متوسط انتخاب میکنم چون دیگه تیمی باقی نمونده .
درمورد جایزه فکر میکنم وحید هم با جایزه موافق نیست پس مشکلی وجود نداره هر دو با هم همون بارسلون رو داشته باشین .
درمورد لباس باید بگم من آپشن فایلی که بهم دادیو دیدم مشکل شما خیلی اساسیه مشکلت اینه بازیت آپدیت شده هستش و این مساله سبب میشه اصلا نتونی سیو بازیو لود کنی . باید فایل آپدیت بازیو از روی کامپیوترت پاک کنی و یا اینکه بازیو دوباره نصب کنی .
سلام حسین جا خسته نباشی
من نظرم این بود که با نقل و انتقال حداکثر 3 بازیکن موافقت بشه خوبه
مثلا" بقیه تیمها پر از ستاره هستن ولی تیمهای معمولی اینجوری نیستن
منم بخوام نقل و انتقال بکنم مثلا" نمیام توتی رو بخرم چون پولشو فکر کنم داشته نباشم اما چند تا بازیکن مد نظرم بود که کمی تو تیمم قوی تر بشم
CATALONIA
24-02-2010, 15:03
نظرم عوض شد :20:
masoodbr
24-02-2010, 15:07
سلام به همه
اول از محمد تشكر كنم واسه اپشن فايل كه زحمت كشيد همين طور حسين
در ضمن منچستر با اجازه بچه اصلا با هيچ تيمي حتي رئال هم عوضش نميكنم چون با هاش حال ميكنم
در مورد نقل و انتقالات هم اگه بچه همه باشن و سريع تمام بشه من موافقم اگه نه بي خيالش
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
ااوهوهوهوهوهو
كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست
CATALONIA
24-02-2010, 15:15
ااوهوهوهوهوهو
كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست
ممنون مسعود جان
ولي اگر هم باشم با تيمي غير از بارسلونا و وحيد هستم
اونم ميدونم كه وحيد چيزي حاليش نيست :دي
فقط ميخوام براي خودم تيم داشته باشم كه تمام سود و ضرر براي خودم باشه نه كسه ديگه
حالا حسين جان بگو چه تيم هايي براي ما مونده ما همون رو برداريم
( نظرم زود عوض شد :31:)
راستي حسين فهميدم براي چي بايرن رو ميخواي :27:
هر كي ميخواد بفهمه يه نگاه به كارت بازيكناي بايرن بندازه :21:
در ضمن دوستان عزيز از اين به بعد منو فقط شهاب خالي صدا كنيد ممنون ميشم
--------------------------------
تيمم كه مشخص شد من ميرم بازي رو دوباره نصب كنم
دوباره ميام
فعلا حسين جان بگو ما چه تيمي رو برداريم ؟
سلام حسین جا خسته نباشی
من نظرم این بود که با نقل و انتقال حداکثر 3 بازیکن موافقت بشه خوبه
مثلا" بقیه تیمها پر از ستاره هستن ولی تیمهای معمولی اینجوری نیستن
منم بخوام نقل و انتقال بکنم مثلا" نمیام توتی رو بخرم چون پولشو فکر کنم داشته نباشم اما چند تا بازیکن مد نظرم بود که کمی تو تیمم قوی تر بشم
حامد جان قیمت گذاری بازیکنان خیلی وقت گیره هر تیم حدود بیست دقیقه وقت میبره حالا اینش مهم نیست مهم اینه که فرایند انتخاب بازیکنان توسط کاربرا خیلی وقت میبره مثلا فرض کن دو نفر از بچه ها رو تورس انگشت میذارن خب طبق قانونی که گذاشتیم اینجا هر کی قیمت بیشترب پیشنهاد بده بازیکن مال اونه اما بدلیل اینکه اون دو نفر همزمان توی تاپیک نیستن اینکار وقت میبره مثلا من الان میگم تورس رو که قیمت پایش 60 میلیون دلاره من میخوام بعد مثلا وحید شب میاد میگه من 61 میلیون میخوامش باز من چند ساعت بعد میام میگم 62 م همینطور تا دو سه روز میبنی طول میکشه که یک نفر از خرید تورس منصرف بشه . این قسمتو بشه درست کار بقیش تقریبا حله .
با این وجود بازم ما همین امشب رای گیری میکنیم هر کسی هم که تا الان در این مورد اظهار نظر نکرده تقصیر خودشه و نظرش اعمال نمیشه .
نظرم عوض شد :20:
شهاب بازم اگه دوست داری یک تیم مجزا بهت میدیم قدرت تیمتو هم زیاد کم نمیکنیم چون میگی روی درجه پروفشنال هم به زور از بقیه تیمها میبری فقط مجبوری هر تیمی که موند رو برداری . در ضمن باید تا آخر مسابقات هم باشی وسطش یه دفه منصرف نشی ها .
سلام به همه
اول از محمد تشكر كنم واسه اپشن فايل كه زحمت كشيد همين طور حسين
در ضمن منچستر با اجازه بچه اصلا با هيچ تيمي حتي رئال هم عوضش نميكنم چون با هاش حال ميكنم
در مورد نقل و انتقالات هم اگه بچه همه باشن و سريع تمام بشه من موافقم اگه نه بي خيالش
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
ااوهوهوهوهوهو
سلام مسعود جان خوبی
چیزی نمونده بود محمد منچستر رو صاحب بشه اینقدر دیر به تاپیک سر میزنی که اینجوری میشه .
درمورد نقل و انتقالات هم که گفتم امشب بحثشو نهایی میکنیم .
ظرم اینه که میتونین یه وقتی بزارین
مثلا بگین فردا روز نقل و انتقالاته و پس فردا شروع لیگ
اونوقتهمه میان واسه نقل و انتقال
CATALONIA
24-02-2010, 15:31
شهاب بازم اگه دوست داری یک تیم مجزا بهت میدیم قدرت تیمتو هم زیاد کم نمیکنیم چون میگی روی درجه پروفشنال هم به زور از بقیه تیمها میبری فقط مجبوری هر تیمی که موند رو برداری . در ضمن باید تا آخر مسابقات هم باشی وسطش یه دفه منصرف نشی ها .
.
حسين اينقدر منو نترسون
باشه من هستم تا آخرم هستم
فرقي هم نداره ميخواي كم هم بكن كه در حق كسي ظلم نشه
هر تيمي هم موند براي من
براي نقل و انتقالات به نظر من يك روز يا دو روز انجام بشه
اون چيزي هم كه شما ميگي درست ولي بايد يه جوري اون دونفر با هم قرار بزارن كه سر يك ساعتي دوتاييشون آنلاين بشن و بازيكن بخرن
حالا حسين بگو چه تيمي مونده
اولويت هاي من
1- بايرن
2-ميلان
3- آرسنال
4- منچستر سيتي
5- ليورپول
در ضمن بازيم رو هم unistal كردم حالا تا برم دوباره نصب كنم شايد يه كم وقت ببره
حسين سريع جواب بده تا من برم سر نصب بازي
ممنون
من یک توضیحاتی در مورد گیم پلی این بازی بدم مطمئنا بدردتون میخوره .
بچه های لیگ قبل با این گیم پلی تا حد زیادی آشنا هستن اما بدلیل اینکه من کمی گیم پلی رو تغییر دادم باید به چند نکته توجه کنن تا نتایج بهتری کسب کنن . قبل از هر چیز بگم من سعی کردم گیم پلی رو از حالت آرکید خارج کنم و به فوتبال واقعی نزدیک تر کنم .
1 - توی گیم پلی پیش فرض بازی که کونامی طراحی کرده با یک بازیکن سرعتی مثل مسی و ... راحت میشد از زمین خودی تا محوطه جریمه حریف پیشروی کرد اما با تغییراتی که من دادم این کار بسیار سخته و فقط گیمرهایی میتونن این کار رو بکنن که تسلط زیادی روی دریبلها و حرکات دارن و از تمام دکمه ها استفاده میکنن بنابراین مثل فوتبال واقعی باید با برنامه و از طریق پاسهای کوتاه و بلند به دروازه نزدیک شد .
2- شوتها در این گیم پلی شدیدا واقعی شده من سعی کردم با تنظیم دقیق قدرت شوتها به این هدف برسم الان دیگه با هر بازیکنی از هر فاصله ای نمیشه دروازه رو باز کرد . قبلا گفته بودم بر اساس آمار تنها 18 درصد گلها از شوتهای خارج از محوطه جریمه بدست میاد اینجا هم تقریبا همینطوریه و هر شوتی خارج از محوطه جریمه گل نمیشه اما اینو در نظر بگیرید که اینطور نیست که اصلا نشه از فواصل دور دروازه رو باز کرد اما دقت زیادی لازم داره مثلا خود من تونستم بارها از فواصل بیشتر از 25 متری با قدرت شوت 65 هم دروازه حریفان رو باز کنم پس نگران نباشید .
3- دروازه بانها توی گیم پلی پیش فرض خیلی از توپها رو فقط دفع میکردن و کمتر قادر بودن شوتهای سنگین رو مهار کنن اما در اینجا با تقویت چند فاکتور این نقص خیلی کمرنگ تر شده . اما باگهای دروازه بانی هنوز وجود دارن که کاریش نمیشه کرد .
4- اینو حتما مد نظر داشته باشین که باید حتما اصول دفاع رو رعایت کنید اگه فقط کمی در برابر مهاجمین سرعتی مثل رونی و مسی و .... کمی عجله کنین و در مصافهای تک به تک یا دو به دو مدافع رو به مهاجم حریف نزدیک کنید احتمال اینکه مهاجم شما رو دریبل کنه و خودشو با دروازه بان تک به تک کنه زیاده ( این مورد توی گیم پلی لیگ قبل نبود )
5- بدلیل اینکه قدرت بدنی بازیکنان حریف کمی بیشتر از تیمهای ماست باید به مراتب بیشتر از پاسها استفاده کنید دقیقا مثل دنیای واقعی که یک بازیکن زمان زیادی نمیتونه حفظ توپ کنه اینجا هم همینطوره ( فیفا 10 نکست جن هم دقیقا به همین شکله ) .
6- نکته آخر برای رسیدن به محوطه جریمه حریف و ایجاد فرصت گلزنی حتما باید برنامه داشته باشین در غیر اینصورت احتمال موفقیت خیلی کم خواهد بود . تاکتیکها و استراتژیها و مهم تر از اینهای کارتهای تخصصی بازیکنان ( کارتهای قهوه ای ) کمک بزرگی میتونه به گیمر بکنه . هر کدوم از بچه ها خواست من دقیقا و بصورت کاملا کاربردی استفاده موثر از این کارتها رو در مورد بازیکنانش میتونم توضیح بدم .
حسینجان گفتی کسی بخواد استفاده موثر از کارتها رو میگم
اگه به بگو
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
اگه بشه بگو حسین
حسين اينقدر منو نترسون
باشه من هستم تا آخرم هستم
فرقي هم نداره ميخواي كم هم بكن كه در حق كسي ظلم نشه
هر تيمي هم موند براي من
براي نقل و انتقالات به نظر من يك روز يا دو روز انجام بشه
اون چيزي هم كه شما ميگي درست ولي بايد يه جوري اون دونفر با هم قرار بزارن كه سر يك ساعتي دوتاييشون آنلاين بشن و بازيكن بخرن
حالا حسين بگو چه تيمي مونده
اولويت هاي من
1- بايرن
2-ميلان
3- آرسنال
4- منچستر سيتي
5- ليورپول
در ضمن بازيم رو هم unistal كردم حالا تا برم دوباره نصب كنم شايد يه كم وقت ببره
حسين سريع جواب بده تا من برم سر نصب بازي
ممنون
خیلی خب شهاب بایرن مونیخ چون انتخاب اولته این تیمو شما بردار . اینم آپشن فایل بایرن مونیخ فقط یک دقیقه صبر کن داره روی سرور آپلود میشه :
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
اگه به بگو
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
اگه بشه بگو حسین
خب بازیکنای تیموتو بگو تا من بگم هر کدوم چه ویژگی داره و چطوری میتونی ازشون استفاده کنی البته از همه کارتها نمیتونی استفاده کنی چون کنترل بازیکن دست خودته نه کامپیوتر . اما توی بازیهای رو در رو از همه کارتها میتونی استفاده موثر داشته باشی . یادت باشه من کارتهای تخصصی یا همون قهوه ای ها رو گفتم نه کارتهای مهارتی ( کارتهای سبز ) .
CATALONIA
24-02-2010, 15:57
ممنون حسين جان
نقل و انتقالات چي شد ؟
داريم يا نه ؟
راستي حسين جان نصب دوم بازي رو فقط uninstall كنم بسه ديگه ؟
بعد از اون كه بازي رو دوباره نصب كردم چي كار بايد بكنم ؟
ممنون حسين جان
نقل و انتقالات چي شد ؟
داريم يا نه ؟
راستي حسين جان نصب دوم بازي رو فقط uninstall كنم بسه ديگه ؟
بعد از اون كه بازي رو دوباره نصب كردم چي كار بايد بكنم ؟
آره دیگه اول آن اینستال بعدشم نصب بازی .
بعد که بازیو نصب کردی پچ دست ساز نصب نکن منظور همون پچ pes edit رو میگم . فقط کیت سرور رو نصب کن تا بتونی از امکانات کیت سرور استفاده کنی . بعدا به مرور بهت میگم چیکار کنی تا بتونی از امکانات پچت هم استفاده کنی .
حسین جان اگه برات امکان داره تیم هایی که رزرو شده.رو با نام کاربر رزرو کننده بذار تا ببینیم کدوما خالیه والا من هنوز نمی دونم تیمم چیه رئال رو انتخاب کرده بودم اما گویا بازم طلبه داره این تیم!!!
vahidgame
24-02-2010, 16:39
دوستان ما یه دقیقه نبودیم چه قدر پشت سر ما حرف زدین
اونم ميدونم كه وحيد چيزي حاليش نيست :دي
اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن :31: نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنم:31:
راستی حسین این قضیه که میگی 18 درصد گلها شوت خارج از محوطه جریمه هست درسته ولی فکر کنم کونامی قدرت شوت بازیکنان رو دقیق اندازه گیری کرده.اگه دقت کنی توی واقعیت شوتهای خیلی محکمی بعضی بازیکنان میزنن مثلا لمپارد یا جرارد شوتهای ویران کننده ای میزنن که اگه دقت کنی تو این فوتبال شبیه خوشون ساخته شده.من نمیدونم چه جوری اینارو تو اندازه گرفتی:20: اگه دقت کنی دقت شوت بازیکنان توی واقعیت خیلی زیاد نیست.منظورم شوت از راه دور هست مثلا خود لمپارد هم شوتهای زیادی میزنه که بیرون میره .شاید اگر دقت شوت رو کم کرد بهتر بشه . یه سری انتقاد دیگه دارم اگه ناراحت نمیشی بگم.البته فکر کنم در جواب من دوباره می خوای از کلماتی مثل آرکید استفاده کنی:31:
حسین جان اگه برات امکان داره تیم هایی که رزرو شده.رو با نام کاربر رزرو کننده بذار تا ببینیم کدوما خالیه والا من هنوز نمی دونم تیمم چیه رئال رو انتخاب کرده بودم اما گویا بازم طلبه داره این تیم!!!
عادل جان دیر به تاپیک سر میزنی تیمهای خوبو بچه ها برداشتن فقط همین رئال مونده بود که اونم دیشب محمد برداشت . الان فقط میلان مونده و آرسنال و لیورپول همینطور منچستر سیتی .
بقیه تیمها رو بچه ها انتخاب کردن .
دوستان ما یه دقیقه نبودیم چه قدر پشت سر ما حرف زدین
اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن :31: نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنم:31:
راستی حسین این قضیه که میگی 18 درصد گلها شوت خارج از محوطه جریمه هست درسته ولی فکر کنم کونامی قدرت شوت بازیکنان رو دقیق اندازه گیری کرده.اگه دقت کنی توی واقعیت شوتهای خیلی محکمی بعضی بازیکنان میزنن مثلا لمپارد یا جرارد شوتهای ویران کننده ای میزنن که اگه دقت کنی تو این فوتبال شبیه خوشون ساخته شده.من نمیدونم چه جوری اینارو تو اندازه گرفتی:20: اگه دقت کنی دقت شوت بازیکنان توی واقعیت خیلی زیاد نیست.منظورم شوت از راه دور هست مثلا خود لمپارد هم شوتهای زیادی میزنه که بیرون میره .شاید اگر دقت شوت رو کم کرد بهتر بشه . یه سری انتقاد دیگه دارم اگه ناراحت نمیشی بگم.البته فکر کنم در جواب من دوباره می خوای از کلماتی مثل آرکید استفاده کنی:31:
وحید دقت کردی در مجموع خیلی حقه بازی شیطون از یه طرف همش آه و ناله میکنی که تیمم ضعیفه بازیها سخته و از این حرفا از یه طرف بنظر میرسه بازیت از همه بهتره .
آفرین وحید خیلی لذت میبرم از اینکه میبینم دقت نظر زیادی توی گیم پلی داری . کونامی محاسبه دقیقی در شوتها و حتی در خیلی چیزای دیگه کرده ( البته نه همه تواناییها مثلا سرعت دریبل اصلا واقعی نیست ) اما ضعف بعضی از چیزها معادلات رو بهم ریخته مثلا اینجا دروازه بانها بیش از حد ضعیفن وگرنه همه چیز درست بود .
هر انتقادی داری بگو تازه من خیلی خوشحال میشم چون چیزای جدید یاد میگیرم و یا اینکه نظراتم پیش خودم تقویت میشه .
وحید نخندی اما من برای اینکه با این گیم پلی آشنا بشم فوتبال واقعیو ضبط کردم و سرعتها و چیزای مختلفو با گیم پلی این بازی مقایسه میکنم مثلا سرعت دقیق توپ از نقطه کرنر تا وسط محوطه جریمه یا سرعت دویدن ها و ...... حقیقتا این موارد رو کونامی خیلی دقیق محاسبه کرده روی همین حساب من اصلا این موارد رو دست نمیزنم اما بعضی از موارد زیاد دقیق نیست نمیدونم کونامی شاید برای اینکه بازیو پر گل کنه بعضی از چیزها رو عمدا دستکاری کرده به هر حال هر چیزی از گیم پلی و فوتبال واقعی به نظرت میرسه بگو چون برای نسخه های بعدی این بازی بدرمون میخوره و لازم نیست دیگه دوباره کاری کنیم . چون توی هر نسخه گیم پلی تغییر چندانی نمیکنه .
جسین جان مهرتهای تخصصی هری کیول و باروش و جیووانی دوس سانتوس رو بهم بگو
حسین جان من الان پس آماده هست و پچ کوکا کولا روش نصبه حالا باید چیکار کنم آپشن فایلمو بفرستم کافیه
CATALONIA
24-02-2010, 17:01
اینا یعنی چی؟ فکر کنم همه ضد من هستن نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی حاظرم با هر کدوم از بچه ها دو نفره بازی کنم.من با کیبورد بازی می کنم مثلا 5 تا بازی می کنیم هر کی تونست بیشتر منو ببره کلا من دیگه فوتبال بازی نمیکنموحيد يعني اينايي رو كه من نوشتم جدي گرفتي ؟
بابا من كه گفتم بازيم خوب نيست بعد ميگي بيا با هم دو نفره بازي كنيم ببينيم كي بازيش بهتره ؟ :31:
جنبه داشته باش :31:بي جنبه :31::31:
ديگه باهات شوخي نميكنم :29:
راستي حسين نگفتي نقل و انتقالات چي شد ؟
الان كه بچه ها بيشترشون هستن
شروع كنيم ديگه
vahidgame
24-02-2010, 17:14
وحید دقت کردی در مجموع خیلی حقه بازی شیطون از یه طرف همش آه و ناله میکنی که تیمم ضعیفه بازیها سخته و از این حرفا از یه طرف بنظر میرسه بازیت از همه بهتره .
آفرین وحید خیلی لذت میبرم از اینکه میبینم دقت نظر زیادی توی گیم پلی داری . کونامی محاسبه دقیقی در شوتها و حتی در خیلی چیزای دیگه کرده ( البته نه همه تواناییها مثلا سرعت دریبل اصلا واقعی نیست ) اما ضعف بعضی از چیزها معادلات رو بهم ریخته مثلا اینجا دروازه بانها بیش از حد ضعیفن وگرنه همه چیز درست بود .
هر انتقادی داری بگو تازه من خیلی خوشحال میشم چون چیزای جدید یاد میگیرم و یا اینکه نظراتم پیش خودم تقویت میشه .
اول یه چیز بگم من اصلا دوست ندارم از خودم تعریف کنم. من هر سال برای این بازی وقت زیادی میذارم و فکر کنم طبیعی باشه بازیم خوب بشه فکر کنم تو هم همین شرایطی داری. همون طور که میدونی من کلا زیاد خونه هستم و بیرون زیاد نمیرم و به خاطر همین بیشتر وقتم با کامپیوتر و بازی هستش و این pes رو من دیگه بیش از اندازه بازی کردم.شاید هر این قدر بازی کنه بازیش قوی بشه پس این طبیعی هست. حالا بد برداشت نکنید:20:
برای من مسئله ای نیست حتی 100 واحد هم از تیمم کم کنی مهم نیست:31: ولی من دوست دارم بازی یه ذره هیجان داشته باشه یعنی اینجوری نباشه که سرعت بازیکن تیم حریف مثل اسب باشه و سرعت بازیکنان تیم من مثل لاک پشت:31: حالا ناراحت نشی.میدونم با گیم پلی خیلی کار کردی ولی یکمی بازیها هیجانش پایین میاد. من نمیگم مثلا از بارسلونا اصلا کم نکنی چون اونجوری دیگه راحت میشه همه تیمها رو برد ولی میگم یکمی بهتر کم کنی. خلاصه سرتو در نمیارم اصلا من با تیمهای اینجوری سازگاری نیستم :46:من حاظرم با یه تیم ضعیف برم ولی از خصویاتشون زیاد کم نشه.کلا من اینجوری راحتم. مثلا تیمهایی مثل لاتزیو-اودینزه-بوردو-استون ویلا-سویا-والنسیا-لیون-اتلتیکو مادرید-ناپولی-مارسی ازشون چه قدر کم می کنی؟ البته می دونم بعضی از این تیمها ضعیف نیستن
حسین جان نمیشه به محمد بگی این رئال رو بی خیال شه با ما باید با یه تیم غیر از تیم مورد علاقمون بازی کنیم.بابا من که رئال رو قبلا گفته بودم می خوام یهو یه نفر اومد تیمو ورداشت هیمن جوری.......این جوری که نمیشه!!:19:
جسین جان مهرتهای تخصصی هری کیول و باروش و جیووانی دوس سانتوس رو بهم بگو
حسین جان من الان پس آماده هست و پچ کوکا کولا روش نصبه حالا باید چیکار کنم آپشن فایلمو بفرستم کافیه
حامد جان تا آخر شب همشو میگم الان چند تا کار همزمان سرم ریخته میبخشی .
راستي حسين نگفتي نقل و انتقالات چي شد ؟
الان كه بچه ها بيشترشون هستن
شروع كنيم ديگه
نقل و انتقالات رو که گفتم امشب تکلیفشو از طریق رای گیری مشخص میکنیم .
حسین جان نمیشه به محمد بگی این رئال رو بی خیال شه با ما باید با یه تیم غیر از تیم مورد علاقمون بازی کنیم.بابا من که رئال رو قبلا گفته بودم می خوام یهو یه نفر اومد تیمو ورداشت هیمن جوری.......این جوری که نمیشه!!:19:
آخه محمدم حاضر نیست یه تیم متوسط برداره . امشب موقع بازی اینتر - چلسی بیا به احتمال زیاد محمد هست باهاش صحبت کن احتمالا راضی بشه .
vahidgame
24-02-2010, 17:28
وحيد يعني اينايي رو كه من نوشتم جدي گرفتي ؟
بابا من كه گفتم بازيم خوب نيست بعد ميگي بيا با هم دو نفره بازي كنيم ببينيم كي بازيش بهتره ؟ :31:
جنبه داشته باش :31:بي جنبه :31::31:
ديگه باهات شوخي نميكنم :29:
من مگه چی گفتم.راستی این شکلک آخریه خیلی باهال بود:31:
برای من مسئله ای نیست حتی 100 واحد هم از تیمم کم کنی مهم نیست:31: ولی من دوست دارم بازی یه ذره هیجان داشته باشه یعنی اینجوری نباشه که سرعت بازیکن تیم حریف مثل اسب باشه و سرعت بازیکنان تیم من مثل لاک پشت:31: حالا ناراحت نشی.میدونم با گیم پلی خیلی کار کردی ولی یکمی بازیها هیجانش پایین میاد. من نمیگم مثلا از بارسلونا اصلا کم نکنی چون اونجوری دیگه راحت میشه همه تیمها رو برد ولی میگم یکمی بهتر کم کنی. خلاصه سرتو در نمیارم اصلا من با تیمهای اینجوری سازگاری نیستم :46:من حاظرم با یه تیم ضعیف برم ولی از خصویاتشون زیاد کم نشه.کلا من اینجوری راحتم. مثلا تیمهایی مثل لاتزیو-اودینزه-بوردو-استون ویلا-سویا-والنسیا-لیون-اتلتیکو مادرید-ناپولی-مارسی ازشون چه قدر کم می کنی؟ البته می دونم بعضی از این تیمها ضعیف نیستن
وحید هیجان این بازیها بیشتر به همین رقابتیه که بین بچه هاست . اگه میخوای از گل زدن زیاد لذت ببری توی کامپیوتر خودت مستر لیگ رو هم در کنار این لیگ بازی کن اینجا هر دو روز یک بار هر کاربر یک بازی داره این پونزده دقیقه رو به سبک مسابقات واقعی تر و در عین حال سخت تر بازی کن . توی مسابقات واقعی مگه چند تا گل رد و بدل میشه تازه وقتی آدم هیجان زده میشه که بزور و با برنامه و فکرش بتونه یک گل به حریف بزنه این گل مزه داره چون واقعا به زحمت بدست اومده منظورمو متوجه میشی ؟
میدونم تو خیلی دوست داری گلهای زیادی توی بازی به ثمر برسونی اما یه کم بقیه رو هم در نظر بگیر . ببین من قبلا هم گفته بودم اگه بازیها رو هرچند مصنوعی سخت نکنیم بعد از چند بازی بازیها دیگه هیجان ندارن چون تمام بچه ها راحت تمام تیمها رو میبرن و نتایج از قبل معلومه انصافا این حالت بنظرت جذابه ؟
vahidgame
24-02-2010, 17:37
وحید هیجان این بازیها بیشتر به همین رقابتیه که بین بچه هاست . اگه میخوای از گل زدن زیاد لذت ببری توی کامپیوتر خودت مستر لیگ رو هم در کنار این لیگ بازی کن اینجا هر دو روز یک بار هر کاربر یک بازی داره این پونزده دقیقه رو به سبک مسابقات واقعی تر و در عین حال سخت تر بازی کن . توی مسابقات واقعی مگه چند تا گل رد و بدل میشه تازه وقتی آدم هیجان زده میشه که بزور و با برنامه و فکرش بتونه یک گل به حریف بزنه این گل مزه داره چون واقعا به زحمت بدست اومده منظورمو متوجه میشی ؟
میدونم تو خیلی دوست داری گلهای زیادی توی بازی به ثمر برسونی اما یه کم بقیه رو هم در نظر بگیر . ببین من قبلا هم گفته بودم اگه بازیها رو هرچند مصنوعی سخت نکنیم بعد از چند بازی بازیها دیگه هیجان ندارن چون تمام بچه ها راحت تمام تیمها رو میبرن و نتایج از قبل معلومه انصافا این حالت بنظرت جذابه ؟
اینو قبول دارم. حالا بی خیال. این تیمهایی که گفتم چه قدر ازشون کم می کنی من بارسلونا بی خیال شدم.راستی چلسی هم اگه کسی برنداشته حاظرم بردارم.امشب قدرت چلسیو می بینیم:46:
حسین جان اون موقع که من در صفحه ی 114 رئال رو رزرو کردم محمد تیم دیگه ای میخواست فکر کنم این حق من باشه که این تیمو من ور دارم.
حسین جان اگه وحید باسلونا رو بر نداره من برمیدارم یعنی رزرو کردمش البته اگه وحید بر نداره
حسین جان اون موقع که من در صفحه ی 114 رئال رو رزرو کردم محمد تیم دیگه ای میخواست فکر کنم این حق من باشه که این تیمو من ور دارم.
راستش عادل جان منم دیشب همینو بهش گفتم . گفتم که عادل قبلا رئال رو خواسته بود . حالا بزار امشب بیاد ببینیم چی میشه .
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
راستی بچه ها یاید کیت سرور هم داشته باشین وگرنه موقع انتخاب تیم مشکل پیدا میکنین . حجم کیت سرور زیاد نیست حدود 2.5 مگه . اینم آدرس کیت سرور که باید نصبش کنین ( اونایی که دارن هیچی ) :
بجای نقطه چین filefront رو بزارید .
CATALONIA
24-02-2010, 18:11
راستی بچه ها یاید کیت سرور هم داشته باشین وگرنه موقع انتخاب تیم مشکل پیدا میکنین . حجم کیت سرور زیاد نیست حدود 2.5 مگه . اینم آدرس کیت سرور که باید نصبش کنین ( اونایی که دارن هیچی ) :
بجای نقطه چین filefront رو بزارید .
من كيت سرور 9.11 رو دان كردم
مشكلي كه نيست ؟
من كيت سرور 9.11 رو دان كردم
مشكلي كه نيست ؟
نه مشکلی نیست . اما درمجموع همیشه سعی کن جدیدترین نسخه هر چیزو بگیری چون اشکالات احتمالی نسخه های قبلو بر طرف کردن .
حسین چند نفر الان واسه تیم برداشتن موندن
اونها هم امروز بردارن دیگه کم کم شروع کنیم
حسین چند نفر الان واسه تیم برداشتن موندن
اونها هم امروز بردارن دیگه کم کم شروع کنیم
سه نفر
محمد , عادل و برادر خودت
منم منتظر همین سه نفر هستم .
CATALONIA
24-02-2010, 18:55
منم مشكلم حل شد
ممنون حسين جان
vahidgame
24-02-2010, 18:58
حسین جواب منو ندادی. حداقل بگو حدودا از اون تیمها چه قدر کم میشه.
CATALONIA
24-02-2010, 20:03
حسين جان چقدر از بايرن كم كرده بودي ؟
در كل سخت بود ولي بد نبود
دفاع كه خيلي سخت شده بود
گل زدن هم واقعا برنامه ميخواست
شوت از راه دور هم ميشد گل كرد ولي فقط تو training :دي
در كل بد نبود
اگه نقل و انتقالات باشه به نظر من خيلي بهتره چون من شديد به چند بازيكن نياز دارم
ممنون
من نمیدونم صبا نت چرا جدیدا اینجوری شده همش قطع میشه .
حسين جان چقدر از بايرن كم كرده بودي ؟
در كل سخت بود ولي بد نبود
دفاع كه خيلي سخت شده بود
گل زدن هم واقعا برنامه ميخواست
شوت از راه دور هم ميشد گل كرد ولي فقط تو training :دي
در كل بد نبود
اگه نقل و انتقالات باشه به نظر من خيلي بهتره چون من شديد به چند بازيكن نياز دارم
ممنون
8 واحد از بایرن کم کردم . امشب چند نفر دیگه از بچه ها هم نظرشونو در مورد نقل و انتقالات بگن قضیه اینو هم تموم میکنیم .
حسین جواب منو ندادی. حداقل بگو حدودا از اون تیمها چه قدر کم میشه.
وحید جان بقیه تیمها نسبت به تیمهای درجه یک دنیا یک کلاس در هر زمینه ای پایین ترن . لیگ قبلی که یادته طبق خواستت فقط دو واحد از اورتون کم کردیم اما بعد از مدتی اعتراض کردی که فرم آمادگی بازیکنان پایینه و گفتی ستاره نداری .
علاوه بر اینها بازیکنان تیمهای درجه دو هوش پایین تری دارن همچنین کارتهای مهارتی و تخصصی کمتری دارن و علاوه بر اینها تواناییهای مخفی کمتری دارن من این بخشو بررسی کردم تک و توکی از بازیکنان درجه دو دارای تواناییهای تخصصی پنهان هستن .
من مطمئنم اگه الان یک تیم درجه دو برداری بعدا باز پشیمون میشی اونوقت دیگه کاریشم نمیشه کرد .
حسین جان برادم رو که دیشب گفتیم آرسنال رو بر میداره درسته
پس میمونه دو نفر
vahidgame
24-02-2010, 20:45
وحید جان بقیه تیمها نسبت به تیمهای درجه یک دنیا یک کلاس در هر زمینه ای پایین ترن . لیگ قبلی که یادته طبق خواستت فقط دو واحد از اورتون کم کردیم اما بعد از مدتی اعتراض کردی که فرم آمادگی بازیکنان پایینه و گفتی ستاره نداری .
علاوه بر اینها بازیکنان تیمهای درجه دو هوش پایین تری دارن همچنین کارتهای مهارتی و تخصصی کمتری دارن و علاوه بر اینها تواناییهای مخفی کمتری دارن من این بخشو بررسی کردم تک و توکی از بازیکنان درجه دو دارای تواناییهای تخصصی پنهان هستن .
من مطمئنم اگه الان یک تیم درجه دو برداری بعدا باز پشیمون میشی اونوقت دیگه کاریشم نمیشه کرد .
اگه از تیمهایی مثل والنسیا یا اودینزه یا لاتزیو 2 واحد کم کنی من اونارو برمی دارم.چلسی هم کسی اگه برنداشته دوست دارم بردارم.
راستی الان مس هم گل زد:20:
دیروز و امروز تیمهای ایرانی چه شروع طوفانی و خوبی توی آسیا داشتن دم همشون گرم دیروز استقلال چه درس خوبی به این عربستانیا داد .
بقول گزارشگر کرمانی مس فوتبال عربی امشب و دیشب یک تعظیم تمام قد در برابر تیمهای ایرانی کرد .
حسین جان برادم رو که دیشب گفتیم آرسنال رو بر میداره درسته
پس میمونه دو نفر
درسته من آپشن فایل آرسنال رو برات فرستادم ؟
اگه از تیمهایی مثل والنسیا یا اودینزه یا لاتزیو 2 واحد کم کنی من اونارو برمی دارم.چلسی هم کسی اگه برنداشته دوست دارم بردارم.
راستی الان مس هم گل زد:20:
وحید راستشو بگو واقعا بازیها برات سخته یا مساله چیز دیگه ای هست ؟ آخه همه دارن تیمای قوی رو برمیدارن تو چرا اینقدر به تیمای درجه دو علاقه مندی ؟
vahidgame
24-02-2010, 21:07
دیروز و امروز تیمهای ایرانی چه شروع طوفانی و خوبی توی آسیا داشتن دم همشون گرم دیروز استقلال چه درس خوبی به این عربستانیا داد .
بقول گزارشگر کرمانی مس فوتبال عربی امشب و دیشب یک تعظیم تمام قد در برابر تیمهای ایرانی کرد .
آره منم خیلی حال کردم.فقط سپاهان ببره هم خیلی عالی میشه.بفرما الان گل زدش:20:
وحید راستشو بگو واقعا بازیها برات سخته یا مساله چیز دیگه ای هست ؟ آخه همه دارن تیمای قوی رو برمیدارن تو چرا اینقدر به تیمای درجه دو علاقه مندی ؟
مساله سختی نیست.فکر کنم بارسلونا از همه قویتر باشه چون بازیکنانش یه سری توانایی های خاص دارن.اون توانایی های مخفی که گفتی فکر کنم این تیم خیلی زیاد داشته باشه. من مساله ام اینه که تیم باید برام جور باشه حتی حاظرم تیمهای ضعیف برم ولی تیمم برام جور باشه. نمیدونم اینو چه جوری توضیح بدم.
حالا یه نگاه بنداز به والنسیا که ببینی چه قدر ازش کم میکنی.فقط دقیق بگو تا وسط فصل ازش کم نکنی. والنسیا یه چیزهایی داره که بعضی تیمهای بزرگ ندارن فکر کنم اینارو تو بدونی. کلا با والنسیا من خیلی زیاد رفتم به خاطر همین راحت میتونم بازی کنم.اگه نشد دیگه صد در صد چلسی رو بر می دارم.
راستی یه چیزی میگم نخندی هنوز دسته نخریدم:31: به یه بنده خدایی گفتم یه دسته بیاره ولی نمیدونم چرا سرکامون گذاشته.
نه حسین جان آپشن فیلشو ندادی0
حسین جان دیشب نگفتی من که الان پچ کوکا کولا رو استفاده میکنم باید آپشن فیلم رو بفرستم یا چیز دیگه
مساله سختی نیست.فکر کنم بارسلونا از همه قویتر باشه چون بازیکنانش یه سری توانایی های خاص دارن.اون توانایی های مخفی که گفتی فکر کنم این تیم خیلی زیاد داشته باشه. من مساله ام اینه که تیم باید برام جور باشه حتی حاظرم تیمهای ضعیف برم ولی تیمم برام جور باشه. نمیدونم اینو چه جوری توضیح بدم.
حالا یه نگاه بنداز به والنسیا که ببینی چه قدر ازش کم میکنی.فقط دقیق بگو تا وسط فصل ازش کم نکنی. والنسیا یه چیزهایی داره که بعضی تیمهای بزرگ ندارن فکر کنم اینارو تو بدونی. کلا با والنسیا من خیلی زیاد رفتم به خاطر همین راحت میتونم بازی کنم.اگه نشد دیگه صد در صد چلسی رو بر می دارم.
راستی یه چیزی میگم نخندی هنوز دسته نخریدم:31: به یه بنده خدایی گفتم یه دسته بیاره ولی نمیدونم چرا سرکامون گذاشته.
قدرت والنسیا 1950 هستش اگه بخوایم این تیمو با توجه به قدرت ظاهریشون معادل سازی کنیم باید 6 واحد ازش کم بشه اما چون تیم درجه دو هستش .
تواناییهای مخفی کل بازیکنان 21 مورد میشه که جالبه ویا به تنهایی 5 تخصص مخفی داره . 29 تا هم کارت دارن یک ستاره هم داره .بنابراین همون 6 واحد باید کم بشه .
چرا سایت باز نمیشه ؟
قدرت والنسیا 1950 هستش اگه بخوایم این تیمو با توجه به قدرت ظاهریشون معادل سازی کنیم باید 6 واحد ازش کم بشه اما چون تیم درجه دو هستش .
تواناییهای مخفی کل بازیکنان 21 مورد میشه که جالبه ویا به تنهایی 5 تخصص مخفی داره . 29 تا هم کارت دارن یک ستاره هم داره .بنابراین همون 6 واحد باید کم بشه .
vahidgame
24-02-2010, 23:21
چرا سایت باز نمیشه ؟
تو اینو بگی دیگه معلومه کلا مشکل به وجود اومده.نمیدونم چرا 2 ساعت هست سایت باز نمیشه
راستی اگه تونستی آپشن فایل چلسیو امشب بذار.راستی چه زود چلسی گل خورد:13: امیدوارم اینتر ببازه
تو اینو بگی دیگه معلومه کلا مشکل به وجود اومده.نمیدونم چرا 2 ساعت هست سایت باز نمیشه
راستی اگه تونستی آپشن فایل چلسیو امشب بذار.راستی چه زود چلسی گل خورد:13: امیدوارم اینتر ببازه
وحید جان شرمنده اخلاق ورزشیت این موردو دیگه باهات موافق نیستم اینتر امشب میبره خوبم میبره . یک دفه سرعت سایت چقدر بالا رفت چقدر سریع صفحات باز میشه .
الان هم محمد دیده میشه و هم عادل با عرض سلام خدمت دو تاییتون خواهشا تکلیفتونو با تیمها مشخص کنید الان کل بچه ها منتظر شما دو نفر هستن .
fouladiali
24-02-2010, 23:28
سلام به همه
بالاخره تکلیف نقل و انتقالات چی شد؟!
سلام به همه
بالاخره تکلیف نقل و انتقالات چی شد؟!
سلام علی جان همین الان من نظر همه بچه ها رو الان میبینم و همین امشب تکلیف این بحثو مشخص میکنیم به امید خدا .
mohammad_87
24-02-2010, 23:33
سلام.دو ساعت داشتم میومدم توی پی سی ورلد.سه ساعت هم داشتم صفحات قبل رو میخوندم.
اینجوری که شما حساب میکنید هر تیمی من برمیدارم قبلا رزرو شده بوده که.تکلیف چیه الان؟من دیشب منتظر عادل بودم نیومده بود ...
الان 5 نفر توی تاپیک هستن نظر نهاییتونو در مورد نقل و انتقالات بگید فقط این مساله رو هم در نظر بگیرید که این کار چند روزی وقت گیره .
سلام حسین جان من رئالو می خوام
اگه رئالو به من ندید به بابام میگم بیاد دعواتون کنههههه ههههههها:4::4::4::4::4:
mohammad_87
24-02-2010, 23:36
شدیم 6 نفر.حسین جان.تکلیف من چیه؟من حتی سیو رو هم آماده کرده ام برای ترکیب.
masoodbr
24-02-2010, 23:38
سلام به همه
حسين من فقط همون كرك را نصب كنم كافي ديگه؟
شدیم 6 نفر.حسین جان.تکلیف من چیه؟من حتی سیو رو هم آماده کرده ام برای ترکیب.
اگه هر دوتاییتون روی رئال اصرار دارین مجبوریم قرعه کشی کنیم . راستی وحید میخواست یک تیم ضعیف تر برداره اما میگه فقط باید چند واحد از تیمم کم کنید اینکار رو بکنیم و بارسلون رو یکیتیون برداره ؟
سلام به همه
حسين من فقط همون كرك را نصب كنم كافي ديگه؟
سلام مسعود جان همون کرک لیگ قبلو فعلا نصب کن تا ببینیم چی پیش میاد .
سلام حسین جان
حالا شدیم8 نفر
من و برادرم موافق
چون واسه من که هیلی حیاتیه بازیکن
mohammad_87
24-02-2010, 23:44
بارسا اگه خالیه من برمیدارم.تایید کن حسین جان.اگر نه هنوز روی رئال تاکید میکنم
سرت چقدر شلوغ شده ها....
خب تا الان این افراد با نقل و انتقالات موافق هستن :
حامد و برادرش
محمد
شهاب
این افراد مخالف هستن :
علی
محمد !
وحید
این افراد براشون فرقی نداره :
حسین
مسعود
حسین جان تا الان 4نفر از 8 نفر موافقن دیگه مگه تصویب نشد
بارسا اگه خالیه من برمیدارم.تایید کن حسین جان.اگر نه هنوز روی رئال تاکید میکنم
سرت چقدر شلوغ شده ها....
یادش بخیر قدیما جواب سلام آدمو میدادن . اییییی روزگار ................
وحید در صورتی بارسلون رو میده که والنسیا رو برداره و فقط دو واحد ازش کم بشه اینجوری همه رو لوله میکنه ها دیگه خودتون میدونید .
من دارم میینم 6 نفر پایین صفحه اسمشون هست اما هیچ کسی هیچی نمیگه چرا اظهار نظر نمیکنید بچه ها ؟
mohammad_87
24-02-2010, 23:50
حسین جان.بارسا خدا بخواد شد واسه من؟
این اتوئو منو یا ابوالقاسم پور انداخت.:31:عجب سوتی ای دادها!
یادش بخیر قدیما جواب سلام آدمو میدادن . اییییی روزگار ................
وحید در صورتی بارسلون رو میده که والنسیا رو برداره و فقط دو واحد ازش کم بشه اینجوری همه رو لوله میکنه ها دیگه خودتون میدونید .
بالاخره مارو هم دیدی؟چرا من دست روی هرتیمی میذارم صدتا صاحب پیدا میکنه؟شونصدتا تیم عوض کردم خیر سرم از اول اکثرا توی تاپیک بودم.
الان من چکار کنم؟
خیلو خب پس منم رئال رو بر می دارم.خب حلا باید چی کار کنم من آپشن فایل رو ندارم.
وحید تکلیف عادل و محمد رو روشن کن همین الان کجا رفتی ؟ از والنسیا 5 واحد کم میکنیم بهت میدیم خوبه ؟ ولی بدون شک با همین والنسیا مطمئنا همه تیما رو میبری .
vahidgame
24-02-2010, 23:57
من چلسی رو برمی دارم.راستی واقعا اینتر تیمه.الان همش چلسی داره حمله می کنه.تازه اینتر از نظر بازیکن کمی قویتر هستش.
من با نقل و انتقالات موافقم
حسین یه زحمت داشتم آپشن فایل والنسیا و چلسی رو بده ببنیم کدوم برام بهتره.البته ببخش منو که بهت زحمت میدم:11:
من چلسی رو برمی دارم.راستی واقعا اینتر تیمه.الان همش چلسی داره حمله می کنه.تازه اینتر از نظر بازیکن کمی قویتر هستش.
من با نقل و انتقالات موافقم
چلسیو قبلا کسی برداشته . از والنسیا 5 واحد کم میکنیم بهت میدیم خوبه ؟ ولی بدون شک با همین والنسیا مطمئنا همه تیما رو میبری .
masoodbr
24-02-2010, 23:59
بالاخره در مورد نقل و انتقالات چي شد
بريم دنبالش نرم دنبالش با همين سيو برم يا جداگانه سيو داري؟؟؟؟؟/
این افراد با نقل و انتقالات موافق هستن :
حامد و برادرش
محمد
شهاب
وحید
این افراد مخالف هستن :
علی
محمد !
این افراد براشون فرقی نداره :
حسین
مسعود
بنابراین نقل و انتقالات تصویب شد .
منم با نقل و انتقالات موافقم
بالاخره در مورد نقل و انتقالات چي شد
بريم دنبالش نرم دنبالش با همين سيو برم يا جداگانه سيو داري؟؟؟؟؟/
نقل و انتقالات تصویب شد .
مسعود جان منظورت از سیو چیه . ببین همین آپشن فایلی که بهت دادم همین ملاکه فقط یادت باشه از قدرت بازیکنان مورد نظرت که قصد خریدشون رو داری چیزی حدود 8 تا 10 واحد کم میشه مثلا اگه مسی سرعت دریبلش 99 باشه شما در نظر بگیر 89 هستش .
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنت کم کن :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
mohammad_87
25-02-2010, 00:06
چلسیو قبلا کسی برداشته . از والنسیا 5 واحد کم میکنیم بهت میدیم خوبه ؟ ولی بدون شک با همین والنسیا مطمئنا همه تیما رو میبری .
وحید دیگه ناز نکن.خیلی هم به نفعت شد چون 7-6 تا باید ازت کم میشد.خیرش رو ببینی من و عادل رو به جون هم ننداز....:31:
vahidgame
25-02-2010, 00:10
حالا نقل و انتقالات چه جوری باید باشه؟ در این مورد بحث کنید من تا چند دقیقه دیگه بیشتر اینجا نیستم.بعضی تیمها ممکن هست که قیمتشون خیلی بالاتر از تیمهای دیگه باشه برای این باید یه فکری کنیم.
پس نقل و انتقال تصویب شد
حسین از کی شروع میکنیم نقل و انتقالات رو
بچه ها نقل و انتقالات تصویب شد فقط خواهشا سریع تر لیست خریدتون رو نهایتا تا فردا شب بدین تا سریع تر کار رو تموم کنیم من فردا شب قیمت تمام بازیکنان رو مشخص میکنم .
از قدرت بازیکنان مورد نظرتون که قصد خریدشون رو دارین چیزی حدود 8 تا 10 واحد کم میشه مثلا اگه مسی سرعت دریبلش 99 باشه شما در نظر بگیرین 89 هستش .
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنتون کم کنید :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
masoodbr
25-02-2010, 00:12
پس حسين زحمت يك آپشن فايل با تعديل كامل از بازيكنان براي نقل و انتقالات بذار ببينم كسي به قول ونگر در حد بازار هست
حالا نقل و انتقالات چه جوری باید باشه؟ در این مورد بحث کنید من تا چند دقیقه دیگه بیشتر اینجا نیستم.بعضی تیمها ممکن هست که قیمتشون خیلی بالاتر از تیمهای دیگه باشه برای این باید یه فکری کنیم.
وحید چرا جواب بچه ها رو نمیدی حاضری تیم والنسیا رو برداری با 5 واحد کاهش قدرت یا نه ؟ زودتر نظرتو بگو معطلمون نکن .
mohammad_87
25-02-2010, 00:14
یعنی 10 واحد از این موارد توی ذهنت کم کن :
حمله
دفاع
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
حسین جان فقط از این موارد کم میشه؟تاپ اسپید چه تغییری میکنه؟
اون فایل مخصوص نقل و انتقالات لیگ قبلی رو میشه روش حساب کرد؟چقدر باهم تفاوت دارن؟
پس حسين زحمت يك آپشن فايل با تعديل كامل از بازيكنان براي نقل و انتقالات بذار ببينم كسي به قول ونگر در حد بازار هست
مسعود جان مشکل دانلود نداری ؟
احتیاجی به این کار نیستا همون چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیر احتیاج به این نیست دوباره برات آپشن فایل جدید بفرستم . یعنی در نظر بگیر 10 واحد از این قدرتهای بازیکنان مورد نظرت کم شده :
حمله
دفاع
سرعت 15 واحد کاهش
شتاب 15 واحد کاهش
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
vahidgame
25-02-2010, 00:16
چلسیو کیا میخوان؟ من با والنسیا هم راضی هستم.حدودا میتونی بگی مثلا بازیکنانی مثل سیلوا و ویا overall rating اونا چه قدر میشه؟
حسین جان فقط از این موارد کم میشه؟تاپ اسپید چه تغییری میکنه؟
اون فایل مخصوص نقل و انتقالات لیگ قبلی رو میشه روش حساب کرد؟چقدر باهم تفاوت دارن؟
محمد جان درست میگی من حواسم نبود از سرعت و شتاب هم بجای 10 واحد 15 واحد کم میشه .
تفاوتش زیاده همین چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیرید تمومه .
خب به من آپشن فایل مسابقات رو بدین.
من الان هیچ آپشن فایلی ندارم.
محمد جان درست میگی من حواسم نبود از سرعت و شتاب هم بجای 10 واحد 15 واحد کم میشه .
اووووووووه خیلی زیاده :18:
همون 10 واحد خوبه
vahidgame
25-02-2010, 00:19
تاپیک چه قدر فعاله.همه اینجا هستن.حیف من الان باید برم وگرنه در مورد نقل و انتقالات چند تا ایده داشتم
چلسیو کیا میخوان؟ من با والنسیا هم راضی هستم.حدودا میتونی بگی مثلا بازیکنانی مثل سیلوا و ویا overall rating اونا چه قدر میشه؟
وحید من فکر میکنم تو داری اذیت میکنی . من که بالا گفتم چلسیو قبلا کسی برداشته . اورال ریتینگ فرمولی داره که هنوز هیچ برنامه نویسی نتونسته پیداش کنه من از کجا بدونم . 5 واحد از موارد بالا که گفتم کم کن .
vahidgame
25-02-2010, 00:21
باشه من والنسیا رو برداشتم.مثل این که چلسی کلا قسمت ما نیست.فکر کنم به خاطر رسوایی های یه سری بازیکنان باشه:31:
خب پس تکلیف تیمها معلوم شد خدا رو صد هزار مرتبه شکر که این حل شد.
بچه ها خواهشا تا فردا شب لیست بازیکنان مورد نظرتونو بدین تا سریع تر لیگ راه بیفته خسته شدیم دیگه .
حسین جان من چطور هر بازیکنی بگیرم 2واحد ازش کم میشه یا 10واحد
mohammad_87
25-02-2010, 00:24
مسعود جان مشکل دانلود نداری ؟
احتیاجی به این کار نیستا همون چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیر احتیاج به این نیست دوباره برات آپشن فایل جدید بفرستم . یعنی در نظر بگیر 10 واحد از این قدرتهای بازیکنان مورد نظرت کم شده :
حمله
دفاع
سرعت 15 واحد کاهش
شتاب 15 واحد کاهش
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
حسین شوت رو یادت رفت.لطفا همه موارد رو با تعداد واحدهای کم شده بنویس تا همه خودشون بتونن بازیکنان مورد نظر رو محک بزنن.
خب به من آپشن فایل مسابقات رو بدین.
من الان هیچ آپشن فایلی ندارم.
این آپشن فایل شما عادل جان :
اینم آپشن فایل محمد :
و این هم آپشن فایل برادر حامد . حامد اسم برادرتو نمیگی ؟ :
اسم برادرم حبیب
نگفتی حسین جان از بازیکنای که میخوام بخرم 2واحد کم میشه درسته
حسین شوت رو یادت رفت.لطفا همه موارد رو با تعداد واحدهای کم شده بنویس تا همه خودشون بتونن بازیکنان مورد نظر رو محک بزنن.
شوت از همه کم شده .
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
اسم برادرم حبیب
نگفتی حسین جان از بازیکنای که میخوام بخرم 2واحد کم میشه درسته
نه برای شما 3 واحد کم میشه .
mohammad_87
25-02-2010, 00:36
میگم عجب بازی ای شده ها.فکر کنم الان همه ی این هفت نفر که اینجا هستن پای تلویزیون هستن و انجمن رو رها کردن.ولی من الان دارم همزمان هردوتارو نگاه میکنم.
این هم از مزایای دوئال مانیتور داشتن!:31:
این کامبیاسو امشب فلشش حسابی قرمزه ها!!چک هم تعویض شد که...
گل دوم- کامبیاسو:
(میبینید بلیط کجا گیرم اومده:27:):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوت از همه کم شده .
چند واحد؟
حسین جان من تا الان یه لیست 7 نفره آماده کردم
چرا اینقدر تیما قوی شدن.خیلی نا عادلانس این آپشن فایل
فعلا من تورس رو رزرو می کنم.و آگرو رو.فردا نگین این دوتا رو من میخواستمو از این حرفا.... چون به شدت کمبود مهاجم دارم راستی تو این آپشن فایل من ون نیستلروی رو نداشتم.چرا؟
میگم عجب بازی ای شده ها.فکر کنم الان همه ی این هفت نفر که اینجا هستن پای تلویزیون هستن و انجمن رو رها کردن.ولی من الان دارم همزمان هردوتارو نگاه میکنم.
این هم از مزایای دوئال مانیتور داشتن!:31:
این کامبیاسو امشب فلشش حسابی قرمزه ها!!چک هم تعویض شد که...
گل دوم- کامبیاسو:
(میبینید بلیط کجا گیرم اومده:27:):
چند واحد؟
18 واحد
چرا اینقدر تیما قوی شدن.خیلی نا عادلانس این آپشن فایل
نسبت به لیگ قبل همه تیمها به یک نسبت قوی شدن بنابراین غیر عادلانه نیست .
حسین جان لیست من تقریبا آماده شده
فقط قیمت بازیکنام رو کی میگی بهم
پس اینجوری شد :
آرمین : اینتر
حامد : گالاتاسرای
حیبیب برادر حامد : آرسنال
محمد ! : چلسی
وحید : والنسیا
محمد : بارسلون
شهاب : بایرن مونیخ
من : میلان
علی : یووه
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
حسین جان لیست من تقریبا آماده شده
فقط قیمت بازیکنام رو کی میگی بهم
تا فردا شب آمادشون میکنم و فردا شب نقل و انتقالات رو انجام میدیم .
حسین جان من گالاتاسارای هستم نه بایرن مونیخ
علی من تو و آرمین به نمایندگی از باشگاههای ایتالیا باید حفظ آبرو کنیم ها حواست هست ؟
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
محمد میلان رو برنداشتی حالا ببین من با این تیم توی لیگ چیکار میکنم . در ضمن دیدی گفتم اینتر میبره .
نسبت به لیگ قبل همه تیمها به یک نسبت قوی شدن بنابراین غیر عادلانه نیست .
اونا همین طوریشم تو حالت دیفالت خود pes مارو می بردند چه برسه که دیگه اینجوری قوی شدن.حالا اگه تعدیل نمیشد یا کم تعدیل میشد یه چیزی چون دیگه هر تیمی واسه خودش غولیه.
اونا همین طوریشم تو حالت دیفالت خود pes مارو می بردند چه برسه که دیگه اینجوری قوی شدن.حالا اگه تعدیل نمیشد یا کم تعدیل میشد یه چیزی چون دیگه هر تیمی واسه خودش غولیه.
محمد همین دیشب با چلسی 4 تا به منچستر زد .
عادل جان بازیها 15 دقیقه ای شده و الان فرصت کافی برای گل زدن وجود داره .
mohammad_87
25-02-2010, 01:31
علی من تو و آرمین به نمایندگی از باشگاههای ایتالیا باید حفظ آبرو کنیم ها حواست هست ؟
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
محمد میلان رو برنداشتی حالا ببین من با این تیم توی لیگ چیکار میکنم . در ضمن دیدی گفتم اینتر میبره .
این بارسا چرا اینجوری شده.وقتی تعدیل شده افتضاح شدن.
حسین جان دروازه بان من یعنی والدز رو درست تعدیل کردی؟چون الان حدود ده تا کمتر از تعدیل شده دروازه بانهایی مثل ون درسار یا چک هستش.
من ویا،بکهام(که الان تیم نداره)و مکسز رو رزرو میکنم.از این بازیکنان چندتا کم میشه؟
چون تقریبا تمام تیمهای قوی رو بچه ها برداشتن تقریبا 90 درصد نقل و انتقالان بین خودمونه . جالبه
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
این بارسا چرا اینجوری شده.وقتی تعدیل شده افتضاح شدن.
حسین جان دروازه بان من یعنی وادز رو درست تعدیل کردی؟چون الان حدود ده تا کمتر از تعدیل شده دروازه بانهایی مثل ون درسار یا چک هستش.
من ویا،بکهام(که الان تیم نداره)و مکسز رو رزرو میکنم.از این بازیکنان چندتا کم میشه؟
ویا توی تیم وحیده باید با اون توافق کنی . بکهام توی تیم منه یعنی میلان کی گفته تیم نداره ؟ مکسز مطمئن باش کلی برات آب میخوره .
صبر کن الان والدز رو نگاه میکنم .
راستی تکلیف این ون نیستلروی چی میشه که من ندارمش؟
حسین جان اگه قیمت بازیکنای من کم باشه واسم میشه بودجه تعیین کنی
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
عادل جان ون نیستلروی رفته هامبورگ خب نداری
mohammad_87
25-02-2010, 01:39
چون تقریبا تمام تیمهای قوی رو بچه ها برداشتن تقریبا 90 درصد نقل و انتقالان بین خودمونه . جالبه
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
ویا توی تیم وحیده باید با اون توافق کنی . بکهام توی تیم منه یعنی میلان کی گفته تیم نداره ؟ مکسز مطمئن باش کلی برات آب میخوره .
صبر کن الان والدز رو نگاه میکنم .
مگه مکسز چقدره؟کی میتونی سرمایه تیم من رو بذاری با قیمت بازیکنام؟
اون موقع که گفتم با آخرین نقل او انتقالات باشه که گفتی نمیشه.در حالت دیفالت بکهام که تیم نداره که.اون موقع که میخواستم میلان رو بردارم چرا اینو نگفتی؟
مگه مکسز چقدره؟کی میتونی سرمایه تیم من رو بذاری با قیمت بازیکنام؟
اون موقع که گفتم با آخرین نقل او انتقالات باشه که گفتی نمیشه.در حالت دیفالت بکهام که تیم نداره که.اون موقع که میخواستم میلان رو بردارم چرا اینو نگفتی؟
من که بعدش گفتم بکام هم اضافه شده اصلا من آپشن فایل لیگ قبلیو برای این مسابقات انتخاب کردم الان بری میبینی بکام توی میلانه .
والدز مهارت دروازه بانیش اشتباه شده بهت میگم چطوری درستش کنی .
راستی تکلیف این ون نیستلروی چی میشه که من ندارمش؟
این آپشن فایلو وحید چند هفته پیش به من داد که میگفت به روزه . الان مگه نیسلروی توی رئاله هنوز ؟
جالبه محمد و عادل بیشترین ضرر رو توی بحث نقل و انتقالات میکنید چون تعداد بازیکناتون خیلی کمه .
mohammad_87
25-02-2010, 01:52
من که بعدش گفتم بکام هم اضافه شده اصلا من آپشن فایل لیگ قبلیو برای این مسابقات انتخاب کردم الان بری میبینی بکام توی میلانه .
والدز مهارت دروازه بانیش اشتباه شده بهت میگم چطوری درستش کنی .
مرسی.پس یعنی بهتر میشه؟چون خیلی بدجور بود.
اگه بکهام رو ارزون میدی با مشخصاتش بذار ببینم چی شده الان.
بازیکنان رزرو:upson-Defoe
من امشب شاید لیست بازیکنان رزروم تغییر کنه.همیشه آخریش رو توی آخرین پستم مینویسم.
جالبه محمد و عادل بیشترین ضرر رو توی بحث نقل و انتقالات میکنید چون تعداد بازیکناتون خیلی کمه .
چیش جالبه.24 بازیکن دارم یه بازیکن متوسط بخوام بخرم باید نصف اونهارو بفروشم.
مرسی.پس یعنی بهتر میشه؟چون خیلی بدجور بود.
اگه بکهام رو ارزون میدی با مشخصاتش بذار ببینم چی شده الان.
بازیکنان رزرو:upson-Defoe
من امشب شاید لیست بازیکنان رزروم تغییر کنه.همیشه آخریش رو توی آخرین پستم مینویسم.
چیش جالبه.24 بازیکن دارم یه بازیکن متوسط بخوام بخرم باید نصف اونهارو بفروشم.
آره مهارت دروازه بانی والدز 91 هستش .
مثلا چند میخوای بکامو ؟
اسم تیمهایی که بازیکنان مورد نظرتون توشون هستن رو هم بگید .
نه دیگه الان هر بازیکن تو ارزش خیلی زیادی داری شاید با یکیشون دو سه تا بازیکنان تراز اول بگیری مثلا مسی حدود 90 میلیون دلار قیمتشه .
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
محمد ببین :
آپسن : 8.4 میلیون دلار
ویا : 56.4 میلیون دلار
عادل اینم قیمت تورس :
تورس - 62.6 م
mohammad_87
25-02-2010, 02:07
آره مهارت دروازه بانی والدز 91 هستش .
مثلا چند میخوای بکامو ؟
اسم تیمهایی که بازیکنان مورد نظرتون توشون هستن رو هم بگید .
نه دیگه الان هر بازیکن تو ارزش خیلی زیادی داری شاید با یکیشون دو سه تا بازیکنان تراز اول بگیری مثلا مسی حدود 90 میلیون دلار قیمتشه .
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
محمد ببین :
آپسن : 8.4 میلیون دلار
ویا : 56.4 میلیون دلار
خب الان هم که والدز 91 هست.یعنی باید بسوزم و بسازم؟
دستت درد نکنه.من مسی رو بفروشم که دوتا بازیکن دیگه بخرم؟
قیمت بازیکنان تیمم و سرمایه ام رو میتونی الان بدی؟
defoe در تاتنهامه.
برای نقل و انقالات ما حساب بدهکار و بستانکار درست میکنیم و یک تیم برای بازیکنان آزاد . به این شکل که مثلا شما یک بازیکنتو میتوی توی بازار آزاد بفروشی و حسابت بستانکار میشه از اون طرف اگه یکی خواست اون بازیکن رو بخره میتونه وگرنه همونجا میمونه . ویا اینکه با یک نفر توافق کنی بازیکن جابجا کنی .
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
خب الان هم که والدز 91 هست.یعنی باید بسوزم و بسازم؟
دستت درد نکنه.من مسی رو بفروشم که دوتا بازیکن دیگه بخرم؟
قیمت بازیکنان تیمم و سرمایه ام رو میتونی الان بدی؟
نه ببین این مورد رو باید خودت توی آپشن فایل درست کنی . توی آپشن فایل بچه ها درسته مثلا الان توی آپشن فایل من 91 هستش .
مسی 90 میلیون هم قیمتش بیشتره حدودی گفتم حالا جای دوری نمیره اگه به من بدیش من که یک محمد بیشترندارم .
محاسبه قیمت هر بازیکن حدود یک دقیقه وقت میبره فردا صبح حساب میکنم .
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
نگغتی بکامو چند میخری ؟ حسابت اینجوری بدهکار میشه .
mohammad_87
25-02-2010, 02:21
نه ببین این مورد رو باید خودت توی آپشن فایل درست کنی . توی آپشن فایل بچه ها درسته مثلا الان توی آپشن فایل من 91 هستش .
مسی 90 میلیون هم قیمتش بیشتره حدودی گفتم حالا جای دوری نمیره اگه به من بدیش من که یک محمد بیشترندارم .
محاسبه قیمت هر بازیکن حدود یک دقیقه وقت میبره فردا صبح حساب میکنم .
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
نگغتی بکامو چند میخری ؟ حسابت اینجوری بدهکار میشه .
اول باید قیمت بازیکنان مورد نظرم و بعد قیمت تیم رو ببینم.حساب میکنم بعد از بین بازیکنانی که رزرو میکنم تا جایی که بتونم میخرم.
مسی برای تو فقط بجای پولش،از بین این سه تا دو تا رو بده:سیدورف،پاتو،رونالدینی .اوکی؟
والدز تو آپشن فایل من چند باید باشه مهارت دروازه بانیش و دفاعش؟
اول باید قیمت بازیکنان مورد نظرم و بعد قیمت تیم رو ببینم.حساب میکنم بعد از بین بازیکنانی که رزرو میکنم تا جایی که بتونم میخرم.
مسی برای تو فقط بجای پولش،از بین این سه تا دو تا رو بده:سیدورف،پاتو،رونالدینی .اوکی؟
والدز تو آپشن فایل من چند باید باشه مهارت دروازه بانیش و دفاعش؟
باشه من حاضرم سیدورف و رونالدینیو رو بدم . داری سرمو که کلاه نمیذاری ؟
دفاع برای دروازه بان مهم نیست چون پا به توپ درگیر نمیشه اما اونم چک میکنم .
محمد من الان نگاه کردم مهارت دروازه بانی ولدز 91 هستش که درسته اشتباه نشده . الان یه کم دیر وقته من باید برم فردا چه ساعتی میتونی بیای ؟ در ضمن مثل دفعات قبل بد قولی نکنی .
راستی رزرو به این معنا نیست که دیگه هیچی نتونه بخرتش . اگه یکی اومدو قیمت بالاتری پیشنهاد داد بازیکنان مال اون میشه .
راستی رزرو به این معنا نیست که دیگه هیچ کی نتونه بخرتش . اگه یکی اومدو قیمت بالاتری پیشنهاد داد بازیکنان مال اون میشه .
mohammad_87
25-02-2010, 02:39
باشه.فردا شب حدود 9 میام.احتمال کمی هم هست که بعدازظهر بیام.
یه لیست رزرو الان میذارم.بی زحمت قیمتشون رو با قیمت بازیکنان خودم فردا بذار.برای تبادل بازیکن فردا قطعی میکنیم.فعلا بای...
mohammad_87
25-02-2010, 02:39
میدونم.ولی من هم دوباره باید بیام قیمت بالاتر بگم.اگه بیارزه...
این لیست رزرو من تا اینجا:
mexes---roma
upson
villa
defoe---Tottenham
Ozil ----werder bremen
Gerrard
Totti
vahidgame
25-02-2010, 08:58
سلام بر همه دوستان. اومدم تاپیکو دیدم تعجب کردم تا ساعت 20 دقیقه به 3 هم اینجا پست داده شده.بابا ایول داره
راستی حسین تو چرا هر دفعه تیمهایی که من طرفدارشم بر می داری.میلان رو من از بچگی طرفدارشم به خاطر همین زیاد دلم نمیاد ببرمش:20:
حسین جان به نظرم باید یه سیستمی برای نقل و انتقالات در نظر بگیریم.الان یه سری تیمها بازیکن کم دارن و یه سری تیمها هم بودجه کم دارن.بهتر نیست یه بودجه همین جوری هم به هر تیم اختصاص بدیم؟
راستی محمد زیاد برای خرید ویا دلت خوش نباشه.من فقط در صورتی که اینیستا و هانری و مارکز رو بهم بدی حاظرم بهت ویا رو بدم:31:
راستی من بازیکنان بزرگی مثل ویسنته یا باراخا رو حاظرم بفروشم کسی نمیخره؟ کلا تیمم بازیکن زیاد داره اگر هر کدوم رو خواستین بگین.فقط بی خیال سیلوا بشید چون خیلی من دوسش دارم و مطمئن باشید یکی از بهترین بازیکنان دنیا هستش:46:
اینم لیست من:
گورکوف
راکیتیچ(شالکه)
کراچ(تاتنهام)
لمپارد
جو کول
آکینفیف(زسکا مسکو)
پینار و کیهیل و هیتینگا و آرتتا و نویل(اورتون)
روبن
هالک(پورتو)
جوز(وولسبورگ)
شجایی و نکونام(اوساسونا)
لوریس(لیون)
کازورلا و کانه و نیلمار و مارکوس سنا(ویارئال)
اشلی یانگ و میلنر و آگبونلاهور(آستون ویلا)
لیستم یکمی زیاد شد ولی بازم یه سری بازیکن هستش که بعدا میگم :21:
fouladiali
25-02-2010, 12:09
سلام به همه ی دوستان
Srna (شاختار)
Corluka (تاتنهام)
McCourt (سلتیک)
Heitinga (اورتون)
Rafinha (شالکه)
Juan Mata (والنسیا)
Rossi (ویارئال)
Jovetic (فیورنتینا)
Ekdal
Ariaudo
Molinaro
سلام بر همه دوستان. اومدم تاپیکو دیدم تعجب کردم تا ساعت 20 دقیقه به 3 هم اینجا پست داده شده.بابا ایول داره
راستی حسین تو چرا هر دفعه تیمهایی که من طرفدارشم بر می داری.میلان رو من از بچگی طرفدارشم به خاطر همین زیاد دلم نمیاد ببرمش:20:
حسین جان به نظرم باید یه سیستمی برای نقل و انتقالات در نظر بگیریم.الان یه سری تیمها بازیکن کم دارن و یه سری تیمها هم بودجه کم دارن.بهتر نیست یه بودجه همین جوری هم به هر تیم اختصاص بدیم؟
راستی محمد زیاد برای خرید ویا دلت خوش نباشه.من فقط در صورتی که اینیستا و هانری و مارکز رو بهم بدی حاظرم بهت ویا رو بدم:31:
راستی من بازیکنان بزرگی مثل ویسنته یا باراخا رو حاظرم بفروشم کسی نمیخره؟ کلا تیمم بازیکن زیاد داره اگر هر کدوم رو خواستین بگین.فقط بی خیال سیلوا بشید چون خیلی من دوسش دارم و مطمئن باشید یکی از بهترین بازیکنان دنیا هستش:46:
اینم لیست من:
گورکوف
راکیتیچ(شالکه)
کراچ(تاتنهام)
لمپارد
جو کول
آکینفیف(زسکا مسکو)
روبن
هالک(پورتو)
جوز(وولسبورگ)
شجایی و نکونام(اوساسونا)
لوریس(لیون)
سلام
پیشنهاد بسیار خوبی دادی وحید جان در کل من دقت کردم از خلاقیت بالایی برخورداری . توی این مدت که من با بچه های این تاپیک آشنا شدم متوجه شدم که هر کدوم از بچه ها یک خصوصیت بارز دارن .
خب پس بنابراین ما به هر باشگاه مبلغ 100 میلیون دلار بعنوان سرمایه باشگاه اختصاص میدیم . با این مبلغ میشه دو تا ستاره و یا یک فوق ستاره خرید . علاوه بر این مبلغ , بچه ها میتونن با توافق هم بازیکنانی بین باشگاهها شون جابجا کنن .
اختصاص یک مبلغ ثابت کار بسیار درست و بجائیه اگه ما اینکار رو نمیکردیم در حق تیمهای ضعیف تر اجحاف میشد مثلا تیمهای والنسیا یا گالاتاسرای حامد و یوونتوس علی و تا حدودی بایرن مونیخ .
در ضمن هر تیم فقط 32 تا اسلات بازیکن داره بنابراین بیشتر از این تعداد نمیشه بازیکن خرید .
به احتمال بسیار زیاد بعضی از بازیکنان مورد تقاضای چند نفر از بچه ها قرار میگیرند که بر اساس قانون لیگ ابتدا قیمت پایه و بعد رقابت بچه ها قیمت اون بازیکن رو تعیین میکنه . بدلیل اینکه رقابت برای جذب یک بازیکن ممکنه خیلی طولانی بشه ما مجبوریم قانونی بزاریم که هر پیشنهاد باید حداقل 10 درصد بالاتر از پیشنهاد قبلی باشه . من یک مثال بزنم اگه فرضا قیمت توتی باشه 50 میلیون دلار و محمد خواهان این بازیکن باشه اگه یک نفر دیگه بعد از محمد بیاد و خواهان این بازیکن باشه باید پیشنهادش حداقل 10 درصد بالاتر از محمد باشه یعنی 55 میلیون و دوباره اگه محمد یا یک نفر دیگه خواهان این بازیکن باشه پیشنهادش حداقل باید 60 میلیون باشه و الی آخر .
حتی الامکان لیست خریدتون بیشتر از 10 بازیکن نباشه تا جریان نقل و انتقالات خیلی طولانی نشه .
بدلیل اینکه فرایند قیمت گذاری بازیکنان کار بسیار وقت گیریه ( قیمت گذاری کل بازیکنان هر تیم نیم ساعت طول میکشه ) اینکار رو من انجام نمیدم و بجاش همونطوریکه بالا گفتم مبلغ 100 میلیون به هر باشگاه اختصاص داده میشه . بنابراین هر کدوم از بچه ها فقط میتونن با این مبلغ بازیکن بخرند و یا بازیکن جابجا کنند . و اگر تعداد بازیکنان یک تیم بیشتر از 32 نفر شد اون باشگاه باید بازیکنان مازادشو آزاد کنه من ابتدا بازیکنان آزاد رو توی یک تیم بعنوان free agent قرار میدم و بعد به تیمهایی که ازشون بازیکن گرفته شده اختصاص میدم ( بسته به شهرت بازیکنان و تیمها ) مثلا اگه از تیم لیورپول جرارد به یک تیم دیگه منتقل شد از free agent بازیکن بزرگی به این تیم منتقل میکنم .
vahidgame
25-02-2010, 12:30
حسین جان میشه روش قیمتگذاری بازیکنان رو بگی تا خودمون بریم اونارو در بیاریم.این جوری کار تو ساده تر میشه.
راستی اگه میشه آپشن فایل وانسیا رو هم بذار
حسین جان میشه روش قیمتگذاری بازیکنان رو بگی تا خودمون بریم اونارو در بیاریم.این جوری کار تو ساده تر میشه.
راستی اگه میشه آپشن فایل وانسیا رو هم بذار
من برای هر پست تخصصی یک فرمول ساختم که در اون تواناییهای بازیکنان و کارتهایی که دارن دارای ضرایب مختلفیه در مجموع من 5 فرمول برای پستهای دروازه بان - مدافعین - بک های کناری- هافبکها و مهاجمین ساختم . فکر خوبیه وحید جان اما مشکل اینه که من این فرمول رو بر اساس قدرت بازیکنان از آپشن فایلی ساختم که بچه ها اون آپشن فایل رو ندارن . حالا اگه بخوایم کاری که گفتی رو انجام بدیم من دوباره مجبورم فرمولهای جدید بسازم که یک کم وقت گیره .
vahidgame
25-02-2010, 12:52
راستی هر بازیکنی که ما میخریم با همون ویژگیها به تیم ما میان یا اینکه مثلا برای تیم من که والنسیا هست از اونا 5 واحد کمی میکنی؟
vahidgame
25-02-2010, 13:10
یه پیشنهاد دیگه داشتم که خیلی کارمون رو راحت می کنه.به نظرم هر کسی یه مسترلیگ جدید با هر تیمی بره بعد راحت میتونه از قسمت نقل و انتقالات قیمت بازیکنان رو ببینه.اینجوری دیگه این قدر وقت لازم نیست برای این کار بذاریم.
راستی هر بازیکنی که ما میخریم با همون ویژگیها به تیم ما میان یا اینکه مثلا برای تیم من که والنسیا هست از اونا 5 واحد کمی میکنی؟
نه وحید همونطوریکه دیشب هم گفتم از قدرت هر بازیکن 10 واحد برای همه کم میشه .
یه پیشنهاد دیگه داشتم که خیلی کارمون رو راحت می کنه.به نظرم هر کسی یه مسترلیگ جدید با هر تیمی بره بعد راحت میتونه از قسمت نقل و انتقالات قیمت بازیکنان رو ببینه.اینجوری دیگه این قدر وقت لازم نیست برای این کار بذاریم.
مستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .
vahidgame
25-02-2010, 13:33
مستر لیگ قیمت بازیکنان رو بر اساس تواناییهاشون درست محاسبه نمیکنه و اگه دقت کنی هر سال قیمت هر بازیکن فرق میکنه .
خوب ما همون قیمت سال اول رو در نظر میگیریم.من گفتم که یه مسترلیگ جدید شروع می کنیم
mohammad8711
25-02-2010, 13:45
اینم از لیست من:
لیست خرید :
پویول > حاضرم با آنلکا و دکو عوض کنم
فردیناند
ویدیچ
نانی
لیست فروش :
آنلکا
دروگبا
تری
بالاک
اسین
البته حاضر نیستم این بازیکن ها رو در قبال پول بفروشم ، فقط حاضرم با بازیکن های دیگه تعویض کنم ، اونم در صورتی که پیشنهاد خوبی داشته باشید
ویرایش : فروش چک رو بیخیال شدم ، چون نقش دروازبان خیلی مهمه و فکر نمی کنم بتونم دروازبان جایگزین براش پیدا کنم ، ولی به هر حال اگه پیشنهاد تعویضش با یک دروازبان و یک بازیکن رو بدید روش فکر میکنم
لمپارد ، دکو و جو کل فروشی نیستند ، چند بازیکن به لیست خرید اضافه شدند ، آنلکا هم به لیست فروش اضافه شد
vahidgame
25-02-2010, 13:51
محمد جان به این لیست اگه میشه لمپارد رو هم اضافه کن:20:
راستی تری و اسین رو حاظری با کدوم یک از بازیکنان من عوش کنی.یه نگاه به تیم من یعنی وانسیا بندازی بازیکنان خوبی دارم.
من الان در حال محاسبه قیمت بازیکنانی هستم که بچه ها پیشنهاد خریدشون رو دادن .
اینم از لیست من:
لیست خرید :
-------
لیست فروش :
دروگبا
چک
تری
بالاک
اسین
البته حاضر نیستم این بازیکن ها رو در قبال پول بفروشم ، فقط حاضرم با بازیکن های دیگه تعویض کنم ، اونم در صورتی که پیشنهاد خوبی داشته باشید
راستی دروازبان ها رو ضعیف نمی کنید ؟؟؟؟؟
محمد جان از مهارت دروازه بانی دروازه بانها هیچ واحدی کم نمیشه چون خودشون به اندازه کافی ضعیف هستن اما از پرش و ریسپانس حدود 10 واحد کم میشه .
راستی پیتر چک رو من میخوام در قبالش شما چه بازیکن یا بازیکنانی میخوای تیم من میلانه .
سلام حسین جان من هم اومدم
در مرود کم شدن 10واحد از تمام بازیکنایی که میگیریم فک کنم تو حق بعضی تیمها کم لطفی میشه
مثلا تیم من گالاتاسارای و چلسی رو مقایسه کنیم
تیم چلسی نیاز زیادی به بازیکن نداره ولی تیم من به بازیکن بیشتر از چلسی نیازمتد هست
در مورد بودجه حرفی ندارم واسه کل تیمها خوبه
اما در مورد کم کردن توان همه ی بازکنانی که میخواییم بگیریم حق تیمهای ضعیف تر ضایع میشه
من خودم 1 بازیکن ستاره دوست ندارم میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی داشته باشم که بتونم باهاشون خوب بازی کنم اما وقتی میبینم از بازیکن های معمولی واسه تیمم 10 واحد کم میشه دیگه اون بزیکن بازیکن نمیشه واسم
لطفا تو این تصمیم تجدید نطر کن
CATALONIA
25-02-2010, 14:23
سلام به همگي
حسين نميشه از بايرن يه كمي كمتر كم كني آخه من يك بازي هم نميتونم با اين تيم ببرم چرا 8 واحد كم كردي ؟
اينطوري بارسا و اينتر ميلان رو بايد حد اقل 12 واحد كم كني تا عادلانه بشه ديگه ؟
حالا جواب بده تا من برم تو بازي ليست بازيكنام رو بگم
از اين ليست هم چك رو ميخوام
حسين بيا چونه بزنيم با هم ...
mohammad8711
25-02-2010, 14:24
محمد جان به این لیست اگه میشه لمپارد رو هم اضافه کن:20:
راستی تری و اسین رو حاظری با کدوم یک از بازیکنان من عوش کنی.یه نگاه به تیم من یعنی وانسیا بندازی بازیکنان خوبی دارم.
من زیاد با والنسیا آشنایی ندارم ، ولی شما پیشنهاد بده تا بررسی کنم
راستی لیست رو آپدیت کردم
سلام حسین جان من هم اومدم
در مرود کم شدن 10واحد از تمام بازیکنایی که میگیریم فک کنم تو حق بعضی تیمها کم لطفی میشه
مثلا تیم من گالاتاسارای و چلسی رو مقایسه کنیم
تیم چلسی نیاز زیادی به بازیکن نداره ولی تیم من به بازیکن بیشتر از چلسی نیازمتد هست
در مورد بودجه حرفی ندارم واسه کل تیمها خوبه
اما در مورد کم کردن توان همه ی بازکنانی که میخواییم بگیریم حق تیمهای ضعیف تر ضایع میشه
من خودم 1 بازیکن ستاره دوست ندارم میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی داشته باشم که بتونم باهاشون خوب بازی کنم اما وقتی میبینم از بازیکن های معمولی واسه تیمم 10 واحد کم میشه دیگه اون بزیکن بازیکن نمیشه واسم
لطفا تو این تصمیم تجدید نطر کن
نه حامدجان ضایع نمیشه . ببین قدرتهای بازیکنان به شکلی تنظیم شده که هیچ کدوم از بچه ها با یک بازیکن نمیتونن همه کاره میدون باشن . اگه شما با این بودجه ای که داری دو تا بازیکن سرعتی مثل اگو ئرو و توز رو بخری و از قدرت این دو بازیکن فقط چند واحد کم بشه اونوقت با همین دو تا بازیکن میتونی توی هر بازی چند تا گل به حریفان بزنی بدون اینکه اصلا از بقیه بازیکنات کمک بگیری یعنی بقول محمد بقیه بازیکنای تیمت فقط میشن تماشا چی .
بقیه بچه ها رو میدونم مهارت بازیشون تقریبا توی یک محدوده هستش اما اینجا فقط یک استثناء وجود داره و اونم شهابه که هنوز توی پروفشنال هم نمیتونه از بقیه تیمها ببره بنابراین برای ایشون استثناء قائل میشیم چون خودش میگه فقط میخواد توی بازیها شرکت کنه و امیدی به رتبه های بالای جدول نداره .
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
سلام به همگي
حسين نميشه از بايرن يه كمي كمتر كم كني آخه من يك بازي هم نميتونم با اين تيم ببرم چرا 8 واحد كم كردي ؟
اينطوري بارسا و اينتر ميلان رو بايد حد اقل 12 واحد كم كني تا عادلانه بشه ديگه ؟
حالا جواب بده تا من برم تو بازي ليست بازيكنام رو بگم
از اين ليست هم چك رو ميخوام
حسين بيا چونه بزنيم با هم ...
شهاب جان حواسم نبود از شما این همه کم کردم باشه من آپشن فایلتو درست میکنم و برات میفرستم .
میدونم.ولی من هم دوباره باید بیام قیمت بالاتر بگم.اگه بیارزه...
این لیست رزرو من تا اینجا:
mexes---roma
upson
villa
defoe---Tottenham
Ozil ----werder bremen
Gerrard
Totti
مکسز :36.4 میلیون دلار
توتی : 42 میلیون دلار
جرارد : 92 م دلار
آپسن : 9.6 م دلار
دفو : 37.8 م دلار
ازیل : 40.7 م دلار
ویا : باید با وحید توافق کنی
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
ویرایش : فروش چک رو بیخیال شدم ، چون نقش دروازبان خیلی مهمه و فکر نمی کنم بتونم دروازبان جایگزین براش پیدا کنم ، ولی به هر حال اگه پیشنهاد تعویضش با یک دروازبان و یک بازیکن رو بدید روش فکر میکنم
لمپارد ، دکو و جو کل فروشی نیستند ، چند بازیکن به لیست خرید اضافه شدند ، آنلکا هم به لیست فروش اضافه شد
من چند تا دروازه بان دارم اگه خواستی یکیشونو میدم به همراه یک بازیکن .
حسین جان حرفت درست
من نگفتم که بیام مثلا" توز رو بگیرم و 2 واحد کم کنی
من منظورم این بود که میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی که زیاد اسم دار نیستن بگیرم و از اونا اینقد کم نشه که الان میشه
مثلا من اگه بخوام امره از فنرباغچه رو بخرم اونم 10تا کم میشه و کسی که توز رو بخره هم 10 تا آیا این انصافه خودت بگو
اینم لیست من:
گورکوف
راکیتیچ(شالکه)
کراچ(تاتنهام)
لمپارد
جو کول
آکینفیف(زسکا مسکو)
روبن
هالک(پورتو)
جوز(وولسبورگ)
شجایی و نکونام(اوساسونا)
لوریس(لیون)
وحید جان این لیستت خیلی زیاده و محاسبه قیمتها واقعا وقت میگیره اگه ممکنه اولا تعدادشونو کم کن و بعد اولویت بندی کن .
قیمت گورکف رو حساب کردم شد 56.9 میلیون دلار
samyar_red
25-02-2010, 14:46
اگه امکانش بود منم میخوام یه تیم بگیرم
ساکر رو هم عین کف دستم میشناسم
vahidgame
25-02-2010, 14:49
من زیاد با والنسیا آشنایی ندارم ، ولی شما پیشنهاد بده تا بررسی کنم
وانسیا هافبکهای هجومی خیلی خوبی داره.مثلا ویسنته که خیلی خوبه هم سرعتش بالا هستش هم تکنیک خوبی داره.حاظرم با اسین یا تری اونو عضو کنم.
راستی حسین اون پیشنهاد که دادم خوب نیستش؟ بعد اگه میشه آپشن فایل و قیمت اون لیست خرید که گذاشته بودم رو بذار.
masoodbr
25-02-2010, 14:49
سلام به همه
حسين جان قربون دستت امار اين ادريانو برزيلي و لوچو (مارسي ) ارژانتيني را به من بده
حسین جان حرفت درست
من نگفتم که بیام مثلا" توز رو بگیرم و 2 واحد کم کنی
من منظورم این بود که میخوام 5 6 تا بازیکن معمولی که زیاد اسم دار نیستن بگیرم و از اونا اینقد کم نشه که الان میشه
مثلا من اگه بخوام امره از فنرباغچه رو بخرم اونم 10تا کم میشه و کسی که توز رو بخره هم 10 تا آیا این انصافه خودت بگو
میفهمم چی میگی اما حامد جان اگه قرار باشه همه بازیکنان به یک نسبت قدرتشون کم نشه اینجوری که عادلانه نیست مثلا توی تیم خودت یک بازیکن بزرگ قدرتش برابر با یک بازیکن معمولی میشه . مگر اینکه اصلا از بازیکنان ستاره استفاده نکنی راستی قرار شد من از گالاتاسرای چند واحد کم کنم ؟
حقیقتا من کار بسیار سختی توی این تاپیک دارم .
vahidgame
25-02-2010, 14:51
وحید جان این لیستت خیلی زیاده و محاسبه قیمتها واقعا وقت میگیره اگه ممکنه اولا تعدادشونو کم کن و بعد اولویت بندی کن .
قیمت گورکف رو حساب کردم شد 56.9 میلیون دلار
باشه کمش می کنم.
راستی گورکوف رو همین الان میخوام پس اول بازیکن رو من خریدم
راستی حسین حاظری با من معامله کنی؟ یعنی بازیکنهای تیمهای هم دیگه رو با هم عوض کنیم.
حسین جان 2واحد
من ستاره دوست ندارم و نمیگیرم حالا نظرت چیه
سلام به همه
حسين جان قربون دستت امار اين ادريانو برزيلي و لوچو (مارسي ) ارژانتيني را به من بده
مسعود جان ما چند تا آدریانوی برزیلی داریم کدومو میگی ؟
لوچوی پورتو منظورته دیگه دست میگم ؟ اگه منظورت همین بازیکنه قیمتش 3 میلیون دلار
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
حسین جان 2واحد
من ستاره دوست ندارم و نمیگیرم حالا نظرت چیه
باشه اگه بازیکنانی همطراز بازیکنان خودت میخوای همون دو واحد کم میشه اما اگه ستاره بخوای 10 واحد .
vahidgame
25-02-2010, 15:01
حسین جا من با این برنامه PES EDITOR میخوام 10 واحد از همه تیمها کم کنم تا ببینیم بازیکنان چه جوری میشن. چه جوری این کار رو بکنم؟باید 10 درصد از همه خصوصیات کم کنم؟ سریع بخوام این کار رو بکنم چه جوری میتونم؟
راستی گورکوف رو اگه کسی نمیخواد من همین الان باهاش قرارداد می بندم
باشه کمش می کنم.
راستی گورکوف رو همین الان میخوام پس اول بازیکن رو من خریدم
راستی حسین حاظری با من معامله کنی؟ یعنی بازیکنهای تیمهای هم دیگه رو با هم عوض کنیم.
گورکف رو علی هم خواسته باید ببینم قیمت بالاتری پیشنهاد نمیده ؟
اجازه بده من ببینم چی داری . موقع نقل و انتقال قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها نه کم میشه و نه زیاد یعنی دقیقا به همین شکلی که الان هست نقل و انتقال صورت خواهد گرفت. اما اگه یک نفر یک بازیکن ستاره از تیمهای دیگه بخواد باید مثل تیمهای خودمون قدرتش تعدیل بشه یعنی از اون 10 -12 توانایی که گفتم 10 واحد کم میشه به استثناء سرعت و شتاب که 15 واحد کم میشه .
CATALONIA
25-02-2010, 15:03
شهاب جان حواسم نبود از شما این همه کم کردم باشه من آپشن فایلتو درست میکنم و برات میفرستم .
ممنون
راستي محمد! جان
نظرت راجع به فروش cech در عوض مهاجم gomez كه داراي دو كارت قهوه اي هست با يك دروازه بان به نام butt چيه ؟
یکی نیست یک دروازه بان درستو حسابی به من بده توی این پست من شدیدا ضعف دارم .
CATALONIA
25-02-2010, 15:15
ليست خريد و فروش من
بازيكن ها مازاد باشگاه
badstuber
breno
Baumjohan
Kraft
Ottl
Gomez
ليست بازيكنان مورد نياز
(به ترتيب اولويت)
Cech
چلسي
Gerrard
ليورپول
Robinho
منچستر سيتي
Rooney
منچستر يونايتد
Tevez
منچستر سيتي
Marquez
بارسلونا
R.Carlos
فنرباغچه
Gourcuff
بوردو
تذكر :
در قبال اين بازيكنان
Cech
Rooney
Marquez
_ با بچه ها خوب كنار ميام و همه جوره تا حدودي در خدمتيم
_ به يك دروازه بان و دفاع راست يا چپ نيازمندم با با مبالغ خوبي خريدارم
وحید این آپشن فایل شما :
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
اینم آپشن فایل حامد :
samyar_red
25-02-2010, 15:21
اگه امکانش بود منم میخوام یه تیم بگیرم
ساکر رو هم عین کف دستم میشناسم
:23::23: چی شد ندارید؟؟؟
vahidgame
25-02-2010, 15:23
یکی نیست یک دروازه بان درستو حسابی به من بده توی این پست من شدیدا ضعف دارم .
من 3 تا دورازه بان خوب دارم ببین اگه خوبه بهت اونارو بفروشم.
راستی حسین خیلی داره نقل و انتقالات بی نظم میشه و کار تو هم اینجوری سخت میشه. یه پیشنهاد خوب داشتم. یه قانون بذاریم که هر کسی حداکثر 10 بازیکن برای لیست خریدش بذاره تا دیگه هر دفعه هر کسی لیستشو عوض نکنه. می تونیم برای این کار تا امشب وقت بدیم تا همه فکر کنن و لیست خودشون رو انتخاب کنن. تازه معاوضه بازیکن که از این جدا هست پس فکر کنم این کار خوب باشه.
ليست بازيكنان مورد نياز
(به ترتيب اولويت)
Cech
چلسي
Gerrard
ليورپول
Robinho
منچستر سيتي
Rooney
منچستر يونايتد
Tevez
منچستر سيتي
Marquez
بارسلونا
R.Carlos
فنرباغچه
Gourcuff
بوردو
قیمت بازیکنان :
روبینیو : 52.2 میلیون دلار
توز : 59.4 م دلار
رونی : با مسعود باید توافق کنی
جرارد : قبلا گفته شد 92 م دلار ( این بازیکن رو کونامی خیلی قوی درست کرده )
گورکف : بالا گفته شد 56.5 م دلار
روبرتو کارلوس : 48 م دلار
توی مستر لیگ سن بازیکنان هم در قیمت گذاری لحاظ میشه به همین خاطر اونجا بازیکنی مثل کارلوس قیمتش کمه اما اینجا چون عمر لیگ یکساله هست قیمت بازیکنان فقط بر اساس توان واقعیشون محاسبه میشه .
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
والا چی بگیم اگه بقیه موافقن من که کاره ای نیستم الان تعداد کاربران 11 نفره . تا شب بقیه بچه ها هم بیان ازشون میپرسم توی پیام خصوصی بهتون میگم .
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
من 3 تا دورازه بان خوب دارم ببین اگه خوبه بهت اونارو بفروشم.
راستی حسین خیلی داره نقل و انتقالات بی نظم میشه و کار تو هم اینجوری سخت میشه. یه پیشنهاد خوب داشتم. یه قانون بذاریم که هر کسی حداکثر 10 بازیکن برای لیست خریدش بذاره تا دیگه هر دفعه هر کسی لیستشو عوض نکنه. می تونیم برای این کار تا امشب وقت بدیم تا همه فکر کنن و لیست خودشون رو انتخاب کنن. تازه معاوضه بازیکن که از این جدا هست پس فکر کنم این کار خوب باشه.
من صفحه قبل گفتم که حداکثر اسم 10 بازیکن رو بنویسید تا کار وقت گیر نشه . الان شهاب همین کار رو کرده دیگه .
CATALONIA
25-02-2010, 15:41
ممنون حسين جان و خسته نباشيد
بايد بيشتر فكر كنم
براي اين دوستمون به نظر من فرقي نداره هر چي بقيه ي دوستان بگن من هم موافقم
در اصل راي من ممتنع
CATALONIA
25-02-2010, 16:06
خوب حسين جان با اون 100 ميليون دلار من روبينيهو از منچستر سيتي با قيمت 52.2 میلیون دلار و همچنين روبرتو كارلوس با قيمت روبرتو کارلوس : 48 م دلار را ميخرم كه روي هم ميشه 100.2 ميليون دلار كه نميدونم اون 0.2 رو چيكار كنم ؟
راستي اپشن فايله منو يادت نره !
اين بازيكناي جديد هم كه خريدم توش باشه
ممنون
vahidgame
25-02-2010, 16:12
من تیمهای بچه ها رو قاطی کردم الان دقیق نمیدونم کی چه تیمی داره
محمد جان شما فکر کنم چلسی بودی درسته؟ تا هستی بیا یکمی با هم مذاکره کنیم.من بازیکنان چلسیو دوست دارم. تری رو حاظری با ویسنته و یک بازیکن دیگه عوض کنی؟ ویسنته هافبک و مهاجم چپ می تونه بازی کنه و 80 هستش.
CATALONIA
25-02-2010, 16:19
دوست عزيز من يه كمكت كنم كه اگه موافقت شد با حضورت در ليگ اين تيم ها مونده كه زودتر يكيشو انتخاب كني كه ديگه وقت نداره و من واقعا دلم براي حسين مي سمزه چون در اصل يه جورايي همه ي كار ها افتاده گردنه اون
به هر حال اين تيم ها باقي موندن :
ا اس رم
منچستر سيتي
ليورپول
اين ها شاخص هستن و ديگه تيم هاي نسبتا خوبي نمونده
سلام به همه ی دوستان
Srna (شاختار)
Corluka (تاتنهام)
McCourt (سلتیک)
Heitinga (اورتون)
Rafinha (شالکه)
Juan Mata (والنسیا)
Rossi (ویارئال)
Jovetic (فیورنتینا)
Ekdal
Ariaudo
Molinaro
سلام علی جان شرمنده که دیر جواب دادم
گورکف : 56.5 میلیون دلار
ناواس : 26.7 م
srna : چهار م
کورلوکا : 14.8 م
هتینگا : 10.8 م
رافینها : 35.2 م
روسی : 34.8 م
جووتیچ : 26.8 م
همونطوریکه قبلا گفتم 10 واحد از این موارد کم میشه :
حمله
دفاع
قدرت
ریسپانس
اگیلیتی
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
و از این دو مورد 15 واحد کم میشه
سرعت
شتاب
ازدروازه بانها 10 واحد از ریسپانس و پرش کم میشه اما از مهارت دروازه بانی چیزی کم نمیشه .
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
خوب حسين جان با اون 100 ميليون دلار من روبينيهو از منچستر سيتي با قيمت 52.2 میلیون دلار و همچنين روبرتو كارلوس با قيمت روبرتو کارلوس : 48 م دلار را ميخرم كه روي هم ميشه 100.2 ميليون دلار كه نميدونم اون 0.2 رو چيكار كنم ؟
راستي اپشن فايله منو يادت نره !
اين بازيكناي جديد هم كه خريدم توش باشه
ممنون
باشه شهاب جان من یک دفه با تغییرات آپشن فایلتو بهت میدم . الان فعلا نمیتونم این دو بازیکن رو بصورت صد درصد به تیمت اضافه کنم شاید کسی دیگه از بچه ها این دو بازیکن رو بخواد .
ما باید دقیقا یک زمان رو برای پایات زمان نقل و انتقالات در نظر بگیریم بعد از اون تمام نقل و انتقالات تایید میشه .
samyar_red
25-02-2010, 16:33
قیمت بازیکنان :
روبینیو : 52.2 میلیون دلار
توز : 59.4 م دلار
رونی : با مسعود باید توافق کنی
جرارد : قبلا گفته شد 92 م دلار ( این بازیکن رو کونامی خیلی قوی درست کرده )
گورکف : بالا گفته شد 56.5 م دلار
روبرتو کارلوس : 48 م دلار
توی مستر لیگ سن بازیکنان هم در قیمت گذاری لحاظ میشه به همین خاطر اونجا بازیکنی مثل کارلوس قیمتش کمه اما اینجا چون عمر لیگ یکساله هست قیمت بازیکنان فقط بر اساس توان واقعیشون محاسبه میشه .
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
والا چی بگیم اگه بقیه موافقن من که کاره ای نیستم الان تعداد کاربران 11 نفره . تا شب بقیه بچه ها هم بیان ازشون میپرسم توی پیام خصوصی بهتون میگم .
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
من صفحه قبل گفتم که حداکثر اسم 10 بازیکن رو بنویسید تا کار وقت گیر نشه . الان شهاب همین کار رو کرده دیگه .
باشه جیگر
هرچند فکر نکنم حرفه ای ساکر هم پیدا بشه از شما. چون یه بار با خیلی حرفه ایتون قرار گذاشتیم تو تهران (البته ساکر 6 بود اون موقع) ابروش رو بردم ! :27:
البته عیب نداره چون com vs com نود در صدش شانسه یکم میتونید امیدوار باشید :27:
vahidgame
25-02-2010, 16:35
لیست 10 بازیکن من:(به ترتیب هستش)
1-گورکوف(بوردو)
2-هلب(اشتوتگارت)
3-هاینزه(مارسی)
4-کولو توره(منچستر سیتی)
5-ماسکرانو(لیورپول)
6-لنون(تاتنهام)
7-گودجانسن(تاتنهام)
8-کینگ(تاتنهام)
9-بورونو آلوز(پورتو)
10-فابرگاس(آرسنال)
البته سعی کردم از تیمهای بچه ها نباشه.
راستی حالا خوبه ما این گورکوف رو گفتیم دیگه همه توی لیستشون هستش. زیاد به خرید اون حساب نکنید چون من قیمت بالایی میگم:20:
CATALONIA
25-02-2010, 16:36
باشه شهاب جان من یک دفه با تغییرات آپشن فایلتو بهت میدم . الان فعلا نمیتونم این دو بازیکن رو بصورت صد درصد به تیمت اضافه کنم شاید کسی دیگه از بچه ها این دو بازیکن رو بخواد .
ما باید دقیقا یک زمان رو برای پایات زمان نقل و انتقالات در نظر بگیریم بعد از اون تمام نقل و انتقالات تایید میشه .
حالا با اين بازيكنان بزار تا بعد اگه كسي پيدا شد ( كه فكر نكنم بشه عوضش كرد چون ميخوام با اون درصدي كه ازشون كم ميكني بازي كنم
ممنون
قيمت بازيكنان تيم رو نميزاري؟
vahidgame
25-02-2010, 16:37
راستی دوستان یه نگاهی برید از قسمت ادیت بازی به تیم من بندازید فکر کنم از چند تا بازیکن حداقل خوشتون بیاد.به جز سیلوا و ویا هر کی رو خواستین من حاظرم بهتون بدم.
سلام جمیععععععععا . باباچقدر این بازار نقل و انتقالات گرمه ! دمتون گرم باشه .
حسین جون من کجایی جیگر بیا آمارا رو بهم بده . ای نفس !
بازیکنان درخواستی من : Forlan >> Atletico Madrid Simao >> Atletico Madrid Risse >> A.S.Roma De Rossi >> A.S.Roma Riqueleme >> C.A.Boca Juniors
حسین جان قیمت اینها + همه بازیکنای اینتر رو زحمت بکش . :20: مـــمـــنـــون
Squall Leonhart
25-02-2010, 17:00
این دیگه خیلی خیلی چیز :31:... هست!
مطمئن هستین این تاپیک باید توی بخش بازی های آنلاین زده بشه؟! :5:
به نظر من بیایین گل سه بزنین تا بفهمین بازی فوتبال یعنی چی! :21:
در گل شوخی کردم زیاد به دل نگیرین. :11:
سلام حسین داش.
راستی نقل و انتقالات هم مثل سری قبل باید دادو ستد کنی دیگه درسته؟
اگه قیمت این بازیکنای خودمو درآری خیلی ممون میشم.
m.diara
granero
guti
raul
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.