ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

vahidgame
02-03-2010, 14:46
برای من نداره

4039
02-03-2010, 15:04
برای من نداره

وحید این فایل کیت سرورتو برای من بفرست تا این بخش و بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه کنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nahr_hr
02-03-2010, 15:08
سلام حسین جان من اومدم میای یاهو مشکل منم حل بشه من آن هستم

vahidgame
02-03-2010, 15:32
وحید این فایل کیت سرورتو برای من بفرست تا این بخش و بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه کنم :

برای من با برای تو فرق داره عیب نداره؟ کیت سرور من توی خود بازی ریخته شده:20:

vahidgame
02-03-2010, 15:47
حالا جدای از اینها میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه عکسو اندازشو تغییر داد. به درد مسابقات هم میخوره چون آمار بازی رو باید بذاریم . اگه میشه یه لیست چند برنامه بدین که خیلی خوب باشن چون من یه چند تا دی وی دی برنامه دارم که از اون میرم پیداشون می کنم.

4039
02-03-2010, 16:24
جدول بازیهای هفته اول

یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر --------------------------------------- چلسی
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

حالا جدای از اینها میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه عکسو اندازشو تغییر داد. به درد مسابقات هم میخوره چون آمار بازی رو باید بذاریم . اگه میشه یه لیست چند برنامه بدین که خیلی خوب باشن چون من یه چند تا دی وی دی برنامه دارم که از اون میرم پیداشون می کنم.

با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .

برای من با برای تو فرق داره عیب نداره؟ کیت سرور من توی خود بازی ریخته شده:20:

نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .

SHADEL
02-03-2010, 16:33
سلام حسین جان من بازی رو رو یه بار unistall کردم.درست نشد.ولی هنوز فولد کونامی رو از اتو my document پاک نکرده بودم که خود بازی یه دونه جدید بسازه مجبور شدم دوباره unistall کنم. بعد که این کار انجام شد رفتم داخل بازی دیدم که لباس تیم ها به حالت اولیه ی خودش در اومده بود فهمیدم که ایراد از اون فایل های فولدر تو بازی بوده.به این ترتیب رفتم کیت سرور جدیده رو نصب کردم.بعد فایل exe بازی رو هم شناخت.حالا یه مشکلی دارم با این کیت سرور جدیده.اونم اینه که هیچ تغییری رو اعمال نمی کنه.یعنی من اون کیت های پچ قبلی رو نگه داشتم وارد کردم تو این فولدر:
G:\game\pes\kitserver\example-root1\img
ولی هیچ تغییری نکرد.و به همون حالت دیفالت موند.البته من فکر کردم ایراد از کیت ها باشه ولی دیدم مشخصات config رو هم که عوض می کنی هیچ اتفاقی نمیفته.من رزولیشن بازی رو عوض کردم گذاشتم رو 1366*768 که واید هست ولی هیچ تغییری نکرد همونجوری موند حالا چی کار کنم با این کیت سرور من هر کاری میکنم نمیتونم اون کیتا رو اعمال کنم؟

vahidgame
02-03-2010, 16:34
چرا برنامه تغییر کرد؟

با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .
میشه یه برنامه دیگه معرفی کنی. من میخوام یه برنامه که بشه رزولشن عکس ها رو تغییر داد. البته شاید به این جا ربطی نداشته باشه:20:

نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .
الان میذارم. نسخه کیت سرورم 9 هستش. راستی اگه میشه اون گزینه تغییر سرعت بازی هم بهش اضافه کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4039
02-03-2010, 16:58
سلام حسین جان من بازی رو رو یه بار unistall کردم.درست نشد.ولی هنوز فولد کونامی رو از اتو my document پاک نکرده بودم که خود بازی یه دونه جدید بسازه مجبور شدم دوباره unistall کنم. بعد که این کار انجام شد رفتم داخل بازی دیدم که لباس تیم ها به حالت اولیه ی خودش در اومده بود فهمیدم که ایراد از اون فایل های فولدر تو بازی بوده.به این ترتیب رفتم کیت سرور جدیده رو نصب کردم.بعد فایل exe بازی رو هم شناخت.حالا یه مشکلی دارم با این کیت سرور جدیده.اونم اینه که هیچ تغییری رو اعمال نمی کنه.یعنی من اون کیت های پچ قبلی رو نگه داشتم وارد کردم تو این فولدر:
G:\game\pes\kitserver\example-root1\img
ولی هیچ تغییری نکرد.و به همون حالت دیفالت موند.البته من فکر کردم ایراد از کیت ها باشه ولی دیدم مشخصات config رو هم که عوض می کنی هیچ اتفاقی نمیفته.من رزولیشن بازی رو عوض کردم گذاشتم رو 1366*768 که واید هست ولی هیچ تغییری نکرد همونجوری موند حالا چی کار کنم با این کیت سرور من هر کاری میکنم نمیتونم اون کیتا رو اعمال کنم؟

سلام عادل جان
حتما یک جای کار اشتباه کردی . ببین تو الان کنار پوشه کیت سرورت کرک خود بازیو کپی کردی یا کرک اون پچ پس ادیت رو ؟ باید کرک خود بازیو کپی کنی و برای اجرای بازی همین کرک رو اجرا کنی . در ضمن حتما باید همین کرک رو به کیت سرور معرفی کنی .
اگه اینکارها رو کرده باش باید کیت 20 تیمی که برات فرستادم درست باشه .
فکر کنم باید مجددا با یاهو مسنجر بالا بیاییم .

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

چرا برنامه تغییر کرد؟

میشه یه برنامه دیگه معرفی کنی. من میخوام یه برنامه که بشه رزولشن عکس ها رو تغییر داد. البته شاید به این جا ربطی نداشته باشه:20:

الان میذارم. نسخه کیت سرورم 9 هستش. راستی اگه میشه اون گزینه تغییر سرعت بازی هم بهش اضافه کن:

برنامه paint وضوح رو هم تغییر میده . حرفه ای ترین برنامه فتوشاپه . از acd see هم میتونی استفاده کنی . من خودم معمولا از اینا استفاده میکنم .
برنامه بازیها درستش اینه اون برنامه مال لیگی بود که 10 دقیقه ای تنظیم شده بود .

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

وحید تو که اشتباهی فایلو فرستاده خوب به تصویر نگاه کن .

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------

وحید کیت سرور تو که این بخش disable controller رو داره میگی نداره . تصویر زیر مال کیت سرور تو هستش : باید این بخشو تیک بزنی .

SHADEL
02-03-2010, 17:01
حسین من که گفتم تو دی وی دی بازی هیچ فولدر کرک وجود نداره بازی وقتی نصب میشه همون فایل pes2010.exe و setting.exe
رو خودش داره الان همه چی رو حالت دیفالت بازی وجود دارهوجود داره.هیچ pes edit وجود نداره.همه چی حالت دیفالت بازیه .فقط من رو بازی کیت سرور نصب کردم که خود کیت سرور هم فایل pes2010.exe و setting.exe رو میشناسه وقتی هم کیت ها رو داخل فولدر img میکنم و با استفاده از manager گزینه ی attack رو انتخاب می کنم پیغام succeed رو هم میده.ولی هیچ تغیری ایجادنمیشه.

4039
02-03-2010, 17:06
وحید پس من فقط اون بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه میکنم اون فایلی که گفتم رو بفرست .

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

حسین من که گفتم تو دی وی دی بازی هیچ فولدر کرک وجود نداره بازی وقتی نصب میشه همون فایل pes2010.exe و setting.exe
رو خودش داره الان همه چی رو حالت دیفالت بازی وجود دارهوجود داره.هیچ pes edit وجود نداره.همه چی حالت دیفالت بازیه .فقط من رو بازی کیت سرور نصب کردم که خود بازی هم فایل pes2010.exe و setting.exe رو میشناسه وقتی هم کیت ها رو داخل فولدر img میکنم و با استفاده از manager گزینه ی attack رو انتخاب می کنم پیغام succeed رو هم میده.ولی هیچ تغیری ایجادنمیشه.

عادل جان یک تصویر از پنجره منیجر بعد از اینکه اتچ کردی و پیام success رو داد میزاری ؟ کیت سرور رو کجا نصب کردی ؟ مسیرشو میشه بگی ؟

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

عادل جان اگه نشد مجبوریم همون کاری که برای وحید میکنیم برای تو هم انجام بدیم فقط باید دو تا فایل config ( هم متنی و هم اگزه ) رو برام بفرستی .

SHADEL
02-03-2010, 17:08
بیا حسین جان

4039
02-03-2010, 17:10
بیا حسین جان

کیت سرور رو کجا نصب کردی ؟ مسیرشو میشه بگی ؟

عادل جان اگه نشد مجبوریم همون کاری که برای وحید میکنیم برای تو هم انجام بدیم فقط باید دو تا فایل config ( هم متنی و هم اگزه ) رو از کیت سرور پچ پس ادیت برام بفرستی .

SHADEL
02-03-2010, 17:14
عادل جان اگه نشد مجبوریم همون کاری که برای وحید میکنیم برای تو هم انجام بدیم فقط باید دو تا فایل config ( هم متنی و هم اگزه ) رو برام بفرستی .
باشه مشکلی نیست فقط من برای درست شدنش باید اول همون پچ pes edit رو نصب کنم که کیت سرورش درست کار می کرد بعد فایل کانفیگ و کانفیگ متنیه اونو برات ارسال ککنم دیگه درسته.؟
فقط اون قسمت گیم اسپید رو هم اضافه کن.

4039
02-03-2010, 17:15
باشه مشکلی نیست فقط من برای درست شدنش باید اول همون پچ pes edit رو نصب کنم که کیت سرورش درست کار می کرد بعد فایل کانفیگ و کانفیگ متنیه اونو برات ارسال ککنم دیگه درسته.؟
فقط اون قسمت گیم اسپید رو هم اضافه کن.

باشه اما مسیر این کیت سرور جدیده رو نگفتی ها !

SHADEL
02-03-2010, 17:19
همونجا که بازیو نصب کردم اما من فولدر کیت سرور رو از توی فولدر کیت سرور 2010 کات کردم تو این مسیرG:\game\pes
مگرنه اگه کات نمی کردم دیگه فایل pes2010.exe و setting.exe رو نمیشناخت
یعنی الان تو این مسیره.
G:\game\pes\kitserver

4039
02-03-2010, 17:21
همونجا که بازیو نصب کردم اما من فولدر کیت سرور رو از توی فولدر کیت سرور 2010 کات کردم تو این مسیرG:\game\pes
مگرنه اگه کات نمی کردم دیگه فایل pes2010.exe و setting.exe رو نمیشناخت

دیدی دیشب گفتم اکثر کسانیکه دچار مشکل میشن علتش اینه که اصلا دقیق به حرف من گوش نمیکنن . اشتباهت مشخص شد .
تو نباید اینکار رو بکنی باید اون دو تا فایل pes2010.exe و ستینگ رو بببری اونجا .
دوبار سوالمو تکرار کردم که مسیر رو بگو چون میدونستم یک جا اشتباه کردی .

SHADEL
02-03-2010, 17:24
دیدی دیشب گفتم اکثر کسانیکه دچار مشکل میشن علتش اینه که اصلا دقیق به حرف من گوش نمیکنن .
یعنی حتما باید تو درایو c نصب کرد

vahidgame
02-03-2010, 17:24
حسین من که فایلو درست فرستاده بودم. راستی حواسم نبود او قسمت رو داشتش فقط قسمت تغییر سرعت رو نداشت

4039
02-03-2010, 17:27
حسین من که فایلو درست فرستاده بودم. راستی حواسم نبود او قسمت رو داشتش فقط قسمت تغییر سرعت رو نداشت

نه اشتباه فرستادی دقت کن . من اشتباهتو نمیگم تا خودت بفهمی .

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

یعنی حتما باید تو درایو c نصب کرد

خودش اتوماتیک توی یک مسیر خاص نصب میکنه . اما باید ما اون دو تا فایل ستینگ و پس اگزه رو دقیقا همونجا که کیت سرور نصب میشه خودمون کپی کنیم .

SHADEL
02-03-2010, 17:28
خوب یه مسیر رو برام از داخل آدرس بار همین کیت سرور کپی می کنی بذاری تو فروم ببینم تست کنم شاید که نه حتما درست میشه.

4039
02-03-2010, 17:32
خوب یه مسیر رو برام از داخل آدرس بار همین کیت سرور کپی می کنی بذاری تو فروم ببینم تست کنم شاید که نه حتما درست میشه.

مسیر من با تو فرق میکنه . ویندوز من سونه .
اما یقین بدون درست میشه فقط کافیه اون دو تا فایلو کپی کنی کنار پوشه کیت سرور دقیقا مثلا کیت سرور قبلیت که این دو فایل کنار پوشه کیت سرورت بودن .
این کیت سرور جدیده توی پوشه داکیومنت یا یورز درایو c نصب میشه .

vahidgame
02-03-2010, 17:34
نه اشتباه فرستادی دقت کن . من اشتباهتو نمیگم تا خودت بفهمی .
فهمیدم. اینم اون فایلی که می خواستی:

vahidgame
02-03-2010, 17:34
راستی شهاب نیستش من چی کار کنم؟ چون اون میزبان هستش باید بازی کنه.

4039
02-03-2010, 17:39
فهمیدم. اینم اون فایلی که می خواستی:

وحید تو هوش خوبی داری اما همین هوشت سبب شده همش توی کارهات عجله کنی و مرتکب اشتباه بشی .
بازی هفته دوم رو میتونی بازی کنی فقط صبر کن باید جدول و بقیه کاراشو بکنم .

SHADEL
02-03-2010, 18:00
مسیر من با تو فرق میکنه . ویندوز من سونه .
اما یقین بدون درست میشه فقط کافیه اون دو تا فایلو کپی کنی کنار پوشه کیت سرور دقیقا مثلا کیت سرور قبلیت که این دو فایل کنار پوشه کیت سرورت بودن .
این کیت سرور جدیده توی پوشه داکیومنت یا یورز درایو c نصب میشه .
خب حسین من همه ی این کارا رو کردم ولی.یه اتفاق عجیب.
C:\Documents and Settings\ADEL\Kitserver2010\kitserver
تواین مسیر همه کیت های پچ pes edit رو اجرا کردم و اتچ کردم لوگوی همه تیم ها درست شد ولی لباساشون درست نشد یعنی اگه آپشن فایل pes edit رو بریزم درست میشه.

4039
02-03-2010, 18:01
بیا وحید این فایل کانفیگ متنی که برام فرستادی تغییرات رو توش اعمال کردم :

اینم فایل سیستمی تنظیم سرعت بازی که باید توی پوشه کیت سرور کنار همین فایل کانفیگ کپی کنی :

الان سرعت بازیتو من روی 0.93 تنظیم کردم . تو توی پنجره کانفیگ نمیبینی اما من دستورشو توی فایل متنی config وارد کردم . اگه دیدی سرعت بازی خیلی کمه یا زیاده فقط اون عدد 0.93 رو تغییر بده ( بین 0.9 تا 095 برای این لیگ ایده آله ) .

4039
02-03-2010, 18:09
خب حسین من همه ی این کارا رو کردم ولی.یه اتفاق عجیب.
C:\Documents and Settings\ADEL\Kitserver2010\kitserver
تواین مسیر همه کیت های پچ pes edit رو اجرا کردم و اتچ کردم لوگوی همه تیم ها درست شد ولی لباساشون درست نشد یعنی اگه آپشن فایل pes edit رو بریزم درست میشه.

آپشن فایل پس ادیت رو که اگه بریزی تعدیل قدرتی که من روی تیمها اعمال کردم دیگه وجود نخواهد داشت .

4039
02-03-2010, 18:12
اصلا ببینم مگه تو بخش disable controller رو نداری که این کارارو انجام میدی ؟ فایل کانفیگ اگزه رو برام بفرست . بعیده که نداشته باشی .

SHADEL
02-03-2010, 18:12
ویرایش شد توسط مدیریت پاک شود.

SHADEL
02-03-2010, 18:13
حسین مشکل منم حل شد.من قبلا فولدر سیو بازیموجایی دیگه کپی کرده بودم حالا اون فولدر سیو که مربوط به پچ pes edit میشه رو کپی کردم جای این یکی همه چی درست شد خیلی ممنون حسین جان که اینقدر کمکم کردی.واقعا ممنون.
راستی حسین آخرین سیو مسابقاتم بذار من برم بازیمو انجام بدم فکر کنم بازیم با خودت بود.
یه سوال :
اون گزینه ی کنترلر توی کیت سرور رو باید تیک بزنیم یا تیک نزنیم.؟

SHADEL
02-03-2010, 18:26
ایول حسین همه چی درست شد آپشن فایل نقل و انتقالاتو ریختم با بقیه فایل های داخل پوشه ی سیو pes edit که قبلا یه جا کپی کرده بودم واسه روز مبادا . یعنی تعدیل ها هم درسته.
خیلی ممنون که این همه کمک کردی تا مشکلاتمون حل بشه.واقعا یه پا مدیری واسه خودت.
راستی حسین من الان میتونم بازیمو انجام بدم با تیم خودت بازی دارم؟
راستی این سیو جدید بازیها که وقت 15 دقیقه ای شده رو برام می ذاری؟

4039
02-03-2010, 18:42
حسین مشکل منم حل شد.من قبلا فولدر سیو بازیموجایی دیگه کپی کرده بودم حالا اون فولدر سیو که مربوط به پچ pes edit میشه رو کپی کردم جای این یکی همه چی درست شد خیلی ممنون حسین جان که اینقدر کمکم کردی.واقعا ممنون.
راستی حسین آخرین سیو مسابقاتم بذار من برم بازیمو انجام بدم فکر کنم بازیم با خودت بود.
یه سوال :
اون گزینه ی کنترلر توی کیت سرور رو باید تیک بزنیم یا تیک نزنیم.؟

چرا هرچند ساعت یه بار سایت یهو همچین میشه .
خواهش میکنم عادل جان خب خدا رو شکر که مشکل شما هم حل شد .
آره عادل باید تیک بزنی .

راستی سرعت بازی رو هم حالا میتونی با سلیقه خودت تنظیم کنی حدود 0.9 تا 0.95 برای لیگ ما مناسبه .
راستی بچه ها زاویه دوربین رو هم حدود 32 بزارید زاویه بازی خیلی جالب میشه .

4039
02-03-2010, 18:47
عادل جان این سیو بازیها ست که قبلا هم توی تاپیک گذاشته بودم :

اینم جدول بازیها :

جدول بازیهای هفته اول

4039
02-03-2010, 18:57
کسی دیگه ای مشکل خاصی نداره ؟

شکر خدا از دیشب تا الان مشکلات 3-4 نفر بطور کامل حل شده .

vahidgame
02-03-2010, 19:06
حسین جان دارم اون فایلها دانلود می کنم. دستت درد نکنه.
راستی آرمین هم مثل اینکه اومده. می تونیم الان بازی اینتر و چلسی رو بازی کنیم.

4039
02-03-2010, 19:08
بچه ها سر فرصت ترکیب مناسبی برای تیمتون بچینید همراه با استراتژیهای مناسب بعد توی بخش مدیریت دیتا سیوش کنید و فایل form این سیو رو برای من بفرستید تا با تنظیم محل مناسب اسلات هر تیم این بخشو هم تنظیم کنیم و بعد form ها رو برای همه بفرستم .

vahidgame
02-03-2010, 19:11
الان رفتم توی اون config که قسمتی به نام سرعت بازی نداشت. باید همون فایل متنی رو هر وقت خواستم مقدار count.factor عوض کنم درسته؟

4039
02-03-2010, 19:13
الان رفتم توی اون config که قسمتی به نام سرعت بازی نداشت. باید همون فایل متنی رو هر وقت خواستم مقدار count.factor عوض کنم درسته؟

آره دستورشو با تغییر عدد میتونی به فایل سیستمی بدی . امتحانی عدد 0.7 رو انتخاب کن میبینی بازی اسلوموشن میشه .

vahidgame
02-03-2010, 19:25
آره دستورشو با تغییر عدد میتونی به فایل سیستمی بدی . امتحانی عدد 0.7 رو انتخاب کن میبینی بازی اسلوموشن میشه .
روی زمان بازی هم مثل اینکه تاثیر داره. الان رفتم یکمی زمان بازی بیشتر شده بودش.
راستی ترکیب بدم آرمین بازی کنه؟

nahr_hr
02-03-2010, 19:28
سلام حسین جان عصرت بخیر

حسین زاویه دوربین از کجا عوض میشه

4039
02-03-2010, 19:30
روی زمان بازی هم مثل اینکه تاثیر داره. الان رفتم یکمی زمان بازی بیشتر شده بودش.
راستی ترکیب بدم آرمین بازی کنه؟

یادمه وقتی این فایلو جیوس ساخت دقیقا این حرف تو رو یه نفر به juce زد اما زیاد مهم نیست حالا یه دقیقه بازی بیشتر میشه .
آره فایل فرمتو بده تا من توی آرشیو پست اول قرار بدم .

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

سلام حسین جان عصرت بخیر

حسین زاویه دوربین از کجا عوض میشه

سلام
واقعا اونجا هنوز عصره ؟ جالبه اینجا نزدیک دو ساعته که شب شده .
قسمت زاویه دوربین همون بالای پنجره config هستش .

mohammad8711
02-03-2010, 19:36
بازی ها شروع شده ؟
چرا صفحه اول چیزی تغییر نکرده
حسین جان من یکم سرم شلوغه ، هر وقت بازی ها شروع شد و زمان بازی ها معلوم شد برام پخ بفرست ، چون واقعا نمی تونم این همه صفحه رو بخونم ( یا اینکه توی صفحه اول برنامه بازی ها رو بنویس )
البته تا پنجشنبه اینجوریه ، از پنجشنبه به بعد دیگه مشکلی ندارم
ممنون

vahidgame
02-03-2010, 19:38
اینم فایل ترکیب من:

البته ممکن هستش که بعضی بازیها با توجه به آمادگی بازیکنان عوض بشه. اشکالی که نداره ترکیب رو بعضی بازی ها عوض کنم؟

4039
02-03-2010, 19:41
بازی ها شروع شده ؟
چرا صفحه اول چیزی تغییر نکرده
حسین جان من یکم سرم شلوغه ، هر وقت بازی ها شروع شد و زمان بازی ها معلوم شد برام پخ بفرست ، چون واقعا نمی تونم این همه صفحه رو بخونم ( یا اینکه توی صفحه اول برنامه بازی ها رو بنویس )
البته تا پنجشنبه اینجوریه ، از پنجشنبه به بعد دیگه مشکلی ندارم
ممنون

باشه محمد جان .

اینم فایل ترکیب من:

البته ممکن هستش که بعضی بازیها با توجه به آمادگی بازیکنان عوض بشه. اشکالی که نداره ترکیب رو بعضی بازی ها عوض کنم؟

آره میشه .

4039
02-03-2010, 19:47
راستی بچه ها برای این لیگ تاپیک جدا بزنیم یا همین خوبه ؟

vahidgame
02-03-2010, 19:50
راستی بچه ها برای این لیگ تاپیک جدا بزنیم یا همین خوبه ؟
همین تاپیک خوبه. فقط اسمشو عوض کن

4039
02-03-2010, 19:59

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

باشه مگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد ؟ حالا چرا شیش بار گفتی ؟ :31:

nahr_hr
02-03-2010, 20:01
تایپک جدید بزنی بهتره

Armin 7
02-03-2010, 20:33
حسین جان وحید جان من آماده ام. سیوت رو نمیدونم همینه یا حسین باید بذاره ؟

4039
02-03-2010, 20:36
حسین جان وحید جان من آماده ام. سیوت رو نمیدونم همینه یا حسین باید بذاره ؟

سیو که همونه فقط وحید بخش assisst رو هم با شماره بگه تمومه میتونی بازیتو انجام بدی .

vahidgame
02-03-2010, 20:40
باشه مگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد ؟ حالا چرا شیش بار گفتی ؟

حسین اول مسابقات داری برای ما حاشیه درست می کنی من کجا شش بار نوشتم فوقش دوبار نوشتم:31:راستی فکر کنم پست اول تاپیکو تغییر بدی اسم تاپیک هم عوض بشه
راستی آرمین قسمت ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس آمادگی و فرم بازیکنان بذار و قسمت تعویض هم روی انعطاف پذیر بذار. این دفعه آرمین مثل بازی قبلی نشه بلدی دیگه چه جوری ترکیبو بیاری؟

Armin 7
02-03-2010, 20:44
حسین اول مسابقات داری برای ما حاشیه درست می کنی من کجا شش بار نوشتم فوقش دوبار نوشتم:31:راستی فکر کنم پست اول تاپیکو تغییر بدی اسم تاپیک هم عوض بشه
راستی آرمین قسمت ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس آمادگی و فرم بازیکنان بذار و قسمت تعویض هم روی انعطاف پذیر بذار. این دفعه آرمین مثل بازی قبلی نشه بلدی دیگه چه جوری ترکیبو بیاری؟

آره داداش. فکر کنم این بازی 7-8 تا بخورم :31:

4039
02-03-2010, 20:46
ببین آرمین اول باید بری توی بخش ادیت بازی و فرم چلسیو از توی بخش مدیریت دیتا لود کنی بعد برگردی بری توی لیگ و از توی بخش مدیریت دیتا تنها کافیه گزینه کپی رو انتخاب کنی و روی کارنت ستینگ تیم چلسی قرارش بدی .
ویا اینکه از توی خود لیگ فرم چلسی وخودتو لود کنی . روش دوم راحت تره .
ببینیم چیکار میکنی یا علی مدد.

vahidgame
02-03-2010, 20:50
اگه با من کار ندارین فعلا میرم. 2 ساعت دیگه شاید دوباره به اینجا سر زدم.

vahidgame
02-03-2010, 20:58
آرمین حله؟ اگه رفتی بازی کنی من پس فعلا میرم. فقط امیدوارم بازی افتتاحیه خوبی باشه:20:

Armin 7
02-03-2010, 21:22
اقایون من بازی رو 2-0 به چلسی واگذار کردم . اینم سیو بازی :
اینم فرمیشن چلسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اینقدر بازی سخت بود و فشار بهم وارد شد که یادم رفت از آمار بازی عکس بگیرم. شرمنده

4039
02-03-2010, 21:33
عیب نداره آرمین جان هفته چهارم یا پنجم قدرت تیمها رو تعدیل میکنم . نگران نباش
من یادم نمیاد قبلا از تیمی باخته باشی برام جالبه الان 2 تا خوردی .
به هر حال سطح بازیها برای همه یکیه و اگه شما باختی بقیه هم ممکنه ببازن پس رقابتی تا هفته پنجم میریم بعدش همونطور که گفتم سختی بازیو تعدیل میکنم .
راستی بازی بعدیت با کیه ؟ تیم سمت راست چلسیو نگاه کن اون بازی بعدیته .

4039
02-03-2010, 21:38
البته من الان دقت میکنم فلش آمادگی بیشتر بازیکنان چلسی نارنجیه یعتی قدرت چلسی حدود 5 واحد از حد نرمالش بالاتر بوده . معلومه بازیه خیلی سختی بوده .

4039
02-03-2010, 21:44
جدول بازیهای هفته اول

اینتر 0 ------------------------------------- چلسی 2

4039
02-03-2010, 21:50
هر کی میخواد بازیشو انجام بده حتما قبلش توی تاپیک اعلام کنه تا احیانا دو نفر همزمان بازیشونو انجان ندن . باید یک بازی روی فایل سیو بازیها سیو بشه تا نفر بعدی بازیشو انجام بده .

fouladiali
02-03-2010, 22:02
سلام به همه ی دوستان خوب
حسین جان بازی من با کیه؟

4039
02-03-2010, 22:07
سلام به همه ی دوستان خوب
حسین جان بازی من با کیه؟

علی جان با محمد داری . اگه مشکلی توی بازی نداری بازیتو میوتی انجام بدی فقط یادت باشه توی بخش assisst از منوی گیم پلن تیم بایرن مونیخ , گزینه اول یعنی گزینه انتخاب ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده که کامپیوتر ارنج تیم بایرن مونیخ رو براساس فرم و تواناییهای بازیکناش انتخاب کنه . آخر بازی هم یک عکس از آمار بازی دو تیم که پایین صفحه میاد بگیر و بعد از کوچیک کردن تصویر و فرمت اونو توی تاپیک بزار .یادت باشه باید در زمان عکس گرفتن بازی فول اسکرین نباشه وگرنه نمیتونی عکس بگیری .

fouladiali
02-03-2010, 22:15
سیو بازی را باید دانلود کنم؟

4039
02-03-2010, 22:17
سیو بازی را باید دانلود کنم؟
آره باید دانلود کنی و توی پوشه سیوت بازیت قرار بدی .

Armin 7
02-03-2010, 22:19
البته من الان دقت میکنم فلش آمادگی بیشتر بازیکنان چلسی نارنجیه یعتی قدرت چلسی حدود 5 واحد از حد نرمالش بالاتر بوده . معلومه بازیه خیلی سختی بوده .

آره حسین جان . سخت ترین بازی بود که تا حالا انجام داده بودم. تیم حریف خیلی خوب بازی کرد طوری که من تعداد پاسهای من بیشتر از 3-4 تا نمیشد و سریعا قطع میشد. بازیکنای چلسی هم که ماشا ا... انگار که به خودشون موتور فانتوم بسته بودن مخصوصا Aguero که که فکر کنم بهترین بازیکن میدان بود. امیدوارم هر چه سریعتر لم بازی ها دستم بیاد وگرنه از کورس جا میمونم.

mohammad8711
02-03-2010, 22:21
علی جان با محمد داری . اگه مشکلی توی بازی نداری بازیتو میوتی انجام بدی فقط یادت باشه توی بخش assisst از منوی گیم پلن تیم بایرن مونیخ , گزینه اول یعنی گزینه انتخاب ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده که کامپیوتر ارنج تیم بایرن مونیخ رو براساس فرم و تواناییهای بازیکناش انتخاب کنه . آخر بازی هم یک عکس از آمار بازی دو تیم که پایین صفحه میاد بگیر و بعد از کوچیک کردن تصویر و فرمت اونو توی تاپیک بزار .یادت باشه باید در زمان عکس گرفتن بازی فول اسکرین نباشه وگرنه نمیتونی عکس بگیری .
ببینم یعنی قرار نیست من ترکیب بچینم ؟

fouladiali
02-03-2010, 22:22
آره باید دانلود کنی و توی پوشه سیوت بازیت قرار بدی .
میشه لینک سیو بازی را بذاری؟

4039
02-03-2010, 22:28
ببینم یعنی قرار نیست من ترکیب بچینم ؟

محمد جان یک ساعت پیش اومدی توی تاپیک و ترکیب ندادی گفتم حتما ترکیب پیش فرض بازی رو مناسب میدونی .
پس شما الان ترکیب و تمام بخشهای مربوط به گیم پلن رو تنظیم کن و بعد سیو کن و فایل سیو ( form ) رو توی تاپیک بزار تا علی لودش کنه .

mohammad8711
02-03-2010, 22:30
محمد جان یک ساعت پیش اومدی توی تاپیک و ترکیب ندادی گفتم حتما ترکیب پیش فرض بازی رو مناسب میدونی .
پس شما الان ترکیب و تمام بخشهای مربوط به گیم پلن رو تنظیم کن و بعد سیو کن و فایل سیو ( form ) رو توی تاپیک بزار تا علی لودش کنه .
اوکی
من الان ترکیب رو آماده می کنم
راستی شماره من 1 بود دیگه ؟

4039
02-03-2010, 22:32
میشه لینک سیو بازی را بذاری؟

علی جان همیشه آخرین نفری که سیو بازیو میذاره همون فایل سیو بازیه . توی لیگ قبل ما به همین شکل جلو میرفتیم و هیچ وقت مشکلی پیش نیومد.
راستی باید صبر کنی محمد فایل فرم ترکیبشو یزاره . بلدی که موقع بازی چطوری براش لود کنی ؟

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

اوکی
من الان ترکیب رو آماده می کنم
راستی شماره من 1 بود دیگه ؟

آره محمد جان اختصاصا نفر اول قرارت دادم .

fouladiali
02-03-2010, 22:36
علی جان همیشه آخرین نفری که سیو بازیو میذاره همون فایل سیو بازیه . توی لیگ قبل ما به همین شکل جلو میرفتیم و هیچ وقت مشکلی پیش نیومد.
راستی باید صبر کنی محمد فایل فرم ترکیبشو یزاره . بلدی که موقع بازی چطوری براش لود کنی ؟

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

آره محمد جان اختصاصا نفر اول قرارت دادم .
بله، بلدم.
نا سلامتی 6-7 ساله PES بازی می کنم.:20:

mohammad8711
02-03-2010, 22:47
حسین جان برای من گزینه ی save stock data فعال نیست باید چیکار کنم ؟
ویرایش :
درست شد ! مشکلی نیست
الان سیو ترکیب رو آپلود می کنم

4039
02-03-2010, 22:49
راستی هر کسی اگه دوست داره میتونه از الان فایل فرم برای تمام بازیهاش ایجاد کنه و به من بده تا جلوی بازیش قرار بدم تا حریفش از اون فرم خاص برای اون مسابقه استفاده کنه . هر کسی هم دوست داشت میتونه فقط یک فرم برای تمام بازیهاش بسازه تا همه فقط از همون استفاده کنن .

mohammad8711
02-03-2010, 22:55
اینم از ترکیب من !

fouladiali
02-03-2010, 23:25
اینم از ترکیب من !

محمد جان فایل ترکیب خرابه، ترکیب لود نمیشه.

4039
02-03-2010, 23:37
محمد جان نسخه بازیت چه نسخه ائیه ؟

mohammad8711
02-03-2010, 23:38
چرا ؟ من که طبق دستورالعملی که حسین داده بود فایل ترکیب رو درست کردم !

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

محمد جان نسخه بازیت چه نسخه ائیه ؟
1.3

4039
02-03-2010, 23:42
چرا ؟ من که طبق دستورالعملی که حسین داده بود فایل ترکیب رو درست کردم !

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

1.3

باید از نسخه 1.0 استفاده کنی نسخه بازی تمام بچه ها یک هست .

fouladiali
02-03-2010, 23:43
میتونی ترکیبت را روی نسخه ی 1 سیو کنی؟

nahr_hr
02-03-2010, 23:48
سلام حسین جان من میخوام بازیمو انجام بدم آخرین سیو رو برام یزار تا ادامه بدم

mohammad8711
02-03-2010, 23:50
میشه بازیه من تا فردا به تاخیر بیوفته تا بازی رو از اول نصب کنم ؟ ( بازی رو باید از دوستم بگیرم )
اگه با ترکیب پیش فرض وارد زمین بشم هیچ کدوم از بازیکن هایی که خریدم تو ترکیب قرار نمی گیرند ، خط دفاع هم افتضاح چیده شده و از عمق خیلی ضعیفه

4039
02-03-2010, 23:56
میشه بازیه من تا فردا به تاخیر بیوفته تا بازی رو از اول نصب کنم ؟ ( بازی رو باید از دوستم بگیرم )
اگه با ترکیب پیش فرض وارد زمین بشم هیچ کدوم از بازیکن هایی که خریدم تو ترکیب قرار نمی گیرند ، خط دفاع هم افتضاح چیده شده و از عمق خیلی ضعیفه

محمد جان اینطور که میگی نیست اگه علی ارنج تیم رو روی عدد دو قرار بده بازیکنایی که خریدی میان توی ترکیب اصلی .
شما یک راه دیگه هم داری الان ترکیب و استراتژیهاتو به علی بگی اونم برات بچینه .
راه سوم اینه که فایل آپدیتو پاک کنی و فرمو بسازی . البته من هنوز این موردو امتحان نکردم اما احتمالا بشه .

fouladiali
باشه، مشکلی نیست.

nahr_hr

vahidgame
02-03-2010, 23:58
مثل اینکه اولین بازیو من بردم. زیاد نگران نباشید کلا بازیها رو در رو خیلی سخته:20: هر تیمی یه بازیکن با تکنیک و با پا به توپ بالا داره. مثلا الان برای چلسی به خاطر این آگئرو و موتو رو خریدم که تکنیکشون بالا هستش. همه تیم ها اینو دارن پس بازیها رو در رو برای همه سخته.

mohammad8711
اوکی ! من الان یه عکس از ترکیبم می گیرم میدم به علی !
خوبه ؟

mohammad_87
سلام به همه.چطور مطورین؟
حسین جان من همه صفحات رو خوندم.مثل اینکه بازی دیشب من که قرار بود با حامد باشه انجام نشده.برنامه عوض شده یا حامد نتونست بازی کنه؟

4039
03-03-2010, 00:03
حامد جان الان علی میخواست بازی کنه مگه اینکه باهاش صحبت کنی و اول شما با برادرت بازیتونو انجام بدین .

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

سلام به همه.چطور مطورین؟
حسین جان من همه صفحات رو خوندم.مثل اینکه بازی دیشب من که قرار بود با حامد باشه انجام نشده.برنامه عوض شده یا حامد نتونست بازی کنه؟

سلام محمد جان
من اول یک لیگ ساختم که زمان بازیهاش 10 دقیقه ای بود و جدولشو توی تاپیک گذاشتم اما بچه ها گفتن 15 دقیقه ای بهتره روی همین حساب من مجدد لیگو ساختم و... تا آخرش برو دیگه .

nahr_hr
03-03-2010, 00:04
علی جان من اول بازی رو برگزار کنم یا تو بازی میکنی

mohammad8711
03-03-2010, 00:06
علی جان ین ترکیب منه :
خط دفاع که کاملا معلومه !
در خط هافبک هم ون بومل عقب تر از همه هست ، یکم جولو تر اینیستا(با شماره 83 مشخص شده) ، در سمت چپ روبن (شماره هفتاد)
و جولو تر از همه هم جو کل قرار گرفته
در خط حمله هم کلوزه نوک حمله هست و ریبری از راست حمله می کنه

پست هر بازیکن هم که کنار اسمش نوشته شده و کاملا معلومه

4039
03-03-2010, 00:11
علی جان ین ترکیب منه :

خط دفاع که کاملا معلومه !
در خط هافبک هم ون بومل عقب تر از همه هست ، یکم جولو تر اینیستا(با شماره 83 مشخص شده) ، در سمت چپ روبن (شماره هفتاد)
و جولو تر از همه هم جو کل قرار گرفته
در خط حمله هم کلوزه نوک حمله هست و ریبری از راست حمله می کنه

پست هر بازیکن هم که کنار اسمش نوشته شده و کاملا معلومه

محمد جان بخش assisst و گیم استایل رو هم میتونی با عدد به علی بگی .

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

بچه ها همونطوریکه گفتم هر کسی اگه دوست داره میتونه از الان فایل فرم برای تمام بازیهاش ایجاد کنه و به من بده تا جلوی بازیش قرار بدم تا حریفش از اون فرم خاص برای اون مسابقه استفاده کنه . هر کسی هم دوست داشت میتونه فقط یک فرم برای تمام بازیهاش بسازه تا همه فقط از همون استفاده کنن .

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

همین الان کسانیکه توی تاپیک هستن میتونن فرم ترکیبشونو بسازن و توی تاپیک بزارن تا اگه احینا حریفشون که میزبان و خواست بازی کنه فرم ترکیبتون آماده باشه .

4039
03-03-2010, 00:11
همین الان کسانیکه توی تاپیک هستن میتونن فرم ترکیبشونو بسازن و توی تاپیک بزارن تا اگه احیانا حریفشون که میزبان و خواست بازی کنه فرم ترکیبتون آماده باشه .

4039
03-03-2010, 00:33
همین الان کسانیکه توی تاپیک هستن میتونن فرم ترکیبشونو بسازن و توی تاپیک بزارن تا اگه احیانا حریفشون که میزبان و خواست بازی کنه فرم ترکیبتون آماده باشه .

4039
03-03-2010, 00:33

nahr_hr
03-03-2010, 00:41
حسین علی داره بازی مینه یا نه

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

حسین علی داره بازی میکنه یا نه

4039
03-03-2010, 00:48

فکر کنم آره

fouladiali
03-03-2010, 00:48
حسین علی داره بازی مینه یا نه

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

نه، شما بازیتون را انجام بدین؛ من فردا بازی میکنم.

nahr_hr
03-03-2010, 00:51
من منتظرم تموم کنه من بازیمو انجام بدم

حسین جان علی بازی نمیکنه من سیو بازی اینتر چلسی به بعد رو دانلود کنم بازی کنم آره

4039
03-03-2010, 01:01
من منتظرم تموم کنه من بازیمو انجام بدم

حسین جان علی بازی نمیکنه من سیو بازی اینتر چلسی به بعد رو دانلود کنم بازی کنم آره

آره .

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

میگم دیدین امشب چی شد ؟ آرمین که تا الان باختی توی پرونده لیگ قبلش نداشت امشب دو هیچ از چلسی باخت .

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

راستی محمد فراموش کردم بگم فرم ترکیبت لود نمیشه . علتش اینه که نسخه بازیت فرق میکنه لطفا درستش کن .

mohammad_87
03-03-2010, 01:02
چون تا فردا شب نمیتونم بازی کنم الان ترکیب رو میذارم تا هرکس با من بازی داشت مشکلی نباشه.
حسین جان این سیو فورمیشن من هست:(بصورت موقت فعلا برای یکی دو هفته)

اگه کسی نتونست اون رو اعمال کنه در این پست تنظیمات Assisted Setting رو گفته ام:

ضمنا حامد جان سیوی که دیشب گذاشته بودم اشتباه بود.از این سیو استفاده کن که دادم.و لطفا یه توضیح کوچک درباره تیمم بده.بگو قدرتش در حین بازی چجوری بود؟مرسی....

4039
03-03-2010, 01:04
چون تا فردا شب نمیتونم بازی کنم الان ترکیب رو میذارم تا هرکس با من بازی داشت مشکلی نباشه.
حسین جان این سیو فورمیشن من هست:(بصورت موقت فعلا برای یکی دو هفته)

اگه کسی نتونست اون رو اعمال کنه در این پست تنظیمات Assisted Setting رو گفته ام:

ضمنا حامد جان سیوی که دیشب گذاشته بودم اشتباه بود.از این سیو استفاده کن که دادم.و لطفا یه توضیح کوچک درباره تیمم بده.بگو قدرتش در حین بازی چجوری بود؟مرسی....

حامد که با تو نداره محمد جان . در ضمن فرم ترکیبت لود نمیشه چون نسخه بازیت متفاوت از بقیه هستش . با کرک 1.0 وارد بازی شو و فرم ترکیبتو بساز بعد توی تاپیک بزار من امتحان کنم که درسته یا نه .

4039
03-03-2010, 01:10
حامد اگه با برادرت بازی میکنی من میتونم قدرت دو تیمو یکسان کنم تا بازی براتون جذابتر بشه . کار یک دقیقست برای من .

vahidgame
03-03-2010, 01:13
برنامه هفته بعد رو میشه بذاری. راستی من نفهمیدم آخر چه جوری اونو میذاری آخه اصلا برنامه توی بازی وجود نداره:20:

mohammad_87
03-03-2010, 01:19
حامد که با تو نداره محمد جان . در ضمن فرم ترکیبت لود نمیشه چون نسخه بازیت متفاوت از بقیه هستش . با کرک 1.0 وارد بازی شو و فرم ترکیبتو بساز بعد توی تاپیک بزار من امتحان کنم که درسته یا نه .
فایل دیشب خراب بود.این رو امشب آپ کردم.اگه هم نشد همون تنظیمات Assisted رو به طرف بده.من فکر کردم با حامد دارم.
ضمنا بازی من همون دیفالت هستش با کرک 1.3 مگه بازم مشکلیه؟

حسین جان میسپارم به خودت.اول فایل ،اگه نشد تنظیمات اسیستد انجام بشه.ممنونتم.خیلی خستم بای بای.....

4039
03-03-2010, 01:23
فایل دیشب خراب بود.این رو امشب آپ کردم.اگه هم نشد همون تنظیمات Assisted رو به طرف بده.من فکر کردم با حامد دارم.
ضمنا بازی من همون دیفالت هستش با کرک 1.3 مگه بازم مشکلیه؟

حسین جان میسپارم به خودت.اول فایل ،اگه نشد تنظیمات اسیستد انجام بشه.ممنونتم.خیلی خستم بای بای.....

محمد اگه بازی کنی ممکنه سیو بازیو بقیه نتونن لود کنن . الان با کرک 1.0 بازیو اجرا کن و فرمتو بساز بزار توی تاپیک ببینم اجرا میشه یا نه .

4039
03-03-2010, 01:29
آرمین ما میخواییم اسم تاپیکو عوض کنیم بزاریم مسابقت pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا ) میتونی به همکارات توی سایت بگی این عنوان رو عوض کنن . اینجوری خیلی ناجوره هر کی میاد با خودش نمیگه چرا اینا اسم لیگ برتر انگلیس رو انتخاب کردن ؟

nahr_hr
03-03-2010, 01:35
سلام حسین جان 2 تا دسته نبود خودم تنهایی با ترکیبی که برادرم داد بازی کردم تموم شد
نتیجه بازی رم 2 - آرسنال 2
دو تا گلم رو تونی و بویان زد
اینم مچ دیتایلس بازی

vahidgame
03-03-2010, 01:36
آرمین ما میخواییم اسم تاپیکو عوض کنیم بزاریم مسابقت pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا ) میتونی به همکارات توی سایت بگی این عنوان رو عوض کنن . اینجوری خیلی ناجوره هر کی میاد با خودش نمیگه چرا اینا اسم لیگ برتر انگلیس رو انتخاب کردن ؟
عنوان اولین پست تاپیکو عوض کنی فکر کنم اسم تاپیک عوض بشه. می خوای یه امتحان بکن.راستی پست اول اگه میشه ویرایش کن و اون برنامه و جدول لیگو کلا پاک کن.بعد اگه میشه بنویس که این مسابقات به صورت آنلاین نیستش تا برای دوره های بعدی کسانی که میخوان اینجا بیان بدونن.

Armin 7
03-03-2010, 01:39

حسین جان الان سوال میکنم ببینم میشه یا نه ؟

4039
03-03-2010, 01:45
عنوان اولین پست تاپیکو عوض کنی فکر کنم اسم تاپیک عوض بشه. می خوای یه امتحان بکن.راستی پست اول اگه میشه ویرایش کن و اون برنامه و جدول لیگو کلا پاک کن.بعد اگه میشه بنویس که این مسابقات به صورت آنلاین نیستش تا برای دوره های بعدی کسانی که میخوان اینجا بیان بدونن.

وحید چه جوری میگی ؟ اینکه نمیشه .

nahr_hr
03-03-2010, 01:46
حسین جان من بازیمو کردم برادرم فردا نیست میتونه امروز بازی دومشو که با تو هست بازی کنه

vahidgame
03-03-2010, 01:52
وحید چه جوری میگی ؟ اینکه نمیشه .
البته دقیق نمی دونم ولی یه امتحان کن پست اولو ویرایش کن و عنوانشو یه چیز دیگه بذار ببین اسم تاپیک تغییر می کنه یا نه.

4039
03-03-2010, 01:54
سلام حسین جان 2 تا دسته نبود خودم تنهایی با ترکیبی که برادرم داد بازی کردم تموم شد
نتیجه بازی رم 2 - آرسنال 2
دو تا گلم رو تونی و بویان زد
اینم مچ دیتایلس بازی

حامد بازیت به نظر میرسه بد نیستا نتیجه خوبی گرفتی حقیقتا .
به نظر میرسه لوگوی تیمها رو نداری اگه میخوای من برات میفرستم .

---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------

البته دقیق نمی دونم ولی یه امتحان کن پست اولو ویرایش کن و عنوانشو یه چیز دیگه بذار ببین اسم تاپیک تغییر می کنه یا نه.

وحید اصلا امکان تغییر اسم نداره آخه کجا رو میگی ؟

nahr_hr
03-03-2010, 01:55
نه حین خیلی سخت بود اما تا دقیقه 80 عقب بودم که تونستم گل مساوی رو بزنم

حسین جان من بازیمو کردم برادرم فردا نیست میتونه امروز بازی دومشو که با تو هست بازی کنه جواب اینو میدی

4039
03-03-2010, 01:56
حسین جان من بازیمو کردم برادرم فردا نیست میتونه امروز بازی دومشو که با تو هست بازی کنه

منظورت امشبه ؟ خب من باید ترکیب درست کنم تا اینکار رو بکنم و بعد آپلود کنم خیلی دیر میشه . خب حبیب فردا تا کی هست من فردا براش بفرستم .

nahr_hr
03-03-2010, 01:57
شاید فردا نباشه تا 15 دقیقه اگه بتونی ترکیبت رو آماده کنی بیداره نظرت چیه

vahidgame
03-03-2010, 01:59
وحید اصلا امکان تغییر اسم نداره آخه کجا رو میگی ؟
پست اول وقتی روی ویرایش کلیک کردی صفحه که باز میشه از بالا دو تا قسمت وجود داره یکی دلیل ویرایش یک هم عنوان. تو عنوان رو که مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر انگلیس ) هستش رو تغییر بده ببنین اسم تاپیک عوض میشه یا نه.

4039
03-03-2010, 01:59
شاید فردا نباشه تا 15 دقیقه اگه بتونی ترکیبت رو آماده کنی بیداره نظرت چیه

حالا من سعی خودمو میکنم صبر کن .

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

پست اول وقتی روی ویرایش کلیک کردی صفحه که باز میشه از بالا دو تا قسمت وجود داره یکی دلیل ویرایش یک هم عنوان. تو عنوان رو که مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر انگلیس ) هستش رو تغییر بده ببنین اسم تاپیک عوض میشه یا نه.

اصلا این دو قسمت که میگی رو نداره .

vahidgame
03-03-2010, 02:01
اصلا این دو قسمت که میگی رو نداره .
مگه میشه! من خودم یه تاپیک زده بودم الان رفتم داشتش

Armin 7
03-03-2010, 02:08

حسین جان طبق رایزنی هایی که انجام شد فردا اسمش تغییر پیدا میکنه.
حامد جان آمار شوتها واقعا فوق العاده هست چجوری اینقدر شوت زدی تو بازی ؟ :18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad8711
03-03-2010, 02:11
نمی دونم این پی سی ورلد چش شده بود ، اصلا سایت باز نمی شد !
علی جان با همون ترکیبی که بهت دادم ( تو عکس ) می تونی بازی کنی !
assist و style هم بیخیال !

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

حامد جان آمار شوتها واقعا فوق العاده هست چجوری اینقدر شوت زدی تو بازی ؟ :18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همینو خواستم بگم !
من تو هر بازی بیشتر از 7-8 تا شوت نمی تونم بزنم !!!

nahr_hr
03-03-2010, 02:11

بازی ها سخه با پاس و شوت کار میکنم
گل اولم رو بالاک شوت زد دروازبان برگشت داد و تونی تو ریباند زد کلا" به شوت علاقه دارم

4039
03-03-2010, 02:13
حامد جان به حبیب بگو با همون ترکیب پیش فرض بازی , بازی کنه فقط حتما و حتما از بخش assisst بخش اول یعنی انتخاب ترکیب تیم رو روی دو یعنی انتخاب بازیکنان بر اساس آمادگی و همینطور تواناییها انتخاب کنه .

mohammad8711
03-03-2010, 02:13
راستی اگه می تونید گل ها رو هم سیو کنید ، هر گل وقتی فشرده بشه حجمش حدود 600 kb میشه

nahr_hr
03-03-2010, 02:16
حسین جان خوابید باشه واسه فردا بعد اومدنش شما هم اگه خواستین ترکیب رو آماده کنین تا فردا منم الان فایل سیو رو آپلود میکنم

vahidgame
03-03-2010, 02:18
راستی اگه می تونید گل ها رو هم سیو کنید ، هر گل وقتی فشرده بشه حجمش حدود 600 kb میشه
محمد دلت خوشه:31: مگه حالا این خیلی حجمش کمه. توی یه بازی شاید یه نفر گلهای زیادی بزنه. کلا برای دایل آپی ها این کار شدنی نیست.

4039
03-03-2010, 02:21
مگه میشه! من خودم یه تاپیک زده بودم الان رفتم داشتش

وحید نصف شبی منو سر کار گذاشتی کجا رو میگی این که نداره :

Armin 7
03-03-2010, 02:23
اقا ما رفتیم تا فردا . . . خــــداحـــــافـــــظ همین حـــــالـــــــا

nahr_hr
03-03-2010, 02:25
اینم سیو بازی

---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------

اینم فایل سیو بازی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin 7
03-03-2010, 02:26

حسین جان فقط سازنده تاپیک تا قبل از یک ربع از زمان ایجاد تاپیک فرصت داره تـــا بتونه اسمه تاپیک رو عوض کنه و گرنه به غیر از مدیران و ادمین کسی نمیتونه. غصه نخور فردا عوض میشه.

vahidgame
03-03-2010, 02:30
حالا بی خیال آرمین توضیح داد. راستی الان کجا نصفه شبه تازه الان سر شبه:31:

Lord Milad
03-03-2010, 02:32
bacheha forum ham bachehaye ghadidm.

ye bache ba marefat javabe poste ma ro nadad.

jaye tasof dare?

post ghablim:
salam khedmate doostan...

manam mikham bazi konam

in bazi chejooriye? chizi bayad dll konam?

darzemn man soraatam 128 hast aslan mitoonam bazi konam?

sharmande be khatere type engilisi ...kharab shode kybordam.

4039
03-03-2010, 13:21
bacheha forum ham bachehaye ghadidm.

ye bache ba marefat javabe poste ma ro nadad.

jaye tasof dare?

post ghablim:
salam khedmate doostan...

manam mikham bazi konam

in bazi chejooriye? chizi bayad dll konam?

darzemn man soraatam 128 hast aslan mitoonam bazi konam?

sharmande be khatere type engilisi ...kharab shode kybordam.

میلاد جان اصلا این بازیها بصورت آنلاین برگزار نمیشه بچه ها با کامپیوتر شخصی بازی خودشونو انجام میدن و سیوشو برای بقیه کاربران میفرستن تا بقیه هم بتونن بازیشونو انجام بدن . زمانیکه شما اون پستو فرستادی ظرفیت این لیگ تکمیل شده بود .

fouladiali
03-03-2010, 13:25
سلام به همه ی دوستان عزیز
حسین جان میشه الان بازیم را انجام بدم؟

4039
03-03-2010, 13:44
سلام به همه دوستان

من با بررسی که توی بازی داشتم متوجه این مساله شدم که نسخه 1.0 فایل pes2010.exe این قابلیت رو نداره که تمام تنظیمات سیو شده توسط گیمر رو ذخیره کنه بعبارتی فقط این قابلیت رو داره که تنها ترکیب و استرتژیها رو میتونه ذخیره کنه . بنابراین ما مجبوریم از نسخه 1.3 این فایل استفاده کنیم .
این مساله رو خدمت همه عرض کنم که استفاده از این کرک مشکلی برای هیچ یک از کاربران ایجاد نخواهد کرد .من قبلا این کرک رو توی تاپیک گذاشته بودم و بیشتر بچه ها قبلا این کرک رو دانلود کرده بودن اما مجدد آدرس این کرک رو برای کسانیکه هنوز موفق به دانلود این کرک نشدن , قرار میدم .

آدرس کرک 1.3 :

4039
03-03-2010, 13:52
حسین جان میشه الان بازیم را انجام بدم؟

سلام
بله علی جان شما میتونی بازیتو انجام بدی .

Armin 7
03-03-2010, 13:59
سلام به همه دوستان

من با بررسی که توی بازی داشتم متوجه این مساله شدم که نسخه 1.0 فایل pes2010.exe این قابلیت رو نداره که تمام تنظیمات سیو شده توسط گیمر رو ذخیره کنه بعبارتی فقط این قابلیت رو داره که تنها ترکیب و استرتژیها رو میتونه ذخیره کنه . بنابراین ما مجبوریم از نسخه 1.3 این فایل استفاده کنیم .
این مساله رو خدمت همه عرض کنم که استفاده از این کرک مشکلی برای هیچ یک از کاربران ایجاد نخواهد کرد .من قبلا این کرک رو توی تاپیک گذاشته بودم و بیشتر بچه ها قبلا این کرک رو دانلود کرده بودن اما مجدد آدرس این کرک رو برای کسانیکه هنوز موفق به دانلود این کرک نشدن , قرار میدم .

آدرس کرک 1.3 :

حسیـــن جـــان این کــرک 1.3با توجـــه بــا اینکه یکی دو تــا بــازی رو با کـــرک 1.0 انجـــام دادیم خلل ایـــجـــاد نمیکنـــه ؟

Armin 7
03-03-2010, 14:20
حسیـــن جــــان این کرک رو نصبیدم. منتها دوباره کیتها و لوگوها بهـــم ریختـــن . چیـــکـــار کنــــم ؟ :41:
اقا درست شد . حواسم نبــود زماین که کرک رو کپی کردم کیت سرور رو Attach نکردم . رفتـــم Attach ش کردم درست شد .

4039
03-03-2010, 15:19
حسیـــن جــــان این کرک رو نصبیدم. منتها دوباره کیتها و لوگوها بهـــم ریختـــن . چیـــکـــار کنــــم ؟ :41:
اقا درست شد . حواسم نبــود زماین که کرک رو کپی کردم کیت سرور رو Attach نکردم . رفتـــم Attach ش کردم درست شد .

نه آرمین جان این کرک هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه . در ضمن ممنون که اسم تاپیکو عوض کردی :)

vahidgame
03-03-2010, 17:53
این قضیه کرک جدید چیه؟ حجمش چه قدره؟

4039
03-03-2010, 18:05
این قضیه کرک جدید چیه؟ حجمش چه قدره؟

وحید من توضیحات کامل رو دادم حجمش 12 مگه که بعد از خارج شدن از حالت فشردگی حدود 33 مگ میشه وحید باید این کرک 12 مگیو از یک کافی نت دانلود کنی چاره ای نیست الان تقریبا اکثر بچه ها دانلودش کردن .
راستی علی جان چیکار کردی بازیتو انجام دادی ؟

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

جدول بازیهای هفته اول

اینتر 0 ------------------------------------- چلسی 2
رم 2 ----------------------------------------- آرسنال 2

vahidgame
03-03-2010, 18:25
وحید من توضیحات کامل رو دادم حجمش 12 مگه که بعد از خارج شدن از حالت فشردگی حدود 33 مگ میشه وحید باید این کرک 12 مگیو از یک کافی نت دانلود کنی چاره ای نیست الان تقریبا اکثر بچه ها دانلودش کردن .
حالا این کرک چه فایده هایی داره. نکنه همونی هست که آرمین توی تاپیک pes2010 گذاشتش؟(البته منظورم یه آرمین دیگست:20:)

ar71
03-03-2010, 19:39
سلام
میخواستم بدونم قضیه این لیگ چیه ؟! و چجوری باید بازی کنیم و آیا میشه منم تو لیگ شرکت کنم ؟!

ar71
03-03-2010, 19:48
اگه امکانش باشه منم میخوام تو مسابقات شرکت کنم

تیمم هم به ترتیب اولویت منچستر / آرسنال / چلسی / لیورپول / منچستر سیتی و اگه همه رو انتخاب کرده بودند هر چی دوست داشتین بزارین
راستی از کی فصل جدید شروع میشه ؟

MB3d
03-03-2010, 20:43
راهی برای آنلاین بازی کردن واقعی پیدا نکردین .... به جای این بازی های تخیلی برین بگردین یه راه درست پیدا کنین

fouladiali
03-03-2010, 21:01
راستی علی جان چیکار کردی بازیتو انجام دادی ؟

سلام حسین جان.
صبح یه مشکلی برام پیش اومد نتونستم بازی کنم؛ الان میخوام بازی کنم.

4039
03-03-2010, 21:16
اگه امکانش باشه منم میخوام تو مسابقات شرکت کنم

تیمم هم به ترتیب اولویت منچستر / آرسنال / چلسی / لیورپول / منچستر سیتی و اگه همه رو انتخاب کرده بودند هر چی دوست داشتین بزارین
راستی از کی فصل جدید شروع میشه ؟

میبخشی دوست عزیز الان دیگه مسابقات شروع شده هر چند که قبل از شروع بازیها هم ظرفیت خیلی بیشتر از حد نرمال بود .

راهی برای آنلاین بازی کردن واقعی پیدا نکردین .... به جای این بازی های تخیلی برین بگردین یه راه درست پیدا کنین

با این سرعت اینترنتی که توی ایران هست شما انتظار داری یک لیگ آنلاین راه بندازیم اصلا خود شما حداکثر سرعت و حداقل پینگت چقدره ؟ یه سر به PESRANKING بزن میبنی حتی توی کشورهایی که اینترنت پر سرعت دارن بازهم کاملا از شرایط آنلاین راضی نیستن .
در ضمن این لیگی که ما راه انداختیم بازیها به شکل COM VS COM نیستش و خود کاربران میتونن بازی کنن .

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

سلام حسین جان.
صبح یه مشکلی برام پیش اومد نتونستم بازی کنم؛ الان میخوام بازی کنم.

باشه علی جان بازیتو انجام بده .

Armin 7
03-03-2010, 21:36
اقــــــا انگـــــار تــــو ایــــن تـــــاپــــیــــک خــــاک مــــرده ریــــــخــــــتـــــــن . چـــــرا کــــســـــی نـــیــــســــت. چـــــرا بــــازیــــهـــــاتـــون رو انجـــــــام نــــمــــیــــدیــــن؟ :23:
حــــســــیــــن جـــان مـــیـــگـــم یــــه زمــــانـــی بـــرا بـــازیــــهـــا تـــعـــیـــیــن کـــن . ایـــنـــجـــوری فـــکـــر کـــنـــم بـــهـــتـــر بـــاشـــه و نـــظـــم بـــر بـــازیـــهـــا حـــاکـــم مــــیـــشـــه

SHADEL
03-03-2010, 22:25
حسین جان جدول مسابقات عوض شده آخه من با میلان بازی داشتم؟
میتونم الان بازیمو انجام بدم.

masoodbr
03-03-2010, 23:12
سلام ارمين ميگم چكار كردي مشكل كيت سرورت حل شد من هر چي ميكنم تغييرات اعمال نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fouladiali
03-03-2010, 23:16

«« اول از همه میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به همتون تبریک میگم. »»

بازی من هم تموم شد. ببخشید که دیر شد؛ آخه مشکل آپلود داشتم.
سیو بازی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی سختی بود؛ دقیقه ی 13 نیمه اول با خطایی که پولسن پشت محوطه روی کلوزه انجام داد، یه خطا به بایرن داد که ضربه ی ایستگاهی را ریبری زد که توپ بعد از عبور از دیوار دفاعی به سیسکو خورد و تغییر جهت داد و گل شد. بعد از اون بازی بیشتر دست بایرن بود و نیمه ی اول با همین نتیجه تموم شد.
اما نیمه ی دوم با آوردن آمائوری به جای ترزگه، تونستم در دقیقه ی 72 گل اول را روی اشتباه جو.کل بزنم و 8 دقیقه بعد روی اشتباه لام گل دوم را با پاس دل پیرو و ضربه ی کیلینی زدم و بازی با این نتیجه تموم شد ولی انصافا بازی مشکلی بود و به محمد! عزیز به خاطر ترکیبش تبریک میگم و امیدوارم موفق باشه.
اگه شد عکس هایی از آمار دیگه ی بازی را در همین پست میذارم.
----------------------------------------------------------------------------
این هم عکس های این بازی:

اینم سیو گل های بازی:

4039
03-03-2010, 23:36
اقــــــا انگـــــار تــــو ایــــن تـــــاپــــیــــک خــــاک مــــرده ریــــــخــــــتـــــــن . چـــــرا کــــســـــی نـــیــــســــت. چـــــرا بــــازیــــهـــــاتـــون رو انجـــــــام نــــمــــیــــدیــــن؟ :23:
حــــســــیــــن جـــان مـــیـــگـــم یــــه زمــــانـــی بـــرا بـــازیــــهـــا تـــعـــیـــیــن کـــن . ایـــنـــجـــوری فـــکـــر کـــنـــم بـــهـــتـــر بـــاشـــه و نـــظـــم بـــر بـــازیـــهـــا حـــاکـــم مــــیـــشـــه

آرمین جان از همون اول هم میخواستیم همین کار رو بکنیم و همین کار رو هم خواهیم کرد به همین جهت من بارها توی تاپیک گفتم هر هفته از لیگ در دو روز برگزار میشه و اگه کسی دو بازی معوقه داشته باشه بازی , هفته بعد که شروع بشه بازی معوقه اولشو به کامپیوتر میسپاریم .
الان فعلا اول لیگه و بخاطر اینکه بچه ها هنوز به شرایط جدید آشنایی کاملی ندارد این قاونو رو شدید اعمال نمیکنیم .

حسین جان جدول مسابقات عوض شده آخه من با میلان بازی داشتم؟
میتونم الان بازیمو انجام بدم.

سلام عادل جان اول من لیگو با زمان 10 دقیقه ای راه انداخته بودم و جدول بازیها رو توی تاپیک گذاشتم اما بچه ها گفتن 15 دقیقه ای بهتره منم یک لیگ مجدد ساختم و این شد که برنامه عوض شد . البته این مربوط به همون روز اوله که بلافاصله این کارها صورت گرفت چطوری شده که تا الان متوجه نشدی ؟

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

سلام ارمين ميگم چكار كردي مشكل كيت سرورت حل شد من هر چي ميكنم تغييرات اعمال نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسعود جان مثل لیگ قبل محمد زحمت بر طرف کردن مشکلتو میکشه . اگه کرک 1.3 pes2010.exe رو هنوز داری اینو جایگزین کرک 1.0 بکن چون قراره مسابقاتو با این کرک انجام بدیم .

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

«« اول از همه میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به همتون تبریک میگم. »»

بازی من هم تموم شد. ببخشید که دیر شد؛ آخه مشکل آپلود داشتم.
سیو بازی:

بازی سختی بود؛ دقیقه ی 13 نیمه اول با خطایی که پولسن پشت محوطه روی کلوزه انجام داد، یه خطا به بایرن داد که ضربه ی ایستگاهی را ریبری زد که توپ بعد از عبور از دیوار دفاعی به سیسکو خورد و تغییر جهت داد و گل شد. بعد از اون بازی بیشتر دست بایرن بود و نیمه ی اول با همین نتیجه تموم شد.
اما نیمه ی دوم با آوردن آمائوری به جای ترزگه، تونستم در دقیقه ی 72 گل اول را روی اشتباه جو.کل بزنم و 8 دقیقه بعد روی اشتباه لام گل دوم را با پاس دل پیرو و ضربه ی کیلینی زدم و بازی با این نتیجه تموم شد ولی انصافا بازی مشکلی بود و به محمد! عزیز به خاطر ترکیبش تبریک میگم و امیدوارم موفق باشه.
اگه شد عکس هایی از آمار دیگه ی بازی را در همین پست میذارم.

منم خدمت شما علی جان تبریک عرض میکنم همینطور خدمت تمام دوستان خوبم توی این تاپیک و این سایت .
میبینم کولاک کردی آمارتم نسبتا خوبه باید ببینیم در ادامه چیکار میکنی .

Armin 7
03-03-2010, 23:42

مسعود جـــان Manager کیت سرورت رو Attach کردی؟

mohammad_87
03-03-2010, 23:43
سلام.روند لیگ چقدر نسبت به لیگ قبل کند شده.البته چون اولشیم طبیعیه.
حسین جان خبری از شهاب نیست.من میتونم بازی کنم یا نه؟

4039
03-03-2010, 23:50
سلام.روند لیگ چقدر نسبت به لیگ قبل کند شده.البته چون اولشیم طبیعیه.
حسین جان خبری از شهاب نیست.من میتونم بازی کنم یا نه؟

سلام
شهاب دو سه روز نیست . توی بخش assisst گزینه اولو براش روی دو بزار تا کامپیوتر ترکیب خوبی براش بچینه .
راستی داری به آرزوت میرسی قرار شد کرک 1.3 رو جایگزین کرک 1.0 بکنیم این مطلبو من امروز توی تاپیک قرار دادم . اگه زودتر میگفتم مشکلات مثل کلاف سر در گم میشد باید گام به گام جلو میرفتیم .
در ضمن مثل سابق جنابعالی مسول حل کردن مشکل مسعود هستی .

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

.
.
.
.
.

راستی علی جان کرک 1.3 رو دانلود کردی ؟
در ضمن فرمت عکسهاتو لطفا jpg قرار بده تا حجمشون کم بشه .

vahidgame
03-03-2010, 23:54
حسین نگفتی این کرک 1.3 چه چیزی به بازی اضافه می کنه.این همون نیست که آرمین توی تاپیک pes2010 گذاشت؟

4039
03-03-2010, 23:57
جدول بازیهای هفته اول

یوونتوس 2----------------------------------- بایرن مونیخ 1
اینتر 0 --------------------------------------- چلسی 2
بارسلون ------------------------------------- لیورپول
میلان----------------------------------------- منچستر
رئال ------------------------------------------ منچستر سیتی

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

حسین نگفتی این کرک 1.3 چه چیزی به بازی اضافه می کنه.این همون نیست که آرمین توی تاپیک pes2010 گذاشت؟
اینو مگه صفحه قبل نخوندی ؟

سلام به همه دوستان

آدرس کرک 1.3 :

Armin 7
03-03-2010, 23:57
جدول بازیهای هفته اول

بارسلون ------------------------------------- لیورپول

حسین جان بی زحمت هفته دوم رو اعلام کن و بفرمـــا که چجوری هفته ها رو میچینی . آیـــا فرمــول خاصی داره ؟

4039
04-03-2010, 00:00
حسین جان بی زحمت هفته دوم رو اعلام کن و بفرمـــا که چجوری هفته ها رو میچینی . آیـــا فرمــول خاصی داره ؟

معلومه که آرمین جان من عمدا نمیگم تا خودتون متوجه بشین . جدول هفته اول راهنمای بسیار خوبیه براتون .

mohammad_87
04-03-2010, 00:03
باز هم ارورهای مزخرف پی سی ورلد.جالب اینجاست که من 10 دقیقه بود دیسکانکت کرده بودم اومدم هنوز اسمم توی لیست کاربران آنلاین بود.بگذریم...
حسین جان میرم سیو رو دانلود کنم.فقط وقتی برگشتم اگه وضع همین باشه کمی طول میکشه تا پست بدم.
--------------------
مسعود عزیز،شما فایل pes2010.exe و setting.exe رو توی پوشه کیت سرور کنار پوشه اصلی و فایل read me کپی کن و دوباره اتچ کن.برای اجرا هم فقط از این فایلها استفاده کن.
---------------------
حسین جان،لطفا یکبار کامل درباره نسخه بازی و کرک توضیح بده تا کسی اشتباهی پچ 1.3 رو نصب نکنه.
-----------------------
برای سیو ها هم از سایتهای Rapidshare بخاطر ارورش،و مگا آپلود بخاطر قیلتر بودنش استفاده نشه و حتما از Deposite استفاده بشه.

fouladiali
04-03-2010, 00:04
راستی علی جان کرک 1.3 رو دانلود کردی ؟
ممنون، من این کرک را داشتم.

ببخشید حواسم نبود.

4039
04-03-2010, 00:12
سلام به همه دوستان

آدرس کرک 1.3 ( حجم 12 مگ ) :

منظور از کرک 1.3 فایل زیره که توی تصویر نسخه این کرک هم مشخص شده لینک دانلود رو هم که بالا گذاشتم . اشتباهی پچ 1.3 رو نصب نکنید .

mohammad8711
04-03-2010, 00:23
سلام به همه دوستان

آدرس کرک 1.3 ( حجم 12 مگ ) :

منظور از کرک 1.3 فایل زیره که توی تصویر نسخه این کرک هم مشخص شده لینک دانلود رو هم که بالا گذاشتم . اشتباهی پچ 1.3 رو نصب نکنید .

حسین جان اگه بتونی نکاتی مثل این که مهم هستند رو تو پست اول قرار بدی خیلی خوب میشه
چون ممکنه بین پست های دیگه گم بشه و بعضی ها نتونن پیداش کنند

4039
04-03-2010, 00:25
حسین جان اگه بتونی نکاتی مثل این که مهم هستند رو تو پست اول قرار بدی خیلی خوب میشه
چون ممکنه بین پست های دیگه گم بشه و بعضی ها نتونن پیداش کنند

چشم محمد جان فردا و پست فردا تعطیله پست اولو بطور کامل ویرایش میکنم .

Armin 7
04-03-2010, 00:28
معلومه که آرمین جان من عمدا نمیگم تا خودتون متوجه بشین . جدول هفته اول راهنمای بسیار خوبیه براتون .

داداش معـــمـــا طرح میکنی ؟ :31:

4039
04-03-2010, 00:36

به من چه خودت باید بفهمی . اولین بار یک ماه پیش خواهر زداه 13 سالم طریقه فهمیدن جدول بازیها توی این مود رو بهم یاد داد . سه چهار ساله توی pes اکثر مواقع ازش میبازم :31:.

vahidgame
04-03-2010, 00:39
راست میگه. کلا خیلی دوست داری معما طرح کنی .میگم چرا بازیهای سبکهای دیگه بازی نمیکنه چرا چسبیدی به این فوتبال:31: اگر بازیهای ماجرایی مخصوصا بری فکر کنم راهت بازیو بتونی تموم کنی:king:

Armin 7
04-03-2010, 00:42
به من چه خودت باید بفهمی . اولین بار یک ماه پیش خواهر زداه 13 سالم طریقه فهمیدن جدول بازیها توی این مود رو بهم یاد داد . سه چهار ساله توی pes اکثر مواقع ازش میبازم :31:.

حالا یه راهنمایی کن هفتـــه دوم رو اعلام کن تــا شاید بتونم این معما رو حل بنمایم :31:

4039
04-03-2010, 00:44
راست میگه. کلا خیلی دوست داری معما طرح کنی .میگم چرا بازیهای سبکهای دیگه بازی نمیکنه چرا چسبیدی به این فوتبال:31: اگر بازیهای ماجرایی مخصوصا بری فکر کنم راهت بازیو بتونی تموم کنی:king:
تا آخر شب بهتون میگم . من فقط میخوام از ذهنتون استفاده کنین تا ذهنتون شکوفا بشه :20: . خجالت نمیکشین همه ماشالا تحصیل کرده اصلا میخواین یه مسابقه براتون بذارم جایزه هم داشته باشه :13:.

من نمیتونم بازیهای اول شخص و سوم شخص انجام میدم چون سرم بقدری گیج میشه که تا چند ساعت حالم بده :46: .
همین PES به اندازه کافی وقت آدمو تلف میکنه دیگه بیشتر لازم نیست .

fouladiali
04-03-2010, 00:45
حسین جان بازی بعدی من با گالاتاسرای هستش؟

mohammad_87
04-03-2010, 00:45
بازم سلام.
بارسا 2 ---- 2 لیورپول
من هنوز نتونستم زیاد با این آپشن فایل جدید بازی کنم.مجبور بودم سیستم بارسا رو کمی تدافعی کنم تا مثل آب خوردن نبازم.بازی بدی نبود با اینکه گل اول رو شانسی زدم اما در کل میشه گفت مساوی عادلانه بود.گل هام رو هم آنری و ویا زدن.
سیو لیگ:

------------------------------

تا آخر شب بهتون میگم . من فقط میخوام از ذهنتون استفاده کنین تا ذهنتون شکوفا بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif . خجالت نمیکشین همه ماشالا تحصیل کرده اصلا میخواین یه مسابقه براتون بذارم جایزه هم داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif.وحید از تو دیگه بعیده.یه نگاهی به منوها بندازی یه کم روی لوگوی تیمها تکون بخوری میفهمی حسین چجوری این برنامه ها رو مینویسه.

4039
04-03-2010, 00:50
حسین جان بازی بعدی من با گالاتاسرای هستش؟

آره علی جان معما رو حل کردی .
خیلی سادست ترتیب تیمها از چپ به راست ترتیب هفته ها رو نشون میده .

Armin 7
04-03-2010, 00:53

شرمندتم حسین جان . بنده پــنــیــر خیلی دوست دارم :31:

mohammad_87
04-03-2010, 00:54
آقا حسین،شما سیو کاملا دیفالت آپشن فایل پی اس رو داری؟بدون اینکه پچ رسمی و غیر رسمی نصب کرده باشی باید ساخته باشی ها.داری؟

4039
04-03-2010, 00:59
بازم برای هفته اول خوبه محمد کم کم با گیم پلی این OF آشنا بشی تر بازیها برات راحت تر میشه .

جدول بازیهای هفته اول

بارسلون 2 ------------------------------------- لیورپول 2

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

شرمندتم حسین جان . بنده پــنــیــر خیلی دوست دارم :31:

آرمین حسابی ناامیدم کردی الان یک تصویر برات میذارم .

آقا حسین،شما سیو کاملا دیفالت آپشن فایل پی اس رو داری؟بدون اینکه پچ رسمی و غیر رسمی نصب کرده باشی باید ساخته باشی ها.داری؟

لطفا آقاشو بزار آخرش .
آره خب ساختنش که کاری نداره برای چی این سوالو میکنی ؟

Armin 7
04-03-2010, 01:03

حسین باور کن نفهمیدم . آخه نگاه کن علی ( یووه ) گفتش که با گالا بازی داره. بعدش شما گفتی که چینشش از چپ به راست . من که گیج شدم :19: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4039
04-03-2010, 01:05
ببین آرمین این ترتیب بازیهای بایرن هستش ( از چپ به راست جدول سمت راست ) :

vahidgame
04-03-2010, 01:06
تا آخر شب بهتون میگم . من فقط میخوام از ذهنتون استفاده کنین تا ذهنتون شکوفا بشه :20: . خجالت نمیکشین همه ماشالا تحصیل کرده اصلا میخواین یه مسابقه براتون بذارم جایزه هم داشته باشه :13:.

من نمیتونم بازیهای اول شخص و سوم شخص انجام میدم چون سرم بقدری گیج میشه که تا چند ساعت حالم بده :46: .
همین PES به اندازه کافی وقت آدمو تلف میکنه دیگه بیشتر لازم نیست .
شوخی کردم حالا بی خیال:31: من فقط خواستم بهت بازیهای دیگه هم توصیه کنم البته میدونم چون خیلی وقت بازی نمیکنی خیلی برات سخته. حالا نمیخوام موضع تاپیکو منحرف کنم ولی جدا این آواتار منو می بینی عکس بازی mass effect2 هست به همه توصیه میکنم این بازیو بازی کنم یعنی شما فقط همه بازیو توی این یه سال بازی کنید براتون کافیه. بازی به قدری جذابه و داستان بازی آن قدر خوب طاحی شده که شمارو مجذوب خودش می کنه:18: حسین فکر کنم انگلیسیت خیلی خوبه باری این بازی خیلی به درد میخوره میتونی انگلیسی خودتو محک بزنی که چه جوریه چون توی این بازی میتونی با دیالوگهای که در بازی انتخاب میکنی روند بازیو تغییر بدی و میتونی بین بد و خوب بودن انتخاب کنی.
حالا سرتو درد نمیارم:31: فقط گفتم که الان چند روز تعطیله این بازیو از دست ندین و وقت برای انجام این بازی دارین حالا دو سه روز بی خیال pes بشید مگه چی میشه:31: میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی واقعا من چند روز هستش که بدجور مجذوب بازی شدم. جالبه میانگین امتیاز این بازی از سایتهای مختلف 9.5 از 10 هستش! حسین اگه خواستی من در این بازی میتونم کمکت کنم. فقط مطمئن باش حتی تو که بازیهای دیگه رو بازی نمی کنی این بازی بدجور مجذوبت می کنه.

mohammad_87
04-03-2010, 01:06
خب خودت میتونی با آپشن فایل دیفالت،مشکل کیتهارو برای مسعود حل کنی.بهت راهشو میگم اگه نشد بفرست خودم درستش میکنم.
با pes editor آپشن فایل مسعود رو باز کن و بعد آپشن فایل دیفالت رو بعنوان آپشن فایل دوم باز کن.حالا در تب Import OF2 فقط و فقط روی گزینه Kit Setting کلیک کن.بعد هم بسیو.

vahidgame
04-03-2010, 01:16
حسین جان بازی بعدی من با لیون هستش الان بازی کنم؟ اگه کسی الان نمیخواد بازی کنه من بازی خودمو انجام بدم. برام جذاب هستش که تیم خودمو محک بزنم.

4039
04-03-2010, 01:23
وحید داری بچه ها رو منحرف میکنی ها . خب اون دیالوگاشو ضبط کن تا برات ترجمشو بگم .
من بازیهای پازل- ادونچر خیلی دوست دارم اما همونطوریکه گفتم سرم گیچ میشه و تا یکی دو ساعت حالم خرابه .
7-8 سال پیش رزیدنت اویلها رو بطور کامل چند بار رفتم اما الان بازیها اول و سوم شخص شده و من نمیتونم بازی کنم .

خب خودت میتونی با آپشن فایل دیفالت،مشکل کیتهارو برای مسعود حل کنی.بهت راهشو میگم اگه نشد بفرست خودم درستش میکنم.
با pes editor آپشن فایل مسعود رو باز کن و بعد آپشن فایل دیفالت رو بعنوان آپشن فایل دوم باز کن.حالا در تب Import OF2 فقط و فقط روی گزینه Kit Setting کلیک کن.بعد هم بسیو.

جالب بود . من روش ایمپورت رو تا الان امتحان نکرده بودم فکر کردم تو دونه دونه اسلاتها رو عوض میکنی گفتم حواله بدم به خودت :31: .

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

حسین جان بازی بعدی من با لیون هستش الان بازی کنم؟ اگه کسی الان نمیخواد بازی کنه من بازی خودمو انجام بدم. برام جذاب هستش که تیم خودمو محک بزنم.

آره میتونی اما صبر کن چک کنم ببینم اشتباه نکرده باشی . بچه ها میتونید بازی هفتم دوم رو هم انجام بدید اما بعد هفته سوم رو نه فعلا . باید با برنامه جلو بریم تا بازیها نظم داشته باشه .

vahidgame
04-03-2010, 01:31
دوستان کسی نمیخواد قبل از من بازی کنه؟

4039
04-03-2010, 01:33
جدول بازیهای هفته اول

بارسلون 2 ------------------------------------- لیورپول 2

برنامه هفته دوم بازیها

بایرن مونیخ -------------------------------------- آژاکس آمستردام
گالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال -------------------------------------- اینتر میلان
چلسی ------------------------------------------ لیون
لیورپول ------------------------------------------- وردربرمن
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید--------------------------------------- آ.اس رم
آرسنال ------------------------------------------ میلان
منچستر----------------------------------------- مارسی

vahidgame
04-03-2010, 01:36
حسین سیو بازیو بذار تا بازی کنم.نصفه شبم بازی کردن حال میده:31:

4039
04-03-2010, 01:49
حسین سیو بازیو بذار تا بازی کنم.نصفه شبم بازی کردن حال میده:31:

سیو بازیو همیشه نفر آخری که بازی کرده توی تاپیک میذاره مثل لیگ قبل .

Armin 7
04-03-2010, 01:50

حسین جان یه سوال فنی . الان تو بازی من ,پورتو میزبانه درسته ؟ پس وقتی من بخوام بازی رو انتخاب نکم اول تیمه خودم رو بعد پورتو رو انتخاب میکنم. خوب اگه اینجوری باشه من میشم میزبان. درسته ؟

fouladiali
04-03-2010, 01:52
برنامه هفته دوم بازیها

چلسی ------------------------------------------ لیون

حسین جان در بازی بعدی، باید به عنوان تیم مهمان بازی کنم دیگه؟

vahidgame
04-03-2010, 01:54
پس من رفتم بازی کنم.

fouladiali
04-03-2010, 01:55
حسین جان یه سوال فنی . الان تو بازی من ,پورتو میزبانه درسته ؟ پس وقتی من بخوام بازی رو انتخاب نکم اول تیمه خودم رو بعد پورتو رو انتخاب میکنم. خوب اگه اینجوری باشه من میشم میزبان. درسته ؟
نه، شما وقتی تیم خودت و تیم حریف را انتخاب کردی، با زدن جهت های چپ و راست می تونی میزبان یا مهمان بودنت را مشخص کنی.

4039
04-03-2010, 01:56

آره پورتو میزبانه . باید توی این بازی مهمان باشی تا ترتیب بازیها با نظم و قانون پیش بره .

حسین جان در بازی بعدی، باید به عنوان تیم مهمان بازی کنم دیگه؟

آره
در ضمن ممنون که جواب آرمینو میدی .
بچه ها اگه جواب همو میدونید لطفا به همدیگه بگید تا از بار کار من کم بشه خیلی ممنونم از همتون .

fouladiali
04-03-2010, 02:09
آره
در ضمن ممنون که جواب آرمینو میدی .
بچه ها اگه جواب همو میدونید لطفا به همدیگه بگید تا از بار کار من کم بشه خیلی ممنونم از همتون .
خواهش می کنم؛ این کارها در مقابل تلاش شما چیزی نیست.

4039
04-03-2010, 02:14
جدول رده بندی بازیها

vahidgame
04-03-2010, 02:36
بازیم تموم شد 3 بر 2 بازیو بردم:

سیو بازی:

حسین واقعا این بوریئلو که ازت خریدم خیلی به دردم خورد. به عنوان بازیکن تعویضی اوردمش 2 تا گل زد و امتیاز 8 هم گرفت.

SHADEL
04-03-2010, 04:42
منم بازیمو انجام دادم و با نتیجه ی 0-0 مساوی شدم
سیو بازی:

بازی رو می تونم این جوری نقد کنم که تیم رئال با بیشترین پاس و با برتری نسبی نسبت به منچستر سیتی وبا شوت هایی که با اختلاف کم به بیرون زدن بهتر ظاهر شدن.و چند موقعیت رو جلوی دروازه از دست دادن .و تیم منچستر سیتی با پاس عمقی و پشت دفاع چند خطر رو به روی دروازه ی رئال انجام دادن که خوشبختانه به گل تبدیل نشد.

بهترین بازیکنای تیم من در این بازی رو من خودم سرجیو راموس . دوسنا . توره . رونالدو .رو میتونم انتخاب کنم.

SHADEL
04-03-2010, 04:58
راستی حسین چرا شمارش پست ها تو این تاپیک خاموشه.

masoodbr
04-03-2010, 08:36
سلام
حسين با تركيب پيش فرض بازي كن فقط ادريانو را جاي برباتوف و لوچو را جاي يكي از دو هافبك من بذار

vahidgame
04-03-2010, 11:08
راستی حسین چرا شمارش پست ها تو این تاپیک خاموشه.
چون اینجا انجمن بازیهای آنلاین هست و در این انجمن شمارش پستها خاموش هست.

4039
04-03-2010, 11:42
جدول بازیهای هفته اول

بارسلون 2 ----------------------------------- لیورپول 2
رئال 0 ---------------------------------------- منچستر سیتی 0

برنامه هفته دوم بازیها

چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2

nahr_hr
04-03-2010, 11:42
سلام حسین جان من هفته اول تموم شد مثه اینکه
من این هفته با رئال دارم عادل هر وقت خواست ترکیبمو بهش میدم باشه

4039
04-03-2010, 11:46
سلام حسین جان من هفته اول تموم شد مثه اینکه
من این هفته با رئال دارم عادل هر وقت خواست ترکیبمو بهش میدم باشه

سلام
حامد حتما کرک 1.3 رو بگیر و نصب کن 4 صفحه قبل آدرس و توضیحات رو گذاشتم و یعد فرم ترکیبتو آماده کن بزار توی تاپیک تا آماده باشه .
این پستو میگم :

mohammad8711
04-03-2010, 11:46
منم بازی رو انجام میدم ، با آژاکس بازی دارم

Armin 7
04-03-2010, 11:59
حسین جان الان کی بازی داره ؟ منم میخوام بازی کنم .

4039
04-03-2010, 12:13
حسین جان الان کی بازی داره ؟ منم میخوام بازی کنم .

آرمین جان پست بالا محمد گفت که الان میخواد با آژاکس بازی کنه بزار بازیش تموم بشه بعد .

جدول بازیهای هفته اول

بارسلون 2 ----------------------------------- لیورپول 2
رئال 0 ---------------------------------------- منچستر سیتی 0

برنامه هفته دوم بازیها

آرسنال ------------------------------------------ میلان-------- فرم ترکیب من برای این بازی:

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

بچه ها از الان میتونید فرم ترکیبتون رو برای بازیهای مختلف ( این هفته و هفته های بعد ) آماده کنید و توی تاپیک بزارید ( یا توی پیام خصوصی به من بدید ) تا من جلو بازیتون قرار بدم تا بعدا با عجله مجبور نشید اینکار رو بکنید .
من بعد از اینکه پست اول رو بطور کامل ویرایش کردم یک بخش بعنوان بخش آرشیو درست میکنم و فرم ترکیب تمام تیمها رو توش قرار میدم و بهمراه جدول بازی جلوی هر بازی فرم مورد نظر هر کاربر رو قرار میدم .
فقط یادتون باشه بعد از اینکه کرک 1.3 رو جایگزین کرک قبلی کردین فرم رو بسازید تا همه چیز توی فرم ترکیبتون ذخیره بشه .

mohammad8711
04-03-2010, 12:21
بایرن 3 - 1 آژاکس
اسکرین شات رو اشتباهی گرفتم ، من 14 تا شوت داشتم که 12 تا تو چهارچوب بود ، آژاکس هم 8-9 تا شوت داشت
نیمه اول 1-1 شدیم ، ولی در نیمه دوم با استفاده از ضد حملات ریبری 2 گل زدم
ریبری تو این بازی هتریک کرد

اینم از سیو بازی :

Armin 7
04-03-2010, 12:23
حسین جان من رفتم برا بازی با پورتو بازی دارم.

4039
04-03-2010, 12:31
بایرن 3 - 1 آژاکس
اسکرین شات رو اشتباهی گرفتم ، من 14 تا شوت داشتم که 12 تا تو چهارچوب بود ، آژاکس هم 8-9 تا شوت داشت
نیمه اول 1-1 شدیم ، ولی در نیمه دوم با استفاده از ضد حملات ریبری 2 گل زدم
ریبری تو این بازی هتریک کرد

اینم از سیو بازی :

محمد طوفانی شروع کردی . ریبری توی این بازی بازیکن بسیار خوبیه من باهاش کار کردم قبلا .
راستی میبینم لوگوهای بازیت درست نیستن . کیت سرور داری یا نه اگه داری من لوگوها و کیتها رو برات بفرستم . وگرنه باید کیت سرور نصب کنی خواستی آدرس کیت سرور رو بهت بدم .

mohammad8711
04-03-2010, 12:39
محمد طوفانی شروع کردی . ریبری توی این بازی بازیکن بسیار خوبیه من باهاش کار کردم قبلا .
راستی میبینم لوگوهای بازیت درست نیستن . کیت سرور داری یا نه اگه داری من لوگوها و کیتها رو برات بفرستم . وگرنه باید کیت سرور نصب کنی خواستی آدرس کیت سرور رو بهت بدم .
کیت سرور رو دارم ، ولی یادم رفته بود اتچش کنم

4039
04-03-2010, 12:51
بعد از اینکه آرمین بازیشو انجام داد من بازیمو انجام میدم چون بازیم از هفته اوله و از بقیه عقب هستم .

Armin 7
04-03-2010, 12:57
پــورتــو 0 - 2 اینتـــر
این سیو بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آمار بازی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4039
04-03-2010, 13:37
منم بازیمو انجام دادم میلان 1 ---------- منچستر 2

هر دو گل منچستر رو آدریانوی برزیلی زد اولیشو با یک شوت فنی از پشت محوطه جریمه و گل دوم رو با هد زد .
البته بازیکنان تیم من واقعا نا آماده بودن اصلا هیچی فلش نارنجی و قرمز نداشتم .
جالبه آدریانو فلش آبی بود میخواستم توی ترکیب نذارمش اما چون مسعود گفته بود بزار آوردمش توی ترکیب .

آمار بازی :

سیو بازی :

masoodbr
04-03-2010, 14:41
سلام حيسن اين آپشن فايلي كه به من دادي لوچو گونزالس توش نبود بايد از مارسي انتقالش بدي به تيم من
درضمن من كه ميخواهم برم تو بازي اين اخطار را ميده معنيش چيه؟

vahidgame
04-03-2010, 14:51
سلام حيسن اين آپشن فايلي كه به من دادي لوچو گونزالس توش نبود بايد از مارسي انتقالش بدي به تيم من

اگه نیستش پس دیگه نمیشه درستش کرد چون لیگ شروع شده دیگه هر تغییری بدی توی بازی نمیاد.اتفاقا بازی بعدی من با همین مارسی هستش من یه بازی همین جوری با مارسی کردم همون لوچو گونزالس یه گل بهم زد:20:
در مورد پیغام فکر کنم مشکل دایرکس هستش. جدیدا دایرکس جدید نصب کردی؟

4039
04-03-2010, 15:18

سلام
مسعود جان خودت مگه نگفتی لوچو گونزالز آرژانتینی رو میخوای . فقط یک لوچوی آرژانتینی توی این بازی داریم منم همونو برات منتقل کردم به منچستر و الان توی تیمته . الان اصلا توی مارسی لوچو گونزالز نداریم . لوچو پاراسال اف سی پورتو بود امسال اومد مارسی منم از مارسی برات منتقلش کردم منچستر .
این بازیکن رو میگی دیگه :

مشکل دایرکت ایکس هم با کپی کردن یک فایل حل میشه یادمه مهدی توی تاپیک ویرایش بازی فایلشو گذاشته بود . من خودم این مشکل رو داشتم یکی از دایرکتهای بازیها رو از توی کامپیوترم نصب کردم درست شد .

vahidgame
04-03-2010, 15:28
مسعود جان خودت مگه نگفتی لوچو گونزالز آرژانتینی رو میخوای . فقط یک لوچوی آرژانتینی توی این بازی داریم منم همونو برات منتقل کردم به منچستر و الان توی تیمته . الان اصلا توی مارسی لوچو گونزالز نداریم . لوچو پاراسال اف سی پورتو بود امسال اومد مارسی منم از مارسی برات منتقلش کردم منچستر .
پس چرا من الان بازی کردم توی مارسی بودش؟

4039
04-03-2010, 15:35
پس چرا من الان بازی کردم توی مارسی بودش؟

راست میگی من یک گونزالز آرژانتینی دیگه رو به منچستر منتقل کردم آخه این گونزالز هم توی پورتو بود مثل گونزالز مارسی که پارسال پورتو بود همین مساله منو به اشتباه انداخت .
حالا هفته پنجم مسابقات اگه سختی بازیو خواستیم تعدیل کنیم برات منتقلش میکنم .

vahidgame
04-03-2010, 15:39
راست میگی من یک گونزالز آرژانتینی دیگه رو به منچستر منتقل کردم آخه این گونزالز هم توی پورتو بود مثل گونزالز مارسی که پارسال پورتو بود همین مساله منو به اشتباه انداخت .
حالا هفته پنجم مسابقات اگه سختی بازیو خواستیم تعدیل کنیم برات منتقلش میکنم .
مگه میشه وسط مسابقات تغییرش داد؟ مسابقات قبلی رو به خاطر که اینو نمیشد انجام داد تعطیل کردیم.

vahidgame
04-03-2010, 15:54
حسین جان اگه میشه صفحه اول تاپیکو اصلاح کن. همچنین یه سری توضیح بده که تا بعضی ها رو به اشتباه ندازه که ما داریم به صورت آنلاین یا com vs com بازی می کنیم

SHADEL
04-03-2010, 17:58
سلام حسین جان من بازی بعدیم با حامد باید من بازی کنم یا حامد؟
اگه من بازی کنم : ترکیب تیمش رو داری برام بذاری؟
راستی من این کرک 1.3 رو گرفتم مشکلی که پیش نمیاد.اگه بریزمش؟

SHADEL
04-03-2010, 20:23
حامد ترکیبتو بفرست

nahr_hr
04-03-2010, 20:43
عادل جان اینم ترکیبم

SHADEL
04-03-2010, 23:36
منم 2 تا از بازی هامو انجام دادم.و هردوشو با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.
بازی خوبی بود ولی در هر دو بازی موقعیت های زیادی رو از دست دادم در سری قبلی مسابقات هم شاهد بد شانسی من بودید.یعنی من باید هر بازی رو 3 هیچ می بردم.ولی چه قدر قدرت بدنی بازیکنا کم شده خیلی کم میارن.
سیو بازیها:

4039
05-03-2010, 00:20
سلام حسین جان من بازی بعدیم با حامد باید من بازی کنم یا حامد؟
اگه من بازی کنم : ترکیب تیمش رو داری برام بذاری؟
راستی من این کرک 1.3 رو گرفتم مشکلی که پیش نمیاد.اگه بریزمش؟

سلام
نه عادل جان مشکلی پیش نمیاد این کرک رو جایگزین کرک قبلی کن و یادت باشه این کرک رو به کیت سرور معرفی کنی . در ضمن قدرت بدنی بازیکنان نسبت به لیگ قبل هیچ تغییری نکرده .
تنها تغییری که گیم پلی این لیگ با لیگ قبل داره اینه که سرعت بازیکنان ( چه پا به توپ و چه بدون توپ ) تمام تیمها به یک نسبت مساوی افزایش پیدا کرده ( هم برای تیمهای ما و هم برای تیمهای حریف )

4039
05-03-2010, 12:02
برنامه هفته دوم بازیها

توضیحات :

مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)

مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )

پورتو پرتغال 0 -------------------------------------- اینتر میلان 2
رئال مادرید 1 --------------------------------------- آ.اس رم 0
آرسنال ------------------------------------------ میلان-------- فرم ترکیب من برای این بازی:

برنامه هفته سوم بازیها

توضیحات :

مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)

مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )

میلان ----------------------------------------- بایرن مونیخ
یوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان ----------------------------------- منچستر سیتی
مارسی -------------------------------------- چلسی
لیون ------------------------------------------- لیورپول
رم --------------------------------------------- گالاتاسرای
لاتزیو ------------------------------------------ آرسنال
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1

nahr_hr
05-03-2010, 12:34
حسین جام من بازی سومم رو میتونم بازی کنم

4039
05-03-2010, 12:37
حسین جام من بازی سومم رو میتونم بازی کنم

بله حامد جان . راستی کرک 1.3 رو جایگزین کرک 1.0 بازی کردی ؟ این کار باید انجام بشه و هیچ مشکلی برای بازی ایجاد نمیکنه فقط باید یادت باشه کرک 1.3 رو به کیت سرور معرفی کنی .

nahr_hr
05-03-2010, 12:39
آره حسی جان جایگزین کردم و به کیت سرور معرفیش کردم
میرم با تیم سابقم بازی کنم

Armin 7
05-03-2010, 13:10
پــورتــو 0 - 2 اینتـــر
این سیو بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آمار بازی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورتو پرتغال -------------------------------------- اینتر میلان ؟
حسین جان من که این بازی رو انجام دادم !

nahr_hr
05-03-2010, 13:27
حسین جان منم بازیمو تموم کردم نتیجه بازی
آس رم 2 - گالاتاسرای 1

اینم سیو بازی

4039
05-03-2010, 13:41

؟
حسین جان من که این بازی رو انجام دادم !

درست میگی آرمین جان من اضافش کردم .

4039
05-03-2010, 14:44
حامد برادرت چرا بازیهاشو انجام نمیده ؟

4039
05-03-2010, 14:51
بچه ها اگه هر هفته از بازیها رو در یک روز انجام بدیم چطوره ؟ با همون مهلت دو بازی معوقه .
مثلا اگه امروز صبح من جدول هفته پنجم رو گذاشتم , کاربری که امروز بازی داره تا دوشنبه فرصت داره بازی هفته پنجمشو انجام بده و یک شنبه ساعت 11.59 دقیقه مهلتش تموم میشه .
البته شاید برای یک روزه کردن بازیها هنوز زود باشه نظرتون چیه ؟

Armin 7
05-03-2010, 14:58
بچه ها اگه هر هفته از بازیها رو در یک روز انجام بدیم چطوره ؟ با همون مهلت دو بازی معوقه .
مثلا اگه امروز صبح من جدول هفته پنجم رو گذاشتم , کاربری که امروز بازی داره تا دوشنبه فرصت داره بازی هفته پنجمشو انجام بده و یک شنبه ساعت 11.59 دقیقه مهلتش تموم میشه .
البته شاید برای یک روزه کردن بازیها هنوز زود باشه نظرتون چیه ؟

به نظر من خوبه که هر هفته رو در یک روز انجام بدیم.

CATALONIA
05-03-2010, 15:10
دوستان سلام 
من چند روزي نبودم الان هم حال خوندن اين همه صفحه رو ندارم 
فقط حسين جان بگو من الان تيمم چندمه ؟ 
چيكار بايد بكنم ؟ 
كلا اين جا چه خبره ؟ 
ممنون

vahidgame
05-03-2010, 15:44
شهاب جان اگه اون روزایی که هستی بیشتر بازی کنی و مثلا دو تا بازی کنی اونجوری دیگه برات فکر کنم راحتتر باشه چون ممکن هست چند روز مثل الان اینجا نتونی بیای.

CATALONIA
05-03-2010, 15:46
شهاب جان اگه اون روزایی که هستی بیشتر بازی کنی و مثلا دو تا بازی کنی اونجوری دیگه برات فکر کنم راحتتر باشه چون ممکن هست چند روز مثل الان اینجا نتونی بیای.
من دوشنبه بودم ولي حسين گفت نميشه چون تركيب ها مشخص نيست 

سه شنبه صبح هم سايت داشت بهينه سازي !‌ميشد 
ديگه رفت تا امروز 
حالا چرا من يه مساوي دارم ؟؟
اينجا چه خبره ؟

4039
05-03-2010, 16:24
من دوشنبه بودم ولي حسين گفت نميشه چون تركيب ها مشخص نيست

سه شنبه صبح هم سايت داشت بهينه سازي !‌ميشد
ديگه رفت تا امروز
حالا چرا من يه مساوي دارم ؟؟
اينجا چه خبره ؟

سلام شهاب جان خوبی که ایشالا
الان شما دو تا از بازیهاتو میتونی انجام بدی ( هفته دوم و سوم )
بازی هفته اول محمد میزبان بود و بازیشو در مقابل لیورپول انجام داد که نتیجش 2-2 مساوی شد . راستی این پستو حتما بخون باید کرک 1.3 رو جایگزین کرک 1.0 بکنی یادت باشه بعد از این کار کرک 1.3 رو به کیت سرورت معرفی کنی :

CATALONIA
05-03-2010, 16:38
سلام شهاب جان خوبی که ایشالا
الان شما دو تا از بازیهاتو میتونی انجام بدی ( هفته دوم و سوم )
بازی هفته اول محمد میزبان بود و بازیشو در مقابل لیورپول انجام داد که نتیجش 2-2 مساوی شد . راستی این پستو حتما بخون باید کرک 1.3 رو جایگزین کرک 1.0 بکنی یادت باشه بعد از این کار کرک 1.3 رو به کیت سرورت معرفی کنی :

ممنون 

الان كرك رو ريختم 
كيت تيم هاي لايسنس نشده و لوگوي تيم هاي لايسنس نشده اشتباه است ولي نام تيم ها درست است 
حسين جان چيكار كنم ؟ 

4039
05-03-2010, 16:41
ممنون

الان كرك رو ريختم
كيت تيم هاي لايسنس نشده و لوگوي تيم هاي لايسنس نشده اشتباه است ولي نام تيم ها درست است
حسين جان چيكار كنم ؟

خب بالا که گفتم باید این کرک رو به کیت سرورت معرفی کنی .

CATALONIA
05-03-2010, 16:51
خب بالا که گفتم باید این کرک رو به کیت سرورت معرفی کنی .
يعني چي ؟ 

من يك بار ديگر attach رو زدم ولي هيچ تغييري نكرد ...

4039
05-03-2010, 16:58
يعني چي ؟

من يك بار ديگر attach رو زدم ولي هيچ تغييري نكرد ...

شهاب توی پیام خصوصی نوشتم باید چیکار کنی . اینجا مزاحم بقیه نشیم بهتره .

vahidgame
05-03-2010, 19:36
چرا حسین جدیدا تاپیک داره خاک میخوره؟ به نظرت کاری نمی خواد بکنیم که تاپیک از این وضع خاک خوردن بیرون بیاد:31:

Armin 7
05-03-2010, 19:49
اقا یون من رفتم بازی بعدیمو با من سیتی انجام بدم.

mohammad8711
05-03-2010, 20:01
برنامه هفته دوم بازیها

توضیحات :

مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)

مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )

برنامه هفته سوم بازیها

توضیحات :

مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)

مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )

اینتر میلان ----------------------------------- منچستر سیتی
رم --------------------------------------------- گالاتاسرای
لاتزیو ------------------------------------------ آرسنال
حسین جان من بازی با آژاکس رو انجام دادم ، ثبت نشده

4039
05-03-2010, 20:08
چرا حسین جدیدا تاپیک داره خاک میخوره؟ به نظرت کاری نمی خواد بکنیم که تاپیک از این وضع خاک خوردن بیرون بیاد:31:

علتش اینه که توی لیگ قبل بازیها با برنامه دقیقی پیش میرفت و اگه کسی سر موقع بازیشو انجام نمیداد بازی به کامپیوتر واگذار میشد روی همین حساب همه سر موقع توی تاپیک بودن .
حالا اگه ما بازیها رو یک روزه کنیم ( هر هفته در یک روز ) مجددا تا حدودی وضعیت قبل بوجود میاد من برنامه ها رو یک روزه میکنم .

حسین جان من بازی با آژاکس رو انجام دادم ، ثبت نشده

راست میگی محمد جان . بازیت چند چند شد ؟ تا ثبتش کنم .

4039
05-03-2010, 20:17
برنامه هفته دوم بازیها

توضیحات :

مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)

بایرن مونیخ 3 -------------------------------------- آژاکس آمستردام 1
آرسنال 2 ------------------------------------------ میلان 2-------- فرم ترکیب من برای این بازی:

کد:

برنامه هفته سوم بازیها

توضیحات :

مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )

اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1

habib_2008
05-03-2010, 20:21
سلام حسین جان
منم اومد بازیمو با شما الان میتونم بازی کنم درسته

nahr_hr
05-03-2010, 20:24
حسین جان برادرم اومد اگه بازی نیست بازیشو با تو انجام بذه

Armin 7
05-03-2010, 20:25
اینتر 1 - 2 منچستر سیتی
این سیو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آمار :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nahr_hr
05-03-2010, 20:29
حسین جان برادرم اومد اگه بازی نیست بازیشو با تو انجام بذه