ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

mohammad_87
26-02-2010, 23:24
من فعلا تا مشکلات فعلی تاپیکو حل نکنم هیچ معامله ای انجام نمیدم حتی اگه مهلت نقل و انتقالات تموم بشه شما معاملات خودتونو انجام بدین . جدیدا تاپیک دچار بی نظمی بدی شده و کارها خیلی با تاخیر پیش میره . اینجوری پیش بریم تا عیدم لیگ راه نمیفته .
حسین جان.فعلا که مشکلی نیستش.مسایلی بود که تموم ش.الان اکثر بچه ها هستن.اگه پیشنهادات معقولانه بهم بدیم خیلی راحت ترانسفرها انجام میشه.تنها مشکل الان خود پی سی ورلد هستش که باز برای یه ریفرش باید صدبار تلاش کنی.
امیدوارم همه بچه ها از این پست به بعد فقط درمورد نقل و انتقالات صحبت کنند.ممنون از همه....

vahidgame
26-02-2010, 23:41
چرا عجیب غریب پیشنهاد میدی؟دوتا ریبری بدی تازه شاید بشه اینیستا.خیلی دسته کمش گرفتی.میلیتو هم پویول دومه.پیشنهادت چیه؟میلیتو رو 40 میدم.
من عجیب غریب پیشنهاد میدم.تو که نمیدونی ریبری توی تیم من چه قدر قوی هستش.چون برای تو 10 واحد کم میشه ولی برای من کمتر کم شده. راستی من توی تیمم دمیکلیس دارم که دفاعش 80 هست بعد میلیتو که دفاعش 79 هست رو من 40 میلیون بدم. 22 میلیون میدم به اضافه یه بازیکن چه طوره؟

vahidgame
26-02-2010, 23:42
وحید جان تو باید به این نکته هم توجه کنی که وقتی یه نفر دیگه هم در مقابل تیم تو بازی می کنه توانایی های بازیکن های تیم تو هم به صورت نجومی بالا میره ! یعنی وقتی تیمت دست کامپیوتر باشه تقریبا هیچ فرقی با بارسا نداره !
اونم به خاطر اینه که در آپشن فایل هر کس همه تیم ها تقویت شده هستند و تیم خود شخص تضعیف شده
درسته ولی تیم قبلی من یعنی والنسیا به جز سه چهار بازیکن دیگه خیلی بازیکن فوق العاده ای نداشت. ولی حالا وضعیت فرق داره . اگه تونستین روبن رو بگیرین:20:
راستی حسین ناراحت نشی.

4039
26-02-2010, 23:55
درسته ولی تیم قبلی من یعنی والنسیا به جز سه چهار بازیکن دیگه خیلی بازیکن فوق العاده ای نداشت. ولی حالا وضعیت فرق داره . اگه تونستین روبن رو بگیرین:20:
راستی حسین ناراحت نشی.

من ناراحت نیستم وحید جان . اما همونطوریکه گفتم از اینجا به بعد قاطع برخورد میکنم . دیگه این بحثو ادامه ندیدم بهتره تا بیخود وقت بقیه گرفته نشه .
خب پس الان تیم بایرن مونیخ مال شماست و از این تیم طبق قانون 8 واحد کم شده .
تیم لیورپول هم مال شهابه .

mohammad_87
26-02-2010, 23:56
من عجیب غریب پیشنهاد میدم.تو که نمیدونی ریبری توی تیم من چه قدر قوی هستش.چون برای تو 10 واحد کم میشه ولی برای من کمتر کم شده. راستی من توی تیمم دمیکلیس دارم که دفاعش 80 هست بعد میلیتو که دفاعش 79 هست رو من 40 میلیون بدم. 22 میلیون میدم به اضافه یه بازیکن چه طوره؟
من بازیکنان رو از روی دیفالت مقایسه میکنم.الان دو سه تا آپشن فایل از تیمهای مختلف دارم.پس حتی دیفالت بارسا رو هم دارم.مثلا average برای دمیکلیس 72 هستش ولی میلیتو 77.تیمت رو دیدم بجز کلوزه کس بخصوصی ندیدم که اونم ازت بگیرم باید با تماشاچیان گل بزنی.پس میمونه فروش نقدی.

CATALONIA
26-02-2010, 23:56
آقا حسين عزيز 
اگه امكان داره و وقتي كه سرتون خلوت شد و كار ها راست و ريس شد ميتونيد براي من آپشن فايل ليورپول رو با 5 واحد تعديل قرار بدهيد 
متشكر ميشوم 
در ضمن اين بازيكنان من در ليست فروش و خريد 
ليست فروش 

Lucas 
Benayoun
فقط بازيكنا با بازيكن تعويض ميشه 

ليست خريد 
‍Cassetti 
Heinze
Pienaar 

حسين جان من تا فردا ساعت 3 نيستم و مدرسه ام ولي بعدش هستم اگه امكان داره قيمت اين بازيكنان رو تا اون موقع مشخص كنيد ممنون ميشم 

به اين دو ليست نه اضافه ميشه نه كم 
به ليست خريد ممكنه ( البته بعيد ) ولي به ليست فروش هيچ بازيكني از جمله Torres اضافه نخواهد شد 
از پيشنهاد بچه ها استقبال ميشود ( شما پيشنهاد بديد بررسي ميشه ) 

ممنون از همه 
به خاطر تمام آشوب ها !! و بي نظمي هايي كه درست كردم معذرت ميخوام 
از اين به بعد رفتارمو درست ميكنم ( سعي ميكنم ) 
خداحافظ همگي تا فردا 
يا علي 

mohammad_87
26-02-2010, 23:59
شهاب نرو.من جرارد رو میخوام.اصلا میخواستم نهایی کنم که تیمت رو عوض کردی.خوب میخرم میفروشی؟

CATALONIA
27-02-2010, 00:03
شهاب نرو.من جرارد رو میخوام.اصلا میخواستم نهایی کنم که تیمت رو عوض کردی.خوب میخرم میفروشی؟
جرارد قيمتش 92 هست 

ميخواي ؟ 
نه عزيزم نميفروشم 
حسين جان پس يادت نره 
من فردا ميام و آپشن فيل و قيمت ها رو لطفا بزار 
ممنون 

4039
27-02-2010, 00:04
من بازیکنان رو از روی دیفالت مقایسه میکنم.الان دو سه تا آپشن فایل از تیمهای مختلف دارم.پس حتی دیفالت بارسا رو هم دارم.مثلا average برای دمیکلیس 72 هستش ولی میلیتو 77.تیمت رو دیدم بجز کلوزه کس بخصوصی ندیدم که اونم ازت بگیرم باید با تماشاچیان گل بزنی.پس میمونه فروش نقدی.

محمد جان این چه کاریه که چند تا آپشن فایل دانلود کردی همون اول به من میگفتی برای بررسی بازیکنان جهت خرید , یک آپشن فایل بهت میدادم که از تمام تیمها 10 واحد کم شده باشه .

vahidgame
27-02-2010, 00:04
خب پس الان تیم بایرن مونیخ مال شماست و از این تیم طبق قانون 8 واحد کم شده .
همون آپشن فایل که برای شهاب گذاشتی درسته دیگه نه؟ من دانلودش کردم.
راستی حسین اگه از حرفهای من ناراحت شدی من معذرت می خوام:11: بیا یکم معامله کنیم . امشب نشد حداقل فردا این کارو بکنیم من چند تا بازیکنانتو حتما می خوام.

به خاطر این میانگین میلیتو بالاتر هست که کارتهای بیشتری داره. قبول کن که حتی میلیتو با خصوصیات واقعی 40 میلیون نمی ارزه چه برسه به الان. اصلا تو اهل معامله نیستی. بی خیال محمد مثل اینکه میخوای تیم من ذرت کاران دوباره بشه:31:

mohammad_87
27-02-2010, 00:09
حسین یادته که من هی بالاجبار تیم عوض میکردم.واسه همون آپشن فایل متفاوت دارم.
شهاب اینیستا رو میدم بعلاوه 20 تا.یا اگه خواستی یه بازیکن دیگه بجای بیست تا انتخاب کن.قیمت خوبی گفتم اگه فکر میکنی کم گفتم میخوای حسین قیمت اینیستا رو بذاره ببین.

mohammad8711
27-02-2010, 00:10
ای بابا ، من شکایت دارم !
تورس مال منه ! قبل از اینکه کسی لیورپول رو صاحب بشه من پیشنهاد داده بودم ! به جاش لیورپول 100 میلیون پول اضافه باید داشته باشه

4039
27-02-2010, 00:10
حسين جان پس يادت نره
من فردا ميام و آپشن فيل و قيمت ها رو لطفا بزار
ممنون

حتما

همون آپشن فایل که برای شهاب گذاشتی درسته دیگه نه؟ من دانلودش کردم.
راستی حسین اگه از حرفهای من ناراحت شدی من معذرت می خوام:11: بیا یکم معامله کنیم . امشب نشد حداقل فردا این کارو بکنیم من چند تا بازیکنانتو حتما می خوام.

به خاطر این میانگین میلیتو بالاتر هست که کارتهای بیشتری داره. قبول کن که حتی میلیتو با خصوصیات واقعی 40 میلیون نمی ارزه چه برسه به الان. اصلا تو اهل معامله نیستی. بی خیال محمد مثل اینکه میخوای تیم من ذرت کاران دوباره بشه:31:

نه باید برات آپشن فایلی که 8 واحد ازش کم شده بزارم .
هر کارت قهوه ای دو برابر هر کارت سبز قیمت داره . اصلا ولش کن وارد بحث گیم پلی و قیمت گذاری و ... نشید . من کلی وقت گذاشتم تا به این فرمولها رسیدم فقط اینو بدونین که قیمت هر بازیکن بر اساس تواناییهای واقعی اون در این بازیه .
باشه من حاضرم برای معامله .

من که گفتم ناراحت نیستم اما باید قاطعانه برخورد کنم تا مشکل پیش نیاد .

CATALONIA
27-02-2010, 00:13
راستي حسين جان به خاطر همه چيز ازت معذرت ميخوام 
و اينو ميگم كه ديگه تكرار نميشه 
مطمئن باش 
فقط جواب ما رو بده كه پامون گيره :31:
الان رو نميگم 
كلا ميگم 
بازم ببخشيد از همه ي دوستان 
اگه با من كاري نداريد ميرم تا فردا 

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

اي بابا 
من تورس و جرارد رو نداشته باشم چي كار كنم ؟؟
گفتم كه فروشي نيست 
تازه محمد! جان مهلت نقل و انتقالات كه تموم نشده بود كه من ليورپول رو برداشتم 
براي همين فعلا تورس تو تيمه منه !

vahidgame
27-02-2010, 00:15
دوستان یه چیزی میگم ناراحت نشین. خیلی اشتهای بالایی دارین. دو تا محمدها می خواید تورس و ویا و روبن و ریبری و کاکا و رونالدو و جرارد بهتون داده بشه؟ اگه کم هست بازم بگین.آخه تیم شما دوتا خیلی هم ضعیف هست!!!!!

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

نه باید برات آپشن فایلی که 8 واحد ازش کم شده بزارم .
برای شهاب چه قدر کم کرده بودی؟

من که گفتم ناراحت نیستم اما باید قاطعانه برخورد کنم تا مشکل پیش نیاد .
فقط خواهشا هر کاری می کنی منشور اخلاقی برای لیگ درست نکن:20:

mohammad_87
27-02-2010, 00:19
من بازیکنایی که نیاز دارم رو می خوام.یه بودجه برابر با شما هم دارم.شما هم میتونی بری جرارد رو بخری.که البته شهاب ندادش.اشکال نداره چیزی که زیاده بازیکنه.فقط باید بگردی...:20:
شهاب آخرین پیشنهاد:
جرارد در قبال اینیستا + مارکز + بویان
گول قیمت جرارد رو نخور.داری ضرر میکنی ها.تازه جرارد برای من ده تا کم میشه و این بازیکنان به اندازه تیمت کم میشن.می خوای از حسین مشورت بگیر.فقط الان جواب نهایی رو بده.

mohammad8711
27-02-2010, 00:20
خوب به خاطر اینه که بیخودی تاپیک رو شلوغ کردید ، وگرنه اگه حسین سرش شلوغ نبود تا الان تورس تو تیم من بود ! اگه عادلانه برخورد بشه و به درخواست ها به ترتیب رسیدگی بشه تورس میاد تو تیم من ، چون فبل از اینکه کسی لیورپول رو در خواست کنه من تورس رو خواسته بودم
البته حسین جان یه وقت فکر نکنی قدر شناس نیستم ، کل زحمت های لیگ روی دوش تو هست و خیلی زحمت کشیدی

vahidgame
27-02-2010, 00:23
باشه من حاضرم برای معامله .
زامبروتا رو صد در صد می خوام خودت گفتی یه دونه توی این پست می خوای بفروشی. سیدورف رو چه جوری راه میای؟ فلامینی هم میخوام

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

خوب به خاطر اینه که بیخودی تاپیک رو شلوغ کردید ، وگرنه اگه حسین سرش شلوغ نبود تا الان تورس تو تیم من بود ! اگه عادلانه برخورد بشه و به درخواست ها به ترتیب رسیدگی بشه تورس میاد تو تیم من ، چون فبل از اینکه کسی لیورپول رو در خواست کنه من تورس رو خواسته بودم
البته حسین جان یه وقت فکر نکنی قدر شناس نیستم ، کل زحمت های لیگ روی دوش تو هست و خیلی زحمت کشیدی
من حاظرم 100 میلیون خودم رو بهت بدم تیمم رو با تو عوض کنم.

4039
27-02-2010, 00:24
برای شهاب چه قدر کم کرده بودی؟

فقط خواهشا هر کاری می کنی منشور اخلاقی برای لیگ درست نکن:20:

برای شهاب 5 واحد کم کردم چون بازیش در حد بقیه بچه ها قوی نیست و بیشتر برای این توی لیگ شرکت کرده که فقط توی مسابقات حضور داشته باشه .

صبر کن آپشن فایلتو برات بفرستم .

منشور اخلاقی چیه پسر نود زیاد نگاه میکنی ؟

vahidgame
27-02-2010, 00:32
برای شهاب 5 واحد کم کردم چون بازیش در حد بقیه بچه ها قوی نیست و بیشتر برای این توی لیگ شرکت کرده که فقط توی مسابقات حضور داشته باشه .

صبر کن آپشن فایلتو برات بفرستم .

منشور اخلاقی چیه پسر نود زیاد نگاه میکنی ؟
حسین ندادی هم عیب نداره خودم یاد گرفتم چه جوری کم می کنی.فقط از تاپ اسپید و شتاب چه قدر کم کنم؟
راستی آره نود زیاد نگاه می کنم ولی ربطی به اون نداشت گفتم یه دفعه من هم مثل عمران زاده به خاطر این منشور یه دفعه 6 ماه محروم نشم:31:
راستی اون بازیکنان که گفتم نظرت چیه؟

4039
27-02-2010, 00:33
وحید این آپشن فایل بایرن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad_87
27-02-2010, 00:35
شهاب رفت.سه بازیکن از سه پست در قبال یه دونه.چرا شما هرپیشنهادی که بهتون میشه رد میکنین.تا الان فقط یک نقل و انتقال صورت گرفته بین بچه ها.اونم بین من و حسین.اینجوری یه هفته هم اضافه کنیم هیچ تغییری صورت نمیگیره.
حسین جان لطفا اینهارو برای من ثبت کن:
Upson 9.6$
Totti 42$
روی هم 51.6 که از 110 کم میشه.
-------------------------------------
محمد! جان.اینو جواب ندادی:
والدز + پویول + 10 میلیون === چک + تری

4039
27-02-2010, 00:40
زامبروتا رو صد در صد می خوام خودت گفتی یه دونه توی این پست می خوای بفروشی. سیدورف رو چه جوری راه میای؟ فلامینی هم میخوام

سیدورف و زامبروتا رو نمیدم . فلامینی رو چرا حاضرم معامله کنم .

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

شهاب رفت.سه بازیکن از سه پست در قبال یه دونه.چرا شما هرپیشنهادی که بهتون میشه رد میکنین.تا الان فقط یک نقل و انتقال صورت گرفته بین بچه ها.اونم بین من و حسین.اینجوری یه هفته هم اضافه کنیم هیچ تغییری صورت نمیگیره.
حسین جان لطفا اینهارو برای من ثبت کن:
Upson 9.6$
Totti 42$

محمد تمام خریدو فروشات رو با قیمت بگو تا پوشه نقل و انتقالاتت رو تنظیم کنم . توتی دقت شوتهاش واقعا بی نظیره بندرت شوتاش هوایی میره من چند سال توی مستر لیگ باهاش کار کردم .
سیدورفو با کی عوض میکنی ؟

vahidgame
27-02-2010, 00:40
فلامینی رو چرا حاضرم معامله کنم
چه قدر اونو می فروشی؟

mohammad8711
27-02-2010, 00:41
حسین 2-2 مساوی !

صاحب منچستر کیه ؟ رونی رو می خوام آنلکا + مالودا + 100 میلیون میدم
فکر کنم قیمت بازیکن ها + 100 میلیون روی هم میشه حدود 180 میلیون !!

4039
27-02-2010, 00:42
چه قدر اونو می فروشی؟

هر چی بیشتر بهتر من کلا از پول بدم نمیاد .

vahidgame
27-02-2010, 00:47
هر چی بیشتر بهتر من کلا از پول بدم نمیاد .
حالا جدا هافبک دفاعی خوبی هستش؟ سیدوروف گفتی می فروشی. من حاظرم با شوان اشنایدر اونو عوض کنم. بعد بهت یه جا یه پولی برای سیدوروف و فلامینی میدم.فقط یه قیمتی بگو.

4039
27-02-2010, 00:50
حسین 2-2 مساوی !

صاحب منچستر کیه ؟ رونی رو می خوام آنلکا + مالودا + 100 میلیون میدم
فکر کنم قیمت بازیکن ها + 100 میلیون روی هم میشه حدود 180 میلیون !!

رونی واقعا خطرناکه در واقع خیلی تیز و سرعتیه انصافا محمد بازی نسبت به دیفالت خود کونامی جذاب تر نشده ؟ توی دیفالت بازی یک طرفه بود از حریف که اصلا گل نمیخوردیم هیچی 2-3 تایی هم حوالش میکردیم . حالا درسته که توی آمار تواناییهای بازیکنان نقص هایی وجود داره اما در مجموع گیم پلی خیلی بالانسه و بازی مثل دنیای واقعی حسابی درگیرانست .

vahidgame
27-02-2010, 00:54
رونی واقعا خطرناکه در واقع خیلی تیز و سرعتیه انصافا محمد بازی نسبت به دیفالت خود کونامی جذاب تر نشده ؟ توی دیفالت بازی یک طرفه بود از حریف که اصلا گل نمیخوردیم هیچی 2-3 تایی هم حوالش میکردیم . حالا درسته که توی آمار تواناییهای بازیکنان نقص هایی وجود داره اما در مجموع گیم پلی خیلی بالانسه و بازی مثل دنیای واقعی حسابی درگیرانست .
منم قبول دارم. ولی جدا نباید تعداد بچه ها این قدر زیاد می شد. من همون اول چلسی رو برداشتم نمیدونم چرا یه دفعه برای محمد شد. میگم اگه تعداد زیاده می خوای من این دوره انصراف بدم:20:

mohammad_87
والدز + پویول + 15 میلیون === چک + تری

mohammad8711
حسین 3-2 !
تو لیگ جبران می کنم

4039
27-02-2010, 00:56
حالا جدا هافبک دفاعی خوبی هستش؟ سیدوروف گفتی می فروشی. من حاظرم با شوان اشنایدر اونو عوض کنم. بعد بهت یه جا یه پولی برای سیدوروف و فلامینی میدم.فقط یه قیمتی بگو.

وحید من سیدورفو به تو نمیدم فقط بخاطر خودت تا تیمتو بهتر از این تقویت کنی .

ببین سه فاکتور قدرت بدنی , دریبل اسپید و شتاب برای یک مهاجم بسیار مهمه .
برای مدافع سه فاکتور سرعت , قدرت بدنی و دفاع از بقیه فاکتورها مهم تره .
و برای هافبک سرعت پاس کوتاه , دریبل اسپید و اگیلیتی یا همون چالاکی از بقیه فاکتورها مهمتر هستن .
جدای از این تواناییها کارتهای بازیکنان خصوصا کارتهای قهوه ای یا همون تخصصی برای یک بازیکن بسیار مهمه اینو که خودت بهتر از من میدونی .

mohammad8711
27-02-2010, 00:56
نه!
تو خریدار نیستی ، فروشنده هم نیستی :31:
همین کاروالیو رو میزارم دفاع آخر کار پویول رو برام انجام میده
راستی ابراهیمویج فروشی نیست ؟

mohammad_87
27-02-2010, 01:01
نه!
تو خریدار نیستی ، فروشنده هم نیستی :31:
همین کاروالیو رو میزارم دفاع آخر کار پویول رو برام انجام میده
راستی ابراهیمویج فروشی نیست ؟
بخدا خیلی داری بی انصافی میکنی.خودت چه پیشنهادی میدی؟رد نکن.پیشنهادت هم معقولانه باشه نه مثل وحید که یکی میده پنج تا میخواد.:31:
نه ابراهیموویچ رو جایگزین براش ندارم.

4039
27-02-2010, 01:01

محمد من تعجب میکنم داری اینجوری پویول رو مفت به حراج میذاری . این بازیکن در مجموع جزء 4-5 مدافع برتر این بازیه . میدونی با کارتهاش چه کارها که نمیتونی انجام بدی . توی بازیهای رو در رو که تیمتو کامپیوتر هدایت میکنه قدر کارتهای این بازیکن رو خواهی دونست البته اگه درست ازشون استفاده کنی .

mohammad8711
27-02-2010, 01:02
بخدا خیلی داری بی انصافی میکنی.خودت چه پیشنهادی میدی؟رد نکن.پیشنهادت هم معقولانه باشه نه مثل وحید که یکی میده پنج تا میخواد.:31:
نه ابراهیموویچ رو جایگزین براش ندارم.
من دارم می گم می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ! تو صاف دست گذاشتی روی تری

mohammad_87
27-02-2010, 01:07
محمد من تعجب میکنم داری اینجوری پویول رو مفت به حراج میذاری . این بازیکن در مجموع جزء 4-5 مدافع برتر این بازیه . میدونی با کارتهاش چه کارها که نمیتونی انجام بدی . توی بازیهای رو در رو که تیمتو کامپیوتر هدایت میکنه قدر کارتهای این بازیکن رو خواهی دونست البته اگه درست ازشون استفاده کنی .
من بسته به نوع بازی خودم به یک سری بازیکنان نیاز دارم.مثل همون رونادینیو که من باهاش از مسی بهتر بازی میکنم.از پویول هم خبر دارم ولی این محمد این چیزها رو درنظر نگرفته.میبینی چه پیشنهادهایی میدم؟اون از شهاب که جرارد رو نداد این هم از بقیه.اصلا نقل و انتقالات نمیذاشتیم بهتر بود.

من دارم می گم می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ! تو صاف دست گذاشتی روی تری
خب تری رو نده.چک رو با والدز معامله میکنی؟یک بازیکن متوسط هم میدم.دیگه از این بهتر؟

4039
27-02-2010, 01:07
محمد چی شد بازیکن از من میخوای یا نه ؟ حالا غیر از نستا

mohammad8711
27-02-2010, 01:08
منم تعجب می کنم !
یا واقعا اینجوری فکر می کنی یا می خوای بچه گول بزنی ! که احتمالا دومی درسته

mohammad_87
27-02-2010, 01:11
بچه گول بزنی چیه؟بهش میگن نقل و انتقال.خب پیشنهاد دومم رو جواب بده.
حسین جان از تیمت نستا رو بیشتر میپسندم.کی رو میخوای؟

4039
27-02-2010, 01:13
منم تعجب می کنم !
یا واقعا اینجوری فکر می کنی یا می خوای بچه گول بزنی ! که احتمالا دومی درسته

محمد اون جور که تو اسلحه به طرف ما گرفتی کی جرات گول زدن پیدا میکنه . راستی از تیم من بازیکن نمیخوای ؟

mohammad8711
27-02-2010, 01:15
پیشنهاد دومت که جالب تر شد ! من می گم پویول رو می خوام تو می خوای والدز رو بدی ؟

4039
27-02-2010, 01:17

میگم گردش مالی تیمها چقد کمه اصلا همه انگار میترسن پول خرج کنن . اگه کمی بچه ها جرات به خرج بدن کلی جابجایی پول میشه صورت داد و از این طریق بچه ها بازیکنان مورد نظرشون رو خیلی راحت تر میتونن بدست بیارن .
در مورد نستا حقیقتش توی خط دفاعی فقط همینو دارم اما توی هافبکها میتونیم جابجائی هایی داشته باشیم .

محمد تمام خریدو فروشات رو با قیمت بگو تا پوشه نقل و انتقالاتت رو تنظیم کنم . توتی دقت شوتهاش واقعا بی نظیره بندرت شوتاش هوایی میره من چند سال توی مستر لیگ باهاش کار کردم .
سیدورفو با کی عوض میکنی ؟

mohammad_87
27-02-2010, 01:21
پیشنهاد دومت که جالب تر شد ! من می گم پویول رو می خوام تو می خوای والدز رو بدی ؟
من هر پیشنهادی بدم یه جوری ردش میکنی.پویول رو اونجوری پیشنهاد دادم نخواستی.
اگه پویول رو میخوای منم چک رو می خوام.پیشنهاد اولم برای این بود که هردومون به خواستمون برسیم.پیشنهاد خودت چیه؟چک رو چند میدی ؟پویول رو چند میگیری؟
-------------------------
حسین جان.نستا رو گفتم میخوام.مارکز رو بدم با بوبان که تقریبا مثل پاتو هستش قبول میکنی؟
--------------------------------------
منم همینو میگم.هیچ کس به طرف مقابل اعتماد نداره.خوبه بازیکنان رو همه میتونن ببینن چجوریاست.
نقل و انتقالات من تا اینجا:
مسی === رونالدینیو + بکهام + 10 میلیون
خرید ها:
Upson 9.6$
Totti 42$
موجودی فعلی من: 58.4

mohammad8711
27-02-2010, 01:22
محمد اون جور که تو اسلحه به طرف ما گرفتی کی جرات گول زدن پیدا میکنه . راستی از تیم من بازیکن نمیخوای ؟
والا من اسلحه رو به طرفت نگرفتم ، برعکس تو این کارو کردی !
از وقتی که گفتی خودمو معرفی کنم و من برای اینکه جو تاپیک عوض بشه به صورت طنز جوابتو دادم رفتارت تغییر کرده !
اگه توجه کنی من به صورت طنز کاملا خودمو معرفی کردم ، 22 سالمه ، دانشجوی آی تی هستم ، در کرمانشاه زندگی میکنم ...
قیمت دروازبان استون ویلا رو که خیلی وقت پیش خواسته بودم ندادی ، البته اینو قبول دارم که به خاطر این بوده که سرت شلوغ بوده
سر قضیه لیورپول و تورس هم هیچ توجهی به پست های من نکردی ! یه جورایی احساس کردم عمدا این کارو کردی

4039
27-02-2010, 01:38
محمد میلتو رو با نستا عوض میکنم چقدر سر میدی ؟

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

والا من اسلحه رو به طرفت نگرفتم ، برعکس تو این کارو کردی !
از وقتی که گفتی خودمو معرفی کنم و من برای اینکه جو تاپیک عوض بشه به صورت طنز جوابتو دادم رفتارت تغییر کرده !
اگه توجه کنی من به صورت طنز کاملا خودمو معرفی کردم ، 22 سالمه ، دانشجوی آی تی هستم ، در کرمانشاه زندگی میکنم ...
قیمت دروازبان استون ویلا رو که خیلی وقت پیش خواسته بودم ندادی ، البته اینو قبول دارم که به خاطر این بوده که سرت شلوغ بوده
سر قضیه لیورپول و تورس هم هیچ توجهی به پست های من نکردی ! یه جورایی احساس کردم عمدا این کارو کردی

نه بخدا محمد جان الان اینارو نوشتی واقعا تعجب کردم راستش این جملاتت منو حسابی غافلگیر کرد . اینجور سوء تفاهمات توی محیط سایبر پیش میاد اتفاقا من با کسانی شوخی میکنم که بیشتر باهاشون خودمو صمیمی میدونم . اگه به پستی جواب ندادم میبخشی باور کن سرم خیلی شلوغه خیلی .
درمورد تورس باور کن من چاره ای نداشتم چیکار کنم .

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

من منظورم از اسلحه اونیه که توی آواتورته نه اینکه جبهه گیری کرده باشی .

mohammad_87
27-02-2010, 01:40
حسین جان.اون بازیکن دکوریه.فروشی نیست!دقت کنی از نستا سرتره.بجز قدش که با جامپی که داره حسابی جبران کرده.میلیتو چیز زیادی از پویول کم نداره.من فقط یه مدافع بلند قد میخوام.واسه همین نستا یا تری رو نشون کردم.وگرنه مدافعام خیلی خوبن.
محمد! من چک رو بخوام با کی یا چه قیمتی میفروشی؟

mohammad8711
27-02-2010, 01:44
محمد میلتو رو با نستا عوض میکنم چقدر سر میدی ؟

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

نه بخدا محمد جان الان اینارو نوشتی واقعا تعجب کردم راستش این جملاتت منو حسابی غافلگیر کرد . اینجور سوء تفاهمات توی محیط سایبر پیش میاد اتفاقا من با کسانی شوخی میکنم که بیشتر باهاشون خودمو صمیمی میدونم . اگه به پستی جواب ندادم میبخشی باور کن سرم خیلی شلوغه خیلی .
درمورد تورس باور کن من چاره ای نداشتم چیکار کنم .

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

من منظورم از اسلحه اونیه که توی آواتورته نه اینکه جبهه گیری کرده باشی .
من اشتباه کردم ، عذر خواهی می کنم :11:

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

محمد جان میگم چک رو بیخیال شو یه نگاهی به دروازبان استون ویلا بنداز !
پویول رو چند می فروشی ؟

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

حسین پاتو فروشیه ؟

4039
27-02-2010, 01:51
حسین جان.اون بازیکن دکوریه.فروشی نیست!دقت کنی از نستا سرتره.بجز قدش که با جامپی که داره حسابی جبران کرده.میلیتو چیز زیادی از پویول کم نداره.من فقط یه مدافع بلند قد میخوام.واسه همین نستا یا تری رو نشون کردم.وگرنه مدافعام خیلی خوبن.
محمد! من چک رو بخوام با کی یا چه قیمتی میفروشی؟

محمد خیلی بی رحمی خداییش . من توی هر نقل و انتقالی سعی میکنم سر طرف مقابلم کلاه نره تازه اگه بتونم جوری باهاش معامله میکنم که به نفعش بشه هر چند که کمی به ضرر خودم بشه اونوقت تو اینجوری طی میکنی بابا ایولا .
خواهشا تو دیگه برداشت بدی از حرفای من نکن به هیچ وجه . هر چند که میدونم تو تقریبا منو خوب میشناسی .
خب پس قید خط دفاع رو باید بزنیم توی هافبکها حاضری معامله کنی ؟

---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

من اشتباه کردم ، عذر خواهی می کنم :11:

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

پویول رو چند می فروشی ؟

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

حسین پاتو فروشیه ؟

خواهش میکنم دوست گلم . بازم میبخشی اگه حواسم به پستی ازت نبوده . الانم اون دروازه بان رو میخوای ؟
پاتو ؟ اگه اینو بدم اونوقت با بقال سر کوچه مون گل بزنم ؟

mohammad8711
27-02-2010, 01:54
نه دیگه تصمیم گرفتم چک رو نگه دارم ، دروازبان لازم ندارم
ولی به بقیه توصیه می کنم این دروازبان رو از دست ندند

mohammad_87
27-02-2010, 01:55
نه حسین این چه حرفیه؟کدوم برداشت بد؟آخه من میلیتو رو حتی اون ال گذاشتم توی لیست فروش.بعد کل تیمم رو با دقت نگاه کردم دیدم خیلی از بازیکنای ذخیره هم به دردم میخوره.مثل همین میلیتو یا مکسول و ...
اما خدایی ترانسفرها خیلی بیخود بود.هیچ کس کار خاصی نکرد.نمی دونم چرا...
به فکر دروازه بان نیستی؟دروازه بانی درجه یک؟
هافبک خوب زیاد دارم.فقط اگه جرارد رو شهاب میداد خیلی خوب میشد.اون هم فکر کرده سرش داره کلاه میره.
من نهایت تا نیم ساعت دیگه هستم فردا هم که ساعت ده میخوای پرونده ترانسفر هارو ببندی فکر کنم به کار خاصی نتونم برسم.
چه پیشنهادی داری؟کی رو میخوای؟

پویول رو چند می فروشی ؟باور کن همونطور که شما پویول رو میخوای من چک رو میخوام.اما حاضرم مثل پیشنهاد اولم معاوضه کنیم.اگه زیاد راضی نیستی کمی بلا پایین میکنیم.چطوره؟
فریدل رو دیدم.زیاد با والدز فرقی نداره.

4039
27-02-2010, 02:03
نه حسین این چه حرفیه؟کدوم برداشت بد؟آخه من میلیتو رو حتی اون ال گذاشتم توی لیست فروش.بعد کل تیمم رو با دقت نگاه کردم دیدم خیلی از بازیکنای ذخیره هم به دردم میخوره.مثل همین میلیتو یا مکسول و ...
اما خدایی ترانسفرها خیلی بیخود بود.هیچ کس کار خاصی نکرد.نمی دونم چرا...
به فکر دروازه بان نیستی؟دروازه بانی درجه یک؟
هافبک خوب زیاد دارم.فقط اگه جرارد رو شهاب میداد خیلی خوب میشد.اون هم فکر کرده سرش داره کلاه میره.
من نهایت تا نیم ساعت دیگه هستم فردا هم که ساعت ده میخوای پرونده ترانسفر هارو ببندی فکر کنم به کار خاصی نتونم برسم.
چه پیشنهادی داری؟کی رو میخوای؟

در مورد جرارد واقعا سرش کلاه میرفت چون ستون اصلی تیم لیورپول همین بازیکنه . هم در زمینه پاس خیلی تواناست هم قدرت شوت بسیار بالایی داره هم کارتهای تخصصی زیادی داره . کلا فکر کنم شیش دونگ ترین هافبک این بازی همین بازیکنه . محمد جراردو بیخیال شو تیم شهاب خیلی ضعیف میشه .
از بین دو هافبک برترت یکیشو میتونی بهم بدی ؟
توی این بازار تو بدم کار نکردیا بازیکنای خوبی گرفتی . فکر کنم الان هنوزم بودجه برای خرید داشته باشی .
نگفتی دقیقا تا الان چه بازیکنایی خریدی چی فروختی قیمتاشونو هم بگو .

mohammad_87
27-02-2010, 02:09
در مورد جرارد واقعا سرش کلاه میرفت چون ستون اصلی تیم لیورپول همین بازیکنه . هم در زمینه پاس خیلی تواناست هم قدرت شوت بسیار بالایی داره هم کارتهای تخصصی زیادی داره . کلا فکر کنم شیش دونگ ترین هافبک این بازی همین بازیکنه . محمد جراردو بیخیال شو تیم شهاب خیلی ضعیف میشه .
از بین دو هافبک برترت یکیشو میتونی بهم بدی ؟
توی این بازار تو بدم کار نکردیا بازیکنای خوبی گرفتی . فکر کنم الان هنوزم بودجه برای خرید داشته باشی .
نگفتی دقیقا تا الان چه بازیکنایی خریدی چی فروختی قیمتاشونو هم بگو .
اما اینیستا بجز پاس در بقیه موارد تا حدود زیادی به جرارد نزدیکه.و کارتهای خوبی هم داره.من روی قد بازیکن در کنار دیگر فاکتورها توجه زیادی دارم.
لیست خرید فروش بازیکنان رو که صفحه قبل با فونت آبی نوشته ام.حسین بی زحمت قیمت فریدل دروازه بان استون ویلا و فری دروازه بان فیورنتینا رو الان بگو.همچنین اینیستا.خدایی راستش رو بگو ها:31:

4039
27-02-2010, 02:22
اما اینیستا بجز پاس در بقیه موارد تا حدود زیادی به جرارد نزدیکه.و کارتهای خوبی هم داره.من روی قد بازیکن در کنار دیگر فاکتورها توجه زیادی دارم.
لیست خرید فروش بازیکنان رو که صفحه قبل با فونت آبی نوشته ام.حسین بی زحمت قیمت فریدل دروازه بان استون ویلا و فری دروازه بان فیورنتینا رو الان بگو.همچنین اینیستا.خدایی راستش رو بگو ها:31:

اینیستا 51.4 م

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

خب دیر وقته . محمد جان فردا کی میای ؟

---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

فری : 60.2 م
فریدل : 52 م

mohammad_87
27-02-2010, 02:25
فری حدود 50 م در میاد باید دقیق حساب کنم اما همین حدوده .
اینیستا 51.4 م

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

خب دیر وقته . محمد جان فردا کی میای ؟
پس اگه بتونی نقد بخری من فری رو میگیرم.ضمنا ویا رو هم بذار توی لیست رزرو من.الابته کمی باید قیمتها رو دقیق کنم ولی اگه مهاجم دیگه ای گیر نیارم ویا میشه برای من.
فردا همون حدود 8:30 شب.
من لیست فروش و لیست خریدم رو میذارم چون تا شب نیستم.بعد میام کارهارو قطعی میکنم.

4039
27-02-2010, 02:27
پس اگه بتونی نقد بخری من فری رو میگیرم.ضمنا ویا رو هم بذار توی لیست رزرو من.الابته کمی باید قیمتها رو دقیق کنم ولی اگه مهاجم دیگه ای گیر نیارم ویا میشه برای من.
فردا همون حدود 8:30 شب.

باشه پس تا فردا شب خداحافظ محمد عزیز امیدوارم شب خواب ببینی سیدورف و نستا توی تیمت هستن .

mohammad_87
27-02-2010, 02:39
باشه پس تا فردا شب خداحافظ محمد عزیز امیدوارم شب خواب ببینی سیدورف و نستا توی تیمت هستن .
قربانت گلم.شب شما هم بخیر.فکر کنم تو هم امشب اینیستا رو یه ملاقاتی کنی در کنار پیرلو دارن کل تیمتو می چرخونن.:31:

من لیست فروش و لیست خریدم رو میذارم چون تا شب نیستم.بعد میام کارهارو قطعی میکنم.
فروش:

Bojan قیمت اصلی :58.6 قیمت فروش:20 میلیون
Maxvell
Pinto دروازه بان
Abidal
Pique

فروش با پیشنهادهای خوب:
52 میلیون Iniesta
Marquez
Seydou Keita

پیشنهادهای خرید یا معاوضه:
دیگو میلیتو---اینتر
اتوئو ---------اینتر
نستا --------میلان
تری ---------چلسی
ویدیچ -------منچستر

vahidgame
27-02-2010, 11:45
حسین جا با اجازه من از این دوره مسابقات انصراف میدم. دلیلش یکی اینکه تیمی که می خواستم انتخاب نکردم. بعد یکی لینکه تعداد تیمهای دوستان خیلی زیاد هستش. و مشکل مهم برای من این هست که من با این اینترنت dial up ماهیانه اندازه adsl هزینه می کنم خیلی برام اینجوری بده.
بعد از عید adsl می خرم به خاطر همین دیگه راحتم هم اینکه هر وقت بخوام آنلاین هستم بعد حداقل از اینترنت یه استفاده ای می کنم نه مثل الان . اگه میشه حسین اسم من رو توی لیست دوره بعدی مسابقات بذار. بهت قول میدم اگه adsl تا اون موقع گرفته باشه بهت کمک زیادی در مسابقات می کنم و حتی میشه اونجوری دو تا لیگ درست کرد.
دوستان اگر بار گران بودیم و رفتیم:20: اگه بدی از من دیدید منو حلال کنید.

vahidgame
27-02-2010, 12:42
حسین دیگه مارو تحویل نمیگیری

mohammad8711
27-02-2010, 13:20
وحید جان اگه مشکلت فقط تیمه من حاضرم تیمم رو با تو عوض کنم !

4039
27-02-2010, 13:24
سلام
من 40 صفحه اخیر رو مجدد خوندم و الان متوجه شدم بعضی از پستها رو فراموش کردم جواب بدم بهمین خاطر از تمام بچه ها عذر میخوام .

خطاب به وحید عزیز :
وحید جان درمورد تیم مطمئن باش بایرن مونیخ تیم ضعیفی توی این بازی نیست من اصلا خودم اول میخواستم این تیمو بردارم . در مورد هزینه اینترنت تقریبا از شروع مسابقات که به امید خدا فردا خواهد بود (چون امشب باید کارهای باقی مونده رو راست و ریس کنیم ) دیگه ضرورتی نداره هر ساعت توی تاپیک باشیم چون هر هفته از لیگ در دو روز انجام میشه یعنی هر دو روز یک بازی به یک نفر میرسه . بنابراین شاید روزی نیم ساعت بیشتر لازم نیست توی تاپیک باشیم .
تعداد بچه ها هم با یک نفر کم شدن چندان فرق نمیکنه . فقط شما مشکل دسته بازی داری که باید اونو حل کنی .
به هر حال هر جور خودت دوست داری .

من توی پست بعد نقل و انتقالات تثبیت شده رو میزارم .

اینو هم بگم اگه چنانچه به پستی جواب ندادم لطفا بهم تذکر بدین چون فراموش میکنم اما اینو یقین بدونین که من به هیچ وجه قصد به محلی گذاشتن و بی احترامی به هیچ کدوم از دوستانمو ندارم .

شهاب این آپشن فایل شما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قیمت پینار : 40.4 م
هاینزه : 29.6 م
کاستتی : 22 م

در ضمن شهاب جان اگه نظر منو میخوای تورس رو 100 میلیون بفروش چون مطمئنم نمتونی درست از قابلیتهاش استفاده کنی . در عوض با پولش با خرید یک هافبک شیش دونگ و یک مهاجم تند و تیز کلی میتونی تیمتو تقویت کنی .
حامد قیمت بازیکنان مورد نظر شما :

جئووانی دوسانتوس : 29.8 م
هری کیول : 17.2 م

vahidgame
27-02-2010, 13:43
وحید جان اگه مشکلت فقط تیمه من حاضرم تیمم رو با تو عوض کنم !
محمد جان این اینجوری هم نمیشه شما شاید بایرن رو دوست نداشته باشی. من کلا شانس ندارم. من اولش الکی فردین بازی در اوردم گفتم با شهاب بارسلونا رو بردارم در صورتی که چلسی رو می خواستم تازه بارسلونا هم به هم نرسید.

خطاب به وحید عزیز :
وحید جان درمورد تیم مطمئن باش بایرن مونیخ تیم ضعیفی توی این بازی نیست من اصلا خودم اول میخواستم این تیمو بردارم . در مورد هزینه اینترنت تقریبا از شروع مسابقات که به امید خدا فردا خواهد بود (چون امشب باید کارهای باقی مونده رو راست و ریس کنیم ) دیگه ضرورتی نداره هر ساعت توی تاپیک باشیم چون هر هفته از لیگ در دو روز انجام میشه یعنی هر دو روز یک بازی به یک نفر میرسه . بنابراین شاید روزی نیم ساعت بیشتر لازم نیست توی تاپیک باشیم .
تعداد بچه ها هم با یک نفر کم شدن چندان فرق نمیکنه . فقط شما مشکل دسته بازی داری که باید اونو حل کنی .
به هر حال هر جور خودت دوست داری .
حسین جان با این شرایط که میگی پس من به مسابقات ادامه میدم. فقط مشکلم تیم هست من با بایرن راحت نیستم. اصلا راستشو بگم از تیمهای قرمز خوشم نمیاد:31: البته تیمهایی مثل بارسلونا و میلان استثنا هستن و من خیلی اونارو دوست دارم مخصوا میلان. کلا حسین نمی دونم چرا تیمهای که من طرفدارشم هر دفعه تو ور می داری البته من میلانو برنمی داشتم ولی دوست نداشتم تو بر داری چون دلم نمیاد ببرمش:31:
حالا چی کار کنم؟ راستی امروز چه ساعتهایی هستی؟ من یه لیست می خوام بگم که دیگه لیست نهایی هستش

4039
27-02-2010, 13:55
تا اینجا این موارد قطعی شده :

بارسا
خرید :

بکام
رونالدینیو
توتی
upson

فروش :

مسی

بودجه باقی مانده 58.4 م

میلان

خرید :

مسی
روبرتو کارلوس

فروش :

بکام
رونالدینیو

بودجه باقی مانده : 42 م

یوونتوس

خرید :

ناواس
سرنا
گورلوکا
هتینگا
رافینا

فروش :
-

مبلغ باقیمانده سرمایه : 4 م

اینتر میلان

خرید :

فرلان
ریکلمه

فروش :

-

سرمایه باقیمانده باشگاه : -

منچستر یونایتد

خرید :

آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک

فروش :

-

باقیمانده سرمایه باشگاه : 49 میلیون دلار

Armin 7
27-02-2010, 14:37
حسین جان سلام. چند تا بازیکن دارم میخوام برام براورد قیمت کنی . Santon Obinna Obi Khrin Kerlon Destro

راستی حسین , تو نقل و انتقالات جدید Mancini ازاینتر میلان به ای سی میلان ترانسفر شده . یادت باشه تو آپشن فایل جدید اعمالش کنی.

vahidgame
27-02-2010, 14:57
محمد جان شما حاظری تیمت رو با من عوض کنی؟ تازه من جوکول هم بهت همین جوری میدم. خواهشا زودتر بگو من الان باید سریع بازیکن بخرم.

4039
27-02-2010, 15:00
حالا چی کار کنم؟ راستی امروز چه ساعتهایی هستی؟ من یه لیست می خوام بگم که دیگه لیست نهایی هستش

هر جور که دوست داری همون کار رو بکن دیدی که محمد هم بزرگواری کرد و حاضر شد تیمشو با تو عوض کنه . من هستم .

حسین جان سلام. چند تا بازیکن دارم میخوام برام براورد قیمت کنی .

Santon
Obinna
Obi
Khrin
Kerlon
Destro

راستی حسین , تو نقل و انتقالات جدید Mancini ازاینتر میلان به ای سی میلان ترانسفر شده . یادت باشه تو آپشن فایل جدید اعمالش کنی.

سلام
چشم اما یه کم باید صبر کنی . حدودی بخوای بجز اوبینا بقیشونو زیاد نمیخرن برای چی میخوای این بازیکنان رو که کسی حاضر نیست ازت بخره .

mohammad8711
27-02-2010, 15:21
اوکی ! من بایرن رو بر می دارم ! البته جو کل هم با من به بایرن میاد :31:

mohammad8711
27-02-2010, 15:30
راستی وحید کاروالیو یا تری رو نمی فروشی ؟
محمد پویول فروشی هست ؟ نقدی ؟

vahidgame
27-02-2010, 16:33
حسین این لیست خرید من:
1-آگئرو(اتلتیکو مادرید)
2-ویا(وانسیا)
3-گورکوف(بوردو)
4-مارکوس سنا(ویارئال)
5-توز(منچستر سیتی)
6-کینگ(تاتنهام)
7-سیلوا(وانسیا)
8-کیهیل(اورتون)
9-فن در فارت(رئال)
10-سرجیو(دیپورتیو لاکرونیا)

چند تاشو فکر کنم قیمتاشو قبلا گفتی.

4039
27-02-2010, 16:48
حسین این لیست خرید من:
1-آگئرو(اتلتیکو مادرید)
2-ویا(وانسیا)
3-گورکوف(بوردو)
4-مارکوس سنا(ویارئال)
5-توز(منچستر سیتی)
6-کینگ(تاتنهام)
7-سیلوا(وانسیا)
8-کیهیل(اورتون)
9-فن در فارت(رئال)

بجز چند تا بقیشو قبلا گذاشتم . صبر کن اول لیست آرمینو بهش بگم بعد این چند مورد رو هم قیمتشونو میگم چون اون زودتر گفت .

4039
27-02-2010, 16:53
حسین جان سلام. چند تا بازیکن دارم میخوام برام براورد قیمت کنی .

Santon
Obinna
Obi
Khrin
Kerlon
Destro

اوبینا : 37.6 م
بقیه بین 1 تا 3 میلیون دلار

حسین این لیست خرید من:
1-آگئرو(اتلتیکو مادرید)
2-ویا(وانسیا)
3-گورکوف(بوردو)
4-مارکوس سنا(ویارئال)
5-توز(منچستر سیتی)
6-کینگ(تاتنهام)
7-سیلوا(وانسیا)
8-کیهیل(اورتون)
9-فن در فارت(رئال)

اگوئرو : 68 م
ویا : 63.8 م
گورکف : 56.9 م
کینگ : 8.4 م
مارکوس سنا : 26.1
توز : 59.6 م
سیلوا : 53.3 م
فن در فارت : 58.8 م
سرجیو : 25 م

vahidgame
27-02-2010, 17:02
بجز چند تا بقیشو قبلا گذاشتم . صبر کن اول لیست آرمینو بهش بگم بعد این چند مورد رو هم قیمتشونو میگم چون اون زودتر گفت .
باشه قیمتها دوباره در میاری یا اونارو داری. راستی پیتر چک هم پیشنهاد بدین حاظرم مذاکره کنم ولی قیمتش خیلی بالا هستش. راستی من خودم آپشن فایل رو درست کردم. فکر کنم درست کم کردم فقط پیت چک الان 90 هستش درسته؟

4039
27-02-2010, 17:13
باشه قیمتها دوباره در میاری یا اونارو داری. راستی پیتر چک هم پیشنهاد بدین حاظرم مذاکره کنم ولی قیمتش خیلی بالا هستش. راستی من خودم آپشن فایل رو درست کردم. فکر کنم درست کم کردم فقط پیت چک الان 90 هستش درسته؟

وحید جان من قیمتا رو بالا گذاشتم . فقط یک چیزی میخواستم بگم .محمد با میل خودش حاضر شد تیم چلسیو به تو واگذار کنه اگه ممکنه دو تا بازیکن از تیمت به محمد بده چون چلسی بازیکن خیلی زیاد داره حتی روی نیمکت ذخیره هاش هم بازیکنان بزرگی وجود داره .

CATALONIA
27-02-2010, 17:16
حسين جان در مورد تورس يادت نره 
  در ضمن الان رينا قدرتش 80 هست 
درست هست ؟ 
قيمت اين بازيكنان 
mutu
cassano
di natale
rocchi

كسي اگه مهاجم دوم خواست بفروشه من خريدارم 
اگه ليست مازاد رو بديم و حسين آزادشون كني 
پول اونها به حساب خود ما ميره ؟ 
چون شايد مجبور شم بازيكناي خوبي رو ازاد كنم 

vahidgame
27-02-2010, 17:33
حید جان من قیمتا رو بالا گذاشتم . فقط یک چیزی میخواستم بگم .محمد با میل خودش حاضر شد تیم چلسیو به تو واگذار کنه اگه ممکنه دو تا بازیکن از تیمت به محمد بده چون چلسی بازیکن خیلی زیاد داره حتی روی نیمکت ذخیره هاش هم بازیکنان بزرگی وجود داره .
بهش جو کول و مالودا رو میدم.

CATALONIA
27-02-2010, 17:36
من فقط جرارد و تورس رو نميفروشم 
  كسي ديگه اي خواستين بگين چونه بزنيم 

4039
27-02-2010, 17:36
در مورد تورس که چند نفر از بچه ها سوال کردن اینو بگم که این بازیکن چند توانایی همزمان با هم داره که از این بازیکن یک مهاجم برجسته ساخته .
این بازیکن کارتی بنام گل پوچر داره . این کلمه یک اصطلاح رایج در دنیای واقعیه فوتباله و عموما این لقب به مهاجمینی اطلاق میشه که دائم مترصد فرار از کمند مدافعین هستند تا خودشون با دروازه بان حریف تک به تک کنند از خصوصیتهای بارز این دسته از مهاجمین دقت شوت بسیار بالای اونهاست که در تک به تک ها بهتر از بقیه مهاجمین عمل میکنند . کونامی با خوش ذوقی این خصوصیت و رفتار ذاتی این دسته از مهاجمین رو توی این بازی طراحی کرده .نمونه هایی از این دست بازیکنان میشه به اینزاگی و همین تورس اشاره کرد و از بازیکنان قدیمی مشهور به به گرد مولر بازیکن معروف آلمانها , گری لینکر انگلیسی و گابریل باتیستوتا اشاره کرد .
اما خصوصیاتی تورس رو از بقیه گل پوچرهای حال حاضر متمایز میکنه و اون قدرت تمام کنندگی بسیار بالا در تک به تکها ( توی این بازی کارتشو هم کونامی برای این بازیکن اختصاصا طراحی کرده ) و سرعت دریبل زنی بالای این بازیکنه بطوریکه اگر گیمر به موقع و درست این بازیکن رو تغذیه کنه به راحتی میتونه گلهای زیادی از این طریق به ثمر برسونه .
من قبلا توی تاپیک این بازی چند تا سیو ویدئویی از این مورد و از این بازیکن گذاشتم که اگه دوست داشتین میتونین توی تاپیک پیداش کنین .

Armin 7
27-02-2010, 17:40
حسین جان سلام. اقا الان چی به چیه . کی کدوم تیم رو داره ؟ مثل اینکه همه چی قاطی شده. اقا یه زحمت بکش همه بچه ها رو با تیمهاشون لیست کن .
حسین جان من از خرید Forlan انصراف میدم .میخوام به جای Forlan از آرسنال Van Persie رو بخرم باید با کی مذاکره کنم؟
در ضمن Obinna رو درلیست فروش قرار دادم.

vahidgame
27-02-2010, 17:43
من کاروالیو و کالو رو می فروشم کسی نمی خواد؟
راستی من با آگئرو قرارداد می بندم

4039
27-02-2010, 17:44
حسین جان سلام. اقا الان چی به چیه . کی کدوم تیم رو داره ؟ مثل اینکه همه چی قاطی شده. اقا یه زحمت بکش همه بچه ها رو با تیمهاشون لیست کن .
حسین جان من از خرید Forlan انصراف میدم .

میخوام به جای Forlan از آرسنال Van Persie رو بخرم باید با کی مذاکره کنم؟

در حال حاضر به این شکله :

منچستر : مسعود
رئال : عادل
بارسا : محمد
بایرن مونیخ : محمد !
چلسی : وحید
حسین : میلان
علی : یووه
آرمین : اینتر
لیورپول : شهاب
گالاتاسرای یا رم : حامد
آرسنال : برادر حامد یعنی حبیب البته اگه تا قبل از شروع لیگ نیاد توی لیگ نخواهد بود

mohammad8711
27-02-2010, 17:54
من کاروالیو و کالو رو می فروشم کسی نمی خواد؟
راستی من با آگئرو قرارداد می بندم
کاروالیو رو من می خرم ، البته با پول نقد
حسین جام میشه قیمتشو در بیاری ؟

Armin 7
27-02-2010, 17:58
میخوام به جای Forlan از آرسنال Van Persie رو بخرم باید با کی مذاکره کنم؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahidgame
27-02-2010, 18:01
دوستان هیلاریو و بلتی رو اگر بخواید مجانی بهتون میدم و تازه یه پولی هم بهتون میدم:31:

چه قدر حاظری بدی؟

4039
27-02-2010, 18:08
آخرین وضعیت بازار نقل و انتقالات

بارسا
خرید :

بکام
رونالدینیو
توتی
upson

فروش :

مسی

بودجه باقی مانده 58.4 م

میلان

خرید :

مسی
روبرتو کارلوس

فروش :

بکام
رونالدینیو

یوونتوس

خرید :

ناواس
سرنا
گورلوکا
هتینگا
رافینا

فروش :
-

مبلغ باقیمانده سرمایه : 4 م

اینتر میلان

خرید :

ریکلمه

فروش :

-

منچستر یونایتد

خرید :

آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک

فروش :

-

چلسی

خرید :

اگوئرو

فروش :

-

باقیمانده سرمایه : 32 میلیون دلار

بایرن مونیخ

خرید :

جو کول
مالودا

فروش :

-

باقیمانده سرمایه باشگاه : 100 میلیون دلار

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

حسین جام میشه قیمتشو در بیاری ؟
الان قیمتشو در میارم .

میخوام به جای Forlan از آرسنال Van Persie رو بخرم باید با کی مذاکره کنم؟در ضمن Obinna رو درلیست فروش قرار دادم.

در واقع باید با برادر حامد توافق میکردی قرار بود ایشون چند روز پیش توی سایت ثبت نام کنه اما مثل اینکه به دلیل مشکلات فنی تا الان نتونسته و اگه تا قبل از شروع لیگ نتونه خودشو برسونه از لیگ کنار گذاشته میشه .

آرمین جان فن پرسی قیمت کمی نداره ها صبر کن الان قیمتشو حساب کنم بهت میگم .

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

قیمت کاروالیو : 25.6 م
فن پرسی : 62.2 م

Armin 7
27-02-2010, 18:11
حسین مگه به قول خودت پنجره نقل وانتقالات ساعت 10 امشب بسته نمیشه . پس اگه ایشون نتونه ثبت نام کنه تکلیف من چیه ؟ پس حداقل برا من رزروش کن . ممنون

4039
27-02-2010, 18:13
وحید توی خط میانی فکر کنم بتونیم مبادله خوبی بین دو باشگاه داشته باشیم . من بجز سیدورف و پیرلو بقیه هابکهامو حاضرم مبادله کنم .

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

حسین مگه به قول خودت پنجره نقل وانتقالات ساعت 10 امشب بسته نمیشه . پس اگه ایشون نتونه ثبت نام کنه تکلیف من چیه ؟ پس حداقل برا من رزروش کن . ممنون

باشه همین کارو میکنم اما به نظرت به قیمتش میرزه ؟

Armin 7
27-02-2010, 18:17
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

باشه همین کارو میکنم اما به نظرت به قیمتش میرزه ؟

آره میرزه . چون خودم تو لیگ قبلی باهاش کار کردم. حرف نداره . راستی به جای فورلان که نمیدونم قیمتش چقدربود چنجش کن و مابه التفاوتش هم حساب کن تا یکی دوتا گری گوری به جاش بدم.

mohammad8711
27-02-2010, 18:17
وحید جام من کاروالیو رو 30 تا می خرم ، خوبه ؟

nahr_hr
27-02-2010, 18:18
آرمین جان برادرم 7 یا 8 میاد واسه نقل و انتقالات

mohammad8711
27-02-2010, 18:18
محمد این آخرین پیشنهاد منه :
پویول 70 میلیون . مبارکه ؟

vahidgame
27-02-2010, 18:19
وحید توی خط میانی فکر کنم بتونیم مبادله خوبی بین دو باشگاه داشته باشیم . من بجز سیدورف و پیرلو بقیه هابکهامو حاضرم مبادله کنم .

باشه ولی فکر کنم با دادن جوکول به محمد خیلی ضرر کردم نمیشه محمد یه بازیکن دیگه بهت بدم؟قیمت جو کول چه قدره؟

CATALONIA
27-02-2010, 18:24
حسين جان در مورد تورس يادت نره 
  در ضمن الان رينا قدرتش 80 هست 
درست هست ؟ 
قيمت اين بازيكنان 
mutu
cassano
di natale
rocchi

كسي اگه مهاجم دوم خواست بفروشه من خريدارم 
اگه ليست مازاد رو بديم و حسين آزادشون كني 
پول اونها به حساب خود ما ميره ؟ 
چون شايد مجبور شم بازيكناي خوبي رو ازاد كنم 

حسين قيمت اين بازيكنا رو در مياري 
نميدونم چيكار كنم 
ولي من حتما يه مهاجم كمكي يهني پست SS ميخوام با قيمت 30 م دلار 
هركي داره بگه 
بهش بازيكن هم ميدم 
حسين جان خودت مهاجم با اين پست كه خوب هم باشه نداري ؟ يا نميشناسي ؟ 

mohammad8711
27-02-2010, 18:26
باشه ولی فکر کنم با دادن جوکول به محمد خیلی ضرر کردم نمیشه محمد یه بازیکن دیگه بهت بدم؟قیمت جو کول چه قدره؟
این همه هافبک داری پسر !
اگه می خوای با تری یا چک عوض می کنم ، البته پول نقد هم می دم که ضرر نکنی

vahidgame
27-02-2010, 18:28
شهاب حاظرم چک رو با جرارد و رینا عوض کنم.

4039
27-02-2010, 18:30
وحید ژیرکف و لمپارد و با کدوم بازیکنان عوض میکنی پول نقد هم بهت میدم .

CATALONIA
27-02-2010, 18:31
شهاب حاظرم چک رو با جرارد و رینا عوض کنم.
كجايي وحيد ...
من جرارد رو با اينيستا + ماركز + بويان هم عوض نكردم 
بعد چك رو با اين دو تا عوض كنم ؟ 
ميخواي چك رو با رينا + ريرا ( Riera )

nahr_hr
27-02-2010, 18:32
حسین جان جواب منو نمیدی چرا

4039
27-02-2010, 18:38

وحید اینقدر حرص نزن الان تیم تو گرون قیمت ترین تیم این لیگه کلی بازیکن داری که هر کسی آرزوشه یکیشونو داشته باشه . اصلا درست نیست دیگه این حرفو بزنی بنده خدا محمد اومده کل تیمشو دو دستی تقدیمت کرده حالا یک بازیکن هم ازش دریغ داری ؟

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

حسين قيمت اين بازيكنا رو در مياري
نميدونم چيكار كنم
ولي من حتما يه مهاجم كمكي يهني پست SS ميخوام با قيمت 30 م دلار
هركي داره بگه
بهش بازيكن هم ميدم
حسين جان خودت مهاجم با اين پست كه خوب هم باشه نداري ؟ يا نميشناسي ؟

اجازه بده یک نگاهی بندازم .

حسین جان جواب منو نمیدی چرا
چرا جواب دادم .

nahr_hr
27-02-2010, 18:40
بچه ها منم رم رو برداشتم 10 دقیقهخ دیگه لیست خرید و فروشم رو میدم البته ویا رو خریدم و قطعی شد

4039
27-02-2010, 18:49
وحید چی شد من مانچینی آمبروزینی فلامینی و گتوزو رو دارم میتونیم معامله کنیم تازه من حاضرم پول نقد هم بهت بدم .

vahidgame
27-02-2010, 18:49
وحید ژیرکف و لمپارد و با کدوم بازیکنان عوض میکنی پول نقد هم بهت میدم .
لمپارد که به هیچ وجه نمی فروشم حتی اگر 50 تا بازیکن هم بهم بدین:31: ژیرکوف رو می فروشم یه پول خوبی بهم بده. من الان این آگوئرو که خریدم کل پولم رفت الان فقط 28 میلیون دارم که خیلی کمه.

كجايي وحيد ...
من جرارد رو با اينيستا + ماركز + بويان هم عوض نكردم
بعد چك رو با اين دو تا عوض كنم ؟
ميخواي چك رو با رينا + ريرا ( Riera )
شهاب جان می خوای اصلا پیتر چک رو با N Gog عوض کنم!!!!!!!

وحید اینقدر حرص نزن الان تیم تو گرون قیمت ترین تیم این لیگه کلی بازیکن داری که هر کسی آرزوشه یکیشونو داشته باشه . اصلا درست نیست دیگه این حرفو بزنی بنده خدا محمد اومده کل تیمشو دو دستی تقدیمت کرده حالا یک بازیکن هم ازش دریغ داری ؟

راست میگی. من به خاطر این حرص نمی خورم ولی الان به خاطر یه چیزی خیلی حرص خوردم:20:

4039
27-02-2010, 18:54
لمپارد که به هیچ وجه نمی فروشم حتی اگر 50 تا بازیکن هم بهم بدین:31: ژیرکوف رو می فروشم یه پول خوبی بهم بده. من الان این آگوئرو که خریدم کل پولم رفت الان فقط 28 میلیون دارم که خیلی کمه.

راست میگی. من به خاطر این حرص نمی خورم ولی الان به خاطر یه چیزی خیلی حرص خوردم:20:

بخاطر چی حرص خوردی ؟
حالا جدای از شوخی من لمپاردو در قبال آمبروزینی و فلامینی و مانچینی + 20 م ازت میخرم خوبه ؟

CATALONIA
27-02-2010, 19:00
وحيد از دست من حرص خوردي اي به خاطر باخت چلسي ؟
قبول كن جرارد همين طوري از چك خيلي بهتره حالا جرارد + رينا كه ديگه هيچ 
رينا رو + كي بگيري چك رو ميدي ؟ 

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

حسين من ميرم 
چند ساعت ديگه دوباره ميام 
لطفا قيمت اون بازيكنا رو بزار تا يكيشونو بگيرم 
ممنون
كسي هم كسي رو غير از تورس و جرارد خواست بگه تا رو پيشنهادش فكر كنم 
وحيد تو هم جواب پيشنهاد رو بده 

nahr_hr
27-02-2010, 19:00
لیست فروش من:
تونی - بوردیسو - موتا - اوکاکا

لیست خرید من که از حسین جان قیمتاشو میخوام که خیلی بهش زحمت دادم تاالان
1- مودریچ تاتنهام
2- اشنایدر اینتر
3- بکهام میلان
4- ریبری بایرن
5- درنته رئال
6- سیلوا والنسیا
7- ویسنته والنسیا
8- شوچنکو
9- امره مکه قیمتشو دادین بهم

واسه معاوضه بازیکنهام حاضرم مذاکره کنم

Armin 7
27-02-2010, 19:04
حامد جان. سلام داداش . خوبی؟ شما بفرمــا که مطمئنی اخوی گرام شما ساعت 7-8 میاد ؟ چون من امشب شبکارم وباید ساعت 9:00 برم سر کار .

nahr_hr
27-02-2010, 19:07
بله میاد آرمین جان نهایتا تا 8 مطمئن باش

4039
27-02-2010, 19:11
لیست فروش من:
تونی - بوردیسو - موتا - اوکاکا

لیست خرید من که از حسین جان قیمتاشو میخوام که خیلی بهش زحمت دادم تاالان
1- مودریچ تاتنهام
2- اشنایدر اینتر
3- بکهام میلان
4- ریبری بایرن
5- درنته رئال
6- سیلوا والنسیا
7- ویسنته والنسیا
8- شوچنکو
9- امره مکه قیمتشو دادین بهم

واسه معاوضه بازیکنهام حاضرم مذاکره کنم
بکام به بارسلون منتقل شده باید با محمد توافق کنی به احتمال زیاد فروشنده نیست .
ریبری رو باید با محمد ! صحبت کنی .
درنته رو باید با عادل صحبت کنی .
سیلوا : 53.3 م
امره : 30.6 م
اشنایدر رو باید با آرمین توافق کنی
ویسنته : 25.5 م
شوچنکو : 18.8 م
مودریچ : 46.7 ( این بازیکن چقدر کارت داره!)

vahidgame
27-02-2010, 19:17
وحيد از دست من حرص خوردي اي به خاطر باخت چلسي ؟
قبول كن جرارد همين طوري از چك خيلي بهتره حالا جرارد + رينا كه ديگه هيچ
رينا رو + كي بگيري چك رو ميدي ؟

به خاطر همون باخت چلسی. توی چهار پنج سال اخیر چلسی توی زمین خودش توی لیگ برتر فکر کنم فقط یکبار به آرسنال باخته بود.
راستی بی خیال چک بشو. اگه بخوام عوض کنم فقط با جرارد یا تورس عوض می کنم.

بخاطر چی حرص خوردی ؟
حالا جدای از شوخی من لمپاردو در قبال آمبروزینی و فلامینی و مانچینی + 20 م ازت میخرم خوبه ؟

حسین میگم هر چی بازیکن نوخاله داری بگو من بگیرم فکر کنم فاوالی و آنتونینی رو یادت رفت بگی! البته می دونم این بازیکنان توی واقعی بازیکنان بزرگی هستن ولی شرایط اینجا فرق داره.اگه بالاک یا ژیرکوف رو می خوای بهت میدم. لمپارد بازیکنی هست که بدجور طرفدارشم. هر تیمی رفتم اونو خریدم.
فکر کنم حسین به خاطر اینکه فوتبالهای قدیمی که زیاد نگاه می کردی الان یاد اونو موقع ها اوفتادی و می خوای تیم تخیلی درست کنی. میگم فان باستن رو نمیخوای:31:

nahr_hr
27-02-2010, 19:21
حسین جان به نظرت توتی رو ارزون نفروختی من که نگاه کردم بهش حداقل 7 8 تا کارت داره
در ضمن واسه معامله چه بازیکنایی رو داری

SHADEL
27-02-2010, 19:21
حسین جان به من قیمت aguero و robinho رو می خوام.همچنین منم شاید تورس رو بخوام دست نگه دارید.
من میگم سریع قضیه نقل و انتقالات رو ببندید بریم تو مسابقات.
حسین جان قیمت این بازیکنا رو می خوام.
آرماند ترا اوره از آرسنال.
کلیچی از آرسنال.
آدبایور از منچستر سیتی. حسین خودت یه مهاجم خوب چی توصیه می کنی فقط قیمتشم بگو .

حسین زحمت اینا رو هم بکش

Armin 7
27-02-2010, 19:23
اقا یون لیست معاوضه بنده به شرح ذیل میباشد : ایگور پاندف اوبــیــنـــا

اگه مشتری هستین بسم ا...

4039
27-02-2010, 19:26
حسین زحمت اینا رو هم بکش

خوبی عادل جان ؟
میبخشی از این پستت کاملا غافل شده بودم چند دقیقه صبر کن الان قیمتا رو میزارم راستی بازیکنی برای فروش نداری ؟

حسین جان به نظرت توتی رو ارزون نفروختی من که نگاه کردم بهش حداقل 7 8 تا کارت داره
در ضمن واسه معامله چه بازیکنایی رو داری

صبر کن الان چک میکنم .

vahidgame
27-02-2010, 19:28
مودریچ : 46.7 ( این بازیکن چقدر کارت داره!)
:39:
حسین هنوز دارم می خندم:31: این مشکل به خاطر پچ هست که من گرفتم مثل اینکه کسی که اینو درست کرده کلا از یه سری بازیکنان خیلی خوشش می اومده. این مودریچ 3 تا کارت قهوه ای داره اگه توجه کنی بیشتر از 2 تا کارت قهوه ای هیچ بازیکنی نداره. اگه میشه کارتهای این بازیکن رو دیفالت کن. اگه این کار رو بکنی این بازیکن یه کارت قهوه ای و 4 کارت سبز داره.

4039
27-02-2010, 19:35
حسین زحمت اینا رو هم بکش

اگوئرو : 68 میلیون . اما وحید متقاضی این بازیکنه اگه میخوای باید حداقل 10 درصد قیمتو بالا ببری مجددا اگه وحید بخواد باز باید 10 درصد حداقل قیمتو بالاببره . من عمدا این قانون رو گذاشتم تا سریع تر معاملات انجام بشه و زودتر لیگ راه بیفته دیگه خیلی معطل کردیم .
روبینیو : 69 م
کلیچی و ترائوره رو باید با برادر حامد یعنی حبیب توافق کنی . ساعت 8 قراره ایشون بیاد .

به نظر من من دفاعتو تقویت کن در زمینه حمله تیمت تقریبا کاملا اما ممکنه توی دفاع کم بیاری بخصوص توی بازیهای رو در رو .

vahidgame
27-02-2010, 19:39
ژیرکوف رو کسی نمیخواد ؟در زمینه سانتر خیلی قوی عمل می کنه تازه کارت قهوه ای early cross هم این بازیکن داره

nahr_hr
27-02-2010, 19:40
حسین جان توتی چی شد

SHADEL
27-02-2010, 19:42
راستی حسین من روبینیو رو حتما می خوام.
قیمت fritz تو وردر برمن و نالدو از همین تیم میخوام.
و کار لوکا از تاتنهام.
دستت درد نکنه.

4039
27-02-2010, 19:43
ژیرکوف رو کسی نمیخواد ؟در زمینه سانتر خیلی قوی عمل می کنه تازه کارت قهوه ای early cross هم این بازیکن داره

با کدوم هافبک من بجز سیدورف و پیرلو عوضش میکنی ؟

nahr_hr
27-02-2010, 19:43
عادل جان درنته رو میفروشی

SHADEL
27-02-2010, 19:47
به نظر من من دفاعتو تقویت کن در زمینه حمله تیمت تقریبا کاملا اما ممکنه توی دفاع کم بیاری بخصوص توی بازیهای رو در رو .
من اصلا دفاع راست و چپ ندارم. و مهاجم هم که یه دونه ذخیره بیشتر ندارم.ولی دو تا دفاع ذخیره دارم حالا اگه یه دونه دیگه هم داشته باشم.خوب میشه مثلا این نالدو خوبه

vahidgame
27-02-2010, 19:49
با کدوم هافبک من بجز سیدورف و پیرلو عوضش میکنی ؟
حسین یکمی پول بده به من تا یه هافبک نفوذی بتونم بخرم
در ضمن من کاروالیو رو 32 میلیون می فروشم کسی نمی خره؟

nahr_hr
27-02-2010, 19:50
حسین جان متنظر پیام هات هستم زود بهبم جواب بده من میرم 8.30 یا 9 میام برادرم میخواد بیاد

4039
من اصلا دفاع راست و چپ ندارم. و مهاجم هم که یه دونه ذخیره بیشتر ندارم.ولی دو تا دفاع ذخیره دارم حالا اگه یه دونه دیگه هم داشته باشم.خوب میشه مثلا این نالدو خوبه

راموس که عالیه از این بک کناری بهتر ؟
نالدو قیمتش 12 میلیونه اما فکر نمیکنم در حد تیمت باشه .

SHADEL
عادل جان درنته رو میفروشی

شما چه تیمی هستی تا ابا هم طاخت بزنیم.

4039
27-02-2010, 19:51
حسین جان متنظر پیام هات هستم زود بهبم جواب بده من میرم 8.30 یا 9 میام برادرم میخواد بیاد

من که توی پیام خصوصی جواب دادم .

SHADEL
27-02-2010, 19:53
راموس که عالیه از این بک کناری بهتر ؟
نالدو قیمتش 12 میلیونه اما فکر نمیکنم در حد تیمت باشه .

حسین چه بازیکنی رو معرفی می کنی.نالدو به نظر من خوب اومد.

4039
27-02-2010, 19:53
حسین یکمی پول بده به من تا یه هافبک نفوذی بتونم بخرم
در ضمن من کاروالیو رو 32 میلیون می فروشم کسی نمی خره؟

خود ژیرکف خیلی گرون نیستا با این وجود من حاضرم یک هافبک بجز اون دو تا که گفتم بعلاوه 10 م بهت بدم .

habib_2008
27-02-2010, 19:56
با سلام و عرض معذرت
من الان 2روز بود نمیتونستم عضو سایت بشم بلاخره تونستم

تیمم که آرسنال هست اگه پیشنهادی دارین بگین تا آماده شدن لیست من

Armin 7
27-02-2010, 19:59
سلام اقا حبیب . ورود شما رو به این تاپیک خیر مقدم عرض میکنم :10:
بنده ون پرسی رو ازشما خواستگاری میکنم

SHADEL
27-02-2010, 20:02
حسین جان چون من مهاجم سرعتی کم دارم بجز ایگوان و بنزیما برای من روبینیو رو رزرو کن شدید نیاز دارم.
نظرت در مورد توره دفاع منچستر سیتی رو میگم اون خوبه ها.
راستی تیم های بچه ها رو در صفحه ی اول بذار ما قاتی کردیم.

vahidgame
27-02-2010, 20:04
خود ژیرکف خیلی گرون نیستا با این وجود من حاضرم یک هافبک بجز اون دو تا که گفتم بعلاوه 10 م بهت بدم .
پس من ژیرکوف بهت میدم به جاش فلامینی با 10 میلیون میگیرم. حله؟

4039
27-02-2010, 20:04
حسین چه بازیکنی رو معرفی می کنی.نالدو به نظر من خوب اومد.

عادل منطقه هجومی تیمت با بازیکنانی مثل کاکا - فن در فارت هیگوایین و رونالدو عالیه تازه بنزما رو هم داری بنظرم یکیشونو بفروش دفاع و هافبکا رو تقویت کن . شاید با بکار گیری درنته توی پست بک کناری یا پیستون کلاسیک از این منطقه هم آسیب پذیر نباشی فقط میمونه قلب دفاعت روی اون بخش تمرکز کن البته یک هافبک دفاعی هم اگه گیر بیاری عالی میشه .

SHADEL
27-02-2010, 20:06
راستی من می تونم آدبایور یا توز رو با رائول تو تیمم عوض کنم رائول هم بازیکن بزرگیه ها با اینکه 10 واحد تعدیل شده اما هنوز هم اورل ریتینگش 80 هستش

CATALONIA
27-02-2010, 20:09
حسين جان اون بازيكنان ما رو قيمتاشو ميگي 
 mutu  از فيورنتينا 
cassano از سمپدوريا 
di natale از اودينزه 
rocchi از لازيو

----------------------------------------
عادل جان ليست بازيكنات براي فروش رو ميشه بزاري ؟

habib_2008
27-02-2010, 20:10
آرمین جان اول قیمتتو بگو بعد من بگم
لیستم آماده شد
فروش و معاوضه
گیبس
ولا
دیابی
رمزی
دجرو

لیست خرید
دروگبا
آگبونلاهور
آدیابور
توز
نانی
برباتو
گورکوف
موتو
آگوئرو
فورلان

به گفته برادرم فکر کنم آقا حسین قیمت ها رو در میاره اگه لطف کنه ممنون میشم

4039
27-02-2010, 20:12
بچه ها من اجازه دارم توی بازیم فقط کنترل یک بازیکن رو داشته باشم و کنترل بقیه بازیکنامو به کامپیوتر بسپارم ؟ راستش من میخوام از کارتهای بازیکنام استفاده بهینه کنم . مثلا من فقط هافبک نفوذی باشم و بقیه تیمم رو کامپیوتر هدایت کنه .

Armin 7
27-02-2010, 20:15
بچه ها من اجازه دارم توی بازیم فقط کنترل یک بازیکن رو داشته باشم و کنترل بقیه بازیکنامو به کامپیوتر بسپارم ؟ راستش من میخوام از کارتهای بازیکنام استفاده بهینه کنم . مثلا من فقط هافبک نفوذی باشم و بقیه تیمم رو کامپیوتر هدایت کنه .

اگه نظره من روبخوای من میگم نه !

CATALONIA
27-02-2010, 20:16
از نظر من كه اشكال نداره 
البته طابع بقيه هستم 
  فقط اون قيمت بازيكنا رو بگو
جواب پيغام خصوصي هم بده  

SHADEL
27-02-2010, 20:16
از نظر هافبک دفاعی سیدو کیتا و دروسی رو مد نظر دارم.ولی هافبک خوبی دارم و زیاد.فن در فارت .گوتی.گاگو .گرانرو.محمد دیارا البته از ذخیره ها هستن تازه اینا....

به دلیل کمبود بازیکن من فقط گرانرو رو حاضر به فروش هستم.

nahr_hr
27-02-2010, 20:18
نام کاربری من بازم مشکل داشت یعنی اول باید متنهای منو مدیر سایت تایید کنه بعد میفرسته واس همین با نام کاربری بردارم اومدم
آرمین جان ممنونم اول قیمت پیشنهادیتو بگو بهم
لیست فروش و معاوضه
گیبس
ولا
دیابی
رمزی
دجرو

لیست خرید
دروگبا
آگبونلاهور
آدبایور
توز
نانی
برباتو
گورکوف
موتو
آگوئرو
فورلان

البته پیشنهادات رو بررسی میتونم بکنم
برادرم گفت آقا حسین قیمت بازیکن ها رو میده اکه میشه واسم دربیارین

4039
27-02-2010, 20:22
حسين جان اون بازيكنان ما رو قيمتاشو ميگي
mutu از فيورنتينا
cassano از سمپدوريا
di natale از اودينزه
rocchi از لازيو

----------------------------------------

موتو 53.2 م
کاسانو : 32.8 م
دی ناتاله : 21.6
روکی : 32 م

بچه ها یک کم کمتر بازیکن پیشنهاد بدین کلی وقت میگیره قیکت گذاری .

vahidgame
27-02-2010, 20:23
چه جوری این کار رو می کنی؟
راستی اون قضیه حله؟ یعنی فلامینی به اضافه 10 میلیون به من دادی و ژیرکوف رو گفتی

SHADEL
27-02-2010, 20:24
راستی من می تونم آدبایور یا توز رو با رائول تو تیمم عوض کنم رائول هم بازیکن بزرگیه ها با اینکه 10 واحد تعدیل شده اما هنوز هم اورل ریتینگش 80 هستش

حسین جان من متقاضی هستم.این شدنیه حاضرم پولم سر بدم.

vahidgame
27-02-2010, 20:25
به به محمد هم اومدش. محمد تیم من چلسی هستش بازیکن نیمخوای؟

mohammad_87
27-02-2010, 20:29
سلام به همه چه خبره اینجا.
اول بگم که ویا رو من رزرو کرده بودم این وسط نمیدونم کی گفت قطعی شد.ولی حسین جان من در صفحه 181 دیشب گفته بودم که در لیست رزرو من هست.پس باید برای خرید ویا با من رقابت کنین.و ده درصد بالاتر قیمت بدین.
--------------
وحید من چک،تری و دروگبا رو میخوام.کدوم رو میدی و چند؟
------------------------
بقیه بروبچس این بازیکنان رو میخوام صاحباش پیشنهاد بدن.توافق میکنیم.

فروش:

Maxvell
Pinto دروازه بان
Abidal
Pique

فروش با پیشنهادهای خوب:
52 میلیون Iniesta
Marquez
Seydou Keita

دیگو میلیتو---اینتر
اتوئو ---------اینتر
نستا --------میلان
تری ---------چلسی
ویدیچ -------منچستر

4039
27-02-2010, 20:30
حسین جان من متقاضی هستم.این شدنیه حاضرم پولم سر بدم.

نه عادل جان اینکار رو اگه میخواستیم بکنیم نقل و انتقالات خیلی طولانی میشد . باید زودتر لیگو راه بندازیم دیگه اینکارها رو بی خیال شیم بهتره .

nahr_hr
27-02-2010, 20:30
آرمین قیمتتو نمیگی

آرمین تعویض اشنایدر و کورشما با ون پرسی جطوره

Armin 7
27-02-2010, 20:35
حبیب جان حاضرم Van Persie رو با 30 میلیون + Obinna ( قیمتش 35 میلیونه) بهت بدم . پایه ای دادا ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ماشا ا... بابا خیلیه دیگه این . . . چی بگم زبونم بند اومده

nahr_hr
27-02-2010, 20:38
نه آرمین جان مهم قیمت یه بازیکن نیست که قابلیت هاش و خواهانشه
رو نظر من فکر آگه واست ون پرسی مهم باشه میتونی اون 2بازیکن رو بدی بگیری
جواب نهاییتو میخوام بدونم

آرمین من تو تایپک دیدم کسایی هستن که با یه بازیکن خیلی خوب بازی میکنن و حاضرن واسش حتی 3بازیکن بدن من هم خواستمو گفتم اگه نظرت منفیه لغو بشه معامله
زود جواب بده ممنون

4039
27-02-2010, 20:39
سلام به همه چه خبره اینجا.
اول بگم که ویا رو من رزرو کرده بودم این وسط نمیدونم کی گفت قطعی شد.ولی حسین جان من در صفحه 181 دیشب گفته بودم که در لیست رزرو من هست.پس باید برای خرید ویا با من رقابت کنین.و ده درصد بالاتر قیمت بدین.
--------------
------------------------
بقیه بروبچس این بازیکنان رو میخوام صاحباش پیشنهاد بدن.توافق میکنیم.

فروش:

Maxvell
Pinto دروازه بان
Abidal
Pique

فروش با پیشنهادهای خوب:
52 میلیون Iniesta
Marquez
Seydou Keita

دیگو میلیتو---اینتر
اتوئو ---------اینتر
نستا --------میلان
تری ---------چلسی
ویدیچ -------منچستر

حامد توی رقابت قیمت ویا رو 10 درصد برد بالا .
الان اگه شما ویا رو میخوای 69.9 میلیون مایه بذاری موافقی یا نه ؟

Armin 7
27-02-2010, 20:40
نه آرمین جان مهم قیمت یه بازیکن نیست که قابلیت هاش و خواهانشه
رو نظر من فکر آگه واست ون پرسی مهم باشه میتونی اون 2بازیکن رو بدی بگیری
جواب نهاییتو میخوام بدونم

نه دادش . اصلا منصرف شدم . بیخیال

SHADEL
27-02-2010, 20:42
حسین جان قیمت اگر در لیورپول رو می خوام.من فقط یه فوروارد و یه دفاع راست و یه دفاع وسط رو می خوام بازیکن مورد نظر رو پیدا کنم دیگه مزاحمت نمیشم حسین جوووووووون.

vahidgame
27-02-2010, 20:43

محمد من بهت چک و کاروالیو و کالو به اضافه 10 میلیون میدم به جاش پویول و اینیستا و والدس رو میگیرم. توجه کن که چک الان میانگینش 90 هست یعنی بهترین بازیکن الان هستش.

راستی حسین قضیه ژیرکوف حل شد دیگه؟

nahr_hr
27-02-2010, 20:45
حسین جان قیمت بازیکنان منو میگی تا نقل و انتقالاتمو ببندم
از طرف حبیب

CATALONIA
حسين جان من اين بازيكنان رو خريدم 
Heinze از مارسي به ليورپول 
Pienaar از اورتون به ليورپول 
Di Natale از اودينزه به ليورپول 
جمع قيمتاشون ميشه 91.6
يعني 8.4 م دلار ديگه دارم 
كسي بازيكناي منو نميخواد 
اين بازيكنا رو حراج كردم 
Lucas 
Benayoun 
و هر كس ديگه كه بخواين غير از تورس و جرارد 
ممنون

SHADEL
من رائول رو می خوام بفروشم هر کی پایستبیاد بخره فوری فروشی با قیمت توافقی

CATALONIA
27-02-2010, 20:46
اگر فروشي نيست عادل جان !

4039
27-02-2010, 20:47
بچه ها زمان نقل و انتقالات بدلیل حجم تقاضا تا آخر شب تمدید میشه .

CATALONIA
27-02-2010, 20:47
اتاق منو ببينين حال كنين 

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SHADEL
27-02-2010, 20:51
تورس رو با بنزیما یا رائول عوض می کنی.

nahr_hr
27-02-2010, 20:53
من حامد
تیمم رم حاضرم تادی و بوردیسو رو با کویت عوض کنم عوض کنم تو لیورپول نظرت

4039
27-02-2010, 20:53
حسین جان قیمت اگر در لیورپول رو می خوام.من فقط یه فوروارد و یه دفاع راست و یه دفاع وسط رو می خوام بازیکن مورد نظر رو پیدا کنم دیگه مزاحمت نمیشم حسین جوووووووون.

اگر : 22.8 م

اما باید با شهاب توافق کنی .

حسین جان قیمت بازیکنان منو میگی تا نقل و انتقالاتمو ببندم
از طرف حبیب
سلام
شما حبیب هستی ؟
ببین مطمئنی که آی دیت نهایتا تا یکی دو روز دیگه ثبت میشه ؟
درمورد قیمت بازیکنان باید یک کم صبر کنی چون قیمت گذاریشون خیلی وقت گیره .

nahr_hr
27-02-2010, 20:55
اگر : 22.8 م

اما باید با شهاب توافق کنی .

سلام
شما حبیب هستی ؟
ببین مطمئنی که آی دیت نهایتا تا یکی دو روز دیگه ثبت میشه ؟
درمورد قیمت بازیکنان باید یک کم صبر کنی چون قیمت گذاریشون خیلی وقت گیره .

درست شده حسین جان فقط نمیگم اول باید مدیر سایت تایید کنه منم چون دیدم دیر میشه امشب گفتم با نام کاربری حامد بیام تا زود کارم تموم بشه منتظر قیمت ها هستم ممنون

mohammad_87
حسین جان.من ویا رو با اون قیمتی که گفتی دوباره رزرو میکنم.حامدجان با من رقابت نکن.من دست برنمیدارم.
وحید اون سه بازیکن رو میدم چک،تری،دروگبا رو میگیرم.

SHADEL
حسین قیمت توره د منچستر سیتی و یوبو تو اورتون رو می خوام.
راستی من روبینیو رو خریدما یعنی پایشم

vahidgame
27-02-2010, 20:56
شهاب بنایون رو 5 میلیون می فروشی؟
راستی حسین برای بیستمین بار او قضیه معاوضه فلامینی و ژیرکوف حل شد؟

4039
27-02-2010, 20:58

بارسا
خرید :

بکام
رونالدینیو
upson

فروش :

مسی

بودجه باقی مانده110.4 م

میلان

خرید :

مسی
روبرتو کارلوس

فروش :

بکام
رونالدینیو

یوونتوس

خرید :

ناواس
رافینا

فروش :
-

مبلغ باقیمانده سرمایه : 38 م

اینتر میلان

خرید :

ریکلمه

فروش :

-

سرمایه باقیمانده باشگاه : 46 م

منچستر یونایتد

خرید :

آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک

فروش :

-

چلسی

خرید :

اگوئرو

فروش :

-

بایرن مونیخ

خرید :

جو کول
مالودا

فروش :

-

بچه ها هر جا اشتباه کردم بگید تصحیح کنم .

Armin 7
27-02-2010, 20:58
اقا یون ما رفتیم سر کار . اگه عمری باشه فردا ساعت 3 بعد از ظهر مزاحم میشم . راستی حسین جان همون Forlan رو برام بذار تو تیمم دوباره نظرم عوض شد. ممنون

SHADEL
27-02-2010, 21:00
حسین ویا چند؟؟؟

4039
27-02-2010, 21:07
لیست خرید
دروگبا
آگبونلاهور
آدبایور
توز
نانی
برباتو
گورکوف
موتو
آگوئرو
فورلان

فرلان : 51.6 م
موتو : 53.2 م
آگوئرو : 68 وحید قبلا پیشنهاد داده بنابراین شما حداقل باید 74.8 پیشنهاد بدی .
گورکف : 56.9
دروگبا توی تیم وحیده باید با وحید توافق کنی

صبر کن بقیشو هم حساب کنم .
فرلان : 51.6 اما قبلا رزو شده باید قیمتو حداقل 56.8 بکنی
اگبونلاهور : 37.2 م
توز : 59.2
نانی :44.8 م

mohammad_87
27-02-2010, 21:08
وحید جواب بده.
آرمین هستی؟چندتا پیشنهاد سریع و خوب دارم.اگه هستی بگو تا پیشنهادم رو بگم.

4039
27-02-2010, 21:11
حسین ویا چند؟؟؟

ویا اولش 63.6 بود بعد حامد گفت 69.9 دوباره محمد قیمتو بالابرد قیمت شد 76.9 دوباره ... حالا میخوای با اینا رقابت کنی ؟

vahidgame
27-02-2010, 21:12
حسین جان.من ویا رو با اون قیمتی که گفتی دوباره رزرو میکنم.حامدجان با من رقابت نکن.من دست برنمیدارم.
وحید اون سه بازیکن رو میدم چک،تری،دروگبا رو میگیرم.
محمد آخه دروگبا رو می خوای چی کار؟ تو می خوای ویا رو بگیری تازه توتی و رونالدینیو هم گرفتی مگه چند تا مهاجم می خوای بذاری!!
من چک و کاروالیو و آنلکا به اضافه 15 میلیون رو میدم به جاش پویول و والدس و اینیستا رو می گیرم.از این بهتر دیگه پیدا نمی کنی

حسین چرا فلامینی رو توی تیم من نبردی؟ خودت گفتی 10 میلیون میدی به اضافه یه هافبک به جاش ژیرکوف می گیری.

nahr_hr
27-02-2010, 21:15
حامدم
من توتی رو به بهترین پیشنهاد میفروشم یا معوضه میکنم

mohammad_87
27-02-2010, 21:16
وحید ویا دیگه به قیمتش اصلا نمیارزه.توی هم برگشت خورد رم.
چک،تری،بالاک یا دروگبا
چک،کاروالیو،بالاک یا دروگبا + 20 اینها همش بخاطر پویول هستش.
---------------------------
حامد خوب مارو سرکار گذاشتی ها.با اینیستا معاوضه میکنم.اوکی؟

4039
27-02-2010, 21:19
لیست خرید
دروگبا
آگبونلاهور
آدبایور
توز
نانی
برباتو
گورکوف
موتو
آگوئرو
فورلان

فرلان : 51.6 م
موتو : 53.2 م
آگوئرو : 68 وحید قبلا پیشنهاد داده بنابراین شما حداقل باید 74.8 پیشنهاد بدی .
گورکف : 56.9
دروگبا توی تیم وحیده باید با وحید توافق کنی

صبر کن بقیشو هم حساب کنم .
فرلان : 51.6 اما قبلا رزو شده باید قیمتو حداقل 56.8 بکنی
اگبونلاهور : 37.2 م
توز : 59.2
نانی :44.8 م

CATALONIA
27-02-2010, 21:19
شهاب بنایون رو 5 میلیون می فروشی؟
راستی حسین برای بیستمین بار او قضیه معاوضه فلامینی و ژیرکوف حل شد؟
وحيد گفتم حراج ولي نه ديگه اينقدر !
يه بازيكن پيشنهاد بده 
يا بزار حسين قيمتشو بگه 
كويت هم ميفروشم ولي با يك بازيكن تو پست خودش 
مثلا كويت با باپتيستا يا ديويد پيزارو يا پروتا 
 اين پيشنهاد خوبه 
كويت === پروتا ( يايكي از اون سه بازيكن )  + 8 م دلار 

بيشتر از اين ندارم 

قبوله ؟ 

حسين جان نقل و انتقالات منم بنويس ديگه ...

nahr_hr
27-02-2010, 21:20
محمد منصرف شدی از خرید ویا

4039
27-02-2010, 21:20
محمد آخه دروگبا رو می خوای چی کار؟ تو می خوای ویا رو بگیری تازه توتی و رونالدینیو هم گرفتی مگه چند تا مهاجم می خوای بذاری!!
من چک و کاروالیو و آنلکا به اضافه 15 میلیون رو میدم به جاش پویول و والدس و اینیستا رو می گیرم.از این بهتر دیگه پیدا نمی کنی

حسین چرا فلامینی رو توی تیم من نبردی؟ خودت گفتی 10 میلیون میدی به اضافه یه هافبک به جاش ژیرکوف می گیری.

نمیدونی وحید چقدر سرم شلوغ شده . حالا فعلا عجله نکن .

CATALONIA
27-02-2010, 21:21
توتي رو عوض ميكنم 

توتي ==== كويت + بنايون + 8 م دلار 
خوبه اين ؟؟

mohammad_87
27-02-2010, 21:22
اگه توتی رو بدی من ویا برای تو.گفتم با اینیستا معاوضه میکنم.توتی رو من خریده بودم.نامردی نکن دیگه...
حامد پیشنهادت چیه؟

nahr_hr
27-02-2010, 21:22
وحيد گفتم حراج ولي نه ديگه اينقدر !
يه بازيكن پيشنهاد بده
يا بزار حسين قيمتشو بگه
كويت هم ميفروشم ولي با يك بازيكن تو پست خودش
مثلا كويت با باپتيستا يا ديويد پيزارو يا پروتا
اين پيشنهاد خوبه
كويت === پروتا ( يايكي از اون سه بازيكن ) + 8 م دلار

بيشتر از اين ندارم

قبوله ؟

حسين جان نقل و انتقالات منم بنويس ديگه ...

اون دو بازیکن بعلاوه 8 میلیون چطوره

CATALONIA
27-02-2010, 21:24
اون دو بازیکن بعلاوه 8 میلیون چطوره
حالا اينو ول كن 

توتي رو چي ميگي ؟ 
من اين بازيكن رو ميخوام 
ببين بازيكني از تيمم ميخواي ؟ 

vahidgame
27-02-2010, 21:25
وحید ویا دیگه به قیمتش اصلا نمیارزه.توی هم برگشت خورد رم.
چک،تری،بالاک یا دروگبا
چک،کاروالیو،بالاک یا دروگبا + 15 اینها همش بخاطر پویول هستش.
پیشنهاد من اینه:
چک-کاروالیو-بالاک-کالو + 20 میلیون در مقابل پویول-ژاوی-والدس-بویان

vahidgame
27-02-2010, 21:25
راستی حسین اون قضیه ژیرکوف چی شد؟ باور کن این قدر ژیرکوف گفتم خسته شدم:31:

nahr_hr
27-02-2010, 21:27
آرمین توتی ---- تورس +8 میلیون

محمد اگه مسی رو داشتی باهاش عوض میکردم

حسین حاضری توتی رو با مسی عوض کنی

CATALONIA
27-02-2010, 21:28
حسين نقل و انتقالات منو حساب كردي ؟ 

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

آرمین توتی ---- تورس +8 میلیون

محمد اگه مسی رو داشتی باهاش عوض میکردم

حسین حاضری توتی رو با مسی عوض کنی
غير از تورس و جرارد 

به اين دو بازيكن نياز دارم واقعا 
بقيه نظرت چي هست 
اين بازيكنا رو نگو 

mohammad_87
27-02-2010, 21:30
حامد چی شد؟اینیستا با توتی پیشنهادت چیه؟
--------------------
وحید جان کمی صبر کن بهت خبر میدم.
-------------
آرمین اسمت که هنوز هست.اگه هستی دیگو میلیتو یا اتوئو یا لوسیو رو میخوام.اگه هستی جواب بده با هم توافق میکنیم.

nahr_hr
27-02-2010, 21:32
نه شهاب جان توتی رو نمیتونم به این راحتی از دست بدم بازیکن خیلی با ارزشیه

نظرتو در مورد اون 2بازکن +8میلیون نمیگی

4039
27-02-2010, 21:33
حسين نقل و انتقالات منو حساب كردي ؟

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

غير از تورس و جرارد

به اين دو بازيكن نياز دارم واقعا
بقيه نظرت چي هست
اين بازيكنا رو نگو

شهاب جان بگو چی بود هنوز یادم نرفته ثبتش کنم .

nahr_hr
27-02-2010, 21:35
من فکر میکنم اینیستا در حد و اندازه ی توتی نیست که

4039

بارسا
خرید :

بکام
رونالدینیو
upson

فروش :

مسی

بودجه باقی مانده110.4 م

میلان

خرید :

مسی
روبرتو کارلوس

فروش :

بکام
رونالدینیو

یوونتوس

خرید :

ناواس
رافینا

فروش :
-

اینتر میلان

خرید :

ریکلمه

فرلان

فروش :

-

منچستر یونایتد

خرید :

آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک

فروش :

-

چلسی

خرید :

اگوئرو

فروش :

-

بایرن مونیخ

خرید :

جو کول
مالودا

فروش :

-

رئال مادرید

خرید :

روبینیو

فروش :

-

باقیمانده سرمایه : 48 م

لیورپول

خرید :

Heinze

Pienaar

Di Natale

فروش :

-

باقیمانده سرمایه : 8.6 م

mohammad_87
نه شهاب جان توتی رو نمیتونم به این راحتی از دست بدم بازیکن خیلی با ارزشیه

نظرتو در مورد اون 2بازکن +8میلیون نمیگی
حامد اگه من بخوام با کی میخوای عوض کنی؟یا چند میدی؟یه پیشنهادی بده دیگه
راستی ویا رو چکار میکنی؟من رند 70 میخوام.بالاتر میری؟
----------
حسین سرمایه من 100.4 هستش.میبینی چه بچه خوبیم؟

CATALONIA
27-02-2010, 21:36
شهاب جان بگو چی بود هنوز یادم نرفته ثبتش کنم .

اين بازيكنا 

حسين جان من اين بازيكنان رو خريدم
Heinze از مارسي به ليورپول
Pienaar از اورتون به ليورپول
Di Natale از اودينزه به ليورپول
جمع قيمتاشون ميشه 91.6
يعني 8.4 م دلار ديگه دارم

حامد جان 
آخرين نظرم 
 كويت === پروتا 
توتي == كويت + 8 م دلار + بنايون + لوكاس 

خوبه ؟ 

mohammad8711
27-02-2010, 21:38
محمد به پیشنهاد من جواب ندادی !!!
پویول 70 میلیون ، قبوله ؟

SHADEL
27-02-2010, 21:39
حسین قیمت توره د منچستر سیتی و یوبو تو اورتون رو می خوام.و کونکو تو سویا قیمت اینا رو
راستی من روبینیو رو خریدما یعنی پایشم

حسین جان اینم زحمتشو بکش .

4039
اين بازيكنا

حامد جان
آخرين نظرم
كويت === پروتا
توتي == كويت + 8 م دلار + بنايون + لوكاس

خوبه ؟

دستت درد نکنه شهاب جان که گفتی الان برات واردشون میکنم .

vahidgame
حسین چرا دوباره اینو اعمال نکردی:
فلامینی + 10 میلیون در مقابل ژیرکوف

من بدجور به این نیاز دارم

SHADEL
27-02-2010, 21:41
محمد سیدو کیتا رو چند میدی؟؟؟؟

4039
حسین جان اینم زحمتشو بکش .

قیمت روبینیو رو قبلا گذاشته بودم : 52.2 م

mohammad8711
حسین جان نستا رو چند می فروشی ؟

محمد به پیشنهاد من جواب ندادی !!!
پویول 70 میلیون ، قبوله ؟

4039
27-02-2010, 21:42
حسین چرا دوباره اینو اعمال نکردی:
فلامینی + 10 میلیون در مقابل ژیرکوف

من بدجور به این نیاز دارم

به فلامینی نیاز داری ؟

nahr_hr
27-02-2010, 21:42
حسین جان مسی با توتی چطوره

CATALONIA
27-02-2010, 21:43
حامد جان كجا  رفتي 
اقايون ما رفتيم تا فردا ساعت 4 - 4:30 
كسي با ما كاري نداره كه بريم ؟ 

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

راستي حسين از بازيكناني كه من خريدم هم 10 واحد كم ميكني يا 5 واحد ؟ 

nahr_hr
27-02-2010, 21:44
10 دقیقه صبر کن جواب بدم

CATALONIA
27-02-2010, 21:47
محمد ! جان به نظر من يه دفاع چپ خوب بخري بهتره 
چون تو اون پست يه كمي فكر كنم ضعف داشته باشي ...

nahr_hr
27-02-2010, 21:47
آرمین جان تو گفتی پروتا ---- کویت +8م میدی درسته

SHADEL
27-02-2010, 21:49
حسین قیمت توره د منچستر سیتی و یوبو تو اورتون رو می خوام.و کونکو تو سویا قیمت اینا رو
قیمت اینا رو می خواستم
قیمت روبینیو رو که نخواستم منظورم اینه که من این بازیکن رو خریدم قطعی شد کسی هم دیگه نمی خواد.اعمالش کن.

mohammad_87
محمد جان و وحید.چند دقیقه صبر کنین جوابتون رو میدم.منتظر حامدم جواب بده.
حامد توتی رو بدی چی میخوای؟ویا رو من گفتم 70 بالاتر میری یا نه؟جواب بده دیگه.

محمد سیدو کیتا رو چند میدی؟؟؟؟
میخواستم بگم 40.با تخفیف و مقطوع 36تا.خیرش رو ببینی....

nahr_hr

اینجوری قبوله

4039
حسین جان مسی با توتی چطوره

نه من مسیو نیاز دارم .

nahr_hr
27-02-2010, 21:50
محمد جان در مورد این 2تا آخر وقت مذاکره میکنم باشه
الان دارم با آرمین مذاکرتمو نهایی میکنم

SHADEL
27-02-2010, 21:51
منم گرانرو و مارسلو رو برای فروش گذاشتم کسی نمی خواد.

4039
27-02-2010, 21:51
حامد جان كجا رفتي
اقايون ما رفتيم تا فردا ساعت 4 - 4:30
كسي با ما كاري نداره كه بريم ؟

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

راستي حسين از بازيكناني كه من خريدم هم 10 واحد كم ميكني يا 5 واحد ؟
شما رو 5 واحد . حالا هی بگو آخرش بچه ها اعتراض کنن مجبور بشیم از تو هم 8 واحد کم کنیم . نگو دیگه اینقدر .
نقل و انتقالاتت تمومه دیگه ؟

CATALONIA
27-02-2010, 21:53
من شهابم كوچيك شما 

آره حامد جان 
قبوله ؟ 
مبارك باشه ؟ 

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

شما رو 5 واحد . حالا هی بگو آخرش بچه ها اعتراض کنن مجبور بشیم از تو هم 8 واحد کم کنیم و نگو دیگه اینقدر .
نقل و انتقالات تمومه دیگه ؟
ناراحت نباش حسين 

وقتي بازي ها شروع شد خودشون اصلا ميگن كم نكن 

nahr_hr
27-02-2010, 21:53
مبارکه:10:

حسین جان ثبت کن
کویت تیم رم + 8میلیون
پروتا تیم لیورپول باشه

CATALONIA
27-02-2010, 21:55
خوب حسين جان يه نقل و انتقالات ديگه 
كويت از تيم من رفت + 8 م دلار 
پروتا از رم به ليورپول اومد 
بودجه ي من هم 0 م دلار 
-----------------------------
همزمان شد 

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

خوب پس تا فردا ساعت 4:30 خداحافظ همگي 
حسين بازي ها از كي شروع ميشه ؟ 
من كي بازي دارم ؟
با كي ؟ 

vahidgame
27-02-2010, 21:57
به فلامینی نیاز داری ؟
آره نیاز دارم. به پول این هم نیاز دارم.
راستی محمد به نظرم این معامله به نفع هر دوتای ما هستش اگه میخوای بازم قیمتو بالاتر میارم.

4039
27-02-2010, 21:59

بارسا
خرید :

بکام
رونالدینیو
upson

فروش :

مسی

بودجه باقی مانده110.4 م

میلان

خرید :

مسی
روبرتو کارلوس

فروش :

بکام
رونالدینیو

یوونتوس

خرید :

ناواس
رافینا

فروش :
-

اینتر میلان

خرید :

ریکلمه

فرلان

فروش :

-

منچستر یونایتد

خرید :

آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک

فروش :

-

چلسی

خرید :

اگوئرو

فروش :

-

بایرن مونیخ

خرید :

جو کول
مالودا

فروش :

-

رئال مادرید

خرید :

روبینیو

فروش :

-

لیورپول

خرید :

Heinze

Pienaar

Di Natale

پروتا

فروش :

کویت

باقیمانده سرمایه : -

آ اس رم

خرید:

کویت

فروش:

پروتا

باقیمانده سرمایه : 108 م

CATALONIA
27-02-2010, 22:00
اين نقل و انتقال آخريه هم بنويس ديگه حسين جان 
باي باي تا فردا 

mohammad_87
27-02-2010, 22:00
محمد جان در مورد این 2تا آخر وقت مذاکره میکنم باشه
الان دارم با آرمین مذاکرتمو نهایی میکنم
بابا وحید و محمد منتظر من هستند.منم میخوام ببینم توتی چقدر برام آب میخوره.اصلا ارزش داره یا نه؟پس حالا که با شهاب کارت تموم شد بگو توتی رو چجوری میدی؟

منم گرانرو و مارسلو رو برای فروش گذاشتم کسی نمی خواد.
عادل جان.پستم رو دیدی؟گفتم 36 تا.یه چیزی گفتم دیگه چونه نزنیم.قبول دیگه؟
--------------------------
حسین ویا 70 برای من.چهاربار گفتم کسی چیزی نگفت.لطفا قطعیش کن.مرسی

nahr_hr
27-02-2010, 22:02
محمد جان یه نظر البته باید کامل بررسی کنم

توتی ------ ابراهیموویچ + بوزان

vahidgame
27-02-2010, 22:06
حسین داره کم کم اعصابم خورد میشه. سه دفعه این نقل و انتقالات رو گذاشتی ولی اونی که گفتم بازم درست نکردی. آخه خودت پیشنهاد دادی.

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

محمد از من می شنوی همون ویا رو بخر در کنار این همه مهاجم فکر کنم همه تیم هارو بترکونی. اگه میشه زودتر جواب پیشنهاد منو بده من تا 1 ساعت دیگه بیشتر اینجا نیستم. باور کن پیشنهاد خوبی هستش.

nahr_hr
27-02-2010, 22:08
محمد نظرتو نمیگی

4039
27-02-2010, 22:08

بارسا
خرید :

بکام
رونالدینیو
upson
ویا

فروش :

مسی

بودجه باقی مانده : 30.4 م

میلان

خرید :

مسی
روبرتو کارلوس

فروش :

بکام
رونالدینیو

یوونتوس

خرید :

ناواس
رافینا

فروش :
-

اینتر میلان

خرید :

ریکلمه

فرلان

فروش :

-

منچستر یونایتد

خرید :

آدریانو
لوچو گنزالز
همسیک

فروش :

-

چلسی

خرید :

اگوئرو

فروش :

-

بایرن مونیخ

خرید :

جو کول
مالودا

فروش :

-

رئال مادرید

خرید :

روبینیو

فروش :

-

لیورپول

خرید :

Heinze

Pienaar

Di Natale

پروتا

فروش :

کویت

باقیمانده سرمایه : -

آ اس رم

خرید:

کویت

فروش:

پروتا

باقیمانده سرمایه : 108 م

SHADEL
27-02-2010, 22:09
حسین جاین قیمت توره و کونکو و یوبو رو بده ما ببینیم می تونیم بازیکن بخریم

mohammad8711
27-02-2010, 22:09
محمد جون منم کم کم دارم به ویا علاقه مند میشم :27: ، پس بهتره یه جوری پولم رو خرج کنم تا تو هم به ویا برسی :21:

mohammad_87
27-02-2010, 22:10
محمد جان یه نظر البته باید کامل بررسی کنم

توتی ------ ابراهیموویچ + بوزان
نه زلاتان رو خیلی نیاز دارم.همینجوری مهاجم کم دارم.
ببین حسین جان گفت توتی حدود 62.5.بویان 26.8 حالا من بویان رو به اضافه 35 تا بهت میدم.دقیقا میشه قیمت توتی.اما برای اینکه بالاتر بدم بویان + 40 تا.
-------------
عادل جان چی شد.کیتا 36 تا برای شما.اوکی؟شد 25 تا.دیگه اصلا نمیتونم پایینتر بیام.اوکی قبوله؟
---------------------
باز هم از محمد و وحید عذرخواهی میکنم.بذارین یه نگاهی به بودجه و تیمم بندازم.آخه تا شب نبودم تازه دارم توی بازی دنبال بازیکن جایگزین میگردم.کمی صبر کنین لطفا...

SHADEL
27-02-2010, 22:11
محمد جان 36 تا گرونه تازه من حالا یه قیمت گرفتم ببینم بازیکنایی نیاز دارم رو بگیرم بعد اگه پولی موند بهت رجوع می کنم.تازه اگه 10 تا ازش کم بشه دیگه چیزی کیتا نمی مونه.

nahr_hr
27-02-2010, 22:12
محمد جان تو ویا رو بخر من ابراهیوویچ رو بزار به نفع هر دومون بشه تو با این کار هم ویا رو میخری هم توتی

4039
27-02-2010, 22:13

عادل جان همین الان دارم بازیکناتو رو حساب میکنم چند لحظه صبر کن .

SHADEL
27-02-2010, 22:14
چلسی مال کیه من کاروالیو رو می خوام.

vahidgame
27-02-2010, 22:17
چلسی
خرید :

اگوئرو

فروش :

-

حسین این یعنی چی؟ چرا درستش نمی کنی؟ خودت ژیرکوف رو پیشنهاد دادی

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

محمد الان داری چیو بررسی می کنی؟ من حاظرم پول بیشتری بدم.قبول کن دیگه. اگه منصرف بشی من دیگه الان شاید نتونم بازیکن بخرم. مشکلت چیه؟

nahr_hr
27-02-2010, 22:19
محمد جالبه هانری ابراهیموویچ ویا یعنی این 3تا بزم کمته که اینجوری میگی
اینجوری باشه باید من نالهههه کنم فقط تونی رو دارم اونم زیاد خوب نیست

4039

عادل این کونکو مونکوها رو بریز دور برو یک دفاع محکم بگیر که مهاجمین براحتی نتونن به محوطه جریمت نفوذ کنن مثلا حداقل کرگر رو بگیر .
یوبو رو حساب کردم 14.8 م
کدوم توره رو میخوای ؟

nahr_hr
مشکلی نیست اگه نمیخوای بگو

mohammad_87
نه زلاتان رو خیلی نیاز دارم.همینجوری مهاجم کم دارم.
ببین حسین جان گفت توتی حدود 62.5.بویان 26.8 حالا من بویان رو به اضافه 35 تا بهت میدم.دقیقا میشه قیمت توتی.اما برای اینکه بالاتر بدم بویان + 40 تا.
-------------
شد 25 تا.دیگه اصلا نمیتونم پایینتر بیام.اوکی قبوله؟
---------------------
باز هم از محمد و وحید عذرخواهی میکنم.بذارین یه نگاهی به بودجه و تیمم بندازم.آخه تا شب نبودم تازه دارم توی بازی دنبال بازیکن جایگزین میگردم.کمی صبر کنین لطفا...
------------------------------------------

محمد جالبه هانری ابراهیموویچ ویا یعنی این 3تا بزم کمته که اینجوری میگی
اینجوری باشه باید من نالهههه کنم فقط تونی رو دارم اونم زیاد خوب نیست
آخه ممکنه اینیستا رو ردش کنم بره.توتی رو برای هافبک میخوام.تازه آنری مثل توتی استامینای پایینی داره.دقیقه 70 به بعد رسما تعطیله.وسط فصل هم که خدا بخیر کنه.
توتی در قبال بویان،مارکز،و 35 تا.دیگه بودجه ندارم.همینجوری هم باید یکی دوتا رو رد کنم.
و یا در قبال بویان،اینیستا

SHADEL
27-02-2010, 22:21
شهاب جان اگر رو خریداریم با قیمت 25 میلیون چون قیمت خودش 22.تو که این همه مدافع داری اینو بده به ما.
آکوئیلانی فروشی نیست.

nahr_hr
27-02-2010, 22:22
نه شرمنده اینجوری قبول نمیتونم بکنم

من به یک مهاجم نیاز دارم واسه همین
جواب نهاییتو بگو فکر کنم میخوای ترکیبت اینجوری باشه 4-2-2 اره

vahidgame
27-02-2010, 22:23
کسی AMF خوب نداره بفروشه. میانگین توانایی هاش بین 70 تا 75 باشه خوبه.
در ضمن حسین اون قضیه رو اگه میشه درست کن

SHADEL
27-02-2010, 22:24
کدوم توره رو میخوای ؟
حبیب کلوتره یه دونه تو منچستر که بیشتر نداریم توره.
کرگر رو نمیده شهاب اگه بده خوب میشه.

4039
27-02-2010, 22:27
حسین جان نستا رو چند می فروشی ؟

شرمنده محمد جان نمیدونم هنوز هستی یا نه اما به نستا نیاز دارم چون دفاع ندارم کلا دروازه بان هم که هیچی اینو بفروشم واقعا کارم خیلی سخت میشه .

SHADEL
27-02-2010, 22:29
نه شرمنده اینجوری قبول نمیتونم بکنم

من به یک مهاجم نیاز دارم واسه همین
جواب نهاییتو بگو فکر کنم میخوای ترکیبت اینجوری باشه 4-2-2 اره

آره 4-4-2 .
من خودم هم مهاجم کم دارم.کرگر رو با قیمت اصلیش می خرم و+ گرانرو رو سر میدم.

nahr_hr
محمد منتظر جوابت هستم

4039
حبیب کلوتره یه دونه تو منچستر که بیشتر نداریم توره.
کرگر رو نمیده شهاب اگه بده خوب میشه.

توره : 34.8 م

mohammad_87
27-02-2010, 22:30
شهاب جان.20 تا هم نخواستی؟قیمت رو نصف کردم ها.
-----------------
حامد این رو دیدی؟
توتی -------------- اینیستا،بویان،آبیدال یا مکسول

nahr_hr
27-02-2010, 22:31
حسین ویا رو چرا ثبت کردی هنوز من و محمد داریم مذاکره می کنیم در ضمن به من گفت بذار با ارمین تموم کنم بعد میگم

4039
27-02-2010, 22:32
وحید اونو اوکی میکنم اما میتونم روی بالاک هم حساب کنم . یه جورایی این دو تا رو کنار هم بزار میگیری که چی میگم . حالا از اون ور دو تا هافبک و مقداری پول هم چاشنیش میکنم تا راضی بشی .

nahr_hr
27-02-2010, 22:32
محمد جان من نیاز دارم به یک مهاجم شش دانگ تو 2تا داری اما من چی

4039
27-02-2010, 22:34
حسین ویا رو چرا ثبت کردی هنوز من و محمد داریم مذاکره می کنیم در ضمن به من گفت بذار با ارمین تموم کنم بعد میگم

مگه نگفتی ویا رو نمیخوای ؟
توتی رو داری دیگه منز و ووچینیچ هم هستن رم به یک هافبک نفوذی نیاز داره روی اون تمرکز کن .