ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

vahidgame
13-02-2010, 14:41
وقتی اونو لود کردی copy data رو بزن و ترکیبی که لود کردی رو انتخابش کن و اونو روی ترکیب اصلی کپی کن.توجه کن همونی نوشته current settings فقط کپی کن اون دوتا دیگه مهم نیست

4039
13-02-2010, 14:41
بعیده این بازیو بتونم ببرم اکثر بازیکنات آماده هستن تازه منم دروگبا رو ندارم با کالو زیاد نمیتونم خوب بازی کنم .

4039
13-02-2010, 14:53
وقتی اونو لود کردی copy data رو بزن و ترکیبی که لود کردی رو انتخابش کن و اونو روی ترکیب اصلی کپی کن.توجه کن همونی نوشته current settings فقط کپی کن اون دوتا دیگه مهم نیست

چطوری روی ترکیب اصلی کپی کنم ؟

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

متوجه شدم چطوریه

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

ترکیبت اینه دیگه درسته ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی آرایش لوزی شکل چلسیو داری . انصافا عجب آرایش محکمیه . همه فقط ترکیب بارسا رو میپسندن دریغ از اینکه با این آرایش چه کارها که نمیشه کرد بالهای کلاسیک , میانه زمین محکم دیگه از یک سیستم یک گیمر چی میخواد ؟

vahidgame
13-02-2010, 14:55
وقتی که اونو لود کردی. گزینه copy data رو انتخاب کن بعد از اینکار ترکیبی که لود کردی اون پایین میاد بعدش اونو انتخاب کن و سه تا خونه بیا بالا روی current settings اینتر کن دیگه تمومه ترکیب من همون که گذاشتم میشه
خودت که فهمیدی من برای کی توضیح دادم:31: ولی منم ترکیب چلسی رو خیلی دوست دارم با این ترکیب همه رو می برم حتی سازنده بازیو.
راستی برو بازی کن دیگه تمومه.فقط حیف که ساها نیست 2 تا گل بزنه.ولی واقعا سخته برای من مقابل تیمی که 10 سال مربی اون بودم بازی کنم:31:

4039
13-02-2010, 15:08
نیمه اول صفر - صفر تموم شد . تیمت خیلی فشار آورد بازیکنان اورتون دفاع رو از زمین من شروع میکردن پرسینگ هم شدیدا زیاد بود من فقط تونستم دو تا حمله نصفه رو نیمه داشته باشم .
اما بازیکنات حسابی نفسشون کم شده مطمئنا نیمه دوم خیلیهاشون کم میارن .

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

الان تو تایم اوتم بزار یک نفسی تازه کنم نیمه دومو شروع میکنم .

vahidgame
13-02-2010, 15:09
فقط امیدوارم کامپیوتر تعویض درست کنه

Armin 7
13-02-2010, 15:18
سلام. حسین داداش کجایی این بازی شما هنوز تموم نشده
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- ساعت 2 تا 2.30 بعد از ظهر . یک ساعت تاخیر داری :biggrin:

4039
13-02-2010, 15:26
سلام. حسین داداش کجایی این بازی شما هنوز تموم نشده . یک ساعت تاخیر داری :biggrin:

شرمنده آرمین جان من چون برنامه رو جلو کشیده بودم فکر نمیکردم الان شما بیاین گفتم مطابق برنامه اولیه شما به تاپیک سر میزنین به هر حال شرمنده
بازی تموم شد صفر - صفر
این سیو بازی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وحید انصافا ترکیب خوبی توی بازی چیده بودی اصلا راه نفوذ نداشتم .

Armin 7
13-02-2010, 15:31
حسین جان چی کار کنم من باید بازی کنم یا عادل ؟
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- ساعت 2.30 تا 4.30 بعد از ظهر

vahidgame
13-02-2010, 15:33
ولی حسین جدی نتیجه خوبی گرفتی چون توی خونه من بازی می کردی و بازیکنان من هم خصوصیات دیفالت داشن.من موندم چه جوری میخوام توی خونه چلسی با خصوصیات اصلی این تیم که بیشتر بازیکنانش بالای 85 هستن بازی کنم.

4039
13-02-2010, 15:35
حسین جان چی کار کنم من باید بازی کنم یا عادل ؟
عادل نیست شما بازی کن اما یک مساله ما تصمیم گرفتیم توی بازیهایی که کامپیوتر انجام میده قدرت تیمهای بچه ها قدرت پیش فرض و دیفالت باشه بنابراین شما آپشن فایلتو آپلود کن تا من تغییرات لازم رو اعمال کنم .

mohammad_87
13-02-2010, 15:36
سلام امروز چه شلوغ پلوغه.حیف که نتونستم صبح بیام وگرنه ترکیبی میدادم که دربی رو پیروز بشم.چه خبرا؟
حسین سلام.تیم من امروز دیفالت بود یا نه؟

4039
13-02-2010, 15:39
حیفم اومد یکی از تصاویر قشنگ بازی اورتون - چلسی رو توی تاپیک نذارم .

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

سلام خوبی محمد جان
تازه از خواب بیدار شدی ؟ به لطف تساویهای ما و همینطور ذرت کاران خوب تیمت اون بالا بالاها جا خوش کرده .

vahidgame
13-02-2010, 15:41
پس آمار بازی چی شد؟

Armin 7
13-02-2010, 15:41
عادل نیست شما بازی کن اما یک مساله ما تصمیم گرفتیم توی بازیهایی که کامپیوتر انجام میده قدرت تیمهای بچه ها قدرت پیش فرض و دیفالت باشه بنابراین شما آپشن فایلتو آپلود کن تا من تغییرات لازم رو اعمال کنم .

حسین منظورت PES2010_EDIT یا PES2010_OPTION کدوم یکی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_87
13-02-2010, 15:44
خوبی عزیزم.نه صبح نتونستم بیام.الان کی داره بازی میکنه؟من ساعت چند بیام تا حداقل یک ربع قبل بازیم باشم؟البته برنا مه رو دیدم بازم 7:30 تا 8:30 بازیم بود.میگم تو این دو روز تعطیلی اگه شد بازی فردام رو بنداز طرفای 11 صبح.
آرمین جان ما اصلا به PES2010_OPTION کاری نداریم.اگه در انجمن ها هم آپشن فایل میشنوی منظور همون ادیت فایل هست.شما PES2010_EDIT رو کم حجم کن و برای حسین بفرست.

4039
13-02-2010, 15:45
حسین منظورت PES2010_EDIT یا PES2010_OPTION کدوم یکی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت راستی . فشردش کنی حجمش خیلی کم میشه .

Armin 7
13-02-2010, 15:51
سمت راستی . فشردش کنی حجمش خیلی کم میشه .

حسین جان گذاشتمش .

4039
13-02-2010, 15:51
حسین جان گذاشتمش .

الان ترتیب کارها رو میدم . بنظر هنوز توی سرور آپلود نشده باید کمی صبر کرد .

آرمین جان فقط سرور DEPOSIT رو انتخاب کن سرعت خیلی کمه .

.
.
.
.

آپلود شد .

4039
13-02-2010, 16:09
خب آرمین بفرما میبخشی معطل شدی :

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

برنامه هفته یازدهم

منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی ------------------------------- (برگزار شد)
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- (برگزار شد)
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- ساعت 2.30 تا 4.30 بعد از ظهر

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

برنامه هفته دوازدهم

لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------ساعت 4.30 تا 5 بعد از ظهر
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------ساعت 5 تا 5.30 بعد از ظهر
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب

mohammad_87
13-02-2010, 16:09
برنا مه رو دیدم بازم 7:30 تا 8:30 بازیم بود.میگم تو این دو روز تعطیلی اگه شد بازی فردام رو بنداز طرفای 11 صبح.
اگه بچه ها تونستن بیان بازیهارو زودتر تموم کنیم امشب هفته سیزدهم رو هم بریم.بازی من احتمال زیاد تا 8 تموم میشه.مسعود جان اگه تونستی 8 اینجا باش تا بازیت رو زودتر انجام بدی.
حسین این آپشن فایلم:

4039
13-02-2010, 16:15
حسین جان این پستم رفت تو صفحه قبل.فکر میکنی چند بیام خوبه؟

محمد شما مطابق با برنامه توی تاپیک حاضر باش . من امشب , قبل از بازی امشب شما برنامه هفته بعدو میزارم باید ببینیم بازی چندم هستی تا بشه زمان بازیها رو تنظیم کرد . الان بصورت قاطع نمیشه گفت فردا حدود 11 بازی شماست . در ضمن امشب یک هفته دیگه از بازیها رو هم میشه انجام داد که برنامشو تا سر شب میزارم .
در ضمن شما هم آپشن فایلتو آپلود کن . همینطور مسعود و وحید .

Armin 7
13-02-2010, 16:25
حسین چکار کنم نمیشه مثل اینکه. دسته رو وقتی وصل میکنم فقط میتونم با لیورپول بازی کنم با تیمه خودم نمیشه چکار کنم ؟ راستی من فقط میتونم با کیبورد بازی کنم

4039
13-02-2010, 16:30
حسین چکار کنم نمیشه مثل اینکه. دسته رو وقتی وصل میکنم فقط میتونم با لیورپول بازی کنم با تیمه خودم نمیشه چکار کنم ؟ راستی من فقط میتونم با کیبورد بازی کنم

به نظر میرسه بازی رفتو عادل باید انجام میداد فکر نکنم بشه کاری کرد مگر اینکه هر دو طرفو به کامپیوتر واگذار کنی . اینجوری فقط میتونی روی تعویض ها و بقیه مسائل مدیریتی تیمت کنترل داشته باشی .

mohammad_87
13-02-2010, 16:34
اینو وحید بهتر میتونه جواب بده.چون اون هم با کیبورد بازی میکنه.و برای اینکه بتونی دسته رو ببری روی تیم مقابل اگه آخرین کیت سرور رو نصب کرده باشی از داخل پوشه کیت سرور فایل config.exe رو اجرا کن و تیک گزینه disable conroller رو بزن.برای تنظیمات کیبورد و گیم پد هم از فایل setting استفاده کن.فقط نمیدونم چجوری باید کیبورد رو شناسوند.

Armin 7
13-02-2010, 16:34
به نظر میرسه بازی رفتو عادل باید انجام میداد فکر نکنم بشه کاری کرد مگر اینکه هر دو طرفو به کامپیوتر واگذار کنی . اینجوری فقط میتونی روی تعویض ها و بقیه مسائل مدیریتی تیمت کنترل داشته باشی .

پس بزاریم عادل انجام بده . یا شما با یه آپشن فایلی که هر دو تیم آمارهای واقعی داشته باشن بازی رو به کامپیوتر واگذار کنی . نظرت چیه ؟

4039
13-02-2010, 16:38
پس بزاریم عادل انجام بده . یا شما با یه آپشن فایلی که هر دو تیم آمارهای واقعی داشته باشن بازی رو به کامپیوتر واگذار کنی . نظرت چیه ؟

آرمین جان آپشن فایل قبلی رو که داری ؟ همین آپشن فایلی که تا یکی دو ساعت پیش داشتی و من تغییرش نداده بودم . اگه داری با همون بازیو برگزار کن و گرنه من خودم بازیو توی کامپیوتر خودم انجام بدم .

Armin 7
13-02-2010, 16:39
آرمین جان آپشن فایل قبلی رو که داری ؟ همین آپشن فایلی که تا یکی دو ساعت پیش داشتی و من تغییرش نداده بودم . اگه داری با همون بازیو برگزار کن و گرنه من خودم بازیو توی کامپیوتر خودم انجام بدم .

اره خودت زحمتشو بکش . ممنون :20:

4039
13-02-2010, 16:46
اینو وحید بهتر میتونه جواب بده.چون اون هم با کیبورد بازی میکنه.و برای اینکه بتونی دسته رو ببری روی تیم مقابل اگه آخرین کیت سرور رو نصب کرده باشی از داخل پوشه کیت سرور فایل config.exe رو اجرا کن و تیک گزینه disable conroller رو بزن.برای تنظیمات کیبورد و گیم پد هم از فایل setting استفاده کن.فقط نمیدونم چجوری باید کیبورد رو شناسوند.

محمد جان اینو زودتر میگفتی اینجوری ما میتونستیم لیگ رو توی کامیونیتی برگزار کنیم .:20:

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

آرمین جان اون راهی که محمد گفت رو امتحان کن احتمالا بتونی خودت بازی کنی . اجازه بده الان برات توضیح میدم .

این گزینه رو توی فایل CONFIG کیت سرورت داری ؟ اگه داری میتونی خودت بازی کنی . این گزینه رو تیک بزن . بعد توی ستینگ کنترلر 1 رو به این شکل انتخاب کن و کنترلر دو رو دسته انتخاب کن . همین بعد برو بازی کن .

Armin 7
13-02-2010, 16:46

حسین جان چکار میکنی خودت انجام میدی دیگه ؟خیالم راحت باشه ؟

masoodbr
13-02-2010, 16:47
اينم آپشن فايل من

nahr_hr
13-02-2010, 16:51
سلام حسين جان
تا ساعت

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

سلام حسين جان
تا ساعت چند ميتوني به هم يه سر بزني

Armin 7
13-02-2010, 16:57
حسین جان چکار میکنی خودت انجام میدی دیگه ؟خیالم راحت باشه ؟

حسین کجایی دادا ؟ بازی ما رو خودت انجام میدی دیگه ؟

4039
13-02-2010, 17:04
حسین کجایی دادا ؟ بازی ما رو خودت انجام میدی دیگه ؟

باشه الان داره بازی انجام میشه .

سلام حسين جان
تا ساعت

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

سلام حسين جان
تا ساعت چند ميتوني به هم يه سر بزني

حامد جان شرمنده الان آنلاینم .

اينم آپشن فايل من

مسعود جان تا نیم ساعت قبل از بازیت تغییرات رو اعمال میکنم .

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

برنامه هفته یازدهم

منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی ------------------------------- (برگزار شد)
اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- (برگزار شد)
لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- در حال برگزاری

برنامه هفته دوازدهم

لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------ساعت 4.30 تا 5.15 بعد از ظهر
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------ساعت 5.15 تا 5.30 بعد از ظهر
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب

vahidgame
13-02-2010, 17:09
فکر کنم برنامه این هفته تغییر باید کنه.چون الان ساعت 5:10 هستش بازی هفته قبل هنوز تموم نشده

4039
13-02-2010, 17:17
فکر کنم برنامه این هفته تغییر باید کنه.چون الان ساعت 5:10 هستش بازی هفته قبل هنوز تموم نشده

من با چند دقیقه تاخیر درستش میکنم .
بازی آرمین و عادل برگزار شده . لیورپول یک هیچ بازیو برد .
الان بازی عادل با استون ویلاست که عادل 2 هیچ عقبه .

4039
13-02-2010, 17:29
بازی عادل 2 صفر به نفع استون ویلا تموم شد الان بازی منه

4039
13-02-2010, 17:49
بازم من مساوی کردم .
بارنلی 0 - چلسی 0

سیو بازی :

این قدر با عجله بازی کردم و اومدم توی تاپیک که فراموش کردم از آمار بازی عکس بگیرم .

برنامه هفته دوازدهم

لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------(برگزار شد)
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------(برگزار شد)

vahidgame
13-02-2010, 18:24
حسین جان من نمی دونستم الان بازیم هستش.الان برم بازی کنم عیب که نداره؟

Armin 7
13-02-2010, 18:25
حسین جان این بازی چی شد ؟

4039
13-02-2010, 18:25
حسین جان من نیمدونستم الان بازیم هستش.الان برم بازی کنم عیب که نداره؟

بجنب دیگه کجا رفتی ؟

vahidgame
13-02-2010, 18:31
بچه ها منو واقعا ببخشید. من فکر کردم برنامه بازیها تغییر میکنه.الان میرم سریع بازی کنم.

4039
13-02-2010, 18:39
برنامه هفته دوازدهم

لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------(برگزار شد)
بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------(برگزار شد)
ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- درحال برگزاری

vahidgame
13-02-2010, 19:05
ویگان 0 -اورتون 0
سیو بازی:

همون طور که توی آمار معلومه به تیم حریف موقعیت گل اصلا ندادم و کلا من توی دفاع و پرس خیلی خوب همیشه عمل می کنم.بازیکنان من وحشتناک توی این بازی ناآماده بودن و اکثرشون آبی یا ینفش بودن.
یه پیشنهاد داشتم نمیشه اون فرم بازیکنان رو با استفاده از برنامه در حد معقولی برسونیم؟ یعنی مثلا بازیکنانی که فرمشون 3 هست رو یکمی بیشتر کنیم.اینجوری خیلی بهتر میشه چون مثلا یه سری از بازیکنان تیم من فرمشون 3 هستش و به خاطر همین اکثر بازیها آبی یا بنفش هستن.

4039
13-02-2010, 19:22
برنامه هفته دوازدهم

ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- (برگزار شد)

بازیهای هفته سیزدهم

آرسنال ------------------------------------------ ویگان
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی
استون ویلا -------------------------------------- چلسی
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام

CATALONIA
13-02-2010, 19:29
انگار زنبيل گذاشتن براي فصل بعد :دي
پس حسين جان اسم منو هم بنويس تا براي فصل بعد بتركونيم
چه ميكنم من (زياد جدي نگيريد )‌
حسين جان منو كه ميشناسي :دي
نياز دوباره به معرفي و تيم و اينها كه نيست ؟

حسين جان پست منو نديدي ؟‌
شايدم رد صلاحيت شدم :دي
صفحه ي 71 پست 702 

4039
محمد جان اگه زودتر میگفتی کنترلر دسته ها رو میشه آزاد کرد ما میتونستیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم و این همه مشکل زمان بندی نداشته باشیم حالا ایشالا برای فصل بعد .

حسين جان پست منو نديدي ؟‌
شايدم رد صلاحيت شدم :دي
صفحه ي 71 پست 702

اختیار داری شهاب جان شرمنده من پستتو ندیدم حتما این کار رو میکنم . فصل بعد با توجه به تجربیاتی که ما توی این فصل داشتیم مطمئنا قشنگ تر و جذاب تر میشه .

mohammad_87
محمد جان اینو زودتر میگفتی اینجوری ما میتونستیم لیگ رو توی کامیونیتی برگزار کنیم .

اگه بتونیم اینکار رو کنیم چه مزایا یا معایبی داره حسین جان؟راستی من چندتا پیشنهاد برای فصل بعد دارم که بموقش بحث میکنیم.و فکر میکنم که فصل بعد خیلی خیلی بهتر از این فصل برگزار خواهد شد.
--------------
بازی آرسنال در چه حالیه؟حسین جان آپشن فایلم حاضره یا با همن قبلی برم؟چون الان با تیم بقیه بچه ها بازی ندارم.

Armin 7
13-02-2010, 19:31
اقایون من بازی رو 1-0بردم. اینم سیو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم گل :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این هم آمار :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4039
13-02-2010, 19:37
اگه بتونیم اینکار رو کنیم چه مزایا یا معایبی داره حسین جان؟راستی من چندتا پیشنهاد برای فصل بعد دارم که بموقش بحث میکنیم.و فکر میکنم که فصل بعد خیلی خیلی بهتر از این فصل برگزار خواهد شد.

آره همینطوره فصل بعد خیلی بهتر خواهد بود . ما تجربیات زیادی توی این فصل بدست آوردیم که اگه یک عده بخوان لیگی شبیه ما درست کنن مطمئنا مشکلات زیادی خواهند داشت و به این راحتی نمیتونن اینکار رو بکنن .

کامیونیتی چند تا مزیت داره از جمله اینکه بازیها لازم نیست پشت سر هم برگزار بشه . مثلا وقتی من کار دارم و نیستم میشه بازی بعدیو انجام داد .

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

اقایون من بازی رو 1-0بردم. اینم سیو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم گل : و این هم آمار :

آرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه .

برنامه هفته دوازدهم

ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- (برگزار شد)
وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- (برگزار شد)

بازیهای هفته سیزدهم

آرسنال ------------------------------------------ ویگان
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی
استون ویلا -------------------------------------- چلسی
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام

Armin 7
13-02-2010, 19:37
محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست .
آرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه . نوکرم داداش. یه عمر پای این بازی سوختیم . جان من فقط آمارو داری :31:

mohammad_87
13-02-2010, 19:38
محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست
ممنونم.ولی یه مشکلی پیش اومده...
کمک.من بازم با این لینکهایی که آرمین گذاشته مشکل دارم.رپیدشیر ارور میده مگا هم قیلتره.دیگه لینکی نمیتونم ببینم.هم با ie هم با موزیلا امتحان کردم همینجوری بود.یکی زحمتشو بکشه.نمی دونم مشکل از مرورگرهای منه یا آرمین.

4039
13-02-2010, 19:39
--------------
بازی آرسنال در چه حالیه؟حسین جان آپشن فایلم حاضره یا با همن قبلی برم؟چون الان با تیم بقیه بچه ها بازی ندارم.

هفته بعد هم بازی رو در رو نداریم پس فعلا عجله ای نیست سر فرصت آپلود کن .

Armin 7
13-02-2010, 20:01
ممنونم.ولی یه مشکلی پیش اومده...
کمک.من بازم با این لینکهایی که آرمین گذاشته مشکل دارم.رپیدشیر ارور میده مگا هم قیلتره.دیگه لینکی نمیتونم ببینم.هم با ie هم با موزیلا امتحان کردم همینجوری بود.یکی زحمتشو بکشه.نمی دونم مشکل از مرورگرهای منه یا آرمین.

بیا محمد جان اینا رو هم امتحان کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یادت نره DepositFilesبهتر از همه هستش

mohammad_87
13-02-2010, 20:18
آرمین جان اون هم که همون قبلی بود.با قیلتر شکن سیو رو گرفتم.پست دادم که دیدم دیکانکت شدم رفتم سراغ بازی.
منچستر 2---0 پورتموث
آقایون دارید نتیجه رو...اینکه دیگه ذرت کاران نبود:31:
سیو:

آمار در حال لود...

4039
13-02-2010, 20:18
مسعود هم بازیشو انجام بده جدولو میزارم توی تاپیک ببینیم چی به چیه .

4039
13-02-2010, 20:24
بازیهای هفته سیزدهم

آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30

vahidgame
13-02-2010, 20:30
حسین جان این مطلب منو خوندی مهم هستش.الان مثلا ساها الان به جز یکی دو بازی بازیهای دیگه آبی بوده.الان آبی هستش آقای گله اگه آبی نباشه دیگه می ترکونه همه تیم هارو:21: ولی جدی بازیکنان تیمهایی مثل چلسی و منچستر و لیورپول از نظر فرم خیلی عالی هستن و بازیکناننی که فرمشون 7 یا 8 هم باشه حتی دارن ولی تیم من مثلا خیلی بازیکن 3 هستن.

یه پیشنهاد داشتم نمیشه اون فرم بازیکنان رو با استفاده از برنامه در حد معقولی برسونیم؟ یعنی مثلا بازیکنانی که فرمشون 3 هست رو یکمی بیشتر کنیم.اینجوری خیلی بهتر میشه چون مثلا یه سری از بازیکنان تیم من فرمشون 3 هستش و به خاطر همین اکثر بازیها آبی یا بنفش هستن.

Armin 7
13-02-2010, 20:33
حسین جا ن بازم یه مشکل :
من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب و
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب ساعتاشون یکیه

4039
13-02-2010, 20:35
حسین جان این مطلب منو خوندی مهم هستش.الان مثلا ساها الان به جز یکی دو بازی بازیهای دیگه آبی بوده.الان آبی هستش آقای گله اگه آبی نباشه دیگه می ترکونه همه تیم هارو:21: ولی جدی بازیکنان تیمهایی مثل چلسی و منچستر و لیورپول از نظر فرم خیلی عالی هستن و بازیکناننی که فرمشون 7 یا 8 هم باشه حتی دارن ولی تیم من مثلا خیلی بازیکن 3 هستن.

وحید جان مطمئنی فرم بازیکنان توی آمادگیشون تاثیر داره من شک دارم دقیقا اینجوری باشه به هر حال باشه اجازه بده ببینم میانگین عددی فرم بازیکنان تیمهای ما چقدر به همون نسبت بهت میگم هر بازیکن رو افزایش بدی .

mohammad_87
13-02-2010, 20:36
گل اول رو ههمونطور که در تصویر مشخصه اسکولز زد.از همونجا که وایستاده توپ رو با تمام توانش زد و توپ با سرعت 100 سانتی متر در ساعت حرکت کرد و در حالیکه جیمز داشت توپ رو نگاه میکرد توپ وارد دروازه شد.گل جالبی بود که نتونستم از توی هایلایت سیوش کنم.شما می تونید صحنه های هیلایت رو سیو کنید؟من x میزنم میره بعدی.

اینم آمار بازی.حسین ببخشید نتونستم حجمش رو کم کنم.

گل دوم رو هم پارک زد:

حسین آپشن فایل رو گذاشتم ها.دیدیش؟

4039
13-02-2010, 20:39
حسین جا ن بازم یه مشکل : و ساعتاشون یکیه
ارمین جان بخاطر اینکه الان مسعود رفته برای بازیش گفتم تا ساعت 9 بازیشو تموم میکنه .به همین خاطر بازیهای هفته بعدو از این ساعت تنظیم کردم .

mohammad_87
13-02-2010, 20:45
عادل جان.هفته چهاردهم من با شما بازی دارم.شما میزبان هستید.میتونی بازی رو انجام بدی؟
حسین من فردا فهته چهاردهم با آرسنال دارم.هفته پانزدهم با چلسی!!اولی میهمان و دومی میزبانم.آپشن فایل رو دوبار گذاشتم اگه ندیدیش بازم بذارم.چون برای فردا حتما لازمه.ضمنا بازیهای تا آخر نیم فصل رو آخر شب که اومدم میذارم تا یه کمک کوچیکی بهت کرده باشم.خدایی کارت سخته.

masoodbr
13-02-2010, 20:46
سيو براي من دان نميشه

Armin 7
13-02-2010, 20:48
آرمین جان.هفته چهاردهم من با شما بازی دارم.شما میزبان هستید.میتونی بازی رو انجام بدی؟

آره داداش چرا که نه قول میدم میزبان خوبی برات باشم.

4039
13-02-2010, 20:50
سيو براي من دان نميشه

مسعود جان هنوز نرفتی برای بازی ؟
خب سیو بازیو توی چند سرور قرار دادم :

vahidgame
13-02-2010, 20:50
وحید جان مطمئنی فرم بازیکنان توی آمادگیشون تاثیر داره من شک دارم دقیقا اینجوری باشه به هر حال باشه اجازه بده ببینم میانگین عددی فرم بازیکنان تیمهای ما چقدر به همون نسبت بهت میگم هر بازیکن رو افزایش بدی .
صد در صد مطمئن هستم.من یه عمره با چلسی دارم میرم و مثلا لمپارد که فرمش 8 هستش همیشه آماده هستش و زیاد پیش میاد قرمز باشه و برعکس کم پیش میاد آبی بشه.توی تیم اورتون که دارم میرم مثلا ساها چون فرمش پایین هست همیشه آبی هست ولی یه بازیکن دارم که فرمش 7 هست و بیشتر وقتها آماده هستش.

4039
13-02-2010, 20:51
آرمین جان شما تا 9.45 فرصت داری نگران نباش .

mohammad_87
13-02-2010, 20:52
آرمین ببخشید اشتباه کردم.من با لیورپول بازی دارم یعنی عادل اگه درست بگم.
سیو درست بود.تستش کردم الان...
من میرم و 12 میام.همگی خداحافظ...

4039
13-02-2010, 20:59
عادل جان.هفته چهاردهم من با شما بازی دارم.شما میزبان هستید.میتونی بازی رو انجام بدی؟
حسین من فردا فهته چهاردهم با آرسنال دارم.هفته پانزدهم با چلسی!!اولی میهمان و دومی میزبانم.آپشن فایل رو دوبار گذاشتم اگه ندیدیش بازم بذارم.چون برای فردا حتما لازمه.ضمنا بازیهای تا آخر نیم فصل رو آخر شب که اومدم میذارم تا یه کمک کوچیکی بهت کرده باشم.خدایی کارت سخته.

دستت درد نکنه .
به نظر من باید یک کم تقسیم کار هم بشه من اینجوری از کار رو زندگی میفتم . در غیر اینصورت مجبورم بازیها رو از حالت فشردگی خارج کنم و روزی فقط یک هفته از مسابقات رو انجام بدیم .

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

سر شبی 5-6 تا کار همزمان سرم ریخت .
از یک طرف اذان شبو داشتن میگفتن مجبور بودم برم نمازمو بخونم .
از یک طرف یک نفر توی مسنجر باهام کار داشت
از یک طرف نوبت بازی من بود
از یک طرف باید بازیها رو تنظیم میکردم
اتفاقا توی همین اثناء یک اتفاق غیر مترقبه افتاد که زمان بازیها در هم تداخل پیدا کرد که بسختی کارها رو تنظیم کردم همزمان سه تا کار رو با هم انجام دادم .
از طرفی باید برنامه هفته بعدیو مشخص میکردم
از یک طرف هم یک کاری توی خونه برام پیش اومد

Armin 7
13-02-2010, 21:01
دستت درد نکنه .
به نظر من باید یک کم تقسیم کار هم بشه من اینجوری از کار رو زندگی میفتم . در غیر اینصورت مجبورم بازیها رو از حالت فشردگی خارج کنم و روزی فقط یک هفته از مسابقات رو انجام بدیم .

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

سر شبی 5-6 تا کار همزمان سرم ریخت .
از یک طرف اذان شبو داشتن میگفتن مجبور بودم برم نمازمو بخونم .
از یک طرف یک نفر توی مسنجر باهام کار داشت
از یک طرف نوبت بازی من بود
از یک طرف باید بازیها رو تنظیم میکردم
اتفاقا توی همین اثناء یک اتفاق غیر مترقبه افتاد که زمان بازیها در هم تداخل پیدا کرد که بسختی کارها رو تنظیم کردم همزمان سه تا کار رو با هم انجام دادم .
از طرفی باید برنامه هفته بعدیو مشخص میکردم
از یک طرف هم یک کاری توی خونه برام پیش اومد

بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگه :20: راستی ما رو هم دعــا کن

4039
13-02-2010, 21:05
بازیهای هفته سیزدهم

آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگه :20: راستی ما رو هم دعــا کن

ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه .

Armin 7
13-02-2010, 21:08
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه :31:

vahidgame
13-02-2010, 21:09
ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه
من این پیشنهاد رو اول فصل دادم ولی شما گفتید نمیشه.راستی میگم صفحه اول دیگه برنامه مسابقات و جدول لیگ رو نذاری بهتره چون کار تو سخت میشه.الان به روز نبود.به نظرم پاکش کنی بهتره.

حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه :31:
:16:
منظور Community هست که قسمت خیلی خوبی هست و انگار برای ما ساخته شده.اگه یکمی بری این قسمتو می فهمی چه امکانات خوبی داره.مثلا یه امکاناتش آمارهای مفیدی هست که داره

masoodbr
13-02-2010, 21:10
مرده شور اين شانسو ببرم به قول خداداد عزيزي يك مشت گوسفند تو زمين بودند بهتر از اينا
امار

اينم سيو

masoodbr
13-02-2010, 21:33
حسين جان من از سردرد دارم ضعف ميكنم منتظر من نباشيد من براي بازي نميرسم

Armin 7
13-02-2010, 21:47
اقایون بازی من انجام شد با نتیجه 0-0 مساوی به نفع شما ها :41: این سیو بازی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید واین هم آمار :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا این ویگان عجب تیمی نزاشت من نفس بکشم :18:

vahidgame
13-02-2010, 21:52
مگه منچستر سیتی با وستهام بازی نداشت؟

4039
13-02-2010, 21:53
بازیهای هفته سیزدهم

آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------در حال برگزاری

SHADEL
13-02-2010, 22:12
بچه ها آمار رو نگاه کنید:18::18::18::18:

4039
13-02-2010, 22:12
منچستر سیتی 0 - وستهم 1

سیو بازی :

vahidgame
13-02-2010, 22:15
من الان میرم بازی کنم.حسین خودتو گرم کن:46:

4039
13-02-2010, 22:31
بازیهای هفته سیزدهم

آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم -------------------------------------- برگزار شد
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------در حال برگزاری

برنامه هفته چهاردهم

بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا
استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی------------------------------- ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
استون ویلا ---------------------------------اورتون----------------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
لیورپول ----------------------------------- منچستر یونایتد-------------------------------- ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر

vahidgame
13-02-2010, 22:46
اورتون 2- استوک سیتی 0

سیو بازی:

ساها با اینکه آبی بود توی این بازی 2 گل زد.کلا نمی دونم چرا با اینکه بیشتر وقتها آبی هستش خوب گل میزنه.البته بیشتر گلهاشو از دو سه قدمی دروازه میزنه و مرده خور خیلی خوبی هستش:31:
راستی دفاع رو حال می کنید توی بازی هایی که خودم بازی کردم فقط یه گل خوردم.همه گلها مقابل بچه ها خوردم که خودم بازی نکردم.بازی های برگشت امتیاز عقب افتاده رو جبران می کنم:46:

4039
13-02-2010, 22:51
منم رفتم برای بازی

4039
13-02-2010, 23:15
من این بازیو باختم
نباید اون دو واحد رو کم میکردم تیمم واقعا ضعیف شده از وقتی اون دو واحد رو کم کردم .

سیو :

SHADEL
13-02-2010, 23:45
سلام منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.بازی بدی نبود با توجه به غیبت بازیکنان بزرگم بازی بردم.
مهم 3 امتیاز مسابقه بود.درصد مالکیت توپ هم 55 به 45 به نفع من بود

سیو بازی:

mohammad_87
14-02-2010, 00:42
سلام حسین جان بازی من چی شد؟بازی کنم؟نیم ساعته دارم کانکت میکنم ارور میده چکار کنم الان؟
صدامو میشنوی.........کجایی.......:18:

Armin 7
14-02-2010, 01:01
سلام حسین جان بازی من چی شد؟بازی کنم؟نیم ساعته دارم کانکت میکنم ارور میده چکار کنم الان؟
صدامو میشنوی.........کجایی.......:18:

سلام . محمد جان شما بازیت رو انجام بده . . .

4039
14-02-2010, 01:02
سلام آره هستم بازیتو انجام بده منتظر چی هستی ؟
راستی درمورد هوش مصنوعی که دیشب پرسیدی توی تاپیک فیفا 10 مطالبی نوشتم

mohammad_87
14-02-2010, 01:19
سلام برگشتم.بازی رو 2-1 بردم.بزارید سیو رو لود کنم بعد توضیحاتی درباره بازی میدم.
سیو لیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی خوبی بود.سیستم جدیدی که در دو بازی آخر امتحان کردم خوب جواب داده.در این بازی گل اول رو رونی روی ریباند ضربه برباتف وارد دروازه کرد.بعد از چند دقیقه روی یک سانتر و ضربه سر گل تساوی رو دریافت کردم.در نیمه دوم بیشتر من فشار آوردم و با تعویضهای هجومی و هجومی کردن تاکتیکها در دقیقه 88 با جلو آمدن مدافعین وسط به نتیجه رسیدم.ضربه جالب ویدیچ که با برخورد به مدافع حریف وارد دروازه شد 3 امتیاز رو برای تیم به ارمغان آورد.گل جالبی بود که در اون دقیقه واقعا چسبید:

این هم سیو گل دوم:

آمار:

4039
14-02-2010, 01:44
سلام برگشتم.بازی رو 2-1 بردم.بزارید سیو رو لود کنم بعد توضیحاتی درباره بازی میدم.
سیو لیگ:

بازی خوبی بود.سیستم جدیدی که در دو بازی آخر امتحان کردم خوب جواب داده.در این بازی گل اول رو رونی روی ریباند ضربه برباتف وارد دروازه کرد.بعد از چند دقیقه روی یک سانتر و ضربه سر گل تساوی رو دریافت کردم.در نیمه دوم بیشتر من فشار آوردم و با تعویضهای هجومی و هجومی کردن تاکتیکها در دقیقه 88 با جلو آمدن مدافعین وسط به نتیجه رسیدم.ضربه جالب ویدیچ که با برخورد به مدافع حریف وارد دروازه شد 3 امتیاز رو برای تیم به ارمغان آورد.گل جالبی بود که در اون دقیقه واقعا چسبید.این هم سیو گل دوم:

آمار در حال لود...

میگم محمد خودتو خیلی تحویل میگیریا . سیو گلو ...
میگم چطوره با دوربین از بازیت فیلمبرداری کنی تا ما از نکات آموزندش یادداشت برداری کنیم .

mohammad_87
14-02-2010, 01:59
میگم محمد خودتو خیلی تحویل میگیریا . سیو گلو ...
میگم چطوره با دوربین از بازیت فیلمبرداری کنی تا ما از نکات آموزندش یادداشت برداری کنیم .
عزیزم نکات آموزنده در بازیشماست.من هنوز شاگردم و گول این جدول لیگ رو هم نمیخورم.خودت خوب میدونی جایگاهت کجاست...
ولی حسین جان من میخوام بم که خوب میشه بچه ها کمی درباره بازیهاشون به بقیه اطلاعاتی بدن.من دوست ندارم اینکه بیام سیو بردارم بازی کنم سیو بذارم و نهایت با یه آمار خداحافظی کنم تا بازی بعد.اینکه نشد حضور!!!
مثلا دلیلم برای گذاشتن سیو گل این بود که شاید یکی بیاد بگه من با بهترین مهاجمم به زور گل میزنم تو چجوری با ویدیچ گل زدی؟من بهت اعتماد ندارم.خب با گذاشتن این سیو طرف میبینه که اولا گل کمی شانسی بوده و دوما با دیدن طرز بازی کامپیوتر،قدرت شوتها و... میبینه که اونطور که فکر میکرده نبوده.
البته حجم سیو گل برای کسانی مثل من زیاده چون فشردش میشه 500 کیلو بایت!ولی بنظر من حداقل با این کارها میتونیم اعتمادهارو از اینی که هست بیشتر کنیم همچنین هیجانات مسابقات رو.

Armin 7
14-02-2010, 11:22
اقایون سلام علیکم و صبح زیبای شما بخیر . بنده بازی رو با نتیجه 1-0 بردم . این سیو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . برا آمار هم شرمنده ام . هر کاری کردم نتونستم این Up.-------- رو باز کنم. ولی درصد مللکیت توپ 52 به 48 به نفع من بود .

4039
14-02-2010, 11:29
عزیزم نکات آموزنده در بازیشماست.من هنوز شاگردم و گول این جدول لیگ رو هم نمیخورم.خودت خوب میدونی جایگاهت کجاست...
ولی حسین جان من میخوام بم که خوب میشه بچه ها کمی درباره بازیهاشون به بقیه اطلاعاتی بدن.من دوست ندارم اینکه بیام سیو بردارم بازی کنم سیو بذارم و نهایت با یه آمار خداحافظی کنم تا بازی بعد.اینکه نشد حضور!!!
مثلا دلیلم برای گذاشتن سیو گل این بود که شاید یکی بیاد بگه من با بهترین مهاجمم به زور گل میزنم تو چجوری با ویدیچ گل زدی؟من بهت اعتماد ندارم.خب با گذاشتن این سیو طرف میبینه که اولا گل کمی شانسی بوده و دوما با دیدن طرز بازی کامپیوتر،قدرت شوتها و... میبینه که اونطور که فکر میکرده نبوده.
البته حجم سیو گل برای کسانی مثل من زیاده چون فشردش میشه 500 کیلو بایت!ولی بنظر من حداقل با این کارها میتونیم اعتمادهارو از اینی که هست بیشتر کنیم همچنین هیجانات مسابقات رو.

محمد جان متوجه منظورت میشم . همینطوری که میگی مسابقات باید پویایی داشته باشن تا جذابیت ایجاد کنن . هر یک مسابقه باید اهمیت زیادی برای خود گیمر و بقیه بچه ها داشته باشه . این لیگ اولی که ایجاد کردیم بیشتر حالت آزمایشی داشت بهمین خاطر داریم تند تند جلو میریم تا لیگ تموم بشه و درکنارش تجربیات جدیدی بدست بیاریم و از نظرات بچه ها برای کاهش نواقص و افزایش جذابیت استفاده کنیم .
از بابت اعتماد خیالت راحت باشه توی این مسابقات تمام بچه ها مثل خودت افراد شریف و صادقی هستن علاوه بر اینها بدلیل صمیمیتی که بین بچه ها وجود داره و اعتمادی که به افراد شده هیچگونه مشکلی بوجود نمیاد . اما همونطوریکه گفتی برای اینکه مسابقات جنبه رسمی پیدا کنن خیلی بهتر بود که یک سیستم نظارتی هم وجود داشت تا همه چیز جنبه قانونی پیدا میکرد . فعلا چیز خاصی برای اینکار به فکر من نمیرسه اگه سرعت اینترنت بچه ها یک کم بالاتر بود با نرم افزار میشد تصاویر بازیو استریم کرد اما این امکان فعلا وجود نداره باید ببینیم کار دیگه ای نمیشه کرد .

Armin 7
14-02-2010, 11:48
حسین جان سلام. یه سوال دارم. این آپشن فایلی که ما داریم آیا کسی که از کیت سروراستفاده نمیکنه بجاش از این آپشن فایل رو استفاده کنه کیت تیم ها راست و ریست میشه ؟

4039
14-02-2010, 13:07
برنامه هفته چهاردهم

بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- برگزار شد
استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی------------------------------- ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
استون ویلا ---------------------------------اورتون----------------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
لیورپول ----------------------------------- منچستر یونایتد-------------------------------- ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر

حسین جان سلام. یه سوال دارم. این آپشن فایلی که ما داریم آیا کسی که از کیت سروراستفاده نمیکنه بجاش از این آپشن فایل رو استفاده کنه کیت تیم ها راست و ریست میشه ؟

من دقیقا متوجه نشدم مگه الان بدون این آپشن فایل و همینطور بدون کیت سرور , لباس تیمها برای بازی شما درست نیست ؟
به امید خدا پایان نیم فصل من آپشن فایل پیش فرض خود بچه ها رو میگیرم و تغییرات نهایی رو اعمال میکنم ( و همینطور ترکیب اصلی تیمها ) تا بچه ها با خیال راحت هر پچ یا چیز دیگه ای خواستن توی بازیشون نصب کنن .

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

این روزا من دارم روی جنبه نظارت بر بازیها فکر میکنم . با یک برنامه من امتحان کردم میشه یک بازی 10 دقیقه ای رو که حدود 15 دقیقه طول میکشه ضبط کرد و فشرده کرد که حدود 1 مگ حجم این فایل ویدئویی میشه .
اگه بشه روی بازیها نظارت داشت میتونیم برای مسابقات جایزه هم در نظر بگیریم که این مساله جدیت و انگیزه کاربران رو خیلی زیاد میکنه . حجم خود این برنامه حدود 10 مگ میشه .
اما مشکلی که وجود داره اینه که درحالیکه بازی فول اسکرینه نمیشه از بازی عکس گرفت یا فیلمبرداری کرد این مشکل باید حل بشه .

Armin 7
14-02-2010, 13:12
من دقیقا متوجه نشدم مگه الان بدون این آپشن فایل و همینطور بدون کیت سرور , لباس تیمها برای بازی شما درست نیست ؟نه حسین . در حد یه سوال بود . .من خودم از کیت سرور می استفادم . منظورم کیت باشگاه های انگلیسه

vahidgame
14-02-2010, 13:34
مسعود جان بازیو انجام بده تا بعدش من بازی کنم

masoodbr
14-02-2010, 13:56
سلام من بازيمو بازم واگذار كردم 1-0
سيو بازي

در مورد امار اين باز نشد
up.--------

vahidgame
14-02-2010, 14:55
استون ویلا 0 -اورتون 2

سیو بازی :

واقعا نتیجه خوبی گرفتم یکی از مهمترین بازیهام بود چون استون ویلا کلا تیم قویی هست که توی واقعیت همیشه برای چلسی و منچستر توی زمین خودش دردسر ساز هست.من کم کم دارم با تیمم کامل آشنا میشم.

4039
14-02-2010, 15:12
برنامه هفته چهاردهم

بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- برگزار شد
استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی-------------------------------- برگزار شد
استون ویلا ---------------------------------اورتون-------------------------------------------برگزار شد
بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- درحال برگزاری

برنامه هفته پانزدهم

اورتون ---------------------------------------------------پورتموث-------------------------ساعت 6 تا 6.30 شب
ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------ساعت 6.45 تا 7.15 شب
منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------ساعت 7.30 تا 8 شب
منچستریونایتد------------------------------------------چلسی------------------------- ساعت 8.15 تا 8.45 شب
آرسنال--------------------------------------------------استون ویلا----------------------ساعت 9 تا 9.30 شب

4039
14-02-2010, 15:47
بیرمنگام 1 - چلسی 0

سیو بازی :

آمار بازی ( نشد عکس بگیرم ) :

آمار-----------------------بیرمنگام ---------------------------------------------------------چلسی
گل------------------------- 1 ---------------------------------------------------------------- 0 ---
درصد مالکیت ------------ 57 -------------------------------------------------------------- 43 ---
شوت --------------------- 6 ---------------------------------------------------------------- 4 ---
شوت درچارچوب --------- 4 ---------------------------------------------------------------- 2 ---

بازی بعدیو کی بازی میکنه ؟
محمد و عادل آپشن فایلهاتونو بدین تا قدرت تیمهای حریف رو درست کنم .

mohammad_87
14-02-2010, 16:04
سلام به همه.
حسین جان من چندبار لینک آپشن فایلم رو گذاشته بودم.اشکال نداره میگردم دوباره پیداش میکنم.
عادل جان کجایی الان نوبت بازی من با شماست که باید شما انجام بدید.ضمنا این تغییرات رو هم روی تیمم انجام بده:
فقط قسمت assisted setting رو به ترتیب از بالا به پایین روی این اعداد بذار ممنون:دو-سه-صفر-صفر-یک-دو-سه
حسین اینم آپشن فایل من:

SHADEL
14-02-2010, 16:17
بازی بعدیو کی بازی میکنه ؟
محمد و عادل آپشن فایلهاتونو بدین تا قدرت تیمهای حریف رو درست کنم .
قدرت تیم های حریف رو می خوای کم میکنی یا زیاد.؟؟؟؟

vahidgame
14-02-2010, 16:20
من محمد بهت پیشنهاد می کنم ترکیب خودتو با همه چیزها مثلا درست کردن team style و marking و چیزهای دیگه سیو کن و برای عادل بفرست این جوری بازی بهتر میشه.من بازی با چلسی این کارهارو کردم و بازی عادلانه تر شدش.

SHADEL
14-02-2010, 16:25
اینم آپشن فایل من:

mohammad_87
14-02-2010, 16:26
من محمد بهت پیشنهاد می کنم ترکیب خودتو با همه چیزها مثلا درست کردن team style و marking و چیزهای دیگه سیو کن و برای عادل بفرست این جوری بازی بهتر میشه.من بازی با چلسی این کارهارو کردم و بازی عادلانه تر شدش.
وحید اینجوری نصف تغییرات انجام نمیشه.مثل همین line up.
عادل جان این تغییرات رو هم روی تیمم انجام بده:
فقط قسمت assisted setting رو به ترتیب از بالا به پایین روی این اعداد بذار ممنون:دو-سه-صفر-صفر-یک-دو-سه

4039
14-02-2010, 16:27
قدرت تیم های حریف رو می خوای کم میکنی یا زیاد.؟؟؟؟

ببین عادل جان بخاطر اینکه هوش ما از کامپیوتر بمراتب بیشتره قبل از اینکه مسابقات شروع بشه از قدرت تیم بچه ها کم کردیم و الان قدرت تیمهای بچه ها از قدرت بقیه تیمها هم کمتره بنابراین یک تعادل در بازیها بوجود اومده .
اما وقتی یکی از بچه ها بازی رو در رو داره راحت میتونه از حریف که کامپیوتر کنترل تیمشو در دست داره , ببره چون ما تیم های بچه ها رو خیلی ضعیف کردیم و اینجوری بچه ها میگن عادلانه نیست که وقتی کنترل تیممون دست کامپیوتره بدون شک تیم ما بازنده میشه . روی همین حساب تصمیم گرفتیمم توی آپشن فایل هر کدوم از بچه ها بجز تیم خودش قدرت تیمهای بچه ها رو به حالت پیش فرض اولیه در بیاریم تا این نگرانی بچه ها برطرف بشه . اصلا درستشم همینه که بچه ها میگن .

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

اینم آپشن فایل من:

عادل جان آپشن فایل مسابقات رو باید بدی ( در واقع این فایل : PES2010_EDIT.bin )

SHADEL
14-02-2010, 16:55
[/COLOR]
عادل جان آپشن فایل مسابقات رو باید بدی ( در واقع این فایل : PES2010_EDIT.bin )
آخ آخ ببخشید حواسم نبود.:13:یه لحظه چون اسم آپشن به گوشم خورد اومدم سریع آپ کنم که به اشتباه شد.یه کم که خواب چشم بیاد اینجوری میشم:19:.ببخشید با بی دقتی وقتتو گرفتم حسین جان.:20:
آپشن فایل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]

4039
14-02-2010, 16:56
آخ آخ ببخشید حواسم نبود.:13:یه لحظه چون اسم آپشن به گوشم خورد نا خود آگاه اون رو رر کردم.یه کم که خواب چشم بیاد اینجوری میشم:19:.ببخشید با بی دقتی وقتتو گرفتم حسین جان.:20:
آپشن فایل:

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

آخ آخ ببخشید حواسم نبود.:13:یه لحظه چون اسم آپشن به گوشم خورد اومدم سریع آپ کنم که به اشتباه شد.یه کم که خواب چشم بیاد اینجوری میشم:19:.ببخشید با بی دقتی وقتتو گرفتم حسین جان.:20:
آپشن فایل:

قربانت عادل جان . فعلا هنوز فایل روی سرورها آپلود نشده به محض اینکه آپلود شد فایلو میگیرم و تغییرات رو اعمال میکنم و بعد برات میفرستم .

4039
14-02-2010, 17:10
عادل جان تغییرات رو روی آپشن فایلت اعمال کردم :
اینو بگیر توی پوشه سیو کپی کنو برو برای بازی ببینیم چیکارمیکنی امشب .

mohammad_87
14-02-2010, 17:12
آقا عادل اون تغییرات رو که برای تیمم نوشتم دیدی؟توی صفحه قبل هستش.
حسین آپشن فایل منم توی صفحه قبل هستش.تفییرات رو برای بازی منچستر-چلسی نیاز دارم.من حدود 8 میام بردارمش.
راستی فکر کنم الان از تیم خودت 12 واحد کم کردی.اگه اینجوریه که من موافقم تا از تیمت ده تا کم بشه چون دیگه تیمت خیلی ضعیف شده.
برنامه بازیها رو هم با راه حلی که گفتی میرم امتحان کنم.اگه درست شد این چند هفته آخر رو میارم.

4039
14-02-2010, 17:15
برنامه هفته پانزدهم

اورتون ---------------------------------------------------پورتموث-------------------------ساعت 6 تا 6.30 شب
ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------ساعت 6.45 تا 7.15 شب
منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------ساعت 7.30 تا 8 شب
منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- ساعت 8.15 تا 8.45 شب
آرسنال--------------------------------------------------استون ویلا----------------------ساعت 9 تا 9.30 شب

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

حسین آپشن فایل منم توی صفحه قبل هستش.تفییرات رو برای بازی منچستر-چلسی نیاز دارم.من حدود 8 میام بردارمش.
راستی فکر کنم الان از تیم خودت 12 واحد کم کردی.اگه اینجوریه که من موافقم تا از تیمت ده تا کم بشه چون دیگه تیمت خیلی ضعیف شده.
برنامه بازیها رو هم با راه حلی که گفتی میرم امتحان کنم.اگه درست شد این چند هفته آخر رو میارم.

آره محمد جان این دو واحد آخری که کم شد بدجوری تیممو ضعیف کرده . خب اینجوری اگه دو واحد اضافه کنم بچه ها دلخور نمیشن ؟
من آپشن فایلتو تا یک ساعت دیگه آماده میکنم .

vahidgame
14-02-2010, 17:24
بابا حسین جان این چه حرفیه شما 10 واحد اضافه کنی همه ما نارحت نمیشیم:31: ولی جدی چند تا بازی بد نتیجه گرفتی تیمت از تیمهای دیگه صد در صد الان ضعیفتر هستش.

Armin 7
14-02-2010, 17:42
حسین جان سلام. اگه سرت خلوته میخوام چند تا سوال ازت بکنم که در باره یه موضوع مهم که چند هفته دیگه قراره اتفاق یبفته . الان سرت خلوته یا نه بذارم برا بعدا جیگر :biggrin:

vahidgame
14-02-2010, 17:48
الان نوبت بازی من هستش؟

4039
14-02-2010, 17:51

محمد جان اینم آپشن فایل شما :

فقط وحید و مسعود موندن که هنوز آپلود نکردن .

بابا حسین جان این چه حرفیه شما 10 واحد اضافه کنی همه ما نارحت نمیشیم:31: ولی جدی چند تا بازی بد نتیجه گرفتی تیمت از تیمهای دیگه صد در صد الان ضعیفتر هستش.

ممنون وحید جان . از وقتی دو واحد بیشتر از تیمم کم شده افتادم توی مسیر باخت و مساوی یادش بخیر یه زمانی صدر جدول بی رقیب بودم . خلاصه با این نتایج بدجوری حالم گرفته شده این روزا :whistle: .

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

حسین جان سلام. اگه سرت خلوته میخوام چند تا سوال ازت بکنم که در باره یه موضوع مهم که چند هفته دیگه قراره اتفاق یبفته . الان سرت خلوته یا نه بذارم برا بعدا جیگر :biggrin:

بفرما آرمین جان . در مورد چه موضوعی ؟ در باره مسابقات جهانیه ؟

Armin 7
14-02-2010, 17:57
بفرما آرمین جان . در مورد چه موضوعی ؟ در باره مسابقات جهانیه ؟ نه بابا :31: درمورد فصل نقل و انتقالات و . . .

vahidgame
14-02-2010, 18:00
حسین بازی منو بزن بره من نمی تونم بازی کنم.الان کار برام پیش اومد.

4039
14-02-2010, 18:03
نه بابا :31: درمورد فصل نقل و انتقالات و . . .

ببین آرمین جان درپایان نیم فصل ما یک تغییرات اساسی در آپشن فایلها انجام میدیم از جمله همین نقل و انتقالات روی همین حساب احتمالا درپایان نیم فصل یکی دو روز بازیها تعطیل هستن تا اینکارها از جمله همین نقل و انتقالات صورت بگیره .

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

حسین بازی منو بزن بره من نمی تونم بازی کنم.الان کار برام پیش اومد.

باشه کی میای ؟

SHADEL
14-02-2010, 18:15

آره داداشی دیدم تو بازی هم اعمال کردم.
خوب در مورد بازی:
خوب من بازیکن نداشتم و مجبور شدم به جای تورس یک هافبک بذارم جاش.بازیکنان من آماده نبودن و من از بازیکنان ذخیره استفاده کردم.البته اینو میگم که شانس منو ببینید نیمه ی اول بازی دست من بود ولی نیمه دوم بازی دست منچستر .نیمه ی اول با شوت کویوت که به جای تورس مهاجم بازی میکرد تک به تک رو از دست داد .یه جا دیگه هم شوت بنایون به تیرک برخورد کرد.یه جا دیگه هم ماکسی رودریگز توپو در حالی که دروازه خالی بود
به اوت زد.یک باره دیگه هم کویوت توپ جلوی دروازبان زد که به زور توپو از تو دروازه کشیدن بیرون:19:
بازی رو به زور تو نیمه دوم جمع کردم به زور این رونی رو گرفتم .ممخصوصا اینکه بازم از شانس بد من تیم منچستر یه بازیکن فلش آبی و بنفش هم نداشت همه ی بازیکنا فلش قرمزو زرد بودن .مخصوصا اینکه ریتینگ بازیکنان هم بالای نود و هشتاد بود.
از شانس من یه بارم نشده بازیکنان من همه آماده باشند.و خلاصه بازی با نتیجه ی 0بر 0 مساوی شد.
البته مزه ی بازی به همین چیزاست.
سیو بازی:

SHADEL
14-02-2010, 18:42
حسین جون با اجازت.چون من بازیم بعد بازیه وحید .من بازیه وحید زدم رفت با نتیجه ی 1 بر 0 اورتون برد.

4039
14-02-2010, 18:55
حسین جون با اجازت.چون من بازیم بعد بازیه وحید .من بازیه وحید زدم رفت با نتیجه ی 1 بر 0 اورتون برد.

دستت درد نکنه . نتیجه بازی خودت در مقابل ولوورهمپتون چی شد ؟

برنامه هفته پانزدهم

اورتون ---------------------------------------------------پورتموث------------------------- برگزار شد
منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- ساعت 8.15 تا 8.45 شب

amirchifekkardi
14-02-2010, 18:59
این جوری که نمیشه اگه یکی مثل من الان بیاد چه تیمی رو می تونه بر داره؟ مثلا اگه ارسنال رو بخوام چی می شه؟؟؟

4039
14-02-2010, 19:07

SHADEL
14-02-2010, 19:13
سلام منم بازیمو انجام دادم.0 0 شدیم.بازیه خیلی سختی بود فکر نمیکردم این ولور همپتون اینجوری اینقدر سرعتی بازی کنه.
موقعیت زیاد داشتم اما دروازه باز نشد.
سیو بازی:

راستی حسین برنامه هفته بعد رو با ذکر زمان مسابقه بذار تا فردا بازیمو انجام بدم.

4039
14-02-2010, 19:33
برنامه هفته پانزدهم

اورتون ---------------------------------------------------پورتموث------------------------- برگزار شد
ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------برگزار شد

برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------ساعت 9.45 تا 10.15شب
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------ساعت 10.30 تا 11شب
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------ساعت 11 تا 11.30 شب
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی----------------------ساعت 11.45 تا 12.15 شب
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 1 بعد از ظهر

mohammad_87
14-02-2010, 20:20
سلام.من اومدم.......
دستت درد نکنه عادل که تنظیمات رو انجام دادی.
حسین آپشن فایل رو دانلودیدم.چرا برنامه هفته بعد رو گذاشتی گفتم که برات میارم بیخودی وقت گذاشتی ولی بازم دستت درد نکنه.ضمنا یه خبر بد:ترتیب بازیهای دور برگشت مثل دور رفت نیست!!یعنی من که هفته اول با آرسنال بازی داشتم هفته بیستم با یکی دیگه بازی دارم.این انگلیس همه چیزش برعکسه ها...
این هم برنامه هفته های 16 تا 20:

هفته شانزدهم:
ساندرلند ---------- منچستر
چلسی ---------- بلکبرن
لیورپول ---------- فولهام
بولتون ---------- منچستر سیتی
آرسنال ---------- اورتون

هفته هفدهم:
لیورپول ---------- وستهام
منچستر ---------- ویگان
فولهام ---------- آرسنال
منچستر سیتی ---------- بلکبرن
اورتون ---------- ساندرلند
هال سیتی ---------- چلسی

هفته هجدهم:
آرسنال ---------- بولتون
چلسی ---------- منچستر سیتی
اورتون ---------- ولورهمپتون
بلکبرن ---------- لیورپول
فولهام ---------- منچستر

هفته نوزدهم:
بلکبرن ---------- آرسنال
تاتنهام ---------- چلسی
ولورهمپتون ---------- منچستر سیتی
منچستر ---------- وستهام
هال سیتی ---------- لیورپول
فولهام ---------- اورتون

هفته بیستم:
استوک سیتی ---------- اورتون
ویگان ---------- آرسنال
بیرمنگام ---------- منچستر
چلسی ---------- استون ویلا
پورتموث ---------- لیورپول
وستهام ---------- منچستر سیتی
-------------------------------
من رفتم برای بازی ساعت الان: 8:30

4039
14-02-2010, 20:27
منچستر سیتی 0 - بارنلی 1
منچستر سیتی شایستگی پیروزی رو داشت اما چه کنیم که فوتباله دیگه .

سیو بازی :

محمد جان توی بخش ASSIST بترتیب از بالا به پایین این گزینه ها رو برای من انتخاب کن :
2
1
0
1
0
0
3
و توی بخش تاکتیکها بترتیب :
70
80
75
50
35
15
50
1 یعنی تیمم سوویپر داشته باشه این مورد اصلا یادت نره . ببینم از پس تفکرات تاکتیکی من بر میای یا نه فقط بهت بگم بازی خیلی درگیرانه خواهد بود و راه نفوذ براحتی پیدا نخواهی کرد . رونی هم فلشش قرمزه .
در ضمن دستت درد نکنه بابت جدول بازیها .

mohammad_87
14-02-2010, 20:34
من اول فایل یه بازی قبل رو برداشتم.حالا میرم این سیو رو بگیرم.چشم تاکتیکهارو اجرا میکنم.

رونی هم فلشش قرمزه
:21:
منتظر نتیجه باش عزیزم...

Armin 7
14-02-2010, 20:37
ویگان ---------- آرسنال سلام محمد جان تو هفته بیستم زدی که من (آرسنال) با ویگان بازی داره . ولی من دو سه هفته پیش با ویگان بازی داشتم که بازی 0-0 شد . :18:

mohammad_87
14-02-2010, 21:13
سلام محمد جان تو هفته بیستم زدی که من (آرسنال) با ویگان بازی داره . ولی من دو سه هفته پیش با ویگان بازی داشتم که بازی 0-0 شد . :18:
آرمین جان هفته بیستم میشه دور برگشت.اگه همون پست رو بخونی گفتم که ترتیب بازیهای دور برگشت مثل دور رفت نیست.یعنی در واقعیت هم لیگ برتر هینجوریه یا اینجا اینجوریه؟

منچستر 0---0 چلسی
قدرتمندترین تیمی که تا الان باهاش بازی کردم...
چون میدونستم بازی سختی خواهم داشت تیم رو در حالت متعادل قرار دادم و با همون ترکیب 2-4-4 بازی کردم.رونی و گیگز قرمز بودند!بازی زیبایی بود ابتدای بازی چلسی چند موقعیت خوب داشت که وندرسار با کمک دوتا برج ایفل که گذاشتم وسط خط دفاع همه رو دفع کردند.کم کم بازی متعادل شد و نفوذ به یک سوم حریف برای دو تیم سخت بود.من هم چند موقعیت خوب داشتم اما بهترینش ضربه سر پارک به کنج دروازه بود که چک اون رو به کرنر فرستاد.کاش این بازی 15 دقیقه بود...
سیو لیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخواستم بدون برنامه کپچر،عکس بگیرم که در پینت یه صفحه سیاه تحویلم داد.اما آمار تقریبا اینجوری بود(طرف چپ منچستر):
در صد مالکیت---- 54----- 46
شوتها -------------6 -------4
شوت به دروازه ---4------- 4

4039
14-02-2010, 21:22
محمد جان ای کاش بین دو نیمه یه سر به تاپیک میزدی من میخواستم بهت بگم برای نیمه دوم تغییراتی توی تیمم بدی .
تو بیشتر از کناره ها حمله میکردی یا از وسط ؟
من باید بازیو میبردم :20:.
در ضمن اینو هم از خاطر نبر که تقریبا بیشتر بازیکنان من فلش آمادگیشون آبی بود . بر عکس منچستر .

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

برنامه هفته پانزدهم

ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------برگزار شد
منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------برگزار شد
منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- برگزار شد

برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------ساعت 9.45 تا 10.15شب
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------ساعت 10.30 تا 11شب
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------ساعت 11 تا 11.30 شب
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی----------------------ساعت 11.45 تا 12.15 شب
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 1 بعد از ظهر

masoodbr
14-02-2010, 21:25
سلام حسين جان اگه ميشه بازي منو براي صبح بذار؟

vahidgame
14-02-2010, 21:34
حسین جان من برای بازی با آرسنال چی کار کنم.باید آپشن فایل خودمو برات بفرستم؟

mohammad_87
14-02-2010, 21:36
محمد جان ای کاش بین دو نیمه یه سر به تاپیک میزدی من میخواستم بهت بگم برای نیمه دوم تغییراتی توی تیمم بدی .
تو بیشتر از کناره ها حمله میکردی یا از وسط ؟
من باید بازیو میبردم :20:.
در ضمن اینو هم از خاطر نبر که تقریبا بیشتر بازیکنان من فلش آمادگیشون آبی بود . بر عکس منچستر .

کاش تو اون پستت که تاکتیکهارو گفته بودی اینو میگفتی.نمیدونستم وگرنه میومدم.از نظر آمادگی باید بگم درسته.البته اوون بنفش بود و اسکولز آبی.در کل خوب بودن.از وسط که نمیشه چون پنجاه تا بازیکن اونجا داری البته بجز ضد حمله ها.بیشتر از کناره ها میرفتم اما مدافعات اکثر توپهای اول رو هم میزدن.خیلی بازی خوبی بود.اگه 15 دقیقه بود شاید من میبردم چون تازه قلق تیمت دستم اومده بود. البته اول بازی دوتاباید میخوردم که ون در سار نذاشت...:20:
من باید برم.بازی آرمین هنوز تموم نشده پس بی زحمت بازی منو بزن بره.فقط Assist رو اینجوری بذار:
از بالا به پایین:دو-سه-صفر-صفر-یک-دو-سه.ممنون...

Armin 7
14-02-2010, 21:42
اقایون سلام من بازی کردم . نتیجه 0-0 :41: اینم سیو

بازی طوفانی بود . ازین ور من با هزار بد بختی حمله میکردم از اون ور استون ویلا با پاس تو در و آگبونلاهور فانتوم و هسکی غول تشن رو دروازه من . خدا پدر مادر آلمونیا رو براش نگه دار اگه نبود سه_چهار تا خورده بودم . امار بازی هم 52به 48بود به نفع من . نیمه اول خیلی فشار آوردم ماشاا... دروازه بانشون فریدل رو میگم یه تنه جلوم وایساد. حالا برین حال کنین که تیم صدر جدولتون مساوی کرده . :31:

4039
14-02-2010, 21:49
سلام حسين جان اگه ميشه بازي منو براي صبح بذار؟

مسعود جان باید با آرمین هماهنگ کنی . آرمین جان شما میشه بازیتو فردا انجام بدی ؟

حسین جان من برای بازی با آرسنال چی کار کنم.باید آپشن فایل خودمو برات بفرستم؟

اگه آرمین بخواد بازی کنه که لازم نیست اما اگه خودت بخوای بازی کنی لازمه .

Armin 7
14-02-2010, 21:54
مسعود جان باید با آرمین هماهنگ کنی . آرمین جان شما میشه بازیتو فردا انجام بدی ؟

اگه آرمین بخواد بازی کنه که لازم نیست اما اگه خودت بخوای بازی کنی لازمه .

واسه من فرقی نمی کنه هر جور شما صلاح بدونین من خودم رو همونجوری وفق می دم. حالا چی دستور می فرمایید .

4039
14-02-2010, 21:56
واسه من فرقی نمی کنه هر جور شما صلاح بدونین من خودم رو همونجوری وفق می دم. حالا چی دستور می فرمایید .

آرمین جان ممنون از همکاریت . احتمالا مسعود الان خیلی خسته هستش که نمیتونه بازی کنه .

برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------درحال برگزاری
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی---------------------- فردا تا ساعت 12 ظهر
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر

vahidgame
14-02-2010, 21:57
آرمین جان اگه فردا بازی می کنی تا سیستم و تاکتیکها رو نگفتم بازی نکنیا:46:

Armin 7
14-02-2010, 22:00
آرمین جان اگه فردا بازی می کنی تا سیستم و تاکنیکها رو نگفتم بازی نکنیا:46:

چشم . تا فردا خدا حافظ . . .

4039
14-02-2010, 22:03
ساندرلند 0 - منچستر یونایتد 0
الان بازی چلسی - بلکبرنه من رفتم برای بازی

برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------برگزار شد
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------درحال برگزاری
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی---------------------- فردا تا ساعت 12 ظهر
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر

برنامه هفته هفدهم:

لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب

4039
14-02-2010, 22:44
چلسی 1 - بلکبرن 0

به سلامتی بالاخره تونستم با این پیروزی به ناکامیهام پایان بدم .

سیو بازی :

vahidgame
14-02-2010, 22:52
فکر کنم تا پس فردا بتونیم نیم فصل رو تموم کنیم.میگم چه طوره الان یکمی درباره نقل و انتقالات صحبت کنیم تا دیگه موقع نقل و انتقالات راحت باشیم.

Armin 7
14-02-2010, 23:02
چلسی 1 - بلکبرن 0

به سلامتی بالاخره تونستم با این پیروزی به ناکامیهام پایان بدم .

اقا تبریک میگم . دیگه کم کم داشتی خطر سقوط رو احساس می کر دیا :31: ! راستی حسین امروز از شهر تون چه خبر ؟

4039
14-02-2010, 23:17
اقا تبریک میگم . دیگه کم کم داشتی خطر سقوط رو احساس می کر دیا :31: ! راستی حسین امروز از شهر تون چه خبر ؟

شهادت آقا امام هشتم رو به تمام دوستان خوبم در این تاپیک تسلیت عرض میکنم .

آرمین جات اینجا واقعا خالیه .
فردا اگه افتخار حضور در حرم رو پیدا کردم حتما همتونو دعا میکنم .

vahidgame
14-02-2010, 23:41
شهادت آقا امام هشتم رو به تمام دوستان خوبم در این تاپیک تسلیت عرض میکنم .

آرمین جات اینجا واقعا خالیه .
فردا اگه افتخار حضور در حرم رو پیدا کردم حتما همتونو دعا میکنم .
منم تسلیت میگم. حسین جان ما محتاج دعای شما هستیم.شما در شهر خیلی بزرگی هستی.

SHADEL
15-02-2010, 00:32
سلام منم بازیمو 1 1 کردم.
نمیدونم چرا افتادم رو رنج مساوی.هر چی شوت میزنم گل نمیشه:41:
سیو بازی:

4039
15-02-2010, 00:39
برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------برگزار شد
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------برگزار شد
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------برگزار شد

برنامه هفته هفدهم:

لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب

4039
15-02-2010, 00:48
کم کم داریم به نیم فصل و زمان نقل و انتقالات نزدیک میشم .

جدول گلزنان برتر لیگ

Armin 7
15-02-2010, 00:50
حسین چطوره یه خورده در مورد نقل و انتقالات صحبت کنیم . پایه هستی .یا نه سرت شلوغه ؟ -------------- 20 دقیقه هستش نیومدی حتما سکوت علامت رضاست دیگه نه ؟

Armin 7
15-02-2010, 01:32
هستی حسین ؟

4039
15-02-2010, 01:48
آره آرمین جان شرمنده یک کاری داشتم الان اومدم . گفتی درمورد نقل و انتقالات ؟

4039
15-02-2010, 02:01
امشب صحبت از امام رضا (ع) و زیارت ایشون شد یاد یک مساله علمی ثابت شده جالبی افتادم شاید براتون جالب باشه شایدم قبلا شنیده باشین .
دانشمندان با دوربین های مخصوصی تونستن اشعه و نورهایی حول جسم افراد مشاهده کنند که در حالات مختلف و در افراد مختلف متفاوت گزارش شده . مثلا در حالت عصبانیت یا شادی یا افکار مثبت و حالات مختلف دیگه پرتوهایی با طیف نوری متفاوتی از افراد متصاعد میشه . این پرتوهای نوری دارای قدرت و اثرگذاری بر روی دیگرانه نه تنها دیگران حتی بر روی اجسام بی جان مثل آب و غیره که حتما مورد آب رو قبلا شنیدین که دانشمند ژاپنی این مورد رو کشف کرد .
به هر حال . در داخل حرم امام رضا بخصوص کنار ضریح این بزرگوار افکار منفی مردم به حداقل خودش میرسه و تقریبا تمام مردم در کنار ضریح افکار خوب و مثبتی دارن ( مثل دعا برای دیگران , توبه و ... ) وجود مبارک امام هشتم هم که خودش منبع نوره پس در این مکان منبعی سرشار از قدرت اثرگذار از نوع مثبتش وجود داره که تاثیر بسیار مطلوبی بر افرادی که در اون مکان قرار میگیرن میذاره به همین خاطره که در روایات توصیه به رفتن به این مکان پاک شده . هر وقت به حرم امام رضا (ع) مشرف شدین سعی کنید مدت زمان بیشتری در این قسمت باشید .
از خدا برای تمام دوستان خوبم میخوام بزودی تشرف به حرم مطهر رو نصیبتون کنه .

masoodbr
15-02-2010, 09:24
سلام صبح بخير بالاخره منم بازيمو به لطف تاكتيك هاي حسين مقابل من يونايتد بردم اما بر پايه ضد حمله هر دو گل را هم توز زد

امار بازي

اينم سيو بازي

حسين جان اگه ميشه بازي من تا قبل از ساعت 4 تمام بشه خوبه فعلا تا اخر هفته وضعيت كاري من در هاله اي از ابهامه به قول معروف

Armin 7
15-02-2010, 11:18
سلام . وحیــــــد کجایی دادا ؟ بیا میخوام بازیکنم . بیا آمارت رو بده . بدو. . .بدو. . .بدو . . .

vahidgame
15-02-2010, 11:32
عزیزم عجله نکن وقت داریم .من چند تا نکته باید بهت بگم اول این ترکیب منو دانلود کن:

بعد طریقه کپی کردنش رو بلدی؟
بعد از این هم بازم باهات کار دارم نری بازی کنی.

Armin 7
15-02-2010, 11:38
عزیزم عجله نکن وقت داریم .من چند تا نکته باید بهت بگم اول این ترکیب منو دانلود کن:

بعد طریقه کپی کردنش رو بلدی؟
بعد از این هم بازم باهات کار دارم نری بازی کنی.

آره جیگر سریعتر بگو . میخوام بازی کنم . اخه یه کاری برام پیش اومده سریع تر .بدو . . . بدو . . .

Armin 7
15-02-2010, 11:48
وحید جان این عکس رو نگاه کن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت Load خاموشه . چیکار باید کرد ؟ در ضمن ساها هم بنفش هتستش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
15-02-2010, 11:54
آره جیگر سریعتر بگو . میخوام بازی کنم . اخه یه کاری برام پیش اومده سریع تر .بدو . . . بدو . . .
این فایلو که دانلود کردی توی سیو بازی کپی کن.بعد وقتی رفتی توی بازی از قسمت data management اونو لود کن بعد گزینه copy data انتخاب کن بعدش اون ترکیب که میاد رو انتخاب کنید بعد سه تا خونه بیا بالا و روی ترکیب که پیش فرض هست اینتر کن.
بعد ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بذار.گزینه auto subs رو هم روی گزینه 4 یعنی زود بذار.
راستی ترکیب من توی آپشن فایل تو پیش فرض هستش دیگه؟

vahidgame
15-02-2010, 12:02
چی شد تونستی ترکیب منو بیاری؟
راستی یعنی چی خاموش هستش.نکنه توی سیو بازی اون فایلو کپی نکردی
بعد چرا تو همیشه میزنه آنلاین نیستی.نمیشه یه کاری کنی موقعی که آنلاین هستی بفهمیم.

Armin 7
15-02-2010, 12:03
این فایلو که دانلود کردی توی سیو بازی کپی کن.بعد وقتی رفتی توی بازی از قسمت data management اونو لود کن بعد گزینه copy data انتخاب کن بعدش اون ترکیب که میاد رو انتخاب کنید بعد سه تا خونه بیا بالا و روی ترکیب که پیش فرض هست اینتر کن.
بعد ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بذار.گزینه auto subs رو هم روی گزینه 4 یعنی زود بذار.
راستی ترکیب من توی آپشن فایل تو پیش فرض هستش دیگه؟

اقا شما اون عکس بالا رو دیدی؟ یه نگاه بنداز ببین درسته ؟

vahidgame
15-02-2010, 12:07
اقا شما اون عکس بالا رو دیدی؟ یه نگاه بنداز ببین درسته ؟
نباید خاموش باشه.احتمالا هیچ ترکیبی سیو شده وجود نداره تا اونو لود کنه.توی سیو بازی کپی کنی باید بیاد
چه شانس حالا ما داریم.میگم لب دریا بریم خشک میشه:20:
راستی توی آپشن فایلت تیم من خصوصیاتش پیش فرض هستش؟

Armin 7
15-02-2010, 12:08
نباید خاموش باشه.احتمالا هیچ ترکیبی سیو شده وجو نداره تا اونو لود کنه.توی سیو بازی کپی کنی باید بیاد

بابا درسته دیگه مگه سیستمت 4-4-1-1 نیستش پس لود شده حتما . ببین درست گذاشتمش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
15-02-2010, 12:12
بابا درسته دیگه مگه سیستمت 4-4-1 نیستش پس لود شده حتما .
نه چی لود شده .اونی که توی تصویر هستش سیستم پیش فرضش هست.بهت توضیح دادم بالا که چه جوری سیستم بیاد.تازه من یه سری تغییرات دیگه به جز سیستم توی این سیو دادم.تا اینو درست نکردی بازی نکن.بازی برگشت جبران می کنم:46:

Armin 7
15-02-2010, 12:16
: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وحید جان نگاه کن من سیوت رو درست کپی کردم منتها . . .

vahidgame
15-02-2010, 12:18
ببین درست گذاشتمش :
آره درسته. چرا آخه خاموشه باید حتما گزینه لود روشن باشه.حسین یه کمکی بکن:20:
فکر کنم هر جفتمون قاطی کردیم.حمید کی هستش دیگه:31:

vahidgame
15-02-2010, 12:36
آرمین جان چی شد؟

Armin 7
15-02-2010, 12:39
آرمین جان چی شد؟

من نمیدونم وحید جان هر کاری میکنم نمیشه . . . اصلا یه کاری . سیستمت رو بهم بگو یا عکسشو بذار من برات درستش میکنم .

vahidgame
15-02-2010, 12:47
اصلا بی خیال سیستم شدم.
یه سوال برای بار چندم بازیکنانم من توی آپشن شما خصویاتشون روی پیش فرض هستش؟یعنی حسین درستش کرده؟
بعد اگه میشه ترکیب رو گزینه 2 بذار بعد از اون یه عکس بگیر ببنیم چه ترکیبی کامپیوتر میذاره تا یکمی تغییر بدم.سیستم و تاکتیک رو کلا بی خیال شدم

Armin 7
15-02-2010, 12:55
اره اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش من مثلا من عجله دارما یکم سریع تر لطفا

vahidgame
15-02-2010, 13:00
ترکیب بدی نیست.فقط روی نیمکت هم بازیکنانی مثل ساها و داناوان و آرتتا رو حتما بذار و گزینه auto subs رو هم روی early بذار. برو بازی کن ولی حیف شد که ساها همیشه ناآماده هستش:13:

vahidgame
15-02-2010, 13:10
آرمین جان یه تقاضایی ازت دارم این گزینه که نشون میده آنلاین هستی رو فعال کن تا ما بفهمیم چه موقعی آنلاین هستی.

Armin 7
15-02-2010, 13:34
اقایون محترم بازم مثل همیشه آرمین برنده میشه . با نتیجه 1-0 اینم سیو
واین هم گل زیبای آرشاوین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
15-02-2010, 13:47
ولی جدی اگه اون ترکیب من لود میشد سخت می تونستی گل بهم بزنی چون یه کارهایی کرده بودم که بازیکنان کلیدی تو نتونن کاری کنن.
نمی دونم چرا موقع بازی با ما که میشه همچی خراب میشه.بازی منچستر هم همین مشکل پیش اومد. من غیر از مساوی با لیورپول و چلسی بقیق بازی ها با دوستان رو باختم.خیلی اینجوری بد هستش:13:

Armin 7
15-02-2010, 14:17
ولی جدی اگه اون ترکیب من لود میشد سخت می تونستی گل بهم بزنی چون یه کارهایی کرده بودم که بازیکنان کلیدی تو نتونن کاری کنن.
نمی دونم چرا موقع بازی با ما که میشه همچی خراب میشه.بازی منچستر هم همین مشکل پیش اومد. من غیر از مساوی با لیورپول و چلسی بقیق بازی ها با دوستان رو باختم.خیلی اینجوری بد هستش:13:

وحید جان من شانسی ترکیب اصلی تو رو چیدم وبا ترکیب اصلی تیمت بود که برد مش . بعد این رو بگم که سیستم تو خیلی باز یعنی من تونستم با سه _چهار تا پاس هواس بازیکنات رو پرت کنم وبا یک تعویض جناح سریع, بازی رو به سمت دیگه , وبه راحتی به دروازت میرسیدم. البته سیستمت از لحاظ حمله خوب بود تیمت یه گلم زد که داور آفساید اعلام کرد ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود. این عکس ها رو نگاه کن اینم ترکیبت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4039
15-02-2010, 14:22
سلام به همه دوستان
بدلیل اینکه کم کم داریم به پایان نیم فصل و زمان نقل و انتقالات نزدیک میشم من لازم دونستم توضیحاتی در مورد برنامه نقل و انتقالات بدم .
قبل از هر چیز من این مساله رو یادآوری کنم که من ابتدا قدرت سایر تیمهای خارج از لیگ انگلیس رو هم تعدیل و تیمها رو به سه دسته قوی , متوسط و ضعیف طبقه بندی میکنم و بترتیب از قدرت تیمهای قوی 10 واحد , متوسط 7 واحد و ضعیف 4 واحد کم خواهم کرد .و بعد از اتمام نقل و انتقالات قدرت تیمها رو به حالت اول در میارم .

اما نحوه قیمت گذاری بازیکنان

نحوه قیمت گذاری بازیکنان شباهت زیادی به سیستم رایج در مسترلیگ داره اما کاملا شبیه اون سیستم نیست چون تا الان هنوز کسی نتوسته بطور دقیق فرمول قیمت گذاری بازیکنان رو توی مستر لیگ پیدا کنه . اما چند نفر ازبرنامه نویسان روی این موارد متفق القول هستند که این موارد روی قیمت بازیکنان تاثیر داره :

ارزش بازار * پرستیژ تیم * مارکت پرایس* میانگین تواناییهای پست تخصصی بازیکن *سن بازیکن ( به یک نسبت خاص )

ارزش بازار هر بازیکن توی مد مستر لیگ مشخصه
پرستیژ تیم همون شهرت و اعتبار باشگاه هستش
مارکت پرایس براساس تواناییهای بازیکنان در هر بازیکن متفاوته و از 1 تا 8 متغیره

بدلیل پیچیدگی فرمول بالا من موارد مهمتر رو انتخاب کردم که فرمول قیمت گذاری رو ساده تر میکنه .
بر این اساس قیمت بازیکنان بر اساس ارزش بازار , مارکت پرایس ( که خلاصه تواناییهای بازیکنانه ) و تعداد کارتهای مهارتی و تخصصی , شکل میگیره .
بدلیل اینکه شما مارکت پرایس بازیکنان رو ندارید من قیمت تمام بازیکنان تیم های بچه ها رو مشخص خواهم کرد .

توضیحات تکمیلی در مورد بازار نقل و انتقالات

-نقل و انتقالات بصورت تهاتری و پایاپای خواهد بود .

-در صورتیکه دو یا چند نفر از کاربران خواهان یک بازیکن واحد هستند ابتدا قیمت پایه و سپس رقابت قیمتی بین کاربران, قیمت آن بازیکن را مشخص خواهد کرد .

- بازیکنانی که از تیمهای ما به تیمهای دیگه منتقل میشند قدرتشون به حالت اولیه بر خواهد گشت .

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

برنامه هفته هفدهم:

SHADEL
15-02-2010, 14:33
سلام منم بازیمو با نتیجه ی 1 بر 0 بردم .بازیه زیبایی بود دو تا تیرک زدم.که گل نشد.
آمار بازی هم که تقریبا مساوی بود 50 50 ولی من 6تا شوت اونا 3تا .
سیو بازی

SHADEL
پست اشتباه شد.
لطفا حذف کنید.

masoodbr
حسين جان قدرت بازيكنا را كم كن بعد قيمت گذاري كن

4039
15-02-2010, 14:54
حسين جان قدرت بازيكنا را كم كن بعد قيمت گذاري كن

منظورت بازیکنای تیمهای دیگست ؟
اینکار فقط توی market price تاثیر میذاره . من بجای اینکار توی قیمت گذاری بازیکنای خودمون اول قدرتشونو به حالت اول در میارم و بعد قیمت گذاری رو انجام میدم تا قیمتشون واقعی و عادلانه باشه برای فروش .

vahidgame
15-02-2010, 14:57
وحید جان من شانسی ترکیب اصلی تو رو چیدم وبا ترکیب اصلی تیمت بود که برد مش . بعد این رو بگم که سیستم تو خیلی باز یعنی من تونستم با سه _چهار تا پاس هواس بازیکنات رو پرت کنم وبا یک تعویض جناح سریع, بازی رو به سمت دیگه , وبه راحتی به دروازت میرسیدم. البته سیستمت از لحاظ حمله خوب بود تیمت یه گلم زد که داور آفساید اعلام کرد ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود.
مثل که آرمین جان درک نمی کنی من چی میگم. من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم.
بازی برگشت از خجالت همه بچه ها در میام:20: چون من الان 5 تا بازی که با بچه ها کردم هیچ کدومشو خودم بازی نکردم و دو بازی با منچستر و آرسنال که واقعا منصفانه نبودش. ولی بازیهای برگشت می فهمید با کی طرف هستید:31:

4039
15-02-2010, 15:02
فقط اگه میشد از یک جایی ضریب هوش بازیکنان مختلف رو درآورد عالی میشد و قیمت گذاری خیلی دقیق تر صورت میگرفت .

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

بچه ها اینجا کی بازیکنان مختلف فوتبال رو خوب میشناسه اگه کسی هست با کمک هم خودمون برای بازیکنان مختلف ضریب هوشی مختلفی انتخاب کنیم . بعنوان نمونه میشه بازیکنان رو به 5 دسته تقسیم کنیم و به هر کدوم ضریبی بین 0.2 تا 1 اختصاص بدیم .
اگه کسی نیست از خیر این مورد بگذریم .

Armin 7
15-02-2010, 15:07
فقط اگه میشد از یک جایی ضریب هوش بازیکنان مختلف رو درآورد عالی میشد و قیمت گذاری خیلی دقیق تر صورت میگرفت .

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

بچه ها اینجا کی بازیکنان مختلف فوتبال رو خوب میشناسه اگه کسی هست با کمک هم خودمون برای بازیکنان مختلف ضریب هوشی مختلفی انتخاب کنیم . بعنوان نمونه میشه بازیکنان رو به 5 دسته تقسیم کنیم و به هر کدوم ضریبی بین 0.2 تا 1 اختصاص بدیم .

حسین جان هر کسی که تو این تاپیکه مطمئن باش از فوتبال خوب سر در میاره به هر حال اگه کاری باشه ما دریغ نمیکنیم .

vahidgame
15-02-2010, 15:07
حسین من شاید امروز نرسم بازی کنم.آخه الان میخوام سیستم خودمو عوض کنم و احتمالش کم امروز برسم بازی کنم. اگه تا 6 نیومدم بازی منو بزن بره.فقط اون سیستم که بازی با چلسی برات فرستادم رو اگه داری همون رو بذار.

حسین جان تعریف از خودم نباشه من هر چی بازیکن بخوای می شناسم.حتی لیگ دسته دو انگلیس هم بازیکنانشو می شناسم:31: من میتونم خیلی بهت کمک کنم فقط امروز شاید نتونم ولی بگو دقیق چی می خوای تا فردا آمادش کنم

4039
15-02-2010, 15:09
ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود. :

آرمین جان وقتی در مقابل تیم من قرار گرفتی با ترکیب و تاکتیکهایی که میچینم خواهی دید که هر سیستمی یک ضد سیستم برای خودش داره بازیو به شکلی میبندم که در مجموع بازی بیشتر از یکی دو موقعیت گلزنی پیدا نکنی .
در مقابل منچستر و محمد تا حدودی این کار رو عملی کردم اما چون بیشتر بازیکنان فلش آبی داشتن به شکل کامل برنامم پیاده نشد و بازی مساوی شد اما توی بازی با شما از تمام موجودی تیمم برای شکست دادنت استفاده میکنم .

mohammad_87
15-02-2010, 15:11
سلام.میرم سیو رو بگیرم.بعد برم برای بازی.بچه ها امروز من زیاد وقت ندارم و فقط میتونم در حد بازی آنلاین باشم.اگه صحبت از نقل و انتفالاته ممکنه بذارید برای بعد؟

Armin 7
15-02-2010, 15:16
مثل که آرمین جان درک نمی کنی من چی میگم. من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم.
بازی برگشت از خجالت همه بچه ها در میام:20: چون من الان 5 تا بازی که با بچه ها کردم هیچ کدومشو خودم بازی نکردم و دو بازی با منچستر و آرسنال که واقعا منصفانه نبودش. ولی بازیهای برگشت می فهمید با کی طرف هستید:31:

چرا وحید جان خوب می درکمت ولی همونجور که خودت فرمودی " من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم." ومن هم همون سیوی رو که شما آپلود کردی دانلود کردم و رو ی ترکیبت لود کردم .بنابرین نتیجه میگیریم که کارها درست انجام شده است.

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

آرمین جان وقتی در مقابل تیم من قرار گرفتی با ترکیب و تاکتیکهایی که میچینم خواهی دید که هر سیستمی یک ضد سیستم برای خودش داره بازیو به شکلی میبندم که در مجموع بازی بیشتر از یکی دو موقعیت گلزنی پیدا نکنی .
در مقابل منچستر و محمد تا حدودی این کار رو عملی کردم اما چون بیشتر بازیکنان فلش آبی داشتن به شکل کامل برنامم پیاده نشد و بازی مساوی شد اما توی بازی با شما از تمام موجودی تیمم برای شکست دادنت استفاده میکنم .

اقا من از همین حالا تسلیمم :42: :31:

4039
15-02-2010, 15:22
حسین جان هر کسی که تو این تاپیکه مطمئن باش از فوتبال خوب سر در میاره به هر حال اگه کاری باشه ما دریغ نمیکنیم .

ممنون آرمین جان باشه بعدا بهتون میگم .
در حال حاضر بر اساس فرمولی که گفتم و بدون احتساب ضریب هوش بازیکنان قیمت بازیکنی مثل مسی به این شکل محاسبه میشه :
ارزش بازار ( 5.9 میلیون دلار ) * مارکت پرایس ( برای بازیکن 8 ) * 2 + کارتها ( هر کارت مهارتی دو میلیون و هر کارت تخصصی 5 میلیون قیمت گذاری شدن ) مسی 5 کارت مهارتی و دو کارت تخصصی داره ( که در مجموع میشه 20 میلیون دلار ) = 5.9*8*2+20=114.4 میلیون دلار

Armin 7
15-02-2010, 15:28
ممنون آرمین جان باشه بعدا بهتون میگم .
در حال حاضر بر اساس فرمولی که گفتم و بدون احتساب ضریب هوش بازیکنان قیمت بازیکنی مثل مسی به این شکل محاسبه میشه :
ارزش بازار ( 5.9 میلیون دلار ) * مارکت پرایس ( برای بازیکن 8 ) * 2 + کارتها ( هر کارت مهارتی دو میلیون و هر کارت تخصصی 5 میلیون قیمت گذاری شدن ) مسی 5 کارت مهارتی و دو کارت تخصصی داره ( که در مجموع میشه 20 میلیون دلار ) = 5.9*8*2+20=114.4 میلیون دلار

حسین در پایان نیم فصل تیمهای اول تا سوم چقدری گیرشون میاد و بر چه اساس و چند بازیکن میشه گرفت آیا بستگی به جای خالی تیم هم داره ؟

4039
15-02-2010, 15:33
حسین در پایان نیم فصل تیمهای اول تا سوم چقدری گیرشون میاد و بر چه اساس و چند بازیکن میشه گرفت آیا بستگی به جای خالی تیم هم داره ؟

پایان نیم فصل که چیزی به تیمها داده نمیشه . نهایتا 32 تا بازیکن میشه توی تیم داشت .

Armin 7
15-02-2010, 15:37
پایان نیم فصل که چیزی به تیمها داده نمیشه . نهایتا 32 تا بازیکن میشه توی تیم داشت .

حسین من اصلا سر در نیاوردم. بلاخره نیم فصل نقل و انتقال صورت میگیره یا نه اگه میگیره رایگان؟

4039
15-02-2010, 15:38
اقا من از همین حالا تسلیمم :42: :31:

میگم از الان خوب روحیتو باختیا . آرمین جان چون بازیت خوبه بیشتر میخوام این مساله رو تست کنم که تاکتیکها و استراتژیهای موجود دراین بازی در عمل تا چه اندازه میتونه در موفقیت یک تیم اثر گذار باشه .

vahidgame
15-02-2010, 15:40
چرا وحید جان خوب می درکمت ولی همونجور که خودت فرمودی " من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم." ومن هم همون سیوی رو که شما آپلود کردی دانلود کردم و رو ی ترکیبت لود کردم .بنابرین نتیجه میگیریم که کارها درست انجام شده است.

من احتمال می دم کپی نکردی.میشه بگی اصلا شما چه کارهایی کردی؟اصلا copy data انتخاب کردی؟

4039
15-02-2010, 15:40
حسین من اصلا سر در نیاوردم. بلاخره نیم فصل نقل و انتقال صورت میگیره یا نه اگه میگیره رایگان؟

آره نیم فصل نقل و انتقالات صورت میگیره مثل واقعیت دیگه .
اما بخاطر اینکه تیمها بودجه ندارن باید مثل عهد حجر تهاتری و پایاپای این کار رو انجام بدیم .

Armin 7
15-02-2010, 15:45
. :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا این عکس ها رو نگاه کن . این همون سیوی هستش که شما آپلود کردی ومن دانلودیدم که روی ترکیبت هم لود کردم.اگر هم این ترکیبت نیست پس حتما خودت اشتباهی آپلود کردی

vahidgame
15-02-2010, 15:46
بهتر نیست که مثلا هر کسی یه لیست خرید مثلا 10 تا بازیکن بده تا اون جوری نقل و انتقالات بهتر بشه.راستی به نظر من از فردا دیگه نقل و انتقالات رو شروع کنیم و تا آخر این هفته ادامه پیدا کنه

mohammad_87
15-02-2010, 15:47
منچستر 2 --- 0 ویگان
ارسالهای پارک،پروازهای برباتف
اگه بازیهایی که به کامپیوتر دادم رو درست بازی میکرد الان من صدر بودم:20:
سیو لیگ:

آمار:

محمد جان یه چیزی میگم ناراحت نشی.شما حالا خوب بازی با منو الکی بردی. تیم من مثل تیم ذرت کاران بودش:31:بعد الان من باید بازی برگشت با دیفالت تیم شما بازی کنم فکر نمیکنی این یکمی ناعادلانه هستش؟
وحید جان ناراحتی نداره.اما الکی هم نبود.اینکه حالا باید با دیفالت دیگر تیمها بازی بشه برای همست.مثلا من با دیفالت چلسی بازی کردم.و اینکه همه بازیهای رفت رو شما به کامپیوتر واگذار کردی خب میشه گفت شانس شما بوده.به هر حال من مخالفتی ندارم با اینکه در بازی برگشت با شما تیم من دیفالت نباشه و با واحدهای کم شده بازی کنه.جدی میگم.فقط زحمتهاش با حسین هستش.این رو بین خودتون حل کنید.برای من فرقی نداره.

vahidgame
15-02-2010, 15:55
اقا این عکس ها رو نگاه کن .
آره درسته من اشتباه می کردم:31: راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه:31:
راستی حسین جان اون پیشنهاد من که گفتم فرم بازیکنان رو تغییر بدی توجه زیاد نکردی.الان مثلا ساها فرمش 3 هست و همیشه یا آبی هست یا بنفش.ولی بازیکنان 6 یا بالاتر باشن همیشه آماده هستن مخصوصا بازیکن 8 که عالی هستنن.در ضمن من تا چند دقیقه دیگه می خوام برم سیستم خودمو عوض کنم.اگه تا 6 نیومدم بازیو منو بزن بره.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

اگه بازیهایی که به کامپیوتر دادم رو درست بازی میکرد الان من صدر بودم:20:

محمد جان یه چیزی میگم ناراحت نشی.شما حالا خوب بازی با منو الکی بردی. تیم من مثل تیم ذرت کاران بودش:31:بعد الان من باید بازی برگشت با دیفالت تیم شما بازی کنم فکر نمیکنی این یکمی ناعادلانه هستش؟

Armin 7
15-02-2010, 15:59
31: راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه:31:.

من با Hidden حال میکـــنم :happy:

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

31: راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه:31:.

از لحاظ امنیتی مجبورم Hidden باشم . خودت میدونی که تیم صدر جدول و . . . :happy:

4039
15-02-2010, 16:07
بهتر نیست که مثلا هر کسی یه لیست خرید مثلا 10 تا بازیکن بده تا اون جوری نقل و انتقالات بهتر بشه.راستی به نظر من از فردا دیگه نقل و انتقالات رو شروع کنیم و تا آخر این هفته ادامه پیدا کنه

منظورتو متوجه نشدم .
در ضمن درمورد فلش آمادگی بازیکنان تیمت باید بگم این کار رو انجام میدم اما باید از قدرت تیمت یکی دو واحد کم کنیم الان تیمت از تیمهای ما هم قویتره اینو جدی میگم .
راستی وحید توی نقل و انتقالات سر تو از همه بیشتر کلاه میره میدونی چرا ؟

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

بچه ها شما هم درمورد قیمت گذاری بازیکنان نظر بدین دیگه این فرمولی که من گفتم احتیاج به ضریب هوش بازیکنان هم داره من این آمار رو ندارم اینجوری قیمت بازیکنان دقیق نمیشه ها .

mohammad_87
15-02-2010, 16:09
در ضمن درمورد فلش آمادگی بازیکنان تیمت باید بگم این کار رو انجام میدم اما باید از قدرت تیمت یکی دو واحد کم کنیم الان تیمت از تیمهای ما هم قویتره اینو جدی میگم .

بفرما آقا وحید.بعد بگو تیمت شده مثل ذرت کاران...:31:
حسین اگه الان درباره نقل و انتقالات کار خاصی نداریم من برم.بذارید برای بعد دیگه باشه؟

4039
15-02-2010, 16:18
فکر کنم وحید متوجه صحبتت شدم .
ببین در یک زمان مشخص اصطلاحا پنجره نیم فصل نقل و انتقالات باز میشه بعد همه تا یک روز فرصت دارن لیست بازیکنان مورد نظرشونو بدن بعد میاییم لیست بچه ها کنترل میکنیم مواردی که توی لیست بقیه مشابه نداره اگه مشکلی نداشت انجام میشه و مواردی که چند نفر متقاضی یک بازیکن باشن رو اعلام میکنیم و اون موارد با رقابت قیمتی بین طرفین متقاضی قیمتشون مشخص میشه .

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

بفرما آقا وحید.بعد بگو تیمت شده مثل ذرت کاران...:31:
حسین اگه الان درباره نقل و انتقالات کار خاصی نداریم من برم.بذارید برای بعد دیگه باشه؟

سلام محمد جان
کی میای ؟ در ضمن فکرهاتو بکن که چطوری بازیکنان رو قیمت گذاری کنیم .
خب آره دیگه الانم میگیم با یک تیم ضعیف بازی کردی چون تیم وحید زمانیکه کامپیوتر کنترلشو بعهده میگیره بازم خیلی ضعیفه چون تیمای ما در حالتی که کامپیوتر کنترلشون میکنه قدرت زیادی دارن ( قدرت دیفالت بازیه دیگه )

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

برنامه هفته هفدهم:

لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- برگزار شد
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- برگزار شد

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .

mohammad_87
15-02-2010, 16:27
خوبی حسین جان؟
الان نهایت تا ده دقیقه دیگه باشم.آخر شب میام چون احتمالا بازی دارم و اگه مرخصی بگیرم فردا ظهر به بعد هستم.اما فردا شب 8:30 به بعد صد در صد هستم.

اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .

خب چرا اینجوری قیمت گذاری میکنین؟شما روی یک آپشن فایل تمام تغییرات تیمها رو اعمال کن.بعد برو مستر لیگ رو شروع کن.و حالا هر بازیکنی که بخوای میتونی سرچ کنی و قیمتش رو پیدا کنی.

4039
15-02-2010, 16:30
خب چرا اینجوری قیمت گذاری میکنین؟شما روی یک آپشن فایل تمام تغییرات تیمها رو اعمال کن.بعد برو مستر لیگ رو شروع کن.و حالا هر بازیکنی که بخوای میتونی سرچ کنی و قیمتش رو پیدا کنی.

هر بازیکنیو که توی مستر لیگ نمیشه بلافاصله خرید تا از این طریق بشه فهمید قیمتش چقدره . مثلا شما الان به من بگو قیمت کاکا , مسی و رونالدو توی مستر لیگ چقدره ؟ اون که شما میگی ارزش روز بازیکنه مثلا مسی حدود 6 میلیونه اما موقع خرید میره بالای 100 میلیون .

Armin 7
15-02-2010, 16:32
اقایون بازم برنده شدم دیگه خسته شدم از بس که بردم . یکی بیاد با هم کورس بذاریم . . . :31: اینم سیو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم گل فن پرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واین هم آمار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_87
15-02-2010, 16:36
اینو در نظر نگرفته بودم.میگم یه ساعتی که حداقل پنج نفر از شش نفرمون باشیم رو درنظر بگیریم تا درمورد این موضوعات بحث کنیم.الان نمیشه که.

4039
15-02-2010, 16:36
اقایون بازم برنده شدم دیگه خسته شدم از بس که بردم . یکی بیاد با هم کورس بذاریم . . . :31:

اینم سیو

اینم گل فن پرسی

واین هم آمار :

ایراد نداره آرمین جان توی نیم فصل دو سه واحد از قدرت تیمت کم میکنیم ببینیم بازم میتونی راحت همه رو ببری . اینو جدی گفتما الان از تیم آرسنال 9 واحد کم شده 3 واحد دیگه هم کم میکنم تا قدرت تیمت متعادل بشه .

Armin 7
15-02-2010, 16:41
ایراد نداره آرمین جان توی نیم فصل دو سه واحد از قدرت تیمت کم میکنیم ببینیم بازم میتونی راحت همه رو ببری . اینو جدی گفتما الان از تیم آرسنال 9 واحد کم شده 3 واحد دیگه هم کم میکنم تا قدرت تیمت متعادل بشه .

شما بفرما که سر جمع از تیمهایی مثل منچستر یونایتد و چلسی و لیورپول چند واحد کم شده ؟

mohammad_87
15-02-2010, 16:44
عزیزم سیستم قیمت گذاری با خودت.من دیگه نمیتونم بمونم.کار واجب دارم.اگه یه ساعتی الان مشخص کنی خوب میشه ها.مثلا هفته هجدهم امشب تموم بشه و نوزدهم فرداشب.و ساعت ده فرداشب بیایم تا 11:15 که فوتبال داره دراین باره صحبت نهایی رو کنیم.چطوره؟؟

masoodbr
15-02-2010, 17:39
بازي من با تساوي 1-1 تمام شد
اماربازي

اينم سيو

در مورد قيمت بازيكنان همون قيمت پايه اي در مستر را بگذار

4039
15-02-2010, 18:05
برنامه هفته هفدهم:

لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- برگزار شد
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- برگزار شد
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ برگزار شد
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- برگزار شد
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- درحال برگزاری

برنامه هفته هجدهم:

آرسنال ------------------------------------ بولتون ----------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
چلسی ---------------------------- منچستر سیتی------------------ساعت 8.30 تا 9.30 شب
اورتون ------------------------------------- ولورهمپتون-----------------------------ساعت 9.30 تا 10.30 شب
بلکبرن ------------------------------------- لیورپول ---------------------------------ساعت 10.30 تا 11.30 شب
فولهام ------------------------------------- منچستر--------------------------------ساعت 11.30 تا 12.30 شب

برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )

بلکبرن ----------------------------------- آرسنال
تاتنهام ----------------------------------- چلسی
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی
منچستر -------------------------------- وستهام
هال سیتی ----------------------------- لیورپول
فولهام ---------------------------------- اورتون

Armin 7
15-02-2010, 18:36
شما بفرما که سر جمع از تیمهایی مثل منچستر یونایتد و چلسی و لیورپول چند واحد کم شده ؟
حسین اول به این سوال بالایی جواب بده بعدا بگو که دقیقا از چه ایتم هایی از بازیکنا , واحد کم شده و ضمنا اینکه من فردا عصر کارم , و از ساعت 1 ظهر میرم تا 11:30 شب .

4039
15-02-2010, 19:27
بازی اورتون با ساندرلند برگزار شد و اورتون یک هیچ بازیو واگذار کرد الان بازی منه .

حسین اول به این سوال بالایی جواب بده بعدا بگو که دقیقا از چه ایتم هایی از بازیکنا , واحد کم شده و ضمنا اینکه من فردا عصر کارم , و از ساعت 1 ظهر میرم تا 11:30 شب .

آرمین جان به این شکل :
منچستر و چلسی 10 واحد کم شده
آرسنال 9 واحد
لیورپول 8 واحد
منچستر سیتی 6 واحد
اورتون هیچی

آرمین شما فردا صبح تا ظهر بازی هفته نوزدهم رو انجام بده من برنامه هفته نوزدهم رو امشب تنظیم میکنم بازی اول شمایی .

بچه ها دوست دارین تیمهای حریف تهاجمی تر بازی کنن ؟

Armin 7
15-02-2010, 19:32
دقیقا از چه ایتم هایی از بازیکنا , واحد کم شده اقا حسین اینو نگفتی ؟

4039
15-02-2010, 19:55
چلسی 1 - هال سیتی سر سخت 0

سیو بازی :

با فداکاری کاروالیو این بازیو تونستم ببرم . توی صحنه زیر مهاجم حریف داشت با دروازه بانم تک به تک میشد که کاروالیو در دقایق پایانی با فداکاری یک کارت قرمز رو به جونش خرید تا این بازیو بتونم پیروز از زمین بیرون بیام .

mohammad_87
15-02-2010, 20:03
بچه ها دوست دارین تیمهای حریف تهاجمی تر بازی کنن ؟
دوباره سلام.من برگشتم و امشب دیگه کاری ندارم و در خدمتم...
حسین به نظر من به تیمهای دیگه دست نزنیم خیلی بهتره چون کونامی هرتیم رو با توجه به تاکتیکهای واقعی اون تیم ساخته و اگه قرار باشه بازیها آسونتر بشه باید تیمهای خودمون رو تغییر بدیم.من با ادیت تیمهای دیگه مخالفم.
بقیه چه نظری دارن؟آرمین جان شما که الان آنلاین هستی میشه نظرت رو درمورد تیمها بگی؟

4039
15-02-2010, 20:12
اقا حسین اینو نگفتی ؟

شرمنده آرمین جان این موارد تغییر کردن :
حمله
دفاع
سرعت بازیکن بدون توپ
سرعت بازیکن با توپ
شتاب و استارت
چالاکی
واکنش
هد
پرش
تکنیک
سرعت پاس کوتاه
قدرت شوت

دوباره سلام.من برگشتم و امشب دیگه کاری ندارم و در خدمتم...
حسین به نظر من به تیمهای دیگه دست نزنیم خیلی بهتره چون کونامی هرتیم رو با توجه به تاکتیکهای واقعی اون تیم ساخته و اگه قرار باشه بازیها آسونتر بشه باید تیمهای خودمون رو تغییر بدیم.من با ادیت تیمهای دیگه مخالفم.
بقیه چه نظری دارن؟آرمین جان شما که الان آنلاین هستی میشه نظرت رو درمورد تیمها بگی؟

محمد جان من به تاکتیکها کاری ندارم فقط statistic یا همون توانایی های بازکنان رو تغییر میدم . توی راهنمایی این بازی خوندم منطقه 95 تا 99 منطقه ویژه ای برای تواناییهاست . توی این محدوده قدرت بازیکنان خیلی به مراتب بیشتر از سایر محدوده هاست روی همین حساب با افزایش کلی تواناییها ( اعم از تیمهای خودمون و بقیه تیمها ) میشه حریفات رو در تهاجم و حمله قوی تر کرد .

Armin 7
15-02-2010, 20:24
بازی آرسنال بولتون 1-0به نفع بولتون اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . آمار هم 52 به 48به نفع بولتون

4039
15-02-2010, 21:19
برنامه هفته هجدهم:

آرسنال ------------------------------------ بولتون ---------------------------------- برگزارشد
چلسی ---------------------------- منچستر سیتی------------------درحال برگزاری
اورتون ------------------------------------- ولورهمپتون-----------------------------ساعت 9.30 تا 10.30 شب
بلکبرن ------------------------------------- لیورپول ---------------------------------ساعت 10.30 تا 11.30 شب
فولهام ------------------------------------- منچستر--------------------------------ساعت 11.30 تا 12.30 شب

بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب

4039
15-02-2010, 21:44
چلسی 2 - منچستر سیتی 2

این ازون بازیا بود ها .
من فکر میکنم بازی توی کامپیوتر من سخت تر از کامپیوتر شماست اینو جدی میگم من دیگه تمام تلاشمو کردم اما توی این بازی انگار من محکوم به نبردن بودم .
جدای از نتیجه , بازی در سطح خیلی بالایی برگزار شد واقعا لذت بردم . این توز و روبینیو از چپ و راست بدجوری دفاعمو آزار دادن .

سیو بازی :

Armin 7
15-02-2010, 22:00
بچه ها سلام . میگم حالا که فصل نقل و انتقالات نزدیکه وقرار بر این هستش که نقل و انتقالات بقول حسین تهاتری وپایاپای باشه من حاضرم تیمم رو با همین جایگاه به مزایده بزارم . اگر خواهان تیمم هستید . بسم ا . . .

4039
15-02-2010, 22:01
بچه ها سلام . میگم حالا که فصل نقل و اتقالات نزدیکه وقرار بر این هستش که نقل و انتقالات بقول حسین تهاتری وپایاپای باشه من حاضرم تیمم رو با همین جایگاه به مزایده بزارم . اگر خواهان تیمم هستید . بسم ا . . .

منظورت اینه که نیم فصل دوم رو نمیخوای ادامه بدی و کلا تیمتو به یک نفر دیگه واگذار کنی ؟

Armin 7
15-02-2010, 22:04
منظورت اینه که نیم فصل دوم رو نمیخوای ادامه بدی و کلا تیمتو به یک نفر دیگه واگذار کنی ؟

نه ,تعویض تیم

4039
15-02-2010, 22:05
نه ,تعویض تیم

آرمین چی توی سرت میگذره شیطون ؟

masoodbr
15-02-2010, 22:08
بيا تيم اخر جدولو تحويل بگير و بيازش بالا:21:

Armin 7
15-02-2010, 22:10
به هر حال با شایعاتی که دوروبر تیمم شنیده میشه تصمیم کبری گرفتم که از این تیم جدا و به تیم دیگه ای ملحق بشم.( این رو جدی گفتم)

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

بيا تيم اخر جدولو تحويل بگير و بيازش بالا:21:

مسعود جان حاضرم تیمم رو با تو عوض کنم البته اگه همه موافقت کنن.

4039
15-02-2010, 22:13
به هر حال با شایعاتی که دوروبر تیمم شنیده میشه تصمیم کبری گرفتم که از این تیم جدا و به تیم دیگه ای ملحق بشم.( این رو جدی گفتم)

جدی میگی آرمین ؟
حالا جدای از همه چیز توی کورس بودن به بازی مزه میده نه اینجوری . به نظر من بجای اینکار اجازه بده 2 -3 واحد از قدرت تیمت کم کنم اونوقت بازیها برات جذابتر میشه چون با سختی امتیاز جمع میکنی .

اگه میخوای با مسعود عوض کنی باید مثل بقیه 10 واحد ازت کم بشه ها چون منچستر سیتی تیم قدرتمندیه جدی میگم منو بازی قبل سرویس کردن این توز و روبینیو .

Armin 7
15-02-2010, 22:17
جدی میگی آرمین ؟
حالا جدای از همه چیز توی کورس بودن به بازی مزه میده نه اینجوری . به نظر من بجای اینکار اجازه بده 2 -3 واحد از قدرت تیمت کم کنم اونوقت بازیها برات جذابتر میشه چون با سختی امتیاز جمع میکنی .

اگه میخوای با مسعود عوض کنی باید مثل بقیه 10 واحد ازت کم بشه ها چون منچستر سیتی تیم قدرتمندیه جدی میگم منو بازی قبل سرویس کردن این توز و روبینیو .

حسین جان من همینجوریش ابا و اجدادم دراومده تا این امتیازات رو جمع کنم . اگه هول سیتی رو ور دارم چی بازم 10 واحد ؟

4039
15-02-2010, 22:21
حسین جان من همینجوریش ابا و اجدادم دراومده تا این امتیازات رو جمع کنم . اگه هول سیتی رو ور دارم چی بازم 10 واحد ؟

چرا حالا هال سیتی ( راستی یکی به من میگه تلفظ این تیم دقیقا چیه ما خونه ماهواره نداریم تا تلفظ صحیحشو بدونم ) .
آرمین جدا توی سرت چی میگذره نکنه منو مسعودو گذاشتی سر کار . اگه بسختی بازیهاتو بردی پس این جریانات چیه که میخوای پیاده کنی ؟

نکنه میخوای قهرمان بازی دربیاری . نکن از این کارا پسر اون توی فیلماست که طرف از این کارا در میاره .

Armin 7
15-02-2010, 22:26
چرا حالا هال سیتی ( راستی یکی به من میگه تلفظ این تیم دقیقا چیه ما خونه ماهواره نداریم تا تلفظ صحیحشو بدونم ) .
آرمین جدا توی سرت چی میگذره نکنه منو مسعودو گذاشتی سر کار . اگه بسختی بازیهاتو بردی پس این جریانات چیه که میخوای پیاده کنی ؟

نکنه میخوای قهرمان بازی دربیاری . نکن از این کارا پسر اون توی فیلماست که طرف از این کارا در میاره .

نه بحث سر کار گذاشتن نیست من عموما آدم فوق العاده تنوع پسندی هستم بر این سبب تصمیم گرفتم با یه تیم (البته از اقا مسعود عذر خواهی میکنم) ته جدولی کار کنم .

4039
15-02-2010, 22:34
نه بحث سر کار گذاشتن نیست من عموما آدم فوق العاده تنوع پسندی هستم بر این سبب تصمیم گرفتم با یه تیم (البته از اقا مسعود عذر خواهی میکنم) ته جدولی کار کنم .

مطمئنا و بدون شک من و بقیه بچه ها خیلیم خوشحال میشیم زودتر میگفتی آرمین جان .
اما آرمین جان باید مثل تیم من و محمد 10 واحد ازت تیمت کم بشه ها .

Armin 7
15-02-2010, 22:36
مطمئنا و بدون شک من و بقیه بچه ها خیلیم خوشحال میشیم زودتر میگفتی آرمین جان .
اما آرمین جان باید مثل تیم من و محمد 10 واحد ازت تیمت کم بشه ها .

مشکلی از این بابت نیست شما 70 واحد کم کن !

4039
15-02-2010, 22:48
مشکلی از این بابت نیست شما 70 واحد کم کن !

70 تا که میشی ذرت کاران وحید ! همون 10 واحد عادلانست قبول کن خیرشو ببری . یکی الان وارد این تاپیک بشه فکر میکنه اشتباهی اومده صراف خونه .
پس 10 واحد قبول داری دیگه ؟ میخوام از ته دل بگی یه وقت فکر نکنی به زور دارم مجبورت میکنم .

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

وحید نیومد منم بازیشو به کامپیوتر واگذار کردم . بازی یک یک مساوی شد الان سیوشو میزارم .

برنامه هفته هجدهم:

آرسنال ------------------------------------ بولتون ---------------------------------- برگزارشد
چلسی ---------------------------- منچستر سیتی------------------برگزارشد
اورتون ------------------------------------- ولورهمپتون-----------------------------برگزارشد

بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب

---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

اینم سیو بازی . عادل جان بازی شماست :

masoodbr
15-02-2010, 22:54
حسين جان نقل و انتقالاتو بگو من يك چند نفري را در نظر گرفتم شديد خواهان

Armin 7
15-02-2010, 22:59
همون 10 واحد عادلانست قبول کن خیرشو ببری . یکی الان وارد این تاپیک بشه فکر میکنه اشتباهی اومده صراف خونه .
پس 10 واحد قبول داری دیگه ؟ میخوام از ته دل بگی یه وقت فکر نکنی به زور دارم مجبورت میکنم . اگه به منه عادلانه ترینش 7 واحد هستش بنا بر مستندات ذیل : منچستر و چلسی 10 واحد کم شده - آرسنال 9 واحد - لیورپول 8 واحد - منچستر سیتی 6 واحد - اورتون هیچی و به دلیل اینکه تیم من سیتی در حال حاضر در رتبه های اخر هستش و اینکه آیا من سیتی در حد من یونایتد یا چلسی ویا حتی لیورپول هستش ؟

4039
15-02-2010, 23:04
حسين جان نقل و انتقالاتو بگو من يك چند نفري را در نظر گرفتم شديد خواهان

محمد میگه زیاد عجله نکنین . بعد از پایان هفته آخر نیم فصل میگه دو سه روزی بازیها تعطیل بشه تا به امورات نقل و انتقالات و بقیه مسائل رسیدگی کنیم .
پنجره نقل و انتقالات فردا شب باز میشه . الان میتونی لیستت رو بدی اما حتما میدونی که از تیمهای درجه یک دنیا 10 واحد و درجه دو و سه به ترتیب 7 و 4 واحد کم میشه بنابراین این مساله رو در مورد بازیکنانی که میخوای بخری در نظر داشته باش . در ضمن در عوض باید بازیکنانی از تیمت بفروشی تا پول خریدات دربیاد . ما باید بر اساس قیمتهای بازیکنان توی مستر لیگ نقل و انتقالات رو انجام بدیم و یا توانایی بازیکنان . خودت نظری در مورد قیمت گذاری نداری ؟

Armin 7
15-02-2010, 23:07
اقا مسعود . سلام . چونه ؟ رندی ؟ بابا بیا با هم تیمامون رو تاخت بزنیم . پایه هستی یا نه ؟

4039
15-02-2010, 23:08
اگه به منه عادلانه ترینش 7 واحد هستش بنا بر مستندات ذیل :

منچستر و چلسی 10 واحد کم شده - آرسنال 9 واحد - لیورپول 8 واحد - منچستر سیتی 6 واحد - اورتون هیچی

و به دلیل اینکه تیم من سیتی در حال حاضر در رتبه های اخر هستش

و اینکه آیا من سیتی در حد من یونایتد یا چلسی ویا حتی لیورپول هستش ؟

آرمین جان علت اینکه از منچستر سیتی 6 واحد کم کردیم این بود که مسعود هنوز به سختی این بازیها و کم شدن قدرت بازیکنان عادت نکرده بود . اگه بخوای با این تیم مسعود بازیها رو ادامه بدی که از همین الان معلومه که 7-8 هفته قبل از پایان مسابقات قهرمان لیگ شدی تازه اونم آرمینی که همین الانش با آرسنال تضعیف شده فاصله زیادی با بقیه گرفته .

SHADEL
15-02-2010, 23:22
بازم من با نتیجه ی 0 بر 0 مساوی شدم و بازم از بی بازیکنی.نمیدونم کی میمیخواد این جریان آماده بودن بازیکنام حل بشه منم یکمیبا سیستم 4 - 5 و 1 مشکل دارم همه ی بازی هامو دارم با سیستم 4-4-2 بردم
سیو بازی:

Armin 7
15-02-2010, 23:22
راستی حسین از تمام لیگ ها میشه بازیکن گرفت ؟

4039
15-02-2010, 23:29
راستی حسین از تمام لیگ ها میشه بازیکن گرفت ؟

آره میشه .

masoodbr
15-02-2010, 23:30
ارمين من پايه ام و مشكلي ندارم اما يكمي ميترسم امانت دار خوبي نباشم
حسين قيمت گذاري در مستر ليگ اصلا اصولي نيست بعد از دو يا سه فصل قيمت شجاعي و نكونام هم به 70 الي 80 ميليون يورو ميرسه

masoodbr
15-02-2010, 23:36
شما براي من بنزما و اشنايدر را به همراه داويد ويا را حساب كن بعلاوه چند درصد ازشون كم ميشه

4039
15-02-2010, 23:42
حسين قيمت گذاري در مستر ليگ اصلا اصولي نيست بعد از دو يا سه فصل قيمت شجاعي و نكونام هم به 70 الي 80 ميليون يورو ميرسه

جدی میگی ؟ پس کار من زیاد تر شد حالا باید بر اساس تواناییهای تخصصی بازیکنان اونارو قیمت گذاری کنم .

mohammad_87
15-02-2010, 23:43
جمیعا سلام علیکم.
1.آقا آرمین اتفاقی افتاده که شما این تصمیم یعنی واگذاری تیمتون رو گرفتید؟لطفا این رو جدی بگید که از چیزی ناراحت شدین یا مسئله همون تنوع طلبی هستش که میگین؟
2.حسین جان میگم اگه ممکنه یه آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات درست کن تا اگه کسی بازیکنی میخواد بره ببینه در چه حدیست و چجوریاست.(من نمیتونم مثل شما تعدیل کنم وگرنه بته زحمت نمیدادم)
3.حسین برای نقل و انتقالات تاریخ دقیق بذار و ساعتهای معین که همه بچه ها با هم آنلاین باشیم و درباره بازیکنانی که میخوایم خریدوفروش کنیم راحتتر و سریعتر به نتیجه برسیم.
4.مرسی خیلی زیاد...
من میرم برای بازی،بعد بازی در خدمتم...

4039
15-02-2010, 23:43
شما براي من بنزما و اشنايدر را به همراه داويد ويا را حساب كن بعلاوه چند درصد ازشون كم ميشه

مسعود برای اینا باید کلی بازیکن بفروشیا . بعد با تعداد کم بازیکن توی کوران مسابقات کم میاری اینو درنظر گرفتی ؟

4039
15-02-2010, 23:49
جمیعا سلام علیکم.
1.آقا آرمین اتفاقی افتاده که شما این تصمیم یعنی واگذاری تیمتون رو گرفتید؟لطفا این رو جدی بگید که از چیزی ناراحت شدین یا مسئله همون تنوع طلبی هستش که میگین؟
2.حسین جان میگم اگه ممکنه یه آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات درست کن تا اگه کسی بازیکنی میخواد بره ببینه در چه حدیست و چجوریاست.(من نمیتونم مثل شما تعدیل کنم وگرنه بته زحمت نمیدادم)
3.حسین برای نقل و انتقالات تاریخ دقیق بذار و ساعتهای معین که همه بچه ها با هم آنلاین باشیم و درباره بازیکنانی که میخوایم خریدوفروش کنیم راحتتر و سریعتر به نتیجه برسیم.
4.مرسی خیلی زیاد...

سلام
درست کردن اون آپشن فایلی که میگی کاری برای من نداره باید با حداقل آپلود و دانلود کردن اینکارها صورت بگیره تا بچه ها مشکل دانلود نداشته باشن .
درمورد نقل و انتقالات دقیقا مثل دنیای واقعی فوتبال عمل میکنیم لازم نیست همه همزمان آنلاین باشن . پایان نیم فصل پنجره رو باز میکنیم و طبق یک برنامه مشخص کارها رو پیش میبیریم .