مشاهده نسخه کامل
: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
حسین جان یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات می دی که مثلا چند تا بازیکن می تونیم بگیریم.یا مثلا الان من چه قدر پول دارم مگه تو لیگ بازی کردن هم پول بهت می ده مثل تو ئمستر لیگ.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی مشکل دانلود نداره من تا فردا اون آپشن فایلو درست میکنم .
ببین ما باید توی همین نیم فصل تمام کارها رو روی آپشن فایل بچه ها انجام بدیم و یک آپشن فایل نهایی برای ادامه مسابقات بسازیم و با یک بار آپلود و دانلود کار تموم بشه .
من باید این کارها رو روی آپشن فایل اختصاصی هر نفر انجام بدم :
1- قراردادن ترکیب و تاکتیکهای مورد نظر هر کاربر برروی آپشن فایل بقیه برای مسابقات رو در رو .
2- تعدیل قدرت سایر تیمهای خارج از لیگ انگلیس
3- انجام نقل و انتقالات و اعمال اونها در آپشن فایل بچه ها
4- و یکی دو مورد دیگه
---------- Post added 16-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 15-02-2010 at 11:59 PM ----------
حسین جان یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات می دی که مثلا چند تا بازیکن می تونیم بگیریم.یا مثلا الان من چه قدر پول دارم مگه تو لیگ بازی کردن هم پول بهت می ده مثل تو ئمستر لیگ.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عادل جان ما باید با فروش بعضی از بازیکنان تیممون پول تهیه کنیم تا از این طریق بتونیم بازیکنان مورد نظر رو جذب کنیم .
هر تیم حداکثر تا 32 بازیکن میتونه توی تیمش داشته باشه .
حسین جان من بهت چند تا تیم معرفی کنم میتونی بهم بگی که چه در جه ای دارن . منظورم رو که گرفتی درجه 1 و 2 و 3 برا نقل وانتقالات .
بچه ها یک سوالی برای من پیش اومده شماها چرا اینقدر با تاخیر پست میدین ؟ صفحه براتون دیر باز میشه ؟
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
حسین جان من بهت چند تا تیم معرفی کنم میتونی بهم بگی که چه در جه ای دارن . منظورم رو که گرفتی درجه 1 و 2 و 3 برا نقل وانتقالات .
آره بفرمایین . شما اینو هم در نظر بگیر که من قدرت تیمها رو تعدیل نکردما . بعنوان مثال اگه attack رونالدو 97 هستش با تعدیل میشه 93 و با کاهش 10 واحد میشه 83
mohammad_87
16-02-2010, 00:08
بازی 0-0 شد.لعنتی نیم ساعت تو زمین خودش هی پاسکاری میکرد.خودش هم نمیدونست داره چکار میکنه.
سیو لیگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
جمیعا سلام علیکم.
1.آقا آرمین اتفاقی افتاده که شما این تصمیم یعنی واگذاری تیمتون رو گرفتید؟لطفا این رو جدی بگید که از چیزی ناراحت شدین یا مسئله همون تنوع طلبی هستش که میگین؟
2.حسین جان میگم اگه ممکنه یه آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات درست کن تا اگه کسی بازیکنی میخواد بره ببینه در چه حدیست و چجوریاست.(من نمیتونم مثل شما تعدیل کنم وگرنه بته زحمت نمیدادم)
3.حسین برای نقل و انتقالات تاریخ دقیق بذار و ساعتهای معین که همه بچه ها با هم آنلاین باشیم و درباره بازیکنانی که میخوایم خریدوفروش کنیم راحتتر و سریعتر به نتیجه برسیم.
4.مرسی خیلی زیاد...
محمد جان پست 1001 رو نگاه کن .
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من دقیقا میدونم کدوم تواناییهای یک بازیکن توی عملکردش خیلی تاثیر داره ( البته به انضمام هوش هر بازیکن که نمیشه توش دست برد ) به نظرتون چطوره بر اساس این تواناییهای کلیدی و هوش هر بازیکن من بازیکنان مختلف رو قیمت گذاری کنم ؟
بالاخره یک نظری در مورد قیمت گذاری بدین دیگه ؟
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
از حسین به آرمین همگی 3 . تکرار میکنم همگی 3
از حسین به آرمین همگی 3 . تکرار میکنم همگی 3
:biggrin: ای ول . حالا با این حرفی که تو زدی پس درجه بندی تیمها منتفی شد دیگه نه ؟ منظورم باعثش اون هوش موش و از این جور چیزاست
:biggrin: ای ول . حالا با این حرفی که تو زدی پس درجه بندی تیمها منتفی شد دیگه نه ؟ منظورم اون هوش موش و از این جور چیزاست
ای بابا منظورم از اون 10 تا بود دیگه . 1 و 2 هم داریم .
ای بابا منظورم از اون 10 تا بود دیگه . 1 و 2 هم داریم .
نه بابا اونو که فهمیدم . منظورم اون اساس قیمت گذاری بازیکنا بود که زمانی قرار بود بر اساس درجه بندی تیمها باشه . . .
من اگه بتونم یکی از این سه تا بازیکن رو بگیرم مطمئنا نتایج خیلی بهتری میگیرم یکی مسی دومی نصری و یکی دیگه که الان نباید اسمی ازش ببرم لو میره .:31:
من چه جوری باید بازیکنام رو بفروشم کسی این بازیکنا رو نمیخره.یعنی باید realse کنم بازیکنام رو.
از الان هم می تونم بازیکن رزرو کنم.؟؟؟
منم چند تا میخوام
mohammad_87
16-02-2010, 00:30
سلام
درست کردن اون آپشن فایلی که میگی کاری برای من نداره باید با حداقل آپلود و دانلود کردن اینکارها صورت بگیره تا بچه ها مشکل دانلود نداشته باشن .
درمورد نقل و انتقالات دقیقا مثل دنیای واقعی فوتبال عمل میکنیم لازم نیست همه همزمان آنلاین باشن . پایان نیم فصل پنجره رو باز میکنیم و طبق یک برنامه مشخص کارها رو پیش میبیریم .
نه منظور من این بود که شما قبل از آغاز نقل و انتقالات این آپشن فایل رو درست کن.یعنی یک عدد آپشن فایل که در اون تمامی بازیکنان تعدیل و کاهش شده باشن تا مثلا من الان پنج بازیکن مورد نظرمه برم راحت از تو سیستم خودم ببینم که قدرت تعدیل شدش چقدره تا بعد بیام اینجا قیمت گذاری کنیم.متوجه منظورم شدی؟اینجوری راحت تره که دیگه خود گیمر ببینه که چه بازیکنی مدنظرشه مثل این پست:
شما اینو هم در نظر بگیر که من قدرت تیمها رو تعدیل نکردما . بعنوان مثال اگه attack رونالدو 97 هستش با تعدیل میشه 93 و با کاهش 10 واحد میشه 83
------------------------------------------------------------------
کلا باید این مراحل رو پیش بریم:
1. ساخت آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات،و آپلود اون قبل از نقل و انتقالات
2.اتمام نیم فصل
3.نقل و انتقالات
4.ساخت آپشن فایل مخصوص هر گیمر همراه با تعدیل تیم گیمر و ترکیب کلیه گیمرها که بعد از نقل و انتقالات انجام خواهند داد.(که برای ساخت راحتتر این آپشن فایلها در آخر نقل و انتقالات بحث میکنیم)
نه بابا اونو که فهمیدم . منظورم اون اساس قیمت گذاری بازیکنا بود که زمانی قرار بود بر اساس درجه بندی تیمها باشه . . .
آره بر اساس درجه بندی تیمها نخواهد بود من امروز متوجه مساله ای شدم توی مستر لیگ ارزش بازیکنان توی تیمهای مختلف خیلی متفاوته .
راستی آرمین جان این قیمت حدودیه بعضی از بازیکنان تیمته :
بنتنر 22.5 میلیون دلار
ولا 16 م
سیمسون 2.7 م
ادوارد 23.5 م
آرشاوین 22 م
ابوئه 19 م
راندال 3 م
ساینا 13 م
سانگ 8 م
ورمالن 6.5 م
سیلوستر 16 م
فابیا 5.5 م
اماندا 4 م
همشو روی هم بریزی شاید بتونی مسیو بخری :31:
آره بر اساس درجه بندی تیمها نخواهد بود من امروز متوجه مساله ای شدم توی مستر لیگ ارزش بازیکنان توی تیمهای مختلف خیلی متفاوته .
راستی آرمین جان این قیمت حدودیه بعضی از بازیکنان تیمته :
بنتنر 22.5 میلیون دلار
ولا 16 م
سیمسون 2.7 م
ادوارد 23.5 م
آرشاوین 22 م
ابوئه 19 م
راندال 3 م
ساینا 13 م
سانگ 8 م
ورمالن 6.5 م
سیلوستر 16 م
فابیا 5.5 م
اماندا 4 م
مطمئن باشید این آرشاوین رو با رونالدو و مسی هم عوض نمیکنم .
نه منظور من این بود که شما قبل از آغاز نقل و انتقالات این آپشن فایل رو درست کن.یعنی یک عدد آپشن فایل که در اون تمامی بازیکنان تعدیل و کاهش شده باشن تا مثلا من الان پنج بازیکن مورد نظرمه برم راحت از تو سیستم خودم ببینم که قدرت تعدیل شدش چقدره تا بعد بیام اینجا قیمت گذاری کنیم.متوجه منظورم شدی؟اینجوری راحت تره که دیگه خود گیمر ببینه که چه بازیکنی مدنظرشه مثل این پست:
------------------------------------------------------------------
کلا باید این مراحل رو پیش بریم:
1. ساخت آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات،و آپلود اون قبل از نقل و انتقالات
2.اتمام نیم فصل
3.نقل و انتقالات
4.ساخت آپشن فایل مخصوص هر گیمر همراه با تعدیل تیم گیمر و ترکیب کلیه گیمرها که بعد از نقل و انتقالات انجام خواهند داد.(که برای ساخت راحتتر این آپشن فایلها در آخر نقل و انتقالات بحث میکنیم)
دقیقا
پس من تغییرات رو اعمال میکنم و آپشن فایلو برای بچه ها میفرستم تا هر کسی سر فرصت بازیکنان مورد نظرشو انتخاب کنه و به مرور توی تاپیک اعلام کنه تا من قیمت هر بازیکن رو مشخص کنم .
در ضمن من باید قیمت تک تک بازیکنان تیمهای بچه ها رو هم توی تاپیک بذارم تا بدونن چقدر سرمایه دارن .
mohammad_87
16-02-2010, 00:50
دقیقا
پس من تغییرات رو اعمال میکنم و آپشن فایلو برای بچه ها میفرستم تا هر کسی سر فرصت بازیکنان مورد نظرشو انتخاب کنه و به مرور توی تاپیک اعلام کنه تا من قیمت هر بازیکن رو مشخص کنم .
در ضمن من باید قیمت تک تک بازیکنان تیمهای بچه ها رو هم توی تاپیک بذارم تا بدونن چقدر سرمایه دارن .
خیلی ممنونم حسین.امشب میتونی بذاریش!:20:یا نهایتا تا فردا غروب همراه با قیمت بازیکنان....مرسی.........
راستی برای خرید باید بازیکن رزرو کنیم؟من هنوز نرفتم ببینم واقعا چی نیاز دارم.و درنظر داشته باشید که حداقل بازیکن برای هرتیم 16 بازیکن هست و کاریش نمیشه کرد چون دست ما نیست.
علاوه بر مساله هوش هر بازیکن که خیلی مهمه این موارد توی عملکرد هر بازیکن در هر پستی خیلی مهمه من ضریب هر کدو رو جلوش نوشتم .
stat --------------------------- پست دفاع--------------پست هافبک ----------پست مهاجم
agility---------------------------- ده-------------------------10------------------------10
سرعت دریبل--------------------3---------------------------8--------------------------8
سرعت پاس کوتاه---------------2---------------------------5--------------------------2
قدرت و دقت شوت--------------1---------------------------3--------------------------5
هد و پرش-----------------------5---------------------------3--------------------------5
انواع دقت پاسها----------------1----------------------------1--------------------------1
سرعت--------------------------6----------------------------5-------------------------4
قدرت----------------------------6----------------------------6-------------------------6
حمله ---------------------------1----------------------------3-------------------------5
دفاع-----------------------------5----------------------------3-------------------------1
تکنیک --------------------------2----------------------------2-------------------------2
دقت دریبل----------------------1----------------------------2-------------------------3
شتاب---------------------------4----------------------------5-------------------------6
علاوه بر موارد بالا کارتهای هر بازیکن , تخصص های مخفی و یکی دو مورد دیگه هم در عملکرد بازیکنان موثره .
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
خیلی ممنونم حسین.امشب میتونی بذاریش!:20:یا نهایتا تا فردا غروب همراه با قیمت بازیکنان....مرسی.........
راستی برای خرید باید بازیکن رزرو کنیم؟من هنوز نرفتم ببینم واقعا چی نیاز دارم.و درنظر داشته باشید که حداقل بازیکن برای هرتیم 16 بازیکن هست و کاریش نمیشه کرد چون دست ما نیست.
قیمت گذاری رو چیکار کنیم میخوای بر اساس جدول بالا قیمت گذاری کنیم ؟
mohammad_87
16-02-2010, 01:02
علاوه بر مساله هوش هر بازیکن که خیلی مهمه این موارد توی عملکرد هر بازیکن در هر پستی خیلی مهمه من ضریب هر کدو رو جلوش نوشتم .
stat --------------------------- پست دفاع--------------پست هافبک ----------پست مهاجم
agility---------------------------- ده-------------------------10------------------------10
سرعت دریبل--------------------3---------------------------8--------------------------8
سرعت پاس کوتاه---------------2---------------------------5--------------------------2
قدرت و دقت شوت--------------1---------------------------3--------------------------5
هد و پرش-----------------------5---------------------------3--------------------------5
انواع دقت پاسها----------------1----------------------------1--------------------------1
سرعت--------------------------6----------------------------5-------------------------4
قدرت----------------------------6----------------------------6-------------------------6
حمله ---------------------------1----------------------------3-------------------------5
دفاع-----------------------------5----------------------------3-------------------------1
تکنیک --------------------------2----------------------------2-------------------------2
دقت دریبل----------------------1----------------------------2-------------------------3
شتاب---------------------------4----------------------------5-------------------------6
علاوه بر موارد بالا کارتهای هر بازیکن , تخصص های مخفی و یکی دو مورد دیگه هم در عملکرد بازیکنان موثره .
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
قیمت گذاری رو چیکار کنیم میخوای بر اساس جدول بالا قیمت گذاری کنیم ؟
اینجوری که سخته.راستی منظورت از هوش چیه که میگفتی نمیشه تغییرش داد؟مگه به نوعی همون agility نمیشه؟این امتیازدهی سرعت چرا اینجوریه؟مثلا یک هافبک کناری از یک مدافع وسط سرعت بیشتری نیاز داره و براش مهمتره.بقیه موارد خوبه.
راستی در برنامه pes-editor یه رنج قیمت برای بازیکنان کنار مشخصاتشون نوشته که از 1 یعنی ضعیفترین شروع میشه و تا 8 قویترین رده بندی کرده.من بالای 8 هنوز ندیدم.این رو دیده بودی؟
اینجوری که سخته.راستی منظورت از هوش چیه که میگفتی نمیشه تغییرش داد؟مگه به نوعی همون agility نمیشه؟این امتیازدهی سرعت چرا اینجوریه؟مثلا یک هافبک کناری از یک مدافع وسط سرعت بیشتری نیاز داره و براش مهمتره.بقیه موارد خوبه.
راستی در برنامه pes-editor یه رنج قیمت برای بازیکنان کنار مشخصاتشون نوشته که از 1 یعنی ضعیفترین شروع میشه و تا 8 قویترین رده بندی کرده.من بالای 8 هنوز ندیدم.این رو دیده بودی؟
اگیلیتی چالاکی بازیکنانه در حرکات مختلفی که دارن بعبارتی فرز بودنشون مثل حرکات سریع مسی با دویدن اشتباه نشه .
سرعت یا همون تاپ اسپید سرعت بدون توپ یک بازیکنه و دریبل اسپید سرعت با توپ خب اینجام همونه دیگه .
آره خیلی وقته دیدم من روزی صد بار وارد اینجور برنامه ها میشم فقط اگه کمی برنامه نویسیم قوی بشه خودم بتونم برم توی دیتا بیس خیلی عالی میشه ایشالا برای نسخه های بعدی .
آره اینجوری خیلی سخته اما اگه شما یک راه حل مناسب تری برای قیمت گذاری بگی خیلی خوب میشه منم از دست این مسائل خلاص میشم .
البته میشه ارزش بازار بازیکنان رو در 10 ضرب کرد و بطور فرضی به هر بازیکن یک ضریب هوشی داد و قال قضیه رو کند .
mohammad_87
16-02-2010, 01:13
آره خیلی وقته دیدم من روزی صد بار وارد اینجور برنامه ها میشم فقط اگه کمی برنامه نویسیم قوی بشه خودم بتونم برم توی دیتا بیس خیلی عالی میشه ایشالا برای نسخه های بعدی .بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!:31:
کارتهای تخصصی بازیکنان و مهارتهای پنهان در تعدیل و اینها تغییر نمیکنه که نه؟
اینو یکی از بچه ها امروز بهم داد دیگه میترسم اخبار pes جدید رو توی تاپیک بزارم چون پارسال تمام اخبار رو ترجمه میکردم و همش وعده های بسیار جذابی بود که کونامی به خیلیاش عمل نکرد بچه ها آخرش که بازی اومد خیلی سرخورده شدن و شاید تقصیر من بوده که تمام اخبار رو توی تاپیک میذاشتم .
به نظرت اگه خبر جدیدی از نسخه بعد بزارم بچه ها چه عکس العملی نشون میدن ؟
In an interview in the recent issue of Famitsu, series producer (and originally programmer) Shingo "Seabass" Takatsuka cited the criticisms Pro Evolution Soccer / Winning Eleven has taken over the years, particularly in Europe, and promised for this year a PES that's been powered up many levels. The updates will come in both graphics and gameplay areas. Winning Eleven games until now, he said, have been just extensions of the Famicom era. Players were fine with this through the PlayStation 2 , but the development staff now need to change their concepts and ideas to something more appropriate for the new generation machines like Xbox 360 and PS3.
He wouldn't give share specifics about what kind of changes to expect, but he did say that the area of the game that most clearly shows the changes is the relationship between AI and player motions.
The changes will have an effect on how the game controls, said Takatsuka. Until now, they've had a "Famicom-like" belief that good controls means fast movement. But it isn't this simple. Particularly on the new hardware, this type of thinking will lead to players being too fast. Some players in Europe have actually complained that the game's tempo is too fast. On the other hand, some players do seem to like faster speeds. The staff will be taking balance into account during the tuning process.
Despite all the changes, Takatsuka said to expect the new PES between November and December. The game is currently 30% complete.
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!:31:
نه نمیکنه .
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!:31:
نمیدونم چم شده که تمام تفریحم شده همین بازی . تازه بازیم کم میکنم بیشتر توی ادیت و این حرفا هستم . الان دارم از توی موتور بازی میام بیرون دستام هنوز روغنیه :31:
mohammad_87
16-02-2010, 01:31
طبق قوانین انجمن ، عبارت غیر فارسی بدون زیر نویس!! ممنوع.گزارش بدم که ترجمه نکردی منو داری زجر میدی:31:
میگم این Famicom-like منظورش چیه؟
راستی چجوری توی دوماه 30 درصدشو رفتن؟اینجوری که به تغییرات دیگه نباید امیدوار بود.نسخه 2010 دوماه قبل از انتشار 60 درصد ساخته شده بود.
حسین درباره موارد مختلف AI یه توضیح بدی بد نیستها.مثل اینکه داریم بهش نزدیک میشیم.
طبق قوانین انجمن ، عبارت غیر فارسی بدون زیر نویس!! ممنوع.گزارش بدم که ترجمه نکردی منو داری زجر میدی:31:
میگم این Famicom-like منظورش چیه؟
راستی چجوری توی دوماه 30 درصدشو رفتن؟اینجوری که به تغییرات دیگه نباید امیدوار بود.نسخه 2010 دوماه قبل از انتشار 60 درصد ساخته شده بود.
حسین درباره موارد مختلف AI یه توضیح بدی بد نیستها.مثل اینکه داریم بهش نزدیک میشیم.
منظورش نینتندو هستش .30 درصد اول مهم نیست خیلی از چیزها توی نسخه های مختلف یکسانه .
به چی نزدیک میشیم ؟
اینا از سیستمهای پیشرفته هوش مصنوعی استفاده نمیکنن .
مثلا توی یک نوع از ai خود موتور هوش مصنوعی اقدام به کسب تجربه میکنه مثلا اگه یک بار از طریقی بهش گل بزنی دیگه از اون راه گل نمیخوره . اینا که نمیان از این سیستمها استفاده کنن .
mohammad_87
16-02-2010, 01:46
منظورش نینتندو هستش .30 درصد اول مهم نیست خیلی از چیزها توی نسخه های مختلف یکسانه .
به چی نزدیک میشیم ؟
اینا از سیستمهای پیشرفته هوش مصنوعی استفاده نمیکنن .
مثلا توی یک نوع از ai خود موتور هوش مصنوعی اقدام به کسب تجربه میکنه مثلا اگه یک بار از طریقی بهش گل بزنی دیگه از اون راه گل نمیخوره . اینا که نمیان از این سیستمها استفاده کنن .
من شاخه های مختلف هوش مصنوعی رو نمیشناسم.فکر میکردم به تکامل AI در pes داریم نزدیک مشیم.یعنی همونطور که قبلا گفته بودی که الان از منطق فازی استفاده میشه فکر میکردم در نسخه های بعدی روشهای دیگری از AI استفاده بشه و کم کم به یک تکامل برسه.منظورم این بود.
راستی محمد جان الان چیکار میکنی درس میخونی ؟ چندمی ؟
من تا 5-6 دقیقه دیگه باید برم .
محمد جان فردا توی مسنجر درمورد این لیگ بشینیم صحبت کنیم چطوره ؟ تو کی هستی ؟
mohammad_87
16-02-2010, 02:04
راستی محمد جان الان چیکار میکنی درس میخونی ؟ چندمی ؟
من تا 5-6 دقیقه دیگه باید برم .
الان داشتم یه متن بلند بالا درباره هوش مصنوعی میخوندم.واقعا چیز جالبیه.میگم خدا پدر این جان مک کارتی رو با این اختراعش بیامرزه.
عزیزم من تا مدارک شما هنوز خیلی راه دارم:20:معماری میخونم.
به زبان خیلی علاقه دارم ولی وقتشو ندارم.عید اینترچینج رو شروع کردم ولی اردیبهشت رهاش کردم.چون وقت نمیکردم بخونم.الان وقت بشه کم کم پیش میرم.(یکی بیاد اینجا میگه اینا چه ربطی به لیگ داره):31:
شبت بخیر باشه.منم میرم این مقاله هوش مصنوعی رو کامل بخونم...
تا فردا خدانگهدارت:11:
---------------
منظورت یاهو منسنجره؟فردا میرم سر کار بعد هم یه بازی تو لیگ دارم.همینجا قرار میذاریم خوبه؟حدود 8 شب.
الان داشتم یه متن بلند بالا درباره هوش مصنوعی میخوندم.واقعا چیز جالبیه.میگم خدا پدر این جان مک کارتی رو با این اختراعش بیامرزه.
عزیزم من تا مدارک شما هنوز خیلی راه دارم:20:معماری میخونم.
به زبان خیلی علاقه دارم ولی وقتشو ندارم.عید اینترچینج رو شروع کردم ولی اردیبهشت رهاش کردم.چون وقت نمیکردم بخونم.الان وقت بشه کم کم پیش میرم.(یکی بیاد اینجا میگه اینا چه ربطی به لیگ داره):31:
شبت بخیر باشه.منم میرم این مقاله هوش مصنوعی رو کامل بخونم...
تا فردا خدانگهدارت:11:
---------------
منظورت یاهو منسنجره؟فردا میرم سر کار بعد هم یه بازی تو لیگ دارم.همینجا قرار میذاریم خوبه؟حدود 8 شب.
خوبه شبت بخیر
برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )
بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب
آخرین سیو بازی :
آرسنــال 2 - 1 بلک بــرن اینم سیو بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم آمار بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من خداحافظ تــــا ساعت 11:30 شب
تاتنهام 1- چلسی 1
سیو بازی :
masoodbr
16-02-2010, 14:59
سلام بازي من 0-0 تمام شد
امار بازي
اينم سيو بازي
منم احتمالا تا ساعت نميتونم بيام پس فعلا خداحافظ
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
تا ساعت ده
برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )
بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- برگزارشد
تاتنهام ----------------------------------- چلسی--------------------------------- برگزارشد
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ برگزارشد
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب
امشب نیم فصل بازیها به اتمام میرسه و پنجره نقل و انتقالات باز میشه . بچه ها از الان میتونین لیست خریدهاتونو با توجه به آپشن فایل پایین توی تاپیک قرار بدین تا من قیمت بازیکنان مورد نظرتون در بیارم .
توی آپشن فایل زیر تمام تغییرات اعمال شده بنابراین با دانلود این فایل میتونید از قدرت و تواناییهای بازیکنان مورد نظرتون آگاه بشید و تصمیم خودتونو برای خرید هر بازیکنی اعلام کنید . در ضمن من سعی میکنم امشب قیمت تمام بازیکنان تیمهای خودمون رو هم توی تاپیک بذارم تا با آگاهی از قیمت بازیکنان نسبت به فروش بعضی از اونها جهت خرید بازیکنان جدید تصمیم گیری کنید .
آپشن فایلی که قدرت بازیکنان تمام لیگها تعدیل شده اند :
vahidgame
16-02-2010, 20:51
سلام بر همه دوستان.من یه 30 ساعتی حدودا نبودم چه قدر این تاپیک صفحات زیاد شدش:20:
من از همه معذرت می خوام . من بعد از چند وقت که تصمیم داشتم سیستم خودمو ارتقا بدم که دیروز یه دفعه جور شد و سیستم جدید گرفتم اگه شیرینی اون هم خواستین بهتون میدم.
شانس بد من هاردم کلا فرمت شد و الان دیگه هیچ آپشن فایلی ندارم نیمدونم الان چی کار کنم. حسین جان آپشن اولیه که هیچ تغییری نداشت رو میشه بگی توی کجای این تاپیک هستش تا من دانلود کنم.
بعد من به خاطر که سیستم جدید گرفتم دیگه شاید کمتر توی سایت تا قبل از عید بیام.حلا یه چیزی میگم که فقط نخندید:31: من الان هر چی پول داشتم برای سیستم دادم و یه چند بازی هم گرفتم دیگه هیچی پول توی جیبم ندارم یعنی یه دسته فکر کنم نتونم بخرم:31: میدونم شاید خیلی دسته گرون نباشه ولی الان یه جوری هست وضعیت من که فعلا دستم تنگ هستش. حالا حسین جان نمیشه من تیمم رو به یه نفر دیگه واگذار کنم؟ مسابقات دوره بعدی شاید بتونم بیشتر راحتر بیام.حیف شد که اینترنت پر سرعت نتونستم بخرم وگرنه حتی شاید یه لیگ دیگه هم زمان با این لیگ درست میشد. بعد از عید اگه adsl بگیرم قول میدم هر کمکی از من بخواید انجام بدم:46:
mohammad_87
16-02-2010, 21:07
حالا حسین جان نمیشه من تیمم رو به یه نفر دیگه واگذار کنم؟
سلام وحید.سیستمت مبارک باشه.چرا نمیتونی بیای؟تا میتونی حتما بیا چون جات واقعا خالی میشه.مطمئن باش در ادامه روند بازیها بهتر هم خواهد شد.تازه رسیدیم به فصل خوب نقل و انتقالات....
-------------------
منچستر 3 ------- 2 وستهام
در این بازی چندتا رکورد زدم:
1.بالاخره تونستم در یک بازی 3 تا گل بزنم(البته به تیم هجدهم جدول)
2.در یک بازی دوبار با شوت(البته توی محموطه)گل زدم.
3.رونی دوتا گل زد!
4.اولین گل به خودی رو به لطف جناب فردیناند دریات کردم!
سیو لیگ:
آمار:
سلام به همه دو ستان
محمد جان ایرادی نداره ما فعلا کار خاصی نداریم فقط لیست خریداتو با توجه به آپشن فایل بالا بده تا من قیمت بازیکناتو پیدا کنم .
راستی امشب لیگ قهرمانانه فکر میکنم منچستر نتونه از پس میلان بر بیاد .
سلام بر همه دوستان.من یه 30 ساعتی حدودا نبودم چه قدر این تاپیک صفحات زیاد شدش:20:
من از همه معذرت می خوام . من بعد از چند وقت که تصمیم داشتم سیستم خودمو ارتقا بدم که دیروز یه دفعه جور شد و سیستم جدید گرفتم اگه شیرینی اون هم خواستین بهتون میدم.
شانس بد من هاردم کلا فرمت شد و الان دیگه هیچ آپشن فایلی ندارم نیمدونم الان چی کار کنم. حسین جان آپشن اولیه که هیچ تغییری نداشت رو میشه بگی توی کجای این تاپیک هستش تا من دانلود کنم.
بعد من به خاطر که سیستم جدید گرفتم دیگه شاید کمتر توی سایت تا قبل از عید بیام.حلا یه چیزی میگم که فقط نخندید:31: من الان هر چی پول داشتم برای سیستم دادم و یه چند بازی هم گرفتم دیگه هیچی پول توی جیبم ندارم یعنی یه دسته فکر کنم نتونم بخرم:31: میدونم شاید خیلی دسته گرون نباشه ولی الان یه جوری هست وضعیت من که فعلا دستم تنگ هستش. حالا حسین جان نمیشه من تیمم رو به یه نفر دیگه واگذار کنم؟ مسابقات دوره بعدی شاید بتونم بیشتر راحتر بیام.حیف شد که اینترنت پر سرعت نتونستم بخرم وگرنه حتی شاید یه لیگ دیگه هم زمان با این لیگ درست میشد. بعد از عید اگه adsl بگیرم قول میدم هر کمکی از من بخواید انجام بدم:46:
مبارکه شیرینشو حتما باید بدی از این بابت خیالتو راحت کنم .
اما درمورد ادامه حضورت توی لیگ میدونم الان بخاطر گرفتن سیستم جدید خیلی ذوق زده هستی و میگی شاید نتونی مسابقاتو ادامه بدی . 2-3 روزی لیگمون بخاطر نقل و انتقالات تعطیله این چند روزه فکراتو بکن بعد نتیجشو بگو . محمد راست میگه واقعا حیفه که ادامه ندی تازه داشت تنور مسابقات گرم میشد به هر حال هر جور دوست داری .
vahidgame
16-02-2010, 21:43
حسین جان باشه فکر می کنم ولی نتایج این چند بازی که نبودم خیلی بد بوده.بازی امشب هم احتمالا نمی تونم بازی کنم.حداقل یه کاری کن این بازیو نبازم:46:
راستی شیرینی چی جوری بهتون بدم از طریق اینترنت که نمیشه:31: محمد که تقریبا خونشون نزدیک به من هست و بهش یه شیرینی میتونم بدم ولی اگه ذرت هم خواست میتونم بهش بدم:31:
راستی من الان حس می کنم بازی با این سیستم خیلی سریعتر شده من قبلا که می رفت بازی کمی کند میشد و به اون عادت کرده بودم ولی الان فعلا عادت نکردم.
masoodbr
16-02-2010, 23:00
سلام به همه دوستان گل
حسين جان ضمن زحمت در اوردن قيمت بازيكنان تيمم قيمت پاتو -ادريانو-لوچو گونزالس-كاكا و اگوئرو را براي من در بيار
حالا يكسره قيمت بنزما-كريس رونالدو و ابراهيموويچ را هم در بيار
سلام به همه دوستان گل
حسين جان ضمن زحمت در اوردن قيمت بازيكنان تيمم قيمت پاتو -ادريانو-لوچو گونزالس-كاكا و اگوئرو را براي من در بيار
سلام
منظورت از لوچو گونزالز هافبک آرژانتینی مارسی هستش ؟ اگه منظور لوچوی مارسی هستش ( که پارسال پورتو بازی میکرد) قیمتش 3 میلیون دلاره .
کاکا 71.2 میلیون دلار
پاتو 64 میلیون دلار
رونالدو 108.8 میلیون دلار
اگوئرو 66.8 میلیون دلار
بنزما 43.4 میلیون دلار
ابراهیموویچ 74.6 میلیون دلار
سلام . خوبی حسین جان . اگه برات ممکنه کل قیمت بازیکنای من رو بهم بگو . ممنــون
حسین جان راستی این آپشن فایلی که برا نقل وانتقالات گذاشتی یکی دوتا مشکل داره . دروازه بانها تعدیل نشدند غیر از لیگ انگلیس لیگهای دیگه تعدیل نشدند آپشن فایلت برا نقل و انتقالات به روز نیست و بازیکنایی که جدیدا ترانسفر شدند تو این آپشن فایل اعمال نشدند
حسین جان راستی این آپشن فایلی که برا نقل وانتقالات گذاشتی یکی دوتا مشکل داره .
دروازه بانها تعدیل نشدند
غیر از لیگ انگلیس لیگهای دیگه تعدیل نشدند
آپشن فایلت برا نقل و انتقالات به روز نیست و بازیکنایی که جدیدا ترانسفر شدند تو این آپشن فایل اعمال نشدند
آرمین جان داری اشتباه میکنی بجز مورد آخر بقیه موارد درستن بعنوان نمونه ازمورد دوم میتونی تواناییهای یکی دو تا بازیکن رو بزاری مثلا مسی و رونالدو .
من فردا قیمت بازیکنان شما رو میذارم یک کم وقت گیره اینکار .
masoodbr
17-02-2010, 01:09
سلام
منظورت از لوچو گونزالز هافبک آرژانتینی مارسی هستش ؟ اگه منظور لوچوی مارسی هستش ( که پارسال پورتو بازی میکرد) قیمتش 3 میلیون دلاره .
کاکا 71.2 میلیون دلار
پاتو 64 میلیون دلار
رونالدو 108.8 میلیون دلار
اگوئرو 66.8 میلیون دلار
بنزما 43.4 میلیون دلار
ابراهیموویچ 74.6 میلیون دلار
حسين جان پس دستت درد نكنه همون مال تيم منم حساب كنم ببينم دخل و خرجم چي ميشه
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
:27::21:تبريك:27::21:
آرمین جان داری اشتباه میکنی بجز مورد آخر بقیه موارد درستن بعنوان نمونه ازمورد دوم میتونی تواناییهای یکی دو تا بازیکن رو بزاری مثلا مسی و رونالدو .
من فردا قیمت بازیکنان شما رو میذارم یک کم وقت گیره اینکار .
حسین جان اینم بگم که من این آپشن فایلی رو که گذاشتی رو به جای آپشن فایله خودم قرار دادم بعد میخواستم برم داجل بازی ارور دونت سند رو میداد. مجبور شدم سیو لیگ رو ( PES2010_LC03) از قسمت سیو بیارم بیرون .بعد که رفتم داخل درست شد و ارور نداد. یعنی ممکنه به خاطره سیو لیگ باشه ؟
حسین جان اینم بگم که من این آپشن فایلی رو که گذاشتی رو به جای آپشن فایله خودم قرار دادم بعد میخواستم برم داجل بازی ارور دونت سند رو میداد. مجبور شدم سیو لیگ رو ( PES2010_LC03) از قسمت سیو بیارم بیرون .بعد که رفتم داخل درست شد و ارور نداد. یعنی ممکنه به خاطره سیو لیگ باشه ؟
آرمین جان این آپشن فایل مال پچ PESEDIT بود اما آپشن فایل مسابقات مال پچ SM PATCH هستش . توی این فایل فقط آمار توانایی بازیکنان رو مد نظر داریم لازم نیست شما حتما برای توی مد لیگ .
آرمین جان این آپشن فایل مال پچ PESEDIT بود اما آپشن فایل مسابقات مال پچ SM PATCH هستش . توی این فایل فقط آمار توانایی بازیکنان رو مد نظر داریم لازم نیست شما حتما برای توی مد لیگ .
منظورت رو نفهمیدم . میگم که اون آپشن فایلی رو که شما گذاشته بودین وگفته بودید که قدرت بازیکنای تمام لیگ ها تعدیل شده , من همون رو دانلود کردم وریختم تو پوشه کنامی . بعد رفتم آمار بازیکنای لیگهای دیگه رو نگاه کردم ولی هیچ فرقی نکرده بود ! حالا نمی دونم مشکل از کجاست :41: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت رو نفهمیدم . میگم که اون آپشن فایلی رو که شما گذاشته بودین وگفته بودید که قدرت بازیکنای تمام لیگ ها تعدیل شده , من همون رو دانلود کردم وریختم تو پوشه کنامی . بعد رفتم آمار بازیکنای لیگهای دیگه رو نگاه کردم ولی هیچ فرقی نکرده بود ! حالا نمی دونم مشکل از کجاست :41:
الان شما میگی آمار ژاوی توی این تصویر تعدیل نشده ؟ الان همه چیز توی این تصویر درسته من متوجه نمیشم ایراد شما به چیه ؟ الان مگه ژاوی بازیکن لیگ اسپانیا نیست خب اینکه الان قدرتهاش تعدیل شده دیگه ! من امروز این قدرتها رو تعدیل کردم قبلا آمار قدرتهای این بازیکن اینها نبودن اصلا .
vahidgame
17-02-2010, 02:45
حسین جان من این چند صفحه آخر رو نخوندم شما چه جوری قیمت بازیکنان رو در میاری؟برات سخت نیست؟ اگه کمک خواستی من هستم.
حالا اگه میشه قیمت این بازیکنان رو بگو چه قدره:
گورکوف(بوردو)
روبن و ریبری(بایرن مونیخ)
گودجانسن(تاتنهام)
اینیستا
دنیل آلوز
منز(رم)
بالوتلی(اینتر)
آگبانلاهور(استون ویلا)
جووینکو(یوونتوس)
ببخش منو که لیستم یکمی زیاد شد.راستی قیمت بازیکنان تیم من چه جوری هست؟خیلی پایین نباشه:20:
خب منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.وبازیه وحیدم که گفت نمی تونه بازی کنه زدم رفت با نتیجه ی 0 -0 مساوی شد.البته من تنظیمات line up و mark و team style هم براش گذاشتم اما این نتیجه به دست اومد.به این ترتیب پرونده ی نیم فصل اول بسته شد.
سیو بازی
حسین جان قیمت بازیکنای منم دربیار ضمنا قیمت این بازیکنارو هم در بیار.
داوید ویا
فرانک ریبری
سرجیو راموس
مایکون
میروسلاو کلوزه
روبن
بقیه ی کاندیدام هم که بچه ها گفتن دستت درد نکنه.
vahidgame
17-02-2010, 09:24
عادل جان من گفتم دیروز نمی تونم برم ولی امروز که می تونستم برم.حالا سیو بعد از بازی خودت رو نداری تا من برم؟
الان شما میگی آمار ژاوی توی این تصویر تعدیل نشده ؟ الان همه چیز توی این تصویر درسته من متوجه نمیشم ایراد شما به چیه ؟ الان مگه ژاوی بازیکن لیگ اسپانیا نیست خب اینکه الان قدرتهاش تعدیل شده دیگه ! من امروز این قدرتها رو تعدیل کردم قبلا آمار قدرتهای این بازیکن اینها نبودن اصلا .
شرمنـــده حیسن جان اصلا حواسم نبود از سر کار اومده بودم خسته بودم حواسم نبود چشمم به استامینا و آمار های قرمز بازیکنا افتاد فکر کردم تعدیل نشدند. حسین جان اگه برات ممکنه قیمت این بازیکنا رو بهم اطلاع بده : Friedel >> Aston Villa _ Lennon >> Tottenham _ Upson >> West Ham _ Heskey >> Aston Villa خیلی ممنـــون .
سلام به همه
بچه ها من الان دارم بازیکنان تیمهای خودمون رو با یک فرمول مناسب قیمت گذاری میکنم ایشالا تا شب قیمت تمام بازیکنان رومیزارم .
با این فرمول این بازیکنان اینجوری قیمت میخورن ببینین چطوره ؟
آرشاوین 37.2 میلیون دلار
تورس 62.6 م
آنلکا 37.6
توز 50
اوون 37.8
مدافعین :
اگر 21.6
گالا3س 25.6
کاروالیو 36.8
ویدیچ 22.8
توره 24
هنوز هافبکها و دروازه بانها قیمت گذاری نشدن
حسین جان من رفتم سر کار . راستی یادت نره حتما قیمت بازیکنای من و اون چند تا بازیکنی رو که بهت گفتم رو بی زحمت بهم اطلاع بده . ممنون. خداحافظ تا ساعت شب11:30
vahidgame
17-02-2010, 15:51
من الان می خوام بازی آخر خودم بازی کنم چی کار کنم.سه تا بازی آخر رو بازی نکردم هیچ کدومشو کامپیوتر نبردش:13: حالا دو بازیش اشکال نداشت ولی بازی آخر رو من می تونستم بازی کنم.دوستان فکر کنم من انصراف بدم بهتره چون همه چیزها داره دست به دست هم میده که من نتونم ادامه بدم:20:
البته خیلی برای من سخت هست چون من اینجا دوستان خیلی خوبی دارم. باور کنید برای من زیاد رده بندی مهم نیست و مهم همین بازی کردن و هیجان بازی هاست و اگر آخر هم تیم من بشه برام مهم نیست.ولی فکر کنم یه سری چیزها برابر نیست.البته کسی شاید مقصر نباشه .حسین واقعا خیلی تلاش می کنه که مسابقات بهتر و جذابتر بشه و واقعا باید ازش تشکر خیلی زیاد کرد.
دوستان اگه رفتم حلالم کنید:11:
خب من بازیکنان تیمهای خودمونو قیمت گذاری کردم اگه بازیکنی رو از قلم انداختم بگید :
منچستر سیتی
دروازه بانها:
شی گیون 58.8 میلیون دلار
تیلور 23.6 میلیون دلار
میکل 15.2 میلیون دلار
مدافعین :
لسکات - 2.8 م
ریچارد - 11.2 م
توره - 24 م
بون - 1 م
بن هیم - 1 م
اونوها - 1 م
بریج 7.2 م
زابالتا - 4 م
کامیدو - 3 م
هافبکها :
دی جونگ - 11.9 م
کمپانی - 3 م
جانسون - 2 م
پتروف - 27 م
بری - 17.5 م
رایت فیلیپس - 19.1
اتوهو - 1 م
الانو - 16.8 م
ایرلند - 22.4 م
مهاجمین :
توز - 50 م
ادبائور - 24 م
روبینیو - 63.6 م
بلمی - 33.6 م
سانتاکروز - 9.6 م
بنجانی - 2.2
کایسدو - 2.5 م
---------------------------------
جمع کل سرمایه باشگاه : 459 میلیون دلار
vahidgame
17-02-2010, 17:06
حسین جان پستهای قبلی من رو خوندی؟
سرمایه تیم من فکر کنم به 200 میلیون دلار هم نرسه:20:
لیورپول
دروازه بانها :
رینا - 40.8 میلیون دلار
کاولری - 27.2 م
مارتین - 14 م
مدافعین :
اگر - 21.6 م
کرگر - 31.6 م
پلسیس - 1 م
اسکرتل - 3 م
کایرگیاکاس - 1 م
آیالا - 1 م
کلی - 1 م
جانسون - 24.8 م
دگن - 8 م
اینسوا - 2 م
دوسنا - 1 م
دارابی - 1
هافبکها :
ماسکرانو - 27.3 م
جرارد - 76.4 م
لوکاس - 4 م
اکیولانی 27 . م
اسپیرلینگ - 1 م
ریرا - 12 م
ائوریلیو - 3 م
بنایون - 35.9 م
مهاجمین :
ورونین : 26.4 م
کویت - 15.6 م
الژار - 3 م
تورس - 62.6 م
بابل - 35.2 م
نمت - 3 م
انگوگ - 2 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 513.7 میلیون دلار
منچستر یونایتد
دروازه بانها :
فن درسار - 51.6 میلیون دلار
کوزاک - 24.8 م
فاستر - 26 م
مدافعین :
ویدیچ - 22.8 م
اوشی - 2 م
فردیناند - 44.8 م
بروون - 13.2 م
اونس 2 م
نویل - 4 م
اورا - 25.6 م
رافائل - 7 م
فابیو - 3 م
لائت - 1 م
هافبکها :
هارگریوز - 6.3 م
کریک - 31.3 م
اسکولز - 24 م
فلچیر - 11.6 م
گیبسون - 2 م
پارک جی سونگ - 9.8 م
گیگز - 43.7 م
اندرسون - 30 م
والنسیا - 16.8 م
ابرنان - 1 م
مهاجمین :
نانی - 35.6 م
رونی - 70.8 م
برباتوف - 35 م
اوون - 37.8 م
ماچنا - 3 م
ولبک - 2 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 587.5 میلیون دلار
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
وحید جان اجازه بده اینا رو بنویسم بعد صحبت میکنیم .
آرسنال
دروازه بانها :
آلمونیا - 30.8 میلیون دلار
فابیانسکی - 28.4 م
مانون - 9.2 م
مدافعین
سیلوستر - 3 م
گالاس 25.6- م
یورودو - 2 م
سانگ - 2 م
سندروس - 2 م
ورمالن - 2 م
کلیچی - 36.8 م
ساینا - 20 م
ترائوره - 12 م
گیلبرت - 2 م
هافبکها :
روسیچیکی - 58.5 م
نصری - 21 م
فابرگاس - 50 م
دنیلسون - 3 م
رمزی - 3 م
دیابی - 3 م
ابوئه - 4.4 م
گیبس- 2 م
ویلشر - 2 م
راندال - 1 م
بارزیت - 1 م
مهاجمین :
والکات - 44.8 م
فن پرسی - 52.8 م
ادواردو - 22.8 م
آرشاوین - 37.2 م
بنتنر - 8 م
ولا - 22 م
سیمپسون - 2 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 515.13 میلیون دلار
تو لیورپول مکسی رودریگز رو ننوشتی و همچنین من تو این آپشن فایل که قبلا داده بودین من اصلا ورنین و نمت و مارتین دروازبان سومم نبود رو نداشتم. یعنی من نیم فصل رو بدون 3 تا بازیکنام بازی کردم!!!
نمیشه تو آپشن فایل نقل و انتقالات بهش اضافه کنید؟
چلسی
دروازه بانها :
پیتر چک - 56.4 میلیون دلار
هیلاریو - 23.6 م
تیلور - 6.8 م
مدافعین :
تری - 36.8 م
کاروالیو - 36.8 م
الکس - 19.6 م
مانسین - 1 م
ایوانویچ - 7.2 م
اشلی کول - 46.4 م
بلتی - 8 م
فریرا - 10.4 م
هافبکها :
لمپارد - 75.1 م
دکو - 61.9 م
اسین - 34.8 م
وودز - 1 م
ژیرکوف - 6 م
مالودا - 9.6 م
استوچ - 1 م
بالاک - 61.2 م
جو کول - 49.6 م
میکی - 8 م
مهاجمین
کالو - 21.2 م
کاکوتا - 1 م
دروگبا - 47.2 م
استومیگ - 1 م
شوچنکو - 26 م
آنلکا - 37.6 م
جمع کل سرمایه باشگاه : 708.4 میلیون دلار
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
تو لیورپول مکسی رودریگز رو ننوشتی و همچنین من تو این آپشن فایل که قبلا داده بودین من اصلا ورنین و نمت و مارتین دروازبان سومم نبود رو نداشتم. یعنی من نیم فصل رو بدون 3 تا بازیکنام بازی کردم!!!
نمیشه تو آپشن فایل نقل و انتقالات بهش اضافه کنید؟
عادل جان این آپشن فایل با یکیه مسابقات فرق میکنه به همین خاطر چند مورد کمو زیاد شده ( این مال پچ pes edit هستش و مال مسابقات از پچ sm patch گرفته شده ) . حالا هرکدوم رو خواستی میشه انجام داد یا رودریگز باشه و اون سه تا دیگه نباشن و یا برعکس .
من تصمیم داشتم قیمت بازیکنان اورتون رو هم بنویسم اما دیدم ارزش کل باشگاه شاید به 200 م هم نرسه پشیمون شدم چون اصلا وحید نمیتونه با فروش بازیکناش , بازیکن جدید جذب کنه .
عادل جان این آپشن فایل با یکیه مسابقات فرق میکنه به همین خاطر چند مورد کمو زیاد شده ( این مال پچ pes edit هستش و مال مسابقات از پچ sm patch گرفته شده ) . حالا هرکدوم رو خواستی میشه انجام داد یا رودریگز باشه و اون سه تا دیگه نباشن و یا برعکس .
منظور من اینه که من تو آپشن فایل قبلیه هم این چند تا بازیکن رو نداشتم.
vahidgame
17-02-2010, 18:27
من تصمیم داشتم قیمت بازیکنان اورتون رو هم بنویسم اما دیدم ارزش کل باشگاه شاید به 200 م هم نرسه پشیمون شدم چون اصلا وحید نمیتونه با فروش بازیکناش , بازیکن جدید جذب کنه .
پس من چی کار کنم؟
سلام به همه دوستان گل
پاتو : 59.2 میلیون دلار
آدریانو : 18.8 م
لوچو گونزالز : 6 م
کاکا : 67.2 م
اگوئرو : 66.8 م
بنزما : 44.6 م
کریس رونالدو : 104.8 م
ابراهیموویچ : 66.6 م
حسین جان قیمت بازیکنای منم دربیار ضمنا قیمت این بازیکنارو هم در بیار.
داوید ویا
فرانک ریبری
سرجیو راموس
مایکون
میروسلاو کلوزه
روبن
بقیه ی کاندیدام هم که بچه ها گفتن دستت درد نکنه.
ویا : 56.4 م
کلوزه : 25.8 م
ریبری : 46.9 م
روبن : 50.1 م
راموس : 44.8 م
مایکن : 45.6 م
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
منظور من اینه که من تو آپشن فایل قبلیه هم این چند تا بازیکن رو نداشتم.
ماباید یا با ترکیب اون زمان تیمها بازی کنیم و یا با ترکیب فعلی چون حتما میدونی توی این چند وقت کلی بازیکن جابجا شدن .اون آپشن فایل مربوط به چند وقت پیش میشه که هنوز نقل و انتقالی در سطح باشگاهها صورت نگرفته بود .
پس من چی کار کنم؟
وحید جان شما تصمیم نهاییتو بگیر بعد درمورد این قضیه یک فکری میکنیم .
عادل جان من حاضرم تورس رو بالاتر از قیمت بازار ازت بخرم . چکشو بکشم ؟
vahidgame
17-02-2010, 18:50
وحید جان شما تصمیم نهاییتو بگیر بعد درمورد این قضیه یک فکری میکنیم .
تصمیم چی بگیرم؟منظورت اگه ادامه دادن مسابقات هست من دوست دارم ادامه بدم ولی یه سری ناعدالتی ها در حق من شده که انگیزه منو کم کرده:13: فکر کنم اونارو نگم بهتر باشه:20:
تصمیم چی بگیرم؟منظورت اگه ادامه دادن مسابقات هست من دوست دارم ادامه بدم ولی یه سری ناعدالتی ها در حق من شده که انگیزه منو کم کرده:13: فکر کنم اونارو نگم بهتر باشه:20:
این روزا آرمین حس قهرمان بازیش گل کرده میخواد یک تیم ضعیفو تحویل بگیره و قهرمانش کنه میگم چطوره تیم تو رو با آرمین عوض کنیم :31: . آرمین خدای نکرده این دورو ورا نباشه یه وقت که کلمو میکنه .
وحید جان اگه واقعا دوست داری به رقابتها ادامه بدی و تنها دلیلت برای ادامه ندادن همینه که گفتی خوب اونو میشه درستش کرد شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنو و قیمتها رو دو برابر میکنم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
این بازیکنا رو می خوام بفروشم.اینایی که بغلش علامت زدم.باید چی کار کنم؟
دروازه بانها :
رینا - 40.8 میلیون دلار
کاولری - 27.2 م *
مارتین - 14 م
مدافعین :
اگر - 21.6 م
کرگر - 31.6 م
پلسیس - 1 م *
اسکرتل - 3 م
کایرگیاکاس - 1 م
آیالا - 1 م *
کلی - 1 م *
جانسون - 24.8 م
دگن - 8 م
اینسوا - 2 م
دوسنا - 1 م
دارابی - 1 *
هافبکها :
ماسکرانو - 27.3 م
جرارد - 76.4 م
لوکاس - 4 م
اکیولانی 27 . م
اسپیرلینگ - 1 م *
ریرا - 12 م
ائوریلیو - 3 م
بنایون - 35.9 م
مهاجمین :
کویت - 15.6 م
الژار - 3 م *
تورس - 62.6 م
بابل - 35.2 م
نمت - 3 م
انگوگ - 2 م *
عادل شک نکن بنفعت تموم میشه ها حساب کن با این پول بازیکنان ایده آلتو میتوی بخری مثلا سرجیو راموس که کارت اورلپ هم داره و یا ریبری که یک بازیکن تالیز منه و باهاش میتونی کل تیمو به حرکت دربیاری . به هر حال میل خودته .
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
این بازیکنا رو می خوام بفروشم.اینایی که بغلش علامت زدم.باید چی کار کنم؟
دروازه بانها :
رینا - 40.8 میلیون دلار
کاولری - 27.2 م *
مارتین - 14 م
مدافعین :
اگر - 21.6 م
کرگر - 31.6 م
پلسیس - 1 م *
اسکرتل - 3 م
کایرگیاکاس - 1 م
آیالا - 1 م *
کلی - 1 م *
جانسون - 24.8 م
دگن - 8 م
اینسوا - 2 م
دوسنا - 1 م
دارابی - 1 *
هافبکها :
ماسکرانو - 27.3 م
جرارد - 76.4 م
لوکاس - 4 م
اکیولانی 27 . م
اسپیرلینگ - 1 م *
ریرا - 12 م
ائوریلیو - 3 م
بنایون - 35.9 م
مهاجمین :
کویت - 15.6 م
الژار - 3 م *
تورس - 62.6 م
بابل - 35.2 م
نمت - 3 م
انگوگ - 2 م *
خب هر وقت خواستی یک بازیکن جدید بخری باید اینا رو به اون تیم بفروشی . در حقیقت به این شکل میشه بعد از اینکه برای خرید یک بازیکن اوکی دادی من این بازیکنان رو به تیم مقابل منتقل میکنم و بازیکن مورد نظرتو میارم توی تیمت و تغییرات رو توی آپشن فایل همه بچه ها اعمال میکنم .
vahidgame
17-02-2010, 19:18
این روزا آرمین حس قهرمان بازیش گل کرده میخواد یک تیم ضعیفو تحویل بگیره و قهرمانش کنه میگم چطوره تیم تو رو با آرمین عوض کنیم :31:. آرمین خدای نکرده این دورو ورا نباشه یه وقت که کلمو میکنه .
حسین جان مسئله من ضعیف بودن تیمم نیست.من یکی اینکه با کم کردن این قدر از خصوصیات بازیکنان اورتون مشکل دارم.براش دلیل دارم.بازیکنان اورتون همشون تقریبا در حد متوسط هستن به جز حدود 5 تا بازیکنان که شاید ستاره باشن.ولی تیمهای دیگه اینجوری نیستند.حداقل هر تیمی از بچه ها 2 فوق ستاره داره و ستاره هم تا دلت بخواد هستش و به همین خاطر شما هر چه قدر از تیمهای دیگه کم کنید بازم اونا از تیم من خیلی قویتر هستن چون یکی کلا سازنده های بازی هوش بازیکنان ستاره و فوق ستاره رو خوب ساختن و هر چه قدر خصویاتشون کم شه بازم قوی هستن بعد یکی این که اون بازیکنان دارایی کارتهای مهارتی بالایی هستند مخصوصا کارتهای نارنجی که به overall ratting بازیکن اضافه نمی کنند ولی باعث بالا رفتن مهارت بازیکن در حد زیادی میشن. بعد Form بازیکنان من نسبت به بازیکنان تیم دیگه خیلی پایینتر هستش و بازیکنان 3 و 4 زیاد دارم و به همین خاطر مثلا بازیکنانی که Form اونا 3 هستن توی اکثر بازی ها آبی و بنفش هستن و باعث میشه چند درصد از مهارتشون کم بشه.
بعد یه چیز دیگه من با این تیم خودم به نظرت عادلانه هستش که با دیفالت تیمهای دیگه بازی کنم.مثلا چلسی و منچستر رو در نظر بگیر بازیکنان اونا بیشترشون بالای 80 هستن و بعضی هاشون هم تازه بالای 90 هستن.به نظر من با این شرایط قبلی که گفتم یعنی هوش و فرم بازیکنان من به نظرت عادلانه هست که با دیفالت تیمهای دیگه بچه ها بازی کنم. تازه من مثلا بازی رفت با منچستر یونایتد و منچستر سیتی اون تیمها با دیفالت تیم من بازی نکردن که هیچ با چند تا واحد کمتر از اون آپشن فایلی که خود من داشتم بازی کردن و هر جفتشون دو بر صفر تیم منو بردند بعد من حالا بازی برگشت باید با دیفالت بازیکنان اونا بازی کنم:18:
حالا هم نقل و انتقالات ارزش بازیکنان من اندازه یک سوم تیمهای دیگست.من خودم نقل و انتقالات توی مسترلیگ رو خیلی دوست دارم و همیشه توی این زمینه خوب عمل می کنم.حالا اگه این هم من نداشته باشم و تازه بخواید 2 واحد از تیم من بازم کم کنید دیگه واقعا نمی دونم چی بگم:13:
حسین جان مسئله من ضعیف بودن تیمم نیست.من یکی اینکه با کم کردن این قدر از خصوصیات بازیکنان اورتون مشکل دارم.براش دلیل دارم.بازیکنان اورتون همشون تقریبا در حد متوسط هستن به جز حدود 5 تا بازیکنان که شاید ستاره باشن.ولی تیمهای دیگه اینجوری نیستند.حداقل هر تیمی از بچه ها 2 فوق ستاره داره و ستاره هم تا دلت بخواد هستش و به همین خاطر شما هر چه قدر از تیمهای دیگه کم کنید بازم اونا از تیم من خیلی قویتر هستن چون یکی کلا سازنده های بازی هوش بازیکنان ستاره و فوق ستاره رو خوب ساختن و هر چه قدر خصویاتشون کم شه بازم قوی هستن بعد یکی این که اون بازیکنان دارایی کارتهای مهارتی بالایی هستند مخصوصا کارتهای نارنجی که به overall ratting بازیکن اضافه نمی کنند ولی باعث بالا رفتن مهارت بازیکن در حد زیادی میشن. بعد Form بازیکنان من نسبت به بازیکنان تیم دیگه خیلی پایینتر هستش و بازیکنان 3 و 4 زیاد دارم و به همین خاطر مثلا بازیکنانی که Form اونا 3 هستن توی اکثر بازی ها آبی و بنفش هستن و باعث میشه چند درصد از مهارتشون کم بشه.
بعد یه چیز دیگه من با این تیم خودم به نظرت عادلانه هستش که با دیفالت تیمهای دیگه بازی کنم.مثلا چلسی و منچستر رو در نظر بگیر بازیکنان اونا بیشترشون بالای 80 هستن و بعضی هاشون هم تازه بالای 90 هستن.به نظر من با این شرایط قبلی که گفتم یعنی هوش و فرم بازیکنان من به نظرت عادلانه هست که با دیفالت تیمهای دیگه بچه ها بازی کنم. تازه من مثلا بازی رفت با منچستر یونایتد و منچستر سیتی اون تیمها با دیفالت تیم من بازی نکردن که هیچ با چند تا واحد کمتر از اون آپشن فایلی که خود من داشتم بازی کردن و هر جفتشون دو بر صفر تیم منو بردند بعد من حالا بازی برگشت باید با دیفالت بازیکنان اونا بازی کنم:18:
حالا هم نقل و انتقالات ارزش بازیکنان من اندازه یک سوم تیمهای دیگست.من خودم نقل و انتقالات توی مسترلیگ رو خیلی دوست دارم و همیشه توی این زمینه خوب عمل می کنم.حالا اگه این هم من نداشته باشم و تازه بخواید 2 واحد از تیم من بازم کم کنید دیگه واقعا نمی دونم چی بگم:13:
وحید جان کاملا حق با شماست من درک میکنم چی میگی .
خب شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنم و قیمتها رو معادل سرمایه بقیه باشگاههای قدرتمند قرار میدم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
mohammad8711
17-02-2010, 19:34
سلام
لطفا برای فصل بعد اسم منم جزء رزرو ها بذارید
ممنون
vahidgame
17-02-2010, 19:41
وحید جان کاملا حق با شماست من درک میکنم چی میگی .
خب شما دقیقا بگو بنظرت چطور عادلانست ما همون کارو میکنیم . اگه دوست داری من قیمت بازیکناتو حساب میکنم و قیمتها رو معادل سرمایه بقیه باشگاههای قدرتمند قرار میدم تا بتونی بازیکنان درجه یک بخری و یا اینکه همین تیمتو یه تغییراتی توش بدیم هر جور که فکر میکنی بهتره با اجازه بچه ها من همون کار رو برات انجام میدم .
من اونایی که گفتم خیلی مهم نبود فقط قسمت نقل و انتقالات خیلی برای من مشکل بودش چون من همیشه عادت دارم بازیکنان زیادی بخرم.
این کار رو که گفتی بکنی خیلی خوبه.حالا بگو قیمت بازیکنان من حدودا چه قدر هستش.اگر زیر 200 میلیون باشه حداقل باید قیمت بازیکنان دو برابر بشه.راستی لمپارد رو حاظری با چه بازیکنانی از من عوض کنی؟
عادل شک نکن بنفعت تموم میشه ها حساب کن با این پول بازیکنان ایده آلتو میتوی بخری مثلا سرجیو راموس که کارت اورلپ هم داره و یا ریبری که یک بازیکن تالیز منه و باهاش میتونی کل تیمو به حرکت دربیاری . به هر حال میل خودته .
خب هر وقت خواستی یک بازیکن جدید بخری باید اینا رو به اون تیم بفروشی . در حقیقت به این شکل میشه بعد از اینکه برای خرید یک بازیکن اوکی دادی من این بازیکنان رو به تیم مقابل منتقل میکنم و بازیکن مورد نظرتو میارم توی تیمت و تغییرات رو توی آپشن فایل همه بچه ها اعمال میکنم .
من فقط همین تورس رو دارم دیگه اگه اینم بفروشم با کی گل بزنم.
یعنی اگه من بخوام یک بازیکنه 40 میلیونی بخرم باید 2 تا بازیکن 20 میلیونی به اون تیم بدم.درست فهمیدم؟؟؟؟؟
حسین جان خب من اون اون بازیکنانی علامت گذاشتم رو با کویوت و ائورلیو رو داخل لیست کن قیمت بازیکنا میشه 56 میلیون.
ویا رو برای من بخر.
من فقط همین تورس رو دارم دیگه اگه اینم بفروشم با کی گل بزنم.
یعنی اگه من بخوام یک بازیکنه 40 میلیونی بخرم باید 2 تا بازیکن 20 میلیونی به اون تیم بدم.درست فهمیدم؟؟؟؟؟
آره دقیقا همینطوره . مثل عهد حجر باید پایاپای مبادله کنیم چاره ای نیست .
ولی عادل من پول خیلی خوبی روی تورس میدما با این پول مطمئن باش بهترین بازیکنای دنیا رو میتونی بخری . من فقط بخاطر یک ویژگی خاص به این بازیکن علاقه مند شدم شاید خودت نتونی از اون ویژگی این بازیکن که تک و توکی از بازیکنان این ویژگی رو دارن استفاده کنی به هر حال این یک معامله برد -برد هستش خودت میدونی .
حسین جان خب من اون اون بازیکنانی علامت گذاشتم رو با کویوت و ائورلیو رو داخل لیست کن قیمت بازیکنا میشه 56 میلیون.
ویا رو برای من بخر.
باشه من این موارد رو توی محتوای مخفی پست اول قرار میدم تا جنبه رسمی داشته باشه بعد در پایان فصل نقل و انتقالات با بقیه ترانسفرها یکجا آپشن فایلو آپدیت میکنم .
راستی این ویا توی این بازی یک ویژگی مخفی خیلی جالب داره که از هر 100 بازیکن یکی هم این ویژگی رو نداره میدونی اون چه ویژگی هستش ؟
من اونایی که گفتم خیلی مهم نبود فقط قسمت نقل و انتقالات خیلی برای من مشکل بودش چون من همیشه عادت دارم بازیکنان زیادی بخرم.
این کار رو که گفتی بکنی خیلی خوبه.حالا بگو قیمت بازیکنان من حدودا چه قدر هستش.اگر زیر 200 میلیون باشه حداقل باید قیمت بازیکنان دو برابر بشه.راستی لمپارد رو حاظری با چه بازیکنانی از من عوض کنی؟
باشه من اینکار رو انجام میدم اما یک کم وقت گیره باید صیر کنی .
هنوز در مورد فروش لمپارد کاملا مطمئن نیستم صبر کن ببینم توی این بازار چه بازیکنانی گیرم میاد بهت میگم .
vahidgame
17-02-2010, 20:05
حسین جان من میگم چه طوره شما قیمت بازیکنان تیم من رو بگی چه قدره بعد علاوه بر اون حدود 150 میلیون دلار هم به من بدی کافیه:31: البته یکمی پایین تر هم راضی هستم.این جوری کار شما هم کم میشه.
راستی این ویا توی این بازی یک ویژگی مخفی خیلی جالب داره که از هر 100 بازیکن یکی هم این ویژگی رو نداره میدونی اون چه ویژگی هستش ؟
نه نمیدونم بگو چیه خیلی دوست دارم بدونم.
در مورد اون ویژگی تورس هم صحبت کن.
راستی اگه زحمتی نیست قیمت تیری آنری رو هم در بیار.و لنون رو
سلام
لطفا برای فصل بعد اسم منم جزء رزرو ها بذارید
ممنون
حتما دوست عزیز .
نه نمیدونم بگو چیه خیلی دوست دارم بدونم.
در مورد اون ویژگی تورس هم صحبت کن.
راستی اگه زحمتی نیست قیمت تیری آنری رو هم در بیار.و لنون رو
این بازیکن از قدرت حفظ توپ بسیار بالایی برخورداره من اولین بار پارسال توی نسخه 2009 متوجه این خصوصیت کم نظیر این بازیکن شدم . یک بازیکن دیگه بنام سیلوا ( تیم ملی اسپانیا ) که حتما میشناسیش اون هم توی نسخه 2009 این خصوصیت رو داشت . من هنوز توی این نسخه اونو امتحان نکردم .
خصوصیت تورس رو فعلا نمیگم من قبلا توی تاپیک این بازی تمام کارتهای مهارتی و کارتهای تخصصی بازیکنان رو بصورت کامل توضیح داده بودم این بازیکن دو تا ویژگی رو همزمان داره چیزی که بقیه مهاجمین همزمان اون دو تا رو ندارن .به همین خاطر برتری ویژه ای توی یک زمینه خاص پیدا کرده . عادل جان به احتمال بسیار زیاد شما تا الان متوجه این ویژگی نشدی و ازش استفاده نمیکنی پس این بازیکن رو به من بده تا هم من به هدفم برسم و هم اینکه پول بسیار خوبی گیر شما بیاد من حاضرم 85 میلیون روی این بازیکن مایه بذارم اگه حاضری بسم ا...
حسین جان من میگم چه طوره شما قیمت بازیکنان تیم من رو بگی چه قدره بعد علاوه بر اون حدود 150 میلیون دلار هم به من بدی کافیه:31: البته یکمی پایین تر هم راضی هستم.این جوری کار شما هم کم میشه.
تقریبا یک چیزی شبیه همینم میشه .
vahidgame
17-02-2010, 21:26
تقریبا یک چیزی شبیه همینم میشه .
حالا اون مبلغی که گفتم اگه زیاده یکمی میشه کمتر کرد ولی با این کار فکر کنم عادلانه تر باشه. الان مثلا تیمی مثل چلسی بازیکنانی با قیمت خیلی بالا داره که راحت می تونه به جای اونا بازیکنان خیلی خوبی بخره.
حالا جدای از اینها فکر کنم بازیکنانی مثل جو کول و زیرکوف فکر کنم زیاد لازم نداشته باشی.حاظری با بازیکنان من اونارو معاوظه کنی؟راستی فکر کنم براساس پیش فرض بازی بازیکنان رو قیمتگذاری کرده یعنی مثلا شوچنکو که توی چلسی نیستش.فکر کنم خیلی وقت هست که از چلسی رفته.
حالا اون مبلغی که گفتم اگه زیاده یکمی میشه کمتر کرد ولی با این کار فکر کنم عادلانه تر باشه. الان مثلا تیمی مثل چلسی بازیکنانی با قیمت خیلی بالا داره که راحت می تونه به جای اونا بازیکنان خیلی خوبی بخره.
حالا جدای از اینها فکر کنم بازیکنانی مثل جو کول و زیرکوف فکر کنم زیاد لازم نداشته باشی.حاظری با بازیکنان من اونارو معاوظه کنی؟راستی فکر کنم براساس پیش فرض بازی بازیکنان رو قیمتگذاری کرده یعنی مثلا شوچنکو که توی چلسی نیستش.فکر کنم خیلی وقت هست که از چلسی رفته.
وحید جان من فکر میکنم شما از اول دوست داشتی تیم چلسیو برداری اما توی رو در باسی گیر کردی اورتون رو برداشتی بدون هیچ تعارفی من تیم چلسیو همین الان با تیم شما عوض میکنم . اولین نفری که بعد از پست من توی این تاپیک پست زد خودت بودی بنابراین حق داشتی بهترین تیم لیگو برداری اما من این تیمو برداشتم .
این تیم حق شماست نه نگو تیمو بردارو برو خدا پشت و پناهت . منم با اجازه بچه ها یک بودجه ای به اورتون اختصاص میدم و با این بودجه چند تا بازیکن خوب میخرم تا خیلی تیمم ضعیف نباشه .
masoodbr
17-02-2010, 22:48
سلام دوستان گل
من متاسفانه به دليل وقت بسيار فشرده كاري نتونم ليگو ادامه بدم از صبح ساعت 8 تا 2و بعدظهر از ساعت 3:30 تا ده شب ديگه رمقي برام نميمونه تازه از اين هفته دانشگاهم كلاساش شروع ميشه
حسين جان اگه مشتري دست به نقدي داري تيممو واگذار ميكنم
سلام دوستان گل
من متاسفانه به دليل وقت بسيار فشرده كاري نتونم ليگو ادامه بدم از صبح ساعت 8 تا 2و بعدظهر از ساعت 3:30 تا ده شب ديگه رمقي برام نميمونه تازه از اين هفته دانشگاهم كلاساش شروع ميشه
حسين جان اگه مشتري دست به نقدي داري تيممو واگذار ميكنم
مسعود جان نکنه بخاطر صحبتهای بالا داری این حرفو میزنی ما هیچ مشکلی از بابت تیم نداریم . قضیه تیم وحید هم که قرار تیم من بشه با خرید چند بازیکن کاملا حل میشه پس اگه مشکلی نداری لطفا لیگو ادامه بده .
masoodbr
17-02-2010, 23:23
حسين جان چشم تا جايي كه بتونم ادامه ميدم اما تا شنبه عملا بد جور گيرم
انصافا من از اينكه اخر هستم اصلا ناراحت نيستم و خيلي هم دارم از اين تغييراتي كه شما در بازي داديد حال ميكنم در نسخه هاي قبلي من از صدر جدول پايين نمايدم اما اين نسخه من براي اولين بار در pes در مستر ليگ در رتبه هشتم قرار گرفتم و واقعا برام جذاب بود باشه چشم حسين جان
در ضمن ادريانو را براي من رزرو كن تا من وقتم يك كمي ازاد تر بشه جانشينشو بهت ميگم احتملا فردا ساعت 2
vahidgame
17-02-2010, 23:28
وحید جان من فکر میکنم شما از اول دوست داشتی تیم چلسیو برداری اما توی رو در باسی گیر کردی اورتون رو برداشتی بدون هیچ تعارفی من تیم چلسیو همین الان با تیم شما عوض میکنم . اولین نفری که بعد از پست من توی این تاپیک پست زد خودت بودی بنابراین حق داشتی بهترین تیم لیگو برداری اما من این تیمو برداشتم .
این تیم حق شماست نه نگو تیمو بردارو برو خدا پشت و پناهت . منم با اجازه بچه ها یک بودجه ای به اورتون اختصاص میدم و با این بودجه چند تا بازیکن خوب میخرم تا خیلی تیمم ضعیف نباشه .
حسین جان من درسته طرفدار چلسی هستم ولی چون شما تایپک رو زدی و خیلی زحمت کشیدی نمی تونم اینو قبول کنم. جدی این پیشنهادت آخر فردین بازی بود:10:
سلام حسين جان خسته نباشين
ميشه اون صفحهاي كه كارتهاي بازي رو معرفي كردي واسم بگي
ممنون
شرمنـــده حیسن جان اصلا حواسم نبود از سر کار اومده بودم خسته بودم حواسم نبود چشمم به استامینا و آمار های قرمز بازیکنا افتاد فکر کردم تعدیل نشدند. حسین جان اگه برات ممکنه قیمت این بازیکنا رو بهم اطلاع بده : Friedel >> Aston Villa _ Lennon >> Tottenham _ Upson >> West Ham _ Heskey >> Aston Villa خیلی ممنـــون .
سلام بر شما. حسین جان مارو یادت رفته ها یه گوشه چشمی هم به ما داشته باش تمام بازیکنا رو که فروختین و ما از قافله جا موندیم . فی این چند تا بازیکن تو بازار چقدره ؟
حسين جان چشم تا جايي كه بتونم ادامه ميدم اما تا شنبه عملا بد جور گيرم
انصافا من از اينكه اخر هستم اصلا ناراحت نيستم و خيلي هم دارم از اين تغييراتي كه شما در بازي داديد حال ميكنم در نسخه هاي قبلي من از صدر جدول پايين نمايدم اما اين نسخه من براي اولين بار در pes در مستر ليگ در رتبه هشتم قرار گرفتم و واقعا برام جذاب بود باشه چشم حسين جان
در ضمن ادريانو را براي من رزرو كن تا من وقتم يك كمي ازاد تر بشه جانشينشو بهت ميگم احتملا فردا ساعت 2
مسعود جان با توجه به اینکه سرت شلوغه حتما هر روز وقتهای آزادتو بگو تا بازیهاتو منطبق با برنامت تنظیم کنم . قبل از اینکه لیگ راه بیفته قرار بود هر دو روز فقط یک هفته از لیگو بازی کنیم اما بازیها اینجوری پیش نرفت به نظر میرسه بهتر باشه هر روز فقط یک هفته رو برگزار کنیم تا هم جذابیت بازیها باقی بمونه و هم اینکه بچه ها تحت فشار نباشن که روز چند بار سر یک ساعت مشخص ملزم به انجام بازیهاشون باشن .
حسین جان من درسته طرفدار چلسی هستم ولی چون شما تایپک رو زدی و خیلی زحمت کشیدی نمی تونم اینو قبول کنم. جدی این پیشنهادت آخر فردین بازی بود:10:
فردین چیه وحید جان ؟ من جدی دارم میگم ببین من تعصب زیادی به چلسی ندارم چون تیم اول من چلسی نیست اما تیم اول تو چلسیه و این تیمو خیلی دوست داری بنابراین این تیمو بردار و یا حداقل من از هر پست یکی دو تا بازیکن بهت میدم ( بجاش باید بازیکن بهم بدی ) .
سلام حسين جان خسته نباشين
ميشه اون صفحهاي كه كارتهاي بازي رو معرفي كردي واسم بگي
ممنون
سلام حامد جان
راستش باید توی پستهام پیداش کنم تقریبا مال همون اوایلی بود که تازه بازی اومده بود .
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
سلام بر شما. حسین جان مارو یادت رفته ها یه گوشه چشمی هم به ما داشته باش تمام بازیکنا رو که فروختین و ما از قافله جا موندیم . فی این چند تا بازیکن تو بازار چقدره ؟
آرمین جان شرمنده من متوجه این پست نشدم بین دو نیمه بازی که داره برگزار میشه قیمتها رو میذارم توی تاپیک .
حسين اگه بتوني آدرسشو پيدا كني ممنون ميشم شرمنده
آرمین جان بفرما ( فقط چرا همشو از لیگ انگلیس انتخاب کردی ؟ ) :
امیل هسکی : 13.6 م
فریدل : 50.4
لنون : 16
آپسن : 8.4
حامد جان سعی میکنم پیداش کنم .
حامد جان بفرما این بخش دومشه بخش اولش ( کارتهای مهارتی ) چند صفحه قبلترشه :
حسین جان تا ساعت چند تو تاپیک هستی ؟
حسین جان تا ساعت چند تو تاپیک هستی ؟
چطور مگه تا یک ربع 20 دقیقه دیگه .
چطور مگه تا یک ربع 20 دقیقه دیگه .
حسین جان این آپشن فایلی که شما قرار دادی برا نقل وانتقالات که توش ترانسفرهای جدید اعمال نشده آیا ما با همین آپشن فایل دور برگشت رو ادامه میدیم یا نه ؟ اگه نه مثلا تو ترانسفرهای جدید سول کمپبل به آرسنال ترانسفر شده بعد توی این آپشن فایل نقل و انتقالات که میخوام بازیکنام رو پایاپای عوض کنم تکلیف سول کمپبل چی میشه آیا از تیم می پره ؟
حسین جان این آپشن فایلی که شما قرار دادی برا نقل وانتقالات که توش ترانسفرهای جدید اعمال نشده آیا ما با همین آپشن فایل دور برگشت رو ادامه میدیم یا نه ؟ اگه نه مثلا تو ترانسفرهای جدید سول کمپبل به آرسنال ترانسفر شده بعد توی این آپشن فایل نقل و انتقالات که میخوام بازیکنام رو پایاپای عوض کنم تکلیف سول کمپبل چی میشه آیا از تیم می پره ؟
الان این آپشن فایل جدید تره یا اون آپشن فایلی که مسابقاتو باهاش برگزار میکردیم ؟
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
اگه adsl داری تند تند صفحه رو رفرش کن چون من بالافاصله جواب میدم اینجوری زیاد وقت تلف نمیشه .
نه آپشن فایل مسابقات جدیده . ماله نقل و انتقالات قدیمیه
نه آپشن فایل مسابقات جدیده . ماله نقل و انتقالات قدیمیه
پس بر اساس همون آپشن فایل مسابقات عمل میکنیم من تصحیح لازم رو روی صفحات قبل انجام میدم .
آرمین بر برگزاری فقط یک هفته از لیگ در روز موافقی ؟
ویرایش شد .. متوجه شدم. باشه یک هفته در روز
متوجه نشدم . پس الان کمپل چی میشه . نگاه کن الان از تیم من ویلشر به تیمه دیگه ای منتقل شده اما تو آپشن فایل نقل وانتقالات ویلشر همچنان تو تیمه منه . اگه من الان بر مبنای همین آپشن فایل نقل وانتقالات ویلشر رو بفروشم چی میشه به جاش کمپل تو آپشن فایل مسابقات ترانسفر میشه ( البته خودم نفهمیدم چی گفتم ) :31:
ببین ملاک همون آپشن فایل مسابقاته چون توی این چند وقت تغییر مهمی در تیمها رخ نداده ما همون آپشن فایل مسابقات رو ملاک قرار میدیم .
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
ظاهرا این تغییرات در تیمها صورت گرفته که بازیکن بزرگی من توش نمیبینم :
Arsenal
Gavin Hoyte..........YES
Jack Wilshere..........Arsenal > Bolton NO
Kerrea Gilbert..........YES
Philippe Senderos..........Arsenal > Everton YES
Sol Campbell..........Free Agent > Arsenal YES
Bolton Wanderers
Jack Wilshere..........Arsenal > Bolton NO
Burnley
Jack Cork..........Chelsea > Burnley NO
Chelsea
Jack Cork..........Chelsea > Burnley NO
Everton
Philippe Senderos..........Arsenal > Everton YES
Fulham
Christoper Buchtmann..........Liverpool > Fulham NO
Liverpool
Amr Zaki..........Zamalek > Hull YESLiverpool
Andrea Dossena..........Liverpool > Napoli YES
Andriy Voronin..........Liverpool > Dinamo Moscow YES
Christoper Buchtmann..........Liverpool > Fulham NO
Maxi Rodgriquez..........Atletico > Liverpool NO
Man City
Adam Johnson..........Middlesbrough > Man City NO
Donal McDermott..........Man City > Scarrothorpe YES
Felipe Caicedo..........Man City > Malaga YES
Javan Vidal..........Man City > Derby NO
Jo..........Man City > Galatasaray NO IS IN FREE AGENT
Patrick Vieira..........Inter > Man City YES
Robinho..........Man City > Santos NO
Ryan McGivern..........Man City > Leicester YES
Vladimir Weiss..........Man City > Bolton YES
Man Utd
Danny Simpson..........Man Utd > Newcastle Utd YES
Danny Welback..........Man Utd > Preston NO
Mame Biram Diouf..........Molde > Man Utd YES
Sam Hewson..........Man Utd > Bury YES
Zoran Tosic..........Man Utd > Koln NO
حسین جان شما بفرما فردا از ساعت چند میای تو تاپیک ؟
حسین جان شما بفرما فردا از ساعت چند میای تو تاپیک ؟
من از ساعت 10 صبح تا 3 بعد فردا از خونه هستم و همیشه آنلاینم و شب از 7 به بعد . آرمین جان الان بازیها برات سخت نیست ؟ یعنی راحت میبری ( با چند فرصت گلزنی در هر مسابقه ) یا از تک و توک فرصتها استفاده میکنی و بازیها رو میبری ؟
من از ساعت 10 صبح تا 3 بعد فردا از خونه هستم و همیشه آنلاینم و شب از 7 به بعد . آرمین جان الان بازیها برات سخت نیست ؟ یعنی راحت میبری ( با چند فرصت گلزنی در هر مسابقه ) یا از تک و توک فرصتها استفاده میکنی و بازیها رو میبری ؟
من تو کل بازی بیشتر سعی میکنم پاسکاری انجام بدم تا تیم مقابل رو بازکنم . دو یا سه موقعیت گلزنی بیشتر گیرم نمیاد ولی اگر گیرم بیاد به راحتی از دست نمیدم. راستی فردا دوروبر 10 باش که کارت دارما
الان این تغییراتی که من توی قدرتها اعمال کردم بنظرت بازیو جذابتر کرده یا همون گیم پلی پیش فرض بازی بهتره ؟ الان اگه خودت بخوای یک لیگ یکنفره توی کامپیوترت راه بندازی دوست داری با قدرتهای پیش فرض بازی لیگو راه بندازی یا بازیها رو با کاهش قدرت تیمت سخت تر کنی ؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
من تو کل بازی بیشتر سعی میکنم پاسکاری انجام بدم تا تیم مقابل رو بازکنم . دو یا سه موقعیت گلزنی بیشتر گیرم نمیاد ولی اگر گیرم بیاد به راحتی از دست نمیدم. راستی فردا دوروبر 10 باش که کارت دارما
باشه من نهایتا تا 10.30 میام . برای نقل و انتقالات میگی ؟
الان این تغییراتی که من توی قدرتها اعمال کردم بنظرت بازیو جذابتر کرده یا همون گیم پلی پیش فرض بازی بهتره ؟ الان اگه خودت بخوای یک لیگ یکنفره توی کامپیوترت راه بندازی دوست داری با قدرتهای پیش فرض بازی لیگو راه بندازی یا بازیها رو با کاهش قدرت تیمت سخت تر کنی ؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
باشه من نهایتا تا 10.30 میام . برای نقل و انتقالات میگی ؟
آره جیگر . اگه کاری باری نداری . خداحافظ تــــــا فردا 10:30 صبح . راستش تا به حال به ذهنم نرسیده بود که قدرت ها رو تعدیل کنم. ولی الان حتما این کار رو میکنم
نه شبت بخیر فقط به اون سوالات بالا هم فردا جواب بده لطفا .
نه شبت بخیر فقط به اون سوالات بالا هم فردا جواب بده لطفا .
جیگر جواب دادم :20:
حسین جان برای خرید تورس 2تا حالت گذاشتم.
حالت 1:تورس و ریرا رو میدم به جاش جوء کل و دروگبا رو می گیرم.
حالت 2:تورس و ریرا و لوکاس رو میدم دروگبا رو میگیرم و 46 میلیون سر میگیرم.(میدونم الان میگی قلیونی چایی چیزی نمیخوای:31:)
در غیر این صورت برای من سودی نداره چون من اگه ویا رو بذارم بغل تورس میشه خط حملیه ی اسپانیا و دیگه ......
vahidgame
18-02-2010, 10:51
فردین چیه وحید جان ؟ من جدی دارم میگم ببین من تعصب زیادی به چلسی ندارم چون تیم اول من چلسی نیست اما تیم اول تو چلسیه و این تیمو خیلی دوست داری بنابراین این تیمو بردار و یا حداقل من از هر پست یکی دو تا بازیکن بهت میدم ( بجاش باید بازیکن بهم بدی ) .
حسین جان پس من چلسی رو بر می دارم.فکر کنم از نظر رده بندی که خیلی با هم فرق نداریم . فقط تیم چلسی خیلی بازیکنانش گرون هستن. اگه میشه چند تا بازیکنان بگو به تیم جدیدت یعنی اورتون همین جوری بدم و همچنین بگو بازیکنان اورتون قیمتشون چه قدر هست تا یکمی راهنمایی کنم.من یعنی مشاور نقل و انتقالات تیم تو میشم:20: البته جدی گفتم اگه قیمت بازیکنان رو بگی یم تونم بهتر کمکت کنم.فکر کنم حداقل باید 4 بازیکن همین جوری بدون معاوضه بگیری.
راستی حسین جان الان هر بازیکنی توی نقل و انتقالات بگیریم با همون خصوصیات که هستش به تیم میاد؟یعنی دوباره خصوصیات بازیکنان رو کاهش نمیدی؟
سلام بر رو بچ باحال. حسین این فی مارک فن بومل و ارین روبن رو بهم اطلاع بده .
ـــــــحـــــــذف ـــــــــــشــــــــــد .
سلام
ظاهرا کونامی امسال محدودیتهایی در لیگ قرار داده که نمیشه بازیکنان رو جابجا کرد اگه نشه اینکار رو انجام داد متاسفانه نمیتونیم نقل و انتقالی توی لیگون انجام بدیم من بازم پرس و جو میکنم ببینم راهی برای جابجا کردن بازیکنان توی لیگ وجود داره یا نه اما اگه نشه چاره ای نداریم , هر تیمی باید با همون ترکیب اولیش بازیها رو ادامه بده .
.
Menegazzo >> Bordeaux Grosso >> Lyonnais Lucho >> Marseille De Rossi >> Roma Risse >> Roma
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
سلام
ظاهرا کونامی امسال محدودیتهایی در لیگ قرار داده که نمیشه بازیکنان رو جابجا کرد اگه نشه اینکار رو انجام داد متاسفانه نمیتونیم نقل و انتقالی توی لیگون انجام بدیم من بازم پرس و جو میکنم ببینم راهی برای جابجا کردن بازیکنان توی لیگ وجود داره یا نه اما اگه نشه چاره ای نداریم , هر تیمی باید با همون ترکیب اولیش بازیها رو ادامه بده .
حسین جان یعنی نمیشه از بخش Edit > Teams > Register Players هم نقل و انتقالات رو انجام داد ؟
Menegazzo >> Bordeaux
Grosso >> Lyonnais
Lucho >> Marseille
De Rossi >> Roma
Risse >> Roma
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
حسین جان یعنی نمیشه از بخش Edit > Teams > Register Players هم نقل و انتقالات رو انجام داد ؟
نه پارسال اینجوری نبود من نمیدونم چرا کونامی بعضی از نکات خوب بازیو توی نسخه های بعدی از بازی بر میداره .
نه پارسال اینجوری نبود من نمیدونم چرا کونامی بعضی از نکات خوب بازیو توی نسخه های بعدی از بازی بر میداره .
حسین جان یکمی توضیح میدی. این رو که گفتی خودم رفتم یه سری به بازی زدم. وچند تا بازیکنم رجیستر کردم یعنی تو بازی تو نمیشه ؟:18:
بازم شما یک امتحانی بکنین شاید راهی پیدا بشه . من دیروز کلی روی قیمت گذاری بازیکنان وقت گذاشتم اگه نشه زحمات منم همش بر باد میره .
به هر حال اگه نشد باید برای فصل بعد همون اول فصل تغییرات رو اعمال کنیم بنابراین من لیست قیمت بازیکنان رو نگه میدارم چون بعدا لازم میشه .
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
حسین جان یکمی توضیح میدی. این رو که گفتی خودم رفتم یه سری به بازی زدم. وچند تا بازیکنم رجیستر کردم یعنی تو بازی تو نمیشه ؟:18:
آرمین توی لیگ هم رفتی ببینی تغییرات اعمال شده یا نه ؟
بازم شما یک امتحانی بکنین شاید راهی پیدا بشه . من دیروز کلی روی قیمت گذاری بازیکنان وقت گذاشتم اگه نشه زحمات منم همش بر باد میره .
به هر حال اگه نشد باید برای فصل بعد همون اول فصل تغییرات رو اعمال کنیم بنابراین من لیست قیمت بازیکنان رو نگه میدارم چون بعدا لازم میشه .
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
آرمین توی لیگ هم رفتی ببینی تغییرات اعمال شده یا نه ؟
الان یه سری میزنم. نه حسین جان نشد که بشه :( پس با این اوصاف نقل وانتقالات پـــر
پس فقط میتونیم اول یک لیگ این کار رو بکنیم . این نیم فصلو هم باید با همین ترکیب فعلی ادامه بدیم .
پس فقط میتونیم اول یک لیگ این کار رو بکنیم .
حالا نظرت چیه چکار بایــد بکنیــــم ؟
حالا نظرت چیه چکار بایــد بکنیــــم ؟
باید ببینیم نقل و انتقالات برای بچه ها چقدر مهمه اگه اهمیت زیادی داره مجبوریم لیگ رو مجددا راه اندازی کنیم البته این بار تیمها عوض میشه و لیگ رو توی مد کامیونیتی برگزار میکنیم . اگر هم نظر بچه ها ادامه لیگ بود باید ادامه بدیم به هر حال باید رای گیری کنیم نظر خودت چیه آرمین ؟
باید ببینیم نقل و انتقالات برای بچه ها چقدر مهمه اگه اهمیت زیادی داره مجبوریم لیگ رو مجددا راه اندازی کنیم البته این بار تیمها عوض میشه و لیگ رو توی مد کامیونیتی برگزار میکنیم . اگر هم نظر بچه ها ادامه لیگ بود باید ادامه بدیم به هر حال باید رای گیری کنیم نظر خودت چیه آرمین ؟
ممتنع . واسه من فرقی نمیکنه . هر چی شما تصمیم گرفتین. راستی حسین این کامیونیتی چه مزایایی داره آیا نمیشه با تیمهای لیگ های مختلف یه لیگ درست کرد یا نه ؟ مثلا یه لیگ درست کنیم شامل تیمهایی مثل آرسنال _ میلان _بارسا _لیون و ...
ممتنع . واسه من فرقی نمیکنه . هر چی شما تصمیم گرفتین. راستی حسین این کامیونیتی چه مزایایی داره آیا نمیشه با تیمهای لیگ های مختلف یه لیگ درست کرد یا نه ؟ مثلا یه لیگ درست کنیم شامل تیمهایی مثل آرسنال _ میلان _بارسا _لیون و ...
چرا میشه اینکار رو انجام داد .
کلا این مد چند ویژگی جالب داره :
1- امکان تشکیل یک لیگ با تیمهای متفاوت از لیگهای مختلف وجود داره .
2- تیمها لازم نیست به ترتیب بازی کنن به این شکل که اگه مثلا تیم شما با یک تیم دیگه بازی داره و شما الان کار داری میشه فعلا بازیو شما رو به تعویق انداخت تا یک کاربر دیگه بازیشو انجام بده .
3- آمار کاملی از هر بازیکن توی این مد ارائه میشه . آمار تعداد و همینطور درصد پیروزیها , شکستها , گلها میانگین موقعیتها , تعداد شوتها , تعداد پاسها و دهها مورد دیگه . اسامی بچه ها هم ثبت میشه .
چرا میشه اینکار رو انجام داد .
کلا این مد چند ویژگی جالب داره :
1- امکان تشکیل یک لیگ با تیمهای متفاوت از لیگهای مختلف وجود داره .
2- تیمها لازم نیست به ترتیب بازی کنن به این شکل که اگه مثلا تیم شما با یک تیم دیگه بازی داره و شما الان کار داری میشه فعلا بازیو شما رو به تعویق انداخت تا یک کاربر دیگه بازیشو انجام بده .
3- آمار کاملی از هر بازیکن توی این مد ارائه میشه . آمار تعداد و همینطور درصد پیروزیها , شکستها , گلها میانگین موقعیتها , تعداد شوتها , تعداد پاسها و دهها مورد دیگه . اسامی بچه ها هم ثبت میشه .
این که خیلی عالیه حسین. من نظرم رو عوض میکنم و به عنوان تیم صدر جدول حاضرم لیگ رو تعطیل و تو مد کامیونیتی شروع کنیم . البته ببینیم بقیه بچه ها چی میگن. من از همین حالا حاضرم.
این که خیلی عالیه حسین. من نظرم رو عوض میکنم و به عنوان تیم صدر جدول حاضرم لیگ رو تعطیل و تو مد کامیونیتی شروع کنیم . البته ببینیم بقیه بچه ها چی میگن. من از همین حالا حاضرم.
بقیه هم نظرشونو رو اعلام کنن بعد تصمیم گیری میکنیم . کدوم مورد از موارد بالا بیشتر مورد توجهت قرار گرفت ؟
vahidgame
18-02-2010, 12:34
حسین جان به نظر من قسمت community بریم خیلی عالی میشه.نقل و انتقالاتو هم در اول فصل به طور مفصل انجام بدیم تا دیگه راحت باشیم.فکر کنم همه موافق باشن.
بقیه هم نظرشونو رو اعلام کنن بعد تصمیم گیری میکنیم . کدوم مورد از موارد بالا بیشتر مورد توجهت قرار گرفت ؟
همه موارد صحیح است. این واقعا یه امتیازه . به نظر من از هر لحاظ فوق العاده هستش .
خب چه تیمهایی توی این لیگ باشن ؟
اگه تمام تیمهای قدرتمند اروپا رو اینجا جمع کنیم بعد برای فصل بعد جام باشگاههای اروپا رو چیکار کنیم ؟ یعنی اون جام رو اصلا برگزار نکنیم ؟
خب چه تیمهایی توی این لیگ باشن ؟
اگه تمام تیمهای قدرتمند اروپا رو اینجا جمع کنیم بعد برای فصل بعد جام باشگاههای اروپا رو چیکار کنیم ؟ یعنی اون جام رو اصلا برگزار نکنیم ؟
اونو نمیدونم ولی من از الان اینتر میلان رو رزرو میکنم . البته با اجازه بچه ها خوب حسین جان اگه با من کاری نداری باید یواش یواش برم سرکار . تا ساعت 11:30 شب خداحافظ .
اونو نمیدونم ولی من از الان اینتر میلان رو رزرو میکنم . البته با اجازه بچه ها خوب حسین جان اگه با من کاری نداری باید یواش یواش برم سرکار . تا ساعت 11:30 شب خداحافظ .
باشه پس تا شب ببینیم بقیه بچه ها چی میگن .
در ضمن به نظر من برای مسابقات جایزه هم تعیین کنیم تا انگیزه بچه ها بالا بره . اینجوری مطمئنا بچه ها به بازیهاشون اهمیت زیادی میدن .
سلام برو بچ منم موافقم تو کامینیوتی بازی رو انجام بدیم فکر کنم مسعودم موافق باشه چون می تونه دوباره تلاشش روبرای قهرمانی از اول آغاز کنه؟
شک نکن همه موافقن
برای منم رئال مادرید رو رزرو کنید
vahidgame
18-02-2010, 13:20
حسین جان من یه پیشنهاد به نظرت رسید می خوام ببینم نظرت چیه. الان تعداد کسانی که می خوان توی این مسابقات باشن زیاد هستش.میگم چه طوره که مثلا یه تیم رو چند نفر انتخاب کنند و با هم هماهنگ که چه موقع چه کسی بازی کنه.مثلا یه نفر یه مدت کار داره و نمی تونه نفر دیگه بازی می کنه.فکر کنم پیشنهاد خوبی باشه.چون مثلا تیمی مثل بارسلونا خیلی طرفدار داره و اگه یه نفر فقط توی یه لیگ اونو بره شاید زیاد خوب نباشه.
راستی درباره جام باشگاه اروپا توی همون Community هم میشه درست کرد یعنی یه کاپ درست می کنیم که البته شاید زیاد شبیه اون نباشه ولی جالب باشه.ولی مثلا جام حذفی رو راحت میشه گذاشت. حسین من درست این Community رو قسمتهاشو نگشتم.چه طوره یه گشتی توی اون بزنیم ببینیم چه چزهای خوبی داره نظرت چیه؟
به نظر میرسه تقریبا همه با این لیگ موافق باشن اما این بار مسابقات رو با جایزه برگزار میکنیم . توی لیگ قبلی بچه صداقت خودشونو نشون دادن پس از این بابت هیچ نگرانی وجود نداره .
اگه کل جایزه 30 هزار تومن باشه من میتونم نصفشو تقبل کنم . بقیه بچه ها باید نفری 3 هزار تومن از طریق عابر بانکشون به یک حساب مشخص واریز کنن عجله ای هم در کار نیست هر وقت وقت کردین میشه من تقریبا توی تمام بانکها حساب دارم میتونید هر کسی هر کارتی داره میتونه توی یکی از حسابهای من واریز کنه ( فرداش من ایران نیستم بلیط یکسره میگیرم نیویورک ) .
وحید جان بچه ها همه بارسا رو انتخاب نمیکنن مثلا مسعود اینتر رو انتخاب کرده عادل هم رئال محمد هم که عاشق منچستره خود تو هم که چلسی رو خیلی دوست داری منم یک تیم دیگه انتخاب میکنم فقط مسعود میمونه . راستی چند نفر دیگه هم میخوان توی این لیگ باشن اونها هم هستن اینو فراموش کرده بودم .
جوایز رو اینجوری میشه در نظر گرفت :
نفر اول : 15 هزار تومن
نفر دوم : 10 هزار تومن
نفر سوم : 5 هزار تومن
نظرتون چیه ؟
mohammad8711
18-02-2010, 13:37
راستی چند نفر دیگه هم میخوان توی این لیگ باشن اونها هم هستن اینو فراموش کرده بودم .
یعنی امیدی هست که ما هم تو این لیگ بازی کنیم ؟
راستی الان چند نفر دارند تو لیگ بازی می کنند ؟
یعنی امیدی هست که ما هم تو این لیگ بازی کنیم ؟
راستی الان چند نفر دارند تو لیگ بازی می کنند ؟
محمد جان باید تا شب صبر کنیم تا بقیه بچه ها هم نظرشونو بگن بعد فکرامونو روی هم بریزیم ببینیم چیکار باید کرد من الان از طرف بقیه نمیتونم چیزی بگم شما هم نظراتتو بگو ( در تمام زمینه ها از جمله جایزه ) .
در مورد انتخاب تیمها بازم باید همفکری کنیم اما اینکه هر کی زودتر یک تیم رو انتخاب و توی تاپیک اعلام کنه خودش یک امتیاز محسوب میشه که در شرایط برابر با بقیه اون کاربر در انتخاب تیم اولویت داره .
اگر کسی بارسا رو نخواست من این تیم رو انتخاب میکنم چون خیلی باهاش مچ هستم وگرنه بترتیب اولویتهای من اینا هستن :
1- بارسلون
2-چلسی
3- میلان
4-رئال
5- منچستر
در ضمن بچه ها بترتیب اولویتها تونو هم بگید تا بشه بهتر تصمیم گیری کرد .
mohammad8711
18-02-2010, 13:49
منم با جایزه موافقم
نگفتی تو هر لیگ چند نفر شرکت می کنند ؟
راستی پچی چیزی لازمه نصب کنیم ؟ من تا حالا pes 2010 رو آنلاین بازی نکردم !
CATALONIA
18-02-2010, 13:52
منم موافقم
من بارسا رو بر ميدارم ( اگه حسين اجازه بده ) البته فرقي برام نداره چون به هر حال چيزي حاليم نيست
اگه هم نشد چلسي ، آرسنال ، ميلان
ممنون
منم با جایزه موافقم
نگفتی تو هر لیگ چند نفر شرکت می کنند ؟
راستی پچی چیزی لازمه نصب کنیم ؟ من تا حالا pes 2010 رو آنلاین بازی نکردم !
محمد جان آنلاین نیست بازیها . ببین به این شکله که هر کاربری بازی خودشو توی کامپیوتر شخصی خودش انجام میده بعد سیو بازیو فشرده میکنه و توی یک سرور مشخص که از قبل هماهنگ شده قرار میده تا نفر بعدی بتونه بازیشو انجام بده .
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
منم موافقم
من بارسا رو بر ميدارم ( اگه حسين اجازه بده ) البته فرقي برام نداره چون به هر حال چيزي حاليم نيست
اگه هم نشد چلسي ، آرسنال ، ميلان
ممنون
شهاب جان شما هم با جایزه موافقی ؟ راستش بچه هایی که توی این لیگ بازی میکنه حقیقتا بچه های بسیار شریف و صادقی هستن این مساله بارها توی این لیگ برای من ثابت شده پس جای هیچ نگرانی وجود نداره . در مورد تیمها هم یک جوری بچه ها با هم کنار میان همونطوریکه اول این لیگ به خوبی با هم کنار اومدیم .
mohammad8711
18-02-2010, 13:56
محمد جان آنلاین نیست بازیها . ببین به این شکله که هر کاربری بازی خودشو توی کامپیوتر شخصی خودش انجام میده بعد سیو بازیو فشرده میکنه و توی یک سرور سرور مشخص که از قبل هماهنگ شده قرار میده تا نفر بعدی بتونه بازشیو انجام بده .
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
شهاب جان شما هم با جایزه موافقی ؟ راستش بچه هایی که توی این لیگ بازی میکنه حقیقتا بچه های بسیار شریف و صادقی هستن این مساله بارها توی این لیگ برای من ثابت شده پس جای هیچ نگرانی وجود نداره .
خوب وقتی تیم من و شما با هم بازی داشته باشند تکلیف چی میشه ؟
CATALONIA
18-02-2010, 14:00
شهاب جان شما هم با جایزه موافقی ؟ راستش بچه هایی که توی این لیگ بازی میکنه حقیقتا بچه های بسیار شریف و صادقی هستن این مساله بارها توی این لیگ برای من ثابت شده پس جای هیچ نگرانی وجود نداره . در مورد تیمها هم یک جوری بچه ها با هم کنار میان همونطوریکه اول این لیگ به خوبی با هم کنار اومدیم .
با جايزه كه موافقم
تيمم يه كاري ميكنيم ديگه
براي من مهم بازيه تيم برام فرقي نداره
خوب وقتی تیم من و شما با هم بازی داشته باشند تکلیف چی میشه ؟
بازیها بصورت رفت و برگشته . میزبان خودش بازی میکنه و کنترل تیم میهمان رو کامپیوتر بر عهده میگیره . میهمان سیستم و ترکیب خودشو از قبل به میزبان اعلام میکنه .
mohammad8711
18-02-2010, 14:03
اگه قرار شد منم تو لیگ بازی کنم اینا اولویت های من هستند:
1- منچستر
2- اینتر
3- بارسا
4- میلان
5- لیورپول
CATALONIA
18-02-2010, 14:15
حسين جان يه ليست از تيم ها و شركت كنندگان ميزاري
در ضمن ليگ قبل هم منتفي شد ؟
اين جديده كي شروع ميشه ؟
راستي بايد چند بار در طول روز بيام سر بزنيم ؟
يه بار بسه ؟
vahidgame
18-02-2010, 14:18
حسین جان با جایزه من موافق نیستم. چون مسابقات همین جوری که بازی میکنیم هیجان داره و دیگه شاید نیازی به این کار نباشه. من دسته هنوز نخریدم فکر کنم بازی های رو در رو برام مشکل پیش بیاد:31:.راستی حسین پیشنهاد قبلی من بد نبود مثلا من با دوست عزیزمون یعنی شهاب هر جفتمون بارسلونا بر می داریم و هر وقت هر کدومون وقت داشیتم بازی می کنیم و با هم هماهنگ می کنیم و تازه می تونیم در مورد تاکتیکهای تیم با هم مشورت کنیم.
CATALONIA
18-02-2010, 14:22
حسین جان با جایزه من موافق نیستم. چون مسابقات همین جوری که بازی میکنیم هیجان داره و دیگه شاید نیازی به این کار نباشه. من دسته هنوز نخریدم فکر کنم بازی های رو در رو برام مشکل پیش بیاد:31:.راستی حسین پیشنهاد قبلی من بد نبود مثلا من با دوست عزیزمون یعنی شهاب هر جفتمون بارسلونا بر می داریم و هر وقت هر کدومون وقت داشیتم بازی می کنیم و با هم هماهنگ می کنیم و تازه می تونیم در مورد تاکتیکهای تیم با هم مشورت کنیم.
جايزه براي من فرقي نداره !
چه باشه و چه نباشه
من دسته هم دارم و بدون دسته اصلا نميتونم بازي كنم
پيشنهاد وحيد جان هم خوبه كه با هم تيمو بچرخونيم چون به هر حال من درس دارم .
البته من زياد يا بهتره بگم اصلا بازيم خوب نيست ها !
ميترسم آبروي بارسا رو ببرم
البته اينطوري براي من بهتر ميشه چون وحيد جون ميتونه براي من جبران كنه
-----------------------------------------
يه پيشنهاد اين كه اگه دو نفر خواستن يه تيم رو بردارن يه نفر قوي باشه و يه نفر ضعيف
ملاك هم مسابقات فصلي كه داشتين انجام ميدادين
اينطوري بهتره تا اين كه هردوشون ضعيف يا هردوشون قوي باشن .
به هر حال من كه فصل قبل نبودم به زور روي پروفشنال ميتونم بازي كنم و ببرم حالا خودتون قضاوت كنين كجاي كارم !
حسين جان يه ليست از تيم ها و شركت كنندگان ميزاري
در ضمن ليگ قبل هم منتفي شد ؟
كي شروع ميشه ؟
راستي بايد چند بار در طول روز بيام سر بزنيم ؟
يه بار بسه ؟
لیگ قبلی رو به این دلیل متوقف کردیم که ما در طی مسابقات متوجه شدیم لیگ رو با کیفیت بالاتری از جمله همین میتونیم برگزار کنیم و همچنین برای بالا بردن انگیزه کاربران میتونیم جوایزی هم برای این مسابقات در نظر بگیریم . تجربه این نیم فصل حقیقتا خیلی برامون ارزشمند بود .
راه اندازی لیگ احتمالا چند روزی طول میکشه چون باید مقدمامتشو فراهم کنیم در ظاهر اینجوری احساس میشه که راه اندازی و مدیریت لیگ راحته اما اصلا اینطوری نیست بنابراین باید چند روزی کاربران صبر کنند تا همه چیز دقیق و درست پیش بره .
هر کاربر روزی یک یا دوبار لازمه که به تاپیک سر بزنه من سعی میکنم پست اول رو به روز نگه دارم تا مرجعی باشه برای کاربران ( سیو بازی , اطلاعیه ها و ... )
لیست تیم ها رو هم الان دقیق نمیشه گفت باید اونم همفکری کنیم . شما نظر خودتو بگو شاید جام حذفی هم در کنار لیگ داشته باشیم .
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
جايزه براي من فرقي نداره !
چه باشه و چه نباشه
من دسته هم دارم و بدون دسته اصلا نميتونم بازي كنم
پيشنهاد وحيد جان هم خوبه كه با هم تيمو بچرخونيم چون به هر حال من درس دارم .
البته من زياد يا بهتره بگم اصلا بازيم خوب نيست ها !
ميترسم آبروي بارسا رو ببرم
البته اينطوري براي من بهتر ميشه چون وحيد جون ميتونه براي من جبران كنه
-----------------------------------------
يه پيشنهاد اين كه اگه دو نفر خواستن يه تيم رو بردارن يه نفر قوي باشه و يه نفر ضعيف
ملاك هم مسابقات فصلي كه داشتين انجام ميدادين
اينطوري بهتره تا اين كه هردوشون ضعيف يا هردوشون قوي باشن .
به هر حال من كه فصل قبل نبودم به زور روي پروفشنال ميتونم بازي كنم و ببرم حالا خودتون قضاوت كنين كجاي كارم !
خب پس شما دو نفر میتونید با هم یک تیمو انتخاب کنید و با هم اون تیمو اداره کنید از این بابت هیچ مشکلی وجود نداره .
وحید جان شما تا پایان نیم فصل و یا اواخر لیگ فرصت داری تا اون سه هزار تومن رو واریز کنی تا نیم فصل زمان زیادی داریم چون روزی فقط یک هفته از لیگو بازی میکنیم . احتمالا عید به نیم فصل میرسیم .
اگر هر کاربر یک مبلغ هرچند ناچیز پرداخت کنه مطمئنا دلش بیشتر برای تیمش میسوزه و انگیزه بیشتری خواهد داشت تا جایزه رو هم تصاحب کنه . شما الان رو نیبینید که اول لیگه به مرور انگیزه افراد کم میشه .
masoodbr
18-02-2010, 14:29
سلام
منم با ليگ جديد موفقم
ولي ديگه كوتاه نميام
1.منچستر يونايتد
2.منچستر يونايتد
3.منچستر يونايتد
4.رئال مادريد
5.يووه البته با نقل و انتقالات
البته حسين جان يكي دو نفر را كه كمي سرشون خلوت است مامور كن در مورد اين كاميونيتي تحقيق كنند بعد شروع كنيم
سلام
منم با ليگ جديد موفقم
ولي ديگه كوتاه نميام
1.منچستر يونايتد
2.منچستر يونايتد
3.منچستر يونايتد
4.رئال مادريد
5.يووه البته با نقل و انتقالات
البته حسين جان يكي دو نفر را كه كمي سرشون خلت است مامور كن در مورد اين كاميونيتي تحقيق كنند بعد شروع كنيم
آره مسعود جان حتما باید قبل از شروع لیگ تمام جوانب کار رو در نظر بگیریم از جمله همین مد کامیونیتی . راستی شما با جوایز هم موافقی ؟
vahidgame
18-02-2010, 14:59
یه پیشنهاد دیگه داشتم اینکه چون الان دیگه همه تیمهای بچه ها قوی هستن دیگه درصدی از تیمها کم نشه. فقط همون تغییرات سرعت و قدرت و شوت رو بدی فکر کنم کافی باشه.اینجوری کار تو هم راحتر هستش و دیگه نمی خواد آپشن فایل چند تا درست کنی و یه آپشن فایل کافی هست.ولی فکر کنم حسین جان شما با این کار مخالف باشی:20: اگه مخالف هستی می تونیم یکمی با هم در این مورد بحث کنیم.البته به صورت مناظره نباشه:31:
masoodbr
18-02-2010, 15:01
حسين جان اگه همه موفقن منم موافقم و مشكلي ندارم البته مهم همون تب مسابقات كه نصف موهاي سر بنده را سفيد كرده بازم من موافقم
اهان تا يادم نرفته
1.منچستر يونايتد
2.منچستر يونايتد
3.منچستر يونايتد
منم میگم اگه جایزه نباشه بهتره چون یه مشکلاتی وجود داره.مثلا من الان عابر بانک ندارم.
یه پیشنهاد دیگه داشتم اینکه چون الان دیگه همه تیمهای بچه ها قوی هستن دیگه درصدی از تیمها کم نشه. فقط همون تغییرات سرعت و قدرت و شوت رو بدی فکر کنم کافی باشه.اینجوری کار تو هم راحتر هستش و دیگه نمی خواد آپشن فایل چند تا درست کنی و یه آپشن فایل کافی هست.ولی فکر کنم حسین جان شما با این کار مخالف باشی:20: اگه مخالف هستی می تونیم یکمی با هم در این مورد بحث کنیم.البته به صورت مناظره نباشه:31:
وحید جان اصلا علت اینکه ما از قدرت تیمها کم کردیم چی بود ؟ این بود که بچه ها بر اساس لیاقت و مهارتشون توی لیگ رتبه بندی بشن اگه قرار باشه بازیها آسون باشه و فقط با یک بازیکن سرعتی شما کل میدون رو دریبل کنی و توی هر بازی 2-3 تا گل بزنی دیگه این که نشد بازی نتیجه همه بازیها از قبل معلومه .
اصلا اینکار به نظرت یک کم خنده دار نمیشه دیگه اصلا کسی به فکر استفاده از برنامه برای رسیدن به دروازه حریف نیست . کسی که با رئال بازی میکنه با رونالدو و کاکا یک تنه کل زمینو طی میکنه و توی هر بازی چند تا گل به ثمر میرسونه بقیه اعضاء تیم هم فقط تماشا میکنن . همینطور کسی که با بارسلون و مسی بازی میکنه و همینطور منچستر و رونی و ......
این همه میگفتی بازیت خوبه همین بود که با یک بازیکن سرعتی کل میدون رو دریبل کنی و گل بزنی اینو که همه بلدن آخه .
vahidgame
18-02-2010, 15:49
وحید جان اصلا علت اینکه ما از قدرت تیمها کم کردیم چی بود ؟ این بود که بچه ها بر اساس لیاقت و مهارتشون توی لیگ رتبه بندی بشن اگه قرار باشه بازیها آسون باشه و فقط با یک بازیکن سرعتی شما کل میدون رو دریبل کنی و توی هر بازی 2-3 تا گل بزنی دیگه این که نشد بازی نتیجه همه بازیها از قبل معلومه .
اصلا اینکار به نظرت یک کم خنده دار نمیشه دیگه اصلا کسی به فکر استفاده از برنامه برای رسیدن به دروازه حریف نیست . کسی که با رئال بازی میکنه با رونالدو و کاکا یک تنه کل زمینو طی میکنه و توی هر بازی چند تا گل به ثمر میرسونه بقیه اعضاء تیم هم فقط تماشا میکنن . همینطور کسی که با بارسلون و مسی بازی میکنه و همینطور منچستر و رونی و ......
این همه میگفتی بازیت خوبه همین بود که با یک بازیکن سرعتی کل میدون رو دریبل کنی و گل بزنی اینو که همه بلدن آخه .
حالا چرا میزنی:31::31::31:
من اینو گفتم که کار تو سخت نشه.آخه فکر کنم توی این نیم فصل که ما رفتیم یه 20 تا آپشن فایل تو درست کردی. تازه الان برای نقل و انتقالات این همه زحمت کشیدی و همه تیم ها رو تغییر دادی.
راستی من الان توی community یه گشتی زدم یه نکته ای دیدم اینکه اصلا بازیها برنامه خاصی نداره یعنی الان می تونی هفته دهم رو بازی کنه و کلا برنامه بازی ها دست خودمون هست.این خودش یه مزیتی داره که دیگه مثلا یه نفر چند روز نبود و یه مشکلی براش پیش اومده بود دیگه نمی خواد بازیشو بزنیم بره و بعدا خودش بازی می کنه.
در مورد جایزه حسین جان فکر نکنی با مبلغش من مشکل دارم اصلا شما بگو 100 میلیون دلار عیب نداره:31::31::31: منم مشکل مثل عادل هست.عابر بانک ندارم.کلا با اینکه رشته خودم به بانک و این جور چیزها زیاد ارتباط داره ولی حال و حوصله این کار رو ندارم:31:
حالا چرا میزنی:31::31::31:
من اینو گفتم که کار تو سخت نشه.آخه فکر کنم توی این نیم فصل که ما رفتیم یه 20 تا آپشن فایل تو درست کردی. تازه الان برای نقل و انتقالات این همه زحمت کشیدی و همه تیم ها رو تغییر دادی.
راستی من الان توی community یه گشتی زدم یه نکته ای دیدم اینکه اصلا بازیها برنامه خاصی نداره یعنی الان می تونی هفته دهم رو بازی کنه و کلا برنامه بازی ها دست خودمون هست.این خودش یه مزیتی داره که دیگه مثلا یه نفر چند روز نبود و یه مشکلی براش پیش اومده بود دیگه نمی خواد بازیشو بزنیم بره و بعدا خودش بازی می کنه.
در مورد جایزه حسین جان فکر نکنی با مبلغش من مشکل دارم اصلا شما بگو 100 میلیون دلار عیب نداره:31::31::31: منم مشکل مثل عادل هست.عابر بانک ندارم.کلا با اینکه رشته خودم به بانک و این جور چیزها زیاد ارتباط داره ولی حال و حوصله این کار رو ندارم:31:
وحید توجیه نکن فهمیدم تو هم از اون گیمرهایی هستی که با شلنگ تخته انداختن تیمهای حریفو میبری به قول معروف به زور توپو توی دروازه حریف میچوپونی دیگه توجیه نکن دستت رو شد :31:.
آره من الان یکی دو ماه میشه با یکی از فامیلا توی این مود لیگ راه انداختیم و این مسائل رو میدونستم اما برای اینکه نظم بازیها به هم نخوره نباید بیش از دو هفته یک بازیو به تاخیر بندازیم بعبارتی یک نفر نهایتا نباید بیشتر از دو تا بازی عقب افتاده داشته باشه . در ضمن بازیها رو مطابق با هفته ها پیش میریم در غیر اینصورت هرج و مرج میشه من قبلا این مود رو بازی کردم میدونم چطوریه .
الان داره کم کم باورم میشه خونتون روی کوهه اگه اکثر بچه ها با جایزه موافقت کردن با عرض شرمندگی باید بگم باید از کوه پایین بیای و بری پولو واریز کنی کارت هم لازم نیست .
vahidgame
18-02-2010, 16:20
وحید توجیه نکن فهمیدم تو هم از اون گیمرهایی هستی که با شلنگ تخته انداختن تیمهای حریفو میبری به قول معروف به زور توپو توی دروازه حریف میچوپونی دیگه توجیه نکن دستت رو شد:31: .
درست نفهیمدم چی گفتی:31: الان حداقل 5-6 سال هست که دارم مداوم pes میرم و اگه بازیم خیلی خوب باشه خیلی تعجب نداره چون فکر کنم بچه یه ساله هم جای من بود بازیش خیلی خوب می شد:31:ولی کلا زیاد گل زدن رو دوست دارم.یه شماره از این بازی در مسترلیگ یادم هست با آرسنال رفتم و 120 توی یه لیگ گل زدم و تیم هم به جز 2 تا مساوی همه بازی ها رو برده بود.یه دفعه دیگه یادم میاد از این بدتر تیمم توی یه فصل 170 تا گل زدش:27: البته می دونم مسترلیگ شرایطش فرق داره. البته حسین جان شما فکر کنم مثل من زیاد فوتبال بازی کنی حتی خیلی بیشتر شاید بازی کردی چون مثل اینکه به جز فوتبال هیچ بازی کامپیوتری دیگه نمیری که من به هیچ وجه اینجوری نیستم.اگه اونجوری بود دیگه وحشتناک معتاد فوتبال می شدم.
الان داره کم کم باورم میشه خونتون روی کوهه اگه اکثر بچه ها با جایزه موافقت کردن با عرض شرمندگی باید بگم باید از کوه پایین بیای و بری پولو واریز کنی کارت هم لازم نیست .
باشه حتما از کوه پایین میام ولی الان آخه از کوه پایین اومدن خطرناک هستش.شاید نزدیک عید پایین اومدم:31:
درست نفهیمدم چی گفتی:31: الان حداقل 5-6 سال هست که دارم مداوم pes میرم و اگه بازیم خیلی خوب باشه خیلی تعجب نداره چون فکر کنم بچه یه ساله هم جای من بود بازیش خیلی خوب می شد:31:ولی کلا زیاد گل زدن رو دوست دارم.یه شماره از این بازی در مسترلیگ یادم هست با آرسنال رفتم و 120 توی یه لیگ گل زدم و تیم هم به جز 2 تا مساوی همه بازی ها رو برده بود.یه دفعه دیگه یادم میاد از این بدتر تیمم توی یه فصل 170 تا گل زدش:27: البته می دونم مسترلیگ شرایطش فرق داره. البته حسین جان شما فکر کنم مثل من زیاد فوتبال بازی کنی حتی خیلی بیشتر شاید بازی کردی چون مثل اینکه به جز فوتبال هیچ بازی کامپیوتری دیگه نمیری که من به هیچ وجه اینجوری نیستم.اگه اونجوری بود دیگه وحشتناک معتاد فوتبال می شدم.
باشه حتما از کوه پایین میام ولی الان آخه از کوه پایین اومدن خطرناک هستش.شاید نزدیک عید پایین اومدم:31:
آره من فقط فوتبال بازی میکنم و بندرت بازیهای ورزشی . سمت بقیه بازیها نمیرم چون دیگه وقتم بیش از حد تلف میشه همین بازی کافیه . پیش خودمون بمونه من وقتی بازیهای اول شخص یا سوم شخص بازی میکنم سرم خیلی گیج میره و تا یکی دو ساعت حالت تهوع دارم :46: .
در مورو جوایز بازی هنوز تصویب نشده اگه اکثریت موافقت کردن این کار رو میکنیم . من آخر کار رو میبینم که بچه ها ممکنه کم انگیزه بشن و لیگ نیمه تعطیل بشه . یا باید آدم یک کاریو نکنه و یا اگه شروع کردیم باید تا آخرش بریم .
سلام حسين جان
عصرت بخير
ميخواستم با اين ليگ جديد كه گفتين منم ميتونم تيم انتخاب كنم واسه بازي
البته برادر بزرگم هم ميخواست تو ليگ بعدي شركت كنه كه الان خونه نيست اما اومدني ميگم تو تايپك عضو بشه و بهتون پيام بده
اینجا کسی یک آپشن فایل سراغ نداره که فقط اسم ( بازیکنان , لیگها و .. ) درست شده باشه ؟ حتی الامکان نقل و انتقالات هم بروز باشه .
با توجه به اینکه الان تعداد کاربران خیلی زیاد شده ( حدود 10 نفر ) اداره بازیها کمی مشکل میشه کسی نظری برای این مساله نداره ؟
به نظرتون چطوره دو تا لیگ راه بندازیم یکی با جایزه یکی بدون جایزه و معمولی و کاربران دو دسته بشن و هر کسی یکی از این دو لیگ رو انتخاب کنه ؟
من دارم میرم جای تا دو ساعت دیگه بر میگردم .
سلام حسين جان
عصرت بخير
ميخواستم با اين ليگ جديد كه گفتين منم ميتونم تيم انتخاب كنم واسه بازي
سلام حامد جان بله چرا که نه ؟
پس تيمهاي من بترتيب اينا هستن
بارسلونا
رئال
منچستر
ميلان
اينتر
آرسنال
فك كنم ديگه تيمي نموند:31:
vahidgame
18-02-2010, 18:51
با توجه به اینکه الان تعداد کاربران خیلی زیاد شده ( حدود 10 نفر ) اداره بازیها کمی مشکل میشه کسی نظری برای این مساله نداره ؟
به نظرتون چطوره دو تا لیگ راه بندازیم یکی با جایزه یکی بدون جایزه و معمولی و کاربران دو دسته بشن و هر کسی یکی از این دو لیگ رو انتخاب کنه ؟
من باهات موافقم.فکر کنم اینجوری مشخص بشه که با جایزه انگیزه بالا میره یا نه.فکر کنم یه آزمایشی برای دوره های بعدی باشه. فقط کنترل اون برای تو سخت نمیشه؟ من جدا الان خیلی نمی تونم اینترنت بیام و بعد از عید اگه adsl بگیرم می تونم در این مورد کمکت کنم.
راستی حسین جان با تجربه که از لیگ قبلی داشتیم به نظرم توی هر لیگ 5 تیم بیشتر نباشن بهتره چون مثلا اگر 10 تا تیم باشیم بازی های رو در رو زیاد میشه و یکمی مشکل پیش میاد.برای حل این مشکل یا همون دو تا لیگ رو باید راه بنداریم یا اینکه مثلا بعضی تیم ها رو دو نفر انتخاب کنند.الان من و شهاب مثلا بارسلونا رو انتخاب کردیم و برای هر دوی ما بهتر هستش چون ممکن هست نتونیم دائم به این جا سر بزنیم.
CATALONIA
18-02-2010, 18:55
خوبه دو تا ليگ بزاريم اما اينطوري همه ميرن تو ليگ بدون پول
منم ديگه بايد جايي برم كه وحيد ميره ديگه :31:
البته يه چيزي يواشكي بگم كه اصلا من به سني نرسيدم كه بتونم حساب باز كنم چه برسه به اين كه عابر بانك هم داشته باشم :45:
پس اينطوري شد كه من و وحيد با هم باشيم
خيلي خوب شد
mohammad_87
18-02-2010, 20:09
سلام به همه دوستان گل.
آقا من دو روز اضافه کار بهم خورد نتونستم بیام اینجا،امروز اول رفتم صفحه آخر خدایی فکر کردم اشتباه اومدم تاپیک بغلی.......!!!!!:31:بحث نقل و انتقالات به فصل جدید تبدیل شده بود.من تازه یه لیست بلند بالا برای نقل و انتقالات درست کرده بودم زدم دیلیتش کردم.
همه صفحات این دو روز رو خوندم.این کونامی هم یه کارایی میکنه در حد لالیگا!این مشکل ترانسفر رو چرا انداخت وسط کارمون.اما اشکال نداره با اینکه حداقل نایب قهرمان میشدم از لیگ جدید استقبال میکنم.
حالا بریم سراغ این لیگ:
1.با مود کامیونتی که دیگه تایید شد منم موافقم.
2.با جوایز هم موافقم.
3.تیمم رو هم به ترتیب اولویت میگم تا ببینم چی میشه.
4.قدرت تیمها زیاد نباشه.از این لیگ راضی بودم و با تعدیلهاش موافقم.
راستی حسین جان من کی گفتم عاشق منچسترم؟؟اصلا ایشاا... پاهای رونی قلم بشه که به عشقم یعنی میلان دوتا گل زد(خوب شد نتونستم بازی رو ببینم وگرنه تلویزیونمون الان شکسته بود!!)
تیم من:
بارسا-رئال-میلان-اینتر-چلسی-منچستر
پیشنهادات و سولات از حسین:
1.تعدیلات انجام میشه؟من با آپشن فایل لیگ قبل موافقم.
2.با اینکه دیگه روند بازیها زیاد مهم نیست اما پیشنهاد میکنم حداقل دو روز یکبار هفته ها برگزار بشه چون هرروز واقعا سخته.
3.من تنها تیمم رو هدایت خواهم کرد و به دستیار ایرانی نیازی ندارم!:5:
4.نقل و انتقالات قبل از لیگ داریم؟
5.از پچ 1.3 استفاده بشه.
دلایلش رو هم که قبلا گفته بودم.مثلا یکیش همین سوی و لود کردن ترکیبها که دیدیم چقدر دردسر برای چیدن ترکیب تیم طرف داشتیم ولی اگه از پچ 1.03 کونامی استفاده بشه تنها با لود کردن یک فایل،کلیه ی استراتژی تیم مطابق با نظر خود گیمر تغییر میکنه.
دلیل دیگه اینکه چون احتمال انتشار پچ 1.4 کم هستش یا حداقل اینکه زیاد در لیگ ما تاثیر نداره پس گیمرها دیگه نیازی به نصب pes با دیفالت ندارن و میتونن با نصب یکبار pes هم این لیگ رو بازی کنن و هم بازیهای خودشون رو ادامه بدن.
من آخرشب که احتمالا حسین هم میاد،دوباره میام تا بیشتر درباره لیگ صحبت کنیم.
سلام محمد جان منم با تمام صحبتهات موافقم . اما مورد پنجم شاید درد سر ساز بشه چون بچه ها اکثرا سرعت اینترنتشون برای دانلود فایلهای مورد نیاز این نسخه در حد لیگ چی چی گفتی اونه . علاوه بر این مشکل کیت سرور هم با این پچ داشتیم اونو چیکار کنیم یادت میاد اول لیگو که ؟
من یکبار دیگه مساله بالا رو تکرار میکنم الان تعداد کاربران برای یک لیگ زیاده اونو چیکار کنیم بهتر نیست دو تا لیگ راه بندازیم و کاربرانی که شباهتهایی از جنبه های مختلف دارن توی دو لیگ قرار بدیم . نظر من اینه که کاربران توی دو لیگ بر اساس یکی از این موارد قرار بگیرن :
1- از لحاظ سطح مهارت در این بازی . کاربران قوی و کاربران متوسط از نظر مهارت در این بازی .
2- از نظر موافق یا مخالف بودن با طرح جایزه
3- ازنظر علاقه به لیگهای مختلف مثلا یک عده توی لیگ ایتالیا و یک عده توی لیگ انگلیس باشن و دو تیم برتر این لیگها به لیگ قهرمانان صعود کنند .
4- از نظر وقت آزاد در روز و برنامه کاری
5- از نقطه نظرات دیگه .
من میخوام در روز فقط 1 ساعت رو توی این تاپیک باشم تا به کارهای دیگم هم برسم از طرفی نمیخوام کیفیت کاریم توی اداره کارهای این لیگ پایین باشه و این مسلتزم اینه که تعداد گیمرها در هر لیگ بیشتر از 4-5 نفر نباشن . یک راه حلی برای این مساله ارائه بدین .
vahidgame
18-02-2010, 21:41
من یکبار دیگه مساله بالا رو تکرار میکنم الان تعداد کاربران برای یک لیگ زیاده اونو چیکار کنیم بهتر نیست دو تا لیگ راه بندازیم و کاربرانی که شباهتهایی از جنبه های مختلف دارن توی دو لیگ قرار بدیم . نظر من اینه که کاربران توی دو لیگ بر اساس یکی از این موارد قرار بگیرن :
1- از لحاظ سطح مهارت در این بازی . کاربران قوی و کاربران متوسط از نظر مهارت در این بازی .
2- از نظر موافق یا مخالف بودن با طرح جایزه
3- ازنظر علاقه به لیگهای مختلف مثلا یک عده توی لیگ ایتالیا و یک عده توی لیگ انگلیس باشن و دو تیم برتر این لیگها به لیگ قهرمانان صعود کنند .
4- از نظر وقت آزاد در روز و برنامه کاری
5- از نقطه نظرات دیگه .
من میخوام در روز فقط 1 ساعت رو توی این تاپیک باشم تا به کارهای دیگم هم برسم از طرفی نمیخوام کیفیت کاریم توی اداره کارهای این لیگ پایین باشه و این مسلتزم اینه که تعداد گیمرها در هر لیگ بیشتر از 4-5 نفر نباشن . یک راه حلی برای این مساله ارائه بدین .
من توی پست قبلی خودم یکمی در این مورد توضیح دادم.مورد 1 رو میشه بیشتر توضیح بدی؟مورد 3 که خیلی عالی هست.اگر در مجموع 4 تا تیم از دو تا لیگ به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند انگیزه ها هم بالا میره. بعد اونجوری مثلا اون 4 نفر از طریق همون قسمت مجزایی که برای لیگ قهرمانان گذاشته شده میرند و در عین حال لیگ هم برگذار میشه و لیگ قهرمان هر هفته مثلا یه بازی هر نفر انجام بده.
ولی کلا باید در مورد همه این موارد بحث کرد.فکر کنم یه هفته طول بکشه تا بازی ها دوباره شروع بشه چون نقل و انتقلات هم اول فصل باید انجام بدیم.
سلام :10::10::10:
1- بارسلونا
2-منچستر
3- میلان
4-رئال
5- چلسی
من توی پست قبلی خودم یکمی در این مورد توضیح دادم.مورد 1 رو میشه بیشتر توضیح بدی؟مورد 3 که خیلی عالی هست.اگر در مجموع 4 تا تیم از دو تا لیگ به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند انگیزه ها هم بالا میره. بعد اونجوری مثلا اون 4 نفر از طریق همون قسمت مجزایی که برای لیگ قهرمانان گذاشته شده میرند و در عین حال لیگ هم برگذار میشه و لیگ قهرمان هر هفته مثلا یه بازی هر نفر انجام بده.
ولی کلا باید در مورد همه این موارد بحث کرد.فکر کنم یه هفته طول بکشه تا بازی ها دوباره شروع بشه چون نقل و انتقلات هم اول فصل باید انجام بدیم.
وحید جان مورد اول که مشخصه . کاربرانی که فکر میکنند بازیشون قوی تره توی یک گروه و لیگ قرار بگیرن و اونایی که فکر میکنن سطح بازیشون ضعیف تره توی یک لیگ مثلا شهاب میگه من حتی درجه سختی پروفشنال برام سخته چی برسه به تاپ پلیر . اینجوری اختلاف امتیاز زیادی بین تیمهای بچه ها بوجود نمیاد .
vahidgame
18-02-2010, 22:52
وحید جان مورد اول که مشخصه . کاربرانی که فکر میکنند بازیشون قوی تره توی یک گروه و لیگ قرار بگیرن و اونایی که فکر میکنن سطح بازیشون ضعیف تره توی یک لیگ مثلا شهاب میگه من حتی درجه سختی پروفشنال برام سخته چی برسه به تاپ پلیر . اینجوری اختلاف امتیاز زیادی بین تیمهای بچه ها بوجود نمیاد .
الان من و شهاب توی یه تیم هستیم چی کار کنیم؟ من بازیم بد نیست .خودت می دونی زیاد بازی نمی کنم فقط سالی حدود 1000 ساعت سعی می کنم بیشتر بازی نکنم:31: پس منم توی لیگ دومی یعنی سطح متوسط شرکت می کنم:46:
CATALONIA
18-02-2010, 22:52
آره واقعا
يكي به داده من برسه
البته وحيد هست من غمي ندارم
من بازي ها رو ميبازم اون ميبره :31:
راستي اين پچ 1.3 ديگه چه صيغه اي هست ؟
من بازيم ديفالت هست ...
سلام علیکم و رحمت ا... .حسین جان با جایزه موافقم و حاضرم مثل شما پانزده هزار تومن به جایزه اختصاص بدم.
سلام علیکم و رحمت ا... .حسین جان با جایزه موافقم و حاضرم مثل شما پانزده هزار تومن به جایزه اختصاص بدم.
سلام
آرمین جان روی چه حسابی تصمیم به چنین کاری گرفتی ؟
mohammad_87
19-02-2010, 00:16
بابا بزن زنگو.....:31:
آرمین جان از الان فکر کردی مثل لیگ قبلی همه رو درو میکنی تک و تنها میری صدر؟نه داداش اینبار مدعیان زیادترن.
--------------------
حسین جان لیگ که باید دوتا بشه.این پیشنهاد صعود دو تیم به لیگ قهرمانان عالیه.حالا تفکیک لیگ بر اساس جایزه یا بدون جایزه باشه شاید بهتر باشه.
درمورد پچ ترکیب چینی خیلی خیلی راحتتر میشه.اگه از دیفالت استفاده کنیم باید زحمت پیاده کردن ترکیبهای تیمها روی همه آپشن فایلهارو بکشی و اگه کسی بعد از چند بازی بخواد در ترکیب تیمش تغییر ایجاد کنه باید به هرکس که بازی داره دونه دونه توضیح بده اما با پچ 1.3 فقط با یه لود همه چی تمومه.میگم رای گیری کنیم من تابع جمع هستم.بابا منم دایل آپم روی هم همه فایلهای مورد نیاز یک ساعتم تو کافی نت طول نمیکشه.کمی آینده نگری داشته باشید.
-------------
کسی نظری درمورد پچها نداره؟الان از چه پچی استفاده میکنید؟دیفالت (1.0) یا آخرین پچ کونامی یعنی 1.3؟جواب بدین دیگه...
بابا بزن زنگو.....:31:
آرمین جان از الان فکر کردی مثل لیگ قبلی همه رو درو میکنی تک و تنها میری صدر؟نه داداش اینبار مدعیان زیادترن.
--------------------
حسین جان لیگ که باید دوتا بشه.این پیشنهاد صعود دو تیم به لیگ قهرمانان عالیه.حالا تفکیک لیگ بر اساس جایزه یا بدون جایزه باشه شاید بهتر باشه.
درمورد پچ ترکیب چینی خیلی خیلی راحتتر میشه.اگه از دیفالت استفاده کنیم باید زحمت پیاده کردن ترکیبهای تیمها روی همه آپشن فایلهارو بکشی و اگه کسی بعد از چند بازی بخواد در ترکیب تیمش تغییر ایجاد کنه باید به هرکس که بازی داره دونه دونه توضیح بده اما با پچ 1.3 فقط با یه لود همه چی تمومه.میگم رای گیری کنیم من تابع جمع هستم.بابا منم دایل آپم روی هم همه فایلهای مورد نیاز یک ساعتم تو کافی نت طول نمیکشه.کمی آینده نگری داشته باشید.
محمد حرفت کاملا درسته من خودم شاید از شما بیشتر به استفاده از تاکتیکها راغب هستم اما با مشکل کیت سرور چیکار کنیم ما باید شرایط رو برای تمام بچه ها مهیا کنیم تا با این پچ مشکلی نداشته باشن . اینکار رو میتونیم بکنیم ؟ اگه بشه که عالیه و من از خدامه که از این پچ استفاده بشه فعلا نباید عجله کنیم فرصت برای حل این مشکل هست بقیه بچه ها هم باید کمی صبر کنن تا ببینیم میشه این مشکل رو حل کرد یا نه .
علی جان شما هم توی ادیت بازی اطلاعات خوبی داری باید برای حل مشکلات کمک کنی .
سلام
آرمین جان روی چه حسابی تصمیم به چنین کاری گرفتی ؟
بابا با داشتن رفقایی مثل شما آیا به نظر شما دیگه پونزده هزار تومن پولیه نه پولیه ؟ راستی من با پچ 1.3 شدیدا موافقم . در جواب محمد جون باید بگم این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریا نیست . . . :31:
mohammad_87
19-02-2010, 00:37
حسین جان کیت سرور چه مشکلی داشته؟من الان با کیت سرور پچ 1.3 هم دارم اما مشکلی ندارم.شما مگه مشکل داشتی؟بگو شاید بتونم حلش کنم.
-------------------
آرمین هر سه دقیقه یه آواتار جدید میزنه:31:پسر چه خوش ذوقی،چه حوصله ای داری ها....
بابا با داشتن رفقایی مثل شما آیا به نظر شما دیگه پونزده هزار تومن پولیه نه پولیه ؟ راستی من با پچ 1.3 شدیدا موافقم . در جواب محمد جون باید بگم این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریا نیست . . . :31:
آرمین جان ممنون از اظهار لطفت شما بزرگواری .
حسین جان کیت سرور چه مشکلی داشته؟من الان با کیت سرور پچ 1.3 هم دارم اما مشکلی ندارم.شما مگه مشکل داشتی؟بگو شاید بتونم حلش کنم.
-------------------
آرمین هر سه دقیقه یه آواتار جدید میزنه:31:پسر چه خوش ذوقی،چه حوصله ای داری ها....
اسلات کیتها و بعضی موارد دیگه جابجا میشن که باید حلشون کرد .
mohammad_87
19-02-2010, 00:58
اسلات کیتها و بعضی موارد دیگه جابجا میشن که باید حلشون کرد . پس چرا من تا حالا مشکلی نداشتم؟البته الان که چک کردم لوگوی تیمها رو عوض نمیکرد.توی پوشه 04 فایلهای دیگه کار میکرد اما لوگوها تغییر نمیکرد.شایدم بخاطر دیگرفایلهای کیت سرور باشه.
میگم حسین بیا چیزهایی که قطعیه رو تایید کنیم یعنی خبر رسمیش رو بده.مثلاالان دوتا لیگ براساس سطح بازیها داریم.درسته یا براساس جایزه دوتاش کنیم؟
fouladiali
19-02-2010, 00:59
سلام به همه ی دوستان عزیز
با اجازتون منم می خوام توی این لیگ شرکت کنم.
من تیم یوونتوس را انتخاب می کنم. (الان داشتم بازی را می دیدم 2-1 در زمین آژاکس برد. :happy:)
به نظر من اگه قدرت ها تعدیل بشه بهتره
من هم با آپدیت 1.3 موافقم؛ البته طبق گفته ی حسین جان در صورتی که برای بقیه مشکلی به وجود نیاد
با جایزه هم مشکلی ندارم
پس چرا من تا حالا مشکلی نداشتم؟البته الان که چک کردم لوگوی تیمها رو عوض نمیکرد.توی پوشه 04 فایلهای دیگه کار میکرد اما لوگوها تغییر نمیکرد.شایدم بخاطر دیگرفایلهای کیت سرور باشه.
میگم حسین بیا چیزهایی که قطعیه رو تایید کنیم یعنی خبر رسمیش رو بده.مثلاالان دوتا لیگ براساس سطح بازیها داریم.درسته یا براساس جایزه دوتاش کنیم؟
اگه لیگ دو تا بشه اونوقت یک مشکل داریم که اون یکی لیگ رو کی اداره کنه .
mohammad_87
19-02-2010, 01:10
خب خودت گفتی هر لیگ نهایتا 4-5 گیمر داشته باشه.خدایی بخاطر عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت حالا هر نوعی که حساب کنید من نمیتونم زیاد کانکت باشم وگرنه یکیش رو به عهده میگرفتم.
حالا اگه همه توی یک لیگ باشن مگه چی میشه؟روزی یک بازی باشه متوسط هر کس میشه سه رز یکبار.میتونیم بسته به حضور بچه ها کم و زیادش کنیم.
خب خودت گفتی هر لیگ نهایتا 4-5 گیمر داشته باشه.خدایی بخاطر عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت حالا هر نوعی که حساب کنید من نمیتونم زیاد کانکت باشم وگرنه یکیش رو به عهده میگرفتم.
حالا اگه همه توی یک لیگ باشن مگه چی میشه؟روزی یک بازی باشه متوسط هر کس میشه سه رز یکبار.میتونیم بسته به حضور بچه ها کم و زیادش کنیم.
اگه کسی پیدا نشه که کارهای اون یکی لیگ رو بعهده بگیره تنها راه همینه منم امشب همین فکر به ذهنم رسید یعنی هر هفته رو توی دو یا سه روز انجام بدیم .
mohammad_87
19-02-2010, 01:22
حسین الان میدونی حدودا چند نفر قطعی هستیم؟شاید امشب بتونیم خیلی موارد رو حل کنیم.
حسین الان میدونی حدودا چند نفر قطعی هستیم؟شاید امشب بتونیم خیلی موارد رو حل کنیم.
حدود 9 نفر اگه مسنجر داری منو اد کن تا سریعتر صحبتها رد بدل بشه.
fouladiali
19-02-2010, 01:31
من هم با یه لیگ و انجام بازی ها هر چند روز یک بار موافقم.
mohammad_87
19-02-2010, 01:36
نه من دارم راهی خلاص شدن از این دایل آپ لعنتی پیدا میکنم.صدتا انجمن دارم میخونم همه دارن بدو بیراه به این وضع اینترنت میگن.بگذریم...
توی پروفایلت آدرس ایمیل ننوشتی.پیغام خصوصی بهت میدم ادم کن.مرسی...
من هم با یه لیگ و انجام بازی ها هر چند روز یک بار موافقم.
علی جان ظاهرا چاره ای نیست فقط باید بازیهای هر هفته رو توی دو یا سه روز انجام بدیم .
vahidgame
19-02-2010, 13:01
حسین جان بالاخره چه تصمیمی می خوای بگیری؟
اگه مثلا ده تیم دوستان باشن بازیهای رو در رو زیاد میشه.باید یه کمی در مورد بازیهای رو در رو الان بیشتر صحبت کنیم تا بهتر بشه.
حسین جان بالاخره چه تصمیمی می خوای بگیری؟
اگه مثلا ده تیم دوستان باشن بازیهای رو در رو زیاد میشه.باید یه کمی در مورد بازیهای رو در رو الان بیشتر صحبت کنیم تا بهتر بشه.
سلام
این لیگ فکرمو خیلی مشغول کرده . چون تعداد کاربران الان خیلی زیاده ( الان بیشتر از 10 نفر هستیم ) هنوز به نتیجه ای نرسیدم که چیکار کنیم . من از بچه ها انتظار دارم درمورد این مساله به من کمک کنند تا بشه لیگ رو زودتر و با کیفیت خوب برگزار کنیم . منظورم کارهای عملی نیست منظورم اینه بقیه هم بیان و نظرشونو در مورد این مشکل اعلام کنن تا یک راه حلی پیدا کنیم .
راستی کسی اینجا آپشن فایل 1.3 پچ sm patch رو نداره ؟
vahidgame
19-02-2010, 13:21
حسین جان آپشن فایلی که می خواستی نقل و انتقالات و اسم ها رو درست کنه من دارم.خصوصیات بازیکنان هم پیش فرض هست و هیچ تغییری نکرده.می خوام بذارم؟
حسین جان آپشن فایلی که می خواستی نقل و انتقالات و اسم ها رو درست کنه من دارم.خصوصیات بازیکنان هم پیش فرض هست و هیچ تغییری نکرده.می خوام بذارم؟
ممنون وحید جان من این آپشن فایلو برای مسابقات میخواستم اما الان برنامه عوض شده باید تک تک کاربران بگن از چه پچی استفاده میکنن تا منطبق با اون من چند نمونه آپشن فایل درست کنم تا کسی با مشکل لباس و غیره مواجه نشه . همون مشکلی که اول لیگ قبلی داشتیم .
ممنون وحید جان من این آپشن فایلو برای مسابقات میخواستم اما الان برنامه عوض شده باید تک تک کاربران بگن از چه پچی استفاده میکنن تا منطبق با اون من چند نمونه آپشن فایل درست کنم تا کسی با مشکل لباس و غیره مواجه نشه . همون مشکلی که اول لیگ قبلی داشتیم .
خب الان مال من و بقیه ی بچه های شرکت کننده در سری فبل رو میدونی .
راستی پست اول هم ویرایش کن و همین موضوع رو اعلام کن حسین جان.:10:
خب الان مال من و بقیه ی بچه های شرکت کننده در سری فبل رو میدونی .
راستی پست اول هم ویرایش کن و همین موضوع رو اعلام کن حسین جان.:10:
سلام عادل جان
عادل الان کدوم پچ روی کامپیوترت نصبه و نسخش چنده ؟ اگه اشتباه نکنم پچ pes edit رو داشتی درسته ؟
ظاهرا باید یک لیگ داشته باشیم . الان تعداد کاربران 9 نفره بیشتر از این تعداد هم نمیتونیم اضافه کنیم .
هر هفته از بازیها در دو روز انجام میشه .
لطفا تمام دوستان مشخص کنند که از چه پچی استفاده میکنن و نسخه پچشون چنده .
mohammad8711
19-02-2010, 17:29
من هر پچی لازم باشه می تونم نصب کنم ، البته اگه جایی برای من تو این لیگ بمونه !!
من هر پچی لازم باشه می تونم نصب کنم ، البته اگه جایی برای من تو این لیگ بمونه !!
محمد جان این چه حرفیه که میزنی ؟ با توجه به اینکه هر دو روز یکبار یک هفته رو به امید خدا تموم میکنیم تعداد کاربران الان مناسبه تازه اگر هم تعداد زیاد بود نفر اول من باید اسم خودمو خط بزنم که مسولیت اینکار رو بعهده گرفتم نه هیچ کاربری دیگه ای .
................
ممکنه کارها چند روزی طول بکشه دوستان باید صبر داشته باشن .
این مسالهرو خدمت دوستان عرض کنم که باید بازیو خودشونو به نسخه 1.3 رسمی کونامی ارتقاء بدن . علت اینکار اینه که تعداد بازیهای رو در رو زیاده ( با توجه به تعداد زیاد گیمرها توی این لیگ )و این مساله مسلتزم داشتن سیو ترکیب تیمهاست . همونطوریکه میدونین نسخه های اولیه پچ کونامی ویژگی سیو ترکیب تیم رو نداره .
من سعی میکنم فایلهای لازم برای این ارتقاء روی توی تاپیک بزارم پس کسانیکه هنوز آپدیت نکردن لطفا اینکار رو نکنید تا من فایلهای مربوطه رو توی تاپیک قرار بدم .
einollahia
19-02-2010, 21:07
چه جوری آن لاین بازی می کنید.
میشه منو هم راهنمایی کنید.
چه جوری آن لاین بازی می کنید.
میشه منو هم راهنمایی کنید.
سلام خدمت شما . ما آنلاین بازی نمیکنیم . اگر شما به پست اول سری میزدید متوجه کار میشدید. بازی به این صورت هستش همه بازیکنان از یه آپشن فایل واحد استفاده میکنند و هر کس بازی خودش رو در کامپیوتر شخصی خودش انجام میده و سیو اون رو بلافاصله بعد از بازی فشرده و در یک سرور از قبل تعیین شده آپلود میکنه تا نفر بعدی بازی خودش رو انجام بده . این بازی ما هیچ ربطی به آنلاین نداره. موفق باشی
CATALONIA
19-02-2010, 22:06
من از پچ 1.3 pes edit استفاده ميكنم و بازي هم ديفالت هست ...
اگه بايد 1.3 كونامني رو دان كنيم
حسين جان زودتر بگو تا ساعت 1 به بعد دان كنم
---------------------------
چطوريه دانلود پچ 1.3 كونامي هم اگه يه كي بگي ممنون ميشم
masoodbr
19-02-2010, 22:36
سلام به همه منم از پچ pesedit 1.3 استفاده ميكنم
1.3 كونامي هم اگه همون 14 مگي است اونم دارم
ديگه چيزي لازم هست حسين جان ؟؟
پچ 1.3 :
کرک 1.3 :
آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT چه نسخه ای هستش ؟
یک نفر میتونه آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT رو یک جا آپلود کنه ؟
سلام به همه منم از پچ pesedit 1.3 استفاده ميكنم
1.3 كونامي هم اگه همون 14 مگي است اونم دارم
ديگه چيزي لازم هست حسين جان ؟؟
آره کرکم میخواد که بالا گذاشتم .
masoodbr
19-02-2010, 23:57
[QUOTE=4039;4691684]آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT چه نسخه ای هستش ؟
حسين جان دقيقا منظورتو نگرفتم؟
یک نفر میتونه آپشن فایل پچ 1.3 PES EDIT رو یک جا آپلود کنه ؟
خودم دارم فردا
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
اگه منظورت از نسخه مال كونامي باشه مطابق با نسخه 1.3 كونامي است
مسعود جان آپشن فایلها نسخه های متفاوتی دارن من میخوام بدونم پچ 1.3 PES EDIT متناسب با کدوم پچ کونامی ساخته شده . در ضمن میخوام یک امتحانی بکنم ببینم با پچ های دیگه هم سازگاری داره یا نه و مشکلی بابت کیتها و غیره بوجود نمیاد .
پس اگه کسی این پچو داره یک جا آپلود کنه .
CATALONIA
20-02-2010, 15:53
اون لينك ها رو هم بايد كرك 1.3 رو نصب كنبم هم پچ 1.3 ؟؟
اينم از آپشن فايل :
علت تاخیر خوردن شروع لیگ خود بچه ها هستن . من دیروز از تمام بچه ها خواستم بگن از چه پچی استفاده میکنن تا من کارهای لازمه رو انجام بدم اما از دیروز تا الان فقط شهاب و مسعود جواب سوال منو دادن .
البته این برای من عالیه چون این نشون میده خیلیها علاقه زیادی به حضور در این لیگ رو ندارن بنابراین ما میتونیم لیگ رو با تعداد کمتر شروع کنیم و کمتر هم وقت من گرفته میشه .
من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن . من از دیروز اون سوال رو مطرح کردم !
من دارم تمام تلاش خودمو میکنم و وقت زیادی میزارم تا لیگی با کیفیت و جذابیت بالایی داشته باشیم اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنند .
اون لينك ها رو هم بايد كرك 1.3 رو نصب كنبم هم پچ 1.3 ؟؟
اينم از آپشن فايل :
شهاب جان کرک تنها کافیه اگه بعدا پچ هم لازم شد میگم . شما کرک رو کنار کیت سرورت کپی کن بعد وارد بازی شو ببین اول بازی هیچ ارور یا پیامی بهت داده نمیشه . بعد از این ببین لباس تیمها , اسمها و خلاصه همه چیز مرتبه یا نه .
علت تاخیر خوردن شروع لیگ خود بچه ها هستن . من دیروز از تمام بچه ها خواستم بگن از چه پچی استفاده میکنن تا من کارهای لازمه رو انجام بدم اما از دیروز تا الان فقط شهاب و مسعود جواب سوال منو دادن .
البته این برای من عالیه چون این نشون میده خیلیها علاقه زیادی به حضور در این لیگ رو ندارن بنابراین ما میتونیم لیگ رو با تعداد کمتر شروع کنیم و کمتر هم وقت من گرفته میشه .
من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن . من از دیروز اون سوال رو مطرح کردم !
من دارم تمام تلاش خودمو میکنم و وقت زیادی میزارم تا لیگی با کیفیت و جذابیت بالایی داشته باشیم اما متاسفانه دوستان همکاری نمیکنند .
.
سلام داداش حسین . نبینم آتیشی بشی . بد خواه مدخواه داری , آلبوم بده قبرستون تحویل بگیر :31: راستی حسین من این پچ و کرک رو نصبیدم. حالا باید چیکار کنم ؟ راستی این پچ همونیه که از داخل بازی میشه آپدیتش کرد؟ اگه همونه چرا بوت های جدید بهش اضافه نشده؟ اگه از داخل آپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟
سلام داداش حسین . نبینم آتیشی بشی . بد خواه مدخواه داری , آلبوم بده قبرستون تحویل بگیر :31: راستی حسین من این پچ و کرک رو نصبیدم. حالا باید چیکار کنم ؟ راستی این پچ همونیه که از داخل بازی میشه آپدیتش کرد؟ اگه همونه چرا بوت های جدید بهش اضافه نشده؟ اگه از داخل آپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟
سلام آرمین جان تو اینجا چیکار میکنی چرا نرفتی سر کار ؟
بابا نمیدونستیم اینکاره ای چرا زودتر نگفتی ؟ آرمین جان فعلا شیش لولو غلاف کن تا تکلیف ما با بچه مشخص شه به موقع خبرت میکنم .
نه این اون نیست . یه وقت ازداخل بازی آپدیت نکنی ها که توی درد سر میفتیم چون الان اون dlc 1.5 هستش که آپشن فایلو به این نسخه ارتقاء میده و این اول مکافاته .
کرک بالا رو که نصب کردی برو توی بازی ببین چه خبره ببین اولش پیغامی هشداری چیزی نمیده و بعد برو ببین لباس و اسمها درستن یا نه .
راستی نگفتی از کدوم پچ توی کیت سرورت استفاده میکنی .
سلام آرمین جان تو اینجا چیکار میکنی چرا نرفتی سر کار ؟
بابا نمیدونستیم اینکاره ای چرا زودتر نگفتی ؟ آرمین جان فعلا شیش لولو غلاف کن تا تکلیف ما با بچه مشخص شه به موقع خبرت میکنم .
نه این اون نیست . یه وقت ازداخل بازی آپدیت نکنی ها که توی درد سر میفتیم چون الان اون dlc 1.5 هستش که آپشن فایلو به این نسخه ارتقاء میده و این اول مکافاته .
کرک بالا رو که نصب کردی برو توی بازی ببین چه خبره ببین اولش پیغامی هشداری چیزی نمیده و بعد برو ببین لباس و اسمها درستن یا نه .
راستی نگفتی از کدوم پچ توی کیت سرورت استفاده میکنی .
حسین جان من این هفته صبح کارم. در ضمن لباس تیمها که درست نشده ولی با کیت سرورم درستشون کردم. حسین راهنماییم کن نمیدونم از کدوم پچ تو کیت سرورم استفاده میکنم ؟ چجوری بفهمم ؟
حسین جان من این هفته صبح کارم. در ضمن لباس تیمها که درست نشده ولی با کیت سرورم درستشون کردم. حسین راهنماییم کن نمیدونم از کدوم پچ تو کیت سرورم استفاده میکنم ؟ چجوری بفهمم ؟
منظورم پچ های دست سازه که همه توی کیت سرورشون نصب کردن مثل pes edit , sm patch و گیمینگ اکسز و ....
نسخه پچت رو هم بگو
منظورم پچ های دست سازه که همه توی کیت سرورشون نصب کردن مثل pes edit , sm patch و گیمینگ اکسز و ....
نسخه پچت رو هم بگو
اسمش اینه اقا حسین " ProEvo_Original_Patch_1.0_Eng "
اسمش اینه اقا حسین " ProEvo_Original_Patch_1.0_Eng "
ظاهرا شما از پچ خاصی استفاده نمیکنی . پس مشکلی هم نخواهی داشت .
حسین . راستی این ساخت لیگ جدید در مد کامیونیتی چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته ؟ و کی به بهره برداری میرسه ؟ :5:
حسین . راستی این ساخت لیگ جدید در مد کامیونیتی چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته ؟ و کی به بهره برداری میرسه ؟ :5:
بچه ها اگه به سوالات من جواب بدن سریع میشه اما ظاهرا بچه ها تو وکیشن هستن رفتن تعطیلات :41:
بچه ها اگه به سوالات من جواب بدن سریع میشه اما ظاهرا بچه ها تو وکیشن هستن رفتن تعطیلات :41:
پس حسین جان تا فردا مهلت بده و بعد حرفت رو عملی کن " من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن ."
mohammad8711
20-02-2010, 19:59
منم که گفتم هر پچی که شما بگید نصب می کنم !
منم که گفتم هر پچی که شما بگید نصب می کنم !
بله محمد جان من فراموش کرده بودم . خب تا الان 4 نفر گفتن از چه پچی استفاده میکنن . من برای اینکه آپشن فایلها رو درست کنم مجبورم بدونم هر کسی از چه پچی استفاده میکنه .
محمد جان اگه برات واقعا فرقی نمیکنه پس شما هم از پچ pes edit استفاده کن .
من باید برای پچ های مختلف بچه ها آپشن فایلهای متفاوت بسازم . فعلا برای کسانیکه از پچ pes edit استفاده میکنن امشب این آپشن فایلو آماده میکنم و نهایتا تا یک ساعت دیگه توی تاپیک میذارم . این آپشن فایلو دانلود کنید و بعد از کپی کردن توی پوشه سیو , برید توی بازی و تمام بخش ها رو بررسی کنین تا اگه احیانا مشکلی داشتین من برطرفش کنم .
بعد یکی دو مرحله دیگه هم وجود داره که بعدا خدمتتون عرض میکنم .
خب کسانیکه از پچ pes edit استفاده میکنن , به ترتیب زیر عمل کنند :
1-اگر از داخل بازی قبلا بازیو آپدیت کردین مجددا باید بازیو نصب کنید وگرنه مشکل پیش میاد.
2- کرک 1.3 که دو صفحه قبل گذاشتم رو دانلود و جایگزین کرک فعلی بازیتون بکنید. منظور این کرک :
3- آپشن فایل پایین رو دانلود و توی پوشه سیو بازیتون کپی کنید :
4 - وارد بازی بشید و ببینید ابتدای بازی پیغامی داده میشه یا نه در غیر اینصورت وارد بازی بشید و قسمتهای مختلف بازیو چک کنید تا مشکلی وجود نداشته باشه ( مشکلاتی از قبیل نادرست بودن لباسها یا اسمها و غیره ) . در صورت وجود مشکل احتمالی به من اطلاع بدین .
mohammad_87
20-02-2010, 23:25
سلام به همه.......
بابا حسین این اولتیماتومت منو ترسوند!حداقل میدونی که من پچم چیه.اگه سیریش بازی من نبود بازم الان اینقدر روی 1.03 تایید داشتی؟نه خدایی داشتی؟؟:46:
حالا منم پچم رو میگم تا از لیگ ننداختیم بیرون.من از پچ رسمی کونامی نسخه 1.03 استفاده میکنم.
حالا دوتا نکته مهم بگم:
1.در پچهای استفاده شده مهمترین نکته،پچ رسمی کونامیست که فقط و فقط باید نسخه 1.03 باشه.نه قبلتر مثل 1.02 یا 1.0 و نه جدیدتر مثل dlc 1.5 این خیلی خیلی مهمه تا در لود و سیو ها هیچ مشکلی نباشه.
2.در کنار نصب این پچ،نصب پچهای غیر رسمی مثل pesedit و gamingaccess و smpatch و... به احتمال 95 درصد (با تستهایی که تا الان انجام شده) هیچ مشکلی برای کاربران ایجاد نمیکنه.البته اگه پچ غیر رسمی نصب نشه خیال گیمر کاملا راحته.
برای حل مشکلاتی مثل،لباسها،لوگوها و ... استفاده از کیت سرور بلامانع است و حتی الامکان برای تغییر چنین مواردی بجای پچهای دست ساز(غیر رسمی) از کیت سرور استفاده شود.
سوالی بود هستیم اینجا...
سلام به همه.......
بابا حسین این اولتیماتومت منو ترسوند!حداقل میدونی که من پچم چیه.اگه سیریش بازی من نبود بازم الان اینقدر روی 1.03 تایید داشتی؟نه خدایی داشتی؟؟:46:
حالا منم پچم رو میگم تا از لیگ ننداختیم بیرون.من از پچ رسمی کونامی نسخه 1.03 استفاده میکنم.
حالا دوتا نکته مهم بگم:
1.در پچهای استفاده شده مهمترین نکته،پچ رسمی کونامیست که فقط و فقط باید نسخه 1.03 باشه.نه قبلتر مثل 1.02 یا 1.0 و نه جدیدتر مثل dlc 1.5 این خیلی خیلی مهمه تا در لود و سیو ها هیچ مشکلی نباشه.
2.در کنار نصب این پچ،نصب پچهای غیر رسمی مثل pesedit و gamingaccess و smpatch و... به احتمال 95 درصد (با تستهایی که تا الان انجام شده) هیچ مشکلی برای کاربران ایجاد نمیکنه.البته اگه پچ غیر رسمی نصب نشه خیال گیمر کاملا راحته.
برای حل مشکلاتی مثل،لباسها،لوگوها و ... استفاده از کیت سرور بلامانع است و حتی الامکان برای تغییر چنین مواردی بجای پچهای دست ساز(غیر رسمی) از کیت سرور استفاده شود.
سوالی بود هستیم اینجا...
سلام
محمد جان ظاهرا احتیاجی به پچ رسمی 1.3 کونامی نیست و تنها کرک 1.3 کافیه یعنی اگه یک نفر تازه بازیو نصب کنه فقط همین کرک رو نصب کنه دیگه لازم نیست کار دیگه ای انجام بده . فقط میمونه آپشن فایل که من با توجه به پچ های غیر رسمی کونامی مثل pes edit و غیره ترتیب اونو میدم ( با توجه به همون 5 درصدی که میگی من ریسک نکردم و امروز تصمیم گرفتم برای پچ های غیر رسمی مختلف بچه ها آپشن فایلهای مختلف بسازم چون درد سرش کمتره )
masoodbr
20-02-2010, 23:41
سلام بچه ها
راستي من قبلا پچ كونامي 1.3 را نصب كرده و از پچ دست ساز pesedit 1.3هم استفاده ميكردم اما مشكلي نبود اما حالا بازم مشكل لباسا را دارم در ضمن پرچم تيمها هم درست نشده اند؟؟؟؟
سلام بچه ها
راستي من قبلا پچ كونامي 1.3 را نصب كرده و از پچ دست ساز pesedit 1.3هم استفاده ميكردم اما مشكلي نبود اما حالا بازم مشكل لباسا را دارم در ضمن پرچم تيمها هم درست نشده اند؟؟؟؟
سلام مسعود جان شبت بخیر
آپشن فایل بالا رو که گرفتی لباسا بهم ریخت ؟
محمد خودت پیشنهاد دادی پچ 1.3 رو نصب کنیم حالا خودت باید مشکل تک تک بچه ها رو حل کنی .
masoodbr
20-02-2010, 23:56
نه همون اپشن فايل خودت پچ اينجوري شده
پچ 1.3 كونامي را كه قبلا داشتم حالا دارم اون كرك و اپشن را دان ميكنم البته با سرعت اينترنت طرف ما فكر كنم صبح تموم بشه
mohammad_87
20-02-2010, 23:57
سلام
محمد جان ظاهرا احتیاجی به پچ رسمی 1.3 کونامی نیست و تنها کرک 1.3 کافیه یعنی اگه یک نفر تازه بازیو نصب کنه فقط همین کرک رو نصب کنه دیگه لازم نیست کار دیگه ای انجام بده . فقط میمونه آپشن فایل که من با توجه به پچ های غیر رسمی کونامی مثل pes edit و غیره ترتیب اونو میدم ( با توجه به همون 5 درصدی که میگی من ریسک نکردم و امروز تصمیم گرفتم برای پچ های غیر رسمی مختلف بچه ها آپشن فایلهای مختلف بسازم چون درد سرش کمتره )
نهههههههههههههههههههههه اینجوری نیست..............
کلیه گیمرهایی که میخوان توی لیگ باشن باید پچ 1.03 رو همراه با کرک نصب کنن.
قبلا من کلی در این مورد توضیح داده بودم.
ببینید ما کاربری رو در نظر میگیریم که الان هیچ کاری نکرده حالا این مراحل رو باید انجام بده:
1.نصب بازی(اگه داخل cd یا dvd کرک داشت از اون کرک استفاده نکنید)
2.نصب installer original که بعد از خارج کردن از حالت فشرده،روی فایل setup.exe کلیک میکنید و مسیری که بازی رو در اونجا نصب کرده اید میدید و بعد هم ادامه...
3.سریال اورجینال:که هنگام نصب installer original لازم داریم و میتونید از یکی از اینها استفاده کنید:
5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
RPJ4-7YVV-XSV5-5JK2-H25T
AT7H-KMJL-334W-W3LT-XJWM
D565-K4ES-56JC-YNXN-54J3
CV3L-25UM-7NF7-7RJA-45C3
S2H6-5DTJ-MDPV-37N7-2FAT
73VD-V59A-5ACY-JPDV-EP9J
PJ5C-P7X9-F35D-FDDK-Y7J6
AKF7-LJPK-5YPS-JVDU-J4YP
9VNE-M9ME-KY9S-MVCV-27EM
4.نصب پچ رسمی کونامی،نسخه 1.03:که حجمش حدود 14.5 مگابایت هست.پچ رو نصب میکنید ولی بازی رو اجرا نکنید.
5.کرک کردن بازی:دانلود کرک 1.03 با حجم حدود 12 مگا که پس از خارج شدن از حالت فشرده به 33 مگا افزایش پیدا میکنه.این فایل رو باید جایگزین فایل pes2010.exe در مسیر نصب بازی کنید.
6.فایل dt0f رو که فایل فشرده شدش حدود 12 مگابایته از حالت فشرده خارج و در این مسیر کپی کنید.توجه کید که برخی پوشه ها هیدن هستند.پس یا عینا این مسیر رو در Address bar کپی و اینتر کنید و یا خودتون اون رو پیدا کنید.
مسیر برای ویندوز xp:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
مسیر برای ویندوز ویستا و سون:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
7.در صورت تمایل میتونید کیت سرور یا پچهای غیر رسمی که با این ورژن هماهنگ باشند نصب کنید.
نکته:در حین نصب installer original یا پچ 1.03 ممکن هست با پیغام اروری مواجه شوید که در اینصورت گزینه آخر یعنی ignore رو انتخاب کنید.
کلیه فایلهایی که به رنگ آبی هستند در این آدرس قابل دریافتند:
با صبر و حوصله در کمتر از 10 دقیقه میتونید تمام این کارهارو انجام دهید.
mohammad_87
21-02-2010, 00:02
سلام مسعود جان شبت بخیر
آپشن فایل بالا رو که گرفتی لباسا بهم ریخت ؟
محمد خودت پیشنهاد دادی پچ 1.3 رو نصب کنیم حالا خودت باید مشکل تک تک بچه ها رو حل کنی .
چشم تا جایی که بتونم هستم.بعدش الفراررررر:31:
من الان باید به اون یکی ویندوزم برم یکسری تستهایی انجام بدم.الان پچ 1.3 رو دارم اون آپشن فایلی که گذاشتی رو هم گرفتم.ببینم مشکلی مثل کیت داره یا نه.پس من تا 12:30 برمیگردم.حسین جان ببخشید باید کمی بیشتر اونجا که هستی صبر کنی .:46:ممنون...
نهههههههههههههههههههههه اینجوری نیست..............
کلیه گیمرهایی که میخوان توی لیگ باشن باید پچ 1.03 رو همراه با کرک نصب کنن.
قبلا من کلی در این مورد توضیح داده بودم.
ببینید ما کاربری رو در نظر میگیریم که الان هیچ کاری نکرده حالا این مراحل رو باید انجام بده:
1.نصب بازی(اگه داخل cd یا dvd کرک داشت از اون کرک استفاده نکنید)
2.نصب installer original که بعد از خارج کردن از حالت فشرده،روی فایل setup.exe کلیک میکنید و مسیری که بازی رو در اونجا نصب کرده اید میدید و بعد هم ادامه...
3.سریال اورجینال:که هنگام نصب installer original لازم داریم و میتونید از یکی از اینها استفاده کنید:
5HRV-LVRU-F75R-MV2L-RK45
RPJ4-7YVV-XSV5-5JK2-H25T
AT7H-KMJL-334W-W3LT-XJWM
D565-K4ES-56JC-YNXN-54J3
CV3L-25UM-7NF7-7RJA-45C3
S2H6-5DTJ-MDPV-37N7-2FAT
73VD-V59A-5ACY-JPDV-EP9J
PJ5C-P7X9-F35D-FDDK-Y7J6
AKF7-LJPK-5YPS-JVDU-J4YP
9VNE-M9ME-KY9S-MVCV-27EM
4.نصب پچ رسمی کونامی،نسخه 1.03:که حجمش حدود 14.5 مگابایت هست.پچ رو نصب میکنید ولی بازی رو اجرا نکنید.
5.کرک کردن بازی:دانلود کرک 1.03 با حجم حدود 12 مگا که پس از خارج شدن از حالت فشرده به 33 مگا افزایش پیدا میکنه.این فایل رو باید جایگزین فایل pes2010.exe در مسیر نصب بازی کنید.
6.در صورت تمایل میتونید کیت سرور یا پچهای غیر رسمی که با این ورژن هماهنگ باشند نصب کنید.
نکته:در حین نصب installer original یا پچ 1.03 ممکن هست با پیغام اروری مواجه شوید که در اینصورت گزینه آخر یعنی ignore رو انتخاب کنید.
کلیه فایلهایی که به رنگ آبی هستند در این آدرس قابل دریافتند:
محمد جان مگه هدف ما از نصب پچ 1.3 این نیست که میخوایم از قابلیت سیو کردن ترکیب استفاده کنیم ؟ خب برای اینکار تنها کافیه از کرک 1.3 استفاده بشه و ما اصلا احتیاجی به پچ رسمی کونامی نداریم .با این کرک ترکیب سیو میشه دیگه چرا سر بی دردمون رو دستمال ببندیم .
mohammad_87
21-02-2010, 00:48
محمد جان مگه هدف ما از نصب پچ 1.3 این نیست که میخوایم از قابلیت سیو کردن ترکیب استفاده کنیم ؟ خب برای اینکار تنها کافیه از کرک 1.3 استفاده بشه و ما اصلا احتیاجی به پچ رسمی کونامی نداریم .با این کرک ترکیب سیو میشه دیگه چرا سر بی دردمون رو دستمال ببندیم .
نه عزیزم.گفته بودم که کار پچ با کرک فرق داره.کرک به تنهایی نمیتونه کاری کنه که.حتما پچ لازمه.کل کار ده دقیقه هم طول نمیکشه.
نه عزیزم.گفته بودم که کار پچ با کرک فرق داره.کرک به تنهایی نمیتونه کاری کنه که.حتما پچ لازمه.کل کار ده دقیقه هم طول نمیکشه.
محمد داری اشتباه میکنی .
من دیشب با محمد صحبت کردم حرف ایشون درمورد پچ ها کاملا درسته .
اما برای اینکه راه رو میونبر کنیم تا بچه ها با این سرعتت اینترنتشون دچار مشکل نشن من همون راه اول رو انتخاب کردم .
بنابراین به ترتیب زیر عمل کنند :
1-اگر از داخل بازی قبلا بازیو آپدیت کردین مجددا باید بازیو نصب کنید وگرنه مشکل پیش میاد.
2- کرک 1.3 که دو صفحه قبل گذاشتم رو دانلود و جایگزین کرک فعلی بازیتون بکنید. منظور این کرک :
3- آپشن فایل پایین رو دانلود و توی پوشه سیو بازیتون کپی کنید :
4 - وارد بازی بشید و ببینید ابتدای بازی پیغامی داده میشه یا نه در غیر اینصورت وارد بازی بشید و قسمتهای مختلف بازیو چک کنید تا مشکلی وجود نداشته باشه ( مشکلاتی از قبیل نادرست بودن لباسها یا اسمها و غیره ) . در صورت وجود مشکل احتمالی به من اطلاع بدین .
سلام بچه ها
مسعود جان اگه با این آپشن فایل مشکلی داری آپشن فایل خودتو بده تا تغییرات رو روی فایل خودت اعمال کنم .
CATALONIA
21-02-2010, 14:22
من هم كرك رو نصب كردم و هم آپشن فيل رو و طبق گفته هاي حسين جان پيش رفتم اولين بار هم يه پيغام اومد و نوشت اينيستال complete اما ديگه نميتونم تو بخش هاي بازي برم تو هر بخشي كه ميرم از بازي خارج ميشه و dont send رو مينويسه ...
-----------------------------------
ويرايش : اپشن فايل رو عوض كردم درست شد ....
سلام .
حسین جان من یه روز نبودم باید چی کار کنم.من از پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.6 all-in-one استفاده می کنم.باید چی کار کنم.جریان چیه من گیج شدم؟
من هم كرك رو نصب كردم و هم آپشن فيل رو و طبق گفته هاي حسين جان پيش رفتم اولين بار هم يه پيغام اومد و نوشت اينيستال complete اما ديگه نميتونم تو بخش هاي بازي برم تو هر بخشي كه ميرم از بازي خارج ميشه و dont send رو مينويسه ...
-----------------------------------
ويرايش : اپشن فايل رو عوض كردم درست شد ....
شهاب جان من که گفتم فقط کرک رو کپی کنین . حالا باید مجدد بازیو نصب کنی و همونطوریکه گفتم فقط کرک رو کپی کنی اگه مشکلی برات بوجود اومد من مجبورم روی آپشن فایل شما هم اختصاصی تغییرات رو انجام بدم .
سلام .
حسین جان من یه روز نبودم باید چی کار کنم.من از پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.6 all-in-one استفاده می کنم.باید چی کار کنم.جریان چیه من گیج شدم؟
سلام عادل جان
توی پست بالا دقیقا گفتم چیکار کنی .
CATALONIA
21-02-2010, 17:30
شهاب جان من که گفتم فقط کرک رو کپی کنین . حالا باید مجدد بازیو نصب کنی و همونطوریکه گفتم فقط کرک رو کپی کنی اگه مشکلی برات بوجود اومد من مجبورم روی آپشن فایل شما هم اختصاصی تغییرات رو انجام بدم .
دوباره pes edit 1.3 رو نصب كردم و ديدم درست شد ...
بعد دوباره اين كرك رو ريختم همه چيز به هم ريخت
يعني لوگو ها و كيت ها ...
حالا بايد چي كار كنم ؟
سلام . حسین جان ما رو هم دریاب من اون پچ و کرکش رو نصبیدم . حالا باید چیکار کنم ؟ اپشن فایل من رو کی میزاری ؟
توی هر کدوم از پچ های کاربران جای اسلات کیتها فرق میکنه علاوه بر این تفاوتهای دیگه ای هم توی پچ های مختلف وجود داره که به درد سرش نمیرزه هر کدوم رو تک تک پیدا کنیم و اصلاحش کنیم خصوصا با این سرعت کم اینترنت که وقتی من یک مطلب توی تاپیک میذارم چند ساعت بعد بچه ها جوابشو توی تاپیک میذارن . من مجبورم علارغم وقت گیر بودن این کار , تغییرات رو روی تک تک آپشن فایلها اعمال کنم . فکر میکنم به علت همین تفاوتهاست که توی مسابقات رسمی آنلاین همه باید از یک پچ واحد استفاده کنند و تا جایی که میدونم از پچ دست ساز استفاده نمیکنند .
بنابراین آپشن فایلهاتونو یک جا آپلود کنید تا تغییرات رو اعمال کنم و این قضیه رو فیصله بدیم .
منظور از آپشن فایل , فایل PES2010_EDIT.bin هستش که توی پوشه سیو قرار داره در ضمن قبل از آپلود کردن این فایل اونو فشرده کنین تا حجمش کم بشه .
سلام حسين جان
من بايد چيكارا كنم واسه شركت در مشابقه راهنماييم كنين
سلام حسين جان
من بايد چيكارا كنم واسه شركت در مشابقه راهنماييم كنين
آپشن فایلتو بده تا تغییرات رو اعمال کنم همین . یادت باشه منظور این فایله : PES2010_EDIT.bin
حسین جان این آپشن فایل من که مربوط به مسابقات قبلی هستش . اینم لینکش :
قدرت تیمهای مختلف :
1- اینتر میلان --------------2065
2-رئال مادرید -------------- 2060
3-بارسلون ----------------- 2060
4-منچستر یونایتد---------- 2020
5-چلسی ------------------ 2020
6-میلان -------------------- 2020
7-آ اس رم ------------------ 2015
8-یوونتوس ----------------- 2010
9-منچستر سیتی -------- 2000
10-بایرن مونیخ ------------ 1990
11-لیورپول ----------------- 1990
12-آرسنال----------------- 1990
13-اتلتیکو مادرید --------- 1975
14-فیورنتینا --------------- 1970
15-لازیو ------------------- 1970
16-ویا رئال ---------------- 1970
17-ولفسبورگ------------ 1970
18-وردربرمن-------------- 1955
19-والنسیا --------------- 1950
20-سویا ------------------ 1950
با توجه به قدرت تیمهای بالا من به ترتیب زیر از قدرت تیمها کم میکنم :
کاهش 9 واحدی از قدرت این تیمها :
- اینتر میلان
- بارسلون
- رئال مادرید
کاهش 8 واحدی از قدرت این تیمها :
- منچستر یونایتد
- چلسی
- میلان
- آس رم
- یوونتوس
کاهش 7 واحدی از قدرت تیمهای :
- منچستر سیتی
- بایرن مونیخ
- آرسنال
- لیورپول
vahidgame
22-02-2010, 01:39
حسین جان من یه پیشنهادی دارم.اصلا چه کاریه که ما این پچ با حجم بالا رو دانلود کنیم.اگر فقط مشکل تنظیمات assisted settings هست که عیبی نداره موقع بازی میشه اونو هر کسی به طرف مقابل بگه. به نظر من مسابقات رو هر چه زودتر شروع کنیم بهتر هستش چون نقل و انتقالات هم باید اول فصل انجام بدیم که یکمی طول میکشه.
راستی چلسی رو که کسی برنداشته؟من با شهاب بارسلونا رو بداشتیم اگه بارسلونا نشد چلسی رو برمی داریم:46:
با توجه به اینکه هر کدوم از کاربران از پچ دست ساز خاصی استفاده میکنن این مساله سبب مشکلاتی در لباس و لوگو تیمها میشه ( بخاطر متفاوت بودن اسلاتها که تصحیحشون یک کم وقت گیره ) , ما مجبوریم از آپشن فایل مسابقات قبلی برای این لیگ استفاده کنیم .
بر این اساس تا این لحظه از 10 نفر , این افراد هنوز مشکل دارن که باید مشکلشون حل بشه :
- وحید به دلیل اینکه جدیدا بازیشو آپدیت کرده
-شهاب بخاطر اینکه از پچی استفاده میکنه که متناسب با نسخه 1.3 کونامیه
-علی فردا که از دانشگاهش میاد و وضعیتشو مشخص میکنه
-حامد که هنوز وضعیت خودشو مشخص نکرده
حسین جان من یه پیشنهادی دارم.اصلا چه کاریه که ما این پچ با حجم بالا رو دانلود کنیم.اگر فقط مشکل تنظیمات assisted settings هست که عیبی نداره موقع بازی میشه اونو هر کسی به طرف مقابل بگه. به نظر من مسابقات رو هر چه زودتر شروع کنیم بهتر هستش چون نقل و انتقالات هم باید اول فصل انجام بدیم که یکمی طول میکشه.
راستی چلسی رو که کسی برنداشته؟من با شهاب بارسلونا رو بداشتیم اگه بارسلونا نشد چلسی رو برمی داریم:46:
وحید جان منم مخالف این حرف شما نیستم اما محمد میگه بهتره از پچ 1.3 کونامی استفاده کنیم .
در مورد شروع مسابقات باید بگم مشکل اصلی ما آپشن فایل بود که ما ناگزیریم از همون آپشن فایل مسابقات قبلی استفاده کنیم در غیر اینصورت شاید به این زودیها لیگ راه نیفته به امید خدا تا فردا شب باید تمام کارها رو انجام بدیم و لیگو استارت بزنیم دیگه داریم خیلی معطلش میکنیم حقیقتا از اینهمه تاخیر حوصله من که به سر اومده .
فقط من نمیدونم در مورد انتخاب تیمها چطور عمل کنیم که همه راضی باشن .
behrooz-kaka
22-02-2010, 17:37
سلام.واسه شرکت در مسابقات چی کار کنم-بهروز
vahidgame
22-02-2010, 17:40
حسین جان برای من با اون آپشن فایل قبلی سازگار هستش.فکر کنم بیشتر افراد هم همین طور باشن. بی خیال اون پچ جدید بشیم بهتره:20:
در مورد جایزه مسابقات هم من این مطلبو عرض کنم :
کسانیکه موافق جایزه نیستند در پایان مسابقات اگه مقامی کسب کنن جایزه ای بهشون تعلق نخواهد گرفت .
vahidgame
22-02-2010, 17:52
حسین جان من مشکلی با جایزه ندارم ولی اون جوری که نصف پول رو تو بدی ما راضی نیستیم.به نظر همه مساوی بدند بهتره. همین جوریش تو این همه زحمت کشیدی.واقعا اگه تو نبودی ما هیچ وقت شاید همچنین مسابقاتی نمیتونستیم درست کنیم
حسین جان من مشکلی با جایزه ندارم ولی اون جوری که نصف پول رو تو بدی ما راضی نیستیم.به نظر همه مساوی بدند بهتره. همین جوریش تو این همه زحمت کشیدی.واقعا اگه تو نبودی ما هیچ وقت شاید همچنین مسابقاتی نمیتونستیم درست کنیم
ممنون وحید جان حالا واقعا بازیها جذابه یا نه ؟ لیگ قبل رو یه کم هول هولکی تموم کردیم وگرنه میشد بهتر و با کیفیت تر هم باشه .
در مورد جایزه من فکر میکنم این ایده بازیها رو خیلی قشنگ تر میکنه چون همه حداقل به انگیزه کسب جایزه مسابقات رو جدی میگیرن و آخرای لیگ بازیها فرسایشی نمیشه .
حتما میدونی سالانه توی سایت معروف pes ranking مسابقات بسیار زیاد رسمی و غیر رسمی بصورت آنلاین و یا آفلاین و حضوری برگزار میشه اونجا تمام مسابقات جایزه داره . الحق و والانصاف مسابقاتشون چه کیفیت و امکاناتی داره مسابقات رسمی کونامی هم همین جا برگزار یه سر به سایتشون بزن اینجوری میشی :18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.