مشاهده نسخه کامل
: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
حسین جان برادرم اومد اگه بازی نیست بازیشو با تو انجام بذه
آره حبیب میتونه بازیشو انجام بده سیو بازیو آرمین گذاشته . راستی چرا خودش به تاپیک سر نمیزنه ؟
اینتر 1 - 2 منچستر سیتی
آرمین داری امیدوارمون میکنی تا توی این لیگ جدید بتونیم توی جدول بالاتر از تیمت قرار بگیریم .
حسین جان حبیب بازیهاشو انجام داد هر 2تاشو
آرسنال 2 - میلان 2
آرسنال 1 - لاتزیو 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک سیو
masoodbr
06-03-2010, 13:05
سلام منم ميرم هفته دوم وسوم رات بازي كنم ميام
masoodbr
06-03-2010, 13:33
سلام من بازي با مارسي را انجام دادا دارم ميرم دانشگاه تا 10 شب
1-1
اينم سيو بازي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahidgame
06-03-2010, 14:26
منم تا یه ساعت دیگه بازی هفته سوم خودم با مارسی رو بازی میکنم.
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
بایرن مونیخ 3 -------------------------------------- آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال 0 -------------------------------------- اینتر میلان 2
چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2
لیورپول ------------------------------------------- وردربرمن
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید 1 --------------------------------------- آ.اس رم 0
آرسنال 2 ------------------------------------------ میلان 2-------- فرم ترکیب من برای این بازی:
کد:
منچستر 1 ----------------------------------------- مارسی 1
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
میلان ----------------------------------------- بایرن مونیخ
یوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
لیون ------------------------------------------- لیورپول
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
برنامه هفته چهارم بازیها
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ
چلسی --------------------------------------- یوونتوس
اینتر ------------------------------------------- میلان
من سیتی ------------------------------------ لیورپول
بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
رم --------------------------------------------- لیون
گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
رئال ------------------------------------------- والنسیا
vahidgame
06-03-2010, 16:30
مارسی 2 - چلسی 2
سیو بازی:
داور تو این بازی خیلی بد بود. دقیقه 30 بازیکن تیمم اسین رو اخراج کرد در صورتی که یه تکل معمولی زدش که اصلا خطا نبود چه برسه که اخراج کنه. البته این چیزا برای من عادی شده یه بازی یادم میاد سایه طرفو زدم بازیکنم اخراج شدش!!!!!
CATALONIA
06-03-2010, 16:30
تركيب من :
مارسی 2 - چلسی 2
سیو بازی:
داور تو این بازی خیلی بد بود. دقیقه 30 بازیکن تیمم اسین رو اخراج کرد در صورتی که یه تکل معمولی زدش که اصلا خطا نبود چه برسه که اخراج کنه. البته این چیزا برای من عادی شده یه بازی یادم میاد سایه طرفو زدم بازیکنم اخراج شدش!!!!!
وحید بازی بلد نیستی چرا از توپ و چمن ابراد میگیری :31:؟ میگن عروس بلد نیست .....
vahidgame
06-03-2010, 17:11
وحید بازی بلد نیستی چرا از توپ و چمن ابراد میگیری :31:؟ میگن عروس بلد نیست .....
حسین داری الکی برای ما حاشیه درست میکنی:31: واقعا داوری در این بازی بدجور مشکل داره. فکر کنم اگه داور ایرانی مسابقات مارو قضاوت کنن از داورهای این بازی بهتر باشن:31:
ولی واقعا همین جوری بازی سخت شده یه بازیکن هم دقیقه 30 اخراج بشه دیگه واقعا بردن حریف خیلی سخته.
وحید خودت که خوب میدونی شوخی میکنم .
وحید گلها رو به ترتیب کیا زدن ؟ چطوری گل زدی ؟
.
.
.
بچه ها یه کم در مورد بازیتون توضیح بدین آخه این چه وضعشه فقط نتیجه رو میزارین ! بقیه رو نمیدونم اما خوندن جزئیات بازی برای من خیلی جالبه .
vahidgame
06-03-2010, 17:50
وحید خودت که خوب میدونی شوخی میکنم .
وحید گلها رو به ترتیب کیا زدن ؟ چطوری گل زدی ؟
حسین کاش زودتر میگفتی آخه من حافظه خوبی ندارم:31:
هر جفت گلهای منو لمپارد زد. این لمپارد برای خودش واقعا یه تیمه. فکر کنم اوایل بازی بودش که یه گل زدم که لمپارد ریباندو گل کرد. بعدش با اخراج بازیکنم تیمم بهم ریخت و همون نیمه اول دو تا گل خوردم. آخرای نیمه اول هم با پاسی خوبی که آگئرو از گوشه سمت چپ داد لمپارد توپو در محطه جریمه گل کرد.
کلا تیم خیلی خوبی دارم با اینکه تعداد بازیکنانم کم هستش ولی چون چلسی رو خیلی خوب می شناسم و زیاد باهاش بازی کردم مشکلی نیستش. از الان مواظب باشید چون تیم من خطرناک هستش:31:
CATALONIA
06-03-2010, 19:12
من هم بازي هام رو انجام دادم و از اونها لذت بردم
حالا هم ميرم آبنبات چوبيم رو بخورم ... :31:
بازي با وردربرمن رو حقم بود باخت و زياد خوب بازي نكردم
بازي با ---- رو بد شانسي آوردم و ميتونستم ببرم ولي حيف شد ...
گل هاي منو
يكي تورس زد و اون يكي رو جرارد با شوت از راه دور
بازي با من سيتي هم خوب بازي كردم ولي باختم
آما رو نگاه كنين ميبينين كه حقم باخت نبوده ولي به هر حال لذت بردم
من هم بازي هام رو انجام دادم و از اونها لذت بردم
حالا هم ميرم آبنبات چوبيم رو بخورم ... :31:
بازي با وردربرمن رو حقم بود باخت و زياد خوب بازي نكردم
بازي با ---- رو بد شانسي آوردم و ميتونستم ببرم ولي حيف شد ...
گل هاي منو
يكي تورس زد و اون يكي رو جرارد با شوت از راه دور
بازي با من سيتي هم خوب بازي كردم ولي باختم
آما رو نگاه كنين ميبينين كه حقم باخت نبوده ولي به هر حال لذت بردم
عیب نداره شهاب جان من هفته پنجم یک چند واحد به قدرت تیمت اضافه میکنم انصاف نیست بقیه بچه ها سن و سالشون خیلی بیشتر از تو هستش .
حالا چرا سیو بازیو نذاشتی :20: ؟
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
بایرن مونیخ 3 -------------------------------------- آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال 0 -------------------------------------- اینتر میلان 2
چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2
لیورپول 0 ------------------------------------------- وردربرمن 2
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید 1 --------------------------------------- آ.اس رم 0
آرسنال 2 ------------------------------------------ میلان 2-------- فرم ترکیب من برای این بازی:
کد:
منچستر 1 ----------------------------------------- مارسی 1
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
میلان ----------------------------------------- بایرن مونیخ
لیون 3 ------------------------------------------- لیورپول 2
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
من سیتی 3 ------------------------------------ لیورپول 2
رم --------------------------------------------- لیون
رئال ------------------------------------------- والنسیا
جدول رده بندی بازیها
تركيب من :
شهاب فرم ترکیب تیمت برای تمام بازیها همینه ؟ من اینو توی پست اول گذاشتم تا اگه زمانی نبودی و تیمت مهمان بود بچه ها همین فرم رو برای تیمت لود کنن .
من فرم ترکیب تیمها رو توی پست اول قرار میدم تا در صورتیکه یکی از بچه ها نبود و تیمش بازی داشت حریف که میزبانه همین فرم رو براش لود کنه .
سلام حسین جام من میخوام بازی هفته چهرم رو بازی کنم میتونم الان
سلام حسین جام من میخوام بازی هفته چهرم رو بازی کنم میتونم الان
سلام
شهاب چند تا بازیشو انجام داده اما فراموش کرده سیو بازیها رو بزاره یه کم صبر کن احتمالا یه سر به سایت میزنه منبراش پیام خصوصی میزارم .
اعلام آمادگی و ثبت برای فصل بعد
برنامه مسابقات این لیگ به این شکله که به سه نفر این مسابقات جوایزی تعلق میگیره و سه نفر پایین جدول از لیگ خارج میشن و بجای اونها سه نفر جدید وارد این لیگ میشند . با توجه به این مساله دوستانی که علاقمند هستند در دوره بعدی لیگ حضور داشته باشن لطفا در همین تاپیک اعلام کنند تا نوبتشون محفوظ بشه.
تا این لحظه این کاربران نوبت خودشون رو رزرو کردن :
ar71
منم هستم !
vahidgame
06-03-2010, 22:01
حسین می بینم که صفحه اول تاپیکو ویرایش کردی. توضیحاتت عالی بود.دستت درد نکنه. فکر کنم با توضیحاتی که دادی تعداد افراد متقاضی برای دوره بعد خیلی زیاد بشه که باید یه فکری کرد چون ممکنه خیلی ها که دوست دارن شرکت کنن از این مسابقات محروم بشن. اگر یه نفر هم در کنار تو بتونه بازیهارو مدیریت کنه فکر کنم بشه دو تا لیگ درست کرد. حالا باید دید چی میشه.
راستی منم آپشن فایلو بهت داده بودم.توی پست اول بذارش.
منم هستم !
هادی جان ثبت کردم .
حسین می بینم که صفحه اول تاپیکو ویرایش کردی. توضیحاتت عالی بود.دستت درد نکنه. فکر کنم با توضیحاتی که دادی تعداد افراد متقاضی برای دوره بعد خیلی زیاد بشه که باید یه فکری کرد چون ممکنه خیلی ها که دوست دارن شرکت کنن از این مسابقات محروم بشن. اگر یه نفر هم در کنار تو بتونه بازیهارو مدیریت کنه فکر کنم بشه دو تا لیگ درست کرد. حالا باید دید چی میشه.
راستی منم آپشن فایلو بهت داده بودم.توی پست اول بذارش.
ممنون وحید جان . باشه آپشن فایلتو توی صفحه اول میذارم . راستی کرک 1.3 رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی سر خودت کلاه میره چون بیشتر بخش هایی که تنظیم کردی توی فایل فرم ترکیبت ذخیره نمیشه .
الان وقتی فرم بچه ها رو لود میکنی تمام تنظیماتی که بچه ها توی فرمشون انجام دادن برات لود میشه ؟
vahidgame
06-03-2010, 22:38
ممنون وحید جان . باشه آپشن فایلتو توی صفحه اول میذارم . راستی کرک 1.3 رو نصب کردی ؟ اگه نصب نکردی سر خودت کلاه میره چون بیشتر بخش هایی که تنظیم کردی توی فایل فرم ترکیبت ذخیره نمیشه .
الان وقتی فرم بچه ها رو لود میکنی تمام تنظیماتی که بچه ها توی فرمشون انجام دادن برات لود میشه ؟
نه هنوز دانلود نکردم. فرم بچه ها چون بازی باهاشون نداشتم امتحان نکردم. میشه بگی مثلا چه چیزایی ذخیره نمیشه؟ ترکیب ذخیره بشه برای من بسه چون تقریبا تاکتیکهای پیش فرض تیم خوب هست. فقط ضربه کاشت زن ها رو مارکینگ هم ذخیره بشه خوبه. حالا در مورد این کرک مطمئنی؟ خودت امتحان کردی؟
حالا شاید تا چند روز دیگه دانلودش کردم. فکر کنم فقط من اینجا اینترنت dial up دارم:31:
نه هنوز دانلود نکردم. فرم بچه ها چون بازی باهاشون نداشتم امتحان نکردم. میشه بگی مثلا چه چیزایی ذخیره نمیشه؟ ترکیب ذخیره بشه برای من بسه چون تقریبا تاکتیکهای پیش فرض تیم خوب هست. فقط ضربه کاشت زن ها رو مارکینگ هم ذخیره بشه خوبه. حالا در مورد این کرک مطمئنی؟ خودت امتحان کردی؟
حالا شاید تا چند روز دیگه دانلودش کردم. فکر کنم فقط من اینجا اینترنت dial up دارم:31:
کرک 1.0 فقط فرمیشن بازی و تاکتیکهای تیمی رو میچینه . یعنی بخش عمده ای از تنظیمات سیو نمیشن حتی ارنج تیم و گزینه ای که ارنج تیم رو اتومات میچینه .
vahidgame
06-03-2010, 23:16
کرک 1.0 فقط فرمیشن بازی و تاکتیکهای تیمی رو میچینه . یعنی بخش عمده ای از تنظیمات سیو نمیشن حتی ارنج تیم و گزینه ای که ارنج تیم رو اتومات میچینه .
میشه یه مثال بزنی که مثلا چه چیزای دیگه نمیاد. اگه مسئله فقط قسمت assisted settings هستش که اونو میشه هر کسی راحت به طرف مقابل بگه.
من الان داشتم آمار بازیهای بچه ها رو نگاه میکردم یادمه توی فصل نقل و انتقالات کلی به بچه ها گفتم همش به فکر مهاجم نباشید هافبک و حتی مدافعین و دروازه بان اهمیتشون کمتر از مهاجمین نیست اما کمتر کسی گوش کرد حالا اگه به آمار نگاه کنین میبینید که بچه ها بطور متوسط توی هر بازی 1.25 گل خوردن و این آمار خیلی زیاده . از اونطرف توی هر بازی 1.5 گل به ثمر رسوندن .
اگه توی فصل نقل و انتقالان کمی به پستهای دیگه هم توجه میشد الان هر کدوم از بچه ها نتایج بهتری کسب میکردن.
آمار بازیها :
کل بازیها : 25 بازی
تعداد بردها : 9 برد
تعداد مساویها : 11 مساوی
تعداد باختها : 5 باخت
گلهای زده : 37 گل
گلهای خورده : 31 گل
میشه یه مثال بزنی که مثلا چه چیزای دیگه نمیاد. اگه مسئله فقط قسمت assisted settings هستش که اونو میشه هر کسی راحت به طرف مقابل بگه.
خیلی چیزا هست وحید . مثلا انتخاب بازیکنان برای ضربات کرنر و ایستگاهی دور و نزدیک یا انتخاب مدافعین برای گرفتن مهاجم حریف یا انتخاب بازیکنانی که موقع ضربه کرنر به مهاجمین اضافه بشن . همینطور کل بخش assistance .
همچنین ویرایش پستها و انتخاب استراتژیها . هر کدوم از این موارد اهمیت زیادی در بازی دارن که حتی تنظیم دقیق اونها میتونه سرنوشت یک بازیو عوض کنه . علاوه بر اینها کسی حوصله نداره با عکس و توضیح یک ساعت به حریفش بگه که چی کار کنه .
حسین جان این هم فرمیشن من ( اینتر میلان) برا بازیهای رو در رو
حسین جان من می تونم بازیمو انجام بدم آخه شهاب سیو نذاشته؟
من از سیو قبلی کسی که قبل شهاب بازیشو انجام داده می تونم استفاده کنم؟
سلام بچه ها منم بازیمو با نتیجه ی 3 بر 0 بردم.عجب بازی بود.با اینکه رونالدو و آلونسو رو نداشتم.ولی بازی رو بردم.حالا همه میتونن قدرت واقعیه رئال رو درک کنن:27:
گل اول رو کاکا زد و گل دوم رو ایگوان و گل سوم رو رائول که در نیمه دوم اوردمش تو زد.بازیه واقعا زیبایی بود اصلا زیاد تمایل به گل زدن نداشتم و با پاسکاریهای تک ضرب و جابجا شدن گیجشون کرده بودم.ولی 3 گل رو زدم.
سیو بازی:
بازیه دیشبو دیدین رئال رفت اول جدول؟
راستی حسین خبری از بازیکنان تو جدول گلزنان نبود چرا ؟
حسین جان این هم فرمیشن من ( اینتر میلان) برا بازیهای رو در رو
سلام
باشه آرمین جان سیو فرمتو توی پست اول قرار میدم . در ضمن با سیو بازی عادل بازیتو انجام بده . اینکه شهاب سیو بازیو توی تاپیک نذاشته تقصیر خودشه علاوه بر این من باید آپشن فایلشو تعدیل کنم و تیمشو چند واحد قویتر کنم بعد مجدد بازیهاشو انجام بده .
راستی این فرمیشنی که ساختی با کرک 1.3 هستش دیگه ؟
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
عادل جان الان فقط تو و وحید هستین که از کرک 1.3 استفاده نمیکنین . ایت مساله توی بازیهای رو در رو مشکل ساز میشه پس لطفا این کرک رو دانلود کن و بعد از نصب با این کرک فرم ترکیب تیمت رو بساز تا توی پست اول قرار بدم اینجوری لازم نیست برای هر بازی به حریفت بگی چطوری ترکیبت تیمتو بسازه .
سلام حسین جان من میتونم بازیمو با سیو عادل ادامه بدم
سلام حسین جان من میتونم بازیمو با سیو عادل ادامه بدم
سلام
آره حامد جان شما بازیتو انجام بده و سیوشو توی تاپیک بزار .
CATALONIA
07-03-2010, 16:05
سلم به همه ي دوستان
حسين به مسنجر هم يه سري بزن !
من ديشب خواستم بيام تو سايت ولي سايت برام باز نميشد چندين بار هم امتحان كردم براي همين تو يا هو مسنجر براي حسين سيو بازي رو فرستادم ولي انگار به اونجا سر نزده
در كل ببخشيد بابت دير كرد
راستي حسين اون تركيب رو من اشتباه گذاشتم
فعلا نزارش تا تركيب اصلي رو بازرم اون ماله يه بخش ديگه بود اشتباه شد
حالا كه بچه ها سيو كردن من چيكار كنم !!!
مثلا عادل كه بازي هاشو انجام داده ؟؟
حسين بگو من چيكار كنم ؟
ممنون
CATALONIA
07-03-2010, 16:12
ويرايش ...
CATALONIA
07-03-2010, 16:21
ويرايش ....
شهاب جان شما باید چند تا بازیتو مجدد انجام بدی ( مقصر کسی نیست چون سیو بازیو توی تاپپیک نذاشتی ) حالا برات بد هم نشد من کمی تیمتو قویتر میکنم و آپشن فایلو برات میفرستم . عادل هم سیو بازیو درست آپلود کرده الان حامد داره با سیو بازی عادل بازیشو انجام میده .
پس اولا شما پستهای قبلیتو ویرایش کن تا بچه ها به اشتباه نیفتن و دوم اینکه این آپشن فایلو بگیر و جایگزین آپشن فایل قبلیت کن :
حسین جان بازیمو انجام دادم
رم 4 - لیون 1
بازی خیلی خوبی بود یعنی لیون چیزی واسه گفتن نداشت
گلهامو این بازیکنا زدن: کویت - تونی - ریسه - بریگی
در حالی که خیلی از بازیکنا رو نداشتم و تا جای کمبود بازیکن پیشرفت که مجبور شدم پست بازیمو بر حسب بازیکنان موجود تغییر بدم همه ی 4 گلم رو هم تو نیمه اول زدم
اگه آمارو نگاه کنین برتری 100% با من بوده با 24 شوت
اینم لینک سیو بازی
حسین جان بازیمو انجام دادم
رم 4 - لیون 1
بازی خیلی خوبی بود یعنی لیون چیزی واسه گفتن نداشت
گلهامو این بازیکنا زدن: کویت - تونی - ریسه - بریگی
در حالی که خیلی از بازیکنا رو نداشتم و تا جای کمبود بازیکن پیشرفت که مجبور شدم پست بازیمو بر حسب بازیکنان موجود تغییر بدم همه ی 4 گلم رو هم تو نیمه اول زدم
اگه آمارو نگاه کنین برتری 100% با من بوده با 24 شوت
اینم لینک سیو بازی
ایولا بابا حامد احتمالا یک آپشن فایل دیگه رو اشتباها بجای آپشن فایل مسابقات توی پوشه سیو کپی نکردی ؟
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
منم الان میرم بازیمو انجام بدم .
CATALONIA
07-03-2010, 19:02
شهاب جان شما باید چند تا بازیتو مجدد انجام بدی ( مقصر کسی نیست چون سیو بازیو توی تاپپیک نذاشتی ) حالا برات بد هم نشد من کمی تیمتو قویتر میکنم و آپشن فایلو برات میفرستم . عادل هم سیو بازیو درست آپلود کرده الان حامد داره با سیو بازی عادل بازیشو انجام میده .
پس اولا شما پستهای قبلیتو ویرایش کن تا بچه ها به اشتباه نیفتن و دوم اینکه این آپشن فایلو بگیر و جایگزین آپشن فایل قبلیت کن :
باشه ممنون
حتما اشتباه از من بوده
معذرت ميخوام
حالا شما هم برو بازيت رو انجام بده بعدش من با سيو شما برم بازي كنم
ممنون
HASHEM289
07-03-2010, 19:08
آقایون اساتید لطفا یک آموزش کلی برای کسانی که بلد نیستند شبکه بازی کنند (خودمو میگم ) بزارند تا ما هم بتونیم تو مسابقه شرکت کنیم ممنون
محمد شما توی بخش line up گزینه 2 رو انتخاب نکردی به همین خاطر کامپیوتر بهترین بازیکناتو برای این بازی انتخاب نکرده من چیکار کنم با همین فرم بازی کنم یا میخوای تغییرش بدی ؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
آقایون اساتید لطفا یک آموزش کلی برای کسانی که بلد نیستند شبکه بازی کنند (خودمو میگم ) بزارند تا ما هم بتونیم تو مسابقه شرکت کنیم ممنون
هاشم جان ما آنلاین بازی نمیکنیم بچه ها بازیشونو توی کامپیوتر خودشون انجام میدن فعلا سیوشو برای بقیه میفرستن تا بقیه هم بتونن بازیشونو انجام بدن .
بچه ها حواستون باشه وقتی میخواین فرم ترکیبتونو بسازین گزینه لاین آپ رو روی عدد 2 قرار بدین تا کامپیوتر آماده ترین بازیکنان رو براتون انتخاب کنه اگرم نمیخواین که هیچی .
نه حسین جان خودم هم وقتی گل ها رو زدم به ترکیبم رفتم اما آپشن فایل خودم بود باور کن
من این توضیح رو هم بدم فلش آبی بطور میانگین از تمام قدرتهای یک بازیکن کم میشه . بنفش 10 واحد , نارنجی حدود 5 واحد اضافه میشه و قرمز هم بطور میانگین 10 واحد به تمام قدرتها اضافه میکنه .
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
نه حسین جان خودم هم وقتی گل ها رو زدم به ترکیبم رفتم اما آپشن فایل خودم بود باور کن
خب اگه چک کردی پس درسته چون ممکنه آدم حواسش نباشه قبل از بازی لیگش با آپشن فایل خودش بازی کرده باشه بعد یادش رفته باشه آپشن فایل مسابقات رو جایگزین کنه .
CATALONIA
07-03-2010, 19:28
پس حسين جان من بازيم رو انجام ميدم بعدش سيوش رو ميزارم
باشه ؟
پس حسين جان من بازيم رو انجام ميدم بعدش سيوش رو ميزارم
باشه ؟
باشه . آخرین سیو مال حامده از صفحه قبل بگیرش . چند تا از بازیهاتو میخوای انجام بدی ؟
mohammad8711
07-03-2010, 19:53
محمد شما توی بخش line up گزینه 2 رو انتخاب نکردی به همین خاطر کامپیوتر بهترین بازیکناتو برای این بازی انتخاب نکرده من چیکار کنم با همین فرم بازی کنم یا میخوای تغییرش بدی ؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
هاشم جان ما آنلاین بازی نمیکنیم بچه ها بازیشونو توی کامپیوتر خودشون انجام میدن فعلا سیوشو برای بقیه میفرستن تا بقیه هم بتونن بازیشونو انجام بدن .
حسین جان همین بازیکن ها خوب هستند ، نیازی به تغییر نیست
راستی حسین جان اگه تونستی گل ها هم سیو کن و آپلود کن ، البته اگه زیاد گل زدی فقط چند تا گل که زیبا تر بودن رو آپلود کن
حسین جان منم از کرک 1.3 استفاده می کنم.فقط چون از ترکیب دیفالت خود بازی استفاده می کنم وقت نکردم ترکیبم رو بذارم
سلام . حسین ترکیبو بده بازی کنم
سلام
صبر کن آرمین جان چند تا بازی معوقه بچه ها رو به کامپیوتر سپردم اونا انجام بشه سیو بازیو میذارم .
سلام
صبر کن آرمین جان چند تا بازی معوقه بچه ها رو به کامپیوتر سپردم اونا انجام بشه سیو بازیو میذارم .
حسِِن جــان من الان دیگه دارم میرم سر کار . اگه تونستم امشب حول و حوش ساعت 11- 11:30 میام که دربی میلان رو بازی کنم. پس تا اون موقع فرمیشنت رو آماده کن . خــــــدا حــــــافــــــظ
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
بایرن مونیخ 3 ------------------------------------ آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای 0 ----------------------------------- یوونتوس تورین 0 ---(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
پورتو پرتغال 0 ------------------------------------ اینتر میلان 2
چلسی 3 ---------------------------------------- لیون 2
لیورپول 2----------------------------------------- وردربرمن 0--- (این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
منچسترسیتی 3 ------------------------------- بارسلونا 0 ---(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
رئال مادرید 1 ------------------------------------ آ.اس رم 0
آرسنال 2 ---------------------------------------- میلان 2
منچستر 1 -------------------------------------- مارسی 1
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
میلان 1 ----------------------------------------- بایرن مونیخ 3
لیون 2 ------------------------------------------- لیورپول 2
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
مارسی ------------------------------ بایرن مونیخ
یوونتوس ----------------------------- لیورپول
لاتزیو -------------------------------- اینتر میلان
آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
منچستریونایتد----------------------- بارسلون
آرسنال ------------------------------ رئال مادرید
میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1
من الان بازی خودمو در مقابل بایرن مونیخ انجام میدم .
حسین جان اینم ترکیب تیم من(رئال مادرید):
راستی بازیه من رو تو جدول قرار ندادی من بازیم رو انجام دادم با والنسیا.
من این 3-4 ماه اخیر همش داشتم روی گیم پلی بازی کار میکردم روی همین حساب زیاد فرصت نکردم بازی کنم بهمین خاطر این نتایج ضعیفو میگیرم .
سیو بازی :
سلام حسین جان من میخوام راس ساعت 3 بازیمو انجام بدم اگه کسی بازی نمیکنه بازیمو برگزار کنم البته اگه چبسی فرمیشن مسابقات رو گذاشته باشه
حسین جان اینم ترکیب تیم من(رئال مادرید):
راستی بازیه من رو تو جدول قرار ندادی من بازیم رو انجام دادم با والنسیا.
عادل فرم ترکیبتو اشتباها توی اسلات 1 قرارداده بودی من اونو توی اسلات 10 قرار دادم و مجدد توی مولتی آپلود , آپلودش کردم و توی پست اول قرار دادم لطفا پست قبلیتو ویرایش کن .
من این فایل که مربوط میشه به فرم ترکیب تیم بارسلون رو هرکاری میکنم نمیتونم توی multi upload آپلودش کنم کسی میتونه اینکار رو برای من بکنه و لینکشو توی تاپیک بزاره ؟
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
سلام حسین جان من میخوام راس ساعت 3 بازیمو انجام بدم اگه کسی بازی نمیکنه بازیمو برگزار کنم البته اگه چبسی فرمیشن مسابقات رو گذاشته باشه
سلام
آره حامد جان . سیو بازی رو هم پست بالا گذاشتم .فرم ترکیب چلسی هم توی پست اول هست. در ضمن فرم ترکیب خودت و برادرت حبیب رو هم آپلود کن تا توی پست اول بزارم .
CATALONIA
08-03-2010, 15:36
من این فایل که مربوط میشه به فرم ترکیب تیم بارسلون رو هرکاری میکنم نمیتونم توی multi upload آپلودش کنم کسی میتونه اینکار رو برای من بکنه و لینکشو توی تاپیک بزاره ؟
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
سلام
آره حامد جان . سیو بازی رو هم پست بالا گذاشتم .فرم ترکیب چلسی هم توی پست اول هست. در ضمن فرم ترکیب خودت و برادرت حبیب رو هم آپلود کن تا توی پست اول بزارم .
سلام
بفرماييد حسين آقا
يعني الان من صبر كنم تا حامد بازيش رو انجام بده بعد من بازي كنم ؟
سلام
بفرماييد حسين آقا
يعني الان من صبر كنم تا حامد بازيش رو انجام بده بعد من بازي كنم ؟
ممنون شهاب جان اما اینکه لینک دانلود نداره !
آره بزار حامد بازیشو انجام بده و سیو بزاره بعد شما توی تاپیک اعلام کن که میخوای بازی کنی . در ضمن همه بازیهاتو با هم انجام نده چون خیلی طول میکشه و همین مساله سبب مشکلاتی توی تاپیک میشه . اگه خواستی بازی کنی بیشتر از دو تا بازیو یک دفه انجام نده تا اینجوری زودتر بتوننی سیو بازیو توی تاپیک بزاری شاید چند نفر دیگه از بچه ها بخوان بازیهاشونو انجام بدن اونوقت خیلی معطل شما میشن .
سلام حسین جان منم بازیمو انجام داد
رم 2 - چلسی 1
بازی خیلی سختی بود
اولین گل رو چلسی توسط دروگبا زد بعد تو اخرای نیمه اول پنالتی گرفتن به سودم که ریسه وارد دروازه کرد تو نیمه دوم هم با استفاده از یه سانتر و اشتباه مدافعان چلسی توسط توز صاحب گل شدم و در دقیقه 75 ژوان اخراج شد که باعث شد بقیه بازی 10نفره بازی کنم
اینم سیو بازی
vahidgame
08-03-2010, 16:23
حامد جان از قسمت assisted گزینه ترکیبو روی 2 گذاشتی؟
من هنوز کرک 1.3 رو دانلود نکردم به خاطر همین تاکتیکهای تیمم سیو نشده اگه یکمی صبر می کردی شاید دانلودش کرده بودم.
CATALONIA
08-03-2010, 16:30
ما هم با سيو حامد جان رفتيم براي بازي
تا بعد
vahidgame
08-03-2010, 16:36
بازی های رو در رو باید یه فکری کرد.کلا بازیهای رو در رو مثل اینکه من مشکل دارم. مسابقات قبلی این قضیه رو با محمد و آرمین داشتم تازه آخرش هم ترکیب درستی برای اونا فرستاده نشد:13:
حامد جان از قسمت assisted گزینه ترکیبو روی 2 گذاشتی؟
من هنوز کرک 1.3 رو دانلود نکردم به خاطر همین تاکتیکهای تیمم سیو نشده اگه یکمی صبر می کردی شاید دانلودش کرده بودم.
نه وحید جانبه هیچ چیز دست نزدم
mohsen_gh1991
08-03-2010, 16:56
سلام
میشه منم بازی بدین(البته اگه اوایل فصل هست)و اگر تیم منچستر رو کسی بر نداشته. اگه هم نشد برای فصل اینده ما رو بی خبر نذارین میخوام با منچستر گرد و خاک کنم.
بازی های رو در رو باید یه فکری کرد.کلا بازیهای رو در رو مثل اینکه من مشکل دارم. مسابقات قبلی این قضیه رو با محمد و آرمین داشتم تازه آخرش هم ترکیب درستی برای اونا فرستاده نشد:13:
وحید جان از بین 11 نفر فقط شما مشکل داری اونم بخاطر اینه که کرک 1.3 رو نصب نکردی .
vahidgame
08-03-2010, 17:01
نه وحید جانبه هیچ چیز دست نزدم
اگه اینجوری که خیلی بده دوباره قضیه ذرت کاران پیش اومد. حسین قضیه اونو میدونه چیه:31: میتونی حدودا بگی ترکیب اصلی من چه بازیکنان بودن؟
حالا چرا این قدر عجله داشتی تا چهارشنبه وقت بودش. من اصلا این جوری دوست ندارم. اگه 4 تا هم میخورم ناراحت نمی شدم ولی چون بدون هماهنگی بازی کردی یکمی ناراحت شدم.
اگه اینجوری که خیلی بده دوباره قضیه ذرت کاران پیش اومد. حسین قضیه اونو میدونه چیه:31: میتونی حدودا بگی ترکیب اصلی من چه بازیکنان بودن؟
حالا چرا این قدر عجله داشتی تا چهارشنبه وقت بودش. من اصلا این جوری دوست ندارم. اگه 4 تا هم میخورم ناراحت نمی شدم ولی چون بدون هماهنگی بازی کردی یکمی ناراحت شدم.
ترکیبی بود که خودت گذاشته بودی
3-3-4
CATALONIA
08-03-2010, 17:52
من هم بازي هامو انجام دادم و خوب بود بازي ها :
بازي اول با ---- بود
كه اول با يك گل تورس كه با پاس دي ناتاله بود جلو افتادم بعدش يه گل خوردم دوباره تورس روي يك ضربه ايستگاهي گل زد كه توسط جرارد سانتر شد و تورس زد تو گل گل زدو و جلو افتادم اما بعدش يك گل خوردم و 2-2 شد
بازي بعدي با من سيتي بود كه يكم سخت بود
اول عقب افتادم بعدش با گل پيينار جلو افتادم كه با يك شوت از راه دور به گل تبديل شد روي پاس جرارد بعدش يك گل خوردم و عقب افتادم ولي دي ناتاله روي ريباند شوت دي ناتاله جلو انداختم تا دقيقه ي 55 كه كرگر اخراج شد و بعد يه گل خوردم و سپس توسط تورس روي سانتر گلن جانسون گل زدم ( اين همون تورس كه اول فصل همه ميگفتن نميتوني ازش خوب استفاده كني !! حالا صدر جدول گلزنانه )
به هر حال ما هم بازي هامون رو انجام داديم و رفت
اين هم سيو بازي
با بررسیهایی که انجام دادم میتونیم جام حذفی رو هم در کنار این لیگ داشته باشیم . بنابراین از هفته ششم لیگ بازیهای جام حذفی شروع خواهد شد . جزئیات بیشتر درمورد این جام رو در پستهای بعدی توضیح خواهم داد .
سلام
میشه منم بازی بدین(البته اگه اوایل فصل هست)و اگر تیم منچستر رو کسی بر نداشته. اگه هم نشد برای فصل اینده ما رو بی خبر نذارین میخوام با منچستر گرد و خاک کنم.
سلام
محسن جان الان این لیگ راه افتاده من اسمتو توی پست اول میذارم تا برای لیگ بعد رزرو کرده باشی .
خب برای ایجاد این جام در کنار لیگ فعلی چند مورد رو باید مشخص کنیم .
1- به نظر شما جام حذفی متشکل از چند تیم باشه ؟
2- اگر تعداد تیمها رو بیشتر از 20 تیم انتخاب کنیم چه تیمهایی رو به جام اضافه کنیم ؟
3- مرحله اول جام , بصورت گروهی باشه یا تمام بازیها بصورت حذفی برگزار بشه ؟
4- برای جام حذفی کاربرانی بجز بچه های لیگ خودمون هم توی این جام شرکت داده بشند یا نه ؟
...
قوانین ثابت این جام :
1- بازیها بصورت رفت و برگشت خواهد بود .
2- زمان بازیها 15 دقیقه ای خواهد بود .
3- گزینه خستگی انباشته و مصدومیت بازیکنان فعال خواهد بود .
CATALONIA
08-03-2010, 18:56
2- اگر تعداد تیمها رو بیشتر از 20 تیم انتخاب کنیم چه تیمهایی رو به جام اضافه کنیم ؟
4- برای جام حذفی کاربرانی بجز بچه های لیگ خودمون هم توی این جام شرکت داده بشند یا نه ؟
...
قوانین ثابت این جام :
برگزاري جام حذفي ايده ي خوبيه
1- به نظر من حدود 30 تيم باشه
2- تيم هايي كه كساني كه فصل بعد مبخواهند بازي كنند بر ميدارن و چند تا تيم ديگه ( ترجيحا ضعيف )
3- به نظر من همه ي بازي ها به صورت حذفي باشه چون اينطوري خيلي طول ميكشه اگه گروهي باشه
البته يه مزيت هم داره اين كه تيم هاي زيادي پس از مرحله ي گروهي حذف ميشن ولي به نظر من تمام حذفي
4- به نظر من كساني كه براي فصل بعد رزرو كردن هم باشن بهتره
...
قوانین ثابت این جام :
حسین جان جوابهای من به سوالات
1- همین تیمهای لیگ که هست
2- جوابم همون قبلیه
3- تمام بازیها حذفی باشن
4- نه همین کاربران شرکت کنن
در ضمن به تیم قهرمان هم امتیازاتی تعیین کن
vahidgame
08-03-2010, 21:15
ترکیبی بود که خودت گذاشته بودی
3-3-4
حامد جان من منظورم بازیکنان که توی ترکیب اصلی هستن بود نه سیستم بازی. حالا زیاد مهم نیستش بازی گذشتش ولی مطمئن باشید با این آپشن فایلی فعلی بردن تیمهایی مثل بارسلونا و منچستر و چلسی و رئال فوق العاده سخت هستش مخصوصا اینکه کسانی که این تیمها رو دارن تاکتیک هم بچینن که در این صورت احتمال برد شاید 10 درصد باشه! من اینو امتحان کردم و با دلیل میگم اگر بازیکنان تیم خودتو قرمز باشن بازم شانس دارید وگرنه احتمالا بازی مساوی میشه یا اینکه می بازید:20: البته شانس برد هم دارید من خودم تونستم این تیمهارو با این آپشن فایل ببرم ولی با سختی زیاد تونستم
1-به نظر من 32 تا تیم باشه
2-خیلی تیمها هستن که قوی هستن ولی توی لیگ ما نیستن
3-همه به صورت حذفی باشه چون جام حذفی معمولا به این صورت هستش
4-اگر باشن خیلی بهتره چون افراد دیگه همه میتونن توی مسابقات شرکت کنن و دیگه نباید این همه برای دوره بعد صبر کنن.
mohammad8711
08-03-2010, 22:53
ترکیب تیم من برای بازی با آرسنال :
اینتـــر میلان 1 - 2 ای سی میـــلان
حسین جان وقتی داشتم فرمیشنت رو لود میکردم دیدم که پاتو تو ترکیبت هستش که فلشش هم بنفشه بعد رفتم تو ترکیبت اونو با مسی عوضش کردم (البته با اجازه شما) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [RIGHT]دقیقه 70 بودش که تیمت تعویضی رو انجام داد و پاتو ! که فلشش بنفش بود به جای مسی اومد داخل زمین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
اینم آمار بازی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حسین جان نیمه اول Mancini بایه برگردون قشنگ بهم گل زد که گلش رو برات آپلود کردم تـــا اگه دوست داشتی ببینی. اینم لینک گل :
و اینهم سیو بازی :
vahidgame
09-03-2010, 02:04
آرمین جان پس دربی رو باختی. راستی میشه دلایل افت تیمتو بگی آخه دوره قبل صدر جدول بودی. میگم نکنه بازیکنانت بدنسازی اول فصل خوب نکردن:31:
اینتـــر میلان 1 - 2 ای سی میـــلان
حسین جان وقتی داشتم فرمیشنت رو لود میکردم دیدم که پاتو تو ترکیبت هستش که فلشش هم بنفشه بعد رفتم تو ترکیبت اونو با مسی عوضش کردم (البته با اجازه شما) [RIGHT]دقیقه 70 بودش که تیمت تعویضی رو انجام داد و پاتو ! که فلشش بنفش بود به جای مسی اومد داخل زمین ]
اینم آمار بازی :
در ضمن حسین جان نیمه اول Mancini بایه برگردون قشنگ بهم گل زد که گلش رو برات آپلود کردم تـــا اگه دوست داشتی ببینی. اینم لینک گل :
و اینهم سیو بازی :
سلام
دستت درد نکنه آرمین جان .
به نظر میرسه درجه سختی بازیها یک مقدار زیاده تا آخر هفته هم صبر میکنیم بعد اگه اکثر بچه ها گفتن بازیها سخته من دو واحد قدرت تیمهامونو رو افزایش میدم .
.
.
در ضمن من الان چند بازی معوقه رو به کامپیوتر واگذار کردم . پس کسی بازیشو فعلا با سیو آرمین انجام نده .
آرمین جان پس دربی رو باختی. راستی میشه دلایل افت تیمتو بگی آخه دوره قبل صدر جدول بودی. میگم نکنه بازیکنانت بدنسازی اول فصل خوب نکردن:31:
سلام مسعود جان. سوال خوبی پرسیدی.
راستش مهمترین دلیل افت تیمه من اینه که از قدرت بازیکنام خیلی کم شده. من زمانی که آرسنال رو داشتم به نسبت اینکه از تیمهایی مثل چلسی و من یونایتد و لیورپول ضعیفتر بود باهاش بهتر بازی میکردم. تو سیستم من پاسکاری حرف اول رو میزنه ولی با اینتر نمیتونم اینکار رو بکنم چون فکر کنم تیمه من بیشتر از همه تعدیل شده و خیلی ضعیفه طوری که من به طور میانگین تو هر بازی حدود 250 پاس ردوبدل میکردم ولی با این تبم حداکثر 145 پاس . ودلیلش هم تعدیل شدن زیاد بازیکنا هستش.باور کن من تو هر بازی شاید بتونم 3 تا موقعیت نصفه و نیمه گل پیدا کنم که اونم میتونم فقط با اتوئو (شاید) به سرانجام برسونمش. چون بقیه بازیکنام از لحاظ قدرت بدنی فوق العاده پایین هستن.
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
میلان 1 ----------------------------------------- بایرن مونیخ 3
یوونتوس 0 ------------------------------------- بارسلونا--------- 2 (این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
لیون 2 ------------------------------------------- لیورپول 2
والنسیا 1--------------------------------------- منچستر یونایتد 1--------(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ----------فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :
اینتر 1 ------------------------------------------- میلان 2
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
لاتزیو -------------------------------- اینتر میلان
برنامه هفته ششم بازیها
چلسی ---------------------------بایرن مونیخ
لاتزیو ----------------------------- یوونتوس
اینتر -------------------------------بارسلون
لیورپول --------------------------- آرسنال
رم 2 ---------------------------------میلان 1
منچستر سیتی ----------------- منچستر یونایتد
رئال مادرید ----------------------- لیون
سیو بازیها :
سلام مسعود جان. سوال خوبی پرسیدی.
راستش مهمترین دلیل افت تیمه من اینه که از قدرت بازیکنام خیلی کم شده. من زمانی که آرسنال رو داشتم به نسبت اینکه از تیمهایی مثل چلسی و من یونایتد و لیورپول ضعیفتر بود باهاش بهتر بازی میکردم. تو سیستم من پاسکاری حرف اول رو میزنه ولی با اینتر نمیتونم اینکار رو بکنم چون فکر کنم تیمه من بیشتر از همه تعدیل شده و خیلی ضعیفه طوری که من به طور میانگین تو هر بازی حدود 250 پاس ردوبدل میکردم ولی با این تبم حداکثر 145 پاس . ودلیلش هم تعدیل شدن زیاد بازیکنا هستش.باور کن من تو هر بازی شاید بتونم 3 تا موقعیت نصفه و نیمه گل پیدا کنم که اونم میتونم فقط با اتوئو (شاید) به سرانجام برسونمش. چون بقیه بازیکنام از لحاظ قدرت بدنی فوق العاده پایین هستن.
آرمین جان داری اشتباه میکنی . من از آرسنال 8 یا 9 واحد کم کردم اما از اینتر 10 واحد . یعنی فقط یک یا دو واحد بیشتر از آرسنال در عوض اینتر از آرسنال خیلی قوی تره تازه توی فصل نقل و انتقالات تیمت تقویت شد .
علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضافه کنیم .
علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضاف کنیم .
خوب حسین جان این که تیمهای دیگه قویتر شدن خودش یعنی اینکه از تیمت کسر میشه. چون زمانی که سرعت پا به توپ بازیکن با سرعت بدون توپش یکی باشه حالا بر فرض هم فلشش هم خوب باشه من باید با کی دنبالش برم با این بازیکنای . . . . در صورتی که تو لیگ قبلی چنین چیزی (که اصلا با واقعیت مطابقت نداره ) وجود نداشت. و بازیها با کیفیت بالاتر انجام میشد. و کیفیت و واقعی بودن مهمتربود نه سختی بازی .
vahidgame
09-03-2010, 12:41
آرمین جان داری اشتباه میکنی . من از آرسنال 8 یا 9 واحد کم کردم اما از اینتر 10 واحد . یعنی فقط یک یا دو واحد بیشتر از آرسنال در عوض اینتر از آرسنال خیلی قوی تره تازه توی فصل نقل و انتقالات تیمت تقویت شد .
علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضاف کنیم .
منم باهات موافقم. تیمهای رو به رو مخصوصا از لحاظ سرعت پا به توپ و بدون توپ خیلی از تیمهای ما قوی تر هستن.
خوب حسین جان این که تیمهای دیگه قویتر شدن خودش یعنی اینکه از تیمت کسر میشه. چون زمانی که سرعت پا به توپ بازیکن با سرعت بدون توپش یکی باشه حالا بر فرض هم فلشش هم خوب باشه من باید با کی دنبالش برم با این بازیکنای . . . . در صورتی که تو لیگ قبلی چنین چیزی (که اصلا با واقعیت مطابقت نداره ) وجود نداشت. و بازیها با کیفیت بالاتر انجام میشد. و کیفیت و واقعی بودن مهمتربود نه سختی بازی .
تیمهای دیگه رو قویتر نکردم منظورم اینه که تیمهای این لیگ نسبت به لیگ قبل قوی تر هستن مثل رئال و ....
حالا مهم نیست من که گفتم به قدرت تیمها میشه دو واحد اضافه کرد البته به شرط اینکه اکثریت موافق باشن چون ممکنه بعضیا مخالفت کنن مثلا الان عادل با رئال داره خوب نتیجه میگیره یا محمد با بایرن مونیخ .
اما نظر شخصی منو بخوای باید بگم این نسخه بازیو کونامی کامل روانه بازار نکرده . من دقت کردم توی وضعیتهای مختلف هوش و قدرت تیمهای حریف متفاوت میشه . من بارها امتحان کردم یک لیگو راه میندازم تا آخر بازیها برام آسونه اما یک لیگ دیگه با همون تیمها بازیها خیلی سخت میشه . توی بازیهای دوستانه هم همین حالت برام پیش اومده یک بازی برام خیلی آسونه بعد کامپیوترمو خاموش میکنم و مجددا روشن میکنم دوباره با همون تیم که بازی میکنم بازی برام سخت تر شده .
CATALONIA
09-03-2010, 13:36
سلام به همگي
حبيب جان اگه ميشه تركيب تيمتو براي بازي با من بزار تا من بازي كنم
ممنون
سلام حسین جان فرم ترکیبتو میزاری بازیم انجام بدم با تو
سلام حسین جان بازیه من با حبیبه من باید بازی کنم یا حبیب؟
من میتونم بازی با لیون رو انجام بدم.
بعضی از بچه ها میگن دقیقا همون گیم پلی لیگ قبلو برای این لیگ داشته باشیم یعنی دقیقا همون تعدیل قدرت بازیکنان رو که توی لیگ قبل داشتیم اینجا هم همونو داشته باشیم چون واقعی تره . من الان همین کار رو در مورد تیم خودم انجام دادم و دو تا بازی در مقابل تیمهای یوونتوس و رئال انجام دادم , بازی خیلی واقعی تر شده بود دقیقا مثل لیگ قبل اما از اونطرف بازی آسون تر شده بود و من بارها موقعیت گل زنی پیدا کردم چون راحت تر میتونستم از مدافعین رد بشم و مهاجمین حریف هم نمیتونستن از مدافعین من رد بشن و از طرفی با توجه به اینکه بازیها 15 دقیقه ای شده توی این زمان احتمال برنده شدن خیلی زیاده .
به هر حال با توجه به نظرات بچه ها من تا آخر هفته آپشن فایل نهایی بازیها رو باید آماده کنم و به همه بدم تصمیم خودتونو بگیرید چیکار کنم همین گیم پلی خوبه یا گیم پلی لیگ قبل بهتر بود ؟
سلام حسین جان فرم ترکیبتو میزاری بازیم انجام بدم با تو
سلام
باشه صبر کن ترکیبو تا یک رب دیگه میذارم .
راستی من چند بار گفتم خودت و حبیب ترکیب تیمتونو بذارین تا توی پست اول قرار بدم اما اینکار رو تا الان نکردین .
سلام حسین جان بازیه من با حبیبه من باید بازی کنم یا حبیب؟
من میتونم بازی با لیون رو انجام بدم.
سلام
عادل جان همیشه تیمهای میزبان باید بازیشونو انجام بدن و تیم مهمان رو کامپیوتر کنترل میکنه . اگه فرم ترکیب برای این بازی نداری حبیب با ترکیبی که پست اول گذاشتی بازی میکنه .
با لیون رو میتونی اما حتما قبلش توی تاپیک بگو تا یک نفر دیگه همزمان بازیشو انجام نده .
عادل جان بعد من بازیتوانجام بده باشه منمنتظرم ترکیب حسینم
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
عادل جان بعد من بازیتو انجام بده من منتظر ترکیب حسین هستم
حامد با همون ترکیبی که توی پست اول گذاشتم بازی کن همون ترکیب خوبه . در ضمن لطفا فرم ترکیب تیم خودت و حبیب رو هم توی تاپیک بزار تا توی پست اول قرار بدم .
خوب فکر کنم حبیب باید بازی کنه.بازیه من با آرسنال رو.با همون ترکیب قبلیم بازی کنه.
پس من بازیمو بعد حامد بازی میکنم.
حسین جان بازیم تموم شد و شکست خوردی
رم 2 - میلان 1
بازی خیلی خوبی بود نیمه اول حسین تیمت بیکار بود
2تا گلام رو بالاک و توز زدن
گل اول رو بالاک با یه توپ برگشتی وئ شوت محکمی که زد وارد دروازت کرد و گل دومم رو با تکنیکی که تو کرنر دارم زدم که دروسی پاس داد و توز دهانه دروازه وارد دروزام کرد
کلا بازی خوبی بود الان با 4 برد پیاپی دارم رکورد میزنم ها فقط چرا مسی رو میزاری بیرون نمیدونم دلیلشو
من اضافه کردن قدرت تیم ها مخالفم
چون الان بازیا خیلی سخت و خوبن
عادل جان اینم سیو بازی
vahidgame
09-03-2010, 16:38
من با اضافه کردن قدرت تیمها موافقم.فکر کنم اگه رای بگیریم بهتر باشه:46:
حسین جان اینم فرم ترکیب آس رم برای بازیها
البته من تمام بازیا ترکیب میزارم
بقیه هم نظرشونو درمورد سختی بازی بگن اونوقت با اتفاق نظر تصمیم میگیریم .
وحید چرا بازیتو با یوونتوس انجام نمیدی اگه امشب بازی نکنی بازیت فردا به کامپیوتر واگذار میشه .
CATALONIA
09-03-2010, 23:21
اقا حبيب
اگه امكانش هست تا فردا ساعت 2 تركيب تيمتون رو بزاريد كه من فردا سر اين ساعت بازي كنم
ممنون
در مورد سختي ليگ هم به نظر من ( البته باب اون آپشن فايلي كه دادي ) خوب شده البته به نظرم يه كم بارم آسون شده ولي بازم گل ميخورم
در كل نميدونم
هر چي بقيه بگن
حسین حسین جان منم حبیب چند روزی هست نمیتونم بیام الان تونستم بیام با نام کاربری حامد میخوام بازی فردامو انجام بدم تا به کامپیوتر واگذار نشه فک کنم الان کسی بازی نمیکنه من بازی میکنم
masoodbr
10-03-2010, 00:19
سلام من الان رفتم براي بازي
حسین کمک
سلام حسین جان من شب پچ ادیت رو دانلود کردم نصبی بود نصب کردم و بعد پاکش کردم تو خودت بیای الان پچ قبلیمو میخوام اتچ کنم این پیام رو میدم اگه میشه زود کمک کن حبیب هم بتونه بازیشو انجام بده
سلام حسین جان امشب حبیب نتونست بازی کنه یعنی پس دچار مشکل شد اگه میشه بازی فردا رو به کامپیوتر واگذار نکن تا اونو تا شب با بازی بعدیش بازی میکنه حتما حسین یادت نره که گفتم
سلام به همه
من از آخر این هفته تا دو هفته بعد از عید کمتر فرصت میکنم به تاپیک سر بزنم اگه کسی میتونه کارها رو پیگیری کنه و گرنه این ایام بازیها رو مجبوریم تعطیل کنیم تا بعد از عید .
البته پیگیری کارها زیاد مشکل نیست فقط باید هر روز برنامه مسابقات اون روز رو همراه با فرصت زمانی برای بازیها قرار داده بشه و بازیهای معوقه هم به کامپیوتر واگذار بشه . حالا کسی حاضره اینکار رو برای این مدت انجام بده ؟
حسین کمک
سلام حسین جان من شب پچ ادیت رو دانلود کردم نصبی بود نصب کردم و بعد پاکش کردم تو خودت بیای الان پچ قبلیمو میخوام اتچ کنم این پیام رو میدم اگه میشه زود کمک کن حبیب هم بتونه بازیشو انجام بده
خب فایل ستینگ رو انتخاب نکن اینکه دیگه کاری نداره .
حبیب امروز فرصت داره بازیشو انجام بده .
vahidgame
10-03-2010, 12:17
شاید من بتونم. البته مطمئن نیستم. ولی یه مشکل الان دارم اینکه دسته بازی ندارم:31::31::31::31::31:
شاید من بتونم. البته مطمئن نیستم. ولی یه مشکل الان دارم اینکه دسته بازی ندارم:31::31::31::31::31:
وحید چرا بازی دیروزتو انجام ندادی من الان میخوام به کامپیوتر واگذارش کنم . اگه این مدت جایی نمیرین فکر کنم فرصت خوبی باشه تا بازیهای بیشتری در روز برگزار بشه من فقط در این حد میتونم به تاپیک سر بزنم که بازیمو انجام بدم .
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ----------فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :
چلسی 0 --------------------------------------- یوونتوس 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
بارسلون 1 --------------------------------------- لاتزیو 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
گالاتاسرای 0 ------------------------------------ منچستر یونایتد 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
لاتزیو 0 -------------------------------- اینتر میلان 2
برنامه هفته ششم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا پنج شنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
اینتر -------------------------------بارسلون
رئال مادرید ----------------------- لیون
برنامه هفته هفتم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا جمعه 21 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب پنچشنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
بایرن مونیخ ----------------------------- لیورپول
منچستریونایتد-------------------------- یوونتوس
مارسی --------------------------------- اینتر
رئال مادرید ------------------------------ چلسی
بارسلون -------------------------------- وردربرمن
رم -------------------------------------- لاتزیو
آرسنال --------------------------------- پورتو
میلان ----------------------------------- آژاکس
سیو بازیها :
جدول رده بندی تیمها
امروز هفته چهارم مسابقات هم تموم شد و امشب تصمیم نهائیو در مورد آپشن فایل نهایی بازیها میگیریم . تا الان دو نفر از سه نفر گفتم تعدیلاتی که توی لیگ قبلی داشتیم طبیعی تر و بهتر بود , اگه کسی دیگه ای نظری در این رابطه نداد آپشن فایل نهایی بازیها رو بر اساس گیم پلی لیگ قبل تعدیل خواهیم کرد .
لاتــزیو 0 - 2 اینتر میــلان این
سیو بازی :
اینم آمار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو با تمرکز بالا شروع کردم و تمام سعی رو کردم تا پاس اشتباهی ندم . و موفق شدم تو نیمه اول به این مهم برسم ویه گل هم با اتوئو بزنم . نیمه دوم هم با حملات پی در پی لاتزیو شروع شد . که نمیدونم اگه ژولیو سزار نبود چه اتفاقی برا تیمم میفتاد. به هر حال تو این گیرودار حملات لاتزیو با یک ضد حمله به گل دوم هم رسیدم. در پایان اتوئو بهترین بازیکن میدان شد . و آوراژ پاس تیم من هم 195 تا شد.
لاتــزیو 0 - 2 اینتر میــلان
این
سیو بازی :
اینم آمار :
بازی رو با تمرکز بالا شروع کردم و تمام سعی رو کردم تا پاس اشتباهی ندم . و موفق شدم تو نیمه اول به این مهم برسم ویه گل هم با اتوئو بزنم . نیمه دوم هم با حملات پی در پی لاتزیو شروع شد . که نمیدونم اگه ژولیو سزار نبود چه اتفاقی برا تیمم میفتاد. به هر حال تو این گیرودار حملات لاتزیو با یک ضد حمله به گل دوم هم رسیدم. در پایان اتوئو بهترین بازیکن میدان شد . و آوراژ پاس تیم من هم 195 تا شد.
آرمین جان مثل اینکه حواست با پست بالایی من نبوده من گفتم که الان بازیهای معوقه رو دارم به کامپیوتر میسپارم . از طرفی قبل از بازی باید بگین من الان میخوام برم بازیمو انجام بدم تا یکی دیگه همزمان با شما بازیشو انجام نده .
حالا من این دفعه رو درست میکنم اما از این بعد حواست باشه . گل دومتو کی زد ؟
آخرین سیو بازی :
بخاطر مشکلی که برای مسعود پیش اومده از لیگ کناره گیری کرد و بجای ایشون نفر اول رزرو انتخاب شد .
حسین جان سلام کی میتونی بیای واسه کمک تو یاهو
سلام بچه ها منم بازیمو بردم با نتیجه ی 1-0.(رئال - لیون)
بازیه متعادلی بود ولی من تعداد شوت هام بیشتر بود.در این بازی بدون بازیکنای اصلیم مثل رونالدو.رائول.بنزما.آلونسو. راموس.آلبیول.
بازی کردم که خوشبختانه بازی رو بردم.
سیو بازی:
حسین چرا جواب منو نمیدی
حامد جان من که توی صفحه قبل نوشتم ستینگ رو به کیت سرورت اتچ نکن فقط فایل pes 2010 کافیه . حامد جان حالا چرا اینقدر درشت و با قرمز مینویسی ؟
حسین من میخوام بیای پچ ادیت رو بهم بگی میشه راس ساعت 3.45 بیای چت
mohammad8711
10-03-2010, 23:43
من میرم تا با مارسی بازی کنم
آرمین جان مثل اینکه حواست با پست بالایی من نبوده من گفتم که الان بازیهای معوقه رو دارم به کامپیوتر میسپارم . از طرفی قبل از بازی باید بگین من الان میخوام برم بازیمو انجام بدم تا یکی دیگه همزمان با شما بازیشو انجام نده .
حالا من این دفعه رو درست میکنم اما از این بعد حواست باشه . گل دومتو کی زد ؟
شرمنـــدتم داداش. اصلا حواسم نبود. چشـــم سرور دیگه تکرار نمیشه . :20:
گل دومم رو فکر کنم اتوئو . دقیقا یادم نمیاد.
شرمنـــدتم داداش. اصلا حواسم نبود. چشـــم سرور دیگه تکرار نمیشه . :20:
گل دومم رو فکر کنم اتوئو . دقیقا یادم نمیاد.
من یادمه گل دومتو اتوئو با پاس فرلان به ثمر رسوند . گل اولتو هم با پاس میلیتو به دست آوردی . اطلاعات دیگه ای از بازیت نمیخوای ؟
من یادمه گل دومتو اتوئو با پاس فرلان به ثمر رسوند . گل اولتو هم با پاس میلیتو به دست آوردی . اطلاعات دیگه ای از بازیت نمیخوای ؟
ایول از کجا فهمیدی ؟ :18:
نسخه جدید فایل صوتی SFX SOUNDS کاری از دیه گو مارتینللو :
کد:
توی این نسخه از صداهای موجود در بازی فوتبال منیجر استفاده شده . صداها , تشویق و واکنش تماشاگران به اتفاقاتی از جمله به ثمر رسیدن گل , سوت داور بعد از اعلام خطا , وارد شدن تیم میزبان به یک منطقه دفاعی حریف , صدای برخورد توپ با تیر دروازه , هد , شوت و دهها مورد متنوع از واکنش , صدا و تشویق و افسوس تماشاگران .
راستی حسین این فایل رو تو کدوم پوشه باید ریخت ؟
ایول از کجا فهمیدی ؟ :18:
من که قبلا توی تاپیک گفتم این چند ماهه همش در حال ویرایش این بازی بودم از دیتابیس AI بازی گرفته تا استتهای گیم پلی . یعنی بجای بازی کردن همش در حال بررسی جزئیات بازی بودم نمیخوای چیزایی از این دستو بدونم . در عوض بازیم مثل شماها خوب نیست چون زیاد فرصت بازی کردن پیدا نکردم .
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
راستی حسین این فایل رو تو کدوم پوشه باید ریخت ؟
پوشه dt03.img
vahidgame
11-03-2010, 00:20
محمد بازی بایرن با چلسی رو خواستی بازی کن. من بازی برگشتو بازی میکنم
بچه ها ایام عید کیا میرن مسافرت و کیا هستن لیگو چیکار کنیم راستش من از فردا تا دو هفته بعد از عید زیاد نمیتونم به تاپیک سر بزنم . حداکثر بازی خودمو میتونم انجام بدم و فایلشو از یک طریقی بفرستم .
چیکار کنیم بازیها رو موقتا تا بعد از عید تعطیل کنیم یا اینکه کسی هست که روی بازیها نظارت داشته باشه ؟ البته همونطوریکه گفتم زیاد کاری نداره فقط هر روز باید جدول بازیها و زمان برگزاری اونها رو مشخص کنه و بازیهای معوقه رو به کامپیوتر بسپاره .
mohammad8711
11-03-2010, 00:24
مارسی 0 - 1 بایرن
عجب بازی سختی بود !
از تعداد شوت ها می تونید بفهمید که چقدر بازی درگیرانه و بسته بوده
به زحمت تونستم با گل دقیقه 87 ریبری به پیروزی برسم
ریبری با 6 گل در صدر جدول گلزنان ........
سیو بازی :
حسین من با بارسا بازی دارم . محمد که خیلی وقته نیومده . کجاست این ممــد ما ؟ پس برا بازی با بارسا از ترکیبی که تو پست اول قرار دادی استفاده کنـــم؟
vahidgame
11-03-2010, 00:28
محمد بازی با چلسی رو زودتر بازی کن. ترکیب توی صفحه اول هستش. فقط خواستی بازی کنی حتما گزینه ترکیب بازیکنان را روی 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بازیکن بذار.
حسین من با بارسا بازی دارم . محمد که خیلی وقته نیومده . کجاست این ممــد ما ؟ پس برا بازی با بارسا از ترکیبی که تو پست اول قرار دادی استفاده کنـــم؟
آره با همون ترکیب بازی کن . راستش من نگران محمد شدم نمیدونم چرا یک هفته هست که اصلا سر نزده به تاپیک . علی فولادی رو میدونم دانشگاهه اما محمد رو نمیدونم چرا به سایت سر نمیزنه .
mohammad8711
11-03-2010, 00:35
محمد بازی با چلسی رو زودتر بازی کن. ترکیب توی صفحه اول هستش. فقط خواستی بازی کنی حتما گزینه ترکیب بازیکنان را روی 2 یعنی براساس توانایی و آمادگی بازیکن بذار.
چشم فردا در اولین فرصت بازی می کنم
حسین جان میشه تو برنامه هفته ششم یه تغییر کوچیک بدی تا بایرن میزبان چلسی باشه ؟
چشم فردا در اولین فرصت بازی می کنم
حسین جان میشه تو برنامه هفته ششم یه تغییر کوچیک بدی تا بایرن میزبان چلسی باشه ؟
آره خب شما موقع انتخاب تیم خودت و تیم چلسی با جهتهای راست و چپ دسته بازی میتونی تیم خودتو میزبان قرار بدی و چلسیو مهمان .
vahidgame
11-03-2010, 01:26
حسین امروز تیمت که واقعا شاهکار کرد توی مسابقات مواظب باش که اینجوری نشی:31:
mohammad_87
11-03-2010, 01:27
سلام به همه دوستان گل.اول از همه خذف میلان عزیز و رئال رو به هوادارانشان تسلیت میگم.مخصوصا به هواداران میلان که با دیدن ترکیب تیم باید چنین نتیجه ای رو هم انتظار می داشتیم.ایشاا... سری آ جبران میکنیم.
من بخاطر تاخیر طولانی مدتم و بی نظمی هایی که احتمالا بخاطر من بوجود اومده از همه عذر خواهی میکنم اما مواردی پیش اومد که حدود یک هفته اصلا نتونستم بیام اینترنت.و از اینکه تیمم هنوز واگذار نشده ممونم.
اما من باز هم شاید نتونم مثل قبل حضور داشته باشم.جمعه یا پنجشنبه حتما میام و جواب نهایی ام رو برای ادامه یا انصراف میگم تا حق کسی ضایع نشه.
در آخر هم از همه دوستان و بخصوص حسین جان که در غیابم زحمت اداره تیمم به گردنش افتاد تشکر میکنم.
اقا من رفتم برا بازی با بارسا . . .
vahidgame
11-03-2010, 11:31
به نظر من مسابقات تا حدود یه هفته دیگه ادامه پیدا کنه بعدش حدودا دو سه هفته تعطیل بشه. چون توی عید خیلی ها ممکن هستش مسافرت برن.
اینتــر میــلان 2 - 1 بـــارسلــــونـــا این سیو :
اینم فرم بـــارسا :
و اینـــهم آمـــار بـــازی :
تا به حال تو عمرم این چنین بازی رو ندیده بودم . یک ربع اول که از دفاع خودم نمیتونستم تکون بخورم و فقط و فقط بارسا حمله میکرد . بعد از این حملات بارسا بازی یکم متعادل شد و یکی دوتــا حمله به سمت دروازه بــارسا داشتم. و نیمه اول 0-0 به پایان رسید. شروع نیمه دوم با توپ گیری از حریف با یه پاس تودر برا اتوئو با یه شوت از راه دور توپ به توردروازه بــارسا بوسه زد. و در طی چند حمله دیگه از طرف من وفشار تماشاگران یه کرنر بدست اومد که بروی دروازه سانتر کردم ومدافعین برگشت دادن که با یه شوت سهمگین توسط زانتی و با برخورد به چند نفر وارد دروازه بارسا شد. (OG) . گلی رو هم که خوردم . زلاتان از راست توپ رو سانتر کرد و کامبیاسو گرامی توپ رو با یه ضربه سر زیبا وارد دروازه خودی نمود.
من الان چند تا بازی معوقه رو به کامپیوتر سپردم بعد از اعلام نتایج بازیها نکاتیو باید درموردوضعیت لیگ بگم تا مسابقات از این حالت بلاتکلیفی دربیاد .
xerxes_black
11-03-2010, 12:36
اقایون سلام عرض شد.
من تایپیک اول رو خوندم چیزی نفهمیدم.اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه که چیکار باید کرد.و اصلا جریان چیه؟(زیر دیپلم لطفا):42:
سلام
من حاضرم که بازی ها رو انجام بدم
من باید با چه تیمی بازی کنم و میشه بگین چطور باید بازی ها رو انجام بدیم و چه روزایی بازی داریم ؟
متاسفانه اخیرا بعضی از بچه ها نسبت به انجام بازیهاشون خیلی بی توجهی میکنن مسلما این مساله نوعی بی احترامی به بقیه تلقی میشه . علاوه بر این , این مساله سبب اختلال در نظم بازیها شده درحال حاضر از 11 نفری که ابتدای فصل برای این بازیها اعلام آمادگی کردن 5 نفر یا اعلام انصراف دادن یا برای ادامه بازیها دودل هستند و یا اینکه کلا وضعیت خودشونو اعلام نمیکنن .
به هر حال با این شرایط و با توجه به اینکه داریم به ایام نوروز نزدیک میشیم به نظر میرسه بعد از پایان هفته هفتم بازیها باید موقتا بازیها رو تعطیل کنیم و بعد از تعطیلات بچه ها وضعیت خودشونو مشخص کنند که آیا تا آخر فصل خواهند بود و یا اینکه از ادامه بازیها منصرف شدن اگر تعداد افرادی که منصرف شدند زیاد باشن ما مجبوریم مجددا لیگو با تعداد کاربران کمتر راه اندازی کنیم چون زیاد جالب نیست که من هر روز چند تا بازی معوقه رو به کامپیوتر بسپارم چون اینکار هر روز کلی وقت از من میگیره علاوه بر این سبب مشکلاتی در لیگ میشه .
بنابراین ما بعد از پایان هفته هفتم لیگ موقتا لیگ رو تعطیل میکنیم تا وضعیت بچه ها مشخص بشه .
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال 0 ---------------------------------------- بایرن مونیخ 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :
چلسی 0 --------------------------------------- یوونتوس 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
بارسلون 1 --------------------------------------- لاتزیو 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
گالاتاسرای 0 ------------------------------------ منچستر یونایتد 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
مارسی 0 ------------------------------ بایرن مونیخ 1
یوونتوس 1 ----------------------------- لیورپول 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
لاتزیو 0 -------------------------------- اینتر میلان 2
منچستریونایتد 0 ----------------------- بارسلون 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
آرسنال 0 ------------------------------ رئال مادرید 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
برنامه هفته ششم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا پنج شنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
اینتر 2 -------------------------------بارسلون 1
رئال مادرید 1 ----------------------- لیون 0
برنامه هفته هفتم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا جمعه 21 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب پنچشنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
بایرن مونیخ ----------------------------- لیورپول
منچستریونایتد-------------------------- یوونتوس
مارسی --------------------------------- اینتر
رئال مادرید ------------------------------ چلسی
بارسلون -------------------------------- وردربرمن
رم -------------------------------------- لاتزیو
آرسنال --------------------------------- پورتو
میلان ----------------------------------- آژاکس
سیو بازیها :
جدول رده بندی لیگ
من بازیمو انجام دادم در مقابل چلسی و با نتیجه ی 4-2 بازی رو بردم ستاره ی میدان رونالدو نقش زیادی در بازی داشت.
سیو بازی:
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده. هیچ کس نمیاد بازی شو انجام بده.
این چه وضعیه.
اقایون من رفتم برا بازی با مارسی . . .
vahidgame
12-03-2010, 20:43
احنمال زیاد منم از این مسابقات انصراف میدم. اگه کسی خواستش چلسی رو برداره.
المپیک مــارســی 1 - 3 اینـــتر میـــلان اینم سیو بازی :
اینــم آمـــار :
بــازی خیلی راحت بود نمی دونم چرا احساس میکردم تیم حریف یه جوری بی حاله و دوست نداره به دروازم حمله کنه. من هم از فرصتها نهایت استفاده رو کردم و سه گل رو به ثمر رسوندم. گل اولم اینجوری بود که با میلیتو به سمت دروازه شوت کردم و تو ریباند اتوئو دروازه رو بــاز کــرد.گل دوم روی کرنر بدست اومد که تو برگشت توپ توسط مدافعین حریف به پشت محوطه , زانتی بـــا یه شوت سهمگین و سر ضرب به سمت دروازه توپ رو به تور رسوند. گل سوم روهم زانتی با یه ضربه سر زیبا طی یک سانتر زیباتر از سالی مونتاری به دست اومد.
xeNociDe
13-03-2010, 15:25
سلام داداش ها براي فصل بعد من با تيم منچستر بازي ميكنم...!
نبود با ليورپول...
نبود با رئال...
نبود با بارسا...
ديگه فوقش AJAX هم برميداريم!
CATALONIA
13-03-2010, 16:51
سلام به همگي
آيا سايت طي دو روز گذشته براي بقيه ي بچه ها باز نمي شد ؟؟
من الان بايد با ارسنال بازي كنم ولي تركيب حبيب جان نيست
حسين جان بگو من كي و چطوري بايد بازي كنم اگه تركيب رو نداد حبيب
نمبخوام باريم به كامپيوتر واگذار بشه
CATALONIA
13-03-2010, 17:04
من الان برنامه رو ديدم فكر كنم بتونم بدون تركيب هم بازي كنم پس من الان ميرم براي بازي با آرسنال
من براي بازيم يه مشكلي پيش اومده كه فعلا نميتونم بازي كنم پس فكر كنم به كامپيوتر واگذار بشه ...
من الان برنامه رو ديدم فكر كنم بتونم بدون تركيب هم بازي كنم پس من الان ميرم براي بازي با آرسنال
من براي بازيم يه مشكلي پيش اومده كه فعلا نميتونم بازي كنم پس فكر كنم به كامپيوتر واگذار بشه ...
شهاب جان نوبت بازیه حبیبه تیم شما مهمان .
حبیب باید بازیشو انجام بده.
mohammad_87
13-03-2010, 23:40
سلام.مثل اینکه زیاد بودن گیمرها لیگ رو بدجوری بی نظم کرد.البته افرادی مثل من که نتونستن به موقع به بازیهاشون برسن هم مقصرن.من به نوبه خودم از همه عذر خواهی میکنم و اعلام میکنم که مشکلاتی که در این ده روز داشتم رو دیگه ندارم و حداقل میتونم یک روز در میون به انجمن بیام پس من ادامه میدم البته اگه لیگ تعطیل نشه.
-------------------------
mohammad_87
14-03-2010, 00:34
من دیدم کسی بازی نمیکنه رفتم بازی کردم.
بارسا 3 --- 2 وردربرمن
برخی از بازیکنان اصلیم بدجوری از الان کم آوردن.نمی دونم چون تیم من دوندگی زیاد داره اینجوریه یا برای بقیه هم مشکل استامینا هست.از لحاظ بازیکن تیم خوبی دارم نمیدونم چجوری در بازیهای رو در رو تیمم باخته ولی مشکل اصلی من الان استامیناست که امیدوارم حداقل در نیم فصل دوم بازیکنان مثل آغاز فصل باشن نه در ادامه نیم فصل اول.
سیو لیگ:
ضمنا الان فقط من 7 بازی انجام داده ام و برخی تیمها هنوز 5 بازی هستن.پس من منتظر میمونم و فعلا بازی نمیکنم.
sanjeshuser
14-03-2010, 16:02
سلام
می خواستم ببینم چه جوری میشه در این مسابقات pes شرکت کرد و باید چه کار کنم که منم بیام و مسابقه انجام بدم؟
sanjeshuser
14-03-2010, 16:18
یکی بگه چه جوری میشه در این مسابقات pes شرکت کرد ؟
sanjeshuser
14-03-2010, 16:21
سلام - چه جوری میشه در این مسابقات شرکت کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید..........
mohammad8711
14-03-2010, 16:27
من 2 تا بازی معوقه دارم ، سعی می کنم امشب بازی های خودمو انجام بدم
xeNociDe
14-03-2010, 16:32
آقايون من هم ميخوام بازي كنم چيكار كنم...؟
mohammad8711
14-03-2010, 23:05
بایرن 1 - 0 چلسی
vahidgame
14-03-2010, 23:25
محمد جان خودتو برای چی الکی به خاطر بازی با من خسته کردی من که از مسابقات انصراف دادم:20:
سلام
میخواستم بدونم قرار بود من تو مسابقات شرکت کنم ولی مثل اینکه یادتون رفت !!!
اگه میشه بگین با چه تیمی باید لیگ رو ادامه بدم و کی بازی دارم و سیو رو بزارین تا من بازی رو انجام بدم ( البته یه توضیحی هم بدین ممنون میشم - در مورد اینکه این عکسا رو واسه چی میزارن و ... )
ممنون میشم
vahidgame
14-03-2010, 23:51
دوست عزیز پست اول بری کامل توضیح داده شده. من میخوام انصراف بدم میتونی با تیم من یعنی چلسی مسابقات بری.
xeNociDe
15-03-2010, 13:04
دوست عزیز پست اول بری کامل توضیح داده شده. من میخوام انصراف بدم میتونی با تیم من یعنی چلسی مسابقات بری.
ممنون زياد با چلسي حال نمي كنم ولي رفاقته ديگه چيكارش ميشه كرد!:11:
ببخشیئ من اصلا نفهمیدم این بازی ها چطوری انجام می شه؟؟؟؟؟
vahidgame
28-03-2010, 11:03
بازی ها به این صورت هست که براساس برنامه هر کسی بازی می کنه و بعد از بازی سیو بازیو میذاره تا نفر بعدی اونو بگیره تا ادامه بده. بازی های رو در رو کاربران با هم همین جوری هست فقط مثلا بازی رفتو یه نفر بازی می کنه و بازی برگشت یه نفر دیگه بازی می کنه.
فعلا مسابقات تعطیل شده.
بابا بسه دیگه یک ماه شد .
نــــبــــود . . .
vahidgame
06-04-2010, 17:20
فکر کنم باید مسابقات رو دوباره از اول بریم. من اولش گفتم که تعداد زیاد خوب نیستش. فکر کنم 5 نفر برای مسابقات خوب باشه.بعد اونایی که شرکت می کنن باید جوری باشه که بتونه اینجا بیان و جوری نباشه که برن و دیگه نیان. همون اول هر کی می تونه بگه.
CATALONIA
06-04-2010, 17:29
من به دليل مشغله ي درسي ديگه نميتونم مسابقات رو دنبال كنم !
با معذرت از همگي
:10:
pr123456
13-04-2010, 10:55
من هم می خواهم در مسابقات لیگ شرکت کنم لطفا اسم تیم من اینتر را اظافه کنید
mohammad_87
15-04-2010, 00:01
سلام به همه دوستان عزیز.
ادامه مسابقات به دلیل عدم هماهنگی و حضور بموقع افراد حاضر در لیگ،لغو شده است.
ما هنوز در سعی و خطا برای اجرای یک لیگ منظم و جذاب هستیم.در لیگ اول که خوب هم پیش میرفت تجربیاتی برای مدیریت لیگ کسب کردیم و چون تعداد تقاضا ها برای اضافه شدن به لیگ زیاد شده بود،مجبور شدیم لیگ جدیدی راه بندازیم.در لیگ دوم هم متوجه شدیم تعداد افراد حاضر در یک لیگ نباید از 5-6 نفر تجاوز کند چون مدیریت و هماهنگی بازیها سخت شده و هماهنگی بین گیمرها با مشکل مواجه میشود.
بنابراین اگر تعداد متقاضیان از 5-6 نفر تجاوز کند،تنها راه حل اینست که چند لیگ بطور همزمان با هم اجرا شوند.تا اینجا کاربر عزیز 40 39 (حسین جان) مدیریت لیگها رو انجام میداد.ولی اگر قرار باشد چند لیگ با هم انجام شوند برای هر لیگ به یک نفر جهت سازماندهی بازیها و هماهنگی بین گیمرها نیاز داریم.بنابراین کسانی که می توانند مدت زمان بیشتری آنلاین باشن و بتونن با گیمرها هماهنگی و شناخت خوبی داشته باشن اینجا برای مدیریت لیگ می تونن اعلام آمادگی کنن تا پس از بررسی تعداد افرادی که برای لیگ و برای مدیریت یک لیگ (حدود دو سه نفر کافیست) اعلام آمادگی کردند،لیگهایی رو همزمان اجرا کنیم و پیش ببریم تا انشاا... با همکاری گیمرها،تا پایان فصل پیش بره.
برای حضور در لیگ ،هر دو روز یکی دو ساعت کافیه.
مدیریت لیگ هم میتواند در لیگ شرکت کند.
انتخاب تیم ها پس از مشخص شدن تعداد لیگ ها و گیمرها انجام می شوند.
لیگ ها در مود کامیونیتی بازی،و بصورت آفلاین توسط گیمرها انجام می شوند(توضیحات تکمیلی در پست اول)
فعلا دوستان عزیزی که حتما می تونن بطور منظم در لیگ حضور داشته باشن میتوانند اینجا اعلام کنند تا ابتدا تکلیف تعداد افراد مشخص بشه.
سلام محمد عزیز.
خوشحالم که دوباره میبینمت. من آمادگی خودم رو برای لیگ جدید اعلام میکنم.
omidjalili
17-04-2010, 16:42
سلام خدمت تمام دوستان خوبم در انجمن بازی
با توافق تعدادی از کاربران تصمیم به راه اندازی مسابقاتی تحت عنوان لیگ برتر اروپا گرفته شد.
مسابقات از طریق کامپیوتر شخصی کاربران برگزار میشه وخود کاربران عملا با گیم پد و سیستم شخصی مسابقات را انجام میدند اما بازیها بشکل آنلاین نخواهد بود . در ضمن در مسابقات رودر رو میزبان , کنترل تیم خودشو به عهده میگیره اما کنترل تیم مهمان به کامپیوتر واگذار میشه .
ملاک کار ما صداقت کاربرانه . با توجه به اینکه کاربرانی که برای این مسابقات ثبت نام کرده اند افراد شناخته شده ای هستن از این بابت جای هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت .
قوانین و توضیحات تکمیلی :
- هر هفته از لیگ در یک روز برگزار خواهد شد .
- با توجه به کاهش حجم سایز فایل سیو بعد از فشرده سازی ( حدود 30 کیلو بایت که ظرف مدت چند ثانیه قابل دانلود یا آپلوده ) از این بابت جای هیج نگرانی نیست .
- مسابقات در قالب یک لیگ 20 تیمی بصورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد .
- کاربرانی که بازی معوقه دارند نهایتا تا دو بازی معوقه فرصت دارند تا بازیهای عقب افتاده خودشون رو انجام بدن و در صورت تاخیر بیشتر اون بازی به کامپیوتر واگذار خواهد شد.
-به کاربرانی که در پایان فصل موفق به کسب افتخاراتی شدند ( از جمله رتبه اول تا سوم و همینطور آقای گل و بهترین پاسور لیگ ) علاوه بر جوایز نقدی امتیازاتی داده خواهد شد از جمله اینکه برای فصل بعد سرمایه بیشتری برای خرید بازیکنان جدید به باشگاهشون اختصاص داده خواهد شد .
-در پایان فصل سه نفر پایین جدول از لیگ خارج شده و سه نفر جدید برای فصل آینده به لیگ اضافه خواهند شد .
- در ابتدای هر فصل پنجره نقل و انتقالات باز میشه تا کاربران بتونن بازیکنان مورد نظر خودشون رو از طریق سرمایه باشگاه و یا جابجایی بازیکن خریداری و جذب کنند .
سیستم نقل و انتقالات و قیمت گذاری :
- نقل و انتقالات در ابتدای هر فصل صورت خواهد گرفت .
-نقل و انتقالات بصورت تهاتری و پایاپای خواهد بود .
- سیستم قیمت گذاری بازیکنان بر اساس سیستم رایج در مستر لیگ خواهد بود که از فرمول زیر تبعیت میکن :
ارزش بازار * پرستیژ تیم * مارکت پرایس* میانگین تواناییهای پست تخصصی بازیکن *سن ( به یک نسبت خاص )
و یا فاکتور ساده تر تنها توانایی ها و کارتهای تخصصی بازیکن قیمت بازیکنان رو مشخص خواهد کرد ( این مورد بعدا بیشتر توضیح داده خواهد شد ) .
-در صورتیکه دو یا چند نفر از کاربران خواهان یک بازیکن واحد هستند ابتدا قیمت پایه و سپس رقابت قیمتی بین کاربران, قیمت آن بازیکن را مشخص خواهد کرد .
بخش اطلاعیه ها
- من فرم ترکیب تیمها رو توی پست اول قرار میدم تا در صورتیکه یکی از بچه ها نبود و تیمش بازی داشت حریف که میزبانه همین فرم رو براش لود کنه .
من با بررسیهایی که کردم متوجه شدم که ما میتونیم جام حذفی رو هم در کنار این لیگ داشته باشیم . بنابراین از هفته ششم لیگ بازیهای جام حذفی شروع خواهد شد . جزئیات بیشتر درمورد این جام رو در ادامه با ویرایش این پست توضیح خواهم داد .
بخش آشیو
آرشیو فرم ترکیب تیمها :
تیم میلان :
لیورپول :
بایرن مونیخ :
چلسی :
بارسلونا :
اینتر میلان :
رئال مادرید :
آرشیو آپشن فایل تیمها :
اعلام آمادگی و ثبت برای فصل بعد
برنامه مسابقات این لیگ به این شکله که به سه نفر این مسابقات جوایزی تعلق میگیره و سه نفر پایین جدول از لیگ خارج میشن و بجای اونها سه نفر جدید وارد این لیگ میشند . با توجه به این مساله دوستانی که علاقمند هستند در دوره بعدی لیگ حضور داشته باشن لطفا در همین تاپیک اعلام کنند تا نوبتشون محفوظ بشه.
تا این لحظه این کاربران نوبت خودشون رو رزرو کردن :
ar71
hadi h
mohsen_gh1991
سلام به عزیزانم.
تورو خدا بهم یاد بدید که چجوری توی مسابقات باید شرکت کرد.خیلی دوست دارم که شرکت کنم.
تشکر.
سلام به عزیزانم.
تورو خدا بهم یاد بدید که چجوری توی مسابقات باید شرکت کرد.خیلی دوست دارم که شرکت کنم.
تشکر.
سلام بر شما برادر عزیز.
اینجور که معلومه خیلی مشتاقی که تو مسابقات شرکت کنی.
عجله نکن.چون فعلا هیچ خبری از لیگ نیست تا مادامی که چند نفر بشیم و اعلام آمادگی کنیم.
در مورد یاد دادن هم زیاد غصه نخور چون خیلی راحته. فقط شما امادگیت رو اعلام کن تا کم کم بچه ها جمع بشن و لیگ رو مهیا کنیم.
موفق باشی.
pr123456
19-04-2010, 16:32
محمود : چگونه می توانم در مسابقات شرکت کنم نوبت من را رزو کنید
kiarashyk
20-04-2010, 09:57
چگونه می توانم در مسابقات شرکت کنم نوبت من را رزو کنید
سلام چطوری باید ثبت نام کنم
mohammad_87
24-04-2010, 23:01
سلام محمد عزیز.
خوشحالم که دوباره میبینمت. من آمادگی خودم رو برای لیگ جدید اعلام میکنم.
سلام آرمین گلم.قزبان شما.چون الان اکثرا بچه ها درگیر امتحانات مدرسه یا دانشگاه هستن اینجا شده مثل برهوت...!اگه لیگ یا لیگها راه اندازی بشه مطمئنا اولویت با کسانی هست که اینجا اعلام آمادگی کرده اند.مشکل اصلی الان مدیریت لیگ هستش که به چند نفری برای اینکار لازم داریم.
------------------------------------------
سلام به عزیزانم.
تشکر.
------------------------------------------
محمود : چگونه می توانم در مسابقات شرکت کنم نوبت من را رزو کنید
-----------------------------------------
چگونه می توانم در مسابقات شرکت کنم نوبت من را رزو کنید
-----------------------------------------
سلام چطوری باید ثبت نام کنم
-------------------------------------
سلام به همگی.اگه پست اول رو با دقت بخونین و یه نگاهی به دیگر صفحه ها بندازین تقریبا متوجه میشین که لیگها چطور برگزار میشدن.
مسابقات از طریق کامپیوتر شخصی کاربران برگزار میشه وخود کاربران عملا با گیم پد و سیستم شخصی مسابقات را انجام میدند اما بازیها بشکل آنلاین نخواهد بود . در ضمن در مسابقات رودر رو میزبان , کنترل تیم خودشو به عهده میگیره اما کنترل تیم مهمان به کامپیوتر واگذار میشه .
این قسمتی از پست اول هست.
ما یک لیگ در مود commiunity راه میاندازیم و به تعداد بچه ها تیم برمیداریم.چند تیم هم برای کامپیوتر برمیداریم.این کارهای اصلی توسط یک نفر که مسئولیت هماهنگی بازیها رو برعهده داره صورت میگیره و وی طبق سیو لیگ،ترتیب بازیها و ساعت برگزاری اونها رو اعلام میکنه.حالا بازیها آغاز میشه.در هر هفته هر گیمر باید یک بازی انجام بده که قبل از بازی باید سر ساعتی که معین میشه بیاد آنلاین بشه،سیو لیگ رو که روی سایت گذاشته شده دانلود میکنه و اون رو توی بازی قرار میده.و نیم ساعت وقت داره که بره بازی خودشو انجام بده و بعد از بازی،لیگ رو سیو کنه و روی یک سایت که آدرسش داده خواهد شد آپود کنه.حالا نفر بعدی که نوبتش شده میاد این فایل رو دانلود میکنه و بازیش رو انجام میده.....
امیدوارم که متوجه روند کار شده باشین.
یکی از شرایط اصلی برای حضور در لیگ،حضور بموقع و منظم برای برگزاری بازیهاست.بنابراین هر گیمر فقط حدود نیم ساعت در روز آنلاین بشه کافیه.پس کسانیکه اعلام آمادگی میکنن به این نکته توجه داشته باشن چراکه فرد نامنظم از لیگ کنار گذاشته خواهد شد و تیم وی به افراد جدید واگذار خواهد شد.
سلام به بکس PES باز ...
آقا گمونم خبریه ... ما هم هستیما ...
RMJN 7 خبر آمادگی مارو هم بده عزیز منم شرکت میکنم.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
سلام به بکس PES باز ...
آقا گمونم خبریه ... ما هم هستیما ...
RMJN 7 خبر آمادگی مارو هم بده عزیز منم شرکت میکنم.
یادت نره ها تراسور هم هست ...!
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
اگه میشه MAN UTD رو هم بذارید ... آخه سروره!
EngineeR EhsaN
09-05-2010, 16:06
آقا ما هم هستم البته بعد از 22 خرداد!
واسه منم تو ليگ زنبيل بزار
تيم منم فقط رئال مادريد
نام كاربري هم baron1992
ولي كلاً ديگه ثبت نام نكنيد چون قهرمان ليگ از الآن معلومه و من خودمو به عنوان قهرمان معرفي ميكنم!!!!!!!!!!!:6::39::دی
persian1990
10-05-2010, 18:19
salaaam dadash/dadash man mikham nobatam reserve beshe.
amin lari
18-05-2010, 00:37
chejori mitonam sabtenam konam?
afrooz_cool
21-05-2010, 21:08
منم آماده ی شرکت تو مسابقاتم فقط یه توضیحی بدین ممنون میشم
gomgashte_r
24-05-2010, 21:38
با سلام خدمت همه دوستان
من سيو كامل بازي pes2010 رو كه شامل تيم هاي قديمي ميشن رو لازم دارم.ممنون ميشم اكه كسي داره بهم بده
با سلام خدمت همه دوستان
من سيو كامل بازي pes2010 رو كه شامل تيم هاي قديمي ميشن رو لازم دارم.ممنون ميشم اكه كسي داره بهم بده
سلام دوست عزیز
شما تاپیکو اشتباه اومدین به این آدرس برید و سوالتونو مطرح کنید.
منم هستم
تیمم هم رئال مادريد :46:
سلام
آقا قضیه ی این لیگه چی شد؟
خبر راه افتادنشو اعلام کنید حتما.
aidin7710
01-06-2010, 22:46
tiraxtorsaziye azerbaycan
کسی می دونه اگه نت 1 مگ داشته باشیم چه جوری می شه اینو آنلاین بازی کرد؟
کسی می دونه اگه نت 1 مگ داشته باشیم چه جوری می شه اینو آنلاین بازی کرد؟
با این سرعت تخیلی که شبکه های ایرانی داره به نظر من اصلا فکرشم نکن .
حالا حسین عزیز بهمراه بروبکس یه لیگ اساسی راه میندازن ردیف می شه.
EngineeR EhsaN
16-06-2010, 16:13
چرا اينقدر كشش ميدين زودباشيد شروع كنيد مُرديم!
البته دوستان بهتره به فكر دوم و سومي باشن چون قهرمان از همين الان معلومه:31:
AM1NR3Z4
16-06-2010, 18:19
سلام به تمامي دوستان گلم
ببخشيد ميشه منم شركت كنم؟
تا حالا همچين چيزي به گوشم نخورده بود اما واقعا خيلي دوست دارم با تيم مورد علاقم يعني بارسا تو اين مسابقات شركت كنم.
شايد آدم شناخته شده اي نباشم ولي خدا ميدونه نامرد و دروغگو نيستم.
مر30
selcuksahin
19-06-2010, 13:56
manam sherkat mikonam age finglish minesvisam bebkahshid chon font farsi nadaramm
alate man 1gig dar mah sharzh daram cheghadr baraye har bazi kam mikone age ta 5mb baraye har bazi bashe khobe cheghadr kam mikone baraye har bazi???????????
AM1NR3Z4
19-06-2010, 15:40
manam sherkat mikonam age finglish minesvisam bebkahshid chon font farsi nadaramm
alate man 1gig dar mah sharzh daram cheghadr baraye har bazi kam mikone age ta 5mb baraye har bazi bashe khobe cheghadr kam mikone baraye har bazi???????????
دوست عزيز
اگر صفحه ي اول همين تاپيك رو مطالعه كنيد متوجه ميشيد كه بازيا بصورت آنلاين برگزار نميشه.
selcuksahin
19-06-2010, 19:44
دوست عزيز
اگر صفحه ي اول همين تاپيك رو مطالعه كنيد متوجه ميشيد كه بازيا بصورت آنلاين برگزار نميشه.
yani man ba shoma ha mitonam gheyre online bazi konam ? mage mishe? badosthaye digamam mitonam gheyre online bazi konam????
AM1NR3Z4
19-06-2010, 20:01
yani man ba shoma ha mitonam gheyre online bazi konam ? mage mishe? badosthaye digamam mitonam gheyre online bazi konam????
دوست گلم
اونجوري كه من متوجه شدم شرط اصلي اين بازي صداقت هست.
پس نيازي نيست بصورت آنلاين بازي كنيم.
بلكه ميشينيم پشت كامپيوتر شخصي و با گيم پد خودمون بازي ميكنيم.:40:
AM1NR3Z4
19-06-2010, 20:05
دوست گلم
شرط اصلي اين بازي صداقت طرفين هست.
پس هيچ نيازي نيست شما بصورت آنلاين بازي كنيد و به راحتي با گيم پد خودتون بازي ميكنين.:40:
EngineeR EhsaN
19-06-2010, 20:51
اقا اصلاً اين مسابقات برگزار ميشه يا نه؟
ظاهراً لغو شده رفته
AM1NR3Z4
19-06-2010, 21:18
ايشون راست ميگن
متاسفانه من نميدونم بايد كجا پست بزارم كه تعداد پست هام بالا بره.
دوستاني كه ميدونن به من پ.خ بزنن.
و در ضمن دوستاني كه ميتونن نامه نگاري كنن با برگزار كننده ي اين مسابقات در تماس باشن.
ممنون
اقا این فصل جدید شروع میشه؟
EngineeR EhsaN
28-06-2010, 13:49
یه ملتو سرکار گذاشتید اگه برگزار نمیشه بگید بریم پی کارمون:47:
amirakhavan
28-06-2010, 15:43
آقا ما پایه بودیم ها ...
اقا به جای این لیگ یه دونه من ساختم فقط با یسری تفاوت ها. بیان اونتو عضو شید.
EngineeR EhsaN
28-06-2010, 21:43
اقا به جای این لیگ یه دونه من ساختم فقط با یسری تفاوت ها. بیان اونتو عضو شید.
عزیز دل چطوری باید عضو شیم؟
شرایط کار چطوریه؟
عزیز دل چطوری باید عضو شیم؟
شرایط کار چطوریه؟
بیا این تو میفهمی . بعد اگه خوشت اومد بگو بنویسم اسمت تیمتم بگو.
:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.