ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

mehryazdan
24-08-2010, 10:24
خوب جدا جدا نشون دادن از فریمورت هست بده نمایندگی برات بنصبه مال من بدون هیچ مشکلی نشون میده ولی فایل فلش رو امتحان نکردم والله از مسنجر هم خبر ندارم چون نمیچتم نمیدونم شرمنده

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

ببین تو این ساین اپرا هست ببین شاید برنامه های دیگه ای هم پیدا کردی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RaS0oL.M
24-08-2010, 10:56
خوب جدا جدا نشون دادن از فریمورت هست بده نمایندگی برات بنصبه مال من بدون هیچ مشکلی نشون میده ولی فایل فلش رو امتحان نکردم والله از مسنجر هم خبر ندارم چون نمیچتم نمیدونم شرمنده

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

ببین تو این ساین اپرا هست ببین شاید برنامه های دیگه ای هم پیدا کردی

سلام داداش اگه می تونی اون جای خالی اسم سایتو بگی ممنون می شم......:10::11:جون هر کی دوس دارین یه برنامه مسنجر بدین......:19:

Vamp!r3
24-08-2010, 12:40
رسول کشتیمون :31:

eBuddy را بگیر حال کن دست از سر بقیه هم بردار :31:

mohsen_tanha021
24-08-2010, 13:16
سلام داداش اگه می تونی اون جای خالی اسم سایتو بگی ممنون می شم......:10::11:جون هر کی دوس دارین یه برنامه مسنجر بدین......:19:
سلام.
از این سایت اپرا رو دانلود کن.

برنامه برای چت چون خودم استفاده نمیکنم نمیدونم کدوم خوبه ولی یه بار shmessenger رو ریختم بد نبود.

mehryazdan
24-08-2010, 13:21
من نمدونم چرا آدرس سایت رو اینجوری میکنه ولی سایت آی آر - تی سی آی دات او آر جی
امیدوارم متوجه شده باشی

رسول خان زبل
24-08-2010, 15:52
آخرین فریمور فارسی برای دانلود چیه؟؟؟؟؟بزارین ممنون......رسول.م هستم.....:11:

SCORPION8
24-08-2010, 18:49
عزیزان یه سول مهم دارم من امروز گوشی رو به S8000XPJA1 فلش کردم یک مشکلی که من توی این فریم ور های غیر فارسی مخصوصا این دارم اینه که تو مدیا پلیرش که میرم فولدر آهنگو اتنخاب کنم وقتی میرم داخلش اسم آهنگ ها نامرئی هست ولی وجود دارند فقط دیده نمیشن باید شانسی زد تا یکی پخش بشخ چه کار کنم

SCORPION8
24-08-2010, 22:17
یه سوال دیگه دارم رو فریم ور هایی که فارسی نیستند و ایزی جاوا ندارند چه جوری میشه روش برنامه ریخت

-reza-
24-08-2010, 23:38
نمیشه دیگه.

Mahdi/s
25-08-2010, 07:01
من آرزو به دلم مون 1بار بیام ببینم کامنت نو یکی جواب داده..:31:

babak_beiknejat
25-08-2010, 09:22
سلام
دو تا سوال داشتم:
1-آیا تاچ این گوشی از S83000 بهتره؟
2-نمایندگی میتونی با تعویض فریمورش مشکل تاچ و فارسی رو تون این گوشی حل کنه ،طوریکه توی صفحه مجازیش بشه از فارسی هم استفاده کرد.

AB
25-08-2010, 09:38
یه سوال دیگه دارم رو فریم ور هایی که فارسی نیستند و ایزی جاوا ندارند چه جوری میشه روش برنامه ریخت

با این برنامه میتونی بریزی.فقط تو رو خدا نپرس چجوری.:31:چون نه گوشی دستمه نه یادمه.:31:

سلام
دو تا سوال داشتم:
1-آیا تاچ این گوشی از S83000 بهتره؟
2-نمایندگی میتونی با تعویض فریمورش مشکل تاچ و فارسی رو تون این گوشی حل کنه ،طوریکه توی صفحه مجازیش بشه از فارسی هم استفاده کرد.

8300 از این بهتره.چون خازنی هست.

تا جایی که من میدونم کیبورد مجازی فارسی نداره.(حتی با جدیدترین فیرم ویر).

البته مطمئن نیستم.بهتره دوستانی که آخرین فیرم ویرو نصبیدن راهنمایی کنن.:11:

aliex_lex
25-08-2010, 11:45
منم به مشكل خوردم!!
با اينكه ظرفيت اس ام اس هاي فون مموريم پر نشده اما به خاطر اينكه ظرفيت سيم كارتم كه 50 تام بيشتر نيست هي ميگه ظرفيتت پر شده قبلا اينطوري نبود چي كار كنم؟

freedom_reza_1369
25-08-2010, 12:03
شما برای اینباکس + my folders میتونید 250 اس ام اس داشته باشید و برای سنت باکس 250 تا . ضمن اینکه بعضی از اس ام اس ها بیش از 1 عدد هستند .

aminkh17
25-08-2010, 12:33
با این برنامه میتونی بریزی.فقط تو رو خدا نپرس چجوری.:31:چون نه گوشی دستمه نه یادمه.:31:

x50cx
25-08-2010, 18:08
این مشکل "invalid format" مثل اینکه فراگیره و هیچکی براش جواب نداره ! هر چی من تو گوگل سرچ کردم بی جواب بود ! یعنی یه چند تا آدم خیر خواه پیدا نمیشه یه پچی کوفتی بنویسه که این ارور مسخره رو نده ؟

کارمندای سامسونگ که من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن . به جای اینکه بیان آپدیت بدن جاوای گوشی رو درست کنن میرن هزار تا زلم زیمبو به گوشی اضافه میکنن ! واقعا سامسونگ تر زده با این گوشی درست کردنش . فقط همین گوشی نیست خیلی از گوشیهاش مورد دارن . عوضه اینکه بیاد یه گوشی درست درمون تحویل بازار بده میره چهار تا چیز دهن پر کن به گوشی اضافه میکنه ملت رو گول بزنه از جمله خوده من ! آقا جان حداقل تو spec گوشیت ننویس ساپورت java تا من تکلیفمو بفهمم ! واقعا که ! پشت دستمه داغ کردم دیگه از این برند گوشی نگیرم !

دوستی که میگی برنامه کاربردی زیاد داره لیست برنامه هایی که تست کردی رو بنویس ما بدونیم محدوده انتخابمون چقدره ؟

:19:

aliex_lex
26-08-2010, 01:58
شما برای اینباکس + my folders میتونید 250 اس ام اس داشته باشید و برای سنت باکس 250 تا . ضمن اینکه بعضی از اس ام اس ها بیش از 1 عدد هستند .

ميدونم كه inbox و sentbox اون چه قد جا داره مسئله اينه كه اونا هنوز پر نشدنن كلي جا داره اما چون ظرفيت سيم كارتم كه 50 تا بيشتر نداره پر شده .و هي ارور ميده كه پر شده بايد خالي كني

B L A S T E R
26-08-2010, 11:49
اقا کسی میدونه چرا گوشیه من فایل های متن و تکست فارسی رو که میریزم تو گوشی حروفشو جدا جدا نشون میده ؟

mohsen_tanha021
26-08-2010, 13:24
اقا کسی میدونه چرا گوشیه من فایل های متن و تکست فارسی رو که میریزم تو گوشی حروفشو جدا جدا نشون میده ؟

به خاطر فریمورت هست فارسی رو ساپورت نمیکنه.
ببر نمایندگی فارسی واست بریزن.

B L A S T E R
26-08-2010, 13:40
به خاطر فریمورت هست فارسی رو ساپورت نمیکنه.
ببر نمایندگی فارسی واست بریزن.
مطمئنی ؟
چون Sms فارسی و مشکل نداره و خودمم میتونم فارسی تایپ کنم!
منوشم بدون مشکل فارسی میشه !

mohsen_tanha021
26-08-2010, 14:46
مطمئنی ؟
چون Sms فارسی و مشکل نداره و خودمم میتونم فارسی تایپ کنم!
منوشم بدون مشکل فارسی میشه !

پس فریمورت درسته.
با چه برنامه ای بازشون میکنی؟؟

Mig33
26-08-2010, 15:31
ورژن جدید این مسنجر اومده 3.2.7

بهترین مسنجر موبایلی که من دیدم اینه ..... دوستاتون اینویزیبل هم باشن براتون نشون میده
اول برید تو سایتش اسم نویسی کنید :

بعد برای جت اینو نصب کنید :

مال من توپ جواب داد تو این ورژن یه کی بورد باحال اومده که تایپ رو برای لمسی ها راحت تر میکنه

Mig33
26-08-2010, 15:31
یادتون نره قلبش حتما باید تو سایت عضو بشید

rouzbeh_ziafati
27-08-2010, 10:19
دوستان من می خوام S8003JPJB2 رو دانلود کنم نسبت به s8003jpif4 تغییراتش محسوسه؟ ضمن اینکه لینک دانلود که کسی دانلود کرده باشه و کار کرده باشه براش کسی داره؟ من یه بار دانلود کردم و فایل rar پسوورد داشت و باز نشد !!!!
آیا آیکن های منو قابلیت جابجایی پیدا می کنند؟

B L A S T E R
27-08-2010, 15:46
پس فریمورت درسته.
با چه برنامه ای بازشون میکنی؟؟
برنامه خود گوشی دیگه !
اسمش Access هست فکر کنم !

fariborz_1
27-08-2010, 18:00
درود بر دوستان
چه جوری میشه یعنی چه کدی هست که وارد کنی و یه سری اطلاعات درباره ی گوشی بهت بده
میشه سرعت پردازنده ی جت رو دستی زیاد کرد و روی 800 گذاشت ؟ ( فکر باتری رو نکنین اگه هست بگین )

mhook
27-08-2010, 20:13
دوستان من می خوام S8003JPJB2 رو دانلود کنم نسبت به s8003jpif4 تغییراتش محسوسه؟ ضمن اینکه لینک دانلود که کسی دانلود کرده باشه و کار کرده باشه براش کسی داره؟ من یه بار دانلود کردم و فایل rar پسوورد داشت و باز نشد !!!!
آیا آیکن های منو قابلیت جابجایی پیدا می کنند؟

سلام
این پسو امتحان کن ببین جواب میده اگه کار کرد بگو این ورژن چه طوریه
جاوا روش کار میکنه
pass=samfirmware.com

mhook
27-08-2010, 20:15
pass=samfirmware.com

mohsen_tanha021
27-08-2010, 22:56
برنامه خود گوشی دیگه !
اسمش Access هست فکر کنم !

تبدیلشون کن به PDF تا درست نشون بده

درود بر دوستان
چه جوری میشه یعنی چه کدی هست که وارد کنی و یه سری اطلاعات درباره ی گوشی بهت بده
میشه سرعت پردازنده ی جت رو دستی زیاد کرد و روی 800 گذاشت ؟ ( فکر باتری رو نکنین اگه هست بگین )

ستاره مربع0 ستاره مربع برای اطلاعات درمورد گوشی و درمورد پردازنده هم میشه اینکارو کرد ولی الان کدش رو یادم نیست پیدا میکنم بهت میگم

B L A S T E R
27-08-2010, 23:39
تبدیلشون کن به PDF تا درست نشون بده
برنامه ای برای این کار هست ؟ ؟ :دی

mhook
28-08-2010, 10:40

fariborz_1
28-08-2010, 13:21
افزایش صدای S8003 بدون نیاز به نصب برنامه و غیره!!!

البته فکر نمیکنم جت توی اسپیکر نیازی به تقویت داشته باشه اما تو هدفون بد نیست صداش زیاد بشه.

روش انجام کار:
1. توی صفحه کلید گوشی کد #*6984125#* رو وارد کنید.
2. توی منوی باز شده گزینه Internals رو انتخاب کنید.
در اینجا گوشی از شما Master Key میخواد که باید کد #*9072641#* رو وارد کرده و Confirm رو بزنید.
3. وار قسمت 3 یعنی Test mode شوید.
در این قسمت 1 صفحه اعداد ساده در اختیار شما هست و در جلوی هر گزینه عددی قرار گرفته که میتونید با زدن عدد مربوط به هر گزینه وارد منوی مربوطه بشید.
4. حالا با وارد کردن عدد 5 وارد منوی Audio شوید.
5. عدد 2 را زده و وارد AP Volume Config شوید.
6. در این قسمت با زدن عدد 2 (EAR Config) وارد تنظیمات هدفون و با زدن عدد 3 (SPK Config) وارد تنظیمات اسپیکر میشوید.
7. پس از ورود به تنظیمات اسپیکر یا هدفون وارد گزینه 1 (MP volume) شوید.
در اینجا مقدار بلندی صدای گوشی شما به 7 قسمت شده که کمترین آن 32dB و بیشترین آن 75dB است. شما می تونید با تغییر این مقادیر و افزایش اونها صدای گوشیتون رو به صورت دلخواه تنظیم کنید. توجه داشته باشید که بیشترین مقدار قابل استفاده 100dB می باشد و اگر مقادیر بیشتر از 100dB وارد کنید دستگاه مقدار را قبول می کند اما در عمل تغییری ایجاد نمی کند.

طریقه وارد کردن مقادیر: برای وارد کردن مقادیر مورد نظر در هر قسمت ابتدا عدد مربوط به اون قسمت رو از اعداد روی صفحه بزنید (مثلا برای تغییر مقدار [12] گوشی عدد کنار اون یعنی 5 یا برای تغییر مقدار [14] عدد 6 رو بزنید)

دقت داشته باشید که با وارد کردن عدد مورد نظر، در خط اول
SPK [MP vol],READ یا EAR [MP vol],READ
به
SPK [MP vol],WRITE یا EAR [MP vol],WRITE
تغییر می کند
حالا باید مقدار دلخواهتون رو وارد کنید اما برای این کار نمیتونید از اعداد روی صفحه استفاده کنید چون با زدن اولین رقم گوشی مقدار رو از شما قبول میکنه یعنی اگر بخواهید اعداد 2 یا 3 رقمی وارد کنید با زدن اولین رقم، WRITE به READ تغییر کرده و همون رقم اول از شما پذیرفته میشه. (مثلا اگر بخواهید مقدار 95 رو وارد کنید به محض زدن رقم 9 WRITE به READ تغییر کرده مقدار 9 از شما پذیرفته میشه.)
اما برای وارد کردن اعداد 2 یا 3 رقمی بر روی قسمتی که در زیر اعداد روی صفحه قرار دارد و مقادیر وارد شده رو نشون میده کلیک کنید تا صفحه کلید اصلی گوشی باز بشه. حالا مقدار دلخواهتون (از 0 تا 100) رو وارد کنید و Done بعد هم OK رو بزنید. (گاهی اوقات لازمه چند بار پشت سر هم OK رو بزنید تا مقدار رو قبول کنه!!!)

اگه مطلب به دردت خورد تشکر یادت نره

این کد برای من کار نمی کنه !

mohsen_tanha021
28-08-2010, 14:44
این کد برای من کار نمی کنه !

آره اون کد برای فریمورهای قدیمیه این رو بزن:
ستاره مربع 5239870 ستاره مربع.
و برای master key هم این کد رو بزن: ستاره مربع 7092463 ستاره مربع

رسول خان زبل
28-08-2010, 19:47
آندو اومد؟:19:

Mig33
28-08-2010, 19:53
دوستان یه نکته جالب :
ما رفتیم سایت opera mini برای دانلود نرم افزار ... رفتم تو بخش sumsung jet و دیدم براش opera mini 4.2 رو گداشته و ورژن جدید رو نداشت و منم گفتم حتما ساپورت نمی کنه ولی دیروز اتفاقی گفتم مال N82 رو دانلود کنم و در نهایت تعجب دیدم که نوپ این ورژن حدیده 5.1 حواب داد و چه عالیه :8: از اینجا دانلود کنید :

Abbshangooli
28-08-2010, 22:05
باسلام

دوستان من میخوام برم این گوشی ( 8000 جت ) رو بگیرم ، از گوشی چیزی سر در نمی یارم ، به نظر شما موقع خرید به چه

چیزهاش توجه کنم ؟؟؟ باید چیزی همون موقع بگم نصب کنم یا نه؟؟؟ و موارد دیگه >>>

بینهایت ممنون

fariborz_1
28-08-2010, 22:17
دوستان یه نکته جالب :
ما رفتیم سایت opera mini برای دانلود نرم افزار ... رفتم تو بخش sumsung jet و دیدم براش opera mini 4.2 رو گداشته و ورژن جدید رو نداشت و منم گفتم حتما ساپورت نمی کنه ولی دیروز اتفاقی گفتم مال N82 رو دانلود کنم و در نهایت تعجب دیدم که نوپ این ورژن حدیده 5.1 حواب داد و چه عالیه :8: از اینجا دانلود کنید :

شما راست میگی
من که 4 ماه پیش گوشیمو گرفتم ، همون روزای اول رفتم تو سایت opera mini و اتفاقآ ورژن 5 برای جت ساپورت شده بود
دقیقآ مثل اپرای آیفون میمونه همه جاش تاچه و کل صفحه هم هست
ولی چند روز پیش که رفتم تو سایتش ببینم ورژن جدیدی اومده یا نه با کمال تعجب دیدم که نوشته 4.2 رو دانلود کن
این قدر ورژن 5 اپرا باحاله که قابل مقایسه با 4.2 نیستش

fariborz_1
28-08-2010, 22:34
باسلام

دوستان من میخوام برم این گوشی ( 8000 جت ) رو بگیرم ، از گوشی چیزی سر در نمی یارم ، به نظر شما موقع خرید به چه

چیزهاش توجه کنم ؟؟؟ باید چیزی همون موقع بگم نصب کنم یا نه؟؟؟ و موارد دیگه >>>

بینهایت ممنون
به علامت استاندارد و برچسب انرژی :31:
یه سری کده که باید وارد کنی ببینی وضعیت گوشی چه جوری
#06#* مربوط به همه ی گوشی هاست که وقتی وارد می کنی یه کدی میاد که این کد باید با شماره ی پشت گوشی و روی جعبه ی گوشی یکی باشه
#1234#* که ورژن نرم افزار گوشی رو نشون میده
#*0#* که تست قابلیت های گوشیه ( دوربین و صدا و سنسور و ... )
بعدش هیکل خود گوشیه که باید برق بزنه از تمیزی ، بوی کارخونه بده ، ضربه دیده نباشه
حالا خود گوشی رو امتحان کن مثلآ یه عکسی بگیر یه آهنگی پخش کن
بعد رو قیمتش تا می تونه چونه بزن

aliex_lex
28-08-2010, 23:57
آره اون کد برای فریمورهای قدیمیه این رو بزن:
ستاره مربع 5239870 ستاره مربع.
و برای master key هم این کد رو بزن: ستاره مربع 7092463 ستاره مربع

منم رفتم صداي هنسفريمو زياد كردم فقط يه مسله اي هست اين صدا رو كه زياد ميكنم با هنسفري سره valume هاي زوج صداش مياد بالاتر سر فردها كمتر ميشه يعني 3 از 2 صداش كمتره يا مثلا 13 از 12 كمتره البته توي تنظيمات كه داشتم صدا رو درست ميكردم فقط زوجها رو ميشد عددشو عوض كني فكر كنم مشكل همينه چي كار ميشه كرد؟؟

mohsen_tanha021
29-08-2010, 00:23
منم رفتم صداي هنسفريمو زياد كردم فقط يه مسله اي هست اين صدا رو كه زياد ميكنم با هنسفري سره valume هاي زوج صداش مياد بالاتر سر فردها كمتر ميشه يعني 3 از 2 صداش كمتره يا مثلا 13 از 12 كمتره البته توي تنظيمات كه داشتم صدا رو درست ميكردم فقط زوجها رو ميشد عددشو عوض كني فكر كنم مشكل همينه چي كار ميشه كرد؟؟
آره عددهای زوج صدارو میبره بالا و فرد کمتره و کاریش هم نمیشه کرد چون سیستمش اینجوریه

LiverBarca
29-08-2010, 02:46
این جت هم کم کم داره میشه مثل 5800...یعنی خز میشه!!!:41:

fariborz_1
29-08-2010, 11:15
آقایون خانوما
من دیروز با این کده صدای گوشی رو زیاد کردم
بعد مرضم گرفت و تو بقیه گزینه ها که می چرخیدم یه تنظیمی رو روی high قرار دادم بعد گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد رو صفحه ی اولش گیر کرد
راهی هست گوشی رو نجات بدم ؟

fariborz_1
29-08-2010, 11:27
سلام.
جدیدترین فریمور جت بالاخره اومد روی اینترنت:5::21:
این هم 2تا لینک از فریمور S800MDXJG1 با هر کدوم که دوست دارید دانلود کنید
این فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست و فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی نمیتونید فارسی تایپ کنید فقط اگه اس ام اس فارسی براتون بیاد کلمه هارو برعکس و جدا جدا نشون میده.

Mega Upload:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRapid Share:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خوشتون اومد و دانلو کردید مارو از تشکرهاتون بی نصیب نزارید:11:
آقا این لینک رو یه جای دیگه آپ می کنی من تو این رپید عضو نیستم و دور زدنشو هم بلد نیستم
این جوری تا دانلود شه یه شبانه روز باید صبر کنی

mohsen_tanha021
29-08-2010, 13:16
آقایون خانوما
من دیروز با این کده صدای گوشی رو زیاد کردم
بعد مرضم گرفت و تو بقیه گزینه ها که می چرخیدم یه تنظیمی رو روی high قرار دادم بعد گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد رو صفحه ی اولش گیر کرد
راهی هست گوشی رو نجات بدم ؟

فریبرز جان فک کتم راهش اینه که باید فلش کنی گوشیتو البته شاید راه دیگه ای داشته باشه ولی من بلد نیستم

آقا این لینک رو یه جای دیگه آپ می کنی من تو این رپید عضو نیستم و دور زدنشو هم بلد نیستم
این جوری تا دانلود شه یه شبانه روز باید صبر کنی

دور زدن نمیخواد سرعتش هم خوبه زود هم دانلود میشه در ضمن برای چی عضوو بشی همین جوری هم میتونی دانلود کنی

raul-javad
29-08-2010, 23:08
بالاخره داستان اين آندروئيد چي شد؟
خبر جديدي نيست؟
طبق اخبار بعضي سايت ها جت با سيستم عامل آندروئيد ساخته شده!با قيمت 470 يورو.
حالا اگه اين اخبار صحيح باشه در آينده روي گوشيهاي جت كه جاوا هستند هم ميشه نصبش كرد؟

fariborz_1
30-08-2010, 03:18
این گوشی در حالت خاموش ریست نداره ؟

AB
30-08-2010, 09:32
این گوشی در حالت خاموش ریست نداره ؟

دفترچشو بخون ببین جایی برای ریست با سوزن نداره.(مثل مودم یا ماشین حساب ها)

سه تا دکمه کم کردن صدا+دوربین+روشن/خاموش رو فشار بده ببین چیزی میاد.اگه اومد میتونی خودت فیرم ویر بریزی.وگرنه باید ببری سرویس سنتر برات درستش کنن.فقط اگه بردی نگو که چی کارش کردی اینطوری شده.اینجور موارد خارج از گارانتیه.

aminkh17
30-08-2010, 10:25
بالاخره داستان اين آندروئيد چي شد؟
خبر جديدي نيست؟
طبق اخبار بعضي سايت ها جت با سيستم عامل آندروئيد ساخته شده!با قيمت 470 يورو.
حالا اگه اين اخبار صحيح باشه در آينده روي گوشيهاي جت كه جاوا هستند هم ميشه نصبش كرد؟

کدوم سایت این خبر رو نوشته؟

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

دوستان جدیدا سامسونگ اقدام به مبارزه با فریم ویرهای -- شده خودش در اینترنت کرده جدیدا هم سایت Samsung-firmware رو بسته این سایت هم اعلام کرده که با نام جدیدی دوباره شروع به کار خواهد کرد.

---------------- Now playing: U2 - Where The Streets Have No Name ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via FoxyTunes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_z051
30-08-2010, 13:09
سلام

دوستانی که سرعتشون بالاست یه لینک پیدا کردم احتمالا فریمور s8003jpil1 هست
لطفا یه تست کنن ببینن هست یا نه جای دوری نمیره

mohsen_tanha021
30-08-2010, 14:07
سلام

دوستانی که سرعتشون بالاست یه لینک پیدا کردم احتمالا فریمور s8003jpil1 هست
لطفا یه تست کنن ببینن هست یا نه جای دوری نمیره

این که نوشته برای B7320 هست شما کجا دیدی نوشته باشه Jpil

fariborz_1
30-08-2010, 15:01
دفترچشو بخون ببین جایی برای ریست با سوزن نداره.(مثل مودم یا ماشین حساب ها)

سه تا دکمه کم کردن صدا+دوربین+روشن/خاموش رو فشار بده ببین چیزی میاد.اگه اومد میتونی خودت فیرم ویر بریزی.وگرنه باید ببری سرویس سنتر برات درستش کنن.فقط اگه بردی نگو که چی کارش کردی اینطوری شده.اینجور موارد خارج از گارانتیه.
پشت گوشی یه جایی هست که همیشه واسم جای سوال بود که این واسه چیه ولیالان دفرچه اش همرام نیست
که بفهمم اون برای چیه
آره یه صفحه میاد که توش نوشته download file ولی فریمور نصب کردن به آسونی ویندوز نصب کردنه ؟
اگه هست که همین فریموری که چند تا پست بالا محسن معرفی کرده آخریشه دیگه ؟

Mahdi/s
30-08-2010, 17:09
دفترچشو بخون ببین جایی برای ریست با سوزن نداره.(مثل مودم یا ماشین حساب ها)بالای گوشی...کنار درگاه یو اس بی و هندزفری..یه سورخ هست..اون نیست..؟

AB
30-08-2010, 17:43
پشت گوشی یه جایی هست که همیشه واسم جای سوال بود که این واسه چیه ولیالان دفرچه اش همرام نیست
که بفهمم اون برای چیه
آره یه صفحه میاد که توش نوشته download file ولی فریمور نصب کردن به آسونی ویندوز نصب کردنه ؟

آموزش نصب فیرم ویرو تو همین تاپیک گذاشتم.سرچ کنی راحت میتونی پیداش کنی.

بالای گوشی...کنار درگاه یو اس بی و هندزفری..یه سورخ هست..اون نیست..؟

یه امتحانی بکن ببین اونه یا نه.فوقش اطلاعاتت میپره.:27:

fariborz_1
30-08-2010, 20:47
دعای قبل از تعویض فریمور
خدایا گوشی مرا بیامرز
گناهان صاحبش را تبدیل به حسنات بگردان
اطلاعاتش را پاک نفرما
آمین

AB
30-08-2010, 20:50
دعای قبل از تعویض فریمور
خدایا گوشی مرا بیامرز
گناهان صاحبش را تبدیل به حسنات بگردان
اطلاعاتش را پاک نفرما
آمین

بند آخر متاسفانه مستجاب نمیشه.:31:

fariborz_1
31-08-2010, 04:34
بالای گوشی...کنار درگاه یو اس بی و هندزفری..یه سورخ هست..اون نیست..؟
پایین گوشی هم یه سوراخه
این گوشی چقدر چاله و سوراخ و از این چیزا داره :31:

aminkh17
31-08-2010, 11:02
که بفهمم اون برای چیه

احتمالا اون سورخ وسطی پشت درب گوشی رو می گی که برای آنتن خارجی است

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

پایین گوشی هم یه سوراخه
این گوشی چقدر چاله و سوراخ و از این چیزا داره :31:
اونم که میکروفن است

ali_z051
31-08-2010, 11:04
دوستان یه فریمور معرفی کنید هم جدید باشه هم هیچ کدوم از این مشکلات تاچ..منشی..برنامه هاش مشکلی نداشته باشه
بهترین و جدید ترین به جزء jpil
فریمور خودم jpih1 هست

fariborz_1
31-08-2010, 12:30
فریمور گوشیه خدا بیامرزم این بود
<SW WER>
s800MPOJB2
<CSC VER>
S800MXEFJB1
یه سوال
فریمور فارسی جت مشکل داره و فارسیش از مال من قدیمی تره یا نه ؟

tired friend
31-08-2010, 12:50
آنتن دهی گوشیه شمام مشکل دار شده؟برا من خیلی کم آنتن می ده با گوشی های دیگه بهتره...:19:

mohsen_tanha021
31-08-2010, 13:01
دوستان یه فریمور معرفی کنید هم جدید باشه هم هیچ کدوم از این مشکلات تاچ..منشی..برنامه هاش مشکلی نداشته باشه
فریمور خودم jpih1 هست
این(S800MJPJD2) جدیدترین فریمور فارسیه که هم تاچش خوبه هم منشی داره هم برنامه هاش مشکلی ندارن ولی این فریمور رو فقط مایکروتل داره که اگه گارانتی داری رایگان واست میریزن و اگه نداری10 هزار تومان باید پیاده شی

ali_z051
31-08-2010, 14:00
نوشته شده توسط ali_z051
فریمور خودم jpih1 هست

این(S800MJPJD2) جدیدترین فریمور فارسیه که هم تاچش خوبه هم منشی داره هم برنامه هاش مشکلی ندارن ولی این فریمور رو فقط مایکروتل داره که اگه گارانتی داری رایگان واست میریزن و اگه نداری10 هزار تومان باید پیاده شی

فارسی زیاد واسم مهم نیست فقط یه فریمور بدرد بخور باشه اگه چیزی بهتر از اینا میدونی بگو....

با تشکـر

mohsen_tanha021
31-08-2010, 14:24
فارسی زیاد واسم مهم نیست فقط یه فریمور بدرد بخور باشه اگه چیزی بهتر از اینا میدونی بگو....

با تشکـر

الان آخرین فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست (S800MDXJG1)که فارسی رو نشون میده ولی جدا جدا و برعکس که خودم رو گوشیم داشتم خیلی هم خوب بود فقط منشی نداره.

fanoos1
31-08-2010, 14:39
با سلام
بنده برنامه ی NEW SAMSUNG PC STUDIO داخل جعبه این گوشی رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم گوشیم از طریق حالت PC STUDIO نمیتونه بالا بیاد هر چی search device رو میزنم انگار نه انگار....
تمامی پورت های USB کیس رو هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت
جالبه که گوشیم رو حالت های MASS STORAGE و MEDIA PLAYER مشکلی نداره و اجرا میشه!!!
نمیدونم مشکل از کجا اب میخوره، از گوشی یا ویندوز
دوستان لطفا راهنمایی کنند چون کارم خیلی گیره

mohsen_tanha021
31-08-2010, 14:48
با سلام
بنده برنامه ی NEW SAMSUNG PC STUDIO داخل جعبه این گوشی رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم گوشیم از طریق حالت PC STUDIO نمیتونه بالا بیاد هر چی search device رو میزنم انگار نه انگار....
تمامی پورت های USB کیس رو هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت
جالبه که گوشیم رو حالت های MASS STORAGE و MEDIA PLAYER مشکلی نداره و اجرا میشه!!!
نمیدونم مشکل از کجا اب میخوره، از گوشی یا ویندوز
دوستان لطفا راهنمایی کنند چون کارم خیلی گیره

جدیدترین ورژن برنامه new pc studio رو نصب کنی درست میشه

fanoos1
31-08-2010, 15:15
لینک دانلودش رو دارین؟
راستی اصلا گوشی جت امکان اتصال از طریق کامپیوتر به gprs ایرانسل رو داره؟

mohsen_tanha021
31-08-2010, 15:51
لینک دانلودش رو دارین؟
راستی اصلا گوشی جت امکان اتصال از طریق کامپیوتر به gprs ایرانسل رو داره؟

شرمنده من ندارم.فکر کنم تو صفحات قبل باشه یا تو اینترنت یه سرچ کوچولو بزنی پیدا میکنی .
آره با gprs از طریق کامپیوتر وصل میشه ولی من خودم تا حالا امتحان نکردم چون به کارم نمیومد

hateftotti
31-08-2010, 17:00
سلام
یه ویدیوی باحال از پروژه جتدروید:5:

امیدوارم که تکراری نبوده باشه:20:

B L A S T E R
31-08-2010, 19:31
آقا این دیکشنری Saradic رو چجوری نصب میکنن ؟
من 10 مگ دانلود کردم زیختم تو گوشیم ساپورت نکرد !
از حالت فشرده هم که خارج میکنی یه خروار فایل توشه !

Mig33
31-08-2010, 21:09
آقا این دیکشنری Saradic رو چجوری نصب میکنن ؟
من 10 مگ دانلود کردم زیختم تو گوشیم ساپورت نکرد !
از حالت فشرده هم که خارج میکنی یه خروار فایل توشه !

اون ورژن هائی رو باید نصب کنی که زیر 2 مگ حجم دارن

:5:

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

سلام
یه ویدیوی باحال از پروژه جتدروید:5:

امیدوارم که تکراری نبوده باشه:20:

دیدم باحال بود .... بیاد که بشه رو رام ریخت باحال میشه اون موقع آپدیت میکنم :31:

tired friend
31-08-2010, 21:18
اون ورژن هائی رو باید نصب کنی که زیر 2 مگ حجم دارن

:5:

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

دیدم باحال بود .... بیاد که بشه رو رام ریخت باحال میشه اون موقع آپدیت میکنم :31:
eee دمت گرم نمی دونستم اصلانا ممنون من همیشه 10 مگا روش بود.......ممنون......کسی مشکل آنتن نداره؟:13:

fanoos1
31-08-2010, 22:40
البته بنده یه چند باری با همین برنامه samsung new pc studio با حالت pc studio کار کردم ولی الان نمیدونم چرا چند وقتیه اجرا نمیشه!
دوستان لطفا اگه کسی لینک دانلود جدیدترین ورژن برنامه samsung new pc studio رو داره بذاره ......
راستی این دیکشنری که گذاشتین انگلیسی به فارسی هست؟

fariborz_1
01-09-2010, 04:34
samsung new pc studio

Mig33
01-09-2010, 09:43
eee دمت گرم نمی دونستم اصلانا ممنون من همیشه 10 مگا روش بود.......ممنون......کسی مشکل آنتن نداره؟:13:

آنتن من توپ ..... gps هم توپ از نوکیا بهتر :-)

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

البته بنده یه چند باری با همین برنامه samsung new pc studio با حالت pc studio کار کردم ولی الان نمیدونم چرا چند وقتیه اجرا نمیشه!
دوستان لطفا اگه کسی لینک دانلود جدیدترین ورژن برنامه samsung new pc studio رو داره بذاره ......
راستی این دیکشنری که گذاشتین انگلیسی به فارسی هست؟

دیکشنری یکیش انگیسی به فارسی و اون بکی فارسی به انگلیسی

fariborz_1
01-09-2010, 12:45
لیست نمایندگی های رسمی پارس مایکروتل تو ایران رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
کسی مال گیلان یا مازندران رو میدونه ؟

ali_z051
01-09-2010, 13:25
سلام
دوستان من با این گوشی وصل میشم به کامپیوتر که از اینترنت ایرانسل EDGE استفاده کنم اگه انتنم فول باشه کانکت نمیشه ولی با 1 خط 2 خط 3... راحت کانکت میشه
ولی تو تایپک EDGE ایرانسل خوندم اونجا سرعتشون 10,15 30 بود ولی واسه من 6 kb بیشتر نمیشه اینم بگن گوشی یخورده تکون بخوره dc میشه...!:13:
این مشکل میتونه از فریمور باشه یه نه ؟
لطفا راهنمایی کنــید
با تشکـــر:11:

maziarzar
01-09-2010, 22:04
لیست نمایندگی های رسمی پارس مایکروتل تو ایران رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
کسی مال گیلان یا مازندران رو میدونه ؟
بهتری بری سایت سامسونگ یا ماکروتل
قبلا سایت ماکروتل خراب بود

ali_z051
02-09-2010, 21:57
بابا یه ادم پیدا نمیشه تو این تایپک یه چیز حالیش باشه ما یه فریور خوب خواسیم گفتیمم فارسی نمی خوام نه اس ام اس نه چیزی باز طرف دوباره میاد یه فریمور میده میگه این فقط اس ام اس فارسیو برعکس نشون میده یا گیر میدن روی فریمور JPIL1 چون که فارسیه خوبه نه بابا ما این چیزارو نمی خوایم یه چیز باشه اخرو عاقبت داشته باشه بشه تا اخر تحملش کرد جدید باشه با امکانات اصلی که تو سایت سامسونگ خودش گفته بود مثلا مرورگر dolphin v2
فریموهای اروپایی مشکل نداره واسه خودمون که تو ایرانیم ؟
یه نفر که یه چیز حالیشه بیاد بگه چه فریموری خوبه فارسی و این چیـــزا هـم مهــــــم نـیســــــــــــــت...:angry:

LiverBarca
03-09-2010, 06:48
خوب عزیز من چرا جوش میاری؟؟؟ببر نمایندگی مایکروتل و بگو بهترین فریمور رو واست بریزن...

mohsen_tanha021
03-09-2010, 23:09
بابا یه ادم پیدا نمیشه تو این تایپک یه چیز حالیش باشه ما یه فریور خوب خواسیم گفتیمم فارسی نمی خوام نه اس ام اس نه چیزی باز طرف دوباره میاد یه فریمور میده میگه این فقط اس ام اس فارسیو برعکس نشون میده یا گیر میدن روی فریمور JPIL1 چون که فارسیه خوبه نه بابا ما این چیزارو نمی خوایم یه چیز باشه اخرو عاقبت داشته باشه بشه تا اخر تحملش کرد جدید باشه با امکانات اصلی که تو سایت سامسونگ خودش گفته بود مثلا مرورگر dolphin v2
فریموهای اروپایی مشکل نداره واسه خودمون که تو ایرانیم ؟
یه نفر که یه چیز حالیشه بیاد بگه چه فریموری خوبه فارسی و این چیـــزا هـم مهــــــم نـیســــــــــــــت...:angry:
من چیزی حالیم نیست ولی دوباره جواب شمارو میدم.
آخرین فریمور که خوب هم هست S800MDXJG1
دیگه سوال نمیکنی دیگه نه؟؟؟!!!!

ali_z051
04-09-2010, 06:01
من چیزی حالیم نیست ولی دوباره جواب شمارو میدم.
آخرین فریمور که خوب هم هست S800MDXJG1
دیگه سوال نمیکنی دیگه نه؟؟؟!!!!

عزیز اینو ریختم زیاد جالب نبود....
فقط معایب فریمور رو بهتون میگم

1.برای خیلی ها شاید مهم باشه ولی برای من نیست. (نداشتن فارسی ولی اس ام اس هارو فارسی و برعکس و جدا جدا نشون میده)
2.نداشتن ,ورژن جدید مرورگر Dolphin (مرورگر Dolphin v.1
3.هنگام تماس گرفتن اسپیکر خش خش میکنه که باید ولوم رو بیارید پایین
4.نداشتن منشی
5.نداشتن BBC Iplayer

----------------------------------------------------
حالا پیشنهاد من به شما...!!:31:
اگه گزینه 1 بالا براتون مهم نیست
این جدیدترین و بهترین فریمور هست واسه این گوشی
S800MXEJA1

موفق باشید.:11:

aminkh17
04-09-2010, 10:00

DLNA یا همون Connected Home رو هم داره؟

mohsen_tanha021
04-09-2010, 23:21
عزیز اینو ریختم زیاد جالب نبود....
فقط معایب فریمور رو بهتون میگم

1.برای خیلی ها شاید مهم باشه ولی برای من نیست. (نداشتن فارسی ولی اس ام اس هارو فارسی و برعکس و جدا جدا نشون میده)
2.نداشتن ,ورژن جدید مرورگر Dolphin (مرورگر Dolphin v.1
3.هنگام تماس گرفتن اسپیکر خش خش میکنه که باید ولوم رو بیارید پایین
4.نداشتن منشی
5.نداشتن BBC Iplayer

----------------------------------------------------
حالا پیشنهاد من به شما...!!:31:
اگه گزینه 1 بالا براتون مهم نیست
این جدیدترین و بهترین فریمور هست واسه این گوشی
S800MXEJA1

موفق باشید.:11:
سلام.
1-خودم این موضوع رو به شما گفتم ولی به مسخره گرفتید یه نیگا به پست های قبل بندازید متوجه میشید
2-من اپرا مینی ریختم و خیلی هم خوبه و اصلا از دلفین استفاده نمیکنم
3-کی گفته؟؟!!!والا ما که چیزی ندیدیم
4-آره منشی نداره
5-چی هست؟؟؟!!! خوردنیه؟؟:31:
---------------------------------------------------------
اما درمورد پیشنهادتون:
این فریموری که شما میگی واسه 7 ماه پیشه و فریمور اروپاییه و کلمات فارسی رو هم مربع مربع نشون میده و کلی ایراد دیگه و این فریموری که من میگم واسه همین ماه قبل هست و فارسی رو جدا جدا و برعکس نشون میده.من تا حالا 6تا فریمور عوض کردم و از تجربه ی خودم میگم حالا شما باز نظر خودته هر کدوم رو دوست داری بریز

DLNA یا همون Connected Home رو هم داره؟
آره داره

ali_z051
04-09-2010, 23:48
سلام.
1-خودم این موضوع رو به شما گفتم ولی به مسخره گرفتید یه نیگا به پست های قبل بندازید متوجه میشید
2-من اپرا مینی ریختم و خیلی هم خوبه و اصلا از دلفین استفاده نمیکنم
3-کی گفته؟؟!!!والا ما که چیزی ندیدیم
4-آره منشی نداره
5-چی هست؟؟؟!!! خوردنیه؟؟:31:
---------------------------------------------------------
اما درمورد پیشنهادتون:
این فریموری که شما میگی واسه 7 ماه پیشه و فریمور اروپاییه و کلمات فارسی رو هم مربع مربع نشون میده و کلی ایراد دیگه و این فریموری که من میگم واسه همین ماه قبل هست و فارسی رو جدا جدا و برعکس نشون میده.من تا حالا 6تا فریمور عوض کردم و از تجربه ی خودم میگم حالا شما باز نظر خودته هر کدوم رو دوست داری بریز

آره داره

این فریموری که شما گفتی ریختم یه خوده کنده
امروز این فریمور رو ریختم JPJB2 راضیم ازش...
=============================
تو سایت سامسونگ زده این گوشی با فرمت D1 فیلمبرداری میکنه..!!! ما که ندیدیم شماها دیدن؟

و یه چیز دیگه :31: کسی opera 5.1 full screen داره لینک بزاه لطقآ
:11:

aminkh17
05-09-2010, 12:33
این فریموری که شما گفتی ریختم یه خوده کنده
امروز این فریمور رو ریختم JPJB2 راضیم ازش...
=============================
تو سایت سامسونگ زده این گوشی با فرمت D1 فیلمبرداری میکنه..!!! ما که ندیدیم شماها دیدن؟

و یه چیز دیگه :31: کسی opera 5.1 full screen داره لینک بزاه لطقآ

اینجا گذاشتم دانلود کن

اینم اینگیلیسیش

ali_z051
05-09-2010, 12:59
اینجا گذاشتم دانلود کن

امین جان اگه میشه نسخه انگلیسیش رو بزار و Full Screen باشه مـمنون..

daneshjooyan
05-09-2010, 17:39
سلام يه سوال فني!!
مي گم توي ان گوشي جايي تنظيمي براي اينكه اين اطلاعات سلولي يا همون كه مثلا توي هرخيابوني هستي اسمشو ميزنه هست يا نه چون من كلي گشتم و نحوه فعال كردنشو نفهميدم

Hamid Reza
05-09-2010, 20:31
سلام

يه جوونمرد آخرين فريمور آسيايي اين گوشي رو بزاره

چون من پيامك فارسي واسم زياد مياد وجبورم آسيا رو بريزم

اروپا غارسي رو مربع نشون ميده

فقط سريع بزارين كه تاچ گوشيم قاطي كرده كلا:31:

مرسي:11:

aminkh17
06-09-2010, 09:48
امین جان اگه میشه نسخه انگلیسیش رو بزار و Full Screen باشه مـمنون..

گذاشتم تو همون پست

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------

سلام يه سوال فني!!
مي گم توي ان گوشي جايي تنظيمي براي اينكه اين اطلاعات سلولي يا همون كه مثلا توي هرخيابوني هستي اسمشو ميزنه هست يا نه چون من كلي گشتم و نحوه فعال كردنشو نفهميدم

اولی است ولی تو دومی رو هم روشن کن فکر کنم اس ام اس های خاص اپراتور رو برات بیاره

Messages - Setting - Broadcast messages - turn Activation On
Messages - Setting - Push messages - turn Activation On

tsjaleb
06-09-2010, 10:12
سلام . من وقتي تو گوشيم مموري مي گذارم ( 1گيگ يا 2 گيگ ) سرعت گوشي خيلي پايين مياد . مثلا منوها ديرتر باز ميشه يا مثلا دوربين ديرتر فعال ميشه . مال شما هم همينطوره ؟

ali_z051
06-09-2010, 10:41
سلام . من وقتي تو گوشيم مموري مي گذارم ( 1گيگ يا 2 گيگ ) سرعت گوشي خيلي پايين مياد . مثلا منوها ديرتر باز ميشه يا مثلا دوربين ديرتر فعال ميشه . مال شما هم همينطوره ؟

3 تا راه حل داره
اول اینکه وقتی مموری رو میزاری یه خورده صبر کن تا ایکون مموری که روی صفحه اومده سفید شه
دوم اینکه اگه روش اول جواب نداد مموری رو با خود گوشی فرمت کن این احتمالش هست درست بشه
و سوم اینکه اگه اینم نشد مشکل احتمالا مموریه که در کل سرعتش پاینه یه چیز میگن مموری کلاس 4 باشه سرعتش خوبه

مـوفق باشــد.

AB
06-09-2010, 10:52
سلام

يه جوونمرد آخرين فريمور آسيايي اين گوشي رو بزاره

چون من پيامك فارسي واسم زياد مياد وجبورم آسيا رو بريزم

اروپا غارسي رو مربع نشون ميده

فقط سريع بزارين كه تاچ گوشيم قاطي كرده كلا:31:

مرسي:11:

یه سرچ میکردی راحت پیدا میشد.:31:

skyman53
06-09-2010, 14:07
دوستان سامسونگی سلام

آقا لطفا اگه سوالم تکراریه خرده نگیرید فقط جوابمو بدین چون هنوز گیجم که چکار کنم؟؟؟؟

راستش من اول قصد خرید s8300 داشتم کلی هم تحقیق کردم و لی یهو یکی پیدا شد مخمو زد گفت جت بگیر ازون بهتره
1-راستش دوربین برام مهمه(هم کیفیت عکس هم دوربین و هم راحتی تنظیمات جوری که جیک ثانیه عکس عالی بگیره اتوماتیک)
2-سرعت( میگن سرعت s8300 خیلی افتضاحه)مخصوصا توی رم ظرفیت بالا
3-رابط کاربری زیبا و جذاب
4-مالتی مدیا
gps5- بدون دردسر و نقشه رایگان
gprs 6- به راحتی بشه به عنوان مودم به پی سی وصل کنم

خلاصه دیگران گفتن چرا جت؟ خب پیکسون بگیر همون جته + دوربین 12
حالا سوالم اینه:
اگه بخواید نمره بدین از 10 به هر کدام از گوشیها برای هر کدوم از آیتمهای بالا چند میدین؟

1: با توجه به قیمت کدوم گزینه مناسبتری هستش؟جت؟ پیکسون یا s8300همون اولترا تاچ؟
2: آیا میشه برنامه نرم افزارهای جت رو روی پیکسون ریخت؟آپدیتش چی؟
3:با توجه به اینکه اولترا تاچ فیلمبرداری بهتری داره آیا فیلمبرداری جت و پیکسون هم با آپدیت بهتر میشه؟
اگه بدون گارانتی اصلی بخرم آیا مشکلی داره؟
راستش من میخواستم حدود 200 تا 250 هزینه کنم بیشتر نمیتونم

لطفا کسانی پاسخ بدهند که عملا این گوشیها رو تست کردند

EHTEMALAN
06-09-2010, 23:43
سلام.یکی طرز کار دقیق فایند موزیک رو بگه چه جوری هست؟ وقتی میگه رکورد کنید باید چی رو رکورد کرد از خود گوشی که نمیشه؟ ممنون

ali_z051
07-09-2010, 00:20
سلام.یکی طرز کار دقیق فایند موزیک رو بگه چه جوری هست؟ وقتی میگه رکورد کنید باید چی رو رکورد کرد از خود گوشی که نمیشه؟ ممنون

شما وقتی داری به یه اهنگ گوش میکنی حالا از هرچی... به جزء گوشی.
گوشی رو بزار روی حالت رکورد 10 ثانیه که رکورد کرد از طریق اینترنت یه سرچ کوچولو بهت اسم اهنگ و خواننده رو میگه

فقط موزیک های اروپایی رو میشناسه!

مــوفق باشِِِِِـــد.

tired friend
09-09-2010, 11:38
آخرین آپدیت که فارسی رو بشناسه...............به همراه ایزی جاوا.........و یه برنامه چت که خودتان آزمایش کردین لینک بدین ممنون..:11:

Mahdi/s
09-09-2010, 12:50
سلام...بچه ها من گوشیم 2 روزی هست خودش خاموش میشه.....بعضی وقتا خاموش میشه روشن میشه...خودش...مثلا پشت هم 2 باری خاموش روشن میشه...بعضی وقت هم خودم باید روشنش کنم....مشکل چیه.؟

tired friend
09-09-2010, 14:42
سلام...بچه ها من گوشیم 2 روزی هست خودش خاموش میشه.....بعضی وقتا خاموش میشه روشن میشه...خودش...مثلا پشت هم 2 باری خاموش روشن میشه...بعضی وقت هم خودم باید روشنش کنم....مشکل چیه.؟
برا منم می شه گاهی اوقات......بابا جت خیلی لِخِه ها....:31:اون پست منم کسی جوا بده ممنون......

MOHAMMAD2010
09-09-2010, 17:23
با این گوشی تو حالت افقی نمیشه sms فارسی نوشت ؟
هیچ راهی نداره درست بشه ؟

Mahdi/s
10-09-2010, 14:58
برا منم می شه گاهی اوقات......بابا جت خیلی لِخِه ها....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون پست منم کسی جوا بده ممنون...... گوش شیطون کر..فکر کنم من گوشیم درست شد.....چند بار خاموش روشن شد پشت هم.....بار آخر داشت روشن میشد باتری رو در آوردم....گذاشتم چند دقیقه هم خاموش بمونه.....بعد باتری رو گذاشتمو روشن کردم....تا الان که درست شده دیگه نمیدونم..

Highbury
10-09-2010, 18:55
دوستان سامسونگی سلام

آقا لطفا اگه سوالم تکراریه خرده نگیرید فقط جوابمو بدین چون هنوز گیجم که چکار کنم؟؟؟؟

راستش من اول قصد خرید s8300 داشتم کلی هم تحقیق کردم و لی یهو یکی پیدا شد مخمو زد گفت جت بگیر ازون بهتره
1-راستش دوربین برام مهمه(هم کیفیت عکس هم دوربین و هم راحتی تنظیمات جوری که جیک ثانیه عکس عالی بگیره اتوماتیک)
2-سرعت( میگن سرعت s8300 خیلی افتضاحه)مخصوصا توی رم ظرفیت بالا
3-رابط کاربری زیبا و جذاب
4-مالتی مدیا
gps5- بدون دردسر و نقشه رایگان
gprs 6- به راحتی بشه به عنوان مودم به پی سی وصل کنم

خلاصه دیگران گفتن چرا جت؟ خب پیکسون بگیر همون جته + دوربین 12
حالا سوالم اینه:
اگه بخواید نمره بدین از 10 به هر کدام از گوشیها برای هر کدوم از آیتمهای بالا چند میدین؟

1: با توجه به قیمت کدوم گزینه مناسبتری هستش؟جت؟ پیکسون یا s8300همون اولترا تاچ؟
2: آیا میشه برنامه نرم افزارهای جت رو روی پیکسون ریخت؟آپدیتش چی؟
3:با توجه به اینکه اولترا تاچ فیلمبرداری بهتری داره آیا فیلمبرداری جت و پیکسون هم با آپدیت بهتر میشه؟
اگه بدون گارانتی اصلی بخرم آیا مشکلی داره؟
راستش من میخواستم حدود 200 تا 250 هزینه کنم بیشتر نمیتونم

لطفا کسانی پاسخ بدهند که عملا این گوشیها رو تست کردند

سوال خوبی کردن

LiverBarca
10-09-2010, 23:40
شما چون پولت کمه همون بهتر که s8300 رو با گارانتی اصلی بخری...

ali_z051
11-09-2010, 00:00
با این گوشی تو حالت افقی نمیشه sms فارسی نوشت ؟
هیچ راهی نداره درست بشه ؟

داداش عربیش با فارسی زیاد تفاوتی نداده
افقی از عربی استفاده کن این 2 .3 تا کلمه هم عمودی کن تایپ کن :31:

fariborz_1
12-09-2010, 10:26
من بر گشتم .... :31:
فریمور عوض شده اینه
S8003JPIF4
سوال NAVAGTION کجا رفته ؟
تو سیتینگ نبود
یه سری تغییرات داره که بعدآ میگم
فعلآ

ali_z051
12-09-2010, 11:35
من بر گشتم .... :31:
فریمور عوض شده اینه
S8003JPIF4
سوال NAVAGTION کجا رفته ؟
تو سیتینگ نبود
یه سری تغییرات داره که بعدآ میگم
فعلآ

فریمور قبلی شما چی بود؟ این فریمور قدیمیه

Navigation باید از قسمت Admin Option فعال کنی که نباشه بهتره :31:

موفق باشــید.

ali_z051
12-09-2010, 11:41
از اساتید محترم هم عرض خواهی میکنم جواب سوالات بچه هارو میدم به بزرگی خودتون ببخشید... نمی خوام بچه ها بی جواب بمونن.. :31::11:

Mig33
13-09-2010, 11:58
داداش عربیش با فارسی زیاد تفاوتی نداده
افقی از عربی استفاده کن این 2 .3 تا کلمه هم عمودی کن تایپ کن :31:

اون دو سه تا کلمه رو هم در حالت افقی می تونید تایپ کنید .... البته با انتخاب ربان اردو :31:

fariborz_1
14-09-2010, 16:44
فریمور قبلی شما چی بود؟ این فریمور قدیمیه

Navigation باید از قسمت Admin Option فعال کنی که نباشه بهتره :31:

موفق باشــید.
قبليه اين بود
<SW WER>
s800MPOJB2
<CSC VER>
S800MXEFJB1

تو Admin Option هم نبود !

ali_z051
14-09-2010, 20:48
قبليه اين بود
<SW WER>
s800MPOJB2
<CSC VER>
S800MXEFJB1

تو Admin Option هم نبود !

اینــــجاست!

tired friend
15-09-2010, 11:05
برا من اصلا Admin Options نداره.:18:

اینــــجاست!

آها اومد ممنون.اون بقیه چیزا چیین؟:18:

aminkh17
16-09-2010, 13:49
دوستان یه چند تا اینجا نرم افزار خوب هست
دانلود نمایید

اینجا هم چند تا بازی تمام صفحه خوب هست

سيد امير
16-09-2010, 16:20
سلام
روي اين مدل گوشي اس ام اس های فارسی رو نمیتونم بخونم .
برنامه یا روشی هست که بتونم اس ام اس های فارسی رو روی گوشی ببینم.

shifter
16-09-2010, 16:59
جي پي اس اين گوشي چطوري كار ميكنه؟
مثل نوكيا نقشه ميشه بهش داد؟
موقع خريد باي چه چيزاييش رو چك كرد؟الان سامسونگ made in كجاس؟:دي
و تو پكش چيا بايد باشه؟

mohsen_tanha021
16-09-2010, 23:37
سلام
روي اين مدل گوشي اس ام اس های فارسی رو نمیتونم بخونم .
برنامه یا روشی هست که بتونم اس ام اس های فارسی رو روی گوشی ببینم.
سلام.
باید فریمور گوشیت رو عوض کنی و فریمور فارسی بریزی

جي پي اس اين گوشي چطوري كار ميكنه؟
مثل نوكيا نقشه ميشه بهش داد؟
موقع خريد باي چه چيزاييش رو چك كرد؟الان سامسونگ made in كجاس؟:دي
و تو پكش چيا بايد باشه؟
جی پی اس جت خوبه میتونی از برنامه ترک بادی استفاده کنی.
نقشه هم میشه بهش داد ولی مسیریابی نداره.
موقع خرید این کد رو بزن ستاره مربع 0 ستاره مربع و همه چیزش رو تست کن
سامسونگ همیشه ساخت کره هست.
شارژر-هندزفری دوتیکه-سی دی-کابل کامپیوتر-دفترچه-خود گوشی هم که طبعا باید باشه دیگه:31:

shifter
17-09-2010, 07:05
سلام.
باید فریمور گوشیت رو عوض کنی و فریمور فارسی بریزی

جی پی اس جت خوبه میتونی از برنامه ترک بادی استفاده کنی.
نقشه هم میشه بهش داد ولی مسیریابی نداره.
موقع خرید این کد رو بزن ستاره مربع 0 ستاره مربع و همه چیزش رو تست کن
شارژر-هندزفری دوتیکه-سی دی-کابل کامپیوتر-دفترچه-خود گوشی هم که طبعا باید باشه دیگه:31:
متشكر از راهنماييت ولي به جاش 5800 نوكيا رو براي پدرم خريدم:31:
اخه جت تو كل پاساژ فقط رنگ صورتي و كمي هم سفيد موجود بود و اصلا مشكيش نبود:41:
كاش ميدونستم نقشه هم ميشه بهش داد شايد صبر ميكردم تا مشكيش پيدا كنم...:41:
قيمتش هم با گرانتي 310 و بدون گارانتي 260 بود!
چرا اينقدر تفاوت قيمت؟!

mohsen_tanha021
17-09-2010, 23:24
متشكر از راهنماييت ولي به جاش 5800 نوكيا رو براي پدرم خريدم:31:
اخه جت تو كل پاساژ فقط رنگ صورتي و كمي هم سفيد موجود بود و اصلا مشكيش نبود:41:
كاش ميدونستم نقشه هم ميشه بهش داد شايد صبر ميكردم تا مشكيش پيدا كنم...:41:
قيمتش هم با گرانتي 310 و بدون گارانتي 260 بود!
چرا اينقدر تفاوت قيمت؟!
به خاطر این اینقدر اختلاف قیمت داره چون پارس مایکروتل خدمات خوبی ارائه میده و خوب وارد کننده اصلی گوشی سامسونگ هم هست

fariborz_1
18-09-2010, 16:23
مال منرو همه ي اينا نوشته چين :31:

tired friend
18-09-2010, 17:19
برا من اصلا Admin Options نداره.:18:

آها اومد ممنون.اون بقیه چیزا چیین؟:18:
???????:13:

ali_z051
18-09-2010, 23:19
نقل قول:

برا من اصلا Admin Options نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آها اومد ممنون.اون بقیه چیزا چیین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

???????[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنضیمات خاصی نیست.... بهتره دستکاری نکنــی گوشی به هم میریزه!
--------------------------------------------

دوستان یه چند تا اینجا نرم افزار خوب هست
دانلود نمایید
کد:

دوست عزیز این فقط فایل Jad رو گذاشته !!!
اگه فایل Jar رو داری یه جا اپلود کن لینک بزار
با تشکـــر.:11:

hoomaan
20-09-2010, 23:16
دوستان من گوشی رو تازه گرفتم . آخرین فریمور رو هم ریخت براش روش .
چطوری میشه گزینه های منو رو جابجا یا حذف کرد .( تو منو اصلی) .
ویجت رو چطوری میشه گزینه ای بهش کم یا زیاد کرد ؟
ممنون

EHTEMALAN
21-09-2010, 00:21
دوستان من گوشی رو تازه گرفتم . آخرین فریمور رو هم ریخت براش روش .
چطوری میشه گزینه های منو رو جابجا یا حذف کرد .( تو منو اصلی) .
ویجت رو چطوری میشه گزینه ای بهش کم یا زیاد کرد ؟
ممنون

با اجازه از بزرگان
عزیزم برای تغییر آیکون های منو باید مربعی که گوشه سمت راست بالای منو هست را لمس کنی تا همه آیکون ها در یک صحفه نمایان بشه بعد جای هر کدام رو که خاستی عوض میکنی اما در مورد ویجت 2راه است اولی اینکه وقتی ویجت باز میشه بالای اون گزینه ستینگ که شکل چرخ دنده روش هست رو لمس کنی وارد تنظیماتش میشی و راه دوم از منو گزینه ستینگ بعد گزینه dicplay and light(گزینه دوم)رو انتخاب میکنی وارد که شدی widget(گزینه سوم)رو انتخاب که کردی دیگه تنظمت میشه.موفق باشی

skyman53
21-09-2010, 09:18
دوستان از پروژه جت روید چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه این کار عملی بشه ممکنه پیکسون 12 هم آندرویدی بشه؟؟؟؟/

tsjaleb
21-09-2010, 10:20
جدا اين پروژه چي شد ؟ كسي تو ايران تا حالا تست نكرده ؟

aminkh17
21-09-2010, 11:13
تنضیمات خاصی نیست.... بهتره دستکاری نکنــی گوشی به هم میریزه!
--------------------------------------------

دوست عزیز این فقط فایل Jad رو گذاشته !!!
اگه فایل Jar رو داری یه جا اپلود کن لینک بزار
با تشکـــر.:11:

چند تاشون هم لینکاش قدیمین
برید سایتشون می تونید دانلود کنید البته من مستقیما از طریق jad ها به گوشی م دانلود کردم
چشم تونستم می گذارم

hoomaan
21-09-2010, 20:54
با اجازه از بزرگان
عزیزم برای تغییر آیکون های منو باید مربعی که گوشه سمت راست بالای منو هست را لمس کنی تا همه آیکون ها در یک صحفه نمایان بشه بعد جای هر کدام رو که خاستی عوض میکنی اما در مورد ویجت 2راه است اولی اینکه وقتی ویجت باز میشه بالای اون گزینه ستینگ که شکل چرخ دنده روش هست رو لمس کنی وارد تنظیماتش میشی و راه دوم از منو گزینه ستینگ بعد گزینه dicplay and light(گزینه دوم)رو انتخاب میکنی وارد که شدی widget(گزینه سوم)رو انتخاب که کردی دیگه تنظمت میشه.موفق باشی

من بالای منو مربعی ندارم .( میخوام این photo browser رو حذف کنم که کل عکسام معلوم نباشن ).
منظورم گزینه هایی غیر از گزینه های پیش فرض ویجت بود!

ali_z051
21-09-2010, 21:11
من بالای منو مربعی ندارم .( میخوام این photo browser رو حذف کنم که کل عکسام معلوم نباشن ).
منظورم گزینه هایی غیر از گزینه های پیش فرض ویجت بود!

عزیز فریمورت قدیمیه...
در ضمن نمیتونید هیچ ایکن رو حدف یا اضافه کرد فقط میتونید جاهاشون عوض کنید.:13:
----------------------------------------
دوستان فکر کنم این پروژه JetDorid تموم شده... تو یه سایت خارجی دیدم نصب کرده بودن...
دوستانی که اطلاع دارن یه سر به سایتش بزنید ببینید تموم نشده!! :21:

vasef
25-09-2010, 23:28
سلام
کسی می دونه هندز فری بولوتوث مناسب برای جت چه مدلی هست؟

Mahdi/s
25-09-2010, 23:30
سلام..آقا من این پلاستیکی که روی هندزفری ست رو گم کردم..از کجا میشه یکی خرید..؟؟ اصلا جداگون یعنی فقط اون پلاستیک روش رو میفروشن یا نه..؟؟

fariborz_1
28-09-2010, 10:41
اصل مطلب : جت از ویدیوی در حال پخش چه جوری عکس می گیره ؟
جزئیات : دوستان من داشتم یه ویدیو که تو گوشیم نگاه می کردم که یه دفعه خانواده منو کار داشتن ، موقع رفتن گوشیمو در حالی که داشت ویدیو پخش میشد انداختم رو تخت که یه دفعه نوشت picture saving
من اون لحظه نفهمیدم ، تا تو گالری عکسا یه عکس از وسط ویدیو دیدم و خیلی تعجب کردم :18:
دیگه هر کاری بگین کردم ولی اون طوری نشد دوباره
حالا اصل مطلب چه جوریاس ؟ :31:

fariborz_1
28-09-2010, 10:49
سلام..آقا من این پلاستیکی که روی هندزفری ست رو گم کردم..از کجا میشه یکی خرید..؟؟ اصلا جداگون یعنی فقط اون پلاستیک روش رو میفروشن یا نه..؟؟
فکر نمی کنم ، جداشو بفروشن

Amin
28-09-2010, 16:38
سلام دوستان
من sms هامو توی کامپیوتر سیو کردم (از طریق قسمت message manager برنامه Samsung New PC Studio)
اما دکمه ای برای sync کردن وجود نداره که بتونم اس ام اس ها رو دوباره روی گوشی بریزم
فقط میشه از روی گوشی به کامپیوتر منتقل کرد!
راه حلی وجود نداره ؟

پیشاپیش ممنون

Vahid_2009
28-09-2010, 20:32
اصل مطلب : جت از ویدیوی در حال پخش چه جوری عکس می گیره ؟
جزئیات : دوستان من داشتم یه ویدیو که تو گوشیم نگاه می کردم که یه دفعه خانواده منو کار داشتن ، موقع رفتن گوشیمو در حالی که داشت ویدیو پخش میشد انداختم رو تخت که یه دفعه نوشت picture saving
من اون لحظه نفهمیدم ، تا تو گالری عکسا یه عکس از وسط ویدیو دیدم و خیلی تعجب کردم :18:
دیگه هر کاری بگین کردم ولی اون طوری نشد دوباره
حالا اصل مطلب چه جوریاس ؟ :31:
کلید Playروبزنیدتا فیلم شروع بشه ودوباره Playرو بزنید تا فیلمPause بشه بعد دکمه دوربین رو فشار بدین همین.:20:

omidiesel
29-09-2010, 09:48
سلاااااام به دوستان عزیز....

تعدادی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.....

اول اینکه چرا برنامه google map که داخل بازیها هست اجرا نمیشه؟؟؟

یه قسمت هست داخل تنظیمات دستگاه...به نام تنظیمات gps ...تو این قسمت به خوبی موقعیت رو نشون میده و حتی تعداد ماهواره ها به 10 تا میرسه...اما برنامه trekbuddy عمل نمیکنه نقشه ها لود شده اما وقتی گزینه استارت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته...مشکل چیه؟؟؟

دیگه... اینکه سیم کارت من ایرانسل هست ....ولی اسامی که قبلا رو سیم ذخیره کردم الان رو این گوشی نشون نمیده..یعنی حافظه سیم رو نمیشناسه..تنظیمات هم انجام دادم نشد.

برنامه ای هست که وقتی داخل ماشین در حال حرکت هستیم سرعت رو بسنجه؟؟؟؟

با این گوشی نمیشه مکالمه هارو ظبط کرد؟؟؟؟؟؟

part gah
30-09-2010, 15:11
سلام دوستان
من sms هامو توی کامپیوتر سیو کردم (از طریق قسمت message manager برنامه Samsung New PC Studio)
اما دکمه ای برای sync کردن وجود نداره که بتونم اس ام اس ها رو دوباره روی گوشی بریزم
فقط میشه از روی گوشی به کامپیوتر منتقل کرد!
راه حلی وجود نداره ؟

پیشاپیش ممنون
منم یه بار این کارو کردم sms های قسمت inbox و send برمیگرده ولی اگه توی My folder برده باشی نمی تونی برش گردونی .طبق روال عادی باید برگرده به گوشیت .وقتی اس هارو ریختی توی کامپیوتر میتونستی مشاهده شون کنی.اگه تونسته باشی یعنی اس هارو فرستادی به کامپیوتر وگرنه این عمل صورت نگرفته.

part gah
30-09-2010, 15:18
سلاااااام به دوستان عزیز....

تعدادی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.....

اول اینکه چرا برنامه google map که داخل بازیها هست اجرا نمیشه؟؟؟

یه قسمت هست داخل تنظیمات دستگاه...به نام تنظیمات gps ...تو این قسمت به خوبی موقعیت رو نشون میده و حتی تعداد ماهواره ها به 10 تا میرسه...اما برنامه trekbuddy عمل نمیکنه نقشه ها لود شده اما وقتی گزینه استارت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته...مشکل چیه؟؟؟

دیگه... اینکه سیم کارت من ایرانسل هست ....ولی اسامی که قبلا رو سیم ذخیره کردم الان رو این گوشی نشون نمیده..یعنی حافظه سیم رو نمیشناسه..تنظیمات هم انجام دادم نشد.

برنامه ای هست که وقتی داخل ماشین در حال حرکت هستیم سرعت رو بسنجه؟؟؟؟

با این گوشی نمیشه مکالمه هارو ظبط کرد؟؟؟؟؟؟

سوال 1-اجرا میشه در صورتی که گوشیت به gprs وصل باشه.و اگه ایرانسل اعتباریه شارز کافی داشته باشه بعد یه مدت خیلی کم نقشه مورد نظرت لود میشه.
سوال 2-برنامه ترک بادی عمل میکنه به شرط اینکه به طور کامل مراحل نصب و لود نقشه رو که توی همین انجمن گذاشتم رعایت کنی که پستش و بهت میدم برو نگاه کن.
سوال3-همین برنامه ترک بادی این قابلیت رو داره که سرعت وسیله نقلیه در حال حرکت رو بعلاوه چیز های دیگه نشون بده.که برنامه های دیگه ای هم هست که شارز گوشیتو میگیره و هزینه برداره.
سوال 4-بعضی از بچه ها که فریمور شون با من فرق داشته مثل اینکه گوشیشون این قابلیت و داشته اما توی گوشی من همچین قابلیتی نیست.

omidiesel
30-09-2010, 15:55
تشکر دوست عزیزم......

مهمترین موضوع برام google maps هست....اینترنت دارم..و قبلا هم باهاش کار کردم....برنامه مشکل داره....هیچ جوری هم نمیشه پاکش کرد از اول نصب کنم....

راستی فریم ور گوشی من اینه... خوبه؟؟؟؟

s8003jpif4 و S8003jpif1 من گوشیمو 10 روزه که خریدم...

part gah
30-09-2010, 15:58
پست 957 صفحه 96 آموزش برنامه ترک بادی.

Amin
30-09-2010, 16:52
منم یه بار این کارو کردم sms های قسمت inbox و send برمیگرده ولی اگه توی My folder برده باشی نمی تونی برش گردونی .طبق روال عادی باید برگرده به گوشیت .وقتی اس هارو ریختی توی کامپیوتر میتونستی مشاهده شون کنی.اگه تونسته باشی یعنی اس هارو فرستادی به کامپیوتر وگرنه این عمل صورت نگرفته.
بله
میتونم اس ام اس ها رو توی کامپیوتر مشاهده کنم
اما بعد از اینکه اس ام اس ها از توی گوشی پاک شدند
نمیتونم اووونها رو از روی کامپیتوتر به گوشی انتقال بدم
نمیدونم چرا !

ali_z051
30-09-2010, 18:32
تشکر دوست عزیزم......

مهمترین موضوع برام google maps هست....اینترنت دارم..و قبلا هم باهاش کار کردم....برنامه مشکل داره....هیچ جوری هم نمیشه پاکش کرد از اول نصب کنم....

راستی فریم ور گوشی من اینه... خوبه؟؟؟؟

s8003jpif4 و S8003jpif1 من گوشیمو 10 روزه که خریدم...

در حال حاضر جدیدترین فریمور فارسی که توی نت S8003JPJB2 هست میتونی دانلود کنی حالشو ببری!
اگه که گارانتی هست ببر جدیدترین فریمور رو واست بریزن......

و در مورد سوال اولی فقط میتونم بگم Google Map رو باز کن و به قسمت Help و گزینه Reset رو انتخاب کن اسم کاملش نمیدونم چی هست اخه گوشی دم دستم نیست فقط ریست رو دیدی ok کن!! :31:

3dmap
30-09-2010, 22:59
ما که آخرش نفهمیدیم gps این گوشی نیاز به وصل شدن به اینترنت داره یا نه؟ یعنی میشه به صورت آف لاین و ریختن نقشه شهر مورد نظر در حین رانندگی ازش استفاده کرد ؟!!!!....

یه چیزه دیگه امروز رفتم موبایل فروشی تا گوشی رو بخرم(s8003) موقع تست کردن تا میرفت توی دوربین ، گوشی ارور میداد و از دوربین خارج میشد آخرشم گفت باید فلش بشه ماهم راستیتش بی خیالش شدیم کسی میدونه دلیلش چی بوده و ممکنه بعد از فلش کردن گوشی دوباره این مشکل پیش بیاد؟

ali_z051
02-10-2010, 14:27
ما که آخرش نفهمیدیم gps این گوشی نیاز به وصل شدن به اینترنت داره یا نه؟ یعنی میشه به صورت آف لاین و ریختن نقشه شهر مورد نظر در حین رانندگی ازش استفاده کرد ؟!!!!....

یه چیزه دیگه امروز رفتم موبایل فروشی تا گوشی رو بخرم(s8003) موقع تست کردن تا میرفت توی دوربین ، گوشی ارور میداد و از دوربین خارج میشد آخرشم گفت باید فلش بشه ماهم راستیتش بی خیالش شدیم کسی میدونه دلیلش چی بوده و ممکنه بعد از فلش کردن گوشی دوباره این مشکل پیش بیاد؟

کاری به اینترنت نداره فقط تو قسمت GPS setting باید اعتبار داشته باشی اونم 10,12kb بیشتر دانلود نمیکنه تا وقتی که باز اعتبارت تموم شه !!
احتمالا مشکل از فلش گوشی بوده...

موفق باشید.

Mahdi/s
04-10-2010, 22:25
سلام...کسی لینک دانلود این 3تارو داره...ممنون میشم بزارید.. دیکشنری ،ا نقشه تهران و ماشین حساب مهندسی که به جت بخوره..ممنون..

daneshjooyan
05-10-2010, 20:18
بروبچ سلام
دو تا سوال فني
1) اين gps ما نمي دونم چه مرگش شده از كار افتاده و برنامه تراك بادي اصلا موقعيت رو پيدا نمي كنه و همچنين توي خود قسمت تنظيمات gps اون قسمت كه ماهواره ها رو نشون مي ده ديگه چيزي نشون نمي ده و هيچ ماهواره اي پيدا نمي كنه.... مي خواستم بدونم چه مشكلي براش پيش اومده و مي شه كاريش كرد؟؟؟
2) جديدترين فريم ور فارسي كه اومده الان چيه و لينكش هست يا نه؟؟؟

SCORPION8
07-10-2010, 15:11
یک دستگاه گوشی جت رنگ فوق العاده شیک بنفش تا اسفند ماه گارانتی داره صفحش به هیج عنوان خط و خش نداره از روز اول محافظ داشته و آخرین فریم ور فارسی روش نصبه و یک کیف گلا کمری روش داره لوازمشم کامله فوری فروشی تلفن : 09356679647

گوشی هیچ مشکلی نداره میخوام گالاکسی بخرم میخوام اینو بفروشم تماس تا 2 هفته

LiverBarca
09-10-2010, 00:10
دوستان یکی از رفیقای ما یه جت داره ک میخواد بفروشه؟؟؟؟چند بخرم بردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:

deltach
09-10-2010, 00:57
وقت بخیر

من گوشیم رو خواستم اپدیت کنم دانلودر 5.56

الان رو این Dbl 154.2KB OK[0.3s] قسمت مونده و جلو تر نمیره از یک ساعت گذشته چیکار کنم
قعطش کنم یا صبر
مرسی از توجه شما لطفا سریع اگه میتونید راهنمایی کنید

khorooshe_khorshid
09-10-2010, 12:05
نیاز به کمک خیلی فوری
سلام دوستان من یه جت s8003 سفارش دادم که الان به دستم رسید
یه ده دقیقه باهاش کار کردم هیچ مشکلی نبود
بعد دیدم یکدفعه ای خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم
به جای پیغام Welcome to 3G مینویسه ==Z3X-team=== و بعدش صفحه اصلی بالا میاد و 20 ثانیه بعد خاموش میشه
طور خدا کمک کنید،خیلی حالم گرفته شده الان

ali_z051
09-10-2010, 13:18
وقت بخیر

من گوشیم رو خواستم اپدیت کنم دانلودر 5.56

الان رو این Dbl 154.2KB OK[0.3s] قسمت مونده و جلو تر نمیره از یک ساعت گذشته چیکار کنم
قعطش کنم یا صبر
مرسی از توجه شما لطفا سریع اگه میتونید راهنمایی کنید
فکر نکنم جلوتر بره اگر نرفت ناچار دیگه باید قطع کنی!!

اگه شد دوباره تنضیمات رو دقیق انجام بده و دوباره فلش کن اکه دیگه نتونستی باید بدی بیرون با باکس فلش کنن واست
موفق باشید.

ali_z051
09-10-2010, 15:18
نیاز به کمک خیلی فوری
سلام دوستان من یه جت s8003 سفارش دادم که الان به دستم رسید
یه ده دقیقه باهاش کار کردم هیچ مشکلی نبود
بعد دیدم یکدفعه ای خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم
به جای پیغام Welcome to 3G مینویسه ==Z3X-team=== و بعدش صفحه اصلی بالا میاد و 20 ثانیه بعد خاموش میشه
طور خدا کمک کنید،خیلی حالم گرفته شده الان

فول ریست کن انشالله که درست میشه :31:

CHEGUEVARA.
09-10-2010, 16:06
سلام
من یه گوشی جت دارم که خیلی تمیزه و 7/8 ماه کارکرده 205 میخوام بفروشمش چون پولش رو احتیاج دارم.....
میدونم اینجا جاش نیست ولی گفتم به دوستا بدم بهتره....:46:
برای خرید pm بدین...:20:

khorooshe_khorshid
09-10-2010, 20:05
فول ریست کن انشالله که درست میشه :31:

اصلا تاوچش کار نمیکنه،وقتی بالا میاد،هیچ کاری نمیتونی بکنی بعد20 ثانیه خاموش میشه،الان دادمش فلش کنن برام،تا یه ساعت دیگه طرف خبر میده،:2:

MissMahsima
10-10-2010, 19:21
سلام دوستان

من از اين گوشي خيلي خوشم اومده اما چند تا سوال اساسي برام پيش اومده... اگه كسي جوابشون رو مي دونه ممنون ميشم كه بگه

1- SMS فارسي ميشه داد يا دريافت كرد؟

2- كيفيت صوتي گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)

3- كيفيت ويدئو و تصوير گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)

4- تو توضيحات گوشي رزولوشن رو نوشته بود 480X800 با اين رزولوشن مشكلي از لحاظ پيدا كردن تم وبازي و عكس براي بك گراند گوشي پيش نمياد؟

5- گوشي هنگ زياد مي كنه يا نه؟

6- تاچش چه طورياس؟ مقاومه يا اين كه زود خراب ميشه؟ و اين كه كليد قفل كردن حالت تاچ داره يا نه؟

7- در مورد تصاوير انتخابي براي وال پيپر، هر تصويري رو قبول مي كنه و اون رو به صورت وايد ميزاره يا اين كه سايزش رو كوچيك مي كنه وقسمتي از تم معلوم ميشه؟ (مثل گوشي هاي سيمبين)

8- تاچش فقط از طريق گرما دست كار مي كنه يا با پن هم كار مي كنه؟

9- كلا گوشيه خوبيه يا نه؟

فعلا سوال هام همين هاست

باز هم ممنون

ali_z051
11-10-2010, 04:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان

من از اين گوشي خيلي خوشم اومده اما چند تا سوال اساسي برام پيش اومده... اگه كسي جوابشون رو مي دونه ممنون ميشم كه بگه

1- SMS فارسي ميشه داد يا دريافت كرد؟

2- كيفيت صوتي گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)

3- كيفيت ويدئو و تصوير گوشي چه طوره؟ (خيلي برام مهمه)

4- تو توضيحات گوشي رزولوشن رو نوشته بود 480X800 با اين رزولوشن مشكلي از لحاظ پيدا كردن تم وبازي و عكس براي بك گراند گوشي پيش نمياد؟

5- گوشي هنگ زياد مي كنه يا نه؟

6- تاچش چه طورياس؟ مقاومه يا اين كه زود خراب ميشه؟ و اين كه كليد قفل كردن حالت تاچ داره يا نه؟

7- در مورد تصاوير انتخابي براي وال پيپر، هر تصويري رو قبول مي كنه و اون رو به صورت وايد ميزاره يا اين كه سايزش رو كوچيك مي كنه وقسمتي از تم معلوم ميشه؟ (مثل گوشي هاي سيمبين)

8- تاچش فقط از طريق گرما دست كار مي كنه يا با پن هم كار مي كنه؟

9- كلا گوشيه خوبيه يا نه؟

فعلا سوال هام همين هاست

باز هم ممنون

1- اره
2- کیفیت عالی,من که باهاش حال میکنــم
3- کیفیت تصویر فوق العاده هست.....
4- مشکلی پیش نمیاد شما میتونید فایلهای مخصوص این گوشی رو از این سات دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5- نا اصلآ
6- تاچش خوبه بستگی به فریمور گوشی داره,اره مقاومه,اره داره همه چی داره :31:
7- از هر قسمتی از عکس میتونید زوم کنید و واسه پس زمینه انتخاب کنید! فقط تم نمی خوره...
8- با دست, پا, پن,سوزن,مداد,خودکار,تراش پاک کن....هرچی بهش اشاره شه کار میکنه:27:
9- اره گوشیه خوبیه میتونه سرگرمتون کنه.....

موفق باشید.

mory47
15-10-2010, 09:35
سلام دوستان کسی از برنامه جت روید خبر داره ایا واقعا میشه این گوشی رو اندروید کرد؟

ramin005
15-10-2010, 14:20
با سلام
من یه گوشی 8000 جت گرفتم
میخواستم بدونم آیا تقلبی این گوشی هم اومده بازار؟!
شارژر من کلش دوشاخه نیست
و اینکه وقتی سریال گوشی رو تو وب سایت بررسی اصل بودن چک میکنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پیام رو میده و یه فرم باز میکنه:
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below
رو جعبش هم نوشته مال چین هست
یکم مردد شدم بچه ها
نکنه انداختن بهم؟:41:
گارانتی نیا هستش
لطفا راهنمایی کنید

ramin005
18-10-2010, 15:40
انگار دوستانی که این گوشی رو دارن اصلا به تاپیک سر نمیزنن!
از بچه ها کسی با 8000 جت از gprs ایرانسل استفاده میکنه؟
من اصلا نمیتونم!
تنظیمات رو هم از ایرانسل دریافت کردم اما نتیجه نگرفتم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

ramin005
18-10-2010, 22:22
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟!

daneshjooyan
19-10-2010, 18:52
سلام به دوستان
آخرين فريمو اين گوشي كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده بالاخره يا نه اگه هست كه لطفا لينكش رو بزاريد
ممنون مي شم

ramin005
19-10-2010, 20:59
من اصلا نمیتونم!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
بابا یکی یه ندایی بده دیگه ه ه ه
:13:
بچه ها از جی پی آر اس ایرانسل با این گوشی به راحتی استفاده میکنن؟

Microsoft24
19-10-2010, 22:48
درود به کاربران ، محترم این تاپیک ،

راستش من زیاد از سامسونگ و سیستم عاملش سر در نمیارم ، تخصص من تو مک و سیستم های اپل ه ، اما خواهر من از گوشی جت استفاده میکنه ،

جدیدا سرعت گوشیش اومده پایین و ارور های وحشتناک میده ،

می خواستم بدونم ، راهی هست که بشه ، این گوشی رو ریست کلی کرد ؟؟؟؟ یعنی بشه مثل روز اول ؟؟؟

با تشکر ،

امید

Vahid_2009
20-10-2010, 11:08
سلام بر همه :11:

با سلام
من یه گوشی 8000 جت گرفتم
میخواستم بدونم آیا تقلبی این گوشی هم اومده بازار؟!
شارژر من کلش دوشاخه نیست
و اینکه وقتی سریال گوشی رو تو وب سایت بررسی اصل بودن چک میکنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پیام رو میده و یه فرم باز میکنه:
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below
رو جعبش هم نوشته مال چین هست
یکم مردد شدم بچه ها
نکنه انداختن بهم؟:41:
گارانتی نیا هستش
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز من شماره سریال رو وارد کردم اطلاعات گوشی رو نشون داد شاید شما اشتباه وارد کردید دوباره امتحان کنید

من اصلا نمیتونمتنظیمات رو هم از ایرانسل دریافت کردم اما نتیجه نگرفتم
لطفا راهنمایی کنید!
با تشکر
من از همراه اول استفاده کردم مشکلی نداشت بیشتر توضیح بدین شایددوستان بتونند کمکتون کنند.

سلام به دوستان
آخرين فريمو اين گوشي كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده بالاخره يا نه اگه هست كه لطفا لينكش رو بزاريد
ممنون مي شم
فکر کنم S8003JPJB2
Password: samfirmware.com

درود به کاربران ، محترم این تاپیک ،

راستش من زیاد از سامسونگ و سیستم عاملش سر در نمیارم ، تخصص من تو مک و سیستم های اپل ه ، اما خواهر من از گوشی جت استفاده میکنه ،

جدیدا سرعت گوشیش اومده پایین و ارور های وحشتناک میده ،

می خواستم بدونم ، راهی هست که بشه ، این گوشی رو ریست کلی کرد ؟؟؟؟ یعنی بشه مثل روز اول ؟؟؟

با تشکر ،

امید

این کد رو وارد کنید #3855*2767*
توجه کنید که همه اطلاعات گوشی پاک میشه مثل شماره ها ،فیلم ها،برنامه ها و...

ramin005
20-10-2010, 22:07
آیا از دوستان کسی با این گوشی از جی چی آر اس ایرانسل استفاده کرده؟

Microsoft24
22-10-2010, 02:23
این کد رو وارد کنید #3855*2767*
توجه کنید که همه اطلاعات گوشی پاک میشه مثل شماره ها ،فیلم ها،برنامه ها و...

ببینید ؛ دقیقا چه چیزهایی پاک میشه ؟ ، مثلا رینگتون ها و والپیپر های خود سامسونگ که بصورت دیفالت رو گوشی بوده هم پاک میشه ؟

Manager_66
22-10-2010, 15:56
سلام دوستان . من یک سامسونگ 8003جت گرفتم . چند تا سوال داشتم از خدمتتون . جی پی اس گوشی رو چه جوری باید نصب کرد ؟ آپدیت کردن فریم ورش چه جوریه ؟ تو این ورژن که نمیدونم چنده وقتی گوشیو افقی میگیری صفحه کلید فارسی نداره و فقط عربی و انگلیسیه اگه آپدیت کنم حل میشه یا نه؟ با آپدیت کردن کیفیت کار با صفحه تاچ این گوشی تغییر میکنه یا نه؟ با تشکر .

Vahid_2009
24-10-2010, 13:24
ببینید ؛ دقیقا چه چیزهایی پاک میشه ؟ ، مثلا رینگتون ها و والپیپر های خود سامسونگ که بصورت دیفالت رو گوشی بوده هم پاک میشه ؟
هرچیزی که شما داخل گوشیون ریخته باشین پاک میشه ولی رینگتون ها و والپیپر های خود سامسونگ که بصورت دیفالت رو گوشی بوده پاک نمیشه

سلام دوستان . من یک سامسونگ 8003جت گرفتم . چند تا سوال داشتم از خدمتتون . جی پی اس گوشی رو چه جوری باید نصب کرد ؟ آپدیت کردن فریم ورش چه جوریه ؟ تو این ورژن که نمیدونم چنده وقتی گوشیو افقی میگیری صفحه کلید فارسی نداره و فقط عربی و انگلیسیه اگه آپدیت کنم حل میشه یا نه؟ با آپدیت کردن کیفیت کار با صفحه تاچ این گوشی تغییر میکنه یا نه؟ با تشکر .
سلام
مبارک باشه
باید برنامه ترک بادی رو نصب کنید.
خیلی راحت
مشکل صفحه کلید فارسی در حالت افقی حل نشده(شاید در اینده یه فکری کنند).این کد هم برای فهمیدن فریم ور هست#1234*#
عالی میشه.

reza8766
25-10-2010, 16:24
آیا از دوستان کسی با این گوشی از جی چی آر اس ایرانسل استفاده کرده؟
بله استفاده کردم هم ایرانسل هم 912
جفتشم کار میکنه

reza8766
25-10-2010, 16:33
من اصلا نمیتونم!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
برو به
Menu>internet>settings>browser profile
بعد باید کانکشنی با نام Irancell-gprs باشه اونو انتخاب کن اگه نبود یه دونه جدید با همین اسم بساز بعد تو تنظیماتش
access name:mtnirancell
auth type:normal
protocol:http
proxy adress:0.0.0.0:80
بقیه چیزاشم دست نزن بزار همونجور که هست بمونه
بعد به اینترنت وصل شو و حالشو ببر

part gah
31-10-2010, 14:52
سلام
آیا نرم افزاری برای ضبط مکالمه برای گوشی جت هست.بدون محدودیت ضبط.البته بعضی های که فریمور بالاتری رو دارن به صورت پیش فرض این گزینه رو دارن.

reza8766
03-11-2010, 04:22
سلام
آیا نرم افزاری برای ضبط مکالمه برای گوشی جت هست.بدون محدودیت ضبط.البته بعضی های که فریمور بالاتری رو دارن به صورت پیش فرض این گزینه رو دارن.
کدوم ورژن داره؟
واسه من که نداره

fariborz_1
04-11-2010, 16:28
درود
بچه ها من تازه ADSL گرفتم می خوام با وای فای اون کار کنم ولی براش پسورد گذاشتم
حالا نمی دونم چه تنظیماتی رو باید تو گوشی وارد کنم راهنماییم کنید ، لطفآ

daneshjooyan
05-11-2010, 17:33
سلام دوستان
اين فريمور S8003JPJB2 رو مي شه يه نفر لينكش رو روي سايتي بده كه قابليت ادامه دانلود با دانلود منيجر رو داشته باشه اخه چون حجم فايلش زياده و قابليت ادامه هم نداره نميشه يه دفعه همشو دانلود كرد

fariborz_1
07-11-2010, 19:07
درود بر دوستان
خواهش می کنم یکی سوال منو جواب بده
من چه طور می تونم با شبکه ی wi-fi که تو خونه دارم و روش پسورد هم داره با سامسونگ جت به اون وصل شم ؟

Mahdi/s
07-11-2010, 20:31
درود بر دوستان
خواهش می کنم یکی سوال منو جواب بده
من چه طور می تونم با شبکه ی wi-fi که تو خونه دارم و روش پسورد هم داره با سامسونگ جت به اون وصل شم ؟ با وای فایت سرچ کن.....بعد مودمت رو وقتی پیدا کرد....بزن وصل بشه.....چون پسورد داره روش عکس قفل میاد...بعد اون مودمت رو سیو میکنه....وقتی سیو کردی میری تو تنظیمات و یه جایی نوشته پسورد....فکر کنم 4 یا 5 می گزینه باشه....باید کمی بیای پایین....بعد پیورد رو میزنی و سیو میکنی...و بعد دوباره که سرچ کردی میتونی راحت وصل شی....

fariborz_1
08-11-2010, 07:57
با وای فایت سرچ کن.....بعد مودمت رو وقتی پیدا کرد....بزن وصل بشه.....چون پسورد داره روش عکس قفل میاد...بعد اون مودمت رو سیو میکنه....وقتی سیو کردی میری تو تنظیمات و یه جایی نوشته پسورد....فکر کنم 4 یا 5 می گزینه باشه....باید کمی بیای پایین....بعد پیورد رو میزنی و سیو میکنی...و بعد دوباره که سرچ کردی میتونی راحت وصل شی....
من همه ی این کارا رو کردم بازم نشد :19:

Mahdi/s
08-11-2010, 12:59
من همه ی این کارا رو کردم بازم نشد مشکل کجاس....مطمئنی روی مودمت هست..ببین تعدا مودمی که گوشیت پیدا میکنه رو نگه میداره...باید روی مودم خودت تیک بزاری..

fariborz_1
08-11-2010, 22:28
مشکل کجاس....مطمئنی روی مودمت هست..ببین تعدا مودمی که گوشیت پیدا میکنه رو نگه میداره...باید روی مودم خودت تیک بزاری..
حل شد مشکلم
باید یه network key هم علاوه بر یوزر و پسورد می دادم
خیلی ممنون :11:
اینترنت رو موبایل با سرعت 512 چه حالی میده :31:

MohsenZZR
09-11-2010, 19:57
سلام به همه دوستان.به خصوص جت دار ها.یه سوال.باتری این گوشی کجاییه.90% گوشیا باتریشون چینیه.ولی این جتی که من گرفتم روش نوشته:made in japan/finished in chine
به نظرتون باتری اصله؟خواهشا یکمی زود جواب بدین.اگه اصل نیست برم بهش پس بدم

fariborz_1
10-11-2010, 07:56
دوستان
من این نرم افزار NPS رو نصب کردم ورژن 1.5 ولی وقتی میزنم روی آپگریت اتفاق خاصی نمی افته چرا ؟
تو تهران نمایندگی پارس مایکروتل تو خیابان مطهریه ؟ اگه هست آدرس دقیقش رو کسی بلده ؟

fariborz_1
10-11-2010, 08:01
راستی من نمیدونم این فایرفاکس من مشکل داره یا سایت منوی سرچ نمیاد
تو اینجا دو تا پگ بازی برای جت بود
دوستان لینکشو به ما میدین بی زحمت

Hamid Reza
10-11-2010, 16:50
سلام

آقا بدبخت شدم

اومدم اين آپديت S8003JPJB2 رو بريزم

بعد از بوت نوشت please wait داشت ريست ميشد يهو زد port error

الان گوشيم نابود شده

ديگه نه روشن ميشه نه به حالت دانلود ميره نه هيچي

تو رو خدا كمك كنيد

يكي آدرس نمايندگيهاي سامسونگ تو تهران رو بده اينو ببرم اونجا

بيچاره شدم :(((((((((((((((((((

daneshjooyan
10-11-2010, 17:56
عزيزان يكي اين آپديت S8003JPJB2 رو روي يه سايت درست و حسابي آدرس بده بتونيم دانلودش كنيم اخه چون حجمش زياده و سرعتش پايين مي زنه 10 ساعت براي دانلود و تازه قابليت ادامه دانلود رو هم نداره كه در چند نوبت بتونيم دانلودش كنيم
يكي كمك كنه لطفا

mahsa a
10-11-2010, 19:43
سلام
بچه ها من یه سوال دارم..لطف میکنید که راهنماییم کنید.
بازی هایی که توی گوشی من هست همشون Purchase میخواد و فقط چند ثانیه میشه بازیشون کرد...چیکار باید کنم ؟ اگر ممکنه سایت هم برای دانلود بازی برای این گوشی بزارید:5:
مرسی دوستان :10:

fariborz_1
11-11-2010, 07:43
به این پنچ تا پست قبل نگاه کنید ، آخه جواب بدیدن بچه ها مردم رو منتظر نذارین:41:

Mahdi/s
11-11-2010, 18:21
سلام..بچه ها یه سوال...وقتی کسی با من تماس میگیره..زمانی که جواب نمیدم و خودم قطع اش میکنم.یه مسیج بدون متن برای طرف میفرسته.از کجا باید کنسلش کنم..؟؟

Hamid Reza
12-11-2010, 09:55
راستی من نمیدونم این فایرفاکس من مشکل داره یا سایت منوی سرچ نمیاد
تو اینجا دو تا پگ بازی برای جت بود
دوستان لینکشو به ما میدین بی زحمت
سلام
اين گوشي جاوا هست و خيلي بازيها بهش ميخوره
اينجا 18 صفحه بازي مخصوص اين گوشي گذاشته شده:

عزيزان يكي اين آپديت S8003JPJB2 رو روي يه سايت درست و حسابي آدرس بده بتونيم دانلودش كنيم اخه چون حجمش زياده و سرعتش پايين مي زنه 10 ساعت براي دانلود و تازه قابليت ادامه دانلود رو هم نداره كه در چند نوبت بتونيم دانلودش كنيم
يكي كمك كنه لطفا
سلام
اين دو تا لينك با قابليت resume كه به راحتي ازشون دانلود كنيد:

يا

سلام
بچه ها من یه سوال دارم..لطف میکنید که راهنماییم کنید.
بازی هایی که توی گوشی من هست همشون Purchase میخواد و فقط چند ثانیه میشه بازیشون کرد...چیکار باید کنم ؟ اگر ممکنه سایت هم برای دانلود بازی برای این گوشی بزارید:5:
مرسی دوستان :10:
سلام
اين بازيها پولي هست واسه ادامش بايد پول بديد
از اينجا ميتونيد كلي بازي واسه اين گوشي دانلود كنيد

سلام..بچه ها یه سوال...وقتی کسی با من تماس میگیره..زمانی که جواب نمیدم و خودم قطع اش میکنم.یه مسیج بدون متن برای طرف میفرسته.از کجا باید کنسلش کنم..؟؟

سلام
اينو چك كن احتمالا از اينجا باشه:
setting - phone profiles
حالا برو تو اون پروفايلي كه ازش استفاده ميكني مثلا Normal
اون آخر يه گزينه هست به نام Auto Reply
اون بايد off باشه

با تشكر:11:

vroom
12-11-2010, 20:28
سلام دوستان:20:
دو تا سوال
1- امروز تنظیمات gprs همراه اول را گرفتم ولی هر کاری کردن نتونستم وصل بشم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
2- فرم ور S8003JPJB2 جدیده؟ فارسی هم ساپرت میکنه؟
ممنون

Hamid Reza
13-11-2010, 19:24
سلام

در مورد فريمور S8003JPJB2

به نظر من كه عالي بود

هم زبان فارسي واسه گوشي داره هم زبان نوشتاري فارسي

كيفيت تاچش هم رفته بالا

چندتا قابليت جديد هم بهش اضافه شده

به نظر من خيلي خوب بود

vroom
14-11-2010, 00:08
مجددا سلام
خب من فرم ور جدید را دانلود کردم
ولی الان هرچی میخوام بک آپ بگیرم نمیشه
Samsung New PC Studio را هم نصب کردم ولی اون قسمت بک آپ گرفتنش غیر فعال هستش

درایو usb هم برای گوشی های سامسونگ نصب کردم ولی بازم فایده نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنین

vroom
14-11-2010, 12:42
ای بابا الان ورژن جدید Samsung New PC Studio را نصب کردم ولی بازم نشد بک آپ بگیرم:13:

پیلیــــز کمک:دی

clickmeplz
14-11-2010, 13:02
سلام

در مورد فريمور S8003JPJB2

به نظر من كه عالي بود

هم زبان فارسي واسه گوشي داره هم زبان نوشتاري فارسي

كيفيت تاچش هم رفته بالا

چندتا قابليت جديد هم بهش اضافه شده

به نظر من خيلي خوب بود

فول کیبرد فارسی هم داره مثل عربی یا نه؟
مشکل محدودیت تعداد sms حل شده؟

vroom
14-11-2010, 22:30
خب اخرش بدون بکاپ فرم ور جدید را نصب کردم:31:
این همه sms داشتم که به دیار باقی منتقل شدن:27:

فول کیبرد فارسی هم داره مثل عربی یا نه؟

نه نداره:19:

reza8766
16-11-2010, 15:14
سلام دوستان:20:
دو تا سوال
1- امروز تنظیمات gprs همراه اول را گرفتم ولی هر کاری کردن نتونستم وصل بشم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون

برو تو Browser Profiles بعد mci-gprs رو انتخاب کن اون فیلدی که نوشته proxy address رو پاک کن و بزار خالی بمونه، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
فقط اون آدرس رو یه جا یاد داشت کن که اگه بعدا لازم شد به حالت اول بر گردونیش.

clickmeplz
16-11-2010, 18:24
من ورژن گوشیم S8003JPIL1 بود امروز رفتم ورژن جدید S8003JPJB2 رو دادم مایکروتل نصب کرد برام. بنظر من تاچش ضعیفتر شده
وقتی گوشی روشن میشه اگر بلافاصله آیکون messages یا همون "پیام ها" رو بزنم یه باکس ظاهر میشه که میگه " در حال بارگذاری" یا initializing...باید 3 بار بزنی تا عمل کنه...ولی وقتی صفحه پیام ها یه بار باز شد تا وقتی گوشی روشنه اگر دوباره آیکون رو بزنی همون بار اول میاد...کلا بنظر من تاچش ضعیف شده....حالا دیگه نمیدونم واقعا چه امکاناتی اضافه شده من که چیزی ندیدم ...هر کی نصب کرده تست کنه ببینه ...احتمالا میرم میگم همون فریمور قبلی رو برگردونن:41:

tsjaleb
16-11-2010, 22:24
سلام . اين فريمور جديد S8003JPJB2 كه اومده رو نمايندگي ها دارند يا بايد خودم دان كنم ببرم برام بريزن . چون هنوز گارانتي دارم مي گم . انجام مي دهند به نظرتون ؟

vroom
16-11-2010, 22:34
برو تو Browser Profiles بعد mci-gprs رو انتخاب کن اون فیلدی که نوشته proxy address رو پاک کن و بزار خالی بمونه، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
فقط اون آدرس رو یه جا یاد داشت کن که اگه بعدا لازم شد به حالت اول بر گردونیش.

ممنون
این کار رو کردم ولی بازم فایده ای نداشت:19:

pedram_sad
17-11-2010, 00:47
دوستان چند تا سوال داشتم راجع به اين گوشي

1 - باتريش چطوره ؟
تو استفاده هاي معمولي و سنگين؟
2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟
3 - ويبرش در چه حده ؟
4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟
5 - محدوديت sms نداره ؟

مرسي

vroom
17-11-2010, 01:11
دوستان چند تا سوال داشتم راجع به اين گوشي

1 - باتريش چطوره ؟
تو استفاده هاي معمولي و سنگين؟
2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟
3 - ويبرش در چه حده ؟
4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟
5 - محدوديت sms نداره ؟

مرسي

سلام
1 تا 3 را دقیق نمیدونم ولی کلا خوبه
4-بله محدودیت داره، حالا این محدودیت چقدره مشخص نیست.....مثلا نقشه tehran88 روش نصب میشه ولی اجرا نمیشه:41:
5-داره... 500 تا

کلا اگه اهل ور رفتن به گوشی هستین این گوشی را بهتون پیشنهاد نمیدم
چون
1 گوشی با سخت افزار خیلی خوب دارین ولی چون سیستم عامل نداره اصلا نمیتونید از این سخت افزار استفاده بهینه کنید:19:

واقعا حیف این گوشی با طراحی جذاب و صفحه نمایش با کیفیت + دوربین خوب و سخت افزار قوی هست که بخاطر نبود سیستم عامل محدود شده:13:

ولی اگه قبلا گوشی java داشتین و با مشکلاتش آشنا هستین و میتونید باهاش کنار بیاید ، jet گزینه ی مناسبیه:46:

Mahdi/s
17-11-2010, 10:24
1
- باتريش چطوره ؟بستگی به مصرفت داره..اگه از wi-fiاستفاده کنی زود تموم میشه....برای من که پشتش هم داغ میکنه مثلا بعد از 3 ساعت که میرم باهاش تو نت......
اگه مصرف نتی نداری مثلا من یه بار چک کردم.....باهاش حدود 2 ساعت و نیم حرف زدم.....توی کل روز هم اسمس جواب دادم....مثلا هر 3 دقیقه ویبره میزد.....آخر شد...3تا خط ازش کم شده بود.....تازه اون روز 2 ساعت هم آهنگ گوش کردم....درکل خوبه...

2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟بالاخره دست بالای دست بسیار است..مممکنه جایی باشی انقدر صدا زیاد باشه نشنوی.....یه جای دیگه زنگ گوشیت تو زیاد باشه....اما زنگش تا 7 مرحله زیاد میشه....بری من اگه ویبره نباشه(معمولا رو ویبره اس)....روی 4 تنظیم شده..توی خیابون هم راحت میشنوم..

3 - ويبرش در چه حده ؟5 نوع ویبره داره.....از قوی به ضعیف

4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟دوستمون توضیح دادن..

5 - محدوديت sms نداره ؟اینم دوستمون گفتم...راستی یه سوال برای خودم پیش اومد...برای من روی 100 تا بهم پیغام میده که پر شده...البته دیلیوری هارو پاک میکنم...چطوری شما میگید 500تا..باید از کجا بیشترش کنم..ممنون..

pedram_sad
17-11-2010, 13:04
مرسي از هر دوي دوستان
راستي اين گوشي هم هنوز همون سيستم Delivery report رو داره ؟
كه با يك sms نشون ميده ؟

و همين قضيه ظرفيت sms براي من 500 تا مشكلي نيست خيلي هم زياده اما 100 تا نه
كدومشه ؟

Mahdi/s
17-11-2010, 14:56
مرسي از هر دوي دوستان
راستي اين گوشي هم هنوز همون سيستم Delivery report رو داره ؟
كه با يك sms نشون ميده ؟
بعله ..کلا گوشی های سامسونگ همشون به همین شکل هستن..ابته میتونی غیر فعالش کنی....(منم اول میگفتم چقدر اعصاب خرد کنه اما الان میگم حتما باید با یه اسمس جدا نشون میده دیلیور شده یا نه....یادت میکنی سخت نگیر)

كدومشه ؟ نمیدونم والا...برای من سوال شده....شاید به حافظه گوشی هم ربط داشته باشه که چقدر پر هست یا خالی.....

pedram_sad
17-11-2010, 15:03
بعله ..کلا گوشی های سامسونگ همشون به همین شکل هستن..ابته میتونی غیر فعالش کنی....(منم اول میگفتم چقدر اعصاب خرد کنه اما الان میگم حتما باید با یه اسمس جدا نشون میده دیلیور شده یا نه....یادت میکنی سخت نگیر)
نمیدونم والا...برای من سوال شده....شاید به حافظه گوشی هم ربط داشته باشه که چقدر پر هست یا خالی.....
من u900 و s7330 رو دارم
اين ها هم همينطوري هستن Deliver شون
ميشه disable كرد ولي گاهي لازمه
كاش motorola و samsung هم مثل se و lg بود سيستم deliver شون

اون sms هم من تا 200 تا تو inbox اينها ريختم پر نشده اما كند ميشه
در مورد jet اگه دوستان ديگه اين مساله رو روشن كنن ممنون ميشم

من تا 3 روز قبل انتخابم s5330 ب.د كه 200 تومان هست اما از وقتي با jet اشنا شدم ديدم تقريبا همه جوره از اون خيلي سر تر با اختلاف 60 توماني
اون فقط bada داره كه اونم بازي هاي سنگينش براي s8500 مياد فقط

قيمت jet چقدره الان ؟

vroom
17-11-2010, 20:11
1
اینم دوستمون گفتم...راستی یه سوال برای خودم پیش اومد...برای من روی 100 تا بهم پیغام میده که پر شده...البته دیلیوری هارو پاک میکنم...چطوری شما میگید 500تا..باید از کجا بیشترش کنم..ممنون..

كدومشه ؟

نمیدونم والا...برای من سوال شده....شاید به حافظه گوشی هم ربط داشته باشه که چقدر پر هست یا خالی.....

من همین چند روز پیش که میخواستم فرم ور جدید را نصب کنم 304 تا sms داشتم که همه هم پاک شدن:دی
کار خاصی هم نکرده بودم که ظرفیت افزایش یا کاهش پیدا کنه یعنی فکر کنم اصلا نمیشه ظرفیتش را تغییر داد:46:
دفعه ی قبل هم میخواستم فرم ور نصب کنم 100 تا sms بود که اونا هم پاک شدن:دی
راستی اون 500 تا را هم من از دوستان تو همین تاپیک شنیده بودم:46:

alirafaat
18-11-2010, 01:37
سلام

يكي از دوستان اين گوشي رو داره و اون هم با خوندن اس ام اس فارسي مشكل داره

سرچ كردم تو تاپيك فريمور JPIF4 پيشنهاد شده بود

ايا هنوز هم اخرين فريمور همونه ؟

طرقه اپديت فريمورش چه جوريه ؟- خطر بالا نيومدن هم داره ؟

با تشكر

amin4562
18-11-2010, 03:16
سلام دوستان.ورژن گوشی من S8003JPJB2 هست.من 1هفته هست که خریدم.نو خریدم.اما حداکثر 1روز شارژ نگه میداره.اگه ازش خیلی استفاده کنم نصف روز.باتری هم سالمه.نور lcd هم رو حداقل.
به نظر شما به این frimware مربوط میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love4love
18-11-2010, 10:56
برای منم شارژ کم نگه میداشت
با گذشت زمان درست شد و الان 3 روز نگه میداره

pedram_sad
18-11-2010, 13:57
دوستان تو اين گوشي ميشه زنگ sms براي contact گذاشت ؟
تو جعبش memory card هم هست؟

راستي اين مدلي كه شماها داريد 2gig هست ؟

amin4562
18-11-2010, 14:46
برای منم شارژ کم نگه میداشت
با گذشت زمان درست شد و الان 3 روز نگه میداره

ممنون خیالم راحت شد.خدا کنه باتری منم درست بشه

amin4562
18-11-2010, 14:53
دوستان تو اين گوشي ميشه زنگ sms براي contact گذاشت ؟
تو جعبش memory card هم هست؟

راستي اين مدلي كه شماها داريد 2gig هست ؟

منکه خریدم .بدون مموری بود.معمولا مموری رو بر میدارن که جدا بفروشن.یا اینکه 8گیگ رو بر میدارن جاش 2گیگ میزارن

pedram_sad
18-11-2010, 20:35
منکه خریدم .بدون مموری بود.معمولا مموری رو بر میدارن که جدا بفروشن.یا اینکه 8گیگ رو بر میدارن جاش 2گیگ میزارن
مرسي عزيز
رم داخليش چي ؟ 2 هست يا 4 ؟

راستي دوستان اين قضيه باتري چيه ؟
براي همه اينطوريه كه اوايل 1 روزه خالي ميشه ؟

fariborz_1
19-11-2010, 06:52
مال من که تا حالا این جوری نشده من حتی با WI-FI گوشی هم کار می کنم

amin4562
19-11-2010, 10:45
مرسي عزيز
رم داخليش چي ؟ 2 هست يا 4 ؟

رم داخلی 2گیگ هست.
ماله منکه شارژ 1 روز نگه میداره.ولی چند نفر به من گفتن که درست میشه طی 1 مدت

rouzbeh_ziafati
19-11-2010, 12:56
قیمت روز این گوشی بدون گارانتی چنده؟

pedram_sad
19-11-2010, 14:31
قیمت روز این گوشی بدون گارانتی چنده؟
والا من كه خيلي جاها رو گشتم نداشتن
از هر كي هم پرسيدم ميگن موجود نيست
ديجي كالا و گوشي شاپ هم ندارن

فقط يك جا بود با گارانتي مايكروتل ميداد 260 و بدون گارانتي 249

به نظرتون از همين بگيرم ؟

MAZIARDM
19-11-2010, 23:23
با سلام و شب به خیر به شما

ابتدا از ایجاد این تاپیک ممنونم.
می خواستم از دوستان بخواهم که برنامه فارسی ساز گوشی Samsung s8000 jet را بگذارند و معرفی کنند.
اصلا فارسی نمی شود و برای موارد مربوط به فارسی مثل اس ام اس را ساپورت نمی کند.
لطفا هرچه سریعتر راهنمایی فرمایید چرا که این برادرمان مارا کچل کرد (گوشی متعلق به اوست)

با تشکر

fariborz_1
20-11-2010, 07:10

می خواستم از دوستان بخواهم که برنامه فارسی ساز گوشی Samsung s8000 jet را بگذارند و معرفی کنند.
لطفا هرچه سریعتر راهنمایی فرمایید چرا که این برادرمان مارا کچل کرد (گوشی متعلق به اوست)

با تشکر
تا برادرت کچلت نکرده گوشی رو ببر نمایندگی سامسونگ و بگو برات فریمور فارسیشو بریزن

fariborz_1
20-11-2010, 11:55
خب بلاخره دل به دریا زدمو فریمور گوشیمو عوض کردم:31:
فریمور گوشیم شد این S8003JPJB2
ازش راضیم چون که از قبلی بهتر عمل میکنه
یه سوال وقتی SamsungNavigation رو فعال کردمو تلفن ریست شد
روی آیکونش که رفتم یه چی اومد که باید یه نرم افزاری رو از توی سی دی نصب کنی و یه فولدر به این اسم SamsungNavigator
تو کارتم ایجاد کرده
این اصلآ چی هست ؟ و چی کار باید کنم ؟

clickmeplz
20-11-2010, 12:32
فرمور گوشی رو بردم نمایندگی عوض کرد به JPJD2....الان گوشی رو که روشن میکنم اگر بلافاصله برم به MESSAGING یه پیغام میاد میگه INITILIZING یا "بروز رسانی"باید حدود 15-20 ثانیه صبر کنم دوباره بزنم تا سرویس مسیج رو باز کنه...قبلا فکر نکنم اینجوری بود...به نظرتون مشکل چیه؟

part gah
20-11-2010, 14:01
فرمور گوشی رو بردم نمایندگی عوض کرد به JPJD2....الان گوشی رو که روشن میکنم اگر بلافاصله برم به MESSAGING یه پیغام میاد میگه INITILIZING یا "بروز رسانی"باید حدود 15-20 ثانیه صبر کنم دوباره بزنم تا سرویس مسیج رو باز کنه...قبلا فکر نکنم اینجوری بود...به نظرتون مشکل چیه؟
برای منم همین شکلیه.گوشی رو که خاموش روشن کنم واسه اینکه برم تو قسمت مسیج ها باید صبر کنم.البته فکر کنم اگه inbox پر باشه بیشترم طول بکشه برای من با 320 مسیج در حالا حاضر دو دقیقه طول میکشه شایدم کمتر:31: فکر نکنم مشکلی باشه:20:

pedram_sad
20-11-2010, 14:54
دوستان jet هاي شما made in china هست همش ؟
بين گوشي هاي سامسونگ اكثرا korea هستن اين چرا china هست ؟

amin4562
21-11-2010, 00:01
والا من كه خيلي جاها رو گشتم نداشتن
از هر كي هم پرسيدم ميگن موجود نيست
ديجي كالا و گوشي شاپ هم ندارن

فقط يك جا بود با گارانتي مايكروتل ميداد 260 و بدون گارانتي 249

به نظرتون از همين بگيرم ؟

قیمت مناسبیه.با گارانتی بگیر

---------- Post added 21-11-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 20-11-2010 at 11:59 PM ----------

با تشکر

در پست هایه قبلی دوستان نحویه فارسی کردن jet رو گفتن
اینم لینک frimware جدید

amin4562
21-11-2010, 00:07
دوستان jet هاي شما made in china هست همش ؟
بين گوشي هاي سامسونگ اكثرا korea هستن اين چرا china هست ؟

الان همه چینی هستن.معمولا کره 1سری گوشی از 1 مدل تولید میکنه.بعد امتیاز خط تولیدشو میفروشه به چین

pedram_sad
21-11-2010, 00:21
قیمت مناسبیه.با گارانتی بگیر
اين مدل 8 گيگش هست
مدل 16 گيگ رو هم داشت كه 40 تومان گرونتر بود

amin4562
21-11-2010, 22:43
اين مدل 8 گيگش هست
مدل 16 گيگ رو هم داشت كه 40 تومان گرونتر بود
[/COLOR]

خیلی عالیه

amin4562
21-11-2010, 22:58
من فکر میکردم که خالی شدن زود به زود شارژ باتری حتما از خراب بودن باتریه.موضوع رو با فروشگاهی که ازش خریده بودم در میون گذاشتم.و اونجا هم باتری منو گرفت و جاش 1باتری نو از داخل کارتون 1گوشیه دیگه داد.
ولی متاسفانه هیچ تغییری نکرده و حداکثر 12ساعت شارژ نگه میداره.اونم اگر خیلی کم از گوشی استفاده کنی.وگرنه 8ساعت.

من star s5233a هم دارم که راحت 2روز شارژ نگه میداره

amin4562
21-11-2010, 23:14
البته در مورد نگه داشن شارژ از چند جایی پرسیدم.گفتند ::باتریش بعد از 2 ماه به حداکثر شارژ که 4 روز هست میرسه.

pedram_sad
22-11-2010, 12:11
دوستان من امروز عصر دارم ميرم بخرم گوشي رو

اما اين قضيه باتري خيلي نگرانم كرده
دليل اصلي تعويض گوشي هم همين باتري بود
گوشي كه دارم s7330 هست كه 2 سال قبل خريدم تا 4 ماه قبل با استفاده هاي زياد من تا 4 و 5 روز راحت كار ميكرد و از2 ماه قبل باتريش ضعيف و ضعيف تر شد تا 3 روز و اواخر تا 1 و نيم روز جواب ميداد

كانديد ديگه من arena هست

حرف هايي كه دوستان راجع به باتري jet ميگن خيلي ضد و نقيض هست دو به شكم كرده

hateftotti
22-11-2010, 13:12

گوشي كه دارم s7330 هست كه 2 سال قبل خريدم تا 4 ماه قبل با استفاده هاي زياد من تا 4 و 5 روز راحت كار ميكرد و از2 ماه قبل باتريش ضعيف و ضعيف تر شد تا 3 روز و اواخر تا 1 و نيم روز جواب ميداد

كانديد ديگه من arena هست

دوست عزیز
من از تابستون پارسال این گوشی رو دارم
در مورد باتری بهت بگم اگه با گوشی روزی 5-4 بار حرف بزنم و کمی هم آهنگ گوش کنم 4 روز راحت باتری میمونه ولی با استفاده از wifi دو روز باتری نگه میداره
اگه فقط مشکل باتری داری نگران نباش بخر حالشو ببر

pedram_sad
22-11-2010, 15:07
دوست عزیز
من از تابستون پارسال این گوشی رو دارم
در مورد باتری بهت بگم اگه با گوشی روزی 5-4 بار حرف بزنم و کمی هم آهنگ گوش کنم 4 روز راحت باتری میمونه ولی با استفاده از wifi دو روز باتری نگه میداره
اگه فقط مشکل باتری داری نگران نباش بخر حالشو ببر
من از wi-fi كه استفاده نميكنم
از gprs و gps هم استفاده نميكنم
با گوشي music هم گوش نميدم چون يك MP4 Player 8GB خريدم با يك Headphone in ear از creative كه خوفن جفتشون

ميمونه مكالمه و sms كه خيلي زياد كار ميكنم و شايد با اين jet گاهي clip هم ببينم

گوشي كه دارم اون اوايل با روزي 25 دقيقه مكالمه و 20 تا 25 تا sms و 10 دقيقه وب گردي و 50 دقيقه موزيك گوش دادن تا 4 يا 5 روز كامل كار ميكرد

اين گوشي با اين شرايط چقدر دوام مياره ؟

و اين مساله صحت داره كه اوائل زود خالي ميشه و بعدا درست ميشه ؟

Mig33
22-11-2010, 15:11

كانديد ديگه من arena هست

چرا S8500 Wave نمیگیری؟؟؟ :31:

fariborz_1
22-11-2010, 15:42
دوباره
روی آیکونش که رفتم یه چی اومد که باید یه نرم افزاری رو از توی سی دی نصب کنی و یه فولدر به این اسم SamsungNavigator
تو کارتم ایجاد کرده

hateftotti
22-11-2010, 16:20
من از wi-fi كه استفاده نميكنم
از gprs و gps هم استفاده نميكنم
با گوشي music هم گوش نميدم چون يك MP4 Player 8GB خريدم با يك Headphone in ear از creative كه خوفن جفتشون

ميمونه مكالمه و sms كه خيلي زياد كار ميكنم و شايد با اين jet گاهي clip هم ببينم

گوشي كه دارم اون اوايل با روزي 25 دقيقه مكالمه و 20 تا 25 تا sms و 10 دقيقه وب گردي و 50 دقيقه موزيك گوش دادن تا 4 يا 5 روز كامل كار ميكرد

اين گوشي با اين شرايط چقدر دوام مياره ؟

و اين مساله صحت داره كه اوائل زود خالي ميشه و بعدا درست ميشه ؟

فکر کنم همون 4 روز برات کار کنه
البته firmware هم هر چی جدیدتر باشه شرایط بهتر میشه
مال من در حال حاضر s800mjpjd2 هست که خود مایکروتل برام ریخته و من ازش کاملا راضیم

pedram_sad
22-11-2010, 17:29
چرا S8500 Wave نمیگیری؟؟؟ :31:
اول قصدم marvel بود كه 170 بود :31:
بعد با monte اشنا شدم 190 بود :31:
بعد wave 2 pro كه 210 بود :31:
بعد ديدم اين jet با اختلاف بسيار نسبت به اونها سر تره ديگه تا همين 270 هم كلي قرض و قوله كردم رسيد به اينجا :31:

ديگه تا 420 تومان براي wave دادن بايد برم زندان يحتمل :31:
گرچه bada داشتن اون زياد برام استفاده نداره

Mig33
22-11-2010, 20:48
دوباره
تو کارتم ایجاد کرده

این نرم افزار برای بکارگیری gps و تعیین موقعیت شما از طریق ماهواره بکار میره ( رهیاب ) و تو ایران کار نمیده بی خیالش شو :5:

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

اول قصدم marvel بود كه 170 بود :31:
بعد با monte اشنا شدم 190 بود :31:
بعد wave 2 pro كه 210 بود :31:
بعد ديدم اين jet با اختلاف بسيار نسبت به اونها سر تره ديگه تا همين 270 هم كلي قرض و قوله كردم رسيد به اينجا :31:

ديگه تا 420 تومان براي wave دادن بايد برم زندان يحتمل :31:
گرچه bada داشتن اون زياد برام استفاده نداره

پس اگه میتونی صبر کن قیمت wave بیاد پائین اگه میتونی... من جت دارم گوشی واقعا خوبیه ولی نرم افزار مرخصه :31: ... کمی صبر کن اگه میتونی به نظر من تا قیمت s8500_wave بکشه پائین چون نزدیک سال نوی میلادی هم هستیم که فیمتا میاد پائین.... :5:

hesam68
22-11-2010, 20:52
سلام
خیلی وقته اینجا نیومدم
اخر دیکشنری انگلیسی به فارسی اومد واسه این گوشی؟
نرم افزار دیگه چی اومده؟

pedram_sad
22-11-2010, 21:44
[/COLOR]

پس اگه میتونی صبر کن قیمت wave بیاد پائین اگه میتونی... من جت دارم گوشی واقعا خوبیه ولی نرم افزار مرخصه :31: ... کمی صبر کن اگه میتونی به نظر من تا قیمت s8500_wave بکشه پائین چون نزدیک سال نوی میلادی هم هستیم که فیمتا میاد پائین.... :5:
والا من تا حالا اصلا نشده رو گوشي اصلا از نرم افزار استفاده كنم
symbian هم داشتم قبلا

در مورد صبر هم الان 1 ماه دارم صبر ميكنم هر روزش مثل سال ميگذره :31:
عصر رفتم نزديك به 10 تا گوشي فروشي همه چيز داشتن غير از jet
اون يك جا هم كه داشت تمام كرده ميگفت ديگه نيست يك چيز بهتر بگير جاش
داستانيست ....

hesam68
24-11-2010, 13:08
این تاپیک قبلا شلوغ تر بودااااااا؟

پست بالاییم بدون جواب مونده
لطف کنین جوابمو بدین
منتظرم

hasanmotori
24-11-2010, 13:49
والا من تا حالا اصلا نشده رو گوشي اصلا از نرم افزار استفاده كنم
symbian هم داشتم قبلا

در مورد صبر هم الان 1 ماه دارم صبر ميكنم هر روزش مثل سال ميگذره :31:
عصر رفتم نزديك به 10 تا گوشي فروشي همه چيز داشتن غير از jet
اون يك جا هم كه داشت تمام كرده ميگفت ديگه نيست يك چيز بهتر بگير جاش
داستانيست ....

به نظر من جت نگیر
ویو 723 با همون قیمت هست تاچش خازنیه و سرعتش بیشتره در کل از جت خیلی بهتره

pedram_sad
24-11-2010, 14:19
به نظر من جت نگیر
ویو 723 با همون قیمت هست تاچش خازنیه و سرعتش بیشتره در کل از جت خیلی بهتره
مرسي چكش كردم قبلا

اين گوشي فقط bada داره به عنوان بر تري ( كه باز هم براي من بر تري نيست چجون اصلا نرم افزار كار نميكنم )

lcd اون TFT هست در مقابل AMOLED كه جت داره
resolution خيلي پايين تري داره
240 در 400 هست در مقابل 400 در 800 كه جت داره
هم چنين 256 color هست در مقابل 16M كه جت داره

صفحه نمايشش رو از نزديك هم ديدم در مقابل jet تعطيل تمام هست

حافظه داخليش هم 90 مگ هست در مقابل 8 گيگ jet

gprs و edge جفتشون كلاس 10 هست در مقابل 12 جت

video call camera رو هم نداره
فيلم برداريش هم 15 فريم هست در مقابل 30 فريم جت

كيفيت عكس هاش رو هم چك كردم باز هم جت بهتر بود
فيلم برداريش رو هم ديدم اونم در مقابل جت تعطيل بود

tv out هم نداره
divx هم پيش فرض پخش نميكرد

cpu ضعيف تري هم داره

كيفيت مكالمش تو تست هاي gsmarena كمتز از جت هست جت گرفته ver good اين گرفته good

حالا اين به كنار
كيفيت و بلندي صداي بلندگوش خيلي خيلي كمتر از جت هست

تنها برتريش داشتن bluetootth version 3.0 بود در مقابل 2.1 كه جت داره
و اون bada كه اونم صرف theme و نرم افزار هاي دم دستي هست چون سخت افزارش توان اجرا اون بازي هاي سنگين كه براي s8500 هست رو نداره

به نظر من BADA فقط با S8500 معني ميده

همه اين ها به كنار طراحي jet به نظر من خيلي زيباتر و شيك تر از s7230 بود و اصلا خوشم نيومده
به خصوص قسمت جلوي گوشي

pedram_sad
24-11-2010, 22:57
دوستان اينقدر گشتم ( رفتم يك شهر ديگه ) تا بالاخره فقط يك جا داشت اونم اخريش بود گرفتم
واقعا گوشيه تكيه تو اين قيمت
تمام گوشي هاي ديگه كانديدم رو هم داشت ( 6 تا گوشي بود ) با همشون يكم كار كردم اصلا نميشد jet رو نگيرم
واقعا صداش و صفحش و امكاناتش عاليه

amin4562
25-11-2010, 00:20
دوستان اينقدر گشتم ( رفتم يك شهر ديگه ) تا بالاخره فقط يك جا داشت اونم اخريش بود گرفتم
واقعا گوشيه تكيه تو اين قيمت
تمام گوشي هاي ديگه كانديدم رو هم داشت ( 6 تا گوشي بود ) با همشون يكم كار كردم اصلا نميشد jet رو نگيرم
واقعا صداش و صفحش و امكاناتش عاليه

مبارک باشه.
1 تستی بکن ببین باتریش چقدر دوام میاره.ممنون

pedram_sad
25-11-2010, 00:35
مبارک باشه.
1 تستی بکن ببین باتریش چقدر دوام میاره.ممنون
من 7 خريدم گوشي رو با همون 2 خط خودش يك ضرب داريم ور ميريم و بازي و فيلم و اهنگ فعلا يكيش رفاه
تا ببينيم چي ميشه اينده

راستي دوستان اين گوشي چه نوع فايل هاي Avi و divx رو پخش ميكنه ؟
من 7 تا ريختم توش 3 تاش رو فقط صدا پخش ميكرد
2 تا رو زده unsupported respolution و فقط 2 تا رو پخش كرد كه 640 در 480 بودن

fariborz_1
25-11-2010, 06:43
من 7 خريدم گوشي رو با همون 2 خط خودش يك ضرب داريم ور ميريم و بازي و فيلم و اهنگ فعلا يكيش رفاه
تا ببينيم چي ميشه اينده

راستي دوستان اين گوشي چه نوع فايل هاي Avi و divx رو پخش ميكنه ؟
من 7 تا ريختم توش 3 تاش رو فقط صدا پخش ميكرد
2 تا رو زده unsupported respolution و فقط 2 تا رو پخش كرد كه 640 در 480 بودن
اگه منظورت از نوع سایزه باید بگم که 600*800
اما بهتره توش 480*720 بریزی که روان تر اجرا کنه

pedram_sad
25-11-2010, 23:01
اگه منظورت از نوع سایزه باید بگم که 600*800
اما بهتره توش 480*720 بریزی که روان تر اجرا کنه
شما با كدوم نرم افزار تبديل ميكني ؟
فقط resolution بايد تنظيم بشه يا bitrate و ... هم بايد ست بشه ؟

ولي خداييش گوشي باحاليه
اين motion gate و سيستم motion بودنش
امروز چند تا بازي هم ريختم تميز اجرا كرد

كلا همه جوره برام تكميله
فقط سيستم عامل نداره كه شايد 1 درصد هم كار برد نداشته باشه
كلا با phonebook و message counter اش اساسي حال كردم

fariborz_1
26-11-2010, 08:01
شما با كدوم نرم افزار تبديل ميكني ؟
فقط resolution بايد تنظيم بشه يا bitrate و ... هم بايد ست بشه ؟

ولي خداييش گوشي باحاليه
اين motion gate و سيستم motion بودنش
امروز چند تا بازي هم ريختم تميز اجرا كرد

كلا همه جوره برام تكميله
فقط سيستم عامل نداره كه شايد 1 درصد هم كار برد نداشته باشه
كلا با phonebook و message counter اش اساسي حال كردم
اگه فرمتت mpg باشه باید اول با Cyberlink PowerProducer به فرمت دیگه تبدیل کنی بعد با این نرم افزار
Xilisoft Video Converter Ultimate 6
اگه فرمتای دیگه بود که با همون نرم افزار دومیه
برای جت اندرویید هم نوشتند ولی نمی دونم کی میاد

pedram_sad
26-11-2010, 18:08
دوستان full charge شدن گوشي شما چقدر طول ميكشه ؟
براي من مثل گوشي قبليم 2 ساعت و 45 دقيقه بود

MOHAMMAD2010
26-11-2010, 18:11

میشه بگین روی شارژر زده چند mA ( میلی آمپر ) ؟ و همین طور روی باتری زده چند ( mAh ) میلی آمپر ساعت ؟
ممنون

pedram_sad
26-11-2010, 18:29
میشه بگین روی شارژر زده چند mA ( میلی آمپر ) ؟ و همین طور روی باتری زده چند ( mAh ) میلی آمپر ساعت ؟
ممنون
روي شارژر كه نزده چيزي

فقط input و output نوشته

اينم باتريشه دقيقا :

كه نوشته 1080 mAh

pedram_sad
28-11-2010, 12:38
دوستان كسي نبود بگه ؟

يك سوال ديگه هم راجع به خط باتري داشتم
اين گوشي اصل استفادش تو كدوم خط باتري هست ؟

مثلا گوشي قبليم خط اولش زود ميرفت و خط دومش اصل كاري بود كه تا 3 روز كار ميكرد و خط 3 و 4 هم زود خالي ميشدن

pedram_sad
28-11-2010, 20:50
دوستان من گوشيم رو امروز چك كردم
ديدم فقط ميتونم sms بفرستم و sms بگيرم
بهم ميتونن زنگ بزنن اينترنت هم ميتونم برم همه چي درسته اما تماس نميتونم بگيرم

به هر شماره زنگ ميزنم ميگه Service not allowed و 3 تا بوق ميزنه
سيم كارت هم عوض كردم همين شد
بدون سيم كارت كه با sos تماس ميگيرم كار ميكنه و operator ميگه اشتباه هست

گوشي رو از منوي داخلش Drm reset هم كردم
reset phone رو از setting هم زدم باز هم همينه

كسي ميدونه چه كنم ؟
حالم اساسي گرفته شده

گوشي قبليم وقتي وارد منو هاي test mode ميشدي و چيزي رو عوض ميكردي بعد از اين كه reset ميكردي گوشي رو همش به Default بر ميگشت اما اين نه

راهي نيست اين بخش كلا default بشه

مطمنم يكي از گزينه هاي اينجا دست خورد

==========================

ويرايش:

درست شد
از اين كداستفاده كردم :

#3855*2767*

يك full reset اساسي كرد درست شد

amin4562
28-11-2010, 23:11
روي شارژر كه نزده چيزي

فقط input و output نوشته

اينم باتريشه دقيقا :

كه نوشته 1080 mAh

رو شارژره من نوشته input =0.15A و output=0.7A

باطری هم نوشته 1080mAh

ماله منم همون نزدیک 3ساعت شارژش طول میکشه.

خط اول باطری شارژ اصلی هست که مدت بیشتری دووم میاره .بعدش اون خط هایه دیگه سری خالی میشن