PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Mig33
30-05-2010, 22:49
مال من فریم ویرش:
s8003jpil1
زبون فارسی داره ... اس ام اس فارسی عالی و از همه مهمتر تقویم شمسی که خیلی به کار میاد
تاچشم اصلا فمر نمی کردم به این باحالی باشه... خیلی روونه اصلا انگار نه انگار .... :-)

EHTEMALAN
30-05-2010, 23:46
آقا یکی بگه فعال کردن gps از چه صحفه ای شروع میشه؟ همه برنامه ها و موارد مورد نیاز رو داره؟؟

mohsen_nz87
31-05-2010, 11:02
دوستان من از gps گوشیم استفاده میکنم و ازش کاملا راضی هستم.الا هم آموزش هایی که خودم و دیگر دوستان در پستها و سایتهای مختلف دادن رو همه رو اینجا واستون میذارم تا استفاده کنید( البته در دو پست ). اگر بعد از این توضیحات و راهنمایی ها هم برنامه trekbudy رو گوشیتون جواب نداد مطمئن باشید مشکل از فریمورتون هست و با تغییر اون میتونید از این برنامه استفاده کنید...

اولین روش : آدرس منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- گوشيتون بايد مموري خارجي داشته باشه. پس يه مموري تو گوشي بذارين
2- نرم افزار trekbudyرو دانلود كنين
3- نرم افزار هر جور كه امكانشو دارين به داخل گوشي انتقال بدين . چه توسط نرم افزار PC Studio يا بلوتوث يا قابليت mass و ...
4-از پوشه فايلهاتون تو گوشي ، برنامه رو نصب كنين و تو همه سئوالات گزينه اولو انتخاب كنيد.
5- بعد از نصب بريد توي فضاي باز و برنامه رو از ليست بازيها و برنامه ها تو قسمت games … گوشي اجراء كنيد.
6- اگر هر سئوالي شد گزينه اولو انتخاب كنيد.
7- بعد از اجراء يه علامت قرمز رنگ تو محيط نرم افزار ، گوشه سمت راست مي بينيد.
8- كليد Start رو بزنيد و اگه باز هم سئوالي شد گزينه اولو انتخاب كنيد.
9- اون علامت قرمز رنگ بايد آبي شده باشه. منتظر باشيد (زير 10 دقيقه) تا سبز بشه.
10- وقتي سبز شد Gps شما فعال شده و توي نقشه اگه خوب دقت كنيد مي بينيد كه نقشه ايرانو روي اطلس آورده.
11- بعد از همه اين كارو بايد بريد سراغ نقشهها. چون هيچ نقشه خاصي توي نرم افزار نيست بايد نقشه تهيه كنيد.
12- 2 تا راه براي گرفتن نقشه هست يا اونا رو از نقشهايي كه بقيه دوستان زحمت كشيده و تو سايت آپلود كردن مي گيرين يا به طريق پائين كه به نظر من كاملتره انجام مي دين.
13- به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برين و تو قسمت Place om Mapنام شهري رو كه مي خواين به انگليسي وارد كنين و دكمه Place om Map رو بزنيد. و بعد ok كنيد.
14- نقشه مورد نظر شما آورده ميشه.روي نقشه يه خطي شبيه اسكرول و يا سانتي متر هست كه تا 20 قسمت مجزاء شده و در حقيقت روي نقشه زوم مي كنه. شما نقشه رو با دقتي كه دوست دارين (بايد يبن 6 تا 15) باشه انتخاب مي كنين. هر چه قدر به سمت + بريد نقشه بزرگتر مي شه ولي بايد دقت كنيد كه با اينكار تمام نقشه اون شهرو نمي تونيد بگيريد. به عنوان مثال من براي تهيه نقشه رشت با زوم 12 كل شهر رشت، با زوم 15 يك قسمتي از شهر رشت با زوم 9 تقشه رشت و اطراف رشت و با زوم 7 نقشه استان گيلانو را داشتم. پس هر زومي كه مي كنيد هر تكه از تقشه كه تو قسمت به شما نشون داده ميشه در واقع همون تكه از نقشه رو دارين دانلود مي كنين. و براي ديدن نقشه اي كه دارين دانلود مي كنين دكمه MapPreview رو از قسمت پايين صفحه انتخاب كنيد
15- بعد از اين انتخاب يه صفحه باز مي شه و اون نقشه اي رو كه مي بينيد دقيقاً همون نقشه اي كه بعد از دانلود در اختيار شما قرار مي گيره. اگه ديدن نقشه كامل نيست و يا ريزه و ...، زوم نقشه رو تغيير بدين.
16- براي دانلود نقشه از تو صفحه جديد باز شده ، قسمت بالا،كليد Create buddy map رو بزنيد و نقشه رو دانلود كنيد. مي تونين قبل از دانلود اسم نقشه رو با اسم اون شهر و با ذكر زومش عوض كنيد بعد از دانلود يه فايل rar دارين كه اون رو Extract كنين كه 3 تا فايل با شامل يك پوشه و تا فايل با فرمت map و set بهتون مي ده همه رو توي يه فولدركه بهتره به اسم شهر و با ذكر قدرت زومه بذارين. به عنوان مثال rasht14 (يعني نقشه شهر رشت با زوم 14)
17- حالا بايد نقشه رو به گوشي انتقال بدين. يوت مموري كارتي كه تو گوشي گذاشتين يه قسمت با نام trekbudy هست. فولدري رو كه ساختين به پوشه map انتقال بدين. مي تونين از رم ريدر استفاده كنيد يا گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كنين بعد گزينه 3 mass… رو انتخاب كنيد كه تو تا درايو براتون ساخته مي شه. كه تو درايو مموري كارت بريدو اونطوري كه گفتم نقشه ها رو بريزيد.
18- گوشي رو از كامپيوتر جدا كنيد به فضاي باز بريد و نرم افزار trekbudy رو اجراء كنيد باز هم به همه سئوالات جواب اولو بدين. بعد از اين بريد تو قسمت لود مپ و نقشه رو مي خواين انتخاب كنيد و از نرم افزار استفاده كنيد.

mohsen_nz87
31-05-2010, 11:10
دوستان من از gps گوشیم استفاده میکنم و ازش کاملا راضی هستم.الا هم آموزش هایی که خودم و دیگر دوستان در پستها و سایتهای مختلف دادن رو همه رو اینجا واستون میذارم تا استفاده کنید( البته در دو پست ). اگر بعد از این توضیحات و راهنمایی ها هم برنامه trekbudy رو گوشیتون جواب نداد مطمئن باشید مشکل از فریمورتون هست و با تغییر اون میتونید از این برنامه استفاده کنید...

روش دوم : ( لینک منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
بعد از instalکردن برنامه توی گوشیتون به قسمت game and more برید و روی آیکون برنامه کلیک کنید. هنگام بالا آمدن برنامه هر سوالی که پرسیده شد گزینه اول رو بزنید. برنامه به صورت اطلسی از کره زمین بالا میاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قسمت بالا سمت راست برنامه یک چراغ کوچک وجود داره که در ابتدا به رنگ قرمز هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با زدن گزینه start که در پایین سمت راست قرار داره چراغ آبی رنگ میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حتما برای شروع باید در مکانی باشید که سقف نداشته باشه، اطرافتون ساختمون بلند نباشه و هوا ابری نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در چنین شرایطی باشید چراغ آبی رنگ نهایتا بعد از 10 دقیقه سبز رنگ شده و مکان شما را روی اطلس ابتدایی نشان میدهد.
البته این 10 دقیقه برای بار اول است و دفعات بعدی کمتر از 2 دقیقه سبز میشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان عزیز اینم میانبرهای برنامه :

0: تنظیم نور زمینه
با هر بار فشار نور زمینه تم و قطب نما تاریک و روشن میشود برای شب و روز

1: بازیابی و ذخیره اطلاعات مکان

الف: با تک فشار به منوی اطلاعات مکان وارد میشویم
Waypoints : دیدن مکان های ذخیره شده از قبل و انتخاب انها برای نمایش روی نقشه
tracks : دیدن مسیرهای ذخیره شده وانتخاب هر کدام
Record current : ذخیره مکان با اطلاعات و عکس
Add custom : ذخیره محل فقط اطلاعات
Sms meet you there: فرستادن متنی حاوی مشخصات محل با مسج برای دیگران

ب: با نگه داشتن وارد آخرین مکان استفاده شده میشویم

2-4-6-8: تغییرات چهار جهت داخل نقشه
رو نقشه با 2 و 8 بالا و پایین وبا 4 و 6 چپ و راست میرویم

3: نور زمینه
با فشارآن نور زمینه مداوم روشن میماند و با فشار مجدد غیر فعال میشود

5: رفتن به موقعیت فعلی
وقتی با 4 جهت رو نقشه حرکت کردیم با فشار 5 میشه به موقعیت اصلی خودمون برگردیم

9-7: تعیین لایه های زوم تو اطلس
وقتی از اطلس استفاده کنیم میتونیم به لایه های ( زوم های) مختلف دسترسی پیدا و زوم دلخواه را انتخاب کنیم

#: تغییر حالت بین نقشه و قطب نما وتم
با هر بار فشار میشه بین نقشه و قطب نما و تم جابجا شد

*: قفل صفحه کلید
با نگه داشتن این کلید میشه صفحه کلید را قفل کرد و بالعکس

mohsen_nz87
31-05-2010, 11:16
روش بدست آوردن نقشه مکان های مورد نظر با درجه زوم های مختلف جهت استفاده در برنامه ترک بادی :
ابتدا به این سایت میرید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و اسم شهرت رو مینویسی و گزینه satellite رو انتخاب میکنی تا عکس ماهواره ای اون منطقه رو نشون بده.بعد که نشون داد با نوار سمت راست کم کم زوم میکنی رو منطقه مورد نظرت.تو قسمت پایین صفحه هم گزینه دانلود واسه دانلو نقشه وجود داره.نقشه ای هم که میگیری با فرمت tar که همون فرمت مورد استفاده در trekbuddy هست دانلود میشه.
پس از انتخاب محدوده موردنظر روی نقشه پایین سمت چب صفحه گزینه map preview وجود داره که نقشه مورد نظر رو نشون میده و در همون صفحه گزینه create trekbuddy map رو که بزنید نقشه رو فرمت مورد استفاده نرم افزار دانلود میکنه.به همین سادگی!

Mig33
31-05-2010, 17:59
یه سری نکات اساسی در مورد جت:

دزدگیر هم داره ... بنام mobile tracker تو بخش security
باحاله...
من فعلا باتریم زود خالی میکنه که می خوام تا 1 هفته شارژ ..کنم ببینم آب بندی میشه که اگه نشد باتری رو ببرم تعویض...ولی واقعا گوشی باحالیه :-)

hes_luckey
31-05-2010, 20:49
بچه ها این کد واسه نشون دادن درصد شارژیه که باتری داره :

*#0228#

اینو یکی از بچه های موبایلستان گذاشته بود ، با تشکر ازش :20:

D r i v e r
31-05-2010, 21:25
سلام
ظرفیت های اس ام اس این گوشی چقدره؟
من دوستم یه دونه گرفته ولی واقعا از حجم کم اینباکسش ذله شده
چیکار میتونه بکنه؟

Amin
31-05-2010, 21:35
مال من فریم ویرش:
s8003jpil1
زبون فارسی داره ... اس ام اس فارسی عالی و از همه مهمتر تقویم شمسی که خیلی به کار میاد
تاچشم اصلا فمر نمی کردم به این باحالی باشه... خیلی روونه اصلا انگار نه انگار .... :-)
سلام
شما پیشنهاد میکنی از همین استفاده کنم ؟

+++

تشکر برای لینک آموزش

Mig33
31-05-2010, 22:42
سلام
شما پیشنهاد میکنی از همین استفاده کنم ؟

+++

تشکر برای لینک آموزش

این فریم ویر که رو مال منه فکر کنم جدیده (مال مایکروتله)... خیلی عالیه....فقط کمی صبر کنید من این باتری رو به نتیجه برسونم و مطمئن بشم با آب بندی ردیف میشه یا با تعویض باتری ... و اینکه ضعفش ارتباطی به فریم ویر نداره اگه اینطوز باشه واقعا فریم ویر عالی هست ... زبون گوشی رو کامل فارسی میکنه ... اس ام اس بی اشکال فارسی و از همه مهمتر تقویم فوق العاده شمسی و تاچ واقعا عالیه اصلا فکر نمی کردم همچین تاچی داشته باشه خیلی باحال و حساسه و حس خوبی با کار کردن بهش به آدم دست میده ، واینکه تو این گوشی برای اولین بار دیدم ساعت دریافت اس ام اس بهمراه تفویم شمسی ارسال آن زیر هر مسیجی به شکل دقیق درج میشه که تو گوشی های دیگه اینطور نیست :31:

outpost
01-06-2010, 07:39
سلام
ظرفیت های اس ام اس این گوشی چقدره؟
من دوستم یه دونه گرفته ولی واقعا از حجم کم اینباکسش ذله شده
چیکار میتونه بکنه؟

ظرفيت SMS به تعداد 500 تاست.

اگه Sent Message رو هم حساب كنيد ، در اينصورت Inbox شما فقط 250 تا پيام ميتونه ميگره.

اين براي يه گوشي 300 هزار تومني واقعا مسخرست. گوشي خودم كه سوني اريكسون معمولي هستش ، ظرفيت SMS ش بي نهايته.

اين گوشي پر از اشكالات ريزو درشت هستش كه متاسفانه طرفداران سامسونگ نميزارن توي اين تاپيك در مورد بدي هاش صحبت بشه و همش خوبي هاشو ميگن. طرف هم ميره ميخره و پشيون ميشه.( دقيقا مثل دوست شما )

patybor
01-06-2010, 08:27
بالاخره بعد دو ماه جت رو فروختم راحت شدم از شرش!!ديگه هم فكر نكنم تا آخر عمرم طرف سامسونگ برم.البته يك سري ويژگي هاي خوب هم داشت ولي در كل ايراداتش اينقدر برام آزاردهنده بود كه از خيرش گذشتم.يك E75 گرفتم مثل ماه!! ولي جدا تا گوشي دستت نگيري متوجه خيلي چيزاش نميشي. فقط استناد كردن به حرفهاي قشنگ تو تاپيك اين ضرر رو به من زد. اميدوارم با گوشيتون هرچي كه هست حال كنين:46:

aminkh17
01-06-2010, 09:39
جستجو در لیست ها چگونه انجام می شود؟ مثلا در لیست گیم ها و یا فایلها

mehryazdan
01-06-2010, 10:14
آقا هر کی استفاده کرده از عیبهاش بگه البته منطقی
یکسری فقط میگن مسخرس آشغاله این که نشد از عیبهاش بگین چون من هم بعد از امتحاناتم میخرم

outpost
01-06-2010, 11:21
آقا هر کی استفاده کرده از عیبهاش بگه البته منطقی
یکسری فقط میگن مسخرس آشغاله این که نشد از عیبهاش بگین چون من هم بعد از امتحاناتم میخرم

اگه بخوايم با LG Arena مقايسه كنم كه قيمت يكسان داره ، سامسونگ جت نقطه ضعف هاي زير رو داره.

- Jet بدنه پلاستيكي داره و به هيچ وجه نميتونه با بدنه فلزي و بسيار مقاوم Arena رقابت كنه. ( در اين مورد به Crash Test هاي گوشي LG Arena مراجعه كنيد)

- نوشتن SMS فارسي توي جت يك مصيبته ولي Arena اين مشكل رو نداره.

- كيبرد QWERTY كامل فارسي نداره ولي Arena داره !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- كيفيت فيلمبرداري جت خيلي بده. پر از پيكسله ( نمونه فيلمبرداي جت رو از GsmArena بگيريد) ولي كيفيت Arena رضايت بخشه.

- كيفيت صداي فيلمبرداي Jet واقعا افتضاحه. ولي LG Arena داراي يك ميكروفون مخصوص براي فيلمبرداري هستش و كيفيت صداش بسيار بالاست.

- Samsung Jet داراي FM Transmitter نيست ، ولي LG Arena داره !

- پك استاندرد جت 2 گيگ هستش با قيمت حدودا 330 تومن ، ولي LG Arena با 310 تومن داراي حافظه 8 گيگ داخلي هستش.

- محدوديت SMS داره و اينباكسش با 500 تا پيام پر ميشه يا اگر Sent هات 250 تا بشه ، اينباكست ميشه 500-250=250 تا !

كلا اين گوشي براي اس ام اس بازا اصلا گزينه خوبي نيست.

- Samsung Jet داراي صفحه مقاومتي هستش ، هر چند كه بچه ها تعريف ميكنن خوبه ولي من با خيلي از مقاومتيهاي سامسونگ كردم ، به هيچ وجه نميتونه از نظر روان بودن تاچ با صفحات خازني رقابت كنن. كه البته Arena هم صفحه خازني داره.

- LG Arena در تستهاي صدا كه در GsmaArena انجام شده از نظر كيفيت پخش صوت توي هدفون، بالاتر از جت قرار ميگيره.

و اما بدي هاي ديگه Jet كه خودم بهشون پي بردم.

- متاسفانه جستجوي هوشمند دفتر چه تلفن براساس شماره تلفن ها هستش نه بر اساس افراد ، كه بسيار كا رو سخت ميكنه .( البته تو همه گوشيهاي سامسونگ به غير از ويندوز موبايل هاش اين مشكل وجود داره)

- درپوش قسمت USB و شارز سامسونگ رو نميپسندم ، بايد ناخون بندازي در بياريش و هميشه تو ذهنت ميگذره نكنه درپوش پاره بشه.ولي درپوش USB توي Arena به صورت كشويي هستش و من خيلي ميپسندم.

- سيستم مديريت فايليش به نظرم خيلي ابتدايي و با عرض معذرت، خيلي مسخره است. مثلا شما ميخواي چندتا فايل عكس كه پشت سر هم قرار گرفتن براي دوستات بفرستي . بايد بري توي Send و بعد از اول گالري شروع كني و دنبال فايلهات بگردي. حالا فكر كن اگه 800 تا فايل عكس داشته باشي ، با چه مشكل مسخره اي روبرو هستي.

-تمام سايتهاي معتبر از آنتن دهي بسيار قوي LG Arena خبر دادن. ميتونيد در مورد اين قضيه به سايت PhoneArena و Itn.ir مراجعه كنيد . و از اون طرف ديگه خوتون مستحضر هستيد كه گوشيهاي سامسونگ از نظر آنتن دهي چنگي به دل نميزنن.

- عده اي ميگن كه جت داراي سي پي يو 800 مگاهرتز هستش. اما شما بريد Jet رو بگيريد دستتون. هيچ تفاوت سرعتي رو حس نميكنيد . عين همه گوشيهاي ديگه است . درسته كه LG Arena سي پوش مثل جت قوي نيست ، اما يادتون باشه كه Arena داراي شتاب دهنده گرافيكي ساخت AMD هستش.

من نميگم جت بده ، ولي عيبهايي داره كه اصلا شايسته يه گوشي 330 تومني نيست. فروش بسيار خوب جت به خاطر تبليغ غلو انگيز سامسونگ در مورد CPU گوشي بوده كه همه رو به گمراهه كشونده .

روي مسايلي كه بالا نوشتم قبل از خريد فكر كنيد تا مثل بقيه دوستان از خريدتون پشيمون نشيد.

حرفهايي هم كه زدم رو از كسي مشنويد كه نه سامسونگ رو قبول داره و نه ال جي . من فقط دنبال بهترين گوشي هستم كه با بودجه من بتونه بهترين كيفيت و امكانات رو ارايه بده.

:40::11:

mehryazdan
01-06-2010, 11:51
خوب قربان آدم چیز فهم سامسونگ که پسرخاله من نیست روش تعصب داشته باشم من خودمم هم دنبال یک گوشی دور و بر 300 هستم منم بین جت و آرنا موندم نمیدونم اختلاف کیفیت ال سی دی این دو چجوره ؟ LED , TFT
والبته پخش دایویکس با رزولیشن بالا
یادمه شما گفتید آرنا MP4 با رزولیشن بالا پخش میکنه که اگر پخش کنه عالیه و هیچ فرقی با دایویکس نمیکنه فقط تبدیل به MP4 میکنیم و کاری نداره فقط اگر شما از پخش با رزولیشن بالاش مطمئن بشید من هر دو رو به یک اندازه میپسندم

AB
01-06-2010, 13:11
اگه بخوايم با LG Arena مقايسه كنم كه قيمت يكسان داره ، سامسونگ جت نقطه ضعف هاي زير رو داره.

- Jet بدنه پلاستيكي داره و به هيچ وجه نميتونه با بدنه فلزي و بسيار مقاوم Arena رقابت كنه. ( در اين مورد به Crash Test هاي گوشي LG Arena مراجعه كنيد)

- نوشتن SMS فارسي توي جت يك مصيبته ولي Arena اين مشكل رو نداره.

- كيبرد QWERTY كامل فارسي نداره ولي Arena داره !

- كيفيت فيلمبرداري جت خيلي بده. پر از پيكسله ( نمونه فيلمبرداي جت رو از GsmArena بگيريد) ولي كيفيت Arena رضايت بخشه.

- كيفيت صداي فيلمبرداي Jet واقعا افتضاحه. ولي LG Arena داراي يك ميكروفون مخصوص براي فيلمبرداري هستش و كيفيت صداش بسيار بالاست.

- Samsung Jet داراي FM Transmitter نيست ، ولي LG Arena داره !

- پك استاندرد جت 2 گيگ هستش با قيمت حدودا 330 تومن ، ولي LG Arena با 310 تومن داراي حافظه 8 گيگ داخلي هستش.

- محدوديت SMS داره و اينباكسش با 500 تا پيام پر ميشه يا اگر Sent هات 250 تا بشه ، اينباكست ميشه 500-250=250 تا !

كلا اين گوشي براي اس ام اس بازا اصلا گزينه خوبي نيست.

- Samsung Jet داراي صفحه مقاومتي هستش ، هر چند كه بچه ها تعريف ميكنن خوبه ولي من با خيلي از مقاومتيهاي سامسونگ كردم ، به هيچ وجه نميتونه از نظر روان بودن تاچ با صفحات خازني رقابت كنن. كه البته Arena هم صفحه خازني داره.

- LG Arena در تستهاي صدا كه در GsmaArena انجام شده از نظر كيفيت پخش صوت توي هدفون، بالاتر از جت قرار ميگيره.

و اما بدي هاي ديگه Jet كه خودم بهشون پي بردم.

- متاسفانه جستجوي هوشمند دفتر چه تلفن براساس شماره تلفن ها هستش نه بر اساس افراد ، كه بسيار كا رو سخت ميكنه .( البته تو همه گوشيهاي سامسونگ به غير از ويندوز موبايل هاش اين مشكل وجود داره)

- درپوش قسمت USB و شارز سامسونگ رو نميپسندم ، بايد ناخون بندازي در بياريش و هميشه تو ذهنت ميگذره نكنه درپوش پاره بشه.ولي درپوش USB توي Arena به صورت كشويي هستش و من خيلي ميپسندم.

- سيستم مديريت فايليش به نظرم خيلي ابتدايي و با عرض معذرت، خيلي مسخره است. مثلا شما ميخواي چندتا فايل عكس كه پشت سر هم قرار گرفتن براي دوستات بفرستي . بايد بري توي Send و بعد از اول گالري شروع كني و دنبال فايلهات بگردي. حالا فكر كن اگه 800 تا فايل عكس داشته باشي ، با چه مشكل مسخره اي روبرو هستي.

-تمام سايتهاي معتبر از آنتن دهي بسيار قوي LG Arena خبر دادن. ميتونيد در مورد اين قضيه به سايت PhoneArena و Itn.ir مراجعه كنيد . و از اون طرف ديگه خوتون مستحضر هستيد كه گوشيهاي سامسونگ از نظر آنتن دهي چنگي به دل نميزنن.

- عده اي ميگن كه جت داراي سي پي يو 800 مگاهرتز هستش. اما شما بريد Jet رو بگيريد دستتون. هيچ تفاوت سرعتي رو حس نميكنيد . عين همه گوشيهاي ديگه است . درسته كه LG Arena سي پوش مثل جت قوي نيست ، اما يادتون باشه كه Arena داراي شتاب دهنده گرافيكي ساخت AMD هستش.

من نميگم جت بده ، ولي عيبهايي داره كه اصلا شايسته يه گوشي 330 تومني نيست. فروش بسيار خوب جت به خاطر تبليغ غلو انگيز سامسونگ در مورد CPU گوشي بوده كه همه رو به گمراهه كشونده .

روي مسايلي كه بالا نوشتم قبل از خريد فكر كنيد تا مثل بقيه دوستان از خريدتون پشيمون نشيد.

حرفهايي هم كه زدم رو از كسي مشنويد كه نه سامسونگ رو قبول داره و نه ال جي . من فقط دنبال بهترين گوشي هستم كه با بودجه من بتونه بهترين كيفيت و امكانات رو ارايه بده.

:40::11:

خب نصف حرفاتون رو قبول ندارم نصفشو نه:31:

چند تا گزینه اول رو بازم میگم سلیقه ای هست.من خودم اصلا از کیبرد فارسی استفاده نمیکنم پس 3-4 مورد اول هیچ.

کیفیت فیلم برداری هم به خاطر فشرده سازی زیادی که انجام میده یه خورده کم شده و آرتیفکت داره.آرینا هم وقتی چیزی با سرعت زیاد حرکت میکنه تصویرش تیک تیک میکنه.کلا عکس برداری جت خیلی بهتر از فیلم برداریش هست.

FM Transmitter هم ممکنه برای بعضی ها کارایی داشته باشه ولی الان دیگه همه رادیو پخش های ماشین ها یو اس بی دارن و میتونی با یو اس بی صدایی با کیفیت به مراتب بالاتر از اف ام بگیری.

جت هم مدل 8 گیگی داره و با قیمتی یه ذره بیشتر از آرینا عرضه میشه.

مشکل تعداد اس ام اس هم نمیدونم چرا تا حالا با این همه فیرم ویری که ریلیز شده حل نشده.(واقعا اعصاب خورد کنه:2:)

در مورد دفترچه تلفن هم لازم نیست شماره رو وارد کنی.فقط کافیه نوار سمت راست رو بکشی و بر اساس حرفی که اتخاب میکنی کانتکت ها رو لیست کنه.

درپوش یو اس بی هم به نظر من کشویی بهتر از اینه ولی نگران نباش من که گوشی رو داغون میکنم هنوز هیچیش نشده.:27:

مورد فایل منیجر هم که قبلا بحث شده.فرقی نداره اول سند رو بزنی بعد سلکت کنی یا سلکت کنی بعد سند رو بزنی.(هر کسی یه سلیقه ای داره)

در مورد آنتن دهی هم که دیگه لازم نیست چیزی بگم.این مسئله بیشتر از 10 ساله که کاملا حل شده.:46:هر کی هم الان در مورد آنتن دهی بحث کنه مطمئن باشین که ذهنش هنوز تو آلکاتل های آجری هست.:27:

من خودم هم هیچ کدوم رو قبول ندارم.چون همشون یه ایرادهایی دارن.یادتون باشه حتما با توجه به بودجه و نیازها و انتظاراتتون چیزی رو انتخاب کنین و بعدا پشیمون نشین.

الان دیگه مثل 50 سال پیش نیست که یکی بگه خوبه و شما هم برین بخرین.ماشاللا همه انگلیسی و طرز استفاده از گوگل رو بلدن.

اینم بگم که وقتی 1000 نفر میگن یه چیزی خوبه و یک نفر میگه بده دلیل نمیشه بد باشه.همیشه باید خوب و بد رو از دیدگاه خودتون بسنجین نه 1000 نفر.البته دیدگاه دیگران هم میتونه راهنما و دلیل باشه.

موفق باشین.:11:

patybor
01-06-2010, 15:34
خب نصف حرفاتون رو قبول ندارم نصفشو نه:31:

چند تا گزینه اول رو بازم میگم سلیقه ای هست.من خودم اصلا از کیبرد فارسی استفاده نمیکنم پس 3-4 مورد اول هیچ.

کیفیت فیلم برداری هم به خاطر فشرده سازی زیادی که انجام میده یه خورده کم شده و آرتیفکت داره.آرینا هم وقتی چیزی با سرعت زیاد حرکت میکنه تصویرش تیک تیک میکنه.کلا عکس برداری جت خیلی بهتر از فیلم برداریش هست.

FM Transmitter هم ممکنه برای بعضی ها کارایی داشته باشه ولی الان دیگه همه رادیو پخش های ماشین ها یو اس بی دارن و میتونی با یو اس بی صدایی با کیفیت به مراتب بالاتر از اف ام بگیری.

جت هم مدل 8 گیگی داره و با قیمتی یه ذره بیشتر از آرینا عرضه میشه.

مشکل تعداد اس ام اس هم نمیدونم چرا تا حالا با این همه فیرم ویری که ریلیز شده حل نشده.(واقعا اعصاب خورد کنه:2:)

در مورد دفترچه تلفن هم لازم نیست شماره رو وارد کنی.فقط کافیه نوار سمت راست رو بکشی و بر اساس حرفی که اتخاب میکنی کانتکت ها رو لیست کنه.

درپوش یو اس بی هم به نظر من کشویی بهتر از اینه ولی نگران نباش من که گوشی رو داغون میکنم هنوز هیچیش نشده.:27:

مورد فایل منیجر هم که قبلا بحث شده.فرقی نداره اول سند رو بزنی بعد سلکت کنی یا سلکت کنی بعد سند رو بزنی.(هر کسی یه سلیقه ای داره)

در مورد آنتن دهی هم که دیگه لازم نیست چیزی بگم.این مسئله بیشتر از 10 ساله که کاملا حل شده.:46:هر کی هم الان در مورد آنتن دهی بحث کنه مطمئن باشین که ذهنش هنوز تو آلکاتل های آجری هست.:27:

من خودم هم هیچ کدوم رو قبول ندارم.چون همشون یه ایرادهایی دارن.یادتون باشه حتما با توجه به بودجه و نیازها و انتظاراتتون چیزی رو انتخاب کنین و بعدا پشیمون نشین.

الان دیگه مثل 50 سال پیش نیست که یکی بگه خوبه و شما هم برین بخرین.ماشاللا همه انگلیسی و طرز استفاده از گوگل رو بلدن.

اینم بگم که وقتی 1000 نفر میگن یه چیزی خوبه و یک نفر میگه بده دلیل نمیشه بد باشه.همیشه باید خوب و بد رو از دیدگاه خودتون بسنجین نه 1000 نفر.البته دیدگاه دیگران هم میتونه راهنما و دلیل باشه.

موفق باشین.:11:

يك نكته اي رو لازمه به همه دوستان يادآوري كنم.اگر كسي ميخواد حرفه اي عكاسي فيلمبرداري كنه ميره سراغ دوربين هاي ديجيتال. اگر كسي دوست داره فيلم با كيفيت ببينه ميره سينماي خانگي ميخره. اين چيزها تو يك موبايل باشه خوبه ولي حساسيت زيادي روش نيست. حالا كمي كيفيت فيلم بالا يا پايين زياد مسئله اي نيست. اگر واقعا كيفيت اينقدر مهمه كه بتركوني خوب برو بهترين دوربين ديجيتال رو بخر. مسئله اينه كه اين وسايلي كه داريم در موردش صحبت ميكنيم در درجه اول موبايل هستن. يعني بايد اول نيازهاي يك موبايل رو خوب برآورده كنن. تماس هاي خوب و sms راحت. اون دوستي كه ميگه تايپ فارسي اصلا مهم نيست و سليقه اي هست در مورد موبايل تو ايران صحبت نميكنه!!!!
يا اينكه گشتن دنبال شماره تو دفترچه تلفن بايد راحت باشه چون موبايله. sms بايد توش زياد جا بگيره چون موبايله.باطريش حداقل دو سه روز دوام بياره.فایل منیجرش بايد راحت و منطقي باشه چون نميتوني تند تند به كامپيوتر وصلش كني. باور كنيد موقعي كه جت داشتم از اين دست كارها رو فقط با كامپيوترميكردم.
در كل خلاصه بگم كه جت گوشي خيلي بدي نيست ولي با درنظر داشتن پولي كه داري ميدي يا چيزايي كه سامسونگ تبليغ ميكنه، ارزش آنچناني واقعا نداره.

patybor
01-06-2010, 15:39
در ضمن يادم رفت بگم كه موبايل خوب بايد اسپيكرش طوري طراحي شده باشه كه صداش دربياد. خيلي وقتها ميشد جت صداش خفه ميشد. اگر روي تخت يا روي فرش ميذاشتم صداش خيلي كم بود.

AB
01-06-2010, 16:05
يك نكته اي رو لازمه به همه دوستان يادآوري كنم.اگر كسي ميخواد حرفه اي عكاسي فيلمبرداري كنه ميره سراغ دوربين هاي ديجيتال. اگر كسي دوست داره فيلم با كيفيت ببينه ميره سينماي خانگي ميخره. اين چيزها تو يك موبايل باشه خوبه ولي حساسيت زيادي روش نيست. حالا كمي كيفيت فيلم بالا يا پايين زياد مسئله اي نيست. اگر واقعا كيفيت اينقدر مهمه كه بتركوني خوب برو بهترين دوربين ديجيتال رو بخر. مسئله اينه كه اين وسايلي كه داريم در موردش صحبت ميكنيم در درجه اول موبايل هستن. يعني بايد اول نيازهاي يك موبايل رو خوب برآورده كنن. تماس هاي خوب و sms راحت. اون دوستي كه ميگه تايپ فارسي اصلا مهم نيست و سليقه اي هست در مورد موبايل تو ايران صحبت نميكنه!!!!
يا اينكه گشتن دنبال شماره تو دفترچه تلفن بايد راحت باشه چون موبايله. sms بايد توش زياد جا بگيره چون موبايله.باطريش حداقل دو سه روز دوام بياره.فایل منیجرش بايد راحت و منطقي باشه چون نميتوني تند تند به كامپيوتر وصلش كني. باور كنيد موقعي كه جت داشتم از اين دست كارها رو فقط با كامپيوترميكردم.
در كل خلاصه بگم كه جت گوشي خيلي بدي نيست ولي با درنظر داشتن پولي كه داري ميدي يا چيزايي كه سامسونگ تبليغ ميكنه، ارزش آنچناني واقعا نداره.

من گفتم هر کس باید بنا به نیازش انتخاب کنه.حروف فارسی پاسخگوی نیاز من نیست در نتیجه برام مهم نیست و فقط نوشتم من از کیبرد فارسی استفاده نمیکنم نگفتم اصلا مهم نیست.فکر هم نمیکنم که فقط من باشم که بخام اس ام اس ها رو لاتین بنویسم.

گشتن تو شماره تلفن ها هم تو گوشی های دیگه به همین شکله و هیچ فرقی نداره.راحت با حروف الفبا میشه جستجو کرد و نیازی به وارد کردن شماره نیست.

باتریش هم باید یه مدتی آب بندی بشه تا خوب کار کنه.بعد از یکی دو هفته و آپگرید فیرم ویر مشکل باتری به کل برام حل شده.الان بیشتر از 5-6 روزه که شارژ نکردم.

اینم در مورد فایل منیجر(اگه لازم بود میتونین از مترجم گوگل استفاده کنین.)

Mig33
01-06-2010, 17:44
به نظر من هم اس ام اس فارسی اصلا لازم نیست ... من خودم لاتین استفاده میکنم ...
تقویم شمسی یکی از محسنات گوشی های سامسونگ و جته و واقعا مورد استفاده من هست.
تاچش بازم میگم فوق العاده هست و واقعا کار کردن با این گوشی لذت بخشه.
بهرحال هر گوشی محسنات و معایب خاص خودشو داره ... ولی محسنات این گوشی کاملا به معایبش می چربه.
در ضمن باتریش امروز قدرتش با آب بندی بهتر شده و نشون میده آب بندی کردن بانری کاملا درسته
اهل اس ام اس هم اونقدر نیستم که بخوام بیشتر لز 500 تا یا 250 تا تو گوشیم نگه دارم این فاکتور برای همه مهم نیست.
در کل :
از خرید این گوشی کاملا راضی هستم و خوشحال هستم که سراغ گوشی های آشغال کمپانی نوکیا نرفتم

D r i v e r
01-06-2010, 21:28
ظرفيت SMS به تعداد 500 تاست.

اگه Sent Message رو هم حساب كنيد ، در اينصورت Inbox شما فقط 250 تا پيام ميتونه ميگره.

اين براي يه گوشي 300 هزار تومني واقعا مسخرست. گوشي خودم كه سوني اريكسون معمولي هستش ، ظرفيت SMS ش بي نهايته.

اين گوشي پر از اشكالات ريزو درشت هستش كه متاسفانه طرفداران سامسونگ نميزارن توي اين تاپيك در مورد بدي هاش صحبت بشه و همش خوبي هاشو ميگن. طرف هم ميره ميخره و پشيون ميشه.( دقيقا مثل دوست شما )
بله درسته
این دوست منم پیشمون شده
البته همون موقع خیلی بهش اصرار کردیم که HTC2 بگیره ولی زیر بار نرفت و گفت خوشگل نیست
ولی این گوشی دوستم اس ام اس کمتر از اینها میگیره فکر کنم
چیزی حدود 200 تا

outpost
02-06-2010, 09:52
خر مورد آنتن دهی هم که دیگه لازم نیست چیزی بگم.این مسئله بیشتر از 10 ساله که کاملا حل شده.:46:هر کی هم الان در مورد آنتن دهی بحث کنه مطمئن باشین که ذهنش هنوز تو آلکاتل های آجری هست.:27:

گوشي هاي سامسونگ هنوز هم مشكل آنتن دهي دارن و اين قضيه مربوط دوران آلكاتل آجري نيست.

همين الان شما برو review سايت PhoneArena رو در مورد گوشي Star بخون. گفته كه كيفييت بدي در برقراري تماس داره.

====================

اي بابا ..... اينو كه همه گوشي ها دارن....!!!

حرف من چيز ديگه ايه .

ببين من گفتم دفترچه هوشمندش مشكل داره. اصلا ميدوني دفترچه هوشمند چيه ؟!

شماهايي كه تا به حال با گوشيهاي سامسونگ كار كرديد متوجه نميشيد كه من چي ميگم. بزاريد حالا بهتون ميگم اشكال Samsung Jet كجاست.

توي گوشيهاي سوني اريكسون و ويندوز موبايلها ويژگي وجود داره به اسم Smart Contact (دفترچه تلفن هوشمند).

حالا بزار بگم مشكل جت كجاست :

وقتي شما ميخواي شماره بگيري ، مثلا دكمه 2 و دكمه 8 رو ميزني.

Jet سريعا تمام شماره هايي رو كه با 2 و 8 شروع ميشن يا توي اونها شماره 28 باشه رو ليست ميكنه.

مثلا 021283000000 يا شماره 0912280000000000

خب تا اينجا كاري بود كه گوشي جت ميكنه ، اما ببينيم شماره گير هوشمند سوني اريكسون چكار ميكنه.

من كليد 2 و 8 رو فشار ميدم

سوني اريكسون علاوه بر اينكه شماره هاي بالا رو برام ليست ميكنه ، يه كار جالب ديگه هم ميكنه.

كليد شماره 2 شامل حروف ABC هستش.
كليد شماره 8 شامل حروف TUV هستش.

حالا سوني اريكسون مياد و دفتچه تلفن منو از لحاظ اسم هم مورد بررسي قرار ميده و تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه . ( لازم نيست فقط حرف اولشون شامل a يا t باشه. تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه )

مثلا افراد زير رو مياره.

ATusa يا BUshehri يا ....

خب اين كار باعث ميشه كه دسترسي شما به شماره ها خيلي سريع بشه و تا استفاده نكنيد متوجه نميشيد كه چقدر ويژگيه جالبيه.

حتي PhoneArena هم از نحوه ي جستجوي دفترچه تلفن Jet شاكي شده.

Unfortunately, the phone searches only in the first names as you enter letters and it´s only numbers that are filtered from within the dialing menu. In other words (hackneyed, we know), 6-3-6 doesn’t lead to Neo

==========

گوشي Jet گوشي خوبيه اما اصلا در حد و اندازه هايي نيست كه دارن تبليغشو ميكنن و اصلا ارزش 330 تومن هزينه رو نداره.

و نظر من مثل نظر دوست ديگمون هست كه گفته :

aminkh17
02-06-2010, 10:22
در مورد دفترچه تلفن من موافقم جستجو بر حسب اسم شخص اصلا خوب نیست اما بر حسب قسمتی از شماره خیلی عالیه
مخصوصا برای من که معمولا شماره ها رو حفظ هستم
یعنی میزنم 8564 این برام 09148564XXX رو میاره

اما در مورد کیفیت LCD براتون بگم از وقتی که با این گوشی کار کردم حتی به گوشیهای خوبی چون HTC و Apple راضی نمی شم چون این کیفیتش مخصوصا تو ویدئوها عالی است
حالا از این جالبتر استفاده از DLNA یا Connected Home است

در مورد گوشی اما یکی از بدی هاش نبود جستجو تو فایلمنجر و لیست برنامه های جاوا است. همچنین نبود امکان اجرا پس زمینه البته بصورت برنامه رو در حالت انتظار نگه میدارد ولی در حال اجرا نه

یکی از ابزارهای بسیار بدرد بخور دیگه اش Exchange Active Synch است واقعا عالیه بدرد من یکی که خیلی می خوره
Find Music گوشی رو امتحان کردید خیلی باحاله من که کلی حال کردم اینو بگم که البته برای آهنگهای ایرانی زیاد به درد نمی خوره
مثلا چند وقت پیش یکی از بچه ها آهنگی باز کرده بود نمی دونستیم از کیه، در عرض چند ثانیه برامون پیدا کرد که خواننده اش کیه آلبومش چیه

outpost
02-06-2010, 10:50
در مورد دفترچه تلفن من موافقم جستجو بر حسب اسم شخص اصلا خوب نیست اما بر حسب قسمتی از شماره خیلی عالیه
مخصوصا برای من که معمولا شماره ها رو حفظ هستم

يه بار ديگه ميگم كه توي سوني اريكسون و ويندوز موبايل ، جستجوي هوشمند به هر دو طريق انجام ميشه . هم شماره و هم اسم افراد.

در ضمن وقتي 200 نفر توي دفتچه تلفن شما باشن ؛ شما نميتونيد شماره اونا رو حفظ كنيد !

Find Music گوشی رو امتحان کردید خیلی باحاله من که کلی حال کردم اینو بگم که البته برای آهنگهای ایرانی زیاد به درد نمی خوره
مثلا چند وقت پیش یکی از بچه ها آهنگی باز کرده بود نمی دونستیم از کیه، در عرض چند ثانیه برامون پیدا کرد که خواننده اش کیه آلبومش چیه

اين ويژگي كه اينقدر مورد علاقه شما واقع شده ، از چند سال پيش حتي در گوشيهاي سطح پايين سوني اريكسون با نام Track ID موجود بود.

اميدوام از گوشيتون هميشه لذت ببريد.

ruzbe1313
02-06-2010, 17:46
جناب outpost

معایب Jet رو گفتید. از مزایای اصلی Jet بر Arena هم بگید ممنون میشم (مثلا در باطری، صفحه نمایش، فیلم دیدن؟)

(بیشتر در عمل منظورمه، با توجه به اینکه GSMArena از Jet ایراد کمتری گرفته)

GPS کدوم بهتره؟

Arena هم تقویم شمسی داره؟

SCORPION8
02-06-2010, 18:28
به نظر من باتری جت حرف نداره دیر تموم میشه ولی در مورد صدا مثلا وقتی با برنامه آمپلی صدا رو میبری بالا و بیس رو کم میکنی که صدای زنگ با صدای بیشتری پخش بشه تو این مورد از موتورولا کم میاره چون من خودم این مدل ها رو داشتم RIZR Z8 - ROKR E8 -RIZR Z3 -L6 - L7 و واقعا نسبت به اونا کم میاره آنتن دهیش هم یه جاهایی خیلی خوبه ولی یه وقت هایی هم کم میاره ولی کیفیت تصویر و پخش عالیه در نوع خودشم کیفیت فیلم و عکس عالیه چون قرار نیست دستگاه مخصوص این کار باشه اینا به عنوان موارد جانبی دستگاهه
کسی میتونه بهم بگه اینا کاربردش چیه // Exchange Active Synch / DLNA / Connected Home / در ضمن CONNECTED HOME تو فریم ور من نیست میخواستم بدونم فریم ورمو که این هست S8003 JPIF4 هست عوض کنم و اون فریم ور اصلی که تو نمایندگی ها میریزن بریزم یا نه ممنونم میشم راهنمایی کنید در صمن من خودم از بس با موتورولا و بدنه های مقاوم و با کیفیتش کار کردم از روز اول تا حالا با بدنه جت مشکل دارم یه بارم خورد زمین اون نوار به اصطلاح فلزی دورش غر شد ولی تو بدنه موتورولا شاهکاره هزار بار بکوبش زمین اگه آخ گفت

Mig33
02-06-2010, 19:48
روز اول خرید جت GPS اونو تست کردم :
دفعه اول در 2 دقیقه ای ماهواره رو زد.....
امروزم با دوستان نوکیا دار - N96 و N82- زدیم رو کل کل حی پی اس به جرات و به اعتراف دوستانم جت واقعا ترکوند زیر 2 دقیقه 8 تا ماهواره رو زد و موقعیتو نشون داد N82 بعد از 8 دقیقه و N86 که مرخص بود.
واقعا حال کردم ..میشه گفت نقاط قوت اصلی جت:
تاچ عالی....کیفیت صفخه فوق العاده.....GPS کولاک و صد البته دیزاین بسیار عالی که هر کسی می بینه از طراحی اون خوشش میاد ...

کیا جت رو نباید بخرن:
- کسانی که خوره برنامه نصب کردن رو گوشی هستند.(که کلا نباید برن سراغ گوشی های جاوا )
- کسانی که خوره جمع کردن اس ام اس تو گوشی هستند.

ruzbe1313
02-06-2010, 21:05
Samsung S8000 Jet VS LG KM900 Arena

Arena

1- کیفیت بوضوح برتر صدا و تصویر فیلمبرداری ( جت تصویرو زیادی فشرده میکنه، ممکنه با آپدیت حل شه؟!/ آرنا میکروفن پشت واسه فیلمبرداری داره / نمونه هردو در gsmarena هست)

2- کیفیت بهتر موسیقی بنابر تست gsmarena

3- ساپورت کامل فارسی ( جت فقط صفحه کلید افقیش فارسی نیست. خبر ندارم با آپدیتهای جدیدتر درست شده باشه)

4- محدودیت پیامک 500 تایی جت رو نداره

5- صفحه خازنی ( البته صفحه مقاومتی جت از بهترین هاست وتفاوت چندان نیست)

6- بدنه فلزی

7- جستجوی هوشمند براساس نام مخاطب

8- گویا نرم افزار GPS آرنا Google maps در ایران ساپورت بهتری داره

9- حافظه همراه 8 گیگی ( جت 2 گیگ )

10-FM Transmitter

11- حدود بیست تومن ارزونتره

Jet

1- صفحه نمایش AMOLED : وضوح بهتر در نور آفتاب و کیفیت بالاتر نمایش فیلم ( تست مقایسه ای تو یوتوب هستش)

2- دوام بیشتر باطری (آرنا الان با آپدیت چه مقداره؟)

3- پخش DivX بدون محدودیت رزولوشنهای بالاتر

4- رابط کاربری ضربه ای و چرخشی

5- فلش LED دوگانه (آرنا یکی و ناکافی)

6- پورت استاندارد Micro USB

7- فرمت فیلمبرداری MP4 (در آرنا3GP هستش ، تفاوت کاربردیش چیه؟)

8- گویا صدای جت کمی بلندتره

9- دوام بیشتر محافظ صفحه نمایش ( مال آرنا گرچه محکمتره اما گویا بعد از 5-6 ماه زیرش حباب میره باس عوض شه)

10- منشی تلفنی

11- امتیاز بیشتر ریویوها در gsmarena , phonearena

12- احتمال ارائه سیستم عامل آندروئید تحت پروژه Jetdroid توسط هکرها

سرعت CPU در جاوا عملا تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه (تبلیغیه واسه سامسونگ)

AB
02-06-2010, 21:31
گوشي هاي سامسونگ هنوز هم مشكل آنتن دهي دارن و اين قضيه مربوط دوران آلكاتل آجري نيست.

همين الان شما برو review سايت PhoneArena رو در مورد گوشي Star بخون. گفته كه كيفييت بدي در برقراري تماس داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[RIGHT]

====================

اي بابا ..... اينو كه همه گوشي ها دارن....!!!

حرف من چيز ديگه ايه .

ببين من گفتم دفترچه هوشمندش مشكل داره. اصلا ميدوني دفترچه هوشمند چيه ؟!

شماهايي كه تا به حال با گوشيهاي سامسونگ كار كرديد متوجه نميشيد كه من چي ميگم. بزاريد حالا بهتون ميگم اشكال Samsung Jet كجاست.

توي گوشيهاي سوني اريكسون و ويندوز موبايلها ويژگي وجود داره به اسم Smart Contact (دفترچه تلفن هوشمند).

حالا بزار بگم مشكل جت كجاست :

وقتي شما ميخواي شماره بگيري ، مثلا دكمه 2 و دكمه 8 رو ميزني.

Jet سريعا تمام شماره هايي رو كه با 2 و 8 شروع ميشن يا توي اونها شماره 28 باشه رو ليست ميكنه.

مثلا 021283000000 يا شماره 0912280000000000

خب تا اينجا كاري بود كه گوشي جت ميكنه ، اما ببينيم شماره گير هوشمند سوني اريكسون چكار ميكنه.

من كليد 2 و 8 رو فشار ميدم

سوني اريكسون علاوه بر اينكه شماره هاي بالا رو برام ليست ميكنه ، يه كار جالب ديگه هم ميكنه.

كليد شماره 2 شامل حروف ABC هستش.
كليد شماره 8 شامل حروف TUV هستش.

حالا سوني اريكسون مياد و دفتچه تلفن منو از لحاظ اسم هم مورد بررسي قرار ميده و تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه . ( لازم نيست فقط حرف اولشون شامل a يا t باشه. تمام احتمالات ممكن رو ليست ميكنه )

مثلا افراد زير رو مياره.

ATusa يا BUshehri يا ....

خب اين كار باعث ميشه كه دسترسي شما به شماره ها خيلي سريع بشه و تا استفاده نكنيد متوجه نميشيد كه چقدر ويژگيه جالبيه.

حتي PhoneArena هم از نحوه ي جستجوي دفترچه تلفن Jet شاكي شده.

Unfortunately, the phone searches only in the first names as you enter letters and it´s only numbers that are filtered from within the dialing menu. In other words (hackneyed, we know), 6-3-6 doesn’t lead to Neo

==========

گوشي Jet گوشي خوبيه اما اصلا در حد و اندازه هايي نيست كه دارن تبليغشو ميكنن و اصلا ارزش 330 تومن هزينه رو نداره.

و نظر من مثل نظر دوست ديگمون هست كه گفته :

تو ریوییویی که خودتون نقل قول کردین این مورد فقط به خاطر این که از اول رو گوشی ها بوده برات عادت شده و واسه همین خیلی به چشمت میاد.(hackneyed, we know):27:

اگه مثل من کانتکت هات حروف مشابه زیادی داشتن اینقدر به بودن یا نبودش اهمیت نمیدادی.یعنی فرقی نمیکرد که مثلا 6-3-6 بزنی و 7-8 تا اسم برات بیاره یا بنویسی Neo و مستقیما پیداش کنی:31:

ولی سامسونگ برای این که رسم رو زیر پا نذاره باید سرچ اینطوری(که میگین Smart Contact ولی همچین اسمی وجود نداره)روی گوشی میزاشت.به هر حال بودنش مزیت بود.

تو این رنج قیمت هم به جز ویووتی,آرینا و شکلات جدید ال جی گوشی دیگه ای وجود نداره که مشابه جت باشه.پس برای انتخاب های بیشتر باید قید چیزایی رو که نمیخایین بزنین.

در ضمن شما از کجا اینقدر مطمئنی که من از اول سامسونگ داشتم.

محض اطلاع با سونی اریکسون نوکیا موتورولا و اچ تی سی هم(1 روز هم با گوشی چینی:27:) حشر و نشر داشتم.:10:

به نظر من باتری جت حرف نداره دیر تموم میشه ولی در مورد صدا مثلا وقتی با برنامه آمپلی صدا رو میبری بالا و بیس رو کم میکنی که صدای زنگ با صدای بیشتری پخش بشه تو این مورد از موتورولا کم میاره چون من خودم این مدل ها رو داشتم RIZR Z8 - ROKR E8 -RIZR Z3 -L6 - L7 و واقعا نسبت به اونا کم میاره آنتن دهیش هم یه جاهایی خیلی خوبه ولی یه وقت هایی هم کم میاره ولی کیفیت تصویر و پخش عالیه در نوع خودشم کیفیت فیلم و عکس عالیه چون قرار نیست دستگاه مخصوص این کار باشه اینا به عنوان موارد جانبی دستگاهه

کسی میتونه بهم بگه اینا کاربردش چیه // Exchange Active Synch / DLNA / Connected Home / در ضمن CONNECTED HOME تو فریم ور من نیست میخواستم بدونم فریم ورمو که این هست S8003 JPIF4 هست عوض کنم و اون فریم ور اصلی که تو نمایندگی ها میریزن بریزم یا نه ممنونم میشم راهنمایی کنید در صمن من خودم از بس با موتورولا و بدنه های مقاوم و با کیفیتش کار کردم از روز اول تا حالا با بدنه جت مشکل دارم یه بارم خورد زمین اون نوار به اصطلاح فلزی دورش غر شد ولی تو بدنه موتورولا شاهکاره هزار بار بکوبش زمین اگه آخ گفت

DNLA اسم تکنولوژی هست که امکان استفاده از شبکه و وصل شدن به دستگاه های دیگه رو میده.

Exchange Active Sync برای سینک کردن کل اطلاعات(یا قسمتی)با کامپیوتر به کار میره.

با Connected Home هم میشه به شبکه خانگی وصل شد و از امکاناتی مثل استریم کردن ویدئو و یا فایل های صوتی استفاده کرد.

اگه شبکه خانگی یا دستگاه های وای فای دار داری و میخایی از Connected Home استفاده کنی باید قید فارسی بودن گوشیت رو بزنی.(البته مطمئن نیستم فیرم ویرهای جدیدی که نمایندگی ها دارن این امکان رو داره یا نه.)

aminkh17
03-06-2010, 08:29
يه بار ديگه ميگم كه توي سوني اريكسون و ويندوز موبايل ، جستجوي هوشمند به هر دو طريق انجام ميشه . هم شماره و هم اسم افراد.

در ضمن وقتي 200 نفر توي دفتچه تلفن شما باشن ؛ شما نميتونيد شماره اونا رو حفظ كنيد !

جستجو در سیستم های جاوا سونی اریکسون زیاد هم هوشمند نیست

اين ويژگي كه اينقدر مورد علاقه شما واقع شده ، از چند سال پيش حتي در گوشيهاي سطح پايين سوني اريكسون با نام Track ID موجود بود.

اميدوام از گوشيتون هميشه لذت ببريد.

بلی وجود داشت حتی در برنامه Winamp با بهره گیری از پایگاه داده های قوی اون ترانه های ایرانی هم لیست می شوند.
من خودم از حامیان سرسخت سونی اریکسون بودم تا زمانی که این شرکت اقدام به تجاری سازی شدید در محصولاتش با کم کردن عمدی (تاکید از من) امکانات خاص از گوشی هاش نمود
این با فرهنگ احترام به مشتری کاملا در تضاد است.
برای نمونه گوشی Aino U10 سونی اریکسون چه معنی داره وقتی کیبورد کشویی گوشی بسته باشه و تاچ صفحه اش غیرفعال بشه؟

aminkh17
03-06-2010, 08:43
ولی سامسونگ برای این که رسم رو زیر پا نذاره باید سرچ اینطوری(که میگین Smart Contact ولی همچین اسمی وجود نداره)روی گوشی میزاشت.به هر حال بودنش مزیت بود.

متاسفانه یا بدبختانه سامسونگ از شرکتهایی است که اصول حق مالکیت و اختراع رو بخوبی رعایت می کنه
برای همین است که از امکانات ثبت شده دیگر شرکتها استفاده نمی کنه
کاری که نوکیا خیلی راحت انجام میده و الان هم با شرکتهای دیگه مثل Apple مشکلات حقوقی داره
برای نمونه Unlock کردن مدل Apple در بعضی گوشی های نوکیا دیده شده و Apple هم شکایت کرده از اونها

Exchange Active Sync برای سینک کردن کل اطلاعات(یا قسمتی)با کامپیوتر به کار میره.
البته با سرورها نه کامپیوترها مثلا به GMail می تونید وصل شید

با Connected Home هم میشه به شبکه خانگی وصل شد و از امکاناتی مثل استریم کردن ویدئو و یا فایل های صوتی استفاده کرد.

اگه شبکه خانگی یا دستگاه های وای فای دار داری و میخایی از Connected Home استفاده کنی باید قید فارسی بودن گوشیت رو بزنی.(البته مطمئن نیستم فیرم ویرهای جدیدی که نمایندگی ها دارن این امکان رو داره یا نه.)

همون DLNA هستش

outpost
03-06-2010, 10:31
جستجو در سیستم های جاوا سونی اریکسون زیاد هم هوشمند نیست

یعنی چی که زیاد هوشمند نیست ؟!

من الان خودم سونی اریکسون دارم. دفتچه هوشمندش فوق العادست. یکی از چیزایی که باعث میشه نگهش دارم و نفروشمش همین راحتی اسفاده از دفترچه تلفن به واسطه دفترچه هوشمندشه.

03/23/audio-tag/[/code]من خودم از حامیان سرسخت سونی اریکسون بودم تا زمانی که این شرکت اقدام به تجاری سازی شدید در محصولاتش با کم کردن عمدی (تاکید از من) امکانات خاص از گوشی هاش نمود
این با فرهنگ احترام به مشتری کاملا در تضاد است.
برای نمونه گوشی Aino U10 سونی اریکسون چه معنی داره وقتی کیبورد کشویی گوشی بسته باشه و تاچ صفحه اش غیرفعال بشه؟

شما که Aino رو دیدی ، برو Vivaz رو هم ببین. فقط با 100 تومن قیمت بالاتر از Jet امکاناتی تا حد 2 برابر جت داره که دیگه اصلا خرید جت یا آرنا با وجود Vivaz بی معنی میشه.

AB
03-06-2010, 12:54
شما که Aino رو دیدی ، برو Vivaz رو هم ببین. فقط با 100 تومن قیمت بالاتر از Jet امکاناتی تا حد 2 برابر جت داره که دیگه اصلا خرید جت یا آرنا با وجود Vivaz بی معنی میشه.

ویواز خیلی گوشی خوبیه و از همه نظر کامله ولی کیفیت صفحه نمایشش کمتر از جت هست و فرمت های H264 و DivX,XViDپخش نمیکنه.قطب نمای دیجیتال نداره.فرمت های آفیس رو نمیشه باهاش ادیت کرد.ولی دوربینش حرف نداره.همونطور که گفتم عالیه ولی در حد یه گوشی مولتی میدیای کامل نیست.:46:

Mig33
03-06-2010, 15:34
دوستان ، یه گروهی از هکرها دارن سیستم عامل پرقدرت Android رو رو جت پورت میکنند :21:
من که کلی حال کردم امیدوارم درست باشه و موفق بشند :20:

AB
03-06-2010, 16:57
دوستان ، یه گروهی از هکرها دارن سیستم عامل پرقدرت Android رو رو جت پورت میکنند :21:
من که کلی حال کردم امیدوارم درست باشه و موفق بشند :20:

آره.یه چند وقتی هست دارن روی پروژه جتدروید کار میکنن.اینطور که شایعه شده احتمالا تا آخر تابستون ریلیز میشه.فعلا فقط بوت لودرش رو درس کردن و هنوز کرنلش مونده.اگه بشه که فوق العادس.:8:

ولی من که فکر نمیکنم به این زودی ها ریلیز بشه.فقط باید منتظر موند.:10:

mohsen_nz87
03-06-2010, 17:40

خب دوست عزیز لطف کن امکانات ویواز که میگید دو برابر جت هست رو بفرما تا ما هم بدونیم. البته جز دوربین ( همونجور که دوستتون گفت کسی که دوربین واسش مهمه میره دیجیتالشو میخره) و سیستم عاملش که اونم شنیدم اصلا رابط کاربری خوبی نداره ... :27:

mohsen_nz87
03-06-2010, 19:03
در مقایسه آرنا با جت به نظر من اگه جت هیچی هم نداشته باشه فقط ظاهرش میتونه آرنا رو کنار بزنه، هرچند توی مقایسه باز هم جت یه سر و گردن از آرنا بالاتره. من قبل از گرفتن جت خیلی مطلب در مورد این دو گوشی خوندم و 100%مطمئن بودم و هستم که جت از آرنا بهتره. میزان فروشش میتونه اینو ثابت کنه :8:

Mig33
03-06-2010, 19:20
آره.یه چند وقتی هست دارن روی پروژه جتدروید کار میکنن.اینطور که شایعه شده احتمالا تا آخر تابستون ریلیز میشه.فعلا فقط بوت لودرش رو درس کردن و هنوز کرنلش مونده.اگه بشه که فوق العادس.:8:

ولی من که فکر نمیکنم به این زودی ها ریلیز بشه.فقط باید منتظر موند.:10:

همین که همچین حرکتی رو شروع کردن خودش جالبه :31:
من فکر می کنم تا دو تا سه ماه دیگه آماده بشه ... مخصوصا اینکه سخت افزار قدرتمند جت به این حرکت کمک میکنه.:5:

حسن جون
04-06-2010, 08:09
دوستان سلام بنده تازه جت گرفتم چند برنامه با هم باز شده کلید task manager گرفتم ولی عتامت ضربدر را نمی بینم که برنامه ها را یکی یکی ببندم خواهش می کنم دوستان کمک کنند .

mohsen_nz87
04-06-2010, 09:11
دوستان سلام بنده تازه جت گرفتم چند برنامه با هم باز شده کلید task manager گرفتم ولی عتامت ضربدر را نمی بینم که برنامه ها را یکی یکی ببندم خواهش می کنم دوستان کمک کنند .

سلام،قسمت بالای برنامه ها سمت چپ علامت ضربدر باید باشه...اگه نبود روی هر برنامه کلیک کن تا باز بشه، بعد کلید قرمز یا همون قطع تماس رو بزن تا برنامه بسته بشه.واسه هر برنامه ای که بازه باید یه بار اینکارو کنی...درضمن اگه علامت ضربدر رو نداری احتمال زیاد فریمورت مشکل داره و باید عوضش کنی ....:46:

Mig33
04-06-2010, 13:13
دوستان بهترین نرم افزار چت برای مسنجر یاهو برای جت که خودتون نصب کردید و جواب داده چیه؟؟

Razel
04-06-2010, 14:43
سلام دوستان
تنها رام فارسی که برای این گوشی اومده S8003JPIF4 هست دیگه؟ از این جدیدتر چیزی نیست؟

من گوشی یکی از دوستان رو می خوام فلش کنم ولی شنیدم این رام یه سری مشکلات داره. میشه بفرمایید چه مشکلاتی داره؟ کامل جواب میده؟

خیلی ممنون.

mohsen_tanha021
04-06-2010, 15:18
سلام دوستان
تنها رام فارسی که برای این گوشی اومده S8003JPIF4 هست دیگه؟ از این جدیدتر چیزی نیست؟

من گوشی یکی از دوستان رو می خوام فلش کنم ولی شنیدم این رام یه سری مشکلات داره. میشه بفرمایید چه مشکلاتی داره؟ کامل جواب میده؟

خیلی ممنون.

دوست عزیز فریمور jpil1 جدیدتر از اینه که فقط نمایندگی مایکروتل داره که خیلی بهتر از این هست اگه تهرانی برو نمایندگی که بریزه رو گوشی دوستت.
مشکلات این فریمور اینه که تاچش خیلی خوب نیست.سرعت اجرای برنامه ها یه کم پایینه.
من تا این حد اطلاعات دارم امیدوارم به دردت بخوره

ashkan_naji
04-06-2010, 15:31
سلام دوستان کسی دیکشنری تاچ داره میذاره لطفا

Mig33
04-06-2010, 17:03
سلام دوستان

خیلی ممنون.

من گوشیمو جدید گرفتم از نما یندگی اصلی مایکروتل فارسی ساپورت با تقویم شمسی و این روشه:
JPIL1
نمی دونم از اونی که گفتید حدیدتر باشه یا نه

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

دوستان بهترین نرم افزار چت برای مسنجر یاهو برای جت که خودتون نصب کردید و جواب داده چیه؟؟

اینو (آلفاش ارور داد..ولی بتاش جواب داد ) نصب کردم جواب داد:

اول باید تو سایتش ثبت نام کنید .
خوبیش اینه که تصویر طرفو نشون میده .... اگه INVISIBLE هم باشه نشون میده :31:
کم مصرفه...

Razel
04-06-2010, 19:26
من گوشیمو جدید گرفتم از نما یندگی اصلی مایکروتل فارسی ساپورت با تقویم شمسی و این روشه:
JPIL1
نمی دونم از اونی که گفتید حدیدتر باشه یا نه

دوست عزیز این رامی که شما دارید اختصاصی کامتل هست و تو نت پیدا نمیشه.

تنها رام فارسی که برای این گوشی اومده S8003JPIF4 هست که میگن مشکل داره و منو تو نصبش به شک انداخته.

AB
04-06-2010, 21:42
دوست عزیز این رامی که شما دارید اختصاصی کامتل هست و تو نت پیدا نمیشه.

تنها رام فارسی که برای این گوشی اومده S8003JPIF4 هست که میگن مشکل داره و منو تو نصبش به شک انداخته.

در جهت تصحیح گفته هاتون بگم که منظورتون فیرم ویر (Firmware) هست و رام نیست.رام مخفف Read Only Memory هست.

این فیرم ویری هم که نوشتین مشکلی نداره فقط تاچش یه خورده ضعیفه.(البته یه خورده بیش از اندازه:27:).و موزیک پلیرش فرق میکنه.

1clik
05-06-2010, 00:33
دوستان لطفا هرچه سريعتر بگين كه آيا اين گوشي مثل گوشي هاي سوني اريكسون حالت عكاسي از متن رو هم داره يا نه ؟:10:

Mig33
05-06-2010, 11:46
سلام دوستان کسی دیکشنری تاچ داره میذاره لطفا

من خودم هر 3 اینارو رو جت دارم و تست کردم .
( فایل ها به شکل rar هستند قبل از نصب از حالت فشرده خارج کنید )

دیکشنری PMD:

دیکشنری SARA:

وبهترین مسنجر برای یاهو در موبایل (باید در سایتش اول عضو بشید) ::
-کم مصرف
- با قابلیت نمایش عکس طرف
-ارسال فایل
- نمایش دوستانی که INVISIBLE هستند :31:

1clik
05-06-2010, 12:16
دوستان لطفا هرچه سريعتر بگين كه آيا اين گوشي مثل گوشي هاي سوني اريكسون حالت عكاسي از متن رو هم داره يا نه ؟:18::5:

alirezamrl
05-06-2010, 15:50
سلام دوستان.یه سوال فنی داشتم.من پیکسون دارم میخوام این گوشی بگیرم.فقط خواستم بدونم اینم مثل پیکسون صدارو تو محیطی که باس زیاده مثل سالن کنسرت افتضاح میگیره یا نه.خواهشا کسی که تست کرده بگه.چون این مشکل تمامی گوشی های سامسونگه!واقعا حیف12ks خیلی ضعیفه چرا درست نمیکنن این مشکل رو.ال جی صدارو عالی میگیره با هرتز بالا 64k.
من موندم چیکار کنم بین جت با رنویر موندم.خواهشا جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ruzbe1313
05-06-2010, 18:14
از دوستان کسی جواب سوالات (بلد شده) رو میدونه دریغ نکنه لطفا! :19:

Arena

1- کیفیت بوضوح برتر صدا و تصویر فیلمبرداری ( جت تصویرو زیادی فشرده میکنه، ممکنه با آپدیت حل شه؟!/ آرنا میکروفن پشت واسه فیلمبرداری داره / نمونه هردو در gsmarena هست)

2- کیفیت بهتر موسیقی بنابر تست gsmarena

3- ساپورت کامل فارسی ( جت فقط صفحه کلید افقیش فارسی نیست. خبر ندارم با آپدیتهای جدیدتر درست شده باشه)

4- محدودیت پیامک 500 تایی جت رو نداره

5- صفحه خازنی ( البته صفحه مقاومتی جت از بهترین هاست وتفاوت چندان نیست)

6- بدنه فلزی

7- جستجوی هوشمند براساس نام مخاطب

8- گویا نرم افزار GPS آرنا Google maps در ایران ساپورت بهتری داره

9- حافظه همراه 8 گیگی ( جت 2 گیگ )

10-FM Transmitter

11- حدود بیست تومن ارزونتره

Jet

1- صفحه نمایش AMOLED : وضوح بهتر در نور آفتاب و کیفیت بالاتر نمایش فیلم ( تست مقایسه ای تو یوتوب هستش)

2- دوام بیشتر باطری (آرنا الان با آپدیت چه مقداره؟)

3- پخش DivX بدون محدودیت رزولوشنهای بالاتر

4- رابط کاربری ضربه ای و چرخشی

5- فلش LED دوگانه (آرنا یکی و ناکافی)

6- پورت استاندارد Micro USB

7- فرمت فیلمبرداری MP4 (در آرنا3GP هستش ، تفاوت کاربردیش چیه؟)

8- گویا صدای جت کمی بلندتره

9- دوام بیشتر محافظ صفحه نمایش ( مال آرنا گرچه محکمتره اما گویا بعد از 5-6 ماه زیرش حباب میره باس عوض شه)

10- منشی تلفنی

11- امتیاز بیشتر ریویوها در gsmarena , phonearena

12- احتمال ارائه سیستم عامل آندروئید تحت پروژه Jetdroid توسط هکرها

سرعت CPU در جاوا عملا تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه (تبلیغیه واسه سامسونگ)

AB
05-06-2010, 19:29
دوستان لطفا هرچه سريعتر بگين كه آيا اين گوشي مثل گوشي هاي سوني اريكسون حالت عكاسي از متن رو هم داره يا نه ؟:10:

بله داره.کافیه تو قسمت Scene Mode تکست یا همون متن رو انتخاب کنین.

سلام دوستان.یه سوال فنی داشتم.من پیکسون دارم میخوام این گوشی بگیرم.فقط خواستم بدونم اینم مثل پیکسون صدارو تو محیطی که باس زیاده مثل سالن کنسرت افتضاح میگیره یا نه.خواهشا کسی که تست کرده بگه.چون این مشکل تمامی گوشی های سامسونگه!واقعا حیف12ks خیلی ضعیفه چرا درست نمیکنن این مشکل رو.ال جی صدارو عالی میگیره با هرتز بالا 64k.

بیت ریت جت 64 کیلوبیت بر ثانیه هست.سمپل ریت هم 48 کیلوهرتز.

صداش خوبه ولی تو سالن کنسرت امتحان نکردم.رنوآر(که تو بازار اشتباها میگن رنویر:27:) به غیر از دوربین 8 مگا پیکسلی هیچ مزیت دیگه ای نداره.

اول ببینین بیشترین استفادتون چیه بعد تصمیم بگیرین.اگه مولتی میدیا هست شک نکنین جت بگیرین.اگه دوربین براتون خیلی مهمه رنوآر بهتره.(البته اینم بگم که 3 مگا پیکسل تفاوت خیلی محسوسی نداره.بهتره خودتون نمونه عکس های هر دو رو ببینین و نتیجه بگیرین.)

Mig33
05-06-2010, 22:07
دوستان این کد رو میزنیم :
# * 0 # *
یه سری چیز میاد ... پائین سمت راست sensor هست ... این یعنی چی؟؟؟
راستی digital compass جت کجاست؟

outpost
06-06-2010, 09:25
ویواز خیلی گوشی خوبیه و از همه نظر کامله ولی کیفیت صفحه نمایشش کمتر از جت هست و فرمت های H264 و DivX,XViDپخش نمیکنه

شما تا به حال اسم نرم افزار Core Player به گوشت خورده ؟! :31:

Vivaz با اين اين نرم افزار به راحتي همه فرمتها رو پهش ميكنه. داداش نا سلامتي گوشي هموشمنده ها.

از بحث Vivaz بگذريم . چون اينجات انجمن جت هستش و Vivaz خيلي كلاس بالاتري نسبت به Jet داره.:20:

mohsen_nz87
06-06-2010, 10:20

Vivaz با اين اين نرم افزار به راحتي همه فرمتها رو پهش ميكنه. داداش نا سلامتي گوشي هموشمنده ها.

از بحث Vivaz بگذريم . چون اينجات انجمن جت هستش و Vivaz خيلي كلاس بالاتري نسبت به Jet داره.:20:

دوست عزیز ، مشکل نه از برنامه ویواز هست نه از کلاسش و نه هیچ چیز دیگه... مشکل اینه که جنابعالی با جت مشکل داری، نمیدونمم واسه چی ولی اینکه چپ و راست به یه گوشی که اکثرا تو این تاپیک قبولش دارن میپری کار درستی نیست. هر مدل گوشی که داری بهتره بری تو بخش مربوطش و در مورد گوشیت صحبت کنی، اینجا جاش نیست ... :21:

AB
06-06-2010, 11:07

همه قبول کردیم.نه گوشی با کلاس تری نسبت به ویواز اومده نه قراره بیاد.:27:

IQ ویواز هم با اینیشتین برابره.خب بالاخره هر چی باشه هوشمنده دیگه.

شما گوشی ها رو باید به صورتی که از کارخونه دراومده مقایسه کنین نه بعد از نصب نرم افزار.مثل این که داری سی پی یو اورکلاک رو با آنتاچد مقایسه میکنی.خب معلومه اورکلاک شده بهتره.:13:

اگه قرار باشه هر کسی از گوشی که داره طرفداری کنه که نمیشه.(لطفا نپرین بگین که خودت داری از جت طرفداری میکنی.به غیر از جت 3 تا گوشی دیگه هم دستمه.)

DD22
06-06-2010, 11:33
دوستان GPS این گوشی چطور است من شنیدم جی پی اس گوشیهای نوکیا به خاطر اینکه سیستم عامل سیمبین روی ان سوار است از گوشیهای سامسونگ بهتر است تنها ضعف این گوشی جی پی اس ان است

outpost
06-06-2010, 15:05
مقايسه كيفيت دوربين Samsung Jet و Nokia N97

سمت راست Jet / سمت چپ N97

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عكسها با سايز اصلي در سايت Mobile-Review.com موجود است.

========
آيا كيفيت دوربين Jet اونطور كه دوستان تعريف ميكردن هستش ؟!

قضاوت با خودتون !

aminkh17
06-06-2010, 17:36
یعنی چی که زیاد هوشمند نیست ؟!

من الان خودم سونی اریکسون دارم. دفتچه هوشمندش فوق العادست. یکی از چیزایی که باعث میشه نگهش دارم و نفروشمش همین راحتی اسفاده از دفترچه تلفن به واسطه دفترچه هوشمندشه.

راست می گید ولی سیستمی که شما تعریفش می کنید سیستم عامل داره symbian

aminkh17
06-06-2010, 17:48
بلی داره خیلی هم عالی است

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

و باز هم می گوییم سیستم عامل داره ویواز به اسم Symbian شما ویواز رو با Omnia HD مقایسه بنما
جت بدون سیستم عامل است

bardia10
06-06-2010, 20:00
بله لازمه بدونید که جت و امینیا مثل هم هستند ولی یک تفاوت خاص دارند.اگه گفتید؟خیلی سادست........
جت مخصوص آسیا و اروپا ولی امینیا ماله آمریکا.
در صد خرید جت در آسیا و اروپا =68
در صد خرید امینیا در آمریکا =75

EHTEMALAN
07-06-2010, 02:48
من یه برنامه گرفتم در مورد gpsاست به اسم mapnamaحالا طرز کارکردش و کارش رو نمی دونم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟؟؟

EHTEMALAN
07-06-2010, 03:36
من هرکاری کردم نتونستم نقشه کاشان رو گیر بیارم شما میتونید کمکم کنید؟؟؟؟ یا کسی میتونه لینک مستقیمش رو بذاره؟ یا اصلا نیست؟؟؟ تشکر

outpost
07-06-2010, 08:21

شما اگه دنبال عكاسي و فيلمبرداري هستي ، بايد رنوار بگيري .

جت اصلا عكاسي و فيلمبرداري خوبي نداره.

مقايسه عكساشو با N97 گذاشتم و ديديد كه خيلي جت ضعيفه. توي فيلمبرداي هم كه به نظر من كلا جت تعطيله. حتي گوشي ساده سوني اريكسون من از جت با كيفيت تر فيلم ميگيره.

در ضمن رنوار علاوم بر اينكه عكسهاي فوق العاده ميگيره ، فكر كنم فيلمبرداري با فرمت DivX ميكنه كه بسيار شاخصه.

aminkh17
07-06-2010, 12:45
بله لازمه بدونید که جت و امینیا مثل هم هستند ولی یک تفاوت خاص دارند.اگه گفتید؟خیلی سادست........
جت مخصوص آسیا و اروپا ولی امینیا ماله آمریکا.
در صد خرید جت در آسیا و اروپا =68
در صد خرید امینیا در آمریکا =75

اصلا هم اینطور نیست مخصوص نداریم
هم جت و هم امنیا فریمویرهای مخصوص هر منطقه رو دارند

aminkh17
07-06-2010, 13:01

مقايسه عكساشو با N97 گذاشتم و ديديد كه خيلي جت ضعيفه. توي فيلمبرداي هم كه به نظر من كلا جت تعطيله. حتي گوشي ساده سوني اريكسون من از جت با كيفيت تر فيلم ميگيره.

در ضمن رنوار علاوم بر اينكه عكسهاي فوق العاده ميگيره ، فكر كنم فيلمبرداري با فرمت DivX ميكنه كه بسيار شاخصه.

در لینکی هم که گذاشته بودید کاملا مشخصه عکاسی و فیلمبرداری جت از N97 خیلی بهتره
دوستان باید توجه کنند که عملیات نرم افزاری پردازش نصاویر در لبه های تصاویر (بین دو رنگ متمایز) وقتی زوم می کنید می تونه بخوبی کیفیت عکس رو نشون بده

برای مثال در این دو عکس

و

در حالت زوم شده اندازه کامل به ماهی ها دقت کنید
S8000 Jet[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N97 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نگاه اول در عکس N97 روشنایی بیشتری رو مشاهده می کنید اما با دقت در لبه های تصاویر مشخص است که تصویر Jet بهتر است خیلی ساده شما می تونید یک پردازش AutoLevel روی هر دو انجام دهید و تفاوت را احساس نمایید
اگر Office رو سیستم هاتون نصب است می تونید توسط برنامه Microsoft Office Picture Manager عکسها رو باز کنید و سپس Auto Correct رو انتخاب نمایید.

mohsen_nz87
07-06-2010, 21:05

آقا شما درست میگید.جت نه دوربین خوبی داره و نه هیچ چیز دیگه.همه گوشی ها خوبن جز جت.ما هم دیگه پشیمون شدیم که جت خریدیم و فردا همه با هم میریم میفروشیمش تا خیالمون راحت شه.شما هم برو یه تاپیک جدید پیدا کن و از بدیای گوشیشون بگو ... خسته هم نشدی؟ واقعا که ... :41:

SCORPION8
08-06-2010, 08:17
بچه ها کسی میدونه بدنه اصلی جت تو بازار هست اصلا قاب اصلی داره

tsjaleb
08-06-2010, 14:05
دوستان GPS این گوشی چطور است من شنیدم جی پی اس گوشیهای نوکیا به خاطر اینکه سیستم عامل سیمبین روی ان سوار است از گوشیهای سامسونگ بهتر است تنها ضعف این گوشی جی پی اس ان است

براي استفاده از gps جت من دو تا برنامه رو نصب كردم و به خوبي استفاده مي كنم .

mobile gmaps و trekbuddy

ولي برنامه اي مثل گارمين رو به خاطر اينكه جت جاوا هستش نميشه روش اجرا كرد ...

RaS0oL.M
08-06-2010, 22:23
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون............. :11:

SCORPION8
09-06-2010, 15:43
کسی میدونه چرا ایت سایت اشکال داره من اصلا نمیتونم برم توش darkforestgroup

mohsen_tanha021
09-06-2010, 18:14
کسی میدونه چرا ایت سایت اشکال داره من اصلا نمیتونم برم توش darkforestgroup
به خاطر این که باید با فیل*تر شکن بری :5:

R e Z a
10-06-2010, 07:25
دوستان خواهشا یکی یه جواب درست حسابی به ما بده !
من خودم الان star دارم ولی بخاطر مشکل مسخره محدودیت پیامکش(500تا) تصمیم گرفتم که Jet بگیرم ولی با خوندن این تاپیک متوجه شدم Jet هم انگار همین مشکل رو داره، این مسئله رو تو تاپیک Star مطرح کردم و یه بنده خدایی پیدا شده و میگه که Jet این محدودیت رو نداره و هر وقت که تعداد Sms ها به 500 عدد برسه sms های بعدی بصورت اوتوماتیک وار روی مموری ذخیزه میشه و نیازی نیست هی وقتت رو بذاری برای پاک کردن پیامک ها. خیلی هم مطمئن بود ...
قضیه چیه؟ من گیج شدم
دوستان خواهشا هر چه سریع تر جواب بدید
ممنون:11:

outpost
10-06-2010, 09:11
من خودم الان star دارم ولی بخاطر مشکل مسخره محدودیت پیامکش(500تا) تصمیم گرفتم که Jet بگیرم ولی با خوندن این تاپیک متوجه شدم Jet هم انگار همین مشکل رو داره، این مسئله رو تو تاپیک Star مطرح کردم و یه بنده خدایی پیدا شده و میگه که Jet این محدودیت رو نداره و هر وقت که تعداد Sms ها به 500 عدد برسه sms های بعدی بصورت اوتوماتیک وار روی مموری ذخیزه میشه و نیازی نیست هی وقتت رو بذاری برای پاک کردن پیامک ها. خیلی هم مطمئن بود ...
قضیه چیه؟ من گیج شدم

jet هم محدودیت SMS داره و هیچ راه حلی هم نداره. البته اکثر گوشیهای جاوای سامسونگ این مشکل رو دارن.

AB
10-06-2010, 10:26
قضیه چیه؟ من گیج شدم

محدودیت اس ام اس داره ولی تا حالا نزاشتم 500 تاش پر بشه.دوستانی که خوره اس ام اس هستن راهنمایی کنن.اگه بره تو مموری که خیلی خوبه.:27:

MOHAMMAD2010
10-06-2010, 13:20
بچه ها به نظرتون کسی حاضر میشه جت خودشو با 5800 عوض کنه ؟ ( با 30-40 تومن سر دادن )

Highbury
10-06-2010, 14:10
هیچ کدوم از گوشیهای سامسونگ(جاوا) ظرفیت پیام هاشون نامحدود نیست و محدودیت داره

SCORPION8
10-06-2010, 22:15
یه سوال مهم من امروز چند تا برنامه خوب از جمله تهران یاب رو گرفتم ولی بعضی برنامه های وقتی نصب میکنم و اجراش میکنم تو برنامه نمیره و این پیامو میده JAVA ERROR INVALID FORMAT یا مصلا میگه اطلاعاتی تو مموری نیست کمک کنیدمگه جاوا ساپورت نمیکنه

Mahdi/s
11-06-2010, 09:42
سلام...میشه بگید آخرین ورژن گوشی اسمش چیه...؟؟/فارسی هم ساپورت کنه..؟؟
لطفا اسم جدید ترینش باشه...مهمه....ممنون...

vroom
11-06-2010, 10:37
سلام...میشه بگید آخرین ورژن گوشی اسمش چیه...؟؟/فارسی هم ساپورت کنه..؟؟
لطفا اسم جدید ترینش باشه...مهمه....ممنون...

سلام
s8003JPIL1 جدیدترینه که فقط نمایندگی ها دارن و تو اینترنت نیست:46:

Mig33
11-06-2010, 12:24
سلام

مال منم اینه... :31:
فقط بگم تاچش فوق العاده شده ... فارسی و تقویم شمسی هم روشه
یه نکته جالب در مورد باتری :
هفته پیش که گوشی رو گرفتم تا الان باتری با چند بار شارژ و دشارژ حسابی طول عمرش بهتر شده و اینکه چیزی که من تست کردم و به نظرم تو مصرف انرژی تاثیر داره اینکه wallpaper های جت همه میدونید bmp هستند اونا رو عوض کنید و jpeg بذارید واقعا تو مصرف تاثیر داره.
دیروزم با wifi جت به وایرلس خونه وصل شدم .... خیلی عالی بود. :8:

SCORPION8
11-06-2010, 12:39
یه سوال مهم من امروز چند تا برنامه خوب از جمله تهران یاب رو گرفتم ولی بعضی برنامه های وقتی نصب میکنم و اجراش میکنم تو برنامه نمیره و این پیامو میده JAVA ERROR INVALID FORMAT یا مصلا میگه اطلاعاتی تو مموری نیست کمک کنیدمگه جاوا ساپورت نمیکنه

Mig33
11-06-2010, 15:25

جاوای سامسونگ و موتورولا و ال جی و .... فرق میکنه با سونی اریکسون و .... خیلی از برنامه ها روشون جواب نمیده :31:
کلا کسی که این مدل گوشی ها رو میخره باید بی خیال خیلی برنامه ها بشه :41:
من خودم قدیم ندیما خوره برنامه بودم و هذ چی بگی رو گوشیم میریختم بعد الان به این نتیجه رسیدم که یه گوشی باید امکانات دیفالت خوبی داشته باشه که کارمو راه بندازه و اذیتم نکنه :5:

alirezamrl
11-06-2010, 18:04
سلام دوستان.من وقتی کابل usbوصل میکنم روی mass storage میزارم مموری کارت میاد بالا وقتی کابل رو جدا میکنم گوشی به صفحه خودش بر نمیگرده!
هنوز تو همون mass storage میمونه!فقط باید خاموش روشن کنم تا ok بشه! یعنی چی مشکل از کجاست!در ضمن وقتی کابل میزنم صدا میکنه هم وقتی در میارم.
نمیدونم مشکل از چیه اعصابم خورد کرده خواهشا یکی کمک کنه منتظرم.ممنون

alirezamrl
11-06-2010, 21:56
سلام.من منتظر جوابم!
outpost شما اعصاب همه بچه ها رو خورد کردی.اینقدر سنگ سونی اریکسون به سینه میزنی اینجا پست نده!!!
در ضمن این گوشی خیلیم عالیه هم تو عکس هم فیلمبرداری.من خودم صدای فیلمبرداری واسم مهمه!فوقالعاده صدا میگیره 48000hz 64000kbps اره داداش.تو جایی که صدای بیس ادم رو کر میکنه این گوشی کم نیاورد!باورت میشه!
هر گوشی یه مشکلی داره و انم جدا از بقیه نیست.شما ذهن همه رو خراب کردی واسه خرید این گوشی یعنی چی!
از ارنا بهتره چون فروختن ال جی یه روزی با کرام الکاتبین هست!صرف نظر از هر امکانی که داره!
و اما سونی اریکسون شما!جالبه بدونید سود سهام شما کجا سامسونگ کجا پارسال یادتونه که!!!!!!!!!
اره عزیزم.موفق باشید

ashkan_naji
11-06-2010, 22:27
سلام-دوستان واستون پیش نیومده که گوشی وسط پاک کردن مسیج ها ری استارت بشه؟

mohsen_tanha021
11-06-2010, 23:33
سلام دوستان.من وقتی کابل usbوصل میکنم روی mass storage میزارم مموری کارت میاد بالا وقتی کابل رو جدا میکنم گوشی به صفحه خودش بر نمیگرده!
هنوز تو همون mass storage میمونه!فقط باید خاموش روشن کنم تا ok بشه! یعنی چی مشکل از کجاست!در ضمن وقتی کابل میزنم صدا میکنه هم وقتی در میارم.

خوب وقتی سریع کابلو میکشی بیرون همین جوری میشه دیگه.
برو روی درایو گوشی توی my computer کلیک راست کن eject رو بزن بعد یه پیغام پایین صفحه سمت راست میاد که میگه حالا میتونی کابل رو در بیاری بعد کابل رو در بیار ok؟؟؟؟

EHTEMALAN
12-06-2010, 00:30
سلام به همگی!!!مثل بقیه سوال هام که جواب دادید لطف کنید این یکی هم جواب بدید.....وقتی برنامه trek buddy رو باز میکنم منو رو که میزنم وقتی startرو انتخاب میکنم به همین حالت انتخاب شده میمونه و نه به برنامه میره نه error میده مثل اینکه هنگ باشه کسی میدونه مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

EHTEMALAN
12-06-2010, 00:38

یه راهش اینه که دوستمون گفت یه راهم اینه که وقتی گوشیت وصل شد یه پنجره پایین توی نوار استاندارد باز میشه به اسمSafely Remove Hardware که وقتی کارت تموم شد باید این پنجره رو باز کنی و روی درایو گوشی خودت کلیک چپ کنی بعد سیوش کنی یا همون روی برنامه کلیک راست کنی و درایو گوشیت رو سیو کنی بعد کابل رو جدا کنی

EHTEMALAN
12-06-2010, 01:13
یه گوشی با این اولوویت ها چی خوبه؟1.دو سیم کارته2.غیر لمسی 3.دوربین خوب4.قیمت مناسب 5.حافظه متوسط 6.نوکیا نباشه ممـــــــــــــــــــــــ ــنون اگه سریع جواب بدین

omid750
12-06-2010, 09:57
سلام

من احتمال زياد برم جت بخرم. چندتا سوال داشتم در مورد اين گوشي :

1- براي اينكه بفهمم گوشي كه ميخرم كه چه فريموري هست ، چه كدي رو بايد تو گوشي بزنم ؟ (البته فكر كنم *#1234# باشه -البته از راست به چپ)

2- توي تهران از كجا جت رو بخرم كه بتونم ، سريع همونجا آپديت بكنمش ؟

3- اين آپديت كردن هزينه اي داره يا جزو خدمات گارانتي هستش ؟

mohsen_tanha021
12-06-2010, 10:51
سلام به همگی!!!مثل بقیه سوال هام که جواب دادید لطف کنید این یکی هم جواب بدید.....وقتی برنامه trek buddy رو باز میکنم منو رو که میزنم وقتی startرو انتخاب میکنم به همین حالت انتخاب شده میمونه و نه به برنامه میره نه error میده مثل اینکه هنگ باشه کسی میدونه مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام داداش.هنگ نکرده باید بری توی فضای باز تا ماهواره هارو پیدا کنه بعد چراغ بالای برنامه صفحه سبز میشه یعنی ماهواره رو پیدا کرده باید صبر کنی واسه من 3 دقیقه ای ماهواره رو پیدا کرد البته رو پشت بوم

mohsen_tanha021
12-06-2010, 10:57
من احتمال زياد برم جت بخرم. چندتا سوال داشتم در مورد اين گوشي :

1- براي اينكه بفهمم گوشي كه ميخرم كه چه فريموري هست ، چه كدي رو بايد تو گوشي بزنم ؟ (البته فكر كنم *#1234# باشه -البته از راست به چپ)

2- توي تهران از كجا جت رو بخرم كه بتونم ، سريع همونجا آپديت بكنمش ؟

3- اين آپديت كردن هزينه اي داره يا جزو خدمات گارانتي هستش ؟

درمورد سوال اولت که خودت جواب دادی همون کد درسته.
برو نمایندگی پارس ماکروتل بخر همونجا واست آپدیت میکنن
آپدیت جزو خدمات گارانتی به حساب میاد و رایگانه البته اگه بری از مغازه و بدون گارانتی بخری فکر کنم واسه آپدیت 10 هزار تومان باید پیاده شی

omid750
12-06-2010, 13:01
برو نمایندگی پارس ماکروتل بخر همونجا واست آپدیت میکنن

من رفتم سايت مايكروتل رو ديدم.

توي (پاساژ علاالدين) و (بازار ايران) چندتا نمايندگي فروش گذاشته.

خب اگه برم توي اين نمايندگيهاي فروش ، اونجا آپديت ميكنن ؟ يا شما نمايندگي خاصي مد نظرته ؟

خلاصه اينكه يه آدرس نمايندگي بهم بديد كه برم گوشي رو بخرم و آپديت هم خودشون بكنن.ترجيحا تو همون علاالدين يا پاساژ ايران.

alirezamrl
12-06-2010, 14:42
سلام دستتون درد نکنه دیگه!مارو چی فرض کردین.هه هه داداشا من اینکارارو انجام میدم قبل از جدا کردن!
بازم این مشکل هست!

mohsen_tanha021
12-06-2010, 14:44
من رفتم سايت مايكروتل رو ديدم.

توي (پاساژ علاالدين) و (بازار ايران) چندتا نمايندگي فروش گذاشته.

خب اگه برم توي اين نمايندگيهاي فروش ، اونجا آپديت ميكنن ؟ يا شما نمايندگي خاصي مد نظرته ؟

خلاصه اينكه يه آدرس نمايندگي بهم بديد كه برم گوشي رو بخرم و آپديت هم خودشون بكنن.ترجيحا تو همون علاالدين يا پاساژ ايران.

به نظر من برو همون نمایندگی اصلی تو خیابون مطهری اولین آدرسی که تو خود سایت ماکروتل زده رو میگم

mohsen_tanha021
12-06-2010, 14:49
سلام دستتون درد نکنه دیگه!مارو چی فرض کردین.هه هه داداشا من اینکارارو انجام میدم قبل از جدا کردن!
بازم این مشکل هست!

داداش سوتفاهم نشه ما گفتیم شاید اینکارو انجام نمیدی.
واسه من اینجوری بود با همین روشی که گفتم درست شد ولی باید مطمئن بشی که پیغام بیاد بعد کابل رو جدا کنی.
سریع کابل رو نکش بیرون وقتی یه فایلی رو ریختی یه چند ثانیه صبر کن بعد کابل رو در بیار.
اگه اینجوری درست نشد من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه دوستان دیگه بلدن جواب بدن.

omid750
12-06-2010, 14:52
به نظر من برو همون نمایندگی اصلی تو خیابون مطهری اولین آدرسی که تو خود سایت ماکروتل زده رو میگم

اوني كه توي مطهري هستش ، جلوش نوشته مركز خدماته نه فروش.

دوستان كسي نظري نداره كه من گوشي رو كجا بخرم كه همونجا آپديت هم بكنن ؟

alirezamrl
12-06-2010, 19:24
سلام محسن جان.نه خواهش میکنم.مخلص شما هستیم.:11:
من این کاری که شما میگی نکردم حالا انجام میدم.من بیشتر از تسک بار رو mass storage میزدم به مشکل میخورد.
اخه عشق سامسونگ هستیم دیگه!:10: من تا حالا 7تا گوشی سامی داشتم خدایش هیچ مشکل سخت افزاری نداشته تا حالا.اینم ایشالا با کار شما حله!
بازم ممنون.موفق باشی:46:

omid750
13-06-2010, 07:15
ا

دوستان كسي نظري نداره كه من گوشي رو كجا بخرم كه همونجا آپديت هم بكنن ؟

كسي نيست ما رو راهنمايي كنه ؟

Mig33
13-06-2010, 07:52
كسي نيست ما رو راهنمايي كنه ؟

دوست عزیز از 118 تلفن مایکروتل رو بگیر و از خودشون بپرس :5:

در ضمن دوستانی که با گارانتی مایکروتل خرید کردند برن توسایتش چون مدت قرعه کشی تا 6 تیر ماه تمدید شده :31:

Hamid Reza
13-06-2010, 11:52
دوستان من یه چیزی کشف کردم که نمیدونستم تا حالا :D

نمیدونم شما میدونین یا نه

این شماره رو بزنین #*0#*

شمارو میبره تو یه صفحه که 9 قسمت داره و میتونید قسمتهای مختلقف گوشیتون رو چک کنین :D

شاید همه گوشیهای سامسونگ داشته باشه ولی من این اولین سامسونگمه تازه فهمیدم :D

خیلی جالبه

میتونید دوربین دوم گوشیتونم راه بندازین و خودتونو توش ببنیند

حتما امتحان کنید

Mig33
13-06-2010, 14:52
دوستان من یه چیزی کشف کردم که نمیدونستم تا حالا :D

نمیدونم شما میدونین یا نه

این شماره رو بزنین #*0#*

شمارو میبره تو یه صفحه که 9 قسمت داره و میتونید قسمتهای مختلقف گوشیتون رو چک کنین :D

شاید همه گوشیهای سامسونگ داشته باشه ولی من این اولین سامسونگمه تازه فهمیدم :D

خیلی جالبه

میتونید دوربین دوم گوشیتونم راه بندازین و خودتونو توش ببنیند

حتما امتحان کنید

اینم 2 تا کد بدردبخور دیگش :

یرای هارد ریست کردن گوشی ( همه چی پاک میشه و بر میگرده حالت کارخونه :: احتیاط کنید )

# 3855 * 2767 *

برای نشون دادن مک آدرس کارت شبکه داخل جت:

62209526# #*

این مک آدرس بدرد این میخوره مثلا من تو خونه اینترنت وایرلس دارم و برای مودمم تعریف کردم که 2 تا نوت بوک و یه گوشی سامسونگ جت فقط میتونند از این شبکه استفاده کنند ( امنیتی ) مودم وایرلس برای این تعریف شما احتیاج به مک آدرس کارت شبکه دیوایس شما داره این مک آدرس رو شما اونجا وارد میکنید و دیگه خلاص....

alirezamrl
13-06-2010, 15:46
سلام اقا محسن حله.درست شد.ممنون شاد باشید:10:

mohsen_tanha021
13-06-2010, 23:18
سلام محسن جان.نه خواهش میکنم.مخلص شما هستیم.:11:
من این کاری که شما میگی نکردم حالا انجام میدم.من بیشتر از تسک بار رو mass storage میزدم به مشکل میخورد.
اخه عشق سامسونگ هستیم دیگه!:10: من تا حالا 7تا گوشی سامی داشتم خدایش هیچ مشکل سخت افزاری نداشته تا حالا.اینم ایشالا با کار شما حله!
بازم ممنون.موفق باشی:46:

سلام اقا محسن حله.درست شد.ممنون شاد باشید:10:

ما کوچیکتیم داداش.:11:
پس پیش شما روسفید شدیم:31:

SCORPION8
14-06-2010, 10:30
برای شماها پیش اومده شارژ کنید زود خالی بشه من شارژ کردم 2 روز یا 1 روز بعد 3 تاش خالی میشه

Mahdi/s
14-06-2010, 12:46
سلام..من چند روزپیش پرسیدم آخرن ورژن گوشی کدوم....یکی از بچه ها لطف کرد جواب داد..

s8003JPIL1 جدیدترینهمیخواستم بپرسم مطمئن هست...مثلا امکانش نیست که جدید تر از اون هم اومده باشه...و دوستمن ندونه.....ممنون میشم راهنمایی کنید..

alirezamrl
14-06-2010, 12:51
سلام .عزیزی محسن جان
scorpion من بار اول با گوشی کار کردم تا خاموش شد.بعد تو حالت خاموش 8 ساعت تو شارژ گذاشتم باهاشم کار نکردم.تازه یکی میگفت یه 8 ساعت یه 12 ساعت بهترین راه واسه شاژ خوب نگه داشتن هست.بعد 8 ساعت باهاش کار کردم 1روزو نیم کار کرد low batery داد!ولی بعد از این تا 2 روز با استفاده زیاد نگه میداره!فریمورت اگه اخری باشه توپ نگه میدارهs8003jpil1.موفق باشید یا حق:11:

RaS0oL.M
14-06-2010, 14:56
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون............. :11:
:18::18::18::18::18::18:

RaS0oL.M
14-06-2010, 15:02
آخرین فریمورو لطف می کنین................برا من s8000OXEIK1 هست..............

tsjaleb
14-06-2010, 20:54
نوشته شده توسط vroom مشاهده تاپيک
سلام
s8003JPIL1 جدیدترینه که فقط نمایندگی ها دارن و تو اینترنت نیست

ماله من همين فريمور هستش . يعني جديدتر از اين ( فارسي ) نيومده ؟

mohsen_tanha021
14-06-2010, 23:18
سلام..من چند روزپیش پرسیدم آخرن ورژن گوشی کدوم....یکی از بچه ها لطف کرد جواب داد..
میخواستم بپرسم مطمئن هست...مثلا امکانش نیست که جدید تر از اون هم اومده باشه...و دوستمن ندونه.....ممنون میشم راهنمایی کنید..

آخرین فریمورو لطف می کنین................برا من s8000OXEIK1 هست..............

ماله من همين فريمور هستش . يعني جديدتر از اين ( فارسي ) نيومده ؟

جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2
جدیدترین فریمور خارجی(جنوب شرق آسیا) ماله من این فریموره که واقعا عالیه:S800MDXJC

Mahdi/s
15-06-2010, 11:16
جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2خیلی ممنون....فقط چون من باید با مدرک حرف بزنم....چون کارم جایی گیره....میشه بگی منبع داری یا نه....یا اصلا طرف گفت نه این نیست..من بهش چی بگم..؟؟

RaS0oL.M
15-06-2010, 13:20
من یه مشکلی با جت دارم اینه که وقتی تو جیبم می زارم بعد در میارم بعد ده دقیقه گوشیم گیر می کنه بد بعدشم سر 5 دقیقه درست می شه چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فلش کردم فریمورشو عوض کردم درست نشد.....................ممنون............. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
.................................................. ...........................................:19::19 ::19::19::19::19::19::19::19::19:

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

جدیدترین فریمور فارسی که فقط ماکروتل داره اینه:S8003JPJB2
جدیدترین فریمور خارجی(جنوب شرق آسیا) ماله من این فریموره که واقعا عالیه:S800MDXJC
پول می گیره نصب می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا کارتو نشون بدم کار حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen_tanha021
15-06-2010, 20:47
خیلی ممنون....فقط چون من باید با مدرک حرف بزنم....چون کارم جایی گیره....میشه بگی منبع داری یا نه....یا اصلا طرف گفت نه این نیست..من بهش چی بگم..؟؟

خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر:20:

پول می گیره نصب می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا کارتو نشون بدم کار حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه گارانتی داری رایگانه وگرنه باید پول بدی.
کارتو ببری حله فاکتورت هم همراهت باشه بهتره:20:

Mahdi/s
15-06-2010, 21:59
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه مشکل اینجاس طرف خود نمایندگیه...:31:

mohsen_tanha021
15-06-2010, 23:41
آخه مشکل اینجاس طرف خود نمایندگیه...:31:

یعنی چی؟؟؟!!!!:18:
اگه خود نمایندگیه ازش بپرس دیگه:31:
اگه هم زیاد اطلاعات داره یعنی در حد نمایندگی بازم برید نمایندگی:31:

Mahdi/s
16-06-2010, 09:25
اگه خود نمایندگیه ازش بپرس دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پرسیدم دیگه....الکی جوابمو داد....منم گفتم اینی که شما گفتی رو بگم البته با سند و مدرک..:31:

RaS0oL.M
16-06-2010, 10:18
خوب زنگ بزن به نمایندگی ماکروتل بپرس تا خیال طرف هم راحت بشه مدرک از این بهتر:20:

اگه گارانتی داری رایگانه وگرنه باید پول بدی.
کارتو ببری حله فاکتورت هم همراهت باشه بهتره:20:
از مغازه خردیدم....................همراش کارتم هست..................حله.................... فاکتور داره..........

ARAGONE
16-06-2010, 14:19
سلام به همه برو بچ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif آقايون خانوما يه سوالي
اگه ما يه گوشي بخواهيم كه
1. كلا office , pdf به راحتي بخونه
2 . دنگ و فنگ فريمور و اين چيزا رو نداشته باشه
3 . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif عالي باشه
4. موارد 1و 3 + بازي رو همزمان انجام بدي( minimize ) گير نداشته باشه
5 . با حال باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
JET OR ARENA

tsjaleb
16-06-2010, 19:45
سلام به همه برو بچ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif آقايون خانوما يه سوالي
اگه ما يه گوشي بخواهيم كه
1. كلا office , pdf به راحتي بخونه
2 . دنگ و فنگ فريمور و اين چيزا رو نداشته باشه
3 . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif عالي باشه
4. موارد 1و 3 + بازي رو همزمان انجام بدي( minimize ) گير نداشته باشه
5 . با حال باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
JET OR ARENA

شك نكن جت . من خودم خيلي راحت فايل هاي pdf و office رو باهاش اجرا مي كنم . با cpu 800 هم كه داره همه چيزي رديفه و مي توني minimize كني بري سراغ كار ديگه ...

AlamtabC
16-06-2010, 20:59
سلام فقط شنیده هارو درمورد این گوشی میگم چون خودم باهاش کار نکردم

دوستان میگن:

1- کیفیت صفحه در حد 8910 نیست
2- تاچ و ویجت مثل 8910 کار نمیکنه
3-سی پی یو کوال کام هستش که فکر نمی کنم برای گوشی جاوا کم باشه
4- سی پی یو و رم تو این گوشی حیف شده

در ضمن من هیچ کدوم از پست های شما رو نخوندم لطفا جامع و با پرهیز از تعصب توضیحات کامل رو در موردش ارائه بدید ممنون میشم

ruzbe1313
16-06-2010, 21:18
چند سوال:

الان ساپورت فارسی جت کامله؟ ( صفحه کلید افقی، تقویم شمسی)

منشی تلفنی هم داره؟

چقد شارژ نگه میداره؟

و اینکه Reject List بدرستی کار می کنه؟

ممنون:46:

EHTEMALAN
17-06-2010, 03:08
آقا چه حالی از ما گرفته شد هی میگفتن حافظه مسیجش کمه ما میگفتیم نه بابا مگه آدم چقدر مسیج میخاد نگه داره؟ اما امروز 4تا مسیج کج و کور اومد یه بار پیغام داد اولش باورم نمیشد بعد دیدم نه باید پاک کنم... کسی راهی برای افزایش محل مسیج ها نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

EHTEMALAN
17-06-2010, 03:15
چند سوال:

الان ساپورت فارسی جت کامله؟ ( صفحه کلید افقی، تقویم شمسی)

منشی تلفنی هم داره؟

چقد شارژ نگه میداره؟

و اینکه Reject List بدرستی کار می کنه؟

ممنون:46:

بله عزیز فارسی رو کاملا ساپورت میکنه تقویم شمسیم داره فقط تو حالت افقی فارسی نداره.. منشی تلفنیشم کارش رو خوب بلده و بین 2.5تا3روز شارز نگه میداره البته بستگی داره چه جوری آببندیش کنی و در مورد Reject List هم باید بگم عالیه یا حداقل کار منو راه انداخته البته کامل تر باید استادان بگن

AB
17-06-2010, 12:41
آقا چه حالی از ما گرفته شد هی میگفتن حافظه مسیجش کمه ما میگفتیم نه بابا مگه آدم چقدر مسیج میخاد نگه داره؟ اما امروز 4تا مسیج کج و کور اومد یه بار پیغام داد اولش باورم نمیشد بعد دیدم نه باید پاک کنم... کسی راهی برای افزایش محل مسیج ها نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا 4 تا چیه؟؟؟!!!

ظرفیتش 515 تا هست.

ARAGONE
17-06-2010, 15:09
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
راستي چرا تشكر از ديگران من اصلا نيست ؟ چرا ؟

Dark.Life
17-06-2010, 15:21
wowww . همين ا لان نزديك 50 صفحه رو خوندم :3:
چيزاي خوب وبد زيادي بود از arena , jet
راستش ميخواستم چندتا پيام خصوصي واسه چند تا از بچه ها بدم كه .....:31:
حقيقتش به نظر من آرينا و جت گوشي هاي خوبي هستن ولي هيچكدومشون نصبت به قيمتشون اونقدرا هم خوب نيستن :2:. مثلا باطري lg خيلي خيلي ستمه كه دسته كم 2 روز يه با ر واس شارژ شه همينطور كيفيت پايين صفه تو افتاب
در مورد jet هم به نظرم اين همون star كه چندتا جنگولك بازي بهش اضاف كردن و با 200 تومن تحويل ملت ميدن
من فك كنم اگه از قيمت هر دوشون 100 - 150 كم بشه ارزش خريدن داره . الان كه jet 320 , arena 300 به نظرم زياد مياد :13:
WHATS YPUR OPINION
:question:
راستي چرا تشكر از ديگران من اصلا نيست ؟ چرا ؟

قیمت جت تو سایت زده 280 تومن ... تو بازار 260 70 پیدا میشه ... اگه قرار باشه 100 تومنش کم بشه میشه 160 تومن
در حالی که امکاناتش نسبت به استار خیلی بیشتره
صفحه amoled و رزولوشن 4 برابر
سنسور مجاورت سنج
سوکت 3.5 میلیمتری
2 گیگ مموری داخلی
اسپیکر جدا
دوربین 5 و اوتوفوکوس و فلش
فیلم برداری wvga
سی پی یو 800
وای فای
gps
و...

استار اگه 140 تومن باشه و قرار باشه جت بشه 160 تومن به نظرت درسته اینهمه امکانات بیشتر داشته باشه و فقط 20 تومن گرونتر باشه ؟ :18:

ولی خب یه گوشیهاییم هست که بیشتر از جت ارزش داشته باشه ... پیشنهاد من به شما s5620 monte هست
تقریباً همه امکانات جتو داره + تاچ خازنی ... فقط دوربینش ضعیفتره ... قیمت 190 تا 200 تومن

اگه هم دوربین خوب میخای مارول هست که وای فایم داره 190 تومن

EHTEMALAN
18-06-2010, 02:48
بابا 4 تا چیه؟؟؟!!!

ظرفیتش 515 تا هست.

حالا منظور منم که 4تا نیست آجرای آلکاتل هم بیش از 4تا نگه میدارن منظورم کم بودن جاش هست.باید 2000مخاطب رو میدادن به مسیج و 500تای مسیج رو میدادن به مخاطب درست میشد. حالا با این همه تفاسیر راهی بلد نیست کسی که حافظه مسیج رو ببره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aref3dsmax
18-06-2010, 04:37
سلام.من فریم ور جت رو از رپید شیر دانلود کردم.چجوری بریزم تو گوشی؟؟؟!!!
aref3dsmax@gmail.com

AB
18-06-2010, 10:32
حالا منظور منم که 4تا نیست آجرای آلکاتل هم بیش از 4تا نگه میدارن منظورم کم بودن جاش هست.باید 2000مخاطب رو میدادن به مسیج و 500تای مسیج رو میدادن به مخاطب درست میشد. حالا با این همه تفاسیر راهی بلد نیست کسی که حافظه مسیج رو ببره بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه.راهی نداره.

aref3dsmax@gmail.com

mohsen_tanha021
18-06-2010, 12:58
aref3dsmax@gmail.com

آموزش تغییر فریمور :

برنامه مورد نیاز برای آپدیت (مولتی لودر) :

گوشی رو خاموش کنین.(از آغاز تا پایان گوشی باید خاموش باشه.)

سیم کارت و مموری رو دربیارین.

3 تا دکمه کاهش صدا ;دوربین و خاموش/روشن رو با هم فشار بدین تا گوشی به حالت دانلود بره.

گوشی رو به پی سی وصلش کنین.

درایور گوشی تون رو نصب کنین.(تو سی دیش هست اگه ویندوز نشناخت از اینترنت پیداش کنین.)

مولتی لودر رو اجراش کنین.

LSI6410 رو انتخاب کنین.

گزینه های Boot Change ' Full Download ' و Master ROM رو تیک بزنین.

مسیر همه فایل ها رو به برنامه بدین (به جز چهار تای آخری).

در قسمت مربوط به rsrc2 مسیر فایل دارای کلمه low رو به برنامه بدین.

(فلش کردن بدون فایل بوت هم امکان پذیره ولی سازگاری گوشی رو با نسخه جدید کاهش میده.ریسک فلش

کردن با فایل بوت هم بیشتره.)

گزینه پورت سرچ رو بزنین تا گوشی رو پیدا کنه.بعدش دانلود رو بزنین.

اگه همه مراحل درست انجام بشه در سمت راست مولتی لودر مینویسه Download Complete.

گوشی رو از پی سی جدا کنین

باتری گوشی رو دربیارین.دوباره جاش بندازین.

گوشی رو روشن کنین.

بعد از ظاهر شدن صفحه اصلی گوشی رو خاموش کنین.

سیم کارت و مموری رو جا بندازین.

گوشی رو دوباره راه اندازی کنین.
البته کلیه عواقب این کار بر عهده خودتونه:11:

RaS0oL.M
18-06-2010, 15:35
آخرین فریمورش چیه می خوام ضروریه.............:11:

mehryazdan
18-06-2010, 17:52
سلام دوستان من یک خواهشی ازتون داشتم یک ویدئو آپلود کردم اگر زحمتی نیست اینو دانلود کنید ببینید گوشیتون پخش میکنه یا نه فرمتش H264 هست که کیفیت بسیار خوبی داره حجمش هم زیاد نیست 7 مگابایت هست روی 5800 امتحان کردم پخش نکرد :11:

انشالله این چند روز امتحانام تموم بشه میرم بخرم

yoosef_st
18-06-2010, 18:57
بر و بچزی که این گوشی رو دارین
به نظرتون Jet بگیرم یا S8300 ؟
من تا حالا گوشی بدون سیستم عامل نداشتم.
بنا بر این رابط کاربریش خیلی مهمه برام.
اینجوری که شنیدم 8300 در مورد SMS نوشتن با تاچ گوشی و اینها یه مقداری مشکل داره. درسته؟
بعد برای این برنامه GPS درست و حسابی پیدا میشه؟

Mig33
18-06-2010, 19:38
سلام دوستان من یک خواهشی ازتون داشتم یک ویدئو آپلود کردم اگر زحمتی نیست اینو دانلود کنید ببینید گوشیتون پخش میکنه یا نه فرمتش H264 هست که کیفیت بسیار خوبی داره حجمش هم زیاد نیست 7 مگابایت هست روی 5800 امتحان کردم پخش نکرد :11:

انشالله این چند روز امتحانام تموم بشه میرم بخرم

دوست عزیز من تست کردم ... تمیز پخش کرد :31: مشکلی نداشت :8:
ولی خدائیش عجب کیفیتی رو گوشی داشت از نوت بوک وایو که دارم واقعا بهتر بود حال کردم :5:

mehryazdan
18-06-2010, 19:56
دستت درد نکنه انشالله بخرم هر چی یاد بگیرم میام اینجا با شماها تقسیم میکنم واقعا شرمندم کردی :11:
واقعا کم کم دارم به این جت ایمان میارم

Mig33
18-06-2010, 20:10
بر و بچزی که این گوشی رو دارین
به نظرتون Jet بگیرم یا S8300 ؟
من تا حالا گوشی بدون سیستم عامل نداشتم.
بنا بر این رابط کاربریش خیلی مهمه برام.
اینجوری که شنیدم 8300 در مورد SMS نوشتن با تاچ گوشی و اینها یه مقداری مشکل داره. درسته؟
بعد برای این برنامه GPS درست و حسابی پیدا میشه؟

بزارید تجربیاتم بعد از حدود 10 روز که از خرید جت می گذره رو براتون بگم :
به نظر من همانطوری که قبلا هم گفتم 2 دسته اصلا نباید سراغ این گوشی برن
- اونائی که براشون ذخیره اس ام اس مهمه ( این گوشی تو این زمینه محدودیت داره )
- اونائی که عشق برنامه دارن ( این گوشی به خاطر نداشتن سیستم عامل و محدود بودن به پلاتفرم جاوا عملا چیزی روش نصب نمیشه )
دوستان دقت کنند که جاوای این گوشی با گوشی های سونی اریکسون و .. متفاونه مثلا نقشه تهران بدونید که رو این گوشی نصب نمیشه !!!! خلاصه زیاد رو برنامه حساب نکنید.
در مورد GPS :
به نظر من GPS این گوشی از لحاظ سخت افزاری خیلی خوبه و لی خوب نرم افزار خیلی با کیفیتی براش نیست یه نرم افزاری هست بنام TRUKBUDDY که هر چند کارتون رو راه میندازه ولی عملا در مقابل OVI MAP نوکیا حرفی برای گفتن نداره ( می تونم بگم تنها نکته مثبت گوشی های نوکیا همین OVI MAP اوناست و گرنه باید انداختشون تو سطل آشغال ) :31:
نکات منفی دیگه ای هم هست به نظر من :
بلند گو گوشی جای خوبی تعبیه نشده.
پشت و روی گوشی خیلی باحال اثر انگشت روش میمونه :31:
هر چند باتری گوشی بعد از مدتی آب بندی میشه ولی در کل به باتری این گوشی امنیاز متوسط به پائین میشه داد.
ولی نکات خوبی هم هست :
دیزاین واقعا عالی
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده (در حالت معمولی و پخش فیلم )
رابط کاربری بسیار خوب و کاربر پسند.
تاچ فوق العاده
تقوبم شمسی (بسته به فریم وبر )
برنامه های پیش گزیده مناسب
در کل نظر من :
من از خریدم راضی هستم چون دنبال یه گوشی بی دردسر می گشتم ... حوصله نصب برنامه رو هم دیگه ندارم و میشه گفت نیاری ندارم ( یه زمانی خوره برنامه بودم و و اقعا خسته شدم ) دیزاین گوشی هم برام مهم بود.
این گوشی با چیزائی که روشه نیاز منو کاملا مرتقع میکنه و کاملا از خریدم راضی هستم .
برای هر خریدی قبلش نیازتون و انتظاراتتون رو ار گوشی مشخص کنید تا بعدا دیپرس نشید :31:

AB
18-06-2010, 22:09
Mig33 عزیز فیرم ویر شما چیه و چه زبان هایی روش هست؟راستش خیلی دنبال تقویم شمسی هستم.

موقع خرید فروشنده گفت گارانتی یکی مایکروتل هست یکی هم ماکروتل.قیمت ماکروتل ارزونتر بود واسه همین اونو برداشتم.قیافه کارت گارانتیش هم داد میزنه که درست حسابی نیست.نه سریال نه مدل.هیچی روش ننوشته.پشت کارت فقط اسم 5 تا تعمیرگاه تو تهران هست.

فیرم ویر فارسی جدید هم که تو نت پیدا نمیشه.حالا میخام آپدیت کنم ولی نمیدونم کجا ببرم.

NONE
19-06-2010, 09:06
mishe ctanta barname vasash bezarid

RaS0oL.M
19-06-2010, 12:26
آخرین فریمور جتو می دین؟؟؟؟؟؟؟؟

Mig33
19-06-2010, 16:19
Mig33 عزیز فیرم ویر شما چیه و چه زبان هایی روش هست؟راستش خیلی دنبال تقویم شمسی هستم.

موقع خرید فروشنده گفت گارانتی یکی مایکروتل هست یکی هم ماکروتل.قیمت ماکروتل ارزونتر بود واسه همین اونو برداشتم.قیافه کارت گارانتیش هم داد میزنه که درست حسابی نیست.نه سریال نه مدل.هیچی روش ننوشته.پشت کارت فقط اسم 5 تا تعمیرگاه تو تهران هست.

فیرم ویر فارسی جدید هم که تو نت پیدا نمیشه.حالا میخام آپدیت کنم ولی نمیدونم کجا ببرم.

آقا ما مخلصیم :10:
فریم ویر من اینه S8003 JPIL1 هست رو شم زبان های :
انگلیسی
عربی
فارسی
اردو
فرانسه
نصب شده و تقویم شمسی هم روش هست که به نظرم یکی از نکات مثبت این گوشی و از نظر من خیلی حائز اهمیته چون شما تمام برنامه های کاری ، تولدها دوستان ، یادداشت ها رو می تونید رو این تقویم داشته باشید.
البته دوستان میگن یه ورژن ورژن فریم ویر جدیدتر هم مایکروتل آورده ، اینجا ببینید :

گارانتی مایکروتل درسته البته درست ترش پارس مایکروتل هست ... رو جعبه اون لیبل هولو گرامی طلا ئی داره و یه کارت طلائی هم تو جعبه هست .
البته شما گوشی رو ببر همین گارنتی اصلی ( مایکروتل ) بگو فریم ویر جدیدو بریزه 10 تومن میگن پول میگیرن :31:
راه دیگه ای نداره چون فریم ویرهای قارسی که اونا دارن گویا جائی پیدا نمیشه !!! :46:
موفق یاشید

mohsen_nz87
19-06-2010, 18:41
سلام به همه ... اینم فریمور جدید با ساپورت فارسی که در اختیار نمایندگی هاست : jpjb2

Mig33
19-06-2010, 19:06
يه چيز جالب اينكه ميتونيد اس ام اس فارسي بزنيد در حالت افقي گوشي با استفاده از زبون عربي ؤ براي چهار حرف اختصاصي فارسي از اردو استفاده كنيد بغير از حرف JE كه تو اردو هم نيست.
اين از حالت حالت تايپ اس ام اس فارسي در حالت عمودي خيلي بهتره
الان اين پستو به همين روش و با استفاده از WIFI گوشي اينجا ميزارم.

RaS0oL.M
19-06-2010, 20:17
انگلیسی
عربی
فارسی
اردو
فرانسه
نصب شده و تقویم شمسی هم روش هست که به نظرم یکی از نکات مثبت این گوشی و از نظر من خیلی حائز اهمیته چون شما تمام برنامه های کاری ، تولدها دوستان ، یادداشت ها رو می تونید رو این تقویم داشته باشید.
البته دوستان میگن یه ورژن ورژن فریم ویر جدیدتر هم مایکروتل آورده ، اینجا ببینید :

گارانتی مایکروتل درسته البته درست ترش پارس مایکروتل هست ... رو جعبه اون لیبل هولو گرامی طلا ئی داره و یه کارت طلائی هم تو جعبه هست .
البته شما گوشی رو ببر همین گارنتی اصلی ( مایکروتل ) بگو فریم ویر جدیدو بریزه 10 تومن میگن پول میگیرن :31:
راه دیگه ای نداره چون فریم ویرهای قارسی که اونا دارن گویا جائی پیدا نمیشه !!! :46:
موفق یاشید
با ضمانتم پول می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

SCORPION8
19-06-2010, 20:34
دم خونه ما 4 تومان گرفت فلش کرد تازه گارانتی هم نداشت

yoosef_st
19-06-2010, 20:57
بزارید تجربیاتم بعد از حدود 10 روز که از خرید جت می گذره رو براتون بگم :
به نظر من همانطوری که قبلا هم گفتم 2 دسته اصلا نباید سراغ این گوشی برن
- اونائی که براشون ذخیره اس ام اس مهمه ( این گوشی تو این زمینه محدودیت داره )
- اونائی که عشق برنامه دارن ( این گوشی به خاطر نداشتن سیستم عامل و محدود بودن به پلاتفرم جاوا عملا چیزی روش نصب نمیشه )
دوستان دقت کنند که جاوای این گوشی با گوشی های سونی اریکسون و .. متفاونه مثلا نقشه تهران بدونید که رو این گوشی نصب نمیشه !!!! خلاصه زیاد رو برنامه حساب نکنید.
در مورد GPS :
به نظر من GPS این گوشی از لحاظ سخت افزاری خیلی خوبه و لی خوب نرم افزار خیلی با کیفیتی براش نیست یه نرم افزاری هست بنام TRUKBUDDY که هر چند کارتون رو راه میندازه ولی عملا در مقابل OVI MAP نوکیا حرفی برای گفتن نداره ( می تونم بگم تنها نکته مثبت گوشی های نوکیا همین OVI MAP اوناست و گرنه باید انداختشون تو سطل آشغال ) :31:
نکات منفی دیگه ای هم هست به نظر من :
بلند گو گوشی جای خوبی تعبیه نشده.
پشت و روی گوشی خیلی باحال اثر انگشت روش میمونه :31:
هر چند باتری گوشی بعد از مدتی آب بندی میشه ولی در کل به باتری این گوشی امنیاز متوسط به پائین میشه داد.
ولی نکات خوبی هم هست :
دیزاین واقعا عالی
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده (در حالت معمولی و پخش فیلم )
رابط کاربری بسیار خوب و کاربر پسند.
تاچ فوق العاده
تقوبم شمسی (بسته به فریم وبر )
برنامه های پیش گزیده مناسب
در کل نظر من :
من از خریدم راضی هستم چون دنبال یه گوشی بی دردسر می گشتم ... حوصله نصب برنامه رو هم دیگه ندارم و میشه گفت نیاری ندارم ( یه زمانی خوره برنامه بودم و و اقعا خسته شدم ) دیزاین گوشی هم برام مهم بود.
این گوشی با چیزائی که روشه نیاز منو کاملا مرتقع میکنه و کاملا از خریدم راضی هستم .
برای هر خریدی قبلش نیازتون و انتظاراتتون رو ار گوشی مشخص کنید تا بعدا دیپرس نشید :31:
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون.
والا من این گوشی رو اگر بگیرم برای برادر کوچیکم میگیرم که 12، 13 سالشه و برنامه براش مهم نیست.
اما اینکه بازی های تاچ جاوا روش نصب بشه خب خیلی مهمه. چون اون دوست داره بازی کنه.
بعد این محدودیت SMSاش چند تاست مگه که شما انقدر شکاری؟

AB
19-06-2010, 22:18
یه پک گیم لمسی که الان براتون آپیدم.(خیلی عالیه.حتما دانلود کنین.)

AB
19-06-2010, 22:26
انگلیسی
عربی
فارسی
اردو
فرانسه

موفق یاشید

با تشکر.لطفا اگه امکان داره امتحان کنین ببینین میشه این حروف رو تایپ کرد.(برای نوشتن اس ام اس میخام.)

ğ,ü,ö,ç,ş,ı

اینا هم اگه باشن عالیه ولی اگر هم نبود مهم نیست.

Â,Î,Û

ممنون.:11:

Mig33
19-06-2010, 22:34
با ضمانتم پول می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

نه برای اون دوستمون گفتم که اصلی نبود .... ما که تا 1 سال رایگان فریم ویر فارسی داریم :31:

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

دم خونه ما 4 تومان گرفت فلش کرد تازه گارانتی هم نداشت

منظور ما دوست عزیز فریم ویر هائی هست که منحصرا در اختیار مایکروتل هست و تو هیچ جائی پیدا نمیشه.

Mig33
19-06-2010, 22:42
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون.
والا من این گوشی رو اگر بگیرم برای برادر کوچیکم میگیرم که 12، 13 سالشه و برنامه براش مهم نیست.
اما اینکه بازی های تاچ جاوا روش نصب بشه خب خیلی مهمه. چون اون دوست داره بازی کنه.
بعد این محدودیت SMSاش چند تاست مگه که شما انقدر شکاری؟

در مورد بازی نظر خاصی ندارم ... دوستمون AB یه پک 27 مگی بازی ناچ گذاشته دارم دان میکنم ببینم چیه :31:
در مورد اس ام اس من زیاد برام مهم نیست .. هر چند که تو هر قبضی حدود 20 تومن مال اس ام اس هست ولی اصلا اهل ذخیره نیستم ... ولی دوستان میگن کلا 500 تا 515 تا (برای سند و ریسیو )

Mig33
19-06-2010, 22:54
با تشکر.لطفا اگه امکان داره امتحان کنین ببینین میشه این حروف رو تایپ کرد.(برای نوشتن اس ام اس میخام.)

ğ,ü,ö,ç,ş,ı

اینا هم اگه باشن عالیه ولی اگر هم نبود مهم نیست.

Â,Î,Û

ممنون.:11:

خواهش اینارو نزد :

ğ ş,ı

بقیه ردیف بود
البته رو حالت زبون فرانسه

SCORPION8
19-06-2010, 23:56
نه برای اون دوستمون گفتم که اصلی نبود .... ما که تا 1 سال رایگان فریم ویر فارسی داریم :31:

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

منظور ما دوست عزیز فریم ویر هائی هست که منحصرا در اختیار مایکروتل هست و تو هیچ جائی پیدا نمیشه.

S8003 JPIL1 مگه مال خود نمایندگی ها نیست خوب منم همینو گفتم با 4 تومان فلش کرده

Mig33
20-06-2010, 00:08
S8003 JPIL1 مگه مال خود نمایندگی ها نیست خوب منم همینو گفتم با 4 تومان فلش کرده

این باشه که باحاله :31:

soheil11
20-06-2010, 01:33
من به شدت با تاچ گوشیم مشکل دارم.. لطفا یه فریمور که جدیده و تو اینترنت پیدا میشه رو بگید چی هست... اهمیت هم نداره فارسی باشه یا نه... فقط بگید جدیدترین فریموری که اومده چی هست از کجا میشه دانلد کرد.. خواهشا جواب بدید..

AB
20-06-2010, 09:01
من به شدت با تاچ گوشیم مشکل دارم.. لطفا یه فریمور که جدیده و تو اینترنت پیدا میشه رو بگید چی هست... اهمیت هم نداره فارسی باشه یا نه... فقط بگید جدیدترین فریموری که اومده چی هست از کجا میشه دانلد کرد.. خواهشا جواب بدید..

outpost
20-06-2010, 09:54
قبلا توي اين پست يك سري از اشكالات Jet رو گفتم.

ديروز 2 تا اشكال ديگه توي جت ديدم كه براتون ميگم.

1- فرض كنيد توي رختخواب دراز كشيديد و هدفون گذاشتيد توي گوشتون و داريد موسيقي گوش ميديد .

اگه براتون SMS بياد ، گوشي فقط يه ويبره كوچيك ميزنه و هيچ آلارم صوتي رو پخش نميكنه كه شما بفهميد SMS اومده ! :19::18:

2- فرض كنيد داريد گالري تصاوير رو به صورت ليست ميبيند. به يه عكس ميرسيد. عكس رو باز ميكنيد. بعد از ديدن عكس ميخواين برگردين و ادامه تصاوير رو ببينين. ولي نميتونيد چون با زدن دكمه Back ، گالري دوباره از اول شروع ميشه نه از اون جايي كه شما آخرين عكس رو باز كرده بوديد !:13::18:

كلا اين محيط تاچ وايز سامسونگ پر از اشكالات اعصاب خورد كن هستش.
من سعي ميكنم توي يه تاپيك تمام اشكالات گوشيهاي جاواي سامسونگ رو بنويسم.

yoosef_st
20-06-2010, 10:28
قبلا توي اين پست يك سري از اشكالات Jet رو گفتم.

ديروز 2 تا اشكال ديگه توي جت ديدم كه براتون ميگم.

1- فرض كنيد توي رختخواب دراز كشيديد و هدفون گذاشتيد توي گوشتون و داريد موسيقي گوش ميديد .

اگه براتون SMS بياد ، گوشي فقط يه ويبره كوچيك ميزنه و هيچ آلارم صوتي رو پخش نميكنه كه شما بفهميد SMS اومده ! :19::18:

2- فرض كنيد داريد گالري تصاوير رو به صورت ليست ميبيند. به يه عكس ميرسيد. عكس رو باز ميكنيد. بعد از ديدن عكس ميخواين برگردين و ادامه تصاوير رو ببينين. ولي نميتونيد چون با زدن دكمه Back ، گالري دوباره از اول شروع ميشه نه از اون جايي كه شما آخرين عكس رو باز كرده بوديد !:13::18:

كلا اين محيط تاچ وايز سامسونگ پر از اشكالات اعصاب خورد كن هستش.
من سعي ميكنم توي يه تاپيك تمام اشكالات گوشيهاي جاواي سامسونگ رو بنويسم.

Arena این مشکلات رو نداره؟
(ببخشید که دارم سوال خارج از مبحث میپرسم)

Dark.Life
20-06-2010, 10:55
من آخرین فریمور آسیاییو گرفتم میخام بریزم رو گوشیه دوستم
اینه : S800MDXJC1
کسی تاحالا تستش کرده ؟
اصلاً فریمورای آسیایی درست فارسی میخونن ؟

بچه ها الان یه چیزیو فهمیدم که تو برنامه دانلودر واسه فلش اون بالا نوع سی پی یو مشخص میشه ... گفته شده بزارین lsi6410 در حالی که سی پی یو این گوشی msm6246 هست
به نظرتون اگه موقع فلش به جای lsi6410 بزارم یه چیز دیگه چی میشه ؟ شاید اینجوری از همه 800 مگاهرتزش استفاده بشه !

AB
20-06-2010, 13:10
کسی تاحالا تستش کرده ؟

بچه ها الان یه چیزیو فهمیدم که تو برنامه دانلودر واسه فلش اون بالا نوع سی پی یو مشخص میشه ... گفته شده بزارین lsi6410 در حالی که سی پی یو این گوشی msm6246 هست
به نظرتون اگه موقع فلش به جای lsi6410 بزارم یه چیز دیگه چی میشه ؟ شاید اینجوری از همه 800 مگاهرتزش استفاده بشه !

من این فیرم ویر ور ریختم.جواب بقیه سوالاتتون هم اینجاست.

دانلودر هم 6246 نداره.شما بهتره از همون آموزشی که لینکشو دادم استفاده کنین.اگه خیلی کنجکاوین میتونین گزینه های دیگه رو یکی یکی امتحان کنین ببینین چی میشه.:31:

سی پی یو هم On the Fly تنظیم میشه و همیشه بین 700 و 800 مگاهرتز هست.هر وقت لازم شد خودش کلاکش رو بالا پایین میکنه.

Dark.Life
20-06-2010, 13:19
این که اصلاً عربی نداره :13:
فارسیم بر عکس نشون میده
آقا یه فریمور بگو که کیبرد عربی داشته باشه و فارسیم درست بخونه

total_overdose
20-06-2010, 13:31
کسی تاحالا تستش کرده ؟

سلام
نکن بچه میزنی گوشی مردومو میسوزونی.اونم که میشناسی دیگه.
شما دست به مقدار سی پیوش نزن بهتره.

RaS0oL.M
20-06-2010, 15:41
منم دارم................................

outpost
20-06-2010, 15:54
Arena این مشکلات رو نداره؟
(ببخشید که دارم سوال خارج از مبحث میپرسم)

من نميدونم.

ميتونيد توي انجمن LG اين سوال رو بپرسيد . اونجا بچه ها Arena دارن و ميتونن جوابتون رو بدن.

كلا بهتون بگم ، اشكالات ريز و درشت زيادي توي Jet هستش كه حتي يه گوشي 150 تومني سوني اريكسون هم اين مشكلات رو نداره !

Mig33
20-06-2010, 16:45

این فیلم موزیکال عشقی Moulin.Rouge هست که کیفیت خیلی خوبی تو جت داره ... خدود 700mb حجمشه و من فایل torrent اونو براتون اینحا میزارم خودم دان و رو گوشیم ریختم :31:

Moulin.Rouge.(2001).DVDRip-H264.A.H264

AB
20-06-2010, 16:51
این که اصلاً عربی نداره :13:
فارسیم بر عکس نشون میده
آقا یه فریمور بگو که کیبرد عربی داشته باشه و فارسیم درست بخونه

آخرین فیرم ویری که تو نت پیدا میشه IF4 هست که خیلی قدیمی هست و تاچش هم افتضاحه.تقویم شمسی هم نداره.(تقریبا برا یک سال پیشه.)

فیرم ویر جدید فارسی JB2 که 4 ماه پیش ریلیز شده فقط نمایندگی های مایکروتل دارن.اگه ضمانت دارین رایگان آپدیت میکنن وگرنه 10 تومن باید خرج کنین.

Dark.Life
20-06-2010, 22:54
آخرین فیرم ویری که تو نت پیدا میشه IF4 هست که خیلی قدیمی هست و تاچش هم افتضاحه.تقویم شمسی هم نداره.(تقریبا برا یک سال پیشه.)

فیرم ویر جدید فارسی JB2 که 4 ماه پیش ریلیز شده فقط نمایندگی های مایکروتل دارن.اگه ضمانت دارین رایگان آپدیت میکنن وگرنه 10 تومن باید خرج کنین.

همین که ریختم بد نیست ... فقط مسیجارو برعکس نشون میده ... تو اپرا مینی درسته
کلاً فریمور خوبیه ... سرعتشم بهتر شده

soheil11
21-06-2010, 22:43
دوستان من فریمور جدید یعنی S800MDXJC1 رو ریختم تو گوشیم, ولی مشکلم حل نشد.. مشکلم اینه که تاچ گوشیم خراب شده, هرجا روی صفحه لمس میکنم 2 سانتیمتر بالاترش رو میزنه.. من اصلا نمیتونم توی منو و فون بوک یا مسیج برم.. کالیبره هم نمیتونم بکنم چون وقتی میرم کالیبره کنم هرچقدر جای نقطه رو میزنم رنگ قرمز میزنه و باید دوباره 2 سانتیمتر پایینترو بزنم تا آبی بشه و قبول کنه..
فکر میکردم با عوض کردن فریمور درست بشه ولی نشد... یعنی سخت افزاریه؟

mohsen_tanha021
22-06-2010, 10:42
دوستان من فریمور جدید یعنی S800MDXJC1 رو ریختم تو گوشیم, ولی مشکلم حل نشد.. مشکلم اینه که تاچ گوشیم خراب شده, هرجا روی صفحه لمس میکنم 2 سانتیمتر بالاترش رو میزنه.. من اصلا نمیتونم توی منو و فون بوک یا مسیج برم.. کالیبره هم نمیتونم بکنم چون وقتی میرم کالیبره کنم هرچقدر جای نقطه رو میزنم رنگ قرمز میزنه و باید دوباره 2 سانتیمتر پایینترو بزنم تا آبی بشه و قبول کنه..

داداش یه سوال؟رو صفحه گوشیت برچسب ضد خش چسبوندی؟
اگه اینکارو کردی برچسب رو بردار دوباره کالیبره کن.
ولی اگه برچسب نداری امکان داره سخت افزاری باشه ببر نمایندگی نشون بده

RaS0oL.M
22-06-2010, 14:11
گوشیمو تو جیبم میزارم در میرارم بعد گیر میکنه اساسی چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟:41:کارت دارم نمایندگی ببرم درست می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

ARAGONE
22-06-2010, 16:32
سلام به همه بر وبچ . به نظر شما jet رو با گارانتي بگيرم يا نه ؟ اصلا گارانتيش به كار مياد ؟ چون فك كنم نزديك 30 - 35 تومن بي گارانتيش ارزونتره .
merc

mehryazdan
23-06-2010, 01:12
سلام دوستان امروز بالاخره امتحاناتم تموم شد با خوشحالی رفتم جت بخرم متاسفانه گوشی خودم که N82 هست رو 190 میخواستن اونها هم چون دیدن قاب رو عوض کردم دیگه پشیمون شدند چند تا دیگه هم به قیمت پایینتر ازم میخریدن دیگه نفروختم اگر یکی پیدا کنم به قیمت خوب بفروشم میرم میخرم یادش بخیر اون زمان 470 هزار تومان پای این گوشیم پول داده بودم ولی الان ...
خلاصه خیلی تو ذوقمون خورد میگفتیم جت میخریم بعد از امتحانات حال میکنیم اونم نشد :41:

soheil11
23-06-2010, 01:51
نه برچسب نداره..
آخه سوال من اینه.. کالیبره کردن واسه وقتی هست که گوشی نقاط رو نمیشناسه, چرا وقتس مسخوام کالیبره کنم همونجایی رو میخواد لمس کنم که خودش فرض کرده؟ اینطوری اصلا کالیبره چه معنایی داره؟

mohsen_tanha021
23-06-2010, 11:55
نه برچسب نداره..
آخه سوال من اینه.. کالیبره کردن واسه وقتی هست که گوشی نقاط رو نمیشناسه, چرا وقتس مسخوام کالیبره کنم همونجایی رو میخواد لمس کنم که خودش فرض کرده؟ اینطوری اصلا کالیبره چه معنایی داره؟

نمیدونم والا اگه نمایندگی نزدیکتون هست ببر نشون بده ضرر نداره.
حتما سامسونگ یه چیزی تو فکرش بوده که این مدلی کالیبره میشه دیگه وگرنه الکی که کالیبره این شکلی رو نذاشته رو این قضیه فکر شده مطمئن باش.

Renjer Babi
23-06-2010, 12:10
سلام
من امروز عصر دارم میرم این گوشی رو بخرم.

دوستانی که این گوشی رو دارند ازش راضی هستن؟؟؟

به tv هم وصل میشه این گوشی؟

ممنون

Mahdi/s
23-06-2010, 12:17
به tv هم وصل میشه این گوشی؟کابل جدا داره..باید جدا بخری..توی جعبه نیست..اما وصل میشه...

کياتوس
23-06-2010, 16:09
برای خوندن و ويرايش فايل های آفيس مثل ورد و اکسل امکانی داره اين کوشی ...!
بطور کلی من بين اين واچ تی سی touch2 موندم
الان قيمت جت 320 و اچ تی سی که گفتم 284 تومن هست.
گوشی الانم nokia N72 هست ... الان بيشتر به گوش دادن موسيقی رو آوردم ولی فايل pdf, word و exell هم دارم و استفاده ميکنم.
توصيه شما چيه کدوم رو بخرم ..؟؟؟؟

sarlak82
23-06-2010, 18:56
گوشیمو تو جیبم میزارم در میرارم بعد گیر میکنه اساسی چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟:41:کارت دارم نمایندگی ببرم درست می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

من هم این مشکلو دارم یکی دیگه از کاربرا هم توی چند پست قبل هم این مشکل رو داشت کسی نمیتونه این مشکل رو حل کنه (با عوض کردن فریمور هم درست نشد)!!!

RaS0oL.M
23-06-2010, 22:11
من هم این مشکلو دارم یکی دیگه از کاربرا هم توی چند پست قبل هم این مشکل رو داشت کسی نمیتونه این مشکل رو حل کنه (با عوض کردن فریمور هم درست نشد)!!!
نه.........................................:41:

AB
23-06-2010, 22:23

مشکل شما فکر کنم سخت افزاری باشه.مگه خود گوشی کلا چند سانته که 2 سانت بالاتر بزنه.:31:

بهتره ببرین گارانتی.پیشنهاد هم میکنم که قبل از بردن فیرم ویر فارسی روش بزنین که نگن خودت گوشی رو فلش کردی خراب شده.

daneshjooyan
24-06-2010, 05:59
سلام بچه ها یه سوال فوق آماتوری بپرسم!!!!
من دیروز این jet8003 رو خریدم 290 تومن که خیلی حال می ده ولی این گدجت ها رو که باز می کنی حالا باید چجوری ببندیشون چون باتری رو هم که درمی یارم بازم توی صفحه باز می مونن خلاصه اعصابم رو خورد کردن مثلا رادیو رو روشن می کنم ولی هرکاری می کنم که بسته بشه دکمه ای پیدا نمی کنم
می دونم هنوز خیلی باید باهاش کار کنم تا دستم بیاد ولی این مورد رو کمک کنید

bahar5358
24-06-2010, 06:59
سلام بچه ها یه سوال فوق آماتوری بپرسم!!!!
من دیروز این jet8003 رو خریدم 290 تومن که خیلی حال می ده ولی این گدجت ها رو که باز می کنی حالا باید چجوری ببندیشون چون باتری رو هم که درمی یارم بازم توی صفحه باز می مونن خلاصه اعصابم رو خورد کردن مثلا رادیو رو روشن می کنم ولی هرکاری می کنم که بسته بشه دکمه ای پیدا نمی کنم
می دونم هنوز خیلی باید باهاش کار کنم تا دستم بیاد ولی این مورد رو کمک کنید

سلام بايد با دست بكشيشيون و بندازي توي همون نوار كناري همين

mohsen_nz87
24-06-2010, 09:26

آقا چرا الکی اطلاعات غلط میدی؟ دوستان همگی خودشون جت دارن و میتونن امتحان کنن. اصلا همچین چیزی که ایشون میگن نیست.هر عکسی رو که میخواین باز کنین و وقتی برگردین درست روی همونی هستین که بازش کرده بودین . چه توی گالری عکس و چه توی موزیک :8:

ashkan_naji
24-06-2010, 12:08
سلام دوستان-من رفتم تو ماه 4 جت داشتن-واقعا راضی هستم-1ماه پیش رفتم مایکروتل تهران فلش کردم-ازون موقع گوشی قاطی کرد-دیروز رفتم مایکرمتل رشت فلش کرد jpjb2 تازه اومده-گوشی نرمال شده -فعلان فرقی با jp1 ندیدم ولی شارژ خیلی بهتر نگه میداره

Mig33
24-06-2010, 13:50
سلام دوستان-من رفتم تو ماه 4 جت داشتن-واقعا راضی هستم-1ماه پیش رفتم مایکروتل تهران فلش کردم-ازون موقع گوشی قاطی کرد-دیروز رفتم مایکرمتل رشت فلش کرد jpjb2 تازه اومده-گوشی نرمال شده -فعلان فرقی با jp1 ندیدم ولی شارژ خیلی بهتر نگه میداره

منم واقعا از خریدم راضی هستم :31:
من jpil1 دارم و ازش خیلی راضی هستم فریم ویر باحالیه فقط اول که گرفتم باتری سریع خالی میکرد بعد از مدتی آب بندی الان خیلی بهتر شده حدود 2.5 روز شارژ نگه میداره ( با استفاده معمولی یعنی اس ام اس و صحبت و استفاده کمی از wifi دیدن فیلم و .....) برای آب بندی هم جند بار گذاشتم خالی کنه بعد شارژ فولش کردم و تو سری بعذی میرسید به 3 پله میزدم به شارژ تا حسابی باز پر بشه این کار خیلی تاثیر داشت.
حالا شما میگید شارژ بهتر نگه میداره می خوام بدونم چند درصد بالاتره؟
اگه فرقی هم تو فریم ویر جدید با فبلی دیدید ممنون میشم بگید.

freedom_reza_1369
24-06-2010, 14:03
دوستان؟ من یه مشکلی دارم . این قسمت search هست که توی phonebook هست . وقتی اسامی از روی نام فامیل مرتب شده باشند برای من کار نمیکنه و اگه مثلا حرف k رو بزنم یه contact واسه من میاره که اصلا توش k نداره!
اما وقتی از روی اسم کوچک مرتبش میکنم به درستی کار میکنه . کسی میدونه مشکل کجاست؟!
اسامی هم تماما به انگلیسی نوشته شده .

SCORPION8
24-06-2010, 14:06
آقا نمایندگی پارس ماکروتل جواب تلقن رو نمیده کسی میدونه کجاست میخوام برم ورژن جدید رو فلش کنم در ضمن اونایی که jpjb2 رو دارن بگن چه فرقی با jpl4 میکنه

part gah
24-06-2010, 14:19
آقا چرا الکی اطلاعات غلط میدی؟ دوستان همگی خودشون جت دارن و میتونن امتحان کنن. اصلا همچین چیزی که ایشون میگن نیست.هر عکسی رو که میخواین باز کنین و وقتی برگردین درست روی همونی هستین که بازش کرده بودین . چه توی گالری عکس و چه توی موزیک :8:
حق با دوستمونه وقتی تو قسمت موزیک پلیر بری که یه اهنگی در حال پخشه برمیگردی عقب از اول لیست آهنگها نشون داده میشه شاید این مشکل مربوط به فریم ویر بشه.مال من jpih1 هست.یکیم اینکه چرا هر کی قیمت این گوشی رو میده بالا است من این گوشیرو 5 ماه پیش خریدم 315.گارنتی پارس ماکروتل !!!

یه مورد دیگه اینکه من قبلا نوکیا n 73 داشتم درمورد قسمت موزیک پلیرش باید بگم که واقعا ازش خوشم میومد که این کاملا یه چیز سلیقه ایه اما خواب دسترسی راحتو همه میپسندن.
من همین جا از همه دوستانی که لطف میکنند و ایرادات این گوشی رو میگیرند ممنونم و از بقیه هم میخوام کمی واقع بینانه تر باشن و مشکلات این گوشی رو قبول کنند.من خودم جت دارم و صراحتا بگم این یه مشکله!

freedom_reza_1369
24-06-2010, 14:30
این مشکلی که شما میگید (در مورد عکس و موزیک) رو بنده با فرمور jpil ندارم اصلا ...
در مورد موزیک پلیر هم اگه شما tag فایلهاتون رو درست بکنید خیلی مشکلاتتون حل میشه . تموم فایلهایی که دارید و داریم ، تگ هاشون ، پر از تبلیغات هست!

hateftotti
24-06-2010, 14:36
آقا نمایندگی پارس ماکروتل جواب تلقن رو نمیده کسی میدونه کجاست میخوام برم ورژن جدید رو فلش کنم در ضمن اونایی که jpjb2 رو دارن بگن چه فرقی با jpl4 میکنه

دوست عزیز ادرسش اینه
خیابان تخت طاووس(مطهری) تقاطع سهروردی
امروز تا 12 بیشتر کار نمیکنه ولی شنبه تا چهارشنبه فکر کنم تا 4 هستن
کارتت رو هم ببر تقریبا نیم ساعته تحویل میدن
جالبه برای شماره موبایلی که تو فاکتورت مینویسه یه sms میاد که گوشی اماده تحویله:46:

part gah
24-06-2010, 15:52
این مشکلی که شما میگید (در مورد عکس و موزیک) رو بنده با فرمور jpil ندارم اصلا ...
در مورد موزیک پلیر هم اگه شما tag فایلهاتون رو درست بکنید خیلی مشکلاتتون حل میشه . تموم فایلهایی که دارید و داریم ، تگ هاشون ، پر از تبلیغات هست!

من که گفتم ممکنه ایراد از فرمور باشه! در مورد توضیحی هم که دادی من متوجه نمیشم میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی با این کاری که میگی انجام بدم وقتی از آهنگ در حال پخش بیرون میام به اول لیست موزیک ها بر نمیگردم؟؟؟!!!

freedom_reza_1369
25-06-2010, 11:26
نه ربطی به اون نداره . همون طور که میدونی و میدونم و میدونیم این گوشی توی موزیک پلیر قابلیت این رو نداره که دقیقا مموری کارت رو به همون صورتی که توی فایل منیجر هست نشون بده . یا کل آهنگ ها رو نشون میده یا از رو tag بر اساس خواننده و اینا مرتب میکنه که اگه tag موزیکها درست باشن (که تو ایران نیستن) بسیار مفید و عالی خواهد بود ...

SCORPION8
25-06-2010, 19:38
دوستان من امروز داشتم بررسی گوشی Samsung-I9000-Galaxy s رو میخوندم به این نتیجه رسیدم که جت الان در حد 1100 هم در مقابل این گوشی ارزش نداره امکانات این گوشی در حد فوق العاده است طرفداران جت برن یه نگاهی بندازن بلوتوث ورژن 3 صفحه 4 اینچی super amoled معرکس ؟ دوستان قلکاشونو نشکنن تا این گوشی بیاد تو بازار

mohsen_tanha021
25-06-2010, 19:59
دوستان من امروز داشتم بررسی گوشی Samsung-I9000-Galaxy s رو میخوندم به این نتیجه رسیدم که جت الان در حد 1100 هم در مقابل این گوشی ارزش نداره امکانات این گوشی در حد فوق العاده است طرفداران جت برن یه نگاهی بندازن بلوتوث ورژن 3 صفحه 4 اینچی super amoled معرکس ؟ دوستان قلکاشونو نشکنن تا این گوشی بیاد تو بازار

سلام دوست عزیز.
گوشی I9000 واقعا گوشیه شاخیه ولی نمیشه با جت مقایسه اش کرد.مقایسه این دو گوشی مثله مقایسه بنز فول آپشن با پژو می مونه.:31:
من خودم از اون کسایی هستم که شده پول قرض بگیرم این گوشی رو می خرم.
در مورد سوالت که توی فروم I9000 پرسیدی که آندروید برنامه خوب داره ی نه باید بگم آره برنامه هاش حرفه ای هم هست.
تفاوت سخت افزاریشون هم خیلی زیاده و از همه لحاظ I9000 از جت برتره مخصوصا قیمتش که فکر کنم نزدیک به 900 هزار تومان باشه:31:
البته از دوستان عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا جواب میدم:11:

mfani2008
26-06-2010, 09:56
سلام دوستان
ممنون از کمک هاتون
من اولش می خواستم 5800 بگیرم و یکی از دوستام جتو بهم معرفی کرد
اولش گفتم سامسونگه بیخیال چون از سامسونگ گوشی متنفر بودم ! ولی امکاناتشو دیدم کف کردم !!!

من 300 تومن بیشتر ندارم و می خوام یه گوشی بگیرم که 1 سالی باهاش حال کنم !! حتی بیشتر
زیاد اهل گوشی بازی نیستم و اس ام اس و این حرفا نیستم و خواسته هام از یک گوشی اینه :

1- کیفیت صفحه فوق العاده باشه و می خوام فیلم توش بریزم و ببینم برای همین صفحه بزرگ باشه
2- تاچ باشه
3- دوربین خوبی داشته باشه (عکس برداری بهتر از n73 و فیلم برداری بدون تیک و کیفیت نسبتاً خوب)
4- کیفیت و بلندی صدا هم تو هندز فری هم با اسپیکر خوب باشه (از نظر من n73 و 5800 خوبن !)
5- گارانتی خوب داشته باشه (تو شهر ما پارس مایکروتل نمایندگی داره)
6- بازی با سنسور داشته باشه
7- هنگ نکنه
8- قیمتش زیر 320 باشه
9- فارسی رو ساپورت کنه
10- خز نباشه و دست همه نباشه !
11- روزی بیشتر از 1 بار نیاز به شارژ کردن نباشه
12- GPS ی که محلی که الان هستی ر و نشون بده (من تو بجنورد خراسان شمالی هستم) و حرکتتو هم نشون بده و ...

چیز هایی که نیاز ندارم ولی با بودنشم مشکلی ندارم :
1- اصلاً اهل جمع کردن اس ام اس نیستم
2- اینترنت نمی رم
3- اهل زیاد بازی کردن نیستم فقط واسه مواقع بیکاری

به نظر شما JET به دردم می خوره ؟؟ یا یه چیز دیگه تو همین رنج قیمت سراغ دارید ؟
یه سوال : Gps اینترنت لازم داره یا نه ؟
بچه ها یه خواهش واقعاً پرروگانه :d
می خواستم یکی از دوستان با بیشترین کیفیت با دوربین s8003 یه عکس و یه فیلم خیلی خیلی کوتاه بگیره و آپلود کنه اگه کسی adsl داره و می تونه خواهشاً اینکارو بکنه !
مرسی
راستی gps ب؟ کارایی هاش چیه ؟؟ وقتی حرکت کنی حرکتتو نشون میده ؟؟ تو شهری مثل بجنورد خراسان شمالی هم کار می کنه ؟؟؟

ممنون اگه جواب بدید. خوشبختانه تو شهرمون 2 تا نمایندگی پارس مایکروتل هست میشه از اونجا گرفت!

part gah
26-06-2010, 19:23
سلام دوستان
ممنون از کمک هاتون
اولش گفتم سامسونگه بیخیال چون از سامسونگ گوشی متنفر بودم ! ولی امکاناتشو دیدم کف کردم !!!

من 300 تومن بیشتر ندارم و می خوام یه گوشی بگیرم که 1 سالی باهاش حال کنم !! حتی بیشتر
زیاد اهل گوشی بازی نیستم و اس ام اس و این حرفا نیستم و خواسته هام از یک گوشی اینه :

1- کیفیت صفحه فوق العاده باشه و می خوام فیلم توش بریزم و ببینم برای همین صفحه بزرگ باشه
2- تاچ باشه
3- دوربین خوبی داشته باشه (عکس برداری بهتر از n73 و فیلم برداری بدون تیک و کیفیت نسبتاً خوب)
4- کیفیت و بلندی صدا هم تو هندز فری هم با اسپیکر خوب باشه (از نظر من n73 و 5800 خوبن !)
7- هنگ نکنه
8- قیمتش زیر 320 باشه
9- فارسی رو ساپورت کنه
12- GPS ی که محلی که الان هستی ر و نشون بده (من تو بجنورد خراسان شمالی هستم) و حرکتتو هم نشون بده و ...

2- اینترنت نمی رم

می خواستم یکی از دوستان با بیشترین کیفیت با دوربین s8003 یه عکس و یه فیلم خیلی خیلی کوتاه بگیره و آپلود کنه اگه کسی adsl داره و می تونه خواهشاً اینکارو بکنه !
مرسی
راستی gps ب؟ کارایی هاش چیه ؟؟ وقتی حرکت کنی حرکتتو نشون میده ؟؟ تو شهری مثل بجنورد خراسان شمالی هم کار می کنه ؟؟؟

ممنون اگه جواب بدید. خوشبختانه تو شهرمون 2 تا نمایندگی پارس مایکروتل هست میشه از اونجا گرفت!

من فکر میکنم جت انتخاب مناسبی برای شما باشه البته از گوشی های جدید موجود در بازار که با جت برابری کنند خبر ندارم ولی 5 ماه پیش که من این گوشی رو میخریدم پیشنهادات من اینا بود.
سونی اریکسون Aino با قیمت 400 اون موقع.نوکیا 5800 با قیمت 300 و سامسونگ s8300 فکر کنم 350 بود.من بررسی کردم و جت و انتخاب کردم .درمورد GPS هم یک برنامه هست که میتونی بدون دربر داشتنن هزینه ای از موقعیت خودت روی نقشه با خبر بشی.کیفیت دوربین و فیلم برداری صد البته که از نوکیا n 73 و 5800 نوکیا بهتره.بقیه چیزاشم خوبه (نوکیا 5800 یک گوشی با قابلیت در زمینه موزیک بستگی داره خوب رو چی تعریف کنیم ولی من از کیفیت صداش راضیم فقط اکولایزر دستی نداره) و یه قسمت هایی مثل شکل ظاهریش سلیقه ایه که با توجه به ظاهر ظریف و تاچ بودنش فوق العادهاست.اصلانم خز نیست.تا حالا تو دانشگاه لنگشو ندیدم من رنگ بنفش روشنشو دارم.رنگشم بی نظیره.بازم تحقیق کن خیالت راحت شه به حرفهای من بسنده نکن مثل من کنجکاو باش !!

freedom_reza_1369
26-06-2010, 19:46
سلام دوستان
ممنون از کمک هاتون

2- تاچ باشه
7- هنگ نکنه
8- قیمتش زیر 320 باشه
9- فارسی رو ساپورت کنه

2- اینترنت نمی رم

مرسی

سلام دوست من . دونه به دونه نکات رو برات توضیح میدم . قبلش این رو بگم من گوشیم رو قبل از عید خریدم . فرمور jpil هست . گوشی چندین بار زمین خورده و تو حمام هم میبرمش . هیچ مشکل ریست هم تا حالا نداشتم با اینکه بدجور زمین خورده .

1- بهترین انتخاب جت هست شک نکن . کیفیت صفحش واقعا فوق العاده هست . با کانتراست 0 بازم 5800 سخت بهش میرسه . اگه فول بزاری که دیگه هیچ!!! کاملا 5800 در مقابلش کم میاره . ضمن اینکه بنده خودم حدود 7 گیگ فیلم دایویکس 700 مگابایتی روش دارم و همیشه تو راه دانشگاه نگاه میکنم . فیلمهایی که 5800 تنها قادر به پخش کردن صداشون هست (یه سری رو هم کامل ساپورت نمیکنه!) و از پخش تصویرش به علت رزولیشن بالا معذور هست!
البته یک فرمت به اسم flv هست که 5800 پخش میکنه ولی جت نمیتونه . در عوض من فقط و فقط نتونستم فیلمهای hd رو با جت پخش کنم! به شدت در مورد فیلم و lcd جت رو بهت پیشنهاد میکنم . واقعا لذت خواهی برد . مخصوصا وقتی یه دختر کنارت بشینه و اولش بت محل نده ولی بعد تا آخر فیلم باهات همراه بشه!
در ضمن صفحه در مقابل خش مقاوم اما در مقابل ضربه نامقاوم هست . محافظ پیشنهاد میشه .

3 - بهترین انتخاب جت :
همون طور که میدونی خیلی از 5800 دارها از دوربینشون انتقاد میکنن . جت دوربینش خوب هست . تنها مشکل عکس برداریش اینه که به لرزش دست کمی حساس هست و همچنین با فلش عکس خوبی بهت نمیده . و الا بسیار عکس عالی میگیره . فیلم برداریش هم خوب و قابل قبول هست . و مطمئنا از n73 بهتر هست .
برای عکسهاش میتونی بری اینجا :

4 - بهترین انتخاب جت : در حالت معمولی من شخصا تست کردم . بلندی صدا جفت گوشی ها یک جور هست . کیفیت هم همین طور . اما با یک کد ساده میتونی ماکزیمم صدا رو از 75 دسی بل به 100 دسی بل افزایش بدی . اونوقت هست که 5800 صداش کاملا کمتر خواهد بود . در مورد هندزفری هم کیفیت یکسان هست . ضمن اینکه میتونی 5.1 کانال گوش بدی ... هندزفری هم in ear هست ....

5 - یکسان هست

6 - انتخاب بهتر 5800 : چون سیستم عامل داره بازیهای بهتری داره ...

7 - گوشی من که باهاش کشتی میگیرم تا حالا به هیچ عنوان هنگ نداشته . البته اوایل کمی وسط تاچ لگ داشت اما الان نه ... دقت کن گوشی من تنها توی استخر نرفته!!!

9 - انتخاب بهتر جت : به دلیل تقویم شمسی ، گفتم . شخصا خیلی برای من مفید هست ...

10 - انتخاب فقط جت : خودت خبر داری که 5800 چقدر خز هست!!! در صورتی که من جت رو دست کسی ندیدم .

11 - من شخصا با پخش آهنگ زیاد و همچنین کار زیاد 2 روز یکبار شارژ میکنم . البته اگه بلوتوث و وایرلس و کانتراست گوشی بالا باشه (همزمان 3 تا خاصیت روشن باشن )‌ به روزی یکبار ممکنه برسه . البته نیاز به آب بندی حسابی داره .

12 - انتخاب مناسب 5800 - جت کمی توی gps مشکل داره دوست من . نرم افزار اضافه میخواد و ...
شخصا برای من مهم نیست . اما گفتم که بدونی ...

برای عکس میتونی به بالا مراجعه کنی . در مورد فیلم هم این رو برات آپلود کردم . کوتاه تر نداشتم و بقیه فیلمها بالای 70 80 مگابایت بود ...

در آخر من هرگز از خریدم پشیمون نیستم . مخصوصا وقتی دوستم ادعا کرد فلان فایل رو اگه گوشیش (5800) پخش نکرد و گوشی من (جت) پخش کرد، گوشیش رو میندازه دور! یک فایل avi بود ( یک شوی 50 مگابایتی ساده . کامرون کارتیو اهنگ roma) که گوشی من به راحتی پخش کرد و دوست من هنوز دنبال اینه که چجوری 5800 رو نندازه دور!!! هر وقت هم کسی بدش رو میگه یا محدودیت اس ام اس اذیتم میکنه یه فیلم باهاش میبینم و لذت lcd رو میبرم ...
در ضمن اشتباه نکن . سامسونگ بزرگترین تولید کننده گوشی موبایل در دنیا هست . بگذریم از اینکه بازار ایران دست شرکتهای دیگه هست .
موقع خرید هم حواست به کارت گارانتی و همچنین فرمور باشه ...
خرید خوبی داشته باشی

freedom_reza_1369
26-06-2010, 20:04
دوستان؟ من یه مشکلی دارم . این قسمت search هست که توی phonebook هست . وقتی اسامی از روی نام فامیل مرتب شده باشند برای من کار نمیکنه و اگه مثلا حرف k رو بزنم یه contact واسه من میاره که اصلا توش k نداره!
اما وقتی از روی اسم کوچک مرتبش میکنم به درستی کار میکنه . کسی میدونه مشکل کجاست؟!
اسامی هم تماما به انگلیسی نوشته شده .

mfani2008
26-06-2010, 20:35
سلام دوست من . دونه به دونه نکات رو برات توضیح میدم . قبلش این رو بگم من گوشیم رو قبل از عید خریدم . فرمور jpil هست . گوشی چندین بار زمین خورده و تو حمام هم میبرمش . هیچ مشکل ریست هم تا حالا نداشتم با اینکه بدجور زمین خورده .

1- بهترین انتخاب جت هست شک نکن . کیفیت صفحش واقعا فوق العاده هست . با کانتراست 0 بازم 5800 سخت بهش میرسه . اگه فول بزاری که دیگه هیچ!!! کاملا 5800 در مقابلش کم میاره . ضمن اینکه بنده خودم حدود 7 گیگ فیلم دایویکس 700 مگابایتی روش دارم و همیشه تو راه دانشگاه نگاه میکنم . فیلمهایی که 5800 تنها قادر به پخش کردن صداشون هست (یه سری رو هم کامل ساپورت نمیکنه!) و از پخش تصویرش به علت رزولیشن بالا معذور هست!
البته یک فرمت به اسم flv هست که 5800 پخش میکنه ولی جت نمیتونه . در عوض من فقط و فقط نتونستم فیلمهای hd رو با جت پخش کنم! به شدت در مورد فیلم و lcd جت رو بهت پیشنهاد میکنم . واقعا لذت خواهی برد . مخصوصا وقتی یه دختر کنارت بشینه و اولش بت محل نده ولی بعد تا آخر فیلم باهات همراه بشه!
در ضمن صفحه در مقابل خش مقاوم اما در مقابل ضربه نامقاوم هست . محافظ پیشنهاد میشه .

3 - بهترین انتخاب جت :
همون طور که میدونی خیلی از 5800 دارها از دوربینشون انتقاد میکنن . جت دوربینش خوب هست . تنها مشکل عکس برداریش اینه که به لرزش دست کمی حساس هست و همچنین با فلش عکس خوبی بهت نمیده . و الا بسیار عکس عالی میگیره . فیلم برداریش هم خوب و قابل قبول هست . و مطمئنا از n73 بهتر هست .
برای عکسهاش میتونی بری اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4 - بهترین انتخاب جت : در حالت معمولی من شخصا تست کردم . بلندی صدا جفت گوشی ها یک جور هست . کیفیت هم همین طور . اما با یک کد ساده میتونی ماکزیمم صدا رو از 75 دسی بل به 100 دسی بل افزایش بدی . اونوقت هست که 5800 صداش کاملا کمتر خواهد بود . در مورد هندزفری هم کیفیت یکسان هست . ضمن اینکه میتونی 5.1 کانال گوش بدی ... هندزفری هم in ear هست ....

5 - یکسان هست

6 - انتخاب بهتر 5800 : چون سیستم عامل داره بازیهای بهتری داره ...

7 - گوشی من که باهاش کشتی میگیرم تا حالا به هیچ عنوان هنگ نداشته . البته اوایل کمی وسط تاچ لگ داشت اما الان نه ... دقت کن گوشی من تنها توی استخر نرفته!!!

9 - انتخاب بهتر جت : به دلیل تقویم شمسی ، گفتم . شخصا خیلی برای من مفید هست ...

10 - انتخاب فقط جت : خودت خبر داری که 5800 چقدر خز هست!!! در صورتی که من جت رو دست کسی ندیدم .

11 - من شخصا با پخش آهنگ زیاد و همچنین کار زیاد 2 روز یکبار شارژ میکنم . البته اگه بلوتوث و وایرلس و کانتراست گوشی بالا باشه (همزمان 3 تا خاصیت روشن باشن )‌ به روزی یکبار ممکنه برسه . البته نیاز به آب بندی حسابی داره .

12 - انتخاب مناسب 5800 - جت کمی توی gps مشکل داره دوست من . نرم افزار اضافه میخواد و ...
شخصا برای من مهم نیست . اما گفتم که بدونی ...

برای عکس میتونی به بالا مراجعه کنی . در مورد فیلم هم این رو برات آپلود کردم . کوتاه تر نداشتم و بقیه فیلمها بالای 70 80 مگابایت بود ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر آخر من هرگز از خریدم پشیمون نیستم . مخصوصا وقتی دوستم ادعا کرد فلان فایل رو اگه گوشیش (5800) پخش نکرد و گوشی من (جت) پخش کرد، گوشیش رو میندازه دور! یک فایل avi بود ( یک شوی 50 مگابایتی ساده . کامرون کارتیو اهنگ roma) که گوشی من به راحتی پخش کرد و دوست من هنوز دنبال اینه که چجوری 5800 رو نندازه دور!!! هر وقت هم کسی بدش رو میگه یا محدودیت اس ام اس اذیتم میکنه یه فیلم باهاش میبینم و لذت lcd رو میبرم ...
در ضمن اشتباه نکن . سامسونگ بزرگترین تولید کننده گوشی موبایل در دنیا هست . بگذریم از اینکه بازار ایران دست شرکتهای دیگه هست .
موقع خرید هم حواست به کارت گارانتی و همچنین فرمور باشه ...
خرید خوبی داشته باشی
ممنون دوست عزیز واقعاً عالی بود
از part gah ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هم تشکر می کنم بابت جوابشون 100% جت می گیرم با گارانتی پارس مایکروتل

SCORPION8
27-06-2010, 11:29
این کد که برای افزایش صدا در جت بود رو میشه بگی

mohsen_tanha021
27-06-2010, 11:55
افزایش صدای S8003 بدون نیاز به نصب برنامه و غیره!!!

البته فکر نمیکنم جت توی اسپیکر نیازی به تقویت داشته باشه اما تو هدفون بد نیست صداش زیاد بشه.

روش انجام کار:
1. توی صفحه کلید گوشی کد #*6984125#* رو وارد کنید.
2. توی منوی باز شده گزینه Internals رو انتخاب کنید.
در اینجا گوشی از شما Master Key میخواد که باید کد #*9072641#* رو وارد کرده و Confirm رو بزنید.
3. وار قسمت 3 یعنی Test mode شوید.
در این قسمت 1 صفحه اعداد ساده در اختیار شما هست و در جلوی هر گزینه عددی قرار گرفته که میتونید با زدن عدد مربوط به هر گزینه وارد منوی مربوطه بشید.
4. حالا با وارد کردن عدد 5 وارد منوی Audio شوید.
5. عدد 2 را زده و وارد AP Volume Config شوید.
6. در این قسمت با زدن عدد 2 (EAR Config) وارد تنظیمات هدفون و با زدن عدد 3 (SPK Config) وارد تنظیمات اسپیکر میشوید.
7. پس از ورود به تنظیمات اسپیکر یا هدفون وارد گزینه 1 (MP volume) شوید.
در اینجا مقدار بلندی صدای گوشی شما به 7 قسمت شده که کمترین آن 32dB و بیشترین آن 75dB است. شما می تونید با تغییر این مقادیر و افزایش اونها صدای گوشیتون رو به صورت دلخواه تنظیم کنید. توجه داشته باشید که بیشترین مقدار قابل استفاده 100dB می باشد و اگر مقادیر بیشتر از 100dB وارد کنید دستگاه مقدار را قبول می کند اما در عمل تغییری ایجاد نمی کند.

طریقه وارد کردن مقادیر: برای وارد کردن مقادیر مورد نظر در هر قسمت ابتدا عدد مربوط به اون قسمت رو از اعداد روی صفحه بزنید (مثلا برای تغییر مقدار [12] گوشی عدد کنار اون یعنی 5 یا برای تغییر مقدار [14] عدد 6 رو بزنید)

دقت داشته باشید که با وارد کردن عدد مورد نظر، در خط اول
SPK [MP vol],READ یا EAR [MP vol],READ
به
SPK [MP vol],WRITE یا EAR [MP vol],WRITE
تغییر می کند
حالا باید مقدار دلخواهتون رو وارد کنید اما برای این کار نمیتونید از اعداد روی صفحه استفاده کنید چون با زدن اولین رقم گوشی مقدار رو از شما قبول میکنه یعنی اگر بخواهید اعداد 2 یا 3 رقمی وارد کنید با زدن اولین رقم، WRITE به READ تغییر کرده و همون رقم اول از شما پذیرفته میشه. (مثلا اگر بخواهید مقدار 95 رو وارد کنید به محض زدن رقم 9 WRITE به READ تغییر کرده مقدار 9 از شما پذیرفته میشه.)
اما برای وارد کردن اعداد 2 یا 3 رقمی بر روی قسمتی که در زیر اعداد روی صفحه قرار دارد و مقادیر وارد شده رو نشون میده کلیک کنید تا صفحه کلید اصلی گوشی باز بشه. حالا مقدار دلخواهتون (از 0 تا 100) رو وارد کنید و Done بعد هم OK رو بزنید. (گاهی اوقات لازمه چند بار پشت سر هم OK رو بزنید تا مقدار رو قبول کنه!!!)

اگه مطلب به دردت خورد تشکر یادت نره

SCORPION8
27-06-2010, 23:14
عزیزان من میخوام گوشی رو مستر ریست کنم کد میخواد کدی که قبلا داده بودم یادم نیست چی کار کنم>

SCORPION8
28-06-2010, 12:26
دستت درد نکنه عالی بود :40:

SCORPION8
28-06-2010, 14:28
عزیزان من میخوام گوشی رو مستر ریست کنم کد میخواد کدی که قبلا داده بودم یادم نیست چی کار کنم>

دوستان این فریم ور جدید jp2 فرقش با بقیه چیه؟

part gah
28-06-2010, 14:51
ستاره 2767 ستاره 3855مربع
کدی که فکر کنم توی همین انجمن بود.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

برای آپدیت برو پست 362

Mig33
28-06-2010, 17:48

البته فکر نمیکنم جت توی اسپیکر نیازی به تقویت داشته باشه اما تو هدفون بد نیست صداش زیاد بشه.

روش انجام کار:
در اینجا گوشی از شما Master Key میخواد که باید کد #*9072641#* رو وارد کرده و Confirm رو بزنید.
در این قسمت 1 صفحه اعداد ساده در اختیار شما هست و در جلوی هر گزینه عددی قرار گرفته که میتونید با زدن عدد مربوط به هر گزینه وارد منوی مربوطه بشید.
6. در این قسمت با زدن عدد 2 (EAR Config) وارد تنظیمات هدفون و با زدن عدد 3 (SPK Config) وارد تنظیمات اسپیکر میشوید.
در اینجا مقدار بلندی صدای گوشی شما به 7 قسمت شده که کمترین آن 32dB و بیشترین آن 75dB است. شما می تونید با تغییر این مقادیر و افزایش اونها صدای گوشیتون رو به صورت دلخواه تنظیم کنید. توجه داشته باشید که بیشترین مقدار قابل استفاده 100dB می باشد و اگر مقادیر بیشتر از 100dB وارد کنید دستگاه مقدار را قبول می کند اما در عمل تغییری ایجاد نمی کند.

طریقه وارد کردن مقادیر: برای وارد کردن مقادیر مورد نظر در هر قسمت ابتدا عدد مربوط به اون قسمت رو از اعداد روی صفحه بزنید (مثلا برای تغییر مقدار [12] گوشی عدد کنار اون یعنی 5 یا برای تغییر مقدار [14] عدد 6 رو بزنید)

به
تغییر می کند
حالا باید مقدار دلخواهتون رو وارد کنید اما برای این کار نمیتونید از اعداد روی صفحه استفاده کنید چون با زدن اولین رقم گوشی مقدار رو از شما قبول میکنه یعنی اگر بخواهید اعداد 2 یا 3 رقمی وارد کنید با زدن اولین رقم، WRITE به READ تغییر کرده و همون رقم اول از شما پذیرفته میشه. (مثلا اگر بخواهید مقدار 95 رو وارد کنید به محض زدن رقم 9 WRITE به READ تغییر کرده مقدار 9 از شما پذیرفته میشه.)
اما برای وارد کردن اعداد 2 یا 3 رقمی بر روی قسمتی که در زیر اعداد روی صفحه قرار دارد و مقادیر وارد شده رو نشون میده کلیک کنید تا صفحه کلید اصلی گوشی باز بشه. حالا مقدار دلخواهتون (از 0 تا 100) رو وارد کنید و Done بعد هم OK رو بزنید. (گاهی اوقات لازمه چند بار پشت سر هم OK رو بزنید تا مقدار رو قبول کنه!!!)

تو فریم ویر های جدید ادمین کد عوض شده اینو وارد کنید :
#*#5239870*--> Admin settings
#*Internals -->Master key *#7092463
#*Pre-Configuration-->Operator code--> *#27236

daneshjooyan
28-06-2010, 20:32
سلام سه تا سوال مهم
اول) اينكه اين كدهاي مخفي چرا براي من جواب نمي ده ايا هر فريموري فرق داره براي من اينه JPIL1 مي شه كدهاي مخفي اين فريمور رو بزاريد؟؟
دوم) آخرين فريمور كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده يا نه اگه هست لينكش رو بزاريد
سوم) آيا برنامه بهتري براي فعال سازي GPS اين گوشي هست كه استفاه كنيم يا فقط با همين تراك بدي بايد كار كرد؟؟؟
مرسي از راهنماييتون

Mig33
28-06-2010, 22:29
سلام سه تا سوال مهم
اول) اينكه اين كدهاي مخفي چرا براي من جواب نمي ده ايا هر فريموري فرق داره براي من اينه JPIL1 مي شه كدهاي مخفي اين فريمور رو بزاريد؟؟
دوم) آخرين فريمور كه فارسي رو كامل ساپورت كنه اومده يا نه اگه هست لينكش رو بزاريد
سوم) آيا برنامه بهتري براي فعال سازي GPS اين گوشي هست كه استفاه كنيم يا فقط با همين تراك بدي بايد كار كرد؟؟؟
مرسي از راهنماييتون

دوست من فریم ویر من مثل مال شماست ... پست بالا نوشتم برای ما کدوم کدو باید بدی
اومده jp2 هست و گویا در اختیار نمایندگی ها
نه تراک بادی فعلا بهترین گزینه هست

Mig33
28-06-2010, 22:53
اینم کدای باحال جت که رو فریم ویر من JPIL1 جواب داده :

#1234# *--> Display Firmware revision
#*#0*--> Test Mode
#06# *--> IMEI
#1111# *--> sw ver
#2222# *--> Hardware version
*2767*3855# --> FullReset (DELETES ALL DATA)
8665#*#4777*--> GPRS-Tool
#197328640# *--> Service menu
#0228#*-->Bettery test
#232337#*--> Bluetooth addrs
28346#*#0002*--> Another service menu
#7465625#*: Operator Lock Statue
#62209526# *-Show MAC addres for Wi-FI
#03#* -Unique number.

یرای تنظیم صدا و .... باید کد ادمین ستینگ رو بزنید و ....

DariushGreat
29-06-2010, 01:03
سلام دوستان
یکی از بر و بچ پیشنهاد این گوشی رو به من داد. انصافا گوشی خیلی تر و تمیزیه. قابلیت های ممتازی هم داره. فقط چند مورد هست که می خوام برام روشن کنین:
1. فرمور های گوشی رسمی هستن یا مانند امنیا HD سامسونگ یه فرمور فارسی داده بیرون و مابقی کوک شده اند؟
2. مناسب ترین فرمور با پشتیبانی زبان فارسی ( منو و نوشتار ) کدومه؟
3. مدل های 2، 8 و 16 گیگش پیشوند و پسوند ندارن؟
4. فرق 8000 با 8003 توی چیه؟
5. این گوشی تم خور هست؟
6. پرسشی بود می پرسم! :دی

شاد باشین :دی

AB
29-06-2010, 09:31
سلام دوستان
یکی از بر و بچ پیشنهاد این گوشی رو به من داد. انصافا گوشی خیلی تر و تمیزیه. قابلیت های ممتازی هم داره. فقط چند مورد هست که می خوام برام روشن کنین:
1. فرمور های گوشی رسمی هستن یا مانند امنیا HD سامسونگ یه فرمور فارسی داده بیرون و مابقی کوک شده اند؟
2. مناسب ترین فرمور با پشتیبانی زبان فارسی ( منو و نوشتار ) کدومه؟
3. مدل های 2، 8 و 16 گیگش پیشوند و پسوند ندارن؟
4. فرق 8000 با 8003 توی چیه؟
5. این گوشی تم خور هست؟
6. پرسشی بود می پرسم! :دی

1-همشون رسمی هستن و از سرویس سنتر ها درز میکنن بیرون.

2-آخرین فیرم ویر فارسی JPJB2 هست.

3-شانزده گیگ نداریم.همشون یا 8 هستن یا 2.موقع خرید باید بپرسی.

4-هیچ فرقی ندارن.8000 برای بازار اروپا هست و 8003 برای آسیا اقیانوسیه.

5-نه

6-اوکی:31:

DariushGreat
29-06-2010, 11:00
1-همشون رسمی هستن و از سرویس سنتر ها درز میکنن بیرون.

2-آخرین فیرم ویر فارسی JPJB2 هست.

3-شانزده گیگ نداریم.همشون یا 8 هستن یا 2.موقع خرید باید بپرسی.

4-هیچ فرقی ندارن.8000 برای بازار اروپا هست و 8003 برای آسیا اقیانوسیه.

5-نه

6-اوکی:31:
سپاس... چرا تم خور نیست؟ من که این جوری دق می کنم؟ :19: یعنی هیچ جور نمی شه ریخت و قیافه کاربریشو تغییر داد؟؟؟ :41:

SevenHaft
29-06-2010, 11:44
سلام داریوش جان.
فکر کنم با تغییر فریمور ظاهر گوشی هم عوض بشه چون که توی I8000 Omnia II وقتی رام گوشی رو عوض میکنی ظاهر گوشی هم عوض میشه ، در واقع مثل تم عوض کردن نوکیا البته خیلی کاملتر و با تغییرات اساسی در ظاهر و امکانات گوشی.((البته I8000 Omnia II ویندوز موبایل هست و از لحاظ ساختاری با S8000 Jet متفاوت هست))
ولی برای S8000 Jet رو نمیدونم که اونم با تغییر فریمور ظاهرش عوض بشه یا نه...
اگه بچه ها در این باره نظر بدن ممنون میشم.
با سپاس.

Dark.Life
29-06-2010, 12:11
سپاس... چرا تم خور نیست؟ من که این جوری دق می کنم؟ :19: یعنی هیچ جور نمی شه ریخت و قیافه کاربریشو تغییر داد؟؟؟ :41:

فریمور فارسی اولیش که بدرد نمیخوره و تاچش ضعیفه ... من آخرین فریمور آسیا رو ریختم ... مسیج های فارسیو جدا و برعکس نشون میده ولی تو اینترنت هیچ مشکلی نداره ... فارسی تایپ نمیکنه تو اون فریمور ... البته این فریموری که AB جان گفت رو امتحان نکردم ... AB جان چطوره نسبت به فریمور اولیش ؟
خودش 3 تا رنگ داره که مثله تمه ... ولی یه راه داره که تمشو عوض کنی ... کوک کردن فریمور

mohsen_tanha021
29-06-2010, 12:52
سلام داریوش جان.
فکر کنم با تغییر فریمور ظاهر گوشی هم عوض بشه چون که توی I8000 Omnia II وقتی رام گوشی رو عوض میکنی ظاهر گوشی هم عوض میشه ، در واقع مثل تم عوض کردن نوکیا البته خیلی کاملتر و با تغییرات اساسی در ظاهر و امکانات گوشی.((البته I8000 Omnia II ویندوز موبایل هست و از لحاظ ساختاری با S8000 Jet متفاوت هست))
ولی برای S8000 Jet رو نمیدونم که اونم با تغییر فریمور ظاهرش عوض بشه یا نه...
اگه بچه ها در این باره نظر بدن ممنون میشم.
با سپاس.

سلام.
جت با تغییر فریمور ظاهرش عوض نمیشه فقط یه سری امکانات جدید بهش اضافه میشه.
آخرین فریمور فارسی JPJB2 هستش که فقط نمایندگی مایکروتل داره.

DariushGreat
29-06-2010, 13:00
سلام.
جت با تغییر فریمور ظاهرش عوض نمیشه فقط یه سری امکانات جدید بهش اضافه میشه.
آخرین فریمور فارسی JPJB2 هستش که فقط نمایندگی مایکروتل داره.

سلام
سپاس... می شه درباره فرموری که گفتی ( JPJB2 ) بیشتر توضیح بدی؟ چه امکاناتی داره؟ سرعتش چطوره؟ تبعیض نژادی که قائل نشده سامسونگ یه چیزی توی فرمورهای دیگه بگذاره و در این نگذاره؟ :دی

mohsen_tanha021
29-06-2010, 13:24
سلام
سپاس... می شه درباره فرموری که گفتی ( JPJB2 ) بیشتر توضیح بدی؟ چه امکاناتی داره؟ سرعتش چطوره؟ تبعیض نژادی که قائل نشده سامسونگ یه چیزی توی فرمورهای دیگه بگذاره و در این نگذاره؟ :دی

سلام داداش.:11:
من خودم هنوز وقت نکردم برم نمایندگی این فریمور رو بریزم.واسه همین نمیتونم بگم امکاناتش چه جوریه.
الان فریمور گوشی من S800MDXJC هست که فریمور خوبیه از همه لحاظ ولی فارسی رو برعکس و جدا جدا نشون میده و تایپ فارسی هم نداره چون این فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست.
در کل این فریموری که الان رو گوشیمه ازش راضیم ولی اگه رفتم نمایندگی فریمور JPJB2 رو ریختم میام و از امکانتش برای شما توضیح میدم:20:

DariushGreat
29-06-2010, 14:30
حالا به نظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
با گارانتی 315
بدون گارانتی 250...

همشون هم 2 گیگ هستن...!

AB
29-06-2010, 14:38
حالا به نظرتون با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
با گارانتی 315
بدون گارانتی 250...

همشون هم 2 گیگ هستن...!

گارانتی هیچ مزیتی نداره.تنها مزیتش اینه که بدی فیرم ویر جدید واست بزنن.(که اگه گارنتی هم نداشتی با 4-5 تومن کارتو راه میندازن.)

اینجور چیزا هم احتمال خراب شدنش تقریبا صفره.

اگه پول اضافی داری با گارنتی بگیر.:31:

DariushGreat
29-06-2010, 14:48
گارانتی هیچ مزیتی نداره.تنها مزیتش اینه که بدی فیرم ویر جدید واست بزنن.(که اگه گارنتی هم نداشتی با 4-5 تومن کارتو راه میندازن.)

اینجور چیزا هم احتمال خراب شدنش تقریبا صفره.

اگه پول اضافی داری با گارنتی بگیر.:31:

سپاس رفیق:11:
آخه از دو چیزش می ترسم... یکی این که از پک این گوشی باطری و لوازم جانبیش رو کش برن؛ دوم این که گوشی دسته دوم باشه... آخه دیدم از دوبی جنس دسته دوم میارن و به عنوان نو می فروشن...! به این علاءالدینی ها اعتمادی نیست! :41:

Dark.Life
29-06-2010, 14:59
آخه از دو چیزش می ترسم... یکی این که از پک این گوشی باطری و لوازم جانبیش رو کش برن؛ دوم این که گوشی دسته دوم باشه... آخه دیدم از دوبی جنس دسته دوم میارن و به عنوان نو می فروشن...! به این علاءالدینی ها اعتمادی نیست! :41:

چندتا چیزو بهت بگم بعد ایراد نگیری :دی
جت سیستم عامل نداره ... 500 تا sms بیشتر نمیگیره ... موزیک پلیرش اکولایزر دستی نداره ... البته اکولایزرای خودش خوبن و در کل صدای هدفونش خوبه ولی خب اکولایزر دستی یه چیز دیگست ... دوربینش تو روز از ان82 بهتره ولی تو شب لرزشش زیاده و با فلش خوب نمیشه ... gps ش فقط با اینترنت کار میکنه و...

daneshjooyan
29-06-2010, 16:08
جت سیستم عامل نداره ... 500 تا sms بیشتر نمیگیره ... موزیک پلیرش اکولایزر دستی نداره ... البته اکولایزرای خودش خوبن و در کل صدای هدفونش خوبه ولی خب اکولایزر دستی یه چیز دیگست ... دوربینش تو روز از ان82 بهتره ولی تو شب لرزشش زیاده و با فلش خوب نمیشه ... gps ش فقط با اینترنت کار میکنه و...

نه عزيز GPS اين گوشي اتفاقا بدون اينترنت خيلي هم خوب جواب مي ده من خودم دارم از برنامه TrekBuddy به خوبي استفاده مي كنم بدون كمترين هزينه و نقشه هاشم كه فراوونه در ضمن براي من در فضاي باز در عرض 30 ثانيه و يا حتي كمتر ماهواره رو پيدا مي كنه براي بقيه دوستان هم به اين سرعت هست يا نه چون من شنيدم براي بعضيها حتي 10 دقيقه طول مي كشه كه با ماهواره ارتباط برقرار كنه كه خيلي عجيبه!!

DariushGreat
29-06-2010, 16:29

سلام
سیستم عاملش رو که می دونم...
اما این 500 تا پیامک قضیه اش چیه؟
ویرایش اکولایزر توی این فرمورها افزوده نشده؟
عکساشو دیدم... چرا این قدر ماتن؟
و...
و دست آخر این که قضیه پشتیبانی نکردن از کیبورد مجازی QWerty فارسی چیه؟!:13:

mohsen_tanha021
29-06-2010, 16:40
سلام
و...

یعنی این که inbox جت 500 تا بیشتر sms ظرفیت نداره بعد اون وقتی sms میاد میگه جا نداری و باید یه سری از smsهاتو پاک کنی.

نه هنوز نمیشه اکولایزر رو دستی تنظیم کرد ولی مطمئنا سامسونگ توی فریمورهای جدید یه فکری به حاال این قضیه میکنه.

عکساش تو روز عالی هستند و تو شب هم به خاطر فلشش هست که عکساش رو یه خرده مات نشون میده.

کیبورد مجازی فارسی رو باید دوستانی که فریمور فارسی دارن جواب بدن ولی فکر نمیکنم همچین قضیه ای باشه.

daneshjooyan
29-06-2010, 16:46
سلام
و...

به نظر من سيستم عامل زياد هم براي كسي كه اهل برنامه و اين چيزا نيست مشكلي به حساب نمي ياد اما 500 تا اس ام اس رو بله به نظر درست مي ياد ولي به نظرم شايد در آينده بشه اين گوشي رو هك كرد و هر تغييري رو بشه بهش داد
ولي بايد بگم دوربينش به نظر من كه خيلي عاليه و عكس هاي واقعا خوب و شفافي حتي در تاريكي مطلق با فلاش مي ندازه من كه استفاده كردم خيلي ازش راضي بودم حتي مي شه گفت دوربينش به اندازه يك دوربين عكاسي ديجيتال تا قيمت هاي 100هزار تومني و يا حتي بيشتر جواب مي ده مخصوصا قسمت گرفتن لبخندش كه هركي ديد كفش بريد !!!! و يه چيز كف بر ديگشم نشون دادن فيلمهاي dIVX هست كه اونم واقعا حال مي ده!!! هركي ديده پسنديده!!
كيبرد مجازي هم روي فارسي وقتي كه گوشي رو افقي مي گيري جواب نميده مگه اينكه زبان عربي يا اردو باشه كه بتوني باهاش بيشتر كلمات فارسي رو اونجوري تايپ كني ولي اگه فارسي رو هم آدم حساب مي كردن خيلي عالي مي شد

Mig33
29-06-2010, 16:46

روش انجام کار:

به
تغییر می کند

دوستان این 7 لول صدا رو یکی اینحا بی زحمت بزاره من زدم بهم ریخته :31: می خوام درستش کنم :5:

AB
29-06-2010, 17:53

اگه جای مطمئن سراغ داری بدون گارانتی بگیر.اگه نه با گارنتی بگیر که بعدا راحت باشی و نگی که دست عرب بهش خورده.:31:

لرزش که از دوربین نیست.دستت میلرزه.:31:

ولی اگه تو شب از یه منظره بخایی عکس بگیری یه خورده مات درمیاد ولی تو فواصل نزدیک مشکلی نداره.

اگه از عکسی که میگیری راضی نیستی میتونی با تنظیمات دستی بهترش کنی.

سلام
و...

اینم مثل همه گوشی های جاوا محدودیت اس ام اس داره.(500 تا رو گوشی و 15 تا رو سیم کارت)

خودش 11 تا اکولایزر+شبیه ساز 5 کاناله داره.اگه شبیه ساز رو فعال کنی دیگه فکر نمیکنم نیازی به اکولایزر دستی داشته باشی.ولی خب بازم قبل از خرید در نظر بگیر که بعدا پشیمون نشی.

اینم یه عکس که خودم گرفتم.

daneshjooyan
29-06-2010, 18:03
من كه امتحان كردم صداش قويتر شد به طوري كه وقتي آهنگ مي زاري نمي توني ببري جلوي گوشت چون واقعا اذيت ميشه!!! از صداي بلندش

Mig33
29-06-2010, 18:09
من كه امتحان كردم صداش قويتر شد به طوري كه وقتي آهنگ مي زاري نمي توني ببري جلوي گوشت چون واقعا اذيت ميشه!!! از صداي بلندش

اره مال منم عالی شد :31:
فقط قبلیهاشو بد تنظیم کردم .... فاصله دسی بل ها چقدر باشه یهتره ؟؟؟

mahroo_z1
29-06-2010, 18:58
ادیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت

SCORPION8
29-06-2010, 20:45
دوستان کی گفته عکاسی تو شب با جت خوب نیست باید بگم پس تا بحال با تنظیمات عکساسیش کار نکردید من تو شب تو جمکران عکس گرفتم هلو حال کردم باید فلاش بزاری و تو تنظیماتش تو قسمت نوع عکس باهاش کار کنی

freedom_reza_1369
29-06-2010, 22:06
در صورتی که بخوای تصویر کلوزاپ بگیری مشکل بوجود میاد .
در ضمن اگه صدا رو زیاد بکنید و لول 14 رو دستکاری کنید یه مشکل خاص بوجود میاد . اونم اینکه اگه توسط فرستنده fm بخواهید آهنگی رو از گوشی روی ضبط ماشین پخش کنید اونوقته که صدا خش خش خواهد کرد . تنها و تنها روی ضبط ماشین و فقط وقتی ولوم گوشی روی 14 باشه !

AB
29-06-2010, 22:45
در صورتی که بخوای تصویر کلوزاپ بگیری مشکل بوجود میاد .
در ضمن اگه صدا رو زیاد بکنید و لول 14 رو دستکاری کنید یه مشکل خاص بوجود میاد . اونم اینکه اگه توسط فرستنده fm بخواهید آهنگی رو از گوشی روی ضبط ماشین پخش کنید اونوقته که صدا خش خش خواهد کرد . تنها و تنها روی ضبط ماشین و فقط وقتی ولوم گوشی روی 14 باشه !

احتمالا منظورتون یه گوشی دیگه بود و اشتباهی اینجا پست دادین.

جت که اف ام ترنزمیتر نداره.
:10:

mehryazdan
30-06-2010, 02:34
آقا من هم خریدم بدون گارانتی انشالله تو این یکی دو روزه باهاش ور میرم ببینم چه خبر ؟ فعلا که خیلی راضیم

mehryazdan
30-06-2010, 09:58
سلام دوستان صفحه آموزش برنامه ترک بادی کجاست پیدا نکردم

daneshjooyan
30-06-2010, 10:36
بچه ها كسي نقشه كامل و با جزئيات قم رو داره چون من يكي كه توي نت هست رو گرفتم ولي خيلي از كوچه ها و خيابوناش رو ننوشته و يكي ديگه هم دانلود كردم كه با جزئيات كامله اما كيفيت نقشش خيلي بده و كاليبره هم نيست
راستي مي شه نقشه رو توي برنامه تراك بدي كاليبره كرد ؟؟

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

راستي يه سوال مهم
براي unistall كردن يه برنامه كه ديگه نمي خواهيمش ايا همون كه از قسمت game پاكش كنيم كلا از روي گوشي پاك مي شه يا فقط آيكنش پاك ميشه؟؟؟ لطفا يكي كمك كنه
راستي برنامه اي براي استفاده از فلش دوربين به جاي چراغ قوه وجود داره اگه هست يكي لطف كنه

part gah
30-06-2010, 11:34
بچه ها كسي نقشه كامل و با جزئيات قم رو داره چون من يكي كه توي نت هست رو گرفتم ولي خيلي از كوچه ها و خيابوناش رو ننوشته و يكي ديگه هم دانلود كردم كه با جزئيات كامله اما كيفيت نقشش خيلي بده و كاليبره هم نيست
راستي مي شه نقشه رو توي برنامه تراك بدي كاليبره كرد ؟؟

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

راستي يه سوال مهم
براي unistall كردن يه برنامه كه ديگه نمي خواهيمش ايا همون كه از قسمت game پاكش كنيم كلا از روي گوشي پاك مي شه يا فقط آيكنش پاك ميشه؟؟؟ لطفا يكي كمك كنه
راستي برنامه اي براي استفاده از فلش دوربين به جاي چراغ قوه وجود داره اگه هست يكي لطف كنه

با Unistall کردن برنامه کلا پاک میشه.
برای استفاده از فلش کد ستاره مربع 0 ستاره مربع رو بزن یه سری کادر رنگی میاد گزینه mega cam یعنی عدد 7 رو بزن.چراغ قوه فعال میشه.

part gah
30-06-2010, 12:06
سلام دوستان صفحه آموزش برنامه ترک بادی کجاست پیدا نکردم
برید به پست 957

mehryazdan
30-06-2010, 14:57
من والله روی گوشی N82 اینو امتحان کرده بودم الان روی جت چند ساعت هست باهاش ور میرم ولی نمیتونم نصب کنم
موقعی که میخوای برنامه رو باز کنی سه تا سوال هست هر کدوم رو میزنی فرقی نمیکنه عکس کره زمین میاد وقتی میرم نقشه تبریز رو لود کنم ایراد میده و هی سوت میکشه

AB
30-06-2010, 18:55
من والله روی گوشی N82 اینو امتحان کرده بودم الان روی جت چند ساعت هست باهاش ور میرم ولی نمیتونم نصب کنم
موقعی که میخوای برنامه رو باز کنی سه تا سوال هست هر کدوم رو میزنی فرقی نمیکنه عکس کره زمین میاد وقتی میرم نقشه تبریز رو لود کنم ایراد میده و هی سوت میکشه

شما نقشه رو در شاخه trekbuddy>maps کپی کن.تو برنامه هم اگه لود مپ جواب نمیده از گزینه لود اطلس استفاده کن.همیشه هم از آخرین ورژن استفاده کن.

اینم آخرین ورژن که برات آپیدم.

mehryazdan
01-07-2010, 16:35
سلام دوستان فریمور گوشی من S8003 JPIL1 هست من فریمور S800MDXJC1 را دارم به نظرتون ارزش داره فریمور جدید را بزنم چون این فریمور ما فارسی هم میخونه ؟

و یک سوال دیگه من نتونستم ترک بادی رو اجرا کنم موقع لود نقشه ارور میده با نمام ورزنها هم امتحان کردم حالا اون به کنار من تو قسمت تنظیمات گوشی وقتی میرم روی موقعیت ماهواره ای sattlite posision همش 2 تا ماهواره پیدا میکنه درحالی که باید بیشتر پیدا کنه خیلی هم صبر میکنم ولی همش 2 تا ماهواره مال شما هم اینجوری هست یا جی پی اس من ایراد داره

Mig33
01-07-2010, 17:10
اینم کدای باحال جت که رو فریم ویر من JPIL1 جواب داده :

#1234# *--> Display Firmware revision
#*#0*--> Test Mode
#06# *--> IMEI
#1111# *--> sw ver
#2222# *--> Hardware version
*2767*3855# --> FullReset (DELETES ALL DATA)
8665#*#4777*--> GPRS-Tool
#197328640# *--> Service menu
#0228#*-->Bettery test
#232337#*--> Bluetooth addrs
28346#*#0002*--> Another service menu
#7465625#*: Operator Lock Statue
#62209526# *-Show MAC addres for Wi-FI
#03#* -Unique number.

یرای تنظیم صدا و .... باید کد ادمین ستینگ رو بزنید و ....

اینم یه سری کد جدید :

AB
01-07-2010, 17:30
سلام دوستان فریمور گوشی من S8003 JPIL1 هست من فریمور S800MDXJC1 را دارم به نظرتون ارزش داره فریمور جدید را بزنم چون این فریمور ما فارسی هم میخونه ؟

و یک سوال دیگه من نتونستم ترک بادی رو اجرا کنم موقع لود نقشه ارور میده با نمام ورزنها هم امتحان کردم حالا اون به کنار من تو قسمت تنظیمات گوشی وقتی میرم روی موقعیت ماهواره ای sattlite posision همش 2 تا ماهواره پیدا میکنه درحالی که باید بیشتر پیدا کنه خیلی هم صبر میکنم ولی همش 2 تا ماهواره مال شما هم اینجوری هست یا جی پی اس من ایراد داره

راجع به فیرم ویر تو همین تاپیک نوشتم.JC1 فارسی رو برعکس میخونه.تایپ فارسی هم نداره.اگه فارسی لازم نداری(مثل من:31:)میتونی فیرم ویر جدید تر رو بریزی.ولی اینم بدون که دیگه نمیتونی به فیرم ویر قبلی فارسی برگردی.چون فقط نمایندگی ها این فیرم ویر رو دارن و تو اینترنت نیست.

تعداد ماهواره هم بستگی به مکانتون داره.رو پشت بوم ما اون 2 ماهواره رو هم پیدا نمیکنه.(چون دور و بر پر ساختمون بلند هست.)

Mig33
01-07-2010, 17:33

سلام
فریم ویرت عالیه عوضش نکن ... مال منم همینه.
نگاه کن ترک بادی آخرین ورژن .99 که دوستمون AB معرفی کردن رو نصب کن موقع نصب هر سوالی کرد OK کن خودش پوشه هارو ایجاد میکنه .... نقشه های مربوطه رو دان کن و بریز تو شاخه MAPS بعدش ترک بادی رو ران کن ...حالا اگه نقشه هات اطلس باشه ( یعنی تو چند لایه زوم تهیه شده باشه -برای اینکه بفهمی اطلسه تو پوشه که بری یه فایل با پسوند tba اونجا میبینی ) menu رو بزن load atlas رو بزن بعد فایل tba رو انتخاب کن و بعد هر لول از زوم نقشه رو خواستی و بعذ start رو بزن .... گوشی رو ترجیحا بزار تو یه محیط باز .
تو خود برنامه جت مال من تا 8 تا ماهواره رو پیدا میکنه .... ولی نکته اینحاست که این قضیه عمومیت نداره یعنی همیشه صادق نیست یه موقع خوب میگیره یه موقع بد... پارازیت ها تاثیر داره ...هوا هم تاثیر داره و.... پس خودتو نگران نکن حاهای مختلف و در زمان های مختلف تست کن.
به موقعی مال من اصلا وصل نمیشد یه موقع همون نقطه زیر 2 دقیقه وصل شد.
ولی چیزی که تست کردم و فهمیدم GPS جت از لحاظ سخت افزاری از مال نوکیا بمراتب قویتره... یعنی در حالت نرم افزار داخلی گوشی از نوکیا سریعتر ماهواررو میزنه .

freedom_reza_1369
02-07-2010, 10:14
احتمالا منظورتون یه گوشی دیگه بود و اشتباهی اینجا پست دادین.

جت که اف ام ترنزمیتر نداره.
:10:

اتفاقا منظورم جت بود . منظور از فرستنده fm دستگاههایی هست که از برق فندک ماشین استفاده میکنن . خود گوشی نداره!

AB
02-07-2010, 12:32
اتفاقا منظورم جت بود . منظور از فرستنده fm دستگاههایی هست که از برق فندک ماشین استفاده میکنن . خود گوشی نداره!

برق فندک چه ربطی به اف ام ترنزمیتر داره؟:18:

ashkan_naji
03-07-2010, 00:06
سلام دوستان-این jpjb2 هم 1هفته ای میشه داره واسهخ ما کار میکنه-تنها فرقی که دیدم این بود که با استفاده نرمال یه نصف روز بیشتر شارژ نگه میداره-اگه شما هم چیزی دیدین بگین

hasankachal
03-07-2010, 02:53
قیمتش چند شده؟