ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Mahdi/s
13-03-2010, 12:40
سلام....یه سوال.....یه سری فایل جار..من تو رم ریختم....وقتی میزنم باز بشه....خب میپرسه نصب کنم یا نه...ok...رو میزنم..نصب میکنه و play....میاد....اجرا هم میشه.....ولی کجا نصب میشه....هر سری باید نصب رو بزنم.....آیکنش چرا تغییر نمینه بعد از نصب..؟؟؟
سوالام زیاد شد..:31:

pulp_152
13-03-2010, 12:44
باید بری داخل game ... از منوی ویدجت میتونی بهش دسترسی پیدا کنی

AB
13-03-2010, 12:56
سلام....یه سوال.....یه سری فایل جار..من تو رم ریختم....وقتی میزنم باز بشه....خب میپرسه نصب کنم یا نه...ok...رو میزنم..نصب میکنه و play....میاد....اجرا هم میشه.....ولی کجا نصب میشه....هر سری باید نصب رو بزنم.....آیکنش چرا تغییر نمینه بعد از نصب..؟؟؟
سوالام زیاد شد..:31:

نصب میشه تو Shared Memory.حالا چی هست و کجا هست خودمم نمیدونم.:31:(فکر کنم روی فون مموری هست.)

تو قسمت Games And More میتونی بهش دسترسی پیدا کنی.

abiiiiiia
13-03-2010, 13:02
سلام دوستان . من سامسونگ جت s8003 دارم . میخوام فرمت کلی کنم . لطفاَ کمکم کنید.

Mahdi/s
13-03-2010, 14:12
باید بری داخل game ... از منوی ویدجت میتونی بهش دسترسی پیدا کنی

نصب میشه تو Shared Memory.حالا چی هست و کجا هست خودمم نمیدونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](فکر کنم روی فون مموری هست.)

تو قسمت Games And More میتونی بهش دسترسی پیدا کنی. ممنون پیدا...شد...:31:......بعد از نصب فایل اصلیش رو از توی رم پاک کنم که مشکلی نداره..؟؟؟

pulp_152
13-03-2010, 14:33
ممنون پیدا...شد...:31:......بعد از نصب فایل اصلیش رو از توی رم پاک کنم که مشکلی نداره..؟؟؟

نه مشکل نداره فقط از قسمت game پاک نکن

farid_sinozit
13-03-2010, 19:06
دوستان من عاشق این گوشی(jet) شدم:40: و قراره این هفته 5 شنبه بگیرم اگه مشکلی چیزی داره تورو خدا بگین و در ضمن گارانتی اصل مایکروتله دیگه.:20:

Mahdi/s
13-03-2010, 21:01
دوستان من عاشق این گوشی(jet) شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قراره این هفته 5 شنبه بگیرم اگه مشکلی چیزی داره تورو خدا بگین و در ضمن گارانتی اصل مایکروتله دیگه.گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست.....ولی این مغازه دارها انقدر بهت اسم میگن که همرو باهم قاطی میکنی......:31:

hes_luckey
14-03-2010, 08:39
دوستان من یجا خوندم این گوشی تو قیمت مسیج قابلیت copy/paste نداره درسته ؟ خواهشا زود جواب بدید میخوام امروز بخرمش

باتری این گوشی واسه من که روزی بیشتر از 100تا اس ام اس و 30 دقیقه مکالمه و یه ساعت آهنگ گوش میدم به نظرتون 1روز دوام میاره ؟

rgh2
14-03-2010, 13:36
بعد از عيد قيمتش چجوري ميشه؟؟
مياد پائين؟؟

hes_luckey
14-03-2010, 19:26
بهتره x1 رو نگه دارم
اقلا تو تاپیکش یکی بود که جواب آدمو بده

AB
15-03-2010, 00:24
دوستان من یجا خوندم این گوشی تو قیمت مسیج قابلیت copy/paste نداره درسته ؟ خواهشا زود جواب بدید میخوام امروز بخرمش

باتری این گوشی واسه من که روزی بیشتر از 100تا اس ام اس و 30 دقیقه مکالمه و یه ساعت آهنگ گوش میدم به نظرتون 1روز دوام میاره ؟

میشه منظورتون رو واضح تر بگین؟کپی پیست مسیج ها یا داخل متن مسیج؟

باتریش هم دوام میاره.اگه نور صفحش رو هم کم کنی شاید بیشتر هم دوام بیاره.(چون بیشتر باتریش صرف صفحه نمایش میشه.)

hes_luckey
15-03-2010, 09:30
میشه منظورتون رو واضح تر بگین؟کپی پیست مسیج ها یا داخل متن مسیج؟

باتریش هم دوام میاره.اگه نور صفحش رو هم کم کنی شاید بیشتر هم دوام بیاره.(چون بیشتر باتریش صرف صفحه نمایش میشه.)

اون مشکل اول حل شد ممنون
یه سوال دیگه , برنامه پیش بینی وضعیت آب و هوا واسه این گوشه موجود هست ؟ مثل اینکه خود گوشی همچین برنامه ای داره نه ؟ اگه داره شهرهای ایرانم داره یا نه ؟

AB
15-03-2010, 11:02
اون مشکل اول حل شد ممنون
یه سوال دیگه , برنامه پیش بینی وضعیت آب و هوا واسه این گوشه موجود هست ؟ مثل اینکه خود گوشی همچین برنامه ای داره نه ؟ اگه داره شهرهای ایرانم داره یا نه ؟

آره خودش داره.اگه از اونم خوشت نیومد میتونی یکی دیگش رو دانلود کنی.عین ساید بار ویندوز هست.

همه شهر ها رو که فکر نکنم داشته باشه ولی مطمئنا شهرهای بزرگ رو داره.تبریز و اصفهان رو امتحان کردم.:46:

اصفهان افغانستان رو داره چه برسه به اصفهان ایران:27:

Makan_noor
15-03-2010, 12:17
آره خودش داره.اگه از اونم خوشت نیومد میتونی یکی دیگش رو دانلود کنی.عین ساید بار ویندوز هست.

همه شهر ها رو که فکر نکنم داشته باشه ولی مطمئنا شهرهای بزرگ رو داره.تبریز و اصفهان رو امتحان کردم.:46:

اصفهان افغانستان رو داره چه برسه به اصفهان ایران:27:

من برنامه ACCUWEATHER که به صورت widget هستش رو امتحان کردم.شهر چیه دورافتاده ترین روستاها رو هم داره!!!

Mahdi/s
15-03-2010, 13:02
سلام..یه سوال داشتم....من آهنگام رو توی فایل آهنگ ها دسته بندی کردم....اما وقای از توی فایل بخوام گوش کنم پشت سر هم اجرا نمیشه باید خودم بزنم بعدی...؟؟؟چطوری هاست.>؟؟؟؟

اگر هم بخوام از توی موزیک پلیر....قسمت پلی لیست بیارم..هم که نمیشه چون وقتی میخوام ادد کنم همه آهنگا میاد بعد چون اسماشون شبیه همه نمیدونم کدوم رو انتخاب کردم کدوم رو نه.......

یه کمکی میکنید..؟؟

hes_luckey
15-03-2010, 14:09
ممنون از دوستان بابت جواباشون

پس من امشب یا فردا شب میرم میگیرمش و از دست این x1 راحت میشم

hasanmotori
15-03-2010, 15:01

پس من امشب یا فردا شب میرم میگیرمش و از دست این x1 راحت میشم

مگه x1 چشه که میخای از دستش راحت بشی ؟!

AB
15-03-2010, 15:14
سلام..یه سوال داشتم....من آهنگام رو توی فایل آهنگ ها دسته بندی کردم....اما وقای از توی فایل بخوام گوش کنم پشت سر هم اجرا نمیشه باید خودم بزنم بعدی...؟؟؟چطوری هاست.>؟؟؟؟

اگر هم بخوام از توی موزیک پلیر....قسمت پلی لیست بیارم..هم که نمیشه چون وقتی میخوام ادد کنم همه آهنگا میاد بعد چون اسماشون شبیه همه نمیدونم کدوم رو انتخاب کردم کدوم رو نه.......

یه کمکی میکنید..؟؟

متاسفانه راهی نداره جز این که تگ های آهنگاتو درست کنی.من خودم هم همین مشکلو با تمام ترک های فارسی دارم ولی ترک های خارجی مثلا ترکی که زیاد گوش میدم همه تگهاش مرتبن و از اسم آهنگ و سال و ژانرش بگیر همه شناسنامشو داره و دیگه آدم تو لیست گم نمیشه.:27:

شما هم اگه میتونین خودتون دستی همشو ویرایش کنین.(فقط 2 چیز لازم داره یکی صبر ایوب و دومی عمر نوح)

hes_luckey
15-03-2010, 16:11
مگه x1 چشه که میخای از دستش راحت بشی ؟!

x1 زیاد چیزیش نیست این ویندوز موبایله که یه چیزیشه ,سرعت پایین ,مصرف باتری زیاد ,هنگ زیاد و ...
ولی خوب مزیت هایی هم داره مثل برنامه های مختلف ,قابلیت شخصی سازیه عالی که خودش باعث شد من 7 ماه بتونم گوشیمو رو تحمل کنم وگرنه قبلش یه 5800 داشتم 2 ماهه فروختمش از بس آشغال بود

راستی این گوشی در مقابل 5800 چطوریه ؟ من زیاد sms میدم , با 5800 که نتونستم کنار بیام Jet که بهتر از اونه نه ؟

Makan_noor
15-03-2010, 17:13
x1 زیاد چیزیش نیست این ویندوز موبایله که یه چیزیشه ,سرعت پایین ,مصرف باتری زیاد ,هنگ زیاد و ...
ولی خوب مزیت هایی هم داره مثل برنامه های مختلف ,قابلیت شخصی سازیه عالی که خودش باعث شد من 7 ماه بتونم گوشیمو رو تحمل کنم وگرنه قبلش یه 5800 داشتم 2 ماهه فروختمش از بس آشغال بود

راستی این گوشی در مقابل 5800 چطوریه ؟ من زیاد sms میدم , با 5800 که نتونستم کنار بیام Jet که بهتر از اونه نه ؟
شما با محدودیت حافظه sms گوشی میتونی کنار بیای؟

hes_luckey
15-03-2010, 17:58
شما با محدودیت حافظه sms گوشی میتونی کنار بیای؟

فکر نکنم مشکل حادی باشه چون x1 که داشتم sms ها به صورت چتی و زیر هم بودن عادت کردن که هر چند وقت 1بار همه smsهامو پاک کنم
آقا ما داریم میریم که بگیریم
خدا کنه پشیمون نشم

Highbury
15-03-2010, 19:29
دوستان دوربین این گوشی چه جوریه؟میشه چند تا عکس بذارید یا لینک بذارید:
2-نصب برنامه چه جوریه؟با این صفحه ایا فول سایز نشون میده؟برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو باز میکنه؟با فونت فارسی چه جوریه؟
3-در کل معایب و مزای این گوشی چیه؟؟؟؟؟؟
4-اگه دست دو سراغ دارید میشه pm بدین

AB
15-03-2010, 19:30
فکر نکنم مشکل حادی باشه چون x1 که داشتم sms ها به صورت چتی و زیر هم بودن عادت کردن که هر چند وقت 1بار همه smsهامو پاک کنم
آقا ما داریم میریم که بگیریم
خدا کنه پشیمون نشم

515 تا نمیتونه براتون کافی باشه؟!!!:18:

واسه من که خیلی وقت طول میکشه تا پر بشه.(از وقتی گوشی رو خریدم تا حالا هیچ کدومو پاک نکردم.:27:)

اگه روزی بیشتر از 70 تا اس ام اس میزنی هر 5 روز یه بار باید همشو پاک کنی.:31:

Mahdi/s
15-03-2010, 20:05
متاسفانه راهی نداره جز این که تگ های آهنگاتو درست کنی.من خودم هم همین مشکلو با تمام ترک های فارسی دارم ولی ترک های خارجی مثلا ترکی که زیاد گوش میدم همه تگهاش مرتبن و از اسم آهنگ و سال و ژانرش بگیر همه شناسنامشو داره و دیگه آدم تو لیست گم نمیشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه بد..:41:

شما هم اگه میتونین خودتون دستی همشو ویرایش کنین.(فقط 2 چیز لازم داره یکی صبر ایوب و دومی عمر نوح) اتفاقا منم هر2تاشو دارم مخصوصا اولی.....دیشب گوشی رو تو دیوار خردکردم....:31:

Elis
15-03-2010, 21:02
سلام
چند تا سوال در مورد جت دارم :
1- این گوشی برنامه بلک لیست داره یا میشه روش نصب کرد تا شماره خاصی (مزاحم) زنگ نتونه بزنه و Reject کنه ؟
2- بلندی صدای اسپیکرش چطوریه ؟ به 5800 میرسه ؟
3- اس ام اس فارسی میشه باهاش فرستاد و موقع دریافت فونتهای فارسی رو میخونه یا مربع مربع میشه ؟
4- مثل سامسونگهای ساده فونتها و اعداد رو با سایز بزرگ مینویسه ؟ اگه مینویسه قابل تنظیم هست که ریزتر بشه ؟
5- روش میشه یه موزیک پلیر نصب کرد تا مثلا یه فولدر خاص از آهنگ رو بخونه ؟
6- این گوشی هم مثل سونی اریکسون و نوکیا آپدیت میشه ؟ آپدیتش راحته ؟
7- دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟ اگر کسی داشت یه PM به ما بده لطفا

ببخشید زیاد شد آخه من تا حالا ساسمونگ نداشتم :blush:
ممنون :11:

hasanmotori
15-03-2010, 21:10
دوستان دوربین این گوشی چه جوریه؟میشه چند تا عکس بذارید یا لینک بذارید:
2-نصب برنامه چه جوریه؟با این صفحه ایا فول سایز نشون میده؟برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو باز میکنه؟با فونت فارسی چه جوریه؟
3-در کل معایب و مزای این گوشی چیه؟؟؟؟؟؟
4-اگه دست دو سراغ دارید میشه pm بدین

چندتا عکس از این گوشی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس آخری تو شب گرفته شده و نشون میده که تو شب کیفیت خیلی خوبی داره و کاملاً بدون نویزه
فقط با فلش مشکل داره ... اگه دوستان 1 عکس با فلش بزارن معلوم میشه که مشکل از اینه که دوستم داره یا همشون اینجورین

2- نصب برنامش میزنی رو فایل jar نصب میشه دیگه .. کار خاصی نمیخاد بکنی
من روش pmd ریختم تو اجرا و حروف مشکلی نداشت فقط چون کیبرد نداشت یه کیپد مجازی کوچیک میاد که تایپ کردن باهاش سخته
دیکشنری دیگه ای روش تست نکردم

3- مزایا که زیاد داره ... معایبش همون مشکل داشتن با فلشه ... البته گفتم که ممکنه همشون اینجوری نباشن ... مشکل دیگش اینه که تو فریمورای جدید فارسی نمیخونه ... البته فریمورای مخصوص آسیای جدید هم اومدن تست نکردم

1- این گوشی برنامه بلک لیست داره یا میشه روش نصب کرد تا شماره خاصی (مزاحم) زنگ نتونه بزنه و Reject کنه ؟
2- بلندی صدای اسپیکرش چطوریه ؟ به 5800 میرسه ؟
3- اس ام اس فارسی میشه باهاش فرستاد و موقع دریافت فونتهای فارسی رو میخونه یا مربع مربع میشه ؟
4- مثل سامسونگهای ساده فونتها و اعداد رو با سایز بزرگ مینویسه ؟ اگه مینویسه قابل تنظیم هست که ریزتر بشه ؟
5- روش میشه یه موزیک پلیر نصب کرد تا مثلا یه فولدر خاص از آهنگ رو بخونه ؟
6- این گوشی هم مثل سونی اریکسون و نوکیا آپدیت میشه ؟ آپدیتش راحته ؟
7- دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟ اگر کسی داشت یه PM به ما بده لطفا

1- این گوشی فقط جاوا ساپورت میکنه ... برنامه بلک لیست جاوا نیست
2- بلندی صداش تقریباً در حد 5800 ه شاید یکم بیشتر ولی مثه اون بیس نداره
3- با فریمور فارسی هم میخونه هم مینویسه
4- فونتش خیلی بزرگ نیست ... فک کنم کوچیکم میشه
5- بازم چون جاوا میخوره برنامه های خوبی تو این زمینه براش گیر نمیاد
6- آره آپدیت میشه ... راحته

Elis
15-03-2010, 21:22
دوست عزیز ممنون از بابت جواب سوالها و همچنین عکسهایی که گذاشتی :11:
فقط نگفتی دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟

بازم ممنون :11:

farid_sinozit
15-03-2010, 21:33
سلام دوستان من امروز این گوشی رو خریدم و فعلاً هم زیاد باهاش کار نکردم ولی انصافاً رو کم کنی خوبیه برای کسانی که 5800 دارن واقعاً حالشونو می گیره عکساش فوق العاده است اصلاً همه چیزش فوق العاد است همشهری عزیز AB جان اگه میشه می خواستم بدونم رنگ سفید داره من که سفیدشو با گارانتی پارس مایکروتل خریدم ولی نمی دونم واقعاً اصله یا نه؟ قیمت با گارانتی پارس مایکروتل 335000 t

Mahdi/s
15-03-2010, 22:51
سلام.....بچه ها من چطوری میتونم بدون نصب سی دی...گوشی رو به سیستم وصل کنم.....آخه برنامه هاشو نصب میکنی کارکردن باهاش خیلی سخته......میخوای آهنگ بریزی کلی مکافات داره....چطوری صاف برم توی خود فایلهای گوشی.....؟؟؟؟

hasanmotori
15-03-2010, 23:09
سلام.....بچه ها من چطوری میتونم بدون نصب سی دی...گوشی رو به سیستم وصل کنم.....آخه برنامه هاشو نصب میکنی کارکردن باهاش خیلی سخته......میخوای آهنگ بریزی کلی مکافات داره....چطوری صاف برم توی خود فایلهای گوشی.....؟؟؟؟

والا الان گوشی دستم نیست بهت بگم کجاش بود
درستم یادم نیست
تو ستینگش برو usb شو بزار رو mass storage
بعد مثله یه فلش مموری میشه دیگه

دوست عزیز ممنون از بابت جواب سوالها و همچنین عکسهایی که گذاشتی
فقط نگفتی دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟

بازم ممنون

خاهش میکنم

قیمت نوش حدود 310 20 تومنه بدون گارانتی
دست دو تمیزش زیر 250 باشه خوبه

Highbury
15-03-2010, 23:17
اگه عکسات کم حجم تر بود خیلی خوب میشد.
برنامه ی بلک لیست توی این گوشی نیست اما قابلیتی شبیه بلک لیست داره.من توی ریویو خوندم و مطمئنم که دارم

hasanmotori
15-03-2010, 23:20
اگه عکسات کم حجم تر بود خیلی خوب میشد.
برنامه ی بلک لیست توی این گوشی نیست اما قابلیتی شبیه بلک لیست داره.من توی ریویو خوندم و مطمئنم که دارم

حجمی ندارن که
همش 600 کیلوبایته
اگه میخای 640x480 آپ کنم

AB
16-03-2010, 11:07
1- این گوشی فقط جاوا ساپورت میکنه ... برنامه بلک لیست جاوا نیست

خودش روش داره لازم نیست برنامه اضافی نصب بشه.

سلام دوستان من امروز این گوشی رو خریدم و فعلاً هم زیاد باهاش کار نکردم ولی انصافاً رو کم کنی خوبیه برای کسانی که 5800 دارن واقعاً حالشونو می گیره عکساش فوق العاده است اصلاً همه چیزش فوق العاد است همشهری عزیز AB جان اگه میشه می خواستم بدونم رنگ سفید داره من که سفیدشو با گارانتی پارس مایکروتل خریدم ولی نمی دونم واقعاً اصله یا نه؟ قیمت با گارانتی پارس مایکروتل 335000 t

آره سفید هم داره اینم عکسش

Menu>Setting>Phone Setting>PC Connections

اونجا میتونی 4 حالتو انتخاب کنی.اولی برای اینه که هر بار به کامپیوتر وصل میکنی ازت بپرسه چه حالتی رو میخایی.

دومی برای اینه که فقط با برنامه پی سی استودیو خود سامسونگ بشناسه.

سومی برای حالت مدیا پلیر(مثل ام پی تری پلیر میشناسه)

چهارمی هم مثل فلش مموری میشناسونه.

همونطور که گفتم این قابلیتو داره.فقط کافیه رو شماره هایی که تماس گرفتن Add To Reject List رو بزنین.

hes_luckey
16-03-2010, 14:19
آقا یه سوال
پک هایی که الان تو بازار هست به صورت کشویی باز میشن ولی تو سایتهایی مثل gsmarena پک گوشی از بالا باز میشه
میخواستم ببینم فرقی هست بینشون ؟
کلا تو پکش چیا باید باشه

ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن

Mahdi/s
16-03-2010, 15:03
Menu>Setting>Phone Setting>PC Connection

ممنون AB خان.......بار اول زدم فایلها هم اومد...و استفاده کردم......اما الان که دوباره زدم نشون نمیده انگار چیزی وصل نیست.....

AB
16-03-2010, 16:28
آقا یه سوال
پک هایی که الان تو بازار هست به صورت کشویی باز میشن ولی تو سایتهایی مثل gsmarena پک گوشی از بالا باز میشه
میخواستم ببینم فرقی هست بینشون ؟
کلا تو پکش چیا باید باشه

ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن

فکر نکنم جعبش مهم باشه.تو قوطیش اینا هستن

خود گوشی:31: یه کیف کوچیک . هدفون . سی دی مربوطه . یه چند برگ هم کاغذ:27:

ممنون AB خان.......بار اول زدم فایلها هم اومد...و استفاده کردم......اما الان که دوباره زدم نشون نمیده انگار چیزی وصل نیست.....

تنظیمات رو سیو کردین؟رو کدوم گزینه گزاشتین؟

Safty Remove هم یادتون نره.

hes_luckey
16-03-2010, 18:18
فکر نکنم جعبش مهم باشه.تو قوطیش اینا هستن

خود گوشی:31: یه کیف کوچیک . هدفون . سی دی مربوطه . یه چند برگ هم کاغذ:27:

یعنی مموری نداره توش ؟!!! تو gsmarena زده مموری 2گیگ هست تو جعبش

بریم ببینیم خدا قسمت میکنه بخریم یا نه
دعا کنید تو پاچم نره

Mahdi/s
16-03-2010, 20:40
یعنی مموری نداره توش ؟!!! تو gsmarena زده مموری 2گیگ هست تو جعبشنه نداره.....2 گیگ داخلی داره....

دعا کنید تو پاچم نره چند قیمت داری..؟؟

hes_luckey
16-03-2010, 22:41
چند قیمت داری..؟؟

میگه 310 بدون گارانتی خوبه ؟

امشب که هرجا رفتم تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که اونم رنگ سفیدش بود

قرار شد فردا شب برم

با این قیمت خوبه ؟ راستی تفاوت قیمت 8گیگ و 2گیگش چه قدره ؟

تو gsmarena اینو نوشته

The Samsung S8000 is a high-end multimedia handset, but comes with an almost standard package. There is the mandatory charger, microUSB cable, 2GB microSD card and a two-piece headset

scali
17-03-2010, 01:14
خیلی گوشیه توپیه من که باهاش حال کردم

rgh2
17-03-2010, 08:21
اون مشکل اول حل شد ممنون

دوست عزيز كپي پيست و فهميدي؟؟
چطوري شماره ها و مسيج ها كپي پيست ميشه؟؟؟

rgh2
17-03-2010, 08:28
دوستان عزيز و حرفه ايي خواهشن راهنمايي كنن
من 10-20 تا برنامه ريختم gps ،ديكشنري و غيره هيچكدومش كار نكرد
لطفا لينك برنامه هايي كه رو اين دستگاه كار كرده رو همراه با اموزش بذاريد
ممنون

Mahdi/s
17-03-2010, 09:48
میگه 310 بدون گارانتی خوبه ؟بدون گارانتی ..یا از این گارانتی آب دوخیاری ها...............ولی حواست باشه یه چیزی ازش بگیری به اسم تخفیف.......یا محافظ صفحه اش رو به اسم تخفیف بگیر....نمیدونم اگه برنامه ای میخوای نصب کنی...یا رم اضافه بگیری......حتما ازش قیمتش کم کن....

امشب که هرجا رفتم تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که اونم رنگ سفیدش بودبنفش یاسی هم داره اگه دوست داشته باشی.......

part gah
17-03-2010, 13:41
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی در رابطه با gps داشتم. من برنامه های earth beta , trekbuddy را بر روی گوشیم نصب کردم.خطم همراه اول اعتباری و به سایت همراه اول برای ثبت نام هم رفتم و یه پیام کوتاه واسم فرستادن که یه برنامه بود که نصبش کردم .حالا که همه چیز فراهمه اما باز gps راه اندازی نمیشه.در ضمن برای راه اندازیش به مسیر زیر میرم.
Menu/setting/Phone setting//GPS setting/GPS+ setting/Download data
ممنون میشم راهنمایم کنید.

AB
17-03-2010, 13:52
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی در رابطه با gps داشتم. من برنامه های earth beta , trekbuddy را بر روی گوشیم نصب کردم.خطم همراه اول اعتباری و به سایت همراه اول برای ثبت نام هم رفتم و یه پیام کوتاه واسم فرستادن که یه برنامه بود که نصبش کردم .حالا که همه چیز فراهمه اما باز gps راه اندازی نمیشه.در ضمن برای راه اندازیش به مسیر زیر میرم.
Menu/setting/Phone setting//GPS setting/GPS+ setting/Download data
ممنون میشم راهنمایم کنید.

GPS چه ربطی به اپراتور تلفن داره؟!!!

برای GPS باید به یکی از شرکت های ماهواره ای اپلای کنی که اونم تو ایران امکان پذیر نیست.

نکنه منظورتون GPRS هست؟

part gah
17-03-2010, 13:58
تو رو خدا نزن خواب تازه کاریم. همون که تو گفتی GPRS ، همونی که نقشه آنلاین داره هر جا باشی بهت میگه ....

hes_luckey
17-03-2010, 15:29
بدون گارانتی ..یا از این گارانتی آب دوخیاری ها...............ولی حواست باشه یه چیزی ازش بگیری به اسم تخفیف.......یا محافظ صفحه اش رو به اسم تخفیف بگیر....نمیدونم اگه برنامه ای میخوای نصب کنی...یا رم اضافه بگیری......حتما ازش قیمتش کم کن....
بنفش یاسی هم داره اگه دوست داشته باشی.......

گرفتمش بالاخره مبارکم باشه :31:

عجب کیفیت صفحه ای داره حال کردم
فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه :41:

محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن

AB
17-03-2010, 15:38
تو رو خدا نزن خواب تازه کاریم. همون که تو گفتی GPRS ، همونی که نقشه آنلاین داره هر جا باشی بهت میگه ....

بابا من کجا زدم.:27:

خب شما هم اشتباهت همینه.GPRS برای ارسال دیتا هست و GPS برای مکان یابی.

اگه فیرم ویرتون فارسی هست باید با کدهای مخفی رهیابش رو فعال کنین(که من بلد نیستم.)

راحت ترین راهش اینه که رو گوشی تون فیرم ویر اروپایی رو بریزین که به طور پیشفرض رهیابش فعاله.(که عیب این روش هم اینه که فارسی گوشی میپره.)

در ضمن اینم بگم که فقط با زوم بسیار کم مکانتون رو نشون میده.(زومش رو ایران به استان ها هم نمیرسه.)

2-3 تا استانو کنار هم نشون میده و مکان شما رو مشخص میکنه.(هیچ امکانات اضافی هم نمیده.)

نقشه ایران هم نداره.فقط یه تراول گاید داره که اونم قیمتش 1 یورو هست.

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

گرفتمش بالاخره مبارکم باشه :31:

عجب کیفیت صفحه ای داره حال کردم
فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه :41:

محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن

مبارکه.

خب ویبرشو بزار رو حالتی که فکر میکنی بیشتره.:31:(فکر نکنم نسبت به گوشی های دیگه خیلی ضعیف باشه.)

محافظ هم نمیخاد.اگه احتمال خش افتادن رو صفحش زیاده(مثل داشتن کودک زیر 5 سال:31:)محافظ بگیری بهتره.

ولی من که با گوشی کشتی میگیرم تا حالا هیچیش نشده.:27:(حدود 5-6 ماهه خریدم.)

Mahdi/s
17-03-2010, 15:42
گرفتمش بالاخره مبارکم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به سلامتی...:31:

فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیاد میشه داداش....5 حالت ویبره داره.....همچین بدم نیستا....

محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن بگیری که بد نیست.....محافظ صفحه که چیز خاصی نیست.....یه صفحه نازک هست که میچسبونی روش....

hes_luckey
17-03-2010, 15:55
گذاشتمش رو قویترینش حالتش ولی بازم به نظرم ضعیفه

محافظ حسش نیست اگه خش افتاد میندازم روش :46:

راستی فیرویرش s8003JPL1 .نیاز به آپدیت داره یا نه ؟

Mahdi/s
17-03-2010, 16:05
راستی بچه ها یه سوال..نخندیدنااااا:31:.فیلتر شکن میشه نصب کرد..؟؟؟؟..از کجا باید گیر بیارم..اصلا همچین چیزی هست../؟؟

hasanmotori
17-03-2010, 17:30
راستی بچه ها یه سوال..نخندیدنااااا:31:.فیلتر شکن میشه نصب کرد..؟؟؟؟..از کجا باید گیر بیارم..اصلا همچین چیزی هست../؟؟

هیلتر شکن اونجوری که واسه جاوا نیست
ولی اپرا مینی 5 بریز هر سایتی دلت بخاد باز میکنه

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

گذاشتمش رو قویترینش حالتش ولی بازم به نظرم ضعیفه

محافظ حسش نیست اگه خش افتاد میندازم روش :46:

راستی فیرویرش s8003JPL1 .نیاز به آپدیت داره یا نه ؟

این فریمور تاچش اصلاٌ خوب نیست
فریمورهای بعدی که اومدن و تاچشون خوبه فارسی ساپورت نمیکنن ... به نظرم آپدیت کن

hes_luckey
17-03-2010, 19:23
این فریمور تاچش اصلاٌ خوب نیست
فریمورهای بعدی که اومدن و تاچشون خوبه فارسی ساپورت نمیکنن ... به نظرم آپدیت کن

کجا میتونم آموزش آپدیت کردن رو پیدا کنم

اگه یه روزی به فارسی احتیاج پیدا کردم میتونم دوباره به این فیرمویر برگردم ؟

Mahdi/s
17-03-2010, 20:08
ولی اپرا مینی 5 بریز هر سایتی دلت بخاد باز میکنهبیشتر توضیح میدی...؟؟؟لینک داری..؟؟

hasanmotori
17-03-2010, 21:01
آموزش آپدیتو AB جان توضیح دادن نمیدونم صفحه چنده ... تو همین تاپیک بگردی هست

AB
17-03-2010, 21:11
کجا میتونم آموزش آپدیت کردن رو پیدا کنم

اگه یه روزی به فارسی احتیاج پیدا کردم میتونم دوباره به این فیرمویر برگردم ؟

آموزش آپدیتو AB جان توضیح دادن نمیدونم صفحه چنده ... تو همین تاپیک بگردی هست

میتونی هر وقت خاستی برگردونی.

اینم آموزش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fanoos1
17-03-2010, 23:28
دوستان یه فریمور خوب برای این گوشی بهم پیشنهاد میکنید؟
سرعت خوب تاچ خوب عکاسی خوب و ......
راستی برم جایی که فلش میکنند بعد این شماره ی فریمور رو بدم بگم با این ورژن برام فلش کن؟!!

hasanmotori
17-03-2010, 23:35
دوستان یه فریمور خوب برای این گوشی بهم پیشنهاد میکنید؟
سرعت خوب تاچ خوب عکاسی خوب و ......
راستی برم جایی که فلش میکنند بعد این شماره ی فریمور رو بدم بگم با این ورژن برام فلش کن؟!!

آخرین فریمورش اینه :

یه دونه مخصوص خاور میانه هم هست ... فک کنم فارسی میخونه ولی نمینویسه

hasanmotori
17-03-2010, 23:40
بیشتر توضیح میدی...؟؟؟لینک داری..؟؟

بابا اپرا مینی معروفترین برنامه موبایله

Mahdi/s
17-03-2010, 23:57
بابا اپرا مینی معروفترین برنامه موبایله ممنون........دارم نصب می کنم..؟؟
===
ویرایش.....
ممنون...خیلی عالیه....یعنی از این به بعد باید با این برم تو نت....یا میشه بازش کرد.....بعد با نرم افزار اینترنت توی گوشی رفت....
====
ویرایش2...:31:
خودم امتحان کردم.....نه اون ربطی به اینترنت گوشی نداره.....با خودش باید رفت..............ممنون..

EHTEMALAN
18-03-2010, 00:22
سلام به همگی. آقا کسی میدونه چه جوری smsها فقط تو تلفن ذخیره بشن؟ وقتی داری sms بازی میکنی با یه نفر مثلا هر 5 تا پیام 2تا میره تو تلفن سه تو سیم کارت ذخیره میشه یا بر عکس.....

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

برنامه ديکشنري جاوا بر روي اين گوشي قابل نصب است. GPS اين گوشي به خوبي کار مي کند.براي راه اندازي GPS اين گوشي بايستي نرم افزار مکان ياب به همراه نقشه هاي مربوطه را جداگانه نصب کنيد. در کل گوشي هاي سامسونگ در پشتيباني از برنامه هاي جاوا نسبت به ساير گوشي ها کمي ضعيف عمل مي کنند و از تمامي نرم افزار ها پشتيباني نمي کنند.

EHTEMALAN
18-03-2010, 00:56
اینم فریمویر این گوشی s8003GSMHالبته همین جوری گفتم منظوری نداشتم

AB
18-03-2010, 13:00
اینم فریمویر این گوشی s8003GSMHالبته همین جوری گفتم منظوری نداشتم

خب شما همینجوری ننویس:31:

#1234#* رو بزن ببین چی مینویسه.

part gah
18-03-2010, 13:13
برای AB جان :
من میگم تازه کارم باز تو یه قطار لغت انگلیسی تحویلم میدی.ببین دوست من 5800 نوکیا داره وقتی میره تو map گوشیش بدون اتصال به اینترنت بهش میگه الان کجاست ، ترافیک و طول و عرض و نمیدونم هر چی که بخوای بهت میگه تازه صوتی هم هست من یه چیزی تو این مایه ها می خوام گرفتی یا نه!!

Mahdi/s
18-03-2010, 13:13
#1234#* رو بزن ببین چی مینویسه. سلام.....اینو بزنیم چی میشه..؟؟؟چی رو نشو میده..؟؟/

AB
18-03-2010, 16:02
برای AB جان :
من میگم تازه کارم باز تو یه قطار لغت انگلیسی تحویلم میدی.ببین دوست من 5800 نوکیا داره وقتی میره تو map گوشیش بدون اتصال به اینترنت بهش میگه الان کجاست ، ترافیک و طول و عرض و نمیدونم هر چی که بخوای بهت میگه تازه صوتی هم هست من یه چیزی تو این مایه ها می خوام گرفتی یا نه!!

خب تو پست قبلیم گفتم شما GPS میخایی.(اگه اشتباه میکنم منظورتونو یه خورده واضح تر بگین)بقیش رو هم تو همون پست توضیح دادم.:31:

راستی این هر چی بخایی که گفتی شامل چیا میشه؟مسیر و خیابون هم نشون میده؟

هر چیزی رو متوجه نشدی بگو برات توضیح بدم.:11:

سلام.....اینو بزنیم چی میشه..؟؟؟چی رو نشو میده..؟؟/

نسخه فیرم ویر نصب شده رو دستگاه

farid_sinozit
18-03-2010, 20:05
سلام دوستان دوتا سوال داشتم یکی اینکه فیرم ویر گوشیم اینه می خوام بدونم خوبه یا بد؟

(SW VER)
S800MJPIL 1
(CSC VER)
S8003JPIL 1

یکی هم اینکه چجوری میشه به قفل صفحه نمایش پسورد داد یا اصلا نمیشه؟

AB
18-03-2010, 23:29
سلام دوستان دوتا سوال داشتم یکی اینکه فیرم ویر گوشیم اینه می خوام بدونم خوبه یا بد؟

(SW VER)
S800MJPIL 1
(CSC VER)
S8003JPIL 1

یکی هم اینکه چجوری میشه به قفل صفحه نمایش پسورد داد یا اصلا نمیشه؟

خوب بد نداره.فقط قدیمی و جدید داره.اینی که نوشتی قدیمیه.

farid_sinozit
19-03-2010, 00:09
چجوری میشه به قفل صفحه نمایش پسورد داد یا نمیشه؟

EHTEMALAN
19-03-2010, 00:25
سلام به همگی. آقا کسی میدونه چه جوری smsها فقط تو تلفن ذخیره بشن؟ وقتی داری sms بازی میکنی با یه نفر مثلا هر 5 تا پیام 2تا میره تو تلفن سه تو سیم کارت ذخیره میشه یا بر عکس.....آره عزیز منم فریمویرم اینه...s8003JPIL1 شما میگید برم آپدیت کنم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahdi/s
19-03-2010, 15:12
سلام 2 تا سوال......تو گود گوشی امکاناتی هست که زمان بدیم..و سر زمان مشخصی گوشی خاموش بشه....مثل 30دقیقه..90 دقیه..ووو....اگه نه برنامه ای هست که روی گوشی نصب بشه..........

یه دیکشنری خوب هم میخواستم....انگلیسی به فارسی..که روی گوشی نصب بشه من خودم 3 تا دارم اما متاسفانه نصب نمیشه....ممنون میشم کمک کنید..

AB
19-03-2010, 15:46
چجوری میشه به قفل صفحه نمایش پسورد داد یا نمیشه؟

اگه منظورت مثل قفل اسکرین سیور ویندوز هست نه نمیشه.

سلام به همگی. آقا کسی میدونه چه جوری smsها فقط تو تلفن ذخیره بشن؟ وقتی داری sms بازی میکنی با یه نفر مثلا هر 5 تا پیام 2تا میره تو تلفن سه تو سیم کارت ذخیره میشه یا بر عکس.....آره عزیز منم فریمویرم اینه...s8003JPIL1 شما میگید برم آپدیت کنم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من آپدیت کردم اونم همینطوریه.ولی اگه آپدیت کنی تاچش خیلی بهتر میشه.

سلام 2 تا سوال......تو گود گوشی امکاناتی هست که زمان بدیم..و سر زمان مشخصی گوشی خاموش بشه....مثل 30دقیقه..90 دقیه..ووو....اگه نه برنامه ای هست که روی گوشی نصب بشه..........

یه دیکشنری خوب هم میخواستم....انگلیسی به فارسی..که روی گوشی نصب بشه من خودم 3 تا دارم اما متاسفانه نصب نمیشه....ممنون میشم کمک کنید..

نه همچین چیزی نداره.تو برنامه نویسی جاوا هم همچین چیزی تعریف نشده.

اگه میخایین وقتی زنگ میزنن بگه خاموش است فقط کافیه پروفایل رو بزارین رو آفلاین.تو این حالت خود گوشی روشنه ولی شبکش قطع میشه.

راجع به دیکشنری هم اطلاعی ندارم.

hasanmotori
19-03-2010, 15:55
دیکشنری pmd رو نصب میشه
فقط تایپ کردنش یکم سخته

Mahdi/s
19-03-2010, 16:11
نه همچین چیزی نداره.تو برنامه نویسی جاوا هم همچین چیزی تعریف نشده.ok..

اگه میخایین وقتی زنگ میزنن بگه خاموش است فقط کافیه پروفایل رو بزارین رو آفلاین.تو این حالت خود گوشی روشنه ولی شبکش قطع میشه.نه من یه چیزی میخوام مثل تایمر.....زمان بدم...سر زمان مشخص گوشی خاموش بشه.....همچین چیزی...

راجع به دیکشنری هم اطلاعی ندارم. ممنون..

دیکشنری pmd رو نصب میشه خودت نصب کردی..؟؟استفاده کردی..؟؟؟لینک میدی..؟؟؟

فقط تایپ کردنش یکم سخته از چه لحاظ

hes_luckey
20-03-2010, 09:38
آقا lcd گوشیم خش افتاد :37:
محافظ مخصوص خودش تو بازار هست ؟
محافظ کیفیت صفحه رو کم نمیکنه ؟ تو کار کردن با تاچ چی مشکلی به وجود نمیاره ؟

Mahdi/s
20-03-2010, 11:47
آقا lcd گوشیم خش افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ای بابا..چرا....داداش اینو یادته...2 صفحه قبل گفتی.
.محافظ حسش نیست اگه خش افتاد میندازم روش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اشکال نداره...

محافظ مخصوص خودش تو بازار هست ؟
محافظ کیفیت صفحه رو کم نمیکنه ؟ تو کار کردن با تاچ چی مشکلی به وجود نمیاره ؟ محافظ چیز خاصی نیست.....یه صفحه نازکه.....که 2روش چسب داره.....با گوشیت کار میکنی که lcdگرم بشه....محافظش شماره گذاشته.....اول شماره 1 رو میکنی...محافظ رو میچسبونی..کامل که چسبید شماره 2 رو میکنی.....

قیمتش هم 4-5 تومنه...خیلی نازکه مشکلی با تاچ نداره...

rgh2
21-03-2010, 11:28
دوستان دمتون گرم جواب مارو که ندادید!!!!!!!!!!!!!!!
چطوری نوشته ها و شماره هارو کپی پیست میشه کرد؟؟؟
فرمت wmv رو نشون نمیده؟؟
اگه میشه همراه با جواب هاتون لینک برنامه هاییکه رو این گوشی نصب میشه بذارید

ممنون از همه

mahsa a
21-03-2010, 12:48
سلام بچه ها.
منم بالاخره جت دار شدم. :27:
ولی یه سوال !
میخوام کسی که تماس میگیره شماره تلفنش مشخص نشه و فقط اسمش بیافته.
چه جوری اینو تنظیم کنم ؟
اساتید هلپ می پلیز :10:

Mahdi/s
21-03-2010, 12:54
میخوام کسی که تماس میگیره شماره تلفنش مشخص نشه و فقط اسمش بیافته.خوب اگه اسمش رو توی دفتر تلفن ذخیره کنید دیگه شمارش نمیوفته دیگه....توی دفتر تلفن.....create contact..رو بزنید....بعد اسم و مشخصات رو وارد کنید...
============
بچه ها سوال منم یادتون نره...

sarmast65_ata
22-03-2010, 00:15
از این به بعد به این تاپیک سر بزنید
والپیپرهای اورجینال برای عکس پشت زمینه این گوشی رو در این تاپیک قرار میدم

موفق باشید

mahsa a
22-03-2010, 00:54
[QUOTE=alone_boy;4773227]خوب اگه اسمش رو توی دفتر تلفن ذخیره کنید دیگه شمارش نمیوفته دیگه....توی دفتر تلفن.....create contact..رو بزنید....بعد اسم و مشخصات رو وارد کنید...

اسم ها رو ذخیره کردم ولی وقتی تماس میگیرند هم اسمشون میوفته و هم شمارشون :41:

mahsa a
23-03-2010, 09:58
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه من چی کار کنم که فقط اسم caller بیافته و شمارش نیافته pllzzzzzzzzzzzz

pooria_k2
23-03-2010, 21:20
هرجی میخوام با وای فای به اینترنت وصل بشم نمیتونم! میشه راهنمایی کنین.

hes_luckey
24-03-2010, 10:04
آقا میشه یکی تنظیمات gprs رو آموزش بده ؟

دهنم سرویس شد از بس بهش ور رفتم و نشد

part gah
24-03-2010, 19:39
برای AB جان:
من برنامه TrekBuddy رو دانلود کردم،
تو همین سایت بود.بعد تنظیماتشو انجام دادم.ارورم دیگه نداد.فقط اینکه این برنامه زوم داره.بعدم اینکه وقتی رفتم تو خیابون سرچ کردم مکانو پیدا نکرد.
در ضمن آره منظورم همون نشون دادن خیابونا و کوچه ها تو موبایل دوستم بود.بازم ازت ممنونم.

Arashdn
24-03-2010, 20:07
سلام
ممکنه تمامی مزایا و معایب این گوشی رو (علی الخصوص چیزایی رو که موقع کار باهاش معلوم میشه رو بگید)
ممنون

part gah
24-03-2010, 21:14
من قبلا گوشی نوکیا n73 و حالا یه 2 ماهی میشه این گوشی رو خریدم.در مقایسه با نوکیا و کلا عیبای این گوشی باید بگم که نوکیا در هیچ جا برای آنتن دهی کم نمیاره ولی سامسونگ چرا .ما این مورد و حتی با گوشی 5800 نوکیا ، آینو سونی اریکسون مقایسه کردم که اونا خیلی بهتر بودن.در زمینه موزیک پلیرش قابلیت تنظیم اکولایزر نداره فقط چند تا پیش فرض خودش داره .موقع اس ام اس دادن فارسی روش تایپ خاصی داره و گاهی یه اس ام اسی رو که نوکیام خیلی ساده میفرستاد به صورت تیکه تیکه میفرسته حتی جایی که آنتن هست.
و اما مزایاش دوربینش نسبت به نوکیام بهتره البته که بهتره چرا که دوربینش 5.فلاش داره فیلم برداریشم خوبه. تاچش عالیه.رادیو داره.و مزایای دیگه ای هم هست که دیگه مجال گفتن نیست
من خودم وقتی گوشی بخوام بخرم تا یک ماه در موردش تحقیق میکنم چرا که من با گوشی زندگی میکنم .بازم اگر سوالی داشتی بپرس.

part gah
24-03-2010, 21:45
فقط AB جان:
داشتم پیامای قبلی رو میخوندم که در مورد فیرم ویر بود.اگه اس ام اس ای من تیکه تیکه میره به این چیه اسمش فیرم ویر ربط داره اصلا این چی هست ؟ حالا باید چیکار کنم؟ (عصبانی نشی بگی چقدر سوال میپرسه!!!شرمنده به خدا:40::40::46:)
تو هم اگه سوالی داری بپرس در حد خودم یه چیزایی بلدم:6:

Arashdn
24-03-2010, 21:46
تایپ فارسی میشه روش زد؟
راحته؟
قیمت روزش چنده؟ بدون گارانتی و با گارانتی ماکروتل

part gah
24-03-2010, 21:50
فقط برای AB جان:
راستی ورژن گوشیم
(SW VER)
S8003JPIH1
(CSC VER)
S8003JPIH1

part gah
24-03-2010, 21:58
برو جمهوری اگه یه قیمت ثابت براش پیدا کردی اسممو عوض میکنم من 320 خریدم با رم و ضد خش و نصب برنامه 360.تایپ فارسی داره .

part gah
24-03-2010, 22:02
گارنتیش ماکروتل از پاساژ علاالدین خریدم.

loveo
25-03-2010, 11:27
با سلام
دوستان انواع مختلف برنامه جاوا و غیره تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود من امتحان کردم عالیه .

AB
25-03-2010, 11:54

اگه سیم کارتت ایرانسله فقط کافیه کد مورد نظرو ارسال کنی و تنظیمات برات بیاد.(کدش یادم نیست.تو دفترچه سیم کارت نوشته.)

برای AB جان:
من برنامه TrekBuddy رو دانلود کردم،
تو همین سایت بود.بعد تنظیماتشو انجام دادم.ارورم دیگه نداد.فقط اینکه این برنامه زوم داره.بعدم اینکه وقتی رفتم تو خیابون سرچ کردم مکانو پیدا نکرد.
در ضمن آره منظورم همون نشون دادن خیابونا و کوچه ها تو موبایل دوستم بود.بازم ازت ممنونم.

شما باید نقشه آفلاین شهرتو بریزی رو گوشیت.شاید همون جایی که دانلود کردی گذاشته باشن.

البته من خودم با این نرم افزار کار نکردم.اگه بتونه به ماهواره وصل بشه مکانتو پیدا میکنه.نمیدونم همچین قابلیتی داره یا نه.

ولی اگه آنلاین میخایی استفاده کنی بهتره از گوگل ارث استفاده کنی.

فقط AB جان:
داشتم پیامای قبلی رو میخوندم که در مورد فیرم ویر بود.اگه اس ام اس ای من تیکه تیکه میره به این چیه اسمش فیرم ویر ربط داره اصلا این چی هست ؟ حالا باید چیکار کنم؟ (عصبانی نشی بگی چقدر سوال میپرسه!!!شرمنده به خدا:40::40::46:)
تو هم اگه سوالی داری بپرس در حد خودم یه چیزایی بلدم:6:

ربطی داشته باشه یا نداشته باشه باید با این مشکل سر کنین.چون برای قارسی فقط یه فیرم ویر اومده و اون یکی ها فارسی نمیخونن.

نه بابا عصبانی چیه.هر سوالی داری بپرس.:11:

فعلن سوالی ندارم.:31:

شاید یه روزی هم شما کار مارو راه انداختین.:10:

فقط برای AB جان:
راستی ورژن گوشیم
(SW VER)
S8003JPIH1
(CSC VER)
S8003JPIH1

همونطور که گفتم برای فارسی یه فیرم ویر وجود داره که مال شما هم همونه.

hes_luckey
25-03-2010, 18:20

اگه سیم کارتت ایرانسله فقط کافیه کد مورد نظرو ارسال کنی و تنظیمات برات بیاد.(کدش یادم نیست.تو دفترچه سیم کارت نوشته.)

اون کد و زدم تنظیماتم اومد ولی اصلا کانکت نمیشه
خودم یه کم بهش ور رفتم و یه کانکشن wap ساختم ولی بعضی جاها کار میده بعضی جاهام نه !
مثلا ویجت هواشناسی اینجوری آپدیت میشه ولی برنامه هایی مثل nimbuzz و opera mini نه !

part gah
25-03-2010, 19:08
فقط AB جان:
نقشه شهرمو ریختم بعدشم لودش کردم نقشه اومد ولی مکان منو نشون نداد.دوستم منو با این نقشه اش بیچاره کرد:45:چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
برای اس ام اس گوشیم هم باید اینو بگم که انگلیسی رو هم تیکه تیکه میفرسته.حالا اگه گوشیمو آپدیت کنم مشکلش حل میشه.یعنی راه دیگه ای نداره:41:

mahsa a
25-03-2010, 20:10
جواب همه ارو دادین الا من
یادتون باشه بچه های بد :41:

AB
25-03-2010, 21:31
فقط AB جان:
نقشه شهرمو ریختم بعدشم لودش کردم نقشه اومد ولی مکان منو نشون نداد.دوستم منو با این نقشه اش بیچاره کرد:45:چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
برای اس ام اس گوشیم هم باید اینو بگم که انگلیسی رو هم تیکه تیکه میفرسته.حالا اگه گوشیمو آپدیت کنم مشکلش حل میشه.یعنی راه دیگه ای نداره:41:

بهتره سوالتونو تو تاپیک مربوطه بپرسین.چون همونطوری که گفتم من از این نرم افزار استفاده نکردم.

منظورتون از تیکه تیکه رو متوجه نشدم.مال من که ایرادی نداره.شاید با آپدیت حل شده.

جواب همه ارو دادین الا من
یادتون باشه بچه های بد :41:

همه تنظیمات گوشی رو گشتم.همچین چیزی نداره که شماره رو نشون نده.

اون کد و زدم تنظیماتم اومد ولی اصلا کانکت نمیشه
خودم یه کم بهش ور رفتم و یه کانکشن wap ساختم ولی بعضی جاها کار میده بعضی جاهام نه !
مثلا ویجت هواشناسی اینجوری آپدیت میشه ولی برنامه هایی مثل nimbuzz و opera mini نه !

شما از منوی اصلی برو تو اینترنت بعدش ستینگ بعدش اینترنت پروفایلز.هر چی اونجا هست پاک کن.دوباره کدو بزن تنظیمات بیاد و سیوش کن.انشالله حل میشه.

part gah
25-03-2010, 21:51
رفتم تایپیک و پیدا کردم هیشکی آنلاین نیست:sad:باشه اشکالی نداره.در مورد اس ام اسم هم موقع send میگه که پیام شما به صورت مثلا دو پیام کوتاه ارسال میگردد.تو رو خدا دیگه حوالم نده به این ور اونور .

part gah
25-03-2010, 21:58
این دوستم با گوشی 5800 نوکیا :26:
اینم من بیچاره با گوشی شکست خورده jet :wac:( البته فقط تو این زمینه ها من کم نمی یارم:25:)
تو هم نتونستی کاری کنی هی!!!!! این هم بگذرد.باز هم تشکر:11:

Elis
25-03-2010, 22:03
ممنون میشم راهنمایی کنید
کد نشون دادن ورژن فعلی گوشی چیه ؟
جدیدترین و بهترین فریم ویر موجود چیه که مشکل دریافت و ارسال پیامک فارسی و همچنین کی پد فارسی رو نداشته باشه ؟ لطفا لینکشو بدید

خیلی خیلی ممنون

part gah
25-03-2010, 22:11
ممنون میشم راهنمایی کنید
جدیدترین و بهترین فریم ویر موجود چیه که مشکل دریافت و ارسال پیامک فارسی و همچنین کی پد فارسی رو نداشته باشه ؟ لطفا لینکشو بدید

خیلی خیلی ممنون

اگه منظورت از کد IMEI
#06#*

AB
26-03-2010, 11:10
رفتم تایپیک و پیدا کردم هیشکی آنلاین نیست:sad:باشه اشکالی نداره.در مورد اس ام اسم هم موقع send میگه که پیام شما به صورت مثلا دو پیام کوتاه ارسال میگردد.تو رو خدا دیگه حوالم نده به این ور اونور .

خب شاید تعداد کاراکتراتون بیشتر از یه اس ام اس میشه.من که تا حالا همچین مشکلی ندیدم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

خیلی خیلی ممنون

شما #1234#* رو بزن.در ضمن برای فارسی فقط یه فیرم ویر هست که اونم رو گوشیت نصبه.

aminkh17
27-03-2010, 16:15
سلام دوستان
فریم ویر فارسی برای جت رو از کجا میشه دانلود کرد. منظورم مدل S8003JPIH1 یا بالاترش است

aminkh17
27-03-2010, 17:33
من گوشیم رو به S800MXEJA1 فلش کردم. امکانات جدیدی برای آن اضافه شده از جمله DLNA اما فارسی (و عربی) رو اصلا نداره.!
البته مشکل من با این گوشی حل نشد.
در گوشیم وقتی دوربین رو روشن می کنی بعد از چندین ثانیه رستارت میشه!
یکی گفت فلش بزنی درست میشه اما نشد. البته وقتی دوربین جلو رو فعال می کنم رستارت نمیشود و تصویر جلو رو نشون میده

اما هنگامی که دوربین اصلی فعال است رستارت میشود. این مسئله از دیروز بوجود اومده، دلیل خاصی هم نداشته
آیا کسی از دوستان به همچین مشکلی برخورد کرده؟

hateftotti
28-03-2010, 16:27
بي زحمت يكي لينك دانلود فريمور S8003JPIH1 رو بذاره:20:

aminkh17
28-03-2010, 18:58
علی الظاهر S8003JPIH1 نیست و فقط روی گوشی ها نصب میشه،
کسی میدونه چطوری میشه از روی یک گوشی فریمویر اونو به کامپیوتر منتقل کرد، یا از یک گوشی به گوشی دیگر فرستاد؟

sars2004
28-03-2010, 20:55
سلام به همه دوستان

من چند روزه که دارم امکانات و قیمت های گوشی ها رو تا 350 بررسی میکنم

در نهایت به این 3 تا گوشی رسیدم

HTC Tattoo
Samsung S8000 Jet
Samsung b7300 OmniaLITE

گوشی های خودم هم SonyEric k750i و w810i هستن

امکانات گوشی برام خیلی مهمه
دوربین برام مهمه
GPS هم برام اهمیت داره
(استفاده عمده من از GPS برای گرفتن زمان 0 تا 100 خودرو ها و در مسافرت ها حداکثر سرعت ، حداقل سرعت ، میزان رانندگی (زمان و مسافت) ، میزان توقف (زمان و مسافت) هستش)
توانایی استفاده از هندزفری بلوتوث

گوشی HTC Tattoo یک مشکل عمده برای من داره اونهم عدم قابلیت استفاده از بلوتوثش هست ولی چون آندروید هست مشکلی برای google map وجود نداره.

گوشی b7300 اصولا دوربین خوبی نداره و قیافه هم نداره و کلید شاترش هم یک وضعیتی هست ولی چون ویندوز بیس هست نرم افزار Garmin روش نصب میشه که نیازهای من رو از GPS بر آورده میکنه.

اما گوشی S8000 jet تمام نیازهای من رو برآورده میکنه ، سنسورهاش واقعا کارآمده ، دوربینش هم حرف نداره ، کیفیت فیلم برداریش هم راضی کننده است ، کیفیت LCD هم که حرف نداره ، اماااااا

تا جایی که من فهمیدم هیچ نرم افزار GPS ی روش نصب نیست نه نقشه راه ها ، نه نرم افزاری برای ثبت سرعت و نه قطب نماااا و هیچی (البته اینها همش نتیجه تحقیقات منه ، اگر اشتباه میگم بنده رو تصحیح بفرمایید.)

حالا به نظر شما دوستان ، ایا نیاز های GPS ی من با این گوشی بر طرف میشه؟

(ثبت سرعت و مسافت و ... )

آیا دیکشنری انگلیسی به فارسی میشه روش نصب کرد؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان از دوستان

فواد

AB
29-03-2010, 11:54
سلام دوستان
فریم ویر فارسی برای جت رو از کجا میشه دانلود کرد. منظورم مدل S8003JPIH1 یا بالاترش است

بي زحمت يكي لينك دانلود فريمور S8003JPIH1 رو بذاره:20:

ورژن بالاتری نداره.فقط تونستم اینو برات بزارم.در ضمن این با اونی که میخایی هیچ فرقی نداره.

من گوشیم رو به S800MXEJA1 فلش کردم. امکانات جدیدی برای آن اضافه شده از جمله DLNA اما فارسی (و عربی) رو اصلا نداره.!
البته مشکل من با این گوشی حل نشد.
در گوشیم وقتی دوربین رو روشن می کنی بعد از چندین ثانیه رستارت میشه!
یکی گفت فلش بزنی درست میشه اما نشد. البته وقتی دوربین جلو رو فعال می کنم رستارت نمیشود و تصویر جلو رو نشون میده

اما هنگامی که دوربین اصلی فعال است رستارت میشود. این مسئله از دیروز بوجود اومده، دلیل خاصی هم نداشته
آیا کسی از دوستان به همچین مشکلی برخورد کرده؟

شما همین کدی که نوشتی رو بزن.بعد ۶ بعدش ۳ رو بزن.

علی الظاهر S8003JPIH1 نیست و فقط روی گوشی ها نصب میشه،
کسی میدونه چطوری میشه از روی یک گوشی فریمویر اونو به کامپیوتر منتقل کرد، یا از یک گوشی به گوشی دیگر فرستاد؟

امکان بک آپ گیری یا انتقال فیرم ویر از گوشی به گوشی یا پی سی وجود نداره.

سلام به همه دوستان

HTC Tattoo
Samsung S8000 Jet
Samsung b7300 OmniaLITE

دوربین برام مهمه
GPS هم برام اهمیت داره
(استفاده عمده من از GPS برای گرفتن زمان 0 تا 100 خودرو ها و در مسافرت ها حداکثر سرعت ، حداقل سرعت ، میزان رانندگی (زمان و مسافت) ، میزان توقف (زمان و مسافت) هستش)

گوشی HTC Tattoo یک مشکل عمده برای من داره اونهم عدم قابلیت استفاده از بلوتوثش هست ولی چون آندروید هست مشکلی برای google map وجود نداره.

گوشی b7300 اصولا دوربین خوبی نداره و قیافه هم نداره و کلید شاترش هم یک وضعیتی هست ولی چون ویندوز بیس هست نرم افزار Garmin روش نصب میشه که نیازهای من رو از GPS بر آورده میکنه.

اما گوشی S8000 jet تمام نیازهای من رو برآورده میکنه ، سنسورهاش واقعا کارآمده ، دوربینش هم حرف نداره ، کیفیت فیلم برداریش هم راضی کننده است ، کیفیت LCD هم که حرف نداره ، اماااااا

تا جایی که من فهمیدم هیچ نرم افزار GPS ی روش نصب نیست نه نقشه راه ها ، نه نرم افزاری برای ثبت سرعت و نه قطب نماااا و هیچی (البته اینها همش نتیجه تحقیقات منه ، اگر اشتباه میگم بنده رو تصحیح بفرمایید.)

با تشکر فراوان از دوستان

فواد

جی پی اس فقط رو نسخه خاورمیانه به طور پیش فرض غیر فعاله که با کدهای مخفی میشه فعالش کرد.راحت ترین راهش هم نصب فیرم ویر اروپایی رو گوشی هست که جی پی اس به طور پیش فرض نصب و فعاله.کلا هر برنامه ای که رو گوشی های دیگه باید نصب کنی رو این گوشی خودش نصب شده داره.(مثل بلک لیست تماس گیرنده ها)

قطب نما و سرعت سنج هم داره.هر برنامه ای هم که بخایی میشه نصب کرد ولی بعضی از دوستان میگفتن که دیکشنری های قدیمی روش نصب نمیشه.(من خودم دیکشنری فارسی رو امتحان نکردم.)

در ضمن حروف فارسی فقط روی ورژن خاورمیانه کار میکنه و اگه فیرم ویر اروپایی رو بریزی به کل فارسی نشون نمیده.ولی در عوض کارایی تاچ و سرعت گوشی خیلی بهتر میشه.جی پی اس رو هم نصب شده داری.

56sx
29-03-2010, 13:23
مقایسه 5800 و جت : سرعت جت واقعا از 5800 بیشتره کیفیت lcd که همه میدونندعالیه صفحه لمسی نسبت به 5800 راحت تر جواب میده ، خیلی سریعتره وفشار کمتری میخواد نکته مهم برای من شارژ شدن از پورت یو اس بی هستش که در نوکیا وجود نداره وبرای وصل شدن به کامپیوتر شارژ کم می کنه درحالی که جت شارژ می شه ونیازی به شارژر ندارم وبلا استفاده مونده شارژ باطری زود تموم میشه نسبت به 5800 ظاهر زیباتری داره فریمور جت من jpih1 که فارسی رو ساپورت میکنه در حالت افقی (صفحه کلید کامل ) زبان فارسی وجود نداره وبقیه زبانها مانند عربی واردو هستش که ادم احساس غربت برای زبان خودش میکنه در حالت عادی هم زبان فارسی رو باید با شیوه سامسونگ بنویسی یعنی با انتخاب عدد برای هر حرف که من هیچوقت نمی خوام به این عادت کنم تشخیص دست خط در این فریمور فقط انگلیسی وفرانسه هستش درحالی که در5800 هم درحالت افقی زبان فارسی رو داره وهم تشخیص دست خط عکساش خوبه ولی سرعت گرفتن عکس و پروسس عکس اونجوری که تو سایتها گفتن خیلی سریع نیست در نوکیا بعد از گرفتن عکس پروسس (Process (عکس روی خود عکس میاد و متوجه میشی که در حال سیو عکس و غیره هستش ولی درجت یه صفحه سیاه میاد که هیچ چیزی هم در این باره روی صفحه ننوشته مشاهده عکس ها خیلی سریعه و با شتاب سنج میشه عکسها رو ورق زد فکر کنم 5800 اینطوری نیست ونمیشه با کج کردن گوشی عکسها رو ورق زد وعکس بعدی رو دید در مورد موزیک وقتی که همه اهنگ ها رو در 5800 میخوای ببینی 2 ثانیه طول میکشه تا لود کنه درحالیکه در جت بسیار سریعه - یه چیز جالب برای من هندزفری جت بود که توی گوش کیپ میشد برخلاف نوکیا- یه مشکل این که با هندزفری نمیشه اهنگ ها را جلو وعقب برد و به اهنگ بعدی یا قبلی رفت ، ولی میشه از طریق موشن گیت اگه درست نوشته باشم اهنگ ها رو با تکون دادن گوش عوض کرد که البته فکر می کنم انرژی زیادی از باطری میگیره راستی با دکمه عکس گرفتن یه خورده مشکل دارم ان 78 خیلی راحت تر بود این یخورده انگارسفته و خیلی هم باریکه با این فریمور نمیشه ایکونهای منو رو جابجا کرد فکر کنم با اپدیت جدید بشه خیلی جالبه photo contacts اسکرول ((scroll کردن سامسونگ برعکس نوکیا و ویندوز هستش که البته عادت می کنید عکس بکگروند منوی اصلی جت رو میشه عوض کرده به راحتی ولی در5800 نمیدونم احتمالانشه از جی پی اس استفاده نمیکنم فیلمبرداری این گوشی از 5800 بهتره فشرده سازیش یه مقدار زیاده و کسانی که قبلا با نوکیا کار کردند شاید خوششون نیاد البته بعد عادت میکنند و نظرشون عوض میشه جت بهتره ، 720*480 فیلمبرداری میکنه فیلمبرداریش شبیه 6220 کلاسیک نوکیاست البته به اون اندازه خوشبختانه فشرده نیست جت خیلی بهتره وگزینه های بیشتری برای تنظیم داره تمام فیلمهایی که جت میگیره تماما29 فریمی هستند در 5800 فیلمها از 25 فریم تا 29 فریم در تغییرند هر دو بافرمت mp4 فیلمبرداری می کنند فیلمهای این گوشی از 5800 روشنتر هستند یعنی به نور کمتری نیاز دارند با وصل کردن کابل TV که البته من برای نوکیا رو استفاده می کنم یه منو میاد که tv رو انتخاب میکنی وبرخلاف گوشی سامسونگ یو 600 منو گوشی رو نمی تونی ببینی فقط موقع پخش فیلم کار می کنه عکسها رو هم نمیشه دید فقط فیلم ، مال ما که اینطور بود شما رو نمیدونم ، دیدن فیلمهای دایوایکس avi واقعا فوق العاده است انگار که یک دی وی دی پلیر با حافظه داخلی خریدی ، این امکانش به همه ویژگیهای گوشی می ارزه pdf و word هم نشون میده مثل گوشی یو 600 امکان ویرایش نیست می تونی فایلهای وب html رو که قبلا سیو کردی در جت باز کنی و ببینی .مرورگرش هم عالیه مخصوصا زومش که مثل زوم عکساش هستش ، فلش رو هم ساپورت میکنه در قسمت تنظیمات امنیتی می تونی برای هر قسمتی پسورد جدا گانه بذاری مثلا اگه نخوای کسی اس ام اس گوشیتو بخونه می تونی براش رمز بذاری یه مشکل دیگه بجز شارژ باطری انتن دهی جت هستش که ضعیف نشون میده البته شاید نوکیا در نشون دادن میزان انتن اقرارق کنه ولی به هر حال نسبت به نوکیا مقایسه کردم حدودا 2 تا سه خط انتن ضعیفتر نشون میداد ( منظورم با توجه به خطوط انتن که در صفحه اول گوشی نشون میده ) اگه بخواین دوربین دوم رو فعال کنید این کد رو بزنید *#0*# خودتون متوجه میشین که چه خبره اگه بخواین برای مدت طولانی فعال کنید این کد رو بزنید *#7412359# بعد چند بار دکمه عقب رو بزنید بعد دکمه 6 که ویدئو هستش رو بزنید بعد دکمه 5 و ذخیره کنید برای ثابت نگه داشتن قدرت سی پی یو دکمه 8 رو در همان اولین منو بالا بزنید( دو تا گزینه بعد از ویدئو) بعد دوباره 8 رو بزنید گزینه 1 سی پی یو رو مجبور به 800 مگاهرتز بودن می کنه دوباره 1 رو بزنید تا سیو بشه . البته بعدا از خاموش روشن کردن گوشی به حال اولش بر می گرده

allah3d
29-03-2010, 13:24
سلام به همگی ...
من تازه واردم ... لطفا راهنماییم کنید . برای خرید گوشی ، بین 5800 و جت موندم ...
gps و wifi و کیفیت دوربین فیلمبرداری برام مهمه ...
شنیدم gps گوشی نوکیا 5800 از جت کارآمد تره ... اما از نظر کیفیت عکس و فیلم جت خیلی بهتره ...
لطفا کمک کنید .....

sars2004
29-03-2010, 13:25
جناب AB (اسمتون رو نمیدونم) خیلی ممنون و متشکر از راهنماییتون ، واقعا لطف کردین

لطف میکنین اگر زحمتی نیست یه عکس از قطب نما و سرعت سنج ی که توی ورژن اروپایی فعال میشه رو برای بنده قرار بدین (چون فرمودین که خودتون فریمور رو آپدیت کردین)

باز هم خیلی ممنون از لطفتون

این هم یک عکس از Trip Computer برنامه ی Garmin که من دارم سعی میکنم یه برنامه ای رو جایگزین این برنامه در JAVA پیدا کنم.

اگه یه چیز تو مایه های این هم باشه ، باز کار من رو راه میندازه

باز هم ممنون و متشکر از شما دوست عزیز

فواد

---------------------

دوست عزیز جناب آقای ALLAH3D

سلیقه ها در مورد انتخاب گوشی کاملا متفاوت هستش ، به شخصه بنده دوست ندارم گوشی که قراره تهیه بکنم دست هر بنی بشری باشه (آخر و عاقبتش میشه 6600) ، وضعیت 5800 هم همینطور شده به نظر من . ولی در مورد GPS باید عرض کنم که بله ، نوکیا یه برنامه رایگان برای تمامی گوشیهایی که GPS داخلی دارن نوشته و اون رو روی گوشیها قرار داده که نقشه ایران هم جزوش محسوب میشه. پس از نظر GPS باید گفت نوکیا سر تره ، قیمتش هم تا جایی که من میدونم پایین تره . ولی من jet رو به دلیل برنامه های داخلیش از قبیل BlackList و ... و سنسورهای مختلفش از قبیل قطع صدای زنگ و بازکردن اتوماتیک قفل و . . . به 5800 ترجیح میدم . (ناگفته نماند که بنده به دلیل داشتن گوشی 3230 به مدت یک سال و هنگ کردن این گوشی حداقل روزی یک بار ، از وقتی از شرش خلاص شدم و یه گوشی دیگه خریدم دیگه چشم ندارم آرم نوکیا رو نگاه کنم (سیمبین ، جاوا ، ...) . این رو گفتم که بدونین این نظرات رو دادم ، ولی اگه آخرش باز هم اگر 5800 همه چیزش بهتر از سامسونگ بود ، ممکن بود سامسونگ رو نخرم ولی باز نوکیا رو انتخاب نمیکردم)

allah3d
29-03-2010, 13:45
از شما ( sx56) تشکر میکنم ... توضیحات خیلی خوبی بود ...:11:
اگه خدا بخواد همین جت رو میخرم ...
ولی حیف که GPS ش کارایی نداره ... و زبان فارسی ش با فرم ویر های جدید قابل استفاده نیست ...:13:
فقط اگه لطف کنید آخرین قیمت رو هم بهم بدین ممنون میشم ...:46:

sars2004
29-03-2010, 13:46
با تشکر فروان از جناب AB (اسم شما رو نمیدونم)

با دادن نظر خیلی لطف کردین که بنده رو از سردرگمی نجات دادین

فقط اگر لطف کنین و یک عکس از برنامه قطب نما و برنامه ریز سفرش بزارین خیلی لطف کردین(آخه فرموده بودین که فریمور اروپایی رو خودتون نصب کردین)

اینهم یک عکس از زیر برنامه Trip Computer در برنامه GARMIN که متاسفانه برای JAVA برنامه ای نداره.

اگر نرم افزار سامسونگ بعضی از قابلیت های Trip Computer رو داشته باشه خیلی خوب میشه.

با تشکر فروان

فواد

------------------------

در جواب دوست عزیزمون ، بنده بین این دو گوشی ، گوشی JET رو انتخاب کردم و دارم سعی میکنم نیازهام رو از این گوشی با همفکری و مشورت دوستان برآورده کنم.

AB
29-03-2010, 13:50
سلام به همگی ...
من تازه واردم ... لطفا راهنماییم کنید . برای خرید گوشی ، بین 5800 و جت موندم ...
gps و wifi و کیفیت دوربین فیلمبرداری برام مهمه ...
شنیدم gps گوشی نوکیا 5800 از جت کارآمد تره ... اما از نظر کیفیت عکس و فیلم جت خیلی بهتره ...
لطفا کمک کنید .....

کیفیت دوربین جت خیلی بالاتر از ۵۸۰۰ هست.بقیه امکاناتش هم شبیه هم هستن.

من خودم از جی پی اس ۵۸۰۰ استفاده نکردم ولی دوستان میگن که کوچه و خیابون هم نشون میده.

ولی برای جت خودت باید نرم افزار و نقشه نصب کنی.

جناب AB (اسمتون رو نمیدونم) خیلی ممنون و متشکر از راهنماییتون ، واقعا لطف کردین

لطف میکنین اگر زحمتی نیست یه عکس از قطب نما و سرعت سنج ی که توی ورژن اروپایی فعال میشه رو برای بنده قرار بدین (چون فرمودین که خودتون فریمور رو آپدیت کردین)

باز هم خیلی ممنون از لطفتون

این هم یک عکس از Trip Computer برنامه ی Garmin که من دارم سعی میکنم یه برنامه ای رو جایگزین این برنامه در JAVA پیدا کنم.

اگه یه چیز تو مایه های این هم باشه ، باز کار من رو راه میندازه

باز هم ممنون و متشکر از شما دوست عزیز

فواد

نمیدونم چطوری باید از صفحه عکس بگیرم.ولی یکی از دوستان پرسیده بود منم پاسخشونو نوشتم.

این سوال دوستمون:

اینم پاسخ من:

sars2004
29-03-2010, 14:10
دوست عزیز

خیلی ممنون که بنده رو راهنمایی میفرمایید.

آیا صفحه ای که میگویید شباهت هایی با عکسی که بنده قرار داده ام دارد یا خیر؟

خیلی لطف میکنید

هزاران بار ممنون

با تشکر

فواد

AB
29-03-2010, 16:30
دوست عزیز

خیلی ممنون که بنده رو راهنمایی میفرمایید.

آیا صفحه ای که میگویید شباهت هایی با عکسی که بنده قرار داده ام دارد یا خیر؟

خیلی لطف میکنید

هزاران بار ممنون

با تشکر

فواد

زیاد شبیه این نیست.ولی تقریبا شبیه عکسی هست که دوستمون گذاشتن.

1clik
30-03-2010, 01:27
دوستان چند تا سئوال :
1. چند تا سايت واسم معرفي كنين گه بازي و نرم افزار مخصوص اين گوشي رو داشته باشه
2. آنتن دهيش چطوره؟
3. آيا ميشه ويجدها يا همون منوي سمت چپ رو غير فعال يا minimize كرد. آخه ظاهرا حالت كشويي داره؟
4. آيا واسه اين گوشي تم هم ميشه نصب كرد و وجود داره؟
اساتيد محترم لطفا راهنمايي كنين!:11:

AB
30-03-2010, 11:01
دوستان چند تا سئوال :
1. چند تا سايت واسم معرفي كنين گه بازي و نرم افزار مخصوص اين گوشي رو داشته باشه
2. آنتن دهيش چطوره؟
3. آيا ميشه ويجدها يا همون منوي سمت چپ رو غير فعال يا minimize كرد. آخه ظاهرا حالت كشويي داره؟
4. آيا واسه اين گوشي تم هم ميشه نصب كرد و وجود داره؟
اساتيد محترم لطفا راهنمايي كنين!:11:

1.شما هر نرم افزاری روکه بخایین میشه روش نصب کرد.مشکلی نداره.فقط بعضی از نرم افزارهای قدیمی یا اونایی که با رزولوشن صفحه مشکل دارن نصب نمیشن.(۹۵٪ نرم افزارها مشکلی ندارن.)

۲.آنتن دهی حدود ۷-۸ ساله که یه مساله حل شده برای هر برندی هست.همه گوشی ها آنتن دهی شون یکیه.

۳.هر وقت کارت با ویجیت ها تموم شد یه اشاره بکنی منوی کشویی بسته میشه.وقتی هم لازم داشتی یه بار صفحه رو لمس کن دوباره باز میشه.

۴.نه.تم نمیشه نصب کرد.

1clik
30-03-2010, 17:13
چرا نمیشه رو این گوشی تم نصب کرد آیا تم واسش نیومده آخه گوشی قبلیم که سونی اریکسون کا 800 بود اونم پلتفرمش جاوا بود و میشد واسش تم نصب کرد؟

AB
30-03-2010, 17:18
چرا نمیشه رو این گوشی تم نصب کرد آیا تم واسش نیومده آخه گوشی قبلیم که سونی اریکسون کا 800 بود اونم پلتفرمش جاوا بود و میشد واسش تم نصب کرد؟

خب چرا نداره.قابلیت نصب تم نداره.نه این که واسش تم نیومده.اصلا از بیخ نمیشه نصب کرد.خودش روش ۳ تا تم داره.

aminkh17
30-03-2010, 17:32
سلام به همه دوستان

HTC Tattoo
Samsung S8000 Jet
Samsung b7300 OmniaLITE

دوربین برام مهمه
GPS هم برام اهمیت داره

با تشکر فراوان از دوستان

فواد

آقا فواد در مورد GPS عرض کنم بهتون اگر فریمویر گوشیت S8003JPIH1 هست (#1234#*) رو بزن باید بری به قسمت زیر

Settings - Phone Settings - Navigation

و فعالش کن
برنامه Route66 فعال میشه و یک آیکون Navigation بهش اضافه میشه اونجا بجز نقشه هر چیز دیگه ای بخوای هست
سرعت سنجش خیلی سریع و دقیق است
قطب نما دارد
میانگین سنج سرعت و مسافت و ... دارد
و ...
دیکشنری هم PMD رو نصب کن ساپپورت میکنه
البته برنامه Trek Buddy هم روش نصب میشه

aminkh17
30-03-2010, 17:39
ورژن بالاتری نداره.فقط تونستم اینو برات بزارم.در ضمن این با اونی که میخایی هیچ فرقی نداره.

اینو زدم فرقش هم در مورد ابزار Navigation هست که در این وجود ندارد ولی در JPIH1 هست.

شما همین کدی که نوشتی رو بزن.بعد ۶ بعدش ۳ رو بزن.
زدم متاسفانه Fail داد.

rgh2
31-03-2010, 09:49
آقا فواد در مورد GPS عرض کنم بهتون اگر فریمویر گوشیت S8003JPIH1 هست (#1234#*) رو بزن باید بری به قسمت زیر

Settings - Phone Settings - Navigation

و فعالش کن
برنامه Route66 فعال میشه و یک آیکون Navigation بهش اضافه میشه اونجا بجز نقشه هر چیز دیگه ای بخوای هست
سرعت سنجش خیلی سریع و دقیق است
قطب نما دارد
میانگین سنج سرعت و مسافت و ... دارد
و ...
دیکشنری هم PMD رو نصب کن ساپپورت میکنه
البته برنامه Trek Buddy هم روش نصب میشه

دوست عزيز
navigation فعاله ولي پيام one or more resource files are missing ,..... رو ميده!!!!
چكار بايد كرد؟؟

hes_luckey
31-03-2010, 09:56
بچه ها وقتی گوشی رو خریدم فیرمورش s8003JPL1 که بعد پرسیدم گفتید آپدیت کن منم خر شدم آپدیت کردم

حالا هم تاچش مزخرف شده همم اینکه فارسی نداره

نمیدونید این ورژن رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟

نمایندگی samsung ببرم واسم آپ میکنن ؟ گوشیم بدون گارانتیه

ممنون

rgh2
31-03-2010, 10:03
فريمور s8003jpih1 رو نصب كن درست ميشه

hes_luckey
31-03-2010, 10:23

فیرمور من الان s800MXEJA1

اینی که شما میگید بهتره ؟

AB
31-03-2010, 11:52
بچه ها وقتی گوشی رو خریدم فیرمورش s8003JPL1 که بعد پرسیدم گفتید آپدیت کن منم خر شدم آپدیت کردم

حالا هم تاچش مزخرف شده همم اینکه فارسی نداره

نمیدونید این ورژن رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟

نمایندگی samsung ببرم واسم آپ میکنن ؟ گوشیم بدون گارانتیه

ممنون

نمیدونم چرا میگین تاچش مزخرف شده!!!چون این فیرم ویر بهترین تاچ رو داره.شما بهتره یه بار تاچش رو کالیبره کنین.

لینک فیرم ویر فارسی رو هم چند صفحه قبل گذاشتم.

aminkh17
31-03-2010, 12:07
دوست عزيز
navigation فعاله ولي پيام one or more resource files are missing ,..... رو ميده!!!!
چكار بايد كرد؟؟

خوب شما باید رو گوشی ت Memory Stick نصب کرده باشی سپس از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برنامه Route 66 Synch رو دانلود کن سپس با استفاده از راهنمایی هایی که می کنه میشه برنامه رو راه انداخت.

aminkh17
31-03-2010, 12:09

شما داری این فریمویر رو لطفا لینکش رو بدید. من که پیدا نکردم
تاچش هم با ورژن های جدید خیلی خوبه فقط فارسی رو ساپورت نمی کنه

aminkh17
31-03-2010, 12:15
یه سوال از دوستان
قسمتهای مختلف در برنامه MultiLoader_V5.56 به چه کار آید.
منظورم AMSS و Apps و Rsrc1 و Rsrc2 و Factory FS هستند. آیا میشه فریمورهای مختلف رو با هم ترکیب کرد.
مثلا AMSS و Apps رو از فریم ور اروپایی زد و بقیه رو از عربی؟

hes_luckey
31-03-2010, 16:33
نمیدونم چرا میگین تاچش مزخرف شده!!!چون این فیرم ویر بهترین تاچ رو داره.شما بهتره یه بار تاچش رو کالیبره کنین.

لینک فیرم ویر فارسی رو هم چند صفحه قبل گذاشتم.

تاچش نسبت به اون که رو خود گوشی بود مزخرفه و گرنه من بقیه فیرمورا رو امتحان نکردم

فریموری که من داشتم s8003JPIL1 که هیچ جا اصلا همچین ورژنی ندیدم !!!

hes_luckey
31-03-2010, 16:43
یه سوال

با خود samsung new pc suite میشهگوشی رو آپدیت کرد یا نه ؟

hes_luckey
01-04-2010, 14:05
یه سوال

آقا کسی جواب این سوال رو نمیدونه ؟

Mahdi/s
01-04-2010, 14:35
سلام...

آقا میشه یکی تنظیمات gprs رو آموزش بده ؟منم این سوال رو دارم......سیم کارت هم همراه اوله.....چیکار باید بکنم...ممنون میشم...راهنمایی کنید..

Elis
02-04-2010, 08:47
سلام
خاموش شدن صفحه گوشی رو گذاشتم روی 8 ثانیه و بعد از اینکه صفحه خاموش میشه میخوام وقتی رو صفحه میزنم باز فعال بشه در صورتیکه فقط باید یه کلید رو فشار بدم تا فعال بشه آیا تنظیمی داره باسه اینکار یا نه ؟

روی این گوشی میشه موزیک پلیر نصب کرد یا خیر ؟ مثلا corplayer ؟
ممنون

apolixx
02-04-2010, 10:08
سلام کسی از دوستان نمیخواد جتش رو بفروشه؟من دنبال یه جت هستمواگر هست ممنون میشم بهم خبر بدید :20:

hes_luckey
02-04-2010, 10:28
سلام...
منم این سوال رو دارم......سیم کارت هم همراه اوله.....چیکار باید بکنم...ممنون میشم...راهنمایی کنید..

یعنی هیچ کس تو این تاپیک با gprs سر و کار نداره ؟

اگه میتونید آموزش هم ایرانسل و هم همراه آخر رو بزارید تا بچه ها استفاده کنن

AB
02-04-2010, 10:49
یعنی هیچ کس تو این تاپیک با gprs سر و کار نداره ؟

اگه میتونید آموزش هم ایرانسل و هم همراه آخر رو بزارید تا بچه ها استفاده کنن

لازم نیست دستی تنظیم کنین.فقط کافیه کد مربوطه رو بزنین و تنظیمات بیاد و سیوش کنین.

AB
02-04-2010, 10:54
سلام
خاموش شدن صفحه گوشی رو گذاشتم روی 8 ثانیه و بعد از اینکه صفحه خاموش میشه میخوام وقتی رو صفحه میزنم باز فعال بشه در صورتیکه فقط باید یه کلید رو فشار بدم تا فعال بشه آیا تنظیمی داره باسه اینکار یا نه ؟

روی این گوشی میشه موزیک پلیر نصب کرد یا خیر ؟ مثلا corplayer ؟
ممنون

نه حتما باید کلیدو فشار بدی.اگه اینطوری بود تو جیب همیشه روشن میموند.در ضمن میتونین تنظیم کنین که هر کلیدی رو بزنین روشن بشه.(اگر هم خاستین میتونین فقط روی کلید قفل صفحه تنظیمش کنین.)

موزیک پلیر جاوا هم هر چی بخایی نصب میشه.(به شرطی که نرم افزار خیلی قدیمی نباشه.)

pooria.rio
02-04-2010, 11:13
تاچش نسبت به اون که رو خود گوشی بود مزخرفه و گرنه من بقیه فیرمورا رو امتحان نکردم

فریموری که من داشتم s8003JPIL1 که هیچ جا اصلا همچین ورژنی ندیدم !!!

یه سوال
مگه کیفیت تاچ گوشی یه مسئله ی سخت افزاری نیست ؟
پس چه ربطی داره به فرمور گوشی /؟

AB
02-04-2010, 15:49
یه سوال
مگه کیفیت تاچ گوشی یه مسئله ی سخت افزاری نیست ؟
پس چه ربطی داره به فرمور گوشی /؟

فیرم ویر یعنی رابط سخت افزار و نرم افزار گوشی.سخت افزار لمس رو حس میکنه و نرم افزار میفهمه چه کاری باید انجام بده.

تو فیرم ویرها فقط دقت تشخیص بیشتر میشه.هم فشار کمتری میخاد هم تشخیصش درست تره.

aminkh17
03-04-2010, 11:09
یه سوال

میشه البته به شرط اینکه سامسونگ هم داشته باشه

Mahdi/s
03-04-2010, 12:19
لازم نیست دستی تنظیم کنین.فقط کافیه کد مربوطه رو بزنین و تنظیمات بیاد و سیوش کنین. ممنون میشم کد مربوطه رو بگید..

==========
یه سوال.....وقتی مسیج delivered میشه....بصورت یه مسیج نشون میده.....میشه این شکلی نباشه....خودم بعید میدونم چون بیشتر سامسونگ ها همین شکلی هست.......یا مثالا زنگش فرق داشته باشه..؟؟؟

AB
03-04-2010, 16:15
ممنون میشم کد مربوطه رو بگید..

==========
یه سوال.....وقتی مسیج delivered میشه....بصورت یه مسیج نشون میده.....میشه این شکلی نباشه....خودم بعید میدونم چون بیشتر سامسونگ ها همین شکلی هست.......یا مثالا زنگش فرق داشته باشه..؟؟؟

کد همراه اولو نمیدونم ولی برای ایرانسل:

دایمی: *130*3*5#

اعتباری: *140*3*5#

سوال دومتون هم نه نمیشه.

Mahdi/s
03-04-2010, 21:17
کد همراه اولو نمیدونم ولی برای ایرانسل:]چه بد....همراه اول رو از کجا باید گیر بیارم....

سوال دومتون هم نه نمیشه. ok...ممنون..

apolixx
04-04-2010, 01:00
اقا یکی بگه چجوری میشه فهمید تایمر گوشی چقدر ه یعنی گوشی چقدر کار کرده؟ممنون میشم زود جواب بدید

EHTEMALAN
04-04-2010, 01:45
سلام به همه..عید رو پیشاپیش تبریک میگم.امیدوارم سال خوبی داشته باشید. یه راهنمایی کنید میخام یه رم 16گیگ بندازم رو جتم نظرتهون چیه؟؟؟؟؟ میگن هنگ میکنه یا قاطی میکنه یا کلا بهم میپاشه چه جوریه؟؟؟؟ بگیرم یا 8گیگش کنم؟؟؟؟؟

AB
04-04-2010, 08:38
اقا یکی بگه چجوری میشه فهمید تایمر گوشی چقدر ه یعنی گوشی چقدر کار کرده؟ممنون میشم زود جواب بدید

فکر نکنم همچین چیزی داشته باشه.

سلام به همه..عید رو پیشاپیش تبریک میگم.امیدوارم سال خوبی داشته باشید. یه راهنمایی کنید میخام یه رم 16گیگ بندازم رو جتم نظرتهون چیه؟؟؟؟؟ میگن هنگ میکنه یا قاطی میکنه یا کلا بهم میپاشه چه جوریه؟؟؟؟ بگیرم یا 8گیگش کنم؟؟؟؟؟

اگه مموری اصل بخری هیچ مشکلی پیش نمیاد.اینم بگم که ۹۹.۵ ٪ مموری های تو بازار تقلبی هستن.من خودم مموری Team Group ۸ گیگ انداختم.مشکلی هم نداره.اگر هم خاستی بخری فقط کلاس ۶ بخر.

اینم بگم که ۸ گیگ بین ۲۰ تا۳۰ تومنه ولی ۱۶ گیگ بالای ۷۰ تومنه.

T I M S A R
04-04-2010, 18:01
سلام
فریمورهای این گوشی رو از کجا میتونم پیدا کنم.

AB
04-04-2010, 18:14
سلام
فریمورهای این گوشی رو از کجا میتونم پیدا کنم.

چون قیرم ویرها از مراکز سرویس leak (نشت) میکنن سایت رسمی برای دانلود موجود نیست.بعضی سایت ها هم تو اینترنت هستن که فیرم ویرها رو میزارن.بهتره مدلتون به اضافه لفظ firmware گوگل کنین.

آخرین فیرم ویر و آموزش آپدیت رو هم تو همین تاپیک گذاشتم.

hasanmotori
04-04-2010, 18:33
چون قیرم ویرها از مراکز سرویس leak (نشت) میکنن سایت رسمی برای دانلود موجود نیست.بعضی سایت ها هم تو اینترنت هستن که فیرم ویرها رو میزارن.بهتره مدلتون به اضافه لفظ firmware گوگل کنین.

آخرین فیرم ویر و آموزش آپدیت رو هم تو همین تاپیک گذاشتم.

البته سامسونگ یه سایت رسمی داره که فریمور همه گوشیاش توشه

Mahdi/s
04-04-2010, 21:55
سلام.یه سری بازی اینجا بچه ها معرفی کردن....میخواستم ببینم کدوماش به درد ما میخوره...کی امتحان کرده...ممنون..

AB
05-04-2010, 08:03

از سایت رسمی نمیشه فیرم ویر رو دانلود کرد فقط میشه با نرم افزار مربوطه آپدیتش کرد.

aminkh17
05-04-2010, 13:22

این سایت رسمی ش کجاست؟ لینک بدید لطفا

rouzbeh_ziafati
05-04-2010, 22:16
سلام
من می خوام جت بخرم
امکاناتی که این گوشی داره واقعا همش همونایی هست که من می خوام
فقط مشکلم اینکه سیستم عامل نداره اونم به این دلیل که من می خوام بتونم روی گوشی

برنامه gps که خوب کار کنه داشته باشم
مسنجر خوب داشته باشم
یه تقویم فارسی داشته باشم

آیا برای این گوشی این برنامه ها یافت میشه؟ بخصوص gps که خوب کار کنه

hasanmotori
05-04-2010, 22:46
سایت رسمیش اینه :

خیلی راحت میشه همه فریمورهارو دانلود کرد ... فریمور گوشیا چیزیه که شرکت برای از بین بردن عیباش اراعه میده
دلیلی نداره در اختیار کاربرا قرار نده
این جدیدترین فریمور جت :

S8000XPJA1

اینم جدیدترین فریمور آسیایی که فارسی میخونه ولی تایپ نمیکنه :

S800MDXJC1

AB
05-04-2010, 23:46
سایت رسمیش اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی راحت میشه همه فریمورهارو دانلود کرد ... فریمور گوشیا چیزیه که شرکت برای از بین بردن عیباش اراعه میده
دلیلی نداره در اختیار کاربرا قرار نده
این جدیدترین فریمور جت :

S8000XPJA1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم جدیدترین فریمور آسیایی که فارسی میخونه ولی تایپ نمیکنه :

S800MDXJC1

دوست عزیز اینی که نوشتی وبسایت رسمی نیست.از همه جاش میشه اینو فهمید مخصوصا که طلب Donation میکنن.:27:

فیرم ویری هم که نوشتی ایزی جاوا نداره. نسخه دارای ایزی جاوا رو تو پست آموزش گذاشتم.میتونین مراجعه کنین.

aminkh17
06-04-2010, 10:01
سلام
من می خوام جت بخرم
امکاناتی که این گوشی داره واقعا همش همونایی هست که من می خوام
فقط مشکلم اینکه سیستم عامل نداره اونم به این دلیل که من می خوام بتونم روی گوشی

برنامه gps که خوب کار کنه داشته باشم
مسنجر خوب داشته باشم
یه تقویم فارسی داشته باشم

آیا برای این گوشی این برنامه ها یافت میشه؟ بخصوص gps که خوب کار کنه

ذاتا این گوشی تاریخش شمسی جلالی است و می تونی حتی تقویم فارسی ش رو هم استفاده کنی
برای GPS بسته به اینکه تا چه حد می خوای ازش استفاده کنی
این گوشی navigator داره ولی میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی که در پست های قبلی شرح داده شده اند.
برای مسنجر هم باز برنامه های زیادی وجود دارند.

hasanmotori
06-04-2010, 11:36
دوست عزیز اینی که نوشتی وبسایت رسمی نیست.از همه جاش میشه اینو فهمید مخصوصا که طلب Donation میکنن.:27:

فیرم ویری هم که نوشتی ایزی جاوا نداره. نسخه دارای ایزی جاوا رو تو پست آموزش گذاشتم.میتونین مراجعه کنین.

این که میگی چی هست حالا ؟

در مورد ایزی جاوا اطلاع ندارم ... از کجا میفهمی کدوماش داره کدوماش نداره ؟

AB
06-04-2010, 12:09
این که میگی چی هست حالا ؟

در مورد ایزی جاوا اطلاع ندارم ... از کجا میفهمی کدوماش داره کدوماش نداره ؟

دونیشن فارسیش میشه کاسه گدایی.

فیرم ویر های XE ایزی جاوا دارن ولی .JV.JP.XX.XP نداره.

love4love
06-04-2010, 12:27
می خواستم بدونم jet شما چقدر شارژ نگه میداره
من تازه خریدمش ، همین دیروز
از اونجایی که 1100 هست باطریش ،انتظار بیشتری ازش داشتم
هیچ کاری باهاش نمیکنم lock می کنم بیشتر از 13-14 ساعت شارژ نگه نمی داره خاموش میشه
موارده اضافی هست که با حذف اون ها طول کارکردش رو بیشتر کرد .

اگه امکانش هم هست چند تا از برنامه های مفیدی که بدرد می خوره و کارا هست رو لینک بدین

mohsen_gh1991
06-04-2010, 12:31
قیمتش چنده؟

love4love
06-04-2010, 12:39
بدون گارانتی 290
پارس ماکروتل 300
مایکروتل 340

AB
06-04-2010, 14:10
هیچ کاری باهاش نمیکنم lock می کنم بیشتر از 13-14 ساعت شارژ نگه نمی داره خاموش میشه

اگه امکانش هم هست چند تا از برنامه های مفیدی که بدرد می خوره و کارا هست رو لینک بدین

برای بار اول ۱۶ ساعت (حداقلش ۱۲)ساعت شارژش کردی؟

بلوتوث و وای فای خاموش باشن.تمام برنامه ها رو اگزیت کن.نور صفحه نمایش رو کم کن.ویبرش رو هم خاموش کن.اینطوری بیشتر از ۳-۴ روز نگه میداره.

شما هر برنامه جاوا رو که بخایی میتونی نصب کنی.(تو انجمن موبایل فراوونه.)

hasanmotori
06-04-2010, 14:31

دوست من این گوشیو داره
قبلش w950 داشت که باتری خوبی داره
خیلی از باتری جت راضیه
شما چند بار شارژش کن ببین بهتر میشه یا نه

MOHAMMAD2010
06-04-2010, 15:24
بدون گارانتی 290
پارس ماکروتل 300
مایکروتل 340

اینا قیمت 2 گیگ بود یا 8 گیگ ؟
----------------------------------------
1 - این گوشی باتریش در حالت موزیک چه قد میره ؟ ( تو هندزفری )
2 - کیفیت صداش تو هندزفری چطوره ؟ ( 5800 بهتره صداش تو هندزفری یا این ؟ ) راسته اکولایزر نداره !!!!!!؟
3 - نرم افزاری برای این گوشی نیست که بشه با GPS این گوشی روش نقشه بریزیم ؟ مثل smart com
4 - آنتن دهیش خوبه ؟ ( تو یه پست یکی گفته بود خوب نیست ! )
5 - تو inbox این گوشی میشه چند تا sms ذخیره کرد ؟

love4love
06-04-2010, 15:45
از دوستان مخصوصا AB و hasanmotori
بسیار تشکر میکنم .
3-4 روز نگه میداره !
متاسفانه از مغازه که خریدم بدون شارژ کردن روشن کردم و کار کردم همون مغازه ای هم برد برام کلی نرم افزار و tarckbudy نصب کرد منم دیگه آخره شارژش بود که خاموش کردم بردم خونه زدم شارژ
فکر کنم سر 3-4 ساعت سری شارژ میشه
از اون موقع به بعد سر 13-14 ساعت با این که باهاش هیچ کاری نمیکنم خاموش میشه دوباره میزنم شارژ
خوشحالم کردین گفتید 3-4 روز نگه میداره
اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید . تا واسه منم مثل شما بشه !

rouzbeh_ziafati
06-04-2010, 16:48
ذاتا این گوشی تاریخش شمسی جلالی است و می تونی حتی تقویم فارسی ش رو هم استفاده کنی
برای GPS بسته به اینکه تا چه حد می خوای ازش استفاده کنی
این گوشی navigator داره ولی میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی که در پست های قبلی شرح داده شده اند.
برای مسنجر هم باز برنامه های زیادی وجود دارند.

خب من می خوام که بتونم هرکجا هستم توی نقشه نشون بده محل رو .
بشه نقشه روی گوشی گذاشت و اون موقع برنامه gps گوشی jet مکان شخص رو نشون بده
اگر بشه این امکان رو داشته باشه حتما این گوشی رو می خرم
و یه سوال دیگه گارانتی اصلی گوشی سامسونگ در تهران کدوم شرکت هست و آدرسش فروشش کجاست؟

AB
06-04-2010, 21:41
از دوستان مخصوصا AB و hasanmotori
بسیار تشکر میکنم .
3-4 روز نگه میداره !
متاسفانه از مغازه که خریدم بدون شارژ کردن روشن کردم و کار کردم همون مغازه ای هم برد برام کلی نرم افزار و tarckbudy نصب کرد منم دیگه آخره شارژش بود که خاموش کردم بردم خونه زدم شارژ
فکر کنم سر 3-4 ساعت سری شارژ میشه
از اون موقع به بعد سر 13-14 ساعت با این که باهاش هیچ کاری نمیکنم خاموش میشه دوباره میزنم شارژ
خوشحالم کردین گفتید 3-4 روز نگه میداره
اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید . تا واسه منم مثل شما بشه !

فکر نکنم راهی داشته باشه که باتری رو به روز اول برگردوند.چون شارژ اول باتری خیلی خیلی مهمه.شما یه بار بزار کلا خالی بشه.(بعد از این که باتریش تموم شد چند بار سعی کن روشنش کنی تا باتری تا ته تموم بشه.)بعدش بزن ۱۶ تا ۲۴ ساعت بمونه رو شارژر.(تو این مدت گوشی رو روشن نکن.)

rouzbeh_ziafati
06-04-2010, 23:19
فکر نکنم راهی داشته باشه که باتری رو به روز اول برگردوند.چون شارژ اول باتری خیلی خیلی مهمه.شما یه بار بزار کلا خالی بشه.(بعد از این که باتریش تموم شد چند بار سعی کن روشنش کنی تا باتری تا ته تموم بشه.)بعدش بزن ۱۶ تا ۲۴ ساعت بمونه رو شارژر.(تو این مدت گوشی رو روشن نکن.)

فکر می کنم که شارژ بیشتر از حدی که گوشی نیاز به شارژ شدن داره و بعد پیغام full charge یکمی بی معنی باشه ... اگر دقت کنید بعد از اون مقدار هم شارژر خنک میشه و نشون میده که دیگه فعال نیست ...
این که گوشی رو چندین ساعت طولانی به شارژ میزدند مربوط به قدیمها بوده ...
البته باز اگر کسی اطلاعی موثقی داره راهنمایی کنه بد نیست

MOHAMMAD2010
06-04-2010, 23:38
فکر می کنم که شارژ بیشتر از حدی که گوشی نیاز به شارژ شدن داره و بعد پیغام full charge یکمی بی معنی باشه ... اگر دقت کنید بعد از اون مقدار هم شارژر خنک میشه و نشون میده که دیگه فعال نیست ...
این که گوشی رو چندین ساعت طولانی به شارژ میزدند مربوط به قدیمها بوده ...
البته باز اگر کسی اطلاعی موثقی داره راهنمایی کنه بد نیست

دقیقا حرفت درسته
بعد اون مدت ( حالا بستگی به مدل گوشی داره بین 1.5 تا 2 ساعت ) شارژر کلا برق رو قطع میکنه و دیگه اصلا جریانی وجود نداره
حالا اگه یه روزم باشه با 2 ساعت هیچ فرقی نمیکنه

AB
07-04-2010, 09:13
دقیقا حرفت درسته
بعد اون مدت ( حالا بستگی به مدل گوشی داره بین 1.5 تا 2 ساعت ) شارژر کلا برق رو قطع میکنه و دیگه اصلا جریانی وجود نداره
حالا اگه یه روزم باشه با 2 ساعت هیچ فرقی نمیکنه
درسته که برق رو قطع میکنه.ولی تو فواصل معین که باتری به صورت خیلی جزئی استفاده میشه مدار برای مدت خیلی کوتاهی دوباره برقرار میشه.

MOHAMMAD2010
07-04-2010, 12:11
درسته که برق رو قطع میکنه.ولی تو فواصل معین که باتری به صورت خیلی جزئی استفاده میشه مدار برای مدت خیلی کوتاهی دوباره برقرار میشه.

فکر نکنم اصلا تو این فواصل هم برق رو وصل کنه ، چون به نظرم این مقدار خیلی کمتر ار اونه که شارژ برق رو وصل کنه
تازه اگه هم حرفت درست باشه این مقدار جزئی ، تاثیر نداره
این حرف برای قدیما بود که تو شارژ اول مثلا یه روز بزارین تو شارژ باشه چون اصلا مکانیزم اون شارژر ها فرق میکرد ، اون شارژر ها به صورت ترانس بودن و خیلی هم به نسبت اینا سنگین بودن .

این باتری های لیتیوم هم کلا به مرور زمان شارژ بیشتری نگه میدارن یعنی بعد از 1-2 ماه خیلی بهتر میشن
روزای اول همه کم شارژ نگه میدارن
---------------------------------------------
کسی جواب این سوال ها رو نمیده ؟

1 - این گوشی باتریش در حالت موزیک چه قد میره ؟ ( تو هندزفری )
2 - کیفیت صداش تو هندزفری چطوره ؟ ( 5800 بهتره صداش تو هندزفری یا این ؟ ) راسته اکولایزر نداره !!!!!!؟
3 - نرم افزاری برای این گوشی نیست که بشه با GPS این گوشی روش نقشه بریزیم ؟ مثل smart com
4 - آنتن دهیش خوبه ؟ ( تو یه پست یکی گفته بود خوب نیست ! )
5 - تو inbox این گوشی میشه چند تا sms ذخیره کرد ؟

flasher_for_nokia
07-04-2010, 13:32
با سلام
آخرین فرم ور که فارسی هم داشته باشه رو لطف کنین با لینک دانلود

Mahdi/s
07-04-2010, 14:06
1 - این گوشی باتریش در حالت موزیک چه قد میره ؟ ( تو هندزفری )من تقریبا روزی 5الی 6 ساعت آهنگ گوش میکنم....2خطش کم میشه....

4 - آنتن دهیش خوبه ؟ ( تو یه پست یکی گفته بود خوب نیست ! )اگه بخوای سامسونگ رو با نوکیا مقایسه کنی خوب معلومه....سامسونگ کم میاره...اما خود این گوشی...بد نیست معمولیه دیگه...
===
بچه ها اگه کسی دربارهgps...اطلاعات داشت کمک کنه....سیم کارت همراه اول...

love4love
08-04-2010, 11:12
بچه ها اگه کسی دربارهgps...اطلاعات داشت کمک کنه....سیم کارت همراه اول...

اگه موقعیت یاب رو میگی این گوشی دارای این قابلیت هست
به نوع سرویس سیم کارت هم ربطی نداره
فقط باید نرم افزارش رو نصب کنید
من با google map خود گوشی امتحان کردم جواب میده فقط باید تو فضای باز باشی
نرم افزار هم زیاده که بصورت جاوا باشه ، من trackbuddy رو نصب کردم که قابلیت اضافه کردن نقشه رو هم داره .

اگه سرویس اینترنت رو هم می خوای برای همراه اول باید بری سایت mci.ir ثبت نام کنی تا واست sms تنضیمات بیاد .

Mahdi/s
08-04-2010, 14:12
اگه سرویس اینترنت رو هم می خوای برای همراه اول باید بری سایت mci.ir ثبت نام کنی تا واست sms تنضیمات بیاد . نه این رو که میدونم...

به نوع سرویس سیم کارت هم ربطی ندارهتو همین تاپیک یکی از بچه ها میگفت...گفت باید کد بزنی..کد ایرانسل رو داشت همراه اول رو نداشت....

من با google map خود گوشی امتحان کردم جواب میده فقط باید تو فضای باز باشیمیشه بگید کجا باید برم...

AB
08-04-2010, 14:41
نه این رو که میدونم...

تو همین تاپیک یکی از بچه ها میگفت...گفت باید کد بزنی..کد ایرانسل رو داشت همراه اول رو نداشت....

میشه بگید کجا باید برم...

شما تنظیمات GPRS رو میخاستین.برای اون باید کد بزنین.

برای گوگل مپ هم برو تو قسمت بازی ها آخرین گزینه هست.ولی باید به اینترنت وصل باشی.یا از طریق وای فای یا جی پی آر اس.

roteal2007
08-04-2010, 17:41
به نوع سرویس سیم کارت هم ربطی نداره
فقط باید نرم افزارش رو نصب کنید
من با google map خود گوشی امتحان کردم جواب میده فقط باید تو فضای باز باشی
نرم افزار هم زیاده که بصورت جاوا باشه ، من trackbuddy رو نصب کردم که قابلیت اضافه کردن نقشه رو هم داره .

اگه سرویس اینترنت رو هم می خوای برای همراه اول باید بری سایت mci.ir ثبت نام کنی تا واست sms تنضیمات بیاد .

سلام دوست و دارنده عزیز.
چند سوال داشتم در باره این گوشی.
آیا این گوشی وب بروزر کاملی داره؟
یه چیز میخوام که کامل باشه.
gps این گوشی با استفاده از برنامه track buddy چگونه هست در مقایسه با 5800xpress music.
این جریانه تیکه تیکه بودن مسیج چیه؟
با مسیجای فارسی چه مشکلی داره؟؟؟؟
چه فریموری بهتره؟؟؟

Davood_titan
08-04-2010, 19:30
از کجا باید فهمید فریمورش چند هست  
کدوم ورژن خوبه
برنامه track buddy  رو دارم  نقشه  هم ریختم  ولی نشون نداد کجا هستم

hes_luckey
08-04-2010, 19:47
من کماکان با gprs ایرانسل مشکل دارم

کدم زدم قبلنا تنضیمات میومد ولی کانکت نمیشد الان دیگه تنظیماتم نمیفرسته میگه گوشی شما تو لیست موجود نیست !

از دوستان کسی تا حالا با ایرانسل به gprs وصل نشده ؟ برنامه مسنجر که رو گوشی جواب بده کسی سراغ نداره ؟

Mahdi/s
09-04-2010, 14:06
سلام.....یه سوال.....اون دکمه وسطی که بین کلید های قطع و وصل هست همون مکعبه.....مگه مثلا وقتی تو قسمت موزیک یا هرجایی هستیم اون رو بزنیم....میشه خارج شد و رفت توی فسمتهای دیگه.....نمیدونم منظورم رو درست متوجه شدید یا نه.....قبلا یادمه برای من کار میکرد یادمم نیست تو تنظیمات دست زده باشم..الان کار نمیکنه برای ن میزنمش...اتفاقی نمیوفته.....
ممنون میشم راهنمایی کنید..

Davood_titan
09-04-2010, 14:32
شاید تو قسمت موزیک  تو تنظیمات  اجرا در پس زمینه رو قطع کرده باشی
که وقتی دکمه رو میزنی  موزیک قطع میشه

Mahdi/s
10-04-2010, 00:11
شاید تو قسمت موزیک تو تنظیمات اجرا در پس زمینه رو قطع کرده باشی
که وقتی دکمه رو میزنی موزیک قطع میشه نه اصلا کاری به موزیک ندارم....موزیک مثال بود....من دارم دکمه اصلی رو میگم...کلید میان بر بود.....

Davood_titan
10-04-2010, 07:24
چه جوری میشه پیام ها یک راست رفت تو حافظه  
مال من اول میره تو سیم کارت

rouzbeh_ziafati
11-04-2010, 20:59
کسایی که جت خریدند ، پشت گوشی نوشته این گوشی ساخت کجاست؟
made in korea یا made by samsung? و اینکه گوشیتون رو با گارانتی معتبر خریدید یا نه
آیا از گوششیتون راضی هستید؟

love4love
12-04-2010, 09:30
خوب نقل قول نمیکنم چون حالت مولتی نداره :

roteal2007 :
در رابطه با gps باید بگم که خیلی فوق العاده هست ، من 5800 رو ندیدم ولی کامل جواب میده فقط باید در فضای باز باشی .
وب بروزر داره با تاچش هم خوب جواب میده .
در مورد تیکه تیکه شدن هم مربوط به مرکز سرویس sms میشه ، همچین مشکلی رو میشه تکذیب کرد .
با مسیج فارسی هم اصلا مشکل نداره ، میشه گفت مشکلش تو فارسی نوشتن هست که مربوط به این میشه که باید بعد از انتخاب دکمه باز هم حرف رو انتخاب کرد که یکم ریز نوشته ، در حالت افقی هم نمیشه فارسی نوشت .
فریمویر گوشی من هم MJPIL1 - JPIL1 هست که اصلا مشکلی باهاش ندارم .

Davood_titan :
با کد *#1234# میشه فریمویر گوشی رو فهمید
فریمویر های اروپا بهتر هستن ولی فارسی رو ساپورت نمیکنن .
باید حتما در فضای باز باشین .

alone_boy :
دکمه وسط برای من منو هست . که با نگه داشتن اون میره به task manager

Mahdi/s
12-04-2010, 11:09
دکمه وسط برای من منو هست . که با نگه داشتن اون میره به task manager ممنون جواب دادی....برای من کار میکرد اما الان اصلا هیچ کاری نمیکنه...نگه میدارم...میزنم.....هیچ فرقی نداره..اتفاقی نمیوفته..؟؟؟براچــــــــــ ـــــــی..؟؟

EHTEMALAN
12-04-2010, 14:40
سلام. رفتم رم بگیرم فقط چیزایی که بود و گیر میومد مارک میکرو و سندیسک بود نمیدونم بگیرم یا نه؟ نظر شما چیه؟ خوبه یا نه؟ نگیرم یه بار هنگی پیدا کنه؟

rouzbeh_ziafati
12-04-2010, 23:37
سایت هایی که می تونید برای جت ازشون بازی و برنامه دانلود کنید
قبل از هرکاری توی سایت مدل گوشیتون رو انتخاب کنید تا برنامه های مخصوص گوشی رو فقط نمایش بده

love4love
13-04-2010, 02:37
ممنون جواب دادی....برای من کار میکرد اما الان اصلا هیچ کاری نمیکنه...نگه میدارم...میزنم.....هیچ فرقی نداره..اتفاقی نمیوفته..؟؟؟براچــــــــــ ـــــــی..؟؟

در هر صورتی باید با نگه داشتن دکمه وسط به task manager بره .
اگه گوشیتون گارانتی داره بهتره ببرید به گارانتی ، مشکل جدی بنظر میرسه !
از کار افتادن دکمه ممکن هست بخاطر ضربه یا فشار زیاد از حد هم بوجود بیاد

Mahdi/s
13-04-2010, 09:28
در هر صورتی باید با نگه داشتن دکمه وسط به task manager بره .
اگه گوشیتون گارانتی داره بهتره ببرید به گارانتی ، مشکل جدی بنظر میرسه !
از کار افتادن دکمه ممکن هست بخاطر ضربه یا فشار زیاد از حد هم بوجود بیاد
اره گارانتی داره....حتما میرم دنبالش...فقط میشه بگی چند ثانیه نگه میداری..؟؟

love4love
13-04-2010, 14:02
اره گارانتی داره....حتما میرم دنبالش...فقط میشه بگی چند ثانیه نگه میداری..؟؟

3-4 ثانیه باید نگه داری

EHTEMALAN
13-04-2010, 15:46
آقا یکی به ما کمک کنه. موندیم وسط هوا و زمین

AB
14-04-2010, 08:57
آقا یکی به ما کمک کنه. موندیم وسط هوا و زمین

هر چی میخری مواظب باش تقلبی نباشه.چون 99.5 درصد مموری های تو بازار تقلبین.

من خودم مموری Team Group هشت گیگ کلاس 6 خریدم.در ضمن به کلاسش هم توجه کن.اکثرا واسه گوشی کلاس 2 میدن که سرعت گوشی رو خیلی پایین میاره.مخصوصا توی Media Browser.

milad_8n
15-04-2010, 23:40
سلام
میشه جدید ترین فریمویر اروپا رو برای دانلود بزارین ( با آموزش )
آیا SMS فارسی رو میشه دید نوشتن مهم نیست

EHTEMALAN
16-04-2010, 00:02
تشکر. چه جوری میشه کلاسش رو تشخیص داد؟ و چه جوری میشه فهمید که اصله و تقلبی نیست؟

AB
16-04-2010, 10:43
سلام
میشه جدید ترین فریمویر اروپا رو برای دانلود بزارین ( با آموزش )
آیا SMS فارسی رو میشه دید نوشتن مهم نیست

آموزش به همراه لینک رو چند ده صفحه قبل گذاشتم.(با نام کاربر سرچ کنین راحت پیداش میکنین.)

تشکر. چه جوری میشه کلاسش رو تشخیص داد؟ و چه جوری میشه فهمید که اصله و تقلبی نیست؟

معمولا رو بسته بندیش کلاسش رو مینویسه.اصل و تقلبی هم راستش چیزی نمیتونم بگم.چون از لحاظ قیافه دقیقا کپی هم هستن.بهتره از جای مطمئن خرید کنین.چون فقط با تست میشه فهمید که اصله یا نه.

بهترین راه هم اینه که مارکی بگیرین که هنوز تقلبیش تو بازار نیومده.(مثل Team Group)

تو بازار هم کلاس 6 فقط من 8 گیگ تیم گروپ رو دیدم.همشون کلاس 4 بودن.

milad_8n
16-04-2010, 16:06
مرسی که سریع جواب دادین
لطفا همینجا لینک کنید
آیا SMS فارسی رو میشه دید؟ (فارسی نوشتن مهم نیست)
با تشکر

part gah
17-04-2010, 08:42
فقط AB جان:
تشکر و سپاس فراوان از تو دوست خوبم بابت راهنمایی هات در تایپیک های قبلی.بالاخره موفق شدم با برنامه trekbuddy کار کنم. نقشه با زوم بالا هم دانلود کردم .دوستم هم از عصبانیت ترکید.حیف که تبریز نیستم وگرنه میومدم دست بوس.بازم تشکر:10::11:

---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

نامردم اگه هر جا اسمتو نبینم ازت تشکر نکنم.آخه تو نمیدونی رو کم کنی اون از یه نوکیا 5800 چه حالی داره .اشکشو دراوردم:31:

Mahdi/s
17-04-2010, 11:34
part gah

دوست عزیز کاش تمام کارایی که لازم هست رو توی یه پست بصورت جامع با لینک و توضیحات بزاری تا همه استفاده کن....هر وقت وقت کردی این کارو انجام بدی خیلی عالی میشه....

AB
17-04-2010, 16:29
مرسی که سریع جواب دادین
لطفا همینجا لینک کنید
آیا SMS فارسی رو میشه دید؟ (فارسی نوشتن مهم نیست)
با تشکر

خدمت شما.آموزش کامل فلش کردن گوشی.

نه فارسی رو نمیشه دید.ولی با فیرم ویر آسیایی (که الان تو آموزش اضافش میکنم.)میشه فارسی رو دید ولی نمیشه نوشت.در ضمن منظور از دیدن هم فقط نشون دادن حروف هست و تمام حروف از چپ به راست و جدا و جدا دیده میشن.مثلا میلاد رو اینطوری مینویسه :د ا ل ی م

فقط AB جان:
تشکر و سپاس فراوان از تو دوست خوبم بابت راهنمایی هات در تایپیک های قبلی.بالاخره موفق شدم با برنامه trekbuddy کار کنم. نقشه با زوم بالا هم دانلود کردم .دوستم هم از عصبانیت ترکید.حیف که تبریز نیستم وگرنه میومدم دست بوس.بازم تشکر:10::11:

---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

نامردم اگه هر جا اسمتو نبینم ازت تشکر نکنم.آخه تو نمیدونی رو کم کنی اون از یه نوکیا 5800 چه حالی داره .اشکشو دراوردم:31:

خواهش میکنم دوست عزیز این چه حرفیه.هر وقت تونستی لینک برنامه و نقشه ها رو تو این تاپیک هم بزار.ممنون.

دوست عزیز کاش تمام کارایی که لازم هست رو توی یه پست بصورت جامع با لینک و توضیحات بزاری تا همه استفاده کن....هر وقت وقت کردی این کارو انجام بدی خیلی عالی میشه....

با من بودی؟:31:

منظورت از تمام کارایی ها چیه؟آموزش جامع آپدیت رو خیلی وقته نوشتم.لینک و توضیحات هم داره.فقط باید از مدیر بخش بخام که بزاره تو پست اول.

Mahdi/s
17-04-2010, 20:22
با من بودی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فرقی نداره با هرکی که انجام بده.......ولی بیش تر با همون دوستمون بودم که خیلی خوشحال شده بود و از شما کلی تشکر کرد....گفتم از اول گام به گام بگه چیکار کرده و چی دانلود کرده تا الان...گفتم همرو بزاره تو یه پست که ماهم مثل خودش خوشحال بشیم..:31:

SCORPION8
18-04-2010, 14:27
سلام به همگي من جت رو فلش كردم به ور‍ن 8000 اروپايي بهد از اتمام كار كه سيم و مموري رو جا زدم اومدم سيم كارت رو لود كنم ارور داد كه سيم پره و نميشه چيزي سيو كرد و اصلا شماره هاي سيم رو نشون نميده بهد رو ور‍ن jpif4 فلش كردم بازم درست نشد راستي چه جوري ميشه ميسيج ها روي مموري بره و روي سيم سيو نشه

part gah
19-04-2010, 10:52
تقدیم به AB جان:
راستشو بخوای من طریقه لینک کردن و بلد نیستم .بنابراین تا جایی که ممکنه توضیح میدم.اول اینکه ورژن آخر این برنامه 0.9.96 که میتونید از سایت ir-tci.irدانلود کنید .بعد از دانلود برنامه فایلی که حاوی نقسه شهرتون هست هم دانلود کنید.وقتی برنامه رو نصب کردید.اونو اجرا کنید خواهید دید که به شما اخطاری خواهد داد .برای اینکه این اخطارو نده باید این کارو بکنید. به مسیر زیر بروید.menu/settings/Basic در این قسمت در جایی که نوشته Data Dir مسیر زیر را تایپ کنید.file://Mmc/trekbuddy *******نکته: گوشی من سامسونگ مدل jet مسیری که نوشتم در واقع مسیر ی که برنامه رو اونجا ریختم.درواقع ما داریم مسیر درست رو به برنامه میدیم تا توی لود مشکلی نداشته باشه.
حالا اگه به My file گوشیتون برید یک پوشه به نام برنامه ساخته شده که وقتی وارد پوشه می شید پوشه های دیگه ای رو هم می بینید.حالا فایلی رو که حاویه نقشه شهرتون هست و به پوشه ی maps ،پوشه ای که ساختید منتقل کنید.حالا وارد برنامه بشید به مسیر زیر برید menu/load map/ Mmc/trekbuddy/maps/Tabriz/88.gim******نکته: ما تو اینجا مسیری رو که نقشه رو ریختیمو داریم به برنامه میدیم.
حالا نقشه لود میشه و شما میتونید نقشه آفلاین را مشاهده کنید. حالا قسمت جالب برنامه همون نشون دادن موقعیت شما روی نقشه است که برای ا ین کار باید به یک فضای باز برید******عزیزان فضای باز نه حیاط خونه که چهار طرفش برج و آپارتمان :-) .حالا دکمه start رو بزنید چند دقیقه ای صبر کنید تا ماهواره موقعیت شمارو پیدا کنه. اگه تو یه ماشین در حال حرکت باشی سرعت شما ارتفاع از سطح دریا رو هم نشون میده.جهت یابی هم داره مثلا شمالی یا تو جنوبی و ... .******* وقتی برنامه رو دارید باز میکنید 3 تا چراغ سبز باید روشن بشه.*******وقتی start و زدید گوشه سمت راست یه دایره کوچک آبی رنگه که اگه قرمز بشه یعنی هیچی از ماهواره دریافت نمیشه.البته بعضی ها میگن این علامت اینه که گوشی شما اصلا GPS نداره اگه هم سبز بشه یعنی موقعیت شمارو پیدا کرده.
من سعی کردم اون چیزی رو که بلدم در حد توانم بگم اگه دوستان محبت کنند و چیزی رو اشتباه نوشتم یا کم گفتم بگن تا متوجه بشم.

Mahdi/s
19-04-2010, 12:56
یه سوال داشتم...قبلش تشکر کنم از part gah..خان....بابت توضیحات.....لینک هم کاری نداره..کافیه آدرسی که از اون دانلود کردیدی رو بزاریدولی چون کامل توضیح دادید مشکلی نیست راحت میشه پیداش کرد.....
===
راستی سوالم......دقت کردید وقتی مکالمتون تموم میشه یه جدول میاد که 6تا آیکون داره برای چند ثانیه میاد و میره..میخواستم بدونم اون چیه...توش آیکون ضبط کردن هم هست..میخواستم ببینم اگه بخوام مکالمه رو ضبط کنم باید نرم افزار بریزم یا خودش داره..ممنون..

part gah
19-04-2010, 13:11
آخرین ورژن برنامه Trekbuddy
--------------------------
تا حالا دقت نکرده بودم.برای گوشی قبلیم که نوکیا بود یه برنامه نصب کرده بودم که الان اسمش یادم نیست.اگه آیکونش هست خواب بزن ببین مکالمه رو ضبط میکنه یا نه .

Mahdi/s
19-04-2010, 14:05
تا حالا دقت نکرده بودم.برای گوشی قبلیم که نوکیا بود یه برنامه نصب کرده بودم که الان اسمش یادم نیست.اگه آیکونش هست خواب بزن ببین مکالمه رو ضبط میکنه یا نه .کلا چند ثانیه بیشتر نیست.تازه بعد از اتمام مکالمه میاد نه قبلش..

SCORPION8
19-04-2010, 18:58
سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم

arman9665
20-04-2010, 01:35
سلام من این گوشی رو 2 هفته است که خریدم ولی ای کاش ویندوز داشت . میشه ویندوز روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونیدکه پر سرعتترین گوشیه با 800 MHZ سرعت

part gah
20-04-2010, 09:38
کلا چند ثانیه بیشتر نیست.تازه بعد از اتمام مکالمه میاد نه قبلش..

بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم .بعدم اون نرم افزاري كه داشتم محدوديت ظبط نداشت.نمي دونم چرا اسمش يادم نمياد.:13:يه سر برو سايت gsm.ir اونجا سرچ كن پيدا ميكني .

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم
من خودم ديروز چند تا عكسو همينجوري براي گوشيم ساختم.به نظرم دو تا احتمال وجود داره يا حجم عكس خيلي زياد.يا اينكه با فرمتي save كردي كه گوشي ساپورت نميكنه.

hesam68
20-04-2010, 11:32
سلام
بازی تاچ واسه این گوشی سراغ دارین؟

AB
20-04-2010, 11:45
سلام من این گوشی رو 2 هفته است که خریدم ولی ای کاش ویندوز داشت . میشه ویندوز روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونیدکه پر سرعتترین گوشیه با 800 MHZ سرعت

خب اگه رو این ویندوز نصب میشد که دیگه گوشی های دارای ویندوز رو با قیمت های بالا نمیتونستن بفروشن.

احتمالا فرمتی که ذخیره میکنین با گوشی سازگاری نداره.

سلام
بازی تاچ واسه این گوشی سراغ دارین؟

خدمت شما

Mahdi/s
20-04-2010, 21:51
بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشمشما بعد از اینکه صحبت کردنت تموم میشه.....خدافظی که کردی...گوشیت رو یه نگاه بنداز...متوجه میشی....من نمیدونم چطوری توضیح بدم.....شاید هم من اشتباه میکنم.شاید.برای ضبط نیست..

rezasaber
21-04-2010, 10:40
سلام بچه ها
آخرین فریمور ارائه شده فارسی واسه این گوشی s8003jpil1 در ایران موجود است و نمایندگی مایکروتل این ورژنو داره
کسی میتونه این فریمورو گیر بیاره واسه دانلود ؟

SAEEDSAMSUNG
21-04-2010, 20:07
کاری نداره کافیه یه سرچ کوچولو بزنی تو اینترنت

Mahdi/s
21-04-2010, 20:52
سلام بچه ها چرا کسی سوالات رو جواب نمیده...یعنی کسی بلد نیست.........
=====
سوالای جدید.........
توی پخش موزیک و ویدیو یه ایکون داره به اسم 5.1ch..این چیه...؟؟/میدونم صدارو عوض میکنه.....چی هست..به چه درد میخوره..؟؟

توی قسمت نوت...چرا وقتی نت مینویسم....تعداد حروف داره...مثل اسمس..فارسی 70...انگلیسی160 تا..چیکارکنم محدود نباشه....

سوال سوم.....امروز رفته بودم برای یکی دیگه جت بخرم...یارو از من پرسید gps..رو فعال کردی یا نه....منم فعال نکردم..یارو گفت این گوشی حدود 2 هفته اس که gpsاش رو میشه تو تهران فعال کردو ما فایلش رو درست کردیم ووووو ..خلاصه کلی توضیح داد...گفت 20 تومن میگیرم برات فعال میکنم..منم زدم زیر خنده.....:31:...خلاصه یارو که این شکلی دید..گفت 5 تومن.....من قبول کردم..خلاسه یه فایلی ریخت تو گوشی..به اسم trek buddy....بعداش هم نصب کرد.....اما اصلا فعال نشد...کلی بهش ور رفت نتونست.....منم 5 تومن رو پس گرفتم....بهش گفتم میرم بهش ور میرم درست شد یاد بهت یاد مید چطوریه ...:27:دمش گرم قبول کرد....اما نیدونم..کسی اطلاعی داره..اسم فایل آشنا هست.....چطوری از اون برنامه ای که نصب کرده براتون عکس بزارم....برنامه رو که میزنی نقشه جهان میاد....اما کارخاصی نمیکنه....

ببخشید زیاد شد..ممنون میشم کمک کنید...

AB
21-04-2010, 21:48
سلام بچه ها چرا کسی سوالات رو جواب نمیده...یعنی کسی بلد نیست.........
=====
سوالای جدید.........
توی پخش موزیک و ویدیو یه ایکون داره به اسم 5.1ch..این چیه...؟؟/میدونم صدارو عوض میکنه.....چی هست..به چه درد میخوره..؟؟

توی قسمت نوت...چرا وقتی نت مینویسم....تعداد حروف داره...مثل اسمس..فارسی 70...انگلیسی160 تا..چیکارکنم محدود نباشه....

سوال سوم.....امروز رفته بودم برای یکی دیگه جت بخرم...یارو از من پرسید gps..رو فعال کردی یا نه....منم فعال نکردم..یارو گفت این گوشی حدود 2 هفته اس که gpsاش رو میشه تو تهران فعال کردو ما فایلش رو درست کردیم ووووو ..خلاصه کلی توضیح داد...گفت 20 تومن میگیرم برات فعال میکنم..منم زدم زیر خنده.....:31:...خلاصه یارو که این شکلی دید..گفت 5 تومن.....من قبول کردم..خلاسه یه فایلی ریخت تو گوشی..به اسم trek buddy....بعداش هم نصب کرد.....اما اصلا فعال نشد...کلی بهش ور رفت نتونست.....منم 5 تومن رو پس گرفتم....بهش گفتم میرم بهش ور میرم درست شد یاد بهت یاد مید چطوریه ...:27:دمش گرم قبول کرد....اما نیدونم..کسی اطلاعی داره..اسم فایل آشنا هست.....چطوری از اون برنامه ای که نصب کرده براتون عکس بزارم....برنامه رو که میزنی نقشه جهان میاد....اما کارخاصی نمیکنه....

ببخشید زیاد شد..ممنون میشم کمک کنید...

1-برای شبیه سازی 5 کاناله هست.

2-نه نمیشه تعداد حروف رو بیشتر کرد.

3-دوستمون Part Gah این نرم افزار رو نصب کردن.بهتره ازشون راهنمایی بخایین.

:11:

Mahdi/s
21-04-2010, 22:06
1-برای شبیه سازی 5 کاناله هست.خوب دقیقا یعنی چی..؟؟؟

2-نه نمیشه تعداد حروف رو بیشتر کرد.ok.....

3-دوستمون Part Gah این نرم افزار رو نصب کردن.بهتره ازشون راهنمایی بخایین.
ممنون میشم...partgah..خان بم اسم اون نرم افزاره چی هست..همونی که من نوشتم هست....

====
ABخان ممنون جواب دادی...اگه قبلی هارو هم یه نگاه بندازی ممنون میشم...

SCORPION8
21-04-2010, 23:27
سلام به دوستان من جت رو فلش کردم به این فریم ور S8000XPJA1 هم سرعت تاچ بسیار بالا رفت هم امکانان دیگش فقط یه مشکل دارم اونم اینه که تو این فریم ور نمیشه برنامه های جاوا نصب کرد ببینم راحی نداره رو این بشه برنامه ریخت ممنوم اگه زودتر جواب بدید در صمن توی همین فریم ور و کلا اروپاییش توی قسمت artist یا هر قسمت مریوط به موزیک میری داخل فولدر آهنگ که میرم نه تراک ها معلومه نه اسم آهنگ فقط میتونم رو چیزی که نمیبینم کلیک کنم تا بخونه تو فریم ور S8003JPIF4 این مشکا رو نداشنم میشه راهنمایی کنید ممنونم

sltavakoli
21-04-2010, 23:27
سلام دوستان:

میخواستم ببینم این گوشی که سیستم عامل نداره چه توانایی هایی کم میشه ازش؟

یعنی با گوش هایی که سیستم عامل دارن چی کار میشه کرد که با این نمیشه؟

+ این فریم ور که میگین چیه؟همون ورژن جاوا هست؟

ali8510
22-04-2010, 08:00
یه سوال داشتم.
ماکسیموم حرفی که می شه موقع مسج یا ایمیل با این گوشی تایپ کرد چقده؟اصلا همچین محدودیتی براش هست؟

ممنون می شم اگه زود جواب بدید.

rezasaber
22-04-2010, 09:57
سلام
شما باید فریمور S8000MXEJA1 نصب میکردی که easy java داره !
پیشنهاد میکنم ُS8000MDXJC1 را نصب کنی

rezasaber
22-04-2010, 10:20
شبیه ساز 5 کاناله کاربردش در این گوشی موقع استفاده از هندزفری فعال میشه که خودتون میتونین امتحان کنیین. فکر میکنم دالبی مجازی باشه.
---------------------------------------------------
اسم اون نرم افزار gps هم trekbuddy که واسه گوشیهای جاواست
کار باهاش راحته و نقشه هاشم فراوان . خودتونم میتونین نقشه هاشو با نرم افزار atlas creator 1.7 بسازین
در مورد سامسونگ جت قبل از استفاده از نرم افزار gps باید gps گوشی رو فعال کنید.

rezasaber
22-04-2010, 10:28
یه سوال داشتم.
ماکسیموم حرفی که می شه موقع مسج یا ایمیل با این گوشی تایپ کرد چقده؟اصلا همچین محدودیتی براش هست؟

سلام دوستان:

میخواستم ببینم این گوشی که سیستم عامل نداره چه توانایی هایی کم میشه ازش؟

یعنی با گوش هایی که سیستم عامل دارن چی کار میشه کرد که با این نمیشه؟

+ این فریم ور که میگین چیه؟همون ورژن جاوا هست؟

این گوشی جاوا بیس میباشد و با تغییر فریمور و استفاده از فریمور جدیدتر تعدادی از مشکلات قبلی برطرف میشود.
نرم افزار های جاوا هم به وفور پیدا میشه اما نرم افزار های بر پایه سیستم عاملهایی مثل symbian و windows mobile قویترند

rezasaber
22-04-2010, 10:33
یه سوال داشتم.

شما از نظر تعداد کاراکتر ها در مسج و ایمیل مشکلی نخواهید داشت اما در ایمیل محدودیت الحاق فایل وجود دارد که حد اکثر 5 مگابایت است

hes_luckey
22-04-2010, 10:51
یه سوال داشتم.

من فیرمور s800MDXJC1 رو ریختم رو گوشی و تعداد کاراکتر sms رو به صورت نزولی نشون میده که از 2295 کم میشه

hesam68
22-04-2010, 11:07
سلام
دوستی هست که مجموعه بازی زیر رو دانلود کرده باشه؟

اگه کسی دانلود نکرده دانلود بکنه ببینه رو جت جواب میده یا نه

rezasaber
22-04-2010, 11:12
مشکل با تاچ سامسونگ جت بعد از آپدیت ؟!

افرادی که فریمور گوشی خود را عوض میکنند باید بعد از تعویض فریمور گوشی را کالیبره کنند و اگر پاسخگویی تاچ باز هم مشکل داشت دقت کنند که اگر محافظ LCD دارند آن را برداشته و دوباره کالیبره و restart کنند.

farshad-v3x
22-04-2010, 11:37
salam. man ye modate kharidam vali har kari mikonam ba irancell to net nemitonam beram, az khode irabcell ham ke darkhaste connection midam, mifreste valy bazam kar nemikone ,ye rahnamae konid ke badjori kalafam karde. merccccc

AB
22-04-2010, 12:28
سلام
دوستی هست که مجموعه بازی زیر رو دانلود کرده باشه؟

اگه کسی دانلود نکرده دانلود بکنه ببینه رو جت جواب میده یا نه

دوست عزیز اینارو من خودم آپلود کردم.:27:

Mahdi/s
22-04-2010, 12:33
اسم اون نرم افزار gps هم trekbuddy که واسه گوشیهای جاواست
اره خودشه.....ممنون جواب دادی رضا خان..

کار باهاش راحته و نقشه هاشم فراوان . خودتونم میتونین نقشه هاشو با نرم افزار atlas creator 1.7 بسازین
در مورد سامسونگ جت قبل از استفاده از نرم افزار gps باید gps گوشی رو فعال کنید.
نمیدونم اون پست من رو خوندید یا نه...اون فایله رو فروشنده برام ریخت نصب هم میشه اما نمیدونم چطوری فعال میشه.....برنامه رو که باز میکنم...نقشه جهان میاد.....اما کارخاصی نمیکنه اگه واردی رضا خان یه توضیحی میدی...ممنون میشم..

rouzbeh_ziafati
22-04-2010, 12:54
من دیروز جت خریدم
گارانتی نداشت
لطفا یکی کمک کنه :
محتویات جعبه رم میکرو SD نداشت ! گویا باید یه رم 2 گیگ میکرواس دی هم توی جعبه باشه؟ درسته؟
کیف گوشی باکیفی که دری سایت gsm.ir گذاشته شده فرق داره! جای دکمه مکعبی شکل پراست!
بچه هایی که باگارانتی یا بدون گارانتی این گوشی روخریدند لطفا بگن که بسته اونهاچطوری بوده؟
اینم لینک قاب گوشی درسایت gsm
قاب من اصلااین شکلی نیست، واون منفذها رو نداره

Mahdi/s
22-04-2010, 12:59
خیالت راحت کیفش این شکلی نیست که عکسش هست..همونی هست که گفتی.........
محتوات هم...خوب ..هندزفری.....ریموت که به انتهای هنزفری وصل میشه......شارژر......cd.....دفترچه ها..انگلیسی و فارسی.......همین..البته با همون کیفه .....

rouzbeh_ziafati
22-04-2010, 13:07
خیالت راحت کیفش این شکلی نیست که عکسش هست..همونی هست که گفتی.........
محتوات هم...خوب ..هندزفری.....ریموت که به انتهای هنزفری وصل میشه......شارژر......cd.....دفترچه ها..انگلیسی و فارسی.......همین..البته با همون کیفه .....

شما با گارانتی اصلی خریدی؟ اگه کسی با گارانتی اصلی خریده کمک کنه
یعنی رم 2 گیگی microهم نداشت توی جعبه ؟

Mahdi/s
22-04-2010, 13:36
شما با گارانتی اصلی خریدی؟ اگه کسی با گارانتی اصلی خریده کمک کنه
یعنی رم 2 گیگی microهم نداشت توی جعبه ؟ من اصلی خریدم........نه 2 گیگی که حافظه گوشی هست....تا 16 گیگگ هم ساپورت میکنه.......رم اضافی نداشت...

rouzbeh_ziafati
22-04-2010, 13:50
پس خیالم راحت باشه ؟!
من سیم کارت ایرانسل رو که توی گوشی میگذارم contactهای سیمکارت رو اصلا نشون نمیده
درحالیکه یه سیم کارت همراه اول که گذاشتم contact هاش رو نشون داد
مشکل ازچیه ؟

rezasaber
22-04-2010, 14:41
در مورد نرم افزار trekbuddy شما اگر gps گوشی رو فعال کرده باشی و نقشه ها رو هو ریخته باشی اول باید نقشه یا اطلسو لود کنی و بعد start میکنیم و بسته به مکان شما و وضعیت آب و هوا زمانی صرف لاک شدن gps میشود و بعد از لاک چراغ نرم افزار سبز میشود
برای اطمینان از فعال بودن gps گوشی برین به آدرس زیر
settings - phone settings -gps settings - gps position - satellite status
اگر شروع به پیدا کردن ماهواره کرد حله !

rezasaber
22-04-2010, 14:44
پس خیالم راحت باشه ؟!
من سیم کارت ایرانسل رو که توی گوشی میگذارم contactهای سیمکارت رو اصلا نشون نمیده
درحالیکه یه سیم کارت همراه اول که گذاشتم contact هاش رو نشون داد
مشکل ازچیه ؟

از بین فریمور های موجود و جدید فریمور آسیایی S800MDXJC1 و فریمور فارسی S8003JPIL1 قابلیت شناسایی contants در سیمکارت ایرانسل را دارند

part gah
22-04-2010, 15:01
ممنون میشم...partgah..خان بم اسم اون نرم افزاره چی هست..همونی که من نوشتم هست....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .

rezasaber
22-04-2010, 15:02
:41:
آخرین فریمور موجود برای سامسونگ جت در ایران که مشکلات خیلی کمتری نسبت به فریمورهای قبلی دارد
S8003JPIL1 میباشد
ما که دسترسی نداریم ولی دوستانی که به نمایندگی های مایکروتل دسترسی دارند زحمتشو بکشن یه طوری بگیرن بزارن بقیه هم استفاده کنن :10:

AB
22-04-2010, 16:57

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .

جایی نقشه تبریز رو دیدی؟من که نتونستم پیدا کنم.یکی هم بود مال خیلی وقت پیش بود.

aliex_lex
22-04-2010, 18:31
من گوشيمو تازه گرفتم به سختي تونستم با واي فاي اون به Adsl خونمون وصل شدم (كلي تنظيمات بايد ميكردم)
اما وقتي ميخوام برم اينترنت نميتونه وصل بشم بهش !!! كسي ميدونه چشه؟

Mahdi/s
22-04-2010, 22:42
من گوشيمو تازه گرفتم به سختي تونستم با واي فاي اون به Adsl خونمون وصل شدم (كلي تنظيمات بايد ميكردم)
اما وقتي ميخوام برم اينترنت نميتونه وصل بشم بهش !!! كسي ميدونه چشه؟ مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟
===

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .آقا من همرو گام به گام انجام دادم....حتی نقشه آفلاین هم اومد....اما استارت رو هم که میزنم اتفاقی نمیوفته .....باید چقدر صبر کنم..؟؟

rouzbeh_ziafati
22-04-2010, 23:32
مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟
===

آقا من همرو گام به گام انجام دادم....حتی نقشه آفلاین هم اومد....اما استارت رو هم که میزنم اتفاقی نمیوفته .....باید چقدر صبر کنم..؟؟

توی فضای آزاد امتحان کن ، معمولا توی خونه و فضای بسته خیلی سخت کار میکنه gps

Mahdi/s
22-04-2010, 23:34
توی فضای آزاد امتحان کن ، معمولا توی خونه و فضای بسته خیلی سخت کار میکنه gps فضای باز بود....چراغ هاش هم همه سبز شد...اما استارت رو که زدم..فرقی نکرد..اتفاقی نیوفتاد..؟؟

aliex_lex
23-04-2010, 01:08
[QUOTE=alone_boy;4874455]مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟
===

اره پسورد داره ولي من پسوردش و زدم علامت واي فاي هم سبزه يعني كه وصل ولي وقتي ميرم تو اينترنت ميگه servis is unavailble ya dns fail

راستي يه مشكل ديگه من يه برنامه جاوا رو با بلوتوث ريختم رو گوشيم و اينستالش كردم بعد كه اجرا نميكنه ميگه
Java Error"
No Memory Avilable"

بعني اينطوري نميشه برنامه نصب كرد؟!

sltavakoli
23-04-2010, 02:55
دوستان میشه یکم در مورد فریمور های این گوشی توضیح بدین؟

چه جوری باید فریمور هاشو عوض کرد؟ و الان کدوم فریمور از همه بهتره؟

کلا فریمور چیه ؟!!!!!

ببخشید اگه ابتدایی بود.