مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
mehryazdan
03-07-2010, 13:06
تو این چند روز که استفاده کردم واقعا گوشی خوبیه مخصوصا صفحه نمایش و پخش کننده ویدئو که بسیار خوبه ولی دو تا ایراد میتونم بهش وارد کنم اولا من اینو با N82 خدابیامرزم مقایسه اش میکنم دوربینش بد نیست ولی به پای 82 نمیرسه ان 82 فلشش زنون بود و جزئیات عکسش فوق العاده بود و ایراد دوم اینکه گیرنده جی پی اس به نظرم ضعیفتر از 82 هست من خداییش ان 82 رو روی تراس حیاط و پشت شیشه ماشین و خیلی جاها بدون هیچ مشکلی میگرفتم همیشه حداقل 3 تا ماهواره میگرفت انصافا گیرنده ان 82 فوق العاده بود فقط کافی بود ذره ای آسمون بهش نشون بدی تا ماهواره پیدا کنه
ولی خوب جت هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه مخصوصا حالا که قیمتش 260 تومان هست من 300 خریدم فرداش شد 260 :41:
صفحه اش رو هر کی میبینه تو کف میمونه ضمن اینکه کلاسش هم خیلی بالاتر هست دیروز ان 82 یکی از دوستام رو گرفته بودم حس میکردم دارم به تلوزیون سیاه و سفید نگاه میکنم باتریش هم خوبه من صبح تا شب چون اولم هست باهاش ور میرم 1.5 روز نگه میداره صفحه لمسیش علی رغم اینکه مقاومتی هست واقعا خوبه خلاصه من خیلی راضیم فقط ای کاش دوربینش مثل 82 بود جی پی اس هم حل شدنی هست
RaS0oL.M
03-07-2010, 13:42
منم دیگه جی پی اسشو راه انداختم.......با کمک ab جان دوست گل من.......:11:ولی هر بار می خوام نقشه عوض کنم اون یکی نیس مال شمام همین شکلیه؟؟؟؟؟:46:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
اون بالا باید چراغ آبی باشه تا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟کرد چه رنگی می شه؟؟؟؟؟؟موقعیتمو نشون می ده؟؟؟؟؟دقیق؟؟؟ممنون..........:1 1:
منم دیگه جی پی اسشو راه انداختم.......با کمک ab جان دوست گل من.......:11:ولی هر بار می خوام نقشه عوض کنم اون یکی نیس مال شمام همین شکلیه؟؟؟؟؟:46:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
اون بالا باید چراغ آبی باشه تا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟کرد چه رنگی می شه؟؟؟؟؟؟موقعیتمو نشون می ده؟؟؟؟؟دقیق؟؟؟ممنون..........:1 1:
یعنی چی اون نیست :31:
لود مپ میزنی آدرس نقشه جدیدو میدی دیگه ... خواستی عوض کنی همین کارو میکنی (بقیه هم سر جاشه)
اول چراغ قرمزه ... دکمه استارت رو میزنی آبی میشه ... پیدات کرد یه آلارم میده چراغ سبز میشه
دقیقش به چند چیز بستگی داره.. اول اینکه چند تا ماهواره رو بزنه دوم اینکه نقشه مربوطه درست کالیبره شده باشه.
خواهش :5:
تو این چند روز که استفاده کردم واقعا گوشی خوبیه مخصوصا صفحه نمایش و پخش کننده ویدئو که بسیار خوبه ولی دو تا ایراد میتونم بهش وارد کنم اولا من اینو با N82 خدابیامرزم مقایسه اش میکنم دوربینش بد نیست ولی به پای 82 نمیرسه ان 82 فلشش زنون بود و جزئیات عکسش فوق العاده بود و ایراد دوم اینکه گیرنده جی پی اس به نظرم ضعیفتر از 82 هست من خداییش ان 82 رو روی تراس حیاط و پشت شیشه ماشین و خیلی جاها بدون هیچ مشکلی میگرفتم همیشه حداقل 3 تا ماهواره میگرفت انصافا گیرنده ان 82 فوق العاده بود فقط کافی بود ذره ای آسمون بهش نشون بدی تا ماهواره پیدا کنه
ولی خوب جت هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه مخصوصا حالا که قیمتش 260 تومان هست من 300 خریدم فرداش شد 260 :41:
صفحه اش رو هر کی میبینه تو کف میمونه ضمن اینکه کلاسش هم خیلی بالاتر هست دیروز ان 82 یکی از دوستام رو گرفته بودم حس میکردم دارم به تلوزیون سیاه و سفید نگاه میکنم باتریش هم خوبه من صبح تا شب چون اولم هست باهاش ور میرم 1.5 روز نگه میداره صفحه لمسیش علی رغم اینکه مقاومتی هست واقعا خوبه خلاصه من خیلی راضیم فقط ای کاش دوربینش مثل 82 بود جی پی اس هم حل شدنی هست
با احترام و عرض تبریک
در مورد یه نکته باید عرض کنم با شما موافق نیستم اونم جی پی اس گوشیه من خودم تو محل کار با یه n82 و n86 تست کردم جت من خیلی سریعتر ماهواره رو زد.....
یه نکته منفی در مورد نوکیا اینه که برای gps خیلی باتری خوری گوشی زیاده ( یعنی طوری تنظیم شده که زور بزنه ماهواره رو پیدا کنه برای همین خیلی باحال باتری خالی میکنه این تجریه خودم و دوستامه و خود دوستم که n82 داره به این امر معترفه)
ولی تو یه زمینه با شما موافقم :
این گوشی و صفحه amoled آدم رو بد عادت میکنه :31: مگه میشه رفت سراغ گوشی دیگه یعنی همونطور که گفتین با دیدن گوشی های دیگه آدم کاملا دیپرس میشه :31:
RaS0oL.M
03-07-2010, 17:48
یعنی چی اون نیست :31:
لود مپ میزنی آدرس نقشه جدیدو میدی دیگه ... خواستی عوض کنی همین کارو میکنی (بقیه هم سر جاشه)
اول چراغ قرمزه ... دکمه استارت رو میزنی آبی میشه ... پیدات کرد یه آلارم میده چراغ سبز میشه
دقیقش به چند چیز بستگی داره.. اول اینکه چند تا ماهواره رو بزنه دوم اینکه نقشه مربوطه درست کالیبره شده باشه.
خواهش :5:
پیدام کرد اخطار می ده؟؟؟؟؟؟؟بعد منو پیدا کرد میاره همونجا که هستم؟؟؟؟؟؟زوم نمی شه کرد؟؟؟؟؟؟؟
پیدام کرد اخطار می ده؟؟؟؟؟؟؟بعد منو پیدا کرد میاره همونجا که هستم؟؟؟؟؟؟زوم نمی شه کرد؟؟؟؟؟؟؟
پیدات کرد یه آلارم میده و چراغ سبز میشه ولی باید برای اینکه موقعیتتو ببینی کلید 5 رو برنی :31:
زوم دستی نداره در حقیقت باید ببینی نقشه هات تو چند درجه زوم تهیه شده ( اگه اطلس باشه روم داره) و اون درجه از زوم رو که نیاز داری بوسیله لود اطلس فراخوانی کنی .... تو خالت مپ این قضیه صادق نیست
دوستان کسی برنامه طراز که با شتاب سنج کار میکنه رو برای جت نداره :31:
همون که سبز رنگه و توش حباب هوا داره ....
RaS0oL.M
03-07-2010, 20:17
دوستان کسی برنامه طراز که با شتاب سنج کار میکنه رو برای جت نداره :31:
همون که سبز رنگه و توش حباب هوا داره ....
هرچی سرچ زدم فقط برا سیمبیان دیدم..........:18:
SCORPION8
04-07-2010, 00:20
مرده شور پارس ماکروتل رو ببرند که هنوز فریم ور جدیدرو نیاورده بچه ها کسی نتونست بازی لمسی یا شتاب سنجی با اندازه کیفیت جت پیدا کنه خسته شدیم از بی برنامه گی و بی بازی سر کردن این کاری که قرار بود رو جت بکنن و آندورید رو روش پورت کنن به کجا رسید
RaS0oL.M
04-07-2010, 08:31
مرده شور پارس ماکروتل رو ببرند که هنوز فریم ور جدیدرو نیاورده بچه ها کسی نتونست بازی لمسی یا شتاب سنجی با اندازه کیفیت جت پیدا کنه خسته شدیم از بی برنامه گی و بی بازی سر کردن این کاری که قرار بود رو جت بکنن و آندورید رو روش پورت کنن به کجا رسید
من 60 تا دارم می خواین بگین یه سایت آپلود بذارم براتون..........:10:
فعلا با این دو پکی که آپیدم سر کنین میگردم بازی های جدید هم پیدا میکنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RaS0oL.M
04-07-2010, 13:21
ان82 بهتر بود کلا نه؟؟؟؟؟:46:شاید عوض کنم می گم>..........
DariushGreat
04-07-2010, 14:17
ان82 بهتر بود کلا نه؟؟؟؟؟:46:شاید عوض کنم می گم>..........
N82 گوشی خیلی توپه... ولی چون با لمسی کار کردی، کار کردن با گوشی های معمولی واست ملال آور می شه. پیشنهاد می دم وایسی N8 بیاد و سپس بخریش...
شاد باشین :دی
RaS0oL.M
04-07-2010, 14:39
N82 گوشی خیلی توپه... ولی چون با لمسی کار کردی، کار کردن با گوشی های معمولی واست ملال آور می شه. پیشنهاد می دم وایسی N8 بیاد و سپس بخریش...
شاد باشین :دی
ان 8 رو که 7 ماه دیگه می گیرم می گم فعلا اینو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟دوستم می گه سرعتش یه کم کمه..........همین.................بگیر ؟؟؟؟؟؟؟دست اولش چند و دوم؟؟؟؟؟؟؟:11:
mehryazdan
04-07-2010, 15:22
ان 82 گوشی خوبیه ولی من جت رو بیشتر میپسندم اگر دوربین واست خیلی مهمه بگیر اگر نه جت خودت بهتره سرعت 82 من داشتم اصلا کم نیست خیلی هم خوبه من مال خودمو فروختم 175 فکر کنم بتونی با 200 تومان تمیزشو پیدا کنی
RaS0oL.M
04-07-2010, 15:26
جت چن شد؟؟؟؟؟؟؟
mehryazdan
04-07-2010, 23:44
260 تو دیجی کالا
RaS0oL.M
05-07-2010, 09:25
گوشی من که کامل خراب شد......:13:از باطری تا هنگش.......:41:میرم 5800 بگیرم......:10:
mehryazdan
05-07-2010, 12:24
یعنی چی خراب شد ؟ مگه ممکنه همینطوری خراب بشه دوستان الان بیشتر از یکسال هست استفاده میکنند ولی چیزی نشده
گوشی من که کامل خراب شد......:13:از باطری تا هنگش.......:41:میرم 5800 بگیرم......:10:
چی کارش کردی؟
RaS0oL.M
05-07-2010, 12:57
باطریش داغونه........بعد داخل جیبم که می زاری در میاری هنگیده.....صفحشمن که دیگه لمسش... شد....:31:می فروشم 265 خوبه؟؟؟؟؟؟؟
باطریش داغونه........بعد داخل جیبم که می زاری در میاری هنگیده.....صفحشمن که دیگه لمسش... شد....:31:می فروشم 265 خوبه؟؟؟؟؟؟؟
چی کارش کردی اینطوری شده.من که حدود 10-11 ماهه دارم مشکلی نداشته.
قیمت نوش هم 259 تومن با گارانتی هست.:31:
ashkan_naji
06-07-2010, 00:43
بچه ها-کسی تنظیم دستی gprs همراه اول رو بلده؟
RaS0oL.M
06-07-2010, 11:54
رم 8 گیگمو تک زدن چن تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟:41:می خوام یه چهار یا 8 بگیرم....
part gah
06-07-2010, 17:25
بچه ها-کسی تنظیم دستی gprs همراه اول رو بلده؟
من رفتم سایتش یه ثبت نام کوچولو داشت یه اس اومد نصب کردم اینترنتم فعال شد تنظیمات خاصی نکردم یه سری تنظیم هم تو خود سایت همراه اول ارایه داده بود که میتونی ازش استفاده کنی.
Vahid_2009
08-07-2010, 12:01
سلام دوستان
مدتی هست من به هر شماره ای که زنگ میزنم بوق اشغال زده میشه.سیم کارت رو عوض کردم مشکل حل نشد .تنظیمات شبکه رو هم بررسی کردم همه چی درست بود. لطفا کمک کنید.
B L A S T E R
08-07-2010, 12:25
سلام !
من گوشیو گرفتم ولی اونطور که از لمسیش تعریف میکردن خوب نبود ... از لحاظ حساسیت البته ! f480 خیلی لمسیش حساس تره !
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که این ایکوناشو از ویدگیتاش میکشم بیرون دوباره خیلی سخت میشه فرستاد سره جاش ... همش صفحه رو عوض میکنه
سلام !
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که این ایکوناشو از ویدگیتاش میکشم بیرون دوباره خیلی سخت میشه فرستاد سره جاش ... همش صفحه رو عوض میکنه
بايد هر آيكون رو كه ميخواهيد بگذاريد سر جاش روش يكم مكث كنيد تا آيكون بزرگ بشه بعد حركت بديد . اولش آدم يادش ميره اما چند بار كه دقت كنه ديگه پيش نمياد ...
سلام !
من گوشیو گرفتم ولی اونطور که از لمسیش تعریف میکردن خوب نبود ... از لحاظ حساسیت البته ! f480 خیلی لمسیش حساس تره !
نمیدونم فیرم ویرتون چیه ولی همه اینایی که میگی با آپیدت فیرم ویر حل میشه.
SCORPION8
09-07-2010, 15:25
دوستان کسی خبر داره قاب پشتی جت اومده یا نه اصلا قاب اصلیش اومده
تم نصب نمیشه روی این گوشی نه ؟
DariushGreat
10-07-2010, 13:47
تم نصب نمیشه روی این گوشی نه ؟
نچ!!!!!!!!!!!! :31:
به غیر از این و مشکل 500 پیامک، مشکل ویژه دیگه فکر نکنم داشته باشه. تاچش خوب، دوربینش قابل قبول، فیلمبرداریش عالی و چهره کاربری گیرایی داره... :10:
شاد و نوکیایی باشین :31:
ashkan_naji
11-07-2010, 12:55
سلام-دوستان جت برای search کردن فایل منجری چیزی نداره؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
B L A S T E R
11-07-2010, 23:05
بچه ها این گوشی فیلم با فرمت MKV ساپورت نمیکنه ؟
EHTEMALAN
12-07-2010, 03:09
از دوستان یکی لطف کنه کامل توضیح بده که این برنامه Trek Buddyبه چه دردی میخوره و کارش چیه؟؟؟ منم نصب کردم فعالم شد و چراغشم سبز شد و اون نشونه گیر وسط هم یه فلش نشون میداد همین... بقیه نقشه رو هم که خودم ریخته بودم پس اون کارش چیه؟؟؟؟
از دوستان یکی لطف کنه کامل توضیح بده که این برنامه Trek Buddyبه چه دردی میخوره و کارش چیه؟؟؟ منم نصب کردم فعالم شد و چراغشم سبز شد و اون نشونه گیر وسط هم یه فلش نشون میداد همین... بقیه نقشه رو هم که خودم ریخته بودم پس اون کارش چیه؟؟؟؟خوب موقعیت شما رو نشون میداد دیگه....اگه تمام چراغ ها سبز باشه...موقعیت شما رو روی نقشه نشون میده....gps...هست دیگه....یا مثلا سرعت شما وقتی سوار یه وسیله نقلیه باشی....با یه سری دیگه امکانات..
ferizebele
14-07-2010, 00:10
من که دیگه از دست این گوشی خسته شدم 10 دقیقه که تو جیب شلوارت میزاری هنگ میکنه، یکم رطوبت بش میرسه بازم هنگ میکنه و تا 20 دقیقه باز نمیشه برای من که تو اهوازم واقعا مشکله چون هوا اینجا همیشه رطوبت داره تا حالا بیش از 20 بارم گوشی رو فلش کردم نمیدونم به خاطر این فلش های زیاد اینطوری شده یا این آخرین فریموره اینطوریه. حتی چند بار به خاطر پسورد گذاشتن روی قسمت اس ام اس هاش و باز شدن دل بخواهی این گوشی بدون دادن رمز و یهک آدم فضول آبروم رفته که خواستم گوشی رو بزنم زمین و خوردش کنم اما گفتم 200 تومن بفروشمش برم ویو یا گالکسی یا beam هر وقت که اومد بگیرم چون دیوونه این گوشی ها شدم.خواستم بگم که همچین گوشیه مالیم نیست بغیر از صفحه نمایشش که واقعا عالیه.
B L A S T E R
14-07-2010, 00:35
من که تو جیبم میزارم ، شمالم هستم گرما + رطوبت ولی اصلا هنگ نکرده تا الان !
ashkan_naji
14-07-2010, 21:46
ferizebele
15-07-2010, 07:27
نمی دونم چرا گوشیه من اینقدر هنگ میکنه؟ امروز خواستم گوشی رو به یک نفر بفروشم درست همون موقع چند قطره آب ریخت رو گوشی و بعدش کاملا هنگ کرد تا الان هم حدود نیم ساعته که هنگ کرده حتی با در آوردن باتری هم جواب نداده اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم چون میخوام بفروشمش از شرش راحت شم.
fariborz_1
15-07-2010, 08:50
نمی دونم چرا گوشیه من اینقدر هنگ میکنه؟ امروز خواستم گوشی رو به یک نفر بفروشم درست همون موقع چند قطره آب ریخت رو گوشی و بعدش کاملا هنگ کرد تا الان هم حدود نیم ساعته که هنگ کرده حتی با در آوردن باتری هم جواب نداده اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم چون میخوام بفروشمش از شرش راحت شم.
یه چند روزی باتریشو در بیار و گوشی رو بذار تو برنج
mojtaba007
15-07-2010, 09:48
دوستان بخواهم فریمور گوشی ام را عوض کنم پیامک هام و شماره تلفن ها پاک میشن؟
راهی برای back up گیری وجود داره؟
hateftotti
15-07-2010, 11:01
دوستان بخواهم فریمور گوشی ام را عوض کنم پیامک هام و شماره تلفن ها پاک میشن؟
راهی برای back up گیری وجود داره؟
دوست عزیز از برنامه new pc studio استفاده کن
هم برای شماره ها هم برای پیامک هات
با سلام
من میخواهم این گوشی را بخرم اما چند سوال برایم پیش آمده که خواهش میکنم جواب دهید:
1- آیا ممکن است منوهای گوشی ترکی باشد و بتواند اس ام اس های فارسی را درست نشان دهد؟ (فرستادن اس ام اس فارسی مهم نیست ولی توانایی گرفتن اس ام اس فارسی مهم است)
2- اگر چنین چیزی ممکن نیست لطفا یک گوشی تاچ با حداکثر قیمت این گوشی معرفی کنید که این امکان را داشته باشد(گوشی قبلیم نوکیا 3120 است که این امکان را دارد)
3- تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟
با تشکر
masih eia
20-07-2010, 10:57
با سلام خدمت همه دوستان گل p30 :11:
واقعیت من از این گوشی خیلی خوشم اومده می خواهم بخرمش من خودم n95 دارم تنها چیزی از این گوشی هم برام مهمه صداش تو هندزفیزی خواهشا دوستا اگر تست کردند صداش ((در هندزفیری)) از لحاظ کیفیت وبلندی در مقایسه با 5800 یا n95 چطوریه واقعا ممنون می شم اگر دوستی این سوال من راکامل جواب ده:46::11:
با سلام
من میخواهم این گوشی را بخرم اما چند سوال برایم پیش آمده که خواهش میکنم جواب دهید:
1- آیا ممکن است منوهای گوشی ترکی باشد و بتواند اس ام اس های فارسی را درست نشان دهد؟ (فرستادن اس ام اس فارسی مهم نیست ولی توانایی گرفتن اس ام اس فارسی مهم است)
2- اگر چنین چیزی ممکن نیست لطفا یک گوشی تاچ با حداکثر قیمت این گوشی معرفی کنید که این امکان را داشته باشد(گوشی قبلیم نوکیا 3120 است که این امکان را دارد)
3- تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟
با تشکر
1-نه نمیشه.من خودم خیلی وقت دنبالش هستم.
2-لطفا تو انجمن مشاوره برای خرید مطرح کنین.
3-بوت لودر و کرنل آماده شده.اگه تولید کننده هاش یه خورده بیشتر کار کنن احتمالا تا آخر تابستون باید تموم بشه.
تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟بی زحمت یه توضیحی میدید...که اصلا این jetdroid..چی هست..؟؟؟
بی زحمت یه توضیحی میدید...که اصلا این jetdroid..چی هست..؟؟؟
سیستم عامل آنددروید برای جت میشه جتدروید.:20:
hateftotti
20-07-2010, 12:08
بی زحمت یه توضیحی میدید...که اصلا این jetdroid..چی هست..؟؟؟
همون آندرویده که دارن روش کار میکنن که رو جت اجراش کنن که امیدوارم هر چی سریع تر این اتفاق بیفته.
بعدش دیگه ما هم به کمپ آندرویدی ها میپیوندیم و کلا application و ...:31:
دوستان براي جت نميشه پسورد گذاشت ؟ منظورم اينه كه وقتي با گوشي كاري نداري يه پسورد داشته باشه كه كسي نتونه باهاش ور بره . برنامه اي چيزي ؟
mohsen_tanha021
20-07-2010, 23:56
دوستان براي جت نميشه پسورد گذاشت ؟ منظورم اينه كه وقتي با گوشي كاري نداري يه پسورد داشته باشه كه كسي نتونه باهاش ور بره . برنامه اي چيزي ؟
خود گوشی این قابلیت رو داره .
برو تو قسمت Settings>Security>Privacy Lock اونجا هر قسمت از گوشی رو که می خوای روش پسوورد بزاری انتخاب کن بعد هم پسوورد رو انتخاب کن بعد هم حالشو ببر :31:
1-نه نمیشه.من خودم خیلی وقت دنبالش هستم.
2-لطفا تو انجمن مشاوره برای خرید مطرح کنین.
3-بوت لودر و کرنل آماده شده.اگه تولید کننده هاش یه خورده بیشتر کار کنن احتمالا تا آخر تابستون باید تموم بشه.
با تشکر آیا در فریمور ترکی کلمه "موبایل" در اس ام اس دریافتی مشابه کدام گزینه زیر نشان داده میشود؟
1- موبایل
2- لیابوم
3-وبایÙ
4- □□□□□□
با تشکر آیا در فریمور ترکی کلمه "موبایل" در اس ام اس دریافتی مشابه کدام گزینه زیر نشان داده میشود؟
1- موبایل
2- لیابوم
3-وبایÙ
4- □□□□□□
آخری......
خود گوشی این قابلیت رو داره .
برو تو قسمت Settings>Security>Privacy Lock اونجا هر قسمت از گوشی رو که می خوای روش پسوورد بزاری انتخاب کن بعد هم پسوورد رو انتخاب کن بعد هم حالشو ببر :31:
دستت درد نكنه اما اون رو ميدونم مي خوام يه جوري باشه كه بخواي بري تو ليست منوها پسورد بخواد .از اونجا كه شما گفتيد نميشه . فكر كنم بايد برنامه اي براي اين كار باشه . اگر دوستان سراغ دارند راهنمايي كنند ...
سلام..قبلا توی همین تاپیک یه سری پسورد معرفی شد برای تقویت صدا و یکی دیگه اش هم دوربین جلو بود..متاسفانه نتونستم توی تاپیک پیداش کنم..ممنون میشم اگه کسی داره بزاه..:20:
سلام..قبلا توی همین تاپیک یه سری پسورد معرفی شد برای تقویت صدا و یکی دیگه اش هم دوربین جلو بود..متاسفانه نتونستم توی تاپیک پیداش کنم..ممنون میشم اگه کسی داره بزاه..:20:
تقويت صدا رو نمي دونم ولي دوربين دوم : *#0*# از راست به چپ بزن بعد شماره 8 vga cam .
ممنون خیلی جالبه خوب یه توضیحی میدی.فقط نوشته تست lcd؟ ...مربع رو نفهمیدم برای چیه>؟
بعد با این دوربین دوم که میشه عکس انداخت.؟
=======
ویرایش
اینم پیدا کردم..
=======
ویرایش دوم..
راهی هست که بشه تعداد حروف تویnote رو بیشتر کرد..؟؟
mohsen_tanha021
23-07-2010, 21:21
سلام.
جدیدترین فریمور جت بالاخره اومد روی اینترنت:5::21:
این هم 2تا لینک از فریمور S800MDXJG1 با هر کدوم که دوست دارید دانلود کنید
این فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست و فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی نمیتونید فارسی تایپ کنید فقط اگه اس ام اس فارسی براتون بیاد کلمه هارو برعکس و جدا جدا نشون میده.
Mega Upload:
Rapid Share:
اگه خوشتون اومد و دانلو کردید مارو از تشکرهاتون بی نصیب نزارید:11:
LiverBarca
24-07-2010, 09:19
با سلام خدمت دوستان...میخواستم بدونم این گوشی بهتره یا s8300...در ضمن این گوشی با چی کار میکنه...چون فکر نکنم مثل 5800 نوکیا قلم داشته باشه!!!!من تو عکسهای این گوشی اصلآ قلم ندیدم...فقط سریع جواب بدید...ممنون
LiverBarca
24-07-2010, 09:40
اگه خودش قلم داشته باشه همین امروز میخرمش....تو رو خدا بگین قلم داره یا نه...و اگه داره مثل 5800 نوکیا با خود گوشی حمل میشه؟؟؟در ضمن میشه از اینترنت بی سیمش تو هر شهری استفاده کرد؟؟؟؟؟من 2 روزه این گوشی رو دیدم و امکاناتش رو با سایر گوشیها مقایسه کردم فکر کنم از همه حتی n97 سرتره....ولی دودلم که این بهتره یا s8300.... فقط میترسم نتونم گوشی لمسی رو استفاده کنم...استفاده کردنش راحته؟؟؟دوربینش چطوره؟؟؟به 5800 و n95 میرسه؟؟؟؟
mehryazdan
24-07-2010, 09:53
نه عزیز قلم نداره کار کردن با لمسش خیلی راحته دوربینش نسبت به ان82 که من قبل داشتم تا حدودی ضعیفتره ولی خوبه عوضش کیفیت صفحه نمایشش خیره کنندس دوربینش مطمئن باش از 5800 خیلی سرتره ولی کمی از ان 95 ضعیفتره
واقعا من خریدم خیلی راضیم تنها مشکلم جی پی اس بود که اونم به لطف دوستان حل کردم و دارم حالشو میبرم
LiverBarca
24-07-2010, 10:15
دستت درد نکنه...این s8500 چطوره؟؟؟بالاخره نگفتین من چی بخرم؟؟؟c905 سونی اریکسون چطوره؟؟؟
AlamtabC
24-07-2010, 10:31
دستت درد نکنه...این s8500 چطوره؟؟؟بالاخره نگفتین من چی بخرم؟؟؟c905 سونی اریکسون چطوره؟؟؟
سلام
s8300 که وایرلس نداره کدک های دایویکسش هم زیاد نیست اما عکس و فیلمش از جت بهتره اولترا تاچ هم هست
یعنی هم کیبرد هم صفحه نمایش لمسی
8500 که الان تو بازاره و محبوب ترینه این گوشی با قیمت نازلش یک استثنا در اسمارت فونه و بی نظیره تمام فرمت ها رو از قبیل
mkv , avi , mpeg ,wmv ,... میخونه
فیلم برداریش هم از کیفیت دی وی دی تو روز بهتره و اچ دیه واقعیه 30 فریم هم هست
من ویو 8500 رو پیشنهاد میکنم البته من 8510 دارم
kourosh_m
24-07-2010, 10:35
سلام
فریم ویر گوشی سامسونگ S8000 که خریدم S800MOXCJA1 هست و متاسفانه فارسی پشتیبانی نمی کنه کسی راهنمایی کنه چکار کنم ممنون می شم
mohsen_tanha021
24-07-2010, 11:36
سلام
فریم ویر گوشی سامسونگ S8000 که خریدم S800MOXCJA1 هست و متاسفانه فارسی پشتیبانی نمی کنه کسی راهنمایی کنه چکار کنم ممنون می شم
سلام.
مگه از ایران نخریدی؟؟؟؟
اگه از ایران گرفته باشی باید فریمور فارسی روش باشه چه طور مال شما فریمور اروپایی روش نصبه؟؟؟؟
اگه جدیدترین فریمور فارسی رو می خوای ببر نمایندگی پارس مایکروتل واست بریزن.اگه گارانتی داری رایگانه ولی اگه نداری 10-15 هزار تومانی پیاده میشی:21:
mehryazdan
24-07-2010, 12:11
8300 رو من نمیپسندم ولی 8500 واقعا خوبه فقط گرونه 8300 در مقوله دوربین و فیلم واقعا خوبه ولی خوب خیلی امکانات دیگه ای جت داره که به نظرم اونو از 8300 متمایز میکنه اگر پولشو داری 8500 بخر اگر نه مطمئن باش جت خیلی راضیت میکنه البته m8910 پیکسون هم الان ارزون شده و واقعا ارزششو داره دوربین 12 مگا و خیلی امکانات دیگه که خیلی از امکاناتش با همین جت مشترک هست
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
شما هم اگر ببری نمایندگی ازت فکر کنم 10 تومان بگیرن و فریم ویر جدید واست بزنن
aminkh17
24-07-2010, 12:31
سلام.
جدیدترین فریمور جت بالاخره اومد روی اینترنت:5::21:
این هم 2تا لینک از فریمور S800MDXJG1 با هر کدوم که دوست دارید دانلود کنید
این فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست و فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی نمیتونید فارسی تایپ کنید فقط اگه اس ام اس فارسی براتون بیاد کلمه هارو برعکس و جدا جدا نشون میده.
Mega Upload:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRapid Share:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خوشتون اومد و دانلو کردید مارو از تشکرهاتون بی نصیب نزارید:11:
امتحان کردید نسبت به S800MDXJC1 چه چیزهایی بهبود یافته است؟
LiverBarca
24-07-2010, 12:41
دستتون درد نکنه...حالا این m8910 خوبه یا s8500؟؟؟؟
LiverBarca
24-07-2010, 13:01
برای من فیلم گرفتن گوشی خیلی مهمه...کدومشون بهتر فیلم برداری میکنه؟؟؟و در کل کدومشون بهتره؟؟؟؟
mohsen_tanha021
24-07-2010, 13:20
امتحان کردید نسبت به S800MDXJC1 چه چیزهایی بهبود یافته است؟
تا الان که فرق آنچنانی احساس نکردم فقط مصرف باتری بهتر شده ولی اگه چیز جدیدی دیدم بهتون میگم.
مطئن باشید خیلی چیزها بهتر شده وگرنه سامسونگ بیکار نیست که الکی فریمور بده بیرون.
AlamtabC
24-07-2010, 13:20
برای من فیلم گرفتن گوشی خیلی مهمه...کدومشون بهتر فیلم برداری میکنه؟؟؟و در کل کدومشون بهتره؟؟؟؟
پیکسون 12 یا همون 8910 فیلم برداریش دی 1 (480*720) اما کیفیت مناسبی نداره
جت خیلی بهتره
اگه واقعا نمیتونین 8500 رو بگیرین یه امنیا اچ دی کار کرده بگیرین خیلی عالیه هم HD فیلم میگیره هم عکسش خیلی خوبه صفحه
اش هم 3.7 و کیفیتش به مراتب از این دو گوشی بهتره سیستم عاملم داره که سیمبین ورژن 5 فکر کنم 350 گیر بیاد نووش هم
خیلی سخت گیر بیارین اگه تو شهری به غیر از تهران هستین
اما صبر کنین و ویو 8500 رو از دست ندین من سر حرف اولم هستم
در ضمن ویو 8500 بدون گارانتی 390 و با گارانتی مایکروتل 450 امکاناتش خیلی عالیه سعی شده محدودیتی توش نباشه
فیلم برداریش هم 720*1280 یا همون HD با 14000 Bitrate رو سیستم 1.7 اینتل با هارد مکستور مال 5 یا 6 سال پیش سیستم هنگ کرد بسی خندیدیم
mohsen_tanha021
24-07-2010, 13:29
سلام
اگه فریمور فارسی می خوای ببر نمایندگی پارس مایکروتل جدیدترین فریمور رو واست بریزه اگه گارانتی داشته باشی رایگانه ولی اگه نداشته باشی 10-15 هزار تومانی باید پیاده شی.
مگه ایران نیستی؟؟هر کسی تو ایران جت بخره فریمور فارسی روشه ولی واسه شما فریمور اروپایی روش نصبه چرا؟؟؟
mohsen_tanha021
24-07-2010, 13:35
دستتون درد نکنه...حالا این m8910 خوبه یا s8500؟؟؟؟
من اگه جای شما بودم S8500 Wave میگرفتم همه چیزش عالیه مخصوصا صفحه اش که Super Amoled هست وسیستم عامل بادا هم داره که یه سیستم عامل جدیده و اوپن سورس هم هست و مخصوص خود سامسونگ هم هست وکلی کلاس داره:21:
فیلم برداریش هم فکر میکنم خوب باشه.
در کل Wave هم جدیدتره هم بهتر من در حال حاضر جت دارم اگه شد میفروشم میرم Wave میخرم.البته این نظر منه:20:
AlamtabC
24-07-2010, 13:45
اینم فیلمی که با ویو گرفتن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون پایین صفحه نوشته a video sample
دقت کنید هوا کاملا آفتابی نیست هر دقیقه 100 مگابایت
با بهترین قوی ترین و سنگین ترین کدک موجود فیلم میگیره یعنی H.264
LiverBarca
24-07-2010, 14:32
خوب منکه از این چیزا سردرنمیارم...من الان tv دارم که اونم نه برنامه میخوره و نه سیستم میستم داره...ولی اگه گوشی رو بخرم 3 سوته یاد میگیرم...ولی قبل از خریدن یکمی در مورد این سیستم عامل بادا و سیستم عامل توضیح بدین اگه میشه...
mohsen_tanha021
24-07-2010, 14:47
بچه ها اینجا تاپیک S8003 Jet هست اگه از این قبیل سوال ها دارید لطفا توی تاپیک خودش بپرسید مطمئن باشید جواب بهتری هم میگیرید اینجا فقط جت البته ببخشید من اینارو میگماااااااا آخه مدیرها گیر میدن اگه ببینن ما توی تاپیک جت درمورد بادا و ویو و چیزهای دیگه صحبت میکنیم.:11:
منم اون قبلی هارو که جواب دادم گفتم فقط نظر خودم رو بگم همین
LiverBarca
24-07-2010, 14:51
باشه دوست عزیز...
kourosh_m
24-07-2010, 14:54
لینک زیر می توانید همه ی فرم ویر های موجود برای این گوشی را دانلود کنید
AlamtabC
24-07-2010, 15:01
بچه ها اینجا تاپیک S8003 Jet هست اگه از این قبیل سوال ها دارید لطفا توی تاپیک خودش بپرسید مطمئن باشید جواب بهتری هم میگیرید اینجا فقط جت البته ببخشید من اینارو میگماااااااا آخه مدیرها گیر میدن اگه ببینن ما توی تاپیک جت درمورد بادا و ویو و چیزهای دیگه صحبت میکنیم.:11:
منم اون قبلی هارو که جواب دادم گفتم فقط نظر خودم رو بگم همین
ببخشید دوست من
خودم هم احساس کردم یه خورده زیاده روی شد
من قصدم مشاوره بود چون شما هم بی میل نبودین
موفق باشین
mohsen_tanha021
24-07-2010, 15:02
این تاپیک مربوط به سیستم عامل بادا هست میتونی از همین جا هر سوالی داری بپرسی
این تاپیک هم مربوط به گوشی S8500 Wave هست که اگه درمورد این گوشی هم سوالی داری میتونی اینجا بپرسی
CAPITAN MAC
24-07-2010, 15:08
این قابلیت ردیاب خودکار چشمک، لبخند برای چی هست یکی توضیح مدهد؟؟؟؟؟:41:
AlamtabC
24-07-2010, 15:16
این قابلیت ردیاب خودکار چشمک، لبخند برای چی هست یکی توضیح مدهد؟؟؟؟؟:41:
با اجازه از بزرگان s8000
تشخیص چشمک اگه عکسی که شما میگیرین تو عکس چشم های شخص بسته باشه به شما اطلاع میده
تشخیص لبخند هم با لبخند شما به صورت خودکار عکس میگیره
ببخشید من هی جواب میدم آخه بعضی دوستان خیلی کم لطف هستن من صفحه 138 این تاپیک یه سوالی پرسیدم تا امروز بی
جواب مونده من فقط می خوام خیر انجام داده باشم و الا در مقابل تمام دوستان از لحاظ اطلاعات حرفی واسه گفتن ندارم
و این مدام جواب دادن رو به حساب گستاخی من نذارین درد بی جوابی کشیدم تو اکثر تاپیک ها سوالام بی جواب مونده
aminkh17
25-07-2010, 18:22
---------------- Now playing: Led Zeppelin - Stairway To Heaven ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via FoxyTunes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا الان که فرق آنچنانی احساس نکردم فقط مصرف باتری بهتر شده ولی اگه چیز جدیدی دیدم بهتون میگم.
مطئن باشید خیلی چیزها بهتر شده وگرنه سامسونگ بیکار نیست که الکی فریمور بده بیرون.
بیشتر وقتها می بینی که ایراداتی رو رفع می کنند
مثال S800MDXJC1 ایرادات و نواقص زیر رو داره
- منشی تلفنی نداره
- در خطوط ایرانسل گهگاهی که آقایون گوددالاماخ می کنند صفحه اش روشن وخاموش میشه خودبخودی و بالای اسم ایرانسل شماره هایی می اندازد مثلا الان انداخته 432 35
-در بعضی برنامه های جاوا مورد دارد (مثلا شده من در فریمویرهای قبلی راحت نصبش کرده باشم)
- GPSاش بعد از اینکه تعداد زیادی از BTSها رو رد می کنی (معمولا در سرعت بالا) قاط می زنه گوشی رو باید روشن و خاموش کرد
- برنامه Navigation رو نداره (که در دیگر فریم ویرها باید از تنظیمات فعالش کنی)
آقا مهندس
25-07-2010, 21:58
سلام 2 تا سوال داشتم....زمانی که گوشی زنگ میزنه و بعد از جواب دادنوقتی گوشی رو قطع میکنی یه جدول 6تایی میاد که یکی از گزینه هاش ضبط هست چطوری میشه از اون استفاده کرد یه لحظه میاد و میره بعد آخر تماس میاد نمیشه یه کاری کرد اول تماس بپرسه مثلا میخوایید ضبط کنید یا نه..
بهد سوال دومم این بود که کدی هست بزنی که بگه گوشی در دسترس نیست....ممنون..
masoud911
25-07-2010, 22:25
دوستانی که این گوشی رو دارن بفرمایند که تو یاز کردن pdf های حجیم مشکلی نداره؟
با gps این گوشی مشکلی ندارین؟ برنامه واسش هست؟ نقشه های شهر های ایران رو واسه نرم افزارش کالیبره کردن؟
mohsen_tanha021
26-07-2010, 12:36
---------------- Now playing: Led Zeppelin - Stairway To Heaven ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via FoxyTunes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیشتر وقتها می بینی که ایراداتی رو رفع می کنند
مثال S800MDXJC1 ایرادات و نواقص زیر رو داره
- منشی تلفنی نداره
- در خطوط ایرانسل گهگاهی که آقایون گوددالاماخ می کنند صفحه اش روشن وخاموش میشه خودبخودی و بالای اسم ایرانسل شماره هایی می اندازد مثلا الان انداخته 432 35
-در بعضی برنامه های جاوا مورد دارد (مثلا شده من در فریمویرهای قبلی راحت نصبش کرده باشم)
- GPSاش بعد از اینکه تعداد زیادی از BTSها رو رد می کنی (معمولا در سرعت بالا) قاط می زنه گوشی رو باید روشن و خاموش کرد
- برنامه Navigation رو نداره (که در دیگر فریم ویرها باید از تنظیمات فعالش کنی)
برای من که هیچ کدوم از این ایرادات رو نداشت به جز منشی تلفنی.
navigation رو هم از تنظیمات قسمت مدیریت آیکونش رو میاری داخل منو که من اینکارو کرده بودم در صورتی که بود و نبودش تو ایران فرقی نداره چون پولیه.
mohsen_tanha021
26-07-2010, 12:44
با gps این گوشی مشکلی ندارین؟ برنامه واسش هست؟ نقشه های شهر های ایران رو واسه نرم افزارش کالیبره کردن؟
من فایل pdf تا حجم 7مگا بایت ریختم باز کرده ولی فکر نمیکنم واسه باز کردن حجم های زیادتر هم مشکلی داشته باشه به خاطر سی پی یو 800 مگا هرتزی که داره.
gps که جزو بهترینهاست واقعا من باهاش حال میکنم و یکی از دلایلم واسه خریدن این گوشی همین gps بود.
برنامه trekbuddy رو استفاده میکنم آره نقشه ی همه ی شهرهای ایران رو واسش کالیبره کردن.
دقیقا نمیدونم تا چند مگ رو میتونه نشون بده ولی فایل 50 مگی روش ریختم گفت حجمش خیلی زیاده.
part gah
26-07-2010, 13:19
سلام دوستان.یه سوالی برام پیش اومده.وقتی کسی با هامون تماس میگیره غیر از گزینه مکث تشریفاتی که تو دفترچه هم توضیحشو داده گزینه ا ی هست که بتونیم موقع تماس گوشیمونو سایلنت کنیم؟ اگه دیده باشید موقع تماس ما به اعداد دسترسی داریم که من نمیدونم فایدهش چیه اگه لطف کنید یکی جواب بده؟
سلام دوستان.یه سوالی برام پیش اومده.وقتی کسی با هامون تماس میگیره غیر از گزینه مکث تشریفاتی که تو دفترچه هم توضیحشو داده گزینه ا ی هست که بتونیم موقع تماس گوشیمونو سایلنت کنیم؟ اگه دیده باشید موقع تماس ما به اعداد دسترسی داریم که من نمیدونم فایدهش چیه اگه لطف کنید یکی جواب بده؟
سلام:20:
کافیه همون موقعی که گوشی داره زنگ میخوره برعکسش کنید طوری که صفحه نمایش به سمت زمین باشه:46:
البته باید تو تنظیمات گوشی این قابلیت را فعال کنید:46:
mohsen_tanha021
26-07-2010, 13:42
برو به این قسمت:
Settings>Motion Settings>Etiquette pause و این رو فعال کن بعد که گوشیت زنگ میخوره گوشی رو برعکس کن جوری که صفحه اش سمت زمین باشه اونوقت سایلنت میشه
آقا مهندس
26-07-2010, 14:21
سلام 2 تا سوال داشتم....زمانی که گوشی زنگ میزنه و بعد از جواب دادنوقتی گوشی رو قطع میکنی یه جدول 6تایی میاد که یکی از گزینه هاش ضبط هست چطوری میشه از اون استفاده کرد یه لحظه میاد و میره بعد آخر تماس میاد نمیشه یه کاری کرد اول تماس بپرسه مثلا میخوایید ضبط کنید یا نه..
بهد سوال دومم این بود که کدی هست بزنی که بگه گوشی در دسترس نیست....ممنون..
fariborz_1
26-07-2010, 16:45
درسته كه دارن براي جت ، اندرويد مي نويسن ؟
اگر هم نباشه ولي به نظرم اين گوشي قابليتشو داره
كسي تا به حال با گوشي Jet به سرويس EDGE ايرانسل وصل شده.
با توجه به اينكه كلاس EDGE اين گوشي 12 هست ، حداكثر سرعت دانلودش چقدره ؟
به طور كلي سامسونگ Jet عملكرد خوبي توي شبكه EDGE داره؟
اگه نميدونيد EDGE چيه ، اينجا رو بخونيد.
masoud911
26-07-2010, 21:51
سلام
ممنون از دوستانی که جواب سوالات منو دادن
یه سوال دیگه هم داشتم
توی فیلمبرداری با 720 ، وقتی سوژه متحرکه فیلم گرفته شده محو میشه؟
یا مثلا دستمونو تو فیلمبرداری تکون میدیم فیلم محو میشه؟
ممنون دوستان
fariborz_1
26-07-2010, 21:57
كسي تا به حال با گوشي Jet به سرويس EDGE ايرانسل وصل شده.
با توجه به اينكه كلاس EDGE اين گوشي 12 هست ، حداكثر سرعت دانلودش چقدره ؟
به طور كلي سامسونگ Jet عملكرد خوبي توي شبكه EDGE داره؟
اگه نميدونيد EDGE چيه ، اينجا رو بخونيد.
به نظر من آره
من توی شبکه EDGE با سرعت 20kb دانلود کردم
شهر لاهیجان- گیلان - ایران
mohsen_tanha021
27-07-2010, 00:56
درسته كه دارن براي جت ، اندرويد مي نويسن ؟
اگر هم نباشه ولي به نظرم اين گوشي قابليتشو داره
آره درسته فکر میکنم تا آخر تابستون خبرهای خوبی میشنویم برای اطلاعات بیشتر به این سایت سر بزن فقط هیتلر شکن میخواد:21:
این هم یه عکس که هکرهای محترم دارن بوت لودر رو روی جت تست میکنن:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirkhan_0o0
27-07-2010, 05:20
آره درسته فکر میکنم تا آخر تابستون خبرهای خوبی میشنویم برای اطلاعات بیشتر به این سایت سر بزن فقط هیتلر شکن میخواد:21:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم یه عکس که هکرهای محترم دارن بوت لودر رو روی جت تست میکنن:18:
اين رو هم يه نگاهي بندازيد:
انگار واقعاً يه خبر هايي هست!
amirkhan_0o0
27-07-2010, 05:45
اين رو هم بخونيد ببينيد چيزي در مورد جترويد دستگيرتون مي شه؟
مخصوصاً صفحه يوتيوبش!
دوستان تبریک مخصوص برای جت دارن عزیز و خسته نباشید خدمت هکرهای ارجمند :11:
اندروئید 2.1 رو رو جت ران کردن .... فیلم یوتیوب رو دیدم .... :8:
برای دوستان فیلمو ( همونی که تو یوتیوب گذاشتن ) با حجم 5mb یه جائی آپلود کردم مینوتید ببینید
قضیه از بوت لودر هم رد کرده کاملا اندروئید 2.1 رو جت ران شده :21:
این به تمام شایعاتی که میگفتن این حرفا همش شایعه هست پایان داده .... زنده باد جت :31:
s-a-l-i-m
27-07-2010, 10:38
سلام
ممنون از دوستانی که جواب سوالات منو دادن
یه سوال دیگه هم داشتم
توی فیلمبرداری با 720 ، وقتی سوژه متحرکه فیلم گرفته شده محو میشه؟
یا مثلا دستمونو تو فیلمبرداری تکون میدیم فیلم محو میشه؟
ممنون دوستان
من یک فیلم با این گوشی گرفتم که داشتم بازی می کردم وخیلی خوب فیلم گرفت و من تعجب کردم که وقتی سریع حرکت می ردم و شوت می کردم با توپ این گوشی عملکرد خیلی خوبی داشت ....
انصافا تو فیلم برداری حرف نداره این گوشی { من که خیلی حال کردم با فیلم برداری این گوشی }
البته گوشی مال دوستم بود.
mohsen_tanha021
27-07-2010, 14:43
اين رو هم يه نگاهي بندازيد:
انگار واقعاً يه خبر هايي هست!
دوستان تبریک مخصوص برای جت دارن عزیز و خسته نباشید خدمت هکرهای ارجمند :11:
اندروئید 2.1 رو رو جت ران کردن .... فیلم یوتیوب رو دیدم .... :8:
برای دوستان فیلمو ( همونی که تو یوتیوب گذاشتن ) با حجم 5mb یه جائی آپلود کردم مینوتید ببینید
قضیه از بوت لودر هم رد کرده کاملا اندروئید 2.1 رو جت ران شده :21:
این به تمام شایعاتی که میگفتن این حرفا همش شایعه هست پایان داده .... زنده باد جت :31:
آقا دستتون درد نکنه با این فیلم خیلی حال کردم امیدوارم زود فایلهایی که نیاز هست رو روی اینترنت بزارن ما هم روی جت خودمون اجراش کنیم.:11:
چی میشه پسر چه حالی میده فقط جتروید:40:
hateftotti
27-07-2010, 15:07
اگه اندروید روش کار کنه من پروژه خرید گوشی جدید رو یه سال عقب میندازم و فعلا جت رو نگه میدارم
حداقلش 600 700 هزار تومن جلو میفتم:31:
hateftotti
27-07-2010, 15:36
بچه ها کسی تا الان اندروید رو گوشیش نصب کرده یا نه؟
اگه نصب کردین توضیح بدین بقیه هم نصب کنن.
این ویدیو رو هم ببنین کف کنین
ویدئو رو دیدم باحال بود ...... پس بالاخره این کارو کردن :5:
باید منتظر بود که فایلا بیاد :8:
hateftotti
27-07-2010, 16:46
ویدئو رو دیدم باحال بود ...... پس بالاخره این کارو کردن :5:
باید منتظر بود که فایلا بیاد :8:
دوست عزیز
الان روش هاش رو توی darkforestgroup یاد داده ولی فکر کنم یکم خطریه و یکمم زمان بره
این آدرسو چک کن:
دوست عزیز
الان روش هاش رو توی darkforestgroup یاد داده ولی فکر کنم یکم خطریه و یکمم زمان بره
این آدرسو چک کن:
رفتم دیدم مرسی
دقیقا آموزش داده که چطور اندروید 2.1 رو بریزیم رو گوشی .... باحال بود .
البته گفته که هنوز پروژه به انمام نرسیده.
ولی به نظرم کار بزرگی انجام دادن .... دمشون گرم :31:
یکی دو ماه دیگه صبر میکنم بعد اقدام میکنم :5:
ولی رو قولشون موندن که تا تابستون این پروژه رو انجام میدن :21:
دقیقا مطمئن نیستم ولی فکر کنم جت اولین گوشی باشه که این اتفاق براش میفته .....
amirkhan_0o0
27-07-2010, 23:15
حالا يه سؤال چون تا حالا من گوشي سيستم عامل دار نداشتم،
آيا آندرويد به اندازه سيمبين قوي هست؟
اصلاً نرم افزار هاي تحت آندرويد گير مياد يا نه؟
mohsen_tanha021
27-07-2010, 23:56
دوست عزیز
این آدرسو چک کن:
حاجی دمت گرم خیلی حال دادی ولی من که حوصله نداشتم بشینم همش رو بخونم اگه کسی فارسیش رو گیر آورد تو همین تاپیک بزاره که همه استفاده کنند ایشالله خیر از جوونیش ببینه:31:
منم قصد داشتم گوشیم رو عوض کنم ولی با این اوصاف پشیمون شدم.
و این هم شعار جدید ما:
ما که رفتیم قاطی آندرویدیا ....لق جاوایی ها:21:
BIKHIAL_ALL_75
28-07-2010, 05:53
دوستان میدونم سوالم مربوط به اینجا نیست ولی ممنون میشم جواب بدید//
یه دادش کوچیک دارم که سیستم عامل گوشی زیاد براش مهم نیست//
به نظرتون 5800 بگیرم براش یا همین جت؟؟
mohsen_tanha021
28-07-2010, 10:59
دوستان میدونم سوالم مربوط به اینجا نیست ولی ممنون میشم جواب بدید//
یه دادش کوچیک دارم که سیستم عامل گوشی زیاد براش مهم نیست//
به نظرتون 5800 بگیرم براش یا همین جت؟؟
اگه برای بازی کردن و برنامه میخواد 5800 بگیر ولی اگه برای آهنگ و فیلم و دوربین وخیلی چیزهای دیگه میخواد 100% جت بگیر مخصوصا صفحه اش که آدم رو دیوونه میکنه:40:
aminkh17
28-07-2010, 12:17
دقیقا نمیدونم تا چند مگ رو میتونه نشون بده ولی فایل 50 مگی روش ریختم گفت حجمش خیلی زیاده.
من 18مگی زدم گفت خیلی زیاده
aminkh17
28-07-2010, 12:23
برای من که هیچ کدوم از این ایرادات رو نداشت به جز منشی تلفنی.
navigation رو هم از تنظیمات قسمت مدیریت آیکونش رو میاری داخل منو که من اینکارو کرده بودم در صورتی که بود و نبودش تو ایران فرقی نداره چون پولیه.
مطمئنی S800MDXJC1 هستش مال من Navigation رو چرا نداره پس (تو تنظیمات نیست گزینه فعال کردنش)
mohsen_tanha021
28-07-2010, 12:45
مطمئنی S800MDXJC1 هستش مال من Navigation رو چرا نداره پس (تو تنظیمات نیست گزینه فعال کردنش)
#*#5239870* این کد رو بزن
بعد تو صفحه ای که باز میشه Internals رو انتخاب کن بعد از شما پسورد میخواد که باید این رو بزنی: #*7092463#*
بعد تو صفحه ای که باز میشه گزینه ی آخر رو انتخاب کن(LbsApp) بعد Navigation رو انتخاب کن بعد Enable رو بزن.
گوشی Restart میشه وقتی اومد بالا آیکون Navigation به منوها اضافه شده
fariborz_1
28-07-2010, 16:50
اين اولين باري كه اين قدر از خريدن يه گوشي راضيم
يعني منم مي تونم خودم بعدآ روش آندرويد نصب كنم ؟
حالا يه سؤال چون تا حالا من گوشي سيستم عامل دار نداشتم،
آيا آندرويد به اندازه سيمبين قوي هست؟
اصلاً نرم افزار هاي تحت آندرويد گير مياد يا نه؟
سیمبین حرفی برای گفتن جلوی اندروئید نداره
برو اینجا ببین برنامه ها رو :
:31:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
اين اولين باري كه اين قدر از خريدن يه گوشي راضيم
يعني منم مي تونم خودم بعدآ روش آندرويد نصب كنم ؟
ان شاءالله که میتونید ولی فعلا عجله نکنید :8:
daneshjooyan
29-07-2010, 18:13
با سلام
يه سوال اين واي فاي يا همون وايرلس گوشي جت هموني هست كه ايرانسل مودم هاشو تبليغ مي كنه ؟؟؟ يعني با اين گوشي مي شه به صورت سيار از اينترنت ايرانسل استفاده كرد؟؟؟
با سلام
يه سوال اين واي فاي يا همون وايرلس گوشي جت هموني هست كه ايرانسل مودم هاشو تبليغ مي كنه ؟؟؟ يعني با اين گوشي مي شه به صورت سيار از اينترنت ايرانسل استفاده كرد؟؟؟
مال ایرانسل wimax هست و با wifi فرق داره ......
daneshjooyan
30-07-2010, 10:23
كسي آموزش اتصال اين گوشي با استفاده از اينترنت adsl كامپيوتر رو داره لينكش رو بزاره ممنون مي شم البته به زبان ساده!!
كسي آموزش اتصال اين گوشي با استفاده از اينترنت adsl كامپيوتر رو داره لينكش رو بزاره ممنون مي شم البته به زبان ساده!!
من خودم با گوشیم به مودم وایرلس خونه وصل میشم و ازاینترنت استفاده میکنم
آمورش خاصی نداره باید مودمو روشن کنی ( مودمت باید wifi داشته باشه ) میری رو wifi گوشی کلیک میکنی و مودمتو پیدا میکنه بعد رو مودم تو گوشیت کلیک میکنی وهمون تنظیماتی که رو مودمت انجلم دادی مثل dns و پسورد و اینا ....اینجا هم وارد میکنی و تمام
برای اینکه مطمئن بشی از اینترنت وایرلس داری استفاده میکنی نه gprs مخابرات میری تو setting بهد application setting بعدش internet profile و رو اکانت وایرلست تیک میزنی.
امیدوارم بدردت خورده باشه.
daneshjooyan
30-07-2010, 12:40
مرسي از جوابت ولي من وايرلس براي كامپيوتر ندارم ولي بلوتوز دارم كه مي خوام از طريق بلوتوز وصل بشه اگه كسي مي دونه جواب بده مرسي
rezahashtpa
31-07-2010, 10:48
سلام دوستان من گوشیم مشکل پیدا کرده وقتی روشنش میکنم صفحه رنگی رنگی میشه هیچی و وقتی هم تو شارژ میذارم باتری پر نمیشه چه کنم ؟
farshad-v3x
31-07-2010, 12:06
سلام .یکی راهنمایی کنه لطفا. شاید قبلا بحث شده باشه ولی ندیدم. اس م اس رو که زده 500 تا فقط. ولی گوشیه من 12 تا 15 که تو inbox میرسه پیغام میده پاک کنم که جا نیست.اگه نکنم هم اس م اس بعدی نمیرسه.outbox هم 10 تا توشه. کلافم کرده .چیکارش کنم. مرسی
mohammad_s7201
31-07-2010, 12:13
بچه ها جديدترين فريمور فارسي كه الان واسه اين گوشي هست چيه؟
كسي لينك دانلود ازش داره؟
freedom_reza_1369
31-07-2010, 14:13
سلام .یکی راهنمایی کنه لطفا. شاید قبلا بحث شده باشه ولی ندیدم. اس م اس رو که زده 500 تا فقط. ولی گوشیه من 12 تا 15 که تو inbox میرسه پیغام میده پاک کنم که جا نیست.اگه نکنم هم اس م اس بعدی نمیرسه.outbox هم 10 تا توشه. کلافم کرده .چیکارش کنم. مرسی
500 تا شامل اس ام اس هایی که در my folders هست هم میشه . my folders رو خالی کنید مشکل حل میشه .
farshad-v3x
31-07-2010, 21:01
مرسی ک جواب دادی. ولی تو my folder هم حداکثر 200 تا دارم.بازم هی پیغام میده
part gah
01-08-2010, 10:17
سلام:20:
کافیه همون موقعی که گوشی داره زنگ میخوره برعکسش کنید طوری که صفحه نمایش به سمت زمین باشه:46:
البته باید تو تنظیمات گوشی این قابلیت را فعال کنید:46:
خواب من این قابلیت رو فعال نکردم چون شاید یه موقع گوشیم اتفاقی برعکس بشه و من تماس و از دست بدم .یعنی راه دیگه ای نداره؟
LiverBarca
01-08-2010, 11:44
یه سوال داشتم...چه طوری میشه از این wi-fi استفاده کرد؟؟؟؟باید pc خودت وایرلس داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد یا به هیچی احتیاج نداره؟؟؟سرعت دانلودش چه قدره؟؟؟؟
خواب من این قابلیت رو فعال نکردم چون شاید یه موقع گوشیم اتفاقی برعکس بشه و من تماس و از دست بدم .یعنی راه دیگه ای نداره؟
تماس رو از دست نمیدی.فقط میره تو حالت سایلنت.
یه سوال داشتم...چه طوری میشه از این wi-fi استفاده کرد؟؟؟؟باید pc خودت وایرلس داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد یا به هیچی احتیاج نداره؟؟؟سرعت دانلودش چه قدره؟؟؟؟
بله باید تو خونه وایرلس داشته باشی.(یا مودم/روتر وایرلس داشته باشی یا کامپیوترت کارت شبکه وایرلس داشته باشه.)
farshad-v3x
01-08-2010, 13:50
بابا یکی راهنمایی کنه. چیکارش کنم ک وقتی تو memory status نگاه میکنم خود گوشیم زده 260/500 .ولی فول میزنه!!!!!!!!!!!
LiverBarca
01-08-2010, 14:00
پس اگه وایرلس نداشته باشی به درد نمیخوره؟؟؟ خوب من وایرلسم کجا بود منadsl هستم...پس اگه من 8300 بخرم اینترنتم با 8000 فرقی نمیکنه؟؟؟چون تو 8000 هم نمیتونم از wi-fi استفاده کنم!!!مگه نه؟؟؟؟
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
تو رو خدا یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
amirkhan_0o0
01-08-2010, 14:29
برادر اگه مودم ADSL وايرلس داشته باشي هم بكارت بخوره!
اگه دانشجو هم هستي اكثر دانشگاه هاي يه كم درست و حسابي تو سالن هاشون وايرلس دارن!
ديگه فرودگاه و ...
پس اگه وایرلس نداشته باشی به درد نمیخوره؟؟؟ خوب من وایرلسم کجا بود منadsl هستم...پس اگه من 8300 بخرم اینترنتم با 8000 فرقی نمیکنه؟؟؟چون تو 8000 هم نمیتونم از wi-fi استفاده کنم!!!مگه نه؟؟؟؟
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
تو رو خدا یکی کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
شما فکر کنم داری چند تا چیزو با هم قاطی میکنی.:31:
شما که ای دی اس داری میتونی مودمت رو بدی و چند تومن روش بزاری و مودم/روتر وایرلس بگیری.الان حدود 40 تومنه.
بازم سوالی بود در خدمتیم.:11:
mohammad_s7201
01-08-2010, 16:51
بابا یکی راهنمایی کنه. چیکارش کنم ک وقتی تو memory status نگاه میکنم خود گوشیم زده 260/500 .ولی فول میزنه!!!!!!!!!!!
شايد sms هات هركدومش بيشتر از يكي هست؟
يعني همه sms هايي كه واست اومده يه دونه ايه؟ بعضي sms ها دو يا سه تا حساب ميشه
LiverBarca
01-08-2010, 16:55
با نداشتن وایرلس اینترنت 8300 و 8000 یکیه؟؟؟اینو میخوام بدونم!!!
ali_z051
01-08-2010, 17:15
سلام
بچه ها بهترين frimware اين گوشي چيه؟
Frimware گوشي خودم s8003JPIH1 هست
freedom_reza_1369
01-08-2010, 20:53
خب دوست عزیز! شما برای اینباکس + مای فولدر نهایت میتونید 250 تا داشته باشید .
250 تای دیگه مال سنت باکس هست . این فضا جا به جا نمیشه ...
mohsen_tanha021
01-08-2010, 23:13
با نداشتن وایرلس اینترنت 8300 و 8000 یکیه؟؟؟اینو میخوام بدونم!!!
کی میگه s8000 وایرلس نداره؟؟؟
تو منو گزینه ی wifi رو نگاه کن همونه دیگه
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
سلام
بچه ها بهترين frimware اين گوشي چيه؟
Frimware گوشي خودم s8003JPIH1 هست
فارسی که فقط مایکروتل داره: S8000JPJD2
خارجی که برای کشورهای جنوب شرق آسیاست: S800MDXJG1 (فریمور من همینه)
LiverBarca
02-08-2010, 10:14
من که از چیزی سر درنیاوردم...بالاخره چطوری میشه از وایرلس 8000 استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
amirkhan_0o0
02-08-2010, 11:24
عزيزم بله
مي شه از وايرلس گوشي استفاده كرد اين طور كه مي گن البته در اين حالت باتري بيش از يك ساعت دوام نمياره!
حالا بايد يه جايي باشه كه سرويس وايرلس باشه!
اگه محل زندگيت، كارت، يا جاهايي كه تردد مي كني سرويسش رو داره يا اگه قصد داري تو آينده نزديك براي لپ تاپت مودم وايرلس بخري، براي گوشي وايرلس دار برنامه ريزي كن اگه هم نه كه دنبال مؤلفه هاي ديگه باش!
من که از چیزی سر درنیاوردم...بالاخره چطوری میشه از وایرلس 8000 استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ �؟ خیلی ساده اس....میری توی منو.....صفحه سومش.....wi-fi....داره.....اون رو میزنی......بعد که روشن شد.....سرچ رو میزنی......بعد وقتی پیدا کرد میزنی روش..اگه مودمت پسورد داره پسورد میدی..اگه هم نه که استفاده میکنی....همین
mohsen_tanha021
02-08-2010, 11:55
من که از چیزی سر درنیاوردم...بالاخره چطوری میشه از وایرلس 8000 استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگه خونه میخوای استفاده کنی باید اینترنت adsl یا wimax یا wireless داشته باشی که بتونی استفاده کنی و اگر هم توی محیط بیرون میخوای استفاده کنی باید ببینی کجا اینترنت وایرلس مجانی داره.بیشتر توی محیط دانشگاهها اینترنت وایرلس مجانی داره.
اگه تو خونه wimax یا wireless داشته باشی که بهتر ولی اگه adsl داشته باشی باید مودم روتر داشته باشی یا اگه مودمت معمولیه باید یه دونه روتر جدا روش بزاری بعد میتونی از وایرلس گوشیت استفاده کنی.
اگه باز سوالی بود در خدمتیم
LiverBarca
02-08-2010, 11:58
مممممممممممممممممممنون...و ی همیشه کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
part gah
02-08-2010, 13:17
خوب پس این اعداد موقع تماس چه فایده ای دارند؟ یه سوال دیگه هم اینکه توی این گوشی copy & paste نداریم؟چه طوری میشه یک sms رو با بلوتوث ارسال کرد؟چون نرم افزار ها هیچ کاربردی ندارند مگر اینکه پیام رو خودت همون موقع تایپ کنی و بفرستی.:10:
mojtaba007
02-08-2010, 14:42
من برنامه new pc studio را نصب کردم
ولی هر کار میکنم divice موبایلمو نمیشناسه
نمیتونم پیامک هامو تو موبایل رو کامپیوتر ذخیره کنم
چه کار کنم؟
سلام..کسی نمیدونه چطوری میشه صدا رو ضبط کرد.........بعد از تماس یه جدول 6 تایی میاد توش ضبط داره اما چند لحظه میاد و میره.....کسی توضیحی داره..ممنون..
من برنامه new pc studio را نصب کردم
ولی هر کار میکنم divice موبایلمو نمیشناسه
نمیتونم پیامک هامو تو موبایل رو کامپیوتر ذخیره کنم
چه کار کنم؟
برو تو Device Manager ببین گوشیت نصب شده یا نه.
ali_z051
02-08-2010, 20:09
دوستان من شماره كسي ميزارم داخل reject list طرف زنگ ميزنه بعد از يه بوق رد ميده.. گوشي قبليم سريع اينكارو ميكرد بدون اينكه يه بوق بخوره، اينو نميشه كاريش كرد؟
mojtaba007
02-08-2010, 20:26
برو تو Device Manager ببین گوشیت نصب شده یا نه.
اره نصب شده
اره نصب شده
بهتره آخرین ورژن نرم افزار رو نصب کنی.
اگر هم حل نشد رو یه سیستم دیگه امتحان کن ببین کار میکنه یا نه.
freedom_reza_1369
02-08-2010, 20:43
من چندین وقته این گوشی رو دارم . هنوز مشکلم با دوربینش حل نشده . کسی میدونه چرا اینقدر عکسهای من لرزش داره؟ بابا بیچاره شدم سر قضیه این لرزش ... اصلا انگار لرزشگیرش کار نمیکنه! تو ستینگ فعاله اما ...
ashkan_naji
03-08-2010, 15:28
سلام دوستان -جت فایل منیجر داره که بخای چیزی رو سرچ کنی؟
amirkhan_0o0
04-08-2010, 04:44
fبچه ها كسي در مورد نوي گجتي كه تو لينك زير هست چيزي مي دونه كرك شده نقشه ايران دارش هم هست؟
گوشیم به ملکوت اعلا پیوست.:37:روحش شاد!!!:45:
mohsen_tanha021
04-08-2010, 11:20
چراااااااااااااااااااااا؟ ؟؟؟
چراااااااااااااااااااااا؟ ؟؟؟
افتاد تو یه جایی که نتونستم درش بیارم.:37:
سلام دوستان
کسی میدونه برای اینکه firmware فارسی جدیده رو نصب کنم
گوشی رو باید کجا ببرم ؟
آدرسی چیزی ؟
مایکروتل کدوم گوریه ؟
قیمتش چقدر درمیاد ؟
با کارت گرانتی هم پولیه یا نه ؟
...
پیشاپیش ممنون
mohsen_tanha021
04-08-2010, 13:55
متاسفم
ایشالا غم آخرت باشه ولی جت آخرت نباشه:41:
سلام دوستان
گوشی رو باید کجا ببرم ؟
آدرسی چیزی ؟
مایکروتل کدوم گوریه ؟
قیمتش چقدر درمیاد ؟
...
پیشاپیش ممنون
سلام حالا چرا اینقدر عصبانی هستی؟؟؟:20:
برو خیابون مطهری بعد چهارراه سهروردی پلاک 85
اگه گارانتی داری رایگانه ولی اگه نداری 10 هزار تومان پیاده میشی
hateftotti
04-08-2010, 14:43
سلام دوستان
گوشی رو باید کجا ببرم ؟
آدرسی چیزی ؟
مایکروتل کدوم گوریه ؟
قیمتش چقدر درمیاد ؟
...
پیشاپیش ممنون
اقا برای من افتخاره که جواب پست شما رو بدم.:31:
خیابان تخت طاووس (مطهری) تقاطع سهروردی تعمیرگاه مایکروتل
بدون گارانتی پولیه و فکر کنم 30 تا 35 تومن باشه ولی با گارانتی مجانیه و حدودا نیم ساعت تا 1 ساعت طول میکشه.
اینم شماره تماس:84030
mehryazdan
04-08-2010, 18:32
ab جان واقعا متاسف شدم انشالله بهترشو میخری خداوکیلی اگر خواستی بگو هر جا بودی خودم گوشیمو برات بیارم استفاده کن
من واسه برادرم پیکسون خریدم اونم گوشیه توپیه
بچه ها آخرين فريمور فارسي كه اومده كدومه ؟ من هنوز گارانتي دارم مي خوام برم سراغشون بريزن روش .
الان فريمورم اين هست :
s8003jpil1
aminkh17
05-08-2010, 10:06
---------------- Now playing: Pink Floyd - Money ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via FoxyTunes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چش زدن گوشیتو
انشالله بهترش و جدیدترش و غیره رو همشونو با هم می خری
masih eia
06-08-2010, 11:18
دوستان خواهشا یکی به این سوال من جوا بده
من تنها شکی که در مورد خرید این گوشی دارم کیفیت صدای اون تو هندرفیری کسی صدای اون را با n95 یا 5800 مقایسه کدده
ممنون می شم کسی لطفی بکنه و این سوال من را جوا بده
دوستان خواهشا یکی به این سوال من جوا بده
من تنها شکی که در مورد خرید این گوشی دارم کیفیت صدای اون تو هندرفیری کسی صدای اون را با n95 یا 5800 مقایسه کدده
ممنون می شم کسی لطفی بکنه و این سوال من را جوا بده اصلا نگران نباش...یکی از بچه ها روش تقویت صدا رو گذاشته اینجا من امتحان کردم نمیتونم صدارو از 6 بالاتر ببرم....روی 8 گوش ام رو اذیت میکرد.......نگران صدا نباش....
اما این کده یه ضعفی داره اونم اینکه اعدا زوج رو تقویت میکنه..مثلا 1...مثل قبل هست..2 زیاده...بعد 3 مثل قبل اینطوری کمی بالا پایین میشه...اما خوب وقتی ثابت باشه دیگه مشکلی نیست..
سلام دوستان
لطفا اگه ميشه معايبو محاسن اين گوشيو بگين
ممنون
بفرمایین.
sasan1358
08-08-2010, 21:54
دوستان گوشی من خیلی از برنامه های جاوا رو بعد از نصب اجرا نمی کنه وEROR میده . در حالی که همون برنامه ها روی گوشی های دیگه درست هست . کاری میشه براش کرد که درست بشه .
mohsen_tanha021
09-08-2010, 11:47
دوستان گوشی من خیلی از برنامه های جاوا رو بعد از نصب اجرا نمی کنه وEROR میده . در حالی که همون برنامه ها روی گوشی های دیگه درست هست . کاری میشه براش کرد که درست بشه .
به خاطر فریمور گوشیته فریمورت Easy Java نداره باید فریمور جدیدتر نصب کنی
دوستان قيمت گوشي با ضمانت پارس مايكروتل چنده ؟ مي خوام به دلايلي اين گوشي فوق العاده رو بفروشم . نمي دونيد چند ميخرن ؟
Vahid_2009
10-08-2010, 01:17
سلام دوستان
این پروژهjetdroid به کجا رسید؟
part gah
10-08-2010, 19:25
بعد از چند هفته مشغله کار و زندگی تازه فهمیدم:18:واقعا متاسفم:41::40:.خندم میگیره تو هم به جمع دایی و عمو و پدرم پیوست دست آخر باید بری از نوکیا 1100 شروع کنی.:31:
عیبی نداره بهترشو میخری:8:
براش شب جمعه یه فاتحه میدم:10:
براش شب پنجشنبه یه فاتحه میدم:10:
اصلا هر شبی تو بگی فاتحه میدم:31::31::31:
aminkh17
11-08-2010, 08:25
سلام دوستان
این پروژهjetdroid به کجا رسید؟
خیلی از قسمتها حل شده
مونده مهمترین بخش یک گوشی موبایل، اتصال به GSM و یا همان آنتن موبایل
---------------- Now playing: Steely Dan - Kid Charlemagne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) via FoxyTunes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام .
اين پروژه آندرويد براي جت رو كي داره انجام ميده ؟ يعني مي خوام بدونم از اين كارهاي درپيت كه انجام ميشه نباشه ...
Vahid_2009
12-08-2010, 02:32
[/COLOR]
سلام .
اين پروژه آندرويد براي جت رو كي داره انجام ميده ؟ يعني مي خوام بدونم از اين كارهاي درپيت كه انجام ميشه نباشه ...
سلام
چندتا هکر خیر خواه.دیگه کار تموم شدست باید متظر اومدن فایل ها توی نت باشیم!.
قبلا دوستان درباره این موضوع مطلب گذاشتن یه سر به لینک زیر بزنید.
alireza_hsi
12-08-2010, 16:40
من میخوام بدونم gps این گوشی مثل گوشی نوکیا 5800 میتونه بصورت انیمیشنی مسیر یابی کنه ؟!
من که فقط دیدم بصورت نقشه مکان یابی میکنه خوب مکان یابی که گوگل هم با اینترنت میکنه این که ارزشی نداره
LiverBarca
13-08-2010, 00:20
قیمتش 240 تومنه...با گارانتی خدمات پارسه...با گارنتی مایکروتل هم 290 تومن...
alireza_hsi
13-08-2010, 10:09
کسی گفت که مسیر یابی نداره !! پس جی پی اس یعنی چی؟؟ فقط میخواد بگه من کجا هستم که خوب گوگل مپ هم همین کارو میکرد برام؟؟
وای چه بد شد کاشکی omni 2 میخریدم
فقط شانس بیاریم آندروید روش نصب بشه کمی ارتقاء پیدا کنه کارکرد gps
کسی میدونه از کجا تنظیم کنم با usb شارژ نشه؟
Vahid_2009
14-08-2010, 01:14
کسی گفت که مسیر یابی نداره !! پس جی پی اس یعنی چی؟؟ فقط میخواد بگه من کجا هستم که خوب گوگل مپ هم همین کارو میکرد برام؟؟
؟گوگل مپ انلاین وخیلی هم دقیقه !
شما از برنامهWeTravel استفاده کن مسیر یابی صوتی داره.
Atropates
14-08-2010, 07:31
قیمتش 240 تومنه...با گارانتی خدمات پارسه...با گارنتی مایکروتل هم 290 تومن...
آقا دو تا سوال , که ممنون میشم دوستان جواب بدن چون واجب ه
1- این قیمتی که مثلا این دوستمون گذاشته واسه گوشی با حافظه ی داخلی چنده ؟ 2 گیگ یا 8 گیگ؟
2- در حال حاظر این گوشی رو که میفروشن توو جعبه اش مموری MicroSD هم میزارن دیگه آره ؟ اگه آره چند گیگ ؟
mohsen_tanha021
14-08-2010, 12:15
آقا دو تا سوال , که ممنون میشم دوستان جواب بدن چون واجب ه
1- این قیمتی که مثلا این دوستمون گذاشته واسه گوشی با حافظه ی داخلی چنده ؟ 2 گیگ یا 8 گیگ؟
2- در حال حاظر این گوشی رو که میفروشن توو جعبه اش مموری MicroSD هم میزارن دیگه آره ؟ اگه آره چند گیگ ؟
سلام.
1-برای 2 گیگ.من به شخصه تا حالا 8 گیگش رو ندیدم تو ایران
2-نه مموری داخل جعبه اش نداره
moslem47
14-08-2010, 12:49
من چند تا سوال دارم:
واقعا سیستم عامل اندو قرار برای این گوشی بیاد؟
میشه تمام نرم افزارهای اندو رو روی این گوشی نصب کرد؟
از لحاظ سی پی یو کم نمیاره؟
اگه کسی بخواد این سیستم رو خودش روی گوشی بریزه گارانتی باطل میشه؟ اصلا مایکروتل خودش اینو نصب میکنه؟(ازاین جهت میگم اگه خواستم بخرم بدون گارانتی بخرم)
mohsen_tanha021
14-08-2010, 13:27
من چند تا سوال دارم:
واقعا سیستم عامل اندو قرار برای این گوشی بیاد؟
میشه تمام نرم افزارهای اندو رو روی این گوشی نصب کرد؟
از لحاظ سی پی یو کم نمیاره؟
اگه کسی بخواد این سیستم رو خودش روی گوشی بریزه گارانتی باطل میشه؟ اصلا مایکروتل خودش اینو نصب میکنه؟(ازاین جهت میگم اگه خواستم بخرم بدون گارانتی بخرم)
آره تو مراحل آخرکار هستند.:40:
همه شون که نه ولی بیشترشون رو میشه نصب کرد.
نه اصلا کم نمیاره چون سی پی یو 800 مگاهرتزی داره.
نمیدونم فکر کنم باطل بشه.اگه فراگیر بشه یهو دیدی ماکروتل زد به سرش خودش هم شروع کرد به نصب کردن:21:
آره تو مراحل آخرکار هستند.:40:
همه شون که نه ولی بیشترشون رو میشه نصب کرد.
نه اصلا کم نمیاره چون سی پی یو 800 مگاهرتزی داره.
نمیدونم فکر کنم باطل بشه.اگه فراگیر بشه یهو دیدی ماکروتل زد به سرش خودش هم شروع کرد به نصب کردن:21:
این کارارو یه سری هکر دارن واسه خودشون انجام میدن و هیچ گونه پشتیبانی از سامسونگ ندارن.
گارانتی هم بله باطل میکنه.چون سیستم عاملی که روش نصب شده سامسونگ نداده بیرون.
ولی به هر حال به تجربه کردنش میارزه.واقعا اندروید یه چیز دیگست.:27:
اگه کامل بشه اونوقت میشه جت بودن جت رو حس کرد.:20:
Vahid_2009
15-08-2010, 08:29
How install jetdroid on jet
Installing jetdroid from a binary release
SCORPION8
15-08-2010, 14:50
دیشب این گالاگسی سامسونگ رو تلوزیون تبلیغ کرد دلمو سوزوند فولوس لا موجود یه سوال از همه ی اساتید عزیز دارم البته قبلش سلام به همگی نماز و روزتون قبول باشه این پروژه ی دروید رو جت کسی دیده که ایا اینترفیس جت عوض شده میشه تم ریخت یا نه فقط سیستم عاملش روش اومده و محیط همونه پلیرش فرقی هم کرده اگه میشه یه وضعیت کلی از این پروژه بدید
موقع خرید برای تست این گوشی باید چیکار کرد ؟
منظورم کدی باشه که چک کنه همه جا رو . بدون گارانتی میخوام بخرم .
بعد به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره ؟ گوشی و باتری و ایناش ساخت کره هست ؟
توی جعبش چه لوازمی هست ؟
آخرین ورژن فریمور که فارسی رو ساپورت میکنه چی هست ؟
ممنون.
aminkh17
16-08-2010, 11:39
موقع خرید برای تست این گوشی باید چیکار کرد ؟
منظورم کدی باشه که چک کنه همه جا رو . بدون گارانتی میخوام بخرم .
بعد به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره ؟ گوشی و باتری و ایناش ساخت کره هست ؟
توی جعبش چه لوازمی هست ؟
ممنون.
کافی است کد
رو بزنید
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
دیشب این گالاگسی سامسونگ رو تلوزیون تبلیغ کرد دلمو سوزوند فولوس لا موجود یه سوال از همه ی اساتید عزیز دارم البته قبلش سلام به همگی نماز و روزتون قبول باشه این پروژه ی دروید رو جت کسی دیده که ایا اینترفیس جت عوض شده میشه تم ریخت یا نه فقط سیستم عاملش روش اومده و محیط همونه پلیرش فرقی هم کرده اگه میشه یه وضعیت کلی از این پروژه بدید
در پست های قبلی زیاد روش بحث شده
اما این ظاهری که در جت می بینید مال سامسونگ است لذا وقتی سیستم عامل جدیدی مثل آندروید که مال گوگل است روش پورت بشود ظاهر جدیدی خواهد گرفت
توصیه می کنم فیلمهای موجود در یوتیوب رو یه نگاهی بندازید
اگر خدا بخواهد و بخش کنترل GSM اون هم فعال بشه من حتما نصب می کنم
کافی است کد
رو بزنید
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
اگر خدا بخواهد و بخش کنترل GSM اون هم فعال بشه من حتما نصب می کنم
منم از تجربه های جدید بدم نمیاد .... این کارو منم انجام میدم :31:
اگه موفق شدید دقیق برای ما هم بگید که این کارو انجام بدیم :31:
اینهارم لطف کنید جواب بدید .. فردا میخوام برم بخرم :
ب
عد به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره ؟ گوشی و باتری و ایناش ساخت کره هست ؟
توی جعبش چه لوازمی هست ؟
عد به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره ؟کدی که دوستمون گفت رو بزن برای چک کردن lcd..هست....#06#*.رو هم بزنی برای سریال هست با روی جعبه و پشت باتری چک کن.....#1234#*.رو هم بزنی ورژن فریمور ای که برات ریختن میاد....
توی جعبش چه لوازمی هست ؟غیر از دفترچه و cd..کیف گوشی....هندزفری و شارژ....و کابل ای که برای کامپیوتر هست....
آخرین ورژن فریمور که فارسی رو ساپورت میکنه چی هست ؟ فکر کنم این باشه ..اگه اشتباه گفتم بقیه تصحیح کنن....s8003jpIL1
دوستان امروز رفتم یوتیوب چندتا ویدئو درباره ی آندروید برای جت دیدم
عجب چیزی بود:دی
اندروید2.1 کاملا روان بود
یکی از ویدئو ها مربوط به 1 ماه پیش بود که گفته شده بود مشکلات گرافیک و تاچ کاملا حل شده ولی هنوز مشکلات صدا وجود داره
واقعا حیف این سامسونگ جت هست که سیستم عامل نداره 1 جورایی محدود شده:13:
RaS0oL.M
17-08-2010, 08:04
شنیدم آندو داره میاد کوش پس؟؟؟؟؟:13:
aminkh17
17-08-2010, 08:45
کدی که دوستمون گفت رو بزن برای چک کردن lcd..هست
فکر کنم این باشه ..اگه اشتباه گفتم بقیه تصحیح کنن....s8003jpIL1
البته غیر از LCD دوربین جلو و اصلی، همچنین همه سنسورها، اسپیکرهای داخلی و بیرونی و چند تا چیز دیگه هم هستند
دقت کنید که در Jet سنسورهای زیادی وجود دارند
سنسور مجاورتی
سنسور شدت نور
سنسور مغناطیسی
سنسور شتاب سنج
یکی هم اینکه وای فای و البته GPS اونو هم باید تست کنید جداگونه
مثلا من از همین جا متوجه شدم که VGA Cam یا دوربین جلویی مال یکی از دوستا کار نمی کنه
ولي در مورد اين پروژه آندروييد كار اين هكر ها هم خيلي سخته ها . سخت تر از طراحان خود سامسونگه .
moslem47
17-08-2010, 10:36
به نظر شما من برم جت بخرم بعد میشه آندو رو روش نصب کرد و از برنامه هاش استفاده کرد. چون من دنبال یه گوشی سیستم عامل دار میگردم.
metal baz
17-08-2010, 11:34
با سلام خدمت دوستان گرامی بچه ها یه سوال داشتم میخواستم ببینیم چجوری فارسی ساز گوشی رو پیدا کنم هر مغازه ایی رفتم نداشت اگه شما برنامشو دارید اینجا قرار بدید و بگید چطور باید نصب کنم ممنون میشم با تشکر سعید:41:
RaS0oL.M
17-08-2010, 11:50
با سلام خدمت دوستان گرامی بچه ها یه سوال داشتم میخواستم ببینیم چجوری فارسی ساز گوشی رو پیدا کنم هر مغازه ایی رفتم نداشت اگه شما برنامشو دارید اینجا قرار بدید و بگید چطور باید نصب کنم ممنون میشم با تشکر سعید:41:
نمی شه باید فریمور نصب کنی.........
به نظر شما من برم جت بخرم بعد میشه آندو رو روش نصب کرد و از برنامه هاش استفاده کرد. چون من دنبال یه گوشی سیستم عامل دار میگردم.
میشه نصب کرد ولی تا پروژش تموم نشده چیزی نمیشه گفت.شاید همین فردا ریلیز بشه شاید هم هیچ وقت تکمیل نشه.
شما باید فیرم ویر فارسی رو گوشی نصب کنی.برنامه فارسی ساز نداره.
اگه گارانتی تون اصلی هست ببرین نمایندگی فوری کارتون رو راه میندازن.اگر هم گارانتی نداره با هزینه خودتون آپدیتش میکنن.
metal baz
17-08-2010, 12:05
نمی شه باید فریمور نصب کنی.........
دوست عزیز میشه بیشتر راهنمایی کنی از کجا باید فریمور رو اپ دیت کنم لینک دانلودی چیزی داره
اگه داره اینجا بزاری ممنون میشم:11:
GLORFINDEL
17-08-2010, 12:52
سلام به همه .:11: خلاصه بگم jet گوشيه خوبيه . ولي اينكه بين omnia LITE و JET يكي رو انتخاب كنم كار سختي ه . :23:ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد :42:در اين موارد :
1 - سرعت بالا و گير نداشتن office و pdf حجم بالا . البته lite هم cpu ش خوبه ولي نمنيدونم كدوم بهتر جواب ميده ؟
2- سوييچ راحت بين برنامه ها music , office , app, ...
3- برنامه ها بدون دنگ و فنگ بريزي theme و بازي ه ... . { :question:lite =windows 6,5 jet }
4-مورد 1 خيلي واسم مهمه :31:
moslem47
17-08-2010, 13:16
حالا قراره که این پروژه تکمیل بشه؟ تاریخ ورودش رو نگفتند؟
سلام به همه .:11: خلاصه بگم jet گوشيه خوبيه . ولي اينكه بين omnia LITE و JET يكي رو انتخاب كنم كار سختي ه . :23:ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد :42:در اين موارد :
1 - سرعت بالا و گير نداشتن office و pdf حجم بالا . البته lite هم cpu ش خوبه ولي نمنيدونم كدوم بهتر جواب ميده ؟
3- برنامه ها بدون دنگ و فنگ بريزي theme و بازي ه ... . { :question:lite =windows 6,5 jet }
صبر کن galexy s ارزون بشه برو اونو بگیر :31:
حالا قراره که این پروژه تکمیل بشه؟ تاریخ ورودش رو نگفتند؟
همونطور که گفتم اصلا معلوم نیست.شاید همین فردا بگن تکمیل شد شاید هم هیچ وقت.
فقط باید منتظر موند.اگه جت رو فقط به خاطر جتدروید میخایین بخرین بهتره دنبال گوشی های دیگه باشین.:10:
aminkh17
18-08-2010, 10:28
خوب شما حتما باید یه گوشی سیستم عامل دار بگیرید
بسته به قدرت مالی تون من (کم به زیاد) اینا رو پیشنهاد می دهم
1- Samsung B7320 Omnia pro و یا همون B7300 Omnia lite
2- Sony Ericsson X10 mini pro
3- Samsung Wave
بیشتر از این هم هر چی دوست داشتی مگر از نوکیا و سونی اریکسون
می تونم برات Omnia II و یا HTC Legend و البته Galaxy S زو پیشنهاد بدهم
دوستان من این گوشی رو خریدم به قیمت 260 تومن ..
حالا ورژن فریمورش S800MJPJB2 و S8003JPJA1 هست . و بعضی برنامه های جاوا هم اجرا نمیکنه و مثلا PMD2 رو نصب کردم ترجمه رو نشون نمیده .. آیا با آپدیت درست میشه ؟ ودر ضمن الان تو مسیج زدن زبون انگلیسی فارسی عربی اوردو رو داره /
این گوشی چه جوری آپدیت میشه فریمورش ؟ با پی سوییتش من گذاشتم 80 مگ دانلود کرد نمیدونم چی چی رو ! هیچ فرقی نکرد ..
برنامه های جاوا هم اجرا نمیکنه یکی در میون. کلی دیکشنری دارم که واقعا لازم دارم .
GLORFINDEL
19-08-2010, 11:56
خيلي ممنون از amin , mig33 :7: { تشكر از ديگران من اصلا نيست نميدونم چرا }:question:
با اين تفاسير يعني شما از jet , كند بودن رو ديديد ؟ :question: يعني cpu 800 ش جواب اين كارا رو نميده ؟
راستي jet امكان ويرايش word رو با نصب برنامه داره :23:؟ و اينكه از access پشتيباني ميكنه صحيحه يا نه ؟
merc:10:
mohsen_tanha021
19-08-2010, 13:39
دوستان من این گوشی رو خریدم به قیمت 260 تومن ..
حالا ورژن فریمورش S800MJPJB2 و S8003JPJA1 هست . و بعضی برنامه های جاوا هم اجرا نمیکنه و مثلا PMD2 رو نصب کردم ترجمه رو نشون نمیده .. آیا با آپدیت درست میشه ؟ ودر ضمن الان تو مسیج زدن زبون انگلیسی فارسی عربی اوردو رو داره /
یه دیکشنری دیگه نصب کن من خودم سارادیک رو نصب کردم خیلی هم خوبه.pmd توگوشی منم همین ایراد رو داشت
این لینک رو یه سر بزن
این گوشی چه جوری آپدیت میشه فریمورش ؟ با پی سوییتش من گذاشتم 80 مگ دانلود کرد نمیدونم چی چی رو ! هیچ فرقی نکرد ..
برنامه های جاوا هم اجرا نمیکنه یکی در میون. کلی دیکشنری دارم که واقعا لازم دارم .
اونی که شما دانلود کردی آپدیت خود برنامه Pc studio بوده.
فریمور رو باید از نت دانلود کنی بعد با برنامه multiloader میریزی تو گوشیت.تو نت یه سرچ بزن نحوه ی فلش S8003 تا آموزشش رو پیدا کنی خیلی راحته.
masih eia
19-08-2010, 19:46
سلام اقا من تازه این گوشی خریدم فریمورش jpif4 است این فریمر چطری ایا احتاج به ادیت داره ممنون
mohsen_tanha021
20-08-2010, 00:37
سلام اقا من تازه این گوشی خریدم فریمورش jpif4 است این فریمر چطری ایا احتاج به ادیت داره ممنون
سلام حتما فریمورت رو عوض کن اگه گارانتی داری ببر نمایندگی رایگان واست جدیدترین فریمور رو میریزن اگه گارانتی نداری 15هزار باید پیاده شی میتونی از اینترنت هم دانلود کنی خودت بریزی.فقط حتما عوض کن چون فریمورت خیلی قدیمیه و تاچش خیلی ضعیفه
یه دیکشنری دیگه نصب کن من خودم سارادیک رو نصب کردم خیلی هم خوبه.pmd توگوشی منم همین ایراد رو داشت
این لینک رو یه سر بزن
سارا دیک نصب میشه ولی اجرا نمیشه .
فریمور رو باید از نت دانلود کنی بعد با برنامه multiloader میریزی تو گوشیت.تو نت یه سرچ بزن نحوه ی فلش S8003 تا آموزشش رو پیدا کنی خیلی راحته.
کاشکی یه لینکی میدادی... یه وقت نزنم گوشی رو بترکونم .
کاشکی یه لینکی میدادی... یه وقت نزنم گوشی رو بترکونم .
خدمت شما:
آموزش کامل عوض کردن فیرم ویر گوشی جت
sinashan
20-08-2010, 11:16
توی سایت gooshishop.com قیمت این گوشی را با گارنتی اصلی مایکروتل نوشته 310 ولی خدمات پارسه 255.یکی لطف کنه توضیح بده این دوتا چه فرقی با هم دارن و خدمات پارسه اصلاً چی هست.ممنون
خدمت شما:
آموزش کامل عوض کردن فیرم ویر گوشی جت
بعد فریمور رو عوض کنم مشکلات (نصب شدن ولی اجرا نشدن) برنامه های جاوا حل میشه ؟
2- بعدا اگه نظرم عوض شد میتونم فریمور ورژن پایینتر رو فلش کنم روش ؟
3- میتونم از فریمور فعلی بک آپ بگیرم ؟ چون هم فارسی داره هم اینکه من نتونستم این ورژن رو تو اینترنت پیدا کنم.
این ارور "invalid format" عجب چیز مزخرفیه ! هر چی نصب میکنی این ارور رو میده . کسی اینجا نتونسته کاریش کنه ؟
یه دیکشنری دیگه نصب کن من خودم سارادیک رو نصب کردم
من سارادیک هم نصب کردم همین ارور invalid format رو میده . شما چه طور نصب کردی ؟ ورژن فریمورت چیه ؟
SCORPION8
20-08-2010, 22:17
این ارور "invalid format" عجب چیز مزخرفیه ! هر چی نصب میکنی این ارور رو میده . کسی اینجا نتونسته کاریش کنه ؟
من سارادیک هم نصب کردم همین ارور invalid format رو میده . شما چه طور نصب کردی ؟ ورژن فریمورت چیه ؟
آخه این چه گوشی جاوایی هست که برنامه جاوا روش نصب نمیشه کسی نیست بفهمه این invalid format چیه تاره یه ارور دیگم هست مبنی بر اینکه مموری کارت شما وجود ندارد وقتی برنامه اجرانمیشه اینو میگه
من فکر میکردم این مشکل تو گوشیهای سامسونگ حل شده حالا میبینم که هنوز کمیتش لنگه !
mohsen_tanha021
21-08-2010, 01:30
آخه این چه گوشی جاوایی هست که برنامه جاوا روش نصب نمیشه کسی نیست بفهمه این invalid format چیه تاره یه ارور دیگم هست مبنی بر اینکه مموری کارت شما وجود ندارد وقتی برنامه اجرانمیشه اینو میگه
من فکر میکردم این مشکل تو گوشیهای سامسونگ حل شده حالا میبینم که هنوز کمیتش لنگه !
من فریمورم S800MDXJG1 هست
به این لینک برو و دیکشنری که تو پست 4 هست رو دانلود کن مطمئن باش جواب میده
دوستانی که عشق برنامه هستن نباید جت میگرفتید که حالا بیاید اینجا اینجوری گوشی و برند رو بکوبید.
من خودم عشق برنامه بودم ولی از گوشی که سیستم عامل نداره نباید توقع زیادی داشته باشید.
گوشیم رو دوست دارم و با تحقیق گرفتم اگه میخواستم یه گوشی با این امکانات از یه برند دیگه بگیرم مطمئن باشید باید 400-500 پیاده میشدم تو اون زمان(قابل توجه دوستمون که گفتن سامسونگ مشکل داره)
LiverBarca
21-08-2010, 02:24
توی سایت gooshishop.com قیمت این گوشی را با گارنتی اصلی مایکروتل نوشته 310 ولی خدمات پارسه 255.یکی لطف کنه توضیح بده این دوتا چه فرقی با هم دارن و خدمات پارسه اصلاً چی هست.ممنونگارانتی اصلی چیزهایی داره که خدمات پارسه نداره!!!!مثلآ اس ام اس فارسی و ...:46:
من فریمورم S800MDXJG1 هست
به این لینک برو و دیکشنری که تو پست 4 هست رو دانلود کن مطمئن باش جواب میده
کد:
اون هم ارور "JAva eror no memory available" میده با اینکه نسخه بتا هم هست ... الان شما با این فریمورت فارسی رو داری ؟
دوستانی که عشق برنامه هستن نباید جت میگرفتید که حالا بیاید اینجا اینجوری گوشی و برند رو بکوبید.
من خودم عشق برنامه بودم ولی از گوشی که سیستم عامل نداره نباید توقع زیادی داشته باشید.
آخه رفیق گوشی سیستم عامل دار چیه ؟ برنامه جاوا جزء امکانات بدوی گوشیه اصلا امکانات حساب نمیشه ... من قبلش 4 تا گوشی سونی اریکسون داشتم اون زاقارت ترینشونم برنامه جاوا رو مثل کره اجرا میکنه ... من یادمه از قدیم سامسونگ این نقطه ضعفش بود نصب برنامه جاوا هنوزم نتونسته اون رو حل کرده واقعا آدم میمونه چی بگه ! درسته امکانات دیگش خوبه مثلا ال سی دی و تاچ من راضیم ولی خوب دیگه دو تا دیکشنری و یه نقشه رو نتونی نصب کنی باید گوشی رو بکوبی به دیوار !
=== راستی با این برنامه tkfile explorer چطوری باید کار کرد ؟ برا من اصلا اون قسمت com خالیه . گوشی کانکت نمیشه ..چیزی رو باید نصب کنم ؟ پی سی استادیو نصبه ! باید تو حالت mass storage وصل کنم گوشی رو یا یه چیز دیگه ؟
اون هم ارور "JAva eror no memory available" میده با اینکه نسخه بتا هم هست ... الان شما با این فریمورت فارسی رو داری ؟
آخه رفیق گوشی سیستم عامل دار چیه ؟ برنامه جاوا جزء امکانات بدوی گوشیه اصلا امکانات حساب نمیشه ... من قبلش 4 تا گوشی سونی اریکسون داشتم اون زاقارت ترینشونم برنامه جاوا رو مثل کره اجرا میکنه ... من یادمه از قدیم سامسونگ این نقطه ضعفش بود نصب برنامه جاوا هنوزم نتونسته اون رو حل کرده واقعا آدم میمونه چی بگه ! درسته امکانات دیگش خوبه مثلا ال سی دی و تاچ من راضیم ولی خوب دیگه دو تا دیکشنری و یه نقشه رو نتونی نصب کنی باید گوشی رو بکوبی به دیوار !
=== راستی با این برنامه tkfile explorer چطوری باید کار کرد ؟ برا من اصلا اون قسمت com خالیه . گوشی کانکت نمیشه ..چیزی رو باید نصب کنم ؟ پی سی استادیو نصبه ! باید تو حالت mass storage وصل کنم گوشی رو یا یه چیز دیگه ؟
دوست عزیز من رو گوشیم اینا رو ریختم :
دیکشنری pmd
دیکشنری saradic فارسی به انگلیسی و بلعکس
اپرا مینی
shmessenger ( فوق العاده ترین نرم افزار برای چت یاهو )
و یه سری نرم افزار دیگه
به قول دوستمون این یه گوشی ترو تمیزه که امکانات لازم روش گذاشته شده مثل:
گوشی رو رو سطح صاف بزاری میره رو silent و :31:
یا اینکه دزدگیر دازه رو خودش
یا اینکه گوشی رو در حال مکالمه از گوشت دور کنی اتومات میره رو اسپیکر و ... :31:
با اینکه rejecy call داره سر خود که توپ کار میده :31:
و مهمتر اینکه پخش فیلم ها با کیفیت عالی
من 2 ماهه این گوشی رو دارم و واقعا راضی هستم من خودم خوره نرم افزار (سمبین ) بودم و هر چی بگی رو گوشیم نصب میکردم ولی واقعا چند نرم افزار رو واقعا آدم استفاده میکنه؟
این گوشی اونائی که لازمه رو رو خودش داره به نظر من گوشی خیلی خوبیه
راستی فریم ویر من اینه:
JPIL1 و از پارس مایکروتل گرفتم با تقویم شمسی و فارسی فول :31: آدم دیگه چی میخواد؟
خوب من بتونم این برنامه هایی که شما گفتی رو نصب کنم که مشکلی ندارم ... خوب ورژن برای من که بالاتره JPJA1 هست که !
یعنی من به ورژن پایینتری که موجوده مثلا S8003JPIFفلش کنم مشکل حل میشه ؟ نزنیم بترکونیم گوشی رو ؟
اصلا از این فریمورهایی که اینجاست شما بگو من کدوم رو فلش کنم ! حالا فریمورهای S8000 با S8003 فرق میکنه ؟
خوب من بتونم این برنامه هایی که شما گفتی رو نصب کنم که مشکلی ندارم ... خوب ورژن برای من که بالاتره JPJA1 هست که !
یعنی من به ورژن پایینتری که موجوده مثلا S8003JPIFفلش کنم مشکل حل میشه ؟ نزنیم بترکونیم گوشی رو ؟
اصلا از این فریمورهایی که اینجاست شما بگو من کدوم رو فلش کنم ! حالا فریمورهای S8000 با S8003 فرق میکنه ؟
اجازه بدید در این خصوص من اظهار نظری نکنم .... اساتید میان نظر میدن امیدوارم موفق باشید و از گوشیتون راضی
من نرم افزار سارادیک رو روی فیرم ویر JPIF4 نصب کرده بودم و مشکلی نداشت.
اگر به هر فیرم ویری غیر از فیرم ویر فارسی فلش کنین گوشیتون قادر به خوندن فارسی نخواهد بود.(اگر فارسی لازم ندارین اصلا شک نکنین و به آخرین فیرم ویر آسیایی یا اروپایی آپدیتش کنین.) فقط اینو مد نظر داشته باش که فقط یک فیرم ویر میتونی رو نت پیدا کنی و اگه پشیمون بشی باید بدی سرویس سنتر برات فلش کنه.
حالا که دوستان رو فیرم ویرهای دیگه هم امتحان کردن دیگه جای شک نمیمونه که یا ایراد از گوشیتون هست یا فیرم ویرش.
ميبينم كه يكي ديگه هم اين گوشي مزخرف رو خريده و حسابي مغزش از اين شركت سامسونگ داره سوت ميكشه.:31: اره x50cx جان !!! اين گوشي همينه. نه بيشتر نه كمتر. فقط هم تو تبريز فروش داره.شوخي كردم :46:
خودت رو اذيت نكن.من يك ماهي داشتم بعد دادمش رفت راحت شدم. اگه نرم افزار ميخواهي همين فردا برو از دستش خلاص شو.هيچ راهي نداره.فقط باعث ميشه بيشتر از گوشي بدت بياد. خوش باشي!!!
شما هم مراقب نوشته هات باش.:13:
خب وقتی بدون هیچ گونه آگاهی بری سمت محصولی بعد از استفاده مغزت سوت میکشه.:27:
اگه انتخاب آگاهانه و با توجه به نیازهاتون میکردین مجبور نبودین از دستش خلاص بشین.:21:
فقط اینو مد نظر داشته باش که فقط یک فیرم ویر میتونی رو نت پیدا کنی و اگه پشیمون بشی باید بدی سرویس سنتر برات فلش کنه.
یعنی خودم فقط یکبار میتونم فلش کنم ؟
این JPIF4 رو شما داشتی مشکلاتی چیزی نداشت ؟ از چاله در نیایم بیوفتیم تو چاه ؟ این که میگن تاچش ضعیفه راسته ؟
یعنی خودم فقط یکبار میتونم فلش کنم ؟
این JPIF4 رو شما داشتی مشکلاتی چیزی نداشت ؟ از چاله در نیایم بیوفتیم تو چاه ؟ این که میگن تاچش ضعیفه راسته ؟
یکبار سهله هر چقدر بخایی میتونی فلش کنی ولی باید فایل های مورد نیاز رو از اینترنت دانلود کنی و برای فارسی فقط یک فیرم ویر در اینترنت موجوده و اونم قدیمیه.فایل های فیرم ویرهای جدیدتر رو اینترنت آپ نشدن اگه بخایی برگردی به فیرم ویر قبلیت(جدیدتر) باید بدی سرویس سنتر برات بریزه.
تاچش هم ضعیف بود.تقویم شمسی هم نداشت.خلاصه یه سری مشکلات داشت.:27:
RaS0oL.M
22-08-2010, 11:33
یه برنامه مسنجر عالی شبیه کامپیوتر بدین.....:10:ممنون......:11:
RaS0oL.M
22-08-2010, 11:41
سریع تر....:10:
mehryazdan
22-08-2010, 12:27
خداییش من الان حدودا 1 ماه هست دارم استفاده میکنم به طور وحشتناک راضیم دیگه با 100 تا ان82 قبلیم عوض نمیکنم جی پی اس فعال کردم مثل باقلوا دیکشنری سارا دیک هم میخونه خلاصه بسیار بسیار راضیم من قبلا رو ان82 خودم 1000 تا برنامه نصب کرده بودم خیلی از برنامه هاشو آدم سالی یک بار استفاده نمیکنه خلاصه خیلی راضیم اگر پاش بیوفته بازم میخرم
RaS0oL.M
22-08-2010, 12:52
خداییش من الان حدودا 1 ماه هست دارم استفاده میکنم به طور وحشتناک راضیم دیگه با 100 تا ان82 قبلیم عوض نمیکنم جی پی اس فعال کردم مثل باقلوا دیکشنری سارا دیک هم میخونه خلاصه بسیار بسیار راضیم من قبلا رو ان82 خودم 1000 تا برنامه نصب کرده بودم خیلی از برنامه هاشو آدم سالی یک بار استفاده نمیکنه خلاصه خیلی راضیم اگر پاش بیوفته بازم میخرم
خب داش تو که انقد راضی هستی یه مسنجر بده تا امشب بدین........:11:کارم اساسیه....:10:
خب داش تو که انقد راضی هستی یه مسنجر بده تا امشب بدین........:11:کارم اساسیه....:10:
خدمت شما:
کاش گوشی منم زنده به گور نمیشد میتونستم امتحانش کنم.:37:
RaS0oL.M
22-08-2010, 12:59
کسی با ویواز کار کردید؟؟؟؟؟؟محشره دیگه طرف جت نمی رین......:31:
سلام....2تا سوال داشتم...
وقتی با گوشی on..میشم....بعضی از سایت ها که راحت میام و میرم...اما بعضی هاشون صفحه سایت رو نصفه نشون میده...مثلا میخوام لوگین بشم....یوزر و پسورد رو مینویسم...اما کلید ورود رو نصفه نشون میده بعد نمیشه زدش....؟؟
سوال دوم.....توی سایت msn....قسمت ویدیو هاشو توی گوشی نمیتونم ببینم..مشکل چیه.....نشون میده که داره لود میشه...اما نمیتونه نشون بده..؟؟
SCORPION8
22-08-2010, 14:22
بچه ها سلام کسی نمیدونه بلاخره این فریم ور جدید فارسی jb2 کی میاد رو نت دانلود کنیم 2 تا سایت داشت فروشی بود بعد اینکه من دیکشنری رو نصب میکنم ولی با این ارور JAva eror no memory available" l مواجه میشم رو اکثر برنامه ها این مشکلو دارم فریم ور خودم jpl4 هست و اینکه سیم کارتمو نمیشناسه شماره هارو رو گوشی سیو میکنم نمیشه رو سیم ریخت کمک کنید اگه فریم ور خوب سراغ دارید بگید اگه نه همین jb2 چه جوری تهیه کنم چون گارانتیم اصلی نیست این گارانتیم این فریم ور جدیدرو نداره
ولی با این ارور JAva eror no memory available" l مواجه میش
این ارور رو منم داشتم یه حرکتی زدم بعد گوشی هنگ کرد باتری رو درآوردم بعد کلی غش و ضعف برنامه کار کرد :دی برنامه رو اول نصب میکنی بعد :
اول باید این کد رو بزنی :
*#5239870*#
بعد بری تو اینترنال اینو بزنی :
*#7092463*#
بعد بری تو قسمت storage یه همچین چیزهایی بعد java db رو آپدیت کنی پشت سرش application db رو آپدیت کنی .
RaS0oL.M
22-08-2010, 15:55
خدمت شما:
کاش گوشی منم زنده به گور نمیشد میتونستم امتحانش کنم.:37:
نمیاد بالا......کدومو بگیرم؟؟؟:10:
نمیاد بالا......کدومو بگیرم؟؟؟:10:
اگه نمیاد میتونی تو گوگل سرچ کنی.(شرمنده لینک دیگه ای ندارم.)
فایل های Jar و Jad رو دانلود کن.
RaS0oL.M
22-08-2010, 18:54
اگه نمیاد میتونی تو گوگل سرچ کنی.(شرمنده لینک دیگه ای ندارم.)
فایل های Jar و Jad رو دانلود کن.
دشمنت شرمنده باشه.......:11:
این گوشی قطب نما داره ؟
تو Gsmarena نوشته Digital Compass !!!
-----
چون میخوام یکی دو روز دیگه این گوشیو بخرم اگه میشه بگین چه چیزایی باید همراه داشته باشه ؟
کیف اورجینالش همون که تو gsmarena عکسشو زده ( که خودش جای دکمه های گوشیو داره ) رو همراه گوشی میدن ؟
مموری همراه گوشی چقدره ؟
قیمتشم بی گارانتی و با گارانتی لطف کنید ممنون.
ای بابا کسی نیست جواب مارو بده ؟
RaS0oL.M
23-08-2010, 15:56
این گوشی قطب نما داره ؟
تو Gsmarena نوشته Digital Compass !!!
-----
چون میخوام یکی دو روز دیگه این گوشیو بخرم اگه میشه بگین چه چیزایی باید همراه داشته باشه ؟
کیف اورجینالش همون که تو gsmarena عکسشو زده ( که خودش جای دکمه های گوشیو داره ) رو همراه گوشی میدن ؟
مموری همراه گوشی چقدره ؟
قیمتشم بی گارانتی و با گارانتی لطف کنید ممنون.
خب........اومدم......این گوشی کامپوز داره که کار نمی کنه.......:13:اون کیفم که اون شکلی نیست......دکمه هاش پره........مموری نداره......داخلی 1.3 هست.......به نام 2 گیگ......بدون گارانتی هم 220---10.........با290.....
ای بابا کسی نیست جواب مارو بده ؟
دادم////////کسی نیست یه مسنجر بده.......؟؟؟؟؟؟:19:ترو خدا........:10::11:
به نقل از موبایلستان :
سامسونگ S8000 Jet=== بدون گارانتی 235 هزار تومان @@ با گارانتی اصلی مایکروتل 278 هزار تومان
RaS0oL.M
23-08-2010, 19:53
به نقل از موبایلستان :
سامسونگ S8000 Jet=== بدون گارانتی 235 هزار تومان @@ با گارانتی اصلی مایکروتل 278 هزار تومان
جای 2 و3 رو اشتباه زدم.......ببخشید.......:11:
RaS0oL.M
23-08-2010, 20:58
آقا یون جون من یه مسنجر بدین.....دارم کلافه می شم.........یعنی هیشکی نمی چته؟؟؟؟؟:18:
SCORPION8
23-08-2010, 21:48
کسی نمیتونه کمکم کنه f1 f1 f1 من فریم ورم jpl4 فارسی هست میخوام بدونم بهترین فریم وری که جاوا رو ساپورت کنه و فارسی هم نباشه چیه و چه فرقی با این فریم ور داره
RaS0oL.M
23-08-2010, 23:22
خب یه ریویو 10 ماهه من از این آشغال:2:
خب می ریم سر اصل مطلب.........:31:
ابتدا باطری......باطری با استفاده معمولی2روز.....:2:و در استفاده زیاد 1 روز و با اینترنت نیم روز:2:
سیستم عامل:اگه بنامه دوستین طفش نرین که بد می بینین....با رزولوشن 800*480 خیلی برنامه مسخره گیر میاد...
gps:روت66 داره که مال عهد بوقه......اووووووه......من از گوگل مپ می استفادم.......
دوربین:خداییش دوربینش خوب بود هیچ چی نباشه....:40:
صفحه نمایش:عالی......ولی تاچش زیادم خوب نیس.......
سی پی یو:با این که زیاده ولی خیلی مزخرفه......:2:چن تا تسک رو نمی تونه بالا بیاره......:2:
اینترنت:اینترنتش اصلا خوب نیس......:21:روش حساب باز نکنین......
استیل:عالی....:40:
پخش فیلم خوبه......:10:
در کل اینو بگم که اگه یه گوشی خوب می خواین طرفش نرین......استار بهتره......هم ارزون تر هم بهتر.......:21:یا می تونین بیتر بزارینو یه ویواز پرو یا معمولی بگیرین......خب دیگه سئالی بود در خدمتم....راستی می خوام این دوستمو بفروشم.....:11:
RaS0oL.M
23-08-2010, 23:35
من می خوام این گوشیو بفروشم.....:31:
mohsen_tanha021
24-08-2010, 01:02
خب یه ریویو 10 ماهه من از این آشغال:2:
خب می ریم سر اصل مطلب.........:31:
ابتدا باطری......باطری با استفاده معمولی2روز.....:2:و در استفاده زیاد 1 روز و با اینترنت نیم روز:2:
سیستم عامل:اگه بنامه دوستین طفش نرین که بد می بینین....با رزولوشن 800*480 خیلی برنامه مسخره گیر میاد...
gps:روت66 داره که مال عهد بوقه......اووووووه......من از گوگل مپ می استفادم.......
دوربین:خداییش دوربینش خوب بود هیچ چی نباشه....:40:
صفحه نمایش:عالی......ولی تاچش زیادم خوب نیس.......
سی پی یو:با این که زیاده ولی خیلی مزخرفه......:2:چن تا تسک رو نمی تونه بالا بیاره......:2:
اینترنت:اینترنتش اصلا خوب نیس......:21:روش حساب باز نکنین......
استیل:عالی....:40:
پخش فیلم خوبه......:10:
در کل اینو بگم که اگه یه گوشی خوب می خواین طرفش نرین......استار بهتره......هم ارزون تر هم بهتر.......:21:یا می تونین بیتر بزارینو یه ویواز پرو یا معمولی بگیرین......خب دیگه سئالی بود در خدمتم....راستی می خوام این دوستمو بفروشم.....:11:
1.پس میخوای با این رزولیشن و صفحه ی amoled یک ماه باش کار کنی شارژش تموم نشه
2.آره اینو قبول دارم ولی برنامه های کاربردی زیاد داره
3.برنامه های بهتری هم هست میگشتی پیدا میکردی.
4.خوبه حداقل دوربینش رو قبول داری
5.صفحه نماش هم که قبول داری تاچش هم خیلی خوبه نسبت به مقاومتی های دیگه عالیه شاید شما فریمورت قدیمی بوده.
6.بیشترین تسکی که باز کردی چندتا بوده؟؟؟چرا الکی شایعه درست میکنی من 15تا برنامه همزمان باز کردم البته شاید شما بیشتر از این برنامه هم زمان نیاز داشتی
7.میشه بگی چرا اینترنتش خوب نیست؟؟یکی از بهترین مرورگرهارو داره(Dolphin) و سرعتش هم عالیه.من خودم اپرا نصب کردم وخیلی هم خوبه.
8.استیل هم که خودت گفتی
9.فیلمکه دیگه نگو محشره حرف نداره.
چه جوری مقایسه کردی که استار به نظرت بهتر اومده اگه به ما هم بگی ممنونت میشم.بحث ویواز هم که فرق داره هرکی بامش بیش برفش بیشتر اگه پولداری برو گالاکسی بگیر چرا ویواز؟؟؟
بفروش خیالت از این آشغال راحت بشه.کسی که بدون تحقیق گوشی میگیره آخرش همین میشه
mehryazdan
24-08-2010, 09:03
خداییش من خیلی راضیم از سی پی یو از تاچش و از همه چیش واقعا نسبت به قیمتش محشره من فیلم با کیفیت dvd میزنم هر کی میبینه تو کفش میمونه خلاصه من بازم میگم بهترین گوشی در محدوده 250 اگر سیستم عامل براتون مهم نیست خداییش دوستان میگفتن سخت افزار جی پی اسش ازز نوکیا خیلی قویتره من باور نمیکردم فقط بار اول طول میکشه الان همیشه زیر یک دقیقه وصل میشه حداقل 7 تا ماهواره پیدا مینه درستع برنامه ترک بادی خیلی کامل نیست ولی مطمئنا در آینده خود سامسونگ برنامه های بهتری برای جی پی اس ارائه میده
من LCD اینو با صد تا گوشیه دیگه عوض نمیکنم
ولی بر خلاف دوستان من از دوربینش خیلی راضی نیستم ان 82 من از این خلی بهتر عکس میگرفت
RaS0oL.M
24-08-2010, 09:15
1.پس میخوای با این رزولیشن و صفحه ی amoled یک ماه باش کار کنی شارژش تموم نشه
2.آره اینو قبول دارم ولی برنامه های کاربردی زیاد داره
3.برنامه های بهتری هم هست میگشتی پیدا میکردی.
4.خوبه حداقل دوربینش رو قبول داری
5.صفحه نماش هم که قبول داری تاچش هم خیلی خوبه نسبت به مقاومتی های دیگه عالیه شاید شما فریمورت قدیمی بوده.
6.بیشترین تسکی که باز کردی چندتا بوده؟؟؟چرا الکی شایعه درست میکنی من 15تا برنامه همزمان باز کردم البته شاید شما بیشتر از این برنامه هم زمان نیاز داشتی
7.میشه بگی چرا اینترنتش خوب نیست؟؟یکی از بهترین مرورگرهارو داره(Dolphin) و سرعتش هم عالیه.من خودم اپرا نصب کردم وخیلی هم خوبه.
8.استیل هم که خودت گفتی
9.فیلمکه دیگه نگو محشره حرف نداره.
چه جوری مقایسه کردی که استار به نظرت بهتر اومده اگه به ما هم بگی ممنونت میشم.بحث ویواز هم که فرق داره هرکی بامش بیش برفش بیشتر اگه پولداری برو گالاکسی بگیر چرا ویواز؟؟؟
بفروش خیالت از این آشغال راحت بشه.کسی که بدون تحقیق گوشی میگیره آخرش همین میشهکی می گه بدون تحقیق؟؟؟؟؟؟اون زمانمی من داشتم تحقیق می کردم شما اینجا ثبت نام نبودی.......:13:حد اکثر تسک من اگه تو گالری عکس ها باشم 2 تا...........:2:مرورگری که فارسی رو جدا جدا نشون بده خوبه؟؟؟؟؟؟سایتای فلش و بالا نیاره خوبه؟؟؟؟:2:اپرا رو بده بنصبیم............:11:بعد داشیا جون هر کی دوس دارین یه برنامه چت بدین.:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.