ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

rezasaber
23-04-2010, 04:05
نقش فریمور روی موبایل مثل نقش ویندوز روی کامپیوتره و در حقیقت فریمور سیستم عامل موبایله که در مورد سامسونگ جت بر پایه پلتفرم جاواست و شما با استفاده از نرم افزار multi loader میتونی فریمور گوشی سامسونگ را عوض کنی

Hamid Reza
23-04-2010, 07:18
سلام
سه تا سوال داشتم :D

1.آخرین فریمور اروپا الان کدومه؟؟
2.دوربین دوم این گوشی رو از کجا باید فعال کرد؟؟
3.gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟؟
من میخوام gps مثل گوشیهای دیگه باشه که از gprs استفاده نمیکنن
چه چیزایی لازمه دانلود کنم واسه راه اندازی gps (لطفا کامل بگین)
در ضمن gps گوشی من ماهواره پیدا میکنه ولی چیز دیگه ای نشون نمیده فقط ماهواره پیدا میکنه

Mahdi/s
23-04-2010, 10:39
3.gps این گوشی چطوری فعال میشه؟؟؟

دوست خوبمون اینجا کامل توضیح داده.....اما منم مشکل دارم.....اگه تونستی کامل فعال کنی به سوالای منم جواب بده ممنون..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali8510
23-04-2010, 10:50
دوست خوبمون اینجا کامل توضیح داده.....اما منم مشکل دارم.....اگه تونستی کامل فعال کنی به سوالای منم جواب بده ممنون..

1000امین پست در این تاپیک

rouzbeh_ziafati
23-04-2010, 11:52
این widget که روی گوشی هست ، میشه آیکون های داخلش رو حذف و اضافه کرد اما هر کاری کردم نتونستم آیکون : music player , radio , Event , weather رو حذف کنم ... آیا راهی وجود داره ؟!
در ضمن آیا widget هم وجود داره که نصب کنی و امکاناتش تغییر کنه ؟!

delivery گوشی رو که فعال می کنی ، متاسفانه دلیوری ها میاد توی inbox و این باعث میشه که به دید یه مسیج به هش نگاه بشه و هر بار که مسیج می فرستی ، زنگ دریافت مسیج به خاطر دریافت دلیوری به گوش میرسه ! راهی نداره دلیوری فعال باشه اما زنگ دریافت مسیج درنیاد براش ؟! اصلا نمی دونم چرا سامسونگ این رو گذاشته توی قسمت inobx ها باید یه پوشه جدا براش می ساخت مثل نوکیا

هرچی برنامه و بازی جاوا روی گوشی گذاشتم می خوام نصب کنم اخطار میده که content not signed ... اما نصب میشه ... برای شما هم این پیام میاد؟

hamid00009
24-04-2010, 09:27
با سلام
دوستان این گوشی فارسی را ساپورت میکنه ؟؟؟

part gah
24-04-2010, 11:33
جایی نقشه تبریز رو دیدی؟من که نتونستم پیدا کنم.یکی هم بود مال خیلی وقت پیش بود.
من فقط به خاطر تو نوشتم تبریز معذرت میخوام.اگه جایی دیدم حتما بهت میگم:11:

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------

مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟
===

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا من همرو گام به گام انجام دادم....حتی نقشه آفلاین هم اومد....اما استارت رو هم که میزنم اتفاقی نمیوفته .....باید چقدر صبر کنم..؟؟

تو بعضی مناطق زود میاره بعضی جاهام دیر میگن بستگی به موقعیت ماهواره داره .آخرش 10د قیقه است.حتی زودترم پیدا می کنه.

1clik
24-04-2010, 14:47
دوستان تاچ اين گوشي چطوره در مقايسه با امنيا900 آيا به راحتي با لمس انگشت جواب ميده ؟
بلندي صداش(هم تو اسپيكر وهم موقع گوش دادن آهنگ و زنگ خوردن) در چه حدي هست در مقايسه با ان 73 نوكيا ؟
آيا اين گوشي تم داره ؟اگه اين گوشي خودش روش تم داره چرا واسش تم نيومده تو هيچ سايتي نبود؟
ببخشيد سئوالام زياد شد لطفا با حوصله جواب بدين؟:11:
اين گوشي سفيدشم اومده به نظرتون كدوم رنگش بهتره؟:31:

roteal2007
24-04-2010, 16:43
دوستان تاچ اين گوشي چطوره در مقايسه با امنيا900 آيا به راحتي با لمس انگشت جواب ميده ؟
بلندي صداش(هم تو اسپيكر وهم موقع گوش دادن آهنگ و زنگ خوردن) در چه حدي هست در مقايسه با ان 73 نوكيا ؟
آيا اين گوشي تم داره ؟اگه اين گوشي خودش روش تم داره چرا واسش تم نيومده تو هيچ سايتي نبود؟
ببخشيد سئوالام زياد شد لطفا با حوصله جواب بدين؟:11:
اين گوشي سفيدشم اومده به نظرتون كدوم رنگش بهتره؟:31:

تاچ: به هر حال از مکانیسم مقاومتی نباید انتظار کار کرد خازنی رو داشت.
بلندی توی هندزفری که راضی کنندست و لی صدای گوشی در برابر n73 فکر کنم کم باشه.
پورت 3.5 برای آهنگ یعنی یه چیز کامل.
تم داره اما عوض نمیشه + -- هم نیومده واسش و نمیاد.
گوشی آجیم سفیده در کل برای مرد رنگ مشکی سنگی تره ....البته رنگیه چیز سلیقه ای هست.

Hamid Reza
24-04-2010, 19:54
سلام

تشکر ویژه میکنم از پرتگاه عزیز part gah

تونستم با برنامه trekbuddy استفاده کنم

خیلی عالیه

ممنون

فقط نقشه های سایت ir-tci یه ذره مشکل داشت من نقشه های rar پیدا کردم اگه کسی خواست بزارم

فقط همه شهرها نیست

AB
25-04-2010, 09:54
سلام

تشکر ویژه میکنم از پرتگاه عزیز part gah

تونستم با برنامه trekbuddy استفاده کنم

خیلی عالیه

ممنون

فقط نقشه های سایت ir-tci یه ذره مشکل داشت من نقشه های rar پیدا کردم اگه کسی خواست بزارم

فقط همه شهرها نیست

قربون دستت اگه نقشه تبریز رو داری بزار.(البته جدیدش رو)

یکی دانلود کرده بودم حداقل مال 20 سال پیش بود.

Hamid Reza
25-04-2010, 18:29
قربون دستت اگه نقشه تبریز رو داری بزار.(البته جدیدش رو)

یکی دانلود کرده بودم حداقل مال 20 سال پیش بود.

یه دونه تو سایت ir-tci هست

اونو امتحان کردین؟؟ با زوم 16

البته برای باز کردن لینک باید عضو انجمنش باشین

اینجا هم بگردین فک کنم پیدا بشه

hesam68
26-04-2010, 09:22
سلام
یکی از دوستان لطف کنه برنامه ها و بازی هایی که تو یک فایل تو لینک زیر اپلود شد رو جدا جدا واسه ما دایلاپیا تو سایت اپلود کنه
اگه یک توضیح کوچیکم در مورد هر کدوم بده عالی میشه
منتظریییییم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

part gah
26-04-2010, 11:00
مسیر:
menu/setting/Phone setting/Divx(R) VOD
این گزینه مربوط به چی هست Divx(R) VOD ؟ وقتی واردش میشم یه کد زده یعنی چی؟

hamid00009
26-04-2010, 12:32
با سلام به دوستان لطفا به این سوالات جواب بدید....

1- آیا راسته که میگن صفحه لمسی این گوشی بعد از یه مدت ضعیف میشه و مشکل پیدا میکنه؟؟؟
2- آیا زبان فارسی را کامل پشتیبانی میکنه ؟؟؟

من 330 هزار تومان پول دارم و بعید میدوم با گارانتی اصلی بتونم بخرم .... نظر شما چی هست ؟؟؟ با تشکر

rouzbeh_ziafati
26-04-2010, 18:07
با سلام به دوستان لطفا به این سوالات جواب بدید....

1- آیا راسته که میگن صفحه لمسی این گوشی بعد از یه مدت ضعیف میشه و مشکل پیدا میکنه؟؟؟
2- آیا زبان فارسی را کامل پشتیبانی میکنه ؟؟؟

من 330 هزار تومان پول دارم و بعید میدوم با گارانتی اصلی بتونم بخرم .... نظر شما چی هست ؟؟؟ با تشکر

بله ساپورت می کنه
در مورد خراب شدن صفحه لمسیش من که تاحالا چیزی نشنیدم
فکر میکنم با این پول بتونی بخری گوشی رو با ضمانت اصلی ، فوقش اینکه یه 5 تومنی بگذاری روی پولت

outpost
27-04-2010, 14:48
گوشيهاي Jet كه مايكروتل داره ميفروشه ، داراي Easy JAVA هستند ؟

dvb2sat
27-04-2010, 16:59
دوستان قیمت S8000 با گارانتی ماکروتل چنده ؟
با گارانتی خدمات پارسه چطور ؟
از نظر خدمات کدومیکی بهتره ! یعنی لوازم اصلی و اورژِینال باشه ؟
ارزش داره بدون گارانتی بخرم ؟

لطفا" وسائل داخل جعبش هم بگید که سرم کلاه نره :d روی گوشی رم هم میدن ؟

دوستان من دارم تا نیم ساعت دیگه میرم خرید اگه پست منو میبینید لطف کنید سریع جواب بدید ممنون میشم.

rouzbeh_ziafati
27-04-2010, 18:29
این فریمور ها که برای جت موجوده رو از کجا میشه گیر آورد؟ آیا خود سامسونگ رسما منتشر کرده اینها رو ؟ یا اینکه ساخته دست دیگرانه؟ چرا انقدر مشکل توشون هست و بچه ها که نصب می کنند از بعضی قسمت هاش شاکین؟
فریمور من اینه CSC VER : s8003JPIF1
آیا قبل از نصب فریمور معلوم میشه که وقتی نصبش کنی چه مشکلاتی ممکنه رفع بشه ؟
SW VER چیه ؟ اون برای من اینه s8003JPIF4

hateftotti
27-04-2010, 20:22
سلام
من گوشیمو چند دقیقه پیش با فرمور S800MDXJC1 اپدیت کردم
ولی بعد از اپدیت گوشی روشن نشد:41::41::41:
لطفا یکی بگه چی کار کنم؟

hateftotti
27-04-2010, 21:32
دوستان درست شد:31:

part gah
28-04-2010, 09:11
دوستان قیمت S8000 با گارانتی ماکروتل چنده ؟
با گارانتی خدمات پارسه چطور ؟
از نظر خدمات کدومیکی بهتره ! یعنی لوازم اصلی و اورژِینال باشه ؟
ارزش داره بدون گارانتی بخرم ؟

لطفا" وسائل داخل جعبش هم بگید که سرم کلاه نره :d روی گوشی رم هم میدن ؟

دوستان من دارم تا نیم ساعت دیگه میرم خرید اگه پست منو میبینید لطف کنید سریع جواب بدید ممنون میشم.
من گوشیمو بهمن ماه با گارنتی ماکروتل خریدم 315000 .بعدم درمورد خدمات اطلاعی ندارم فقط جایی که من گوشیمو خریدم نمایندگی خود سامسونگ بود و هر چیز اضافه ای که خریدم با ضمانت نامه تحویل گرفتم.بعدم من که 315 پول بدم بابت یه گوشی بعدم بخواد خراب بشه میندازمش تو جوب. یعنی چی میتونه خراب بشه مگه من می زارم.:31:
وسایل داخل جعبه هم به طور مفصل تو سایت GSM.IR هست که اینجا برات میزارم ((
گوشی سامسونگ S8000 Jet یک گوشی مالتی مدیای پیشرفته به شمار می رود اما تقریبا با محتویات استاندارد بسته یک گوشی عرضه می شود. به همراه آن یک شارژر ، یک کابل microUSB ، کارت حافظه 2 گیگابایتی و یک هدست دو تکه عرضه می شود.این هدست دوتکه به سوکت صوتی 3.5 میلی متری ختم می شود و شما می توانید آنرا با هر هدستی که دوست داشته باشید جایگزین نمایید.در این جعبه همین طور چند کتابچه و یک سی دی که محتوی آخرین نسخه Samsung PC Studio است قرار دارد.
تنها چیز اضافه ای که با سامسونگ S8000 Jet به شما تحویل داده می شود ، یک کیف چرمی با طراحی عجیب است))
فقط کیفی که من گرفتم با اون چیزی که تو عکسه فرق داره.

hesam68
28-04-2010, 09:31
سلام
یکی از دوستان لطف کنه برنامه ها و بازی هایی که تو یک فایل تو لینک زیر اپلود شد رو جدا جدا واسه ما دایلاپیا تو سایت اپلود کنه
منتظریییییم

دوستان لطف کنین کمکم کنین

part gah
28-04-2010, 12:33
راستی سوالم......دقت کردید وقتی مکالمتون تموم میشه یه جدول میاد که 6تا آیکون داره برای چند ثانیه میاد و میره..میخواستم بدونم اون چیه...توش آیکون ضبط کردن هم هست..میخواستم ببینم اگه بخوام مکالمه رو ضبط کنم باید نرم افزار بریزم یا خودش داره..ممنون..[/QUOTE]

بالاخره بعد از کلی گشتن اسم برنامه ای رو که برای ضبط مکالمه توی گوشی قبلی بود و پیداکردم.اسمش
Ultimate Voice Recorder v5.01.1 ([URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]) بود که از سایتی که اسمش هست دانلودش کردم .فقط یه چیزی نگفتی گوشیت چی؟این برنامه برای سیمبیان .

aliex_lex
28-04-2010, 14:09
دوستان به نظرتون اين گوشي بر چسب براي ضد خش ميخواد؟
اگه اره ميخوام ببينم اگه بچسبونم تابلو معلوم كه بر چسب داره يا نه؟

rouzbeh_ziafati
28-04-2010, 19:03

کار از محکم کاری عیب نمیکنه
من که یه برچسب مخصوص جت خریدم هزار تومان و زدم روی lcd ، اصلا هم معلوم نیست
بد نیست شما هم بخری

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

من گوشیمو بهمن ماه با گارنتی ماکروتل خریدم 315000 .بعدم درمورد خدمات اطلاعی ندارم فقط جایی که من گوشیمو خریدم نمایندگی خود سامسونگ بود و هر چیز اضافه ای که خریدم با ضمانت نامه تحویل گرفتم.بعدم من که 315 پول بدم بابت یه گوشی بعدم بخواد خراب بشه میندازمش تو جوب. یعنی چی میتونه خراب بشه مگه من می زارم.:31:
گوشی سامسونگ S8000 Jet یک گوشی مالتی مدیای پیشرفته به شمار می رود اما تقریبا با محتویات استاندارد بسته یک گوشی عرضه می شود. به همراه آن یک شارژر ، یک کابل microUSB ، کارت حافظه 2 گیگابایتی و یک هدست دو تکه عرضه می شود.این هدست دوتکه به سوکت صوتی 3.5 میلی متری ختم می شود و شما می توانید آنرا با هر هدستی که دوست داشته باشید جایگزین نمایید.در این جعبه همین طور چند کتابچه و یک سی دی که محتوی آخرین نسخه Samsung PC Studio است قرار دارد.
تنها چیز اضافه ای که با سامسونگ S8000 Jet به شما تحویل داده می شود ، یک کیف چرمی با طراحی عجیب است))

با قیمت خیلی خوبی خریدی
فکر نمیکنم توی بسته شما رم میکرو 2 گیگ بوده باشه درسته ؟ برای اروپا و آمریکا این رم رو اضافه می گذارند
من که قیمت روز این گوشی رو هفته پیش گرفتم 330 بود با گارانتی ، شما چطور 3ماه پیش این رو 315 خریدی با گارانتی ؟

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

دوستان درست شد:31:

میشه بگی چی شد که درست شد ؟
این فریمور که نصب کردی باعث چه تغییراتی توی گوشیت شد ؟ چه مثبت چه منفی لطفا بگو
برای نصبش اینترنت پرسرعت نیازه درسته؟
و از کجا این فریمور رو گرفتی

hateftotti
28-04-2010, 20:21
سلام
بچه ها عجب فرمور با حالیه این S800MDXJC1 سرعت گوشی خیلی بهتر شده و فارسی رو نشون میده(البته چپکی):31:
و گوشی صفحش یه حالت باحالی کم نور میشه
حتما امتحانش کنین

aliex_lex
28-04-2010, 23:37
[QUOTE=rouzbeh_ziafati;4894112]کار از محکم کاری عیب نمیکنه
بد نیست شما هم بخری

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

دوست عزيز شما از كجا گرفتي كه مخصوص جت بوده؟
تو تاچ گوشي تاثير نداره؟

mohsen_tanha021
29-04-2010, 00:28

من واست میگم ببین این فریمور برای کشورهای مالزی و سنگاپور و ویتنام و خلاصه کشورهای شرق آسیاست همین طور که دوستمون گفتن فارسی رو چپکی و جدا از هم نشون میده ولی خیلی فریمور خوبیه من تا حالا 3تا فریمور عوض کردم ولی این از همه جدیدتر و بهتره و خیلی تاچ گوشی بهتر میشه نسبت به فریمورهای قبلی.تاریخ فریمور برای ماه سوم میلادی 2010 هستش.
حجم فریمور نزدیک 125mb هستش و میتونی از این سایت دانلود کنی:

dvb2sat
29-04-2010, 00:30

ایشون 315 تومان با گارانتی ماکروتل خریدن نه مایکروتل!

دوستان توجه کنن گارانتی اصلی سامسونگ مایکروتل هست نه ماکروتل ! به انگلیسی هم درستش Microtel هست که نمونه تقلبیش میزنه Macrotel
از روی رنگ کارت گارانتی هم میشه تشخیص داد که نمونه تقلبی رنگ مات داره ! البته بگم اصلا" گارانتی وجود نداره فقط یه کارت هست که خودشون تولید کردن و به اسم گارانتی قالب ملت میکنن :D

یسری مغازه دارها هم قیمت میگیری ازشون قیمت خیلی پایین میدن ! مثلا" گوشی بدون گارانتی الان حدود 310 میچرخه ! قیمت میدن 280 ! ولی بری بگی آقا 280 جعبشو با وسایل بده ببرم نمیده بهت میگه باید برنامه بریزم که اونم 30 40 50 برات آب میخوره ! این قیمتو میدن که مشتری رو بکشونن توی مغازه !

من امروز هرچی دنبال این مدل با رنگ مشکی با گارانتی مایکروتل گشتم نبود ! یعنی کلا" تو بازار نیست .
ولی بدون گارانتیش بود با برنامه و اینا 310 315 !

رنگ صورتی با گارانتی مایکروتل هم تا 315 قیمت دارم .

منم چون طلبه مشکیش بودم کلا" بیخیال شدم فعلا"!

aminkh17
29-04-2010, 08:21
من واست میگم ببین این فریمور برای کشورهای مالزی و سنگاپور و ویتنام و خلاصه کشورهای شرق آسیاست همین طور که دوستمون گفتن فارسی رو چپکی و جدا از هم نشون میده ولی خیلی فریمور خوبیه من تا حالا 3تا فریمور عوض کردم ولی این از همه جدیدتر و بهتره و خیلی تاچ گوشی بهتر میشه نسبت به فریمورهای قبلی.تاریخ فریمور برای ماه سوم میلادی 2010 هستش.

این فریمویر واقعا خوبه فقط اینا رو من پیدا نکردم
1- Navigator
2- Answering Machine
3- یادم نیست

hes_luckey
29-04-2010, 09:00

البته یه بدی ای که داره اینه که وقتی sms در حالت کیبورد کامل مینویسی نشون نمیده که چند تا کاراکتر نوشتی یا چند تا کاراکتر دیگه تا 160 مونده !

یه خوبی ای هم که دیدم این بود که سرعتش تو قسمت video player بهتر شده

عکساشم به نظر من شفافتر شدن . اینو تو فروم های خارجی هم میگفتن

و یه چیزه دیگم اینکه به نظزم خیلی بهتر از فیرمورهای قبلی شارژ نگه میداره . واسه من یه روز و نیم نگه میداره:20:

mohsen_tanha021
30-04-2010, 00:42
این فریمویر واقعا خوبه فقط اینا رو من پیدا نکردم
1- Navigator
2- Answering Machine
3- یادم نیست

navigator توی این فریمور از داخل settings حذف شده البته این navigator توی ایران به درد نمی خوره چون کاربردی نداره و پولیه.:41:
answering machine هم چون لازم نداشتم نمیدونم کجاست ولی اگه پیدا کردی بگو اطلاعات ما هم زیاد بشه:20:

البته یه بدی ای که داره اینه که وقتی sms در حالت کیبورد کامل مینویسی نشون نمیده که چند تا کاراکتر نوشتی یا چند تا کاراکتر دیگه تا 160 مونده !

یه خوبی ای هم که دیدم این بود که سرعتش تو قسمت video player بهتر شده

عکساشم به نظر من شفافتر شدن . اینو تو فروم های خارجی هم میگفتن

و یه چیزه دیگم اینکه به نظزم خیلی بهتر از فیرمورهای قبلی شارژ نگه میداره . واسه من یه روز و نیم نگه میداره

درمورد اس ام اس که نمیشه کاریش کرد یعنی من نتونستم:20:
3 مورد دیگه ای هم که گفتی درسته چون واسه منم همین جوریه مخصوصا شارژش که بهتر شده نسبت به فریمور قبلیم

rouzbeh_ziafati
30-04-2010, 11:48
[QUOTE=rouzbeh_ziafati;4894112]کار از محکم کاری عیب نمیکنه
بد نیست شما هم بخری

دوست عزيز شما از كجا گرفتي كه مخصوص جت بوده؟
تو تاچ گوشي تاثير نداره؟

من از شهرستان گرفتم از نمایندگی فروش سامسونگ ، تهران هم اگر بری نمایندگی های سامسونگ حتما دارند
روش نوشته s8000 که همون جت هست .
نه من که احساس نکردم تاثیری کرده باشه

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

آیا این فریمور ها رو دانلود میکنید روی pc بعد از اونجا روی گوشی نصب می کنید ؟
میشه از فریمور خود گوشی پشتیبان گرفت که اگر فریمور نصبی رو نپسندیدیم به حالت قبل برگردیم ؟
آیا سایتی هست که لیست همه این فریمور ها رو داشته باشه ؟

omidkk
30-04-2010, 14:17
منم به این فکر افتادم که از این گوشی بگیرم فقط چنتا سوال داشتم:
1- باطریش چطوره ؟
2- سرعتش ؟
3- کیفیت ال سی دیش در چه حدیه؟
4- در حالت کلی ازش راضی هستین یا نه ؟

mohsen_tanha021
30-04-2010, 16:13
منم به این فکر افتادم که از این گوشی بگیرم فقط چنتا سوال داشتم:
1- باطریش چطوره ؟
2- سرعتش ؟
3- کیفیت ال سی دیش در چه حدیه؟
4- در حالت کلی ازش راضی هستین یا نه ؟

1-باطریش یک روز ونیم تا دو روز شارژ نگه میداره تازه اگه همش استفاده کنی و آهنگ گوش کنی در کل باطری خوبی داره نسبت به درخشندگی صفحه اش.
2-سرعتش عالیه cpu=800 فکر کنم فقط htc hd2 سرعتش از این گوشی بالاتر باشه چون cpu اون 1000 هست.
3-کیفیت ال سی دی که نگو فکر نکنم از این گوشی بهتر جایی ببینی واقعا عالیه.
4-من که خیلی راضیم و از کار کردن باهاش لذت می برم.
به نظر من برو زود بگیر

dvb2sat
30-04-2010, 18:22
قیمت s8003 سامسونگ رو میخواستم . با گارانتی و بدون گارانتی .
ارزش داره 20 30 تومان اضافی برای گارانتیش بدم ؟ چون من بیشتر بخاطر اصل بودن گوشی و لوازم چکش میخوام پول گارانتی بدم .
الان اینایی که بدون گارانتی تو بازار فروش میره گوشی و لوازمش اصل هست . مخصوصا" باتریش.
منظورم اینه کلا" گوشی و وسائل متفرقه این مدل تو بازار هست که بخوان بندازن .

الان فقط مدل 8003 تو بازار هست یا مدل 8000 هم هست ؟

پیشاپیش تشکر میکنم :d

dvb2sat
01-05-2010, 02:20
دوستان باتری S8000 دقیقا" همینی که تو عکس زیر هست ؟
چیزی اضافی رو باتری خودتون نوشته که تو عکس احیانا" نباشه ؟

aminkh17
01-05-2010, 08:58
navigator توی این فریمور از داخل settings حذف شده البته این navigator توی ایران به درد نمی خوره چون کاربردی نداره و پولیه.:41:
answering machine هم چون لازم نداشتم نمیدونم کجاست ولی اگه پیدا کردی بگو اطلاعات ما هم زیاد بشه:20:

راست میگی ولی ابزارای داخلیش مثل
قطب نما
سرعت سنج و کلی از این جور چیزا داره که خیلی بدرد بخورن

hesam68
01-05-2010, 18:34
سلام
یک دیکشنری اینگلیسی به فارسی واسه این گوشی میخواستم

ali8510
01-05-2010, 18:46
سلام
یک دیکشنری اینگلیسی به فارسی واسه این گوشی میخواستم

سرچ بزن واسه sara dic

hesam68
01-05-2010, 19:49
سرچ بزن واسه sara dic

دارم ولی نصب نمیشه

SAEEDSAMSUNG
01-05-2010, 23:47
کسانی که این گوشی روو دارن میشه امتحان کنید ببینید برنامه مخصوص streamming player رو داره؟ همون که با وای فای میتونید به یه دیوایس خارجی وصل بشید و فایلهای اون رو اجرا کنید و بالعکس. به عنوان مثال امنیا 2 داره این نرم افزار رو.

part gah
02-05-2010, 10:02
با قیمت خیلی خوبی خریدی
فکر نمیکنم توی بسته شما رم میکرو 2 گیگ بوده باشه درسته ؟ برای اروپا و آمریکا این رم رو اضافه می گذارند
من که قیمت روز این گوشی رو هفته پیش گرفتم 330 بود با گارانتی ، شما چطور 3ماه پیش این رو 315 خریدی با گارانتی ؟
[/QUOTE]

رم 2 گيگ ندادن بهم. ميگن رم نيست همون حافظه گوشيه.مطمئن نيستم.من از تهران پاساژ علا الدين خريدم .قيمت ها اونجا يكي نبود من بهترين حالتو و بهترين قيمت و پيدا كردم.اوني كه ميگه 330 هم راست ميگه. ولي مطمئن باش ارزون ترشم پيدا ميكني.

aminkh17
02-05-2010, 12:03
کسانی که این گوشی روو دارن میشه امتحان کنید ببینید برنامه مخصوص streamming player رو داره؟ همون که با وای فای میتونید به یه دیوایس خارجی وصل بشید و فایلهای اون رو اجرا کنید و بالعکس. به عنوان مثال امنیا 2 داره این نرم افزار رو.

چیزی که می خوای میشه ِDLNA و اینو تو فریمورهای جدیدش داره مثل MDXJC1

1clik
02-05-2010, 16:41
دوستان مدل 8 گیگش سرعتش چطوره به نظرتون 8گیگ بگیرم یا یه 2 گیگ + مموری؟
قیمت 8گیگ 330 تومن هستش به نظرتون بگیرم یا نه؟

rouzbeh_ziafati
02-05-2010, 16:50
راست میگی ولی ابزارای داخلیش مثل
قطب نما
سرعت سنج و کلی از این جور چیزا داره که خیلی بدرد بخورن

آقا این navigator روی گوشی من نیست

کد فریمور رو که میزنم اینرو نشون میده :

SW VER
S8003JPIF4

CSC VER
S8003JPIF1(ED001)

SW و CSC چی هستند؟

mohsen_nz87
02-05-2010, 17:58
سلام به همه جت دوستان ....:20:
من الان دو هفته هستش که جت گرفتم و از امروز عضو این سایت شدم ... خیلی سئوالا در مورد این گوشی دارم . امیدوارم با راهنمایی های دوستان عزیز در این کلوپ بتونم از ایین گوشی فوق العاده نهایت استفاده رو ببرم..:10:

SAEEDSAMSUNG
02-05-2010, 22:07
چیزی که می خوای میشه ِDLNA و اینو تو فریمورهای جدیدش داره مثل MDXJC1

DLNA فکر نمیکنم این باشه. این با وای فای کار میکنه. DLNA یه چیز دیگست

freedom_reza_1369
03-05-2010, 00:03
دوستان؟ آخرين فرمويري كه فارسي بخونه كدومه؟ اينكه فارسي بنويسه اصلا مهم نيست!!! ميخوام فقط فارسي رو صحيح بخونه!

hes_luckey
03-05-2010, 08:23
دوستان؟ آخرين فرمويري كه فارسي بخونه كدومه؟ اينكه فارسي بنويسه اصلا مهم نيست!!! ميخوام فقط فارسي رو صحيح بخونه!

شما باید دنبال فیرمور های JP یا JV بگردید که هم فارسی میخونن هم مینویسن

آخرین ورژنی که واسه JP اومده s8003JPIL1 ولی آخرین ورژنی که تو نت هست s8003JPIF4 ,اگه آخرین ورژن رو

میخواید باید برید نمایندگی مایکروتل چون فقط اونا دارن

sjafart
03-05-2010, 08:44
دوست عزیز میشود برنامه با شماره JV را دقیق شماره اش را بگویید که بتوانیم پیدا کنیم اگر هم خودتان برنامه را دارید برایمان بگذارید .
ضمنا دوست اگر برنامه JPIF1 را هم دارید و یا آدرس که بشود پیدایش کرد ازتون ممنون میشوم

hes_luckey
03-05-2010, 09:07
دوستان مدل 8 گیگش سرعتش چطوره به نظرتون 8گیگ بگیرم یا یه 2 گیگ + مموری؟
قیمت 8گیگ 330 تومن هستش به نظرتون بگیرم یا نه؟

من الان این تست رو روی مموریه گوشی و مموری کارتم انجام دادم

مموری 2گیگ داخلی

مموری 8گیگ Toshiba Class 4

با این تست به تظر من اگه یه 2گیگش رو بخرید و یه مموری 8گیگ ( اگه کلاس 6 و اصلی گیرتون بیاد که خوب خیلی بهتره) بندازید روش بهتره :20:

mohsen_nz87
03-05-2010, 09:34
دوستان اینجا کسی بازی یا سرگرمی یا برنامه نداره که با شتاب سنج گوشی کار کنه ؟ لطفا اگه دارید بذارین تا ما هم استفاده کنیم...اگه مال قبل هم باشه عیب نداره ، چون من تازه عضو شدم....:20:

aminkh17
03-05-2010, 10:50
DLNA فکر نمیکنم این باشه. این با وای فای کار میکنه. DLNA یه چیز دیگست

نه عزیز DLNA همونه
اینجا رو ببین

آرم همون رو گذاشته و اصلا برای تبادل مدیا بر روی پروتکل وای فای تعبیه شده است

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

آقا این navigator روی گوشی من نیست

کد فریمور رو که میزنم اینرو نشون میده :

SW VER
S8003JPIF4

CSC VER
S8003JPIF1(ED001)

SW و CSC چی هستند؟
این فریمور نداردش

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

S800MDXJC1 مال طرفای مالزی است تو همین تاپیک بگردی لینکش هست

hes_luckey
03-05-2010, 11:48
دوست عزیز میشود برنامه با شماره JV را دقیق شماره اش را بگویید که بتوانیم پیدا کنیم اگر هم خودتان برنامه را دارید برایمان بگذارید .
ضمنا دوست اگر برنامه JPIF1 را هم دارید و یا آدرس که بشود پیدایش کرد ازتون ممنون میشوم

بفرمایین :

این JPIF4

اینم JVIF1 :

hes_luckey
03-05-2010, 12:25
S800MDXJC1 مال طرفای مالزی است تو همین تاپیک بگردی لینکش هست

دوست عزیز این فیرمور فارسی رو جدا جدا و از چپ به راست میخونه

hesam68
03-05-2010, 18:08
سلام
منتظریییییم

mohsen_nz87
03-05-2010, 18:19
سلام دوست عزیز...من برنامه trekbuddy رو که مربوط به GPS گوشی هست نصب کردم و درست هم کار میکنه.و نقشه شهرمون (برازجان) رو هم تو این برنامه Load کردم و جواب داده.فقط الان نقشه یه محلی رو میخوام که حدودا 20 تا 25 کیلومتر باهامون فاصله داره و تو این نقشه ای که دارم این قسمت نیست.میخواستم بدونم از کجا باید این نقشه رو گیر بیارم. (فرمت نقشه ای که دارم tar هستش)...اگه ممکنه راهنماییم کنین.خیلی به این نقشه نیاز دارم...با تشکر :blink:

mahsa a
03-05-2010, 22:28
بچه ها میشه یه نفر نقشه تهران رو برای برنامه ترک بادی آپ کنه ؟
از هرجا دانلود کردم خراب بود :41:

mohsen_nz87
04-05-2010, 10:20
چرا اینجا هیشکی جواب آدمو نمیده؟:41:

aminkh17
04-05-2010, 10:25
سلام دوست عزیز...من برنامه trekbuddy رو که مربوط به GPS گوشی هست نصب کردم و درست هم کار میکنه.و نقشه شهرمون (برازجان) رو هم تو این برنامه Load کردم و جواب داده.فقط الان نقشه یه محلی رو میخوام که حدودا 20 تا 25 کیلومتر باهامون فاصله داره و تو این نقشه ای که دارم این قسمت نیست.میخواستم بدونم از کجا باید این نقشه رو گیر بیارم. (فرمت نقشه ای که دارم tar هستش)...اگه ممکنه راهنماییم کنین.خیلی به این نقشه نیاز دارم...با تشکر :blink:

تو تاپیکهای قبلی لینکی گذاشتم که می تونید با اون نقشه برای trekBuddy درست کنید از هر جای زمین
دوستان یکم این تاپیک رو بگردند خوب

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

خوب دیگه در عوض کلی امکانات و قدرت و ثبات گوشی بالاتره
اگر واست مهمه باید S8003JPIF4 رو باید نصب کنی

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------

بچه ها میشه یه نفر نقشه تهران رو برای برنامه ترک بادی آپ کنه ؟
از هرجا دانلود کردم خراب بود :41:
خودتون بسازید بالاتر لینک دادم

freedom_reza_1369
04-05-2010, 16:28
بفرمایین :

این JPIF4

اینم JVIF1 :

كدومش جديدتره؟ مال خودم mjpil 1 هست .

mohsen_nz87
04-05-2010, 17:24
از راهنماییت ممنون Amin جان...من اون جایی رو که میخواستم رو با زوم 15 دانلود کردم ولی رو برنامه که Load کردم همه کاراش میشه ولی نقشه رو سفید نشون میده.ممکنه درست دانلود نکردم یا چیز دیگه ای داشته باشه.اگه ممکنه یه راهنمایی کن...با تشکر :11:

amirjet
04-05-2010, 17:54
سلام.کلا صفحه های amoled بر چسب ضد خش نمیخواد چون ضد خشه.شما اگه گوشیتو از بغل بگیری بعد یه کم با نوک ناخن فشار بدی وجود یه تلق رو حس میکنی.

hes_luckey
04-05-2010, 21:45
سلام.کلا صفحه های amoled بر چسب ضد خش نمیخواد چون ضد خشه.شما اگه گوشیتو از بغل بگیری بعد یه کم با نوک ناخن فشار بدی وجود یه تلق رو حس میکنی.

نه باب کی همچین حرفی زده ؟؟!!

گوشیه من که 2 ماه نیست خریدمش صفحش پره خش شده !

اونم که فشار میدی میره پایین مربوط به تاچ گوشی میشه که اگه خش افتاد و خواستی عوض کنی باید کل تاچ رو عوض کنی و 40 50 تومن پیاده شی !

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

كدومش جديدتره؟ مال خودم mjpil 1 هست .

اینا همشون قدیمین , جدیدشو فقط نمایندگی ها مایکروتل دارن

aminkh17
05-05-2010, 10:19
نمی دونم کی هم با ناخنش یه خط افقی رو صفحه گوشی من کشیده

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

از راهنماییت ممنون Amin جان...من اون جایی رو که میخواستم رو با زوم 15 دانلود کردم ولی رو برنامه که Load کردم همه کاراش میشه ولی نقشه رو سفید نشون میده.ممکنه درست دانلود نکردم یا چیز دیگه ای داشته باشه.اگه ممکنه یه راهنمایی کن...با تشکر :11:

این یه مجموعه فایل فشرده شده در فرمت tar میده بهت
خوب اینو باید باز کنی تو یه فولدری بهتره تو مموری گوشی ت بریزی
بعدشم از داخل برنامه فایل map اونو لوود کنی من که مشکلی نداشتم هر نقشه ای رو هم تونستم بگیرم و باز کنم

freedom_reza_1369
05-05-2010, 21:50
نه باب کی همچین حرفی زده ؟؟!!

گوشیه من که 2 ماه نیست خریدمش صفحش پره خش شده !

اونم که فشار میدی میره پایین مربوط به تاچ گوشی میشه که اگه خش افتاد و خواستی عوض کنی باید کل تاچ رو عوض کنی و 40 50 تومن پیاده شی !

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

اینا همشون قدیمین , جدیدشو فقط نمایندگی ها مایکروتل دارن

دادا ما كه همشهري هستيم . بگو اين نمايندگي واموندش كجاست؟!

aliex_lex
05-05-2010, 22:45
دوستان چنتا سوال يه كم فرق فريمورا رو ميگين مثلا اونايي كه فارسي رو چپكي ميخونه چه حسنايي داره؟
من trekk buddy رو نصب كردم نقشه تهرانم ريختم اما تو محيط باز start كه ميزنم پيدا نميكنه مدتيم صبر كردم ولي نمي كنه

capitan prise
06-05-2010, 02:36
عزیزان جریان اینS8003 jet چیه؟

چه فرقی با مدل اصلی یعنیS8000 jet داره

fariborz_1
06-05-2010, 06:50
درود بر دوستان عزیز
من به تازگی یه جت گرفتم و پشت گوشی این جوری نوشته
gold design
limited edition
که سوالم اینه یعنی گوشیم از چه لحاظی limited هست ؟
و سوال دوم
تا 16 گیگ رم می خوره دیگه ؟
اگه جواب مثبته یه قیمت هم بدید
سپاس

roteal2007
06-05-2010, 07:03
درود بر دوستان عزیز
gold design
limited edition
و سوال دوم
تا 16 گیگ رم می خوره دیگه ؟
اگه جواب مثبته یه قیمت هم بدید
سپاس

اون دوتای اولی رو نمیدونم.
بله تا 16 میخوره فقط هرجا که رم میخری به کلاس روی پاکت رم هم توجه کن که کلای 4 یا بهتر از اون 6 باشه.
با تشکر....

Mahdi/s
06-05-2010, 07:45
سلام ....یه مشکل عجیب....من دیشب داشتم مثل همیشه از گوشیم استفاده میکردم..بعداش هم گذاشتمش روی میز...امروز صبح که بیدار شدم دیدیم خاموشه......گوشی رو که روشن میکنم.....گوشی load..نمیشه....صفحه اول میاد که نوشتهs8003..بعداش هم مینویسه....funclub..........همینجا گیر میکنه.....چند ثانیه میمونه بعد دوباره میره از اول...بچه ها کمک کنید.....دقیقا همین امروز هم 2 نفر باید بهم زنگ بزن...تا 1 ساعت دیگه....چیکارش کنم..؟؟؟؟؟؟؟

aminkh17
06-05-2010, 10:34
عزیزان جریان اینS8003 jet چیه؟

چه فرقی با مدل اصلی یعنیS8000 jet داره

هیچی 8003 یعنی خاورمیانه

corei7
06-05-2010, 12:15
سلام.
دوستانی که این گوشی رو دارن ایا اینباکس مسیج هاش محدودیت داره ؟ (مثل بقیه سامسونگ ها)

hes_luckey
06-05-2010, 18:26
سلام ....یه مشکل عجیب....من دیشب داشتم مثل همیشه از گوشیم استفاده میکردم..بعداش هم گذاشتمش روی میز...امروز صبح که بیدار شدم دیدیم خاموشه......گوشی رو که روشن میکنم.....گوشی load..نمیشه....صفحه اول میاد که نوشتهs8003..بعداش هم مینویسه....funclub..........همینجا گیر میکنه.....چند ثانیه میمونه بعد دوباره میره از اول...بچه ها کمک کنید.....دقیقا همین امروز هم 2 نفر باید بهم زنگ بزن...تا 1 ساعت دیگه....چیکارش کنم..؟؟؟؟؟؟؟

من یه بار که می خواستم آپدیت کنم این مشکل پیش اومد و دیگه گوشی بالا نمیومد , به اصطلاح میگن brick شده

متاسفانه باید گوشی رو دوباره با multiloader آپدیت کنید و همه اطلاعاتتون میپره

یه نیگا به این تاپیک بندازید :

apolixx
06-05-2010, 18:34
سلام منم امروز جت خریدم.310 گرفتمش خوب خریدم دیگه نه؟گوشی باحالیه خوش دسته(البته اینا همش ذوق اول خریده):31:باید چیا روش بریزم؟یعنی برنامه های کاربردی که واسش هست چیان؟

Mahdi/s
06-05-2010, 18:59
من یه بار که می خواستم آپدیت کنم این مشکل پیش اومد و دیگه گوشی بالا نمیومد , به اصطلاح میگن brick شده

متاسفانه باید گوشی رو دوباره با multiloader آپدیت کنید و همه اطلاعاتتون میپرهواااااای نه....آخه براچی.....ببین من هیچکاریش نکردم..شب گذاشتمش روی میز....خوابیدم ...صبح که بیدار شدم خاموش بود....دیگه هم بالا نیومد.....ببرمش گارانتی کاری برام میکنه..؟؟
چیکار کنم..؟؟

یه نیگا به این تاپیک بندازید :باز نشد...

apolixx
06-05-2010, 21:06
دادم نمایندگی روش فرم ویر فارسی ریخت انگار دستگاه کنده.باید چکارش کنم؟از کجا بفهمم چیه فرم ویرش و به چی باید ارتقاش بدم>؟

ali_disslove
06-05-2010, 21:20
با سلام خواستم بپرسم آیا این گوشی فایل های رار (همون فایل های فشرده )رو دانلود میکنه یا نه ؟یعنی پسوند ها براش اهمیت داره ؟مثلا یه فایل 700 مگابایتی رو از راپیدشیر میتونه دانلود کنه؟بعد صفحه گوشی باید روشن بمونه در حین دانلود؟با خاموشی صفحه دانلود قطع نمیشود؟

2- و سوال دوم اینکه نرم افزاری هست در موبایل واسه دانلود از یوتوب بدون پیلتر وجود داره؟کلا راهی واسه دور زدن هست واسه دانلود از این سایت؟

3-این گوشی با راپید مشکل نداره ؟آخه من که با n82 وارد میشم اجازه دانلود ندارم

ممنون میشم سوالاتم رو به دقت پاسخ بدید

fariborz_1
07-05-2010, 06:32
درود
سوال اول من هنوز سر جاشه یعنی
gold design
limited edition
سوال دوم
گوشی زبون فارسی رو ساپورت نمی کنه
باید چی کار کنم ؟
نسخه ی فریمور گوشی رو چه جوری میشه فهمید ؟

hes_luckey
07-05-2010, 07:59
واااااای نه....آخه براچی.....ببین من هیچکاریش نکردم..شب گذاشتمش روی میز....خوابیدم ...صبح که بیدار شدم خاموش بود....دیگه هم بالا نیومد.....ببرمش گارانتی کاری برام میکنه..؟؟
چیکار کنم..؟؟

آخه boot گوشیه شما مشکل پیدا کرده ، فکر نمیکنم راهی به جز آپدیت داشته باشه ، حالا اگه میخواید ببرید نمایندگی اگه گفت راه حلش فلشه که خودتون دست به کار شید و پول الکی ندید

باز نشد...

چیز شکن میخواد

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

دادم نمایندگی روش فرم ویر فارسی ریخت انگار دستگاه کنده.باید چکارش کنم؟از کجا بفهمم چیه فرم ویرش و به چی باید ارتقاش بدم>؟

*#1234# رو بزنید ببینید چه فیرموری ریختن براتون ، همینجا بگید تا ببینیم آخرین آپدیت هست یا نه

Mahdi/s
07-05-2010, 09:38
آخه boot گوشیه شما مشکل پیدا کرده ، فکر نمیکنم راهی به جز آپدیت داشته باشه ، حالا اگه میخواید ببرید نمایندگی اگه گفت راه حلش فلشه که خودتون دست به کار شید و پول الکی ندیدممنون...ولی من میگم که حالا که گارانتی داره برم نشون بدم......بعد میترسم خودم بزنم خرابش کنم.....الکی یه چیزی بریزم...خراب تر بشه....

چیز شکن میخواد
ok....

راستی اگه نمایندگی گفت فلش باید بشه....فرم میر جدید میریزه..؟؟؟بهش بگم چی بریزه..؟؟
من رم هم روش دارم اون رو در بیارم بعد به نمایندگی بدم یا نه..؟؟

hes_luckey
07-05-2010, 09:51
ممنون...ولی من میگم که حالا که گارانتی داره برم نشون بدم......بعد میترسم خودم بزنم خرابش کنم.....الکی یه چیزی بریزم...خراب تر بشه....
ok....

راستی اگه نمایندگی گفت فلش باید بشه....فرم میر جدید میریزه..؟؟؟بهش بگم چی بریزه..؟؟

خوب اگه گارانتی داره که خوبه بده همونجا واست درستش کنم ، فکر نکنم هزینه ای بگیرن نه ؟

احتمالا آخرین فیرموری که فارسی میخونه و مینویسه رو میریزه ، تا اونجا که من میدونم S8003JPIL1 آخرین ورژن Arabic هست
فقط بدید به نمایندگی مایکروتل ، چون اونا فقط این فیرمور رو دارن

کاری نباید به رم داشته باشن ، به نظر من در بیاریش بهتره ، کار از محکم کاری عیب نمیکنه

hes_luckey
07-05-2010, 10:11
پست تکراری

hes_luckey
07-05-2010, 10:20
ممنون...ولی من میگم که حالا که گارانتی داره برم نشون بدم......بعد میترسم خودم بزنم خرابش کنم.....الکی یه چیزی بریزم...خراب تر بشه....
ok....

خوب اگه گارانتی داره که خوبه بده همونجا واست درستش کنم ، فکر نکنم هزینه ای بگیرن نه ؟

احتمالا آخرین فیرموری که فارسی میخونه و مینویسه رو میریزه ، تا اونجا که من میدونم S8003JPIL1 آخرین ورژن Arabic هست
فقط بدید به نمایندگی مایکروتل ، چون اونا فقط این فیرمور رو دارن

کاری نباید به رم داشته باشن ، به نظر من در بیاریش بهتره ، کار از محکم کاری عیب نمیکنه

hes_luckey
07-05-2010, 10:32
ای بابا این چرا همچینی میشه

مدیره اینجا کیه بیاد اینا رو پاک کنه ؟

Mahdi/s
07-05-2010, 12:06
خوب اگه گارانتی داره که خوبه بده همونجا واست درستش کنم ، فکر نکنم هزینه ای بگیرن نه ؟نمیدونم...حالا فردا میرم میپرسم...

فقط بدید به نمایندگی مایکروتل ، چون اونا فقط این فیرمور رو دارندقیقا ازش چی بپرسم که فکر کنه یه چیزی حالیمه..:31:..این فرمور هم انگلیسی ا ش رو بنویس من اشتباه نگم تابلو بشه..:31:ممنون...

کاری نباید به رم داشته باشن ، به نظر من در بیاریش بهتره ، کار از محکم کاری عیب نمیکنه ok..ممنون..

freedom_reza_1369
07-05-2010, 12:29
دادا ما كه همشهري هستيم . بگو اين نمايندگي واموندش كجاست؟!

الو؟! ميشه جواب بديد؟

hesam68
07-05-2010, 13:14
سلام
برای بار شونصدم میپرسم واسه این گوشی دیکشنری هست؟

Mahdi/s
07-05-2010, 13:41
.
برای بار شونصدم میپرسم واسه این گوشی دیکشنری هست؟ بله هست...من ندارم که برا ت آپ کنم...اگه جواب نمیدیم بخاطر همینه....وگرنه بله هر دیکشنریکه بخواین میتونید بریزید..

hesam68
07-05-2010, 17:02
.بله هست...من ندارم که برا ت آپ کنم...اگه جواب نمیدیم بخاطر همینه....وگرنه بله هر دیکشنریکه بخواین میتونید بریزید..

خوب اسمشونو حداقل بگو که خودم سرچ کنم
راستی بازی چی هست؟بازی تاچ؟
کاش یکی از دوستان یک بخش درست میکرد واسه نرم افزار و بازی این گوشی

hes_luckey
07-05-2010, 19:56
الو؟! ميشه جواب بديد؟

دوست عزیز نمایندگی ها رو اینجا میتونید پیدا کنید :

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

نمیدونم...حالا فردا میرم میپرسم...

دقیقا ازش چی بپرسم که فکر کنه یه چیزی حالیمه..:31:..این فرمور هم انگلیسی ا ش رو بنویس من اشتباه نگم تابلو بشه..:31:ممنون...

ok..ممنون..

انگیسیه فیرمور میشه این : Firmware

ببین اصلا فارسی به دردت میخوره یا نه ؟ استفاده ای داری ازش ؟

D r i v e r
08-05-2010, 01:57
سلام
من دوستم 2 - 3 روزه یه دونه از این گوشی ها نصیبش شده :دی
ولی با گرفتن اس ام اس فارسی دچار مشکل شده و به صورت مربع مربع نمایش داده میشه
بیرون هم برده بود براش فارسی کنن گفته بودن که این VERSION اش خیلی جدیده و نداریم و... و 20 تومن ازت میگیریم تا برات درستش کنیم و باید از نمیدونم کجا برات دانلود کنیم و چندین و چند تا قفل بشکنیم و ....
حالا من سوالم اینه که من میتونم براش درستش کنم؟ آپدیتی چیزی؟
چون قبلا P1 خودم رو با یه آپدیت چند دقیقه ای درست کردم
مرسی :11:

apolixx
08-05-2010, 02:35
اقا این گوشی اصلا سرعتش با استار فرقی نداره ه.من از استار بیشتر راضی بودم.بیشتر چیزاشونم مثل همه فقط این 2 برابر اون قیمت داره.من خیال میکردم سرعت گوشیم با عوض کردن فرم ویر کم شده ولی دوستان گفتن جت همینه سرعتش.واقعا خورده تو ذوقم.این همه بابتش دادم ولی اونی که فکر میکردم نیستش.میخوام بفروشمش.کسی خواست بگه
راستی من قبل خریدش با این خیلی حال کردم ولی رو گوشیم نبود کسی اینارو داره رو گوشیش؟

fariborz_1
08-05-2010, 06:34
درود
سوال صفحه ی قبل ما رو که کسی جواب نمیده
یه سوال دیگه
میشه شارژر 1.2 میلی آمپر نوکیا رو روی برای این گوشی استفاده کرد ؟
این سامسونگ مثل اپل فروشگاه آنلاین داره ؟ اگه داره بدرد بخور هست ؟

hes_luckey
08-05-2010, 07:33
اقا این گوشی اصلا سرعتش با استار فرقی نداره ه.من از استار بیشتر راضی بودم.بیشتر چیزاشونم مثل همه فقط این 2 برابر اون قیمت داره.من خیال میکردم سرعت گوشیم با عوض کردن فرم ویر کم شده ولی دوستان گفتن جت همینه سرعتش.واقعا خورده تو ذوقم.این همه بابتش دادم ولی اونی که فکر میکردم نیستش.میخوام بفروشمش.کسی خواست بگه
راستی من قبل خریدش با این خیلی حال کردم ولی رو گوشیم نبود کسی اینارو داره رو گوشیش؟

از اینجا فعالش کن :

Setting -> Disaplay and Light -> Transition Effect

میخوای یه بار ریستش کن ببین فرقی میکنه یا نه ، *2767*3855# ( ستاره 2767 ستاره 3855 مربع )

من چون گوشی قبلیم x1 بود میگم سرعت این گوشی خیلی خوبه ، شاید واسه شما این سرعت خوب نباشه !!!

mohsen_nz87
08-05-2010, 09:40
.بله هست...من ندارم که برا ت آپ کنم...اگه جواب نمیدیم بخاطر همینه....وگرنه بله هر دیکشنریکه بخواین میتونید بریزید..

اینجا که کسی جواب آدمو نمیده ولی ما مشکلی رو که همه دارن حل میکنیم و یه فرهنگ لغت کامل انگلیسی به فارسی برا همه میذاریم.دوستان هم لطف کنن اگه برنامه یا بازی جالب که با تاچ یا شتاب سنج گوشی کار میکنه دارن آپلود کنن تا ما هم استفاده کنیم...تنها مشکلی که هست من گزینه ای واسه آپلود پیدا نمیکنم .آخه تازه واردم.لطف کنین بگین چجوری باید این فرهنگ لغت رو آپلود کنم....:13:

Mahdi/s
08-05-2010, 10:10
ببین اصلا فارسی به دردت میخوره یا نه ؟ استفاده ای داری ازش ؟ فقط اسمس فارسی...

apolixx
08-05-2010, 11:12
از اینجا فعالش کن :

Setting -> Disaplay and Light -> Transition Effect

میخوای یه بار ریستش کن ببین فرقی میکنه یا نه ، *2767*3855# ( ستاره 2767 ستاره 3855 مربع )

من چون گوشی قبلیم x1 بود میگم سرعت این گوشی خیلی خوبه ، شاید واسه شما این سرعت خوب نباشه !!!
فعال کردم ولی فقط یه افکت داره.واسه همه اینجوریه؟

hes_luckey
08-05-2010, 11:26
فقط اسمس فارسی...

خوب پس حتما باید همین از همین فیرمورهای JP بریزی رو گوشی

حالا بهش بگو که فارسی هم می خوای داشته باشه که همون JPIL1 رو برات بریزه
موفق باشی

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

فعال کردم ولی فقط یه افکت داره.واسه همه اینجوریه؟

آره دیگه همینه ، یه سری افکت داره وقتی منو ها رو عوض میکنی ، همین

Mahdi/s
08-05-2010, 12:53
خوب اسمشونو حداقل بگو که خودم سرچ کنمدیکشنری معروفیه دیگه...pmd..

راستی بازی چی هست؟بازی تاچ؟
کاش یکی از دوستان یک بخش درست میکرد واسه نرم افزار و بازی این گوشی
یکی از بچه ها چند وقت پیش یه لینک گذاشته بود......من میگردم پیداش میکنم..میزارم..براتون...

خوب پس حتما باید همین از همین فیرمورهای JP بریزی رو گوشی

حالا بهش بگو که فارسی هم می خوای داشته باشه که همون JPIL1 رو برات بریزه
موفق باشی
ممنون...همین الان از نمایندگی برگشتم....درست حدس زدی مشکل بوت داشت..اما فلش احتیاجی نبود....گفت به احتمال زیاد به کامپیوتر ویروسی وصل کردی(اما خودم بعید میدونم.)...درهرصورت گوشی رو گرفت گفت شامل گارانتی هم میشه...فقط چند درصد احتمالش هست که گوشی درست نشه...که گارانتی مسئولیت قبول نمیکنه.....گفت فریمور جدید میریزیم....فارسی هم ساپورت میکنه.................

hesam68
08-05-2010, 15:38
اینجا که کسی جواب آدمو نمیده ولی ما مشکلی رو که همه دارن حل میکنیم و یه فرهنگ لغت کامل انگلیسی به فارسی برا همه میذاریم.دوستان هم لطف کنن اگه برنامه یا بازی جالب که با تاچ یا شتاب سنج گوشی کار میکنه دارن آپلود کنن تا ما هم استفاده کنیم...تنها مشکلی که هست من گزینه ای واسه آپلود پیدا نمیکنم .آخه تازه واردم.لطف کنین بگین چجوری باید این فرهنگ لغت رو آپلود کنم....:13:

سلام
لطف کنین تو 4shared اپلود کنین

hes_luckey
08-05-2010, 16:25
ممنون...همین الان از نمایندگی برگشتم....درست حدس زدی مشکل بوت داشت..اما فلش احتیاجی نبود....گفت به احتمال زیاد به کامپیوتر ویروسی وصل کردی(اما خودم بعید میدونم.)...درهرصورت گوشی رو گرفت گفت شامل گارانتی هم میشه...فقط چند درصد احتمالش هست که گوشی درست نشه...که گارانتی مسئولیت قبول نمیکنه.....گفت فریمور جدید میریزیم....فارسی هم ساپورت میکنه.................

Flashing همینه که باهاش فیرمور گوشی رو آپدیت میکنن دیگه

چرت گفته یارو ، چه ربطی به کامپیوتر ویروسی داشت ؟؟!! این دیگه از اون حرفا بوده ها !

درست میشه ، مگه میشه درست نشه ؟؟!! خودمون درستش میکنیم اگه نتونست :46:

mohsen_nz87
08-05-2010, 17:38
سلام
لطف کنین تو 4shared اپلود کنین

دوست عزیز من میخوام آپلود کنم ولی متاسفانه هرچی گشتم گزینه 4shared رو پیدا نکردم...مگه تو همین قسمت ارسال پاسخ نیست؟ اگه ممکنه یه کم دقیق تر راهنمایی کنیین...

Mahdi/s
08-05-2010, 21:21
Flashing همینه که باهاش فیرمور گوشی رو آپدیت میکنن دیگه

چرت گفته یارو ، چه ربطی به کامپیوتر ویروسی داشت ؟؟!! این دیگه از اون حرفا بوده ها !دیگه نمیدونم...منم شک کردم...چون غیر ممکنه ویروس بیاد تو سیستم من....کلی چک میکنم...آنتی ویرویس دارم....
حالا اونجا یه مهندس مهندسی به هم میگفتن انگار من مهندس ندیده هستم..آخر سر هم گوشی رو ثبت کرد...فرستاد یه جا دیگه..

درست میشه ، مگه میشه درست نشه ؟؟!! خودمون درستش میکنیم اگه نتونست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قربونت...حالا تا 4 شنبه باید صبر کنم...نشد حتما مزاحمنت میشم..

hes_luckey
08-05-2010, 22:11
دیگه نمیدونم...منم شک کردم...چون غیر ممکنه ویروس بیاد تو سیستم من....کلی چک میکنم...آنتی ویرویس دارم....
حالا اونجا یه مهندس مهندسی به هم میگفتن انگار من مهندس ندیده هستم..آخر سر هم گوشی رو ثبت کرد...فرستاد یه جا دیگه..

قربونت...حالا تا 4 شنبه باید صبر کنم...نشد حتما مزاحمنت میشم..

اون گفت 4 شنبه بیا یا خودت کار داری نمیتونی بری ؟ اگه خودش گفته باشه که خیلیه !!

شما مراحمید ، ماییم که همش مزاحم شما میشیم :46:

hesam68
09-05-2010, 00:37
دوست عزیز من میخوام آپلود کنم ولی متاسفانه هرچی گشتم گزینه 4shared رو پیدا نکردم...مگه تو همین قسمت ارسال پاسخ نیست؟ اگه ممکنه یه کم دقیق تر راهنمایی کنیین...

نه داداش
تو این سایت که همچین گزینه ای نیست
منظورم این بود که تو سایت 4shared اپلود کن
ادرسش اینه:

fariborz_1
09-05-2010, 07:10
هیچ کسی جواب سوال ما رو نمیده ؟
دارم عقده ای میشما !:19:

mohsen_nz87
09-05-2010, 09:58
نه داداش
ادرسش اینه:

دوستان عزیز میتونن برای دانلود دیکشنری به این آدرس سر بزنن و دیکشنری رو دانلود کنن...

اگه یه تشکر خشک و خالی هم کردین بد نیست،جای دوری نمیره..:46:

AB
09-05-2010, 10:01
نه داداش
ادرسش اینه:

بهتره از این سایت استفاده کنین و فایلتون رو همزمان روی 10 تا آپلود سنتر آپلودش کنین.

corei7
09-05-2010, 12:10
سلام.
با توجه به اینکه این گوشی جاوا هستش و سیستم عامل نداره واسه gps از چه برنامه ای میشه استفاده کرد(منظورم برنامه جی پی اس و نیز نقشه مخصوص تهران هستش).

Elis
09-05-2010, 13:27
آقا یه سوال
من میخوام آخرین فریم ویر غیر فارسی رو روی گوشیم نصب کنم (یعنی غیر از JP) آیا راهی داره که وقتی باسم اس ام اس فارسی بدن مشکل فونت فارسی نداشته باشم و باسم اس ام اس فارسی نمایش بده ؟
بعنی مثل گوشیهای سونی اریکسون میشه فونهای فارسی رو روی فریم ویر غیر فارسی ریخت تا مشکل حل بشه ؟

ممنون

aliex_lex
09-05-2010, 19:06
دوستان چنتا سوال يه كم فرق فريمورا رو ميگين مثلا اونايي كه فارسي رو چپكي ميخونه چه حسنايي داره؟
من trekk buddy رو نصب كردم نقشه تهرانم ريختم اما تو محيط باز start كه ميزنم پيدا نميكنه مدتيم صبر كردم ولي نمي كنه

Elis
09-05-2010, 20:10
کسی نیست جواب بده ؟

AB
09-05-2010, 20:12
آقا یه سوال
من میخوام آخرین فریم ویر غیر فارسی رو روی گوشیم نصب کنم (یعنی غیر از JP) آیا راهی داره که وقتی باسم اس ام اس فارسی بدن مشکل فونت فارسی نداشته باشم و باسم اس ام اس فارسی نمایش بده ؟
بعنی مثل گوشیهای سونی اریکسون میشه فونهای فارسی رو روی فریم ویر غیر فارسی ریخت تا مشکل حل بشه ؟

ممنون

کسی نیست جواب بده ؟

نه نمیشه.هنوز فیرم ویرهای تاچ ویز قابل ویرایش نیستن.

Milad4171
09-05-2010, 23:48
یه نفر که جت داره بیاد و به صورت کاملا بی طرفانه در مورد جت یه نظر کلی بده!!!
معایب و مزایا و این چیزا!!!

apolixx
10-05-2010, 00:08
یه نفر که جت داره بیاد و به صورت کاملا بی طرفانه در مورد جت یه نظر کلی بده!!!
معایب و مزایا و این چیزا!!!
من تقریبا ماهی 2 تا گوشی میگیرم.بین گوشی هایی که داشتم از 5800 بیشتر از همه راضی بودم بعدش کوربی.من n900.5530.5800.n91.n95.n97.lg arena.iphone 3gs.auro.hd2.6700.x1.jet.satio.corby.s8300.8800 art.p990 و.............کلی گوشی دیگه داشتم تا حالا.از گوشی 50 تومانی تا 1.5 میلیونی کارمم مثل اکثر یوزرها موزیک و فیلمو اینترنت وکلا ور رفتن با گوشیه.سرعت جت اصلا بالا نیست بلکه معمولیه.وقتی با ایفون یا حتی کوربی کار کنی دیگه تاچ جت رو اصلا تاچ حساب نمیکنی.شارژش خوبه صداش خوبه رزولوشنش عالیه دوربینش خوبه.ولی اصلا اونی که تعریف میکردن نیست نه از لحاظ سرعت نه چیز دیگه.خنده داره ولی من کوربی رو به این ترجیح میدم.بنظرمن نمیارزه به این قیمت.گوشی های بهتری توی این رنج قیمت هست.این غول توخالیه.اگر استار بگیری بعدش اینو بخری واقعا شاکی میشی.جز چندتا چیز کوچیک فرق زیادی با استار نداره.در صورتی که استار نصف قیمت اینرو داره.اگر یکی قبلا منو خوب راهنمایی میکردو الکی تعریف نمیکرد ازین گوشی عمرا اینو میخریدم

fariborz_1
10-05-2010, 06:09
من تقریبا ماهی 2 تا گوشی میگیرم.بین گوشی هایی که داشتم از 5800 بیشتر از همه راضی بودم بعدش کوربی.من n900.5530.5800.n91.n95.n97.lg arena.iphone 3gs.auro.hd2.6700.x1.jet.satio.corby.s8300.8800 art.p990 و.............کلی گوشی دیگه داشتم تا حالا.از گوشی 50 تومانی تا 1.5 میلیونی کارمم مثل اکثر یوزرها موزیک و فیلمو اینترنت وکلا ور رفتن با گوشیه.سرعت جت اصلا بالا نیست بلکه معمولیه.وقتی با ایفون یا حتی کوربی کار کنی دیگه تاچ جت رو اصلا تاچ حساب نمیکنی.شارژش خوبه صداش خوبه رزولوشنش عالیه دوربینش خوبه.ولی اصلا اونی که تعریف میکردن نیست نه از لحاظ سرعت نه چیز دیگه.خنده داره ولی من کوربی رو به این ترجیح میدم.بنظرمن نمیارزه به این قیمت.گوشی های بهتری توی این رنج قیمت هست.این غول توخالیه.اگر استار بگیری بعدش اینو بخری واقعا شاکی میشی.جز چندتا چیز کوچیک فرق زیادی با استار نداره.در صورتی که استار نصف قیمت اینرو داره.اگر یکی قبلا منو خوب راهنمایی میکردو الکی تعریف نمیکرد ازین گوشی عمرا اینو میخریدم
آقا یعنی 5800 از iphone 3gs بهتره دیگه ؟!:18:
یعنی نسبت به استار هیچ چیز قابل توجهی نداره که قیمتشو توجیه کنه
من این گوشی رو دو هفته پیش با قیمت 320 خریدم
یعنی واقعآ ضرر کردم ؟

hamid00009
10-05-2010, 09:03
لطفا یه سر به اینجا بزنید

apolixx
10-05-2010, 09:18
آقا یعنی 5800 از iphone 3gs بهتره دیگه ؟!:18:
یعنی نسبت به استار هیچ چیز قابل توجهی نداره که قیمتشو توجیه کنه
من این گوشی رو دو هفته پیش با قیمت 320 خریدم
یعنی واقعآ ضرر کردم ؟
نگفتم 5800 بهتر از ایفون هست گفتم من از اون بیشتر از گوشیای دیگم راضی بودم.هم نسبت به قیمت هم نسبت به کارایی که ازش میخواستم.واقعا جت چیز قابل توجیحی نسبت به قیمتش مقابل استار نداره.توی نظر سنجی ها هم اکثر کسایی که شرکت میکنن اصلا این گوشی رو ندارند وفقط از روی شنیده ها نظر میدن که این چون cpu800 هستو اینجوریو اونجوریه پس گوشی خوبیه.ولی واقعا این یه استار یکم پیشرفتست و نسبت به قیمت 2 برابری به استار نمیارزه

patybor
10-05-2010, 15:10
من بخاطر سرعت زياد پردازنده،نوكيا 5800 رو دادم يك جت گرفتم ولي سرعت شون اصلا فرقي نداره. پردازنده و رم بيشتر شبيه يك سري اعداد و ارقامه و بايد ديد در عمل چي جواب ميده. هرچند سامسونگ تو بعضي المان ها مثل رزولوشن و كيفيت صفحه واقعا خوب كار كرده. جي پي اس نوكيا هم واقعا در نوع خودش بي نظيره و هركي دنبال جي پي اس خوبه فقط بايد نوكيا بگيره.

نوكيا به ريزترين خواسته هاي كاربر تو محصولاتش توجه كرده. اصلي ترين فاكتور رابط كاربري موبايل هست.من واقعا با رابط كاربري نوكيا حال ميكنم حتي اگر لازم باشه يك ذره بيشتر انگشتم رو فشار بدم. اكثر منوهاش به جا و دقيق طراحي شده و نيازهاي كاربر رو واقعا شناخته. همين سامسونگ جتي كه دارم. خدا نكنه تو يك فولدري زياد اهنگ ريخته باشي. اگر بخواهي يكيش رو پاك كني پيرتو در مياره. گزينه اي option براي هر فايل جداگانه نداره. واقعا اينو ديدم تو ذوقم خورد. يا اينكه نميتوني انتخاب كني sms هات تو گوشي بره يا سيم كارت.پيش فرض همش تو سيم كارت ميره. قسمت جالبتر اينكه تو قسمت note بيشتر از 30 - 40 تا كاراكتر قبول نميكنه. از اين دست نكات ريز زياد دارم تا بگم.
دوربينش هم كه تو فيلم برداري خوبه ولي عكاسيش تعريف نداره.رنگها توش پخش ميشن در مقايسه با سوني اريكسون C903.

mir_reza69
10-05-2010, 16:35
من مشکل اس ام اس دارم!!!لطفا کمک کنید.چرا بیشتر از 500 تا نمیشه ذخیره کرد؟راهی هست که بشه این مقدارو افزایش داد؟لطفا کمکم کنید!

corei7
10-05-2010, 20:37
کسی نیست یکم راجب gps این توضیح بده ؟ که چه برنامه ای واسش هست ؟ سرعتش چجوریه ؟و.....

apolixx
10-05-2010, 20:56
بلاخره راحت شدم.فروختمش رفت شرش رو از سرم واکردم.عمرا دیگه سمت این جور گوشی ها که همه فقط از روی شنیده هاشون ازش تعریف میکنن برم.تورو خدا تا چیزی رو ازش استفاده نکردین راجع بهش حرف نزنید و نظر ندید که خوبه و کلی چیزا داره و .....وجدانا اگر یکی راهنمایی درست میکردش که بابا جون این گوشی اونجوریم که تعریف میکنن نیست نمیرفتم بخرمش

AB
10-05-2010, 23:14
نگفتم 5800 بهتر از ایفون هست گفتم من از اون بیشتر از گوشیای دیگم راضی بودم.هم نسبت به قیمت هم نسبت به کارایی که ازش میخواستم.واقعا جت چیز قابل توجیحی نسبت به قیمتش مقابل استار نداره.توی نظر سنجی ها هم اکثر کسایی که شرکت میکنن اصلا این گوشی رو ندارند وفقط از روی شنیده ها نظر میدن که این چون cpu800 هستو اینجوریو اونجوریه پس گوشی خوبیه.ولی واقعا این یه استار یکم پیشرفتست و نسبت به قیمت 2 برابری به استار نمیارزه

من که فکر نمیکنم اینطوری باشه.کافیه استار و جت رو کنار هم مقایسه کنین.

من بخاطر سرعت زياد پردازنده،نوكيا 5800 رو دادم يك جت گرفتم ولي سرعت شون اصلا فرقي نداره. پردازنده و رم بيشتر شبيه يك سري اعداد و ارقامه و بايد ديد در عمل چي جواب ميده. هرچند سامسونگ تو بعضي المان ها مثل رزولوشن و كيفيت صفحه واقعا خوب كار كرده. جي پي اس نوكيا هم واقعا در نوع خودش بي نظيره و هركي دنبال جي پي اس خوبه فقط بايد نوكيا بگيره.

نوكيا به ريزترين خواسته هاي كاربر تو محصولاتش توجه كرده. اصلي ترين فاكتور رابط كاربري موبايل هست.من واقعا با رابط كاربري نوكيا حال ميكنم حتي اگر لازم باشه يك ذره بيشتر انگشتم رو فشار بدم. اكثر منوهاش به جا و دقيق طراحي شده و نيازهاي كاربر رو واقعا شناخته. همين سامسونگ جتي كه دارم. خدا نكنه تو يك فولدري زياد اهنگ ريخته باشي. اگر بخواهي يكيش رو پاك كني پيرتو در مياره. گزينه اي option براي هر فايل جداگانه نداره. واقعا اينو ديدم تو ذوقم خورد. يا اينكه نميتوني انتخاب كني sms هات تو گوشي بره يا سيم كارت.پيش فرض همش تو سيم كارت ميره. قسمت جالبتر اينكه تو قسمت note بيشتر از 30 - 40 تا كاراكتر قبول نميكنه. از اين دست نكات ريز زياد دارم تا بگم.
دوربينش هم كه تو فيلم برداري خوبه ولي عكاسيش تعريف نداره.رنگها توش پخش ميشن در مقايسه با سوني اريكسون C903.

درسته بعضی جاهاش ضعف داره ولی هیچ چیزی کامل نیست.باید نسبت به نیازهاتون گوشی رو انتخاب کنین.

رابط کاربری یه چیز کاملن سلیقه ای هست.آپشن برای هر فایل نمیدونم منظورتون چیه.ولی مشکل اس ام اس درسته خیلی اعصاب خورد کنه.قسمت نت هم 100 تا کاراکتر قبول میکنه که فکر نمیکنم کم باشه.چون فقط برای نت طراحی شده و قرار نیست دفتر خاطرات بشه.

دوربین سی 903 نویزش خیلی بیشتر از اینه.شاید محیط عکس برداریتون بد بوده.
من خودم وقتی میخاستم بخرم فقط مولتی میدیا مد نظرم بود و کامل ترین گوشی که کمتر از 400 تومن بود همین جت بود ولی مثلا اگه برنامه میخاستم حتما میرفتم دنبال اچ تی سی.کلاس میخاستم اپل میگرفتم.:27:

من مشکل اس ام اس دارم!!!لطفا کمک کنید.چرا بیشتر از 500 تا نمیشه ذخیره کرد؟راهی هست که بشه این مقدارو افزایش داد؟لطفا کمکم کنید!

متاسفانه هنوز این مشکل حل نشده.

کسی نیست یکم راجب gps این توضیح بده ؟ که چه برنامه ای واسش هست ؟ سرعتش چجوریه ؟و.....

صفحات قبل رو مطالعه کنین.مفصلا بحث شده.

بلاخره راحت شدم.فروختمش رفت شرش رو از سرم واکردم.عمرا دیگه سمت این جور گوشی ها که همه فقط از روی شنیده هاشون ازش تعریف میکنن برم.تورو خدا تا چیزی رو ازش استفاده نکردین راجع بهش حرف نزنید و نظر ندید که خوبه و کلی چیزا داره و .....وجدانا اگر یکی راهنمایی درست میکردش که بابا جون این گوشی اونجوریم که تعریف میکنن نیست نمیرفتم بخرمش

این فقط نظر شخصی شماست.شما متناسب با انتظاراتتون انتخاب نکردین و خب مطمئنا راضی نخواهید بود.

موفق باشین.

fariborz_1
11-05-2010, 06:27
دوستان
من وقتی عکس منوی جت رو تو اینترنت دیدم
الان با اونی که خودم دارم فرق میکنه
فرقش اینه که تو همین منویی که تو عکس بالا می بینید بقل موزیک پلیر منویی به اسم گوگل هست ولی مال من اسمش navigation هست
وقتی که روی این گزینه میرم ،گوشی یه پیام میده که باید مموری کارت بهش وصل کنی
من هم تا حالا براش مموری نخریدم ، در واقع قصد دارم یه 16 گیگ بخرم
چون دیگه موقع خرید این هیچی ته جیبم نموند ، حالا دارم واسه مموری پول جمع می کنم
اما حالا این navigation یعنی چی ؟

fariborz_1
11-05-2010, 06:37

من فعلآ با نقشه ی گوگل که روش نصبه و با gps سازگاره کار می کنم
مشکلی نداره خیلی سریع می گه که کجایی و نقشه هم که با اینترنت لود میشه
من حتی تو مسافرت هم که بودم امتحانش کردم ، وقتی تقریبآ با سرعت 50 به بالا بره دقیقآ حرکتتو تو نقشه می بینی
گاهی اوقات هم ممکنه وضعیتت رو یه خیابون اینور تر نشون بده
تا حالا که مشکلی نداشتم باهاش

aminkh17
11-05-2010, 08:06

واقعا من تعجب می کنم از این اظهار نظر
اگر فرقی رو شما متوجه نشدید اینجا رو ببینید

شاید به درد شما نمی خوره ولی من به شخصه از این امکانات
Wifi, DLNA, GPS, Exchange Server, Twitter Widget, Video Player, Front Camera, Canvas Drawing
بیشترین استفاده رو می کنم
شما همون 5700 نوکیا یا W810i رو استفاده کنی برات بهتره

---------- Post added at 08:06 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------

دوستان
من وقتی عکس منوی جت رو تو اینترنت دیدم
الان با اونی که خودم دارم فرق میکنه
فرقش اینه که تو همین منویی که تو عکس بالا می بینید بقل موزیک پلیر منویی به اسم گوگل هست ولی مال من اسمش navigation هست
وقتی که روی این گزینه میرم ،گوشی یه پیام میده که باید مموری کارت بهش وصل کنی
من هم تا حالا براش مموری نخریدم ، در واقع قصد دارم یه 16 گیگ بخرم
چون دیگه موقع خرید این هیچی ته جیبم نموند ، حالا دارم واسه مموری پول جمع می کنم
اما حالا این navigation یعنی چی ؟

در پست های قبلی راجع به این مورد صحبت شده است

apolixx
11-05-2010, 10:41
واقعا من تعجب می کنم از این اظهار نظر
اگر فرقی رو شما متوجه نشدید اینجا رو ببینید

Wifi, DLNA, GPS, Exchange Server, Twitter Widget, Video Player, Front Camera, Canvas Drawing

بیشترین استفاده رو می کنم

شما همون 5700 نوکیا یا W810i رو استفاده کنی برات بهتره

---------- Post added at 08:06 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------

در پست های قبلی راجع به این مورد صحبت شده است

شاید تا حالا بهتر از جت گوشی دسست نبوده که این واست خداست.ضمنا این بیشتر این امکاناتی که میگید اینجا کاربرد نداره.من هم استار داشتم هم جت هنوزم میگم قیمت جت نسبت به استار واقعا فضایی هست.CPU 800 اصلا توی استفاده نمودی نداره وخیلی چیزای دیگه.به شما هم ربطی نداره که واسه من نظر بدی از کدوم گوشی استفاده کنم.اینجا جای کل کل نیست.اگر کسایی که واقعا صاحب نظر هستند توضیح میدادن راجع به گوشی خیلی ها اشتباه انتخاب نمیکردند.من الان LEGEND گرفتم ونسبت به مبلغی که دادم ازش راضی هستم

patybor
11-05-2010, 18:53
درسته بعضی جاهاش ضعف داره ولی هیچ چیزی کامل نیست.باید نسبت به نیازهاتون گوشی رو انتخاب کنین.

رابط کاربری یه چیز کاملن سلیقه ای هست.آپشن برای هر فایل نمیدونم منظورتون چیه.ولی مشکل اس ام اس درسته خیلی اعصاب خورد کنه.قسمت نت هم 100 تا کاراکتر قبول میکنه که فکر نمیکنم کم باشه.چون فقط برای نت طراحی شده و قرار نیست دفتر خاطرات بشه.

دوربین سی 903 نویزش خیلی بیشتر از اینه.شاید محیط عکس برداریتون بد بوده.
من خودم وقتی میخاستم بخرم فقط مولتی میدیا مد نظرم بود و کامل ترین گوشی که کمتر از 400 تومن بود همین جت بود ولی مثلا اگه برنامه میخاستم حتما میرفتم دنبال اچ تی سی.کلاس میخاستم اپل میگرفتم.:27:

درسته رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هست ولي وقتي يك گوشي ميخري با اين قيمت اين همه تبليغ ديگه خنده داره همچين مشكلي داشتن.به قول دوستمون: تورو خدا تا چیزی رو ازش استفاده نکردین راجع بهش حرف نزنید و نظر ندید. پس معلومه شما هم تا حالا جت دستت نگرفتي:46:
تو گوشي قبليم ميشد يك آهنگ رو انتخاب كني بعد تو آپشن گزينه delete.ولي تو جت شما نميتوني كلا فايلي رو select يا highlite كني. بايد اول بزني delete بعد همه فايلاتو جلوي چشمت رديف ميكنه،سپس دو ساعت بايد بگردي فايل مورد نظر رو پيدا كني و در آخر خلاص بشي از اون فايل.
تازه يك چيز جالب ديگه هم از اين سامسونگ ديدم كه نميدونم از گوشي منه يا براي همه هست.وقتي گوشي روشن خاموش ميشه يا به كامپيوتر با كابل وصلش ميكنم ،تمام setting ها حالت اول كارخونه رو پيدا ميكنه. در مورد Alarm كه دوساعت زنگ مورد علاقه و ميزان صدا و حالتش رو انتخاب ميكنم ،ديگه نبايد ريست كنم چون ميپره. البته با شناختي كه از سامسونگ پيدا كردم بعيده فقط گوشي من اينجور باشه!!!

fariborz_1
12-05-2010, 06:47
فریمور گوشیم این هست
<SW WER>
s800MPOJB2
<CSC VER>
S800MXEFJB1
جدید تر از این هم اومده ؟

fariborz_1
12-05-2010, 15:54
[QUOTE=AB;4938407]

خیلی جالبه چرا رو گوشی شما فیرم ویر پرتغالی نصبه؟!!!خودت نصب کردی؟

آخرین فیرم ویر S800MDXJC1 هست.اینم آموزش:

QUOTE]
نه دوست عزيز
وقتي گوشي رو روشن كردم همين طوري بود تا زبانو پيدا كردمو انگليسيش كردم

mehryazdan
12-05-2010, 19:52
والله من این گوشی رو ندارم ولی او رویو هایی که ازش خوندم و تو سایتهای معتبر هم هست همه از این گوشی تعریف میکنند با توجه به امکاناتی هم که من تو سایتها میبینم واقعا فوق العاده هست من خودم N82 دارم ازش خسته شدم میخوام جت بخرم حالا شما تجربه بد داری من خودم هم میترسم ولی فکر نکنم اونقدر بد باشه به نظر من با 300 تومان پول واقعا گوشی خوبیه بخصوص اون صفحه نمایش که واقعا منو به خریدش تحریک میکنه

hesam68
12-05-2010, 21:00
سلام
یکی از دوستان قرار بود دیکشنری و بازی بازره
چی شد؟

mehryazdan
12-05-2010, 22:04
ممنون AB جان واقعا خوندن 480*720 معرکه هست یعنی اگر یک فیلم واید رو تبدیل کنید با کیفیت بسیار بالا میتونه بخونه به نظر من که واسه مولتی مدیا اهمیت میدم واقعا فوق العاده هست الان چند تا کلیپ HD دارم که اگر تبدیل کنم وای ..........

aminkh17
13-05-2010, 10:38
آقا شما نظر نمیدید دارید کل کل میکنید خوب منطقی ایراد بگو چرا دعوا داری ؟ کلا ادبیاتت تهاجمی هست
اما از کسایی که این گوشی دارن میخوام بدونم این گوشی فرمت Divx با رزولیشن 480*640 رو میتونه بخونه چون یکجا خوندم میتونه بخونه اگر اینجوری باشه واقعا فوق العاده هست به خصوص با اون رزولیشن واون صفحه یکی از دوستان زحمت بکشه یک فایل با کیفیت رو به اون رزولیشن تبدیل کنه ببینه میتونه بخونه یا نه اگر بخونه رسما DVD player میشه

عزیز می تونه بخونه بلی
تازه اگر فریمویرشو آپدیت کرده باشید می تونید از DLNA هم استفاده کنید مثلا اگر PS3 دارید می تونید اونجا فیلم بذارید تو گوشیتون نگاه کنید به به

Mahdi/s
13-05-2010, 10:57
سلام
یکی از دوستان قرار بود دیکشنری و بازی بازره
چی شد؟سلام اینجارو نگاه کن/////

برای الجی هست اما بیشترس رو جت ساپورت میکنه..

aminkh17
13-05-2010, 11:10
همین استار wifi نداره اگر شما این تکنولوزی بدردت میخورد هیچ وقت این دو گوشی رو باهم مقایسه نمیکردی من فردا پس فردا میرم یک مودم وایرلس میخرم با وایرلس میتونم اینترنتم رو با گوشیم و کامپیوترم به اشتراک بگذارم حالا استفاده تو دانشگاه و ... بماند

اگر یک لپتاپ وایرلس دار داشته باشی می تونی بجای مودم وایرلس هم ازش استفاده کنی
من برای شرکت یکی از دوستام که ADSL رو به لپتاپش وصل کردند و اتفاقا موبایل فروش هم هستند اینکارو کردم
دیگه لازم نشده مودم وایرلس بخرند با گوشیهاشون میرن تو وب
البته خوب مودم باشه هم که راحت تره

در مورد عکاسیشون جت زیاد زیاد شاخ نیست واسه همین از این موضوع میگذرم اما در مورد فیلمبرداری حت تا حدودی میتونه نیازهاتو در مواقع اضطراری برطرف کنه ولی استار ابدا

من خودم از اشخاصی هستم که به عکس اهمیت زیادی می دم، عکس گرفتنش زیاد هم بد نیست
مثلا می تونم به خیلی ها نشون بدم که مثلا عکسی که SonyEricsson X1 می گیره خیلی بهتره

اینم بهتون بگم که در دوربین کامپکت (همه موبایلها دوربینشون کامپکت هستند) بالاتر از 3.2 مگاپیکسل نداریم بقیه هم که می بینید قدرت های نرم افزاری است که این عددهای بالای مگاپیکسل رو میاره

در مورد سی پی یو من هم معتقدن با سیستم عامل جاوا این سی پی یو زیاد به درد نمیخوره و بیشتر یک رقم هست تا عمل شاید اگر روی این گوشی سی پی یو 400 مگا هرتز هم میذاشتند زیاد فرق نمیکرد ولی خوب حداقل تو پخش تصویری و فیلمبرداریش به درد میخوره اما تو سیستم عامل نه

CPU بالاتر به منوها زیاد ربطی نداره اونموقع ویندوز XP باید سریع منوهاش می اومدند
بیشتر در پخش فیلم و انجام عملیات پردازش تصویر است
دیدید تو اکثر گوشی های نوکیا پس از گرفتن عکس چند ثانیه ای باید منتظر شد و یا هنگام پخش فیلم گیر می کنه
در نرم افزارهای ویرایش تصاویر هم می تونید این سرعت رو لمس کنید
جت رو خودش یک Image Editor داره
تازه Dynamic Canvas رو استفاده کنید و حالی ببرید فایلهای انیمیشن فلش می سازه براتون بعد بلوتوث کنید برای زیدتون هاها JK

Majid393
13-05-2010, 16:11
@
apolixx
mohsen_nz87

رعایت کنید و به بقیه کاربرا هم توهین نکنید.
پستها هم بررسی و در صورت لزوم اخطار داده میشه.

fariborz_1
13-05-2010, 17:00
من فيلم فرينج رو كه تو سي دي با كيفيت divx بود رو همون جوري منتقل كردم به گوشيم
اوووووووف عجب تصويري بود به هر كسي نشون دادم كف كرد
حيف كه زير نويس رو نمي خونه يا نمي دونم چه جوري مي خونه !

AB
13-05-2010, 17:39
من فيلم فرينج رو كه تو سي دي با كيفيت divx بود رو همون جوري منتقل كردم به گوشيم
اوووووووف عجب تصويري بود به هر كسي نشون دادم كف كرد
حيف كه زير نويس رو نمي خونه يا نمي دونم چه جوري مي خونه !

نه زیرنویس نمیخونه.ولی برنامه های زیادی هست که زیرنویس رو میچسبونه به فیلم.

به نظر من خیلی کوچیک میشه.اینجا یه برنامه و روش استفادش هست.اگه امتحان کردی بگو نتیجش چطور بود.

اینم الان پیدا کردم.ببین به دردت میخوره یا نه.

با تشکر از همکار انجمن ,مجید.:11:

mohsen_nz87
13-05-2010, 21:27
با تشکر از AB عزیز بخاطر راهنمایی هاشون.......یه سئوال داشتم :
من قبلا از طریق WiFi گوشیم و به وسیله مودم Wireless دوستم خیلی راحت به اینترنت وصل می شدم و الان که خودم از همون برند مودم گرفتم وقتی که می خوام conect شم میزنه No response from AP و بعضی مواقع یه چیز دیگه میزنه که الان یادم نیست و نهایتا Conect نمیشه. مشکل از مودم و یا Adsl نیست چون با Wireless نوت بوکم راحت به اینترنت وصل می شم...
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......

AB
13-05-2010, 23:00
با تشکر از AB عزیز بخاطر راهنمایی هاشون.......یه سئوال داشتم :
من قبلا از طریق WiFi گوشیم و به وسیله مودم Wireless دوستم خیلی راحت به اینترنت وصل می شدم و الان که خودم از همون برند مودم گرفتم وقتی که می خوام conect شم میزنه No response from AP و بعضی مواقع یه چیز دیگه میزنه که الان یادم نیست و نهایتا Conect نمیشه. مشکل از مودم و یا Adsl نیست چون با Wireless نوت بوکم راحت به اینترنت وصل می شم...
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......

به احتمال زیاد مک آدرس فیلتر مودمتون فعاله.یعنی به غیر از مک آدرس هایی که براش تعریف شده اجازه استفاده دستگاهها رو نمیده.(مک آدرس شناسه کارت شبکه هست.)

بهتره تو قسمت مودم ها بپرسین.من خودم وایرلس ندارم دوستانی که دارن بهتر راهنمایی میکنن.:11:

outpost
13-05-2010, 23:47
]

عجب
پس شما 2 برابر پول بیشتر نسبت به استار دادی که از چیزهای بی ارزشی مثل دوربین جلو و یا تویتر استفاده کنی ، اونم تو ایران !؟

~ARDESHIR~
14-05-2010, 00:21
[/RIGHT]
[/LEFT]

عجب
پس شما 2 برابر پول بیشتر نسبت به استار دادی که از چیزهای بی ارزشی مثل دوربین جلو و یا تویتر استفاده کنی ، اونم تو ایران !؟

در اینکه استار نسبت به قیمتش ارزش خیلی بالایی داره شکی نیست ولی خب جتم نسبت به قیمتش کمبودی نداره
نسبت به استار رزولوشن 4 برابر داره و oled هست
سوکت 3.5 میلیمتری داره
وایرلس داره
gps داره
2 گیگ مموری داخلی داره
اسپیکر جدا داره
دوربینش 5 ه و فوکوس داره و فلش و فیلم برداری خیلی بهتر
خروجی tv
سی پی یو 800
و...

اینارو که جساب کنی مطمعناً ارزششو داره

Milad4171
14-05-2010, 01:42
من استار دارم. و فکر کنم الان با این مشخصاتی که جت داره با توجه به نیازهایی که هرکسی میتونه داشته باشه خریدن یا نخریدنش جای سوال داره. من خودم حاضر نیستم بخرمش چون هم گوشی با دوربین 5 داشتم هم مموری 8 گیگ رو استار دارم. وایرلس هم تو مکانش باید باشی ولی در کل LCD و سوکت 3.5 میلی متریش واقعا جای بحث داره.
نمیگم بده ولی قبول کنین که با این قیمت نمی ارزه!!! الان بازای رقابت خیلی زیاده!!!!

ferizebele
14-05-2010, 11:41
کسی میدونه چطور میتونم فریمور (S800MDXJC1) رو از سایت 4shared دانلود کنم چون تا حالا بیش از ده بار خواستم دان کنم با IDM نتونسته و حتی بیش از 90 درصد فایل رو گرفته و بعد ارور میده که نمیتونه بقیه فایل رو دان کنه.لطفا اگه کسی میدونه چطور میشه از سایت 4shared دانلود کنم کمک کنه که خیلی گیر این فریمورم چون تا حالا بیش از 20 بار گوشی رو فلش کردم و هر فریموری یک مشکلی داشته میخوام این یکی رو هم امتحان کنم.

fasters7
14-05-2010, 15:39
320 تومن. نمیدونم با چه گارانتی ای, ولی یه مغازه تو پایتخت این قیمت رو به من داد. چطوره ؟
قیمت هایی که دوستان الان دارن چیه ؟

fasters7
14-05-2010, 16:07
و دیگه اینکه گوشی رو برای پدرم میخوام که یه 3-4 سالی هستش که k300 دارن (تقریبا معنیش میشه این که حداقل به نظر اونقدرها نیازی به سیستم عامل و برنامه های مختلف و ... ندارن). به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟

corei7
14-05-2010, 18:43
حساسیت تاچ این گوشی تو چه حدیه ؟
شنیدم که پاسخ به لمسش کمی کند هستش.

fasters7
14-05-2010, 20:12
سلام
منم همین مشکلو داشتم وقبلا هم گفته بودم که یه خورده باطریش ضعیفه ولی کو گوش شنوا
(البته با عذر خواهی کامل از تمامی دوستان سامسونگی):10:

این مطلبی که من نقل قول کردم, مال قبل سال تحویله (!) ولی یه نکته ای هستش که دیدم خیلی از دوستان بهش اشاره کردن, راجع به باتری گوشی اون هم در اول خرید. این چیزیه که من جاهای مختلف از دوستان شنیدم و خودم هم تجربه کردم, اگه گوشی رو وقتی میخرین, یه چند هفته ای, بزارین اخطار باتری بده (مثلا برای زیر 5%) و بعد هر سری بزارین تا 100% شارژ بشه, بعد از یه مدت به قول معروف آب بندی میشه و اون موقع هستش که باید راجع به باتری گوشی نظر داد. مثلا hd2 رو اولش که بگیرین (اینطور که شنیدم) حداکثر یک روز و نیم باتری نگه میداره, ولی وقتی آب بندی بشه به 2.5 روز ارتقا پیدا میکنه. :46: (البته همینجا هم دوباره از دوستانی که توی فروم hd2 هستن تشکر میکنم که خیلی چیزها رو از اونها یاد گرفتم, خیلی !)
و یه چیز دیگه هم اینکه تا جایی که میتونین از این که گوشی به خاطر کمبود باتری خاموش بشه جلوگیری کنین که این هم ضرر میزنه
شاد و سربلند باشید

DD22
15-05-2010, 04:54
دوستان من قصد خرید این گوشی را دارم چند سوال راجع به این گوشی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
1. ایا نرم افزارGPS بر روی گوشی نصب است و در کل ایا جی پی اس ان خوب جواب می دهد ایا نقشه ایران و شهری را که در ان سکونت داری را میتوانی در گوشی داشته باشی
2.اینها مدل تقلبی هم دارتد یا خیر اگر دارند مدل اصلی را چطور می توان تشخیص داد
3.ایا برای نوشتن اس ام اس از زبان فارسی پشتیبانی میکند یا خیر
4.برای بدست اوردن فریمور گوشی از چه رمزی باید استفاده کنیم
5. اخرین فریمور این گوشی که ارائه شده است چیست مشخصات انرا برایم بگذارید
6.همراه این گوشی فروشنده باید چه چیزهایی را ارائه دهد رم داخل گوشی چند گیگ است و ایا امکان خرید رم جانبی برای گوشی هم وجود دارد تا چه مقداری را ساپورت می کند در مورد قیمت رمها هم توضیح دهید و اینکه ایا مدل تقلبی دارند یا نه برای خرید رم چه مارکی را بگیرم
:10::40::11:

fariborz_1
15-05-2010, 06:44
حساسیت تاچ این گوشی تو چه حدیه ؟
شنیدم که پاسخ به لمسش کمی کند هستش.

این مطلبی که من نقل قول کردم, مال قبل سال تحویله (!) ولی یه نکته ای هستش که دیدم خیلی از دوستان بهش اشاره کردن, راجع به باتری گوشی اون هم در اول خرید. این چیزیه که من جاهای مختلف از دوستان شنیدم و خودم هم تجربه کردم, اگه گوشی رو وقتی میخرین, یه چند هفته ای, بزارین اخطار باتری بده (مثلا برای زیر 5%) و بعد هر سری بزارین تا 100% شارژ بشه, بعد از یه مدت به قول معروف آب بندی میشه و اون موقع هستش که باید راجع به باتری گوشی نظر داد. مثلا hd2 رو اولش که بگیرین (اینطور که شنیدم) حداکثر یک روز و نیم باتری نگه میداره, ولی وقتی آب بندی بشه به 2.5 روز ارتقا پیدا میکنه. :46: (البته همینجا هم دوباره از دوستانی که توی فروم hd2 هستن تشکر میکنم که خیلی چیزها رو از اونها یاد گرفتم, خیلی !)
و یه چیز دیگه هم اینکه تا جایی که میتونین از این که گوشی به خاطر کمبود باتری خاموش بشه جلوگیری کنین که این هم ضرر میزنه
شاد و سربلند باشید

اگه با آیفون کار کرده باشی ، شاید یه کمی به نظرت کند بیاد ولی من با این حال هیچ کندی خاصی ازش ندیدم
من تو یه مجله خوندم که اگه با شارژر 1.2 میلی آمپر نوکیا شارژش کنید تا 40 درصد زمان شارژ شدنش کمتر میشه و دیر تر هم باتری خالی می کنه

part gah
15-05-2010, 09:12
درسته رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هست ولي وقتي يك گوشي ميخري با اين قيمت اين همه تبليغ ديگه خنده داره همچين مشكلي داشتن.به قول دوستمون: تورو خدا تا چیزی رو ازش استفاده نکردین راجع بهش حرف نزنید و نظر ندید. پس معلومه شما هم تا حالا جت دستت نگرفتي:46:
تو گوشي قبليم ميشد يك آهنگ رو انتخاب كني بعد تو آپشن گزينه delete.ولي تو جت شما نميتوني كلا فايلي رو select يا highlite كني. بايد اول بزني delete بعد همه فايلاتو جلوي چشمت رديف ميكنه،سپس دو ساعت بايد بگردي فايل مورد نظر رو پيدا كني و در آخر خلاص بشي از اون فايل.
تازه يك چيز جالب ديگه هم از اين سامسونگ ديدم كه نميدونم از گوشي منه يا براي همه هست.وقتي گوشي روشن خاموش ميشه يا به كامپيوتر با كابل وصلش ميكنم ،تمام setting ها حالت اول كارخونه رو پيدا ميكنه. در مورد Alarm كه دوساعت زنگ مورد علاقه و ميزان صدا و حالتش رو انتخاب ميكنم ،ديگه نبايد ريست كنم چون ميپره. البته با شناختي كه از سامسونگ پيدا كردم بعيده فقط گوشي من اينجور باشه!!!

اینکه گفتی گوشیتو به کامپیوتر میزنی همه چیز برمیگرده به حالت کارخونه ای رو نمی دونم ولی من وقتی گوشیمو وصل میکنم به کامپیوتر و یه چیزی توش میریزم وقتی از کامپیوتر جداش میکنم یه چند دقیقه ای طول میکشه تا رممو بخونه تازه مصیبت از جایی شروع میشه که بخوای مثلا رم 4 گیگ و پرش کنی اون موقع که باید بری بیرون یه دوری بزنی یه آب هویج بستنی بخوری بعد بیای ببینی رمت و خونده یا نه.من قبلا نوکیا داشتم و اصلا چنین مشکلی رو نداشتم . ولی خواب بهش عادت کردم رمم و زیاد پر نمی کنم تا زود تر لود شه .ولی من جتم و دوست دارم چون چیزای دیگش منو کشته!!!:27:

mohsen_nz87
15-05-2010, 10:45
دوستان کسی میدونه که آیا میشه آیکن های منو را از یه صفحه به صفحه دیگه منتقل کرد یا نه؟

aminkh17
15-05-2010, 11:13
[/RIGHT]
[/LEFT]

عجب

دقیقا
بی ارزش شاید برای شما نه من

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

من استار دارم. و فکر کنم الان با این مشخصاتی که جت داره با توجه به نیازهایی که هرکسی میتونه داشته باشه خریدن یا نخریدنش جای سوال داره. من خودم حاضر نیستم بخرمش چون هم گوشی با دوربین 5 داشتم هم مموری 8 گیگ رو استار دارم. وایرلس هم تو مکانش باید باشی ولی در کل LCD و سوکت 3.5 میلی متریش واقعا جای بحث داره.
نمیگم بده ولی قبول کنین که با این قیمت نمی ارزه!!! الان بازای رقابت خیلی زیاده!!!!
از رقیبای jet میشه LG Arena رو نام برد که هم قیمت هستند

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

کسی میدونه چطور میتونم فریمور (S800MDXJC1) رو از سایت 4shared دانلود کنم چون تا حالا بیش از ده بار خواستم دان کنم با IDM نتونسته و حتی بیش از 90 درصد فایل رو گرفته و بعد ارور میده که نمیتونه بقیه فایل رو دان کنه.لطفا اگه کسی میدونه چطور میشه از سایت 4shared دانلود کنم کمک کنه که خیلی گیر این فریمورم چون تا حالا بیش از 20 بار گوشی رو فلش کردم و هر فریموری یک مشکلی داشته میخوام این یکی رو هم امتحان کنم.

میتونید از این سایت کمک بگیرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فقط چون ظرفیتش زیاده باید یه حساب بسازید 2هزار تومن هست هزینش خیلی راحت می تونید عضو شوید

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

اینکه گفتی گوشیتو به کامپیوتر میزنی همه چیز برمیگرده به حالت کارخونه ای رو نمی دونم ولی من وقتی گوشیمو وصل میکنم به کامپیوتر و یه چیزی توش میریزم وقتی از کامپیوتر جداش میکنم یه چند دقیقه ای طول میکشه تا رممو بخونه تازه مصیبت از جایی شروع میشه که بخوای مثلا رم 4 گیگ و پرش کنی اون موقع که باید بری بیرون یه دوری بزنی یه آب هویج بستنی بخوری بعد بیای ببینی رمت و خونده یا نه.من قبلا نوکیا داشتم و اصلا چنین مشکلی رو نداشتم . ولی خواب بهش عادت کردم رمم و زیاد پر نمی کنم تا زود تر لود شه .ولی من جتم و دوست دارم چون چیزای دیگش منو کشته!!!:27:
باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

دوستان کسی میدونه که آیا میشه آیکن های منو را از یه صفحه به صفحه دیگه منتقل کرد یا نه؟

اگر فریم ویرشو به ورژن اروپا یا S800MDXJC1 آپدیت کنی میشه

patybor
15-05-2010, 14:40

البته همه چیزش برنمیگرده به حالت کارخونه(يعني تمام تنظيمات مثل موقعي كه آكبند از كارخونه اش درمياد).مثلا تنظيمات Alarmو Default memory ريست ميشه.Default memory يعني دوربين و بلوتوث و غيره رو ميزاري رو مموري كارد ذخيره بشه.
حالتي كه وقتی از کامپیوتر جداش میکني یه چند دقیقه ای طول میکشه تا رم رو بخونه من هم دارم.كلا تو بحث pc connectivity نوكيا قويتره. برنامه pc suite نوكيا قابليتهاش خيلي بيشتره.كاركردن باهاش راحت تره.
كلا من نميفهمم چرا تايپ فارسي تو سامسونگ اينجوريه. يعني اساسا كاربراي فارسيش رو آدم حساب نكرده. يعني واقعا خود مهندس هاي سامسونگ راضي ميشن اين ريختي تايپ كنن.
يك نكته اي رو لازمه كه بگم.من تو اين يكي دو سالي كه عضو اين فروم هستم تا چند روز پيش هيچ پست و تاپيك و امثالهم نداشتم.فقط ميخوندم. ولي اين سامسونگ جت باعث شد كه بنويسم

patybor
15-05-2010, 14:52
راستي تو اين تايپ مسخره اش كسي نميدونه چطوري ميشه رفت وسط نوشته ات؟ دو خط نوشته باشي اگر بخواهي بري چيزي رو پاك كني اعصابت رو خرد ميكنه. اگر ديديد ديگه نيومدم پست بذارم بدونيد گوشي ام رو عوض كردم

outpost
15-05-2010, 15:26
آيا تو گوشي جت ، امكان قفل گذاشتن روي گالري ، دفترچه تلفن و.... وجود داره ؟

AB
15-05-2010, 16:23
آيا تو گوشي جت ، امكان قفل گذاشتن روي گالري ، دفترچه تلفن و.... وجود داره ؟

بله.......

mohsen_nz87
15-05-2010, 17:24
جواب سئوال قبلیمونو که کسی نداد..:41:
من شنیدم گوشی از پردازنده 800mh بطور کامل استفاده نمیکن،.آیا همچین چیزی درسته؟اگه آره،چطور میشه از پردازنده گوشی بطور کامل استفاده کرد ؟ :20:

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

یه سئوال دیگه هم داشتم که یادم رفت:
آیا میشه فایلی رو داخل گوشی مخفی کرد یا روی یه پوشه خاص پسورد گذاشت؟ ( البته نه کل گالری ، فقط یه پوشه خاص داخل گالری )

DD22
16-05-2010, 06:20
دوستان من قصد خرید این گوشی را دارم چند سوال راجع به این گوشی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
1. ایا نرم افزارGPS بر روی گوشی نصب است و در کل ایا جی پی اس ان خوب جواب می دهد ایا نقشه ایران و شهری را که در ان سکونت داری را میتوانی در گوشی داشته باشی
6.همراه این گوشی فروشنده باید چه چیزهایی را ارائه دهد رم داخل گوشی چند گیگ است و ایا امکان خرید رم جانبی برای گوشی هم وجود دارد تا چه مقداری را ساپورت می کند در مورد قیمت رمها هم توضیح دهید و اینکه ایا مدل تقلبی دارند یا نه برای خرید رم چه مارکی را بگیرم

دوستان برای خرید احتیاج به پاسخ شما کارشناسان این گوشی دارم امیدوارم پاسخ جامعی دریافت کنم با تشکر

AB
16-05-2010, 08:46

1-نه روش نصب نیست باید خودتون نصب کنین.(به صفحات قبل مراجعه کنین.)

2-نمیدونم ولی فکر نکنم تقلبی داشته باشه.(تا وقتی که من خریدم برادران چینی زحمت تقلبیش رو نکشیده بودن.الان نمیدونم.)

3-بله فیرم ویری که روش هست فارسی هم پشتیبانی میکنه.

4-#1234#*

5-S800MDXJC1.این فیرم ویر برای آسیای شرقی هست.نمیشه باهاش فارسی نوشت.ولی فارسی رو چپکی میتونه بخونه مثلا سامسونگ رو اینطوری مینویسه گ ن و س م ا س.

6-یه کیف کوچیک چرمی+هدفون+سی دی برنامه+خود گوشی:27:

رم داخلی 2 نوع 8 گیگ و 2 گیگی داره.مموری هم تا 16 گیگ ساپورت میکنه.در مورد قیمت و مارک و تقلبی بودن چیزی نمیتونم بهت بگم چون 95% فلش های تو بازار تقلبین.من خودم Team Group هشت گیگ کلاس 6 خریدم و خیلی هم راضیم.تا حالا هم تقلبیش رو ندیم.یه نکته مهم تو خرید مموری کلاس مموری هست.سعی کن کلاس 6 بگیری.معمولا برای گوشی ها کلاس 2 میبندن که اصلا برای این گوشی خوب نیست و سرعتش رو فوق العاده پایین میاره.متاسفانه راهی هم برای تشخیص تقلبی بودن نیست غیر از این که ببندی رو گوشی و تو ویندوز تستش کنی.

من شنیدم گوشی از پردازنده 800mh بطور کامل استفاده نمیکن،.آیا همچین چیزی درسته؟اگه آره،چطور میشه از پردازنده گوشی بطور کامل استفاده کرد ؟ :20:

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

یه سئوال دیگه هم داشتم که یادم رفت:
آیا میشه فایلی رو داخل گوشی مخفی کرد یا روی یه پوشه خاص پسورد گذاشت؟ ( البته نه کل گالری ، فقط یه پوشه خاص داخل گالری )

بله به طور کامل استفاده نمیکنه.چون باتریش رو فوری خالی میکنه.اگه نرم افزاری نیاز داشت خودش به طور اتوماتیک سرعت پردازنده رو بالا میبره.البته کدی هست که بشه سرعتش رو روی 800 فیکس کرد ولی من به هیچ وجه توصیه نمیکنم.

نه فقط کل گالری رو میشه رمزدار کرد.

mohsen_nz87
16-05-2010, 11:02
چرا بازی هایی که واسه جت هست گرافیک پایینی دارن؟ آیا بازی که با شتابسنج کار کنه ( مثل بازی ماشینی توی 5800 ) واسه جت نیومده؟:41:
AB جان ، من صفحات مربوط به بازی های لمسی رو خوندم. ولی آخرش نفهمیدم کدوماش رو جت جواب میدن.چون دایلاپی هستم و حجم پکای بازی ها زیاده هنوز هیچکدومو دانلود نکردم...اگه یه راهنمایی کنی و فقط صفحه ای که بازی های داخلش روی جت جواب میدن رو بگی ممنون میشم...:20:

outpost
16-05-2010, 11:24

يعني واقعا امكان Mark كردن فايلها وجود نداره ؟!! :18:

اگه به كامپيوتر وصلش كنيم ، تنظيمات آلارم ريست ميشه ؟!!:18:

~ARDESHIR~
16-05-2010, 11:31
يعني واقعا امكان Mark كردن فايلها وجود نداره ؟!! :18:

اگه به كامپيوتر وصلش كنيم ، تنظيمات آلارم ريست ميشه ؟!!:18:

در مورد مارک کردن این گوشی بر عکس بقیه گوشیهاست مثلاً شما تو یه گوشی دیگه میخای چندتا فایلو بلوتوث کنی اول میای میگردی مارک میکنی بعد سند میکنی
تو این گوشی اول دکمه سند رو میزنی بعد کنار فایلها یک مربع برای مارک کردن میاد و مارک میکنی
خب حالا این اشکالش چیه ؟ ینی چه فرقی میکنه که دوستمون میاد میگه باید بگردی ؟ خب اونجوریم باید بگردی !
پس این هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و خیلی راحته

در مورد وصل کردن به کامپیوتر 100% مشکل از گوشی این دوستمونه ... هیچ گوشیی اینجوری نیست حتا d600 که مال چند سال پیشه

outpost
16-05-2010, 12:18
در مورد مارک کردن این گوشی بر عکس بقیه گوشیهاست مثلاً شما تو یه گوشی دیگه میخای چندتا فایلو بلوتوث کنی اول میای میگردی مارک میکنی بعد سند میکنی

فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.

دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.

اونوقت بايد برم توي سند و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!

اين مسخره ترين مديريت فايلي هستش كه تا به حال شنيدم.

كلا از Samsung Jet نااميد شدم.

==========

من كل اين تاپيك رو خودنم و اشكالات موجود در جت رو همه رو توي اين پست خلاصه وار گفتم.

اگه دوست داشتيد ، ميتونيد اينجا بخونيد.

~ARDESHIR~
16-05-2010, 14:13
فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.

دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.

اونوقت بايد برم توي سند و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!

اين مسخره ترين مديريت فايلي هستش كه تا به حال شنيدم.

كلا از Samsung Jet نااميد شدم.

==========

من كل اين تاپيك رو خودنم و اشكالات موجود در جت رو همه رو توي اين پست خلاصه وار گفتم.

اگه دوست داشتيد ، ميتونيد اينجا بخونيد.

نه خیر دوست عزیز نیازی به همچین کاری نیست ... شما عکسو باز میکنی بعد میری تو منو میزنی سند
اون چیزی که من گفتم برای چندتا فایله وگرنه واسه 1 فایل اینکارا لازم نیست

outpost
16-05-2010, 14:35
نه خیر دوست عزیز نیازی به همچین کاری نیست ... شما عکسو باز میکنی بعد میری تو منو میزنی سند
اون چیزی که من گفتم برای چندتا فایله وگرنه واسه 1 فایل اینکارا لازم نیست

حالا 1 فايل نه.

فرض كن مي خوام چندتا فايل براي دوستم بفرستم. بايد دوباره تو 800 فايل بگردم. اين با عقل جور در مياد !

patybor
16-05-2010, 18:54
حالا 1 فايل نه.

فرض كن مي خوام چندتا فايل براي دوستم بفرستم. بايد دوباره تو 800 فايل بگردم. اين با عقل جور در مياد !

حالا باز دست سامسونگ درد نكنه كه براي سند هر يك فايل داخل اون فايل كه ميري گزينه سند گذاشته(چه عكس باشه يا فايل صوتي).ولي براي delete نداره همچين چيزي. البته فقط براي عكس داره.حسابش رو بكن. داري تو 300تا اهنگ ميگردي ببيني كدومش بدرد نميخوره پاك كني.به 150تا كه رسيدي ميخواهي اونو پاك كني. اگه delete رو بزني ميره اول فايلات. بايستي دو ساعت بگردي تا دوباره اون فايلو پيدا كني. شايد براي كاربراي سامسونگ چيز عجيبي نباشه ولي كسي كه فقط نوكيا كار كرده مثل من اين يك فاجعه است.:wac:
يك دوستي جايي ميگفت اين ايرادها بخاطر سيستم عامل نداشتن جت هست.درصورتي كه گوشي هايي مثل سوني اريكسون هم سيستم عامل ندارن ولي اصلا اين ايرادات توش نيست.

rouzbeh_ziafati
17-05-2010, 15:42
گوشیم زنگ خورده بود و چون جواب نداده بودم رفته بود روی پیغام گیر ، برای پیغام گذاشتند و حالا هرکاری میکنم نمی دونم از کجا میشه این پیغام رو شنید و پاک کرد ؟!
آیکن اینکه پیغام ضبط شده دارم اون بالای صفحه نشون داده میشه و lcd هم روشن میمونه ؛ آخرش برای اینکه lcd خاموش بشه مجبور شدم که موبایل رو روشن خاموش کنم اما هنوز اون آیکن باقی مونده و نتونستم پیغام ضبط شده رو بشنوم
کسی میدونه از کدوم قسمت باید برم برای پیام های ضبط شده ؟

n.persia
17-05-2010, 20:42
پيغامهاي صوتي توي قسمت پيامها ( sms ) و زير مجموعه (Answering machine inbox) زخيره ميشه، از همين آدرس پخش و خذف ميشند

rouzbeh_ziafati
17-05-2010, 22:20
هر کاری کردم نتونستم برای contact هام عکس بگذارم ، طوری که وقتی بهم زنگ می زنند عکسشون روی صفحه بیفته !
آیا راهی وجود نداره؟ یا من پیدا نکردم

AB
17-05-2010, 22:29
هر کاری کردم نتونستم برای contact هام عکس بگذارم ، طوری که وقتی بهم زنگ می زنند عکسشون روی صفحه بیفته !
آیا راهی وجود نداره؟ یا من پیدا نکردم

تو فون بوک شخص مورد نظرو انتخاب کن.ادیت رو بزن.بالای صفحه یه آیکن عکس هست.اگه روش اشاره کنی باز میشه و 3 تا گزینه Remove و Take Photo و Caller Image داره.هم میتونی همونجا عکس بگیری و با گزینه سوم هم مسیر عکس رو بده و آخر سر سیو کن.:11:

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

پيغامهاي صوتي توي قسمت پيامها ( sms ) و زير مجموعه (Answering machine inbox) زخيره ميشه، از همين آدرس پخش و خذف ميشند

برای من همچین گزینه ای نداره.میشه بگین از کجا میشه فعالش کرد.

mohsen_tanha021
17-05-2010, 23:56
من از این برچسب های ضدخش رو گوشیم چسبوندم به نظر شما تاثیری توی تاچش داره؟
چون احساس میکنم تاچش یه جوریهههه!!!
تاچ کوربی از گوشی من بهتره مخصوصا برای اس ام اس نوشتن.
فریمورم هم جدیدترین فریموره s800mdxjc

hateftotti
18-05-2010, 07:10
من از این برچسب های ضدخش رو گوشیم چسبوندم به نظر شما تاثیری توی تاچش داره؟
چون احساس میکنم تاچش یه جوریهههه!!!
تاچ کوربی از گوشی من بهتره مخصوصا برای اس ام اس نوشتن.
فریمورم هم جدیدترین فریموره s800mdxjc

دوست عزیز من هم همین فرمور رو دارم فقط یه مشکل کوچیک دارم که وقتی گوشی رو خاموش میکنم حتما باید یه لحظه به برق بزنمش تا گوشی دوباره روشن شه شما هم این مشکل رو داری؟؟؟

AB
18-05-2010, 08:00
دوست عزیز من هم همین فرمور رو دارم فقط یه مشکل کوچیک دارم که وقتی گوشی رو خاموش میکنم حتما باید یه لحظه به برق بزنمش تا گوشی دوباره روشن شه شما هم این مشکل رو داری؟؟؟

منم این فیم ویر رو ریختم ولی همچین مشکلی نداره.شاید دکمه پاورش رو کم نگه میدارین.

fariborz_1
18-05-2010, 09:59
امروز يه چيز جالب ديگه تو جت ديدم
وقتي تو حالت mass strong بود يه دفعي ديدم گوشيم داره زنگ مي خوره و يكي از دوستام بود
كلي حال كردم
اي ول :31:

milad_8n
18-05-2010, 11:25
من تا حالا فرمویر گوشیم رو آپ نکردم یعنی همون اولی هستش که خریدم
مشکلی هم ندارم . فقط تو gsm arena چیزای جذابی نوشته بود که خیلی گوشی فرق میکنه کلی چیز جدید اضافه میشه
حالا نظر شما رو میخام که ارزش اپدیت رو داره یا نه ؟
چون دوستان هر کدوم که اپدیت کردن یه انتقادی نسبت به آپدیت جدید شون کردن.

milad_8n
18-05-2010, 11:28

اگه مشکل شما حل نشده این لینک مستقیم برای دانلود هستش

Elis
18-05-2010, 22:15
من جدیدترین فریم ویر S800MDXJC1 رو روی گوشیم ریختم
تو این فریم ویر تاچش عالی شده و کاملا قابل حسه
زبان فارسی رو نداره اما وقتی اس ام اس فارسی میاد حروفها همه برعکسن مثلا چطوری رو اینطور مینویسه : ی ر و ط چ
Aswring Machine یا همون منشی تلفنی متاسفانه تو این فریم ویر نیست
کارکردن باهاش هم از سرعت خوبی برخورداره

DD22
19-05-2010, 08:30
دوستان یک سوالی داشتم راجع بع مدل خاور میانه ای این گوشی یعنی مدلs8003 ایا این مدل زبان فارسی را به هنگام نوشتن اس ام اس یا قرار گرفتن اسام اس در اینباکس گوشی پشتیبانی می کند دوستانی که تست کرده اند لطفا پاسخ دهند
2.این گوشی دارای دو نمونه رم داخلی 2GB و 8GB است از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارند شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
3. نرم افزار اصلی GPS برای نصب روی گوشی چه نام دارد بین نرم افزارهایTREKBUDDY وگارمین چه تفاوتی وجود دارد برای نصب روی GPS کدام یک از این دو نوع نرم افزار را باید روی گوشی نصب کرد تفاوت بین TREKBUDDY و گارمین در چیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر

aliex_lex
19-05-2010, 17:37
دوستان قاط زده گوشيم!!!:19: الان ديگه صداش در نمياد فك ميكنه تو حالتي كه هندسفري بهش وصل ولي وصل نيست ولي وقتي هندسفري رو بهش وصل ميكنم صدا رو تو هندسفري ميشنوم !! چييييي كااااارررر كنم؟؟؟؟؟؟؟

aliex_lex
19-05-2010, 17:43
نميدونم چي شد درست شد!!!
يه سوال ديگه فروير گوشي من jpl1 هست به نظرم كه تاچش خوبه مي خوام ببينم كسي اين داشته بعد S800MDXJC1 اينو بريزه
فرقش چيه؟ ارزش عوض كردن داره؟

DD22
20-05-2010, 06:51
دوستان یک سوالی داشتم راجع بع مدل خاور میانه ای این گوشی یعنی مدلs8003 ایا این مدل زبان فارسی را به هنگام نوشتن اس ام اس یا قرار گرفتن اسام اس در اینباکس گوشی پشتیبانی می کند دوستانی که تست کرده اند لطفا پاسخ دهند
2.این گوشی دارای دو نمونه رم داخلی 2GB و 8GB است از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارند شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
3. نرم افزار اصلی GPS برای نصب روی گوشی چه نام دارد بین نرم افزارهایTREKBUDDY وگارمین چه تفاوتی وجود دارد برای نصب روی GPS کدام یک از این دو نوع نرم افزار را باید روی گوشی نصب کرد تفاوت بین TREKBUDDY و گارمین در چیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر

دوستان کسی پاسخگونیست مخصوصا سوال 3:41::13::41:

aminkh17
20-05-2010, 11:35
دوستان کسی پاسخگونیست مخصوصا سوال 3:41::13::41:
تا اونجایی که من می دونم گارمین نسخه Java نداره که بتونید تو این کوشی نصب کنید
در مورد سوال اول بلی فارسی رو کاملا ساپورت می کنه

hasan_ta
22-05-2010, 12:07
با عرض سلام و خسته نباشید
مرورگر وب این گوشی بعضی از صفحات رو بطور کامل نمیاره
از طرف دیگه opera mini هم نوشته های فارسی رو چپکی نشون میده
میخواستم مرورگر NetFront ورژن جاوا رو تو گوشی بریزم ولی هیچ جوره پیداش نکردم
اگه کسی ورژن جاوای این برنامه رو داره خواهشا بذاره رو سایت که خیلی دنبالشم
ممنون

part gah
22-05-2010, 17:35
aminkh17
باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد.

---------------------------
هر چی فریم ویر دیدم یه مشکلی داشت که ازش خوشم نیود .مساله من سر تایپ فارسی موقع اس ام اس دادن و همین طور اس ام اس فارس که واسم میفرستند و بتونم بخونم.اگه فریم ویر خوب با این ویژگی سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنی تا مشکل اصلیم که همون دیر لود شدن رمم بعد از اتصال به کامپیوتر هست بر طرف بشه:10:

AB
22-05-2010, 22:50
aminkh17
باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد.

---------------------------
هر چی فریم ویر دیدم یه مشکلی داشت که ازش خوشم نیود .مساله من سر تایپ فارسی موقع اس ام اس دادن و همین طور اس ام اس فارس که واسم میفرستند و بتونم بخونم.اگه فریم ویر خوب با این ویژگی سراغ داری خوشحال میشم معرفی کنی تا مشکل اصلیم که همون دیر لود شدن رمم بعد از اتصال به کامپیوتر هست بر طرف بشه:10:

فرم ویر فارسی 2 تا هست که یکیش رو فقط نمایندگی ها دارن و تو نت فقط یه نسخه موجوده.

دیر لود شدن رم هم مربوط به خود رمه و فیرم ویر تاثیری نداره.

EHTEMALAN
23-05-2010, 01:36
آقا ای موضوع پیغام گیر چه جوری فعال میشه؟ بگید فعالش کنیم کلی حال کنیمفریمویر ما s8003jpil1 هست و فارسی رو راحت میخونه فقط فایل های wordرو چپکی میخونه به نظر شما میخاد آپدیت کنم؟

EHTEMALAN
23-05-2010, 01:41
راستی من یه رم 8گیگ اصلی با کلاس 2انداختم روش و یه هفته واسه امتحانش هم گوشی رو پر کردم هم رم رو (از همه مدل عکس/فیلم سینمایی و کلیپ/آهنگ/برنامه)و چیزی مثل هنگی توش ندیدم الانم خیلی راحت کار میکنه....فقط خاستم برای اطلاع بگم که اگر 6هم نبود شاید بعضی کلاس2 هم جواب بده

hasan_ta
23-05-2010, 12:53
دوستان خواهشا یکی جواب بده تا مشکل ما هم بلکه حل شه:41:

مرورگر وب این گوشی بعضی از صفحات رو بطور کامل نمیاره
از طرف دیگه opera mini هم نوشته های فارسی رو چپکی نشون میده
میخواستم مرورگر NetFront ورژن جاوا رو تو گوشی بریزم ولی هیچ جوره پیداش نکردم
اگه کسی ورژن جاوای این برنامه رو داره خواهشا بذاره رو سایت که خیلی دنبالشم
ممنون

mohsen_nz87
23-05-2010, 19:15
دوست عزیز اینکه فارسی رو چپکی نشون مشکل از فریمورت باید باشه..حالا فریمورت رو بگو چیه...؟:5:

DD22
24-05-2010, 01:36
دوستان در یکی از سایتها خواندم که برنامه نقشه شهرها ی ایران برای استفاده از جی پی اس در این نوع از گوشیها وجود ندارد و به نوعی استفاده کاملی از جی پی اس این نوع از گوشیها نمی توان کرد در کل برنامه برای گوشیهای نوکیا برای استفاده از جی پی اس در ایران بسیار بیشتر از گوشیهای سامسونگ است دلیل ان هم این است چون گوشیهای سامسونگ منظور همین مدل جت است از سیستم عامل خاصی استفاده نمی کند به همین دلیل با فقر برنامه مواجه است دوستانی که این مدل گوشی را دارند ایا در مورد جی پی اس این موضوع را تایید می کنند که کار ایی که در گوشیهای نوکیا مثل 5800 وجود دارد در مدل جت وجود ندارد در کل دوستان یک خلاصه وضعیتی از سیستم جی پی اس در این گوشیها ارائه دهند با تشکر:10::40::11:

mortezaon
24-05-2010, 03:03
اگه رم 4 گيگ كلاس 1 باشه كند ميشه .

.

outpost
24-05-2010, 07:16
دوستان در یکی از سایتها خواندم که برنامه نقشه شهرها ی ایران برای استفاده از جی پی اس در این نوع از گوشیها وجود ندارد و به نوعی استفاده کاملی از جی پی اس این نوع از گوشیها نمی توان کرد در کل برنامه برای گوشیهای نوکیا برای استفاده از جی پی اس در ایران بسیار بیشتر از گوشیهای سامسونگ است دلیل ان هم این است چون گوشیهای سامسونگ منظور همین مدل جت است از سیستم عامل خاصی استفاده نمی کند به همین دلیل با فقر برنامه مواجه است دوستانی که این مدل گوشی را دارند ایا در مورد جی پی اس این موضوع را تایید می کنند که کار ایی که در گوشیهای نوکیا مثل 5800 وجود دارد در مدل جت وجود ندارد در کل دوستان یک خلاصه وضعیتی از سیستم جی پی اس در این گوشیها ارائه دهند با تشکر:10::40::11:

نه اصلا اينطور نيست.

با برنامه TrekBuddy ميشه از GPS گوشيهاي جاوا استفاده كرد.

توي انجمن مويابل خودمون ، آموزش كاملش هست. يه سرچي بزن. پيدا ميكني.

outpost
24-05-2010, 10:02
مقايسه كيفيت عكاسي Samsung Jet و دوربين ديجيتال Olympus SP-565UZ

Samsung Jet

Olympus SP-565UZ

Samsung Jet

Olympus SP-565UZ

outpost
24-05-2010, 12:08
قيمت جديد جت : 300 تومن با گارانتي اصلي

======

كسي ميدونه كه جت 8 گيگ با گارانتي اصلي در ايران موجوده يا نه و اگر هست قيمتش چنده ؟

AB
24-05-2010, 19:25
مقايسه كيفيت عكاسي Samsung Jet و دوربين ديجيتال Olympus SP-565UZ

Samsung Jet

Olympus SP-565UZ

Samsung Jet

Olympus SP-565UZ

خب دوست عزیز مقایسه دوربین موبایل با دوربین دیجیتال کار درستی نیست.انگار دارین بنز آخرین مدل و پیکان 47 رو مقایسه میکنین.:27:

EHTEMALAN
25-05-2010, 00:53
دمت گرم عزیز دوربین دیجیتال رو با جت مقایسه میکنی؟ خوبه داری میگی دوربین دیجیتال...... شما برو با یه گوشی 5 مگا مقایسه کن. تازه این گوشی هست عزیز دوربین که نیست من به شخصه عکسش رو با n95نوکیا و sekret الجی وk850 سونی مقایسه کردم و اصلا کم نمیاره و در عکس با arena یکم کم بیاره اما در عوض فیلمش بهتره

outpost
25-05-2010, 07:22
عکس با arena یکم کم بیاره اما در عوض فیلمش بهتره

تمام سايتها و نظر سنجي ها بر عكس گفته شما هستن

همه ميگن JET توي عكاسي بهتره و توي فيلمبرداي پايين تر از ال جي . ولي شما بر عكس اين حرف رو ميزنيد.

شما مطمني كه Arena تو عكاسي بهتره ؟

AB
25-05-2010, 08:38
تمام سايتها و نظر سنجي ها بر عكس گفته شما هستن

همه ميگن JET توي عكاسي بهتره و توي فيلمبرداي پايين تر از ال جي . ولي شما بر عكس اين حرف رو ميزنيد.

شما مطمني كه Arena تو عكاسي بهتره ؟

کاری نداره که!!!

تو سایت های ریویو نگاه کن.عکس های آرینا نویزش خیلی بیشتره.

اینم چند خط در مورد فیلم برداری

جت:

آرینا

aminkh17
25-05-2010, 09:34
Opera Mini همیشه یه همچنین مشکلی داشته
بسته به فریم ویرتون امتحان کنید
1- ورژن فارسی رو از سایتش بگیرید
2- Patch فارسی ساز به برنامه جاوا بزنید توسط patchFontME.jar

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

سلام دوستان برای استفاده از GPS و نقشه ها یک برنامه جدید به نام WeTravel است نرم افزار آزاد برای گوشی های جاوا و دارای نقشه برای همه جا و کلی امکانات می باشد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کسی از دوستان از این برنامه استفاده کرده است
من تازه دیدمش سعی می کنم نصب کنم کسی اگر آموزش داره لطفا قرار بده

outpost
25-05-2010, 12:20
کاری نداره که!!!

تو سایت های ریویو نگاه کن.عکس های آرینا نویزش خیلی بیشتره.

[/CODE]

منم حرف شما رو تاييد ميكنم كه عكسبرداري جت از LG Arena بهتره.

سمپل فيلمبرداري JET و Arena رو ديدم. بدون شك Arena توي فيلمبرداري بهتر از Jet عمل ميكنه.

فيلمهاي جت پر از پيكسل هستش و صدا اصلا راضي كننده نيست. ( حدود 16kb)

كيفيت فيلم Arena بهتر بود و كيفيت صدا خيلي بهتر بود ، به اضافه اينكه LG Arena يه ميكروفون مخصوص براي فيلمبرداري در پشت گوشي داره.

ميتونيد سمپلهاي فيلمبرداي رو از GsmArena بگيريد. در حدود 2 مگابايت هستن.

rouzbeh_ziafati
25-05-2010, 14:15
اگه مشکل شما حل نشده این لینک مستقیم برای دانلود هستش

من از لینک بالا این S800MDXJC1

رو دانلود کردم اما فایلش زیپ شده هست و پسوورد می خواد !!! کسی نمیدونه پسووردش چیه؟

ashkan_naji
25-05-2010, 22:31
سلام دوستای گل-من تقریبا 1 ماهه گوشی رو خریدم-درسته عیبای کوچیکی داره ولی واقعا ازش راضی هستم-تنها مشکلم اینه که عکساش تو شب بخاطر فلاشش یکم مات میشه

fariborz_1
26-05-2010, 06:41
درود بر شما
می خوام برای گوشی یه رم 16 گیگ بخرم
تا حالا هم چند تا توصیه هم شنیدم که حتمآ کلاس 4 به بالا بگیرو ...
سوال
کلاس برای یه رم میکرو اس دی یعنی چی ؟ اصلآ کلاس 4 به بالا داریم
من یه رم جنس خوب می خوام
لطفآ یه مارک خوب با قیمتش به من معرفی کنید
سپاس

AB
26-05-2010, 20:47
درود بر شما
می خوام برای گوشی یه رم 16 گیگ بخرم
تا حالا هم چند تا توصیه هم شنیدم که حتمآ کلاس 4 به بالا بگیرو ...
سوال
کلاس برای یه رم میکرو اس دی یعنی چی ؟ اصلآ کلاس 4 به بالا داریم
من یه رم جنس خوب می خوام
لطفآ یه مارک خوب با قیمتش به من معرفی کنید
سپاس

کلاس یعنی سرعت رایت.(که مطمئنا اگه سرعت رایت بالاتر باشه Read هم بالاتره.)

برای میکرو اس دی هم آخرش 6 هست.مارک هم نمیشه معرفی کرد چون 95 درصد مموری های تو بازار تقلبین.(که راهی هم به جز باز کردن و تست با کامپیوتر برای تشخیص نداره.)

من 8 گیگ تیم گروپ گرفتم.(کلاس 6).فعلا تو بازار تقلبی نداره ولی هر چی گشتم 16 گیگش رو نداشتن.

Milad4171
26-05-2010, 23:58
به نظر من مموری فقط ترنسند! هم گارانتی داره هم چینی نیست خوشبختانه!! به گارانتیش اعتماد کن چون من یه بار مموریم رو در آوردم( شمال بودیم ) آب خورد بهش اطلاعاتم پرید گفتم شاید خراب شده. رفتم تهران گارانتی واسم عوضش کرد. گفتم اطلاعاتم پریده خود به خود. تست کرد دید چیزی توش نیست عوضش کرد واسم .کلی هم بحث کرد و راهنمایی کرد!!!

EHTEMALAN
27-05-2010, 00:44
عزیزان منم نظرشما را دارم یا داشتم اما این مقایسه ای بود که خودم و صاحب آرنا انجام دادیم شایدم تنظیم نبوده یا و... اما از صدا پرکردن هنگام فیلم برداری به جرات میگم کم نمیاره

DD22
27-05-2010, 02:32
دوستان قصد خرید مدل جت را دارم منتها بابت جی پی اس ان نگرانم که نکنه با این برنامه هایی که توی ایران هست جواب ندهد در کل دوستانی که این مدل گوشی را دارند از جی پی اس ان راضی اند یا خیر ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر:10:

rouzbeh_ziafati
27-05-2010, 08:27
من که توشیبا خریدم و ازش هم راضیم یکم گرونتر از بقیه رم های توی بازار هست اما فکر میکنم ارزشش رو داره

SCORPION8
27-05-2010, 10:06
شاد و سربلند باشید

من که جت دارم باتریشم 4 روز دووم میاره آخه کار خاصی نمیکنم تازه اگر از هندرفری خفنم MOTOROLA ROKR S9 استفاده کنم 3 روز کار میکنه کی میگه باتریش بده

SCORPION8
27-05-2010, 10:19
سلام دوستای گل-من تقریبا 1 ماهه گوشی رو خریدم-درسته عیبای کوچیکی داره ولی واقعا ازش راضی هستم-تنها مشکلم اینه که عکساش تو شب بخاطر فلاشش یکم مات میشه

دوست عزیز شما حتما تنظیمات عکاسیتو انجام ندادی من خودم ساعت 11 شب تو جمکران عکاسی کردم رو حالت BACKLIGHT و لرزش گیر و ... رو فعال کردم هم فیلم برداریش عالیه و هم عکاسی شب

SCORPION8
27-05-2010, 10:24
آقا این چه مقایسه ای کردی دوربین دیجیتال برد و لوازمی که توش به کار رفته مثل خود لنز به نظر خودت اندازه قطعات دوربین موبایله لنز موبایل هم خیلی کوچیک تره در ضمن برای کسانی که میخوان رم بگیرن من مدل PATRIOT CLASS 4 4 GB دارم خیلی راضیم سرعتشم عالیه

ashkan_naji
27-05-2010, 11:52
دوست عزیز شما حتما تنظیمات عکاسیتو انجام ندادی من خودم ساعت 11 شب تو جمکران عکاسی کردم رو حالت BACKLIGHT و لرزش گیر و ... رو فعال کردم هم فیلم برداریش عالیه و هم عکاسی شب

منم تنظیماتشو درست انجام میدم -فیلو برداریش خوبه ولی عکساش یهکم مات میشه
راستی مال من wmv پخش نمیکنه-کسی دلیلشو میدونه؟

mohsen_tanha021
27-05-2010, 14:01
دوستان قصد خرید مدل جت را دارم منتها بابت جی پی اس ان نگرانم که نکنه با این برنامه هایی که توی ایران هست جواب ندهد در کل دوستانی که این مدل گوشی را دارند از جی پی اس ان راضی اند یا خیر ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر:10:

با خیال راحت برو بخر جی پی اس این گوشی با برنامه trek buddyخیلی راحت کار میکنه خیلی حرفه ای و دقیق من که خیلی از جی پی اس گوشیم راضیم و ازش کلی استفاده میکنم و حالشو میبرم:40:

aliex_lex
27-05-2010, 19:54
با خیال راحت برو بخر جی پی اس این گوشی با برنامه trek buddyخیلی راحت کار میکنه خیلی حرفه ای و دقیق من که خیلی از جی پی اس گوشیم راضیم و ازش کلی استفاده میکنم و حالشو میبرم:40:

من برنامه9.96 trek buddy رو دارم نقشه تهرانم توش ريختم و تو حالت آفلاين ميخونه ولي تو فضاي آزاد start كه ميزنم حتي بعد 10 دقيقم پيدا نميكنه مشكل چيه؟

RaS0oL.M
27-05-2010, 21:31
سلام ترو خدا یکی برنامه trek buddy رو برای من بفرسته..........ممنون..........:11:

RaS0oL.M
27-05-2010, 21:51
trek buddy رو گرفتم حالا چه جوری نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یکی می تونه نقشه ی ساری و تهران و اصلا همه جا های ایرانو بده؟؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا..........:19:

mortezaon
27-05-2010, 22:04
trek buddy رو گرفتم حالا چه جوری نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یکی می تونه نقشه ی ساری و تهران و اصلا همه جا های ایرانو بده؟؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا..........:19:
سلام دوست من اين نقشه ها تو اين سايت هستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsen_tanha021
27-05-2010, 22:55
من برنامه9.96 trek buddy رو دارم نقشه تهرانم توش ريختم و تو حالت آفلاين ميخونه ولي تو فضاي آزاد start كه ميزنم حتي بعد 10 دقيقم پيدا نميكنه مشكل چيه؟

من دفعه ی اول رو پشت بوم استارت زدم 3 دقیقه بعد ماهواره هارو پیدا کرد از اون به بعد هم توی کوچه یا تو ماشین که میزنم 2 دقیقه ای پیدا میکنه ولی تو خونه خوب جواب نمیده.شما هم دفعه اول برو روی پشت بوم که اطرافش باز باشه بعد استارت بزن مطمئن باش درست میشه اگه هم طول کشید صبر کن

rouzbeh_ziafati
27-05-2010, 23:11
منم تنظیماتشو درست انجام میدم -فیلو برداریش خوبه ولی عکساش یهکم مات میشه
راستی مال من wmv پخش نمیکنه-کسی دلیلشو میدونه؟

من که از عکس برداریش توی شب اصلا راضی نیستم ، توی روز حرف نداره اما شب رو خیلی بد میگیره

DD22
28-05-2010, 05:58
قیمت جدید گوشی رو کسی نداره از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه دوستان لطفا راهنمایی کنند با تشکر:10::10:

deadman.m
28-05-2010, 11:12

من هر کاری کردم این trek buddy نصب نشد که نشد اگه ممکنه توضیح بدین چطوری تونستین نصبش کنین؟

aliex_lex
28-05-2010, 13:31
من هر کاری کردم این trek buddy نصب نشد که نشد اگه ممکنه توضیح بدین چطوری تونستین نصبش کنین؟

تو همين انجمن بگردي كامل توضيح داده حالا منم تا اونجايي كه يادمه برات توضيح ميدم
برنامه رو ريختي و اينستال كردي گوشيت به كامپيوترت وصل ميكني بعد نقشه اي كه با اين برنامه مرتبته رو ميري توي فولدر trek buddy بعد maps اونجا كپي ميكني بعد برنامه رو كه اجرا ميكني دقيقا يادم نيست كجايي تو ستينگش ميري دقيقا آدرس جايي كه نقشتو ريختي رو ميدي

RaS0oL.M
28-05-2010, 16:37
سلام دوست من اين نقشه ها تو اين سايت هستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این چیه؟؟؟؟؟
:18:

ashkan_naji
28-05-2010, 17:19
سلام کسی تونسته wmv اجرا کنه؟

RaS0oL.M
28-05-2010, 18:45
سلام کسی تونسته wmv اجرا کنه؟
آره بیت ریت و سایزش باید پایین باشه........حالا یکی درد منو بیاد دوا کنه......:19:

RaS0oL.M
28-05-2010, 19:29
برا ساری هم بدید برا کل ایرانو می خوام...........

ashkan_naji
28-05-2010, 22:10
آره بیت ریت و سایزش باید پایین باشه........حالا یکی درد منو بیاد دوا کنه......:19:

پایین یعنی چقدر-مکشخصات یکی از فایل هاتو بهم بده لطفا

SCORPION8
28-05-2010, 23:01
من trek buudy رو سامسونگ جت ریختم و کار کرد فقط مشکلیم اینه که نقشه خیلی ریزه و قابلیت زوم مثل گوگل مپ نداره چشمای آدم در میاد نمیشه کاریش کرد

EHTEMALAN
29-05-2010, 00:08
دوست عزیز باید یکی دو بار امتحان کنی تا فرمت خونده شده و مورد قبول گوشیت دستت بیاد..من فایل wmvرو مستقیما از سیستمم ریختم و باز کرد همین جور یه فایل avi اما یه avi دیگه باز نکرد و تبدیلش کردم..امتحان کن

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

ابعاد wmv که من ریختم 320@240 بود با کیفیت متوسط که تو گوشی خوب بود

Mahdi/s
29-05-2010, 09:40
من trek buudy رو سامسونگ جت ریختم و کار کرد فقط مشکلیم اینه که نقشه خیلی ریزه و قابلیت زوم مثل گوگل مپ نداره چشمای آدم در میاد نمیشه کاریش کردنه حتما زوم داره.....فکر کنم با شماره 3 بود شاید هم 1.....وقتی وارد نقشه میشی..اعداد رو یه امتحان بکن...یکیش zoon in...هست...یکی هم...zoom out ......

hamid00009
29-05-2010, 11:24
با سلام دوستان این گوشی فایلهای جاوا را تا چند مگ ساپورت میکنه ؟؟؟ یا اصلا محدودیت نداره ؟؟؟

RaS0oL.M
29-05-2010, 16:38
سلام بدون نقشه هم اگه استارتو بزنم نمیاد بالا؟؟؟؟؟؟اگه نه عکس ها رو از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟باچه فرمتی باید باشه؟؟؟؟؟

Mig33
29-05-2010, 22:21
سلام
يه سوال توي بازار رنگ مشکي اين گوشي دورش هم مشکيه يا آينه اي؟؟؟؟؟؟؟؟ من گفته بودم تمام مشکي برام بخرن... حالا دوستم برام يکي خريده که دورش حالت آينه اي :) مشکی براقه اصلا دوسش ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!! مي خوام بذذونم تو بازار ايران اين طوري يا اون اشتباهي گرفته؟

منم این سوال رو دارم .... فردا میخوام بخرم ... فوریه ... بی زحمت بگید

EHTEMALAN
30-05-2010, 01:00
نه عزیز اینجام همین جوریه. قاب مشکی و دورش مشکی براق(یه نوار قیطونی باریک)و پشتش راه راه قرمز خفیف هست

SCORPION8
30-05-2010, 12:21
کسی میتونه مشکلو حل کنه تو همین سایت یه لینک مربوط به بازی های با رزولیشن 800*480 بود دانلود کردم 30 تا بازی داره ولی اینقدر تصاویر برزگه من اصلا نمیبینم چی کار میکنم ولی روش رزولیشن بالا رو نوشته مگه رولیشن جت همین نیست

EHTEMALAN
30-05-2010, 12:43
منم این سوال رو دارم .... فردا میخوام بخرم ... فوریه ... بی زحمت بگید

نه عزیز اینجام همین جوریه. قاب مشکی و دورش مشکی براق(یه نوار قیطونی باریک)و پشتش راه راه قرمز خفیف هست

Mig33
30-05-2010, 14:17
مرسی من امروز خریدم .... خیلی گوشی باحالیه :-) گارانتی اصلی ماکروتل 350 تومن .... فعلا راضی هستم

EHTEMALAN
30-05-2010, 14:34
مرسی من امروز خریدم .... خیلی گوشی باحالیه :-) گارانتی اصلی ماکروتل 350 تومن .... فعلا راضی هستم

مبارکه. ورود یه جت دیگه به مجموعه جت داران را خوش آمد میگوییم. انشاا... که راضیم خواهی ماند. من به نظر خودم ضرر نکردی. بازم مبارکت باشه

RaS0oL.M
30-05-2010, 16:06
اِ من که 6 ماه پیش 350 گرفتم.....:18:

Mig33
30-05-2010, 16:12
مبارکه. ورود یه جت دیگه به مجموعه جت داران را خوش آمد میگوییم. انشاا... که راضیم خواهی ماند. من به نظر خودم ضرر نکردی. بازم مبارکت باشه

قربانت... واقعا گوشی باحالیه احساس خوبی دارم از خریدش
تراک بادی رو نصب کردم 2 دقیقه ای ماهواره رو پیدا کرد .... خیلی سریع بود .... حال کردم :31:

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

اِ من که 6 ماه پیش 350 گرفتم.....:18:

گارانتی متفرقه 305 چوب
مال من اصلیه ... زبون فارسی و تقویم شمسی و ..... پشت درش هم رگه های قرمز داره خیلی باحاله:11::31:

ashkan_naji
30-05-2010, 19:20
من گوشی رو 2 ماهه دارم.ازش کاملا راضیم-تنها مشکلم اینه که هنوز نتونستم از جی پی اسش استفاده کنم-ن رم افزار و نقشه ها هم درست ریختم=احتمال میدم مشکل از شهر باشه-شاید تو رشت مشکل ماهواره داره
اینجا کسی از رشت نیست؟

SCORPION8
30-05-2010, 20:54
دوستام عزیز من قبل از عید گرفتم با کارانتی مایکروتل 238 تومان بنفش گرفتم فقط یه چیزی گزینه فعال کردم NAVIGATION تو منوهاش بود الان که فلش کردم نیست چه طوری میتونم بیارمش

ashkan_naji
30-05-2010, 21:22
دوستام عزیز من قبل از عید گرفتم با کارانتی مایکروتل 238 تومان بنفش گرفتم فقط یه چیزی گزینه فعال کردم NAVIGATION تو منوهاش بود الان که فلش کردم نیست چه طوری میتونم بیارمش

سلام
setting-phone setting-navigation-on
بعد گوشی ری استارت میشه و میاد روصفحه اصلی

Amin
30-05-2010, 21:35
سلام دوستان
من بخوام این گوشی رو فارسی کنم باید چیکار کنم
یکی لینک آموزش و برنامه و متفرقاتشو برام میزاره ؟
+
تاچش تغییر میکنه ؟

ممنون

vroom
30-05-2010, 22:14
سلام دوستان
من بخوام این گوشی رو فارسی کنم باید چیکار کنم
یکی لینک آموزش و برنامه و متفرقاتشو برام میزاره ؟
+
تاچش تغییر میکنه ؟

ممنون

سلام امین جان
برای فارسی کردن باید فِرم وِر های JP (مثل s8003jpih1)روش بریزید:46:
طبق تجربه ی دوستان با فِرم وِر های اروپایی تاچش خیلی بهتر و روون تر میشه ولی خب اگه فارسی بخوای چاره ای نیست
آموزش آپدیت را هم یکی از دوستان زحمتش را تو پست پایین کشیدن:46: