مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
mojtaba007
07-10-2009, 14:56
دوستان چند تا سوال داشتم
اول میخواستم بدونم ایا حقیقت داره این گوشی را میشه با تکون دادنش شماره گرفت
مثلا شماره دوستمو طوری تنظیم کنم که مثلا با دو بار تکون دادنش شماره اش را بگیره؟
و اینکه ایا میشه باهاش متنی رو نوشت و بلوتوثش کرد؟
و ایا این موبایل قلم داره؟
و یه سوال دیگه فرق این موبایل به غیر از دوربین و سیستم عامل با موبایل با Sony Ericsson XPERIA X1 و n86 نوکیا چیه
اگر برای من سیستم عامل مهم نباشه کدوم یکی از این 3 تا بهتره جت سامسونگ یا Sony Ericsson XPERIA X1 یا n86 ؟
با تشکر فراوان
سوالمو دوباره میگم:31:
سلام
با توجه به اینکه این گوشی دارای cpu هستش و همچنین زبان جاوا زبان مناسبی برای نوشتن سیستم عامل نیست،
می خواستم بدونم سیستم عامل این گوشی برای مدیریت cpu چیه؟
مرسی
سلام
با توجه به اینکه این گوشی دارای cpu هستش و همچنین زبان جاوا زبان مناسبی برای نوشتن سیستم عامل نیست،
می خواستم بدونم سیستم عامل این گوشی برای مدیریت cpu چیه؟
مرسی
سیستم عامل نداره...فقط جاوا...
young_developer
08-10-2009, 04:04
با سلام
من می خوام این گوشی را تهیه کنم ولی ظاهرا" کمیاب شده! کسی می دونه علتش چیه؟
ضمنا" من اصفهان هستم اگر جایی را می شناسید معرفی کنید
davoodmir
08-10-2009, 15:34
با سلام
من می خوام این گوشی را تهیه کنم ولی ظاهرا" کمیاب شده! کسی می دونه علتش چیه؟
ضمنا" من اصفهان هستم اگر جایی را می شناسید معرفی کنید
دوست عزیز از سایت های فروش گوشی خریداری کن
!@#$%^&*()
08-10-2009, 19:55
با سلام....:دی
1.میشه این گوشی رو کلا فارسی کرد؟(منو ها و....)
2.تشخیص دست خط فارسی داره؟تو قسمت qwerty فارسی داره؟
3.میشه باهاش تو p30 وارد شد و پست داد و....(مشکلی نداره؟)
4. با opera mini مشکلی نداره؟
5.میشه روش برنامه gps ریخت که offline باشه؟
6. میشه فیلم های dvdrip اجرا کرد؟
7.با زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟
ممنونم 1دنیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
!@#$%^&*()
09-10-2009, 13:16
منتظرم ..ها.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همش را نمیدونم...اونایی که میدونم میگم...ببخش دیگه...
میشه باهاش تو p30 وارد شد و پست داد و....(مشکلی نداره؟)
میشه...فکر نکنم مشکلی داشته باشه...
با opera mini مشکلی نداره؟
نباید مشکلی داشته باشه...
میشه روش برنامه gps ریخت که offline باشه؟
فکر نکنم....
میشه فیلم های dvdrip اجرا کرد؟
یعنی چی؟...بدون کانورت؟...فکر کنم بشه...
..........
کسانی که این گوشی را دارند...لطفا به این دوستمون کمک کنند...
pulp_152
09-10-2009, 13:26
با سلام....:دی
ممنونم 1دنیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-بله میشه
2- دقیق یادم نیس این بود یا امنیا ولی فکر کنم اینم داره .. تو قسمت qwertyهم فارسی داره
3-بله میشه مشکلی هم نداره
4- نمیدونم
5-میشه روش نقشه ریخت
6-غیر پسوند vob بقیه پسوندها رو بدون کانورتور میخونه
7-نه مشکلی نداره
!@#$%^&*()
09-10-2009, 13:42
1-بله میشه
خودش داره زبان فارسی؟
5-میشه روش نقشه ریخت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gifفقط نقشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
خودش برنامه gps داره؟یعنی حتما باید به اینترنت وصل شد تا نقشه نشون بده؟///راستی میتونه موقعیت گوشی رو نشون بده؟
الان قیمتش چنده؟2گیگ ؟. . . . .. 8گیگ؟
از گوشی شاپ میشه خرید؟(مشکلی نداشته کسی؟)///اختلاف قیمت چقدر داره با بازار؟////گوشی شاپ بهتره یا دیجی کالا؟(قیمت و....)
مدل 8 گیگ هست ایران؟
مدل s8000 و s8003 کدوم بهتره؟
نمیدونم چطوری تشکر کنم...:دی
mojtaba007
09-10-2009, 13:53
بابا پارتی بازی نکنید دیگه به سوالهای من هم جواب بدید
دوستان چند تا سوال داشتم
اول میخواستم بدونم ایا حقیقت داره این گوشی را میشه با تکون دادنش شماره گرفت
مثلا شماره دوستمو طوری تنظیم کنم که مثلا با دو بار تکون دادنش شماره اش را بگیره؟
و اینکه ایا میشه باهاش متنی رو نوشت و بلوتوثش کرد؟
و اینکه صفحه اش ضد خشه
و زیر نور افتاب میشه فیلم دید؟
چند ساعت موسیقی میشه گوش داد با بلندگو؟
خودش برنامه gps داره؟یعنی حتما باید به اینترنت وصل شد تا نقشه نشون بده؟///راستی میتونه موقعیت گوشی رو نشون بده؟
باید نقشه ایران و شهرتون را درونش بریزید...بعد باید به اینتذنتم وصل شد...موقعیت گوشی را هم نشون میده...
هیچ فرقی با هم ندارن...
در مورد خرید هم...بهتر از بازار بخرید...چون میتونید گوشی را تست کنید...
!@#$%^&*()
09-10-2009, 14:11
خودش داره زبان فارسی؟
مدل 8 گیگ هست ایران؟
اینا رو هم جواب بدین ما شرمون رو کم میکنم:دی
mojtaba007
09-10-2009, 15:56
اینی که میگن شماره گیری هوشمند فقط برای شماره ها کار می کند و شامل اسامی مخاطبین نمی شود یعنی چه؟
ایا تعیین تشخسص دست خط داره؟ اگر داره چرا بدون قلمه ایا اشتباه هم میکه؟
pulp_152
09-10-2009, 16:22
خودش داره زبان فارسی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط نقشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گوشی شاپ میشه خرید؟(مشکلی نداشته کسی؟)///اختلاف قیمت چقدر داره با بازار؟////گوشی شاپ بهتره یا دیجی کالا؟(قیمت و....)
مدل 8 گیگ هست ایران؟
نمیدونم چطوری تشکر کنم...:دی
افلاین یعنی فقط نقشه دیگه !
نمیدونم برنامه gps داره یا نه ولی اگه مثل 8300 باشه که به احتمال 99 درصد هستش ... خودش نقشه انلاین داره یعنی به شهرت کاری نداره چه تهران باشی چه یزد چه مشهد هر جا که باشی تو نقشه موقعیتت رو به صورت انلاین نشون میده البته باید به اینترنت وصل بشی
به قول دوستمون فرقی نمیکنه
قیمت هم از تاپیک قیمت کوشی ها در بخش مشاوره گوشی بگیرید قیمت ها دقیقتره :46:
!@#$%^&*()
09-10-2009, 16:39
نمیدونم برنامه gps داره یا نه ولی اگه مثل 8300 باشه که به احتمال 99 درصد هستش ... خودش نقشه انلاین داره یعنی به شهرت کاری نداره چه تهران باشی چه یزد چه مشهد هر جا که باشی تو نقشه موقعیتت رو به صورت انلاین نشون میده البته باید به اینترنت وصل بشی
فکر کنم فقط google map داره...خوبه؟جواب میده؟موقعیت نشون میده؟
خودش داره زبان فارسی؟
اینم جواب بدین ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
09-10-2009, 16:56
فکر کنم فقط google map داره...خوبه؟جواب میده؟موقعیت نشون میده؟
اینم جواب بدین ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره گوگل مپ اگه داشته باشه خوخ انلاین هر جایی که باشی نشونت میده ...
اگه با گارانتی بگیری فارسی داره
بله گوگل مپ داره.من همین الان با وای فای تستش کردن.کوچمون رو هم نشون داد D:
دوستانی که این گوشی رو دارن با وارد کردن ستاره مربع 1234 مربع بگن که فرم ویر گوشی شون چی هست.ممنون
یه سوال...میگم این گوشی زیرنوس هم نام فیلم را میخونه؟...SRT?...
دوستانی که این گوشی رو دارن با وارد کردن ستاره مربع 1234 مربع بگن که فرم ویر گوشی شون چی هست.ممنون
فرم ویر گوشی من به این شکل نوشته
SW VER
S8003JPIF4
CSC VER
S8003JPIF1(ED010
هیچ گونه زیرنویسی این گوشی نمیخونه
از موقعی که مموری روی گوشی گذاشتم PHOTO BROWSER به شدت کند شده و اصلا غیر قابل استفاده من مموری 8 گیگ کلاس 6 KINGMAX گرفتم راه حلی به ذهنتون نمیرسه ممکنه گوشی قاطی کرده باشه کدی دارید تا گوشی رو ریست بکنم
مورد دیگه من با کابل گوشی رو به تلویزیون وصل کردم و فیلم ها رو فقط تونستم اجرا کنم و عکس ها در تلویزیون نشون داده نمیشه چیکار باید بکنم
فیلم ها دایویکس در تلویزیون فوق العاده نشون داده میشه مثل DVDPLAYER
فرم ویر گوشی من به این شکل نوشته
SW VER
S8003JPIF4
CSC VER
S8003JPIF1(ED010
از موقعی که مموری روی گوشی گذاشتم PHOTO BROWSER به شدت کند شده و اصلا غیر قابل استفاده من مموری 8 گیگ کلاس 6 KINGMAX گرفتم راه حلی به ذهنتون نمیرسه ممکنه گوشی قاطی کرده باشه کدی دارید تا گوشی رو ریست بکنم
مورد دیگه من با کابل گوشی رو به تلویزیون وصل کردم و فیلم ها رو فقط تونستم اجرا کنم و عکس ها در تلویزیون نشون داده نمیشه چیکار باید بکنم
فیلم ها دایویکس در تلویزیون فوق العاده نشون داده میشه مثل DVDPLAYER
ممنون بابت فرم ویر:11:
در مورد مموری باید موقع خرید مواظب باشین که جنس تقلبی بهتون ندن و متاسفانه 95 درصد مموری ها تو بازار
تقلبی هستن.مخصوصا کینگ استون و کینگ مکس و ترنسند.مطمئن باش اگه کمتر از 20 تومن دادی تقلبیه.
تو سایت های خارجی 20 تومنه چه برسه به ایران!!!
ممنون بابت فرم ویر:11:
در مورد مموری باید موقع خرید مواظب باشین که جنس تقلبی بهتون ندن و متاسفانه 95 درصد مموری ها تو بازار
تقلبی هستن.مخصوصا کینگ استون و کینگ مکس و ترنسند.مطمئن باش اگه کمتر از 20 تومن دادی تقلبیه.
تو سایت های خارجی 20 تومنه چه برسه به ایران!!!
دقیقا 20 تومن دادم و یک سال هم گارانتی داره پس ممکنه تقلبی باشه:18:
دقیقا 20 تومن دادم و یک سال هم گارانتی داره پس ممکنه تقلبی باشه:18:
تو انجمن سخت افزار مطرح کن شاید یه راهی برای تشخیص تقلبی و اصل بودن باشه.
!@#$%^&*()
13-10-2009, 15:04
کس دیگه ای تست کرده؟مطمئنین؟
کس دیگه ای تست کرده؟مطمئنین؟
بله مطمئنم.ولی گفته شده تو نسخه بعدی فرم ویر احتمالا زیرنویس هم قرار بدن.
ferizebele
13-10-2009, 18:28
فرم ور گوشی من هم اینه:
sw ver
s8003JPIH1
CSC ver
S8003JPIH1
همچنین گوشی فایل های srt رو ساپورت نمیکنه
یک گوشی لمسی داشتم سال 80 تا 2 سال پیش اینه مرد کار میکرد که اخرش هم از بالای پشت بام بر حیاط افتاد و درگرگون شد ... غصه مدت عمرش رو نخور مدت عمرش در حدی هست که بتونی حداقل 10 سال باهاش کار کنی .. من که 6 سال مفید کار کردم .. گوشی مورد نظر هم p800 سونی اریکسون اولین گوشی لمسی سونی بود
دوست عزیز سال 80 هنوز گوشی با lcd رنگی نیومده بود ، شما p800 از کجا آوردی ؟ :20:
pulp_152
14-10-2009, 01:33
دوست عزیز سال 80 هنوز گوشی با lcd رنگی نیومده بود ، شما p800 از کجا آوردی ؟ :20:
شما تاریخ ساخت p800 رو داری؟ September 2002
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم گوشی بعد از p800 که توسط سونی معرفی شد
t200
اگه یه سر به gsmarena بزنید اخرین گوشی سونی اریکسون در صفحه اخر p 800 هستش ..
شما تاریخ ساخت p800 رو داری؟ September 2002
و اینم گوشی بعد از p800 که توسط سونی معرفی شد
t200
اگه یه سر به gsmarena بزنید اخرین گوشی سونی اریکسون در صفحه اخر p 800 هستش ..
شما خودت می گی september 2002 که میشه تابستون 81 !!!!
تازه تاریخ Announce هست ، تاریخ release چند ماه بعد بوده
First released: »February 2003 US; December 2002 Europe
hxxp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
14-10-2009, 14:24
خوب 81 .. شما ببخشید والا طرف ماشین میخره تو سند اسم سالشم میاد و مدل ماشینشم میدونه بعد 5 سال یادش میره چه سالی ماشین داشته حالا شما گیر دادی به گوشی که 6 ماه یا 1 سال پایین بالا گفتم !
مشکلی نداره اینم عکسش (همین الان گرفتم) که معلوم میشه ضربه خورده درب باتریشم که ابیه باشه شکسته ... بر اثر همون ضربه که از بالا پشت بام افتاد و درگرگون شد !
در کل ربطی به تاپیک نداشت ! در جواب دوستمون خیال دوستمون راحت کردم که گفت عمرشون کمه .. حالا شما میخواستید مطمئن بشید بفرمایید
فرم ور گوشی من هم اینه:
sw ver
s8003JPIH1
CSC ver
S8003JPIH1
همچنین گوشی فایل های srt رو ساپورت نمیکنه
زبان ترکی هم داره؟
کسی میدونه فرم ویرهای مختلف رو از کجا میشه دانلود کرد؟
معنی هر کدوم از حرف ها چیه؟منظورم J و P و I و F یا H هست.
ferizebele
14-10-2009, 23:16
نه خیر دوست عزیز زبان ترکی نداره
ferizebele
14-10-2009, 23:26
از دوستانی که اطلاعات کافی در مورد این گوشی دارند خواهش می کنم جواب 4 تا از سوال های منو بدن
1- آیا این گوشی شماره گیری صوتی داره ؟
2- کد پیش فرض گوشه چنده ؟
3- آیا گوشی تنظیماتی برای disable کردن صدای کلیک کردن توی گوشی داره چون من همه جای گوشی رو گشتم تنها میشه صدای گوشی رو کم کرد که اونم بدرد نمیخوره
4- آیا نرم افزاری مثل smartgps که نسخه جاوا باشه هست که بتونم روی گوشی نصب کنم
چرا فرم ویر گوشی هایی که تو ایران فروخته میشه متفاوتن؟
یکی JV هست یکی JP:18::18:
نه خیر دوست عزیز زبان ترکی نداره
فارسی یا عربی چطور؟
ferizebele
15-10-2009, 22:53
اول اینکه من گوشیمو از دوبی گرفتم و دوم اینکه زبانهای فارسی و عربی رو گوشی وجود داره
mr_rayan
16-10-2009, 01:54
از دوستانی که اطلاعات کافی در مورد این گوشی دارند خواهش می کنم جواب 4 تا از سوال های منو بدن
1- آیا این گوشی شماره گیری صوتی داره ؟
2- کد پیش فرض گوشه چنده ؟
3- آیا گوشی تنظیماتی برای disable کردن صدای کلیک کردن توی گوشی داره چون من همه جای گوشی رو گشتم تنها میشه صدای گوشی رو کم کرد که اونم بدرد نمیخوره
4- آیا نرم افزاری مثل smartgps که نسخه جاوا باشه هست که بتونم روی گوشی نصب کنم
1-اطلاعی ندارم
2-کد 1234
3-توی همون صفحه بک گراند دکمه کم کردن صدا رو فشار بده.
4-اطلاعی ندارم
davoodmir
16-10-2009, 09:45
بچه ها سلام
این گوشی جای نرم افزار چراغ قوه رو کم داشت الان گوشی w902 برای برادرم خریدم گوشیم آبروش رفت چراغ قوش مثل نور افکنه . دوستان کسی نرم افزار چراغ قوه برای این گوشی سراغ نداره .
متشکرم
hasanmotori
16-10-2009, 09:54
بچه ها سلام
این گوشی جای نرم افزار چراغ قوه رو کم داشت الان گوشی w902 برای برادرم خریدم گوشیم آبروش رفت چراغ قوش مثل نور افکنه . دوستان کسی نرم افزار چراغ قوه برای این گوشی سراغ نداره .
متشکرم
وقتی باهاش فیلم میگیری نور فلشش چجوریه ؟
davoodmir
17-10-2009, 00:45
وقتی باهاش فیلم میگیری نور فلشش چجوریه ؟
نسبتا خوبه من تو تاریکی کامل که گرفتم عکسای نسبتا خوبی گرفت البته نه مثل روز .
ferizebele
17-10-2009, 14:27
کد 1234 رو وارد کردم میگه رمز اشتباه است
و در مورد دکمه کم کردن صدا، اونطوری که صدای گوشی کم میشه و مثلا موقع گرفتن بلوتوث هیچ گونه صدایی از گوشی در نمیاد
!@#$%^&*()
17-10-2009, 16:56
بچه ها سلام
متشکرم
با سلام
میگم این جت مثل se ها نور رو ادامه میده یا مثل بعضی نوکیا ها فقط موقع عکس یه لحظه فلاشش روشن میشه؟
آخرين قيمت اين جت چنده؟؟ بدون گارانتي البته
mr_rayan
17-10-2009, 23:47
کد 1234 رو وارد کردم میگه رمز اشتباه است
و در مورد دکمه کم کردن صدا، اونطوری که صدای گوشی کم میشه و مثلا موقع گرفتن بلوتوث هیچ گونه صدایی از گوشی در نمیاد
پس 12345 رو امتحان کن و یا 0000 امتحان کن.قانونا باید 1234 باشه نمیدونم چرا مال شما فرق داره.حالا شما اونا رو هم امتحان کن.
صدای کلیک ها ازبین میره دیگه.مگه شما منظورت صدای چیه؟؟؟
mr_rayan
17-10-2009, 23:48
با سلام
میگم این جت مثل se ها نور رو ادامه میده یا مثل بعضی نوکیا ها فقط موقع عکس یه لحظه فلاشش روشن میشه؟
فقط موقع عکس فلاش میزنه.ولی توی فیلمبرداری کامل نور میده.
behraniha
18-10-2009, 08:38
دوستان من هر نرم افزار جاوايي مثل نقشه تهران و ... كه روش نصب ميكنم پيغام java error و invalid format ميدهد . واجرا نميشه چاره چيه ؟ مگه نگفتند كه با اجراي نرم افزارهاي جاوا اصلاً مشكل نداره . لطفاً راهنمايي كنيد ؟؟؟
ferizebele
18-10-2009, 12:37
دست شما درد نکنه آقای rayan اما تمام کدهایی که شما گفتید و حتی چند برابر اون رو امتحان کردم ولی جواب نداد.
اما در مورد صدای کلیک کردن، شما اگه دکمه کم کردن صدای گوشی رو فشار بدید در اصل صدای گوشی رو بستید و مثلا اگر فایلی از طریق بلوتوث برای شما فرستاده شود متوجه اون نمیشید. توی تنظیمات گوشی یک جایی برای تغییر صدای کلیک کردن وجود داره اما توی اون قسمت هم گزینه ای مثل none وجود نداره که بشه صدا رو قطع کرد
و مورد بعد که در رابطه با بلوتوث گوشیه که فقط لیست device هایی که pair شده رو نشون میده و مثلا اگر بخوای برای کسایی که یکبار برای اونا فایلی از طریق بلوتوث فرستاده باشی دوباره بفرستی باید حتما از نو سرچ کنی که خودش کلی زمان میگیره!!!
ferizebele
18-10-2009, 12:41
اما در مورد ساپورت نرم افزاری همینطوری که دوستمون گفت من هم چند تا نرم افزار جاوا مثل "نرم افزار شاقول برای گوشی های دارای شتاب سنج" رو هر چه قدر خواستم روی گوشی نصب کنم نتونستم
هر برنامه ای میخام نصب کنم مینویسه Unsopported File Type.فرمت همه فایل ها هم جار هست.
pulp_152
18-10-2009, 15:28
هر برنامه ای میخام نصب کنم مینویسه Unsopported File Type.فرمت همه فایل ها هم جار هست.
مساله ساپورت کردن نیس ! ... باید برنامه ای پیدا کنی که به رزولوشن و لمسیش بخوره .. کمتر گوشی جاوا چنین رزولوشنی داره ... کم کم جا میفته غصه نخور:31:
سلام به همه
من يهs8003 شهريور خريدم
الان كوشي مشكل بيدا كرده
وقتي مي خوام روشن كنم تا صفحه welcom بالا مياد بعد دوباره ريستارت ميشه :(
بردم بيرون كفتن بايد فلش بشه اما برنامشو بيدا نكرد
كــــــــــــــــــمـــــ ــــــــــــــــك
سلام به همه
من يهs8003 شهريور خريدم
الان كوشي مشكل بيدا كرده
وقتي مي خوام روشن كنم تا صفحه welcom بالا مياد بعد دوباره ريستارت ميشه :(
بردم بيرون كفتن بايد فلش بشه اما برنامشو بيدا نكرد
كــــــــــــــــــمـــــ ــــــــــــــــك
اگه خاستین برنامه فلش رو براتون میزام.
باید مسئولیت فلش کردن رو خودتون قبول کنین.چون احتمال خراب شدن گوشی(هر چند خیلی خیلی کم)هست.
hateftotti
20-10-2009, 17:10
سلام :
یه جایزه به عاشقان jet
عکسها دقیقا سایز صفحه گوشی هستند
من که خیلی حال کردم شما هم امیدوارم لذت ببرید .:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتی برای دانلود وال پیپر و نرم افزار برای این گوشی میشناسین؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین فرم ویر گوشی
(زبان های انگلیسی و اروپای شرقی رو داره.فارسی و عربی هم نداره.)
meisamalikhani63
25-10-2009, 17:18
بچه ها آخرین قیمت این گوشی رو می دونید؟
بچه ها آخرین قیمت این گوشی رو می دونید؟
تو تاپیک مربوط به قیمت بپرس زودتر و بهتر جواب میگیری.
سلام دوستان
من گوشي s8003 jet رو گرفتم ...
چطور ميتونم از gps گوشي استفاده كنم نرم افزار خاصي بايد دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد.
hateftotti
01-11-2009, 09:18
سلام دوست عزیز:
من خودم از google map دارم استفاده میکنم ولی باید gprs یا wi-fi فعال داشته باشی.ولی در حین رانندگی نمیتونی استفاده کنی.
در ضمن اگه gmail داری میتونی از exchange active sync هم برای update اطلاعات روی گوشی هم استفاده کنی.
سلام دوستان
من گوشي s8003 jet رو گرفتم ...
چطور ميتونم از gps گوشي استفاده كنم نرم افزار خاصي بايد دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد.
رو این مدل جی پی اس وجود نداره.(بستگی به فرم ویرتون داره.میتونین با وارد کردن ستاره مربع 1234 مربع چکش کنین.)ولی میتونین با استفاده از گوگل مپ مکان یابی کنین.:20:
FreeMagic
01-11-2009, 23:55
سلام به همگی
دوستم می خواد این گوشی رو بخره ولی اطلاعات ناقصه و توی پی سی ورلد گم میشه به جاش من پست میدم:31: اینجوری آمار پست های من هم میره بالا:27:
این گوشی از لحاظ سخت افزاری هیچ عیبی نداره. ولی از اونجایی که توی همه سایت ها نوشته شده این گوشی سیستم عامل نداره آدم رو توی دو راهی میزاره. خواستم بدونم این گوشی واقعا سیستم عامل نداره یا سامسونگ فکر دیگه ای واسه این گوشی کرده؟
بهتر بگم. وضعیت برنامه خوری این گوشی چه جوره؟ به جز برنامه های جاوا رو که الان همه گوشی ها پشتیبانی میکنن برنامه های دیگه ای هم هست که بتونه اجرا کنه؟
من خودم I8510 دارم. از لحاظ برنامه خوری با این گوشی قابل مقایسه هست یا گوشی هایی مثل I900؟
کلا در این زمینه چه جوره؟
ممنون میشم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید. البته اگه قبلا بحث شده من نخودم و نمی تونم تمام این 30 صفحه رو بخونم. اگه قبلا جوابم داده شده شرمنده:11:
FreeMagic
01-11-2009, 23:57
در ضمن ماجرای اینکه gps نداره چیه؟ تا جایی که کی دونم gps داره ولی برنامه پیش فرضی از کارخونه در نظر گرفته نشده نه اینکه gps نداره. اینها با هم فرق دارن
FreeMagic
02-11-2009, 22:18
یکی نیست جواب ما رو توی دو پست بالاتر بده ؟؟؟!!!
FreeMagic
05-11-2009, 02:01
بابا بی خیال
یعنی یه ناشی هم نیست بعد از یه هفته که پست دادیم بیاد جواب ما رو بده
مب خوایم گوشی بگیریم منتظر جواب این سوال هستیم
تو رو خدا کمک کنید دیگه. میاین اینجا فقط نگاه نکنید یه پستی هم بدبد بعد برید
hasanmotori
05-11-2009, 09:45
آقا gps داره مطمعن باش
اگه نداشته باشه چجوری میشه رو همون گوگل مپ مکانو نشون بده ؟!
ببین این گوشی چون جاواست مثلاً اسمارت کام یا گارمین روش نصب نمیشه واسه همین باید از گوگل مپ استفاده کنی که نقشه ها رو از اینترنت دانلود میکنه .... بعد گوشیهای جدید A-GPS دارن که ار اینترنت اطلاعات مکانیو دانلود میکنه و خیلی سریع تر به ماهواره وصل میشه .... حالا بعضی از دوستان به همین خاطر فکر کردن gps نداره
یه برنامه دیگه هم هست واسه gps که مثه اسمارت کام میشه توش نقشه بریزی
همون گوگل مپم خوبه ..... یه نقشه رو که دانلود کنی اگه زوم نکنی :27: واسه همیشه میمونه و دیگه لازم نیست دفه بعدی از اینترنت استفاده کنه .... حجم نقشه هاشم خیلی کمه ..... اگه وای فای داشته باشی که چه بهتر ..... همه نقشه هاشو لود میکنی و واسه همیشه حالشو میبری .....
سلام به همگی
دوستم می خواد این گوشی رو بخره ولی اطلاعات ناقصه و توی پی سی ورلد گم میشه به جاش من پست میدم:31: اینجوری آمار پست های من هم میره بالا:27:
این گوشی از لحاظ سخت افزاری هیچ عیبی نداره. ولی از اونجایی که توی همه سایت ها نوشته شده این گوشی سیستم عامل نداره آدم رو توی دو راهی میزاره. خواستم بدونم این گوشی واقعا سیستم عامل نداره یا سامسونگ فکر دیگه ای واسه این گوشی کرده؟
بهتر بگم. وضعیت برنامه خوری این گوشی چه جوره؟ به جز برنامه های جاوا رو که الان همه گوشی ها پشتیبانی میکنن برنامه های دیگه ای هم هست که بتونه اجرا کنه؟
من خودم I8510 دارم. از لحاظ برنامه خوری با این گوشی قابل مقایسه هست یا گوشی هایی مثل I900؟
کلا در این زمینه چه جوره؟
ممنون میشم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید. البته اگه قبلا بحث شده من نخودم و نمی تونم تمام این 30 صفحه رو بخونم. اگه قبلا جوابم داده شده شرمنده:11:
متاسفانه سیستم عامل نداره وفقط از جاوا پشتیبانی میکنه.دوستتون باید اول امکاناتی رو که از گوشی انتظار
داره بررسی کنه.چون نداشتن یا داشتن سیستم عامل حداقل واسه 90 درصد کاربرا فرقی نمیکنه.
برنامه خوریش هم خوبه ولی چون رزولوشن صفحه خیلی بالاست برنامه هاش خیلی کم هستن ولی به مرور
زمان اینم درست میشه.
در ضمن ماجرای اینکه gps نداره چیه؟ تا جایی که کی دونم gps داره ولی برنامه پیش فرضی از کارخونه در نظر گرفته نشده نه اینکه gps نداره. اینها با هم فرق دارن
نه دوست عزیز نسخه خاور میانش که همون 8003 هست جی پی اس روش نداره(برنامش رو) و باید با کدهای
مخفی فعال بشه.(البته خود گوشی این قابلیت رو داره)در ضمن میتونین با نصب فرمویر های اروپایی
S8000 جی پی اس رو بهصورت پیشفرض نصب شده داشته باشین.در ضمن 8003 گوگل مپ داره که همون کار
جی پی اس رو تا حدودی انجام میده.
hasanmotori
05-11-2009, 11:04
نه دوست عزیز نسخه خاور میانش که همون 8003 هست جی پی اس روش نداره(برنامش رو) و باید با کدهای
مخفی فعال بشه.(البته خود گوشی این قابلیت رو داره)در ضمن میتونین با نصب فرمویر های اروپایی
S8000 جی پی اس رو بهصورت پیشفرض نصب شده داشته باشین.در ضمن 8003 گوگل مپ داره که همون کار
جی پی اس رو تا حدودی انجام میده.
فک کنم منظور شما اینه که route 66 نداره
درسته تو فریمور اروپایی این برنامه هست ولی پولیه و بازم بدرد نمیخوره ینی هیچ نقشه ای نداره و برای خرید نقشه باید پول پرداخت بشه
فک کنم منظور شما اینه که route 66 نداره
درسته تو فریمور اروپایی این برنامه هست ولی پولیه و بازم بدرد نمیخوره ینی هیچ نقشه ای نداره و برای خرید نقشه باید پول پرداخت بشه
خب هر چیزی هزینه داره.به نظر من همون گوگل مپ بهرته.
پ.ن:این آواتارت منو کشته.:27:
vakafanzel
10-11-2009, 11:39
دورود
دوستان این رو میشه بادستکاری و کد دادن فعال کرد (روت 66 ) ولی نمیدونم فرمت نقشه هاش که بشه تو فولدر مپ ریخت چی چی هست کسی میدونه ؟
من مال برادرم رو تو منو آوردم ولی مپ ندارم با oz خروجی باید چه فرمتی باشه که بشه تو این استفاده کرد ؟
sarmast65_ata
13-11-2009, 14:15
با سلام به بچه های گل p30
من این گوشی رو یه چند ماهی هست که خریدم این گوشی با برنامه trekbuddy راحت روش می تونه نقشه های gps ریخنه بشه و مکان یابی بشه .
من فقط تنها سوالم اینه که روی این گوشی چجوری میشه حافظه مسیج رو زیاد کرد؟کلآ 500 تا بیشتر مسیج نمیگیره ولی الان مال من 215 تا بیشتر نیست دقیقه به دقیقه میگه حافظه مسیج پره چون نمی دونم چرا مسیجام رفته توی سیم کارت که سیم کارتم بیشتر از 15 تا مسیج نمیگیره من سوالم انه که گوشی که 10 گیگ حافظه داره آیا واقعآ نمیشه فکری برای مسیجش کرد؟
من این گوشی رو یه چند ماهی هست که خریدم این گوشی با برنامه trekbuddy راحت روش می تونه نقشه های gps ریخنه بشه و مکان یابی بشه .
من فقط تنها سوالم اینه که روی این گوشی چجوری میشه حافظه مسیج رو زیاد کرد؟کلآ 500 تا بیشتر مسیج نمیگیره ولی الان مال من 215 تا بیشتر نیست دقیقه به دقیقه میگه حافظه مسیج پره چون نمی دونم چرا مسیجام رفته توی سیم کارت که سیم کارتم بیشتر از 15 تا مسیج نمیگیره من سوالم انه که گوشی که 10 گیگ حافظه داره آیا واقعآ نمیشه فکری برای مسیجش کرد؟
دوست عزیز من همین روزها میخوام بخرمش.....
سرعتش تو گالری ومنوها خوبه؟؟
خداییش ازش راضی هستی؟؟
مرسی:11:
sarmast65_ata
13-11-2009, 14:37
دوست عزیز من همین روزها میخوام بخرمش.....
سرعتش تو گالری ومنوها خوبه؟؟
خداییش ازش راضی هستی؟؟
مرسی:11:
من واقعآ ازش راضی ام سرعتش واقعآ خوبه دوربینش واقعآ خوبه کیفیت صدای گوشی توی هندزفری و بیرون خیلی خیلی خوبه من یه کارت 8 گیگ هم گرفتم که جمعآ شده 10 گیگ الان تنها مشگلی که دارم باهاش اینه که حافظه مسیجش پر شده وگرنه همه چیزش عالیه
سعی میکنم از این به بعد بیشتر سر بزنم به این تاپیک و بچه ها رو بیشتر راهنمایی کنم
من واقعآ ازش راضی ام سرعتش واقعآ خوبه دوربینش واقعآ خوبه کیفیت صدای گوشی توی هندزفری و بیرون خیلی خیلی خوبه من یه کارت 8 گیگ هم گرفتم که جمعآ شده 10 گیگ الان تنها مشگلی که دارم باهاش اینه که حافظه مسیجش پر شده وگرنه همه چیزش عالیه
سعی میکنم از این به بعد بیشتر سر بزنم به این تاپیک و بچه ها رو بیشتر راهنمایی کنم
آره ممنون میشم بیشتر بیای .... حداقل سوالامونو بپرسیم
این مسئله sms رو اگه بشه ok کرد عالیه چون من اهل sms بازیم ....
به هر حال ممنونم :11:
Ali_BlueBoy
13-11-2009, 17:52
والا فکر نکنم بشه حافظه ی مسیجشو افزایش داد......:41:
ولی فکر کنم اون 215 مسیجی که میگی فقط تو این باکست باشه....!!!
شما برو اوت باکس و درفتو اینا رو خالی کن فکر کنم تا 500 مشکلی نداشته باشه...:27:
sarmast65_ata
13-11-2009, 22:56
الان هم که اینکارو کردم بازم هر مسیجی که میاد میره توی سیم کارتم نمی دونم یعنی چی هیچ گزینه ایی وجود نداره که بشه مسیج نره توی سیم کارت
سلام بچه ها
من از کسی که این گوشی رو داره می خواستم بپرسم که این گوشی خروجی تلویزیون داره یا نه ؟ چون تو سایت های phonearena و gsmarena نوشته بود داره .
یکی دیگه این که منوی اون فارسی میشه ؟ یا اینکه تایپ sms فارسی داره ؟
ممنون
pulp_152
16-11-2009, 11:59
سلام بچه ها
من از کسی که این گوشی رو داره می خواستم بپرسم که این گوشی خروجی تلویزیون داره یا نه ؟ چون تو سایت های phonearena و gsmarena نوشته بود داره .
ممنون
تمام مواردی که گفتید رو داره ...غیر از tv out اگه اشتباه نکنم !
Ali_BlueBoy
16-11-2009, 16:06
الان هم که اینکارو کردم بازم هر مسیجی که میاد میره توی سیم کارتم نمی دونم یعنی چی هیچ گزینه ایی وجود نداره که بشه مسیج نره توی سیم کارت
این که مشکلی نیست......چون وقتی حافظه ی سیم کارت پر بشه میره رو خود گوشی سیو میشه...
سلام بچه ها
ممنون
تمام مواردی که گفتید رو داره ...غیر از tv out اگه اشتباه نکنم !
خروجی تی وی داره ولی کابلش روش نیست.باید جداگانه بخری.بله منویش هم فارسی میشه.فکر کنم اس ام اس فارسی هم بشه باهاش تایپ کرد(من فرم ویرشو عوض کردم چون از فارسی استفاده نمیکنم واسه همین مطمئن نیستم.)
mr_rayan
17-11-2009, 00:34
اس ام اس فارسی هم میشه باهاش تایپ کرد.مگه میشه زبان منو گوشی فارسی بشه ولی زبان تایپش فارسی نشه؟؟؟؟؟؟
سلام
حیف خواستم بخرم ولی چون برنامه نیست واسش (خیلی کم هست ) منصرف شدم ....
fariborz_1
17-11-2009, 07:36
سلام
دوستان این گوشی فرمور جدید داره ؟
اگه داره فریمورش رو برای دانلود می ذارین
متشکرم
سلام
دوستان این گوشی فرمور جدید داره ؟
اگه داره فریمورش رو برای دانلود می ذارین
متشکرم
فارسی نداره.باید از انگلیسیش استفاده کنین.
mojtaba007
17-11-2009, 18:14
اس ام اس فارسی هم میشه باهاش تایپ کرد.مگه میشه زبان منو گوشی فارسی بشه ولی زبان تایپش فارسی نشه؟؟؟؟؟؟
عزیز این گوشی فارسی هم میتونی پیامک بزنی
فارسی که چه عرض کنم خط نستعلیق داره
خیلی خوشکله
یه قابلیت خوبی که الان فهمیدم تو این گوشی اینه که
مثلا یکی به شما زنگ میزنه نمیخواهید جوابشو بدهید
با پشت رو کردن موبایل خود به خود سیلنت میشه
sarmast65_ata
18-11-2009, 00:06
این که مشکلی نیست......چون وقتی حافظه ی سیم کارت پر بشه میره رو خود گوشی سیو میشه...
نه عزیزم مال من که نمیره دم به دم میگه حافظه پر شده خالی کنید
sarmast65_ata
18-11-2009, 00:09
عزیز این گوشی فارسی هم میتونی پیامک بزنی
فارسی که چه عرض کنم خط نستعلیق داره
خیلی خوشکله
یه قابلیت خوبی که الان فهمیدم تو این گوشی اینه که
مثلا یکی به شما زنگ میزنه نمیخواهید جوابشو بدهید
با پشت رو کردن موبایل خود به خود سیلنت میشه
آره این قابلیت رو داره
رو گوشی شما می تونی با تکون دادن گوشی آهنگ موقع پخش رو عوض کنی؟
sarmast65_ata
18-11-2009, 00:15
فارسی نداره.باید از انگلیسیش استفاده کنین.
این آخرین ورژنه؟چه تغییراتی داره؟
این آخرین ورژنه؟چه تغییراتی داره؟
بله آخریشه.محسوس ترین تغییرش بهبود تاچش هست+اضافه شدن Samsung connected home که میشه باهاش دوایس های برند سامسونگ که وای فای دارن مثل سینمای خانگی رو به گوشیت وصل کنی.
sarmast65_ata
20-11-2009, 00:02
بله آخریشه.محسوس ترین تغییرش بهبود تاچش هست+اضافه شدن Samsung connected home که میشه باهاش دوایس های برند سامسونگ که وای فای دارن مثل سینمای خانگی رو به گوشیت وصل کنی.
مرسی عزیزم
رو گوشی شما می تونی با تکون دادن گوشی آهنگ موقع پخش رو عوض کنی؟ چجوری؟
مرسی عزیزم
رو گوشی شما می تونی با تکون دادن گوشی آهنگ موقع پخش رو عوض کنی؟ چجوری؟
تو Motion Gate گوشی رو چپ راست بکنی آهنگو عوض میکنه.برای فعال سازی دکمه Gate Key رو 2 ثانیه نگه دار.بعدش گوشی رو به سمت مدیا پلیر تکون بده.
در ضمن تو فرم ویر آخری هم تشخیص دست خط خیلی بهبود پیدا کرده.
sarmast65_ata
20-11-2009, 16:31
تو Motion Gate گوشی رو چپ راست بکنی آهنگو عوض میکنه.برای فعال سازی دکمه Gate Key رو 2 ثانیه نگه دار.بعدش گوشی رو به سمت مدیا پلیر تکون بده.
در ضمن تو فرم ویر آخری هم تشخیص دست خط خیلی بهبود پیدا کرده.
نفهمیدم منظورت چیه من الان که motion gate رفتم یک شکله که دسته چپ موزیکه دست راستش دوربین برای فعال سازی کدوم دکمه رو بزنم؟مال شما هم تنظیماتش همینطوریه؟
راستی مال شما هم مسیجش مثل مال منه؟میره توی سیم کارت؟
نفهمیدم منظورت چیه من الان که motion gate رفتم یک شکله که دسته چپ موزیکه دست راستش دوربین برای فعال سازی کدوم دکمه رو بزنم؟مال شما هم تنظیماتش همینطوریه؟
راستی مال شما هم مسیجش مثل مال منه؟میره توی سیم کارت؟
گوشی رو تکون بده سمت چپ.خودش میره تو میدیا پلیر.
بله مال منم اینطوریه.ولی وقتی میرم به مموری استی تس جلوی علامت گوشی نوشته 5/500 و جلوی علامت سیم نوشته 6/15.جلوی اینباکس هم نوشته 8 و اوت باکس 3.جمع هر دوش میشه 11 ولی نمیدونم چرا بعضیاش رفته رو سیمکارت و بعضی ها رو گوشی.راستش بلد نیستم چطوری دیفالتش رو از سیم کارت در بیارم.شما بلدین؟
sarmast65_ata
22-11-2009, 00:04
گوشی رو تکون بده سمت چپ.خودش میره تو میدیا پلیر.
بله مال منم اینطوریه.ولی وقتی میرم به مموری استی تس جلوی علامت گوشی نوشته 5/500 و جلوی علامت سیم نوشته 6/15.جلوی اینباکس هم نوشته 8 و اوت باکس 3.جمع هر دوش میشه 11 ولی نمیدونم چرا بعضیاش رفته رو سیمکارت و بعضی ها رو گوشی.راستش بلد نیستم چطوری دیفالتش رو از سیم کارت در بیارم.شما بلدین؟
نه نمیشه
هیچ تنظیمی نداره که بتونی از سیم کارت درش بیاری حالا جالبیش اینجاست از یک نفر وقتی مسیج میاد بعضی هاش میره توی سیم کارت بعضی ها میره توی گوشی واقعآ مسخرست گوشی که این همه حافظه داره باید واسه یه مسیج اومدن بزنی توی سرت من که پشیمونم از خرید این گوشی چون اکثر کارام با مسیجه:41:
نه نمیشه
هیچ تنظیمی نداره که بتونی از سیم کارت درش بیاری حالا جالبیش اینجاست از یک نفر وقتی مسیج میاد بعضی هاش میره توی سیم کارت بعضی ها میره توی گوشی واقعآ مسخرست گوشی که این همه حافظه داره باید واسه یه مسیج اومدن بزنی توی سرت من که پشیمونم از خرید این گوشی چون اکثر کارام با مسیجه:41:
حتما باید یه تنظیماتی داشته باشه.شاید هم ما بلد نیستیم.
mokhtari58
22-11-2009, 10:03
سلام
هرکاری میکنم موقع زنگ زدن ویبره هم بشه نمیشه . تنظیماتشم ظاهرا درسته .
اگه ممکنه راهنماییم کنید .
ممنون .
سلام
هرکاری میکنم موقع زنگ زدن ویبره هم بشه نمیشه . تنظیماتشم ظاهرا درسته .
اگه ممکنه راهنماییم کنید .
ممنون .
تو پروفایل ها قسمت Call Alert Type رو باز کن.هر کدوم رو خاستی انتخاب کن.
hasanmotori
22-11-2009, 18:41
مثکه فریمور جدید اومده واسه جت
منوهاش اینجوری میشه
sarmast65_ata
22-11-2009, 23:02
واقعآ مسخرست!!!
sarmast65_ata
22-11-2009, 23:04
حتما باید یه تنظیماتی داشته باشه.شاید هم ما بلد نیستیم.
هیچی نداره همه چیزشو زیرو رو کردم تا عید نگهش میدارم میفروشمش
pulp_152
23-11-2009, 10:30
نه عزیزم مال من که نمیره دم به دم میگه حافظه پر شده خالی کنید
شما برو تو قسمت تنظیمات
بعد برو رو حافظه ...
بعد وضعیت حافظه
بعد برو رو پیام ها ... پیام های متنی
بببین سیمت پره یا نه ! وضعیت رو دستگاه چطوره ؟
اگه سیمت پره .. که میخوای چکار کنه ؟
خودش هم باید 500 تا داشته باشه درسته؟
mojtaba007
23-11-2009, 12:38
اتفاقا من بسیار ازش راضی هستم
همه چیز رو داره اونم با بالاترین کیفیت
واقعا راضی هستم ازش
من که خیلی ازش راضیم.هر امکاناتی رو که میخام داره.مسئله اس ام اس هم تو فروم های خارجی میپرسم شاید یه نتیجه ای گرفتم.
hasanmotori
24-11-2009, 14:33
کسی آپدیت نکرد ؟
شاید با آپدیت فضای sms ش زیاد بشه !
کسی آپدیت نکرد ؟
شاید با آپدیت فضای sms ش زیاد بشه !
من آپدیت کردم.رفع نشد.ورژن جدید هم اومده.این هفته میخام اونو بریزم.
اینم ورژن جدید
زبان ها:ترکی انگلیسی آلمانی فرانسه ایتالیایی اسپانیایی هلندی لهستانی پرتغالی
mojtaba007
24-11-2009, 23:05
اینم ورژن جدید
زبان ها:ترکی انگلیسی آلمانی فرانسه ایتالیایی اسپانیایی هلندی لهستانی پرتغالی
من اگه اینو بریزم زبان فارسی از بین میره؟
پیامک فارسی نمیتونم بفرستم؟
sarmast65_ata
24-11-2009, 23:12
منم خیلی ازش راضی ام گوشی که نمیتونه یه مسیج 20 بایتی رو بگیره!!
sarmast65_ata
24-11-2009, 23:14
شما برو تو قسمت تنظیمات
بعد برو رو حافظه ...
بعد وضعیت حافظه
بعد برو رو پیام ها ... پیام های متنی
بببین سیمت پره یا نه ! وضعیت رو دستگاه چطوره ؟
اگه سیمت پره .. که میخوای چکار کنه ؟
خودش هم باید 500 تا داشته باشه درسته؟
خوب آخه الان هر مسیجی میاد مستقیم میره توی سیم کارت سیم کارتم که 15 تا بیشتر نمیگیره از مسیج 13 به بعد هی پیغام میده که پر شده پر شده حافظه گوشی هم که روی 200 تاست جالبیش اینه که از یه شخص هم میره توی سیم کارت یه موقعی هایی هم میره توی گوشی یه قانون مشخص نداره
من اگه اینو بریزم زبان فارسی از بین میره؟
پیامک فارسی نمیتونم بفرستم؟
بله...
نه...
من آپدیت کردم.رفع نشد.ورژن جدید هم اومده.این هفته میخام اونو بریزم.
لطف کنین اموزش اپدیت کردن این گوشیو بزارین
لطف کنین اموزش اپدیت کردن این گوشیو بزارین
قبل از هر چیز از لیست شماره ها و مسیج هاتون با نرم افزار (New PC Studio) بک آپ بگیرین.
اول فیرم ویر مورد نظرتون رو دانلود کنین
آخرین فیرم ویر با نرم افزار لازم برای آپدیت:
فیرم ویر اروپایی که تمام حروف فارسی رو به صورت مربع نشون میده(فارسی هم نمیشه تایپید)و جی پی اس به طور پیش فرض فعال کرد.
فیرم ویر آسیایی که حروف فارسی رو به طور برعکس از چپ به راست نشون میده.مثلا سلام رو مینویسه:م ا ل س(تایپ عربی و فارسی هم نداره.)
و جی پی اس به طور پیش فرض غیر فعاله.(ولی میشه فعالش کرد.)
برنامه مورد نیاز برای آپدیت (مولتی لودر)
گوشی رو خاموش کنین.(از آغاز تا پایان گوشی باید خاموش باشه.)
سیم کارت و مموری رو دربیارین.
3 تا دکمه کاهش صدا ;دوربین و خاموش/روشن رو با هم فشار بدین تا گوشی به حالت دانلود بره.
گوشی رو به پی سی وصلش کنین.
درایور گوشی تون رو نصب کنین.(تو سی دیش هست اگه ویندوز نشناخت از اینترنت پیداش کنین.)
مولتی لودر رو اجراش کنین.
LSI6410 رو انتخاب کنین.
گزینه های Boot Change ' Full Download ' و Master ROM رو تیک بزنین.
مسیر همه فایل ها رو به برنامه بدین (به جز سه تای آخری).
در قسمت مربوط به rsrc2 مسیر فایل دارای کلمه low رو به برنامه بدین.
گزینه پورت سرچ رو بزنین تا گوشی رو پیدا کنه.بعدش دانلود رو بزنین.
اگه همه مراحل درست انجام بشه در سمت راست مولتی لودر مینویسه Download Complete.
گوشی رو از پی سی جدا کنین
باتری گوشی رو دربیارین.دوباره جاش بندازین.
گوشی رو روشن کنین.
بعد از ظاهر شدن صفحه اصلی گوشی رو خاموش کنین.
سیم کارت و مموری رو جا بندازین.
گوشی رو دوباره راه اندازی کنین.
اگر بعد از فلش کردن پیغام Camera Update دیدین یا دوربین کار نکرد مراحل زیر رو انجام بدین.
1-*#197328640# رو در حالت idle شماره گیری کنین.گوشی میره تو حالت تست.
2-شماره 6 و بعدش 3 رو بزنین.Please wait ظاهر میشه.بعد از ظاهر شدن Success دکمه پاور رو فشار بدین و از تست مد خارج بشین.
:11:
مسئولیت فلش کردن گوشی از آغاز تا پایان به عهده خودتونه.
قطع برق یا هرگونه اختلال در نوشتن فایل ها رو گوشی باعث میشه دستگاه به ملکوت اعلا بپیونده.
مرسی
با اون جمله اخری که نوشتی کلا بی خیال اپدست شدم
مرسی
با اون جمله اخری که نوشتی کلا بی خیال اپدست شدم
من تا حالا 6-7 بار شاید هم بیشتر فرم ویرش رو عوض کردم و مشکلی پیش نیومده.ولی خب باز هم ریسک داره.ببینین به ریسکش میارزه یا نه.:27:
من تا حالا 6-7 بار شاید هم بیشتر فرم ویرش رو عوض کردم و مشکلی پیش نیومده.ولی خب باز هم ریسک داره.ببینین به ریسکش میارزه یا نه.:27:
راستی این فریمورا رو سرور خود سامسونگ اپ شدن؟
منظورم اینه که با پی سی سوییت نمیشه بدون دردسر اپ کرد؟
راستی این فریمورا رو سرور خود سامسونگ اپ شدن؟
منظورم اینه که با پی سی سوییت نمیشه بدون دردسر اپ کرد؟
نه.اینا همشون از service center ها leak کردن.
بالاخره آپدیت کردم.اینم تغییراتی که تا حالا دیدم
- بهبود چشمگیر تاچ
- ویجیت های جدید(مثل یاهو - سی ان ان - اشپیگل ... )
- بهبود پاسخ گویی مرورگر
- ام پی تری پلیر جدید
- مدیا براوزر جدید
- زوم روی عکس با دابل تاچ
- بهبود کارایی گوگل مپز
- لود شدن سریع تر عکس ها تو حالت لند اسکیپ مد
در ضمن این فرم ویر آخری تمام تغییرات فرم ویر های قبلی رو داره.
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم ولی چون تا حالا سامسونگ نداشتم نمی دونم کار کردن با منو هاش مثل سونی راحت یا نه و jps گوشی بالاخره کار میکنه یانه واینکه تو این قیمتها گوشی تاچ بهتری هم هست یا نه از راهنمایی شما ممنونم.
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم ولی چون تا حالا سامسونگ نداشتم نمی دونم کار کردن با منو هاش مثل سونی راحت یا نه و jps گوشی بالاخره کار میکنه یانه واینکه تو این قیمتها گوشی تاچ بهتری هم هست یا نه از راهنمایی شما ممنونم.
منظورتون از کار کردن باهاش راحته یا نه رو متوجه نشدم.مثل این که بگی کار کردن با ویندوز ویستا راحت تره یا سون.خب معلومه هر کس با یکی از اینا کار بکنه میتونه با اون یکی هم کار کنه.
اگه منظورتون از jps همون GPS هست که رو نسخه خاورمیانه حذف شده و مکان یابی با گوگل مپز هست.با نصب فرم ویرهای اروپایی کار میکنه.اگه منظورتون jps هست که نمیدونم چیه!(البته من خودم چون مموری نخریدم امتحان نکردم.برای استفاده از Navigation باید مموری داشته باشین.در ضمن برای استفاده از GPS در کل جهان باید هزینه بپردازین.)
تو این رنج قیمت هیچ گوشی به جز جت وجود نداره که هم تاچ باشه هم تصویر 16 مگ با رزولوشن 800x480 داشته باشه و ساپورت فرمت های مختلفش به اندازه جت باشه.
mojtaba007
27-11-2009, 17:46
بالاخره آپدیت کردم.اینم تغییراتی که تا حالا دیدم
- بهبود چشمگیر تاچ
- ویجیت های جدید(مثل یاهو - سی ان ان - اشپیگل ... )
- بهبود پاسخ گویی مرورگر
- ام پی تری پلیر جدید
- مدیا براوزر جدید
- زوم روی عکس با دابل تاچ
- بهبود کارایی گوگل مپز
- لود شدن سریع تر عکس ها تو حالت لند اسکیپ مد
در ضمن این فرم ویر آخری تمام تغییرات فرم ویر های قبلی رو داره.
ممنون فارسی شو از کجا گیر بیارم؟
ممنون فارسی شو از کجا گیر بیارم؟
سامسونگ برای فارسی فرم ویری نداده و فرم ویری که رو گوشی هست آخریش هست.(فکر کنم S8003JPIF4 هست)
اگه فارسی برات خیلی مهمه نگهش دار ولی اگه مهم نیست به نظر من ارزش آپدیت داره.مخصوصا MP3 Player خیلی بهتر شده.
با تشکر از شما من GPS رو با غلط املایی نو شتم وقتی داشتم پستهای دوستان رو میخوندم بعضی از اونها نوشته بودند که SMS ها فقط روی سیم کارت سیو میشه ایا واقعا همینطوره واگر اینطوره راه حلی داره یا نه و اینکه ایا گوشی رو حتما با گارانتی بخرم یانه ؟ متشکرم
با تشکر از شما من GPS رو با غلط املایی نو شتم وقتی داشتم پستهای دوستان رو میخوندم بعضی از اونها نوشته بودند که SMS ها فقط روی سیم کارت سیو میشه ایا واقعا همینطوره واگر اینطوره راه حلی داره یا نه و اینکه ایا گوشی رو حتما با گارانتی بخرم یانه ؟ متشکرم
فقط رو سیم کارت نه.بعضی میره رو گوشی بعضی رو سیمکارت.ولی حتما باید یه تنظیماتی داشته باشه که اس ام اس ها رو گوشی ذخیره بشن.
فقط میتونم بگم که با گارانتی مطمئن تره.اگه آشنا داری که بهت اطمینان بده تقلبی نیست بدون گارانتی هم میتونی بگیری.
Best N95
29-11-2009, 00:25
یه سوال : رم داخلی گوشی چقدره ؟ منظورم کارت حافظه نیست ، منظورم حافظه رم چقدره ؟
128 مگا بایت یا 256 مگا بایت ؟
یه سوال : رم داخلی گوشی چقدره ؟ منظورم کارت حافظه نیست ، منظورم حافظه رم چقدره ؟
128 مگا بایت یا 256 مگا بایت ؟
2 تا ورژن داره.(اگه اشتباه نکنم.)یکی 512 یکی هم 256.
RaS0oL.M
29-11-2009, 17:48
معایب اصلی این گوشی چیه میارزه بخرمش؟؟؟؟:10:
RaS0oL.M
29-11-2009, 17:52
این بهتره یا 5800 قیمتش بدون گارانتی چنده وبا گارانتی چنده؟؟؟:11:
mojtaba007
29-11-2009, 19:40
تو خرید جت شک نکنید حتما با گارانتی باشه
ولی فقط سیستم عامل نداره ببین سیستم عامل برات مهمه یا نه
معایب اصلی این گوشی چیه میارزه بخرمش؟؟؟؟:10:
این بهتره یا 5800 قیمتش بدون گارانتی چنده وبا گارانتی چنده؟؟؟:11:
دوست عزیز یه مقدار کوچیکتر بتایپین:11:
این گوشی عیبی نداره ولی اگه سیستم عامل برات مهمه باید در نظر بگیری که فقط ساپورت جاوا داره.
مطمئنا این بهتره.کیفیت تصویرش اصلا با 5800 قابل مقایسه نیست.قیمت رو هم در تاپیک قیمت بگیر.دوستان فوری جوابت رو میدن.
CHEGUEVARA.
30-11-2009, 11:53
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم از علاالدین 260 که گارانتی درست و حسابی هم نداره...
مدل s8000 با s8003 چه تفاوتی داره؟؟؟:13:
در ضمن اون کیفی هم که همراه گوشی بهم دادن اونی نیست که خود سامسونگ باید میداد....(فکر میکنم سرم کلاه گذاشتن:18:)
گوشیم هم s8003 هست و درب باطریش هم خط های قرمز رو داره و فارسی هم ساپورت میکنه {چنین چیزی داریم...}
این s8000 ها هم فارسی میشن....؟؟؟؟؟؟؟:13:یعنی pdf فارسی هم نشون نمیدن....؟؟؟؟:9:
باطریش چقذر باید دوام بیاره...؟؟؟؟
سرم که کلاه نذاشتن...؟؟؟؟:19:
pulp_152
30-11-2009, 12:11
دسته 2 خریدی؟ s8000 و s8003 فرقی ندارن .. فقط اون 3 اخر مخصوص ایرانه که بصورت اورجینال و پیش فرض فارسی روش نصبه ..
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم از علاالدین 260 که گارانتی درست و حسابی هم نداره...
مدل s8000 با s8003 چه تفاوتی داره؟؟؟:13:
در ضمن اون کیفی هم که همراه گوشی بهم دادن اونی نیست که خود سامسونگ باید میداد....(فکر میکنم سرم کلاه گذاشتن:18:)
گوشیم هم s8003 هست و درب باطریش هم خط های قرمز رو داره و فارسی هم ساپورت میکنه {چنین چیزی داریم...}
این s8000 ها هم فارسی میشن....؟؟؟؟؟؟؟:13:یعنی pdf فارسی هم نشون نمیدن....؟؟؟؟:9:
باطریش چقدر باید دوام بیاره...؟؟؟؟
سرم که کلاه نذاشتن...؟؟؟؟:19:
فکر نکنم نوش رو 260 تومن بدن.حتی بدون گارانتی.با گارانتی بین 350 تا 370 تومنه.مطمئنا گارانتی 100 تومن نمیکشه روش.
S8003 برای بازار آسیا طراحی شده و هیچ فرقی با 8000 نداره.
یه کیف کوچولو هم باید همراهش باشه.اگه میتونی ازش یه عکس بزار.ولی زیاد هم مهم نیست که چی باشه.
باطری من تو حالت استندبای حدود 4-5 روز دوام میاره.وقتی هم زیاد استفاده میکنم حداکثر 2 روز.
کاش از یه جای مطمئن خرید میکردین!!!
RaS0oL.M
01-12-2009, 19:17
راسته که این گوشی قطب نما داره؟؟؟؟کار می کنه؟؟؟:11:
hasanmotori
01-12-2009, 19:24
راسته که این گوشی قطب نما داره؟؟؟؟کار می کنه؟؟؟:11:
آره ... آره
آره ... آره
چطوری اجرا میشه؟
hasanmotori
01-12-2009, 23:32
چطوری اجرا میشه؟
والا من که ندارم این گوشیو ... شما که داری باید بهتر بدونی ... من فقط دیدم تو مشخصاتش نوشته
حالا شما بگرد ببین توش چیزی به اسم digital compas هست ؟
والا من که ندارم این گوشیو ... شما که داری باید بهتر بدونی ... من فقط دیدم تو مشخصاتش نوشته
حالا شما بگرد ببین توش چیزی به اسم digital compas هست ؟
من که همچین چیزی ندیدم.احتمالا با جی پی اس کار میکنه.واسه همین تو منو نمیاد.
mahmoodtaker
03-12-2009, 10:00
دوستان اینجا کسی با i900 omina کار کرده؟عکس برداری جت بهتره یا i900 omina؟
CHEGUEVARA.
03-12-2009, 11:50
دسته 2 خریدی؟ s8000 و s8003 فرقی ندارن .. فقط اون 3 اخر مخصوص ایرانه که بصورت اورجینال و پیش فرض فارسی روش نصبه ..
سلام ببخشید منظورم 360 بود اشتباه کردم....:45:
دوستان لینکی برای دانلود نرم افزار های این گوشی مثل دیکشنری/نقشه و ... هست....:13:
gps این گوشی چجوری فعال میشه...؟؟؟ نرم افزاری برای این منظور ساخته شده...؟؟؟؟
یکی از مغازه های علاالدین میگفت 10 بده فعالش میکنم....
google maps این گوشی چطوری فعال میشه...؟؟؟؟
سلام ببخشید منظورم 360 بود اشتباه کردم....:45:
دوستان لینکی برای دانلود نرم افزار های این گوشی مثل دیکشنری/نقشه و ... هست....:13:
gps این گوشی چجوری فعال میشه...؟؟؟ نرم افزاری برای این منظور ساخته شده...؟؟؟؟
یکی از مغازه های علاالدین میگفت 10 بده فعالش میکنم....
google maps این گوشی چطوری فعال میشه...؟؟؟؟
360 خوبه:31:
برای این گوشی هنوز نرم افزار درست حسابی که رزولوشن زیاد این گوشی رو ساپورت کنه من ندیدم.هر نرم افزاری هم هست ریسایز شده هست درست کار نمیکنه.
GPS هم به راحتی با فرم ویر های اروپایی حل میشه.ولی به نظر من همون گوگل مپز کافیه.
راه دیگه هم دادن کدهای جور واجور هست که من اصلا پیشنهاد نمیکنم.آخرش هم درست کار نمیکنه.
فعال کردن نمیخاد.کافیه به اینترنت وصل باشی.(از طریق سیم کارت یا وای-فای).تو منو گوگل رو انتخاب کن و Maps رو بزن.
اساتید اگه قیمت ارنا ال جی رو دقیقا برابر با جت در نظر بگیریم شما کدام رو انتخاب میکنید؟(خواهشا تعصب رو کنار بذارید)
اساتید اگه قیمت ارنا ال جی رو دقیقا برابر با جت در نظر بگیریم شما کدام رو انتخاب میکنید؟(خواهشا تعصب رو کنار بذارید)
من مطمئنا سامسونگ رو انتخاب میکردم به این دلایل:
1-بلوتوث آریتا ورژن 2 هست سامسونگ 2.1
2-کیفیت دوربینش بهتره(میتونین عکس ها رو خودتون مقایسه کنین)
3-دوربین سامسونگ دارای تشخیص چهره لبخند و پلک زدن موقع عکس برداری هست.
4-سی پی یوش خیلی قویتره.
5-قابلیت ضبط از موج اف ام داره.
6-قابلیت IM داره.(برای Messaging)
7-تکنولوژی EDGE ساسمونگ کلاس 12 هست ولی ال جی 10.(اگه اینترنت نمیخایین به دردتون نمیخوره)
8-فرمت های صوتی تصویری خیلی بیشتری نسبت به ال جی میخونه.از جمله HD
9-دوام باتریش بیشتره.(با توجه به توضیحاتی که خود شرکت ها دادن تو حالت استند بای سامسونگ
422 ساعت دوام داره و آرینا 300 ساعت.تاک تایم سامسونگ هم 8 ساعت و 20 دقیقه و ال جی 3 ساعت و 50 دقیقه.)
به نظر من هم رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ خیلی بهتر و راحت تر از S-Class ال جی هست.
mir_reza69
03-12-2009, 17:41
سلام.من جت خریدم.خیلی ازش راضیم.فقط مشکلش اینه یه کم نرم افزار خورش بد قلقه.اگه کسی آدرسی برا دانلود دیکشنری(حتی الامکان با تلفظ)داره ممنون میشم کمکم کنه.اگر سوالی هم دارید من میتونم جواب بدم.چون خیلی در مورد خرید جت تحقیق کردم.شاید حدود یک ماه!!!
سوال نرم افزاری هم اگه کسی داره ب÷رسه.
mahmoodtaker
03-12-2009, 18:01
برتری های Arena :
1- تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ که خیلی حال میده.
2- استفاده از فلز در ساخت بدنه گوشی
3- FM Transmiter که بعضی اوقات خیلی حال میده.
4-کیفیت فوق العاده صدا در فیلم برداری به خاطر میکروفون ضبط صدای جداگانه و قابلیت فیلم برداری با دو ر تند و آهسته.(البته جت هم دور آهسته یا همون اسلو موشن داره)
5- Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF) که خیلی کاربردی و عالیه
6- خروجی تلویزیون البته باید کابلش جداگانه تهیه بشه (فکر کنم جت هم داشته باشه)
7- ساپورت مموری تا 32 گیگ (جت تا 16 گیگ ساپورت می کنه)
8- اینترفیس استثنایی (واقعا خیلی جذاب تر از جت هست)
9- قابلیت SMS (threaded view) .که خیلی جالبه.برای اولین بار تو آیفون استفاده شد.اینباکس رو تغییر بدی به این حالت مسیج هایی که با یه نفر پشت سر هم رد و بدل کردی رو به شکل چت نشون میده ...
10- HSDPA, 7.2 Mbps در حالی که جت از HSDPA, 3.6 Mbps بهره می بره
11- امکانت سکوریتی کامل
12- 8 گیگ حافظه داخلی(البته جت هم در دو مدل 2 گیگ و 8 گیگ ارائه مشه)
13-شتاب دهنده گرافیکی قدرتمند(که باعث میشه اصلا از نظر سرعت در برابر جت کم نیاره)
و چند مورد دیگه که فعلا یادم نیست!
برتری های Arena :
1- تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ که خیلی حال میده.
2- استفاده از فلز در ساخت بدنه گوشی
3- FM Transmiter که بعضی اوقات خیلی حال میده.
4-کیفیت فوق العاده صدا در فیلم برداری به خاطر میکروفون ضبط صدای جداگانه و قابلیت فیلم برداری با دو ر تند و آهسته.(البته جت هم دور آهسته یا همون اسلو موشن داره)
5- Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF) که خیلی کاربردی و عالیه
6- خروجی تلویزیون البته باید کابلش جداگانه تهیه بشه (فکر کنم جت هم داشته باشه)
7- ساپورت مموری تا 32 گیگ (جت تا 16 گیگ ساپورت می کنه)
8- اینترفیس استثنایی (واقعا خیلی جذاب تر از جت هست)
9- قابلیت SMS (threaded view) .که خیلی جالبه.برای اولین بار تو آیفون استفاده شد.اینباکس رو تغییر بدی به این حالت مسیج هایی که با یه نفر پشت سر هم رد و بدل کردی رو به شکل چت نشون میده ...
10- HSDPA, 7.2 Mbps در حالی که جت از HSDPA, 3.6 Mbps بهره می بره
11- امکانت سکوریتی کامل
12- 8 گیگ حافظه داخلی(البته جت هم در دو مدل 2 گیگ و 8 گیگ ارائه مشه)
13-شتاب دهنده گرافیکی قدرتمند(که باعث میشه اصلا از نظر سرعت در برابر جت کم نیاره)
و چند مورد دیگه که فعلا یادم نیست!
1-به نظر من که مولتی تاچ بودن مزیت زیاد مهمی نیست ولی بازم بودنش بهتره.
2-این که دیگه اصلا مهم نیست:27:
3-فکر نکنم کارایی داشته باشه.چون کیفیت اف ام خیلی کمتر هدفون یا اسپیکر خود گوشی هست.
4-میکروفون جدا هم شاید یه مزیت محسوب بشه ولی تو ویدئو هایی که من از هر دو دیدم هیچ فرقی تو صداها نبود.
5-فرمت های آفیس و پی دی اف رو جت هم میخونه.
6-جت هم خروجی تی وی داره.
7-یه نگاهی به قیمت مموری 32 گیگ بندازی میبینی که اصلا به صرفه نیست.در ضمن ال جی با بعضی مموری های 32 گیگ مشکل داره.(میتونین به انجمن های خارجی مراجعه کنین.)
8-اینم فکر کنم نظر شخصیتونه.چون تو سایت های ری ویو اکثرا تاچ ویز رو میگن بهتره.
9-جت اینو نداره ولی هر جوری میشه پیام ها رو لیست کرد.
10-داداش HSDPA به چه دردم میخوره!!!تو خود آمریکا سرعتش حداکثر تا 2.8 میره:27:چه برسه به کاربر ایرانی که همین مکالمه صوتی هم از سرش زیاده.
11-لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدین منظورتون چی هست.
12-با این یکی موافقم
13-مسئله کم آوردن یا بیشتر بودن از جت نیست.جت سی پی یو 800 مگاهرتزی داره که خیلی سرتر از آرینا هست.اگه فقط به شتاب دهنده گرافیکی بود مطمئنا ال جی هم اچ دی رو ساپورت میکرد.(در حالی که نمیکنه.)
mahmoodtaker
03-12-2009, 21:45
دوست عزیز اگه من نمیخوام بگم جت بهتره یا ارنا،فقط هدفم اینه که بگم ارنا توانایی رقابت با جت رو داره(100%)
تو اومدی تگ تگ شماره ها نقد کردی!!!
اگه اونجوی باشه موارد 2 و 3 تو رو باید یه شماره درج کرد
شماره1 که باید گفت من تفاوتی بین بلوتوث 2 و 2.1 نمیبینم عزیز.من امتحان کردم.بلوتش ارنا سرعتش عالیه.
تکنولوژی EDGE که تو ایرن به حساب نمیاد
در باره ی سرعت هم بهت باید بگم که گول 800 یا 600 رو نخور.تو تا حالا با ارنا کار کردی؟
من با هر دو کار کردم.
سرعت ارنا باور کن از جت 800 کمتر نیست
اگه باهاش کارکرده بودی اینو نمیگفتی
راستا رفیق اف ام ترنسفر کارایی نداره؟!!!!!
اف ام ترسفر رو با چیر دیگه ای اشتب نزدی؟!
mir_reza69
03-12-2009, 23:06
چرا یکی جواب منو نمی ده!!!!!!!!!!!خواهش میکنم.کمککککککککککککککککک ککککککک
دوست عزیز اگه من نمیخوام بگم جت بهتره یا ارنا،فقط هدفم اینه که بگم ارنا توانایی رقابت با جت رو داره(100%)
تو اومدی تگ تگ شماره ها نقد کردی!!!
اگه اونجوی باشه موارد 2 و 3 تو رو باید یه شماره درج کرد
شماره1 که باید گفت من تفاوتی بین بلوتوث 2 و 2.1 نمیبینم عزیز.من امتحان کردم.بلوتش ارنا سرعتش عالیه.
تکنولوژی EDGE که تو ایرن به حساب نمیاد
در باره ی سرعت هم بهت باید بگم که گول 800 یا 600 رو نخور.تو تا حالا با ارنا کار کردی؟
من با هر دو کار کردم.
سرعت ارنا باور کن از جت 800 کمتر نیست
اگه باهاش کارکرده بودی اینو نمیگفتی
راستا رفیق اف ام ترنسفر کارایی نداره؟!!!!!
اف ام ترسفر رو با چیر دیگه ای اشتب نزدی؟!
من فقط گفته های شما رو نقد کردم.و شماره نزدم که بگم اینا ایرادن.
خب شما میگی بلوتوث آرینا عالیه.میشه منظورتون رو از عالی بفرمایین؟معیار سنجشتون چیه؟
یه مزیت 2.1 نسبت به 2 اینه که برای Response گرفتن نیازی به Keep Alive نداره و این مصرف باتری رو خیلی
کمتر میکنه.اگه خاستین مزیت های دیگش رو هم مینویسم.خب از سال 2004 که بلوتوث 2 عرضه شده تا
2007 که 2.1 عرضه شد باید یه تفاوت هایی باشه.
تکنولوژی EDGE هم تو ایران به حساب میاد.(فکر کنم اپراتور سوم هم از همین تکنولوژی قراره استفاده کنه)محض اطلاع بگم که EDGE یعنی Enhanced GPRS.
اونی که به حساب نمیاد HSDPA هست که شما دو تاش رو مقایسه کردین.
بله آرینا رو هم دیدم.من نمیگم بده ولی قدرت پردازش جت بیشتره.صحبت 800 و 600 نیست.حرف کاراییه.
این کارایی هم تو باز کردن بی عیب و نقص فایل های H264 و H263 کاملا معلومه.
اف ام ترنسفر دیگه چیه؟اگه ترنزمیتر منظورتونه به نظر من کارایی نداره.به جای برادکست با اف ام و درین کردن باتری بهتره با سیم به ورودی رادیوی ماشین یا هر چیز دیگه ای وصل بشه.
در ضمن من اینجا نمیگم این بهتره یا اون بهتره.هر چی قیمتش مناسب تر و کاراییش بیشتر باشه من
میخرمش.چه سونی باشه چه نوکیا چه سامسونگ چه ال جی یا هر شرکتی که اصلا نام و نشونی نداره.
ببین رفیق من.خود جی اس ام ارنا پس از عرضه ی جت به بازار عنوان کرد که تفاوت این دو گوشی به حدی هست که انتخاب بین اونا به سختی صورت میگیره
در هر بخشی نسبت به هم برتری های دارند.
از نظر قیافه ی ظاهری باد قبول کرد که ارنا خیلی خوشکل تره.
از نظر کیفیت ساخت هم در موقعیت بهتری قرار داره(با توجه استفاده از فلز در ساخت بدنه)
از نظر صفحه ی نمایش برتری جت اینه که oled هست و ارنا TFT.برتری ارنا هم اینه خازنی هست و جت مقاومتی.
دیگر مزیت ارنا اینه که S-Class و Multi-touch هست.
در بخش صدا،جت تکنولوژی صدای DNSe داره و ارنا تکنولوژی Dolby Mobile.صدای جت تو هنسفری بهتره و صدای ارنا در اسپیکر
در بخش حافظه برتری از ان ارنا هست با وجود 8 گیگ حافظه ی داخلی (البته جت هم نسخه ی 8 گیگ داره ولی گمان نکنم زیاد باشه)
ارنا تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه و جت تا 16 گیگ(چند نفر از دوستان رم 32 گیگ به ارنا زدند و برخلاف نظر شما بدون مشکلی داره کار میکنه)
در بخش ارتباطات هر دوتا کامل هستند،ولی برتری نسبی با جت هست.
در دوربین فیلم برداری ارنا واقعا عالی هست البته هر دو عالی هستند.عکس برداری هر دو هم خوب هست.
پردازنده ی جت خوب 800 است و مال ارنا فکر کنم 600.ولی با وجود شتاب دهنده ی گرافیکی موجود در ارنا من تو باز شدن منو ها و برنامه ها تفاوت انچنانی ندیدم(ولی بازم برتری با جت هست)
باطری جت بهتره.
جت فایل های تصویری و صوتی بهتری رو ساپورت میکنه.
ارنا هم فرستنده ی اف ام داره
ارنا نرم افزار موقعیت یاب از پیش نصب شده داره.
هر دو گوشی هم فروش میلیونی داشتند.
Michael Ropy
04-12-2009, 11:28
من مطمئنا سامسونگ رو انتخاب میکردم به این دلایل:
1-بلوتوث آریتا ورژن 2 هست سامسونگ 2.1
2-کیفیت دوربینش بهتره(میتونین عکس ها رو خودتون مقایسه کنین)
3-دوربین سامسونگ دارای تشخیص چهره لبخند و پلک زدن موقع عکس برداری هست.
4-سی پی یوش خیلی قویتره.
5-قابلیت ضبط از موج اف ام داره.
6-قابلیت IM داره.(برای Messaging)
7-تکنولوژی EDGE ساسمونگ کلاس 12 هست ولی ال جی 10.(اگه اینترنت نمیخایین به دردتون نمیخوره)
8-فرمت های صوتی تصویری خیلی بیشتری نسبت به ال جی میخونه.از جمله HD
9-دوام باتریش بیشتره.(با توجه به توضیحاتی که خود شرکت ها دادن تو حالت استند بای سامسونگ
422 ساعت دوام داره و آرینا 300 ساعت.تاک تایم سامسونگ هم 8 ساعت و 20 دقیقه و ال جی 3 ساعت و 50 دقیقه.)
به نظر من هم رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ خیلی بهتر و راحت تر از S-Class ال جی هست. :18::18::18::18::18:
اقا اینا مقایسه بود؟!؟!؟ آخه بلوتوث 2.1 با 2.0 شد مقایسه؟! یا EDGE کلاس 12 با کلاس 10!؟!؟؟ بهتره از روی تجربه صحبت کنید! من با کلاس 12 استار کار کردم و هم با کلاس 10 کوکی....به حرات میگم ماله کوکی سریعتر بود، چرا چون: الجی توی آنتن دهی خیلی سرتر از سامسونگه (اینو عینا تجربه کردم).
شما میگی مالتی تاچ خوب نیست؟! اف ام ترنسمیتر بدرد نمی خوره؟!!؟ :18: بدنه ی فلز خوب نیست؟! :18: بهتره تست استرس آرینا رو یه نیگاه بندازید! :27: سی پی یوش بصورت عددی بهتره، ولی هیچ تفاوتی ندارن، کما اینکه شتاب دهنده گرافیکی آرینا خیلی بیشتر کمک میکنه.
سامسونگ کاره خودش رو کرد....با زدن سی پی 800 میخواست بفهمونه خیلی سریعه و از این حرفها! :دی کیفیت دوربین فرقی ندارن.....من صد بار دیدم.....
در ضمن جت اچ دی پخش نمیکنه! اون D1 هست که آرینا هم پخش میکنه! :27:
اینترفیس کاملا سلیقه ای هست....من که دیگه این اولین و آخرین باریه که از اینترفیس مسخره تاچ ویز استفاده میکنم :13:به این امید رفتم سراغش که از فلش یو آی الجی بهتر باشه، باور کنید فلش یو آی رو بیشتر میپسندم چه برسه به اس کلاس....
پی نوشت: همون قضیه ی آنتن دهی بس که من بشدت الان مینالم! :41: اگه قبلا توی انتخاب این دوتا شک داشتم، با تجربه ی استار (آنتن دهی و اینترفیس) دیگه حتما آرینا رو بر میگزینم!
hasanmotori
04-12-2009, 11:39
:18::18::18::18::18:
اقا اینا مقایسه بود؟!؟!؟ آخه بلوتوث 2.1 با 2.0 شد مقایسه؟! یا EDGE کلاس 12 با کلاس 10!؟!؟؟ بهتره از روی تجربه صحبت کنید! من با کلاس 12 استار کار کردم و هم با کلاس 10 کوکی....به حرات میگم ماله کوکی سریعتر بود، چرا چون: الجی توی آنتن دهی خیلی سرتر از سامسونگه (اینو عینا تجربه کردم).
شما میگی اف ام ترنسمیتر بدرد نمی خوره؟!!؟ :18: بدنه ی فلز خوب نیست؟! :18: بهتره تست استرس آرینا رو یه نیگاه بندازید! :27: سی پی یوش بصورت عددی بهتره، ولی هیچ تفاوتی ندارن، کما اینکه شتاب دهنده گرافیکی آرینا خیلی بیشتر کمک میکنه.
سامسونگ کاره خودش رو کرد....با زدن سی پی 800 میخواست بفهمونه خیلی سریعه و از این حرفها! :دی کیفیت دوربین فرقی ندارن.....من صد بار دیدم.....در ضمن آرینا هم تشخیص لبخند و پلک و چهره هم داره.....
در ضمن جت اچ دی پخش نمیکنه! اون D1 هست که آرینا هم پخش میکنه! :27:
اینترفیس کاملا سلیقه ای هست....من که دیگه این اولین و آخرین باریه که از اینترفیس مسخره تاچ ویز استفاده میکنم :13:فکر می کردم حداقل از فلش یو آی الجی بهتره، باور کنید فلش یو آی رو بیشتر میپسندم چه برسه به اس کلاس....
پی نوشت: همون قضیه ی آنتن دهی بس که من بشدت الان مینالم! :41:
حسین کله کردیا :18: :27:
بحث آنتن دهی که خودتم میدونی الکیه ... تازه اگه الکی نباشه ال جی از سامی ضعیفتره
ورژن تاچ ویز استار 1 ه .... مال جت 2 ه ... که 3 بعدیه و خیلیم جالبه ... از sclass بهتره
بنچ مارکشونو تو کلوپ آرنا گزاشتم میتونی ببینی که حتا تو 3 بعدیم جت قویتر عمل میکنه
pulp_152
04-12-2009, 11:41
از لحاظ قیافه تو عکس که دیدم به نظرم ارنا سر امد ولی وقتی از جلو دیدم نظرم عوض شد ...
تاچ ویزی که شما استفاده میکنی حسین جان با تاچ ویز جت کاملا متفاوته فقط نوار ابزار استارتش یکیه ! ...
و اینکه بحث استار و کوکی رو پیش کشیدی نمیدونم چی بگم .. اگه بهت ثابت شده که انتن دهی ال جی بهتره .. چیزی ندارم بگم ...
Michael Ropy
04-12-2009, 11:46
حسین کله کردیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی هان!؟؟! :دی چیزه خوب باشه دیگه هیچی نمی گم.....جت بهتره....:دی
بحث آنتن دهی که خودتم میدونی الکیه ... تازه اگه الکی نباشه ال جی از سامی ضعیفتره بابا میگم تجربه کردم ها!!! :18::18: کچل! :دی
تاچ ویزی که شما استفاده میکنی حسین جان با تاچ ویز جت کاملا متفاوته فقط نوار ابزار استارتش یکیه ! ...میدونم، ولی تو عکس که دیدم تفاوتی نداشت، منظورم قیافه نیست! خیلی هم خوشگله ولی راحتی کار هست.....محل گذاشتن دکمه ها و....
و اینکه بحث استار و کوکی رو پیش کشیدی نمیدونم چی بگم .. اگه بهت ثابت شده که انتن دهی ال جی بهتره .. چیزی ندارم بگم ...
بله برادر، اولش خیلی هم تعجب کردم! :18: چند بار هم تست کردم.....ولی همون نتیجه....:46:
pulp_152
04-12-2009, 11:49
پس لازم شد منم یه تستی از ال جی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif(مخصوصا انتن دهی)
.. حسین جون من برو عکسهای اینترفیس جت رو ببین !
خداییش تاچ ویز استار هم اونجوری هم نیست دیگه خوبه دارم استفاده میکنم :31: به این راحتیو خوبی چشه ؟ هم زیباست هم محیط کاربریش خوبه ..
Michael Ropy
04-12-2009, 11:52
پس لازم شد منم یه تستی از ال جی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](مخصوصا انتن دهی)
بله برادر هیچی تجربه نمی شه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته توی قضیه ی اینترفیس اگه از تاچ ویز بیشتر خوشت اومد، نیای به من فحش بدی ها! :دی من با نحوه ی قرارگیری آیتم ها و... توی فلش یو آی و اس کلاس راحتترم...
pulp_152
04-12-2009, 11:55
نحوه قرار گیری شاید مربوط به عادت باشه برادر ....
-------------------------------------------------------------------------------
فحش بده فحش بده فحش کشم کن ... :31: نه مگه بچه ام فحش بدم فقط میام در خونتون میکشمت بیرون یه سلامی میکنم میرم
hasanmotori
04-12-2009, 11:57
:دی هان!؟؟! :دی چیزه خوب باشه دیگه هیچی نمی گم.....جت بهتره....:دی
بابا میگم تجربه کردم ها!!! :18::18: کچل! :دی
میدونم، ولی تو عکس که دیدم تفاوتی نداشت، منظورم قیافه نیست! خیلی هم خوشگله ولی راحتی کار هست.....محل گذاشتن دکمه ها و....
بله برادر، اولش خیلی هم تعجب کردم! :18: چند بار هم تست کردم.....ولی همون نتیجه....:46:
ببین تو به اینترفیس کوکی عادت کردی واسه همین کار با تاچ ویز واست سخته
منم مثلاً با p990 کار میکردم بعدش با w960 کار میکردم فقط به خاطر اینکه دکمه بکش بالا بود خیلی اذیت میکرد ... حالا اگه اولش با w960 کار میکردم کار با p990 برام سخت بود
تازه اینا فرقشون فقط جای دکمه بک بود حالا فک کن این دوتا ینی تاچ ویز و فلش یو آی کلی با هم فرق دارن .. معلومه که کار باهاش سخته اولاش .. یکم صب کن بهش عادت میکنی
در مورد آنتن دهی به اون آیکنش نگا نکن کیفیت مکالمه رو نگا کن
8510 تو پارکینگ ما میشه 4 تا خط .. 2600 همیشه خطاش پره ... ولی صدای 8510 صاف و بدون قطعیه ... صدای 2600 قطعی داره
Michael Ropy
04-12-2009, 12:01
ببین تو به اینترفیس کوکی عادت کردی واسه همین کار با تاچ ویز واست سخته
منم مثلاً با p990 کار میکردم بعدش با w960 کار میکردم فقط به خاطر اینکه دکمه بکش بالا بود خیلی اذیت میکرد ... حالا اگه اولش با w960 کار میکردم کار با p990 برام سخت بود
تازه اینا فرقشون فقط جای دکمه بک بود حالا فک کن این دوتا ینی تاچ ویز و فلش یو آی کلی با هم فرق دارن .. معلومه که کار باهاش سخته اولاش .. یکم صب کن بهش عادت میکنی
در مورد آنتن دهی به اون آیکنش نگا نکن کیفیت مکالمه رو نگا کن
8510 تو پارکینگ ما میشه 4 تا خط .. 2600 همیشه خطاش پره ... ولی صدای 8510 صاف و بدون قطعیه ... صدای 2600 قطعی داره
نه اصلا بحث عادت نیست....منظر بودم اینو بگی....از وقتی شروع کردم با کوکی، انگار که صد ساله دارم باهاش کار میکنم، خیلی راحت! ولی با استار از همون اول تا الان مشکل دارم، شاید فکر کنی منظورم اینه که کوکی دکمه برگشت بالا بود، ماله استار پایین باعث میشه من اشتباه بزنم...نه...باید باشی پیشم تا نشونت بدم تا بفهمی! :دی آنتن دهی هم رابطه مستقیم داره با کیفیت مکالمه...اون رو هم تست کردم.....نمونش تست هدست تویه یه جایی که اصلا آنتن نمیده با کوکی، و تست هدست با جایی که آنتن پره (توی شهر) با استار....
اقا اینا مقایسه بود؟!؟!؟ آخه بلوتوث 2.1 با 2.0 شد مقایسه؟
از فرق 2 و 2.1 اطلاعی دارین؟
شما میگی مالتی تاچ خوب نیست؟
لااقل میخایین حرف منو تحریف کنین یه چیزی بنویسین که مدرکش موجود نباشه.من گفتم مزیت نیست ولی بودنش بهتره.به نظر خودتون وقتی گوشی رو با یه دست میگیرین مالتی تاچ به چه دردی میخوره؟!!!
ا EDGE کلاس 12 با کلاس 10!؟!؟؟
بی زحمت یه نگاهی هم به فرق این دو تا بندازین:31:
به حرات میگم ماله کوکی سریعتر بود، چرا چون: الجی توی آنتن دهی خیلی سرتر از سامسونگه (اینو عینا تجربه کردم).
جل الخالق.اولا این که آنتن دهی دیگه یه مسئله حل شده هست.دوما این که برای سیگنال دیجیتال رفت و برگشت سیگنال مهمه نه قدرت.فرض کنین شما با ماهواره 30 درصد سیگنال میگیرین اگه سیگنالتون بشه 100 درصد کیفیت تصویر بهتر میشه؟؟؟!!
اف ام ترنسمیتر بدرد نمی خوره؟!!؟
من نگفتم به درد نمیخوره.خیلی راه های بهتر و با کیفیت تر اف ام ترنزمیتر هست.اگه سیستم صوتی ماشینتون درست حسابی نباشه همون ترنزمیتر کفایت میکنه چون فرقش اصلا مشخص نمیشه.
بدنه ی فلز خوب نیست؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif بهتره تست استرس آرینا رو یه نیگاه بندازید!
مگه این که بخایی باهاش آبگوشت له کنی.درسته سامسونگ پلاستیکه ولی پلاستیک آبکش نیست:21:
سی پی یوش بصورت عددی بهتره، ولی هیچ تفاوتی ندارن، کما اینکه شتاب دهنده گرافیکی آرینا خیلی بیشتر کمک میکنه.
دلیل پلیز!!!اگه تفاوتی نداشت مطمئنا میتونست اچ دی پخش کنه.
در ضمن جت اچ دی پخش نمیکنه! اون D1 هست که آرینا هم پخش میکنه!
شما مثل این که عشق ال جی هستین:27:کی گفته جت اچ دی پخش نمیکنه.حتما گوشی من از یه کارخونه دیگه اومده که میتونه پخش کنه.
اینترفیس کاملا سلیقه ای هست....من که دیگه این اولین و آخرین باریه که از اینترفیس مسخره تاچ ویز استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifبه این امید رفتم سراغش که از فلش یو آی الجی بهتر باشه، باور کنید فلش یو آی رو بیشتر میپسندم چه برسه به اس کلاس....
هر کسی یه سلیقه ای داره.
Michael Ropy
04-12-2009, 12:08
حتما گوشی من از یه کارخونه دیگه اومده که میتونه پخش کنه.HD یعنی 1280 در 720 پیکسل!!! شما واقعا همین رزولوشن رو پخش میکنید؟! گوشی Omnia HD چرا پخش میکنه ولی این نه..... مطمئنم منظورتون 720 در 480 هست که همون D1 میشه.....
باشه من دیگه بحث نمی کنم :دی به خاطره حسن کم آوردم..... کل کل میکنم تا شب خوابم نمیبره...:27: جت بخرید....:دی
شما مثل این که عشق ال جی هستین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبودم، این حسن مجبورم کرد! :دی
اینم دو تا عکس که به دوستان ثابت بشه جت بهتره.:31:
این مال جت
اینم آرینا.نویزش خیلی زیادتره.مخصوصا تو آسمون که کاملن معلومه.
Michael Ropy
04-12-2009, 12:24
اینم دو تا عکس که به دوستان ثابت بشه آرینا بهتره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال آرینا (حجم 1.12 مگابایت!)
اینم جت (حجم 1.73 مگابایت!)
HD یعنی 1280 در 720 پیکسل!!! شما واقعا همین رزولوشن رو پخش میکنید؟! گوشی Omnia HD چرا پخش میکنه ولی این نه..... مطمئنم منظورتون 720 در 480 هست که همون D1 میشه.....
باشه من دیگه بحث نمی کنم :دی به خاطره حسن کم آوردم..... کل کل میکنم تا شب خوابم نمیبره...:27: جت بخرید....:دی
نبودم، این حسن مجبورم کرد! :دی
Hi Definition با Hi Resolution فرق فکوله.:31:مطمئنم که فرقشو میدونین واسه همین توضیح نمیدم.
من میگم همه جت بخرن!!!آخه از هر گوشی یه چند درصدی هم میره تو جیب ما:27::27::27::27:
Michael Ropy
04-12-2009, 12:29
Hi Definition با Hi Resolution فرق فکوله.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مطمئنم که فرقشو میدونین واسه همین توضیح نمیدم.:18::18::18::18::18::18::18::18: :42::42::42::42::42::42::42::42:
آقا شما نیم ساعته مارو گرفتی؟!؟!؟!؟! ببینم این فیلمی که شما روش میبینی از کجا گرفتی که بهت گفتن اچ دیه :27::27::27::27::27: تمام دنیا میدونن HD یعنی رزولوشن 1280 در 720 پیکسل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما اصلا چیزی به نام Hi Resolution نداریم!!! هر رزولوشنی اسم داره واسه خودش....
توصیه میکنم همه این عکس رو داشته باشن، تمام استاندارد های ویدیو ای رو توش نوشته (از جمه HD و Full HD):
اینم دو تا عکس که به دوستان ثابت بشه آرینا بهتره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال آرینا (حجم 1.12 مگابایت!)
اینم جت (حجم 1.73 مگابایت!)
این دو تا تو ساعات مختلف با ایزو متفاوت گرفته شدن.واسه همین فرق میکنن.اینم تصاویر کاملشون.آسمون ال جی شبیه لحافه.:27::27::27:
سامی
ال جی
Michael Ropy
04-12-2009, 12:37
این دو تا تو ساعات مختلف با ایزو متفاوت گرفته شدن.واسه همین فرق میکنن.اینم تصاویر کاملشون.آسمون ال جی شبیه لحافه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصاویری که شما گذاشتید، دقیقا همزمان گرفته شده و حتی یک ثانیه هم تفاوت زمانی ندارند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18::18::18::18::18::18: :42::42::42::42::42::42::42::42:
آقا شما نیم ساعته مارو گرفتی؟!؟!؟!؟! ببینم این فیلمی که شما روش میبینی از کجا گرفتی که بهت گفتن اچ دیه :27::27::27::27::27: تمام دنیا میدونن HD یعنی رزولوشن 1280 در 720 پیکسل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما اصلا چیزی به نام Hi Resolution نداریم!!! هر رزولوشنی اسم داره واسه خودش....
توصیه میکنم همه این عکس رو داشته باشن، تمام استاندارد های ویدیو ای رو توش نوشته (از جمه HD و Full HD):
شما مثل این که فرق کدک و فرمت و رزولوشن و ارتباط اینا با همدیگه رو نمیدونین.
این فیلم رو هم با وای-فای از مریخ برام فرستادن.:27::21:
تصاویری که شما گذاشتید، دقیقا همزمان گرفته شده و حتی یک ثانیه هم تفاوت زمانی ندارند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگین.احتمالا آفتاب کج بوده.یا زلزله شده ساختمون یه وری شده.:27:
Michael Ropy
04-12-2009, 12:45
شما مثل این که فرق کدک و فرمت و رزولوشن و ارتباط اینا با همدیگه رو نمیدونین.نه نمی دونم! :دی فقط میدونم جت HD پخش نمی کنه، فقط رزولوشن 720 در 480 با انکودینگ divx و xvid که آرینا هم می پخشه.
نه نمی دونم! :دی فقط میدونم جت HD پخش نمی کنه، فقط رزولوشن 720 در 480 با انکودینگ divx و xvid که آرینا هم می پخشه.
DivX و XVID رو جت هم میپخشه.H264 رو آرینا هم می پخشه؟
Michael Ropy
04-12-2009, 12:50
H263 و H264 رو هم میپخشه....
H263 و H264 رو هم میپخشه....
من از شما عذر میخام.سایت های ری ویو یادشون رفته بنویسن.:11:
Michael Ropy
04-12-2009, 12:58
من از شما عذر میخام.سایت های ری ویو یادشون رفته بنویسن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در این مورد مطمئن نیستم، با این حال این دو سایت تو ریویوشون گفتن میپخشه:
درست هم نباشه، نباشه! :دی هر کی هر چی میخره، باهاش خوش باشه! :دی دوست ندارم ادامه بدم، کم آوردم! کارو زندگی دارم خو! :دی خوشحال شدیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست هم نباشه، نباشه! :دی هر کی هر چی میخره، باهاش خوش باشه! :دی دوست ندارم ادامه بدم، کم آوردم! کارو زندگی دارم خو! :دی خوشحال شدیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H264 نمی پخشه.:5::27::11:
خوشحال شدم باهاتون آشنا شدم.:7:
کم آوردم یعنی چی!!!مگه داریم با هم جنگ میکنیم؟!!!:10::27:
SAEEDSAMSUNG
04-12-2009, 14:52
سلام بچه ها من یه گوشی جت دیدم تو کرمانشاه که سفید بود. واقعا تعجب کردم !!! خیلی خیلی خوشگل بود!!! مگه سفید هم داشت ما خبر نداشتیم!! شما سفیدش رو دیدید؟؟؟؟:18:
دوستان نسخه ی 8 گیگ این گوشی هم تو ایران هست؟تفاوت قیمتش با نسخه ی 2 گیگ چقدره؟
تفاوتشون فقط تو حافظه ی داخلی هست؟تو بقیه ی موارد یکی هستند؟
سلام بچه ها من یه گوشی جت دیدم تو کرمانشاه که سفید بود. واقعا تعجب کردم !!! خیلی خیلی خوشگل بود!!! مگه سفید هم داشت ما خبر نداشتیم!! شما سفیدش رو دیدید؟؟؟؟:18:
تو سایت های خارجی که فقط سیاه و صورتی داره.(صورتی تیره هم فکر کنم منظورش پشتشه.مطمئن نیستم)
سفید هم تا حالا ندیدم.
دوستان نسخه ی 8 گیگ این گوشی هم تو ایران هست؟تفاوت قیمتش با نسخه ی 2 گیگ چقدره؟
تفاوتشون فقط تو حافظه ی داخلی هست؟تو بقیه ی موارد یکی هستند؟
وارد کننده 2 گیگ رو وارد میکنه.ولی 8 گیگ هم باید تو بازار باشه.شاید بدون گارانتی بتونی گیر بیاری.
هیچ تفاوت دیگه ای ندارن.
Michael Ropy
05-12-2009, 12:13
وارد کننده 2 گیگ رو وارد میکنه.ولی 8 گیگ هم باید تو بازار باشه.شاید بدون گارانتی بتونی گیر بیاری.
ببینم یعنی نسخه 8 گیگ تو ایران نیومده هنوز؟!
ببینم یعنی نسخه 8 گیگ تو ایران نیومده هنوز؟!
الان تو سایت وارد کنندش دیدم که هم 2 گیگ زده هم 8 گیگ.پس مطمئنا تو بازار هم هست.
وقتی که من میخاستم بگیرم فقط 2 گیگ بود.
gomnam23
06-12-2009, 15:02
ممنون میشم کمک کنید:
CHEGUEVARA.
08-12-2009, 11:26
درود بر همه
میشه نحوه ی استفاده از gps این گوشی از طریق gprs رو برام توضیح بدین...:20:
در ضمن آیا از این روش میشه به طور کامل از gps این گوشی استفاده کرد...{مثل مسیر یابی و سرعت سنجی و ...}
با تشکر
CHEGUEVARA.
12-12-2009, 11:39
درود بر همه
میشه نحوه ی استفاده از gps این گوشی از طریق gprs رو برام توضیح بدین...:20:
در ضمن آیا از این روش میشه به طور کامل از gps این گوشی استفاده کرد...{مثل مسیر یابی و سرعت سنجی و ...}
با تشکر
از راهنماییاتون خیلی ممنونم.....:41:
سلام
1-گوشی S8000 محدودیت نصب برنامه و بازی بالای 3 مگابایت دارد؟
2-تم می گیرد؟
3-دوربین گوشی نسبت به الجی ویوتی بهتر است؟
این گوشی رو اگه با گارانتی مایکروتل گرفته بشه از نظر نرم افزاری تفاوتی با بدون گارانتی داره؟!
pulp_152
14-12-2009, 11:42
این گوشی رو اگه با گارانتی مایکروتل گرفته بشه از نظر نرم افزاری تفاوتی با بدون گارانتی داره؟!
نه عزیز ممکنه نرم افزاری مثل گوگل مپ فعال نباشه ولی در گرفتن نرم افزار یا محدودیت نصب هیچ فرقی نمیکنن ..
سلام
1-گوشی S8000 محدودیت نصب برنامه و بازی بالای 3 مگابایت دارد؟
2-تم می گیرد؟
3-دوربین گوشی نسبت به الجی ویوتی بهتر است؟
1-نه
2- نمیدونم فکر نکنم (نیاز به تم ندارد)
3-بله بهتره
از راهنماییاتون خیلی ممنونم.....:41:
دوست عزیز .. باید بری رو قسمت بازیها نرم افزار گوگل مپ ! ... روش که کلیک کردی ببین فعال میشه یا نه اگه فعال شد که خوب یکم با منو ور بری میفهمی چی به چیه .. اگه نشد باید تنظیمات اینترنتو اول درست کنی و بعد ... شما مشکلت الان کدومش هستش ؟
samira_googleOne
14-12-2009, 12:12
من با 20 تا قيمت مختلف مواجه شدم. آخر قيمتش چنده؟؟؟؟
hasanmotori
14-12-2009, 12:35
من با 20 تا قيمت مختلف مواجه شدم. آخر قيمتش چنده؟؟؟؟
من 5 شنبه پرسیدم میگفت 320 !
ان86 هم میگفت 400
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یهو این همه کاهش قیمت پیدا کرد؟!!
کلا تو تهران خیلی از شهرستان ها ارزون تر میفروشند.پایین ترین قیمت بدون گارانتی تو بندر انزلی 350000 تومنه
hasanmotori
14-12-2009, 13:59
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یهو این همه کاهش قیمت پیدا کرد؟!!
کلا تو تهران خیلی از شهرستان ها ارزون تر میفروشند.پایین ترین قیمت بدون گارانتی تو بندر انزلی 350000 تومنه
من شیراز پرسیدم که از تهرانم ارزونتر میدن
amin n & i series
14-12-2009, 15:28
اره
قیمت های شیراز از تهرانم در بیشتر اوقات پایین تره
راستی من امروز تصمیم گرفتم که برم جت بخرم
یه چند تا سوال داشتم
۱_کیفیت صداش تو هدفون چطوره؟؟
۲_زبان فارسی برای اس ام اس داره؟؟
۳_ اگه میشه یه عکس باز شده وب روی گوشی(مثلا همین p30 world) رو برام بذارید ببینم صفحات وب رو چطوری باز میکنه
راستی تو کارتن گوشی چه چیز هایی باید باشه؟؟قلم روش هست یا نه؟؟
خیلی ممنون
pulp_152
14-12-2009, 15:52
این گوشی در میان پیشگامان استفاده از مرورگر وب Dolfine بر اساس Webkit قرار دارد که دارای پشتیبانی کامل Flash و روش جدید زوم با یک انگشت است . این یکی از بهترین مرورگر های وب در یک گوشی پیشرفته می باشد . مرورگر جدید وب امکان باز کردن حداکثر 5 صفحه را بطور همزمان فراهم می کند . از چندین دانلود در زمینه نیز پشتیبانی می شود و یک Adblocker داخلی وجود دارد که سریعا از شارژر باتری استفاده می کند و در صورت باز کردن سه سایت سنگین بطور همزمان ، یک پیام هشدار روی صفحه ظاهر می شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی زوم بخوبی کار می کند . البته می توان با دو بار ضربه زدن روی بخشی از متن یا یک تصویر آن را بزرگنمایی کرد که گوشی بطور اتوماتیک این کار را انجام می دهد . با دو ضربه دیگر به سطح قبلی زوم بر می گردید . مرور گر جدید وب از مرور Kinetic و حالت مشاهده تمام صفحه نیز برخوردار است . در زمان تایپ کردن آدرس وب سایت ها مرور شده ویژگی auto - Complete ( تکمیل اتوماتیک ) وجود ندارد .
amin n & i series
14-12-2009, 16:32
این گوشی در میان پیشگامان استفاده از مرورگر وب Dolfine بر اساس Webkit قرار دارد که دارای پشتیبانی کامل Flash و روش جدید زوم با یک انگشت است . این یکی از بهترین مرورگر های وب در یک گوشی پیشرفته می باشد . مرورگر جدید وب امکان باز کردن حداکثر 5 صفحه را بطور همزمان فراهم می کند . از چندین دانلود در زمینه نیز پشتیبانی می شود و یک Adblocker داخلی وجود دارد که سریعا از شارژر باتری استفاده می کند و در صورت باز کردن سه سایت سنگین بطور همزمان ، یک پیام هشدار روی صفحه ظاهر می شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی زوم بخوبی کار می کند . البته می توان با دو بار ضربه زدن روی بخشی از متن یا یک تصویر آن را بزرگنمایی کرد که گوشی بطور اتوماتیک این کار را انجام می دهد . با دو ضربه دیگر به سطح قبلی زوم بر می گردید . مرور گر جدید وب از مرور Kinetic و حالت مشاهده تمام صفحه نیز برخوردار است . در زمان تایپ کردن آدرس وب سایت ها مرور شده ویژگی auto - Complete ( تکمیل اتوماتیک ) وجود ندارد .
ممنون دوست عزیز
پس اگه یه توضیح هم در مورد بقیه سوالاتم بدین به امید خدا یا ۱ ۲ ساعت دیگه یا نهایتا صبح یکیشو میرم میگیرم:10:
pulp_152
14-12-2009, 16:41
اره
قیمت های شیراز از تهرانم در بیشتر اوقات پایین تره
راستی من امروز تصمیم گرفتم که برم جت بخرم
یه چند تا سوال داشتم
۱_کیفیت صداش تو هدفون چطوره؟؟
۲_زبان فارسی برای اس ام اس داره؟؟
۳_ اگه میشه یه عکس باز شده وب روی گوشی(مثلا همین p30 world) رو برام بذارید ببینم صفحات وب رو چطوری باز میکنه
راستی تو کارتن گوشی چه چیز هایی باید باشه؟؟قلم روش هست یا نه؟؟
خیلی ممنون
1- بهتر از 5530 ... بهتر از n86
2-بله
3- همه وسایل مثل هندزفری .. گوشی و متعلقاتش ... دفترچه راهنما .. شارژر ... فقط نمیدونم که رم همراه داره یا نه قلم هم فکر نمیکنم داشته باشه .. نیازی به قلم نداری .. تاچش خوبه
1- بهتر از 5530 ... بهتر از n86
2-بله
3- همه وسایل مثل هندزفری .. گوشی و متعلقاتش ... دفترچه راهنما .. شارژر ... فقط نمیدونم که رم همراه داره یا نه قلم هم فکر نمیکنم داشته باشه .. نیازی به قلم نداری .. تاچش خوبه
رم نداره.قلم هم نداره.احتیاجی به قلم نیست.
amin n & i series
14-12-2009, 22:00
پس شما تاییدش میکنید؟؟
چون من تا حالا گوشی های بدون سیستم عامل از برند سامسونگ نگرفتم ولی سییمبین دار گرفتم
یک d900 یک بار گرفتم و اوون باعث شده یه دیدگاه بدی نسبت به گوشی های بدون سیستم عامل سامسونگ داشته باشم!!!!
امیدوارم جت این خاطره بد رو دوباره تکرار نکنه!!:13:
amir_inter
15-12-2009, 12:57
سلام با عرض خسته نباشید .
1- می خواستم بدونم قیمتش الان چنده؟
2- با گارانتی چه طور؟
3-ویندوز موبایله یا نه؟
4-سیستم عامل دارد؟
3-ویندوز موبایله یا نه؟
خیر.........
4-سیستم عامل دارد؟
خیر...فقط جاوا.......
بقیه سوال ها را هم دوستان جواب بدهند.......
khafankar
15-12-2009, 20:19
سلام دوستان،
این گوشی مدلی که تو اروپا فروخته میشه ، پشتش قرمز تیره مایل به مشکی هاست که توش یک سری راه راه بسته به زاویه نگاه کردن دوده میشه. مثل این :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدلی که تو ایران هست هم مثل اینه ؟ عکسایی که تو صفحات اول این تاپیک دیدم که مشگی ساده بود.
یک سوال دیگه. آیا مدل تو ایران هم پروسسور ۸۰۰ مگا هرتز داره؟ بازم ممنون
ممنون
khafankar
15-12-2009, 21:05
فکر کنم جواب سوال قبلی رو پیدا کردم. مدل ایران پشتش مشکی ساده هست. به نظر من که مدل راه راه قرمزش قشنگ تره . میتونید این دو تا رو اینجا مقایسه کنید : به عکس پشت گوشی نگاه کنید
مدل ایران :
مدل اروپا:
اینجا قیمت این گوشی حدود ۵۶۰ تا ۶۰۰ هزار تومانه . نکنه فرق دیگه ای هم باشه. اونجا پروسسور ۸۰۰ مگا هرتزه ؟ گوگل مپ هم داره همراه با جی پی اس ؟ ممنون میشم از راهنمایتون . چون میخوام امدم ایران بخرم . ظاهر ایران ۴۰۰ هزار تومانه ...
فکر کنم جواب سوال قبلی رو پیدا کردم. مدل ایران پشتش مشکی ساده هست. به نظر من که مدل راه راه قرمزش قشنگ تره . میتونید این دو تا رو اینجا مقایسه کنید : به عکس پشت گوشی نگاه کنید
مدل ایران :
مدل اروپا:
اینجا قیمت این گوشی حدود ۵۶۰ تا ۶۰۰ هزار تومانه . نکنه فرق دیگه ای هم باشه. اونجا پروسسور ۸۰۰ مگا هرتزه ؟ گوگل مپ هم داره همراه با جی پی اس ؟ ممنون میشم از راهنمایتون . چون میخوام امدم ایران بخرم . ظاهر ایران ۴۰۰ هزار تومانه ...
شما کجا زندگی میکنین؟
اونایی که اینجا هم میفروشن پشتش راه راه قرمز هست.
هیچ فرقی بین مدل های آسیایی و اروپایی نیست.چه از نظر سخت افزار و چه از نظر نرم افزار.(به جز رهیاب
ماهواره ای که تو مدل های خاورمیانه به طور پیش فرض غیرفعاله و میشه فعالش کرد)
پردازشگرش هم همون 800 مگاهرتزه.گوگل مپ هم داره.قیمتش هم حدود 350 هزار تومنه.
راستی اگه برگردی اروپا میتونی فرم ویر اروپایی رو بریزی روش.(اینم خودش یه دلیل که هیچ فرقی ندارن)
من خودم آخرین فرم ویر اروپای مرکزی رو (به دلیل جدید بودن و ساپورت بعضی کاراکترها) استفاده میکنم.
khafankar
16-12-2009, 12:08
شما کجا زندگی میکنین؟
اونایی که اینجا هم میفروشن پشتش راه راه قرمز هست.
هیچ فرقی بین مدل های آسیایی و اروپایی نیست.چه از نظر سخت افزار و چه از نظر نرم افزار.(به جز رهیاب
ماهواره ای که تو مدل های خاورمیانه به طور پیش فرض غیرفعاله و میشه فعالش کرد)
پردازشگرش هم همون 800 مگاهرتزه.گوگل مپ هم داره.قیمتش هم حدود 350 هزار تومنه.
راستی اگه برگردی اروپا میتونی فرم ویر اروپایی رو بریزی روش.(اینم خودش یه دلیل که هیچ فرقی ندارن)
من خودم آخرین فرم ویر اروپای مرکزی رو (به دلیل جدید بودن و ساپورت بعضی کاراکترها) استفاده میکنم.
ممنون از راهنماییت. من سوئد هستم. چون عکس پشت دوربین در این فروم و سایت سامسونگ رو دیدم فکر کردم مال آسیا سیاه ساده هست. با این حساب میام ایران از اونجا میگیرم. لعنتی اینجا بدون این مدل قراردادی با اپراتور ها خود گوشی به تنهایی حدود ۴۰۰۰ تا ۴۶۰۰ کرون سوئد میشه ! خیلی گرون تره.
فقط این جی پی اس اینجا بد جوری به درد میخوره. برای فعال کردنش باید از طریق منو ها اقدام کرد یا اپ دیت فرم ویر میخواد ؟
در ضمن دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند این فلش معرفی سامسونگ جت رو اس دست ندن، خیلی کامل و قشنگ تمام ویژگی های گوشی رو میتونید مرور کنید :
اینم یک سایت فلشی برای معرفی تمام مدل های تاچ سکرین سامسونگ که جدیدا در سوئد راه افتاده و :
امیدوارم خوشتون بیاد.
amir_inter
16-12-2009, 12:17
قیمتش این گوشی الان با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
ممنون از راهنماییت. من سوئد هستم. چون عکس پشت دوربین در این فروم و سایت سامسونگ رو دیدم فکر کردم مال آسیا سیاه ساده هست. با این حساب میام ایران از اونجا میگیرم. لعنتی اینجا بدون این مدل قراردادی با اپراتور ها خود گوشی به تنهایی حدود ۴۰۰۰ تا ۴۶۰۰ کرون سوئد میشه ! خیلی گرون تره.
فقط این جی پی اس اینجا بد جوری به درد میخوره. برای فعال کردنش باید از طریق منو ها اقدام کرد یا اپ دیت فرم ویر میخواد ؟
در ضمن دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند این فلش معرفی سامسونگ جت رو اس دست ندن، خیلی کامل و قشنگ تمام ویژگی های گوشی رو میتونید مرور کنید :
برای فعال کردن جی پی اس میتونی با استفاده از کدهای مخفی تو فرم ویر خاورمیانه فعالش کنی.
ولی بی دردسرترین و آسونترین راهش همون ریختن فرم ویر اروپایی هست که به طور پیش فرض جی پی اس
روش فعاله.فقط کافیه یه فایل حدودا 150 مگی رو دانلود کنی و فلش کنی.آموزشش رو هم تو صفحات قبلی
گزاشتم.بازم سوالی بود در خدمتیم.:11:
khafankar
17-12-2009, 13:26
برای فعال کردن جی پی اس میتونی با استفاده از کدهای مخفی تو فرم ویر خاورمیانه فعالش کنی.
ولی بی دردسرترین و آسونترین راهش همون ریختن فرم ویر اروپایی هست که به طور پیش فرض جی پی اس
روش فعاله.فقط کافیه یه فایل حدودا 150 مگی رو دانلود کنی و فلش کنی.آموزشش رو هم تو صفحات قبلی
گزاشتم.بازم سوالی بود در خدمتیم.
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما. ۱۵۰ مگ که کار ۲ دقیقه است! :5: پس من الان فریم ویر رو دانلود میکنم و با خودم میارم ایران. اونوقت میتونم به جایی که ازش میخرم بگم برام بریزه رو گوشی ؟ البته خودم هم فکر کنم بتونم انجام بدم ولی به خاطر گارانتی میگم ... راستی شما میتونید معرفی کنید که از کدوم نمایندگی یا با کدوم گارانتی بگیرم ؟ (از مشهد خرید میکنم.) و اگه ممکنه بپرسم شما از کدوم فرم ویر اروپا استفاده میکنید؟ که من همون رو دانلود کنم.
درضمن آخرین نسخه پی سی استودیو تو سایت سامسونگ مال ایران ورژن New_PC_Studio.1.2.0.ID8.exe و سایت اروپا ورژن New_PC_Studio_1.3.0.II4.exe است. که تو ماه نوامبر اومده. اگه میخای براتون بیارم ؟ :46:
amin n & i series
17-12-2009, 17:57
salam
bebakhshid fingilish minvisam
man s8000 kharidam vali hamoontor ke fekresho mikardam safahat web ro bazia ro khoob va baziaro bad neshoon mide
masalan hamin p30 world ro nesfe neshoon mide va nesfe safhe mallom nist
safhe kilid farsi kamel ham nadare
:41::41:che kar konam be sheddat to zogham khord
??????????????????????????????????????????/pishnahdi nadariin
amir_inter
17-12-2009, 21:27
سلام دوستان
میشه یه سایت دانلود بازی و والپیپر و برنامه برای این گوشی بگید.
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما. ۱۵۰ مگ که کار ۲ دقیقه است! :5: پس من الان فریم ویر رو دانلود میکنم و با خودم میارم ایران. اونوقت میتونم به جایی که ازش میخرم بگم برام بریزه رو گوشی ؟ البته خودم هم فکر کنم بتونم انجام بدم ولی به خاطر گارانتی میگم ... راستی شما میتونید معرفی کنید که از کدوم نمایندگی یا با کدوم گارانتی بگیرم ؟ (از مشهد خرید میکنم.) و اگه ممکنه بپرسم شما از کدوم فرم ویر اروپا استفاده میکنید؟ که من همون رو دانلود کنم.
درضمن آخرین نسخه پی سی استودیو تو سایت سامسونگ مال ایران ورژن New_PC_Studio.1.2.0.ID8.exe و سایت اروپا ورژن New_PC_Studio_1.3.0.II4.exe است. که تو ماه نوامبر اومده. اگه میخای براتون بیارم ؟ :46:
خودتون هم میتونین آپدیت کنین.کار سختی نیست.ولی اگه نگران خراب شدن هستین بدین نمایندگی براتون
آپدیت کنه.گارانتی اصلی این گوشی مایکروتل هست.ولی زیاد هم مهم نیست که چی باشه.
من از فرم ویر S8000XPIJ7 استفاده میکنم.آخرین نسخه پی سی استودیو هم New_PC_Studio_1.4.0.IK1
هست.مرسی خودم دانلودش کردم.درسته وضع اینترنت خرابه ولی اینقدر هم خراب نیست که نشه یه فایل
120 مگی رو دانلود کرد.:21:
اینم آموزش آپدیت فرم ویر
اینم از آخرین فرم ویر که براتون گزاشتم.:11:
تشکر یادتون نره:31:
amin n & i series
18-12-2009, 09:09
[quote=amin n & i series;4498326]salam
bebakhshid fingilish minvisam
man s8000 kharidam vali hamoontor ke fekresho mikardam safahat web ro bazia ro khoob va baziaro bad neshoon mide
masalan hamin p30 world ro nesfe neshoon mide va nesfe safhe mallom nist
safhe kilid farsi kamel ham nadare
:41::41:che kar konam be sheddat to zogham khord
??????????????????????????????????????????/pishnahdi nadariin[/quote
?????????????????????????????????
??????????????????
آخرین فرم ویر (نوامبر)
زبان ها : انگلیسی - فرانسوی - آلمانی - اسپانیایی
khafankar
18-12-2009, 20:13
خودتون هم میتونین آپدیت کنین.کار سختی نیست.ولی اگه ...
تشکر یادتون نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون! کارت درسته . حالا بزار گوشی رو بخرم کلی مزاحمت میشیم :21:
قربانت
hasanmotori
21-12-2009, 15:07
چند تا سوال
1- اپرا مینی درست روش اجرا میشه ؟ ینی فول اسکیرین میشه ؟ مثه استار پایینش دکمه مجازی نمیاره ؟
2- آقای AB شما که آپدیت کردی فیلم برداریش بهتر شده ؟
3- برنامه چه جوری روش اجرا میشه ؟ آخه برنامه 480x800 نیست ... اون 240x320 ها چجوری روش اجرا میشن ؟
پیشاپیش دمتون گرم
چند تا سوال
1- اپرا مینی درست روش اجرا میشه ؟ ینی فول اسکیرین میشه ؟ مثه استار پایینش دکمه مجازی نمیاره ؟
2- آقای AB شما که آپدیت کردی فیلم برداریش بهتر شده ؟
3- برنامه چه جوری روش اجرا میشه ؟ آخه برنامه 480x800 نیست ... اون 240x320 ها چجوری روش اجرا میشن ؟
پیشاپیش دمتون گرم
1-امتحان نکردم.ولی قبلا اپرا داشتم.مرورگر خود گوشی به نظر من از اپرا بهتره.
2-نه همونه.ولی تاچش بهتر شده و وقتی عکس ها رو باز میکنی کمتر طول میکشه تا از شطرنجی بودن دربیاد.
3-رو فرم ویر قبلی که نتونستم برنامه بریزم.(البته با هزار زحمت یه برنامه جی پی اس نصب کردم.)
رو این فرم ویر تمام برنامه ها رو میتونین با استفاده از Easy Java نصب کنین.
رزولوشن هم مهم نیست.همشو میاره.ولی بعضی از بازی ها درست فیت نمیشن.
aryan1423
21-12-2009, 19:09
سلام من هم چندتا سوال داشتم.
من گوشیمو با گارانتی گرفتم، اگه فرم ویر را آپدیت کنم از گارانتی خارج میشه؟
گوشی من الان امکان تایپ فارسی داره، اگه آپدیت کنم فارسیش از بین میره؟
hasanmotori
21-12-2009, 21:29
3-رو فرم ویر قبلی که نتونستم برنامه بریزم.(البته با هزار زحمت یه برنامه جی پی اس نصب کردم.)
دمت گرم
ینی مثه مثلاً اس8300 نمیشه روش راحت جاوا ریخت ؟!!
دمت گرم
ینی مثه مثلاً اس8300 نمیشه روش راحت جاوا ریخت ؟!!
فرم ویرهای سری XE دارای Easy Java هستن که میتونی فایل رو کپی کنی تو مموریت و نصبش کنی.به همین راحتی.:31:
hasanmotori
22-12-2009, 00:05
فرم ویرهای سری XE دارای Easy Java هستن که میتونی فایل رو کپی کنی تو مموریت و نصبش کنی.به همین راحتی.:31:
خب این سری XE فارسی میخونه دیگه ؟
خب این سری XE فارسی میخونه دیگه ؟
نه........
hasanmotori
23-12-2009, 11:43
من همین روزا میخام بخرم
به من اطمینان قلبی بده آقای AB !
مهمترین نکته برام اپرا مینیه .. اگه کسی نصب کرده یه توضیح بده
بعد یه چیزی الان استار با همه فریوراش جاوا نصب میکنه این چطوریه که نصب نمیکنه ؟!!
حالا فریمور XE راحت نصب میکنه دیگه ؟ ینی دردسر نداره ؟ محدودیت حجمی چی ؟
amir_inter
23-12-2009, 14:34
آخرین قیمتش با گارانتی و بدون گارانتی تو علا چنده؟
یعنی چی بدون گارانتی صفحش ضعیفه؟
amin n & i series
23-12-2009, 23:18
من همین روزا میخام بخرم
به من اطمینان قلبی بده آقای AB !
مهمترین نکته برام اپرا مینیه .. اگه کسی نصب کرده یه توضیح بده
بعد یه چیزی الان استار با همه فریوراش جاوا نصب میکنه این چطوریه که نصب نمیکنه ؟!!
حالا فریمور XE راحت نصب میکنه دیگه ؟ ینی دردسر نداره ؟ محدودیت حجمی چی ؟
salam
bebakshd engilisi minvisam
man opera mini v5.1 roosh rikhtam 100% javab mide+saport safhe kilid kamel:10:scoorool lamsi safhe+
hasanmotori
23-12-2009, 23:38
salam
bebakshd engilisi minvisam
man opera mini v5.1 roosh rikhtam 100% javab mide+saport safhe kilid kamel:10:scoorool lamsi safhe+
دمت گرم دوباره امیدوارم کردی
الان مال شما فریمورش چیه و راحت جاوا نصب میکنه دیگه ؟
از کجا خریدی بلاخره و چند تومن ؟
اگه بازی جاوا 240x320 روش نصب کردی چجوری اجرا میکنه ... اصلاً میشه بازی کرد ؟
چند درصد جاوا هارو درست اجرا میکنه ؟
amin n & i series
24-12-2009, 09:17
دمت گرم دوباره امیدوارم کردی
الان مال شما فریمورش چیه و راحت جاوا نصب میکنه دیگه ؟
از کجا خریدی بلاخره و چند تومن ؟
اگه بازی جاوا 240x320 روش نصب کردی چجوری اجرا میکنه ... اصلاً میشه بازی کرد ؟
چند درصد جاوا هارو درست اجرا میکنه ؟
are manam ye 7 rooziee ke gereftam
ta hala har che barname java {bazi,barname
{ bood rikhtam kamel javab dad
verjen man:sw ver
s8003jp1h1
csc ver
s8003jp1h1
amin n & i series
24-12-2009, 12:25
راستی تمام بازی هایی رو که تا حالا ریختم تمام صفحه نشون میده
گوشی من صفحه کلید کامل فارسی نداره
جه کار کنم؟؟؟:20:
hasanmotori
24-12-2009, 14:21
راستی تمام بازی هایی رو که تا حالا ریختم تمام صفحه نشون میده
گوشی من صفحه کلید کامل فارسی نداره
جه کار کنم؟؟؟:20:
خب تمام صفحه میاره دکمه هاش کجاست که بازی کنیم ؟!
amin n & i series
24-12-2009, 20:08
lcd 5800 dar moghabele s8003
noor har do gosshi 100% hast
amin n & i series
24-12-2009, 20:12
inam s8003 dar barabare w508 ke lcd besir shafafi dar se ha dare
pulp_152
24-12-2009, 21:37
سلام حسن میخوای 8510 رو بفروشی 8000 بگیری؟ یا برای کسی میخوای؟
amin n & i series
25-12-2009, 00:02
حسن جون
وقتی تمام صفحه بازی میاد به اندازه یه بند انگشت زیرش جای دکمه میاد
حالا تا فردا عکسشو برات میزارم خودت نگاه کنی
pulp_152
25-12-2009, 00:36
حسن جون
وقتی تمام صفحه بازی میاد به اندازه یه بند انگشت زیرش جای دکمه میاد
حالا تا فردا عکسشو برات میزارم خودت نگاه کنی
سلام .. ازش راضی هستی ؟یادمه زیاد میترسیدی که بخری یا نه:31:
amin n & i series
25-12-2009, 09:24
سلام .. ازش راضی هستی ؟یادمه زیاد میترسیدی که بخری یا نه:31:
سلام
اره میترسیدم
ولی چیزی که فکرشو میکردم اتفاق افتاد
همه چیز گوشیه فوقالعادس جز همون اینترنتش و شارژ باطری
بدجوری این دو تا حالمو گرفت:20:
amin n & i series
25-12-2009, 09:31
خب تمام صفحه میاره دکمه هاش کجاست که بازی کنیم ؟!
inam bara shoma:
amir_inter
25-12-2009, 15:12
قیمتش چندهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه؟
یکی نیست جواب بده ؟ (البته تو علاالدین)
amir_inter
25-12-2009, 18:42
منظورتون از اینکه همه چیز گوشی فوقالعادس جز همون اینترنتش و شارژ باطری چیه ؟
منظورتون از اینکه همه چیز گوشی فوقالعادس جز همون اینترنتش و شارژ باطری چیه ؟
مشکلتون با اینترنتش چیه؟
شارژ این گوشی نسبت به گوشی های هم سطح خودش که حتی صفحه نمایشگر کوچیکتری دارن بیشتره.
میتونین برای افزایش نگه داری شارژ برایتنس نمایشگر رو کاهش بدین.خیلی کمک میکنه.
aryan1423
26-12-2009, 02:36
این gps ش که ما رو حسابی نا امید کرد.
باکلی زحمت route66 را روش ریختم، بعد متوجه شدم که نقشه ی همه جا را میشه روش ریخت غیر از ایران. :41:
کلی ناراحت شدم، هم از اینکه gps ش دیگه برای من کاربردی نداره و هم از اینکه دیدم به چه جایی رسیدیم که نقشه های اردن و کویت و بحرین و عمان و قطر وخیلی از کشورهای افریقایی را گذاشتن ولی از نقشه ی ایران خبری نیست.
اگر کسی از دوستان موفق به نصب برنامه ی gps ای با نقشه ی تهران شده لطفا ما را هم در جریان بذاره :11:
amin n & i series
26-12-2009, 02:39
سلام
اینترنتش که چیزی که انتظار داشتم نبود
خیلی از اینترنت جت تعریف شنیده بودم ولی اینترنت گوشی های سیمیبین یه چیز دیگس و خیلی صفحات اینترنت رو بهتر باز میکنن
باطریش هم در برابر۵۸۰۰ خیلی ضعیف تره
اگه اس ۸۰۰۰ با یه استفاده معمولی ۱ روز باطریش جواب بده ۵۸۰۰ با یه استفاده نسبتا سنگین ۲ روز جواب میده
ولی از نظر دوربین . صدا.ال سی دی و...... واقعا تکه و تو اوون رنج قیمت اصلا رو دست نداره
باز هم سوالی باشه در خدمتیم
amir_inter
26-12-2009, 14:55
با سلام اگر بررسی تخصصی این گوشی رو خونده باشین متوجه میشین که نوشته شده هیچ گونه برنامه ی از پیش نصب شده ای برای Gps وجود نداره که کاملا اشتباست! یکی از کامل ترین برنامه های gps navigation روی این گوشی قرار دارد که هم تاچ قوی ای داره هم با سنسور حرکتی گوشی هماهنگ است همچنین این برنامه به رهیاب صوتی هم مجهزه شما می تونید برای فعال کردن این برنامه در گوشیتون به این سایت مراجعه کنید:
amir_inter
26-12-2009, 15:00
واقعا باطریش از 5800 بدتره؟
pulp_152
26-12-2009, 15:53
تو رویوو که بهتره ! از نظر تاک تایم و اماده به کار ... البته زیاد تفاوت نمیکنه ...
ولی احتمالا چون 5800 موزیک پلیره و cpu ضعیفتری هم داره باید تو قسمت موزیک گوش دادن بهتر عمل کنه ...
aryan1423
26-12-2009, 19:33
با سلام اگر بررسی تخصصی این گوشی رو خونده باشین متوجه میشین که نوشته شده هیچ گونه برنامه ی از پیش نصب شده ای برای Gps وجود نداره که کاملا اشتباست! یکی از کامل ترین برنامه های gps navigation روی این گوشی قرار دارد که هم تاچ قوی ای داره هم با سنسور حرکتی گوشی هماهنگ است همچنین این برنامه به رهیاب صوتی هم مجهزه شما می تونید برای فعال کردن این برنامه در گوشیتون به این سایت مراجعه کنید:
نرم افزار gps ای که در این گوشی به صورت اصلی نصب می شود route66 است که متاسفانه این شرکت نقشه ی ایران را نداره.
من سعی کردم نرم افزار گوگل مپز به صورت آفلاین را نصب کنم، ولی هرکاری کردم این نرم افزار gps داخل گوشی را تشخیص نداد.
sarmast65_ata
26-12-2009, 20:24
بچه ها الان فریمور جدید واسه این گوشی اومده؟از کجا باید بفهمم فریمور گوشی خودم چنده؟چه قابلیتهایی بیشتر داره؟خودم می تونم توی خونه فریمور گوشی رو عوض کنم اگه جواب مثبته راهنمایی میکنید چجوری؟
ممنون میشم ازتون
sarmast65_ata
26-12-2009, 21:07
اول اینو دانلود کنین
میرور
بعدش فرم ویر جدید رو دانلود کنین.
سیم کارت و مموری رو دربیارین.
3 تا دکمه کاهش صدا ;دوربین و خاموش/روشن رو با هم فشار بدین تا گوشی به حالت دانلود بره.
گوشی رو به پی سی وصلش کنین.
درایور گوشی تون رو نصب کنین.(تو سی دیش هست اگه ویندوز نشناخت از اینترنت پیداش کنین.)
مولتی لودر رو اجراش کنین.
LSI6410 رو انتخاب کنین.
گزینه های Boot Change ' Full Download ' و Master ROM رو تیک بزنین.
مسیر همه فایل ها رو به برنامه بدین (به جز سه تای آخری).
(فلش کردن بدون فایل بوت هم امکان پذیره ولی سازگاری گوشی رو با نسخه جدید کاهش میده.ریسک فلش
کردن با فایل بوت هم بیشتره.البته من خودم تا حالا 6-7 بار با فایل بوت فرم ویر ریختم و مشکلی پیش نیومده.)
گزینه پورت سرچ رو بزنین تا گوشی رو پیدا کنه.بعدش دانلود رو بزنین.
اگه همه مراحل درست انجام بشه در سمت راست مولتی لودر مینویسه Download Complete.
گوشی رو از پی سی جدا کنین
باتری گوشی رو دربیارین.دوباره جاش بندازین.
گوشی رو روشن کنین.
بعد از ظاهر شدن صفحه اصلی گوشی رو خاموش کنین.
سیم کارت و مموری رو جا بندازین.
گوشی رو دوباره را اندازی کنین.
مسئولیت فلش کردن گوشی از آغاز تا پایان به عهده خودتونه.
قطع برق یا هرگونه اختلال در نوشتن فایل ها رو گوشی باعث میشه دستگاه به ملکوت اعلا بپیونده.
آدرس سایت اول کار نمیکنه برای دانلود میشه یه جا دیگه اپ کنید؟
راستی گفتی مسیر همه فایل ها رو برنامه بدید منظورت از فایل ها کدوم فایله؟و در هر قسمت کدوم فایل رو باید به برنامه بدیم؟
ممنون میشم ازت
آدرس سایت اول کار نمیکنه برای دانلود میشه یه جا دیگه اپ کنید؟
راستی گفتی مسیر همه فایل ها رو برنامه بدید منظورت از فایل ها کدوم فایله؟و در هر قسمت کدوم فایل رو باید به برنامه بدیم؟
ممنون میشم ازت
لینکو تو پست آموزش آپدیت کردم.
اینم خدمت شما
بعد از این که فایل فشرده فرم ویر رو دانلود کردی باید تو یه پوشه اکسترکت کنی.بهت چند تا فایل میده.منظورم همون مسیر فایل های تو پوشه بود.فایل ها هم با اسم و پسوندهاشون مشخصه.
اگه هنوز فرم ویرو دان نکردی اینم لینک جدیدترین نسخش.
موقع فلش کردن فایل با اسم low رو به مسیر rc2 بده.
Michael Ropy
26-12-2009, 22:50
اگه اس ۸۰۰۰ با یه استفاده معمولی ۱ روز باطریش جواب بده ۵۸۰۰ با یه استفاده نسبتا سنگین ۲ روز جواب میده
ببینم واقعا باتریش با استفاده معمولی 1 روز جواب میده؟! بقیه هم تایید میکنن؟!
آخه آرینا با استفاده معمولی 1.5 تا 2 روز جواب میده....
ببینم واقعا باتریش با استفاده معمولی 1 روز جواب میده؟! بقیه هم تایید میکنن؟!
آخه آرینا با استفاده معمولی 1.5 تا 2 روز جواب میده....
با استفاده معمولی واسه من بیشتر از 2 روز جواب میده.(بستگی داره منظورتون از استفاده معمولی چی باشه.)
ولی وقتی بلوتوث و وای فای روشنه و موزیک هم گوش میدم حدود 1 روز دوام میاره.
Michael Ropy
26-12-2009, 23:10
میشه بگین دقیقا چه جور استفاده ای دارید و چند روز نگه میداره؟! مرسی...
amin n & i series
27-12-2009, 11:39
میشه بگین دقیقا چه جور استفاده ای دارید و چند روز نگه میداره؟! مرسی...
سلام
دوستان من که دارم میگم در مقایسه با ۵۸۰۰ باطریش ضعیفه
باطری ۵۸۰۰ ۱۳۵۰ هست باطری این ۱۰۸۰
این دیگه که واقعیته
نوکیا باطری های ۱۰۰۰ میلی امپریشو واسه گوشی های غیر تاچش استفاده میکنه
شما وقتی یه روز کامل از اس۸۰۰۰ کار نکنید فرداش میبینید یه خط شارژ کم کرده!!!!!که معلوم نیست واسه چیه؟؟؟
دوستان میتونند امتحان کنند
در ضمن اصلا به حرف این ریویو ها اعتماد نکنید
باید عملی ببینید چی پیش میاد:31:
من ۱ تا ۲ ساعت با وایرلس کا میکنم
۲ ۳تا اس ام اس و بعضی وقتها هم نیم ساعت �ا یک ساعت هم اهنگ گوش میدم
با این استفاده شب که میخوابم صبح که بیدار میشم گوشی خاموشه:46:
سلام
دیکشنری واسه این گوشی سراغ دارین؟
amir_inter
27-12-2009, 18:47
این گوشی فارسی رو خوب ساپورت میکنه؟
بقیه ضعیف بودن باطریشو تایید می کنن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.