ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

pulp_152
27-12-2009, 18:54
سلام
دوستان من که دارم میگم در مقایسه با ۵۸۰۰ باطریش ضعیفه
باطری ۵۸۰۰ ۱۳۵۰ هست باطری این ۱۰۸۰
این دیگه که واقعیته
نوکیا باطری های ۱۰۰۰ میلی امپریشو واسه گوشی های غیر تاچش استفاده میکنه
شما وقتی یه روز کامل از اس۸۰۰۰ کار نکنید فرداش میبینید یه خط شارژ کم کرده!!!!!که معلوم نیست واسه چیه؟؟؟
دوستان میتونند امتحان کنند
در ضمن اصلا به حرف این ریویو ها اعتماد نکنید
باید عملی ببینید چی پیش میاد:31:
من ۱ تا ۲ ساعت با وایرلس کا میکنم
۲ ۳تا اس ام اس و بعضی وقتها هم نیم ساعت �ا یک ساعت هم اهنگ گوش میدم
با این استفاده شب که میخوابم صبح که بیدار میشم گوشی خاموشه:46:

وای فای که میخوره باتریو ! ... 2 ساعت جواب بده مداوم خیلی خوبه و بتونی بعد باهاش کار هم بکنی ...

احیانا چیزی فعال نیست ؟ مثلا وای فای روشن نمیمونه ؟ یا موزیک رو حالت pause نیست ؟ وقتی میخوابی باید همه اینهارو غیر فعال کنی ...

اینکه باتریش از لحاظ امپر ضعیفتره درستره ... و اینکه cpu قویتری و رم بالاتری داره و اینترفیس سنگینتر و غیره هم باعث مصرف باتری میشه هم درسته ولی در نظر بگیر صفحه نمایش tft در مقابل amoled این مسئلرو حل کرده .. فقط تو موزیک حرفتو قبول دارم ...

باور نداری چند تا فیلم دایویکس با یه رزلوشن روی هر 2 تا بزار ببین 5800 بیشتر از 3 تا 4 ساعت نهایت جواب میده ؟

در حالی که 8000 حداقل باید 5:30 تا 6 ساعت ساعت جواب بده

hasanmotori
27-12-2009, 20:28
دوستان این برنامه رو دانلود کنید و باهاش گوشیتونو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sarmast65_ata
28-12-2009, 00:19
من الان این گوشی رو 3 ماهی هست که دارم از نظر باتری زیاد مشگلی نداره چون واقعآ کیفیت صفحه بالاست اگه بخوام واقعآ باهاش کار بکنم یک روز جواب میده یعنی یک روز کامل نه تا شب!! ولی اگه بخوام معمولی باهاش کار کنم حتی شده سه روز هم جواب داده باید ببینیم کارهایی که ما می خواییم انجام بدیم در چه حدیه که فکر میکنم همه گوشی های بازار همین مدت شارژ رو نگه می دارن چون الان نوکیا هم دارم اونم یه چیزی توی همین مایه هاست.

hesam68
28-12-2009, 01:30
سلام
دیکشنری واسه این گوشی سراغ دارین؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fanoos1
28-12-2009, 14:45
مخلص همه ی بروبکس این تایپیک.
میخواستم بدونم عکس برداری این گوشی بهتره یا نوکیا n 82 !(فقط عکاسی)
راستی اگه هرکی عکسی از قطب نمای این گوشی داره بذاره تا ببینیم کارش جحوری هست...

hasanmotori
28-12-2009, 15:01
مخلص همه ی بروبکس این تایپیک.
میخواستم بدونم عکس برداری این گوشی بهتره یا نوکیا n 82 !(فقط عکاسی)
راستی اگه هرکی عکسی از قطب نمای این گوشی داره بذاره تا ببینیم کارش جحوری هست...

دوربینش خیلی بهتره ... حتا از بعضی از 8 مگاپیکسلیها هم بهتره

amin n & i series
28-12-2009, 21:51
وای فای که میخوره باتریو ! ... 2 ساعت جواب بده مداوم خیلی خوبه و بتونی بعد باهاش کار هم بکنی ...

احیانا چیزی فعال نیست ؟ مثلا وای فای روشن نمیمونه ؟ یا موزیک رو حالت pause نیست ؟ وقتی میخوابی باید همه اینهارو غیر فعال کنی ...

اینکه باتریش از لحاظ امپر ضعیفتره درستره ... و اینکه cpu قویتری و رم بالاتری داره و اینترفیس سنگینتر و غیره هم باعث مصرف باتری میشه هم درسته ولی در نظر بگیر صفحه نمایش tft در مقابل amoled این مسئلرو حل کرده .. فقط تو موزیک حرفتو قبول دارم ...

باور نداری چند تا فیلم دایویکس با یه رزلوشن روی هر 2 تا بزار ببین 5800 بیشتر از 3 تا 4 ساعت نهایت جواب میده ؟

در حالی که 8000 حداقل باید 5:30 تا 6 ساعت ساعت جواب بده
دوستان ما تسلیم شدیم
دیگه نمیدونم چی بگم
ولی این طور که من تجربه کردم بنظر میرسه باطری اس۸۰۰۰ زیاد قوی نیست و یه خورده کم میاره
ولی نظر دوستان هم رد نمیکنم
و نظرشون برام محترمه
اگه سوالی در مورد قسمت های مختلف داشتید من در بست در خدمتم:10:

p30worldtizhosh
28-12-2009, 22:04
دوستانی که گوشی رو خریدن راضی هستند

آخه آدم میمونه اینهمه تبلیغ واسه گوشی
خدائیش قیمتش هم مناسبه

ممنون می شم کسائی که گوشی رو خریدن جواب بدن ،
راضی هستید دوستان از خریدتون ؟

amir_inter
29-12-2009, 12:32
دوستانی که این گوشی رو دارن چقر ازش راضی هستند؟
میشه یه مقایسه کامل با 5800 بکنید؟

amin n & i series
29-12-2009, 17:13
دوستانی که این گوشی رو دارن چقر ازش راضی هستند؟
میشه یه مقایسه کامل با 5800 بکنید؟
به طور کلی بگم اگه زیاد اهل اینترنت و نصب برنامه نیستی واقعا اس۸۰۰۰ فوقالعلده هست و از نظر دوربین و ال سی دی و سرعت کار تو گوشی حرف نداره و ۵۸۰۰ در برابرش حرفی برا گفتن نداره
:20:

hesam68
30-12-2009, 15:19
سلام
یعنی یک دونه دیکشتریم واسه این گوشی وجود نداره؟

fariborz_1
30-12-2009, 19:21
سلام
يه سوال
با پولي كه واسه اين گوشي مي ديم مي تونيم يه گوشي با همين امكانات از برند هاي ديگه پيدا كنيم ؟

hasanmotori
30-12-2009, 19:31
سلام
يه سوال
با پولي كه واسه اين گوشي مي ديم مي تونيم يه گوشي با همين امكانات از برند هاي ديگه پيدا كنيم ؟

اگه قیمتش 320 30 تومن باشه با 50 تومن کمتر میشه 5800 خرید
البته کیفیت صفحه و تاچ جت خیلی بهتره
8 گیگ مموری داخلی داره
دوربینش خیلی بهتره
cpu 800 داره
خروجی tv داره
و...

5800 هم برتری زیاد داره

اگه بیشتر هزینه کنی میتونی ال جی آرنا بگیری که در کل من جتو ترجیح میدم

اگه تاچ نخای گزینه های زیادی هستن

SI-SA
30-12-2009, 19:32
سلام
يه سوال

ببین با این محدوده قیمت گوشی هایی مثل Arena , Viewty Smart , Diamond2 هم وجود دارند و البته X1
خوب به نظرم ایکس1 تا حدی فرق داره که بشه گفت شبیه اینا نیست.
دایاموند 2 هم ویندوز موبایله و از این جهت فرق داره با جت ؛ ولی ویوتی اسمارت و آرینا ؛ به نظر من رقیبای هم قد و قواره همین جت هستند.
من خودم الان به طور خرکی تو این گیر کردم که بین این سه تا گوشی + دایاموند2 کدوم رو بگیرم .

amir_inter
31-12-2009, 11:06
سایت مخصوص جت پیدا نمیشه؟

amir_inter
31-12-2009, 16:21
بازی های ایکس وان به جت می خوره؟

-reza-
31-12-2009, 23:05
بازی های ایکس وان به جت می خوره؟
زبونتو گاز بگیر. بازیه ویندوز موبایل به گوشیه جاوا ؟؟؟؟

brave_ie
01-01-2010, 21:12
سلام
من استار دارم! خیلی با ریختن برنامه روی گوشی مشکل دارم:41: میخواستم بدونم جت هم این مشکلات رو داره؟
مثلا نقشه تهران 88 روی این گوشی نصب میشه؟

varliq
02-01-2010, 08:02
به عنوان کسی که تا به حال از گوشیهای زیادی استفاده کردم که آخرینشان سونی اریکسون سی 905 و نوکیا ان 86 بود خدمت دوستان عرض می کنم که بهترین گوشی است که بنده کاملاً ازش راضی هستم ضعیف بودن باطری شایعه است اگر نرمال استفاده کنید سه روز می تواند ساپورت کند و در مورد اینترنتش می توانم بگویم که عالی است مطمئناً دوستانی که در مورد این گوشی نظر دادند یا این گوشی را نداشتند و یا کار کردش را بلد نیستند اتفاقاً یکی از نقاط قوت این گوشی اینترنت و باطریش می باشد و سرعتش نیز حرف ندارد تا به حال هنگ کردنش را بنده شاهد نبودم بواسطه سی پی یو قدرتمندش پر سرعت ترین گوشی حال حاضر است.
با تشکر.

SI-SA
02-01-2010, 11:55
سایت مخصوص جت پیدا نمیشه؟
این سایت که تقریبا به طور کامل بر پایه فلش هست ؛ خیلی جالبه و میتونم بگم از نظر تبلیغات و معرفی جت ؛ سامسونگ واقعا خیلی خوب عمل کرده ؛ خودتون وارد بشید می فهمید :

amin n & i series
02-01-2010, 12:27
به عنوان کسی که تا به حال از گوشیهای زیادی استفاده کردم که آخرینشان سونی اریکسون سی 905 و نوکیا ان 86 بود خدمت دوستان عرض می کنم که بهترین گوشی است که بنده کاملاً ازش راضی هستم ضعیف بودن باطری شایعه است اگر نرمال استفاده کنید سه روز می تواند ساپورت کند و در مورد اینترنتش می توانم بگویم که عالی است مطمئناً دوستانی که در مورد این گوشی نظر دادند یا این گوشی را نداشتند و یا کار کردش را بلد نیستند اتفاقاً یکی از نقاط قوت این گوشی اینترنت و باطریش می باشد و سرعتش نیز حرف ندارد تا به حال هنگ کردنش را بنده شاهد نبودم بواسطه سی پی یو قدرتمندش پر سرعت ترین گوشی حال حاضر است.
با تشکر.
دوست من
فکر کنم شما تا حالا از جت استفاده نکردی
اگه شما تونستید بدون استفاده از اپرا و ... و فقط با مرور گر خود گوشی سایت p۳۰world یا موبایلستان رو به طور کامل و ۱۰۰٪ (همون طوری که ۵۸۰۰ یا ۹۷ یا...باز میکنه یعنی به صورت کامل و نه نصفه و نیمه)باز کنی من جلوی همه میگم که دیگه هیچ وقت پست نمیدم.
تنها راهه باز کردن همچنین سایت هایی نصب برنامه اپرا ۵ یا ۱۰ هست که اپراهای جدید هم فارسی ندارن
من با کسی جنگ ندارم ولی الکی تجربیات صحیح دیگران رو زیر سوال نبر

amir_inter
02-01-2010, 13:23
این سایت که تقریبا به طور کامل بر پایه فلش هست ؛ خیلی جالبه و میتونم بگم از نظر تبلیغات و معرفی جت ؛ سامسونگ واقعا خیلی خوب عمل کرده ؛ خودتون وارد بشید می فهمید :

خیلی خیلی متشکرم ازت دوست عزیز:31:

hsajj
02-01-2010, 13:43
سلام
دوستانی که گوشی رو خریدن و باهاش کار کردن می خواستم بدونم که jet خروجی تلویزیون داره یا نه ؟

AB
02-01-2010, 22:54
سلام
دوستانی که گوشی رو خریدن و باهاش کار کردن می خواستم بدونم که jet خروجی تلویزیون داره یا نه ؟

بله داره.ولی تا حالا ازش استفاده نکردم.

alirezamrl
03-01-2010, 16:27
سلام بچه ها یه سوال دارم
این گوشی هنگام ضبط فیلم صدارو تو محیطی که باس هست یا صدا زیاده چطور میگیره!
من پیکسون دارم افتضاح میگیره راه حلی نیست واسه بهتر شدن:13:

amir_inter
04-01-2010, 12:13
می خواستم بدونم این گوشی فارسی رو خوب ساپورت میکنه (در حد 5800)؟
قیمتش الان تو علا چنده؟ (با گارانتی و بدون گارانتی)

amir_inter
04-01-2010, 12:15
به غیر از amin n & i series کسی در مورد باطریش نظری نداره؟

RaS0oL.M
04-01-2010, 18:55
سلام بچه ها بالاخره منم گوشی s8000 رو خریدم ......... دوباره میام اینجا یه مدت با گوشی کار می کنم و یه ری ویو کوچولو می نویسم می دم شما بخونین.......

Hamid Reza
04-01-2010, 21:55
آقا من دیگه تا آخر هفته میخرم

کسانی که دارن راضی هستین؟

میگن gps اش نقشه ایران نمیشه ریخت

یعنی هیچ راهی نداره؟؟

در کل گوشی خوبیه؟

RaS0oL.M
04-01-2010, 22:20
برا جی پی اس این گوشی برنامه بدین برزم تو گوشی .....:دی

hasanmotori
04-01-2010, 22:25
از گوگل مپ استفاده کن رسول

amir_inter
05-01-2010, 10:54
سلام بچه ها بالاخره منم گوشی s8000 رو خریدم ......... دوباره میام اینجا یه مدت با گوشی کار می کنم و یه ری ویو کوچولو می نویسم می دم شما بخونین.......

1- چند خریدی؟
2-باطریش چه طوره؟(از 5800 بهتره یا نه)
3- فارسی رو خوب ساپورت می کنه؟

Rmv3x
05-01-2010, 13:49
سلام
8 گیگشم اومده؟
قیمتشم بگید تا ما هم پولامون و جمع کنیم بریم بخریم :31:

hasanmotori
05-01-2010, 14:05
بچه ها یه سوال
میگم حالا واقعاً سرعتش چجوریه ؟ در حد 800 مگاهرتز هست ؟
سرعت گالریشو اینا بیشتر منظورمه
با آپدیت بهتر شده ؟

ferizebele
05-01-2010, 14:38
سلام
من گوشی رو با کابلی که خریدم به تلویزیون وصل کردم اما فقط موقع نگاه کردن فیلم تصویرو دارم و موقع نگاه کردن به عکسها تصویری روی تلویزیون نمیاد

RaS0oL.M
05-01-2010, 17:30
حسن چی می گی گوگل مپش نیاز داره به اینترنت وصل بشم منم که نه وایر لس دارم نه از گوشی می تونم برم چی کار کنم می گه باید به اینترنت وصل شم.... جی پی اس شو چی کار کنم بیاد بالا؟؟؟؟؟ممنون.....

aryan1423
05-01-2010, 17:34
از گوگل مپ استفاده کن رسول
وقتی نیاز به gps هست احتمالا دسترسی به اینترنت نیست و اگر هم برای اینترنت از gprs استفاده کنیم که هزینش زیاد میشه.
نرم افزار gps ی هم که به صورت اصلی رو این گوشی نصب میشه route66 هست که نقشه ی ایران را نداره.
چند تا نرمافزار جاوا که برای gps وجود داشت هم دانلود و امتحان کردم ولی این نرم افزار ها نتونستن gps داخلی گوشی را تشخیص بدن. البته فکر کنم با کمی جست و جو بتوان نرم افزاری برای این کار پیدا کردريال ولی کار کردن با این نرمافزارهای متفرقه به خوبی و راحتی کار کردن با نرم افزارهایی مثل nokia maps یا route66 نخواهد بود.
فکر نکنم در ایران بشود از gps این گوشی به شکل مطلوب استفاده کرد.

hasanmotori
05-01-2010, 17:50
يه دونه ايرانسل بخرين بندازين روش به بهترين نحو از جي پي اس استفاده كنيد
رسول ريويو يادت نره

alirezamrl
05-01-2010, 19:30
سلام دوستان.من یه گوشی ام8800 پیکسون دارم.رفتم تو نخ جت
نظرتون میخواستم.عوض کنم یا نه تقریبا سر به سر با یه جت نو میتونم عوض کنم.خواهشا با دلیل بگید دوستان میخوام بدونم میصرفه یا نه! ممنونم از لطفتون منتظرم یا حق

hasanmotori
05-01-2010, 19:56
سلام دوستان.من یه گوشی ام8800 پیکسون دارم.رفتم تو نخ جت
نظرتون میخواستم.عوض کنم یا نه تقریبا سر به سر با یه جت نو میتونم عوض کنم.خواهشا با دلیل بگید دوستان میخوام بدونم میصرفه یا نه! ممنونم از لطفتون منتظرم یا حق

اگه پول اضافه نمیخاد بدی 100% عوض کن
صفحش که قابل مقایسه نیست
oled هست ... رزولوشنش 4 برابر هست ... تاچش خیلی حساستره ... سنسور proximity داره
جک 3.5 میلیمتری داره
اسپیکر خیلی قویتری داره
مموری داخلی داره
وای فای داره
دوربینش با اینکه 5 ه ولی فک نمیکنم از پیکسون ضعیفتر باشه
اینترفیس خیلی بهتری داره
سی پی یو 800 مگاهرتزی داره
جاوا خوریش خیلی بهتره
باتریشم بهتره

حتا تا 70 تومن بیشترم بدی ارزش داره

Rmv3x
06-01-2010, 22:52
سلام یه مقایسه عادلانه میخواستم بین: جت و lg arena و ویوتی اسمارت
خداییش کدوم بهتره؟
مخصوصا از نظر گرافیکی و اینتر فیس
من خودم الان f480 دارم میخوام یکی از این 3 تا رو بگیرم
بدون تعصب بگید لطفا

ferizebele
06-01-2010, 23:03
با سلام
من تا حالا بیش از 10 بار فریمور گوشیمو عوض کردم و الان آخرین فریموری که روی گوشیم گذاشتم S8000XEIK1. خیلی از این فریمور جدید راضیم تنها نداشتن زبان فارسیه که خیلی اذیتم کرده مخصوصا تو باز کردن وبسایتهای فارسی وبرای نوشتن و گرفتن SMS اما به لحاظ برنامه خوری از اون فریمور قبلیش خیلی بهتره

ferizebele
06-01-2010, 23:08
برنامه ROUTE66 رو هم دانلود کردم و روی گوشی ریختم از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم بپرسم راهی وجود داره که بشه نقشه ایران و مخصوصا اهواز رو دانلود کنیم و از اون توی برنامه استفاده کنیم. اما واقعا ROUTE66 در وصل شدن به ماهواره ها خیلی سریع تر از Google Map عمل میکنه و همین اینکه نشون دادن سرعت و قطب نما و مسافت و زمان طی شده در این نرم افزار واقعا بدر بخوره...

bahar5358
07-01-2010, 08:15
دوستان سلام من دو روز پيش اين گوشي رو بي گارانتي خريدم 353000 تومان ولي بدي ماجرا اينه كه 12 ساعت بيشتر باتري رو نگه نميداره يعني من ديروز ساعت يك بعد از ظهر شارژ كاملش كردم و صبح ساعت 6 خاموش شد بدون اينكه تو اين مدت حتي بهش دست بزنم و استفاده اي از بكنم مي خواست ببينم كسي اين مشكل رو داره يا اينكه من يه جاي كارم اشتباهه؟؟

RaS0oL.M
07-01-2010, 09:54
برا من که 4-5 روز خریدم 2 زدم تن شارژ یه بار خریدم و یه بار دیگه هم استفاده کردم هنو باطریش پره.....

aryan1423
07-01-2010, 14:42
برنامه ROUTE66 رو هم دانلود کردم و روی گوشی ریختم از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم بپرسم راهی وجود داره که بشه نقشه ایران و مخصوصا اهواز رو دانلود کنیم و از اون توی برنامه استفاده کنیم. اما واقعا ROUTE66 در وصل شدن به ماهواره ها خیلی سریع تر از Google Map عمل میکنه و همین اینکه نشون دادن سرعت و قطب نما و مسافت و زمان طی شده در این نرم افزار واقعا بدر بخوره...
متاسفانه route66 نقشه هر جایی را گذاشته غیر از ایران. خیر تا وقتی که خود شرکت route66 نقشه ایران را اضافه نکنه نمی شه کاری کرد.

m-s-rayaneh
08-01-2010, 01:42
سلام
جت يه شاهكار در طراحي هستش ولي باتوجه به اين كه قيمتش با i900 تفاوت جنداني نداره كدومش واقعا ميرزه جرا؟
درجت برنامه هاي جاوا را ميشه براحتي مثل كوشيهاي نوكيا و سوني اريكسون نصب كرد و اين gps جيه قضيش كه ايران را نداره؟

hasanmotori
08-01-2010, 11:29
سلام
جت يه شاهكار در طراحي هستش ولي باتوجه به اين كه قيمتش با i900 تفاوت جنداني نداره كدومش واقعا ميرزه جرا؟
درجت برنامه هاي جاوا را ميشه براحتي مثل كوشيهاي نوكيا و سوني اريكسون نصب كرد و اين gps جيه قضيش كه ايران را نداره؟

خب i900 از نظر مولتی مدیا جلوی جت کم میاره
ال سی دی
دوربین
صدا
فیلم برداری
اینترفیس
و...

ولی اگه سیستم عامل برات مهمه خب قضیه فرق میکنه

در کل پیشنهاد میکنم i900 نگیری به جاش میتونی امنیا لایت بگیری که cpu و رم و رام بیشتری داره ... ویندوز موبایل 6.5 میخوره و...
قیمتش حدود 300 تومنه

رو جت میتونی راحت برنامه جاوا بریزی مثله نوکیا و سونی اریکسون
این گوشی یه برنامه واسه gps داره که نقشه های ایرانو نداره ... یه برنامه داره که نقشه های ایرانو خیلی عالی داره فقط باید نقشه هارو از اینترنت دانلود کنه که نیاز به gprs هست

m-s-rayaneh
08-01-2010, 13:34
خب i900 از نظر مولتی مدیا جلوی جت کم میاره
ال سی دی
دوربین
صدا
فیلم برداری
اینترفیس
و...

ولی اگه سیستم عامل برات مهمه خب قضیه فرق میکنه

در کل پیشنهاد میکنم i900 نگیری به جاش میتونی امنیا لایت بگیری که cpu و رم و رام بیشتری داره ... ویندوز موبایل 6.5 میخوره و...
قیمتش حدود 300 تومنه

رو جت میتونی راحت برنامه جاوا بریزی مثله نوکیا و سونی اریکسون
این گوشی یه برنامه واسه gps داره که نقشه های ایرانو نداره ... یه برنامه داره که نقشه های ایرانو خیلی عالی داره فقط باید نقشه هارو از اینترنت دانلود کنه که نیاز به gprs هست

من تا حالا با ويندوز موبايل كار نكردم ميترسم بخرم دردسر بشه ويندوزش!!!
مروركر وب و wi fi در جه وضعي هست ؟ يجا خوندم كه واسه اينترنت بدرد نميخوره اين نكته خيلي واسم مهمه در ضمن ديكشنري PMD روش نصب ميشه؟
اگه فریمورش فارسی ساپورت نکنه اس ام اس های فارسی و سایت های فارسی را میتونه بخونه؟

hasanmotori
08-01-2010, 15:03
آقای AB
میگم بهترین فریمورش چیه ؟
که فارسی داشته باشه و جاوا بخونه
بعد میگم یه فریموری هست که منوهاش عوض میشه اون کدومه ؟

AB
08-01-2010, 15:32
آقای AB
میگم بهترین فریمورش چیه ؟
که فارسی داشته باشه و جاوا بخونه
بعد میگم یه فریموری هست که منوهاش عوض میشه اون کدومه ؟

برای فارسی فقط یه فرم ویر هست که اونم قدیمیه و تاچش خوب نیست.همون روز اول اعصابمو خورد کرد عوضش کردم.

اگه منظورتون سفارشی کردن منوی اصلی هست فرم ویرهای XE این امکان رو دارن.

hasanmotori
08-01-2010, 15:45
مرسی
ینی اگه یه فریمور خوب بخام باید قید فارسیو بزنم ؟
من فقط میخام sms فارسی و تو اینترنتش فارسی بخونه بقیش مهم نیست

khafankar
08-01-2010, 19:08
سلام به دوستان عزیز،
جهت اطلاع: ۱۰ روز پیش گوشی جت رو در مشهد از نمایندگی‌ مجاز با گارانتی ماکروتل خریدم ۳۹۲ هزار تومن. کیفیت دوربین، صفحه تاچ و موزیک پلیر عالی‌ است. باطری پرکار یک روز و استفاده کم به متوسط ۲ روز جواب می‌‌ده‌. هنوز فرمویر رو عوض نکردم ولی‌ این کار رو با راهنمایی این فروم انجام میدم.
فقط یک مورد. پشت این دوربین در هر ۲ مدل مشگی ساده و راه راه هولوگرام مشگی و قرمز تیره در بازار ایران وجود داره. مدل اروپا هولوگرام قرمز مشگی است و من خودم این مدل رو ترجیح میدم. خیلی‌ شیک است. این مدل روی جعبه هاش rose black یا یک چنین چیزی نوشته شده. موقع خرید دقت کنید.

amin n & i series
08-01-2010, 21:53
دوستان سلام من دو روز پيش اين گوشي رو بي گارانتي خريدم 353000 تومان ولي بدي ماجرا اينه كه 12 ساعت بيشتر باتري رو نگه نميداره يعني من ديروز ساعت يك بعد از ظهر شارژ كاملش كردم و صبح ساعت 6 خاموش شد بدون اينكه تو اين مدت حتي بهش دست بزنم و استفاده اي از بكنم مي خواست ببينم كسي اين مشكل رو داره يا اينكه من يه جاي كارم اشتباهه؟؟
سلام
منم همین مشکلو داشتم وقبلا هم گفته بودم که یه خورده باطریش ضعیفه ولی کو گوش شنوا
(البته با عذر خواهی کامل از تمامی دوستان سامسونگی):10:

Hamid Reza
09-01-2010, 11:15
سلام به دوستان عزیز،
جهت اطلاع: ۱۰ روز پیش گوشی جت رو در مشهد از نمایندگی‌ مجاز با گارانتی ماکروتل خریدم ۳۹۲ هزار تومن. کیفیت دوربین، صفحه تاچ و موزیک پلیر عالی‌ است. باطری پرکار یک روز و استفاده کم به متوسط ۲ روز جواب می‌‌ده‌. هنوز فرمویر رو عوض نکردم ولی‌ این کار رو با راهنمایی این فروم انجام میدم.
فقط یک مورد. پشت این دوربین در هر ۲ مدل مشگی ساده و راه راه هولوگرام مشگی و قرمز تیره در بازار ایران وجود داره. مدل اروپا هولوگرام قرمز مشگی است و من خودم این مدل رو ترجیح میدم. خیلی‌ شیک است. این مدل روی جعبه هاش rose black یا یک چنین چیزی نوشته شده. موقع خرید دقت کنید.

مگه از نظر شکل ظاهری هم فرق دارن؟

یعنی این مدلی که شما میگی شیک تره؟:13:

AB
09-01-2010, 18:15
مرسی
ینی اگه یه فریمور خوب بخام باید قید فارسیو بزنم ؟
من فقط میخام sms فارسی و تو اینترنتش فارسی بخونه بقیش مهم نیست

کلا باید قید فارسی رو بزنی.هنوز یه فرم ویر فارسی هم داده باید خدا رو شکر کرد.

برای هر زبانی تو دنیا بگی ساپورت داره هر روز هم فرم ویر میده..از بنگالی گرفته تا سواحلی و مالتی.

مالت کلا 500 هزار نفر جمعیت نداره.ولی فارسی...

hasanmotori
09-01-2010, 18:24
خب از فارسي گزشتيم ... عربي خوب چي هست ؟

AB
09-01-2010, 22:10
خب از فارسي گزشتيم ... عربي خوب چي هست ؟

شما که از فارسی گذشتی فرم ویر درست حسابی اروپایی رو بزن.با عربی چی کار داری؟!!!

راستش من 2-3 تا فرم ویر عربی تو انجمن های عربی دیدم.اگه عربی بلدی سرچ بزن دانلودشون کن.

hasanmotori
09-01-2010, 23:00
خب ميخام باهاش مسيج فارسي بزنم و بخونم ... حالا عربيم باشه بد نيست ... فك كنم كيبردش تو عربي فول اسكرين ميشه

RaS0oL.M
10-01-2010, 10:22
من این روت 66 رو نصب کردم و کار می کنه می گه کجا هستم ولی نمی دونم چه جوری باید بیاد نزدیک و نقشه ی شهرو نشون بده اگه کسی می دونه بگه ممنون.....

payamf1
10-01-2010, 11:52
من میخام واسه یک نفر از اقوام جت بگیرم ولی حتما باید فارسی داشته باشه و با انگلیسی راحت نیست. خواستم بپرسم مدلهای گارانتی دار jet با گارانتی مایکروتل هم مشکل زبان فارسی رو دارن؟

در ضمن فرق گارانتی دار با بدون گارانتی در چیه؟

hasanmotori
10-01-2010, 14:49
من این روت 66 رو نصب کردم و کار می کنه می گه کجا هستم ولی نمی دونم چه جوری باید بیاد نزدیک و نقشه ی شهرو نشون بده اگه کسی می دونه بگه ممنون.....

نقشه ایرانو نداره
رسول سعی نکن فایده نداره

الان نگا کردم یه فریمور جدید اومده واسش ینی ماه نوامر اومده حجمشم 80 مگ بیشتر نیست

S8000XEIK1

اینم لینکش :

khafankar
10-01-2010, 14:53
مگه از نظر شکل ظاهری هم فرق دارن؟

یعنی این مدلی که شما میگی شیک تره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکل ظاهری قاب پشتشون با هم فرق میکنه. ابعاد یکی‌ است ولی‌ ظاهر فرق داره. تو یکی‌ از پست‌های قبل شکلشون رو گذشتم. اینجا:

به نظر من که مدل هولوگرام خیلی‌ قشنگ تره و تک هست ...

من میخام واسه یک نفر از اقوام جت بگیرم ولی حتما باید فارسی داشته باشه و با انگلیسی راحت نیست. خواستم بپرسم مدلهای گارانتی دار jet با گارانتی مایکروتل هم مشکل زبان فارسی رو دارن؟

من با گارانتی ماکرتل خریدم و فارسی رو کامل ساپورت میکنه. اما به هر حال میخوام ورژن اروپا رو بریزم روش ...

RaS0oL.M
10-01-2010, 16:20
نقشه ایرانو نداره
رسول سعی نکن فایده نداره

الان نگا کردم یه فریمور جدید اومده واسش ینی ماه نوامر اومده حجمشم 80 مگ بیشتر نیست

S8000XEIK1

اینم لینکش :

فارسی هم داره حسن؟"؟؟؟؟همه چیزاش ...بعد اینو نصب کنم نقشه ی ایران بالا میاد؟؟؟؟مشکل ایجاد نمی کنه؟؟؟؟

hasanmotori
10-01-2010, 16:38
نه دنبال فارسی نگرد ... همینو بریز تاچشو سرعتش عالی میشه
نقشه ایرانو اصلاً نداره ... فقط میتونی از گوگل مپ استفاده کنی

RaS0oL.M
10-01-2010, 22:27
از گارانتی خارج می شه نصبش کنم؟؟؟؟

hasanmotori
10-01-2010, 22:57
نه خارج نمیشه
نصبش مثله جاوا نیستا
بلدی ؟

RaS0oL.M
11-01-2010, 10:56
مزایای این فریمور چیه؟؟؟؟

amir_inter
11-01-2010, 11:15
قیمتش تو علا چنده؟
فریم ور فارسیش (قدیمی) خوب فارسی رو ساپورت می کنه؟ کم و زیاد شدن تاچ اصلا مهم نیست؟
باید اعتراف کنم بهترین گوشیه جت تو ایران و حتی جهان

always_online
11-01-2010, 12:38
سلام.
دوستان منم میخوام اینو بگیرم.
جی پی اسش قویه ؟ یعنی زود به ماهواره وصل میشه ؟ برنامه جی پی اس با نقشه ایران داره (مثل گارمین ) ؟
کلا لطف کنید جی پی اسشو شرح بدید.
:11:

m-s-rayaneh
11-01-2010, 13:44
من تا حالا با ويندوز موبايل كار نكردم ميترسم بخرم دردسر بشه ويندوزش!!!
مروركر وب و wi fi در جه وضعي هست ؟ يجا خوندم كه واسه اينترنت بدرد نميخوره اين نكته خيلي واسم مهمه در ضمن ديكشنري PMD روش نصب ميشه؟
اگه فریمورش فارسی ساپورت نکنه اس ام اس های فارسی و سایت های فارسی را میتونه بخونه؟

منتظرما... حسن جون کجایی؟؟؟

hasanmotori
11-01-2010, 14:02
منتظرما... حسن جون کجایی؟؟؟

خب ویندوز موبایل سخت نیست فقط بدیش مثل بقیه سیستم عاملها اینه که بعد از مدتی کند میشه
اگه اهل برنامه و اینچیزا نیستی همین جتو بخر
دوربین و صدا و ال سی دی و مموری داخلی و کلاً امکانات مولتی مدیاش خیلی بهتره
اینترنتش فک نمیکنم مشکلی داشته باشه اگر هم داشته باشه با آپدیت حل میشه

اگه اهل برنامه و اینچیزا هستی امنیا لایت بگیر

hasanmotori
12-01-2010, 00:37
ماهم بلاخره خریدیم البته برای خودم نه
عجـــــب گوشییه :دی
باتریشم انقدر ور رفتیم خیلی خوب جواب داد احتمالاً بهترم میشه ... هنوز آپدیتشم نکردم

RaS0oL.M
12-01-2010, 12:47
حسن این بهتره یا گوشی تو ؟؟؟؟

m-s-rayaneh
12-01-2010, 12:53
ماهم بلاخره خریدیم البته برای خودم نه
عجـــــب گوشییه :دی
باتریشم انقدر ور رفتیم خیلی خوب جواب داد احتمالاً بهترم میشه ... هنوز آپدیتشم نکردم

مبارکه , چند خریدی ؟

من جوابم را نگرفتم , اگه گوشی فارسی را ساپورت نکنه سایتهای فارسی را باز میکنه و میتونه اس ام اس های فارسی را بخونه ؟؟؟

hasanmotori
12-01-2010, 13:15
حسن این بهتره یا گوشی تو ؟؟؟؟

این خیلی بهتره ... تازه دوربینشم بهتره !!
فلشش مثله 8510 سفید نمیکنه
سرعت دوربینش خیلی بالاتره ینی تو شب لرزشش خیلی کمتر از 8510 ه
سرعتشم که خیلی بیشتره
واسه جاوا هم که همه جور برنامه ای هست

مبارکه , چند خریدی ؟

من جوابم را نگرفتم , اگه گوشی فارسی را ساپورت نکنه سایتهای فارسی را باز میکنه و میتونه اس ام اس های فارسی را بخونه ؟؟؟

مرسی ... مبارک صاحبش :دی ... 330 تومن ... البته چون میخاست گوشیه قبلیشو به همون بفروشه دیگه از همون خریدیم ... جاهای دیگه تا 308 تومنم قیمت دادن

اگه فارسی نداشته باشه کلمات فارسیو هر جا باشه چه تو اینترنت چه sms مربع نشون میده ... شاید بعداً براش یه فریمور فارسی بیاد

هر چی برنامه ریختم روش راحت نصب میکنه و اجرا میکنه ... تو بازیایی 3 بعدی سنگین از 8510 خیلی روونتره ولی هنوزم جا داره ... فک کنم با آپدیت بهتر میشه

راسی میگم چرا ورد نمیخونه ؟
ینی فرمت docx رو اصلاً نمیشناسه !

Michael Ropy
12-01-2010, 15:26
ینی فرمت docx رو اصلاً نمیشناسه !

مرد حسابی docx ماله ورد 2007 هستش ها! :دی هنوز گوشی های جاوا پشتیبانی نمی کنن...

payamf1
12-01-2010, 15:41
خواهشا راهنمایی کنید من میترسم بخرم ولی باتری زود خالی بشه کسانی که این گوشی رو دارن جواب بدن

hasanmotori
12-01-2010, 15:52
مرد حسابی docx ماله ورد 2007 هستش ها! :دی هنوز گوشی های جاوا پشتیبانی نمی کنن...

خب پس چي منخونه ؟

Michael Ropy
12-01-2010, 17:05
خب پس چي منخونه ؟

doc, xls, ppt, pps, pdf, txt

البته در مورد ppt و pps مطمئن نیستم شاید نخونه...

RaS0oL.M
12-01-2010, 18:33
سلام آقایون تورو خدا یه راهنمایی بکنین که من دیگه مخم نپاشه برا این گوشی یه برنامه یا نقشه ی کلی کره ی زمینو بزارین تورو خدا.... حداقل مال ایرانو بدید....دمتون گرم....پ.ن :مثل حسن نگین گوگل مپ....می خوام بدون اینترنت هم فعال باشه جون حسن...ردش کنین بیاد...ممنون(تا نفروختمش بدین:دی)

hasanmotori
13-01-2010, 22:02
میگم چرا تو شب عکس که میگیری یه حاله مه مانندی تو عکسشه ؟!
بعد از کجا میشه فهمید فریمورش چیه ؟
با آپدیت تاچش تا چه حد بهتر میشه ؟ تاچش تو زدن خوبه تو کشیدن یکم ضعیفتره ... حالا میخام ببینم خوب میشه با آپدیت

fanoos1
15-01-2010, 11:02
روت 66 که باید دورش رو خط کشید!
کسی برای استفاده از جی پی اس برنامه ی TrekkBody رو روی گوشی نصب کرده؟کار میکنه؟
کلا TrekkBody بهتره یا گوگل مپ؟

sarmast65_ata
15-01-2010, 22:10
Ab جان آخرین آپدیت اروپایی رو میتونی بدی؟راستی شنیدم منو ها رو می تونی دست کاری کنی درسته؟یا فایل موزیک پلیر بهتر شده و اینکه می خوام بدونم چه تغییراتی کرده؟

amin n & i series
15-01-2010, 22:11
میگم چرا تو شب عکس که میگیری یه حاله مه مانندی تو عکسشه ؟!
بعد از کجا میشه فهمید فریمورش چیه ؟
با آپدیت تاچش تا چه حد بهتر میشه ؟ تاچش تو زدن خوبه تو کشیدن یکم ضعیفتره ... حالا میخام ببینم خوب میشه با آپدیت
سلام
ستاره مربع 1234 مربع رو بزن فریمورش مياد
اره تو کشیدن مخصوصا تو موزیک پلیر میره روی اعصاب:10:

kojaiali1
17-01-2010, 17:07
سلام آقا دیکشنری برای این گوشی نیست من نیاز به دیکشنری دارم؟

fanoos1
17-01-2010, 18:43
بعد از مدت ها انتظار و تحقیق بالاخره حدود 2 ساعت پیش گوشیم رو خریدم!
سامسونگ جت! بدون گارانتی.355000
از انتخابم خیلی راضیم.
فقط یه خورده به اصل بودن گوشیم شک دارم!!! چون جایی از گوشی ننوشته ساخت کره!
فقط پشت باتری نوشته شده
made bye samsung

راستی بچه ها قطب نماش کدوم گزینه هست؟!

AB
17-01-2010, 21:00
Ab جان آخرین آپدیت اروپایی رو میتونی بدی؟راستی شنیدم منو ها رو می تونی دست کاری کنی درسته؟یا فایل موزیک پلیر بهتر شده و اینکه می خوام بدونم چه تغییراتی کرده؟

بفرمایین.

بله.امکان سفارشی کردن منوی اصلی هست.موزیک پلیر هم تا حدی بهتر شده.(مخصوصا افکت هاش).

ولی تغییر زیادی نسبت به XEIG2 نداره.

fanoos1
17-01-2010, 21:27
بعد از مدت ها انتظار و تحقیق بالاخره حدود 2 ساعت پیش گوشیم رو خریدم!
سامسونگ جت! بدون گارانتی.355000
از انتخابم خیلی راضیم.
فقط یه خورده به اصل بودن گوشیم شک دارم!!! چون جایی از گوشی ننوشته ساخت کره!
فقط پشت باتری نوشته شده
made bye samsung

راستی بچه ها قطب نماش کدوم گزینه هست؟!

دوستان خواهشا این حقیر رو کمک کنند

sarmast65_ata
17-01-2010, 22:47
بفرمایین.

بله.امکان سفارشی کردن منوی اصلی هست.موزیک پلیر هم تا حدی بهتر شده.(مخصوصا افکت هاش).

ولی تغییر زیادی نسبت به XEIG2 نداره.

برای من
SW VER : s8003jpif4
CSC VER : S8003JPIF1(ED0100 هستش خیلی عقبم از جریان؟فکر کنم یه آپدیت لازم دارم نه؟

sarmast65_ata
17-01-2010, 22:51
دوستان خواهشا این حقیر رو کمک کنند

برای من پشت گوشی نوشته MADE IN KOREA BY SAMSUNG
پشت باتری هم نوشته MADE IN JAPAN / FINISHED IN KOREA

sarmast65_ata
17-01-2010, 22:57
راستی بچه ها من یه نظری دارم توی کلوپ E65 یه زمانی این کارو کردم بد نبود و بچه ها راضی بودن
تمام برنامه هایی که نصب کردید روی گوشی رو اینجا بزارید تا بچه ها همه بتونن استفاده کنن چون سری برنامه های سیمبیان خیلی راحت پیدا میشه ولی این گوشی چون جاوا هستش و شاید یکم بعضی از برنامه ها نصب نشن خیلی خوبه که برنامه هایی که تست شدن رو بزاریم اینجا تا همه بتونن استفاده کنن.
یه سوال هم دارم بچه ها توی آپدیت های جدید WIdgets های جدید اومده؟یا کسی به جز تم ها و عکس های خود پیش فرض چیز جدیدی ریخته؟

AB
17-01-2010, 23:55
برای من
SW VER : s8003jpif4
CSC VER : S8003JPIF1(ED0100 هستش خیلی عقبم از جریان؟فکر کنم یه آپدیت لازم دارم نه؟

این فرم ویر فکر کنم دومین فرم ویر ریلیز شده هست.تا الان حدود 30 تا فرم ویر داده.:27:

ولی اینم بگم که فرم ویرهای به غیر از JP فارسی ندارن.اگه مثل من از فارسی استفاده نمیکنی پیشنهاد میکنم آپدیت کنی.آموزشش هم چند صفحه قبل گذاشتم.

kojaiali1
18-01-2010, 07:32
سلام آقا دیکشنری برای این گوشی نیست من نیاز به دیکشنری دارم؟

پس چی شد یعنی نیست؟

fanoos1
18-01-2010, 08:45
عجب!
باتری شما ژاپنی دراومد برای ما چینی!
کد imei گوشی رو با پشت باتری بررسی کردم،یکی بود.
گوشی هم کاملا مشخصه که تقلبی نیست!مگه تقلبی 5 مگاپیکسل میشه؟!
ولی شاید هم.....

m-s-rayaneh
18-01-2010, 13:39
سلام
من هنوز نتونستم گوشیمو انتخاب کنم هر چه بیشتر زمان میگذره آدم وسواسش بیشتر میشه :19:تو ازدواج هم میگن که اگه سن بره بالا آدم وسواسی میشه:13:

hasanmotori
18-01-2010, 13:51
پس چی شد یعنی نیست؟

شما تا حالا هیچ دیکشنرییرو امتحان کردی اصلاً ؟

عجب!
باتری شما ژاپنی دراومد برای ما چینی!
کد imei گوشی رو با پشت باتری بررسی کردم،یکی بود.
گوشی هم کاملا مشخصه که تقلبی نیست!مگه تقلبی 5 مگاپیکسل میشه؟!
ولی شاید هم.....

اصلاً طرف صحبت شما کیه ؟!
باتریه کی ژاپنیه ؟! اصلاً سامسونگ کره ایه یا باتریاش کره ای هستن یا چینی ... اصلاً ژاپنی نداره
شما مشکلت با گوشیه چیه که فکر میکنی تقلبیه ؟! تقلبی بودن یه چیز خیلی مشخصیه و اینجوری نیست که نتونی تشخیص بدی

kojaiali1
18-01-2010, 14:33

آره saraditionary , dictionaryformids پیغام زیر را میدهد هنگام اجرا :

Java Error"
No Memory Avilable"

گوشی را دادم به نماینگی و فونت فارسی گذاشت روش ..... حالا میخواهم دیکشنری نصب کنم

fanoos1
18-01-2010, 16:58

اصلاً طرف صحبت شما کیه ؟!
باتریه کی ژاپنیه ؟! اصلاً سامسونگ کره ایه یا باتریاش کره ای هستن یا چینی ... اصلاً ژاپنی نداره
شما مشکلت با گوشیه چیه که فکر میکنی تقلبیه ؟! تقلبی بودن یه چیز خیلی مشخصیه و اینجوری نیست که نتونی تشخیص بدی
طرف حساب من با همه ی بروبکس گل سامسونگ باز هست!
ولی اون مورد باتری ژاپنی رو با جناب sarmast65_ata بودم که گفت باتری گوشیش ژاپنیه
راستش با گوشیم مشکلی ندارم،فقط مال بعضی از دوستان نوشته شده made in korea یا maide in korea bye samsung
در صورتی که ماله هم هیچ کدوم نیست.تنها نوشته شده maide bye samsung
!!!
کد بارکد روی جعبه 880(کره ی جنوبی هست) و تمام لوازم جانبی گوشی مثل شارژر یا هنسفری چینی.
یه سوال عجیب هم دارم
کجای گوشی نوشته که نسخه ی 2 گیگ هست یا 8 گیگ؟!!

hasanmotori
18-01-2010, 17:27
طرف حساب من با همه ی بروبکس گل سامسونگ باز هست!
ولی اون مورد باتری ژاپنی رو با جناب sarmast65_ata بودم که گفت باتری گوشیش ژاپنیه
راستش با گوشیم مشکلی ندارم،فقط مال بعضی از دوستان نوشته شده made in korea یا maide in korea bye samsung
در صورتی که ماله هم هیچ کدوم نیست.تنها نوشته شده maide bye samsung
!!!
کد بارکد روی جعبه 880(کره ی جنوبی هست) و تمام لوازم جانبی گوشی مثل شارژر یا هنسفری چینی.
یه سوال عجیب هم دارم
کجای گوشی نوشته که نسخه ی 2 گیگ هست یا 8 گیگ؟!!

من فک کنم باتری شما به اصل نزدیکتر باشه تا مال جناب sarmast65
اون چیزی که نوشته مهم نیست خیلی نمیخاد بهش اهمیت بدی ... اگه تقلبی باشه تابلوه
لوازم جانبی همه گوشیا چینیه

8 یا 2 گیگ بودنو روی خود گوشی ننوشته ... شما برو ببین مموری گوشیت چقده

kojaiali1
19-01-2010, 00:37
آره saraditionary , dictionaryformids پیغام زیر را میدهد هنگام اجرا :

Java Error"
No Memory Avilable"

گوشی را دادم به نماینگی و فونت فارسی گذاشت روش ..... حالا میخواهم دیکشنری نصب کنم
اصلا کسی دیکشنری روی این موبایل نصب کرده

fanoos1
19-01-2010, 18:55
دوستان یه لینک میخوام برای نرم افزاری ی قابل نصب در جت
جی اس ام اریا که 6 تا نرم افزار بیشتر برای این گوشی نداره!!!! اونم همه چرت و پرت.
دنبال دیکشنری هستم.
لطفا کمک کنید

golmohammadi
21-01-2010, 01:34
بچه ها وقتی یک برنامه با رزولیشن 320*240 نصب میکنین چجوری باز میشه ؟
اصلا باز میشه یا نه؟
اگه میشه خیلی کوچیک اره ؟

زلف علی
21-01-2010, 12:49
نه اتفاقاً برنامه های 320x240 رو فول اسکرین اجرا میکنه !!
فقط پایینش دکمه مجازی میاره

fanoos1
21-01-2010, 15:36
دوربین این گوشی اون طور که گفته میشد هم با کیفیت نست!!!
سرعت گوشی اون قدر هایی هم گفته میشد مثل جت نیست!!!(البته پایین نیست ولی مثل برق که شما میگفتید نیست)
صدای داخل هدفون هم اون قدر هایی هم که گفته میشد نیست.
برنامه خوریش هم در بین بقیه ی جاواها در حد 0!
منظور از قطب نمای دیجیتال چیه؟!!

m-s-rayaneh
21-01-2010, 18:07
دوستان یه لینک میخوام برای نرم افزاری ی قابل نصب در جت
جی اس ام اریا که 6 تا نرم افزار بیشتر برای این گوشی نداره!!!! اونم همه چرت و پرت.
دنبال دیکشنری هستم.
لطفا کمک کنید

ديكشنري PMD روي امتحان كن
خبرشو بده كه نصب شد يا نه
در ضمن برو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ببين جيزي بيدا ميكني

fanoos1
22-01-2010, 10:53
امتحان کردم.نصب شد ،بالا میاد ولی کار نمیکنه!

m-s-rayaneh
23-01-2010, 10:32
امتحان کردم.نصب شد ،بالا میاد ولی کار نمیکنه!

من ميخواستم اين كوشي را بخرم اما حالا كه ديكشنري نداره ديكه باهاش حال نميكنم
5800 يه ديكشنري شاخ داره كه حتي تلفظ هم ميكنه ‘ قيمتش هم بايين تره ولي يكم خز شده:13:

fanoos1
24-01-2010, 11:03
از لحاظ برنامه خوری که اگه برات مهمه خب 5800 خیلی سرتره،ولی از دیگر جهات به جت نمیرسه

fanoos1
24-01-2010, 11:05
بچه ها اصلا گوشی من گزینه ای به نام Digital compass نداره؟(قطب نمای دیجیتال)
منظور از قطب نمای دیجیتال چیه؟!!جواب بدین

sarmast65_ata
24-01-2010, 14:45
سلام AB جان آقا من الان دارم فریموری که دادی رو دانلود میکنم 2 تا برنامه دیگه هم گذاشته بودی واسه دانلود که سایتشون میگه فایل ها پاک شده و فکر میکنم دوباره باید آپلودشون کنی ممنون میشم ازت اونارو هم دانلود کردم باید بازم مزاحمت بشم چون میترسم اشتباهی بکنم موقع نصب فریمور
ممنونم ازت

sarmast65_ata
24-01-2010, 21:47
سلام ab جان آقا من بالاخره تونستم برنامه Downloader v5.56 رو نصب کنم گفتم بیام بپرسم از شما ببینم باید چیکار کنم
گزینه اول گزینه BOOT هستش که وقتی میزنم و می خوام مسیر فایل رو بهش نشون بدم تنها گزینه ایی که میشناسه فایلی هستش به اسم BOOT که توی فایلی هستش که دانلود کردیم باید همین پوشه رو بهش بدیم؟

گزینه دوم AMSS هستش وقتی می خوام آدرس فایل رو بهش بدم 2 تا گزینه هستش یکی به اسم AMSS و اون یکی apps_compressed باید فایل amss رو بدم؟

گزینه سوم Apps هستش باید آدرس apps_compressed رو بدم؟

گزینه چهارم مشخصه

گزینه پنجم گزینه Rsrc2 هستش وقتی میزنم و آدرس فایل رو میخوام بدم 2 تا گزینه هستش یکی low یکی Mid کدوم رو انتخاب کنم؟

گزینه 6 رو هم که میزنم باز 2 تا گزینه هستش که اولی slv-oxe.ffs و اون یکی هم slv-oxe-Ru.ffc کدوم رو انتخاب کنم؟

بعد یه چیز دیگه کلآ چند دقیقه طول میکشه؟
ورژن فریمور انگلیسی هستش؟ s8000XEIK1 آخه گوشی ما s8003 هستش مشگلی پیدا نمیشه؟

AB
24-01-2010, 21:47
سلام AB جان آقا من الان دارم فریموری که دادی رو دانلود میکنم 2 تا برنامه دیگه هم گذاشته بودی واسه دانلود که سایتشون میگه فایل ها پاک شده و فکر میکنم دوباره باید آپلودشون کنی ممنون میشم ازت اونارو هم دانلود کردم باید بازم مزاحمت بشم چون میترسم اشتباهی بکنم موقع نصب فریمور
ممنونم ازت

بفرمایین.

AB
24-01-2010, 21:50
سلام ab جان آقا من بالاخره تونستم برنامه Downloader v5.56 رو نصب کنم گفتم بیام بپرسم از شما ببینم باید چیکار کنم
گزینه اول گزینه BOOT هستش که وقتی میزنم و می خوام مسیر فایل رو بهش نشون بدم تنها گزینه ایی که میشناسه فایلی هستش به اسم BOOT که توی فایلی هستش که دانلود کردیم باید همین پوشه رو بهش بدیم؟

گزینه دوم AMSS هستش وقتی می خوام آدرس فایل رو بهش بدم 2 تا گزینه هستش یکی به اسم AMSS و اون یکی apps_compressed باید فایل amss رو بدم؟

گزینه سوم Apps هستش باید آدرس apps_compressed رو بدم؟

گزینه چهارم مشخصه

گزینه پنجم گزینه Rsrc2 هستش وقتی میزنم و آدرس فایل رو میخوام بدم 2 تا گزینه هستش یکی low یکی Mid کدوم رو انتخاب کنم؟

گزینه 6 رو هم که میزنم باز 2 تا گزینه هستش که اولی slv-oxe.ffs و اون یکی هم slv-oxe-Ru.ffc کدوم رو انتخاب کنم؟

بعد یه چیز دیگه کلآ چند دقیقه طول میکشه؟
ورژن فریمور انگلیسی هستش؟ s8000XEIK1 آخه گوشی ما s8003 هستش مشگلی پیدا نمیشه؟

گزینه اول و دوم وسوم چهارم که مشخصه.پنجم Low رو بزن.ششم اولی رو بزن.

کمتر از یک و نیم دقیقه.آره انگلیسی هم داره.

نه مشکلی نداره.

sarmast65_ata
24-01-2010, 21:52
گزینه اول و دوم وسوم چهارم که مشخصه.پنجم Low رو بزن.ششم اولی رو بزن.

کمتر از یک و نیم دقیقه.آره انگلیسی هم داره.

نه مشکلی نداره.

مرسی عزیزم
گزینه اول فقط آدرس پوشه رو باید بدم؟فایلی نباید انتخاب بشه؟

AB
24-01-2010, 21:54
مرسی عزیزم
گزینه اول فقط آدرس پوشه رو باید بدم؟فایلی نباید انتخاب بشه؟

آره.خودش فایلو ور میداره.

sarmast65_ata
24-01-2010, 22:00
ab جان گوشی باید تو حالت روشن باشه؟یا خاموش 3 تا دکمه رو فشار بدم؟
گزینه mass storage رو انتخاب کنم؟

AB
24-01-2010, 22:07
ab جان گوشی باید تو حالت روشن باشه؟یا خاموش 3 تا دکمه رو فشار بدم؟
گزینه mass storage رو انتخاب کنم؟

چند صفحه قبل آموزشو گزاشتم.لطفا بخونیدش.:10:

گوشی باید خاموش باشه.اگر هم نبود وقتی شما مولتی لودر رو باز کنی و شروع کنی خودش میره تو حالت دانلود.ولی بهتره شما دستی بزاریش رو حالت دانلود.

sarmast65_ata
24-01-2010, 22:18
مرسی عزیزم نصب کردم برم ببینم چیا شد
خیلی ممنونم ازت

fanoos1
25-01-2010, 13:41
plz جواب بدین
بابا دق کردم من

khafankar
25-01-2010, 15:35
plz جواب بدین
بابا دق کردم من
تا جایی که من میدونم این گزینه روی گوشی وجود نداره بلکه روی تعدادی از نرم افزار جی پی اس وجود داره. بنابرین اول باید نرم افزار جی پی اس رو نصب کنی و بعدش از داخل اون دنبال این گزینه باشی.

ali.tavakoli
25-01-2010, 21:19
سلام من ROUTE66 رو نصب کردم اما یه نقشه با گرافیک ابتداییه خیلی مزخرف نشونم میده ! هیچ نقشه دقیقی ندارم شهرها رو نمیبینم فقط کشور ها و قاره ها رو دارم حتی زمانی که زوم میکنم هیچی نمیبینم !!!
قطب نماشو پیدا نکردم کمکم کنید لطفا ! تازه هر بارم که NAVIGATOR و برنامه ROUTE66 رو باز میکنم بجای کانکت شدن به ماهواره برام آیکون وایرلس روشن میشه که فکر میکنم میخواد به اینترنت وصل بشه !
حجم برنامه ROUTE66 که روی مموری گوشیم نصب شد و Finish داد 47-48 مگابایته . لطفا منو راهنمایی کنید من هیچ وقت سامسونگ نداشتم همیشه نوکیا داشتم خیلی ساده تر بود . نوکیارو هر ماه آپدیت میکردم با PC SUITE واقعا راحت بود !!! من هیچی از این باکس و مولتی لودر و مولتی بوت و اینا که گفتین نفهمیدم برنامه هاشم ندارم :31:

*** خلاصه در کل دستم به دامنتون !!!! :31:

m-s-rayaneh
26-01-2010, 16:28
يكي واسه اين كوشي ديكشنري بيدا كنه:19:

fanoos1
26-01-2010, 17:03
عجب!
پس منظور از قطب نمای دیجیتال اینه؟!!!!!!!!!!!!

mahmoodtaker
26-01-2010, 17:14
دوستان صفحه ی جت ضد خش هست؟
شما برای گوشیتون کاور(برچسب روی ال سی دی) خریدید؟
گوشیهای فول تاچ این جور مشکلات رو هم داره دیگه نه؟با 1 بار بی احتیاتی و خش افتادن ال سی دی کار تمومه دیگه نه؟

pantheia
26-01-2010, 18:54
سلام دوستان
من امروز رفتم با ویوتی اسمارت و جت کار کردم.از امکانات و منو های جت خیلی خوشم اومد اما تاچش یه جوری بود... تاج ویوتی اسمارت خیلی روون و خوب بود اما این تاخیر داشت و باید خیلی فشار میاوردم و ارور داشت کلا !
من چی کار کنم؟ کدومو بخرم؟اگه با تاجش راحت بودم معطل نمیکردماااا

AB
26-01-2010, 20:49
سلام دوستان
من امروز رفتم با ویوتی اسمارت و جت کار کردم.از امکانات و منو های جت خیلی خوشم اومد اما تاچش یه جوری بود... تاج ویوتی اسمارت خیلی روون و خوب بود اما این تاخیر داشت و باید خیلی فشار میاوردم و ارور داشت کلا !

تاچش با آپدیت فرم ویر خیلی بهتر میشه.ولی انتخاب با خودته.

AB
26-01-2010, 21:04
سلام من ROUTE66 رو نصب کردم اما یه نقشه با گرافیک ابتداییه خیلی مزخرف نشونم میده ! هیچ نقشه دقیقی ندارم شهرها رو نمیبینم فقط کشور ها و قاره ها رو دارم حتی زمانی که زوم میکنم هیچی نمیبینم !!!
قطب نماشو پیدا نکردم کمکم کنید لطفا ! تازه هر بارم که NAVIGATOR و برنامه ROUTE66 رو باز میکنم بجای کانکت شدن به ماهواره برام آیکون وایرلس روشن میشه که فکر میکنم میخواد به اینترنت وصل بشه !
حجم برنامه ROUTE66 که روی مموری گوشیم نصب شد و Finish داد 47-48 مگابایته . لطفا منو راهنمایی کنید من هیچ وقت سامسونگ نداشتم همیشه نوکیا داشتم خیلی ساده تر بود . نوکیارو هر ماه آپدیت میکردم با PC SUITE واقعا راحت بود !!! من هیچی از این باکس و مولتی لودر و مولتی بوت و اینا که گفتین نفهمیدم برنامه هاشم ندارم :31:

*** خلاصه در کل دستم به دامنتون !!!! :31:

اولا برای استفاده از مکان یاب باید در یه جای کاملا باز باشین که امکان گرفتن اطلاعات از ماهواره باشه.(مثل پشت بوم یا خیابون.حتی تو تراس هم جواب نمیده.)

وقتی موقعیتتون رو پیدا کرد کنارش قطب نما هم میاد.(گوشه سمت راست)

برای شهرهای ایران هم نقشه نداره و برای کشورهایی هم که نقشش موجوده باید پول بپردازین و نقشه رو بخرین.

برای شهرهای ایران میتونین از نقشه های آفلاین استفاده کنین.(که به نظر من به جز تهران نقشه بقیه شهرها مزخرفن.)

hiax
26-01-2010, 22:11
بچه ها تاچ این گوشی مثله f480 خوب هست ؟
چون تاچش رزیزتیو هست والی میگن مسله کپسیتیو ها خوب عمل میکنه ؟
بچههای که با جفتشون کار کار کردن نظرشونو بگن ??

hiax
26-01-2010, 22:17
سلام دوستان

viewty smart تاچ capasitive داره و نمیشه با تاچ resistive جت مقایسه کرد
منم میخاستم ویوتی سمارت بگیرم والی مشکله مهمش این که زیر نور آفتاب و کلان تو محیط باز السیدی دیده نمیشه

mahmoodtaker
26-01-2010, 22:32
دوستان صفحه ی جت ضد خش هست؟
شما برای گوشیتون کاور(برچسب روی ال سی دی) خریدید تا از خطرات احتمالی مثل خش افتادن در امان بمونه؟

m-s-rayaneh
27-01-2010, 11:34
يكي واسه اين كوشي ديكشنري بيدا كنه:19:

دیکشنری نبود

saze
27-01-2010, 14:19
دیکشنری نبود
سلام
ديكشنري سارا نصب كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه اين سايت برو كلي ديكشنري رو داره

pantheia
27-01-2010, 16:44
جت برای نصب برنامه محدودیت حجمی داره؟ چقده؟
تم نصب میشه؟
اس ام اس فارسی رو چه طور میشه زد؟ مثه بقه موبایلا نیست شنیدم.

toofan.ecm
28-01-2010, 14:44
صداش چجوریه؟دوربینش چجوریه؟کارکردن باهاش راحته؟

Hamid Reza
29-01-2010, 18:01
آقا شمارهایی که تو سیم هست رو چطور باید ببینم یا کپی کنم رو گوشی؟

سریع فقط خیلی فوریه

ممنون

Michael Ropy
29-01-2010, 20:05
تو لیست کانتکت ها که هستید:

More > Copy Contacts > Sim To Phone

Michael Ropy
29-01-2010, 20:06

خوبه سلام میرسونه! :دی دوربینش هم خوبه، راحت هم هست.....

mahmoodtaker
30-01-2010, 14:07
میشل جان راستی گوشی خریدی؟

toofan.ecm
30-01-2010, 14:33
نمیخواین جواب بدین؟

زلف علی
30-01-2010, 14:41
نمیخواین جواب بدین؟

100% جت بخر

AB
30-01-2010, 15:23

صداش خوبه.دوربینش هم خوبه.(میتونین عکس هاش رو ببینین.)کار کردن باهاش هم فوق العاده راحته.(خب همه گوشی ها کار کردن باهاشون راحته:27:)

یکی دو روز دستت باشه عادت میکنی.

Michael Ropy
30-01-2010, 15:46
نه من جت نخریدم! :دی شایعه درست نکنید! :دی

mahmoodtaker
30-01-2010, 18:43
منظورم این بود چی خریدی ،نه که جت خریدی!

toofan.ecm
30-01-2010, 18:47
صداش خوبه.دوربینش هم خوبه.(میتونین عکس هاش رو ببینین.)کار کردن باهاش هم فوق العاده راحته.(خب همه گوشی ها کار کردن باهاشون راحته:27:)

یکی دو روز دستت باشه عادت میکنی.
عکسش رو کجا باید دید؟
مشکل خاصی نداره؟
صداش از f480 بهتره؟

AB
30-01-2010, 20:08
عکسش رو کجا باید دید؟
مشکل خاصی نداره؟
صداش از f480 بهتره؟

عکس های نمونش رو میتونین تو سایت gsmarena.com ببینین.

تا حالا که من مشکل خاصی باهاش نداشتم.

راستش تا حالا با 480 کار نکردم.ولی اگه میخایی فیلم و کلیپ یا ام پی تری گوش بدی هدفون های خودش فوق العادس.کیفیت صفحه نمایشش رو هم اصلا نمیشه با 480 مقایسش کرد که خودش خیلی مهمه.در ضمن تو سایتی که گفتم امکان مقایسه ساید بای ساید هم وجود داره.

pantheia
30-01-2010, 20:36
من بین جت و ویوتی اسمارت به این نتیجه رسیدم که جت بهتره اما پشتش همش لکه.خوشم نمیاد... چرا سامی اینو اینجوری زده جنسشو؟؟ واقعا ادم دیوونه میشه با این همه لک و اثر انگشت

Hamid Reza
30-01-2010, 21:15
آقا یکی آپدیت بهم یاد میده

خلاصه بگین سریع میگیرم

فقط بگین آخرین آپدیتش کجاس و چطوری باید آپدیتش کنم

خواهشا کمک کنید

mehdi_47
30-01-2010, 23:04
سلام دوستان
به نظرتون میارزه برم استارم رو بفروشم جت بخرم ؟ ( استار رو یکماه هم نمیشه که خریدم)

m-s-rayaneh
31-01-2010, 15:29
بالاخره رقیب جت وارد بازار شده , دوستانی که از ظاهر جت خوششون اومده ولی از نبود سیستم عامل گله دارن برن سر وقت
I8000 omnia2 که معرکست

pantheia
31-01-2010, 15:31
سلام من میخوام فردا جت رو بخرم
لطفا عیب هاشو بم بگید که بدونم ...
این اس ام اس هاش تا 500 تا که ذخیره میشه؟ اخه یکی گفته بود تا 15 تا؟!!!
ممنون

sarmast65_ata
31-01-2010, 23:00
سلام من میخوام فردا جت رو بخرم
لطفا عیب هاشو بم بگید که بدونم ...
این اس ام اس هاش تا 500 تا که ذخیره میشه؟ اخه یکی گفته بود تا 15 تا؟!!!
ممنون

من گفته بودم تا 15 تا که اونم با آپدیت ورژن گوشی حل شد یعنی با آپدیت اکثر مشگلاتی که داشت حل شد چون مال من اولین نسخه بود یه سری مشگلات داشت الان همه چی درسته

pantheia
01-02-2010, 14:04
یه سوال : میشه اون منوی سمت چپ رو برداشت کلا؟ که بشه کل اسکرین صفحه رو دید همیشه؟

AB
01-02-2010, 14:56
یه سوال : میشه اون منوی سمت چپ رو برداشت کلا؟ که بشه کل اسکرین صفحه رو دید همیشه؟

منظورتون Wıdget Toolbar هست؟نه نمیشه.

خب وقتی باز نباشه همه صفحه دیده میشه.

Hamid Reza
01-02-2010, 21:05
هزاران بازی برای این گوشی

فقط یه سوال دوستان این گوشی مثل 5800 یه بازی ماشین نداره که حسگری باشه یعنی با تکون دادن گوشی جهت فرمون ماشین عوض بشه؟ :D

mehdi_47
01-02-2010, 21:17
سلام دوستان
این بار دومه که این سوال رو میپرسم:
به نظر شما ارزش داره که برم استارم رو بفروشم و روش پول بزارم سری جت رو بخرم ؟(استار رو یکماهه که گرفتم)

mehryazdan
02-02-2010, 02:08
سلام دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید من N82 دارم میخوام بفروشم جت بخرم بیشتر واسه رزولیشنش و پخش قدرتمند که اکثر فرمتها رو پشتیبانی میکنه فقط بزرگترین مشکلم gps جت هست من اصلا دنبال نصب برنامه و نقشه نیستم چون واسه تبریز هم زیاد نقشه هاش جالب نیستند من از n82 فقط از gps data که روی خود گوشی هست استفاده میکنم یعنی نشان دادن فاصله مستقیم و سرعت و ... استفاده میکنم میخواستم بدونم آیا این جت هم همچین برنامه ای روش داره که بدون نصب هیچ نرم افزاری بشه سرعت و فاصله جاهای که مارک شدند رو نشان بده یا نه ؟ نقشه و گارمین ... اصلا مهم نیست
خواهشا راهنمایی کنید

برنامه ای که من در N82 استفاده میکنم اینه که اگر در جت باشه واسم کافیه ارادتمند همتون دعا میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pulp_152
02-02-2010, 12:22
والا نمیدونم دقیقا چیزی که میخوای رو بهت بده یا نه ... ااما میدونم میشه از یه نقطه به نقطه دیگه خط کشید و اون بهت مسیررو نشون بده

pantheia
02-02-2010, 14:58
'گارانتی مایکروتل خوبه؟می ارزه؟
اخه با گارانتی پارسه 315 تومنه؟ کدومشو بگیرم؟

mehryazdan
02-02-2010, 22:29
نوکرتونم یکی این دو پست بالایی رو جواب بده

زلف علی
02-02-2010, 22:32
نوکرتونم یکی این دو پست بالایی رو جواب بده

gps ش فقط طول و عرض و ارتفاع و مینویسه و برای داشتن نقشه باید از گوگل مپ استفاده کنید

mehryazdan
02-02-2010, 22:36
ارادتمندم پس طول و عرض جغرافیایی رو که نشون میده
مثلا اگر من یک مکان رو مارک ( ثبت ) کنم میتونه در نقاط دیگه فاصله رو از اون مکان ثبت شده نشون بده ؟ و جهت کلی رو
نقشه رو نمیخوام

زلف علی
02-02-2010, 22:43
ارادتمندم پس طول و عرض جغرافیایی رو که نشون میده
مثلا اگر من یک مکان رو مارک ( ثبت ) کنم میتونه در نقاط دیگه فاصله رو از اون مکان ثبت شده نشون بده ؟ و جهت کلی رو
نقشه رو نمیخوام

اینکارا رو با گوگل مپ فک کنم میشه انجام داد ... با خودش فک نمیکنم

mehryazdan
03-02-2010, 18:03
بالاخره کسی نبود جواب چند پست قبل ما رو بده ؟ والله احتیاج دارم

زلف علی
04-02-2010, 15:41
من جتو آپدیت کردم به XEIK1
فارسیش که پرید ... دوتا فریمور واسه آسیا اومده ... فارسی دارن ؟
قبلش میشد عکسارو وقتی میخای بزاری والپیپر بزرگرشون کنی الان نمیشه ... چرا اینجوریه ؟

mahmoodtaker
05-02-2010, 18:27
اپدیت کن به فریمر s8003jpih1
پشتیبانی کاملی از زبان فارسی داره.(هم اس ام اس ها و هم تمامی منو ها!)

زلف علی
05-02-2010, 19:04
این فریموری که شما گفتی قدیمیه بدرد نمیخوره ... تاچش ضعیفه ... تو منو وقتی میکشی که بره قسمت بعدی منو هی بر میگرده ... تو رد کردن عکسا هم همینطور و ....
اون مشکل والپیپر حل شد ... فقط میمونه فارسی .. اگه کسی اون فریمورای جدید اسیا رو ریخته بگه چجورین ... مرسی

AB
05-02-2010, 23:43
این فریموری که شما گفتی قدیمیه بدرد نمیخوره ... تاچش ضعیفه ... تو منو وقتی میکشی که بره قسمت بعدی منو هی بر میگرده ... تو رد کردن عکسا هم همینطور و ....
اون مشکل والپیپر حل شد ... فقط میمونه فارسی .. اگه کسی اون فریمورای جدید اسیا رو ریخته بگه چجورین ... مرسی

من جتو آپدیت کردم به XEIK1
فارسیش که پرید ... دوتا فریمور واسه آسیا اومده ... فارسی دارن ؟
قبلش میشد عکسارو وقتی میخای بزاری والپیپر بزرگرشون کنی الان نمیشه ... چرا اینجوریه ؟

اون فرم ویرهایی که گفتی برای شرق آسیاست و فارسی نداره.تنها فرم ویری که فارسی داره JP هست.

اپدیت کن به فریمر s8003jpih1
پشتیبانی کاملی از زبان فارسی داره.(هم اس ام اس ها و هم تمامی منو ها!)

این فرم ویر خیلی قدیمیه.تاچش هم که اوضاش خرابه.

mehryazdan
06-02-2010, 18:53
سلام آقا نوکرتونم یکی جواب پست 657 ما رو بده والله دعاگوی همتون میشم :42:

toofan.ecm
07-02-2010, 12:51
یک عکسی که با s8000 گرفتین رو بزارید ببینم.
هر چه زود تر بهتر.

RaS0oL.M
07-02-2010, 19:47
آقا من اگر فریمورمو عوض کنم گارانتی نمی پره؟؟؟؟؟؟؟ممنون....

hasanmotori
07-02-2010, 20:10
آقا من اگر فریمورمو عوض کنم گارانتی نمی پره؟؟؟؟؟؟؟ممنون....

نه ... ولی فارسیش میپره

Hamid Reza
08-02-2010, 18:23
آقا یکی یه آنتی ویروس خوب و قوی واسه این گوشی بده

ممنون

RaS0oL.M
08-02-2010, 19:02
ممنون حالا بهترین نسخه ی فریمور چیه؟؟؟چی جوری باید نصبش کنم......؟؟؟؟؟؟؟ممنون......

Michael Ropy
08-02-2010, 19:47
آقا یکی یه آنتی ویروس خوب و قوی واسه این گوشی بده

برادر گوشی جاوا آنتی ویروس نمی خواد (اصلا پیدا نمیشه براش)! :46:

mehryazdan
08-02-2010, 21:53
دستتون درد نکنه یکی نیست جواب پست 657 ما رو بده بابا والله لازم دارم

AB
08-02-2010, 22:21
آخرین فرم ویر

S800MXEJA1

یادآور میشم که این فیرم ویر فارسی نداره.

toofan.ecm
09-02-2010, 19:10
یک عکس که با این گوشی گرفتین رو بزارین ببیم ! از وضعیت صداش راضی هستین.
خواهشن جواب بدین.

farid_sinozit
10-02-2010, 00:31
با عرض سلام خدمت اساتید
من کاربر جدید هستم الان حدود 1 ماهه با این گوشی آشنا شدم و واقعا ازش خوشم امده ولی هنوز منتظرم قیمتش بازم پایین بیاد.
می خواستم بدونم jet واقعا برای من ارزش خرید داره
برای من که اصلا با نرم افزار ها سر کار ندارم سیستم عامل اهمیت نداره فقط چندتا نرم افزار که بدرد بخر باشه کفایت میکنه مثل دیکشنری و.... .
چیز هایی که برای من اهمیت داره ایناست:
اولا شیک و با کلاس باشه و به چشم بیاد
دوما کیفیت صفحه اش خوب باشه و اکثر فرمت ها مثل avi رو ساپورت کنه تا بتونم فیلم هارو با نهایت کیفیت ببینم
کیفیت دوربین و صداش واقعا عالی باشه و کم نیاره
اینترنتشم خوب باشه
باطریشم با کار معمولی 2 روز دووم بیاره
حالا واقعا jet میتونه ارزششو داشته باشه که بخرم اگه نه گوشیه دیگه ای معرفی کنین ممنون میشم

toofan.ecm
10-02-2010, 15:54
این جا به همین راحتی به کسی جواب نمیدن .
اگه جواب دادن با هم تشکر میکنیم.

hasanmotori
10-02-2010, 16:14
با عرض سلام خدمت اساتید
من کاربر جدید هستم الان حدود 1 ماهه با این گوشی آشنا شدم و واقعا ازش خوشم امده ولی هنوز منتظرم قیمتش بازم پایین بیاد.
می خواستم بدونم jet واقعا برای من ارزش خرید داره
برای من که اصلا با نرم افزار ها سر کار ندارم سیستم عامل اهمیت نداره فقط چندتا نرم افزار که بدرد بخر باشه کفایت میکنه مثل دیکشنری و.... .
چیز هایی که برای من اهمیت داره ایناست:
اولا شیک و با کلاس باشه و به چشم بیاد
دوما کیفیت صفحه اش خوب باشه و اکثر فرمت ها مثل avi رو ساپورت کنه تا بتونم فیلم هارو با نهایت کیفیت ببینم
کیفیت دوربین و صداش واقعا عالی باشه و کم نیاره
اینترنتشم خوب باشه
باطریشم با کار معمولی 2 روز دووم بیاره
حالا واقعا jet میتونه ارزششو داشته باشه که بخرم اگه نه گوشیه دیگه ای معرفی کنین ممنون میشم

جت همون چیزیه که میخای :دی
من pmd روش ریختم چون دکمه نداره یکم تایپ باهاش سخته
دیکشنری مخصوص تاچ باید هست میتونی بریزی روش
خیلی شیکه
کیفیت صفحش که دیگه بهترینه ... avi هم که میخونه تا رزولوشن 720x480
فیلم دیدن توش خیلی حال میده
اینترنشم خوبه .. میتونی اپرا مینیم بریزی روش
باتریش 3 4 روز جواب میده
جت خودشه :دی

hasanmotori
10-02-2010, 23:24
اینم یه چندتا عکس تو شب و مقایسه با 8510

جت :

8510

جت

8510

جت

8510

فقط جت یه مشکلی داره ... وقتی فلش میزنه عکسش حالت مه گرفته پیدا میکنه
میخاستم بدونم کسی این مشکلو داره ؟
من آپدیتشم کردم ولی حل نشد
ممکنه سخت افزاری باشه ؟

Hamid Reza
11-02-2010, 11:06
سلام

منم بالاخره با تلاش های شبانه روزی AB تونستم گوشیمو آپدیت کنم:31:

ولی نزدیک بود سکته کنم

من پورت اتصال رو وصل کرده بودم به USB جلوی کیس و وسط آپدیت یهو نوشت port error

بعد گوشیم قاطی کرد کلا فکر کردم دیگه به ملکوت پیوست

روشنش کردم ولی صفحش هر چند ثانیه خاموش روشن می شد تاچش هم اصلا کار نمیکرد

نزدیک بود سکته کنم

بعد پورت رو کندم زدم به پشت کیس

دوباره عملیات را انجام دادم و گوشیم خدا رو شکر سالم موند الانم عالیه:31:

همه چیزش عالی شده به خصوص تاچش

به همه کسانی که میخوان آپدیت کنن توصیه میکنم کابل اتصال رو هرگز به جلوی کیس نزنن

با تشکر ویژه از AB عزیز که خیلی راهنماییم کرد :40::11:

AB
11-02-2010, 11:13
سلام

منم بالاخره با تلاش های شبانه روزی AB تونستم گوشیمو آپدیت کنم:31:

ولی نزدیک بود سکته کنم

من پورت اتصال رو وصل کرده بودم به USB جلوی کیس و وسط آپدیت یهو نوشت port error

بعد گوشیم قاطی کرد کلا فکر کردم دیگه به ملکوت پیوست

روشنش کردم ولی صفحش هر چند ثانیه خاموش روشن می شد تاچش هم اصلا کار نمیکرد

نزدیک بود سکته کنم

بعد پورت رو کندم زدم به پشت کیس

دوباره عملیات را انجام دادم و گوشیم خدا رو شکر سالم موند الانم عالیه:31:

همه چیزش عالی شده به خصوص تاچش

به همه کسانی که میخوان آپدیت کنن توصیه میکنم کابل اتصال رو هرگز به جلوی کیس نزنن

با تشکر ویژه از AB عزیز که خیلی راهنماییم کرد :40::11:

علتش احتمالا وصل کردن اشتباه کابل های فرانت یو اس بی توسط فروشنده دانشمندتون بوده.

لطفا از این به بعد کسایی که میخان آپدیت کنن فقط از یو اس بی خود مادربورد استفاده کنن تا به مشکل برنخورن.

Hamid Reza
11-02-2010, 11:25
من یه سوال دارم:

این فرم ویرها که مثلا یکیش واسه آسیای شرقی یا واسه اروپاست چه فرقی میکنه با هم؟؟

همش یه کارو انجام میده دیگه؟ :D

آخه من این آسیا شرقی رو ریختم الان یکی تو یاهو بهم گفت واسه اروپا بهتره :d

hasanmotori
11-02-2010, 11:42
من یه سوال دارم:

این فرم ویرها که مثلا یکیش واسه آسیای شرقی یا واسه اروپاست چه فرقی میکنه با هم؟؟

زبون فارسی میخونه ؟

AB
11-02-2010, 13:17
من یه سوال دارم:

هیچ فرق عمده ای ندارن.فقط زبان های مورد استفاده فرق میکنه و این که نسخه اروپایی روش نرم افزار جی پی اس داره.(که اونم پولیه و تو ایران به درد نمیخوره.)

زبون فارسی میخونه ؟

نه

hasanmotori
11-02-2010, 13:21
در مورد دوربینش تو شب توضیح میدی ؟
وقتی فلش میزنه حالت مه گرفته پیدا میکنه
مال شما هم همینجوریه ؟

mehryazdan
11-02-2010, 18:36
هیچ فرق عمده ای ندارن.فقط زبان های مورد استفاده فرق میکنه و این که نسخه اروپایی روش نرم افزار جی پی اس داره.(که اونم پولیه و تو ایران به درد نمیخوره.)

نه

سلام آقای AB بابا ناسلامتی ما همشهری هستیم میتونید این پست 657 ما رو جواب بدید ارادتمند شما :10:

AB
11-02-2010, 20:30
سلام آقای AB بابا ناسلامتی ما همشهری هستیم میتونید این پست 657 ما رو جواب بدید ارادتمند شما :10:
دقیقا چیزی که میخایین داره ولی راستش تا حالا باهاش کار نکردم و نمیدونم چطور کار میکنه.

یه دایره داره که تو 4 قسمتش جهات جغرافیایی رو نوشته و کنارش سرعت و مکان جغرافیایی.(دقیقا مثل همون عکسی که گذاشتین)

با سرعت سنجش هم کار کردم.ولی چیزی برای اندازه گیری فاصله دو نقطه پیدا نکردم.حتما صد در صد داره.

من اولین باره از جی پی اس گوشی استفاده میکنم واسه همین نمیتونم زیاد راهنماییتون کنم.

ولی مطمئن باشین اگه رو گوشی های دیگه نرم افزار یا امکاناتی هست جت بهتر از اونو داره.

AB
11-02-2010, 20:44
در مورد دوربینش تو شب توضیح میدی ؟
وقتی فلش میزنه حالت مه گرفته پیدا میکنه
مال شما هم همینجوریه ؟

واسه من که چنین مشکلی نداره.الان هم چند بار امتحان کردم.

ولی از دو چیز بیشتر نمیتونه باشه.اولی تکون خوردن دوربین هنگام عکس گرفتن و دومی این که اگه Exposure Value خیلی بالا باشه احتمال این که تصویر به قول شما مه گرفته به نظر بیاد بیشتر میشه.

شما Exposure Value رو دستی کم کن ببین تصویر بهتر میشه یا نه.

hasanmotori
11-02-2010, 20:50
واسه من که چنین مشکلی نداره.الان هم چند بار امتحان کردم.

ولی از دو چیز بیشتر نمیتونه باشه.اولی تکون خوردن دوربین هنگام عکس گرفتن و دومی این که اگه Exposure Value خیلی بالا باشه احتمال این که تصویر به قول شما مه گرفته به نظر بیاد بیشتر میشه.

شما Exposure Value رو دستی کم کن ببین تصویر بهتر میشه یا نه.

تو همون عکسایی که گزاشتم لرزشی نیست ولی اون حالت مه گرفترو داره
همه تنظیماتشم اوتو بوده

mehryazdan
11-02-2010, 23:37
دقیقا چیزی که میخایین داره ولی راستش تا حالا باهاش کار نکردم و نمیدونم چطور کار میکنه.

یه دایره داره که تو 4 قسمتش جهات جغرافیایی رو نوشته و کنارش سرعت و مکان جغرافیایی.(دقیقا مثل همون عکسی که گذاشتین)

با سرعت سنجش هم کار کردم.ولی چیزی برای اندازه گیری فاصله دو نقطه پیدا نکردم.حتما صد در صد داره.

من اولین باره از جی پی اس گوشی استفاده میکنم واسه همین نمیتونم زیاد راهنماییتون کنم.

ولی مطمئن باشین اگه رو گوشی های دیگه نرم افزار یا امکاناتی هست جت بهتر از اونو داره.

واقعا خیال ما رو راحت کردی اگر اون دایره و سرعت سنج داشته باشه حتما پیدا میکنم واقعا دستت درد نکنه شرمندم کردی
باز دست همشهری خودم درد نکنه :11:

Hamid Reza
12-02-2010, 09:26
آقا سلام

این آپدیت آسیای شرقی توی sms فارسی رو مربع نشون نمیده فقط از چپ به راست نشون میده

یعنی همه حروفش کامل میاد

میخوام بدونم راهی نیست که از راست به چپ نشون بده

البته از چپ به راستم یه ذره دقت کنین میشه راحت خوند مثلا سلام رو اینطوری نشون میده: م ا ل س

چون به من گفتن این آپدیت ها فارسی رو مربع نشون میده ولی این اینطوری نیست :D

یه برنامه ای هم هست مخصوص اس ام اس فرستادن به همراه اول به زبان فارسی هست

اسمشم SMSMCI هست

من اینو آپلود میکنم دوستانی که میخوان اس ام اس فارسی بفرستن به همراه اول چیز خوبی هست

خودمم تستش کردم جواب داده

TR4NC3
13-02-2010, 10:53
سلام , دوستان واسه فیلم دیدن چطوره ؟ ..

AB
13-02-2010, 21:16
سلام , دوستان واسه فیلم دیدن چطوره ؟ ..

خب نباید انتظار زیادی از گوشی داشته باشی ولی کیفیت صفحش که خیلی عالیه.هم شفاف نشون میده هم با جزئیات.فعلا بیشترین رزولوشن و تعداد رنگ رو این گوشی و چند تا گوشی دیگه مثل پیکسون دارن.

pooria_k2
14-02-2010, 22:20
من هم این گوشی رو گرفتم. به نظرم گوشی خوبیه.فقط چنتا سوال داشتم
اول این که همراه گوشی باید مموری باشه؟
و اگه میشه یه عکس از کیف گوشی بزارین.
این گوشی که من گرفتم اسمش s8003 ولی ظاهرش همینه.
و اگه میشه برنامه هایی که لازمه رو بگین تا بریزم

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

راستی من 305 هزار گرفتم به نظرتون خوبه؟

pooria_k2
15-02-2010, 23:44
میشه بگین این برنامه ی نویگیشن چجوری کارمیکنه. وقتی اجراش میکنم ارور میده!

AB
16-02-2010, 11:09
میشه بگین این برنامه ی نویگیشن چجوری کارمیکنه. وقتی اجراش میکنم ارور میده!

باید از سایت 66.com برنامه مربوطه رو بگیرین و نصب کنین تا اجرا بشه.

RaS0oL.M
18-02-2010, 20:08
سلام لطفا آخرین فریمور رو بدین ممنون....:11:

AB
19-02-2010, 12:23
سلام لطفا آخرین فریمور رو بدین ممنون....:11:

RaS0oL.M
19-02-2010, 12:35
برا اروپا شیلتره..........یه جا دیگه آپلود می کنی ممنون..........

Hamid Reza
19-02-2010, 14:05
این فریمور جدیده که گذاشتین خیلی فرق داره با MDXIL2 ؟؟؟؟

من چند وقت پیش اینو نصب کردم

لازمه این جدیدرو که گذاشتین باز بگیرم نصب کنم؟؟

یا فرقی ندارن؟؟

ممنون:11:

AB
19-02-2010, 20:23
برا اروپا شیلتره..........یه جا دیگه آپلود می کنی ممنون..........

لینکو عوض کردم.

این فریمور جدیده که گذاشتین خیلی فرق داره با MDXIL2 ؟؟؟؟

من چند وقت پیش اینو نصب کردم

لازمه این جدیدرو که گذاشتین باز بگیرم نصب کنم؟؟

یا فرقی ندارن؟؟

ممنون:11:

خب هیچ کدوم از فیرم ویرها خیلی با هم فرق ندارن.تو هر کدوم به صورت جزئی عملکرد گوشی بهتر میشه.تو آخری یه خورده تاچش بهتر شده.

اگه میخایی آپدیت باشی اینم بگیر نصب کن.:27:

biostar
20-02-2010, 11:25
سلام دوستان عزیز و گل !
من تصمیم گرفتم که این گوشی رو تهیه کنم.

قبلا من s5230star داشتم.نمی گم گوشیه بدی بود ، اما مشکلاتی هم داشت ، از جمله این که تنظیماتش پایدار نبود و مثلا حافظه ی پیشفرضش ، مدام تغییر میکرد.
عیب خیلی مهمی که داشت ، این بود که چند برنمه رو همزمان نمی شد اجرا کرد و از طرفی برای برخی برنامه ها EXIT نداشت! یعنی وقتی موسیقی پخش می شد نمی تونستی ازش خارج بشی و فقط می تونستی back رو بزنی ، برنامه پخش موسقی به صورت background هنوز رو صفحه بود.

حالا با توجه به اینکه این گوشی هم جاواست ، می ترسم ، همون معایب قبلی رو داشته باشه.

در این گوشی این مشکلات رفع شده؟

برنامه hand writing reco رو این گوشی هست؟

BLACK-BLACK
20-02-2010, 18:40
اقا كسي ميتونه راهنمايي كنه اين گوشي چه جور اپديت ميشه

AB
20-02-2010, 20:40
اقا كسي ميتونه راهنمايي كنه اين گوشي چه جور اپديت ميشه

mir_reza69
22-02-2010, 11:22
دوستان سلام.من حدود دو ماه پیش جت خریدم اما متاسفانه جدیدا با این تالار اشنا شدم.می خواستم نظرات وتجربیات خودمو از دو ماه کارکردن با این گوشی بگم:
1-اوایل باطریش بدجوری توذوقم زد.تقریبا هرروز شارژ می کردم.اما بعد متوجه شدم مهمترین عامل افت باطری این گوشی صفحه بسیار بزرگ و قدرتمندشه.بنابراین نور صفحه رو یک درجه کم کردم.شاید باورتون نشه اما الان به راحتی سه یا چهار روز شارژ نگه میداره.نه این که باهاش کار نکم چون من هم دانشجو هستم و کلی اهنگ گوش میدم باهاش و اس ام اس و....در ضمن کم کردن نور صفحه اصلا باعث تیرگی یا بد شدن رنگها نمیشه وبعد از یه مدت بهش عادت میکنید.
2-به راحتی میشه باهاش فیلم دید.چون هم صفحش بزرگ و باکیفیته وهم بسیاری از پسوند های موجود رو ساپورت میکنه.
3-اس ام اس هم تا 500 تا حافظه داره.
4- حتما حتما حتما حتما گوشی را اگارانتی اصل بخرید.خیلی از کسایی که یه سری مشکل تو این بحث پرسیده بودن من اصلا باهاش برخورد نکردم.ضمنا کسی که می خواد یه گوشی 400 تومنی بخره 50 تومن بیشتر بده تا خیالش راحت باشه.
5-دیکشنری براش پیدا نمیشه مگر اینکه گوشیتونو sign کنید.
6-sign کردن گوشی یعنی چه؟
یه راه خیلی راحت که بفهمید گوشیتون اصله یا نه اینه که یه نرم افزار مثل نقشه تهران روش نصب کنید.اگه اجرا شد گوشیتون به احتمال زیاد اصل نیست.بله تعجب نکنید.اگه اصل باشه این پیغام رو میده:your phone is unsigned.please sign it!
که باید از طریق نمایندگی این کارو بکنید یا از طریق طرفندهایی که تو اینترنت هست.ضمنا اگه از روش دوم استفاده کنین گارانتی گوشیتون باطل میشه.
7-اگه سوالی داشتین بپرسین.
ممنون

pooria_k2
22-02-2010, 12:50
من وقتی گوشی رو روشن میکنم فریمور رو s8003 نشون میده! چرا؟

AB
23-02-2010, 23:16
دوستان سلام.من حدود دو ماه پیش جت خریدم اما متاسفانه جدیدا با این تالار اشنا شدم.می خواستم نظرات وتجربیات خودمو از دو ماه کارکردن با این گوشی بگم:
1-اوایل باطریش بدجوری توذوقم زد.تقریبا هرروز شارژ می کردم.اما بعد متوجه شدم مهمترین عامل افت باطری این گوشی صفحه بسیار بزرگ و قدرتمندشه.بنابراین نور صفحه رو یک درجه کم کردم.شاید باورتون نشه اما الان به راحتی سه یا چهار روز شارژ نگه میداره.نه این که باهاش کار نکم چون من هم دانشجو هستم و کلی اهنگ گوش میدم باهاش و اس ام اس و....در ضمن کم کردن نور صفحه اصلا باعث تیرگی یا بد شدن رنگها نمیشه وبعد از یه مدت بهش عادت میکنید.
2-به راحتی میشه باهاش فیلم دید.چون هم صفحش بزرگ و باکیفیته وهم بسیاری از پسوند های موجود رو ساپورت میکنه.
3-اس ام اس هم تا 500 تا حافظه داره.
4- حتما حتما حتما حتما گوشی را اگارانتی اصل بخرید.خیلی از کسایی که یه سری مشکل تو این بحث پرسیده بودن من اصلا باهاش برخورد نکردم.ضمنا کسی که می خواد یه گوشی 400 تومنی بخره 50 تومن بیشتر بده تا خیالش راحت باشه.
5-دیکشنری براش پیدا نمیشه مگر اینکه گوشیتونو sign کنید.
6-sign کردن گوشی یعنی چه؟
یه راه خیلی راحت که بفهمید گوشیتون اصله یا نه اینه که یه نرم افزار مثل نقشه تهران روش نصب کنید.اگه اجرا شد گوشیتون به احتمال زیاد اصل نیست.بله تعجب نکنید.اگه اصل باشه این پیغام رو میده:your phone is unsigned.please sign it!
که باید از طریق نمایندگی این کارو بکنید یا از طریق طرفندهایی که تو اینترنت هست.ضمنا اگه از روش دوم استفاده کنین گارانتی گوشیتون باطل میشه.
7-اگه سوالی داشتین بپرسین.
ممنون

دوست من لطفا تا از چیزی مطمئن نباشین اینجا ننویسین.:11:خیلی ها ممکنه با اطلاعات غلط منحرف بشن.:11:

اول این که دیکشنری پیدا میشه و تنها مشکلش عدم ساپورت رزولوشن زیاد صفحه توسط بعضی نرم افزارها هست و بس.

دوم ساین کردن مربوط به گوشی های دارای سیستم عامل سیمبینه نه جاوا!!!گوشی های سامسونگ راهی برای تغییر دسترسی ندارن.

اصل و تقلبی بودن گوشی رو با نصب نرم افزار نمیشه تشخیص داد.هنوز تقلبی این گوشی هم تولید نشده.

شما احتمالا آپدیت فیرم ویر رو با ساینکردن عوضی گرفتین.

من وقتی گوشی رو روشن میکنم فریمور رو s8003 نشون میده! چرا؟

8003 فیرم ویر طراحی شده برای بازار آسیا هست و با 8000 فرقی نداره.(به جز این که رهیاب ماهواره ایش به طور پیش فرض غیر فعاله که اونم پولیه و به درد نمیخوره.)

pooria_k2
24-02-2010, 13:04
راستی این گوشی gps داره؟

sarmast65_ata
25-02-2010, 00:39
Ab جان فریمور فارسی می خوام؟اون دفعه که بهم فریمور دادی اپدیت کردم ولی مسیج فارسی که میاد نمیشه خوند اعصاب خورد میکنه داری فارسی چیزی؟

AB
25-02-2010, 11:14
راستی این گوشی gps داره؟

بله

Ab جان فریمور فارسی می خوام؟اون دفعه که بهم فریمور دادی اپدیت کردم ولی مسیج فارسی که میاد نمیشه خوند اعصاب خورد میکنه داری فارسی چیزی؟

راستش برای فارسی همین یه لینکو دارم و نمیدونم کار میکنه یا نه.ولی مطمئن باش اگه فارسی بریزی تاچش اعصابتو میریزه به هم.

S L R
25-02-2010, 12:58
سلام دوستان
من این گوشیو دیروز خریدم
ولی کیفی که تو جعبه اش بود با اونی که توی عکسها هست فرق میکنه و یه چیزه مذخرفی بیش نیست!!!
من این کیفه رو خیلی دوس داشتم!و خیلی خورد تو حالم!

واسه شما ها هم کیفتون با این کیفه که عکسشو گزاشتم فرق داره؟!

بعد اینکه میشه از جایی این کیف رو پیدا کرد؟!

AB
25-02-2010, 18:38
سلام دوستان
من این گوشیو دیروز خریدم
ولی کیفی که تو جعبه اش بود با اونی که توی عکسها هست فرق میکنه و یه چیزه مذخرفی بیش نیست!!!
من این کیفه رو خیلی دوس داشتم!و خیلی خورد تو حالم!

واسه شما ها هم کیفتون با این کیفه که عکسشو گزاشتم فرق داره؟!

بعد اینکه میشه از جایی این کیف رو پیدا کرد؟!

رو این چیزا زیاد حساسیت نشون نده.مهم خود گوشیه نه کیفش.

مال من از اینی که گذاشتی نیست ولی هیچ فرقی هم با هم ندارن هر دوشون سر و ته یه کرباسن.:27:

رو قوطی لوازم صوتی تصویری مینویسه که احتمال داره محتویات جعبه با اون چیزی که تو عکس هست فرق کنه.شاید اینم یکی از اون فرقاست.

pooria_k2
25-02-2010, 22:50
میشه یه برنامه برای gps معرفی کنین.
همینطور پلیر و چنتا برنامه ی به درد بخور.

sarmast65_ata
26-02-2010, 14:05
پس AB جان نمی ریزم آخه میسج فارسی که میاد نمیشه خوند اعصاب آدم بهم میریزه پس اگه اینطوریه که شما میگی چشم عزیزم

AB
26-02-2010, 19:01
پس AB جان نمی ریزم آخه میسج فارسی که میاد نمیشه خوند اعصاب آدم بهم میریزه پس اگه اینطوریه که شما میگی چشم عزیزم

خب باید بین تاچ و فارسی یکیش رو انتخاب کنی.ببین کدوم برات بیشتر مهمه.یه گروه روسی داره روی تغییر فیرم ویر کار میکنه.اگه بتونن یه کاری کنن که بشه فیرم ویرها رو دستکاری کرد خیلی عالی میشه.اونوقت با دستکاری,فیرم ویر اروپایی هم فارسی میخونه.

2-3 ماهه که هنوز خبری نیست و باید منتظر موند.

Mahbod91
27-02-2010, 01:11
سلام
مشکل از کجاست؟
من قبلا با گوشی های فیلمبرداری 30 فریم بر ثانیه کار کردم.
شاید فریم کم بدن بعضی جاها و ویدئو خیلی کم منقطع بنظر برسه ولی هیچکدوم نسبت به نور فریم ریت رو کم نمی کنن
الان من با جت کار می کنم دوربین فقط تو نور زیاد 30 فریم میده ، بقیه جاها به 10 فریم هم میرسه ، این مشکل رو همه دوربین های دنیا دارن! ولی موقعی که فیلم میگیری فقط اینطوره ، در حین پخش اینطور نیست ، ولی این جت ، دقیقا همون چیزی رو که صفحه نشون میده فیلم میگیره
که خیلی وحشتناکه
راه حل؟

turando1
28-02-2010, 02:22
آیا برنامه ای برای جی پی اس این گوشی هست که از GPRS استفاده نکنه؟ با سپاس

turando1
01-03-2010, 19:16
این بخش تعطیل شده؟ دیگه کسی نیست جواب بده؟

AB
02-03-2010, 11:42
این بخش تعطیل شده؟ دیگه کسی نیست جواب بده؟

تعطیل نشده.همچین چیزی که میخایین نداریم.اما میتونین نقشه شهرتون رو به صورت برنامه نصب کنین.

تو نرم افزار trekbuddy هم میشه به صورت آفلاین نقشه ریخت ولی دردسرش زیاده.

با یه سرچ ساده میتونین این نرم افزار رو پیداش کنین.

turando1
02-03-2010, 13:16
تعطیل نشده.همچین چیزی که میخایین نداریم.اما میتونین نقشه شهرتون رو به صورت برنامه نصب کنین.

تو نرم افزار trekbuddy هم میشه به صورت آفلاین نقشه ریخت ولی دردسرش زیاده.

با یه سرچ ساده میتونین این نرم افزار رو پیداش کنین.

با سپاس فراوان جناب AB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز. نرم افزار trekbuddy رو دانلود کردم و داخل فایلش به غیر از برنامه با پسوند jar یک فولدر هم بود که داخلش نقشه جاده های ایران و تهران و نقشه های مترو داره. طریقه نصب نرم افزار روی گوشی رو آموزش میدن لطفاً... :11: من وقتی یک نرم افزار کپی میکنم داخل گوشی بعد که از کامپوتر eject میکنم به غیر از تنظیمات گوشی داخل هیچ قسمتی نمیتونم بشم. میگه دسترسی شما تا زمان آپدیت فایلها مجاز نیست! نرم افزارهای کپی شده رو وقتی پاک میکنم بعد از 10 دقیقه گوشی به حالت نرمال بر میگرده. با سپاس. (گوشی رم خارج نداره و با رم داخلی کار میکنه)

mahaan_34
02-03-2010, 15:11
سلام دوستان من گوشی ساسونگ جت رو مدتی هست که خریدم میشه برای دانلود بازی راهنماییم کنین ؟

turando1
02-03-2010, 16:28
لطفا آخرین ورژن فریمور گوشی رو هم اعلام کنید. مال من SW:S8003JPIH1 و CSC VER: S8003JPIH1 هست و فارسی ساپورت میکنه. و اینکه طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و سیم usb رو هم آموزش بدین لطفا! با سپاس فراوان

hasankachal
02-03-2010, 19:33
اگر بازی و نرم افزار نصب کنیم گارانتیش از بین می ره؟

AB
02-03-2010, 21:38
سلام دوستان من گوشی ساسونگ جت رو مدتی هست که خریدم میشه برای دانلود بازی راهنماییم کنین ؟

دوست من هر بازی رو که بخایی میتونی دانلود و نصب کنی.فقط برای نصب بی دردسرش باید فیرم ویرتون ایزی جاوا داشته باشه.متاسفانه فیرم ویر فارسی نداره ولی اینی که پایین برای دوستمون گذاشتم داره.

لطفا آخرین ورژن فریمور گوشی رو هم اعلام کنید. مال من SW:S8003JPIH1 و CSC VER: S8003JPIH1 هست و فارسی ساپورت میکنه. و اینکه طریقه وصل شدن به اینترنت از طریق کامپیوتر و سیم usb رو هم آموزش بدین لطفا! با سپاس فراوان

آخرین فیرم ویر MXEJA1 هست.ولی فارسی نداره.نه برای خوندن فارسی نه نوشتن.

این آخرین فیرم ویر:

اینم آموزش آپدیت:

با یو اس بی هم نمیشه به اینترنت وصل شد.تنها راهش وای - فای و جی پی آر اس هست.

اگر بازی و نرم افزار نصب کنیم گارانتیش از بین می ره؟

دوست عزیز شوخیت گرفته؟؟؟!!!مثل این که بگی اگه رو کامپیوترم آنتی ویروس نصب کنم گارانتی مانیتورش از بین میره؟!!!

mahaan_34
02-03-2010, 22:51
سلام

2 تا سوال دارم

* من چند ماهه که یک گوشی سامسونگ مدل جت خریدم ، جدیدا برای ضبط کردن صدای استاد سر کلاس ازش استفاده می کنم .حداکثر زمان ضبطش یک ساعت هست . تایم های پایین رو بدون مشکل ضبط می کنه ولی برای تایم های بالا از یک ساعت 7 دقیقه رو ضبط کرده بود و بقیه رو نویز ( صدای هوا ) ضبط کرده بود دوباره امتحان کردم از یک ساعت 40 دقیقه رو ضبط کرد و بقیه رو هوا ! و یکبار دیگه هم از نیم ساعت 6 دقیقه ضبط کرد و و بقیه هوا ! شانسیه بگیر نگیر داره

* مشکل دیگه این گوشی که از ابتدا وجود داشت اینه که میشه قسمت های مختلفش رو کد گذاری کرد ولی گاهی به طور خود به خود این کدها از کار می افتن و بخش های مختلف کد گذاری شده بدون کد باز میشن که با خاموش و روشن کردن دوباره به حال درستش بر میگرده

این مشکلات از چیه و چطوری حل میشه ؟ کلا گوشی خوب و شیک و سریعی هست و ازش راضیم اگه این دو تا مشکل نباشه !

turando1
02-03-2010, 23:31
دکمه سپاس هنوز برای من فعال نشده (با سپاس فراوان):11:

AB
03-03-2010, 13:22
سلام

2 تا سوال دارم

* من چند ماهه که یک گوشی سامسونگ مدل جت خریدم ، جدیدا برای ضبط کردن صدای استاد سر کلاس ازش استفاده می کنم .حداکثر زمان ضبطش یک ساعت هست . تایم های پایین رو بدون مشکل ضبط می کنه ولی برای تایم های بالا از یک ساعت 7 دقیقه رو ضبط کرده بود و بقیه رو نویز ( صدای هوا ) ضبط کرده بود دوباره امتحان کردم از یک ساعت 40 دقیقه رو ضبط کرد و بقیه رو هوا ! و یکبار دیگه هم از نیم ساعت 6 دقیقه ضبط کرد و و بقیه هوا ! شانسیه بگیر نگیر داره

* مشکل دیگه این گوشی که از ابتدا وجود داشت اینه که میشه قسمت های مختلفش رو کد گذاری کرد ولی گاهی به طور خود به خود این کدها از کار می افتن و بخش های مختلف کد گذاری شده بدون کد باز میشن که با خاموش و روشن کردن دوباره به حال درستش بر میگرده

این مشکلات از چیه و چطوری حل میشه ؟ کلا گوشی خوب و شیک و سریعی هست و ازش راضیم اگه این دو تا مشکل نباشه !

بیشتر این مشکلات با آپدیت فیرم ویر برطرف میشن.ولی فارسی گوشی هم میپره.:31:

Mahbod91
03-03-2010, 22:33
please جواب بدید
سلام
مشکل از کجاست؟
من قبلا با گوشی های فیلمبرداری 30 فریم بر ثانیه کار کردم.
شاید فریم کم بدن بعضی جاها و ویدئو خیلی کم منقطع بنظر برسه ولی هیچکدوم نسبت به نور فریم ریت رو کم نمی کنن
الان من با جت کار می کنم دوربین فقط تو نور زیاد 30 فریم میده ، بقیه جاها به 10 فریم هم میرسه ، این مشکل رو همه دوربین های دنیا دارن! ولی موقعی که فیلم میگیری فقط اینطوره ، در حین پخش اینطور نیست ، ولی این جت ، دقیقا همون چیزی رو که صفحه نشون میده فیلم میگیره
که خیلی وحشتناکه
راه حل؟

mahaan_34
03-03-2010, 23:09
پس من چیکار کنم؟:37:

AB
04-03-2010, 11:19
پس من چیکار کنم؟:37:

خب راه حلش رو گفتم چیه.چون فیرم ویر فارسی جزو اولین فیرم ویرهای سامسونگ بود اشکالات زیادی داره.متاسفانه به غیر از همون یه فیرم ویر قدیمی هیچ آپدیتی برای فارسی نیومده.ولی برای فیرم ویرهای اروپایی هر 2 هفته یا هر یک ماه یه بار فیرم ویر جدید میاد.

Mahbod91
04-03-2010, 15:50
تروخداااااااااااااااااااا اااا

scali
04-03-2010, 20:26
دوستان عزیز من این گوشی رو یک هفته ای میشه خریدم ولی باطری دو روزه خالی میشه در حالی که کار خاصی هم باهاش نمیکنم در حد نیم ساعت یه ساعت کار کردن . به نظر شما چیکار کنم ؟ همه باطری ها همینجوریه؟ یا از شانس منه ؟
خواهشا کمک کنید؟

AB
05-03-2010, 11:26
دوستان عزیز من این گوشی رو یک هفته ای میشه خریدم ولی باطری دو روزه خالی میشه در حالی که کار خاصی هم باهاش نمیکنم در حد نیم ساعت یه ساعت کار کردن . به نظر شما چیکار کنم ؟ همه باطری ها همینجوریه؟ یا از شانس منه ؟
خواهشا کمک کنید؟

باتری این گوشی 2-3 روز دوام بیاره خیلی خوبه.تنها دلیل زود خالی شدن باتری کیفیت و شفافیت صفحه نمایشش هست.کم کردن روشنایی صفحه خیلی میتونه کمک کنه.

turando1
07-03-2010, 00:24
خواهشا کمک کنید؟

دوست عزیز من هم این گوشی رو 2 هفته ای هست خریدم و خیلی راضی هستم. منم اول با باطری مشکل داشتم باطری که داخل جعبه بود خراب بود بطوری که دفعه اول که گذاشتم شارژ بعد از 12 ساعت هنوز شارژ نشده بود بردم پیش اونی که ازش خریده بودم یه جعبه دیگه باز کرد باطریشو با باطری من عوض کرد اونم هر روز شارژ خالی میکرد ولی از دفعه پنجم ششم که شارژ کردم دیگه هر 4 روز شارژ میکنم و خالی نمیکنه. نکاتی رو مد نظر داشته باش:
اول از همه اینکه دفعه های اول بزار باطری گوشی کاملاً خالی بشه و وقتی گوشی خاموش شد بزار روی شارژ و wi fi و بلوتوس و جی پی اس خیلی باطری مصرف میکنن پس همیشه بعد از اینکه کارت باهاشون تموم میشه خاموششون کن. صفحه نمایش باطری مصرف میکنه پس زمان روشن بودن صفحه نمایش رو حداکثر 30 ثانیه بزار. سعی کن همیشه بعد از انجام کارهات گوشی رو قفل کنی که الکی صفه نمایش روشن نمونه. گوشی قابلیت این رو داره که در موقع مکالمه وقتی گوشی رو کنار گوشتون میبرین صفحه نمایش رو خودکار خاموش میکنه و وقتی از کنار گوشتون بر میدارین صفحه نمایش روشن میشه. این گزینه رو فعال کن. ( یک گزینه جالب دیگه هم داره که اگه فعال کنی... اگر گوشی زنگ بزنه و گوشی روی حالت نرمال باشه گوشی رو برعکس بزاری روی پاهات یعنی صفحه نمایش روی پاهات باشه زنگ گوشی سایلنت میشه) این گوشی وقتی که باطریش در حال تموم شدن هست بطور خودکار بعد از هر بار اخطار دادن قسمتی رو که ممکن هست باطری مصرف کنه غیر فعال میکنه و اجازه نمیده شما وارد اون قسمت بشین و از اون استفاده کنین تا باطری حداکثر بازدهی رو برای مکالمه بده. حتی خودکار گوشی رو به حالت سایلنت میبره. موفق باشی

turando1
07-03-2010, 00:33
لطفا طریقه نصب نرم افزار روی این گوشی رو آموزش بدین حتما نیاز به رم خارجی داره؟ از روی رم خود گوشی نمیشه نرم افزار نصب کرد؟ و داستان این گزینه fake call چی هست؟ با سپاس

Michael Ropy
07-03-2010, 16:05
داستان این گزینه fake call چی هست؟

وقتی فعالش میکنید (با نگه داشتن کلید پایین در Homescreen) گوشی شروع میکنه به زنگ زدن، که میتونید به اون جواب هم بدید....بدرد حاهایی میخوره که میخواید از یه جمعی فرار کنید! :دی حتی میتونید یه صدا براش تنظیم کنید که وقتی گزینه اتصال رو بزنید اون صدا پخش بشه.....

irinn65
08-03-2010, 02:05
قیمتش چنده الان با گارانتی؟

turando1
08-03-2010, 13:22
قیمتش چنده الان با گارانتی؟
گارانتی اصلی 345 و غیر اصلی از 295 شروع میشه تا 320. (وقتی گارانتی غیر اصلی میگیری بهت میگن باید روی گوشیت نرم افزار بریزیم برا نرم افزار ریختین هم ازت 15 تا 40 تومان پول میگیرن.) همون اصلی بگیری بهتره.

turando1
08-03-2010, 13:24
لطفا طریقه نصب نرم افزار روی این گوشی رو آموزش بدین حتما نیاز به رم خارجی داره؟ از روی رم خود گوشی نمیشه نرم افزار نصب کرد؟ و داستان این گزینه fake call چی هست؟ با سپاس

آقا طریقه نصب نرم افزار و بازی رو یکی آموزش بده تو رو خدا.:11::31:

turando1
08-03-2010, 13:31
وقتی فعالش میکنید (با نگه داشتن کلید پایین در Homescreen) گوشی شروع میکنه به زنگ زدن، که میتونید به اون جواب هم بدید....بدرد حاهایی میخوره که میخواید از یه جمعی فرار کنید! :دی حتی میتونید یه صدا براش تنظیم کنید که وقتی گزینه اتصال رو بزنید اون صدا پخش بشه.....

در ضمن شما برای این مکالمه fake هیچ هزینه ای نه به مخابرات و نه به هیچ کس پرداخت نمی کنید:21:

scali
09-03-2010, 00:55
دوست عزیز من هم این گوشی رو 2 هفته ای هست خریدم و خیلی راضی هستم. منم اول با باطری مشکل داشتم باطری که داخل جعبه بود خراب بود بطوری که دفعه اول که گذاشتم شارژ بعد از 12 ساعت هنوز شارژ نشده بود بردم پیش اونی که ازش خریده بودم یه جعبه دیگه باز کرد باطریشو با باطری من عوض کرد اونم هر روز شارژ خالی میکرد ولی از دفعه پنجم ششم که شارژ کردم دیگه هر 4 روز شارژ میکنم و خالی نمیکنه. نکاتی رو مد نظر داشته باش:
اول از همه اینکه دفعه های اول بزار باطری گوشی کاملاً خالی بشه و وقتی گوشی خاموش شد بزار روی شارژ و wi fi و بلوتوس و جی پی اس خیلی باطری مصرف میکنن پس همیشه بعد از اینکه کارت باهاشون تموم میشه خاموششون کن. صفحه نمایش باطری مصرف میکنه پس زمان روشن بودن صفحه نمایش رو حداکثر 30 ثانیه بزار. سعی کن همیشه بعد از انجام کارهات گوشی رو قفل کنی که الکی صفه نمایش روشن نمونه. گوشی قابلیت این رو داره که در موقع مکالمه وقتی گوشی رو کنار گوشتون میبرین صفحه نمایش رو خودکار خاموش میکنه و وقتی از کنار گوشتون بر میدارین صفحه نمایش روشن میشه. این گزینه رو فعال کن. ( یک گزینه جالب دیگه هم داره که اگه فعال کنی... اگر گوشی زنگ بزنه و گوشی روی حالت نرمال باشه گوشی رو برعکس بزاری روی پاهات یعنی صفحه نمایش روی پاهات باشه زنگ گوشی سایلنت میشه) این گوشی وقتی که باطریش در حال تموم شدن هست بطور خودکار بعد از هر بار اخطار دادن قسمتی رو که ممکن هست باطری مصرف کنه غیر فعال میکنه و اجازه نمیده شما وارد اون قسمت بشین و از اون استفاده کنین تا باطری حداکثر بازدهی رو برای مکالمه بده. حتی خودکار گوشی رو به حالت سایلنت میبره. موفق باشی
مرسی از راهنماییت . کارایی که گفتی رو انجام میدم ایشالله که حل بشه . :10:

hasankachal
09-03-2010, 21:06
dictionary میشه روش نصب کرد؟ بازی خوب براش چی هست؟(اگر بازی با شتاب سنج هم معرفی کنین ممنون میشم)

AB
10-03-2010, 16:22
Samsung S8000\8003 Latest Firmware

S800MXJA1

AB
10-03-2010, 17:24
اینم یه پک گیم:

دومین پک:

رسول خان زبل
10-03-2010, 22:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایتش ایراد داره فایل دانلود نمیاد.....لودر..:13:

AB
11-03-2010, 00:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایتش ایراد داره فایل دانلود نمیاد.....لودر..:13:

اولا این که براش میرور گذاشتم.ثانیا کنار فیرم ویری هم که آپیدم هست.:31:

hasanmotori
12-03-2010, 17:03
یه بار کنار خیابون وایساده بودیم یه دفه دیدیم یه هامر با سرعت 200 تا داره رد میشه بعد سریع جتو در اوردم و ازش عکس گرفتم :18:
عجب سرعت شاتری داره جت :18: هر گوشیه دیگه ای بود فک نمیکنم میتونست انقدر سریع عکس بگیره که سرعت 200 تا رو اینجوری ثابت کنه :18: