ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 10

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

Masoud King
04-09-2009, 05:49
چاكرتم داش مسعود در بست
ميبينم هنوز در عشق نكست ميسوزي برادر دي
ميخواستي دستگاه بگيري جاي كه گفتم نرفتي؟
اره والا دوراني بود طلايي
يادش بخير چه تركون تركوني بودش اون تاپيك
بحثهاي من و مهران (joy) يادته؟ يه بحث يه صفحه دي خدايش برترين تاپيك بودش و فني ترين
دست درد نكنه مسعود جان
بنده كه بعد اون دوران باز بايد مث اينكه برم سراغ ساكر
اصلا تحمل كورنت فيفا رو ندارم
مخصوصا كه تو نكست عادت كرده باشي
یه بار رفتم که بسته بود!
بعدشم رفتم شهرستان و دیگه تا الان نرفتم!
ولی شنبه میرم حتما!
میگم یه زنگ بهش بزن که هوامون رو داشته باشه : دی
کاش قبل از اینکه بری بازیهات رو ازت میگرفتم : دی
آره هنوز تو کفیم..
ولی امسال دیگه فیفا 10 رو نکست میزنیم!
کلا این نسخه نکست امسال غوقا میکنه!
یه ویژگی جدید به بازی اضافه شده که میتونی تو قسمت تمرین تاکتیکهایی رو واسه ضربات آزاد از خورد درست کنی و تو بازی اونا رو اجرا کنی!
مثلا تیم رئال هستی و تو تاکتیک مورد نظرت اینطور مشخص می کنی که رائول از چپ هرکنه و کاکا هم به زننده ضربه نزدیک بشه!! بعدش تو بازی که می تونی دقیقا این تاکتیک رو با زدن یه دکمه انجام بدی!!!

در ضمن ریکی جون از بازیکنان رئال فقط عکس بنزما منتشر شده که اونم با لباس لیون هستش : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
04-09-2009, 14:05
آره اون عکس های جالب تکی هم که 2 صفحه پیش گذاشتم همش از بازکنان منچستر و چلسی بود. کلا بعد همکاریه اسپانیایی ها و ایتالیلیی ها با کونامی فیفا دیگه زیاد اهمیت نمیده بهشون تا حالا دقت کرده بودید؟

khelane
04-09-2009, 16:56
سلام باورتون نمیشه یه رفیق دارم همش درمورد فیفا فحش میگه چند روزه پیش فیفا رو بهش دادم گفتم من پیس رو بازی مکینم شما هم فقط یه دست فیفا بازی کن بعد همین فیفا کارنت با همین گرافیک درپیت چی میکنه خلاصه با دوستم رفتیم dvd فیفا رو ازش بگیریم خیلی حال کرده بود امروز هم توخونشون 4نفری باهم 4تا دسته جور کردیم و حالمون میکردیم جای شما دوستان خالی
در اخر هم بگم هیچ وقت فیفا رو ول نمیکنم و خداشاهده خیلی منتظر این نسخه هستم حداکثر سایزش از 1.5 گیگ بالاتر نمیره

Spaniuly
04-09-2009, 18:36
سلام باورتون نمیشه یه رفیق دارم همش درمورد فیفا فحش میگه چند روزه پیش فیفا رو بهش دادم گفتم من پیس رو بازی مکینم شما هم فقط یه دست فیفا بازی کن بعد همین فیفا کارنت با همین گرافیک درپیت چی میکنه خلاصه با دوستم رفتیم dvd فیفا رو ازش بگیریم خیلی حال کرده بود امروز هم توخونشون 4نفری باهم 4تا دسته جور کردیم و حالمون میکردیم جای شما دوستان خالی
در اخر هم بگم هیچ وقت فیفا رو ول نمیکنم و خداشاهده خیلی منتظر این نسخه هستم حداکثر سایزش از 1.5 گیگ بالاتر نمیره

ایول اصل فیفاخور به تو میگن. من که پارسال وقتی نمای ظاهری فیفا کارنت و PES رو مقایسه کردم واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و رفتم سراغ PES. چ.ن خداییش فیفا کارنت یه حالت کدری داشت توی 09 توی 08 خیلی شفاف و چشم نواز بود نمای ظاهریش. از بدبختب اون موقع که 09 رو بازی می کردم هرتز مانیتور رو میذاشتم روی 75 که فیفا 09 فقط بر روی 60 هرتز روان هست تصویرش وقتی روی 75 هست وقتی تصویر حرکت سریع میکنه در اون لحظات مات میشه کاملا تصویر. به هر حال مود جدیدی هم که نداشت فیفا 09 مود مربیگریش هم به نظر من بدتر شده بود فقط تنها تفاوت منیجر این بود که میشد توی بازیهای تدارکاتی پیش از فصل شرایط بلیط فروشی تعیین کنی که بتونی با هر تیمی بازی کنی. والسلام. استعدادهای خوبی توی فیفا 09 نبود متاسفانه. در هر صورت به قول شما هرچی باشه امیدواری ها برای 10 کارنت هم بیشتر شده. صحبت نکست نشه که دیگه به ماکسیمم کیفیت رسیده. به نظرم اگه فیفا 10 واسه PC نکست بود الان نمره فیفا 10 بالای 9.5 بود حتی. منیجر مود جدید می تونه خیلی تجربه جالبی باشه البته من کنسول نخواهم خرید فقط بعد یه مدت از اومدنش وقتی حسابی کارنت رو بازی کردم می رم بیرون یه شیکم سیر فیفا نکست می زنم تا یادم باشه که فیفا خور هستم و به فیفا که همیشه از نظرم برتر بود افتخار می کنم. من موندم که چرا میگن فیفا 07 جلوی PES 6 کم آورد من اصلا PES 6 بازی نمی کنم از بس مذخرفه. تازه من ته دیگ 07 رو درآورده بودم یادمه. در کل واسه من تنها PES ای که چسبید 2009 بود. که اونم به خاطر ان بود که رفتم به طرفش و بازی کردم. و درگیرش شدم. البته بودن PES برای ما PC گیم خورها خیلی خوبه توی هزینه صرفه جویی میشه با 2 هزار تومن فوتبال نکست بازی می کنیم رو PC :27:

خلاصه ببینیم چی ماشه عاقبت فوتبال گیم های سال 2001 راستی این هفته دمو میاد دیگه نه؟

Yi Yi
04-09-2009, 18:59
اگه فیفا 10 واسه PC نکست بود الان نمره فیفا 10 بالای 9.5 بود حتی
برای کنسول چه نمره ای امسال میگیره؟ بالای 9 ؟

من اصلا PES 6 بازی نمی کنم از بس مذخرفه
PES 06 زیباترین بازیه شبیه سازیه فوتبالیه که تا حالا بازی کردم. خیلی ها به خاطر همین نسخه، طرفدار PES شدند.

Elendil1
04-09-2009, 19:04
برای کنسول چه نمره ای امسال میگیره؟ بالای 9 ؟

PES 06 زیباترین بازیه شبیه سازیه فوتبالیه که تا حالا بازی کردم. خیلی ها به خاطر همین نسخه، طرفدار PES شدند.

بله امسال فیفا-نکست به احتمال زیاد نمره ای بالای 9.0 میگیره.
پس از اون موقع تا الان فیفا نکست بازی نکردی !

Yi Yi
04-09-2009, 19:14
پس از اون موقع تا الان فیفا نکست بازی نکردی ! نه راستش رو بخواید! تو عمرم حتی یک PS3 یا XBOX 360 رو هم از نزدیک ندیدم چه برسه به اینکه بخوام با این کنسول ها بازی کنم! جدی میگم!
فیفا نکست رو نباید با PES 06 مقایسه کرد. بالاخره PES 06 برای نسل قبلیه. اما الان دیگه خسته کننده شده و فعلا FIFA 09 - PC بازی میکنم. چرا که به نظرم گیم پلی و حس واقعی تری نسبت به PES 09 داره.

MHSou
04-09-2009, 19:38
سلام؛

آره اون عکس های جالب تکی هم که 2 صفحه پیش گذاشتم همش از بازکنان منچستر و چلسی بود. کلا بعد همکاریه اسپانیایی ها و ایتالیلیی ها با کونامی فیفا دیگه زیاد اهمیت نمیده بهشون تا حالا دقت کرده بودید؟

سلام؛

جالب اينه كه فيفا و PES هيچكدوم از كاكا استفاده نمي كنن!

ایول اصل فیفاخور به تو میگن. من که پارسال وقتی نمای ظاهری فیفا کارنت و PES رو مقایسه کردم واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و رفتم سراغ PES. چ.ن خداییش فیفا کارنت یه حالت کدری داشت توی 09 توی 08 خیلی شفاف و چشم نواز بود نمای ظاهریش. از بدبختب اون موقع که 09 رو بازی می کردم هرتز مانیتور رو میذاشتم روی 75 که فیفا 09 فقط بر روی 60 هرتز روان هست تصویرش وقتی روی 75 هست وقتی تصویر حرکت سریع میکنه در اون لحظات مات میشه کاملا تصویر. به هر حال مود جدیدی هم که نداشت فیفا 09 مود مربیگریش هم به نظر من بدتر شده بود فقط تنها تفاوت منیجر این بود که میشد توی بازیهای تدارکاتی پیش از فصل شرایط بلیط فروشی تعیین کنی که بتونی با هر تیمی بازی کنی. والسلام. استعدادهای خوبی توی فیفا 09 نبود متاسفانه. در هر صورت به قول شما هرچی باشه امیدواری ها برای 10 کارنت هم بیشتر شده. صحبت نکست نشه که دیگه به ماکسیمم کیفیت رسیده. به نظرم اگه فیفا 10 واسه PC نکست بود الان نمره فیفا 10 بالای 9.5 بود حتی. منیجر مود جدید می تونه خیلی تجربه جالبی باشه البته من کنسول نخواهم خرید فقط بعد یه مدت از اومدنش وقتی حسابی کارنت رو بازی کردم می رم بیرون یه شیکم سیر فیفا نکست می زنم تا یادم باشه که فیفا خور هستم و به فیفا که همیشه از نظرم برتر بود افتخار می کنم. من موندم که چرا میگن فیفا 07 جلوی PES 6 کم آورد من اصلا PES 6 بازی نمی کنم از بس مذخرفه. تازه من ته دیگ 07 رو درآورده بودم یادمه. در کل واسه من تنها PES ای که چسبید 2009 بود. که اونم به خاطر ان بود که رفتم به طرفش و بازی کردم. و درگیرش شدم. البته بودن PES برای ما PC گیم خورها خیلی خوبه توی هزینه صرفه جویی میشه با 2 هزار تومن فوتبال نکست بازی می کنیم رو PC :27:

خلاصه ببینیم چی ماشه عاقبت فوتبال گیم های سال 2001 راستی این هفته دمو میاد دیگه نه؟

نه دمو 13 روز ديگه مياد يعني 2 هفته ديگه!:37::4:

corey
04-09-2009, 19:39
PES 06 زیباترین بازیه شبیه سازیه فوتبالیه که تا حالا بازی کردم. خیلی ها به خاطر همین نسخه، طرفدار PES شدند
منم از این حرفا میزدم و همش می گفتم که pes آخرشه و رو دستش فوتبال نمیاد
تا اینکه پارسال x-box 360 خریدم و از اون موقع تا الان هم معتاد فیفا شدم
تو کنسول فیفا کجا و pes کجا حتی امسال هم که pes خیلی داره روی نسخه جدیدش کار می کنه عمرا بتونه با فیفا تو کنسول رقابت کنه چون فاصله این 2 تا بازی تو کنسول خیلی زیاده

فقط یه سوال دموی fifa 010 تو این تاپیک هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
04-09-2009, 19:57
نه بابا PES 6 مگه چیه چون نسبت به PES 5 یکم بهتر بود همه جو زده شده بودن نه گرافیک داشت نه چیزی. گیم پلی 07 100 برابر از PES بهتر بود من 09 رو گذاشتم کنار چند تا دلیل داشت اولی به خاطر این بود که حسابی کفری شده بودم دومی به خاطر مود جدید PES 2009. وگرنه PES ایرادش خیلی زیاده کلا سیمولیش خوبی از جهان فوتبال نیس و حس واقعی فوتبال رو منتقل نمی کنه 2009 که اینطور بود ولی انگاری این 2010 ش خوبه به هر حال من واسه هر دوش لحظه شماری می کنم. هر دو رو هم قبول دارم و می پسندم

joey jordison
04-09-2009, 21:20
پس از اون موقع تا الان فیفا نکست بازی نکردی !
PES 6 اونموقع ارزشی را داشت که فیفا نکست الان داره برای همین هست که اون تاثیری که اونموقع روی بازیبازها گذاشته الان هم توی ذهنشون هست!
از این رو مقایسه یک بازی نسل قبل با نسل جدید اشتباه هست

گیم پلی 07 100 برابر از PES بهتر بود
حتما یک چیز بوده دیگه تو اون سال PES 6 به مراتب از فیفا بیشتر فروش کردش

Spaniuly
04-09-2009, 21:49
مهران جان من که گفتم این نظر شخصیم بود. تازه PES کلا توی شبیه سازی گیم پلی ضعیف بوده همیشه همیشه همیشه. هیچ وقت نتونسته گیم رو با واقعیت وفق بده. نبود حرکات تکنیکی داخل بازی ضعف در هوش مصنوعی حرکات غیر منطقی بازیکنان اینا مشکلات عدیده ای هست که همیشه همراه PES بوده. اینا باعث شده گیم پلی PES همیشه جلوی فیفا سر تعظیم فرود بیاره. دیگه اینارو من نمی گم که. همه می دونن

ferdfe
04-09-2009, 21:51
من كه هيچ وقت با fifa حال نكردم هر وقت نصب كردم روز بعدش دليت كردم :27:
به نظرم pes بهتره البته اين نظر شخصي منه :10:

Mostafa NBA
04-09-2009, 22:20
\

کاملا تایید میشه. اون زمان PES 6 با فیفا کارنت مقایسه میشد و فیفا حرفی برای گفتن نداشت.

Spaniuly
04-09-2009, 23:30
من كه هيچ وقت با fifa حال نكردم هر وقت نصب كردم روز بعدش دليت كردم :27:
به نظرم pes بهتره البته اين نظر شخصي منه :10:

کاملا تایید میشه. اون زمان PES 6 با فیفا کارنت مقایسه میشد و فیفا حرفی برای گفتن نداشت.

اوکی اوکی اوکی من اشتباه کردم. لطفا دیگه ادامه پیدا نکنه این بحث... آقا لطفا بیخیال بشید.

Spaniuly
05-09-2009, 01:13
هادی جان من درست گفته بودم پنجشنبه همین هفته می تونیم دمو رو بازی کنیم:

Electronic Arts announced that the demo of FIFA 10 will appear on Xbox 360, PlayStation3 and PC on September 10 in the UK, and on September 17 in the US.

alihos93
05-09-2009, 05:33
نمی‌دونم پست شده یا نه ولی‌ این هم یک تریلر دیگه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Elendil1
05-09-2009, 09:16
نمی‌دونم پست شده یا نه ولی‌ این هم یک تریلر دیگه

آره قبلآ گذاشته شده ، ولی بازم ممنون :11:

Mostafa NBA
05-09-2009, 10:02
امیدورام حداقل یک تغییری توی fifa 10 داده باشن که احساس نکنیم الان داریم همون 09 رو بازی میکنیم.آخه فیفا ی 07 و 08 و 09 خیلی شبیه هم بودن.

MHSou
05-09-2009, 14:00
هادی جان من درست گفته بودم پنجشنبه همین هفته می تونیم دمو رو بازی کنیم:

سلام؛

اینجا رو ببین:

امیدورام حداقل یک تغییری توی fifa 10 داده باشن که احساس نکنیم الان داریم همون 09 رو بازی میکنیم.آخه فیفا ی 07 و 08 و 09 خیلی شبیه هم بودن.

اتفاقا با هم فرق داشتن 08 نسبت به 07 خیلی بهتر شده بود و 09 هم روی نورپردازی و Visuals کار کرده بود. 10 هم که منیجر مود واقعی تر، حرکت 360 درجه(روی PC هم هست)، گزارش قبل بازی، لیگ روسیه و... رو داره، کلا سیاست EA اینه که پله پله پیشرفت می کنه مثلا توی 06 گیم پلی بهبود پیدا کرد، تو 07 شیوه نورپردازی عوض شد، تو 08 گیم پلی و Visuals با هم تغییر کردن، تو 09 روی Visuals تمرکز شد و گیم پلی مال 08 بود و حالا توی 10 هم تنها چیزی که میبینیم پیشرفت گیم پلی و ارتقاء منیجر مود خواهد بود.

:11:

Spaniuly
05-09-2009, 16:11
هادی تو وقتی به سایت وارد میشی احتمالا Country رو US انتخاب می کنی واسه همون تاریخ انتشار رو برای US میاره

MHSou
05-09-2009, 16:49
سلام؛

ویژگی های جدید FIFA 10 PC:

دانلود به صورت PDF:

با این اوصاف FIFA 10 به برترین بازی تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد!

khelane
05-09-2009, 17:09
کروز جان یعنی این پنج شنبه میتونم دمو بازی کنم!!!!!!!!!!!

Spaniuly
05-09-2009, 17:50
کروز جان یعنی این پنج شنبه میتونم دمو بازی کنم!!!!!!!!!!!

بله اگه اون متنی که توی Official Fact sheet درست باشه. اگه نباشه که به قول هادی باید تا پنجشنبه هفته بعد صبر کنیم البته ارزشی نداره کیف دمو به اینه که یه 1 ماهی قبل انتشار بتونی بازی کنی.

dashmojtaba
05-09-2009, 18:01
سلام دوستان منم یکی از علاقه مندان بازیهای ورزشیم الان بازی ساکر2009 رو دارم میخواستم بدونم این بازی کلاً بهتر از ساکر هست نسخه پی سیش یا نه؟ میدونم شاید هزار بار سر این قضیه بحث شده ولی خودتون قبول کنید تاپیکی که 100 صفحه رد کنه بدیش همین میشه که سخت میشه جواب سوالو توش پیدا کرد ممنون

Spaniuly
05-09-2009, 18:53
سلام دوستان منم یکی از علاقه مندان بازیهای ورزشیم الان بازی ساکر2009 رو دارم میخواستم بدونم این بازی کلاً بهتر از ساکر هست نسخه پی سیش یا نه؟ میدونم شاید هزار بار سر این قضیه بحث شده ولی خودتون قبول کنید تاپیکی که 100 صفحه رد کنه بدیش همین میشه که سخت میشه جواب سوالو توش پیدا کرد ممنون

عزیز این سلیقه ای هست. از من بپرسی میگم نسخه PC بازی ساکر بهتره ولی توی کنسول ها فیفا بهتره

samank
05-09-2009, 19:27
منم طرفدار سر سخت pes هستم تا حالا هم فیفا بازی نکرده بودم تا fifa09 رو پی سی ضعف هایی نسبت به pes 2009 داشت مخصوصا پشت توپ ایستادن هاش ولی در کل خوب بود حتی بیشتر از انتظارم خوب بود اونم به خاطر باشگاه ها بیشتر . و جو بازی هیجان زیادی داره و بیشتر به فوتبال وافعی نزدیکه خلاصه هم منتظر pes 2010 هستم . هم fifa10 و هر دو رو بازی خواهم کرد ولی فکر کنم فیفا چیز دیگه ای باشه . دی:

Abas1100
05-09-2009, 22:23
خودمونيم يك مرد پيدا بشه تمام ضعف هاي فيفا 10 واسه پي سي رو بگه ديگه داره نامردي ميشه همش دارين بدي فيفا 10 رو ميگين بعدا ارتقا يا پيشرفت بازي رو هم بگين و با هم مقايسه كنيد .

يه حرف ميگم تاييد كنين هر گز به هيچ عكس يا اسكرين شاتي اعتماد نكنين مگه اين كه عكس مال نمايشگاه يا كلوپ باشه

Abas1100
06-09-2009, 02:12
كلا فيفا 10 پي سي تفاوتي كه با نسخه نكست داره گرافيك هست كه از نظر من بد نيست ولي گيم پلي هر دو يكيه

به عكس زير دقت كنيد

Abas1100
06-09-2009, 03:53
من خوشحالم كه گيم پلي فيفا 10 پي سي بهتره از پي اس

Elendil1
06-09-2009, 04:22
كلا فيفا 10 پي سي تفاوتي كه با نسخه نكست داره گرافيك هست كه از نظر من بد نيست ولي گيم پلي هر دو يكيه

به عكس زير دقت كنيد

عزیز فیفا نسخه ی نکست تفاوت اصلیش تو گیم پلی بازی هست ، گیم پلی بازی هیچ ربطی به گیم پلی PC نداره و کلآ ساختارش فرق داره، گرافیکش هم که خداست !
شما تو عکس به این کوچیکی و تاری چه جوری تشخیص می دی ؟ این عکس شبیه PES هم هست:31: اگر این جوری گیم پلی 3 تاشون یکیه:31:

در ضمن شما دو پست پشت سر هم نده ! چیزی یادت اومد پست قبل رو ویرایش کن!

Yi Yi
06-09-2009, 04:29

به عكس زير دقت كنيد
واقعا چه جوری میشه از روی یه عکس کوچولو نتیجه گیری کرد که گیم پلی fifa بر روی PC و کنسول یکسانه؟!!! مطمئنا اگه یکی بود اینقدر ما PC بازها EA رو به فحش نمی کشیدیم!
برای فهمیدن تفاوت در گیم پلی باید بازی رو تماشا کرد و یا بازیش کرد.

M . Sayid
06-09-2009, 09:14
خدایی نکرده توی فیفا 10 هم مشکل گیم پد داریم؟؟

KAHAKDAM
06-09-2009, 10:27
سلام. آقایون توی 09 یه مشکلی داشتیم اونم این که نمیشد مثل pes توپ رو راحت گرفت نمی دونید 10 اون مشکل رو داره یا نه؟البته خیلی ها این موضوع رو نقطه ی قوت می دونند.

khelane
06-09-2009, 11:30
اتفاقا" درفیفا09 خیلی واقعی تر میتونستید بازیکنها رو یارگیری کنید و توپ رو بگیرید بفرض مثال وقتی یه بازیکن رو دنبال میکنید اگه دسته داشته باشید میتونید با انالوگ راست یه جهت رو گرفته سویج از بازیکن خودی که در تعقیب بازیکن حریف و توپ رو داره غیره فعال میشه و روزیه یه بازیکن دیگه سویچ میکنه واینوطری میتونی راحت از دوطرف بازیکن توپ رو داره رو احاطه کرد وتوپ رو دردست گرفت بودنه اینکه بازیکنی که سویچ رو ازش غیرفعال کردی تعقیب بازیکن توپ دار رو ول کنه
دیشب تو خونه دوستمون 2 به 2 باهم بازی میکردیم غوغای بود خیلی تماشاچیا باحال بودند طوری که صداشون ماروداشت کر میکرد
امیدوارم در نسخه فیفا 10 گزارشگر و تماشاچیا مثل همین نسخه یا خوبتر شوند

Yi Yi
06-09-2009, 11:33
خدایی نکرده توی فیفا 10 هم مشکل گیم پد داریم؟؟
اگه از گیم پد استاندارد PC استفاده کنید، مشکل نخواهید داشت.

Spaniuly
06-09-2009, 12:22
گیم پد باید یکی از همون هایی باشه که در داخل devdata خود بازی که default هست. در غیر این صورت باید خودمون برای گیم پدمون devdata بسازیم

Elendil1
06-09-2009, 12:39
PES 2010 از نظر بصری بهتر از فیفای NEXTGEN هست حالا نمیخواین قبول کنین یک مسئله دیگه هست!

یکی از دوستان محترم تاپیک PES 2010 اینو مطرح کردن ، که میخوام دوستان فیفایی به این نظر پاسخ بدن {البته اونایی که تریلر های هر دو بازی رو دیدن ، در ضمن منطقی هم نظر بدید!! کاری به نظر کسی هم نداشته باشید!! یعنی نقل قول هم نکنید}

در ضمن هین جا نظر بدید ، نرید تاپیک PES :

Spaniuly
06-09-2009, 13:06
یکی از دوستان محترم تاپیک PES 2010 اینو مطرح کردن ، که میخوام دوستان فیفایی به این نظر پاسخ بدن {البته اونایی که تریلر های هر دو بازی رو دیدن ، در ضمن منطقی هم نظر بدید!! کاری به نظر کسی هم نداشته باشید!! یعنی نقل قول هم نکنید}

در ضمن هین جا نظر بدید ، نرید تاپیک PES :

نه محمد جان همه چی سر جای خودش جواب ایشون هم کامل توی تاپیک خودش داده شد حتما مطالعه کن

M . Sayid
06-09-2009, 13:41
گیم پد باید یکی از همون هایی باشه که در داخل devdata خود بازی که default هست. در غیر این صورت باید خودمون برای گیم پدمون devdata بسازیم

پس بازم شروع شد بدبختی هایی که پارسال کشیدیم.....

ricky_madrid
06-09-2009, 13:51
چاكرتم داش مسعود در بست
ميبينم هنوز در عشق نكست ميسوزي برادر دي
ميخواستي دستگاه بگيري جاي كه گفتم نرفتي؟
اره والا دوراني بود طلايي
يادش بخير چه تركون تركوني بودش اون تاپيك
بحثهاي من و مهران (joy) يادته؟ يه بحث يه صفحه دي خدايش برترين تاپيك بودش و فني ترين
دست درد نكنه مسعود جان
بنده كه بعد اون دوران باز بايد مث اينكه برم سراغ ساكر
اصلا تحمل كورنت فيفا رو ندارم
مخصوصا كه تو نكست عادت كرده باشي
چاكر داش مسعود
حتما رو چشم
هر وقت خواستي بري
قبلش هماهنگ كن
شماره اينجا رو كه داري نه؟
==
جدا فيفا گويا كولاك كرده
ولي دوران ما ديگه تموم شدش
بماند برا جوونا دي
باز بايد برگردم سر پي اس و كامپيوتر
ولي عمرا بزارم اين فيفا از دستم در ره
لا اقل يه هفته باهاش هر شب سر ميكنم دي دي
========
واس عكسها ممنون خيلي
زحمت كشيدي عزيز
راستي چه تيمي شود رئال امسال
بيا تو هم رئالي شو ولي جدا بايرن هم خريد كرده در حد اعلي
=======
اين كروسار دوست عزيزمون هنوز گويا نشناخته
حاجي ارادت دارم ما
سلام و عليكم
شناختي؟
دي

Spaniuly
06-09-2009, 14:26
پس بازم شروع شد بدبختی هایی که پارسال کشیدیم.....

نگران نباش امسال چند مدل devdata میسازم میذارم پست اول بلاخره یکیشون که جواب میده

Abas1100
06-09-2009, 15:24
واقعا چه جوری میشه از روی یه عکس کوچولو نتیجه گیری کرد که گیم پلی fifa بر روی PC و کنسول یکسانه؟!!! مطمئنا اگه یکی بود اینقدر ما PC بازها EA رو به فحش نمی کشیدیم!
برای فهمیدن تفاوت در گیم پلی باید بازی رو تماشا کرد و یا بازیش کرد.

دوست عزيز من اين اميد رو به تمامي دوستان ميدم كه گيم پلي عالي باشه

عزيزان به سايت زير بريد و تمامي اطلاعات فيفا 10 رو از ابتدا تا پايان دنبال كنيد

KAHAKDAM
06-09-2009, 15:50
اتفاقا" درفیفا09 خیلی واقعی تر میتونستید بازیکنها رو یارگیری کنید و توپ رو بگیرید بفرض مثال وقتی یه بازیکن رو دنبال میکنید اگه دسته داشته باشید میتونید با انالوگ راست یه جهت رو گرفته سویج از بازیکن خودی که در تعقیب بازیکن حریف و توپ رو داره غیره فعال میشه و روزیه یه بازیکن دیگه سویچ میکنه واینوطری میتونی راحت از دوطرف بازیکن توپ رو داره رو احاطه کرد وتوپ رو دردست گرفت بودنه اینکه بازیکنی که سویچ رو ازش غیرفعال کردی تعقیب بازیکن توپ دار رو ول کنه
دیشب تو خونه دوستمون 2 به 2 باهم بازی میکردیم غوغای بود خیلی تماشاچیا باحال بودند طوری که صداشون ماروداشت کر میکرد
امیدوارم در نسخه فیفا 10 گزارشگر و تماشاچیا مثل همین نسخه یا خوبتر شوند

این سویچ که گفتی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ اخه من هنوز 2 روزه که دوباره نصب کردم یه مدت داشتم خوشم نیومد پاک کردم.

khelane
06-09-2009, 16:55
سویچ همونی هست که شماره رو از بالای بازیکن انتخاب مکین در اصطلاح بهش میکن سویچ کردن رویه یه چیزی در خود تنظیمات بازی هم هست
switch control player diffualt: q
تنظیم پیش فرض بازی این عبارت بالای هست کلید q
ازدوستانی که درمورد بازی فیفا 10 اطلاع دارند ایا در فیفا 10 میشه مثل پی اس بازیکنی رو درست کرد و با اون بازی کرد که بتونه از تیمی به تیم دیگه قادر به انتقال باشه فیفا 09 به این گستردگی مود بال پی اس 09 نبود ایا بهبود پیدا کرده؟
با تشکر

Spaniuly
06-09-2009, 22:20
سویچ همونی هست که شماره رو از بالای بازیکن انتخاب مکین در اصطلاح بهش میکن سویچ کردن رویه یه چیزی در خود تنظیمات بازی هم هست
ازدوستانی که درمورد بازی فیفا 10 اطلاع دارند ایا در فیفا 10 میشه مثل پی اس بازیکنی رو درست کرد و با اون بازی کرد که بتونه از تیمی به تیم دیگه قادر به انتقال باشه فیفا 09 به این گستردگی مود بال پی اس 09 نبود ایا بهبود پیدا کرده؟
با تشکر

نه وهاب جان:41: یه همچین چیزی به فیفا نکست اضافه شده ولی خبری ازش توی کارنت نیست

Abas1100
07-09-2009, 01:15
يكي از دوستان بگه ديگه واسه كدوم دستگاه فيفا به صورت كارنت زده شده ؟

Mostafa NBA
07-09-2009, 01:15
طبق اعلام سایت رسمی EA تا عرضه دمو 4 روز مونده یعنی پنج شنبه میاد البته برای اروپا.

حالا از دوستان این سوال رو دارم که برای چی دمو رو هم دیگه قاره ای کردن, مگه دمو هم فرق میکنه که آمریکا و اروپا رو جدا قرار میدن ؟ الان واسه آمریکا دمو 17 سپتامبر میاد یعنی هفته ی آینده !

h_13691990
07-09-2009, 01:35
تاریخ عرضه فیفا 10 برای ایکس باکس ریجن j کیه؟

M . Sayid
07-09-2009, 08:21
با تشکر

ول کن بابا میشینیم منیجر بازی می کنیم خیلیم از اون مود لجند و مستر لیگ پرو بهتره

khelane
07-09-2009, 09:52
کروزر جان به جان خودم من وقتی میخوام جولوی بازیکن حریف رو بگیرم با انالوگ راست یکی از جهت هارو میگرفتم که نزدیکترین بازیکنه بازیکن که در دنبال حریف بود اونو ول نمیکرد بعدا" با بازیکن دوم این کارو انجام میدادم فقط کافیه یه بار انلاین با یه گیمر حرفه ای بری اونوقت همه چیزو میفهمی

danyal2006
07-09-2009, 10:09
توي سايت ea فروش نسخه pc بصورت دايركت لينك فعال شده

mandbigS
07-09-2009, 17:13
دوستای عزیز سلام ... من از 2000 فیفا بازی می کنم و این بازیو خیلی دوست دارم ... می خواستم بدونم آیا کسی اطلاع داره توی فیفا 10 بازم تماشاچیا یه بعدین یا نه ؟ به نظر من که این خیلی تو چش میزنه ... کسی می دونه عوضشون کردن یا بازم با یه سری موکت سرو کار داریم ؟

bahador2009
07-09-2009, 17:20

Layken
07-09-2009, 18:56
در فیفاهای قبلی مشکلی که در تمریناتش داشت این بود که واسه Free kice زدن خودش محل پیش فررض
میزاشت دقیق جایی که ادم دلش میخواست نبود به نظزتون این مشکل
در 10 حل میشه؟؟

MHSou
07-09-2009, 19:08
نه وهاب جان:41: یه همچین چیزی به فیفا نکست اضافه شده ولی خبری ازش توی کارنت نیست

اتفاقا به کارنت هم اضافه شده و هست، وقتی شما می تونید به جام جهانی 2010 صعود کنید، بازیکنان دیگر برای تصاحب مکانتان تلاش خواهند کرد و امکان بازی بیش از 4 فصل و... همگی نوید این رو میده که Be A Pro پیشرفت زیادی داشته.:10:

در فیفاهای قبلی مشکلی که در تمریناتش داشت این بود که واسه Free kice زدن خودش محل پیش فررض
در 10 حل میشه؟؟

خیر به احتمال زیاد همون سیستم قبلی خواهد بود!

Spaniuly
07-09-2009, 19:08
تاریخ عرضه فیفا 10 برای ایکس باکس ریجن j کیه؟

نسخه آسیایی نداریم واسه فیفا

طبق اعلام سایت رسمی EA تا عرضه دمو 4 روز مونده یعنی پنج شنبه میاد البته برای اروپا.

حالا از دوستان این سوال رو دارم که برای چی دمو رو هم دیگه قاره ای کردن, مگه دمو هم فرق میکنه که آمریکا و اروپا رو جدا قرار میدن ؟ الان واسه آمریکا دمو 17 سپتامبر میاد یعنی هفته ی آینده !

اره معلوم نیست مگه قراره چه فرقی داشته باشه که این فلصله زیاد در نظر گرفته شده این اولین باره که دمو در دو نسخه داره عرضه میشه همیشه یک تاریخ معین بود که همه ریجیون ها رو شامل میشد

يكي از دوستان بگه ديگه واسه كدوم دستگاه فيفا به صورت كارنت زده شده ؟

خوب معلومه برای PS2 , SP کلا کنسول های نکست ما فقط Wii , PS3 , X360 هست. بقه کارنت هستن البته PC کلا داستانش فرق داره

کروزر جان به جان خودم من وقتی میخوام جولوی بازیکن حریف رو بگیرم با انالوگ راست یکی از جهت هارو میگرفتم که نزدیکترین بازیکنه بازیکن که در دنبال حریف بود اونو ول نمیکرد بعدا" با بازیکن دوم این کارو انجام میدادم فقط کافیه یه بار انلاین با یه گیمر حرفه ای بری اونوقت همه چیزو میفهمی

من جواب اون سوالت رو دادم عزیزم که پرسیدی مودی شبیه به BAL اضافه شده یا نه :31: منم گفتم که Virtual Pro به کنسول ها اضافه شده و روی کارنت نیست

توي سايت ea فروش نسخه pc بصورت دايركت لينك فعال شده

بله دیگه همیشه قبلش پیش فروش میشه محصولات از خود سایت سازنده

دوستای عزیز سلام ... من از 2000 فیفا بازی می کنم و این بازیو خیلی دوست دارم ... می خواستم بدونم آیا کسی اطلاع داره توی فیفا 10 بازم تماشاچیا یه بعدین یا نه ؟ به نظر من که این خیلی تو چش میزنه ... کسی می دونه عوضشون کردن یا بازم با یه سری موکت سرو کار داریم ؟

کنسول ها رو نمی دونم ولی برای PC همونه

در 10 حل میشه؟؟

خیلیا از این باگ مهلک شاکی بودن امیدواریم که برطرف بشه یعنی باید برطرف بشه چون از اولین اشکالاتی که توسط کاربران به Fifplay گزارش شده بود همین باگ بود

MHSou
07-09-2009, 19:18
خوب معلومه برای PS2 , SP کلا کنسول های نکست ما فقط Wii , PS3 , X360 هست. بقه کارنت هستن البته PC کلا داستانش فرق داره

من جواب اون سوالت رو دادم عزیزم که پرسیدی مودی شبیه به BAL اضافه شده یا نه :31: منم گفتم که Virtual Pro به کنسول ها اضافه شده و روی کارنت نیست

خیلیا از این باگ مهلک شاکی بودن امیدواریم که برطرف بشه یعنی باید برطرف بشه چون از اولین اشکالاتی که توسط کاربران به Fifplay گزارش شده بود همین باگ بود

سلام؛

Wii که از PC هم کارنت تره.(از نظر گرافیگ)

Virtual Pro مال کنسوله و مال PC تقویت شده Be A Pro رو خواهیم داشت. در ضمن Virtual Pro شامل Be A Pro هم میشه. یعنی کنسول دار ها با حرفه ای مجازی شون میتونن تو همه مود ها شرکت کنن.:41:

این باگ نیست سلیقه EA هست!

afterten
07-09-2009, 20:19
سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟

Spaniuly
07-09-2009, 20:23
این باگ نیست سلیقه EA هست!

خوب راستش ضعف برنامه نویسی هست به نظر من خداییش از خیلی جهات مشکل داره فیفا یکی از مشکلاتش ضعف در تراینیگ هست توی PES و در قسمت تراینینگ شما می تونی توپ رو در هر نقطه که بخوای بکاری و ضربه آزاد بزنی ولی فیفا این امکان رو نداره چند منطقه خاص داره که همیشه هم ثابت نیست.

اما شما گفتی باگ نیست من میگم باگ هست و خیلی هم موجبات ضایع شدن فیفا رو فراهم کرده میبینی توی وسط نیمه زمین خودی خطا کردی میاره توپ رو توی خطرناک ترین نقطه یعنی نزدیک نیمدایره محوطه جریمه ما توپ رو میکاره و توپ رو درست می زنه دروازه. اینا عیب و ایراد هایی هست که فیفا باید یه فکر به حالش بکونه

در ضمن اینکه EA بلد نیست فیفا رو واسه Wii درست کنه تقصیر نینتندو نیست.Wii یک کنسول نکست جنریشن هست. EA از نظر من یک شرکت شکست خورده هست. شانس آورده که فیفا پرطرفدار هست که البته این مسئله هم از سوی کونامی شدیدا تهدید میشه. خیلی وقته گفتم EA درست مثل فوتبال ایران دچار مکث شده و خیال نداره خودش رو تکون بده پیشرفتش رفته رفته داره کند تر و کند تر میشه این وضعیت برای EA نگران کننده هست. ولی ظاهرا خیلی کله شق هستند مسئولین EA

afterten
07-09-2009, 20:31
سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟

Yi Yi
07-09-2009, 20:54
اما شما گفتی باگ نیست من میگم باگ هست
باگ تعریف خاص خودش رو داره. به هر اشتباهی که باگ نمی گن . سازندگان فیفا تصمیم گرفتن که free Kick در training بدین شکل باشه. از دید اونها این Free Kick درسته و از دید خیلی از ما این روش غلطیه و باید مثل PES مکان توپ آزاد باشه. باگ بیشتر به اشتباه در برنامه نویسی گفته میشه و باعث رویدادن اتفاقاتی در بازی میشه که سازنده ها پیش بینی نکرده بودند. مثلا چند روز پیش داشتم فیفا 2009 بازی می کردم. دروازه بان حریف توپ رو از محوطه ی جریمه شوتید و بعد تو مرکز زمین خودش توپی که شوتیده بود رو کنترل کرد!! یا مثلا تو Crysis توی یک مرحله، یه باگ معروف وجود داره که باعث میشه علامت سبز رنگ در نقشه ظاهر نشه و بازیکن ندونه باید کجا بره.

EA از نظر من یک شرکت شکست خورده هست
PC بازها شکست خورده اند که نمی تونند از بهترین بازیهای ورزشی این شرکت بهره ای ببرند. اگه EA دچار مکث شده بود که فیفاش الان بهترین بازی فوتبال نبود.

Spaniuly
07-09-2009, 21:45
نه مطمئنا مشکل free Kick باگ هست و خود EA هم این رو می دونه و مشکل برنامه نویسی باعث شده چون توی نسخه های قبل این طور نبود دلیلی نداره که توی یه نقطه خطا بشه ضربه ازاد رو 10 متر بیان جلو تر بزنن. توی Fifplay هم این مشکل توی قسمت باگ ها طبقه بندی شده بود اگه باور نداری لینک بدم خودت ببین

Yi Yi
07-09-2009, 21:53
نه مطمئنا مشکل free Kick باگ هست و خود EA هم این رو می دونه و مشکل برنامه نویسی باعث شده چون توی نسخه های قبل این طور نبود دلیلی نداره که توی یه نقطه خطا بشه ضربه ازاد رو 10 متر بیان جلو تر بزنن. توی Fifplay هم این مشکل توی قسمت باگ ها طبقه بندی شده بود اگه باور نداری لینک بدم خودت ببین
اگه دقت کرده باشید من در مورد Free Kick در Training بحث کردم نه در مورد Free Kick در خود بازی. Free Kick در Training در جاهای از قبل تعیین شده توسط خود سازندگان EA زده میشه در حالی که در PES میشه به راحتی انتخاب کرد از کجا باید ضربه ی آزاد زده بشه.

afterten
07-09-2009, 23:30
سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟ لطفا"اگر کسی میدونه جواب بدهه!!!

Abas1100
07-09-2009, 23:45
ايا واسه پي سي هم تمرين كردن فرق كرده يا نه مثل پارساله

MHSou
08-09-2009, 00:23
ايا واسه پي سي هم تمرين كردن فرق كرده يا نه مثل پارساله

سلام؛

مگه مال کنسول بجز اضافه شدن منوی Practice که تو PC بود تغییر دیگه ای هم کرده که EA بیاد قسمت Practice پیسی رو عوض کنه؟!:21::10:

سلام؛

کاور استرالیایی بازی با حضور تیم کاهیل و وین رونی:

Abas1100
08-09-2009, 01:42
سلام؛

مگه مال کنسول بجز اضافه شدن منوی Practice که تو PC بود تغییر دیگه ای هم کرده که EA بیاد قسمت Practice پیسی رو عوض کنه؟!:21::10:

نه منظورم تغييري كه امسال نشون دادن هست
آيا تغيير مكان داد ه يا نه مثل 3 سال پيش همون جاس

MHSou
08-09-2009, 01:58
سلام؛

دموی FIFA 10 سه روز دیگر منتشر خواهد شد:

اما در کانادا، آمریکا و تعدادی دیگر از کشور ها:

در ضمن کاور ایتالیایی هم تایید شده!

MHSou
08-09-2009, 02:01
سلام؛

این هم نمایی از استادیوم سانتیاگو برنابئو در FIFA 10:

Masoud King
08-09-2009, 04:36
سلام!
چندتا اسکرین از نسخه آیفون منتشر شده که خیلی جالبن:

همچنین یه ویدئو مربوط به نسخه PC منتشر شده که مربوط به 360 Dribbling هستش:

ویدئو رو حتما نگاه کنید!!

khelane
08-09-2009, 09:21
مسعود جان خودت میدونی برای اکثر ایرانی ها این سایت youtube ف ی ل ت ر هست اگه زحمتی نیست برامون یه جا اپ کن یا دوستانی که متونن اپ کنن برامون بزارن ممنون میشیم ضمنا"این عکس از استادیوم بالا در خود کنسول اینجوری؟؟؟

Mostafa NBA
08-09-2009, 10:46
لینک دانلود ویدئو بالا مربوط به 360 Dribbling از یوتیوب بود رو میتونید از این آی پی ببینید که قیلتر نیست:

Locker
08-09-2009, 10:50
دوستان قبول دارید که چهره اکثر بازیکنا توی فیفا شباهت کمی با واقعت داره یا اصلا شبیه نیستن

محمد ه ف
08-09-2009, 12:06
دوستان قبول دارید که چهره اکثر بازیکنا توی فیفا شباهت کمی با واقعت داره یا اصلا شبیه نیستن

دوست من اگه میگفتی fifa Gameplay خوبی نداره یا اشکالای دیگه ازش می گرفتی شاید قبول می کردم ولی تو این یکی مورد واقعا شرمندتم شما بی 09 رو روی PS3 بازی کن اونوقت ببینم این حرف رو می زنی حتی اونجا GAMEPLAY هم بی نظیره

shakerifar
08-09-2009, 13:12
شرمنده ولی قبول ندارم شاید شما نسخه Pc رو بازی کردید که اینطوری میگید ولی کافیه قیافه بازیکنا رو تو نسخه های 360 و ps3 ببینید

Elendil1
08-09-2009, 13:51
دانلود گیم پلی حرکت 360 برای نسخه ی PC [رسمی]+گیم پلی آموزش فیفا 10 نکست

2 تا گیم پلی جدید اومده که واقعآ ارزش دیدن داره !!

اولیش برای PC باز هاست که میتونن حرکت دریبل 360 رو کاملآ واضح توی بازی ببنین ! دومی هم برای کنسول بازهاست که در قسمت تمرین آموزش هایی داده میشه که اونم جالب هست ، دانلود هر دو در لینک زیر :

دانلود ویدیوی PC :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | حجم 11 مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | حجم : 3.2 مگ

دانلود ویدیوی نکست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | حجم 30 مگ

برای توضیحات کامل این دو ویدیو هم از اینجا میتونید بخونید :

Mostafa NBA
08-09-2009, 14:29

اولیش برای PC باز هاست که میتونن حرکت دریبل 360 رو کاملآ واضح توی بازی ببنین ! دومی هم برای کنسول بازهاست که در قسمت تمرین آموزش هایی داده میشه که اونم جالب هست ، دانلود هر دو در لینک زیر :

دانلود ویدیوی PC :

دانلود ویدیوی نکست :

چی عجب بلاخره لینک اصلی رو گزاشتی :27:

راستی این ویدئو اول که دانلود کردم مشکل داشت. پلای نمیشد. آخرین ورژن کدک ها رو هم دارم.

اصلاحش کن

Elendil1
08-09-2009, 14:34
چی عجب بلاخره لینک اصلی رو گزاشتی :27:

حالا باید بهت بگیم ایول :11:

تنها دلیلی که لینک مستقیم گذاشتم این بود که تو نیای اسپم بدی که متاسفانه دادی !! چی میشد بیای تو پروفایل میگفتی! x-(

هر دو ویدیو کاملآ سالمه ! هر دو تست شده !

Mostafa NBA
08-09-2009, 14:36
تنها دلیلی که لینک مستقیم گذاشتم این بود که تو نیای اسپم بدی که متاسفانه دادی !! چی میشد بیای تو پروفایل میگفتی! x-(

فکر نمیکردم که جوابم اینطوری تند باشه !

در این فروم کسی نباید تبلیغ کنه چه برسه به اینکه لینک سایت رو هم بزاری که ملت اجباراً برن عضو بشن.وقت مردم ارزش داره.

پست قبلیم ویرایش شد.

Elendil1
08-09-2009, 14:41
فکر نمیکردم که جوابم اینطوری تند باشه !

در این فروم کسی نباید تبلیغ کنه چه برسه به اینکه لینک سایت رو هم بزاری که ملت اجباراً برن عضو بشن.وقت مردم ارزش داره.

پست قبلیم ویرایش شد.

باز دوباره شروع شد !!

از سایت گیم تریلز هم که ویدیو ور میدارن معمولآ لینک مستقیمش رو نمیدن !! در ضمن این اصلآ تبلیغ نیست !! فقط آدرس منبع هست و کسی که آپلودشون کرده !!

دنبالش رو دیگه نیار !! خواستی بیا پروفایل !!
پست قبلی ویرایش شد ولی دوباره هم میگم هر دو فایل کاملآ سالم هستن

Mostafa NBA
08-09-2009, 14:52
باز دوباره شروع شد !!

از سایت گیم تریلز هم که ویدیو ور میدارن معمولآ لینک مستقیمش رو نمیدن !! در ضمن این اصلآ تبلیغ نیست !! فقط آدرس منبع هست و کسی که آپلودشون کرده !!

دستت طلا درسته ولی اینکه مجبور بشن عضو بشن دیکه از آدرس و منبع هم گزشته و درست نیست.
بحث تموم.

دوستان الان کیا ویدئو اول رو دانلود کردن ؟ سالم بود ؟

4039
08-09-2009, 15:33

دانلود ویدیوی PC :

دانلود ویدیوی نکست :

آقا دستت درد نکنه جالب بود .
در ضمن کار خوبی کردی لینک مستقیم دادی اینجوری من روم شد به بقیه هم لینک بدم . بهشون میگیم اینا رو یک نفر به اسم elendil فرستاده میگم دعات کنن:31: .

سلام!

همچنین یه ویدئو مربوط به نسخه PC منتشر شده که مربوط به 360 Dribbling هستش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویدئو رو حتما نگاه کنید!!

من این ویدئو رو ( که elendil هم لینک دانلودشو گذاشته ) دهها بار نگاه کردم و بارها فریم به فریم حرکاتو جلو و عقب بردم و نهایتا به چند نکته پی بردم .
اول اینکه باید بگم احساس خوبی از این حرکت به انسان القاء میشه هر چند که باید عملا کنترل بازیکن رو در دست گرفت و با اون تغییر جهت داد تا حس این کنترل بطور کامل منتقل بشه .
از نقطه نظر Aesthetic زیبایی خاصی به بازی داده شده و همینطور به شناور شدن گیم پلی بازی کمک شایانی کرده .
اما نکته ای مهمی که در این ویدئو مشهود بود این هست که کارکتر در زمان حرکت نهایتا قادر به تغییر مسیردر 32 جهت بود که به نظر میرسه همین شعاع حرکتی برای این بازی کافی باشه . این مساله رو میشد از روی راداری که حرکت آنالوگ رو نشون میداد به خوبی مشاهده کرد ( اگه دقت کنید متوجه میشید بازیکن نسبت به حرکت کمتر از 11.25 درجه آنالوگ واکنش نشون نمیده ) .
درمجموع به نظر من این نوآوری EA نمره قبولی رو میگیره و ترکیب این کنترل با پاسهای دقیق این بازی ( در فیفا 9 هم شاهد این پاسهای بی نظیر بودیم ) نوید از یک گیم پلی بسیار جذابو میده .

Elendil1
08-09-2009, 18:23
در مورد نسخه ی نکست هم باید بگم که پاس و سانتر ها خیلی بهتر شدن ، برای مثال شما اگه یه بازکن جلوتون باشه از تیم خودتون و بخواید به بازکن پشت سریش پاس بدید ، کافیه دکمه ی پاس رو فشار بدید ، بازیکن نزدیک حودش جاخالی میده ! در مورد سانتر توپ هم همینطوره، وقتی سانتر کنید و از بازیکن خودی کسی جلوتون باشه سرش رو خم می کنه !
تعادل بازیکن بعد از شوت زدن خیلی بهتر شده (از نظر طبیعی بودن) ،برای مثال اگه یه شوت تو حالت نا متعادل بزنه ،بعد از شوت بعدش به حالت کاملآ طبیعی میفته ، البته بعضی نکات تو فیفا09 نکست هم بوده ولی اینجا کاملآ بهینه شده !!

در کل فیفا 10نکست-جن نمونه ی کامل فوتبال هست ! باید انتظار نمره 9 به بالا از این بازی داشت !
[این نکات تو تریلر صفحه ی قبل میتونید ببینید : forum.p30world.com/showthread.php?t=314651&page=114]

Masoud King
09-09-2009, 04:54
سلام به همگی!
مثه اینکه بعضی از کاربرا از فضای بازی که برای تبادل نظر قرار داده شده دارن سوء استفاده می کنن!
لطفا از بحث های خارج از موضوع تاپیک و اسپم وار پرهیز کنید و کل کل های الکی رو در تاپیک راه نندازید!
همچنین در مواجه با این گونه پشت ها از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای گزارش تخلف استفاده کنید تا در اسرع وقت رسیدگی بشه!

ممنون!

Locker
09-09-2009, 05:09
دوست من اگه میگفتی fifa Gameplay خوبی نداره یا اشکالای دیگه ازش می گرفتی شاید قبول می کردم ولی تو این یکی مورد واقعا شرمندتم شما بی 09 رو روی PS3 بازی کن اونوقت ببینم این حرف رو می زنی حتی اونجا GAMEPLAY هم بی نظیره
مگه گیم پلی فیفا ایراد داره ؟

khelane
09-09-2009, 11:53
خدایش تا فردا کف کردم دمو رو بگیرم هرچی باشه از این فیفا 09 خوبتره

joey jordison
09-09-2009, 12:17
360 360 360 همین بود!به نظرم زیاد چیز عجیب و خارقالعاده ای نبودش!من فکر کردم یا خدا دیگه قرار چی باشه!
هر چند آزادی عمل را بیشتر کرده!که این خودش خوب هست!

afterten
09-09-2009, 14:58
سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟ لطفا"اگر کسی میدونه جواب بدهه!!!

بچه ها کسی میدونه؟یا اصلا" من اشتباه میکنم؟

BardiyaAkhbari
09-09-2009, 15:55
فردا تازه دمو منتشر میشه ... برای دانلود احتمالا جمعه باید منتظرش باشیم ...

دوستان یه درخواست داشتم ، البته می دونم جاش اینجا نیست ولی اگر بتونید لینک دانلود Creation Master 09 رو بدید ممنون میشم ... چون هر جا گشتم لینک دانلود خراب دادند ... خیلی ممنون و شرمنده که اینجا درخواست دادم ...

khelane
09-09-2009, 17:51
]چرا جمعه منتظر باشیم کافیه چند ساعت بعداز انتشار دمو برو تو ایترنت راحت پیدا میکنی

MHSou
09-09-2009, 18:04
سلام؛

مقایسه حرفه ای مجازی Marcel Kuhn سازنده بازی با عکس واقعی اش:

Marcel:
His Virtual Pro:

Mostafa NBA
09-09-2009, 19:49
فردا تازه دمو منتشر میشه ... برای دانلود احتمالا جمعه باید منتظرش باشیم ...

چرا جمعه ؟

]چرا جمعه منتظر باشیم کافیه چند ساعت بعداز انتشار دمو برو تو ایترنت راحت پیدا میکنی

مگه خوده سایت EA دمو رو برای دانلود نمیزاره ؟ :18:

Google Spider
09-09-2009, 19:51

این در واقع وجود داره

مثلا شما تو فوتبال خودمون هم میبینی که استقلال به پرسپولیس بازیکن نمی ده و بر عکس
توی اسپانیا هم ریال به بارسلونا ... تو ایتالیا اینتر به میلان .... و....

این مسیله با این که خوب نیست ولی تو بازی وجود داره

امسال هم احتمالا باید باشه .

Spaniuly
09-09-2009, 20:27
این در واقع وجود داره

مثلا شما تو فوتبال خودمون هم میبینی که استقلال به پرسپولیس بازیکن نمی ده و بر عکس
توی اسپانیا هم ریال به بارسلونا ... تو ایتالیا اینتر به میلان .... و....

این مسیله با این که خوب نیست ولی تو بازی وجود داره

امسال هم احتمالا باید باشه .

خیر نمیشه ابدا نمیتونی از تیم Rival بازیکن بگیری مثلا اگه مربی رئال باشی نمیتونی مسی رو بخری محاله اگه باور نداری الان برو توی فیفا 09 امتحان کن

BardiyaAkhbari
09-09-2009, 21:51
مگه خوده سایت EA دمو رو برای دانلود نمیزاره ؟ :18:

اگر EA میذاشت که برای اروپا و آمریکا تاریخ جدا معرفی نمی کرد !!! البته از این خارجی ها هیچی بعید نیست :31: !!!

Mostafa NBA
09-09-2009, 21:53
یکی بگه من امشب که فکر کنم ساعت 3 بشه 10 سپتامبر, میتونم دمو رو دانلود کنم یا نه ؟

Spaniuly
09-09-2009, 22:03
یکی بگه من امشب که فکر کنم ساعت 3 بشه 10 سپتامبر, میتونم دمو رو دانلود کنم یا نه ؟

اگه اون ساعت لینکش گیر بیاد البته بعید نیست حتی 1 گیگ باشه حجم دمو می تونی DL کنی ؟ من اگه لینکش بیاد فردا صبح میدم برام dl کنن

afterten
09-09-2009, 22:19
خیر نمیشه ابدا نمیتونی از تیم Rival بازیکن بگیری مثلا اگه مربی رئال باشی نمیتونی مسی رو بخری محاله اگه باور نداری الان برو توی فیفا 09 امتحان کن

]ره در واقعیت هم تیمای رقیب به هم سخت بازیکن میدن ولی این غیر ممکن نیست که اصلا" ندن مثل فیگو به رئال یا خیلی مثالای دیگه کاش امسال بشه با یه روشهایی اینکارو کرد مخصوصا" اینکه گفتن manager mode امسال به واقعیت نزدیکتره!!

maximiliyanus
09-09-2009, 22:37
آرمین جان لینکشو گیر آوردی مارم بی خبر نزار لینکشو بده مام بریم دان کنیم.....

Abas1100
09-09-2009, 23:20
انشاء الله بايد فردا دمو رو دانلود كنيم ديگه ها

Mostafa NBA
09-09-2009, 23:48
اگه اون ساعت لینکش گیر بیاد البته بعید نیست حتی 1 گیگ باشه حجم دمو می تونی DL کنی ؟ من اگه لینکش بیاد فردا صبح میدم برام dl کنن

من 512 دارم. یعنی سایت EA واسه دانلود نمیزاه ؟

Spaniuly
10-09-2009, 01:26
]ره در واقعیت هم تیمای رقیب به هم سخت بازیکن میدن ولی این غیر ممکن نیست که اصلا" ندن مثل فیگو به رئال یا خیلی مثالای دیگه کاش امسال بشه با یه روشهایی اینکارو کرد مخصوصا" اینکه گفتن manager mode امسال به واقعیت نزدیکتره!!

ما بحثون سر واقعیت نبود یکی پرسیده بود که توی منیجر مود فیفا میشه از تیم رایول بازیکن خرید که یکی از بچه ها فرمود میشه که من اصلاح کردم و عرض کردم که امکان نداره. ولی توی واقعیت می بینی که میشه بخصوص توی ایران که استقلال پرسپولیس کم بازیکن ندادن به هم

آرمین جان لینکشو گیر آوردی مارم بی خبر نزار لینکشو بده مام بریم دان کنیم.....

چشم حتما

انشاء الله بايد فردا دمو رو دانلود كنيم ديگه ها

بله ایشالله. دانلود می کنیم و از اسپم هم شدیدا پرهیز می کنیم از این به بعد:13:

من 512 دارم. یعنی سایت EA واسه دانلود نمیزاه ؟

اوه خوش به حالت در عرض چند ساعت می تونی دانلود کنی. چرا میذاره و به محض اینکه لینکش اومد می ذارمش

Mostafa NBA
10-09-2009, 01:42
اوه خوش به حالت در عرض چند ساعت می تونی دانلود کنی. چرا میذاره و به محض اینکه لینکش اومد می ذارمش

نه بابا همچینم خوش به حالم نیست, مرکزه مخابراتی که من توش هستم اصلا خوب نیست.با 256 دانلود میکنه نه 512 :41:

راستی نفهمیدی چرا برای آمریکا دمو یک هفته دیر تر عرضه میشه ؟ همشون که همین امشب دانلود میکنن :21:

Spaniuly
10-09-2009, 02:29
نه بابا همچینم خوش به حالم نیست, مرکزه مخابراتی که من توش هستم اصلا خوب نیست.با 256 دانلود میکنه نه 512 :41:

راستی نفهمیدی چرا برای آمریکا دمو یک هفته دیر تر عرضه میشه ؟ همشون که همین امشب دانلود میکنن :21:

برای PC آره ولی اونایی که ساکن US هستن و کنسول دارن برای دانلود نسخه اروپایی باید یورو کارت بگیرن

Abas1100
10-09-2009, 02:29
اين عكسو دل بدين البته اگه كروز جان بدش نياد

Masoud King
10-09-2009, 02:37
سلام!
دموی بازی طبق اعلام قبلی تو سایت رسمی بازی منتشر میشه!
FIFA 10 : Football Game : EA SPORTS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abas1100
10-09-2009, 02:41
يه عكس توپ البته اگه كروز جان بدش نياد

راستي يه سئوال آيا فيفا 10 واسه كنسول و غير كنسول تبليغاتش ديجيتاليه يه سادس

Spaniuly
10-09-2009, 02:52
اين عكسو دل بدين البته اگه كروز جان بدش نياد

نه جیگر چرا بدم بیاد فقط مشکل اینه که لینکش فلیتر هست:11:

كيفيت HD

دانلود با فرمت mov و حجم 62.7 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت wmv و حجم 67.5 مگابايت

كيفيت SD

دانلود با فرمت mov و با حجم 23 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت wmv و با حجم 24.4 مگابايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت mp4 و با حجم 17.9 مگابايت

Mostafa NBA
10-09-2009, 03:50
فکر کنم این مسئولین فیفا خواب موندن :دی

الان خیلی وقته 10 سپتامبر شده و من همچنان در حال رفرش زدن :دی

لابد فردا هم میگن 11 سپتامبره پس نمیاد :دی

Elendil1
10-09-2009, 04:20
هنوز دمو رو منتشر نکردن ! البته یکم صبح تر بشه میذارن :دی !

MHSou
10-09-2009, 04:38
سلام؛

دوستان عزیز بگیرین بخوابین، هر وقت دمو اومد صداتون میکنم::31:

PC demo & Xbox 360 demo: 8am-12pm-most likely 10:30am
PS3 demo: Either 12pm or 5pm-most likely 5pm

منبع: FIFA Soccer Blog

Mostafa NBA
10-09-2009, 04:46
سلام؛

دوستان عزیز بگیرین بخوابین:

PC demo & Xbox 360 demo: 8am-12pm-most likely 10:30am
PS3 demo: Either 12pm or 5pm-most likely 5pm

یعنی میشه بین ساعت 11.30 تا 15.30 و احتمال بیشتر در ساعت 14 . درست گفتم ؟ :دی

MHSou
10-09-2009, 04:51
یعنی میشه بین ساعت 11.30 تا 15.30 و احتمال بیشتر در ساعت 14 . درست گفتم ؟ :دی

Exactly:10:

peymansh
10-09-2009, 08:28
من که حتما میگیرم

SPY.07
10-09-2009, 08:51
من که فقط همینم دمو رو میگیرم...

مطمئنا بازی اصلی برای PC تفاوت محسوسی با 09 نداره...

اولین سالی هست که FIFA رو نمیگریم ولی PES رو میگریم...

FCBarcelona.ir
10-09-2009, 10:37
یه بار در میون که صفحه اصلی فیفا رو میارم، می نویسه 17 سپتامبر و می زنه 7 روز مونده!
نکنه دبه در بیارن؟

khelane
10-09-2009, 10:50
مثل اینکه شوق اومدن فیفا تو سحری نزاشته شما بخوابید من که سحری خوردم انقدر مطمئین بودم تا ظهر خبری نیست ولی خدایش خواب فیفاا نکست میدیدم جاتون خالی

Wayne Rooney
10-09-2009, 11:50
یه بار در میون که صفحه اصلی فیفا رو میارم، می نویسه 17 سپتامبر و می زنه 7 روز مونده!
نکنه دبه در بیارن؟

سایت فیفا اعلام کرده 10 سپتامبر برای اروپا و 17 سپتامبر برای آمریکا میاد ... فعلا هم زده 1 روز دیگه دمو میاد ...

=======

توی قسمت Pre Order سایت برید ، نوشته لینک دانلود Available هست ... ولی باید 25 یورو پول داد !!!

Google Spider
10-09-2009, 12:28
هنوز نیومده ؟

نوشته 1 روز دیگه .

یعنی فردا میاد ؟

Mostafa NBA
10-09-2009, 12:53
هنوز نیومده ؟

نوشته 1 روز دیگه .

یعنی فردا میاد ؟

10 سپتامبر امروزه. ولی همچنان دمو عرضه نشده. فکر کنم باید تا همون 3.30 صبر کنیم.

حالا این مسئولین EA هم میخوان کلاس بزارن. سریع بزارن ملت دانلود کنن :31:

sadeghbb
10-09-2009, 13:12
سلام به همه دوستان
هنوز هم دمو نیومده دوستان؟؟؟؟

Google Spider
10-09-2009, 13:21
حالا مگه 1 ساعت زود تر بزارن میمیرن . ولی اصلش همینه که دقیقا سر وقتش بزارن اخه اونا برنامه دارن ولی ما نداریم .

راستی دموی 09 چند مگابایت بود ؟

Spaniuly
10-09-2009, 13:23

لحظاتی پیش دمو قابل بازی فیفا 10 در Live Market Place UK در دسترس قرار گرفت (X360)

Masоud
10-09-2009, 13:23
حالا مگه 1 ساعت زود تر بزارن میمیرن . ولی اصلش همینه که دقیقا سر وقتش بزارن اخه اونا برنامه دارن ولی ما نداریم .

راستی دموی 09 چند مگابایت بود ؟
سلام

تقریبا 760 مگابایت

موفق باشید :40:

khelane
10-09-2009, 13:54
کف کردم تا این دمو بیاد

Mostafa NBA
10-09-2009, 13:56

طبق برنامه باید تا نیم ساعت دیگه بزارن یعنی ساعت 3.30 ولی من چشمم آب نمیخوره. تازه میگفتن به احتمال زیاد ساعت 2 میزاریم.

Abas1100
10-09-2009, 14:03
نه جیگر چرا بدم بیاد فقط مشکل اینه که لینکش فلیتر هست:11:

اگه ميشد برات لينك دانلود U95 رو مي زاشتم ولي حيف جاش نيس

Spaniuly
10-09-2009, 14:05
اگه ميشد برات لينك دانلود U95 رو مي زاشتم ولي حيف جاش نيس

نه مرسی دیشب دیدم عکس رو اومد. فدات باحال بود اتفاقا

Abas1100
10-09-2009, 14:23
مخصوص داش كروز لينك دانلود دمو فيفا 10 براي پي سي رو در سايت اينترنت فردا گذاشتن برو حال كن
اين هم لينكش بر روي FIFA 10 download كليك كن مياد

خودم هنوز دانلود نكردم

Aless
10-09-2009, 14:25
اقا لينك دانلودش كجاست؟ شما كجا را داريد ميبينيد؟

Wayne Rooney
10-09-2009, 14:30
هنوز نیومده ... توی این سایتی که دوستمون معرفی کردن گفته ساعت 9شب ... البته گفته 9 شب به وقت IST !!!

Abas1100
10-09-2009, 14:30
اقا لينك دانلودش كجاست؟ شما كجا را داريد ميبينيد؟

دوستان گل بنده اينجا يه لينك مي زارم نوشته دانلود براي پي سي دقت كنيد ولي يوز و پس مي خاد نمي دونم چرا
fifa-10-demo-download

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Spaniuly
10-09-2009, 14:31
مخصوص داش كروز لينك دانلود دمو فيفا 10 براي پي سي رو در سايت اينترنت فردا گذاشتن برو حال كن

خودم هنوز دانلود نكردم

نمی تونی دانلود کنی چون اینجا لینکی برای دانلود دمو وجود نداره. هنوز نیومده برای PC این EA پدرمون رو درنیاره دلش خنک نمیشه انگار

Abas1100
10-09-2009, 14:34
نمی تونی دانلود کنی چون اینجا لینکی برای دانلود دمو وجود نداره. هنوز نیومده برای PC این EA پدرمون رو درنیاره دلش خنک نمیشه انگار

ديگه سايت اينترنت فردا دروغ نمي گه پس عبارت زير واسه چيه نمي دونم

fifa-10-demo-download

Mostafa NBA
10-09-2009, 14:35

کلاً مثل اینکه تا PC باز ها رو اذیت نکنه روزش شب نمیشه ! :41: از حداکثر ساعتی که اعلام کرده بود هم گذشت ولی همچنان دمو نیومده.

Abas1100
10-09-2009, 14:36
راستي كروز جان در مورد اون حرف آخر كه ea كه دلش خنك نيشه چون ميدونه ما ايرانيا علاقه شديد داريم اينكارا رو مي كنن مگه جواد نكونامو نشنيدي چيكار كردن بين اين همه بازيكن فوتبال معروف تو دنيا يك راست رفتن سراغ يه ايراني و واسه ما ايارنيا حرف در آوردن آخه اينا همشون آمريكايين ديگه

MHSou
10-09-2009, 14:36
سلام؛

خودم هنوز دانلود نكردم

این لینک اشتباهه و برای گمراهی، این سایت از روز قبل هم این لینک رو گذاشته!:10:

از تاریخ انتشار رسمی دمو برای پیسی 4 دقیقه گذشته ولی خبری نیست.:41:احتمالا طی یک ساعت دیگر لینک دانلود دمو قرار داده میشود که به محض اومدنش، لینک رو میزارم.

راستی:

راستي كروز جان در مورد اون حرف آخر كه ea كه دلش خنك نيشه چون ميدونه ما ايرانيا علاقه شديد داريم اينكارا رو مي كنن مگه جواد نكونامو نشنيدي چيكار كردن بين اين همه بازيكن فوتبال معروف تو دنيا يك راست رفتن سراغ يه ايراني و واسه ما ايارنيا حرف در آوردن آخه اينا همشون آمريكايين ديگه

سلام؛

همشون آمریکایی نیستن، از Region های مختلف هستن. حتی تو بخش جمع آوری اطلاعات تیم یک ایرانی هست. مثلا تو همین FIFA 09 ژاپنی، آرژانتینی، اتریشی، کانادایی و خیلی کشور های دیگه بودن. فقط EA Sports کانادایی هست و EA هم که آمریکایی!

Google Spider
10-09-2009, 14:39

خودم هنوز دانلود نكردم

اقا این الکیه .

Fifa 10 demo should be released after 9PM IST , as the fifa 09 demo is released after 9PM IST last year. So you can expect the game demo at about 9-10 PM IST.
نوشته دموی 09 ساعت 9 شب اومده و دموی 10 هم گفته احتمالا همون 9 شب میاد .

البته چون سایتش هندیه احتمالا به زمان خودشون گفته . که می شه تقریبا 6 بعد از ظهر ما .

البته همه ی ابن ها خبر غیر رسمیه .:13:

Mostafa NBA
10-09-2009, 14:40
آخه اينا همشون آمريكايين ديگه

معذرت میخوام ولی چرت پرانده نشود. حرف های قدیمی و مامان بزرگ ها رو میزنی! انگار شرکت بزرگی مثل EA بیکاره که بخواد ایرانی ها رو خراب کنه اونم کی ؟؟ نکونام.

MHSou
10-09-2009, 14:43
البته چون سایتش هندیه احتمالا به زمان خودشون گفته . که می شه تقریبا 6 بعد از ظهر ما .

سلام؛

یعنی 2 ساعت و نیم دیگه، Exactly:10:

معذرت میخوام ولی چرت پرانده نشود. حرف های قدیمی و مامان بزرگ ها رو میزنی! انگار شرکت بزرگی مثل EA بیکاره که بخواد ایرانی ها رو خراب کنه اونم کی ؟؟ نکونام.

سلام؛

اون مسئله نکونام رو که بخاطر یه هکر اسپانیایی بوده مگه نه، سازندگان اصلی فیفا هم توشون اسپانیایی نیست! در ضمن ما برا اونا چقدر می ارزیم که به خاطر ما، بازی به این قشنگی فروشش تو جهان کم بشه.

خبر جدید هم این که عده ای خواستار بازگشت پائول هوساک شدن، همچنین در فروم رسمی فیفا 10 می بینید:

EAUK_Adroit

Last Activity: Today 11:12 AM
Current Activity: Moderating

پس باید منتظر باشیم، احتمالا تا 3 ساعت دیگه.

زمان اصلاح میشه، احتمالا زمان اصلی باشه:

i think it'l be out in 30-45 mins

صحبت های جدید EA_UK Adroit:

Originally Posted by EAUK_Adroit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
We have one, he just hasn't been around much lately. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Originally Posted by EAUK_Adroit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SmartCanuck1988.

As for those asking for times, I'm afraid we can't provide you with one right now. Once we have more information you will be the first to know!

باید بدونید که ایشون Community Representative هستن و هرچه داریم و نداریم از اوست!

خبر دیگر:

only 29 Min Guys

شمار پست های تاپیک دموی فیفا10 به 1086 تا رسیده و هر لحظه داره بیشتر میشه، این تاپیک که یه روزه درست شده پر از هواداران شاکی و منتظر FIFA 10 Demo هست!

Google Spider
10-09-2009, 15:01
اینجا چه ربطی به قضیه ی نکونام د اره در ضمن مگه فقط دمو بازی رو برای ما می خوان بزارن :13:. اینقدر خوره دیگه تو کل جهان هستن از ما بدتر :18:.
تازه تازه اونا مارو .... هم حساب نمی کنن چون برای بازیشون پول که نمی دیم البته ببخشید 1000 تومن پول DVD رو میدیم :27:.

Mostafa NBA
10-09-2009, 15:01
سلام؛

یعنی 2 ساعت و نیم دیگه، Exactly:10:

پس باید منتظر باشیم، احتمالا تا 3 ساعت دیگه.

زمان اصلاح میشه، احتمالا زمان اصلی باشه:

i think it'l be out in 30-45 mins

یعنی چی اینا ؟ یعنی 45 دقیقه ی دیگه ؟

MHSou
10-09-2009, 15:07
یعنی چی اینا ؟ یعنی 45 دقیقه ی دیگه ؟

سلام؛

به احتمال 60 درصد، در ضمن دارم اون پست قبلیو لحظه به لحظه ویرایش می کنم.:10:

fouad-pes
10-09-2009, 15:10
شاید اینترنتشون قطع شده!!!! یا لنگر یه کشتی افتاده رو کابل های اینترنتشون!:31:

Mostafa NBA
10-09-2009, 15:11
سلام؛

به احتمال 60 درصد، در ضمن دارم اون پست قبلیو لحظه به لحظه ویرایش می کنم.:10:

ایول. من که همش رفرش میزنم :8: تحمل ندارم بیشتر صبر کنم :40:

Mostafa NBA
10-09-2009, 15:12
شاید اینترنتشون قطع شده!!!! یا لنگر یه کشتی افتاده رو کابل های اینترنتشون!:31:

اره واقعا :31: آخه روز قدس نزدیکه واسه همین :18::31:

MHSou
10-09-2009, 15:13
سلام؛

چند تا لینک دانلود منتشر شده:

FAKE

به هر حال من که تا اومدن دموی بازی از سوی EA صبر میکنم و اون رو براتون میزارم.

fouad-pes
10-09-2009, 15:18
آقا ما رو گرفتین!!! :31:
خودتون میگین، خودتون هم تکذیب میکنین!؟:46:

MHSou
10-09-2009, 15:18
اینم یه چیز باحال که برو بچه های فروم بازی گفتن:

now i think FIFA PC is for the CIA agents only
حالا من فکر می کنم فیفا 10 پیسی فقط برای افراد سیا هست
The CIA agents are playing the NG version
نه، افراد CIA دارن نسخه Nex Gen رو بازی می کنن!

آقا ما رو گرفتین!!! :31:
خودتون میگین، خودتون هم تکذیب میکنین!؟:46:

سلام؛

اولا که اینقدر سایت سرم ریخته که نمیفهمم چی دارم میگم، دوما اینا رو تو فروم رسمی بازی گذاشته بود منم گذاشتم، وقتی تکذیب شد منم گفتم، حالا حال می داد بهتون نمی گفتم به قول یکی از اعضای فروم بازی یه Virus Pack Full Version دانلود می کردید.

قلبم گرفت الان سکته رو می زنم:

Only 15 Min

اصلاح شد:

5 دقیقه

و اینم مال 5 دقیقه پیشه:

10 min and maybe....we cant download

یه عکس جدید از بازی:

چطور بود؟ حال کردید؟!

خبر دیگر:

9 mins or 1 hour i dont think cuz its not announced officially btw im cesc4dzans brother!

صفحه Twiter لوک دید:

sadeghbb
10-09-2009, 15:20
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه
حوصلمون سر رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Google Spider
10-09-2009, 15:30
من از ساعت 2 دارم رفرش می زنم :18:

یعنی 2 دقیقه دیگه میاد

عمررررررررررررررررررررررا ن

نه ببخشید عمرن

اخه نه اینکه عمران قبول شدم قاطی کردم :31:

fouad-pes
10-09-2009, 15:35
آقا این قدر دو دقیقه دو دقیقه کردید تا اینکه وسوسه شدم ساعت ویندوزم رو نیم ساعت بردم جلو:31:

hotman1234
10-09-2009, 15:35
لینک دانلود برای xbox 360 اومد.

کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:

MHSou
10-09-2009, 15:36
سلام؛

تفاوت نسخه US و UK:

''s'' and ''k'' letters [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!

لینک دانلود برای xbox 360 اومد.

لطفا لطف کن یه سر و سامونی بهش بده اینجوریش کن:

خبر جدید(احتمال 60%):

The demo will be released: 23:59 UK time

sadeghbb
10-09-2009, 15:46
هنوزم 2دقیقه تموم نشده؟؟؟

Abas1100
10-09-2009, 15:47

دوست گل كمي دقت كن ببين من چي نوشتم راستي ماجراي نكونامو كه من به دمو ربط ندادم همتون ديونم كردين

MHSou
10-09-2009, 15:51
سلام؛

جالبه که لوک تو صفحه تویترش 7 ساعت پیش گفته The Demo Coming Soon!

الان این وضعیته لوکه:

Luke : Uploading Demo .... - Speed: 13.2 Kpbs - 15% -Time Left : 9999999 hrs

They went to buy Princo DVDs. They will send us the demo by mail.

khelane
10-09-2009, 15:53
سلام
من که دارم تایپیک رو دنبال میکنم احساسی مثل پنالتی زدن بهم دست میزنه :18:
اصلا" میرم یه چرت میرنم برمیگردم:13:

Mostafa NBA
10-09-2009, 15:54
خبر جدید(احتمال 60%):

The demo will be released: 23:59 UK time

یعنی چی ؟ پس باز باید وایستیم تا ساعت 3.30 شب دانلود کنیم ؟:41:

Abas1100
10-09-2009, 15:55
دوستان گل فيفا باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي فيفا11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ

fouad-pes
10-09-2009, 15:55
سلام؛

جالبه که لوک تو صفحه تویترش 7 ساعت پیش گفته The Demo Coming Soon!

الان این وضعیته لوکه:

Luke : Uploading Demo .... - Speed: 13.2 Kpbs - 15% -Time Left : 9999999 hrs

میشه لینکش رو بدی؟

Abas1100
10-09-2009, 15:58
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ

sadeghbb
10-09-2009, 15:58
دوستان کسی جای آموزش remapdevdata رو بلد نیست و نسخه فارسیش؟؟؟
بگردین اینو واسه من پیدا کنید تادموی فیفا10 اومده!!!!
9کره همگی.ممنون

Abas1100
10-09-2009, 16:01
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ

MHSou
10-09-2009, 16:02
میشه لینکش رو بدی؟

سلام؛

دادم که، بیا دوباره میدم:

دوستان گل فيفا باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي فيفا11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ

خدا به همراهت، ممنون از اینکه به اعتراضات ما گوش کردی!

در ضمن انتشار دمو احتمالا به 3 ساعت و نیم دیگر موکول شد تا با نسخه PS3 همزمان شود. بازم میگم احتمالا.

اینم یک تعبیر دیگر:

On twitter its updating "@sly1996 PC demo should be available in the next hour or two - final

منبع:

آپدیت بعدی:

second message. was made about 30 min ago, so hopefully in an hours time [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی شاید یه ساعت دیگه، احتمالات زیاده!

در هلند 9 ساعت و 4 دقسقه دیگر میشه 11 سپتامبر!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PC demo should be available in the next hour or two - final testing going on right now.
دموی پیسی یک تا حداکثر دو ساعت دیگه منتشر میشه - الآن در حال تست نهایی هستند.
PS3 Demo Coms At 5 or 6 PM.
دموی پلی استیشن 3 تا سه تا حداکثر 4 ساعت دیگه منتشر میشود.

Mostafa NBA
10-09-2009, 16:09
این EA دیگه داره حاله منو به هم میزنه. کم ما رو واسه نکست جن بودنه فیفا ی PC زجر داد که باز این مسخره بازیهاش رو واسه عرضه دمو راه انداخته !

Google Spider
10-09-2009, 16:20
اقا مارو باش

تازه مگه لینکش بیاد در جا میشه بازی کرد

اگه 1 گیگ باشه من می تونم توی 10 ساعت دانلود کنم با اینترنت 256

یعنی فردا سحر باید بازی رو تست کنم پس 1 یا 2 ساعت توفیری نداره فعلا منتظرم

sadeghbb
10-09-2009, 16:22
دوستان کسی جای آموزش remapdevdata رو بلد نیست و نسخه فارسیش؟؟؟
بگردین اینو واسه من پیدا کنید تادموی فیفا10 اومده!!!!
9کره همگی.ممنون

کسی نبود به درد ما برسه!!!!:40::11:

4039
10-09-2009, 16:37
چند ساعت پیش بعضی از کاربران نسخه دمو رو بازی کردن بعضی از فید بک هاشون جالب به نظر میرسه مثلا :
- درجه WORLD CLASS واقعا سخت شده یک نفر میگفت من با چلسی یک صفر از بارسا باختم و با یووه در مقابل مارسی صفر صفر کردم .
- مشکلات سیستم پنالتی که توی ساخت قبلی ( 24 JUNE ) وجود داشت , برطرف شده .
- مشکل پریدن دروازه بان در زمان ضربات ایستگاهی که در نسخه 24 ژوئن وجود داشت درست شده .
- چیزای جدیدی به بازی اضافه شده مثلا داور در حین بازی تلاش میکنه که با توپ برخوردی نداشته باشه .
- هنوز مثل فیفا 09 مشکل فریم ریت که توی بعضی از ورزشگاهها وجود داشت اینجام همونطوره .
- حرکت 360 درجه خیلی عالیه .
- تصاویر ورود بازیکنان به بازی زیاد جالب به نظر نمیرسه .
- انیمیشن های جدیدی در زمان تعویض بازیکنان اضافه شده .
- انیمیشن های جدیدی در بازی به چشم میخوره .
و ....

sadeghbb
10-09-2009, 16:43
نکنه Ea خیال کرده داره انیمیشن میسازه!!!!بابا یکممممممم رو گیم پلی بازی کار کنین!!!!!!

MHSou
10-09-2009, 16:43
سلام؛

دانلود دموی XBox360 فیفا10 به صورت رسمی:

hotman1234
10-09-2009, 16:50
اینو که نمیشه دان کرد. لینک دانش کجاس

MHSou
10-09-2009, 17:01
سلام؛

دموی پی سی به مرحله نهایی تست و رفع باگ ها رسید!

اینو که نمیشه دان کرد. لینک دانش کجاس

دقت کنی می بینی، اینو امتحان کن:

Mostafa NBA
10-09-2009, 17:04
سلام؛

مگه الان موقع رفع باگه خب :13:

hotman1234
10-09-2009, 17:04
سلام؛

دقت کنی می بینی، اینو امتحان کن:

عزیز من میری تو این لینک مینویسه not found.
اگه تک لینک مستقیم اومد برای 360 حتما بزارید ممنون.

MHSou
10-09-2009, 17:09
مگه الان موقع رفع باگه خب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

سلام؛

همینو بگو. یکی از کاربرا تو فروم رسمی گفته بود کار دیگه ای نمیشه کرد صبر کنید، بهش گفته بودن ما ماه ها صبر کردیم! این دو دقیقه اندازه یه سال میگذره!

دموی PS3 دو ساعت و بیست دقیقه تا حداکثر 3 ساعت و بیست دقیقه دیگه میاد و آخرین دمو خواهد بود، نسخه های دموی ژاپنی و آمریکایی 7 روز بعد می آیند!

عزیز من میری تو این لینک مینویسه not found.
اگه تک لینک مستقیم اومد برای 360 حتما بزارید ممنون.

بله درست میگید صدای همه هم در اومده بخاطر این!

احتمالا دمو تا 1ساعت و 6 دقیقه و 27 ثانیه دیگه برای PC می آید

khelane
10-09-2009, 17:32
من که میرم کانتر بازی مکینم خدا وکیلی کف کردم ای خدا

amin 2010
10-09-2009, 17:37
فکر کنم رکورد تعداد اسپم تو این تاپیک طی این 24 ساعت گذشته شکسته شد.سوال:این لینک دانلود بازی برای 360 چجوری باید دانلودش کرد؟؟گزینه ای برای دانلود ندیدم.

MHSou
10-09-2009, 17:41
سلام؛

من برای لوک پیغام خصوصی دادم:

مشاهده عکس بزرگتر:

فکر کنم رکورد تعداد اسپم تو این تاپیک طی این 24 ساعت گذشته شکسته شد.سوال:این لینک دانلود بازی برای 360 چجوری باید دانلودش کرد؟؟گزینه ای برای دانلود ندیدم.

شما برو تو فروم رسمی تاپیک دموی بازی می فهمی اسپم چیه، از سرعت اینترنت بگیر تا FIFA 95 اونجا هست.

Mostafa NBA
10-09-2009, 17:47
سلام؛

من برای لوک پیغام خصوصی دادم:

مشاهده عکس بزرگتر:

شما برو تو فروم رسمی تاپیک دموی بازی می فهمی اسپم چیه، از سرعت اینترنت بگیر تا FIFA 95 اونجا هست.

خسته نباشی.عجب سواله خوبی پرسیدی :31: . لوک ما منتظریم. دموی فیفا کجاست ؟ :27::31::31:

Google Spider
10-09-2009, 17:53
خدا ما مردیییم

هر چی می خوام برم نمی تونم . همین جا هستم .

MHSou
10-09-2009, 18:03
خسته نباشی.عجب سواله خوبی پرسیدی :31: . لوک ما منتظریم. دموی فیفا کجاست ؟ :27::31::31:

سلام؛

خب چی بگم، میخوای فحش بدم؟!:31::31::31:

انگار لوک وقتی داشته میومده محل کارش دمو از دستش افتاده و گم شده!

رومیلی گفته می تونید Repley هاتون رو در جهان فوتبال آپ کنین، در حالی که دمویی وجود نداره:20:

یکی از اعضای فروم رسمی هم از نسخه XBox360 خیلی خوشش نیومده و گفته معامله بزرگی نبود

جدیدترین خبر که آدم با خوندنش یاد این بچه ها میوفته که میگن "مامان مامان یه ذره دیگه بازی کنم":

"@akshaykr88 We're looking at the PC demo at the moment, possible last-gasp install issue. I'll update soon..."
ما داریم برای آخرین بازی دمو رو مرور می کنیم، آخراشه، بزودی آپدیت میشم

منبع: Twitter

دمو حداکثر تا یک ساعت دیگه منتشر میشه، فروم رسمی داره شلوغ ترین روزش رو در سال سپری می کنه بیش از 1020 نفر آنلاین هستن، حتی پیتر مور هم آنلاینه، تاپیک دموی FIFA 10 به 1613 پست رسیده و هر لحظه داره بیشتر میشه، دموی فیفا10 بزودی منتشر میشود!

الان دیوید آنلاینه ولی لوک هنوز هم خوابیده، شاید پسووردش رو گم کرده!

15 ساعت گذشته ولی خبری نیست، من باورم نمیشه از ساعت 3 نیمه شب تا الان که 3:49 هست سر کارم

Mostafa NBA
10-09-2009, 18:25
15 ساعت گذشته ولی خبری نیست، من باورم نمیشه از ساعت 3 نیمه شب تا الان که 3:49 هست سر کارم

منم باورم نمیشه. تازه فکر کن منو خیلی های دیگه از صبح داریم رفرش میزنیم :31::31:

Toranj_mhg
10-09-2009, 18:28
آقا من زیاد تو این تاپیک نمی یام می خواستم بدونم درست متوجه شدم که دمویی که قراره بیاد و دانلود کنیم مال فیفا نکست هست؟ یعنی میشه با pc فیفا نکست بازی کرد؟؟؟!!

MHSou
10-09-2009, 18:29
منم باورم نمیشه. تازه فکر کن منو خیلی های دیگه از صبح داریم رفرش میزنیم :31::31:

سلام؛

منم همینطور

آقا من زیاد تو این تاپیک نمی یام می خواستم بدونم درست متوجه شدم که دمویی که قراره بیاد و دانلود کنیم مال فیفا نکست هست؟ یعنی میشه با pc فیفا نکست بازی کرد؟؟؟!!

نخیر نسخه PC نکست نیست.

Mostafa NBA
10-09-2009, 18:32
طبق آخرین خبر از سایت رسمی EA , انتشار دمو به یک شنبه 13 سپتامبر موکول شد. دلیل این کار به گفته ی لوک اینه که میگه چون در ایران الان روز های قدر و شهادت علی ع هستش میخوایم بزاریم واسه بعد شهادت !

:دی :دی :دی

MHSou
10-09-2009, 18:43
طبق آخرین خبر از سایت رسمی EA , انتشار دمو به یک شنبه 13 سپتامبر موکول شد. دلیل این کار به گفته ی لوک اینه که میگه چون در ایران الان روز های قدر و شهادت علی ع هستش میخوایم بزاریم واسه بعد شهادت !

:دی :دی :دی

سلام؛

ها؟ طبعا باید یه چیزی پرونده باشی چون تو فروم رسمی چیزی جز اسپم نمی بینم، یه احمقی هم اونجا دائم داره یه لینک فیک میذاره، هر چی هم بهش میگیم نذار ادامه میده.

دموی بازی احتمالا بعد از ریلیز نسخه اصلی میاد، حدس میزنم الان Elendil1 داره با XBox360 دمو رو بازی می کنه!:10:

Mostafa NBA
10-09-2009, 18:51
سلام؛

ها؟ طبعا باید یه چیزی پرونده باشی چون تو فروم رسمی چیزی جز اسپم نمی بینم، یه احمقی هم اونجا دائم داره یه لینک فیک میذاره، هر چی هم بهش میگیم نذار ادامه میده.

دموی بازی احتمالا بعد از ریلیز نسخه اصلی میاد، حدس میزنم الان Elendil1 داره با XBox360 دمو رو بازی می کنه!:10:

بابا تو دیگه کی هستی !! :18: حرفمو باور کردی :27::31:

خوش به حالش میبینم پیداش نیست :21:

MHSou
10-09-2009, 18:57
سلام؛

مثل این که لوک بیدار شده و الان هم آنلاینه!

رومیلی گفته مراحل تست دمو تموم شده و در اسرع وقت دمو رو آپلود میکنم.

EA_LukeDidd [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EA - FIFA

Current Activity: Creating Thread FIFA 10 PC

Mostafa NBA
10-09-2009, 19:03
بلاخره دمو FIFA 10 PC منتشر شد.این متن رو جناب Luke در فروم رسمی EA همین الان گذاشت. حجم دمو 2.16 گیگ:18: :

Hi All

I'm pleased to announce that you can now download the FIFA 10 PC demo from here:

English, French, Italian, Germany and Spanish Demo Version here:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Russian, Czech, Hungarian and Polish Demo Version here: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Note: When extracting the demo from its folder, please ensure you choose you folder to extract to, in order to keep the demo install tidy. This will be done by selection your destination folder.

Enjoy!

Wayne Rooney
10-09-2009, 19:04
حجم فایل 2.16 گیگابایت هست !!!!!!!! فکر کنم بازی اصلی روی 2 تا دی وی دی بیاد بیرون ...

MHSou
10-09-2009, 19:04
سلام؛

دموی قابل بازی فیفا 10 PC منتشر شد!

English, French, Italian, Germany and Spanish Demo Version here: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Russian, Czech, Hungarian and Polish Demo Version here: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Note: When extracting the demo from its folder, please ensure you choose you folder to extract to, in order to keep the demo install tidy. This will be done by selection your destination folder.
نکته: وقتی دمو را Extract می کنید، ترجیحا یک فولدر را برای Extract شدن انتخاب کرده، تا نصب دمو را منظم کنید. نصب دمو با انتخاب مقصد توسط شما به پایان می رسد.

Enjoy!

این پست به مرور زمان تکمیل می گردد.

Vamp!r3
10-09-2009, 19:05
ويرايش شد...

FCBarcelona.ir
10-09-2009, 19:07
چه خبره چه حجمی داره این! خود بازی پس چند گیگه؟
لینک قطعی سالمه دیگه نه؟

Mostafa NBA
10-09-2009, 19:10
چه خبره چه حجمی داره این! خود بازی پس چند گیگه؟
لینک قطعی سالمه دیگه نه؟

بله سالمه. لینکی هست که جناب Luke گذاشته حاجی :31:

منم 512 دارم ولی نمیتونم 2 گیگ دانلود کنم.باید برم کافی نت ها رو چرخ بزنم.

Wayne Rooney
10-09-2009, 19:11
توی انجمن سایت فیفا یارو گفته 8 دقیقه ای دانلود کرده ... کندترین اینترنت شخصی که توی انجمن هست 5 ساعت دیگه دمو براش دانلود شده !!! من زدم دانلود ، 23 ساعت مونده تا دانلود بشه :4: ...حجم بالا به خاطر 5 زبانه بودنه دمو هست « این رو خود لوک گفته » ...

fouad-pes
10-09-2009, 19:17
کسی میتونه اینو به rar یا zip تبدیل کنه؟

Google Spider
10-09-2009, 19:30
بسم الله
خوب من گداشتم برای دانلود

256 نا محدود دارم .

با IDM دانلود می کنم الان زده 25 ساعت . خدا رحم کنه

Elendil1
10-09-2009, 19:30
سلام :دی !! من دارم دموی X360 رو dl میکنم ، صبح بیرون بودم برگشتن خوابم برد و دیر بلند شدم :دی !!! و عصر تازه گذاشتم دانلود بشه ، 9 تا لینکه رپیدشر هست! تا فردا میام براتون تعریف می کنم چطور بود !

خدا بخواد از پس فردا هم دانلود دموی PC رو شروع می کنیم :دی !

فعلآ...

Google Spider
10-09-2009, 19:38
خوب مثل اینکه IDM رس سرعت رو داره می کشه :41:. لیمیت (limit) کردم سرعت رو :46:.

الان با 20 کیلو بایت بر ثانیه داره دانلود میکنه . که 31 ساعت دیگه تموم میشه :18: .

یعنی صبح روز شنبه می تونم بازی کنم . :27:

مهدي.ف
10-09-2009, 19:42
بسم الله
خوب من گداشتم برای دانلود

256 نا محدود دارم .

با IDM دانلود می کنم الان زده 25 ساعت . خدا رحم کنه
میگم منم با idmدان میکنم ولی حجمش نامعلومه میگید ادامه بدم یانه با ماشین حساب حساب کردم حدود 7 ساعت دیگه تمومه میتونم بعداز سحر بازی کنم:31:
می گم اینی که تو امضات توپ خورده تو صورتش هنوز زندس

khelane
10-09-2009, 19:48
دوستانی که نمیتونن این حجم رو دانلود کن تافردا دهن رو جیگر بزارن انشااله..... یکی مثل" razor فقط زبون انگلیسی رو برامون میزاره اینجوری حجم میاد پایئن من که بزارم برای دانلود شاید روز شنبه دانلودش کنه حالم گرفته شد تاببینیم چی میشه .2.2 گیگ کجاست وای

Google Spider
10-09-2009, 19:51
میگم منم با idmدان میکنم ولی حجمش نامعلومه میگید ادامه بدم یانه با ماشین حساب حساب کردم حدود 7 ساعت دیگه تمومه میتونم بعداز سحر بازی کنم:31:

نه اقا دقت کن

من دارم با IDM دانلود میکنم . همون اول نشون داد 2.16 گیگ:46:

شاید اشتباه میکنی .:13:

در ضمن سرعتت مگه چنده که زده 7 ساعت . مگه اینترنت 1024 داری :18:

مهدي.ف
10-09-2009, 19:55
نه اقا دقت کن

من دارم با IDM دانلود میکنم . همون اول نشون داد 2.16 گیگ:46:

شاید اشتباه میکنی .:13:

در ضمن سرعتت مگه چنده که زده 7 ساعت . مگه اینترنت 1024 داری :18:
هی یادش بخیر من یه زمانی گرگان زندگی میکردم ولی اصلا یه بارم نیومدم گنبد:31:
اخه نشونه هاش درسته یه فایل exe هست دیگه. ها. اره ایتترنتم 1026ه یعنی فکر کنم:5:
مدیران محترم اگه میخواهید اینا رو پاک کنید بزارید یه هفته باشه شاید یکی مشکله مارو داشته باشه
الان من جواب پست بعد از خودمو میدم من باسرعت 80تا90 دارم دان میکنم 7ساعت طول میکشه

khelane
10-09-2009, 19:56
دوستان من الان میرم به کافی نت دوستم سرعتش 256 هستش سرعت دانلودش تا 40 کیلوبایت میرسه ببینیم چی میشه

Mostafa NBA
10-09-2009, 20:06
من رفتم کافی نت همشون گفتن دانلود نمیکنیم حجمش زیاده و اگر دانلود کنن هر مگ رو 15 تومن میگرن که به عبارتی 2 گیگ میشه 30 هزار تومن

hotman1234
10-09-2009, 20:14
لینک دانلود مستقیم دمو برای 360 نیومد.
راستی آدرس این فرومی که دوست عزیزمون توش به LUKE نامه داده بود چی هست؟
ممنون

Google Spider
10-09-2009, 20:19
می گم اینی که تو امضات توپ خورده تو صورتش هنوز زندس

هی یادش بخیر من یه زمانی گرگان زندگی میکردم ولی اصلا یه بارم نیومدم گنبد:31:
اخه نشونه هاش درسته یه فایل exe هست دیگه. ها. اره ایتترنتم 1026ه یعنی فکر کنم:5:
مدیران محترم اگه میخواهید اینا رو پاک کنید بزارید یه هفته باشه شاید یکی مشکله مارو داشته باشه
الان من جواب پست بعد از خودمو میدم من باسرعت 80تا90 دارم دان میکنم 7ساعت طول میکشه

اولا نمی دونم چه به سرش اومده شاید هم یارو وقتی توپ خورده تو سرش سکته مغزی کرده باشه :31:

کلا گرگانی ها با ما لج هستن تو استان همه میدونن :31:

سرعتت درسته یعنی 3 برابر من هستی که میشه 768 . مگه بالای 512 میدن :18:

Vamp!r3
10-09-2009, 20:51
من نسخه PC را دارم باسرعت 90 دان ميكنم...الان 20 درصد رفته...6 ساعت و نيم ديگه هم تمومه...:31:

مهدي.ف
10-09-2009, 20:51
راستی من یه چیزی رو در باره ی این دم. ها نمیدونم یعنی با این دمو هر چندتا بازی که می خوایم میتونیم انجام بدیم یا محدوده چه تیم هایی توی این دمو هستند لطفا یکی توضیح بده

Spaniuly
10-09-2009, 21:03

این هم عکسی از اشلی کول عکس هر بازیکنی که بخواهید رو بذارم ولی کلا قیافه ها امسال هم جالب نیستند.

راستی دموی PS3 هم لحظاتی قبل برای دانلود گذاشته شد

MHSou
10-09-2009, 21:05
لینک دانلود مستقیم دمو برای 360 نیومد.
راستی آدرس این فرومی که دوست عزیزمون توش به LUKE نامه داده بود چی هست؟
ممنون

فروم رسمی بازی

MHSou
10-09-2009, 21:12
سلام؛

چند تا از گل هایی که در دموی نکست زده شده:

Best goal I scored in the few games I played:
FIFA 10 DEMO: Chelsea 2 - 1 Bayern München | EASPORTS Football World

Unlucky free kick, terrible ai:
FIFA 10 DEMO: Barcelona 2 - 0 Juventus | EASPORTS Football World

Pretty average goal from a corner:
FIFA 10 DEMO: Barcelona 4 - 2 Juventus | EASPORTS Football World

Not a good goal, this seemed far to easy to do though:
FIFA 10 DEMO: Chelsea 1 - 0 Bayern München | EASPORTS Football World

در ضمن یکی دمو رو تو 3 دقیقه دانلود کرده:18:

mohammad66
10-09-2009, 21:29
نمیشه این دومو را زبان هاشو جدا کرد
فقط ENG کافیه (2گیگ خیلیه)

MHSou
10-09-2009, 21:39
سلام؛

این ادامه همون پستی هست که دوست عزیزمون کراوزر گذاشته بودن!:10:

منبع:

در ضمن دوستانی که میخوان دمو رو خودشون و با حجم کمتر دان کنن احتمالا باید تا انتشار دموی US منتظر بمونن.

h_13691990
10-09-2009, 21:45
دموی ایکس باکس ریجنهاش فرق میکنه؟؟

Vamp!r3
10-09-2009, 22:00
دموی ایکس باکس ریجنهاش فرق میکنه؟؟
نه...روي همه ريجن ها مياد...

bahador2009
10-09-2009, 22:04
دوستان یه لینک درست و حسابی واسه دانلود نیست؟

Spaniuly
10-09-2009, 22:12
Minimum Requirements

CPU: 2.4 GHz - single-core
RAM: 512 MB (XP) or 1 GB Vista
GPU: GeForce 6600 or greater, ATI Radeon 9800 Pro or greater, Supports shader model 2.0 or above
VRAM:128 MB
Video: DirectX 9.0c compatible
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Optical Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Disk: 4.4 GB or more free space
Internet: Broadband connection required for Installation and Online Play

Recommended Requirements

CPU: 3.2 GHz single-core or 2.4 GHz dual-core
RAM: 1 GB (XP) or 2GB Vista
GPU: GeForce 7800 or greater, ATI Radeon x1800 or greater, Supports shader model 2.0 or above
VRAM: 256 MB
Video: DirectX 9.0c compatible
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Optical Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Disk: 4.4 GB or more free space
Internet: Broadband connection required for Installation and Online Play

دوستان یه لینک درست و حسابی واسه دانلود نیست؟

هست توی پست اول هم گذاشتم تا بچه ها مجبور نباشن بگردن دنبالش

دانلود دموی XBOX360 با حجم 979 مگابایت - لینک دانلود از طریق کامپیوتر:

mohammad66
10-09-2009, 22:30
لینک کم حجم برای PC اگه دارین بزارین

Spaniuly
10-09-2009, 22:42
لینک کم حجم برای PC اگه دارین بزارین

فعلا خبری نیست ولی به محض اینکه منتشر بشه لینک گذاری میشه

پست اول همچنان در حال به روز رسانی می باشد...

ali_ranger22
10-09-2009, 22:51
من نمی دونم چرا اینقدر جوش می زنید که دانلود کنید !!؟
یکی دو روز دیگه بازار پر میشه از این دمو برین راحت بخرین !

Elendil1
10-09-2009, 22:54
من نمی دونم چرا اینقدر جوش می زنید که دانلود کنید !!؟
یکی دو روز دیگه بازار پر میشه از این دمو برین راحت بخرین !

کدوم بازار ؟ اگر آدرس بدی خیلی ممنون میشم ، گره کاره خیلی از بچه های تاپیک رو هم باز می کنی !

khelane
10-09-2009, 22:55
nکی تا حلا دانش کرده

Elendil1
10-09-2009, 23:43
دانلود دمو برای XBOX360 از تورنت !

nکی تا حلا دانش کرده

فردا دانلود نسخه ی نکست تمام میشه ! میام تعریف می کنم ! :دی !

MHSou
11-09-2009, 01:53
سلام؛

سایت FIFA 10 پس از مدتی طولانی حتی یک تغییر هم نکرده و لینک دانلود دمو از این سایت تا 2، 3 روز دیگر قرار داده خواهد شد!:46:

Masoud King
11-09-2009, 02:53
سلام!
همونطور که از قبل مشخص بود نسخه PC چیز خوبی از آب در نیومده!!
حجم زیاد دمو هم به دلیل زبان ها و همچنین وجود آهنگ های بیشتری در نسخه دمو هستش!!
نسبت به پارسال سیستم مورد نیاز بازی تفائتی نکرده!!
2 گیگ خیلی نامردی هستش!
بتمن هم 2 گیگ این فیفای PC هم 2 گیگ : دی
نسخه نکست هم به نظر اکثر کاربرای فروم رسمی فیفا عالی بوده و برخی نوشته بودن که باگی رو در گیم پلی بازی نتونستن پیدا کنن!!!
اینم یه عکس جالب:

Mostafa NBA
11-09-2009, 04:00
اینم یه عکس جالب:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2Fimg71%2F5632%2Fffa.png)

لینک عکس قیلتره. از این لینک استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطرف اینترنتش 100 مگابیت بوده ها :18::18:

Spaniuly
11-09-2009, 08:23
البته سیستم مورد نیاز بازی که چند پست بالاتر قرار داده شده هم برای دمو هست و هم برای بازی اصلی تنها تفاوت در میزان فضای مورد نیاز هارد دیسک هست که برای بازی اصلی متناسب با ورژن بازی تغییر خواهد کرد البته امیدوارم نسخه تک زبانه توی یک DVD جا بگیره این جوری هر ورژنی که بیاد براحتی به ورژن تک زبانه تبدیل میشه.

متاسفانه با توجه به عکس هایی که از نسخه دمو گرفته شده بازی فیفا 10 کارنت به لحاظ ظاهری کوچکترین تفاوتی با 09 نکرده. فقط باقی می مونه گیم پلی که من راضی هستم گیم پلی فیفا 10 کارنت درست مثل گیم پلی 09 نکست باشه.

با مسعود هم کاملا موافقم EA کارای عجیب غریب زیاد انجام میده یکیش افزایش غیر منطقی دمو هست که هر ساله به صورت سرسام آوری افزایش پیدا میکنه ساده بگم تصاعدی هندسی با قدر نسبت 2 میره جلو دمو فیفا 08 حدود 400 مگ حجم داشت دمو 09 حدودا 800 مگ (یه ذره کمتر) و حالا دمو فیفا 10 شده 2 گیگ فراموش نکنید که دمو فیفا 09 هم آهنگ کم نداشت تعداد زبان هاش هم خیلی بیشتر از 5 تا بود دست کم 14 تا زبان داشت دمو فیفا 09

یکی از بچه ها قول داده برام بفرسته اگه موفق بشم بازی رو تا حد زیادی کم حجم کنم و زبان های انگلیسی و فایل های موزیک بازی رو حذف کنم و بتونم حجم رو تا 200 مگ کاهش بدم قول میدم بدم بیرون آپلود کنن و لینک رو بذارم توی همین جا. به هر حال حس فوتبال هست و بازی کردن فوتبال های پارسالی دیگه فاز نمیده. کاش امروز که جمعه بود می تونستیم بازی کنیم حیف شد

Little Sparrow
11-09-2009, 09:53
اسکرین شات های جدید این بازی:

امیدوارم خوشتون اومده باشه.
موفق باشید.

mf.designing
11-09-2009, 10:22
اینم دمو نسخه ی PC از رپیدشیر :

FIFA 10 [2009/DEMO] | PC GAME | Developer: EA Canada

Genres: Sport (Soccer) / 3D | Publisher: Electronic Arts | Language: English

Minimum system requirements:
Processor: 2.4 GHz (single core)
RAM: 512 MB in Windows XP or 1 GB in Windows Vista
Video Card: GeForce 6600 or better, ATI Radeon 9800 Pro or better, with support for Shader 2.0, with embedded memory of 128 MB, with support for DirectX 9.0c
Sound: with support for DirectX 9.0c
Input devices: keyboard or a gamepad with two mini-joysticks

Recommended system requirements:
Processor: 3.2 GHz (single core) or 2.4 GHz (dual core)
RAM: 1 GB (XP) or 2GB (Vista)
Video Card: GeForce 7800 or better, ATI Radeon x1800 or better with Shader 2.0 support, with built-in memory, 256 MB, with support for DirectX 9.0c
Sound: with support for DirectX 9.0c
Input devices: keyboard or a gamepad with two mini-joysticks

شرمنه که لینکهارو اصلاح نکردم و همینجوری گذاشتم

پسورد فایل :

Spaniuly
11-09-2009, 10:27

تب فیفا : تب فیفا بگیرید با بردن یک نفر توی xbox LIVE

کفش های شوتر : 5 گل رو توی یک ورزشگاه از طریق شوت به ثمر برسونید.

روی تیر دروازه :‌ یک گل رو از منطقه سانتر به ثمر برسونید که پس از برخورد به تیرک راهی دروازه بشه.

فیلمبردار : یک ویدیو را برای EA SPorts آپلود کنید.

زور آزمایی کوچیکه با بزرگه : تم پنج ستاره رو با یه تیم نیم ستاره شکست بدید.

بفرستش بیرون : وقتی توی xbox LIVE و درجه سختی پروفشنال بازی می کنید. 10 نفره برنده بشید.

برنده کاپ : تورنومنت 16 تیمی رو با یک تیم تک ستاره توی دیفیکالتی پروفشنال فتح کنید.

پیشنهاد دهنده : 50 تا بازیکن توی منیجر مود بخرید.

چالش مربیگری : مود مربیگری را بدون اینکه حتی یک بازی را Quick Sim کنید فتح کنید.

دوست خوب : یک پاس گل برای دوستتان محیا کنید.

طرفدار واقعی : 50 ساعت فیفا رو بازی کنید.

بهترین مسافرت : توی تمام ورزشگاه ها یک بار بازی کنید و برنده بشید.

فول کنترل : یک بازی رو با تنظیمات اولیه دستی ببرید.

صدر جدول : یک بازی را در لیگ دوستانه ببرید.

عکاس : یک اسکرین شات برای EA Sports آپلود کنید.

2500 امتیاز : توی بازی ها 2500 امتیاز و 5 Badges رو ببرید

یک ستاره خلق می شود : ویرتوال پرو رو بازی کنید.

دور دنیا :‌ با یکی از تیم های تمام لیگ های موجود بازی کرده و برنده شوید.

همیشه در دسترس : مود BAP رو بدون اینکه Sim کنید ببرید.

آوانس : توی xbox LIVE توی یک بازی Ranked با تیمی ضعیف تر از حریف برنده شوید.

دارم ویرایش می کنم نقل قول نکنید این پست رو....

4039
11-09-2009, 11:25
همونطور که مسعود گفت تقریبا همه از این نسخه راضی هستن و اکثرا شناور شدن بیشتر بازیو مطرح میکنن همینطور مساله بسیار مهم respose time که گفته میشه بهتر شده و موارد دیگه .
اما باگها و مشکلاتی در نسخه xbox 360 به چشم خورده که امیدواریم در نسخه نهایی فیکس بشن . بعنوان مثال :
- هنوز امکان انتخاب بازیکن برای ارسال کرنر وجود نداره .
- مشکل فریم ریت هنوز در این نسخه به چشم میخوره .
- آیکن continue play در زمان آوانتاژ داور دیر ظاهر میشه یا اصلا ظاهر نمیشه .
- در زمان زدن ضربات پنالتی پنجره مربوط به نتایج ضربات پنالتی کمی روی نمودار قدرت ضربه شوت رو میپوشونه .
- در زمانی که دروازه بان کارت قرمز میگیره در زمان تعویض کنسول کرش میکنه .
- در مواردی در زمان زدن ضربات ایستگاهی بازی فریز میشه .
- ریتینگ بعضی از دروازه بانها خیلی عجیبه مثل پیتر چک که نمره 60 بهش اختصاص داده شده .
- در بعضی از مواقع توپ از میان تور عبور میکنه و بدتر اینکه داور هم گلو قبول نمیکنه .
- این باگ نیست اما خیلی گزارش شده : دروازه بان به راحتی با ضربه چیپ مغلوب میشه .
- در بعضی از موارد توپ از بازیکن فاصله میگیره ( در 10 بازی 3 بار این اتفاق افتاده ) .
بعضی از مشکلات بازی :
- داورها در عالم واقع برای کرنر شدن و یا اوت شدن توپ سوت نمیزنن .
- کات توپ در سانترها خیلی زیاده .

باگها و مشکلات دیگه ای هم وجود داره که اگه دوست داشتین اونا رو توضیح بدم .

bahador2009
11-09-2009, 11:53
دانلود دمو از سرورهای GAMING ACCESS

Mostafa NBA
11-09-2009, 12:00
دموی فیفا نسخه ی PC دانلود شد که کاش دانلود نمیشد.

از نظر گرافیک همچنان بارز ترین مشکل فیفاست یعنی جوری که آدم رغبتش نمیاد بازی کنه.وای چقدر گرافیکش مسخرست.

تنها نو آوری بازی همون حرکت 360 درجست که شناور تر کرده بازی رو ولی به نظر من حرکت 360 درجه در نسخه کنسول خیلی جالب تر و کاربردی تر بود.

در کل اگر نمیتونید دمو رو دانلود کنید باید بگم که چیزه زیادی رو از دست ندادید.

Spaniuly
11-09-2009, 12:08
کاش نسخه کم حجکش رو یکی بذاره لینک مستقیم دمو که از همه لینکهای دیگه بهتره هم Resume ساپورت می کنه هم مطمئنه

samank
11-09-2009, 12:24
من از نسخه 2009 با فیفا آشنا شدم و زیاد خوب نبود ولی خوبی های زیادی داشت که باعث شد ازش خوشم بیاد و فقط فیفا بازی کنم اونم با وجود مشکلاتش تو نسخه pc .
حالاامروز دموی fifa 10 رو هم دانلود کردم وافعا افتضاح بود تو عمرم فوتبال به این مسخرگی ندیده بودم باز به نظر من نسخه 09 فیفا بهتر بود تا این .

4039
11-09-2009, 12:42
موارد دیگه ای از باگها و مشکلات بازی در نسخه XBOX 360 :
- توی بعضی از حرکات و انیمیشن های بازیکنان پرش دیده شده مثل ثانیه 8 این ویدئو ( پای مسی ):

- اشتباه در کات سن مربوط به جشن بعد از پیروزی : در ضربات پالتی بعد از اینکه دروازه بان من آخرین توپو مهار کرد و موجب پیروزی تیم ما شد بجای اینکه دروازه بان خوشحالی کنه کسی که آخرین ضربه پنالتی تیم ما رو زده بود خوشحالی میکرد .
- پرتاب کننده اوت بجای اینکه برای پرتاب اوت پشت خط اوت وایسته توی زمین وایستاده بود اونم خیلی زیاد .
- یک انیمیشن عجیب در زمان دفاع کردن از طریق دکمه LT .
- مشکل ناپید شدن پنجره زمان و نتیجه بازی . علاوه بر این من وقتی دکمه توقف بازی رو فشار دادم هیچ گزینه ای برای انتخاب کردن وجود نداشت من دکمه استارت رو زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و نهایتا مجبور شدم از بازی خارج بشم .
- مشکل گزارشگری . هنوز گزارشگر بعضی وقتا حرفهای بی ربط میزنه مثلا گزارشگر گفت من توپو توسط مدافعین حریف لو دادم در صورتیکه من مشخصا توپو به بازیکن خودی پاس دادم .یا مثلا در زمان زدن پنالتی من توپو به وسط دروازه فرستادم اما مارتین تیلور فریاد زد من توپو به گوشه دروازه فرستادم و موارد دیگه
- موضوع هوش مصنوعی بازی در ضربه ایستگاهی .زمانیکه شما در مقابل کامپیوتر دارین بازی میکنید و کامپیوتر صاحب یک ضربه ایستگاهی میشه , شما میتونید جلوی نزدیکترین بازیکن حریف وایستین با این وجود کامپیوتر بازم توپو به همون بازیکن میده و شما راحت میتونین توپو صاحب بشین ( این حالت معمولا در موقعیتهای 2 on ا1 تفاق میفته .
- اشتباهات ناشیانه دروازه بانها . این اشتباهات زیاد توی بازی رخ میده مثلا بعضی وقتا دروازه بانا توپو توی دروازه خودی مشت میکنن بعضیا وقتا اونا سانترها و شوتهایی که جلو چشمشونه رو نمیبینن و توپو وارد دروازه میشه . این کلیپ 5 ثانیه ای رو ببینین :

بعضی وقتام توپ از وسط بدن دروازه بان عبور میکنه و وارد دروازه میشه .
- گل کردن خیلی راحت ضربات ایستگاهی .
- من سه تا گل توی چند تا بازی آخرم از فاصله 30 یاری ( حدود 27 -28 متر ) زدم . با بعضی از بازیکنا میشه این کار رو انجام داد
- بعضی وقتا خود کامپیوتر بصورت اتوماتیک برام ضربه ایستگاهی میزنه .
-تاخیر در replay ها . منو یاد pes 2008 میندازه .
- و چند مورد دیگه

mes que un club
11-09-2009, 13:01
سلام خوب اینم لینک مستقیم دمو.

Behnam_o2
11-09-2009, 13:02
اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!:18:

UP-SNAKE
11-09-2009, 13:05
موارد دیگه ای از باگها و مشکلات بازی در نسخه XBOX 360 :
- توی بعضی از حرکات و انیمیشن های بازیکنان پرش دیده شده مثل ثانیه 8 این ویدئو ( پای مسی ):

- اشتباه در کات سن مربوط به جشن بعد از پیروزی : در ضربات پالتی بعد از اینکه دروازه بان من آخرین توپو مهار کرد و موجب پیروزی تیم ما شد بجای اینکه دروازه بان خوشحالی کنه کسی که آخرین ضربه پنالتی تیم ما رو زده بود خوشحالی میکرد .
- پرتاب کننده اوت بجای اینکه برای پرتاب اوت پشت خط اوت وایسته توی زمین وایستاده بود اونم خیلی زیاد .
- یک انیمیشن عجیب در زمان دفاع کردن از طریق دکمه LT .
- مشکل ناپید شدن پنجره زمان و نتیجه بازی . علاوه بر این من وقتی دکمه توقف بازی رو فشار دادم هیچ گزینه ای برای انتخاب کردن وجود نداشت من دکمه استارت رو زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و نهایتا مجبور شدم از بازی خارج بشم .
- مشکل گزارشگری . هنوز گزارشگر بعضی وقتا حرفهای بی ربط میزنه مثلا گزارشگر گفت من توپو توسط مدافعین حریف لو دادم در صورتیکه من مشخصا توپو به بازیکن خودی پاس دادم .یا مثلا در زمان زدن پنالتی من توپو به وسط دروازه فرستادم اما مارتین تیلور فریاد زد من توپو به گوشه دروازه فرستادم و موارد دیگه
- موضوع هوش مصنوعی بازی در ضربه ایستگاهی .زمانیکه شما در مقابل کامپیوتر دارین بازی میکنید و کامپیوتر صاحب یک ضربه ایستگاهی میشه , شما میتونید جلوی نزدیکترین بازیکن حریف وایستین با این وجود کامپیوتر بازم توپو به همون بازیکن میده و شما راحت میتونین توپو صاحب بشین ( این حالت معمولا در موقعیتهای 2 on ا1 تفاق میفته .
- اشتباهات ناشیانه دروازه بانها . این اشتباهات زیاد توی بازی رخ میده مثلا بعضی وقتا دروازه بانا توپو توی دروازه خودی مشت میکنن بعضیا وقتا اونا سانترها و شوتهایی که جلو چشمشونه رو نمیبینن و توپو وارد دروازه میشه . این کلیپ 5 ثانیه ای رو ببینین :

بعضی وقتام توپ از وسط بدن دروازه بان عبور میکنه و وارد دروازه میشه .
- گل کردن خیلی راحت ضربات ایستگاهی .
- من سه تا گل توی چند تا بازی آخرم از فاصله 30 یاری ( حدود 27 -28 متر ) زدم . با بعضی از بازیکنا میشه این کار رو انجام داد
- بعضی وقتا خود کامپیوتر بصورت اتوماتیک برام ضربه ایستگاهی میزنه .
-تاخیر در replay ها . منو یاد pes 2008 میندازه .
- و چند مورد دیگه

جدی پس fifa هم خيلی پيشرفت کرده

4039
11-09-2009, 13:33
خواهش میکنم دوباره بحث تخریب این دو بازیو وسط نکشین به اندازه کافی تاپیک pes 2010 با این مسائل خراب شد لطف کنین رعایت کنین اینجا هم خراب نشه .
اما این باگهایی که توی بازی مشاهده شده اینجور نیست که توی هر بازی اتفاق بیفته خیلی هاش کم پیش میاد . فقط این چند مورد خیلی گزارش شده ( البته در سطح میلیونها گیمر این دمو ) : یکی هوش و اشتباهات فاحش دروازه بان که زیاد گزارش شده .یک مورد شوتهای راه دور که از این طریق توسط بعضی از بازیکنا مثل لمپارد میشه صاحب گلهای مفتی شد , کاربرا میگن اگه چند ساعت بازی کنین از هر چند شوت دور یکیشو میتونین گل کنین ( البته با بازیکنان شوت زن ) . و یکی هم گزارشهای بی ربط گزارشگر که برای ما که فارسی زبون هستیم چندان فرقی نمیکنه .

ali_ranger22
11-09-2009, 13:56
این EA هر دوسال یه بار تو بعضی بازی هاش یه تحولی ایجاد میکنه مثلا 09 نسبت به 08 واقعا یه جهش بود ولی مثل اینکه امسال اون جهش اتفاق نیفتاده

pasia
11-09-2009, 14:16
ببخشید من تو ps3 fifa 09 مشکال اوانتاژ داور دارم که مطلقا اوانتاژ نمیده تو fifa 10 اینطوریه ؟

a.asgharpour
11-09-2009, 15:57
با درود

خوب من دمو نسخه pc را دانلود کردم بعد از یک ساعت ور رفتن و بازی کردن اینها نظرات من نسبت به fifa10 میباشد :

1-گیم پلی بسیار پیشرفت داشته نسبت به 09 اضافه شدن بسیار از انیمشن ها که به ریتم بازی فضای خاصی میده و همچنین تکنیک هایی که اضافه شده معمولا تو هر بازی بازیکنان بزرگ مثل دل پیرو و مسی و انیستا و... مدام از اینها استفاده میکنند

2-گرافیک بازی بهبود داشته ولی نه خیلی عالی

3-اضافه شدن control به قسمت منو که شما حتی وسط بازی هم می توانید دکمه های دسته یا کیبورد را عوض کنید دیگر مشکلات کذایی که با دسته داشتیم را در این نسخه ندازیم

اما بدترین قسمتی که تو ذوق ادم می زند طراحی چمن ورزشگاه است بسیار بد طراحی شده است نور بازی بسیار بالا است قسمت دوربین ها هیچ پیشرفتی نداشته

و در کل خیلی بهتر از این میتوانستند روی این نسخه کار کنند .

ricky_madrid
11-09-2009, 16:26
سلام
باز مثل اینکه نا امید کننده بوده فیفا
دمو ایکس باکسشم خیلی مشکل دار بوده
من دمو 09 ایکس باکسم بازی کردم
ولی مشکل این بودش که
مشکلات دمو تو نسخه اصلی حل نشده بود
حالا میترسم همین اتفاق بیفته و مشکلات این سری که خیلی بیشتر از دمو 09 هست باقی بمونه
====
کلا نسخه کامپیوتر فیفا
تا نکست نشه
ارزش لا جرز دیوار هم نداره
===========
داش مسعود
اگه نکستش رو بازی نکنی
و بخوای با این کورنت فیفا تو پی سی سر کنی
خدا به دادت برسه
من که کلا فیفا رو بی خیال شدم

MHSou
11-09-2009, 17:44
سلام؛

من هم نسخه PC رو دان کردم، نظر بقیه محترمه ولی بهترین بازی فیفا بود که تو عمرم انجام داده بودم، بازی نسبت به 09 پیشرفت قابل قبولی کرده و اشکالاتش هم حتما تا ریلیز نسخه اصلی برطرف میشه. فعلا هم کمتر میام چون می خوام بیشتر فیفا10 بازی کنم.

afterten
11-09-2009, 18:14
سلام؛

من هم نسخه PC رو دان کردم، نظر بقیه محترمه ولی بهترین بازی فیفا بود که تو عمرم انجام داده بودم، بازی نسبت به 09 پیشرفت قابل قبولی کرده و اشکالاتش هم حتما تا ریلیز نسخه اصلی برطرف میشه. فعلا هم کمتر میام چون می خوام بیشتر فیفا10 بازی کنم.
مرسی از این خبر خوب!!

Elendil1
11-09-2009, 18:54
خواهش میکنم دوباره بحث تخریب این دو بازیو وسط نکشین به اندازه کافی تاپیک pes 2010 با این مسائل خراب شد لطف کنین رعایت کنین اینجا هم خراب نشه .
اما این باگهایی که توی بازی مشاهده شده اینجور نیست که توی هر بازی اتفاق بیفته خیلی هاش کم پیش میاد . فقط این چند مورد خیلی گزارش شده ( البته در سطح میلیونها گیمر این دمو ) : یکی هوش و اشتباهات فاحش دروازه بان که زیاد گزارش شده .یک مورد شوتهای راه دور که از این طریق توسط بعضی از بازیکنا مثل لمپارد میشه صاحب گلهای مفتی شد , کاربرا میگن اگه چند ساعت بازی کنین از هر چند شوت دور یکیشو میتونین گل کنین ( البته با بازیکنان شوت زن ) . و یکی هم گزارشهای بی ربط گزارشگر که برای ما که فارسی زبون هستیم چندان فرقی نمیکنه .

این یکی دو روز برای فیفایی ها هم زحمت ترجمه کشیدی ! ممنون .:11:

اینهمه باگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بازی ضدحال میشه که!!!!:18:

جدی پس fifa هم خيلی پيشرفت کرده

خب دوستان باحال این ماله نسخه ی دمو هست ! نسخه ی دمو رو که برای قشنگی نمیدن بیرون ، بیرون میدن تا باگها رو بهتر بفهمن و نظرات گیمر ها رو بدونن ! این همه باگ که قطعآ تو نسخه ی کامل بازی نیست !
همین امشب یه مقایسه ی کامل بین 09 و 10 سری نکست میذارم .:46:

[دوستان بد بخت شدم !!! 9 تا فایل رو دانلود کردم ، حالا اومدم دیدم یه فایل رو 2بار دانلود کردم و فایل 5 رو دانلود نکردم:18::18:]