PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 10

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

amin 2010
11-07-2009, 15:04
یه نفر به من NEXTرو توضیه میده

تو این تاپیک حداقل 100بار توضیح داده شده .بازی هایی که از نظر AI فیزیک گیم پلی گرافیک و .... برتر از نسل قبل مثل ps2 هستند.360 و ps3 بازی های کیفیت بالایی دارند که اصطلاحا بدلایل فوق به اونها next generation می گویند.

Masoud King
11-07-2009, 15:06
FIFA 10 نسخه PC دارای دوربین جدیدی هست و همچنین اندازه ی واقعی توپ از بهبود های بازی هستش! همچنین هنوز موارد قابل توجه دیگری قرار داره که فعلا معرفی نشده! اینا مواردی بود که در صفحه ی Twitter سازنده ی نسخه PC قرار داده شده بود!

MHSou
11-07-2009, 22:02
عکسهای xaxi در فیفا .......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشاالله فیفا اینقدر نکست شده که از چهره بازیکنا هم فراتر رفته!

در مورد عکس دوم هم باید بگم که شاهکار جدید EA هستش:
FIFA10 PC gen!

YARMANGOLI
12-07-2009, 02:04
ماشاالله فیفا اینقدر نکست شده که از چهره بازیکنا هم فراتر رفته!

در مورد عکس دوم هم باید بگم که شاهکار جدید EA هستش:
FIFA10 PC gen!
فکر کنی بد نیست اون عکس دوم مال4- 1993 تو سگا هستش:27:

google_boy07
12-07-2009, 14:00
Schweinsteiger در کاور بازی که در کشور آلمان توزیع میشه خواهد بود.

smallfrank
12-07-2009, 14:31
من که با همون 4 - 1993 سگا هم بیشتر از فیفا کارنت برای PC حال کردم.

MHSou
12-07-2009, 16:19
فکر کنی بد نیست اون عکس دوم مال4- 1993 تو سگا هستش:27:

ماشاالله حضرت خضر در برابر منطق محض شما کم میاره!:27::19::13::31:

hosiyar
13-07-2009, 19:13
من این کاور رو یه جا گیر آوردم ، نمیدونم حالا ساختگیه یا اصلیه . اما خیلی خوبه ! اگر هم قبلا کسی گذاشته بود شرمنده . :

BardiyaAkhbari
13-07-2009, 20:04
من این کاور رو یه جا گیر آوردم ، نمیدونم حالا ساختگیه یا اصلیه . اما خیلی خوبه ! اگر هم قبلا کسی گذاشته بود شرمنده :

احتمالا ساختگیه ، چون لباس منچستر عوض شده ...

Life Is Football
Football Is Manchester United

YARMANGOLI
14-07-2009, 02:11
هرکسی باید تو تاپیک خودش باشه FIFA تو 360 اینقدر طبیعیه که بازیکن از عصبانیت سر داور داد میزنه و کارت میگیره و بازیکن از خوشحالی اشک میریزه.4برابر pes هم زمین و باشگاه و بازیکن داره

google_boy07
14-07-2009, 11:32
توضیحاتی در مورد فیفا 10 آنلاین .............

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Masoud King
14-07-2009, 20:56
تاریخ انتشار FIFA 10 مشخص شد!

یکی از مدیران انجمن رسمی FIFA 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام داشت که تاریخ انتشار این بازی بر روی تمامی پلتفورم ها در اروپا, 2 اکتبر 2009 خواهد بود!

ebinem173
15-07-2009, 00:29
تا زمانی که روی pc نکست نیاد به نظر من ارزش pes بالاتر میمونه
البته این نظر شخصی منه
لطفا فیفابازها ناراحت نشن

resident_evil
15-07-2009, 01:57
خب از زمانی هم که برای کنسول NEXT اومده PES بدجور عقب مونده در میان کنسول گیمر ها !

ebinem173
15-07-2009, 02:12
درسته من pc باز هستم و در مورد pc هم گفتم
راستی جایی اعلام نکردن که پس کی قراره واسه pc نکست بزنن؟

YARMANGOLI
15-07-2009, 03:42
(2اکتبر)آبان یا آذر عجله نکن تا برسه ایران مهر شده . رایت بازی هم بازی رو ناقص میکنه باید از تهران اصلشو بخرید که 40 هراز هستش.منبع:یارمنگولی

YARMANGOLI
15-07-2009, 03:57
اي كاش خودت يه بار بازي ميكردي و از روي تعصب اين حرف رو نميزدي :13:

هرکسی باید تو تاپیک خودش باشه FIFA تو 360 اینقدر طبیعیه که بازیکن از عصبانیت سر داور داد میزنه و کارت میگیره و بازیکن از خوشحالی اشک میریزه.4برابر pes هم زمین و باشگاه و بازیکن داره:10:

4039
15-07-2009, 08:41
بالاخره انتظارات بسر اومد اخبار جدیدی از بازی امروز منتشر میشه احتمالا با کلیپ های ویدئویی از گیم پلی بازی .

تصاویری جدید از نسخه نکست بازی :

سایز بزرگ عکس ها :

[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

و اینم یک سری اسکرین شات دیگه :
اولیش خیلی خوشگله

Masoud King
15-07-2009, 12:05
FIFA 10 CURRENT GEN SCREENSHOTS

joey jordison
15-07-2009, 12:12
متشکر!!مسعود کینگ جان!!
فقط میتوانم بگویم خاک بر سرت Luke Didd!!!این بود اون همه تعریف و تمجید!بازی نسبت به 2009 پیشرفت که در زمینه گرافیک نکرده بدتر هم شده از نظر بصری!!
فقط یک امید وجود داره و فقط خود Didd گفته که این اسکرین شاتهای PC قدیمی هستند و اون جدیدا را نشان خواهد داد به زودی!
امیدوارم مایوس نشیم!

EASPORTS-FIFA
15-07-2009, 12:57
به به،نسخه ی نکست عجب چیزیه لامصب:8:خیلی حال میکنیم باهاش:5:گرافیک داره در حد المپیک:21:
ولی برعکس نسخه کارنت که آشغاله،والا از 09 هم خیلی بدتره:2:خاک بر سر اینایی که نسخه ی pc رو میسازن و گند میزنن بهش:19:امیدوارم بازم آبروی pc رو نبرن:37:

google_boy07
15-07-2009, 13:55
گزراش پیشرفتهای fifa10

google_boy07
15-07-2009, 15:46
:11::5::27:
Screenshot های جدید از fifa10 نسخه Wii, DS, PSP، PS2

Wii
.................................................. .......................
PS2
.................................................. ........................
DS

.................................................. ..........
PSP

.................................................. .........................
برای دیدن بقیه تصاویر .........................................

.................................................. ..........................
گزارش تصویری از تست بازی در شهر مونیخ آلمان

برای دیدن بقیه تصاویر ..........................

.................................................. ...................
با تشکر

joey jordison
15-07-2009, 16:42
این عکس فکر کنم مال نسخه Nextgen باشه!!
ولی هر چقدر دارم به تصاویر نسخه PC نگاه میکنم 2 برابر از Ea Sports بدم میاد!!رنگ زمین فاجعه هست به نظر من!جزئیات ورزشگاه در حد جلبک!و اون به اصطلاح Untucked Shirt که به درد عمه جانشان میخورد!
با دیدن این وضعیت آدم بیش از قبل به خرید کنسول فکر میکنه..................

4039
15-07-2009, 17:05
این عکس فکر کنم مال نسخه Nextgen باشه!!
ولی هر چقدر دارم به تصاویر نسخه PC نگاه میکنم 2 برابر از Ea Sports بدم میاد!!رنگ زمین فاجعه هست به نظر من!جزئیات ورزشگاه در حد جلبک!و اون به اصطلاح Untucked Shirt که به درد عمه جانشان میخورد!
با دیدن این وضعیت آدم بیش از قبل به خرید کنسول فکر میکنه..................

مهران میگم این تیکه جلبکو خیلی بجا و قشنگ اومدی . ای کاش یک کم EA به نسخه PC بیشتر توجه داشت .من شخصا حاضرم پول اریجینال بازیو بدم اما کیفیتش مثل نسخه کنسول باشه .شاید اصلی ترین علت اینکه فیفا توی ایران کم طرفدار تر از PES هستش همین مساله باشه چون توی ایران خیلیا با کامپیوتر بازی میکنن تا کنسولهای دیگه .وگرنه مطمئنا بیشتر از PES طرفدار پیدا میکرد .

MHSou
15-07-2009, 20:29
تازه تو اون عکسه Scout Report خوده LDIdd نتونسته با اکانتش وارد بشه!

تا حالا تنها تفاوتی که من تونستم بین FIFA 09 و F I F A 10 P C G E N پیدا کنم اینه: پیراهن همه بازیکنه بلا استثناء نصفش از شلوارشون بیرونه!

EA تا حالا چنین خلاقیتی نشون نداده! پس این می تونه یه گام مثبت برای انتشار FIFA 3000 باشه!

حالا حتما با انتشار اسکرین شات های جدید شاهد امکانان جدید خواهیم بود مثل:

- دست تو دماغ کردن!
- سیگار کشیدن!
- چرخش 360 درجه داور!
- خاکی شدن دماغ پس از خوردن به زمین و ...

ما باید امیدوار باشیم...!

EASPORTS-FIFA
15-07-2009, 21:07
کلا باید قید نسخه ی pc رو زد،از 09 هم بدتره:2:به نظرم همون نسخه ی ps2 رو روی pc میزدن بهتر بود:19:

Behnam_o2
15-07-2009, 21:53
چمنش چرا فسفری رنگه؟! :31::31:چی بگم!!!
اصلآ چی میشه گفت جز بدو بیراه:19:, چرا ea پولو وقتشو صرف ساختن یه همچین بازیه مضخرفی میکنه!!!!!!!
دسته کم تا دو روز میشه با این عکسا خندید ,خدا پدر ea رو بیامرزه حداقل مارو خندوند.

swamp
15-07-2009, 23:19
وای خدا حالم بهم خورد عجب چیز گندی بود بابا ما خودمون دست به کارشیم خیلی قشنگتر میتونیم بسازیم یاد عکساشم میافتم دارم بالا میارم ااااههههه:2:

joey jordison
15-07-2009, 23:40
حداقل تنها خبری که میشه بهش دل خوش کرد اینه که انجین قدیمی آخرین باری خواهد بود که شاهدش خواهیم بود در فیفا 10 روی PC!!!و فیفا 11 را Luke Didd به صورت اختصاصی با انجین جدیدی کار خواهد کرد تا جایی که دیگه تهیه کننده بازی جا جهانی 2010 را به شخص دیگری خواهند داد(احتمالا اون بازی هم با همین انجین قدیمی ساخته خواهد شد)تا Didd بتونه روی فیفا 11 با انجین جدیدی متمرکز بشه!این خبر خیلی عالی هست!!

google_boy07
16-07-2009, 01:40

دوستان ببینید این ویدیو ماله فیفا 10 pc هستش یا نه ............؟!
من نمیتونم نگاه کنم ....

.................................................. ................................

• New blue menu (very similar to NG and Fifa 09 PC version)
• Minikits are now showed entirely in the team choice menu
• No Be-A-Pro at all in this build (so there are some good news to come about it)
• Same intro cinematics with stupid flashbacks (Luke will try to change them before the release). And still no new popups (the shape has been changed, but always the same popups, nothing new such as intro popup, stats popup, commentator popup, etc)
• New big banner waving in the curve of the stadium. You can see it in the intro cinematics, then, in replays, it disappears because the crowd has to watch the match
• New tactics available
• Untucked Jerseys looks almost good, but it is Euro 08 model, not NG player model.
• New HUD and scoreboard like NG: it looks good
• Ball resized
• New pitch lighting much more realistic (even if without texture)
• New referee and linesmen with animations
• Good proportions of pitch and players
• New 3d turf (it looks very good)
• The shadow of the stadium seems more realistic now
• Good pitch lighting in night matches
• You can hear more drums now
• Always not good “hair” resolution from the distance (performance settings)
• The gameplay is very fluid now, the transition between normal run and speed run is better
• Robotic movements are less evident during gameplay
• Less collision with team-mates and more appropriate. Also collision with the opponent is better
• Tricks are more easy to do, but this does not mean that you can run from the middle to the goal making tricks
• The ball seems to run better on the pitch, but still ball has no separate physics
• Players are more physical and use their hands and arms more often
• Auto-evade function seems properly tuned, I saw it only one time in 5 matches
• There are some new cinematics
• During the cinematics there are more stats popups
• The shot system has been completely reworked: it is very difficult to shot with precision and it is very difficult to keep the ball in the goal… It seems good and the ball has a good behaviour in air
• Goal posts are all white now!
• Not so many improvements about aerial battles, only a bit more physical
• Thanks to the new tactics the teams moves better and teammates are more intelligent
• In corner-kicks you can see the taller players coming in the box (not tuned at the 70% build: still Cambiasso in the box and Cordoba in defense)
• The goalkeeper has been improved and looks more real, especially in the punches out and when they have to go out of the goal to contrast the incoming opponent
• Learning curve has been increased a bit (more difficult to learn to play well at the game)
• I could not make a decent shot in all the game
• Legendary difficulty is in
• Luke told me that there will be more nets animations and different shapes: he showed me the different shape of training mode goal

Manager Mode:
• Manager mode has the same screens as always (manager creation, team choice, sponsor choice, etc)
• Now before every match, in the menu, there is a little animated presentation with team logos and competition logo
• Stats are now divided into the different competitions (as I asked to Luke)
• There are much more realistic tables
• Now, during ingame, you can see the results of the other matches being shown in the left corner of the screen, just below the scoreboard. It is very cool and important to make your calculations for qualification rounds
• There was no ECC in the build I tried (with Milan), but Luke assured me that in the final release the ECC/EFC will be available also in the first manager mode year and not only in the following years…
• I could not see anything more about it apart from the scout report that reports what are the tactics and the best player of the opposite team

About online mode, Luke said that tactics will be customizable also for online mode!

A personal feeling: also Luke looked to me not so satisfied when he saw something he did not really like too much, so I'm very confident he will make whatever he can to bring us a good game!

*M!L4D*
16-07-2009, 02:00
دوستان نمی دونم شما برای خریدن کنسول چرا انقدر دو دل هستید ...؟
من اینکار. خیلی وقته کردم چون می دونم فیفا که گیم مورد علاقمه فقط رو کنسول می تونه کیفیت قابل قبول رو داشته باشه ...

google_boy07
16-07-2009, 02:09
در خدمت شما هستیم ................

If you are angry ,full of revenge desire,or just want to say your negativity about FIFA 10 PC this is the right place.
Please say what you don't like about FIFA 10 PC of what you've heard untill now,BUT JUST WHAT YOU DON'T LIKE or what was supposed to be in the game and it's not.If you are happy with the game PLEASE DON'T POST!

فیفا 10 نسخه pc

.................................................. .......
نسل بعد ....................
.................................................. .....

B3HZ@D
16-07-2009, 02:28

پس کله این بازیکنا کجار فته؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meysad
16-07-2009, 10:05
دوستان نمی دونم شما برای خریدن کنسول چرا انقدر دو دل هستید ...؟
من اینکار. خیلی وقته کردم چون می دونم فیفا که گیم مورد علاقمه فقط رو کنسول می تونه کیفیت قابل قبول رو داشته باشه ...

از بین کنسول ها چی ؟ اونم فرق میکنه چی باشه ؟ و اطلاع دارید در مورد pes هم همینطور هست یا pes کنسولها با کامپیوتر فرقی نداره

meysad
16-07-2009, 10:08
به نظر من مشکلاتی که تو فیفا هست که امیدوارم تا اونجایی که یادمه ضربات آزاد و کرنرها غیر طبیعی بودن و همینطور نوع استراژی برای حمله خیلی سطح پایین بود یعنی موقع حمله بازیکنان کمی تو حمله شرکت میکردن .
البته من fifa باز نیستم شایدم چون زیاد بازی نکردم حرفه ای نبودم :31:

*M!L4D*
16-07-2009, 10:13
از بین کنسول ها چی ؟ اونم فرق میکنه چی باشه ؟ و اطلاع دارید در مورد pes هم همینطور هست یا pes کنسولها با کامپیوتر فرقی نداره
من که X360 دارم از کیفیت بازی 09 راضی بودم ... من تو PC فقط PES بازی می کنم بنابراین فرقشو نمی تونم تشخیص بدم ... ولی از اونجایی که چندین بار PES رو تو PS3 بازی کردم میتونم بگم کیفیت PES رو PC به سیستم بستگی داره ...:10:

Masoud King
16-07-2009, 10:38
به نظر من مشکلاتی که تو فیفا هست که امیدوارم تا اونجایی که یادمه ضربات آزاد و کرنرها غیر طبیعی بودن و همینطور نوع استراژی برای حمله خیلی سطح پایین بود یعنی موقع حمله بازیکنان کمی تو حمله شرکت میکردن .
البته من fifa باز نیستم شایدم چون زیاد بازی نکردم حرفه ای نبودم
نه اتفاقا تو فیفا می تونی با تعداد بازیکنان بالا هم حمله کنی!! یه چیزی تو مایه های 8 نفر !!!
+
دوستان سعی کنن که تصاویر رو به صورت لینک بزارن تا اونایی که اینترنت کم سرعت دارن با مشکلی مواجه نشن!
ممنون!

meysad
16-07-2009, 13:24
نه اتفاقا تو فیفا می تونی با تعداد بازیکنان بالا هم حمله کنی!! یه چیزی تو مایه های 8 نفر !!!

ممنون!

حالت خاصی تو چیدن ترکیب هست یا تو خود بازی باید این سیستم رو اجرا کرد ؟ آخه بازیکنان دفاعی یا هافبک های وسط فقط با یک و دو خیلی جلو میکشیدن !! البته میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی خب fifa 10 هم شاید مثل قبلی هست

Masoud King
16-07-2009, 14:01
حالت خاصی تو چیدن ترکیب هست یا تو خود بازی باید این سیستم رو اجرا کرد ؟ آخه بازیکنان دفاعی یا هافبک های وسط فقط با یک و دو خیلی جلو میکشیدن !! البته میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی خب fifa 10 هم شاید مثل قبلی هست
این مطمئنا در فیفا 10 هم خواهد بود و این هستش که شما موقعی که توپ دستت هست دکمه Q رو تند تند بزن!
بعدش هر بازیکنی که جلوت باشه به سمت دروازه حریف می فرار میکنه! به همین راحتی!
و با این کار دیگه اصلا احتیاجی به این نیست که صبر کنی تا مهاجهم ها فرار کنن تا بشه بهشون پاس تو عمق داد!

779
16-07-2009, 19:47
FIFA 10 Hands-ON ( آپدیت )

ما نگاهی به Fifa 10 بر رویه X360 و PS3 انداخته ایم که شامل امکانات جدیدی از Custom Set-Piece هم می شود.

Fifa 10 ممکن است امسال خیلی زودتر از سال های قبل ظاهر فوق العاده ی خودش را به ما نشان دهد. این بازی از اولین نگاهی که ما در April به آن کردیم امکانات فراوانی به خود گرفته است. یکی از این خصوصیات ابزار جدید Custom Set-Piece است ، که این به شما امکان آن را می دهد تا جزئیات حرکات و موقعیت تیمتان را در Free Kick ها تنظیم کنید! ما با سازنده ی بازی یعنی David Rutter درباره ی قابلیت جدید Custom Set-Piece صحبت کردیم و ما فرصت آن را به دست آوردیم تا با او درباره ی تغییرات گیم پلی جدید ، آپدیت منیجر مود و بیشتر گفت و گو کنیم.
Custom Set-Piece یک امکان کاملا جدید در سری Fifa هست و به شما اجازه ی آن را خواهد داد تا بتوانید در Free Kick ها حرکات ماهرانه ی بازیکنان را درست کنید. ما کمی در حول و حوش این خصوصیت بازی کردیم و فقط می توانیم بگوییم که بسیار خوشایند و راضی کننده و در عین حال جالب بود. این سیستم با انتخاب کردن اختصاصی بازیکنان و ثبت کردن حرکات و موقعیتشان در مکان معینی به وسیله ی کشیدن آن ها در تصویر همانند تجزیه و تحلیل ها ی تلویزیون ، کار می کند. شما همچنین نقشه ی حرکت آن ها را دارید و می توانید این امکان را تمرین هم بکنید. این تغییرات مطمئنن می تواند موفق آمیز باشد در کل 32 تا Set Piece از قبل ذخیره شده وجود دارد و شما می توانید آن ها را با قرار دادن به جای D Pad ( !!! ) در طول بازی استفاده کنید.

سیستم Custom Set-Piece

در گیم پلی این بازی ، هوش مصنوعی بازیکنان تغییرات زیادی کرده است. زمانی که بازیکنان لازم ندانند که به دنبال توپ بروند ، نخواهند رفت ، برای مثال ، اگر توپ زمانی که یکی از بازیکنان حریف به آن ضربه زده باشد و توپ به خارج از زمین در حال رفتن باشد ، دیگر بازیکنان به دنبال آن نخواهند رفت. همچنین بازیکنان " Reflex Trap " را هم انجام می دهند این به آن معنی است که اگر توپ از پایه بازیکنان خارج شود و در شرایط مورد نظر ، بازیکن خودش را به زمین می اندازد.
محوطه ی تمرین ( Practice Arena ) هم همچنین بهتر شده است به طوری که شما می توانید مسابقه ها و امکاناتی را از طریق منویه بازی بگذارید ، بدون Loading !!!!!

Manager Mode هم تغییرات بسیاری کرده است.

یکی از بزرگترین تغییرات دیگر امسال آپگرید شدن Manager Mode است. که این هم David Rutter قول داده است که چیز هایی که قبلا در این مود کم داشته است را بهبود بخشد و اصلیت تیم ها را به طور واقعی نشان دهد ( مانند واقعیت ، تیم های قدرتمند تیم های ضعیف را می برند ، البته در بعضی مواقع ) . ما این مود را بازی نکردیم اما Rutter گفته است که در ترنسفور ها واقعی تر کار شده است ، بازیکن ها قابل قبول تر رشد می کنند و احساس احاطه شدن به وسیله ی جهان فوتبال بهتر شده است. با وجود اینکه بازی کردن Online فیفا در جهان سال پیش به 275 میلیون نفر رسید ، اما Manager Mode هنوز هم یکی از بیشترین مود های جذاب و محبوب فیفا است و یکی از راه هایی که مردم فیفا بازی می کنند و بزرگترین هدف آن ها از بازی کردن فیفا همین منیجر مود است.
در آخر هم بگوییم که اگر این بازی خیلی شما را تحریک کرده است ، حتمی اخبار بعدا را از دست ندهید.
EA Sport همچنین باز هم می خواهد در Gamescom در Cologne در آگوست امسال اطلاعاتی را فاش کند. این خیلی خوب است که ماه دیگر دوباره جزئیاتی در آلمان نمایش داده خواهد شد.

نویسنده : Guy Cocker

منبع : Gamespot.com

خوب دیگه واقعا بدون هیچ شوخی ای کاره PES به پایان رسید! تازه ماه دیگه هم هست!:40:

google_boy07
17-07-2009, 16:07
ویدیو از DAVID RUTTER کارگردان فیفا در PS3 و XBOX بهمراه گیم پلی بازی

البته من چون نمیتونم برم یوتوب اینو ندیدم ............!

اینم توضیحاتی در مورد MANAGER MODE

FIFA 10’s Manager Mode developer Marcel Kuhn has answered a few more questions on the EA forums in recent weeks, but in most cases the same questions were being repeated. However, in the last 24 hours there have been a few interesting statements, so take a look at the quotes by pressing the button below. Thank you once again Marcel!

Firstly, there was the following quote:

Just wanted to take a moment to thank you all for your interest in FIFA 10 and specifically the Manager Mode. Your comments and suggestions really help me to figure out what we need to focus on for the final sprint of this development cycle. Also wanted to mention that you are all showing great patience, trust me I am doing my best to answer all your questions… For those of you that can’t get enough, we’ve got a Manager Mode blog in the works that will have a bunch of more information on the main features of the mode.

I can’t wait to see that! Marcel then followed up with the following Q&A.

Whilst playing MM, I notice that no matter what team I am playing against, what the scoreline is, or what league/ cup game I am in, the CPU seems to only attack a certain way. They will get it out to the wing, cross it in and attempt to score. Rarely do I actually see the CPU attempt a shot on goal from distance or show any authentic build up attempts to shoot. They simply make a pass or two in midfield, pass out to the wing, and cross it in for a header. Will this flaw in the AI be addressed? Will the CPU build up attacks, randomly and realistically so it doesnt feel as if all they know how to do is cross in for a header?

The CPU has different build-up styles depending on the team’s team tactics, so they will feel different. Player personalisation / attributes will add another dimension. I personally notice a lot that I have problems with strong teams (i.e. Bayern Munich), as I prefer to play with small and fast players.

Will the CPU actually attempt skill moves this year? Step-overs, roulettes, etc.?

Yes, CPU players will perform skill moves this year. Of course skilled players (i.e. Ribery, Kaka) will try them more often than not so skilled ones.

Will weather work this year? No matter what view or anything else you choose?

Yes, nuff said.

During your MM, it was quite odd that you had really old players at teams you played against. Will teams bring up youth players and transfer in new talent now?

Squad rotation and the transfer system has been discussed a lot already, highly rated clubs try to weed out older players and introduce fresh talent into their squad as part of that. In addition the new player growth system will result in a player’s overall rating going downhill as he gets older due to his athletic abilites dropping off - this will further contribute to top clubs trying to replace older players.

Elendil1
17-07-2009, 16:53
ویدیو از DAVID RUTTER کارگردان فیفا در PS3 و XBOX بهمراه گیم پلی بازی

البته من چون نمیتونم برم یوتوب اینو ندیدم ............!

.

دوستانی که نمیتونن وارد یوتیوب بشن ، میتونن از یکی از لینک های زیر دانلود کنن ::

حجمش هم 19 مگ هست!! و دقیقآ همون کیفیت یوتیوب رو هم داره، و حجم بالاش هم به خاطر مدت زمان زیادش هست!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

google_boy07
17-07-2009, 18:27
اینم برای شما فیفا دوستان عزیز

مقایسه عکسهای فیفا 10 با فیفا 09......!

.................................................. ......

.................................................. ....
بزرگ :

بزرگتر :

.................................................. ..
بزرگتر :

............................................
بزرگتر :

.................................................. ...
بزرگتر :

..................................................
بزرگتر :

.............................................
بزرگتر :

4039
17-07-2009, 19:13
من فیفا9 بازی نکردم و اجرای اونو ندیدم اما با دیدن چند صحنه از گیم پلی بازی که محمود خان چند پست بالا تر گذاشته باید اقرار کنم گیم پلی و انیمیشن های این شماره بازی جدا قشنگ و زیبا ساخته شده .حالا نمیدونم شماره های قبل هم به این قشنگی بوده یا نه .
البته به نظر من اون چرخشی که بازیکن توی دقیقه 3:17 انجام داد یک کم سریعتر از نرم واقعی فوتبال بود و یک مقداری طبیعی نبود .
اما اون حرکت رالی دقیقه 7:22 جدا زیبا و حیرت انگیز بود .گتوزو توپو برا هم تیمیش میفرسته اونم با یک پاس پشت پای خیلی زیبا توپو پشت 18 برای کاکا میکاره و اونم با یک شوت سهمگین گوشه راست دروازه توپو جا میده.
در مجموع حرکات بازیکنان بسیار نرم و اجرای بازی از شناوری بالایی بهره میبره .

hosiyar
18-07-2009, 08:33
آقا کسی عکس از کریس رونالدو و کاکا تو 10 داره ؟ تو 9 که فیس این دو تا بیشتر شبیه دراکولا بود تا آدم !!!!

4039
18-07-2009, 15:25
تاپیکی تحت عنوان فیفا 11 وجود نداشت .مجبور شدم اینو اینجا بذارم .

دیوید روتر میگه احتمالا توی فیفا 11 از تکنولوژی ناتال ماکروسافت یا موشن سنسور سونی استفاده میکنیم .

اگه این اتفاق بیفته من توی خرید کنسول شک نمیکنم .

Motion-sensing in FIFA 11? ‘Possibly’, says producer

google_boy07
18-07-2009, 15:49
تاپیکی تحت عنوان فیفا 11 وجود نداشت .مجبور شدم اینو اینجا بذارم .

دیوید روتر میگه احتمالا توی فیفا 11 از تکنولوژی ناتال ماکروسافت یا موشن سنسور سونی استفاده میکنیم .

اگه این اتفاق بیفته من توی خرید کنسول شک نمیکنم .

Motion-sensing in FIFA 11? ‘Possibly’, says producer

نمیگم امکان نداره اما قبلش باید یک سال بری پرورش اندام چون تا دقیقه 10 که بازی کنی نفست میگیره و میمیری ...:27:

نه نظره من هنوز بازیها راه زیادی دارن تا به این برسن خصوصا فوتبال ......:27:

تازه از همه مهمتر اینه که اگه بخواب دریب های زیبا بزنی مثل بازیکنان بزرگ باید بری این دریبهارو یاد بری چون باید عینشو براش بری تا تو بازی انجام بده ............من که چیزی یاد ندارم چی .......

کلاس آموزش تکنیک برای فیفا 11 ........مهلت ثبت نام : تا خروس خونه صبح........!
من میگم اینجا گیم پد خودشه

Elendil1
18-07-2009, 15:52
نمیگم امکان نداره اما قبلش باید یک سال بری پرورش اندام چون تا دقیقه 10 که بازی کنی نفست میگیره و میمیری ...:27:

نه نظره من هنوز بازیها راه زیادی دارن تا به این برسن خصوصا فوتبال ......:27:

به نظرت این حرف رو واسه ی خنده زده ؟؟؟:31: آدم با این اعتبار که نمیاد حرف بدون منطق بزنه، حتمآ از روش کار کردن و حتی شاید دارن روش کار می کنن،در ضمن اینجوری که شما فکر می کنید نیست چون اگر می خواستی کل زمین رو بدویی باید یه استادیوم کرایه کنی :31:

Elendil1
18-07-2009, 16:00
FIFA10

google_boy07
18-07-2009, 16:09
FIFA10

عکس شما ماله فیفا 09 هستش ....

من نمیگم باید یک سره بدوی اما برای بقیه حرکات چی ...........الان اگه بازیکن داره میدوه تو میدون شما جلو ناتال ثابت واستی .....!!!!!!...

یا میخواد پاس بده چی ........
اجرای تکنیک چی ........
هد زدن چی .........

هزار تا چیزه دیگه داره ...من نمیگم نمیشه اما نظره من اینه که سختی خودش رو داره

....................
مرسی

Elendil1
18-07-2009, 16:16

من نمیگم باید یک سره بدوی اما برای بقیه حرکات چی ...........الان اگه بازیکن داره میدوه تو میدون شما جلو ناتال ثابت واستی .....!!!!!!...

اجرای تکنیک چی ........
هد زدن چی .........

....................
مرسی

مطمئن باش اگر قول میدن درستش می کنن، جوری که فکرشم نکنی!!!

FIFA10 Nokia Ngage:31:

چه منوی باحالی!!:31:

MHSou
18-07-2009, 19:09

اجرای تکنیک چی ........
هد زدن چی .........

....................
مرسی

سلام؛

آخه این جالبه که هر کاری بکنی تو بازی انجام میشه. تازه EA دیگه نمیخواد انیمیشن اضافه کنه چون خود ما هستیم یا مثلا اینکه تو بازی برقصی هم در بازی اعمال میشه. خیلی باید عجیب باشه!:5:

MHSou
19-07-2009, 00:42
سلام؛

من دوباره تو FIFPlay نظر دادم و گفتم کاربرای ایرانی فکر می کنن فیفا 10 PC خیلی بدتر از فیفا 09 هست. اینم متنش:

Hi Guys!
I'm Mohammad Hadi Sotoudeh and come from Iran. In my country all of FIFA gamers are angry and unhappy for the FIFA, official FIFA licenced game isn't next for PC. they can't belive the FIFA 10 PC-Gen is better than FIFA 09 PC-Gen. and it's so terrible! Please change FIFA 10 PC to a better edition. And I think you know in Iran the Copyright doesn't have any means! but Iranian games are present to pay FIFA 10's original game's price or even more to get "FIFA Next Gen".
Best Regards
Hadi.S

البته چندتا غلط کوچولو هم دارم که حتما اونا نادیدش میگیرن:31:

MHSou
19-07-2009, 01:09
سلام؛

من الان داشتم در مورد FIFA 10 سرچ می کردم که رفتم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و دیدم که فیفا 10 رو برای PS3 و Nintendo DS برای Pre-Order گذاشته. قیمت PS3 هم 63,99 € و قیمت DS هم 35,99 €.

برای دیدنش به این دو لینک بروید:

و

Elendil1
19-07-2009, 14:46
سلام؛

من الان داشتم در مورد FIFA 10 سرچ می کردم که رفتم تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و دیدم که فیفا 10 رو برای PS3 و Nintendo DS برای Pre-Order گذاشته. قیمت PS3 هم 63,99 € و قیمت DS هم 35,99 €.

برای دیدنش به این دو لینک بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

یعنی برای پلی 3 باید بگیریم، 89،600 تومن ه رندش می کنن، میفروشن 100 تومن :31:

MHSou
19-07-2009, 15:47
آره دیگه:31::31::31:

google_boy07
20-07-2009, 12:12
اینم دو تا عکس جدید ..البته کوچیکه .....شما ببخشین دیگه

amin 2010
20-07-2009, 13:52
جالبه تا حالا بیشتر عکسا از ولکات بوده.دلیل خاصی داره؟؟؟

اینم دو تا عکس جدید ..البته کوچیکه .....شما ببخشین دیگه
واقعا جواب زحمات شما رو با یه تشکر ساده نمی شه داد واقعا ممنون از عکسای و اطلاعاتی که تو تاپیک فیفا و پی ای اس می زاری.

nima1990
20-07-2009, 16:56
ميخواستم گرافيك فيفا2010 براي XBOX360 و PC يكي ؟ ايا تيم ملي ايران رو داره يا نه ؟ با تشكر

google_boy07
20-07-2009, 17:12
ویدیوی جدید مصاحبه با کارگردان بازی نسخه pc آقای luck didd (اگه اشتباه نکنم )....

اول ویدیو این لمپارد یه کارایه زیبای با توپ میکنه ......

.................................................. ...............................................
خبر دیگه اینکه EA ،هم نسخه قابل بازی فیفا 10 رو در نمایشگاه gamescome برای عموم ارایه خواهد داد.....

میگم چطوره یه مینی بوس کرایه کنیم بریم بازی کنیم ....:46::31: (اینو تو توهم گفتم ....)

nima1990
20-07-2009, 18:17
ميخواستم ببينم گرافيك فيفا2010 براي XBOX360 و PC يكي ؟ ايا تيم ملي ايران رو داره يا نه ؟ با تشكر

amin 2010
20-07-2009, 20:55
ميخواستم ببينم گرافيك فيفا2010 براي XBOX360 و PC يكي
خیر

ايا تيم ملي ايران رو داره يا نه
خیر

خبر دیگه اینکه EA ،هم نسخه قابل بازی فیفا 10 رو در نمایشگاه gamescome برای عموم ارایه خواهد داد.....

دموی قابل بازی 09 هم همین موقع ها سال پیش اومد.

nima1990
20-07-2009, 21:35
گرافيگ كدوم بهتره PC ياXBOX360 ؟

MHSou
20-07-2009, 22:24
ميخواستم ببينم گرافيك فيفا2010 براي XBOX360 و PC يكي ؟ ايا تيم ملي ايران رو داره يا نه ؟ با تشكر

سلام؛

دوست عزیز شما چقدر پرت هستید! اگر یکم تلاش کنید و در تاپیک جست و جو کنید، حتما به نتیجه می رسین. در ضمن، ببخشید که بهتون گفتم پرت!:11:

خوب بگذریم،

عجیبه که یه سایتی FIFA10 Mobile رو برا دانلود گذاشته، عکسش هم که توبلوس که 09 رو به 10 تبدیل کرده.

اینم مطلب و آدرس صفحه:

در این صفحه:

نوشته شده است:

بازی فوتبال فوق العاده زیبا و جذاب فیفا 2010 | Fifa 2010 برای موبایل که به تازگی ساخته شده است. این بازی به صورت جاوا و در رزولوشن 240*320 پیکسل عرضه شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود - با حجم 822 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به کوچک بودن تمام حروف دقت کنید )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز است.

Spaniuly
20-07-2009, 22:35
دموی قابل بازی 09 هم همین موقع ها سال پیش اومد.
اگه منظورت الان هست كه نه عزيز دمو بازي درست 2 هفته قبل انتشار بازي منتشر شد يعني همون اوايل مهر ماه بود يا اواخر شهريور درست يادم نيست

Elendil1
20-07-2009, 22:52
اگه منظورت الان هست كه نه عزيز دمو بازي درست 2 هفته قبل انتشار بازي منتشر شد يعني همون اوايل مهر ماه بود يا اواخر شهريور درست يادم نيست

دور و بر 17شهریور ماه بود!! یادمه :31: همون زور اول و دوم که اومد دانلودش کردم!!

Elendil1
20-07-2009, 23:03
ویدیوی جدید مصاحبه با کارگردان بازی نسخه pc آقای luck didd (اگه اشتباه نکنم )....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .................................................. .....

میگم چطوره یه مینی بوس کرایه کنیم بریم بازی کنیم ....:46::31: (اینو تو توهم گفتم ....)

دستت درد نکنه!!:11:

دوستانی که با این لینک اشکال دارن ، میتونن از یکی از لینک های زیر دانلود کنن:8:
در ضمن حجم همون 12 مگ هست و فرمت هم همون flv !

Medifire

rapidshare

2shared

MHSou
20-07-2009, 23:16

.................................................. ...............................................

سلام؛

چرا اشتباه کردی! اسمش Luke Didd هست!:21:

amin 2010
21-07-2009, 16:32
منظورم همون تاریخ انتشار دموی 10 هست عزیز البته الان سرچ کردم مثل اینکه این دمو داره یه ماه زودتر می اد نسبت به 09.

Spaniuly
21-07-2009, 17:06
منظورم همون تاریخ انتشار دموی 10 هست عزیز البته الان سرچ کردم مثل اینکه این دمو داره یه ماه زودتر می اد نسبت به 09.

اصلا باور كردني نيست دمو ها رفته رفته ديرتر منتشر ميشن يادمه دمو 08 حدودا يك ماه قبل انتشار اومد و دمو هري پاتر و محفل ققنوس حدود 5 هفته قبل انتشار بازي ولي دمو يورو 2008 حدود 2 هفته مونده با انتشار بازيش منتشر شد و دمو هري پاتر و شاهزاده دورگه فقط 10 روز مونده به انتشار بازيش منتشر شد اين نشون ميده رفته رفته دمو ها دير تر منتشر ميشن يعني فاصله انتشار دمو يك بازي تا انتشارش رفته رفته داره كم ميشه البته من اميدوارم حرف شما درست از آب در بياد ولي مطمئنم كه شايد منبعي كه شما اين موضوع رو شنيدي موثق نبوده و يا اگه بوده شايع اي بيش نبوده. در هر حال خدا كنه كه حقيقت داشته باشه ما كه از خدامونه زودتر بازي كنيم

Elendil1
21-07-2009, 19:39
اصلا باور كردني نيست دمو ها رفته رفته ديرتر منتشر ميشن يادمه دمو 08 حدودا يك ماه قبل انتشار اومد و دمو هري پاتر و محفل ققنوس حدود 5 هفته قبل انتشار بازي ولي دمو يورو 2008 حدود 2 هفته مونده با انتشار بازيش منتشر شد و دمو هري پاتر و شاهزاده دورگه فقط 10 روز مونده به انتشار بازيش منتشر شد اين نشون ميده رفته رفته دمو ها دير تر منتشر ميشن يعني فاصله انتشار دمو يك بازي تا انتشارش رفته رفته داره كم ميشه البته من اميدوارم حرف شما درست از آب در بياد ولي مطمئنم كه شايد منبعي كه شما اين موضوع رو شنيدي موثق نبوده و يا اگه بوده شايع اي بيش نبوده. در هر حال خدا كنه كه حقيقت داشته باشه ما كه از خدامونه زودتر بازي كنيم

اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم، دموی فیفا12 دوماه بعد باز ی میاد!!!:31: ولی خب درست می گی !!
بهتره که زودتر باشه !! پس بهتره امیدوار باشی!! تا ناامید!!

joey jordison
24-07-2009, 11:44
خوب عکسهایی که Luke Didd قول داده بود که به قول خودش قدیمی نیستند هم منتشر شد توسط خود Didd در فروم فیفا 10!!!
واقعا تاسف بار هست...............
کسی که عقل سالم داشته باشه روی PC صد در صد PES 2010 را انتخاب میکنه بدون شک!!
هم وطنهام را نمیگم ولی اون خارجیهای بی شعور نباید بازی را بخرن با این وضعیت

FCBarcelona.ir
24-07-2009, 15:48
این چه مسخره بازیه که EA در میاره؟ مسخرس که بازی رو با حداکثر توان گرافیکی که می تونن نمی سازن، فقط به خاطر حمایت از تولید کننده های کنسول، باید PC بازها رو شکنجه بدن!

Mehdi Bayern
24-07-2009, 15:58
هنوز سيستم مورد نياز بازي اعلام نشده؟

khelane
24-07-2009, 18:52
عکس های pc کجاست

hamid_hitman47
24-07-2009, 22:44
منم که تو قسمت FIFA 10 فروم electronicarts داشتم عکس ها رو میدیدم گرافیک بازی تعریفی نداره و پیشرفت محسوسی نسبت به 09 نداشته...استیل بازیکنا هم هنوز مشکلات جدی داره...امیدوارم حداقل گیم پلی بازی پیشرفت کنه.

khelane
24-07-2009, 23:12
سلام
بنازم به فیفا امروز برای اولین بار تونستم پلی استیشن 3 رو با پی اس 2009 بازی کردم همون مال پیسی بود ولی باایکس باکس فقط یه دست فیفا نکست بازی کردم واقعا"تفاوت پی اس و فیفا رو در کنسول و فیفای نکست و کارنت رو حالا خیلی خوب میفهمم

MHSou
24-07-2009, 23:24
سلام؛

فیفا نکستم آرزوست...

MHSou
24-07-2009, 23:41
مشخصات بازی :

ناشر: Electronic Arts
سازنده: EA Canada
سبک:Soccer, Sports
تاریخ انتشار: Oct 20, 2009
رده بندی سنی: E (Everyone)

بازی FIFA10 برای PSP همزمان با کنسول های دیگر در تاریخ Oct 20, 2009 منتشر خواهد شد.

_ تغییرات مهمی که در این نسخه از بازی اعمال شده است:

1) وجود لیگ روسیه
2) بروز شدن ترکیب و لباس تیم ها
3) سوال های تازه برای قسمت football iq
4) پیشرفت در قسمت تاکتیک ها و شیوه های بازی
5) قسمت practice mode در بازی
...
متاسفانه به نظر میرسه تغییر آنچنانی تو قسمت گرافیک بازی وجود نخواهد داشت

FIFA 10 Broked down my dreams

shakerifar
25-07-2009, 09:06
سلام
بنازم به فیفا امروز برای اولین بار تونستم پلی استیشن 3 رو با پی اس 2009 بازی کردم همون مال پیسی بود ولی باایکس باکس فقط یه دست فیفا نکست بازی کردم واقعا"تفاوت پی اس و فیفا رو در کنسول و فیفای نکست و کارنت رو حالا خیلی خوب میفهمم
واقعا تفاوت محسوسی دارند
من خودم چندین سال PC باز بودم و فقط PES رو بازی میکردم
اما وقتی 09 رو 360 بازی کردم از هرچی PES بود زده شدم
واقعا فیفا به صورت نکست یه چیز دیگه است
افسوس که PC باز ها تجربه نکردند وگرنه عمرا دیگه طرف PES نمیرن

hamed_dij
26-07-2009, 15:46
:10::10::10::10::27:خبر خيلي مهم: امروز صبح من تو سايت رسمي ea خوندم كهfifa براي پي سي نكست هست:40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/quote]

S.Y.K
26-07-2009, 18:14
:10::10::10::10::27:خبر خيلي مهم: امروز صبح من تو سايت رسمي ea خوندم كهfifa براي پي سي نكست هست:40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست

عزیز این عکسی که شما گذاشتی مربوط به بازی mafia 2 هستش!
به fifa ربطی نداره که:9:

779
26-07-2009, 18:32
نه عزیز جان فیفا برایه PC نکست نیست!
کی اینو به شما گفته؟ ( همون کسی که عکسه مافیا 2 رو گذاشته! )

khelane
27-07-2009, 11:02
لطفا" اینک منبع رو بزار

google_boy07
27-07-2009, 12:45
اینم چندتا عکس جدید مربوط به نسخه PC :31:

shakerifar
27-07-2009, 12:52
انم چنداتا عکس جدید مربوط به نسخه pc :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چقدر نکست هستش:31:
من موندم تو گرافیک

Spaniuly
27-07-2009, 13:37
محمود دستت درد نكنه ولي اين عكس ها جوك هستند. EA واقعا واسه ساخت پلتفورم PC امسال متحمل سختي زياد شده يه دفعه به PC باز ها مي گفت همون فيفا 09 رو نگه داريد براتون پچ ميدم روستر هاش آپديت كنيد ديگه نياز نبود بازي جديد بسازه كه. حالم بد شد با ديدن عكس ها تنها منيجر مود اينارو قيافه اش رو تغيير دادن پس تكليف قيافه بازي و گرافيك In Game چي ميشه؟ عجب داستاني شد. من عمرا بازي رو نخواهم خريد مگه اينكه X360 بخرم و فيفا نكست بازي كنم من فيفا 10 رو كارنت بازي نخواهم كرد. لعنت به EA با اين نا مرديش

bahador2009
27-07-2009, 14:27
احتمالا این عکسا برای نسخه ی سگا هستن که خیلی روشون کار شده:31:

google_boy07
27-07-2009, 15:55
.............!؟

فیفا 10 اسپانسر میشود ......:46: !؟؟!

فیفا هم میخواد مثل ساکر که سال گذسته اسپانسر Lazio بود در انگلستان اسپانسر بشه ......

بزرگتر :

We've seen video game publishers sponsor a football team before. Sega & Nintendo have been doing it in Europe for years, and even the Xbox 360 is in on the act. But I can't remember ever seeing a game sponsor a team.

Yes, Pro Evo sponsored Lazio for a game last year, but that was a one-off. A stunt. They weren't the actual sponsors of the team. But for the 2009/10 season, English club Swindon Town will be sponsored by EA Sports' FIFA 10, with the game's title splashed across the front of their away kit.

Sure, Swindon Town aren't exactly a continental power in the game - they play in England's League 1, which is actually the nation's third division - but it still leaves us pondering a very important point: will purchasers of FIFA 10 boot up their game to suddenly find lowly Swindon Town have been transformed by their sponsors into a digital footballing powerhouse?

Because it'd be kind of cool if they were.

منبع :

برای اینکه ان EA ادم بشه و سره ملت رو شیره نماله برای اعتراض به نسخه PC بدترین ضربه بهش اینه که کسی امسال نسخه Next رو هم نخره......:31:

khelane
27-07-2009, 18:05
ا.ه خدایا ما pc بازهارو به چه روزی انداختی کاری کرده ابرومون تو هیچ جا نموندهتف به روی کسای که مسئول این نسخه pc هستند
عجب روی دارند

Elendil1
27-07-2009, 18:27
بهتره pcهاتون رو بریزید دور............... !! البته Ea Games که همیشه دنبال پول بوده، حق دار همچین کاری کرده!

joey jordison
27-07-2009, 19:01
بهتره pcهاتون رو بریزید دور
شما هم تا چند وقت دیگه که کنسولهای نسل بعد وارد خواهند شد مجبور میشی کنسولت را بندازی سطل آشغال!اونموقع هست که ما با PC بازی میکنیم!!

البته Ea Games که همیشه دنبال پول بوده، حق دار همچین کاری کرده!
Ea دنبال پول باشه!مگه 2K Sports دنبال پول نیست لابد اونا هم روی pc ضرر میکنن
N تا شرکت بازیشون را روی PC میدن لابد اینقدر ضرر میکنن که دارن ورشکست میشن!EA هم یک راست بگه به خاطر پول بازیمون را روی PC نمیزنیم نه اینکه بیاد چرت و پرت تحویل مردم بده

برای اینکه ان EA ادم بشه و سره ملت رو شیره نماله برای اعتراض به نسخه PC بدترین ضربه بهش اینه که کسی امسال نسخه Next رو هم نخره
این خارجی های احمق اگه عقل داشته باشن نسخه PC را نباید بخرن!

779
27-07-2009, 19:06
شما هم تا چند وقت دیگه که کنسولهای نسل بعد وارد خواهند شد مجبور میشی کنسولت را بندازی سطل آشغال!اونموقع هست که ما با PC بازی میکنیم!!

Ea دنبال پول باشه!مگه 2K Sports دنبال پول نیست لابد اونا هم روی pc ضرر میکنن
N تا شرکت بازیشون را روی PC میدن لابد اینقدر ضرر میکنن که دارن ورشکست میشن!EA هم یک راست بگه به خاطر پول بازیمون را روی PC نمیزنیم نه اینکه بیاد چرت و پرت تحویل مردم بده

والا تا اونجایی که من میدونم گفتن گفتن تا ساله 2012 کنسول جدید نمیاد!
در ضمن ، مگه شما سیستمتون رو دور نمیریزید و سیستم جدید میخرید؟

joey jordison
27-07-2009, 19:17
تا بیان چشم رو هم بگذاریم 2012 میاد و میره!

در ضمن ، مگه شما سیستمتون رو دور نمیریزید و سیستم جدید میخرید؟
سیستم PC اگه خوب بسته بشه به مراتب طول عمر بیشتری از یک کنسول داره!

amin 2010
27-07-2009, 19:51

shane kim اعلام کرده با توجه به اومدن ناتال عمر 360 ده سال هست یعنی تا 2015یا 2016
بهتره از این گندکاری EA هم بگذریم و به اخبار نسخه های نکست بپردازیم.

Elendil1
27-07-2009, 21:27

1- اول اینکه MS و PS گفته بودن تا 2013 !!
2- بر اساس برآوردهایی که شده با پروژه ی ناتال تا سال 2015 الی 2016 XBOX360 طول عمر خواهد داشت!!

مسئله ی بعد هم که میگی درسته، اگر یه سیستم 2 میلیونی و فقط کیس ببنید تا یکسال بران فیفا نکست رو روی High اجرا میکنه، واسه ساله بعد شرمنده

من بیشتر از 5 بار سیستم رو عوض کردم، آخرش نتیجه گرفتم برم XBOX30 بگیرم ، وقتی هم گرفتم واقعآ بازی رو درک کردم!!! فیفا هم که نگو...!!

google_boy07
27-07-2009, 21:29
مصاحبه جدید با آقای Rutter کارگردان سری نکست بازی

قسمت اول :

قسمت دوم :

halflife g
27-07-2009, 21:42

اين بحث رو ادامه ندين لطفا ميان پاك مي كنن پستارو

راستي اين جمله بالايي شما خداييش اخر خندس

Elendil1
27-07-2009, 21:56
مصاحبه جدید با آقای Rutter کارگردان سری نکست بازی

قسمت اول :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت دوم :

ممنون ار پست مثه همیشه:: دانلود 2 ویدیو ی بالا از files.to برای دوستانی که با یوتیوب مشکل دارن::

قسمت اول :

قسمت دوم :

EASPORTS-FIFA
27-07-2009, 22:51
فکر کنم تنها فرق فیفا 10 نسخه پی سی با فیفا 09 نسخه پی سی اینه که چمنشو زشت تر کردن و یه تغیرای جزئی برای منجر مود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smallfrank
28-07-2009, 09:21
فکر کنم تنها فرق فیفا 10 نسخه پی سی با فیفا 09 نسخه پی سی اینه که چمنشو زشت تر کردن و یه تغیرای جزئی برای منجر مود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته تور دروازه هم خیلی قشنگتر شده.

2 SHAHROOZ
28-07-2009, 10:02
البته تور دروازه هم خیلی قشنگتر شده.

تنها زیباییه FIFA10 احتمالا همون چمنشه.

hosiyar
28-07-2009, 13:59
آقا کسی ایمیل ea sports رو نمیدونه ؟ میخوام براشون فحش بفرستم !

google_boy07
28-07-2009, 16:11
اولین گیم پلی از FIFA 10 نسخه نکست

دانلود(4.8 mb ) :

Vamp!r3
28-07-2009, 16:55
گوگل بوي جان ممنون...حركات بازيكنان طبيعي تر شده...به نظر آپديت خوبي براي 09 هست...

Spaniuly
28-07-2009, 17:43
من ويديو رو نديدم چو يوتيوب مسدوده و حوصله دانلود هم ندارم ولي اگه هموني باشه كه ديروز توي گيم تريلر كاربري به اسم ميلانو آلوز آپلود كرده من نگاش كردم تريلر نيست يك ويديوي دست ساز هست كه عكس هاي اسكرين شات رو به هم چسبونده البته نمي دونم محمود جان خودت ديدي ويديو رو يا نه؟ هموني نيست كه اولش چك و ولكات و ژاوي رو نشون ميده؟

resident_evil
28-07-2009, 17:45
من ويديو رو نديدم چو يوتيوب مسدوده و حوصله دانلود هم ندارم ولي اگه هموني باشه كه ديروز توي گيم تريلر كاربري به اسم ميلانو آلوز آپلود كرده من نگاش كردم تريلر نيست يك ويديوي دست ساز هست كه عكس هاي اسكرين شات رو به هم چسبونده البته نمي دونم محمود جان خودت ديدي ويديو رو يا نه؟ هموني نيست كه اولش چك و ولكات و ژاوي رو نشون ميده؟

ه این یه تیکه از Gameplay بودش ! خب نمیتونی دان کنی ؟ فقط 4 مگ هستش !

Spaniuly
28-07-2009, 17:53
ه این یه تیکه از Gameplay بودش ! خب نمیتونی دان کنی ؟ فقط 4 مگ هستش !

اخه زياد احتمال مي دم كه همون باشه يعني هموني كه ديروز توي گيم تريلرز منتشر شد. امكان نداره فعلا به اين زوديا شاهد يه ويديو گيم پلي درست حسابي باشيم.

برای اینکه ان EA ادم بشه و سره ملت رو شیره نماله برای اعتراض به نسخه PC بدترین ضربه بهش اینه که کسی امسال نسخه Next رو هم نخره......:31:

محمود جان مي دوني چيه من شديدا نا اميد شدم از EA امسال واسه PC اين همه قايم موشك بازي كردن نمي دونم تيم عوض كردن نتيجه اش شد اوني كه 2 صفحه پيش عكساش رو ديديم. تازه اين قدر هم نسخه PC الان 2 ساله شاكي خصوصي داره. دست آخر اين رو مي خواد تحويل ما PC باز ها بده. واي به حال نسخه كنسولي كه همه هم ازش راضي هستند ميترسم برداره روستر هاي فيفا 09 رو واسه كنسول ها به روز كنه تحويل كنسولي ها بده. من واقعا نمي دونم اين EA Sports چرا دچار مرگ مغزي شده؟ تا همين چند سال پيش عاشق اين EA بودم چون هر بازي كه من ازش خوشم ميومد رو EA مي داد مثل بازي هاي هري پاتر همين سري فيفا كه تا همين پارسال معبودم بود. يا NFS اين همه محبوبيت پيدا كرد الان چند سال داره همين طور سير نزولي ميره من نمي دونم EA چه مرگشه؟ يا اينا رو جو گرفته و يا خدا. خلاصه من كه دارم نگرانش ميشم

resident_evil
28-07-2009, 17:57
اولش نشون داد تو منوی اصلیه بازی هستن بعد میرن تو قسمت چیدن ترکیب و بعد هم میرن داخل بازی .

Spaniuly
28-07-2009, 20:55
اولش نشون داد تو منوی اصلیه بازی هستن بعد میرن تو قسمت چیدن ترکیب و بعد هم میرن داخل بازی .

پس اون ديروزي نيست واجب شد دانلود كنم

amin 2010
28-07-2009, 21:34
ویدیو تغییر خیلی خیلی محسوسی نسبت به 09 رو نشون نمی ده که البته مشکلی نیست چون خود 09 نکست عالی بود.فقط تو این ویدیو رونالدو تو منچستر بود مثل این که می زارن فصل نقل و انتقالات تموم بشه بعدا بازیکنا رو ترانسفر می کنن.البته حرکت 360 درجه هم تو ویدیو دیده شد که در نوع خودش جالبه.

Elendil1
28-07-2009, 21:39
اولین گیم پلی از FIFA 10 نسخه نکست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود(4.8 mb ) :

مثه همیشه!!!!

دوستانی که با دانلود کردن از رپیدشر مشکل دارن میتونن از اینجا با لینک مستقیم دانلود کنن!!:31:
... در حال آپلود ...
.
.
.
متاسفانه ویدیو از روی هردو سایت پاک شده!!!هم یوتیوب و هم رپیدشر!!
کسی لینکی از این ویدیو نداره؟

Vamp!r3
28-07-2009, 22:33
سلام...اينم 2 تا لينك براي ويديوي گيم پلي...

Elendil1
28-07-2009, 22:59
مثه همیشه!!!!

دوستانی که با دانلود کردن از رپیدشر مشکل دارن میتونن از اینجا با لینک مستقیم دانلود کنن!!:31:
... در حال آپلود ...
.
.
.
متاسفانه ویدیو از روی هردو سایت پاک شده!!!هم یوتیوب و هم رپیدشر!!
کسی لینکی از این ویدیو نداره؟

سلام...اينم 2 تا لينك براي ويديوي گيم پلي...

ممنون!!

همین ویدیو از لینک مستقیم!!

google_boy07
29-07-2009, 01:56

google_boy07
29-07-2009, 12:24
مقایسه نسخه 10 بازی با نسخه 9 در PC

in this one, the turf is more brighter, we can see that there is the Home and Away Crowd, and in the floodlight, is a little bit better, remembering a little bit the UCL ones, that we're great, but they we're blue, and in no one stadium you will find bluelights

بزرگ:

.................................................

In this pic, we can see that the movements are new, and also the ball is really smaller, EA pic is bigger than mine, and ball is almost at the same size.

بزرگ :

This one, we can see that nets model is changed.

بزرگ :

FCBarcelona.ir
29-07-2009, 13:37
فکر نمی کنید چمن پسرفت کرده و خیلی غیر طبیعی شده؟؟

khelane
29-07-2009, 18:20
سلام دوستان
میخواستم بگم اینا راسته
پیشرفت های عمومی

- سیستم حرکت 360 درجه ای
- امکان طراحی سیستم های مختلف برای ضربات ایستگاهی
- اضافه شدن بخش Training Mode ( تبدیل شدن Arena به بخش آموزشی در صورت تمایل)
- امکان وقوع هر اتفاقی در بخش آموزشی به علت نبودن داور
- سیستم "خستگی" واقعی ، دورانی که در آن بازیکن ها 90 دقیقه بسیار سر حال می دویدند به پایان رسید.
- ادامه پیدا کردن زمان بازی در هنگام ضربات ایستگاهی ، دادن کارت به بازیکنان و ...( همانند سنوات گذشته در هنگام ضربات ایستگاهی تایم بازی متوقف نخواهد شد)
- سیستم آب و هوای واقعی گرایانه تر نسبت به سنوات گذشته و طبیعی تر شدن مسابقاتی که در شب برگذار می شوند.
- پیشرفت گرافیکی ، از این پس شما میتوانید هوای گرمی که از دهان بازیکنان در هوای سرد خارج می شود را ببینید.
- امکان اخراج دروازه بان ها بر خلاف نسخه های قبلی که دروازه بان ها فقط کارت زرد میگرفتند!
- طبیعی تر شدن ورزن توپ بر خلاف FIFA09 که وزن توپ بازی از توپ Ping Pong هم سبک تر بود!
- کاهش یافتن سرعت بازی نسبت به 09 و افزایش سرعت بازی نسبت به 08
- افزایش هوش مصنوعی بازیکنان ، از این پس بازیکنان در مسیر پاس های ما قرار نمیگیرند.
- افزایش هوش مصنوعی دورازه بان ها و امکان دفع پیاپی توپ در مواضع ضروری همانند فوتبال واقعی
- امکان تعویض بازیکن زننده ی ضربه ی ایستگاهی در هنگام بازی( در نسخه های قبلی باید بازی Pause میشد و بعد این کار انجام میشد)
- امکان حرکت دادن دیوار دفاعی در هنگام ضربات ایستگاهی
- پیشرفت " تکل ها" ، به این معنا که بازیکن به قصد توپ تکل خواهند زد نه پای بازیکن حریف!
- پیشرفت مکانیزم شوت ها ، شوت ها از این 2 مرحله ای خواهد شد؛ یکی قدرت شوت و دیگری امکان دادن کات به توپ( پیشتر و در فیفا 09 کات توپ به صورت اتوماتیک بود!)
- اضافه شدن انیمیشن های جدید از جمله انیمیشن های جدید برای دورازه بان ها
- امکان انتخاب آب و هوا( برفی و بارانی) در مسابقات معمولی( به احتمال زیاد Kick-off )
- امکان زدن ضربات ایستگاهی سریع

پیشرفت های بخش Manager Mode

- امکان تغییر شماره ی بازیکن ها
- پیشرفت بخش اقتصادی (خرید و فروش و ..)
-استفاده از مکانیزم جدید برای جلوگیری از بستن قرار داد با بازیکنان
- سیستم جدید برای "بودجه " ی تیم
- دو بخشی شدن بستن قرار داد با بازیکنان ؛ مرحله ی اول پذیرفتن مبلغ قرار داد توسط بازیکنان و مرحله ی دوم پذیرفتن شرط های باشگاه و مسائل شخصی
- سیستم جدیدی که امکان پیش بینی میزان رشد بازیکنان جوان را می دهد
- اضافه شدن بازی های دوستانه پیش از شروع فصل جدید
- Manual Growth( منظور بخشی است که شما در آن میتوانستید بازیکنان را از لحاظی که دوست داشتید پیشرفت دهید) حذف شده.
- اضافه شدن بخش " شایعات" در فصل نقل و انتقالات
- اضافه شدن مصدومیت های طولانی مدت
- امکان دادن پیشنهاد های نامحدود به بازیکنان بنا به بودجه ی تیم( در نسخه های گذشته محدودیت تعداد پیشنهاد وجود داشت حتی اگر پول شما بی نهایت میبود)
- امکان گرفتن تصمیم نهایی در نقل و انتقالات ؛ شما میتوانید به بازیکن های مختلف برای یک پست پیشنهاد دهید و اگر همه ی آن ها قبول کردند بازیکنی را که بیشتر علاقه دارید انتخاب کنید.
- ManagerMode بعد از اخراج شما( در صورت وقوع چنین اتفاقی) پایان نمی یابد ، شما از باشگاه هایی با سطح پایین تر پیشنهاد خواهید داشت.
- امکان تعویض استادیوم باشگاه ، تغییر نام آن و افزایش گنجایش آن
- دریافت پیشنهاد از باشگاه های بهتر بنا به عملکرد شما در طول فصل
- هیجان انگیزتر شدن اتمسفر بازی در هنگام بازی با تیم Rival( فرضا Manutd vs ManCity ) و انجام حرکات تحقیر آمیز(تحریک کننده) از سوی بازیکنان بعد از زدن گل
- امکان دیدن بازی کنان تیم حریف پیش از شروع مسابقه
- گزارشگر ها در طول بازی در مورد مسائل مختلف صحبت خواهند کرد ( نقل و انتقلات ، شایعات و ...)

پیشرفت های بخش آنلاین

- برطرف کردن مشکل Dream Team( به تازگی در و فیفا09 امکان Glitch کردن و استفاده از تیم منتخب در Ranked Match به وجود آمده بود)
- پیشرفت بخش مدیریت باشگاه(مربوط به بخش Online Clubs)
- برطرف کردن مشکلات Matchmaking ـه Online CLubs( کسانی که بازی کرده باشند با مشکلات متعدد این بخش آشنا هستند)
- بخش جدید 5v5 ( ربطی به 10v10 نداره)
- شما در پایان بازی میزان SkillPoint ـی را که دریافت کرده اید خواهید دید( چیزی که هیچ وقت وجود نداشت!)
- امکان مساوی تمام شدن بازی در صورت توافق 2 طرف ( در مسابقات 1vs1 البته)
- جلوگیری از Boosting( یعنی تبانی ، تقلب ، هر اسمی که شما میذارید) ، اگر چندین دست پشت سر هم با یک فرد بازی کنید SkillPoint کمتری میگیرید
- با پیشرفت بخش Monitoring ـه Stats(آمار) متقلبین شناسایی خواهند شد! تیم جدیدی در EA تشکیل شده فقط و فقط برای کنترل این بخش
- DC شدن بازیکنی که بازی نمیکند در 10vs10 به طور اتوماتیک

بازی در روز 2 اکتبر به بازار جهانی عرضه خواهد شد.

تویه سایت دوروبر دیدیم

Elendil1
29-07-2009, 19:03
سلام دوستان
میخواستم بگم اینا راسته
پیشرفت های عمومی

- سیستم حرکت 360 درجه ای
- امکان طراحی سیستم های مختلف برای ضربات ایستگاهی
- اضافه شدن بخش Training Mode ( تبدیل شدن Arena به بخش آموزشی در صورت تمایل)
- امکان وقوع هر اتفاقی در بخش آموزشی به علت نبودن داور
- سیستم "خستگی" واقعی ، دورانی که در آن بازیکن ها 90 دقیقه بسیار سر حال می دویدند به پایان رسید.
- ادامه پیدا کردن زمان بازی در هنگام ضربات ایستگاهی ، دادن کارت به بازیکنان و ...( همانند سنوات گذشته در هنگام ضربات ایستگاهی تایم بازی متوقف نخواهد شد)
- سیستم آب و هوای واقعی گرایانه تر نسبت به سنوات گذشته و طبیعی تر شدن مسابقاتی که در شب برگذار می شوند.
- پیشرفت گرافیکی ، از این پس شما میتوانید هوای گرمی که از دهان بازیکنان در هوای سرد خارج می شود را ببینید.
- امکان اخراج دروازه بان ها بر خلاف نسخه های قبلی که دروازه بان ها فقط کارت زرد میگرفتند!
- طبیعی تر شدن ورزن توپ بر خلاف FIFA09 که وزن توپ بازی از توپ Ping Pong هم سبک تر بود!
- کاهش یافتن سرعت بازی نسبت به 09 و افزایش سرعت بازی نسبت به 08
- افزایش هوش مصنوعی بازیکنان ، از این پس بازیکنان در مسیر پاس های ما قرار نمیگیرند.
- افزایش هوش مصنوعی دورازه بان ها و امکان دفع پیاپی توپ در مواضع ضروری همانند فوتبال واقعی
- امکان تعویض بازیکن زننده ی ضربه ی ایستگاهی در هنگام بازی( در نسخه های قبلی باید بازی Pause میشد و بعد این کار انجام میشد)
- پیشرفت " تکل ها" ، به این معنا که بازیکن به قصد توپ تکل خواهند زد نه پای بازیکن حریف!
- پیشرفت مکانیزم شوت ها ، شوت ها از این 2 مرحله ای خواهد شد؛ یکی قدرت شوت و دیگری امکان دادن کات به توپ( پیشتر و در فیفا 09 کات توپ به صورت اتوماتیک بود!)
- اضافه شدن انیمیشن های جدید از جمله انیمیشن های جدید برای دورازه بان ها
- امکان انتخاب آب و هوا( برفی و بارانی) در مسابقات معمولی( به احتمال زیاد Kick-off )

پیشرفت های بخش Manager Mode

- امکان تغییر شماره ی بازیکن ها
- پیشرفت بخش اقتصادی (خرید و فروش و ..)
-استفاده از مکانیزم جدید برای جلوگیری از بستن قرار داد با بازیکنان
- سیستم جدید برای "بودجه " ی تیم
- دو بخشی شدن بستن قرار داد با بازیکنان ؛ مرحله ی اول پذیرفتن مبلغ قرار داد توسط بازیکنان و مرحله ی دوم پذیرفتن شرط های باشگاه و مسائل شخصی
- سیستم جدیدی که امکان پیش بینی میزان رشد بازیکنان جوان را می دهد
- اضافه شدن بازی های دوستانه پیش از شروع فصل جدید
- Manual Growth( منظور بخشی است که شما در آن میتوانستید بازیکنان را از لحاظی که دوست داشتید پیشرفت دهید) حذف شده.
- اضافه شدن بخش " شایعات" در فصل نقل و انتقالات
- اضافه شدن مصدومیت های طولانی مدت
- امکان دادن پیشنهاد های نامحدود به بازیکنان بنا به بودجه ی تیم( در نسخه های گذشته محدودیت تعداد پیشنهاد وجود داشت حتی اگر پول شما بی نهایت میبود)
- امکان گرفتن تصمیم نهایی در نقل و انتقالات ؛ شما میتوانید به بازیکن های مختلف برای یک پست پیشنهاد دهید و اگر همه ی آن ها قبول کردند بازیکنی را که بیشتر علاقه دارید انتخاب کنید.
- ManagerMode بعد از اخراج شما( در صورت وقوع چنین اتفاقی) پایان نمی یابد ، شما از باشگاه هایی با سطح پایین تر پیشنهاد خواهید داشت.
- امکان تعویض استادیوم باشگاه ، تغییر نام آن و افزایش گنجایش آن
- دریافت پیشنهاد از باشگاه های بهتر بنا به عملکرد شما در طول فصل
- هیجان انگیزتر شدن اتمسفر بازی در هنگام بازی با تیم Rival( فرضا Manutd vs ManCity ) و انجام حرکات تحقیر آمیز(تحریک کننده) از سوی بازیکنان بعد از زدن گل
- امکان دیدن بازی کنان تیم حریف پیش از شروع مسابقه
- گزارشگر ها در طول بازی در مورد مسائل مختلف صحبت خواهند کرد ( نقل و انتقلات ، شایعات و ...)

پیشرفت های بخش آنلاین

- برطرف کردن مشکل Dream Team( به تازگی در و فیفا09 امکان Glitch کردن و استفاده از تیم منتخب در Ranked Match به وجود آمده بود)
- پیشرفت بخش مدیریت باشگاه(مربوط به بخش Online Clubs)
- برطرف کردن مشکلات Matchmaking ـه Online CLubs( کسانی که بازی کرده باشند با مشکلات متعدد این بخش آشنا هستند)
- بخش جدید 5v5 ( ربطی به 10v10 نداره)
- شما در پایان بازی میزان SkillPoint ـی را که دریافت کرده اید خواهید دید( چیزی که هیچ وقت وجود نداشت!)
- امکان مساوی تمام شدن بازی در صورت توافق 2 طرف ( در مسابقات 1vs1 البته)
- جلوگیری از Boosting( یعنی تبانی ، تقلب ، هر اسمی که شما میذارید) ، اگر چندین دست پشت سر هم با یک فرد بازی کنید SkillPoint کمتری میگیرید
- با پیشرفت بخش Monitoring ـه Stats(آمار) متقلبین شناسایی خواهند شد! تیم جدیدی در EA تشکیل شده فقط و فقط برای کنترل این بخش
- DC شدن بازیکنی که بازی نمیکند در 10vs10 به طور اتوماتیک

بازی در روز 2 اکتبر به بازار جهانی عرضه خواهد شد.

تویه سایت دوروبر دیدیم

آره، ماله خیلی وقت پیشه تو بازیسنتر هم زده بود.

mobin.seven
29-07-2009, 20:36
سلام
اگه بخوام ورژن اصلی و کرک نشده بازی رو تو ایران گیر بیارم ، می تونم؟
لطفا راهنمایی کنید.

Sam Fisher 11
30-07-2009, 06:05
این مورددر 09 هم بود:

این یکی رو باید دید چطوریه و حتما منظورش ایستگاهی بوده چون در خود بازی سانتر کات دار میشد فرستاد:

اصلا موافق نیستم توپ توی 09 فیزیک خیلی خوبی داست و مناسب بود! حتما جا برای بهتر شدن داره اما دیگه مثل پینگ پونگ بودن توپ بی انصافیه...

و این مورد:

امیدوارم باعث نشه غیر طبیعی بشه چون برخورد توپ به بازیکن خودی یا داور هنگام پاس یا شوت زیاد پیش نمیومد و اتفاقا باعث طبیعی تر شدن بازی هم میشد.

اضافه شدن ترنینگ خیلی خوبه باید زودتر اضافه میشد. اضافه شدن برف هم میتونه جالب باشه و به تنوع بازی کمک کنه گرچه ترجیح میدم زیر آسمون صاف بازی کنم. کارت قرمز برای دروازبان ها لازم بود. بخش منیجر مطمئنن بهتر و جذاب تر از قبل میشه.

این هم به بخش آنلاین و واقعی تر شدن رنک ها کمک میکنه:

hamid_hitman47
30-07-2009, 10:29

اینا که تو 09 هم بود...

khelane
30-07-2009, 10:37
سلام
اگه بخوام ورژن اصلی و کرک نشده بازی رو تو ایران گیر بیارم ، می تونم؟
لطفا راهنمایی کنید.

شما میتونید نسخه 09 رو اورجینال بگیرید حتما" تو اون سایتی که من دیدم میتونید 10 رو هم اورجینال گیربیارید قیمتش در سه مدله بود مال فیفا 09 برای فیفا 10 باید منتظر بمونی سام سایت هم فکر کن
fifiaonline.ir
باشه

در مورد سوال قبلیم هم ازدوستانی که جواب دادند ممنونم

worldwar_1914
30-07-2009, 14:18
سلام بر دوستان:20:
دو سوال
1-به نظر شماpes10بهترازآب در می آیدیاfifa10:45:(به نظرمن fifa10):thumbsup:
2-تاریخ انتشار Demoبازی کی هست:question:

Elendil1
30-07-2009, 19:00
سلام بر دوستان:20:
دو سوال
1-به نظر شماpes10بهترازآب در می آیدیاfifa10:45:(به نظرمن fifa10):thumbsup:
2-تاریخ انتشار Demoبازی کی هست:question:

1-فیفا نکست
2- معمولآ باید اواخر شهریور ماه بیاد!

MHSou
01-08-2009, 00:15
لطفا حذف شود...:11:

MHSou
01-08-2009, 00:16
آقا کسی ایمیل ea sports رو نمیدونه ؟ میخوام براشون فحش بفرستم !

به اینجا برو و Ideas About Next FIFA:

MHSou
01-08-2009, 00:27
اینم چندتا عکس جدید مربوط به نسخه PC :31:

Wow! چقدر قشنگ شده بازی! چرا EA این همه زحمت کشیده شرمندمون کرده. خوب می گفتین بلد نیستین بازی بسازین، هرسال یه پچ از FIFA4Fans می گیرین می کنین تو پاچه ی PC باز ها. من واقعا عرق شرمم جاری شد از این همه بد و بیراهی که به EA می گفتم. سازنده اصلی بازی هم باید EA Mongolia باشه با اون گرافیک داغونش. خوب چرا اصلا زحمت می کشین به PC های مردم گند می زنین؟ یه FIFA98 و یه روستر. تمام! غیر از اینه.

محمود دستت درد نكنه ولي اين عكس ها جوك هستند. EA واقعا واسه ساخت پلتفورم PC امسال متحمل سختي زياد شده يه دفعه به PC باز ها مي گفت همون فيفا 09 رو نگه داريد براتون پچ ميدم روستر هاش آپديت كنيد ديگه نياز نبود بازي جديد بسازه كه. حالم بد شد با ديدن عكس ها تنها منيجر مود اينارو قيافه اش رو تغيير دادن پس تكليف قيافه بازي و گرافيك In Game چي ميشه؟ عجب داستاني شد. من عمرا بازي رو نخواهم خريد مگه اينكه X360 بخرم و فيفا نكست بازي كنم من فيفا 10 رو كارنت بازي نخواهم كرد. لعنت به EA با اين نا مرديش

البته اشتباه کردی نباید بگی Current Gen باید بگی:
FIFA10 Supreme Ultimate Elite Great Magnificant Fantastic Wounderful PC Gen!

google_boy07
01-08-2009, 00:39
اگه اشتباه نکنم ماله فیفا 10 هستش .....

MHSou
01-08-2009, 00:45
.............!؟

فیفا 10 اسپانسر میشود ......:46: !؟؟!

فیفا هم میخواد مثل ساکر که سال گذسته اسپانسر Lazio بود در انگلستان اسپانسر بشه ......

بزرگتر :

We've seen video game publishers sponsor a football team before. Sega & Nintendo have been doing it in Europe for years, and even the Xbox 360 is in on the act. But I can't remember ever seeing a game sponsor a team.

Yes, Pro Evo sponsored Lazio for a game last year, but that was a one-off. A stunt. They weren't the actual sponsors of the team. But for the 2009/10 season, English club Swindon Town will be sponsored by EA Sports' FIFA 10, with the game's title splashed across the front of their away kit.

Sure, Swindon Town aren't exactly a continental power in the game - they play in England's League 1, which is actually the nation's third division - but it still leaves us pondering a very important point: will purchasers of FIFA 10 boot up their game to suddenly find lowly Swindon Town have been transformed by their sponsors into a digital footballing powerhouse?

Because it'd be kind of cool if they were.

منبع :

EA با این شرایط باید بره اسپانسر پودر بچه بشه با این بازی بچه گانش رو PC!:2: آقای Luke Didd هم که از تو چال تعمیرگاه اومده که باعث تحولی نو بشه با:
FIFA 10 PC Gen
من که ترجیح میدم به جای فیفای تکراری Real Madrid یا Captain Tsubasa بازی کنم. برا من گرافیک 20% اهمیت داره، این برام مهمه:

وقتی 2 هفته یه بازی رو انجامش میدم حالم تا 10 سال دیگه ازش بهم نخوره.

hamed_dij
01-08-2009, 01:55
خبر جديد در مورد fifa 10 pc نيست ؟
آيا راسته كه مي گن براي pc مي خوان از fifa 07 n-g engine استفاده كنن؟

MHSou
01-08-2009, 14:14
خبر جديد در مورد fifa 10 pc نيست ؟
آيا راسته كه مي گن براي pc مي خوان از fifa 07 n-g engine استفاده كنن؟

دوست عزیز همونطور که گفتی فقط میگن. ما که به Engine بازی FIFA WC 2006 Next هم راضی هستیم.:27:

MHSou
01-08-2009, 19:03
سلام؛

منبع خبر:

MHSou
01-08-2009, 19:13
این کاور هم شاید کاور FIFA 10 باشد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Games9.sub.ir)1303.jpg

Elendil1
01-08-2009, 19:18
خبرهای رسیده از EA Sports پیرامون بازی FIFA 10 حاکی از آنست که به احتمال زیاد چهار تیم باشگاهی از ایران در این بازی حضور خواهند داشت.

البته این خبر رسما تایید نشده اما به گفته یکی از مسوولین شرکتElectronic Arts ، این شرکت پس از بررسی و نظرخواهی ها از طرفداران بازی فیفا، تصمیم گرفت تا تیمهای بیشتری از مناطق مختلف به این بازی اضافه کند. به گفته این مسوول، EA در تلاش کسب مجوز از کنفدراسیون فوتبال آسیا است تا بتواند از تیمهای حاضر در رقابتهای AFC Champions League در بازی فیفا ۱۰ استفاده کند. بر این اساس، انتظار میرود که تیمهای پرسپولیس، استقلال، سپاهان و صبا باتری در این بازی حضور داشته باشند.

شرکت EA هرساله به تعداد تیمهای موجود در بازی فیفای خود می افزاید. این شرکت معمولا بر پایه نظرسنجی هایی که در سایت رسمی EA Sports و FIFPlay انجام می شود تصمیم گیری می کند.

بازی فیفا ۱۰ پاییز سال جاری از شرکت الکترونیک آرتز تحت لیبل EA Sports در سراسر جهان عرضه خواهد شد.

الکترونیک آرتز بازی FIFA 10 را در نمایشگاه Gamescom که روز ۱۹ آگوست سال جاری در شهر کلن آلمان برگزار می شود به نمایش خواهد گذاشت. ایرفو سعی خواهد کرد تا اخبار جدید تر فیفا ۱۰ را از این نمایشگاه گزارش کند.

منبع : irfo.ir/

MHSou
01-08-2009, 19:48
::خبرهای رسیده از EA Sports پیرامون بازی FIFA 10 حاکی از آنست که به احتمال زیاد چهار تیم باشگاهی از ایران در این بازی حضور خواهند داشت.::

متن دقیق از بالاترین!!! ولی امکان نداره!!!!

وبگاه کسی که این خبر رو ارسال کرده برای بالاترین ::: schahryar.com::: و وبلاگ :
عزیزم شما چرا دو تا پست بالا سرتو نگاه نمی کنی، من که مخالفتی ندارم پست خودتون یا شایدم مال من پاک میشه

این عکسا با عنوان فیفا10 منتشر شده:
.

Elendil1
01-08-2009, 20:08
این عکسا با عنوان فیفا10 منتشر شده:

عزیزم شما چرا دو تا پست بالا سرتو نگاه نمی کنی، من که مخالفتی ندارم پست خودتون یا شایدم مال من پاک میشه.

پست رو ویرایش و کامل کردم ::

اگر زمان پست ها رو هم نگاه کنی متوجه میشی!! حتی زمان ویرایش !! شما 2 دقیقه بعد از ویرایش پست من اومدی پست دادی!!

MHSou
01-08-2009, 21:01
پست رو ویرایش و کامل کردم ::

اگر زمان پست ها رو هم نگاه کنی متوجه میشی!! حتی زمان ویرایش !! شما 2 دقیقه بعد از ویرایش پست من اومدی پست دادی!!

بر طبق زمان سایت من 8:03 پست زدم و شما 8:18 حالا من ادامه نمیدم. ولی دیگه لطفا خالی نبندید. البته نوشته شما کاملتره.:46: البته اگر پست بعدی رو میگی که چه ربطی داره. شما اون بالا رو نگاه کن می فهمی.

Elendil1
01-08-2009, 21:14
بر طبق زمان سایت من 8:03 پست زدم و شما 8:18 حالا من ادامه نمیدم. ولی دیگه لطفا خالی نبندید. البته نوشته شما کاملتره.:46: البته اگر پست بعدی رو میگی که چه ربطی داره. شما اون بالا رو نگاه کن می فهمی.

جواب شما :

اینم برای اینکه پست بی محتوا نباشه ::

MHSou
01-08-2009, 21:39
سلام؛

آهان شما آخری رو میگی، آخه چه ربطی داره؟ در هر صورت من از شما معذرت می خوام. اگر من اظهار نظر نمی کردم، اینهمه پست اسپم به وجود نمی اومد.

joey jordison
02-08-2009, 09:36
خوب چیزهای جالبی اینجا گفته شد به خاطر اینکه تاپیک منحرف نشه بی خیال..................
حالا چیز جالب تر اینه که همونطور در فروم خود Ea هم گفته شده اینکه Ea یک نظر سنجی گذاشته که بازی را بیشتر روی کدام پلتفرم انجام میدید!
نتیجه نظر سنجی در لینک زیر

فقط بگم نظر سنجی به نفع Pc هست!و این Ea خاک بر سر باید دید چه خواهد کرد!

Elendil1
02-08-2009, 12:02
ویدیوی فیفا10 روی کنسول wii ، جدآ گرافیک این کنسول پایینه:31:

لینک دانلود :

پسورد :

Elendil1
02-08-2009, 12:31
نظر سنجی فیفا پلی:: از کدام قاره تیم بیشتری نیاز داریم ؟ آسیا 25 درصده!!!!!!!!!!!!!!!!!

برین رای بدین!!!!!!!!!!!!! => fifplay.com/

برای نوشتن نظرتون هم برید اینجا :

حتمآ برید!

MHSou
02-08-2009, 13:58
سلام؛

من امروز برای سومین بار در FIFPLAY در مورد FIFA 10 PC نظر دادم و در مورد تکراری بودن بازی و نبود علاقه برای انجام این بازی در ایران گفتم و در ضمن گفتم که فیفا 10 باید بهتر باشد و حرف پایین امضام رو هم گفتم یعنی: FIFA 10 Broked Down My Dreams متن کامل نامه به شرح زیر است:

البته باز هم غلط هایی هست که امیدوارم توسط EA نادیده گرفته شود. در ضمن دلیل تند بودن لحن من نسبت به EA دو بار بی جواب گذاشتن نامه های من است. البته من از قول شما دوستان ننوشتم که نمی خواهید FIFA10 بازی کنید، منظور من اطرافیان خودم بود و کاربران P30world فقط درصدی را تشکیل می دهند.:11:

Spaniuly
02-08-2009, 14:22
هادي به نظرم گل گفتي درسته كه فيفا 10 نكست زيباست و عالي ولي اين زيبايي به همون زيبايي فيفا 09 نكست هست و اصولا بهتر نشده شايد فيفا 09 ماكسيمم قدرت EA توي اين بازي باشه همونطور كه قدرت شركت برايت لايت در ساخت بازي هري پاتر همونقدر بود كه توي دو بازي اخير ديديم بعد از گذشت دو سال از ساخت بازي قبليش بازي جديدش به لحاظ گرافيك و گيم پلي تغيير آنچناني نداشت. حالا هم علنا مي بينيم فيفا هيچ تلاشي در رابطه بازي جديدش نكرده البته قبول دارم كمي زود قضاوت ولي همچين دير هم نيست ويديو Ingame بازي رو براي فيفا 10 نكست ديدم زيبا بود ولي همونطور كه گفتم به همون زيبايي 09 نه بيشتر از اون عكس هاي نسخه كارنت هم كه انگار دستكاري شده اسكرين شات ها 09 بود. من موندم اينا چرا مارس امسال بازي نساختن؟ هر ساله از 2000 به اين ور يه بازي براي ماه مارس ساخته ميشد. من فكر مي كنم دليل اين عدم پيشرفت دقيقا همين بود بازي هاي ماه مارس هميشه باعث ميشد تفاوت بين دو ورژن متوالي فيفا به چشم بياد ولي امسال كه اصولا مي بايستي بازي Cl 08 - 09 ساخته مي شد, نشد. من واقعا نمي دونم اين چه كاري هست كه EA انجام مي ده. واقعا مدتي هست كه با بازي هايي كه انتشار مي ده همه رو از خودش نا اميد مي كنه فقط فوتبال نيست. پارسال در ساخت بازي نكست جنريشن فيفا عالي عمل كرد ولي اگه قرار باشه فيفا 10 نكست هم به همون شكل قبلي باشه با اين تفاوت كه منيجر مود و روستر هاش رو آپگريد كرده باشه فقط و فقط اسمش رو ميشه گذاشت شكست. به خصوص كه گفته مي شه بازي ساكر 2010 به كل گيم پلي و گرافيك رو عوض كرده و با يك ويديو گيم جديد مواجه مي شيم. واقعا با اين اوصاف انتظار مي رفت EA تلاشش رو از قبل هم بيشتر كنه من واقعا سر در نميارم

MHSou
02-08-2009, 15:51
هادي به نظرم گل گفتي درسته كه فيفا 10 نكست زيباست و عالي ولي اين زيبايي به همون زيبايي فيفا 09 نكست هست و اصولا بهتر نشده شايد فيفا 09 ماكسيمم قدرت EA توي اين بازي باشه همونطور كه قدرت شركت برايت لايت در ساخت بازي هري پاتر همونقدر بود كه توي دو بازي اخير ديديم بعد از گذشت دو سال از ساخت بازي قبليش بازي جديدش به لحاظ گرافيك و گيم پلي تغيير آنچناني نداشت. حالا هم علنا مي بينيم فيفا هيچ تلاشي در رابطه بازي جديدش نكرده البته قبول دارم كمي زود قضاوت ولي همچين دير هم نيست ويديو Ingame بازي رو براي فيفا 10 نكست ديدم زيبا بود ولي همونطور كه گفتم به همون زيبايي 09 نه بيشتر از اون عكس هاي نسخه كارنت هم كه انگار دستكاري شده اسكرين شات ها 09 بود. من موندم اينا چرا مارس امسال بازي نساختن؟ هر ساله از 2000 به اين ور يه بازي براي ماه مارس ساخته ميشد. من فكر مي كنم دليل اين عدم پيشرفت دقيقا همين بود بازي هاي ماه مارس هميشه باعث ميشد تفاوت بين دو ورژن متوالي فيفا به چشم بياد ولي امسال كه اصولا مي بايستي بازي Cl 08 - 09 ساخته مي شد, نشد. من واقعا نمي دونم اين چه كاري هست كه EA انجام مي ده. واقعا مدتي هست كه با بازي هايي كه انتشار مي ده همه رو از خودش نا اميد مي كنه فقط فوتبال نيست. پارسال در ساخت بازي نكست جنريشن فيفا عالي عمل كرد ولي اگه قرار باشه فيفا 10 نكست هم به همون شكل قبلي باشه با اين تفاوت كه منيجر مود و روستر هاش رو آپگريد كرده باشه فقط و فقط اسمش رو ميشه گذاشت شكست. به خصوص كه گفته مي شه بازي ساكر 2010 به كل گيم پلي و گرافيك رو عوض كرده و با يك ويديو گيم جديد مواجه مي شيم. واقعا با اين اوصاف انتظار مي رفت EA تلاشش رو از قبل هم بيشتر كنه من واقعا سر در نميارم

سلام؛

خیلی ممنون. همین که Uefa Cl 2008-09 رو نداد باید یه دلیلی می داشت. ولی ما می بینیم فقط روستر ها آپگرید شدن و چند تغییر تو منیجر مود، چه دلیلی داره؟ همین Euro 2008 کلی منو سرگرم کرد تا تمومش کنم. EA با این کاراش حداقل طرفداراش تو ایران رو از دست میده، هر چند که از ما خیلی سود نمی بره! من تا همین سال قبل طرفدار شدید EA بودم و اگه تاپیک فیفا09 رو نگاه کنید به این موضوع پی می برید. ولی امسال با فیفای جدید و بازی Dante's Inferno و نسخه جدید هری پاتر، EA رو به یه غول بی شاخ و دم تبدیل کرده.

amin 2010
02-08-2009, 21:34
دوستان اگه دقت کنید حرکت 360 درجه تو تریلر دیده می شه که کم پیشرفتی نیست.

B3HZ@D
02-08-2009, 22:29
یعنی بعد این همه مدت فقط قرار بوده یک حرکت 360 درجه به بازی اضافه بشه
ea با اون همه دم و دستگاه و با اون قدرتی که داره بعد این مدت باید فقط یک حرکت به بازی اضافه می کرد
کلا ea یه مدته که بدجور داره با بازی هاش ضدحال می زنه
چه بلایی می خواد سر خودش بیاره فقط خود EA میدونه

joey jordison
02-08-2009, 23:58
دوستان اگه دقت کنید حرکت 360 درجه تو تریلر دیده می شه که کم پیشرفتی نیست
منظور شما هموم تریلر 2 دقیقه هست که از گیم پلی هست؟!بازی منچستر و بایرن مونیخ فکر کنم باشه
من تو این تریلر دریبل 360 درجه ای ندیدم اگه این ویدیو هست کدام لحظه اش را میگید

Spaniuly
03-08-2009, 00:31
منظور شما هموم تریلر 2 دقیقه هست که از گیم پلی هست؟!بازی منچستر و بایرن مونیخ فکر کنم باشه
من تو این تریلر دریبل 360 درجه ای ندیدم اگه این ویدیو هست کدام لحظه اش را میگید

يه لحظه كه حمله رو خنثي مي كنه بازيكن مدافع اين حركت رو اجرا ميكنه به نظرم مال 09 خوشكل تر بود اين حركت خيلي مصنوعي و فوق العاده سريع ود حتي شما متوجهش نشديد تعجبي هم نداره چون فوق العاده مصنوعي و بي نهايت سريع هست. به قول بهزاد عزيز بعد اين همه مدت فقط يه دريبل 360 مدل جديد قرار فرق بين 09 و 10 باشه؟ واقعا نا اميد كننده داره عمل مي كنه حتي اگه اينها تبليغات باشه تبليغات سو هست واقعا بايد منتظر موند. بهترين سنگ محك واسه اينكه بفهميم چه طور مايه گذاشته نگاه كردن به نسخه PC هست چون نسخه كنسولي فيفا چه 09 و چه فيفا 10 اونقدر قشنگ هست كه ديگه مجالي واسه ديد انتقادي نمي ذاره واسه آدم بايد امسال ديد كه براي PC چي كار مي خواد بكنه چون فيفا 10 امسال حرف و حديث هاش براي PC خواهد بود كه تيم عوض كردند نمي دونم PC Gen گذاشتن اسمش رو حالا بايد ديد خروجيش چيه

Elendil1
03-08-2009, 09:06
هنوز که گم پلی کامل بازی روی کنسول های نکست که نیومده!! در ضمن کی گفته فقط همین یه تغییر تا الان ایجاد شده ؟
اگر اشتباه نکنم و این عکس فیفا10 باشه : یه نگاه به نور پردازی رو سکوهاش بندازید : تو فیفا09 نکست که همچین چیزی با این دقت نبود:

joey jordison
03-08-2009, 12:28
يه لحظه كه حمله رو خنثي مي كنه بازيكن مدافع اين حركت رو اجرا ميكنه به نظرم مال 09 خوشكل تر بود اين حركت خيلي مصنوعي و فوق العاده سريع ود حتي شما متوجهش نشديد تعجبي هم نداره چون فوق العاده مصنوعي و بي نهايت سريع هست. به قول بهزاد عزيز بعد اين همه مدت فقط يه دريبل 360 مدل جديد قرار فرق بين 09 و 10 باشه؟ واقعا نا اميد كننده داره عمل مي كنه حتي اگه اينها تبليغات باشه تبليغات سو هست واقعا بايد منتظر موند. بهترين سنگ محك واسه اينكه بفهميم چه طور مايه گذاشته نگاه كردن به نسخه PC هست چون نسخه كنسولي فيفا چه 09 و چه فيفا 10 اونقدر قشنگ هست كه ديگه مجالي واسه ديد انتقادي نمي ذاره واسه آدم بايد امسال ديد كه براي PC چي كار مي خواد بكنه چون فيفا 10 امسال حرف و حديث هاش براي PC خواهد بود كه تيم عوض كردند نمي دونم PC Gen گذاشتن اسمش رو حالا بايد ديد خروجيش چيه
یعنی همون 360 درجه بود!!!!این همه صحبت و .............360 360 درجه کردن همون بود!عجیبه

Spaniuly
03-08-2009, 13:59
یعنی همون 360 درجه بود!!!!این همه صحبت و .............360 360 درجه کردن همون بود!عجیبه

مطمئن مطمئن نيستم ولي ظاهرا همون بود ديگه چه مي دونم. به هر حال انتظار زيادي داشتم البته يه جورايي هم از اين به بعد بهونه گيري خواهيم كرد چون خوب دور زده شديم همگي فكر مي كرديم ديگه فيفا 10 قراره نكست باشه واسه PC . حق هم داريم نق بزنيم و ببريم زير ذره بين. ضد حال از اين بالاتر نميشه كه توي 2010 بازي به عظمت فيفا روي PC جنريشن كنسول سال 2004 رو داشته باشه. واقعا كه مسخره اس. پر رو پر رو هنوز واسش اسم گذاشتن PC Gen.

soheilarfaei
03-08-2009, 14:30
سلام . دوستان به نظر شما مسابقات WCG امسال برگذار می شود؟

amin 2010
03-08-2009, 15:00
هنوز که گم پلی کامل بازی روی کنسول های نکست که نیومده!! در ضمن کی گفته فقط همین یه تغییر تا الان ایجاد شده ؟
اگر اشتباه نکنم و این عکس فیفا10 باشه : یه نگاه به نور پردازی رو سکوهاش بندازید : تو فیفا09 نکست که همچین چیزی با این دقت نبود:

رفیق رو اون برد تبلیغاتی کنار زمین نوشته lets fifa 09 پس این بازی فیفا 09 نکست هست.

Spaniuly
03-08-2009, 19:05
منم تعجب كردم كه Elendil اين حرف رو زد چون خودش فيفا 09 نكست بازه . فيفا 09 نكست يه شاهكار بود شايد به همين خاطر سوژه اي براي بهبودش پيدا نشده

Elendil1
04-08-2009, 09:10
منم تعجب كردم كه Elendil اين حرف رو زد چون خودش فيفا 09 نكست بازه . فيفا 09 نكست يه شاهكار بود شايد به همين خاطر سوژه اي براي بهبودش پيدا نشده

آره درسته تو بردش این رو نوشته ، به خاطر این شک کردم ، چون اصلآ همچین نوری که به این شکل بتابه ندیده ، یعنی خداییش اصلآ نبود!! از سایتی که من این رو ورداشتم (یادم نمیاد چی بود) ولی معتبر بود، تو لینکش هم نوشته بود 2010 !! آره روی تبلیغاتش نوشته ولی این چیزی که من دیدم تو فیفا09 نبود!

[منشورم از نور خورشید ، سمت راست پایینه
، چجوری نور روی تماشاگرا تابیده!؟!؟ تو 09 اینجوی ندیدم، نمیدونم شاید دقت نکردم]

Google Spider
04-08-2009, 10:14
سلام دوستان چند ماهی نبودم دلم تنگ شده بود براتون

واقعا خندم گرفت

البته همه صفحه ها رو نخوندم

ولی فک کنم قرار بود فیفا 09 نکست جن باشه :34:

دیگه حرفش رو هم نزنید همگی سرکاریم :16::16:

2 ساله هی دارن میگن نکست , نکست :22::22:

Elendil1
04-08-2009, 11:38
سلام دوستان چند ماهی نبودم دلم تنگ شده بود براتون

واقعا خندم گرفت

البته همه صفحه ها رو نخوندم

ولی فک کنم قرار بود فیفا 09 نکست جن باشه :34:

دیگه حرفش رو هم نزنید همگی سرکاریم :16::16:

2 ساله هی دارن میگن نکست , نکست :22::22:

اونا نمی گن نکست !! طرفدارهاش میگن نکست می خوایم!! که Ea همیچین کاری نمی کنه!:19:

779
04-08-2009, 16:22
آره درسته تو بردش این رو نوشته ، به خاطر این شک کردم ، چون اصلآ همچین نوری که به این شکل بتابه ندیده ، یعنی خداییش اصلآ نبود!! از سایتی که من این رو ورداشتم (یادم نمیاد چی بود) ولی معتبر بود، تو لینکش هم نوشته بود 2010 !! آره روی تبلیغاتش نوشته ولی این چیزی که من دیدم تو فیفا09 نبود!

[منشورم از نور خورشید ، سمت راست پایینه
، چجوری نور روی تماشاگرا تابیده!؟!؟ تو 09 اینجوی ندیدم، نمیدونم شاید دقت نکردم]

والا محمد جان من تویه 09 همچین چیزی دیده بودم!
شاید تلویزیونتون Full نیست یا دقت نکردین و ... چون صحنه ی طراحی ورزشگاه و نور پردازی تویه 09 فوق العاده بود و من تفاوت کمی با واقعیت میدیدم!

Elendil1
04-08-2009, 22:29
والا محمد جان من تویه 09 همچین چیزی دیده بودم!
شاید تلویزیونتون Full نیست یا دقت نکردین و ... چون صحنه ی طراحی ورزشگاه و نور پردازی تویه 09 فوق العاده بود و من تفاوت کمی با واقعیت میدیدم!

پس دقت نکردم ، چون 40 اینچ ال سی دی 1080 Full HD جلومه ، پس یحتمل کور رنگی دارم!! یا چشام ایراد داره!!:31:

پس تو این فیفا10 چه غلتی کردن ؟؟ همین 360 :2: ، اگر قضیه ی Asian Champions Leage هم نشه که هیچی!!
باید همین 09 آپگرید شدش رو بازی بازی کنیم!!

Spaniuly
04-08-2009, 23:33
پس دقت نکردم ، چون 40 اینچ ال سی دی 1080 Full HD جلومه ، پس یحتمل کور رنگی دارم!! یا چشام ایراد داره!!:31:

پس تو این فیفا10 چه غلتی کردن ؟؟ همین 360 :2: ، اگر قضیه ی Asian Champions Leage هم نشه که هیچی!!
باید همین 09 آپگرید شدش رو بازی بازی کنیم!!

بابا پس من چي دارم مي گم من هي مي گم اين EA واسه فيفا 10 هيچ كاري نكرده ديگه كلا انگار ايست مغزي شده. تفاوت بين فيفا 09 و 10 چه كارنت و چه نكست به اندازه يك سال نيست. خوب آدم چه قدر مي تونه با يه منيجر مود جديد حال كنه فوقش 3 ماه پس بقيه سال چي؟ ملت گيم پلي پيشرفته تر مي خوان راستش من اصلا گيم پلي اون ويديو ingame رو نپسنديدم يه جا هست اولش 2 تا بازيكن دنبال توپ مي دون مثله اينه كه دارن راگبي بازي مي كنن آخه توي فوتبال مگه اونطوري راه مي رن و مي دون؟ درسته يه حالت زنده و طبيعي داره استايل ها ولي خداييش توي فوتبال واقعي و حرفه اي اون حركات ديده نميشه يه فكري باس به حال اين مسئله مي كرد. من نميدونم امسال سازندگان بازي رفتن تعطيلات؟ احتمالا واسه همين فرصت نكردن بازي ماه آوريل رو بسازن

B3HZ@D
04-08-2009, 23:42
آه pc بازها ea رو گرفته و مخششون تعطیل شده ودیگه ایده ای ندارن
من که گفتم ea داره خودش با دست های خودش خودکشی میکنه

4039
05-08-2009, 17:56
به احتمال زیاد امسال PES فروش بیشتری نسبت به فیفا داشته باشه همونطور که سه سال پیش PES 6 فروش بیشتری نسبت به رقیبش داشت .
من امید زیادی به دریبل و حرکت 360 درجه داشتم و البته هنوزم دارم امیدوارم فیفا 10 بهمراه نوآوری جدیدش ازGAMESCOME سربلند بیرون بیاد و دل تمام دوستارانشو شاد کنه .
چند نفر از کسانیکه فیفا 10 رو بازی کرده بودن میگفتن دریبل 360 درجه توی زمین آزادی عمل زیادی به ما داده بوداما کنترل کارکترو خیلی مشکل کرده .

image369
05-08-2009, 19:06
چند نفر از کسانیکه فیفا 10 رو بازی کرده بودن میگفتن دریبل 360 درجه توی زمین آزادی عمل زیادی به ما داده بوداما کنترل کارکترو خیلی مشکل کرده .

الان اومده یا قراره بیاد
مگه زمان اومدنش oktober نیست؟

ali_ranger22
05-08-2009, 19:49
FIFA 10 confirmed for October 2 release

EA تاریخ عرضه بازی برای PS3, 360, Wii, DS, PSP and PC رو 2 اکتبر اعلام کرد یعنی 10 مهر

google_boy07
05-08-2009, 19:52
سلام دوستان .........

چند روزی نبودم ........................

کاورهای بازی برای نسخه pc ........!
البته نمیدونم این کاور ماله انگلیس هستش فقط یا نه ........!!!

تری و رونی

تری و رونی بهمراه ولکات

اینم کاور کشور آلمان

.................................................. ...........
در جایی خواندم که دریبل 360 درجه برای نسخه PC نیز خواهد بود ..................

B3HZ@D
05-08-2009, 20:27
چطوریه که این رونی توی همه کاورها هستش؟
دیگه کاور المان چه ربطی به رونی داره؟!

resident_evil
05-08-2009, 20:30
البته فکر میکنم اون لمپارد باشه !

از ریخت این رونی دیگه خسته شدیم ! باباش تو EA کار میکنه ؟!

779
05-08-2009, 20:44
به احتمال زیاد امسال PES فروش بیشتری نسبت به فیفا داشته باشه همونطور که سه سال پیش PES 6 فروش بیشتری نسبت به رقیبش داشت .
من امید زیادی به دریبل و حرکت 360 درجه داشتم و البته هنوزم دارم امیدوارم فیفا 10 بهمراه نوآوری جدیدش ازGAMESCOME سربلند بیرون بیاد و دل تمام دوستارانشو شاد کنه .

البته باید بگم که اون زمانی که Pes 6 اومد فیفا 07 هم اومد که بسیار مسخره بود!
هم نسخه ی نکست خیلی باگ داشت هم نسخه ی pc ش!
برا همین Pes بهتر شد!
ولی بعدش .......

در جایی خواندم که دریبل 360 درجه برای نسخه PC نیز خواهد بود ..................

فکر نمی کنم یعنی اصلا امکانش نیست!
از نظر کنترل که اصلا رویه کیبورد نمیشه!
فقط باید آنالوگ باشه!
شاید با موسم بشه ولی موفقیت موس به اندازه ی کافی چشمگیر بودش که ممکنه برایه 10 هم موس بزارن:27::27::31: ( جونه خودشون )
در ضمن دوستان دریبل 360 نیست اسمش! حرکت 360 درجه ی!
دریبل 360 درجه که میشه همون دریبل زیدانی خودمون........

google_boy07
05-08-2009, 20:47
چطوریه که این رونی توی همه کاورها هستش؟
دیگه کاور المان چه ربطی به رونی داره؟!

دوست من ROONEY بعنوان COVER STARهستش برای همین روی تمام کاورهای بازی خواهد بود ..:10:

google_boy07
05-08-2009, 23:12
اطلاعاتی در مورد FIFA10 نسخه PC ..........!!!

.................................................. ......................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TE3Ny8wOTA4LzJmL2Y3MTIzMGUyNjgyNy5qcGc%3D&b=1&f=norefer

djmd
06-08-2009, 00:00
هه هه من تازه حالا فهمیدم این 360 که اینا میگن چی هست .. دریبل 360 درجه درواقع یعنی اینکه دیگه شما برای حرکت دادن بازیکنتون فقط جهتهای بالا و پایین و چپ و راست و مایل ها رو ندارین و می تونین از تمام زاویه ها استفاده کنین ... خیلی جالبه دیگه آدم خودش دریبل هم می تونه از خودش هر حالتی که خواست بزنه ! شما الان فقط با زاویه هایه 0 و 45 و 90 و 180 و 270 و 360 و بین اینها می تونین تو بازی حرکت کنین که در واقع شاید از 360 درجه اطراف ما فعلا میشه از 10 الی 14 تا زاویه استفاده کرد ولی اینی که اینا می گن یعنی خیلی تفاوت شما 14 (جهت) درجه رو با 360 تا مقایسه کنید !!! wow .. البته این یارو لوک هم گفته ما تو نسخه PC به جای اینکه بیام گرافیکی خیلی خفنی رو به شما ارائه بدیم اومدیم گیم پلی PC رو اصلاح کنیم ! و به هسته engine حرکتی PC کار داشتن تا اینکه بیان 2 3 تا انیمیشن به 09 اضافه کرده باشن ! پس باید به نسخه 10 PC امید وار شد که گیم پلی خوبی خواهد داشت ! انشاا...

منبع بعضی از مطالبم :

Damian
06-08-2009, 00:47
بچه ها شرمنده
امکان یافتنش سخت بود
یه سئوال دارم : آیا حداقل سیستم مورد نیاز این بازی اعلام شده؟

hamid_hitman47
06-08-2009, 14:27
اطلاعاتی در مورد FIFA10 نسخه PC ..........!!!

.................................................. ......................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TE3Ny8wOTA4LzJmL2Y3MTIzMGUyNjgyNy5qcGc%3D&b=1&f=norefer

به نظر میرسه گیم پلی بازی واسه PC یه پیشرفت هایی داشته... حداقل یکمی به این بازی رو PC امیدوار شدیم.

MHSou
09-08-2009, 06:50
بچه ها شرمنده
امکان یافتنش سخت بود
یه سئوال دارم : آیا حداقل سیستم مورد نیاز این بازی اعلام شده؟

سلام؛

اعلام نشده:27:

در ضمن با تلاش های بسیار زیاد شما Asia تو FIFPLAY از 25% شده 26%!

MHSou
09-08-2009, 07:42
سلام؛

من امروز برای چهارمین بار در سایت FIFPLAY و در قسمت Your Ideas About Next FIFA تعدادی از نظرات شما را به صورت کوتاه و مختصر به EA رساندم و صحبت های آقایان hamid_hitman47, djmd, 779, krauser, x_fashist_x, 4039 و سپس نظر خود را عنوان کردم و سپس آدرس این تاپیک و آدرس ترجمه ی صفحه اول در Google Translate ذکر کردم. متن کامل نامه به شرح زیر است و شما می توانید آن را در آدرس:

مشاهده کنید. باشد که مورد توجه شما قرار گیرد::11:

Masoud King
09-08-2009, 09:10
سلام!

البته feedback هایی که از بازی در فروم رسمی خود بازی قرار بدید خیلی بیشتر مورد توجه سازندگان قرار میگیره تا در سایت هایی مثه fifplay !!
چون سازندگان اصلی عضو فروم رسمی بازی هستند و حتی میشه باهاشون ارتباط مستقیم داشت!!

4039
09-08-2009, 09:29
شاید با موسم بشه ولی موفقیت موس به اندازه ی کافی چشمگیر بودش که ممکنه برایه 10 هم موس بزارن:27::27::31: ( جونه خودشون )
در ضمن دوستان دریبل 360 نیست اسمش! حرکت 360 درجه ی!
دریبل 360 درجه که میشه همون دریبل زیدانی خودمون........

منظور شما اینه که کنترلر موس یک ایده موفقیت آمیز بود ؟
به نظر منم دریبل به معنی حرکته ( اینو یکی از مربیای فوتبال هم میگفت )چون برای اصطلاح دریبل که ما بکار میبریم از کلمات feint و trick استفاده میکنن .و من بارها توی متن های مختلف دیدم بجای دریبل بعنوان مترادف از move استفاده میشه .

سلام؛

من امروز برای چهارمین بار در سایت FIFPLAY و در قسمت Your Ideas About Next FIFA تعدادی از نظرات شما را به صورت کوتاه و مختصر به EA رساندم و صحبت های آقایان hamid_hitman47, djmd, 779, krauser, x_fashist_x, 4039 و سپس نظر خود را عنوان کردم و سپس آدرس این تاپیک و آدرس ترجمه ی صفحه اول در Google Translate ذکر کردم. متن کامل نامه به شرح زیر است و شما می توانید آن را در آدرس:

مشاهده کنید. باشد که مورد توجه شما قرار گیرد::11:

Electronic Arts EA جان ممنون که اینقدر پیگیر خواسته های دوستان هستی .چقدر خوب بود این نقطه نظراتو توی یک سایتی که زیر نظر EA اداره میشه منعکس میکردی چون این سایتی که شما باهاش مکاتبه میکنی اصلا رسمی نیست روی همین جهت ممکنه تمام نظراتو به اونا منعکس نکنه و نسبت به گزینش نظرات سلیقه ای برخورد کنه .

779
09-08-2009, 11:50
منظور شما اینه که کنترلر موس یک ایده موفقیت آمیز بود ؟
به نظر منم دریبل به معنی حرکته ( اینو یکی از مربیای فوتبال هم میگفت )چون برای اصطلاح دریبل که ما بکار میبریم از کلمات feint و trick استفاده میکنن .و من بارها توی متن های مختلف دیدم بجای دریبل بعنوان مترادف از move استفاده میشه .

Electronic Arts EA جان ممنون که اینقدر پیگیر خواسته های دوستان هستی .چقدر خوب بود این نقطه نظراتو توی یک سایتی که زیر نظر EA اداره میشه منعکس میکردی چون این سایتی که شما باهاش مکاتبه میکنی اصلا رسمی نیست روی همین جهت ممکنه تمام نظراتو به اونا منعکس نکنه و نسبت به گزینش نظرات سلیقه ای برخورد کنه .

نه بابا من مسخره کردم :دی :27:
خوب دریبل که معلومه حرکت ولی بهتره که حرکت 360 بگین چون دریبل 360 درجه دریبل زیدانی میشه!
در ضمن فکر کنم کنترل سختی هم داشته باشه ( باید با آنالوگ ریزترین حرکت ها رو اجرا کنی که یکمی سخته ولی عادت می کنیم )

*M!L4D*
09-08-2009, 11:52
خب دوستان مثل اینکه باید دل به همون نسخه X360 ببندیم ... البته من نسخه ی PC ایش هم بازی می کنم .. ولی مثل اینکه EA می خواد فروش کنسول ها رو بالا ببره ...

MHSou
09-08-2009, 16:15
سلام؛

من اول می خواستم در Electronic Arts Forums نظر بدم ولی وارد اکانتم نمی شد، حالا که شما میگید باشه میرم به Forum بازی.

joey jordison
09-08-2009, 18:39
پیشنهاد من اینه که اسم ایران را نیارید!چون اونا وقتی این اسم را بشنون دیگه بیخیل میشن!!
راستی مسعود کینگ هم اونجا اکانت داره میتوانید از طریق ایشون هم اقدام کنید!!

MHSou
10-08-2009, 15:22
سلام؛

Soundtrack بازی را می توانید در این لینک مشاهده کنید::27:

Masoud King
10-08-2009, 23:53
FIFA 10 Mexico vs. USA Trailer

سلام!
الان جدید ترین تریلر بازی منتشر شده که از لینک های زیر قابل دریافت هستش:

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Masoud King
11-08-2009, 01:09
تصاویر جدید از (FIFA 10 (next-gen

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen001.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen002.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen003.j pg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen004.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen005.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen006.j pg)

Spaniuly
11-08-2009, 05:07
UK باکس شات X360

لینگ بزرگ نمایی

US باکس شات X360

لینک بزرگنمایی

djmd
11-08-2009, 10:13
Originally Posted by EA_LukeDidd [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Guys

These shots are from an old build.

I will be working on getting you new shots soon, these will show:

- New Camera angle. Closer to action, with more detailed models
- Improved Lighting. This was work in progress in the shots.

I will also try to show:
- Night time shots. This looks nice [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Different goals nets. We have different nets and goals for different stadiums.

To be honest I've been very busy on improving things that I've not had enough time on here to talk to you all.

Thanks
Luke

خوب این متنی که دیدین مربوط میشه به جواب آقای لوک (در فروم fifa) به اسکرین شاتهای نسخه PC که می گه این شات هایی که واسه PC تاحالا منتشر شده مربوط میشه به build قدیمی بازی و الان به شدت دارن روش کار می کنن که تا جایی که می تونن جزئیات رو بیشتر کنن ... جزئیاتی از قبیل تورهای مختلف برای ورزشگاههای مختلف .. نورپردازیه بهتر ... (اینطوری که خودش می گه) شاتهایی که از بازی در شب قرار خواهند داد خیلی زیبا خواهد بود ... زاویه دوربین های جدید تر ... و در پایان هم گفته که ما سرمون خیلی شلوغه و به شدت داریم رو بازی کار می کنیم و نمی تونه جواب تمام سوال های بچه های فروم fifa رو بده ...

Elendil1
11-08-2009, 12:31
FIFA 10 Mexico vs. USA Trailer

سلام!
الان جدید ترین تریلر بازی منتشر شده که از لینک های زیر قابل دریافت هستش:

HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fdownload%2F54015%2Ft_fifa10_mexvsusa.mov)

SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fdownload%2F54015%2Ft_fifa10_mexvsusa.mov)

ممنون از تریلر خیلی باحال بود، فقط کیفیت HD رو نذاشتی، هر 2تاش SD بود...

google_boy07
11-08-2009, 16:35
چرا چمن بازی از فاصله نزدیک اینقدر زشت میشه ...........!

danyal2006
11-08-2009, 16:59
تصاویر جدید از (FIFA 10 (next-gen

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen001.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen002.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen003.j pg)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen004.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen005.j pg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F08%2F960429_20090810_screen006.j pg)

واقعا خوشبحال ايكس باكسيا حالي مي كنند با نكستجن بودن فيفا آخرم يك روزي مي رم و تيره خلاص و به پول مي زنم و مي خرم:13:

google_boy07
11-08-2009, 21:33
اینم ماله منیجر مود هستش ...!

Elendil1
11-08-2009, 23:03
این چیه ؟؟ اینکه روی عکسه پیرن ایران تنشه کیه ؟؟ (البته اگه چشام درست ببینه!!) ، نه فکر نکنم چشام درست دیده باشه ، یحتمل طلسم شده، این پیرن چه تیمی تنشه؟؟ ولی خیلی شبیه پیرن تیم ایرانه ها !!! گیج شدم دی:

پست ویرایش شد :

کسی نبود جواب بده ؟

B3HZ@D
12-08-2009, 00:17

قیافه اش که به ایرانی ها نمیخوره...
حالا چرا لباس ایران رو پوشیده خیلی عجیبه؟!
تیم پشت سرش هم معلوم نیست چیه
ولی خیلی مشکوک میزنه

MHSou
12-08-2009, 06:46
چرا چمن بازی از فاصله نزدیک اینقدر زشت میشه ...........!

سلام؛

آره خیلی عجیبه تو اسکرین شات های اولیه هم بود. فکر کنم اینا Build اولیه هست و 100% به مرور زمان برطرف میشه.

ویرایش اول

در ضمن در مورد اون عکسه به احتمال قوی تا یه ساعت یه ساعت و نیم دیگه تیمشو در میارم. الان استعلام می کنم! هدف تعیین شد!!!

ویرایش دوم!

احتمالا این آقاهه ربطی به بازی نخواهد داشت، هر چند بوهایی از حضور ایران پس از سالها در فیفا10 رسد. در هر صورت دارم از رو اسم بازیکنا تیمشون رو پیدا می کنم.

MHSou
12-08-2009, 07:39
سلام؛

همونطور که گفتم اون آقاهه که لباس ایران تنشه هیچ ربطی به بازی نداره. اون بازیکنی هم که Select شده یه بازیکن پرتغالیه که اسمش Tiago Ronaldo هست که قبلا در تیم Vitoria SC بوده و در FIFA 10 رفته به تیم V. Setubal، خب اینم از این!:11: میتونید خودتون برید تو FIFA 09 و سرچ کنید و بیابید!

ویرایش اول

در ضمن هر دو تیم پرتغالین و در لیگ Liga Portuguesa حضور دارن!

Spaniuly
12-08-2009, 09:32
محمود جان منظور دوستان اینه که جریان پیراهن تیم ملی ایران چیه آخه عین اینه که توی کال آف دیوتی شاهد حضور حسین فهمیده باشیم. آخه این عکس جرینش چیه کسی این عکس رو ویرایش کرده خودشم ایرانی نیست ولی ایرونیها رو دوست داره؟ برا منم سواله این عکس

Elendil1
12-08-2009, 11:35
سلام؛

ویرایش دوم!

احتمالا این آقاهه ربطی به بازی نخواهد داشت، هر چند بوهایی از حضور ایران پس از سالها در فیفا10 رسد. در هر صورت دارم از رو اسم بازیکنا تیمشون رو پیدا می کنم.

بوهایی از حضور تیم ملی نیست عزیز!! منظور تیم های ایرانی حاضر در جام قهرمانان باشگاههای آسیاست.

djmd
12-08-2009, 16:09
من که می گم فوتوشاپه ! دوره گردنش رو نگاه کنین یه چیزی درست در نمیاد ! (البته شاید شاید احتمالا به احتمال خیلی کم هم واقعی باشه !)

MeMri
12-08-2009, 19:28
دوستان شرمنده این سوال رو می پرسم!این نسخه نکست جن هستش؟!

MHSou
12-08-2009, 21:05
دوستان شرمنده این سوال رو می پرسم!این نسخه نکست جن هستش؟!

سلام؛

دوست عزیز، نسخه XBOX360 & Play Station 3 نکست جن، نسخه PS2 کارنت جن، نسخه های PSP, DS, & Wii هم با توان دستگاه سازگاری خواهند داشت(به همراه نسخه موبایل). و اما نسخه PC که سازندگان به آن لقب PC Generation را داده اند، چیزیست بین Current و Next.:11:

MHSou
12-08-2009, 21:24
بوهایی از حضور تیم ملی نیست عزیز!! منظور تیم های ایرانی حاضر در جام قهرمانان باشگاههای آسیاست.

سلام؛

عزیزم من کلی گفتم، گفتم ایران، اگه منظورم تیم ملی بود می گفتم تیم ملی، منظورم از ایران، احتمال حضور تیم های ایرانی در بازی هست، حالا چه تیم ملی، چه باشگاه ها:10:

MHSou
13-08-2009, 00:19
سلام؛

اگه دقت کنید زیر پیراهن تیم ملی هم یه T-Shirt با پرچم کشورمون پوشیده

Elendil1
13-08-2009, 10:31
نه زیر پیرن تیم ملی که مارکی و یا نشانی از پرچم نیست!!!! آدرس بده دی:

MHSou
13-08-2009, 18:09
نه زیر پیرن تیم ملی که مارکی و یا نشانی از پرچم نیست!!!! آدرس بده دی:

اینم آدرس::21:

Elendil1
13-08-2009, 19:34
والا تا اونجایی که چشم من ساپورت می کنه ای نمیتونه لوگوی ایران باشه دی: !! عجب چشی داری تو!!!

MHSou
14-08-2009, 03:30
اینم یه کاور از بازی که فکر کنم Fake باشه:

و اینم یکی از جدیدترین کاور های FIFA 10! فکر کنم برای نسخه Mongolia باشه!:

ویرایش اول

و دو تا دیگه:

و اینم یکی دیگه که خیلی دیگه فیکه:

Elendil1
14-08-2009, 09:43
کاور های اصلی رو تو صفحه های قبل گذاشتن ! در ضمن قرار داد Ea با وین رونی هست نه با مسی و رونالدو.
ولی اون کاور شرک رو شک دارم ، شاید با شرک هم قرارداد 5 ساله بستن دی:
خیلی باحال بود شستت درد نکنه!

djmd
14-08-2009, 21:03
دوستان کسی می تونه تمام قابلیت های بازی که تا حالا تایید شده رو بگه ؟! (مخصوصا نسخه PC - خیلی ممنون)
شاید این پست جهته , جهت دادن به تاپیک بود !

MHSou
14-08-2009, 21:47
دوستان کسی می تونه تمام قابلیت های بازی که تا حالا تایید شده رو بگه ؟! (مخصوصا نسخه PC - خیلی ممنون)
شاید این پست جهته , جهت دادن به تاپیک بود !

خیلی ممنون که به ما جهت می دید. مگه ما چی گفتیم؟

پیش نمایش FIFA 10 از SIMS47:

پیش نمایش بازی FIFA 10 انحصاری از سیمز47
EASPORTSسازندهElectronic Arts
انتشار دهندهPC,PS3,X360,Wii,PSP,DSپلتفورمOcto ber 2009
تاریخ انتشارSport(Soccer)
سبک بازی+3سن مورد نیازمنبع اصلی مطلب: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / قوانین استفاده از مطالب سیمز47 در اینجا... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نگاهی به گذشته....
سال 1993 بود که اولین بازی از سری فیفا منتشر شد.این بازی اولین فوتبال منتشر شده نبود ولی تفاوت زیادی با دیگر فوتبال ها داشت و برای PC منتشر شد.بازی ای که همه را متحیر ساخت.روند صعودی و رو به پیشرفت سری فیفا تا سال 2006 همچنان ادامه داشت و فیفا با قدرت تمام به کارش ادامه میداد.در این میان از سال 2002 به بعد رقیب جدید به فیفا اضافه شده بود.در سال 2006 بود که رقیب جدید فیفا یعنی Pro Evolution Soccer 6 توانست بر فیفا غلبه کند و از سایت های معتبر نمره ی بالاتری کسب کند.در سال های بعدی رقابت بین دو بازی زیاد بود و طرفداران هر دو سری دلایل زیادی برای موفقیت بازی و غلبه بر حریف داشتند.اما در سال 2009 همه چیز تغییر کرد.بعد از عرضه نسخه های کنسولی FIFA 09 و PES2009 سایت های معتبر نمره ی پائینی را به PES 2009 دادند و نسخه کنسولی FIFA 09 به راحتی توانست بر رغیب تازه به دوران رسیده اش غلبه کند.اما نسخه کنسولی FIFA 09 تفاووت زیادی با نسخه PC داشت.FIFA 09 برای PC فرق چندانی با فیفا 08 نداشت(نمیگم اصلا فرق نداشتا!!) و این طرفداران غیر کنسولی فیفا را راضی نمیکرد.در بسیاری از سایت های معتبر تفاوت بین نسخه کنسولی و PC را یک اشکال بزرگ خواندند.با این حال به نظر منتقدان بزرگ و سایت های معتبر در سال 2009 بازی FIFA09 موفق تر عمل کرد و توانست پیروزی را از آن خود کند.حال میرسیم به فیفا 10 و PES2010.امسال هر دو بازی تغییرات زیادی کرده اند.مخصوصا سری PES.کونامی با باختی که سال گذشته از فیفا خورد امسال سعی در عوض کردن سبک کلی بازی و کار بر روی مسائل تخصصی بازی دارد.در این میان FIFA هم تغییرات زیادی کرده است که در این پیش نمایش قصد معرفی آن ها را داریم.
سبک کلی بازی فیفا از سال 2006 تاکنون اصالتش را حفظ کرده و تغییرات جزئی در عوامل کلی باعث ایجاد تفاوت بین نسخه های مختلف شده است.پیشرفت این نکات در هر نسخه باعث ایجاد تفاوت های زیادی با نسخه های پیشین شد طوری که مقایسه ی FIFA 09 با FIFA 06 غیر ممکن است.روند این تغییرات با شیب بسیار بیشتر از فیفا 09 به فیفا10 همچنان ادامه دارد.در واقع هدف اصلی ما در این پیش نمایش مقایسه ی نسخه ی جدید فیفا با نسخه قبلی (یعنی فیفا 09) میباشد.

از جمله نکات آزار دهنده در فیفا در چند سال گذشته نبود بخش Training Mode بوده است. سازندگان فیفا این مشکل را بررسی کرده و بخش جدیدی به نام Training Mode به بازی اضافه شده است. اگر بازیهای فیفا را در کنسول بازی کرده باشید حتما به بخش ابتدایی آن (Arena) (که یک بازیکن به انتخاب شما در مقابل دروازبان قرار میگیرد و به تمرین میپردازد)توجه کرده اید.در فیفا 10 در صورت تمایل میتوانید این بخش را به بخش تمرینی برای تمامی بازیکنان انجام دهید.در بخش تمرینی در فیفا 10 داوری وجود ندارد پس میتوانید با خیال راحت خطا کنید!

تصاویری از Training Mode

در HUD بازی فیفا 09 و نسخه های پیشین نوار نازکی به عنوان نوار خستگی بازیکنان وجود داشت که در صورت خسته شدن بیش از حد بازیکن حرکت او کند میشد و نمیتوانست خوب عمل کنید.به گفته سازندگان در فیفا 10 سیستم خستگی پیشرفت زیادی کرده(متاسفانه در این زمینه اطلاعات بیشتری منتشر نشده).اگر به نسخه های پیشین فیفا توجه کرده باشید هنگام زدن ضربات ایستگاهی یا پنالتی در اسکوربورد بازی در بالای صفحه تایمر متوقف میشد که این چیزی غیر طبیعیست و در فوتبال واقعی رخ نمیدهد.سازندگان فیفا اعلام کردند در این فیفا 10 این مشکل به طور کامل حل شده و هنگام زدن ضربات ایستگاهی تایمر متوقف نشده و زمان آن به وقت اضافه بازی اضافه میشود.سیستم آب و هوا در فیفا 10 پیشرفت بسیاری داشته و مسابقات در شب بسیار طبیعی تر انجام میشوند.گرافیک و جزئیات در بازی پیشرفت بسیاری داشته و حتی بخاری که در هوای سرد از دهان بازیکنان خارج میشود قابل رویت است!

سیستم آب و هوا و تغییرات آب و هوایی در فیفا10 پیشرفت بسیاری داشته است

جزئیات در فیفا 10 پیشرفت کرده اند

بازی هایی که در شب انجام میشوند پیشرفت بسیاری داشته اند

اگر توجه کرده باشید در صورت خطای دروازبانان در نسخه های پیشین بیشترین اخطار یک کارت زرد بود ولی در این نسخه امکان اخراج دروازه بان ها وجود خواهد داشت.وزن توپ در این بازی نسبت به نسخه های پیشین بیشتر شده.یکی از اشکالات اساسی در فیفا 09 همین بود.توپ ها بسیار سبک بودند و حس خوبی را به شما القا نمیکردند!سرعت بازی در این نسخه نسبت به فیفا09 کاهش پیدا کرده است که بسیاری از منتقدان این را نکته مثبت و بسیاری دیگر این را یک نکته منفی بزرگ برای این بازی میدانند.هوش مصنوعی همه ی بازیکنان در این بازی پیشرفت کرده است و نسبت به قبل هوشمندانه تر عمل میکنند.یکی از مهم ترین اشکالات در نسخه های قبلی هوش مصنوعی دروازه بان ها بود که در این نسخه پیشرفت بسیاری داشته است و به واقعیت نزدیک تر شده است.

سنگین شدن توپ در بازی به گیم پلی کمک میکند

دروازه بان ها هوشمندانه تر عمل میکنند

اگر توجه کرده باشید در نسخه های پیشین فیفا امکان حرکت دیوار دفاعی وجود نداشت ولی در این نسخه شما میتوانید قبل از اجرای ضربات ایستگاهی مدافعانتان را حرکت دهید.تکل ها در این نسخه پیشرفت زیادی خواهند داشت و بازیکنان خط دفاعی در این زمینه واقع گرایانه تر عمل خواهند کرد.دیگر برای زدن ضربات ایستگاهی فقط تنظیم قدرت و شدت توپ کافی نیست!بلکه شما باید مقدار کات توپ را هم مشخص کنید تا ضربه به طور دقیق تر و بهتری زده شود.انیمیشن های جدیدی برای حالت های مختلف یازیکنان اضافه شده است.از جمله انیمیشن های جدید برای دروازه بانان و حرکات شادی جدید برای بعد از گل ها.امکان انتخاب آب و هوا برایحالت بازی معمولی اضافه شده است که در نسخه های پیشین وجود نداشت.امکان زدن ضربات ایستگاهی سریع که در نسخه های پیشین وجود نداشت و نقطه ضعف بزرگی در مقابل رقیب فیفا (یعنی PES) بود به این نسخه اضافه شده است.در حالت Manager Mode بازی هم تغییرات زیادی حاصل شده است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.بخش اقتصادی در منیجر مد پیشرفت بسیاری داشته است.سیستم جدید با نام "بدجه تیم" به بازی اضافه شده که امکانات بسیار جالب به بازیباز میدهد.امکان انجام بازی دوستانه قبل از آغاز فصل در فیفا 10 وجود خواهد داشت(چیزی که در نسخه های قبلی شاهد آن نبودیم).مصدومیت های طولانی مدت در فیفا 10 بیشتر شده و نسبت به قبل طبیعی تر شده اند.بخش جدیدی به مد های Manager Mode به نام "Manual Growth" اضافه شده است که شما میتوانید بازیکنان مختلف را هرطوری که دوست دارید پیشرفت دهید.شما میتوانید هر مقدار که دوست دارید بر اساس بودجه تیمبه بازیکن مورد علاقه تان پیشنهاد دهید(در نسخه های پیشین حد مشخصی برای مقدار پیشنهاد ها وجود داشت).شما در منیجر مد فیفا 10 میتوانید استادیوم باشگاه یا نام آن یا حتی ظرفیت آن را هم تغییر دهید!اگر شما در طول فصل خوب عمل کنید از باشگاه های بهتر پیشنهاد های بهتری دریافت خواهید کرد ولی در غیر اینصورت و شکست شما در فصل منیجر مد تمام نمیشود و تیم های دسته پائین تر و ضعیف تر برای مربی گیری به شما پیشنهاد خواهند داد.دربی ها (شهرآورد ها) در این نسخه طبیعی تر شدند و در صورت گل زنی بازیکنان در این مسابقات خحرکات تحقیر آمیز و تحریک کننده ای از آنان سر میزند(مثل بازی Barcelona vs. Real Madrid).امکان دیدن بازیکنان تیم حریف قبل از شروع بازی ها در حالت منیجر مد اضافه شده است.همچنین گزارشگران بازی در طول بازیهای منیجر مد اطلاعاتی از شایعات و نتایج بازیهای دیگر به شما خواهند داد که در جای خودش بی نظیر است.در بخش آنلاین بازی هم تغییرات زیادی رخ داده است که به پیشرفت بازی کمک بسیاری میکند.

تصاویری از Manager Mode

یکی از نکات منفی در فیفا 10 که به نظر من باعث کم شدن ارزش آن میشود تفاوت بسیار بین نسخه های کنسولی و نسخه PC میباشد.چیزی که در اول این مقاله به آن اشاره کردیم.اگر به تصاویر زیر از بازی فیفا 10 توجه کنید متوجه منظور من خواهید شد.EASPORTS ضعیف بودن نسخه PC بازی را نسبت به نسخه کنسولی امکان اجرای فیفا برای سیستم های پائین تر خواند ولی با این حال این تصاویر راضی کننده نیستند و باید ببینیم تا انتشار بازی چه اتفاقی رقم خواهد خورد.

تصاویر نسخه ی PC

جالب است بدانید بازیکن اسطوره ای فوتبال انگلستان یعنی Wayne Rooney به مدت 5 سال با EASPORTS قرار داد بسته و در این مدت بطور ثابت عکس روی جلد این سری خواهد بود!!!

Masoud King
14-08-2009, 23:54
سه تصویر جدید از نسخه Next-Gen

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

google_boy07
15-08-2009, 16:57

djmd
15-08-2009, 18:28
خیلی ممنون که به ما جهت می دید. مگه ما چی گفتیم؟

خیلی ممنون دوست عزیز ... هیچی همینطوری گفتم .. دوره هم باشیم :46: :31:

MHSou
15-08-2009, 20:06
سلام؛

ببخشید اگه بعضیاشون تکراریه.

PS2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 005.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 003.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 004.jpg

Mobile:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rt_001.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 003.jpg

بقیه در:

و دو خبر جدید:

1. EA قابلیت های اصلی جدید FIFA11 و FIFA12 را هم می داند!

تولید کننده FIFA10 نشان می دهد که از ویژگی های اصلی دو نسخه بعد هم خبر دارد:

2. David Rutter از FIFA 09 متنفر است!

سازنده بازی FIFA 10 اقرار کرد بعد از این که دوباره FIFA 09 را بازی کرده از آن متنفر شده:

:11:

Spaniuly
15-08-2009, 20:33
محمود جان این باکس شات هایی که گذاشتی رسمی هستند؟ اگه رسمی هستند مال کدوم ورژن هست؟ فقط یه چیز چرا دو مدل هست؟

MHSou
16-08-2009, 03:43
محمود جان این باکس شات هایی که گذاشتی رسمی هستند؟ اگه رسمی هستند مال کدوم ورژن هست؟ فقط یه چیز چرا دو مدل هست؟

به احتمال زیاد باید Fake چون Box shot های FIFA 10 تقریبا همگی منتشر شدن و روی همشون هم عکس وین رونی هست!

اینم یه Preview از بازی که حوصله نداشتم ترجمه اش کنم:

There's a lot of yelling coming from the playing area on the fifth floor of EA Sports Headquarters in Vancouver. No doubt, many of the video game publisher's employees are hearing a lot of "oooh's" and "aaaah's" punctuated by cheering, sharp intakes of breath and the occasional barrage of swearing. If you were to multiply the number of people making all this noise by about 10,000, it would probably sound like the contents of a football stadium on match day – which is fitting because the video game that's keeping all of us riveted to the screens in the playing area is FIFA 10.

To say that EA's forthcoming football game looks promising is a chronic understatement; it looks absolutely amazing. The best thing you could say about FIFA 10 is that It's a massive improvement on its predecessor. This accolade is thrown into even sharper relief when one considers that FIFA 09 was the game that established EA's dominance over Konami's Pro Evolution Soccer franchise. FIFA 09 was quite simply the best football game of last year, and the fact that it hardly holds a candle to FIFA 10 is mind-boggling.

Describing how FIFA 10 ups the ante on FIFA 09 would result in an article which would probably run into hundreds of pages. The changes aren't immediately apparent until the kick-off whistle blows and then the differences slowly emerge. The pace of the game is fast and beautifully fluid. Players have smooth, 360 degree movement. The referee jumps out of the way of through-balls. Defenders cover positions around and in the box. Strikers curve runs to stay onside. Tackling feels more meaty and powerful. Goalkeepers are aggressive; they no longer lie on the ground after the initial save attempt, and instead make double-saves and leaps to tip the ball over the crossbar. Players in the path of a long-pass jump over the ball or get out of the way. Most impressively, the game looks absolutely gorgeous; anyone briefly glancing at the side-on view of the pitch stands a good chance of being fooled into believing that this is a real game in progress until they spot the two people holding control pads and yelling at their players. These gameplay enhancements wouldn't impress all that much if looked at individually. Considered as a whole, they are quite frankly jaw-dropping.

According to FIFA 10's Line Producer, David Rutter, the reason for this vast improvement is down to his team's three-pronged strategy of refining the game's fundamentals, responding to player feedback and ensuring FIFA 10 contains more than its fair share of innovations.

"One of the things that FIFA 09 benefited from the most was when I was lucky enough to be flown to the UK to meet with journalists and FIFA community managers from around the world," says Rutter. "I spent a great deal of time just talking to people that had played the game a lot more than I ever had, and I found out the things that they wanted and the things that had been bugging them about the game."

Much like its predecessor, FIFA 10 has been the beneficiary of a myriad of tweaks, nips and tucks aimed at building on and improving what made FIFA 09 such a fantastic football game. There has also been a strong initiative aimed at eradicating anything that players (as well as Rutter and his team) complained about – scoring from the halfway line, for example, will no longer be possible.

"The split on refining the game and responding to feedback probably combines to around 70 per cent of our efforts on this game, and innovation is about 30," he says, ""We’ve been tinkering quite a lot this year. FIFA 09 was a great game, but when you do this as a profession, it's very hard to be happy with anything. We're very critical people."

Aside from polishing their already superb engine, Rutter and his team have introduced several new gameplay elements – along with the fantastic Create a Set Piece mode (which does pretty much what it says on the tin) the most immediately noticeable gameplay innovation is 360 degree dribbling. While this feature is not entirely new to football games, it has never been done on a next-gen console football title and has also never been implemented so impressively. Whereas in previous FIFA titles, players seemed to move in a strict arch, now their movements seem completely fluid. Players can now switch feet in mid-dribble or fake out opponents. The level of control this offers anyone playing the game is unprecedented, but Rutter is quick to point out that it has been tempered with slight tweak in the game's difficulty settings. "We'll never let you break the laws of physics. If we did, players would just be able to run rings around all of their opponents and score too easily – and that would be a bad thing," he says.

The gameplay fine-tuning has been extended to the manager mode which has been the recipient of a multitude of improvements. However, Rutter says that the team see manager mode as a multiyear initiative. "We've got a lot of things we want to include in manager mode that we couldn't do in one year, so that's going to be an ongoing challenge," he says.

All in all, FIFA 10 is shaping up to be a vastly superior offering than its predecessor; to put it bluntly we're not sure if we'll be able to go back to FIFA 09 after playing it. It's true that we have yet to take a look at the Pro Evolution Soccer entry for this year, but right now EA's football franchise looks unbeatable, and unless Konami produces something really special, it looks like this will be the year FIFA 10 cements its status as champion.

منبع:

Spaniuly
16-08-2009, 09:38
البته باکس شات های UK ,US عکس رونی داره نمی دونم مال سایر رجیون ها هم هست یا نه

amin 2010
16-08-2009, 10:46
آرمین جان رونی روی همه باکس شات ها هست.بازیکنای کناری فرق می کنن.

Spaniuly
16-08-2009, 11:42
نمی دونم چرا خبری از باکس شات های سایر رجیون ها نیست

B3HZ@D
17-08-2009, 04:08
نسخه pc اصلا اسکرین شات نداره؟!
هر چی اسکرین شات میدن بیرون همه اش مربوط به نسخه کنسول میشه...
حداقل ببینیم نسخه pc وضعش چطوره!

MHSou
17-08-2009, 04:21
سلام؛

دوستان برای پیش خرید FIFA 10 می تونید به این دو لینک مراجعه کنید:

یا

البته لینک اولی PC رو نداره ولی دومی داره.

قیمت ها هم اینا هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$

به ترتیب تصاویر از راست (متن را از چپ بخوانید):

PC, Play Station 3, Nintendo DS, Play Station Portable, XBOX360, Play Station 2, Wii

اینم یه کاور جدید برای بازی:

Spaniuly
17-08-2009, 09:02

اه اه اه :2: با یادمون انداختی بهزاد....
یادت نیست مگه چند وقت پیش محمود اسکرین شات های PC رو گذاشت؟ حال همگیمون رو به هم زد؟ گرافیکش از یورو 2008 هم آشغال تر بود. جوک بودن عکساش چند صفحه پیش هم فک کنم یکی گذاشته بود از PC. بهزاد یعنی گنده این نسخه PC باورت بشه یا نه از فیفا 09 گرافیک پایین تری داره البته با توجه به اسکرین شات ها شاید می خوان با این کارها انتظار ها رو بیارن پایین موقع انتشار یه چیزی بدن که از تصور ما بالاتر باشه. از این EA روباه صفت همه چی بر میاد. خلاصه بگم مثه پارسال امسال فیفا واسه کنسول دار ها فیفاست. یا باس کنسول بخریم یا امسال رو هم با PES سر کنیم. خدا لعنت EA رو من فیفا خور رو از خودش روند.

MHSou
17-08-2009, 10:28

اه اه اه :2: با یادمون انداختی بهزاد....
یادت نیست مگه چند وقت پیش محمود اسکرین شات های PC رو گذاشت؟ حال همگیمون رو به هم زد؟ گرافیکش از یورو 2008 هم آشغال تر بود. جوک بودن عکساش چند صفحه پیش هم فک کنم یکی گذاشته بود از PC. بهزاد یعنی گنده این نسخه PC باورت بشه یا نه از فیفا 09 گرافیک پایین تری داره البته با توجه به اسکرین شات ها شاید می خوان با این کارها انتظار ها رو بیارن پایین موقع انتشار یه چیزی بدن که از تصور ما بالاتر باشه. از این EA روباه صفت همه چی بر میاد. خلاصه بگم مثه پارسال امسال فیفا واسه کنسول دار ها فیفاست. یا باس کنسول بخریم یا امسال رو هم با PES سر کنیم. خدا لعنت EA رو من فیفا خور رو از خودش روند.

سلام؛

اشتباه می کنید، منم اول همین فکر رو می کردم ولی وقتی این مقاله رو خوندم فهمیدم EA امسال فقط قصد تغییر گیم پلی رو داره. در ضمن من این مقاله رو که تو سایت فیفا10 هست رو ترجمه کردم و آماده استفاده توسط شما دوستان می باشد، برای دانلود اون به لینکی که زیر عکس درج شده بروید.

دانلود بصورت PDF:

منبع: سایت اختصاصی FIFA 10

Spaniuly
17-08-2009, 12:32
به هر حال منم امیدوارم نسخه PC فیفا چیز خوبی از آب در بیاد. من واقعا بازیه فیفا رو دوست دارم به قدری با دیدن فیفا 09 کارنت نا امید شدم که تحریم کردم وگرنه فیفا واسه PC هم نکست می شد مگه عقلم کم شده بود که به سمت PES برم؟ بدبختی اینه که خیلی عشق کنسول هم نیستم که بخوام بخرم

MHSou
17-08-2009, 12:34
سلام؛

قابلیت های FIFA 10 PS2 هم آماده شد:

دانلود به صورت PDF:

منبع سایت اختصاصی FIFA 10

MHSou
17-08-2009, 14:43
سلام؛

ویژگی های نسخه PSP:

دانلود به صورت PDF:

khelane
17-08-2009, 17:20
من که با فیفا 08 خیلی راحت تر بودم تا 09 و فکر کنم باید امسال هم به قول اقا کروزر پی اس رو بازی کنیم

djmd
17-08-2009, 20:19
اینا نمی خوان این حالت مسخره گردن بازیکنا رو تو PC درست کنن ؟!؟؟! بابا کسی نیست با این EA در ارتباط باشه نظرشو در مورد نسخه pc بده بگه بابا استایل حرکت کردن این اسکول ها رو تغییر بدین هنوزم پاهاشونو موقع حرکت کردن به کناره ها بعضی وقتا 1000 متر باز می کنن (البته منظورم این بود که از عرضه شونه هاشون بیشتر باز می کنن :دی) اصلا یه حرکتهای عجیب و غریب و مذ(زضظ)خرفی می کنن !

MHSou
18-08-2009, 13:55
سلام؛

ویژگی های FIFA 10 Nintendo DS:

دانلود به صورت PDF:

نسخه Wii هم تا یه ساعت دیگه آماده میشه.

MHSou
18-08-2009, 15:10
سلام؛

قابلیت های FIFA 10 Wii:

دانلود به صورت PDF:

در ضمن قابلیت های نسخه های PS3 و XBOX360 هم تا چند روز دیگه قرار داده میشه. جالبه که بدونید اینایی که الان گفتم همونایی هست که در صفحه اول تاپیک قرار داره، ولی چون فکر کردم ممکنه ناقص باشه، خودم دوباره ترجمه می کنم. در ضمن قابلیت های هر دو نسخه یکیه ولی ترتیبشون فرق می کنه.

Masoud King
18-08-2009, 15:56
سلام!
اینطور که تو صفحه Twitter سازنده ی نسخه PC نوشته, دموی نسخه PC به زودی منتشر خواهد شد!
البته این به زودی به نظر من بیشتر از 2 هفته هستش!!

779
18-08-2009, 15:58
میگم Preview جدید اومده؟ ما خبر نداریم :دی
چرا راستی گرافیک این نسخه ی Wii از نسخه ی PC بیشتره :27::31:

google_boy07
18-08-2009, 20:10

Masoud King
18-08-2009, 20:24
سلام!

EA دموی بازی رو برای 10 سپتامبر تائید کرد!

B3HZ@D
18-08-2009, 20:58
ممنون مسعود جان...
حالا این 10 سپتامبر به تاریخ خودمون میشه کی؟
دمو برای کنسول عرضه میشه یا برای pc یا برای همشون؟!

Masoud King
18-08-2009, 21:13
ممنون مسعود جان...
میشه 22 روز دیگه!
برا همه منتشر میشه چون پلتفورم خاصی رو نگفتن!

mojtaba007
18-08-2009, 21:40
23 روز دیگه

MHSou
18-08-2009, 22:46
میگم Preview جدید اومده؟ ما خبر نداریم :دی
چرا راستی گرافیک این نسخه ی Wii از نسخه ی PC بیشتره :27::31:

این قبلا تو سایت بازی بوده، ولی فقط مال نکستش ترجمه شده بود.:5:

ممنون مسعود جان...

دمو معمولا برای PC, PS3 و XBOX360 عرضه میشه.:27: به احتمال 80%:10:

MHSou
18-08-2009, 23:15
سلام؛

FIFA Soccer 10
GC 09: Game Features Trailer - Physical freedom and enhanced graphics are just a couple of the

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 41.4 MB-MOV 35.5 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 15.3 MB-MOV 14.4 MB-MP4 11.4 MB

در ضمن دموی بازی طبق مندرجات سایت فیفا10 تا 30 روز دیگه منتشر میشه:

ویرایش اول، لینک دانلود تریلر قرار داده شد!

Elendil1
19-08-2009, 17:03
سلام؛

FIFA Soccer 10
GC 09: Game Features Trailer - Physical freedom and enhanced graphics are just a couple of the

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 41.4 MB-MOV 35.5 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 15.3 MB-MOV 14.4 MB-MP4 11.4 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن دموی بازی طبق مندرجات سایت فیفا10 تا 30 روز دیگه منتشر میشه:

ویرایش اول، لینک دانلود تریلر قرار داده شد!

دوستانی که کنسول نکست دارن و این تریلر رو ندیدن 99.999999 در صد عمرشون برفناست!!! خیلی پیشرفت کرده(منظورم از خیلی ، توی قسمت بازی در شبه دی:)!! دیگه فوتبال توی شبش (مخصوصآ شب بارونی) ، واقعیه واقعی شده!!!
راستی اون که عکس گرفت و بعد صورت خودش رو اورد توی بازی جریانش چیه؟؟؟ یکی توضیح بده!!

Spaniuly
19-08-2009, 18:02
تریلر بازی رو دیدم. خوب سخت ترین کار اینه که آدم بشینه و توی این تریلر دنبال ایراد بگرده. بازی اصولا توی اوج به سر می بره درسته که پیشرفت یک ساله ای نداشته ولی خوب این طبیعی هست چون فیفا 09 عاری از اشکال بود و شاید اشکالات کوچیک و ناچیزی داشت که اینجا برطرف شده. واسه همین هست که می گم پیشرفت زیادی نسبت به قبلی نداشته. و اکثر پیشرفت ها برطرف شدن نقیصه های ریز گیم پلی بوده. کلا نمره بازی فیفا 10 نکست اصولا باید 10 از 10 باشه. ولی یه چیزی واقعا انتظار میره و اون این که بازی به گونه ای بشه که درست مثل واقعیت بشه گرافیکش دیگه گام بعدی فقط و فقط همین می تونه باشه چون بهبود بازی و گیم پلی به تهش رسیده. به نظر من واسه بازی بعدی سراغ کرایتک بره و توی قسمت گرافیک بازی از اون ها استفاده بکنه. چون نقیصه ای توی سایر قسمت ها باقی نمونده یک فوتبال سیمولیشن واقعی رو در پیش رو داریم. و فقط مونده بعد این شاهد گرافیک ها متفاوت باشیم

Elendil1
19-08-2009, 19:16
تریلر بازی رو دیدم. خوب سخت ترین کار اینه که آدم بشینه و توی این تریلر دنبال ایراد بگرده. بازی اصولا توی اوج به سر می بره درسته که پیشرفت یک ساله ای نداشته ولی خوب این طبیعی هست چون فیفا 09 عاری از اشکال بود و شاید اشکالات کوچیک و ناچیزی داشت که اینجا برطرف شده. واسه همین هست که می گم پیشرفت زیادی نسبت به قبلی نداشته. و اکثر پیشرفت ها برطرف شدن نقیصه های ریز گیم پلی بوده. کلا نمره بازی فیفا 10 نکست اصولا باید 10 از 10 باشه. ولی یه چیزی واقعا انتظار میره و اون این که بازی به گونه ای بشه که درست مثل واقعیت بشه گرافیکش دیگه گام بعدی فقط و فقط همین می تونه باشه چون بهبود بازی و گیم پلی به تهش رسیده. به نظر من واسه بازی بعدی سراغ کرایتک بره و توی قسمت گرافیک بازی از اون ها استفاده بکنه. چون نقیصه ای توی سایر قسمت ها باقی نمونده یک فوتبال سیمولیشن واقعی رو در پیش رو داریم. و فقط مونده بعد این شاهد گرافیک ها متفاوت باشیم

اون بخش جدید رو هم فارسیش رو بذار منتشریم... . در ضمن گرافیک بازی که خیلی خوب بود منظورم اینه که پیشرفت داشت مخصوصآ تو بازی در شب و اون هم هوای بارونی، خیلی بارونش طبیعی تر بود!!

resident_evil
19-08-2009, 19:21
اون بخش جدید رو هم فارسیش رو بذار منتشریم... . در شمن گرافیک بازی که خیلی خوب بود منشورم اینه که پیشرفت داشت مخصوصآ تو بازی در شب و اون هم هوای بارونی، خیلی بارونش طبیعی تر بود!!

خدایی نکرده معتاد شدی ؟! : دی

منم دیدم تریلر رو ! فوق العاده بود ! مدافعان خیلی بهتر از 09 شدن ! همین طور دروازه بان ! حالا یه گیم پلی کامل هم گذاشتیم دان شه !

Elendil1
19-08-2009, 19:44
خدایی نکرده معتاد شدی ؟! : دی

منم دیدم تریلر رو ! فوق العاده بود ! مدافعان خیلی بهتر از 09 شدن ! همین طور دروازه بان ! حالا یه گیم پلی کامل هم گذاشتیم دان شه !

:31::31: پیش میاد:31::31:
تو هم تریلر رو ... ؟ :31: چیکارش کردی تریلر رو ؟ :31:
کدوم گیم پلی ؟؟جدیده ؟ خب لینکشو بذار دیگه!! منم می خوام دی:

---------------------------------------------------------------------------------------------
بازیکنا خیلی نرم تر و بهتر باهاشون میشه کار کرد... 360 هم که خوب بود... در کل خیلی طبیعی تر شد!
یکی بیاد بگه این جریان مد جدیده چیه، خودم وقت نکردم بخونم : (منظورم اینه که حوصلم نمیشه بخونم ، اگر هم بخونم چیزی نمیفهمم دی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------------------------------------

djmd
19-08-2009, 20:54

البته کاملا درسته ولی خوب محدودیت های سخت افزاری وجود داره ! چیزی که الان کاملا مشخصه اینه که نسل بعدی کنسول ها سخت افزارشون بر اساس سطح سخت افزاری فعلی PC خواهد بود که اینجا داره جوابشو پس میده که بعد رو کنسول کاملا بهینه شده عمل کنه ! EA با یه حرکت حرفه ای الان میتونه بیاد موتور بعدی از همین الان شروع کنه ( که اونا خودشون 100% خیلی زودتر از ما به این فکر افتادن ) چون هنوز کنسول با اون سخت افزار نیومده خوب با PC شروع کنه بالاخره که کنسول ها قراره از همین رده سخت افزار استفاده کنن خوب اینا بیان رو PC پایه و اساس کنسول بعدی رو درست کنن از همین الان هم با PC بهینش کنن که ایشاا... وقتی وارد نسل بعدی شدیم دیگه باز رو PC نسل نکست جن فعلی رو نبینیم ... (البته اگه این EA هست اگر نسل بعدی هم رو XBOX 720 بیاد بازم همین آشغال رو میندازه جلو PC دارها که بازم خدا لعنتش کنه - راستی یه سوال هم داشتم EA واسه چه نمی یاد مثل همین tomb raider legend بازیش رو دو حالت نمی سازه ؟! اونایی که PC شون جواب میده next اجرا کنن اونایی هم که نمی کشه current فوقش اینه که بازی میشه مثلا 4 dvd بهتر از اینه که کل PC دارها از نکست محروم بشن ؟! ننههههههههه غلاااااااممممم«تیکه سابق خشایار مستوفی» :31:)

MHSou
19-08-2009, 21:20
دوستانی که کنسول نکست دارن و این تریلر رو ندیدن 99.999999 در صد عمرشون برفناست!!! خیلی پیشرفت کرده(منظورم از خیلی ، توی قسمت بازی در شبه دی:)!! دیگه فوتبال توی شبش (مخصوصآ شب بارونی) ، واقعیه واقعی شده!!!
راستی اون که عکس گرفت و بعد صورت خودش رو اورد توی بازی جریانش چیه؟؟؟ یکی توضیح بده!!

فکر کنم برای گذاشتن عکس در بازی رو بازیکن باشه.

خوب اینم تریلر جدید:

GC09: Field Gameplay (Cam) Trailer

Hit the field and taste the GamesCom in this full-press gameplay

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.56 MB

resident_evil
19-08-2009, 21:28
:31::31: پیش میاد:31::31:
تو هم تریلر رو ... ؟ :31: چیکارش کردی تریلر رو ؟ :31:
کدوم گیم پلی ؟؟جدیده ؟ خب لینکشو بذار دیگه!! منم می خوام دی:

---------------------------------------------------------------------------------------------
بازیکنا خیلی نرم تر و بهتر باهاشون میشه کار کرد... 360 هم که خوب بود... در کل خیلی طبیعی تر شد!
یکی بیاد بگه این جریان مد جدیده چیه، خودم وقت نکردم بخونم : (منظورم اینه که حوصلم نمیشه بخونم ، اگر هم بخونم چیزی نمیفهمم دی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------------------------------------------

بیا حالا گریه نکن !

MHSou
19-08-2009, 21:46
بیا حالا گریه نکن !

سلام؛

و یه لینک دیگه:

FIFA 10 Gameplay

Gameplay of Fifa 10 from da GamesCom

Elendil1
19-08-2009, 21:50
البته کاملا درسته ولی خوب محدودیت های سخت افزاری وجود داره ! چیزی که الان کاملا مشخصه اینه که نسل بعدی کنسول ها سخت افزارشون بر اساس سطح سخت افزاری فعلی PC خواهد بود که اینجا داره جوابشو پس میده که بعد رو کنسول کاملا بهینه شده عمل کنه ! EA با یه حرکت حرفه ای الان میتونه بیاد موتور بعدی از همین الان شروع کنه ( که اونا خودشون 100% خیلی زودتر از ما به این فکر افتادن ) چون هنوز کنسول با اون سخت افزار نیومده خوب با PC شروع کنه بالاخره که کنسول ها قراره از همین رده سخت افزار استفاده کنن خوب اینا بیان رو PC پایه و اساس کنسول بعدی رو درست کنن از همین الان هم با PC بهینش کنن که ایشاا... وقتی وارد نسل بعدی شدیم دیگه باز رو PC نسل نکست جن فعلی رو نبینیم ... (البته اگه این EA هست اگر نسل بعدی هم رو XBOX 720 بیاد بازم همین آشغال رو میندازه جلو PC دارها که بازم خدا لعنتش کنه - راستی یه سوال هم داشتم EA واسه چه نمی یاد مثل همین tomb raider legend بازیش رو دو حالت نمی سازه ؟! اونایی که PC شون جواب میده next اجرا کنن اونایی هم که نمی کشه current فوقش اینه که بازی میشه مثلا 4 dvd بهتر از اینه که کل PC دارها از نکست محروم بشن ؟! ننههههههههه غلاااااااممممم«تیکه سابق خشایار مستوفی» :31:)

به جان خودم الان کله بچه های انجمن و انجمن های بغلی این رو فهمیدن!! باشه اقا کنسول پوکیدست!! خیلی هم مزخرفه ، X360 به گرد پای PC هم نمیرسه به قول شما پیشرفت نکردن بازی ها همیش به خاطر کنسول هاست!!، جون هر کی دوست داری دیگه این بحث رو مطرح نکن!! چیز دیگه ای بلد نیستی؟؟ یه چیزی جدید بیار جانم!! یه خبر جدید از بازی و... یا هرچیزی به جز این!! آخه خستم شد هر تاپیکی که رفتم این رو دیدم!! خودت خسته نشدی؟؟؟