PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 10

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Layken
19-08-2009, 21:58
elindil 1 عزیز شما خونتو کثیف نکن فردا xbox شون مثل ماله من سه چراغه میشه
می ندازن سطل اشغال ...
fifa 10 میاد میبینیم

MHSou
19-08-2009, 21:58
دوستانی که کنسول نکست دارن و این تریلر رو ندیدن 99.999999 در صد عمرشون برفناست!!! خیلی پیشرفت کرده(منظورم از خیلی ، توی قسمت بازی در شبه دی:)!! دیگه فوتبال توی شبش (مخصوصآ شب بارونی) ، واقعیه واقعی شده!!!
راستی اون که عکس گرفت و بعد صورت خودش رو اورد توی بازی جریانش چیه؟؟؟ یکی توضیح بده!!

سلام؛

البته دوستانی هم که کنسول نکست ندارن و این تریلر رو دیدن کل عمرشون بر فناست!:21:

Elendil1
19-08-2009, 22:34
می ندازن سطل اشغال ...
fifa 10 میاد میبینیم

الان شما از PC حمایت کردی یا کنسول ؟؟؟

Spaniuly
19-08-2009, 22:47
هادی این دست خودت رو می بوسه ببین اگه تونستی ترجمه اش کن ملت تو کف این موندن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

S.Y.K
19-08-2009, 23:06
الان شما از PC حمایت کردی یا کنسول ؟؟؟
دقیقا سوال منم همینه!!!

می ندازن سطل اشغال ...
fifa 10 میاد میبینیم
ببخشید شما یه کمی ممکنه راجع به این پست توضیح بدید
یعنی چی FIFA 10 میاد می بینیم؟!
یعنی FIFA 10 باعث 3 چراغه شدن XBOX 360 میشه؟!

Layken
19-08-2009, 23:19
دقیقا سوال منم همینه!!!

ببخشید شما یه کمی ممکنه راجع به این پست توضیح بدید
یعنی چی FIFA 10 میاد می بینیم؟!
یعنی FIFA 10 باعث 3 چراغه شدن XBOX 360 میشه؟!

نه خیر دادش من xbox خودمو میگم که از وقتی 3 چراغه شده از هر چی
xbox هست بدم میاد کاش ps3 می خریدم ...کنسول بنده در اخرای اویل 5
داغون شد .(همون 3 چراغه..)
هیچ وقت هم نگفتم fifa باعث 3 چراغه میشه...:19:

Elendil1
20-08-2009, 00:08

اقا من تا فردا بن میشم (به احتمال زیاد:31:) ، یکی بیاد اینو سریع ترجمه کنه!!!!!:13: اخه بعدش می خوایم نظر هم بدیم!:31:

djmd
20-08-2009, 00:08
به جان خودم الان کله بچه های انجمن و انجمن های بغلی این رو فهمیدن!! باشه اقا کنسول پوکیدست!! خیلی هم مزخرفه ، X360 به گرد پای PC هم نمیرسه به قول شما پیشرفت نکردن بازی ها همیش به خاطر کنسول هاست!!، جون هر کی دوست داری دیگه این بحث رو مطرح نکن!! چیز دیگه ای بلد نیستی؟؟ یه چیزی جدید بیار جانم!! یه خبر جدید از بازی و... یا هرچیزی به جز این!! آخه خستم شد هر تاپیکی که رفتم این رو دیدم!! خودت خسته نشدی؟؟؟

نگرفتی چی شد من دارم فکر می کنم بینم این نکست رو بالاخره با چه شیوه ای میشه رو PC پیاده کرد !! این الان کجاش مقایسه PC , Xbox بود ؟!؟!؟! مثل اینکه خوده شما دوس داری درگیری ایجاد کنی وگر نه که من حرفم اصلا چیزه دیگس ! خوابی ؟! :31:

Elendil1
20-08-2009, 00:23
نگرفتی چی شد من دارم فکر می کنم بینم این نکست رو بالاخره با چه شیوه ای میشه رو PC پیاده کرد !! این الان کجاش مقایسه PC , Xbox بود ؟!؟!؟! مثل اینکه خوده شما دوس داری درگیری ایجاد کنی وگر نه که من حرفم اصلا چیزه دیگس ! خوابی ؟! :31:

راهی نداره!! مگه Ea دیونه شده!!

MHSou
20-08-2009, 00:58

باشه، سعی ام رو می کنم.

mohammad_87
20-08-2009, 02:10

راهی نداره!! مگه Ea دیونه شده!!
سلام به همه عزیزان.آقا یه سوال.من تو یه پک چندتا نرم افزار مربوط به emulator برای اجرای بازیهای کنسول روی pc دیدم.برنامه های مربوط به ps2 که همش موقع اجرا ارور میداد.حالا این برنامه Xeon Xbox Emulator 1.0 که برای ایکس باکسه چون بازی ایکس باکس ندارم نتونستم امتحان کنم.کسی باهاش امتحان کرده؟چون خیلی دوست دارم این fifa next رو روی pc بازی کنم.

MHSou
20-08-2009, 05:57
سلام به همه عزیزان.آقا یه سوال.من تو یه پک چندتا نرم افزار مربوط به emulator برای اجرای بازیهای کنسول روی pc دیدم.برنامه های مربوط به ps2 که همش موقع اجرا ارور میداد.حالا این برنامه Xeon Xbox Emulator 1.0 که برای ایکس باکسه چون بازی ایکس باکس ندارم نتونستم امتحان کنم.کسی باهاش امتحان کرده؟چون خیلی دوست دارم این fifa next رو روی pc بازی کنم.

سلام؛

خوب شما خودت داری میگی XBOX. منظور از XBOX کنسوله چند سال قبله Microsoft هست، اونی که روش فیفا نکست میاد اسمش هست XBOX360!

در ضمن اون مقاله ای که گفتیم ترجمش کنم، نصفش تموم شد، فعلا این نصفش رو میذارم، بقیش باشه برای فردا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود به صورت PDF:

:11:

Real Madrid C.F
20-08-2009, 10:10
آقا خبر ندارین تو این یکی امکان تعویض بازیکن (توی ترانسفر مارکت) وجود داره یا نه؟

Real Madrid C.F
20-08-2009, 10:15
آقا خبر ندارین تو این یکی امکان تعویض بازیکن (توی ترانسفر مارکت)وجود داره یا نه؟

Spaniuly
20-08-2009, 11:59
شاید باشه چون به کل تغییر پیدا کرده و رئالیتی شده بازی. اصولا باید باشه ولی خوب مطمئن نیستم

resident_evil
20-08-2009, 20:39
خب این چندتا گیم پلی که دیدم میشد به وضوح دید که وزن توپ طبیعی تر شده ! تور دروازه خیلی باحال تر شده ! کارهای تیمی بهتر شده ! گرافیک هم فکر کنم بهتر شده بود !

MHSou
21-08-2009, 04:21
سلام؛

قسمت دوم متنی که تر جمه کردم هم آماده شد:

دانلود به صورت PDF:

بقیه اش رو هم بعداً میذارم.

Spaniuly
21-08-2009, 10:25
هادی جان دستت درست واقعا جالب بود اچیومنت های زیادی برای بدست آوردن هست که واقعا می تونه سرگرم کننده باشه. امیدوارم مود جدید بازی به خوبه مود BAL PES2009 باشه

Elendil1
21-08-2009, 10:48
هادی جان دستت درست واقعا جالب بود اچیومنت های زیادی برای بدست آوردن هست که واقعا می تونه سرگرم کننده باشه. امیدوارم مود جدید بازی به خوبه مود BAL PES2009 باشه

این مود Bal کدوم موده ؟؟؟؟؟ همون Become A Leagend یا یه چیز دیگه؟؟ یکم توضیح میدی ؟

Spaniuly
21-08-2009, 12:17
این مود Bal کدوم موده ؟؟؟؟؟ همون Become A Leagend یا یه چیز دیگه؟؟ یکم توضیح میدی ؟

شما که PES 2009 بازی نمی کنی یه مود خیلی خیلی جذاب هست که همه رو مشغول و مجذوب خودش کرد

Elendil1
21-08-2009, 12:44
شما که PES 2009 بازی نمی کنی یه مود خیلی خیلی جذاب هست که همه رو مشغول و مجذوب خودش کرد

دوست دارم بدونم کی گفته من PES2009 بازی نمی کنم ؟ :18: سوال من رو جواب بده : مود بال همون مود
Become A legend هست یا نه ؟

Spaniuly
21-08-2009, 12:47
دوست دارم بدونم کی گفته من PES2009 بازی نمی کنم ؟ :18: سوال من رو جواب بده : مود بال همون مود
Become A legend هست یا نه ؟

بله دقیقا همونه

milanelo
21-08-2009, 16:48
کی فیفا10 تاریخ دقیق بدین

mohammad_87
21-08-2009, 17:10
سلام؛

خوب شما خودت داری میگی XBOX. منظور از XBOX کنسوله چند سال قبله Microsoft هست، اونی که روش فیفا نکست میاد اسمش هست XBOX360!
آره حواسم نبود.پس بای بازی کردن فیفا نکست روی pc هیچ راهی نیست؟

Spaniuly
21-08-2009, 17:20
آره حواسم نبود.پس بای بازی کردن فیفا نکست روی pc هیچ راهی نیست؟

نه بابا اگه بود که باید کنسول های نکست جور و پلاسشون رو جمع می کردن می رفتن پی کارشون:31:

mohammad_87
21-08-2009, 17:41
پس این فیفا کی می خواد واسه pc نکست بزنه؟تو 2010 هم هنوز current هستش؟

Spaniuly
21-08-2009, 18:04
پس این فیفا کی می خواد واسه pc نکست بزنه؟تو 2010 هم هنوز current هستش؟

هیچ وقت چون از کنسول ها حمایت می کنه با این کارش. و این حمایت رو متوقف نمی کنه

Masoud King
21-08-2009, 18:11
سلام!
یه ویدئو تو فروم رسمی فیفا کاربرا گذاشتن و بیشتریا میگن که مال نسخه PC هستش!!
اگه اینطور باشه واقعا عالیه!!

تکسچر جدید چمن!
اندازه و وزن توپ خیلی خیلی بهتر شده!!
کلا گیم پلی بازی نسبت به 09 خیلی بهتر شده!
واقعا اگه به این سازنده ی PC موتور نکست جن رو بدن چی میسازه!!

korokodil_avareh
21-08-2009, 19:15
سلام!

تکسچر جدید چمن!
کیفیت که خیلی پایینه ولی به وضوح میشه دید که سرعت توپ طبیعیتر شده و گیم پلی بازی نسبت به نسخه قبل سریعتر شده
انگار نورپردازی هم بهتر از نسخه قبلی هست

Spaniuly
21-08-2009, 19:20
یوتیوب که فیلتره اگه امکانش هست یکی بگیره اپلودش کنه یه جا بتونیم ببینیم.

ویرایش GT ویدیوی گیم پلی رو گذاشته متاسفانه لینک دانلود نداده براش می تونید مشاهده کنید آنلاین مثل من که الان دارم تماشا می کنم

GC 09: Field Gameplay - Cam

joey jordison
21-08-2009, 20:02
واسه pc هست؟

MHSou
21-08-2009, 21:11
یوتیوب که فیلتره اگه امکانش هست یکی بگیره اپلودش کنه یه جا بتونیم ببینیم.

ویرایش GT ویدیوی گیم پلی رو گذاشته متاسفانه لینک دانلود نداده براش می تونید مشاهده کنید آنلاین مثل من که الان دارم تماشا می کنم

GC 09: Field Gameplay - Cam

سلام؛

اینو من چند صفحه قبل گذاشته بودم ولی به هر حال خیلی ممنون.

اینم قسمت سوم و آخر اون مقاله:

دانلود به صورت PDF:

Yi Yi
21-08-2009, 21:13
به نظرم به کار بردن عبارت Next-Gen یا نسل بعدی برای کنسول های فعلی ( Xbox360 و PS3 ) درست نیست. چرا که از زمان به بازار آمدن کنسول های فعلی چیزی حدود 3 سال میگذره. یعنی 3 ساله که ما در نسل هفتم یا آخرین نسل کنسول ها قرار داریم. 3 سال زمان مناسبیه تا next-gen تبدیل به Current-Gen بشه.
پس بهتره به فیفای کنسول های نسل حاضر بگیم Current-Gen و به فیفای PC و PS2 بگیم Old-Gen یا Recent-Gen یا نسل قبلی.

MHSou
21-08-2009, 21:20
واسه pc هست؟

سلام؛

اونی رو که جناب Krauser گذاشتن خیر مال کنسول هست.

Masoud King
21-08-2009, 21:24
کی فیفا10 تاریخ دقیق بدین
براا تمام پلتفورم ها تو 20 اکتبر منتشر میشه!!

MHSou
21-08-2009, 21:27
به نظرم به کار بردن عبارت Next-Gen یا نسل بعدی برای کنسول های فعلی ( Xbox360 و PS3 ) درست نیست. چرا که از زمان به بازار آمدن کنسول های فعلی چیزی حدود 3 سال میگذره. یعنی 3 ساله که ما در نسل هفتم یا آخرین نسل کنسول ها قرار داریم. 3 سال زمان مناسبیه تا next-gen تبدیل به Current-Gen بشه.
پس بهتره به فیفای کنسول های نسل حاضر بگیم Current-Gen و به فیفای PC و PS2 بگیم Old-Gen یا Recent-Gen یا نسل قبلی.

سلام؛

دیگه وقتی همه سایتا و همه افراد میگن نکست خوب ما هم میگیم نکست، در ضمن PC دیگه اینقدر قراضه نشده که بهش بگیم نسل قبلی.

Spaniuly
21-08-2009, 21:49
سلام؛

دیگه وقتی همه سایتا و همه افراد میگن نکست خوب ما هم میگیم نکست، در ضمن PC دیگه اینقدر قراضه نشده که بهش بگیم نسل قبلی.

چرا کله شق هایی مثل EA Sport بد جوری سر جنگ با PC دارن. من که از این مسئله حالم در حال به هم خوردن هست. دقیقا اون دوستمون خوب اشاره کرد فیفای PC نسلش Old Gen هست. این چه وضعشه طرف میاد کریسیس 2 رو واسه PC با این کیفیت واسه PC میده و مهر تائید روی برتری PC به کنسول می زنه این EA Sports هم خجالت نمی کشه مردم رو خر خطاب می کنه. حناش دیگه رنگی نداره دیگه الان همه می دونن چرا فیفا واسه PC به کیفیت کنسول ها نیست

MHSou
21-08-2009, 22:04
چرا کله شق هایی مثل EA Sport بد جوری سر جنگ با PC دارن. من که از این مسئله حالم در حال به هم خوردن هست. دقیقا اون دوستمون خوب اشاره کرد فیفای PC نسلش Old Gen هست. این چه وضعشه طرف میاد کریسیس 2 رو واسه PC با این کیفیت واسه PC میده و مهر تائید روی برتری PC به کنسول می زنه این EA Sports هم خجالت نمی کشه مردم رو خر خطاب می کنه. حناش دیگه رنگی نداره دیگه الان همه می دونن چرا فیفا واسه PC به کیفیت کنسول ها نیست

سلام؛

آخه من باورم نمیشه که فقط 10% از سیستم های جهان بتونن فیفا نکست رو روی PC اجرا کنن. اصلا EA می تونه برای PC دو نسخه بده، یه نسخه مثل 09 باشه و یه نسخه هم نکست، اون موقع EA می تونه با sponsering و گفتن این که بازیشون رو این مدل بهتر اجرا میشه پول زیادی رو کسب کنه، چون دوستداران فیفا دوست ندارن نسخه های قدیمی رو بازی کنن و سیستم های جدیدی رو می خرن، و این جوری EA می تونه هم فروش خوبی برا PC داشته باشه و هم از Sponsering پولی به جیب بزنه. به نظر شما بهتر نیست؟

joey jordison
21-08-2009, 22:16
سلام!

تکسچر جدید چمن!
حالا ما از کجا این ویدیو را ببینید از این Youtube1 این ویدیو را ندارید آدرسشو!
البته سال بعد Didd خودش روی موتور جدیدی برای نسخه PC کار خواهد کرد!باید دید اونومق چطور خواهد بود!
راستی مسعود جان گرافیک بازی چطور بود؟تماشاگرا و آیا عکاسی و گارد امنیتی دیده میشه تو بازی

Hirad HRD
21-08-2009, 22:40
با سلام
دوستان گرامی من قبل از اینکه حرفم و بزنم بگم من یک گیمر حرفه ای رو PC بودم حتی گرانترین کارت گرافیک و برای سیستمم میخریدم اونم هر سال ولی دوستان از 6 ماه پیش که xbox360 گرفتم و بهش عادت گیم پلی پیدا کردم واقعاً دیدم بازی ها رو کنسول بسیار متفاوت و قوی تر از PC است مثلاً همین FIFA09 من و هر روز جذب خودش کرده و باید قبول کرد با نسخه PC زمین تا آسمون هست به همین جهت غول هایی که بازی ها رو میسازن به حرفه ای بودن کاربر ها و ارائه محصولی که بتونه نظر اونا رو جلب کنه اهمیت میدن بالاخره در حال حاظر گیمرهای حرفهای PC برای اینترنت و کنسول و برای سرگرمی و بازی مورد استفاده قرار میدن ما ایرانی ها همیشه میخواهیم وسیله ای برای تمام کارهامون داشنه باشیم حتی اگه بشه کارهای خانه و بیرونمون و انجام بده در این سالها از 2006 به بعد که من با گیمرها تو خارج از ایران کار میکنم همشون اتفاق نظر دارن به این نکته که اصولاً آینده نگری کمپانی های بازی ساز دنیا روی کنسولها به جهت هزینه و کمبود جا یی که میگیرن بنا گذاشته میشه و برنامه ریزی میکنن (البته من منکر بازی های محشر استراتجیک روی PC نیستم ) بهتره یک کم انصاف داشته باشیم :10:

MHSou
21-08-2009, 22:51
سلام؛

یک خبر جدید و یک خبر بد برای هواداران رئال مادرید:

استادیوم Bernabau به صورت یک DLC برای FIFA 10 عرضه خواهد شد

این رو از توی کنفرای EA در Gamescom فهمیدم، یعنی Santiago Bernabeu از اول در بازی نخواهد بود!

Layken
21-08-2009, 23:38
سلام؛

این رو از توی کنفرای EA در Gamescom فهمیدم، یعنی Santiago Bernabeu از اول در بازی نخواهد بود!

پس ا برای داشتن این استادویم باید پول جمع کنیم
و بعد بخریم

resident_evil
21-08-2009, 23:42
البته این استادیوم فری هستش !

MHSou
22-08-2009, 03:47
با سلام
دوستان گرامی من قبل از اینکه حرفم و بزنم بگم من یک گیمر حرفه ای رو PC بودم حتی گرانترین کارت گرافیک و برای سیستمم میخریدم اونم هر سال ولی دوستان از 6 ماه پیش که xbox360 گرفتم و بهش عادت گیم پلی پیدا کردم واقعاً دیدم بازی ها رو کنسول بسیار متفاوت و قوی تر از PC است مثلاً همین FIFA09 من و هر روز جذب خودش کرده و باید قبول کرد با نسخه PC زمین تا آسمون هست به همین جهت غول هایی که بازی ها رو میسازن به حرفه ای بودن کاربر ها و ارائه محصولی که بتونه نظر اونا رو جلب کنه اهمیت میدن بالاخره در حال حاظر گیمرهای حرفهای PC برای اینترنت و کنسول و برای سرگرمی و بازی مورد استفاده قرار میدن ما ایرانی ها همیشه میخواهیم وسیله ای برای تمام کارهامون داشنه باشیم حتی اگه بشه کارهای خانه و بیرونمون و انجام بده در این سالها از 2006 به بعد که من با گیمرها تو خارج از ایران کار میکنم همشون اتفاق نظر دارن به این نکته که اصولاً آینده نگری کمپانی های بازی ساز دنیا روی کنسولها به جهت هزینه و کمبود جا یی که میگیرن بنا گذاشته میشه و برنامه ریزی میکنن (البته من منکر بازی های محشر استراتجیک روی PC نیستم ) بهتره یک کم انصاف داشته باشیم :10:

سلام؛

دوست عزیز ما که با EA سر جنگ نداریم که، همون مسئله ای که من بهش اشاره کردم می تونه سود خوبی برای EA درست کنه. شما که میگی منکر بازی های محشر استراتژیک روی PC نیستی پس چرا میگی یه گیمر حرفه ای از کنسول برای بازی استفاده می کنه؟! بالاخره کنسول یه چیز ثابته، ولی PC رو میشه ارتقاء داد. و اینم باید در نظر داشت که یکی از استفاده های پیسی Gaming هستش، اگر اینجوری نباشه که کارت گرافیک هامون رو باید بندازیم دور! البته کنسول هم فایده های زیادی داره. به نظر من اگر قابلیت هاشون رو مقایسه کنیم در آخر مساوی در میان.:10:

البته این استادیوم فری هستش !

باید توجه کنید که EA پول رو دوست داره و شاید به همین خاطر بخواد هواداران رئال رو حسابی بچلونه!!! پس این استادیوم نه تنها فری نیست بلکه خیلی هم اسی هست!!!!!!!!!:20:

در ضمن به همه پیشنهاد می کنم این ویدیو رو ببینن:

Masoud King
22-08-2009, 03:49
سلام!
طبق گفته ی سازنده ی نسخه PC در فروم رسمی FIFA 10 تصاویر و همچنین اطلاعات بیشتری از این نسخه در روز یکشنبه منتشر خواهد شد!

SA3EDLORD
22-08-2009, 04:50
منتظر این بازی نباشین.منتظر باشین pro evolution soocer 2010 بیاد.فیفا همیشه از pes عقب بوده.(نظر شخصی)

MHSou
22-08-2009, 05:34
منتظر این بازی نباشین.منتظر باشین pro evolution soocer 2010 بیاد.فیفا همیشه از pes عقب بوده.(نظر شخصی)

سلام؛

فکر کنم که شاید احتمالا اینجا تاپیک بازی FIFA10 باشه نه تاپیک نظرات راجع به FIFA & PES! شایدم اینجا رو با سایت FIFPlay اشتباه گرفتین؟ اگه بخوایم به حاشیه بریم نمی تونیم به طرفداران این بازی اطلاع رسانی کنیم، اگر هم که میخواید این بحث رو ادامه بدید لطفا برید یه تاپیک دیگه ایجاد کنید.:10::11:

در ضمن چون کمی تند برخورد کردم تا جلوی این مطالب رو از اول گرفته بشه، چون به قول معروف بحث نکنی می بحثنت!:31:

Spaniuly
22-08-2009, 06:40

این پست شما اگه توسط یکی از کاربران به مدیریت گزارش داده بشه می تونه براتون یه اخطار ناقابل به دنبال داشته باشه. لطفا به قوانین احترام بذارید. و این بحث ها مغرضانه رو راه نندازید امیدوارم گوشزد بنده رو جدی بگیرید

Yi Yi
22-08-2009, 08:14
سلام؛

دیگه وقتی همه سایتا و همه افراد میگن نکست خوب ما هم میگیم نکست، در ضمن PC دیگه اینقدر قراضه نشده که بهش بگیم نسل قبلی. شما بهتره یکباره دیگه با دقت متن من رو بخونید. من نگفتم PC قدیمی شده. من گفتم فیفای PC نسخه ی Old_Gen محسوب میشه.
PC با توجه به ساختار Open سخت افزیش هم Old-Gen محسوب میشه و هم Current-Gen ( یا همون nex-Gen شما )
> اتفاقا من در جاهای مختلفی از فروم EA به پستهایی برخورد کردم که به همین موضوع اشاره و استفاده از عبارت Current-Gen رو به جای Nex-Gen سفارش کرده بودند. ولی به قول شما اکثر افراد میگن Nex_Gen که به نظر من اشتباهه.
این استدلال که چون اکثر آدما کار خاصی رو انجام میدن، پس اون کار درسته و ما باید اون کارو انجام بدیم غلطه. یه روزی اکثر آدما بت پرست بودند. این دلیل حقانیت و درست بودن بت پرستیه؟
> باز هم تکرار می کنم اغلب بازی های ساخته شده برای نسل کنسول های فعلی و PC از سال 2006 به بعد، نسخه ی Current_Gen ( یا همون Nex_Gen شما) محسوب میشن. ولی بازی های کنسول های نسل قبل و فیفا 2010 برای PC و PS2 نسخه ی Old-Gen به حساب میان که بدین معنیه که فیفای کنونی برای PC نزدیک 3 سال از زمان عقبه!

MHSou
22-08-2009, 09:18
شما بهتره یکباره دیگه با دقت متن من رو بخونید. من نگفتم PC قدیمی شده. من گفتم فیفای PC نسخه ی Old_Gen محسوب میشه.
PC با توجه به ساختار Open سخت افزیش هم Old-Gen محسوب میشه و هم Current-Gen ( یا همون nex-Gen شما )
> اتفاقا من در جاهای مختلفی از فروم EA به پستهایی برخورد کردم که به همین موضوع اشاره و استفاده از عبارت Current-Gen رو به جای Nex-Gen سفارش کرده بودند. ولی به قول شما اکثر افراد میگن Nex_Gen که به نظر من اشتباهه.
> باز هم تکرار می کنم اغلب بازی های ساخته شده برای نسل کنسول های فعلی و PC از سال 2006 به بعد، نسخه ی Current_Gen ( یا همون Nex_Gen شما) محسوب میشن. ولی بازی های کنسول های نسل قبل و فیفا 2010 برای PC و PS2 نسخه ی Old-Gen به حساب میان که بدین معنیه که فیفای کنونی برای PC نزدیک 3 سال از زمان عقبه!

سلام؛

بايد بدونيد كه عمر PS3 توسط سوني تا سال 2015 تعيين شده، در ضمن من هر چي كه EA بگه ميگم، چه درست، چه غلط! حالا هم بهتره اين بحثو تموم كنيم و به بازي بچسبيم!:10:

hosiyar
22-08-2009, 09:19
سلام؛

واسه 09 هم همینطور بود دیگه ! ولی من مجانی گرفتم !

Spaniuly
22-08-2009, 09:55
آخه توی 09 هم نمیشد با امتیازی که از چالش ها به دست می آمد از شاپ خرید ورزشگاه رو وآنلاک کرد. الان منظور چیه یعنی توی 10 توی شاپ بازی برای آنلاک کردن موجوده؟ یا باید با کریشن مستر فعال کنیم؟

MHSou
22-08-2009, 10:01
سلام؛

خبر خيلي جديد:

حركت 360 درجه براي PC و Wii هم Available هست.

MHSou
22-08-2009, 10:02
آخه توی 09 هم نمیشد با امتیازی که از چالش ها به دست می آمد از شاپ خرید ورزشگاه رو وآنلاک کرد. الان منظور چیه یعنی توی 10 توی شاپ بازی برای آنلاک کردن موجوده؟ یا باید با کریشن مستر فعال کنیم؟

سلام؛

اينو راتر گفته و فكر كنم هم فقط در نسخه نكست موجود باشه!:41:

Spaniuly
22-08-2009, 10:20
اشتباه شد پاک بشه لطفا

Spaniuly
22-08-2009, 10:34
من که نگرانیش رو ندارم در عرض 2 ثانیه با کریشن مستر رو میشه وارد بازی کرد Hidden هست وگرنه کلش موجوده توی دیتابیس

Hirad HRD
22-08-2009, 12:47

جانم شما FIFA 09 رو كنسول انجام بده بعد ميتوني منتظر pes 2010باشي:8:

Elendil1
22-08-2009, 12:55

درسته نباید جواب بدم ولی می خوام روشن شی!! ببین دوست عزیز در این که فیفا نکست تو چند سال دهنه کونامی و فوتبال های مسخرش رو سرویس کرده شکی نیست، شما میتونی با مراجعه به سایت های GamseSpot و IGN و با یه سرچ کوچولو رنک ها رو پیدا کنی، امسال هم فیفا نکست باز سره.

resident_evil
22-08-2009, 13:06
باید توجه کنید که EA پول رو دوست داره و شاید به همین خاطر بخواد هواداران رئال رو حسابی بچلونه!!! پس این استادیوم نه تنها فری نیست بلکه خیلی هم اسی هست

منبع ؟!

مسعود جان زحمت خبرش رو کشید که این استادیوم به صورت فری قابل دریافت خواهد بود !

EA Sports همچنین اقدامی بزرگی رو در وارد کردن استادیوم سانتیاگو برنابئو انجام داده که این استادیوم به محض انتشار بازی به صورت یه DLC مجانی در دست رس خواهد بود. بر اساس گفته ی Rutter , اقدام برای گرفتن استادیوم برای بازی طول کشید ولی ما خوشحالیم که اون رو به صورت رایگان عرضه خواهیم کرد.

Original Titan
22-08-2009, 16:05
احتمالا سوالم حالتون را به هم بزنه :دی پیشاپیش عذر خواهی
آقا این یکی هم نکست جنریشن نیست؟؟؟؟؟ :(
کی میاد این بازی؟
حس و وقت خوندن تاپیک نبود!
شرمنده !

Yi Yi
22-08-2009, 18:20
آقا این یکی هم نکست جنریشن نیست؟؟؟؟؟ :(
نه تنها این نسخه ، بلکه نسخه های بعدی نیز پایین تر از نسخه ی کنسولی هستند .

Spaniuly
22-08-2009, 19:12
باکس شات های بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MHSou
23-08-2009, 04:00
منبع ؟!

من نظر خودم رو گفتم!

اینم نتایج نظر سنجی جدید EA:
Having seen the trailer, which of the FIFA10 new features are you most looking forward to?

Virtual Pro 618 17%

360 Degree Dribbling 1,195 34%

Customizable Set Pieces 341 9%

Live Season 2.0 189 5%

Improved Manager Mode 1,136 32%

MHSou
23-08-2009, 04:12

MHSou
23-08-2009, 07:32
سلام؛

کاور لهستانی بازی که روی اون وین رونی، فرانک لمپارد و روبرت لواندوفسکی حضور دارن:

کاور ایتالیایی بازی با حضور رونالدینیو:

Spaniuly
23-08-2009, 08:50
به نظر انتخاب کیه لینی به عنوان کاور از یه لحاظ خوبه از یه لحاظ بد. از این لحاظ خوبه که به نظرم بهترین بازیکن حال حاضر فوتبال ایتالیا همین کیه لینی هست از این لحاظ بده چون خیلی قیافه اش تو ذوق می زنه :دی

راستی یه چیزی خیلی جالبه فیفا بد جوری داره سنگ انگلیسی ها رو به سینه می زنه. البته طبیعی هست. چون اسپانیایی ها و ایتالیایی ها و فرنسوی ها حسابی دارن PES رو حمایت می کنن طبیعی هم هست که دل خوشی ازشون نداشته باشه.

Original Titan
23-08-2009, 08:56
بهترین بازیکن حال حاضر فوتبال ایتالیا همین کیه لینی هست
مطمئنی؟؟؟؟؟؟
کیه لینی بهترین بازیکنشون باشه که پس پیرلو و تونی و کامرونزی و گتوسو و... اینا چی کاره هستن؟ :دی

MHSou
23-08-2009, 09:51
سلام؛

Spaniuly
23-08-2009, 11:28
مطمئنی؟؟؟؟؟؟
کیه لینی بهترین بازیکنشون باشه که پس پیرلو و تونی و کامرونزی و گتوسو و... اینا چی کاره هستن؟ :دی

خوب البته اینجا تاپیک فیفا 10 هست و فکر نکنم ربطی داشته باشه بهترین بازیکن ایتالیا رو اینجا انتخاب کنیم.
ولی شما اگه دقت کنی می بینی که من گفتم بهترین بازیکن حال حاضر ایتالیا. چون در حال حاضر بازیکنی به خوبی کیه لینی نداریم پیرلو گاتوسو تونی و بقیه هم خوبن ولی نه به خوبیه کیه لینی. شما اگه شک هم داری میتونی توی فیفا 09 و pes 2009 خودت جستجو کنی و ببینی که کیه لینی چه قابلیت هایی داره. و الحق که بهترین بازیکن ایتالیاست. به هر حال من معتقدم کیه لینی نه تنها بهترین بازیکن ایتالیاست بلکه بهترین مدافع میانی جهان خواهد شد.

hosiyar
23-08-2009, 13:42
کاور اسپانیا رو کسی نداره ؟ کاکا یا کریس رو هیچ جلدی نرفتن ؟

MHSou
23-08-2009, 13:55
کاور اسپانیا رو کسی نداره ؟ کاکا یا کریس رو هیچ جلدی نرفتن ؟

سلام؛

از کاور اسپانیایی بازی فقط یک نوع فیک ساخته شده:

اونم به این دلیل فیکه:

اینم عکس اصلیش:

در مورد سؤال دوم هم هنوز نه. و به احتمال زیاد هم نخواهد شد!

MHSou
23-08-2009, 14:26
سلام؛

کاور اسپانیایی بازی با حضور ژاوی هرناندز و کریم بنزما با رزلوشن بزرگتر(Fake):

چون خیلی سنگین بود لینکشو گذاشتم!

کاور فرانسوی بازی با حضور کریم بنزما، مانداندا و هوارو:

کاور آلمانی بازی با حضور باشتین شواین اشتایگر و وین رونی (قبلا هم گذاشته شده بود!):

و کاور دیگر بازی با حضور تیری آنری (From I Don't Know Land!!!):

MHSou
23-08-2009, 14:42
سلام؛

کاور مجارستانی بازی با حضور وین رونی و بالاژ دژودزساک (تا حالا اسمشم نشنیدین آره؟!):

در ضمن خبر های رسیده حاکی این است که احتمال حضور فرنسسک فابرگاس روی کاور بازی افزایش پیدا کرده، پس احتمالا باید شاهد حضور شماره 10 اسپانیا روی کاور این کشور باشیم.

MHSou
23-08-2009, 15:00
سلام؛

اینم از یک طنز زیبا:

mohammad_87
23-08-2009, 15:21
سلام دوستان.دو تا سوال دارم:
1.اين DLC يه توضيك كوچيك بدين.
2.تفاوت فيفا نكست با فيفا كارنت بجز هوش مصنوعي ديگه در چه موارديه؟دقيقتر بگم مثلا بين fifa2010 pc و fifa 2010 xbox360 ؟

resident_evil
23-08-2009, 15:35
1.اين DLC يه توضيك كوچيك بدين.

معیش میشه بسته های الحاقی ! یعنی مواردی که میشه اونارو دان کرد تا به بازی اضافه بشن ! مثل Map یا یه Mode جدید ! یا حتی یه استادیوم و ... !

Yi Yi
23-08-2009, 15:42
سلام دوستان.دو تا سوال دارم:
2.تفاوت فيفا نكست با فيفا كارنت بجز هوش مصنوعي ديگه در چه موارديه؟دقيقتر بگم مثلا بين fifa2010 pc و fifa 2010 xbox360 ؟ گرافیک بالاتر، تماشاگران سه بعدی ، چمن طبیعی تر، انیمشن های بیشتر، Engine متفاوت و ...
در کل بسیار واقعی تر از نسخه ی PC خواهد بود. و به احتمال زیاد واقعی ترین شبیه سازی فوتبال تا این لحظه

hosiyar
23-08-2009, 16:09
به نظر که کاور فرانسه هم فیک هست . یه چیزی یادم افتاد که به همین دلیل هیچ وقت از رئال روی جلد نمیزاره : اون هم تبلیغ روی لباس رئال هست . یعنی bwin.com که سایت قماره !

mohammad_87
23-08-2009, 16:10
گرافیک بالاتر، تماشاگران سه بعدی ، چمن طبیعی تر، انیمشن های بیشتر، Engine متفاوت و ...
در کل بسیار واقعی تر از نسخه ی PC خواهد بود. و به احتمال زیاد واقعی ترین شبیه سازی فوتبال تا این لحظه
ممون.من قبلا فيفا 08 رو يه بار رو pc بازي كردم مثل بقيه نسخه هاي فيفا براي pc خيلي مزخرف بود.ديگه طرف فيفا نرفتم اما وقتي چند وقت پيش09 رو روي xbox360 بازي كردم نظرم كلا رو فيفا عوض شد.الان هنوز تو كفم...:31:البته فقط نسخه نكست فيفا.پس با اين توضيحات شما بايد كلا قيد فيفارو روي pc زد.ولي روي كنسول كه همه مي دونن تكه.(نظر شخصي رو گفتم و نمي خوام بحث درست كنم و لطفا اينها رو جواب ندين )
سايت رسمي فيفا 10 رو اگه لطف كنين لطف مي كنين...

Abas1100
23-08-2009, 16:10
گرافیک بالاتر، تماشاگران سه بعدی ، چمن طبیعی تر، انیمشن های بیشتر، Engine متفاوت و ...

با سلام
یه سوال یا شایدم یه نظر
آیا احتمال اینکه تا چند روز آینده اعلام بشه که فیفا 10 واسه PC نکست هست وجود داره؟

Elendil1
23-08-2009, 16:27
با سلام
یه سوال یا شایدم یه نظر
آیا احتمال اینکه تا چند روز آینده اعلام بشه که فیفا 10 واسه PC نکست هست وجود داره؟

نه به هیچ وجه دوست عزیز!! ممکنه تا چند روزه آینده بگن فیفا 13 به بعئ برای pc هم نکست میاد

hosiyar
23-08-2009, 16:45
برادران ! تا اونجایی که من بررسی کردم ، مثل اینکه نسخه PC دوم اکتبر میاد و نسخه های کنسول ها 20 اکتبر . درسته ؟؟!!

Abas1100
23-08-2009, 18:17
در کل فکر کنم باید دیدمون رو نسبت به فیفا 10 پی سی عوض کنیم دلیلی که واسه حرفم دارم اینه : هرگز از فیفا 09 بد تر نیست (از همه لحاظ )
به احتمال 5/99% گیم پلی بازی تغییر اساسی کرده
در ضمن من هنوز امیدوارم که این نسخه اگر نکست نباشه حداقل در حدودی هست که ما طرفدارای پی سی رو شاد کنه.( یادمون نره که این همه شهرت شرکت EA از دست ما پی سی بازا است.)
واسه این افتضاح چمن باید دعا کنیم که سیستم 3D Grass که توی فیفا 09 بود رو قرار بدن تا حداقل دلمون رو به گرافیک چمن خوش کنیم.
ولی من هنوز امیدوارم

Abas1100
23-08-2009, 18:21
آیا واقعا این فیفا 10 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/fifa09-fifa10-vergleich-001

Spaniuly
23-08-2009, 18:55
با سلام
یه سوال یا شایدم یه نظر

جوابش خیر هست. ولی اگه از من میشنوی می گم آره احتمالش هست تا روز دوم اکتبر هم من باورم نمیشه که EA Sports اون قدر نفهمه که ندونه طرفداراش ازش چی می خوان. گفتن WE WANT FIFA NEXT ON PC
خیلی واضح و روشن.

MHSou
23-08-2009, 23:42
آیا واقعا این فیفا 10 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/fifa09-fifa10-vergleich-001

با سلام
یه سوال یا شایدم یه نظر

در کل فکر کنم باید دیدمون رو نسبت به فیفا 10 پی سی عوض کنیم دلیلی که واسه حرفم دارم اینه : هرگز از فیفا 09 بد تر نیست (از همه لحاظ )
به احتمال 5/99% گیم پلی بازی تغییر اساسی کرده
در ضمن من هنوز امیدوارم که این نسخه اگر نکست نباشه حداقل در حدودی هست که ما طرفدارای پی سی رو شاد کنه.( یادمون نره که این همه شهرت شرکت EA از دست ما پی سی بازا است.)
واسه این افتضاح چمن باید دعا کنیم که سیستم 3D Grass که توی فیفا 09 بود رو قرار بدن تا حداقل دلمون رو به گرافیک چمن خوش کنیم.
ولی من هنوز امیدوارم

سلام؛

اخوی، شما مثل اینکه تواپیکو نخوندی.:5:

جوابش خیر هست. ولی اگه از من میشنوی می گم آره احتمالش هست تا روز دوم اکتبر هم من باورم نمیشه که EA Sports اون قدر نفهمه که ندونه طرفداراش ازش چی می خوان. گفتن WE WANT FIFA NEXT ON PC
خیلی واضح و روشن.

وقتی Screen Shot ها و قابلیت های بازی هم رو شده دیگه چرا تغییر؟!

به نظر که کاور فرانسه هم فیک هست . یه چیزی یادم افتاد که به همین دلیل هیچ وقت از رئال روی جلد نمیزاره : اون هم تبلیغ روی لباس رئال هست . یعنی bwin.com که سایت قماره !

اتفاقا کاور FIFA 08 اسپانیا سرجیو راموس رو داشت که اتفاقا سایتBwin.COM هم روش بود:

ممون.من قبلا فيفا 08 رو يه بار رو pc بازي كردم مثل بقيه نسخه هاي فيفا براي pc خيلي مزخرف بود.ديگه طرف فيفا نرفتم اما وقتي چند وقت پيش09 رو روي xbox360 بازي كردم نظرم كلا رو فيفا عوض شد.الان هنوز تو كفم...:31:البته فقط نسخه نكست فيفا.پس با اين توضيحات شما بايد كلا قيد فيفارو روي pc زد.ولي روي كنسول كه همه مي دونن تكه.(نظر شخصي رو گفتم و نمي خوام بحث درست كنم و لطفا اينها رو جواب ندين )
سايت رسمي فيفا 10 رو اگه لطف كنين لطف مي كنين...

MHSou
23-08-2009, 23:50
سلام؛

Take a look at the new EA SPORTS™ FIFA SOCCER 10 trailer
Having debuted at Gamescom in Cologne,Germany, this trailer shows off the stunning array of new features in action, all of which are designed to help you control and experience the game like never before.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] features include:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]° dribbling[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Set Pieces[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] play freedom[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Urgency[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Manager Mode

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mostafa NBA
24-08-2009, 01:41
خوده من طرفدار PES ولی تعصبی نیستم و همین الان فیفا هم بازی میکنم. ولی باید اینو بگم که توی این چند ساله شرکت EA خیلی ضعیف شده و بازی های مسخره ای رو بر خلاف انتظار عرضه کرده. من احساس میکنم که فیفا 10 هم برخلاف سروصدایی که داره خوب از کار در نیاد. البته امیوارم که اینطور نشه و یک بازیه خوبی بشه.

MHSou
24-08-2009, 01:51
سلام؛

اینم از خلاصه مود Virtual Pro که در سایت فیفا10 بود:

دانلود به صورت PDF:

saman3230
24-08-2009, 01:56
09 که افتضاح بود آدم رو pc شاخم که بازی می کرد اف فریم داشت دسته هم که خوب نمیشناخت فیفا افتضاح شد رفت

MHSou
24-08-2009, 02:14
خوده من طرفدار PES ولی تعصبی نیستم و همین الان فیفا هم بازی میکنم. ولی باید اینو بگم که توی این چند ساله شرکت EA خیلی ضعیف شده و بازی های مسخره ای رو بر خلاف انتظار عرضه کرده. من احساس میکنم که فیفا 10 هم برخلاف سروصدایی که داره خوب از کار در نیاد. البته امیوارم که اینطور نشه و یک بازیه خوبی بشه.

سلام؛

اینجا تاپیک فیفا است نه PES! گزارش تخلف داده شد!

09 که افتضاح بود آدم رو pc شاخم که بازی می کرد اف فریم داشت دسته هم که خوب نمیشناخت فیفا افتضاح شد رفت

سلام؛

اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!

MHSou
24-08-2009, 02:17
لطفا حذف شود...:11:

Elendil1
24-08-2009, 04:28

خب در مورده فیفا10 هم صحبت کرده که باید به اطلاعاتش اضاف کرد نه اینکه جنبه ی دعوا بدید دربره:31:

نه دوست من EA ضعف نکرده و کونامی هست که سالهاست خوابه ، شما کافیه یکبار فیفا رو روی کنسول بازی کنید ونه PC . همیشه تو این چند سال نمره ی فیفا از PES بالاتر بوده که میتونی به سایت های بزرگ رنک دهی هم نگاه کنی.
فیفا10 اتفاقآ هیچ صرو صدایی نکرده ، اون PES 2010 هست که تا حالا خیلی صدا داده ، اگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.

MHSou
24-08-2009, 05:35
خب در مورده فیفا10 هم صحبت کرده که باید به اطلاعاتش اضاف کرد نه اینکه جنبه ی دعوا بدید دربره:31:

نه دوست من EA ضعیف نکرده و کونامی هست که سالهاست خوابه ، شما کافیه یکبار فیفا رو روی کنسول بازی کنید ونه PC . همیشه تو این چند سال نمره ی فیفا از PES بالاتر بوده که میتونی به سایت های بزرگ رنک دهی هم نگاه کنی.
فیفا10 اتفاقآ هیچ صرو صدایی نکرده ، اون PES 2010 هست که تا حالا خیلی صدا داده ، اگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.

سلام؛

و اونایی هم که کنسول ندارن از نسخه کنسول تعریف می کنن. در ضمن بخاطر این گزارش تخلف دادم که فاجعه های قبلی همین تاپیک و تاپیک فیفا09 تکرار نشن.

Elendil1
24-08-2009, 05:53
سلام؛

و اونایی هم که کنسول ندارن از نسخه کنسول تعریف می کنن. در ضمن بخاطر این گزارش تخلف دادم که فاجعه های قبلی همین تاپیک و تاپیک فیفا09 تکرار نشن.

والا ما که چیزی ندیدیم ! کمتر کسایی تریلر جدید و یا گیم پلی های جدید 10 رو دانلود می کنه (اونایی که کنسول ندارن) !

Masoud King
24-08-2009, 06:22
اگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.
بی بخار چیه؟! : دی
منکه وقت نمی کنم اخبار بازی رو بزارم چون امسال سرم اصلا وقت این کار رو نداشتم!
یاد تاپیک 09 بخیر! با آرمین و احمد خوب جلو بردیمش!

اینهایی که شما گفتید رو من در مورد نسخه PC قبول دارم!
ولی چند سال هستش که فیفا بر روی PC و کنسول های PS3 و Xbox 360 دارای دو نسخه کاملا متفاوت هستش!
نسخه ای که مربوط به PS3 و Xbox 360 میشه نسخه Next-Gen بهش میگن که واقعا نسل بعد هستش!!
یعنی یه شبیه ساز فوتبال به تمام معنا هستش که سال به سال اون رو به واقعیت نزدیک کردن!
ولی نسخه PC رو بهش Current-Gen میگن که اصلا قابل مقایسه با نسخه Next-Gen نیست. ولی اونطور که سازنده ی نسخه PC گفته بود FIFA 2011 به احتمال خیلی قوی Next-Gen خواهد بود!
کلا بحث روی نسخه PC نیست چون به غیر منیجر مد جذاب و سرگرم کننده چیز دیگه ای نداره.
البته نسخه PC فیفا 10 هم امسال به نظر میرسه که از نظر گیم پلی خیلی بهبود داده شده, البته طبق اون چیزی که سازنده ی بازی گفته!
میانگین نمراتی که همین نسخه Next-Gen فیفا 09 روی PS3 و Xbox 360 گرفته بود 8.7 از 10 بود ولی فیفا 09 روی PC این میانگین 6.9 بود که تفاوت فاحش این دو نسخه رو نشون میده!
و میانگین نمرات Pro Evolution Soccer 2009 روی همین دو کنسول به ترتیب 7.4 و 7.9 بود که نسخه 2008 PES هم میانگین نمراتش خیلی به این دو عدد نزدیک بود که نشون میده این بازی دو سال پیش پیشرفتی رو حاصل نکرده بود ولی همین میانگین برا نسخه 2008 فیفا 8.1 بوه!
خلاصه از اینا که بگذریم متوجه میشیم که ساکر تو این چند ساله جلو نسخه Next-Gen حرفی واسه گفتن نداشته!
امسال هم هنوز این دو بازی منتشر نشدن تا بشه قشنگ مقایسه شون کرد! باید منتظر بود تا دموی بازی منتشر بشه تا تفاوت ها هم مشخص بشه!
البته من امسال میانگین نمراتی که نسخه Next-Gen فیف 10 از سایت ها و مجله ها میگیره رو بالای 9 از 10 پیش بینی میکنم!

MHSou
24-08-2009, 06:35
والا ما که چیزی ندیدیم ! کمتر کسایی تریلر جدید و یا گیم پلی های جدید 10 رو دانلود می کنه (اونایی که کنسول ندارن) !

سلام؛

من که همه رو دانلود کردم!:10:

Mostafa NBA
24-08-2009, 12:29
سلام؛

مگه من چی گفتم آقای محترم. شمایی که تاپیک رو به دعوا میکشی. من نظرمو گفتم و هیچ دلیلی نیست که من این کارو نکنم. من هم Fifa بازی میکنم هم PES پس از هوادار های دوتاشون حساب میشم.

گزارش تخلفتون به جایی نمیرسه.

نه دوست من EA ضعف نکرده و کونامی هست که سالهاست خوابه ، شما کافیه یکبار فیفا رو روی کنسول بازی کنید ونه PC . همیشه تو این چند سال نمره ی فیفا از PES بالاتر بوده که میتونی به سایت های بزرگ رنک دهی هم نگاه کنی.

شما که تا میبینید بحث کل کل پیش میاد سریع میگید که شما برو توی کنسول بازی کن در صورتی که افرادی که توی این تاپیک ها پست میدن و نظراتشون رو اظهار میکنن اکثرا PC دارن پس این حرف که برید روی کنسول تست کنید خیلی بیجا محسوب میشه.
در ضمن یک نگاهی به تاپیک های تاپیک های PES 2009 و Fifa 09 بنداز,میبینی که اینکه تاپیک فیفا توش پست کمی داده میشه به خاطر شرکت EA و بی سروصداییش نیست.

اینهایی که شما گفتید رو من در مورد نسخه PC قبول دارم!
ولی چند سال هستش که فیفا بر روی PC و کنسول های PS3 و Xbox 360 دارای دو نسخه کاملا متفاوت هستش!
نسخه ای که مربوط به PS3 و Xbox 360 میشه نسخه Next-Gen بهش میگن که واقعا نسل بعد هستش!!
یعنی یه شبیه ساز فوتبال به تمام معنا هستش که سال به سال اون رو به واقعیت نزدیک کردن!
ولی نسخه PC رو بهش Current-Gen میگن که اصلا قابل مقایسه با نسخه Next-Gen نیست. ولی اونطور که سازنده ی نسخه PC گفته بود FIFA 2011 به احتمال خیلی قوی Next-Gen خواهد بود!
کلا بحث روی نسخه PC نیست چون به غیر منیجر مد جذاب و سرگرم کننده چیز دیگه ای نداره.
البته نسخه PC فیفا 10 هم امسال به نظر میرسه که از نظر گیم پلی خیلی بهبود داده شده, البته طبق اون چیزی که سازنده ی بازی گفته!
میانگین نمراتی که همین نسخه Next-Gen فیفا 09 روی PS3 و Xbox 360 گرفته بود 8.7 از 10 بود ولی فیفا 09 روی PC این میانگین 6.9 بود که تفاوت فاحش این دو نسخه رو نشون میده!
و میانگین نمرات Pro Evolution Soccer 2009 روی همین دو کنسول به ترتیب 7.4 و 7.9 بود که نسخه 2008 PES هم میانگین نمراتش خیلی به این دو عدد نزدیک بود که نشون میده این بازی دو سال پیش پیشرفتی رو حاصل نکرده بود ولی همین میانگین برا نسخه 2008 فیفا 8.1 بوه!
خلاصه از اینا که بگذریم متوجه میشیم که ساکر تو این چند ساله جلو نسخه Next-Gen حرفی واسه گفتن نداشته!
امسال هم هنوز این دو بازی منتشر نشدن تا بشه قشنگ مقایسه شون کرد! باید منتظر بود تا دموی بازی منتشر بشه تا تفاوت ها هم مشخص بشه!
البته من امسال میانگین نمراتی که نسخه Next-Gen فیف 10 از سایت ها و مجله ها میگیره رو بالای 9 از 10 پیش بینی میکنم!

جواب شما در بالا.

راستی اینم بگم که به نظر من سایت های بازی یه جورایی با فیفا ساز و کار دارن.مخصوصا گیم اسپات !

saeed_cpu_full
24-08-2009, 12:34
شما که تا میبینید بحث کل کل پیش میاد سریع میگید که شما برو توی کنسول بازی کن در صورتی که افرادی که توی این تاپیک ها پست میدن و نظراتشون رو اظهار میکنن اکثرا کنسول دارن پس این حرف که برید روی کنسول تست کنید خیلی بیجا محسوب میشه.
در ضمن یک نگاهی به تاپیک های تاپیک های PES 2009 و Fifa 09 بنداز,میبینی که اینکه تاپیک فیفا توش پست کمی داده میشه به خاطر شرکت EA و بی سروصداییش نیست.

اكثر يوزر های اينجا PC دارن عزيز ...
اين اين كه ميبينی اين تاپيك كم جلو رفته به خاطر اينه كه دوستان لطف ميكنن و كم اسپم ميدن
توی تاپيك PES رفتم يكی ميگفت به نظرتون كی ميتونه PES بر FIFA غلبه كنه به خاطر همين پست 6 صفحه تاپيك رفت جلو !!

به شما هم پيشنهاد ميكنم حداقل بری تريلر های گيم پلی FIFA 09 رو روی كنسول ببينی

راستی اینم بگم که به نظر من سایت های بازی یه جورایی با فیفا ساز و کار دارن.مخصوصا گیم اسپات !
پس يعنی هر چی سايت معتبر هست و داره از FIFA تعريف ميكنه داره خالی ميبنده ؟!

Mostafa NBA
24-08-2009, 12:40
توجه: اون کلمه ای که در پست شماره 898 پررنگ کردم الان اصلاح شد. به جای PC نوشته بودم کنسول.

Elendil1
24-08-2009, 13:03
توجه: اون کلمه ای که در پست شماره 898 پررنگ کردم الان اصلاح شد. به جای PC نوشته بودم کنسول.

نگفتم کاربرای PES کلآ جالبآ !! هنوز هم مشتاق نظرات گوگولتون هستم(هستیم) !! حداقل یه سرگرمیه:31: حالا خودمونیم جلو کسی این حرفا رو نزنیا !! :31:

عجب !! یعنی : Gamespy , Ign ,GameSpot و... همه دارن فیفا رو الکی بالا می برن ؟؟ خوب که گفتی!! من تا الان داشتم گول می خوردم، عجب ناکسایی هستن!! باید به کاربر های این سایت ها هم اخطار بدیم که دیگه اونجا نرن چون داره الکی طرفداری فیفا می کنه، بیان اینجا نظرای توپه شما رو بخونن (خودم براشون ترجمه می کنم).

به نظرت فکر خوبیه ؟؟ نه ؟

Mostafa NBA
24-08-2009, 13:49
اكثر يوزر های اينجا PC دارن عزيز ...
اين اين كه ميبينی اين تاپيك كم جلو رفته به خاطر اينه كه دوستان لطف ميكنن و كم اسپم ميدن
توی تاپيك PES رفتم يكی ميگفت به نظرتون كی ميتونه PES بر FIFA غلبه كنه به خاطر همين پست 6 صفحه تاپيك رفت جلو !!

به شما هم پيشنهاد ميكنم حداقل بری تريلر های گيم پلی FIFA 09 رو روی كنسول ببينی

پس يعنی هر چی سايت معتبر هست و داره از FIFA تعريف ميكنه داره خالی ميبنده ؟!

بحث نگاه کردن رو کنسول رو کنار بزار چون یک بار گفتم وقتی کاربرای اینجا اکثراً PC کار میکنند پس بحث اصلیه ما رو Pc هست نه کنسول.

به نظر شما سایتی مثل گیم اسپات ار بین رو غوله فوتبال سازه جهان از اونی که توی آمریکاست حمایت میکنه یا اونکه توی آسیاست ؟؟؟

اصلا غیر قابل انکار پذیره که بخوای بگی این سایت های جانبدارانه امتیاز نمیدن.

نگفتم کاربرای PES کلآ جالبآ !! هنوز هم مشتاق نظرات گوگولتون هستم(هستیم) !! حداقل یه سرگرمیه:31: حالا خودمونیم جلو کسی این حرفا رو نزنیا !! :31:

عجب !! یعنی : Gamespy , Ign ,GameSpot و... همه دارن فیفا رو الکی بالا می برن ؟؟ خوب که گفتی!! من تا الان داشتم گول می خوردم، عجب ناکسایی هستن!! باید به کاربر های این سایت ها هم اخطار بدیم که دیگه اونجا نرن چون داره الکی طرفداری فیفا می کنه، بیان اینجا نظرای توپه شما رو بخونن (خودم براشون ترجمه می کنم).

به نظرت فکر خوبیه ؟؟ نه ؟

بحث رو به مسخره بازی نکشون خواهشاً. من اصلا قصد ندارم تا باز کل کل بشه بعد باز بخوان بن کنن یا اخطار بدن. اگر میخواید نظری بدید از لحن تمسخر نگید تا مشکلی پیش نیاد.

فقط میدونم که این پست شما جز ایجاد سفسته چیزه دیگه ای نبود.

saeed_cpu_full
24-08-2009, 14:10
بحث نگاه کردن رو کنسول رو کنار بزار چون یک بار گفتم وقتی کاربرای اینجا اکثراً PC کار میکنند پس بحث اصلیه ما رو Pc هست نه کنسول.

به نظر شما سایتی مثل گیم اسپات ار بین رو غوله فوتبال سازه جهان از اونی که توی آمریکاست حمایت میکنه یا اونکه توی آسیاست ؟؟؟

اصلا غیر قابل انکار پذیره که بخوای بگی این سایت های جانبدارانه امتیاز نمیدن.

چون اينجا اكثرا PC دارن پس بحث روی PC هست پس يعنی كنسول باز ها برن .... !!
خوب حالا ميگيم همين گيم اسپات اينطوريه ... بقيه سايت ها چی‌؟

Mostafa NBA
24-08-2009, 14:27
چون اينجا اكثرا PC دارن پس بحث روی PC هست پس يعنی كنسول باز ها برن .... !!
خوب حالا ميگيم همين گيم اسپات اينطوريه ... بقيه سايت ها چی‌؟

ما که نباید وقتمون رو بزارمون واسه یک چیزه اقلیت :46:
همین گیم اسپات رو اصلا بیایم برسی کنیم.

برای همین منظور, بد نیست این مقایسه ها رو از نظر امتیاز دهی ببینی تا بازم ببینی که توی حتی گیم اسپات هم نمرات PES به مراتب بیشتره.

نمره FIFA 08 از دید منقدان: 7.8 ___ از دید کاربران: 6.9

نمره FIFA 09 از دید منقدان: 7.7 ___ از دید کاربران: 7.4
v
v

نمره PES 2008 از دید منقدان: 8 ___ از دید کاربران: 8

نمره PES 2009 از دید منقدان: 8.1 ___ از دید کاربران: 7.9

این رو هم باید در نظر بگیرید که سایت گیم اسپات زمان عرضه PES 2009 رو هنوز TBA زده !

اینم از گیم اسپات !!!

resident_evil
24-08-2009, 14:50
خب دوست عزیز دیگه تو GS فکر نمیکنم همه pc gamer باشن پس من نمرات کنسول رو هم میذارم !

Fifa 09

GS : 8.5
User : 8.8 با با 1590 Vote !

PES 2009

GS : 7.0
User : 7.5 با 381 Vote !

چیزی که مسلمه اینه که فیفا کنسول فوق العاده از PES سرتره ! تو آمار هم مشخص هستش که کنسول گیمر ها خیلی کم طرف pes میرن !

در ضمن شما به آمار GS دقت کنی میبینی که فیفا پی سی با 837 رای شده 7.4 اما Pes با 83 رای شده 7.9 از نظر User ها .

Mostafa NBA
24-08-2009, 14:55
خب دوست عزیز دیگه تو GS فکر نمیکنم همه pc gamer باشن پس من نمرات کنسول رو هم میذارم !

Fifa 09

GS : 8.5
User : 8.8 با با 1590 Vote !

PES 2009

GS : 7.0
User : 7.5 با 381 Vote !

چیزی که مسلمه اینه که فیفا کنسول فوق العاده از PES سرتره ! تو آمار هم مشخص هستش که کنسول گیمر ها خیلی کم طرف pes میرن !

در ضمن شما به آمار GS دقت کنی میبینی که فیفا پی سی با 837 رای شده 7.4 اما Pes با 83 رای شده 7.9 از نظر User ها .

من الان برای چندمین بار هست که میگم بحث کنسول رو وارد نکنید.

چیزی که مسلمه اینه که در PC ساکر از فیفا خیلی سر تره !!!!

در مورد تعداد رای من عرض کردم که متاسفانه گیم اسپات هنوز PES رو TBA زده. یعنی خودتون نفهمیدید ؟؟؟
شما نمره ی منقدان رو در نظر نمیگیرید؟ گیم اسپاتی که اینقد بهش تکیه مینکنید اینجوریه !

resident_evil
24-08-2009, 14:58
اتفاقا دیگه همه اینجا متوجه شدن که من اصلا به هیچ سایتی کاری ندارم و به امتیازاشون توجهی نمیکنم.هر بازی رو که بخوام میگیرم و بازی میکنم حالا چه 10 بگیره چه 1.0 ! شما GS رو مثال زدی منم اون پست رو دادم !

موفق باشید .

Spaniuly
24-08-2009, 14:58
یک خواهش از همه دوستان گل دیگه اسم نمیبرم چون خودشون می دونن این بحث همین جا بهتره تموم بشه دوست خوبمون جناب مصطفی عزیز هم یک خواهش دارم از ایشون نمی گم نیا توی این تاپیک چون حق این کار رو ندارم و ایشون هر جا بخوان می تونن برن و محدودیتی هم براشون نیست فقط توصیه و پیشنهاد می کنم که تا حد امکان بیخیال بشن چون ایشون که از فیفا متنفر هستند. دیگه دلیلی نداره بحث کنن شما مصطفی می فرماید که بحثش روی PC این دو بازی هست پس باید بدون فیفا برای PC اصلا جزو بازیها محسوب نمیشه یعنی من یکی به رسمیت نمیشناسمش. در حال حاضر هم به خاطر لجبازی EA تحریمش کردم. و این مسئله هم شخصی هست و به خودم مربوطه. و خیر و شرش واسه خودمه. حالا جناب مصطفی عزیز بازی به اون خوبی خوشکلی باحالی که قبولش هم داری چرا ولش کردی اومدی با این فیفا خودت رو درگیر کردی. وقتی به نظرت فیفا به درد نمی خوره پس دلیلی نداره بیای اینجا بحثی رو بکنی که به قول خودت بعضی ها به تمسخر بکشن یا بخوان ادامه بدن و بزرگش کنن. اگه صحبت همین جا بین چند نفر میشد بازم یه چیز مشکل اینجاست تعداد زیادی از کاربران عشق کل کل تو تاپیک رو دارن این سوژه ها عین بوی کباب می ره می رسه به دماغشون اونوقته که دیدی 60 نفر اینجا یارکشی کردن دعوای PES Vs Fifa راه انداختن با هم دیگه. پس اگه من دارم میگم بیخیال شو از من ناراحت نشو من قبول دارم که شما می خوای یه بحث منطقی کنی ولی صحبت اینه که پشت بند این صحبت ها کلی کاربر غیر منطقی داریم که منتظر این فرصت ها هستند تا بیان اینجا اسپم بازار راه بندازن. شکر خدا به اون حدی نرسیدیم که جنبه این صحبت ها رو داشته باشیم. از یه چیز تا حالا خیلی خوشحالم اونم اینکه تاپیکی که من شروع کردم تبدیل به اسپم بازار نشده شکر خدا مثل همسایه بغلیش

Masoud King
24-08-2009, 15:01
ما که نباید وقتمون رو بزارمون واسه یک چیزه اقلیت
همین گیم اسپات رو اصلا بیایم برسی کنیم.

برای همین منظور, بد نیست این مقایسه ها رو از نظر امتیاز دهی ببینی تا بازم ببینی که توی حتی گیم اسپات هم نمرات PES به مراتب بیشتره.

نمره FIFA 08 از دید منقدان: 7.8 ___ از دید کاربران: 6.9

نمره FIFA 09 از دید منقدان: 7.7 ___ از دید کاربران: 7.4
v
v

نمره PES 2008 از دید منقدان: 8 ___ از دید کاربران: 8

نمره PES 2009 از دید منقدان: 8.1 ___ از دید کاربران: 7.9

این رو هم باید در نظر بگیرید که سایت گیم اسپات زمان عرضه PES 2009 رو هنوز TBA زده !
شما باز هم رفتی سراغ نسخه PC فیفا!
در ضمن گیم اسپات نسخه PC فیفا 09 رو نقد نکرده!!
شما وقتی میگی فیفا باید پلتفورمش رو ه مشخص کنی چون نسخه های یکی نیستن!
از این آدرس تمام امتیازات 09 PES رو X360 رو می تونی ببینی:
Pro Evolution Soccer 2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 202009)
اینم تمام امتیازات فیفا 09 روی X360:
FIFA Soccer 09 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن این امتیازات به کنار!!
همین فیفا 09 نسخه کنسولی تا دو ماه پیش همشه جز 5 بازی پر فروش تو جدول UK بود ولی از OES خبری نبود!!
تا دسامبر 2008 این بازی 7.8 میلیون نسخه فروش داشته!!
این نشون میده که اقبال جهانی به سمت فیفا هستش و اگه میبینی که تو ایران رفداراش زیادن واسه اینکه کمتر کسی اینجا کنسول داره. من همون اول هم گفتم اصلا بحث سر فیفا نسخه PC نیست چون چیزی واسه بحث نداره. ولی شما دارین یه چیزی رو که ندیدین انکارش میکنی. اول برو یه گیم پلی از فیفا 09 نسخه x360 ببین یا اینکه الان ما شاالله همه جا یه گیم سنتری چیزی باز شده که x360 و PS3 دارن. برو اونجا یه دست بازی بعد میفهمی فوتبال چیه!

saman3230
24-08-2009, 15:07
سلام؛

سلام؛

اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!

فکر کتم تو عشق گزارش تخلفی

اولا که همونطوری که در همه تاپیک های گیم بحث نسخه های پیشین بازیها هم میشه اینجا می تونه بشه و این موضوع به شما ربطی نداره اگر خلاف باشه مدیران سایت باید چیزی بگن نه شما این ازاین!!!

2 اینکه بنده هم به خاطر برخورد بی ادبانه شما گزارش تخلف دادم تا یاد بگیری تو سایت به نظر دیگران احترام بگذاریو تو هر چیزی دخالت نکنی !!!

Mostafa NBA
24-08-2009, 15:26
یک خواهش از همه دوستان گل دیگه اسم نمیبرم چون خودشون می دونن این بحث همین جا بهتره تموم بشه دوست خوبمون جناب مصطفی عزیز هم یک خواهش دارم از ایشون نمی گم نیا توی این تاپیک چون حق این کار رو ندارم و ایشون هر جا بخوان می تونن برن و محدودیتی هم براشون نیست فقط توصیه و پیشنهاد می کنم که تا حد امکان بیخیال بشن چون ایشون که از فیفا متنفر هستند. دیگه دلیلی نداره بحث کنن شما مصطفی می فرماید که بحثش روی PC این دو بازی هست پس باید بدون فیفا برای PC اصلا جزو بازیها محسوب نمیشه یعنی من یکی به رسمیت نمیشناسمش. در حال حاضر هم به خاطر لجبازی EA تحریمش کردم. و این مسئله هم شخصی هست و به خودم مربوطه. و خیر و شرش واسه خودمه. حالا جناب مصطفی عزیز بازی به اون خوبی خوشکلی باحالی که قبولش هم داری چرا ولش کردی اومدی با این فیفا خودت رو درگیر کردی. وقتی به نظرت فیفا به درد نمی خوره پس دلیلی نداره بیای اینجا بحثی رو بکنی که به قول خودت بعضی ها به تمسخر بکشن یا بخوان ادامه بدن و بزرگش کنن. اگه صحبت همین جا بین چند نفر میشد بازم یه چیز مشکل اینجاست تعداد زیادی از کاربران عشق کل کل تو تاپیک رو دارن این سوژه ها عین بوی کباب می ره می رسه به دماغشون اونوقته که دیدی 60 نفر اینجا یارکشی کردن دعوای PES Vs Fifa راه انداختن با هم دیگه. پس اگه من دارم میگم بیخیال شو از من ناراحت نشو من قبول دارم که شما می خوای یه بحث منطقی کنی ولی صحبت اینه که پشت بند این صحبت ها کلی کاربر غیر منطقی داریم که منتظر این فرصت ها هستند تا بیان اینجا اسپم بازار راه بندازن. شکر خدا به اون حدی نرسیدیم که جنبه این صحبت ها رو داشته باشیم. از یه چیز تا حالا خیلی خوشحالم اونم اینکه تاپیکی که من شروع کردم تبدیل به اسپم بازار نشده شکر خدا مثل همسایه بغلیش

من هیچ وقت از فیفا منتفر نبودم. همونجر هم که گفتم من هنوز گاهی اوقات فیفا بازی میکنم ولی PES خیلی زیباتره.(اینو قبلا گفته بودم)

چی عجب, بلاخره یک صحبت منطقی دیدیم !

من همینجا اعلام میکنم که قصد هیچ گونه اسپم رو ندارم و فقط میخوام خودم و سایر دوستان به یک نتیجه کلی برسیم.

هر وقت دوستان دیگه هم تموم کنن من حرفی ندارم. از نظر من که بحث رو الان تمومش کنیم.

شما باز هم رفتی سراغ نسخه PC فیفا!
در ضمن گیم اسپات نسخه PC فیفا 09 رو نقد نکرده!!
شما وقتی میگی فیفا باید پلتفورمش رو ه مشخص کنی چون نسخه های یکی نیستن!
از این آدرس تمام امتیازات 09 PES رو X360 رو می تونی ببینی:
Pro Evolution Soccer 2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 202009)
اینم تمام امتیازات فیفا 09 روی X360:
FIFA Soccer 09 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن این امتیازات به کنار!!
همین فیفا 09 نسخه کنسولی تا دو ماه پیش همشه جز 5 بازی پر فروش تو جدول UK بود ولی از OES خبری نبود!!
تا دسامبر 2008 این بازی 7.8 میلیون نسخه فروش داشته!!
این نشون میده که اقبال جهانی به سمت فیفا هستش و اگه میبینی که تو ایران رفداراش زیادن واسه اینکه کمتر کسی اینجا کنسول داره. من همون اول هم گفتم اصلا بحث سر فیفا نسخه PC نیست چون چیزی واسه بحث نداره. ولی شما دارین یه چیزی رو که ندیدین انکارش میکنی. اول برو یه گیم پلی از فیفا 09 نسخه x360 ببین یا اینکه الان ما شاالله همه جا یه گیم سنتری چیزی باز شده که x360 و PS3 دارن. برو اونجا یه دست بازی بعد میفهمی فوتبال چیه!

خودتون دارید حرف منو میزنید.منم دقیقا میخوام بگم که فیفا در PC واقعا ضعیف تر از PES هست ولی در کنسول قضیه فرق داره !
در ضمن یک صحبت جالب از krauser عزیز این بود که وقتی فیفا روی نسخه ی PC کار نمیکنه و به قول معروف PC دار هارو آدم حساب نمنیکنه نباید اینو جزو بازی ها به حساب آورد.
بحث اصلی این تاپیک هم بیشتر و بیشتر و بیشتر روی PC هست ولی شما همش بحثو میبرید روی کنسول تا بلکه از PC چشم پوشی بشه.

اگر مایلید بحث تموم بشه !

779
24-08-2009, 15:26
چقدر شما میخواین این بحث هایه بی خود رو که مسعود جان دفعه ی 30م هست دارن میگن رو ادامه بدین....
آخه ول کنین دیگه! میبینن تاپیک PES اسپم بارانه میان فیفا رو هم خراب میکنن و میگن چرا اینجا اینقدر خلوته.... چون شما ها دوست دارین همینطور بحث هایه الکی و 33333333 بار گفته شده رو بکنین......
کی می خواین ول کنین معلوم نیست.... بابا ول کنید تاپیک ما رو ول کنین!!!!!!!! نظر میخواین بدین؟ تو رو خدا ندین :دی چون 5 صفحه تاپیک الکی میره جلو!

Abas1100
24-08-2009, 15:29
کسی اطلاعات جدید از فیفا 10 پی سی نداره

PNC
24-08-2009, 15:43
من نمیدونم چرا بعضی ها جک میگن
اصلا جک میگی در سطح تیم ملی
اینکه گیم اسپات تو آمریکا هست هوای EA رو بیشتر داره ؟ :))
آخه مرده مومن دیگه همه میدونن که نسخه کنسول این بازی PES رو اصلا از رقابت خارج کرد شما برو نمره های این بازی در نسخه کنسولی ببین بد حرف بزن
گیر دادی به نسخه PC ؟ چون تو نسخه PC داری ؟ خوب تو اخبار PC رو دنبال کن ما هم کنسولیش رو دنبال میکنیم
برداشتی الکی معلوم نیست از کجا نمره گزاشتی که مثلا چیرو خراب کنی
شما برو IGN رو ببین نمره PES تو کنسول 7.2 هست بعد FIFA که تو PC خودت داری میگی چیه اونم 7.2 گرفته
البته اشکالی نداره شما شاید دوست داری فوتبالی بازی کنی که عین مرغابی میدون ما هم دوست داریم فوتبالی بازی کنیم که بازیکناش مثل آدم میدون
اینکه اشکالی نداره
کاملا هم مشخص هست شما طرفدار چه بازی هستید الکی دارید بحث PC رو میکشید وسط که تاپیک رو به بیراهه ببری

Masoud King
24-08-2009, 16:10
کسی اطلاعات جدید از فیفا 10 پی سی نداره
چرا اطلاعات زیادی منتشر شده!
انشا الله تا آخر هفته همو ترجمه میکنم و بصروت کامل میزارم!
امروز قرار بوده که اطلاعات و تصاویری جدیدی از نسخه PC منتشر بشه!
البته گفته بودن یکشنبه ولی نگفته بودن که همین یکشنبه : دی
+
مثه اینکه بحث بار فنی نداره!
لطفا بی خیال بشین!
ممنون!

Hirad HRD
24-08-2009, 16:13
من الان برای چندمین بار هست که میگم بحث کنسول رو وارد نکنید.

چیزی که مسلمه اینه که در PC ساکر از فیفا خیلی سر تره !!!!

در مورد تعداد رای من عرض کردم که متاسفانه گیم اسپات هنوز PES رو TBA زده. یعنی خودتون نفهمیدید ؟؟؟
شما نمره ی منقدان رو در نظر نمیگیرید؟ گیم اسپاتی که اینقد بهش تکیه مینکنید اینجوریه !
دوستان عزیز چرا با هر چی که دارین حال نمی کنین وقتی دارین وقتتون و با کنسول یا pc میگذرونین به فکر این باشین که چی از بازی میخواهین که تو این بحث فوتبال بازی کردنه حالا یکی میگه رو کنسول بهتره یکی میگه رو pc من خودم یک کاربر حرفه ای فوتبال هستم هم pesبازی میکنم هم fifa از نظر من fifa 2009 روی کنسول خیلی بهتر از pc ولی یک افکتایی روی pes هست که روی fifa نیست و بلعکس بنابراین انقدر نگین gamespot یا هر سایت دیگه نظرشون در مورد بازی ها چیه و چه نمره ای میدن بلکه خود طرف باید خوشش بیاد آق جان باز یهای کامپیوتری کاملاً سلیقه ای هستند :18:

Masoud King
24-08-2009, 21:02
جزئیات دموی FIFA 10 مشخص شد!

EA کرد که دموی قابل بازی FIFA 10 برای PS3 بر روی PlayStation Store , برای بر روی Xbox 360 و برای PC بر روی EASports.com در تاریخ 10 سپتامبر در اروپا و 17 سپتامبر در آمریکای شمالی منتشر خواهد شد!
در این دمو شما می تونید با تیم های Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille و Chicago Fire ( از لیگ MLS) بازی کنید! همچنین گفته شده که لمپارد و رونی بر روی تمام کاور های بازی حضور خواهند داشت!

نسخه کامل FIFA 10 در 2 اکتبر PS3, 360, Wii, DS, PSP, PC و PS2 منتشر خواهد شد!

Spaniuly
24-08-2009, 21:41
دستت درد نکنه مسعود عالی بود. ولی ای کاش به جای چلسی از منچستر یونایتد استفاده می کرد. ولی خوب تیم های جالبی انتخاب شده

Persian_Gun's
24-08-2009, 22:23
دوستان عزیز چرا با هر چی که دارین حال نمی کنین وقتی دارین وقتتون و با کنسول یا pc میگذرونین به فکر این باشین که چی از بازی میخواهین که تو این بحث فوتبال بازی کردنه حالا یکی میگه رو کنسول بهتره یکی میگه رو pc من خودم یک کاربر حرفه ای فوتبال هستم هم pesبازی میکنم هم fifa از نظر من fifa 2009 روی کنسول خیلی بهتر از pc ولی یک افکتایی روی pes هست که روی fifa نیست و بلعکس بنابراین انقدر نگین gamespot یا هر سایت دیگه نظرشون در مورد بازی ها چیه و چه نمره ای میدن بلکه خود طرف باید خوشش بیاد آق جان باز یهای کامپیوتری کاملاً سلیقه ای هستند :18:
منم هم نظر با این دوستمون هستم...
هرکی با هرچی که حال میکنه بذارید بکنه...:46:
من خودم با کامپیوتر بازی میکنم و اصلا" از کنسول خوشم نمیاد و دوست دارم با کیبرد بازی کنم چون اینطوری بهم بیشتر حال میده...حالا این نظره منه شاید کله دنیا بهش بخندند..:20:
در مورده pes و fifa هم من قبلا" طرفداره پرپا قرصه فیفا بودم ولی از وقتی که pes08 رو بازی کردم دیگه طرفه فیفا نرفتم و حاظر نشدم حتی فیفا رو برم بخرم و روسیستمم بازی کنم ببینم چطوریه!:20:
بازی ها سلیقه ای هستند...مثلا" بازی کرایسیس که انقدر سایت ها ازش بخوبی یاد کردند و امتیازهای بالا بهش دادن که فکر میکنم گیم اسپات بهش 9 داده باشه...من وقتی این بازی رو رو سیستم نصب کردم بلافاصله پاکش کردم!:31:
چون به دلم نشست!
پس میبینید که امره سلیقه خیلی مهم هست...
خواهشا" دیگه با هم کل کل بی خود نکنید که این کل کل ها به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید!:46:
اگرم که ادامه دادید مدیران محترم میفرستندتون همونجایی که نادر رفت!:27::27::31:
بدرود.:11:

Abas1100
25-08-2009, 00:16
*درکل قابلیت هایی که در این یکی دو ماه گذشته از EA برای FIFA 10 pc خارج شده حاکی از تغییر اساسی در گیم پلی بازی بوده که خبری کهنه برای طرفداران فیفا است.
*** اما در یک سایت روسی نوشته بودند که قراره خبری غیر از این برای فیفا بازان PC درج نشه ولی در سایت TV باشگاه چلسی که در بازی قبلی در تمام بازی این تیم عبارت یا شعار LET s FIFA 10 از کنار LED های تبلیغاتی دور زمین می گذشت نوشته شده که بمب گرافیکی شبه نکست برای PC بازان در راهه پس امیدی هست***
ولی در 2 پست قبلی یکی از دوستان گفت وقتی تصاویر و اطلاعات مختلفی داده شده امکان تغییر نیست.
ولی من امید به تغییر گرافیکی دارم.

Yi Yi
25-08-2009, 00:20
1.فیفا برای PC چرا مثل نسخه ی کنسولی( PS3 و XBOX360 ) نیست؟
2. چرا Konami سیاست دیگه ای داره و نسخه ی PC و کنسول ها ( XBOX360 و PS3 ) یکی هستند؟
3. چه موانعی وجود داره که نسخه ی PC فیفا مثل نسخه ی کنسولش نیست؟ یا چرا EA این سیاست رو در پیش گرفته؟
4. آیا پیش بینی می کنید روزی برسه که نسخه ی کنسولی فیفا با نسخه ی PC فرق نکنه و اون روز کی خواهد بود؟

Spaniuly
25-08-2009, 00:44
1.فیفا برای PC چرا مثل نسخه ی کنسولی( PS3 و XBOX360 ) نیست؟
2. چرا Konami سیاست دیگه ای داره و نسخه ی PC و کنسول ها ( XBOX360 و PS3 ) یکی هستند؟
3. چه موانعی وجود داره که نسخه ی PC فیفا مثل نسخه ی کنسولش نیست؟ یا چرا EA این سیاست رو در پیش گرفته؟
4. آیا پیش بینی می کنید روزی برسه که نسخه ی کنسولی فیفا با نسخه ی PC فرق نکنه و اون روز کی خواهد بود؟

1. برای اینکه EA از مایکروسافت حقوق می گیره تا با این کارش ملت رو وسوسه کنه که XBOX360 بخرن PS3 گرون هست و مردم بیشتر به XBOX360 متمایل میشن.
2. کونامی از رقیبش عقب هست از خیلی جهات بنابراین برای جبرانش نیاز داره تا گیمر ها رو به سمت خوش جذب کنه. تعداد زیادی گیمر بازی ها رو روی PC انجام می دن کونامی اونها رو می خواد از آن خودش کنه و در این راه موفق هست. تعداد تشکر های پست اول تعداد باز دیدها و تعاد جواب های دو تاپیک رو مقایسه کنید می بینید توی جامعه کوچیکی مثل فروم P30world بازی PSE پرطرفدارطره. این همون هدف تحقق یافته کونامی هست.
3. این سوال شما ورژن دیگه سوال اولتون هست پس جوابش همون شماره 1 هست. و مانعی وجود نداره فقط یه مسخره بازیه ساده هست که EA در پیش گرفته. به ما PC باز ها توهین می کنه دست آخر دودش به چشم خودش می ره ببین کی این حرف رو زدم.
4. بله احتمالش هست و اون روز وقتی هست که عین بدبخت ها افتاده زیر پای کونامی دست و پا می زنه. شک نکنید این عاقبت تلخ انتظار EA رو می کشه. دنیا همیشه اینطور نمی مونه.

اما چیزی که هست اینه که فیفا فعلا موفق تر هست. ولی این موفقیت در اثر سیاست های خودخواهانه EA داره تهدید میشه. من بازیه فیفا رو خیلی بیشتر پسند می کنم. ولی همیشه امیدوارم که PES و کونامی در آینده بتونن درس عبرت خوبی به EA بدن. و ثابت کنن موفقیت در سایه خدمت هست نه خیانت.

در پایان باید بگم که EA اگه خودش رو دوست داره و نمی خواد که در آینده برتریش رو از دست نده باید دست از لجبازی برداره

Yi Yi
25-08-2009, 01:13
1. برای اینکه EA از مایکروسافت حقوق می گیره تا با این کارش ملت رو وسوسه کنه که XBOX360 بخرن PS3 گرون هست و مردم بیشتر به XBOX360 متمایل میشن.
2. کونامی از رقیبش عقب هست از خیلی جهات بنابراین برای جبرانش نیاز داره تا گیمر ها رو به سمت خوش جذب کنه. تعداد زیادی گیمر بازی ها رو روی PC انجام می دن کونامی اونها رو می خواد از آن خودش کنه و در این راه موفق هست. تعداد تشکر های پست اول تعداد باز دیدها و تعاد جواب های دو تاپیک رو مقایسه کنید می بینید توی جامعه کوچیکی مثل فروم P30world بازی PSE پرطرفدارطره. این همون هدف تحقق یافته کونامی هست.
3. این سوال شما ورژن دیگه سوال اولتون هست پس جوابش همون شماره 1 هست. و مانعی وجود نداره فقط یه مسخره بازیه ساده هست که EA در پیش گرفته. به ما PC باز ها توهین می کنه دست آخر دودش به چشم خودش می ره ببین کی این حرف رو زدم.
4. بله احتمالش هست و اون روز وقتی هست که عین بدبخت ها افتاده زیر پای کونامی دست و پا می زنه. شک نکنید این عاقبت تلخ انتظار EA رو می کشه. دنیا همیشه اینطور نمی مونه.

اما چیزی که هست اینه که فیفا فعلا موفق تر هست. ولی این موفقیت در اثر سیاست های خودخواهانه EA داره تهدید میشه. من بازیه فیفا رو خیلی بیشتر پسند می کنم. ولی همیشه امیدوارم که PES و کونامی در آینده بتونن درس عبرت خوبی به EA بدن. و ثابت کنن موفقیت در سایه خدمت هست نه خیانت.

در پایان باید بگم که EA اگه خودش رو دوست داره و نمی خواد که در آینده برتریش رو از دست نده باید دست از لجبازی برداره
ممنون از پاسختون. ولی بیشتر شبیه نفرین نامه بود. ( شوخی )
EA دیگه تمایلی به PC نداره. بازیهای معروفش مثل NBA و NFL و جدیدا NHL رو برای PC نمی زنه.
به نظرم بیشتر مسئله مربوط میشه به درآمد FIFA PC . اگه FIFA ی nex-gen برای PC زده شه، کاربرانی که سیستم نسبتا ضعیفی دارند از بازار EA خارج می شند و EA این رو نمی پسنده.

B3HZ@D
25-08-2009, 02:12
حالا ایران رو می ذاریم کنار...ولی توی کشورهای خارجی بیشتر pc گیمرها از سیستم قدرتمندی برخوردار هستن
فکر نکنم اونطوری که ea میگه سیستم های خانگی کاربران ضعیف باشه و یا قدرت سیستم ها اینقدر پایین باشه که فیفا روی اونها جواب نده....

MHSou
25-08-2009, 02:37
حالا ایران رو می ذاریم کنار...ولی توی کشورهای خارجی بیشتر pc گیمرها از سیستم قدرتمندی برخوردار هستن
فکر نکنم اونطوری که ea میگه سیستم های خانگی کاربران ضعیف باشه و یا قدرت سیستم ها اینقدر پایین باشه که فیفا روی اونها جواب نده....

سلام؛

بله همینطوره، من یه مدت سوئد هم بودم پس از اوضاع گیمر هاشون خبر دارم. سیستم ها اکثرا قوی هستند.

Spaniuly
25-08-2009, 04:44
کاربرانی که سیستم نسبتا ضعیفی دارند از بازار EA خارج می شند و EA این رو نمی پسنده
ایران رو بذاریم کنار (البته Already کنار هست) این کاربران اکثرا به شغل شریف گدایی می پردازن و فرصتی برای گیم بازی کردن ندارن متاسفانه.

آخه عزیزم یه حرف مزخرف و عوام فریبانه زده EA از شما بعیده دیگه باور کنی. یعنی بازی هایی مثل کرایزس , CoD MW , COJ BiB , Farcry2 , PES , GTA اینا که NG هستند و سیستم قوی دارن با مشکل فروش مواجه شدن؟

آقا این این حرف رو از گوشتون در بیارید کنار. ... شر ترین حرفی هست که تاحالا من شنیدم این حرف. این کمال پر رویی EA رو می رسونه. رسما به PC بازها فحش میده با این حرفش. مستقیم الاغ خطاب می کنه. من موندم تو کارش بابا واقعیت رو بگو دیگه. واسه PC نکست نمی زنی نزن دیگه چرا فحش می دی چرا الاغ خطاب می کنی طرفدارانت رو. فیفا همونطور که گفتم تا الان موفق بوده و هست ولی با این کارها تیشه به ریشه خودش داره می زنه از دست دادن خیل عظیم PC باز ها چیز کمی نیست. اینکه طرفدارا قبل رونمایی بازی می گن ما فیفا 10 رو برای PC نکست می خواهیم و بعد نا امیدی از این مسئله میان شعار می زنن که ما نمی تونیم فیفا 10 رو برای PC نکست بخواهیم. این چیز کمی هست؟ باور کن کم نیستن طرفدارای دو آتیشه ای که PC باز هستن و برای فیفا بازی کردن حاضرن به هر قیمتی اورجینالش رو بخرن. به خاطرش سیستم آپ کنن.

در هر صورت به قول شما بهتره این بحث هم خاتمه پیدا کنه چه یه مدل از انواع اعصاب خورد کنی هست. بازی فیفا 10 برای PC نکست نشد. که چیز عذاب آور برای جامعه PC خورها. محرومیت از یک فوتبال تکاملی و حرفه ای و زیبا. که دارای تمامی خصوصیات شبیه سازی شده دنبای واقعی فوتبال هست. خوش به حال کسانی که عاشق کنسول هستند و کنسول رو برای بازی کردن ترجیح می دن من هم اگه این طرز فکر و داشتم می خریدم و خودم رو از این مخمصه و عذاب رهایی می دادم. همیشه دارم به مدیران اصلی برنامه های بازی فیفا لعنت می فرستم منی که تا همین 2 سال پیش تعصب فیفا و EA Sports رو به هیچ چی نمی دادم الان می خوام صد سال سیاه تعصب نداشته باشم و براشون ارزشی قائل نیستم چون تحقیرم کردند چون نشون دادن جوابی به عنوان تشکر به این طرفداریه من نمی دن.

Yi Yi
25-08-2009, 10:30
از سیستم اروپایی ها که بگذریم بازار هدف EA جاهای دیگه ای مثل آمریکای جنوبی هم هست که مثل اینکه میانگین سیستم کاربرا پایین تر از اون چیزیه که بتونه FIFA ی نکست رو درست و حسابی اجرا کنه.
در ضمن شما نباید بازی های nex-Gen رو با هم مقایسه کنید. چون فلان بازی رو PC بازها تونستن اجرا کنن دلیل نمی شه فیفا رو هم بتونن اجرا کنن.
در نهایت غول بزرگی مثل EA اینقدر احمق نیست که به خاطر مسائل پیش پا افتاده FIFA ِی نکست رو برای PC نزنه.این شرکت مطمئنا از بهترین بازاریاب ها و کارشناسان اقتصادی بهره می بره و باید دنبال علت های منطقی تری گشت که بنظرم همون فروش و پوله.
ایکاش EA نسخه ی fifa ی PC رو در 2 نسخه ارائه می کرد. یکی نسخه ی کارنت و دیگری نکست.

Elendil1
25-08-2009, 10:43
اینجا رو هم کردید اسپم خونه !!! آخر این بحثا به کسی چیزی نمیریسه و آخرش هم هر کی حرف خودش رو میزنه ، الان 1 صفحه کاملآ اسپم پر شده {البته ببخشید اینجوری می گم} . دیگه هیچکس ادامه نده !

Yi Yi
25-08-2009, 11:13
اینجا رو هم کردید اسپم خونه !!! آخر این بحثا به کسی چیزی نمیریسه و آخرش هم هر کی حرف خودش رو میزنه ، الان 1 صفحه کاملآ اسپم پر شده {البته ببخشید اینجوری می گم} . دیگه هیچکس ادامه نده !
هر چیزی که اسپم و بیهوده نیست. چرا صحبت کردن در مورد اینکه چرا نسخه ی PC فیفا نکست جن نیست، بیهوده است؟
چرا پیدا کردن دلایل این سیاست EA اسپم و بیهوده است؟
هر چیزی که شما بهش علاقه ای ندارید = اسپم ؟

Elendil1
25-08-2009, 11:21
هر چیزی که اسپم و بیهوده نیست. چرا صحبت کردن در مورد اینکه چرا نسخه ی PC فیفا نکست جن نیست، بیهوده است؟
چرا پیدا کردن دلایل این سیاست EA اسپم و بیهوده است؟
هر چیزی که شما بهش علاقه ای ندارید = اسپم ؟

1- شما هر چقدر هم بگید ، فیفا 10 نکست نمیشه، ولی احتمال نکست شدن فیفا 11 زیاده.قبلآ هم خیلی بحث شده شما نبودی، آخرش هم هیچ نتیجه ای جز اینکه تاپیک رو خراب کنه نداشت.
2-عزیز اینجا تاپیک پیدا کردن سیاست های EA نیست.
3-نخیر ، اسم انجمن : اخبار بازیهاست ، و اینجا هم باید آخرین اخبار در باره ی فیفا باشه ، این قدر این بحث ها که به هیچ جایی هم نرسیده .

دیگه ادامه ندید ا!!

کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!:27::27::27:

نه عزیز دل !!! میخوام مثه تاپیک PES اسپم بارون نشه !! این حرفه شما هم جواب داره ، ولی نمیگم !!!

Persian_Gun's
25-08-2009, 11:27
کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!:27::27::27:

Locker
25-08-2009, 12:50
دوستان من فکر می کنم وقتی FIFA PC نکست جن می شه که نسل آینده کنسولها بیاد که رو موتور Directx 11 طراحی می شن ، نظر شما چیه ؟

دوستان یک چیز عجیب سایت IGN عکسهای نسخه PC رو که گذاشته دقیقا کیفیتش با نسخه کنسولی یکی هست یعنی نکسن جن هست ، لینک هر سه نسخه که دو تاش مال PS3 و X360 هست و آخریش مال PC هست رو می گذارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fobjects%2F14333489%2Ffifa-soccer-10%2Fimages%2Ffifa-soccer-10-20090810033521593.html%3Fpage%3DmediaFull)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dor%2Fobjects%2F14333492%2Ffifa-soccer-10%2Fimages%2Ffifa-soccer-10-20090810033521593.html%3Fpage%3DmediaFull)

و نسخه PC

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fobjects%2F14333497%2Ffifa-soccer-10%2Fimages%2Ffifa-soccer-10-20090810033521593.html%3Fpage%3DmediaFull)

من فکر نمی کنم سایت IGN همچین اشتباه تابلویی بکنه

Elendil1
25-08-2009, 13:34

دوستان یک چیز عجیب سایت IGN عکسهای نسخه PC رو که گذاشته دقیقا کیفیتش با نسخه کنسولی یکی هست یعنی نکسن جن هست ، لینک هر سه نسخه که دو تاش مال PS3 و X360 هست و آخریش مال PC هست رو می گذارم

و نسخه PC

اینا که گذاشتی عکس از گیم پلی بازی تیست، یه سری عکس به عنوان معرف فیفا ! که تو هر 3 بخش هم این عکس ها رو میذارن ! این 3 تا هم همش یکیه .

عکس های دیگه ی نسخه ی PC رو نگاه کن که از گیم پلی هست.

Locker
25-08-2009, 13:43
پس اون عکسهای افتضاح گیم پلی که تو قسمت x360 و PS3 گذاشته چی هستن ؟

این لینک عکسی از گیم پلی Xbox 360 که فکر می کنم سایت IGN اشتباه گذاشته چون از فیفا PC سال قبل هم بدتر هست

saeed_cpu_full
25-08-2009, 13:58
يادمه اين عكسی كه شما داديد رو يكی از دوستان توی تاپيك قبلا گذاشت به عنوان عكس نسخه ی PC

MHSou
25-08-2009, 14:40
دوستان من فکر می کنم وقتی FIFA PC نکست جن می شه که نسل آینده کنسولها بیاد که رو موتور Directx 11 طراحی می شن ، نظر شما چیه ؟

و نسخه PC

پس اون عکسهای افتضاح گیم پلی که تو قسمت x360 و PS3 گذاشته چی هستن ؟

این لینک عکسی از گیم پلی Xbox 360 که فکر می کنم سایت IGN اشتباه گذاشته چون از فیفا PC سال قبل هم بدتر هست

سلام؛

در ضمن نمیخوام به خواطر حرفم بحث راه بیفته پس به همین خواطر از همه عذرخواهی میکنم.

King_90
25-08-2009, 15:08
دوستان حالا چه سیسیمی رو می خواد واسه اجرای بازی؟

Persian_Gun's
25-08-2009, 15:40
1- شما هر چقدر هم بگید ، فیفا 10 نکست نمیشه، ولی احتمال نکست شدن فیفا 11 زیاده.قبلآ هم خیلی بحث شده شما نبودی، آخرش هم هیچ نتیجه ای جز اینکه تاپیک رو خراب کنه نداشت.
2-عزیز اینجا تاپیک پیدا کردن سیاست های EA نیست.
3-نخیر ، اسم انجمن : اخبار بازیهاست ، و اینجا هم باید آخرین اخبار در باره ی فیفا باشه ، این قدر این بحث ها که به هیچ جایی هم نرسیده .

دیگه ادامه ندید ا!!

نه عزیز دل !!! میخوام مثه تاپیک PES اسپم بارون نشه !! این حرفه شما هم جواب داره ، ولی نمیگم !!!

واقعا" خیلی بی انصافی هستش که بگیم تاپیک pes اسپم بارون هستش!:18:
تو هر تاپیکی بالاخره اسپم هست ولی نه 206 صفحه که!:18:
فوقش دسته بالا بخوایم حساب کنیم شاید بگیم 20 صفحه از این تاپیک اسپم هستش!:46:
من نمیتونم بفهمم که چرا بعضی از دوستان چشم ندارن ببینن که مثلا" تاپیک فلان بازی تعداد صفحاتش داره میره بالا!؟
البته نه با اسپم دادن!
با دادن اطلاعات مفیده بازی....
دوستان نه pes ماله بابای منه و نه EA ماله بابای شما!
بیایم یکم منصف باشیم...

khelane
25-08-2009, 17:06
گناه از ما نیست دوست عزیز همش این مسئولا ن بازی نسخه پی سی هست مارو باش که خیال کردیم بعد از 09 نسخه 10 نکست هست همه خیالاتم پوچ بود

MHSou
25-08-2009, 17:10
واقعا" خیلی بی انصافی هستش که بگیم تاپیک pes اسپم بارون هستش!:18:
تو هر تاپیکی بالاخره اسپم هست ولی نه 206 صفحه که!:18:
فوقش دسته بالا بخوایم حساب کنیم شاید بگیم 20 صفحه از این تاپیک اسپم هستش!:46:
من نمیتونم بفهمم که چرا بعضی از دوستان چشم ندارن ببینن که مثلا" تاپیک فلان بازی تعداد صفحاتش داره میره بالا!؟
البته نه با اسپم دادن!
با دادن اطلاعات مفیده بازی....
دوستان نه pes ماله بابای منه و نه EA ماله بابای شما!
بیایم یکم منصف باشیم...

سلام؛

من هر چی فکر می کنم نمی تونم رابطه بین درجه بازی و تعداد صفحات تاپیک اونم توی P30 World چه ربطی به هم دارن؟ اگر شما فهمیدید به من پیغام خصوصی بدید.

در ضمن مشترکان قدیمی تاپیک توجه کنید که این چند روزه تاپیک پر شده از طرفدارای PES. پس لطفا فقط از بازی مطلب بدید تا تعداد پست های مفید در بیاد.

Persian_Gun's
25-08-2009, 17:47
سلام؛

من هر چی فکر می کنم نمی تونم رابطه بین درجه بازی و تعداد صفحات تاپیک اونم توی P30 World چه ربطی به هم دارن؟ اگر شما فهمیدید به من پیغام خصوصی بدید.

در ضمن مشترکان قدیمی تاپیک توجه کنید که این چند روزه تاپیک پر شده از طرفدارای PES. پس لطفا فقط از بازی مطلب بدید تا تعداد پست های مفید در بیاد.
سلام. .
دوست عزیز،:10:
منم نگفتم که رابطه ای هست!:18:
گفتم؟؟؟!!!
من در جواب اون دوستانی که هی میگن تاپیک پی اس فلانه بساره این جوابو دادم..
دوستانه عزیز با تاپیک پی اس چیکار دارید آخه؟!!
شما سرتون به کاره خودتون گرم باشه...
من فکر میکنم این سومین پستم در این تاپیک باشه و گرنه من اصلا" اینجا هیچوقت نه اومدم و نه پست دادم...
شما هم از نام کاربریتون معلومه که اصلا" ظرفیته اینو ندارید که بشینیم خیلی دوستانه با هم در رابطه با پی اس و فیفا بحث کنیم...
دوستان عزیز،خواهشا" دیگه به این بحثا ادامه ندید...
هرکس پیش به سوی تاپیک خودش...
موفق باشید.:11:

779
25-08-2009, 19:40
از تمام دوستان فیفا باز خواهشمندم و خواهشمندیم جواب این ها را ندهند!
خواهش میکنم:11:

Elendil1
25-08-2009, 23:02
دوست خوبمون krauser الان یه خبری داد که این مود Virtual Pro برای PC نیست!! این هم منبعه اصلیش :

چه میکنه این EA !! :دی

MHSou
25-08-2009, 23:06
دوست خوبمون krauser الان یه خبری داد که این مود Virtual Pro برای PC نیست!! این هم منبعه اصلیش :

سلام؛

این که از اول معلوم بود.:27:

Spaniuly
25-08-2009, 23:13
سلام؛

نه بابا کجا از اول معلوم خود این خبر مگه چند وقته منتشر شده زحمت ترجم اش رو هم خودت کشیدی دیگه ولی اینکه برای PC نخواهد بود که ذکر نشده بود این خبر رو هم هم مسعود به من معرفی کرد باید از مسعود تشکر کرد بابت این خبر داغ

aghamajid1369
25-08-2009, 23:13

این لینکی که دادی من توش چیزی در باره virtual pro ندیدم.
البته درست نخوندم. و فقط پست اول و اصلی رو خوندم.
حالا اگه میشه لطف کن و اون قسمتی که ای خبر رو داده واسه من بذار.

Masoud King
25-08-2009, 23:19
این تصاویر مربوط به مد Be A Pro هستش!

Abas1100
26-08-2009, 01:56
يه خبر داغ به احتمال 90% كاور بازي اين بشه تو سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوشتن

اين عكسم مقايسه اي بين چيه نميدونم

يه عكس ديگه كه نشون مي ده امسال EA روي آب و هوا كار كرده

smallfrank
26-08-2009, 08:34
این عکس یه بار بازی رو بدون Depth OF Field نشون میده و یه بار با Depth of filed که این گزینه فقط روی بازیکنی که صاحب توپه تمرکز میکنه.

aghamajid1369
26-08-2009, 12:39

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه میکنه این EA !! :دی

سلام؛

این لینکی که دادی من توش چیزی در باره virtual pro ندیدم.
البته درست نخوندم. و فقط پست اول و اصلی رو خوندم.
حالا اگه میشه لطف کن و اون قسمتی که ای خبر رو داده واسه من بذار.

کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟

Masoud King
26-08-2009, 13:02
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟
میگم مجید جان تو یکی از تاپیک های همین فروم رسمی فیفا سازنده نسخه PC گفته بود که امسال این virtual pro واسه نسخه PC نیست ولی به جاش مد های دیگه ای به لازی اضافه کردند که اینجا اونا رو معرفی کرده:
ولی لینک اون گفته ی سازنده ی نسخه PC رو ندارم, اگه می خوای یه سرچی تو فروم فیفا بکنم و برات درش بیارم؟

aghamajid1369
26-08-2009, 13:47
میگم مجید جان تو یکی از تاپیک های همین فروم رسمی فیفا سازنده نسخه PC گفته بود که امسال این virtual pro واسه نسخه PC نیست ولی به جاش مد های دیگه ای به لازی اضافه کردند که اینجا اونا رو معرفی کرده:
ولی لینک اون گفته ی سازنده ی نسخه PC رو ندارم, اگه می خوای یه سرچی تو فروم فیفا بکنم و برات درش بیارم؟
نه عزیزم. من فقط میخواستم نشون بدم که وقتی 1 لینک میذارن حداقل خودشون 1 نگاه بهش بکنن.
جالب اینکه اصلا اون لینک هیچ ربطی نداره طرف اومده 1 لینک فروم فیفا داده که هیچ صحبتی از virtual pro نشده.
جالب تر که یکی از بچه ها هم تاییدش میکنه.

Spaniuly
26-08-2009, 13:52
يه خبر داغ به احتمال 90% كاور بازي اين بشه تو سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F)
نوشتن

اين عكسم مقايسه اي بين چيه نميدونم

يه عكس ديگه كه نشون مي ده امسال EA روي آب و هوا كار كرده

خوب شما فرمودی به احتمال 90 درصد کاور اصلی باشه من میگم 100٪ یه نگاهی به پست اول بکنی یه مدت پیش توی پست اول کل کاورها برای تمامی پلتفورم ها قرار داده شده. می تونی هر کدوم رو خواستی سیو کنی و بعدا پرینت هم بگیری. بابت خبری که گذاشتی هم ازت متشکرم. موفق و سربلند و پیروز باشی دوست عزیز:40:

نه عزیزم. من فقط میخواستم نشون بدم که وقتی 1 لینک میذارن حداقل خودشون 1 نگاه بهش بکنن.
جالب اینکه اصلا اون لینک هیچ ربطی نداره طرف اومده 1 لینک فروم فیفا داده که هیچ صحبتی از virtual pro نشده.

نه آخه جریان یه چیز دیگه بود. چند وقت پیش مسعود به من گفت یه مود توپ اضافه شده کلی خرسند شدیم. بعد محمد اومد اصرار کرد که یکی اون متن مربوط به Virtual Pro رو ترجمه کنه که محمد هادی عزیز توی یه چند تا فایل pdf ترجمه کرد گذاشت توی تاپیک. همین دیشب مسعود به من پی ام داد گفت اخبار جدید اومده از فیفا و بعد گفت که اون Virtual Pro هم منتفی هست واسه PC و واسه کنسول هاست منم همون لحظه به محمد گفتم دیدم کلی خرسند شد(آخه X360 داره) بعد اومد لینک اون متن رو که جزئیات PC بود رو گذاشت. و تنها ربطش این بود که چون اون متن جزئیات برای PC بود و توش هم اثری از Virtual Pro هم نبود. معلوم می شد که Virtual Pro واسه PC نیست جریان حال قضیه این بود. حالا تو زیاد خودت رو ناراحت نکن خودم بعدا از اون پیچ های معروفمون واسه محمد می ذارم کنار.:31:

aghamajid1369
26-08-2009, 14:24
خوب شما فرمودی به احتمال 90 درصد کاور اصلی باشه من میگم 100٪ یه نگاهی به پست اول بکنی یه مدت پیش توی پست اول کل کاورها برای تمامی پلتفورم ها قرار داده شده. می تونی هر کدوم رو خواستی سیو کنی و بعدا پرینت هم بگیری. بابت خبری که گذاشتی هم ازت متشکرم. موفق و سربلند و پیروز باشی دوست عزیز:40:

نه آخه جریان یه چیز دیگه بود. چند وقت پیش مسعود به من گفت یه مود توپ اضافه شده کلی خرسند شدیم. بعد محمد اومد اصرار کرد که یکی اون متن مربوط به Virtual Pro رو ترجمه کنه که محمد هادی عزیز توی یه چند تا فایل pdf ترجمه کرد گذاشت توی تاپیک. همین دیشب مسعود به من پی ام داد گفت اخبار جدید اومده از فیفا و بعد گفت که اون Virtual Pro هم منتفی هست واسه PC و واسه کنسول هاست منم همون لحظه به محمد گفتم دیدم کلی خرسند شد(آخه X360 داره) بعد اومد لینک اون متن رو که جزئیات PC بود رو گذاشت. و تنها ربطش این بود که چون اون متن جزئیات برای PC بود و توش هم اثری از Virtual Pro هم نبود. معلوم می شد که Virtual Pro واسه PC نیست جریان حال قضیه این بود. حالا تو زیاد خودت رو ناراحت نکن خودم بعدا از اون پیچ های معروفمون واسه محمد می ذارم کنار.:31:
آهان. پس لینک رو روی این حساب گذاشتن.
خوب 1 توضیح دربارش بدین.
من دیشب چشم در اومد.
100 بار خوندم 1 جاش رو هم ندیدم نوشته باشه که واسه pc نمیاد.

لینک اون متن رو که جزئیات PC بود رو گذاشت.
دقیقا این رو نوشته New features announced for FIFA 10 PC
یعنی اینکه این خصوصیات جدید تو نسخه pc اعلام شده.
نگفته که همشون ایناست.
درسته؟؟ شایدم من غلط گرامری دارم :دي

حالا تو زیاد خودت رو ناراحت نکن خودم بعدا از اون پیچ های معروفمون واسه محمد می ذارم کنار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو که پچ هات حرف نداره :دي

مسعود حالا دیگه لینک خبر کنسل شدن واجب شد:دي
زود رو کن که عین مرغ سر کنده دارم بال بال میزنم :دي

Elendil1
26-08-2009, 14:25

عزیزدل،فدات شم،فدام شی:31:، چرا اینقدر تند میری؟ نیم روز نبودما ، چه دهنی از ما سرویس کردن!! خب اون صفحه که دادم(که آرمین داد به من و خودش هم از مسعود گرفته بود) همه ی مودهای PC بود ، خوب هم نگاه می کردی مود virtual pro توش نبود ! شما از EA ناراحتی چرا ما رو پیچ[:31:] می کنی.

تو که پچ هات حرف نداره :دي

پچ نه ! پیچ !:31: البته پیچ هاش هم حرف نداره!!

zibarezaei
26-08-2009, 14:32
چرا تو عکس صفحه قبل تماشاچی ها دارن یک طرف دیگه را نگاه می کنن؟!!!با اینکه توپ روی دروازه هست؟!!!!!

saeed_cpu_full
26-08-2009, 14:38
چرا تو عکس صفحه قبل تماشاچی ها دارن یک طرف دیگه را نگاه می کنن؟!!!با اینکه توپ روی دروازه هست؟!!!!!

عزيز توی بازی های فوتبال نميشه تماشاگر هارو سه بعدی ساخت ( البته فعلا ) تماشاگر ها هم به خاطر همين دو بعدی هستن
به خاطر همين با يه سری افكت يه كاری ميكنن كه سه بعدی به نظر بيان ... دو بعدی ها هم كه نميتونن حركت كنن !!

MHSou
26-08-2009, 14:57
سلام؛

جزئیات دموی فیفا 10 اعلام شد:

دموی فیفا 10 در 10 سپتامبر 2009 در شبکه XBox live در اروپا و در هفدهم همین ماه در آمریکای شمالی منتشر می شود.

در این دمو شما می توانید از تیم های Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille, and Chicago Fire استفاده کنید و همچنین قابلیت جدید دموی FIFA 10 این است که شما می توانید Replay های خود را سیو کنید و در جهای فوتبال EA به اشتراک بگذارید.

این دمو در تاریخ 24 شهریور 1388 یعنی 17 سپتامبر 2009 بصورت کامل قابل دانلود خواهد بود. یعنی تا انتشار این نسخه 22 روز باقی مانده است.

aghamajid1369
26-08-2009, 15:13
عزیزدل،فدات شم،فدام شی:31:، چرا اینقدر تند میری؟ نیم روز نبودما ، چه دهنی از ما سرویس کردن!! خب اون صفحه که دادم(که آرمین داد به من و خودش هم از مسعود گرفته بود) همه ی مودهای PC بود ، خوب هم نگاه می کردی مود virtual pro توش نبود ! شما از EA ناراحتی چرا ما رو پیچ[:31:] می کنی.

پچ نه ! پیچ !:31: البته پیچ هاش هم حرف نداره!!
نمکدون تو هم به درد همین غلط تایپی گرفتن میخوری.
من حرف آرمین رو اشتباه خوندم.
اگه چیزی بارت بود 1 مطلب از خودت میذاشتی.
نه اینکه سر عقده ای بازی در آوردن برای console vs pc بیای 1 چیزی بگی که خودت هم هیچی ازش نفهمیدی.
حالا قبل از اینکه مسعد بخواد اون لینک رو بذاره خودت برو پیداش کن بذار که ببینم بلدی.
اون لینکی که دقیقا گفته برای pc کنسل شده.
چون تیتر اون خبر نوشته مشخصات جدید.

MHSou
26-08-2009, 15:20
نمکدون تو هم به درد همین غلط تایپی گرفتن میخوری.
من حرف آرمین رو اشتباه خوندم.
اگه چیزی بارت بود 1 مطلب از خودت میذاشتی.
نه اینکه سر عقده ای بازی در آوردن برای console vs pc بیای 1 چیزی بگی که خودت هم هیچی ازش نفهمیدی.
حالا قبل از اینکه مسعد بخواد اون لینک رو بذاره خودت برو پیداش کن بذار که ببینم بلدی.
اون لینکی که دقیقا گفته برای pc کنسل شده.
چون تیتر اون خبر نوشته مشخصات جدید.

سلام؛

ببخشیدا شما چرا گیر دادین به یه لینک دارین همدیگه پاره می کنید؟!(کلمه ویرایش شد!:31:) از اون تریلر معلوم بود که حرفه ای مجازی مال PC نیست چون اون تریلر فقط برای نسخه نکست بود. دوما مایک تاکلا سازنده نسخه نکست بود، اگر برای PC هم حرفه ای مجازی بود باید یکی که Producer هر دو بود حرف میزد.:27:

aghamajid1369
26-08-2009, 15:28
سلام؛

ببخشیدا شما چرا گیر دادین به یه لینک دارین همدیگه رو جر می دین؟! از اون تریلر معلوم بود که حرفه ای مجازی مال PC نیست چون اون تریلر فقط برای نسخه نکست بود. دوما مایک تاکلا سازنده نسخه نکست بود، اگر برای PC هم حرفه ای مجازی بود باید یکی که Producer هر دو بود حرف میزد.:27:
اول اون کلمه خوشگلت رو ویرایش کن که اخطار نگیری.
جردوما شماها لینک بدین خب.
مگه من میگم این حرفای شما رو قبول ندارم.
شما لینک بدین من هم قبول میکنم دعوا که نداریم. اینجا باید منطقی باشیم.
شما لینک بدین من هم قبول میکنم.خیلی راحت و منطقی
من الان خودمم تقریبا قبول دارم که نمیاد. ولی باید 1 لینک باشه که دقیقا این خبر رو تایید کنه.
من مثل شما حرفه ای نیستم که از روی تریلر 1 چیزی دست گیرم بشه.

MHSou
26-08-2009, 15:48
سلام؛

سایت IGN در آخرین آپدیت Screen Shot های خود 22 تا Artwork از فیفا10 قرار داده که می تونید در زیر مشاهده کنید.:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
26-08-2009, 15:50

احتمالا دارن توی اسکوربورد خودشون رو تماشا می کنن:31:

سلام؛

جزئیات دموی فیفا 10 اعلام شد:

دموی فیفا 10 در 10 سپتامبر 2009 در شبکه XBox live در اروپا و در هفدهم همین ماه در آمریکای شمالی منتشر می شود.

در این دمو شما می توانید از تیم های Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille, and Chicago Fire استفاده کنید و همچنین قابلیت جدید دموی FIFA 10 این است که شما می توانید Replay های خود را سیو کنید و در جهای فوتبال EA به اشتراک بگذارید.

این دمو در تاریخ 24 شهریور 1388 یعنی 17 سپتامبر 2009 بصورت کامل قابل دانلود خواهد بود. یعنی تا انتشار این نسخه 22 روز باقی مانده است.

مرسی هادی جان که یاد آوری کردی مسعود چند صفحه پیش این خبر رو گذاشته بود البته ولی به عنوان یاد اوری خوب بود. ممنون بابت زحماتت:10:

اول اون کلمه خوشگلت رو ویرایش کن که اخطار نگیری.دوما شماها لینک بدین خب.
مگه من میگم این حرفای شما رو قبول ندارم.
شما لینک بدین من هم قبول میکنم دعوا که نداریم. اینجا باید منطقی باشیم.
شما لینک بدین من هم قبول میکنم.خیلی راحت و منطقی
من الان خودمم تقریبا قبول دارم که نمیاد. ولی باید 1 لینک باشه که دقیقا این خبر رو تایید کنه.
من مثل شما حرفه ای نیستم که از روی تریلر 1 چیزی دست گیرم بشه.

من خیلی نخوندم اون متنی رو که توش جزئیات PC بود یکمی اوایلش رو رو خوندم و سر عنوان هاش رو. بعدش حالا چرا یقه این محمد رو گرفتی :31: اولین بار مسعود به من گفت که نیست که واقعا هم نیست راست هم گفته ولی دیگه نمی دونم از چه منبعی این خبر رو گفته. همین جا من میگم مسعود جونم اینکه دیشب گفتی Virtual Pro واسه PC نیست منبعش رو ذکر کن تا مجید از بی قراری دربیاد زیاد بال بال می زنه میره آسمونها از دستمون در میره :31: حالا بهتره روی همدیگرو ماچ کنید یه ماچم خواستید به من بدید:27:

MHSou
26-08-2009, 15:54
مرسی هادی جان که یاد آوری کردی مسعود چند صفحه پیش این خبر رو گذاشته بود البته ولی به عنوان یاد اوری خوب بود. ممنون بابت زحماتت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

سلام؛

خواهش میکنم قابلی نداشت، ولی من اون پست مسعود رو نمیبینم، شماره پست چنده؟

aghamajid1369
26-08-2009, 16:11
من خیلی نخوندم اون متنی رو که توش جزئیات PC بود یکمی اوایلش رو رو خوندم و سر عنوان هاش رو. بعدش حالا چرا یقه این محمد رو گرفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین بار مسعود به من گفت که نیست که واقعا هم نیست راست هم گفته ولی دیگه نمی دونم از چه منبعی این خبر رو گفته. همین جا من میگم مسعود جونم اینکه دیشب گفتی Virtual Pro واسه PC نیست منبعش رو ذکر کن تا مجید از بی قراری دربیاد زیاد بال بال می زنه میره آسمونها از دستمون در میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بهتره روی همدیگرو ماچ کنید یه ماچم خواستید به من بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من قسمت اخبار خیلی کم پست میدم. همه هم اینو میدونن.
تنها چیزی که باعث شد من خیلی زورم بگیره این حرف Elendil 1 بود:

چه میکنه این EA !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون میدونستم کنسول بازه. میخواد کفر ما رو در بیاره. به خاطر همین رفتم تو لینک هرچی گشتم چیزی ندیدم.
به خاطر همین ناراحت شدم.
اگه مسعود یا تو این پست رو گذاشته بودین من ناراحت نمیشدم. چون قصدتون فقط خبر داد بود.
حتی اگه Elendil 1 هم اون جمله رو ته پستش نگفته بود من هیچی نمیگفتم. چون اولش فقط 1 جمله خبری بود.
حالا هم دیگه گذشته. من دیگه چیزی نمیگم.
فقط اگه خواستین اون لینک رو بذارین.
موفق باشید.

Spaniuly
26-08-2009, 16:25
سلام؛

خواهش میکنم قابلی نداشت، ولی من اون پست مسعود رو نمیبینم، شماره پست چنده؟

بفرما این لینک پست هست:

MHSou
26-08-2009, 16:31
همچنین گفته شده که لمپارد و رونی بر روی تمام کاور های بازی حضور خواهند داشت!
سلام؛

این خبر مشکل داره اینو میشه از کاور US هم فهمید چه برسه به کاور Russia که اصلا هیچکدومشون رو نداره

سلام؛

اینم یکی از قشنگ ترین کاور های ساخته شده برای فیفا 10 که متاسفانه Fake هست:

برای دیدن تصویر به صورت بزرگتر به لینک زیر بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم از قیمت های بازیکنان معروف در این بازی:

برای دیدن تصویر به صورت بزرگتر به لینک زیر بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

Elendil1
26-08-2009, 17:02
من قسمت اخبار خیلی کم پست میدم. همه هم اینو میدونن.
تنها چیزی که باعث شد من خیلی زورم بگیره این حرف Elendil 1 بود:

چون میدونستم کنسول بازه. میخواد کفر ما رو در بیاره.
موفق باشید.

هی نمی خوام جواب بدم و تاپیک رو خراب کنم ولی نمشیه ! شرمنده ی بچه های واقعیه تاپیک:41:ولی از این حرف دیگه نمیتونم بگذرم!

آخه مگه من مریضم که بخوام کفر PC باز ها رو دربیارم؟ من خودم تازه 2 ماهه کنسول گرفتم ! با چه اطمینانی هچین تهمتی یه من میزنی؟
منظور من از این جمله فقط و فقط تعجبم بود! نه خوشحال بودم و نه ناراحت ! شما هستی که همه چی رو به چشم بد می بینی!!
واقعآ برات متاسفم که همچین طرز فکری داری!

MHSou
26-08-2009, 17:05
هی نمی خوام جواب بدم و تاپیک رو خراب کنم نمشیه ! شرمنده ی بچه های واقعیه تاپیک:41:ولی از این حرف دیگه نمیتونم بگذرم!

آخه مگه من مریضم که بخوام کفر PC باز ها رو دربیارم؟ من خودم تازه 2 ماهه کنسول گرفتم ! با چه اطمینانی هچین تهمتی یه من میزنی؟
منظور من از این جمله فقط و فقط تعجبم بود! نه خوشحال بودم و نه ناراحت ! شما هستی که همه چی رو به چشم بد می بینی!!
واقعآ برات متاسفم که همچین طرز فکری داری!

سلام؛

منم نمیخوام ادامه بدم ولی به نظر من هم قصد ایشون در آوردن کفر نبوده، کی حوصله داره بیاد اینو اونو عصبانی کنه.:10:

ایشون به این خاطر این لفظ رو به کار بردن چون می خواستن مفهوم قتل های سریالی کاربران PC رو توسط EA گوشزد کنن! حالا چند وقت بد باید پیتر مور و دیوید راتر رو به جرم سکته دادن PC باز ها به حبس ابد محکوم کنن!:31:

در ضمن توی فروم بازی یک تاپیک بود که عنوانش این بود:

First 2 teams you will play with on the Demo یعنی دو تیمی که برای اولین بار بعد از باز کردن دمو بازی می کنید کدوما هستن؟

موضوع جالبیه شما هم نظراتتون رو از بین 6 تیم چلسی، یوونتوس، بارسلونا، بایرن مونیخ و شیکاگو فایر بگین. نظر منم اینه:

یوونتوس(خودم) Vs. بارسلونا

Elendil1
26-08-2009, 17:07
سلام؛

منم نمیخوام ادامه بدم ولی به نظر من هم قصد ایشون در آوردن کفر نبوده، کی حوصله داره بیاد اینو اونو عصبانی کنه.:10:

ایشون به این خاطر این لفظ رو به کار بردن چون می خواستن مفهوم قتل های سریالی کاربران PC رو توسط EA گوسزد کنن! حالا چند وقت بد باید پیتر مور و دیوید راتر رو به جرم سکته دادن PC باز ها به حبس ابد محکوم کنن!:31:

الان به کی جواب دادی :31::31: یه بار دیگه متن رو بخون !!

MHSou
26-08-2009, 17:14
الان به کی جواب دادی :31::31: یه بار دیگه متن رو بخون !!

نه دیگه درسته.:31: الان باید به مفهوم نقل قول در پست توجه کنی، اینجا منظورم از نقل قول دفاع از جناب عالیه!

در ضمن ببخشید زیاد پست میدمااااااااااااااااا.:41:

Elendil1
26-08-2009, 17:29
سلام؛

ایشون به این خاطر این لفظ رو به کار بردن چون می خواستن مفهوم قتل های سریالی کاربران PC رو توسط EA گوشزد کنن! حالا چند وقت بد باید پیتر مور و دیوید راتر رو به جرم سکته دادن PC باز ها به حبس ابد محکوم کنن!:31:

در ضمن توی فروم بازی یک تاپیک بود که عنوانش این بود:

First 2 teams you will play with on the Demo یعنی دو تیمی که برای اولین بار بعد از باز کردن دمو بازی می کنید کدوما هستن؟

موضوع جالبیه شما هم نظراتتون رو از بین 6 تیم چلسی، یوونتوس، بارسلونا، بایرن مونیخ و شیکاگو فایر بگین. نظر منم اینه:

یوونتوس(خودم) Vs. بارسلونا

بایرن(خودم) Vs بارسلونا ، میخوام عقدمو خالی کنم :31:

Yi Yi
26-08-2009, 17:30
First 2 teams you will play with on the Demo
چلسی VS بارسلونا ( من )

Spaniuly
26-08-2009, 20:43
بارسلونا(خودم) VS شیکاگو فایر

می خوام حریفم ضعیف باشه حسابی آبکشش بکنم :31:

راستی مسعود هم بایرن رو بر می داره احتمالا بخواد بارسلونا رو ببره که کور خونده:27::31: سپردم زلاتان حالشو بگیره:21: اسپانیا به آلمان باج بده نیست که نیست:5:

Elendil1
26-08-2009, 21:03
بارسلونا(خودم) VS شیکاگو فایر

می خوام حریفم ضعیف باشه حسابی آبکشش بکنم :31:

راستی مسعود هم بایرن رو بر می داره احتمالا بخواد بارسلونا رو ببره که کور خونده:27::31: سپردم زلاتان حالشو بگیره:21: اسپانیا به آلمان باج بده نیست که نیست:5:

جوری بارسلون رو بپوکونم که تو تاریخ ثبتش کنن:31: با هرتیمی یه دست بارسا رو میزنم (با خود بارسا هم بارسا روم می زنم :31:)

راستی چرا منچستر رو جای چلسی نذاشتن ؟ علت خاصی داره ؟

MHSou
26-08-2009, 21:06
جوری بارسلون رو بپوکونم که تو تاریخ ثبتش کنن:31: با هرتیمی یه دست بارسا رو میزنم (با خود بارسا هم بارسا روم می زنم :31:)

راستی چرا منچستر رو جای چلسی نذاشتن ؟ علت خاصی داره ؟

سلام؛

نه علت خاصی نداره، کلا برترین تیمو میذارن که از دید اونا چلسیه.

Yi Yi
26-08-2009, 21:28

این شیکاگو فایر هم جزو برترین هاست؟!

Spaniuly
26-08-2009, 21:49
این شیکاگو فایر هم جزو برترین هاست؟!

خوب بالاخره می خواستن از MLS هم یه تیمی باشه مثه اینکه بازی محصول کانادا هست ها

swastika
26-08-2009, 22:10
خوب بالاخره می خواستن از MLS هم یه تیمی باشه مثه اینکه بازی محصول کانادا هست ها

‌شيكاگو فاير كه ماله آمريكاس. به كانادا چه ربطي داري. اگه خيلي وطن پرستن از باشگاه هاي كانادا تيم بزارن.تازه اسم بازيم گذاشتن fifa SUCKER 2010 به حق كه اسم به جاييه.

MHSou
26-08-2009, 22:26
‌شيكاگو فاير كه ماله آمريكاس. به كانادا چه ربطي داري. اگه خيلي وطن پرستن از باشگاه هاي كانادا تيم بزارن.تازه اسم بازيم گذاشتن fifa SUCKER 2010 به حق كه اسم به جاييه.

سلام؛

بله!! بالاخره EA آمریکاییه و EA Sports هم برند اون، اسمش هم هست FIFA 10. توی آمریکا چون می خوان با فوتبال آمریکایی (راگبی) قاطی نشه میگن FIFA Soccer 10. شما هم بی دلیل و مدرک پست نده!:11:

farryad
26-08-2009, 22:30
سلام؛

بله!! بالاخره EA آمریکاییه و EA Sports هم برند اون، اسمش هم هست FIFA 10. توی آمریکا چون می خوان با فوتبال آمریکایی (راگبی) قاطی نشه میگن FIFA Soccer 10. شما هم بی دلیل و مدرک پست نده!:11:
البته این sucker با این soccer خیلی فرق داره ها:31:

swastika
26-08-2009, 22:36
سلام؛

البته سري بازي هاي فيفا رو EA Canada ميسازه.و ناشر بازي هم كه EA Sports هست در كانادا قرار داره نه در آمريكا.
شما هم بهتره با دليل و مدرك پست بدي.
راستي من از سال 93 كه ّFIFA 94 اومد با EA آشنا شدم. شما هم اون موقع آشنا شدي يا اون موقع هنوز...!

در ضمن من گفتم FIFA Sucker نه Soccer اوني كه بايد بگيره مي گيره.

779
26-08-2009, 22:43
البته سري بازي هاي فيفا رو EA Canada ميسازه.و ناشر بازي هم كه EA Sports هست در كانادا قرار داره نه در آمريكا.
شما هم بهتره با دليل و مدرك پست بدي.
راستي من از سال 93 كه ّFIFA 94 اومد با EA آشنا شدم. شما هم اون موقع آشنا شدي يا اون موقع هنوز...!

در ضمن من گفتم FIFA Sucker نه Soccer اوني كه بايد بگيره مي گيره.

البته حتمی منظور ایشون خوده EA بوده! چون EA Sport که فقط یک اسم برایه بازی هایه ورزشیه این کمپانی هست........

Spaniuly
26-08-2009, 22:44
سلام؛

به قول دوستمون منظور از ساکر sucker فحش هست که ناراضی ها بهش میدن تلفظ یکی هست ولی املا و معنیش کاملا فرق داره

کانادا که باشگاه فوتبال نداره یه دونه باشگاه حرفه ای داره که اشتباه نکنم توی MLS بازی می کنه فکر کنم مطمئن نیستم ولی این رو نمی دونم کجا شنیدم شایدم اشتباه شنیدم. تازه کانادا خودش رو اصلا از آمریکا کشور جدا نمی دونه. کلا مشترک المنافع هستند

Mostafa NBA
26-08-2009, 23:00
سلام؛

ولی اگه دقت کرده باشی همیشه از زمان فیفا 2002 منچستر توی بازی قوی تر از چلسی بوده !!

Yi Yi
27-08-2009, 00:31
توی آمریکا چون می خوان با فوتبال آمریکایی (راگبی) قاطی نشه میگن FIFA Soccer 10. شما هم بی دلیل و مدرک پست نده
توی آمریکا مگه FIFA مسئول راگبی هم هست؟

soccer2008
27-08-2009, 00:41
سلام
اولن برای EA متاسفم برای اینکه همیش نسخه های PC رو کارنت درست میکنه
دوما انشالله EA این مسخره بازی هاش رو بزاره کنار یا اصلا برای PC منتشر نکنه یا اگه میکنه
نسخه نکست رو منتشر کنه که حداقل ارز ش خریدش رو داشته باشه

hosiyar
27-08-2009, 08:56
من دیروز 09 رو روی xbox بازی کردم . واقعا فوق العاده بود . نسخه pc در برابرش هیچه . پس Fifa10 حتما خداس . برای چی ea برای pc رو همینجوری نمیزنه ؟ آخه برای چی ؟
لعنت به EA ! :13:
بچه ها ، XBOX360 چنده ؟؟!!

swastika
27-08-2009, 09:24
البته حتمی منظور ایشون خوده EA بوده! چون EA Sport که فقط یک اسم برایه بازی هایه ورزشیه این کمپانی هست........

نه خيرمنظورم همون EA Sports هست كه ناشر بازي هاي ورزشيه.

کانادا که باشگاه فوتبال نداره یه دونه باشگاه حرفه ای داره که اشتباه نکنم توی MLS بازی می کنه فکر کنم مطمئن نیستم ولی این رو نمی دونم کجا شنیدم شایدم اشتباه شنیدم. تازه کانادا خودش رو اصلا از آمریکا کشور جدا نمی دونه. کلا مشترک المنافع هستند

محظ اطلاع
ليگ فوتبال كانادا به نام CSL(Canadian Soccer Leagueهر ساله در كانادا برگزار ميشه اينم لينك Websiteؤ تيماش. در ضمن كانادا خودش رو از ْآمريكا جدا مي دونه كلا هم مشترك المنافع نيستند.

من نميدونم چرا همه وقتي حرفي كه خوششون نميادمي شنون ميگن بدون دليل و مدركه ولي خودشون گتره اي هر چي دلشون مي خواد ميگن.

*M!L4D*
27-08-2009, 09:56
بالاخره بچه ها فهمیدید که EA برای PC تره هم خورد نمی کنه :13::19::19:
X360 الان مدل Arcade اش نزدیک 250 تا 300 تومن پیدا میشه ... بخرید چون داره گرون میشه ...! :5:
حالا من که فقط 360 بازی می کنم ... میخوام بدونم این FIFA 10 سیستم میستم چی نیاز داره رو PC ...
سیستم من
Core2Duo 2.6
Ram 4 GB
Video 1 GB
فکر نکنم با این مسخرگیش 10 % از سیستممو مشغول خودش کنه:27::27:

Spaniuly
27-08-2009, 10:01
محظ اطلاع
ليگ فوتبال كانادا به نام CSL(Canadian Soccer Leagueهر ساله در كانادا برگزار ميشه اينم لينك Websiteؤ تيماش. در ضمن كانادا خودش رو از ْآمريكا جدا مي دونه كلا هم مشترك المنافع نيستند.

من نميدونم چرا همه وقتي حرفي كه خوششون نميادمي شنون ميگن بدون دليل و مدركه ولي خودشون گتره اي هر چي دلشون مي خواد ميگن.

حالا عیبی نداره زیاد سخت نگیر شما هم به چیزهایی که به تاپیک ربط نداره زیاد گیر نده تا گزارش خطا داده نشه ما هرچی می خواییم مسائلی که خیلی به تاپیک ربط نداره رو سرش رو یه جا بند کنیم تا ادامه پیدا نکنه یکی پیدا میشه بیدا سر نخ رو بگیره امتداد بشه. لطفا این بحث رو تموم کنید. من هم گفتم مطمئن نیستم و فقط شنیده بودم دیدین که با اطمینان نگفتم. شما اگه دنبال بحث های الکی هستید می تونید ادامه صحبت ها رو توی یه گروه اختصاصی پیگیری کنید با این وضع مطمئن باشید. برای خودتون دردسر درست خواهید کرد. خواهش کردم که بحث های بی خود رو توی این تاپیک نکشونید. بذارید اسپم بازار نشه. من اشتباه کردم گفتم کانادا لیگ نداره نمی دونستم رئیس فدراسیونش اینجاست. خوب حالا اگه دلت خنک شد. دیگه بحث رو ادامه وگرنه گزارش داده می شه

MHSou
27-08-2009, 10:09
به قول دوستمون منظور از ساکر sucker فحش هست که ناراضی ها بهش میدن تلفظ یکی هست ولی املا و معنیش کاملا فرق داره

سلام؛

آهان Soccer رو از اون لحاظ میگی!:31:

ولی اگه دقت کرده باشی همیشه از زمان فیفا 2002 منچستر توی بازی قوی تر از چلسی بوده !!

اونو دیگه باید از EA پرسید.

توی آمریکا مگه FIFA مسئول راگبی هم هست؟

شما تا حالا اسم NFL رو شنیدین؟ اگه نشنیدین برین به اینجا می فهمین:

سلام
اولن برای EA متاسفم برای اینکه همیش نسخه های PC رو کارنت درست میکنه
دوما انشالله EA این مسخره بازی هاش رو بزاره کنار یا اصلا برای PC منتشر نکنه یا اگه میکنه
نسخه نکست رو منتشر کنه که حداقل ارز ش خریدش رو داشته باشه

شما هم که از زمونه عقبی، وقتی فقط 21 روز به انتشار دمو مونده طبعاً نباید تغییری ایجاد بشه!:10:

حالا عیبی نداره زیاد سخت نگیر شما هم به چیزهایی که به تاپیک ربط نداره زیاد گیر نده تا گزارش خطا داده نشه ما هرچی می خواییم مسائلی که خیلی به تاپیک ربط نداره رو سرش رو یه جا بند کنیم تا ادامه پیدا نکنه یکی پیدا میشه بیدا سر نخ رو بگیره امتداد بشه. لطفا این بحث رو تموم کنید. من هم گفتم مطمئن نیستم و فقط شنیده بودم دیدین که با اطمینان نگفتم. شما اگه دنبال بحث های الکی هستید می تونید ادامه صحبت ها رو توی یه گروه اختصاصی پیگیری کنید با این وضع مطمئن باشید. برای خودتون دردسر درست خواهید کرد. خواهش کردم که بحث های بی خود رو توی این تاپیک نکشونید. بذارید اسپم بازار نشه. من اشتباه کردم گفتم کانادا لیگ نداره نمی دونستم رئیس فدراسیونش اینجاست. خوب حالا اگه دلت خنک شد. دیگه بحث رو ادامه وگرنه گزارش داده می شه

تایید میشه.:11:

Elendil1
27-08-2009, 10:32
بالاخره بچه ها فهمیدید که EA برای PC تره هم خورد نمی کنه :13::19::19:
X360 الان مدل Arcade اش نزدیک 250 تا 300 تومن پیدا میشه ... بخرید چون داره گرون میشه ...! :5:
حالا من که فقط 360 بازی می کنم ... میخوام بدونم این FIFA 10 سیستم میستم چی نیاز داره رو PC ...
سیستم من
Core2Duo 2.6
Ram 4 GB
Video 1 GB
فکر نکنم با این مسخرگیش 10 % از سیستممو مشغول خودش کنه:27::27:

درسته اینجا جاش نیست ! وی چرا به مردم اطلاع غلط میدی ؟ اول تابستون که XBOX360 ارزون بود Arcade ، قیمتش 260 تومن بود و بعد رفت بالا ، آخر این ماه هم میاد پایین، در ضمن ماکروسافت یه بار دیگه قیمت این کنسول رو کاهش داده که تا اوایل مهرماه تو ایران هم شدیدآ پایین میاد ، جوری که Elite (به احتمال با 2 دسته) میشه فقط 300 دلار! {اینا قیمت X360 با برد جاسپر بودن}

YARMANGOLI
27-08-2009, 10:36
بابا منظور از سوكر همون فوتباله كه توي سكا هم اينو مينوشت من الان سگا و كامپيوتر دارم سگا برا كومبات وفوتبال وكشتي كج خيلي باحاله!!!!!!!!

joey jordison
27-08-2009, 10:50
بالاخره بچه ها فهمیدید که EA برای PC تره هم خورد نمی کن
به خاطر دزدی بازیهای PC!!!و سود نسبتا کمتر بازی نسبت به کنسولها!!
و دومین دلیل پیتر مور.................

swastika
27-08-2009, 11:03
منم نميدونستم مدير عامل شركت EA اينجاس.

Yi Yi
27-08-2009, 11:34
شما تا حالا اسم NFL رو شنیدین؟ اگه نشنیدین برین به اینجا می فهمین:
چرا شنیده ام. ولی منظورم این بود که وقتی تو کاور بازی زده میشه FIFA ، این چه ربطی به راگبی داره؟ که امریکاییها اگه بعد از FIFA کلمه ی Soccer نباشه با راگبی اشتباه می گیرند

Elendil1
27-08-2009, 13:27
چرا شنیده ام. ولی منظورم این بود که وقتی تو کاور بازی زده میشه FIFA ، این چه ربطی به راگبی داره؟ که امریکاییها اگه بعد از FIFA کلمه ی Soccer نباشه با راگبی اشتباه می گیرند

منم نميدونستم مدير عامل شركت EA اينجاس.

با عرضه پوزش !! ولی این حرفا هیچ ربطی به فیفا 10 نداره و فاقد متن سودمند و اخبار جدید است، لطفآ این بحث ها رو در پروفایل شخصی و یا جای دیگه ادامه بدید !

djmd
27-08-2009, 16:30
به خاطر دزدی بازیهای PC!!!و سود نسبتا کمتر بازی نسبت به کنسولها!!
و دومین دلیل پیتر مور.................

تا اونجایی که من می دونم همه کنسول ها به جز PS3 هم بازیهای دزدی هستند ! و کپی ! غیر از اینه ؟! :41:

Elendil1
27-08-2009, 17:04
تا اونجایی که من می دونم همه کنسول ها به جز PS3 هم بازیهای دزدی هستند ! و کپی ! غیر از اینه ؟! :41:

نخیر !! آمار دزدی تو بازی های PC بیشتر از بازی های دیگست ! یعنی همیشه همین طور بوده !!! اگر من اشتباه می گم تو پروفایلم ادامه بده چون ربطی به فیفا نداره .

*M!L4D*
27-08-2009, 17:23
درسته اینجا جاش نیست ! وی چرا به مردم اطلاع غلط میدی ؟ اول تابستون که XBOX360 ارزون بود Arcade ، قیمتش 260 تومن بود و بعد رفت بالا ، آخر این ماه هم میاد پایین، در ضمن ماکروسافت یه بار دیگه قیمت این کنسول رو کاهش داده که تا اوایل مهرماه تو ایران هم شدیدآ پایین میاد ، جوری که Elite (به احتمال با 2 دسته) میشه فقط 300 دلار! {اینا قیمت X360 با برد جاسپر بودن}
چرا میزنی ؟:31:
خب من منظور اصلیم خریدش بود ... قیمت رو هم حدودی گفتم ... وگرنه کسی که بخواد 360 بخره باید همین حدودا خرج کنه دیگه ...!:46:

joey jordison
27-08-2009, 19:22
تا اونجایی که من می دونم همه کنسول ها به جز PS3 هم بازیهای دزدی هستند ! و کپی ! غیر از اینه ؟
آره ولی روی PC مقادیری بیشتر هست

Masoud King
27-08-2009, 22:44
گیم پلی جدید از فیفا 10:

Elendil1
27-08-2009, 23:28
گیم پلی جدید از فیفا 10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[]

ممنون ، فقط حجمش یکم خیلیه :31: 248 مگ !! سرورش هم تا حدودی محدودیت گذاشته ! اگر تا فردا تونستم دانلودش کنم حجم کمش رو میذارم.

فقط دوستان بگن تا چه حجمی میتونن دانلود کنن ؟ {از یه سرور قوی با قابلیت رزیوم}

Mostafa NBA
27-08-2009, 23:52
نخیر !! آمار دزدی تو بازی های PC بیشتر از بازی های دیگست ! یعنی همیشه همین طور بوده !!! اگر من اشتباه می گم تو پروفایلم ادامه بده چون ربطی به فیفا نداره .

ولی اصلاً این دلیل نمیشه که برای PC وقت نزارن. الان همه بازی های توپ و قشنگ برای PC هم میاد. مگه EA با بقیه شرکت ها فرق داره !!؟ :13:

djmd
28-08-2009, 01:57
ولی اصلاً این دلیل نمیشه که برای PC وقت نزارن. الان همه بازی های توپ و قشنگ برای PC هم میاد. مگه EA با بقیه شرکت ها فرق داره !!؟ :13:
بابا مسئله همونیه که دوستان قبلا اشاره کردن نمی خواد که بزنه وگر نه هیچ محدودیتی وجود نداره .. همونطور که قبلا گفتم فوقش در 2 نسخه بزنه واسه PC ... واسه FIFA 11 هم فکر نکنم نکست بزنن ...

Masoud King
28-08-2009, 06:12

امروز EA لیست استادیئم های موجود در بازی به همراه آب و هوای موجود برای هر استادیوم رو منتشر کرد که لیست اونها رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ببینید!

محمد ه ف
28-08-2009, 06:16
سلام بچه ها
چون من دیر به دیر می ام سر میزنم یکی جواب سوال منو بده
می خوام ببینم اخر 10 NEXT GEN هست یا نه
چون خدایی الان من دارم 09 رو روی PS3 بازی میکنم خیلی فاز میده

MHSou
28-08-2009, 08:44
سلام بچه ها
چون من دیر به دیر می ام سر میزنم یکی جواب سوال منو بده
می خوام ببینم اخر 10 NEXT GEN هست یا نه
چون خدایی الان من دارم 09 رو روی PS3 بازی میکنم خیلی فاز میده

اگه نسخه PC رو میگین خیر نیست

كلا امسال 8 مانور رو واسه پي سي انتخاب كردن كه جالبه بدون اضافه شدن ليگ روسيه هم يه نوع مانوره ولي تغيير 100% گيم پلي از همه جالب تره .
تمامي مانور ها رو با متن انگليسي و عكس ميزارم ببينيد.

سلام؛

دوست عزیز من اینو و تمام قابلیت های همه نسخه ها رو به فارسی گذاشته بودم.:13:

سلام؛

اینم از دو تا از بهترین کاور های فیک طراحی شده در FIFA4FANS.

این یکی برترین کاور شناخته شده:

و یکی دیگه:

*M!L4D*
28-08-2009, 09:19
از این عکس و شواهد معلوم هست که بازم نسخه ی PC مثل پارسال یه چیز بین نکست و کارنت جن هست ...!
آقا یکی به این EA بگه تا کی ما باید صبر کنیم تا یه Manager Mode درست و حسابی رو PC بزنیم ؟

MHSou
28-08-2009, 09:26
از این عکس و شواهد معلوم هست که بازم نسخه ی PC مثل پارسال یه چیز بین نکست و کارنت جن هست ...!
آقا یکی به این EA بگه تا کی ما باید صبر کنیم تا یه Manager Mode درست و حسابی رو PC بزنیم ؟

سلام؛

نمیخواد دیگه صبر کنید امسال منیجر مود تغییر کرده.

اینم قسمتی از اون مقاله که ترجمه کردم:

موتور گرافیکی بازسازی شده این اطمینان را فراهم می کند که رده بندی تیم ها در لیگ واقعی تر بشود و کیفیت تیم را لحاظ می کند تا ما را مطمئن کند که جدول لیگ و حذف تیم ها در جام ها واقعی تر جلوه کند.

*M!L4D*
28-08-2009, 09:46
سلام؛

نمیخواد دیگه صبر کنید امسال منیجر مود تغییر کرده.

اینم قسمتی از اون مقاله که ترجمه کردم:

موتور گرافیکی بازسازی شده این اطمینان را فراهم می کند که رده بندی تیم ها در لیگ واقعی تر بشود و کیفیت تیم را لحاظ می کند تا ما را مطمئن کند که جدول لیگ و حذف تیم ها در جام ها واقعی تر جلوه کند.
دستت درد نکنه ...!
ولی خداییش تو FiFa های قبل خیلی مسخره بود ... ییهو یه تیم نیم ستاره میومد تو UCL منچستر رو میبرد و قهرمان میشد:31:
ولی خوب امسال هم برای شادی دل EA یکم نسخه ی PC بازی می کنم ..! : دی

PNC
28-08-2009, 09:54
کتونیها تو نسخه PC هوز شبیه گیوس ؟

sadeghbb
28-08-2009, 16:47
دوستان تاریخ انتشار دقیق بازی کیه؟؟؟هم میلادی هم تاریخ خودمون رو میخوام
ممنون

Elendil1
28-08-2009, 17:37
اینم گیم پلی جدید(همون گیم پلی که مسعود کینگ گذاشت) :: {با دو حجم 249 مگ و 17 مگ}
البته ویدیوی 17 مگی خیلی قابل دیدن نیست :دی

Abas1100
28-08-2009, 23:45
اگه به سايت EA برين مي بينيد كه ليگ روسيه نيز به فيفا 10 اضافه شده.
در ضمن امسال گيم پلي شاهد تغيير 100% شده كه شايد جالب باشه
راستي چرا قيمت فيفا 10 و PES 2010 تو سايت آمازون يكيه

Mostafa NBA
29-08-2009, 00:16
اینم گیم پلی جدید(همون گیم پلی که مسعود کینگ گذاشت) :: {با دو حجم 249 مگ و 17 مگ}
البته ویدیوی 17 مگی خیلی قابل دیدن نیست :دی

اینم لینک دانلود مستقیم برای دوستانی که حوصله ی عضویت توی سایت رو ندارن البته با اجازه Elendil :27:

لینک ویدوئو 249 مگابایتی با فرمت WMV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک ویدئو 17 کگابایتی با فرمت flv

asdfasdfasdfasdfas
29-08-2009, 08:30
سلام !

فرق fifa 10 با fifa soccer 10 چیست ؟

MHSou
29-08-2009, 14:04
دوستان تاریخ انتشار دقیق بازی کیه؟؟؟هم میلادی هم تاریخ خودمون رو میخوام
ممنون

سلام؛

بازی برای PC, PS2, Mobile, Nintendo DS, Wii در دوم اکتبر یعنی جمعه دهم مهر ماه و برای XBox360, PS3 در 22 اکتبر یعنی پنچشنبه 30 مهر منتشر می شود.

SPY.07
29-08-2009, 14:40
سلام
فرق عمده ی این بازی با Fifa 09 چیه ؟
اصلا فرقی داره ؟ اگر NextGen می شد حتما می خرمش ولی حالا...

danyal2006
29-08-2009, 15:35
نكته جالب بازي امسال اينه كه فقط دروازبانش شايد بهتر شده باشه و اگر خبري باشه ، تغييرات براي نسخه ايكس باكس و پلي استيشن3 هستش. اينها مي خوان يه كاري كنند كه ملت براي بازي كردن برن سراغ كنسول فقط

SPY.07
29-08-2009, 15:52
نكته جالب بازي امسال اينه كه فقط دروازبانش شايد بهتر شده باشه و اگر خبري باشه ، تغييرات براي نسخه ايكس باكس و پلي استيشن3 هستش. اينها مي خوان يه كاري كنند كه ملت براي بازي كردن برن سراغ كنسول فقط
چه سودی سب خریدن کنسول توسط گیمر ها به EA میرسه ؟

h_13691990
30-08-2009, 00:11
امسال هم مثل پارسال ریجن j ایکس باکس دیرتر از ریجن pal میاد؟ پارسال که آخرهای آبان اومد

Google Spider
30-08-2009, 05:17
سلام پارسال برای 09 یه دمو بیرون دادن که 4 , 5 تا تیم داشت

ایا امسال هم این کارو می کنن یا اصلا اومده ؟

Mostafa NBA
30-08-2009, 12:28

* اطلاعات در ارتباط با دموی بازی در چند صفحه ی قبل توسط دوستمون Electronic Arts EA گذاشته شد.

این دمو در تاریخ 24 شهریور 1388 یعنی 17 سپتامبر 2009 بصورت کامل قابل دانلود خواهد بود.

h_13691990
30-08-2009, 13:56
امسال هم فیفا روی ایکس باکس ریجن جی دیرتر از پال میاد؟
پارسال که نزدیک 1 ماه و نیم دیرتر اومد

Abas1100
01-09-2009, 01:39
اين كاور واسه فيفا 10 تاييد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s;01_EAS_Box_Art_Fifa10B.jpg
هركي خبر جديد مي خواد واسه هرچي فيفاي كنسول و غير كنسول بره به سايت زير :

راستي يه خبر توپ و عجيب ليگ روسيه هم به فيفا 10 اضافه شد كه به قول بچه هاي EA يك بمب خبري يا يك مانور محسوب ميشه.
راستي چرا چند روزه كسي پست نمي زنه !

محمد ه ف
01-09-2009, 12:45
سلام بچه هه
من فک کنم مثل هر سال واس PC تغییر اساسی نکرده .
یکی به من بگه چه تغییری روی نسخه PLAYSTATION 3 کرده
Mer30

Masoud King
01-09-2009, 22:31

خوب فیفا 10 نسخه نکست اولین نمره خودش رو گرفت!
Official Playstation Magazine به این نسخه نمره عالی 9 از 10 رو داد!
مجله رسمی Playstation پارسال هم به این بازی نمره 9 از 10 رو داده بود!
از این به بعد باید منتظر نمرات عالی این بازی بود!
به نظر من FIFA 10 میانگین نمراتش امسال بالای 9 میشه!

Abas1100
02-09-2009, 00:18
سلام بچه هه
من فک کنم مثل هر سال واس PC تغییر اساسی نکرده .
یکی به من بگه چه تغییری روی نسخه PLAYSTATION 3 کرده
Mer30

واسه PC گيم پلي شاهد تغيير 100% بوده اما كنسول تغييرهاي زيادي داشته كه مي توني از آدرس زير ببيني:

khelane
02-09-2009, 08:30
یعنی گیم پلی بهتر شده نسبت به نسخه 09 در pc راسته؟

joey jordison
02-09-2009, 09:11
واسه PC گيم پلي شاهد تغيير 100% بوده
هر چقدر هم تلاش کنه Didd باز هم نمیتوانه طرفداران PC را سیراب کنه!
به نظر من فیفا را امسال باید فراموش کرد روی PC و اصل کار EA و LUKE DIDD را باید سال بعد ببینیم که فیفا 11 روی PC از یک موتور پیشرفته بهره خواهد برد!

bahador2009
02-09-2009, 11:23
آيا امسال تكنيكهاي بيشتري نسبت به ژارسال به بازي اضافه شده؟

saeed_cpu_full
02-09-2009, 12:14
مجله رسمی Playstation در آخرین شماره منتشر شده ی خود به چند بازی که در بازار موجود است و یا قرار است به زودی منتشر شود متیاز داده است. این امتیازات از 10 هستند و چند بازی در این لیست موفق به کسب امتیاز 9 شده اند که از جمله آنها میتوان به فیفا 10 اشاره کرد.

همين بالا مسعود جان اين رو گفتن !

Spaniuly
02-09-2009, 20:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen001.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen002.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen003.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen004.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen005.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen006.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen007.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen008.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen009.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen010.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen011.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen012.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen013.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen014.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen015.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen016.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen017.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen018.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen019.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen020.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen021.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen022.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen023.jpg
image.com.com/gamespot/images/2009/235/960428_20090824_screen024.jpg

ricky_madrid
02-09-2009, 22:05
سلام بر همگي
من عضو جديدم و عاشق فيفا
ولي خوب
هر ساله اين فيفا ضد حال ميزنه به ما
امسال هم خبري نيست كه فيفا بشه مث دو كنسول برتر؟

ببخشيد دو تا پست شدش
ولي خوب نميدونستم چطوري ويرايش كنم
انگار اصلا پستام نميره
ميگم بازي كي ريليز ميشه؟
به نسخه كامپيوترش اصلا اميدي هست؟

اينطور كه بوش مياد بايد بريم دنبال ساكر
خدا لعنت كنه اين مسئولين فيفا رو
كه اينجوري دل ما پي سي بازا رو ميسوزنن
اخه كسي نيست بگه
درد شما چيه اخه
چيتون از ساكر كم تره؟
بريم همون ساكر بزنيم بهتر

دوستان اگه ممكنه عكسي
از بازيكنهاي رئال
و تيم رئال
اگه ممكنه بزارين تا ما طرفداراش هم حال كنيم
مسعود جان سلام؟
نميشناسي؟
پس بدون خيلي نامردي؟
اگه نشناختي از سم فيشر 09 بپرس.

Masoud King
02-09-2009, 23:13
سلام!
دو تا تصویر جدید از بازی منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسعود جان سلام؟
نميشناسي؟
پس بدون خيلي نامردي؟
اگه نشناختي از سم فيشر 09 بپرس.
سلام!
والا چی بگم؟ : دی
نمشناسم : دی
یه وقت نگی احمدی که سکته میزنم : دی

Abas1100
03-09-2009, 01:39
ديگه بايد فيفا 10 رو فراموش كرد و به دنبال بازي فيفا 10 توي ايكس باكس يا پلي 3 رفت .
راستي پلي 3 با كاهش قيمتي 100دلاري مانند ايكس باكس مايكروسافت رو به رو شد

امسال يك بازيكن ديگر به جمع بازيكنان علاقه مند شركت EA پيوست با عبارتو عكس :

FIFA 10 ART

BIJAN5759
03-09-2009, 09:34
سلام!
دو تا تصویر جدید از بازی منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aplay.com%2Fu%2Ff%2Feacomasia%2Fea.com%2Fimages%2F fifa10%2Fcahill.png)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffiles%2F2009%2F09%2Ffifa-10-liverpool-v-everton-screenshot.jpg)

سلام!
والا چی بگم؟ : دی
نمشناسم : دی
یه وقت نگی احمدی که سکته میزنم : دی

دوستان سلام
به نظر من اگه امسال فیفا رو pc نکست نباشه به پشیزی هم نمی ارزه البته من معذرت می خوام که اینجوری دارم صحبت میکنم . من نمیدونم این چه مرضیه که روی pc زیاد کار نمیکنن ، اصلا نکستش نمیکنند واصه همین باعث میشه کلی از طرفتارهای pc کم بشه . من که اگه امسال هم مثل سالهای قبل باشه دیگه فیفا بازی نمیکنم:41:و فقط و فقط pes بازی میکنم:8:

MHSou
03-09-2009, 11:03
سلام !

فرق fifa 10 با fifa soccer 10 چیست ؟

سلام
فرق عمده ی این بازی با Fifa 09 چیه ؟
اصلا فرقی داره ؟ اگر NextGen می شد حتما می خرمش ولی حالا...

چه سودی سب خریدن کنسول توسط گیمر ها به EA میرسه ؟

امسال هم مثل پارسال ریجن j ایکس باکس دیرتر از ریجن pal میاد؟ پارسال که آخرهای آبان اومد

* اطلاعات در ارتباط با دموی بازی در چند صفحه ی قبل توسط دوستمون Electronic Arts EA گذاشته شد.

این دمو در تاریخ 24 شهریور 1388 یعنی 17 سپتامبر 2009 بصورت کامل قابل دانلود خواهد بود.

امسال هم فیفا روی ایکس باکس ریجن جی دیرتر از پال میاد؟
پارسال که نزدیک 1 ماه و نیم دیرتر اومد

اين كاور واسه فيفا 10 تاييد شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s;01_EAS_Box_Art_Fifa10B.jpg
هركي خبر جديد مي خواد واسه هرچي فيفاي كنسول و غير كنسول بره به سايت زير :

راستي يه خبر توپ و عجيب ليگ روسيه هم به فيفا 10 اضافه شد كه به قول بچه هاي EA يك بمب خبري يا يك مانور محسوب ميشه.
راستي چرا چند روزه كسي پست نمي زنه !

سلام؛

ببخشید که اینجور میگم:

به نظر من تقریبا این صفحه اسپم هست و اگر به صفحات قبل نگاه کنید و یا بعضی سوال هارو مطرح نکنید به نظر من برای تاپیک بهتره. مثلا معلومه که FIFA 10 با FIFA Soccer 10 فرقی نداره، تنها فرقشون شاید تو تعداد زبان هایی که دارن باشه.
یا مثلا در پست آخر دوست خوبمون آقای Abas1100 یک کاور از بازی قرار دادن و خبر لیگ روسیه رو دادن و آدرس سایت رسمی FIFA 10 رو دادن. اینا رو حتی می تونستید از صفحه 20 هم پیدا کنید.
از آقای Mostafa_Nba هم تشکر می کنم که جواب یکی از دوستان رو دادند.

یه بار دیگه هم از همه تقاضا می کنم اگر هم حوصله ندارن به صفحات قبلی رجوع کنند اقلا توی تاپیک Search کنند تا تعداد پست های خارج از موضوع کمتر بشه. لطفا از دستم هم ناراحت نشید چون سعی کردم طوری بگم که به کسی بر نخوره!:10:

ricky_madrid
03-09-2009, 11:39
نه احمد رو فراموش کن بهم بگو ریکی
یه وقت میفهمن دشمنا میرن خبر میدن به دشمنای بالاتر میان بنم میکنن دی دی
===========
اقا کسی جواب سوالای مارو نداااد؟
قبلا اینطوری نبود اینجا
بچهاش با معرفتتر بودن
یادش بخیر پارسال
تاپیک 09 چه ترکون ترکونی بودش

khelane
03-09-2009, 11:45
سلام ما که کف کردیم بازم حصرت میخورم نکست نیست خبری از دمو نیست و اگه هست چند ماگابایته

Spaniuly
03-09-2009, 12:17
سلام ما که کف کردیم بازم حصرت میخورم نکست نیست خبری از دمو نیست و اگه هست چند ماگابایته

چرا بابا کلی خبر هست اولش مسعود گذاشت بعد هادی هم همون خبر رو دوباره گذاشت فقط تا نیاد مشخص نمیشه چند مگه من با 64 نمیتونم الافش باشم همون شبی که دموش میاد لینکش رو برمیدارم صبحی می زنم بیرون میم برام یکی دو ساعته دانلود کنن

Masoud King
03-09-2009, 15:32
نه احمد رو فراموش کن بهم بگو ریکی
یه وقت میفهمن دشمنا میرن خبر میدن به دشمنای بالاتر میان بنم میکنن دی دی
===========
اقا کسی جواب سوالای مارو نداااد؟
قبلا اینطوری نبود اینجا
بچهاش با معرفتتر بودن
یادش بخیر پارسال
تاپیک 09 چه ترکون ترکونی بودش
واقعا خودتی؟!؟
باشه نمی گم احمد : دی
ولی جات خیلی خالی بود تو این تاپیک!!
هی عجب دورانی بود...........
جواب سوالاتت هم:
نسخه PC به گفته سازنده نه نکست هستش و کارنت!!!
سعی عناصر نکست رو تو نسخه PC وارد کنن ولی گرافیک که همون 09 هستش و گیم پلی مثه اینکه خیلی بهبود داده شده!
بازی هم 20 اکتبر برای همه پلتفروم ها منتشر میشه!

دوستان اگه ممكنه عكسي
از بازيكنهاي رئال
و تيم رئال
اگه ممكنه بزارين تا ما طرفداراش هم حال كنيم
شب می گردم اگه بود برات میزارم عزیز!

khelane
03-09-2009, 17:34
من و دوستام با همین 09 داریم حال میکنیم و منتظر دمو 10 هم هستیم ببینمیم چطوریه خیلی از دوستان فعال در این تایپیک سپاسگذارم ماندد کروزر جان و مسعود اقا و سایر کسانی که الان در ذهنم نیستند بازم تشکر

ricky_madrid
03-09-2009, 20:15
واقعا خودتی؟!؟
باشه نمی گم احمد : دی
ولی جات خیلی خالی بود تو این تاپیک!!
هی عجب دورانی بود...........
جواب سوالاتت هم:
نسخه PC به گفته سازنده نه نکست هستش و کارنت!!!
سعی عناصر نکست رو تو نسخه PC وارد کنن ولی گرافیک که همون 09 هستش و گیم پلی مثه اینکه خیلی بهبود داده شده!
بازی هم 20 اکتبر برای همه پلتفروم ها منتشر میشه!

شب می گردم اگه بود برات میزارم عزیز!
چاكرتم داش مسعود در بست
ميبينم هنوز در عشق نكست ميسوزي برادر دي
ميخواستي دستگاه بگيري جاي كه گفتم نرفتي؟
اره والا دوراني بود طلايي
يادش بخير چه تركون تركوني بودش اون تاپيك
بحثهاي من و مهران (joy) يادته؟ يه بحث يه صفحه دي خدايش برترين تاپيك بودش و فني ترين
دست درد نكنه مسعود جان
بنده كه بعد اون دوران باز بايد مث اينكه برم سراغ ساكر
اصلا تحمل كورنت فيفا رو ندارم
مخصوصا كه تو نكست عادت كرده باشي

Spaniuly
03-09-2009, 20:27
من و دوستام با همین 09 داریم حال میکنیم و منتظر دمو 10 هم هستیم ببینمیم چطوریه خیلی از دوستان فعال در این تایپیک سپاسگذارم ماندد کروزر جان و مسعود اقا و سایر کسانی که الان در ذهنم نیستند بازم تشکر

لطف داری وهاب جان شما خودتم توی تاپیک فیفا 09 کم فعالیت نکردی تازه دیگه الان جمعمون جمع شد احمد.. (معذرت می خوام ریکی:31:) هم که اومد. کم کم که دمو و بعدش بازی بیاد کلی راهنمایی و اینها باید بکنیم کسانی رو که با مشکل مواجه هستند. به هر حال باید دست در دست هم دهیم به مهر تاپیک خویش رو کنیم آباد:27:

Google Spider
03-09-2009, 21:50
من که به فکر یه XBOX360 هستم

دونگی با داداشم بخرم

اخه کامپیوتر و فیفا دو معقوله جدا از هم شده

Abas1100
03-09-2009, 23:14
الان ميشه راحت يه كنسول يا پلي 3 رو از بانه كردستان با نصف قيمت بازار ايران خريد

Google Spider
04-09-2009, 00:45
الان ميشه راحت يه كنسول يا پلي 3 رو از بانه كردستان با نصف قيمت بازار ايران خريد

جدی میگی :18:

پسر عمم رفته بود بانه 1 هفته پیش اومد

من میگم چی شده .. کلی جنس خریده ( LCD TV , ماهواره . اسپیلت ) :18:

اقا شما خبرش رو در میاری

بیا تو این تاپیک